مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
Le0nard0
19-08-2016, 19:46
کسی دیگه غیر از ایشون آنتن SXT LTE رو گرفته؟ با یه تست نمیشه در مورد نتایج این آنتن نظر کلی داد
کسی دیگه غیر از ایشون آنتن SXT LTE رو گرفته؟ با یه تست نمیشه در مورد نتایج این آنتن نظر کلی داد
تقریبا دو ماهی میشه که از این آنتن (sxt lte) استفاده میکنم تو منطقه ای که هستم با موبایل اصلا یکدونه خط هم ندارم ولی با مودم یک خط let دارم
با این آنتن سیگنال فول وسرعت بین 30 تا 40 روی باند 1800
and-roid2
19-08-2016, 20:09
تقریبا دو ماهی میشه که از این آنتن (sxt lte) استفاده میکنم تو منطقه ای که هستم با موبایل اصلا یکدونه خط هم ندارم ولی با مودم یک خط let دارم
فرکانس 2600 چه مقدار سرعت میده؟
من نتونستم 2600 رو بگیرم
S I G N A L
19-08-2016, 20:16
فرکانس ۲۶۰۰ ، سرور داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه تشخیص داد کدوم پردازنده ها این امکان رو دارن؟
Lenovo™ YOGA Tab 3 Pro 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ProcessorIntel® Atom™ x 5-Z8500 Processor (2M Cache, Quad Core™, Up to 2.24 GHz)
این تبلت پشتیبانی میکنه؟
شرکت اینتل در پردازنده های رده Atom خود از سری x3 به این سو مودم 3G و LTE را به صورت درون تراشه ای یا SoC جاگذاری کرد و پردازنده های سری x5 که شامل مدل های Z8300 و Z8500 می شوند و نیز سری x7 با بهره گیری از سومین نسل مودم های درون تراشه ای اینتل از «carrier aggregation» و در نتیجه LTE-A یا +4G پشتیبانی می کنند و با هم افزایی یا ترکیب 3 پهنای باند 20 مگاهرتزی، بیشینه سرعت دانلود 450 مگابیت در ثانیه و آپلود 100 مگابیت را(cat 10) برای دستگاه های مجهز به این تراشه ها به ارمغان می آورد. بنابراین تبلت مورد نظر شما از این فناوری پشتیبانی می کند.
and-roid2
19-08-2016, 20:18
ممنون
اپلود چرا سرعتش پایینه؟سیگنال خوب باشه 2600 باید سرعت اپلود خوبی بده.
+
با sxt lte میشه تعیین کرد به کدوم سایت وصل بشه؟
من بهارستان اصفهان هستم شما اطلاع دارید که میشه اینجا 2600 رو گرفت یا نه
S I G N A L
19-08-2016, 20:32
ممنون
اپلود چرا سرعتش پایینه؟سیگنال خوب باشه 2600 باید سرعت اپلود خوبی بده.
+
با sxt lte میشه تعیین کرد به کدوم سایت وصل بشه؟
سلام. سرعت آپلود سرورهای داخلی بعضاً پایین اومده. این تست با سرور تهران IPM هست که سرعت آپلودش پایینه، اما سرعت دانلود بهتری داره. با سرور تهران های وب اما سرعت آپلود خیلی خوبه. این نمونه تست با سرور های وب:
با آنتن SXT LTE میشه باند فرکانسی ۳ یا ۷ را تعیین کرد و بعد با چرخش آنتن به BTS مورد نظر متصل شد. این کار نیاز به زمان گداشتن ، صبر و دقت داره البته. یعنی شما باید از بین چندین فرکانس باند ۳ و ۷ اون یکی که سرعت بهتری داره انتخاب کنی. هم باید با گوشی تست انجام بدید هم با آنتن.
من بهارستان اصفهان هستم شما اطلاع دارید که میشه اینجا 2600 رو گرفت یا نه
خیر اطلاع ندارم در حال حاضر، اگه از طریق برخی از دوستان اطلاع پیدا کردم به شما اطلاع میدم.
malek911
19-08-2016, 20:49
سلام.آنتن sxt lte با آنتن های رایج lte تو بازار چه فرقی داره؟لینک پایین گذاشتمش
سلام.آنتن sxt lte با آنتن های رایج lte تو بازار چه فرقی داره؟لینک پایین گذاشتمش
سلام اونی که شما لینک دادی فقط آنته اما sxt lte هم مودمه هم آنتن که سیم کارت میخوره و با کابل لن به سیستم وصل میشه
بازم خوبه که ایرانسل هر از گاهی فناوریهای بروز ارائه میکنه و چیزی برای بحث کردن اینجا پیدا میشه . اما حالاکه همه ظاهرا داغ این 4G+ و ( گوشی منم با چیپست 615 اسنپدراگون از این موهبت بی بهره است و یک شبه از چشمم افتاده ! ) تهیه مودمهای 500 تا 700 تومنی شدن برای زدن رکورد اسپید تست و سرعت دانلود , یخورده بنظرتون اصراف نیست اینهمه پول دادن برای برگینگ رایتس ؟
منظورم اینه که کسی ریاضیاتش خوب هست حساب کنه بعد چه مدت و چند ترابایت دانلود بیشتر این دیوایس ها پول خودشونو درمیارن ؟
من الان گه گداری که دانلود دارم با همین 3372 110 تومنی و یه سه ساعته شبانه حدود 20 و خورده ای گیگ میگیرم و کافیه برام.
ولی بعد اینهمه صحبتش اینجا دیشب دیدم منم دارم دنبال این مودما و لیست گوشی هایی که کت 9 به بالا ساپورت کنن میگردم!
خوب این 500 تومن اضافه تر چندتا بسته سه ساعته میشه و چفدر ترافیک ؟ کسی حساب کرده ؟
..
البته دارندگی و برازندگی , یکی داره دلش میخواد گرونترین مودمو بخره و بکنه در و پیکر اینترنت و این bts های زبون بسته رو .
خوب نوش جونش . ولی سوالم اینه که آیا این کارها توجیه اقتصادی هم داره ؟ با رسم شکل توضیح بدید 2 نمره داره.
malek911
20-08-2016, 00:19
بازم خوبه که ایرانسل هر از گاهی فناوریهای بروز ارائه میکنه و چیزی برای بحث کردن اینجا پیدا میشه . اما حالاکه همه ظاهرا داغ این 4G+ و ( گوشی منم با چیپست 615 اسنپدراگون از این موهبت بی بهره است و یک شبه از چشمم افتاده ! ) تهیه مودمهای 500 تا 700 تومنی شدن برای زدن رکورد اسپید تست و سرعت دانلود , یخورده بنظرتون اصراف نیست اینهمه پول دادن برای برگینگ رایتس ؟
منظورم اینه که کسی ریاضیاتش خوب هست حساب کنه بعد چه مدت و چند ترابایت دانلود بیشتر این دیوایس ها پول خودشونو درمیارن ؟
من الان گه گداری که دانلود دارم با همین 3372 110 تومنی و یه سه ساعته شبانه حدود 20 و خورده ای گیگ میگیرم و کافیه برام.
ولی بعد اینهمه صحبتش اینجا دیشب دیدم منم دارم دنبال این مودما و لیست گوشی هایی که کت 9 به بالا ساپورت کنن میگردم!
خوب این 500 تومن اضافه تر چندتا بسته سه ساعته میشه و چفدر ترافیک ؟ کسی حساب کرده ؟
..
البته دارندگی و برازندگی , یکی داره دلش میخواد گرونترین مودمو بخره و بکنه در و پیکر اینترنت و این bts های زبون بسته رو .
خوب نوش جونش . ولی سوالم اینه که آیا این کارها توجیه اقتصادی هم داره ؟ با رسم شکل توضیح بدید 2 نمره داره.
یه موضوعی هست به نام علاقه.قرار نیست چیزی رو که پیگیر هستیم و بهش علاقه داریم حتما بخریم.تکنولوژی جدیده و علاقه هم به دونستن در مورد اون باعث پرسش و پاسخ میشه.واسه خود من یه نت 1 مگابیت با کیفیت کافیه کافیه.من بیشتر پینگی که دوستان میگیرن رو دنبال میکنم که تا الان تقریبا تو همه تستهای دوستان چه با adsl و چه با lte dlt pdt همشون تقریبا رضایت بخش نیست
sorush59_sh
20-08-2016, 00:55
سلام. من ساکن مشهد هستم بلوار دانش آموز. مودم td-lte گرفتم. سرعت از 8 مگابایت بالاتر نمیره
morypory
20-08-2016, 08:09
سلام. من ساکن مشهد هستم بلوار دانش آموز. مودم td-lte گرفتم. سرعت از 8 مگابایت بالاتر نمیره
دوست عزیز توقع بالاتر نداشته باش فعلا سیاست ایرانسل برای اینترنت ثابت همین 8 است
سلام
با چه مودمی تست گرفتید؟ با آنتن یا بدون آنتن؟
سلام
بدون آنتن و با مودم e3372
naser.051
20-08-2016, 09:27
تست گرفته شده با گوشی lenovo k3 note در مشهد منطقه حد فاصل میدان بسیج اول خیابون بهار
Sent from my Lenovo K50a40
mahdi_z100
20-08-2016, 10:01
سلام
دوستانی که از مودم td-lte استفاده میکنن لطفا بگید کیفیت و سرعتش به چه صورتی هستش . آیا از 4g بهتره یا خیر ؟ پینگش پایینتره یا خیر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
دوستانی که از مودم td-lte استفاده میکنن لطفا بگید کیفیت و سرعتش به چه صورتی هستش . آیا از 4g بهتره یا خیر ؟ پینگش پایینتره یا خیر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
دوستان اطلاع از پهنای باندی که میشه با 4G گرفت دارید؟
من قزوینم میخوام بدونم بالاترین پهنای باندی که میتونم بگیرم چقدره؟
الان تقریبا 17 مگ میگیرم که برای کارم باید بالاتر باشه گفتم آنتن sxt lte بگیرم شاید سرعت بالاتر برهممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :n12::n12::n12:
سلام
من فاصلم تا دکل ایرانسل حدود 500 متر هست
چه گوشی بخرم که 4جی پلاس ساپورت کنه و 2تا باند رو با هم جمع کنه؟
من سرعت دانلودم 4.5 مگابایت الی 5مگابایت هست
میخوام سرعت دانلودم به 9 مگابایت برسونم
مصرفمم هم فقط شبانه ایرانسل هست
سلام
من فاصلم تا دکل ایرانسل حدود 500 متر هست
چه گوشی بخرم که 4جی پلاس ساپورت کنه و 2تا باند رو با هم جمع کنه؟
من سرعت دانلودم 4.5 مگابایت الی 5مگابایت هست
میخوام سرعت دانلودم به 9 مگابایت برسونم
مصرفمم هم فقط شبانه ایرانسل هست
مهمتر از فاصله دکل ایرانسل تا محل استقرار شما، مشخض شدن این موضوع است که آیا دکل مورد نظر اینترنت نسل چهار ایرانسل را روی هر دو فرکانس 1800 و 2600 در اختیار می گذارد یا نه و پس از آن تعیین میزان احتمالی پهنای باند اختصاص یافته به این دکل است تا روشن شود آیا می تواند در صورت فراهم بودن امکان استفاده از +4G، شما را تا مرز سرعت دانلود 9 یا 10 مگابایت در ثانیه همراهی کند و پس از همه این امکان سنجی ها نوبت به انتخاب ابزاری می رسد که بسته به بودجه شما، توانایی ترکیب فرکانس های نسل چهار و ارائه خدمات +4G را داشته باشد که در این مرحله با توجه به قوانین این تاپیک یا باید از طریق پیغام خصوصی راهنمایی بگیرید یا در تاپیک مشاوره برای خرید مودم همراه و موبایل طرح موضوع کنید.
سلام
الان تقریبا 17 مگ میگیرم که برای کارم باید بالاتر باشه گفتم
آنتن sxt lte بگیرم شاید سرعت بالاتر برهممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :n12::n12::n12:
بیشترین پهنای باند را از طریق ترکیب فرکانس ها با فناوری +4G می توانید دریافت کنید که با خواندن پاسخ ارائه شده به دوست بالایی می توانید به ارزیابی تقریبی در این زمینه دست پیدا کنید.
درباره عملکرد آنتن مورد نظرتان هم برخی از دوستانی که تجربه استفاده از آن را داشته اند در چند صفحه اخیر توضیح داده اند.
ابوالفضل ۴۰۴۵
20-08-2016, 14:53
سلام دوست عزیز من الان بیشتر از یک سالی میشه که دیگه سیستمم ندارم وتمام کارهام رو از طریق گوشی وتبلتای اندروید انجام میدم برای وارد شدن به کنسول مودمم هم با وارد کردن ای پی مودم وارد میشم و همه نیازهام رو مرتفع میکنم میخواستم از شما که مدتیه این مدل انتن رو دارید راهنمایی بگیرم اگه بتونم تهیه کنم میتونم به جای وصل کردن کابل شبکه به سیستم به ورودی ون یه روتر وصل کنم وبا آدرس آی پیش وارد کنسولش بشم و نظارت کاملی رو عملکردش داشته باشم؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
سلام دوست عزیز من الان بیشتر از یک سالی میشه که دیگه سیستمم ندارم وتمام کارهام رو از طریق گوشی وتبلتای اندروید انجام میدم برای وارد شدن به کنسول مودمم هم با وارد کردن ای پی مودم وارد میشم و همه نیازهام رو مرتفع میکنم میخواستم از شما که مدتیه این مدل انتن رو دارید راهنمایی بگیرم اگه بتونم تهیه کنم میتونم به جای وصل کردن کابل شبکه به سیستم به ورودی ون یه روتر وصل کنم وبا آدرس آی پیش وارد کنسولش بشم و نظارت کاملی رو عملکردش داشته باشم؟
بله ميشه به روتر وايرلس وصل كنيد
realcore
20-08-2016, 16:08
سلام. در مورد چیپ ست های qualcomm این اطلاعات در دسترس هست. به طور مثال سری Snapdragon 615 که چیپ ست گوشی بنده هست. در واقع مودم LTE در این چیپ ست ها به صورت integrated یا مجتمع وجود داره و بعضی مواقع البته از هم جدا هست. در مورد چیپ ست های دیگه مثل پردازنده ای که شما نام بردید این اطلاعات شاید در دسترس نباشه یا یک چیپ مخصوص و جدا از پردازندهی اصلی کار اتصال LTE رو انجام بده.
شرکت اینتل در پردازنده های رده Atom خود از سری x3 به این سو مودم 3G و LTE را به صورت درون تراشه ای یا SoC جاگذاری کرد و پردازنده های سری x5 که شامل مدل های Z8300 و Z8500 می شوند و نیز سری x7 با بهره گیری از سومین نسل مودم های درون تراشه ای اینتل از «carrier aggregation» و در نتیجه LTE-A یا +4G پشتیبانی می کنند و با هم افزایی یا ترکیب 3 پهنای باند 20 مگاهرتزی، بیشینه سرعت دانلود 450 مگابیت در ثانیه و آپلود 100 مگابیت را(cat 10) برای دستگاه های مجهز به این تراشه ها به ارمغان می آورد. بنابراین تبلت مورد نظر شما از این فناوری پشتیبانی می کند.
چیپست گوشی من اسنپدراگون 650 هست و قاعدتا باید 4g+ رو ساپورت کنه. من مشهدم و توی خونه هیچ وقت روی گوشی 4g+ ندیدم. البته بیرونم ندیدم، اگه احتمالا منطقه ای هم بوده شاید متوجه نشدم. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ دکل نزدیک به ما فقط یه فرکانس میده؟ از کجا میتونم بفهمم چه فرکانس هایی در دسترسه؟ این نکته هم باید بگم که سرعت 4g منطقه ما خیلی خوبه و همیشه فول آنتنه.
چیپست گوشی من اسنپدراگون 650 هست و قاعدتا باید 4g+ رو ساپورت کنه. من مشهدم و توی خونه هیچ وقت روی گوشی 4g+ ندیدم. البته بیرونم ندیدم، اگه احتمالا منطقه ای هم بوده شاید متوجه نشدم. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ دکل نزدیک به ما فقط یه فرکانس میده؟ از کجا میتونم بفهمم چه فرکانس هایی در دسترسه؟ این نکته هم باید بگم که سرعت 4g منطقه ما خیلی خوبه و همیشه فول آنتنه.
به احتمال قریب به یقین گوشی شما Xiaomi Redmi note 3 است که با توجه به عملکرد برجسته پردازنده مرکزی و گرافیکی آن و نیز باتری و صفحه نمایش کارآمد و هزینه متوسط خریدش در ماه های اخیر به فروش قابل توجهی در بازار ایران دست یافته است. اسنپ دراگون 650 از +4G تا cat 7 پشتیبانی می کند اما اینکه می گویید هیچ نشانه ای مبنی بر LTE-A یا +4G در گوشی شما ظاهر نمی شود را معمولاً باید در کاستی نرم افزاری و فرمور گوشی جستجو کرد که با آپدیت های گاه و بی گاه رفع می شود. رام اینترنشنال Redmi note 3 پس از مدتها حرف و حدیث و انتظار بنا بر برنامه از پیش تعیین شده که دو بار به تعویق افتاد تا سه روز دیگر قرار است به اندروید 6 و رابط کاربری MIUI 8 ارتقا یابد که بسیاری از کاستی های موجود در عملکرد این گوشی را مرتفع می کند. مشابه این مسأله در برخی از گوشی هایی که از 3G پشتیبانی می کنند در نمایش حالت های +H و DC یا دوآل کریر وجود داشت که اغلب با آپدیت سیستم عامل و عرضه وصله نرم افزاری برای آنها حل شد.
مهمتر از نمایش علامت +4G در گوشی برای اطمینان از بهره برداری ترکیبی همزمان از دو باند فرکانسی، آزمون سرعت در چند منطقه متفاوت است تا ببینید سرعت شما به 100 مگابیت یا بیشتر می رسد. در این صورت می توانید اطمینان داشته باشید عملکرد +4G بدون اشکال در جریان است.
دوستی در صفحه 2349 همین تاپیک اسکرین شاتی از تست +4G با گوشی در شهر زنجان منتشر کرده اند که فرکانس ها را در حالت Service Mode گوشی نمایش می دهد. از این روش برای بررسی فرکانس یا فرکانس هایی که گوشی به آن متصل است، استفاده کنید.
احتمالا در سفری که بزودی به مشهد خواهم داشت با همین گوشی(اگر به موقع به دستم برسد) در چند نقطه تست سرعت خواهم گرفت.
پ.ن: نکته دیگری که الان به خاطرم رسید اینه که با توجه به بالا رفتن توان مصرفی گوشی هنگام +4G به دلیل اتصال به دو باند فرکانسی، گوشی ها معمولا به صورت هوشمند برای کاهش مصرف باتری هنگامی که دانلودی در کار نیست و تنها وبگردی عادی در حال انجام است یک اتصال فرکانسی را قطع می کنند بنابراین گوشی در حالت 4G یا LTE عادی با توان مصرفی کمتر به اینترنت متصل می ماند. شما هم امتحان کنید ببینید آیا مثلاً هنگامی که با اسپید تست آزمون سرعت می گیرید یا شروع به دانلود می کنید احتمالا گوشی شما به صورت خودکار به حالت +4G سوئیچ نمی کند و نشانه شبکه LTE تغییر نمی کند.
یه موضوعی هست به نام علاقه.قرار نیست چیزی رو که پیگیر هستیم و بهش علاقه داریم حتما بخریم.تکنولوژی جدیده و علاقه هم به دونستن در مورد اون باعث پرسش و پاسخ میشه.واسه خود من یه نت 1 مگابیت با کیفیت کافیه کافیه.من بیشتر پینگی که دوستان میگیرن رو دنبال میکنم که تا الان تقریبا تو همه تستهای دوستان چه با adsl و چه با lte dlt pdt همشون تقریبا رضایت بخش نیست
منظورم نبود که چیز بدیه ، خیلی هم اینجا همگی علاقه داریم به ترندهای جدید..
منظورم بحث صرفیدن و توجیه اقتصادی داشتن صرف این هزینه های بالا برای چیزی بود که اعتباری به استمرارش نیست .
قسمت اول محاسبه اینه که با این 500 تومن میشه 250 بسته شبانه خرید با متوسط دانلود 20 گیگ برای هر بسته جمعا میکنه حدود 5ترابایت .
حالا اگر با انتن و مودم کذایی بشه دوبرابر گرفت یعنی 40 گیگ در هر بسته حساب کنید چه مدت طول میکشه تا هزینه خودشو جبران کنه ..
من یه چیزی درآوردم حدود یکسال و بعد 12 ترابایت و 350 بسته شبانه . شایدم بیشتر
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk 2
سلام
الان تقریبا 17 مگ میگیرم که برای کارم باید بالاتر باشه گفتم
آنتن sxt lte بگیرم شاید سرعت بالاتر برهممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :n12::n12::n12:
کدوم کار عزیز دل برادر دانلود فایل و فروختن به مردم ؟؟؟؟
در ضمن کور هم نیستیم
کدوم کار عزیز دل برادر دانلود فایل و فروختن به مردم ؟؟؟؟
در ضمن کور هم نیستیم
سلام
بابت فونت و رنگ شرمندم حلال کنید
خیر، سیستمی دارم که نیاز به پهنای باند بالایی داره الان از طریق وایرلس و پهنای باند اختصاصی 30 مگ نت دارم که حدودا ماهی 9 میلیون میشه
اگر بشه اینطوری دریافت کرد خوب طبیعتا خیلی برای من کم هزینه تر میشه
Le0nard0
20-08-2016, 18:14
سلام
بابت فونت و رنگ شرمندم حلال کنید
خیر، سیستمی دارم که نیاز به پهنای باند بالایی داره الان از طریق وایرلس و پهنای باند اختصاصی 30 مگ نت دارم که حدودا ماهی 9 میلیون میشه
اگر بشه اینطوری دریافت کرد خوب طبیعتا خیلی برای من کم هزینه تر میشه
شما دوتا سیم کارت و مودم بگیر لود بالانسش کن میشه 34 مگ ( دو برابر 17 مگی که الان میگیری) .4مگ از پهنای باند اختصاصیت هم بیشتر .
aliakbari313
20-08-2016, 20:08
شما دوتا سیم کارت و مودم بگیر لود بالانسش کن میشه 34 مگ ( دو برابر 17 مگی که الان میگیری) .4مگ از پهنای باند اختصاصیت هم بیشتر .
با سلام می تونید روش
لود بالانس را توضیح بدید؟ با لپ تاپم که یک کارت شبکه معمولی و یک کارت شبکه وایرلس داره میشه انجام داد.
realcore
20-08-2016, 20:10
به احتمال قریب به یقین گوشی شما Xiaomi Redmi note 3 است.
درسته گوشیم همون note 3 pro هستش، همه کدهای مخفیش عمل میکنه جز اونی که میخواد وارد service mode بشه. احتمالا به خاطر رامش هست. این خبر آپدیتش توی ۳روز دیگه خیلی خوشحال کننده بود امیدوارم واقعیت داشته باشه. موقع دانلود که تغییر پیدا نمیکنه علامت 4g و سرعتم تا ۸مگابایت میره ولی بیشتر ندیدم.
درسته گوشیم همون note 3 pro هستش، همه کدهای مخفیش عمل میکنه جز اونی که میخواد وارد service mode بشه. احتمالا به خاطر رامش هست. این خبر آپدیتش توی ۳روز دیگه خیلی خوشحال کننده بود امیدوارم واقعیت داشته باشه. موقع دانلود که تغییر پیدا نمیکنه علامت 4g و سرعتم تا ۸مگابایت میره ولی بیشتر ندیدم.
نسخه 16 گیگ این گوشی با قیمت تقریبی 600 هزار تومان را می توان نمونه کامل «کارآیی به ارزش خرید» دانست. همه چیز برای عرضه آپدیت رسمی رام اینترنشنال این گوشی که قرار است در هند از آن رونمایی شده و به صورت OTA در دسترس قرار گیرد در هفته گذشته برنامه ریزی شده بود که ناگهان به تعویق افتاد و همین چند ساعت پیش در صدر خبرهای فناوری بر عرضه آپدیت رسمی در روز سه شنبه تأکید شد(البته اگر باز عذر تازه ای نتراشند):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا اگر نگاهی به تست سرعت اون دوست زنجانی در حالت +4G بیندازید می بینید حدود 76 مگابیت است. بنابراین سرعت دانلود 8 مگابایتی شما نیز به احتمال زیاد در حالت +4G اتفاق می افتد و در محدوده ای که دانلود می کنید شاید ترافیک کاربران بالاست یا محدودیت پهنای باند وجود دارد.
aliakbari313
20-08-2016, 20:20
با سلام می تونید روش
لود بالانس را توضیح بدید؟ با لپ تاپم که یک کارت شبکه معمولی و یک کارت شبکه وایرلس داره میشه انجام داد.
MOH@ND3S
20-08-2016, 20:24
وقتی یه جا یه سیمکارت ایرانسل 17 مگ میده یه سیمکارت ایرانسل دیگه همزمان دانلود کنه همونجا 17 مگ نصف میشه بینشون..روی باند 1800 10 مگاهرتزی هر cell نهایت 75 مگ میتونه به جمع کل مشترکینش بده.
مگر سیمکارت همراه اول بگیرن اونیکیرو تا یکی ایرانسل بشه یکی همراه اول.
realcore
20-08-2016, 20:44
]
ضمنا اگر نگاهی به تست سرعت اون دوست زنجانی در حالت +4G بیندازید می بینید حدود 76 مگابیت است. بنابراین سرعت دانلود 8 مگابایتی شما نیز به احتمال زیاد در حالت +4G اتفاق می افتد و در محدوده ای که دانلود می کنید شاید ترافیک کاربران بالاست یا محدودیت پهنای باند وجود دارد.
البته من نسخه ۳۲گیگ با رم ۳ رو گرفتم که واقعا فوق العادس. ممنون حالا من اگه موفق به دریافت علامت 4g+ شدم بهتون خبر میدم. مرسی بابت راهتمایی
shayan10-10
20-08-2016, 22:25
سلام
میگم حالا یه سوال در مورد 4g+ :
ایرانسل چطور تونسته به سرعت 650 مگ (حتی روی کاغذ) برسه؟
از تجمیع کدوم باند و پهنا ها ؟
S I G N A L
20-08-2016, 23:37
سلام
میگم حالا یه سوال در مورد 4g+ :
ایرانسل چطور تونسته به سرعت 650 مگ (حتی روی کاغذ) برسه؟
از تجمیع کدوم باند و پهنا ها ؟
سلام. این سرعت البته یه سرعت واقعیه و روی کاغذ نیست. صرفاً با تجمیع پهنای باند ۲۰ مگاهرتز باند ۴۲ TDD-LTE ،
۱۵ مگاهرتز باند ۷ FDD-LTE و ۱۰ مگاهرتز باند ۳ FDD-LTE که در مجموع میشه ۴۵ مگاهرتز نمیشه به این سرعت دست پیدا کرد و باید موارد دیگه ای مثل قابلیت MIMO رو در شبکه فعال کرد. شاید با حالت MIMO 8X8 و پهنای باند ۴۵ مگاهرتز دسترسی به این سرعت امکان پذیر شده.
بچه ها اگه كسي جايي پيدا كرد كه sxt LTE رو موجود داشت لطفا اعلام كنه
من اكثر جاها رو پرسيدم هيچ كس موجود نداشت
shayan10-10
20-08-2016, 23:54
سلام. این سرعت البته یه سرعت واقعیه و روی کاغذ نیست. صرفاً با تجمیع پهنای باند ۲۰ مگاهرتز باند ۴۲ TDD-LTE ،
۱۵ مگاهرتز باند ۷ FDD-LTE و ۱۰ مگاهرتز باند ۳ FDD-LTE که در مجموع میشه ۴۵ مگاهرتز نمیشه به این سرعت دست پیدا کرد و باید موارد دیگه ای مثل قابلیت MIMO رو در شبکه فعال کرد. شاید با حالت MIMO 8X8 و پهنای باند ۴۵ مگاهرتز دسترسی به این سرعت امکان پذیر شده.
خب یه سوال دیگه:
یکی از مواردی که گوشی باید برای 4g+ ساپورت کنه(به غیر از cat 6) پشتیبانی از هر دو یا چند باندی هست که برای تجمیع تعیین شده . درسته؟
اگه جواب اره باشه که فک نکنم هیچ دیوایسی از این سه باند به صورت یه جا پشتیبانی کنه
سلام
میشه درباره میمو کمی توضیح بدید؟ این قابلیتی هست که حتما باید فعال کنه؟ یا بازم بیشتر به خود تجهیزات گیرنده ارتباط داره.
همین الان اگر برای مودمهایی که دو تا سوکت آنتن دارند دو تا آنتن در نظر بگیریم آیا واقعاً سرعت بالاتری به ما میده؟ کسی هست که با ایرانسل یک اتصال آنتن و دو آنتن رو تست کرده باشه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
Electronic-Arts
21-08-2016, 00:53
سلام
میشه درباره میمو کمی توضیح بدید؟ این قابلیتی هست که حتما باید فعال کنه؟ یا بازم بیشتر به خود تجهیزات گیرنده ارتباط داره.
همین الان اگر برای مودمهایی که دو تا سوکت آنتن دارند دو تا آنتن در نظر بگیریم آیا واقعاً سرعت بالاتری به ما میده؟ کسی هست که با ایرانسل یک اتصال آنتن و دو آنتن رو تست کرده باشه؟
قابلیت MIMO رو باید خود ایرانسل فعال کنه و این جوری هست که الان روی یک فرکانس دانلود و آپلود میده و یک فرکانس یک محدودیت کلی داره مثلا 150 مگ کلا که میشه مثلا بشه 75 مگ دانلود و 75 آپلود ولی MIMO که فعال بشه یک سیگنال میشه برای دانلود یک سیگنال برای آپلود و کل ظرفیت اون سیگنال که مثلا 150 مگ هست میشه برای دانلود و اون یکی سیگنال کلا برای آپلود
پینگ هم پایین تر میاد با فعال کردن MIMO
سلام
روزی که مودم mr200 رو خریدم اول با آنتن های خودش تست کردم در منطقه ای که من هستم 4g با موبایل هیچ آنتن نمیده با این مودم دو خط انتن داد و سرعت دانلود 5 مگ
بعد رفتم یدونه آنتن کوجک یاگی خریدم سرعت شد 20 مگ چند روز بعد آنتن دوم رو خریدم سرعت شد بین 30 تا 40
حالا نمیدونم شما هم تو منطقه خودت این جواب رو بگیری یا نه موفق باشی
روزی که مودم mr200 رو خریدم اول با آنتن های خودش تست کردم در منطقه ای که من هستم 4g با موبایل هیچ آنتن نمیده با این مودم دو خط انتن داد و سرعت دانلود 5 مگ
بعد رفتم یدونه آنتن کوجک یاگی خریدم سرعت شد 20 مگ چند روز بعد آنتن دوم رو خریدم سرعت شد بین 30 تا 40
حالا نمیدونم شما هم تو منطقه خودت این جواب رو بگیری یا نه موفق باشی
آنتن ياگي مگه ايران موجود هست ؟! يعني جايي ميفروشن؟!
من اصفهان خریدم ولی سایتهایی تهران هستند که این انتن رو دارند
اهواز - بهارستان
باند 7
اهواز - بهارستان
باند 7
سلام بهارستان کجا میشه؟من توی نقشه ایرانسل نگاه کردم سمت فرهنگ شهر حتی دانشگاه ازاد کاملا پوشش داره . سمت کوی برق هم پوشش زده شما کدوم سمت هستید؟
این تست رو با کدوم مودم گرفتی ؟
با تشکر
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
morypory
21-08-2016, 06:39
من اصفهان خریدم ولی سایتهایی تهران هستند که این انتن رو دارند
سلام دوست عزیز چند سوال اول اینکه من میرزا طاهر ساکن هستم با وجود اینکه مناطق تحت پوشش در سایت ایرانسل در منطقه من 3G است اما من اینترنتم همیشه چه در خانه چه در حیاط E است که هر چه به ایرانسل میگم میگه کد *20# را بگیر آنلاین با نقشه سایت یکیه بماند آیا با مودم MR200 میتونم 4Gرا بگیرم دوم این آنتن از کجای اصفهان خرید کردید و قیمت چند ؟ البته من یک آنتن 4G با گین 28dbi از یکی از سایتهای چینی سفارش دادم ممنون
سلام بهارستان کجا میشه؟من توی نقشه ایرانسل نگاه کردم سمت فرهنگ شهر حتی دانشگاه ازاد کاملا پوشش داره . سمت کوی برق هم پوشش زده شما کدوم سمت هستید؟
این تست رو با کدوم مودم گرفتی ؟
با تشکر
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سلام
انتهای کوی سعدی ، بهارستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شروع میشه.
با مودم D-100
Anishtain_DM
21-08-2016, 08:57
سلام
بین D100 و B315 کدوم آنتن دهی بهتری داره ؟
morypory
21-08-2016, 09:31
سلام
بین D100 و B315 کدوم آنتن دهی بهتری داره ؟
به نظر من b315 معتبر تره در ضمن شما با b315 تمام اپراتورها را میتوانی تست کنی ولی d100 مختص ایرانسله جدای از بحث آنلاک کردنش بعد هم تجربه نشان داده شرکتهای ایرانسل و همراه اول فقط به منفعت خودشون نگاه دارند کاری ندارند مصرف کننده منفعت می بره یا ضرر مطمئن باشید این مودم d100 هم نفعی برای ایرانسل داشته که آورده
اهواز - بهارستان
باند 7
عکست کیفیت نداره از snipping tools خود ویندوز استفاده کن و عکس بزار
S I G N A L
21-08-2016, 10:23
خب یه سوال دیگه:
یکی از مواردی که گوشی باید برای 4g+ ساپورت کنه(به غیر از cat 6) پشتیبانی از هر دو یا چند باندی هست که برای تجمیع تعیین شده . درسته؟
اگه جواب اره باشه که فک نکنم هیچ دیوایسی از این سه باند به صورت یه جا پشتیبانی کنه
بذارید از زوایهی دیگه ای به موضوع نگاه کنیم، چون اینطوری واقعی تر به نظر میرسه. اینها گفتند که تست ۶۵۰ مگابیت سرعت دانلود رو در حالت TDD-LTE گرفتند و از قابلیت Carrier Aggregation هم استفاده کردند، با درنظر گرفتن این موضوع، فرضیه ی استفاده از تجمیع حامل درون باندی (Intra-Band) قوت زیادی میگیره. با توجه به اینکه تا ۵ جزء حامل (Component Carrier) را میشه تجمیع کرد، اینطور میشه تصور کرد که با تجمیع ۵ زیرحامل ۲۰ مگاهرتزی به پهنای باند ۱۰۰ مگاهرتز دست یافتند و اون تست سرعت رو گرفتند.
سلام
در تکنیک MIMO یا چند ورودی و چند خروجی، از چند لایه ی انتقال برای حالت های Uplink و Downlink (فراسو و فروسو) یا به تعبیری ارسال و دریافت بین آنتن فرستنده و دستگاه کاربر استفاده میشه. به طور مثال حالت 8X8 در جهت Downlink و 4X4 در جهت Uplink داریم (۸ لایه ی انتقال برای دریافت از سمت آنتن BTS و ۴ لایهی انتقال برای ارسال به سمت آنتن BTS). قابلیت MIMO رو هم اپراتور باید فعال کنه هم تجهیزات سمت کاربر از این قابلیت پشتیبانی کنه. در حال حاضر MIMO فعال نیست (1X1 هست)، و از یک مسیر، ارسال و دریافت بین آنتن BTS و دستگاه کاربر انجام میشه. پس مودم هایی که دو خروجی برای اتصال آنتن خارجی دارند هم با اتصال دو آنتن هم تغییری در نرخ بیت اونها ایجاد نمیشه (عملاً یکی از آنتن ها استفاده میشه)
MOH@ND3S
21-08-2016, 11:48
بذارید از زوایهی دیگه ای به موضوع نگاه کنیم، چون اینطوری واقعی تر به نظر میرسه. اینها گفتند که تست ۶۵۰ مگابیت سرعت دانلود رو در حالت TDD-LTE گرفتند و از قابلیت Carrier Aggregation هم استفاده کردند، با درنظر گرفتن این موضوع، فرضیه ی استفاده از تجمیع حامل درون باندی (Intra-Band) قوت زیادی میگیره. با توجه به اینکه تا ۵ جزء حامل (Component Carrier) را میشه تجمیع کرد، اینطور میشه تصور کرد که با تجمیع ۵ زیرحامل ۲۰ مگاهرتزی به پهنای باند ۱۰۰ مگاهرتز دست یافتند و اون تست سرعت رو گرفتند.
در تکنیک MIMO یا چند ورودی و چند خروجی، از چند لایه ی انتقال برای حالت های Uplink و Downlink (فراسو و فروسو) یا به تعبیری ارسال و دریافت بین آنتن فرستنده و دستگاه کاربر استفاده میشه. به طور مثال حالت 8X8 در جهت Downlink و 4X4 در جهت Uplink داریم (۸ لایه ی انتقال برای دریافت از سمت آنتن BTS و ۴ لایهی انتقال برای ارسال به سمت آنتن BTS). قابلیت MIMO رو هم اپراتور باید فعال کنه هم تجهیزات سمت کاربر از این قابلیت پشتیبانی کنه. در حال حاضر MIMO فعال نیست (1X1 هست)، و از یک مسیر، ارسال و دریافت بین آنتن BTS و دستگاه کاربر انجام میشه. پس مودم هایی که دو خروجی برای اتصال آنتن خارجی دارند هم با اتصال دو آنتن هم تغییری در نرخ بیت اونها ایجاد نمیشه (عملاً یکی از آنتن ها استفاده میشه)
MIMO 2x2 در حال حاظر فعاله و همه گوشی ها هم ساپورت میکنن اکثرا
سرعت 75 مگی رو 10 مگاهرتز 1800 و سرعت 112 مگی رو 15 مگاهرتز 2600 با MIMO 2x2 فقط امکان پذیره.
از Cat2 به بعد کلا MIMO 2x2 به بالا هست.
S I G N A L
21-08-2016, 12:09
MIMO 2x2 در حال حاظر فعاله و همه گوشی ها هم ساپورت میکنن اکثرا
سرعت 75 مگی رو 10 مگاهرتز 1800 و سرعت 112 مگی رو 15 مگاهرتز 2600 با MIMO 2x2 فقط امکان پذیره.
از Cat2 به بعد کلا MIMO 2x2 به بالا هست.
سلام. به نقل از بچه های اریسکون و شخصی که کانفیگ BTS های ایرانسل رو انجام میده و همچنین مشخصات شبکهای که قبلاً از یکی از گوشی های اینجا مشاهده کردم، MIMO حالت 1x1 بود. پس در برخی از مناطق کانفیگ MIMO 2x2 هست.
Le0nard0
21-08-2016, 12:24
پس مودم هایی که دو خروجی برای اتصال آنتن خارجی دارند هم با اتصال دو آنتن هم تغییری در نرخ بیت اونها ایجاد نمیشه (عملاً یکی از آنتن ها استفاده میشه)
من مودم mr200 دارم. با یه آنتن سرعتم نصفه . دو آنتن رو وصل میکنم سرعتم دو برابر میشه. ولی قدرت سیگنالم تغییری نمیکنه در دو حالت.
S I G N A L
21-08-2016, 12:30
من مودم mr200 دارم. با یه آنتن سرعتم نصفه . دو آنتن رو وصل میکنم سرعتم دو برابر میشه. ولی قدرت سیگنالم تغییری نمیکنه در دو حالت.
درسته، حق با شماست. این قسمت صحبت من نیاز به اصلاح داره.
شیراز آنلاین داره
MOH@ND3S
21-08-2016, 15:28
سلام. به نقل از بچه های اریسکون و شخصی که کانفیگ BTS های ایرانسل رو انجام میده و همچنین مشخصات شبکهای که قبلاً از یکی از گوشی های اینجا مشاهده کردم، MIMO حالت 1x1 بود. پس در برخی از مناطق کانفیگ MIMO 2x2 هست.
اول از همه تشکر میکنم بابت شخصیت خوبتون که اگر اشتباهی رخ میده میپذیرید.. مثل بعضیا نیستید که حرف حرف خودشونه .. دوم اینکه زمانی که گوش تو حالت idle باشه 1x1 کار میکنه تا مصرف باتری کمتر داشته باشه..زمانی که بار روش میوفته و نیاز به سرعت بالاتر هست chain دوم شروع به کار میکنه..این قضیه هم تو 3G هست هم LTE..رو 3G با این تفاوت که هم 1x1 میشه هم پهنای فرکانس کمتری میتونه استفاده بشه ( بستگی به کانفیگ BTS داره )...زمانی که گوشی بیکار هست علامت H یا بعضی جاها 3G بالای آنتن میاد و از یک Chain و cell استفاده میشه با پهنای کمتر از 5 مگاهرتز..زمانی که شروع به کار کنیم با اینترنت H+ میاد و هم از کل 5 مگاهرتز پهنای فرکانس استفاده میکنه هم از Chain و cell دوم کمک میگیره. که DC-HSPA+ میشه همون Dual Cell .
شیراز آنلاین داره
شما فقط یه نمونش رو که فرکانس 1800 و 2600 ساپرت می کنه رو لینک بدید.
من توی یه نگاه اجمالی چیزی پیدا نکردم همش فرکانس 2400 وایرلس یا بالاست
saeeddeeas
21-08-2016, 16:04
نوین فون داره معمولا توی ایران موجود دارن باهاشون تماس بگیرین دو روزه می رسه دستت
sent from Huawei mate 8
نوین فون داره معمولا توی ایران موجود دارن باهاشون تماس بگیرین دو روزه می رسه دستت
sent from Huawei mate 8
نوين فون هم اكثرا فركانس ١٨٠٠ هيت فقط
٢٦٠٠ نداره اصلا
naser.051
21-08-2016, 18:27
تست گرفته در مشهد چهار راه لشگر
با هشون تماس میگرفتی یا در قسمت نظرات سوال میپرسیدی راهنمایی میکردن یا شاید تو موجودی بیارن
اینم برای رفقایی که لازم دارن
SXT LTE
قابلیت گیرندگی در باند 3 (1800 مگاهرتز ) و باند 7 (2600 مگاهرتز ) , پشتیبانی تکنولوژی LTE نوع FDD , توان آنتن 9dBi با زاویه 60 درجه
قیمت بدون مالیات: 525,000 تومان
DeluxePC
21-08-2016, 20:14
گل بود به سبزه نیز آراسته شد.
سرعت آپلود ما زیر 1 مگابیت رسیده بود و بعد از مدت ها پیگیری و عدم رفع مشکل حالا میبینم دو سه روزه سایت ها با تاخیر 3 ثانیه ای برام باز میشه.
کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟
shayan10-10
21-08-2016, 20:24
با هشون تماس میگرفتی یا در قسمت نظرات سوال میپرسیدی راهنمایی میکردن یا شاید تو موجودی بیارن
SXT LTE
قابلیت گیرندگی در باند 3 (1800 مگاهرتز ) و باند 7 (2600 مگاهرتز ) , پشتیبانی تکنولوژی LTE نوع FDD , توان آنتن 9dBi با زاویه 60 درجه
میگم این مودم ها یا انتن ها 4g+ ساپورت میکنن؟
میگم این مودم ها یا انتن ها 4g+ ساپورت میکنن؟
it has a built in high quality LTE Category 3 modem for speeds of up to 100Mbit/s downlink and 50 Mbit/s uplink.
کت 3 . 100 دان 50 آپ .. بنابراین نه ,پلاس نیست.
یادمه یه زمانی نه چندان قدیم سرعت 1مگ و 2 مگ رویایی محسوب میشدن . الان ملت دیگه 70, 80 مگابیت هم راضیشون نمیکنه . !
Masoud 206-16v
21-08-2016, 23:58
گل بود به سبزه نیز آراسته شد.
سرعت آپلود ما زیر 1 مگابیت رسیده بود و بعد از مدت ها پیگیری و عدم رفع مشکل حالا میبینم دو سه روزه سایت ها با تاخیر 3 ثانیه ای برام باز میشه.
کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟
منم از عصر تا الان همين مشكل رو دارم و ٤جي كخ بيشتر از يك خط آنتن نميده و در اصل قطع و ٣جي هم سرعت بسيار پايين.شيراز/بلوار صنايع
7cEram
SXT LTE
دوست عزيز موجود نيست! شما خريد رو بزن بهت ميگه كه موجود نيست
دوستان مودم D-100 خوبه؟ نهايت سرعت ٤جي پلاسي كه باهاش گرفته شده، خوب بوده؟
siavash1234
22-08-2016, 16:31
سرعت برای همین لحظه
4G تهران
مودم DLINK DWR 932 D1
shayan10-10
22-08-2016, 17:28
دوستان مودم D-100 خوبه؟ نهايت سرعت ٤جي پلاسي كه باهاش گرفته شده، خوب بوده؟
این مودم 4g+ ساپورت نمیکنه
saeeddeeas
22-08-2016, 20:04
4جی با مودم 3372 و روتر 3220 و آنتن 3dbi
با سیگنال rsrp -97
فاصله با دکل حدود 4 کیلومتر با موانع زیاد
sent from Huawei mate 8
4جی با مودم 3372 و روتر 3220 و آنتن 3dbi
با سیگنال rsrp -97
...
sent from Huawei mate 8
پینگ داخلیه دیگه ؟
آنتن واقعا تاثیری داشته در سرعت ؟
saeeddeeas
22-08-2016, 20:35
پینگ داخلیه دیگه ؟
آنتن واقعا تاثیری داشته در سرعت ؟
بله داخلی هست
آنتن روی سیگنال تاثیر داره یعنی بدون آنتن اصلا شبکه پیدا نمیشه آنتن رو هم پشت بام گذاشتم تا بگیره
sent from Huawei mate 8
آها , من فکر کردم از این 5 دلاریهای رومیزیه که علی اکسپرس میفروشن . یه میله نازک فنری که وسطاش چندتا پیچ هم خورده..
اینجا همه نقاط سیگنال روی 4,3 خط هست و بدلایل ناشناخته ماورایی فقط زیر هود 5 خط پر میشه
saeeddeeas
22-08-2016, 20:55
آها , من فکر کردم از این 5 دلاریهای رومیزیه که علی اکسپرس میفروشن . یه میله نازک فنری که وسطاش چندتا پیچ هم خورده..
اینجا همه نقاط سیگنال روی 4,3 خط هست و بدلایل ناشناخته ماورایی فقط زیر هود 5 خط پر میشه
دقیقا از همیناس یه میله نازک هست چندتا پیچ هم وسطش خورده:n02::n02:
کیفیت خوبی داره البته اگر زیر نور افتاب خراب نشه شانس اوردم:n09:
این نوع انتن ها برای دریافت سیگنال هستن مثلا توی خونه انتن نیس بزاری بیرون پنجره یا پشت بام فکر نکنم زیاد فرقی هم توی سرعت بزارن یعنی همون سرعتی که با گوشی میگیری با اینم میگیری البته این چون ثابت بستمش یه جا پایداری بیشتری داره نسبت به موبایل که همش توی دست هست و این 4جی هم میلیمتری سرعتش متغییر هست، سه ساعت پشت بوم بودم تا جای مورد نظر رو پیدا کنم البته یه جا تا 33 مگ هم داد اما نمیشد اونجا بزارم
چند متر کابل برد ؟ این 3372 کانکتورش crc9 بود اگه اشتباه نکنم زیاد راحت گیر نمیاد . چیزی نیست که بری الکتریکی محل بگی 10 متر کابل برام پرس کن با این کانکتور . حتما کابل حاضری میخواد .
من تست کردم با 5خط پر سرعت تا 30 و خورده ای هم میره ولی با 4 خط حدود همین 20 و اینهاست پس تاثیر تو سرعت داره.
S I G N A L
22-08-2016, 21:26
سلام. تست سرعت 4G باند ۱۸۰۰ در اصفهان، خیابان طالقانی، با گوشی Sony Xperia M4 Aqua :
این هم یک تست سرعت 4G در باند۱۸۰۰ با بالاترین قدرت سیگنال ممکن. (آنتن Kathrein و RRU اریکسون).
saeeddeeas
22-08-2016, 21:27
چند متر کابل برد ؟ این 3372 کانکتورش crc9 بود اگه اشتباه نکنم زیاد راحت گیر نمیاد . چیزی نیست که بری الکتریکی محل بگی 10 متر کابل برام پرس کن با این کانکتور . حتما کابل حاضری میخواد .
من تست کردم با 5خط پر سرعت تا 30 و خورده ای هم میره ولی با 4 خط حدود همین 20 و اینهاست پس تاثیر تو سرعت داره.
3 متر کابل هست
مودم 3372 کانکتور ts9 یا ts5 هم میخوره دقیق نمیدونم کدومش ولی یکی از همین دو تارو من دارم،
خب وقتی سیگنال زیاد باشه صد در صد توی سرعت تاثیر میزاره، منظور من این بود که من بدون انتن کلا سیگنالی ندارم ولی الان کاملا راضی هستم با فاصله حدود 4 کیلومتری با دکل توی حیاط هم سیگنال نیس به جز بالا پشت بوم. فکر کنم یه انتن 30 هزار تومنی برای این سرعت و کیفیت نت ارزش خوبی داشته باشه، یادم رفت بگم با این انتن پینگ خیلی خوبی میده با گوشی پینگ حدود 65-70 اما با انتن پینگ زیر 55 تا 45 هم میده
3 متر کابل هست
مودم 3372 کانکتور ts9 یا ts5 هم میخوره دقیق نمیدونم کدومش ولی یکی از همین دو تارو من دارم،
خب وقتی سیگنال زیاد باشه صد در صد توی سرعت تاثیر میزاره، منظور من این بود که من بدون انتن کلا سیگنالی ندارم ولی الان کاملا راضی هستم با فاصله حدود 4 کیلومتری با دکل توی حیاط هم سیگنال نیس به جز بالا پشت بوم. فکر کنم یه انتن 30 هزار تومنی برای این سرعت و کیفیت نت ارزش خوبی داشته باشه، یادم رفت بگم با این انتن پینگ خیلی خوبی میده با گوشی پینگ حدود 65-70 اما با انتن پینگ زیر 55 تا 45 هم میده
آنتن رو از کجا تهیه کردید؟ چون منم شرایط محلمون مثل شماست
Sent from my iPhone using Tapatalk
saeeddeeas
22-08-2016, 22:31
آنتن رو از کجا تهیه کردید؟ چون منم شرایط محلمون مثل شماست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%AA%20%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%84%204 G/3G%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%DA%A9%D8%A7 %D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%20TS-5
چقدر هم مفصل ریویوش کردن !
میخواستم بگم انتن دوم هم بگیری امتحان کنی که .. از اتاق فرمان اشاره میکنن نه ! فایده ای نداره
اینم یه تست با گوشی و 3 خط :
طبق گفته شون آنتن دردی برای من دوا نمیکنه
saeeddeeas
22-08-2016, 23:50
چقدر هم مفصل ریویوش کردن !
میخواستم بگم انتن دوم هم بگیری امتحان کنی که .. از اتاق فرمان اشاره میکنن نه ! فایده ای نداره
اینم یه تست با گوشی و 3 خط :
طبق گفته شون آنتن دردی برای من دوا نمیکنه
برای شما که آنتن نسبتا قوی هست آنتن دردی دوا نمی کنه و ترافیک منطقه شما زیاده
من با یه دونه خونه آنتن 4جی روی گوشی از فاصله 9 کیلومتری 18 مگ تست گرفتم نزدیک دکل هم 40 مگ
sent from Huawei mate 8
realcore
23-08-2016, 00:33
سلام. تست سرعت 4G باند ۱۸۰۰ در اصفهان، خیابان طالقانی، با گوشی
سلام ، شما الان چطوری متوجه شدی که روی 1800 هستی؟ من هر نرم افزاری نصب کردم این اطلاعاتو بم نمیده که الان روی کدوم فرکانس هستم! در ضمن نمیتونم به service mode گوشیم وارد شم تا ازونجا هم بفهمم. شما میتونی روشی پیشنهاد بدی؟
Tornado2800
23-08-2016, 03:15
سلام
بنده در ۵۰۰ متری سایت 4g ایرانسل هستم
دوستانی که با استفاده از مودم های 4G به اینترنت متصل هستند و استفاده ی روزمره میکنند
ایا راضی هستند
افت خیز ندارد اینترنت ایرانسل که اذیت کنه؟
DeluxePC
23-08-2016, 03:31
سلام
بنده در ۵۰۰ متری سایت 4g ایرانسل هستم
دوستانی که با استفاده از مودم های 4G به اینترنت متصل هستند و استفاده ی روزمره میکنند
ایا راضی هستند
افت خیز ندارد اینترنت ایرانسل که اذیت کنه؟
تا سه هفته پیش خوب بود اما از وقتی اینترنت ثابت را راه انداخته ری*ده تو همراه!
سایت ها با تاخیر باز میشن سرعت دانلود و آپلود افت کرده
bahman_0121
23-08-2016, 06:28
برای من 3g بزوط صفحه باز میکنه برای ما هم همین مشکل رو داره ؟؟؟
ی بار از ایرانسل نت گرفتیم مثل سگ پیمون شدیم
اگه راه حلی داره بگین
راستی با هیلتر شکن درست کار میکنه
EDWARD WHITE
23-08-2016, 07:59
اگه راه حلی داره بگین
برای من هم 3g بده
4g عالیه
DeluxePC
23-08-2016, 08:20
اگه راه حلی داره بگین
آره با بشکن مشکل یکم بهتر میشه اما بدون بشکن با 3 الی 4 ثانیه تاخیر باز میکنه.
Alone-Star
23-08-2016, 08:45
کسی از دوستان Dlink DWR 921 نداشت اینجا؟
S I G N A L
23-08-2016, 09:02
سلام ، شما الان چطوری متوجه شدی که روی 1800 هستی؟ من هر نرم افزاری نصب کردم این اطلاعاتو بم نمیده که الان روی کدوم فرکانس هستم! در ضمن نمیتونم به service mode گوشیم وارد شم تا ازونجا هم بفهمم. شما میتونی روشی پیشنهاد بدی؟
سلام. باند تست اول رو دیروز با یک گوشی 4G دیگه که در دسترس بود (Samsung A3 (2016)) متوجه شدم و باند تست دوم رو هم پیش دوستانی بودم که روی یک سایت کار میکردند که فقط باند ۱۸۰۰ اون فعال بود و تجهیزات باند ۲۶۰۰ اون نصب نبود.
saeeddeeas
23-08-2016, 10:48
دیشب ساعت 3 درخواست بسته شبانه دادم صبر کردم فعال نشد منم گفتم ممکنه بعد پیام بیاد فعال شه مودم خاموش کردم صبح بیدار شدم دیدم ساعت 5 و نیم فعال کرده خودشم تموم کرده، مگه تا قبلا وقتی نت وصل میشدی بسته فعال نمی شد؟ خب این بدون نت بسته فعال کرده شروع شده خودشم تموم شده این دیگه واقعا دزدی هست
sent from Huawei mate 8
تست بدون آنتن e3372
سرعت در ساعات خلوت بین 8.5 و 11
فاصله تا دکل 4G پیاده سه دقیقه راه هست
دیشب ساعت 3 درخواست بسته شبانه دادم صبر کردم فعال نشد منم گفتم ممکنه بعد پیام بیاد فعال شه مودم خاموش کردم صبح بیدار شدم دیدم ساعت 5 و نیم فعال کرده خودشم تموم کرده، مگه تا قبلا وقتی نت وصل میشدی بسته فعال نمی شد؟ خب این بدون نت بسته فعال کرده شروع شده خودشم تموم شده این دیگه واقعا دزدی هست
sent from Huawei mate 8
نه وبطي به خاموش يا روشن بودن نداره
هر موقع فهال بشه شروع ميشه
ربطي به اينكه از نت استفاده بكني يا نكني نداره
اين مورد شما هم بله واسه منم پيش اومده كاريش نميشه كرد
saeeddeeas
23-08-2016, 10:57
نه وبطي به خاموش يا روشن بودن نداره
هر موقع فهال بشه شروع ميشه
ربطي به اينكه از نت استفاده بكني يا نكني نداره
اين مورد شما هم بله واسه منم پيش اومده كاريش نميشه كرد
قبلا یادمه تا نت وصل نمی شد بسته هم سرو به استفاده نمیکرد تازگیا اینجوری شده واقعا نمیخوام از کلمه دزد استفاده کنم اما جز دزدی نمیشه چیز دیگری بهش گفت
sent from Huawei mate 8
کسی خبری از راه اندازی VoLTE توسط ایرانسل داره؟قراره راه اندازی بشه یا نه؟
تست بدون آنتن e3372
:n13::n13::n13:
منطقه ما کلا بیشتر از 20 مگابیت نمی شه
نه قرار نيست فعلا
شما هنوز اينترنت استيبل نيست دنبال مكالممه رو اين تكنولوژي هستي؟!
سلام
چرا سرعت اینطوری شده دیگه شده دایال آپ به قول دوستی ایرانسل زایمان کرده !؟
puya2010
23-08-2016, 18:51
تست بدون آنتن e3372
دوستان مشهدی حالشو ببرید:n01:
کنسرت که برگزار نمیشه، لااقل با این سرعت میتونید برید موزیک ویدیوهای خارجی کیفیت بالا دانلود کنید، بندازید رو تلویزیونهای FHD یا 4K، در کنار یه سیستم صوتی درست درمون، خودش میشه یه پا کنسرت:n02:
shayan5800
23-08-2016, 19:58
دوستان یه سوال، وقتی طرح نامحدود 3 ساعته رو میخوام فعال کنم حتما باید ساعت 2 صبح به بعد باشه؟؟ یعنی مثلا ساعت 9 شب طرح 3 ساعتی رو فعال کنم از ساعت 2 شب 3 ساعت شروع میشه؟؟
سلام دوستان
ایرانسل بسته های شبانه هم داره ؟؟
مقدار حجم و قیمت رو هم لطف میکنید ؟
ممنون
aalliirraazz
23-08-2016, 21:31
دوستان یه سوال، وقتی طرح نامحدود 3 ساعته رو میخوام فعال کنم حتما باید ساعت 2 صبح به بعد باشه؟؟ یعنی مثلا ساعت 9 شب طرح 3 ساعتی رو فعال کنم از ساعت 2 شب 3 ساعت شروع میشه؟؟
نه لازم نیست... هر موقع فعال کنید از ساعت 2 شب شروع میشه.
سلام دوستان
ایرانسل بسته های شبانه هم داره ؟؟
مقدار حجم و قیمت رو هم لطف میکنید ؟
ممنون
سلام.
بله داره:
20 گیگ 1 ساعته 900 تومن
40 گیگ 2 ساعته 1500 تومن
60 گیگ 3 ساعته 2000 تومن
سلام.
بله داره:
20 گیگ 1 ساعته 900 تومن
40 گیگ 2 ساعته 1500 تومن
60 گیگ 3 ساعته 2000 تومن
خب تو یه ساعت میشه اینقدر دانلود داشت ؟؟؟
مودم (چه مودمی پیشنهاد میدین؟؟)
بستگی به شهر و مکان داره , همونطور که تو چند پست قبل میبینید بعضی دوستان مشهدی ساعتی 20 گیگ رو هم میتونن رد کنن
برای بعضی ها حتی در تهران سرعت در حد یکی دو مگ بیشتر نیست .کلا شانس خیلی دخیله.
مودم 3372 خیلی عمومیت پیدا کرده . خیلی دیوایس های گرونتر تا زیر 1 میلیون هم هست.
omidariyan
24-08-2016, 00:49
دوستان الان بهترین مودم چیه؟؟
من با گوشی m4 سونی در حالت 4جی نهایت سرعت دانلود 1 مگابایته
با مودم سرعت بهتری میتونم دریافت کنم؟!
Shortcut Master (Lite)
بوسیله این اپلیکیشن تونستم به کدهای مخفی تبلتم دسترسی پیدا کنم و lte only رو فعال کنم.
تبلت قابلیت شماره گیری هم نداره مستقیم نمیشد کد وارد کرد.
قابلیت تعویض باند رو هم داره منتها باندهای مخصوص کشورهای مختلف رو میشه انتخاب کرد(احتمالا مربوط به دستگاه منه) ممکنه روی موبایل دیگه ای بطور مشخص بشه تغییر باند داد.
Shortcut Master (Lite)
بوسیله این اپلیکیشن تونستم به کدهای مخفی تبلتم دسترسی پیدا کنم و lte only رو فعال کنم.
تبلت قابلیت شماره گیری هم نداره مستقیم نمیشد کد وارد کرد.
قابلیت تعویض باند رو هم داره منتها باندهای مخصوص کشورهای مختلف رو میشه انتخاب کرد(احتمالا مربوط به دستگاه منه) ممکنه روی موبایل دیگه ای بطور مشخص بشه تغییر باند داد.
دوست من سلام
اين اپ كه استفاده كردين راجع به آيفون و مك هم كد به چشم خورد يا نه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
iDownload & iGame
24-08-2016, 10:46
تماس تلفنی VoLTE برای اولین بار در ایران آزمایش شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه یا همان VoLTE نخستین بار در سال 2014 میلادی در سنگاپور به صورت تجاری ارائه گشت و به دنبال آن، اپراتورهای بیشتری در کشورهای مختلف دنیا آن را ارائه نمودند. حالا براساس بیانیه خبری رسمی شرکت ایرانسل مشخص گردیده که این اپراتور هم تست فناوری مذکور را با موفقیت در کشورمان به انجام رسانده که در ادامه توجه شما را به متن این بیانیه جلب می کنیم.
ایرانسل برای نخستین بار در ایران، تست فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (VoLTE) را با موفقیت به انجام رساند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، فناوری انتقال صدا بر بستر نسل چهارم تلفن همراه (Voice over LTE) یک فناوری بر پایه استاندارد GSMA است که برای پشتیبانی از مکالمه صوتی در شبکه 4G/LTEضروری است. این فناوری تجربه مکالمه صوتی با کیفیت بالاتری را برای مشترک به ارمغان میآورد و امکان استفاده همزمان از صوت و دیتا را فراهم میکند.
استفاده از بستر VoLTEمکالمه صوتی با کیفیت و سرعت بالا را برای کاربران امکانپذیر میکند که تفاوت قابل ملاحظهای با مکالمه بر بستر شبکههای نسل قدیمیتر تلفن همراه (2Gو 3G) دارد.
همچنین بر خلاف شبکه LTE، مشترکان میتوانند در هنگام مکالمه صوتی بر بسترVoLTE، از خدمات شبکه نسل چهارم اینترنت همراه (4G/LTE) نیز استفاده کنند. در شبکههای LTE امکان مکالمه صوتی وجود ندارد و تلفن تلفن همراه در زمان برقراری تماس صوتی معمولا به شبکه3G سوئیچ میکند.
فناوری VoLTE در زمره فناوریهای جدید ارتباطات بیسیم است که اولین بار در سال 2014 در شرق آسیا و آمریکا به بهرهبرداری رسیده و کمتر از دو سال پس از آن، ایرانسل نیز آن را با موفقیت آزمایش کرده است.
amirbrad
24-08-2016, 15:08
دوستان این سوال اینجا میپرسم چون تجربه دوستان در عمل بیشتره.
مودم هایی که دارین TD LTE و FD LTE هر دو سیمکارت همزمان ساپورت میکنه یا فرق داره؟ بعدشم تست هایی که قرار میدین TD هستش یا FD ؟
ممنون میشم یه مودم خوب که هر دو ساپورت کنه بیشترین سرعت با فرکانس ها کامل و انتن قوی دارای چند پورت LAN و wifi معرفی کنیدترجیحا انلاک باشه ه با همه اپراتورها قابل استفاده باشه بعدها
بعدشم سیمکارت به خود مودم وصل میشه یا اینکه مثل سابق به دانگل یا مودم usbوصل میشه به مودم؟ کد ussd هم بشه استفاده کرد
اگر احساس میکنید تایپیک مسیرش عوض میشه تو پیغام خصوصی جواب بدین.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
دوستان ایرانسل الان یکساله سرعت 3 جی منطقه رو روی 1 مگابیت محدود کرده شکایت کنم امکان داره سرعتو ازاد کنن؟
دوستان ایرانسل الان یکساله سرعت 3 جی منطقه رو روی 1 مگابیت محدود کرده شکایت کنم امکان داره سرعتو ازاد کنن؟
بله از طریق سامانه ۱۹۵ شکایت کنید
بله از طریق سامانه ۱۹۵ شکایت کنید
الان قانونا ایرانسل باید سرعت رو ازاد بزاره یا ن؟
تبلیغی چیزی نداره بتونم علیه شون استفاده کنم؟
الان قانونا ایرانسل باید سرعت رو ازاد بزاره یا ن؟
تبلیغی چیزی نداره بتونم علیه شون استفاده کنم؟
بله
باید آزاد بزاره
نه فقط یه متن بزارید که سرعت روی 1 مگ محدود هست و توضیحات دیگه .
بهترين مودمي كه بشه به عنوان اينترنت استيل ازش استفاده كرد و باند هاي مختلف هم ساپورت كنه كدوم مدله؟
بهترين مودمي كه بشه به عنوان اينترنت استيل ازش استفاده كرد و باند هاي مختلف هم ساپورت كنه كدوم مدله؟
دوست من سلام
اين اپ كه استفاده كردين راجع به آيفون و مك هم كد به چشم خورد يا نه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام دوست عزیز
تا جایی که من جستجو کردم فقط نسخه آندروید داره.
عملکردشم :
SHORTCUT MASTER
Shortcut Master is a powerful tool for creating, capture, searching... shortcut. It can reveal any hidden shortcuts, hidden secret codes... in your device.
You can create shortcuts for any hidden functions or secret codes, such as App Ops, *#*#4636#*#* (Testing menu), etc...
منم همین سوال رو داشتم
بهترین مودمی که 4g قابلیت نصب آنتن هم داشته باشه رو معرفی میکنید؟
D-Link DWR-921 4G LTE Modem Routre این مودم چطوره ؟؟
Le0nard0
24-08-2016, 21:30
ایرانسل میگه بین 1 تا 6 مگابیت 3g حساب میشه . با شکایت سرعت زیاد نمیشه
sadegh1010
25-08-2016, 10:15
4G Sabzevar
S I G N A L
25-08-2016, 20:17
محل تست: اصفهان، خیابان آمادگاه.
amirbrad
25-08-2016, 22:05
بام تهران تو شلوغی 5شنبه
shirazdownload
25-08-2016, 22:29
شیراز - بلوار فرهنگ شهر
saeeddeeas
26-08-2016, 01:45
شیراز - بلوار فرهنگ شهر
نمیدونم چرا هیچوقت عکسای شما رو نمیتونم ببینم شاید مشکل از نت منه 4جی ایرانسل وصلم پستای شما و یکی دو نفر دیگه هیچوقت عکساش دیده نمیشن:n35:
vahidreza2007
26-08-2016, 03:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidreza2007
26-08-2016, 03:05
اولین تجربه 4 جی من . امروز سیم کارت رو عوض کردم و 4 جی دار گرفتم و با گوشی سامسونگ جی 5 این سرعت رو میده که فوقالعاده است برام
vahidreza2007
26-08-2016, 03:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeeddeeas
26-08-2016, 03:15
روی یک آنتن ایرانسل هر دو فرکانس فورجی ارائه میشه یا هر دکل فقط یه فرکانس؟
sent from Huawei mate 8
masooyan
26-08-2016, 05:18
aalliirraazz
26-08-2016, 05:18
محل تست: تبریز - ولیعصر
بقیه چیز ها تو عکس معلومه:
Electronic-Arts
26-08-2016, 07:42
با چه مودمی ؟
با چه مودمی ؟
توش زده دیگه
3372
واقعاً یه مودم صد تومنی چقدر خوب عمل کرده
اترنت اطلاعاتش درست نیست اما برنامه ltewatch زده 127 مگ ریسیو که جور درمیاد البته سرعتی رو که برنامه مانیتورینگت نشون میده با اترنت جور در میاد، کلا ای دی ام سرعت رو بعضی از وقتها درست نشون نمیده کش می کنه یهو زیاد نشون میده، اما میانگین سرعتش درسته، نمی دونم چرا ای دی ام اینو توی برنامش نمیاره که میانگین سرعت دانلود رو هم بعد از اتمام نمایش بده
این باند 44 توی برنامه ال تیی واچ چند میشه؟
masooumi
26-08-2016, 10:12
sent from Huawei mate 8
ایرانسل جدیدا شبکه رو تغییر داده و در اکثر نقاط به صورت همزمان rru هر دو باند رو نصب کرده
Sponge-BoB
26-08-2016, 10:26
دوستان،دیشب 3g ایرانسل تست کردم سرعت دانلود روی 100 تا 200 Kb بود!!:n27:درحالت عادی باید روی چند باشه؟
amirbrad
26-08-2016, 10:43
دوستان،دیشب 3g ایرانسل تست کردم سرعت دانلود روی 100 تا 200 Kb بود!!:n27:درحالت عادی باید روی چند باشه؟
برای منم تو منزل گاهی 9 مگ میشه گاهی مثل شما یه بار شب خوبه یه بار صبح فکر کنم بستگی داره به کدوم دکل و ایپی و فرکانس وصل بشیم.
Sponge-BoB
26-08-2016, 10:45
برای منم تو منزل گاهی 9 مگ میشه گاهی مثل شما یه بار شب خوبه یه بار صبح فکر کنم بستگی داره به کدوم دکل و ایپی و فرکانس وصل بشیم.
3g شما 9 مگ میشه!!:n04:
amirbrad
26-08-2016, 12:33
3g شما 9 مگ میشه!!:n04:
با 4g امتحان کردم یه بار 11 ظهر 9 مگ شد اکثرا سرعت پایینه تو منزل با دو سه خط انتن
Electronic-Arts
26-08-2016, 13:28
توش زده دیگه
3372
واقعاً یه مودم صد تومنی چقدر خوب عمل کرده
اترنت اطلاعاتش درست نیست اما برنامه ltewatch زده 127 مگ ریسیو که جور درمیاد البته سرعتی رو که برنامه مانیتورینگت نشون میده با اترنت جور در میاد، کلا ای دی ام سرعت رو بعضی از وقتها درست نشون نمیده کش می کنه یهو زیاد نشون میده، اما میانگین سرعتش درسته، نمی دونم چرا ای دی ام اینو توی برنامش نمیاره که میانگین سرعت دانلود رو هم بعد از اتمام نمایش بده
این باند 44 توی برنامه ال تیی واچ چند میشه؟
e3372 که 4G+ ساپورت نمیکنه چه جوری 120 مگ سرعت داره میده ؟
vahidreza2007
26-08-2016, 13:33
دوست عزیز تو شهر ما 4 جی حدود 10 روزه راه افتاده دیشب برای اولین با سرعت 11 مگابایت با گوشی جی 5 تونستم ازش استافده کنم و فوقالعاده بود تو یه ساعت 7 گیگ دانلود کرد
حالا اگر از این مودم ها بگیرم سرعت اینترنتم بالاتر میره برای دانلود و ...
شما از این مودمتون راضی هستم منم از همین بخرم ؟
Le0nard0
26-08-2016, 13:47
توی این عکس چرا هز جاش یه سرعتی رو نشون میده؟ برنامه مونیتورینگ یه سرعت idm یه سرعت دیگه تسک منیجر و ltewatch هم هرکدوم یه سرعت .
S I G N A L
26-08-2016, 14:28
sent from Huawei mate 8
سلام. بسته به نوع آنتن و تجهیزات دیگه (RRU و ...) امکان داشتن هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4G روی یک دکل هست. در مورد آنتن به طور مثال آنتن kathrein penta Band که ایرانسل استفاده میکنه، پنج باند فرکانسی را پشتیبانی میکنه و امکان ارسال و دریافت سیگنال های هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4G را داره.
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتونید این فایل PDF را مطالعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن ۱۰ پورت مولتی باند همون آنتن penta Band هست که نام بردم و ایرانسل استفاده میکنه.
aminns27
26-08-2016, 14:33
دوستان عزيز يك سوال مهم دارم.من اصفهان با خود گوشي وصل ميشم 4g+ سرعت حدود ٦٠مگ اما چرا همون رو هات اسپات مي كنم با گوشي كه ديگران استفاده كنن سرعت از ١٨مگ بالاتر نميره؟
hes_luckey
26-08-2016, 15:18
خوشا به احوال شما
اینجایی که من هستم نهایت سرعتی که روی ۴g دیدم 2MB/s بوده، ولی اکثرا روی ۷۰۰ ۸۰۰ KB/s هست.
نمیشه شکایتی چیزی کرد؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
saeeddeeas
26-08-2016, 17:36
سلام. بسته به نوع آنتن و تجهیزات دیگه (RRU و ...) امکان داشتن هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4G روی یک دکل هست. در مورد آنتن به طور مثال آنتن kathrein penta Band که ایرانسل استفاده میکنه، پنج باند فرکانسی را پشتیبانی میکنه و امکان ارسال و دریافت سیگنال های هر دو باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4G را داره.
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتونید این فایل PDF را مطالعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن ۱۰ پورت مولتی باند همون آنتن penta Band هست که نام بردم و ایرانسل استفاده میکنه.
برای این پرسیدم چون شهر ما فقط یک دکل فورجی داره خواستم بدونم میتونن روی همین پلاس ارائه بدن یا نه
البته نزدیک دکل هم رفتم خبری از پلاس نبود
sent from Huawei mate 8
barcalove
26-08-2016, 20:42
کسی میدونه ایرانسل بسته نامحدود داره یا نه اگه داره کد فعال سازیش چیه
barcalove
26-08-2016, 20:44
S I G N A L
26-08-2016, 21:32
برای این پرسیدم چون شهر ما فقط یک دکل فورجی داره خواستم بدونم میتونن روی همین پلاس ارائه بدن یا نه
البته نزدیک دکل هم رفتم خبری از پلاس نبود
sent from Huawei mate 8
اگه به طور مثال مدل آنتنی که نام بردم استفاده شده باشه و تجهیزات باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ هر دو نصب شده باشه، این امکان وجود داره. این مدل آنتن که نام بردم با تجهیزات اریکسون استفاده میشه، ولی تجهیزات هوآوی، آنتنش هم هوآوی هست. مدل های اولیه هوآوی فقط باند ۱۸۰۰ LTE را پشتیبانی میکرد ولی مدل های جدیدتر باند ۲۶۰۰ LTE را هم پشتیبانی میکنه (مدل Penta-band).
شفاف سازی: البته اشتباه نشه، آنتن های اولیه هوآوی از رِنج فرکانسی ۲۶۰۰ هم پشتیبانی میکرد ولی ۸ پورت بود و برای حالت های 2G/3G و 4G 1800 از اون ها استفاده میشد. مدل Penta-band ، دَه پورت هست که علاوه بر باند LTE ۱۸۰۰ ، باند ۲۶۰۰ LTE را هم قابل استفاده میکنه. تعداد RRU هم در این حالت ۴ تا میشه.
اگر بسته 100 گیگ 1ساله رو گرفته باشیم میتونیم هم زمان بسته نامجدود شبانه هم گرفت؟ از حجم روزانه کم نمیشه؟
javad_0569
26-08-2016, 22:15
اگر بسته 100 گیگ 1ساله رو گرفته باشیم میتونیم هم زمان بسته نامجدود شبانه هم گرفت؟ از حجم روزانه کم نمیشه؟
بله میتونید ، بسته های شبانه از ساعت 2 تا 8 صبح هستن
ساعت 2 دیتا رو خاموش روشن کنید به صورت خودکار از بسته شبانه کم میشه
vahid__t
26-08-2016, 22:30
سلام. اره ميتوني. فقط تو ساعت شبانه يكبار نتت رو خاموش و روشن كن كه بيفته رو اون يكي.
iDownload & iGame
26-08-2016, 22:59
سلام. اره ميتوني. فقط تو ساعت شبانه يكبار نتت رو خاموش و روشن كن كه بيفته رو اون يكي.
نیازی به خاموش روشن هم نیست.
vahid__t
26-08-2016, 23:29
نیازی به خاموش روشن هم نیست.
واسه اطمينان بيشتر وگرنه حق با شماست نبايد نيازي باشه براي قطع و وصل نت
Sent from my iPhone 6s Plus
vahidreza2007
26-08-2016, 23:49
دوست عزیز تو شهر ما 4 جی حدود 10 روزه راه افتاده دیشب برای اولین با سرعت 11 مگابایت با گوشی جی 5 تونستم ازش استافده کنم و فوقالعاده بود تو یه ساعت 7 گیگ دانلود کرد
حالا اگر از این مودم ها بگیرم سرعت اینترنتم بالاتر میره برای دانلود و ...
شما از این مودمتون راضی هستم منم از همین بخرم ؟
دوستان کسی جواب نمیده ؟
با مودم سرعت اینترنتم نسبت به گوشی بیشتر میشه یا فرقی نمیکنه ؟
vahid__t
27-08-2016, 00:03
دوستان کسی جواب نمیده ؟
با مودم سرعت اینترنتم نسبت به گوشی بیشتر میشه یا فرقی نمیکنه ؟
در كل فرقي نميكنه. ولي پايداري مودم بهتره. مودم d100 خيلي مودم خوبيه
Sent from my iPhone 6s Plus
aminns27
27-08-2016, 01:23
دوستان جواب همه داده شد الا من....منم دوست شما...هرچي سرچ كردم چيزي پيدا نكردم كه گفتم اينجا از اساتيد بپرسم كه چرا رو 4g+ من سرعت بسيار بالاي حدود ٦٠مگ رو ميگيرم با گوشي اس٧ اج اما هات اسپات ميكنم بقيه استفاده كنن سرعت دقيقا نصف ميشه گاهي كمتر از نصف...چيكار كنم؟
نمیدونم چرا هیچوقت عکسای شما رو نمیتونم ببینم شاید مشکل از نت منه 4جی ایرانسل وصلم پستای شما و یکی دو نفر دیگه هیچوقت عکساش دیده نمیشن:n35:
نت ایرانسل متاسفانه این مشکل رو داره خصوصا رو اینستا
amirbrad
27-08-2016, 10:36
دوستان جواب همه داده شد الا من....منم دوست شما...هرچي سرچ كردم چيزي پيدا نكردم كه گفتم اينجا از اساتيد بپرسم كه چرا رو 4g+ من سرعت بسيار بالاي حدود ٦٠مگ رو ميگيرم با گوشي اس٧ اج اما هات اسپات ميكنم بقيه استفاده كنن سرعت دقيقا نصف ميشه گاهي كمتر از نصف...چيكار كنم؟
شاید گوشی بقیه ساپورت سرعت کمتری داری cat پایین تر یا اینکه موقع هات اسپات مقداری از پهنای باند شیر میشه و همشو نمیتونه بفرسته.
.::Mohammad::.
27-08-2016, 10:48
سلام
وقتی با مودم 4G در حال دانلود هستم اگر همون موقع هم زمان با یک سیم کارت 4G دیگه که در موبایلم هست شروع به دانلود کنم روی سرعت مودم و موبایل تاثیر میگذاره و سرعت رو نصف و گاهی کمتر از نصف میکنه یعنی هم برای موبایل و هم برای مودم هم زمان کم میشه و هر موقع هر کدوم رو قطع کنم سرعت دستگاه دیگه افزایش پیدا میکنه. چطوری میشه کاری کرد که هم زمان وقتی در یک منطقه هستی سرعت دو یا چند دستگاه کاهش پیدا نکنه ؟
naser.051
27-08-2016, 11:29
چجوری میشه فهمید که به فورجی پلاس وصل شدیم یا نه؟ آیا گوشی های که فوجی ساپورت میکنن آیا فورجی پلاس را هم را ساپورت میکنن یا خیر؟
Sent from my Lenovo K50a40
amirbrad
27-08-2016, 11:31
سلام
وقتی با مودم 4G در حال دانلود هستم اگر همون موقع هم زمان با یک سیم کارت 4G دیگه که در موبایلم هست شروع به دانلود کنم روی سرعت مودم و موبایل تاثیر میگذاره و سرعت رو نصف و گاهی کمتر از نصف میکنه یعنی هم برای موبایل و هم برای مودم هم زمان کم میشه و هر موقع هر کدوم رو قطع کنم سرعت دستگاه دیگه افزایش پیدا میکنه. چطوری میشه کاری کرد که هم زمان وقتی در یک منطقه هستی سرعت دو یا چند دستگاه کاهش پیدا نکنه ؟
سلام
طبیعی دوست عزیز چون شما احتمالا به یه دکل وصل میشید و از پهنای باند همون استفاده می کنید ، سر همینه سرعت هممون تو پیک مصرف کم میشه یه دفعه عده زیادی دانلود کنن .راهش اینه که با دستگاه دیگتون به دکل دیگه متصل بشید اگر دکل دیگه ایی هستش یه راه دیگشم که البته گول زدن خودادمه اینهکه رو دوتادستگاتون دوتا سرعت یکسان فیکس کنید با دانلود منیجر مثلا کلا دریافتی شما 16 هستش شما دوتا 8 بدید به هر کدوم چون سرعتی که او ن دکل داره میده محدوده اینطور که شما گفتی تا وصل میشید سرعت اون یکی دستگاه کم میشه
saeeddeeas
27-08-2016, 11:35
احتمالا هات اسپات از 4جی پلاس استفاده نمی کنه و روی 4جی معمولی سویچ میکنه
sent from Huawei mate 8
shirazdownload
27-08-2016, 12:07
من عکس هارو روی سایت 8pic.ir آپلود میکنم
با اینترنت ایرانسل هم چک کردم مشکلی نداشت
ببینید این باز میشه ؟ جای دیگه آپلود کردم : Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeeddeeas
27-08-2016, 13:26
من عکس هارو روی سایت 8pic.ir آپلود میکنم
با اینترنت ایرانسل هم چک کردم مشکلی نداشت
ببینید این باز میشه ؟ جای دیگه آپلود کردم : Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله این باز شد
البته اون 8پیک هم خودش باز میشه اما وقتی توی انجمن میزارید باز نمیشه
بهترین کار به نظرم استفاده از tapatalk هستش خودش عکس هارو کم حجم میکنه و اپلود میکنه خیلی سریع باز میشن
vahidreza2007
27-08-2016, 13:58
دوستان این مشخصات 4 جی گوشی من هستش
ارتباطات
شبکه های ارتباطی 2G , 3G , 4G
شبکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
شبکه 3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100HSPA با سرعت دانلود 21.1 مگابیت بر ثانیه و آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
شبکه 4GLTE band 1|2100, 3|1800, 5|850, 8|900, 20|800, 40|2300LTE از نوع Cat4 با سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه و آپلود 50 مگابیت بر ثانیه
ایا شبکه های 4 جی و 4 جی + رو کامل ساپورت میکنه ؟ ایا تکنولوژی هست که الان اومده باشه و این ساپورتش نکنه در زمینه سرعت بیشتر 4 جی ؟
با این مشخصات به نظرم اگرم بخوام مودم Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem رو بگیرم با این مشخصات زیر
مشخصات سخت افزاری
نرخ های انتقال داده
در حالت LTE سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود تا 50 مگابیت بر ثانیه
پشتیبانی از 2G
پشتیبانی از 3G
پشتیبانی از 4G
قابلیت قفل بر روی شبکه 4G
چیپست
(HiSilicon Balong 710 (V7R1
باند های قابل پشتیبانی
حالت 4G
800/900/1800/2100/2600MHz
حالت 3G
900/2100MHz
حالت 2G
850/900/1800/1900MHz
تفاوت زیادی در سرعت دریافتی برام نکنه درسته ؟
ارتباطات
شبکه 3G HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100HSPA با سرعت دانلود 21.1 مگابیت بر ثانیه و آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
شبکه 4GLTE band 1|2100, 3|1800, 5|850, 8|900, 20|800, 40|2300LTE از نوع Cat4 با سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه و آپلود 50 مگابیت بر ثانیه
ایا شبکه های 4 جی و 4 جی + رو کامل ساپورت میکنه ؟ ایا تکنولوژی هست که الان اومده باشه و این ساپورتش نکنه در زمینه سرعت بیشتر 4 جی ؟
با این مشخصات به نظرم اگرم بخوام مودم Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem رو بگیرم با این مشخصات زیر
مشخصات سخت افزاری
نرخ های انتقال داده
پشتیبانی از 2G
پشتیبانی از 3G
پشتیبانی از 4G
چیپست
باند های قابل پشتیبانی
حالت 4G
حالت 3G
900/2100MHz
حالت 2G
850/900/1800/1900MHz
گوشیت 4G+ پشتیبانی نمیکنه .
درباره مودم نمیدونم بهتره توی تایپک مودم بپرسی
shirazdownload
27-08-2016, 15:23
ارتباطات
گوشی شما باند 7 یعنی فرکانس 2600 رو نداره
به همین خاطر +4G رو نمیتونید بگیرید . در ضمن بعضی از مناطق فرکانس Default روی باند 7 هست و ممکنه گوشی شما اون منطقه 4G معمولی رو هم نگیره
ولی قطعا 90% جاهایی که 4G هست مشکلی ندارین و با باند 3 وصل میشه
سلام دوستان
ایرانسل بسته های اینترنت شبانه داره ؟ اگه داره ممنون میشک لینک بدید چون من داخل سایت ایرانسل قسمت بسته ها چیزی پیدا نکردم :n01:
بسته شبانه که میگیرم دائم قطع و وصل میشه یعنی تا میخوام دانلود کنم قطع میشه مجدد وصل میشه اما اگه دانلود نکنم اصلا قطع نمیشه.
دیشب بسته یکساعته گرفتم ۲ گیگ هم نتونستم دانلود کنم. این مورد تا حالا دو بار واسم پیش اومده چیکار کنم دوستان؟
سلام . ببخشید یه سوال برام پیش اومد
هرمنطقه که 4G هست +4G هم هست ؟؟
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
هرمنطقه که 4G هست +4G هم هست ؟؟ واینکه گوشی من میتونه +4G ساپورت کنه ؟ LTE band 1|2100, 3|1800, 38|2600, 39|1900, 40|2300, 41|2500
hamed11368
27-08-2016, 16:45
هرمنطقه که 4G هست +4G هم هست ؟؟
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
سلام
خیر، فقط مناطقی که 4 جی در هر دو باند 3 و 7 (فرکانس 1800 و 2600 ) فعال شده امکان استفاده از 4 جی پلاس وجود داره
hamed11368
27-08-2016, 16:47
هرمنطقه که 4G هست +4G هم هست ؟؟ واینکه گوشی من میتونه +4G ساپورت کنه ؟ LTE band 1|2100, 3|1800, 38|2600, 39|1900, 40|2300, 41|2500
گوشی شما این قابلیت رو نداره
mehrdad123
27-08-2016, 17:24
ببخشید دوستان تو تهران جایی 4g+ راه افتاده؟اگ اره میشه بگید کجا ها هست؟
ممنون
vahidreza2007
27-08-2016, 17:31
به همین خاطر +4G رو نمیتونید بگیرید . در ضمن بعضی از مناطق فرکانس Default روی باند 7 هست و ممکنه گوشی شما اون منطقه 4G معمولی رو هم نگیره
ممنون
دیشب از با 4 جی وصل شدم و تجربه فوقالعاده ای بود از دانلود و باز کردن صحفه و ویدیو انلاین
پس با این حساب این گوشی من پشتیبانی نمیکنه از 4 جی + درسته
و سوال بعدی اینکه این مودم پشتیبانی میکنه 4 جی + رو با توجه به مشخصاتش ؟ Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem
مشخصات سخت افزاری
نرخ های انتقال داده
پشتیبانی از 2G
پشتیبانی از 3G
پشتیبانی از 4G
چیپست
باند های قابل پشتیبانی
حالت 4G
حالت 3G
900/2100MHz
حالت 2G
850/900/1800/1900MHz
اگر ساپورت کنه که با توجه قیمت برای من مناسبه و همین رو میخرم
اگر می خواهید بدونید گوشیتون پلاس ساپرت می کنه دو تا نکته رو توی جی اس ام ارنا چک کنید.
اول اینکه در اسپید 300 مگ نوشته باشه دوم اینکه فرکانس 1800 و 2600 رو ساپرت کنه و در منطقه شما فرکانس 2600 هم فعال شده باشه
البته احتمال ضعیفی هم هست که هر دو فرکانس فعال باشه اما پلاس فعال نشده باشه
هیچ مودمی در بازار فعلی ایران 4 جی پلاس نیست.
دانگلی که 4 جی پلاس باشه اصلا توی دنیا پیدا نکردم.
مدل رومیزی پلاس e5186 و باتری خور e5786 هست که فکر نکنم به این زودی ها کسی وارد کنه.
malek911
27-08-2016, 20:21
سلام.امروز آنتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستم رسید و اول تو خونه امتحانش کردم.تو خونه ما 2G رو مودم E8372 به زحمت میگرفت و نهایتش 3 خط از 5 خطش پر میشد ولی وقتی این آنتن رو وصل کردم 3G رو انتخاب کرد و فول آنتن بودش(البته تو شهر ما 4G رو ایرانسل ساپورت نمیکنه).حالا بریم سر اصل مطلب که من این آنتن رو بیشتر واسه محل کارم خریده بودم که 4G ایرانسل تو محل کارم ساپورت میشه ولی در بهترین حالتش 4 خطش پر میشد.الان که با خوشحالی آوردمش امتحان کنم اصلا و ابدا هیچ فرقی نکرده :( بازم در بهترین حالتش 4 خط پر میشه.میخواستم ببینم مشکل از مودمه یا آنتنه یا از خودمه :) در ضمن وقتی باند رو میزارم رو 2600 کلا آنتن میپره و باز هم در ضمن تقریبا 4-5 ماه پیش که مودم رو تو محل کار امتحان کردم هر 5 خطش پر میشد و سرعت دانلودم بین 8-9 میشد ولی از شانس من یه هفته بعدش آنتن شد 4 تا و سرعتش فوقش 3.2 هستش.
shirazdownload
27-08-2016, 22:14
نقشه ایرانسل آپدیت شد
مناطق بیشتری به پوشش TDD اضافه شده مخصوصا در شهر های تهران ، شیراز ، تبریز و اصفهان
لینک نقشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4)
morypory
27-08-2016, 22:37
نقشه ایرانسل آپدیت شد
مناطق بیشتری به پوشش TDD اضافه شده مخصوصا در شهر های تهران ، شیراز ، تبریز و اصفهان
لینک نقشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B7%D9%82-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4)
هنوز از ما همون اینترنت اهل دقیانوس من طرفای میرزا طاهر هستم
هیچ مودمی در بازار فعلی ایران 4 جی پلاس نیست.
دانگلی که 4 جی پلاس باشه اصلا توی دنیا پیدا نکردم.
مدل رومیزی پلاس e5186 و باتری خور e5786 هست که فکر نکنم به این زودی ها کسی وارد کنه.
اپی پیدا شد که روی گوشی بشه دید رو چه فرکانسی الان داره کار میکنه یا + بودن شبکه رو تشخیص بده؟
من این LTE Discovery رو گرفتم که تو xda هم تعریفشو میگردن ولی نتونست چیز خاصی بیابه حتی اسم اپراتور رو .
میگن بیشتر برای شبکه های ورایزون و سایر اپراتورهای امریکاییه .
کدهای سرویس منو هم هیچکدوم روی آنر و اس5 کار نمیکنه .
سلام.امروز آنتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستم رسید و اول تو خونه امتحانش کردم.تو خونه ما 2G رو مودم E8372 به زحمت میگرفت و نهایتش 3 خط از 5 خطش پر میشد ولی وقتی این آنتن رو وصل کردم 3G رو انتخاب کرد و فول آنتن بودش(البته تو شهر ما 4G رو ایرانسل ساپورت نمیکنه).حالا بریم سر اصل مطلب که من این آنتن رو بیشتر واسه محل کارم خریده بودم که 4G ایرانسل تو محل کارم ساپورت میشه ولی در بهترین حالتش 4 خطش پر میشد.الان که با خوشحالی آوردمش امتحان کنم اصلا و ابدا هیچ فرقی نکرده :( بازم در بهترین حالتش 4 خط پر میشه.میخواستم ببینم مشکل از مودمه یا آنتنه یا از خودمه :) در ضمن وقتی باند رو میزارم رو 2600 کلا آنتن میپره و باز هم در ضمن تقریبا 4-5 ماه پیش که مودم رو تو محل کار امتحان کردم هر 5 خطش پر میشد و سرعت دانلودم بین 8-9 میشد ولی از شانس من یه هفته بعدش آنتن شد 4 تا و سرعتش فوقش 3.2 هستش.
در تاپیک مودم ادامه دهید.
آنتن رو بیرون پنجره قرار داده اید؟
تصویری از مشخصات سیگنال با آنتن و بدون آنتن هم در تاپیک مربوطه بگذارید
matr!x_2008
27-08-2016, 23:29
گوشی های که 4G+ رو ساپورت میکنه رو اینجا میتونین پیدا کنین.. از همه برند ها لیست شده
گوشی های که 4G+ رو ساپورت میکنه رو اینجا میتونین پیدا کنین.. از همه برند ها لیست شده
سلام.
گوشیهای asus تو لیست نبود.واینکه گوشیهایی که cat4 پشتیبانی میکنن از این قابلیت +4G محرومند حتی اگه از فرکانس 2600 پشتیبانی کنند.درسته؟؟
ali gamma
28-08-2016, 08:10
سلام دوستان برای استفاده از 4g باید سیم کارت مخصوص4g گرفت؟ شماره من ۹۳۸ هست؟ 4gساپورت میکنه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
ابوالفضل ۴۰۴۵
28-08-2016, 08:14
سلام دوستان برای استفاده از 4g باید سیم کارت مخصوص4g گرفت؟ شماره من ۹۳۸ هست؟ 4gساپورت میکنه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
شماره که فرقی نداره سیم کارتت باید 4gباشه
e3372 که 4G+ ساپورت نمیکنه چه جوری 120 مگ سرعت داره میده ؟
توجه داشته باشید که مودم E3372 از فناوری تحت عنوان Receive diversity یا Antenna diversity و نیز MIMO(تا چند سال پیش به لحاظ فنی MIMO و Receive diversity مفاهیم یکسانی به شمار می آمدند اما بعدها با افزوده شدن ویژگی های جدیدی به MIMO عملا این فناوری توانمندی های گسترده تری را در بر گرفت) پشتیبانی می کند و می تواند در صورت فراهم بودن شرایط با اتصال همزمان به چند آنتن روی یک فرکانس شما را بی هیچ مشکلی تا تجربه سرعت دانلود 150 مگابیت در ثانیه همراهی کند. این مودم روی فرکانس 2600 ایرانسل که با پهنای باند 15 مگاهرتز در دسترس است در حالت SISO یا سینگل اینپوت سینگل اوت پوت بیشینه سرعت 55 مگابیت در ثانیه را در اختیار می گذارد و در صورت فعال بودن حالت MIMO یا مالتیپل اینپوت مالتیپل اوت پوت در شبکه با بکارگیری Receive diversity می تواند تا مرز 110 مگابیت در ثانیه(من با این مودم سرعت دانلودی تا حوالی 95 مگابیت را تجربه کرده ام) شما را همراهی کند. چنانچه پهنای باند نسل چهار ایرانسل به 20 مگاهرتز ارتقا یابد این مودم در حالت SISO و MIMO به ترتیب حداکثر سرعت 75 و 150 مگابیت را در اختیار می گذارد.
ارتباطات
مشخصات سخت افزاری
نرخ های انتقال داده
پشتیبانی از 2G
پشتیبانی از 3G
پشتیبانی از 4G
چیپست
باند های قابل پشتیبانی
حالت 4G
حالت 3G
900/2100MHz
حالت 2G
850/900/1800/1900MHz
سلام.
گوشیهای asus تو لیست نبود.واینکه گوشیهایی که cat4 پشتیبانی میکنن از این قابلیت +4G محرومند حتی اگه از فرکانس 2600 پشتیبانی کنند.درسته؟؟
شما باید یا مدل دقیق گوشی یا مشخصات پردازنده اون رو بگین تا بشه بدرستی درباره توانایی پشتیبانی از +4G در اون اظهار نظر کرد. catها تنها طبقه بندی کلاس های مختلف LTE بر اساس سرعت هستند و گوشی هایی در بازار ایران موجود است که ویژگی های FDD LTE آنها در cat 4 طبقه بندی می شود اما از +4G هم پشتیبانی می کنند زیرا +4G به توانمندی های پردازنده در بکارگیری منایع شبکه نسل چهار مربوط می شود و دستاورد ورود فناوری تازه ای به صنعت طراحی و تولید پردازنده های مویایل است.
درباره مودم E3372 هم در پاسخ به دوست بالایی توضیج دادم.
ارتباطات
گوشیت 4G+ پشتیبانی نمیکنه .
درباره مودم نمیدونم بهتره توی تایپک مودم بپرسی
نکته ای که باید توجه داشته باشید اینه که شاید مودم داخلی پردازنده گوشی شما از +4G پشتیبانی کند اما فرکانس های نسل چهار آن با فرکانس های اپراتور مورد نظرتان همخوانی نداشته باشد با این وصف اگر هیچکدام از فرکانس های اپراتوری مانند ایرانسل در فهرست فرکانس های پشتیبانی شده توسط مودم داخلی پردازنده گوشی شما نباشد امکان استفاده از خدمات نسل چهار ایرانسل را نخواهید داشت و یا مثل وضعیت فعلی با توجه به پشتیبانی از یکی از فرکانس های نسل چهار ایرانسل به شبکه نسل چهار این اپراتور متصل می شوید اما امکان استفاده از ویژگی +4G پردازنده گوشی را نخواهید داشت مگر اینکه به شبکه اپراتور دیگری مهاجرت کنید که روی دست کم دو فرکانس از طیف فرکانسی نسل چهار مورد پشتیبانی مودم داخلی پردازنده گوشی شما خدمات بدهد.
بنابراین با توجه به نامشخص بودن پردازنده گوشی این دوست مون نمی توان درباره پشتیبانی یا عدم پشتیبانی آن از +4G اظهارنظر درستی کرد.
اپی پیدا شد که روی گوشی بشه دید رو چه فرکانسی الان داره کار میکنه یا + بودن شبکه رو تشخیص بده؟
من این LTE Discovery رو گرفتم که تو xda هم تعریفشو میگردن ولی نتونست چیز خاصی بیابه حتی اسم اپراتور رو .
میگن بیشتر برای شبکه های ورایزون و سایر اپراتورهای امریکاییه .
کدهای سرویس منو هم هیچکدوم روی آنر و اس5 کار نمیکنه .
گوشی در حالت Service Mode فرکانس یا فرکانس هایی که به اونا متصل شده نشون میده. با نگاهی به اسکرین شات یکی از اعضای انجمن در صفحه 2349 همین تاپیک متوجه ماجرا میشین.
ضمنا برای دستیابی به این منو باید از کدهای دستوری استفاده کنید که از یک گوشی به گوشی دیگر متفاوت است.
hellbrain666
28-08-2016, 13:18
از کجا میشه موقعیت دکل های محدوده ای که هستیم رو پیدا کرد همچنین اینکه اون دکل 4G هست یا خیر و از چه فرکانسی استفاده میکنه؟ اصلا امکان پذیر هست؟
سلام
آیفون 6s plus شبکه 4+ ساپورت میکنه؟لطفا اسکرین شات تست 4+ گوشی آیفون 6s plus آپلود کنید
شما باید یا مدل دقیق گوشی یا مشخصات پردازنده اون رو بگین تا بشه بدرستی درباره توانایی پشتیبانی از +4G در اون اظهار نظر کرد. catها تنها طبقه بندی کلاس های مختلف LTE بر اساس سرعت هستند و گوشی هایی در بازار ایران موجود است که ویژگی های FDD LTE آنها در cat 4 طبقه بندی می شود اما از +4G هم پشتیبانی می کنند زیرا +4G به توانمندی های پردازنده در بکارگیری منایع شبکه نسل چهار مربوط می شود و دستاورد ورود فناوری تازه ای به صنعت طراحی و تولید پردازنده های مویایل است.
میشه دو تا از این مدل گوشی ها را به اسم نام ببرید
گوشی من نوت 4 با پردازنده Exynos 5433 هست.قابلیت پشتیبانی +4G رو داره؟
Majidson
28-08-2016, 16:41
خیر دوست عزیز
متاسفانه مودم استفاده شده روی این مدل N910C از پردازنده Exynos ؛ Cat4 هست.
نوت 4 نسخه N910F با پردازنده Snapdragon 805 از 4G+ پشتیبانی می کند ولی این مدل در ایران توزیع نشده و فقط در آمریکا و هند بطور رسمی فروخته شده اند.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Majidson
28-08-2016, 16:44
ببخشید دوستان تو تهران جایی 4g+ راه افتاده؟اگ اره میشه بگید کجا ها هست؟
ممنون
بله. من در شهران بلوار کوهسار روی گوشی دوستم که Galaxy S6 هست 4G+ رو دیدم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
morypory
28-08-2016, 17:00
با عرض پوزش از اساتید من گوشیم xperia z2 است البته داخل یک سایت نوشته بود که از 4G+ پشتیبانی میکنه ولی من فکر نمیکنم اینطور باشه با توجه به اینکه از فرکانس 2600 پشتیبانی میکند اما سرعتش 150 است میخواستم ببینم کسی از دوستان میتواند در این خصوص توضیح دهد ممنون میشوم
vahidreza2007
28-08-2016, 17:22
نکته ای که باید توجه داشته باشید اینه که شاید مودم داخلی پردازنده گوشی شما از +4G پشتیبانی کند اما فرکانس های نسل چهار آن با فرکانس های اپراتور مورد نظرتان همخوانی نداشته باشد با این وصف اگر هیچکدام از فرکانس های اپراتوری مانند ایرانسل در فهرست فرکانس های پشتیبانی شده توسط مودم داخلی پردازنده گوشی شما نباشد امکان استفاده از خدمات نسل چهار ایرانسل را نخواهید داشت و یا مثل وضعیت فعلی با توجه به پشتیبانی از یکی از فرکانس های نسل چهار ایرانسل به شبکه نسل چهار این اپراتور متصل می شوید اما امکان استفاده از ویژگی +4G پردازنده گوشی را نخواهید داشت مگر اینکه به شبکه اپراتور دیگری مهاجرت کنید که روی دست کم دو فرکانس از طیف فرکانسی نسل چهار مورد پشتیبانی مودم داخلی پردازنده گوشی شما خدمات بدهد.
بنابراین با توجه به نامشخص بودن پردازنده گوشی این دوست مون نمی توان درباره پشتیبانی یا عدم پشتیبانی آن از +4G اظهارنظر درستی کرد.
ممنون بابت توضیحات .
گوشی من سامسونگ جی 5 دو سیم 4 جی دار هستش نسخه 2015
با این گوشی به راحتی میتونم از 4 جی استفاده کنم و دو شب پیش تقریبا با در یک ساعت نزدیک 7 گیگ دانلود داشتم و راضی بودم
حالا خواستم بدونم اگر اون مودم رو بخرم سرعتم از این بالاتر میره یا نه ؟ و نیازه هزینه کنم مودم بخرم یا باهمون گوشی کارم رو راه بندازم
مشخصات دقیق و ریز گوشی هم تو این لینک هستش که میتونید ببنید
دوستان از این قسمت میتوانند بفهمند که موبایلشان از فناوری 4جی پلاس استفاده می کنه یا نه
+ کسی تو اصفهان 4G+ دیده ؟
morypory
28-08-2016, 17:51
ببخشید یک سوال دارم منطقه ای که من زندگی میکنم هنوز اینترنت ایرانسل E است چند بار هم زنگ زدم ایرانسل فایده نداشت چطور و از چه کانالی میتوانم پیگیر بشم که منطقه ما هم تحت پوشش 4G قرار بگیرد
ببخشید یک سوال دارم منطقه ای که من زندگی میکنم هنوز اینترنت ایرانسل E است چند بار هم زنگ زدم ایرانسل فایده نداشت چطور و از چه کانالی میتوانم پیگیر بشم که منطقه ما هم تحت پوشش 4G قرار بگیرد
عملا کاری جز انتظار نمیتونی انجام بدی اونها خودشون بهتر از منوشما از اینکه کجا تحت پوشش چه نسلی است خبر دارند و مطابق برنامه های توسعه خود و اولویت بندی هایی که دارند پیش میرن.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
morypory
28-08-2016, 18:10
عملا کاری جز انتظار نمیتونی انجام بدی اونها خودشون بهتر از منوشما از اینکه کجا تحت پوشش چه نسلی است خبر دارند و مطابق برنامه های توسعه خود و اولویت بندی هایی که دارند پیش میرن.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
آخه جالب چهار طرف من تحت پوشش 4G ولی منطقه من که وسط هنوز هیچ
آخه جالب چهار طرف من تحت پوشش 4G ولی منطقه من که وسط هنوز هیچ
به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن!
کجا زندگی میکنی ؟
پینگ من خیلی خوبه ولی سرعت در بهترین جالت این هست
دوست گرامی متأسفانه سامسونگ بر خلاف رقبای برجسته ای مانند کوالکام، اینتل و مدیاتک که فک شیت اغلب محصولات تولیدی شون براحتی در دسترس است نوعی پنهانکاری و کلی گویی در حوزه تراشه سازی را در دستور کار دارد اما نگاهی به اخبار فناوری در سال 2014 نشان می دهد که مهمترین ویژگی پردازنده Exynos 5433 جاگذاری مودم LTE تولیدی شرکت اینتل(Intel XMM7260) در درون آن بوده است. نگاهی به فکت شیت شرکت اینتل درباره این مودم نشان می دهد که مودم Intel XMM7260 از LTE-A یا همان +4G پشتیبانی می کند و با هم افزایی فرکانسی حامل ها(Carrier aggregation) از دو منبع هر یک با پهنای باند 20 مگاهرتز بیشینه سرعت دانلود 300 مگابیت در ثانیه را(معادل cat 6) برای این تراشه به ارمغان می آورد. بنابراین پردازنده گوشی شما به فناوری +4G مجهز است.
طبق نوشته سایت جی اس ام، خیر ساپرت نمی کنه
HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps (Exynos 5433)
HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat6 300/50 Mbps (Snapdragon 805)
morypory
28-08-2016, 21:01
کجا زندگی میکنی ؟
اصفهان - میرزا طاهر
با عرض پوزش از اساتید من گوشیم xperia z2 است البته داخل یک سایت نوشته بود که از 4G+ پشتیبانی میکنه ولی من فکر نمیکنم اینطور باشه با توجه به اینکه از فرکانس 2600 پشتیبانی میکند اما سرعتش 150 است میخواستم ببینم کسی از دوستان میتواند در این خصوص توضیح دهد ممنون میشوم
بله. پردازنده گوشی شما از carrier aggregation یا هم افزایی فرکانسی پشتیبانی می کند که دستاورد آن +4G است. این پردازنده با ترکیب دو پهنای باند 10 مگاهرتزی می تواند تا پهنای 20 مگاهرتز و سرعت دانلود 150 مگابیت در ثانیه پیشروی کند. از آنجا که +4G از ویژگی های عملیاتی پردازنده است هنوز موقعیتی پیدا نکرده ام تا با پردازنده ای شبیه آنچه در گوشی شما قرار دارد در شبکه ایرانسل آزمونی را انجام دهم تا ببینم مثلا پردازنده هایی از این دست که برای ترکیب دو پهنای باند 10 مگاهرتزی طراحی شده اند هنگامی که با پهنای باند 15 مگاهرتزی فرکانس 2600 ایرانسل رو به رو می شوند این توانایی را دارند که تنها با استفاده از یک بازه 10 مگاهرتزی آن و ترکیبش با پهنای باند 10 مگاهرتزی فرکانس 1800 ایرانسل تا مرز 150 مگابیت پیش بروند یا نه. به هر صورت گوشی شما و پردازنده اش در رده ابزارهایی قرار می گیرند که از +4G پشتیبانی می کنند.
دوست گرامی متأسفانه سامسونگ بر خلاف رقبای برجسته ای مانند کوالکام، اینتل و مدیاتک که فک شیت اغلب محصولات تولیدی شون براحتی در دسترس است نوعی پنهانکاری و کلی گویی در حوزه تراشه سازی را در دستور کار دارد اما نگاهی به اخبار فناوری در سال 2014 نشان می دهد که مهمترین ویژگی پردازنده Exynos 5433 جاگذاری مودم LTE تولیدی شرکت اینتل(Intel XMM7260) در درون آن بوده است. نگاهی به فکت شیت شرکت اینتل درباره این مودم نشان می دهد که مودم Intel XMM7260 از LTE-A یا همان +4G پشتیبانی می کند و با هم افزایی فرکانسی حامل ها(Carrier aggregation) از دو منبع هر یک با پهنای باند 20 مگاهرتز بیشینه سرعت دانلود 300 مگابیت در ثانیه را(معادل cat 6) برای این تراشه به ارمغان می آورد. بنابراین پردازنده گوشی شما به فناوری +4G مجهز است.
خوب فکر کنم نقش سازنده گوشی در استفاده یا عدم استفاده از تمام قابلیتهای یه چیپ هم غیر قابل انکاره .
نمونه اش گوشی جدید J7 2016 سام از دو پردازنده استفاده میکنه :
اسنپ 617
اگزینوس 7870
هر دو طبق اظهار سازنده چیپ از 4G+ پشتیبانی میکنن . اولی کت 7 دومی کت 6 اما می بینیم که به کت4 محدود شده
( احتمالا برای اینکه سهم بازار مدلهای بالاترو نخورن )
نمونه های خیلی بیشتری هم دیدم این اواخر , پس تصمیم نهایی با سازنده گوشیه .
مگر اینکه مثل راهی پیدا بشه انلاک کرد این قابلیت رو ( مثل بعضی کارتهای رادئون قبلنا که با فلش فیرمور اینکارو میکردیم )
ممنون بابت توضیحات .
گوشی من سامسونگ جی 5 دو سیم 4 جی دار هستش نسخه 2015
با این گوشی به راحتی میتونم از 4 جی استفاده کنم و دو شب پیش تقریبا با در یک ساعت نزدیک 7 گیگ دانلود داشتم و راضی بودم
حالا خواستم بدونم اگر اون مودم رو بخرم سرعتم از این بالاتر میره یا نه ؟ و نیازه هزینه کنم مودم بخرم یا باهمون گوشی کارم رو راه بندازم
مشخصات دقیق و ریز گوشی هم تو این لینک هستش که میتونید ببنید
پردازنده گوشی شما اسنپ دراگون 410 است که به فناوری carrier aggregation مجهز نیست بنابراین از +4G پشتیبانی نمی کند. مدل جدیدتر این پردازنده اسنپ دراگون 430 است که بتازگی گوشی شائومی Redmi 3s با این پردازنده وارد ایران شده و از +4G تا 150 مگابیت در لینک دانلود(Cat 4) و 75 مگابیت در لینک آپلود(Cat 5) پشتیبانی می کند.
خوب فکر کنم نقش سازنده گوشی در استفاده یا عدم استفاده از تمام قابلیتهای یه چیپ هم غیر قابل انکاره .
نمونه اش گوشی جدید J7 2016 سام از دو پردازنده استفاده میکنه :
اسنپ 617
اگزینوس 7870
هر دو طبق اظهار سازنده چیپ از 4G+ پشتیبانی میکنن . اولی کت 7 دومی کت 6 اما می بینیم که به کت4 محدود شده
( احتمالا برای اینکه سهم بازار مدلهای بالاترو نخورن )
نمونه های خیلی بیشتری هم دیدم این اواخر , پس تصمیم نهایی با سازنده گوشیه .
مگر اینکه مثل راهی پیدا بشه انلاک کرد این قابلیت رو ( مثل بعضی کارتهای رادئون قبلنا که با فلش فیرمور اینکارو میکردیم )
با شما موافقم که برخی از این مسائل در سیاست های بازاریابی شرکت ها ریشه دارد اما فراموش نکنیم که بخش عمده کرش ها و ناکارآمدی های سیستمی همیشه ریشه در ناسازگاری یا کانفلیکت سخت افزاری - نرم افزاری داشته و اینکه تولیدکنندگان نرم افزار و سخت افزار در بیشتر مواقع هماهنگ پیش نرفته اند. زمانی را به خاطر آورید که مثلاً نصب لینوکس چه دردسرهایی داشت و کسانی که عشق کار با این سیستم عامل را داشتند گاه از برخی اجزای سخت افزاری که لینوکس برای آن درایوری نداشت چشم می پوشیدند یا مشابه این مسأله در مورد سیستم های رومیزی اپل مکینتاش وجود داشت که با پردازنده اختصاصی موتورولا برای شرکت اپل تولید می شد و مک او اس برای کار با این پردازنده ها طراحی شده بود و عملا امکان نصب آن روی سیستم هایی با پردازنده اینتل وجود نداشت اما دگرگونی در بازار فناوری اپل را وادار کرد دست اینتل را بفشارد و در سالهای اخیر چند بار زمزمه از سرگیری تولید پردازنده اختصاصی شرکت اپل برای رایانه های رومیزی شنیده شده اما در عمل اتفاقی نیفتاده است زیرا اپل مسیر دیگری را در پیش گرفته است. البته بحث در این باره از حوصله و چارچوب های این تاپیک بیرون است و مواردی که به آنها اشاره کردم برای آن بود که بگویم خیلی وقت ها زمین ماندن برخی ویژگی های سخت افزاری به دلیل عقب ماندن تولیدکنندگان سیستم عامل از این قافله است و بدین ترتیب جایی که ویژگی سخت افزاری از هر جهت مهیا بوده نرم افزارها و سیستم عامل از بهره برداری عملیاتی از آن ناتوان بوده اند. سیستم عامل پر دردسر گوکل هم از این نقایص بی بهره نیست و این شرکت درست مثل مایکروسافت سهم بزرگی از بازار را در اختیار دارد و سالهاست که با ندانم کاری هایش با اعصاب و روان کاربران اندروید بازی می کند و از جیب مصرف کنندگان هزینه های این سیستم عامل پر حرف و حدیث را برداشت می کند. در میان گوشی های تازه وارد و محبوب باراز Honor 5x را مثال می زنم که از OTG به ظاهر پشتیبانی نمی کند اما در دو سه ماه گذشته چندین ویدئوی آموزشی روی یوتیوب منتشر شده که نشان می دهد با نصب کاستوم رام یا استفاده از نرم افزارهای Third Party می توان پای قابلیت OTG را به این گوشی باز کرد.
حالا که صحبت از سامسونگ به میان آمد بد نیست به این نکته هم اشاره کنم اکثر قریب به اتفاق تولیدکنندگان پردازنده از تراشه های تولیدی این غول تراشه سازی دنیا در محصولات خود استفاده می کنند اما سامسونگ با دیدن بازار پرسود صنعت پردازنده به طمع افتاد از این بازار نیز سهمی به دست آورد و با بکارگیری تراشه هایی که شرکت های تولیدکننده پردازنده را به نان و نوایی رسانده، پردازنده اختصاصی خود را تولید کرده و روی گوشی های تولیدی خود استفاده کند تا سود مضاعفی به چنگ آورد و باز هم مثل همیشه مصرف کنندگان تاوان آزمون و خطاهای پر سر و صدای سامسونگ در زمینه تولید پردازنده را پرداخت می کنند. نتیجه این سودجویی در سیر نزولی سهم سامسونگ از بازار تلفن همراه به خوبی آشکار می شود که سهم 31 درصدی آن در سال 2012 به 21 درصد در سال گذشته میلادی کاهش یافت و همچنان نیز ادامه دارد. بماند که پس از تولید پردازنده، سامسونگ برای تولید سیستم عامل اختصاصی خود آستین بالا زد اما راه به جایی نبرد و تنها عرصه را برای رقبایش در بازار تلفن همراه باز کرد.
دوستان آیا Tor برای شما روی اینترنت ایرانسل کار میکنه ؟ من هر کاری میکنم وصل نمیشه
ولی وقتی چیز میز میزنم باهاش تور رو میشه وصل شد !
hellbrain666
28-08-2016, 23:49
منطقه ما علیرغم پوشش توی نقشه ایرانسل، موقع وصل شدن به 4G فقط یک خط آنتن میده و سرعتش هم زیر 1 مگایته جایی هست درخواست بدم برای بررسی یا تقویت؟
توی ایرانسل من درج مشکل کن
Le0nard0
29-08-2016, 00:51
کسی جدیدا توی بسته شبانه نوسان شدید سرعت داره؟
پی نوشت : یه لحظه فکر کردم اومدم تاپیک تست و بررسی انواع گوشی های بازار! سه چهار صفحه اخیر همش شده بحث فلسفی راجب گوشی !! . مدیرا یه رسیدگی بکنن
DeluxePC
29-08-2016, 03:15
توی ایرانسل من درج مشکل کن
اونجا مشکل رو مطرح میکنی دو روز بعد به دروغ مینویسن برطرف شد!
من الان 3 هفتس سرعت آپلودم کم شده هی امروز و فردا میکنن.
اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن! اخیرا با تاخیر سایت ها برام باز میشه و آی پیم همیشه روی 5.120xxxx ست میشه.
mehryar1973
29-08-2016, 08:30
منطقه ما علیرغم پوشش توی نقشه ایرانسل، موقع وصل شدن به 4G فقط یک خط آنتن میده و سرعتش هم زیر 1 مگایته جایی هست درخواست بدم برای بررسی یا تقویت؟
برای منم همینطوره جالبه دو تا کوچه پایین تر چهار خط آنتن میده 4g
بسته ویژه خندوانه هم از راه رسید!!! 2 گیگ بسته ویژه خندوانه مهلت استفاده تا 12 شهریور
سرعت نامحدود در شبکه های 3G ، 2G و 4G
کد فعال سازی :*5#
قیمت :5,000 تومان
Damask Roses
29-08-2016, 11:40
بسته ویژه خندوانه هم از راه رسید!!! 2 گیگ بسته ویژه خندوانه مهلت استفاده تا 12 شهریور
سرعت نامحدود در شبکه های 3G ، 2G و 4G
کد فعال سازی :*5#
قیمت :5,000 تومان
به نظر من برای 1 هفته شاید نمی صرفه !
Damask Roses
29-08-2016, 11:45
آقا این ایرانسل ناپایدار نشده ؟ روی فرکانس 2600 که فیکسش می کنم .. بعد 1 مدت قفل می کنه دانلودش .. باید حتما فرکانس auto باشه ....
جریان چیه ؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
29-08-2016, 11:57
دوستان این وسط یه سئوال مهم واسه من پیش اومده و اون اینکه با فرض قدرت سیگنال برابر یعنی اینکه فرض بگیریم چند مدل مودم مختلف داریم که همگی در یک فضای کاملا ایزوله از لحاظ سیگنال و تنها راه ارتباط این مودمها با فضای بیرون و دسترسی به سیگنال فقط یک انتن بیرونی ثابت باشه ایا مودم های مختلف بازهم سرعتهای متفاوت وکیفیت متفاوت ارائه میدن ویا تنها دلیل تفاوت ارائه سرعت وپهنای باند بیشتر در گیرندگی سیگنال خلاصه میشه؟
.:Bardia:.
29-08-2016, 12:04
دوستان این حساب چند کاربره چجوریه ؟ فقط همون 2 تا بسته *1*1*400# رو داره یا میشه بقیه بسته ها هم خرید ؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
29-08-2016, 12:06
دوستان این حساب چند کاربره چجوریه ؟ فقط همون 2 تا بسته *1*1*400# رو داره یا میشه بقیه بسته ها هم خرید ؟
اره عزیز فقط همون دوتا بسته رو داره من الان بیشتر از یک ساله فقط از چند کاربره استفاده میکنم واسه گوشیم مودمم خانومم وخواهرام یه بسته میگیرم
Mohsen_mzh
29-08-2016, 15:27
کسی سرعتش کم نشده این چند روزه؟ من قبلا 3 مگابایت (24 مگابیت) بر ثانیه دانلود میکردم، الان نهایت سرعت با سرور خارج از کشور 200 کیلوبایت بر ثانیه شده!
saeeddeeas
29-08-2016, 16:15
کسی سرعتش کم نشده این چند روزه؟ من قبلا 3 مگابایت (24 مگابیت) بر ثانیه دانلود میکردم، الان نهایت سرعت با سرور خارج از کشور 200 کیلوبایت بر ثانیه شده!
برای منم از 30 مگ رسیده به 15 مگ
سرعت داخلی از خارجی کمتر شده
دوستان این باند 44 چیه؟
بهش وصل شده ظاهرا اما سرعت تغییری نکرده
دوستان این باند 44 چیه؟
سلام.
باند td lte هست. این سایت یه توضیحاتی داره در موردش:
aliakbari313
29-08-2016, 17:08
دوستان این باند 44 چیه؟
سلام
چون نرم افزار LTEWatchH. که شما ازش عکس گذاشتین برای مودم E5186 هوایی طراحی شده است و این مودم 4G+ یا LTE-Advanced را پشتیبانی میکنه دارای چنین گزینه ای است ولی برای مودم 3372 هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه و همون LTE را میگیریه.
shayan10-10
29-08-2016, 18:11
سلام.
باند td lte هست. این سایت یه توضیحاتی داره در موردش:
مگه باند 700 ماله های وب نبود
سرعت نسل چهار از دیروز کم شده و پاکت لاست زیاد شده.
سرعت نسل چهار از دیروز کم شده و پاکت لاست زیاد شده.
تقریبا از جمعه شب اینجوری شده . سراسری
پریروز اخبار راجع فاز جدید اینترنت ملی و اینها داشت میگفت . شاید بی ارتباط نباشه !
.::Mohammad::.
30-08-2016, 15:07
سلام
چطوری می توان برای مودم D-100 ایرانسل و همچنین مودم 953 دی لینک بهترین دکل و بهترین سیگنال رو انتخاب کرد ؟ ایا برنامه خاصی هست بشه باهاش وقتی این دو مودم و یا موبایل هایی که توی محل کارمون روشن میشه رو جوری برنامه ریزی کرد هر کدوم به یک دکل و سیگنال خاص وصل بشند تا سرعت این مودم ها و موبایل ها پایین نیاد. چون عملا وقتی همشون با هم روشن هستند به یک دکل وصل میشند و سرعت همگی کم میشه
Mohammaddms
30-08-2016, 15:41
سلام دوستان
من مودم irancell LH92 گرفتم هنوز واسه 4جی تستش نکردم فقط یه سوال
آیا سرعت دانلود مودم از گوشی بیشتره یا نهه؟
چون من با گوشی جایی دیگه تست کردم که 4جی اوکی بود در 3ساعت حدود 22 گیگ دانلود کردم آیا با مودم بیشتر دانلود میشه کرد؟
چقدر بحث تو این 10 صفحه آخر تاپیک تخصصی شده
Damask Roses
30-08-2016, 17:01
؟؟؟؟!!!!! آیا این احتمال هست که آنتن های موبایل ایرانسل هنگ کنه ؟ الان من حدود 45 الی 50 گیگ رو 3 ساعته دانلود کردم وقتی تعداد دانلود موازی رو زیاد می کنم آنتن منطقه ما ریست میشه و شبکه 4g منطقه برای 30 ثانیه قطع میشه ! :n33: و مودم من سوئینچ می کنه روی 3g ایرانسل بعد دوباره میاد روی 4g . مشکل از مودم نیست چون 2 تا مودم دارم . فرقی نمی کنه . قشنگ کل شبکه ریست می شه معلومه ! :n02:
این بیشتر شبیه جوکه خودم هم سخت باورم میشه .!!
malek911
30-08-2016, 17:31
سلام.کسی از دوستان همزمان اینترنت حجمی مثلا 3 ماهه 10 گیگ و 3 ساعته نامحدود 2-8 صبح رو فعال کرده؟الان من هر دو رو داشته باشم ساعت 2-8 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
Anishtain_DM
30-08-2016, 18:39
سلام.کسی از دوستان همزمان اینترنت حجمی مثلا 3 ماهه 10 گیگ و 3 ساعته نامحدود 2-8 صبح رو فعال کرده؟الان من هر دو رو داشته باشم ساعت 2-8 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
2 تا 8 سه ساعته نامحدود و استفاده میکنه.
حتی من بسته ساعت 2 تا 8 داشتم و همزمان یه بسته 6 تا 12 صبح داشتم تو ساعت 6 تا 8 با هم تداخل دارند باز هم از بسته 2 تا 8 صبح استفاده میکرد.
malek911
30-08-2016, 19:37
حتی من بسته ساعت 2 تا 8 داشتم و همزمان یه بسته 6 تا 12 صبح داشتم تو ساعت 6 تا 8 با هم تداخل دارند باز هم از بسته 2 تا 8 صبح استفاده میکرد.
ممنون.پس من دیگه مدام سیکارت عوض نکنم دیگه و واسه دانلود شبانه هم از همون سیمکارتی که بسته 6 ماهه روش دارم استفاده کنم؟در ضمن idm رو کوکش کردم 2:05 دقیقه شروع به دانلود کنه یعنی باز قاطی نمیکنه دیگه و خودش ساعت که 2 بشه میره رو شبانه؟لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم دیگه؟
تست خوب برای شرایط من یهویی
فرکانس 2600
وضعیت سیگنال
mobile1199
30-08-2016, 20:42
از صبح سرعت نتم که معمولا رو 4 مگابایت (32 مگابیت) ثابت بود رسیده به 50 کیلوبایت.s زنگ زدم میگن به روز رسانی سیستمه (دفعه قبلی که به این مشکل برخوردم ، همین دلیل رو برام اوردن و تقریبا 1 ماه طول کشید تا سرعتم به حالت عادی برگشت ...) . ساکنین تهران کسی به مشکل برنخورده این یکی دو روزه ؟
Le0nard0
30-08-2016, 21:15
از صبح سرعت نتم که معمولا رو 4 مگابایت (32 مگابیت) ثابت بود رسیده به 50 کیلوبایت.s زنگ زدم میگن به روز رسانی سیستمه (دفعه قبلی که به این مشکل برخوردم ، همین دلیل رو برام اوردن و تقریبا 1 ماه طول کشید تا سرعتم به حالت عادی برگشت ...) . ساکنین تهران کسی به مشکل برنخورده این یکی دو روزه ؟
من فقط یکی دو شب توی شبانه نوسان سرعت داشتم. سرعتم اتفاقا بیشتر هم شده
Le0nard0
30-08-2016, 21:18
ممنون.پس من دیگه مدام سیکارت عوض نکنم دیگه و واسه دانلود شبانه هم از همون سیمکارتی که بسته 6 ماهه روش دارم استفاده کنم؟در ضمن idm رو کوکش کردم 2:05 دقیقه شروع به دانلود کنه یعنی باز قاطی نمیکنه دیگه و خودش ساعت که 2 بشه میره رو شبانه؟لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم دیگه؟
هیچ کاری لازم نیست من خودم انواع بسته ها رو روی سیم کارتم دارم شبانه هم مدام استفاده میکنم .ساعت 2 تا 8 فقط از بسته شبانت استفاده میکنه
TranceaweSome
30-08-2016, 21:22
این تعرفه هایی که میگید کجا میتونم ببینمشون؟ ممنون
این تعرفه هایی که میگید کجا میتونم ببینمشون؟ ممنون
ایرانسل من رو نصب کن همش رو داره
Mohsen_mzh
30-08-2016, 23:13
من با گوشی تست سرعت میگیرم در حد 100-200 کیلوبایت شده (قبلا 3 مگابایت بود تقریبا). با مودم 4G ولی تو همون نقطه با یه سیم کارت دیگه سرعت همون 3 مگابایته.
معلوم نیست چه می کنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.