مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
طبق مطلبی که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نوشته شده عملکرد پلاس در دستگاه شیائومی mi5 مشکل داره و بعیده شما روی این موبایلی که سه تا فرکانس رو هم می تونه تجمیع کنه علامت پلاس رو دیده باشید طبیعتا این باید یک مشکل نرم افزاری هست که ممکنه بعدا با اپدیت درست بشه
Now problem with Mi 5 is the proper deployment of this new technology, it's very fresh but not yet perfect. In fact many Mi 5 users here in the Philippines gets no signal due to the improper integration of the LTE-CA resulting to no signal at all.
The temporary fix is to disable one of the bands which is Band 3 using QXDM, then signal will begin to normalize.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hope Mi 5 Developers will work on this and give us a good LTE-CA integration in the future updates.
Mitch002 Signing Off!!
کسانی که گوشیشون روته شاید با این برنامه اطلاعات فرکانس ها رو بهتر ببینن و مدیریت کنند
alpha007
13-01-2017, 19:52
نرم افزار ltewatch فقط روی مودم های هوآوی کار میکنه؟ :n35:
دی لینک و ... رو چه نرم افزاری شبیه این تغییر فرکانس میده؟
amirbrad
13-01-2017, 19:56
نرم افزار ltewatch فقط روی مودم های هوآوی کار میکنه؟ :n35:
دی لینک و ... رو چه نرم افزاری شبیه این تغییر فرکانس میده؟
فقط رو هواوی کار میکنه، مودم های دیگه همچین نرم افزاری ندارن، سوالات مربوط به مودم تو تایپیک خودش بپرسید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
این برنامه مای ایرانسل انگار حالش خوش نیست.حساب کاربری منو نمیشناخت منم از حساب کاربری خارج شدم.الان که میخوام وارد بشم هرچی شمارمو میزنم میگه شماره اشتباه است!!!
mobile1199
14-01-2017, 06:29
این برنامه مای ایرانسل انگار حالش خوش نیست.حساب کاربری منو نمیشناخت منم از حساب کاربری خارج شدم.الان که میخوام وارد بشم هرچی شمارمو میزنم میگه شماره اشتباه است!!!
تایید میشه :n01: با یه گوشی دیگه الان خواستم وارد شم مینویسه no status message in response ... هر چند چیز جدیدی نیست و بارها این مورد تکرار شده:n06:
-------------------------------ویرایش--------------------------------
مثل این که اپدیت شده ایرانسل من و یه چیزی به نام کارکرد بهش اضافه کردن (شاید هم جدید نباشه ولی تا الان اصلا فرصت خرید بسته شبانه نداشتم ) .
ehsanch73
14-01-2017, 14:53
سلام یه مشکل دارم گه وقتی اینترنت وصل میکنم همش علامت Hمیره و میاد اما وقتی شروع دانلود میکنم علامتش میمونه و دیگه قطع و وصل نمیشه H یعنی وقتی به صورت بیکار مودمم وصل نت همش قطع و وصل میشه H منم برای گیم میخواستم از پینگش استفاده کنم که با این مشکل با رفتن علامته همش پینگ بالا میره مشکل ازچیه؟مدل مودم D-Link DWM-156
سلام یه مشکل دارم گه وقتی اینترنت وصل میکنم همش علامت Hمیره و میاد اما وقتی شروع دانلود میکنم علامتش میمونه و دیگه قطع و وصل نمیشه H یعنی وقتی به صورت بیکار مودمم وصل نت همش قطع و وصل میشه H منم برای گیم میخواستم از پینگش استفاده کنم که با این مشکل با رفتن علامته همش پینگ بالا میره مشکل ازچیه؟مدل مودم D-Link DWM-156
۴جی برای گیم مناسب نیست
من این مشکل شمارو ندارم با این حال نوسال پینگ خیلی زیاده (حداقل منطقه ما که اینطوره، پینگ ۱۰۰ ۱۵۰ تا بالا پایین میشه گاهی وقتا)
گیم فقط سرویس های ADSL, Wireless, TD-LTE به نظر من جواب میده
greatpouya
14-01-2017, 21:29
دوستان در نظو داشته باشید که ایرانسل الان شبکه cat 6 داره ولییییی یه چیزی وجود داره و اونم پهنای بانده... . درسته رو ۲ تا فرکانس میده و رو هر کدوم یک کریر ولی کریر اول که روی فرکانس ۱۸۰۰ هست فقط ۱۰ مگاهرتز پهنای باند داره که درواقع کسانی که روی باند ۳ (۱۸۰۰) هستند میتونن تا سقف ۷۵ مگابیت درثانیه(در شرایط عالی) دریافت داشته باشن و ایرانسل روی فرکانس ۲۶۰۰ هم یک کریر با پهنای باید ۱۵ مگاهرتز ارائه کرده که همه اینها به صورت MIMO ارائه میشه که رو این فرکانس(۲۶۰۰) هم میتونید تا سقف حدود ۱۱۲ مگابیت در شرایط عالی دریافت داشته باشید. که درواقع 4g+ این دو فرکانس رو همزمان به استفاده میگیره که پهنای باید ها به ۲۵ مگاهرتز رسیده و throughput یا خروجی ۱۸۳ مگابیت رو میده. در شرایط الان عالی ترین سرعتی که ایرانسل رو ۴جی پلاس میکشه ۱۸۳ مگابیت هست. البته در نظر داشته باشید که واقعا این سرعت رویاییه!!! و در هر کریر امکان اضافه کردن پهنای باند تا ۲۰ مگاهرتز وجود داره و کافیه فقط ایرانسل اراده کنه و اون ۱۰ رو به ۲۰ و ۱۵ رو هم به ۲۰ تبدیل کنه که نهایت سرعت به ۳۰۰ مگابیت میرسه.... . در حال حاضر سرعتی که ایرانسل در شرایط عادی داره ارائه میده ۱۰۰ درصد مث همون سرعتی که مثلا تو امریکا از اپراتورا دریافت میکنن. در نتیجه انقدر ظرفیت این تکنولوژی بالاس که شاید فعلا ایرانسل هیچ نیازی به افزایش پهنای باند نداشته باشه!!! ضمنا مثلا در آلمان به تازگی در مراکز پر جمعیت شهری تا سقف ۳۰۰ مگابیت داره ارائه میشه. که براحتی اون هم قابل ارائه است:n12::n19::n27:
این مشکل شبکه بوده که اگر تماس به ۷۰۰ هم میگرفتیم وصل نمیشد به اپراتور... .:n35::n19:
معلوم هست چی میگی ؟! 7 مگابیت ؟! قورجی 7مگابیت ؟!
میدونی بیت و بایت چیه ؟! (:
گوشیتون پشتیبانی میکنه
زمانی که تحت پوشش TD هم رفتین صد در صد از پلاس میتونن استفاده کنین
برای من وقتی که فعال شد 4G+ تقریبا 2 هفته دیگش نقشه TD سبز پرنگ شد یجورایی نقشه TD هم نقشه پلاس هم هست
اگه الانش رو 4g معمولی سرعت خوبی دارین بهتره رو همین تک باند بمونید زمانی که فعال شه نصف میشه سرعتتون چه رو تک باندش و چ روی تجمیع
شهر ما فقط 4g داره و فعلا پلاس فعال نشده
ولی شهر بغلیمون پلاس داره
اونجا تست کردم. وقتی پلاس فعاله سرعتم کمتر از 4g معمولی هست :| نمیدونم چرا
اره بر عكس هست . [emoji23][emoji23]
میشه بپرسم شما چطوری دستی باند انتخاب میکنید؟
من مودم D-Link دارم، هرجا گشتم نبود این تنظیم، ولی هر دوباند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ پشتیبانی میکنه
یکی از دلایلش که روی h در واقع روی گوشی ها با h+ مشخص میشه نمیمونه و اونجا h میره و روی گوشی h+ به h تبدیل میشه و باعش ایجاد مشکل در بازی هایی مثل کلش رویال اینا میشه، تا اونجا که من تحقیق کردم مربوط به ترافیک بالای شبکه نسل ۳ ایرانسله. نسل ۳ ایرانسل از فرکانس ۲۱۰۰ استفاده میکنه و ترافیکشم خیلی بالاس چون همه ۴جی ندارن. و ظرفیت h+ هم محدوده و دائما بین یوزر ها تقسیم میشه و ... مثلا این مشکل در رایتل نیست به هیچ وجه(نسل ۳) چرا؟؟ چون خیلی کمتر از ایرانسل شلوغه و مشترک کمتر داره و علاوه بر اون شبکه نسل ۳ رایتل تنها شبکه نسل ۳ ایرانه که از ۲ فرکانس پشتیبانی میکنه!! پس اگر هم ۲۱۰۰ ش پر شه یه فرکانس ۹۰۰ باز داره(که ظرفیتش البته از ۲۱۰۰ کمتره) و بنابراین در ۳جی رایتل این مسائل دیده نمیشه. ولی در نسل چهارم بر خلاف رایتل ایرانسل از ۲ فرکانس استفاده میکنه و ترافیکش کمه ولی رایتل فقط از باند ۳(۱۸۰۰Mhz) استفاده میکنه(در نسل ۴).
دوستان در نظو داشته باشید که ایرانسل الان شبکه cat 6 داره ولییییی یه چیزی وجود داره و اونم پهنای بانده... . درسته رو ۲ تا فرکانس میده و رو هر کدوم یک کریر ولی کریر اول که روی فرکانس ۱۸۰۰ هست فقط ۱۰ مگاهرتز پهنای باند داره که درواقع کسانی که روی باند ۳ (۱۸۰۰) هستند میتونن تا سقف ۷۵ مگابیت درثانیه(در شرایط عالی) دریافت داشته باشن و ایرانسل روی فرکانس ۲۶۰۰ هم یک کریر با پهنای باید ۱۵ مگاهرتز ارائه کرده که همه اینها به صورت MIMO ارائه میشه که رو این فرکانس(۲۶۰۰) هم میتونید تا سقف حدود ۱۱۲ مگابیت در شرایط عالی دریافت داشته باشید. که درواقع 4g+ این دو فرکانس رو همزمان به استفاده میگیره که پهنای باید ها به ۲۵ مگاهرتز رسیده و throughput یا خروجی ۱۸۳ مگابیت رو میده. در شرایط الان عالی ترین سرعتی که ایرانسل رو ۴جی پلاس میکشه ۱۸۳ مگابیت هست. البته در نظر داشته باشید که واقعا این سرعت رویاییه!!! و در هر کریر امکان اضافه کردن پهنای باند تا ۲۰ مگاهرتز وجود داره و کافیه فقط ایرانسل اراده کنه و اون ۱۰ رو به ۲۰ و ۱۵ رو هم به ۲۰ تبدیل کنه که نهایت سرعت به ۳۰۰ مگابیت میرسه.... . در حال حاضر سرعتی که ایرانسل در شرایط عادی داره ارائه میده ۱۰۰ درصد مث همون سرعتی که مثلا تو امریکا از اپراتورا دریافت میکنن. در نتیجه انقدر ظرفیت این تکنولوژی بالاس که شاید فعلا ایرانسل هیچ نیازی به افزایش پهنای باند نداشته باشه!!! ضمنا مثلا در آلمان به تازگی در مراکز پر جمعیت شهری تا سقف ۳۰۰ مگابیت داره ارائه میشه. که براحتی اون هم قابل ارائه است:n12::n19::n27:
بله توی تئوری اینها رو می دونیم اما واقعیت اینه که من با باند سه بین 3 تا 12 مگ می گیرم و خیلی ها هم از عملکرد پلاس رضایت ندارن
تبلیغ خوبی بود برای ایرانسل البته شک ندارم فعلا ایرانسل بهترین اپراتوره
مجوز مجلس به وزارت ارتباطات درباره افزایش ظرفیت پهنای باند عبوری از کشور به 30 ترابيت بر ثانیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
greatpouya
15-01-2017, 07:51
تبلیغ خوبی بود برای ایرانسل!!!؟؟:n24: من روی باند ۳ ۳۶ مگ میگیرم دوست عزیز... .
sisili123456789
15-01-2017, 08:04
سلام دو تا سوال مسخره دارم:n36:
کسی میدونه قیمت سیمکارت ایرانسل 4g چنده الان؟
سیمکارتش نانو هم هستش یا باید بدم برام درستش کنن؟
اینم اضافه کنم میخوام یه سیمکارت جدید بگیرم ... این بسته های پیشنهادی ایرانسل توی سایتش خوبه بگیرم یا برم سیمکارت جدا بخرم بعدش بسته جدا بخرم ؟
کدوم به صرفه تره ؟
javad_0569
15-01-2017, 09:02
فقط رو هواوی کار میکنه، مودم های دیگه همچین نرم افزاری ندارن، سوالات مربوط به مودم تو تایپیک خودش بپرسید.
میشه یکی از دوستان لینک این نرم افزار رو برام ارسال کنن ، هرکجا رو گشتم نبود !!!
123arash
15-01-2017, 10:10
سلام خسته نباشید
مشکل قبلیم مربوط به قطع شدنهای پیاپی اینترنت حل شد اونم با نصب ویندوز جدید برطرف شد.
الان سرعت دانلود با مودم 3372 بین یک مگابایت تا دو مگابایت متغیره..کیفیت سیگنال هم 99 و اس ان آر 9 هست..رو همه باندها امتحان کردم بی فایده بود نظر شما برای افزایش سرعت چیه؟تقویت کننده انتنی چیزی هست یه راه حلی بهم بدید.
با تشکر
amirbrad
15-01-2017, 11:06
میشه یکی از دوستان لینک این نرم افزار رو برام ارسال کنن ، هرکجا رو گشتم نبود !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
MMDFullHD
15-01-2017, 11:23
سلام دو تا سوال مسخره دارم:n36:
کسی میدونه قیمت سیمکارت ایرانسل 4g چنده الان؟
سیمکارتش نانو هم هستش یا باید بدم برام درستش کنن؟
اینم اضافه کنم میخوام یه سیمکارت جدید بگیرم ... این بسته های پیشنهادی ایرانسل توی سایتش خوبه بگیرم یا برم سیمکارت جدا بخرم بعدش بسته جدا بخرم ؟
کدوم به صرفه تره ؟
سیم کارت فورجی قابلیت تبدیل به میکرو معمولی نانو داره سه پانچ هست TRIO قیمت سیمکارت هم ده هزار هست
اون بسته هم دیگه میل خودتونه
MMDFullHD
15-01-2017, 11:29
سلام خسته نباشید
مشکل قبلیم مربوط به قطع شدنهای پیاپی اینترنت حل شد اونم با نصب ویندوز جدید برطرف شد.
الان سرعت دانلود با مودم 3372 بین یک مگابایت تا دو مگابایت متغیره..کیفیت سیگنال هم 99 و اس ان آر 9 هست..رو همه باندها امتحان کردم بی فایده بود نظر شما برای افزایش سرعت چیه؟تقویت کننده انتنی چیزی هست یه راه حلی بهم بدید.
با تشکر
وضعیت سیگنالت خوب نیست از بچه های تاپبک مودم انتن خارجی کمک بگیر
بعد هر منطقه پهنای باند خودشو داره حتمن نباید سرعت فضایی بگیرین
greatpouya
15-01-2017, 11:57
وضعیت سیگنالت خوب نیست از بچه های تاپبک مودم انتن خارجی کمک بگیر
بعد هر منطقه پهنای باند خودشو داره حتمن نباید سرعت فضایی بگیرین
باند ۳ اینترنت عادی داره ولی باند ۷ یکم ایراد داره که تو ۴جی پلاس هم خراب میکنه! همه گوشیا و مودمام اولویت اتصالو رو باند ۷ میذارن .احتمالا تستی چیزی دارن میکنن... . که اگرم رو باند ۳ باشی ۱کی ۲ مگ در ثانیه فعلا نرماله خیلی جاها اینطوریه و بستگی به ترافیک و کیفیت سیگنالتم داره(نه قوت) که شاید جای مودم عوض شه فایده کنه. (چون جابجایی سانتی متری هم سرعتو تغییر میده تو اماکن بسته. -۹۹db قوی نیست ولی خوبه.
Armin.Computer
15-01-2017, 11:58
سلام
دوستان یکی از دوستانم یه مودم huawei خریده.
مشکل اینه که از 5 تا خط وقتی 3 تا خط هم پر باشه سرعت دانلود 100 کیلو هست
اونم تازه با دانلود منیجر
این طبیعی هست؟؟؟؟
greatpouya
15-01-2017, 12:02
اره طبیعیه تو منطقه مام همینه روی باند ۷ ایرانسل کلا قاطی کرده و مودمام اکثرا میرن رو باند ۷(۲۶۰۰). ولی اگر بتونی مودمو ببری جای بسته که سویچ شه رو باند ۳( چون قوی تره باند ۳ ) دانلودو شروع کنی و دوباره مودمو بذاری پشت پنجره میتونی فعلا با سرعت بالا دان کنی.:n29:
MMDFullHD
15-01-2017, 14:22
باند ۳ اینترنت عادی داره ولی باند ۷ یکم ایراد داره که تو ۴جی پلاس هم خراب میکنه! همه گوشیا و مودمام اولویت اتصالو رو باند ۷ میذارن .احتمالا تستی چیزی دارن میکنن... . که اگرم رو باند ۳ باشی ۱کی ۲ مگ در ثانیه فعلا نرماله خیلی جاها اینطوریه و بستگی به ترافیک و کیفیت سیگنالتم داره(نه قوت) که شاید جای مودم عوض شه فایده کنه. (چون جابجایی سانتی متری هم سرعتو تغییر میده تو اماکن بسته. -۹۹db قوی نیست ولی خوبه.
بیشتر من خودم SNR رو ملاک قرار میدم
پلاس بستگی داره به اینکه چقد پهنا داره دکل و اینکه فاصلتون چقده من جایی نزدیک با قدرت خوب SNR 5 نود مگابیت میگیرم
ولی ته خونه با همون قدرت خوب -5 50 مگابیت بزور میگیرم دیگ زیر دکل 160 تا اینارو میده
خیلی هم بستگی ب مودم گوشی یا مودم داره خیلی تاثیر گذاره
البته همین 50 مگابیت بهترین حالت هست چون همین پهنای باند اینترنت رو دارن سرعت بالاتر دیگه اینترانت هست ن اینترنت
vahid.tipic
15-01-2017, 15:14
دوستان من واقعا از صحبت های بی فایده با پشتیبانی ایرانسل خسته شدم، بنابر شرایط کاریم هم زیاد فرصت تحقیق و بررسی ندارم
اگر کسی میتونه منو کمک کنه واقعا ممنونش میشم
من با سیم کارت 4g با گوشی iphone 5s از طریق hotspot با کابل usb به اینترنت وصل میشم
سرعت دانلودم بالاتر از ۲ مگابایت نمیرفت از بسته های شبانه هم استفاده میکردم
تا اینکه ۲ ماه پیش یک نقطه ای در منزل رو پیدا کرده بودم که اگه دقیق روی اون نقطه قرار میگرفت سرعت دانلود تا ۴ مگابایت هم بالا میرفت یعنی حتی ۱ سانتیمتر این طرف تر یا اون طرف تر سرعت پایین میومد،حدود ۲ ماهی بود از بسته های شبانه استفاده نمیکردم تا هفته پیش که مجدد خریداری کردم اما نه تنها اون نقطه از منزل دیگه سرعت ۴ مگابایت نمیداد بلکه هر جای خونه رو تست کردم کلا دیگه سرعت دانلود به سختی به ۱ مگابایت میرسه،نزدیک ۱ هفته هم هست هر شب دارم تست میکنم از ۲ بامداد تا ۶ صبح اما کلا همونه وضع ،میخوام بدونم دلیلش چیه واقعا؟من آیا باید مودم بخرم؟اصلا مودم چقدر تاثیر داره؟چون اگه قرار هست با مودم هم همین سرعت رو داشته باشم فایده نداره و اینکه خب اگر گوشیم تواناییش کم بود همون ۲ ماه پیش هم نباید سرعت ۴ مگابایت رو میداد اصولا
اساتید اگر راهنمایی کنند واقعا ممنون میشم
می تونه به خاطر توسعه شبکه و کم شدن پهنای باند دکل باشه
می تونه به خاطر تداخلات رادیویی هم باشه. وقتی دکلها رو زیاد می کنن تداخلات هم بالاتر میره و افت سرعت هم هست
با خرید مودم بعیده اتفاقی بیفته مگه اینکه اونجا پلاس باشه و مودم پلاس بگیری. پیشنهاد می کنم توی اونجا با یه سامسونگ پلاس تست بزنی
greatpouya
15-01-2017, 15:30
دوستان من واقعا از صحبت های بی فایده با پشتیبانی ایرانسل خسته شدم، بنابر شرایط کاریم هم زیاد فرصت تحقیق و بررسی ندارم
اگر کسی میتونه منو کمک کنه واقعا ممنونش میشم
من با سیم کارت 4g با گوشی iphone 5s از طریق hotspot با کابل usb به اینترنت وصل میشم
سرعت دانلودم بالاتر از ۲ مگابایت نمیرفت از بسته های شبانه هم استفاده میکردم
تا اینکه ۲ ماه پیش یک نقطه ای در منزل رو پیدا کرده بودم که اگه دقیق روی اون نقطه قرار میگرفت سرعت دانلود تا ۴ مگابایت هم بالا میرفت یعنی حتی ۱ سانتیمتر این طرف تر یا اون طرف تر سرعت پایین میومد،حدود ۲ ماهی بود از بسته های شبانه استفاده نمیکردم تا هفته پیش که مجدد خریداری کردم اما نه تنها اون نقطه از منزل دیگه سرعت ۴ مگابایت نمیداد بلکه هر جای خونه رو تست کردم کلا دیگه سرعت دانلود به سختی به ۱ مگابایت میرسه،نزدیک ۱ هفته هم هست هر شب دارم تست میکنم از ۲ بامداد تا ۶ صبح اما کلا همونه وضع ،میخوام بدونم دلیلش چیه واقعا؟من آیا باید مودم بخرم؟اصلا مودم چقدر تاثیر داره؟چون اگه قرار هست با مودم هم همین سرعت رو داشته باشم فایده نداره و اینکه خب اگر گوشیم تواناییش کم بود همون ۲ ماه پیش هم نباید سرعت ۴ مگابایت رو میداد اصولا
اساتید اگر راهنمایی کنند واقعا ممنون میشم
اگه تونستی حتما با یه سامسونگ که ۴جی پلاس داره مثل اس ۶ یا اس ۷ تست کن ببین چه سرعتی میگیری روش. ولی احتمالش زیاده که جهت دکل رو یکم عوض کرده باشن. چون وقتی کسی شکایت از انتن دهی میکنه یخورده پشتیبانی این چیزارو تغییر میده که در اون صورت مال طرف درس میشه و انتن دهی شما خراب. (البته فعلا که همه دکل هارو ۴جی نکردن و تکمیل نشده ظرفیت). بنابراین اگر از مودم استفاده کنی احتمال زیاد مشکل رفع شه. چون خیلی گیرندگیش بالاس مخصوصا d100. اگر رو سامسونگ با 4g+ سرعت بالاتر گرفتی پس با مودمم حل میشه. چون پهنای باند کم میاوردی با سیگنال ضعیف.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
vahid.tipic
15-01-2017, 15:42
می تونه به خاطر توسعه شبکه و کم شدن پهنای باند دکل باشه
می تونه به خاطر تداخلات رادیویی هم باشه. وقتی دکلها رو زیاد می کنن تداخلات هم بالاتر میره و افت سرعت هم هست
با خرید مودم بعیده اتفاقی بیفته مگه اینکه اونجا پلاس باشه و مودم پلاس بگیری. پیشنهاد می کنم توی اونجا با یه سامسونگ پلاس تست بزنی
اگه تونستی حتما با یه سامسونگ که ۴جی پلاس داره مثل اس ۶ یا اس ۷ تست کن ببین چه سرعتی میگیری روش. ولی احتمالش زیاده که جهت دکل رو یکم عوض کرده باشن. چون وقتی کسی شکایت از انتن دهی میکنه یخورده پشتیبانی این چیزارو تغییر میده که در اون صورت مال طرف درس میشه و انتن دهی شما خراب. (البته فعلا که همه دکل هارو ۴جی نکردن و تکمیل نشده ظرفیت). بنابراین اگر از مودم استفاده کنی احتمال زیاد مشکل رفع شه. چون خیلی گیرندگیش بالاس مخصوصا d100. اگر رو سامسونگ با 4g+ سرعت بالاتر گرفتی پس با مودمم حل میشه. چون پهنای باند کم میاوردی با سیگنال ضعیف.
خیلی ممنون دوستان
راهی جز این سامسونگ پلاس نیست؟چون از اطرافیانم کسی این گوشی رو نداره
یه سوال دیگه: آنتن دهی خود گوشی هم تاثیر داره روی سرعت دریافتی؟
کلا اینترنت گوشی من ۳ گزینه داره برای اینترنت که میشه یکیشو انتخاب کرد حالت 2g که قرار میدم 5 تا آنتن کامل دارم،3g که قرار میدم ۴ تا انتن و LTE هم ۳ تا آنتن
روشی نیست آنتن دهی در حالت LTE بیشتر بشه؟
Mohammad Aghaee
15-01-2017, 15:53
خیلی ممنون دوستان
کلا اینترنت گوشی من ۳ گزینه داره برای اینترنت که میشه یکیشو انتخاب کرد حالت 2g که قرار میدم 5 تا آنتن کامل دارم،3g که قرار میدم ۴ تا انتن و LTE هم ۳ تا آنتن
شما از سرعت 3G محلتون ناراضی هستی؟
به نظرم اگه از 3G راضی هستی و سیگنالش هم از LTE قوی تره بزار همون 3G بمونه و ازش استفاده کن . من خودم واسه دانلود بعضی وقتا سوییچ میکنم روی 3G چون بهم سرعت بیشتری هم میده نسبت به 4G (دلیلش اینه که همه از 4G استفاده میکنن و پهنای باندش ممکنه کاهش پیدا کنه درحالی که 3G بلا استفاده میمونه و ممکنه سرعت بیشتری هم بده)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
greatpouya
15-01-2017, 15:56
خیلی ممنون دوستان
چرا با گذاشتن دیش یا ورق الومینیومی و ... پشت گوشی که اموزشاش زیاده تو اینترنت. با ایفون ۶اس و بالاتر هم تست کنی ۴جی + داره. ولی سعی کن با همون گوشی خودت یبار بری پشتبام و ببینی با انتن فول چقد سرعت میده! این ساده ترین راه[emoji192]
vahid.tipic
15-01-2017, 16:10
شما از سرعت 3G محلتون ناراضی هستی؟
به نظرم اگه از 3G راضی هستی و سیگنالش هم از LTE قوی تره بزار همون 3G بمونه و ازش استفاده کن . من خودم واسه دانلود بعضی وقتا سوییچ میکنم روی 3G چون بهم سرعت بیشتری هم میده نسبت به 4G (دلیلش اینه که همه از 4G استفاده میکنن و پهنای باندش ممکنه کاهش پیدا کنه درحالی که 3G بلا استفاده میمونه و ممکنه سرعت بیشتری هم بده)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
نه 3g بیشتر از ۳۰۰ کیلوبایت سرعت دانلود نمیده متاسفانه
چرا با گذاشتن دیش یا ورق الومینیومی و ... پشت گوشی که اموزشاش زیاده تو اینترنت. با ایفون ۶اس و بالاتر هم تست کنی ۴جی + داره. ولی سعی کن با همون گوشی خودت یبار بری پشتبام و ببینی با انتن فول چقد سرعت میده! این ساده ترین راه[emoji192]
خیلی ممنون تست میکنم ببینم چه افاقی میفته هر چند همین الان هم خیلی نزدیکم به پشت بام و هیچوقت یادم نمیاد گوشیم ۵ تا آنتن داشته باشه مگر رو حالت 2g
اگر آموزشی واسه افزایش آنتن دهی سیمکارت هم سراغ دارین ممنون میشم برام ارسال کنید.
با سپاس
soheilsh
15-01-2017, 16:27
میبخشید یه سوال داشتم ، الان همه جای ایران فرکانس 2600 ایرانسل فعال شده؟
greatpouya
15-01-2017, 16:42
میبخشید یه سوال داشتم ، الان همه جای ایران فرکانس 2600 ایرانسل فعال شده؟
سلام. نه هنوز. خیلی از شهر های کوچک فقط ۱۸۰۰ دارن.
sasan.69
15-01-2017, 18:02
چرا با برنامهlte watch نمیشه انتن دهى و سيگنال درحال ترى جى ايرانسل رو مشاهده کرد؟ تنظيم خاصى داره؟
MMDFullHD
15-01-2017, 18:25
دوست گرامی بدلایل مصرف شبکه و ... اپل پلاس رو روی گوشی هاش بسته
عملا گوشی روی تک باند 7 قرار میگیره خودم 7 پلاس دارم و بر روی شبکه پلاس قرار نمیگیره .
amirbrad
15-01-2017, 18:55
چرا با برنامهlte watch نمیشه انتن دهى و سيگنال درحال ترى جى ايرانسل رو مشاهده کرد؟ تنظيم خاصى داره؟
از اسم برنامه مشخصه دیگه ltewatch .
sasan.69
15-01-2017, 18:59
از اسم برنامه مشخصه دیگه ltewatch .
برنامه اى نيس.ترى جى هم سيگنالشو نشون بده؟
amirbrad
15-01-2017, 19:12
برنامه اى نيس.ترى جى هم سيگنالشو نشون بده؟
رو مودم فکر کنم با زدن فریمورهای کاستوم بشه دید، تو گوشی هم اگر اندروید دارین signal check
Armin.Computer
16-01-2017, 00:36
سلام
آقا ما رفتیم واسه یکی از فامیلامون اینترنت ایرانسل رو وصل کنیم
یعنی در واقع دانگل خریده بود
دیشب رفتیم
سرعت 1 مگ بود ( توجه کنید 1 مگابایت نبود و 1 مگابیت بود ) :|
آقا سیگنال کم بود
اینقدر رفتیم تو حیاط و اینور و اونور که سیگنال کمی بهتر شد
دیدم سرعت جالب نیست
امشب دوباره تست کردم دیدم بازم خوب نیست
رفتم پیش یکی از دکل های ایرانسل با سیگنال عالی
حدس می زدم از همین دکل دارم دیتا میگیرم
تست زدم سرعت 3 بود
یعنی 3 مگابیت
این بعنی افتضاح برای فورجی
چرا؟
سلام
آقا ما رفتیم واسه یکی از فامیلامون اینترنت ایرانسل رو وصل کنیم
یعنی در واقع دانگل خریده بود
دیشب رفتیم
سرعت 1 مگ بود ( توجه کنید 1 مگابایت نبود و 1 مگابیت بود ) :|
آقا سیگنال کم بود
اینقدر رفتیم تو حیاط و اینور و اونور که سیگنال کمی بهتر شد
دیدم سرعت جالب نیست
امشب دوباره تست کردم دیدم بازم خوب نیست
رفتم پیش یکی از دکل های ایرانسل با سیگنال عالی
حدس می زدم از همین دکل دارم دیتا میگیرم
تست زدم سرعت 3 بود
یعنی 3 مگابیت
این بعنی افتضاح برای فورجی
چرا؟
ایرانسل میگه 5 تا 10 مگ
اگر کمتر باشه از طریق ای میل یا ایرانسل من ثبت مشکل کنید البته ای میل خیلی جالب نیست
cs@mtnirancell.ir
ای کاش مشخصات سیگنال رو می گفتید تا دقیق تر بشه قضاوت کرد اما یک مگ برای 4 جی بیش از حد عجیبه خیلی وقتها توی این شرایط تری جی بهتر جواب میده
MMDFullHD
16-01-2017, 01:40
دوستان تاحالا کسی این مشکلو داشته شارژ کم بشه ازش ولی بسته رو نده یا اصن اس ام اسش نیاد فرداش کم بشه
این مای ایرانسل کلا مشکل داره .. .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Living DEATH
16-01-2017, 02:27
دوستان تاحالا کسی این مشکلو داشته شارژ کم بشه ازش ولی بسته رو نده یا اصن اس ام اسش نیاد فرداش کم بشه
این مای ایرانسل کلا مشکل داره .. .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم اینجوری شده الان
ولی پولی کم نکرده از حسابم
sasan.69
16-01-2017, 02:56
رو مودم فکر کنم با زدن فریمرهای کاستوم بشه دید، تو گوشی هم اگر اندروید دارین signal check
رو مودم اينطورى انتن رو نشون نمى ده
بعضی شبا که میخوام شبانه فعال کنم . فعال نمیشه. این مشکل سراسریه ؟
منم
اینطوری شد. ولی پول کم نکرد
Dr.smart
16-01-2017, 04:00
بعضی شبا که میخوام شبانه فعال کنم . فعال نمیشه. این مشکل سراسریه ؟
منم الان همین مشکل رو دارم :n35:
اخیرا اینطور شده. وقتی هم وصل میشه سرعت خیلی نوسان داره
MMDFullHD
16-01-2017, 05:46
ب رنج ها توجه ای ویژه ای داشته باشید .
تمامی تست ها روی تک باند 7 هست
Sponge-BoB
16-01-2017, 07:52
اینم کار جدید ایرانسل! نیم ساعت به 8،کلا نتو قطع میکنه!اولین بار هم نیست اینجور میشه!
و وضعیت دانلود شبانه ما!
mr.arbab28
16-01-2017, 09:51
اینم کار جدید ایرانسل! نیم ساعت به 8،کلا نتو قطع میکنه!اولین بار هم نیست اینجور میشه!
و وضعیت دانلود شبانه ما!
خب سوال شده برام چرا اینکارو میکنه؟ دو نفر دیگه ام همین مشکلو دارند اول فک کردم اون دو نفر پرش انتن دارن الان که پست شمارو دیدم فهمیدم به نظرتون علتش چیه؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
بسته های 6 تا 12 ماهانه و هفتگی رو الان نمیتونم فعال کنم.
میزنم خرید میگه با موفقیت ارسال شد ولی پول کم نمیشه و بسته هم فعال نمیشه
عجب گیری کردیم
خب سوال شده برام چرا اینکارو میکنه؟ دو نفر دیگه ام همین مشکلو دارند اول فک کردم اون دو نفر پرش انتن دارن الان که پست شمارو دیدم فهمیدم به نظرتون علتش چیه؟
وقتی سیم کارتتون خالی باشه این مشکل پیش میاد
همیشه مثلا 500 تومن شارژ تو سیم کارت داشته باشید. حله
amirbrad
16-01-2017, 11:52
اون اوایل که 3G تازه اومده بود با کد خریدم شارژ کم کرد بسته فعال نشد بعد از یک ماه پیگیری برگردوندن
رو مودم اينطورى انتن رو نشون نمى ده
عرض کردم فریمور کاستوم، واسه خودش چیزی نشون نمیده البته 4G میدونم نسل سوم نمیدونم نشون بده یا نه با کاستوم
Armin.Computer
16-01-2017, 11:52
ایرانسل میگه 5 تا 10 مگ
اگر کمتر باشه از طریق ای میل یا ایرانسل من ثبت مشکل کنید البته ای میل خیلی جالب نیست
cs@mtnirancell.ir
ای کاش مشخصات سیگنال رو می گفتید تا دقیق تر بشه قضاوت کرد اما یک مگ برای 4 جی بیش از حد عجیبه خیلی وقتها توی این شرایط تری جی بهتر جواب میده
سیگنال فکر کنم بین -80 تا -90 بود
جالبه من فاصلم با دکل شاید 100 تا 150 متر بود و دید مستقیم هم داشتم
سیگنال فکر کنم بین -80 تا -90 بود
جالبه من فاصلم با دکل شاید 100 تا 150 متر بود و دید مستقیم هم داشتم
شما قرار بود تو منطقه TD با MI5 برای پلاس تست کنید ایا تست کردید؟
و وضعیت دانلود شبانه ما!
همیشه یه بسته زاپاس داشته باشید تا به این مشکلات نخورید. یا شارژ توی سیم باشه و طرح مصرف آزاد رو غیر فعال کنید یدونه یه ماه6 تا 12 سه تومن بخرید تا به مشکل نخورید
hesam 63
16-01-2017, 13:00
امکان این که از ایرانسل پینگ زیر 200 (گوگل) بگیریم هست؟
برای من در بهترین حالت 250 هست
skull_avatar
16-01-2017, 13:14
اینو الان گرفتم(4جی):
amirbrad
16-01-2017, 13:31
بله من ۸۰ هم گرفتم تو سیستم دخیره کرده بودم اگر پیداش کردم قرار میدم.
hesam 63
16-01-2017, 13:47
من زیاد وارد نیستم.
یعنی باید چیزی رو دستکاری کنیم
بله من ۸۰ هم گرفتم تو سیستم دخیره کرده بودم اگر پیداش کردم قرار میدم.
amirbrad
16-01-2017, 14:58
من زیاد وارد نیستم.
یعنی باید چیزی رو دستکاری کنیم
اول اینکه با مودم بهتر پینگ میده تا گوشی، اگر مودم هواوی باشه میتونید رو باد ۷ و ۳ تک تک امتحان کنید که کدوم پینگ بهتری داره، درضمن ثبات سیگنالم مهمه اس ای ان ار ببینید نزدیک ۱۰ باشه و اینکه ای پی هایی که وصل میشید چک کنید با کدوم پینگ بهتری میده، اما در کل نت سیمکارت نوسان زیاد داره
sasan.69
16-01-2017, 15:45
الان
sasan.69
16-01-2017, 15:46
الان
Armin.Computer
16-01-2017, 21:57
شما قرار بود تو منطقه TD با MI5 برای پلاس تست کنید ایا تست کردید؟
بله تست شد
متاسفانه پلاس نشد
نمی دونم چرا اینطوره
+
آقا این چرا اینقدر سرعتش کمه؟
فورجی و این سرعت ؟
به نظرتون اون BTS مشکل داشته؟
MMDFullHD
16-01-2017, 22:08
بله تست شد
متاسفانه پلاس نشد
نمی دونم چرا اینطوره
+
آقا این چرا اینقدر سرعتش کمه؟
فورجی و این سرعت ؟
به نظرتون اون BTS مشکل داشته؟
تجمیع گوشی شما باید مشکل نرم افزاری باید باشه .
تایم شلوغ که هم هست حتمن شبکه منطقه شلوغ بوده .
شایدم منطقه رو حالت ارتقا بوده .
ALMATRATOS
16-01-2017, 22:11
ببخشید یه سوال. اینترنت ایرانسل در چه قاطی از منطقه پنج آنتن میدهد؟
Armin.Computer
16-01-2017, 22:13
یعنی در این حد باید بیاد پایین؟؟؟؟
MMDFullHD
16-01-2017, 22:23
یعنی در این حد باید بیاد پایین؟؟؟؟
ایرانسل همراه اول رایتل بستگی به منطقه داره عوامل تاثیر گذار دیگه هم هستنا ولی منطقه بیشتر تاثیر گذاره اینا هیچ اصولی تو کارشون ندارن تمام دکل هارو با تف سر پا نگه داشتن
شما کجا تست کردین مرکز شهر بودین؟
MMDFullHD
16-01-2017, 22:28
ببخشید یه سوال. اینترنت ایرانسل در چه قاطی از منطقه پنج آنتن میدهد؟
تهران سمت ازادی کامل تحت پوشش اند همینطور سمت کن شهران اکبتان و .. شما دقیق کجاین؟
همچنین تمامی مناطق 22 گانه تحت پوشش اند البته ن همه جا بطور قوی
TD پوشش کامل نیست شما از طریق زیر پوشش رو چک کنید
ازینجا چک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4)
koodak11
16-01-2017, 23:13
وقتی سیم کارتتون خالی باشه این مشکل پیش میاد
همیشه مثلا 500 تومن شارژ تو سیم کارت داشته باشید. حله
مال من 1000 تومن شارژ داشت، ولی باز هم ساعت هفت و نیم صبح قطع شد.
وقتی خاموش و روشن میکنم درست میشه و با وب گردی هم قطع نمیشه، ولی به محض چند مگ دانلود دوباره قطع میشه.
مال من 1000 تومن شارژ داشت، ولی باز هم ساعت هفت و نیم صبح قطع شد.
وقتی خاموش و روشن میکنم درست میشه و با وب گردی هم قطع نمیشه، ولی به محض چند مگ دانلود دوباره قطع میشه.
طرح مصرف آزاد رو فعال نکرده بودید؟
koodak11
16-01-2017, 23:44
طرح مصرف آزاد رو فعال نکرده بودید؟
نه، طرح کنترل مصرف آزاد فعاله
خوب همین دیگه وقتی شارژ داشته باشید اما طرح کنترل مصرف ازاد باشه مشکل ایجاد می کنه
Armin.Computer
16-01-2017, 23:58
ایرانسل همراه اول رایتل بستگی به منطقه داره عوامل تاثیر گذار دیگه هم هستنا ولی منطقه بیشتر تاثیر گذاره اینا هیچ اصولی تو کارشون ندارن تمام دکل هارو با تف سر پا نگه داشتن
شما کجا تست کردین مرکز شهر بودین؟
من مرکز شهر بودم و یه جای شلوغ
حداقل می بینه پهنای باند کمه یه کاری بکنه
اضاف کنه یا پلاس کنه
آدرس ایمیل ایرانسل چیه ؟ برای رفع مشکل انتن میخواستم چند تا عکس بفرستم از محل دقیق
silvermanhhh
17-01-2017, 06:18
سلام دوستان یه سوال من بسته ۶تا۱۲ ماهانه دارم میخاستم بدونم الان بخام قبل اینکه تموم بشه بسته نوع هفتگیشو بگیرم پشت این بسته میوفته؟و بعد تموم شدن این فعال میشه یا از همین موقع شروع میشه تا هفته بعد؟توجه کنید گفتم بسته ۶تا ۱۲ماهانه با مدل هفتگیش اشتباه با بقیه بسته ها نگیرید
2 هفته هست که . این برنامه ایرانسل من گاهی اوقات که می خام بسته بخریم کلا وصل نمی شه به سرور .... این رو همه دوستان تجربه کردن یا فقط من ؟ :n02:
قبلا خیلی خوب بود
سلام دوستان یه سوال من بسته ۶تا۱۲ ماهانه دارم میخاستم بدونم الان بخام قبل اینکه تموم بشه بسته نوع هفتگیشو بگیرم پشت این بسته میوفته؟و بعد تموم شدن این فعال میشه یا از همین موقع شروع میشه تا هفته بعد؟توجه کنید گفتم بسته ۶تا ۱۲ماهانه با مدل هفتگیش اشتباه با بقیه بسته ها نگیرید
تمام بسته ها از همون زمان خرید شروع میشن
اول از هفتگی کسر می کنه بعد میره سراغ ماهانه
البته این مسأله در جایی که مثلا بسته ماهانه شما سه روز دیگه تموم میشه برای خودم سواله اما خودم فکر می کنم اولویت با بسته ای هست که تاریخ انقضاش جلوتر پس در چنین فرضی احتمالا اول از ماهانه کسر می کنه و الا اگر باقیمانده بسته ماهانه بیش از یک هفته باشه حتماً از هفتگی کسر می کنه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
senator2011
17-01-2017, 11:32
2 هفته هست که . این برنامه ایرانسل من گاهی اوقات که می خام بسته بخریم کلا وصل نمی شه به سرور .... این رو همه دوستان تجربه کردن یا فقط من ؟ :n02:
قبلا خیلی خوب بود
مخصوصا شب ها که شبانه میخوای بگیری پنجشنبه و جمعه ها کلا میخوابه
MMDFullHD
17-01-2017, 11:53
آدرس ایمیل ایرانسل چیه ؟ برای رفع مشکل انتن میخواستم چند تا عکس بفرستم از محل دقیق
به 195 شکایت کن با ایمیل ایرانسل برات کاری رو انجام نمیدن هرچند این احتمالم هست که که وضعیتت رو بیشتر خراب کنن
به 195 شکایت کنی اونا بیشتر پیگیرن تا خود ایرانسل
CS@MTNIrancell.ir
دوستان گوشی S7 سامسونگ از 4g پلاس ایرانسل پشتیبانی میکنه؟کسی هست اینجا با این گوشی تست سرعت گرفته باشه؟حداکثر سرعتی که با این گوشی میشه گرفت از ایرانسل چقدره؟
greatpouya
17-01-2017, 20:53
دوستان گوشی S7 سامسونگ از 4g پلاس ایرانسل پشتیبانی میکنه؟کسی هست اینجا با این گوشی تست سرعت گرفته باشه؟حداکثر سرعتی که با این گوشی میشه گرفت از ایرانسل چقدره؟
بله ساپورت میکنه، این گوشی تا سرعت ۴۵۰ مگابیت ساپورت میکنه که ایرانسل هنوز ۴جی پلاسش بعیده به یه همچین سرعتی برسه.
mahdi-xbox
17-01-2017, 23:09
امروز یه بسته وفاداری 100 گیگ یکروزه به یکی از سیم کارت هام دادن:n02::n04:
ازون سیم کارتم استفاده ای نداشتم تقریبا
به منم دادن ولي عجيبه اصلا سرعت نداره! با 40-30 كيلوبايت دانلود ميكنه :n29:
skull_avatar
18-01-2017, 00:06
من گوشی م Honor 6 هست مدل H60-L04
چند باری که سیم کارت 4جی انداختم روش علامت +4g ندیدم
این گوشی +4g رو ساپورت میکنه آیا؟
android500
18-01-2017, 00:13
داشتیم دانلودمونو میکردیم ها تا 12 شب بود تموم شد مهلتش :n03: به دو تا از سیمکارتام داده بود یکیشو اصلا استفاده نکردم :n36:
amirbrad
18-01-2017, 01:03
سرعت برای شما هم امشب پایین اومده؟ چون پشتیبانی صبح زنگ زد و گفتم دست نزنید خوبه و ۱۹۵ هم پیامک داد که پرونده بسته شده ، میخوام ببینم خیالشون راحت شده زدن داغون کردن یا امشب بقیه هم مشکل دارن!؟
android500
18-01-2017, 01:26
سرعت برای شما هم امشب پایین اومده؟ چون پشتیبانی صبح زنگ زد و گفتم دست نزنید خوبه و ۱۹۵ هم پیامک داد که پرونده بسته شده ، میخوام ببینم خیالشون راحت شده زدن داغون کردن یا امشب بقیه هم مشکل دارن!؟
من کلی دانلود کردم سرعت مثل همیشه بود تا 3-4 مگابایت راحت میرفت
Living DEATH
18-01-2017, 02:16
امشب افتضاحه
sasan.69
18-01-2017, 03:51
جالبه..بسته زدم سرعت سرور خارجی بالا رفته و داخلی بشدت کم شده
- - - Updated - - -
MMDFullHD
18-01-2017, 04:22
- - - Updated - - -
رنجی ک دسته اینطوریه
سیمکارت توشو در بیار بنداز تو ی گوشی بعد دوباره بر گردون تو مودم ایپیت عوض شه سرعت از داخل بره بالاتر
من گوشی م Honor 6 هست مدل H60-L04
چند باری که سیم کارت 4جی انداختم روش علامت +4g ندیدم
این گوشی +4g رو ساپورت میکنه آیا؟
بله پشتیبانی میکنه اینجوریه ک من دیدم
تو منطقه تحت پوشش TD برید تست کنید.
18-01-2017, 08:38
8 و نیم صبح:
یک سیمکارت ایرانسل برای اینترنت 25 ام دی همین ماه از سایتش خریدم اما سیمکارت دستم رسید و کپی کارت ملی رو پستچی ازم گرفت و امضا و اثر انگشت زدم
اما
هنوز فعال نشده که نشده :n34:
الان 29 ام دی هست
طبیعی هست این ؟
mehran5486
18-01-2017, 09:38
امروز صب بندرعباس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J500F
mehran5486
18-01-2017, 09:40
mehran5486
18-01-2017, 10:14
یک سیمکارت ایرانسل برای اینترنت 25 ام دی همین ماه از سایتش خریدم اما سیمکارت دستم رسید و کپی کارت ملی رو پستچی ازم گرفت و امضا و اثر انگشت زدم
اما
هنوز فعال نشده که نشده :n34:
الان 29 ام دی هست
طبیعی هست این ؟
با ۷۰۰ تماس بگیر ی پیگیری کن معمولا ۲۴ ساعت بیشتر طول نمیکشه
greatpouya
18-01-2017, 10:23
الان تهران
Vahid7767
18-01-2017, 11:41
دوستان برای من دیشب ساعت 8 پیامک اومد که 100 گیگ اینترنت 1روزه برام فعال شد! :|
منم خوشحاااااااااااااااااااال :)
سیم کارتو گذاشتم تو مودم و دیدم کار میکنه ! خلاصه زدم رو دانلود! بعد دانلودو متوقف کردم و رفتم بیرون و اومدم دوباره زدم دانلود!
ساعت 12 دیدم دانلود متوقف شد :|
زدم ببینم مانده چقدره ، نوشت مانده اینترنت 0 :|
الان چ کنم من ؟
بهشون ایمیل بزنم حل میشه؟
mahdi-xbox
18-01-2017, 12:21
دوستان برای من دیشب ساعت 8 پیامک اومد که 100 گیگ اینترنت 1روزه برام فعال شد! :|
منم خوشحاااااااااااااااااااال :)
سیم کارتو گذاشتم تو مودم و دیدم کار میکنه ! خلاصه زدم رو دانلود! بعد دانلودو متوقف کردم و رفتم بیرون و اومدم دوباره زدم دانلود!
ساعت 12 دیدم دانلود متوقف شد :|
زدم ببینم مانده چقدره ، نوشت مانده اینترنت 0 :|
الان چ کنم من ؟
بهشون ایمیل بزنم حل میشه؟
ظاهرا یکروزه بوده!!:n02:
بره ماهم ساعت 12 شب قطع شد
leysandada
18-01-2017, 12:40
به همه هدیه میده؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
android500
18-01-2017, 13:04
دوستان یه سوال داشتم اختلاف سرعت بین ۴ جی و ۴جی پلاس چقدره اگه با ۴جی پلاس سرعت ۴ مگابایت باشه بدون پلاس چقد میشه ؟ برای مودم معمولی میگم چون دوبانده ها گرونن.
mehran5486
18-01-2017, 13:12
دوستان یه سوال داشتم اختلاف سرعت بین ۴ جی و ۴جی پلاس چقدره اگه با ۴جی پلاس سرعت ۴ مگابایت باشه بدون پلاس چقد میشه ؟ برای مودم معمولی میگم چون دوبانده ها گرونن.
مودم معمولی فورجی و فورجی پلاسش فرقی ندارن اگه میخای از فورجی پلاسش استفاده کنی مودم دوبانده بگیر سرعت بیشتر
Sent from my SM-J500F
greatpouya
18-01-2017, 13:13
برای مودم های معمولی تفاوتی نمیکنه. اما برای مودم های ۴جی پلاس دار مثلا از ۳ مگ ممکنه حتی به راحتی بره رو ۱۰ مگ
leysandada
18-01-2017, 13:17
مودم معمولی فورجی و فورجی پلاسش فرقی ندارن باید فورجی پلاسش رو بگیری
Sent from my SM-J500F
اتفاقا خیلی فرق دارن،مودم ۴جی ۳۰۰تومنه ولی مودم پلاس ۵۰۰تومنه البته درکل ک مودم باتری دار خوب نیس چون باتریش بفنا میره[emoji2]
mehran5486
18-01-2017, 13:19
اتفاقا خیلی فرق دارن،مودم ۴جی ۳۰۰تومنه ولی مودم پلاس ۵۰۰تومنه البته درکل ک مودم باتری دار خوب نیس چون باتریش بفنا میره[emoji2]
دوست عزیز منظورم سرعت بود نه قیمت سرعت فورجی پلاس رو نمی تونی تو مودم معمولی بگیری باید دوبانده بگیری واسه فورجی پلاس سوال دوستمون در مورد مودم معمولی بود میخاستم بهش بگم با معمولی سرعت فورجی پلاس رو نمیتونی بگیری
Sent from my SM-J500F
leysandada
18-01-2017, 13:28
دوست عزیز منظورم سرعت بود نه قیمت سرعت فورجی پلاس رو نمی تونی تو مودم معمولی بگیری باید دوبانده بگیری واسه فورجی پلاس سوال دوستمون در مورد مودم معمولی بود میخاستم بهش بگم با معمولی سرعت فورجی پلاس رو نمیتونی بگیری
Sent from my SM-J500F
اها اوکی،ولی از هر لحاظ گوشی خیلی بهتره تا نهایت سرعتو میگیره
Le0nard0
18-01-2017, 13:30
بحث مودم رو ببرین تاپیک خودش.
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehran5486
18-01-2017, 13:31
ایرانسل تریجی بندرعباس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J500F
leysandada
18-01-2017, 13:36
کرج باند۳،همین الان یهویی[emoji4]
Le0nard0
18-01-2017, 13:52
کرج باند۳،همین الان یهویی
توی عکسی که گذاشتی نوشته +4g یهویی . که یعنی تجمیع باند 3 و 7 .
Vahid7767
18-01-2017, 14:32
ظاهرا یکروزه بوده!!:n02:
بره ماهم ساعت 12 شب قطع شد
مگه به شما هم داده؟
اصن این هدیه به چه مناسبت بود؟:n13:
-------------------------------------------------------
من ایمیل بهشون زدم اولش گفتن که منظور از یک روز تا آخر همون روز بوده منم گفتم وقتی میگید یک روز یعنی 24 ساعت!
بعدش یه اس ام اس اومد که مشکلتون در حال بررسی
دوباره الان یه اس ام اس اومد که تبریک 100 گیگ برنده شدید و دوباره 100 گیگو دادن بهم :n19::n20::n20::n20::n20:
mahdi-xbox
18-01-2017, 17:16
مگه به شما هم داده؟
اصن این هدیه به چه مناسبت بود؟:n13:
-------------------------------------------------------
من ایمیل بهشون زدم اولش گفتن که منظور از یک روز تا آخر همون روز بوده منم گفتم وقتی میگید یک روز یعنی 24 ساعت!
بعدش یه اس ام اس اومد که مشکلتون در حال بررسی
دوباره الان یه اس ام اس اومد که تبریک 100 گیگ برنده شدید و دوباره 100 گیگو دادن بهم :n19::n20::n20::n20::n20:
مطمئنی همون بسته برات فعال شده؟
الان با پیشتیبانی انلاین در تماس بودم میگن فقط یبار بسته فعال میشه و اخرین مهلتش ساعت 12 اون شب بوده!
ویرایش:دوباره فعال شد!
mr.arbab28
18-01-2017, 17:45
این هدیه به چه مناسبت هست اونم حجم بالا و یک روزه
بسته هدیه ۱۰۰ گیگ یک روزه
mr.arbab28
18-01-2017, 17:46
این هدیه به چه مناسبت هست اونم حجم بالا و یک روزه؟؟؟یکی میگه میشه بگه چه خبره؟؟؟؟؟؟
sasan.69
18-01-2017, 18:07
خلاصه دلو زدم ب دریا و این مدل از انتن رو سفارش دادم برای 3372 نتایج خوبی داشت!!!
بدون انتن با سیگنال و انتن دهی 100درصد
با انتن با سیگنال و انتن دهی 100درصد
البته بدون انتن در مجموع مشکلی خاصی نداشتم و صرفا جهت تست بااین انتن خریداری کردم که خوشبختانه حداقل برای من حکم اسباب بازی رو نداشته!!!
انتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%AA%20%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%84%204 G/3G%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%DA%A9%D8%A7 %D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%20TS-5
greatpouya
18-01-2017, 18:29
خلاصه دلو زدم ب دریا و این مدل از انتن رو سفارش دادم برای 3372 نتایج خوبی داشت!!!
البته بدون انتن در مجموع مشکلی خاصی نداشتم و صرفا جهت تست بااین انتن خریداری کردم که خوشبختانه حداقل برای من حکم اسباب بازی رو نداشته!!!
میتونم بپرسم این سرعت رو رو چه باندی گرفتین؟
sasan.69
18-01-2017, 18:37
باند 7 گرفتم...
Vahid7767
18-01-2017, 19:37
این هدیه به چه مناسبت هست اونم حجم بالا و یک روزه
بخاطر اینه که چند ساله مشتری ایرانسل بودی و وفادار بهش موندی!
در ضمن این بسته 1 روزه نیست! ساعت 12 امشب تموم میشه!
پس تا ساعت 12 بزن بترکونش:n24::n24::n05:
sasan.69
18-01-2017, 19:54
واسه ما از این پیاما نمیاد:n03:
mehran5486
18-01-2017, 19:58
واسه ما از این پیاما نمیاد:n03:
منم چهارساله ایرانسل دارم ولی از این هدیه ها نمیده بهم
MMDFullHD
18-01-2017, 20:06
منم چهارساله ایرانسل دارم ولی از این هدیه ها نمیده بهم
مام از اون زمان وقتایی که ایرانسل میومد ب بازار سیمکارتشو داشتم لامصب بچه بازاریه زرنگه ب ما ازین مفت بازیا نمیده حجم .
amirbrad
18-01-2017, 20:38
مام از اون زمان وقتایی که ایرانسل میومد ب بازار سیمکارتشو داشتم لامصب بچه بازاریه زرنگه ب ما ازین مفت بازیا نمیده حجم .
منم از همون اوایل کد ۹۳۵ تا ۹۰۳ چندتا خط دارم هیچ کدوم هدیه نداد اما رایتل عید برام دوبار تقویم و دوتا سیمکارتو کارت تبریک و... فرستاد.
greatpouya
18-01-2017, 20:42
مشترکین دائمی قدیمیشو فراموش کرده بجاش آی سیم داده و به سیمکارتای جدید طرح میده. والا من از موقع که ایرانسل انتن دهیش کامل تو کوچه ها نبود سیمکارت دارم. همچین چیزی نداده.
Le0nard0
18-01-2017, 21:03
به جدید قدیم بودن سیم کارت ربطی نداره . به دوتا از سیم کارتای من یکیش قدیمی یکیش جدید این هدیه رو داده .
mr.arbab28
18-01-2017, 21:32
بخاطر اینه که چند ساله مشتری ایرانسل بودی و وفادار بهش موندی!
در ضمن این بسته 1 روزه نیست! ساعت 12 امشب تموم میشه!
پس تا ساعت 12 بزن بترکونش:n24::n24::n05:
بسته یک روزه اونم با این مدت کم میخام چیکار اخه؟؟؟ ایرانسل چرا اینجوری میکنه اخه؟؟؟
انتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%AA%20%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%84%204 G/3G%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%DA%A9%D8%A7 %D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%20TS-5
عزیز پارامترهای سیگنال با ال تی واچ رو با انتن و بدون انتن با همراه یه عکس از موقعیت آنتن می توانید ارسال کنید
به نظر سیگنال قبلی شما هم قوی بود و الا 30 مگ آپلود نمی گرفتید
880446534
18-01-2017, 21:39
داستان باند چیه؟؟؟
مثلا 7 و 8 اینا چی هستن؟؟؟
یه توضیح میدین؟؟
sent from my tapatalk
greatpouya
18-01-2017, 21:52
عزیز پارامترهای سیگنال با ال تی واچ رو با انتن و بدون انتن با همراه یه عکس از موقعیت آنتن می توانید ارسال کنید
به نظر سیگنال قبلی شما هم قوی بود و الا 30 مگ آپلود نمی گرفتید
اره احتمالا دکل شلوغ و خلوت میشده هی... . واگرنه احتمال زیاد انتن دهی زیاد بوده اولشم.
greatpouya
18-01-2017, 21:56
داستان باند چیه؟؟؟
مثلا 7 و 8 اینا چی هستن؟؟؟
یه توضیح میدین؟؟
sent from my tapatalk
فرکانس های مختلف رو باند میگن. معمولا هر فرکانسی یه محدودیت یوزر داره پس اپراتورا از دو یا چند تا فرکانس (باند استفاده میکنن). یا باهم میکس میکنن همزمان تا سرعت بره بالا (4g+). هر فرکانسی یه شماره بهش اختصاص دادن. به فرکانس ۱۸۰۰ میگن باند ۳. و به ۲۶۰۰ مگاهرتز میگن باند ۷. و ... . فعلا این دوتا داره روی fdd lte استفاده میشه(ارانسل و همراه اول و رایتل). البته فعلا رایتل تک بانده هست روی ۴جی.
bahmanjasemi
18-01-2017, 23:39
ما بعد سه ماه یه سیم هدیه بلااستفاده داشتیم روشن کردیم دیدیم بسته صد گیگ فعال شده! زدیم یه فیلم دانلودشه چشتون روز بد نبینه سرعت دانلود به زور به 400KB/s میرسید با سیم اصلیم که بسته داشتم زدم راحت 2MB/s دانلود میداد خلاصه خواستم بگم دلتونو به این بسته ها خوش نکنین که حسابی از دماغتون درمیاره این ایرانسل!!! آخه وقتی قراره سرعتو محدود کنین چرا هدیه میدین!
ابوالفضل ۴۰۴۵
18-01-2017, 23:55
ما بعد سه ماه یه سیم هدیه بلااستفاده داشتیم روشن کردیم دیدیم بسته صد گیگ فعال شده! زدیم یه فیلم دانلودشه چشتون روز بد نبینه سرعت دانلود به زور به 400KB/s میرسید با سیم اصلیم که بسته داشتم زدم راحت 2MB/s دانلود میداد خلاصه خواستم بگم دلتونو به این بسته ها خوش نکنین که حسابی از دماغتون درمیاره این ایرانسل!!! آخه وقتی قراره سرعتو محدود کنین چرا هدیه میدین!
ای خدا باور کنید از وقتی این مطلب دوستمون رو خوندم (گرچه احتمال اینکه اشتباهی هم شده باشه از طرف دوستمون هست)نمیدونم بگم دم ایرانسل گرم یا خاک بر سرش کنن اخه مگه کسی مجبورت کرده هدیه بدی ولی امکان استفاده رو بگیری اخه با کدوم منطق سازگاره من نمیدونم
android500
19-01-2017, 01:12
اینجو مواقع از getbot استفاده کنید همراه کلیکر تعداد کانکشنو برسونین به 500 تا سرعت به ماکسیمم برسه من هر وقت اینکارو میکنم سرعت 2-3 برابر idm میشه :n02:
mr.arbab28
19-01-2017, 01:17
ای خدا باور کنید از وقتی این مطلب دوستمون رو خوندم (گرچه احتمال اینکه اشتباهی هم شده باشه از طرف دوستمون هست)نمیدونم بگم دم ایرانسل گرم یا خاک بر سرش کنن اخه مگه کسی مجبورت کرده هدیه بدی ولی امکان استفاده رو بگیری اخه با کدوم منطق سازگاره من نمیدونم
منم تست کردم سرعت از ۴۰۰ کیلو بالاتر نرفت این یعنی توهین به شعور کاربر یکی نیست به اینا بگه اخه چرا هدیه اونم یک روزه حجم بالا سرعت لاکپشتی که نشه استفاده کرد؟؟؟ هدفش چی بوده ایرانسل از این کار؟؟؟
kian2006
19-01-2017, 02:19
وستان من تازه امدم توی منطقه میرداماد
اینجا چرا اینقدر سرعت پایین هست __ 4G ایرانسل و 3G ایرانسل به زور با کلی فشار و بدبختی 2-3 مگابیت سرعت داره___هرچی هم زنگ میزنم اعتراض میکنم میگن مشکل نداره یا نهایت یک پرونده باز میکنند و خودکار بعد چند روز پیامک میاد که مشکل حل شد!
سرعت همراه اول هم افتضاح هست چه نسل 4 چه نسل 3 به زور و کلی دعا....حدود 5مگابیت میشه
در حالی که مثلا همزمان توی قیطریه 44مگابیت سرعت دارم
کسی این منطقه مشکل من را دارد ی___ راهی داره درست بشه ؟
SAeedBaa
19-01-2017, 09:02
تست سرعت 4G در شهر لار استان فارس
سرور داخل
سرور خارج
amirbrad
19-01-2017, 10:48
از دیروز عصر سرعت واسه من بهترین حالت شده ۸ مگابیت از ۵۱ ، تهران کسی سرعتش افت کرده! یعنی نمیزارن مهر شکایت قبلی خشک بشه باید دوباره پیگیری کرد کاملا مشخصه عمدا این کارو میکنن، هر چند از نظر اونا این سرعت برای نسل ۴ خوبه!
mr.arbab28
19-01-2017, 12:41
از دیروز عصر سرعت واسه من بهترین حالت شده ۸ مگابیت از ۵۱ ، تهران کسی سرعتش افت کرده! یعنی نمیزارن مهر شکایت قبلی خشک بشه باید دوباره پیگیری کرد کاملا مشخصه عمدا این کارو میکنن، هر چند از نظر اونا این سرعت برای نسل ۴ خوبه!
داداش مثلا از پشتیبانی زنگمیزنن میگن سرعتت چنده شما بگو ۵۶ کیلو اونا هم میگن این سرعت ایده عاله ما پهنای باند نمیفروشیم و هزار بهانه دیگه خودتو خسته نکن بی فایدس من ۱۴ ماه پیگیر بودم هر دفعه با توهینجواب میدادن اخر از مناطق مختلف شهر جمع شدیم هرکدوم تک نفره شکایت کردیم اینا دیدن مناطق مختلف ناراضی هستن پهنای باند زیاد کردن
bigbang0661
19-01-2017, 13:13
اینجا کسی گوشیش LTE CAT 12 هست با ایرانسل یه تست بزاره؟
amirbrad
19-01-2017, 14:57
داداش مثلا از پشتیبانی زنگمیزنن میگن سرعتت چنده شما بگو ۵۶ کیلو اونا هم میگن این سرعت ایده عاله ما پهنای باند نمیفروشیم و هزار بهانه دیگه خودتو خسته نکن بی فایدس من ۱۴ ماه پیگیر بودم هر دفعه با توهینجواب میدادن اخر از مناطق مختلف شهر جمع شدیم هرکدوم تک نفره شکایت کردیم اینا دیدن مناطق مختلف ناراضی هستن پهنای باند زیاد کردن
تا دیروز خوب بود بعد ازاتمام پیگیری و شکایت زنگ زدن که اوکی بگیرن شکایت مربوط بود به ابان اخریش منم ترسیدم خرابش کنن جواب نهایی دادم که دیگه پیگیری نکنن بعدشم از ۱۹۵ پیامک اومد که پرونده بسته شد، این بار سومه که بعد از اتمام پیگیری سرعت میارن پایین کاملا عمدی تا کارشون تموم میشه تنظیمات برمیگردونن. یعنی همیشه باید در حالت شکایت باشم هیچ وقت جواب درست ندم. الان سرعت ۳ مگابیت هستش!
EDWARD WHITE
19-01-2017, 17:23
عاقا الان که متاسفانه حادثه پلاسکو اتفاق افتاده چرا سرعت نت پایین نمی یاد ؟ :n22:
الان خوب همه دارن فیل های حادثه رو می گیرن !
انوقت هفته قبل نت خوابید
البته خودم چوابشو می دونم
.:Bardia:.
19-01-2017, 18:19
سلام بسته نامحدود شبانه فعال کنیم خودبخود از همون استفاده میکنه یا روشن خاموش میخواد ؟ :/
Le0nard0
19-01-2017, 18:48
سلام بسته نامحدود شبانه فعال کنیم خودبخود از همون استفاده میکنه یا روشن خاموش میخواد ؟ :/
نیازی به روشن خاموش کردن نیست .
mehran5486
19-01-2017, 18:49
...
Sent from my SM-J500F
Le0nard0
19-01-2017, 18:50
شبانه باید از همون ساعتی که شروع میشه اینترنتت رو خاموش و روشن کنی تا از حجم بسته شبانه استفاده بشه از بسته های دیگه ات کم نشه
از کجات آوردی اینو؟ نیازی به خاموش روشن کردن نیست .
تهران محدوده چهار راه آیت
باند 3
باند 7
تک با قند شکن
and-roid2
19-01-2017, 21:11
تهران محدوده چهار راه آیت
باند 3
باند 7
تک با قند شکن
جالبه سرعت تک کانکشن از مولتی کانکشن بیشتره!
mhroozbeh
19-01-2017, 22:22
دوستان نظرتون در مورد E8372 مودم دانگل هواوی که وای فای هم داره چیه؟ آنتن دهیش چطوره؟ تو دیجی که خیلی تعریف میکنن
نسخه 4g رو میگم
اینو میگم
مشهد در محدوده حرم امام رضا در حلت فورجی پلاس تست گرفتیم سرعت از فورجی کمتر از فورجی پلاس بود چرا؟ با فورجی ۲۲ مگ و با فورجی پلاس ۷ مگ سرعت ؟؟؟؟؟ مگه فورجی پلاس نباید سرعت بیشتر باشه؟
متأسفانه گزارشها از عدم عملکرد صحیح پلاس زیاده پیشنهاد می کنم برای تست تفاوت 4 جی و پلاس از دانلود منیجر استفاده کنید نه اسپید تست
amirbrad
20-01-2017, 00:09
دوستان نظرتون در مورد E8372 مودم دانگل هواوی که وای فای هم داره چیه؟ آنتن دهیش چطوره؟ تو دیجی که خیلی تعریف میکنن
نسخه 4g رو میگم
اینو میگم
خیلی خوبه من یدونه پلمب دارم با شارژر اگ خواستی بیا پی وی ارزونتر باهات حساب میکنم
متشکر از پاسخ شما دوستان دیگه ای هم که استفاده کردن نظر بدن متشکر میشم
در مورد خرید هم توی پی ام صحبت میکنیم
اوکی
برای بحث در مورد مودم به تایپیک خودش مراجعه کنید.
mr.arbab28
20-01-2017, 00:24
با سیمکارت اعتباری سرعت از۲۳بالاتر نمیره اونوقت با سیم داعمی سرعت ۴۶ مگ ؟؟؟ یکی میشه بگه چه خبره؟ با سیم اعتباری هر دقیقه پرش و با سیم داعمی اصلا پرش انتن نیست قضیه چیه؟؟؟
amirbrad
20-01-2017, 00:42
با سیمکارت اعتباری سرعت از۲۳بالاتر نمیره اونوقت با سیم داعمی سرعت ۴۶ مگ ؟؟؟ یکی میشه بگه چه خبره؟ با سیم اعتباری هر دقیقه پرش و با سیم داعمی اصلا پرش انتن نیست قضیه چیه؟؟؟
والا من فقط اعتباری دارم سرعتمم اومده رو ۳ مگابیت ، سیگنال هم خوبه مثل قبل اما سرعت محدود کردن در این حد، اگر سمکارتتون سالمه شاید شارژ کم داره دوستان میگن اگر شارژ نداشته باشه یا کم باشه ممکنه پرش داشته باشه.
sisili123456789
20-01-2017, 07:33
سلام
سیمکارت 4g گرفتم ولی پنج روزه هنوز فعال نشده... همش میگن 24 ساعت دیگه .... دروغ میگن .
چکار کنم؟
مال همه همینطوری هستش یا نه؟
misagh1372
20-01-2017, 10:39
سلام
سیمکارت 4g گرفتم ولی پنج روزه هنوز فعال نشده... همش میگن 24 ساعت دیگه .... دروغ میگن .
چکار کنم؟
من صبح سیم کارت رو گرفتم بعد ظهر فعال شد
شما زنگ بزن ۷۰۰ ببیند چی میگن
mr.arbab28
20-01-2017, 10:41
سلام
چکار کنم؟
من رفتم نمایندگی تعویض کنم سیم رو بعد یک دقیقه فعال شد شما احتمالا رفتین امور مشترکین یا همون دفتر پیشخان دولت اونجا هزارسال طول میکشه سیم فعال بشه
3g ایرانسل
(بروجرد_میدان ایت ا...بروجردی)
URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
sisili123456789
20-01-2017, 17:08
من صبح سیم کارت رو گرفتم بعد ظهر فعال شد
شما زنگ بزن ۷۰۰ ببیند چی میگن
700 زنگ میزنم میگه سی نفر پشت خطن منتظر باش ... بعدش میگه بیخیال شو منتظر نباش خودم بهت زنگ میزنم!
من رفتم نمایندگی تعویض کنم سیم رو بعد یک دقیقه فعال شد شما احتمالا رفتین امور مشترکین یا همون دفتر پیشخان دولت اونجا هزارسال طول میکشه سیم فعال بشه
اره دقیقا رفتم دفتر پیشخوان .... نمیدونستم اینجوریه .... حالا چکار کنم؟
یکی دیگه برم بگیرم؟
mehran5486
20-01-2017, 17:19
700 زنگ میزنم میگه سی نفر پشت خطن منتظر باش ... بعدش میگه بیخیال شو منتظر نباش خودم بهت زنگ میزنم!
اره دقیقا رفتم دفتر پیشخوان .... نمیدونستم اینجوریه .... حالا چکار کنم؟
یکی دیگه برم بگیرم؟
نه چرا یکی دیگه بگیری همینو ببر همون دفتر پیشخوانی که خریدی واست فعالش کنن منم بندر از ی دفتر پیشخوان گرفتم بعد یک روز دیدم فعال نشد رفتم ی پیشخوان دیگه گفت جایی تحویل دادی فعال کنن گفتم نه مدارکمو دادم بعد بیست دیقه فعال شد
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
Vahid7767
20-01-2017, 17:32
منم تست کردم سرعت از ۴۰۰ کیلو بالاتر نرفت این یعنی توهین به شعور کاربر یکی نیست به اینا بگه اخه چرا هدیه اونم یک روزه حجم بالا سرعت لاکپشتی که نشه استفاده کرد؟؟؟ هدفش چی بوده ایرانسل از این کار؟؟؟
از من که محدودیت سرعت نداشت! با سرعت 1/300 مگابایت دانلود میکردم که خب همیشه تو منطقه ما سرعت همینه!
MMDFullHD
20-01-2017, 18:18
اینجا کسی گوشیش LTE CAT 12 هست با ایرانسل یه تست بزاره؟
دوست گرامی
هنوز ایرانسل سومین فرکانسشو دریافت نکرده بترکونه بتونه همین CAT 6 رو ارتفا بده که حدود 15 مگاهرتز دیگه جا داره .
Milad4171
20-01-2017, 20:30
سلام
چکار کنم؟
من چند بار به دوستان اینجا اطلاع دادم که بهتره حضوری تشریف ببرن برای تهیه سیمکارت از نمایندگی ها. به صورت آنلاین فقط کار سخت میشه . بنده خودم 2 ماه درگیر بودم واسه همین سیمکارت که در آخر رفتم نمایندگی یک روزه کارم رو راه انداخت. به نظرمن شما حضوری برید اونجا . اونها دسترسی دارن بهتون میگن وضعیت سیمکارتتون در چه حالتی هست
boxgamer
20-01-2017, 22:40
سلام
بسته شبانه با بسته ماهانه تداخلی نداره؟اتومات شبانه رو استفاده میکنه؟!
Le0nard0
21-01-2017, 00:52
سلام
بسته شبانه با بسته ماهانه تداخلی نداره؟اتومات شبانه رو استفاده میکنه؟!
در صورت فعال بودن بسته شبانه از ساعت 2تا 8 از بسته شبانه استفاده میکنه
sasan.69
21-01-2017, 01:56
رفقا معنى و مفهموم اينا ب طور تخصصى چي هس؟ مثلا.. Rsrp-rsqr
sasan.69
21-01-2017, 02:26
تست همین الان با انتن ارزان و مودم 3372فول انتن(پست قبلی)
Shape of Despair
21-01-2017, 02:55
سلام
دوست عزیز این انتن شما رو من دیدم سوالی که دارم اینه که چطوری ازش استفاده میکنید؟ به چی وصل میشه سیمش؟ جدا کار میکنه یا باید به مودم وصل بشش؟
sasan.69
21-01-2017, 03:35
سلام
دوست عزیز این انتن شما رو من دیدم سوالی که دارم اینه که چطوری ازش استفاده میکنید؟ به چی وصل میشه سیمش؟ جدا کار میکنه یا باید به مودم وصل بشش؟
مودم جا انتن داره بهش وصل مى شه اتن رو مى چرخونى
..
ایرانسل سرعتش خوب شده.دیشب عالی بود سرعت.ولی چه فایده بسته نامحدود میخریم سرعت یک صدم میشه
MMDFullHD
21-01-2017, 12:12
ایرانسل سرعتش خوب شده.دیشب عالی بود سرعت.ولی چه فایده بسته نامحدود میخریم سرعت یک صدم میشه
رنج ایپی تون رو تغیر بدید .
sasan.69
21-01-2017, 12:27
رنج اى پى همونglobal-cell هس؟ ايمجورى تغيىر مى دن؟
sasan.69
21-01-2017, 12:31
رفقا معنى و مفهموم اينا ب طور تخصصى چي هس؟ مثلا.. Rsrp-rsqr
اينو يکى از رفقا توضىح بده،
ضمنا تىت ک گذاشتم اصلا با سرعت دانلودم هماهنگى نداش، سرعت نهايت تا2مگ مى اوم سرور شاتلند... خارجى هم حدود1... علتش چ مى تونه باشه
MMDFullHD
21-01-2017, 12:51
اينو يکى از رفقا توضىح بده،
ضمنا تىت ک گذاشتم اصلا با سرعت دانلودم هماهنگى نداش، سرعت نهايت تا2مگ مى اوم سرور شاتلند... خارجى هم حدود1... علتش چ مى تونه باشه
سیگنالت وضعش عالیه .
شاتلند تست نکن از سینما ویدیو بگیر تست کن 30nama14. link سرور های اختصاصی شاتل هست یا ir-dl
sasan.69
21-01-2017, 13:11
تست کردم اما اصلا بااچيزى ک تىت گرفتم تشابهى نداره
mr.arbab28
21-01-2017, 13:48
از ۴ روز پیش تا الان باز مجدد نواسان داره فورجی ۴ مگ هست یک دفعه ۳ میره تا ۸ برمیگرده ۵ میره ۷ مگ چرا اینجوریه کسی خبر داره ایا؟؟؟
Vahid7767
21-01-2017, 13:50
رنج ایپی تون رو تغیر بدید .
چجوری میشه رنج آیپی رو تغییر داد؟
رنج ایپی تون رو تغیر بدید .چطوری باید تغییر بدیم؟
از ۴ روز پیش تا الان باز مجدد نواسان داره فورجی ۴ مگ هست یک دفعه ۳ میره تا ۸ برمیگرده ۵ میره ۷ مگ چرا اینجوریه کسی خبر داره ایا؟؟؟
اره درسته برای من هم اینجوری شده
fastfind
21-01-2017, 21:11
سلام. بسته های شبانه 1 ساعته که 900تومنه و یا مثلا 2 ساعته 1500ت و سه ساعته محدودیت حجم دارند؟
misagh1372
21-01-2017, 21:18
سلام. بسته های شبانه 1 ساعته که 900تومنه و یا مثلا 2 ساعته 1500ت و سه ساعته محدودیت حجم دارند؟
بله سه ساعتش ۱۲۰ هست دوساعتش ۶۰ گیگ فک کنم
fastfind
21-01-2017, 21:27
ممنون. تشکر
اون 900ت , یک ساعتی چند گیگه؟
ممنون. تشکر
اون 900ت , یک ساعتی چند گیگه؟
20 گیگ هست که شما برای 18 19 گیگ دانلود می تونی حساب کنید با مصرف اپلود
aalliirraazz
21-01-2017, 22:11
یه تست بدون آنتن هم میذارید؟ مثل تصویر بالا برنامه LTE Watch هم باز باشه.
بعد اینکه دو تا آنتن خریدید یا 1 آنتن؟
Le0nard0
21-01-2017, 22:12
ماذا فازا ؟ سه ساعته 60 گیگ . دو ساعته 40 گیگ .
آخه این چه مسخره بازی هست
که باند ۳ و ۷ سرعتش در این حد فرق میکنه؟
من مودمم D-Link امکان عوض کردن باند نداره متاسفانه
این سرعت بنده الان...
سیگنال فول مثلا
mr.arbab28
22-01-2017, 00:17
سرعت با فورجی پلاس سیگنال فول ۷ مگ این به نظرتون کم نیست؟ تماس هم گرفتم با ایرانسل میگه سرعت ایده عالی هست شما پهنای باند که نخریدی بسته اینترنت خریدی!!
MMDFullHD
22-01-2017, 02:57
سرعت با فورجی پلاس سیگنال فول ۷ مگ این به نظرتون کم نیست؟ تماس هم گرفتم با ایرانسل میگه سرعت ایده عالی هست شما پهنای باند که نخریدی بسته اینترنت خریدی!!
شانسته دیگه کاریش نمیشه کرد
یا باید شکایت کنی که بیافتن پی کارت
boxgamer
22-01-2017, 12:02
سلام
من اینترنت بلند مدت وفاداری واسم فعال شده اما انقضاش به شکل 9378/10/12 15:15
یعنی چی دقیقا؟!
Le0nard0
22-01-2017, 12:10
سلام
یعنی چی دقیقا؟!
100 گیگه؟ احتمالا مادام العمره دیگه .
سلام
یعنی چی دقیقا؟!
درود
سال را اشتباه زده بعدا درست میشه . تا 12 شب هم بیشتر اعتبار نداره و یکروزه هست
Le0nard0
22-01-2017, 12:19
درود
سال را اشتباه زده بعدا درست میشه . تا 12 شب هم بیشتر اعتبار نداره و یکروزه هست
تا جایی که یادمه اون بسته 100 گیگ یه روزه رو نزده بود بلندمدت . به نظرم این با اون بسته 100 گیگ یه روزه فرق داشته باشه
amirbrad
22-01-2017, 12:24
برای منم ۱۰۰ گیگ فعال شد قدیمیترین خطی که هنوز نسوخته و فعاله بهش بسته دادن با کد ۹۳۶
تا جایی که یادمه اون بسته 100 گیگ یه روزه رو نزده بود بلندمدت . به نظرم این با اون بسته 100 گیگ یه روزه فرق داشته باشه
درود
برای من هم اومد دقیقا ساعت 15:15 زده بود و همینطور تاریخ بهم ریخته بود
که بعدا درست شد . از روی ساعت گفتم صد در صد همین بسته هست
و 12 شب بسته تمام شد .
22-01-2017, 12:48
درود
برای من هم اومد دقیقا ساعت 15:15 زده بود و همینطور تاریخ بهم ریخته بود
که بعدا درست شد . از روی ساعت گفتم صد در صد همین بسته هست
و 12 شب بسته تمام شد .
پس استفاده کنید:n02:
Le0nard0
22-01-2017, 12:52
تا ساعت 3 تموم میشه دوستان
پس استفاده کنید:n02:
اون ساعت 3 الکیه. تا ساعت 12 شب اعتبار داره
سلام
جریان این بسته 100 گیگ یک روزه چیه ؟
Le0nard0
22-01-2017, 15:44
سلام
جریان این بسته 100 گیگ یک روزه چیه ؟
یه هدیه هست که به صورت اتفاقی به خیلی از مشترکین ایرانسل داده میشه .
amirbrad
22-01-2017, 16:22
اره درسته برای من هم اینجوری شده
تایید میشه ، منم امروز تست کردم از ۵۰۰ کیلوبایت میره ۴ مگابایت یه دفعه میاد ۱ مگابایت، فکر کنم شبکشون دیگه داغون شده وقتی به پشتیبانی میگم شما اصلا نظارتی رو دکل ها دارین میگه به این راحتیا نیست که دردسر داره! اینا فقط دکل میکارن یه کم اب هم میدن رشد کنه ولش میکنن بره ، چیزی به نام تعمیر نگهداری که از اصول اولیه هر چیزیه ندارن ! فکرشو بکنید ایرانسل هر چندماه از لحاظ فیزیکی و نرم نرم افزاری تست کنه!
Le0nard0
22-01-2017, 18:32
بسته 100 گیگ یه روزه دو دوباره به همون دو تا سیم کارتم که چند روز پیش داده بود داد . منتظر باشین دوباره ممکنه براتون این بسته فعال بشه
123arash
22-01-2017, 19:35
امیدوارم برای من هم این بسته صد گیگ رو هدیه بدن چون از سال 86 خط ایرانسلمو دارم شایدم مشترک وفادار نیستیم خخخ
Le0nard0
22-01-2017, 19:42
امیدوارم برای من هم این بسته صد گیگ رو هدیه بدن چون از سال 86 خط ایرانسلمو دارم شایدم مشترک وفادار نیستیم خخخ
به عمر سیم کارت ربطی نداره . من یه سیم کارت جدید دارم که دو بار این بسته رو بهش داده .
اين بسته 1روزه 100گيگ رو دوباره فعال كردن
جالبه سرعت دانلودش از 50بيشتر نميشه ولي بسته كه ميخرم تا 1مگ هم ميره سرعتش :n15:
Vahid7767
22-01-2017, 20:42
به عمر سیم کارت ربطی نداره . من یه سیم کارت جدید دارم که دو بار این بسته رو بهش داده .
سیم کارت جدیده پیش شمارش چنده؟ ساعت چند براتون فعال شد؟
چرا اینجوری شده
123arash
22-01-2017, 22:51
چه جالب...فکر میکردم فقط به مشترکان قدیمی میده چون تو پیام که میومد نوشته مشترکان وفادار و منظورش قدیمیاست...مشکل من اینه اصلا نمیتونم شبا بیدار شم دانلود کنم فقط بسته هفتگی پنج گیگ میگیرم دو ساعت نشده تمومش میکنم گفتم این صد گیگ بیاد شاید سرعتش خوب بود دانلودی داشته باشم..نیومد هم کاری نمیشه کرد همین پنج گیگ هفتگی میگیرم...
چرا اینجوری شده
چون به خیلیها ۱۰۰ گیگ مجانی ۱ روزه دادن همه شروع کردن دانلود... :n34:
زنده باد مدیران عقل کل ایرانسل
جایزه وفاداری میدین دمتون گرم... ولی ۱ یا ۲ گیگ بدید اونم با ۱ ماه یا ۱ هفته فرصت به این وضعیت دچار نشه شبکه
شاید مثلا کلی ترافیک استفاده نشده مونده رو دستشون، گفتن اینجوری مجانی بدیم یه منتیم میذاریم
یا شاید برای تست شبکه تحت فشار هست
معلوم نیست چیه
123arash
22-01-2017, 22:54
اين بسته 1روزه 100گيگ رو دوباره فعال كردن
جالبه سرعت دانلودش از 50بيشتر نميشه ولي بسته كه ميخرم تا 1مگ هم ميره سرعتش :n15:
با گوشی اینجوریه؟با مودم هم تست کنید شاید بهتر شد..ولی عجب سیاستی داره ایرانسل
ابوالفضل ۴۰۴۵
22-01-2017, 23:11
با گوشی اینجوریه؟با مودم هم تست کنید شاید بهتر شد..ولی عجب سیاستی داره ایرانسل
سرعت من که باور نکردنی پایین اومده نهایت به ۲مگا بیت برسه اون هم روباند ۷با سیگنال ومشخصات عالی دیوانه کننده شده تهران ایا کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
من از وقتی تری جی 4 جی ایرانسل راه افتاده مشتریشم و بسته داشتم اما امان از یک گیگ هدیه
نمی دونم شاید سیاستهای پشت پرده ای در دادن ایم گیگها وجود داره
amirbrad
22-01-2017, 23:22
سرعت من که باور نکردنی پایین اومده نهایت به ۲مگا بیت برسه اون هم روباند ۷با سیگنال ومشخصات عالی دیوانه کننده شده تهران ایا کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
برای منم فاجعه شده از یک مگابیت بالاتر نمیره هر دو باند فکر نکنم ربطی به هدیه 100 داشته باشه چون از چند روز پیش یه ساعتایی اینطوری میشد الان یه سرش کردن.
ایرانسل با اختلال مواجه شده به شدت بخصوص در تهران و شهرستانهای استان تهران مانند ورامین اسلامشهر قرچک و ... که امیدوارم فردا حل بشه مشکل سرعت چون مشکل از خود ایرانسل هست و ربطی به شلوغی یا خلوتی شبکه نداره شما 6صبح هم چک کنی مشکل داره سرعت حتی نسل4
sir bob paisley
23-01-2017, 00:11
مثل اینکه تا ساعت 12 بود. راس دوازده تعطیل شد. اینقدر سرعت کم بود که من تو هشت ساعت تونستم حدود 17 گیگ دانلود کنم
ایرانسل با اختلال مواجه شده به شدت بخصوص در تهران و شهرستانهای استان تهران مانند ورامین اسلامشهر قرچک و ... که امیدوارم فردا حل بشه مشکل سرعت چون مشکل از خود ایرانسل هست و ربطی به شلوغی یا خلوتی شبکه نداره شما 6صبح هم چک کنی مشکل داره سرعت حتی نسل4
۲ ۳ ساعت دیگه تست میکنم مشخص میشه از شلوغی شبکه هست یا نه
senator2011
23-01-2017, 00:15
مثل اینکه تا ساعت 12 بود. راس دوازده تعطیل شد. اینقدر سرعت کم بود که من تو هشت ساعت تونستم حدود 17 گیگ دانلود کنم
منم زورم نرسید حیف:n02:
کسی هست تموم کرده باشه؟!
ضمنا اگر شبکه ایرانسل مشکل داره
و این مشکل بابت شلوغی شبکه بسته ۱۰۰ گیگی رایگان که به ۴جی ها دادند نیست
پس این تست من چی میگه؟
همین الان TD-LTE ایرانسل
به نظر من بابت این هدیه مسخره و شلوغی ۴جی هست
ویرایش:
این هم تست 4G همین الان:
شاید این قضیه فردا هم اوکی نشه، خیلی ها قطع نکنن، یا یک عده جدیدی این هدیه رو بگیرن و باز همین آش و همین کاسه...
من خونه راحت هستم با تی دی ولی بیرون اینترنت کلا تعطیل
mr.arbab28
23-01-2017, 00:59
عصری تست گرفتم با فورجی ۳ مگ بود با تریجی ۱۸۰ کیلو به نظرتون چرا اینجوری شده؟ خبریه؟ اتفاغی قراره بیوفته که محدود کردن؟
sasan.69
23-01-2017, 01:19
هزینه تبدیل سیم کارت ب 4جی در نمایندگی رسمی ایرانسل چقدره؟
با گوشی اینجوریه؟با مودم هم تست کنید شاید بهتر شد..ولی عجب سیاستی داره ایرانسلبله
مودم ندارم
ايرانسلم فازش معلوم نيست، ساعت9شب 100گيگ هديه ميده تا 12شب معلوم نيست به چه دردي ميخواد بخوره
يكي نيست بگه تو كه 100گيگ هديه دادي خب لااقل از صبح بسته رو فعال كن تا شب بشه يه استفاده درست حسابي ازش كرد، اضافياشو ميخواي بريزي تو قلك؟!!! :n02:
هزینه تبدیل سیم کارت ب 4جی در نمایندگی رسمی ایرانسل چقدره؟
8 تومن هستش
اینم وضعیت من 0141
باند 3
باند 7
پلاس
نتیجه اخلاقی
ایرانسل با این پلاسش گند زده
این خبر رو از کجا آورده بودید حالا؟ یک منبعی میدادید. چون مثلا مدیر هستید فکر میکنن موثقه
ساعت ۱ و نیم شب
بسته رایگان ها تمام شد بالاخره !
سرعت از هفته پیش هم بیشتر شده برای من
چون نمیتونم باندم رو عوض کنم
تست نزدیک ساعت ۱۲:
Armin.Computer
23-01-2017, 02:01
همین الان
فورجی ایرانسل
خوزستان
به نظرم امشب سرعت عالیه
این خبر رو از کجا آورده بودید حالا؟ یک منبعی میدادید. چون مثلا مدیر هستید فکر میکنن موثقه
ساعت ۱ و نیم شب
بسته رایگان ها تمام شد بالاخره !
سرعت از هفته پیش هم بیشتر شده برای من
چون نمیتونم باندم رو عوض کنم
تست نزدیک ساعت ۱۲:
فکر می کنن که بحثش سواست فکر میکنید ولی من از بچه های فنی ایرانسل پرسیدم گفتن مشکل فنی داریم،ربطی هم به ترافیک شبکه نداره اینطوری که به من گفتن ، چون امروز حتی اینترنت بعضی شرکتهای دیگه هم با اختلال مواجه بوده.
Sent from my E6633 using Tapatalk
sasan.69
23-01-2017, 02:23
وضع نت امشب
بی انتن
با انتن
Living DEATH
23-01-2017, 02:33
وضع نت امشب
بی انتن
با انتن
شما از مودم و آنتن استفاده میکنید؟
میشه لطفا مشخصات جفتشون و قیمتش رو بفرمایید
sasan.69
23-01-2017, 02:39
شما از مودم و آنتن استفاده میکنید؟
میشه لطفا مشخصات جفتشون و قیمتش رو بفرمایید
مودم 3372 ایرانسل
انتن
Shape of Despair
23-01-2017, 02:45
سلام دوستان کسی لینک دانلودی از این نرم افزار LTE Watch داره بده همینچا دانلود کنیم سرچ میکنم چیز درست و درمونی پیدا نمیشه اگه
کسی داره لطفاً لینکش رو اینجا بزاره.یه سوال هم دارم انتها رو میشه برای چه نوع از مودمهایی استفاده کرد؟؟ مودم من مدلش اینه : TP-LINK M7350 LTE-Advanced Mobile Wi-Fi Modem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4g بدرد گیم آنلاین میخوره ؟ ( تایم اوت منظورمه ) من دیشب گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و یه ساعت بازی کردم تایم اوت تقریبا 0 بود الان وسوسه شدم قید adsl رو بزنم برم سمت 4g...... شانس من بوده یا همیشه تایم اوت نزدیک به 0 داره
سلام دوستان کسی لینک دانلودی از این نرم افزار LTE Watch داره بده همینچا دانلود کنیم سرچ میکنم چیز درست و درمونی پیدا نمیشه اگه
کسی داره لطفاً لینکش رو اینجا بزاره.یه سوال هم دارم انتها رو میشه برای چه نوع از مودمهایی استفاده کرد؟؟ مودم من مدلش اینه : TP-LINK M7350 LTE-Advanced Mobile Wi-Fi Modem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این نرم افزار روی مودم شما جواب نمیده
هر مودمی برای خودش سوکت خودش رو داره اگر براش تعبیه کرده باشن مدلهای شایع ts9-ts5-sma هست
تست 7 صبح
باند 7
باند 7 و 3 ( پلاس )
Armin.Computer
23-01-2017, 11:42
سلام دوستان
یه دکل دیدم اگر اشتباه نکنم 4 تا rru داشت
دلیلش چیه؟؟؟
and-roid2
23-01-2017, 12:10
سلام دوستان
دلیلش چیه؟؟؟
هر rru برای هر باند فرکانسی جدا هست.
2100 (3G)
2600 (4G)
1800 (4G)
900 (3G OR 2G)
greatpouya
23-01-2017, 12:12
تست 7 صبح
باند 7
باند 7 و 3 ( پلاس )
ظاهرا تو تست اسپید نمیشه کاملا فهمید. ولی با دانلود منیجر میشه. اگه شد با دانلود منیجر باند هارو تست کنید. اون موقع قطعا پلاس خیلی تاثیر میذاره ولی اسپید تست معلوم نمیکنه.
در این که ظرفیت شبکه رو 4g+ خیلی بالاتره هیچ تردیدی نیست. اینکه سرعتی که از پهنای باندش ارائه میده کم یا زیادتر باشه به ۴جی+ مربوط نمیشه.
greatpouya
23-01-2017, 12:16
سلام دوستان
دلیلش چیه؟؟؟
silvermanhhh
23-01-2017, 12:22
4g بدرد گیم آنلاین میخوره ؟ ( تایم اوت منظورمه ) من دیشب گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و یه ساعت بازی کردم تایم اوت تقریبا 0 بود الان وسوسه شدم قید adsl رو بزنم برم سمت 4g...... شانس من بوده یا همیشه تایم اوت نزدیک به 0 داره
سلام
برا من تایم اوت نداشته اما پینگش برا خارج از کشور خوب نیست،در داخل برا من ۵۰تاست خارج از ۱۵۰تا۲۰۰هست،اگه پینگتون کمتر اینه تو adsl سمت ایرانسل نرین
سلام
من یه دانگل میخوام برای استفاده از 4g ایرانسل در تهران اونم برای دانلود نامحدود شبانه اش. دوستان چی پیشنهاد میدین؟
تو ساعت نامحدود ایرانسل سرعت رو محدود میکنه ؟
مصرف منصفانه داره ؟
چجوری میشه از دانگل ها برای همراه اول و رایتل هم استفاده کرد:n02:
ظاهرا تو تست اسپید نمیشه کاملا فهمید. ولی با دانلود منیجر میشه. اگه شد با دانلود منیجر باند هارو تست کنید. اون موقع قطعا پلاس خیلی تاثیر میذاره ولی اسپید تست معلوم نمیکنه.
در این که ظرفیت شبکه رو 4g+ خیلی بالاتره هیچ تردیدی نیست. اینکه سرعتی که از پهنای باندش ارائه میده کم یا زیادتر باشه به ۴جی+ مربوط نمیشه.
منم به همچین نتیجه ای رسیدم اما به نظرم کانفیگ ایرانسل هم جالب نیست چون این پلاس روی تک کانکشن من هیچ تاثیری نداره در حالی که نباید اینطوری باشه
silvermanhhh
23-01-2017, 12:42
سلام
من یه دانگل میخوام برای استفاده از 4g ایرانسل در تهران اونم برای دانلود نامحدود شبانه اش. دوستان چی پیشنهاد میدین؟
تو ساعت نامحدود ایرانسل سرعت رو محدود میکنه ؟
مصرف منصفانه داره ؟
چجوری میشه از دانگل ها برای همراه اول و رایتل هم استفاده کرد:n02:
سلام
دانگل e3372 یا e8372 وایفای دار
سرعت رو ایرانسل محدود نمیکنه،بقیه بچه های محلتون خرابش میکنن.
مصرفش معلومه ۲تومن میدی بسته ۳ساعته شبانه و میگه ۶۰گیگ نهایتشه،تموم شد باید یکی دیگه بگیری.
برا دانگل هم اگه از خوده شرکت سازنده باشه خودش انلاکه،اما اگه مثلا مارک ایرانسل داشت ،میتونی انلاک کنی
sasan.69
23-01-2017, 12:53
باتوجه ب تست ها مشخصه ک پلاس هنوز ب ثبات لازم نرسيده و ارزش خريد مودم نداره
greatpouya
23-01-2017, 14:00
سلام
دانگل e3372 یا e8372 وایفای دار
سرعت رو ایرانسل محدود نمیکنه،بقیه بچه های محلتون خرابش میکنن.
مصرفش معلومه ۲تومن میدی بسته ۳ساعته شبانه و میگه ۶۰گیگ نهایتشه،تموم شد باید یکی دیگه بگیری.
برا دانگل هم اگه از خوده شرکت سازنده باشه خودش انلاکه،اما اگه مثلا مارک ایرانسل داشت ،میتونی انلاک کنی
چطوری میشه انلاک کرد؟ هزینه بره یا خودمونم میتونیم انجام بدیم؟
Armin.Computer
23-01-2017, 15:12
هر rru برای هر باند فرکانسی جدا هست.
2100 (3G)
2600 (4G)
1800 (4G)
900 (3G OR 2G)
ممنونم
یعنی دکل هایی که از 4G+ پشتیبانی می کنن همه 4 تا rru دارن؟؟؟
البته این دکل تقریبا بیرون شهر بود
and-roid2
23-01-2017, 16:12
ممنونم
یعنی دکل هایی که از 4G+ پشتیبانی می کنن همه 4 تا rru دارن؟؟؟
البته این دکل تقریبا بیرون شهر بود
سایت هایی که به باند 2600 و 1800 تجهیز شده باشند و کانفیگ شده باشند از 4G+ ساپورت میکنند.
با یک گوشی CAT6 تست بگیری متوجه میشی فعاله یا نه.
Armin.Computer
23-01-2017, 16:52
سایت هایی که به باند 2600 و 1800 تجهیز شده باشند و کانفیگ شده باشند از 4G+ ساپورت میکنند.
با یک گوشی CAT6 تست بگیری متوجه میشی فعاله یا نه.
درسته
این رو می دونم
از نظر سخت افزاری گفتم
یعنی نمیشه با 2 rru بتونیم 1800 و 2600 و 3G و 2G ارائه بدیم؟
fastfind
23-01-2017, 16:57
سلام. نرم افزار network signal guru رو نصب کردم هیچ اطلاعاتی از باندها و کیفیت نشون نمیده
اینطوریه:
دلیلش چیه؟ چون گوشی روت نیست اینطوریه؟
چه برنامه ایی پیشنهاد میکنید که گوشی روت نباشه ولی باهاش بشه تشخیص داد حالت + پلاس هست یا نه؟
سلام. نرم افزار network signal guru رو نصب کردم هیچ اطلاعاتی از باندها و کیفیت نشون نمیده
اینطوریه:
دلیلش چیه؟ چون گوشی روت نیست اینطوریه؟
چه برنامه ایی پیشنهاد میکنید که گوشی روت نباشه ولی باهاش بشه تشخیص داد حالت + پلاس هست یا نه؟
گوشی باید روت باشه با wondershare mobile روت کنید قبلش supersu رو نصب کنید
دوستان من از بسته هاي شبانه همراه اول كه نامحدود هستن استفاده ميكنم كه سرعتش خيلي خوب باشه تا ١ مگ ميره ولي محدوديت حجم نداره ميخواستم ببينم بسته هاي شبانه ايرانسل چطوريه و سرعتش تو چه محدوده ايي هست با ٤ جي البته اينم بگم من سيم كارت همراه اول رو 4جي كردم ولي منطقه پيروزي تهران مثل اينكه 4جي ساپورت نميكنه! بخاطر شغلم و رشته تحصيليم احتياج دارم با سرعت بالاتر دانلود كنم و هزينه هام هم بتونم مديريت كنم و پايين باشه ....لطفن راهنمايي كنيد
frozan2014
23-01-2017, 17:56
سلام
دوستان روی مودم E8372 چطوری میشه باند های مختلف 3G 4G رو بصورت دستی انتخاب کرد!؟
نیاز به انلاک یا فریمو داره!؟
ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنن! تشکر
greatpouya
23-01-2017, 18:04
دوستان من از بسته هاي شبانه همراه اول كه نامحدود هستن استفاده ميكنم كه سرعتش خيلي خوب باشه تا ١ مگ ميره ولي محدوديت حجم نداره ميخواستم ببينم بسته هاي شبانه ايرانسل چطوريه و سرعتش تو چه محدوده ايي هست با ٤ جي البته اينم بگم من سيم كارت همراه اول رو 4جي كردم ولي منطقه پيروزي تهران مثل اينكه 4جي ساپورت نميكنه! بخاطر شغلم و رشته تحصيليم احتياج دارم با سرعت بالاتر دانلود كنم و هزينه هام هم بتونم مديريت كنم و پايين باشه ....لطفن راهنمايي كنيد
بسته های ایرانسل ۳ ساعتی هست و یا مثلا ۱ ساعتی. از ۹۰۰ تومان شروه میشه(فک کنم ۲۰ گیگ) تا ۲۰۰۰ تومن. و ۲۰۰۰ تومنیه برای ۳ ساعت ۶۰ گیگ(تقریبا نامحدود چون بالاتر نمیشه واقعا دانلود کرد تو ۳ ساعت)و سرعتشم حدود ۲ اینا هست تا ۵ و ۶ و بالاتر هم راحت گرفتن.(کشش شبکه رو ۴جی+ رو ۲۰ مگ در ثانیش، ۱۸۰ مگابیت) فعلا که اونم تا ۳۰۰ مگابیت جا داره با تجهیزات الانش، البته بعیده کسی فعلا اون سرعت بگیره. البته چند روزیه بعضیا شاکین نسبت به سرعت که نمیدونم چرا این اتفاق افتاده.
ضمنا اشاره کنم که مودم های الان چون ۴جی+ ندارن معمولا، روی باند ۷، ۱۱۲ مگابیت و روی باند ۳ تا ۷۵ مگابیت میتونن دریافت کنن که هر باندی تا ۱۵۰ جا داره(هروقت بخوان میتونن زیادش کنن).
اینم تست یکی از دوستان بود.
Shape of Despair
23-01-2017, 18:48
این نرم افزار روی مودم شما جواب نمیده
هر مودمی برای خودش سوکت خودش رو داره اگر براش تعبیه کرده باشن مدلهای شایع ts9-ts5-sma هست
مودم پیشنهادی شما برای آنتن چیه؟شما چه مدلی داری؟؟الان شما تست گذاشتی روی حالت پلاس،چطوریه؟ روی موبایله یا مودمش رو شما داری یا با انتن اینکارو کردید؟
mohammad_87
23-01-2017, 19:17
این بسته های 100 گیگابایتی 24 ساعته نبودند؟
برای من 7 شب sms اومد،آخر شب دیدم گذاشته بودم دانلود صبح دیدم طرحی که قبلا داشتم هم تموم شده :n03:
URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
ایرانسل | MTN Irancell:
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:
بهار، صالحآباد (همدان)
مومنآباد (لرستان)
شازند، تفرش، نراق، نیمور (مرکزی)
خورسند (خوزستان)
گرمی (اردبیل)
افوس، بوئین، میاندشت، دهق، شهرمجلسی، دامنه (اصفهان)
سردشت (آذربایجان غربی)
بافت (کرمان)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:
دلند، فاضلآباد (گلستان)
پارسآباد (اردبیل)
دامنه، شهر مجلسی، چادگان، ورنامخواست (اصفهان)
شاوور (خوزستان)
مرزنآباد، نشتاورد (مازندران)
تفرش (مرکزی)
amirbrad
23-01-2017, 19:56
این بسته های 100 گیگابایتی 24 ساعته نبودند؟
برای من 7 شب sms اومد،آخر شب دیدم گذاشته بودم دانلود صبح دیدم طرحی که قبلا داشتم هم تموم شده :n03:
هر وقت فعال بشه تا ۱۲ شب همون روزه
بسته های ایرانسل ۳ ساعتی هست و یا مثلا ۱ ساعتی. از ۹۰۰ تومان شروه میشه(فک کنم ۲۰ گیگ) تا ۲۰۰۰ تومن. و ۲۰۰۰ تومنیه برای ۳ ساعت ۶۰ گیگ(تقریبا نامحدود چون بالاتر نمیشه واقعا دانلود کرد تو ۳ ساعت)و سرعتشم حدود ۲ اینا هست تا ۵ و ۶ و بالاتر هم راحت گرفتن.(کشش شبکه رو ۴جی+ رو ۲۰ مگ در ثانیش، ۱۸۰ مگابیت) فعلا که اونم تا ۳۰۰ مگابیت جا داره با تجهیزات الانش، البته بعیده کسی فعلا اون سرعت بگیره. البته چند روزیه بعضیا شاکین نسبت به سرعت که نمیدونم چرا این اتفاق افتاده.
ضمنا اشاره کنم که مودم های الان چون ۴جی+ ندارن معمولا، روی باند ۷، ۱۱۲ مگابیت و روی باند ۳ تا ۷۵ مگابیت میتونن دریافت کنن که هر باندی تا ۱۵۰ جا داره(هروقت بخوان میتونن زیادش کنن).
اینم تست یکی از دوستان بود.
اگه اينطوري باشه خيلي بهتر از بسته ١ تا ١١ همراه اول هستش چون سرعتش ١ مگ بر ثانيه ميره اونم نه ساعتهاي ابتدايي شبانه به زور تا ساعت ١١ ٣٠ گيگ ميگيره.... بعد اين 4جي+ رو گوشيها ساپورت نميكنن؟؟؟ من گوشيم آيفون ٥ هستش با هات اسپات نت رو ميدم به پي سي
مودم پیشنهادی شما برای آنتن چیه؟شما چه مدلی داری؟؟الان شما تست گذاشتی روی حالت پلاس،چطوریه؟ روی موبایله یا مودمش رو شما داری یا با انتن اینکارو کردید؟
برای من پلاس خوب جواب نمیده چون توازنی بین باند سه و هفت ندارم. باند سه تا 10 مگ و باند 7 تا 60 . به خاطر همین پلاسشم جالب نمیشه
من مودم 5186 پلاس دارم و درباره آنتن هم توی تاپیک آنتن مطلب گذاشتم . توی ص یادداشت لینکهاش هست
مودم هواوی خوبه با آنتن sma
greatpouya
23-01-2017, 20:42
اگه اينطوري باشه خيلي بهتر از بسته ١ تا ١١ همراه اول هستش چون سرعتش ١ مگ بر ثانيه ميره اونم نه ساعتهاي ابتدايي شبانه به زور تا ساعت ١١ ٣٠ گيگ ميگيره.... بعد اين 4جي+ رو گوشيها ساپورت نميكنن؟؟؟ من گوشيم آيفون ٥ هستش با هات اسپات نت رو ميدم به پي سي
گوشیتون ۴جی داره ولی ۴جی پلاس از ایفون ۶س به بالا پشتیبانی میشه و گوشی های سامسونگ مثل اس ۶ و ۷.
بهتره یه سیمکارت بندازین تا یک شب کیفیتش رو تست کنید قبل خرید مودم یا هر چیزی.
بسته های صبح تا ظهرش هم قیمتش کمه که احتمالا بدردتون بخوره. هر ۵ گیگ میشه ۳ تومن. یک ماه مهلت استفاده ولی هر روز از ۶ صبح تا ۱۲ از اون کم میشه و باقی ساعات از بسته معمولی (مثلا ماهانه).[emoji192]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.