مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
dadash42
26-08-2017, 16:45
سوالی از دوستان عزیز، امروز یه سیم 3G به 4G در نماینده ایرانسل تعویض کردم گفت 14GB هدیه میگیرم 14 روزه بابت تعویض
اما نیامدٍ ایراسل-من نگاه کردم خالیه
چطوری میشه فعال کنم؟
bahmanjasemi
26-08-2017, 16:56
سوالی از دوستان عزیز، امروز یه سیم 3G به 4G در نماینده ایرانسل تعویض کردم گفت 14GB هدیه میگیرم 14 روزه بابت تعویض
اما نیامدٍ ایراسل-من نگاه کردم خالیه
چطوری میشه فعال کنم؟
دوست عزیز بسته هدیه طی مدت 72 ساعت بعد از تعویض سیمکارت به صورت خودکار فعال میشه ، برای استعلام باقیمانده بسته از کد دستوری : #1*4*1*555* استفاده کنید.
Reza_g123
27-08-2017, 06:07
فعلا شبکه ایرانسل چه روز چه شب کلا خرابه ... شبانه هم که اصلا فایده نداره قطعی داره شدید
اصلا فعلا ننگیرید
الان دو هفته است برای من اینچوریه میترسم بازم بسته بخرم اینجوری باشه
دوستان اگه شبکه درست شده بگید که من بسته بخرم؟
Black.Hawk
27-08-2017, 09:47
سلام
امکان داره تو یه منطقه 4g+ سرعتش از 4g کمتر باشه؟
اصلا شدنی هست؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
greatpouya
27-08-2017, 10:32
سلام
اصلا شدنی هست؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalkقطعا
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام
اصلا شدنی هست؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk آره دوست عزیز ...من با اسپید تست همزمان تست گرفتم گوشی آنر 5 سی فورجی سرعتش 3 مگابیت بود و گلکسی اس 8 فورجی پلاس سرعت 2 مگابیت رو نشون میداد...حسابی نا امید شدم:n27:
Torch Bearer
27-08-2017, 20:32
دوستان این قضیهی دعوت کردن بقیه به اپ ایرانسل من و جایزه دادن یک گیگ به هردو طرف چجوریه؟
من یک سیم کارت اضافه داشتم که تا حالا باهاش به ایرانسل من لاگین نشده بود، با خط اصلیم از داخل اپ براش دعوتنامه فرستادم و بعد داخل اپ لاگین کردم با اون شماره
حالا باید باهاش خریدی انجام بدم که اون اینترنت های یک روزه رو به هر دو خط هدیه بده؟
دوستان این قضیهی دعوت کردن بقیه به اپ ایرانسل من و جایزه دادن یک گیگ به هردو طرف چجوریه؟
من یک سیم کارت اضافه داشتم که تا حالا باهاش به ایرانسل من لاگین نشده بود، با خط اصلیم از داخل اپ براش دعوتنامه فرستادم و بعد داخل اپ لاگین کردم با اون شماره
حالا باید باهاش خریدی انجام بدم که اون اینترنت های یک روزه رو به هر دو خط هدیه بده؟
هردوتا خط بنام خودته ؟ این که چندتا خط داری و بنام خودت باشه راحت داخل سایت ایرانسل میشه فهمید
DarkLords
28-08-2017, 00:01
دوستان یه سوال داشتم، میشه هم زمان دوتا بسته داشت؟
یعنی مثلا یه 6 گیگ سه ماهه بگیرم و بعضی وقتا نامحدود ساعتی فعال کنم؟
bahmanjasemi
28-08-2017, 02:52
دوستان یه سوال داشتم، میشه هم زمان دوتا بسته داشت؟
یعنی مثلا یه 6 گیگ سه ماهه بگیرم و بعضی وقتا نامحدود ساعتی فعال کنم؟
بله دوست عزیز میشه
Torch Bearer
28-08-2017, 07:39
نه اون یکی سیم کارته به اسم خودم نیست
milad azad
28-08-2017, 11:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن باند سه
مودمت چیه ؟؟؟
aliahmari
28-08-2017, 13:57
سلام دوستان
من مودم D100 ایرانسل دارم.
بعضی از سایتها رو که باز میکنم یا سایت نصفه لود میشه یا ارور 504 میده تو صفحه یا مینویسه Gateway Timeout
مودم رو ریست کردم، باند ۳ و ۷ رو مجزا و با هم تست کردم، روی حالت 3G گذاشتم و...
اصلا هیچ جوره درست نمیشه.
کش مرورگر هم خالی کردم...
آیا کسی همچین مشکلی داره؟ راه حل چیه؟
ممنون.
greatpouya
28-08-2017, 14:08
سلام دوستان
بعضی از سایتها رو که باز میکنم یا سایت نصفه لود میشه یا ارور 504 میده تو صفحه یا مینویسه Gateway Timeout
ممنون.اره تازگی ایرانسل اینطوری شده، منم td دارم اینجوریه، حتی dns هامم عوض کردم. فکر کنم با چیلتر شکن درست شه.
سلام دوستان
ممنون.
فعلا فقط با قند شکن باید کار کنیم
متاسفانه وبگردی خیلی خراب شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
dadash42
28-08-2017, 16:36
بابت تعویض کارت 3G به 4G هدیه 14گیگ 14 روزه دادن
امروز 5گیگ استفاده کردم ایرانسلمن میگه 4 گیگ از هدیه مونده:n03:
شاید نیم گیگ هدیه رو یه گیگ حساب میکنن؟!
مثل آموزش رانندگی یک ساعت تعلیم یعنی فقط 45 دقیقه
mohammadgh6
28-08-2017, 17:48
سلام دوستان
ممنون.
مال منم اینجوریه مشکل برای ایرانسله
aliahmari
28-08-2017, 21:23
فعلا فقط با قند شکن باید کار کنیم
متاسفانه وبگردی خیلی خراب شده
متاسفانه برای من با فیلتر-شکن هم درست نمیشه!
اره تازگی ایرانسل اینطوری شده، منم td دارم اینجوریه، حتی dns هامم عوض کردم. فکر کنم با چیلتر شکن درست شه.
من با فیلتر-شکن هم تست کردم مشکل حل نشد! پشتیبانی ایرانسل هم که ماشالله انقدر مضخرفه اصلا تماس نگرفتم و خودم سعی کردم که مشکل رو حل کنم ولی درست نشد.
مال منم اینجوریه مشکل برای ایرانسله
عجیبه مشکل سراسری هست و فکری به حالش نمیکنن...
zofishel
28-08-2017, 22:40
متاسفانه برای من با فیلتر-شکن هم درست نمیشه!
من با فیلتر-شکن هم تست کردم مشکل حل نشد! پشتیبانی ایرانسل هم که ماشالله انقدر مضخرفه اصلا تماس نگرفتم و خودم سعی کردم که مشکل رو حل کنم ولی درست نشد.
عجیبه مشکل سراسری هست و فکری به حالش نمیکنن...
سلام
بله متاسفانه خیلی وضعیت وبگردی با ایرانسل وخیمه
پینگ خوبه سرعت بالا ولی صفحه رو بخای باز کنی از اینترنت 1 مگی مزخرف مخابرات هم دیرتر باز می کنه:n27:
مودمت چیه ؟؟؟
مودم هواوی
5186 22a
مودم هواوی
5186 22a
سلام داداش
بدون سیستم میشه با مودم کارهای تخصیص کرد
مثلا تغییر باند و نمایش تجمیع
با کاستوم فریمور یا تغییر وب یو ای
که کلا به سیستم نیاز ن داشته باشی
hotman1234
29-08-2017, 01:08
کسی از این یک هفته اینترنت رایگانی که به سیم کارت های جدید میدن استفاده کرده؟ محدودیتی داره؟
سلام داداش
بدون سیستم میشه با مودم کارهای تخصیص کرد
مثلا تغییر باند و نمایش تجمیع
با کاستوم فریمور یا تغییر وب یو ای
که کلا به سیستم نیاز ن داشته باشی
سلام
فقط توی یه فرم ویر 5186 هست که توی پنل مودم میشه 1800 2600 یا اتومات رو انتخاب کرد ..
اما جاییش فعال بودن تجمیع رو نشون نمیده
تجمیع فقط توی فرم ویر ال ام تی نمایش داده میشه
کسی تونسته بیشتر از ۴۳ گیگ با اینترنت شبانه ایرانسل دانلود کنه (سه ساعته ) ؟
من دیشب ۴۳ گیگ دانلود کردم تا ساعت ۴ و ۱۰ دقیقه صبح بعد از اون اینترنت قطع شد و پیجی اومد که گفته شده بود اینترنت تمام شده !!!
واقعا این ایرانسل ابرقدرتیه که هر چی هم کلاه برداری کنه هیچ کس نمیتونه جلوش یگیره !
حالا هر چی میخوای شکایت کن به ۱۹۵ و ... :n02:
italodance
29-08-2017, 07:58
کسی تونسته بیشتر از ۴۳ گیگ با اینترنت شبانه ایرانسل دانلود کنه (سه ساعته ) ؟
من دیشب ۴۳ گیگ دانلود کردم تا ساعت ۴ و ۱۰ دقیقه صبح بعد از اون اینترنت قطع شد و پیجی اومد که گفته شده بود اینترنت تمام شده !!!
واقعا این ایرانسل ابرقدرتیه که هر چی هم کلاه برداری کنه هیچ کس نمیتونه جلوش یگیره !
حالا هر چی میخوای شکایت کن به ۱۹۵ و ... :n02:
نه حدش:
3 ساعته : همون 43 گیگ و 2 ساعت و نیم هست
2 ساعته: همون 40 گیگ و یک ساعت و نیم هست
1 ساعته: همون 20 گیگ و یک ساعته هست
:n23:
ShadowDragon
29-08-2017, 19:58
دوستان من میخوام همراه اول دایمی رو به ایرانول ترادبرد کنم،
یک ساله منتظرم مشکل انتن دهی همراه اول حل شه و گویا نمیشه.... در کل توصیه میکنید یا برم رایتل؟
mr.arbab28
29-08-2017, 20:29
سه روز پیش ۲۰۰۰ تومان خطمو شارج کردم یک ساعت پیش چک کردم ۳۴۷ شارج داشت الانم چک کردم میبینم شارجم ۴۷۶ ریال هست خط خاموش بوده و هیچ نوع سرویسی نظیر اهنگ پیشپاز یا غیر روی ان فعال نبوده
نتیجه گیری : این کار یعنی دوزدی مدارک هم موجوده جهت اثبات حرفم ایرانسل من که راضی نیستم حرومت بشه این اتفاغ داره برای هزارومین بار تکرار میشه خاستم بغیه در اطلاع باشید دوستان
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سه روز پیش ۲۰۰۰ تومان خطمو شارج کردم یک ساعت پیش چک کردم ۳۴۷ شارج داشت الانم چک کردم میبینم شارجم ۴۷۶ ریال هست خط خاموش بوده و هیچ نوع سرویسی نظیر اهنگ پیشپاز یا غیر روی ان فعال نبوده
نتیجه گیری : این کار یعنی دوزدی مدارک هم موجوده جهت اثبات حرفم ایرانسل من که راضی نیستم حرومت بشه این اتفاغ داره برای هزارومین بار تکرار میشه خاستم بغیه در اطلاع باشید دوستان
سلام شما کد
ستاره 800 مربع رو بزنید شاید سرویس پیامکی برای شما فعال باشه خودتون اطلاع نداشته باشید
برای همه اپراتور ها هست ..
خدمات مبتنی بر محتوا رو قطع کنید...
greatpouya
29-08-2017, 21:05
دوستان من میخوام همراه اول دایمی رو به ایرانول ترادبرد کنم،
یک ساله منتظرم مشکل انتن دهی همراه اول حل شه و گویا نمیشه.... در کل توصیه میکنید یا برم رایتل؟اگر در تهران نیستید قطعا، ولی اگر در تهران هستید، فقط در صورتی که تست کنید و جواب بگیرید در منطقه مورد نظر توصیه میشه.
sasan.69
30-08-2017, 00:44
ی مشکل عجیب!!!
الان بعد مدت ها ی بسته زدم بعد سیم کارتو گذاشتم تو مودم دیدم پیام می ده که بسته بخرید!!! درصورتی که تو مای ایرانسل ثبت شده!!!!
amirbrad
30-08-2017, 00:50
ی مشکل عجیب!!!
الان بعد مدت ها ی بسته زدم بعد سیم کارتو گذاشتم تو مودم دیدم پیام می ده که بسته بخرید!!! درصورتی که تو مای ایرانسل ثبت شده!!!!
سیستم قاطی داره چند بار دیتا قطع و وصل کنید یا مودم ریست یکم طول میکشه بسته فعال بشه این ساعت اوج خرید همه از این بسته های شبانست
Sent from my iPhone using Tapatalk
matr!x_2008
30-08-2017, 00:54
چرا بسته های روزانه 25 مگی یا 50 مگی رو نمیشه خرید؟ امروز بسته نداشتم.. میخاستم بسته کم حجم 25 مگی رو بگیریم تا وقتی wifi رو اوکی کنم...
mohammad59mm
30-08-2017, 15:39
کسی از این یک هفته اینترنت رایگانی که به سیم کارت های جدید میدن استفاده کرده؟ محدودیتی داره؟
من کردم. اولش خوب بود اما بعد از یک گیگ دانلود، پیامک اومد که سرعت شما به 256 کیلو محدود شد. سرعت دانلودم هم با idm شد حدود 30 کیلو. تازه خط به خط هم قبول نکرد و فقط با خرید شارژ فعال میشه.
amirbrad
30-08-2017, 15:58
من کردم. اولش خوب بود اما بعد از یک گیگ دانلود، پیامک اومد که سرعت شما به 256 کیلو محدود شد. سرعت دانلودم هم با idm شد حدود 30 کیلو. تازه خط به خط هم قبول نکرد و فقط با خرید شارژ فعال میشه.
نشنیده بودم تاحالا ایرانسل با پیامک بگه سرعت محدود شده، محدودت با پیامک مخصوص این بستهدهستش یا بسته های نامحدود هم محدودیت داره؟
شبانه ها بعد از چند گیگ محدود میکنن چون من اهل دانلود نیستم شرایطش نمیدونم کسانی که محدود شدن اطلاع بدن لطفا.
mohammad59mm
30-08-2017, 16:12
نشنیده بودم تاحالا ایرانسل با پیامک بگه سرعت محدود شده، محدودت با پیامک مخصوص این بستهدهستش یا بسته های نامحدود هم محدودیت داره؟
شبانه ها بعد از چند گیگ محدود میکنن چون من اهل دانلود نیستم شرایطش نمیدونم کسانی که محدود شدن اطلاع بدن لطفا.
این نوع محدودیت سرعت رو فقط این یک هفته رایگان داره.
بسته هایش شبانه نامحدود یک ساعته محدودیت 20 گیگ دانلود، دو ساعته محدودیت 40 گیگ و سه ساعته محدودیت 60 گیگ دانلود داره و بعدش اینترنت قطع میشه
ShadowDragon
30-08-2017, 18:32
اگر در تهران نیستید قطعا، ولی اگر در تهران هستید، فقط در صورتی که تست کنید و جواب بگیرید در منطقه مورد نظر توصیه میشه.
یه ایرانسل اعتباری دارم همه جای خونه انتن میده و مشکلی نداره
اما ایرانسل سابقه خوبی تو محاسبات نداره، به خاطر همین میپرسم که مشترکین دایمیش، راضی هستین؟
تهرانم، و هم رایتل درسته هم ایرانسل، فقط همراه ابتره که بعد چند سال هنوز درستش نکرده
این نوع محدودیت سرعت رو فقط این یک هفته رایگان داره.
بسته هایش شبانه نامحدود یک ساعته محدودیت 20 گیگ دانلود، دو ساعته محدودیت 40 گیگ و سه ساعته محدودیت 60 گیگ دانلود داره و بعدش اینترنت قطع میشه
سه ساعته محدودیت اسمی 60 گیگ هست بعد از 43 گیگ اینترنت قطع میشه من خودم دو شبه تست کردم ...
هر کی 60 گیگ دانلود کرده با اینترنت 3 ساعته نامحدود اعلام کنه ...
greatpouya
30-08-2017, 18:54
یه ایرانسل اعتباری دارم همه جای خونه انتن میده و مشکلی نداره
اما ایرانسل سابقه خوبی تو محاسبات نداره، به خاطر همین میپرسم که مشترکین دایمیش، راضی هستین؟
تهرانم، و هم رایتل درسته هم ایرانسل، فقط همراه ابتره که بعد چند سال هنوز درستش نکردهنه، دائمی من مشکلی نداشته و راضیم ازش.
از پوشش نسل ۳ش هم برای مکالمات مطمئن شید، قبل خرید دایمی. هرچند قیمت هاش خیلی خوب شده.
دیشب بسته 3 ساعته نامحدود گرفتم که 11 گیگ دانلود کنم اما از ساعت 2 شب تا 5 صبح کلا 1 گیگ و سیصد دانلود کرد در حالیکه روز یاهمین الان 2تا3 مگ در ثانیه ثابت دانلود میکنم
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
babriman
30-08-2017, 23:34
سلام دوستان
کسایی که وقت دارند، اگه میتونند برن توی سایت سازمان تنظیم مقررات و از این مواردی که مشکل دارید ثبت شکایت کنید بلکه حداقل یه پیگیری بشه و شاید هم رفع بشه مشکل. هر چی بیشتر شکایت ثبت بشه، احتمال پیگیری بیشتره
Torch Bearer
31-08-2017, 06:47
لعنت به ایرانسل دزد
حواستون باشه که این بستههای اینترنتی که تو قسمت "طرحهای تشویقی" و با قیمت ارزون تر فروخته میشن اولویت مصرف بالاتری از بقیه بسته ها دارن و تا وقتی تموم نشن از اینترنت دیگه ای استفاده نخواهد شد
مثلا من که همیشه علاوه بر بستهی معمولیم، بسته های 5 گیگی 6-12 صبح هم میگیرم، الان یک بستهی یک تشویقی یک هفته ای 10 گیگی گرفتم (17 تومنی) و یک بستهی 5 گیگی 6-12 صبح
و اصلا از اون بسته 6-12 استفاده نمیکنه
تو سایتشون به اپراتور پیام دادم، میگه بسته های هدیه اولویتشون اوله و اول اونا مصرف میشن
یعنی عملا من برای بسته ای پول دادم که اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم!
فکر کنم با این حساب تا وقتی چنین بسته ای داشته باشین بسته های نامحدود شبانه هم غیر قابل استفاده خواهند بود (هرچند موقع فروشش بهتون چیزی نمیگن، پولتونو میگیرن ولی بعد از خرید میبینید اون بسته غیر قابل استفاده اس و از بستهی ویژه استفاده میشه)
amirbrad
31-08-2017, 19:36
دوستان این دکل فکر کنم ایرانسل و رایتل هم زدن تنگش شایدم وایمکس لامصب دیگه جا نداره نظرتون چیه
S I G N A L
31-08-2017, 22:06
دوستان این دکل فکر کنم ایرانسل و رایتل هم زدن تنگش شایدم وایمکس لامصب دیگه جا نداره نظرتون چیه
سلام. سایت مشترک هست. دکل مال ایرانسله و آنتن های رایتل هم روش نصبه. ایرانسل RRU
B7 و B1 روش داره. B1 قدیمی را با B1 جدید پر ظرفیت با پورت نوری 10G تعویض کرده. متریال اریکسون هست. وایمکس هم هست.
متریال رایتل هوآوی. B8 و B1 داره برای 3G فقط.
greatpouya
31-08-2017, 22:27
سلام. سایت مشترک هست. دکل مال ایرانسله و آنتن های رایتل هم روش نصبه. ایرانسل RRU
B7 و B1 روش داره. B1 قدیمی را با B1 جدید پر ظرفیت با پورت نوری 10G تعویض کرده. متریال اریکسون هست. وایمکس هم هست.
متریال رایتل هوآوی. B8 و B1 داره برای 3G فقط.سلام، شما میدونید، چرا ایرانسل در تهران از باند۸ 3G استفاده نمیکنه؟ و اگر اطلاع دارید کی باند۲۰ برای lte آزاد میشه؟
و یه سوال دیگر اینکه جدیدا با mtn قرار داد احتمالا ایشالا داره بسته میشه برای فیبر نوری ۸ شهر، این باعث میشه که بستر ایرانسل هم فیبر نوری بشه؟
amirbrad
31-08-2017, 22:28
متریال رایتل هوآوی. B8 و B1 داره برای 3G فقط.
ظرفیت اینو داره که رایتل فورجی هم اضافه بشه؟
ایرانسل و رایتلش پهنای باند خیلی کمی داره نهایت ایرانسل ۱۸ مگابیت
باید لینک اضافه کنن ؟ اصلا ایرانسل میاد برای ارتقاش یا نهایت کار همین بوده؟
S I G N A L
31-08-2017, 23:48
سلام، شما میدونید، چرا ایرانسل در تهران از باند۸ 3G استفاده نمیکنه؟ و اگر اطلاع دارید کی باند۲۰ برای lte آزاد میشه؟
و یه سوال دیگر اینکه جدیدا با mtn قرار داد احتمالا ایشالا داره بسته میشه برای فیبر نوری ۸ شهر، این باعث میشه که بستر ایرانسل هم فیبر نوری بشه؟
سلام. در مورد جواب سوال اول شما تحقیق میکنم. باند ۲۰ را هم تا جایی که میدونم نگاه خدمات روستایی و امدادی بهش هست و پهنای باند کمی براش در نظر گرفته میشه تا تجهیزات اصلی توانایی هدایت ترافیک را داشته باشند به خاطر نفوذ بالای این باند. کما اینکه ما این موضوع را در مورد 3G باند ۸ (۹۰۰) هم شاهد هستیم و عملاً در برابر باند ۱ (۲۱۰۰) پهنای باند کمتری داره.
در مورد سوال آخر بحثی با دوستان اریکسون داشتم که گفتند قبلاً قرار بوده لینک دکل ها از مایکروویو به فیبر نوری تغییر کنه و توافق هایی در این زمینه با مخابرات انجام شده، ولی به دلایلی این کار هنوز انجام نشده و همچنان لینک بسیاری از دکل های ایرانسل مایکروویو هست. لینک دکل های روی مراکز مخابراتی ایرانسل فیبر نوری هست.
قطعاً با شروع پروژهی فیبر نوری تا منازل ام تی ان ایرانسل، گشایش های بیشتری در این زمینه انجام خواهد شد.
ظرفیت اینو داره که رایتل فورجی هم اضافه بشه؟
ایرانسل و رایتلش پهنای باند خیلی کمی داره نهایت ایرانسل ۱۸ مگابیت
باید لینک اضافه کنن ؟ اصلا ایرانسل میاد برای ارتقاش یا نهایت کار همین بوده؟
خواهش میکنم. بله ظرفیت 4G را هم با اضافه کردن RRU باند ۳ برای شروع داره. رایتل با باند ۳ یا همان ۱۸۰۰ در حال 4G کردن سایت هاش هست.
در مورد ایرانسل، لینک اصلی در حالت حداقلی حدود ۴۵۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باند را میتونه انتقال بده و البته میتونند نرم افزاری به مقادیر کمتری محدودش کنند.
به هر حال سایت های ایرانسل مشکل پهنای باند ندارند و طراحی خوبی دارند و دستگاه کاربر و کیفیت سیگنال دریافتی بیشترین تاثیر را روی سرعت دارند.
ایرانسل همیشه بیشترین توجه را به وضعیت شبکه داشته و داره از لحاظ تقویت کردن و ارتقاء. RRU های پرظرفیت باند ۱ و باند ۳ جدیداً در سایت های جدید یا ارتقای سایت های قبلی استفاده میشند که در مورد تصویر مورد نظر شما باند ۱ یعنی ۲۱۰۰ 3G نصب شده. باند ۳ را هم خود کارت های RUS دستگاه RBS اریکسون سیگنال سازیش را انجام میدند و RRU اون بالا براش اضافه نشده.
MMDFullHD
01-09-2017, 02:06
این Ipv6 چرا رو ایفونا کار نمیکنه اصلا؟
فقط از طریق مودم و وایفای میشه گوشی ipv6 میگیره
mohammad59mm
01-09-2017, 13:41
مواظب باشید که لااقل برای من جریان سیم کارت هدیه برای سیم کارت جدید دروغ و کلاهبرداری بوده و اصلآ سیم کارت هدیه ای در کار نیست. دو نفر از خانواده ی ما تا حالا هر کدام یکی دو تا سیم کارت جدید توی این ماه خریده اند ولی وقتی به 2112 پیامک خالی می فرستیم، جواب میده سیم کارت هدیه به شما تعلق نمی گیرد. جالب اینجاست که وقتی با 700 تماس می گیریم، شماره پرونده تشکیل میدن و یکی دو روز بعد بدون حل مشکل به دروغ پیامک میاد که مشکل شما برطرف شد ولی دوباره همون آش و همون کاسه و دوباره که به 700 زنگ که می زنیم دوباره چرخه ی بالا تکرار میشه. دوباره شماره پرونده و دوباره پیامک دروغی حل شدن مشکل. برای کنجکاوی هم که شده، من حداقل برای هر شماره 3-4 بار این چرخه رو امتحان کردم.
mohammad59mm
01-09-2017, 13:47
لعنت به ایرانسل دزد
حواستون باشه که این بستههای اینترنتی که تو قسمت "طرحهای تشویقی" و با قیمت ارزون تر فروخته میشن اولویت مصرف بالاتری از بقیه بسته ها دارن و تا وقتی تموم نشن از اینترنت دیگه ای استفاده نخواهد شد
مثلا من که همیشه علاوه بر بستهی معمولیم، بسته های 5 گیگی 6-12 صبح هم میگیرم، الان یک بستهی یک تشویقی یک هفته ای 10 گیگی گرفتم (17 تومنی) و یک بستهی 5 گیگی 6-12 صبح
و اصلا از اون بسته 6-12 استفاده نمیکنه
تو سایتشون به اپراتور پیام دادم، میگه بسته های هدیه اولویتشون اوله و اول اونا مصرف میشن
یعنی عملا من برای بسته ای پول دادم که اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم!
فکر کنم با این حساب تا وقتی چنین بسته ای داشته باشین بسته های نامحدود شبانه هم غیر قابل استفاده خواهند بود (هرچند موقع فروشش بهتون چیزی نمیگن، پولتونو میگیرن ولی بعد از خرید میبینید اون بسته غیر قابل استفاده اس و از بستهی ویژه استفاده میشه)
به نظر من این دزدی نیست، به هر حال سیستمشون این طوریه. یا باید اول تشویقی رو اولویت قرار بدن یا اصلی رو و اون ها این رو انتخاب کرده اند و به نظر من کار درستیه. مثلآ یکی یک بسته ی سالیانه و یک بسته تشویقی یک هفته داره ، درستش اولویت استفاده از تشویقیه دیگه. من خودم هیج وقت دو بسته رو روی یک سیم کارت فعال نمی کنم.
greatpouya
01-09-2017, 14:15
سلام. در مورد جواب سوال اول شما تحقیق میکنم. باند ۲۰ را هم تا جایی که میدونم نگاه خدمات روستایی و امدادی بهش هست و پهنای باند کمی براش در نظر گرفته میشه تا تجهیزات اصلی توانایی هدایت ترافیک را داشته باشند به خاطر نفوذ بالای این باند. کما اینکه ما این موضوع را در مورد 3G باند ۸ (۹۰۰) هم شاهد هستیم و عملاً در برابر باند ۱ (۲۱۰۰) پهنای باند کمتری داره.
در مورد سوال آخر بحثی با دوستان اریکسون داشتم که گفتند قبلاً قرار بوده لینک دکل ها از مایکروویو به فیبر نوری تغییر کنه و توافق هایی در این زمینه با مخابرات انجام شده، ولی به دلایلی این کار هنوز انجام نشده و همچنان لینک بسیاری از دکل های ایرانسل مایکروویو هست. لینک دکل های روی مراکز مخابراتی ایرانسل فیبر نوری هست.
قطعاً با شروع پروژهی فیبر نوری تا منازل ام تی ان ایرانسل، گشایش های بیشتری در این زمینه انجام خواهد شد.
خواهش میکنم. بله ظرفیت 4G را هم با اضافه کردن RRU باند ۳ برای شروع داره. رایتل با باند ۳ یا همان ۱۸۰۰ در حال 4G کردن سایت هاش هست.
در مورد ایرانسل، لینک اصلی در حالت حداقلی حدود ۴۵۰ مگابیت بر ثانیه پهنای باند را میتونه انتقال بده و البته میتونند نرم افزاری به مقادیر کمتری محدودش کنند.
به هر حال سایت های ایرانسل مشکل پهنای باند ندارند و طراحی خوبی دارند و دستگاه کاربر و کیفیت سیگنال دریافتی بیشترین تاثیر را روی سرعت دارند.
ایرانسل همیشه بیشترین توجه را به وضعیت شبکه داشته و داره از لحاظ تقویت کردن و ارتقاء. RRU های پرظرفیت باند ۱ و باند ۳ جدیداً در سایت های جدید یا ارتقای سایت های قبلی استفاده میشند که در مورد تصویر مورد نظر شما باند ۱ یعنی ۲۱۰۰ 3G نصب شده. باند ۳ را هم خود کارت های RUS دستگاه RBS اریکسون سیگنال سازیش را انجام میدند و RRU اون بالا براش اضافه نشده.ممنون، راستی قرار بود ایرانسل برای افزایش ظرفیت روی فرکانس ۲۳۰۰ هم tdd بده، اون بکجا رسید
الان دکل همراه اول با اینکه از منزل ما دورتره 4 آنتن پر هست اما ایرانسل با اینکه خیلی نزدیکه 2 آنتن داره آیا ممکنه همراه اول قدرت رو زیاد کرده که ما سرطان بگیریم ؟
یا ایرانسل آشغال بسته روی دکل هاش ؟
مواظب باشید که لااقل برای من جریان سیم کارت هدیه برای سیم کارت جدید دروغ و کلاهبرداری بوده و اصلآ سیم کارت هدیه ای در کار نیست. دو نفر از خانواده ی ما تا حالا هر کدام یکی دو تا سیم کارت جدید توی این ماه خریده اند ولی وقتی به 2112 پیامک خالی می فرستیم، جواب میده سیم کارت هدیه به شما تعلق نمی گیرد. جالب اینجاست که وقتی با 700 تماس می گیریم، شماره پرونده تشکیل میدن و یکی دو روز بعد بدون حل مشکل به دروغ پیامک میاد که مشکل شما برطرف شد ولی دوباره همون آش و همون کاسه و دوباره که به 700 زنگ که می زنیم دوباره چرخه ی بالا تکرار میشه. دوباره شماره پرونده و دوباره پیامک دروغی حل شدن مشکل. برای کنجکاوی هم که شده، من حداقل برای هر شماره 3-4 بار این چرخه رو امتحان کردم.
من سیمکارت تبدیل به نسل 4 رو توی همراه من زدم 8000 تومن کم کرد و سیمکارت نفرستاد
.. همین پروسه شما رو رفتم به جایی نرسیدم ...
کلا دزده ایرانسل ..... 700 هم الکی جواب داد مشکل حل شده و خودش رو راحت کرد
حرومت باشه ایرانسل :n34:
کلا دزدیه ایرانسل مودم گارانتی دارم رو عوض یا تعمیر نکرد و گفت مشکل حل شده
توی خواب حتما درستش کرده :n34::n34::n34:
greatpouya
01-09-2017, 15:32
الان دکل همراه اول با اینکه از منزل ما دورتره 4 آنتن پر هست اما ایرانسل با اینکه خیلی نزدیکه 2 آنتن داره آیا ممکنه همراه اول قدرت رو زیاد کرده که ما سرطان بگیریم ؟
یا ایرانسل آشغال بسته روی دکل هاش ؟خیر، گمون نمیکنم توان رو از حد مجاز بالاتر برده باشن، مگه از دست سازمان انرژی اتمی در رفته باشه، تعداد مشترکین هرچه بیشتر باشه، مقدار سیگنال کمی ضعیفتر میشه، کما که ظاهرا مورداتی از کم کمتر توان آنتن ها توسط ایرانسل دیده شده.
S I G N A L
01-09-2017, 18:44
ممنون، راستی قرار بود ایرانسل برای افزایش ظرفیت روی فرکانس ۲۳۰۰ هم tdd بده، اون بکجا رسید
سلام، خواهش میکنم. در مورد این موضوع اطلاعی ندارم، لطفاً اگر منبعی در مورد این خبر هست لینک بدید. TDD LTE ایرانسل فقط باند ۴۲ ، یعنی ۳۵۰۰ مگاهرتز فقط میدونم هست.
در مورد 3G باند ۹۰۰ ایرانسل تهران از دوستان پرسیدم، گفتند موجود هست.
greatpouya
01-09-2017, 19:33
سلام، خواهش میکنم. در مورد این موضوع اطلاعی ندارم، لطفاً اگر منبعی در مورد این خبر هست لینک بدید. TDD LTE ایرانسل فقط باند ۴۲ ، یعنی ۳۵۰۰ مگاهرتز فقط میدونم هست.
در مورد 3G باند ۹۰۰ ایرانسل تهران از دوستان پرسیدم، گفتند موجود هست.ممنون. بله راستش هرچی سرچ کردم تو گوگل پیدا نکردم منبعی که قبلا دیده بودم که ایرانسل هم به دنبال مذاکره برای ۲۳۰۰ بود. و فکر میکنم بهش واگذار هم نشه، چون ظاهرا به ۳ شرکت دیگر واگذار کردن.
و باند ۸ 3G هم راستش من بر خلاف تمام شهرها در تمام تهران نتونستم بهش وصل شم شاید تازگی تو این یکی دوروز اومده که منزل ما هنوز نداره.
milad azad
02-09-2017, 10:44
چه راحت دزد دزد میکنید
منم سیم جدید گرفتم تا مدتی نزدیک به 3 هفته این پیغام رو میداد هفته چهارم پس از خرید بعد از فرستادن پیامک به 2112 سیم جدید به من تعلق گرفت
تو سیستم ایرانسل باید صبر داشته باشید
milad azad
02-09-2017, 11:05
خیر، گمون نمیکنم توان رو از حد مجاز بالاتر برده باشن، مگه از دست سازمان انرژی اتمی در رفته باشه، تعداد مشترکین هرچه بیشتر باشه، مقدار سیگنال کمی ضعیفتر میشه، کما که ظاهرا مورداتی از کم کمتر توان آنتن ها توسط ایرانسل دیده شده.
فقط به دور بودن و نزدیک بودن دکل نیست
به فرکانس هم مربوط میشه
مثلا فرکانس 1800 معمولا سیگنالش قوی تره
و 2600 ضعیف تر
ممکنه گوشی شما برای همراه اول 1800 رو انتخاب کرده باشه
به مناسبت راه اندازی تجاری شاتل موبایل
شاتل موبایل تی دی 2600 باند 38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kerminio
02-09-2017, 12:00
همرا ه اول بهتره ایرانسل هم اسکل ه نمیدونه دکل هاشو کجا بزنه ، دزد هم نیست فاشیسته ، یعنی بروجن 4.5 برده علی آباد کتول غیره و ذلک کلان شهر ما نیورده ، آخه اونجا تو روستاهای آبادان کی 4.5 جی استفاده میکنه ؟
alirezaveis
02-09-2017, 12:07
واسه منم اوایل اینطوری بود. الان که بیشتر از یه ماه گذشته پیامک زدم تاییدیه کد پستی اومد. باید یه چند هفته ای بگذره عجله نکن
سلام. اقا من یک بسته یک ماهه 4 گیگ داشتم و یک 12 ماهه 120 گیگ هم گرفتم. قبل اینکه یک ماهه تموم بشه دیدم دوباره تمدید کرده خودش رو و نرفته روی یکساله. مگه یک ماهه ها هم تمدید حودکار دارن؟ کد رو هم که میزنم میگه بسته با قابلیت تمدید خودکار ندارید
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره که چطور باید از ایرانسل شارژ عمده خرید کرد که در صد تخفیف بالایی هم داره؟
اگر کسی اطلاعی داره یا فروشندس (حداقل 35 درصد) اطلاع بده لطفا
ممنون
دوستان یه سوال
استفاده از قندشکن مصرف اینترنت رو زیاد می کنه؟
یعنی اگه یه سایت رو به صورت معمولی باز کنیم یا با قندشکن باز کنیم میزان حجمی که مصرف میشه فرق می کنه یا نه؟
حالا هر نوع فیلترشکنی چه در ویندوز چه اندروید و ios و...
italodance
02-09-2017, 14:10
دوستان یه سوال
یعنی اگه یه سایت رو به صورت معمولی باز کنیم یا با قندشکن باز کنیم میزان حجمی که مصرف میشه فرق می کنه یا نه؟
هر قند شکنی خیر باید اینکاره باشی
وگرنه ما ------ داریم کل پهنای باند دکل رو میکشه طرفش و چنین چیزی رو باید از خارج تهیه کنی تو ایران کسی نداره که بفروشه چه به استفاده
هر قند شکنی خیر باید اینکاره باشی
وگرنه ما ------ داریم کل پهنای باند دکل رو میکشه طرفش و چنین چیزی رو باید از خارج تهیه کنی تو ایران کسی نداره که بفروشه چه به استفاده
ظاهرا درست متوجه نشدید
من دوست دارم حجم اضافی مصرف نکنه نه اینکه کل پهنای باند رو بکشه طرف خودش
2_ahmadzadeh
02-09-2017, 17:51
دیشب یه بسته 1 ساعتی گرفتم یه 4-5 گیگ چیز دانلود کنم دیدم سرعت دانلود رو 15 مگابایته همه 20 گیگ رو مصرف کردم.حالا نمیدونم اون وقتا که سرعت پایین تره خوده ایرانسل خل بازی درمیاره یا ترافیک شبکه بالاست
number-1
02-09-2017, 17:54
دوستان اینجا کسی اعتباریشو به دائمی تبدیل کرده؟
چقدر حد اعتبار میده؟
با تشکر
امیر انصاری
02-09-2017, 18:03
چقدر حد اعتبار میده؟
با تشکرسلام
من تبدیل کردم. ۱۰۰ تومن دادم، ۱۰۰ تومنم حد اعتبار گرفتم.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
italodance
02-09-2017, 18:15
ظاهرا درست متوجه نشدید
من دوست دارم حجم اضافی مصرف نکنه نه اینکه کل پهنای باند رو بکشه طرف خودش
آه بله خوب خیر نه تاثیری نداره
soroori2
02-09-2017, 18:18
سلام
دوستان قبلا بسته روزانه و هفتگی و ماهانه رو که با هم می گرفتم به ترتیب مصرف می شد ولی الان اینظوری نیست و مستقیم میره و بسته ماهانه رو مصرف می کنه جریان چیه ؟
number-1
02-09-2017, 18:20
سلام
من تبدیل کردم. ۱۰۰ تومن دادم، ۱۰۰ تومنم حد اعتبار گرفتم.
شما ظاهرا قبلا این کار رو کردی الان 50 درصد تخفیف خورده شده 50
پس کلا 100 حد اعتبار میده
بعد تو سایت و همین طور برنامه ایرانسل من گزینه ای هست برای افزایش حد اعتبار این چجوریه باید مبلغی رو که انتخاب میکنیم پرداخت کنیم یا خودش بدون پرداخت افزایش میده
امیر انصاری
02-09-2017, 18:23
بله، قبلاً این کارو کردم. الان که با ۶۰ تومن انجام میشه، احتمالاً ۶۰ تومن حد اعتبار میده.
بله، امکان افزایش حد اعتبار از طریق ایرانسل من هست.
با افزایش حد اعتبار، باید مبلغ افزایش رو پرداخت کنی. فکر کنم یه مهلت مشخصی برای پرداخت میده.
دوستان یه سوال
بله خودشون مقداری مصرف دارند که بسته به نوعش خیلی هم متفاوت هست بهترین هاش حدود 15 درصد از مصرف رو بخودشون اختصاص میدن اما بعضیشون بیش از دو برابر اینهم مصرف دارند مثلا من یولترا نسخه موبایل رو مدتی استفاده کردم کارکردش خوب بود اما مصرف بک گراندش خیلی زیاد که پاکش کردم. در موبایل قسمت data usage رو که نگاه کنید متوجه مصرف برنامه های مختلف از جمله همینها میشید. ویندوز هم قاعدتا نباید غیر از این باشه.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
reza2700
02-09-2017, 20:44
سیم کارت های ۶۰ ت هم ۱۰۰ ت اعتبار دارن من چند وقت پیش تبدیل کردم ۶۰ ت دادم الان حد اعتبارم ۱۰۰ ت هستش
چقدر حد اعتبار میده؟
با تشکر
بله من با 50 ت تبدیل کردم به دائمی . دقیقا مکالمه 33/3 ریال رو با همه خطوط برام فعال کرد اینترنت 20گیگ و مکالمه یکماهه رایگان ایرانسلی و تا 6 ماه یک گیگ اینترنت هدیه رو بهم داد. حد اعتبار رو برای من 100 هزار ت زده بود بدون اینکه پولی بدم .واقعا هم تو مکالمه به همه خطوط به صرفه هست .الان هزینه تماس هام شده یک سوم.به دوستان ایرانسلی هم پیشنهاد میکنم تا مهلتش تموم نشده اقدام کنند.
rahman0158
03-09-2017, 10:18
7 گیگ و ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ماهانه فقط ۲ تومن :n04:
hassanshaikhi
03-09-2017, 10:46
فقط واسه سیمکارت دائمی من این پیشنهاد بود.
امیر انصاری
03-09-2017, 11:02
بله، فقط واسه سیمکارت دائمیه. حیف شد، نمیشه بندازم تو مودم.
skull_avatar
03-09-2017, 13:34
سلام
دو روزه ایرانسل برا من مشکل DNS داره، کسی همچین مشکلی نداره؟
تو کامپیوتر dns رو عوض میکنم درست میشه اما رو گوشی اندروید با چند تا برنامه امتحان کردم نشد.
مودمم هم هواوی 8372 هست ، ظاهرا تو تنظیمات مودم جایی واسه تغییر dns نذاشتن.
vahidflower
03-09-2017, 14:06
منم سیمکارتم دایمیه ولی چنین طرحی برام ظاهر نشد و طرحهای دیگه اومد؟!!!:n28:
نمیدونم چرا چیزی رو که پولش رو هم داریم میدیم رو باید با محدودیت استفاده کنیم من امروز یه بسته 3 گیگی زدم 3 ساعته 8 تا 2 صبح روز بعد بعد از دانلود 2 گیگ با سرعت تقریبآ 4 مگابایت
پیام زیر اومد .من اصلآ بسته نامحدود نداشتم که بسته 3 گیگی زده بودم آخه من نمیدونم وقتی توانشون نمیرسه سرویس درست بدن چرا محدودیت میزارن مسخره تر از اینا خودشونن فقط
سرعت بسته هدیه "اینترنت نامحدود" شمابه 256kbps تغییر یافته است. شما میتوانید باهمین سرعت از بسته ی هدیه خود
استفاده کنید یا باخرید بسته اینترنتی به سرعت نامحدود بازگردید. #5*555*
سلام
100 درصد تایید میشه
تاجایی که توان داری اطلاع رسانی کن تا دست این شیادهای دروغگو روبشه
امیر انصاری
03-09-2017, 15:36
نمیدونم چرا چیزی رو که پولش رو هم داریم میدیم رو باید با محدودیت استفاده کنیم من امروز یه بسته 3 گیگی زدم 3 ساعته 8 تا 2 صبح روز بعد بعد از دانلود 2 گیگ با سرعت تقریبآ 4 مگابایت
پیام زیر اومد .من اصلآ بسته نامحدود نداشتم که بسته 3 گیگی زده بودم آخه من نمیدونم وقتی توانشون نمیرسه سرویس درست بدن چرا محدودیت میزارن مسخره تر از اینا خودشونن فقطاین مربوط به بستهای که خریدی نیست. مربوط به بستهی هدیهی سیمکارتهای جدیده. اگر سیمکارت جدید بخری و بیشتر از ده تومن شارژ کنی، یک هفته اینترنت نامحدود جایزه میده. اما فقط اسمش نامحدوده، اگر هر روز از یه مقدار مشخصی بیشتر مصرف کنی، سرعتت محدود میشه. ساعت ۱۲ شب سرعت به حالت عادی برمیگرده.
این مربوط به بستهای که خریدی نیست. مربوط به بستهی هدیهی سیمکارتهای جدیده. اگر سیمکارت جدید بخری و بیشتر از ده تومن شارژ کنی، یک هفته اینترنت نامحدود جایزه میده. اما فقط اسمش نامحدوده، اگر هر روز از یه مقدار مشخصی بیشتر مصرف کنی، سرعتت محدود میشه. ساعت ۱۲ شب سرعت به حالت عادی برمیگرده.
درسته من سیم کارت جدید خریدم ولی هیچ بسته اینترنت هدیه ای برای من فعال نشده من خودم بسته 3 گیگی 8 صبح تا 2 صبح روز بعد خریدم اونم با دانلود تموم شد و هیچ بسته هدیه ای نداشتم من دوباره یه بسته 12 گیگی گرفتم 3 ماهه که دوباره سرعتم مثل قبل شد. الان یعنی با سیم کارت های جدید این محدودیت ها اعمال میشه؟
البته الان 10800 تومن دارم چجوری این هدیه رو میتونم ببینیم
این مربوط به بستهای که خریدی نیست. مربوط به بستهی هدیهی سیمکارتهای جدیده. اگر سیمکارت جدید بخری و بیشتر از ده تومن شارژ کنی، یک هفته اینترنت نامحدود جایزه میده. اما فقط اسمش نامحدوده، اگر هر روز از یه مقدار مشخصی بیشتر مصرف کنی، سرعتت محدود میشه. ساعت ۱۲ شب سرعت به حالت عادی برمیگرده.
ایرانسلی
قسمتی که بولد کردم درموردش هم تبلیغات نکنید چون دروغی بیش نیست
امیر انصاری
03-09-2017, 15:54
ایرانسلی
قسمتی که بولد کردم درموردش هم تبلیغات نکنید چون دروغی بیش نیست
کجاش تبلیغ بود؟ گفتم که به اصطلاح نامحدوده.
امیر انصاری
03-09-2017, 15:59
درسته من سیم کارت جدید خریدم ولی هیچ بسته اینترنت هدیه ای برای من فعال نشده من خودم بسته 3 گیگی 8 صبح تا 2 صبح روز بعد خریدم اونم با دانلود تموم شد و هیچ بسته هدیه ای نداشتم من دوباره یه بسته 12 گیگی گرفتم 3 ماهه که دوباره سرعتم مثل قبل شد. الان یعنی با سیم کارت های جدید این محدودیت ها اعمال میشه؟
البته الان 10800 تومن دارم چجوری این هدیه رو میتونم ببینیممن اطلاعی ندارم، چون سیمکارت دائماً تو مودم بود و تو گوشی ننداختمش. تو اپلیکیشن هم چیزی نشون نمیداد. این محدودیت فقط در طول این یک هفته و در صورتی که از سهم روزانه بیشتر مصرف کنی اعمال میشه. بستهی یکهفتهای اسماً نامحدود (اینو نوشتم که به کسی برنخوره) فقط به سیمکارتهایی که تو تابستان خریده شدن و بیشتر از ده تومن شارژ شدن تعلق میگیره.
greatpouya
03-09-2017, 22:16
دوستان، مزیت استفاده از باند های فرکانس پایین در شهر ها بسیار حائز اهمیت است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برام پیامک اومده از قربان تا غدیر اگر با *555# شارژ بخرید شانس برنده شدن آیفون دارید
مگه با *555# میشه شارژ خرید؟ من دیدم این کد برای خرید اینترنته
شما چه صبر و حوصله ای داشتی
من از خجالتشون از طریق پشتیبانی آنلاین تلگرام حسابی درومدم
mohamad hosain
04-09-2017, 01:59
یک هفته ای هست ایرانسل به شدت افت سرعت دارم واسه دانلود شبانه.بعد دیشب و امشب دیگه هر چند دقیقه مودم قطع میشه از دوباره کانکت میشه.کسی دیگه هم مشکل داره؟با ریست و زنگ زدن به پشتیبانی هم خبری نیست.البته رفتم 195 شکایت کردم ازشون.
mohamad hosain
04-09-2017, 02:07
یک هفته ای هست ایرانسل به شدت افت سرعت دارم واسه دانلود شبانه.بعد دیشب و امشب دیگه هر چند دقیقه مودم قطع میشه از دوباره کانکت میشه.کسی دیگه هم مشکل داره؟با ریست و زنگ زدن به پشتیبانی هم خبری نیست.البته رفتم 195 شکایت کردم ازشون.
shookan3
04-09-2017, 20:21
داداش منم دیروز بعد از چند وقت از مودم ایرانسل استفاده کردم همین جوری که تو گفتی بود
amirbrad
04-09-2017, 23:42
درسته بعضی اوقات حتی صبح یا عصر یه دفعه هیچ دیتایی ارسال و دریافت نمیشه حتی با انتن فول
Zeitgeist
05-09-2017, 08:59
یکی به این ایرانسل بگه ما بسته 2 گیگ 5 تومن نمیخوایم ******* رو :|
milad azad
05-09-2017, 09:33
سلام
دو روزه ایرانسل برا من مشکل DNS داره، کسی همچین مشکلی نداره؟
تو کامپیوتر dns رو عوض میکنم درست میشه اما رو گوشی اندروید با چند تا برنامه امتحان کردم نشد.
مودمم هم هواوی 8372 هست ، ظاهرا تو تنظیمات مودم جایی واسه تغییر dns نذاشتن.
ببین تو گوشی هم میشه dns ست کرد اسونه تو گوگل بگردید
برای مودم 8372 هم کاستوم فریمویر داره که میشه تنظیم کرد
mr.arbab28
05-09-2017, 15:09
از ۵ روز پیش تا الان همش پیامک میاد بسته هدیه ۲ گیگ ۵۰۰۰ ت روزی چند بار دارع پیامک میده راهی نیست که جلوش گرفته شه؟
ho3in2012
05-09-2017, 15:19
از ۵ روز پیش تا الان همش پیامک میاد بسته هدیه ۲ گیگ ۵۰۰۰ ت روزی چند بار دارع پیامک میده راهی نیست که جلوش گرفته شه؟
پیام های تبلیغاتی ایرانسل رو خاموش کنید
hassanshaikhi
05-09-2017, 18:22
گویا جناب ایرانسل یه صفر کم گذاشته بودنه و هزینه این بسته 20 هزار تومان بوده:n08:
برای من 20 تمن از حد اعتبارم کم شده
rahman0158
05-09-2017, 18:30
گویا جناب ایرانسل یه صفر کم گذاشته بودنه و هزینه این بسته 20 هزار تومان بوده:n08:
تف تو ... ایرانسل منو باش دیروز دوتا خریدم . الان درستش کرده زده ۲۰ تومن. من که شکایت زدم ۱۹۵. :n34:
hassanshaikhi
05-09-2017, 18:45
جالب اینجاست توی صورت حساب 2 تمن کرده ولی توی حد اعتبار 20 تمن کم کرده. حالا کدومو باور کنیم:n13:
امیر انصاری
05-09-2017, 20:33
شانس آوردم. منم میخواستم سه بار اون بستهی ۲ تومنی رو بخرم. خوب شد نخریدم!
ShadowDragon
05-09-2017, 22:17
دوستان داستان این 1 هفته نامحدود ایرانول چیه؟ ثبت نام جدید
یکی از دوستانم این بسته رو فعال کرده
پرسیدم گفت همین 2 تومن ازش کم شده
babriman
06-09-2017, 04:55
من ثبت شکایت کردم توی 195 و بعد از اون یک نفر اومد برا تست
بعد گفت داداش تو سرعتت خیلی بالاست. گفتم چنده گفت روی 15 مگ هست
بعد خودم نگاه کردم دیدم 15 مگابیت هست و گفتم این بیت هست نه بایت. طرف فرق بیت و بایت رو نمیدونست و یا بهش گفته بودن که با بیت بیان کنه فقط و گفتش از نظر من سرعتت خوبه و فکر نمیکنم که بررسی کنن
مشکل نیم ساعت آخر رو هم گفتم و گفت عجیبه و از این حرفا
گفتم دوستم با 4 مگابایت داره دانلود میکنه
گفت از نظر ما سرعت 40 مگ استثنایی هست و از 100 تا یکی اینطوری هست و خیلی به دکل نزدیکه و از این حرفا تحویلم داد
الآن که دارم استفاده میکنم نیم ساعت آخر مشکلش حل شده ولی بقیه موارد مثل قبل هست و تغییری نکرده
hassanshaikhi
06-09-2017, 05:52
یکی از دوستانم این بسته رو فعال کرده
پرسیدم گفت همین 2 تومن ازش کم شده
آره 2تمن کم شده ولی از حد اعتبار 20تمن کم کرده.
ایرانسل است دیگر ......... گاهی اوقات موقع دزدی گیج می زند ...... :n02::n02::n19:
- - - Updated - - -
ایرانسل است دیگر ......... گاهی اوقات موقع دزدی گیج می زند ...... :n02::n02::n19:
italodance
06-09-2017, 10:10
الآن که دارم استفاده میکنم نیم ساعت آخر مشکلش حل شده ولی بقیه موارد مثل قبل هست و تغییری نکرده
واقعا؟ یعنی نیم ساعت آخر دیگه قطع نمیشه؟
دوستان این دی جی کالا چیه به بسته ها اضافه شده؟
دوستان این دی جی کالا چیه به بسته ها اضافه شده؟
چجوریه این ؟ هدیه ؟؟؟؟
soheilsh
06-09-2017, 11:17
مستندات بفرستید بابت محدود کردن سرعت تو بسته 7 روزه رایگانشون فورا پیگیری میکنیم
چجوریه این ؟ هدیه ؟؟؟؟الان فهمیدم، گویا با خرید این بسته ها بصورت قرعه کشی به بعضی ها کد تخفیف خرید در دی جی کالا داده میشه و کاملا بی ربط هست و گویا ایرانسل یه پولی از دی جی گرفته که تبلیغشونو بکنه
امیر انصاری
06-09-2017, 12:23
مستندات بفرستید بابت محدود کردن سرعت تو بسته 7 روزه رایگانشون فورا پیگیری میکنیمدوستان که گفتن، وقتی سهم روزانه تموم میشه، اس ام اس محدود شدن سرعت میاد. به محض اینکه ۱۲ شب میشه، دوباره سرعت آزاد میشه.
aliahmari
06-09-2017, 12:53
سلام دوستان
کسی با مودم D100 ایرانسل به مشکل خورده؟
به طرز عجیبی هیچ دستگاهی به صورت وایفای به مودم متصل نمیشد و ارور authentication میداد. بعد از ریست مودم مشکل حل شد.
من مجموعا ۳ تا از همین مودم دارم که هر کدوم تو یه نقطه مجزا از شهر هستن و با تاخیر ۱ روزه از هم این اتفاق برای همشون افتاد.
چند وقتی هست مشکلات عجیب و غریبی پیش میاد و کلا اینترنت ایرانسل پایدار نیست!
من ثبت شکایت کردم توی 195 و بعد از اون یک نفر اومد برا تست
بعد گفت داداش تو سرعتت خیلی بالاست. گفتم چنده گفت روی 15 مگ هست
بعد خودم نگاه کردم دیدم 15 مگابیت هست و گفتم این بیت هست نه بایت. طرف فرق بیت و بایت رو نمیدونست و یا بهش گفته بودن که با بیت بیان کنه فقط و گفتش از نظر من سرعتت خوبه و فکر نمیکنم که بررسی کنن
مشکل نیم ساعت آخر رو هم گفتم و گفت عجیبه و از این حرفا
گفتم دوستم با 4 مگابایت داره دانلود میکنه
گفت از نظر ما سرعت 40 مگ استثنایی هست و از 100 تا یکی اینطوری هست و خیلی به دکل نزدیکه و از این حرفا تحویلم داد
درست گفته واقعیتش هم همینه که نود درصد استفاده کنندگان سرعت زیر 15 مگ رو دارند تازه سرعت شما جزو خوبها هست . حالا یک عده کمی در موارد خاص اون سرعتهای40و 50 و60 رو دارند که میان تست سرعت میگذارند که بقیه هم فکر میکنند باید همینطور باشند.
از نظر ایرانسل 8 مگابیت ایده آل بیشتر دیگه زیادی خوشحال میشی
امیر انصاری
06-09-2017, 19:06
درست گفته واقعیتش هم همینه که نود درصد استفاده کنندگان سرعت زیر 15 مگ رو دارند تازه سرعت شما جزو خوبها هست . حالا یک عده کمی در موارد خاص اون سرعتهای40و 50 و60 رو دارند که میان تست سرعت میگذارند که بقیه هم فکر میکنند باید همینطور باشند.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalkبرای من که ۱۰ تا ۱۲ مگابیت بیشتر نمیشه. خیلی زور بزنه ۱۳ ۱۴ مگابیت میشه. بعضی وقتا، به یه دکل دورتر وصل میشم که سیگنالم ضعیفتره، اما سرعت ۴۰ مگابیته. فقط سرعت آپلودم همیشه ۸ مگابیته.
greatpouya
06-09-2017, 21:27
برای من که ۱۰ تا ۱۲ مگابیت بیشتر نمیشه. خیلی زور بزنه ۱۳ ۱۴ مگابیت میشه. بعضی وقتا، به یه دکل دورتر وصل میشم که سیگنالم ضعیفتره، اما سرعت ۴۰ مگابیته. فقط سرعت آپلودم همیشه ۸ مگابیته.
Sent from my Honor 3C using Tapatalkبرای من ۴۰ تا تو خونه رو پلاس دارم، با سیگنال ضعیف دم پنجره، که به ۱۰۰ هم میرسه اگه برم زیر انتن، ولی جدیدا فقط شبا سرعت بالاس و روزا به همون ۱۵ اینا محدوده، شاید بخاطر ترافیک شدیده، ایرانسل خیلی پر مصرف شده.
آره 2تمن کم شده ولی از حد اعتبار 20تمن کم کرده.
نه همون اعتبار رو نگاه کرده بود
italodance
07-09-2017, 08:39
اقا ما که شکایت کردیم:
باسلام و احترام
به استحضار می رساند موضوع شکایت در خصوص کم فروشی بسته های اینترنتی شبانه و یا ساعتی شرکت ایرانسل می باشد که این شرکت کلیه بسته های ساعتی خود را نیم ساعت باقی مانده به پایان زمان مشخص شده پایانی قطع می نماید.
به عنوان مثال اگر بسته یک ساعت نامحدود شبانه با بازه 2 الی 8 صبح خریداری بشود و اگر ساعت 6 صبح از آن استفاده بشود بسته خریداری شده به جای اتمام در ساعت 7 صبح در ساعت 6:30 قطع می شود و ممانعت از استفاده آن می گردد.
تمامی بسته های شبانه و یا ساعتی به همین ترتیب قطع و کم فروشی رویت می گردد.
با شرکت ایرانسل صحبت شده و مشکل فوق اعلام گردیده هست همچنین با اینجانب تماس و پیگیری نیز شده است ولی همچنان پس از گذشت یک هفته همچنان مشکل فوق رویت و تکرار می شود.
خاطر نشان می سازد مشکل اعلامی از بدو استفاده و ارایه بسته های نام برده شده (شبانه و یا ساعتی) وجود داشته و تاکنون این شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال کم فروشی خود قبول نمی کند و با عناوین مختلف اضهار بی اطلاعی می نماید.
پیشنهاد می گردد خود مسئولین محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدام به خریداری یکی از بسته های شبانه این شرکت نموده و مشکل مربوطه را از نزدیک و شخصا رویت و اعلام بفرمایند.
با تشکر
:n25:
ShadowDragon
07-09-2017, 10:24
دویتان دایمی ارانول
یکی میگه که مثلا 30 ثانیه طول بکشه طرف جواب تماس رو بده ( گوشی رو برداره) جز مکالمه حساب میشه؟ کسی هست تایید کنه؟
greatpouya
07-09-2017, 10:29
دویتان دایمی ارانول
یکی میگه که مثلا 30 ثانیه طول بکشه طرف جواب تماس رو بده ( گوشی رو برداره) جز مکالمه حساب میشه؟ کسی هست تایید کنه؟خیر برای بنده این مشکل تاحالا پیش نیومده، مگر کسی که دایورت کرده باشه، که وقتی دایورت میکنه، گاهی که میگه اونیم که بهش دایورت کرده در دسترس نمیباشد پول میندازه وقتی داره میگه در دسترس نمیباشد یا اشغال است. یا ...، کلا رو دایورتیا این مشکل زیاد دیدم
ShadowDragon
07-09-2017, 10:31
خیر برای بنده این مشکل تاحالا پیش نیومده، مگر کسی که دایورت کرده باشه، که وقتی دایورت میکنه، گاهی که میگه اونیم که بهش دایورت کرده در دسترس نمیباشد پول میندازه وقتی داره میگه در دسترس نمیباشد یا اشغال است. یا ...، کلا رو دایورتیا این مشکل زیاد دیدم
در مورد همراه اول همچین چیزی هست؟
در کل شما دزدی ندیدی درسته؟
greatpouya
07-09-2017, 10:34
در کل شما دزدی ندیدی درسته؟بله، من که هنوز موردی نبوده به عنوان دزدی بهش متوجه شم، ولی این مشکل هست که پول میندازه و من در دایورتیها فقط متوجهش شدم
همراه اول ندارم
اقا ما که شکایت کردیم:
آفرین
ایرانسل خیلی شدید دزد شده امسال
- - - Updated - - -
اقا ما که شکایت کردیم:
آفرین
- - - Updated - - -
اقا ما که شکایت کردیم:
آفرین
خیر برای بنده این مشکل تاحالا پیش نیومده، مگر کسی که دایورت کرده باشه، که وقتی دایورت میکنه، گاهی که میگه اونیم که بهش دایورت کرده در دسترس نمیباشد پول میندازه وقتی داره میگه در دسترس نمیباشد یا اشغال است. یا ...، کلا رو دایورتیا این مشکل زیاد دیدم
با کورنومتر تست کنید متوجه میشید بوق ها رو هم حساب میکنه ایرانسل :n27:
دوتا گوشی ایرانسل برای تست لازمه
:n02::n06::n26::n09:
ShadowDragon
07-09-2017, 11:53
با کورنومتر تست کنید متوجه میشید بوق ها رو هم حساب میکنه ایرانسل :n27:
دوتا گوشی ایرانسل برای تست لازمه
:n02::n06::n26::n09:
عجب!!!!
خواهشا لطف کنید کسایی که دایمی ارانول دارن تست بگیرن!
با این وضع فقط رایتل میمونه
هرچند همینم از همراه اول ارزون تر میافته!
یعنی به یکی زنگ بزنی 30 ثانیه صبر کنی و جواب نده، باید 15 تومن پرداخت کنی؟ نصف دقیقه؟
عجب!!!!
یعنی به یکی زنگ بزنی 30 ثانیه صبر کنی و جواب نده، باید 15 تومن پرداخت کنی؟ نصف دقیقه؟
اگه جواب بده میفته
اگه جواب نده که هیچ
من فقط داخل شبکشو تست کردم شما خودت خارج شبکه تست کن
در کل شما دزدی ندیدی درسته؟
همرا اول هزینه پیامک بی خودی حساب میکنه ... ارزش افزوده رو نمی گما ....
ShadowDragon
07-09-2017, 12:34
اگه جواب بده میفته
اگه جواب نده که هیچ
من فقط داخل شبکشو تست کردم شما خودت خارج شبکه تست کن
فعلا که همراه اولم میخوام مطمین شم یه کوچ یک باره شه :n33:
ShadowDragon
07-09-2017, 12:35
همرا اول هزینه پیامک بی خودی حساب میکنه ... ارزش افزوده رو نمی گما ....
من یکی که از sms استفاده نمیکنم
فکر نمیکنم ماهی 10 تا بفرستم
فقط تماس بعد نت و sms مرحله اخر
number-1
07-09-2017, 13:12
دوستان ایا کیفیت سیمکارتای ایرانسل فرق میکنن مثلا از لحاظ نت و تماس
چون من روی 4 جی با 3 انت از 4 انتن اصن راضی نیستم ینی کاری با سرعت ندارما فقط سایتا رو روون باز نمیکنه گیر داره
گفتم اگه کیفیتا فرق میکنن مثلا شرکتای مختلف تولید میکنن برم عوض کنم بلکه تاثیر داشته باشه
ShadowDragon
07-09-2017, 13:13
دوستان ایا کیفیت سیمکاتای ایرانسل فرق میکنن مثلا از لحاظ نت و تماس
چون من روی 4 جی با 3 انت از 4 انتن اصن راضی نیستم ینی کاری با سرعت ندارما فقط سایتا رو روون باز نمیکنه گیر داره
گفتم اگه کیفیتا فرق میکنن مثلا شرکتای مختلف تولید میکنن برم عوض کنم بلکه تاثیر داشته باشه
خیر فرق نداره
alirezaveis
07-09-2017, 16:08
دوستان ایا کیفیت سیمکارتای ایرانسل فرق میکنن مثلا از لحاظ نت و تماس
فرقی نمیکنه. مشکل از شبکه ی ایرانسله. چند وقت پیش افتضاح بود و کلی طول میکشید یه صفحه وب رو باز کنی. ولی الان چند روزه واسه من خیلی خوب شده. واسه شما هم احتمالا به زودی مشکل برطرف میشه. اگرم عجله دارید از نرم افزارهای عبور از تحریم (چیلترشکن) استفاده کنید
Soroush-S
07-09-2017, 16:11
عجب!!!!
واسه 10 ثانیه مکالمه 66 ریال کم کرد:n13:
بوق خوردن حساب نکرد
ho3in2012
07-09-2017, 16:15
سلام
پیشنهاد رایگان تلگرام 7 روزه در My Irancell من ظاهر شده اما وقتی خرید رو میزنم
اس ام اس میاد که سرویس فعال نشد
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
Moayeri1372
07-09-2017, 16:34
سلام دوستان درخواست سیمکارت 4G رایگان رو زدم و رسید دستم و فعالش کردم
حالا باید چیکار کنم که 14 گیگ رایگان فعال بشه؟
سلام
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
اره منم نتونستم فعال كنم فعلا
number-1
07-09-2017, 17:18
دوستان ایرانسل به فرستادن اس ام اس هایی که بسته اینترنت خریداری میشه برای تایید فعالسازی میفرسته اعتقادی نداره؟
خودش میگه تا دریافت اس ام اس تایید استفاده نکنید
اس ام اس اصلا نمیاد ولی استعلام میکنی بسته فعال شده
مهم نیستا ولی همش مشکل داشتن یه شرکت زیاد جلوه قشنگی نداره برای کاربر
ShadowDragon
07-09-2017, 17:41
بوق خوردن حساب نکرد
یعنی 39.6 دقیقه ای؟
با احتساب مالیات میشه؟ یا اون بعدا میاد؟ دوستان لطفا کسی تست کرد اعلام کنه
تشکر ویژه ، پیشاپیش از دوستانی که راهنمایی میکنن
واسه من مکالمه اولویت داره
ShadowDragon
07-09-2017, 17:43
سلام دوستان درخواست سیمکارت 4G رایگان رو زدم و رسید دستم و فعالش کردم
حالا باید چیکار کنم که 14 گیگ رایگان فعال بشه؟
خودش فعال میشه
3 روز هم ممکنه طول بکشه
sasan.69
07-09-2017, 18:00
براى منم پيشنهاد تلگرام اومده اما فعال نمى شه!!! سرکاريه انگارى
بوق خوردن حساب نکرد
بوق خوردن حساب نکرد
من دایمی ندارم تست کنم اما اگه شما دایمی هستی میشه
396 ریال دقیقه که با 333 که گفته 63 ریال گرون تر بوده که علتش هم اینه بوق زیاد نزده
ما با اعتباری تست می کنیم وضع خیلی خرابه :n02:
ho3in2012
07-09-2017, 19:37
اره منم نتونستم فعال كنم فعلا
برا من فعال شد
شما هم یبار دیگه تست کنین شاید برا شما هم درست شده باشه
ho3in2012
07-09-2017, 20:00
مدیران محترم لطفا این پست را حذف کنید
سلام
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟این بسته تو کدام قسمت هست؟ منکه چیزی ندیدم در چه موردی هست؟
ho3in2012
07-09-2017, 20:58
مدیران محترم لطفا این پست را حذف کنید
دوستانی که بسته پیشنهادی تلگرام 7 روزه رایگان در ایرانسل من براشون نمایش داده نمیشه
به بنده پیغام خصوصی بدن براشون فعال میکنم
قبلش طرح کنترل مصرف آزاد را فعال کنید + شارژتون هم ترجیحا پایین باشهاین بسته تو کدام قسمت هست؟ منکه چیزی ندیدم در چه موردی هست؟
Soroush-S
07-09-2017, 21:12
من دایمی ندارم تست کنم اما اگه شما دایمی هستی میشه
396 ریال دقیقه که با 333 که گفته 63 ریال گرون تر بوده که علتش هم اینه بوق زیاد نزده
ما با اعتباری تست می کنیم وضع خیلی خرابه :n02:
اینی که تست کردم یدونه بوق خورد - احتمال داره مالیات و عوارض و ... بگیرن:n02:
الان اعتباری دقیقه ای چنده؟
sasan.69
07-09-2017, 22:28
ايران سل لعنتى مرض داره وقتى فعال نمى شه تو طرح پيشنهادي بياره!؟
ho3in2012
07-09-2017, 22:37
ايران سل لعنتى مرض داره وقتى فعال نمى شه تو طرح پيشنهادي بياره!؟
شما طرح مصرف آزاد رو فعال کن و وارد تلگرام شو
بعضی وقتا اس ام اس فعال سازی نمیده در حالی که فعاله
sasan.69
07-09-2017, 22:58
شما طرح مصرف آزاد رو فعال کن و وارد تلگرام شو
بعضی وقتا اس ام اس فعال سازی نمیده در حالی که فعاله
مرسى الان فعال شد.... بعد ى هفته دگه امکان تمديدش نيست!؟
ho3in2012
07-09-2017, 23:03
مرسى الان فعال شد.... بعد ى هفته دگه امکان تمديدش نيست!؟
اگه گزینش هفته دیگه تو ایرانسل من بود
دوباره درخواست بدین فعال میشه
سرعت دانلود ایرانسل یه مدته افتضاح شده.4g
الان اومدم شبانه فعال کنم سرعت دانلود از 100kb بیشتر نمیشه.
پینگ رفته رو 600 چه غلطی میکنه این ایرانسل.
یک روز نشد تو این مملکت بی صاحاب با آرامش از اینترنت استفاده کنیم.
amirbrad
08-09-2017, 01:52
یک روز نشد تو این مملکت بی صاحاب با آرامش از اینترنت استفاده کنیم.
سرعت بنده الان رو ۶ مگابیت هستش! مشکل اینه دو سه روز تعطیله و اکثرا در حال دانلود شبانه هستن از طرفی هم ایرانسل روزهای تعطیل بیشتر اوقات اختلال داشته.
greatpouya
08-09-2017, 02:02
یک روز نشد تو این مملکت بی صاحاب با آرامش از اینترنت استفاده کنیم.بله، بعضی وقت ها اختلال هست و ربطی به شلوغی نداره، کاملا مشخصه
mohamad hosain
08-09-2017, 06:48
ببخشید دوستان من یه سوال مبتدی و خنده دار دارم :n02:
راستش یه سیم کارت اعتباری ایرانسل هست که یه طرح یک ماهه 3 گیگ روش فعاله حالا می خواستم یه طرح ساعتی نامحدود بگیرم (2 تا 8 صبح) برای تست می خوام بدونم که با اینکار طرح یک ماهه خراب نمیشه ؟
به هیچ عنوان بابت پرسش خجالت نکشید. البته توی فروم بچه ها از این جور سوالات پرسیده بودند.زمانی که شما یک بسته با مشخصات زمانی خاصی میخرید مثل نامحدود 3 ساعته توی اون بازه زمانی از 2 تا 8 صبح بسته نامحدود فعال میشه اما بعد از اون سایر بسته ها.بنابراین نباید از سایر بسته شما چیزی کم بشه.البته از اول امسال ایرانسل انواع واقسام روش های دزدی رو روی کاربر پیاده کرده.باید مراقب بود.
hassan_sia
08-09-2017, 07:38
به هیچ عنوان بابت پرسش خجالت نکشید. البته توی فروم بچه ها از این جور سوالات پرسیده بودند.زمانی که شما یک بسته با مشخصات زمانی خاصی میخرید مثل نامحدود 3 ساعته توی اون بازه زمانی از 2 تا 8 صبح بسته نامحدود فعال میشه اما بعد از اون سایر بسته ها.بنابراین نباید از سایر بسته شما چیزی کم بشه.البته از اول امسال ایرانسل انواع واقسام روش های دزدی رو روی کاربر پیاده کرده.باید مراقب بود.
ببخشید میشه منظورتون رو از روش های دزدی بیشتر توضیح بدین :n13:
and-roid2
08-09-2017, 10:32
دوستان ایشون تو دایرکت خودش رو به تلگرامش لینک میکنه در نهایت میگن شمارتو بده و رنز یکبار مصرف که بهت پیامک میشه رو بده به من، ایشون یا میتونه به ایکر کانکت بشه یا ایرانسل من که در هر دو مورد چیزی برای فعال سازی نیست خدا داند دنبال چکاری هستند، کلا مشکوک هست و چنین کاری انجام ندید ایشون اگه نیت سوئ نداشتند همینجا راهنمایی میکردند
اقای محترم من با ایشون مدت هاست دارم کار میکنم و قابل اعتماد هستن.
دیشب هم بدون دریافت هیچ هزینه ای تلگرام رایگان رو برای من فعال کردن.اینم سندش:
اینکه شما رمز پنل ایرانسل من خودتو به کسی بدی یا نه اختیار با خودته. اما دلیل نمیشه به کسی تهمت بزنی و بگی نیت سوئی داره!
اقای محترم من با ایشون مدت هاست دارم کار میکنم و قابل اعتماد هستن.
دیشب هم بدون دریافت هیچ هزینه ای تلگرام رایگان رو برای من فعال کردن.اینم سندش:
اینکه شما رمز پنل ایرانسل من خودتو به کسی بدی یا نه اختیار با خودته. اما دلیل نمیشه به کسی تهمت بزنی و بگی نیت سوئی داره!
سلام دوستان برای منم فعال کردن و راست گفتن دروغی تو کارشون نیست.
kerminio
08-09-2017, 15:39
دوستان CAT11 و CAT16 رو 4.5 جی بهتر جواب نمیده؟ اون دوست عزیز میگه نه. ولی من تو اینترنت خوندم CAT 9 و 11 و 16 برای همون 4.5 جی هستن و نه چیزه دیگه . یه نفر که وارده توضیح بده لطفا ؟
mehrdad..7
08-09-2017, 16:01
دوستان CAT11 و CAT16 رو 4.5 جی بهتر جواب نمیده؟ اون دوست عزیز میگه نه. ولی من تو اینترنت خوندم CAT 9 و 11 و 16 برای همون 4.5 جی هستن و نه چیزه دیگه . یه نفر که وارده توضیح بده لطفا ؟
در حال حاضر تو ایران هیچ فرقی بین cat6 تا cat16 نیست چون اپراتورهای ایران برا 4.5جی از تجمیع دو باند استفاده میکنن از cat6 به بالا دیگه تجمیع سه و چهار باند استفاده میکنن
به طور مثال
cat6 =2ca =300
cat9 =3ca =450
.
.
.
cat16 =4ca =1Gbps
از cat6 به بالام نهایت پهنای باند دریافتی هر باندم 20مگاهرتز هست پس تو ایران هیچ تفاوتی ندارن مگر اینکه اپراتورها در اینده باندهای بیشتری رو تجمیع کنند
kerminio
08-09-2017, 16:07
در حال حاضر تو ایران هیچ فرقی بین cat6 تا cat16 نیست چون اپراتورهای ایران برا 4.5جی از تجمیع دو باند استفاده میکنن از cat6 به بالا دیگه تجمیع سه و چهار باند استفاده میکنن
به طور مثال
cat6 =2ca =300
cat9 =3ca =450
.
.
.
cat16 =4ca =1Gbps
از cat6 به بالام نهایت پهنای باند دریافتی هر باندم 20مگاهرتز هست پس تو ایران هیچ تفاوتی ندارن مگر اینکه اپراتورها در اینده باندهای بیشتری رو تجمیع کنند
یعنی تو استرالیا که داره اونجا باند های بیشتری رو تجمیع کردن ؟ ؟!
kerminio
08-09-2017, 16:10
به طور مثال
cat6 =2ca =300
cat9 =3ca =450
.
.
.
cat16 =4ca =1Gbps
بعد فرق cat موبایل با کابل شبکه اصلا ربط دارن ؟
ب
kerminio
08-09-2017, 16:16
چون من از پشتیبانی مودم مارت پرسیدم Cat11 دستگاه netgear aircard 810 رو 4.5 g سرعت بیشتر میده گفت میده !
mehrdad..7
08-09-2017, 16:17
یعنی تو استرالیا که داره اونجا باند های بیشتری رو تجمیع کردن ؟ ؟!
بله مثلا یکی از اپراتورهاش Optus هست که رو حالت فورجی روی 5 باند خدمت میده که تا 4 باند رو میتونه تجمیع کنه
درود. دوستان من یک هفتهای هست که ایرانسل شدیدا دچار مشکل است یعنی سایتها اصلا درست بالا نمیان و میزنه خطای DSN حالا یک سایت ممکنه بالا بیاد ده تاش نمیاد یا یک لحظه میاد یک ساعت نمیاد. البته شبکه های اجتماعی کار میکنند واتساپ و تلگرام. از مودم هواووی E8372 استفاده میکنم و 3G هم هستم البته منطقه نسل چهار هست اما سیمکارت من 3G هست. پیش تر مشکلی نبود تماس هم گرفتم پشتیبانی گفت منطقه مشکلی نداره. منهم مودم رو یکبار ریست کردم همچنین SSID رو تغییر دادم و کانالها رو از اتومات رو ۶ کانال گذاشتم اما تغییری نکرد. نمیدونم مودم خراب شده یا مشکل از خط هست. من شیراز هستم
greatpouya
08-09-2017, 18:50
درود. دوستان من یک هفتهای هست که ایرانسل شدیدا دچار مشکل است یعنی سایتها اصلا درست بالا نمیان و میزنه خطای DSN حالا یک سایت ممکنه بالا بیاد ده تاش نمیاد یا یک لحظه میاد یک ساعت نمیاد. البته شبکه های اجتماعی کار میکنند واتساپ و تلگرام. از مودم هواووی E8372 استفاده میکنم و 3G هم هستم البته منطقه نسل چهار هست اما سیمکارت من 3G هست. پیش تر مشکلی نبود تماس هم گرفتم پشتیبانی گفت منطقه مشکلی نداره. منهم مودم رو یکبار ریست کردم همچنین SSID رو تغییر دادم و کانالها رو از اتومات رو ۶ کانال گذاشتم اما تغییری نکرد. نمیدونم مودم خراب شده یا مشکل از خط هست. من شیراز هستم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalkبذار تو گوشی تست کن. سیمکارتتم برو 4G کن.
mohamad hosain
08-09-2017, 23:27
ببخشید میشه منظورتون رو از روش های دزدی بیشتر توضیح بدین :n13:
تقریبا یک ماهی هستش که بسته ها به جای 3 ساعت 2 و نیم ساعت میشن و بمودم دسکانکت میشه و از اونجایی که اکثرا یا خوابن یا حواسشون نیست متوجه موضوع نمیشن به همین خاطر ممکنه ازشون پول کم کنه. یا بعضی مواقع بسته زده 60 گیگ اونوقت توی 45 گیگ تمام میشه و میره روی بسته اصلی.باید حواستشون باشه بهش.
realcore
09-09-2017, 10:56
سلام دوستان، درباره این طرح 7 روزه تلگرام، کسی بات آپلودر خوب براش سراغ نداره چند تا فایل بزاریم برای آپلود و دانلود؟
puya2010
09-09-2017, 11:11
سلام دوستان عزیز
چطور میتونم متوجه شم که ایرانسل تو منطقه ما شبکه 4.5g فعاله؟
میخوام خودم تست کنم، نمیخوام از پشتیبانی بپرسم یا مپ سایت ایرانسل رو ببینم
مودم 8372 و گوشی Redmi Note 3 Pro در دسترس هست، میشه کمکم کنید
alirezaveis
09-09-2017, 13:06
سلام دوستان عزیز
چطور میتونم متوجه شم که ایرانسل تو منطقه ما شبکه 4.5g فعاله؟
میخوام خودم تست کنم، نمیخوام از پشتیبانی بپرسم یا مپ سایت ایرانسل رو ببینم
مودم 8372 و گوشی Redmi Note 3 Pro در دسترس هست، میشه کمکم کنید
با نرم افزار LTEWatch به مودم وصل بشید و چک کنید فرکانسای 2600 و 1800 رو دارید یا نه. اگه جفتشون رو دریافت کردید تحت پوشش 4.5G هستید
سلام دوستان، درباره این طرح 7 روزه تلگرام، کسی بات آپلودر خوب براش سراغ نداره چند تا فایل بزاریم برای آپلود و دانلود؟سلام بات URLuploadbot تست کن
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
javad_0569
09-09-2017, 14:03
طرح تلگرام 7 روزه برای من فعال شده توسط ایشون ho3in2012@
و عکس اس ام اس فعال سازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان نمایندگی ها واقعا بسته بازگشت رو رایگان میدند یا پول میگیرن بابتش؟
امیر انصاری
09-09-2017, 15:19
دوستان نمایندگی ها واقعا بسته بازگشت رو رایگان میدند یا پول میگیرن بابتش؟
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalkمن رفتم یه نمایندگی، گفت ما نداریم! برو از فلانجا بگیر. رفتم فلانجا، گفت واسه چی میخوای؟ گفتم میخوام سیمکارتمو تبدیل کنم به فورجی. گفت نه اینجوری نمیشه. هرچی بهش گفتم با کد ستاره ۳۴ مربع میشه، قبول نمیکرد. تو سایت ایرانسل نشونش دادم، گفت این برای ترابرده، آخر سر با عصبانیت گفت از همکارم بگیر. همکارشم ۵ تومن گرفت بهم داد. اینا چطور نماینده شدن و از همهی روشهای تبدیل به فورجی آگاه نیستن؟
naderagham
09-09-2017, 19:04
سلام لطفا ادرس دانلود نرم افزار ltewatch را اعلام کنید
lte-anbieter.info/ltewatch/download/ltewatch_h.zip
amirbrad
09-09-2017, 19:09
سلام
لطفا به تایپیک مربوطه مراجعه کنید
من رفتم یه نمایندگی، گفت ما نداریم! برو از فلانجا بگیر. رفتم فلانجا، گفت واسه چی میخوای؟ گفتم میخوام سیمکارتمو تبدیل کنم به فورجی. گفت نه اینجوری نمیشه. هرچی بهش گفتم با کد ستاره ۳۴ مربع میشه، قبول نمیکرد. تو سایت ایرانسل نشونش دادم، گفت این برای ترابرده، آخر سر با عصبانیت گفت از همکارم بگیر. همکارشم ۵ تومن گرفت بهم داد. اینا چطور نماینده شدن و از همهی روشهای تبدیل به فورجی آگاه نیستن؟
همون طور که اون کچل دزد شده مدیر عاملش نمایندگیها هم الکیه و بچاپی بلدن فقط
تقریبا یک ماهی هستش که بسته ها به جای 3 ساعت 2 و نیم ساعت میشن و بمودم دسکانکت میشه و از اونجایی که اکثرا یا خوابن یا حواسشون نیست متوجه موضوع نمیشن به همین خاطر ممکنه ازشون پول کم کنه. یا بعضی مواقع بسته زده 60 گیگ اونوقت توی 45 گیگ تمام میشه و میره روی بسته اصلی.باید حواستشون باشه بهش.
باید بیدار موند شبانه ... کلا چندین بار مورد داشتم قطع شده و مودم رو ریست کردم:n21:
ata.royalfalcon
09-09-2017, 21:30
یا بعضی مواقع بسته زده 60 گیگ اونوقت توی 45 گیگ تمام میشه و میره روی بسته اصلی.باید حواستشون باشه بهش.
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا نره روی بسته اصلی .
تقریبا یک ماهی هستش که بسته ها به جای 3 ساعت 2 و نیم ساعت میشن و بمودم دسکانکت میشه
یه بسته اینترنت یکروزه 20 مگابایت که 500 تومن هست رو فعال کنید ، اختمالاً مشکل برطرف میشه و سه ساعت کامل رو خواهید داشت .
من رفتم یه نمایندگی، گفت ما نداریم! برو از فلانجا بگیر. رفتم فلانجا، گفت واسه چی میخوای؟ گفتم میخوام سیمکارتمو تبدیل کنم به فورجی. گفت نه اینجوری نمیشه. هرچی بهش گفتم با کد ستاره ۳۴ مربع میشه، قبول نمیکرد. تو سایت ایرانسل نشونش دادم، گفت این برای ترابرده، آخر سر با عصبانیت گفت از همکارم بگیر. همکارشم ۵ تومن گرفت بهم داد. اینا چطور نماینده شدن و از همهی روشهای تبدیل به فورجی آگاه نیستن؟
Sent from my Honor 3C using Tapatalkتماس گرفتم 700 گفت سراسر کشور تو نمایندگی هامون رایگان میتونید بگیرید از قول شما گفتم ازمون پنج تومن گرفتن گفت نباید میدادی کدام شهرو فلان من قطع کردم
milad azad
10-09-2017, 09:00
مودم مشکلی نداره تو تنظیمات ویندوز DNS رو ست کن هم گوگل هم زیر ساخت بعضی اوقات dns های شرکت هایی مثل های وب یا شاتل
الان رفتم نمایندگی یه بسته بازگشت گرفتم و 1000تومن گرفت ازم، یه سیم قدیمی دارم 4جی کنم ببینم چقدر طول میکشه هدیه 14 گیگ رو بدند، دوستان کسی میدونه چند روزه هست و 7گیگ روز 7گیگ شب هست یا 14 گیگ 24 ساعتست؟
در ایرانسل و همراه اول وکلا اپراتورهای موبایلی IP ثابت هست یا متغیر؟
یعنی هر بار که اینترنت گوشی رو روشن می کنیم IP تغییر می کنه یا مثل ADSL رنج IP ثابت هست؟
greatpouya
10-09-2017, 14:01
در ایرانسل و همراه اول وکلا اپراتورهای موبایلی IP ثابت هست یا متغیر؟
یعنی هر بار که اینترنت گوشی رو روشن می کنیم IP تغییر می کنه یا مثل ADSL رنج IP ثابت هست؟التغییر
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید تا نره روی بسته اصلی .
یه بسته اینترنت یکروزه 20 مگابایت که 500 تومن هست رو فعال کنید ، اختمالاً مشکل برطرف میشه و سه ساعت کامل رو خواهید داشت .
سلام.
اگه طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه، فقط در صورتی از اینترنت استفاده می کنه که «بسته» داشته باشید. (یعنی دیگه از شارژتون کم نمی کنه).
اینکه می فرمائید بسته 1 روزه با حجم 500 مگ داشته باشیم، میشه از 3 ساعت کامل استفاده کرد: وقتی محدودیت 45 گیگ وجود داره، وقتی 45 گیگ مصرف کردید، اون بسته 20 مگابایتی فعال و مصرف می شه (حتی اگه طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال باشه).
اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفاً دوستان اصلاح کنن.
ata.royalfalcon
10-09-2017, 16:57
اگه طرح کنترل مصرف آزاد فعال باشه، فقط در صورتی از اینترنت استفاده می کنه که «بسته» داشته باشید. (یعنی دیگه از شارژتون کم نمی کنه).
درسته ، زمانی از اینترنت استفاده میکنه که بسته داشته باشید در غیر اینصورت اینترنت قطع میشه و از شارژ کم نمیکنه .
البته تا اونجایی که میدونم بعضی بسته ها حالت تمدید خودکار رو دارند و اگر بسته تمام بشه دوباره همان بسته فعال میشه و شارژ اصلی کم میشه . در نتیجه باید تمدید خودکار رو کنسل کنید .
اینکه می فرمائید بسته 1 روزه با حجم 500 مگ داشته باشیم، میشه از 3 ساعت کامل استفاده کرد: وقتی محدودیت 45 گیگ وجود داره، وقتی 45 گیگ مصرف کردید، اون بسته 20 مگابایتی فعال و مصرف می شه (حتی اگه طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال باشه).
اگه جایی رو اشتباه گفتم لطفاً دوستان اصلاح کنن.
البته من نوشتم 20 مگ 500 تومن که ارزانترین بسته یکروزه هست . وقتیکه محدودیت حجم و یا ساعت شبانه به اتمام برسه و دانلود رو هم متوقف نکنید این بسته مصرف میشه .
من قبلاً مشکل قطعی سیگنال در حین دانلودهای شبانه داشتم و اینکه نمیتونستم از تمام ساعتش استفاده کنم ولی وقتیکه یه بسته دیگه فعال میکردم تمام این مشکلات برطرف میشد .
الان رفتم نمایندگی یه بسته بازگشت گرفتم و 1000تومن گرفت ازم، یه سیم قدیمی دارم 4جی کنم ببینم چقدر طول میکشه هدیه 14 گیگ رو بدند، دوستان کسی میدونه چند روزه هست و 7گیگ روز 7گیگ شب هست یا 14 گیگ 24 ساعتست؟
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalkدوستان کسی این 14 گیگ رو نگرفته اطلاعات بده؟
mehryar1973
10-09-2017, 21:31
دوستان کسی این 14 گیگ رو نگرفته اطلاعات بده؟
سلام
من تو نمایشگاه الکامپ یه سیم کارتم رو 4G کردم تا اونجایی که یادمه 24 ساعته بود شب و روز نداشت...
سلام
من تو نمایشگاه الکامپ یه سیم کارتم رو 4G کردم تا اونجایی که یادمه 24 ساعته بود شب و روز نداشت...ممنون از جوابت، چقدر زمان برد که فعال کنند هدیه رو؟
basem.c905
10-09-2017, 22:10
سلام خودم نماینده هستم
تبدیل 3G به 4G چند ماهه که رایگان شده - و تا اخر شهریور امسال تمدید شده
نماینده حق نداره یک ریال بگیره
اگه انجام نداد یا بیشتر از هزار تومن ازتون گرفت زنگ بزنید 700 و شکایتش رو بکنید تا ادب بشه
در ضمن نرخ ازاد تعویض سیم کارت 3 الی 4 تومنه - اگه بیشتر بگیره خلاف کرده
امیر انصاری
10-09-2017, 23:16
سلام خودم نماینده هستم
تبدیل 3G به 4G چند ماهه که رایگان شده - و تا اخر شهریور امسال تمدید شده
نماینده حق نداره یک ریال بگیره
اگه انجام نداد یا بیشتر از هزار تومن ازتون گرفت زنگ بزنید 700 و شکایتش رو بکنید تا ادب بشه
در ضمن نرخ ازاد تعویض سیم کارت 3 الی 4 تومنه - اگه بیشتر بگیره خلاف کردهتأکید من بیشتر از قیمت روی اینه که اطلاع نداشتن با داشتن بستهی بازگشت و استفاده از کد ستاره ۳۴ مربع میشه سیمکارتو فورجی کرد.
mehryar1973
10-09-2017, 23:30
ممنون از جوابت، چقدر زمان برد که فعال کنند هدیه رو؟
خواهش میکنم فکر کنم حدودا 5 روز
درود
دوستان روشی هست که بسته 3 ساعته نامحدود شبانه (60 گیگ) به صورت خودکار فعال شه و دانلودا انجام شه
منظورم اینه نیاز نباشه تا ساعت دو بیدار بمونیم.
میترسم بسته رو بزنم آی دی ام هم ست کنم رو 2 اما بیدار شم ببینم هیچ چی دانلود نشده
درود
دوستان روشی هست که بسته 3 ساعته نامحدود شبانه (60 گیگ) به صورت خودکار فعال شه و دانلودا انجام شه
منظورم اینه نیاز نباشه تا ساعت دو بیدار بمونیم.
میترسم بسته رو بزنم آی دی ام هم ست کنم رو 2 اما بیدار شم ببینم هیچ چی دانلود نشده
برای دانلود شبانه باید اینترنت گوشی ساعت 2 خاموش و روشن بشه تا بسته شبانه اعمال بشه؟
یه اپلیکیشن هایی هست که باهاش میشه اینترنت گوشی رو سر یه ساعت خاصی روشن یا خاموش کرد فکر کنم در این مورد کمک کنه
یه نمونش Phone Schedule هست
ShadowDragon
11-09-2017, 11:36
بلاخره از همراه اول کوچ کردم، با توجه به راهنمایی دوستان ، ایرانسل رو انتخاب کردم، هرچند تعرفه های دایمی رایتل بهتر بود
دوستان،چند روز طول میکشه؟ اعتباری که خیلی سریع بود فکرکنم 1 روز...
amirbrad
11-09-2017, 12:34
بلاخره از همراه اول کوچ کردم، با توجه به راهنمایی دوستان ، ایرانسل رو انتخاب کردم، هرچند تعرفه های دایمی رایتل بهتر بود
دوستان،چند روز طول میکشه؟ اعتباری که خیلی سریع بود فکرکنم 1 روز...
تایپیک ترابرد
برای دانلود شبانه باید اینترنت گوشی ساعت 2 خاموش و روشن بشه تا بسته شبانه اعمال بشه؟
یه اپلیکیشن هایی هست که باهاش میشه اینترنت گوشی رو سر یه ساعت خاصی روشن یا خاموش کرد فکر کنم در این مورد کمک کنه
یه نمونش Phone Schedule هستنیاز به بیداری نیست ساعت 9 شب هم میتونید بسته شبانه بخرید خودکار از ساعت 2 از شبانه کم میکنه مدتهاست من دارم استفاده میکنم
آرین 0098
11-09-2017, 16:10
دیشب کارکرد خطّمو چک کردم دیدم یهو ۱۸ هزار تومن رفته روش ... فهمیدم مربوط به طرح ۲۰ تومنیه که اشتباه ۲ تومن قیمت خورده بود.
زنگ زدم میگم من اگه ۲۰ تومن بود، نمی خریدم ... چون ۲ تومن بود، خریدم ... میگه شما همین الآن هم حساب کنید، خیلی به صرفست.
بعید هم می دونم با شکایت و ۱۹۵ و اینا به نتیجه برسه ...
فقط تا می تونم بدهی می ذارم رو دست ایرانسل ... پرداخت هم نمی کنم ... قطع کرد به درک
rahman0158
11-09-2017, 16:45
دیشب کارکرد خطّمو چک کردم دیدم یهو ۱۸ هزار تومن رفته روش ... فهمیدم مربوط به طرح ۲۰ تومنیه که اشتباه ۲ تومن قیمت خورده بود.
زنگ زدم میگم من اگه ۲۰ تومن بود، نمی خریدم ... چون ۲ تومن بود، خریدم ... میگه شما همین الآن هم حساب کنید، خیلی به صرفست.
فقط تا می تونم بدهی می ذارم رو دست ایرانسل ... پرداخت هم نمی کنم ... قطع کرد به درک
دوست عزیز من هم همین مشکل شما رو داشتم که با شکایت در 195 و ضمیمه کردن عکس که قیمت 2000 تومن بودن بسته رو نشون میداد اقدام کردم و مبلغ کسر شده اضافه رو برگشت دادن.:n24:
hassanshaikhi
11-09-2017, 17:57
دوست عزیز بدهی هیچ فایده ای نداره و ضرری به ایرانسل نمیزنه حتی یه ریال هم ایرانسل از جیبش نمیده. چونکه فقط تا حد اعتبار میتونید بدهی داشته باشید و شما قبلا پول حد اعتبار رو دادید که پیشفرض 100 تمنه که توی دو ماه با پول خودتون که به ایرانسل دادید بتونید حرف بزنید.
مثل این میمونه یه کارت شارژ 100 تمنی خریده باشید بعد 20 تمنش ایرانسل گرفته باشه شما هم بگید 80 تمن باقی مونده رو مصرف میکنم تا به ایرانسل ضرر رسونده باشم و دلم خنک بشه.
اگه میخاید ضرر به ایرانسل برسونید شکایت کنید و حقتون رو بگیرید.
javad_0569
11-09-2017, 18:22
من قسمت طرح های ویژه رفتم دیدم برای من زده طرح 7 گیگ و 1000 دقیقه مکالمه 2 هزار تومن خرید هم کردم
الان رفتم فاکتور دیدم زده 20 هزار تومن چه خبره مگ
hassanshaikhi
11-09-2017, 18:32
من قسمت طرح های ویژه رفتم دیدم برای من زده طرح 7 گیگ و 1000 دقیقه مکالمه 2 هزار تومن خرید هم کردم
الان رفتم فاکتور دیدم زده 20 هزار تومن چه خبره مگ
شیوه جدید دزدی.
واسه من و بقیه هم که 2تمن خریده بودیم 20 تمن حساب کرده.
توی سایت 195 شکایت ثبت کنید.
javad_0569
11-09-2017, 18:47
شیوه جدید دزدی.
توی سایت 195 شکایت ثبت کنید.
دوستان کسی اسکرین شاتی از اون قیمتی که زده بود 2 هزار تومن نداره ؟ میخوام با مدرک شکایت کنم.
من یادم رفت عکس بگیرم از طرح
number-1
11-09-2017, 18:52
دوستان هزینه تعویض سیمکارت ایرانسل چقدره
ایا میشه تلفنی درخواست داد تا بیارن در خونه؟
اصلا کاری با 4G ندارماسیمکارت فعلیم 4G هستش در صورت مشکل یا سوختن سیمکارت منظورمه
hassanshaikhi
11-09-2017, 18:52
دوستان کسی اسکرین شاتی از اون قیمتی که زده بود 2 هزار تومن نداره ؟ میخوام با مدرک شکایت کنم.
من یادم رفت عکس بگیرم از طرح
از پیامی هم که ایرانسل واسه فعال شدن بسته فرستاده عکس بگیرید چون توی اونجا هم 2تمن زده.
ShadowDragon
11-09-2017, 21:23
خوش بحالتون:)
کاش منم میدیدم میگرفتم
الان 2 روزه یک سیم کارتمو 4جی کردم اما هیچ هدیه ای ندادند تماس گرفتم 700 گفت باید حتما رو شبکه 4جی باشید و از نت استفاده کنید تا بهتون تعلق بگیره، گفتم یعنی شرطش اینه که بسته بخرم ؟ گفت بله باید دائم رو 4جی نت داشته باشید اعصابم خورد شد سیم کارتو کندم انداختم تو کشو[emoji52]
شیوه جدید دزدی.
توی سایت 195 شکایت ثبت کنید.ایرانسل دزد عوضی
برای منم اول دو تومن حساب کردن بعد کردنش بیست هزار تومن
می دونم باهاش چیکار کنم
از بی عرضگی سازمان مقرراته
هر غلطی دلشون می خواد می کنند بعدشم مشترک باید بیفته دنبالش
دیگه روی سیم دائمی هیج بسته ای فعال نمی کنم
کثافتهای عوضی
این پیامو پاک نکنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
arming900
12-09-2017, 11:53
الان 2 روزه یک سیم کارتمو 4جی کردم اما هیچ هدیه ای ندادند تماس گرفتم 700 گفت باید حتما رو شبکه 4جی باشید و از نت استفاده کنید تا بهتون تعلق بگیره، گفتم یعنی شرطش اینه که بسته بخرم ؟ گفت بله باید دائم رو 4جی نت داشته باشید اعصابم خورد شد سیم کارتو کندم انداختم تو کشو[emoji52]
طول مکیشه برای من دقیقا یکماه بعد داد ولی میده
امیر انصاری
12-09-2017, 12:04
طول مکیشه برای من دقیقا یکماه بعد داد ولی میدهاین هدیه تو مای ایرانسل نشون داده میشه؟
Electronic-Arts
12-09-2017, 12:57
دقیقا هر 10 ثانیه یک بار پینگ از 110 120 میپره روی 500 و هر یک دقیقه یک بار هم حدودا تایم اوت میده , وب سایت هم که میخواد باز کنه باید 3 بار رفرش کنی تا باز کنه و این وضعیت هم روی FDD هست هم روی TDD ایرانسل هم هیچ غلطی نمیکنه من زنگ زدم میگه پینگ به ما ربطی نداره منم گفتم پینگ و تایم اوت اینترنته وظیفتونه رسیدگی کنید این چرت و پرت ها رو تحویل من ندید و درستش کنید اونم فرم پیگیری پر کرد که منم میدونم یا خودش درست میشه یا همین جور میمونه چون اینا هیچ غلطی نمیکنن
mr.arbab28
12-09-2017, 14:51
دقیقا هر 10 ثانیه یک بار پینگ از 110 120 میپره روی 500 و هر یک دقیقه یک بار هم حدودا تایم اوت میده , وب سایت هم که میخواد باز کنه باید 3 بار رفرش کنی تا باز کنه و این وضعیت هم روی FDD هست هم روی TDD ایرانسل هم هیچ غلطی نمیکنه من زنگ زدم میگه پینگ به ما ربطی نداره منم گفتم پینگ و تایم اوت اینترنته وظیفتونه رسیدگی کنید این چرت و پرت ها رو تحویل من ندید و درستش کنید اونم فرم پیگیری پر کرد که منم میدونم یا خودش درست میشه یا همین جور میمونه چون اینا هیچ غلطی نمیکنندر مورد مساعل فنی روی ایرانسل حساب نکن یکی بهت زنگ میزنه که ارث باباشو میخاد یک چیزیم بدهکار که میشی هیچ باید جواب مشکلات شبکه ایرانسل رو شما باید بدی
realcore
12-09-2017, 15:53
دوستان پس این قضیه اعمال محدودیت سرعت روی طرح یک هفته رایگان ایرانسل برای همه صحت داره؟ با این تفاسیر و اگه سرعت حتی 256 کیلوبایت هم باشه (گرچه شاید 256 کیلوبیت باشه!) نمی ارزه دیگه یک سیم بی استفاده رو 10 تومن شارژ کنی؟ اگه بسته فعال داشته باشیم چی، این باعث نمیشه سرعت یک هفته رایگانو محدود نکنن؟ ممنون میشم جواب بدین
امیر انصاری
12-09-2017, 16:01
دوستان پس این قضیه اعمال محدودیت سرعت روی طرح یک هفته رایگان ایرانسل برای همه صحت داره؟ با این تفاسیر و اگه سرعت حتی 256 کیلوبایت هم باشه (گرچه شاید 256 کیلوبیت باشه!) نمی ارزه دیگه یک سیم بی استفاده رو 10 تومن شارژ کنی؟ اگه بسته فعال داشته باشیم چی، این باعث نمیشه سرعت یک هفته رایگانو محدود نکنن؟ ممنون میشم جواب بدینمحدود میشه به ۲۵۶ کیلوبیت (نه کیلوبایت). بستهی فعالو نمیدونم، من نداشتم. من اون سیمو برای ۶ تا ۱۲ فعال میکنم. ده تومن شارژش کردم، سه تا بستهی ۶ تا ۱۲ خریدم، یک هفتهام اینترنت بهم داد.
realcore
12-09-2017, 16:17
محدود میشه به ۲۵۶ کیلوبیت (نه کیلوبایت). بستهی فعالو نمیدونم، من نداشتم. من اون سیمو برای ۶ تا ۱۲ فعال میکنم. ده تومن شارژش کردم، سه تا بستهی ۶ تا ۱۲ خریدم، یک هفتهام اینترنت بهم داد.
ببخشید ینی با اینکه یک هفته اینترنت رایگان بهتون داد بازم تو بازه 6 تا 12 از بستتون کم میکرد؟ این چه رایگانیه دیگه؟ سرعت تو اون بازه نرمال بود؟
امیر انصاری
12-09-2017, 16:20
ببخشید ینی با اینکه یک هفته اینترنت رایگان بهتون داد بازم تو بازه 6 تا 12 از بستتون کم میکرد؟ این چه رایگانیه دیگه؟ سرعت تو اون بازه نرمال بود؟راستش یادم نیست. ولی فکر میکنم تو اون بازه اولویت با بستهی ۶ تا ۱۲ بود و ازون کم میشد، اما مطمئن نیستم.
باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ مورد نیاز اپراتورها
توسعه اینترنت موبایل وابسته به خروج فرکانسی صدا و سیما
number-1
12-09-2017, 17:04
یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد دوباره میپرسم
ایرانسل تلفنی هم سیمکارتو عوض میکنه بفرسته در خونه؟
اصلا کاری به 4G ندارم در صورت سوختن یا مشکل منظورمه
دوستان حدود 1 ماهه سرعت من افتضاح شده..حتی انتن از یکی یا دو تا خط بیشتر نمیشه.
سرعت دانلود هم زیر 700 کیلو !!
قبلش راحت با 4 5 مگ دانلود میکردم.
برای همه اینطوری شده؟
دیروز ایرانسل بهم مسیج داده که تبریک اینترنت نا محدود هفت روزه برای شما فعال شد, هر کاری کردم به اینترنت وصل نمیشد, خلاصه امروز زنگ زدم 700 میگم این چجوریه ؟ کد خاصی داره؟ من به اینترنت وصل نمیشم که...طرف میگه اس ام اس اشتباهی براتون فرستادیم :n36::n34:
ShadowDragon
12-09-2017, 21:36
دیروز ایرانسل بهم مسیج داده که تبریک اینترنت نا محدود هفت روزه برای شما فعال شد, هر کاری کردم به اینترنت وصل نمیشد, خلاصه امروز زنگ زدم 700 میگم این چجوریه ؟ کد خاصی داره؟ من به اینترنت وصل نمیشم که...طرف میگه اس ام اس اشتباهی براتون فرستادیم :n36::n34:
ترفند جدیده! که شما تماس بگیری با 700
تنها اپراتوریه که تماس با پشتیبانیش هزینه داره!
zofishel
12-09-2017, 22:06
ترفند جدیده! که شما تماس بگیری با 700
تنها اپراتوریه که تماس با پشتیبانیش هزینه داره!
واقعا جزو مسخره ترین ابزار دزدیه! حداقل یه روش آبرومندانه تر انتخاب می کردن. باید به پشتیبانی که عامل اون مشکل هم خودشون هستن پول بدیم:n34:
نیاز به بیداری نیست ساعت 9 شب هم میتونید بسته شبانه بخرید خودکار از ساعت 2 از شبانه کم میکنه مدتهاست من دارم استفاده میکنم
باید یه بسته دیگه هم داشت کنارش حتما ؟
اگه بسته و شارژ نداشته باشیم و مثلا ساعت 10 شب بسته شبانه بزنیم دانلود میشه ؟
ایرانسل بعد از اینکه از آمار ترابرد به نفع خودش مطمئن شد دوباره تبدیل شد به همون دزدی که بود :n29:
باید یه بسته دیگه هم داشت کنارش حتما ؟
اگه بسته و شارژ نداشته باشیم و مثلا ساعت 10 شب بسته شبانه بزنیم دانلود میشه ؟اگه بسته نداشته باشی ممکنه با تاخیر متصل بشی من اینو تست کردم گاهی 2.01 خود به خود کانکت شده گاهی 2.20 دقیقه اما اگه بسته داشته باشی درست سر ساعت سوئیچ میکنه
hassanshaikhi
13-09-2017, 09:47
شکایت 195 جواب داد:n24: ایرانسل امروز 40 تمن ریخت به حسابم بخاطر بسته 2 تمنی که 20 تمن حساب کرده بود.( دو بسته خریده بودم)
دوستان هدیه ترابرد به ایرانسل چی هست؟
شکایت 195 جواب داد:n24: ایرانسل امروز 40 تمن ریخت به حسابم بخاطر بسته 2 تمنی که 20 تمن حساب کرده بود.( دو بسته خریده بودم)
خب ایرانسل زرنگ تشریف داره
مبلغ رو به صورت مکالمه داخل شبکه به شما هدیه داده که فقط با تماس با خطوط ایرانسل میشه ازش استفاده کرد
hassanshaikhi
13-09-2017, 11:52
نه اون مربوط به همون بسته 2تمنی هست که هم 7 گیگ اینترنت داره هم 1000 دقیقه مکالمه.قبلا 44 تمن بدهی داشتم الان شده 4 تمن که قیمت دو تا بسته ای است که خریده بودم.
ali feri
13-09-2017, 13:46
دوستان شما بسته های یکساله رو خریدید که کد تخفیف دیجی کالا بده؟ میخواستم ببینم چند درصده یا چقدره؟
vahidflower
13-09-2017, 14:19
دوستان شما بسته های یکساله رو خریدید که کد تخفیف دیجی کالا بده؟ میخواستم ببینم چند درصده یا چقدره؟
داداش اگه خوب بخونی نوشته "شاید شما برنده بن تخفیف دیجیکالا شوید!"!شما این "شاید"را "هیچوقت"یا همون "سرکارتون داریم میزاریم"تفسیر کنید!:n06::n02:
B3NYAMIN
13-09-2017, 15:06
دوستان کسی میدونه چطوری میشه Radio Band رو تغییر داد!؟
javad_0569
13-09-2017, 17:00
شکایت 195 جواب داد
امروز از طرف ایرانسل زنگ زدن که گفتن هزینه رو برگشت دادن و میتونم از ایرانسل من قبض رو مشاهده کنم.:n16:
سلام
یه سیم کارت جدید که میخریم ممکنه صفر کیلومتر نباشه؟
یعنی قبلا شمارش برای کسی بوده باشه و واگذار کرده باشه؟
hassanshaikhi
13-09-2017, 17:56
سلام
یه سیم کارت جدید که میخریم ممکنه صفر کیلومتر نباشه؟
یعنی قبلا شمارش برای کسی بوده باشه و واگذار کرده باشه؟
بله دقیقا ممکنه قبلا به اسم یکی دیگه باشه و اگه طرف مثلا بدهکار بوده تا یه مدت بهتون زنگ بزنن:n02: چونکه اگه تا یه مدت از سیمکارت استفاده نکنی به مالکیت ایرانسل برمیگرده و دوباره واسه فروش میذاره
بله دقیقا ممکنه قبلا به اسم یکی دیگه باشه و اگه طرف مثلا بدهکار بوده تا یه مدت بهتون زنگ بزنن:n02: چونکه اگه تا یه مدت از سیمکارت استفاده نکنی به مالکیت ایرانسل برمیگرده و دوباره واسه فروش میذاره
چه بد!
البته اگر سیمکارت اعتباری بوده باشه که بعیده به دلیل بدهی سلب مالکیت شده باشه؟ :n13:
من دیروز یه سیم کارت اعتباری خریدم اومدم خونه باهاش تلگرام ساختم
بعد از چند دقیقه یه خانمی پی ام داد که نسرین جون کجایی چه خبر :n02:
منم اولش هاج و واج موندم بعد گفتم ببخشید خط واگذار شده
در کل رویه خوبی نیست که شماره هایی که قبلا به نام کسی بوده رو دوباره واگذار می کنن!
باید اون شماره برای همیشه مسدود بشه
مخصوصا الان که تلگرام و برنامه های مشابه هست طرف با شماره جدیدش تلگرام میسازه عکسای شخصیشم میذاره بعد معلوم نیست چند نفر که معلوم نیست کی هستن و چکاره ان قبلا این شماره رو داشتن و میان عکسای طرف رو نگاه می کنن:n21:
Erfan.Lynch
13-09-2017, 18:29
همه اپراتورها همچین کاری میکنن؟
hassanshaikhi
13-09-2017, 18:37
اعتباری که بدهی نمیتونه داشته باشه.
اتفاقا خود ایرانسل هم قبلا در مورد همین تلگرام اطلاع رسانی کرده بود که حتما پسورد روی اکانت بذارید که بعد واگذاری کسی نتونه وارد اکانت نفر قبلی بشه.
بقیه رو نمی دونم ولی ایرانسل اینکارو میکنه.
اعتباری که بدهی نمیتونه داشته باشه.
اتفاقا خود ایرانسل هم قبلا در مورد همین تلگرام اطلاع رسانی کرده بود که حتما پسورد روی اکانت بذارید که بعد واگذاری کسی نتونه وارد اکانت نفر قبلی بشه.
بقیه رو نمی دونم ولی ایرانسل اینکارو میکنه.
تو این یه ساعت دو نفر دیگه هم پی ام دادن!
ظاهرا این شماره دست خیلیاست :n35:
میشه موقع خرید سیم کارت درخواست کرد که سیم کارت صفر کیلومتر بدن؟
یا در حوزه اختیارات امور مشترکین نیست؟
تو کدوم پیش شماره ها سیم کارت صفر کمتره؟میشه از پیش شماره فهمید یا فرقی نمی کنن؟
بله دقیقا ممکنه قبلا به اسم یکی دیگه باشه و اگه طرف مثلا بدهکار بوده تا یه مدت بهتون زنگ بزنن:n02: چونکه اگه تا یه مدت از سیمکارت استفاده نکنی به مالکیت ایرانسل برمیگرده و دوباره واسه فروش میذارهسیم کارت اگه بدهی هم داشته باشه در ایرانسل ثلب امتیاز نمیشه و اینو با اطمینان میگم اما اعتباری بله فرمایشتون صحیح است
سلام شما رو ایرانسل با l2tp میتونینی وصل بشین؟
number-1
14-09-2017, 01:54
0903 بخرین بهترین و جدید ترین کده احتمال دست دوم بودمنشم خیلی کمه
این خط های 935 936 که رو سایت رفته چند وقته احتمالش هست همون طور که دوستمونم گفت قبلا برای کسی باشه و دوباره واگذار کرده باشن
این که تازه چیزی نیست
یکی یه خط تلفن ثابت از مخابرات خرید خط برای یه مغازه بوده همش زنگ میخورد ینی ادم چی بگه
اینا خط هایی که دوباره پس میگیرن رو باید حدودا 5 سال نگه دارن بعد دوباره بدن تو بازار
که البته همین جای بحث داره که چرا یه خطی که فروخته شده دوباره پس گرفته میشه
hotman1234
14-09-2017, 17:36
من با 4g ایرانسل با IDM هر چی دانلود میکنم تا 90 درصد میره و میزنه CORRUPTED و دوباره از اول شروع میکنه به دانلود. کسی راه حلی نداره برای این مشکل؟
تو این یه ساعت دو نفر دیگه هم پی ام دادن!
ظاهرا این شماره دست خیلیاست :n35:
میشه موقع خرید سیم کارت درخواست کرد که سیم کارت صفر کیلومتر بدن؟
یا در حوزه اختیارات امور مشترکین نیست؟
تو کدوم پیش شماره ها سیم کارت صفر کمتره؟میشه از پیش شماره فهمید یا فرقی نمی کنن؟
من یه سیمکارت خریدم صاحب قبلیش تا چند مدت زنگ می زد گیر سه پیچ بود سیمکارت رو بهش برگردونم :n02:
توی تلگرام میومد بازچویی حتی آدرس هم می خاست یه شهر دیگه بود:n35:
چکار خوب بود بکنم ؟؟ :n30:
alirezaveis
14-09-2017, 18:00
من با 4g ایرانسل با IDM هر چی دانلود میکنم تا 90 درصد میره و میزنه CORRUPTED و دوباره از اول شروع میکنه به دانلود. کسی راه حلی نداره برای این مشکل؟
منم همین مشکل رو دارم. ولی روی بعضی سایتا. واسه من تا هشتاد درصد میره خطا میده. سه روزه نتونستم یه فایل سالم بگیرم. هر راه حلی هم که توی اینترنت بود امتحان کردم ولی تاثیری نداشت. روی سایتای دیگه هم تست کنید ببینید مشکل دارید یا نه. مثلا من روی سافت 98 و یا فایلایی که از سرور آلمان میگیرم این مشکل رو ندارم.
hotman1234
14-09-2017, 20:01
منم همین مشکل رو دارم. ولی روی بعضی سایتا. واسه من تا هشتاد درصد میره خطا میده. سه روزه نتونستم یه فایل سالم بگیرم. هر راه حلی هم که توی اینترنت بود امتحان کردم ولی تاثیری نداشت. روی سایتای دیگه هم تست کنید ببینید مشکل دارید یا نه. مثلا من روی سافت 98 و یا فایلایی که از سرور آلمان میگیرم این مشکل رو ندارم.
من چند تا سایت رو امتحان کردم همه به این صورت بود. با هیتلر شکن درست کار میکنه اما سرعت به شدت میاد پایین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.