ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

آسانسور
24-12-2014, 15:35
خب برید همراه اول بگیرید
همراه اول اعلام کرد که هیچ تغییری در قیمتها نخواهد داد
مگه ادم دیوانه است وقتی همراه اول داره نصف قیمت اینترنت میده بره از اینترنت ایرانسل که دو برابر همراه اول هست استفاده کنه
والا کیفیتشم از ایرانسل الان بهتره

ShadowDragon
24-12-2014, 15:46
همراه اول هم به زودی کاربراش زیاد میشه و مجبوره یا باند بخره یا گرون کنه که...

Sent from my LT25i using Tapatalk

mf70
24-12-2014, 15:48
حرف شما متین
اما چه قیمتی ؟
کشور رومانی 2 سال پیش پورت 2 گیگابیت رو با قیمت 60 یورو با پهنای باند نامحدود ارائه میداد که قطعا از نسل سوم و چهارم ارزون تره !

یک دکل برای مثال 100 مگابیت ظرفیت داشته باشه ، تمام ارقام من X10 میشه
مگه چقدر هزینه نگهداری داره ؟؟ 1 نفر به ازای هر 10 دکل مسئول نگهداری هست که حداکثر ماهی 1 تومن حقوق میگیره . نهایتا تجهیزات شبکه کلا بسوزه که باز هم یک دهم درآمد دکل رو هم شامل نمیشه
اینطوری دفاع نکنید . سود ایرانسل خیلی بیشتر از این حرفاست که شما بخوای سر 200 ، 300 میلیاردش بحث کنی !

جدای از این بحث میتونست خیلی محترمانه اعلام کنه که مشترکان عزیز ، به فلان دلیل قیمت بسته ها رو باید بالا ببریم ، نه اینکه شعار بدن ارزون کردیم و عملا سر مردمو کلاه بذارن
تو خونه هایی ک دکل نصب میکنه پول اجار رو نمیگی؟

آسانسور
24-12-2014, 15:53
همراه اول هم به زودی کاربراش زیاد میشه و مجبوره یا باند بخره یا گرون کنه که...

Sent from my LT25i using Tapatalk

همراه اول همین الانم کاربرانش زیاد هست و کم نیاورده
مخابرات مالک 90 درصد همراه اول هست
50 درصد مخابرات متعلق به سپاه و 20 درصد متعلق به دولت و 20 درصد متغلق به ستاد اجرایی فرمان امام هست
اینها برای اینکه ایرانسل رو که 50 درصدش واسه افریقای جنوبی هست از دور خارج کنند دارند با همراهی رگولاتوری و وزارت ارتباطات و زیر ساخت فشار مضاعف روی ایرانسل از لحاظ پهنای باند و غیره میارن
هدف همراه اول جذب مشترکین ایرانسل هست قیمتها رو هم ببره بالا مطمئن باش خیلی کمتر از ایرانسل خواهد بود

dj77
24-12-2014, 15:55
دوستان عزیز (مهم)

لطفا متن زیر رو در شبکه های اجتماعی مثل وایبر کپی پیست کنید تا همه بفهمن که ایرانسل نمیتونه هرکاری دلش خواست با مشتریانش انجام بده
فوری فوری
حتما کپی کنید
مهم
لطفا در صورت امکان سیم کارت های ایرانسل خود را خاموش کنید
به دلیل افزایش دوبرابری بسته های اینترنتی لطفا تا اطلاع ثانوی و بازگشت قیمت بسته ها به کمتر از قیمت های قبل از گرانی از خرید بسته های اینترنتی ایرانسل خودداری کنید
مطمئن باشید با اتحاد خودمون حتما شرکت ایرانسل عقب نشینی میکنه
فقط کافیه چند وقت به هیچ عنوان از سیم کارتهای ایرانسل استفاده نکنید
در ضمن نگران پاک شدن اطلاعات برنامه های وایبر و لاین و .... نباشید،با تعویض سیم کارت هیچ تغییری در کارکرد گوشی ایجاد نمیشود و شما میتوانید به روال گذشته با همون شماره ای که برنامه های خود را فعال کرده اید به فعالیت خود ادامه دهید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

faseleh23
24-12-2014, 16:13
انصافا روزای اول که 3g اومده بود سرعت فوق العاده من تو ارومیه با سیستم 987 کیلو سرعت دانلود داشتم اما الان افتضاح شده گذشته از افتضاحیش گفتن 4g هم اومده رفتم 12 هزار تومان دادم سیم کارتم رو یوسیم کردم ولی الان یک ماه گذشته فعلا نام مبارک 4G یا LTE رو گوشی ندیدم گوشیم نوت 3 n9005 هستش تازه الان هم که قیمتها خیلی گرون شده دو گیگ 20 هزار تومان در حالی که اگه از اعتباری 0.75 حساب کنیم میشه 15 هزار تومان تا اکثرا جاها هم مخصوصا فضای بسته که E نشون میده من که میخوام کلا عوض کنم برم رو رایتل با این حساب 20 تومن ایرانسل 23تومن میدم دو گیگ رایتل تازه سرعتش 1 میگ همه جاها هم H+ , H میده
ایرانسل تحریم

faseleh23
24-12-2014, 16:13
انصافا روزای اول که 3g اومده بود سرعت فوق العاده من تو ارومیه با سیستم 987 کیلو سرعت دانلود داشتم اما الان افتضاح شده گذشته از افتضاحیش گفتن 4g هم اومده رفتم 12 هزار تومان دادم سیم کارتم رو یوسیم کردم ولی الان یک ماه گذشته فعلا نام مبارک 4G یا LTE رو گوشی ندیدم گوشیم نوت 3 n9005 هستش تازه الان هم که قیمتها خیلی گرون شده دو گیگ 20 هزار تومان در حالی که اگه از اعتباری 0.75 حساب کنیم میشه 15 هزار تومان تا اکثرا جاها هم مخصوصا فضای بسته که E نشون میده من که میخوام کلا عوض کنم برم رو رایتل با این حساب 20 تومن ایرانسل 23تومن میدم دو گیگ رایتل تازه سرعتش 1 میگ همه جاها هم H+ , H میده

ایرانسل تحریم

ak313
24-12-2014, 16:22

ایرانسل تحریم

دوست عزیز ریاضی پنجم دبستان چند شدی. دو گیگش میشه صد و پنجاه هزار تومن نه پانزده هزار تومن

H 4 m i d
24-12-2014, 16:31
تست سرعت تو خیابان سهروردی

@milaad

KING iMAN
24-12-2014, 16:37
درود.
ایمان هستم از بندر امام خمینی،خوزستان.
دیاری ک هشت سال دشمن بهش تاخت و کمر خم نکرد ولی حالا داره زیرِ بارِ بی عدالتیهای داخلی کمر خم میکنه.شرم بر ایرانسل.شرم بر ایرانسل.
از سال 1386 سیمکارت ایرانسل خریدم و همراه اولهام(اعتباری و دائمی) رو خاموش کردم.مداوم اصرار زیادی به بهتر بودن ایرانسل داشتم.
یک هفته پیش ایرانسلم رو برای همیشه،برای همیشه،برای همیـشــــــــه،خاموش کردم و همراه اولم رو توی گوشی گذاشتم.
حداقل آنتن دهیش مناسبه و به شعورم توهین نمکینه.
پیامک نمیفرسته که قیمت اینترنت آزاد کاهش پیدا کرد.اوف بر تو ای ایرانسل که نمیدونی جوونای این مملکت شعورشون هزاران بار از تو بیشتره.
توی دنیای مجازی کمپینی راه خواهیم انداخت و به زانو در میاریمت.
عزیزان غیرت داشته باشین و ایرانسلهاتون رو خاموش کنین.همین.

dj77
24-12-2014, 16:51
در صفحه اجتماعی وزیر : موج اعتراض به افزایش 2 برابری نرخ بسته‌های اینترنت ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قرار بود دستورالعمل کاهش نرخ مصرف آزاد اینترنت موبایل از اول دی ماه اجرا شود. همزمان با کاهش نرخ، اپراتور دوم برای جبران درآمد، قیمت بسته‌های اینترنت را 2 برابر کرد. در پی این اقدام کاربران اعتراض شدید خود را در صفحه شخصی وزیر و اپراتور در شبکه های اجتماعی اعلام کردند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وایمکس نیوز - در حالی که قرار بود از اول دی ماه تعرفه استفاده آزاد از اینترنت موبایل به نیم ریال برای سیم‌کارت‌های دائمی و 0.75 ریال برای سیم‌کارت‌های اعتباری کاهش یابد، همزمان با اعمال این کاهش تعرفه،‌ اپراتور دوم تلفن همراه تعرفه بسته‌های اینترنت خود را افزایش داد. هنوز تغییری در تعرفه‌ بسته‌های اینترنت همراه اول اعلام نشده است.
به این ترتیب در حالی که اول دی ماه، اغلب خبرگزاری های کشور طبق اعلام اپراتور خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت موبایل را منتشر کردند، تحلیل خبرگزارى فارس از افزایش دو برابری تعرفه های بسته های اینترنت این اپراتور خبر داد که منجر به آگاهی دیگر رسانه ها و اطلاع رسانی گسترده شد.
در گذشته، این نگرانی احساس می‌شد که با اجرای دستورالعمل کاهش تعرفه استفاده آزاد از اینترنت، اپراتورها برای جبران درآمد تعرفه بسته‌ها را افزایش دهند و این نگرانی به وزارت ارتباطات ابراز شده بود.
به تبعیت از حال و هوای فضای اینترنت، معمولا رفتار و رسم مخاطبان و مشتریان اینترنتی نیز از این فضای مجازی تبعیت و در اینترنت بروز بیشتری پیدا می کند. همچنان که این کاهش و افزایش توآمان تعرفه ها به شدت با اعتراض کاربران مواجه شده به طوری که پس از اعلام این خبر، مشترکان این اپراتور با حضور در صفحه شخصی وزیر در شبکه اجتماعی به شدت نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و خواستار رسیدگی به موضوع شدند.
همچنین مخاطبان صفحه رسمی این اپراتور در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز در ذیل عکس و مطلبی که خبر ارزان شدن تعرفه مصرف آزاد را اعلام می کرد با انتشار جملات اعتراض آمیز، پر بحث ترین مطلب این صفحه تا به امروز را رقم زدند

#تحریم_ایرانسل

dj77
24-12-2014, 16:59
موج اعتراضات گسترده در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات
شما هم همراه باشید.

صفحه رسمی اپراتور در اینستاگرام

برخی مخاطبان در صفحه شخصی وزیر در شبکه اجتماعی کلوب با اعتراض به این موضوع نوشته اند:

دوشنبه 1 دی، 18:55/ ملت کم کم داره صداشون داره در میاد . شمام میای اینجا یا تبریک میگی یا تسلیت ... به هرچی کامنت مخالفتون هم جواب نمیدین ...
18:59/ معنی کاهش قیمت تعرفه اینترنت همراه را نیز فهمیدیم...
ایرانسل از دیروز تا حالا فقط 3 تا اس (sms) داده که تعرفه اینترنت آزاد ایرانسل کاهش پیدا کرد ولی 1کلمه از افزایش 100% و در بعضی بسته ها تا 150% قیمت ها هیچ صحبتی نکرده!
برای چی باید ما شاهد این افزایش قیمت باشیم در حالی که کیفیت روز به زور افت می کنه ! واقعا چه چیز تازه ای اضافه شده که بسته 1گیگ 1روزه که بوده 2 تومن شده 10 هزارتومن؟!
19:03/ یک پست صادقانه بزارید و بگید "دوستان دارم یواش یواش بیچارتون میکنم و شما خبر ندارید".
19:03/ سلام .آقای واعظی عزیز ایرانسل دیروز به ما پیام داد بابت ارزون شدن اینترنت مصرف آزاد . امروز قیمت بسته های اینترنتش رو 4 برابر گرون کرده به طوری که یک بسته 1 گیگابایتی یک ماهه 13 هزار تومن شده. تا دیروز یک بسته 2 گیگابایتی 10 هزار بود الان 20 هزار تومن و... از شما این خواهش رو دارم که پیگیر این قضیه باشین . چرا به یک باره باید چند برابر بشه قیمت. چرا در کشور ما به جای کیفیت خوب بشه و روز به روز ارزون تر داره روز به روز کیفیت بدتر و گرون تر میشه؟؟ آقای واعظی خواهشا پیگیر باشین.
19:15/ چقدرم که ارزون شده مصرف آزاد! یک فیلم دانلود کنی 50 هزار تومن میشه!
19:23/ آقای وزیر شما به مردم وعده کاهش قیمت اینترنت رو دادید ولی روز به روز تعرفه ها با زیرکی افزایش پیدا میکنه. الان ایرانسل قیمت بسته های اینترنت رو دو برابر کرده، بعبارتی میزان حجم اینترنت بسته ها رو نصف کرده.
19:23/ 500 مگ 2.5 هزار تومن بودا! الان شده 6 هزار تومن. واقعا که. آدم محروم ماییم. من که از این وضع اینترنت ناامید شدم. تو دولت قبلی به خدا از این اتفاقات نمی افتاد.
19:27/ مرز ها رو ببندید. اجازه ندید مهاجرین امریکایی و اروپایی که برای ورود به کشور و استفاده از تکنولوژی برتر ما و اینترنت ملی و فیلترینگ هوشمند و خرید خودروهای ایرانی پشت مرزها صف بسته اند بیان داخل
19:27/ کجای دنیا برای 500 مگ اینترنت 6 هزار تومن پول میدن؟ نظرتون چیه به عنوان یک سیاره اعلام استقلال کنیم؟ شما از وقتی که اومدی هیچی نشده، پینگ ها 200 اومده روش. قیمت ها اضافه شده، نامحدود رو ورداشتن. چیکار داری میکنی؟
19:40/ اقای واعضی میشه بفرمایید شرکت ایرانسل رو چه حساب و کتابی بسته های اینترنت رو 100 درصد افزایش قیمت داده ؟من کاسب که تو کرج خدمات کامپیوتری دارم و کپی رو از برگی 100 تومن کردم 150 تومن و با همین نرخ زندگیمو با بدبختی می چرخونم بعد اونوقت از تعزیرات حکومتی هم اومدن منو محکوم به دریافت 50 تومن اضافه کردن بابت کپی کردن و 200 هزارتومن جریمه برام بریدن ، حالا میشه بگید در سطح کلان کشور این عمل شرکت ایرانسل چه توجیحی داره ؟
19:41/ با سلام و ضمن تشکر از کاهش قیمت اینترنت در شبکه های موبایل به 0.5 و 0.75 ریال. بر هر آگاه و مطلعی روشن است که ایرانسل امروز یک دی مقارن با شروع مصوبه به این مصوبه شما پوزخند زشتی زده است و نشانه آن دو برابر شدن بسته های متداول مشترکین است. بسته 10 تومنی بیست تومن و بسته 20 تومنی 40 تومن شده به عنوان یک فرد فرهیخته ( دارای پی اچ دی) برایم جالب است ببینم دولت به هدف خدمت رسانی خود میرسد?ُ امیدوارم با اتخاذ تصمیمی محکم در برابر این حرکت بایستید.
20:43/ چرا به یکباره قیمت های ایرانسل آنقدر افزایش پیدا کرده؟ ما به افزایش قیمت اعتراض داریم قیمت بسته های ایرانسل باید به قیمت سابق خودش برگرده! حق مارو از این اپراتور که فقط به فکر جیب خودش هست نه کیفیت و نه مشتری مداری بگیرید!
20:47/ اقای وزیر خواهشا در مورد افزایش تعرفه بسته های اینترنتی ایرانسل تجدید نظر بفرمایید
20:59/بسته یک روزه 150 مگابایتی که بهترین بسته روزانه برای کاربران عادی بود، از 1000 تومان به 2000 تومان رسید (100 درصد افزایش).
بسته یک روزه 500 مگابایتی که بهترین بسته روزانه برای کاربران پرمصرف بود، از 2000 تومان به 6000 تومان رسید (200 درصد افزایش).
بسته یک ماهه 2 گیگابایتی که بهترین بسته ماهانه برای کاربران عادی بود، از 10000 تومان به 20000 تومان رسید (100 درصد افزایش).

همچنین صفحه رسمی اینستاگرام این اپراتور نیز مملو از اعتراض های کاربران بود. برخی نوشته اند:
دیگر کسی بسته فعال نمی کند.
نسل 3 یک ماه سرعت داشت الان فرقی ندارد.
ایرانسل بسته هایی را گران کرده که بیشترین استفاده را داشته است.
مشتری مداری رمز اول موفقیت است. من رفتم ... بگیرم.
قیمت بسته ها خیلی بالاست.
الان مثلا ارزون کردین اینترنت رو ؟
این رفتار نشان می دهد کاربر برای ایرانسل هیچ ارزشی ندارد.
با این قیمت بسته ها خجالت نمی کشید ؟
بیاین تحریم کنید نه بسته و نه شارژ نخرید.
جوک سال !
ایرانسل و خاموش می کنم.
ایرانسل در تحریم خواهند ماند تا بازگشت قیمت ها به حالت سابق.

به این ترتیب در حالی انتظار می رفت پس از ارائه اینترنت نسل 3 که افزایش مصرف دیتا توسط مشترکان را به دنبال دارد، اپراتورهای موبایل بسته های متعددی را متناسب با نیازهای متفاوت کاربران ارائه دهند و از این طریق نیز بخشی از هزینه های خود را نیز جبران کنند، اما افزایش دو برابری تعرفه بسته های اینترنت ایرانسل (و نه درصدی افزایش) کاربران را غافلگیر کرد.
در پس این اقدام، این نگرانی احساس می شود که دیگر اپراتورهای موبایل نیز چنین رویه ای را در پیش گیرند و در این صورت باید اول دی ماه 93 روز مهمی در سرنوشت اینترنت موبایل در ایران بنامیم.
اکنون باید منتظر ماند تا دید وزارت ارتباطات چه رویکردی را در این باره اتخاذ خواهد کرد.

#تحریم_ایرانسل

amin1374
24-12-2014, 17:16
تست سرعت تو خیابان سهروردی

@milaad
این سرعتو رو 3جی باید بده نه رو 4 جی تازه 4 جی باتریو میبلعه شدید تر از 3 جی ؛

آسانسور
24-12-2014, 17:18
به نظر بنده دوران ایرانسل تمام شد و مشترکین ایرانسل روز به روز به سمت همراه اول میرن
بازار دیتا و اینترنت بازار بسیار پر سودی برای اپراتورهاست به طوری که 75 درصد درامد حاصل از فروش دیتا سود خالص برای اپراتور به همراه داره در حالی که بازار صوت و اس ام اس سود خالصی در حدود 25 درصد داره
ضمن اینکه بازار اینترنت پر سرعت در ایران نوپاست و طی 3 سال آینده در ایران حداقل 5 برابر فعلی گسترش پیدا میکنه
خب با این بازار همراه اول و مخابرات که مالک همراه اول هست با توجه به اهرمهای قدرتی که در اختیار دارن با توجه به ترکیب سهامداری انها وارد یک جنگ مستقیم با ایرانسل شده اند و هدفشون جذب مشترکان ایرانسل هست
ایرانسل با توجه به کمبود پهنای باند و افت پی در پی کیفیت شبکه مجبور بود قیمتها رو ببره بالا که ترافیک شبکه کم بشه.
پهنای باندم بهش نمیدن به دلایلی که گفتم چون میخوان از دور خارجش کنن
ولی به همراه اول به راحتی دارن پهنای باند میدن
مطمین باشید از این به بعد نمیزارن به راحتی بازار پر سود اینترنت کشور 50 درصد سودش بره به افریقای جنوبی!

arman4459
24-12-2014, 17:51
دوستان من تو چند صفحه پیش گفتم سیمکارت دیتا رایتل دو بسته خوب در زمینه اینترنت داره که ریزش به این شرحه

1- بسته اینترنت پایه 30 روزه سرعت 128 مهلت استفاده 30 روز حجم روزانه 2 گیگ شبانه 2 گیگ قیمت 149000 ریال
2- بسته اینترنت پایه 30 روزه سرعت 128 مهلت استفاده 30 روز حجم روزانه 4 گیگ شبانه 4 گیگ قیمت 240000 ریال

این دو بسته به صرفه ترین بسته اینترنت در بین اپراتورهای مخابراتی کشور است.

dj77
24-12-2014, 18:27
رونمایی از پارادوکس جدید ایرانسل

خودتان از اینجا امتحان کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%A8%DB%8C%20%D9%85%D9%86)

#تحریم_ایرانسل

Le0nard0
24-12-2014, 18:35
بسته های ایرانسل در حال حاضر هیچ مانع قانونی براش ایجاد نمیکنه . چون قانون فقط بهش میگه سقف قیمتی برای هر کیلوبایتی 0.5 ریال باید باشه که یعنی هر گیگ 50 هزار تومن . حالا ایرانسل اومده بسته هاش رو طوری گذاشته که هزینه هر گیگ از 50 هزار تومن کمتر میشه پس کاملا قانونیه این کارش و حتی به نظر خودشون هدیه به کاربر هم محسوب میشه بنابراین شکایت کاربراش هم راه به جایی نمیبره .

بزنید شبکه خبر معاون سازمان تنظیم داره بحث میکنه

حرام زاده میگه قیمت ها کاهش پیدا کرده و درباره بسته ها تا وقتی از سقف تعیین شده ما فراتر نرود دخالتی در قیمت بسته ها نمیکنیم

ویرایش : ساعت 14.29 صحبتش تمام شد

همونطوری که گفتم بسته های ایرانسل سقفی که براش تعیین شده رو رد نکرده برای همین کارش غیر قانونی محسوب نمیشه . معاون سازمان تنظیم مقرراات هم همین مطلب رو تایید کرد

hooshi30
24-12-2014, 18:36
حذف شد...........

ak313
24-12-2014, 18:43
به نظر بنده دوران ایرانسل تمام شد و مشترکین ایرانسل روز به روز به سمت همراه اول میرن
بازار دیتا و اینترنت بازار بسیار پر سودی برای اپراتورهاست به طوری که 75 درصد درامد حاصل از فروش دیتا سود خالص برای اپراتور به همراه داره در حالی که بازار صوت و اس ام اس سود خالصی در حدود 25 درصد داره
ضمن اینکه بازار اینترنت پر سرعت در ایران نوپاست و طی 3 سال آینده در ایران حداقل 5 برابر فعلی گسترش پیدا میکنه
خب با این بازار همراه اول و مخابرات که مالک همراه اول هست با توجه به اهرمهای قدرتی که در اختیار دارن با توجه به ترکیب سهامداری انها وارد یک جنگ مستقیم با ایرانسل شده اند و هدفشون جذب مشترکان ایرانسل هست
ایرانسل با توجه به کمبود پهنای باند و افت پی در پی کیفیت شبکه مجبور بود قیمتها رو ببره بالا که ترافیک شبکه کم بشه.
پهنای باندم بهش نمیدن به دلایلی که گفتم چون میخوان از دور خارجش کنن
ولی به همراه اول به راحتی دارن پهنای باند میدن
مطمین باشید از این به بعد نمیزارن به راحتی بازار پر سود اینترنت کشور 50 درصد سودش بره به افریقای جنوبی!

شما چه کاره ای که هنوز یک ماه از عضویتت نگذشته اینطوری صحبت می کنی؟ چطوری از اسرار ایرانسل خبر داری؟
یعنی میگی ایرانسل دید مشترکین اینترنتش داره کم میشه ( به علت نبود پهنای باند - و نارضایتی مشترکین) بعد اومد گرون کرد تا مشترکین راضی بشن. من موندم این مشترکین خیالی شما و پارس انلاین توی کدوم کره زندگی می کنن. اهل اینترنتن اما یه بار به پی سی ورد سر نزدن بگن خوب کیفیت خوب شد بریم بسته بخریم.

Milad4171
24-12-2014, 18:48
همه دارن اعتراض میکنن به گرون شدن تعرفه ها ولی هیچ کس با خودش فکر نکرد که تعرفه ی قبلی چه مدت قابل استفاده بود !

تعرفه ی قبلی بعد از حذف نامحدود ها بعد از یک پروسه تغییرات در مقدار تعرفه ها ، تا قبل از تغییرات قیمت چند روز پیش ، پایدار بود.
شما توقع ندارید که تا ابد قیمت بسته ها مثل دو سال پیش باشه

اما در مورد باگی که مطرح شده من خودم هنوز تست نکردم اما اگر این صحت داشته باشه کلاه برداری نیست ، بیشتر یک باگ هست. قبلا هم همچین باگی تو مبین نت وجود داشت که الان حل شده !
اما به نظرم اگر کسی هم اعتراض د اره یا میخواد تحریم کنه باید با برنامه و سند و مدرک باشه . چرا همه یاد گرفتن با فوهش ها و توهین ها حرفشو بزنه ؟ نمونه اش اینستاگرام .
واقعا من تعجب میکنم !! متاسفانه همه دنبال نیمه ی خالی لیوان هستن کسی نیمه ی پر رو نگاه هم نمیکنه. کسی با خودش فکر نمیکنه که این ایرانسل بود که استارت رقابت تو سرعت اینترنت موبایل رو بوجود آورد ( که روی رایتل هم تاثیر گذاشت )
هیچ کس با خودش فکر نکرد که پوشش شبکه ایرانسل الان تقریباً چندین برابر بیشتر از همراه اول شده. خودم خیلی جاها رفتم که ایرانسل آنتن داشته ولی همراه اول آنتن نداشته

اما نمیگم اعتراض نکنید. ولی نگید حق ! این حق نیست ! مخصوصاً تو شرایط فعلی !

با هزینه و توسعه شبکه ی بی سیم ایرانسل باید به فکر بالا بردن قیمت برای برطرف کردن هزینه هاش باشه ! ایرانسل داره سالیانه میلیاردها تومان مالیات میده. از طرفی اجاره دکل هاش در طول سال هم همون مقدار میشه !
متاسفانه همیشه اشخاص اون چیزی که به چشم می بینن و باهاش ارتباط مستقیم دارن و می بینن .بقیه اش رو نمی بینن و البته نباید هم ببینن !

من خودم با گرون شدن قیمت تعرفه ها مخالفم ولی مخالفت باید با برنامه باشه نه که چپ بریم راست بریم فوهش بدیم!

مرسی
:n01:

mojtabaghanidel
24-12-2014, 18:48
همونطوری که گفتم بسته های ایرانسل سقفی که براش تعیین شده رو رد نکرده برای همین کارش غیر قانونی محسوب نمیشه . معاون سازمان تنظیم مقرراات هم همین مطلب رو تایید کرد
متاسفانه صحبت شما درسته
اما بیایید با ادامه تحریم کمک کنیم که شاید،شاید قیمتا برگرده
#تحریم_ایرانسل

ak313
24-12-2014, 19:05
دوستان من تو چند صفحه پیش گفتم سیمکارت دیتا رایتل دو بسته خوب در زمینه اینترنت داره که ریزش به این شرحه

1- بسته اینترنت پایه 30 روزه سرعت 128 مهلت استفاده 30 روز حجم روزانه 2 گیگ شبانه 2 گیگ قیمت 149000 ریال
2- بسته اینترنت پایه 30 روزه سرعت 128 مهلت استفاده 30 روز حجم روزانه 4 گیگ شبانه 4 گیگ قیمت 240000 ریال

ببخشید کجای این عکس نوشته دو گیگ شبانه هم داره.
از یه طرف میگیم اینترنت موبایل برای خونه نیست از یه طرف ایرانسل و .. میگن شب بیا چند گیک دانلود کن. بالاخره اینترنت موبایل برای کجاست
جواب من اینترنت نسل چهار رقیب اصلی ای دی اس اله و یکی از مهم ترین استفاده هاشم خونست.پس هی نگید اینترنت موبایل فلانو بهمانه کسی مجبورشون نکرده بود برن نسل چهار رو بیارن. کمتر هزینه می کردن خدمات بهتری میدادن مگه نمیگن تری جی تا 42 مگ میکشه والا ما به همون 42 مگ خیالی راضی بودیم
مدیری که بدون پهنای باند از نسل چهار صد مگی حرف میزنه یا کم داره یا کاسه ای زیر نیم کاسه هست

dj77
24-12-2014, 19:05
واقعا برای ایرانسل متاسفیم که اینچنین با مشتریانش برخورد کرده...

مقایسه تعرفه اینترنت بسته های ایرانسل قبل از یک دی و پس از آن
تا اطلاع ثانوی هیچ بسته اینترنت جدیدی از ایرانسل نمیخریم
لطفا همه به اشتراک بگذارن تا همه متوجه تفاوت قیمت ها بشن

#تحریم_ایرانسل

hooshi30
24-12-2014, 19:16
پست بنده حذف شد چند صحفه قبل نماینده ایرانسل از دولت تدبیر و همراه اول که مال بالاترین مقامات هست پشت سرشان حرف میزنه اما پستش حذف نشد این هم از زور و قلدری

paradisepersian
24-12-2014, 19:33
داداش زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد

افزایش تعرفه بسته‌های اینترنتی ایرانسل در چارچوب مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت:‌اپراتور دوم تلفن همراه در چارچوب تعرفه‌های مصوب اینترنت موبایل، بسته‌های اینترنتی خود را افزایش داده است.
غلامرضا داداش زاده معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با توجه به مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات قیمت اینترنت ،عنوان کرد: برای پخش دائمی نیم ریال و در بخش اعتباری 75ریال از اول دی ماه اجرایی شده است که متناسب با آن‌ اپراتورها باید بسته‌های اینترنتی خود را مدیریت کنند.
وی با اشاره به افزایش تعرفه‌ بسته‌های اپراتور دوم تلفن همراه افزود: در گذشته بسته‌های اینترنتی با قیمت پایین ارائه می‌شد که این اپراتور در چارچوب تغییر مصوب اینترنت موبایل عمل کرده است.
داداش زاده در پایان به تغییر قیمت بسته‌ها اشاره کرد و گفت: با توجه به مصوبه کمیسیون کلیه سیم کارت‌های دائمی مستقل از فناوری برای هر گونه دیتای نسل 2 و 3 به ازای هر کیلو بایت نیم ریال و برای هر سیم کارت اعتباری 0/75 است که اپراتورها به همان نسبت می‌توانند تعرفه بسته‌ها را مدیریت کنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

soheilsh
24-12-2014, 19:33

دوست عزیز سرعت رایتل افتضاحه ، من یه اعتباری دارم ، کرج بالاتر از 512 نتونستم سرعت بگیرم .

mehrdad..7
24-12-2014, 20:07
حالا خوبیش اینه شما نسل 3و4 هستی ما یا سرعت 4کیلوبایت باید این همه پول بدیم

mehrdad..7
24-12-2014, 20:08
دوستان من از های وب اینترنت دارم خدایش خودتون به این عکس نگاه کنید و اینترنتشو با ایرانسل و دیگه اپراتورها مقایسه کنید

dj77
24-12-2014, 20:08
نظرسنجی: چقدر از سرویس اینترنت اپراتور موبایل خود راضی هستید؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dj77
24-12-2014, 20:14
قیمت های سر به فلک کشیده اینترنت همراه ایرانسل

#تحریم_ایرانسل

and-roid2
24-12-2014, 20:23

ایشون خیلی غلط کرد که همچین حرفی زده
لابد دو ماه دیگه هزینه 1گیگ رو 40 تومن میکنن و چون قیمتش زیر مصرف ازاد هست بازم ازین حرفا بزنه.....:n23:

masooumi
24-12-2014, 20:29
دوستان من از های وب اینترنت دارم خدایش خودتون به این عکس نگاه کنید و اینترنتشو با ایرانسل و دیگه اپراتورها مقایسه کنید

مقایسه اینترنت همراه با اینترنت ADSL کار درستی نیست.

شما هزینه تجهیزات این دو فناوری را با هم مقایسه کنید کاملا متوجه خواهید شد

Ostad AliReza
24-12-2014, 20:33
دوستان بزنید 20.30 ، تو تیتر خبرها درباره بسته های ایرانسل گفت
ببینیم گزازششون چطوره.
بنظر اعتراضها داره نتیجه میده و خوب پوشش داده میشه

dj77
24-12-2014, 20:34
اخبار 20:30 بطور کامل خبر افزایش 2برابری قیمت اینترنت رو رفت

#تحریم_ایرانسل

Soroush-S
24-12-2014, 20:39
اینطور که از گزارش 20:30 معلومه قیمتها کاهش پیدا نمیکنه!

fafool70
24-12-2014, 20:43
بله همونطور که مدیر بازاریابی ایرانسل گفت اصلا ایرانسل نه پهنای باند کم داره نه چیز دیگه .به قول مدیر بازاریابی ایرانسل در خبر 20:30 : به دلیل کاهش درآمد اپراتور از کاهش تعرفه اینترنت ازاد مجبور بودن اینجوری جبرانش کنن. خدا شاهده واسه این حرفشم شده اگر ارزونم بشه دیگه بسته نمیخرم

Ostad AliReza
24-12-2014, 20:46
ویرایش : پخش شد .. مدیر بازاریابی ایرانسل صحبت کرد

مفهوم صحبتش اینه که چون قیمت مصرف آزاد یک دهم شده بنابراین سود مورد نظر ما بازگشت نمیشه.

عادت کردن به حروم خوری . نشون میده ایرانسل درآمد زیادی از مصرف آزاد داشته +کسانی که اطلاع ندارند و با سرعت شارژشون بلعیده میشده . حالا این سرعت حروم خوری یک دهم شده بس بسته ها را گرون میکنیم ....

Soroush-S
24-12-2014, 20:51
ویرایش : پخش شد .. مدیر بازاریابی ایرانسل صحبت کرد

مفهوم صحبتش اینه که چون قیمت مصرف آزاد یک دهم شده بنابراین سود مورد نظر ما بازگشت نمیشه.

عادت کردن به حروم خوری . نشون میده ایرانسل درآمد زیادی از مصرف آزاد داشته +کسانی که اطلاع ندارند و با سرعت شارژشون بلعیده میشده . حالا این سرعت حروم خوری یک دهم شده بس بسته ها را گرون میکنیم ....

واقعا حرفش برای منی که 7 ساله ایرانسل دارم خیلی سنگین بود!

dj77
24-12-2014, 20:53
بسته های ترکیبی جدید؛ با ترکیبی کم فروشانه...

#تحریم_ایرانسل

Armin.Computer
24-12-2014, 20:53
اگر همراه اول و رایتل افزایش قیمت ندن احتمال اینکه مشترک های ایرانسل به اپراتور های دیگه برن بسیار زیادع
با توجه به پایداری همراه اول و رایتل این احتمال خیلی خیلی زیاده

meshkiposh2200
24-12-2014, 20:56
تنها راه تحریم.پیش به سوی همراه اول.دو و نیم گیگ 10 هزارتومان.
مدیران همراه اول اگه باهوش باشند با گران نکردن بسته ها میتونند مشتریان از دست رفته شون را دوباره باز گردونند

dj77
24-12-2014, 20:59
چکیده حرف مدیرعامل بازاریابی ایرانسل: قبلا داشتیم دزدی می کردیم از افرادی که اطلاع و سواد کافی نداشتند و بسته اینترنت نمی خریدند و بابت هر کیلوبایت 14/8 از ملت از همه جا بی خبر می دزدیدیم.
حالا وزارت ارتباطات اومده جلوی دزدی ما رو گرفته و کمتر می تونیم دزدی کنیم بخاطر همین مستقیم از افرادی که بسته می خردند این دزدی انجام خواهد شد.

#تحریم_ایرانسل

nini bad
24-12-2014, 21:09
تا دیروز حرف کدام دکل سرعتش بیشتره بود امروز که گرون شد هم خودشون میدونستند هم خود بچه های تاپیک و هم بارها یک سری کارکنان ایرانسل گفته بودند که اگه برگردی صفحات اول حرفاشون هست حالا هم که دارند تحریم میکنند دیگه مدیر این صفحه هم شورشو در اورده هر پستی باب میلش نباشه حذف میکنه هر خبری و داخلش دست میبره اونجوری که دوست داره میذاره فقط خواستم یک موضوع را بگم عزیزم شما که خودت تو رفتارت و تو نوع تحریم کردنت ثبات نداری پس نباید هم از یک شرکت مثل ایرانسل انتظار داشته باشی اونجوری من یا شما میخوایم عمل کنه...

آسانسور
24-12-2014, 21:38
برخی دوستانی که اطراف ما هستند و از ایرانسل استفاده میکردند از امروز به فکر شیفت از ایرانسل به همراه اول افتادند
اخه وقتی همراه اول داره اینترنت نصف قیمت با کیفیت بهتر از ایرانسل میده و سیم کارتش اعتبار و وجهه بالاتری از ایرانسل داره مگه ادم دیوونست بره از ایرانسل استفاده کنه.والا به خدا

arman4459
24-12-2014, 22:01
دوستان من با توجه به این گرونی جدید چون هنوز از بسته قبلی دارم استفاده میکنم .با خودم گفتم با این گرونی شبکه خلوت بشه و سرعت بهتر شده اما تاکنون هیچگونه تغییری در سرعت های ایرانسل پیش نیومده و همون بی کیفیت و بی ثبات قبلی است. پس معلوم میشه متاسفانه یک عده هنوزم دارن این بسته های گرون رو میخرن و استفاده می کنند

kasra2012
24-12-2014, 22:08
قابل توجه دوستانی ک میگید شما ک ایفون داری
چه ربطی داره برادر من یعنی چون پول داریم باید ساکت بشینیم تا بکنن تو پاچمون...زشته به خدا
مطلب بعدی اینکه یارو میگه ما هیچ کمبودی تو پهنای باند نداریم بیاد خودش استفاده کنه ببینم اشکش در نمیاد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

hooshi30
24-12-2014, 22:39
ایرانسل احمق وقتی هزاران میلیارد در آمد دارید باید نصفش مالیات بدی مگه شهر هرته درود بر وزارتخانه دولت تدبیر این با کارخانه و تولیدی فرق داره

hooshi30
24-12-2014, 22:47
قبلا چند تا سیم کارت کمتر از یک ماه سوزاند در حالی که باید 90 روز رد میشد در کمال تعجب شماره به مشتری دیگر فروخته شد دزد کثیف

hooshi30
24-12-2014, 23:09
همراه اول نسل 3 اینجا نداره از مجبوری آمدم رو ایرانسل هی قطع میشه فقط برای دانلود خوبه که حجم کاربر محترم زودتر تمام شود وب گردی خرابه فعلا همراه اول وب گردیش نسل 2 شرف داره به ایرانسل دزد اعتماد به سقف عجیبی داره ایرانسل با تبلیغات مضخرفش

MOH@ND3S
24-12-2014, 23:14
برخی دوستانی که اطراف ما هستند و از ایرانسل استفاده میکردند از امروز به فکر شیفت از ایرانسل به همراه اول افتادند
اخه وقتی همراه اول داره اینترنت نصف قیمت با کیفیت بهتر از ایرانسل میده و سیم کارتش اعتبار و وجهه بالاتری از ایرانسل داره مگه ادم دیوونست بره از ایرانسل استفاده کنه.والا به خدا

دوست عزیز نگران نباش همراه اول هم هیچ موقع سود پیامک و تماس های تلفنیشو فدای 3G نمیکنه و بزودی تعرفه اونم مثل رایتل و ایرانسل میشه تا بتونه ضرر هایی که با برنامه های پیام رسان میخوره جبران کنه:n06:

and-roid2
24-12-2014, 23:19

اینترنت تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ehsan_iace
24-12-2014, 23:19
گزارش اخبار ۲۰:۳۰ از گران شدن بسته های اینترنت ایرانسل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آسانسور
24-12-2014, 23:20
جوابیه وزیر ارتباطات در سایت کلوب

محمود واعظی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B8%DB%8C) - لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%85_%D8%A8%D8%A7_%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87_ %D8%A8%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%87% D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1_%D8%B2% DB%8C%D8%A7%D8%AF_%D8%B4%D9%85%D8%A7_%D8%AF%D8%B1% D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF)
57 دقیقه پیش

دوستان سلام
با توجه به کامنتهای بسیار زیاد شما در مورد قیمت بسته های اینترنت ایرانسل، لازم می دانم توضیحاتی در این باره ذکر کنم.
1-متولی تعیین نرخ خدمات ارتباطی کمیسیون تنظیم مقررات است. سیاست این کمیسیون تعیین سقف قیمت است و بر این اساس اخیراً با مصوبه ای سقف قیمت را از 5 ریال به ازای هر کیلو بایت به نیم ریال کاهش داده است.
2-برای حفظ رقابت در بین اپراتورهای مخابراتی آنها مجازند بسته های مختلفی ارائه نمایند. ارائه هر بسته به سیاست اقتصادی هر اپراتور وابسته است و مشترک بعنوان بهره بردار حق انتخاب سرویس های مختلف را دارد، اما هیچ یک از اپراتورها حق ندارند از سقف تعرفه مصوب بیشتر دریافت کنند.
3-مشترکان می توانند براساس نرخ های مختلف اپراتورهای فعال، اپراتور خود را انتخاب و سرویس های مورد نظر را دریافت کنند.
در حال حاضر دو اپراتور دیگر تغییری در نرخ بسته های خود نداشته اند.

ehsan_iace
24-12-2014, 23:25

محمود واعظی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B8%DB%8C) - لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D9%85_%D8%A8%D8%A7_%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87_ %D8%A8%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%87% D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1_%D8%B2% DB%8C%D8%A7%D8%AF_%D8%B4%D9%85%D8%A7_%D8%AF%D8%B1% D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF)
57 دقیقه پیش

دوستان سلام
با توجه به کامنتهای بسیار زیاد شما در مورد قیمت بسته های اینترنت ایرانسل، لازم می دانم توضیحاتی در این باره ذکر کنم.
1-متولی تعیین نرخ خدمات ارتباطی کمیسیون تنظیم مقررات است. سیاست این کمیسیون تعیین سقف قیمت است و بر این اساس اخیراً با مصوبه ای سقف قیمت را از 5 ریال به ازای هر کیلو بایت به نیم ریال کاهش داده است.
2-برای حفظ رقابت در بین اپراتورهای مخابراتی آنها مجازند بسته های مختلفی ارائه نمایند. ارائه هر بسته به سیاست اقتصادی هر اپراتور وابسته است و مشترک بعنوان بهره بردار حق انتخاب سرویس های مختلف را دارد، اما هیچ یک از اپراتورها حق ندارند از سقف تعرفه مصوب بیشتر دریافت کنند.
3-مشترکان می توانند براساس نرخ های مختلف اپراتورهای فعال، اپراتور خود را انتخاب و سرویس های مورد نظر را دریافت کنند.

حرفهای ایشان یعنی :

1. افزایش قیمتشان قانونیه و تا هر کیلوبایت نیم ریال یعنی هر گیگ 52.000 تومان که ما تعیین کرده بودیم جا دارد!
2. افزایش قیمتشان قانونیه. ایرانسل دوست داره 52000 تومان هر گیگ ترافیک را بده 13000 تومان!
3. دوست نداری برو یک اپراتور دیگه!

moz
24-12-2014, 23:35
وزیر که نمیتونه بگه ایرانسلو تحریم کن
با این عکس خیلی غیر مستقیم گفته از ایرانسل بسته نگیرید از همه گرون تره !

hooshi30
24-12-2014, 23:40
با آمدن بالون گوگل ایرانسل به گدایی خواهد افتاد جوری میگن برو اپراتور دیگه که انگار اینجا رقابت وجود داره اگر قوانین بین المللي اینجا بود ایرانسل اصلا مجوز نمیگرفت چون به بی سوادها مجوز نمیدن به افراد واقعا کاردان مثل کارکنان گوگل مجوز میدن نسل 3 و اعتماد به سقفش مثال زدنیست

and-roid2
24-12-2014, 23:41
خب با این وضع اگه همراه اول چند وقت دیگه که نسل سومش وارد مرحله تجاری شد, بسته هاشو گرون کرد چه غلطی بکنیم؟
رایتل هم احتمالش هست یکم قیمتاشو بالا ببره(بعید نیست)

dj77
24-12-2014, 23:43
وزیر ارتباطات هم بطور تلویحی ایرانسل را تحریم و مردم هم تشویق به تحریم گران فروش کرد.

همه با هم پیش به سوی تحریم گران فروش

#تحریم_ایرانسل

mehrabooni
24-12-2014, 23:47
بالون گوگل چیه دیگه

ایرانسل اگه کیفیتشو افزایش بده خوبه

Sent from my iPhone using Tapatalk

ehsan_iace
24-12-2014, 23:48
خب با این وضع اگه همراه اول چند وقت دیگه که نسل سومش وارد مرحله تجاری شد, بسته هاشو گرون کرد چه غلطی بکنیم؟
رایتل هم احتمالش هست یکم قیمتاشو بالا ببره(بعید نیست)

دیگه اونوقت اینترنت 3g میشه برای پولدارها!

البته فکر نمیکنم به این زودیها این اتفاق بیفته چون دیگه اکثر کاربرها از اینترنت گوشی استفاده نمیکنه! و میروند طرف wifi!

اگر همراه اول زرنگی کنه و قیمتش را افزایش نده خیلی از مشتریهای ایرانسل را جذب میکنه!

آسانسور
24-12-2014, 23:50
45 میلیون نفر دارن از همراه اول توی کشور استفاده میکنن خب شما هم یکی مثل اونا
والا من از دیشب دارم از همراه اول استفاده میکنم از ایرانسل بهتر جواب میده اینترنتش
همراه اول اگر هم نرخ رو بالا ببره به اندازه ایرانسل اینکارو نمیکنه چون هدف بزرگتری داره و اون قبضه کردن بازار اینترنت همراه کشور هست طی 5 سال آینده

hooshi30
24-12-2014, 23:53
بالون گوگل چیه دیگه

ایرانسل اگه کیفیتشو افزایش بده خوبه

گوگل مثل ایرانسل نیست گوگل به کاربرانش اهمیت میده به خاطر همینه روز به روز پیشرفت میکنه همانطور که برای جذب پول بخشش مهمه برای گوگل خیلی مهمه گوگل الکی وعده سر خرمن نمیدهد وقتی بالون آمد سلام میکنم

kasra2012
24-12-2014, 23:58
دیگه اونوقت اینترنت 3g میشه برای پولدارها!

البته فکر نمیکنم به این زودیها این اتفاق بیفته چون دیگه اکثر کاربرها از اینترنت گوشی استفاده نمیکنه! و میروند طرف wifi!

اگر همراه اول زرنگی کنه و قیمتش را افزایش نده خیلی از مشتریهای ایرانسل را جذب میکنه!

به نظر من همراه اول کاملا حساب شده داره کار میکنه
داره لفتش میده تا ببینه ایرانسل داره چی میکنه و بزنه رو دستش
از اونجایی ک همراه اول مال مخابراته و مخابرات مال سواه پشتوانه خیلی خوبی داره و به این راحتیا کم نمیاره مخصوصا تو پهنا باند
این وسط رایتل خیلی ساکت بوده و مثله اتیشه زیر خاکستر شده

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

sleeplessness
25-12-2014, 00:11
گوگل مثل ایرانسل نیست گوگل به کاربرانش اهمیت میده به خاطر همینه روز به روز پیشرفت میکنه همانطور که برای جذب پول بخشش مهمه برای گوگل خیلی مهمه گوگل الکی وعده سر خرمن نمیدهد وقتی بالون آمد سلام میکنم

اگه اون بالون همون بالاها بمونه
و دچار سقوط بر اثر اصابت نشه:n02:

وزیر پست جدید گذاشته
یکی از دوستان پیش بینی کرده بود
کجاست ؟ این علم غیب از کجا بدست اورده؟:n02:

XDbit68
25-12-2014, 00:29
همراه اولم مشکل داره : 1. آنتن دهی و پوششش خیلی ضعیفه هنوز.2. گدا بازی راه میندازه .بستت تموم میشه میخوای بسته بخری نمیذاره بسته بخری.
3.سرعت آشغال....
جواب وزیر هم آب پاکی رو ریخت
بهتره دلمون رو به اون دو تا اپراتور دزدتر از ایرانسل دیگه هم خوش نکنیم که 100% اونام الان تو کاره بالا بردن قیمت رفتن . مخصوصا اون رایتل دزد سرگردنه انحصار طلب...
اینا همش نقشه ی همراه اول و رایتله به نظرم .اون موقع که 3G میخواست راه بیفته مدیر عامل همراه اول گفت : مردم که صف نکشیدن برای 3G!!! خیلی ریلکس .چرا ؟ چون نقشه هاشو ریخته بود و میدونست که تنها اپراتوری که حالت رقابت با همراه اول رو ایجاد کرده و کلا پدر همراه اول رو از اول تاسیسش در آورده همین ایرانسله. حالا دیگه مجبور نیستن برای سرعت بالاتر هزینه کنن و تجهیزات بخرن همون 3G 128 کیلوبایت رو میدن به خورد ملت ، ملتم میگن دستت دردنکنه ...اونم بدون دردسر و خیلی راحت
:n02:

moz
25-12-2014, 00:49
همراه اولم مشکل داره : 1. آنتن دهی و پوششش خیلی ضعیفه هنوز.2. گدا بازی راه میندازه .بستت تموم میشه میخوای بسته بخری نمیذاره بسته بخری.
3.سرعت آشغال....
جواب وزیر هم آب پاکی رو ریخت
بهتره دلمون رو به اون دو تا اپراتور دزدتر از ایرانسل دیگه هم خوش نکنیم که 100% اونام الان تو کاره بالا بردن قیمت رفتن . مخصوصا اون رایتل دزد سرگردنه انحصار طلب...
اینا همش نقشه ی همراه اول و رایتله به نظرم .اون موقع که 3G میخواست راه بیفته مدیر عامل همراه اول گفت : مردم که صف نکشیدن برای 3G!!! خیلی ریلکس .چرا ؟ چون نقشه هاشو ریخته بود و میدونست که تنها اپراتوری که حالت رقابت با همراه اول رو ایجاد کرده و کلا پدر همراه اول رو از اول تاسیسش در آورده همین ایرانسله. حالا دیگه مجبور نیستن برای سرعت بالاتر هزینه کنن و تجهیزات بخرن همون 3G 128 کیلوبایت رو میدن به خورد ملت ، ملتم میگن دستت دردنکنه ...اونم بدون دردسر و خیلی راحت
:n02:

بر چه اساسی میگین سرعت آشغاله ؟؟ سرعت من هیچ وقت از 5 مگابیت پایین تر نیومده . تو رشت هم خوشبختانه کل شهر آنتن دارم
قیمتشم که مناسبه . تنها بدیش اینه که در ماه 2.5 گیگ بیشتر نمیشه استفاده کرد وگرنه عالی بود

dj77
25-12-2014, 00:53
بر چه اساسی میگین سرعت آشغاله ؟؟ سرعت من هیچ وقت از 5 مگابیت پایین تر نیومده . تو رشت هم خوشبختانه کل شهر آنتن دارم
قیمتشم که مناسبه . تنها بدیش اینه که در ماه 2.5 گیگ بیشتر نمیشه استفاده کرد وگرنه عالی بود

البته در خصوص اون اتمام بسته اینو بگم خدمت شما این مشکل در سیم کارت اعتباری هست فقط که باید رفع بشه
وگرنه روی سیم دائمی همراه اول شما 1روزه 2/5گیگ رو تموم کن بلافاصله میتونی دوباره بسته بخری.

XDbit68
25-12-2014, 00:54
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3g ایرانسل !

XDbit68
25-12-2014, 01:02

شما یه تست بذار ببینیم .من که تو رشت ماکزیمم 150 کیلوبایت داشتم .
اصلا همچین سرعتایی رو من ندیدم از همراه اول و ایرانسل تا حالا توی رشت.

ak313
25-12-2014, 01:06

57 دقیقه پیش

دوستان سلام

قابل توجه وزیر محترم سقف اعتباری 0.75 رياله نه نيم ريال پس سقف تا گیگی هفتاد و پنج هزار تومن جا دارخ حداقل در مورد ایرانسل اکثریت مشترکها اعتبارین. واقعا که دولت امیدی!

x_boy
25-12-2014, 01:07
تنها راه مقابله با این توهین استفاده نکردنه
البته نه فقط اینترنت بلکه خود سیم کارت
ایرانسل با ورودش از دزدی های همراه اول کم کرد
دزدی هایی مثل فروش سیم کارت گرون گرفتن تعرفه های فضایی مثل نمایشگر و ...
اما حالا خودش شروع کرده به دزدی و مقصر اصلی هم خودمونیم نه کسه دیگه
چون اجازه این کارا رو بهشون دادیم
اینا دارن طبق قانون عمل میکنن و همون چیزی که تصویب شده رو اجرا میکنن
قبلا اون قیمتها رو میدادن دیدن مردم اعتراض کردن گفتن حالا که اعتراض میکنید
در راستای مشتری مداری بفرمایید تعرفه جدید تا دیگه صداتون در نیاد
مقصر خودمونیم
اون موقع که دیتابیس این شرکت لعنتی ه-ک شد و اون همه شماره تلفن لو رفت چه اتفاقی افتاد ؟
کسی اعتراض کرد ؟
کسی عذر خواهی کرد ؟ کسی جریمه شد ؟
حریم خصوصی مردم لو رفت و اون همه اطلاعات پخش و هنوزم داره خرید و فروش میشه تو اینترنت
کافیه یه سرچ کوچیک بکنید تصویر این شماره های لو رفته رو پیدا میکنید
آدرس شماره شماره ملی و ...
اما بازم چسبیدیم به این اپراتور لعنتی
پس حقمونه هر چی سرمون بیاد
این شکایت و شکایت کشی هم الکیه من امتحان کردم در مورد گداگستر صبانت
فقط خودمونیم که میتونیم با تصمیم درست حق و به خودمون بدیم وگرنه کسی دلش واسه ما ها نسوخته
بالون گوگل!!! ... کافیه یاد پارازیت و اینا بیفتین و ...

ehsan_iace
25-12-2014, 01:36
من موافق این افزایش قیمت نیستم!

اما ایرانسل قیمت بسته‌های‌اش را قانونی افزایش داده

وقتی تعرفه هر کیلوبایت اینترنت را 0.5 ریال اعلام کردند یعنی اپراتورها میتوانند هر گیگ اینترنت را 52000 تومان بفروشند!

حالا ایرانسل تخفیف داده و میخواهد هر گیگ اینترنت را 13000 تومان بفروشه

یعنی ایرانسل در هر گیگ 39000 تومان داره تخفیف میده!

تا 52000 تومان هنوز جا برای افزایش قانونی وجود داره!

اگر تعرفه اینترنت را به جای هر کیلوبایت نیم ریال بر حسب گیگ تعریف کرده بودند مثلاً هر گیگ 6000 تومان! اپراتورها هم مجبور بودند چه بصورت آزاد و چه بصورت بسته این رقم را رعایت کنند!

urumchi
25-12-2014, 02:28
دقیقا مشکل همینجاست که واسه نسل 3 و 4 اومدن پایه رو بر کیلوبایت قرار دادن
درحالی که در نسل 3 و 4 اصلا کیلوبایت دیگه معنی نمیده
اینا باید میومدن مبنا و پایه قیمت گذاری رو بر حسب مگابایت قرار میدادن
مثلا هر مگابایت 50ریال نه هرکیلوبایت 0.5ریال

laser1
25-12-2014, 02:48
بچه ها من هم به این نتیجه رسیدم ایرانوِل خوب کاری کرده گرون کرده
تازه ایرانوِل باید قیمت هاشو بازم افزایش بده
آخه از روزی که قیمت هاشو افزایش داده کیفیتش به شدت بالا رفته این هم نمونه اش:

خدایی کیفیت نسل 2 تو موزامبیک در این حد بالا نیست!!!!

hooshi30
25-12-2014, 05:49
بچه ها من هم به این نتیجه رسیدم ایرانوِل خوب کاری کرده گرون کرده
تازه ایرانوِل باید قیمت هاشو بازم افزایش بده
آخه از روزی که قیمت هاشو افزایش داده کیفیتش به شدت بالا رفته این هم نمونه اش:

خدایی کیفیت نسل 2 تو موزامبیک در این حد بالا نیست!!!!

ما که از صبح تا شب وب گردی صفر فقط از 2 تا 8 میشه وب گردی کرد واژه کیفیت خز و خنده دار شده

HardwareMaster
25-12-2014, 09:02

وقتی تعرفه هر کیلوبایت اینترنت را 0.5 ریال اعلام کردند یعنی اپراتورها میتوانند هر گیگ اینترنت را 52000 تومان بفروشند!

اگر تعرفه اینترنت را به جای هر کیلوبایت نیم ریال بر حسب گیگ تعریف کرده بودند مثلاً هر گیگ 6000 تومان! اپراتورها هم مجبور بودند چه بصورت آزاد و چه بصورت بسته این رقم را رعایت کنند!
در تکذیب فرمایش شما(!!!) اول این رو بپرسم که این ضرب المثل رو شنیدین که به مرگ گرفتن تا به تب راضی بشیم؟
و در ادامه بگم که جالبه همه جای دنیا ولو بورکینافاسو، شاخ آفریقا، بین الکپلین آفریقا یا هر جای دیگش برای مگابایت و گیگابایت مصرفی کاربرا نرخگذاری های منصفانه میکنن اما توی ایران برای کیلوبایت نرخ گذاری میشه!!!!!
فکر کنم فرداست که وزارت نیرو هم یاد بگیره و برای هر قطره آب مصرفی مردم نرخ گذاری کنه. وزارت نون!! هم برای هر دانه گندم!!! و ... و ...
یاد اون آنونس تبلیغ صاایران افتادم: هر روز بهتر از دیروز ... دینگ دینگ!

saeed9009
25-12-2014, 09:10
45 میلیون نفر دارن از همراه اول توی کشور استفاده میکنن خب شما هم یکی مثل اونا
والا من از دیشب دارم از همراه اول استفاده میکنم از ایرانسل بهتر جواب میده اینترنتش
همراه اول اگر هم نرخ رو بالا ببره به اندازه ایرانسل اینکارو نمیکنه چون هدف بزرگتری داره و اون قبضه کردن بازار اینترنت همراه کشور هست طی 5 سال آینده

یه مدت همراه اول قیمت بسته های 3G رو گذاشته بود تو سایت که حذف کرد

ehsan_iace
25-12-2014, 11:18
در تکذیب فرمایش شما(!!!) اول این رو بپرسم که این ضرب المثل رو شنیدین که به مرگ گرفتن تا به تب راضی بشیم؟
و در ادامه بگم که جالبه همه جای دنیا ولو بورکینافاسو، شاخ آفریقا، بین الکپلین آفریقا یا هر جای دیگش برای مگابایت و گیگابایت مصرفی کاربرا نرخگذاری های منصفانه میکنن اما توی ایران برای کیلوبایت نرخ گذاری میشه!!!!!
فکر کنم فرداست که وزارت نیرو هم یاد بگیره و برای هر قطره آب مصرفی مردم نرخ گذاری کنه. وزارت نون!! هم برای هر دانه گندم!!! و ... و ...

بهتره هیچ چیز کشورمان را با جاهای دیگه مقایسه نکنیم!!!

اینجا همه چیز هر روز بهتر از دیروز داره میشه!!!

اگر آخر آن مطلب من را خوانده باشی متوجه می‌شوی که مشکل همینه که وزارت ارتباطات تعرفه را بر حسب هر کیلوبایت نیم ریال یعنی هر گیگ 52000 تومان تعیین کرده‌ است و دست شرکتها را برای افزایش قیمت باز گذاشته‌!

جواب وزیر را هم در صفحات قبلی بخوانی همین مطلب را به زیان دیگری گفته! که اگر از سقفی که ما تعیین کردیم بیشتر نباشد اشکالی ندارد!!!

k1ozil
25-12-2014, 11:45
اینو بزارم روحتون شاد شه:
- فرزندم یه سیب داریم قیمتش ۱۰۰۰۰ تومانه.اگه قیمتش رو ۹۵% کاهش بدیم چقدر میشه؟
- آقا میشه ۲۰۰۰۰ تومان!
محاسبه قیمت به شیوه ایرانسل.خخخخخخ

Tehranshahr
25-12-2014, 12:27
لطفا سنگ همراه اول رو به سینه نزنید که اون از همه بدتره!
شبکه مخابرات بالای 60% پهنای باندش فقط داخلیه، بعنوان مثال ای دی اس ال میده با سرعت 10مگ اما سرعتش با سرور خارجی خیلی زور بزنه یک مگه شبا هم که کلا تعطیله سرور خارج.
در مورد ایرانسل هم حالا که گرون کرده من بجای اینکه ماهی13تومن بدم پول بسته میرم آزاد استفاده میکنم یا نهایتا بسته 1روزه 500تومن و فقط باهاش ایمیل چک میکنم و وایبر که کلش در ماه به ۳هزار تومن هم نمیرسه و مصرف اصلیم رو با وای فای انجام میدم،اینجوری بدون تحریم مستقیما باعث ضرر ایرانسل میشه اگه همه اینکارو کنن،حرص خوردنم نداره.

پ. ن: سری به تاپیک همسایه( ای دی اس ال مخابرات) بزنید و ببینید که دل همه خونه ازش

mehdi-sh
25-12-2014, 13:39
دوستان بالاخره کم اوردن بسته شبانه مجددا فعال شد.
دوستان اگر براتون امکان داشت بسته های روزانه رو نخرید تا بفهمن ملت هالو نیستن.
منبع توییتر ایرانسل

mojtabaghanidel
25-12-2014, 13:48
دوستان بالاخره کم اوردن بسته شبانه مجددا فعال شد.
دوستان اگر براتون امکان داشت بسته های روزانه رو نخرید تا بفهمن ملت هالو نیستن.
منبع توییتر ایرانسل

قیمتشم همون 10 تومنه
ایشالا بقیه قیمتا هم برگرده
#تحریم_ایرانسل

smj.hashemi
25-12-2014, 13:56
طی پیغامی که ایرانسل تووئیت کرد
بسته های شبانه مجددا فعال شد
یه سری چرت و پرت هم گفت
در ادامه هم گفت منتظر بسته های جدید باشید :n28:

hosseinkarimi937
25-12-2014, 14:09
همین یک ماه پیش بود که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد هزینه اینترنت تلفن همراه ، هر کیلوبایت نیم ریال شده است .
پس از این اعلام با یک حساب سرانگشتی به این نتیجه می رسیم که هر گیگابایت اینترنت تلفن همراه در شرایط فعلی یعنی یکدهم تعرفه سابق به پنجاه هزار تومان می رسد .
اما این هزینه قابل توجه نارضایتی اپراتورها را به همراه داشته است و ایرانسل همزمان با کاهش اجباری تعرفه اینترنت آزاد ، تعرفه برخی بسته های تخفیفی اینترنت خودش را هرچند به صورت قانونی اما تا دو برابر افزایش داده است .
مدیر کل بازاریابی ایرانسل در این زمینه می گوید: وقتی تعرفه ها به یکباره یک دهم شد ، این کاهش شدید این امکان را در اختیار اپراتور قرار نمی دهد که بازگشت سرمایه مناسب را برای سرمایه گذاری آتی داشته باشد .
وی همچنین می گوید: این کاهش قیمت اپراتورها یا هر بنگاه اقتصادی را مجبور می کند تا دست به تعدیلاتی در قیمت های خود بزند .
البته علاوه بر قیمت کیفیت خدمات نیز یکی از دغدغه های همیشگی مشترکان اپراتورهای تلفن همراه به شمار می رود.

amir_rahmani
25-12-2014, 14:35
خبر بازگردوندن بسته شبانه منبعش کجاست؟ چون من الان موقع خرید همچین بسته ای را نمی بینم :(

Masoud-Susa
25-12-2014, 15:16
بسته شبانه 1روزه 1گیگ ایرانسل با کد دستوری *555*5*1*7# برای مشترکین دائمی و *555*521# برای مشترکین اعتباری قابل فعال سازی است.

[*=right]بسته یکماهه 24گیگ شبانه با قیمت 10هزار تومان با کددستوری *555*5*3*9# برای مشترکین دائمی و *555*518# برای مشترکین اعتباری

در ادامه هم گفته منتظر بسته های جدید باشید.

mehrdad..7
25-12-2014, 15:46
همین یک ماه پیش بود که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد هزینه اینترنت تلفن همراه ، هر کیلوبایت نیم ریال شده است .
پس از این اعلام با یک حساب سرانگشتی به این نتیجه می رسیم که هر گیگابایت اینترنت تلفن همراه در شرایط فعلی یعنی یکدهم تعرفه سابق به پنجاه هزار تومان می رسد .
اما این هزینه قابل توجه نارضایتی اپراتورها را به همراه داشته است و ایرانسل همزمان با کاهش اجباری تعرفه اینترنت آزاد ، تعرفه برخی بسته های تخفیفی اینترنت خودش را هرچند به صورت قانونی اما تا دو برابر افزایش داده است .
مدیر کل بازاریابی ایرانسل در این زمینه می گوید: وقتی تعرفه ها به یکباره یک دهم شد ، این کاهش شدید این امکان را در اختیار اپراتور قرار نمی دهد که بازگشت سرمایه مناسب را برای سرمایه گذاری آتی داشته باشد .
وی همچنین می گوید: این کاهش قیمت اپراتورها یا هر بنگاه اقتصادی را مجبور می کند تا دست به تعدیلاتی در قیمت های خود بزند .
البته علاوه بر قیمت کیفیت خدمات نیز یکی از دغدغه های همیشگی مشترکان اپراتورهای تلفن همراه به شمار می رود.

دوست عزیر تو خودتم داری سر سفره ایرانسل نون میخوری پس بایدم از دزدی ایرانسل خوشحال باشی

supermax15
25-12-2014, 16:17

اگر آخر آن مطلب من را خوانده باشی متوجه می‌شوی که مشکل همینه که وزارت ارتباطات تعرفه را بر حسب هر کیلوبایت نیم ریال یعنی هر گیگ 52000 تومان تعیین کرده‌ است و دست شرکتها را برای افزایش قیمت باز گذاشته‌!

جواب وزیر را هم در صفحات قبلی بخوانی همین مطلب را به زیان دیگری گفته! که اگر از سقفی که ما تعیین کردیم بیشتر نباشد اشکالی ندارد!!!

کجابهتر میشه
هر روز داره بد بختیها اضافه تر میشه

laser1
25-12-2014, 16:48
بچه ها برا هممون ثابت شده ایرانوِل کلاه برداره (غیر مزدوراش که میان اینجا تعریف میکنن :n08:)

و خیلی برام زور داره به این کلاه بردار پول بدم ولی چون اینترنت شبانه ندارم درد مجبوری بسته شبانه رو باید بگریم
خیلی داره بهم فشار میاد :n34:

farshad0123
25-12-2014, 16:49
به گزارش سیتنا، دکتر "محمود واعظی" پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران در مزار شهدای شهر گیلانغرب، در خصوص افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی با وجود کاهش تعرفه‌های تلفن همراه توسط برخی از اپراتورها عنوان کرد: هیچ اپراتوری حق ندارد از سهم مشخص شده تعرفه‌ گران‌تری را ارائه دهد.

وی گفت: سیاست این کمیسیون تعیین سقف قیمت است و بر این اساس اخیراً با مصوبه ای سقف قیمت را از 5 ریال به ازای هر کیلو بایت به نیم ریال کاهش داده است.
واعظی ادامه داد:برای حفظ رقابت در بین اپراتورهای مخابراتی آنها مجازند بسته های مختلفی ارائه نمایند.
وزیر ارتباطات افزود: ارائه هر بسته به سیاست اقتصادی هر اپراتور وابسته است و مشترک بعنوان بهره بردار حق انتخاب سرویس های مختلف را دارد، اما هیچ یک از اپراتورها حق ندارند از سقف تعرفه مصوب بیشتر دریافت کنند.
وی گفت: در ارایه بسته های پیشنهادی فعلی یکی از اپراتورها قیمت بسته خود را بالاتر اعلام کرد ولی چون از سقف تعیین شده تجاوز نکرد تخلفی صورت نپذیرفته است.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khoodet
25-12-2014, 17:05
به گزارش سیتنا، دکتر "محمود واعظی" پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران در مزار شهدای شهر گیلانغرب، در خصوص افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی با وجود کاهش تعرفه‌های تلفن همراه توسط برخی از اپراتورها عنوان کرد: هیچ اپراتوری حق ندارد از سهم مشخص شده تعرفه‌ گران‌تری را ارائه دهد.

وی گفت: سیاست این کمیسیون تعیین سقف قیمت است و بر این اساس اخیراً با مصوبه ای سقف قیمت را از 5 ریال به ازای هر کیلو بایت به نیم ریال کاهش داده است.
واعظی ادامه داد:برای حفظ رقابت در بین اپراتورهای مخابراتی آنها مجازند بسته های مختلفی ارائه نمایند.
وزیر ارتباطات افزود: ارائه هر بسته به سیاست اقتصادی هر اپراتور وابسته است و مشترک بعنوان بهره بردار حق انتخاب سرویس های مختلف را دارد، اما هیچ یک از اپراتورها حق ندارند از سقف تعرفه مصوب بیشتر دریافت کنند.
وی گفت: در ارایه بسته های پیشنهادی فعلی یکی از اپراتورها قیمت بسته خود را بالاتر اعلام کرد ولی چون از سقف تعیین شده تجاوز نکرد تخلفی صورت نپذیرفته است.
اصولا هیچی به ایشون ربطی نداره نه حدف نامحدود نه شبانه نه گرون شدن
من موندم اصلا ایشون چی کاره هستند
به راحتی میتونست با یک تهدید ساده کاری کنه تا قیمت ها بیاد پایین
قیمت آزاد که دیگه در اختیار ایشون هست
مثلا میگفت اگر در تعرفه بسته ها بازنگیری صورت نگیره ما قیمت سقف هر کیلوبایت میاریم روی01/ ریال تا حساب کار بیاد دست شرکت ها

واقعا ضعیفترین وزیری که تا حالا دیدم :n27:

Viren
25-12-2014, 17:13
بچه ها بسته 2 تا 8 برداشته شد؟!

moz
25-12-2014, 17:18
دوستان اینها همه سیاست هست
اول قیمت رو 100 % بالا میکشن ، بعد میان 20% کم میکنن که مردم ساکت بشن !!!
اگه تو این مورد کم نیارید و همچنان بسته نخرید مطمئن باشید به هدفتون میرسید
کجای دنیا هر گیگ رو میده 10 تومن ؟؟؟

farshad0123
25-12-2014, 17:20
اصولا هیچی به ایشون ربطی نداره نه حدف نامحدود نه شبانه نه گرون شدن
من موندم اصلا ایشون چی کاره هستند
به راحتی میتونست با یک تهدید ساده کاری کنه تا قیمت ها بیاد پایین
قیمت آزاد که دیگه در اختیار ایشون هست
مثلا میگفت اگر در تعرفه بسته ها بازنگیری صورت نگیره ما قیمت سقف هر کیلوبایت میاریم روی01/ ریال تا حساب کار بیاد دست شرکت ها

وزیر طرف شرکت های همراه و اینترنتی است و مطمئن باشید با شکایت کردن نتیجه ای حاصل نمیشود مگر اینکه شرکت ها بسیاری از کاربران خود را از دست دهند و به ضرر دهی بیفتند آنموقع شاید فرجی حاصل گردد

laser1
25-12-2014, 17:22
بچه ها بسته 2 تا 8 برداشته شد؟!

دوباره اضافه شد برو تو سایتشون ببین

ehsan_iace
25-12-2014, 17:53

کجابهتر میشه

قابل توجه اون دوستی که دنبال این میگشت که چرا هر روز بهتر از دیروز!

وزیر با افزایش قیمت تا سقف تعیین شده یعنی هر گیگ 52000 تومان مشکلی ندارد

XDbit68
25-12-2014, 18:18
آقای وزیر ! خسته نباشین.... آهسته برو آهسته بیا که .....! خخخخ . وزیر!!! وزیرم وزیر شطرنج .

HardwareMaster
25-12-2014, 18:22
جالبه دوستان
محمود واعظی درسته که دکترای سیاسی(روابط بین الملل) داره و سفیر بوده، ولی کارشناسی ارشد الکترونیک رو داشته!!!
بعد میاد توی تلویزیون و میگه سرعت اینترنت 128 کیلوهرتز!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این هرج و مرجی که راه افتاده فکر کنم این باشه که توی مصوبه ای که برای اوپراتورها فرستاده بجای هر کیلوبایت نیم ریال، براشون نوشته هر کیلوگرم اینترنت نیم دلار:n02:

ak313
25-12-2014, 19:09
اگر ایرانسل سرعت نسل چهار بالای 20 مگ رو تضمین می کرد من خودم شخصا بسته سالیانه 100 گیگ 350 هزار رو می خریدم و ای دی اس ال رو جمع کردم اما تاسف اینجاست که حتی 50 کیلوبایت رو هم نمی تونه تضیمن کنه و با این تعرفه هاش اون بدبختهایی که دلشون به همون اج خوش بود رو در شوک فرو برد. اینا همش ادعان حتی نمی تونن سرعتها و نسلهاشون رو کنترل کنن. فقط تبلیغات همین آقای کریمی دو ماه پیش می گفت ورامین و کجا و کجا تری جی داره برید ببینید توی استان تهران کجاها تری جی شدن. ما هم باید بهشون سود بدیم هم سرمایشون رو تامین کنیم.

laser1
25-12-2014, 19:10
جالبه دوستان
محمود واعظی درسته که دکترای سیاسی(روابط بین الملل) داره و سفیر بوده، ولی کارشناسی ارشد الکترونیک رو داشته!!!
بعد میاد توی تلویزیون و میگه سرعت اینترنت 128 کیلوهرتز!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این هرج و مرجی که راه افتاده فکر کنم این باشه که توی مصوبه ای که برای اوپراتورها فرستاده بجای هر کیلوبایت نیم ریال، براشون نوشته هر کیلوگرم اینترنت نیم دلار:n02:

حاجی مطمئنی همچین سوتی داده؟ اگر همچین چیزی گفته بود کلیپش پر میشد تو نت هرچی گشتم پیدا نکردم
در کل وزیر خوبی به نظر میرسه این سرمایه گذارری هم که صحبتش رو کرده واقعا تاثیر زیادی روی اینترنت کشور میزاره

dj77
25-12-2014, 19:16
دلخوش به این نباشید که قیمت اینترنت را ارزان می کنم ما اینترنت را از شما می گیریم و اینترانت به شما می دهیم با همین قیمت ارزان فعلی:

وزیر ارتباطات: فیلترینگ هوشمند در کشور آغاز شد/ نرم افزارهای پیام رسان موبایل داخلی، رایگانند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط اینو بهتون بگم الان روز خوشمونه... اینها حتی نیومدند توضیح بدن درباره اینترنت ملی که البته خیلی واضحه چی خواهد شد مثل هیمن داستان ارزان کردن... بعد می خواهند راه اندازیش کنند که در واقع خودش سرآغاز یک قطع اتصاله نه بهبود... :n37: کره شمالی 2...

"واعظی گفت: شبکه ملی اطلاعات کار بسیاری عظیمی بود و دولت یازدهم پس از 10 سال که این معقوله در حد حرف بود آن را به عمل درآورده و بودجه بالایی را برای آن در نظر گرفته است.

او متذکر شد: با هماهنگی‌های صورت گرفته استان قم از هفته آینده به عنوان پایلوت شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده و سعی می‌کنیم تا یک ماه آینده مشکلات آن را برطرف و در استان‌های دیگر نیز اجرا کنیم."

درباره افزایش قیمت 2برابری قیمت اینترنت ایرانسل هم ایشون قبول داره که تخلف صورت گرفته ولی عملا کاری نمی کنه اصولا چون مشکلات حوزه ict به ایشون مربوط نیست به وزیر بهداشت ربط داره این موضاعات... :n23:

"واعظی در خصوص افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی با وجود کاهش تعرفه‌های تلفن همراه توسط برخی از اپراتورها نیز گفت: هیچ اپراتوری حق ندارد از سهم مشخص شده تعرفه‌ گران‌تری را ارائه دهد.

او گفت: از 3 اپراتور تلفن همراه موجود در کشور تنها یک اپراتور تخلف کرده و دو اپراتور دیگر تغییری در تعرفه‌های خود نداشته‌اند."

kasra2012
25-12-2014, 19:24
دلخوش به این نباشید که قیمت اینترنت را ارزان می کنم ما اینترنت را از شما می گیریم و اینترانت به شما می دهیم با همین قیمت ارزان فعلی:

وزیر ارتباطات: فیلترینگ هوشمند در کشور آغاز شد/ نرم افزارهای پیام رسان موبایل داخلی، رایگانند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فقط اینو بهتون بگم الان روز خوشمونه... اینها حتی نیومدند توضیح بدن درباره اینترنت ملی که البته خیلی واضحه چی خواهد شد مثل هیمن داستان ارزان کردن... بعد می خواهند راه اندازیش کنند که در واقع خودش سرآغاز یک قطع اتصاله نه بهبود... :n37: کره شمالی 2...

"واعظی گفت: شبکه ملی اطلاعات کار بسیاری عظیمی بود و دولت یازدهم پس از 10 سال که این معقوله در حد حرف بود آن را به عمل درآورده و بودجه بالایی را برای آن در نظر گرفته است.

او متذکر شد: با هماهنگی‌های صورت گرفته استان قم از هفته آینده به عنوان پایلوت شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده و سعی می‌کنیم تا یک ماه آینده مشکلات آن را برطرف و در استان‌های دیگر نیز اجرا کنیم."

درباره افزایش قیمت 2برابری قیمت اینترنت ایرانسل هم ایشون قبول داره که تخلف صورت گرفته ولی عملا کاری نمی کنه اصولا چون مشکلات حوزه ict به ایشون مربوط نیست به وزیر بهداشت ربط داره این موضاعات... :n23:

"واعظی در خصوص افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی با وجود کاهش تعرفه‌های تلفن همراه توسط برخی از اپراتورها نیز گفت: هیچ اپراتوری حق ندارد از سهم مشخص شده تعرفه‌ گران‌تری را ارائه دهد.

او گفت: از 3 اپراتور تلفن همراه موجود در کشور تنها یک اپراتور تخلف کرده و دو اپراتور دیگر تغییری در تعرفه‌های خود نداشته‌اند."

ميدونم به اين تاپيك ربطي نداره
اما پيام رسان هاي داخلي كدوما هستن؟
چجوري رايگان ميشند مگه از حجم اينترنت كم نميكنه؟

Sent from my iPad using Tapatalk

dj77
25-12-2014, 19:30
ميدونم به اين تاپيك ربطي نداره
اما پيام رسان هاي داخلي كدوما هستن؟
چجوري رايگان ميشند مگه از حجم اينترنت كم نميكنه؟

Sent from my iPad using Tapatalk

1-بیسفون یکیش مثلا... ولی جالبه بدونید همین برنامه ها هم ایرانی نیست اصلاً... : «بیسفون» و «ساینا» چقدر ایرانی هستند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-منظور از رایگان بودن خود برنامه هست نه اینکه از حجم شما کم نشه که کار خیلی شاقی هم نیست چون الان وایبر واتس آپ لاین و و و همه رایگان هستند.

laser1
25-12-2014, 19:59
دلخوش به این نباشید که قیمت اینترنت را ارزان می کنم ما اینترنت را از شما می گیریم و اینترانت به شما می دهیم

حاجی این جمله ات خیلی باحال بود :n02:
من وزیر ارتباطات نیستم ولی وزیر ارتباطات را دوست دارم :n20:

ولی جدا از شوخی باور کن این شبکه داخلی رو راست میگه چیزی خیلی مهمیه برو سایت زیر:
ایران میانگین سرعت شبکه داخلیش تو یه سال اخیر از 2مگ به 4.5 مگ رسیده
خیلیه در عرض 1سال اینقدر پیشرفت کنه تو کل هشت سال دولت قبل اینقدر پیشرفت نکرده
من به شخصه به شبکه ملی که حرفشو میزنه امید دارم فک میکنم پیاده سازی کامل که بشه( البته احتمالا 15 ماه که خودشون گفتتن هم کم باشه) یه تحول اساسی رو شاهد باشیم

rznrz06
25-12-2014, 20:16
ارائه‌ی سرویس 10 گیگابیت بر ثانیه در آمریکا

رقابت برای عرضه اینترنت سریع‌تر در ایالات متحده همچنان ادامه دارد. گوگل با عرضه‌ی اینترنت با پهنای باند چند گیگابیت در ثانیه توجهات بسیاری را به خود جلب کرده بود، حال آنکه کمپانی US Internet خبر از عرضه‌ی سرویسی با نرخ ۱۰ گیگابیت بر ثانیه در تابستان سال آتی میلادی در ایالت مینیاپولیس داده است.

کمپانی US Internet ارائه‌ی این سرویس در ایالت مینیاپولیس را در تابستان سال ۲۰۱۵ میلادی وعده داده است. براساس اطلاعات منتشر شده هزینه‌ی ماهیانه‌ی استفاده از سرویس ۱۰ گیگابیت بر ثانیه ۴۰۰ دلار در ماه است. البته کاربران می‌توانند سرویس‌هایی دیگری را با پهنای باند پایین‌تر به قیمت حداقل ۶۵ دلار در ماه تهیه کنند. این کمپانی قادر است پرسرعت‌ترین سرویس خود را برای ۳۰٫۰۰۰ خانوار در غرب این ایالات ارائه دهد، اما این کمپانی سایر مناطق ایالت را نیز تحت پوشش خود قرار خواهد داد.
مناطق غربی ایالات کنتاکی نیز تحت پوشش این کمپانی قرار خواهد گرفت. قانون‌گذاران و مسئولین این ایالات قوانینی را به تصویب رسانده‌اند که براساس آن، مناطقی از ایالات کنتاکی تحت پوشش سرویس اینترنت فیبر قرار خواهند گرفت. براساس برنامه‌ریزی‌ انجام شده این ایالت تا پایان سال ۲۰۱۸ صورت کامل تحت پوشش اینترنت فیبر قرار خواهد گرفت.
پهنای باند ۱۰ گیگابیت بر ثانیه به معنای دست یافتن به سرعت دانلود ۱.۲ گیگابایت بر ثانیه است. با مراجعه به لیست قیمت بسیاری از شرکت‌های ارائه‌ کننده‌ی سرویس اینترنت در کشورمان با قیمت‌های نجومی برای سرویس‌های چند مگابیتی نامحدود روبرو می شویم. ارائه‌ی سرویس نسل سوم و چهارم اینترنت نیز علی‌رغم عدم پوشش کامل در تمام مناطق با گران شدن بسته‌های دیتا همراه شده است. باید دید در آینده چه تصمیماتی در رابطه با بهبود وضعیت اینترنت اتخاذ خواهد شد.

توجه؛
لازم به ذکر است که اینترنت کشور 80 میلیونی ما با سرعت 110 گیگابیت در ثانیه هستش،که با یک حساب سرانگشتی 4400 دلار کلا در ماه پول اینترنت ایران میشه.

SONY XPERIA Z3

dj77
25-12-2014, 20:17
حاجی این جمله ات خیلی باحال بود :n02:
من وزیر ارتباطات نیستم ولی وزیر ارتباطات را دوست دارم :n20:

ولی جدا از شوخی باور کن این شبکه داخلی رو راست میگه چیزی خیلی مهمیه برو سایت زیر:
ایران میانگین سرعت شبکه داخلیش تو یه سال اخیر از 2مگ به 4.5 مگ رسیده
خیلیه در عرض 1سال اینقدر پیشرفت کنه تو کل هشت سال دولت قبل اینقدر پیشرفت نکرده
من به شخصه به شبکه ملی که حرفشو میزنه امید دارم فک میکنم پیاده سازی کامل که بشه( البته احتمالا 15 ماه که خودشون گفتتن هم کم باشه) یه تحول اساسی رو شاهد باشیم

بله درسته حرف شما کاملا درباره افزایش پهنای باند داخلی
ولی اینجا این سوال پیش میاد که :
-پهنای باند کشور در بحث بین المل مهم تر و ارجع تره یا بحث اینترانت داخلی؟

-سوال که پیش میاد اینه که بعد از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات قول خودشون قراره دسترسی به شبکه جهانی چه تغییری پیدا کنه و پهنای چه بلایی سر پهنای باند بین المل قراره بیاد؟

-آیا کشورهای جهان اول مثل آلمان انگلیس فرانسه ژاپن کره جنوبی روی بحث پهنای باند و زیر ساخت اینترنت خودشون کار کردند یا نه دنبال راه اندازی شبکه ای مستقل بودند؟ مثل کره شمالی که وقتی 2روز پیش که اینترنت این کشور به مدت 10 ساعت کامل قطع شد هیچ یه از شهرواندان این کشور متوجه این موضوع نشده اند چون در واقع به اینترانت وصل هستند نه اینترنت جهانی!

-چرا این داستان شبکه ملی که هر سال داره اسمش عوض میشه و ماهیت اصلیش همونه یه روز میگن vpn ملی یه روز دیگه اینترنت ملی و... چرا شفاف سازی نمیشه اصل موضوع و یه وبسایت براش درست نمی کنند که جنبه های فنی این طرح کامل شرح داده بشه و البته صادقانه نه مقرضانه!؟

-وقتی ما داخل کشور تولید محتوای مفیدی نداریم (چون اون روح اینترنت هم به اتصال همه کشورها و مردم به 1شبکه می پردازه نه چیز دیگه) چه چیزی می خواد روی این شبکه بارگذاری بشه در صورت قطع و محدود کردن دسترسی کاربران به شبکه اینترنت جهانی؟

-برای این تولید محتوا و سرویس هم تلاش و هزینه های میلیاردی شده و شکست هم خورده نمونش پروژه ایمیل ملی! خوب تا وقتی سرویس امن گوگل هست نه شهروند ایرانی آیا همون شهروند دانمارکی هم براش قابل قبول خواهد بود که از فردا بیاد یه هو سرویس ایمیل خودشو به چیزی که حاکمیت میگه تبدیل کنه؟!..

-نقاط ابهام و تاریک این پروژه بسیار زیاده و متاسفانه مسولین هم حاضر به توضیح شفاف و صادقانه این داستان نیستند برای مردم. وقتی وزیر نمی تونه جلوی یک اپراتور تلفن همراه که مجوز نسلهای جدید این اپراتور توسط خود شخض وزیر امضا شده ایستادگی کنه و حق مردمش رو طلب کنه و حرفهای 2پهلو میزنه من کاربر چه توقعی می تونم داشته باشم که این پروژه فردا روزی که افتتاح شد باعث محدود شدن دسترسی هر چه بیشتر بنده به شبکه جهانی اینترنت نشه؟...

بحث در این مورد بسیار وسع هست چون به مهندسی نیاز سنجی نیاز هست و دیدن همه جوانب... ببخشید که سر شما هم درد آوردم :n16:

Armin.Computer
25-12-2014, 20:23

او گفت: از 3 اپراتور تلفن همراه موجود در کشور تنها یک اپراتور تخلف کرده و دو اپراتور دیگر تغییری در تعرفه‌های خود نداشته‌اند.

یعنی وزیر هم میگه تخلف کرده؟؟؟؟!

dj77
25-12-2014, 20:24
یعنی وزیر هم میگه تخلف کرده؟؟؟؟!

دیگه من لینک گذاشتم خودتون مشاهده بفرمایید... عین جمله درج شده از قول وزیر در خبرآنلاینه.

Armin.Computer
25-12-2014, 20:31
دیگه من لینک گذاشتم خودتون مشاهده بفرمایید... عین جمله درج شده از قول وزیر در خبرآنلاینه.

اتفاقا قبل اینکه بیام تو تاپیک رفتم خبرآنلاین دیدم همچین خبری رو زده
اومدم بزارم اینجا که دیدم شما زودتر گذاشتی
باید دید دقیقا تا چند روز دیگه چه اتفاقی می افته
فعلا که شبانه ها با همون قیمت سابق برگشت

and-roid2
25-12-2014, 20:34
dj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایرانسل هنوز پاسخی بهت نداده در سامانه 195؟

khoodet
25-12-2014, 20:34
اینا همه از فارس کپی کردند که اشتباه هست اصل خبر درست رو مهر زده که بحثی از تخلف توش نیست

وزیر ارتباطات و فناوری همچنین در خصوص گران شدن تعرفه بسته های اینترنتی نیز اظهار داشت: هیچ اپراتوری حق ندارد از سقفی که وزارت ارتباطات تصمیم می گیرد تعرفه را گران تر به مردم ارائه کند.وی با بیان اینکه ما هزینه هر کیلو بایت را از 5 ریال به نیم ریال کاهش داده ایم، گفت: اگر اپراتوری برای جذب مشتری هر کیلو بایت را کمتر از نیم ریال بدهد ما دخالتی نمی کنیم.
واعظی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تنها یکی از اپراتورها تعرفه بسته های اینترنتی را گران کرده و دو اپراتور دیگر با همان نرخ های قبلی بسته ها را ارائه می کنند.

dj77
25-12-2014, 20:38
dj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ایرانسل هنوز پاسخی بهت نداده در سامانه 195؟

نه اتفاقا همین الان چک کردم...

dj77
25-12-2014, 20:50
نخستین عقب نشینی ایرانسل به وقوع پیوست (در حال به روز رسانی)

>> لحظاتی پیش صورت گرفت
عقب نشینی ایرانسل از اقدامات اخیر خود با افشاگری های ایرانسل نیوز و اعتراض شدید مشترکین:
بسته های شبانه بار دیگر عرضه شد/وعده ارائه بسته های جدید در آینده ای نزدیک
مشترکین: تا بازگشت کامل تعرفه ها حتی به پایین از نرخ قبلی، قانع نخواهیم شد

همچنین ایرانسل طی اطلاعیه ای وعده داد به زودی بسته‌های جدیدتری به همراه امتیازات ویژه عرضه خواهد شد. ضمن آنکه در این اطلاعیه بر ارائه سرویس مضحک بسته ترکیبی من (که هم اکنون از طریق وبسایت خود از دسترسی خارج کرده است) تاکید نمود. متن کامل این اطلاعیه را می توانید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطالعه کنید.

#تحریم_ایرانسل

ak313
25-12-2014, 20:54
خوشحالی واقعاً؟ منتظر چه جوابی هستید. تخلفی نکردن و تا زمانی که ریزش مشتری و عدم سوددهی رو نچشن کاری نمی کنن. گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی. بشرطها و شروطها و التحریم من شروطها

FLiKS3R
25-12-2014, 21:05
من که ایرانسل رو گذاشتم کنار. همراه اول گذاشتم تو گوشیم. اینم تست اینترنتش تو اصفهان. دانشگاه علوم پزشکی. چند دقیقه پیش.
شرمنده با تپاتاکم اسپویلر نداره.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

HardwareMaster
25-12-2014, 21:27
حاجی مطمئنی همچین سوتی داده؟ اگر همچین چیزی گفته بود کلیپش پر میشد تو نت هرچی گشتم پیدا نکردم
در کل وزیر خوبی به نظر میرسه این سرمایه گذارری هم که صحبتش رو کرده واقعا تاثیر زیادی روی اینترنت کشور میزاره
ازت نا امید شدم حاجی!!!
توی کدوم نت جستجو کردی که هیچی نیافتی؟ توی اینترنت یا توی اینترانت ملی که اینقدر ازش طرفداری میکنی؟!!!:n08:
کافی بود توی گوگل بزنی : سوتی واعظی وزیر ارتباطات
البته بجای گیگابیت گفته بود گیگاهرتز
در مصاحبه ی خبری زنده ی شبکه 2
پارسال بارها خود تلویزیون به طنز گرفت و بازپخشش کرد

چقدر ما ملت فراموشکار هستیم...!

Joaquin
25-12-2014, 21:33
این ایرانسل عملا مفتضح ترین و دروغ ترین اپراتور کشوره.

تنها راهش تحریمشه.

در ضمن بسته های ترکیبیش رو بزاره دم کوزه آبش رو بخوره

dj77
25-12-2014, 21:35
لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سوتی وزیرارتباطات

#تحریم_ایرانسل

starpars
25-12-2014, 21:59
ایرانسل چون میدونست ملت همه اعتراض میکنن اول اومد بسته های شبانه رو هم برداشت تا بعدش بتونه با فعال کرن مجدد این بسته ها جو اعتراض رو از بین ببره (تا حداقل اونایی که شبا دانلود میزدن ساکت بشن چون نصف اعتراض ها و ناراحتی ها بخاطر همین بسته شبانست)
میمونه نصف بقیه که اونارو هم احتمالا همون قضیه به مرگ و به تب گرفته (با بسته های جدید) تا جو رو آروم کنه
خیلی زرنگ تشریف دارن برو بچ آفریقایییی:n33:

black_19_night
25-12-2014, 22:00
من که ایرانسل رو گذاشتم کنار. همراه اول گذاشتم تو گوشیم. اینم تست اینترنتش تو اصفهان. دانشگاه علوم پزشکی. چند دقیقه پیش.
شرمنده با تپاتاکم اسپویلر نداره.

بهترین کار را کردی. منم همین کار را انجام دادم همشهری
فقط بسته 5000 و 10000 تومانی همراه اول 3G دارن؟
بسته شبانه یک هفته ای را گرفتم EDGE بود و اصلا سرعت از 3KB بیشتر نمی شد.

brad pitt
25-12-2014, 22:05
سلام
دوستان کسی میدونه در بوشهر کدوم سرویس بهتر جواب میده 3g ?
سرعت 1024 ش چجوره ؟

laser1
25-12-2014, 22:14
ازت نا امید شدم حاجی!!!
توی کدوم نت جستجو کردی که هیچی نیافتی؟ توی اینترنت یا توی اینترانت ملی که اینقدر ازش طرفداری میکنی؟!!!:n08:
کافی بود توی گوگل بزنی : سوتی واعظی وزیر ارتباطات
البته بجای گیگابیت گفته بود گیگاهرتز
در مصاحبه ی خبری زنده ی شبکه 2

چقدر ما ملت فراموشکار هستیم...!

گفته بودی کیلوهرتز من هرچی گشتم به اسم
کیلوهرتز وزیر ارتباطات
هیچی گیر نیاوردم

laser1
25-12-2014, 22:19

3جی همراه اول فقط بسته 2 و 3 و شبانه هم نداره
البته دوستان توجه کنید تو اصفهان اینقدر توپه و کیفیت بالایی داره شاید شهر های دیگه اینجوری نباشه

matr!x_2008
25-12-2014, 22:25
از وقتی ایرانسل بسته گرون کرده همه رفتن سمت همراه اول و رایتل... سرعت همراه اول کم شده نسبت به چند روز پیش:n35:

HardwareMaster
25-12-2014, 22:35
گفته بودی کیلوهرتز من هرچی گشتم به اسم
کیلوهرتز وزیر ارتباطات
هیچی گیر نیاوردم
خب چون فرق کیلوبیت رو با کیلوهرتز نمیدونه، فرق گیگابیت رو با گیگاهرتز هم نمیدونه دیگه:n02:

dj77
25-12-2014, 22:42
درسته که بسته های شبانه برگشته...
ولی ما تا بسته های عادی خیلی ارزون تر از قبل از یک دی نشه دست از تحریم ایرانسل بر نمیداریم همه در کنار هم تا ایرانسل بدونه که مشتری ارزشمندترین نعمت برای یک برند هستش

#تحریم_ایرانسل

dj77
25-12-2014, 23:06
یادتون بیاد سال 86 رو که ایرانسل بسته های اینترنت نامحدود داشت! اگر امروز جلوی این اپراتور ی=زیاده خواه ایستادگی نکنیم و این برند رو تحریم نکینم باز هم از این بدتر سرمون میاره که در صورت عدم تحریم هر چی سرمون بیاد حقمونه

قیمت بسته های اینترنت ایرانسل در گذر زمان:

پس همگی با هم #تحریم_ایرانسل

KING iMAN
25-12-2014, 23:06
ایشون خیلی غلط کرد که همچین حرفی زده
لابد دو ماه دیگه هزینه 1گیگ رو 40 تومن میکنن و چون قیمتش زیر مصرف ازاد هست بازم ازین حرفا بزنه.....:n23:

درود بر شرفت.تموم شد و رفت.
متعجبم از عزیزانی که به انحای گوناگون از دوستان ایراد میگیرن که چرا به ایرانسل گیر میدین و چرا فحش میدین.
کارِ ایرانسل از فحش هم بدتره.
لعنت به ایرانسل.

urumchi
25-12-2014, 23:34
چقدر ما ملت فراموشکار هستیم...!ملت فراموشکار نیستن وقتی اینروزا کسی tv نمی بینه مخصوصا ضرغام تی وی و شرکاء :n02: دیگه چه انتظاری دارید؟

در مورد اضافه شدن بسته شبانه هم باید بگم این اضافه شدن بنظر من 50-50 به این اعتراضات مربوط میشه
یعنی ایرانسل از قبل پیش بینی کرده بود که با موج اعتراضات مواجه خواهدشد و خودشو آماده کرده بوده
به همین علت هست که سریعا یکی از آپشن های دفع اعتراض:n02: یعنی بسته های شبانه رو سریع رو کرده
احتمال زیاد آپشن های دیگه هم تو آستینش داره که متناسب با جو و وضعیت میتونه رو کنه ولی این مورد بستگی داره اعتراضات چقد شدید و پایدار باشه!!!
تجربه نشون داده ملت ایران سر یه چیزی حساس و معترض باشن خیلی سریع آتیشی میشن و سریع هم سرد میشن!
امیدوارم لااقل دوستانی که تو فروم هستن و به این قضیه معترضن تا جایی که ممکن هست پافشاری کنن و زود وا ندن

mehrabooni
25-12-2014, 23:42
کجابهتر میشه

صبر مردم بالاخره لبریز میشه

isbn
26-12-2014, 00:01
درسته که بسته های شبانه برگشته...
ولی ما تا بسته های عادی خیلی ارزون تر از قبل از یک دی نشه دست از تحریم ایرانسل بر نمیداریم همه در کنار هم تا ایرانسل بدونه که مشتری ارزشمندترین نعمت برای یک برند هستش

#تحریم_ایرانسل

من که از قبل تغییرات قیمت گفتم تحریم کنید سر سرعت افتضاحی که میداد ولی حالا جالب اینجاست که بعد گرون شدن سرعتاش بهتر شده اما هنوزم LTE ایرانسل به 3G همراه اول نمیرسه ! من فعل 200 مگ از بسته قبلیم مونده اما دیگه اصلا از ایرانسل بسته نمیخرم و ب صورت آزاد اونم در زمان ضرورت برای برنامه های ارتباطی !
بدی این همراه اول اینه وقتی حجم تموم کنی نمیذاره دیگه بسته بگیری من حدود 2 هفته هست بستم سر تست هایی که گرفتم تموم شد و منتظرم تا 6 دی که بتونم دوباره بسته بگیرم ولی دیگه تست نمیگیرم :n02:

fanoostalaei
26-12-2014, 00:07
من که از قبل تغییرات قیمت گفتم تحریم کنید سر سرعت افتضاحی که میداد ولی حالا جالب اینجاست که بعد گرون شدن سرعتاش بهتر شده اما هنوزم LTE ایرانسل به 3G همراه اول نمیرسه ! من فعل 200 مگ از بسته قبلیم مونده اما دیگه اصلا از ایرانسل بسته نمیخرم و ب صورت آزاد اونم در زمان ضرورت برای برنامه های ارتباطی !
بدی این همراه اول اینه وقتی حجم تموم کنی نمیذاره دیگه بسته بگیری من حدود 2 هفته هست بستم سر تست هایی که گرفتم تموم شد و منتظرم تا 6 دی که بتونم دوباره بسته بگیرم ولی دیگه تست نمیگیرم :n02:

جالبته همه از سرعت شاکین ولی خداوکیلی من از اول راه اندازی تو اکثر جاهای تبریز تست کردم کف کف سرعتی که میگرفتم 300-400 تا بود که اونم به خاطر آنتن دهی ضعیف بوده !! آخرین باری هم که داشتم استفاده میکردم همین چند ساعت پیش بود که با هات اسپات و آنتن -101 dbm سرعت 480 تا رو میگرفت !! و 100 البته اینکه این چند روزه اخیر وبگردی و پایداری نت ایرانسل خیلی بهتر شده و همونجور که گفتم پریشب پینگ زیر 100 با 3G ایرانسل گرفتم !!! حتی رایتل هم اینجا عالیه ! پینگ 115 با 8.8.8.8 داشتم میگرفتم !!
خداوکیلی من چون همیشه وضعیتم خوب بوده نمیتونم درک کنم که شماها چه حالی دارین :دی

J@viD
26-12-2014, 00:14
من ماهی صد تومن هزینه مکالمه و اینترنت میدم رو خط ایرانسلم فاصله ام با عوض کردن سیمکارت به اندازه ارزون نشدن بسته های اینترنته روزانس.
اگر با هم متحد بودیم هیچ موجودی نمیتونست بهمون زور بگه.فعلا موفقیت برگردندن قیمتها به قبله من هستم برنگرده پولمو میریزم تو حلقه مخابرات دزد.

mehrabooni
26-12-2014, 00:33
هشت سال از دنیا عقب افتادیم

حالا من موندم دوره ی بعدی انتخابات باید به کی اعتماد کنیم

دست شما درد نکنه آقا حسن با این کابینه تشکیل دادنت

isbn
26-12-2014, 00:36
جالبته همه از سرعت شاکین ولی خداوکیلی من از اول راه اندازی تو اکثر جاهای تبریز تست کردم کف کف سرعتی که میگرفتم 300-400 تا بود که اونم به خاطر آنتن دهی ضعیف بوده !! آخرین باری هم که داشتم استفاده میکردم همین چند ساعت پیش بود که با هات اسپات و آنتن -101 dbm سرعت 480 تا رو میگرفت !! و 100 البته اینکه این چند روزه اخیر وبگردی و پایداری نت ایرانسل خیلی بهتر شده و همونجور که گفتم پریشب پینگ زیر 100 با 3G ایرانسل گرفتم !!! حتی رایتل هم اینجا عالیه ! پینگ 115 با 8.8.8.8 داشتم میگرفتم !!
خداوکیلی من چون همیشه وضعیتم خوب بوده نمیتونم درک کنم که شماها چه حالی دارین :دی

تا جایی که یادمه تبریز کلا وضع نت خوبی داره که خود شما هم تستایی که میذاشتی خودش بیان گر این موضوع بود یادمه وقتی تهران تازه های وب داشت 8 مگ میداد تبریز شرکتاش تا 12 مگ تو لیستشون داشتن

isbn
26-12-2014, 00:47
شماها به اعتراضاتون ادامه بدید من برم بسته شبانه شارژ کنم :n10: همون #تحریم_ایرانسل :n02:
امشب یه فیلم بلوری گرفتم :n19:
ادامه بدید #تحریم_ایرانسل
#تحریم_ایرانسل
#تحریم_ایرانسل
#تحریم_ایرانسل :whistle:

پ.ن : دقیقا شبیه همون پارس افلاین شد هی زور زدیم گفتم تحریم انصراف و.... بعد رفتن بعضی خائن 1 ساله شارژ کردن :n35:

البته از اینکه شبکه خالی شه و پهنا باند آزاد بمونه هم خیلی ها سود میبرند و استفاده میکنن شکی درش نیست ولی من به نوبه خودم نه کاری به این افراد دارم نه به افرادی که تحریم میکنن من دلم به حال پولایی که از جیبم باید بره میسوزه و وقتی میبینم صرف نداره از پرداختش امتناء میکنم

dj77
26-12-2014, 00:48
تا جایی که یادمه تبریز کلا وضع نت خوبی داره که خود شما هم تستایی که میذاشتی خودش بیان گر این موضوع بود یادمه وقتی تهران تازه های وب داشت 8 مگ میداد تبریز شرکتاش تا 12 مگ تو لیستشون داشتن

چون یکی از گت وی های اصلی ایران مستقیم از این شهر میگذره و از این زیرساخت استفاده میکنه تبریز

binaafarin
26-12-2014, 01:26
ببخشید اینجا میپرسم چون بحثش شد
این شبکه ملی اطلاعات بالاخره مشخص شد چی هست که قراره استارت بخوره؟

farshad0123
26-12-2014, 01:27
ببخشید اینجا میپرسم چون بحثش شد
این شبکه ملی اطلاعات بالاخره مشخص شد چی هست که قراره استارت بخوره؟

یعنی فقط سایت های داخل ایران(سایت های ملی) را باز میکند(اینترانت)

dj77
26-12-2014, 02:11
رقم باورنکردنی 10 گیگابیت بر ثانیه برای هر اینترنت‌باز آمریکایی در تابستان 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فناوری اطلاعات > اینترنت - خبر سرعت یک گیگابیت اینترنت خانگی در سال 2014 برای همگان شوک برانگیز بود ولی حالا با شنیدن خبر اینترنت خانگی 10 گیگابیت احساس دایال آپ بودن به کاربران یک گیگابیتی درست می‌دهد!
قرار است 30 هزار کاربر خانگی در مینه‌سوتا در تابستان 2015 مجهز به اینترنتی با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه شوند (فقط جهت مقایسه باید گفته شود در حال حاضر کاربران خانگی ایرانی 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دارند! البته اگر بشود نامش را اینترنت گذاشت)
در حال حاضر بالاترین سرعت خانگی در مینه‌سوتا 45 مگابیت بر ثانیه است که بدین ترتیب ، سرعت 400 برابر خواهد شد و البته کاربران خواهان سرعت 10 گیگابیت باید ماهانه 400 دلار با ازای دریافت سرویس بپردازند. گفتنی است در حال حاضر کاربرانی که یک گیگابیت بر ثانیه سرعت دارند ماهانه 65 دلار می‌پردازند.البته مینه‌سوتا در افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی تنها نخواهد بود و شرق کنتاکی نیز تا 2018 نقشه مشابهی را پیاده‌سازی خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو بلاد کفر چه خدمت هایی به مردمشون می کنند... :n09:
اونوقت ما اینجا اینترنت 10 مگ پیدا کنیم اینطوری میشیم :n19::n19::n19:... این کجا و آن کجا :n27:

پهنای باند کل کشور چقدر بود راستی؟ :n35:

mehrabooni
26-12-2014, 02:20
رقم باورنکردنی 10 گیگابیت بر ثانیه برای هر اینترنت‌باز آمریکایی در تابستان 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فناوری اطلاعات > اینترنت - خبر سرعت یک گیگابیت اینترنت خانگی در سال 2014 برای همگان شوک برانگیز بود ولی حالا با شنیدن خبر اینترنت خانگی 10 گیگابیت احساس دایال آپ بودن به کاربران یک گیگابیتی درست می‌دهد!
قرار است 30 هزار کاربر خانگی در مینه‌سوتا در تابستان 2015 مجهز به اینترنتی با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه شوند (فقط جهت مقایسه باید گفته شود در حال حاضر کاربران خانگی ایرانی 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دارند! البته اگر بشود نامش را اینترنت گذاشت)
در حال حاضر بالاترین سرعت خانگی در مینه‌سوتا 45 مگابیت بر ثانیه است که بدین ترتیب ، سرعت 400 برابر خواهد شد و البته کاربران خواهان سرعت 10 گیگابیت باید ماهانه 400 دلار با ازای دریافت سرویس بپردازند. گفتنی است در حال حاضر کاربرانی که یک گیگابیت بر ثانیه سرعت دارند ماهانه 65 دلار می‌پردازند.البته مینه‌سوتا در افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی تنها نخواهد بود و شرق کنتاکی نیز تا 2018 نقشه مشابهی را پیاده‌سازی خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونوقت ما اینجا اینترنت 10 مگ پیدا کنیم اینطوری میشیم :n19::n19::n19:... این کجا و آن کجا :n27:

بسم الله الرحمن الرحیم

حرام است :دی

پ ن :: آنان به جهنم میروند :وی

AVAVA
26-12-2014, 02:29
البته از اینکه شبکه خالی شه و پهنا باند آزاد بمونه هم خیلی ها سود میبرند و استفاده میکنن شکی درش نیست ولی من به نوبه خودم نه کاری به این افراد دارم نه به افرادی که تحریم میکنن من دلم به حال پولایی که از جیبم باید بره میسوزه و وقتی میبینم صرف نداره از پرداختش امتناء میکنم
اره ولی من رفتم از پارس انلاین دیدم میگفتن تخلیه تخلیه جلبش اینجاست پارس انلاین رودست بهشون زد :n19::n19:
ولی خدایش اریرانسل زد رو دست همه شرکت ها 2 گیگ 20 تومن!!!!!!!!!

FLiKS3R
26-12-2014, 03:30
بله دوست عزیزم. فقط بسته های هفتگی و ماهانه که داشته باشی میتونی از نسل سوم استفاده کنی. امیدوارم شما هم راضی باشی از سرعتش و خوب جواب بده واست

farshad0123
26-12-2014, 03:38
بله دوست عزیزم. فقط بسته های هفتگی و ماهانه که داشته باشی میتونی از نسل سوم استفاده کنی. امیدوارم شما هم راضی باشی از سرعتش و خوب جواب بده واست

همراه اول رو حالت H+ سرعتش 250-300کیلوبایته تو اهواز

FLiKS3R
26-12-2014, 03:41
همراه اول رو حالت H+ سرعتش 250-300کیلوبایته تو اهواز
من شنیدم تو تست هایی که از اهواز گرفتن بالاتر هم بوده دوست عزیز. البته نمیدونم کدوم منطقه اش بوده

farshad0123
26-12-2014, 03:47
من شنیدم تو تست هایی که از اهواز گرفتن بالاتر هم بوده دوست عزیز. البته نمیدونم کدوم منطقه اش بوده

من که تا حالا ندیدم بیشتر باشه ولی همراه اول رو H+همون 250-300 بوده با پینگ خیلی خوب و ایرانسل سرعتش 10-15میانگینش 12 بوده رو H+ با پینگ خیلی بد و تایم اوت های زیاد حتی صفحه هم بزور باز میکرد

FLiKS3R
26-12-2014, 03:51
من که تا حالا ندیدم بیشتر باشه ولی همراه اول رو H+همون 250-300 بوده با پینگ خیلی خوب و ایرانسل سرعتش 10-15میانگینش 12 بوده رو H+ با پینگ خیلی بد و تایم اوت های زیاد حتی صفحه هم بزور باز میکرد
آهان. ایرانسل تو اصفهان جایی که آنتن کامل بود تا 290 هم میرفت بالا تو چنتا تست مختلف. البته نقاط تحت پوشش ایرانسل خیلی محدوده و اغلب جاها مدام از HSPA میرفت روی Edge

HardwareMaster
26-12-2014, 07:52

همونطور که توی متن هم اشاره ای تلویحی شده هنوز قانونی که در مجلس تصویب شده دولت رو مکلف کرده سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت (البته با حساب وزیر فناوری : 128 کیلوهرتز!) رو برای کاربران خانگی ممنوع کنه!! همه جای دنیا مجلس دارن ما هم مجلس داریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یک خدا قوت برای این نماینده های فهمیده و خوش فکر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعبارت ساده تر الان همه ی ایرانیهایی که طعم بالاتر از 128 کیلوبیت(یعنی همون 128 کیلوهرتز!) رو چشیدن فقط برن خدا رو شکر کنن که زندانها جا نداره، وگرنه چون بهرحال میوه ی ممنوعه رو خوردن بنابر قانون مذکور قانون شکن، دزد، قاچاقچی، متجاوز، جهنمی و ... هستند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arashaj74
26-12-2014, 08:06
از ۱برادر فندوق شکن فروش ۲۵۰ تومن شارژ رو ۱۸۰ تومن برای مصرف ۱سالم خریدم،حیف که نمیتونم که جمع تحریم کنندگان بپیوندم

arashaj74
26-12-2014, 08:09
یادتون بیاد سال 86 رو که ایرانسل بسته های اینترنت نامحدود داشت! اگر امروز جلوی این اپراتور ی=زیاده خواه ایستادگی نکنیم و این برند رو تحریم نکینم باز هم از این بدتر سرمون میاره که در صورت عدم تحریم هر چی سرمون بیاد حقمونه

قیمت بسته های اینترنت ایرانسل در گذر زمان:

پس همگی با هم #تحریم_ایرانسل

۴۰۰۰تومن سال ۹۳=۱۰۰۰ تومن سال ۸۶
۲۰تومنی که الان بابت ۲گیگ میگیره معادل ۵تومن سال ۸۶ هست

hpolo
26-12-2014, 08:11
من چند ماهی میشه که همراه اول استفاده میکنم سرعت هم از lte ایرانسل بهتره انتن دهی بهتری هم داره مشکل اینه که بعد از اتمام 2.5 گیگ باید یک ماه صبر کنی تا بتونی بسته بخری برا همین من مجبور شدم یک سیم کارت دیگه هم بخرم که نوبتی عوض کنم بسته ایرانسل هم میخریدم که در بعضی مواقع استفاده میکردم الان حجم 3 دوره اون رو هم جمع شده ولی اگه همه حجمم رو هم باطل کنه دیگه بسته نمیخرم

arashaj74
26-12-2014, 09:23
من چند ماهی میشه که همراه اول استفاده میکنم سرعت هم از lte ایرانسل بهتره انتن دهی بهتری هم داره مشکل اینه که بعد از اتمام 2.5 گیگ باید یک ماه صبر کنی تا بتونی بسته بخری برا همین من مجبور شدم یک سیم کارت دیگه هم بخرم که نوبتی عوض کنم بسته ایرانسل هم میخریدم که در بعضی مواقع استفاده میکردم الان حجم 3 دوره اون رو هم جمع شده ولی اگه همه حجمم رو هم باطل کنه دیگه بسته نمیخرم

برا کسی که مصرفش بالاست(مثلا ماهی ۵گیگ) به صرفه ترین بسته در کل کشور(چه موبایل و چه وایمکس) در حال حاظر بسته ۱۰۰گیگ ۳۵۰ تومن ایرانسل هست،چرا اونو نمیگیری؟!
از هیچ جا نمیتونی اینترنت قابل حمل گیگی ۳۵۰۰ بخری!
تو پرشین تولز میتونی شارژ ایرانسل رو ۱۵٪ زیره قیمت بخری(۳۵۰رو ۲۹۷ بخری و هر گیگ برات زیره ۳۰۰۰ تموم شه!)

abcdab
26-12-2014, 10:45
منم دیگه از اینترنت روزانه ایرانسل استفاده نمیکنم

hermione
26-12-2014, 11:44
حذف شود .......

morteza_ss
26-12-2014, 12:03
سیــــــــم کــــــــارت ایرانـــــــــــول رو برای همـــــــــــــــــــــــ ـــیشه دور بیاندازیـــــــــــــــــ ــــم

تحـــــــــریـــــــــــم _ایرانسل برای همیشه.

yoseffaraji
26-12-2014, 13:26
من برم یه سیم کارت تالیا بخرم:thumbsup: راستی این اپراتور هنوز مونده یا نابود شده؟
دو تا سیم کارت ایرانسل دارم که خیلی وقته خاموشن.فقط برای تست 3Gهمین چند وقت پیش یکیشو شارژ کردم که بسته 150مگی با چند تا تست تموم شد.سرعتش از 6مگ بالاتر نمیرفت و از 2مگ هم پایینتر نمیومد.ولی استفاده ای نداشت برام با این حجم های گرونی که میفروشه و دوباره خاموشش کردم.از اول سیم کارت ایرانسل داشتم ولی به خاطر آنتن دهی ضعیفش حدود 2 ساله از همراه اول استفاده میکنم.مگه اینکه ایرانسل خیلی بسته ها و قیمتاشو تغییر بده و سرعتش خوب بشه وگرنه بر نمیگردم به ایرانسل

dj77
26-12-2014, 13:52
تقدیم به کاربران انجمهای تخصصی P30world/قدردانی بخاطر استقبال بی نظیر از تاپیک

بعد از چند روز تلخ کامی و تکدر خاطر کاربران گرامی بخاطر مسائل اخیر، تصنیف زیبای افسانه عشق با صدای وحید تاج (از شاگردان ممتاز استاد شجریان) به حضورتان تقدیم میگردد؛

دانلود با لینک مستقیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n40::n40::n40:

KING iMAN
26-12-2014, 14:07

همه ایستاده به افتخارِ این دوستمون یه کفِ مرتب بزنید..
هیچ حرفی بیشتر از این ندارم جز اینکه این همبستگی ها درک نمیخواد.
یا حق

=-=-=-=-=-=-=
دوستان پوشش شبکه ی نسل سوم همراه اول رو از جایی میشه بررسی کرد؟یا حداقل پیگیر شد ک کی به شهر ما میرسه؟(بندر امام خمینی)

binaafarin
26-12-2014, 14:20
الان یک گیگ ازاد برای سیم دائمی 50هزارتومن درمیاد؟یعنی قبلنا 500هزارتومن میشدد؟!!!!
الان برای مصارف خیلی کم یا ضروری موقع عدم دسترسی ب وای فای بنظرتون بسته بهتره یا ازاد؟

amiralex65
26-12-2014, 15:06
با درود خدمت دوستان عزیز

حرکتی که در فضای مجازی به راه افتاده به خوبی اهداف و پیش بینی ها را محقق کرده است. همانطور که عنوان شد از راهی برای اعلام اعتراض خود پیرامون افزایش هزینه های بسته های افزایشی اینترنت همراه ایرانسل استفاده کنید.

در عین حال دقت داشته باشید هدف اصلی افزایش کیفیت و سرعت گسترش خدمات نسل سوم و چهارم در سراسر کشور است. مشترکان ایرانسل همواره با هوشمندی در کنار اپراتور بودند و یاری موثری در حمایت از اهداف کوتاه و بلند مدت داشتند. این بار نیز طبق آمارهای فعالسازی بسته های افزایشی جدید تا به امروز مهر تاییدی بر این حمایت خورده است.

همچنین در نظر داشته باشید این التهاب موقتی است و دوستان لحظه به لحظه روند را مانیتور کرده، اصلاحات را انجام خواهند داد. در صورت ادامه این روند و تحقق اهداف، به زودی بسته های جدید حتی ارزانتر از قبل اعلام خواهد شد.

استفاده از تکنولوژی روز دنیا امکان تعریف انواع طرحهای تشویقی را در اختیار گذاشته و حساب چندکاربره یکی از این نوع خدمات است که هزینه های خدمات ایرانسل را برای مشترکان تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد.

برخی دوستان از توقف گسترش پوشش نسل سوم و چهارم صحبت کرده بودند که لازم به ذکر است روند افزایش مناطق و شهرهای تحت پوشش نسل سوم و چهارم همانند قبل طبق زمانبندی ادامه دارد.

منبع فرومایه همسايه

farshad0123
26-12-2014, 15:13
یادش بخیر اونموقع که ایرانسل تازه اینترنت سیمکارتشو فعال کرده بود چند ماه از اینترنت رایگان استفاده کردیم :n14:

mehrabooni
26-12-2014, 15:29
یادش بخیر اونموقع که ایرانسل تازه اینترنت سیمکارتشو فعال کرده بود چند ماه از اینترنت رایگان استفاده کردیم :n14:

بعدشم که پولی شد
روی کا۷۵۰رایگان بود

yoseffaraji
26-12-2014, 15:30
سیم کارت دوستم حدود یه سال رایگان بود.فکر کنم مشکل از ایرانسل بود و یه باگ هایی داشت سیستمش.برای منم پنجشنبه ها و جمعه ها رایگان بود.اولین آشنایی من با اینترنت همون موقع بود.تازه شیلتر و اینجور چیزا هم نداشت اینترنت.ولی مگه رو W810سونی اریکسون چی میشد آورد.استفاده زیادی نمیکردیم ازش.تهش یه بازی جاوا یا تم گوشی بود

hpolo
26-12-2014, 15:35
برا کسی که مصرفش بالاست(مثلا ماهی ۵گیگ) به صرفه ترین بسته در کل کشور(چه موبایل و چه وایمکس) در حال حاظر بسته ۱۰۰گیگ ۳۵۰ تومن ایرانسل هست،چرا اونو نمیگیری؟!
از هیچ جا نمیتونی اینترنت قابل حمل گیگی ۳۵۰۰ بخری!
تو پرشین تولز میتونی شارژ ایرانسل رو ۱۵٪ زیره قیمت بخری(۳۵۰رو ۲۹۷ بخری و هر گیگ برات زیره ۳۰۰۰ تموم شه!) من ترجیح میدم که ماهیانه بگیرم تا سالانه چرا که هیچ اعتباری به کیفیت و سرعت هیچکدوم از اپراتورها بخصوص ایرانسل نیست فعلا که همراه اول از نظر سرعت وکیفیت سرویس بهتری داره و قیمتشم بد نیست اینجوری هر کدوم که سرویس بهتری داشته باشن میرم اونجا اپراتورها هم برای جلب نظر کاربرا مجبورند که سرویس بهتری بدن

shirazdownload
26-12-2014, 15:59
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تست هایی رو از شبکه 3g و 4g ایرانسل در شهر شیراز انجام دادم که عکس هاشو واستون میزارم

تست های 3G در منطقه های معالی آباد ، فرهنگ شهر و زرهی هست :
تاریخ روز هارو بالای صفحه میتونید ببینید . که توی دی و آذر هست
تست ها، هم در فضای بسته و هم فضای باز انجام شده

البته همیشه این سرعت رو نداشتم ولی سعی کردم در ساعت های مختلف تست کنم
میشه گفت این بالاترین سرعت هایی بوده که داشتم
در پست بعد تست های lte رو میزارم

لینک عکس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک عکس 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک عکس 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک عکس 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

isbn
26-12-2014, 16:13
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تست هایی رو از شبکه 3g و 4g ایرانسل در شهر شیراز انجام دادم که عکس هاشو واستون میزارم

داداش عکسارو بذار توی اسپویلر الان میان بهت گیر میدن :n06:پستت رو پاک میکنن

HardwareMaster
26-12-2014, 16:14
با سلام خدمت دوستان عزیز

یک لحظه که این ص رو باز کردم یهو دیدم حجم بالایی از ترافیک برای لود ص داره مصرف میشه تعجب کردم
نگو بابت عکسهای جنابعالی بوده!
حالا فایده ی این شاتهایی که شماها با خودخواهی تمام، به این شکل میذارید چیه؟ من که نمیدونم فایدش چیه
گفتم خودخواهی، چون حاضر نیستین یکذره بخودتون زحمت بدین و شاتها رو بصورت لینک قرار بدین. لابد ته دلتونم میگین گور بابای ترافیک اینترنت مردم! البته اگه فکرتون به این چیزا برسه

shirazdownload
26-12-2014, 16:20
یک لحظه که این ص رو باز کردم یهو دیدم حجم بالایی از ترافیک برای لود ص داره مصرف میشه تعجب کردم
نگو بابت عکسهای جنابعالی بوده!
حالا فایده ی این شاتهایی که شماها با خودخواهی تمام، به این شکل میذارید چیه؟ من که نمیدونم فایدش چیه
گفتم خودخواهی، چون حاضر نیستین یکذره بخودتون زحمت بدین و شاتها رو بصورت لینک قرار بدین. لابد ته دلتونم میگین گور بابای ترافیک اینترنت مردم! البته اگه فکرتون به این چیزا برسه

من از شما خیلی خیلی عذز میخوام چون اطلاعی نداشتم و فکر کردم باید عکس هارو همینطوری قرار بدم
ممنون که تذکر دادین
الان ویرایش میکنم پست رو

shirazdownload
26-12-2014, 16:22
من فکر میکردم با این سرعت و قیمتی که ایرانسل داره همه ADSL هاشونو هم جمع میکنن و دیگه از ایرانسل استفاده میکنن
چون خودم بعضی وقت ها هات اسپات میکردم و از اینترنت ایرانسل روی لپ تاپ استفاده میکردم که با نرم افزار IDM سرعت دانلود حتی به 1.5MBps میرسید
اما متاسفانه با قیمت های جدید باعث تعجب همه شد
از پیشرفت هایی که در این 3 ماه اتفاق افتاد خیلی خوشحالم
تا 3 ماهه پیش کمتر کسی چنین سرعت دانلودی رو روی pc داشت چه برسه به موبایل !
و واقعا بعد از سال ها پیشرفت بسیار خوبی بود
اما ای کاش قیمت ها هم منصفانه تر بود
بهرحال.. اینم تست های lte ایرانسل توی شهر شیراز نزدیک خیابان زند و ارگ کریم خان

لینک عکس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک عکس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dj77
26-12-2014, 16:29
من فکر میکردم با این سرعت و قیمتی که ایرانسل داره همه ADSL هاشونو هم جمع میکنن و دیگه از ایرانسل استفاده میکنن
چون خودم بعضی وقت ها هات اسپات میکردم و از اینترنت ایرانسل روی لپ تاپ استفاده میکردم که با نرم افزار IDM سرعت دانلود حتی به 1.5MBps میرسید
اما متاسفانه با قیمت های جدید باعث تعجب همه شد
از پیشرفت هایی که در این 3 ماه اتفاق افتاد خیلی خوشحالم
تا 3 ماهه پیش کمتر کسی چنین سرعت دانلودی رو روی pc داشت چه برسه به موبایل !
و واقعا بعد از سال ها پیشرفت بسیار خوبی بود
اما ای کاش قیمت ها هم منصفانه تر بود
بهرحال.. اینم تست های lte ایرانسل توی شهر شیراز نزدیک خیابان زند و ارگ کریم خان

با این سرعت قیمت ایرانسل بجای اینکه ADSL جمع کینم نفت ریختیم روی سیم کارت ایرانسل آتیشش زیدم :n02: مصرف من در 1شبانه روز بالای 20گیگه پدر بزرگ ایرانسل هم بیاد نمی تونه جواگوی من باشه

البته اینترنت موبایل بیشتر به درد استفاده محدود میخوره صد البته هم با قیمتهای معقول نه فضایی!

#تحریم_ایرانسل

dj77
26-12-2014, 16:37
در راستای روشنگری افکار عمومی و مشترکین اپراتورهای تلفن همراه

چگونه ارزان مکالمه کنیم

تشریح و بررسی طرح های تعرفه مکالمه و پیام کوتاه ایرانسل، همراه اول و رایتل

* در حال بررسی هستیم تا مناسب ترین طرح هر اپراتور برای مکالمه و پیام کوتاه را به لحاظ اقتصادی ارزیابی نموده و به همراه روش فعالسازی آن به مشترکین معرفی کنیم. ضمن آنکه اخیرا بسیاری از سرویس های به ظاهر فریبنده (طرح نقره ای، جزیره، بسته مکالمه و...) به علتعدم آگاهی کامل مشترکین، موجب تضرر آنها شده است؛ این در حالیست که حتی ساعتها گفتگو، مکالمه و تماس های ما با سامانه های پاسخگوی برخی اپراتورها، مشخص نموده است اغلب خود این افراد نیز آگاهی کاملی از جزئیات خدمات اپراتور مربوطه ندارند.

بزودی در همین تاپیک
انجمهای تخصصی P30World

#تحریم_ایرانسل

arashaj74
26-12-2014, 16:39
با این سرعت قیمت ایرانسل بجای اینکه ADSL جمع کینم نفت ریختیم روی سیم کارت ایرانسل آتیشش زیدم :n02: مصرف من در 1شبانه روز بالای 20گیگه پدر بزرگ ایرانسل هم بیاد نمی تونه جواگوی من باشه

البته اینترنت موبایل بیشتر به درد استفاده محدود میخوره صد البته هم با قیمتهای معقول نه فضایی!

#تحریم_ایرانسل

شما که خوره اینترنت هستی چرا ۱۰۰ گیگ ۳۵۰۰ رو نمیخری؟
هیچ اینترنت قابل حملی در کشور گیگی ۳۵۰۰ نیست!

dj77
26-12-2014, 16:45
شما که خوره اینترنت هستی چرا ۱۰۰ گیگ ۳۵۰۰ رو نمیخری؟
هیچ اینترنت قابل حملی در کشور گیگی ۳۵۰۰ نیست!

چون نیاز به این کار ندارم! وقتی اینترنت نامحدود هست و اینترنت 8مگی چرا بیام هزینه اضافی کنم! :n26:

در ضمن این بسته ای که شما میگید به هیچ وجه ای قیمت تموم نمیشه برای مشترک : هزینه بسته 1ساله+ 8%مالیات بر ارزش افزوده= 378هزارتومن

#تحریم_ایرانسل

dj77
26-12-2014, 17:07
اینم یه ترول از حکایت گرانی بسته های اینترنت ایرانسل درست بعد از اینکه ایرانسل اعلام کرد که تعرفه اینترنت کاهش پیدا کرده و همه منتظر کاهش زیاد قیمت بسته ها بودند!

#تحریم_ایرانسل :n06:

amiralex65
26-12-2014, 17:31
3g ايرانسل. اصفهان

dj77
26-12-2014, 17:48
شارژ ویژه اینترنت همراه ایرانسل نیز گران شد

#تحریم_ایرانسل

laser1
26-12-2014, 18:24
3g ايرانسل. اصفهان

کدوم منطقه حاجی
ما سمت سیمین سرعتش روز ها هیچ جوره از 200 بیشتر نمیشه
و شبکه داخلی هم ایراد داره شب و روز از 100 بیشتر نمیشه
جالبه من شب ها با سرعت 500 تا 1مگ دانلود میکنم ولی سرعت سرور های داخلی رو 100 یا کمتره

ghm122
26-12-2014, 19:31
شارژ ویژه اینترنت همراه ایرانسل نیز گران شد

#تحریم_ایرانسل

سلام
این شارژ ویژه یعنی چی؟یعنی علاوه بر اینترنت میشه از خود مبلغ شارژ هم تو اون بازه برای مکالمه و پیامک استفاده کرد؟؟؟وگرنه توجیهش چی هست ؟

dj77
26-12-2014, 20:01
سلام
این شارژ ویژه یعنی چی؟یعنی علاوه بر اینترنت میشه از خود مبلغ شارژ هم تو اون بازه برای مکالمه و پیامک استفاده کرد؟؟؟وگرنه توجیهش چی هست ؟

دقیقا زیر تصویر توضیه داده کد شارژ مستقیم با 145 وارد می کنید.کل شارژ مستقیم میره برای اینترنت
توجیه خاصی نداره دزدیه بیشتر.

amiralex65
26-12-2014, 20:07
کدوم منطقه حاجی
جالبه من شب ها با سرعت 500 تا 1مگ دانلود میکنم ولی سرعت سرور های داخلی رو 100 یا کمتره

خیابان ابن سينا

and-roid2
26-12-2014, 20:16
کدوم منطقه حاجی
شهر ما(یا منطقمون) چندماهه که دقیقا اینطوریه.
الان هم که قیمتها زیاد شده هنوز کیفیت در حد صفره و هیچ فرقی نکرده!!

mr_mansouri
26-12-2014, 20:19
شهر ما(یا منطقمون) چندماهه که دقیقا اینطوریه.
الان هم که قیمتها زیاد شده هنوز کیفیت در حد صفره و هیچ فرقی نکرده!!

سلام
شما كجا هستيد؟

ghm122
26-12-2014, 20:23
دقیقا زیر تصویر توضیه داده کد شارژ مستقیم با 145 وارد می کنید.کل شارژ مستقیم میره برای اینترنت
توجیه خاصی نداره دزدیه بیشتر.
وقتی همون 2 گیگ رو میشه با مدت اعتبار بالاتر همین قیمت خرید چرا باید چنین روش شارژی طراحی بشه؟؟

dj77
26-12-2014, 20:29
وقتی همون 2 گیگ رو میشه با مدت اعتبار بالاتر همین قیمت خرید چرا باید چنین روش شارژی طراحی بشه؟؟

اونو دیگه باید از نابغه های ایرانسل بپرسید... هیچ مزیتی هم نداره کلا... :n27:

and-roid2
26-12-2014, 20:35
سلام
شما كجا هستيد؟

قـــم....
فقط سرعت LTE قابل قبوله و انچنان مشکل افت سرعتی نداره.

shirazdownload
26-12-2014, 21:27
به نظر من فعلا بسته های 2 و 3 ترکیبی ماهانه ایرانسل به صرفه است
بسته 2 : 139 دقیقه مکالمه / 600 پیامک فارسی / 600 مگابایت اینترنت قیمت این بسته 15 هزار تومان هست
اما اگر یه حساب کتاب کنید میبینید که :
139 دقیقه * 67 تومان = 9300
600 پیامک * 10 تومان = 6000
فقط جمع این دوتا میشه 15300 !
و انگار شما واسه 600 مگابایت پولی پرداخت نمیکنید

البته درسته که 600 مگابایت خیلی کمه اما شما 500 مگابایت رو بخواین با تعرفه جدید بخرین 10.000 تومان میشه !

بسته ترکیبی 3 بازم به صرفه تر هست خودتون حساب کنید دیگه
185 دقیقه مکالمه / 1000 پیامک فارسی / 1000 مگابایت اینترنت قیمت این بسته 20 هزار تومان هست

mehrabooni
26-12-2014, 21:55
بسته 2 : 139 دقیقه مکالمه / 600 پیامک فارسی / 600 مگابایت اینترنت قیمت این بسته 15 هزار تومان هست

البته درسته که 600 مگابایت خیلی کمه اما شما 500 مگابایت رو بخواین با تعرفه جدید بخرین 10.000 تومان میشه !

185 دقیقه مکالمه / 1000 پیامک فارسی / 1000 مگابایت اینترنت قیمت این بسته 20 هزار تومان هست

راست میگین

ممنون واسه ی محاسبه

dj77
26-12-2014, 22:11

بسته های ترکیبی جدید؛ با ترکیبی کم فروشانه..

اگر منظور شما این بسته هاست:

که باید بگم خدمتتون که مکالمه و پیامک که داخل شبکه ست کلا...پس شما در تماس با همراه اول و سایر خطوط به هیچ وجه نمی تونی از بسته ترکیبی استفاده کنید از این
همانطور که که جدول می بینید در بسته های جدید هم حجم اینترنت بشدت کاهش پیدا کرده
بعد هم دیگه این دست بسته ها مناسب برای همون سالهای ظهور بسته های قرمز و آبی و... بود نه الان که همه با شبکه های اجتماعی موبایل با هم در ارتباط هستند...

قضاوت اینکه این دست بسته ها بصرفه هستند یا کم فروشانه با دوستان...

#تحریم_ایرانسل

shirazdownload
26-12-2014, 22:22
بسته های ترکیبی جدید؛ با ترکیبی کم فروشانه..

اگر منظور شما این بسته هاست:

که باید بگم خدمتتون که مکالمه و پیامک که داخل شبکه ست کلا...پس شما در تماس با همراه اول و سایر خطوط به هیچ وجه نمی تونی از بسته ترکیبی استفاده کنید از این
همانطور که که جدول می بینید هم هم از تعداد پیامک کم شده در بسته های جدید هم حجم اینترنت بشدت کاهش پیدا کرده
بعد هم دیگه این دست بسته ها مناسب برای همون سالهای ظهور بسته های قرمز و آبی و... بود نه الان که همه با شبکه های اجتماعی موبایل با هم در ارتباط هستند...

قضاوت اینکه این دست بسته ها بصرفه هستند یا کم فروشانه با دوستان...

#تحریم_ایرانسل

دوست عزیز حرف شما کاملا درست هست
اگر دقت کنید منم محاسباتم رو با تعرفه درون شبکه ای حساب کردم
اتفاقا تعداد پیامک بیشتر از بسته دوره قبل شده
مکالمه هم ثابت مونده فقط از حجم اینترنت کم کرده
بجاش پیامک ها خیلی بیشتر شده . قبلا 380 پیامک فارسی میشد توی بسته 2 !

dj77
26-12-2014, 22:23
خب من یک سری تست از اپراتور های کشور آمریکا پیدا کردم که جالب هست :
فقط اگر به وضعیت آنتن دهی اپراتور ها توجه کنید میبینید که بعضی از اونها وضعیت مناسبی ندارند واسه همین توی تست، سرعت کمتری داشتن
اما طبق شنیده های من بیشترین سرعت رو Verizon داره که سرعتی حدود 30 تا 40 مگابیت ارایه میده
جدیدا این شرکت با راه اندازی سرویس XLTE به سرعت های بسیار بالایی تا 80 مگابیت رسیده که البته همه ی مناطق تحت پوشش این سرویس جدید نیستند
شرکت Sprint هم که ارزون ترین تعرفه رو داره و به نسبت سرعت پایین تری داره جدیدا با را اندازی سرویس جدید Spark Sprint به سرعت 40 مگابیت رسیده

در پست بعد اطلاعات جالب تری رو در اختیارتون میزارم..

اینجا مگه تاپیک اپاتورهای آمریکاست؟! چه ربطی داره؟!
:n27:

shirazdownload
26-12-2014, 22:26
اینجا مگه تاپیک اپاتورهای آمریکاست؟! چه ربطی داره؟!
:n27:

من میخواستم توی پست بعد نتیجه گیری کنم و کیفیت و قیمت اپراتور ها رو با اپراتور های خودمون مقایسه کنم که بدونین چه ظلمی داره به ما میشه !
و الان توی دنیا تا کجا پیشرفت کردند و ما کجا هستیم !

dj77
26-12-2014, 22:28
دوست عزیز حرف شما کاملا درست هست
اگر دقت کنید منم محاسباتم رو با تعرفه درون شبکه ای حساب کردم
اتفاقا تعداد پیامک بیشتر از بسته دوره قبل شده
مکالمه هم ثابت مونده فقط از حجم اینترنت کم کرده
بجاش پیامک ها خیلی بیشتر شده . قبلا 380 پیامک فارسی میشد توی بسته 2 !

بعد ببینم الان طرف 2میلیون میده گوشی هوشمند LTE ساپورت میخوره که پیامک بخره یا از اینترنت خط با قیمت معقول استفاده کنه؟!

همانطور که شما هم در جریان هستند با شبکه های اجتماعی موبایل و تحت وب حتی امکان برقراری تماس تصویری هم فراهم شده دیگه خدمات Voice , sms فکر نمی کنید دورش گذشته باشه؟!

dj77
26-12-2014, 22:31
من میخواستم توی پست بعد نتیجه گیری کنم و کیفیت و قیمت اپراتور ها رو با اپراتور های خودمون مقایسه کنم که بدونین چه ظلمی داره به ما میشه !
و الان توی دنیا تا کجا پیشرفت کردند و ما کجا هستیم !

مقایسه با اپراتورهای خارج از کشور کار درستی نیست چون سطح درآمد ارزش پول و... همه اینها روی هزینه های اینترنت همراه تاثیر گذاره و اصولا مقایسه در شرایط برابر انجام نمیشه با توجه به معلفه های ذکر شده پس عملا مقایسه صحیحی نمی تونیم داشته باشم بحث تاپیک از منحرف میشه و عده ای هم به مسائل حاشیه ای خواهند پرداخت.

بنده هم نظر شخصی خودمو گفتم حالا شما اگر قصد مقایسه دارید مشکلی نداره تاپیک مرتبط ایجاد کنید درش درباره موضوع بحث و گفتگو بفرمایید.

shirazdownload
26-12-2014, 22:33
بعد ببینم الان طرف 2میلیون میده گوشی هوشمند LTE ساپورت میخوره که پیامک بخره یا از اینترنت خط با قیمت معقول استفاده کنه؟!

همانطور که شما هم در جریان هستند با شبکه های اجتماعی موبایل و تحت وب حتی امکان برقراری تماس تصویری هم فراهم شده دیگه خدمات Voice , sms فکر نمی کنید دورش گذشته باشه؟!

معلومه که دورش گذشته
منم فقط میخواستم این بسته رو معرفی کنم و قیمتش رو محاسبه کنم براتون شاید کسی هنوز به voic یا Text نیاز داشته باشه و این بسته واسش به صرفه باشه
من قسد ندارم از ایرانسل طرفداری کنم فقط واسه اطلاعات بود
وگرنه همه ی دنیا توی بسته هاشون text و voice رو unlimit میدن

shirazdownload
26-12-2014, 22:47
مقایسه با اپراتورهای خارج از کشور کار درستی نیست چون سطح درآمد ارزش پول و... همه اینها روی هزینه های اینترنت همراه تاثیر گذاره و اصولا مقایسه در شرایط برابر انجام نمیشه با توجه به معلفه های ذکر شده پس عملا مقایسه صحیحی نمی تونیم داشته باشم بحث تاپیک از منحرف میشه و عده ای هم به مسائل حاشیه ای خواهند پرداخت.

بنده هم نظر شخصی خودمو گفتم حالا شما اگر قصد مقایسه دارید مشکلی نداره تاپیک مرتبط ایجاد کنید درش درباره موضوع بحث و گفتگو بفرمایید.

در هر صورت باید بدونید که کیفیت شبکه LTE و 3G باید به چه صورت باشه و کیفیت شرکت های خدماتی کشور ما چطور هست و کجای کار هستیم !
شاید مقایسه کار درستی نباشه اما توی همه ی دنیا شبکه lte یک استانداردی داره ولی الان سرعت lte اینجا دقیقا مثل 3G هست و نباید دلمون رو خوش کنیم که حالا شبکه 4G داریم !
امیدوارم که هم از نظر کیفیت و هم سرعت روز به روز به کشور های پیشرفته نزدیک بشیم

hpolo
26-12-2014, 23:06
ایرانسل فعلا تعطیل حالا هر جور میخواد بسته هاشو جا بزنه تا ارزون نشه نمیخوایم

ak313
26-12-2014, 23:49
منم از زمان تری جی دو بار از بسته ایرانسل استفاده کردم و دیگه تمدید نمی کنم ای دی اس الم دارم دیگه اینقدر کم عقل نیستم برم بیست تومن برای دو گیگ بدم. برای آزادم همون رایتل بهتره همون نیم ریال اما ایرانسل حتی حاضر نشد تعرفه هاشو یکسان نیم ریال قرار بده حتی از ۰.۲۵ ریال هم نگذشت. چک کردن ای میل یا سرچ چندتا مطلب خیلی حجم نمیبره تازه میتونید لود عکسها رو هم غیر فعال کنید
از صدا و پیامکشم به ندرت استفاده می کنم چون دورو بریها اکثرا همراه اولین و تعرفه های اعتباریش نمی صرفه

armin_punisher6
27-12-2014, 00:09
بچه ها خواهشا يه بار متحد بشين و نخرين تا نتيجشو ببينين.

extreme2006gh
27-12-2014, 00:43
من 3g رو تازه فعال کردم حتی برای وبگردی هم سرعت افتضاحه و همش قطعی و ارور داره
با اسپید تست گرفتم اکثر مواقع سرعت حدود 30KB هست و پینگ هم بعضی مواقع خیلی زیاد و کلا نوسان زیاد داره ؟

میخواستم بدونم این نوسان برای همه هست ؟ یا بستگی به منطقه و چیزای دیگه داره ؟ اگه اینطوری باشه که حتیبرای وبگردی هم بدرد نمیخوره

4G هم همینطوریه دوستان ؟ اگه اینطوریه که اصلا سراغش نریم؟

dj77
27-12-2014, 01:59
دود لجبازی ایرانسل با وزیر ارتباطات در چشم مشترکان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

#تحریم_ایرانسل

mehrabooni
27-12-2014, 03:23
دود لجبازی ایرانسل با وزیر ارتباطات در چشم مشترکان! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

#تحریم_ایرانسل

دقیقا ایرانسل داره لجبازی میکنه . اونطور که دزفولی مصاحبه کرده بود،معلومه با این دولت مشکل داره

hesam 63
27-12-2014, 04:53
فکر می کنم دو اپراتور دیگر هم به ایرانسل بپیوندند. کاری که ایرانسل کرد از نظر خودشون هوشمندانه بود و در برابر تهدیدها هم عقب نشینی به نظر نمی کنه.
الان شبکه های اجتماعی دارن خدماتی رو ارائه می دن که هر ساعت و هر دقیقه باعث ضرر و زیان شرکتی مثل ایرانسل می شن. تا چند سال آینده که این روند به ورشکستگی این شرکت ها منجر خواهد شد.
البته یک مسئله پیش بینی چنین رخدادیه و مسئله دیگه پیشرفت های تند و سریع تکنولوژیه. با ادامه این وضع کسی بسته های شارژ رو نمی خره یا دیگه کسی برای مسیج هزینه نمی کنه!
کاری هم که کرد این بود که بسته شبانه رو دوباره فعال کرد. هر گیگ کم تر از 400 تومن ... یعنی دوست داری دانلود کنی بیا این هم از این ... ولی بسته های روزانه شو طوری چیدمان کرد که کسی اگه شارژ نخرید ضرر نکنه. مخصوصا قیمت های عجیب و غریب بسته های روزانه و هفتگی چند ده مگی که کاربر رو ترغیب کنه به استفاده از هزینه بیشتر.

mehrabooni
27-12-2014, 05:55
الان دوستان میگن یه بسته ی ترکیبی هست که ارزون میفته ولی بقول dj عزیز کسی که گوشی lte ساپورت میخره میخاد از دیتا برای همه ی کارهای خودش استفاده کنه
توی دنیای امروز دیگه پیامو تماس چه معنی داره

arash59b
27-12-2014, 07:41
فکر می کنم دو اپراتور دیگر هم به ایرانسل بپیوندند. کاری که ایرانسل کرد از نظر خودشون هوشمندانه بود و در برابر تهدیدها هم عقب نشینی به نظر نمی کنه.
الان شبکه های اجتماعی دارن خدماتی رو ارائه می دن که هر ساعت و هر دقیقه باعث ضرر و زیان شرکتی مثل ایرانسل می شن. تا چند سال آینده که این روند به ورشکستگی این شرکت ها منجر خواهد شد.
البته یک مسئله پیش بینی چنین رخدادیه و مسئله دیگه پیشرفت های تند و سریع تکنولوژیه. با ادامه این وضع کسی بسته های شارژ رو نمی خره یا دیگه کسی برای مسیج هزینه نمی کنه!
کاری هم که کرد این بود که بسته شبانه رو دوباره فعال کرد. هر گیگ کم تر از 400 تومن ... یعنی دوست داری دانلود کنی بیا این هم از این ... ولی بسته های روزانه شو طوری چیدمان کرد که کسی اگه شارژ نخرید ضرر نکنه. مخصوصا قیمت های عجیب و غریب بسته های روزانه و هفتگی چند ده مگی که کاربر رو ترغیب کنه به استفاده از هزینه بیشتر.

دوست گرامی اومدن نسل های جدید اینترنت موبایل باعث ورشکسته شدن اپراتورها نمی شه اگه قرار بود اینطور باشه که شرکت های خارجی تا حالا ورشکست می شدن مهم اینه که نوع درامد اپراتورها فرق کرده و از مکالمه به دیتاتغییر کرده.

البته اپراتورهای خارجی این کم شدن درامدشون رو با افزایش نرح دیتا بطور مستقیم جبران نمی کنند که باعث بشه به مشترکین فشار بیاد بلکه از طریق ارایه ارزش افزوده تو صنایع جانبی مثل اپلیکیشن ها و خدمات

مورد نیاز قشرهای خاص این کاهش رو جبران می کنند همونطور که چند بار وزیر ارتباطات تو سخنانشون به این موضوع اشاره کرد

اما متاسفانه اونجا که اکثر مسولین اپراتورها مغزشون در حد بز کار می کنه و بجای اینکه اونا اهداف بلند بندت شرکت رو ترسیم کنند این کار توسط چندتا مشاور درپیت انجام میشه اولین کاری که می کنند افزایش قیمت هاست

یعنی از نظر نوع تفکر با یه مغازه دار بی سواد 30 سال پیش هیچ فرقی ندارند.

Arashdn
27-12-2014, 07:49
سلام دوستان
یه سوال نسبتا مرتبط با موضوع تاپیک
تو گوشی های سونی وقتی شبکه ها رو سرچ میکنیم به تفکیک نوع میاره(2G/3G3/LTE)
مثل این عکس

حالا سوالی که مطرح میشه اینه که چطور میشه همچین لیستی که تمام شبکه ها رو با تفکیک نوع بیاره ، در آندروید های سامسونگ ، یا آیفون داشته باشیم؟
اپلیکشن خاصی هست؟
روش خاصی وجود داره؟

ممنون

arash59b
27-12-2014, 08:27
سلام دوستان
یه سوال نسبتا مرتبط با موضوع تاپیک
تو گوشی های سونی وقتی شبکه ها رو سرچ میکنیم به تفکیک نوع میاره(2G/3G3/LTE)
مثل این عکس

حالا سوالی که مطرح میشه اینه که چطور میشه همچین لیستی که تمام شبکه ها رو با تفکیک نوع بیاره ، در آندروید های سامسونگ ، یا آیفون داشته باشیم؟
اپلیکشن خاصی هست؟
روش خاصی وجود داره؟

ممنون

خیر جنین اپی وجود نداره و این ویژگی مخصوص طراحی فریم ور گوشی توسط خود شرکت هست. گوشی بعضی از شرکت های دیگه هم این ویژگی رو دارند

farhadrohi
27-12-2014, 09:37
مثل اینکه ایرانسل دوباره بسته های شبانه رو گذاشته

فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk

mehrabooni
27-12-2014, 11:37
کلا گوشی ایفونمونو بندازیم دور

هیچ توییکی واسه مدیریت نسل سه مثل اندروید وجود نداره

arash59b
27-12-2014, 11:40

دونبال چه نوع آپی هستی؟

yoseffaraji
27-12-2014, 12:36

تو آیفون وقتی 3gرو روشن کنید و جستجوی دستی شبکه رو بزنید لیستی که میاره شبکه های 3gهست و اگه از اون لیست اپراتور رو انتخاب کنید دیگه به BTSهای 2gوصل نمیشه و همیشه روی 3gمیمونه

dj77
27-12-2014, 12:48
در راستای روشنگری افکار عمومی و مشترکین اپراتورهای تلفن همراه

1- مشترکین اعتباری ایرانسل:
با توجه به افزایش شدید تعرفه های طرح آبی و قرمز از جشنواره پاییز و غیر اقتصادی شدن فعالسازی این دو طرح با توجه به هزینه فعالسازی آنها، تعرفه شماره جادویی مناسبترین تعرفه برای کسانی است که با یک شماره خاص ایرانسلی، بیشترین تماس را دارند: * هزینه فعالسازی: 20.000 ریال
* مدت اعتبار طرح تشویقی: 30 روز
* نحوه فعالسازی:
مرحله اول) کد دستوری #6*2*3*555*
مرحله دوم) وارد کردن شماره مورد نظر از طریق کد دستوری #1*4*4*3*140*
* این سرویس صرفا مختص مشترکین اعتباری است.
* پس از فعالسازی، هزینه هر دقیقه مکالمه با شماره وارد شده در تمامی ساعات شبانه روز بمدت یکماه از تاریخ فعالسازی، 435 ریال و هزینه ارسال هر پیام کوتاه فارسی 68 ریال و هر پیام لاتین 129 ریال خواهد بود. * هزینه تماس و ارسال پیام کوتاه به سایر خطوط داخل و خارج شبکه (به غیر از شماره جادویی) مطابق طرح پایه ثانیه ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1%DB%8C) خواهد بود. * جهت برخورداری از 35% تخفیفی اختصاص یافته به شماره جادویی، در صورت فعال بودن سرویس جزیره ایرانسل روی سیمکارت اعتباری شما، بایستی حتما از طریق کد دستوری #135* آنرا را غیر فعال نمایید. * با فعالسازی این طرح، لیست فهرست طلایی شما تا پایان طرح تشویقی شماره جادویی، موقتا غیر فعال (غیر قابل استفاده) می شود.
این مطلب در حال تکمیل است

mehrabooni
27-12-2014, 12:54
یه توییک میخام که ثابت روی نسل سه بمونه دیگه
مثل اندروید که میشه نوع شبکتو انتخاب کنی

mehrabooni
27-12-2014, 12:55
تو آیفون وقتی 3gرو روشن کنید و جستجوی دستی شبکه رو بزنید لیستی که میاره شبکه های 3gهست و اگه از اون لیست اپراتور رو انتخاب کنید دیگه به BTSهای 2gوصل نمیشه و همیشه روی 3gمیمونه

خب طبق گفته شما 3g روشن کردم
بعد جستجوی دستی شبکه زدم
لیست اومد،ایرانسل رو انتخاب کردم،ولی وقتی جایی که آنتن ضعیفه به شبکه 2g وصل میشه

رفیقم گوشی اندرویدی داره کنارم
اون میتونه به نسل سوم متصل بمونه
اما ایفون لعنتی نمیتونه

عکس ها رو با تپتاک اپلود کردم

ولی لینکشون کردم که حجم رفقای دیگه الکی حروم نشه

dj77
27-12-2014, 13:02
یه توییک میخام که ثابت روی نسل سه بمونه دیگه
مثل اندروید که میشه نوع شبکتو انتخاب کنی

روی آیفون متاسفانه انتخاب شبکه مثل آندروید وجود نداره. البته اون انتخاب جنس شبکه هم روی بعضی گوشی ها مثل سونی هست وگرنه برندهای دیگه که آندروید میزنن باید درباره مدل گوشی تحقیق کنی قبلش حتما

hosseinkarimi937
27-12-2014, 13:28
تير خلاص وزير به ماجراي افزايش ۲ برابري تعرفه بسته‌هاي اينترنت ايرانسل؛ اپراتور ارزان‌تر را انتخاب کنيد

وزير ارتباطات با رسم جدولي از مقايسه تعرفه بسته‌هاي اينترنت ۳ اپراتور تلفن همراه در پاسخ به اعتراض شديد کاربران در شبکه‌هاي اجتماعي، گفت: در حال حاضر دو اپراتور ديگر تغييري در نرخ بسته‌هاي خود نداشته‌اند و مشترکان مي‌توانند براساس نرخ‌ها اپراتور خود را انتخاب کنند.

وزير ارتباطات با رسم جدولي از مقايسه تعرفه بسته‌هاي اينترنت ۳ اپراتور تلفن همراه در پاسخ به اعتراض شديد کاربران در شبکه‌هاي اجتماعي، گفت: در حال حاضر دو اپراتور ديگر تغييري در نرخ بسته‌هاي خود نداشته‌اند و مشترکان مي‌توانند براساس نرخ‌ها اپراتور خود را انتخاب کنند.

در حالي که قرار بود از اول دي ماه تعرفه استفاده آزاد از اينترنت موبايل به نيم ريال براي سيم‌کارت‌هاي دائمي و 0.75 ريال براي سيم‌کارت‌هاي اعتباري کاهش يابد، همزمان با اعمال اين کاهش تعرفه،‌ اپراتور دوم تلفن همراه تعرفه بسته‌هاي اينترنت خود را افزايش داد. اين در حالي است که هنوز تغييري در تعرفه‌ بسته‌هاي اينترنت ديگر اپراتورهاي تلفن همراه اعلام نشده است.

در گذشته، اين نگراني احساس مي‌شد که با اجراي دستورالعمل کاهش تعرفه استفاده آزاد از اينترنت، اپراتورها براي جبران درآمد، تعرفه بسته‌ها را افزايش دهند و اين نگراني به وزارت ارتباطات ابراز شده بود.

به تبعيت از حال و هواي فضاي اينترنت، معمولا رفتار و رسم مخاطبان و مشتريان اينترنتي نيز از اين فضاي مجازي تبعيت و در اينترنت بروز بيشتري پيدا مي کند. همچنان که اين کاهش و افزايش توآمان تعرفه ها به شدت با اعتراض کاربران مواجه شده به طوري که پس از اعلام اين خبر، مشترکان اين اپراتور با حضور در صفحه شخصي وزير در شبکه اجتماعي به شدت نسبت به اين موضوع واکنش نشان دادند و خواستار رسيدگي به موضوع شدند.

همچنين مخاطبان صفحه رسمي اين اپراتور در شبکه اجتماعي اينستاگرام نيز در ذيل عکس و مطلبي که خبر ارزان شدن تعرفه مصرف آزاد را اعلام مي کرد با انتشار جملات اعتراض آميز، پر بحث ترين مطلب اين صفحه تا به امروز را رقم زدند و همچنين در شبکه هاي اجتماعي کمپيني براي مقابله با اين تعرفه ها به راه انداختند که اين اعتراض ها همچنان ادامه دارد.

در پي اين اعتراض ها، همان طور که واضح بود معاون رگولاتوري به عنوان نهاد مقررات گذار و نظارتي بر عملکرد اپراتور، اعلام کرد که تعرفه هاي جديد در حدود اختيارات اپراتور بوده است.

اما وزير ارتباطات در تازه ترين اظهار نظر خود با پاسخ گويي به اعتراض شديد کاربران در صفحه خود در شبکه اجتماعي، علاوه بر تاييد اينکه اين تعرفه ها در حدود اختيارات اپراتور بوده، راه حلي ارائه کرده است.

وي همچنين در اين پاسخ نشان داده نگاه آگاهانه اي به موضوع دارد و در پاسخ خود از ميان بسته هاي متعدد اين اپراتور دقيقا به موردي که بيشتر مورد اعتراض و استفاده کاربران بوده تمرکز کرده است.

محمود واعظي گفته: 

«با توجه به کامنت هاي بسيار زياد شما در مورد قيمت بسته هاي اينترنت ايرانسل، لازم مي دانم توضيحاتي در اين باره ذکر کنم.

1-متولي تعيين نرخ خدمات ارتباطي کميسيون تنظيم مقررات است. سياست اين کميسيون تعيين سقف قيمت است و بر اين اساس اخيراً با مصوبه اي سقف قيمت را از 5 ريال به ازاي هر کيلو بايت به نيم ريال کاهش داده است.

2-براي حفظ رقابت در بين اپراتورهاي مخابراتي آنها مجازند بسته هاي مختلفي ارائه کنند. ارائه هر بسته به سياست اقتصادي هر اپراتور وابسته است و مشترک به عنوان بهره بردار حق انتخاب سرويس هاي مختلف را دارد، اما هيچ يک از اپراتورها حق ندارند از سقف تعرفه مصوب بيشتر دريافت کنند.

3-مشترکان مي توانند براساس نرخ هاي مختلف اپراتورهاي فعال، اپراتور خود را انتخاب و سرويس هاي مورد نظر را دريافت کنند. در حال حاضر دو اپراتور ديگر تغييري در نرخ بسته هاي خود نداشته اند.»

وي سپس در جدولي تعرفه بسته هاي اينترنت 3 اپراتور تلفن همراه را مقايسه و منتشر کرده است.

اين مقايسه را مي توان حسن ختام وزير در موضوع افزايش دو برابري تعرفه بسته هاي اينترنت اپراتور دوم تلفن همراه، دانست.

محمود واعظي که در ماجراي تصويب اوليه نرخ 2.5 ريال براي اينترنت موبايل (که سپس به 0.5 ريال به ازاي هر کيلوبايت کاهش يافت) به مشترکان توصيه مي کرد بايد در نسل هاي بالاتر از بسته استفاده کنند، اکنون نيز در برابر افزايش تعرفه هاي اينترنت يک اپراتور، مسير تعرفه ارزان تر ديگر اپراتورها را براي کاهش هزينه هاي مشترکان پيشنهاد مي کند.

از آغاز اعتراض هاي مشترکان نسبت به افزايش دو برابري تعرفه اينترنت ايرانسل، اين اپراتور به سرعت چند بسته با قيمت هاي نزديک به قبل (بسته هاي شبانه) را به سبد بسته هاي خود اضافه کرده است که اما به دليل شبانه بودن مورد رضايت مشترکان قرار نگرفته است. زيرا مشترکان اعلام مي کنند از ساعت 2 تا 8 بامداد خواب هستند و نياز به اينترنت ندارند.

مشخص نيست آيا اپراتور دوم تلفن همراه اين واکنش را از سوي مشترکان خود پيش بيني مي کرد يا خير، اکنون بايد ديد با شرايط پيش آمده آيا با پافشاري روي تعرفه هاي جديد و عدم تغيير تعرفه‌ها، ريزش مشترکانش را به سمت دو اپراتور ديگر به انتظار خواهد نشست و آيا دو اپراتور ديگر با عدم افزايش تعرفه هاي خود، زمينه مهاجرت مشترکان اينترنتي اپراتور دوم به سمت خود را فراهم خواهند کرد.

mehrabooni
27-12-2014, 13:29
روی آیفون متاسفانه انتخاب شبکه مثل آندروید وجود نداره. البته اون انتخاب جنس شبکه هم روی بعضی گوشی ها مثل سونی هست وگرنه برندهای دیگه که آندروید میزنن باید درباره مدل گوشی تحقیق کنی قبلش حتما

جناب یوسف فرجی گفتن که میشه
"تو آیفون وقتی 3gرو روشن کنید و جستجوی دستی شبکه رو بزنید لیستی که میاره شبکه های 3gهست و اگه از اون لیست اپراتور رو انتخاب کنید دیگه به BTSهای 2gوصل نمیشه و همیشه روی 3gمیمونه"

Majidson
27-12-2014, 13:31
وزیر ارتباطات خبر داد
تغییر مجدد قیمت بسته‌های اینترنت ایرانسل

وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: اقدام اپراتور دوم در افزایش هزینه بسته‌های اینترنت غیرقانونی نبوده اما با این حال این اپراتور از تجدید‌نظر در قیمت این بسته‌ها خبر داده است.به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود واعظی امروز در جمع خبرنگاران گفت: پس از اعلام تعرفه‌های جدید بسته‌های اینترنتی ایرانسل مخالفت‌های متعددی از سوی مردم صورت گرفت که در نهایت براساس اخباری که به من رسیده اپراتور در حال تجدید‌نظر در این زمینه است، چرا که این تغییر به نفع خود اپراتور خواهد بود هرچند که از نظر ما در تعرفه جدید بسته‌ها تخلفی صورت نگرفته است.محمود واعظی همچنین عنوان کرد: پیش از این خواسته اپراتورها این بود که تعرفه هر کیلوبایت داده همراه حدود 2.5 ریال باشد، اما از آنجا که بسیاری از کاربران از اینترنت به شکل غیربسته‌ای استفاده می‌کند این هزینه برای آنها بالا بود و برهمین اساس تعرفه نیم‌ ریالی برای این بخش تعیین شد که این موضوع درآمد اپراتورها را کاهش می‌دهد.وزیر ارتباطات ادامه داد: ما پیش از این هم پیش‌بینی کرده بودیم وقتی هزینه اینترنت آزاد ارزان باشد، تعداد افرادی که از این خدمت استفاده می‌کنند افزایش خواهد یافت حال نیز در شرایطی که تنها یک هفته از اعمال تعرفه‌های جدید گذشته خود اپراتورها براین نکته اذعان دارند که تعدادی افرادی که از اینترنت موبایل استفاده می‌کنند بالا رفته است به همین دلیل لازم است اپراتورها بسته‌های مختلفی را تعریف کند تا مردم قدرت انتخاب بیشتری داشته باشند.وی در عین حال خطاب به مردم خاطر نشان کرد: اگر چه طی هفته‌های گذشته تعرفه اینترنت موبایل کاهش پیدا کرده، اما همچنان توصیه ما به مردم آن است که اصلا به سمت استفاده آزاد نروند، چرا که حتی با تعرفه بسته‌های جدید همچنان اینترنت آزاد قیمتی پنج برابر گذشته دارد.

yoseffaraji
27-12-2014, 13:50
خب طبق گفته شما 3g روشن کردم
بعد جستجوی دستی شبکه زدم
لیست اومد،ایرانسل رو انتخاب کردم،ولی وقتی جایی که آنتن ضعیفه به شبکه 2g وصل میشه

رفیقم گوشی اندرویدی داره کنارم
اون میتونه به نسل سوم متصل بمونه
اما ایفون لعنتی نمیتونه

عکس ها رو با تپتاک اپلود کردم

ولی لینکشون کردم که حجم رفقای دیگه الکی حروم نشه

برای من که اینطوری مشکلی نداره و به 3gوصل میشه.مثل اینکه تو ios 8.1یه آپشنی داره که میشه انتخاب کرد نوع شبکه رو ولی من 6.1.3هستم و نمیتونم آپدیت کنم به 8.1

amir_naser
27-12-2014, 14:07
پست حذف شد به دلیل تحریم ایرانسل

dj77
27-12-2014, 14:58
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد:

فیلترینگ هوشمند به معنی رفع فیلتر فیس‌بوک و یوتیوب نیست/ پارازیت‌ها در برخی مناطق بیش از حد مجاز است/ احراز هویت کاربران در اینترنت منتفی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

"احتمال تجدیدنظر ایرانسل در تعرفه بسته‌های اینترنت
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه گفت:‌ تعرفه قانونی به ازای هر کیلوبایت اینترنت نیم ریال است که نسبت به تعرفه قبل یک دهم شده است. هیچ اپراتوری حق ندارد از این رقم تعرفه بیشتری را ارائه دهد. اگر ایرانسل در ارائه تعرفه‌های جدید تخلف نکرده اما به دلیل اعتراض مشترکان اعلام کرده که در حال تجدید نظر در تعرفه‌ها است. واعظی گفت:‌ تجدیدنظر در تعرفه‌ها اگرچه شاید در کوتاه مدت به ضرر اپراتور باشد، اما در میان مدت به نفع اپراتور است. وزیر ارتباطات در نهایت توصیه کرد مشترکان از اینترنت بسته‌ای استفاده کنند زیرا قیمت اینترنت آزاد پنج برابر قیمت بسته اینترنت است."

#تحریم_ایرانسل

dj77
27-12-2014, 15:40
خبر فوری

شمارش معکوس برای کاهش تعرفه اینترنت همراه ایرانسل

در نتیجه اعتراضات شدید مشترکین و سیل اعلام نارضایتی در صفحه وزیر ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شنیده ها حاکی از خبرهای خوشی در آینده نزدیک است

اعتراضات تا عقب نشینی کامل ایرانسل ادامه می یابد

#تحریم_ایرانسل

amir_rahmani
27-12-2014, 16:13
بچه ها توصیه من به شما استفاده از بسته های ترکیبی مخصوص به خود هستش از سایت زیر
میتونید بدین شکل عمل کنید اینترنت 2 گیگ در روز با قیمت 12900 تومن بعد فرداش 30 روزه بزنین با اینترنت 5 مگ 700 تومن
چون این بسته ها قابلیت تمدید دارند هم حجم هم زمان تمدید میشه اینترنت 2 گیگ در ماه 13700 تومن
2 گیگ اینترنت+5 دقیقه مکالمه+10 اس ام اس با مدت 3 روز = 12900 تومان
5 مگ اینترنت+5 دقیقه مکالمه+ 10 اس ام اس با مدت 30 روز = 700 تومان
در کل 12960+700=13660 تومن
و اینترنت 1 گیگ در ماه با این شیوه تقریبا 7200 تومن میافته خیلی به صرفه است

مطمئنی تمدید میشه؟!؟!

mehrabooni
27-12-2014, 16:21
برای من که اینطوری مشکلی نداره و به 3gوصل میشه.مثل اینکه تو ios 8.1یه آپشنی داره که میشه انتخاب کرد نوع شبکه رو ولی من 6.1.3هستم و نمیتونم آپدیت کنم به 8.1

واسه مایی که ۷.۱.۲ هستیم باید چکار کنیم

mohammad.asghari
27-12-2014, 17:08
dj طرح خوبی برای ارسال پیامک به یک شماره خاص نداری؟

Masoud-Susa
27-12-2014, 17:23
واسه مایی که ۷.۱.۲ هستیم باید چکار کنیم

هیچ راهی نیست حتی تو 8.1 هم همچین آپشنی فقط واسه گوشی های یه سری اپراتور خاص اپل همچین چیزی بیرون داره.
قبل شما کلی دنبالش بودم یا به عبارتی گشتم نبود نگرد نیست.

dj77
27-12-2014, 17:27
dj طرح خوبی برای ارسال پیامک به یک شماره خاص نداری؟

طرح قرمز ماهیانه 3تومن که پیامک فارسی داخل شبکه می کنه 79ریال

ولی به نظر بنده کلا دوره ارسال روزی 30, 40 تا sms گذاشته... از وایبر و لاین و... استفاده کنید پولتون هم تو جیبتون بمونه. تازه اگر این طرح رو فعال کنی بابت 100تاپیام فارسی داخل شبکه باید 790تومن بدی به ایرانسل...

amin1374
27-12-2014, 17:35
سرعت 3جی مشهد ترکیده هر جا تستیدم داغونه افتضاحه افتضاحه !!!! :n21:

دوستان یکی یک راهی بگه 800 مگ دیگه از بسته 2 گیگم مونده و 4 روز دیگه بیشتر مهلت ندارم که اینو تموم کنم ؟

dj77
27-12-2014, 17:40
سرعت 3جی مشهد ترکیده هر جا تستیدم داغونه افتضاحه افتضاحه !!!! :n21:

دوستان یکی یک راهی بگه 800 مگ دیگه از بسته 2 گیگم مونده و 4 روز دیگه بیشتر مهلت ندارم که اینو تموم کنم ؟

بهترین راهش اینه که هات اسپات گوشی رو روشن کنی با سیستم وصل بشی به گوشی یه فیلم بذاری با IDM دانلود بشه (با حداکثر کانکشن-32کانکشن.)

rznrz06
27-12-2014, 18:01
بهترین راهش اینه که هات اسپات گوشی رو روشن کنی با سیستم وصل بشی به گوشی یه فیلم بذاری با IDM دانلود بشه (با حداکثر کانکشن-32کانکشن.)
درود
عزیز ببخشید idm من ارجینال هست،8 تا کانکشن هم بیشتر روشن نمیشه.
چیکار کنم 32 کانکشنش روشن شه؟
ممنون

SONY XPERIA Z3

dj77
27-12-2014, 18:01
واکاوی روزنامه دنیای اقتصاد از تعرفه‌های جدید اینترنت ایرانسل و مخالفت کاربران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شهرام شریف در روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: دو روز قبل ایرانسل خبری را به رسانه‌ها فرستاد با این تیتر: «اینترنت ایرانسل ارزان شد» اما تنها یک روز بعد کاربران شبکه‌های اجتماعی متوجه تغییر و افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی موبایل این اپراتور شدند.

کیفیت اینترنت مهم‌تر‌ از قیمت
هر چند بسیاری از کاربران افزایش قیمت را برنمی‌تابند اما باید توجه داشت مقایسه آنان بر اساس کیفیت سرویسی است که به آنها عرضه می‌شود. کاربران معتقدند به رغم ارتقا به نسل‌های بالاتر همچنان کیفیت اینترنت موبایل مناسب نیست و شبکه‌های جدید هنوز پوشش مناسبی هم ندارند.
شاید در این میان باید این موضوع را در نظر گرفت که کیفیت پایین اینترنت (که وابسته به مشکلات کلی‌تر کیفیتی اینترنت کشور و انحصار شرکت‌هایی چون زیر‌ساخت است) هم حالا با ظهور شبکه‌های جدید ارتباطی مثل 3G و 4G خود را بیش از پیش نشان می‌دهد.
در واقع کاربران انتظار دارند در ازای افزایش قیمت سرعت مقبول‌تر و کیفیت بهتری را هم دریافت کنند بخشی از افزایش کیفیت ناشی از پوشش شبکه و سرعت داخل آن است که وظیفه اپراتورها است اما بخش دیگر شامل خود اینترنت است که این روزها در کشور حال و روز خوبی ندارد. باید توجه داشت اینترنت موبایل (به‌رغم ارتقای نسل‌ها) هم بخشی از همان اینترنتی است که شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت ADSL ارائه می‌دهند.
سرچشمه آب گل آلود را اگر بتوان درست کرد پذیرش هزینه سرمایه‌گذاری و ارائه سرویس‌های بهتر و با‌کیفیت‌تر برای کاربران به مراتب راحت‌تر است.

#تحریم_ایرانسل

dj77
27-12-2014, 18:02
درود
ممنون

SONY XPERIA Z3

به قسمت تنظیمات > ارتباط با شبکه مراجعه کیند.

dj77
27-12-2014, 18:03
ایرانسل بازده‌ی میدان رقابت بین اپراتورهای تلفن همراه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

"ایرانسل فکر کرده است که می‌تواند فضای رقابت را مدیریت کند و ما هم احساسمان بر این است که نخواهد توانست. در حال حاضر سه اپراتور در کشور داریم و قیمت اینترنت در آنها کاملاً به صورت رقابتی است.» داداش‌زاده در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با «ایران» با بیان مطلب فوق و با تأکید بر اینکه این کج سلیقگی ایرانسل باعث از دست دادن مشتری می‌شود گفت: ایرانسل فکر می‌کرد که در این فضای رقابتی می‌تواند به صورت مقطعی بسته‌هایش را دو برابر افزایش بدهد اما از سوی دیگر، اپراتورهای اول و سوم بسته‌هایشان را در سقف نگه داشتند تا مردم روی آنها سوئیچ ‌کنند. اگرچه ایرانسل با افزایش دو برابری تعرفه بسته‌های اینترنتی‌اش کار خلافی انجام نداده است اما این اپراتور، نخستین بازنده فضای رقابتی بین اپراتورهای تلفن همراه شد."

#تحریم_ایرانسل

SAeedBaa
27-12-2014, 18:46
#تحریم_ایرانسل

درحالی‌که سایر اپراتورها تمام شدن اعتبار بسته‌های تشویقی و ارزان قیمت خود را از پیش به مشترکان اعلام کرده و برای تمدید این بسته‌ها از مشترک خود اجازه می‌گیرند ایرانسل بدون اعلام موضوع به مشترکان و به محض پایان اعتبار بسته‌های تشویقی، هرگونه استفاده مشترک از اینترنت را با نرخ تعرفه آزاد حساب می‌کند که این موضوع بارها مورد انتقاد مشترکان ایرانسل قرار گرفته است. به این ترتیب اپراتور دوم با استفاده از غفلت مشترکان خود استفاده از اینترنت آزاد را به آنها تحمیل کرده و به سرعت باعث اتمام شارژ ریالی و اعتباری آنها می‌شود.
حالا با وجود آن‌که همراه اول اعلام می‌کند تنها حدود ١٥‌درصد از مشترکانش از اینترنت آزاد استفاده می‌کنند ایرانسل با این ترفند و با کاهش تعرفه اینترنت آزاد موضوع را به سود خود ندیده و به سرعت درصدد افزایش قیمت بسته‌های تشویقی خود تا دو برابر برآمده است.
با این شرایط وزیر ارتباطات اعلام می‌کند ایرانسل به‌دلیل پایبندی به سقف قیمت‌های مصوب مرتکب تخلف نشده است. این موضوع درحالی است که تعیین سقف برای قیمت بسته‌های تشویقی مفهوم دقیقی ندارد و به گفته روابط عمومی همراه اول به «شهروند» حداکثر قیمت این بسته‌ها می‌تواند با نرخ اینترنت آزاد محاسبه شود که به این ترتیب اگر اینترنت یک گیگابایت یک ماهه را در نظر بگیریم سقف بسته‌های یک ماهه اینترنت همراه می‌تواند به ٥٠٠‌هزار تومان برسد!

#تحریم_ایرانسل

mea2002
27-12-2014, 19:20
سلام-آیا بسته شبانه 24 گیگابایتی 2 تا 8 صبح برای سیم کارت دائمی آی سیم هم فعال میشود یا فقط مخصوص سیم کارت اعتباری است؟تشکر

boose_bar_khoda
27-12-2014, 19:22
آقا حواستون به بسته ها باشه ها معلوم نیست سر کاریه یا فعلا درستش نکردن
من بسته 1 ماهه 20 هزار تومنی رو زدم بعد دیدم 1 گیگ اینترنت داده و مکالمشم کمتره
زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم حالا یا اطلاعات سایت و به روز نکردن یا یه جور کلکی چیزیه نمیدونم

mehrabooni
27-12-2014, 19:39
درود
ممنون

SONY XPERIA Z3

کرک شدشو دانلود کن

mf70
27-12-2014, 19:39
آقا حواستون به بسته ها باشه ها معلوم نیست سر کاریه یا فعلا درستش نکردن
من بسته 1 ماهه 20 هزار تومنی رو زدم بعد دیدم 1 گیگ اینترنت داده و مکالمشم کمتره
زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم حالا یا اطلاعات سایت و به روز نکردن یا یه جور کلکی چیزیه نمیدونم
حقته هی میگیم تحریم رفته بسته خریده

boose_bar_khoda
27-12-2014, 19:55
حقته هی میگیم تحریم رفته بسته خریده

:n08:
بابا من گول خوردم حساب کردم دیدم قیمتش میصرفه خریدم نمیدونستم سرابه :n08:
حالا ببینم پولم و پس میدن یا 2 گیگش میکنن یا نه چون از پشتیبانیه ایرانسل زمینه خوبی دارم یه بار شارژم و خورد پسش دادن

soheilsh
27-12-2014, 20:16
اقایون بیاید اینم بسته جدید .
واقعا خنده دار نیست ؟
2 هزارتومن بسته هاشونو ارزون کردن که صدا بخوابه

matr!x_2008
27-12-2014, 20:25
قیمتا باید به قبل برگرده... واقعا دیگه نمیصرفه با این قیمتای نجومی!!! من که همراه اول استفاده میکنم هم ارزونه هم سرعت خوبی داره:n01:

ak313
27-12-2014, 20:30
واقعا خنده دار نیست ؟

توجه نفرمودید بسته هفتگی جدید داده.. دو گیگ ۱۸ تومن برای یک هفته و ۵ گیگ ۳۵ تومن برای یه هفته. خیلی دغلی ایرانسل. تحریم رو ندیدی تازه می خواد شروع بشه خیلی ها هنوز بسته های قبلیشون مونده

dj77
27-12-2014, 20:34
واقعا خنده دار نیست ؟

بسته های جدید نیست اینها همون بسته های گرون شروع شده از 1دی هست نگاه کنید بنده هم در پست شروع همین تاپیک همون 1دی گذاشتم در شروع.

باز هم دروغ و مردم فریبی از طرف ایرانسل دزد...

ولی در کل باید همون قیمت های قبلی رو ارایه بده اگر 1000تومن هم بیشتر باشه به هیچ وجه از اینترنت ایرانسل مثل همین الان استفاده نخواهیم کرد!

#تحریم_ایرانسل

nini bad
27-12-2014, 20:58
5گیگ 35هزار تومان؟؟؟؟؟ من با 35 هزارتومان 15گیگ ترافیک اضافه برای سرویس وایرلسم میگیرم با ضریب اشتراک 1به1... بعد اون بنده خدا هایی که نسل سوم هنوز براشون راه اندازی نشده باید پول الکی بدند!!!!

amir_naser
27-12-2014, 21:02
پست حذف شد

peyman_omnia2
27-12-2014, 21:12
تحریییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییم
فک کردن مردم ایران رو گنج نشستن که برای یه اینترنت دوزاری این همه پول مفت بدن

dj77
27-12-2014, 21:17
بله دوستان من خودم الان این طرح زدم و 2 گیگ قبلا زده بودم 2 سه روز پیش 700 تومن دادم 30 روز تمدید شد
3 ماهه هر بار 700 تومن 30 روز تمدید میشه
دوستان توجه داشته باشید که تمدید بیش از 30 روز امکان نداره یعنی الان 20 روز داشته باشی 30 روز بزنی همون 30 روز میشه

برعکس شده جدیداً؟! از زمین به آسمون میباره؟!
ما داریم پولهای زیاد خرج میکنم ایرانسل باید بیاد طرحهای ارزان بذاره برای مشترک که جذب کنه نه اینکه ما بریم بگریدم ببینیم از چه راهی میشه دور زد باز پول بزیزیم تو حلق ایرانسل
تا ADSL و اینترنتهای همراه اپراتورهای دگه با قیمت وکیفیت مناسب هست مگه دیونه شدیم پول بریزیم تو جوب آب !!!
فقط و فقط #تحریم_ایرانسل

این جواب ماست به گران فروشان
سزای گرون فروش نخریدنه.

amir_rahmani
27-12-2014, 21:29
آقا ما چی کار کنیم که adsl نامحدودمون مخابرات محدود کرد و الان فقط 18 گیگ اونم 6 ماهه می فروشن 81000 تومن که کلا قطعه فعلا...تازه هم رو اورده بودیم به این ایرانسل و الان فقط 200 مگ حجمم مونده؟ :( یه خورده هم ای کاش اینا به فکر مشترکینشون باشن

dj77
27-12-2014, 21:47
آقا ما چی کار کنیم که adsl نامحدودمون مخابرات محدود کرد و الان فقط 18 گیگ اونم 6 ماهه می فروشن 81000 تومن که کلا قطعه فعلا...تازه هم رو اورده بودیم به این ایرانسل و الان فقط 200 مگ حجمم مونده؟ :( یه خورده هم ای کاش اینا به فکر مشترکینشون باشن

شما از مخابرات استانت در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن!
مدارک شکایت هم به راحتی می تونی از سایت خود مخابرات استان بگیری, بگی آقا اینها در سایت یه چیزی زدن یه سرویس دیگه به ما میدن کلاً!

shirazdownload
27-12-2014, 22:27
واقعا واسه من عجیب هست که چه کسانی طرح این افزایش قیمت رو دادن وقتی که در آخرین اخبار فقط حدود 70 شهر نسل 3 رو دارن و 9 شهر نسل چهار !
یعنی حتی یچیزی حدود 10% کشور ! خب اونایی که هنوز دارن با همون کیفیت افتضاح نسل دو استفاده میکنند چرا باید بیشتر بپردازنند !
به نظر من حداقل بعد از تکمیل 60-70% پوشش میتونست قیمت رو افزایش بده که حداقل اون موقع کیفیت هم افزایش کرده باشه !
یا اینکه تعرفه شبکه 4G رو بیشتر قرار میداد که حداقل آدم خوشحال باشه اگر داره پول بیشتری میده کیفیت بسیار بالایی رو هم تجربه میکنه

farshad0123
27-12-2014, 23:09
من قبلا حدس زده بودم كه ايرانسل قيمتا رو بالا ميبره با توجه به قيمت سرويس هاي وايمكسش چنين چيزي رو حدس زده بودم
كلا تو ايران غير از مخابرات هيچ شركتي بدرد اينترنت نميخوره مخابرات هر جور بود بدونيد شركت هاي ديگه بدترن