مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
reza13470
08-04-2015, 19:39
بستگی داره چقدر استفاده خواهید داشت بیشتر میخواید وبگردی کنید یا دانلود داشته باشد؟
بنظر من گوشی بهتره فوقش مجبور میشد باتری رو عوض کنید
حسابی روی قیمتهای ایرانسل هم نیست ممکنه گرون کنه و مودم بمونه روی دستتون
سلام من از دوستانی که می پرسند مودم بخریم یا گوشی یک سوال دارم.
چگونه بدون گوشی و فقط با مودمی که سیم کارت ایرانسل دارد بسته اینترنت می خرید؟
در سیستم رایتل اینکار از طریق وبسایت رایتل مقدور است ولی در مورد ایرانسل این سوال رو از راهنمای 700 پرسیدم.
جواب داد با شارژ مستقیم اینترنتی. در حالیکه در این روش شما فقط مبلغی را انتخاب می کنید ولی قدرت انتخاب بسته ندارید
در سیستم رایتل اینکار از طریق وبسایت رایتل مقدور است ولی در مورد ایرانسل این سوال رو از راهنمای 700 پرسیدم.
جواب داد با شارژ مستقیم اینترنتی. در حالیکه در این روش شما فقط مبلغی را انتخاب می کنید ولی قدرت انتخاب بسته ندارید
سیم کارت را روی گوشی میزاری و بسته موردنظر را میخری و دوباره سیم کارت را روی مودم قرار میدی
خوب شما همینو بهشون بگو شاید شرایط اینکه از طریق سایت هم بشه فعال کرد مهیا بشه
masooumi
08-04-2015, 22:07
یه نرم افزاری دوستمون در صفحات قبلی گداشتند که باهاش میشد کدهای ussd را اجرا کرد و به راحتی می توانید در کنار مودم ازش استفاده کنید.
هر چند که خیلی وقته به ایرانسل اعتراض کردیم که روش های دیگری مثل ecare هم برای خرید بسته اینترنت فعال کنه و اونم گفته باشه...
starpars
08-04-2015, 22:39
دیروز از ایرانسل بهم زنگ زدن گفتن میخایم چند دیقه باهاتون حرف بزنیم اشکالی نداره؟ گفتم نه خواهش میکنم بعد نشست کلی سوال و پرس کرد که کیفیت سرویسا چطوره راضی هستین،گفت با 700 تماس میگیری اپراتورا چطوری حرف میزنن آیا منظورتو زود متوجه شدن یا اینکه چند با باید بهشون توضیح بدی چه میدونم شده زنگ بزنی مشکلتو حل نکنن
بعد مثلا میگفت از 1 تا 10 نمره برده به کیفتیت خدمات منم 7 دادم
باز شروع کرد که چرا 7 دادی دلیلشو بگو
منم باز یه سری انتقاد مشکلاتو داشتم میگفتم که دیگه قطع شد دوباره زنگ زد دیگه من کار داشتم پشت خطی داشتم جوابشو ندادم
matr!x_2008
08-04-2015, 23:00
الان بهترین بسته تا 20 هزار تومن چیه؟
masooumi
08-04-2015, 23:46
الان بهترین بسته تا 20 هزار تومن چیه؟
بستگی به مصرف شما داره خوب ...
matr!x_2008
08-04-2015, 23:47
بستگی به مصرف شما داره خوب ...
مصرفم روی گوشی زیاد نیست... 2 3 گیگ بسه در ماه...
Ehsan+2010
09-04-2015, 01:43
مصرفم روی گوشی زیاد نیست... 2 3 گیگ بسه در ماه...
۳ ماهه ۶گیگ ۲۵تومن
*۵۵۵*۵*۱۰#
بصرفه تره برات این بسته
ttttt.22
09-04-2015, 02:19
بستگی داره چقدر استفاده خواهید داشت بیشتر میخواید وبگردی کنید یا دانلود داشته باشد؟
بنظر من گوشی بهتره فوقش مجبور میشد باتری رو عوض کنید
حسابی روی قیمتهای ایرانسل هم نیست ممکنه گرون کنه و مودم بمونه روی دستتون
یعنی 4g تا ابد در انحصار فقط ایرانسل هست ؟
arash59b
09-04-2015, 06:40
یعنی 4g تا ابد در انحصار فقط ایرانسل هست ؟
خیر ولی روی تنوع بسته یا قیمت خوب همراه اول هم حساب نکن
arash59b
09-04-2015, 09:17
من نمی دونم چرا هرچی بسته های بزرگتری می خرم ترافیکم بالاتر میره
قبلا یک ماه ۲ گیگ می گرفتم تا اخر ماه دوام می اوردم
بعد ۴ گیگ ماهیانه گرفتم تا اخر ماه تموم می شد
حالا یه سه ماه ۱۸ گیگ گرفتم می بینم سر ماه اول ۱۲ گیگ اش پریده تازه سعی کردم فایل حجیم دانلود نکنم :n13:
قدیما می گفتن فلانی اگه بجای سیگار کشیدن پولش رو جمع می کرد می تونست کلی از چاله چوله های زندگیش رو پر کنه حالا اینترنت اونم اینترنت موبایل بدتر شده. قدیم که اینترنت نبوده ملت چقدر پول جمع می کردن:n41:
shayan5800
09-04-2015, 10:56
دوستان کسی میتونه طرح های نا محدود رو بخره؟؟
واسه من دیگه نمیاد
Sent from my iPhone using Tapatalk
shayan5800
09-04-2015, 10:58
دوستان طرح نامحدود رو واستون میاره؟؟
من دیگه نمیتونم فعال کنم
arash59b
09-04-2015, 11:01
دوستان طرح نامحدود رو واستون میاره؟؟
من دیگه نمیتونم فعال کنم
چندروز هست که برداشته شدن
romantic
09-04-2015, 14:15
درمورد مودمهای 4g نمیدونم، اما اکثر مودمهای 3g نرمافزار همراهشون تمام خدمات سیمکارت رو ارایه میده. الان مودم دیلینک من هم اساماس فارسی میده، هم کد ussd میشه باهاش داد و شارژ و بسته خرید و هم تماس گرفت.
HardwareMaster
09-04-2015, 14:22
دوستان، من یک بسته ی 6 گیگ سه ماهه گرفته بودم که تا 3 هفته ی دیگه مدتش به پایان میرسه ولی فقط 500 مگ استفاده شده و 5.5 گیگ استفاده نشده
چه ترفندی بزنم یا چه بسته ای رو بگیرم که اون حجم باقی مانده هم منتقل بشه و نسوزه؟
خیلی ممنون:n16:
آیا می دونستید بسته های یک ساله ایرانسل به ۳ دوره تقسیم میشن ؟
یعنی اگر بسته ۱۰۰ گیگ ۱ ساله خریداری کنید طی ۴ ماه اول می تونید فقط از حدود ۳۰ گیگ از بسته استفاده کنید بعدش اینترنت شما قطع میشه تا دوره بعد !
and-roid2
09-04-2015, 20:27
دوستان، من یک بسته ی 6 گیگ سه ماهه گرفته بودم که تا 3 هفته ی دیگه مدتش به پایان میرسه ولی فقط 500 مگ استفاده شده و 5.5 گیگ استفاده نشده
چه ترفندی بزنم یا چه بسته ای رو بگیرم که اون حجم باقی مانده هم منتقل بشه و نسوزه؟
خیلی ممنون:n16:
شما یه بسته 3ماه دیگه بگیر حجم دوره قبلت به دوره جدید منتقل میشه.
و اگر بستت هر موقع یه ماهه بود و حجم اضافه اوردی بسته 1ماهه بگیر....
and-roid2
09-04-2015, 20:29
از دوستانی که قصد فروش مودم 4G دارن بنده خریدارم....(فقط سریع پیام بدید که تا فردا نیاز دارم )
starpars
10-04-2015, 01:29
شما یه بسته 3ماه دیگه بگیر حجم دوره قبلت به دوره جدید منتقل میشه.
و اگر بستت هر موقع یه ماهه بود و حجم اضافه اوردی بسته 1ماهه بگیر....
مگه نمیگفتن بسته های بلند مدت شامل انتقال حجم باقیمانده به دوره بعد نمیشن؟
amirbrad
10-04-2015, 02:15
گند بزنن ایرانسل زنگ زدن نظر سنجی 4g گفتم انتن ضعیفه از اون موقع ضعیف تر کردن هیچ سرعت یک چهارم کردن روی 2 مگ هستش. الان کلا نتش قطع شده همه نسلاش!!! رایتل از نظر ثبات در تهران از همشون بهتره.
and-roid2
10-04-2015, 09:13
گند بزنن ایرانسل زنگ زدن نظر سنجی 4g گفتم انتن ضعیفه از اون موقع ضعیف تر کردن هیچ سرعت یک چهارم کردن روی 2 مگ هستش. الان کلا نتش قطع شده همه نسلاش!!! رایتل از نظر ثبات در تهران از همشون بهتره.
امیر جان با هم همدردیم...
منم دو ماه پیش تو صفحه instagram ایرانسل از انتن ضعیف 4G گلایه کردم و بعد از یک هفته همون سیگنال بدی رو که داشتم بدتر کردن و سرعت هم اومد پایین....و تا این لحظه درست نشده:n03:
+
چند روزه پیش هم زنگ زدن و ازم خواستن بین 1 تا 5 به 4G چه نمره ای میدم....و منم ضعیف دادم بدلیل پوشش ضعیفشون...ادرسمون رو گرفت تا درست کنن.(که عمرا به این زودیا درست کنن!)
مگه نمیگفتن بسته های بلند مدت شامل انتقال حجم باقیمانده به دوره بعد نمیشن؟
خیر اینطوری نیست .حجم دوره قبلی با دوره جدید جمع میشود.به شرطی که بسته بلند مدت(3ماهه) بگیرید.
Leon-117
10-04-2015, 11:30
این بسته های نامحدود شبانه رو بر نمیگردونن؟! :|
4g
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bardia-vr
10-04-2015, 12:38
من به شخصه فکر می کنم تا چندماه دیگه طرح نامحدود برداشته بشه. چون اون اوایل که ایرانسل اینترنت راه انداخته بود طرح رایگان و نامحدود داشت اما بعد از یک مدت حذفش کرد.
پیش بینیم درست از آب درومد. :n31:
ttttt.22
10-04-2015, 14:19
ارزونترین مودم برای 4g چنده ؟
Ehsan+2010
10-04-2015, 16:57
دوستان ی مشکلی چنروز برای گوشیم بوجود اومده فکرمیکنم دلیلش ایرانسل باشه!وقتی دیتا روشن میکنم خودکار gps روشن میشه خاموشش میکنم بازم روشن میشه!گوشی هو آ وی y600,کسی همچین مشکلی نداشته؟عجیب غریبه عصاب نزاشته برام لعنتی :n35:
مشکل از ۳جی هست!گذاشتم رو ۲جی دیگه GPS روشن نشد،دلیلش اپراتور ایرانسل بی صاحبه مشخص شد:n24:راهو چاره ای نداره؟؟؟
دوستان ی مشکلی چنروز برای گوشیم بوجود اومده فکرمیکنم دلیلش ایرانسل باشه!وقتی دیتا روشن میکنم خودکار gps روشن میشه خاموشش میکنم بازم روشن میشه!گوشی هو آ وی y600,کسی همچین مشکلی نداشته؟عجیب غریبه عصاب نزاشته برام لعنتی :n35:
مشکل از ۳جی هست!گذاشتم رو ۲جی دیگه GPS روشن نشد،دلیلش اپراتور ایرانسل بی صاحبه مشخص شد:n24:راهو چاره ای نداره؟؟؟
چه ربطی به ایرانسل داره؟؟؟ حرفی میزنی ها....
سلام.
دوستان سایت ایرانسل چرا اینقدر گیج کنندس.
یه سوال داشتم، من الان مودم 4g بگیرم... بعد ارزون ترین بسته 3 ماهه رو بگیرم و ترافیکش رو سریع مصرف کنم... چطوری میتونم ترافیک بخرم ؟؟
یه بسته دیده بودم که 50 گیگ، 50 هزار تومن در 2 هفته .... در طول این 3 ماه میشه هر 2 هفته این بسته رو خرید ؟ چون بقیه ترافیک های اضافه اش الکی گرونه نسبت به حجمی که میده.
سرعت 4g بستگی به آنتن دهی اون منطقه داره ؟ یا کلا خوب نیست ... و نوسان داره و قطع و وصل میشه هی ؟؟؟
دلیل خریدم سرعت زیادیه که شنیده بودم ازش ( و همین بسته 50 گیگیه 50 تومنی که میشه گیگی 1 تومن - البته الان هرچی میگردم نیستش این بسته :| )
ممنون
arash59b
10-04-2015, 20:42
سلام.
دوستان سایت ایرانسل چرا اینقدر گیج کنندس.
یه سوال داشتم، من الان مودم 4g بگیرم... بعد ارزون ترین بسته 3 ماهه رو بگیرم و ترافیکش رو سریع مصرف کنم... چطوری میتونم ترافیک بخرم ؟؟
یه بسته دیده بودم که 50 گیگ، 50 هزار تومن در 2 هفته .... در طول این 3 ماه میشه هر 2 هفته این بسته رو خرید ؟ چون بقیه ترافیک های اضافه اش الکی گرونه نسبت به حجمی که میده.
سرعت 4g بستگی به آنتن دهی اون منطقه داره ؟ یا کلا خوب نیست ... و نوسان داره و قطع و وصل میشه هی ؟؟؟
دلیل خریدم سرعت زیادیه که شنیده بودم ازش ( و همین بسته 50 گیگیه 50 تومنی که میشه گیگی 1 تومن - البته الان هرچی میگردم نیستش این بسته :| )
ممنون
هر وقت حجم بسته تون تمام شد می تونید دوباره خرید و قعال کنید
اون ۵۰ گیگ مربوط به بسته عیدی بود که از ۱ تا ۱۳ فروردین می تونستید استفاده کنید
سرعت هم بستگی به منطقه و شانس شما داره باید خودتون تست کنید
and-roid2
10-04-2015, 20:59
امروز 4بار دیدم ایرانسل تبلیغ بسته 50گیگی در پیام بازرگانی کرد!!
وقتی هم که بخوای این بسته رو فعال کنی میبینی برداشته شده
خیلی جالبه کاراشون......
سلام دوستان در مشهد سرعت 3جی کم نشده؟ من افت سرعت خیلی زیادی دارم
Ehsan+2010
10-04-2015, 23:00
چه ربطی به ایرانسل داره؟؟؟ حرفی میزنی ها....
واس خودمم عجیب بود اما سرچ کردم دیدم این مشکلو بعضیا با ۳جی همراه اولم داشتن شما ی سرچی کن متوجه میشی ربط داره!مشکل اینجاس وقتی به شبکه ۳جی وصل میشم جی پی اس روشن میشه!۲جی این مشکلو نداره
کم رنگ تر از همیشه
جشنواره بهار ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%D9%87%D8%A7%D8%B1%20%DB%B9%DB%B4)
ttttt.22
11-04-2015, 06:01
قیمت
ارزونترین مودم برای 4g چنده ؟
ttttt.22
11-04-2015, 06:17
بچه ها نظرتون راجع به این مودم چیه ؟
D-Link DWM-156 3G HSUPA USB Adapter
sa_mo1369
11-04-2015, 07:53
3G / بجنورد
ttttt.22
11-04-2015, 07:58
سرعت دانلودت چنده ؟ به kb بگو لطفا ؟
sa_mo1369
11-04-2015, 08:11
اینم به کیلوبایت
and-roid2
11-04-2015, 10:23
قــــم
سرعت 3G در اکثر نقاط قم که تست کردم خیلی بهتر شده.ولی در منطقه ما بجای اینکه پهنای باند 3G رو افزایش بدن از پهنای باند 4G کم کردن و دادن به 3G!! وهنوز مشکل سرعت داره........:n02:
===============
اینم یه عکس از دکل 3G و 4G که دوستان خواسته بودن:
مشهد تازگی سرعت گند خورده ناجور.
بقیه هم همینجورین
Sent from my HUAWEI G750-U10
سرعت دانلودت چنده ؟ به kb بگو لطفا ؟
دوست عزیز یک ماهه عضو شدی نصف پستهات اسپمه. یک سوال رو چند بار تکرار می کنی؟
مگابیت رو نمی تونی به کیلو بایت تبدیل کنی؟ سرعت دیگران چقدر برات اهمیت داره مهم سرعتی که خودت الان داری بقیش اهمیت نداری چون کاملا متغیره
ttttt.22
11-04-2015, 10:57
بابا لطفا فضولی نکنید
سوال کردم جواب بدید
چقدر مردم فضول هستند ؟!!
میخوام سرعتها بیاد دستم
mcuteangel
11-04-2015, 11:01
ایرانسل تو خراسان رضوی خیلی ضعیف عمل کرده، سبزوار تجهیزه ولی راه اندازی نشده، تربت حیدریه هم همین طور، بردسکن رو تجهیز کرده حدوده دو ماه قبل ولی راه اندازی نشده، ولی کاشمر رو بیخیال شده کلا، علاوه بر این که لینک کاشمر خیلی ضعیفه و تو ایام عید نسل دو تو منطقه کاشمر خیلی کند بود، با اینکه اومدن و مشکل دکل اینجا رو حل کردن ولی بخاطر لینک ضعیف منطقه سرعت بسیار پایین
بابا لطفا فضولی نکنید
سوال کردم جواب بدید
چقدر مردم فضول هستند ؟!!
میخوام سرعتها بیاد دستم
لطقا از فونت استاندارد استفاده کنید از ارسال اسپم خودداری کنید.
arash59b
11-04-2015, 11:09
بابا لطفا فضولی نکنید
سوال کردم جواب بدید
چقدر مردم فضول هستند ؟!!
میخوام سرعتها بیاد دستم
دوست عزیز مشکل از سوال پرسیدن نیست. اول باید قوانین تاپیک و انجمن رو مطالعه و رعایت کنید
اول اینکه تایپ کردن با فونت بزرگ و بولد غیر قانونی است و مثل بقیه از فونت و سایز پیش فرض استفاده کنید مطمئن باشید بقیه نوشته هاتون رو می بینن و در صورت امکان جواب میدن
دوم اینکه قبل از زدن پست باید مطالب قبلی رو مطالعه کنید (حداقل چند ده صفحه اخیر رو) و مخصوصا پست اول تاپیک رو. می بینید که خیلی از دوستان تست سرعت از نقاط مختلف کشور گذاشتن
سوم اینکه به دیگران توهین نکنید و سعی کنید لحن پست ها تون محترمانه باشه
موفق باشید
3g
سرور خارج
سرور داخل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 جی
milad azad
11-04-2015, 11:37
بابا لطفا فضولی نکنید
سوال کردم جواب بدید
چقدر مردم فضول هستند ؟!!
میخوام سرعتها بیاد دستم
شما چطور بلد نیستی مگابیت رو به مگا بایت تبدیل کنی
تو عکس قبلی 14 مگابیت بود
خوب
14*1024=14336کیلو بیت بعد 14336/8=1792 کیلو بایت
بعد اگر تقسیم بر 1024 بشه میشه 1.75 تقریبا 2 مگابایت
قــــم
سرعت 3G در اکثر نقاط قم که تست کردم خیلی بهتر شده.ولی در منطقه ما بجای اینکه پهنای باند 3G رو افزایش بدن از پهنای باند 4G کم کردن و دادن به 3G!! وهنوز مشکل سرعت داره........:n02:
===============
اینم یه عکس از دکل 3G و 4G که دوستان خواسته بودن:
مشهد منطقه ما هم همینطور هست منم گذاشتم روی 3G هم سرعتش بهتر شده هم مصرف باتریش خیلی کمتره هم گرمای گوشی کمتره این سرعت برای 3g خوبه ولی مملکت مارو ببین پهنای باند 4g رو با 3g عوض کردن هر روز یک شاهکار ولی این سرعت برای درامد ایرانسل خیلی بهتر میشه چون همه گوشی ها 3g دارن (الان میان میگن چرا اشتباه اطلاع رسانی میکنی گوشی فقط 2g هم هست)
کلا الان که ایترانت داریم و فیلتر هوشمند 2 تا اجنبی نمیتونیم ببینیم از نرم افزارهای غربی نمیتونیم استفاده کنیم دیگه چراسرعت ایتنرنت بالا نمیبرن دیگه امام جمعه علم الهدا نمیتونن گیر بدن ایتنرنت اسلامی شد ایترانت شد پاک و تمیز غسل داده شده اسلامی باید تشکر کرد از سربازان گمنام....
3g
سرور خارج
سرور داخل
>[/CODE]
دوست عزیز یه سوالی: بدون تبدیل سیمکارت با همین سیمکارت نسل قبل میشه به سیزده مگابیت رسید؟
بابا لطفا فضولی نکنید
سوال کردم جواب بدید
چقدر مردم فضول هستند ؟!!
میخوام سرعتها بیاد دستم
دوستان بدید دستش :n10:
قــــمسرعت 3G در اکثر نقاط قم که تست کردم خیلی بهتر شده.ولی در منطقه ما بجای اینکه پهنای باند 3G رو افزایش بدن از پهنای باند 4G کم کردن و دادن به 3G!! وهنوز مشکل سرعت داره........:n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم یه عکس از دکل 3G و 4G که دوستان خواسته بودن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برای منم صبح سرعت خیلی خوب شده بود با H+ تا 3مگابایت هم میرفت
2undercover
11-04-2015, 14:06
ایرانسل تو خراسان رضوی خیلی ضعیف عمل کرده، سبزوار تجهیزه ولی راه اندازی نشده، تربت حیدریه هم همین طور، بردسکن رو تجهیز کرده حدوده دو ماه قبل ولی راه اندازی نشده، ولی کاشمر رو بیخیال شده کلا، علاوه بر این که لینک کاشمر خیلی ضعیفه و تو ایام عید نسل دو تو منطقه کاشمر خیلی کند بود، با اینکه اومدن و مشکل دکل اینجا رو حل کردن ولی بخاطر لینک ضعیف منطقه سرعت بسیار پایین
سبزوار توی فهرست خود سایت ایرانسل الان فعال هست 3G. در مورد تربت حیدریه هم همونطور که شما گفتید تجهیزات وجود داره و اگر در حالت WDCDMA Only جستجو کنید پیدا میشه ولی قابلیت فعالسازی نداره.
دوست عزیز یه سوالی: بدون تبدیل سیمکارت با همین سیمکارت نسل قبل میشه به سیزده مگابیت رسید؟
تا جایی که من میدونم سرعت ربطی به نوع سیم کارت نداره و بستگی به متغیرهای دیگه همچون سیگنال پهنای دکل تعداد یوزرها و بالاخص دیوایس شما داره خیلی از گوشی های قدیمی بیشتر از هفت مگ نمکشن
ضمنا سیم من ۴ جی هستش
and-roid2
11-04-2015, 15:33
برای منم صبح سرعت خیلی خوب شده بود با H+ تا 3مگابایت هم میرفت
محمود من 1 ساعت پیش بیرون رفتم سرعتا دوباره افتضاح شده بود و همون 1مگابیت شده بود!
نمیدونم ظهر به بعد محدود کردن یا اینکه افت سرعت سراسری هست!
الان سرعتت هنوز بالاس؟
دوستان الان سرعت در منطقه گلشهر مشهد 1تا 2 کیلو بایت است
برای چی؟؟؟؟؟
دوستان الان سرعت در منطقه گلشهر مشهد 1تا 2 کیلو بایت است
برای چی؟؟؟؟؟
دوستان امضا ایشون حاوی موارد کلاه برداری که باعث کم شدن شارژ از خط شما میشه و خط خود ایشون شارژ میشه
حواستون باشه
birang1357
11-04-2015, 18:24
خیلی امیدی به بهبود اینترنت در ایران نداشته باشید. چون کلا کسی به فکر کیفیت نیست.
Mr.World.Wide
11-04-2015, 21:23
دوستان
امروز بردادر کوچیکم یه مطلبی رو نمیدونم از کدوم کتاب پیدا کرده بود
گفت که apn رو اگر روی cmcom بذاری سرعت اینترنت گوشی بیشتر میشه
من توجه نکردم بهش
سرچ زدم چیزی پیدا نکردم
بعد دیدم دوباره اومد گفت و من تست کردم
مثل اینکه واقعا سرعت حداقل در بروزینگ بیشتر میشه
قضیه ش چیه؟؟
کسی اطلاعی داره؟؟؟
apn رو به جای اینکه mtnirancell بذاریم ، به جاش cmcom بذاریم
امیر انصاری
11-04-2015, 22:12
دوستان آیا ایرانسل هم سرعت رو مثل رایتل محدود کرده؟ پیش از عید سرعت من از 7 مگ پایین تر نمیومد و حتی به 13 مگ میرسید، اما الان معمولا! 2 تا 3 مگابیته.
دوستان
امروز بردادر کوچیکم یه مطلبی رو نمیدونم از کدوم کتاب پیدا کرده بود
گفت که apn رو اگر روی cmcom بذاری سرعت اینترنت گوشی بیشتر میشه
من توجه نکردم بهش
سرچ زدم چیزی پیدا نکردم
بعد دیدم دوباره اومد گفت و من تست کردم
مثل اینکه واقعا سرعت حداقل در بروزینگ بیشتر میشه
قضیه ش چیه؟؟
کسی اطلاعی داره؟؟؟
apn رو به جای اینکه mtnirancell بذاریم ، به جاش cmcom بذاریم
شما اکسس پوینت گوشیتو دستی تنظیم کنی، 100 در 100 سرعت مرور کردن صفحاتت بهتر میشه. گوشی من که با تنظیمات ایرانسل اصلاً صفحه باز نمیکنه. به خود اپراتور هم زنگ بزنی، یا میگه گوشی رو دستی تنظیم کنین، یا پ.ر.و.ک.س.ی که تو تنظیمات وجود داره رو پاک کنید.
amirharry
11-04-2015, 23:01
دوستان این اختلالی که الان وجود داره روی ایرانسل هم هست؟
SAeedBaa
12-04-2015, 00:55
دوستان این اختلالی که الان وجود داره روی ایرانسل هم هست؟
سر منشا اینترنت ایران شرکت زیر ساخت هست و اعمال فیلترینگ و همچنین پالایش ، تمام و کمال اونجا صورت میگیره پس هیچ سرویس دهنده ای در امان نیست:n34:
خدا میدونه با این فاز فیلترینگ 3 چه خوابی برامون دیدن. اختلال خیلی زیادی رو پروتوکل UDP هست و عملا همه چیز رو مختل کرده. بر پدرشون لعنت . از عید به اینور این اختلال یک لحظه هم برطورف نشده !
سلام دوستان
3g ایرانسل از 3 روز پیش تو سبزوار اومده یعنی فقط استارتش خورده
چند روز طول میکشه تا کل شهر پوشش داده بشه؟
شهر های شما که اولش اومد تا چند روز کامل شد؟؟
کامل کامل که هیچ موقع نمیشه ولی خب همین که یه ذره انتن داشته باشه
arash59b
12-04-2015, 10:07
سلام دوستان
3g ایرانسل از 3 روز پیش تو سبزوار اومده یعنی فقط استارتش خورده
چند روز طول میکشه تا کل شهر پوشش داده بشه؟
شهر های شما که اولش اومد تا چند روز کامل شد؟؟
کامل کامل که هیچ موقع نمیشه ولی خب همین که یه ذره انتن داشته باشه
راه اندازی معمولا سریع هست ولی بستگی داره ایرانسل چند تا دکل برای شهر تون در نظر گرفته باشه چون بعد از راه اندازی دیگه افزایشی وجود نخواهد داشت حالا می خواد یک دکل باشه
راه اندازی معمولا سریع هست ولی بستگی داره ایرانسل چند تا دکل برای شهر تون در نظر گرفته باشه چون بعد از راه اندازی دیگه افزایشی وجود نخواهد داشت حالا می خواد یک دکل باشه
سریع حداکثر تا چند روز؟
یک هفته ؟ یک ماه؟ یا سال دیگه؟
پوشش سراسری نه
همین که خیابون ها و محیط اطراف بگیره
arash59b
12-04-2015, 10:34
سریع حداکثر تا چند روز؟
یک هفته ؟ یک ماه؟ یا سال دیگه؟
پوشش سراسری نه
همین که خیابون ها و محیط اطراف بگیره
یعنی چی استارت خورده؟ اگه تو بعضی از مناطق راه اندازی شده که دیگه تمومه و بعید هست دیگه پوشش رو افزایش بدن.
یعنی چی استارت خورده؟ اگه تو بعضی از مناطق راه اندازی شده که دیگه تمومه و بعید هست دیگه پوشش رو افزایش بدن.
نه هنوز هیج جا انتن نمیده
یعنی به محض این که چند جا انتن بگیره دیگه تمومه؟ دیگه افزایش نمیدن؟؟
Hidden-Hunter
12-04-2015, 10:42
بچه ها سوام برای این تایپیک نیست ولی ممنون میشم بابت راهنمایی
بنده مشتریک دایمی هستم و الان قبضم امده در هزینه ها زده خرید از پرتال ویترین ، خواستم بپرسم این هزینه شامل چی میشه؟
چون خریدی نداشتم.
arash59b
12-04-2015, 10:47
نه هنوز هیج جا انتن نمیده
یعنی به محض این که چند جا انتن بگیره دیگه تمومه؟ دیگه افزایش نمیدن؟؟
باید ببینی چند دکل برای شهر تون نصب کردن بعد از راه افتادن دیگه دکل اضافه نمیکنن حالا ممکنه فقط یه دکل تو مرکز شهر نصب کنند
نزدیک خونه تون دکلی رو تجهیز کردن؟
باید ببینی چند دکل برای شهر تون نصب کردن بعد از راه افتادن دیگه دکل اضافه نمیکنن حالا ممکنه فقط یه دکل تو مرکز شهر نصب کنند
نزدیک خونه تون دکلی رو تجهیز کردن؟
دیده که نمیشه
فقط دوتا دکل هست از قبل یکی مال ایرانسله یکی مال همراه اول
مگه رو همینا پیدا نمیکنن؟؟ یا یکی جدید میذارن؟
arash59b
12-04-2015, 11:10
دیده که نمیشه
فقط دوتا دکل هست از قبل یکی مال ایرانسله یکی مال همراه اول
مگه رو همینا پیدا نمیکنن؟؟ یا یکی جدید میذارن؟
روی همین ها نصب می کنند
تجهیزات رو روی دکل دیگه ای از شهر دیدید؟
روی همین ها نصب می کنند
تجهیزات رو روی دکل دیگه ای از شهر دیدید؟
خب پس خوبه اگه روی همینا نصب کنن اینجوری کل شهر انتن میده پس
تجهیزات زیاد روی دکل هست از کجا باید فهمید کدومش مال 3g هست ؟ شکل خاصی داره؟
معمولا هر دکل بردش تا چقدر هست؟؟
arash59b
12-04-2015, 11:15
یکی دو صفحه قبل یکی از دوستان عکس گذاشته
بستگی داره به موانع ولی برای نسل ۳ بیشتر از ۱ کیلومتر کیفیت خوبی نخواهد داشت
با کدوم برنامه میشه چک کرد که سیگنال ها کجا بیشتر هست؟؟
بچه ها سوام برای این تایپیک نیست ولی ممنون میشم بابت راهنمایی
بنده مشتریک دایمی هستم و الان قبضم امده در هزینه ها زده خرید از پرتال ویترین ، خواستم بپرسم این هزینه شامل چی میشه؟
چون خریدی نداشتم.
سرویسهای ارزش افزوده
برای اطلاعات بیشتر و ریز خردید با 700تماس بگیرید
afshin-434
12-04-2015, 13:16
4G
3G
4G
شما اینو نشون بدی به امریکا بهت پناهندگی میدن
afshin-434
12-04-2015, 13:29
شما اینو نشون بدی به امریکا بهت پناهندگی میدن
شاید باورتون نشه ولی من به همین راضیم کامل.
فقط از این کمتر نشه.
3g ایرانسل از دیشب تا الان مشکل داشته!
صبح که اصلا چند ساعت قطع بود (بین 3-تا 6)
الانم اصلا صفحه باز نمیکنه.
Arsenal2012
12-04-2015, 14:53
سلام دوستان این سواله یکی از دوستام هست که مشکل اینترنت داره لطفا راهنمایی کنید ،،،
چند روزه واسه کار رفتم تو مرز ایران و ترکمنستان مشغول به کار هستم ( ۱۰ کیلومتری شهر سرخس ) ولی اینجا ایرانسل کلا یه خط بیشتر آنتن نداره و مجبور شدم از دکل همراه اول استفاده کنم و آنتن پره الان،، فقط چرا الان هر کاری میکنم نمیتونم از 2G همراه اول برای اینترنت استفاده کنم؟ آیا حتما باید سیم کارت همراه اول رو گوشیم بزارم؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ گوشی من آیفون ۵ هست
فعلا تا یه مدت نمیتونم به شهر برم و باید در محل کارم بمونم،،،،
دوستانم در اینجا خط همراه اول دارن و خیلی راحت از 2G همراه اول استفاده میکنند و چند ساعتی گوشی شون رو هات اسپات کردن و از اینترنت 2G همراه اول اونا واسه استفاده از واتس اپ و وبگردی استفاده کردم
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
mcuteangel
12-04-2015, 14:58
خب پس خوبه اگه روی همینا نصب کنن اینجوری کل شهر انتن میده پس
تجهیزات زیاد روی دکل هست از کجا باید فهمید کدومش مال 3g هست ؟ شکل خاصی داره؟
معمولا هر دکل بردش تا چقدر هست؟؟
سلام
من اواخر بهمن که سبزوار بودم یکی از دکل های خیابون بیهق رو تجهیز کرده بودن، اگه الان راه اندازی شده پس یعنی حداقل سه یا چهار سایت رو فعال کردن، با توجه به ابزار بالای دکل میشه فهمید، پشت اون مستطیل سفیدای دراز هر طرف سه تا کوچکترش هست، که در مجموع میشن ۹ تا، اگه دکلی که نزدیک شماست این چیزا رو نداره، پس یعنی از دکل های دورتر شما سیگنال میگیری
mcuteangel
12-04-2015, 15:06
یادتون هست گفتم از ایرانسل زنگ زدن و گفتن مشکل دکل رو درست کردیم، حالا معلوم شد هنوز درست نشده، البته بحث اینترنت یکی از سکتورا رو حل کرده بودن ولی خب هیچ پهنای باندی بهش ندادن و سرعت کلی دکل افت کرد، ضمن اینکه آقا رضا هم گفته بود که لینک کاشمر خیلی ضعیفه
امروز از ایرانسل زنگ زدن و آدرس گرفتن، حدود ظهر یه کارشناس اومد و گفت میرم اطراف رو تست کنم بعدش میام تو خونتون تست بگیرم، بعد از چند دقیقه اومد و توی خونمون این طرف و اونطرف دستگاهاشو برد و گفت که خونتون و کلا محلتون پوشش ضعیفی داره واسه همین میگیم بیان جهت سکتور ها رو به این سمت کنن، واسه اینترنت هم گفت که دست خود ایرانسل و پهنای باندی هست که به منطقتون اختصاص دادن و تا خودشون نخوان نمیسه کاری کرد، حالا تا ببینیم که جهت سکتور رو میچرخونن اینور
سلام دوستان این سواله یکی از دوستام هست که مشکل اینترنت داره لطفا راهنمایی کنید ،،،
چند روزه واسه کار رفتم تو مرز ایران و ترکمنستان مشغول به کار هستم ( ۱۰ کیلومتری شهر سرخس ) ولی اینجا ایرانسل کلا یه خط بیشتر آنتن نداره و مجبور شدم از دکل همراه اول استفاده کنم و آنتن پره الان،، فقط چرا الان هر کاری میکنم نمیتونم از 2G همراه اول برای اینترنت استفاده کنم؟ آیا حتما باید سیم کارت همراه اول رو گوشیم بزارم؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟ گوشی من آیفون ۵ هست
فعلا تا یه مدت نمیتونم به شهر برم و باید در محل کارم بمونم،،،،
دوستانم در اینجا خط همراه اول دارن و خیلی راحت از 2G همراه اول استفاده میکنند و چند ساعتی گوشی شون رو هات اسپات کردن و از اینترنت 2G همراه اول اونا واسه استفاده از واتس اپ و وبگردی استفاده کردم
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
شما یک apn جدید تعریف کن و mtnirancell یا mcinet رو وارد کن و ما بقی apn ها رو حذف کن احتمالا مشکلت حل میشه. به علاوه مطمئن شو احیانا با یک برنامه ای ، چیزی دسترسی به موبایل دیتا رو محدود نکرده باشی
توی تنظیمات پیش فرض پرو - کسی هم تعریف می کنه که جلوی وبگردی رو توی بعضی گوشیها می گیره مثل هواوی من
تری جی
عملکرد بهتر شبکه 4G برای کاربران اینترنتی بریتانیایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرکز تنظیم قوانین مخابراتی و رادیویی بریتانیا موسوم به Ofcom نتایج بررسیهای خود روی عملکرد شبکههای 3G و 4G بر خطوط پهنباند موبایلی منتشر کرد.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در پایان بررسیهای این مرکز مشخص شد که شبکه مخابراتی 4G در پنج شهر مورد بررسی ادینبورگ، لیدز، لندن، نیوکاسل و بورنموث عملکرد بهتری نسبت به شبکه 3G داشته و این در حالی بوده است که در شهرهای مذکور خدمات دو شبکه مخابراتی 3G و 4G یکسان ارایه میشده است.
در این مناطقع شبکههای 4G دسترسی کاربران به اینترنت را با میانگین سرعت 14.7 مگابیت در ثانیه برای بارگذاری فراهم میکردند و اجرای یک صفحه اینترنتی مبتنی بر آن 0.72 ثانیه طول میکشید.
اما در مقابل، کاربران برای بارگذاریهای اینترنتی مبتنی بر شبکه 3G با سرعت 5.9 مگابیت در ثانیه از خدمات مربوطه بهره میبردند و میانگین سرعت باز شدن هر صفحه اینترنتی هم 1.04 ثانیه بود.
این مطالعه روی 120 هزار کاربر صاحب گوشی هوشمند انجام شد و همچنین بررسی مجزایی بین خدمات ارایه شده از سوی اوپراتورهای بریتانیایی شامل EE، O2، Three و ودافون صورت گرفت.
در بین این مراکز EE سریعترین خدمات اینترنتی مبتنی بر شبکه 4G را ارایه میدهد ک سرعت بارگذاری مبتنی بر آن 18.6 مگابیت در ثانیه بود.
همچنین اوپراتور Three بالاترین سرعت برای گشتوگذارهای اینترنتی را مبتنی بر شبکه 4G فراهم میکرد که میانگین باز شدن هر صفحه اینترنتی مبتنی بر سرویسهای آن 0.63 ثانیه بود.
دوستان امضا ایشون حاوی موارد کلاه برداری که باعث کم شدن شارژ از خط شما میشه و خط خود ایشون شارژ میشه
حواستون باشه
دوست عزیز بنده اصلا قصد کلاه برداری نداشتم که امضا گذاشتم فقط می خواستم مردم بتونن از اپراتورهای میلیاردی و بی کیفیت شارژ بگیرن به این صورت که مسابقه های پیامکی ای توسط اپراتور مذکور تهیه شده که در صورت عضو شدن به شما یک کد می ده و اگر اون کد رو به ۳ نفر دیگه بدید تا به وسیله کد شما وارد مسابقه شود یک کد شارژ هزاری به شما می ده و همین طور ادامه مثل یک هرم
اگه حرف بنده رو قبول ندارید با ۷۰۰ تماس بگیرید و قضیه این مسابقه های پیامکی رو بپرسید
دوست عزیز اول تحقیق کنید بعد تحمت بزنید
من این جا رو قبول دارم اگه سما کد منو می زدید یکی از ۳ نفر می شدید و یک کد سارژ بنده دریافت می کردم
ولی از کاربر هیچ پولی کم نمی شد
حواستون باشه
ا
از شما که کاربر فعال هستید واقعا توقع نداشتم تحمت بزنید
خواهش می کنم همه رو به یک چشم نبینید اول تحقیق کنید بعد
خواهش می کنم تمنا می کنم تحقیق کنید بعد جواب رو قرار دهید تا این سیا رویی از من رفع بشه
مسابقه به این صورت می باشد که ابتدا توسط یک دوست وارد مسابقه می شوید و سامانه یک کد جدید برای شما میده حالا به شما می گه این کد رو به 3 نفر بدید تا وارد بازی بشه و اون وقت و یک شارژ هزاری برنده شوید و وقتی اون 3 نفر وارد مسابقه شدن به شما یک شارژ هزاری فرستاده می شه و این جا که ما شارژ رو گرفتیم فورا مسابقه رو لغو می کنیم
دوست عزیز خواهشن سیا رویی رو از بنده بشورید
تماس بگیرید با 700 یا پشتیبانی خود مسابقه ها (کفش طلایی و هنرمندان)
حتی می تونید عدد 1 رو به 201421 بفرستید تا وارد مسابقه شوید و خودتون قضیه مسابقه ها رو بفهمید
از مدیران خواهش می کنم پست رو حذف نکنن تا بی گناهی بنده رفع بشه خواهش می کنم
ArashMiniStar
12-04-2015, 19:39
چرا ایشون هر تاپیکی میره دعوا راه میندازه
مث تاپیک coc
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من متوجه شدم این لیستی که ایرانسل تحت عنوان شهرهای تحت پوشش تری جی و فورجی ارایه کرده به هیچ وجه صحت نداره. مثلا برای شهر خرمشهر هم تری جی و هم فورجی نوشته فعال. در صورتی که حتی تری جی هم وارد شهر نشده و فقط حومه شهر قابل دریافته
arash59b
12-04-2015, 20:20
چند روزه سرعت نسل ۳ خیلی خوب شده و بین ۶ تا ۱۰ مگ نوسان داره از اون مهمتر بالا رفتن کیفیت وب گردی و سرعت بارگذاری صفحات هست برای همین مواقعی که دانلود حجیم ندارم گوشی رو میزارم رو نسل ۳.
بخاطر نزدیک بودن و کیفیت بهتر سیگنال نسل ۳ مصرف باتری هم خیلی کمتر شده
اهواز
afshin-434
12-04-2015, 21:46
4G
Masoud-Susa
12-04-2015, 22:28
بعد از دزفول و اندیمشک تو شمال خوزستان؛ امروز چند منطقه شهر ما (شوش دانیال) هم تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار گرفت(دکل نزدیک ما البته تجهیز هم نشده حتی).
سعی میکنم اگه شد فردا تست سرعت بگیرم و اینجا قرار بدم.
امیدوارم سرعتش خوب باشه لااقل.
masooumi
12-04-2015, 23:11
ایرانسل اکثر شهرهای استان خراسان را خیلی وقته تجهیز کرده (اسفند سال پیش) ولی هنوز فعال نشده و ظاهرا مشکل تامین دیتا دارن توی استان خراسان رضوی
فریمان ، تربت حیدریه ، سبزوار ، تایباد و ... شهرهایی هستن که تجهیز شدن ولی بعضی ها را چندروزه فعال کرده ولی باقی مونده تا تامین دیتا
سلام
من اواخر بهمن که سبزوار بودم یکی از دکل های خیابون بیهق رو تجهیز کرده بودن، اگه الان راه اندازی شده پس یعنی حداقل سه یا چهار سایت رو فعال کردن، با توجه به ابزار بالای دکل میشه فهمید، پشت اون مستطیل سفیدای دراز هر طرف سه تا کوچکترش هست، که در مجموع میشن ۹ تا، اگه دکلی که نزدیک شماست این چیزا رو نداره، پس یعنی از دکل های دورتر شما سیگنال میگیری
مرسی بابت اطلاعات داداش
فعال شده ولی هنوز راه اندازی نشده چون مناطق شهر رو رفتم هیج جا انتن گرفت
یه خوبی داره دکل زیاد داره تو شهر
تو خیابون بیهق کجاست دکل تا برم مشاهده کنم؟
ادرس دقیق میدی؟
rahmank750
12-04-2015, 23:38
میخوام طرح نامحدود شبانه بزنم invalid میده
طرح رو برداشتن مگه ؟
بله برداشتن
بسته ها اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
mosa1365
13-04-2015, 01:54
دوستان چطور میتونیم اعتراض کنیم نسبت به برداشتن بسته نامحدود شبانه؟؟؟ راهی هست؟؟؟
اینم اونقدر اینور اونور جار زدن گندش در اومد ایرانسل هم دید همه دارن مفتکی شبی 50 گیگ دان می کنن برش داشت :angry:
اگه تعداد معترض ها زیاد باشه ممکنه بازم برگردونن.
masooumi
13-04-2015, 02:15
دوستان چطور میتونیم اعتراض کنیم نسبت به برداشتن بسته نامحدود شبانه؟؟؟ راهی هست؟؟؟
اینم اونقدر اینور اونور جار زدن گندش در اومد ایرانسل هم دید همه دارن مفتکی شبی 50 گیگ دان می کنن برش داشت :angry:
اگه تعداد معترض ها زیاد باشه ممکنه بازم برگردونن.
این یک طرح از طرف اپراتور بوده و حالا هم برداشته و هیچ اعتراض رسمی نمیشه بهش کرد
mcuteangel
13-04-2015, 09:17
مرسی بابت اطلاعات داداش
فعال شده ولی هنوز راه اندازی نشده چون مناطق شهر رو رفتم هیج جا انتن گرفت
یه خوبی داره دکل زیاد داره تو شهر
تو خیابون بیهق کجاست دکل تا برم مشاهده کنم؟
ادرس دقیق میدی؟
دقیق یادم نیست، ولی فکر کنم از سمت چهار راه به سمت غرب که بری یه دکل هست که تجهیز شده بود، سمت جنوب شهر تحت پوشش نبود هنوز
mcuteangel
13-04-2015, 09:25
دوستان کسی میدونه پهنای باند خراسان از کجا تامین ميشه؟
متاسفانه بعد از هفت ماه به جای پایداری شبکه، فضاحت رو مشاهده می کنیم ایرانسل پیشرو در ارائه تکنولوژی اما عقب افتاده در ارائه اینترنت و پهنای باند
به اینترانت ایرانسل خوش آمدید 50 گیگ 50 تومن و الا اینترنت که قیمتش اینطوری نمیشه که تر بزنه به کل شبکه
اینترنت با طعم با دایل آپ
حواستون باشه اینترنت اصلی شما رو سایت testmy.net نشون میده نه speedtest.net چون قبل از دانلود باید بگردی
malavan.ehsan
13-04-2015, 15:53
سلام
فرکانس 3G و 4G ایران الان چنده؟
سلام
فرکانس 3G و 4G ایران الان چنده؟
این سوال غلطه درستش اپراتور ایرانسل و ... هست
اما ایرانسل تری جی 2100 و 4 جی 1800 هست
طبق مصوبه تنظیم مقررات هم 2600 هست که فعلا خبری ازش نیست
تری جی همراه اولم فکر کنم 2100 و 4 جیش هم فعلا معلوم نیست
اگر می خواهی دستگاهی بخری حتما اف دی دی 800 900 1800 و 2600 رو داشته باشه اینطوری آینده نگری هم کردی
چرا هیچ جای شهر انتن نمیده؟
الان داره نزدیک 5 روزه که زدن فعال شده 3g ولی هنوز هیچی راه اندازی نشده
Masoud-Susa
13-04-2015, 22:08
بعد از دزفول و اندیمشک تو شمال خوزستان؛ امروز چند منطقه شهر ما (شوش دانیال) هم تحت پوشش نسل سوم ایرانسل قرار گرفت(دکل نزدیک ما البته تجهیز هم نشده حتی).
سعی میکنم اگه شد فردا تست سرعت بگیرم و اینجا قرار بدم.
امیدوارم سرعتش خوب باشه لااقل.
اینم نتیجه تستهایی که امروز گرفتم:
با v p n
:|
اینم نتیجه تستهایی که امروز گرفتم:
با v p n
:|
امروز و دیشب به معنای واقعی افتضاح بود. اینترنت ایرانسل فقط هفت صبح خوبه آخه اینم شد اینترنت. سرعت ایرانسل مثل طلا شده لحظه ای بالا و پایین میشه یک دقیقه بهت 10 مگ میده یک دقیقه بعدش یک مگم زورکی میده و این بین 12 تا دو شب بیشتره. جالبه یه دفعه ای سرعتت صفر میشه دوباره میاد بالا
masooumi
13-04-2015, 22:27
دوستان کسی میدونه پهنای باند خراسان از کجا تامین ميشه؟
فرستنده های شرکت ایرانسل مخصوص پهن باند در استان خراسان رضوی که کار اتمام آن تا پایان سال خاتمه میابد
1.ثامن الایمه(ابتدای جاده کلات)
2.کوی سیدی_خلج
3.قلعه زو
4.رباط سفید
5.پوژان
6.افنچنگ(سبزوار)
7.کاریز
8.کامه سفلی(گلدار)
9.کلات سفید
10.زو باران
11.درگز
12.سنگان
13.خلیل آباد
14.کوه سیاه گناباد(افقوی)
اطلاعات بیشتری در دست نیست
rezaei73
13-04-2015, 23:12
کسی می دونه چجوری می شه نت گوشی رو از H آورد رو H+؟
آخه تو یه منطقه گوشی دوستام H+ اما من H هست
در ضمن گوشی من HTC ONE E8
لازم نیست کاری انجام بدی. به قدرت سیگنال و دکلی که ازش میگیری بستگی داره، تا حالا روی گوشیت اچ پلاس رو ندیدی؟ بالاتر از هفت مگ سرعت نداشتی؟ بالاتر از هفت مگ حتما اچ پلاسه
سلام دوستان کسی میتونه تفاوت وکیفیت نرم افزارهای Odinروبرای من شهر بده وبفرماییدکامل ترینش کدوم یکی؟؟؟پیشاپیش ممنون از لطفتون
bobby2021
14-04-2015, 04:00
M8 اگه سیگنال داشته باشه +H وصل میشه ولی H نشون میده
bobby2021
14-04-2015, 04:08
arash59b
14-04-2015, 06:59
سلام و صبح بخیر
بچه ها یه سرویس سه ماه 18 گیگ فعال کردم ماه اول تموم شد
الان می خوام سه ماهه 50 گیگ فعال کنم می خوام ببینم دو ماه باقی مونده سرویس قبل به این سرویس اضافه میشه یا نه؟
amiralex65
14-04-2015, 07:12
منم m7 دارم همينطوره.ظاهرا HTC اينجوريه. H + نشون نمیده.
and-roid2
14-04-2015, 09:49
4G با سیگنال ضعیف:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ:
لطفا از testmy. net هم تست بزارید که سرعت تک کانکشن رو هم ببینیم
arash59b
14-04-2015, 10:26
نسل ۴ کیفیت خارجش بهتر از نسل ۳ هست
تا جایی که می دونم اسپید تست سرعت تک کانکشن رو میده
نسل ۴ کیفیت خارجش بهتر از نسل ۳ هست
تا جایی که می دونم اسپید تست سرعت تک کانکشن رو میده
نه عزیز اسپید تست مطمئنا تک کانکشن نیست. کافی همزمان دو تا تست از هردوتاشون بگیری مخصوصا آخر شب اونوقت متوجه میشی که سرعت وبگردیت یا برنامه های که با تی سی پی کار می کنن چقدره
arash59b
14-04-2015, 11:07
نه عزیز اسپید تست مطمئنا تک کانکشن نیست. کافی همزمان دو تا تست از هردوتاشون بگیری مخصوصا آخر شب اونوقت متوجه میشی که سرعت وبگردیت یا برنامه های که با تی سی پی کار می کنن چقدره
اتفاقا من چندین بار تست کردم سرعت تک کانکشن رو نشون میده
Masoud-Susa
14-04-2015, 11:50
امروز نسبتا سرعت بهتر شد. یکی دو ساعت پیش خونهمون رو هم زیر پوشش نسل سه برد!
فقط سیگنالش نمیدونم چرا از این بیشتر نمیشه؟! در حالیکه سیگنال نسل دو در حد عالیه. فاصله با دکل هم تفریبا 300 متر.
اینم تستهای سرعت:
(شهر شوش دانیال)
آخرین خبر: وزير ارتباطات به دليل توسعه پهناي باند اينترنت بدون پيوست فرهنگي کارت زرد گرفت - آخرین خبر: وزير ارتباطات به دليل توسعه پهناي باند اينترنت بدون پيوست فرهنگي کارت زرد گرفت
تاریخ انتشار: 94/01/25 11:57
and-roid2
14-04-2015, 12:08
لطفا از testmy. net هم تست بزارید که سرعت تک کانکشن رو هم ببینیم
بعد از اینکه تست های قبلی رو گرفتم نت به طرز عجیبی بهم ریخت و پینگا کشید بالا! حتی داخلی...
با speedtest هم نمیتونم تست بگیرم!
شما از چه برنامه ای برای مودم جهت چک کردن سیگنال در کامپیوتر استفاده میکردی؟
---------------------
از حساب چند کاربرم 5016مگ باقی مانده بود که امروز اومدم استفاده کنم و دیدم شده 980 مگ!!:n04:
بعد از اینکه تست های قبلی رو گرفتم نت به طرز عجیبی بهم ریخت و پینگا کشید بالا! حتی داخلی...
با speedtest هم نمیتونم تست بگیرم!
شما از چه برنامه ای برای مودم جهت چک کردن سیگنال در کامپیوتر استفاده میکردی؟
---------------------
از حساب چند کاربرم 5016مگ باقی مانده بود که امروز اومدم استفاده کنم و دیدم شده 980 مگ!!:n04:
mdma: a mobile data monitoring application[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود. خیلی خوب اینم ده کارکتر
and-roid2
14-04-2015, 15:56
mdma: a mobile data monitoring application
این برنامه در مودم tp-link 7350 کار نمیکنه؟
این برنامه در مودم tp-link 7350 کار نمیکنه؟
نمی دونم. ممکن کار نکنه مودم من هواوی هست و جواب میده. البته احتمالا باید نرم افزار اختصاصی تی پی لینک یه جایی سیگنال رو به عدد نشون بده
وضع ایرانسل هر روز داره بدتر میشه تست 3g از سرور خارجی
Masoud-Susa
14-04-2015, 17:40
وضع ایرانسل هر روز داره بدتر میشه تست 3g از سرور خارجی
این سرعت آپلود شوخیه دیگه؟!
+
اینم سرعت دانلود من الان با سیگنال متوسط:
البته این حداکثرشه. حداقل هم 500
saeeddeeas
14-04-2015, 17:53
گلکسی اس ۶ در ایران به همراه سیم کارت های ایرانسل عرضه خواهد شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سرعت آپلود شوخیه دیگه؟!
+
اینم سرعت دانلود من الان با سیگنال متوسط:
البته این حداکثرشه. حداقل هم 500
فکر کنم باگ خود نرم افزار speedtest هست که سرعت اپلود را غیر واقعی نشون داده
اتفاقا من چندین بار تست کردم سرعت تک کانکشن رو نشون میده
speedtest 4 کانکشن هست .
binaafarin
14-04-2015, 18:33
گلکسی اس ۶ در ایران به همراه سیم کارت های ایرانسل عرضه خواهد شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چخبر سعید
نکنه دل از نوت 3 کندی ومیخوای بخاطر سیمکارت ایرانسل اس6:n19: بخری
فکر کنم بسته های نامحدود دوباره برگشت. الان صفحه تعرف ها و بسته های افزایشی با هم ادغام شده و 1روز و یک هفته نامحدود همچنان تو لیست هست !کسی این 2 روز اخیر بسته نامحدود درخواست داده ؟
seetherali
14-04-2015, 19:12
فکر کنم بسته های نامحدود دوباره برگشت. الان صفحه تعرف ها و بسته های افزایشی با هم ادغام شده و 1روز و یک هفته نامحدود همچنان تو لیست هست !کسی این 2 روز اخیر بسته نامحدود درخواست داده ؟
منم همین فکر رو میکنم. چون هنوز هم ستاره 555 که میزنی گزینه 6 که نامحدود ان هستن , خب اگه میخواستن بردارن که اینا رو هم بر میداشتن دیگه ! احتمالا موقتی برداشته شدن. فعلا که نمیشه درخواست داد. همون invalid request میزنه
چرا این سرعت های 20 مگ 10 مگ دانلود رو روی وایمکس نمیارن؟
HardwareMaster
14-04-2015, 19:30
خب این چه فایده ای داره؟!
اپراتورهای معروف جهان مثل AT&T که میایند گوشی لاک شده عرضه می کنند عوضش با قیمت پایینتر و اقساط اون رو واگذار میکنند
یک سیمکارت اعتباری ایرانسل 8 ت قیمتشه. الان سامسونگ و ایرانسل با این طرحشون چه مزیتی برای مشتری قائل شدن؟ اون اینترنت یکساله اش هم فکر کنم اگر ترافیکش رو اعلام کنن خواهیم دید که بیشتر شوخی باشه
چخبر سعید
نکنه دل از نوت 3 کندی ومیخوای بخاطر سیمکارت ایرانسل اس6:n19: بخری
مشکلی نیست لاکش کنن قیمت رو بیارن پایین مردم می خرن
matr!x_2008
14-04-2015, 20:13
سرعت خیلی کند شده... سرعت از 150 بیشتر نمیره.
and-roid2
14-04-2015, 21:38
از دوستان درخواست دارم که در شبکه های اجتماعی که ایرانسل در انها حضور دارد(بخصوص در اینستگرام) از ایرانسل بخوان که بسته های نامحدود شبانه را مجددا ارایه بده.....:n16:
mohammad.asghari
14-04-2015, 21:43
چرا اینقدر سرعتا افتضاح شده!؟کسی از دوستان اطلاعی نداره؟
pnumphysic
14-04-2015, 21:56
آیا در تمام مناطق مشهد یا شهرستانهای دیگر هم پشتیبانی میشه
afshin-434
14-04-2015, 21:56
طرف نمیدونم رییس کدوم بخش بود اومده توی شبکه خبر میگه چون امسال مردم از طریق شبکه های اجتماعی پیام ارسال کردند، حدود ۱ میلیارد کمتر SMS نسبت به پیشبینی ما ارسال شده واسه همین به اوپراتورها ضرر وارد میشه و باید با تغییر تعرفه دیتا و کنترل شبکههای اجتماعی این مقدار پول رو از این طریق به اپراتورها برگردونبم.
بعد خبرنگاره هیچی بهش نمیگه!
آخه خداوند به انسان قوهی تعقل داده. این حرف با هیچ منطقی قابل توجیه نیست. ابن حرف رو خداییش یه آدم بیسواد هم نمیزنه.
مثل اینه که بیانبگن چون مصرف برق خونه شما پایین اومده باید هزینه برق رو ببریم بالا! این با عقل کی جور در میاد؟
دقیقا منظور آقای رییس اینه که با ظلم به مشتری از فروشنده حمایت کنیم.
بدتر از اون آقای رییس، کسیه که ایشون رو پشت میز گذاشته. من اگر قدرتی داشتم در کمتر از نیم ساعت بعد از این مصاحبه ایشون رو فورا از اونجا مینداختم بیرون.
حمایت از فروشنده خیلی عالیه ولی نه با ظلم به مشتری. در ضمن اول باید از مشتری حمایت بشه نه فروشندهای که حتی SMS پایان ترافیک رو هم ارسال نمیکنه تا بلکه چند مگی اینترنت آزاد باهامون حساب کنه.
هیچ کی نمیاد بگه آقای ایرانسل تو را به خدا این درآمدشما حلاله؟! واسه چی SMS پایان ترافیک رو ارسال نمیکنی. مگه مردم مسخرهی شمان که روزی ۴۰ مرتبه کد ترافیک بزنن مبادا تموم بشه.
مردم دارن بابت همین اینترنت به درد نخور شما و استفاده از اون شبکههای اجتماعی کلی پول اضافی میریزن توی جیب سیاه چالهی اوپراتورها مفتی که از شبکههای اجتماعی استفاده نمیکنن.
وزیر ارتباطات هم امروز تازه از طریق خبرنگاران فهمیدن که ایرانسل SMS پایانترافیک رو ارسال نمیکند و دستور پیگیری دادند واقعا خسته نباشند! معلوم نیست دقیقا چه خبره کلا گویا اصلا نظارتی روی هیچچیز وجودنداره. کسی که باید اول نفر بدونه این مسئله تازه بعد این مدت فهمیده!
البته اینا تازه افراد نخبه و به ظاهر متدین ما هستند.
اکثر مردم که کارشون اینه صبح از خواب بیدار شن سر بقیهروکلاه بذارند.
بعد میگن مشکل این مملکت تحریمه. قسم میخورم مشکل این مملکتتحریم نیست خود مردم و مسئولان هستند.
من وقتی خودم سر هموطنمرو کلاه میذارم و اونم سر من رو کلاه میذاره، چه توقعی از آمریکا دارم؟! باز دم آمریکا و اروپا گرم که میاد روبازی میکنه و میگه من تحریمتون کردم چون خوشم ازتون نمیاد.
۹۰ درصد فروشندهها جنسای توی مغازشون به صورت لحظهای تغییر قیمت میده. اینم تقصیر تحریماس؟
این کار درسته؟! این درآمد حلاله؟! اصلا دین رو بذاریم کنار، با کدام اصول و طرز فکر انسانی این کار قابل توجیهه؟
مثلا دلار از ۳۱۰۰ شده ۳۲۰۰ قبوله! ولی اگه همون لحظه یک جنس از کارخانه سازنده خریداری بشه و وارد ایران بشه و برسه دست فروشنده، اون موقع بایدقیمتش بره بالا. تازه جنس قدیمی باید با همون قیمت قدیمی فروخته بشه.
قدیما که مردم اکثرا حلال خور بودن، ساعت ۶-۷ صبح میرفتن سر کار آخرشم هشتشون گروی نهشون بود.
الآن فروشنده تازه ساعت ۹ صبح از خواب پا میشه و تا شب هم کلی پول به جیب میزنه.
علی (ع) میفرمایند: «آنچه برای خود می پسندی، برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران نپسند؛ با دیگران چنان رفتار کن که دوست داری با تو رفتار شود».
اگه همین یک مورد رو مردم اجرا کندد نصف مشکلات حل میشه.
چرا هزینه اسمس فارسی ایرانسل بجای 105 ریال 115 ریال میندازه؟؟
یبار 105 میندازه یبار 115
عید هم که کلا پایان ترافیک رو هم که نمینداخت معلوم نبود هر اسمس چند هزار تومن کم میکرد
آخه کدوم آدم عاقلی Motorola Nexus 6 رو نمیخره و به جاش گلکسی خَز ۶ مگیره با ۸۰۰ تومن قیمت بیشتر؟!
سنسور اثر انگشت هم که با هر ۱۰ انگشت دست و انگشتان شست پا هم باز میشه اینقدر داغونه.
به قول سهراب سپهری: دست هر کودک ده ساله شهر گوشی گلکسی* خزی است.
*البته خز بودن برند گوشی سامسونگ کلیه و شمال نوت و ... هم میشه.
نمیدونم چه جوریه که از همه چیز تحریممون کردن ولی گوشیها و محصولات سامسونگ ۱ روز بعد از انتشار رسمی دست ملت ایرانه! اونم با قیمت کاملا واقعی.
اگه بازار ایران نبود الان سامسونگ چیکار میکرد؟
ایرانسل هم به جای اینکه گوشی رو با قیمت کمتر ارائه بده مطمئم باشید پول سیمکارت و اینترنت رو رو هم به قیمت گوشی اضافه میکنه
گوشی خز فقط آیفون یعنی الان دست همه جور بشری میبنی یعنی هم قشر چامعه دارن مثل آرایشگرها که همشون آیفون 6 دیگه انقدر خز شد بچه میلیاردها هیچ کدوم دیگه با ایفون عکس نذاشتن همشون فروختن رفتن دنبال بلک بری که روزنامه هفت صبج هم نوشت که موبایل فروش ها گفتن بچه میلیاردها آیفون نمیگیرن گوشی معروف همیشه خز میشه حتی با این وضع تحریم و.... هم اس 6 خز میشه هم آیفون 6 که بدجور خز شد رفت پی کارش
اسپم نشه امروز سرعت خیلی افتضاح بود مشخصا برای فیلترینگ هوشمند بود منکه دیگه چیزشکنی برام کار نمیکنه قبلا کار میکرد ولی قطع و وصل میشد حالا کلا از کار انداختن بعد نمیدونم کسی تجربه کرده قبلا چیز شکن اگر زیاد اسرار میکردی حتی انتن گوشی هم میرفت چه چیزهای قیلتر میشه فشن مد مردانه هم فیلتره میشه! دارن خودشون رو برای جنگ کره شمالی دیگه آماده میکنن
mohebronaldo
15-04-2015, 00:40
کسی تو شهرش دکل 4G دیده هرکی دیده عکس بگیره بزاره
ارائه مجوز 3G و 4G موبایل برای وزیر ارتباطات گران تمام شد/ پیشرفت 5 درصدی شبکه ملی اطلاعات
:V13::V13::V13:
afshin-434
15-04-2015, 06:55
گوشی خز فقط آیفون یعنی الان دست همه جور بشری میبنی یعنی هم قشر چامعه دارن مثل آرایشگرها که همشون آیفون 6 دیگه انقدر خز شد بچه میلیاردها هیچ کدوم دیگه با ایفون عکس نذاشتن همشون فروختن رفتن دنبال بلک بری که روزنامه هفت صبج هم نوشت که موبایل فروش ها گفتن بچه میلیاردها آیفون نمیگیرن گوشی معروف همیشه خز میشه حتی با این وضع تحریم و.... هم اس 6 خز میشه هم آیفون 6 که بدجور خز شد رفت پی کارش
اسپم نشه امروز سرعت خیلی افتضاح بود مشخصا برای فیلترینگ هوشمند بود منکه دیگه چیزشکنی برام کار نمیکنه قبلا کار میکرد ولی قطع و وصل میشد حالا کلا از کار انداختن بعد نمیدونم کسی تجربه کرده قبلا چیز شکن اگر زیاد اسرار میکردی حتی انتن گوشی هم میرفت چه چیزهای قیلتر میشه فشن مد مردانه هم فیلتره میشه! دارن خودشون رو برای جنگ کره شمالی دیگه آماده میکنن
من جدیدترین آیفون رو مجانی هم بدن بهم دست بهش نمیزنم!
بعدشم مگه بچه میلیاردرها کی هستند که من بخوام از اونا تقلید کنم و هرچی اونا دستشون میگیرن من بخرم. (که چی که بگم پولدارم مثل اونا؟! یعنی اینقدر احمق شدم که طرز فکرم این باشه؟!)
اتفاقا این کارهایی که بهش میگیم خز رو اونا سر مردم درآوردن.
کلا نه به اون بچه میلیاردرها اعتقادی دارم نه سامسونگ و نه آیفون! الآن هم گویا به قول شما زدن توی کار بلک بری!
اتفاقا اعمال و رفتار اون بچه میلیاردرها واسه من کاملا خز محسوب میشه.
من منظورم این بود واسه چی ۸۰۰ هزاز تومان بیشتر به یه گوشیای پول بدیم که سامسونگ دو ماه بعد مدل جدیدی میزنه و دیگه زیاد ازش پشتیبانی نمیکنه. درصورتی که موتورولا رو با قیمت ارزون تر میشه خرید. و گوگل همیشه هم پشتیبانیش میکنه.
کلا منظورم اینه سامسونگ اینقدر گوشی داده بیرون که حسابش از دست خودش در رفته و این نه برای مشتری خوبه و نه خودش. ولی موتورلا نکسوس ۶ توسط خود گوگل پشتیبانی میشه.
از سامسونگ و اپل هم واسه این بدم میادکه حس میکنم دارن پول اضافی از مردم میگیرن.
البته این پست اسپمه و من واقعا عذر میخوام.
اوپراتورهای اروپا گوشی را با قیمت نصف میدن دیچست مردم و از طریق خدمات درآمدزایی میکنند اینجا فقط بلدن از مردم پول بگیرند. (اینم واسه اینکه اسپم نشه)
seetherali
15-04-2015, 08:54
من جدیدترین آیفون رو مجانی هم بدن بهم دست بهش نمیزنم!
بعدشم مگه بچه میلیاردرها کی هستند که من بخوام از اونا تقلید کنم و هرچی اونا دستشون میگیرن من بخرم. (که چی که بگم پولدارم مثل اونا؟! یعنی اینقدر احمق شدم که طرز فکرم این باشه؟!)
اتفاقا این کارهایی که بهش میگیم خز رو اونا سر مردم درآوردن.
کلا نه به اون بچه میلیاردرها اعتقادی دارم نه سامسونگ و نه آیفون! الآن هم گویا به قول شما زدن توی کار بلک بری!
اتفاقا اعمال و رفتار اون بچه میلیاردرها واسه من کاملا خز محسوب میشه.
من منظورم این بود واسه چی ۸۰۰ هزاز تومان بیشتر به یه گوشیای پول بدیم که سامسونگ دو ماه بعد مدل جدیدی میزنه و دیگه زیاد ازش پشتیبانی نمیکنه. درصورتی که موتورولا رو با قیمت ارزون تر میشه خرید. و گوگل همیشه هم پشتیبانیش میکنه.
کلا منظورم اینه سامسونگ اینقدر گوشی داده بیرون که حسابش از دست خودش در رفته و این نه برای مشتری خوبه و نه خودش. ولی موتورلا نکسوس ۶ توسط خود گوگل پشتیبانی میشه.
از سامسونگ و اپل هم واسه این بدم میادکه حس میکنم دارن پول اضافی از مردم میگیرن.
البته این پست اسپمه و من واقعا عذر میخوام.
اوپراتورهای اروپا گوشی را با قیمت نصف میدن دیچست مردم و از طریق خدمات درآمدزایی میکنند اینجا فقط بلدن از مردم پول بگیرند. (اینم واسه اینکه اسپم نشه)
نمیخوام اسپم کنم. ولی یعنی چی احساس میکنید که پول اضافی از مردم میگیرن ؟!!
آیفون نسبت به امکاناتی که داره قیمتش مناسبه. توی ایران با قیمت دلار گرون در میاد وگرنه 800 دلار واسه کسی که در ماه چند هزار دلار درآمد داره پولی نیست. تازه هر چند سال یکبار هم اپل یه مدل میزنه و نیازی به تعویض نداره.
توی اروپا هم معمولا فقط محصولات اپل دسته دومشون خرید دار داره.
HardwareMaster
15-04-2015, 09:52
امروز سمت قلعه ساختمان کاری داشتم سرعت خوبی داشت. با فندق شکن از سرور خارج هم فایلی گرفتم تا 10 Mbps میرسید که برای خودش رکوردی بود توی مشهد. البته بین دو تا دکل یکی 7.2 مگ و دیگری 42.2 مگ هر دو در فاصله ی حدود 330 متر نوسان داشت
دوستان هر پستی احساس می کنید خلاف قوانین تاپیک هست یا موضوع بی ربط مطرح میشه هیچ کاری نداره گزارش تخلف رد کنید رسیدگی میشه به مورد.:n16:
masooumi
15-04-2015, 16:21
ای بابا همین هم که تو زرد از آب در اومد
طرحی که امروز اعلام شد.
با خرید گوشی s6 یک عدد سیم کارت 4g ایرانسل هدیه داده میشود.
با فعالسازی سیم کارت و خرید هر یک از بسته های اینترنت همراه به مدت یکسال ، 20% حجم بسته خریداری شده ترافیک رایگان دریافت خواهید کرد...
یعنی واقعا ایرانسل و سامسونگ خودشونو هلاک کردن با این طرحشون...:n04::n04::n04:
فقط اگر اینترانت می خواهید برید سراغ ایرانسل. اگر دنبال سرویبس پایدار هستید دور ایرانسل رو خط بکشید
الان من چی بگم
اینم با وی پی داخلی هست از همون پاریس فردا نگید سرور پاریس مشکل داشت
اوضاع اینترنت به شدت امروز خرابه
زنگ زدم پشتیبانی میگه گزارش خرابی نمیگیریم
Masoud-Susa
15-04-2015, 18:22
چرا اینجوریه این ایرانسل؟ الان فقط و فقط بعضی سایتهایی که سرورشون داخله رو باز میکنه. حتی همین انجمن رو هم باز نمیکنه! رسما داره اینترانت ارائه میده به ما.
saeeddeeas
15-04-2015, 18:37
چرا اینجوریه این ایرانسل؟ الان فقط و فقط بعضی سایتهایی که سرورشون داخله رو باز میکنه. حتی همین انجمن رو هم باز نمیکنه! رسما داره اینترانت ارائه میده به ما.
ظاهرا مشکل سراسری هست، مبین نت هم چند روزه اینجوریه
and-roid2
15-04-2015, 19:12
اینجا وضعیت الان که تست کردم خوبه و مشکلی نداره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت: من نمیدونم چه رابطه ای بین ایرانسل و p30world که هر وقت تست سرعت گذاشتم وضعیت نت داغون میشه!
نت 4G ما هم ر--د.....:n21::n02:
==============
جهت اطلاع:
دوستانی که بسه اینترنتی چند کاربره دارن از کد *141*29# استفاده کنن.
دیروز من از طریق پنل کاربری و کد *400*1*3# حجم اینترنت چندکابره رو که چک میکردم اشتباه نشون میداد.با پیگیری هایی که کردم سیستمشون در حال تغییر هست و از کد *141*29# باید استفاده کنید....
MOH@ND3S
15-04-2015, 19:37
از زمانی که فیلترینگ هوشمند داره فاز های دیگش اجرا میشه رفته رفته هم اینترنت تبدیل به اینترانت میشه!
الان این فقط مشکل ایرانسل نیست...آسیاتک و همراه اول و شرکت های دیگه هم تو وایبر - اینستاگرام و مخصوصا سایت هایی که از پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنن خیلی دیر باز میشن یا اصلا باز نمیشن!!
شانس ببین هم آنتن دهی خوب شد فیلترینگ هوشمند راه افتاد منم 4g ندارم ولی 3g خوبه یک مشت بیسواد مملکت گرفتن باسوادها هم جهت فیلتر هوشمند استفاده میشن!
فیلترینگ واقعا هوشمنده من vpn master نصب کردم نمیتونستن قطع کنن ولی بعد 1 دقیقه انتن گوشی به کل رفت چندبار امتجان کردم بازم همینطور شد!
ظاهرا مشکل سراسری هست، مبین نت هم چند روزه اینجوریه
عزیز من از فن آوا adsl هم دارم ( زاپاسه)روی دو مگه الانم هیچ مشکلی نداره. زمان هایی که ایرانسل مشکل داشته اومدم فن آوا بدون مشکل بوده اینم تست الانم
من امروز با اینترنت 3g ایرانسل هیچ سایت خارجی رو نمیتونم باز کنم فقط سایت های داخلی باز میشه
ولی با 2g باز میشه مشکل چیه ؟
and-roid2
15-04-2015, 22:42
من امروز با اینترنت 3g ایرانسل هیچ سایت خارجی رو نمیتونم باز کنم فقط سایت های داخلی باز میشه
ولی با 2g باز میشه مشکل چیه ؟
مشکل از تغییر مسیر اینترنت بین الملل هست که مسیر ترکیه رو انداختن برای ایرانسل و سرور خارجی بشدت مشکل پیدا کرده.
matr!x_2008
15-04-2015, 22:47
مشکل سراسریه... امروز همش قطع وصل میشد.... سرعتم که نهایت 100 کیلوبایت... معلوم نیست ایرانسل این پولا رو که میخوره چرا یکم پهنای باند نمیخره!!! 4G بدون پهنای باند مثل دایال اپه:n09:
مشکل از تغییر مسیر اینترنت بین الملل هست که مسیر ترکیه رو انداختن برای ایرانسل و سرور خارجی بشدت مشکل پیدا کرده.
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شهرک گلستان امشب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور داخلی، خارجی کلا تعطیله.
XPERIA Z3
and-roid2
15-04-2015, 23:08
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 trace بگیری مسیر مشخصه.
تایم اوت شدید + کمبود پهنای باند داره.
and-roid2
15-04-2015, 23:15
در منطقه ما انتن 4G سیگنالش قطع شد.
3G هم دیتا نداره:n29:
matr!x_2008
15-04-2015, 23:18
یه سوال؟ برای خانواده میخوام سیمکارت ایرانسل بگیرم... سیمکارت هدیه رو همونجا میده؟ یا باید صبر کنم تا 1 ماه دیگه پست بیاره؟
starpars
16-04-2015, 01:08
از ساعت 10 شب حتی علامت H هم نمیومد ولی سر ساعت 2 شب وصل شد سرعت هم تا 1100KB داره میره
اما کماکان سرور خارج بدون دور زدن قطعه
سلام دوستان،
من با آی پی اینترنت خیرانسل مشکل دارم، به من ip خارجی assign میکنه. الان آی پی من این هست:66.249.93.20
سایتهای داخلی مثل سایت دانشگاه رو نمیتونم با آی پی های خارجی باز کنم، چیکار کنم؟
اینترنت دیگه ای هم ندارم. راهی هست کاری کنیم ip داخلی بهم بده؟
masa_1379
16-04-2015, 09:25
ایرانسل از دیروز خیلی مشکل پیدا کرده معلوم نیست چه خبر هست
Arsenal2012
16-04-2015, 09:50
یه سوال؟ برای خانواده میخوام سیمکارت ایرانسل بگیرم... سیمکارت هدیه رو همونجا میده؟ یا باید صبر کنم تا 1 ماه دیگه پست بیاره؟
اگه از مرکز اصلی ایرانسل سیم کارت جدید بخری همونجا سیم هدیه رو میدن ولی اگه از مغازه موبایل فروشی سیم کارت بخری بعدا پست واست میاره
starpars
16-04-2015, 11:27
ایرانسل حسابی ریخته تو خودش:n21:
به یه سری ip خارجی میده سایتای داخلی نمیتونن برن
به خیلی هام ip داخلی میده سایتای خارجی هیچی نمیاد
اینجام کسی پست نمیده چون نمیتونن بیان p30
(حذف شد)
and-roid2
16-04-2015, 11:30
امروز 15 تومن از حسابم , ایرانسل به اشتباه کم کرد!
بجای اینکه از بسته اینترنت چند کاربرم کم بکنه مستقیم از شارژ اصلی کم کرد....
معلوم نیست چکار دارن میکنن
ahwazp30
16-04-2015, 12:58
دوستان الان اینترنت ایرانسل در کلیه حالت ها (نسل 1و 2و 3 و 4 ) توی اهواز قطعه .لطفا اعلام وضعیت کنید .ایا سراسریه یا فقط توی اهواز اینطوره ؟
ghasede_del
16-04-2015, 13:03
سلام دوستان
الان 2 روز هست میخوام نامحدود شارژ کنم invalid request میده مشکل از کجاست؟
با *555*5# میزنم و جلو میرم ولی تا طرح نامحدود رو میزنم این ارور رو میده البته بقیه طرحها کار میکنه
دوستان الان اینترنت ایرانسل در کلیه حالت ها (نسل 1و 2و 3 و 4 ) توی اهواز قطعه .لطفا اعلام وضعیت کنید .ایا سراسریه یا فقط توی اهواز اینطوره ؟
ایمیل بده ببین مشکل از کجاس.؟
سلام دوستان
الان 2 روز هست میخوام نامحدود شارژ کنم invalid request میده مشکل از کجاست؟
با *555*5# میزنم و جلو میرم ولی تا طرح نامحدود رو میزنم این ارور رو میده البته بقیه طرحها کار میکنه
فعلا برداشته شده این طرح
Masoud-Susa
16-04-2015, 13:22
تو کل خوزستان این مشکل هست. البته فقط بعضی سایت های داخلی رو باز میکنه. مثل سازمان سنجش و خبرآنلاین و رجانیوز!
Amir-Rainman
16-04-2015, 13:31
دوستان ، اوایل ماه یه بسته یه هفته 5 گیگ گرفتم، تاریخ اعتبار تا 1/29 هست، الآن حدود 3 گیگ ازش دارم، اگه یه بسته ماهانه بزنم، الآن اعتبار بسته 5 گیگ تا همین 29 میمونه یا با تاریخ اعتبار بسته جدید یکی میشه و تا تاریخ بسته جدید اعتبارش میمونه؟!!
امروز بسته 1 گیگ 1 ماهه خریدم
هیچ کجای اصفهان حتی نتونستم 1 سایت باز کنم
یعنی وصل بودن و نبودن ایرانسل یکی بود
قبلا خیلی بهتر بود .
صد رحمت به همراه اول .
seetherali
16-04-2015, 13:56
درسته. دیروز از گلستان بگیر تا نادری, 4 شیر قطع بود همه جا, 4 جی شاید وصل باشه. سایت های داخلی رو باز میکنه ولی.
masa_1379
16-04-2015, 14:00
تهران هم خراب هست
مشهد پارک ملت اینترنت نسل سوم ایرانسل وصل میشد ولی دیتا نداشت الان هم سرعتش زیاد جالب نیست
Mr.World.Wide
16-04-2015, 16:16
آقا سرعت سمت قم اصلا کلا افتضاحه
فور جی در حد 30 کیلو سرعت میده
اصلا انجمن رو نمیشه باز کرد
قضیه چیه؟؟؟
از دیروز یهو خراب شد
دیشب هم که ساعت ده کلا اینترنتش رفت
امروزم مثل دیروز سرعت افتضاحه
ahwazp30
16-04-2015, 16:19
مشهد پارک ملت اینترنت نسل سوم ایرانسل وصل میشد ولی دیتا نداشت الان هم سرعتش زیاد جالب نیست
از وصل شدن که وصل میشه.منظورم این بود که پیج وا نمیکنه وگرنه به شبکه کانکت میشه .مکالمه هم میشه کرد .فقط سند و رسیو نداره.
ghasede_del
16-04-2015, 16:25
این بسته های شبانه دیگه برنیگرده؟ اخه حال گیریه که؟
این بسته های شبانه دیگه برنیگرده؟ اخه حال گیریه که؟
خودشون که میگن برنمیگرده
ایرانسل الان فقط برای وبگردی و دانلود سبک خوبه
اگه ایرانسل میتونست یه بسته های با تایم رایگان مثلا حداقل دو یا سه ساعت در شبانه روز اضافه کنه خوب میشد
از وصل شدن که وصل میشه.منظورم این بود که پیج وا نمیکنه وگرنه به شبکه کانکت میشه .مکالمه هم میشه کرد .فقط سند و رسیو نداره.
خوب منم همینو گفتم دیتایی نیست فقط وصل میشه
vahid_civil
16-04-2015, 17:06
با یک گوشی دو سیم کارته میشه همزمان با اینترنت دو تا اپراتور وصل شد ؟ همراه اول تو تهران واسه من خیلی جاها 3g به بالا هست ولی سایتی رو باز نمیکنه . فقط واسه نرم افزارهای شبیه وایبر خوبه
با یک گوشی دو سیم کارته میشه همزمان با اینترنت دو تا اپراتور وصل شد ؟ همراه اول تو تهران واسه من خیلی جاها 3g به بالا هست ولی سایتی رو باز نمیکنه . فقط واسه نرم افزارهای شبیه وایبر خوبه
همزمان نه
......
ali_mohandes
16-04-2015, 17:26
سلام
کسی نمی دونه چرا سه روزه ایرانسل توی کاشون ایمترنتش وصل میشه ولی سند و رسیو نداره؟؟؟؟؟
خیلی سرعتش خوبه توی کاشان
Amir-Rainman
16-04-2015, 17:30
دوستان ، اوایل ماه یه بسته یه هفته 5 گیگ گرفتم، تاریخ اعتبار تا 1/29 هست، الآن حدود 3 گیگ ازش دارم، اگه یه بسته ماهانه بزنم، الآن اعتبار بسته 5 گیگ تا همین 29 میمونه یا با تاریخ اعتبار بسته جدید یکی میشه و تا تاریخ بسته جدید اعتبارش میمونه؟!!
دوستان جواب سوال بالا رو بدید ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم، من یه بسته اینترنت دارم، یکی هم بسته ترکیبی دارم، در حال حاظر دارم از بسته اینترنت ترکیبی استفاده میکنم،راهی داره از بسته اینترنت استفاده کنم، وقتی تموم شد از اعتبار اینترنت بسته ترکیبی استفاده کنم؟؟!
Lord Farshad
16-04-2015, 18:37
گویا کارت زرده اثر خودشو گذاشته :n02: ...
گویا کارت زرده اثر خودشو گذاشته :n02: ...
میگن تو همون جلسه یکی از نمایندها مخالف ارائه اینترنت پرسرعت از پس داد زده بود و بالا و پایین پریده بوده شورتش جر خورده بود
saeeddeeas
16-04-2015, 19:15
میگن تو همون جلسه یکی از نمایندها مخالف ارائه اینترنت پرسرعت از پس داد زده بود و بالا و پایین پریده بوده شورتش جر خورده بود
همه جای دنیا همه چی به نفع مردم هست ولی اینجا، دولت، مجلس و همه ارگان ها و سازمان ها همه تلاششان رو میکنن تا بیشترین فشار رو به مردم وارد کنن!!!
به کلی هزینه اضافی و زیاد میری یه گوشی میخری بعدش آیا تو شهرت شانس بیاری تحت پوشش باشی یا نباشی بعدش آیا شانس بیاری پهنا و طول و عرض اینترنت تو شهرت درست باشه یا نباشه بعدش حالا با کلی هزینه گران میری گیگ میخری تازه میخوای وصل شی میبینی ااا اینهمه مسیر رو رفتی همش الکی بود!!!
miladsalary
16-04-2015, 19:32
بندر عباس هم از دیروز فقط سایت های داخلی رو باز میکنه،حالا منو بگو ک بعد از چند ماه دوساعت قبل این ک قطع بشه بسته یک ماهه گرفتم.دیشب هم ک کلا اس ام اس ن میشد فرستاد ن چیز دیگه.واقعابهترین اپراتورها رو داریم
and-roid2
16-04-2015, 19:40
آقا سرعت سمت قم اصلا کلا افتضاحه
فور جی در حد 30 کیلو سرعت میده
اصلا انجمن رو نمیشه باز کرد
قضیه چیه؟؟؟
از دیروز یهو خراب شد
دیشب هم که ساعت ده کلا اینترنتش رفت
امروزم مثل دیروز سرعت افتضاحه
سرعت و پینگ با بعضی رنج آی پی ها هنوز خوبه.
منتهی باید انقدر دیسکانکت بکنید و تست کنید تا اون ip که وضعیتش خوبه براتون بیفته.
matr!x_2008
16-04-2015, 21:21
فقط سرور داخلی خوبه... تازه همونم قظع وصلی داره! امروز که حتی نمیشد با کد *141# موجودی بگیری.... انتقال اعتبارم که 10 بار باید زد تا یک بار کار کنه!!!! اصن به هم ریخته ایرانسل:n23:
من که از اول سال بوسیدم گذاشتم کنار تا دوباره درست بشن
پستهای قبلی منو بخونید هی داد زدم فقط سرور دخلی دانلود میشه گفتید برو ایپی خارج ووووو رو بزن یا وی پی.....
حالا برید همون کاری که پیشنهاد دادید رو برای خودتون بکنید
vahid_civil
16-04-2015, 21:40
سرعت اینترنت 4g ایرانسل چقدر هست در عمل ؟ (تهران)
توی باز کردن صفحات مشکلی نداره ؟
mohebronaldo
16-04-2015, 22:00
مال من مشکل نداره سایت باز میکنه آی پی هم تغییر نکرده
mohebronaldo
16-04-2015, 22:06
کی دکل فورجی دیده لطفا عکسشو بزاره
and-roid2
16-04-2015, 22:09
کی دکل فورجی دیده لطفا عکسشو بزاره
mohebronaldo
16-04-2015, 22:12
این دکل تریجی هست تو محل ما یکی هست شبیه همین
mohebronaldo
16-04-2015, 22:13
یه بار تو انجمن گذاشتن شبیه همینو بچه ها گفتن تریجی هست
and-roid2
16-04-2015, 22:23
این دکل تریجی هست تو محل ما یکی هست شبیه همین
این دکلی که عکسش رو قرار دادم از 3G و 4G ساپورت میکند و من ازش سیگنال 4G دریافت میکنم.
دکل 3G به این صورته:
mohebronaldo
16-04-2015, 22:25
چقدر شبیهن.آخه چیش فرق میکنه میشه توضیح بدی
and-roid2
16-04-2015, 22:30
من فقط در همین حد میدونم و مطمین هستم که نوع این دو دکل فرق میکنه و دکل اولی از 4G ساپورت میکند.
+
تفاوت هایی هم در rru (پشت سکتورهای سفید) هم دارن.
در مورد تفاوت اصلیش اطلاعات ندارم و دوستانی که میدونن باید راهنمایی کنن.:n01:
mohebronaldo
16-04-2015, 22:34
در تعجبم آخه اینجا که 4G راه اندازی شد دکل رو دیدم.یه جور دیگه بود کوتاه بود.سکتورش فرق میکرد اصن rru نداشتد باور میکنی
and-roid2
16-04-2015, 22:37
در تعجبم آخه اینجا که 4G راه اندازی شد دکل رو دیدم.یه جور دیگه بود کوتاه بود.سکتورش فرق میکرد اصن rru نداشتد باور میکنی
بعید میدونم اینطوری باشه.
شما سیگنالتون نزدیک دکل خوبه؟
یه عکس ازش بزار تا بقیه دوستان هم نظر بدن.
mohebronaldo
16-04-2015, 22:40
نتونستم عکس بگیرم وسط مراسم بودم دم پنجره دیدم بیرون بود 4 تا پایه داشت زیرش
arash59b
16-04-2015, 23:38
فرقش اینه که تو نسل ۴ یکی از اون مکعب ها نسبت به دو تای دیگه بزرگتره و کابل های بیشتری و ضخیمتری بهش وصل میشه
MOH@ND3S
16-04-2015, 23:44
دوستان یه خبرایی هست معلومه ! تهران الان من نه با همراه اول نه با ایرانسل نه رایتل نمیتونم صفحه باز کنم! 80 % پکت لاست.
کلا توی این دو سه روز به هم ریخته دیروز پریروز که به تمام معنا افتضاح بود اگر همینطور ادامه داشته باشه پول دادن براش اشتباه فقط در حد ضرورت توی شهر نه خرید بسته بلند مدت
می خواستم ای دی اس ال رو جمع کنم که پی به اشتباهم بردم
seetherali
17-04-2015, 00:24
پاک بشه.........
mohebronaldo
17-04-2015, 02:22
عجب که اینطور.اینجا که فورجی یکی بیشتر آنتن نداره بیشتر جاهارو تست کردم
ali_mohandes
17-04-2015, 05:06
سلام کاشان که خوب شد
rezarain88
17-04-2015, 08:09
با عرض سلام . و وقت بخیر به همه دوستان فاز یک شبکه ملی در اهواز و اصفهان و تهران وارد فاز اجرایی شد. با توجه به هم ریختگی مسیر ها ممکن است شبکه با کندی یا اختلال همراه باشد. از صبوری شما متشکریم.
rezarain88
17-04-2015, 08:47
در تبریز
سایتهای اندیشه فاز 1 و2 و بلوار منجم و زیر گذر صاعب( کل زیر گذر) تا پل قاری و سایت میدان برادران ذاکر پایین تر از پل اره گر دیروز تجهیز و منتظر فعال سازی هستند. سایت اخر سهند پشت اپارتمان های فجر هم تجهیز و به زودی وارد مدار میشود. سایت بعثت تبریز هم جمع اوری و 100 متر پایین تر داخل پارک بعثت در حال کار هست. سایت پارک مسافر پایین تر از گلکار هم کار نصب تجهیزات به پایان رسید.
mehdi-sh
17-04-2015, 08:49
سلام اقا رضا عزیز قیمت بسته ها ثابت میمونه که ارزش خریدن یه مودم فور جی خوب داشته باشه؟
rezarain88
17-04-2015, 08:53
در تهران
سایتهای مسیر کرج تا تهران تا اول سه راهی مه شهر تجهیز شدند و منتظر بهره براری هستند.
با عرض سلام . و وقت بخیر به همه دوستان فاز یک شبکه ملی در اهواز و اصفهان و تهران وارد فاز اجرایی شد. با توجه به هم ریختگی مسیر ها ممکن است شبکه با کندی یا اختلال همراه باشد. از صبوری شما متشکریم.
درود
در اصفهان که با ایرانسل حتی شبکه های داخلی هم برای من دیروز تا الان باز نمیشه
فقط تونستم یک ریپلای از گوگل بگیرم که اونم 11500 میلی ثانیه بود . هیچ سایتی باز نمیشه
rezarain88
17-04-2015, 08:56
در شیراز
از پل مارودی تا میدان صنایع اول غذا خوری ییلاق پوشش افزایش یافت. پوشش اطراف حرم مطهر هم کامل گشت. ضلع غربی
کسی از دوستان درباره ی مودم هایی که ایرانسل میفروشه اطلاعاتی داره
میشه روی این مودم های برای ساپورت چند دستگاه در خونه و محل کار و همینطور دانلود حساب کرد؟
مدوم 4g شرکت های معروف هم دارند مثل Asus و Tp-link ؟
rezarain88
17-04-2015, 08:58
درود
در اصفهان که با ایرانسل حتی شبکه های داخلی هم برای من دیروز تا الان باز نمیشه
فقط تونستم یک ریپلای از گوگل بگیرم که اونم 11500 میلی ثانیه بود . هیچ سایتی باز نمیشه
سلام. وضع dns خراب است. اصفهان کمی دیر شروع کرد ولی درست میشود. اول سایتهای داخلی باز خواهد شدو بعدا تایم اوت کاهش یافته و کش از بین میرود.
rezarain88
17-04-2015, 09:00
سلام اقا رضا عزیز قیمت بسته ها ثابت میمونه که ارزش خریدن یه مودم فور جی خوب داشته باشه؟
سلام. ایرانسل تصمیم دارد قیمت بسته ها را کمی افزایش دهد با افزایش حجم وزمان شما اول سر هزینه بیشتری میدهید. قبلا عرض کردم ارزش خرید مودم در ایران کم است.
and-roid2
17-04-2015, 09:03
اقا رضا از شبکه ملی در قم خبر ندارید؟
امروز اینجا با ip های داخلی پکت لاست شدید داریم.به همین شبکه ملی مربوط میشه؟
بسته های نامحدود شبانه دوباره ارائه میشن یا کلا حذف شدن؟
rezarain88
17-04-2015, 09:07
اقا رضا از شبکه ملی در قم خبر ندارید؟
بسته های نامحدود شبانه دوباره ارائه میشن یا کلا حذف شدن؟
سلام. قم قبلا تست شده و تا چند روز دیگر وارد مدار خواهد شد. قم فقط 5 الی 6 سایت باقی مانده که یکی اول جمکران است که به زودی تجهیز خواهد شد. پوشش در قم خوب است. امروز فردا تصمیم خواهیم گرفت. ولی شرکت تصمیم به قرار دادن بسته هایی با زمان کم و حجم بالا است مثلا 10 گیگ 3 روزه 10 تومن .
rezarain88
17-04-2015, 09:11
در گلپایگان
تا چند روز دیگر سایتهای مرکز و شرق شهر شروع به کار خواهد کرد.
rezarain88
17-04-2015, 09:13
در کلیبر
تنها ترین سایت مرکز شهر اماده بهره برداری است. سایت داخل بیمارستان
massoud20
17-04-2015, 09:13
سلام آقا رضا.4g اصفهان کی فعال میشه؟از 4g همراه اول و رایتل چه خبر
and-roid2
17-04-2015, 09:15
سلام. قم قبلا تست شده و تا چند روز دیگر وارد مدار خواهد شد. قم فقط 5 الی 6 سایت باقی مانده که یکی اول جمکران است که به زودی تجهیز خواهد شد. پوشش در قم خوب است. امروز فردا تصمیم خواهیم گرفت. ولی شرکت تصمیم به قرار دادن بسته هایی با زمان کم و حجم بالا است مثلا 10 گیگ 3 روزه 10 تومن .
اقا رضا پوشش 4G , 3G در منزل و کوچمون 8ماهه که مشکل داره. این مشکلو خیلی به شرکت اعلام کردم ولی اقدامی صورت نگرفت.(RSSI بین -100 تا -113 هست)
قرار نیست برای این موضوع کاری کنن؟؟
از ایرانسل دوروز پیش تماس گرفتن و گفتن چون شما سرعت بالا دریافت کردی و سیگنال داری پس مشکلی نداری !
ایا شرکت نمیتونه بجای دکل جدید از چیزایی مثل SIGNAL booster (تقویت کننده سیگنال) در بالای یکی از ساختمان ها استفاده کنه و مشکل مارو حل کنه؟
+
از سرعت 3G هم اعلام نارضایتی کردم بجای اینکه پهنای باندش رو افزایش بدن از پهنای باند 4G کم کردن و دادن به 3G! |:
==========
این بسته هایی که شما ذکر کردید برای شبانه هست؟اینطوری که بدتر میشه...الان 24 گیگ 1ماه 10تومن هست.
rezarain88
17-04-2015, 09:16
رایتل
با همکاری شرکت نیان الکترونیک و همکاری RFS پوشش خود را به سرعت در حال افزایش است. مشهد و تبریز و کرج و تهران سرعت کار فوق العاده است.
rezarain88
17-04-2015, 09:19
سلام آقا رضا.4g اصفهان کی فعال میشه؟از 4g همراه اول و رایتل چه خبر
همراه اول از 25 فروردین توزیع سیم کارت 4G را اغاز کرد . همراه اول برای ارایه 4G در اصفهان اماده اماده است. ایرانسل در اصفهان مشکل دارد. رایتل هم وضع خوبی دارد ولی مشکل کمبود پهنای باند دارد.
rezarain88
17-04-2015, 09:21
اقا رضا پوشش 4G , 3G در منزل و کوچمون 8ماهه که مشکل داره. این مشکلو خیلی به شرکت اعلام کردم ولی اقدامی صورت نگرفت.(RSSI بین -100 تا -113 هست)
قرار نیست برای این موضوع کاری کنن؟؟
از ایرانسل دوروز پیش تماس گرفتن و گفتن چون شما سرعت بالا دریافت کردی و سیگنال داری پس مشکلی نداری !
ایا شرکت نمیتونه بجای دکل جدید از چیزایی مثل SIGNAL booster (تقویت کننده سیگنال) در بالای یکی از ساختمان ها استفاده کنه و مشکل مارو حل کنه؟
+
از سرعت 3G هم اعلام نارضایتی کردم بجای اینکه پهنای باندش رو افزایش بدن از پهنای باند 4G کم کردن و دادن به 3G! |:
==========
این بسته هایی که شما ذکر کردید برای شبانه هست؟اینطوری که بدتر میشه...الان 24 گیگ 1ماه 10تومن هست.
ادرس را لطف کنید و کدام طبقه تشریف دارید. و وضعیت مکان دریافتی سیگنال
rezarain88
17-04-2015, 09:26
سنگین ترین و بیشتنرین تجهیزات خریداری شده ایرانسل (2000 راک و 8000 ماژول 3G ) در راه ایران است. 20اپریل وارد گمرک ایران خواهد شد.
rezarain88
17-04-2015, 09:28
تا چند ساعت دیگر فعلا خدا حافظ..
and-roid2
17-04-2015, 09:32
ادرس را لطف کنید و کدام طبقه تشریف دارید. و وضعیت مکان دریافتی سیگنال
پ.خ شد.......
HardwareMaster
17-04-2015, 09:39
این بنده خدا آقا رضا یک ریسک اداری بزرگی بضرر خودش میکنه و میاد اینجا با دقت و محبت پاسخ سوالها رو تایپ میکنه و تاپیک رو از مردگی و روزمرگی هم در میاره بعد بعضیها سختشونه روی دکمه ی تشکر بزنن؟!
نترسین من امتحان کردم پولی نیست! از گوشت تن هم کم نمیشه!:n02:
HardwareMaster
17-04-2015, 09:50
آقا ضمن تشکر یکمی اطلاعات فنی درباره ی این شبکه ی ملی محبت کن بده چون عده ای با اینترانت اشتباه گرفتن عده ای هم شایعه دربارش زیاد ساختن شده در هاله ای از ابهام
ضمن اینکه راه اندازی اون چرا باعث اختلال در ترافیک بین الملل شده
یک ضمنن دیگه : تا جایکه شما اطلاع دارین این فشار بیسوادان به وزیر اثری منفی در کاهش پهنای باند هم داشته؟ سیاست دولت یا اوپراتورها در قبالش چیه؟ بعبارتی وقتی پیوست فرهنگی توسط مجلس و سازمانهای ذیربط تهیه نشده تقصیر وزارت و اوپراتورها چیه این وسط؟
با تشکر از ایثار و پایمردی شما:n02::n16:
تا چند ساعت دیگر فعلا خدا حافظ..
با سلام
3g ایرانسل کی در شهر بروجرد راه اندازی میشه؟ الان همراه اول و رایتل خیلی وقته راه اندازی شده. متشکرم :n12:
mohebronaldo
17-04-2015, 10:40
سلام آقا رضا خسته نباشید.میخواستم ببینم چرا من یه بسته روزانه 40 مگابایتی میزنم سریع میخوره.من فقط وایبر میرم اونم با 2G
mohebronaldo
17-04-2015, 10:44
آقا رضا میشه یه عکس دکل 4G ایرانسل بزاری و توضیح بدی چه چیزایی روش نصبه.ممنون
سلام
من از مخابرات Adsl دارم ولی مرکز مخابراتی من (مشهدی مهدی) بسیار بی سروسامان است، حداقل یک هفته در هر ماه یا اینترنت قطعه یا کلا تلفن و اینترنت قطعه!
الان هم بالغ بر دوهفته هست که تلفن بدلیل کابل دزدی قطعه و نمیان درست کنن! به همین دلیل میخام بیسیم استفاده کنم، چند روزی تحقیق کرد و رسیدم به 3g ، حالا که تاپیک رو خوندم چندتا سوال برام پیش اومده:
->واقعا اشتباه از adsl بیام روی بیسیم؟؟
->وایمکس هم به دلایلی قصد ندارم استفاده کنم ، همچنین قصد ندارم از گوشیم بعنوان مودم استفاده کنم پس بنظرتون کدام مودم را بخرم؟ Tp-link M7350 یا huawei E5786
ممنون
در کلیبر
تنها ترین سایت مرکز شهر اماده بهره برداری است. سایت داخل بیمارستان
تو مجلس میگفتن 5% پیشرفت داشته شبکه ملی اطلاعات که!!!
شما برگشتین ایران؟تا کی در انجمن هستین
سلام
من از مخابرات Adsl دارم ولی مرکز مخابراتی من (مشهدی مهدی) بسیار بی سروسامان است، حداقل یک هفته در هر ماه یا اینترنت قطعه یا کلا تلفن و اینترنت قطعه!
الان هم بالغ بر دوهفته هست که تلفن بدلیل کابل دزدی قطعه و نمیان درست کنن! به همین دلیل میخام بیسیم استفاده کنم، چند روزی تحقیق کرد و رسیدم به 3g ، حالا که تاپیک رو خوندم چندتا سوال برام پیش اومده:
->واقعا اشتباه از adsl بیام روی بیسیم؟؟
->وایمکس هم به دلایلی قصد ندارم استفاده کنم ، همچنین قصد ندارم از گوشیم بعنوان مودم استفاده کنم پس بنظرتون کدام مودم را بخرم؟ Tp-link M7350 یا huawei E5786
ممنون
خوب ی سیمکارت بنداز رو گوشیت یه طرح یه هفته ای بزن امتحان کن اگه خوب بود ادامه بده دیگه!!!
الان با گوشی هستم، حداقل در حد استاندارد مملکتمون هست :/ چاره ای ندارم باید مودم بخرم :| پس بنظرتون کدام مودم را بخرم؟ Tp-link M7350 یا huawei E5786
ممنون
starpars
17-04-2015, 11:59
با این حرفای آقا رضا معلوم شد ایندفه ایرانسل نقشه جدید واسه جیب ملت کشیده
میخواد با افزایش سرعت(راه اندازی شدن شبکه ملی و افزایش سرعت دسترسی به داخلی) و همچنین افزایش حجم و کاهش زمان بسته ها مردم رو به مصرف سریع بسته ها و خرید پی در پی اونها مجبور کنه.
توجه داشته باشین پهنای باند داخلی قیمت تمام شده بسیار بسیار پایینتری نسبت به پهنای بین المللی برای ایرانسل داره ، این در حالیه که ایرانسل با همون نرخ بین المللی به ملت میفروشه.
اگه شما بخواین پول بدین یه بسته با حجم بالا و زمان کم بخرین و بخواین از سرور خارجی دانلود کنین چون سرعتش کمه و نمیشه تمومش کرد عملا پولتون رو بیخودی ریختین به جیب ایرانسل. در واقع شما اگه بسته رو با سرور داخلی تموم کنید هیچ فشار مالی به ایرانسل نمیارید چون ایرانسل پول زیادی بابتش نداده ، با سرور خارجی هم که اصلا نمیشه چون سرعتش کمه.
باید قانونی چیزی گذاشته بشه که اپراتور ها رو ملزم کنه پهنای باند داخلی رو با قیمت کمتر مثلا یک سوم قیمتی که برای پهنای باند بین المللی در نظر میگیرن به مردم بفروشن.
حالا اگه توانایی فنی دارن به صورت اتوماتیک استفاده از سرور داخلی و خارجی رو توی بسته اعمال کنن یا اگه نمیتونن، به صورت میانگین باید از قیمت بسته ها کم کنن.
--البته یکی از موانع مهم همون قانون عجیب هر کیلوبایت 0.75 ریالی هست که دولت واسه اپراتور ها وضع کرد و دست اپراتور ها رو برای گرانفروشی حسابی باز کرد.--
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.