مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
bigbang001
14-07-2016, 23:35
سلام تست سرعت اینترنت ایرانسل در اصفهان البته بگم با کلی گشتن بهترین نقطه را پیدا کردم و تست گرفتم در چند نقطه فقط EDGE می داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوش شانسی
من که تو اصفهان هنوز 4g جایی ندیدم
Sent from my iPhone 6s+
aminns27
15-07-2016, 00:12
دوست عزیز اصفهان 4gندیدم چیه.90%شهر 4gهست.سمت خود ما هم نظام مهندسی 4gفول انتن سرعت زیر 23مگ نمیاد.حتی همراه اول هم 4g و های وب 4g هم 3تا انتن میده
دوستان واسه شما هم آنتن مودمتون میپره بعضی وقتها؟ اینجا واسه من 4g بین سه و چهار تا آنتن داره که بعضی وقتها میبینم صفحه ای لود نمیشه میرم میبینم که آنتش کلا پریده و آنتن نداره و مجبور میشم روی 3g سوییچ کنم.آنتن 3g هم اینجور میشه بعضی وقتها.میخواستم ببینم مشکل از خود ایرانسله و عمومیه یا مودم من مشکلی داره.
منم همین مشکلو دارم
منطقه ما تحت پوشش نیست ، با مودم به زور میگیرمش که یهو در میره :n02: شما جای مودم رو عوض کن شاید بهتر بشه
mazdak89
15-07-2016, 11:02
منم همین مشکلو دارم
منطقه ما تحت پوشش نیست ، با مودم به زور میگیرمش که یهو در میره :n02: شما جای مودم رو عوض کن شاید بهتر بشه
این مشکل با یک آنتن یاگی رو سقف منزل حل میشه .
بنده ساکن تهران هستم، تا یکی دو ماه پیش سرعت 4G تا 32 مگابیت میرسید و سرعت دانلودم حدود 4 مگابایت بر ثانیه بود.
از دو ماه پیش سرعت 4G به شدت کم شده (حدود 1 مگابیت) ولی در عوض 3G شده 22 مگابیت! من از مودم خود ایرانسل استفاده میکنم.
غیر عادی نیست این موضوع افت سرعت روی 4G؟ به نظرتون با تماس گرفتن و طرح شکایت ممکنه تغییری حاصل بشه؟
با تشکر
خیر اشتباه می کنید شما
به لینک زیر مراجعه کنید:
من 1 ساعت پیش از مدیر پروژه ایرانسل پرسیدم باند 3500 هست...پارسال هم پرسیده بودم چون زمزمه 2300 گرفتنش بود همه سایتا 2300 نوشتن.
2300 در حال حاظر به 3 شرکت فن آوا و حلما گستر و صبانت داده شده.
اگه میگید منم اشتباه میگم حاظرم شرط بندی کنم :n02:
منبع اخبار من در مورد ایرانسل سایت ها نیستن که از خودم یه چیز بگم .. موثق تر از مدیر پروژه ایرانسل که دیگه دستور نصب تجهیزاتو میده هم مگه هست ؟ :n01:
خیلی پروژه TD ایرانسل سروصدا خواهد کرد ! به دلیل اینکه گفتن به کسی نگم الان چیزی نمیشه گفت تا خودشون تو مصاحبه ها اعلام کنن.
در همین حد بگم که راه اندازی کم سرو صداش 2 هفته دیگه و راه اندازی رسمی که تمام مطبوعات و اخبارو اینا میگن احتمال قوی هفته دولت قراره باشه..تمام جزئیاتو اونموقع اعلام میکنن...پس تا اون موقع صبر کنید ببینید 3500 هست یا 2300 :n01:
دوستان فعلا در ضمینه TD یکمی صبوری به خرج بدید.
در خصوص پوشش تمام مرکز استان ها در طرح توسعه قرار دارند و فعالیت ها همچنان ادامه دارد. دوستی فرموده بودند که در نقاطی که وایمکس پوشش دارد TD نصب و راه اندازی نمیشود که این گفته دقیقا برعکس است و نقاطی که دارای پوشش وایمکس هستند در الویت قرار دارند چون قرار بر این است که TD-LTE جایگزین وایمکس بشود.
در خصوص فرکانس کاری و همچنین پوشش دهی ان هم فعلا توصیه میکنم چیزی رو بخصوص در پست اول اعلام نکنید چون ممکنه دوستان رو به اشتباه بیندازید.
به زودی خود شرکت اطلاع رسانی رسمی انجام خواهد داد.
طبق صحبت انجام شده با شرکت ایرانسل فرکانس نسل4 ثابت ایرانسل 3500 هست
البته من این اختلاف نظر دوستان درباره فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل را دیر دیدم و ظاهرا طرفین به تفاهم رسیده اند که ایرانسل قرار است TDD LTE یا همان اینترنت نسل چهار ثابت را در محدوده فرکانسی 3500 ارائه کند. فقط نکته ای که به نظرم می رسه به یک واقعیت فنی مربوط می شه و اون همپوشانی فرکانسی خدمات وایمکس و نسل چهار ثابت است و ایرانسل هم از ابتدا با در نظر گرفتن همین موضوع که کاهش هزینه ها و سرمایه گذاری مورد نیاز برای مهاجرت از وایمکس به نسل چهار ثابت را در پی دارد، برای این تغییر پا پیش گذاشت. هم اکنون خدمات وایمکس مبین نت و ایرانسل در محدوده فرکانسی 3500 ارائه می شود و سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم به این دو اپراتور سراسری و نیز داتک و های وب از ابتدا با این شرط مجوز راه اندازی خدمات نسل چهار ثابت را اعطا کرد که فعالیت شان را در همین مجدوده فرکانسی 3500 پیگیری کنند بنابراین به کارگیری بازه فرکانسی 3500 برای ارائه خدمات نسل چهار ثابت چندان عجیب نیست بویژه آنکه هزینه های عملیاتی و سرمایه گذاری اولیه را تا میزان قابل توجهی کاهش می دهد و با بروزرسانی هسته یا Core شبکه وایمکس زمینه برای مهاجرت به نسل چهار ثابت هموار می شود.
مرسی از راهنمایی خوبت. اما الان کدوم بسته شبانه هست که واقعا جواب میده ؟ برای دانلود حجم بالا؟ مثلا تا شبی 30 gb دانلود
برای پیدا کردن پاسخ سوالتون هم باید کمی وقت بذارید و تجربیات دوستان حااضر در این تاپیک را مطالعه کنید و هم کیفیت دسترسی به نسل سه و چهار ایرانسل را در محدوده ای که قرار است از آن استفاده کنید بررسی نمایید چون هم پهنای باند اختصاص یافته هم ترافیک کاربران از یک دکل به دکلی دیگر متفاوت است بنابراین همه تجربه یکسانی در استفاده از بسته های مختلف اینترنتت ایرانسل را در ساعت ها و مناطق گوناگون ندارند. مثلا چند روز پیش یکی از اعضای پی سی ورلد در این تاپیک تجربه خود را در زمینه استفاده از بسته سه ساعته نامحدود 2 تا 8 صبح با مودم E3372 به اشتراک گذاشته که در نشانی زیر در دسترس است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این وجود کسانی هم با همین بسته شبانه از تجربه دانلود حدودا 60 گیگابایتی خبر داده بودند که اظهاراتشان در پستهای قبلی همین تاپیک موجود است.
ایرانسل 4G / ساری
rezausa2020
15-07-2016, 18:54
دوستان من شارژ زیاد میخوام بخرم واسه بسته یک ساله یا 6ماهه . جایی مطمئن هست ارزون بده؟
با تشکر
Electronic-Arts
15-07-2016, 19:52
ایرانسل 4G / ساری
دوست عزیز ممکنه یه tracert از 8.8.8.8 بگیرید ؟
fanoostalaei
15-07-2016, 20:08
دوستان من شارژ زیاد میخوام بخرم واسه بسته یک ساله یا 6ماهه . جایی مطمئن هست ارزون بده؟
با تشکر
نیازی به خرید شارژ نیست
میتونید بدون کسر کردن از حسابتون با پرداخت اینترنتی بسته مورد نظر رو بخرید
با استفاده از کد دستوری ستاره 555 مربع پیش برید
پ.ن : اگر بخواید با شارژ پرداخت کنید که اینجوری هزینه مالیات بر ارزش افزوده و چند تا هزینه دیگه از جیب شما پرداخت میشه
ولی اگر با کارت بانکی پرداخت کنید عین همون هزینه از شما کسر میشه
mehryar1973
15-07-2016, 20:09
با تشکر
سلام
قبلا خیلی ارزون تر از حالا میشد تهیه کرد(با تخفیف گاهی بیشتر از 20 درصد) ولی حالا اکثرا ده درصد نخفیف میدن که برای مبالغ پایین اصلا بصرفه نیست
تو همین بخش بازارچه فروم هم فروشنده هست
abdollahspice
15-07-2016, 20:39
در مورد حساب چند کاربره سوال داشتم. اگر سیم کارت اول بسته ای رو بخره بقیه ی سیم کارت ها هم می تونن از اون بسته ی اینترنت استفاده کنن همزمان؟
fanoostalaei
15-07-2016, 20:55
در مورد حساب چند کاربره سوال داشتم. اگر سیم کارت اول بسته ای رو بخره بقیه ی سیم کارت ها هم می تونن از اون بسته ی اینترنت استفاده کنن همزمان؟
برای بسته چند کاربره 2 تا بسته وجود داره
و برای اضافه کردن زیر مجموعه کاربر هاست باید اون ها رو اضافه کنه که هر تعداد باشه اونا هم میتونن از اون استفاده کنن
اطلاعات بیشتر تو سایت خود ایرانسل هست
هنگام استفاده از بسته چند کاربره هر چی تعداد زیرشاخه ها بیشتر باشه سرعت کمتر میشه.
اصلا توصیه نمیکنم کسی از این بسته استفاده کنه. اوایل خیلی خوب بود ولی بعد چند ماه سرعت خیلی کم شد.
هنگام استفاده از بسته چند کاربره هر چی تعداد زیرشاخه ها بیشتر باشه سرعت کمتر میشه.
اصلا توصیه نمیکنم کسی از این بسته استفاده کنه. اوایل خیلی خوب بود ولی بعد چند ماه سرعت خیلی کم شد.
تعداد اعضا ارتباطی با سرعت نداره! مثل خط Adsl یا وایفای نیست که بیشتر شدن کاربرا باعث کاهش سرعت بشه..شاید شما اینجا استفاده کنی زیر شاخت یه شهر دیگه و ارتباطی با پهنای باند مصرفی شما نداره
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
bigbang001
15-07-2016, 21:47
مشکل بسته های چند کاربری محدود بودن تنوع و گرون بودنشونه مگرنه خیلی خوب بود.
Sent from my iPhone 6s+
تعداد اعضا ارتباطی با سرعت نداره! مثل خط Adsl یا وایفای نیست که بیشتر شدن کاربرا باعث کاهش سرعت بشه..شاید شما اینجا استفاده کنی زیر شاخت یه شهر دیگه و ارتباطی با پهنای باند مصرفی شما نداره
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
برای من و چند تا از دوستام که تا حالا استفاده کردن ارتباط مستقیم داشت، چند بار تست کردیم سرعت دانلود با بیشتر شدن زیر شاخه ها به شکل محسوسی کاهش پیدا میکنه که تو بعضی مواقع اصلا غیر قابل استفاده میشد.
شاید شما سرعت منطقتون زیاده، کاهش سرعت محسوس نیس
4G..صبحی
naderagham
15-07-2016, 23:22
دوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه من تو دانلود منیجرها میبینم که گاها ۱۶ تا ۲۶ قسمت دانلود همزمان داره مال من ۸ تا بیشتر نمیشه البته مال من IDM هست میتونید منو راهنمایی کنید
دوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه من تو دانلود منیجرها میبینم که گاها ۱۶ تا ۲۶ قسمت دانلود همزمان داره مال من ۸ تا بیشتر نمیشه البته مال من IDM هست میتونید منو راهنمایی کنید
توی تنظیمات قسمت connection تعدادش رو می تونی تغییر بدی
masooyan
16-07-2016, 04:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست با فیلر شکن
دوستان کسی میدونه چجوری باید شارژ خرید تا مالیات کم نکنند ؟
MOH@ND3S
16-07-2016, 10:27
4G..صبحی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست با فیلر شکن
کجا ؟ چه شهری چه منطقه ای ؟
من یک بسته ی ماهانه داشتم از قبل
یک بسته 3 ساعت شبانه هم خریدم که کمتر از 3 ساعت هم گذاشتم برای دانلود
ولی بسته ی ماهانه ام هم حجمش صفر شد !
چرا ؟؟
4G..صبحی
شما کدوم شهر هستید ؟ با مودم یا گوشی؟
این شرکت ها با چه اعتماد به نفسی می یان از پنج گیگ و 10گیگ می گن انگار اینترنت گذشته است که 10گیگ جواب بده من 100گیگ شارژ کردم تازه همش باید نگران باشم تمام نشه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
fanoostalaei
16-07-2016, 11:43
این شرکت ها با چه اعتماد به نفسی می یان از پنج گیگ و 10گیگ می گن انگار اینترنت گذشته است که 10گیگ جواب بده من 100گیگ شارژ کردم تازه همش باید نگران باشم تمام نشه
خخخخ
دقیقا !!
من در عرض 2 هفته فقط بیشتر از 2.5 گیگ اسپید تست گرفتم !! :n02:
خخخخ
دقیقا !!
من در عرض 2 هفته فقط بیشتر از 2.5 گیگ اسپید تست گرفتم !! :n02:
عوزون گولسون. بعضی لرین ایکی آیین حجمیدی :biggrin:
----
صبحا پینگ عالیه. من با اروپا 70-80 تا پینگ میگیرم که برا گیم خوبه
hotman1234
16-07-2016, 16:21
سلام.
من اگه 2 تا بسته نامحدود شبانه 3 ساعته فعال کنم هر وقت بسته اول تموم بشه خود به خود بسته بعدی فعال میشه؟ یعنی از 2 تا 8 به طور کامل بسته دارم؟
dvb595959
16-07-2016, 16:30
من یک بسته یک ماهه دارم که هنوز ۱۰ روزی باقی مونده.اگه امروز یک بسته سه یا شش ماهه بخرم، تاریخ شروع و پایان بسته رو از امروز میزنه یا ....؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
آقا یه سوال دارم .....
من چند تا سیم کارت بی استفاده ایرانسل دارم .... چرا هیچوقت ایرانسل اینا رو نمی سوزونه ؟ بعضی ها 5 ساله غیر فعاله !!!
چکار کنم برای سوزاندن این ها ؟ :n27:
آقا یه سوال دارم .....
من چند تا سیم کارت بی استفاده ایرانسل دارم .... چرا هیچوقت ایرانسل اینا رو نمی سوزونه ؟ بعضی ها 5 ساله غیر فعاله !!!
چکار کنم برای سوزاندن این ها ؟ :n27:
با 700تماس بگیرید براتون انجام میدن.
peymanokia
16-07-2016, 17:36
سلام استفاده از طرح های نامحدود روی طرح های ماهانه امکان پذیره؟
سلام استفاده از طرح های نامحدود روی طرح های ماهانه امکان پذیره؟
بله مشکلی نداره فقط روی تایمی که میخوایید از بسته نامحدود استفاده کنید حتما دیتا موبایل یا مودم یه خاموش روشن کنید.
silvermanhhh
16-07-2016, 19:41
سلام.
من اگه 2 تا بسته نامحدود شبانه 3 ساعته فعال کنم هر وقت بسته اول تموم بشه خود به خود بسته بعدی فعال میشه؟ یعنی از 2 تا 8 به طور کامل بسته دارم؟
اره میشه،ولی ساعت پنج بیدار باشی بهتره،یدفه دیدی قط و وصل شد
من یک بسته یک ماهه دارم که هنوز ۱۰ روزی باقی مونده.اگه امروز یک بسته سه یا شش ماهه بخرم، تاریخ شروع و پایان بسته رو از امروز میزنه یا ....؟
هر وقت که این بسته ای که داری تموم شد،بسته بعدی فعال میشه تاریخشم از همون موقع هست،البته مطمعن نیستم که اینجوره،چون من بسته های دیگه رو امتحان کردم
واقعا خنده داره،ایرانسل هنوز gprs ش رو بعضی رو ستاها انتن نمیده،3gشم بعضی مناطق شهر نداره،روستا که هیچ،حالا هی میاد تکنولوژی جدید میاره،بگو 10gهم بیاره،خب که چی همه که نمیتونن استفاده کنن،کیفیتشم مثل یه نسل قبلشه،الان ۴gبا 40مگابیت میده ،حالت عالیش،که میشه اخر سرعت 3g h-plus،خونه ما اهواز پاداد،سرعت ۴g 8مگابیت،بهترین حالت:n21:
من می گم اگه ایرانسل نبود هنوز باید برای خط 128 به بالا مجوز پرفسرا اراده می دادیم ....... اینکه همه روستاها خط بده خیلی سرمایه گذاری کلانی می خاد ..... .. الان های وب که 4g روستایی هم می ده .... گزینه خوبی هست .... ایارانسل به نظر من سرعت اینترنت کشور رو 100 برابر کرد .... البته خیلی هنوز با جهان فاصله هست .....
fanoostalaei
16-07-2016, 20:12
اولین دیجیتال سنتر ایرانسل : تبریز - لاله پارک
نوشته که به رایگان به وای فای ایرانسل وصل شید
ولی وقتی پرسیدم پس کو وای فای گفتن که چون زیاد استفاده کردن حجممون تموم شده !! خخخخ ، فکرشو بکن ، خودشون برای خودشون باید بسته بخرن :n08::n08::n08: مسخرس به خدا
ولی تو زیر زمین لاله پارک با 2 خط آنتن بیشتر از 40 مگابیت سرعتش بود که طبقه چهارمش بیشتر از 60 مگابیت سرعت گرفتم !! ولی چون حجم بستم خیلی کم بود ترسیدم تموم بشه و تست رو متوقف کردم
ولی تست 40 مگی هست :
اولین دیجیتال سنتر ایرانسل : تبریز - لاله پارک
نوشته که به رایگان به وای فای ایرانسل وصل شید
ولی وقتی پرسیدم پس کو وای فای گفتن که چون زیاد استفاده کردن حجممون تموم شده !! خخخخ ، فکرشو بکن ، خودشون برای خودشون باید بسته بخرن :n08::n08::n08: مسخرس به خدا
ولی تو زیر زمین لاله پارک با 2 خط آنتن بیشتر از 40 مگابیت سرعتش بود که طبقه چهارمش بیشتر از 60 مگابیت سرعت گرفتم !! ولی چون حجم بستم خیلی کم بود ترسیدم تموم بشه و تست رو متوقف کردم
ولی تست 40 مگی هست :
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
واقعا خنده داره،ایرانسل هنوز gprs ش رو بعضی رو ستاها انتن نمیده،3gشم بعضی مناطق شهر نداره،روستا که هیچ،حالا هی میاد تکنولوژی جدید میاره،بگو 10gهم بیاره،خب که چی همه که نمیتونن استفاده کنن،کیفیتشم مثل یه نسل قبلشه،الان ۴gبا 40مگابیت میده ،حالت عالیش،که میشه اخر سرعت 3g h-plus،خونه ما اهواز پاداد،سرعت ۴g 8مگابیت،بهترین حالت:n21:
من سمت لشکر هستم یک مدت 16 می گرفتم الان نو سان داره ولی حدود یک مگ رو می گیرم .جفت دکل هم 43گرفتم ولی سرعت دانلود بین 2و 3 بوده اگه 8می گیری یعنی سرعت دانلودت یک مگ هست .نمی دونم فیبر نوری هستید یا نه ولی اگه مثل ما فیبر نوری باشید اون موقع می فهمید همین یک مگ هم چه نعمتی است
masooyan
16-07-2016, 21:21
کجا ؟ چه شهری چه منطقه ای ؟
مشهد -شمال شهر
silentnight247
16-07-2016, 21:31
دوستان این آنتن یاگی رو تست کردین؟ من سرعت دریافتم ۱.۵ هست. می خوام بدونم ممکنه بیشترش کنه؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
احساس می کنم حجم اینترنت ایرانسل نسبت به اپراتورای دیگه زودتر تموم میشه . یعنی در شرایط برابر(حالا وبگردی باشه یا دانلود برنامه و فیلم) ایرانسل حجم بیشتری می خوره!... مصرف من هم عمدتا وب گردی هست...مشکل از کجاست؟ دلیل خاصی داره...!؟
احساس می کنم حجم اینترنت ایرانسل نسبت به اپراتورای دیگه زودتر تموم میشه . یعنی در شرایط برابر(حالا وبگردی باشه یا دانلود برنامه و فیلم) ایرانسل حجم بیشتری می خوره!... مصرف من هم عمدتا وب گردی هست...مشکل از کجاست؟ دلیل خاصی داره...!؟
نرم افزار کنترل حجم نصب کن و چک کن
saeeddeeas
16-07-2016, 22:34
4G هرمزگان بندر جاسک
sent from Huawei mate 8
murchehh
16-07-2016, 22:35
دوستان سلام
اين اينترنت هديه كه همراه مودم ايرانسل داده ميشه رو چطور مي تون فعال كنم؟
خيلي ممنون
saeeddeeas
16-07-2016, 22:38
دوستان سلام
اين اينترنت هديه كه همراه مودم ايرانسل داده ميشه رو چطور مي تون فعال كنم؟
خيلي ممنون
سلام
باید سیم کارت رو ببرید نمایندگی ایرانسل تا براتون فعال کنن بعدش حدود 10 تا 16 روز بعد باهاتون تماس میگیرن که بسته فعال شد
sent from Huawei mate 8
من قبلا با نرم افزار ایرانسل و کنترل حجم تست کردم کاملا با هم مطابقت داشت مقدار حجم مصرفی .
silentnight247
17-07-2016, 09:33
دوست عزیز منطقه رو میگی؟ و اینکه با مودم هستین یا گوشی؟
silentnight247
17-07-2016, 09:34
دوست عزیز منطقه رو میگی؟ و اینکه با مودم هستین یا گوشی؟
کلیه بحث ها درباره مودم و آنتن در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
انجمن شبکه کاملا با اپراتورهای همراه و بیان مشکلات و سوالات سخت افزار سوا می باشد.
با تشکر
اطلاع از وضعیت پوشش شبکه با کد #20*
ایرانسل سامانه اطلاعرسانی وضعیت پوشش شبکه راهاندازی کرد
سامانه اطلاعرسانی وضعیت پوشش شبکه برای مشترکان ایرانسل راهاندازی شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور سامانه ویژهای را به منظور بررسی آسان و سریع وضعیت پوشش شبکه اینترنت همراه (نسل 2، نسل 3 و نسل 4) هر منطقه توسط مشترکان خود راهاندازی کرد.
بر این اساس، مشترکان ایرانسل میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #20* (ستاره 20 مربع) از وضعیت خدمات دیتای همراه در محل خود مطلع شوند.
ایرانسل پس از اخذ پروانه رسمی ارتقای شبکه به نسلهای سوم، چهارم و بالاتر تلفن همراه، شبکه نسل چهارم (4G/LTE) را به عنوان آخرین نسل فناوری ارتباط حال حاضر دنیا، برای نخستین بار در ایران، در آبان ماه سال 93 در مشهد مقدس راهاندازی کرد. هم اکنون و پس از گذشت 20 ماه، 236 شهر، دهستان و جاده تحت پوشش شبکه نسل چهارم (4G/LTE) ایرانسل قرار دارند. این عدد برای مناطق تحت پوشش نسل سوم (3G) به 1015 میرسد.
با استفاده از شبکه نسل چهارم ایرانسل، مشترکان تلفن همراه و کاربران خدمات باندپهن همراه میتوانند اینترنتی با کیفیت جهانی را تجربه کنند و با استفاده از سیمکارتهای نسل جدید یوسیم (Usim)، خدمات نسل چهارم را جایگزین سایر روشهای دسترسی به اینترنت کنند. نسل چهارم یا فورجی، تمام قابلیتهای مدرنترین گوشیهای موجود در بازار را پشتیبانی میکند و با استفاده از این خدمات امکان دریافت و مشاهده فایلهای ویدئویی با کیفیت HD، انجام بازی آنلاین و بدون تاخیر زمانی، استفاده همزمان برای چند کاربر بدون کاهش کیفیت خدمات، استفاده از برنامههای کاربردی (اپلیکیشن) و محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت فوقالعاده فراهم شده است.
همچنین به منظور دسترسی گستردهتر به خدمات LTE، مودمهای باندپهن همراه ایرانسل با قابلیت پشتیبانی از فناوریهای GPRS، EDGE، 3G و 4G همزمان با راهاندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل به بازار عرضه شد. این مودمها با هزینه بسیار کمتر، امکان دسترسی به تمامی قابلیتهای نسل چهارم ایرانسل را برای کاربران مختلف فراهم میکنند.
SAeedBaa
17-07-2016, 15:35
اطلاع از وضعیت پوشش شبکه با کد #20*
ایرانسل سامانه اطلاعرسانی وضعیت پوشش شبکه راهاندازی کرد
سامانه اطلاعرسانی وضعیت پوشش شبکه برای مشترکان ایرانسل راهاندازی شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور سامانه ویژهای را به منظور بررسی آسان و سریع وضعیت پوشش شبکه اینترنت همراه (نسل 2، نسل 3 و نسل 4) هر منطقه توسط مشترکان خود راهاندازی کرد.
بر این اساس، مشترکان ایرانسل میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #20* (ستاره 20 مربع) از وضعیت خدمات دیتای همراه در محل خود مطلع شوند.
ایرانسل پس از اخذ پروانه رسمی ارتقای شبکه به نسلهای سوم، چهارم و بالاتر تلفن همراه، شبکه نسل چهارم (4G/LTE) را به عنوان آخرین نسل فناوری ارتباط حال حاضر دنیا، برای نخستین بار در ایران، در آبان ماه سال 93 در مشهد مقدس راهاندازی کرد. هم اکنون و پس از گذشت 20 ماه، 236 شهر، دهستان و جاده تحت پوشش شبکه نسل چهارم (4G/LTE) ایرانسل قرار دارند. این عدد برای مناطق تحت پوشش نسل سوم (3G) به 1015 میرسد.
با استفاده از شبکه نسل چهارم ایرانسل، مشترکان تلفن همراه و کاربران خدمات باندپهن همراه میتوانند اینترنتی با کیفیت جهانی را تجربه کنند و با استفاده از سیمکارتهای نسل جدید یوسیم (Usim)، خدمات نسل چهارم را جایگزین سایر روشهای دسترسی به اینترنت کنند. نسل چهارم یا فورجی، تمام قابلیتهای مدرنترین گوشیهای موجود در بازار را پشتیبانی میکند و با استفاده از این خدمات امکان دریافت و مشاهده فایلهای ویدئویی با کیفیت HD، انجام بازی آنلاین و بدون تاخیر زمانی، استفاده همزمان برای چند کاربر بدون کاهش کیفیت خدمات، استفاده از برنامههای کاربردی (اپلیکیشن) و محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت فوقالعاده فراهم شده است.
همچنین به منظور دسترسی گستردهتر به خدمات LTE، مودمهای باندپهن همراه ایرانسل با قابلیت پشتیبانی از فناوریهای GPRS، EDGE، 3G و 4G همزمان با راهاندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل به بازار عرضه شد. این مودمها با هزینه بسیار کمتر، امکان دسترسی به تمامی قابلیتهای نسل چهارم ایرانسل را برای کاربران مختلف فراهم میکنند.
اینو من قبلا هم گفتم ولی دوباره واسه اطلاع دوستان میگم
توجه کنید در این روش، شما فقط نسل های ارائه شده توسط سایتی که از ان سیگنال میگیرید رو مشاهده میکنید و ممکن است سیگنال نسل های دیگر ، که از سایت دیگر شهر شما ارسال میشود در مکان شما در دسترس باشد.
به طور مثال شما از سایت شماره 2828 سیگنال نسل 2 میگیرید و این سایت به نسل های بالاتر ارتقا داده نشده است. با شماره گیری این کد به شما گفته میشود منطقه شما تحت پوشش نسل 2 است. حال در نزدیکی شما سایت 2829 هم وجود دارد که نسل های سوم و چهارم را ارائه میکند و در مکان شما هم سیگنال خوب است. اما چون به سایت 2828 کانکت هستید به شما گفته میشود که فقط نسل 2 قابل ارائه خواهد بود.
peymanokia
17-07-2016, 15:46
بوکان 3 جی ایرانسل عصر
تست صبح سرسام آوره
نظرتون درباره این چیه
البته متعلق به ایرانسل نیست ولی اگه ایرانسل راه اندازی کنه ایا همین سرعت رو می ده
نظرتون درباره این چیه
البته متعلق به ایرانسل نیست ولی اگه ایرانسل راه اندازی کنه ایا همین سرعت رو می ده
ایرانسل فکر کنم 2 روز پیش بود یه تبلیغی نشون داد و گفت به زودی ارائه میشه. فقط حیف که تو ایران اینترنت "دشمن" طلقی میشه و الا با این زیرساخت ضعیف اتصال منازل الان بهترین حالت همین سرویس های بدون سیم هست و اگه اجازه بدن! کیفیت سرویسدهی به صورت کلی خیلی بهتر از اینی که هست میشه
fanoostalaei
17-07-2016, 20:48
ایرانسل فکر کنم 2 روز پیش بود یه تبلیغی نشون داد و گفت به زودی ارائه میشه. فقط حیف که تو ایران اینترنت "دشمن" طلقی میشه و الا با این زیرساخت ضعیف اتصال منازل الان بهترین حالت همین سرویس های بدون سیم هست و اگه اجازه بدن! کیفیت سرویسدهی به صورت کلی خیلی بهتر از اینی که هست میشه
من خودم به شدت دوس دارم هر چه زودتر فعال بشن !!
یعنی من عمریه با این خطوط آشغال سر کردم !! همین الانش مجبورم سرویس 128 استفاده کنم !! چون خط تلفن من بیشتر از 2 مگابیت رو نمیتونه جواب بده به علت فاصله 5 کیلومتری با مرکز مخابراتی
گزارش «فرصت امروز» از نشت اطلاعاتی ایرانسل و موج سواری همراه اول/ دعوا بر سر اعتبار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گزارش «فرصت امروز» از نشت اطلاعاتی ایرانسل و موج سواری همراه اول/ دعوا بر سر اعتبار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی اطلاعات لو رفته شماره های من به اسم کسان دیگری ثبت شده فکر کنم صاحبان قبلی سیمکارت هست ...... :n37: از سر من یکی کذشت .... :n27:
توی اطلاعات لو رفته شماره های من به اسم کسان دیگری ثبت شده فکر کنم صاحبان قبلی سیمکارت هست ...... :n37: از سر من یکی کذشت .... :n27:
از اون اطلاعات لو رفته چه استفاده ای میشه کرد جز سوءاستفاده از بعضی آدمهای ساده اون هم اگه به قول شما اطلاعات با صاحب فعلی یکی باشه
تو خبرها که میخونین مثلا از فلان شرکت خارجی اطلاعات به سرقت رفته معمولا مکانیزم دیتابیس اونها اینطوره که اکثرا به جهت جلوگیری از دزدی (به نوعی تایید مشتری) و اتوماسیون کارها شرکتها میان اطلاعات کارتهای اعتباری مشتریها رو هم میگیرن و اینحاست که مشکل اصلی شروع میشه و الا آدرس و کد یه نفر به چه کار بقیه میاد؟!
ایران از این نظر یه امتیاز مثبت داره و جایی ندیدم که اطلاعات مالی رو از کسی بگیرن ( خصوصا تو ایرانسل)
خلاصه زیاد به داد و بیداد بعضی شرکتا گوش ندین همیشه یه تحلیل از مشکل یا مورد بوجود اومده بکنین ببینین که آیا جای نگرانی وجود داره یا خیر!
realcore
18-07-2016, 01:41
آقا همین الان نتم وصل بود ، یعنی تو این مدت چند ماه که من به طور پیاپی از طرح 6 ماهه 30 گیگی ایرانسل استفاده میکردم تا حلا نتم قطع نشده بود. الان اومدم طرح 3 ساعته نامحدودو فعال کردم، به محض فعال کردن نتم قطع شد. این اگه اسمش دزدی نیست پس چیه؟ آنتن LTE پره، ولی دیتا رد و بدل نمیشه. اینا چطوری میخوان جواب این همه مردمو بدن اون دنیا واقعا...
:n37:
Tornado2800
18-07-2016, 10:36
آقا همین الان نتم وصل بود ، یعنی تو این مدت چند ماه که من به طور پیاپی از طرح 6 ماهه 30 گیگی ایرانسل استفاده میکردم تا حلا نتم قطع نشده بود. الان اومدم طرح 3 ساعته نامحدودو فعال کردم، به محض فعال کردن نتم قطع شد. این اگه اسمش دزدی نیست پس چیه؟ آنتن LTE پره، ولی دیتا رد و بدل نمیشه. اینا چطوری میخوان جواب این همه مردمو بدن اون دنیا واقعا...
سلام
شما یکبار گوشی به حالت هواپیما ببر
۵ ثانیه صبر کن
و مجددا به خط برگرد .
فرکانس نسل 4 ثابت ایرانسل 3500هست از دادن اطلاعات غلط به ملت خودداری کنید وقتی نمیدونید
سپاس
Electronic-Arts
18-07-2016, 11:11
ربطی به شما نداره عزیز منم همون موقع قطع شد . ظاهرا کل شیکه ایرانسل اینترنتش قطع شد
HardwareMaster
18-07-2016, 11:28
از اون اطلاعات لو رفته چه استفاده ای میشه کرد جز سوءاستفاده از بعضی آدمهای ساده اون هم اگه به قول شما اطلاعات با صاحب فعلی یکی باشه
تو خبرها که میخونین مثلا از فلان شرکت خارجی اطلاعات به سرقت رفته معمولا مکانیزم دیتابیس اونها اینطوره که اکثرا به جهت جلوگیری از دزدی (به نوعی تایید مشتری) و اتوماسیون کارها شرکتها میان اطلاعات کارتهای اعتباری مشتریها رو هم میگیرن و اینحاست که مشکل اصلی شروع میشه و الا آدرس و کد یه نفر به چه کار بقیه میاد؟!
ایران از این نظر یه امتیاز مثبت داره و جایی ندیدم که اطلاعات مالی رو از کسی بگیرن ( خصوصا تو ایرانسل)
خلاصه زیاد به داد و بیداد بعضی شرکتا گوش ندین همیشه یه تحلیل از مشکل یا مورد بوجود اومده بکنین ببینین که آیا جای نگرانی وجود داره یا خیر!
دقیقا . شماره ملی کد و آدرس پستی و شماره تماس رو الان هر اداره ای داره روی پاکت پست هم که میاد درب خونه نوشته و مردم میندازن بیرون. این اطلاعات هیچ فایده ای برای کسی نداره . حالا ربط شماره ها چیه به تاپیک 3g 4g معلوم نشد آخرش!
فرکانس نسل 4 ثابت ایرانسل 3500هست از دادن اطلاعات غلط به ملت خودداری کنید وقتی نمیدونید
سپاس
علت اینکه برد نسل 4 ایرانسل انقدر کمه اینه ؟ چون قرار بود فرکانس 700 آزاد بشه توسط صدا و سیما :n27:
علت اینکه برد نسل 4 ایرانسل انقدر کمه اینه ؟ چون قرار بود فرکانس 700 آزاد بشه توسط صدا و سیما :n27:
آزاد هم بشه که فعلا خبری نیست ازش به درد نسل 4 در مناطق شلوغ و پرجمعیت نمی خوره.
نسل 4 ایرانسل هم که در حال حاضر وجود داره روی 1800 هست
سپاس
اکثر گوشی ها فرکانس مورد پشتیبانیشون اینطوریه : LTE band 1|2100, 3|1800, 5|850, 7|2600, 8|900, 20|800
یعنی ساپورت نمیکنن ؟
HardwareMaster
18-07-2016, 15:01
اکثر گوشی ها فرکانس مورد پشتیبانیشون اینطوریه : LTE band 1|2100, 3|1800, 5|850, 7|2600, 8|900, 20|800
یعنی ساپورت نمیکنن ؟
اگر به 3500 باشه (که شک دارم) تنها یک گوشی در دنیا از باند 42 پشتیبانی میکنه
HardwareMaster
18-07-2016, 15:09
TD-LTE ایرانسل روی باند 40 یعنی 2300MHz هست
اینم منبع جهانی و معتبر
اینم گوشیهایی که پشتیبانی میکنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][frequency_bands_id_eq]=38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fafool70
18-07-2016, 15:26
TD-LTE ایرانسل روی باند 40 یعنی 2300MHz هست
اینم منبع جهانی و معتبر
اینم گوشیهایی که پشتیبانی میکنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][frequency_bands_id_eq]=38 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز من دیروز جواب دوستان رو دادم پست رو حذف کردن از پارسال آذر ماه تو نمایشگاه تهران سایت زومیت مصاحبه کرد با مسئول ایرانسل گفت td.lte روی باند 3500 هست .
HardwareMaster
18-07-2016, 15:51
دوست عزیز من دیروز جواب دوستان رو دادم پست رو حذف کردن از پارسال آذر ماه تو نمایشگاه تهران سایت زومیت مصاحبه کرد با مسئول ایرانسل گفت td.lte روی باند 3500 هست .
پاسخی که ایشون بشما دادن درست اما اولا هیچ جا اینرو تایید نکرده دوما مرجع جهانی تخصیص فرکانسهای رادیویی هم بروزتره و هم مرجعه
ضمنا فرکانس 3500 دیگه بردش فوق العاده کمه . بگذریم که هیچ کشوری از این باند استفاده نمیکنه و تقریبا هیچ گوشی هم
اصلا منطقی نیست
Name ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
# of countries in use
# of carriers in use
# of devices with support
# of countries in use
# of carriers in use
B1 (2100) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
19 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2390 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B2 (1900 PCS) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1040 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B3 (1800 +) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
91 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
201 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2850 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B4 (1700/2100 AWS 1) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
41 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1134 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B5 (850) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1441 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B6 (UMTS Only)
0
0
37 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B7 (2600) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
51 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
116 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2139 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B8 (900) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1242 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B9 (1800) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B10 (AWS 1+3)
0
0
0
B11 1500 Lower ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B12 (700 ac) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
396 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B13 (700 c) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
330 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B14 (700 PS)
0
0
0
B17 (700 bc) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
871 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B18 (800 Lower) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
229 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B19 (800 Upper) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
331 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B20 (800 DD) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
48 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1142 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B21 (1500 Upper) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B22 (3500)
0
0
0
B23 (2000 S-band)
0
0
0
B24 (1600 L-band)
0
0
0
B25 (1900 +) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
282 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B26 (850 +) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
336 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B27 (800 SMR)
0
0
22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B28 (700 APT) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
522 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B29 (700 de)
0
0
115 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B30 (2300 WCS) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
58 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B31 (450)
0
0
0
B32 (1500 L-band)
0
0
0
B33 (TD 1900)
0
0
0
B34 (TD 2000)
0
0
0
B35 (TD PCS Lower)
0
0
0
B36 (TD PCS Upper)
0
0
0
B37 (TC PCS Center gap)
0
0
0
B38 (TD 2600) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1086 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B39 (TD 1900 +) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1001 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B40 (TD 2300) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1301 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B41 (TD 2500) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1254 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B42 (TD 3500)
0
0
0
B43 (TD 3700)
0
0
0
B44 (TD 700)
0
0
0
fafool70
18-07-2016, 16:26
پاسخی که ایشون بشما دادن درست اما اولا هیچ جا اینرو تایید نکرده دوما مرجع جهانی تخصیص فرکانسهای رادیویی هم بروزتره و هم مرجعه
ضمنا فرکانس 3500 دیگه بردش فوق العاده کمه . بگذریم که هیچ کشوری از این باند استفاده نمیکنه و تقریبا هیچ گوشی هم
اصلا منطقی نیست
# of countries in use
# of carriers in use
# of countries in use
# of carriers in use
B1 (2100) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B2 (1900 PCS) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B3 (1800 +) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B4 (1700/2100 AWS 1) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B5 (850) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B6 (UMTS Only)
0
0
B7 (2600) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B8 (900) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B9 (1800) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B10 (AWS 1+3)
0
0
0
B11 1500 Lower ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B12 (700 ac) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B13 (700 c) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B14 (700 PS)
0
0
0
B17 (700 bc) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B18 (800 Lower) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B19 (800 Upper) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B20 (800 DD) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B21 (1500 Upper) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B22 (3500)
0
0
0
B23 (2000 S-band)
0
0
0
B24 (1600 L-band)
0
0
0
B25 (1900 +) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B26 (850 +) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B27 (800 SMR)
0
0
B28 (700 APT) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B29 (700 de)
0
0
B30 (2300 WCS) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B31 (450)
0
0
0
B32 (1500 L-band)
0
0
0
B33 (TD 1900)
0
0
0
B34 (TD 2000)
0
0
0
B35 (TD PCS Lower)
0
0
0
B36 (TD PCS Upper)
0
0
0
B37 (TC PCS Center gap)
0
0
0
B38 (TD 2600) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B39 (TD 1900 +) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B40 (TD 2300) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B41 (TD 2500) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
B42 (TD 3500)
0
0
0
B43 (TD 3700)
0
0
0
B44 (TD 700)
0
0
0
ببین این tdd.lte برای موبایل نیست و نسل ثابته یعنی شما اگه مودمو جابهجا کنی قطع میشه .قابلیت موبلیتی نداره .این حرفو تو همون مصاحبه زد واینکه چرا این فرکانس شاید رگولاتوری نزاشته یا اینکه میخاد فقط مودم های اختصاصی خودش اون رو دریافت ا کنن
HardwareMaster
18-07-2016, 17:05
ببین این tdd.lte برای موبایل نیست و نسل ثابته یعنی شما اگه مودمو جابهجا کنی قطع میشه .قابلیت موبلیتی نداره .این حرفو تو همون مصاحبه زد واینکه چرا این فرکانس شاید رگولاتوری نزاشته یا اینکه میخاد فقط مودم های اختصاصی خودش اون رو دریافت ا کنن
جالب شد . طبق صحبت شما اگه قرار بر جایگزین شدن بجای وایمکس باشه (که در مصاحبش هم ظاهرا که همینو گفته) پس اصلا صحبت درباره ی پشتیبانی شدن یا نشدنش توسط گوشی محل بحثه . بخصوص که هیچ گوشی داخل بازار از این باند پشتیبانی نمیکنه
آقا یه سوال :n16:
ایرانسل یه وقتایی سیمکارت دائمی 60 هزار تومانی میداد ... اون وقت های چه وقت های هست ؟ دهه فجر و عید و اینا باید باشه .... کسی گرفته ؟
reza2700
18-07-2016, 17:22
آقا یه سوال :n33:
ایرانسل یه وقتایی سیمکارت دائمی 60 هزار تومانی میداد ... اون وقت های چه وقت های هست ؟ دهه فجر و عید و اینا باید باشه .... کسی گرفته ؟
فکر کنم الانم میده اگه اشتباه نکنم تو سایتش دیروز دیدم...یه سر به سایتش بزن
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
HardwareMaster
18-07-2016, 17:27
از واحد فنی (707) هم راجع به TDD سوال شد مطلقا کمترین اطلاعاتی راجع به سیگنال TDD ، زمان راه اندازی، و ... نداشت :n04:
دوستان امكانش هست با شارژ مستقيم،قبض ايرانسل (دائمي)رو پرداخت كرد؟يعني يه نفر با سيمكارت اعتباري ايرانسل،شارژ مستقيم براي سيمكارت دائمي ايرانسل بفرسته و باهاش بشه قبض سيمكارت دائمي رو پرداخت كرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
HardwareMaster
18-07-2016, 18:30
دوستان امكانش هست با شارژ مستقيم،قبض ايرانسل (دائمي)رو پرداخت كرد؟يعني يه نفر با سيمكارت اعتباري ايرانسل،شارژ مستقيم براي سيمكارت دائمي ايرانسل بفرسته و باهاش بشه قبض سيمكارت دائمي رو پرداخت كرد
امکانش نیست . اعتباری فقط برای اعتباری میتونه شارژ کنه
------------------------- -------------------- پاک شود لطفا ..... :n30:
MOH@ND3S
18-07-2016, 19:12
اصلا منطقی نیست
# of countries in use
# of carriers in use
# of countries in use
# of carriers in use
B6 (UMTS Only)
0
0
B10 (AWS 1+3)
0
0
0
B14 (700 PS)
0
0
0
B22 (3500)
0
0
0
B23 (2000 S-band)
0
0
0
B24 (1600 L-band)
0
0
0
B27 (800 SMR)
0
0
B29 (700 de)
0
0
B31 (450)
0
0
0
B32 (1500 L-band)
0
0
0
B33 (TD 1900)
0
0
0
B34 (TD 2000)
0
0
0
B35 (TD PCS Lower)
0
0
0
B36 (TD PCS Upper)
0
0
0
B37 (TC PCS Center gap)
0
0
0
B42 (TD 3500)
0
0
0
B43 (TD 3700)
0
0
0
B44 (TD 700)
0
0
0
دوست عزیز سایت ها و آمار های جهانی رو ول کنید TDD ایرانسل رو من خودم به شخصه از مدیر پروژه ایرانسل پرسیدم 3500 هست با 55 مگاهرتز پهنای فرکانس که ظرفیت کلی هر سکتور 420 مگابیت هست که بخاطر کمبود امکانات فیبر فعلا تا 150-200 مگابیت در بهترین حالت قراره بده..بعد ها بیشتر هم میشه !
قضیه نفوذ امواج هم پیچیده هست اینجا بخوام در موردش توضیح بدم زمان زیاد میبره..یک بارم گفتم بازم میگم..Gain آنتن پخش کننده سیگنال ، قدرت خروجی Transmitter
مهمترین عوامل تو نفوذ هر مدل فرکانس هستن ! شما الان همینجوری تو یه کوه داد بزنید صداتون بیشتر به یه نفر که با شما فاصله داره میرسه یا با دستتون دور دهانتونو بگیرید و صدارو به یه جا هدایت کنید ؟
همسایه تلویزیون نگاه میکنه .. صداشو تا ته زیاد کنه از دیوار شما رد میشه چرا ؟ فرکانسش که ثابته !
فرکانس هر چه بیشتر باشه قیمت تجهیزاتش کمتر میشه بخاطر همین راحت میتونن پوشش بدن.
فرکانس کنونی وایمکس ایرانسل و مبین نت هم 3500 هست..میبینید که پوشش داخلی خیلی خوبی هم دارن !
پس مشکلی پیش نخواهد آمد ! چون آنتن هایی که استفاده میکنن Gain بالایی دارن و قدرت خروجی RRU ها هم از قدرت خروجی RRU یه باند 2600 موبایل خیلی بیشتره و حتی خیلی جاها از 4G هم پوششش پیشتر میشه :n06:
الآن از پشتیبانی آنلاین ایرانسل پرسیدم،گفتن امکانش هست
HardwareMaster
18-07-2016, 19:39
الآن از پشتیبانی آنلاین ایرانسل پرسیدم،گفتن امکانش هست
داخل app ایرانسل وقتی خواستم از سیم اعتباری به سیم دائمی شارژ مستقیم بفرستم اعلام کرد فقط از اعتباری به اعتباری مجازه
ایشون به چه روش گفت ممکنه؟
mehdi_cd2005
18-07-2016, 19:55
دوستان کد ایرانسل برای اینکه بعد از اتمام اینترنت روی مصرف ازاد نره چیه ؟
داخل app ایرانسل وقتی خواستم از سیم اعتباری به سیم دائمی شارژ مستقیم بفرستم اعلام کرد فقط از اعتباری به اعتباری مجازه
ایشون به چه روش گفت ممکنه؟
2 تا روش بود
یکیش *7#
اون یکی هم با تماس با یک شماره 4 رقمی با پیش شماره 021 بود که فراموش کردم
از 2 تا از کارشناس ها هم پرسیدم،هر دو تایید کردن که میشه
اینطوری میشه قبض رو با استفاده از شارژ مستقیم،از کسانی که شارژ ایرانسل رو با 20 درصد تخفیف میفروشن،کمتر پرداخت کرد
dvb595959
18-07-2016, 20:58
2 تا روش بود
یکیش *7#
اینطوری میشه قبض رو با استفاده از شارژ مستقیم،از کسانی که شارژ ایرانسل رو با 20 درصد تخفیف میفروشن،کمتر پرداخت کرد
اگه بشه که خیلی خوبه.هرچند که من همراه اول دارم نه ایرانسل.
شارژ هم نهایتا ۱۵ درصد تخفیف میدن.جایی سراغ داری با ۲۰ درصد بدن؟
اگه بشه که خیلی خوبه.هرچند که من همراه اول دارم نه ایرانسل.
شارژ هم نهایتا ۱۵ درصد تخفیف میدن.جایی سراغ داری با ۲۰ درصد بدن؟
بله میشه اما من خودم هنوز تست نکردم
جای خاصی سراغ ندارم .توی همون جایی که الان پست دادی 60 تومن شارژ میخوای ،منم میگیرم:n02::n33:
Lord Farshad
18-07-2016, 21:28
درود
این هم سرور تهران
اصفهان هیچ اپراتوری وضعش خوب نیست
از اول خوب نبود ... اپراتورها اینجا اهمیتی نمیدن
من الان بهارستانم (اصفهان) توی خونه ی دوستم، الان هم یه مودم D-Link DWR-953 سفارش دادم واسه ی خودم که باید فردا برسه، یه انتخاب آنتن هم باید انجام بدم (چون طبقه ی پایین هستیم توی اصفهان) و بعدش برای خودم هم راه بندازم وقتی رسیدم. به هر حال، این تست 4G توی بهارستان در همین لحظه، تا 42 و 45 هم میره البته:
HardwareMaster
18-07-2016, 21:57
2 تا روش بود
یکیش *7#
ممنون از توضیحاتتون . البته مطمئن نیستم منظور ایشون که سوال کردن از انتقال شارژ، همین روشها باشه. چه اینکه انتقال شارژ از اعتباری به دائمی در app همه کاره ی ایرانسل مقدور نیست
اون شماره ی 021 هم فکر کنم سامانه ی آسان پردازه که همیشه پرداخت قبض دائمی ایرانسل و شارژ دو تا اعتباریش رو با اون انجام میدم : 0218734
خوبیش اینه تماس باهاش رایگانه، شماره کارت بانکی رو بخاطر می سپره که دفعه بعد نپرسه، و خط دیگران رو هم میشه بسرعت شارژ کرد (که بازم معنیش انتقال شارژ نمیتونه باشه)
برای انتقال از همون کد ستاره 142 که برای خط به خط هست استفاده کنید. میشه از اعتباری به دایمی انتقال داد و همون مبلغ انتقال یافته از کل کارکرد کم میشه
rezausa2020
18-07-2016, 22:38
دوستان اگه همچین کدی هست بگین ما هم بدونیم بی زحمت لازم میشه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
از داخل ايرانسل من راحت تره
تغيير تعرفه
برای انتقال از همون کد ستاره 142 که برای خط به خط هست استفاده کنید. میشه از اعتباری به دایمی انتقال داد و همون مبلغ انتقال یافته از کل کارکرد کم میشه
ممنون از توضیحاتتون . البته مطمئن نیستم منظور ایشون که سوال کردن از انتقال شارژ، همین روشها باشه. چه اینکه انتقال شارژ از اعتباری به دائمی در app همه کاره ی ایرانسل مقدور نیست
اون شماره ی 021 هم فکر کنم سامانه ی آسان پردازه که همیشه پرداخت قبض دائمی ایرانسل و شارژ دو تا اعتباریش رو با اون انجام میدم : 0218734
خوبیش اینه تماس باهاش رایگانه، شماره کارت بانکی رو بخاطر می سپره که دفعه بعد نپرسه، و خط دیگران رو هم میشه بسرعت شارژ کرد (که بازم معنیش انتقال شارژ نمیتونه باشه)
بله،شماره همونه
ببينيد همون انتقال يا شارژ خط به خط هست كه دوستمون در بالا گفتن و جواب ميده
اين كار واقعا به صرفه هست.ميشه شارژ مستقيم با ١٥-٢٠ درصد تخفيف گرفت و خيلي خوبه بنظرم
دوست عزیز سایت ها و آمار های جهانی رو ول کنید TDD ایرانسل رو من خودم به شخصه از مدیر پروژه ایرانسل پرسیدم 3500 هست با 55 مگاهرتز پهنای فرکانس که ظرفیت کلی هر سکتور 420 مگابیت هست که بخاطر کمبود امکانات فیبر فعلا تا 150-200 مگابیت در بهترین حالت قراره بده..بعد ها بیشتر هم میشه !
قضیه نفوذ امواج هم پیچیده هست اینجا بخوام در موردش توضیح بدم زمان زیاد میبره..یک بارم گفتم بازم میگم..Gain آنتن پخش کننده سیگنال ، قدرت خروجی Transmitter
مهمترین عوامل تو نفوذ هر مدل فرکانس هستن ! شما الان همینجوری تو یه کوه داد بزنید صداتون بیشتر به یه نفر که با شما فاصله داره میرسه یا با دستتون دور دهانتونو بگیرید و صدارو به یه جا هدایت کنید ؟
همسایه تلویزیون نگاه میکنه .. صداشو تا ته زیاد کنه از دیوار شما رد میشه چرا ؟ فرکانسش که ثابته !
فرکانس هر چه بیشتر باشه قیمت تجهیزاتش کمتر میشه بخاطر همین راحت میتونن پوشش بدن.
فرکانس کنونی وایمکس ایرانسل و مبین نت هم 3500 هست..میبینید که پوشش داخلی خیلی خوبی هم دارن !
پس مشکلی پیش نخواهد آمد ! چون آنتن هایی که استفاده میکنن Gain بالایی دارن و قدرت خروجی RRU ها هم از قدرت خروجی RRU یه باند 2600 موبایل خیلی بیشتره و حتی خیلی جاها از 4G هم پوششش پیشتر میشه :n06:
کی قرار راه بیفته این سرویس ؟ حدود قیمت و سرعت ؟
برای بار چندم میپرسم.....
MOH@ND3S
18-07-2016, 23:14
کی قرار راه بیفته این سرویس ؟ حدود قیمت و سرعت ؟
برای بار چندم میپرسم.....
1-2 هفته دیگه تست.به احتمال قوی رو نمایی اصلی هفته دولت...قیمت چیزی اعلام نشده
Behzad83
18-07-2016, 23:39
شما که با مدیر پروژه در تماسید، اطلاعات دیگری دارید ارائه بدید.
مثل زمان ارائه رسمی و سرنوشت وایمکس و غیره.
این بحث فرکانس اصلا ارزشی نداره که دوستان در موردش بحث میکنن!
یک چیزی که برام سواله اینه که اگه ایرانسل بیاد با سرعت بین 150تا 200مگابیت سرویس بده سرنوشت شرکت های adsl چی میشه ضمنا با چه قیمتی می خواد ارایه بده توی نقشه ای هم که توی سایت گذاشته خبری از پوشش شهرهای بزرگ نیست
یک چیزی که برام سواله اینه که اگه ایرانسل بیاد با سرعت بین 150تا 200مگابیت سرویس بده سرنوشت شرکت های adsl چی میشه ضمنا با چه قیمتی می خواد ارایه بده توی نقشه ای هم که توی سایت گذاشته خبری از پوشش شهرهای بزرگ نیست
هیچی دود میشن می رن هوا ...... اگه !!!!
قیمت ها رو پایین نبرن ... که خیلی خوب میشه و به نفع مصرف کنندس .... الان قیمت adsl واقعا مسخرست !!! :n34:
فقط خواهشا دوستان اطلاعات بیشتری بزارن ... خیلی کنجکاو شدیم :n13:
Electronic-Arts
19-07-2016, 02:29
پهنای باندش رو ندارن که 150 تا 200 مگابیت بدن ولی خود پشتیبانی ایرانسل گفت حداقل سرعت 8 مگ خواهد بود
پهنای باندش رو ندارن که 150 تا 200 مگابیت بدن ولی خود پشتیبانی ایرانسل گفت حداقل سرعت 8 مگ خواهد بود
همین الان هم داره 8مگ می ده دیگه چه کاریه
دوستان تو اینترنت 4g ایرانسل سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز شدن صفحات نسبت به adsl پایین تره راهی هست که صفحات زودتر یا مثل adsl باز بشن ؟
اصلا منطقی نیست
# of countries in use
# of carriers in use
# of countries in use
# of carriers in use
B6 (UMTS Only)
0
0
B10 (AWS 1+3)
0
0
0
B14 (700 PS)
0
0
0
B22 (3500)
0
0
0
B23 (2000 S-band)
0
0
0
B24 (1600 L-band)
0
0
0
B27 (800 SMR)
0
0
B29 (700 de)
0
0
B31 (450)
0
0
0
B32 (1500 L-band)
0
0
0
B33 (TD 1900)
0
0
0
B34 (TD 2000)
0
0
0
B35 (TD PCS Lower)
0
0
0
B36 (TD PCS Upper)
0
0
0
B37 (TC PCS Center gap)
0
0
0
B42 (TD 3500)
0
0
0
B43 (TD 3700)
0
0
0
B44 (TD 700)
0
0
0
معاون بررسيهاي فني و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سازمان به تمام اپراتورهایی که پروانه وایمکس داشتند مانند مبیننت (سراسری)، ایرانسل (سراسری)، داتک و هایوب (در چند استان) اجازه تغییر تکنولوژی از وایمکس به TD-LTE را داد. ارائه این سرویس جدید با همان فرکانسهایی که داشتهاند ممکن است و قرار نیست ما به این فعالان فرکانس جدیدی ارائه کنیم. همچنین دو فعال دیگر یعنی داتک و هایوب در صورت درخواست برای سراسری شدن (مانند ایرانسل) اگر فرکانس در همان باند 3500 وایمکس موجود باشد، مجوز فعالیت دریافت میکنند. بنابراین فکر نمیکنیم مشکلاتی که اپراتورهای همراه نسبت به آن نگرانیهایی مطرح میکنند اتفاق بیفتد.
این بحث فرکانس دیگه خیلی خز شده تا رسانه ای شدن پروژه صبر کنید حداقل یک ماه دیگه است
باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ مورد نیاز اپراتورها
توسعه اینترنت موبایل وابسته به خروج فرکانسی صدا و سیما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3*2*3*555*
#
طرح کنترل مصرف آزاد دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)
دست ایرانسلو یخورده باز کنن ، خود ایرانسل هم یخورده همکاری کنه راحت میشه اینترنت با سرعت بالا و ارزون ارائه بدن به مشتری ، مثل همون عید فطر...
نمیزارن که :n03:
javad_0569
19-07-2016, 08:42
این گلایه رو مینویسم اینجا :
بعد اینکه یکی از دوستان گفتن مشکلات اینترنت ایرانسل رو از طریق 195 پیگری کنم، به سامانه 195 درخواست دادم
( 4 ماه از فعال سازی سرویس های 3g و 4g میگذره)
بعد گذشت اولین هفته زنگ زدن که اپراتور ملزم کردن که مشکل شهر ما رو رفع کنن
از طریق ایرانسل هم روز بعدش زنگ زدن که در حال پیگیری هستش.
یک ماه گذشت و خبری نشد.
MOH@ND3S
19-07-2016, 08:48
شما که با مدیر پروژه در تماسید، اطلاعات دیگری دارید ارائه بدید.
مثل زمان ارائه رسمی و سرنوشت وایمکس و غیره.
این بحث فرکانس اصلا ارزشی نداره که دوستان در موردش بحث میکنن!
بحث فرکانس رو توضیح دادم که تموم شه کلا..
در مورد ارایه رسمی هم چند پست قبل گفتم بازم تکرار میکنم... 1-2 هفته دیگه راه اندازی اولیه...راه اندازی اصلی احتمال قوی هفته دولت.
سرنوشت وایمکس هم نمیتونم چیزی در موردش بگم موقع راه اندازی اصلی خودشون تو مصاحبه ها اعلام میکنن.
دوستان من الان دارم بسته نامحدود شبانه رو میگیرم و با موبایل با کابل usb اینترنت رو به pc میدم و با idm دانلود میکنم الان میخوام یه مودم usb بخرم و میخوام زیاد برای مودم هزینه نکنم مدل huawei E3372 LTE 150Mbps Portable USB 4G Modem رو تو اینترنت دیدم و قیمتش هم نسبت به بقیه مودم ها مناسب تره میخواستم بدونم که آیا سرعت این مودم با گوشی s7 که الان دارم استفاده میکنم یکیه و فرقی نداره ؟ آنتن دهیش چطوره ؟
دوستان من الان دارم بسته نامحدود شبانه رو میگیرم و با موبایل با کابل usb اینترنت رو به pc میدم و با idm دانلود میکنم الان میخوام یه مودم usb بخرم و میخوام زیاد برای مودم هزینه نکنم مدل huawei E3372 LTE 150Mbps Portable USB 4G Modem رو تو اینترنت دیدم و قیمتش هم نسبت به بقیه مودم ها مناسب تره میخواستم بدونم که آیا سرعت این مودم با گوشی s7 که الان دارم استفاده میکنم یکیه و فرقی نداره ؟ آنتن دهیش چطوره ؟
دوست عزیز تاپیک زیر مخصوص بحث مودم هست.
با تشکر
تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
S I G N A L
19-07-2016, 12:40
تایید باند ۷ (۲۶۰۰ مگاهرتز) شبکه FDD-LTE ایرانسل علاوه بر باند ۳ (۱۸۰۰ مگاهرتز)، با پهنای باند فرکانسی ۱۵ مگاهرتز توسط آنتن SXT LTE
bigbang001
19-07-2016, 15:29
چرا انقدر ایرانسل تو جاده ها داغون شده؟ E میاد اما حتی یک بایت هم جابجا نمیشه قبلا ایرانسل تو جاده ها خیلی بهتر از همراه اخر بود الان همراه اخر بهتر شده!
Sent from my iPhone 6s+
تایید باند ۷ (۲۶۰۰ مگاهرتز) شبکه FDD-LTE ایرانسل علاوه بر باند ۳ (۱۸۰۰ مگاهرتز)، با پهنای باند فرکانسی ۱۵ مگاهرتز توسط آنتن SXT LTE
مگه به جفتش همرمان وصل ميشه؟!
Le0nard0
19-07-2016, 17:26
این انتن رو داخل ساختمون هم استفاده کردی؟
12 GBسالانه سرعت نامحدود در شبکه های 3G ، 2G و 4G کد فعال سازی :*555*5*4*3*1#
دوستان این طرح ها چه جوریه
12 گیگ رو میشه مثلا تو یه ماه مصرف کرد
یا تقسیم میشه مثلا ماهی 1گیگ توی این طرح
12 GBسالانه سرعت نامحدود در شبکه های 3G ، 2G و 4G کد فعال سازی :*555*5*4*3*1#
دوستان این طرح ها چه جوریه
12 گیگ رو میشه مثلا تو یه ماه مصرف کرد
یا تقسیم میشه مثلا ماهی 1گیگ توی این طرح
میتونی همشو تو یه روز هم تموم کنی
S I G N A L
19-07-2016, 20:01
مگه به جفتش همرمان وصل ميشه؟!
سلام. خیر، موردی که شما میگید قابلیت CoMP
(Coordinated Multi-Point transmission ==> ارسال هماهنگ چند نقطه ای) هست که امکان ارتباط همزمان دستگاه با چند BTS را فراهم میکنه. این قابلیت و قابلیت های جذاب دیگه ی شبکه ی نسل چهارم واقعی (مثل MIMO ==> چند ورودی و چند خروجی آنتن و Carrier Aggregation ==> تجمیع حامل) که سبب افزایش چمشگیر نرخ دیتای انتقالی و افزایش کیفیت میشود در شبکه های به اصطلاح 4G ایران در حال حاضر وجود ندارد.
این دیوایس البته آنتن MIMO 2X2 (دو ورودی و دو خروجی) دارد اما باز هم در ایران فعلاً کارایی ندارد....
این انتن رو داخل ساختمون هم استفاده کردی؟
سلام، خیر، داخل ساختمان تست نکردم.
fanoostalaei
19-07-2016, 20:13
سلام. خیر، موردی که شما میگید قابلیت CoMP
(Coordinated Multi-Point transmission ==> ارسال هماهنگ چند نقطه ای) هست که امکان ارتباط همزمان دستگاه با چند BTS را فراهم میکنه. این قابلیت و قابلیت های جذاب دیگه ی شبکه ی نسل چهارم واقعی (مثل MIMO ==>چند ورودی و چند خروجی آنتن و Carrier Aggregation ==> تجمیع حامل) که سبب افزایش چمشگیر نرخ دیتای انتقالی و افزایش کیفیت میشود در شبکه های به اصطلاح 4G ایران در حال حاضر وجود ندارد.
این دیوایس البته آنتن MIMO 2X2 (دو ورودی و دو خروجی) دارد اما باز هم در ایران فعلاً کارایی ندارد....
سلام، خیر، داخل ساختمان تست نکردم.
وجود دارد
تستش رو گذاشته بودن تو همین فروم
برخی شهر ها فعال شده
LTE Advance
یا
+4G
S I G N A L
19-07-2016, 20:28
وجود دارد
تستش رو گذاشته بودن تو همین فروم
برخی شهر ها فعال شده
LTE Advance
یا
+4G
سلام. تست +4G را خود بنده قرار دارم و از دوستان خواستم مواردی که این شبکه یا +LTE رو روی گوشی خودشون مشاهده کردند را گزارش بدهند. ممکن هست به صورت اولیه در بعضی مناطق قابلیت Carrier Aggregation وجود داشته باشد..
سرعت 3G بنده که 4 مگابیته:n03:
خوشا به حال کسایی که 40 مگابیت میگرن
یکی از دوستان این تاپیک یه ماه پیش آقایی را در انجمن همسایه معرفی کردن که شارژ با تخفیف می فروشن و من بیشتر از 200 هزار تومن از ایشون خرید کردم در این مدت. ایشون پست شما رو دیدن و برای من نوشتن:
این جواب غلطه ها. امکانش هست و میشه.
peymanokia
19-07-2016, 22:41
سلام
یک سوال داشتم !
من شبها حدود 3مگ برثانیه سرعت میگیرم برای 3 جی
اونوقت سوالم اینه که اگر 2 تا کانکشن تری جی رو ادغام کنم میشه دو برابر ههمین سرعت گرفت/؟(با دو مودم)
Lord Farshad
19-07-2016, 22:47
خب دی جی کالا امروز عصر این مودم DWR-953 ما رو آوردش، الان توی خود اصفهان نیستم، توی منطقه ای هستم که از نظر نقشه ی ایرانسل تحت پوشش نیست ولی با آنتن خودش تا 8 مگ رو گرفت.
الان اینجا دو تا آنتن یاگی داریم و یه دونه هم SXT LTE داریم. هر کدوم اینا به ما تقریبا 40 تا میده، البته اون دو تا یاگی ها معمولا روی سی و خورده ای هست سرعتشون و SXT LTE هم مثلا تا 40 یا 45 میره البته متغیر هست. این یه نمونه از SXT LTE :
این DWR-953 قابلیت اینو داره که 4G و WAN رو یا به صورت پشتیبان هم یا به صورت یکجا به ما بده، من الان دو تا یاگی ها رو بستم به آنتن مودم و SXT LTE رو سیم کارت زدیم بهش و اون رو دادم به WAN ولی هنوز که هنوزه به نتیجه نرسیدیم، حالا تا مشکل از کجا باشه :n02:. ببینیم میشه اینا رو یکی کنیم و یه 80 تا بگیریم توی منطقه ای که پوشش نداره :n02:.
سلام
یک سوال داشتم !
اونوقت سوالم اینه که اگر 2 تا کانکشن تری جی رو ادغام کنم میشه دو برابر ههمین سرعت گرفت/؟(با دو مودم)
یادمه زمانی در میان نرم افزارهای لپ تاپ لنوو من، نرم افزار مدیریت شبکه ای بود که اجازه می داد اینترنت دریافتی از چند درگاه را(مثلاً اینترنت دریافتی از طریق LAN و اینترنت دریافتی از طریق وای فای و اینترنت دریافتی از طریق USB) با هم ادغام شده و عملا همه درگاه ها در فرایند دانلود دخالت داده میشدند.
فقط یک نکته را به خاطر داشته باشید که در فناوری 3G برای بهبود سرعت از شیوه ای موسوم به DC یا دوال کریر استفاده می شود که سرعت دریافت اطلاعات تحت اتصال نسل سه را تا دو برابر یعنی 42 مگابیت در ثانیه افزایش می دهد اما برای این منظور هم باید گوشی یا مودم شما از دوال کریر پشتیبانی کند و هم آنتنی که در محدوده آن قرار دارید.
naderagham
19-07-2016, 23:06
دوستان فاصله تبلت از مودم 4g هم آیا در سرعت تاثیر گذاره یعنی فرقی میکنه که تو یه آپارتمان ۸۰ متری در نزدیکی مودم lh92 باشیم یه ۱۵ متر باهاش فاصله داشته باشیم تو سرعت دریافتمون تاثیر میذاره
سلام
یک سوال داشتم !
بله ميشه ٢ تا مودم
و يه روتر ميكروتيك كه بتونين ادغام كنين
خب دی جی کالا امروز عصر این مودم DWR-953 ما رو آوردش، الان توی خود اصفهان نیستم، توی منطقه ای هستم که از نظر نقشه ی ایرانسل تحت پوشش نیست ولی با آنتن خودش تا 8 مگ رو گرفت.
الان اینجا دو تا آنتن یاگی داریم و یه دونه هم SXT LTE داریم. هر کدوم اینا به ما تقریبا 40 تا میده، البته اون دو تا یاگی ها معمولا روی سی و خورده ای هست سرعتشون و SXT LTE هم مثلا تا 40 یا 45 میره البته متغیر هست. این یه نمونه از SXT LTE :
این DWR-953 قابلیت اینو داره که 4G و WAN رو یا به صورت پشتیبان هم یا به صورت یکجا به ما بده، من الان دو تا یاگی ها رو بستم به آنتن مودم و SXT LTE رو سیم کارت زدیم بهش و اون رو دادم به WAN ولی هنوز که هنوزه به نتیجه نرسیدیم، حالا تا مشکل از کجا باشه :n02:. ببینیم میشه اینا رو یکی کنیم و یه 80 تا بگیریم توی منطقه ای که پوشش نداره :n02:.
يعني با sxt LTE تو منطقه اي كه پوشش تو نقشه نيست ٤٠ مگ سرعت ميگيري!؟ چه گيرندگي بالاي داره!
انتنهاي ياگيتون از ايناست كه تو سايتاي چيني ميفروشن يا از اين بزرگا كه رو پشت بوم وصل ميشه!؟
واسه ادغامش ميتوني يه روتر ميكروتيك بگيري كه ادغامشون كني
دوستان فاصله تبلت از مودم 4g هم آیا در سرعت تاثیر گذاره یعنی فرقی میکنه که تو یه آپارتمان ۸۰ متری در نزدیکی مودم lh92 باشیم یه ۱۵ متر باهاش فاصله داشته باشیم تو سرعت دریافتمون تاثیر میذاره
بله تاثیر میذاره به شکل محسوس حتی مودم 5372 من هم همینطوریه
طبق چیزی که من خوندم این دستگاه لود بالانس نداره و فقط یکی از اینترنت ها در آن واحد قابل استفاده است یا ون یا 4 جی
A Gigabit Ethernet WAN port allows you to
attach a DSL/Cable modem as the primary or backup link, while auto-failover ensures an
uninterrupted connection by automatically connecting to your 4G LTE/3G network whenever
the WAN link is lost
سلام
یک سوال داشتم !
لود بالانس نرم افزاری خیلی به درد نمی خوره اما می تونی برنامه network manager رو تست کنی و برای ادغام دو اینترنت باید لود بالانس سخت افزاری انجام بدی
fanoostalaei
19-07-2016, 23:51
سلام. تست +4G را خود بنده قرار دارم و از دوستان خواستم مواردی که این شبکه یا +LTE رو روی گوشی خودشون مشاهده کردند را گزارش بدهند. ممکن هست به صورت اولیه در بعضی مناطق قابلیت Carrier Aggregation وجود داشته باشد..
من از دوستان شنیدم که توی همدان هم مشاهده شده +4G
چند روز پیش هم با باند 2600 ایرانسل من 60 مگ سرعت دانلود گرفتم ولی هنوز من خودم تو تبریز +4G ندیدم
Lord Farshad
19-07-2016, 23:54
يعني با sxt LTE تو منطقه اي كه پوشش تو نقشه نيست ٤٠ مگ سرعت ميگيري!؟ چه گيرندگي بالاي داره!
انتنهاي ياگيتون از ايناست كه تو سايتاي چيني ميفروشن يا از اين بزرگا كه رو پشت بوم وصل ميشه!؟
واسه ادغامش ميتوني يه روتر ميكروتيك بگيري كه ادغامشون كني
والا اول از همه باید از دوستمون S I G N A L تشکر کنم که این مودم رو معرفی کرد. هم استانی دمت گرم :n02: :n02: :n12:.
ببین عزیز، الان دوستم اینا یه TP Link MR200 دارند و منم امروز این DWR-953 رو گرفتم، اینا مودم ها خودشون مثلا MR200 دو خط وصل میشه و سرعتی که به ما میده توی اتاق، یه 5 و 6 مگ باشه نهایت، این DWR-953 رو هم یه 8 تا میداد عصر، حالا اینا رو به این یاگی ها وصل کنی، سرعت میره سی و خورده و 40 تا. برادر SXT LTE هم مثل اون دو تا یاگیا عمل میکنه، البته انصافا و بی هیچ شکی حتی بهتر.
این یاگیا 40 سانتی 4 میله ای هست، چیز خاصی نیست، همینا که توی ایران هم میفروشند، حالا بزرگترش (طولانی ترش) هم هست که نمیدونم بخرم، فایده ای داره یا نه.
اصلا حالا که اینطوره عکس آنتن ها رو فردا براتون میذارم. :n02::n02::n02:
مودم دی لینکم ادغام داره، دیگه نیازی به اون روتر میکروتیک نیستش.
طبق چیزی که من خوندم این دستگاه لود بالانس نداره و فقط یکی از اینترنت ها در آن واحد قابل استفاده است یا ون یا 4 جی
A Gigabit Ethernet WAN port allows you to
attach a DSL/Cable modem as the primary or backup link, while auto-failover ensures an
uninterrupted connection by automatically connecting to your 4G LTE/3G network whenever
the WAN link is lost
اینی که شما نوشتی، فقط مال یه حالتش (failover) هستش. شما اگر داخل نقد و بررسی تخصصی دی جی کالا رو هم بخونی، اونجا توضیح داده در موردش:
اما ویژگی اصلی روتر DWR-953 چیز دیگری است. از آنجایی که این دستگاه میتواند اینترنت را از دو منبع سیمکارت یا WAN دریافت کند، تمهیدی در آن اندیشیده شده تا بتوان اینترنت دریافتی از سیمکارت و WAN را با هم به صورت یکجا در اختیار داشت. یعنی مودم میتواند پهنای باند سیمکارت را با پهنای باند WAN ترکیب کند و اینترنتی سریعتر از پهنای باند این شبکهها در حالت تکی را ارایه دهد. در حالت دومی که مکمل این حالت اولیه است، میتوانید یک نوع ارتباط اینترنتی را به عنوان جایگزینی برای دیگری تعیین کنید تا هنگامی که مثلا بستهی دیتای سیمکارت به اتمام رسید و اینترنت قطع شد، دستگاه به صورت خودکار به سراغ استفاده از WAN برود. این پروسه میتواند به صورت برعکس هم تکرار شود و از دیتای سیمکارت به عنوان سرویس پشتیبان اینترنت WAN استفاده شود.
حالا بگیم دی جی کالا ملاک نیست، خود مودم توی دفترچه اش صراحتا گفته که:
The Failover type can be set to either Disable, Load Sharing or Failover. With Load Sharing, the data usage is distributed evenly over the two different Internet connections. With Failover, the secondary Internet connection will be in standby mode, until the primary Internet connection fails.
من میخوام از این توی حالت Load Sharing استفاده کنم، همه چیزش عالی و بی مشکل هست (مثلا اگر روی ADSL بذاری، خیلی ساده یه یوزر و پس رو میدی بهش و حله [متاسفانه اینجا ADSL ندارند و باید صبر کنم تا برسم خونه])، به نظر من مشکل ما الان اینجا هست که این SXT LTE خودش آنتن و مودم هست (یعنی سیم کارت خودش خورده و فقط یه خروجی LAN میده به ما)، حالا این وسط تنظیم کردن هر دوی اینا وقتی اون سر هم RouterOS هست میخوره به این مشکل الان :n02: حل میشه، چاره ی کارش یکم ور رفتن بهش هست. :n02::n02:
Electronic-Arts
20-07-2016, 00:07
اینا با موبایل دم پنجره بود با 5 تا انتن پر (جلو خونمون دکل ایرانسله)
اینم پشت کامپیوتر با مودم با 3 تا خط آنتن
والا اول از همه باید از دوستمون S I G N A L تشکر کنم که این مودم رو معرفی کرد. هم استانی دمت گرم :n02: :n02: :n12:.
ببین عزیز، الان دوستم اینا یه TP Link MR200 دارند و منم امروز این DWR-953 رو گرفتم، اینا مودم ها خودشون مثلا MR200 دو خط وصل میشه و سرعتی که به ما میده توی اتاق، یه 5 و 6 مگ باشه نهایت، این DWR-953 رو هم یه 8 تا میداد عصر، حالا اینا رو به این یاگی ها وصل کنی، سرعت میره سی و خورده و 40 تا. برادر SXT LTE هم مثل اون دو تا یاگیا عمل میکنه، البته انصافا و بی هیچ شکی حتی بهتر.
این یاگیا 40 سانتی 4 میله ای هست، چیز خاصی نیست، همینا که توی ایران هم میفروشند، حالا بزرگترش (طولانی ترش) هم هست که نمیدونم بخرم، فایده ای داره یا نه.
اصلا حالا که اینطوره عکس آنتن ها رو فردا براتون میذارم. :n02::n02::n02:
مودم دی لینکم ادغام داره، دیگه نیازی به اون روتر میکروتیک نیستش.
اینی که شما نوشتی، فقط مال یه حالتش (failover) هستش. شما اگر داخل نقد و بررسی تخصصی دی جی کالا رو هم بخونی، اونجا توضیح داده در موردش:
حالا بگیم دی جی کالا ملاک نیست، خود مودم توی دفترچه اش صراحتا گفته که:
The Failover type can be set to either Disable, Load Sharing or Failover. With Load Sharing, the data usage is distributed evenly over the two different Internet connections. With Failover, the secondary Internet connection will be in standby mode, until the primary Internet connection fails.
من میخوام از این توی حالت Load Sharing استفاده کنم، همه چیزش عالی و بی مشکل هست (مثلا اگر روی ADSL بذاری، خیلی ساده یه یوزر و پس رو میدی بهش و حله [متاسفانه اینجا ADSL ندارند و باید صبر کنم تا برسم خونه])، به نظر من مشکل ما الان اینجا هست که این SXT LTE خودش آنتن و مودم هست (یعنی سیم کارت خودش خورده و فقط یه خروجی LAN میده به ما)، حالا این وسط تنظیم کردن هر دوی اینا وقتی اون سر هم RouterOS هست میخوره به این مشکل الان :n02: حل میشه، چاره ی کارش یکم ور رفتن بهش هست. :n02::n02:
والا منم مودم mr200 رو دارم و تو خونه بعضي اوقات ١٢ مگ اينا و بعضي اوقت همين ٧-٨ مگ شما دارم يا ٣ چراغ هست يا ٢ چراغش روشن!
انتن هم از اين انتنهايي كه سايتهاي چيني ميفروشن گرفتم مثلا ٣٥ ديبي اما فرق خاصي نكرد برام يه بهتر بگم هيچ فرق خاصي داخل خونه نكرد!
شما اين انتن هارو خودت درست كردي يا خريدي؟!
و اينكه كجا وصل كردي؟! داخل خونه يا بالاي پشت بوم؟!
اين مودم ميكروتيك رو كجا نصب كردين!؟ داخل هست يا پشت بوم هست يا جاي ديگه!؟
Lord Farshad
20-07-2016, 00:58
والا منم مودم mr200 رو دارم و تو خونه بعضي اوقات ١٢ مگ اينا و بعضي اوقت همين ٧-٨ مگ شما دارم يا ٣ چراغ هست يا ٢ چراغش روشن!
انتن هم از اين انتنهايي كه سايتهاي چيني ميفروشن گرفتم مثلا ٣٥ ديبي اما فرق خاصي نكرد برام يه بهتر بگم هيچ فرق خاصي داخل خونه نكرد!
شما اين انتن هارو خودت درست كردي يا خريدي؟!
و اينكه كجا وصل كردي؟! داخل خونه يا بالاي پشت بوم؟!
اين مودم ميكروتيك رو كجا نصب كردين!؟ داخل هست يا پشت بوم هست يا جاي ديگه!؟
شما شرایطت مثل خونه ی دوست من هست، اینجا هم با MR200 داخل اتاق دو خط آنتن داره و 5 مگ میگیره و با این آنتن ها میره بالا سرعت :n02:.
والا این یاگی ها فکر کنم 12 دسیبل باشند (این SXT هم که 9 دسیبل هست) ولی روی تجربه ی شما انگار به این چیزا هم نیست، یاگی ها رو از بازار طالقانی اصفهان خریدیم :n02:.
آنتن ها رو هم پدر دوستم، یه میله بلند درست کرده و وصل کرده همه رو به اونها (بالای پشت بوم میشه یه جورایی) :n02::n02: حالا فردا که روشن شد، عکس میگیرم و میفرستم.
پیرو صحبت دوستان من هم چک کردم و دیدم هم 1800 دارم هم 2600
این تست 2600 با ار اس ار پی 104
و اینم تست 1800 با ار اس ار پی 76
شما شرایطت مثل خونه ی دوست من هست، اینجا هم با MR200 داخل اتاق دو خط آنتن داره و 5 مگ میگیره و با این آنتن ها میره بالا سرعت :n02:.
والا این یاگی ها فکر کنم 12 دسیبل باشند (این SXT هم که 9 دسیبل هست) ولی روی تجربه ی شما انگار به این چیزا هم نیست، یاگی ها رو از بازار طالقانی اصفهان خریدیم :n02:.
آنتن ها رو هم پدر دوستم، یه میله بلند درست کرده و وصل کرده همه رو به اونها (بالای پشت بوم میشه یه جورایی) :n02::n02: حالا فردا که روشن شد، عکس میگیرم و میفرستم.
اره عكس بزاري كه خيلي خوبه
ولي خيلي خوب جواب گرفتين شما اگه انقدر رو سرعت تاثير ميازره براتون
چون اينايي كه من گرفتم و مثلا ٣٥ زده روش تاثيري نداشت برام
مال من اين ٢ تا هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad using Tapatalk
پیرو صحبت دوستان من هم چک کردم و دیدم هم 1800 دارم هم 2600
این تست 2600 با ار اس ار پی 104
و اینم تست 1800 با ار اس ار پی 76
با چي تغيير دادين!؟ يا موبايل؟! مودمها كه فكر نكنم گزينه اي واسه تغيير دادان فركانس داشته باشن
با چي تغيير دادين!؟ يا موبايل؟! مودمها كه فكر نكنم گزينه اي واسه تغيير دادان فركانس داشته باشن
مودم e3372 با فیرمور کاستوم این قابلیتو داره
Lord Farshad
20-07-2016, 02:42
اره عكس بزاري كه خيلي خوبه
ولي خيلي خوب جواب گرفتين شما اگه انقدر رو سرعت تاثير ميازره براتون
چون اينايي كه من گرفتم و مثلا ٣٥ زده روش تاثيري نداشت برام
مال من اين ٢ تا هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آنتن ها Indoor هستند، به نظرم شما که هزینه کردی و خریدی، نباید این آنتن رو میخریدی. :n27:
این آنتن ها Indoor هستند، به نظرم شما که هزینه کردی و خریدی، نباید این آنتن رو میخریدی. :n27:
اره ايندور هستند
من خودم اينارو خريدم از چين
فكر كردم تاثير خوبي رو مودم من داشته باشه واي انگا بدرد مودمهاي ضعيف تر ميخوره
شما از مودمت ميتوني يه لينك رو اينترنت بدي قبل از اينكه فردا عكس بزاري؟!
Lord Farshad
20-07-2016, 04:04
اره ايندور هستند
من خودم اينارو خريدم از چين
فكر كردم تاثير خوبي رو مودم من داشته باشه واي انگا بدرد مودمهاي ضعيف تر ميخوره
شما از مودمت ميتوني يه لينك رو اينترنت بدي قبل از اينكه فردا عكس بزاري؟!
الان ساعت 5 صبح هست، من هنوز بیدارم دارم سرچ میکنم دنبال آنتن :n02: یه بسته ی نامحدود ایرانسل زدم و همینطوری مودم رو زدم توی اتاق بالای سرم، وضعیت سیگنالش این هست:
اینم نتیجه اش:
یکم جا به جاش کردم، وضعیت آنتن شد این:
و اینم نتیجه اش:
فعلا که راضی ام ازش تو این چند ساعت :n02::n02::n02: .
دوستان دیشب من یه بسته 3 ساعته نامحدود فعال کردم خودم هم از قبل بسته 1 ماهه 3 گیگابایت داشتم که 1 گیگابیتش مونده بود گذاشتم ساعت 2 صبح idm شروع به دانلود کنه و ساعت 5 صبح هم دانلود رو قطع کنه و سیستم خاموش بشه ساعت 5 و30 بیدار شدم دیدم سیستم خاموشه و با گوشی چک کردم دیدم حجم اینترنت 1 ماهه من هم خورده شده و دیگه حجم یک ماهه ندارم رفتم سیستم رو روشن کردم گفتم شاید تو این 3 ساعت بیشتر از 60 گیگابایت دانلود شده بعد رفته از حجم بسته 1 ماهه من استفاده کرده ، سیستم رو که روشن کردم دیدم 50 گیگابایت بیشتر دانلود نشده نمیدونم چرا اینجوری شده
دوستان آیا راهی وجود داره که وقتی بسته ساعتی نامحدود فعال کردیم وقتی که زمانش یا حجمش تموم شد دیگه دانلود ادامه پیدا نکنه و از حجم بسته ماهیانه استفاده نشه ؟
amir000098
20-07-2016, 08:36
بهترین مودم در حال حاضر تو بازار چی هست؟ میخوام فرکانس سرویس جدید ایرانسل رو هم پوشش بده.
ata.royalfalcon
20-07-2016, 08:45
دوستان دیشب من یه بسته 3 ساعته نامحدود فعال کردم خودم هم از قبل بسته 1 ماهه 3 گیگابایت داشتم که 1 گیگابیتش مونده بود گذاشتم ساعت 2 صبح idm شروع به دانلود کنه و ساعت 5 صبح هم دانلود رو قطع کنه و سیستم خاموش بشه ساعت 5 و30 بیدار شدم دیدم سیستم خاموشه و با گوشی چک کردم دیدم حجم اینترنت 1 ماهه من هم خورده شده و دیگه حجم یک ماهه ندارم رفتم سیستم رو روشن کردم گفتم شاید تو این 3 ساعت بیشتر از 60 گیگابایت دانلود شده بعد رفته از حجم بسته 1 ماهه من استفاده کرده ، سیستم رو که روشن کردم دیدم 50 گیگابایت بیشتر دانلود نشده نمیدونم چرا اینجوری شده
دوستان آیا راهی وجود داره که وقتی بسته ساعتی نامحدود فعال کردیم وقتی که زمانش یا حجمش تموم شد دیگه دانلود ادامه پیدا نکنه و از حجم بسته ماهیانه استفاده نشه ؟
شما باید طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید . چندباری در این تاپیک گفته شده .
شما باید طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کنید . چندباری در این تاپیک گفته شده .
اصلا از مصرف آزاد من کم نشده طرح کنترل مصرف آزاد هم برای من فعاله بعد از تموم شدن اینترنت ساعتی شبانه از بسته ماهانه منکم شده
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
اصلا از مصرف آزاد من کم نشده طرح کنترل مصرف آزاد هم برای من فعاله بعد از تموم شدن اینترنت ساعتی شبانه از بسته ماهانه منکم شده
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
چاره نداره
مگر سيستم نرم افزاري حجم و زمان بدي
بهترين كار سيم كارت دوم داشته باشي فقط شبانه و ساعتي روش فعال كني
e3372 با فرم ویری که گذاشتم. ( صفحه اول تاپیک جامع مودم هست )
اینم اینترنت گوگل
bigbang001
20-07-2016, 12:14
ما تو محلمون(سعادت اباد) 4g داره ولی فکر کنم حسابی شلوغ شده قبلا تا ۲۵ مگابیت هم سرعت میگرفتم ولی الان شبا سرعت بین ۲۰۰کیلوبیت تا ۱ مگابیت متغییره
زنگ زدم ایرانسل شکایت میگه از نظر ما شما اگه سرعتت به۱۲۸ کیلوبیت برسه هیچ مشکلی نیست و تعهدی به سرعت بالاتر نداریم.
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟!
Sent from my iPhone 6s+
بهترین مودم در حال حاضر تو بازار چی هست؟ میخوام فرکانس سرویس جدید ایرانسل رو هم پوشش بده.
فعلا که مودمی دیده نشده که همه فرکانسهای fdd و tdd رو باهم ساپورت کنه
فقط یه مدل 3372 رو دیدم که tdd 2600 هم ساپورت میکرد (e3372h) ولی فکر کنم اکثر مدلهای تو بازار 3372s هستن
[QUOTE=IVAN;8855985]فعلا که مودمی دیده نشده که همه فرکانسهای fdd و tdd رو باهم ساپورت کنه
فقط یه مدل 3372 رو دیدم که tdd 2600 هم ساپورت میکرد (e3372h) ولی فکر کنم اکثر مدلهای
پاک شود لطفا پاک شود لطفا
SAeedBaa
20-07-2016, 14:01
موضع گیری معاون وزیر ارتباطات در مقابل قیمت شکنی یکی از اپراتورهای موبایل
محمد جواد آذر جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در برخورد با سیاست برخی اپراتور های موبایل برای ارائه ی دیتای زیر قیمت با هدف حذف رقبا، به یکی از خبرگزاری ها گفته است: «پدیده ای به اسم دامپینگ اتفاق افتاده و موجب شده تا ایران چهارمین کشور ارزان دنیا از منظر نرخ پهنای باند موبایل باشد».
جهرمی در ادامه افزوده است: «بسته ای در یکی از اپراتور های موبایل وجود دارد که ۱۰۰ گیگابایت اینترنت سالانه را با قیمت ۱۷۵ هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می دهد که به عبارتی هر گیگ ۱۷۵۰ تومان می شود. این ۱۷۵۰ تومانی که اپراتور مورد نظر میگیرد، کمتر از نیم دلار می شود که در هیچ کجای دنیا چنین نرخی پیدا نخواهید کرد. این سیاست گذاری قیمتی قطعاً هدفش دامپینگ است که دامپینگ هم به چرخه و صنعت ضربه می زند. وظیفه ی وزارت ارتباطات کنترل این بازار است تا کسی ورشکست نشود».
دامپینگ به پدیده ای گفته می شود که طی آن قیمت کالا یا خدماتی با هدف حذف رقبا توسط یک شرکت به زیر قیمت واقعی آن کاهش می یابد.
او ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه های سرمایهگذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می شود».
آذری جهرمی اظهار داشته ارائه ی خدمات رایگان با هدف ورشکستگی دیگران از سوی یک فعال بازار هنر نیست. وی در ادامه افزوده: «یک بار در جمع مسئولان اپراتور های موبایل گفتم خوشحال می شوم همین بازی کنونی در کاهش قیمت اینترنت همراه را برای قیمت مکالمه هم داشته باشید تا برای یک دقیقه مکالمه نیازی نباشد ۸۰ تومان پرداخت شود؛ اما آنها این کار را انجام نمی دهند». او سپس تصریح کرده است سازمان تنظیم مقررات برای محدود کردن طرح های مکالمه ی نامحدود اپراتور ها مصوبه ای نداشته است.
او در توضیح چگونگی جبران هزینه های اپراتور ها با این قیمت شکنی گفته است: «در قرارداد های بلند مدت معمولاً نرخ مؤثر با نرخ اسمی متفاوت است. فرض کنید در ابتدا ۱۷۵ هزار تومان برای یک سال به آن اپراتور می پردازید که از نگهداری آن رقم اولیه به نسبت بالا می تواند کسب سود کند. از طرفی برخی مشترکان تا انتهای سال قادر به استفاده از کل ۱۰۰ گیگابایت نیستند، لذا از این محل هم هزینه ی چندانی شامل حال اپراتور نمی شود».
رئیس هیأت مدیره ی زیرساخت ابراز کرده است: «باید جلوی این موضوع را میگرفتیم و وزارت ارتباطات هوشمندانه جلوی آن را گرفت. ما گفتیم حالا که کسب درآمدتان از جای دیگر است و در جای دیگری دامپ می کنید، نقطه هدفمان را طور دیگری تنظیم می کنیم تا ببینیم باز هم قادر به دامپ هستید یا خیر. هدفمان این بود که بگوییم دیگر از جیب مردم دامپ نکنید؛ اگر واقعاً قصد رقابت و دامپ دارید بروید از جیب خودتان هزینه کنید». آذری جهرمی در ادامه تأکید کرده است: «اگر این کار را انجام ندهیم، اجازه رشد صنعت را ندادهایم».
مصوبه ی اخیر وزارت ارتباطات به شکلی هوشمندانه با کاهش سقف تعرفه ی دیتای موبایل از ۰.۵ به ۰.۴ ریال، آنها را به نوعی مجبور کرد تا نرخ بسته های خود را بالا ببرند.
pooya777
20-07-2016, 14:02
جهرمی مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت :
در ادامه با بیان اینکه ایران از نظر تعرفهی اینترنت موبایل چهارمین کشور ارزان دنیا محسوب میشود! به دامپینگ برخی اپراتورها در این فضا اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال اکنون یکی از اپراتورها ۱۰۰ گیگابایت اینترنت را با قیمت ۱۷۵ هزارتومان به فروش میرساند. به عبارت دیگر هر گیگابایت را با رقمی حدود ۱۷۵۰ تومان به فروش میرساند و این در حالی است که کمترین رقم فروش اینترنت در دنیا ۰.۵ دلار است و چنین تعرفهای در هیچ کجای دنیا پیدا نمیشود.
وی ادامه داد: چنین اتفاقاتی ضربه به صنعت ICT و اپراتورهای رقیب به شمار می رود و باعث ورشکستگی همه اپراتورها میشود. در چنین موردی ما به عنوان حاکمیت وظیفه کنترل بازار را بر عهده داریم و نباید بگذاریم اپراتورها چنین کاری انجام دهند. اما اکنون شاهدیم برخی اپراتورها علیرغم درآمدی که در بخش مکالمه دارند، در بخش اینترنت تخفیفهای کلان اعمال کرده و بدین ترتیب یک جنگ قیمتی را شروع میکنند که خاتمه دادن به آن با مصوبه رگولاتوری اتفاق خواهد افتاد.
در حالیکه قرار بود اینترنت رو ارزون کنند دارند برای گرونتر کردنش زمینه چینی میکنند!!! میگه ایران جزو چهار کشور ارزان اینترنت موبایله! در حالیکه درآمد سرانه مردم رو در نظر نمیگیرند.وضعمون از افغانستان و عراق جنگزده هم در این زمینه بدتره.60 مگابایت اینترنت هفتگی 2000 تومان! 200 مگ اینترنت ماهیانه 5000 تومان!! بدون شرح...
محمد جواد آذر جهرمی، معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در برخورد با سیاست برخی اپراتور های موبایل برای ارائه ی دیتای زیر قیمت با هدف حذف رقبا، به یکی از خبرگزاری ها گفته است: «پدیده ای به اسم دامپینگ اتفاق افتاده و موجب شده تا ایران چهارمین کشور ارزان دنیا از منظر نرخ پهنای باند موبایل باشد».
جهرمی در ادامه افزوده است: «بسته ای در یکی از اپراتور های موبایل وجود دارد که ۱۰۰ گیگابایت اینترنت سالانه را با قیمت ۱۷۵ هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می دهد که به عبارتی هر گیگ ۱۷۵۰ تومان می شود. این ۱۷۵۰ تومانی که اپراتور مورد نظر میگیرد، کمتر از نیم دلار می شود که در هیچ کجای دنیا چنین نرخی پیدا نخواهید کرد. این سیاست گذاری قیمتی قطعاً هدفش دامپینگ است که دامپینگ هم به چرخه و صنعت ضربه می زند. وظیفه ی وزارت ارتباطات کنترل این بازار است تا کسی ورشکست نشود».
دامپینگ به پدیده ای گفته می شود که طی آن قیمت کالا یا خدماتی با هدف حذف رقبا توسط یک شرکت به زیر قیمت واقعی آن کاهش می یابد.
او ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه های سرمایهگذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می شود».
آذری جهرمی اظهار داشته ارائه ی خدمات رایگان با هدف ورشکستگی دیگران از سوی یک فعال بازار هنر نیست. وی در ادامه افزوده: «یک بار در جمع مسئولان اپراتور های موبایل گفتم خوشحال می شوم همین بازی کنونی در کاهش قیمت اینترنت همراه را برای قیمت مکالمه هم داشته باشید تا برای یک دقیقه مکالمه نیازی نباشد ۸۰ تومان پرداخت شود؛ اما آنها این کار را انجام نمی دهند». او سپس تصریح کرده است سازمان تنظیم مقررات برای محدود کردن طرح های مکالمه ی نامحدود اپراتور ها مصوبه ای نداشته است.
او در توضیح چگونگی جبران هزینه های اپراتور ها با این قیمت شکنی گفته است: «در قرارداد های بلند مدت معمولاً نرخ مؤثر با نرخ اسمی متفاوت است. فرض کنید در ابتدا ۱۷۵ هزار تومان برای یک سال به آن اپراتور می پردازید که از نگهداری آن رقم اولیه به نسبت بالا می تواند کسب سود کند. از طرفی برخی مشترکان تا انتهای سال قادر به استفاده از کل ۱۰۰ گیگابایت نیستند، لذا از این محل هم هزینه ی چندانی شامل حال اپراتور نمی شود».
رئیس هیأت مدیره ی زیرساخت ابراز کرده است: «باید جلوی این موضوع را میگرفتیم و وزارت ارتباطات هوشمندانه جلوی آن را گرفت. ما گفتیم حالا که کسب درآمدتان از جای دیگر است و در جای دیگری دامپ می کنید، نقطه هدفمان را طور دیگری تنظیم می کنیم تا ببینیم باز هم قادر به دامپ هستید یا خیر. هدفمان این بود که بگوییم دیگر از جیب مردم دامپ نکنید؛ اگر واقعاً قصد رقابت و دامپ دارید بروید از جیب خودتان هزینه کنید». آذری جهرمی در ادامه تأکید کرده است: «اگر این کار را انجام ندهیم، اجازه رشد صنعت را ندادهایم».
مصوبه ی اخیر وزارت ارتباطات به شکلی هوشمندانه با کاهش سقف تعرفه ی دیتای موبایل از ۰.۵ به ۰.۴ ریال، آنها را به نوعی مجبور کرد تا نرخ بسته های خود را بالا ببرند.
شک نکنید ایشون هم وابسته هستند به نوعی به همراه اول که ینطوری مصاحبه کرده...
وقتی یه اپراتور حتی عرضه نداشته با دریافت محوز نسل4 بع داز 2سال شبکه خودش رو گسترش بده و به روز بکنه یه اپراتور دیگه که به سرعت داره زیرساخت خودشو گسترش میده شده دامپینگ کار؟!
دامپینگ هم به عمل غیر قانونی انتقال صوت و دیتا بدون پرداخت هزینه واقعی اطلاق میشه که اشخاص انجام میدن نه وقتی اپراتور اومده بسته 1ساله هم گذاشته که هم قیمتش هم حجمش برای سرعتهای بالا نرماله کاملا!
دیگه همراه اول عرضه نداشته حتی بسته بیشتر از 1 ماهه ارایه کنه به دلیل نداشتن زیر ساخت و قدیمی بودن شبکه تقصیر کسی نیست!
الان هم ایشون آمار ترابرد دیدن طی همین چند روز دلواپس شدند...
الان دیگه خدمات قدیمی صدا اهمیتی خیلی کمی داره دیتا شده بخش اصلی درآمد زایی اپراتور. دیگ ههمراه اول زیرساخت نداره یه اینترنت درست بده دست مردم یا رایتل گیر کرده روی قیمت بسته 144 گیگ سالیانه بالای 400هزارتومن تقصیر کسی نیست!
شاتل هم الان داره بسته 50گیگ رو میده 61هزارتومن پس اونم دامپینگ کاره؟!
این حرفها کدومه!
آینه چون نقش تو بنمود راست - خود شکن آئینه شکستن خطاست
aalliirraazz
20-07-2016, 14:57
سرعت دانلود 3G ایرانسل با مودم E3372 ... (سرعت دانلود 4G از 3G کمتره واسه همین رو 3G میذارم) (سرعت دانلود 4G هم اطراف 2 مگ هست... ولی واسه وبگردی 4G خیلی بهتر جواب میده)
محل تست: تبریز - ولیعصر
ساعت 04:30 صبح - بسته نامحدود شبانه سه ساعته
دو سه روز پیش اومدن رو دکل ایرانسل یه سری تجهیزاتی نصب کردن.... بهشون گفتم سرعت 4G کمه گفتن از امروز به بعد برو با سرعت حال کن :n02: امروز تست سرعت از 4G گرفتم فوق العاده بود
:n04:
سرعت دانلود تا 9 مگابایت بر ثانیه هم میرسه ولی اکثرا بین 7 تا 8 مگ هست.
از اون روز به بعد آنتن دهی 4G هم بهتر شده و معمولا همه خط های آنتن پر هست بعضی وقتا یه خط کم میشه دوباره پر میشه...
این مصاحبه ای هم که ایشون انجام دادن کاملاً واضحه که جیب ایشون از یه جا بطور مبسوط شارژ شده که انقدرررر داره جوش میزنه!
چقدر هم که واقعا به فکر مردم هستند ایشون.. بسته 100گیگ با قیمت 175 تومن نخرن که برن بسته 144 گیگ با قیمت بالای 400 هزار تومن که به هیچچچ وجه کیفیتش هم به بسته اول نمیرسه و در 3-4 مگ محدود هست سرعت پول بدن بخرن نه...
زشته به خدا ملت رو جیگر فرض کردن.
این مصاحبه ای هم که ایشون انجام دادن کاملاً واضحه که جیب ایشون از یه جا بطور مبسوط شارژ شده که انقدرررر داره جوش میزنه!
چقدر هم که واقعا به فکر مردم هستند ایشون.. بسته 100گیگ با قیمت 175 تومن نخرن که برن بسته 144 گیگ با قیمت بالای 400 هزار تومن که به هیچچچ وجه کیفیتش هم به بسته اول نمیرسه و در 3-4 مگ محدود هست سرعت پول بدن بخرن نه...
زشته به خدا ملت رو جیگر فرض کردن.
تازه دلمون خوش بود یک بسته از همه جا ارزون تر پیدا کردیم چند روز پیش توی سایت ایرانسل دو تا بسته 100گیگی دیدم یکی همین 175تومن و یکی هم 192 تومن حالا بنظرتون تا بسته گرون نشده یک بسته دیگه شارژ کنم یا نه ؟
تازه دلمون خوش بود یک بسته از همه جا ارزون تر پیدا کردیم چند روز پیش توی سایت ایرانسل دو تا بسته 100گیگی دیدم یکی همین 175تومن و یکی هم 192 تومن حالا بنظرتون تا بسته گرون نشده یک بسته دیگه شارژ کنم یا نه ؟
اگر نیاز سالیانه شما بالاتر از 200گیگ هست قطعا این کارو انجام بدین
البته گوشتون به این مصاحبه ها بدهکار نباشه... آقایون یادشون رفته پارسال رو که ایرانسل یه سری از بسته ها رو گرون کرد با ریزش چند میلیون مشترک دیتا رو به رو شد و شرایط بحرانی براشو نبه وجود اومد.. الان که شرکت به سود دهی رسیده به هیچ وجه نمیاد گرون کنه! البته با توجه به صحبت های خود آقایون که گفتند ما هزینه کف برای دیتای همراه در نظر نمی گیریم.
به نظر من اون نسل 4 ثابت ایرانسل ه مراه بیفته اینطوری که برآوده میشه حتی قیمت های فعلی هم شکسته خواهد شد روی اون سیستم.
بعد خیلی جالبه یه حرفهایی زده ایشون که به مرغ پخته هم بگی خندش میگیره... فروش اینترنت زیر 7هزار تومن برای هر 1گیگ منطقی نیست!!! ایشون میخوان بیان برای ایرانسل نسخه بپیچن با این طرز فکر قرون وسطایی..
دیگه همه میدونن هر لینک STM1 زیرساخت داره لب مرز تحویلی میگریه 25میلیون تومن تا به کاربر نهایی میرسه اون عدد تبدیل میشه به 350 میلیون تومن!...
(گزارشش هست در سایت مرکز پژوشهای مجلس)
بعد میان میگن چهارمین کشور ارزان در زمینه دیتای موبایل ! این آمارو دقیقاً از کجا در میارن و دروغ می بافن به هم تحویل میدن من موندم.
بعد خیلی جالبه یه حرفهایی زده ایشون که به مرغ پخته هم بگی خندش میگیره... فروش اینترنت زیر 7هزار تومن برای هر 1گیگ منطقی نیست!!! ایشون میخوان بیان برای ایرانسل نسخه بپیچن با این طرز فکر قرون وسطایی..
دیگه همه میدونن هر لینک STM1 زیرساخت داره لب مرز تحویلی میگریه 25میلیون تومن تا به کاربر نهایی میرسه اون عدد تبدیل میشه به 350 میلیون تومن!...
(گزارشش هست در سایت مرکز پژوشهای مجلس)
بعد میان میگن چهارمین کشور ارزان در زمینه دیتای موبایل ! این آمارو دقیقاً از کجا در میارن و دروغ می بافن به هم تحویل میدن من موندم.
اون چند روز عید فطر تازه ما مزه اینترنت ارزون رو چشیدیم . واقعا باورم نمیشه سه روز اینترنت گیگی 45تومن رو تجربه کردم
پنج تا بسته فعال کرده بودم
اون چند روز عید فطر تازه ما مزه اینترنت ارزون رو چشیدیم . واقعا باورم نمیشه سه روز اینترنت گیگی 45تومن رو تجربه کردم
پنج تا بسته فعال کرده بودم
شما فقط تا تهش برو که حتی ور داشت اینترنت با اون قیمت نازل هم ارایه داد بازم براش سود داشت توی بقیه ایام سال چه سود سرشاری میره به جیب اپراتور و دولت... شما هم مطمین باش ضرر بخوان بکنن به هیچ وجه این کارا رو انجام نمیدن...
وقتی یه شرکتی یه هو میاد روی یه کالایی 50% آف میزنه شما شک نکن بازم با همون قیمت کاهش یافته هم براش کلی سود داره و قیمت ها حبابی هست...
آقایون اگه جرات داشتند واقعا به جای مصاحیه سر تا سر دورغ و دفاع از اپراتور نسل دوم قدیمی که هنوززززز به دنبال کسب درآمد از پیامک و تماس هست می اومدن هزینه واقعی دیتا در کشور میگفتن! اینو میگفتن که چرا داره اینترانت به همون قیمت اینترنت به ملت فروخته میشه.هیچکس هم صداش در نمیاد.
شما فقط تا تهش برو که حتی ور داشت اینترنت با اون قیمت نازل هم ارایه داد بازم براش سود داشت توی بقیه ایام سال چه سود سرشاری میره به جیب اپراتور و دولت... شما هم مطمین باش ضرر بخوان بکنن به هیچ وجه این کارا رو انجام نمیدن...
وقتی یه شرکتی یه هو میاد روی یه کالایی 50% آف میزنه شما شک نکن بازم با همون قیمت کاهش یافته هم براش کلی سود داره و قیمت ها حبابی هست...
آقایون اگه جرات داشتند واقعا به جای مصاحیه سر تا سر دورغ و دفاع از اپراتور نسل دوم قدیمی که هنوززززز به دنبال کسب درآمد از پیامک و تماس هست می اومدن هزینه واقعی دیتا در کشور میگفتن! اینو میگفتن که چرا داره اینترانت به همون قیمت اینترنت به ملت فروخته میشه.هیچکس هم صداش در نمیاد.
این طرح جدید ایرانسل بنظرتون تا هفته دولت راه می افته؟ پوشش شبکه اش مشخص هست؟
این طرح جدید ایرانسل بنظرتون تا هفته دولت راه می افته؟ پوشش شبکه اش مشخص هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%20%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4
من الان اهوازم با توی نقشه توی محدوده ما نه این سرویس جدید پوشش داره نه فورجی ولی در حال حاضر من دارم از فورجی استفاده می کنم
من الان اهوازم با توی نقشه توی محدوده ما نه این سرویس جدید پوشش داره نه فورجی ولی در حال حاضر من دارم از فورجی استفاده می کنم
باید منتظر به روز رسانی نقشه باشید
قطعا پوشش تهران هم همین الان خیلی بیشتز از این حرفهاست ولی به روز رسانی نشده
سلام دوستان :n16:
من می خواستم یکی از این بسته دامپینگ های 100 گیگی که محمد جواد آذر جهرمی می خاد بکندش گیگی 7000 تومن :n34:بخرم .... می خواستم بپرسم استفاده زیاد از اینترنت روی موبایل و فعال کردن هات اسپات در شرایطی که شارزر توی گوشی باشه به باتری لطمه می زنه ؟؟ ؟؟؟؟
متاسفان باتری گوشی قابل تعویض نیست ! :n03:
سلام دوستان :n16:
من می خواستم یکی از این بسته دامپینگ های 100 گیگی که محمد جواد آذر جهرمی می خاد بکندش گیگی 7000 تومن بخرم .... می خواستم بپرسم استفاده زیاد از اینترنت روی موبایل و فعال کردن هات اسپات در شرایطی که شارزر توی گوشی باشه به باتری لطمه می زنه ؟؟ ؟؟؟؟
متاسفان باتری گوشی بمن قابل تعویض نیست ! :n03:
استفاده از هات اسپات برای مدت طولانی بههیچ وجه توصیه نمیشه چون گرمای تولید شدهتوسط گوشی در طولانی مدت به گوشی آسیب مزنه و باعث افت کارایی قطعات و مستحلک شدن گوشی میشه
ضمن اینکه سرعتی که با مودم میگیرید بیشتر از گوشی خواهد بود.
پیشنهاد من به شما تهیه یک مودم نسل4 هست برای استفاده بهتر.
من بیشتر اوقات از هات اسپات استفاده میکنم و نت ایرانسلمو با نت adsl ترکیب میکنم شبانه عالی میشه
هات اسپات در حد 3 ساعت جلوی کولرگازی به گوشی صدمه میزنه یعنی؟
بسته نامحدود شبانه نداره ایرانسل؟ ( مثل 1000 تومنی همراه اول )
منو بگو فقط فکر می کردم فقط باتری نابود میشه :n03: باشه یه مودم می خرم
منظور از رقبا فقط رایتله. شک نکنید همراه اول که به این راحتی ها حذف نمیشه
اما رایتل اساسش با سر و سره وقتی بابت دیون دولتی مجوز گرفته و به شستا واگذار شده حتما لابی می کنه. چندین سال تری جی رو داشت ؟ چیکار کرد؟ حالا هم زورشون میاد که چرا ایرانسل بسته های بلند مدت ارزون گذاشته. اگر این آقای معاون پیجی داره که بشه اعتراض کرد لینکشو بدید.
حداقل میشه پیج وزیر رو پیدا کرد که از الان گوشی بیاد دستش. اگر رئیس موافق نباشه معاون جرات نمی کنه از این حرفها بزنه. گذشته از اینکه همه بسته های ایرانسل هم ارزون نیست
and-roid2
20-07-2016, 17:35
منظور از رقبا فقط رایتله. شک نکنید همراه اول که به این راحتی ها حذف نمیشه
اما رایتل اساسش با سر و سره وقتی بابت دیون دولتی مجوز گرفته و به شستا واگذار شده حتما لابی می کنه. چندین سال تری جی رو داشت ؟ چیکار کرد؟ حالا هم زورشون میاد که چرا ایرانسل بسته های بلند مدت ارزون گذاشته. اگر این آقای معاون پیجی داره که بشه اعتراض کرد لینکشو بدید.
حداقل میشه پیج وزیر رو پیدا کرد که از الان گوشی بیاد دستش. اگر رئیس موافق نباشه معاون جرات نمی کنه از این حرفها بزنه. گذشته از اینکه همه بسته های ایرانسل هم ارزون نیست
شماره تلفن دفتر محمد جواد آذري جهرمي 021-88464949
زنگ بزنید اعتراض کنید .
این استــــــــاد 40روز پیش اعلام کرد هزینه ترافیک اینترانت کاهش پیدا کرد ولی هنوز که هنوزه برای کاربر نهایی اعمال نشده.
saeed9009
20-07-2016, 17:55
به نظر من اون نسل 4 ثابت ایرانسل ه مراه بیفته اینطوری که برآوده میشه حتی قیمت های فعلی هم شکسته خواهد شد روی اون سیستم.
نمی خوام از اون دو اپراتور دزد دیگه دفاع کنم ولی اگه هدف ایرانسل دامپینگ نیست اول بسته های وایمکس رو ارزون کنه. بسته 48 گیگ یکساله با سرعت 512 کیلوبیت رو 260 هزار تومن میفروشه در حالی که بسته 100 گیگ واسه نسل 4 قیمتش 175 تومنه.
علی فرض اینکه فرکانس تی دی دی 3500 باشه فکر کنم این مدل هواوی به هر سه فرکانس ایرانسل بخوره
Huawei E5776s-420
reza2700
20-07-2016, 18:04
نمی خوام از اون دو اپراتور دزد دیگه دفاع کنم ولی اگه هدف ایرانسل دامپینگ نیست اول بسته های وایمکس رو ارزون کنه. بسته 48 گیگ یکساله با سرعت 512 کیلوبیت رو 260 هزار تومن میفروشه در حالی که بسته 100 گیگ واسه نسل 4 قیمتش 175 تومنه.
به زودی fddجایگزین وایمکس میشه و قیمت ها حتما کاهش زیادی خواهند داشت
بخاطر همین میگم باید منتظر شد چون وایمکس بطور کلی جایگزین میشه با نسل 4 ثابت ، تعرفه ها هم اصلاح میشه قطعا
فرستاده شده از E6633ِ من با Tapatalk
dvb595959
20-07-2016, 18:18
درود
ممکنه منطقه ای ۴ جی بگیره اما ۳ جی نگیره؟
توی خونه ۳ جی آنتن فول میده اما اینترنت نداره، اما ۴ جی دو خط داره ولی اینترنت عالیه.
چرا؟
یک سوال دارم با نرم افزار network signal info دکل های اطراف خونه رو بررسی کردم همشونedge هستند الا یکی نوشته UMTS 384kbps جریان چیه
این با همشون فرق داره
HardwareMaster
20-07-2016, 21:25
درود
ممکنه منطقه ای ۴ جی بگیره اما ۳ جی نگیره؟
توی خونه ۳ جی آنتن فول میده اما اینترنت نداره، اما ۴ جی دو خط داره ولی اینترنت عالیه.
چرا؟
دوست عزیز همونطوریکه قبلا گفتم ظاهرا تمرکز ایرانسل بدلایل متعدد فقط روی بالا بردن پهنای باند 4G هست نه
3G
دوست عزیز همونطوریکه قبلا گفتم ظاهرا تمرکز ایرانسل بدلایل متعدد فقط روی بالا بردن پهنای باند 4G هست نه
3G
4g ایرانسل عالی
3g روم به دیوار چیزی نگم بهتره ... :n21:
dvb595959
20-07-2016, 22:41
آخه ی گوشی داریم که فور جی نیست .سیم کارتش هم فورجی نیست.با وجود اینکه انتن ۳ جی فوله اما اینترنت نداره.البته الان سه روزه که نمیگیره.ممکنه برطرف بشه؟ یا کلا د یگه نمیگیره؟
Lord Farshad
20-07-2016, 22:42
درود.
خب ما عکس این آنتن هامون رو امروز گرفتیم واستون، اینها هستند:
اون بالایی SXT LTE هست و پایینش هم دو تا یاگی با زوایه ی 45 درجه نسبت به هم. این کاملش:
البته امروز یکم آنتن ها رو دستکاری کردیم چون من دو تا آنتن سفارش دادم برای خودم که فردا میرسه، از این لگاریتمی ها:
البته به نظرم اشتباه کردم :n27: فکر نمیکنم آنتن های به درد بخوری باشند، بهتر میبود از همون یاگی ها برای خودم میخریدم.
amir000098
20-07-2016, 22:55
سرور های خارجی به یک مگ هم نمیرسه!:n34:
saeeddeeas
20-07-2016, 23:18
درود.
اون بالایی SXT LTE هست و پایینش هم دو تا یاگی با زوایه ی 45 درجه نسبت به هم. این کاملش:
البته امروز یکم آنتن ها رو دستکاری کردیم چون من دو تا آنتن سفارش دادم برای خودم که فردا میرسه، از این لگاریتمی ها:
البته به نظرم اشتباه کردم :n27: فکر نمیکنم آنتن های به درد بخوری باشند، بهتر میبود از همون یاگی ها برای خودم میخریدم.
یاگی ها کیفیت و سیگنال دهی خوبی دارند؟ میشه از یک یاگی به تنهایی استفاده کرد؟ قیمتش چنده یاگی
درود.
سلام این یاگی هارو از کجا خریدی ممنون میشم بگی
بعد اینکه فرکانس 4g ایرانسل 1800 مگاهرتز هست ؟ یعنی اگه من یه یاگی 1800 مگاهرتز وصل کنم بالا پشت بوم فرکانس های پایین تر رو هم تحت پوشش قرار میده ایا ؟
قدرتش چند دی بی باشه خوبه ؟ من حومه تهران هستم و هنوز 4g قوی نداریم ولی انتنش حدود 700 متر با من فاصله داره
ممنون میشم بگی از چه انتن یاگی و مودمی استفاده کنم تا بتونم سرعت بیشتری بگیرم
ایا کانفیگ خاصی هم نیازه برا این انت به صورت نرم افزاری ؟
Lord Farshad
21-07-2016, 00:36
یاگی ها کیفیت و سیگنال دهی خوبی دارند؟ میشه از یک یاگی به تنهایی استفاده کرد؟ قیمتش چنده یاگی
والا ما که اینجا ازشون راضی هستیم.
استفاده از یاگی تکی هم بسته به مودمتون داره، اگر مودمتون تک آنتنه باشه، یه دونه ولی اگر مودمی مثل MR200 داشته باشید که دو آنتنه باشه، باید دو تاشون بزنید تا بهترین عملکرد رو داشته باشید.
این یاگی ها هم 4 المنته هستند، دونه ای 65 تومن - البته این قیمت بازار طالقانی اصفهان هست، بعضا تو اینترنت همینا رو 90 هم میدادن :n02: .
=============
بهترین مورد واسه اینا هم این هستش که خودتون توی منطقه ی خودتون یه برآوردی از اینترنتی که اونجا ارائه میشه، داشته باشید.
شما ممکنه دم یه دکل باشی، اصلا همونجا با گوشیت هم که شده یه سرعت عالی بگیری این یه مورد هست، یه مورد دیگه هم هست ممکنه منطقه ای که شما هستی، فرضا سرعتش از یه حدی واقعا بیشتر نره، برای همین بازم اینم میشه هزینه ی اضافه.
الان خونه ی دوست من توی منطقه ای هست که توی نقشه ی ایرانسل، تحت پوشش 4G نیستش، با دانگل 3G اول تست کردن و با آنتن دست ساز واسه اون به 1 مگ و 2 مگ رسیدن :دی بعد با MR200 رسیدن به 5 مگ و هی همینطوری رفته بالا تا یه یاگی بسته اول پدر دوستم که دیده ا بیشتر شد و بعد رفته یاگی دوم رو هم زده به آنتن دوم و بهتر.
realcore
21-07-2016, 00:56
منو بگو فقط فکر می کردم فقط باتری نابود میشه :n03: باشه یه مودم می خرم
من چند ساله از نت گوشی استفاده میکنمو همیشه هم طرحه 60 گیگی 6 ماهه میخرم و هر هفته یه بار شبانه نامحدود فعال میکنم واسه دانلود هات اسپات میکنم. درسته تاحالا گوشیمو عوض کردم تو این مدت و مسلما بدون ایراد هم نیست داغ شدن گوشی(حرف دوستمون درسته)، ولی مشکل خاصی واسه هیچکدوم از گوشیام تو ای چند ماه ایجاد نشده راستش.
Lord Farshad
21-07-2016, 01:20
سلام این یاگی هارو از کجا خریدی ممنون میشم بگی
بعد اینکه فرکانس 4g ایرانسل 1800 مگاهرتز هست ؟ یعنی اگه من یه یاگی 1800 مگاهرتز وصل کنم بالا پشت بوم فرکانس های پایین تر رو هم تحت پوشش قرار میده ایا ؟
قدرتش چند دی بی باشه خوبه ؟ من حومه تهران هستم و هنوز 4g قوی نداریم ولی انتنش حدود 700 متر با من فاصله داره
ممنون میشم بگی از چه انتن یاگی و مودمی استفاده کنم تا بتونم سرعت بیشتری بگیرم
ایا کانفیگ خاصی هم نیازه برا این انت به صورت نرم افزاری ؟
درود.
این یاگی ها از بازار طالقانی اصفهان، اینترنتی هم میفروشند فقط باید بگردید، یکم قیمتش از اونجا بالاتر هست (توی پست قبلیم به دوستمون توضیح دادم) و همینطور المنت بیشترش هم هست که قیمتش از اینا بیشتره. (المنت بیشتر، طول بیشتر و آنتن بهتر).
یه نکته ای رو مد نظر قرار بدید، این یاگیا از فروشنده ی بازاری خریده شده، واسه همین دیتاشیت نداره اگر نه من براتون قرارش میدادم، طبق گفته ی فروشنده 12 دی بی هستند و تا یه دو کیلومتر رو میزنه (حرف فروشنده هست و زیاد قابل اتکا نیست) و فروشنده به پدر دوستم گفته این فقط مال فرکانس 900 هستش ها، ایشون هم به ریسک خودش خریده و اومده تست کرده، راحت ایرانسل رو هم میگیره :n02: با همراه اول و ایرانسل هر دوتاشون تست کردیم، با هر دوتاشون وصل شده.
بهترین مورد برای اینکه روزه ی شک دار نگیری شما، توجه به اطلاعات آنتنی هست که میگیری، شما اگر سرچ کنی توی اینترنت برای اینها، هستند آنتن هایی که مثلا گفته فرکانس فلان قدر تا فلان قدر رو پوشش میده.
ما اینجا الان دو تا یاگی ها رو به MR200 وصل کردیم و یه SXT LTE هم هستش که جداست.
یه مودم D-Link DWR-953 هم من برای خودم خریدم که وقتی رفتم خونمون اصفهان، اونو اونجا وصل کنم، عوض این یاگی ها هم برای خودم دو تا آنتن لگاریتمی سفارش دادم (که فکر کنم تو این مورد واقعا بد اشتباهی کردم :n27:) که فردا میرسه دستمون و بنا هست این آنتنی که شماها توی پست قبل دیدید رو همه تشکیلات رو باز کنیم و اونا رو ببندیم تا اینجا هستم که ببینیم اونا چطور کار میده بهمون :دی.
بسته به این هست که شما چقدر اهمیت بدید و نیازتون چی باشه، من به شخصه آدمی نیستم یه دانگل راضیم کنه مثلا! طبیعتا بهترین مودم، مودم هایی هستند که پورت ون هم دارند، آنتن جداشونده دارند که شما بتونی هر آنتی خواستی بهشون وصل کنی و محدود به آنتن خودش نباشی، چیزایی مثل وای فای AC و ... هم که دیگه چه بسا بهتر.
الان از هر کی بپرسی، کاملترین مودمی که بخواد برات نام ببره میگه MR200 ولی ولی یه مساله ای، الان مودم D-Link DWR-953 کم کم سر و کله اش توی بازار ما پیدا شده که ببین اگر شما میخوای مثلا 420 تومن بدی MR200 رو بخری، بدون هیچ شکی از کسی که همزمان داره با این دو تا مودم کار میکنه، شما 70 تومن بذار روی پولت فرضا و 953 رو بخر.
من الان دوستم اینا MR200 دارند و من خودم D-Link DWR-953 ، همزمان دارم با هر دو تا کار میکنم، آنتن دهی 953 بی هیچ شکی بهتر از رقیبش هست، امکانات دیگه اش هم بهتر هست، مهمترین مزیتش هم که برسم خونمون بی هیچ شکی تست خواهم کرد، قابلیت ادغام اینترنتش هست.
آنتن های یاگی هم هیچ کار نرم افزاری ای نیاز نداره، شما آنتن های خود مودم رو جدا میکنی (مودم باید آنتن جدا شونده داشته باشه مثل این دو مدلی که بالا برات گفتم) و به جای آنتن های خودش، اون یاگی ها رو میدی بهش و تمام.
Lord Farshad
21-07-2016, 01:45
در مورد یاگی ها یه نکته ی مهم رو بهتون بگم، باید صبر و حوصله داشته باشید تا بتونید به نتیجه برسید. ببینید، پدر دوست من از نظر کارهای فنی، فوق العاده هست، خودش حتی آنتن یاگی برای خودش درست کرد، خیلی ساده و با آب خوردن بست میسازه و محکمشون میکنه و ... این عدوات و تشکیلات از میله ها تا ... رو خودش بسته، ببینید اگر انتظارتون از یاگی این هست که مثل مودم های دانگلی باشه یعنی بسم الله بزن وصلش کن و فول سرعت به من بده، تصور اشتباهی دارید. شما باید صبر و حوصله داشته باشید.
صبر و حوصله، یعنی بدونید این آنتن رو باید به دفعات باز کنید، تغییر زاویه بدید، فاصله کم و زیاد کنید و به جهت های مختلف بگیرید تا بهترین نتیجه رو داشته باشید. کار وحشتناک و ترسناکی نیست، شما فقط ببین زاویه ی دو تا یاگی نسبت به هم، فاصله ای اینا از هم و جهتی هم که به اون سمت هستند، مهم هستش، یه بار مثلا اگر دیدید نتیجه ی زیاد دلخواهی نگرفتید، تست کنید، مثلا از 35 درجه نسبت به هم بذاریدشون توی 45 درجه نسبت به هم یا مثلا عوض جهتش به سمت دکلی که فکر میکنی خوبه، هی بچرخونی و تست کنی شاید یه جای بهتری رو برات گرفت که شما مطلع نباشی ازش؛ نه که انتظار داشته باشی اینو همینطور بیای بزنی به هر طرفی و فکر کنی برات معجزه کنه.
اگر بهترین نتیجه ی ممکن رو میخواید (توی هر چیزی) همیشه باید صبر داشت و تلاش کرد.
من یک آبان تاریخ اعزامم هست به خدمت ولی الان این خرجا رو کردم تا از یه اینترنت درست و حسابی هم لذت ببرم، توی خونه مخابرات اصفهان دارم با شبانه ی 99درصد رایگان و سرعت دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه ولی وقتی اومدم خونه ی دوستم و این سرعت ها رو دیدم، دیگه زدم دلو به دریا.
همیشه هم تلاش کنیم تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، چیزی ازمون کم نمیاد :دی مثلا من الان فردا که این آنتن های لگاریتمی به دستم رسید، اینجا لحظه ای خبرش رو به شما میدم :دی و شما هم از تجربه ی من استفاده کنید. همونطور که من راه هایی که پدر دوستم رفت رو دیگه نمیرم، از اون استفاده کردم و کمکم کرد و مثلا الان حتی مودم بهتر دارم یا دیگه میدونم چی به چیه یا مثلا وقتی دوستمون S I G N A L اینجا ما رو راهنمایی کرد.
به هر حال من امروز 500 هزار تومن پول این آنتن های لگاریتمی رو از جیب خودم دادم (نه که بگید بچه پولدارم و از جیب پدرم راحت خرج میکنم، نه) و تازه هنوز هزینه ی ارسال از طریق باربری و ... اش و سیمش و اینا هست :n15:. حالا من میام و تجربه ام رو بعدا اینجا میگم، اگر خوب بود که شماها میتونید از اونا استفاده کنید یا اگر آنتن های مزخرفی بود، شما میدونید یاگی ها با هزینه ی یک سوم این لگاریتمی ها، نتیجه ای هم سطح و یا حتی بهتر از اونا داره.
حالا تا فردا خدا برامون چی بخواد :دی الهی به امید تو :دی .
درود.
قسمت نبود من sxt بخرم
امروز هر جا زنگيدم تموم شده بود تهران
شما جايي سراغ نداري اصفهان كه بفرسته؟!
فعلا ميگن مجود نيست هفته بعد بزنگ
انتهاتون قذرتش چقدر عست يعني اعلام شده بهتون
لينكس دارين رو اينترنت كه بسه هريد از اين آنتن ها؟! چون من اصفهان نيستم
در مورد یاگی ها یه نکته ی مهم رو بهتون بگم، باید صبر و حوصله داشته باشید تا بتونید به نتیجه برسید. ببینید، پدر دوست من از نظر کارهای فنی، فوق العاده هست، خودش حتی آنتن یاگی برای خودش درست کرد، خیلی ساده و با آب خوردن بست میسازه و محکمشون میکنه و ... این عدوات و تشکیلات از میله ها تا ... رو خودش بسته، ببینید اگر انتظارتون از یاگی این هست که مثل مودم های دانگلی باشه یعنی بسم الله بزن وصلش کن و فول سرعت به من بده، تصور اشتباهی دارید. شما باید صبر و حوصله داشته باشید.
صبر و حوصله، یعنی بدونید این آنتن رو باید به دفعات باز کنید، تغییر زاویه بدید، فاصله کم و زیاد کنید و به جهت های مختلف بگیرید تا بهترین نتیجه رو داشته باشید. کار وحشتناک و ترسناکی نیست، شما فقط ببین زاویه ی دو تا یاگی نسبت به هم، فاصله ای اینا از هم و جهتی هم که به اون سمت هستند، مهم هستش، یه بار مثلا اگر دیدید نتیجه ی زیاد دلخواهی نگرفتید، تست کنید، مثلا از 35 درجه نسبت به هم بذاریدشون توی 45 درجه نسبت به هم یا مثلا عوض جهتش به سمت دکلی که فکر میکنی خوبه، هی بچرخونی و تست کنی شاید یه جای بهتری رو برات گرفت که شما مطلع نباشی ازش؛ نه که انتظار داشته باشی اینو همینطور بیای بزنی به هر طرفی و فکر کنی برات معجزه کنه.
اگر بهترین نتیجه ی ممکن رو میخواید (توی هر چیزی) همیشه باید صبر داشت و تلاش کرد.
من یک آبان تاریخ اعزامم هست به خدمت ولی الان این خرجا رو کردم تا از یه اینترنت درست و حسابی هم لذت ببرم، توی خونه مخابرات اصفهان دارم با شبانه ی 99درصد رایگان و سرعت دانلود 1.2 مگابایت بر ثانیه ولی وقتی اومدم خونه ی دوستم و این سرعت ها رو دیدم، دیگه زدم دلو به دریا.
همیشه هم تلاش کنیم تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، چیزی ازمون کم نمیاد :دی مثلا من الان فردا که این آنتن های لگاریتمی به دستم رسید، اینجا لحظه ای خبرش رو به شما میدم :دی و شما هم از تجربه ی من استفاده کنید. همونطور که من راه هایی که پدر دوستم رفت رو دیگه نمیرم، از اون استفاده کردم و کمکم کرد و مثلا الان حتی مودم بهتر دارم یا دیگه میدونم چی به چیه یا مثلا وقتی دوستمون S I G N A L اینجا ما رو راهنمایی کرد.
به هر حال من امروز 500 هزار تومن پول این آنتن های لگاریتمی رو از جیب خودم دادم (نه که بگید بچه پولدارم و از جیب پدرم راحت خرج میکنم، نه) و تازه هنوز هزینه ی ارسال از طریق باربری و ... اش و سیمش و اینا هست :n15:. حالا من میام و تجربه ام رو بعدا اینجا میگم، اگر خوب بود که شماها میتونید از اونا استفاده کنید یا اگر آنتن های مزخرفی بود، شما میدونید یاگی ها با هزینه ی یک سوم این لگاریتمی ها، نتیجه ای هم سطح و یا حتی بهتر از اونا داره.
حالا تا فردا خدا برامون چی بخواد :دی الهی به امید تو :دی .
مرسي واسه توضيحات فرشاد جان زحمت ميكشي
فردا هم اگه تست سرعت با اين انتن جديدهات رو بزاري كه خيلي خوب ميشه واقعا كه ببينيم اينا بهتره يا ياگي عا يا sxt lte
تا اينجاي كار طبق حرفاي شكا امتن ميكروتيك از همه بهتر بده و سرعت بيشتر رو ميده درسته!؟
فردا هم اگه تست سرعت با اين انتن جديدهات رو بزاري كه خيلي خوب ميشه واقعا كه ببينيم اينا بهتره يا ياگي عا يا sxt lte
تا اينجاي كار طبق حرفاي شكا امتن ميكروتيك از همه بهتر بده و سرعت بيشتر رو ميده درسته!؟
بهتر نیست این بحث ها رو توی تایپک مودم بزارید !!!!
S I G N A L
21-07-2016, 10:08
بهتر نیست این بحث ها رو توی تایپک مودم بزارید !!!!
سلام. بنده از دوستم Lord Farshad عزیز خواستم با توجه به گسترده شدن بحث آنتن ها، ادامهی بحث آنتن ها رو در بخش مربوطه که بخش تجهیزات شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست مطرح کنه. شما هم لطفاً زحمات بچه ها رو در زمینهی کمک به این تاپیک ببینید گرچه بعضی مواقع غیرمرتبط با موضوع تاپیک میشه و این اجتناب ناپذیر هست. مدیران و ناظران محترم هستند و اگر صلاح دیدند تذکرات لازم رو میدند.
Armin.Computer
21-07-2016, 10:16
سلام
لطفا برای نظم انجمن توصیه میشه بحث های مودم در تاپیک خودش انجام بشه
چندین بار گفته شده این موضوع
موفق باشید
Lord Farshad
21-07-2016, 12:12
درود.
انگار اسپید تست بذاریم، پست ارزش معنایی بالاتری نسبت به کمک کردن داره! :دی :دی
وقتی شخصی سوالی میپرسه و کمکی از دست من نوعی بر بیاد، خیلی خوبه که کمک کنیم به هم و همدیگر رو راهنمایی کنیم.
در قالب پی نوشت، آنتی اسپم میذارم! آخه از نظر من اون تیکه ی اول پستم اسپم به حساب میاد!! :دی
پ.ن 1 : آنتن ها به دستم رسید. طبق حرف فروشنده و کاتالوگش این 4G رو مثلا نمیگیره ولی به نظر من اشتباه میگند (یا بهتر بگم، اینا آنتن های تقویتی سیگنال موبایل هستند حالا ما میخوایم برای این کار استفاده کنیم، دقیقا مثل یاگی ها). به هر صورت دیگه خریدیم حالا، تا عصر اگر شد براش سیم تهیه کنیم (فیشش متفاوت هست :n27:) و وصلش کنیم.
پ.ن 2 : به عنوان شخصی که روزی ناظر همین بخش بوده و از خود مدیرا هم بپرسید، کسی بوده که نقش زیادی توی چیدمان و تقسیم بندی بخش به همین شکلی که الان میبینید، داشته؛ میگ که اگر نیازی به تذکر باشه، بذارید ناظرا تذکر بدن نه شخص دیگه ای.
حالا فارغ از شوخی و اگر جدی بخوایم بگیم، من یه پیام خصوصی به میلاد جان یا وحید عزیز میزنم، اگر صلاح بود که یه پست های قدیمی از خود مدیرا رو به رسم قدیم میبریم و یه تاپیک میسازیم برای بحث در مورد آنتن ها و پست های به درد بخور اینجا هم منتقل میشه، اگرم صلاح نبود که ما دیگه چیزی نمیگیم :دی شما خودتون با سعی و خطا برید بخرید و مث ما ریسک کنید، یه نتیجه ای بهتون میده دیگه :دی والا :دی .
درود.
انگار اسپید تست بذاریم، پست ارزش معنایی بالاتری نسبت به کمک کردن داره! :دی :دی
وقتی شخصی سوالی میپرسه و کمکی از دست من نوعی بر بیاد، خیلی خوبه که کمک کنیم به هم و همدیگر رو راهنمایی کنیم.
در قالب پی نوشت، آنتی اسپم میذارم! آخه از نظر من اون تیکه ی اول پستم اسپم به حساب میاد!! :دی
پ.ن 1 : آنتن ها به دستم رسید. طبق حرف فروشنده و کاتالوگش این 4G رو مثلا نمیگیره ولی به نظر من اشتباه میگند (یا بهتر بگم، اینا آنتن های تقویتی سیگنال موبایل هستند حالا ما میخوایم برای این کار استفاده کنیم، دقیقا مثل یاگی ها). به هر صورت دیگه خریدیم حالا، تا عصر اگر شد براش سیم تهیه کنیم (فیشش متفاوت هست :n27:) و وصلش کنیم.
پ.ن 2 : به عنوان شخصی که روزی ناظر همین بخش بوده و از خود مدیرا هم بپرسید، کسی بوده که نقش زیادی توی چیدمان و تقسیم بندی بخش به همین شکلی که الان میبینید، داشته؛ میگ که اگر نیازی به تذکر باشه، بذارید ناظرا تذکر بدن نه شخص دیگه ای.
حالا فارغ از شوخی و اگر جدی بخوایم بگیم، من یه پیام خصوصی به میلاد جان یا وحید عزیز میزنم، اگر صلاح بود که یه پست های قدیمی از خود مدیرا رو به رسم قدیم میبریم و یه تاپیک میسازیم برای بحث در مورد آنتن ها و پست های به درد بخور اینجا هم منتقل میشه، اگرم صلاح نبود که ما دیگه چیزی نمیگیم :دی شما خودتون با سعی و خطا برید بخرید و مث ما ریسک کنید، یه نتیجه ای بهتون میده دیگه :دی والا :دی .
اینو به چه مودمی وصل می کنی که برقش رو میده ؟؟؟ :n04:
صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسیهای فنی و صدور پروانهی رگولاتوری از تغییر روش ارائهی اینترنت ثابت (ADSL، وایمکس و ...) خبر داد که پس از این تغییر اینترنت حجمی حذف خواهد شد.
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانهی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: «در طرحهای معمول جهانی ارائهی اینترنت موبایل به صورت حجمی متداول است اما اینترنت ثبات حجمی مرسوم نیست و خدمات اینترنت به صورت سرعتی عرضه میشود.»
عباسی شاهکوه اعلام کرد: «در تعرفههای اینترنتی که به تازگی تصویب شده است یک روش حجمی تعیین شد که این روش یک گام به سمت تغییر مدل اینترنت ثابت از سرویس حجمی به سمت سرویس سرعتی است.»
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توضیح داد: «محتوا با حجم بیشتر باید راحتتر به دست مردم برسد و محدودیتهای حجم حذف شود. بر اساس نحوهی مصرف کنونی مشترکان سرویسهای حجیم بیشتر ویدیویی و داخلی است.»
به گفتهی عباسی شاهکوه، شرکتهای ارائهدهندهی اینترنت موظف شدهانده ظرف ۶ ماه آینده محاسبهی ترافیک داخلی و خارجی را برای کاربرانشان تفکیک کنند.
با توجه به گفتهی معاون رگولاتوری باید منتظر حذف سرویسهای حجمی بود. حذف اینترنت حجمی در ایران میتواند یکی از مهمترین اتفاقات چند سال اخیر فناوری اطلاعات کشور باشد و رضایت کاربران را فراهم کند.
دوستانی که بحث آنتن و ... انداختن
یعنی آنتن باعث افزایش سرعت 4g میشه!؟
و اینکه 4g بدون آنتن جواب نمیده؟
من با گوشی استفاده میکنم
مودم هم نمیدونم چی بگیرم که از رونق نیفته تا چند سال ( مثل وایمکسای بخت برگشته نشه )
حالا از فردا این تعرفه های جدید اعمال میشه؟
چرا تغییری دز تعرفه ها اعمال نشده؟
Armin.Computer
21-07-2016, 13:56
سلام مجدد
دوستان فکر نکنید ما بدمون می یاد کسی در مورد سخت افزار صبحت کنه
شاید ما هم یکی از افرادی باشیم که از بحث مودم و سخت افزار استفاده می کنه
مگه بده بحثش جدا باشه؟
خو اینجوری اگر کاربری بخواد بیاد در مورد سرعت و کیفیت و پوشش ایرانسل بدونه با انبوهی از پیام ها در مورد آنتن و مودم مواجه میشه
فرض کنید خودتون رفتید تاپیک 206 و می خواید در مورد این ماشین بدونید و با انبوهی از صحبت در مورد روغن موتور و چیزای دیگه این ماشین مواجه میشید
حالا هنوز شما تصمیم به خرید 206 نگرفتید ولی دارید در مورد روغن موتور می خونید
فکر کنم شفاف گفتم
موفق باشید
درود.
این یاگی ها از بازار طالقانی اصفهان، اینترنتی هم میفروشند فقط باید بگردید، یکم قیمتش از اونجا بالاتر هست (توی پست قبلیم به دوستمون توضیح دادم) و همینطور المنت بیشترش هم هست که قیمتش از اینا بیشتره. (المنت بیشتر، طول بیشتر و آنتن بهتر).
یه نکته ای رو مد نظر قرار بدید، این یاگیا از فروشنده ی بازاری خریده شده، واسه همین دیتاشیت نداره اگر نه من براتون قرارش میدادم، طبق گفته ی فروشنده 12 دی بی هستند و تا یه دو کیلومتر رو میزنه (حرف فروشنده هست و زیاد قابل اتکا نیست) و فروشنده به پدر دوستم گفته این فقط مال فرکانس 900 هستش ها، ایشون هم به ریسک خودش خریده و اومده تست کرده، راحت ایرانسل رو هم میگیره :n02: با همراه اول و ایرانسل هر دوتاشون تست کردیم، با هر دوتاشون وصل شده.
بهترین مورد برای اینکه روزه ی شک دار نگیری شما، توجه به اطلاعات آنتنی هست که میگیری، شما اگر سرچ کنی توی اینترنت برای اینها، هستند آنتن هایی که مثلا گفته فرکانس فلان قدر تا فلان قدر رو پوشش میده.
ما اینجا الان دو تا یاگی ها رو به MR200 وصل کردیم و یه SXT LTE هم هستش که جداست.
یه مودم D-Link DWR-953 هم من برای خودم خریدم که وقتی رفتم خونمون اصفهان، اونو اونجا وصل کنم، عوض این یاگی ها هم برای خودم دو تا آنتن لگاریتمی سفارش دادم (که فکر کنم تو این مورد واقعا بد اشتباهی کردم :n27:) که فردا میرسه دستمون و بنا هست این آنتنی که شماها توی پست قبل دیدید رو همه تشکیلات رو باز کنیم و اونا رو ببندیم تا اینجا هستم که ببینیم اونا چطور کار میده بهمون :دی.
بسته به این هست که شما چقدر اهمیت بدید و نیازتون چی باشه، من به شخصه آدمی نیستم یه دانگل راضیم کنه مثلا! طبیعتا بهترین مودم، مودم هایی هستند که پورت ون هم دارند، آنتن جداشونده دارند که شما بتونی هر آنتی خواستی بهشون وصل کنی و محدود به آنتن خودش نباشی، چیزایی مثل وای فای AC و ... هم که دیگه چه بسا بهتر.
الان از هر کی بپرسی، کاملترین مودمی که بخواد برات نام ببره میگه MR200 ولی ولی یه مساله ای، الان مودم D-Link DWR-953 کم کم سر و کله اش توی بازار ما پیدا شده که ببین اگر شما میخوای مثلا 420 تومن بدی MR200 رو بخری، بدون هیچ شکی از کسی که همزمان داره با این دو تا مودم کار میکنه، شما 70 تومن بذار روی پولت فرضا و 953 رو بخر.
من الان دوستم اینا MR200 دارند و من خودم D-Link DWR-953 ، همزمان دارم با هر دو تا کار میکنم، آنتن دهی 953 بی هیچ شکی بهتر از رقیبش هست، امکانات دیگه اش هم بهتر هست، مهمترین مزیتش هم که برسم خونمون بی هیچ شکی تست خواهم کرد، قابلیت ادغام اینترنتش هست.
آنتن های یاگی هم هیچ کار نرم افزاری ای نیاز نداره، شما آنتن های خود مودم رو جدا میکنی (مودم باید آنتن جدا شونده داشته باشه مثل این دو مدلی که بالا برات گفتم) و به جای آنتن های خودش، اون یاگی ها رو میدی بهش و تمام.
اقا دمت گرم ممنون از توضیحاتت
مارو وسوسه کردیم بری یاگی بخریم :n31:
ولی من می خوام به دانگش وصلش کنم هزینه مودمو ایناش برام خیلی بالاس
میخواستم بدونم اگه تو فرکانس بالاتر سرعت بیشتری میده برم یاگی 1800 بگریم :n02:
حالا ما که بلد نیستیم اینقدر می چرخونیمش تا جواب بده :n10::n09:
یه سوال دیگه حتما باید دو تا انتن باشه ؟ :n02:
SAeedBaa
21-07-2016, 14:38
حالا از فردا این تعرفه های جدید اعمال میشه؟
چرا تغییری دز تعرفه ها اعمال نشده؟
بله، فردا نرخ تعرفه ازاد اینترنت از 0.5 به 0.4 کاهش میابد. در خصوص کاهش قیمت بسته ها هنوز اطلاع رسانی نشده است/
saeeddeeas
21-07-2016, 16:45
بله، فردا نرخ تعرفه ازاد اینترنت از 0.5 به 0.4 کاهش میابد. در خصوص کاهش قیمت بسته ها هنوز اطلاع رسانی نشده است/
اگر ذره ای ارزون شد من همینجا اعلام میکنم دیگه از نت استفاده نکنم:n02:
اینا حداقل میومدن سرور داخلی رو به صورت نامحدود یا حداقل قیمت خیلی پایین میدادن خیلی خوب میشد، حالا گرون نشه ارزونی پیشکش
اگر ذره ای ارزون شد من همینجا اعلام میکنم دیگه از نت استفاده نکنم:n02:
اینا حداقل میومدن سرور داخلی رو به صورت نامحدود یا حداقل قیمت خیلی پایین میدادن خیلی خوب میشد، حالا گرون نشه ارزونی پیشکش
هیچ یادتون میاد 2 سال پیش اینترنت ارزون شده بود ایرانسل قیمت بستشو کرد 25 هزار تومن :n33: ایندفعه فقط خدا به خیر کنه !
این ایرانسل از وقتی طرح ترابرد اجرا شده سرعتش از ساعت 5 بعدازظر تا 11 شب خیلی بد میشه محله ما ...... کسی تا حالا تیکت زده اعتراض کنه ؟ چه جوریه ؟
چه تغییر بزرگی ما و این همه خوشبختی محاله... هر گیگ پنجاه هزار تومن شده چهل هزار تومن! اصلا گیرم بشه سی هزار یا حتی بیست هزار تومن بازهم غیر واقعیست اساسا من نمیدونم تعرفه آزاد جز باز گذاشتن دست اپراتور برای تعیین قیمت بسته ها چه معنی میتونه داشته باشه. البته یک سود دیگه هم داره خالی کردن فوری حساب اون بیچاره هایی که حجم یا زمان بسته هاشون تمام میشه و خودشون خبر ندارند.
HardwareMaster
21-07-2016, 20:04
چه تغییر بزرگی ما و این همه خوشبختی محاله... هر گیگ پنجاه هزار تومن شده چهل هزار تومن! اصلا گیرم بشه سی هزار یا حتی بیست هزار تومن بازهم غیر واقعیست اساسا من نمیدونم تعرفه آزاد جز باز گذاشتن دست اپراتور برای تعیین قیمت بسته ها چه معنی میتونه داشته باشه. البته یک سود دیگه هم داره خالی کردن فوری حساب اون بیچاره هایی که حجم یا زمان بسته هاشون تمام میشه و خودشون خبر ندارند.
دقیقا به همین خاطره که از سیمکارت دائم ایرانسل نباید برای دانلود استفاده کرد. یکبار که بسته ی خریداری شده بخاطر اهمال ایرانسل هنوز فعال نشده بود 60 هزار تومن روی قبض سیمکارت دائمم آمد
کلا سیمکارت دائمی هیچ فایده ی خاصی نداره . احیانا اگر در شرایط خاصی تعرفه ی مکالمه اش هم ذره ای کمتر بخواد باشه، اون پول هنگفتی که بابت دائمی بودنش دادین جبرانش میکنه
از دادن اطلاعات غلط به ملت خوددداری کنید وقتی از چیزی اطلاعی ندارید. ایرانسل برای کنترل مصرف اینترنت طرح کنترل مصرف آزاد معرفی کرد که شارژ ریالی مشترک رو نکشه تموم بشه و بعد از تمام شدن بسهته اینترنت بطور خودکار اینترنت قطع میشه
امکان قطع خودکار اینترنت پس از پایان اعتبار بسته ممکن شد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)برای اولینبار در ایران و با طرح کنترل مصرف آزاد دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)
HardwareMaster
21-07-2016, 21:11
خوبه قبل از اینکه - طبق معمول - سایر کاربرها رو بدادن اطلاعات غلط متهم کنیم! به تاریخ خبرهایی که لینکش رو میذاریم نگاه کنیم
اولا طرح قطع خودکار اینترنت پس از اتمام بسته، تنها یکساله برقرار شده. دوما در همین یکسال هم گاهی درست عمل نکرده و روی قبض دائمی مالکان آمده. از جمله خود من
saeeddeeas
21-07-2016, 21:19
از دادن اطلاعات غلط به ملت خوددداری کنید وقتی از چیزی اطلاعی ندارید. ایرانسل برای کنترل مصرف اینترنت طرح کنترل مصرف آزاد معرفی کرد که شارژ ریالی مشترک رو نکشه تموم بشه و بعد از تمام شدن بسهته اینترنت بطور خودکار اینترنت قطع میشه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)برای اولینبار در ایران و با طرح کنترل مصرف آزاد دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)
برای من یکبار عمل نکرد 140 هزار تومان شارژ پرید البته زنگ زدم اپراتور با بررسی فهمیدن طرحم فعال بوده که اعتبارم رو برگردوندن. برای همین الان توی خط اصلیم بسته نمی زنم برای دانلود شبانه
sent from Huawei mate 8
برای من یکبار عمل نکرد 140 هزار تومان شارژ پرید البته زنگ زدم اپراتور با بررسی فهمیدن طرحم فعال بوده که اعتبارم رو برگردوندن. برای همین الان توی خط اصلیم بسته نمی زنم برای دانلود شبانه
sent from Huawei mate 8
اس ام اس تایید طرح برای شما بیاد اصولا بسته ای وجود نداشته باشه روی خطت اینترنت دیگه وصل نمیشه! درسته علامت LTE بالای آنتن هست ها ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
روی 5-6 تا خط ایرانسل تست شده
Electronic-Arts
21-07-2016, 21:35
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)
برای اولینبار در ایران و با طرح کنترل مصرف آزاد دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)
بنده هم همین طرح رو داشتم اعتبار هم داشتم روی بسته 30 گیگ 6 ماهه ولی وقتی طرح خندوانه 2 گیگ تموم شد به جای این که از 30 گیگ استفاده کنه 11 هزار تومن شارژ منو خورد چند بار هم زنگ زدم ایرانسل فرم پر کرد هر دفعه زنگ زدن گفتن شما طرح 5 گیگ 6 تا 12 ظهر داشتی و زیر بار نرفتن و پول منم خوردن
خواهشا از ایرانسل دزد طرفداری نکنید!!!!!!
بنده هم همین طرح رو داشتم اعتبار هم داشتم روی بسته 30 گیگ 6 ماهه ولی وقتی طرح خندوانه 2 گیگ تموم شد به جای این که از 30 گیگ استفاده کنه 11 هزار تومن شارژ منو خورد چند بار هم زنگ زدم ایرانسل فرم پر کرد هر دفعه زنگ زدن گفتن شما طرح 5 گیگ 6 تا 12 ظهر داشتی و زیر بار نرفتن و پول منم خوردن
خواهشا از ایرانسل دزد طرفداری نکنید!!!!!!
شما باید در سایت 195 از ایرانسل شکایت می کردی کاری نداره ☺ تا بفهمن باگشون برطرف کنن
ولی تجربه من از کار با ایرانسل چه روی خط اعتباری چه دایمی این بود که بدون هیچ مشکلی سر تمام شدن بسته خودش اتوماتیک برام قطع کرد بدون هیچ مشکلی
Electronic-Arts
21-07-2016, 21:53
شما باید در سایت 195 از ایرانسل شکایت می کردی کاری نداره ☺ تا بفهمن باگشون برطرف کنن
ولی تجربه من از کار با ایرانسل چه روی خط اعتباری چه دایمی این بود که بدون هیچ مشکلی سر تمام شدن بسته خودش اتوماتیک برام قطع کرد بدون هیچ مشکلی
واسه 11 هزار تومن به خودم دردسر بدم با این دزدا سر و کله بزنم ؟ وقتی من بسته 30 گیگ 6 ماهه دارم بسته خندوانه 2 گیگی هم دارم (2 تا داشتم که یکیش داشت تموم میشد ولی 30 گیگ و خندوانه دوم استفاده نشده بود) بعد 5 گیگ 6 صبح هم دارم , اون وقت این دزدای فلان فلان شده میگن شما فقط بسته 6 صبح داشتی و ساعت 5 ظهر استفاده کردی!!!!!
همین مشکل رو من هم داشتم که وقتی چند تا بسته داشته باشین و یکی تموم بشه می رفته سراغ شارژ و نه بسته دیگه ... اما اون موقع کد #۳*۲*۳*۵۵۵* کنترل مصرف نداشت ایرانسل .... الان حدس می زنم مشکل حل شده باشه
HardwareMaster
21-07-2016, 22:15
جالبه ایشون تا جاییکه شخصا دیدم همیشه میاد کاربرها رو به بی اطلاعی و دادن اطلاعات غلط متهم میکنه بعد که با شواهد خلاف نظرش روبرو میشه میگه برین شکایت کنین و ...
شکایت رو خودمون بعد 11 سال مالک بودن سیمکارت این اپراتور لابد بلدیم. مشترک امسال و پارسال نیستیم که نیاز به راهنماییهای پرتحکم و سراسر نیش و کنایه (چه اینجا چه در پیغام خصوصی) داشته باشیم
کاربری که مدیر انجمنه و باید رفتارش الگوی اخلاقی باشه میاد توی pm ادبیاتی بکار می بره که کاربر تازه عضو شده هم رعایت میکنه
dj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدیر خوبیه ... راهنمایی هاش هم خوبه ... سایت 195 مگه چشه ؟ ایرانسل باید یکی بالا سرش باشه و گرنه شارژ شما رو خالی می کنه سه سوت ... یه طرحی هم گذاشته حساب بانکیت رو وصل کن به سیمکارتت ... فکر کن دیتا وصل باشه و یک دفعه 1 میلیون از حساب بانکیت بکشه بیرون ..... :n30:
واسه 11 هزار تومن به خودم دردسر بدم با این دزدا سر و کله بزنم ؟ وقتی من بسته 30 گیگ 6 ماهه دارم بسته خندوانه 2 گیگی هم دارم (2 تا داشتم که یکیش داشت تموم میشد ولی 30 گیگ و خندوانه دوم استفاده نشده بود) بعد 5 گیگ 6 صبح هم دارم , اون وقت این دزدای فلان فلان شده میگن شما فقط بسته 6 صبح داشتی و ساعت 5 ظهر استفاده کردی!!!!!
من تجربه ای که داشتم به شخصه در اختیارگذاشتم وقتی بسته نباشه روی خطی که طرح کنترل مصرف آزاد داره اصولا دیتا درش رد و بدل نمیشه دیگه که حالا بخواد شارژ بخوره از طرف یا نه ! شما هم میگی شارژ منو خوردن اوکی مشکلی نداره شما شکایت میکردی تکلیفت روشن میشد دیگه! وگرنه اون اپراتورها که حرفهای هوایی زیاد میزنن. وقتی چند نفر شکایت کنن به مشکل پی میبرن درستش می کنن که دیگه این داستان برای یه نفر دیگه تکرار نشه ، البته این تجربه شما بود من که هیچ مشکلی در زمان فعال بودن طرح مصرف آزاد و خوردن شارژ ریالی اصولا نداشتم وگرنه ولشون نمی کردم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)
برای اولینبار در ایران و با طرح کنترل مصرف آزاد دیتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7)
دقیقا
بسیار طرح خوبیه و نه تنها من بلکه کل خانواده و دوستان و اقوام هم از این طرح استفاده میکنم و دیگه خیالمون راحت راحته
تاحالا یه بار هم نشده اشتباها از شارژمون بره بعد از این طرح
reza2700
21-07-2016, 23:39
منم مدتی هست طرح کنترل مصرف ازاد رو فعال کردم تا به امروز مشکلی برام پیش نیومده
aalliirraazz
22-07-2016, 01:01
تست 4G ایرانسل - تبریز - ولیعصر
سرور داخلی:
سرور خارجی:
تست با قند شکن (کر یو):
Lord Farshad
22-07-2016, 01:19
من از صبح منتظر موندم ببینم خصوصیمو جواب میدن که تاپیک رو خود مدیرا بزنند، جوابی نیومد برای همین الان جواب میدم. همین یه بار و بعدش خلاص دیگه :دی خودتون صحبح و خطا تست کنید و بسم الله :دی .
اینو به چه مودمی وصل می کنی که برقش رو میده ؟؟؟ :n04:
من تو خرید این آنتن ها سه تا ریسک کردم، یکی اینکه مشخص نیست 4G بگیره (این یکیو میدونم میگیره چون من میخوام به عنوان تقویت کننده ازش استفاده کنم)، یکی اینکه نمیدونم وقتی سه برابر یاگی براش خرج کردم، حداقل اندازه همون بهم کار بده و سومیش هم اینی هست که شما گفتی :دی با اسم رمز یا خدا ایشالا کار بده :دی وصلش میکنم به مودمی که خریدمش. یا میزنیم 500 تومن مودم رو خراب میکنیم یا که یه چیز خوبی میشه دیگه :دی .
قسمت نبود من sxt بخرم
امروز هر جا زنگيدم تموم شده بود تهران
شما جايي سراغ نداري اصفهان كه بفرسته؟!
فعلا ميگن مجود نيست هفته بعد بزنگ
انتهاتون قذرتش چقدر عست يعني اعلام شده بهتون
لينكس دارين رو اينترنت كه بسه هريد از اين آنتن ها؟! چون من اصفهان نيستم
ما خودمون از همون تهران خریدیم، والا ماشالله تا انگار دوستان دیدن یکم تقاضا زیاده، یا ناموجود شد یا مثلا از اونجایی که ما خریدیم، تا به ما فروخت 20 تومن رفتم دیدم تو سایتش گرون کرده و بعدم ناموجود شد :دی حالا شما صبر کنی، تو اون هفته باید یکیشون اوکی بشه.
دوستانی که بحث آنتن و ... انداختن
یعنی آنتن باعث افزایش سرعت 4g میشه!؟
و اینکه 4g بدون آنتن جواب نمیده؟
من با گوشی استفاده میکنم
مودم هم نمیدونم چی بگیرم که از رونق نیفته تا چند سال ( مثل وایمکسای بخت برگشته نشه )
اگر مثل ما عجولی و نمیتونی یه چند ماهی صبر کنی تا سرنوشت TDD رو ببینی، بی شک بهترین مودم DWR-953 هست.
ببین یه موقعی هست که شما چسبیدی به دکل و با گوشی وصلی، خب طبیعتا با همون بهترین سرعت رو میگیری ولی وقتایی هست که پوشش منطقه ای خوبی نداری، یا سرعت توی محدوده ی شما خوب نیست، میخوای بهتر وصل بشی به دکل یا اصلا وصل بشی به یه دکل دورتر و انتخاب بهتری داشته باشی، اینطور مواقع هست که میای و از آنتن استفاده میکنی. خب طبیعتا تو همچین شرایطی مشخص هست که گوشی یا دانگل یا مودم های ساده جوابگو نیست، شما این کارا رو انجام میدی تا به سرعت بهتری برسی، دقیقا مثل کاری که خونه ی دوست من انجام میشه و ... که قبلا گفتم.
اقا دمت گرم ممنون از توضیحاتت
مارو وسوسه کردیم بری یاگی بخریم :n31:
ولی من می خوام به دانگش وصلش کنم هزینه مودمو ایناش برام خیلی بالاس
میخواستم بدونم اگه تو فرکانس بالاتر سرعت بیشتری میده برم یاگی 1800 بگریم :n02:
حالا ما که بلد نیستیم اینقدر می چرخونیمش تا جواب بده :n10::n09:
یه سوال دیگه حتما باید دو تا انتن باشه ؟ :n02:
بستگی داره شما چقدر فاصله داشته باشید از دکل یا اینکه سرعت تو محدودتون چقدر باشه، نمیدونم شما چه دانگلی استفاده میکنی و ... ولی اگر قابلیت اضافه کردن آنتن خارجی داره، طبیعتا و عرفا نهایت باید بتونی یه آنتن بهش وصل کنی و اگر یه جای آنتن داشته باشه، خب یه یاگی میاری بهش وصل میکنی و مشخصا باید سیگنال بهتری بگیری از حالت عادی و به قول خودت هی دیگه باید بچرخونی و اینور اونورش کنی :دی .
والا سخته انتخاب بین اینا، اونم توی منطقه ای که ما هستیم، هنوز تست ها تموم نشده، واسه همین رتبه بندیشون نمیکنم فعلا :دی .
چون دیگه نمیخوام توی این زمینه ها حرف بزنم، میام اینو کامل میگم که دیگه بچه ها در جریان باشند و دیگه خود دانند که چه کنند. امروز متاسفانه خوردیم به پنج شنبه عصر و هر قدر ما اینجا رو زیر و رو کردیم، اکثر مغازه ها بسته (علی الخصوص اونی که میدونستیم سیم RG58 و این نوع اتصالش رو داره) و هر کی هم باز بود، متاسفانه نوع اتصالش رو نداشت (واسه تبدیل آنتن کنبوتونگ مادگی به SMA که بیاد و بخوره به مودم) خلاصه که کارمون افتاد به شنبه، حالا تا دیگه ببینیم این لگاریتمی ها چی از آب در بیاد.
همین. و من الله توفیق :دی .
من از صبح منتظر موندم ببینم خصوصیمو جواب میدن که تاپیک رو خود مدیرا بزنند، جوابی نیومد برای همین الان جواب میدم. همین یه بار و بعدش خلاص دیگه :دی خودتون صحبح و خطا تست کنید و بسم الله :دی .
من تو خرید این آنتن ها سه تا ریسک کردم، یکی اینکه مشخص نیست 4G بگیره (این یکیو میدونم میگیره چون من میخوام به عنوان تقویت کننده ازش استفاده کنم)، یکی اینکه نمیدونم وقتی سه برابر یاگی براش خرج کردم، حداقل اندازه همون بهم کار بده و سومیش هم اینی هست که شما گفتی :دی با اسم رمز یا خدا ایشالا کار بده :دی وصلش میکنم به مودمی که خریدمش. یا میزنیم 500 تومن مودم رو خراب میکنیم یا که یه چیز خوبی میشه دیگه :دی .
ما خودمون از همون تهران خریدیم، والا ماشالله تا انگار دوستان دیدن یکم تقاضا زیاده، یا ناموجود شد یا مثلا از اونجایی که ما خریدیم، تا به ما فروخت 20 تومن رفتم دیدم تو سایتش گرون کرده و بعدم ناموجود شد :دی حالا شما صبر کنی، تو اون هفته باید یکیشون اوکی بشه.
اگر مثل ما عجولی و نمیتونی یه چند ماهی صبر کنی تا سرنوشت TDD رو ببینی، بی شک بهترین مودم DWR-953 هست.
ببین یه موقعی هست که شما چسبیدی به دکل و با گوشی وصلی، خب طبیعتا با همون بهترین سرعت رو میگیری ولی وقتایی هست که پوشش منطقه ای خوبی نداری، یا سرعت توی محدوده ی شما خوب نیست، میخوای بهتر وصل بشی به دکل یا اصلا وصل بشی به یه دکل دورتر و انتخاب بهتری داشته باشی، اینطور مواقع هست که میای و از آنتن استفاده میکنی. خب طبیعتا تو همچین شرایطی مشخص هست که گوشی یا دانگل یا مودم های ساده جوابگو نیست، شما این کارا رو انجام میدی تا به سرعت بهتری برسی، دقیقا مثل کاری که خونه ی دوست من انجام میشه و ... که قبلا گفتم.
بستگی داره شما چقدر فاصله داشته باشید از دکل یا اینکه سرعت تو محدودتون چقدر باشه، نمیدونم شما چه دانگلی استفاده میکنی و ... ولی اگر قابلیت اضافه کردن آنتن خارجی داره، طبیعتا و عرفا نهایت باید بتونی یه آنتن بهش وصل کنی و اگر یه جای آنتن داشته باشه، خب یه یاگی میاری بهش وصل میکنی و مشخصا باید سیگنال بهتری بگیری از حالت عادی و به قول خودت هی دیگه باید بچرخونی و اینور اونورش کنی :دی .
والا سخته انتخاب بین اینا، اونم توی منطقه ای که ما هستیم، هنوز تست ها تموم نشده، واسه همین رتبه بندیشون نمیکنم فعلا :دی .
چون دیگه نمیخوام توی این زمینه ها حرف بزنم، میام اینو کامل میگم که دیگه بچه ها در جریان باشند و دیگه خود دانند که چه کنند. امروز متاسفانه خوردیم به پنج شنبه عصر و هر قدر ما اینجا رو زیر و رو کردیم، اکثر مغازه ها بسته (علی الخصوص اونی که میدونستیم سیم RG58 و این نوع اتصالش رو داره) و هر کی هم باز بود، متاسفانه نوع اتصالش رو نداشت (واسه تبدیل آنتن کنبوتونگ مادگی به SMA که بیاد و بخوره به مودم) خلاصه که کارمون افتاد به شنبه، حالا تا دیگه ببینیم این لگاریتمی ها چی از آب در بیاد.
همین. و من الله توفیق :دی .
شنبه هر موقع كه جور مردي اتصال آنت رو
يه تست بگير كه ما بتونيم رتبه بندي كنيم اينارو باهم[emoji1305]
EDWARD WHITE
22-07-2016, 01:27
سلام
من توی اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل–مناطق-تحت-پوشش
تحت پوشش TDD ایرانسل هستم
؟ :n02: اصلا چجوری سرویس بگیرم ؟
مودم چی بگیرم ؟
فرکانس چند ؟
:n13:
ببینین من مودم ADSL دارم که usb خور هست، دلیلی داره که برم این مودم رو بخرم؟
میتونم یه مودم usb ساده ولی با کیفیت بخرم - اگه پیشنهاد بدین - و اون رو به این مودم وصل کنم و ازش استفاده کنم!؟
چون هزینه این مودمی که فرمودین بالاست و وسعم نمیرسه چون کلی خرج کردم برای نت های دیگه و ....
Behzad83
22-07-2016, 02:11
سلام
من توی اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل–مناطق-تحت-پوشش
تحت پوشش TDD ایرانسل هستم
؟ :n02: اصلا چجوری سرویس بگیرم ؟
مودم چی بگیرم ؟
فرکانس چند ؟
:n13:
td-lte هنوز شروع به کار نکرده.
منتظر هستیم ببینیم بعد مدتها که وعده اش رو داده اند، کی و چی میخوان به ملت ارائه بدن!
مودم هاش هم مثل وایمکس مخصوص خود شبکه هست که خودشون ارائه خواهند داد.
چه اطلاعت غلطی دادیم! اینکه میگیم یکی از اهداف مصرف آزاد این قضیه هست دروغه؟ شما بمن بگو کی حاضره با آگاهی از قضیه بابت هر گیگ 50یا 40 هزار تومن بده؟ اولا که طرح بقول دوستان حدود یکسال هست قبلش ایرانسل سالها به همین روش جیب همه رو خالی میکرد خود من ده بار بیشتر سرم اومد و جالبه تو گردهمایی مربوط به ایرانسل در شیراز بود یکی پاشد همین رو به مسول مربوطه مطرح کرد که چرا طرح تموم میشه مانند همراه اول یه مسج نمیدید به کاربر اطلاع بدید که از این ببعد با تعرفه آزاد محاسبه میشه با کمال پر رویی برگشت گفت خودتون باید حواستان باشه قانونی وجود نداره که ایرانسل رو ملزم به اطلاع دادن به شما بکنه وظیفه ما نیست! بالاخره بعد از چندین سال از بس ملت داد زدند سال پیش این طرح رو داد که بگه اره یه کاری کردم خود من تا شش هفت ماه اول خبر از این طرح نداشتم ایرانسل که روزی ده تا مسج تبلیغاتی میده یه مسج نداد بگه چنین طرحی هم راه اندازی شده دست آخر از طریق همین فروم آگاه شدم یا مثلا همین الان هم هنوز خیلی از سن بالاتر ها به این موارد وارد نیستند که باید طرح فعال کنند و هنوز دارند از این جریان زیان میبینند مادر خود من ماه گذشته بود گفت دیروز بیست تومن شارژ کردم میخوام زنگ بزنم میگه اعتبار نداری نگاه کردم دیدم بله بسته ماهانه تمام شده و حسابش خالی کرده! ایرانسل اگه هدفی از این جریان نداره چرا نباید بصورت دیفالت برای همه مصرف آزاد غیر فعال بکنه اگر کسی دوست داشت هر گیگ پنجاه هزار تومنی مصرف بکنه (که بعید میدونم چنین کسی پیدا بشه) طرحش فعال بکنه!
HardwareMaster
22-07-2016, 03:11
من تجربه ای که داشتم به شخصه در اختیارگذاشتم وقتی بسته نباشه روی خطی که طرح کنترل مصرف آزاد داره اصولا دیتا درش رد و بدل نمیشه دیگه که حالا بخواد شارژ بخوره از طرف یا نه ! شما هم میگی شارژ منو خوردن اوکی مشکلی نداره شما شکایت میکردی تکلیفت روشن میشد دیگه! وگرنه اون اپراتورها که حرفهای هوایی زیاد میزنن. وقتی چند نفر شکایت کنن به مشکل پی میبرن درستش می کنن که دیگه این داستان برای یه نفر دیگه تکرار نشه ، البته این تجربه شما بود من که هیچ مشکلی در زمان فعال بودن طرح مصرف آزاد و خوردن شارژ ریالی اصولا نداشتم وگرنه ولشون نمی کردم
اینی که من گفتم مربوط به سیم دائمی هستش نه اعتباری
وقتی بسته ی شما تموم شد بدون هیچ اعلامی شروع میکنه به دانلود آزاد و آمدن روی قبض
(اخیرا و بعد از زیان سنگین فراوان مشترکین و سود هنگفت خودشون گهگاه پیامکی میاد دایر بر اینکه مصرف شما آزاد محاسبه می شود)
------- پایان این بحث --------
miladbird7
22-07-2016, 04:18
سلام من تا حالا سرعت یبار سرعت 2.5 گرفتم بیشتر موقع ها زیر 1 سرعتم در صورتی که speedtest سرعت همیشه اینطوری نشون میده اینم بگم محله ما محله کم جمعیتیه اینقدر دانلودر نداره
کسی میده دلیلش چیه؟؟
naderagham
22-07-2016, 06:26
سلام من الان بسته ۵ گیگ ۶ صبح تا ۱۲ رو فعال کردم میخوام بدونم دیگه این همیشه فعاله یا هر روز باید کاری کنم که تو این ساعات از این بسته استفاده کنه
سلام من الان بسته ۵ گیگ ۶ صبح تا ۱۲ رو فعال کردم میخوام بدونم دیگه این همیشه فعاله یا هر روز باید کاری کنم که تو این ساعات از این بسته استفاده کنه
تا يك ماه تو اين ساعت فعاله تو اين ساعت ميتوني بيشتر مصرف كني
سرعت بسته ها خوب شده رو هشت مگ ميره
يه بسته دو ساعته زدم از شش تا هشت چهل گيگ رو كامل دان زد
ata.royalfalcon
22-07-2016, 07:16
یه مشکلی دارم ؛
از نظر گیرندگی هیچ مشکلی ندارم و همانطوریکه در عکس زیر میبینید پنج خط پر و RSSI هم 69 هست . ولی بعضی اوقات از شبکه خارج میشه و میزنه no service که باید حتماً مودم رو قطع و وصل کنم . این مشکل چندباری هست که تکرار شده و باعث میشه نتونم دانلود کنم و بسته هایی که خریدم هدر میره چون تمام شب نمیتونم کنترل کنم .
مشکلش دقیقاً چی هست و چیکار کنم ؟ البته اینو هم بگم که در تنظیمات مودم روی LTE only ست شده .
EDWARD WHITE
22-07-2016, 07:53
این ایرانسل کلا در محله ما بسیار مشکل داره ... هم زنگ زدم ... هم توی سایتش تیکت دادم .... کسی تا حالا تجربه ای داشته در این مورد ...:n27: اینا به حرف کی گوش میدن ؟
یه مشکلی دارم ؛
از نظر گیرندگی هیچ مشکلی ندارم و همانطوریکه در عکس زیر میبینید پنج خط پر و RSSI هم 69 هست . ولی بعضی اوقات از شبکه خارج میشه و میزنه no service که باید حتماً مودم رو قطع و وصل کنم . این مشکل چندباری هست که تکرار شده و باعث میشه نتونم دانلود کنم و بسته هایی که خریدم هدر میره چون تمام شب نمیتونم کنترل کنم .
مشکلش دقیقاً چی هست و چیکار کنم ؟ البته اینو هم بگم که در تنظیمات مودم روی LTE only ست شده .
سلام اين مشكل از شايد از سيم كارت باشه به امو مشتركين يه تماس بگيريد و مودم رو ريست كامل كنيد
مودم هم رو شبكه خودكار بزاريد و تست كنيد ببنيد مشكل نو سرويس ميده
آزمون سرعت نسل چهار ابرانسل با مودم E3372 ساعت 10 صبح جمعه - تهران - خیابان کاشانی
سرور رایتل
سرور بهار سامان شرق
سرور استکهلم - سوئد
سرور سانفرانسیکو - ایالات متحده
یه مشکلی دارم ؛
منم مشکل پرش یهویی آنتن رو داشتم زنگ زدم ایرانسل گفت بزار روی اتومات و فقط 4 جی نباشه ، بعد همش میرفت روی 3 جی ، دوباره گذاشتم روی 4 جی فقط. ، راهی پیدا کردین به منم بگین.
سرعت بسته ها خوب شده رو هشت مگ ميره
يه بسته دو ساعته زدم از شش تا هشت چهل گيگ رو كامل دان زد
البته فکر نمی کنم تنها به بهبود پهنای باند ایرانسل و سرعت بسته ها مربوط باشه و بی تردید به پهنای باند و ترافیک کاربران سرورهایی که از اونا دانلود می کنید هم مربوط میشه. من سرعتم تا 42 مگابیت هم میرسه اما هنگام دانلود از سرورهای داخلی معمولا بیشتر از حدود 4 مگابایت در ثانیه نمیده اما واسه دیدن فول اچ دی یا 4K روی یوتیوب بدون دیلی یا تأخیر و با بافرینگ بسیار سریع عمل می کنه. دیتاسنترهای داخلی همچنان مشکل پهنای باند و اینترکانکشن یا همون ارتباط با هم دیگه در شبکه داخلی یا به قولی شبکه ملی اطلاعات دارن.
یه مشکلی دارم ؛
منم این مشکل را بویژه هنگام استفاده از بسته ها و زمانی که بسته به انتهای زمان خود نزدیک میشه دارم و همیشه مودم رو میذارم رو اتومات تا سوئیچ کنه روی 3G. هر چند که با یک بار قطع و وصل دوباره بر می گرده روی 4G.
Milad4171
22-07-2016, 10:16
منم مشکل پرش یهویی آنتن رو داشتم زنگ زدم ایرانسل گفت بزار روی اتومات و فقط 4 جی نباشه ، بعد همش میرفت روی 3 جی ، دوباره گذاشتم روی 4 جی فقط. ، راهی پیدا کردین به منم بگین.
این برای من جواب نمیده. من وقتی بذارم رو اتوماتیک میره روی نزدیک ترین آنتن که اج هست . مجبورم دستی بذارم رو 3جی که وصل بشه به اون BTS
آزمون سرعت نسل چهار ابرانسل با مودم E3372 ساعت 10 صبح جمعه - تهران - خیابان کاشانی
سرور رایتل
سرور بهار سامان شرق
سرور استکهلم - سوئد
سرور سانفرانسیکو - ایالات متحده
دورد
كلا بيخيال اسپيد نت بشيد يه تست گرفتن از حجم خيلي كم ميكنه
سرعت رو ميخواهيد ببنيد از اينترنت دانلود منجر تست بگيريد حداقل چيزي دانلود كرده بباشيد حيفيه حجم الكي بابت تست بره
این برای من جواب نمیده. من وقتی بذارم رو اتوماتیک میره روی نزدیک ترین آنتن که اج هست . مجبورم دستی بذارم رو 3جی که وصل بشه به اون BTS
برای من که میره روی تری جی از همون اج هم بدتره ، اصلا سرعت نداره ، واسه همین مجبورم بزارم روی 4g only که اونم قطع میشه. ایرانسل تمرکزشو انگار گذاشته روی این سرویس جدید و پوشش 4 جی رو زیاد اهمیت نمیده. پول خوبی هم واس بسته ها به جیب میزنه اما رضایت کاربر :(( بازم از بقیه شرکتا بهتره ولی خب :(((
aalliirraazz
22-07-2016, 12:18
سلام. دوستان روی بسته هدیه ای که همراه مودم میدن (10 گیگ 3 ماهه) میتونم بسته شبانه بگیرم؟
قیمت های اسیاتک عالی شده 30گیگ 49050تومن قیمت متوسط هر گیگ 1500تومن حیف که سرعتش پایینه
دوستان ایرانسل توسعه 4g رو متوقف کرده یا حال بروز کردن نقشه رو نداره؟؟
احتمالا متوقف کرده .. یا حال ندارن ، الان امریکا و اونجاها مثل اینکه 5g اومده و موبایل ها اصلا دیگه سیم کارت ندارن و cdma هستن , تو امریکا خیلی از جاده ها همین جوری که تبلیغ میکنند 4g دارند و تو انگلیس شرکت های موبایل فیبر کشی نوری خودشونو دارن !!
منم این مشکل را بویژه هنگام استفاده از بسته ها و زمانی که بسته به انتهای زمان خود نزدیک میشه دارم و همیشه مودم رو میذارم رو اتومات تا سوئیچ کنه روی 3G. هر چند که با یک بار قطع و وصل دوباره بر می گرده روی 4G.
منم دقيقا همين مشكل رو دارم، ولي جالبه تو بسته سه ساعته شبانه نامحدود تفريبا از بيست دقيقه اخر اينجوري ميشه انگار بيشترم زمان دانلود اينجوري ميشه، ايكاش دانلود از سروراي خارجي رو هم سرعتش رو خوب كنن يه وقتهايي تست سرعت رو ٥٦ مگه اما سرعت دانلود رو ٦٠٠ تا ٧٠٠ هستش
SAeedBaa
22-07-2016, 14:33
دوستان ایرانسل توسعه 4g رو متوقف کرده یا حال بروز کردن نقشه رو نداره؟؟
احتمالا متوقف کرده .. یا حال ندارن ، الان امریکا و اونجاها مثل اینکه 5g اومده و موبایل ها اصلا دیگه سیم کارت ندارن و cdma هستن , تو امریکا خیلی از جاده ها همین جوری که تبلیغ میکنند 4g دارند و تو انگلیس شرکت های موبایل فیبر کشی نوری خودشونو دارن !!
توسعه شبکه در همه ی نسل ها (2و3و4) همچنان ادامه دار هست و تمام تیم های پیمانکاری در حال فعالیت هستند.
5g هم تا مرحله تجاری و عملیاتی شدن فاصله دارد و فعلا در حال تدوین استاندارد ها هستند. ازمایشات ان هم به صورت خیلی محدود در حال برنامه ریزی و اجرا است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.