ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

Reza kheyri1373
08-03-2015, 15:17
این تست 4G برا دیروزه ، البته سرعت بیشتر هم میشد ، ولی حداقلش همین 600 بود ، چون حجم نداشتم نزاشتم تا اخر تست بگیره.
سرور ایرانه ، سرور خارج که کلا خرابه وضعیتش ، اصلا نمیشه روش حساب باز کرد، به درد چت کردن تو وایبر و لاین و غیره میخوره.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز یه بار دیگه تست گرفتم سرعت 200 بود !!! 3 روز پیش که خیلی راحت تا 1.150 مگ میرفت ، حدودی رو 1 مگ ثابت بود.
اخه کدوم اپراتوری توی کشورای دیگه ، تو 4G این سرعتو میده:n02:
دلمون خوشه 4G داریم.

afshin-434
08-03-2015, 15:20
این تست 4G برا دیروزه ، البته سرعت بیشتر هم میشد ، ولی حداقلش همین 600 بود ، چون حجم نداشتم نزاشتم تا اخر تست بگیره.
سرور ایرانه ، سرور خارج که کلا خرابه وضعیتش ، اصلا نمیشه روش حساب باز کرد، به درد چت کردن تو وایبر و لاین و غیره میخوره.

امروز یه بار دیگه تست گرفتم سرعت 200 بود !!! 3 روز پیش که خیلی راحت تا 1.150 مگ میرفت ، حدودی رو 1 مگ ثابت بود.
اخه کدوم اپراتوری توی کشورای دیگه ، تو 4G این سرعتو میده:n02:
دلمون خوشه 4G داریم.

اگر به پست‌های قبلی من مراجعه کنید، گفته بودم:
4g دارا هم زیاد خوشحال نیاشن، صبر کنید توی ۳-۴ تا شهر دیگه 4g برقرار شه ببینید سرعت 4g هم چه قدر بیاد پایین.

ولی خوب متاسفانه با تمسخر جواب منو دادن که تو فکر میکنی اینترنت چشمست و بشکه‌ی آب و ... هست!
تازه‌این‌اولشه‌سرعت از این هم پایین تر میاد.

اصلا 4g یه چیز کاملا بیخوده و جنبه‌ی تبلیغاتی داره.
همین 3g گوشی من توی دفترچش نوشته تا 42 مگ‌ ساپورت میکنه.

تاحالا کی تونسته با 4g همچین سرعتی رو بگیره که نیاز به 4g باشه؟!

وقتی 3g تا 42 مگ ساپورت میکنه ولی ما حداکثر سرعتمون با 4g توی این تاپبک 25 مگ‌بوده، 4g به چه کار میاد؟!

Reza kheyri1373
08-03-2015, 15:31
4g دارا هم زیاد خوشحال نیاشن، صبر کنید توی ۳-۴ تا شهر دیگه 4g برقرار شه ببینید سرعت 4g هم چه قدر بیاد پایین.

ولی خوب متاسفانه با تمسخر جواب منو دادن که تو فکر میکنی اینترنت چشمست و بشکه‌ی آب و ... هست!

با این وضعیت پهنای باند اینا تا سرعتارو محدود نکنن سرعت سرور خارج خوب نمیشه ، کلا ما ایرانی ها محکوم به محدودیتیم.
خداییش من راضیم سرعت 120 باشه ولی ثابت باشه ، هم سرور خارج و هم داخل ، با 120 هم میشه ویدئو کال داشت و هم راحت چت کرد و غیره .
حالا بعضی ها میان میگن میخوایم دانلود کنیم ، اخه با این وضع پهنای باند و هزینه زیاد بسته ها ، کی با نسل 3 دانلود میکنه؟
دانلود کردن برای ADSL هستش نه نسل 3. البته من ایرانو میگم ، نیاین بگین که تو کشورای خارجی همه دان میکنن و غیره:n02:

arash59b
08-03-2015, 15:55

اصلا 4g یه چیز کاملا بیخوده و جنبه‌ی تبلیغاتی داره.
همین 3g گوشی من توی دفترچش نوشته تا 42 مگ‌ ساپورت میکنه.

تاحالا کی تونسته با 4g همچین سرعتی رو بگیره که نیاز به 4g باشه؟!

وقتی 3g تا 42 مگ ساپورت میکنه ولی ما حداکثر سرعتمون با 4g توی این تاپبک 25 مگ‌بوده، 4g به چه کار میاد؟!

اون چیزی که تو دفترچه مینویسه سرعت اسمی هست تو کشور های دیگه هم سرعت میانگین نسل سه ۵ـ۶ مگ هست

با این وضعیت پهنای باند اینا تا سرعتارو محدود نکنن سرعت سرور خارج خوب نمیشه ، کلا ما ایرانی ها محکوم به محدودیتیم.
خداییش من راضیم سرعت 120 باشه ولی ثابت باشه ، هم سرور خارج و هم داخل ، با 120 هم میشه ویدئو کال داشت و هم راحت چت کرد و غیره .
حالا بعضی ها میان میگن میخوایم دانلود کنیم ، اخه با این وضع پهنای باند و هزینه زیاد بسته ها ، کی با نسل 3 دانلود میکنه؟
دانلود کردن برای ADSL هستش نه نسل 3. البته من ایرانو میگم ، نیاین بگین که تو کشورای خارجی همه دان میکنن و غیره:n02:

حرف تون رو قبول دارم ولی خدایش شما تضمین میکنید وقتی سرعت محدود شد این اپراتورهای دزد سرحرفشون بمونند و کیفیت رو درست کنند؟
اینجا هم دست کمی از مذاکرلت هسته ای نداره هرقدمی که کوتاه بیای اونا یقدم میان جلوتر

تو کشورهای دیگه کسی با نسل ۳ و ۴ دانلود نمیکنه. تا قیمت های مفت adsl و فیبر نوری رو دارن براشون صرف نمی کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

hiwas
08-03-2015, 16:43
سلام دوستان
من سرعت اینترنتم تقریبا خوبه ولی اکثر اوقات تو شروع دانلود خیلی تاخیر دارم ولی بعد شروع دانلود سرعت خوبه!
کسی میدونه مشکل چیه؟

afshin-434
08-03-2015, 17:07

اصلا سرعت ۲۰۰ چیزی نیست. اگه سرعت رو روی ۸ مگابیت (همون سرعت دانلود ۱ مگابایت برثانیه) محدود کنند و این 4g رو هم تا زمانی که پهنای باند درست و حسابی نداشته باشن جمع کنند، به نظرم همه می‌تونن با اون سرعت ۸ مگ اینترنت داشته باشند بدون کوچکترین مشکلی.
الان یه عده ۲۰ مگ دارن یه عده از edge هم سرعتشون کمتره.

ak313
08-03-2015, 17:11
سلام دوستان
من سرعت اینترنتم تقریبا خوبه ولی اکثر اوقات تو شروع دانلود خیلی تاخیر دارم ولی بعد شروع دانلود سرعت خوبه!
کسی میدونه مشکل چیه؟
اولها این مشکل برای من هم زیاد بود تا شبکه به ثبات نرسه کاریش نمیشه کرد با وی پی داخلی و خارجی مشکل شما از این لحاظ حل میشه

متاسفانه این تاپیک طوریه که اکثرا صبر میکنن توی یک ساعت سرعت اینترنت بره بالا بیان اینجا تست سرعت بذارن.

در صورتی که درستش اینه هم زمانی که سرعت پایینه تست گذاشت و هم زمانی که سرعت متوسط یا خوبه.

یا مثلا با idm وقتی از صفحه عکس می‌گیرن که چند ثانیه سرعت به صورت غیرعادی میره بالا.

بعد یه بنده‌ی خدایی که تازه می‌خواد بسته بخره با توجه به این سرعت‌های کذایی‌میره بسته میخره میبینه جریان اصلا یه چیز دیگست و پولش حیف و میل شده.

مثلا الآن این تست منه. ولی متاسفانه هیچ صفحه‌ای زیر ۳ دقیقه باز نمیشه!
یعنی درسته سرعت به ظاهر خوبه‌ولی مهم‌ترین قابلیت اینترنت که مرور صفحات است، بسیار عذاب آور و تقریبا غیر ممکنه.

وقتی یه کسی میاد تست 20 مگ میزاره ده نفر تشکر می کنن اما وقتی تست 3 مگ میزای نگاه می کنن میرن. اما به طور کلی شبها پهنای باند کم میاره و توی تک کانکشن معلومه

afshin-434
08-03-2015, 17:13
سلام دوستان
کسی میدونه مشکل چیه؟

مشکل دقیقا همینه. من سرعت speed test م ۶ مگ نشون میده ولی موقع صفحه باز کردن از دایل آپم بیش‌تر زجر می‌کشم. منتها کافیه اون صفحه‌ای که می‌خوام(بعد از چندین دقیقه) باز بشه، بعدش کلا هر صفحه‌ای رو از اون سایت بزنم، فوری باز میشه! مثلا الان این صفحه حدود ۳ دقیقه طول کشید تا باز بشه ولی دیگه هر صفحه‌ای از سایت پی‌سی ورلد بخوام، در کم‌تر از ۳ ثانیه باز میشه!

ولی اگه بخوام یه سایت دیگه رو باز کنم، بازم باید چندین دقیقه صبر کنم تا باز بشه.

موقع دانلود هم اولش کلی طول میکسه بعد سرعتش ثابت حدود ۱ مگ میشه نمیدونم چرا اینطوریه!

namgo
08-03-2015, 17:15
سلام من میخواهم 2تابسته بخرم دوستانی که خرید کردن لطفا جواب بدن
1بسته 6ماهه 70گیگ چقدر ماهیانه حجم در نظر میگیره اگر تقسیم بشه هر ماه باقی مانده حجم به ماه بعد تعلق میگیره یا سوخت میشه
2 بسته 12ماهه 100گیگ ماهیانه / /.................................................. ......
ممنون میشم دقیق بگید ضمنا ایا ارزش خرید داره این قیمت

dj77
08-03-2015, 17:40
لطفا برای گذاشتن تصاویر تست سرعت حتماً از اسپویلر استفاده کنید...

قوانین تاپیک و نحوه استفاده در صفحه اول تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطالعه کنید.

dj77
08-03-2015, 17:44
1بسته 6ماهه 70گیگ چقدر ماهیانه حجم در نظر میگیره اگر تقسیم بشه هر ماه باقی مانده حجم به ماه بعد تعلق میگیره یا سوخت میشه
2 بسته 12ماهه 100گیگ ماهیانه / /.................................................. ......

تقسیم میشه-سوخت میشه
بسته های حجیم همگی به همین صورت هست روالشون

برای اطلاعات بیشتر صفحه اول تاپیک مشاهده کنید.

ak313
08-03-2015, 18:05
من حدس میزنم هر دو ماهش 23 گیگ بده برای 70 گیگ. حالا ببینیم از کاربرها کسی گرفته. با 700 هم تماس بگیری بد نیست

afshin-434
08-03-2015, 18:31
اولها این مشکل برای من هم زیاد بود تا شبکه به ثبات نرسه کاریش نمیشه کرد با وی پی داخلی و خارجی مشکل شما از این لحاظ حل میشه

وقتی یه کسی میاد تست 20 مگ میزاره ده نفر تشکر می کنن اما وقتی تست 3 مگ میزای نگاه می کنن میرن. اما به طور کلی شبها پهنای باند کم میاره و توی تک کانکشن معلومه

مسئله‌ی منم دقیقا‌همینه!
دو حالت بیش‌تر نداره:
۱- یا به شرکت ایرانسل‌وابسته هستند.
۲- یا اینکه می‌خوان خودشونو گول بزنن!

این تاپیک واسه تعریف و تمجید‌از ایرانسل که ایجاد نشده.

ملاک هم که نباید تعداد تشکر باشه.
باید‌سرعت‌واقعی رو نشون داد.
ایرانسل که ارث ماها نیست که از سرعت بالاش خوشحال بشیم و تشکر بدیم!

laser1
08-03-2015, 19:05
واقعا شما میتونید 70 گیگ رو مصرف کنید؟؟؟؟
بابا این جا روز به روز داره بد تر میشه
چند روز قطع بود الآن چند روزه وصل شده ولی h+ از کار افتاده میره روی H سرعتش از 30 بیشتر نمیشه روز ها

HardwareMaster
08-03-2015, 19:08
مسئله‌ی منم دقیقا‌همینه!
دو حالت بیش‌تر نداره:
۱- یا به شرکت ایرانسل‌وابسته هستند.
۲- یا اینکه می‌خوان خودشونو گول بزنن!

این تاپیک واسه تعریف و تمجید‌از ایرانسل که ایجاد نشده.

ملاک هم که نباید تعداد تشکر باشه.
باید‌سرعت‌واقعی رو نشون داد.
ایرانسل که ارث ماها نیست که از سرعت بالاش خوشحال بشیم و تشکر بدیم!

نه اینطور نیست. برخلاف نظر afshin-434 دلیل اینکه برای نتیجه ی آزمون (یا بقول ما غربزده ها : تست) 20 مگ ده نفر تشکر میکنن برای سرعت 3 مگ هیچکس، ایناست:

1.حداکثر سرعت قابل پشتیبانی 3g روی اکثریت تبلتها/گوشیهای اندروییدی ولو گرانقیمت و کاملا جدید، و حتی مودمهای 3g، حدود 21 مگابیت هست (صفحه ی گوشی/تبلت مورد نظر در gsmarena رو ببینید)
اینکه سقف سرعت قابل دریافت این دستگاهها رو کسی تجربه کرده باشه واقعا مساله ی جالبیه. اونم با این سرعتهای پایین اکثر ما
پس تشکر در اینجا به معنی سوپرایز شدنه نه اینکه کوه ابوقبیس رو جابجا کردی که تست گرفتی!

2.فرهنگ تشکر در این فروم نیست. قبلا هم یکبار گفتم، وقتی اینجا پاسخ سوال ها رو هم بدی تشکر نمیکنن و طلبکارن. لحن آمرانه ی بعضی کاربرها که بخیال خودشون میخوان رسمی صحبت کنن و کاملا تقلید ناآگاهانه از مدیران انجمن هاست دلیلشه. دست خودشون نیست!
ولی مثلا توی موبایلستان اونقدر جو صمیمی هست که وقتی سوال هم می پرسی، خیلیها از مدیران ارشد و مدیران انجمن ها و ... پای پستت تشکر میذارن!! حتی بعضیها در اینجا هم عضوند اما عمرا اینجا اهل تشکر از کسی نیستن.
پس جو متفاوت فرومها که ناشی از رفتار/سوء رفتار/نگاه بالا به پایین از سوی ادمینها و مدیرانش هست در این زمینه بینهایت موثره ...

شرمنده از اینکه حاشیه ای بر موضوع اصلی تاپیک بود

namgo
08-03-2015, 19:23
واقعا شما میتونید 70 گیگ رو مصرف کنید؟؟؟؟
بابا این جا روز به روز داره بد تر میشه
چند روز قطع بود الآن چند روزه وصل شده ولی h+ از کار افتاده میره روی H سرعتش از 30 بیشتر نمیشه روز ها

سلام 70گیگ برای من درهفته هیچ چی نیست چه برسه به ماه
از روزی که اینترنت شبانه 90گیگ روگذاشتن برای من که دانلودر هستم عالی هست سرعتم از 600تا 1 مگ بالا پایین هست از اینترنت مزخرف adslفعلا بهتره با اون شبانه اشغالشون
اون 70گیگ هم برای دانلود نمیخواهم برای کارهای روزمره که دسترسی به اینترنت نداریم میخواهیم

اگر سرعت محدودکنن مثلا همین 1 مگ کافی هست بشرطی پینگ خوب و مشکل باز کردن پیچ نداشته باشیم راضی هستیم
سرعت بالا هم فعلا بدرد دانلود میخوره برای وب گردی مفتش گرونه

aliandre09
08-03-2015, 20:07
سلام.
دوستان،
من ۱۲ فوریه یدونه از این بسته های ویژه دهه فجر ۳ ماه ۶ گیگ ۲۵ تومن خریدم
ولی ستاره ۱۴۱ ستاره ۱۰ مربع رو که میزنم، میزان حجم باقیموندمو نشون نمیده
چطوری باید بفهمم چقدر کصرف کردم؟
ممنون

aliandre09
08-03-2015, 20:07
سلام.
دوستان،
ممنون

dj77
08-03-2015, 20:24
سلام.
دوستان،
ممنون

کد مانده گیری در صفحه اول تاپیک

afshin-434
08-03-2015, 20:31
نه اینطور نیست. برخلاف نظر afshin-434 دلیل اینکه برای نتیجه ی آزمون (یا بقول ما غربزده ها : تست) 20 مگ ده نفر تشکر میکنن برای سرعت 3 مگ هیچکس، ایناست:

1.حداکثر سرعت قابل پشتیبانی 3g روی اکثریت تبلتها/گوشیهای اندروییدی ولو گرانقیمت و کاملا جدید، و حتی مودمهای 3g، حدود 21 مگابیت هست (صفحه ی گوشی/تبلت مورد نظر در gsmarena رو ببینید)
اینکه سقف سرعت قابل دریافت این دستگاهها رو کسی تجربه کرده باشه واقعا مساله ی جالبیه. اونم با این سرعتهای پایین اکثر ما
پس تشکر در اینجا به معنی سوپرایز شدنه نه اینکه کوه ابوقبیس رو جابجا کردی که تست گرفتی!

2.فرهنگ تشکر در این فروم نیست. قبلا هم یکبار گفتم، وقتی اینجا پاسخ سوال ها رو هم بدی تشکر نمیکنن و طلبکارن. لحن آمرانه ی بعضی کاربرها که بخیال خودشون میخوان رسمی صحبت کنن و کاملا تقلید ناآگاهانه از مدیران انجمن هاست دلیلشه. دست خودشون نیست!
ولی مثلا توی موبایلستان اونقدر جو صمیمی هست که وقتی سوال هم می پرسی، خیلیها از مدیران ارشد و مدیران انجمن ها و ... پای پستت تشکر میذارن!! حتی بعضیها در اینجا هم عضوند اما عمرا اینجا اهل تشکر از کسی نیستن.
پس جو متفاوت فرومها که ناشی از رفتار/سوء رفتار/نگاه بالا به پایین از سوی ادمینها و مدیرانش هست در این زمینه بینهایت موثره ...

در مورد اینکه چه‌طوری طرف با 3g تست سرعت ۲۰ مگ گذاشته کاملا با شما هم عقیده هستم! (به هرحال بعضیا باید بیان خودشونو اینجا تخلیه کنند دیگه!)
ممنون.
ولی به نطر من دکمه‌ی تشکر یه چیز اضافی و بی‌خود و به‌درد نخوری هست.
و من اصلا ببرای پست‌هام هش اهمیت نمیدم
زیرا:
۱- ملاک صحیح بودن یک پست به هیچ وجه تعداد تشکرهای زیرش نیست.
(اگر زمان گالیله دکمه‌ی تشکر بود، وقتی گفت زمین گرده به نظرتون چندتا تشکر می‌گرفت؟!)
۲- تشکرها اکثرا با توجه به قصد و غرض و‌رابطه‌ی دو طرفداده میشه و بیش‌تر به خاطر محتوای پست نیست. مثلا خداییش اگر همین پست مفید شما رو من می‌ذاشتم، ۲ تا تشکر هم نمی‌گرفت.

۳- یه‌جور حساسیت الکی و بی‌خودی ایجاد می‌کنه.

۴- یه جور نیاز و احساس موهوم و کاملا مجازی ایجاد می‌کنه که همه دوست دارند ازشون تسکر بشه به عبارتی دیگر به یک ارزش موهوم تبدیل شده.

۵- یه‌جورایی در برخی موارد ممکنه به یک مطلب کاملا اشتباه، تعداد زیاد تشکرها اعتبار بده.

۶- در مورد جو دوستانه هم با شما موافق نیستم.
نمی‌شه که چون طرف رفیقمه هر جفنگی نوشت ازش تشکر کنم و چون با یه نفر دیگه اختلاف نظر دارم از پست بسیار مفیدش تشکر نکنم. (این دقیقا بزرگ‌ترین مشکل دکمه‌ی تشکره)

البته خوبی‌هایی هم داره:
۱- یک مقدار از ارسال اسپم جلوگیری میشه
۲- شاید کاربرا رو به ارسال مطالب مفید تشویق کنه و این‌تشویق شدن ناشی از همون ارزش موهومی هست که گفتم.

البته این نظرات کاملا شخصیه و ممکنه بعضیاش صحیح و بعضیاش کاملا نادرست باشه.

sindar88
08-03-2015, 20:32

البته حداكثر سرعت نسل سه ۴٢ مگابيت هست اين سرعت هاي ٢٠ مگابيتي هم كه ميزاند مال نسل چهار هست :-)

Sent from my E15i using Tapatalk 2

arash59b
08-03-2015, 20:55
البته حداكثر سرعت نسل سه ۴٢ مگابيت هست اين سرعت هاي ٢٠ مگابيتي هم كه ميزاند مال نسل چهار هست :-)

این امار مربوط به سال 2014 و اپراتورهای معروف کشور انگلیس هست یه نگاه به مقاله بندازید و بعد در مورد سرعت واقعی (نه اسمی) نسل 3 و 4 اظهار نظر کنید

میانگین سرعت دانلود نسل 3 بین 5 تا 6 مگابیت و نسل 4 بین 15 تا 18 مگابیت یوده و .....

توجه داشته باشید که مساحت انگلستان کوچکتر از استان سیستان و بلوچستان ماست و پوشش دهی این کشور خیلی راحت تر از ایران هست و مشکلی از نظر پهنای باند هم ندارند

البته اینا رو نگفتم که چیزی از شایستگی های اپراتورهای دزد رو کم کنم اونا همچنان دستشون بخون اغشته است

Research methodology

Using smartphones, some 210,000 tests of 4G and 3G mobile broadband were carried out both indoors and outdoors across the five UK cities between March and June 2014. The measurements were taken by experienced Ofcom engineers.
The research compared the performance of 4G and 3G services overall and highlighted variations between operators across four key measures:

[*=left]Download speed - the speed it takes to download data from the web.
[*=left]Upload speed - how long it takes to upload content such as pictures or videos.
[*=left]Web browsing speed - the time it takes to load a standard web page.
[*=left]Latency - the time it takes data to travel to a third-party server and back, which is important to reduce delays when making video calls, for example.

In making choices, it is critical for consumers to assess what their priorities are. For example, faster download and upload speeds are important when accessing high volumes of data from a small number of sites, like when sharing images over social media, or downloading video files to watch on the move.
But for streaming video, while it is important that the download speed is sufficient to deliver adequate quality, once this threshold is met it is likely that the total capacity available within a mobile contract’s data cap is more important.
For customers browsing the web with multiple tabs open, or making video calls, browsing speed and latency are important for better responsiveness and reduced delays.
Ofcom recognises that mobile operators are continuing to expand their networks. The results, therefore, offer a snapshot of performance in the cities tested between March and June 2014.
To ensure it is up to date with network developments, Ofcom intends to carry out a further wave of research and will be reporting the findings next year.
Download speeds

The average mobile broadband download speed on 4G (15.1Mbit/s) was more than twice as fast as 3G (6.1Mbit/s) across all the networks.
The research found that performance varied by operator. EE and O2 offered faster than average 4G download speeds at 18.4 Mbit/s and 15.6Mbit/s respectively. Vodafone delivered an average 4G download speed of 14.3Mbit/s and Three, 10.7Mbit/s.
Three was the last operator to roll-out 4G services in the UK and offers the service to all customers that have 4G-enabled handsets.
EE and Vodafone delivered the fastest average 3G download speeds - at 6.8Mbit/s and 6.7Mbit/s respectively. This compared with average 3G speeds of 5.6Mbit/s for O2 and 5.2Mbit/s for Three.
Average 4G and 3G download speeds by network
Upload speeds

Uploading content, such as photos or videos, takes significantly less time on 4G. The data shows that 4G mobile upload speeds were more than seven times faster than for 3G (12.4Mbit/s compared to 1.6Mbit/s).
EE’s (14.7Mbit/s) and O2’s (13.0Mbit/s) 4G upload speeds were above average, followed by Vodafone and Three with 11.4Mbit/s and 11.1Mbit/s respectively. Three achieved the fastest average 3G upload speed (1.7Mbit/s).
Average 4G and 3G upload speed by network
Web browsing

It takes less than a second for a basic web page to load on a smartphone using a 4G mobile connection (0.78 seconds on average across all networks), according to the research. This compares to 1.06 seconds on average across all networks using a 3G mobile connection.
Three offers the fastest web-browsing experience both on 4G (0.62 seconds on average to load a web page) and on 3G connections (0.93 seconds on average to load a web page). EE provided the second fastest web-browsing experience on 4G (0.76 seconds on average to load a web page) and on 3G connections (1.05 seconds, on average).
It takes customers of O2 and Vodafone 0.82 seconds to load a web page on 4G connections. Web pages also took longer to load on O2’s 3G service (1.17 seconds) compared with the other providers.
Average time taken to load a web page by network (lower is better)
Latency

Lower latency will give a customer better responsiveness and reduced delays - important for web browsing and video calling. The results showed 4G services had lower latency and are more responsive than 3G services. This makes 4G more suitable for video calling or running apps where a fast response time is needed. Average 4G latency across all networks was 55.0 milliseconds (ms), compared with 66.7ms on 3G.
Three took the least time to deliver data (lowest latency), both on 4G (47.6ms) and 3G (53.8ms). O2 had the highest levels of latency (62.7ms on 4G and 86.4ms on 3G).
Average 4G and 3G latency by network (lower is better)
Differences between cities

The research also revealed differences in performance between the five cities analysed.
Download speed

[*=left]The highest average download speeds for 4G and 3G were recorded in Edinburgh (16.8Mbit/s and 7.8Mbit/s respectively). London had the lowest average 4G (13.1Mbit/s) and 3G (4.1Mbit/s) download speeds.

Upload speed

[*=left]Manchester had the highest average 4G upload speed (13.2Mbit/s), while Glasgow and London had the lowest (11.8Mbit/s and 12.0Mbit/s respectively). The highest average 3G upload speeds were recorded in Edinburgh and Glasgow (both 1.7Mbit/s), while the lowest were found in London (1.4Mbit/s).

Web browsing

[*=left]London had the fastest 4G web-browsing speed, taking an average of 0.72 seconds to load a standard web page. Web pages took the longest to load in Glasgow (0.82 seconds on average). 3G web-browsing was quickest in Manchester (1.01 seconds on average to load a web page) and slowest in London (1.2 seconds on average).

Latency

[*=left]Latency on 4G was lowest in London (48.8ms on average) while Birmingham had the lowest levels on 3G (63.6ms). Edinburgh had the highest average levels of latency for both 4G and 3G with readings of 60.3ms and 69.4ms respectively.

4G and 3G coverage by operator

4G coverage varies across the UK, but has increased rapidly since the service was launched in autumn 2012. While the research was conducted in cities where both 4G and 3G were available, 4G is currently available from at least one operator in around 70% of UK premises.
Mobile operators have indicated they intend to match O2’s 98% indoor coverage obligation for 4G mobile services by 2015. This will extend mobile broadband coverage into many areas still underserved by 3G.
All four operators meet the 90% coverage obligation for 3G under the terms of their licences. However, this research uses more demanding criteria, in line with consumers’ expectations. Ofcom’s methodology assesses coverage where operators have busier networks, higher take-up of 3G services and deliver 3G at faster speeds.
4G and 3G coverage for the four national operators: June 2014 and October 2014
Note: Ofcom’s methodology estimates premises with coverage, based on operator signal strength predictions. 3G and 4G data for EE, O2 and Vodafone, and 3G data for Three, are based on the operators’ submissions, checked against Ofcom’s own field measurements. In the time available it was not possible to resolve differences between Three’s data and Ofcom’s field measurements on 4G coverage, leading to its omission from this report. However, while not reporting estimates, Ofcom notes recent data, collected and published by OpenSignal, shows Three has the lowest 4G coverage of the four national operators.
Ed Richards, Ofcom Chief Executive, said: “Having fast, reliable broadband on the move is vital for many consumers and businesses across the UK. Today’s research shows 4G is providing a significantly enhanced mobile broadband experience to customers, which we expect to be available to 98% of the UK population by 2017 at the latest.
“Improving mobile quality of service is an important area of Ofcom’s work. Our research both incentivises mobile providers to offer a higher quality of service, while helping consumers choose a mobile package that best suits their needs.”

afshin-434
08-03-2015, 21:52
این امار مربوط به سال 2014 و اپراتورهای معروف کشور انگلیس هست یه نگاه به مقاله بندازید و بعد در مورد سرعت واقعی (نه اسمی) نسل 3 و 4 اظهار نظر کنید

میانگین سرعت دانلود نسل 3 بین 5 تا 6 مگابیت و نسل 4 بین 15 تا 18 مگابیت یوده و .....

توجه داشته باشید که مساحت انگلستان کوچکتر از استان سیستان و بلوچستان ماست و پوشش دهی این کشور خیلی راحت تر از ایران هست و مشکلی از نظر پهنای باند هم ندارند

البته اینا رو نگفتم که چیزی از شایستگی های اپراتورهای دزد رو کم کنم اونا همچنان دستشون بخون اغشته است

Research methodology

Using smartphones, some 210,000 tests of 4G and 3G mobile broadband were carried out both indoors and outdoors across the five UK cities between March and June 2014. The measurements were taken by experienced Ofcom engineers.
The research compared the performance of 4G and 3G services overall and highlighted variations between operators across four key measures:

[*=left]Download speed - the speed it takes to download data from the web.
[*=left]Upload speed - how long it takes to upload content such as pictures or videos.
[*=left]Web browsing speed - the time it takes to load a standard web page.
[*=left]Latency - the time it takes data to travel to a third-party server and back, which is important to reduce delays when making video calls, for example.

In making choices, it is critical for consumers to assess what their priorities are. For example, faster download and upload speeds are important when accessing high volumes of data from a small number of sites, like when sharing images over social media, or downloading video files to watch on the move.
But for streaming video, while it is important that the download speed is sufficient to deliver adequate quality, once this threshold is met it is likely that the total capacity available within a mobile contract’s data cap is more important.
For customers browsing the web with multiple tabs open, or making video calls, browsing speed and latency are important for better responsiveness and reduced delays.
Ofcom recognises that mobile operators are continuing to expand their networks. The results, therefore, offer a snapshot of performance in the cities tested between March and June 2014.
To ensure it is up to date with network developments, Ofcom intends to carry out a further wave of research and will be reporting the findings next year.
Download speeds

The average mobile broadband download speed on 4G (15.1Mbit/s) was more than twice as fast as 3G (6.1Mbit/s) across all the networks.
The research found that performance varied by operator. EE and O2 offered faster than average 4G download speeds at 18.4 Mbit/s and 15.6Mbit/s respectively. Vodafone delivered an average 4G download speed of 14.3Mbit/s and Three, 10.7Mbit/s.
Three was the last operator to roll-out 4G services in the UK and offers the service to all customers that have 4G-enabled handsets.
EE and Vodafone delivered the fastest average 3G download speeds - at 6.8Mbit/s and 6.7Mbit/s respectively. This compared with average 3G speeds of 5.6Mbit/s for O2 and 5.2Mbit/s for Three.
Average 4G and 3G download speeds by network
Upload speeds

Uploading content, such as photos or videos, takes significantly less time on 4G. The data shows that 4G mobile upload speeds were more than seven times faster than for 3G (12.4Mbit/s compared to 1.6Mbit/s).
EE’s (14.7Mbit/s) and O2’s (13.0Mbit/s) 4G upload speeds were above average, followed by Vodafone and Three with 11.4Mbit/s and 11.1Mbit/s respectively. Three achieved the fastest average 3G upload speed (1.7Mbit/s).
Average 4G and 3G upload speed by network
Web browsing

It takes less than a second for a basic web page to load on a smartphone using a 4G mobile connection (0.78 seconds on average across all networks), according to the research. This compares to 1.06 seconds on average across all networks using a 3G mobile connection.
Three offers the fastest web-browsing experience both on 4G (0.62 seconds on average to load a web page) and on 3G connections (0.93 seconds on average to load a web page). EE provided the second fastest web-browsing experience on 4G (0.76 seconds on average to load a web page) and on 3G connections (1.05 seconds, on average).
It takes customers of O2 and Vodafone 0.82 seconds to load a web page on 4G connections. Web pages also took longer to load on O2’s 3G service (1.17 seconds) compared with the other providers.
Average time taken to load a web page by network (lower is better)
Latency

Lower latency will give a customer better responsiveness and reduced delays - important for web browsing and video calling. The results showed 4G services had lower latency and are more responsive than 3G services. This makes 4G more suitable for video calling or running apps where a fast response time is needed. Average 4G latency across all networks was 55.0 milliseconds (ms), compared with 66.7ms on 3G.
Three took the least time to deliver data (lowest latency), both on 4G (47.6ms) and 3G (53.8ms). O2 had the highest levels of latency (62.7ms on 4G and 86.4ms on 3G).
Average 4G and 3G latency by network (lower is better)
Differences between cities

The research also revealed differences in performance between the five cities analysed.
Download speed

[*=left]The highest average download speeds for 4G and 3G were recorded in Edinburgh (16.8Mbit/s and 7.8Mbit/s respectively). London had the lowest average 4G (13.1Mbit/s) and 3G (4.1Mbit/s) download speeds.

Upload speed

[*=left]Manchester had the highest average 4G upload speed (13.2Mbit/s), while Glasgow and London had the lowest (11.8Mbit/s and 12.0Mbit/s respectively). The highest average 3G upload speeds were recorded in Edinburgh and Glasgow (both 1.7Mbit/s), while the lowest were found in London (1.4Mbit/s).

Web browsing

[*=left]London had the fastest 4G web-browsing speed, taking an average of 0.72 seconds to load a standard web page. Web pages took the longest to load in Glasgow (0.82 seconds on average). 3G web-browsing was quickest in Manchester (1.01 seconds on average to load a web page) and slowest in London (1.2 seconds on average).

Latency

[*=left]Latency on 4G was lowest in London (48.8ms on average) while Birmingham had the lowest levels on 3G (63.6ms). Edinburgh had the highest average levels of latency for both 4G and 3G with readings of 60.3ms and 69.4ms respectively.

4G and 3G coverage by operator

4G coverage varies across the UK, but has increased rapidly since the service was launched in autumn 2012. While the research was conducted in cities where both 4G and 3G were available, 4G is currently available from at least one operator in around 70% of UK premises.
Mobile operators have indicated they intend to match O2’s 98% indoor coverage obligation for 4G mobile services by 2015. This will extend mobile broadband coverage into many areas still underserved by 3G.
All four operators meet the 90% coverage obligation for 3G under the terms of their licences. However, this research uses more demanding criteria, in line with consumers’ expectations. Ofcom’s methodology assesses coverage where operators have busier networks, higher take-up of 3G services and deliver 3G at faster speeds.
4G and 3G coverage for the four national operators: June 2014 and October 2014
Note: Ofcom’s methodology estimates premises with coverage, based on operator signal strength predictions. 3G and 4G data for EE, O2 and Vodafone, and 3G data for Three, are based on the operators’ submissions, checked against Ofcom’s own field measurements. In the time available it was not possible to resolve differences between Three’s data and Ofcom’s field measurements on 4G coverage, leading to its omission from this report. However, while not reporting estimates, Ofcom notes recent data, collected and published by OpenSignal, shows Three has the lowest 4G coverage of the four national operators.
Ed Richards, Ofcom Chief Executive, said: “Having fast, reliable broadband on the move is vital for many consumers and businesses across the UK. Today’s research shows 4G is providing a significantly enhanced mobile broadband experience to customers, which we expect to be available to 98% of the UK population by 2017 at the latest.
“Improving mobile quality of service is an important area of Ofcom’s work. Our research both incentivises mobile providers to offer a higher quality of service, while helping consumers choose a mobile package that best suits their needs.”

بله کاملا حق با آقای آرش هست من هم اول همین اشتباه رو کردم و فکر می‌کردم واقعا تا ۴۲ مگ ساپورت می‌کنه.
همینطور که می‌بینیم دلیلشون هم کاملا مستند و آنالیز شده هست.
اینطور که من میبینم حداقل توی اسپید تست، ایرانسل از میانگین جهانی عقب نیست! ولی در عمل مشکلات زیادی داره

zoru
08-03-2015, 22:03
سلام دوستان سرعت 3G من در مشهد خیلی افت کرده از سرعت 2 مگ شده 1 و حتی کمتر دوستان مشهدی شما هم همین مشکل رو دارین یا نه مشکل از انتن منطقه مونه؟

laser1
08-03-2015, 22:10
سلام 70گیگ برای من درهفته هیچ چی نیست چه برسه به ماه
از روزی که اینترنت شبانه 90گیگ روگذاشتن برای من که دانلودر هستم عالی هست سرعتم از 600تا 1 مگ بالا پایین هست از اینترنت مزخرف adslفعلا بهتره با اون شبانه اشغالشون
اون 70گیگ هم برای دانلود نمیخواهم برای کارهای روزمره که دسترسی به اینترنت نداریم میخواهیم

اگر سرعت محدودکنن مثلا همین 1 مگ کافی هست بشرطی پینگ خوب و مشکل باز کردن پیچ نداشته باشیم راضی هستیم
سرعت بالا هم فعلا بدرد دانلود میخوره برای وب گردی مفتش گرونه

سرعت من هم اگر قطع نبشاه تو همین مایه هاست شبی 15 الی 20 گیگ دانلود
مساله اینه که 10 روزه قطع یا نیمه قطعه
من هم دارم میگم سرعتش روز ها زیر 512 است چه جوری شما ها اصلا از روزانه ایرانسل استفاده میکنید خیلی افتضاحه

afshin-434
08-03-2015, 23:18
با وجود اینکه تست، سرعت مناسبی را نشان نمی‌دهد، اما سرعت صفحه باز کردن بسیار بسیار بهتر از سرعت صفحه باز کردن در زمانی است که تست، سرعت ۶ مگابیت را نشان می‌داد!

arash59b
08-03-2015, 23:31
با وجود اینکه تست، سرعت مناسبی را نشان نمی‌دهد، اما سرعت صفحه باز کردن بسیار بسیار بهتر از سرعت صفحه باز کردن در زمانی است که تست، سرعت ۶ مگابیت را نشان می‌داد!

به تفاوت پینگ ها دقت کنی بهتره تا سرعت

البته اگه تست هات با یک سرور هستند

sepand_salehi
08-03-2015, 23:58
سرعت من هم اگر قطع نبشاه تو همین مایه هاست شبی 15 الی 20 گیگ دانلود
مساله اینه که 10 روزه قطع یا نیمه قطعه
من هم دارم میگم سرعتش روز ها زیر 512 است چه جوری شما ها اصلا از روزانه ایرانسل استفاده میکنید خیلی افتضاحه

سلام.
ببخشید شما از چه طرحی استفاده می کنید که این مقدار دانلود رو دارید؟
و سوال دیگر اینکه ساکن کودوم منطقه هستید؟
با تشکر

laser1
09-03-2015, 02:07
سلام.
ببخشید شما از چه طرحی استفاده می کنید که این مقدار دانلود رو دارید؟
و سوال دیگر اینکه ساکن کودوم منطقه هستید؟
با تشکر

طرح شبانه 1 روزه یا یک هفته 99 گیگ به حجمش شبانه ات اضافه میکنه که قیمت پایینی هم داره
میشه شبی 10 الی 20 گیگ دانلود کرد
ما تو اصفهانیم
البته مدتیه که دیگه ریخته به هم خبری از سرعت بالا نیست

بچه ها چند روزه که کلن تبلت من دیگه نمیره رو H+ با ایرانسل
احتمال زیاد باید مشکل آنتن باشه فک نکنم ایراد از تبلت باشه
نظرتون چیه؟

ESPSV
09-03-2015, 07:02
طرح شبانه 1 روزه یا یک هفته 99 گیگ به حجمش شبانه ات اضافه میکنه که قیمت پایینی هم داره
میشه شبی 10 الی 20 گیگ دانلود کرد
ما تو اصفهانیم
البته مدتیه که دیگه ریخته به هم خبری از سرعت بالا نیست

بچه ها چند روزه که کلن تبلت من دیگه نمیره رو H+ با ایرانسل
احتمال زیاد باید مشکل آنتن باشه فک نکنم ایراد از تبلت باشه
نظرتون چیه؟

دورد
قبلا هم نوشتم
ایرانسل داغونه در اصفهان . من در خیابان شریعنی سرعت دانلودم روی 3 کیلو بود
آنتن 1 دقیقه وصل میشد 5 دقیقه قطع . افتضاحه

dav00d
09-03-2015, 07:21
من روی گوشیم فقط 3 تا گزینه دارم
2g
3g
LTE
اگه lte رو فعال کنم از 4g استفاده میکنه؟
گوشی nexus 5
تخفیف 50درصدی هنوز هست؟

arash59b
09-03-2015, 07:29
من روی گوشیم فقط 3 تا گزینه دارم
2g
3g
LTE
اگه lte رو فعال کنم از 4g استفاده میکنه؟
گوشی nexus 5
تخفیف 50درصدی هنوز هست؟

هر کددوم رو که فعال کنید از اون نسل استفاده می کنه با این شرط که در صورت ضعیف بودن سیگنال به نسل پایین تر سوییچ می کنه

تخفیف هم باید باشه می تونی کدش رو چک کنی، احتمال زیاد بسته های نوروزی هم در راهند

dav00d
09-03-2015, 08:24
هر کددوم رو که فعال کنید از اون نسل استفاده می کنه با این شرط که در صورت ضعیف بودن سیگنال به نسل پایین تر سوییچ می کنه

تخفیف هم باید باشه می تونی کدش رو چک کنی، احتمال زیاد بسته های نوروزی هم در راهند

چون من دیده بودم که علامتها اینجوری بود H برا 3g و H+ برا 4G و lte
ولی برا من مستقیم از H میپره به lte

dav00d
09-03-2015, 08:25

چون من دیده بودم که علامتها اینجوری بود H برا 3g و H+ برا 4G و lte هم برا lte

afshin-434
09-03-2015, 08:48
چون من دیده بودم که علامتها اینجوری بود H برا 3g و H+ برا 4G و lte هم برا lte

به هیچ وجه علامت h+ برای 4g نیست.
H+ برای 3g هست.

dav00d
09-03-2015, 08:55
پس H برای چی هست؟

afshin-434
09-03-2015, 09:10
پس H برای چی هست؟
جفتشون مربوط به 3g هستند اما h+ یک تکنولوژی جدیدتری از 3g هست و حداکثر سرعت دریافت اطلاعات مقداری از h بیش‌تر است ولی به هیچ وجه h+ علامت 4g نیست.
مثل تفاوت GPRS و edge.

اصلا بعضی از گوشی‌ها بین h+ و h تغییر علامت نمیدن و فقط h رو نشون می‌دن‌
G is GPRS ~ 86kbps
E is EDGE ~ 236kbps
3G is UMTS ~ 386kbps
H is HSDPA ~ 3.2Mbps
H+ is HSPA ~ 7.2Mbps or HSPA+ (14.4Mbps or 21.1Mbps)

dav00d
09-03-2015, 09:48
دلیلش چیه که تو خونه تو یه نقطه نشستی چند دقیقه E میاد چند دقیقه H چند دقیقه هم lte؟
اصلا ثابت نیست

khatoon13
09-03-2015, 10:35
لطفا بگید با چه نرم افزاری تست سرعت میگیرید؟ و استفاده این تست ها در چیه؟

khatoon13
09-03-2015, 10:58
منظور جمله پایین چیه؟

چجور باید استفاده کرد؟

afshin-434
09-03-2015, 10:58
دلیلش چیه که تو خونه تو یه نقطه نشستی چند دقیقه E میاد چند دقیقه H چند دقیقه هم lte؟
اصلا ثابت نیست

گوشی به طور خودکار در هر مکان، هر سیگنالی که قوی‌تر باشه رو دوست داره دریافت کنه. مثلا‌توی خونه‌ی ما یکی از اتاقا میشه h یکی از اتاقا می‌شه edge برای حل این مشکل، باید گوشی رو مجبور کنیم که فقط اون سیگنالی که ما می‌خواهیم‌رو دریافت کنه.
مثلا توی گوشی من کد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخش testing رو اجرا می‌کنه و از طریق اون صفحه و انتخاب phone information و سپس در بخش set preferred network type مطابق عکس زیر می‌تونم با انتخاب یکی از‌گزینه‌های زیر گوشی رو مجبور کنم که سیگنال مورد نظرمو بگیره:
WCDMA preferred (بین 3g و GPRS اولویت‌3g هست اما اگر سیگنال GPRS بیش‌تر باشد، GPRS را انتخاب می‌کند)
WCDMA ONLY (فقط و فقط سیگنال 3g را دریافت خواهد کرد)
GSM ONLY (فقط سیگنال GPRS را دریافت خواهد کرد)
LTE ONLY (فقط سیگنال 4g را دریافت‌خواهد کرد)

البته بعد از هر بار خاموش و‌روشن کردن کردن گوشی بازهم باید‌این صفحه را اجرا کنید و تنظیمات‌را اعمال کنید)

اگر با گوشی شما کد فوق عمل نکرد، در گوگل سرچ کنید:
Testing menu code for X
به جای X مدل گوشی‌تان را وارد‌کنید.

arash59b
09-03-2015, 11:01
اصلا ثابت نیست

ضعیف بودن سیگنال که با توجه به در فضای بسته بودن شما طبیعیه

لطفا بگید با چه نرم افزاری تست سرعت میگیرید؟ و استفاده این تست ها در چیه؟

speedtest

تا حدودی سرعت و کیفیت اینترنت شما رو مشخص می کنه

afshin-434
09-03-2015, 11:12
منظور جمله پایین چیه؟

چجور باید استفاده کرد؟

اون کاربر با استفاده از نرم‌افزار Tapatalk انجمن رو مشاهده می‌کنه.
این نرم‌افزار برای مشاهده‌ی انجمن با گوشی مناسبه. و هر پستی از طریق اون نرم افزار ارسال کنی زیرش مدل گوشیت رو می‌نویسه. البته میشه این پیغام رو هم برداشت.

HardwareMaster
09-03-2015, 11:15
جفتشون مربوط به 3g هستند اما h+ یک تکنولوژی جدیدتری از 3g هست و حداکثر سرعت دریافت اطلاعات مقداری از h بیش‌تر است ولی به هیچ وجه h+ علامت 4g نیست.
مثل تفاوت GPRS و edge.

اصلا بعضی از گوشی‌ها بین h+ و h تغییر علامت نمیدن و فقط h رو نشون می‌دن‌
G is GPRS ~ 86kbps
E is EDGE ~ 236kbps
3G is UMTS ~ 386kbps
H is HSDPA ~ 3.2Mbps
H+ is HSPA ~ 7.2Mbps or HSPA+ (14.4Mbps or 21.1Mbps)
فکر کنم HSPDA تا 42 مگابیت رو پشتیبانی کنه
در GSMARENA در ص رویووی تخصصی مربوط به تبلت من در لینک پایین نوشته:

3G support with HSPDA up to 42Mbps
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمن اینکه قبلا یکی از کاربران در همینجا تست سرعت اسپیدتست 25Mbps رو با 3g ثبت کرده بود که بالاترین سرعت 3g که اینجا گذاشته شده تاحالاست و طبعا بالاتر از 21.1 که من قبلا و شما هم الان گفتید هست

ak313
09-03-2015, 12:34
سورپرایز ایرانسل
امروز تری جی من دگرگون شده
دلیلشم تغییر hspa پلاس به dc-hspa هست تا دیروز هشت مگ داشتم اما الان تا 20 مگ هم با همون سیگنال میره در عکس زیر معلومه

HardwareMaster
09-03-2015, 13:03
سورپرایز ایرانسل
امروز تری جی من دگرگون شده
دلیلشم تغییر hspa پلاس به dc-hspa هست تا دیروز هشت مگ داشتم اما الان تا 20 مگ هم با همون سیگنال میره در عکس زیر معلومه

خود این همون H+ نیست؟

ak313
09-03-2015, 13:17
نه عزیز این dc-hspa پلاس دی سی یک تکنولوژي بالاتره که تا 42 مگ می تونه بره الان سیگنال من عالی نیست اما تا 20 مگ میره احتمالا توی این چند روز تستهای 30 مگ تری جی رو هم می بینیم قبلا اون بالا فقط اچ اس پی ای پلاس خالی بود اما الان دی سی هم اضافه شده
گویا شما از دو تا کانال 5 مگاهرتز همزمان دیتا می گیری که برای مناطقی که سرعتشون هم پایینه خیلی خوب میشه دقیقا من قبلا تا نزدیک ده مگ می رفتم و الان دارم تا نزدیک 20 مگ میرم. پس کسانی که در حالت پلاس 20 مگ داشتن احتمالا 40 مگ در حالت دی سی ( دوال کریر) خواهند داشت.

Dual Cell HSDPA (DC-HSDPA), known also as Dual Carrier, is the natural evolution of HSPA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) by means of carrier aggregation in the downlink
What is "DC-HSPA"?

DC-HSPA is a "dual carrier" or "dual channel" form of HSPA+ that achieves greater upload and download speeds by using two 5MHz bands of spectrum in parallel instead of relying on the normal single 5MHz band of spectrum used by HSPA+ and other HSPA network technologies. This brute force method of doubling bandwidth can greatly improve connection quality in weaker signal areas in addition to simply providing faster data speeds.

afshin-434
09-03-2015, 13:17
فکر کنم HSPDA تا 42 مگابیت رو پشتیبانی کنه
در GSMARENA در ص رویووی تخصصی مربوط به تبلت من در لینک پایین نوشته:

ضمن اینکه قبلا یکی از کاربران در همینجا تست سرعت اسپیدتست 25Mbps رو با 3g ثبت کرده بود که بالاترین سرعت 3g که اینجا گذاشته شده تاحالاست و طبعا بالاتر از 21.1 که من قبلا و شما هم الان گفتید هست

اینی که من گذاشتم میانگین سرعت هست نه حداکثر سرعت.
در مورد سرعت اسمی و سرعت عملی هم آقای آرش در صفحات قبل، مفصل توضیح‌داده‌اند که درسته نوشته تا ۴۲ مگ دریافت میکنه اما در کشورهای اروپایی هم میانگین سرعتش حدود ۳ مگ هست.

arash59b
09-03-2015, 13:50
خود hsdpa+ تکنولوژی های مختلفی داره و سرعتش تا بالای 300 مگ هم می تونه بستگی به شرایط محیط و تجهیزات افزایش پیدا کنه

HSPA+HSPA+ is the pinnacle of current 3G technology, offering a theoretical 168Mbit/s downlink speed. In reality most HSPA+ coverage is only capable of 21Mbit/s, with some areas being upgraded to 42Mbit/s and occasionally even 84Mbit/s. But even the fastest implementation of HSPA+ is a long way behind the 1Gbit/s download speed required to be considered a real 4G network. But this hasn’t stopped a number of US carriers from advertising HSPA+ as 4G.T-Mobile was one of the first companies to falsely advertise its HSPA+ network as 4G, and AT&T followed suit shortly after. Arguably AT&T is even worse, as its network started out with capabilities peaking at 14.4Mbit/s download and 5.8Mbit/s upload speeds, which is ridiculously slow for a 4G network. Users in the UK, and some other countries, will probably have noticed that some carriers actually offer HSPA+ as part of their 3G network packages. So it seems that US consumers are being sold and overcharged to use a slower network under the guise of a next generation technology.

مقایسه سرعت واقعی و اسمی هر نسل

boose_bar_khoda
09-03-2015, 16:24
سلام ۹۳۳۲۹۱۳۴رو بفرست به ۷۳۷۱۱۱۶۷ اینو بفرست تو گروهای ک هستی واسه ایرانسلی ها شارز میاد تو گوشیشون باش
کسی میدونه جریان این پیام که همه جا پخش شده چیه؟

mahdi_shr
09-03-2015, 16:24
با سلام خدمت دوستان بنده اینرنت adsl در مشهد دارم که از کیفییتش چون ماله مخابراته اصلا راضی نیستم میخاستم از این مودمهای همراه 4g بگیرم ب و با سیم کارت وصل بشم بنظر شما خوبه؟اگه حوبه از کدوم شرکت بگبرم ایرانسل یا همراه اول با رایتل و چه طرحی؟و ایا سرعتهاش خوبن یانه؟

ak313
09-03-2015, 16:46
سلام ۹۳۳۲۹۱۳۴رو بفرست به ۷۳۷۱۱۱۶۷ اینو بفرست تو گروهای ک هستی واسه ایرانسلی ها شارز میاد تو گوشیشون باش
کسی میدونه جریان این پیام که همه جا پخش شده چیه؟

یه عده سودجو میان پخش می کنن تا کاسبی کنن. وقتی می فرستی یک سرویس ارزش افزوده فعال میشه و برات روزانه پیام می فرسته و از حسابت کم می کنه حتما باید لغو لاتین رو با حروف بزرگ بفرستی تا لغوش کنی
LAGHV

naasr
09-03-2015, 18:12
من گوشیم 4g را ساپورت میکنه و سرعتش هم خوبه البته انتن دهیش فول نیست رفتم دفتر مرکزی ایرانسل یه مودم 4g بخرم که راحتتر از گوشی باشه مسئولش که اونجا بود گفت مودم بخری فقط پولت را هدر دادی همون با گوشی استفاده کنی بهتره

smj.hashemi
09-03-2015, 18:13
یه عده سودجو میان پخش می کنن تا کاسبی کنن. وقتی می فرستی یک سرویس ارزش افزوده فعال میشه و برات روزانه پیام می فرسته و از حسابت کم می کنه حتما باید لغو لاتین رو با حروف بزرگ بفرستی تا لغوش کنی
LAGHV

مسابقه ضرب المثل هست
به هرکی عضو میشه میگه این کد واسه تو هست این رو به دوستات بده و بگو بفرستن
هر 3 نفری که این کد رو بفرستن واسه اون شماره بهت 1000 تومن شارژ میده
حالا ایشونم هم کدی رو که واسش اومده رو گذاشته
حالا شما اینو میفرسیتی به اون شماره و بعدش واسه شماره شما یه کد تخصیص میده و شما میدی به بعدی ها و .......

zoru
09-03-2015, 18:14
با سلام خدمت دوستان بنده اینرنت adsl در مشهد دارم که از کیفییتش چون ماله مخابراته اصلا راضی نیستم میخاستم از این مودمهای همراه 4g بگیرم ب و با سیم کارت وصل بشم بنظر شما خوبه؟اگه حوبه از کدوم شرکت بگبرم ایرانسل یا همراه اول با رایتل و چه طرحی؟و ایا سرعتهاش خوبن یانه؟
بهتره از 3G یا 4G ایرانسل استفاده کنی به علت اینکه طرح های بلند مدت خوبی داره و سرعت هم خوبه مشکلی نداره منم از به خاطر مخابرات به 3G ایرانسل پناه اوردم :n37:

boose_bar_khoda
09-03-2015, 18:21
من گوشیم 4g را ساپورت میکنه و سرعتش هم خوبه البته انتن دهیش فول نیست رفتم دفتر مرکزی ایرانسل یه مودم 4g بخرم که راحتتر از گوشی باشه مسئولش که اونجا بود گفت مودم بخری فقط پولت را هدر دادی همون با گوشی استفاده کنی بهتره

چه جالب یعنی هستن کسایی که به ضرر خودشونم کار کنن؟
البته نظر ایشون غلط بوده
مصرف باتری در حالت 4 جی 30% بیشتره اگه با خوده گوشی بخوای کار کنی که دائم باتریت در حال دشارژه چون گوشیهایی که در حال حاضر 4 جی دارن توی ایران فعلا کم هستن و کلا گوشیها فعلا یکی از مشکلات اصلیشون باتریه مگه اینکه گوشی داشته باشی که باتریه بسیار خوبی داشته باشه
مثلا وان مکس همراه با پاور کیس اگه داشته باشی استفاده از 4 جی موجه تره چون باتری 4450 میلی امپری در اختیارت قرار میگیره و استفاده از 4 جی رو زیاد حس نمیکنی ولی اگه مثلا گوشیت desire 510 باشه دائم باید شارژش کنی
حتی اگه بخوای از طریق thetring به پی سی وصلش کنی باتریه گوشی در حالت شارژ و دشارژ همزمان قرار میگیره که باعث کم شدن عمر باتری میشه
باتریهای یونی و پلیمری عمر حدود 300 تا 500 بار شارژ رو دارن که بعد از این مدت 20% از ظرفیتشون کم میشه پس هر چی کمتر شارژ کنی عمر بیشتری دارن مخصوصا که باتریای جدید اکثرا تعویضشون مشکل تره و گوشی باید باز شه بسته به نوع گوشی که سخت تعمیر باشه یا نه مثلا همین ام 8 یا وان مکس جزو گوشیهای سخت تعمیرن مخصوصا توی ایران شما بدیش برای تعمیر ممکنه گوشی از قبلش هم بدتر بشه
به نظر من برای کسی که دانلودره یا میخواد ای دی اس ال و جمع کنه مودم بهترین گزینست و برای کارای ضروری و عادی از گوشی در حالت 3 جی و در مواقع خاص از 4 جی استفاده کنه..

boose_bar_khoda
09-03-2015, 18:22
مسابقه ضرب المثل هست
به هرکی عضو میشه میگه این کد واسه تو هست این رو به دوستات بده و بگو بفرستن
هر 3 نفری که این کد رو بفرستن واسه اون شماره بهت 1000 تومن شارژ میده
حالا ایشونم هم کدی رو که واسش اومده رو گذاشته
حالا شما اینو میفرسیتی به اون شماره و بعدش واسه شماره شما یه کد تخصیص میده و شما میدی به بعدی ها و .......

پس یه جور تبلیغ و بازاریابیه

WHICH1
09-03-2015, 18:25
آنتن 3G نسبت به قبل خیلی بهتر شده سرعتشم قابل قبول و خوبه اکثراH+ و فول آنتن هست سرعت دانلود هم بیت 300 تا 400 هست قبلا 3G وجود نداشت هم انتن هم سرعت

آنتن دهی 4G هم بهتر شده ولی سرعت فرقی نکرده دانلود هم بین 700 تا 900 هست

WHICH1
09-03-2015, 18:42
البته نظر ایشون غلط بوده
مصرف باتری در حالت 4 جی 30% بیشتره اگه با خوده گوشی بخوای کار کنی که دائم باتریت در حال دشارژه چون گوشیهایی که در حال حاضر 4 جی دارن توی ایران فعلا کم هستن و کلا گوشیها فعلا یکی از مشکلات اصلیشون باتریه مگه اینکه گوشی داشته باشی که باتریه بسیار خوبی داشته باشه
مثلا وان مکس همراه با پاور کیس اگه داشته باشی استفاده از 4 جی موجه تره چون باتری 4450 میلی امپری در اختیارت قرار میگیره و استفاده از 4 جی رو زیاد حس نمیکنی ولی اگه مثلا گوشیت desire 510 باشه دائم باید شارژش کنی
حتی اگه بخوای از طریق thetring به پی سی وصلش کنی باتریه گوشی در حالت شارژ و دشارژ همزمان قرار میگیره که باعث کم شدن عمر باتری میشه
باتریهای یونی و پلیمری عمر حدود 300 تا 500 بار شارژ رو دارن که بعد از این مدت 20% از ظرفیتشون کم میشه پس هر چی کمتر شارژ کنی عمر بیشتری دارن مخصوصا که باتریای جدید اکثرا تعویضشون مشکل تره و گوشی باید باز شه بسته به نوع گوشی که سخت تعمیر باشه یا نه مثلا همین ام 8 یا وان مکس جزو گوشیهای سخت تعمیرن مخصوصا توی ایران شما بدیش برای تعمیر ممکنه گوشی از قبلش هم بدتر بشه
به نظر من برای کسی که دانلودره یا میخواد ای دی اس ال و جمع کنه مودم بهترین گزینست و برای کارای ضروری و عادی از گوشی در حالت 3 جی و در مواقع خاص از 4 جی استفاده کنه..

من قبلا هم گفتم دوستان دیگه هم گفتن وقتی گوشی شارژ باشه و شما از طریق USB ایتنرنت رو بگیرید و از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید گوشی در حالت 4G و استفاده شبانه نه داغ میکنه و نه شارژ خالی میکنه سه تا گوشی امتحان کردم حتی آیفون 6 هم همینطور هست بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده ولی درسته کلا اگر بخوای ایتنرنت همیشه داشته باشی و دانلود شبانه و به فکر باتری نباشی مودم USB دار بهتره البته وای فای نداره که وای فای جدا 30 هزار تومن
اضافه کنم همین الان گوشی در حالت مودم هست و داره شارژ میشه اصلا داغ نمیکنه و شارژ هم مثل حالت معمولی همیشه هست

بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده

naasr
09-03-2015, 19:16
البته نظر ایشون غلط بوده

من گوشیم نوت 4 هست خودم برای اینکه که به گوشی فشار نیاد میخواستم مودم بخرم چون فاصله کامپیوتر تا نقطه ای از خونه که انتن دهی lte بهترین حالت هست زیاده و برای اتصال از حالت هات اسپات گوشی استفاده میکنم که فشار زیادی به باطری و خود گوشی میاره در عرض 5 ساعت باطری فول شارژ کاملا تخلیه میشه (اگه فاصله کمتر بود با کابل usb عالی میشد چون اصلا به گوشی فشار نمیاره) حالا چون شنیدم مودم انتن دهی بهتری داره و هم راحتتر از گوشی هست دائم هم میتونم تو برق بزارمش خواستم مودم بخرم

saeeddeeas
09-03-2015, 19:51
LAGHV

دوست عزیز وقتی نمیدونید چیزی رو چرا بیخودی میگید؟ سودجو چیه؟ این سیستم خود ایرانسل هستش که یه کد بهت میده و به ازای سه نفر که کدتو ارسال کنن یه شارژ هزاری بهت میده، من خودم تاحالا 35000 هزار گرفتم و بازم دارم میگیرم و مدرکشم خواستی نشونت میدم.
حالا چند نفر میان بهم فحش میدن ولی این کاملا واقعی هست و هیچ پولی کم نمیشه کاملا رایگان هستش، متاسفانه وقتی اینجا کسی چیزی نمیدونه و یا خوشش نمیاد همه رو به اون سو میکشونه و بقیه هم تاییدش میکنن
بنده خودم خیلی از ایرانسل شاکی هستم و شهرمون هم تریجی نیستش ولی دلیل نمیشه بگیم کلاهبردار هستش یا هرچی...
شما اصلا کد کسیو نزن یه اس خالی بفرست به 73711167 و ببین قضیه از چه قراره!! با سیم کارت اعتبار صفر بزن تا مطمن بشی
خواستی اسکرین شات از شارژایی که بهم داده رو برات بزارم تا نگی دروغ میگم
لطفا توهین نکنید من خیلی اروم فقط خواستم قضیه روشن شه، همین

afshin-434
09-03-2015, 20:36
من قبلا هم گفتم دوستان دیگه هم گفتن وقتی گوشی شارژ باشه و شما از طریق USB ایتنرنت رو بگیرید و از گوشی به عنوان مودم استفاده کنید گوشی در حالت 4G و استفاده شبانه نه داغ میکنه و نه شارژ خالی میکنه سه تا گوشی امتحان کردم حتی آیفون 6 هم همینطور هست بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده ولی درسته کلا اگر بخوای ایتنرنت همیشه داشته باشی و دانلود شبانه و به فکر باتری نباشی مودم USB دار بهتره البته وای فای نداره که وای فای جدا 30 هزار تومن
اضافه کنم همین الان گوشی در حالت مودم هست و داره شارژ میشه اصلا داغ نمیکنه و شارژ هم مثل حالت معمولی همیشه هست

بزرگترین ایراد هم ایرانسل برطرف کرد وقتی گوشی 4G میرفت زنگ نمیخورد ولی الان درست شده

کیفیت صدای مکالمه با LTE بهتر از حالت‌های دیگه نیست؟

ali_3d
09-03-2015, 21:09
دوستانی که بسته های بلند مدت استفاده میکنن، این داستان حجم جیره بندی شده مشخص شد که حجم هر ماه اگه استفاده نشه منتقل میشه یا از بین میره؟

ak313
09-03-2015, 21:24
جیره بندی بسته ها متفاوته ( ظاهرا بعضی هاشم جیره بندی نداره) اما وقتی جیره بندی شد دیگه به دوره بعدی منتقل نمی شه

Reza kheyri1373
09-03-2015, 21:25
کیفیت صدای مکالمه با LTE بهتر از حالت‌های دیگه نیست؟

وقتی زنگ میخوره گوشی یا میخوای تماس بگیری میره رو حالت 3G.
یه فیلم کره ای داشتم میدیدم ، مال 2014 بود ، گوشی یارو 4G بود ، زنگ که خورد رفت روی 3G.
پس فقط توی ایران اینجوری نیست.

البته یه جا خوندم که یکی از اپراتور های خارجی LTE رو ارتقاع داد و مکالمه صوتی و تصویری رو بهش اضافه کرد که بهش VoLTE میگن.

boose_bar_khoda
09-03-2015, 21:31

ممنون
ولی منم حرفی از داغ کردن نزدم
وقتی خازن همزمان در حال شارژ و دشارژ هست عمر باتری کمتر خواهد شد
باتری‌ها معمولا از نظر د‌‌‌فعات شارژ محد‌‌‌ود‌‌‌یت‌هایی د‌‌‌ارند‌‌‌. د‌‌‌ر هر بار شارژ، باتری را به‌طور کامل شارژ کنید‌‌‌ و تا قبل از پایان آن، آد‌‌‌اپتور را جد‌‌‌ا نکنید‌‌‌.
شارژ بیش از اند‌‌‌ازه هم برای گوشی مناسب نیست و بهتر است زمانی که پیام پایان شارژ ظاهر شد‌‌‌ فقط تا چند‌‌‌ د‌‌‌قیقه به شارژ اد‌‌‌امه د‌‌‌هید‌‌‌ و سپس شارژر را جد‌‌‌ا کنید‌‌‌. برخی افراد‌‌‌ طبق عاد‌‌‌ت شب‌ها باتری را شارژ می‌کنند‌‌‌ و این اتصال تا صبح برقرار است. این روش نیز برای باتری مناسب نیست.
نکته د‌‌‌یگر استفاد‌‌‌ه از رابط USB است. زمانی که گوشی را برای انتقال فایل‌ها به کامپیوتر متصل می‌کنید‌‌‌ به‌صورت خود‌‌‌کار شارژ باتری آغاز می‌شود‌‌‌. هر بار اتصال به معنی یک‌بار استفاد‌‌‌ه از شارژر خواهد‌‌‌ بود‌‌‌.
اگر این کار را بیش از حد‌‌‌ معمول انجام می‌د‌‌‌هید‌‌‌ احتمال کاهش عمر باتری نیز وجود‌‌‌ د‌‌‌ارد‌‌‌ ( منبع : news androids)
وقتی گوشی به پی سی متصله باتری در حال شارژه وقتی ام که کانکشن میدی به پی سی thetring خوب نیاز به مصرف انرژی هست پس هم شارژ میشه هم دشارژ میشه

boose_bar_khoda
09-03-2015, 21:39
من گوشیم نوت 4 هست خودم برای اینکه که به گوشی فشار نیاد میخواستم مودم بخرم چون فاصله کامپیوتر تا نقطه ای از خونه که انتن دهی lte بهترین حالت هست زیاده و برای اتصال از حالت هات اسپات گوشی استفاده میکنم که فشار زیادی به باطری و خود گوشی میاره در عرض 5 ساعت باطری فول شارژ کاملا تخلیه میشه (اگه فاصله کمتر بود با کابل usb عالی میشد چون اصلا به گوشی فشار نمیاره) حالا چون شنیدم مودم انتن دهی بهتری داره و هم راحتتر از گوشی هست دائم هم میتونم تو برق بزارمش خواستم مودم بخرم

من جای شما باشم همون مودم و میخرم مشکل مالی ام که خداروشکر نداری 2 ملیون فقط گوشیته دیگه 300 400 تومن پول خردته دیگه:n02:

dav00d
09-03-2015, 21:41
امروز کلا با 4G ایرانسل سر کردیم،تا اینجا برای من افتضاح بوده با edge فرقی نداشت.حتی یه فایل 5 مگ هم نتونستم دانلود کنم،به زور چندتا پیج باز کرد.شاید مشکل از اینترنت بندرعباس هست

arash59b
09-03-2015, 21:47
ممنون
ولی منم حرفی از داغ کردن نزدم
وقتی خازن همزمان در حال شارژ و دشارژ هست عمر باتری کمتر خواهد شد
باتری‌ها معمولا از نظر د‌‌‌فعات شارژ محد‌‌‌ود‌‌‌یت‌هایی د‌‌‌ارند‌‌‌. د‌‌‌ر هر بار شارژ، باتری را به‌طور کامل شارژ کنید‌‌‌ و تا قبل از پایان آن، آد‌‌‌اپتور را جد‌‌‌ا نکنید‌‌‌.
شارژ بیش از اند‌‌‌ازه هم برای گوشی مناسب نیست و بهتر است زمانی که پیام پایان شارژ ظاهر شد‌‌‌ فقط تا چند‌‌‌ د‌‌‌قیقه به شارژ اد‌‌‌امه د‌‌‌هید‌‌‌ و سپس شارژر را جد‌‌‌ا کنید‌‌‌. برخی افراد‌‌‌ طبق عاد‌‌‌ت شب‌ها باتری را شارژ می‌کنند‌‌‌ و این اتصال تا صبح برقرار است. این روش نیز برای باتری مناسب نیست.
نکته د‌‌‌یگر استفاد‌‌‌ه از رابط USB است. زمانی که گوشی را برای انتقال فایل‌ها به کامپیوتر متصل می‌کنید‌‌‌ به‌صورت خود‌‌‌کار شارژ باتری آغاز می‌شود‌‌‌. هر بار اتصال به معنی یک‌بار استفاد‌‌‌ه از شارژر خواهد‌‌‌ بود‌‌‌.
اگر این کار را بیش از حد‌‌‌ معمول انجام می‌د‌‌‌هید‌‌‌ احتمال کاهش عمر باتری نیز وجود‌‌‌ د‌‌‌ارد‌‌‌ ( منبع : news androids)
وقتی گوشی به پی سی متصله باتری در حال شارژه وقتی ام که کانکشن میدی به پی سی thetring خوب نیاز به مصرف انرژی هست پس هم شارژ میشه هم دشارژ میشه

البته اگه گوشیتون اپل باشه دیگه مشکل سیکل باتری رو نخواهید داشت تازه بهتره که به برق باشه
در مورد به شارژ موندن گفته تون مربوط به گذشته هاست الان دیگه گوشی های پایین رده تکنولوژی مدیریت انرژی دارن و بعد از فول شدن باتری جریان برق رو قطع می کنند بعید می دونم برای اتصال به کامپیوتر هم مدیریت نداشته باشند

pouyasony
09-03-2015, 22:09
کسی هست تو ارومیه از 4g استفاده کرده باشه؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

ak313
09-03-2015, 22:43
تست تری جی 2240

WHICH1
09-03-2015, 22:47
دوستانی که بسته های بلند مدت استفاده میکنن، این داستان حجم جیره بندی شده مشخص شد که حجم هر ماه اگه استفاده نشه منتقل میشه یا از بین میره؟

اگر با کدهای که در سایت ایرانسل هست شارژ کنید حجمتون تقسیم نمیشه کل حجم رو میده

ak313
09-03-2015, 22:50

یعنی اینطوری یکساله بخری کل 100 گیگ رو برای یکسال می ده؟ اما قبلا دوستان می گفتن سه تا چهار ماه می کنه هر کدوم حدود 34 گیگ

iran79
09-03-2015, 22:51

منظورت رو دقیق تر میگی دوست عزیز؟
این برای من هم سواله. یه راهنمایی و مثال اگه بزنی ممنون میشم

lk

HardwareMaster
09-03-2015, 23:08
مگه بقیه که حجم ماهانشون سوخته از راه دیگه ای شارژ کردند؟

kasra2012
09-03-2015, 23:12
من ک ۳ ماه ۱۲ گیگ گرفتم کل حجمو یه جا داد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

HardwareMaster
09-03-2015, 23:18
البته اگه گوشیتون اپل باشه دیگه مشکل سیکل باتری رو نخواهید داشت تازه بهتره که به برق باشه
در مورد به شارژ موندن گفته تون مربوط به گذشته هاست الان دیگه گوشی های پایین رده تکنولوژی مدیریت انرژی دارن و بعد از فول شدن باتری جریان برق رو قطع می کنند بعید می دونم برای اتصال به کامپیوتر هم مدیریت نداشته باشند

بله تایید میشه
گوشی نوکیا 1100 هم دائم به برق باشه Overcharge نمیشه تا چه برسه به ...

Armin.Computer
09-03-2015, 23:28
بازگشت تعرفه بسته‌های اینترنت موبایل /ایرانسل سهامی عام می‌شود

WHICH1
09-03-2015, 23:28
دقیق یادم نیست چند صفحه قبل بود که نقل قولش کنم دوستمون توضیح دادن 2 نوع کد هست که میشه شارژ کرد هر دو هم امتحان کرده بودن یک کدی که داخل سایت ایرانسل هست کل حجم رو میده 3 ماه و 6 ماه خودم گرفتم برای همین تعجب میکردم میگفتن تقسیم میشه اون کد دیگه یادم نیست اون کد حجم رو تقسیم میکنه

matr!x_2008
09-03-2015, 23:36

این یعنی چی؟ بسته های 50 درصد تخیفیف رو برداشتن ؟

ak313
09-03-2015, 23:45

عنوان شما غلط انداز است.
قرار نیست تعرفه های فعلی فعلا تغییر کنه ( حداقل طبق این مصاحبه ) فقط میگه بعد از گران شدن بسته ها الان ( بعد از دهه فجر) دوباره بسته ها ارزان شده و به قول دوستان بعضا از قبل هم به صرفه تر شده

meshkiposh2200
09-03-2015, 23:46
این یعنی چی؟ بسته های 50 درصد تخیفیف رو برداشتن ؟

مثه اینکه برگشته به قیمتهای قبل از گرانی.ولی بسته 10 تومانی را دیگه بر نگردوند که بسته ی خیلی خوبی بود

WHICH1
09-03-2015, 23:57
مثل اینکه کل حجم یگجا بدن برداشتن الان 12 ماه میزنی قیمت 175 هر 4 ماه 33 گیگ 6 ماه هم هر 2 ماه 23 گیگ ولی 3 ماه بجز 50 گیگ بقیه تقسیم نمیشه

seetherali
10-03-2015, 01:16
این طرح نامحدود 1 شبِ چجوریاست ؟ من رفیقم میگیره ولی 3 شب استقاده میکنه. محدودیت حجم داره نامحدودش ؟!

dj77
10-03-2015, 01:32
این طرح نامحدود 1 شبِ چجوریاست ؟ من رفیقم میگیره ولی 3 شب استقاده میکنه. محدودیت حجم داره نامحدودش ؟!

بله محدودیت حجم 99گیگی داره

dj77
10-03-2015, 01:35
معرفی سرویس های جدید ایرانسل

از ساعت 1 تا 7 بامداد 50% (335 ریال/دقیقه) و در سایر ساعات 20% (535 ریال/دقیقه) تخفیف
20 تا 50 درصد تخفیف کاملا رایگان یکماهه در مکالمات داخل شبکه

با شماره گیری کد دستوری #350* یا 1*9*555* و عضویت در کانون ایرانسلی، مشمول تخفیف در مکالمات داخل شبکه با اعضای کانون خواهید شد.
30 روز اول عضویت در کانون رایگان است، ولی از ماه دوم به بعد مبلغ 2.000 تومان به عنوان هزینه عضویت ماهانه از حساب شما کسر خواهد شد.
این سرویس که مختص مشترکین اعتباری بوده و به مدت ۳ ماه اعتبار خواهد داشت، ماهانه به صورت خودکار برای مشترکین تمدید می‌شود.

dj77
10-03-2015, 01:37
نقد و بررسی

30 الی 60 درصد تخفیف در مکالمات داخل شبکه برای مشترکین اعتباری به مدت 2 ساعت

تخفیف های ساعتی ایرانسل
با شماره گیری کد #310* یا #2*9*555* و پرداخت 500 تومان، می توانید عضو هر یک از این طرح های جدید یک روزه شوید و در زمان مورد نظر خود از تخفیف ویژه در تماس های ایرانسلی بهره‌مند شوید:

میزان تخفیف
زمان تخفیف

60% (268 Rls/min)
8 - 10

40% (401 Rls/min)
10 - 12

30% (468 Rls/min)
12 - 14

50% (334 Rls/min)
14 - 16

30% (468 Rls/min)
16 - 18

30% (468 Rls/min)
18 - 20

30% (468 Rls/min)
20 - 22

30% (468 Rls/min)
22 - 24

در صورت عضویت در سایر طرح های تشویقی (همانند طرح های تعرفه رنگی، جزیره هوشمند ایرانسلی، شماره جادویی و غیره) امکان استفاده از این طرح وجود نخواهد داشت.

این سرویس صرفا مختص مشترکین اعتباری می باشد.
در صورتیکه یکی از طرح های ساعتی را فعال نمایید از حساب شما مبلغ 500 تومان کسر شده و مکالمات شما فقط در همان روز و فقط در آن دو ساعت مربوطه، مشمول تخفیف اعلام شده خواهد بود.
تخفیف های بین ساعات 8 الی 16 روزانه و تخفیف های بازه ساعات 16 الی 24 شبانه نام گرفته اند.
بطور مثال اگر مشترکی یکی از تخفیف های شبانه را فعال نماید (مثلا بازه 20-18) و در این بازه دو ساعته بمدت 75 دقیقه مکالمه نماید، مجموعا 4.000 تومان پرداخت خواهد نمود که 500 تومان آن، هزینه فعال سازی تخفیف ساعتی بوده است.
به مشترکین اعتباری توصیه می کنیم پیش از مکالمات طولانی مدت (بیش از 7.5 دقیقه) خود، ابتدا درصد تخفیف جزیره ایرانسلی را کنترل نمایند؛ چرا که عضویت و لغو عضویت جزیره بصورت لحظه ای و آنی میباشد (#135*)؛ اگر درصد تخفیف جزیره 35% یا بیشتر باشد، مکالمات خود را با طرح جزیره انجام دهند و در غیر اینصورت از تخفیف های ساعتی استفاده نمایند.

seetherali
10-03-2015, 02:07
بله محدودیت حجم 99گیگی داره
یک هفته ای هم 100 گیگ داره که. روزانه هم صد گیگ ؟ بعد شما نمیدونی اگه روزانه اس پس چرا 3 شب میشه استفاده کرد ؟ ممنون.

dj77
10-03-2015, 02:10
یک هفته ای هم 100 گیگ داره که. روزانه هم صد گیگ ؟ بعد شما نمیدونی اگه روزانه اس پس چرا 3 شب میشه استفاده کرد ؟ ممنون.

بله جفتش 99گیگ میده
اگر یادتون باشه یه زمانی ایرانسل بسته 1روزه داشت 1000تومن که 48ساعت رو خط اعتبار داشت اینم مثل همونه

sa_mo1369
10-03-2015, 02:10
سرعت شبانه ایرانسل / بجنورد

نسل سوم / 3G

نسل چهارم / 4G

boose_bar_khoda
10-03-2015, 02:30

موضوع اصلا اینا نیست دوست عزیز
بله گوشیهای جدید خیلیاشون مدیریت شارژ و دارن و وقتی فول شارژ شن به صورت اتومات برق وارد دستگاه نمیشه هر چند تو این مورد هم نقد وجود داره بحث همزمان شارژ شدن و دشارژ شدنه
یعنی شما باتری و تحت فشار قرار میدی هم داره انرژی میگیره هم داره انرژی پس میده این باعث میشه به مرور باتری عمر متوسطش کمتر شه راجع به این موضوع تو سایتهای خارجی و بعضا ایرانی یه سرچی کنید بهش اشاره شده
تازه اگه بخوای وسواس به خرج بدی بهترین حالت برای شارژ گوشی توی حالت خاموشه

arash59b
10-03-2015, 07:12
بله گوشیهای جدید خیلیاشون مدیریت شارژ و دارن و وقتی فول شارژ شن به صورت اتومات برق وارد دستگاه نمیشه هر چند تو این مورد هم نقد وجود داره بحث همزمان شارژ شدن و دشارژ شدنه
یعنی شما باتری و تحت فشار قرار میدی هم داره انرژی میگیره هم داره انرژی پس میده این باعث میشه به مرور باتری عمر متوسطش کمتر شه راجع به این موضوع تو سایتهای خارجی و بعضا ایرانی یه سرچی کنید بهش اشاره شده

اول گفتم بستگی به نوع باتری هم داره

مثلا من یه ایپاد کلاسیک از سال 83 درام که بیشترین استفادم ازش علاوه بر استفاده اصلی بعنوان فلش مموری بود با اونکه باطریش رو نمیشه عوض کرد داره کار می کنه ولی مثلا دوستایی هستند که سامسونگ یا

سونی اریکسون دارند و هر یکی دو سال باطری رو عوض می کنند. البته تو دو سال اخیر عمر باطری ها هم خیلی بهترشده. حداقل خوبی محصولات اپل اینه که بهترین نوع باتزی رو دارند و خیالت از اصل بودن و عوض نشدن باطری توسط فروشندگان دزد کشورمون راحته

اگه قرار بود وصل بودن باطری به شارژ باعث خراب شدنش بشه پس باید باطری لپ تاب ها اول از همه خراب بشه چون هنگام کار کردن باهاشون مدام به برق وصل هستند و دارند شارژ و دشارژ می شن! تکنولوژیشون هم که با باطری های گوشی یکیه

brilliant1
10-03-2015, 08:37
سلام
برای شارژ سیمکارت و زدن کد بسته های اینترنت ایرانسل در مودم 3g هواوی راهی جز استفاده از گوشی موبایل هست؟

arash59b
10-03-2015, 09:18
سلام
برای شارژ سیمکارت و زدن کد بسته های اینترنت ایرانسل در مودم 3g هواوی راهی جز استفاده از گوشی موبایل هست؟

بعضی از سایت ها فروش خط به خط و مستقیم شارژ و بسته دارند مثل بانک ملی

HardwareMaster
10-03-2015, 09:47
بنظرم ادامه ی این بحث بهتره توی انجمنهای سخت افزار و یا گوشی دنبال بشه

ولی اینم اشتباهه که فکر کنید وقتی به شارژر وصل کردید، همزمان شارژ و دشارژ میشه، چون باتری از مدار خارج میشه و شارژر هست که تامین توان رو بعهده میگیره. مگر اینکه مصرف انرژی اونقدر بالا باشه که شارژر بتنهایی نتونه جوابگو باشه اونوقت هم باتری و هم شارژر با هم در حال تامین توان مورد نیاز گوشی باید باشند

اگر زمانی دیدین که باتری در حالیکه به شارژر وصله و کامل شارژ شده باشه و در حالت بیکاری کامل هم باشه، اونوقت اگر قسمت باتریش داره داغ میشه، این یعنی Overcharging داره اتفاق میفته
چند نفر این اتفاق رو تابحال دیدن؟!

مطالب وبسایتهای خارجی و داخلی سر سوزنی ملاک نیست. اینکه بزبون انگلیسی نوشته گاهی برای بعضی یعنی سند معتبر، و این %100 اشتباهه

شما در این مواقع به مقالات تخصصی مراجع معتبر سخت افزاری که خودشون تست های دقیق انجام میدن (حتی نه به مباحث داخل فرومهای وابسته به اونها) و همچنین به توصیه های سازندگان گوشی و باتری ها استناد کنید

brilliant1
10-03-2015, 09:59
بعضی از سایت ها فروش خط به خط و مستقیم شارژ و بسته دارند مثل بانک ملی
در سایتها امکان خرید همه بسته ها وجود ندارد.در پنل مودم یا ecare ایرانسل امکان خرید بسته وجود ندارد؟

mf70
10-03-2015, 10:06
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، علیرضا قلمبر دزفولی در حاشیه مراسم امضای تفاهم‌نامه ارائه خدمات بیمه بر بستر تلفن همراه با شرکت بیمه ایران، با بیان اینکه تعرفه بسته‌های پرمصرف اینترنت ایرانسل بعد از کاهشی که در ایام دهه فجر داشت به همان رویه باقی ماند، اظهار کرد: اکثریت بسته‌های اینترنتی به قیمت قبل بازگشت و حتی بسته‌های سه و شش ماهه نیز که قیمت آنها افزایش نداشت با کاهش 50 درصدی مواجه شد.
*ایرانسل برای واگذاری باید سهامی عام شود*
وی در ارتباط با بورسی شدن این شرکت و واگذاری 21 درصد سهام آن نیز عنوان کرد: شرکای ایرانسل در کمیسیون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات حضور یافتند و در این زمینه توضیحاتی ارائه کردند.
او افزود: آنها معتقد بودند به دلیل فراهم نبودن شرایط عرضه سهام برای سال جاری، برنامه آنها برای عرضه در سال آتی است. سازمان تنظیم مقررات هم همین تصمیم را تصویب کرد و در نهایت قرار بر آن شد که این موضوع از سال آینده پیگیری شود.
دزفولی ابراز کرد: ارائه سهام در بورس مقدماتی دارد مانند اینکه شرکت در ابتدا از حالت سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شود که اجرای این مراحل نیاز به مدت زمان دارد.
وی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه آیا برای ارائه سهام ایرانسل در بورس اساسنامه این شرکت نیز تغییر خواهد کرد؟، گفت:‌ روند بورسی شدن چارچوب‌های مالی و حقوقی خاص خود را دارد و برای رسیدن به این مرحله هر اقدامی که لازم باشد از سوی شرکت ایرانسل انجام خواهد شد.
*دلیل خالی شدن سریع شارژ‌های تلفن*
مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطی در پاسخ به سوال دیگر تسنـیم مبنی بر اینکه دلیل تخلیه سریع شارژ سیم‌کارت‌ مشترکان بعد از روی کار آمدن نسل‌های ارتباطی جدید نظیر 3G و LTE چیست؟، گفت: تعرفه‌هایی که در حال حاضر به شکل آزاد برای سیم‌کارت‌های اعتباری ایرانسل تعیین شده کیلوبایتی 0.75 ریال است که این رقم در سیم‌کارت‌های دائمی به نیم ریال می‌رسد اما نکته‌ای که باید توجه کرد، در اغلب گوشی‌های هوشمند این امکان وجود دارد که مشترکان میزان مصرف خود را بررسی و براساس تعرفه‌های موجود هزینه‌های خود را محاسبه کنند.
وی اضافه کرد:‌ البته گوشی‌های هوشمند به میزان نرم‌افزارهایی که بر روی آنها نصب می‌شود دیتا مصرف می‌کنند و این خاصیت نسل سوم ارتباطی است که با توجه به آن که در تمام نقاط مشترک امکان دسترسی به اینترنت را دارد، ممکن است مصرف دیتای آن براساس تعداد نرم‌افزارها متغیر باشد.
او مجددا ابراز کرد: تعرفه دیتای تلفن همراه طی ماه‌های گذشته تغییراتی پیدا کرده و اکنون برای مشترکانی که از بسته‌ها استفاده می‌کنند تعرفه‌های کمی اعمال می‌شود. قیمت بسته‌های اینترنت ایران در هیچ کجای دنیا وجود ندارد.
*80 درصد تهران 3G و 4G شده است*
دزفولی درباره پوشش نسل سوم و چهارم شهرهای کشور و بالاخص شهر تهران این طور گفت: در حال حاضر 80 درصد شهر تهران تحت پوشش شبکه نسل‌های سه و چهار قرار دارد و شهرهای اطراف تهران نیز به سرعت تحت پوشش این شبکه قرار می‌گیرند. تصور می‌کنیم که در سه ماهه اول سال آتی پوشش خوبی در استان تهران داشته باشیم.
مدیر عامل اپراتور دوم ارتباطات سیار با بیان اینکه در حوزه نسل چهارم هر شهر نیاز خاص خود را دارد و ارزیابی ما آن است که تمام شهرها نیاز به نسل چهار ندارند، گفت: در این مرحله هر شهری که مصرف دیتای بالاتری داشته باشد از نظر ارائه نسل چهارم در اولویت قرار می‌گیرد.
وی عنوان کرد: در زمینه اینترنت 3G تا اوایل سال آینده حدود 50 درصد کشور تحت پوشش قرار ‌می‌گیرد و تا پایان سال 94 نیز تمام مراکز استانی کشور تحت پوشش نسل چهارم قرار می‌گیرند.
*ایرانسل به هیچ عنوان -- نشده است*
دزفولی در این فرصت گپ و گفت، در ارتباط با موضوع چالش برانگیز مدتی پیش که خبر از -- شدن سیم‌کارت‌های ایرانسل می‌داد اینطور به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه چرا سیم‌کارت‌های خود را از کمپانی‌های تولید داخل خریداری نمی‌کنید؟، گفت: ایرانسل همان سیم‌کارت‌های تهیه شده در جمالتو را که ادعای -- شدن آنها رسانه‌ای شد، در نمایندگی ایران آن سفارشی‌سازی می‌کند.
وی عنوان کرد: این رویه در حالی انجام می‌شود که ممکن است اپراتورهای دیگر سیم‌کارت‌های خود را از همان جمالتو به شکل آماده دریافت کنند.
مدیر عامل ایرانسل با تأکید گفت: از ابتدای تشکیل ایرانسل، از تولیدکنندگان داخلی استفاده کردیم و انحصارا به سمت یک تأمین کننده نرفتیم؛ البته اولویت را هم به داخل دادیم.
او خاطر نشان کرد: هرچند موضوع -- مربوط به کارشناسان امنیتی می‌شود اما ما هم بررسی‌های خود را انجام دادیم و به عنوان زنگ خطری بالقوه این موضوع را مد نظر قرار دادیم.
وی گفت: مشترکان خیال‌شان راحت باشد زیرا هم شبکه و هم مشترکان ما تحت محافظت هستند.
دزفولی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه گفته می شود در این عملیات خرابکاران ایمیل کارمندان ایرانسل هم مورد شنود قرار گرفته است، آیا چنین موضوعی صحت دارد؟، گفت: ما یک شبکه داخلی داریم که روی اینترنت جهانی نمی‌چرخد و تمام ایمیل‌های کارمندان ما از این طریق انجام می‌شود که در انواع لایه‌های امنیتی محافظت می‌شود.
او افزود: در نمایشگاه بارسلون، پای حرف‌ مدیران جمالتو نشستیم و لذا بد نیست پای حرف آنها بنشینید تا ببینید دلیل چنین شایعه‌پراکنی‌هایی چیست.
انتهای پیام/

به اشتراک بگذارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b%8c+%d8%a8%db%8c%d9%86+%d8%a7%d9%84%d9%85%d9%84%d 9%84%db%8c+%d8%aa%d8%b3%d9%86%db%8c%d9%85+-+%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%b3%d9%84+%d8%b3 %d9%87%d8%a7%d9%85%db%8c+%d8%b9%d8%a7%d9%85+%d9%85 %db%8c%e2%80%8c%d8%b4%d9%88%d8%af&url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mf70
10-03-2015, 10:10
قائم مقام رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از نظارت سازمان تنظیم مقررات بر ارائه خدمات اپراتورها، در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش ایتنا از فارس، لطف‌الله سبوحی درخصوص نظارت سازمان تنظیم مقررات درارائه خدمات نوروزی اپراتورها گفت:معمولا اپراتورها در فضای رقابت ، برای حفظ مشتریان و افزایش درآمد خود در ایام خاص ، ظرفیت شبکه خود را از طرق مختلف ، ازجمله نصب BTSهای متحرک گسترش می‌دهند تا دسترسی مردم آسان شود وعلی‌رغم حجم ترافیک بالا، ارتباطات آنها،حفظ شود .

قائم مقام سازمان تنظیم مقررات اظهارکرد:سازمان تنظیم مقررات با نظارت و دسترسی مستقیم به شبکه‌های اپراتورها درعید نوروز ، درجهت نظارت و خدمت رسانی بیشترگام برمی‌دارد.

وی با تاکید براینکه لازم است اپراتورها، کیفیت سرویس‌دهی در ایام نوروز را بالا ببرند، افزود: امسال اولین تجربه ما درارائه خدمات نسل سه و چهار در ایام نوروز است که انتقال ترافیک دیتا را ممکن می‌سازد.

سبوحی ارتقاء پروانه‌های اپراتورهای تلفن همراه و ارائه نسل سه و چهار را، مهمترین دستاورد سازمان تنظیم مقررات درسال ۹۳ دانست و افزود: این دستاورد، جایگاه ICT ایران در دنیارا ارتقاء بخشید تا دسترسی مردم به شبکه‌های اطلاع رسانی تسهیل شود.

وی با تاکید بر تعامل سازمان تنظیم مقررات با بخش خصوصی در حوزهICT گفت:درسال ۹۳در تمام تصمیمات از همفکری و مشورت آنها استفاده کرده‌ایم تا تصمیمات و مقررات وضع شده، قابلیت اجرایی بالاتری داشته باشد.

سبوحی با بیان اینکه درسال ۹۳ مقدمات صدور پروانه‌های جدید در حوزه اینترنت با عنوان ارتباطات ثابت (FCP) و ارائه خدمات ارتباطی ثابت (servco) و اپراتورهای مجازی تلفن همراه( MVNO) فراهم شده است؛ افزود: انشاالله در سال ۹۴ بتوانیم طرح جابجایی شماره‌ها در اپراتورهای موبایل ( نامبر پرتابیلیتی) را، اجرایی کنیم.

قائم مقام سازمان تنظیم مقررات اظهارکرد: از سه ماهه نخست سال ۹۴ اجرای این برنامه‌ها آغاز خواهد شد و انتظارداریم با صدور پروانه‌های جدید قدم بزرگی در حوزه ICT کشور برداریم .

وی با اشاره به اینکه محدودیتی در واگذاری پروانه‌ها نداریم افزود:کسانی که شرایط دریافت پروانه را داشته باشند می‌توانند پروانه دریافت کنند اما با توجه به شرایط بازار انتظارنداریم تعداد پروانه‌ها زیاد باشد.

پیشنهاد تجمیع شرکت‌های علاقه مند به دریافت پروانه
سبوحی تجمیع و ادغام شرکت‌های علاقه مند به دریافت پروانه رامهم ارزیابی کرد و ادامه داد:برای انجام ادغام، تشویق‌هایی در حق امتیاز دیده شده است که این موضوع رقابت بیشتر و قیمت‌های مناسب‌تر در ارائه خدمات رابه دنبال دارد.

قائم مقام سازمان تنظیم مقررات در پاسخ به سؤالی درباره افزایش تعرفه تلفن ثابت تصریح کرد:شرکت مخابرات ایران تقاضای افزایش تعرفه تلفن ثابت را ارائه کرده که هنوز درباره آن تصمیم‌گیری نهایی نشده است اما امکان تغییر سیستم تعرفه‌گذاری درسال آینده وجوددارد.

وی درباره ساماندهی سیم کارت‌های بی‌نام و نشان گفت: سازمان تنظیم مقررات بر شناسنامه‌دارشدن سیم کارت‌ها تاکید دارد تا مسئولیت‌پذیری در استفاده از خدمات، بالارود .

arash59b
10-03-2015, 10:16
دوست عزیز mf70@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای اخبار اپراتورها تاپیک جداگانه هست می تونید مطالب تون رو اونجا قرار بدید

اگر هم می خوایید مطالب طولانی بزارید اون رو داخل اسپویلر قرار بدید

arash59b
10-03-2015, 10:20
الان امکان استفاده از 3g همراه اول روی سیمکارت های ایرانسل وجود داره؟ یا فقط رایتل اینطوره؟

mahmood21
10-03-2015, 10:27
بله امکانش برای هر دو اپراتور هستش

ak313
10-03-2015, 10:34
سلام

از موبایل پارتنر استفاده کن می تونی از طریق برنامه زیر قدرت سیگنال رو ببینی و کدهای دستوری رو وارد کنی بعد از وصل کردن مودم به کامپیوتر از طریق پوشه ای که در مای کامپیوتر ایجاد میشه درایورها رو نصب کن و بعدش موبایل پارتنر رو نصب کن و برو SETTINGS و سپس USSD .
البته برای سیستم همراه اول می تونی از پیامک به 111 هم استفاده کنی. اینم آدرس نرم افزار

afshin-434
10-03-2015, 10:57

ببخشید بعد اگه بسته‌ی ایرانسل داشته باشیم از آنتن همراه اول اینترنت بگیریم از بسته کم میشه یا پولشو همراه اول حساب می‌کنه؟!

arash59b
10-03-2015, 11:13

مطمئن هستید؟ برای من عدم سرویس رو میزنه

کار خاصی باید انجام داد؟

ببخشید بعد اگه بسته‌ی ایرانسل داشته باشیم از آنتن همراه اول اینترنت بگیریم از بسته کم میشه یا پولشو همراه اول حساب می‌کنه؟!

هیچکدوم

بصورت مصرف ازاد ایرانسل حساب میشه

mf70
10-03-2015, 11:18
تبریک ب شمالیا امروز کلی از شهراتون 4G و 3G شد

ak313
10-03-2015, 11:42
1138

Reza kheyri1373
10-03-2015, 11:45
تبریک ب شمالیا امروز کلی از شهراتون 4G و 3G شد

کدوم شهر ها؟
و شما از کجا میدونید؟

saeeddeeas
10-03-2015, 11:56
سلام چند روز پیش اینجا اعلام کردم با مشکل سیگنال و قطعی مواجه هستم و توی منزل افت سیگنال خیلی بالاس

بعد چند روز یه تیم از ایرانسل اومد و باهام تماس گرفتن اومدن داخل خونه تست کردن دیدن بعلهه افت سیگنال خیلی زیاد هست و رفتن جهت یکی از سکتور هارو تغییر دادن (قابل توجه دوستانی که میگفتن ایرانسل به خاطر حرف کسی جهت سکتور تغییر نمیده):n09: الان انتن فول هستش خداروشکر

mf70
10-03-2015, 11:57
ﻓﺮﯾﺪﻭﻥ ﮐﻨﺎﺭ، ﭼﺎﻟﻮﺱ، ﺳﺎﺭﯼ، ﺑﺎﺑﻠﺴﺮ، ﻧﻮﺷﻬﺮ، ﺁﻣﻞ، ﮐﺘﺎﻟﻢ ﻭ
ﺳﺎﺩﺍﺕ ﺷﻬﺮ، ﺭﺍﻣﺴﺮ، ﻗﺎﺋﻢ ﺷﻬﺮ، ﺗﻨﮑﺎﺑﻦ، ﻧﻮﺭ ﻭ ﺑﺎﺑﻞ ﺗﺤﺖ
ﭘﻮﺷﺶ ﺷﺒﮑﻪ ﻧﺴﻞ 3 ‏( 3G ‏) ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ
ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﺟﻮﯾﺒﺎﺭ، ﻧﮑﺎ، ﺭﻭﺩﭘﯽ ﺷﻤﺎﻟﯽ ﻭ ﺭﻭﺩﭘﯽ ﺟﻨﻮﺑﯽ،
ﺑﻮﺷﻬﺮ، ﻧﺸﺘﺎﺭﻭﺩ، ﻋﺒﺎﺱ ﺁﺑﺎﺩ، ﮐﻼﺭﺩﺷﺖ، ﻧﻤﮏ ﺁﺑﺮﻭﺩ، ﺍﯾﺰﺩﺷﻬﺮ،
ﻣﺤﻤﻮﺩﺁﺑﺎﺩ، ﺩﺷﺖ ﺳﺮ،3G

mf70
10-03-2015, 11:58
کدوم شهر ها؟
و شما از کجا میدونید؟
ﺳﺎﺭﯼ، ﺑﺎﺑﻞ، ﻧﻮﺭ،ﺗﻨﮑﺎﺑﻦ، ﺭﺍﻣﺴﺮ، ﭼﺎﻟﻮﺱ، ﻣﺤﻤﻮﺩﺁﺑﺎﺩ، ﺍﯾﺰﺩﺷﻬﺮ،
ﻧﻤﮏ ﺁﺑﺮﻭﺩ، ﻗﺎﺋﻢ ﺷﻬﺮ، ﮐﺘﺎﻟﻢ ﻭ ﺳﺎﺩﺍﺕ ﺷﻬﺮ ﺗﺎ ﻟﺤﻈﺎﺗﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ
ﺷﺒﮑﻪ 4G ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻣﯿﭙﯿﻮﻧﺪﻧﺪ

mf70
10-03-2015, 12:00
سلام چند روز پیش اینجا اعلام کردم با مشکل سیگنال و قطعی مواجه هستم و توی منزل افت سیگنال خیلی بالاس

بعد چند روز یه تیم از ایرانسل اومد و باهام تماس گرفتن اومدن داخل خونه تست کردن دیدن بعلهه افت سیگنال خیلی زیاد هست و رفتن جهت یکی از سکتور هارو تغییر دادن (قابل توجه دوستانی که میگفتن ایرانسل به خاطر حرف کسی جهت سکتور تغییر نمیده):n09: الان انتن فول هستش خداروشکر
چ عالی ما که هر چی زنگ زدیم تحویل نگرفتن [emoji3]

Armin.Computer
10-03-2015, 12:05
اینترنت LTE ایرانسل در استان مازندران راه اندازی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza kheyri1373
10-03-2015, 12:05
ﺳﺎﺭﯼ، ﺑﺎﺑﻞ، ﻧﻮﺭ،ﺗﻨﮑﺎﺑﻦ، ﺭﺍﻣﺴﺮ، ﭼﺎﻟﻮﺱ، ﻣﺤﻤﻮﺩﺁﺑﺎﺩ، ﺍﯾﺰﺩﺷﻬﺮ،
ﻧﻤﮏ ﺁﺑﺮﻭﺩ، ﻗﺎﺋﻢ ﺷﻬﺮ، ﮐﺘﺎﻟﻢ ﻭ ﺳﺎﺩﺍﺕ ﺷﻬﺮ ﺗﺎ ﻟﺤﻈﺎﺗﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ
ﺷﺒﮑﻪ 4G ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻣﯿﭙﯿﻮﻧﺪﻧﺪ

بابل که همین الانشم 4G هست و دارم استفاده میکنم.

شما منبع حرفتون از کجاست؟

ویرایش : با توجه به پست بالا منبع رو یافتم:n02:

mf70
10-03-2015, 12:20
بابل که همین الانشم 4G هست و دارم استفاده میکنم.

شما منبع حرفتون از کجاست؟

ویرایش : با توجه به پست بالا منبع رو یافتم:n02:
خب رسمی افتتاح نشده بود امروز رسمی شد
توییتر ایرانسل

smj.hashemi
10-03-2015, 12:21
توییتر ایرانسل
استان مازندران امروز به صورت رسمی بود

ak313
10-03-2015, 12:28
پیشنهاد می کنم کسانی که از 4 جی اندروید استفاده می کنند این کلیپ رو ببینن . لینک اول فقط یک روز اعتبار داره
لینک اصلی

robotop
10-03-2015, 12:56
یک سوال:

تعویض سیم‌کارت معمولی با 4G هزینه داره؟

الان با مرکز خدمات تماس گرفتم گفتن اگر گوشیتون 4G ساپورت کنه، تعویض سیم‌کارت رایگان خواهد بود!!!

چه ربطی به گوشی داره اصلا؟ :n36:

Ali_pc
10-03-2015, 12:57
دوستان الان مناسب ترین مودم 4G چی مدل و مارکی هستش که کارایی خوبی هم داشته باشه ؟

babakgol70
10-03-2015, 13:15
درود بر شما

سرعت اينترنت 3 جي ايرانسل افتضاح شده جديدا...

در اتومبيل و در حال حركت كه ديگه هيچي افتضاحه...

كلا داره ميشه چيزي در حد و اندازه edge و حتي بدتر...:n21:

همراه اولم كه براي من اصلا 3 جي وصل نميشه.

منطقه تهرانپارس...

dj77
10-03-2015, 13:43
پیشنهاد می کنم کسانی که از 4 جی اندروید استفاده می کنند این کلیپ رو ببینن . لینک اول فقط یک روز اعتبار داره
لینک اصلی

ازش نداره دستگاه بخاطر یه برنامه روت بشه...

dj77
10-03-2015, 13:48
دوستان الان مناسب ترین مودم 4G چی مدل و مارکی هستش که کارایی خوبی هم داشته باشه ؟

TP-LINK M7350 LTE Advanced Mobile Wi-Fi

از خود ایرانسل به هیچ وجه مودم تهیه نکن چون اولا که فقط سیم خود ایرانسل میخوره بهش کیفیت مودمهاشم جالب نیست.

ak313
10-03-2015, 14:09
TP-LINK M7350 LTE Advanced Mobile Wi-Fi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از خود ایرانسل به هیچ وجه مودم تهیه نکن چون اولا که فقط سیم خود ایرانسل میخوره بهش کیفیت مودمهاشم جالب نیست.

یعنی شما می گی مودمهای هواوی که چندین سال 4 جی تولید می کنه از اولین روتر 4 جی تی پی لینک پایین تره؟ دلیلتون چیه؟

robotop
10-03-2015, 14:20
TP-LINK M7350 LTE Advanced Mobile Wi-Fi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام. شما خودتون مودم‌های ایرانسل رو تست کردید؟
نمیشه آنلاکشون کرد؟

binaafarin
10-03-2015, 14:46

سرعتت چطوره؟4جی میزنی؟

dj77
10-03-2015, 14:48
یعنی شما می گی مودمهای هواوی که چندین سال 4 جی تولید می کنه از اولین روتر 4 جی تی پی لینک پایین تره؟ دلیلتون چیه؟

شما یه مودم از مودمهای فعلی ایرانسل نام ببر که میلی آمپر باطریش بالاتر از مودم فوق باشه یا حتی سایر امکاناتش مثل اطلاعات صفحه نمایش برتری خاصی به این مدل داشته باشه؟!

در ضمن سابقه شرکت هم برای شما نه باطری میشه نه سایر امکانات مودم! قطعاً هواووی مودمهای رده بالاتری داره ولی ایرانسل آشغال وارد کرده نه مقصره هواووی هست نه مردم که برن بخرن!

dj77
10-03-2015, 14:50
سلام. شما خودتون مودم‌های ایرانسل رو تست کردید؟
نمیشه آنلاکشون کرد؟

میشه آنلاک کرد و دوستان هم صفحات قبل آموزش گذاشتن ولی وقتی مودم آنلاک تو بازار هست که برتری هم داره نسبت به مودمهای ایرانسل چرا آدم بره پول چیزی رو بده که بعد بیفته دنبال آنلاک کردنش؟! :n27:

saeeddeeas
10-03-2015, 14:52
سرعتت چطوره؟4جی میزنی؟
از اون حرفا بودا[emoji1]
فعلا اینجا نسل سوم راه اندازی نشده
مشکل من پوشش شبکه بود که اومدن حل کردن

dj77
10-03-2015, 15:04
شما این مدل مودم هواووی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایرانسل مقایسه کنید با این مدل مودم تی پی لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم از نظر قیمتی برتری داره تی پی هم امکانات !

هواووی:

نوع اتصال
بی‌سیم

رابط‌ها
اتصال بی‌سیم ( Wi-Fi ) , پورت micro USB , شیار سیم کارت , شیار کارت حافظه MicroSD

قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت
32 گیگابایت

شبکه‌های قابل پشتیبانی
4G (LTE), FDD-LTE, 3G (UMTS), HSPA+, HSUPA , 2G (GSM), EDGE, GPRS

باندهای قابل پشتیبانی
4G (LTE): 800MHz, 900MHz, 1800MHz, 2100MHz, 2600MHz
3G (UMTS): 850MHz, 900MHz, 1900MHz, 2100MHz
2G (GSM): 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz

کلیدها
دکمه خاموش/روشن (Power Button)
دکمه ریست (Reset Button)
کلید منو (Menu Button)

نوع آنتن
داخلی

سرعت انتقال داده‌ها
سرعت دریافت اطلاعات یا دانلود در حالت LTE FDD تا 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت ارسال اطلاعات یا آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه - سرعت دریافت اطلاعات یا دانلود در حالت LTE TDD تا 112 مگابیت بر ثانیه و سرعت ارسال اطلاعات یا آپلود تا 10 مگابیت بر ثانیه - سرعت دریافت اطلاعات یا دانلود در حالت +DC-HSPA تا 43.2 مگابیت بر ثانیه - سرعت دریافت اطلاعات یا دانلود در حالت +HSPA تا 21.6 مگابیت بر ثانیه - سرعت دریافت اطلاعات یا دانلود در حالت HSPA ( HSUPA / HSDPA )/UMTS تا 14.4 مگابیت بر ثانیه - سرعت دریافت اطلاعات یا دانلود در حالت EDGE/ GPRS تا 236.8 کیلوبیت بر ثانیه

منبع تغذیه
باتری لیتیوم-پلیمری قابل شارژ

نشانگر LED

صفحه نمایش

مشخصات صفحه نمایش
دارای صفحه نمایش 1.4 اینچی از نوع TFT

باتری

نوع باتری
لیتیوم-پلیمری قابل شارژ

ظرفیت باتری
1780 میلی‌آمپر ساعت

مدت زمان شارژدهی باتری
تا 6 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 300 ساعت

تی پی لینک(با قیمت کمتر):

نوع اتصال
بی‌سیم

رابط‌ها
اتصال بی‌سیم ( Wi-Fi ) , پورت microUSB , شیار سیم کارت , شیار کارت حافظه MicroSD

قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت
32 گیگابایت

شبکه‌های قابل پشتیبانی
FDD- LTE Cat4, DC-HSPA+/HSPA/UMTS, EDGE/ GPRS /GSM

باندهای قابل پشتیبانی
FDD- LTE Cat4: 800MHz, 900MHz, 1800MHz, 2100MHz, 2600MHz
DC-HSPA+/HSPA/UMTS: 900MHz, 2100MHz
EDGE/ GPRS /GSM: 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz

کلیدها
کلید روشن و خاموش کردن دستگاه (Power On/Off Button)
کلید منو (Menu)
کلید ریست (Reset Button)

نوع آنتن
داخلی

سرعت انتقال داده‌ها
در حالت LTE سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه

منبع تغذیه
باتری 2550 میلی‌آمپر ساعتی داخلی

صفحه نمایش

مشخصات صفحه نمایش
دارای صفحه نمایش 1.4 اینچی با قابلیت نمایش میزان سرعت دانلود و آپلود (Traffic Statistics)، وضعیت اتصال بی‌سیم ( Wi-Fi Status)، تعداد کاربرانی که به محصول متصل هستند (User Numbers)، نوع شبکه‌ در حال استفاده ((Network Type (2G/3G/4G)، قدرت سیگنال (Signal Strength)، وضعیت اتصال به اینترنت (Internet Connection Status)، پیام کوتاه (Messages) و میزان باتری (Battery Meter)

باتری

نوع باتری
لیتیوم-یونی قابل شارژ

ظرفیت باتری
2550 میلی‌آمپر ساعت

مدت زمان شارژدهی باتری
تا 10 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 600 ساعت

rznrz06
10-03-2015, 15:25
درود
عزیز من این تی پی رو دارم،فقط میتونم بگم خیلی عالیه.

XPERIA Z3

dj77
10-03-2015, 15:45
باز دوستانی که مودمهایLTE بهتری می شناسند که در بازار ایران هست یا خودشون استفاده کردند یا دربارش خوندند اینجا معرفی کنید چون افراد زیادی اینجا مراجعه می کنند برای راهنمایی :n16:

arash59b
10-03-2015, 15:54
شما این مدل مودم هواووی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایرانسل مقایسه کنید با این مدل مودم تی پی لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم از نظر قیمتی برتری داره تی پی هم امکانات !

من اگه باشم و باتری برام ملاک اصلی باشه هواوی انتخاب می کنم

نمی دونم اختلاف قیمت شون چقدره ولی احتمالا علتش همین باتری هست

dj77
10-03-2015, 15:58
من اگه باشم و باتری برام ملاک اصلی باشه هواوی انتخاب می کنم

نمی دونم اختلاف قیمت شون چقدره ولی احتمالا علتش همین باتری هست

شما 100% مختاری
اما
هواووی: ظرفیت باتری1780 میلی‌آمپر ساعت
تی پی لینک: ظرفیت باتری2550 میلی‌آمپر ساعت

:n01::n40:

arash59b
10-03-2015, 16:04
شما 100% مختاری
اما
هواووی: ظرفیت باتری1780 میلی‌آمپر ساعت
تی پی لینک: ظرفیت باتری2550 میلی‌آمپر ساعت

:n01::n40:

اگه بخوایم فقط اندازه باتری رو ببینیم تی پی بهتره ولی در عمل هم باید دید کدوم فریمور می تونه بهتر باطری رو مدیریت کنه

ولی عامل مهمتر از میلی امپر تکنولوزی باتری هاست که هواوی از لیتیوم پلیمری استفاده کرده ولی تی پی از لیتیوم یونی. عمر و بازدهی باتری های پلیمری بهتر است مخصوصا تحت فشار کاری 3جی و 4جی.

ak313
10-03-2015, 16:05
من e5372t دارم ظرفیتش 3560 هست و از این نظر عالیه اما متاسفانه این مورد توی کشور نیست و البته 1780 میلی آمپر که توی e5372 به کار رفته تا حدی کمه مخصوصا الان که پوشش شبکه کامل و درست نیست و مصرف باتری رو بالا میبره. در حقیقت این مدل به سفارش تلسترا استرالیا بود و متاسفانه ایرانسل این رو وارد نکرده. البته اگر کیفیت شبکه خوب باشه همون 1780 هم حدود شش ساعت جواب می ده و البته پاور بانک برای شرایط خاص هم می تونه یک گزینه باشه و الا باتریش با سیستم و حتی تبلت هم شارژ میشه.
به نظرم مقرون به صرفه ترین گزینه 4 جی e5373 هست 319 تومنه که امکان آنلاکشم هست
ضمنا هواوی نرم افزارهای جانبی هم داره مثل موبایل پارتنر و خیلی از نرم افزارها مودمشو میشناسه

درود
عزیز من این تی پی رو دارم،فقط میتونم بگم خیلی عالیه.

XPERIA Z3

شما چطور کد ussd میزنی؟
این نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مودمت رو میشناسه؟

dj77
10-03-2015, 16:07
اگه بخوایم فقط اندازه باتری رو ببینیم تی پی بهتره ولی در عمل هم باید دید کدوم فریمور می تونه بهتر باطری رو مدیریت کنه

ولی عامل مهمتر از میلی امپر تکنولوزی باتری هاست که هواوی از لیتیوم پلیمری استفاده کرده ولی تی پی از لیتیوم یونی. عمر و بازدهی باتری های پلیمری بهتر است مخصوصا تحت فشار کاری 3جی و 4جی.

بازم نظر شما مهترمه قطعا ولی باز در مشخصات آورده شده که:

TP-LINK

مدت زمان شارژدهی باتریتا 10 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 600 ساعت

Huawei

مدت زمان شارژدهی باتریتا 6 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 300 ساعت

:n40::n40::n40:

dj77
10-03-2015, 16:08
بحث هم به نظر من داره به حاشیه کشیده میشه و سمت سخت افزار میره ادامه این بحث در این تاپیک صحیح نیست:n16:

arash59b
10-03-2015, 16:13
بازم نظر شما مهترمه قطعا ولی باز در مشخصات آورده شده که:

TP-LINK

مدت زمان شارژدهی باتریتا 10 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 600 ساعت

Huawei

مدت زمان شارژدهی باتریتا 6 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 300 ساعت

:n40::n40::n40:

درسته ، باید دید در دراز مدت هم می تونه همین شارژدهی رو حفظ کنه :n13:

الان تفاوت قیمت شون چقدره؟

arash59b
10-03-2015, 16:29
بحث هم به نظر من داره به حاشیه کشیده میشه و سمت سخت افزار میره ادامه این بحث در این تاپیک صحیح نیست:n16:

اگه مدیرها مشکلی نداشته باشند بنظرم بعضی از بحث ها مثل همین بحث مودم رو همینجا انجام بدیم بهتره

اول اینکه فعلا تاپیک جنب و جوش خاصی نداره و نیازی نیست صرفا پیرامون وضعیت شبکه ایرانسل گفتگو بشه. اسم تاپیک هم یه عنوان کلی هست و می تونه بحث های جانبی اینترنت نسل 3و 4 موبایل رو در بر داشته باشه

دوم اینکه بحث مودم های نسل 3 و 4 موبایل یه بحث جدید و تازه است و هنوز همه گیر نشده. بهتره توی همین تاپیک در موردش صحبت بشه و نتیجه بجث ها به پست های اول تاپیک اضافه بشه. در اینده که تعداد و تنوع مودم ها

زیاد شد اونوقت میشه براش تاپیک جداگونه گذاشت و بحث رو جدا کرد. تاجایی که یادمه تاپیک های لپ تاپ و موبایل هم تو اوایل همینطور بود و چندسال پیش وسعت و شاخه بندی الان رو نداشتند.

در حال حاظر دوستانی که در این زمینه ها سوال دارند اولین جایی که سر میزنند و فکر می کنند سریع تر میتونند حواب سوالشون رو دریافت کنند همین جاست.

در اخر هم صلاخ کار خویش خسروان دادند...

mamoush1
10-03-2015, 17:04
اون قضیه 500 مگ اینترنت رایگان بالاخره معلوم شد که 5 ماهه و هر ماه 100 مگه و منوط به یکبار شارژ 2000 نومنی تا 29 اسفنده.
3#*6*555*

hiwas
10-03-2015, 19:13
اقا کسی میدونه چرا با ایرانسل بعضی برنامه هام بدون قندشکن کار نمیکنه؟؟!
مخصوصا دانلود منیجرو براوسر اصلی اندروید!

masooumi
10-03-2015, 19:32
اون قضیه 500 مگ اینترنت رایگان بالاخره معلوم شد که 5 ماهه و هر ماه 100 مگه و منوط به یکبار شارژ 2000 نومنی تا 29 اسفنده.
3#*6*555*

برای مشترکین جدیده این طرح

Milad4171
10-03-2015, 19:55
دوستان سلام.
از ایرانسل امروز بهم زنگ زدن گفتن یه سیم کارت Usim به صورت رایگان واسم میفرستن.
موضوع چیه؟؟؟
به کسی تا حالا زنگ زدن؟؟
البته من مشکل شبکه داشتم تو منطقه مون. احتمال میدم به این خاطر بوده
چون گفت همین شماره خودم رو Usim اش رو میفرستن واسم به صورت رایگان !! :n13: فکر میکنم ۱۳۰ تومن پول Usim هستش! درسته ؟؟

dj77
10-03-2015, 19:58
دوستان سلام.
موضوع چیه؟؟؟
به کسی تا حالا زنگ زدن؟؟
چون گفت همین شماره خودم رو Usim اش رو میفرستن واسم به صورت رایگان !! :n13: فکر میکنم ۱۳۰ تومن پول Usim هستش! درسته ؟؟

130تومن؟! نه! ما تعویض کردیم چندین ماه پیش 10 تومن گرفتن!
از چه شماره ای زنگ زدن؟! اطمینان حاصل پیدا کنید تماس از طرف خود ایرانسل بووده باشه چون کلاه برداری این روزها زیاد شده

and-roid2
10-03-2015, 20:01
دوستان سلام.
موضوع چیه؟؟؟
به کسی تا حالا زنگ زدن؟؟

به یکی از دوستام یه ماه پیش sms زدن و گفتن یوسیم هدیه گرفته و باید از نمایندگی ایرانسل در شهرمون دریافت کنه.
جهت تبلیغات برای کسانی که گوشیشون از 4G ساپورت میکنه ایرانسل از این کارها انجام میده و یوسیم رایگان میده...

dj77
10-03-2015, 20:15
منتظر بسته های نوروزی ایرانسل باشید... قیمت هایی حتی به صرفه تر از قیمت های بسته های فعلی...

arash59b
10-03-2015, 20:18
منتظر بسته های نوروزی ایرانسل باشید... قیمت هایی حتی به صرفه تر از قیمت های بسته های فعلی...

خبری داری؟
همراه اول هم احتمالا تا عید بسته های جدید بده. امروز اس داده

dj77
10-03-2015, 20:19
خبری داری؟
همراه اول هم احتمالا تا عید بسته های جدید بده. امروز اس داده

مديرعامل ايرانسل: بازگشت همه تعرفه هاي اينترنتي به مبلغ قبلي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dj77
10-03-2015, 20:21
خدمتی جدید از ایرانسل

تعویض رایگان سیمکارت ایرانسل به یو سیم (نسل چهارم)

بدین منظور بایستی به یکی از مراکز خدمات ایرانسل مراجعه نمایید:

آدرس مراکز خدمات ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*این سیمکارت تمامی نسل های قبلی (GPRS/EDGE و HSPDA/3G) را پشتیبانی می نماید و اگر در ابتدایی ترین گوشی تلفن همراه که نسل 3 یا 4 را پشتیبانی نمی کند قرار گیرد، کار خواهد کرد.

starpars
10-03-2015, 20:28
اقا کسی میدونه چرا با ایرانسل بعضی برنامه هام بدون قندشکن کار نمیکنه؟؟!
مخصوصا دانلود منیجرو براوسر اصلی اندروید!

توی تنظیمات شبکه گوشی برو قسمت access point
apn ی که گوشی باهاش وصل میشه رو واردش شو و تمام پراکسی ها و پورت هاش رو پاک کن خالی بزار مشکلت احتمالا حل بشه

afshin-434
10-03-2015, 20:29
خدمتی جدید از ایرانسل

آدرس مراکز خدمات ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*این سیمکارت تمامی نسل های قبلی (GPRS/EDGE و HSPDA/3G) را پشتیبانی می نماید و اگر در ابتدایی ترین گوشی تلفن همراه که نسل 3 یا 4 را پشتیبانی نمی کند قرار گیرد، کار خواهد کرد.

ببخشید تعویض سیم‌کارت برای استفاده از 4g الزامیه؟
آخه ظاهرا ربطی به سیم‌کارت نداره.
اگه یوسیم نداشته باشیم، کلا آنتن 4g رو هم پیدا نمی‌کنه؟

Milad4171
10-03-2015, 20:32
به نظر من سیم کارت Usim یک پروژه شکست خورده بود که ایرانسل مجبور شد رایگان در خدمت مشتریانش قرار بده.
اول میخواست بابت این سیم کارت پول بگیره کلی هم تبلیغات بابتش انجام داد بعد دید کمتر کسی بهش توجه میکنه دیگه مجبور شد مجانی بده

MOH@ND3S
10-03-2015, 20:33

بلی الزامیه.
سیم کارت معمولی داشته باشید گوشی شبکه های LTE رو پیدا میکنه اما بهش رجیستر نمیشه.

dj77
10-03-2015, 20:36

بله سیم باید عوض بشه گوشی آنتن پیدا میکنه ولی با سیم معمولی در نسل 4 ریجستر نمی شی شما

ak313
10-03-2015, 20:54
بله سیم باید عوض بشه گوشی آنتن پیدا میکنه ولی با سیم معمولی در نسل 4 ریجستر نمی شی شما

مگه نفر قبلی چی نوشته بود که شما دوباره همون جواب رو تکرار کردید. نکنه می خواهید تعداد پستهاتون بره بالا درجتون ارتقا پیدا کنه.
الکی مثلا من مدیرم

به نظر من سیم کارت Usim یک پروژه شکست خورده بود که ایرانسل مجبور شد رایگان در خدمت مشتریانش قرار بده.
اول میخواست بابت این سیم کارت پول بگیره کلی هم تبلیغات بابتش انجام داد بعد دید کمتر کسی بهش توجه میکنه دیگه مجبور شد مجانی بده
اونطوری که گفتن این سیم کارتهای قابلیتی خاصی دارن که باید منتظر رونماییش باشیم

robotop
10-03-2015, 21:34
میشه آنلاک کرد و دوستان هم صفحات قبل آموزش گذاشتن ولی وقتی مودم آنلاک تو بازار هست که برتری هم داره نسبت به مودمهای ایرانسل چرا آدم بره پول چیزی رو بده که بعد بیفته دنبال آنلاک کردنش؟! :n27:
الان برای این مدل مودم ایرانسل چه جایگزینی تو بازار هست که قیمتش هم پایین‌تر باشه؟
Huawei E3372

afshin-434
10-03-2015, 21:35
مگه نفر قبلی چی نوشته بود که شما دوباره همون جواب رو تکرار کردید. نکنه می خواهید تعداد پستهاتون بره بالا درجتون ارتقا پیدا کنه.
الکی مثلا من مدیرم

اونطوری که گفتن این سیم کارتهای قابلیتی خاصی دارن که باید منتظر رونماییش باشیم

پست من بالای صفحه بوده احتمالا ایشون قبل از اینکه پاسخ آقای مهندس رو ببینن روی پاسخ کلیک کردند. به هرحال من از هر دوشون سپاس‌گزارم.

احتمالا یکی از قابلیت‌های خاصش اینه که واسه آدم چایی میریزه میاره، با آدم صحبت می‌کنه و اگه به ایرانسل بد و بیراه بگی، خود‌به خود از کار میفته. :دی

dj77
10-03-2015, 21:47
الان برای این مدل مودم ایرانسل چه جایگزینی تو بازار هست که قیمتش هم پایین‌تر باشه؟
Huawei E3372

خوب قیمت این مودم هست 229هزارتومن با تخفیف (بدون مالیات)
چیزی که من پیشنهاد میدم به شما این مودم هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که قیمت سایتش 150تومن هست که قطعا در بازار باز هم ارزون تر از این حرفهاست...

این هم یه نمونه ست که شما به دزدی ایرانسل پی ببری... وگرنه در بازار مدلهای بسیار متنوع تر با قیمتهای بهتری هم وجود داره.

ak313
10-03-2015, 22:07
خوب قیمت این مودم هست 229هزارتومن با تخفیف (بدون مالیات)
چیزی که من پیشنهاد میدم به شما این مودم هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که قیمت سایتش 150تومن هست که قطعا در بازار باز هم ارزون تر از این حرفهاست...

این هم یه نمونه ست که شما به دزدی ایرانسل پی ببری... وگرنه در بازار مدلهای بسیار متنوع تر با قیمتهای بهتری هم وجود داره.

دوست عزیز من این مودم رو خریدم اما هیچ وقت شبکه 4 جی ایرانسل رو پیدا نکرد البته تری جیش خوب بود. و من با ضرر برگردوندم اگر پیش خودت 4 جی ایرانسل رو پیدا کرد و رجیستر شد ارزش داره هر چند توی علی بابا بین 15 تا 20 دلار قیمت زده.روش زده موبایلی عربستان، ادعا می کنند آلکاتل هست اما من اثری از آلکاتل روش ندیدم. به هر حال اگر به 4 جی وصل شده می ارزه
متاسفانه من جایگزین پیدا نکردم همین مدل ایرانسل توی علی اکسپرس 42 دلاره میشه
72 ضربدر 3750 به علاوه 18 هزار پست تهران اگر براتون می صرفه توی پی تی سفارش بدید . توی کاربرهای خودمون ملوان احسان این کارو انجام میده حدود 20 روز طول میکشه بگیریش.
ضمنا با عبارت دزدی ایرانسل موافق نیستم بازار تجارت آزاده مخصوصا از چین. خوب وارد کنن و بفروشن.
خیر سره دیجی کالا این مودمها رو توی سایتش گذاشت گفتیم می خواد وارد کنه بفروشه بعد معلوم شد سه ماه مقدمه چینی می کرده 450 تومن ایرانسل رو وارد کنه ( از ایرانسل نه چین) 472 بفروشه. اینطوریشو دیگه ندیده بودم
مدل e3276-150 هم هست اما من جایی ندیدم بفروشن البته e3276-920 stc هم هست که حدود 20 دلاره و شاید بعضیها بخوان بفروشن اما فرکانس 1800 رو نداره و برای اس تی سی عربستانه که فرکانس 2300 تی دی دی هست و مدل 150 هم اگر پیدا بشه قطعا بالای 200 خواهد بود.
نتیجه برای دانگل 4 جی فعلا انتخابی ندارید یا ایرانسل و پروسه آنلاک اگر لازمه باشه یا سفارش از چین و مقداری ریسک با حدود 170 تومن

اینم عکس موبایلی

Gamemaster
10-03-2015, 22:16
من شارژ یکروز ۱ گیگ گرفتم بد باهاش 900mb گرفتم حالا که چک می‌کنم نوشته 500mb مونده چطوریاست؟

babakgol70
10-03-2015, 22:23
من شارژ یکروز ۱ گیگ گرفتم بد باهاش 900mb گرفتم حالا که چک می‌کنم نوشته 500mb مونده چطوریاست؟

شانس آوردي ديگه. برو حال كن.:n20:

نه بي شوخي

بايد كمي صبر كني تا توي سيستم ثبت بشه.
خيلي بعيده كه اينطور اشتباه ها پيش بياد.حداقل من كه نديدم.

dj77
10-03-2015, 22:23
دوست عزیز من این مودم رو خریدم اما هیچ وقت شبکه 4 جی ایرانسل رو پیدا نکرد البته تری جیش خوب بود. و من با ضرر برگردوندم اگر پیش خودت 4 جی ایرانسل رو پیدا کرد و رجیستر شد ارزش داره هر چند توی علی بابا بین 15 تا 20 دلار قیمت زده.روش زده موبایلی عربستان، ادعا می کنند آلکاتل هست اما من اثری از آلکاتل روش ندیدم. به هر حال اگر به 4 جی وصل شده می ارزه
متاسفانه من جایگزین پیدا نکردم همین مدل ایرانسل توی علی اکسپرس 42 دلاره میشه
72 ضربدر 3750 به علاوه 18 هزار پست تهران اگر براتون می صرفه توی پی تی سفارش بدید . توی کاربرهای خودمون ملوان احسان این کارو انجام میده حدود 20 روز طول میکشه بگیریش.
ضمنا با عبارت دزدی ایرانسل موافق نیستم بازار تجارت آزاده مخصوصا از چین. خوب وارد کنن و بفروشن.
خیر سره دیجی کالا این مودمها رو توی سایتش گذاشت گفتیم می خواد وارد کنه بفروشه بعد معلوم شد سه ماه مقدمه چینی می کرده 450 تومن ایرانسل رو وارد کنه ( از ایرانسل نه چین) 472 بفروشه. اینطوریشو دیگه ندیده بودم
مدل e3276-150 هم هست اما من جایی ندیدم بفروشن البته e3276-920 stc هم هست که حدود 20 دلاره و شاید بعضیها بخوان بفروشن اما فرکانس 1800 رو نداره و برای اس تی سی عربستانه که فرکانس 2300 تی دی دی هست و مدل 150 هم اگر پیدا بشه قطعا بالای 200 خواهد بود.
نتیجه برای دانگل 4 جی فعلا انتخابی ندارید یا ایرانسل و پروسه آنلاک اگر لازمه باشه یا سفارش از چین و مقداری ریسک با حدود 170 تومن

هیچ مشکلی نیست قبل از خرید میشه با شماره پشتیبانی سایت تماس بگیره و اطمینان پیدا کنه

البته بازم تکرار میکنم یه سری سری D-link هم من دیدم تو بازار که نسل 4هم ساپورت میکنه باز خود آدم بره بازار بهتر از خرید اینترنتی هست

masooumi
10-03-2015, 22:54
دوستان سلام.
موضوع چیه؟؟؟
به کسی تا حالا زنگ زدن؟؟

130تومن؟! نه! ما تعویض کردیم چندین ماه پیش 10 تومن گرفتن!
از چه شماره ای زنگ زدن؟! اطمینان حاصل پیدا کنید تماس از طرف خود ایرانسل بووده باشه چون کلاه برداری این روزها زیاد شده

به یکی از دوستام یه ماه پیش sms زدن و گفتن یوسیم هدیه گرفته و باید از نمایندگی ایرانسل در شهرمون دریافت کنه.
جهت تبلیغات برای کسانی که گوشیشون از 4G ساپورت میکنه ایرانسل از این کارها انجام میده و یوسیم رایگان میده...

در چند صفحه گذشته عرض کردم که ایرانسل به منظور توزیع کردن مشتریانش بر روی شبکه های 3g و 4g تصمیم داره مشترکینی که گوشی آنها امکان استفاده از شبکه 4g دارند را به این شبکه منتقل کنه تا ترافیک شبکه 3g اون کاهش پیدا کند.

به همین خاطر مدتی هست که تعویض سیم کارت معمولی به یوسیم را به صورت رایگان در دست اقدام دارد. دوستانی که تمایل دارند می تونند به دفتر امور مشتریان ایرانسل در شهر خود مراجعه و سیم کارت خود را رایگان تعویض کنند و یوسیم دریافت کنند.

masooumi
10-03-2015, 22:57

برای اتصال به شبکه 4g و استفاده از اون تعویض سیم کارت الزامی هست.
ربط مستقیم نداره و اگر ایرانسل میخواست می تونست روی همین سیم کارت فعلی هم این امکان را باز کند ولی چون در نظر داشت خدمات جدیدی در آینده ارائه کند تصمیم گرفت به بهانه همین 4g سیم کارت یوسیم در اختیار مشترکینش قرار دهد. (خدمات متنوعی در این سیم کارت ها هست که در آینده ارائه خواهد شد)
شما اگر سیم کارتتون هم عوض نکنید باید توی جستجو بتونید شبکه 4g را پیدا کنید ولی نمی توانید به آن وصل شوید. البته بعضی گوشی ها مثل شیائومی (معرف حضور هست) ، شبکه 4g ایرانسل را توی سرچ نشون نمیده.

MOH@ND3S
10-03-2015, 23:16
نه به اون 25 مگی که با 3G رکورد زدمو عکسشم اینجا گذاشتم ، نه به این :

از بچه های ساکن این منطقه اگه شما هم مشکل دارید بگید ببینیم از ایرانسله یا نه. ممنون

malavan.ehsan
10-03-2015, 23:49
سلام
دوستان کسی میدونه این رومیگن داخلی ایرانسل رو چطور باید قطع کنم؟
اعصاب منو خورد کرده تا یه خورده سیگنال پایین میاد سریع به همراه اول رومینگ میشه
mf70
10-03-2015, 23:57
سلام

starpars
11-03-2015, 00:03
سلام
خوشبحالت من که هر وقت میرم جایی خارج از شهر که ایرانسل آنتن نمیده هر کاری میکنم روی همراه اول ریجیستر نمیشه فقط روزای اول یادمه فعال بود بعد دیگه غیرفعالش کردن

malavan.ehsan
11-03-2015, 01:19
حالت شبکت ببر رو wcdma
روی WCDMA هست همیشه به خاطر 3G ولی میره رو 3G همراه اول رومینگ میشه!

Reza kheyri1373
11-03-2015, 02:36
خدمتی جدید از ایرانسل

شنبه همین هفته رفتم تعویض کردم 11.500 تومن گرفتن ازم ، زودتر اینکارو نکردن 10 تومن ضرر ندیم :n02:
از شانس ماست دیگه.

matr!x_2008
11-03-2015, 02:58
سرعت شبانه باز داغون شد. سرعت از 50 کیبوبایت تا 350 کیلوبایت نوسان داره.وب گردیم که هیچ... یه صفحه به زور باز میکنه:n28:

masooumi
11-03-2015, 02:58
شنبه همین هفته رفتم تعویض کردم 11.500 تومن گرفتن ازم ، زودتر اینکارو نکردن 10 تومن ضرر ندیم :n02:
از شانس ماست دیگه.

شما اگر به مرکز اصلی ایرانسل شهرتون مراجعه می کردید ، هزینه ای دریافت نمیشد. فکر می کنم من هفته پیش همینجا این مطلب را اعلام کردم و الان یکی دو هفته ای هست که ایرانسل در مراکز خدمات اصلی خودش داره usim رایگان میده

masooumi
11-03-2015, 03:01

اصلا قرار نبود که شبکه نسل سوم هم جزو رومینگ ملی باشد ولی همراه اول بازگذاشته ، رایتل من هم بعضی اوقات میره روی 3g همراه اول...

فکر نکنم بشه در این زمینه کاری کرد.

masooumi
11-03-2015, 03:12

می تونید نحوه انتخاب شبکه را از حالت خودکار خارج و روی حالت دستی بزارید. (این تنها راه هست) ، شاید نرم افزاری هم در این زمینه در app store باشه

HardwareMaster
11-03-2015, 05:44
بالاترین سرعت 3g که تابحال در مشهد گرفتم

arash59b
11-03-2015, 08:39
من که هر کاری می کنم نمی تونم از رومینگ استفاده کنم چه ایرانسل به همراه اول و چه برعکس
روش خاصی داره؟

m2music
11-03-2015, 09:22
اینترنت LTE ایرانسل در استان مازندران راه اندازی شد

با نزدیک شدن به ایام عید، ایرانسل به تکاپو افتاده است تا اینترنت پرسرعت موبایل را در استان های توریستی کشور راه اندازی نماید. در حالی که چندی پیش از راه اندازی نسل چهارم شبکه ایرانسل در کیش نوشتیم، اکنون خبر می رسد که اینترنت LTE این اپراتور به استان مازندران نیز راه یافته است.
شهرهای ساری، رامسر، بابل، تنکابن، چالوس، نوشهر، محمودآباد، قائم شهر، کتالم و سادات شهر، نور، شیرود، امیرکلا، هچیرود، نمک آبرود، ایزد شهر، و خرم آباد از جمله مناطقی هستند که ساکنین آن ها از امروز می توانند از اینترنت پر سرعت ایرانسل استفاده نمایند.

مدیرعامل ایرانسل درباره وضعیت خدمات ایرانسل در استان مازندران گفت: درحال حاضر شهرهای جویبار، نکا، رودپی شمالی و رودپی جنوبی، بهشهر، نشتارود، عباس آباد، کلاردشت، نمک آبرود، ایزدشهر، محمودآباد، دشت سر، فریدون کنار، چالوس، ساری، بابلسر، نوشهر، آمل، کتالم و سادات شهر، رامسر، قائم شهر، تنکابن، نور و بابلتحت پوشش ۳G ایرانسل و ساری، رامسر، بابل، تنکابن، چالوس، نوشهر، محمودآباد، قائم شهر، کتالم و سادات شهر، نور، شیرود، امیرکلا، هچیرود، نمک آبرود، ایزد شهر، و خرم آباد مازندران تحت پوشش ۴G ایرانسل قرار دارند.
علیرضا قلمبر دزفولی تصریح کرد: ۵۸ شهر، ۱۲۹۸ روستا و ۱۱۲۱ کیلومتر از جاده‌ها و راه‌های اصلی و فرعی استان مازندران تحت پوشش خدمات ایرانسل است.
دزفولی پوشش جمعیتی شبکه ایرانسل در مازندران را ۹۹ درصد اعلام کرد و گفت ایرانسل ۵۱۵ آنتن BTS در این استان دارد و میزان بهره‌گیری از طرح جزیره هوشمند ایرانسل در این استان ۹۰ درصد است. وی ادامه داد: درحال حاضر مرکز اختصاصی خدمات ایرانسل مازندران در شهر ساری دایر است.
دزفولی درباره ویژگی‌های استان مازندران نیز گفت: این استان با ۲۴هزار کیلومتر مساحت و همجواری با بزرگترین دریاچه جهان جمعیتی معادل ۳٫۲ میلیون نفر، بیش از چهار درصد جمعیت کشور را در خود جای داده است. همچنین استان مازندران با پذیرایی از بیش از ۱۲ میلیون نفر گردشگر در سال، نخستین استان کشور در جذب گردشگر است.
وی افزود: مازندران بزرگترین قطب گردشگری کشور، قطب صنعت زراعت و نیز قطب صنعت شیلات کشور است.
دزفولی به شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات استان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: مازندران با دارا بودن بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک ایرانسل، ۷۱ درصد ضریب نفوذ تلفن همراه، ۵۰ درصد ضریب نفوذ تلفن ثابت، نزدیک به ۵۰۰هزار کاربر اینترنت همراه، بیش از ۲میلیون کاربر اینترنت پهن باند ثابت و بیش از ۹۰ درصد ضریب نفوذ اینترنت، نخستین استان ایران از نظر ضریب نفوذ کاربر اینترنت و هفتمین استان از نظر تعداد کاربر اینترنت و اینترنت همراه است. همچنین با وجود اینکه ضریب نفوذ تلفن ثابت بالاتر از میانگین کشور است؛ اما این استان از نظر ضریب نفوذ تلفن همراه پایین‌تر از میانگین کشوری است.

rznrz06
11-03-2015, 10:31
شبکه 5G تا پایان برنامه‌ ششم وارد ایران می‌شود.

خخخخخخخ
ببخشید، دست خودم نبود.

XPERIA Z3

Gamemaster
11-03-2015, 11:06

مال کدوم منطقه؟

XPERIA Z4

sindar88
11-03-2015, 11:27
شبکه 5G تا پایان برنامه‌ ششم وارد ایران می‌شود.

خخخخخخخ
ببخشید، دست خودم نبود.

XPERIA Z3

اينكه خيلي خوبه! چرا خخخ؟

zoru
11-03-2015, 11:40

سلام متاسفانه من بیشتر از 3 مگ نتونستم دریافت کنم میشه بگی کجا تست گرفتی ؟

mf70
11-03-2015, 11:42

هنوز هیج جا فراگیر نشده بیشتر تو حالت ازمایشگاهی هست!

rznrz06
11-03-2015, 11:43

همین الان 4g و 3g سرعت لاکپشتی داره،5g که هنوز تو مراحل آزمایشی هستش،و هیچ جای دنیا هنوز مورد استفاده قرار نگرفته. (احتمالاً تا 2019 عملیاتی بشه) بیاد ایران بنظرتون خنده دار نیست؟

XPERIA Z3

mohammad.asghari
11-03-2015, 11:59

نه داداش من خودم 8 مگ گرفته بودم 3 ماه پیش تست هاشم گذاشتم اینجا ببین تو فرامرز عباسی

ALI . R
11-03-2015, 12:08
سلام. یکی از دوستانم از بسته های 7 روزه و 1 ماهه استفاده میکنه. با حجم 200 مگ.
ظاهرا مدتی هست که بهم گفته بعد 10 ساعت یا شاید کمتر حجم 200 مگ تموم میشه. هیچ استفاده زیادی هم نداره. فقط همین پیام دادن تو لاین و... .
بعد بهم گفته که دوستاش هم همین سرویس رو دارن ولی حجمشون تموم نمیشه.
مشکلش از چیه ؟ شما پیشنهادتون چیه ؟

dj77
11-03-2015, 12:54
سلام. یکی از دوستانم از بسته های 7 روزه و 1 ماهه استفاده میکنه. با حجم 200 مگ.
ظاهرا مدتی هست که بهم گفته بعد 10 ساعت یا شاید کمتر حجم 200 مگ تموم میشه. هیچ استفاده زیادی هم نداره. فقط همین پیام دادن تو لاین و... .
بعد بهم گفته که دوستاش هم همین سرویس رو دارن ولی حجمشون تموم نمیشه.
مشکلش از چیه ؟ شما پیشنهادتون چیه ؟

نصب نرم افزار internet speed meter که دقیق مصرف خودش رو ببینه
احتمالش هست این مصرف حجم بخاطر آپدیت خودکار برنامه ها و... باشه که با نصب نرم افزار بالا مشخص میشه

mf70
11-03-2015, 13:09
بگو چرا پهنای باندو زیاد نمیکنند البته خبره ماله شهریوره :n30:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nak.ir/fa/news/429852

saeid 22
11-03-2015, 13:45
آقا من مودم D-Link DWM-156 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم با گوشی وصل میشم سرعتم تا 1 مگ هم میرسه ولی با این مودم وصل میشم به زور تا 450 کیلوبایت میرسه میخواستم بدونم همه مودم ها اینطوری هستند؟ مودم خوب کسی سراغ نداره سرعتش بالاتر باشه؟
تو مودم WCDMA هست با UMTS باید روی کدوم بزارم؟
WCDMA اصلا کار نمیکنه و سرعتم زیر 30 کیلوبایته؟

dj77
11-03-2015, 13:55
آقا من مودم D-Link DWM-156 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارم با گوشی وصل میشم سرعتم تا 1 مگ هم میرسه ولی با این مودم وصل میشم به زور تا 450 کیلوبایت میرسه میخواستم بدونم همه مودم ها اینطوری هستند؟ مودم خوب کسی سراغ نداره سرعتش بالاتر باشه؟

در مورد سرعت معمولا از شبکه هست می تونه هم از کیفیت مودم باشه ولی بنده این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشنهاد میدم که در بازار هم هست

sindar88
11-03-2015, 14:23
همین الان 4g و 3g سرعت لاکپشتی داره،5g که هنوز تو مراحل آزمایشی هستش،و هیچ جای دنیا هنوز مورد استفاده قرار نگرفته. (احتمالاً تا 2019 عملیاتی بشه) بیاد ایران بنظرتون خنده دار نیست؟

XPERIA Z3

تا ديروز همه از اين ميناليدند كه تكنولوژي هاي جديد صد سال طول ميكشه تا وارد ايران بشه .الان اينا ميگن واسه 5G برنامه داريم باز يه عده ايراد ميگيرن! در مورد سرعت 3Gو4G مشكل اصلي زيرساخت هاي كشور هست دولت داره هم زمان با توسعه 3G&4G زيرساخت اينترنت رو هم توسعه ميده. تا همين ۶-٧ ماه پيش ديدن سرعت ٨ مگابيت رو موبايل رويا بود الان سرعت ٢٠ مگ رو هم بعضي ها ميگيرند.به نظرم دولت داره به وعده هايي كه درباره اينترنت داده بود عمل ميكنه

dj77
11-03-2015, 14:41
شبکه نسل چهار تلفن همراه در ۱۷ شهر استان مازندران راه‌اندازی شد

شهرهای تحت پوشش LTE ایرانسل به ۳۸ شهر رسید

MOH@ND3S
11-03-2015, 15:02
شبکه نسل چهار تلفن همراه در رشت راه‌اندازی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شهرهای تحت پوشش LTE ایرانسل به ۳۹ شهر رسید

shahin1373
11-03-2015, 16:27
3G رشت - دخانیات ( جاده فومن ) همین الان

hiwas
11-03-2015, 16:57
توی تنظیمات شبکه گوشی برو قسمت access point
apn ی که گوشی باهاش وصل میشه رو واردش شو و تمام پراکسی ها و پورت هاش رو پاک کن خالی بزار مشکلت احتمالا حل بشه

مشکل اینه که اصلا نمیتونم وارد خود اکسس پوینتا بشم
ینی هرگار میکنم نمیتونم ویرایش کنم

mehrdad..7
11-03-2015, 19:49
سلام
سرعت اینترنت یک سایت به تعداد و اندازه ی آنتن های مایکروویو نصب شده روی اون سایت بستگی دارد؟؟

dj77
11-03-2015, 19:56
سلام
سرعت اینترنت یک سایت به تعداد و اندازه ی آنتن های مایکروویو نصب شده روی اون سایت بستگی دارد؟؟

معمولا آنتنهای نصب شده سایتها در یک شهر خاص مشاوی هست (تراکم جمعیت) بیشتر به میزان استفاده کننده از خدمات دیتا و پهنای باند سایت بستگی داره تا سخت افزار

AmirF3
11-03-2015, 20:21
دوستان این کاهش تعرفه بسته های اینترنت که مدیر عامل ایرانسل گفته شامل همه بسته هاست یا فقط همونایی که از دهه فجر ارزون کردن؟

dj77
11-03-2015, 20:23
دوستان این کاهش تعرفه بسته های اینترنت که مدیر عامل ایرانسل گفته شامل همه بسته هاست یا فقط همونایی که از دهه فجر ارزون کردن؟

اونم ... با اون مصاحبه کردنش... منظورش این بوده که این بسته هایی که ارزون شده قیمتهاش پایدار خواهد ماند و افزایش نداره

ak313
11-03-2015, 20:43

این مودم حداکثر سرعتش هفت مگه شما با کابل بلندتر جابجاش کن تا بهترین سیگنال مودم رو پیدا کنی

starpars
11-03-2015, 21:20

ما هی میگیم خیلی از مودم ها همیشه همینطورین سرعت کمتری نسبت به گوشی میدن بعضیا قبول نمیکنن!

مشکل اینه که اصلا نمیتونم وارد خود اکسس پوینتا بشم
ینی هرگار میکنم نمیتونم ویرایش کنم

apn رو پاک کن یکی دیگه خودت بساز ببین میشه

Armin.Computer
11-03-2015, 22:00
سلام
نظر شخصی:
به نظرم وضعیت اینترنت موبایل در ایران خیلی خیلی بهتر شده
من خودم از اینترنت adsl استفاده می کنم و استفاده زیادی از اینترنت موبایل ندارم
و هر چند وقت یک بار تست می کنم ببینم سرعتش چه جوره
هر دو اپراتور خوب کار می کنن
توجه کنید کسی از رایتل دیگه صحبت نمی کنه
شاید دلیلش این بوده که ایده ها جذابی نداشته
رایتل سالها انحصار نسل3 رو داشته
اگر ایده های خوبی داشت می تونست تا الان خیلی مشترک جذب کنه
ولی این کار رو نکرد
ایرانسل الان داره نسل4 رو می یاره
خیلی جاها راه اندازی کرده
البته به نظر من تا مدت ها طول می کشه که وضعیت شبکه پایدار بشه
چون پوشش دهی در حال تکمیله و هم زمان با اون باید تغییرات در زیر ساخت شرکت ها هم تغییر کنه
پس ناپایداری یه جورایی مورد قبوله
اما شما در نظر بگیرید
من دوستانی رو دیدم با نسل4 ایرانسل تا 32 مگ هم گرفتن
واقعا این سرعت حتی رو بهترین adsl هم نیست
پینگ هایی زیر 100 گرفتن
به نظر من دارن خوب کار می کنن تا ببینیم بعدش چی میشه

Soroush-S
11-03-2015, 23:12
شبکه نسل چهار تلفن همراه در رشت راه‌اندازی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شهرهای تحت پوشش LTE ایرانسل به ۳۹ شهر رسید

حالا 3G خوب آنتن نمیده رفتن نسل 4 راه انداختن:n27:

امین1356
11-03-2015, 23:24
سرعت این مودم طبق اطلاعات درج شده روی جعبش:
HSUPA: 5.76Mbps
HSDPA: 14.4Mbps

با اتصالش به پورت USB مودم ADSL دی لینک مدل DSL-2750U کار یه مودم روتر وایرلس 3G رو با قیمت 180 تومن (78 تومن مودم DWM-156 و 102 تومن مودم DSL-2750U) بخوبی انجام میده و بنده با سرعت 8Mbps هم باهاش تست دانلود گرفتم.

boose_bar_khoda
12-03-2015, 02:56
آقاا ون برنامه هه که فاصله گوشی تا دکل و اینارو نشون میداد open signal بود؟

saeid 22
12-03-2015, 03:14

کسی نمیدونه سرعت روی حالت WCDMA بیشتره یا حالت UMTS ؟

arash59b
12-03-2015, 10:41
بزارید روی umts
هردو تکنولوژی نسل ۳ هستند ولی wcdma تکنولوژی پایین تری داره و تا ۲ مگ رو پشتیبانی میکنه ولی دومی تا ۲۱ مگابایت رو پوششی میده

sent from my Xperia

saeid 22
12-03-2015, 13:45
با تشکر از دوستی که این عکس رو برام گذاشت
آقا با توجه به این عکس سرعت WCDMA بیشتره که اینطور نیست؟

vahooli
12-03-2015, 14:42
بزارید روی umts
هردو تکنولوژی نسل ۳ نیستند ولی wcdma تکنولوژی پایین تری داره و تا ۲ مگ رو پشتیبانی میکنه ولی دومی تا ۲۱ مگابایت رو پوششی میده

sent from my Xperia

با تشکر از دوستی که این عکس رو برام گذاشت
آقا با توجه به این عکس سرعت WCDMA بیشتره که اینطور نیست؟

چرا Wcdma سرعت بالاتری داره و هردوشم نسل 3 هست کلا آرش جان از بیخ غلط جواب دادن :دی

arash59b
12-03-2015, 14:49
چرا Wcdma سرعت بالاتری داره و هردوشم نسل 3 هست کلا آرش جان از بیخ غلط جواب دادن :دی
دوست عزیز اشتباه ادیتور کیبرد Swype بود
خودتون باید از سرعت های نوشته شده و خواندن متن متوجه بشید که صحبت در مورد نسل ۳ هست
سرعت umts بالاتره

1. UMTS is a 3G telecommunications technology that makes use of the W-CDMA as well as other permutations therein; W-CDMA is an air interface standard found in 3G mobile telecommunications networks and is a member of the UMTS family.

2. UMTS requires new base station and frequency allocations to thrive; W-CDMA makes use of the DS-CDMA channel access method as well as the FDD duplexing method to achieve higher speeds and support more users.

3. UMTS has a theoretical transfer speed of 21 Mbit/s; W-DCMA includes radio channels that are 5MHz wide and a chip rate of Mcps.

sent from my Xperia

j-f
12-03-2015, 17:22
تستی از سرعت نسل سوم ایرانسل در تهران البته گاهی اوقات میرفت روی edge

vahooli
12-03-2015, 17:53
بزارید روی umts
هردو تکنولوژی نسل ۳ هستند ولی wcdma تکنولوژی پایین تری داره و تا ۲ مگ رو پشتیبانی میکنه ولی دومی تا ۲۱ مگابایت رو پوششی میده

sent from my Xperia

دوست عزیز اشتباه ادیتور کیبرد Swype بود
خودتون باید از سرعت های نوشته شده و خواندن متن متوجه بشید که صحبت در مورد نسل ۳ هست
سرعت umts بالاتره

1. UMTS is a 3G telecommunications technology that makes use of the W-CDMA as well as other permutations therein; W-CDMA is an air interface standard found in 3G mobile telecommunications networks and is a member of the UMTS family.

2. UMTS requires new base station and frequency allocations to thrive; W-CDMA makes use of the DS-CDMA channel access method as well as the FDD duplexing method to achieve higher speeds and support more users.

3. UMTS has a theoretical transfer speed of 21 Mbit/s; W-DCMA includes radio channels that are 5MHz wide and a chip rate of Mcps.

sent from my Xperia

باز که داری اشتباه میگی ! عزیز من wcdma بالاتر از umts هست ! دیگه اینکه اشنباه کیبوردت نیست !

حالا باز بگو umts سریعتره !

arash59b
12-03-2015, 17:56
باز که داری اشتباه میگی ! عزیز من wcdma بالاتر از umts هست ! دیگه اینکه اشنباه کیبوردت نیست !

منم یه متن برات گذاشتم اگه انگلیسی خوبه بخونش

sent from my Xperia

vahooli
12-03-2015, 18:27
منم یه متن برات گذاشتم اگه انگلیسی خوبه بخونش

sent from my Xperia

هیچ جای اون متن ننوشته umts کند تره . داری اشتباه میکنی قبول کن پا فشاری الکی نکن رو اشتباهت .umts تکنولوژیش یه نسل عقب تر از wcdma هستش.

and-roid2
12-03-2015, 19:21

من مودم TP-LINK M5350 3G دارم شبکه همیشه در حالت UMTS هست. با ایرانسل 15مگ و همراه اول هم 8.7مگ سرعت ازش گرفتم.

masooumi
12-03-2015, 19:29
ماشالا این همه منابع خارجی معتبر در این زمینه ، چرا الکی بحث می کنید :

UMTS vs WCDMA Network Technology
UMTS and WCDMA are terms related to 3G mobile communication. While UMTS refers to the 3G network specification, WCDMA is one of the radio access technologies for UMTS.

اینکه دوستمون نوشتن همیشه در حالت UMTS هست شبکه که استفاده می کنند ، فکر می کنم با توضیح بالا پاسخش را دریافت کنند.

arash59b
12-03-2015, 19:42
هیچ جای اون متن ننوشته umts کند تره . داری اشتباه میکنی قبول کن پا فشاری الکی نکن رو اشتباهت .umts تکنولوژیش یه نسل عقب تر از wcdma هستش.
نمی دونم این جمله رو چطورتو متن نمی بینی
UMTS has a theoretical transfer speed of 21 Mbit/s

اینم بخون و با عکسی که گذاشتی مقایسه کن

sent from my Xperia

MOH@ND3S
12-03-2015, 20:10
دوستان دعوا نکنید ...

UMTS کل تکنولوژی 3G یا همون نسل سوم رو در بر میگیره.

اصل UMTS یا همون حالت ابتدایی نسل سوم 384kbps بیشتر سرعت نداره.
HSDPA زیر مجموعه UMTS به حساب میاد و 7.2mbps حداکثر سرعتش هست.
HSPA هم 14.4mbps.
+HSPA حداکثر 21.6mbps و +DC-HSPA هم 42.2mbps.

کل اینا UMTS بهش گفته میشه.
مثل GSM که کل تکنولوژی موبایل رو بهش میگن.

همراه اول یا رایتل یا ایرانسل بالای آنتن 3G بیاد یعنی روی حالت اولیه نسل سوم یا همون UMTS هستید.
زمانی که گوشی بیکار باشه و از اینترنتش استفاده نشه ( بسته به نوع تنظیمات BTS که بهش وصلید ) گوشی میره رو حالتی که از لحاظ مصرف باتری انرژی کمتری مصرف میکنه ! مثل 3G یا H و زمانی که صفحه باز میکنید و پکت به BTS ارسال میشه سریع میوفته رو حال H+ تا بیشترین سرعت رو بده بهتون.

معمولا هیچ اپراتوری اولویت اول رو روی 3G نمیزاره تو تنظیمات BTS.. چون پینگ تایمش بیشتر از بقیه حالت هاس و مصرف باتریش هم تقریبا با حالت HSDPA یا همون H یکیه.
جایی که 3G بیاد بالای آنتن میتونه چند دلیل داشته باشه.
یکی اینکه BTS که بهش وصلید کاملا تنظیم نشده و رو حالت کانفیگ کارخونس و فقط فعال کردن تا بعد تنظیماتش رو انجام بدن.
دوم سیگنال خیلی ضعیف
سوم پشتیبانی نکردن گوشی از H و H+.

که گزینه اول و دوم بیشتر اتفاق میوفته.

بطور مثال الان یکی از BTS های همراه اول که تو منطقه ما به تازگی نصب شده ، زمان بیکاری گوشی میره رو حالت 3G و موقع باز کردن صفحات میره رو +H.. و بیشتر از 1 مگ هم سرعت نمیده!

اما یه دکل دیگه چند متر اونطرف تر هست و خیلی قبلتر نصب شده ، هرموقع بهش وصل میشیم زمان بیکاری گوشی H میشه و موقع باز کردن صفحات +H و سرعت 6-7 مگ..این کاملا معلومه که اون BTS اولی کاملا تیون نشده!

برای اینکه بهتر متوجه بشید که گوشی الان روی کدوم حالته از برنامه Network Signal Info تو اندروید استفاده کنید کاملا نشون میده وضعیت آنتن رو.

لینک زیر هم یه مرور کنید :
Universal Mobile Telecommunications System ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمونه :

siyavash_wanted
12-03-2015, 20:17
دوستان راهی وجود داره از طریق sms بسته های اینترنتی رو فعال کرد؟
من مودم 4g دارم.باید هر هفته سیم کارت رو دربیارم و بسته رو فعال کنم و دوباره سیم کارت رو بندازم داخل مودم
ممنون

arash59b
12-03-2015, 20:28
دوستان دعوا نکنید ...

UMTS کل تکنولوژی 3G یا همون نسل سوم رو در بر میگیره.

اصل UMTS یا همون حالت ابتدایی نسل سوم 384kbps بیشتر سرعت نداره.
HSDPA زیر مجموعه UMTS به حساب میاد و 7.2mbps حداکثر سرعتش هست.
HSPA هم 14.4mbps.
+HSPA حداکثر 21.6mbps و +DC-HSPA هم 42.2mbps.

کل اینا UMTS بهش گفته میشه.
مثل GSM که کل تکنولوژی موبایل رو بهش میگن.

همراه اول یا رایتل یا ایرانسل بالای آنتن 3G بیاد یعنی روی حالت اولیه نسل سوم یا همون UMTS هستید.
زمانی که گوشی بیکار باشه و از اینترنتش استفاده نشه ( بسته به نوع تنظیمات BTS که بهش وصلید ) گوشی میره رو حالتی که از لحاظ مصرف باتری انرژی کمتری مصرف میکنه ! مثل 3G یا H و زمانی که صفحه باز میکنید و پکت به BTS ارسال میشه سریع میوفته رو حال H+ تا بیشترین سرعت رو بده بهتون.

معمولا هیچ اپراتوری اولویت اول رو روی 3G نمیزاره تو تنظیمات BTS.. چون پینگ تایمش بیشتر از بقیه حالت هاس و مصرف باتریش هم تقریبا با حالت HSDPA یا همون H یکیه.
جایی که 3G بیاد بالای آنتن میتونه چند دلیل داشته باشه.
یکی اینکه BTS که بهش وصلید کاملا تنظیم نشده و رو حالت کانفیگ کارخونس و فقط فعال کردن تا بعد تنظیماتش رو انجام بدن.
دوم سیگنال خیلی ضعیف
سوم پشتیبانی نکردن گوشی از H و H+.

که گزینه اول و دوم بیشتر اتفاق میوفته.

بطور مثال الان یکی از BTS های همراه اول که تو منطقه ما به تازگی نصب شده ، زمان بیکاری گوشی میره رو حالت 3G و موقع باز کردن صفحات میره رو +H.. و بیشتر از 1 مگ هم سرعت نمیده!

اما یه دکل دیگه چند متر اونطرف تر هست و خیلی قبلتر نصب شده ، هرموقع بهش وصل میشیم زمان بیکاری گوشی H میشه و موقع باز کردن صفحات +H و سرعت 6-7 مگ..این کاملا معلومه که اون BTS اولی کاملا تیون نشده!

برای اینکه بهتر متوجه بشید که گوشی الان روی کدوم حالته از برنامه Network Signal Info تو اندروید استفاده کنید کاملا نشون میده وضعیت آنتن رو.

لینک زیر هم یه مرور کنید :
Universal Mobile Telecommunications System ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمونه :

متن شما درسته ولی صحبت اصلی روی تفاوت umts و wcdma هست اینجا هم هردو شبکه از یک نسل هستند و هر دو شون هم جزو gsm

sent from my Xperia

MOH@ND3S
12-03-2015, 20:37
متن شما درسته ولی صحبت اصلی روی تفاوت umts و wcdma هست اینجا هم هردو شبکه از یک نسل هستند و هر دو شون هم جزو gsm

sent from my Xperia

تفاوت هم مشخصه دیگه توی عکسی که گذاشتم...
UMTS کمتر از WCDMA هست.

rznrz06
12-03-2015, 20:51
این عکس کاملاً رتبه بندی رو نشون میده.

arash59b
12-03-2015, 20:59
این عکس کاملاً رتبه بندی رو نشون میده.

این عکس فقط نسل های مختلف اینترنت همراه رو نشون میده
GSM نسل 2 (2G)
WCDMA نسل 3 (3G)
LTE نسل 4 (4G)

هیچ صحبتی درمورد تفاوت سرعت نسل های 3 (umst, wcdma, hspda) که مورد بحث ما هست نداره

rznrz06
12-03-2015, 21:10
این عکس فقط نسل های مختلف اینترنت همراه رو نشون میده
GSM نسل 2 (2G)
WCDMA نسل 3 (3G)
LTE نسل 4 (4G)

هیچ صحبتی درمورد تفاوت سرعت نسل های 3 (umst, wcdma, hspda) که مورد بحث ما هست نداره
عزیز پست قبلی رو بخونید متوجه میشید.این رتبه بندی نسلها تو گوشی SONY هستش.(نه فقط نسلهای مختلف)

arash59b
12-03-2015, 21:19
عزیز پست قبلی رو بخونید متوجه میشید.این رتبه بندی نسلها تو گوشی SONY هستش.(نه فقط نسلهای مختلف)

ربطی یه گوشی سونی نداره بقیه گوشی ها هم نشون میدن. معنیش همون چیزیه که گفتم اومده از هر اسمی به عنوان نماد یه نسل موبایل استفاده کرده

الان تو عکس شما umst کحاست؟ hspda و +hspda کجان؟ یعنی گوشی شما چون این ها رو ننوشته پس ساپورت نمی کنه؟ (چرا ساپورت می کنه ولی دیگه احتیاج نیست که اسم همه ریلیز های نسل 3 و 4 رو بنویسه از یکی بعنوان نماد نسل 3 استفاده کرده )

حالا چرا تو اکثر گوشی ها WCDMA نوشته؟ چون جزء ورژن های ابتدایی نسل 3 هست و برای همه اشناست

ak313
12-03-2015, 22:54
دوستان راهی وجود داره از طریق sms بسته های اینترنتی رو فعال کرد؟
من مودم 4g دارم.باید هر هفته سیم کارت رو دربیارم و بسته رو فعال کنم و دوباره سیم کارت رو بندازم داخل مودم
ممنون

توی پستهای قبلی نرم افزارش رو گذاشتم

vahooli
13-03-2015, 00:51
نمی دونم این جمله رو چطورتو متن نمی بینی
UMTS has a theoretical transfer speed of 21 Mbit/s

اینم بخون و با عکسی که گذاشتی مقایسه کن

sent from my Xperia

آقا این کجاش نوشته Wcdma کندتر از UTMS هستش؟؟؟؟؟؟ این داره میگه wcdma تا 2مگ HSPDA تا 14 مگ میکشه ! اصلا کو utms؟؟؟؟ شما رفتی تفاوت hspda و wcdma دراوردی؟خسته نباشی!

همه عالم دارن میگن utms میشه نسل اول نسل سوم و تا 384 میکشه ! درکش دیگه !

FLiKS3R
13-03-2015, 01:27
کلمه UMTS میشه مخفف Universal Mobile Telecommunications System.
که نسل سوم شبکه موبایله. فرم ها و شکل های مختلفی داره. یکی از اونا WCDMA میشه که حرف W اول کلمه Wideband هست، یکی دیگه اش هست TDCDMA که TD مخفف Time Division هست. دوستانی که الکترونیک یا کامپیوتر خوندن یا سررشته دارن با انواع تفکیک فرکانس ها از جمله Time Division آشنا هستن. این که بعضی دوستان میگن UMTS سریع تره یا WCDMA مثل این میمونه که بگیم اینترنت سریع تره یا ADSL.

afshin-434
13-03-2015, 09:44
امروز سرعت عجیب فوق‌العاده هست
از زمانی که از خدا عمر گرفتم تاحالا، با هیچ اینترنتی نتونستم به خوبی و‌سرعت امروز صفحه باز کنم. تا آدرس صفحه رو وارد می‌کنم ۱ ثانیه نمی‌کشه باز می‌کنه!

khatoon13
13-03-2015, 10:35
اولین خط ایرانسلی را بتازگی گرفتم. حرف E کنار ساعت به چه معنی هست؟

khatoon13
13-03-2015, 10:40
اولین شارژ (موقع خرید ) را دارم لطفا راهنمایی کنید برای خرید شارژ مدت دار چکار کنم؟
با این خط مکالمه ندارم مگر برای فعال ماندن ان.

ak313
13-03-2015, 10:58
گذر
اولین شارژ (موقع خرید ) را دارم لطفا راهنمایی کنید برای خرید شارژ مدت دار چکار کنم؟
با این خط مکالمه ندارم مگر برای فعال ماندن ان.
به لینک زیر برو و کد بسته ای رو که می خواهی وارد کن. قبلشم که باید شارژ پولی کرده باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87

arash59b
13-03-2015, 11:00
آقا این کجاش نوشته Wcdma کندتر از UTMS هستش؟؟؟؟؟؟ این داره میگه wcdma تا 2مگ HSPDA تا 14 مگ میکشه ! اصلا کو utms؟؟؟؟ شما رفتی تفاوت hspda و wcdma دراوردی؟خسته نباشی!

همه عالم دارن میگن utms میشه نسل اول نسل سوم و تا 384 میکشه ! درکش دیگه !
گفتم با اون عکست مقایسه اش کن یعنی wcdma رو با hsdpa مقایسه کن تا بفهمی سرعت های اون عکسی که گذاشتی چقدر نامعتبره
وقتی فهمیدی اونوقت بیا در مورد umts صحبت کنیم

کلمه UMTS میشه مخفف Universal Mobile Telecommunications System.
که نسل سوم شبکه موبایله. فرم ها و شکل های مختلفی داره. یکی از اونا WCDMA میشه که حرف W اول کلمه Wideband هست، یکی دیگه اش هست TDCDMA که TD مخفف Time Division هست. دوستانی که الکترونیک یا کامپیوتر خوندن یا سررشته دارن با انواع تفکیک فرکانس ها از جمله Time Division آشنا هستن. این که بعضی دوستان میگن UMTS سریع تره یا WCDMA مثل این میمونه که بگیم اینترنت سریع تره یا ADSL.

با تشکر از مطالب تون

در اصل wcdma تکنولوژی ساخته شده توسط یه اپراتور ژاپنی در دهه ۹۰ میلادی بود که بخاطر قابلیت هایی که داشت توسط اتحادیه بین المللی ارتباطات (ITU) بعنوان یکی از استانداردهای نسل ۳ پذیرفته شد و با شبکه پایه نسل ۳ یا همون umts ترکیب شد
به همین علت معمولا این دو شبکه تقریبا معنی معادل هم دارند و به نسل ۳ شبکه همراه اشاره می کنند ( هرچند که در عمل و ذات خودشون تفاوت هایی دارند مثل فرکانس کاری)

شرکت های زیادی روی تکنولوژی CDMA کار کردن ولی اولین شرکتی که تونست این تکنولوژی بصورت عملی و با هزینه افتصادی مناسب توسعه بده شرکت کوالکام بود. کوالکام این تکنولوژی رو بهبود داد و از اون بعنوان

CDMA2000 1x برای شبکه های نسل 2 استفاده کرد و باز برای شبکه های نسل 3 به اسم CDMA2000 3x ارتقاش داد در اخر این تکنولوژی با نمونه ژاپنی یا همون WCDMA ترکیب شدن و بعنوان جزیی از شبکه UMST بکار رفت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sent from my iPad using Tapatalk

arash59b
13-03-2015, 11:25
اولین خط ایرانسلی را بتازگی گرفتم. حرف E کنار ساعت به چه معنی هست؟

به معنی Edge هست یعتی شما به شبکه نسل 2 وصل هستید

برای استفاده از نسل 3 باید تنظیمات گوشی رو روی wcdma بزارید

brilliant1
13-03-2015, 11:35
از موبایل پارتنر استفاده کن می تونی از طریق برنامه زیر قدرت سیگنال رو ببینی و کدهای دستوری رو وارد کنی بعد از وصل کردن مودم به کامپیوتر از طریق پوشه ای که در مای کامپیوتر ایجاد میشه درایورها رو نصب کن و بعدش موبایل پارتنر رو نصب کن و برو SETTINGS و سپس USSD .
البته برای سیستم همراه اول می تونی از پیامک به 111 هم استفاده کنی. اینم آدرس نرم افزار
از مدیر تاپیک درخواست می کنم آموزش دوستمون را به پست اول اضافه کنه.

ak313
13-03-2015, 12:01
یه بنده خدایی که یوزر زیر باشه اومده یه حرفی زده شما هم ول نمی کنید کدوم دیوایس هم زمان umts و wcdma داره که حالا بحث کنیم کدوم بهتره شما یک تصویر از مودمت بزار ببینیم چطور این دو تا رو با هم داره

اینم عکس مودم شما این حرفهایی که زدی کجاست؟

KING iMAN
13-03-2015, 12:08
درود.
یک سؤال در رابطه با مطلب زیر:

شارژ ویژه اینترنت همراه

با این پیشنهاد تشویقی، شما مشترکین اعتباری میتوانید با خرید کارت شارژ و شماره گیری کد #رمز شارژ*۱۴۵* از شارژ ویژه حساب اینترنت همراه، از تخفیف ویژه بهره‌مند شوید. جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است

==========

با ورود کارت با کد 145 فقط نت شارژ میشه یا سیمکارت شارژ میشه و در کنارش نت هم شارژ میشه؟

dj77
13-03-2015, 12:39
درود.
یک سؤال در رابطه با مطلب زیر:

شارژ ویژه اینترنت همراه

با این پیشنهاد تشویقی، شما مشترکین اعتباری میتوانید با خرید کارت شارژ و شماره گیری کد #رمز شارژ*۱۴۵* از شارژ ویژه حساب اینترنت همراه، از تخفیف ویژه بهره‌مند شوید. جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است

==========

با ورود کارت با کد 145 فقط نت شارژ میشه یا سیمکارت شارژ میشه و در کنارش نت هم شارژ میشه؟

فغقط شارژ اینترنت اسمش روشه

afshin-434
13-03-2015, 12:49
ببخشید یه سوال.
به نظرتون روزهای تعطیل تعداد استفاده کنندگان از اینترنت ایرانسل بیشتره یا روزای غیرتعطیل؟

6462
13-03-2015, 13:13
سلام
من اینترنت 3g گوشی samsung gio 5660 را با کابل به کامپیوتر وصل میکنم. اما بعد از چند ساعت که گوشی بدون حرکت میمونه خودبخود خاموش میشه (بعد از 2، 3 ساعت)
نمیدونم در اثر شارژ زیاد گوشی خاموش میشه آیا تنظیماتی داره که بشه از خاموش شدن گوشی جلوگیری کرد؟

vahooli
13-03-2015, 13:30
گفتم با اون عکست مقایسه اش کن یعنی wcdma رو با hsdpa مقایسه کن تا بفهمی سرعت های اون عکسی که گذاشتی چقدر نامعتبره
وقتی فهمیدی اونوقت بیا در مورد umts صحبت کنیم

با تشکر از مطالب تون

در اصل wcdma تکنولوژی ساخته شده توسط یه اپراتور ژاپنی در دهه ۹۰ میلادی بود که بخاطر قابلیت هایی که داشت توسط اتحادیه بین المللی ارتباطات (ITU) بعنوان یکی از استانداردهای نسل ۳ پذیرفته شد و با شبکه پایه نسل ۳ یا همون umts ترکیب شد
به همین علت معمولا این دو شبکه تقریبا معنی معادل هم دارند و به نسل ۳ شبکه همراه اشاره می کنند ( هرچند که در عمل و ذات خودشون تفاوت هایی دارند مثل فرکانس کاری)

شرکت های زیادی روی تکنولوژی CDMA کار کردن ولی اولین شرکتی که تونست این تکنولوژی بصورت عملی و با هزینه افتصادی مناسب توسعه بده شرکت کوالکام بود. کوالکام این تکنولوژی رو بهبود داد و از اون بعنوان

CDMA2000 1x برای شبکه های نسل 2 استفاده کرد و باز برای شبکه های نسل 3 به اسم CDMA2000 3x ارتقاش داد در اخر این تکنولوژی با نمونه ژاپنی یا همون WCDMA ترکیب شدن و بعنوان جزیی از شبکه UMST بکار رفت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sent from my iPad using Tapatalk

پس دیگه حرفتو پس گرفتی که umts سریعتره دیگه ؟

از دوستان هم بابت راهنمایی متشکرم

saeid 22
13-03-2015, 14:06
یه بنده خدایی که یوزر زیر باشه اومده یه حرفی زده شما هم ول نمی کنید کدوم دیوایس هم زمان umts و wcdma داره که حالا بحث کنیم کدوم بهتره شما یک تصویر از مودمت بزار ببینیم چطور این دو تا رو با هم داره
اینم عکس مودم شما این حرفهایی که زدی کجاست؟

بفرما
راستی علامت HSPA میاد معمولا تا چه سرعتی رو پشتیبانی میکنه؟

ak313
13-03-2015, 14:21
بفرما
راستی علامت HSPA میاد معمولا تا چه سرعتی رو پشتیبانی میکنه؟

هیچ تضادی بین اینها نیست توی حالت اول اگر سیگنال نسل سوم مناسب نباشه روی نسل دو میره و این تنظیمات هیچ ربطی به سرعت نداره
بی خود ذهنت رو مغشوش umts و wcdma نکن مودم شما بیشتر از هفت مگ نمی ده مهم نیست که شبکه تری جی ایرانسل dc-hspa+ هست مهم اینه که مودم شما بیشتر از این کشش نداره

afshin-434
13-03-2015, 14:30
پاک شود ...

pouyasony
13-03-2015, 14:53
من امروز 3ماهه اینترنت 6 گیگ گرفتم بعدش یه اس ام اس اومد که شما 200 مگابایت اینترنت هدیه گرفتید.

pouyasony
13-03-2015, 14:54
دوستان من چند روز دیگه میرم مسافرت سمت شمال.میخواستم ببینم شهرهای شمالی کدوم اپراتور اینترنتش خوب جواب میده؟ همین ایرانسل خوبه؟
سمت رشت و تالش و لاهیجان

saeid 22
13-03-2015, 15:03
دوستان من چند روز دیگه میرم مسافرت سمت شمال.میخواستم ببینم شهرهای شمالی کدوم اپراتور اینترنتش خوب جواب میده؟ همین ایرانسل خوبه؟
سمت رشت و تالش و لاهیجان

هر دو خوبن ولی ایرانسل بهتر هستش

arash59b
13-03-2015, 15:51

فكر كنم بايد تو ترجمه ای گه گذاشتم متوجه شدید که هر دو یکی هستن و تا جایی که یادمه شما فقط بلد بودید بگید wcdma سرعتش بالاتره
عكسي هم كه گذاشته بوديد سرعت ها رو اشتباه نشون ميداد
در اخر هم با كمك دوستان و بررسي خودم مساله روشن شد كاش حداقل پست ها رو با دقت مطالعه مي كرديد و مستندات درستي براي صحبت هاتون ارايه ميكرديد

تنها موردي كه مشخص شد اينه كه زبان انگليسي شما خيلي ضعيفه چون هر متني براتون گذاشتم باز حرف خودتون رو تكرار كردين

Soroush-S
13-03-2015, 15:52
سمت رشت و تالش و لاهیجان

رشت و لاهیجان آنتن میدن ولی آخرین تستی که گرفتم(ماه قبل) جاده رشت به لاهیجان آنتن نداری!

amiralex65
13-03-2015, 15:56

بچه ها من HTC one دارم. وقتی به 3g وصل میشم گوشیم یا 3g میزنه یا h .
,وقتی 3g میشه تو تنظیمات قسمت نتورک گوشیم میزنه umts ولی وقتی h میزنه یا hspap میزنه یا hsdpa.
تو اینکه umts سرعتش کمتره شکی نیست.ولی نميدونم اون 2 تا کدوم سريعتره?

ramin vao
13-03-2015, 16:09
من یه اینترنت 3 ماهه گرفتم زده مانده فعال 250mb تا 1 هفته دیگه ولی کلی غیر فعال دارم که هفته بعد فعال میشه
حالا یکی لطفا بگه الان من نیاز به دانلود دارم باید چیکار کنم؟؟ باید زنگ بزنم بهشون یا حجم اضافی بگیرم لطفا کسی که اطلاع
یا تجربه داره راهمنایی کنه.

hotman1234
13-03-2015, 16:11
سلام.
کسی از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنه؟ سرعتش چطوره اون موقع؟ بعد محدودیت حجمی نداره بعد یه حجمی سرعت رو کم کنه؟