مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
اصلا وضعیت خراب مخصوصا تو تلگرام و اینستا قطعی و لود نشدن عجیب قریب زیاد شده
یه مشکل اساسی تو خطوط داخلی داره مثل اپارت فیدلو و...
من که چند باز زنگ زدم تو سایت نوشتم شما ها بزنگید......
pedram1991
14-06-2017, 23:32
دوستان اگه بسته فعال روزانه نداشته باشیم و این بسته های نامحدود شبانه رو قبل از ساعت 2 خریداری و فعال کنیم و همون موقع مودم رو روشن کنیم یعنی قبل 2،خودش سر ساعت 2 فعال میشه و میشه ازش استفاده کرد؟
یعنی میشه با ای دی ام برنامه بدیم شروع کنه دانلود کردن، بدون اینکه تا ساعت 2 بیدار باشیم و سر اون ساعت مودم رو روشن کنیم؟
یا حتما باید سر ساعت 2 (یا بعدش) مودم رو خاموش روشن کنیم تا فعال شه؟
Electronic-Arts
15-06-2017, 00:06
کیفیت به 0 داره تقلیل پیدا میکنه پینگ من امروز افتضاح شده پکت لاست هم داره وقتی مثل خر میرن دکل اضافه میکنن بدون اضافه کردن پهنای باند همین میشه دیگه
greatpouya
15-06-2017, 00:15
کیفیت به 0 داره تقلیل پیدا میکنه پینگ من امروز افتضاح شده پکت لاست هم داره وقتی مثل خر میرن دکل اضافه میکنن بدون اضافه کردن پهنای باند همین میشه دیگه
امشب برای من تقریبا اوکیه، شاید خلوت بودن قبل۲ دلیلش باشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
کلی برنامه ریزی کرده بودم برای دانلود امشب..حدود 20 گیگ دانلود داشتم.
الان میخواستم بسته بگیرم ایرانسل من باز میشه اما بسته نمیشه خرید!!!:n04::n03:
واقعا گند زده به همه چی.
حالا بسته هم ادم میگیره 10 دقیقه خوبه بعد سرعت میشه زیر 500 کیلو ! vpn میزنم دوباره اوکی میشه.بعد نیم ساعت با vpn هم خراب میشه قطعش میکنم درست میشه !
کلا داستانی شده.
چه مرگش شده این ایرانسل کوفتی بسته نمیخره امشب.... حسابی گندشو در اوردن اون از عمدا قطع کردن دانلود دیشب اینم از کار افتادن خرید بسته امشب
akbarhasani1371
15-06-2017, 10:36
دوستان ایرانسل هم باید مثل همراه اول یه بسته روزانه داشته باشی تا سرعت شبانه نامحدود بالا باشه؟
یا مشکلی نداره ، میشه به تنهایی فقط بسته شبانه خرید؟
در مورد سرعتش
realcore
15-06-2017, 10:51
سرعت دانلود ایرانسل از 10 مگابایت رسیده به 500 کیلوبایت و سرعت دائما صفر میشه و دوباره استارت میزنه، چرا به جای پیشرفت اینا گند میزنن همیشه؟
bioshock.infinite
15-06-2017, 12:19
دیشب خواستم بسته نا محدود شبانه بگیرم هر چی امتهان کردم نشد (نه بسته ای اضافه میشد نه از شارژ کم میکرد) ، خلاصه بعد از چند بار امتهان کردن بیخیال شدم تا امروز صبح دوباره چک کردم دیدم 4 هزار تومن از شارژم کم شده !
mohammad_1992
15-06-2017, 12:23
سرعت دانلود ایرانسل از 10 مگابایت رسیده به 500 کیلوبایت و سرعت دائما صفر میشه و دوباره استارت میزنه، چرا به جای پیشرفت اینا گند میزنن همیشه؟
تازه اولشه - هر روز که استفاده از نت همراه فراگیر تر بشه وضعیت بدتره الان 10 دزصد شاید از نت همراه استفاده می کنن
Electronic-Arts
15-06-2017, 12:25
به خاطر این که یک مگابیت به پهنای باندش اضافه نکرده ولی تا دلت بخواد رفت تو کوه و بیابون و روستا و شهر دکل 4G اضافه کرده که به معنی یوزر بیشتر هست و یوزر بیشتر + پهنای باند ثابت مساوی هست با ریده شدن به کیفیت چه از لحاظ سرعت چه پینگ و غیره
mohammad_1992
15-06-2017, 12:29
بهتون قول میدم تا 2 سال اینده بهترین سرعت 4 جی 500 کیلوبایت میشه !!!!
وقتی هر هفته میگه این شهر و اون شهر 3جی و 4جی ارائه شد تا حالا گفته پهنای باند از مثلا 1000 گیگ شده 1200 گیگ !!!! فقط دارن دکل میزنن همین
هیچ امیدی به این ارتباطات سیار نیست در اینده
با اون قیمت سرسام اور فیبر نوری از همین الان بازگشتتون رو به ای دی اس ال ( برای اونایی که دبگه استفاده نمی کنن ) خوش امد می گم
mohammad_1992
15-06-2017, 12:36
البته نباید از حق بگذریم مقصر اصلی سازمان تنظیم مقررات هست که حداقل سرعت 4 جی رو گذاشته 128 کیلوبایت یعنی اگه اپراتور حداقل 128 کیلوبایت سرعت رو تحویل کاربر بده هیچ جای شکایتی باقی نمی مونه و اون مهر و محبت ! اپراتوره که بخواد سرعت بالاتری بده !
فرض کنید همین قانون رو بزارن روی 2 مگابایت به نظرتون هر اپراتور میاد هی دکل بدون وجود پهنای باند بزنه ؟! صد در صد کیفیت کار بالا میره
متاسفانه تا این قانون درست نشه هر روز که میگذره سرعتمون به سمت 128 نزدیک میشه !
alireza9t9
15-06-2017, 13:04
سلام دوستان، من همین چند روز پیش یه سیمکارت اعتباری ایرانسل خریدم ، اما نمیدونم چرا اینقد آنتن دهیش بَده! کلا دو خط آنتن دارم ، گاهی هم یک خط میشه ، در حالی که سیمکارت رایتلم آنتنش پُره
در ضمن سرعت دانلودمم از 200 کیلوبایت بیشتر نمیشه...
چیکار کنم؟ یکم توضیح بدید.
bestlove4u
15-06-2017, 13:24
دوستان من الان با گوشی 12 مگ بر ثانیه با IDM دانلود میکنم
با مودم فور جیم 6 الی 8 مگ بر ثانیه
bioshock.infinite
15-06-2017, 13:38
دوستان من الان با گوشی 12 مگ بر ثانیه با IDM دانلود میکنم
با مودم فور جیم 6 الی 8 مگ بر ثانیه
تو روز سرعت تقریبا خوبه شبا معمولا از ساعت 2 به بعد که ساعت دانلود نا محدود شروع میشه سرعت خیلی پایین میاد .
williampersian
15-06-2017, 14:01
دوستان اگه بسته فعال روزانه نداشته باشیم و این بسته های نامحدود شبانه رو قبل از ساعت 2 خریداری و فعال کنیم و همون موقع مودم رو روشن کنیم یعنی قبل 2،خودش سر ساعت 2 فعال میشه و میشه ازش استفاده کرد؟
یعنی میشه با ای دی ام برنامه بدیم شروع کنه دانلود کردن، بدون اینکه تا ساعت 2 بیدار باشیم و سر اون ساعت مودم رو روشن کنیم؟
یا حتما باید سر ساعت 2 (یا بعدش) مودم رو خاموش روشن کنیم تا فعال شه؟
آره باید مودم رو خاموش روشن کرد
به گند کشیده شده ایرانسل دیشب سه تا دانلود 32 کانکشن همزمان زدم تا فول اسپید بگیرم غیر از اون با 100 کیلوبایت میگرفت... معلومه تا خرخره پر شده ظرفیت
saeeddeeas
15-06-2017, 14:52
نت ما وصل شد فعلا سرعت روی 25 مگابیت قفل شده نه کمتر نه بیشتر، بخدا به همینم راضی هستیم امیدوارم قطع نشه
نت ما وصل شد فعلا سرعت روی 25 مگابیت قفل شده نه کمتر نه بیشتر، بخدا به همینم راضی هستیم امیدوارم قطع نشه
منتظر باش خراب میشه بعدا واسه منم یه ماهی سرعت عالی بود ولی بعد ترکید
enimonte
15-06-2017, 17:10
امروز صبح میخواستم طرح بگیرم ولی فقط می شد از درگاه بانکی پرداخت کرد و از موجودی حسابم کم نمیکرد.کس دیگه ای هم این مشکل را داره یا نه؟
آره باید مودم رو خاموش روشن کرد
چرته . من که با گوشی وصلم به کامپیوتر . لازم به خاموش کردن نت نیست
پس مشکل سرعت دونلود دیشب همگانی بوده
برای من بعد از حدود 30 40 مین که از بسته نامحدود یک ساعته ام که میگذره انتن میره !!
و دوباره میاد اما تا دانلود رو میزنم که ادامه بده دوباره انتن میره !
یعنی تا وقتی دانلود رو شروع نکنم همه چی اوکیه اما به محض شروع دانلود قطع میکنه ایرانسل اینترنتو!:n04:
wtf :n04:
mohammad_1992
15-06-2017, 19:16
چرته . من که با گوشی وصلم به کامپیوتر . لازم به خاموش کردن نت نیست
برام منم چرته ! باید نت رو خاموش روشن کرد تا کار کنه
akbarhasani1371
16-06-2017, 10:31
ایرانسل هم باید مثل همراه اول یه بسته روزانه داشته باشی تا سرعت شبانه نامحدود بالا باشه؟
یا مشکلی نداره ، میشه به تنهایی فقط بسته شبانه خرید؟
در مورد سرعتش،جواب ندادن
D o l f i n
16-06-2017, 11:00
کسانی که مودم ثابت ایرانسل دارن
کسی میدونه چطور میشه از اینهمه مسیج اشغال و تیکه تیکه میاد براش جلوگیری کرد هر موقع وارد تنطیمات مودم میشم 1000 تا مسیج اومده پاک کردنشون هم با سرعت مضخرف مودم چند ساعت طول میشکه
aidin0000
16-06-2017, 14:08
دوستان میشه دو بسته 3 ساعته شبانه ایرانسل رو با هم خرید و استفاده کرد؟
کنارش بسته 1 ماه دارم مشکلی نداره ؟
- - - Updated - - -
بله میشه
مشکلی نداره
فقط قبل از مصرف یکبار اینترنت رو قطع و وصل کنید
vampireXZX
16-06-2017, 15:36
برای من بعد از حدود 30 40 مین که از بسته نامحدود یک ساعته ام که میگذره انتن میره !!
و دوباره میاد اما تا دانلود رو میزنم که ادامه بده دوباره انتن میره !
یعنی تا وقتی دانلود رو شروع نکنم همه چی اوکیه اما به محض شروع دانلود قطع میکنه ایرانسل اینترنتو!:n04:
wtf :n04:
دقیقا همین مشکلو داشتم پیغام فرستادم از my irancel بعد درست کردن
mohamad hosain
17-06-2017, 00:52
دقیقا همین مشکلو داشتم پیغام فرستادم از my irancel بعد درست کردن
سلام.من هم همین مشکل رو دارم البته خوزستان هستم.میشه بفرمایید دقیقا چکار کردید که مشکلتون حل شد؟
vampireXZX
17-06-2017, 01:21
سلام.من هم همین مشکل رو دارم البته خوزستان هستم.میشه بفرمایید دقیقا چکار کردید که مشکلتون حل شد؟
سلام مشکلو کامل توضیح دادم با ایرانسل من براشون فرستادم بعد فرداش زنگ زدن گفتن بررسی کردن اوکی کردن چک کنید ببنید مشکل برطرف شده شب چک کردم درست شده بود
AMINGERAMI
17-06-2017, 01:53
سرعت دانلود با بسته نامحدود شبانه بیشتر از 400 کیلو نمیره!!!!....شانس...
واسه منم بیش از یک مگ نمیره:n04::n04::n02::n02::n02:
farhadrohi
17-06-2017, 02:11
شبانه ایراندق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
mohammad_1992
17-06-2017, 11:23
شبانه ایراندق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه تنهای اول رو ببینی چی !
کاربر D o l f i n ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی از داخل برنامه ایرانسل من بخش تنظیمات قسمت پیامکهای ایرانسل خاموش کن
mohammad59mm
17-06-2017, 19:34
مراقب دزدی های آواپرداخت همون که گزارش ورزشی شبکه 3 تبلیغش میکنه، باشید.
امروز برام پیامک اومد که "امروز از ساعت ١٧ تا ٢٠ در ازاى خرید اولین شارژ از سامانه #٧٦٧* و یا اپلیکیشن آوا پرداخت، ١٠٠٠ تومان شارژ رایگان هدیه بگیرید"
من هم چند سیم کارت داشتم و هر کدام رو 1000 تومن با اپلیکیشن آوا پرداخت شارژ کردم و با مای ایرانسل هم چک می کردم و می دیدم که درسته 1000 تومن بیشتر شارژ شده.
تا اینجا مشکلی نبود اما وقتی صورت حساب بانکیم رو با موبایل چک کردم، دیدم که برای هربار شارژ دو بار از حسابم کم کرده. بار دومشون هم 3 ثانیه بعد از قبلی بوده.
اصلآ چنین اجازه ای دارند که خودشون شارژ بکنند و خودشون هم از حساب کم کنند؟ الان میشه شکایت کرد؟ هر چند 7000 تومن بیشتر نیست اما دزدی دزدیه
قسمتی از صورت حساب امروزم، به دقیقه و ثانیه شون دقت کنید تا متوجه بشید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
akbarhasani1371
18-06-2017, 12:57
امروز برام پیامک اومد که "امروز از ساعت ١٧ تا ٢٠ در ازاى خرید اولین شارژ از سامانه #٧٦٧* و یا اپلیکیشن آوا پرداخت، ١٠٠٠ تومان شارژ رایگان هدیه بگیرید"
من هم چند سیم کارت داشتم و هر کدام رو 1000 تومن با اپلیکیشن آوا پرداخت شارژ کردم و با مای ایرانسل هم چک می کردم و می دیدم که درسته 1000 تومن بیشتر شارژ شده.
تا اینجا مشکلی نبود اما وقتی صورت حساب بانکیم رو با موبایل چک کردم، دیدم که برای هربار شارژ دو بار از حسابم کم کرده و اصلآ هدیه ای هم در کار نبوده. بار دومشون هم 3 ثانیه بعد از قبلی بوده.
اصلآ چنین اجازه ای دارند که خودشون شارژ بکنند و خودشون هم از حساب کم کنند؟ الان میشه شکایت کرد؟ هر چند 7000 تومن بیشتر نیست اما دزدی دزدیه
ویرایش: امروز 28 خرداد،فقط 1000 تومن شارژ هدیه رو ساعت 11 فرستادند ولی قضیه ی برداشت غیر مجاز از حساب بانکی و فروش اجباری شارژ هنوز حل نشده.
هیچ موقع و به هیچ وجه از سرویس های پیامکی تبلیغی یا غیره استفاده نکن،وگرنه هم وقتت و هم پولت طلف میشه ، اعصابتم خورد میشه.
تا اینجا مشکلی نبود اما وقتی صورت حساب بانکیم رو با موبایل چک کردم، دیدم که برای هربار شارژ دو بار از حسابم کم کرده. بار دومشون هم 3 ثانیه بعد از قبلی بوده.
دوست عزیز تا موقعی که افرادی مثل شما هستند که به این سرویسهای پیامکی مسابقه یا اینجور چیزا اعتماد میکنند کاریش نمیشه کرد
چون مبالغ پایین هم هست کسی پیگیر نمیشه چون اکثرا حتی نمیفهمند چون مبغ پایین مسیج هم نمیاد
mohammad59mm
18-06-2017, 17:17
دوست عزیز تا موقعی که افرادی مثل شما هستند که به این سرویسهای پیامکی مسابقه یا اینجور چیزا اعتماد میکنند کاریش نمیشه کرد
چون مبالغ پایین هم هست کسی پیگیر نمیشه چون اکثرا حتی نمیفهمند چون مبغ پایین مسیج هم نمیاد
این سرویس پیامکی و مسابقه نبود. من اصلآ کار هدیش ندارم چون امروز ساعت 11 اومد. این مثل 780 و 733 اپلیکیشن خرید شارژ و پرداخت قبوضه.
من فقط شارژ خریدم اما خودشون بابت هر شارژ 1000 تومن ، "بی اجازه" از حسابم دوباره کم کردند و دوباره شارژ فرستادند. البته نه دستی خود اپلیکیشن خود به خود این کار رو کرده.
Amin.P30
19-06-2017, 03:30
سلام،
1- سیم کارتی که هم اکنون تعویض شده و اینترنت LTD فعال هست براش، آیا این سیم کارت اگر در دستگاهی که نیاز به اینترنت 3G داره (به دلیل قدیمی بودن) قرار بگیره، اینترنت 3G رو میتونه به اون دستگاه بده؟
2- هنگام اتصال به اینترنت گوشی برای APN وارد می کنیم > mtnirancell
برای MMS چی باید وارد کنیم؟ (برای نسل 3G مورد نیاز است)
senator2011
19-06-2017, 11:18
4G دیشب:n01:
سلام،
1- سیم کارتی که هم اکنون تعویض شده و اینترنت LTD فعال هست براش، آیا این سیم کارت اگر در دستگاهی که نیاز به اینترنت 3G داره (به دلیل قدیمی بودن) قرار بگیره، اینترنت 3G رو میتونه به اون دستگاه بده؟
2- هنگام اتصال به اینترنت گوشی برای APN وارد می کنیم > mtnirancell
برای MMS چی باید وارد کنیم؟ (برای نسل 3G مورد نیاز است)
اصلا امکان پذیر نیست من تست کردم
meysam2578
19-06-2017, 12:12
سلام دوستان . من به تازگی سیمکارت فورجی ایرانسل گرفتم که در منطقه ما پوشش مناسبی داره و سرعتش تا 30 مگابیت بر ثانیه هم میرسه . البته از مخابرات هم ADSL دارم که کیفیت اونم خوبه و راضی هستم . البته سرعت مخابرات تا 6 مگابیت بر ثانیه هستش . میخوام نظر شما رو بدونم که آیا وقتش نرسیده که سرویس ADSL رو تخلیه کنم؟ چون انگار اینترنت داره به سمت فورجی میره و روبه روز داره توسعه پیدا میکنه . البته قیمتش گرونتر از adsl هست .
ADSL سرعت پایینتری داره ولی فعلا قیمت تمام شده هرگیگش تقریبا ارزانتراز سرویسهای دیگه هست
درضمن سرعت شبانه( 12 تا6)بعضی اوقات بقدری پایین میاد که کلاازخیر نت میگذری .البته فعلا اینطوره انشالله که مشکلاتش رفع بشه
قطعا جایگزین خوبیه
meysam2578
19-06-2017, 15:49
آقا من بسته 2 گیگابایتی برا عید فطر که به قیمت 5 هزار تومن گذاشتن خریدم . ولی موقع پرداخت زد که خرید ناموفق اما پول از حساب کسر شد . چکار کنم ؟ پول برمیگرده به حساب ؟
Pooya Rezaie
19-06-2017, 16:48
آقا من بسته 2 گیگابایتی برا عید فطر که به قیمت 5 هزار تومن گذاشتن خریدم . ولی موقع پرداخت زد که خرید ناموفق اما پول از حساب کسر شد . چکار کنم ؟ پول برمیگرده به حساب ؟
بله برمیگرده نهایتا تا چند ساعت اینده. اگرنه با پشتیبانی بانک در تماس باشید
iDownload & iGame
19-06-2017, 17:10
آنتن موبایل (2G/3G/4G) و آنتن TD-LTE ایرانسل در منطقه دکتر فاطمی تهران دقایقی است که قطع شده!
با پشتیبانی ایرانسل به شماره 09377000000 هم از طریق خط ثابت نمیشه تماس گرفت!
دوستان تو سایر مناطق مشکلی ندارن؟
rahman0158
19-06-2017, 17:14
سلام دوستان تغییر از اعتباری به دائمی زدم الانم سیم کارتم غیر فعال شده . مگه باید سیم کارت جدید گرفت ؟؟
vampireXZX
19-06-2017, 17:14
آنتن موبایل (2G/3G/4G) و آنتن TD-LTE ایرانسل در منطقه دکتر فاطمی تهران دقایقی است که قطع شده!
با پشتیبانی ایرانسل به شماره 09377000000 هم از طریق خط ثابت نمیشه تماس گرفت!
دوستان تو سایر منطق مشکلی ندارن؟
برای منم قطع شده
iDownload & iGame
19-06-2017, 17:15
سلام دوستان تغییر از اعتباری به دائمی زدم الانم سیم کارتم غیر فعال شده . مگه باید سیم کارت جدید گرفت ؟؟
کدوم شهر و منطقه هستین؟
شاید آنتن منطقه شما هم قطع شده.
برای من هم همه چی ایرانسل قطع هست
اصفهان
rahman0158
19-06-2017, 17:17
کدوم شهر و منطقه هستین؟
شاید آنتن منطقه شما هم قطع شده.
برای منم قطعه من صبح درخواست به دایمی رو داده بودم فکر کردم بخاطر همون قطعه . استان گلستان
iDownload & iGame
19-06-2017, 17:19
ظاهرا" مشکل قطعی سراسریست!
amirbrad
19-06-2017, 17:20
بله کلا no service شده ایرانسل در همه نسل ها
Sent from my D6633 using Tapatalk
Electronic-Arts
19-06-2017, 17:26
TD و FDD جفتشون مشهد هم قطع بود الان 3 4 دقیقه هست وصل شد
vampireXZX
19-06-2017, 17:32
اینجا 3G وصل شد ولی LTE هنوز قطعه
amirbrad
19-06-2017, 17:53
اینجا 3G وصل شد ولی LTE هنوز قطعه
فورجی هم وصل شد فکر کنم کم کم برای شما هم وصل بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
soheilsh
19-06-2017, 17:55
کرج هم همه قطع شده بودن ، حتی با خط ثابت هم نمیشد بگیری ، پیغام اشغال بودن شبکه رو میداد
الان همه چیز به حالت اول برگشت - 4g-3g -2g وصل شد
saeeddeeas
19-06-2017, 17:57
برای ما هم وصل شد اما هر چند دقیقه یک بار no service میشه همه فایل های rar حدود 10 گیگ با بسته روزانه زده بودم خراب شد
واقعا ایرانسل دیگه مسخرشو دراورده
چند روز بود که هم ایرانسل و هم همراه اول کلی مشکل سرویس دهی دیتا داشتند به نظرم باز هم در زمینه تصفیه محتوا خبری شده
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
شیراز هم قطع بود...الان وصل شده...سرعت هم افتضاح ...من با اسپید تست که تست میگیرم همش به سرور کشور غنا وصل میشه و تو لیست هم که میخوام سرور رو عوض کنم همش سرورها و اپراتورهای کشور غنا هست و سرعت هم یکی از یکی بدتر...سرعت دانلود فورجی در بهترین حالت 8 مگابیت ( 1 مگابایت ) با نوسان هست ...دقیقا شده اندازه سرعت تری جی من از یکی دو سال پیش سرعت تری جی برام بدون تغیر انگار که سرعت قفل شده باشه از 8/5 مگابیت تکون نمیخوره ,تو همه تست سرعتهایی که تا الان گرفتم همین مقدار بوده
matr!x_2008
19-06-2017, 22:06
اوه پس قطع ایرانسل سراسری بوده..بعد از ظهر چند ساعت قطع شد و سرعت هنوز نرمال نیست.. چکار میکنه ایرانسل؟ خیلی جاها هم 4g هست ولی نت نداره
بله کلا no service شده ایرانسل در همه نسل ها
Sent from my D6633 using Tapatalk
جالبه اینجا ما ایرانسل درست بود ولی همراه اول و خط ثابت قطع شد یه ساعت
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
meysam2578
20-06-2017, 00:12
امروز حدود نیم ساعت در اصفهان هم ایرانسل کلا قطع شد . همراه اول هم با اختلالات زیادی همراه بود . همش آنتن میپرید .
apple021
20-06-2017, 15:25
به جز شاتل و های وب و اسیا
قیمت بقیه شرکت adsl ها هم قیمت ایرانسله باور کنید
mohammad_1992
20-06-2017, 15:35
من فن اوا 150 گیگ گرفتم 109 تومن یکساله !!!! همه ی ای دی اس ال ها از همراه اول و ایرانسل ارزونتر هستن
GHAGHALEELEE
20-06-2017, 16:33
سلام
بچه ها ایرانسل هنوز هم بسته های شبانه 3 ساعتی که 60 گیگ میشد دانلود کرد رو داره؟
اگر اره ، سرعت شبانه چه طوریاست ؟ داغون شده یا هنوز هم میشه 10 گیپ رو هر ساعت رو حساب کرد؟
مرسی
Pooya Rezaie
20-06-2017, 19:38
سلام
بچه ها ایرانسل هنوز هم بسته های شبانه 3 ساعتی که 60 گیگ میشد دانلود کرد رو داره؟
اگر اره ، سرعت شبانه چه طوریاست ؟ داغون شده یا هنوز هم میشه 10 گیپ رو هر ساعت رو حساب کرد؟
مرسی
بله فعاله بسته ها. سرعت که بستگی به منطقه تون داره. ولی خوب اکثر جاها چند وقته افت سرعت دارن دوستان
greatpouya
20-06-2017, 20:15
دوستان اینا آنتن چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پلاس ایرانسل روی e5186s-22a درست کار می کنه
شماره 19 حالت تک باند 7 و شماره 20 تجمیع 7 و 3 هستش
البته قبل از سال جدید من با همون باند 7 راحت 8 مگابایت رو می گرفتم اما الان سیگنال خیلی افت کرده
SAeedBaa
21-06-2017, 11:22
دوستان اینا آنتن چیه؟
این یک میکرو BTS یا همان انتن موبایل کوچک است که در نقاط پر ترافیک شهری برا جذب ترافیک خیابان ها و اماکن استفاده میشود.
meysam2578
21-06-2017, 11:52
کاملا درست میگین . من الان چند روزه که دارم تمام طرح های شرکت های مختلف رو بررسی دقیق میکنم و به نتایج جالبی رسیدم . ایرانسل بالاترین سرعت اینترنت رو داره و جالبه که اگر شما بسته های بلند مدت بخرید قیمت تموم شده هر گیگ خیلی ارزونتر از شرکت های ADSL میشه . الان شما ایرانسل رو با سرعت 25 مگابیت بر ثانیه راحت میتونید داشته باشید . که اگر یه بسته 6 ماهه 72 گیگ بخرید قیمت هر گیگ تقریبا 2300 تومن میشه . در حالی که یه شرکتی مثل آسیا تک نهایت سرعتش 16 مگابیته که اگر بسته 6 ماهه 60 گیگش رو بخرید قیمت هر گیگ بالای 4 هزار تومان میشه . من کلی نشستم و حساب کتاب کردم و الکی از خودم نمیگم . ایرانسل میشه گفت برترین شرکته . من الان اینترنت مخابراتمو انداختم دور دارم از ایرانسل استفاده میکنم . ببخشید طولانی شد
mohammad_1992
21-06-2017, 12:28
کاملا درست میگین . من الان چند روزه که دارم تمام طرح های شرکت های مختلف رو بررسی دقیق میکنم و به نتایج جالبی رسیدم . ایرانسل بالاترین سرعت اینترنت رو داره و جالبه که اگر شما بسته های بلند مدت بخرید قیمت تموم شده هر گیگ خیلی ارزونتر از شرکت های ADSL میشه . الان شما ایرانسل رو با سرعت 25 مگابیت بر ثانیه راحت میتونید داشته باشید . که اگر یه بسته 6 ماهه 72 گیگ بخرید قیمت هر گیگ تقریبا 2300 تومن میشه . در حالی که یه شرکتی مثل آسیا تک نهایت سرعتش 16 مگابیته که اگر بسته 6 ماهه 60 گیگش رو بخرید قیمت هر گیگ بالای 4 هزار تومان میشه . من کلی نشستم و حساب کتاب کردم و الکی از خودم نمیگم . ایرانسل میشه گفت برترین شرکته . من الان اینترنت مخابراتمو انداختم دور دارم از ایرانسل استفاده میکنم . ببخشید طولانی شد
داداش همه ی شرکت ها جشنواره دارن و طی مناسبت ها هم طرح فروش گیگ میدن
من فن اوا گرفتم 150 گیگ یک ساله 109 تومن !!! الان هم بهم پیام داد برای جشنواره فروش گیگ 70 گیگ 70 تومن
اکثر شرکت ها باید داخل جشنوارشون بگیرید
فقط سرعت ملاک نیست
همین اسیا تک داره سرویس 24 ماه 110 گیگ رو میده 153 تومن !!!
تابستان نزدیک منتظر جشنواره باشید
mohammad_1992
21-06-2017, 12:40
اینو مطئمن باشید هیچ وقت ارتباطات سیار بدرد منزل نمیخوره !
اگه ملاکتون فقط سرعت ! هر روز داره سرعت ارتباطات سیار پایینتر میاد تا 1 سال دیگه سرعت 1 مگ میشه ماکزیموم
mohammad_1992
21-06-2017, 12:43
وقتی پلاس ایرانسل روی e5186s-22a درست کار می کنه
شماره 19 حالت تک باند 7 و شماره 20 تجمیع 7 و 3 هستش
البته قبل از سال جدید من با همون باند 7 راحت 8 مگابایت رو می گرفتم اما الان سیگنال خیلی افت کرده
سلام داداش مودم رو از کجا خریدید ؟ و چه قیمتی ؟
sasan.69
21-06-2017, 12:49
دگه باحذف بسته نامحدود همراه ايرانسلم همين روزا هست که حذف کنه شبا نه هاشو بااين وضع هم واقعا پول مودم دادن اشتباهه
mohammad_1992
21-06-2017, 13:16
دگه باحذف بسته نامحدود همراه ايرانسلم همين روزا هست که حذف کنه شبا نه هاشو بااين وضع هم واقعا پول مودم دادن اشتباهه
داداش سازمان گفته نامحدود حجمی نباید باشه باید حجم تعیین کنه مثل همین ایرانسل 3 ساعته 60 گیگ
همراه اولم چند روزه دیگه همچنین بسته ای میزاره
hosseinboss
21-06-2017, 14:43
داداش سازمان گفته نامحدود حجمی نباید باشه باید حجم تعیین کنه مثل همین ایرانسل 3 ساعته 60 گیگ
من که چشمم آب نمی خوره
اینا یه چیزی رو واسه بهتر کردن خراب نمی کنن
معمولا خراب میکنن که بدترش کنن
sasan.69
21-06-2017, 14:46
داداش خیلی خوشبین نباش...بسته های عجیب غریب می زارن با قیمت های بیشترررر و کیفیت سرعت بدتر ا ز الانشون ...ایرانسلم گند زده جدیدا و حالا اونم واسه ما حتما ی خوابی دیده
:n13:
سلام داداش مودم رو از کجا خریدید ؟ و چه قیمتی ؟
ebay.com
قیمت هم دیگه ...
meysam2578
21-06-2017, 17:40
اینو مطئمن باشید هیچ وقت ارتباطات سیار بدرد منزل نمیخوره !
اگه ملاکتون فقط سرعت ! هر روز داره سرعت ارتباطات سیار پایینتر میاد تا 1 سال دیگه سرعت 1 مگ میشه ماکزیموم
اینم حرفیه . اتفاقا یکی از احتمالاتی که همیشه خودم میدم همینه . چون از جمله چیزهایی که توی این کشور یک ساعت بعدش معلوم نیست چی بشه همین اینترنته . الان ایرانسل و همراه اول و رایتل دارن زرت و زرت سیمکارت مفت و مجانی فورجی میدن به ملت بدون افزایش دکل و پهنای باند . بعد از یکسال به قول شما سرعت میرسه به نهایتش 1 مگابیت . به طور کلی هنوزم ADSL اینترنت مطمئن تری برای منزله . الانم مصوبه دادن که اپراتورها اینترنت شبانه رو باید حذف کنن . این یعنی مرگ 4G به دست تنظیم مقررات . دوباره همه میان سمت ADSL
Gamemaster
21-06-2017, 17:48
خبر خوندم بستهای همراه اول شبانش حذف کرده
احتمالا برای ایرانسل هم گیر بدن درسته؟
خبر خوندم بستهای همراه اول شبانش حذف کرده
احتمالا برای ایرانسل هم گیر بدن درسته؟
بعیده. چون ایرانسل محدودیت حجمی داره
Gamemaster
21-06-2017, 19:05
بعید نیست ازاینا همه چی امکان داره
farhadrohi
21-06-2017, 20:04
همراه اول هم محدودیت حجمی داشت الکی اسمش نامحدود بود
بسته های 22 گیگ و 10 گیگ شبانه حذف شده
بسته 4+4 تبدیل شده یه 1+4
یعنی 3 گیگ شبانه اش زیاد بوده با قیمت 17 هزار !!!!
یا همراه اول بهانه آورده و کار خودشه . یا ایرانسل هم بزودی اجرا میکنه
*Forgotten*
21-06-2017, 21:43
تنهای آخر که فعلارو هواست
این ساعتی نامحدود ایرانسل وضعیتش چطوره الان ؟
Gamemaster
21-06-2017, 22:12
بسته های 22 گیگ و 10 گیگ شبانه حذف شده
بسته 4+4 تبدیل شده یه 1+4
یعنی 3 گیگ شبانه اش زیاد بوده با قیمت 17 هزار !!!!
یا همراه اول بهانه آورده و کار خودشه . یا ایرانسل هم بزودی اجرا میکنه
پس با این حساب بزودی شاهد ایرانسل هم میشیم
:n27:
mohammad_1992
21-06-2017, 23:20
ebay.com
قیمت هم دیگه ...
داداش میشه قیمت رو بهم بگید ( اگه اینجا دوست ندارید خصوصی بدید ) می خوام خریداری کنم اگه قیمت سفارش دادنش تا فروشگاهای داخلی ارزونتر باشه سفارشش بدم
داداش میشه قیمت رو بهم بگید ( اگه اینجا دوست ندارید خصوصی بدید ) می خوام خریداری کنم اگه قیمت سفارش دادنش تا فروشگاهای داخلی ارزونتر باشه سفارشش بدم
باید از طریق واسطه خرید کنید . قیمتش متغیره
اما به نظرم قیمت نوین فون خوبه
Electronic-Arts
22-06-2017, 08:41
داشتم هاردم رو پاکسازی میکردم که این رو پیدا کردم از سال 2010
به سلامتی پسرفت هرچه بیشتر
fanoostalaei
22-06-2017, 13:34
داشتم هاردم رو پاکسازی میکردم که این رو پیدا کردم از سال 2010
به سلامتی پسرفت هرچه بیشتر
آخ اخ ! من خوراکم بسته 3 تومنی بود ! ساعت 11 شب تا 8 صبح !
باگش رو بلد بودم 24 ساعته دانلود میکردم با سرعت 30
خداوکیلی اوتن موقع 30 کیلوبایت نامحدود خیلی رویایی بود
پسر داییم سرویس 64 کیلوبیت نامحدود داشت اون موقع ماهی 10 تومن پول میداد ! سرعت دانلود هم 9 کیلوبایت بود ! تا گوگل لود میشد یه 30-40 ثانیه ای طول میکشید :|:n02:
از شبانه ۳ گیگ کم کردن خیلی شاهکاره دیگه! آخه شب که پهنای باندت خالیه! مشخصا ترجیح میدی حروم بشه تا ماها استفاده کنیم.
hitmax77
22-06-2017, 14:52
من دیشب بسته نامحدود شبانه 2 ساعته ایرانسل خریدم پیامک فعال شدن هم اومد گذاشتم ساعت 2 دانلود شروع شد صبح که چک کردم دیدم تمام حجم بسته روزانمو مصرف کرده:n04:
به ایرانسل هم زنگ زدم میگن بسته ای واسه شما فعال نشده و شما 2ساله بسته ای خریداری نکردید:n04::n04:
یعنی دزدی تو روز روشن همین میشه 2هزار تومن پول بسته و5 گیگ حجمو راحت خوردن
meysam2578
22-06-2017, 16:49
سلام هشت ساعته ایرانسل تو منطقه ما اینترنتش قطعه و تعداد بسیار محدودی سایت رو باز میکنه . چه کار میشه کرد ؟ پشتیبانی هم میگه در حال پیگیریه . ولی چرت میگن
Gamemaster
22-06-2017, 16:59
هیچ کاری از دست ما برنمیاد مگر اینکه بریم دکلو بیاریم پایین :D
ایرانسل پوکیده
اینترنتی که هر روز و لحظه یه سرعت بده .. به درد نمی خوره.. فقط برای برای موارد خاص به درد می خوره نه اینترنت اصلی
اینم مخابرات با قند شکن
MeHrDaD-91
22-06-2017, 19:43
امروز فوق العاده سرعتا افتضاحه سایتا هم بیشترشون باز نمیشن
من نمی دونم اینا چرا نمیتونن ی سرویس بدون اشکال ارائه بدن
2_ahmadzadeh
22-06-2017, 19:54
من دیشب بسته نامحدود شبانه 2 ساعته ایرانسل خریدم پیامک فعال شدن هم اومد گذاشتم ساعت 2 دانلود شروع شد صبح که چک کردم دیدم تمام حجم بسته روزانمو مصرف کرده:n04:
به ایرانسل هم زنگ زدم میگن بسته ای واسه شما فعال نشده و شما 2ساله بسته ای خریداری نکردید:n04::n04:
یعنی دزدی تو روز روشن همین میشه 2هزار تومن پول بسته و5 گیگ حجمو راحت خوردن
حالا بستشم بخری چه فایده؟؟!!
بسته 60 گیگی خریدم گذاشتم دانلود ایرانسل من نشون داد 15 گیگم مونده یهو دیدم شارژم همش تموم شد.
رفتم تو ایرانسل من دیدم زده حجم مانده 15 گیگ.حجم مصرف شده 60 گیگ.حجم کل 75 گیگ!!!!!!!
در صورتی که اصلا دانلودامم به 40 گیگ نرسیده بود
این اتفاق 2 بار دقیقا برام افتاد ولی خوبیش اینه شارژام در حده هزارتومن بود دوباره و خیلی دزدی نکردن
mohamad hosain
22-06-2017, 20:26
برای ما یک هفته ای هستش که اینجوریه.چند روز کل شبکه 3جی بود.حالا اسما 4جی اما سرعت همون 3جی هستش.
matr!x_2008
22-06-2017, 20:56
سرعت خیلی اومده پایین.. تازه من یه مودم فورجی هم خریدم ولی واقعا خیلی به سختی میره روی 4g! روی تری جی هم که سرعت زیر 200 کیلوبایته.
mohammad_1992
22-06-2017, 23:53
خبر مهم :
بسته های نامحدود ساعتی از سایت حذف شد
منتظر حذف شدنش از اپ ایرانسل باشید
amirbrad
23-06-2017, 00:23
هم اکنون در برخی نقاط تهران ایرانسل قطع و وصل میشه دیتا ، فکر کنم چند روز تعطیلی کلا قطع بشه !!!
اكثر بسته هاي خوب پر مصرف حذف شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
mohammad_1992
23-06-2017, 00:35
خب اینم از اپراتور های سیار خودم به شخصه فکر نمی کردم به این زودی این اتفاق بیافته
بازگشتتون مبارک به adsl
اونایی ضرر کردن که اینترنت اصلیشونو روی این اپزاتور ها قرار داده بودن و برای نامحدود ها مودم خریداری کرده بودن
mohammad_1992
23-06-2017, 00:37
خب اینم از اپراتور های سیار خودم به شخصه فکر نمی کردم به این زودی این اتفاق بیافته
بازگشتتون مبارک به adsl
اونایی ضرر کردن که اینترنت اصلیشونو روی این اپزاتور ها قرار داده بودن و برای نامحدود ها مودم خریداری کرده بودن
والا یعنی با این حرکت ملت خیلی ... تشریف دارن مودم از این ها بخرن - اپراتور سیار ( به ویژه ثابتش ) اصلا ارزش نداره برای جای ثابت بگیرید و استفاده کنید هم گرونتره و هم بی ثبات تر و هم ....
bardia-vr
23-06-2017, 01:03
من از این حرکت استقبال میکنم ،متاسفانه یک عده فقط بلد بودن چیزی که نیاز ندارن دانلود کنن و فشار زیادی به شبکه و تجهیزات بیارن تا هر شب چهل پنجاه گیگ دانلود کنن و جالبه سیر هم نمیشن ،آخه عزیز من نت مگه برای اینه؟ نت یعنی ی ایستاگرامی ببینی،تلگرامی ،اخباری بخونی،چندتا ویدیو دانلود کنی،که سر جمع روزی ۱ گیگ مصرفه،نه بشینی یک ضرب دانلود کنی،اونم چیزی که احتیاج نداری
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
fanoostalaei
23-06-2017, 01:14
من از این حرکت استقبال میکنم ،متاسفانه یک عده فقط بلد بودن چیزی که نیاز ندارن دانلود کنن و فشار زیادی به شبکه و تجهیزات بیارن تا هر شب چهل پنجاه گیگ دانلود کنن و جالبه سیر هم نمیشن ،آخه عزیز من نت مگه برای اینه؟ نت یعنی ی ایستاگرامی ببینی،تلگرامی ،اخباری بخونی،چندتا ویدیو دانلود کنی،که سر جمع روزی ۱ گیگ مصرفه،نه بشینی یک ضرب دانلود کنی،اونم چیزی که احتیاج نداری
منم موافقم
والا اینترنت همراه برای این نیس که شبکه رو بپوکونی بیاری پایین
هر چند که اینترنت ثابت هم تو ایران چیزی نیس که تو دنیا هست !
منم موافقم
آخه غیر ماه رمضان کی میره ساعت 2 تا 8 اخبار بخونه و از وب استفاده درست و حسابی کنه.. اگر ساعتهای دیگه کیفیت خوب باشه این چند ساعت شبکه رو نمی پوکونه...
دیگه بعد از این ساعتی نامحدود کدوم بسته ایرانسل شبکه رو از بین می بره مثلا کسی بره دو ماهه سی گیگ بگیره میره میزنه روی دانلود مگه احمقه..
بله همراه اول اونقدر طمع داشت که تا ساعت یازده هم که استفاده خیلی ها شروع می شد اجازه دانلود نامحدود میداد اما ایرانسل چی
به نظرم باید صبر کرد .. زمان خیلی چیزها رو مشخص می کنه... البته صفحه کلوب وزیر هم تشریف ببرید اعتراض کنید بد نیست..
bardia-vr
23-06-2017, 01:24
منم موافقم
من بسته های شش ماه میخرم برای موبایل و کمترین حجم ممکن، بازم وقتی شش ماهش تموم میشه حجم اضافه میاره ،موبایل یعنی در دسترس بودن ، اینترنت خونه هم سنگین ترین کاری ک دارم رفتن یوتیوب و فوقش دانلود ی فیلم ،اونم ماهی ۳۰ گیگ .بعضیا الکی رو دست خودشون خرج میندازن،بی خوابی میکشن،هارد میخرن...آخه عزیز من نت یه چیز دیگه س ،نه دانلود بی وقفه کل اطلاعات جهان
Electronic-Arts
23-06-2017, 01:32
عزیز چرت و پرت نگو خواهشا درسته که بعضی ها الکی دانلود میکنن ولی تو هم دیگه شعر نگو خواهشا
اگر کسی بخواد استریم کنه توی twitch بسته به کیفیتش تا ساعتی 2 گیگابایت آپلود میکنه , یوتویوب یه ویدئو 10 دقیقه بری کیفیت 720 ببینی حتی نه 1080 خودش نزدیگ 300 400 مگابایت مصرف میکنه , من تقریبا فقط بازی میکنم و خیلی وب سایت و اینا باز نمیکنم و راحت روزی 1 گیگ فقط با بازی کردن مصرف میشه
تو توهم به سر میبزی ظاهرا فکر میکنی هنوز سال 80 هست ؟ که بازی ها مجموعا یک سی دی باشه ؟ من بازی هام روی استیم رو با همین بسته نامحدود آپدیت میکنم هر آپدیت حدودا 4 5 گیگابایت هست و خود بازی هم روی استیم دانلود میکنم بالای 40 گیگ هست
این روضه ها رو برو جای دیگه بخون آقا جان , اینترنت فقط ماله تلگرامه !!!!!!
در ضمن خارج هم اینترنت کابلی یا فیبر نوری نامحدود دارن با سرعت های 20 50 100 500 و 1000 مگابیت نه مثل اینا که مثل خر هنوز اینترنت محدود ارائه میدن با سرعت 16 مگابیت حداکثر !!!!!
greatpouya
23-06-2017, 01:35
تمامی دوستان حتما به آدرس زیر مراجعه نمایند.
sasan.69
23-06-2017, 01:38
شبانه ها لازم و واجبه براى دانلود بازا اما نظرم اينه اگه هرکسى ب اندازه نياز واقعى ( نه از روى حرص و طمع )مصرف کنه براى هيچ کسى مشکلى پيش نمياد بشخصه من که اينطوريم اما مورد هست طرف اگه شبى 50 گيگ نزنه نمى خوابه!!!! اسم اينارو بايد گذاشت کاربران هرز دانلود!!!
bardia-vr
23-06-2017, 01:38
عزیز چرت و پرت نگو خواهشا درسته که بعضی ها الکی دانلود میکنن ولی تو هم دیگه شعر نگو خواهشا
اگر کسی بخواد استریم کنه توی twitch بسته به کیفیتش تا ساعتی 2 گیگابایت آپلود میکنه , یوتویوب یه ویدئو 10 دقیقه بری کیفیت 720 ببینی حتی نه 1080 خودش نزدیگ 300 400 مگابایت مصرف میکنه , من تقریبا فقط بازی میکنم و خیلی وب سایت و اینا باز نمیکنم و راحت روزی 1 گیگ فقط با بازی کردن مصرف میشه
تو توهم به سر میبزی ظاهرا فکر میکنی هنوز سال 80 هست ؟ که بازی ها مجموعا یک سی دی باشه ؟ من بازی هام روی استیم رو با همین بسته نامحدود آپدیت میکنم هر آپدیت حدودا 4 5 گیگابایت هست و خود بازی هم روی استیم دانلود میکنم بالای 40 گیگ هست
این روضه ها رو برو جای دیگه بخون آقا جان , اینترنت فقط ماله تلگرامه !!!!!!
خب شما که مصرفتون بالاس تشریف میبرید ترافیک میخرید ، هرکی هم میخواد سریال ۱۰۰ قسمتی دانلود کنه ک فقط هاردش پر بشه پولشو باید بده ، در ضمن بنده سال اولم نیست کاربر اینترنتم ،همه جوره شو دیدم ، آدم بیکار که نیست هرروز بشینه یوتیوب فیلم ببینه ،من هفته ای دو سه بار میبینم و مصرف ماهیانمم سی گیگه ، آفیسم دانلود میکنم،ویندوزم آپدیت کردم،اندرویدم آپدیت کردم .
*Forgotten*
23-06-2017, 01:39
این مزخرفات دیگه قدیمی شده الان یه نفر بخاد بازی برای پلی استیشن خودش بگیره باید بیاد از شما اجازه بگیره؟
جالب اینجاست بعد از حذف بسته ها امثال شما ها پیدا تون میشه ، که مثلا دلیل حذفشونو توجیح کنید(ما سرمون کلاه نمیره)
منبعتون معلومه
bardia-vr
23-06-2017, 01:41
این مزخرفات دیگه قدیمی شده الان یه نفر بخاد بازی برای پلی استیشن خودش بگیره باید بیاد از شما اجازه بگیره؟
جالب اینجاست بعد از حذف بسته ها امثال شما ها پیدا تون میشه
منبعتون معلومه
من توی تاپیک شاتل و مخابرات فعالم ،شما دقت نکردی،از اولم پیدام بود
Electronic-Arts
23-06-2017, 01:43
خب شما که مصرفتون بالاس تشریف میبرید ترافیک میخرید ، هرکی هم میخواد سریال ۱۰۰ قسمتی دانلود کنه ک فقط هاردش پر بشه پولشو باید بده ، در ضمن بنده سال اولم نیست کاربر اینترنتم ،همه جوره شو دیدم ، آدم بیکار که نیست هرروز بشینه یوتیوب فیلم ببینه ،من هفته ای دو سه بار میبینم و مصرف ماهیانمم سه گیگه ، آفیسم دانلود میکنم،ویندوزم آپدیت کردم،اندرویدم آپدیت کردم .
تو منگلی عزیز من برو 3 گیگ ماهانت رو مصرف کن بعد اسم خودت رو هم بذار کاربر اینترنت
یه سر برو بزن ببین مصرف اینترنت کشورهای دیگه چه قدره بعد بیا اینجا هوش و ذکاوتت رو به همه نشون بده که فکر میکنی هر کی بیشتر از روزی 1 گیگ مصرف میکنه سریال 100 قسمتی داره دانلود میکنه !!! والا
در ضمن شاید تو دوست داشته باشی ایرانسل یهو تو پاچت بکنه از گیگی 1750 تومن قیمتش بشه 3800 تومن تو هم مثل کبک سرت زیر برف خوشحال و شاد و خندان بری بازم بسته بخری ولی افزایش قیمت بی دلیل به هیچ عنوان تو کت من و بقیه دوستان اینجا نمیره , نه جنگ شده نه تحریم اینترنت شدیم نه چیز جدیدی
درضمن این درافشانی های جناب عالی هم در مورد بسته نامحدود هست , توجیهت برای حذف بسته های محدود با قیمت مناسب چیه ؟ یا نکنه تو هم یکی از سران دزد ADSL هستی که ناراحت بودن چرا ایرانسل ارزون تر میده اونا نمیتونن هر گیگ 5000 تومن تو پاچه ملت بکنن ؟
در ضمن خودت خری که فکر میکنی ملت خر هستن همون آپدیت ویندوز فقط ماهانه بیشتر از 3 گیگ میشه بقیه بماند
از این که اینجوری داری از گرون بودت هر گیگ اینترنت که در همون مرحله اول هم نباید محدود باشه دفاع میکنی دیگه معلومه از کدوم آخور داری میخوری
*Forgotten*
23-06-2017, 01:44
من توی تاپیک شاتل و مخابرات فعالم ،شما دقت نکردی،از اولم پیدام بود
من نمیدونم شما از 2 تا 8 صبح خبر میخونید که اینقدر برای مردم تکلیف تعیین میکنید
دانلود ها که همش شبه ، شما دقیقا از اینترنت در این بازه زمانی چه استفاده ای میکنید؟؟
bardia-vr
23-06-2017, 01:53
من نمیدونم شما از 2 تا 8 صبح خبر میخونید که اینقدر برای مردم تکلیف تعیین میکنید
دانلود ها که همش شبه ، شما دقیقا از اینترنت در این بازه زمانی چه استفاده ای میکنید؟؟
اول که بنده هم مث شما یک کاربرم و هیچ قدرتی برای تعیین تکلیف ندارم ،دوما من هم طبیعتا دوس دارم نت ارزون و با کیفیت باشه ،اما ازینکه رگلاتوری جلوی مصرف بی رویه برخی کاربرهارو گرفت استقبال میکنم چون دیتا موبایل برای دانلود آزاد نیست ،اینترنت اسباب بازی که نیست،بلکه یک ابزاره ، اگر کسی فکر میکنه باید داتلودهاشو توی اینترنت انجام بده سخت در اشتباهه ، کجای دنیا این همه کپی رایت نقض میکنن؟ اکثر کشورهای دنیا مردم اینترنت رو ابزار میدونن و تمام نرم افزارهارو میخرن ،فقط اینجاست که حتی ویندوزم دانلود میکنن و همه چی حتی تمام آهنگ هارو نقض میکنن ،بله شما اطلاعاتی نداری از رو جوونی میگی ،ما اینارو به چشم دیدیم.
greatpouya
23-06-2017, 01:57
تمامی دوستان حتما به آدرس زیر مراجعه نمایند.
Electronic-Arts
23-06-2017, 02:00
اول که بنده هم مث شما یک کاربرم و هیچ قدرتی برای تعیین تکلیف ندارم ،دوما من هم طبیعتا دوس دارم نت ارزون و با کیفیت باشه ،اما ازینکه رگلاتوری جلوی مصرف بی رویه برخی کاربرهارو گرفت استقبال میکنم چون دیتا موبایل برای دانلود آزاد نیست ،اینترنت اسباب بازی که نیست،بلکه یک ابزاره ، اگر کسی فکر میکنه باید داتلودهاشو توی اینترنت انجام بده سخت در اشتباهه ، کجای دنیا این همه کپی رایت نقض میکنن؟ اکثر کشورهای دنیا مردم اینترنت رو ابزار میدونن و تمام نرم افزارهارو میخرن ،فقط اینجاست که حتی ویندوزم دانلود میکنن و همه چی حتی تمام آهنگ هارو نقض میکنن ،بله شما اطلاعاتی نداری از رو جوونی میگی ،ما اینارو به چشم دیدیم.
آخه بیسواد پشت کوهی هیچ کسی دیگه بازی فیزیکی نمیخره چه قانونی چه غیرقانونی , همه میرن روی steam و uplay و origin میخرن که بازی ها هم روی سرور اونا هست (البته که شک دارم با این حد سوادی که داری بدونی اینا چی هستن) و باید دانلود کنی میفهمی باید یعنی چی ؟ نکنه فکر کردی میشه زنگ زد به steam و گفت بازی رو برات پست بکنن ؟
خیلی بیسواد پشت کوهی هستی بابا برو یه نهضت سواد آموزی ثبت نام کن شاید یه ذره حالیت شد کامپیوتر و اینترنت یعنی چی , در ضمن با همین حرفت هم ثابت کردی نه تنها 3 گیگ مصرف اینترنت نداری در ماه بلکه سواد کار کردن با کامپیوتر و موبایل رو هم نداری الانم احتمالا یه نفر داره برات اینا رو پست میکنه تو بهش میگی چی بنویسه
*Forgotten*
23-06-2017, 02:02
شما فازتون چیه !؟ یکدفعه رفتید سر کپی رایته ، همه رو متهم به نقض قوانین میکنید ، داداش چیزی زدید ! اینجا ایرانه از زمینو آسمان تحریم میباره ، دلار شده 4 تومن ، میخاید کسی کپی رایت رعایت کنه ؟!
شما اصلا معنی دانلود رو میفهمید ؟ ((بارگیری یا دانلود (به انگلیسی: Download)، فرآیند برداشت دادههای الکترونیکی از یک رایانه (معمولاً یک رایانه دور یا یک سرور) به رایانهٔ دیگر (معمولاً رایانه شما یا یک رایانه محلی)، با مودم یا شبکه رایانهای را گویند.))
یوتیوب-آپارات - فیلمینو اینا از نظر شما دانلود نیستن حتما
فقط شما دانلود رو IDM معنی میکنید!
bardia-vr
23-06-2017, 02:05
آخه بیسواد پشت کوهی هیچ کسی دیگه بازی فیزیکی نمیخره چه قانونی چه غیرقانونی , همه میرن روی steam و uplay و origin میخرن که بازی ها هم روی سرور اونا هست و باید دانلود کنی میفهمی باید یعنی چی ؟ نکنه فکر کردی میشه زنگ زد به steam و گفت بازی رو برات پست بکنن ؟
خیلی بیسواد پشت کوهی هستی بابا برو یه نهضت سواد آموزی ثبت نام کن شاید یه ذره حالیت شد کامپیوتر و اینترنت یعنی چی , در ضمن با همین حرفت هم ثابت کردی نه تنها 3 گیگ مصرف اینترنت نداری در ماه بلکه سواد کار کردن با کامپیوتر و موبایل رو هم نداری الانم احتمالا یه نفر داره برات اینا رو پست میکنه تو بهش میگی چی بنویسه
ما مثل شما بیکار نیستم که صبح تا شب بازی کنیم ،همینکه شب برسیم خونه ی چرخی تو نت بزنیم و چندتا ویدیو ببینیم ، شما هم از رگلاتوری ناراحتی یاد بگیر یک انتقاد پذیر باش و دو ناراحتیتو سر هموطنت خالی نکنی و سه هرکسی که این متنو بخونه از کلمات رکیک شما و نحوه صحبت من میفهمه کی چقد تحصیلات داره و کی چی کاره س ،شب همگی خوش
2_ahmadzadeh
23-06-2017, 02:11
به شما ربطی داره کی چی دانلود میکنه؟
صاحب ایرانسلی؟ ضرری بهت میرسه؟ به شما چه ربطی داره؟ فقط اینجاست که اینقدر آدمای فوضول پیدا میشه
Electronic-Arts
23-06-2017, 02:11
ما مثل شما بیکار نیستم که صبح تا شب بازی کنیم ،همینکه شب برسیم خونه ی چرخی تو نت بزنیم و چندتا ویدیو ببینیم ، شما هم از رگلاتوری ناراحتی یاد بگیر یک انتقاد پذیر باش و دو ناراحتیتو سر هموطنت خالی نکنی و سه هرکسی که این متنو بخونه از کلمات رکیک شما و نحوه صحبت من میفهمه کی چقد تحصیلات داره و کی چی کاره س ،شب همگی خوش
آره دیگه حواسم نبود کسی که بیسواد مطلق باشه باید صبح تا شب بیل بزنه و وقت نمیکنه که حتی 3 4 ساعت وقت آزاد داشته باشه تفریح کنه تو اینترنت این یک
دوما رگلاتوری دلش به حال تو نسوخته انقدر فهم داشته باش بفهم , دزد های ADSL شاکی شدن که چرا نمیتونن هر گیگ اینترنت رو که براشون کمتر از 500 تومن درمیاد به 5000 تومن تو پاچه ملت کنن و رگلاتوری هم طرف اونا هست چون معنویات میرسه به رگلاتوری از طرف اونا
سوما کسی که طرفداری دزد ها رو بر علیه شهروندان کشور بکنه و بگه خوب شد گرون شد که دزدی بیشتر بکنن رو من هموطن نمیخونم و اون فرد هم حتما یه چیزی به جیبش داره میره که طرف دزد ها رو میگیره
چهارما هم دیگه نقل قول نمیکنم پستت رو چون هم سواد کافی نداری که همین رو در پست های قبل نشون دادی حالا برو در دنیای سیاه و سفید و کوچیک خودت زندگی کن و با خودت خوش باش
bardia-vr
23-06-2017, 02:19
آره دیگه حواسم نبود کسی که بیسواد مطلق باشه باید صبح تا شب بیل بزنه و وقت نمیکنه که حتی 3 4 ساعت وقت آزاد داشته باشه تفریح کنه تو اینترنت این یک
دوما رگلاتوری دلش به حال تو نسوخته انقدر فهم داشته باش بفهم , دزد های ADSL شاکی شدن که چرا نمیتونن هر گیگ اینترنت رو که براشون کمتر از 500 تومن درمیاد به 5000 تومن تو پاچه ملت کنن و رگلاتوری هم طرف اونا هست چون معنویات میرسه به رگلاتوری از طرف اونا
سوما کسی که طرفداری دزد ها رو بر علیه شهروندان کشور بکنه و بگه خوب شد گرون شد که دزدی بیشتر بکنن و من هموطن نمیخونم و اون فرد هم حتما یه چیزی به جیبش داره میره که طرف دزد ها رو میگیره
چهارما هم دیگه نقل قول نمیکنم پستت رو برو در دنیای سیاه و سفید خودت زندگی کن و با خودت خوش باش
بنده بیل نمیزنم ولی اگه کسی بیل هم برای این مملکت بزنه مقدسه ،شما فقط به ی عده توهین کن. ی نصیحت برادرانه برات دارم، از اتاقت خارج شو ،دنیارو از جهت دیگه ببین ،دنیا فقط اون صفحه مانیتورت نیست . من با این حرفا و عبارت های شما ناراحت نمیشم ، شما آزادی در این حد که هرچی میخوای به من بگی .ما فرصتمون رو توی جامعه و واقعیت میگذرونیم و شما توی دنیای مجازی .من کتاب میخونم و نیازم بیشتر از این به نت نیست. در نهایت هم برای نت آرزو دارم ارزون و با کیفیت بشه ،پینگ پایین و سرعت مناسب بدون قطعی .
2_ahmadzadeh
23-06-2017, 02:26
بنده بیل نمیزنم ولی اگه کسی بیل هم برای این مملکت بزنه مقدسه ،شما فقط به ی عده توهین کن. ی نصیحت برادرانه برات دارم، از اتاقت خارج شو ،دنیارو از جهت دیگه ببین ،دنیا فقط اون صفحه مانیتورت نیست . من با این حرفا و عبارت های شما ناراحت نمیشم ، شما آزادی در این حد که هرچی میخوای به من بگی .ما فرصتمون رو توی جامعه و واقعیت میگذرونیم و شما توی دنیای مجازی .من کتاب میخونم و نیازم بیشتر از این به نت نیست. در نهایت هم برای نت آرزو دارم ارزون و با کیفیت بشه ،پینگ پایین و سرعت مناسب بدون قطعی .
میدونی مشکل کجاست
از اون دسته ادمایی هستی که میگی دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه.
بنده تلویزیون 4K دارم دلم میخواد فیلمای 4کی دانلود کنم همه دست کم 6-7 گیگ حجم دارن
حالا چون تو اهل فیلم دیدن نیستی و میشینی شبکه نمایش میبینی و دانلود استفاده ای نداری دلیل نمیشه بگی اخیش جیگرم حال اومد بسته جمع شد و فلان
میگی به تجهیزات فشار میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما تجهیزاتی؟فشار بهت اومده؟ صاحب تجهیزاتی؟ دقیقا ضرره فشار اومدن به تجهیزات(که اصلا قبول ندارم این حرفو) ربطش به شما چیه
bardia-vr
23-06-2017, 02:31
میدونی مشکل کجاست
از اون دسته ادمایی هستی که میگی دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه.
بنده تلویزیون 4K دارم دلم میخواد فیلمای 4کی دانلود کنم همه دست کم 6-7 گیگ حجم دارن
حالا چون تو اهل فیلم دیدن نیستی و میشینی شبکه نمایش میبینی و دانلود استفاده ای نداری دلیل نمیشه بگی اخیش جیگرم حال اومد بسته جمع شد و فلان
میگی به تجهیزات فشار میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما تجهیزاتی؟فشار بهت اومده؟ صاحب تجهیزاتی؟ دقیقا ضرره فشار اومدن به تجهیزات(که اصلا قبول ندارم این حرفو) ربطش به شما چیه
دوست من راه حلش نیست ،راه حل اینه برای همه نت فیبر نوری کشیده بشه ،آخه کجای دنیا با نت موبایل 4k میبینن؟
متاسفانه شما برعکس برداشت کردی ،من میگم برای افرادی که بی دلیل دانلود دارن همچین کاری لازم بود، الان هم انقد فشار به اپراتورها زیاده که احتمالا ی فکری بکنن ، در ضمن منم از اینترنت آنجور که باید راضی نیستم ،رو سیم مسی مگه چه کیفیتی هست؟ snr ها همه پایین و قطعی بالا . کلا باید اصلاح بشه حرف من اینه
fanoostalaei
23-06-2017, 02:33
آخه غیر ماه رمضان کی میره ساعت 2 تا 8 اخبار بخونه و از وب استفاده درست و حسابی کنه.. اگر ساعتهای دیگه کیفیت خوب باشه این چند ساعت شبکه رو نمی پوکونه...
دیگه بعد از این ساعتی نامحدود کدوم بسته ایرانسل شبکه رو از بین می بره مثلا کسی بره دو ماهه سی گیگ بگیره میره میزنه روی دانلود مگه احمقه..
بله همراه اول اونقدر طمع داشت که تا ساعت یازده هم که استفاده خیلی ها شروع می شد اجازه دانلود نامحدود میداد اما ایرانسل چی
به نظرم باید صبر کرد .. زمان خیلی چیزها رو مشخص می کنه... البته صفحه کلوب وزیر هم تشریف ببرید اعتراض کنید بد نیست..
میدونستم به این حرفی که زدم جبهه گیری میشه !
اولا که من خودم به صراحت میگم ! تو ایران جای اینترنت ثابت و سیار اشتباهی شده ! همه دانلود ها باید رو بستر اینترنت ثابت باشه چون هزینه تمام شده اینترنت ثابت خیلی کمتره و اینجوری فشار نمیاد به اینترنت پروایدر های سیار ! منظورم از پوکوندن هم این بود که خدایی من بعضی وقت های میخوام از IPTV استفاده کنم انقدر سرعتش کمه که استریم نمیکنه !
وقتی که همه جای دنیا بهترین نوع اینترنت ثابت دارن و خیلی به مراتب ارزون تر ، الکی الکی ترافیک و بار شبکه اینترنت همراه زیاد نمیشه ! هرکی هم کاری داشته باشه خیلی سریع و بدون اعصاب خورد کنی استفاده و بهره اش رو میبره !
الان بخوای یه گیم دانلود کنی چه براکنسول یا سیستم یا حتی اندروید حجمش زیاده ! و تو ایران فعلا ارزون ترین راه همین اینترنت سیاره !! که اونم به خاطر کاربر زیاد بیش از حد معمول که گزینه دیگه ای به جز همین ندارن داره میپوکه ! دکل محل ما روش 7 تا لینک به دکل های دیگه هست ! منی که روز اول راه اندازی بهترین سرعت رو داشتم ، الان در بهترین ساعات ، سرعت در 24 ساعت به زور به 10 مگ برسه با 4 جی ! که این نشون میده واقعا شبکه تحمل این میزان مصرف رو نداره ( منظور من این بود که بهتره این میزان مصرف به جای درستش هدایت بشه نه اینکه حذف بشه )
2_ahmadzadeh
23-06-2017, 02:42
دوست من راه حلش نیست ،راه حل اینه برای همه نت فیبر نوری کشیده بشه ،آخه کجای دنیا با نت موبایل 4k میبینن؟
متاسفانه شما برعکس برداشت کردی ،من میگم برای افرادی که بی دلیل دانلود دارن همچین کاری لازم بود، الان هم انقد فشار به اپراتورها زیاده که احتمالا ی فکری بکنن ، در ضمن منم از اینترنت آنجور که باید راضی نیستم ،رو سیم مسی مگه چه کیفیتی هست؟ snr ها همه پایین و قطعی بالا . کلا باید اصلاح بشه حرف من اینه
وقتی بقیه چیزامون مثله دنیا شد مقایسه بکن اوکی؟
من فورکی رو مثال زدم اصلا دلم میخواد بشینم 60 گیگ ویروس دانلود کنم.به کسی ربطی نداره کی چی دانلود میکنه
یکی فیلم میگیره.یکی بازی یکی موزیک یکی فلان یکی بیسار و.........
شرکت اومده بسته گذاشته،تعرفشم گذاشته.همه میخرن استفاده میکنن کسی دزدی نکرده که بخواد جواب پس بده.
الان اینو میگی.پسفردا بنزینو گرون میکنن میگی به به دیگه کسی الکی نمیره دور دور. ابو گرون میکنن میگی به به دیگه کسی الکی نمیره حموم. برقو گرون میکنن میگی چه عالی دیگه تا اخره شب نمیشینن پای تلویزیون
من کاری به بسته ندارم 4-5 باری بیشتر استفاده کردم وابستگی هم بهش نداشتم الانم برداشتن مهم نیست ولی من وقتی دیدم شما اینقدر بخیلی که میای همچین حرفی میزنی نتونستم حرف نزنم
شما سعی کن خودتو اصلاح کنی و به بقیه هم انگ تارک دنیا بودن نزن که بگی از پشت کامپیوتر پاشو.برو بیرون و فلان
حالا ایشون گیمره قرار نیست که 24 ساعت بشینه تو خونه این چه تفکریه. حالا منم چون مهندس کامپیوتر هستم یعنی عینه خل و چلا همش تو خونه میمونم؟ من شرط میبندم تعداد مسافرت های خارجیم از تعداد کل مسافرت هایی که رفتی بیشتره
در کل خودتو اصلاح کن و بده کسی رو نخواه
*Forgotten*
23-06-2017, 03:03
میدونستم به این حرفی که زدم جبهه گیری میشه !
اولا که من خودم به صراحت میگم ! تو ایران جای اینترنت ثابت و سیار اشتباهی شده ! همه دانلود ها باید رو بستر اینترنت ثابت باشه چون هزینه تمام شده اینترنت ثابت خیلی کمتره و اینجوری فشار نمیاد به اینترنت پروایدر های سیار ! منظورم از پوکوندن هم این بود که خدایی من بعضی وقت های میخوام از IPTV استفاده کنم انقدر سرعتش کمه که استریم نمیکنه !
وقتی که همه جای دنیا بهترین نوع اینترنت ثابت دارن و خیلی به مراتب ارزون تر ، الکی الکی ترافیک و بار شبکه اینترنت همراه زیاد نمیشه ! هرکی هم کاری داشته باشه خیلی سریع و بدون اعصاب خورد کنی استفاده و بهره اش رو میبره !
الان بخوای یه گیم دانلود کنی چه براکنسول یا سیستم یا حتی اندروید حجمش زیاده ! و تو ایران فعلا ارزون ترین راه همین اینترنت سیاره !! که اونم به خاطر کاربر زیاد بیش از حد معمول که گزینه دیگه ای به جز همین ندارن داره میپوکه ! دکل محل ما روش 7 تا لینک به دکل های دیگه هست ! منی که روز اول راه اندازی بهترین سرعت رو داشتم ، الان در بهترین ساعات ، سرعت در 24 ساعت به زور به 10 مگ برسه با 4 جی ! که این نشون میده واقعا شبکه تحمل این میزان مصرف رو نداره ( منظور من این بود که بهتره این میزان مصرف به جای درستش هدایت بشه نه اینکه حذف بشه )
حرفاتون قبول
ولی همنون طور خودتون میگید سرجاش نیست
اصلا اینجا هیچی سرجاش نیست
ولی قبول کنید که بیشترین مسئولین اینترنتی فقط دزدی میکنن و فقط به فکر سود جویی خودشون هستند
هیچ بهانه ای برای این وضعیت اینترنت نیست فقط قضیه سودجویی و دزدی مطرحه
پس اگه کاربرای اینترنت یه سرویس دانلود میبینن خوب میرن سمتش و تا جون دارن ازش میکشن
من که به شخصه هیچ امیدی و آینده ای برای اینترنت ایران نمیبینم
حرف اخرم اینه که جامعه کاربران اینترنتی ایران واقعا جامعه ای پر دردن و زخم خورده ان و نباید بیان یه عده نمک رو زخمشون بپاشه
fanoostalaei
23-06-2017, 03:10
حرفاتون قبول
ولی همنون طور خودتون میگید سرجاش نیست
اصلا اینجا هیچی سرجاش نیست
ولی قبول کنید که بیشترین مسئولین اینترنتی فقط دزدی میکنن و فقط به فکر سود جویی خودشون هستند
هیچ بهانه ای برای این وضعیت اینترنت نیست فقط قضیه سودجویی و دزدی مطرحه
پس اگه کاربرای اینترنت یه سرویس دانلود میبینن خوب میرن سمتش و تا جون دارن ازش میکشن
من که به شخصه هیچ امیدی و آینده ای برای اینترنت ایران نمیبینم
حرف اخرم اینه که جامعه کاربران اینترنتی ایران واقعا جامعه ای پر دردن و زخم خورده ان و نباید بیان یه عده نمک رو زخمشون بپاشه
پس چی فکر کردی ! وقتی کل اینترنت مملکت انحصارا دست یه شرکت باشه معلومه این میشه وضعش ! اینترنت مفت بخر چند صد برابر قیمت بفروش !( تازه تو مملکت اسلامی :|) هیشکی هم بهش نازکتر از گل نمیگه !
عوض اینم که بیان همه چیز رو درست کنن میان سقف و کف سرعت تعیین میکنن !
یه زمان 128 کیلوبیت پدر مردم رو در آورد
یه زمان هم انحصار شدید رایتل
بعدشم پیوست فرهنگی و الان هم با نامحدود ها مخالفن ! چه دیتا باشه و چه مکالمه یا پیامک !
کلا از طرف رگلاتوری شرکتها حق استفاده از بعضی کلمات رو ندارن ، مثل رایگان و ارزون و ... :n27:
پیش بینی میکنید این شبانه ها به طور محدود برگرده؟! یا نه؟!
کلا دارند یک سری کارها به صورت فور ماژور انجام میدن که یعنی دستوری هست وگرنه انقدر سریع انجام نمیشد
مثلا مبین نت طرح های پر حجمش رو حذف میکنه
همرا اول نامحدوداش و شبانه هاش رو حذف میکنه
ایرانسل یه سری بسته هاشو و شبانه هاشو حذف میکنه
مخابرات افتاده به جون نامحدودها و اونا وادار به تغییر به حجمی میکنند یا مجبور به تخلیه
همه اینا وقتی تو یه بازه ۱ماهه داره انجام میشه یعنی یه قضیه ایی هست حالا هدف چیه معلوم نیست
●●●FDR●●●
23-06-2017, 03:36
پیش بینی میکنید این شبانه ها به طور محدود برگرده؟! یا نه؟!
کلا دارند یک سری کارها به صورت فور ماژور انجام میدن که یعنی دستوری هست وگرنه انقدر سریع انجام نمیشد
مثلا مبین نت طرح های پر حجمش رو حذف میکنه
همرا اول نامحدوداش و شبانه هاش رو حذف میکنه
ایرانسل یه سری بسته هاشو و شبانه هاشو حذف میکنه
مخابرات افتاده به جون نامحدودها و اونا وادار به تغییر به حجمی میکنند یا مجبور به تخلیه
همه اینا وقتی تو یه بازه ۱ماهه داره انجام میشه یعنی یه قضیه ایی هست حالا هدف چیه معلوم نیست
پارس آنلاین هم همینطور
دقیقا فکر میکنم یه خبرایی باشه
mohsen14014
23-06-2017, 03:45
استفاده میکنن ، خوبم استفاده میکنن ، منتها شما خبر نداری و فکر کردی همه جای دنیا همینجوره که اینجا هست .
آخه کجای دنیا با نت موبایل 4k میبینن؟ ===>> همه جای دنیا ، البته غیر سومالی و کنگو و ایران و ...
اینترنتی که دوست من سال 90 توی انگلیس اپراتور موبایل بهش ارائه میداد ، در حدی بود که مسابقه تنیس رو با بهترین کیفیت و بدون فریز میدید یا دیدن ویدئوی با کیفیت از یوتیوب که برای ما رویاست و اصلا حجم خاصی هم نداشت ، همون نامحدودی که ما تو ایران میگیم ، مکالمه نامحدود با شماره های ثابت و کلی آپشن دیگه .
تازه برای اینترنت موبایل هزینه ی اضافی پرداخت نمیکرد ، با همون حدود ماهی 10 دلار که برای موبایل میداد ، اینترنت هم روش بود .
اینکه از توی ایران ما کاربرانی داریم که با فرهیختگی و باد به قب قب انداختن در مورد دنیا اظهار نظر میکنن نکته عجیبی نیست ، غیر این باشه عجیبه . از یوتیوب و فیسبوک و توییتر و نصف بیشتر امکانات اینترنت بی بهره ایم ، در مورد دنیا میان نظر میدن .
بالاخره طبق نظر اون خشکله ما باید دنیا رو مدیریت کنیم دیگه !
اگه از چیزی اطلاع نداری حداقل سکوت کن !
.
بسته های
TD-LTE ارزون تره هنوز مودم ها رو خوب نفروختن که بسته هاش رو حذف کنن
*Forgotten*
23-06-2017, 03:52
بسته های
TD-LTE ارزون تره هنوز مودم ها رو خوب نفروختن که بسته هاش رو حذف کنن
بدبختی اینجاست باید الان کلی پول مودم هم برای این سرویس بدیم !
کار کاربرای بیچاره شده هی مودم خریدن و کوچ کردن از این خراب شده به خراب شده ی دیگه ایی
greatpouya
23-06-2017, 04:00
بدبختی اینجاست باید الان کلی پول مودم هم برای این سرویس بدیم !
کار کاربرای بیچاره شده هی مودم خریدن و کوچ کردن از این خراب شده به خراب شده ی دیگه ایی
مردشور اون مخابرات لعنتی رو ببرن که ۱۰ ساله باید فیبر نوری میرسوند در خونه ها ولی نرسوند. ای کسانی که ادعای وفای به عهد و مجازات اسلامی رو دارین، چرا اینجا اقدامی نمیکنین؟؟؟
Electronic-Arts
23-06-2017, 04:07
مردشور اون مخابرات لعنتی رو ببرن که ۱۰ ساله باید فیبر نوری میرسوند در خونه ها ولی نرسوند. ای کسانی که ادعای وفای به عهد و مجازات اسلامی رو دارین، چرا اینجا اقدامی نمیکنین؟؟؟
مهم اینه که معنویات به دزد های بزرگ برسه بقیش مهم نیست
معنویات که میره تو جیباشون مهمه
بعد از اون کاهش زمان بسته ها ، ایرانسل هرچی بسته جدید اضافه میکرد از گیگی 3 هزار کمتر نمیشد
اینجا هم گفتم 100 گیگ و 30 گیگ قاچاقی موندن
ایرانسل خوب بهانه ای گیر آورد برای حذف بسته ها
موندم این کف قیمت که میگن چیه که گیگی 2 هزارتومن ارزون حساب میشه
الان adsl گیگی 500 هم موجوده (های وب)
اقا فعلا که بسته های ساعتی توی اپ ایرانسل من هست. بزارید از اونجام حذف بشه و قطعی بشه بعد وارد بحث بشید
armanaaa
23-06-2017, 04:33
من واقعا موندم ما باید از طرفی اعصابمون خراب بشه که هر روز بدتر از دیروز ... ! از طرفیم یه آدمایی پیدا میشن که تو این وضعیت برا بقیه تعیین تکلیف می کنن که دیتا موبایل برا دانلود نیست و ازین حرفا... آخه به شما چه ربطی داره که مردم چیکار می کنن عجـــــــــــب ... خدایا خودت مارو از شر هرچی ظالم و فضوله نجات بده !
از دیروز تا الان وضعیت اینترنت ایرانسل شدیدا افت کرده ... مدام قطع و وصل میشه...
*Forgotten*
23-06-2017, 04:36
اقا فعلا که بسته های ساعتی توی اپ ایرانسل من هست. بزارید از اونجام حذف بشه و قطعی بشه بعد وارد بحث بشید
خوب وقتی از سایت حذف شده ، یعنی رسما حذف کردن ، توی برنامه هم بزودی بروزش میکنن
خوب وقتی از سایت حذف شده ، یعنی رسما حذف کردن ، توی برنامه هم بزودی بروزش میکنن
بسته های نامحدود همراه اول هیچ وقت توی سایت نیومد اما توی ستاره هزار بود.. حالا یه مقدار صبر کنیم ببینیم موضع رسمی ایرانسل چیه
احتمالا به خاطر ماه رمضان شاکی از بی کیفیتی زیاد بوده که اونم رو به پایانه
*Forgotten*
23-06-2017, 04:54
بسته های نامحدود همراه اول هیچ وقت توی سایت نیومد اما توی ستاره هزار بود.. حالا یه مقدار صبر کنیم ببینیم موضع رسمی ایرانسل چیه
احتمالا به خاطر ماه رمضان شاکی از بی کیفیتی زیاد بوده که اونم رو به پایانه
اشتباه میکنید از اول توی سایت بوده اینم تصویرش
ایرانسل الانی که من به سایتش نگاه کردم دوباره نامحدود هارو گذاشته باهمون قیمت
meysam2578
23-06-2017, 09:03
ای بابا ایرانسل هم بسته های نامحدود رو حذف کرد . ای لعنت بهشون . ای لعنت . اینترنت یه چیز مفته . ببین چکار میکنن. گاز یا نفت نیست که تموم بشه . آخه با این حجم های محدود چیزی نمیشه دانلود کرد . هی باید زرت و زرت حجم بخریم تا یه فایل دانلود کنیم . وقتشه بساطمونو جمع کنیم از این کشور بریم . :n29:
meysam2578
23-06-2017, 09:14
دوست عزیز مردم کشورهای دیگه میشینن با کیفیت فول اچ دی از یوتیوب فیلم میبینن . همین خودش روزی 50 گیگ حجم میبره . اینو چی میگیییی ؟؟؟
میبینن، من خودم کنفرانش E3 2017 رو زنده با همراه اول روی 1080p دیدم تازه با این اینترنت درب داغون!!! :n01:
بسته ها ي قبلي برگشتن به سايت ايرانسل
اين همه حرف و حديث
اين همه تند روي
kolange_edalat2001
23-06-2017, 09:43
سرعت دانلود الان تست میکنم روی 500k هست! 4g
meysam2578
23-06-2017, 09:47
بسته ها ي قبلي برگشتن به سايت ايرانسل
اين همه حرف و حديث
اين همه تند روي
کجا برگشت . تو سایت بسته های نامحدود هست . ولی امکان خرید نیست . اصلا به صفحه پرداخت هدایت نمیشه .
کجا برگشت . تو سایت بسته های نامحدود هست . ولی امکان خرید نیست . اصلا به صفحه پرداخت هدایت نمیشه .
لینک به همراه من میده احتمالا از برنامه اش میشه گرفت :n13:
از اپليكيشن ايرانسل من امكان خريد و فعال سازيش هست.
starpars
23-06-2017, 11:19
آره خیلی وقت پیشا اعلام کرده بود این نوع بسته ها فقط از روی برنامه میشه گرفت
starpars
23-06-2017, 11:31
دوستان این دو تا ip که ایرانسل توی سایتش واسه shatelland گذاشته(قسمت تخفیف 50٪ سایت های منتخب) هیچکدوم دقیقا ip شاتلند نیست که
ip هایی که ایرانسل گذاشته :
shatelland.com
94.182.98.96/29
94.182.129.64/27
ip خود سایت : shatelland.com
94.182.129.66
ip قسمت دانلود سایت : dl.shatelland.com
94.182.98.99
mohammad_1992
23-06-2017, 12:26
دوستان مطمئن باشید طی روزهای اینده نامحدود های ایرانسل هم حذف میشن فکر کنم تنها دلیلش که بازم به سایت برگردوند دستور از بالا بود تا اعتراض ها بیشتر نشه ( فعلا همراه اول تا اینکه مردم اعتراضاشون بخوابه ) و بی سروصدا ایرانسل هم حذف کنن
hassanshaikhi
23-06-2017, 13:16
دوستان این دو تا ip که ایرانسل توی سایتش واسه shatelland گذاشته(قسمت تخفیف 50٪ سایت های منتخب) هیچکدوم دقیقا ip شاتلند نیست که
shatelland.com
94.182.98.96/29
94.182.129.64/27
94.182.129.66
94.182.98.99
فقط یک ip رو نگفته بلکه subnet گذاشته که شامل یک رنج از ip ها میشه.
94.182.98.96/29
94.182.129.64/27
*Forgotten*
23-06-2017, 13:20
دوستان مطمئن باشید طی روزهای اینده نامحدود های ایرانسل هم حذف میشن فکر کنم تنها دلیلش که بازم به سایت برگردوند دستور از بالا بود تا اعتراض ها بیشتر نشه ( فعلا همراه اول تا اینکه مردم اعتراضاشون بخوابه ) و بی سروصدا ایرانسل هم حذف کنن
کلا اینترنت ایران غیر قابل پیشبینه
هر لحظه دارن تصمیم میگیرن کاربرا رو چطوری تیغ بزنن یا چه بلایی سرشون بیارن
2_ahmadzadeh
23-06-2017, 13:43
اقای واعظی،وزیره دلواپس الاصل فرمودن که طبق قانون هر بسته تشویقی دارای زمان انقضا هست و باید بعد از تایم مشخصش،برداشته بشه
حالا مملکت خیلی قانون مداره فقط مونده بود اینجا قانون اجرا بشه!!! احسنت
و در ادامه گفته رگلاتوری با اپراتورا هماهنگ کرده به مناسبت عید فطر بسته مشابه ارائه کنند. خب بعده عید چطور؟ ادامه پیدا میکنه؟ حتما با حجم کمتر + قیمت بیشتر
ایشون دیگه روزای اخره وزارتشه فعلا بذارید خوش باشه
mohammad_1992
23-06-2017, 17:00
اقای واعظی،وزیره دلواپس الاصل فرمودن که طبق قانون هر بسته تشویقی دارای زمان انقضا هست و باید بعد از تایم مشخصش،برداشته بشه
حالا مملکت خیلی قانون مداره فقط مونده بود اینجا قانون اجرا بشه!!! احسنت
و در ادامه گفته رگلاتوری با اپراتورا هماهنگ کرده به مناسبت عید فطر بسته مشابه ارائه کنند. خب بعده عید چطور؟ ادامه پیدا میکنه؟ حتما با حجم کمتر + قیمت بیشتر
ایشون دیگه روزای اخره وزارتشه فعلا بذارید خوش باشه
مشکل اصلی مردم هست حالا 2 روزه دیگه نگاه کن یک بسته میزارن نصف اون و هزینه بیشتر - مردم شروع می کنن به به و چه چه زدن !
هر بلایی سرمون بیاد حقمونه انشااله انقدر گرون بشه که هیچ کس نتونه استفاده کنه
shatelland.com
94.182.98.96/29
94.182.129.64/27
94.182.129.66
94.182.98.99
sasan.69
23-06-2017, 17:25
مشکل اصلی مردم هست حالا 2 روزه دیگه نگاه کن یک بسته میزارن نصف اون و هزینه بیشتر - مردم شروع می کنن به به و چه چه زدن !
هر بلایی سرمون بیاد حقمونه انشااله انقدر گرون بشه که هیچ کس نتونه استفاده کنه
کافیه مردم فقط ی هفته خط همراه اولشونو نه شارژ اعتباری بزنن و نه بسته اینترنتی و خاموش کنن به دوروز نکشیده ببین به چیز خوردن می افتن (حیف که بخاری از اکثریت بلند نمی شه و نخواهد شد)
عقب نشینی می کنن اما ی جوری حرکت می زنن که آخر ملت فکر کنن بگن دیدید اعتراض ما چ دستاورد مهمی داشت!؟؟؟
Gamemaster
23-06-2017, 17:33
پس با این حساب بعد عید فطر برمیدارن که بگن دیدین عیدی حال دادیم برنداشتیم:n27:
اول و اخرش فقط مصرف کننده اسیب میبینه
hamidreza2010
23-06-2017, 18:16
تو ایران همیشه گرفتاری و ظلمش واسه مردم هست.آخه کجای دنیا 500 مگ رو 7000 هزار تومن میفروشن
البته ما خودمون هم مقصریم.اینا دیدن هرچی بگن آخرش ما ازشون سرویس میگیرم هرکاری دوست دارن میکنن
*Forgotten*
23-06-2017, 18:16
آره منم به این دالی موشه ایرانسل مشکوک شدم، فهمیدم برای عید فطر لطفا کردن بعد هم با دسته بیل به کف میرسونن
ericCantona
23-06-2017, 20:06
واکنش وزیر ارتباطات نسبت به اعتراضحذف برخی بستههای اینترنتی تلفن همراه
واعظی:
▪️کامنتهای کاربران را خواندم. بسته های تشویقی اپراتورها بر اساس قانون، دارای زمان است و پس از انقضای زمان حذف میشود. از طریق رگولاتوری با اپراتورها هماهنگ شده که به مناسبت عید سعید فطر بستههای مشابهی ارائه کنند تا مشکلی برای کاربران ایجاد نشود./ ایسنا
Gamemaster
23-06-2017, 20:27
همون عید شد که گفتم :|
واعظی:
▪️کامنتهای کاربران را خواندم. بسته های تشویقی اپراتورها بر اساس قانون، دارای زمان است و پس از انقضای زمان حذف میشود. از طریق رگولاتوری با اپراتورها هماهنگ شده که به مناسبت عید سعید فطر بستههای مشابهی ارائه کنند تا مشکلی برای کاربران ایجاد نشود./ ایسنا
نگفته واسه عید فقط بسته میدن
گفته به مناسبت عید بسته های جدید ارایه میشه
ایشالا بسته های جدید یه ج ری باشه واسه کسایی که دانلود میاز دارند بصرفه
*Forgotten*
24-06-2017, 03:06
نگفته واسه عید فقط بسته میدن
گفته به مناسبت عید بسته های جدید ارایه میشه
ایشالا بسته های جدید یه ج ری باشه واسه کسایی که دانلود میاز دارند بصرفه
بسته های جدید که قراره بیاد این که بدیهیه
منظور اون دوستمون این بود که همین بسته های قبلی (چون 10 12 ساعت بسته های قبلی حذف شده بود بعد یه دفعه برگشتن) قراره برای عید بمونه و مثل همراه اول الان برندارن (بنظرم بخاطر اعتراضها نوبتی حذف میکنن)
فقط این به وضوح معلومه که هیچ چیز بهتر نمیشه
همیشه شرکتها به سمت افتضاحتر شدن میرن جلو
hosseinboss
24-06-2017, 03:41
اینم هدیه عید فطر
hosseinboss
24-06-2017, 03:44
اینم هدیه عید فطر
نمی دونم خودشون رو مسخره کردن یا مردم رو؟
Electronic-Arts
24-06-2017, 04:41
ممکنه همین بسته ها گرون تر بشه ولی مطمئن باشید که حذف نمیشه و خیلی هم گرون تر نمیشه چون تمام سود ایرانسل از فروش همین بسته های گرون قیمت + بسته های شبانه هست (طبق گفته خود پشتیبانی ایرانسل) و ایرانسل سود آنچنانی نداره از فروش مودم و غیره بنابراین بدونید که زوری هم باشه ایرانسل گردنشو کلفت میکنه جلوی این ADSL ها چون نمیخواد که ایرانسل خودکشی کنه و اکثر مشترکینش رو + درصد عظیمی از سودش رو از دست بده
واعظی:
مگه اين بسته هاي نامحدود ١ تا ٣ ساعته تشويقي بوده كه الان تاريخ انقضاش تموم شده و بايد برداشته بشه!!!!!! تشويقي معمولا يه مدت كوتاهي هست مثلا ٢ سال پيش برا عيد نوروز ايرانسل ٢ تا بسته داده بوده ١ روزه نامحدود و ٧ روزه نامحدود كه بعدش بسته هاش رو برداشت ولي اين بسته هاي نامحدود (البته محدود) كه خيلي وقته هستن و ديگه تشويقي نيستن كه برداشته بشه.
meysam2578
24-06-2017, 07:46
سلام . من از موبایلم به عنوان مودم استفاده میکنم و اینترنتشو با کامپیوتر به اشتراک میزارم . میخواستم بدونم به نظر شما خریدن مودم همراه 4G بهتر نیست ؟ از نظر سرعت و کیفیت ارتباط میگم . و اینکه استفاده از گوشی به عنوان مودم ممکنه گوشی رو خراب کنه ؟ چون قیمت مودم فورجی کمی گرونه و میخوام بدونم اگه با خریدش کیفیت و سرعت بهتری دارم برم بخرمش . ممنون
mohsen14014
24-06-2017, 09:51
سلام . من از موبایلم به عنوان مودم استفاده میکنم و اینترنتشو با کامپیوتر به اشتراک میزارم . میخواستم بدونم به نظر شما خریدن مودم همراه 4G بهتر نیست ؟ از نظر سرعت و کیفیت ارتباط میگم . و اینکه استفاده از گوشی به عنوان مودم ممکنه گوشی رو خراب کنه ؟ چون قیمت مودم فورجی کمی گرونه و میخوام بدونم اگه با خریدش کیفیت و سرعت بهتری دارم برم بخرمش . ممنون
اگه گوشی گرونقیمتی هست اینکارو بکن چون باتریش کم کم به فنا میره . قدرت آنتن این مودمها از گوشی بهتره و یه وای فای دارش حدود 200 هست ، آنتن تقویتی هم میشه خرید و اضافه کرد بهش ...
من E8372 هواوی گرفتم آنتنش فوله اکثر اوقات .
من یه چند روزی میشه نمیتونم سایت و برنامه ایرانسل من رو باز کنم سایت ایرانسل که کلآ تو گوشی و لپ تاپ تست کردم باز نیمشه برنامه هم باز نمیشه
و ارور unable to connect to the server میده. از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم اینترنت رو از گوشی share کردم روی لپ تاپ. برنامه ایرانسل من هم نسخه آخرش هست.
Bensonw3x
24-06-2017, 11:38
ممکنه همین بسته ها گرون تر بشه ولی مطمئن باشید که حذف نمیشه و خیلی هم گرون تر نمیشه چون تمام سود ایرانسل از فروش همین بسته های گرون قیمت + بسته های شبانه هست (طبق گفته خود پشتیبانی ایرانسل) و ایرانسل سود آنچنانی نداره از فروش مودم و غیره بنابراین بدونید که زوری هم باشه ایرانسل گردنشو کلفت میکنه جلوی این ADSL ها چون نمیخواد که ایرانسل خودکشی کنه و اکثر مشترکینش رو + درصد عظیمی از سودش رو از دست بده
بعید میدونم سوده ایرانسل فقط از طریق اینترنت باشه !
Mehran14233
24-06-2017, 12:06
نمی دونم خودشون رو مسخره کردن یا مردم رو؟
قطعاً مردم رو
Gamemaster
24-06-2017, 12:17
بعید میدونم سوده ایرانسل فقط از طریق اینترنت باشه !
قطعا نیست
:n27:
سلام
یه سوال دارم
من بسته 48 گیگ یکساله دارم و تا خرداد سال 97 اعتبار داره. حالا من میتونم برای دانلود شبانه بسته نامحدود شبانه هم بگیرم یا نه.
آخه همراه اول قبل از حذف بسته های شبانه نامحدود این خاصیت رو داشت که میتونستم علاوه بر بسته روزانه برای دانلود شبانه هم بسته نامحدود شبانه فعال کنم
mojtaba318
24-06-2017, 13:28
سلام
یه سوال دارم
من بسته 48 گیگ یکساله دارم و تا خرداد سال 97 اعتبار داره. حالا من میتونم برای دانلود شبانه بسته نامحدود شبانه هم بگیرم یا نه.
آخه همراه اول قبل از حذف بسته های شبانه نامحدود این خاصیت رو داشت که میتونستم علاوه بر بسته روزانه برای دانلود شبانه هم بسته نامحدود شبانه فعال کنم
=============================
هر بسته ای رو و هرچنتا میتونی بگیری و اولویت زمان بندی داره اونی که تاریخ انقضاش زودتره اول اون استفاده میشه
سلام
یه سوال دارم
بسته ها با اولویت اینکه کدوم تازیخ انقضاش زودتره مصرف میشن
ولی
شما بهتره رو یه سیم کارت جدا بسته شبانه بگیری
چون اون دزد جوان (ایرانسل) تو بسته های شبانه مشکل داره (گاها کمتر از 3 ساعت بسته شبانه غیرفعال میشه و از بسته روزانه میسوزونه)
vampireXZX
24-06-2017, 14:45
دوستان این طرح ایرانسل برای ماه رمضان گذاشته که با دعوت هر نفر به برنامه ایرانسل من یک روز نت نامحدود رایگان به شما و کسی که دعوت کردین میده واقعا عاالیه با هر دعوت حدود 300GB میشه دانلود کرد هنوز تموم نشده استفاده کنین (هر کی ام ایرانسل من نداره پیام بده دعوتش کنم ی روز نت نامحدود براش فعال بشه)
خود برنامه رو درست کنن هدیه پیشکش .فعلا ازظهر خودبرنامه هم بازنمیشه.الان یکهفته پیام اعتراض نوشتم جواب ندادن
بعدمیگن فقط ازطریق برنامه ایرانسل من اقدام کنید سریع حل میشه.تلفناشونم که همیشه 20نفرتونوبتن پشتیبانی 24 ساعته :n08:
fanoostalaei
24-06-2017, 17:37
پینگای LTE من زیر 300 -400 نمیاد !
عجب :|
اصلا معلوم نیس چه خبره !
والا قبلا ها اینترنت خیلی با ثباتی داشتم رو موبایل ! خوبه که هرز چند وقت استفاده میکنم وگرنه پیرم میکرد :n35:
Milad4171
24-06-2017, 18:57
پینگ کلا بالا رفته. سرعت هم برای من خیلی افت کرده در محیط مشترک. قبلا تا 3مگابایت سرعت دانلودم بود الان به زور به 1.5 مگابایت میرسه !
احتمالا بخاطر نسخه جدید 4.5 هست که دارن براش برنامه ریزی میکنن که سرعت بالاتری رو نسبت به نسل قبلی ها بهش اختصاص بدن . واسه همین مجبور شدن سرعت های نسل های پایینتر رو کمتر کنن که سرعت بالاتره نسل جدید مشخص باشه
:n29::n41:
سرعتها خیلی پایین اومده اینهمه تبلیغات سرعت بالا پس برای چی بود:n35:
amirbrad
24-06-2017, 19:27
پینگای LTE من زیر 300 -400 نمیاد !
عجب :|
اصلا معلوم نیس چه خبره !
والا قبلا ها اینترنت خیلی با ثباتی داشتم رو موبایل ! خوبه که هرز چند وقت استفاده میکنم وگرنه پیرم میکرد :n35:
پینگ کلا بالا رفته. سرعت هم برای من خیلی افت کرده در محیط مشترک. قبلا تا 3مگابایت سرعت دانلودم بود الان به زور به 1.5 مگابایت میرسه !
احتمالا بخاطر نسخه جدید 4.5 هست که دارن براش برنامه ریزی میکنن که سرعت بالاتری رو نسبت به نسل قبلی ها بهش اختصاص بدن . واسه همین مجبور شدن سرعت های نسل های پایینتر رو کمتر کنن که سرعت بالاتره نسل جدید مشخص باشه
:n29::n41:
برای من سرعت مرتب نوسان داره از ۱.۵ مگابایت یکدفعه میاد رو ۲۵۰ کیلوبایت
من فکر کنم افزایش کاربر و کمبود پهنای باند و تجهیزات داره خودشو نشون میده
ضمن اینکه مسیرها و ای پی ها بعضی هاشون قبلا بد بود الان برای من همشون بد شده و دیگه فرقی نداره.
تا زمانی که نت فیبر خونگی ندن بدتر هم میشه.
Gamemaster
24-06-2017, 19:47
انگاری هدفشون اول برداشتن شبانه ش بوده بعد سرعت ها
به ۴جی ثابت نکشه خوبه :n02:
fanoostalaei
24-06-2017, 20:23
برای من سرعت مرتب نوسان داره از ۱.۵ مگابایت یکدفعه میاد رو ۲۵۰ کیلوبایت
من فکر کنم افزایش کاربر و کمبود پهنای باند و تجهیزات داره خودشو نشون میده
ضمن اینکه مسیرها و ای پی ها بعضی هاشون قبلا بد بود الان برای من همشون بد شده و دیگه فرقی نداره.
تا زمانی که نت فیبر خونگی ندن بدتر هم میشه.
2 حالت وجود داره !
یکی این که یوزر انقدر زیاده که اینا نمیتونن جوابگوی کاربر باشن ( اونم نه اینکه دلشون نخواد ، از نظر سخت افزاری نمیتونن سرعت بیشتری ارائه کنن ) یعنی شبکه به حالت اشباع کامل رسیده
یکی هم این که یه مشکل مرکزی وجود داره که باعث این اختلالات شده ! مثل کمی پهنای باند و یا هر چیز دیگه ای !
از اونجایی که چندین ماهه وضعیت من تقریبا اینجوریه فکر کنم دیگه شبکشون کشش نداره برای این تعداد یوزر ! چون خدایی الان یوزر اینترنت ایرانسل خیلی زیاده !
قبلا میخواستن پهنای فرکانس 1800 رو افزایش بدن ولی خبری نشده ازش ! باز خداقل اون رو افزایش بدن یه مقدار بهتر میشه وگرنه تو شرایط فعلی به هیچ دردی نمیخوره مگر اینکه بخوای از پهنای داخلی استفاده کنی :n35:
با اومدن tdd هم پهنای ایرانسل کمتر شد برای مشترکان fdd اینم یه دلیل میتونه باشه !
mohammad_1992
24-06-2017, 20:45
دوستان این طرح ایرانسل برای ماه رمضان گذاشته که با دعوت هر نفر به برنامه ایرانسل من یک روز نت نامحدود رایگان به شما و کسی که دعوت کردین میده واقعا عاالیه با هر دعوت حدود 300GB میشه دانلود کرد هنوز تموم نشده استفاده کنین (هر کی ام ایرانسل من نداره پیام بده دعوتش کنم ی روز نت نامحدود براش فعال بشه)
چه جوریه میشه کسی رو دعوت کرد؟
matr!x_2008
24-06-2017, 20:47
خود برنامه رو درست کنن هدیه پیشکش .فعلا ازظهر خودبرنامه هم بازنمیشه.الان یکهفته پیام اعتراض نوشتم جواب ندادن
بعدمیگن فقط ازطریق برنامه ایرانسل من اقدام کنید سریع حل میشه.تلفناشونم که همیشه 20نفرتونوبتن پشتیبانی 24 ساعته :n08:
---------------
ادیت شد
mohammad_1992
24-06-2017, 21:04
دوستان من اگه کسی خط ایرانسل داره هنوز برنامه ایرانسل من رو نصب نکرده بهم شماره خطش رو خصوصی بده تا دعوتش کنم جفتمون 1 روز اینترنت نامحدود داشته باشیم
یعنی چی قضیه چیه واضح نوشتم .یعنی یک هفته بیشتره جوابموندادن .اگه منظورت متن شکایت که باوجود ثبت شدن ایمیلم دراطلاعات سیستم .
رمز e-care برام نیومده سیمکارت td ltبعضی وقتا تامیری رودانلود یا انتن میپره یا سرعت افت شدیدمیکنه.درضمن باوجود4چراغ روشن مودم از5تا
اصلا اینا به کنار بعد بیشترازیک هفته نباید بگن مشکلت چی بوده تماس گرفتی:n35:
matr!x_2008
24-06-2017, 22:48
یعنی چی قضیه چیه واضح نوشتم .یعنی یک هفته بیشتره جوابموندادن .اگه منظورت متن شکایت که باوجود ثبت شدن ایمیلم دراطلاعات سیستم .
رمز e-care برام نیومده سیمکارت td ltبعضی وقتا تامیری رودانلود یا انتن میپره یا سرعت افت شدیدمیکنه.درضمن باوجود4چراغ روشن مودم از5تا
اصلا اینا به کنار بعد بیشترازیک هفته نباید بگن مشکلت چی بوده تماس گرفتی:n35:
اقا اشتباه نقل قول کردم... :n02::n16:
matr!x_2008
24-06-2017, 22:50
دوستان من اگه کسی خط ایرانسل داره هنوز برنامه ایرانسل من رو نصب نکرده بهم شماره خطش رو خصوصی بده تا دعوتش کنم جفتمون 1 روز اینترنت نامحدود داشته باشیم
1 روز نت رایگان دقیقا چند گیگ میده؟ برای من 1 گیگ کلن داده!:n13:
1 گیگ نشون میده ولی ظاهرا تا 5 گیگ میشه دانلود کرد
abbbbbba
25-06-2017, 00:02
دوستان اکثر بسته های خوب ایرانسل رفتن تو بخش تشویقی:n03:
abbbbbba
25-06-2017, 00:06
اگه کسی ایرانسل داره و نت یه روزه رو نگرفته بگه با هم بگیریم
تلگ.رام
alireza_9272
سلام تو برنامه ايرانسل من كه جايزه دعوت از دوستان رو ميزنم جاي ٥ تا شماره داره فك كنم بايد ٥ نفر رو دعوت كنيم تا ١ روزه نامحدود بده!!!!؟ شما با يك نفر امتحان كردي نامحدود بده؟
دوستان سرعت چرا اینقدر کمه برای من 7 روزه سرعت دانلودم از 3 مگ شده 700کیلوبایت همون جای قبلی خسته ام کرده
- - - Updated - - -
Abolfazl-Star
25-06-2017, 10:59
سلام دوستان
از صبح آنتن من پریده و کلا نیست اصلا تماس اضطراری هم نمیاد فقط آنتن همراه اول هست
گوشی هم اس ۸ هست . شما هم آنتن ندارین یا به مشکل نخوردین؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
vampireXZX
25-06-2017, 11:09
سلام تو برنامه ايرانسل من كه جايزه دعوت از دوستان رو ميزنم جاي ٥ تا شماره داره فك كنم بايد ٥ نفر رو دعوت كنيم تا ١ روزه نامحدود بده!!!!؟ شما با يك نفر امتحان كردي نامحدود بده؟
طرحش دیشب تموم شد!
موقع ماه رمضون به ازای دعوت هر 1نفر 1 روز نت نامحدود به هر دو نفر میداد که الان مثل قبل 1Gb یک روزه میده
and-roid2
25-06-2017, 11:16
سلام دوستان
از صبح آنتن من پریده و کلا نیست اصلا تماس اضطراری هم نمیاد فقط آنتن همراه اول هست
ذیشب برای من چند دقیقه اینطور شد و برطرف شد.
الان مشکلی ندارم
Gamemaster
25-06-2017, 11:19
سلام دوستان
نه مشکلی که ما نداریم
Abolfazl-Star
25-06-2017, 11:35
ذیشب برای من چند دقیقه اینطور شد و برطرف شد.
الان مشکلی ندارم
نه مشکلی که ما نداریم
چند بار ریست کردم ولی بازم همینطوریه :n27:
saman123123
25-06-2017, 11:43
نمیدونم چه بلایی اومد سر این ایرانسل!:n23:
Gamemaster
25-06-2017, 11:57
چند بار ریست کردم ولی بازم همینطوریه :n27:
باهاشون تماس بگیرید
شابد دکل و دزدین :n02:
GHAGHALEELEE
25-06-2017, 12:44
سلام
بچه ها من انتن 4g خیلی ضعیف و داغونه یعنی هر چند ثانیه کلا انتن میپره و وقتی هم میاد کلا 1 دونه از 5 تا رو پر میکنه.عوضش 3g خوب هست که اونم سرعتش خدابیامرزه.شما هم این مشکل رو دارید.مودمم از این usb های هواوی هست.8 ماه پیش که دانلود میکردم حداقل 4 تا رو پر میکرد.
Abolfazl-Star
25-06-2017, 12:49
باهاشون تماس بگیرید
شابد دکل و دزدین :n02:
خخخ نه مشکل از من بود سیم ۱ که ایرانسل بود آف شده بود آن کردم اوکی شد[emoji16]
aidin0000
25-06-2017, 14:30
وستان به نظرتون
1.مودم جیبی بگیرم یا ثابت؟ کدوم سرعتش بیشتره؟ اخه جیبی کت 6 هم اومده
2.مودم lte ثابت از نسل 4.5 پشتیبانی میکنه؟
3.خونه ما زوری 4g رو میگیره اونم یه خط یا مودم ثابت کیفیت بهتر میشه؟
4.با idm تا چقدر میشه گرفت
5.پینگ با اروپا چقدره؟
6.برا گیم خوبه؟
- - - Updated - - -
وستان به نظرتون
1.مودم جیبی بگیرم یا ثابت؟ کدوم سرعتش بیشتره؟ اخه جیبی کت 6 هم اومده
2.مودم lte ثابت از نسل 4.5 پشتیبانی میکنه؟
3.خونه ما زوری 4g رو میگیره اونم یه خط یا مودم ثابت کیفیت بهتر میشه؟
4.با idm تا چقدر میشه گرفت
5.پینگ با اروپا چقدره؟
6.برا گیم خوبه؟
fanoostalaei
25-06-2017, 15:45
برا من امروز رو 4 جی نمیرفت ! همش رو 3 جی مونده بود ! ولی با اون هم مشکلی نداشتم
hamidreza2010
25-06-2017, 22:41
سلام دوستان
من یه سوال داشتم و میخواستم مشورت بگیرم از دوستان عزیز
من از نت مخابرات برای خونه استفاده میکنم ( بسته 18 گیگ 2 مگ که از ساعت 3 تا 8 صبح هم رایگان شبانه داره ) حالا تصمیم گرفتم ی مودم ایرانسل بگیرم و از بسته های ایرانسل استفاده کنم.فقط سه تا مشکل هست که دوستان اگه میشه دقیق راهنماییم کنن:
1- بسته های ایرانسل نسبت به مخابرات به صرفه تر هست یا نه ، کلا ارزش داره اینکارو بکنم یا همون مخابرات بمونم بهتره؟
2- بسته های ایرانسل چه قیمتی هستن؟میشه بسته ایی مشابه بسته مخابرات پیدا گرد توش؟ میخوام هزینش زیاد نشه و حتما شبانه رایگان هم داشته باشه ( مخابرات چیزی حدود 40 تومن در ماه میشه )
3- اگه موارد بالا همه اوکی بودن ، از بین مودم های موجود چه مودمی از همه بهتره برای خونه؟ ( سیمکارتی و یا ..... ) ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
hamidreza2010
25-06-2017, 22:47
سلام دوستان
من از نت مخابرات برای خونه استفاده میکنم ( بسته 18 گیگ 2 مگ که از ساعت 3 تا 8 صبح هم رایگان شبانه داره ) حالا تصمیم گرفتم ی مودم ایرانسل بگیرم و از بسته های ایرانسل استفاده کنم.فقط سه تا مشکل هست که دوستان اگه میشه دقیق راهنماییم کنن:
1- بسته های ایرانسل نسبت به مخابرات به صرفه تر هست یا نه ، کلا ارزش داره اینکارو بکنم یا همون مخابرات بمونم بهتره؟
2- بسته های ایرانسل چه قیمتی هستن؟میشه بسته ایی مشابه بسته مخابرات پیدا گرد توش؟ میخوام هزینش زیاد نشه و حتما شبانه رایگان هم داشته باشه ( مخابرات چیزی حدود 40 تومن در ماه میشه )
3- اگه موارد بالا همه اوکی بودن ، از بین مودم های موجود چه مودمی از همه بهتره برای خونه؟ ( سیمکارتی و یا ..... ) ؟
mohammad_1992
25-06-2017, 23:31
سلام دوستان
دادا اینترنت اصلی منزل رو هیچ وقت سیار نزار از ای دی اس ال استفاده کن هم ارزونتره و هم پایدار تر
بهتره در جشنواره ها خریداری کنی از پارس انلاین یا فن اوا یا شاتل بخر ای دی اس ال رو زیر ماهی 40 تومن هم میافته برات و هم اینکه شبانه دارن - همین فن اوا جشنواره بهارش فکر کنم 120 گیگ یکساله سرعت تا 12 مگ رو میداد 130-140 تومن !
ایرانسل برای کسی خوبی : 1- فقط سرعت ملاکش باشه و اصلا هزینش مهم نباشه 2- سرویس ای دی اس ال داخل منطقش نداشته باشته
تو هر وقت خواستی دانلود زیاد داشته باشی بسته ساعتی ایرانسل بخرم دانلودتو انجام بده با همون گوشی
اصلا هم فکر خرید مودم ثابت ایرانسل نباش ارزش نداره اگه هم پولش مهم نیست برات مودم cat6 مدل e5186-22 رو بخر بهترین مودم cat6 هست و قیمتش 600 تا 650 هست
بسته سه ساعت رو گرفتم و ساعت 2 زدم دانلود رو شروع کردم . یهو ساعت 4:20 دقیقه قطع شد ! آنتن 4G هم بود اما هیچی باز نمیکرد . هنوز هم 40 دقیقه زمان داشتم ! زنگ زدم ایرانسل قضیه رو گفتم اونم شروع کرد به شعر گفتن ! هیچی تا امروز لا اقل از من اینطوری نخورده بود یعنی از یه بسته 3 ساعتی 45 دقیقه خوردن خیلی دزدی چاق و تپلی !!! دیگه ایرانسل هم قشنگ فهمیده این خراب شده حساب کتاب نداره بزار ما هم بخوریم ! دزدی رو خوب شروع کرده ! البته تو این کشور بهترین هم باشی ناخودآگاه میری سمت دزدی چون میبینی اونی که اون بالا باید بهت نظارت کنه خودش مشغول دزدی هستش !!!:n02:
این درخت از ریشه افت زده ...:n01:
mohsen14014
26-06-2017, 10:52
بسته سه ساعت رو گرفتم و ساعت 2 زدم دانلود رو شروع کردم . یهو ساعت 4:20 دقیقه قطع شد ! آنتن 4G هم بود اما هیچی باز نمیکرد . هنوز هم 40 دقیقه زمان داشتم ! زنگ زدم ایرانسل قضیه رو گفتم اونم شروع کرد به شعر گفتن ! هیچی تا امروز لا اقل از من اینطوری نخورده بود یعنی از یه بسته 3 ساعتی 45 دقیقه خوردن خیلی دزدی چاق و تپلی !!! دیگه ایرانسل هم قشنگ فهمیده این خراب شده حساب کتاب نداره بزار ما هم بخوریم ! دزدی رو خوب شروع کرده ! البته تو این کشور بهترین هم باشی ناخودآگاه میری سمت دزدی چون میبینی اونی که اون بالا باید بهت نظارت کنه خودش مشغول دزدی هستش !!!:n02:
این درخت از ریشه افت زده ...:n01:
هر بسته ای که میخرید باید علاوه بر بسته مقداری موجودی داشته باشید ، یعنی اگه فقط یه بسته 900 تومنی نامحدود یک ساعته بخرید سر نیم ساعت قطع میشه ، اما اگه یه 400 500 تومن اضافه تر موجودی توی حسابتون باشه تا آخر بسته رو میتونید استفاده کنید .
mohammad_1992
26-06-2017, 11:37
هر بسته ای که میخرید باید علاوه بر بسته مقداری موجودی داشته باشید ، یعنی اگه فقط یه بسته 900 تومنی نامحدود یک ساعته بخرید سر نیم ساعت قطع میشه ، اما اگه یه 400 500 تومن اضافه تر موجودی توی حسابتون باشه تا آخر بسته رو میتونید استفاده کنید .
من همیشه اعتبار دارم ولی همیشه 20 دقیقه قبلش قطع میشه ! تو 195 هم شکایت کردم هیچ ! کلا سیسمشون همینه برای دزدی
آقایون این مسائل کم زدن ساعت و اینا رو من فقط یکی دو مورد برام پیش اومده (البته از روی ساعت ها دانلود IDM میگم)، توی بقیه موارد کامل زده
احتمالا مشکل از زمان فعال سازی دستگاهتون باشه
من خودم با مودم میزنم، هر موقع که چراغ مودم روشن میشه، ساعت اونا هم راه میفته
یعنی مثلا یه شب من ساع 2:58 مودم رو روشن کردم (البته مودم رو چند ثانیه مونده به 2:58 زدم به سیستم، تا لود شه و چراغش روشن بشه، دقیقا شد 2:58)، از اون طرف IDM رو تنظیم کردم تا 6 دانلود کنه، ولی دیدم که از 5:58 دیگه داره error میده و دانلودها connect نمیشه
GHAGHALEELEE
26-06-2017, 13:35
کسی میدونه این مشکل از چیه؟ چی کار باید کرد؟
سلام
بچه ها من انتن 4g خیلی ضعیف و داغونه یعنی هر چند ثانیه کلا انتن میپره و وقتی هم میاد کلا 1 دونه از 5 تا رو پر میکنه.عوضش 3g خوب هست که اونم سرعتش خدابیامرزه.شما هم این مشکل رو دارید.مودمم از این usb های هواوی هست.8 ماه پیش که دانلود میکردم حداقل 4 تا رو پر میکرد.
2_ahmadzadeh
26-06-2017, 13:39
من معمولا 3 ساعتشو استفاده میکردم قبلا اوکی بود ولی 2 دفعه اخر هربار از منم حدوده 40 دقیقشو دزدسل خورده
هردفعه هم حدودا 1000 تومن شارژ داشتم که اوناهم پرونده
بی شرفا تو برنامه دزدسل من هم بعد این کار نشون میده که حجم مصرفی 60 گیگ و حجم کل 75 گیگ!! در صورتی که دانلودام به 40 گیگ هم نرسیده
بسته 6-12 هم سر ساعت 11:30 قطع میشه.
کلا کم فروشی یه مسئله عادی تو این مملکت شده.
کسی هم اهمیت نمیده.
pouyasony
26-06-2017, 16:22
من كه از ديروز كوچ كردم به سمت همراه اول خيلي راضي ام.چي بود بابا ايرانسل جديدا سرعتش افتضاح شده بود .همراه اول بسته هاي جديدم گذاشته
hamidreza2010
26-06-2017, 18:28
دادا اینترنت اصلی منزل رو هیچ وقت سیار نزار از ای دی اس ال استفاده کن هم ارزونتره و هم پایدار تر
بهتره در جشنواره ها خریداری کنی از پارس انلاین یا فن اوا یا شاتل بخر ای دی اس ال رو زیر ماهی 40 تومن هم میافته برات و هم اینکه شبانه دارن - همین فن اوا جشنواره بهارش فکر کنم 120 گیگ یکساله سرعت تا 12 مگ رو میداد 130-140 تومن !
ایرانسل برای کسی خوبی : 1- فقط سرعت ملاکش باشه و اصلا هزینش مهم نباشه 2- سرویس ای دی اس ال داخل منطقش نداشته باشته
تو هر وقت خواستی دانلود زیاد داشته باشی بسته ساعتی ایرانسل بخرم دانلودتو انجام بده با همون گوشی
اصلا هم فکر خرید مودم ثابت ایرانسل نباش ارزش نداره اگه هم پولش مهم نیست برات مودم cat6 مدل e5186-22 رو بخر بهترین مودم cat6 هست و قیمتش 600 تا 650 هست
خیلی ممنون بابت راهنمایی
والا اینجا فقط مخابرات و صبانت و اندیشه نت دارن
پس با این اوصاف اگه دانلودام زیاد شد همون ساعتی نت میگیرم.چون مثل اینکه به صرفه نیست فقط ایرانسل
جایزه اپلیکیشن ایرانسل من
با سلام
دوست خود را به نصب اپلیکیشن ایرانسل من دعوت کنید
و بعد از ملحق شدن آن ها به این نرم افزار یک روز اینترنت نامحدود رایگان دریافت کنید
توجه کنید که اگر بدون دعوت نامه این نرم افزار را در گوشی خود نصب کنید هدیه نامحدود را دریافت نمی کنید
می توانید شماره خود را برای من از طریق تلگرام بفرستید تا برای شما دعوت نامه بفرستم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان.
در ترابرد به ایرانسل، آیا سیم کارت رایگان می دهند؟ هزینه ای دارد؟
ترافیک ایرانسل برای سایت فیلیمو واقعا رایگانه؟
نکنه از بسته اصلی کم کنه بعد دست آدم به جایی بند نباشه؟
فیلم های این سایت نسخه اصلی هستند یا سانسور شدن؟
سلام دوستان.
در ترابرد به ایرانسل، آیا سیم کارت رایگان می دهند؟ هزینه ای دارد؟
سلام
هیچگونه هزینه ای نداره برای من رفتم نمایندگی حتی برای کپی مدارکم حتی فرستاد یه عکاسی کپی از حساب خودشون گرفت برام [emoji6]
ولی حیف که همراه اول ترابردم رو تایید نکرد .
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام
یه سوال همه می دونیم که واسه سیم کارت های اعتباری ایرانسل کلی بسته های نت گوناگون میده
که بسته به نوع موبایل و منطقه 3g یا سرعت 4جی دارن
از طرف دیگه توی سایت ایرانسل یک سری مودم هایی گذاشته تحت طبقه بندی مودم 3g-4g
سوال : میخوام ببینم چه نیازی هست که ادم بره مودم 3g-4g بخره وقتی با خرید همون بسته ها روی موبایل کارش راه میفته ؟! چرا باز باید چند صد هزار تومن پول مودم بره بده ؟؟؟؟
وقتی که موبایل رو می تونه همراه خودش ببره و در صورتی که بخواد روی چن دستگاه نت داشته باشه ، همون نت موبایل رو می تونه هات اسپات کنه روی دستگاه های دیگه.
fanoostalaei
27-06-2017, 20:49
پوشش اینترنت تو شمال خیلی عالیه برا ایرانسل :
2 نمونه که ببینید دروغ نمیگم ! ( دیتا گوشیم 24 ساعته آن بود )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
====
هر چقدر که آنتن دهی دیتا تو شمال برام راضی کننده بود ! همینقدر تو آذربایجان مزخرفه !
اکثر شهر های شمال آذربایجان حتی پوشش اولیه GPRS هم ندارن و فوری میرن روی رومینگ ! یکی دو تا شهر رو فاکتور بگیری بقیه تو آذربایجان ول معطلن ، جاده ها که دیگه جای خود دارن :n27:
Le0nard0
27-06-2017, 21:10
کسی هم اهمیت نمیده.
اگه بسته دیگه ای نداشته باشی یا شارژ نداشته باشی این مشکل پیش میاد
- - - Updated - - -
کسی هم اهمیت نمیده.
اگه بسته دیگه ای نداشته باشی یا شارژ نداشته باشی این مشکل پیش میاد
2_ahmadzadeh
27-06-2017, 21:11
سلام
یه سوال همه می دونیم که واسه سیم کارت های اعتباری ایرانسل کلی بسته های نت گوناگون میده
که بسته به نوع موبایل و منطقه 3g یا سرعت 4جی دارن
از طرف دیگه توی سایت ایرانسل یک سری مودم هایی گذاشته تحت طبقه بندی مودم 3g-4g
سوال : میخوام ببینم چه نیازی هست که ادم بره مودم 3g-4g بخره وقتی با خرید همون بسته ها روی موبایل کارش راه میفته ؟! چرا باز باید چند صد هزار تومن پول مودم بره بده ؟؟؟؟
وقتی که موبایل رو می تونه همراه خودش ببره و در صورتی که بخواد روی چن دستگاه نت داشته باشه ، همون نت موبایل رو می تونه هات اسپات کنه روی دستگاه های دیگه.
درسته احمقن ولی نه دیگه اینقدر!! معلومه به این چیزا هم فکر کردن.
کسی اگه استفاده معمولی و هرچندوقت یکبار داشته باشه بله گوشیشو هات اسپات میکنه و خداحافظ
ولی کسی که استفاده مداوم داره و بخواد همیشه با گوشی ازین کارا بکنه پدره گوشیو،صاحب گوشیو،باتریه گوشیو و کلا همه جاش درمیاد گوشی که مودم نیست.هات اسپاتش برای مواقع ضروریه
Le0nard0
27-06-2017, 21:12
میخوام ببینم چه نیازی هست که ادم بره مودم 3g-4g بخره وقتی با خرید همون بسته ها روی موبایل کارش راه میفته ؟! چرا باز باید چند صد هزار تومن پول مودم بره بده ؟؟؟؟
باطری گوشی در اینصورت به فنا میره .
جاهایی که وضعیت آنتن دهی زیاد خوب نیست مودم وضعیت رو بهتر میکنه
fanoostalaei
27-06-2017, 21:24
یه مورد جالب هم این که 2 روز پیش میخواستم 2 تا بسته از قسمت طرح بخرم !
بعد از ثبت در خواست یه sms میومد که بسته فعال نشد
و همون بسته از لیست ایرانسل من حذف میشد بعدش !! :n35:
باطری گوشی در اینصورت به فنا میره .
جاهایی که وضعیت آنتن دهی زیاد خوب نیست مودم وضعیت رو بهتر میکنه
کسی اگه استفاده معمولی و هرچندوقت یکبار داشته باشه بله گوشیشو هات اسپات میکنه و خداحافظ
ولی کسی که استفاده مداوم داره و بخواد همیشه با گوشی ازین کارا بکنه پدره گوشیو،صاحب گوشیو،باتریه گوشیو و کلا همه جاش درمیاد گوشی که مودم نیست.هات اسپاتش برای مواقع ضروریه
عجب که این طور. مرسی که راهنمایی کردید. حداقل الان مطمئن شدم که خرید مودم واسم واجب شد. فقط بین دو مدل مودم gp 2101 و tk2510 موندم فرق هاشون چیه و کدوم بهتره
والا من که چند ساله هرروووز هم به دلیل استفاده زیاد نت ، نت سیم کارت رو هات اسپات میکردم. البته اینم بگم روزی شاید 4 بار مجبورم گوشی رو شارژ کنم گاهی حتی بیشتر.و اغلب هم موبایلم تو شارژه و هیچ وقت به این مساله دقت نکرده بودم.مرسی دوستان:n16:
کسی هم اهمیت نمیده.
من استفادع کردم این بسته رو. ساعت 11.55 دقه قطع شد واسم
یه دفعه دیگه هم ساعت11.50 دقه
اما هیچ وقت 11.30 نبود !!!شاید واسه شما زودتر قطع شده چون حجمتون زود تموم شده
hassanshaikhi
27-06-2017, 22:04
کسی هم اهمیت نمیده.
بخاطر طرح کنترل مصرف آزاد هست. اگه غیر فعالش کنید دیگه قطع نمیشه.
بله دقيقا اين دوستمون كاملا درست ميگن هات اسپات فقط برا موارد ضروري و يا استفاده هاي كوتاه مدت چون فشار خيلي زيادي به باتري گوشي مياره. نمونش هم خودم كه ايفون ٥ دارم و مدام از هات اسپات گوشيم برا لپ تاپم استفاده ميكردم كه به سلامتي امروز باتري گوشيم باد كرد و صفحه lcd گوشيم رو زده بالا [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
منم هر موقع هات اسپات می کنم گوشیم خیلی داغ می کنه
باتریشم به طرفه العینی خالی میشه
بخاطر طرح کنترل مصرف آزاد هست. اگه غیر فعالش کنید دیگه قطع نمیشه.
غیر فعال کنی پول از اصل شارز کم نمیشه؟
الان دو تا طرح بخریم چطور کار میکنه؟ یکی از 6 تا 12. یکی هم معمولی.
از ساعت 12 به بعد اون یکی فعال میشه؟
یا مجبورم از طرح پایه ثانیه ای بگیرم؟
اصلا دو تا طرح با هم فعال نمی شه !!!
- - - Updated - - -
hassanshaikhi
28-06-2017, 09:12
غیر فعال کنی پول از اصل شارز کم نمیشه؟
در صورتی که خارج از ساعت بسته باشه کم میکنه.
..
ایرانسل ابتکار به خرج داده طرح تشویقی 7 روزه تلگرام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.