مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
alirezabaghi
24-08-2014, 02:44
شتر در خواب بیند پنبه دانه !
زیاد جو گیر نشید ، عجله هم نکنید !
اگه قرار باشه همیشه با همچنین سرعتی به کاربران معمولی اینترنت بده چند تا سوال پیش میاد :
1 - تکلیف این قانون ارتباطات رادیویی که میگه سرعت بالاتر از 128 به کاربر خانگی تعلق نمیگیره چی میشه ؟!
همین الان خود من 128 وایمکس ایرانسل دارم که نمیتونم حتی به 256 ارتقا بدم ! نه کارت دانشجویی دارم نه شرکت نه پارتی !
نمیشه این قانون رو هم برای اینترنت 3G پیاده کرد !
فکرشو کنید بخواد بگه مدرک بیارید اعم از کارت دانشجویی و فلان ، اصلا شدنی نیست چون خیلی از کاربرهاش رو از دست میده .
این قانون هم همینطوری ساخته نشده ، مسائلی هست که اینجا جای گفتنش نیست.
2- تکلیف این وایمکس ها چی میشه ؟! همه کاربران وایمکس رو از دست میده ، که فکر نمیکنم به سودش باشه !
همین الانش دنبال مشتری برای وایمکس میگرده ، اونوقت این مودم های وایمکس رو به کی بفروشه ؟!
3-تکلیف شرکت هایی که اینترنت ADSl یا وای فای و یا وایمکس مبین نت ( که همین الانش هم خیلی از کاربرهاش رو بعد از محدود کردن شبانه از دست داد ) چی میشه ؟!
یعنی اون ها ساکت میشینن و بدون هیچ زیر آبی رفتن یا اقدامی یا قانونی میزارن با این سرعت اینترنت دست مردم بیاد ؟!
به نظر من شاید ایرانسل یا دولت دوست داشته باشه با همچین سرعتی خدمات بده حتی اگر فرض کنیم قید وایمکش رو بزنه ، ولی بعید میدونم بزارن اینطوری یکه تازی کنه و باقی شرکت ها رو بدبخت کنه !
من اصلا خوشبین نیستم و فکر نمیکنم اینترنتی با این سرعت دوام داشته باشه .
من فکر نمیکنم خیلی ها دوست داشته باشند کاربر با سرعت دو مگ در ثانیه راحت بتونه در یکسری سایت ها مثل فیسبوک مانور بده !
در کل خوشبین نیستم و به نظرم بیشتر دنبال سر کیسه کردن مردم هستن .
یه روزی سیمکارت 1 تومن بود ، خوب که فروختن شد 600 ، باز خوب که فروختن شد 300 ، 150 و نهایت یکی بخر 10 تومن یکی هم جایزه ببر!
یه روزی همین ایرانسل روزهای جمعه GPRS مجانی میداد ، بعد 2.5 گیگش شد 2 گیگ ، سرعتش از 30 رسید به 5 کیلوبایت !
یه روزی MMS رو راه اندازی کرد و باز یه سودی به جیب زد !
بعد هم که انواع و اقسام طرح های تشویقی و ...
سیاست اینها تشنه نگه داشتن مردم بوده ، الان هم به نظرم تا دو سه سال با اینکار یه سودی به جیب میزنن ، خوب که به سوددهی رسیدن و مردم رو سرکیسه کردن یه طرح دیگه !
البته این رو هم میدونم سیاست خیلی از شرکت های دنیا همینه :
مثل سونی ، پاناسونیک و سامسونگ و تمام شرکت های بزرگ که از الان میدونن 10 سال دیگه میخوان چه مدل موبایلی یا تلوزیونی بسازند اما آهسته و پیوسته جلو میرن و آروم آروم جیب مردم دنیا رو خالی میکنن .
LIKE
منم بعید میدونم سرعتش اینجوری آزاد بمونه !!
آزمایشی تموم بشه مثل وایمکس تعرفه هاش 128 - 512 - 1مگ - 2 مگ میشه ...
البته هنوزم امیدوارم تعرفه هاش از رایتل ارزون باشه که من رایتل رو بذارم کنار و از ایرانسل استفاده کنم چون رایتل خیلی جاها آنتن درست حسابی نداره ولی ایرانسل بیابون هم من آنتن داشتم!!!
اگه قرار باشه همیشه با همچنین سرعتی به کاربران معمولی اینترنت بده چند تا سوال پیش میاد :
1 - تکلیف این قانون ارتباطات رادیویی که میگه سرعت بالاتر از 128 به کاربر خانگی تعلق نمیگیره چی میشه ؟!
همین الان خود من 128 وایمکس ایرانسل دارم که نمیتونم حتی به 256 ارتقا بدم ! نه کارت دانشجویی دارم نه شرکت نه پارتی !
نمیشه این قانون رو هم برای اینترنت 3G پیاده کرد !
فکرشو کنید بخواد بگه مدرک بیارید اعم از کارت دانشجویی و فلان ، اصلا شدنی نیست چون خیلی از کاربرهاش رو از دست میده .
این قانون هم همینطوری ساخته نشده ، مسائلی هست که اینجا جای گفتنش نیست.
2- تکلیف این وایمکس ها چی میشه ؟! همه کاربران وایمکس رو از دست میده ، که فکر نمیکنم به سودش باشه !
همین الانش دنبال مشتری برای وایمکس میگرده ، اونوقت این مودم های وایمکس رو به کی بفروشه ؟!
3-تکلیف شرکت هایی که اینترنت ADSl یا وای فای و یا وایمکس مبین نت ( که همین الانش هم خیلی از کاربرهاش رو بعد از محدود کردن شبانه از دست داد ) چی میشه ؟!
یعنی اون ها ساکت میشینن و بدون هیچ زیر آبی رفتن یا اقدامی یا قانونی میزارن با این سرعت اینترنت دست مردم بیاد ؟!
به نظر من شاید ایرانسل یا دولت دوست داشته باشه با همچین سرعتی خدمات بده حتی اگر فرض کنیم قید وایمکش رو بزنه ، ولی بعید میدونم بزارن اینطوری یکه تازی کنه و باقی شرکت ها رو بدبخت کنه !
من اصلا خوشبین نیستم و فکر نمیکنم اینترنتی با این سرعت دوام داشته باشه .
من فکر نمیکنم خیلی ها دوست داشته باشند کاربر با سرعت دو مگ در ثانیه راحت بتونه در یکسری سایت ها مثل فیسبوک مانور بده !
در کل خوشبین نیستم و به نظرم بیشتر دنبال سر کیسه کردن مردم هستن .
یه روزی سیمکارت 1 تومن بود ، خوب که فروختن شد 600 ، باز خوب که فروختن شد 300 ، 150 و نهایت یکی بخر 10 تومن یکی هم جایزه ببر!
یه روزی همین ایرانسل روزهای جمعه GPRS مجانی میداد ، بعد 2.5 گیگش شد 2 گیگ ، سرعتش از 30 رسید به 5 کیلوبایت !
یه روزی MMS رو راه اندازی کرد و باز یه سودی به جیب زد !
بعد هم که انواع و اقسام طرح های تشویقی و ...
سیاست اینها تشنه نگه داشتن مردم بوده ، الان هم به نظرم تا دو سه سال با اینکار یه سودی به جیب میزنن ، خوب که به سوددهی رسیدن و مردم رو سرکیسه کردن یه طرح دیگه !
البته این رو هم میدونم سیاست خیلی از شرکت های دنیا همینه :
مثل سونی ، پاناسونیک و سامسونگ و تمام شرکت های بزرگ که از الان میدونن 10 سال دیگه میخوان چه مدل موبایلی یا تلوزیونی بسازند اما آهسته و پیوسته جلو میرن و آروم آروم جیب مردم دنیا رو خالی میکنن .
به شدت با شما موافقم به نظر من این گرگ زاده ها آخر گرگ میشن ......
وقتی به اینترنت 128 میگن پرسرعت مطمئنا همچین سرعتی رو درست مثل تماس تصویری رایتل نمیتونن هضم کنن
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-08-2014, 03:58
سلام .ایرانسل داره دون میپاشه با این سرعتها که تا تنور داغه بچسبونه , یعنی تا میتونه تعداد بیشتری رو وسوسه کنه که خط ایرانسل بخرند قبل از اینکه سرعت رو برسونه به 128 و اینها .
سلام .ایرانسل داره دون میپاشه با این سرعتها که تا تنور داغه بچسبونه , یعنی تا میتونه تعداد بیشتری رو وسوسه کنه که خط ایرانسل بخرند قبل از اینکه سرعت رو برسونه به 128 و اینها .
دیگه فکر میکنم الان هر کسی حداقل یه خط ایرانسل رو داره.
و واسه تست هم از همون خط استفاده میکنه ، هر چی باشه فک نمیکنم دلیلشون فروش خط بیشتر باشه
دوستان آیا میشه دو طرح اینترنت مختلف رو همزمان بگیریم و استفاده کنیم مثلا این دو تا طرح ۲۴ گیگ شبانه یک ماهه و ۵ گیگ یک ماهه?? اگه بشه عالیه دیگه از این ماه ADSL رو تمدید نمیکنم
البته اگه سرعت همینجوری بمونه از عصر که منطقه ما وصل شده سرعت بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ در نوسان هست
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
اره میشه من دارم استفاده میکنم.فقط هر 24 یک بسته میتونی فعال کنی.
کسی کد 20 گیگ 60 تومن که اون اوایل فعال کرد بلده؟
fanoostalaei
24-08-2014, 08:45
.
همه اینارو خوندم میدونم جو گیر هم نیستم!!!
و از اون دسته شتر هایی هم که میگی نیستم!!!
کلا برا من هیچوقت تو هیچ اینترنتی محدودیتی وجود نداره!!
شما به فکر خودت باش که فردا سرعتت میاد میشه ۲۰ کیلو!!!
از تپتاک ۴ بتا با گوشی خودم :دی
برادر تو داری از 3G و 4G استفاده میکنی... نبایدم عجله داشته باشی...:n10:. مشکل اینه که اینجا هنوز یه نقطه هم 3g نشده منم اگه با سرعت 2 مگLTE دانلود داشتم اصلا عجله نداشتم:n02:
واقعا که حرف حساب جواب نداره !!!
من شرمندتم داداش :دی
Arsenal2012
24-08-2014, 08:48
اره میشه من دارم استفاده میکنم.فقط هر 24 یک بسته میتونی فعال کنی.
کسی کد 20 گیگ 60 تومن که اون اوایل فعال کرد بلده؟
یعنی چی هر ۲۴ یه بسته میشه فعال کنی میشه یکم بیشتر توضیح بدی ??
حاجی شما که دو تا طرح رو فعال داری سرعت دانلودت تو طرح 5 گیگ چنده ؟ و تو طرح 24 گیگ شبانه چنده ؟ آیا نوسان سرعت دانلود تو ساعت های مختلف وجود داره؟ شما هات اسپات میکنی رو لپ تاپ و با idm دانلود میکنی؟
آره این طرح ۲۰ گیگ ۶۰ تومن رو من هم قبلن دیده بودم هر کی یادشه لطف کنه کد رو قرار بده ببینیم هنوز اعتبار داره یا نه??
تست همین الان کرج منطقه شاهین ویلا ( بنیاد ) عالیه خدایش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahwazp30
24-08-2014, 09:12
چرا بعضی جاها پینگ پایین میده ؟ مثلا پینگ 33 خیلی خوبه مثل وایرلس و adsl میمونه برای وبگردی توپه اما بعضی جاها پینگش بالای 100 هست ؟ به خاطر شلوغی دکل هاست یا به خاطر انتن دهی ؟
Arsenal2012
24-08-2014, 09:19
چرا بعضی جاها پینگ پایین میده ؟ مثلا پینگ 33 خیلی خوبه مثل وایرلس و adsl میمونه برای وبگردی توپه اما بعضی جاها پینگش بالای 100 هست ؟ به خاطر شلوغی دکل هاست یا به خاطر انتن دهی ؟
به نظر من واسه شلوغی دکل ها میتونه باشه چونکه منطقه ی ما 12 ساعته تری جی فعال شده و فعلا نپوکیده :n09:
آنتنم فول نیست و پینگم 33 هست پس احتمالا همون شلوغی دکل ها بیشتر با عقل جور در میاد ... فکر کنم آنتن دهی خیلی کوچیک تو پینگ تاثیر داره
Arsenal2012
24-08-2014, 09:25
دوستان به نظر شما چقدر با دکل تری جی ایرانسل فاصله دارم؟؟؟ آنتنم فول نیست ولی سرعت دانلود با idm بین 800 تا 900 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
and-roid2
24-08-2014, 09:32
تست های امروز:
اهواز. هم اکثر جاها برقرار شده اما سیگنال بسیار ضعیفه طوری که اگر داخل خونه بری عملا سیگنال رو از دست میدی و به 2Gمتصل میشی.مکانهای تست شده.20 کیلومتری جاده اهواز -ابادان.کوت عبدالله.پادادشهر.اخراسفالت .لشکراباد.کمپلوشمالی.لشکر.ht tp://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanoostalaei
24-08-2014, 09:34
دوستان به نظر شما چقدر با دکل تری جی ایرانسل فاصله دارم؟؟؟ آنتنم فول نیست ولی سرعت دانلود با idm بین 800 تا 900 هست
دوست عزیز لطفا عکس ها رو یا به صورت بند انگشتی بذارید یا داخل اسپویلر تا فضای زیادی اشغال نکنه !!
اگر تو خونه این آنتن رو دارید فکر کنم حداکثر بین 150-200 متر باید فاصله داشته باشی !! ولی اگر فضای باز این آنتن رو داری فاصله خیلی بیشتر هست و به نظرم بیشتر از 500 متر
Arsenal2012
24-08-2014, 09:45
دوست عزیز لطفا عکس ها رو یا به صورت بند انگشتی بذارید یا داخل اسپویلر تا فضای زیادی اشغال نکنه !!
اگر تو خونه این آنتن رو دارید فکر کنم حداکثر بین 150-200 متر باید فاصله داشته باشی !! ولی اگر فضای باز این آنتن رو داری فاصله خیلی بیشتر هست و به نظرم بیشتر از 500 متر
ممنون دوست عزیز :n16:"" شرمنده بلد نیستم بند انگشتی شما اگه بلدی به ما هم آموزش بده "" ""((( یکی از عکس ها رو با تاپتالک آپلود کردم با تاپتاک هم مگه میشه بند انگشتی و یا داخل اسپویلر عکس قرار داد الان کدوم عکس فضا اشغال کرده اونی که تو 8 پیک آپلود کردم یا اونی که با تاپتالک آپلود کردم ؟؟؟ )))
بله در منزل خودمون ( ویلایی هست ) تست گرفتم
ahwazp30
24-08-2014, 10:03
به نظر من واسه شلوغی دکل ها میتونه باشه چونکه منطقه ی ما 12 ساعته تری جی فعال شده و فعلا نپوکیده :n09:
آنتنم فول نیست و پینگم 33 هست پس احتمالا همون شلوغی دکل ها بیشتر با عقل جور در میاد ... فکر کنم آنتن دهی خیلی کوچیک تو پینگ تاثیر داره
ایرانسل اول باید یه فکری به حال پهنای باندش بکنه بعد 3g راه یباندازه الان تو منطقه ما 4g هم راه افتاده اما سرعت داغونه .الان با ایرانسل تماس گرفتم گفتم برای من سرعت کمه گفت لابد منطقون شلوغه و مشترک های زیادی دارن از اون bts استفاده میکنن گفتم یعنی الان که 3g راه انداختید نمیخواهید مشکل ترافیک بالای منطقه رو حل کنید و به اندازه یوزرهاش پهنای باند اضافه کنید تا مشکل کندی سرعت رفع بشه ؟ گفت اون نیاز به احداث سایت جدید داره که فعلا درخواستی برای منطقه شما داده نشده و هر وقت تعداد متقاضیان توی منطقه شما به حد قابل قبول رسید اونوقت یه فکری براش میکنیم .دوکلمه هم از مادر عروس بشنو :n03:
برای ایرانول هم متاسفم فقط به فکر تکنولوژیه نه افزایش کیفیت .اون همراه اخر با همه ی گرونی و بقیه مشکلاتش لااقل به فکر این هست که پهنای باند مورد نیازش رو تامین کنه ولی ایرانسل که خصوصیه و با شگردهای خاصی کلی پول از مردم به جیب میزنه حاضر نیست کیفیت رو بالا ببره و پهنای باند مورد نیاز رو تامین کنه .
fanoostalaei
24-08-2014, 10:10
ممنون دوست عزیز :n16:"" شرمنده بلد نیستم بند انگشتی شما اگه بلدی به ما هم آموزش بده "" ""((( یکی از عکس ها رو با تاپتالک آپلود کردم با تاپتاک هم مگه میشه بند انگشتی و یا داخل اسپویلر عکس قرار داد الان کدوم عکس فضا اشغال کرده اونی که تو 8 پیک آپلود کردم یا اونی که با تاپتالک آپلود کردم ؟؟؟ )))
بله در منزل خودمون ( ویلایی هست ) تست گرفتم
همون عکسی که تو 8 پیک آپ شده منطورم بود !! با تپتاک نمیشه تو اسپویلر گذاشت و بندانگشتی هم نمیشه
اگر تو خونه این آنتن رو گرفتید همونطور که گفتم BTS تو نزدیکی های شماست و با یه چرخ تو بیرون میتونید پیداش کنید !!! 200 متر اینور اونور تر تون رو بگردید پیداش میکنید :دی
ایرانسل اول باید یه فکری به حال پهنای باندش بکنه بعد 3g راه یباندازه الان تو منطقه ما 4g هم راه افتاده اما سرعت داغونه .الان با ایرانسل تماس گرفتم گفتم برای من سرعت کمه گفت لابد منطقون شلوغه و مشترک های زیادی دارن از اون bts استفاده میکنن گفتم یعنی الان که 3g راه انداختید نمیخواهید مشکل ترافیک بالای منطقه رو حل کنید و به اندازه یوزرهاش پهنای باند اضافه کنید تا مشکل کندی سرعت رفع بشه ؟ گفت اون نیاز به احداث سایت جدید داره که فعلا درخواستی برای منطقه شما داده نشده و هر وقت تعداد متقاضیان توی منطقه شما به حد قابل قبول رسید اونوقت یه فکری براش میکنیم .دوکلمه هم از مادر عروس بشنو :n03:
برای ایرانول هم متاسفم فقط به فکر تکنولوژیه نه افزایش کیفیت .اون همراه اخر با همه ی گرونی و بقیه مشکلاتش لااقل به فکر این هست که پهنای باند مورد نیازش رو تامین کنه ولی ایرانسل که خصوصیه و با شگردهای خاصی کلی پول از مردم به جیب میزنه حاضر نیست کیفیت رو بالا ببره و پهنای باند مورد نیاز رو تامین کنه .
البته دوست عزیز توجه داشته باشید که الان در حال حاضر چون تعداد کمی از BTS ها به نسل 3 ارتقا داده شده مردم مجبوری از پهنای باند یه BTS استفاده میکنن که اگر تعداد بیشتری زا دکل ها در منطقتون تحت پوشش قرار بگیره مسلما خود به خود بار شبکه روی BTS ها کمتر میشه و به طور متوازن پخش میشه !! و این امر رفته رفته با تجهیز همه BTS ها مرتفع میشه !! شما هم به اون حرف های 100 من یه غاز :دی پشتیبانی زیاد توجهی نکن :دی
alirezabaghi
24-08-2014, 10:26
خخخ ما که این چند روزه 3g ایرانسل فعلا شده بیشتر از 2گیگ دانلود کردیم ... فرصت رو نباید از دست داد :D
ahwazp30
24-08-2014, 10:28
همون عکسی که تو 8 پیک آپ شده منطورم بود !! با تپتاک نمیشه تو اسپویلر گذاشت و بندانگشتی هم نمیشه
اگر تو خونه این آنتن رو گرفتید همونطور که گفتم BTS تو نزدیکی های شماست و با یه چرخ تو بیرون میتونید پیداش کنید !!! 200 متر اینور اونور تر تون رو بگردید پیداش میکنید :دی
البته دوست عزیز توجه داشته باشید که الان در حال حاضر چون تعداد کمی از BTS ها به نسل 3 ارتقا داده شده مردم مجبوری از پهنای باند یه BTS استفاده میکنن که اگر تعداد بیشتری زا دکل ها در منطقتون تحت پوشش قرار بگیره مسلما خود به خود بار شبکه روی BTS ها کمتر میشه و به طور متوازن پخش میشه !! و این امر رفته رفته با تجهیز همه BTS ها مرتفع میشه !! شما هم به اون حرف های 100 من یه غاز :دی پشتیبانی زیاد توجهی نکن :دی
در مورد نسل دوم چی ؟ اون که روی همه دکل ها هست پس چرا سرعتش پوکیدس ؟
fanoostalaei
24-08-2014, 10:32
در مورد نسل دوم چی ؟ اون که روی همه دکل ها هست پس چرا سرعتش پوکیدس ؟
بزرگترین ایرادی که نسل 2 داره اینه که دیتا و صوت روی یه کانال هستن و اگر اپراتوری بخواد اینترنت خوب روی نسل 2 بده باید قید کیفیت صدا رو بزنه که در این صورت خیلی از مشترکین ناراضی خواهند بود برای همین نسل 3 ارائه شد تا این مشکل رو رفع کنه و برای رفع مصرف باتری فوق العاده زیاد نسل 3 هم نسل 4 اومد و در 2020 هم ژاپن نسل 5 ام موبایل رو ارائه خواهد کرد تا بتونه المپیک رو به خوبی پوشش بده و از نظر زیر ساخت ارتباطی مثل برزیل تو جام جهانی به مشکل برنخوره !!!
وگرنه دادن اینترنت خوب روی نسل 2 کار خیلی راحته !! چون با وجود سقف سرعت 45 کیلوبایتی روی بستر نسل 2 میشه با پهنای باند چند مگابیتی برای هر BTS اینترنت خوب روی نسل 2 داد !! ولی در این صورت به دلیل اشغال شدن کانال های ارتباطی ارتباط صوتی با اختلالات عدیده ای مواجه میشه !! شما خودت حاضری همچین اتفاقی بیفته ؟
Poiuy021
24-08-2014, 11:54
پس چرا ایرانسل تعرفه هاش رو اعلام نمیکنه
fanoostalaei
24-08-2014, 12:10
پس چرا ایرانسل تعرفه هاش رو اعلام نمیکنه
تعرفه ها فعلا همون قبلی ها هستش
Poiuy021
24-08-2014, 12:13
کی کل کشور تری جی می شه
امین1356
24-08-2014, 12:23
واعظی با ابراز امیدواری از اینکه نسل سوم ارتباطی در هفته دولت راهاندازی شود، گفت: این پروژه، پروژه بزرگی بود که سرمایهگذاری زیادی برای آن انجام شد.
وزیر ارتباطات همچنین دربارهی تعرفههای خدمات اپراتورهای مختلف در کشور اظهار کرد: برای تعرفه خدمات اپراتورها وزارت ارتباطات تنها یک سقف و کف قیمت تعیین میکند و این خود اپراتورها هستند که برای جذب مشتری بیشتر باید با یکدیگر وارد رقابت شود.
واعظی با اشاره به اینکه اپراتورها برای جذب رضایت مشترکین مزایای مختلفی از جمله اینترنت، دیتا و کاهش تعرفهها را در نظر میگیرند، خاطر نشان کرد: اپراتورهای مخابرات کشور بستههای مختلف تعرفهای را به خریداران ارائه میدهند و خریداران میتوانند براساس نوع فعالیتی که میکنند از هر یک از این بستهها بهرهمند شوند و ارائهی این بستههای تعرفهای نیز میزان رضایتمندی مشترکان را بهبود داده است.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fanoostalaei
24-08-2014, 12:26
دوستان میدونم ربطی نداره اما یه یرنامه به اسم xblast tools هست یه گزینه به نام 3g speed ---- داره و فقط روی گوشی روت شده اجرا مشه دوستان یه تست کنند ببینند کار میکنه یا الکی
من همچین نرم افزاری تو گوگل پلی پیدا نکردم
amiralex65
24-08-2014, 12:44
تا چند روز دیگه.میبینیم.میان پست ميزارن که روستای برره هم به 3g پیوست ولی اصفهان هنوز هیچ خبری نیست.
تا چند روز دیگه.میبینیم.میان پست ميزارن که روستای برره هم به 3g پیوست ولی اصفهان هنوز هیچ خبری نیست.
من هم اصفهان هستم
من بعید میدونم حالا حالاها اصفهان راه اندازی بشه
هیچ دکلی مجهز نشده
Poiuy021
24-08-2014, 12:59
من همچین نرم افزاری تو گوگل پلی پیدا نکردم
شما تو گوگل سرچ بزن لینک گوگل پلی میاد
malavan.ehsan
24-08-2014, 13:04
سلام
اینجا بندرانزلی الان 2 ساعت 3G فعال شده ولی رو شبکه رجیستر نمیشه
2 شهریور 1393. هنوز خبری از 3G در اسلام سیتی نیست! :|
farshad0123
24-08-2014, 13:36
این بسته 24گیگ 10تومن خیلی بصرفست الان هم دیگه 3g راه میفته سرعتش هم خوب میشه برا مصرف 24گیگ بدرد وقتی میخوره که مخابرات دانلود شبانه رو حذف میکنه:n10:
zxzxcvcv
24-08-2014, 13:38
این بسته 24گیگ 10تومن خیلی بصرفست الان هم دیگه 3g راه میفته سرعتش هم خوب میشه برا مصرف 24گیگ بدرد وقتی میخوره که مخابرات دانلود شبانه رو حذف میکنه:n10:
میشه کد این بسته رو بدی ؟
farshad0123
24-08-2014, 13:40
میشه کد این بسته رو بدی ؟
518#*555*
قیمتش 10 تومن 24گیگ از 2شب تا 8صبح
میتونی رو یه سیمکارت دیگه هم یه بسته 2گیگ 1ماهه بگیری برا وبگردی جمعا میشه 20 تومن
kasra2012
24-08-2014, 13:40
اخ گفتي منم مخابرات دارن دانلود شبانرو برداشته چون خونمون فيبره نوريه نميتونم از جاي ديگه نت بگيرم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
farshad0123
24-08-2014, 13:42
اخ گفتي منم مخابرات دارن دانلود شبانرو برداشته چون خونمون فيبره نوريه نميتونم از جاي ديگه نت بگيرم
آره یه بسته 24گیگ بگیر 10تومن رو یه سیمکارت دیگه هم یه بسته 2گیگ 1ماهه برا وبگردی اونم 10 تومن جمعا میشه 20 تومن
دیگه چرا 19 تومن بدی از مخابرات 2مگ-3گیگ بدون دانلود شبانه بگیری با همین سیمکارت 26گیگ میگیری با همون قیمت تا مخابرات بفهمه که دانلود شبانه نباید حذف بشه:n10:
spartaqus
24-08-2014, 15:07
3g ایرانسل در حد رایتل 128 هست یا نه؟؟
قضیه 4g دیگه چیه؟؟
abolfazlwest72
24-08-2014, 15:10
3g ایرانسل در حد رایتل 128 هست یا نه؟؟
قضیه 4g دیگه چیه؟؟
چند برابر بهتر از رایتله.....4g هم هنوز تو بعضی شهرا راه اندازی شده و برای وصل شدن بش باید گوشیتون هم 4g رو ساپورت کنه
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-08-2014, 15:20
518#*555*قیمتش 10 تومن 24گیگ از 2شب تا 8صبحمیتونی رو یه سیمکارت دیگه هم یه بسته 2گیگ 1ماهه بگیری برا وبگردی جمعا میشه 20 تومنسلام . احتیاجی نیست دو خط داشته باشین . با یک خط میشه یک بسته ی روزانه و یک بسته شبانه گرفت . برای استفاده از بسته ی شبانه باید نت رو قطع کنین و دوباره به نت وصل بشین .
farshad0123
24-08-2014, 15:24
سلام . احتیاجی نیست دو خط داشته باشین . با یک خط میشه یک بسته ی روزانه و یک بسته شبانه گرفت . برای استفاده از بسته ی شبانه باید نت رو قطع کنین و دوباره به نت وصل بشین .
یعنی اگر یک بسته گرفتی بعدش یک بسته دیگه اون دومی جایگزین اولی نمیشه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
24-08-2014, 15:30
یعنی اگر یک بسته گرفتی بعدش یک بسته دیگه اون دومی جایگزین اولی نمیشه؟سلام . بسته ی شبانه یک استثناء هست و مشکلی پیش نمیاره .فقط باید یادتون باشه ساعت 2 صبح اینترنتِ روزانه رو قطع کنین و دوباره به نت وصل بشین تا از ترافیک بسته ی شبانه استفاده کنین وگرنه از بسته ی روزانه کم میشه
mohammad_87
24-08-2014, 16:13
از بین کدهای زیر کدومش ایرانسله؟
بقیه کدوم اپراتور هستند؟
43299
43220
43270
و ....
rezarain88
24-08-2014, 16:21
سلام وقت بخیردوستان عزیز. اول جواب دوستمان را بدم که سایت 17 شهریور از کار افتاده همونی که عکس گذاشتید btsبزرگ مربوط به 3gهمراه اول است که مینی bts ایرانسل داخل سایت قرار گرفته است. پوشش در هتل لاله فعلا نداریم . دوستی به کار پیشه و خیابان زبر دست اشاره کرده بود که کلا از اول خیابان کارپیشه تا لاله تجهیزاتی نصب نشده است و btsای که در خانه مسکونی پایین تر از ساختمان پارلاق قرار دارد هنوز سواپ نشده است . این سایت و سایت ارتباطات سیار در چند روز اینده نوسازی میشود اگر تجهیزات برسد. امروز سعی کردیم که سه راهی امین را زیر بار ببریم که Bts شهناز یاری نکرد و hand ower خوبی نداشتیم مجبورن به سمت میدان ساعت شبکه را قطع کردیم . این منطقه فعلا edgeخوبی هم ندارد. تجهیزات تا همین لحظه به دست پیمانکاران نرسیده که قول داده بودند چهارشنبه تحویل میدهند.... دوستی فرموده بود که از طرف چهار راه منصور تا نصف راه پوشش وجود ندارد در جواب عرض میکنم دیروز تست زمینی محل گرفته شد وتا اول تربیت مشکلی وجود ندارد . پوشش میدان ساعت و دانشسرا کامل میباشد. امشب دوباره شهناز و بازار را از ساعت 1 شروع به تست میکنیم اگر جواب داد فردا عصر پوشش مصلی و شهناز و سه راه امین وقونقا برقرار میشود . پوشش ایل گلی تا شمس اباد اول یاغچیان خوب گزارش شد. سایت دروازه تهران وتختی الان در حال تست ماکرویو میباشد و به زودی وصل خواهد شد . دوستان از اول عباسی گزارش های مفصلی داده اند که باید عرض کنم در این منطقه مشکل اساسی داریم . در چند روز گذشته در اطراف بازار چند مینی سایت را نصب کرده ایم که منتظر ماژول میباشند . در اخر از صبر وتحمل شما دوستان بسیار ممنونم. دوستانی شماره و ایمیل من را خواسته بودند باید خدمت ایشان عرض کنم به دلیل فشار امنیتی در شرکت ایرانسل بنده از فرمایش شما معذورم . سعی میکنم بعد از خواندن پست های شما تا حدودی به سوالاتتان جواب داه باشم. هر نظری داشته باید من در خدمت تک تک همشهریان میباشم. به امید دیدار..
arman4459
24-08-2014, 16:23
اینجا سمنان هیچ خبری نیست متاسفانه فعلا که باید فقط صبر کنیم:n28::n28::n27::n30:
arman4459
24-08-2014, 16:39
سلام وقت بخیردوستان عزیز. اول جواب دوستمان را بدم که سایت 17 شهریور از کار افتاده همونی که عکس گذاشتید btsبزرگ مربوط به 3gهمراه اول است که مینی bts ایرانسل داخل سایت قرار گرفته است. پوشش در هتل لاله فعلا نداریم . دوستی به کار پیشه و خیابان زبر دست اشاره کرده بود که کلا از اول خیابان کارپیشه تا لاله تجهیزاتی نصب نشده است و btsای که در خانه مسکونی پایین تر از ساختمان پارلاق قرار دارد هنوز سواپ نشده است . این سایت و سایت ارتباطات سیار در چند روز اینده نوسازی میشود اگر تجهیزات برسد. امروز سعی کردیم که سه راهی امین را زیر بار ببریم که Bts شهناز یاری نکرد و hand ower خوبی نداشتیم مجبورن به سمت میدان ساعت شبکه را قطع کردیم . این منطقه فعلا edgeخوبی هم ندارد. تجهیزات تا همین لحظه به دست پیمانکاران نرسیده که قول داده بودند چهارشنبه تحویل میدهند.... دوستی فرموده بود که از طرف چهار راه منصور تا نصف راه پوشش وجود ندارد در جواب عرض میکنم دیروز تست زمینی محل گرفته شد وتا اول تربیت مشکلی وجود ندارد . پوشش میدان ساعت و دانشسرا کامل میباشد. امشب دوباره شهناز و بازار را از ساعت 1 شروع به تست میکنیم اگر جواب داد فردا عصر پوشش مصلی و شهناز و سه راه امین وقونقا برقرار میشود . پوشش ایل گلی تا شمس اباد اول یاغچیان خوب گزارش شد. سایت دروازه تهران وتختی الان در حال تست ماکرویو میباشد و به زودی وصل خواهد شد . دوستان از اول عباسی گزارش های مفصلی داده اند که باید عرض کنم در این منطقه مشکل اساسی داریم . در چند روز گذشته در اطراف بازار چند مینی سایت را نصب کرده ایم که منتظر ماژول میباشند . در اخر از صبر وتحمل شما دوستان بسیار ممنونم. دوستانی شماره و ایمیل من را خواسته بودند باید خدمت ایشان عرض کنم به دلیل فشار امنیتی در شرکت ایرانسل بنده از فرمایش شما معذورم . سعی میکنم بعد از خواندن پست های شما تا حدودی به سوالاتتان جواب داه باشم. هر نظری داشته باید من در خدمت تک تک همشهریان میباشم. به امید دیدار..
اولا ممنون که زحمت میکشید اینطور دلسوزانه و با حوصله جواب بچه ها رو میدید.فقط سوال دارم شما دوستانی در سایر شهرسها استانها ندارید که بدونیم بقیه استان ها در چه وضعیتی است مثلا سمنان مازندران گلستان یزد کرمان سیستان بوشهر وووو اگر بتونید یک اطلاعاتی از اونجاها بدید بسیار از شما بسیار ممنون میشیم
ahwazp30
24-08-2014, 16:40
اقا از اهواز یگو
babakgol70
24-08-2014, 16:49
از تهران- محله تهرانپارس كسي خبري نداره؟؟؟
mahmodcomputer92
24-08-2014, 17:03
سلام به تمام دوستان
چند تا سوال داشتم از دوستان
۱-این استفاده از اینترنت 3g ایرانسل چطوری هست؟
۲-سرعتش چطوری هست؟
۳-بخوام باهاش دانلود داشته باشم باید طرح خاصی رو فعال کنم؟
۴-همین که روی گوشیم آرم 3g بیاد دیگه درسته میتونم ازش استفاده کنم یا تنظیمات خاصی یا ... انجام بدم؟
از بابلسر که اصلا خبری نیست.معمولا هر وقت طرح جدیدی تو کشور میاد.اول در مازندران و مخصوصا بابلسر تست میشه.
حالا یک چیز خوب میخواد بیاد خبری ازش نیست.مثلا شهر توریستی هست.
بیشتر از این ناراحتم که ایرانسل چرا اطلاع رسانی درست نداره.مثلا بگند مازندران اصلا 2 ماهه دیگه وصل میشه.اینطوری حداقل مجبور نیستیم هر روز چک کنیم و انتظار بیخود بکشیم
mohammad.asghari
24-08-2014, 17:16
نمیدونم دوستان مشهدی چطور میگن میدان جانباز 3g راه افتاده!ثمانه هم امتحان کردم رو حالت 3 g میذارم اصلا انتن میره و فقط تماس های اضطراری میاد
amin1374
24-08-2014, 17:41
اصلا تو مشهد میشه گفت نیست ! فک کنم تا مهر باید صبر کرد بلکه درست شه مشهد :/
نمیدونم دوستان مشهدی چطور میگن میدان جانباز 3g راه افتاده!ثمانه هم امتحان کردم رو حالت 3 g میذارم اصلا انتن میره و فقط تماس های اضطراری میاد
mahmodcomputer92
24-08-2014, 17:50
من که رفتم تو خیابون حجاب مشهد اونجا فعال بود
amin1374
24-08-2014, 17:52
این طرحایی که گزاشتن اگه تنوعش بیشتر بشه خوبه اخه دو گیگ برایک ماه به چه درد میخوره واسه نسل سه ! البته خیلیم دزده ایرانسل ی جورایی این طرح هایی که شبانه داره همینی که 10تومنه واسه داءمی ها نزاشتن کلا خیلی در حق داءمی ها داره ظلم میشه باید یا حقوق برابر نسبت به اعتباری برامون قاءل بشن یا این که کلا،طرح های بیشتری برا ما بزارن نه کمتر نسبت به یک سیمکادت پنج تومنی !!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
mohammad.asghari
24-08-2014, 17:57
من که رفتم تو خیابون حجاب مشهد اونجا فعال بود
حجاب؟قاسم آباد یا نه؟دقیق میگی کجا هس؟
چند برابر بهتر از رایتله.....4g هم هنوز تو بعضی شهرا راه اندازی شده و برای وصل شدن بش باید گوشیتون هم 4g رو ساپورت کنه
داداش نصل چهارم میشه lte که ایرانسل مجوزش رو گرفته روی فرکانس 2600 ولی تجهیزاتش رو یه آنتن هم نصب نشده ولی این چیزی که میگن منظورشون hspa+ هستش که سرعتش تا 20مگابیت هم میره ولی نسل چهار اصلا نصب نکردند
kasra2012
24-08-2014, 18:15
دوستان يه سوال راجع به بسته شبانه
حتما بايد نت قطع و وصل شه؟
دوستان يه سوال راجع به بسته شبانه
حتما بايد نت قطع و وصل شه؟
قطع و وصل که بله ولی شما همزمان نمی تونی چند تا بسته با هم فعال کنی اینو در نظر داشته باش
kasra2012
24-08-2014, 18:20
قطع و وصل که بله ولی شما همزمان نمی تونی چند تا بسته با هم فعال کنی اینو در نظر داشته باش
فقط اگ بسته شبانه داشته باشم نميشه به idm تايم داد ساعت 2 شروع كنه؟
فقط اگ بسته شبانه داشته باشم نميشه به idm تايم داد ساعت 2 شروع كنه؟
چرا, ولی من چند وقت پیش شنیدم که باید اینترنت وارد تایم 2به میشه باید 1بار قطع و وصل بشه تا درست حساب کنه
ولی باز از 700یه سوال بپرس دقیق می دونند
arash59b
24-08-2014, 18:27
داداش نصل چهارم میشه lte که ایرانسل مجوزش رو گرفته روی فرکانس 2600 ولی تجهیزاتش رو یه آنتن هم نصب نشده ولی این چیزی که میگن منظورشون hspa+ هستش که سرعتش تا 20مگابیت هم میره ولی نسل چهار اصلا نصب نکردند
کلا منظور ایرانسل از نسل ۴ همون Hspa+ هست. تقریبا همه جای دنیا اینطور هست و نسل ۴ واقعی خیلی کم و محدود راه افتاده
Sent from my iPad using Tapatalk
brilliant1
24-08-2014, 18:52
دوست عزیز هر stm1 رو اشتباها براساس مگابایت حساب کردید نه مگابیت! همون گیگی 850 درسته.
در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس اومده هر خط stm به مبلغ سه هزار دلار وارد کشور میشه که بعضی کشورهای همسایه هم از ایران خرید میکنند اما تعرفه ایران چندین برابر کشورهای همسایه است
یعنی چی هر ۲۴ یه بسته میشه فعال کنی میشه یکم بیشتر توضیح بدی ?? حاجی شما که دو تا طرح رو فعال داری سرعت دانلودت تو طرح 5 گیگ چنده ؟ و تو طرح 24 گیگ شبانه چنده ؟ آیا نوسان سرعت دانلود تو ساعت های مختلف وجود داره؟ شما هات اسپات میکنی رو لپ تاپ و با idm دانلود میکنی؟ آره این طرح ۲۰ گیگ ۶۰ تومن رو من هم قبلن دیده بودم هر کی یادشه لطف کنه کد رو قرار بده ببینیم هنوز اعتبار داره یا نه?? تست همین الان کرج منطقه شاهین ویلا ( بنیاد ) عالیه خدایش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sent from my ASUS K00S using Tapatalk من یه 5 گیگ فعال دارم یه 24 گیگ. منظورم این بود که اگه یه بسته امروز فعال کردی دیگه تا 24 ساعت نمیتونی هیچ بسته ای فعال کنی.به نظرم در ماه میشه تا 30 تا بسته فعال کرد.سرعت دانلودم فعلا به نوع بستت مربوط نیست به نزدیک بودنت به دکل برمیگرده.رو لپتاپ هم تا 300kb دانلود داشتم.البته من جام شلوغه بیشتره وقتا محدودم به 20 تا 30. در ضمن هم با کابل تست کردم هم هات اسپات.یه نکته جالب امروز یه جا هیچ گوشی نسل 3 کانکت نمیشد.با سامسونگ نوت 3 تست کردیم عین بنز گرفت.با هواوی و نوکیا تست کردم. خوب بودنه گوشی خیلی موثره.
binaafarin
24-08-2014, 19:24
دوستان تسل 4 یا ltEالان فعال هست یا خیر؟
fanoostalaei
24-08-2014, 19:28
دوستان تسل 4 یا ltEالان فعال هست یا خیر؟
برا من وقتی وصل میشم علامت ۴g رو میاره ونوع شبکه رو مینویسه lte
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta
برا من وقتی وصل میشم علامت ۴g رو میاره ونوع شبکه رو مینویسه lte
یه عکس میزاری از صحفه گوشی
fanoostalaei
24-08-2014, 19:37
قبلا گذاشتم
به پست دوم تو صفحه اول اضافه شده
کلا منظور ایرانسل از نسل ۴ همون Hspa+ هست. تقریبا همه جای دنیا اینطور هست و نسل ۴ واقعی خیلی کم و محدود راه افتاده
Sent from my iPad using Tapatalk
یه بچه ها میگه من lte هم وصل میشم بعید میدونم نسل چهار واقعی یعنی lte نصب کرده باشن رو آنتن هاشون
ahwazp30
24-08-2014, 19:44
پینگ ایرانسل در نسل 3 یا 4 از سرورخارج حداقل چقدره ؟ زیر 100 میاد یا بالاتره ؟
arash59b
24-08-2014, 19:48
یه بچه ها میگه من lte هم وصل میشم بعید میدونم نسل چهار واقعی یعنی lte نصب کرده باشن رو آنتن هاشون
در اصل +hspa نسل پیشرفته ۳ جی هست ولی خیلی از شرکت ها مثل ایرانسل اسم ۴ جی یا lte روش میزارن
اگه نسل ۴ واقعی باشه نیاز به سیمکارت جدید هست
پینگ ایرانسل در نسل 3 یا 4 از سرورخارج حداقل چقدره ؟ زیر 100 میاد یا بالاتره ؟
اگه به تستدوستان نگاه کنید زیر ۱۰۰ هست مگه دکل مشکل داشته باشه یا پهنای باند کم باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
fanoostalaei
24-08-2014, 19:53
بلاخره یه نرم افزار برای انردوید پیدا کردم که محل bts رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اصلا مگه 4g واقعی نیاز به تعویض سیم کارت نیست؟
اینجور که من خوندم این سیم کارتها تا 3g رو جواب بدن دیگه lte نیاز هست سیم کارت تعویض بشه و نسل جدیدتر سیم کارت به کار گرفته بشه
اینجوری نیست؟
arash59b
24-08-2014, 19:56
اتفاقا نسخه ایفون این اپ رو نصب کرده بودم ولی اصلا هیچ دکلی رو نشون نمیده حتی وقتی روی دکل تنظیمش می کنم
mohammad.asghari
24-08-2014, 19:57
اسم نرم افزاره چی هست؟و فرقش با اون نرم افزار اوپن سیگنال چیه؟
اسمش چیه این اپ؟
fanoostalaei
24-08-2014, 20:04
اتفاقا نسخه ایفون این اپ رو نصب کرده بودم ولی اصلا هیچ دکلی رو نشون نمیده حتی وقتی روی دکل تنظیمش می کنم
اینجور نرم افزار ها اینجر ادا ها زیاد دارن
اسم نرم افزاره چی هست؟و فرقش با اون نرم افزار اوپن سیگنال چیه؟
اپن سیگنال زیاد بگیر نگیر داره ولی من از این خیلی خوشم اومد
خیلی سریع دکل رو پیدا کرد
اسمش چیه این اپ؟
اسمش تو عکسهست
Signal finder
==============
گوگل پلی رو تو لپ تاپ باز کرده بودم و یه سره داشتم نصب میکردم !! از اونطرف گوشی رو با وای وصل کرده بودم داشت دانلود میکرد !! فکر کنم یه 20 تا نرم افزار اینجوری نصب کردم که این جواب داد
ahwazp30
24-08-2014, 20:09
در اصل +hspa نسل پیشرفته ۳ جی هست ولی خیلی از شرکت ها مثل ایرانسل اسم ۴ جی یا lte روش میزارن
اگه نسل ۴ واقعی باشه نیاز به سیمکارت جدید هست
اگه به تستدوستان نگاه کنید زیر ۱۰۰ هست مگه دکل مشکل داشته باشه یا پهنای باند کم باشه
پس یعنی برای وبگردی و پیج بازکردن سرعتش از وایرلس و ADSL بیشتره درسته ؟
amirbrad
24-08-2014, 20:12
اصلا مگه 4g واقعی نیاز به تعویض سیم کارت نیست؟
اینجور که من خوندم این سیم کارتها تا 3g رو جواب بدن دیگه lte نیاز هست سیم کارت تعویض بشه و نسل جدیدتر سیم کارت به کار گرفته بشه
اینجوری نیست؟
بله هم خود ایرانسل گفت هم من روزهای اول گفتم دوستان گفتن نه نمیشه بدون منبع!!. نسل 4 واقعی باید سیمکارت عوض بشه البته اگر اینا نسل 4 واقعی بیارن!!!
fanoostalaei
24-08-2014, 20:13
بله هم خود ایرانسل گفت هم من روزهای اول گفتم دوستان گفتن نه نمیشه بدون منبع!!. نسل 4 واقعی باید سیمکارت عوض بشه البته اگر اینا نسل 4 واقعی بیارن!!!
من هم این رو همون موقع گفتم که وصل نمیشه !! و باید سیم کارت داشت !! ولی من هم تا حالا فقط یه بار بیشتر وصل نشدم که فوقش 10 دقیقه بشه
========
یه چیز رو در مورد این نرم افزار های دکل یاب بگم !! والا من جای دقیقه همه BTS های اطرافمون رو میدونم ولی تو این نرم افزار های یکم اینور اونور تر میزنه !! مثلا الان با اینکه میدونم به BTS محلمون وصلم ولی من رو زده به اونی که 600 متر اون طرف تره ولی آنتنم 90 درصده !!! (البته روی HSPA)
mcuteangel
24-08-2014, 20:30
دوستان ایرانسل گفته به دلیل زیرساخت نامناسب و پهنای باند پایین کشور امکان ارائه ی lte استاندارد وجود نداره و ایرانسل برای نسل چهارم خودش از روش hotspot استفاده کرده و همون پهنای باند کلی خودش رو اختصاص داده، ضمنا فکر کنم دوستمون که از lte استفاده کرده، سیم کارتش مینی یا میکرو بوده که با سایر سیم کارت ها باید فرق داشته باشه
fanoostalaei
24-08-2014, 20:38
دوستان ایرانسل گفته به دلیل زیرساخت نامناسب و پهنای باند پایین کشور امکان ارائه ی lte استاندارد وجود نداره و ایرانسل برای نسل چهارم خودش از روش hotspot استفاده کرده و همون پهنای باند کلی خودش رو اختصاص داده، ضمنا فکر کنم دوستمون که از lte استفاده کرده، سیم کارتش مینی یا میکرو بوده که با سایر سیم کارت ها باید فرق داشته باشه
من سیم کارتم معیوب شده بود و چند هفته پیش از دفتر ایرانسل تبریز دادم برام تعویض کردن و سیم کارت مینی جدید دادن !! با پلمپ
در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس اومده هر خط stm به مبلغ سه هزار دلار وارد کشور میشه که بعضی کشورهای همسایه هم از ایران خرید میکنند اما تعرفه ایران چندین برابر کشورهای همسایه است
فرمایش شما صحیحه دوست عزیز ولی در این مورد شرکتهای pap مثل ایرانسل و شاتل مقصر نیستند و گرون فروشی از جانب زیرساخت و بعد مخابراته. خواهشا این دو مقوله رو از هم جدا کنید. هر خط کمتر از 10 میلیون تومان (و حتی ممکنه خیلی کمتر از این باشه) وارد کشور میشه ولی با قیمت 42 میلیون تومن به شرکتهای اینترنتی فروخته میشه! کاملا مشخصه مشکل از کجاست!
حالا چجوری میشه بین دکلها جابه جا شد؟ فکر کنم تو یکی از این 200 صفحه یکی توضیح داده بود
چرا برای من پیدا نمی کنه ؟ من نسخه وین فونیشو نصب کردم
mojtaba182003
24-08-2014, 20:53
دوستان یه راهنمایی میکنید
من ساکن یزد هستم آیا نسل ۳ اینورا هست ؟ چجوری روی گوشی تنظیم کنم اندروید هوآوی جی ۷۰۰
این برنامه به GPS گوشی هم نیاز داره که حتماً فعال باشه در فضای باز هم تست کنید نسخه آندروید مشکلی نداره. در ضمن اینترنت هم حتماً می دونید که نیاز داره
دوستان یه راهنمایی میکنید
من ساکن یزد هستم آیا نسل ۳ اینورا هست ؟ چجوری روی گوشی تنظیم کنم اندروید هوآوی جی ۷۰۰
بهترین راه سرچ دستی شبکه هست ولی تا به حال از یزد خبری نبود
شما یه سرچ انجام بده ببین MTN IRANCELL 3G پیدا می کنه یا نه
حالا چجوری میشه بین دکلها جابه جا شد؟ فکر کنم تو یکی از این 200 صفحه یکی توضیح داده بود
اگر اشتباه نکنم برنامش برای گوشی سیمبین بود
ولی بهترین راه گوگل سرچ هست
این برنامه به GPS گوشی هم نیاز داره که حتماً فعال باشه در فضای باز هم تست کنید نسخه آندروید مشکلی نداره. در ضمن اینترنت هم حتماً می دونید که نیاز داره
GPS روشنه لوکیشن رو هم پیدا میکنه ، به وای فای هم وصله ولی این خطا (ارور) رو میده Failed to download cells
GPS روشنه لوکیشن رو هم پیدا میکنه ، به وای فای هم وصله ولی این خطا (ارور) رو میده Failed to download cells
با دانلود سلسولی خود گوشی مشکل داره... ببین جزیره ایرانسل اصلاً می تونی فعال کنی؟ چون اون هم از انتقال سلولی استفاده می کنه اگر غیرفعال هست اول
ستاره135ستاره1مربع بزن
بعد ستاره 135ستاره0مربع
ببین اصلاً بهت نشون میده میزان تخفیف رو
mojtaba182003
24-08-2014, 21:13
بهترین راه سرچ دستی شبکه هست ولی تا به حال از یزد خبری نبود
شما یه سرچ انجام بده ببین MTN IRANCELL 3G پیدا می کنه یا نه
دستی زدم ۳ تا پیدا میکنه ایرانسل ۲ جی
همراه. ۲ جی
رایتل ۲جی
دستی زدم ۳ تا پیدا میکنه ایرانسل ۲ جی
همراه. ۲ جی
رایتل ۲جی
پس راه اندازی نشده هنوز
مشهد- بولوار فلاحی ، سرعت آپلود خیلی کم هست
مشهد- بولوار فلاحی ، سرعت آپلود خیلی کم هست
چند خط آنتن داری؟
arash59b
24-08-2014, 21:33
بالاخره بعد از زیرو رو کردن و نصب اکثر اپ های اپل استور یه برنامه جواب داد
منم یه هفتهای هست این اپ روبرای ایفون نصب کردم ولی هیچ جا و باهیچ تنظیماتی چیزی پیدا نکرد ولی خداییش موقعیت یابی خیلی قویی داره
and-roid2
24-08-2014, 21:40
اسم برنامش چی هست؟
منم یه هفتهای هست این اپ روبرای ایفون نصب کردم ولی هیچ جا و باهیچ تنظیماتی چیزی پیدا نکرد ولی خداییش موقعیت یابی خیلی قویی داره
این اسمش چیه؟
arash59b
24-08-2014, 21:50
اسم برنامش چی هست؟
این اسمش چیه؟
Find Tower
اطلاعاتی که میده خوبه ولی اگه بشه ورژن اصلیش و کرک رو پیدا کرد تمام اطلاعات و دل وروده دکل رو نشون میده
قدرت اش در جستجوی دکل هم بیشتر میشه
Armin.Computer
24-08-2014, 21:58
Find Tower برای آندروید هست؟؟؟؟
+
تازه با open signal رفتم تو شهر و حتی تو جاده هم رفتم
یه دکل پیدا کرد که فکر کنم اونم اشتباه پیدا کرد
arash59b
24-08-2014, 22:02
+
اپن سیگنال همه دکل های نسل دو و رایتل رو پیدا میکنه ولی مهم نسل سه ایرانسل و همراه اول هست که نمی تونه
paradisepersian
24-08-2014, 22:04
+
Find Tower
برای ios هست
Armin.Computer
24-08-2014, 22:06
اپن سیگنال همه دکل های نسل دو و رایتل رو پیدا میکنه ولی مهم نسل سه ایرانسل و همراه اول هست که نمی تونه
جالب این هست که من دنبال دکل های نسل 2 ایرانسل بودم
همین الان بالاخره بعد از مدت ها انتظار سیگنال 3G ایرانسل در مشهد محدوده بلوار فردوسی ثمانه یافت شد!! منتها قدرت کم (-99 dbm) و دو نهایت سه خط آنتن بیشتر نیست! اون هم دم پنجره.
در ضمن با توجه به مشاهدات احتمال میدم آنتن تجهیز شده در محدوده بلوار جانباز باشه.
این هم تست سرعت که با توجه به قدرت سیگنال معقول به نظر میاد!!!
arash59b
24-08-2014, 22:08
جالب این هست که من دنبال دکل های نسل 2 ایرانسل بودم
اطلاعات دکل رو نشون نمیده فقط بصورت نقاط محلشون رو میده
mohammad.asghari
24-08-2014, 22:10
همین الان بالاخره بعد از مدت ها انتظار سیگنال 3G ایرانسل در مشهد محدوده بلوار فردوسی ثمانه یافت شد!! منتها قدرت کم (-99 dbm) و دو نهایت سه خط آنتن بیشتر نیست! اون هم دم پنجره.
در ضمن با توجه به مشاهدات احتمال میدم آنتن تجهیز شده در محدوده بلوار جانباز باشه.
این هم تست سرعت که با توجه به قدرت سیگنال معقول به نظر میاد!!!
من امروز دقیقا زیر پل بودم ولی چیزی دریافت نکردم چرا!؟تست سرعت ـم که نذاشتی بردار :n02:
mohammad.asghari
24-08-2014, 22:12
در حال حاظر چه برنامه رو برای اندروید معرفی میکنید که دکل 3g ایرانسل رو هم پیدا کنه؟
fanoostalaei
24-08-2014, 22:17
در حال حاظر چه برنامه رو برای اندروید معرفی میکنید که دکل 3g ایرانسل رو هم پیدا کنه؟
والا من انقدر برنامه رو گوشی نصب کردم که بدبخت پوکیده
ولی این 3 تا نرم افزار فعلا روی اندروید برای من خوب جواب داده
اولیش که همون signal finder هستش
دومس : cell map
سومی : crowd mobile
چهارمی : coverage map
پنجمی: signal strength
بقیه در پیت بودن
من امروز دقیقا زیر پل بودم ولی چیزی دریافت نکردم چرا!؟تست سرعت ـم که نذاشتی بردار :n02:
یعنی چی نذاشتم؟!! عکسش نیومده برای شما؟!
در ضمن برای دریافت نکردن هم باید بگم که تو محدوده بلوار فردوسی تا تست آخر که امروز ظهر میشه خیلی سیگنال ضعیفه به طوریکه گوشی خودکار پیدا نمیکنه و حتما باید روی حالت دستی و فقط 3G دریافت کنید.
network signal info ترجیحا نسخه pro
به نظر من بهترین برنامه برای پیدا کردن bts که بهش وصلی
توی برنامه اول روی قسمت تب mobile برو بعد اون بالا یه لوگو نقشه هست اونو بزن یه صفحه باز میشه که روی نقشه گوگل بهت نشون میده و
اگه gps گوشیتم روشن باشه فاصله دقیقت تا bts هم به متر مشخص میکنه
mohammad.asghari
24-08-2014, 22:35
یعنی چی نذاشتم؟!! عکسش نیومده برای شما؟!
در ضمن برای دریافت نکردن هم باید بگم که تو محدوده بلوار فردوسی تا تست آخر که امروز ظهر میشه خیلی سیگنال ضعیفه به طوریکه گوشی خودکار پیدا نمیکنه و حتما باید روی حالت دستی و فقط 3G دریافت کنید.
نه عکس دیده نمیشه من امروز حدود ساعتای 5 عصر به صورت دستی دنبال گشتم و فقط گذاشتم رو حالت 3g ولی هیچی آنتن نداشت و فقط هم تماس های اضطراری در دسترس بود.شما دقیقا از کجا سیگنال رو دریافت کردی میشه دقیقا بگی؟
من از اول ثمانه تا 4 راه خیام داشتم سیگنالو ولی خیلی ضعیف...
mohammad.asghari
24-08-2014, 22:38
signal finder رو نصب کردم چطوری دکل های 3g رو پیدا کنم؟؟
دوست عزیزی که میگی network signal info نصب کن من دکلی که بهش وصلم 3g نداره میخوام دکل های که 3g داره رو پیدا کنه
همه این برنامه های گفتی فقط دکل را نشون میده دیگه؟نمیشه دکل را تغییر داد.درسته؟
saeeddeeas
24-08-2014, 22:46
من نصب کردم فقط دکلی که بهش وصلی نشون میده که اینجوری جالب نیس،باید همه دکلای اطراف رو نشون بده
signal finder رو نصب کردم چطوری دکل های 3g رو پیدا کنم؟؟
دوست عزیزی که میگی network signal info نصب کن من دکلی که بهش وصلم 3g نداره میخوام دکل های که 3g داره رو پیدا کنه
اون قابلیت رو نداره فقط میتونی گوشیتو رو حالت 3g بزاری اگه سیگنال دریافت کنی مکان bts رو رو نقشه نشون میده
arash59b
24-08-2014, 22:51
همه این برنامه های گفتی فقط دکل را نشون میده دیگه؟نمیشه دکل را تغییر داد.درسته؟
من نصب کردم فقط دکلی که بهش وصلی نشون میده که اینجوری جالب نیس،باید همه دکلای اطراف رو نشون بده
همه دکل های اطراف رو نشون میده ولی نمیشه بینشون سوییچ کرد
mohammad_87
24-08-2014, 22:52
خب دکل های اطراف رو ه همون open signal نشون میده روی نقشه
البته ایرانسل رو فقط 2g نشون میده و 3g فقط رایتل داره
-------------
ممکنه دکلی از ایرانسل باشه که 2g نداشته باشه و فقط امکانات 3g نصب شده باشه؟
دوستان کسی تو تهران هست که سیگنال 4G گرفته باشه؟
اگه گرفتید کدوم سمت تهران هستید؟
روی چه فرکانسی 4G لانچ شده؟
اساتید گوشی من روی 4G این دوتا فرکانس رو تو مشخصاتش نوشته ..
LTE 1800 / 2600
سیگنال 4G ایرانسل دریافت میکنه؟
mohammad.asghari
24-08-2014, 23:17
اون قابلیت رو نداره فقط میتونی گوشیتو رو حالت 3g بزاری اگه سیگنال دریافت کنی مکان bts رو رو نقشه نشون میده
شما لطف میکنی تست کنی و مکان دقیق دکل رو بگی؟
arash59b
24-08-2014, 23:26
اساتید گوشی من روی 4G این دوتا فرکانس رو تو مشخصاتش نوشته ..
LTE 1800 / 2600
سیگنال 4G ایرانسل دریافت میکنه؟
بله احتمالا میتونید
saeeddeeas
24-08-2014, 23:51
داداش واسه من فقط دکلی که وصله نشون داد در عوض اوپن سیگنال عالیه چند صفحه پیش عکسشو گذاشتم دقیق جای انتن نشون داد
binaafarin
24-08-2014, 23:53
سرعت تری جی و فور حجی فرق میکنه
یکی ار دوستام میگفت شب از ساعت 12:30 گزینه اچ براش فعال شده سرعتش رفته روی 500-600
بعد ساعت 2 نیمه شب h+شده سرعتش رفته روی 1.2 مگ
البته درحال تسته الان این اچ و اچ پلاس دقیقا تری جی و4جیه؟
arash59b
24-08-2014, 23:59
داداش واسه من فقط دکلی که وصله نشون داد در عوض اوپن سیگنال عالیه چند صفحه پیش عکسشو گذاشتم دقیق جای انتن نشون داد
خوب احتمالا تو منطقه شما فقط یک دکل وجود داشته برای منی که مثلا چندتا دکل رایتل نشون میده از کجا بدونم بکدومش وصلم؟
شما لطف میکنی تست کنی و مکان دقیق دکل رو بگی؟
چی رو تست کنم؟ مکان دقیق دکلی که شما بهش وصلی؟:n02:
mohammad.asghari
25-08-2014, 00:02
چی رو تست کنم؟ مکان دقیق دکلی که شما بهش وصلی؟:n02:
نه،مگه شما نمیگی 3g رو دریافت میکنی از پنجره خونتون:n02:این نرم افزار رو تست کنن ببین دکل 3g رو دقیقا کدوم خیابان آدرس میده همین الان بگو بی زحمت:n02:
نه،مگه شما نمیگی 3g رو دریافت میکنی از پنجره خونتون:n02:این نرم افزار رو تست کنن ببین دکل 3g رو دقیقا کدوم خیابان آدرس میده همین الان بگو بی زحمت:n02:
خوب من دریافت میکنم ولی نه از پنجره خونمون و توی نقشه هم بهم نشون میده چقدر با دکل فاصله دارم ...خوب چه ارتباطی به مکان بی تی اس شما داره ؟:n13:
mohammad.asghari
25-08-2014, 00:08
خوب من دریافت میکنم ولی نه از پنجره خونمون و توی نقشه هم بهم نشون میده چقدر با دکل فاصله دارم ...خوب چه ارتباطی به مکان بی تی اس شما داره ؟:n13:
عزیزم چرا متوجه نمیشی:n02:شما لطف کن بعد اینکه دکل 3g رو شناسایی کرد یه اسکرین شات بگیر بذار اینجا منم خونمون مهدی هست ولی نمیتونم سیگنال رو دریافت کنم،میخوام ببینم دکل 3g دقیقا کجاست تا استفاده کنم:n02:
عزیزم چرا متوجه نمیشی:n02:شما لطف کن بعد اینکه دکل 3g رو شناسایی کرد یه اسکرین شات بگیر بذار اینجا منم خونمون مهدی هست ولی نمیتونم سیگنال رو دریافت کنم،میخوام ببینم دکل 3g دقیقا کجاست تا استفاده کنم:n02:
من تهرانم شما مشهدی دوست عزیز فکر نکنم برد سیگنال دکلی که من بهش وصلمو بتونی بگیری:n02: غصه نخور ایشالا 3G برای شما هم راه اندازی میشه
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره:n02:
saeeddeeas
25-08-2014, 00:16
خوب احتمالا تو منطقه شما فقط یک دکل وجود داشته برای منی که مثلا چندتا دکل رایتل نشون میده از کجا بدونم بکدومش وصلم؟
نه خودم میدونم دکلا کجا هستن ولی اون برامه فقط اونی که وصل بود نشون داد
پست منو دیدین؟
چند صفحه پیش پست من بود با اپن سیگنال علاوه بر همه دکل ها اونی که بهش وصلم رو با یه خط ابی نشون میده
شاید برای ios این قابلیت نداره
mohammad.asghari
25-08-2014, 00:20
متاسفانه شما رو اشتباهی گرفته بودم!:n16:از دوست عزیزم با نام کاربری aghn میخوام این نرم افزار signal finder رو نصب کنه و بگه محل دقیق دکل 3g ایرانسل در محدوده ـی بلوار فردوسی کجاست خیلی ممنون پیشاپیس(البته قبلش فقط رو حالت 3g بذاره تا فقط آنتن 3g که بهش وصله رو بگه)
mohammad_87
25-08-2014, 00:41
من تهرانم شما مشهدی دوست عزیز فکر نکنم برد سیگنال دکلی که من بهش وصلمو بتونی بگیری:n02: غصه نخور ایشالا 3G برای شما هم راه اندازی میشه
دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره:n02:
شما کجای تهران گرفتی؟
hamedpc007
25-08-2014, 01:44
توی همدان هم چند روزی هست که فعال شده.برام sms از چند روز پیش میومد.دیگه امشب گفتم یه بسته 1 روزه 1000 تومانی بگیرم ببینم چطوریاست . با اینکه سیگنالم زیاد جالب نیست ولی سرع دانلود عالیه :n20:البته بگم بعضی وقتا تا 700 هم میرفت ولی بیشتر حول و حوش 400-500 بود که خیلی عالیه :) ساعت 2.5 بامداد . امیدوارم تعرفه ها و سرعتش حداقل همین طور بمونه ( نمیگم بهتر بشه:n02: )
قراره تو هفته دولت مجوز اصلی به ایرانسل داده بشه، و محدودیت سرعت شرط اصلی اعطای مجوز هست!
تهران. سه راه افسریه. خ خاوران
....
لینک جزئیات پوشش و سرعت اینترنت ایرانسل در سایت نرم افزار open signal:
arman4459
25-08-2014, 07:16
اینم تست یکی از دوستان در خیابان پیروزی تهران
خیلی عالیه اگر همیشه اینطور باشه که بعید میدونم
and-roid2
25-08-2014, 07:35
از لحاظ پینگی وضعیتش خیلی خوبه:
وضعیت سیگنال : -85 DB
امیدوارم خرابش نکنن/
mahmodcomputer92
25-08-2014, 08:14
حجاب؟قاسم آباد یا نه؟دقیق میگی کجا هس؟
حجاب - دقیقا میدان حجاب بود
Mr.World.Wide
25-08-2014, 09:07
خب من الان از کجا بفهمم کدوم این دکل ها 3g هستش؟؟؟
آخه تو قم همه جا نت 3g هست ولی تو محل کارم لامصب باز علامت E میاد
fanoostalaei
25-08-2014, 09:17
خب من الان از کجا بفهمم کدوم این دکل ها 3g هستش؟؟؟
آخه تو قم همه جا نت 3g هست ولی تو محل کارم لامصب باز علامت E میاد
شما گوشی رو تنظیم کن روی wcdma only هر وقت آنتن اومد رنگ دکل رو تو نرم افزار سبز نشون میده که شما بهش وصلی و اینجوری میتونی محلش رو بفمی
در ضمن از قسمت coverage گوشی بذار روی cell towers only
saeeddeeas
25-08-2014, 09:21
ای بابا پس محل ما کی میاد
خوب دوستان مشهدی که می گفتن دکل های 3g ایرانسل در مشهد کجاست یکی رو به احتمال زیاد پیدا کردم دوستان عکس رو نگاه کنین ببینین ماله ایرانسله یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
,جای دکل هم قاسم اباد استاد یوسفی 2 رویروی فروشگاه شهرداری
fanoostalaei
25-08-2014, 09:32
درسته این مال ایرانسله که هم نسل2 و هم نسل3 و هم روش وایمکس سوار هستن
ولی لطف کنید عکس ها رو داخل اسپویلر قرار بدید ممنون میشم
درسته این مال ایرانسل هستش
ولی لطف کنید عکس ها رو داخل اسپویلر قرار بدید ممنون میشم
والا بلد نیستم تلاش کردم نشد:n01:
Armin.Computer
25-08-2014, 10:28
ظاهرا هنوز هم خبر خاصی از ایرانسل نیومده
به نظر شما در حال پوشش دهی هست؟
Arsenal2012
25-08-2014, 11:12
دو روز پیش که محل ما وصل شد سرعت دانلود ۸۰۰ بود ولی الان ۴۰ شده واقعا این سرعت افتضاحه واسه تری جی
دوستان اون علامت بالا دو روز پیش اچ پلاس بود ولی الان شده اچ علتش چیه؟ با دکل هم تقریبا ۱۰۰ متر فاصله داریم
این سرعت دانلود همین الان:
اینم مشخصات همین الان هست که اینجا زده HSPA+ ولی اون بالا علامت پلاس نمیاد!! در صورتی که دو روز پیش با همین مشخصات پلاس اون بالا هم میومد?? آیا علت اینکه الان سرعت نسبت به دو روز پیش کم شده همین پلاس اون بالاس چقدر تو سرعت تاثیر داره ???
arash59b
25-08-2014, 11:15
پوشش دهی که که تا ماه ها ادامه خواهد داشت ولی معلوم نیست چرا مجوز رسمی شروع بکار رو بهش نمی دن. احتمالا زیاد تو هفته دولت یه خبری بشه
milad_zbzz
25-08-2014, 11:46
مجوز رسمی ارائه خدمات نسلهای سه و بالاتر فردا در برنامهای با حضور وزیر ارتباطات به اپراتور دوم ارتباطی کشور اعطاء خواهد شد.
Armin.Computer
25-08-2014, 11:54
مجوز رسمی ارائه خدمات نسلهای سه و بالاتر فردا در برنامهای با حضور وزیر ارتباطات به اپراتور دوم ارتباطی کشور اعطاء خواهد شد.
یعنی هنوز مجوز رسمی داده نشده؟!
Armin.Computer
25-08-2014, 11:55
milad_zbzz
25-08-2014, 11:59
نه هنوز آزمایشیه از فردا رسمی میشه و ظاهرا همراه اول هنوز شرایط برقراری رومینگ با ایرانسل رو در تمام نقاط ایران قبول نکرده و فعلا به 4 استان بسنده کرده که فعلا انگار واسه همین درگیرن و فعلا بهش مجوز نمیدن.
امروز صبح هم اومده بودن دکل ایرانسل روبروی کوچمون رو داشتن درست میکردن از اون مهندس ناظرشون پرسیدم کی همه جا 3g میشه؟ گفت فکر نکن که تا مجوز بدن همه جا ok میشه. چون زمانبره و حدودا تا مهر 90 درصد مناطق رو پوشش میدیم. گفتم چرا انقدر دیر؟ گفت بعضی از bts ها خیلی قدیمیه و زیرساختش مشکل داره که باید قطعات به دستمون برسه و یه روندی رو طی کنه !!!
Armin.Computer
25-08-2014, 12:04
نه هنوز آزمایشیه از فردا رسمی میشه و ظاهرا همراه اول هنوز شرایط برقراری رومینگ با ایرانسل رو در تمام نقاط ایران قبول نکرده و فعلا به 4 استان بسنده کرده که فعلا انگار واسه همین درگیرن و فعلا بهش مجوز نمیدن.
امروز صبح هم اومده بودن دکل ایرانسل روبروی کوچمون رو داشتن درست میکردن از اون مهندس ناظرشون پرسیدم کی همه جا 3g میشه؟ گفت فکر نکن که تا مجوز بدن همه جا ok میشه. چون زمانبره و حدودا تا مهر 90 درصد مناطق رو پوشش میدیم. گفتم چرا انقدر دیر؟ گفت بعضی از bts ها خیلی قدیمیه و زیرساختش مشکل داره که باید قطعات به دستمون برسه و یه روندی رو طی کنه !!!
تا مهر 90 درصد BTS های خود ایرانسل ؟؟؟؟؟؟
یعنی با جاده ؟!!!!
milad_zbzz
25-08-2014, 12:05
تا مهر 90 درصد BTS های خود ایرانسل ؟؟؟؟؟؟
یعنی با جاده ؟!!!!
منظورش BTS های ایرانسل بود.
نه جاده رو من نپرسیدم تهرانو پرسیدم گفت تا مهر
mohammad.asghari
25-08-2014, 12:09
حجاب - دقیقا میدان حجاب بود
لطف میکنی با این نرم افزار signal finder محل دقیق دکل 3g رو مشخص کنی و عکسش رو بذاری؟
mohammad.asghari
25-08-2014, 12:13
این نرم افزار signal finder چرا باید بذاریم رو حالت cell؟
ورود رسمی ایرانسل به نسل 3/همراه اول همچنان در حال مذاکره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeeddeeas
25-08-2014, 12:40
واقعا تاسف امروز بچه ها بندرعباس بچه ها تست گرفتن با H+ سرعتشش 50 بود!!!!!!!!
:n21:
ظاهرا اینم مثل قضیه EDGE هستش یه جا سرعت خوب میدن یه جا هم داغون
fanoostalaei
25-08-2014, 13:10
واقعا تاسف امروز بچه ها بندرعباس بچه ها تست گرفتن با H+ سرعتشش 50 بود!!!!!!!!
ظاهرا اینم مثل قضیه EDGE هستش یه جا سرعت خوب میدن یه جا هم داغون
انتن دهیش در چه حدی بود؟؟
saeeddeeas
25-08-2014, 13:13
انتن دهیش در چه حدی بود؟؟
انتن فول توی خیابون کنار دکل،کل شهر همین سرعت بود که نمیشه بگیم یه انتن مشکل داره،کلا اینجا همیشه همینه اه اه صد سال سیاه نمیخوام اینجوری اصن نیاد واسمون:n02::n21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%88%D8%A7%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D9%88-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D9%84.aspx
بچه ها این 2تا خبر چیز های جالبی گفته
به نظر میرسه وزارتخونه داره فشار میاره روی اپراتور ها تا کیفیتش رو بالا ببرن با توجه به اینکه همراه اول افتاده دست س.پ که خودتون میدونید افتاده نمیخواد افزایش سرعت و پوشش باند پهن رو بپذیره
T_L_O_T_D
25-08-2014, 13:17
کرمان که خبری نیست ! network سرچ هم می زتم فقط 2g داره
تهران میدان ولی عصر هم اکنون
اینقدر سرعت پایینه که نمیشه Test گرفت.
SONY XPERIA Z2
binaafarin
25-08-2014, 14:23
انتن فول توی خیابون کنار دکل،کل شهر همین سرعت بود که نمیشه بگیم یه انتن مشکل داره،کلا اینجا همیشه همینه اه اه صد سال سیاه نمیخوام اینجوری اصن نیاد واسمون:n02::n21:
سعید
منم بندرعباسم
یکی از دوستام از شهرک ولی عصر تست گرفته بود
میگفت چند شب پیش ساعت 12:30 شب رو گوشی زده hسرعتش شده 500-600کیلو بایت
حدودای ساعت 2 شده h+ سرعتش شده 1.2 مگ
از صفحه گوشیشم عکس گرفته بود درحال دانلود
saeeddeeas
25-08-2014, 14:27
سعید
منم بندرعباسم
یکی از دوستام از شهرک ولی عصر تست گرفته بود
میگفت چند شب پیش ساعت 12:30 شب رو گوشی زده hسرعتش شده 500-600کیلو بایت
حدودای ساعت 2 شده h+ سرعتش شده 1.2 مگ
از صفحه گوشیشم عکس گرفته بود درحال دانلود
بگو الان یه تست بگیره
اخه کل شهر سرعتش کم بود از مرکز شهر تا سورو سرعت50 بود
اون موقع تازه لانچ کرده بودن کسی استفاده نمیکرد لابد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اگه تا آخر مهر فقط پوشش تهران تکمیل بشه پس تا اسفندماه هم شهرای دیگه پوشش کلی نخواهند داشت :|
دوستان من جستجوی شبکه رو که میزنم همراه اول نسل سه رو پیدا میکنه ولی بهش متصل نمیشه؟
نحوه راهاندازی 3G در تلفن همراه + تعرفه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
binaafarin
25-08-2014, 14:44
سعید پ خ دادم ایدی یاهو داری بیا
دوستم الان خوابه نمیتونم زنگ یزنم
دوستان تفاوت اچ و اچ پلاس چیه؟چرا اچ پلاس بالاتره سرعتش؟
arash59b
25-08-2014, 15:01
سعید پ خ دادم ایدی یاهو داری بیا
دوستم الان خوابه نمیتونم زنگ یزنم
دوستان تفاوت اچ و اچ پلاس چیه؟چرا اچ پلاس بالاتره سرعتش؟
تفاوت در ورژن و تکنولوژی مختلف نسل سوم هست
قوانین تاپیک در پست دوم به روز شد
لطفا قوانین مربوط را رعایت فرمایید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash59b
25-08-2014, 15:04
دوستان من جستجوی شبکه رو که میزنم همراه اول نسل سه رو پیدا میکنه ولی بهش متصل نمیشه؟
اگه سیگنال خوبی داری تنظیمات gprs هم درسته پس احتمالا دیتا رو هنوز فعال نکردن
من طرفای جاده ساوه هستم سرعت از پنجاه کیلو تا دو مگ در طول شبانه روز متغیره بعضی وقتا هم اصلا قطع میشه جالبه اصلا ثبات نداره.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
mohammad.asghari
25-08-2014, 16:11
بالاخره آنتن 3g رو گرفتم تو جانباز 3 خطم گرفتم ولی هر کاری کردم دیتا وصل نشد و بعد 20-30 ثانیه دوباره آنتن رفت و فقط نوشت فقط تماس های اضطراری:n03:دارن مث اینکه یه کارایی میکنن:n02:
mahmodcomputer92
25-08-2014, 16:23
لطف میکنی با این نرم افزار signal finder محل دقیق دکل 3g رو مشخص کنی و عکسش رو بذاری؟
سلام
حرفی نیست دوست عزیز منم از اونجا گذری رد شدم
حالا اون مشکل نیست
مشکل اینه که با این نرم افزار دقیقا باید چکار کنم!!!
تا حالا کار نکردم
بگو عزیز جان دقیقا باید چکار کنم انجام بدم[emoji15]
بسته 1 مگ
رایتل هم به فکر افتاده انگار ! سرعت توی iidm تا 200 هم میره
3G ایرانسل هم با سه خط آنتن و روی H صفحه نمیتونه باز کنه چه برسه به تست
نحوه راهاندازی 3G در تلفن همراه + تعرفه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز شما نماینده ایرانسلی؟
رشت هم اوضاع خراب شده انگار!
من چند جا تست کردم حتیوصل هم نمی شد به 3g (درحالی که تا همین دیروز اون قسمت ها سرعت خوب هم داشتم!)
دوستان دیگه از رشت همین مشکل رو دارن؟؟
mohammad.asghari
25-08-2014, 16:36
سلام
حرفی نیست دوست عزیز منم از اونجا گذری رد شدم
حالا اون مشکل نیست
مشکل اینه که با این نرم افزار دقیقا باید چکار کنم!!!
تا حالا کار نکردم
بگو عزیز جان دقیقا باید چکار کنم انجام بدم[emoji15]
میری همونجا که 3g تونستی وصل بشی اینترنت رو وصل میکنی و همینطوری GPS رو بعد میری تو نرم افزار بعد 2-3 دقیقه دکل 3g که بهش وصل شدی رو میگه دقیقا کجا هست و یه عکس بذار اینجا ممنون:n16:
mahmodcomputer92
25-08-2014, 16:39
اوکی داداش
mohammad.asghari
25-08-2014, 16:43
یه اسکرین شات بگیر ازش ممنون:n16:
mazdak89
25-08-2014, 16:56
من چند جا تست کردم حتیوصل هم نمی شد به 3g (درحالی که تا همین دیروز اون قسمت ها سرعت خوب هم داشتم!)
خیر !!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما نماینده ایرانسلی؟
خیر
ما اینجا قصدمون اطلاع رسانی دقیق و جامع هست
saeeddeeas
25-08-2014, 17:19
بسته 1 مگ
رایتل روی چه بسته ای هستی؟
اعطای مجوز ارتقاء پروانه ایرانسل به نسل3 و بالاتر تا ساعاتی دیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسته 1 مگ
رایتل 10 مگ هم بده با این قیمتهای فضایی بازم مشتری نداره...
الان داره بسته 4گیگ 1مگ 30روزه رو میفروشه 40هزارتومن! در حالی بسته 5گیگ 30روزه ایرانسل هست 20 هزار تومن!
shahin1373
25-08-2014, 17:25
اره اقا دخانیات هم اینجوری شده تا دیروز H بود تا ظهر هم کلا 2g هم قطع بود بعدازظهر 2g شده و علامت E رو نشون میده
من طرفای جاده ساوه هستم سرعت از پنجاه کیلو تا دو مگ در طول شبانه روز متغیره بعضی وقتا هم اصلا قطع میشه جالبه اصلا ثبات نداره
دقيقا منم همين وضعيت رو دارم، تقريبا بي ثبات هست
تنها دليلشم بنظرم سيگنال ضعيف هست كه نوسان زيادي به همراه داره
چون بعضي وقتا 3G كلا قطع ميشه ميره رو edge و دوباره ميره رو 3G
اما وقتي كه با سيگنال خوب وصل ميشم تا 1مگابايت برثانيه هم دانلود كردم ولي سرعت دانلود معمولا حدود 700 - 600 كيلوبايت هست
يه نكته هم كه جالبه اينه كه روزا وضعيت خيلي خرابه، ولي شبا هم كيفيت سيگنال بهتره هم اينكه كمتر رو edge سوئيچ ميشه
mcuteangel
25-08-2014, 17:37
دقيقا منم همين وضعيت رو دارم، تقريبا بي ثبات هست
تنها دليلشم بنظرم سيگنال ضعيف هست كه نوسان زيادي به همراه داره
چون بعضي وقتا 3G كلا قطع ميشه ميره رو edge و دوباره ميره رو 3G
اما وقتي كه با سيگنال خوب وصل ميشم تا 1مگابايت برثانيه هم دانلود كردم ولي سرعت دانلود معمولا حدود 700 - 600 كيلوبايت هست
يه نكته هم كه جالبه اينه كه روزا وضعيت خيلي خرابه، ولي شبا هم كيفيت سيگنال بهتره هم اينكه كمتر رو edge سوئيچ ميشه
همون خوشبحالتون که حداقل همون سرعتم دارین، ما که حتی تو خوابمونم نمی بینیم چی بگیم دیگه [emoji52]
تا می تونید از همین کمش هم استفاده کنید، راستی زیاد نگران نباشید، واسه تست تجهیزات باید برد و میزان پوشش رو بررسی کنن واسه همین قطع و وصلی زیاده، ضمنا تمام bts های اطرافتون تری جی نیست و ممکنه اون bts که بهش وصلید چندین کیلومتر باهتون فاصله داشته باشه، اینجور که معلومه شرکت ایرانسل واسه تک تک bts هایی که ارتقا میده باید از سازمان ارتباطات رادیویی مجوز بگیره واسه همین روند گسترش پوشش کند صورت می گیره و در صورت اعطای مجوز قطعی می تونن بدون هیچ نگرانی کارشون رو پیش ببرن چون اون موقع باید در کمترین زمان ممکن به تعهدات پوششی خودشون عمل کنن
اگر ثبات داشت که تا حالا صد بار نرخ جدید اعلام کرده بود
همین که گفتن فعلا باهمون تعرفه قبلیه
تا ته ماجرا رو رفتم من فکر میکنم هم ایرانسل هم همراه اول دو سه ماهی طول میکشه تا کاملا راه بیافتن.
.:Bardia:.
25-08-2014, 17:41
خیر !!!!!!!!!!!!
برای من وصل میشه ولی آنتن دهی ضعیفی داره ؛ سرعت هم با EDGE فرق نداره .
hessam_sz
25-08-2014, 17:46
از روزی که ایرانسل وارد بحث 3g شده تو مشهد کلا قطع شده اینترنتش و حتی من 4 روزه دیگه از EDGE هم نمیتونم استفاده کنم.بچه های مشهد اگه کسی هست بگید ببینم شماهم همین مشکل رو دارید یا نه؟
البته زیاد ذوق زده نشید مطمئن باشید اوایل تا یه مدت اینترنت بالای ۱۰۰ کیلو بر ثانیه تحویل ملت میدن تا تبلیغ بشه ملت بیان سمت نسل سه بعد یواش یواش که تعداد مشترک ها که زیاد شد سرعت رو میارن بین ۳۰ تا ۵۰ :n02:
یعنی سرعت بالای ۵۰ میشه رویا :n09:
مگه فراموش کردید این جمله رو که میگه افزایش سرعت مساویه با فساد مضاعف :n10::n10::n10:
رایتل رشت 128 کیلوبیت
لطفا قوانین تاپیک رعایت کنید...
صفحه اول تاپیک هم حتماً مطالعه کیند
mohammad.asghari
25-08-2014, 18:07
از روزی که ایرانسل وارد بحث 3g شده تو مشهد کلا قطع شده اینترنتش و حتی من 4 روزه دیگه از EDGE هم نمیتونم استفاده کنم.بچه های مشهد اگه کسی هست بگید ببینم شماهم همین مشکل رو دارید یا نه؟
من 2،3 بار تست کردم 3g وصل نشد ولی edge وصل شد
بی شعورا به جای اینکه مشهدو سریع راه بندازن رفتن کرج و قم
همینو بگو شهر به این بزرگی رو ول کردن رفتن دنبال کوچکترا!
دور نمایی از انترنت موبایل در کشور :n02:
1G 0 K/S
2G 20 K/S
3G 50 K/S
4G 70 K/S
LTE 90 K/S
من تنها دلیلی که منتظر 3g هستم.بازی کردن انلاین هست.چون به خاطر مشکلات خط تلفن نمیتونم ای دی اس ال بگیرم .و وایمکس مبین نت هم که دارم پینگش اشغاله با اینکه 2 مگ دارم.
تنها امید باقی مونده من همینه.به همین راضیم که 10 شب به بعد پینگ زیر 100 یا همین حدود ها داشته باشه.
به نظرتون پینگش این ثبات را خواهد داشت؟
من تنها دلیلی که منتظر 3g هستم.بازی کردن انلاین هست.چون به خاطر مشکلات خط تلفن نمیتونم ای دی اس ال بگیرم .و وایمکس مبین نت هم که دارم پینگش اشغاله با اینکه 2 مگ دارم.تنها امید باقی مونده من همینه.به همین راضیم که 10 شب به بعد پینگ زیر 100 یا همین حدود ها داشته باشه.به نظرتون پینگش این ثبات را خواهد داشت؟
mohsen0000000000
25-08-2014, 18:18
دور نمایی از انترنت موبایل در کشور :n02:
1G 0 K/S
2G 20 K/S
3G 50 K/S
4G 70 K/S
LTE 90 K/S
سرعت اینترنت 2g ما به 8 نمیرسه
Armin.Computer
25-08-2014, 18:22
اعطای مجوز ارتقاء پروانه ایرانسل به نسل3 و بالاتر تا ساعاتی دیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمال داره که بعد از مجوز قیمت ها رو اعلام کنه و نقاط تحت پوشش رو بزنه
سرعت اینترنت 2g ما به 8 نمیرسه
درسته منم تا حالا نشده سرعتم بالای ۱۰ یا ۱۵ بره در کل شده نصفه شبا بره رو ۲۰
انترنت است دیگر بعضی مواقع دلش میخواهد برود رو ۲۰
جایی نیست بشه اعلام کرد تو محله ما هنوز وضعیت خراب تو خونه اصلا انتن نیست و بیرون تا چند کیلومتری به زور انتن میده 1 پر کنه :n28:
mehr1362
25-08-2014, 18:33
همه اینارو خوندم میدونم جو گیر هم نیستم!!!
و از اون دسته شتر هایی هم که میگی نیستم!!!
کلا برا من هیچوقت تو هیچ اینترنتی محدودیتی وجود نداره!!
شما به فکر خودت باش که فردا سرعتت میاد میشه ۲۰ کیلو!!!
واقعا که حرف حساب جواب نداره !!!
من شرمندتم داداش :دی
سلام
دوست عزیزم ، من منظورم از این جمله شما نبودی ، من کلی برای همه میگم که جوگیر نشید ، در جمله هم جمع بستم گفتم نشید و نه نشو !
من از همین 128 وایمکس که سرعتش از 15 رد نمیشه سرعت 170 میگیرم ( به لطف ه ک اینترنت ماه+واره ای )
و اگر بتونم تعرفم رو به 256 تغییر بدم میتونم تا 400 سرعت بگیرم از ماه+واره
اگر بتونم تعرفم رو 256 کنم با گرفتن یکماه اینترنت نامحدود 256 میتونم در یکماه 600 تا 700 گیگابایت دانلود کنم !
برای من اینترنت از روز اول خیلی محدودیت ها داشته و همین محدودیت ها باعث شده برم دنبال روش های دیگه!
من فکر نمیکنم مردم هیچ کشوری مثل ایران ، راه دور زدن چیلترینگ رو بلد باشن ! این محدودیت بوده که مردم ما رو زرنگ کرده !
احتمال داره که بعد از مجوز قیمت ها رو اعلام کنه و نقاط تحت پوشش رو بزنه
بله احتمالش زیاده... باید فردا دید..
بله احتمالش زیاده... باید فردا دید..
من که فکر نمیکنم به این زودیا قیمت بدن چون هنوز شبکه هاشون رو هواست
یه جا هست
یه جا نیست
در ضمن اونجایی هم که هست هی بین ۲G و ۳G سوییچ میشه اصلا خر تو خره
اول باید نظم بدن.
NaughtyCat
25-08-2014, 18:55
من تنها دلیلی که منتظر 3g هستم.بازی کردن انلاین هست.چون به خاطر مشکلات خط تلفن نمیتونم ای دی اس ال بگیرم .و وایمکس مبین نت هم که دارم پینگش اشغاله با اینکه 2 مگ دارم.
تنها امید باقی مونده من همینه.به همین راضیم که 10 شب به بعد پینگ زیر 100 یا همین حدود ها داشته باشه.
به نظرتون پینگش این ثبات را خواهد داشت؟
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی روی پینگ 3G زیاد نمیشه حساب کرد. روی LTE هست که پینگ خیلی خوب میشه. البته تا زمانی که پوشش 3G تکمیل نشده و سیگنالها ضعیفن نمیشه چیزی گفت ولی با سابقه خراب پینگ تو ایران از الانم میشه حدس زد اوضاع چطور باشه.
اینم میانگین پینگ کانکشن های مختلف از OpenSignal:
من خودم روی ADSL قطعی های پی در پی دارم. 3G برای یه سری کارها که کانکشن با ثبات و بدون قطعی میخواد میتونه خیلی مفید باشه. حالا چه بهتر که پینگش هم خوب باشه.
رایتل 10 مگ هم بده با این قیمتهای فضایی بازم مشتری نداره...
الان داره بسته 4گیگ 1مگ 30روزه رو میفروشه 40هزارتومن! در حالی بسته 5گیگ 30روزه ایرانسل هست 20 هزار تومن!
درسته ولی شرط هست که ایرانسل با چه کیفیتی بده !! اینجا که من خبری از کیفیت توش نمیبینم سایتم باز نمیکنه
در جواب دوستمونم بسته 1 مگ 2 گیگ هست
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی روی پینگ 3G زیاد نمیشه حساب کرد. روی LTE هست که پینگ خیلی خوب میشه. البته تا زمانی که پوشش 3G تکمیل نشده و سیگنالها ضعیفن نمیشه چیزی گفت ولی با سابقه خراب پینگ تو ایران از الانم میشه حدس زد اوضاع چطور باشه.
اینم میانگین پینگ کانکشن های مختلف از OpenSignal:
من خودم روی ADSL قطعی های پی در پی دارم. 3G برای یه سری کارها که کانکشن با ثبات و بدون قطعی میخواد میتونه خیلی مفید باشه. حالا چه بهتر که پینگش هم خوب باشه.
4G هم پینگ خوبی میده چون بستر ارتباطی شبکه روی فیبر نوری هست شهرهایی که مخابرات این بستر برای ایرانسل فراهم کرده مثل تبریز کاربرها هم هیچ مشکلی در پینگ سرویس ندارند.
ahwazp30
25-08-2014, 19:01
من فکر میکنم تا اخر شهریور پوشش رو کامل میکنن تا جایی که بتونن ، وبعد برای جشنواره پاییز قیمت ها و تعرفه ها رو بدن بیرون تا اون موقع بعید به نظر میرسه .
شیراز هم ایرانسل دکلها جدید زده نزدیک خونه ما هم یه دکل زده کلی هم تجهیزات روش نصب کرده اما هنوز ظاهرا راه اندازی نشده الان هم میدان ولیعصر و اطرافش آنتن 3G کاملا فول هست
Arsenal2012
25-08-2014, 19:28
من 2،3 بار تست کردم 3g وصل نشد ولی edge وصل شد
همینو بگو شهر به این بزرگی رو ول کردن رفتن دنبال کوچکترا!
سلام دوست من یه سوال از شما و اون یکی دوستم که گفتن کرج شهر کوچیکی هست دارم''
ملاک شما از بزرگ و کوچک بودن شهر چیه؟
جمعیت شهر یا مساحت شهر??
از نظر مساحت صد البته مشهد بزرگتر هست ولی آیا مساحت مهمتر هست یا جمعیت انسان ها که میخوان به اینترنت وصل بشن??
از نظر جمعیت طبق آخرین آمار که ماه قبل اعلام کردن جمعیت کرج دو میلیون و پانصد هزار نفر اعلام شد و بیشترین مهاجر پذیر
و فکر کنم مشهد هم تقریبا همین جمعیت رو داشته باشه
خیلی هم زود کرج وصل نشده محله ی ما ۱ شهریور وصل شد
و یه نکته رو هم در نظر بگیرید این دیر و زود نصب کردن تجهیزات مربوط به همون شهر و لایق بودن مدیران اون شهر مربوط میشه که پیگیری کنند واسه نصب تجهیزات
مثلا تبریز رو تقریبا ۱ ماهه بیشتر مناطق رو تحت پوشش داده
ولی کرج خیلی از منطقه ها هنوز تحت پوشش نیست
منم خیلی واسم عجیبه که هنوز مشهد و اصفهان با این همه جمعیت تحت پوشش کامل قرار نگرفته صد در صد مدیران اونجا خیلی پیگیری نمیکنند
منم امیدوارم خیلی سریع همه ی شهر ها و روستاها و جاده ها تحت پوشش سرتاسری قرار بگیره
mohammad.asghari
25-08-2014, 19:33
خوب جمعیت مشهد نزدیک 4 میلیون هست برادر کجا 2 میلیون پانصد نفر جمعیت نداره!این جمعینی که شما میگی 8 سال پیش مشهد داشته نه الان!یه بخشیش به لیاقت مدیران ربط داره بخشیش هم به خود ایرانسل
and-roid2
25-08-2014, 19:43
خوب جمعیت مشهد نزدیک 4 میلیون هست برادر کجا 2 میلیون پانصد نفر جمعیت نداره!این جمعینی که شما میگی 8 سال پیش مشهد داشته نه الان!یه بخشیش به لیاقت مدیران ربط داره بخشیش هم به خود ایرانسل
عزیز ملاک جمعیت شهر نیست...از نظر من ملاک ضریب نفوذ کاربران اون شهر هست....
شهر ما(قم) هم جزو شهر های پر نفوذ اینترنت هست.+ توی همین مناسبتها زائران زیادی به شهر ما میان
ولی منم تعجب میکنم شهری مثل مشهد تا الان چرا انقدر پیشرفتش کند بوده!
حالا جدای از اینا همه این دردسر ها زیر سر ملک جعفریان هست.:n02:
misam5526
25-08-2014, 19:48
دوست خوبم
صدالبته همه شما حق دارید در مورد لزوم زودتر تجهیز شدن شهرتون!
اما یه حقیقت تلخی رو هم در نظر داشته باشید (که صفحات قبل عزیزی اشاره کرد) :
پهنای باند اینترنت بین الملل ایران الان حدود 150 گیگابیت هست (تا پایان تابستان به 190 خواهد رسید)
تعداد دکل های BTS ایرانس در ایران بالای 15000 عددد هست! برای شهر تهارن به تنهایی بالای 2000
در محدوده هر BTS در شهرهای بزرگ بخاطر فشردگی جمعیت چند هزار نفر زندگی میکنه! پس برای حفظ کیفیت حتی در همین چند ماه پیش رو باید در ساعات پیک مصرف به هر دکل حداقل 20 مگابیت پهنای باند اختصاص پیدا کنه
خوب حالا چه نتیجه ای میگیرم؟
اگه برای شهرهای کرج و تهران باهم 2500 دکل فعال رو تا اول پاییز در نظر بگیریم ، فقط و فقط برای این دو شهر در ساعات پیک نیاز به پهنای باند 50 گیگابیتی (یک چهارم کل پهنای باند ایران در اون زمان) داره ایرانسل !! وگرنه اتفاقی که می افته اینه که اینجا پر میشه از فحش و ناسزا که این چه سرعتی؟؟ چرا افت سرعت داره و ...
اصلا فرض کنید تو یه بشکن زدن همه دکل های شهرهای ایران تجهیز شد.... خب با مشکل کمبود پهنای باند و این همه مشترک آماده به مصرف(!) چه می کنید؟!
عجله ایرانسل در این مقطع که پهنای باند کافی نداره این شرکت فقط به ضرر خودش تموم میشه و بس!
mohammad.asghari
25-08-2014, 19:51
عزیز ملاک جمعیت شهر نیست...از نظر من ملاک ضریب نفوذ کاربران اون شهر هست....
شهر ما(قم) هم جزو شهر های پر نفوذ اینترنت هست.+ توی همین مناسبتها زائران زیادی به شهر ما میان
مشهد اولین شهری بود که ایرانسل توش راه افتاد و از لحاظ فناوری اصلا عقب نیست نمیدونم چرا این سری 3g ایرانسل اینقدر دیر افتاده!
از لحاظ زائر هم سالی 20 میلیون آمار رسمی هستن میام مشهد که 3-4 برابر شهرهای دیگه هست
fanoostalaei
25-08-2014, 20:01
بابا چرا دارید الکی بحث میکنید ؟ به خدا تجهیز کردن این BTS ها به جمعیت بستگی نداره !! اصلا جمعیت چه 10 نفر چه 1 میلیارد
چه فایده ای داره وقتی که امکانات زیر ساختی برای تجهیز وجود نداشته باشه >>؟؟
وقتی که شما ها اکثرا میاید میپید که تو منطقه ما نسل 2 هم قطع شده میدونید معنیش چیه ؟ به نظرتون خودشون مرض دارن که نسل 2 رو هم قطع میکنن؟ نه خیر دوستان اینجور نیس!!
به علت فرسوده بودن تجهیزات و قابل ارتقا نبودن اکثر تجهیزات تو شهر های مختلف نیاز به آپگرید اساسی دکل ها هستش !! از این طرف هم که تجیز میشه مساله پهنای باند برای BTS ها پیش میاد که میثم جان عرض کرد !! فکر نکنید که همه اینا کار یکی دو روزه و به جمعیت یا مساحت و زائر برمیگرده !!
در مورد تجهیز بودن تبریز هم بگم که تبریز به علت قرار گرفتن تو ورودی اینترنت ایران از شمال غرب (باکو و ترکیه ) پهنای باندش به مراتب بیشتر از سایر شهر ها بوده !!! برای همین سرعتی که در اختیار کاربران قرار میگیره بیشتر بوده ( البته منظورم این نیس که چون نزدیکه همه پهنای باند مال ماس === همونطور که مینید مهدی هم تو قم پهنای باند برابر با من داره)
امیدوارم که قانع شده باشید
البته در کل من هم موافقم که هر مساله ای بوده باشه نباید این همه تاخیر تو تجهیز کردن شهر ها به وجود میومد :n12:
در ضمن اینم بگم که برای راه اندازی نسل 2 میشه با یه adsl چند مگابیتی هم اینترنت 2G پخش کرد !!(منظورم اینه که نسل پهنای باند به مراتب خیلی کمتری میخواد چون که نسل 2 همش میتونه نهایت کیفیتی که بده 45 کیلوبایت سرعت باشه نه 20 مگ) ولی آیا میشه با یه adsl اینترنت 3G پخش کرد ؟
mcuteangel
25-08-2014, 20:01
همه چیز به زیرساخت و مخابرات اون شهر بستگی داره، وقتی مخابرات مشهد حاضر نمیشه واسه منافع خودش پهنای باند بیشتری به ایرانسل بده، نتیجش همین میشه
masooumi
25-08-2014, 20:18
واقعا در مورد مشهد خیلی عجیبه اینقدر کند بودن...
واقعا که حرف حق رو زدی ، ما هر چی می کشیم از همین ملک جعفریان است.
3G ایرانسل در خیابان شیرازی (مشهد) یافت شد تمام جزئیات در تصاویر مشخص است
فکر کنم آنتنش طرف چهارراه شهدا باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/SPOILER]
kasra2012
25-08-2014, 21:33
فيتيله سرعتمو كشيدن مثله اينكه
دانلود الان رو 400 500 است
حسين جان مال شما چطور؟
در مورد پوشش به شهر و زير ساخت خيلي ربط داره الان همدان با اين ك كوچيكه و جمعيتي نداره اما اكثر نقاط شهر فيبر نوريه و تا پليس راه ايرانسل 3g داره
امین1356
25-08-2014, 21:41
اتفاقاً مجوز قانونی داره خوبشم داره فردا هم مجوز قانـــــونی رسمی نه تنها برای نسل سه بلکه برای نسلهای بالاتر به این اپراتور داده میشه :n10::n09:
اگر متن و بخونین منظورش اون قضیه مسخره پیوست فرهنگیه که همونطوریکه یکساله واسه تماس تصویری رایتل امروز فردا میکنن بعید میدونم به این زودیا نسل 3 ایرانسل تصویب بشه!
با این حرفش (فتوا) عملا" وزارت ارتباطات، شخص وزیر و مجوز اهدایی نسل 3 و بالاتر به ایرانسل رو برده زیر سوال.
فقط کافیه آقا یه کلمه بگه به صلاح مملکت نیست اونوقت دیگه هیییییچ کاریش نمیشه کرد!
farid123
25-08-2014, 21:53
دوست خوبمصدالبته همه شما حق دارید در مورد لزوم زودتر تجهیز شدن شهرتون!اما یه حقیقت تلخی رو هم در نظر داشته باشید (که صفحات قبل عزیزی اشاره کرد) :
پهنای باند اینترنت بین الملل ایران الان حدود 150 گیگابیت هست (تا پایان تابستان به 190 خواهد رسید)
تعداد دکل های BTS ایرانس در ایران بالای 15000 عددد هست! برای شهر تهارن به تنهایی بالای 2000
در محدوده هر BTS در شهرهای بزرگ بخاطر فشردگی جمعیت چند هزار نفر زندگی میکنه! پس برای حفظ کیفیت حتی در همین چند ماه پیش رو باید در ساعات پیک مصرف به هر دکل حداقل 20 مگابیت پهنای باند اختصاص پیدا کنه
خوب حالا چه نتیجه ای میگیرم؟اگه برای شهرهای کرج و تهران باهم 2500 دکل فعال رو تا اول پاییز در نظر بگیریم ، فقط و فقط برای این دو شهر در ساعات پیک نیاز به پهنای باند 50 گیگابیتی (یک چهارم کل پهنای باند ایران در اون زمان) داره ایرانسل !! وگرنه اتفاقی که می افته اینه که اینجا پر میشه از فحش و ناسزا که این چه سرعتی؟؟ چرا افت سرعت داره و ...اصلا فرض کنید تو یه بشکن زدن همه دکل های شهرهای ایران تجهیز شد.... خب با مشکل کمبود پهنای باند و این همه مشترک آماده به مصرف(!) چه می کنید؟!عجله ایرانسل در این مقطع که پهنای باند کافی نداره این شرکت فقط به ضرر خودش تموم میشه و بس!حرف های شما و اون دوست عزیز درست اما نکته اینه که برای من مصرف کننده زیر ساخت و مخابرات و رایتل و ایرانسل و .... سرو ته یک کرباسند.مگر در ایران بخش خصوصی و رقابت وجود داره .(از پشت پرده های Mtn ترکیه و آفریقای جنوبی هم که همه شنیدیم).ایرانسل هیچ وقت ضرر نمیکنه چون دستش تو جیب من و شماست .ما باید برای هزینه چند برابر اعصاب بر باد رفتمون دل بسوزنیم نه برای سود و زیان ایرانسل .
رشت اوضاع بهم خوردست امروز کلا از ساعت 12 ،3G قطع شده و جاهایی که هم وصل میشه سرعت دانلود روی 6کیلوبایت هس با علامت H ! سمت شهرداری .
اگر متن و بخونین منظورش اون قضیه مسخره پیوست فرهنگیه که همونطوریکه یکساله واسه تماس تصویری رایتل امروز فردا میکنن بعید میدونم به این زودیا واسه نسل 3 ایرانسل تصویب بشه!
فقط کافیه آقا یه کلمه بگه به صلاح مملکت نیست اونوقت دیگه هیییییچ کاریش نمیشه کرد!
بابا ولمون کنید با این تماس تصویری
اینا اول باید کیفیت مکالمه ها رو بالا ببرن
الان اگه تو اتوبان باشی با یکی که صحبت میکنی صدا قطع وصل میشه در حالی که بقیه کشورا ایجور چیزا براشون خاطرس
بابام از تهران داشت میرفت تبریز تو این مدتی که تو راه بود نتوستم باهاش یه تماس راحت داشته باشم صدا همش خس خس میکرد
اونوقت شماها چسبیدید به تماس تصویری!!!!!
اولویت اول باید افزایش کیفیت مکالمه باشه دوم اینترنت بعدشم تماس تصویری
تماس تصویری عین قضیه مترو تو ویندوزه با اینکه خوشگل بود ولی کاربردی نبود منو استارت راحت تره مایکروسافت هم دیگه فهمید
تماس تصویریم اگر ازاد بشه فقط اوایلش چون تازگی داره جالبه ولی مثل مکالمه اونقدر کاربردی نیس وقتی اومد به حرفم پی میبرید.
kasra2012
25-08-2014, 22:05
اگر متن و بخونین منظورش اون قضیه مسخره پیوست فرهنگیه که همونطوریکه یکساله واسه تماس تصویری رایتل امروز فردا میکنن بعید میدونم به این زودیا واسه نسل 3 ایرانسل تصویب بشه!
با این حرفش (فتوا) عملا" وزارت ارتباطات، شخص وزیر و مجوز اهدایی نسل 3 و بالاتر به ایرانسل رو برده زیر سوال.
تماس تصويري پيشكش
الان مهمترين چيز كيفيت و سرعت اينترنت و تعرفه هاست
امین1356
25-08-2014, 22:19
بابا ولمون کنید با این تماس تصویری
اینا اول باید کیفیت مکالمه ها رو بالا ببرن
الان اگه تو اتوبان باشی با یکی که صحبت میکنی صدا قطع وصل میشه در حالی که بقیه کشورا ایجور چیزا براشون خاطرس
بابام از تهران داشت میرفت تبریز تو این مدتی که تو راه بود نتوستم باهاش یه تماس راحت داشته باشم صدا همش خس خس میکرد
اونوقت شماها چسبیدید به تماس تصویری!!!!!
اولویت اول باید افزایش کیفیت مکالمه باشه دوم اینترنت بعدشم تماس تصویری
تماس تصویری عین قضیه مترو تو ویندوزه با اینکه خوشگل بود ولی کاربردی نبود منو استارت راحت تره مایکروسافت هم دیگه فهمید
تماس تصویریم اگر ازاد بشه فقط اوایلش چون تازگی داره جالبه ولی مثل مکالمه اونقدر کاربردی نیس وقتی اومد به حرفم پی میبرید.
تماس تصويري پيشكش
الان مهمترين چيز كيفيت و سرعت اينترنت و تعرفه هاست
درست نمیخونین دیگه اصلا" بحث تماس تصویری نیست کل داستان نسل 3 رفته زیر سوال!
mohammad.asghari
25-08-2014, 22:20
3G ایرانسل در خیابان شیرازی (مشهد) یافت شد تمام جزئیات در تصاویر مشخص است
فکر کنم آنتنش طرف چهارراه شهدا باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/SPOILER]
اگه لطف کنی نرم افزار signal finder رو نصب کنی و محل دقیق دکل 3g رو بگی خیلی خوبه
ساعت17فردامراسم اعطای پروانه ارتقاء شبکه ایرانسل به نسلهای بالاتروراه اندازی رسمی شبکه نسل سه وچهارایرانسل باحضور وزیر ارتباطات برگزار میشود
یک پیشنهاد: اگر در خدمات دیتای نسل دو و سه ایرانسل با کندی مواجه هستید، پراکسی تنظیم شده روی پروفایل جی پی آر اس خود را حذف کنید!
fanoostalaei
25-08-2014, 22:26
فيتيله سرعتمو كشيدن مثله اينكه
دانلود الان رو 400 500 است
حسين جان مال شما چطور؟
در مورد پوشش به شهر و زير ساخت خيلي ربط داره الان همدان با اين ك كوچيكه و جمعيتي نداره اما اكثر نقاط شهر فيبر نوريه و تا پليس راه ايرانسل 3g داره
فعلا که چند روزه BTS محلمون قطع و به BTS های 200 تا 600 متر اون طرف تر وصل میشم و این هم با قدرت انتن 25 asu با BTS 218 متر اون طرف تر:
آگر آنتن دهی بیشتر باشه مسلما همون 20 مگ پهنای باند رو میگیرم
masooumi
25-08-2014, 22:35
آقا یکی بیاد این سیتنا را جمع کنه .... دیگه مسخرشو درآورده با این کاراش
تیتر زده : آیت الله مکارم شیرازی طی فتوایی اعلام کردند: اقدام به ارائه خدمات اینترنت نسل سوم و بالاتر بر خلاف شرع، موازین اخلاقی و انسانی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش میره مطلب رو می خونی که نوشته از آیت الله مکارم استفتاء شده و ایشون اینگونه پاسخ دادن .
خداییش متن استفتاء را بخونید! خوب بابا این همه بدی و ضرر و ... در متن استفتاء آورده شده که به هر آدم دیگه ای که اهل دین و ... هم نباشه این ها را بگی ، خوب اونم میگه که بده دیگه...
- کاملا مشخص هست که متن استفتاء طوری انتخاب شده که دید طرف مقابل را کاملا منفی می کنه و خوب جواب طرف منفی میشه
- یعنی واقعا خدمات اینترنتی نسل سوم و بالاتر همش ضرر هست و هیچ مزیتی نداره؟ اصلا مگه الان دسترسی دیگری به اینترنت وجود نداره که این همه ضرر و ... فقط از طریق نسل سه اتقاق بیوفته؟
- پایین استفتاء نوشته از طرف " جمعی از فعالان فضای مجازی " یعنی این تیکش که دروغ کامله و من فکر نمی کنم حتی یکنفر فعال فضای مجازی بشه پیدا کرد که با این تکنولوژی و پیشرفت مخالف باشه...
- مورد بعدی تیتری هست که برای این خبر در نظر گرفته
- زمانی که برای انتشار این خبر در نظر گرفتن ، دقیقا شب قبل پروانه ایرانسل و سایتی که منتشر کرده هم که معرف حضور همه هست سایت سیتنا که کاملا دشمنی خودش با ایرانسل را نشان داده و مشخصه که طرفدار کامل همراه آخره...
binaafarin
25-08-2014, 22:44
من موندم اینترنت همراه و غیر همره چفرقی داره؟
یکی نو خونه نت دو مگ داره هرکاریم بخواد میکنه
حالا همراه بامثلا چه اتفاقی مخواد ییوفته؟
NaughtyCat
25-08-2014, 22:45
آیت الله مکارم شیرازی طی فتوایی اعلام کردند: اقدام به ارائه خدمات اینترنت نسل سوم و بالاتر بر خلاف شرع، موازین اخلاقی و انسانی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali123454
25-08-2014, 22:49
آقا یکی بیاد این سیتنا را جمع کنه .... دیگه مسخرشو درآورده با این کاراش
تیتر زده : آیت الله مکارم شیرازی طی فتوایی اعلام کردند: اقدام به ارائه خدمات اینترنت نسل سوم و بالاتر بر خلاف شرع، موازین اخلاقی و انسانی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش میره مطلب رو می خونی که نوشته از آیت الله مکارم استفتاء شده و ایشون اینگونه پاسخ دادن .
خداییش متن استفتاء را بخونید! خوب بابا این همه بدی و ضرر و ... در متن استفتاء آورده شده که به هر آدم دیگه ای که اهل دین و ... هم نباشه این ها را بگی ، خوب اونم میگه که بده دیگه...
- کاملا مشخص هست که متن استفتاء طوری انتخاب شده که دید طرف مقابل را کاملا منفی می کنه و خوب جواب طرف منفی میشه
- یعنی واقعا خدمات اینترنتی نسل سوم و بالاتر همش ضرر هست و هیچ مزیتی نداره؟ اصلا مگه الان دسترسی دیگری به اینترنت وجود نداره که این همه ضرر و ... فقط از طریق نسل سه اتقاق بیوفته؟
- پایین استفتاء نوشته از طرف " جمعی از فعالان فضای مجازی " یعنی این تیکش که دروغ کامله و من فکر نمی کنم حتی یکنفر فعال فضای مجازی بشه پیدا کرد که با این تکنولوژی و پیشرفت مخالف باشه...
- مورد بعدی تیتری هست که برای این خبر در نظر گرفته
- زمانی که برای انتشار این خبر در نظر گرفتن ، دقیقا شب قبل پروانه ایرانسل و سایتی که منتشر کرده هم که معرف حضور همه هست سایت سیتنا که کاملا دشمنی خودش با ایرانسل را نشان داده و مشخصه که طرفدار کامل همراه آخره...
:n04:
:n08::n08::n08::n08:
جک جالبیه! متاسفانه نمیشه در اینجور مکانها حرف زد:n02:
saeeddeeas
25-08-2014, 23:04
کاش این سیتنا رو -- میکردن اصن یکی نشسته اونجا هی اتیش رو تند میکنه همینجوریش مملکت فلجه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
خبر ندارید کی تمام مناطق پشتیبانی میشه.اخه طرف ما که خبری نیست
اگه لطف کنی نرم افزار signal finder رو نصب کنی و محل دقیق دکل 3g رو بگی خیلی خوبه
متاسفانه این app برای گوشی من نیست ولی با اپهای مشابه هم تست کردم ولی دکل ها رو پیدا نکرد
ولی من تقریبا مطمانم که دکلش در شهداست
mohammad.asghari
25-08-2014, 23:34
متاسفانه این app برای گوشی من نیست ولی با اپهای مشابه هم تست کردم ولی دکل ها رو پیدا نکرد
ولی من تقریبا مطمانم که دکلش در شهداست
یعنی چی نیس میشه یکم دقیق تر بگی:n02:؟
Armin.Computer
25-08-2014, 23:39
امروز signal finder رو برای دکل های 2G ایرانسل تست کردن
بد نبود
dr-shakht
25-08-2014, 23:48
:n04:
:n08::n08::n08::n08:
جک جالبیه! متاسفانه نمیشه در اینجور مکانها حرف زد:n02:
ببخشید می خوام یک چیزی رو رک بگم و بی ادبی هم نیست
این نوع سوال پرسیدن و نسب دادن این کارها به ملت شریف ایران توهین نیست؟چرا همیشه به شعور ملت توهین میشه؟کسی که این متن رو نوشته راجب ملت چه فکری کرده؟لطفا یکی بیاد جواب این توهین هارو بده هی آدم چیزی نمیگه دلش میترکه از این نسبت های ناروا.من مخاطبم حضرت آیت الله مکارم نیست من مخاطبم کسی هست که این طور استفتاء کرده از ایشون.
paradisepersian
25-08-2014, 23:50
بلخره منم تونستم وصل بشم
وقتی 2G بود سیگنال خیلی خوب بود عکس پایین
اما وقتی به 3G وصل شدم کیفیت سیگنال منفجر شد عکس پایین
یعنی چی نیس میشه یکم دقیق تر بگی:n02:؟
یعنی برای وین فون نیست
signal finder هم پیدا نکرد
signal finder هم پیدا نکرد
بايد GPS و اينترنت گوشيت ترجيحا واي فاي روشن باشن تا محل دقيق خودت و دكلهايي كه نزديكت هستن رو پيدا كنه
و مشخص ميكنه در اون لحظه به كدوم دكل وصل هستي
تهران.سه راه افسریه
javad_0569
26-08-2014, 08:02
از کجا با برنامه signal finder میشه فهمید .. اون آنتنی که نشون میده 3g هست یا 2g
ایرانسل امروز رسما مجوز خدمات 3g رو دریافت میکنه
امروز رشت ، بوستان ملت 20 ثانیه 3g رو آنلاین کردم 500 تومن شارژم رفت . اما عجب سرعتی داشت :D
جان مادرتون از این خبرهای سیاسی نذارید اینجا طرف هم الکی گندش می کنید!
این تاپیک برای قراردادن سرعت پرسیدن سوالات درباره نسل های جدید و بحث های فنی هست!
ممنون
متاسفانه هونطوری که انتظارش میرفت شدیدا" داره با ارائه و توسعه نسل 3 مخالفت میشه. احتمالا" کار به مجلس و شورای نگهبان میرسه و قانونا" جلوش گرفته خواهد شد:
در میزگرد «الزامات ورود به نسلهای بالاتر تلفنهمراه» مطرح شد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا من نمیدونم زمان رایتل انقدر جوش نزدن اینا الان چه گیری دارن نمیدنم !
امین1356
26-08-2014, 10:30
یکی هم فارس خیلی راست میگه یکی هم کیهان :n08: اینها همش جنگ رسانه ای هست وگرنه وقتی مجوز دارند میدن بگند آقا شما نسل سه ارایه نده! والا... الکی یه سری دوست دارند شلوغش کنند...
شما مثل اینکه یادت رفته کجا داری زندگی میکنی! اگه نخوان، مجوز و وزیر و ... کشکن.
mehdi-sh
26-08-2014, 10:31
فعلا مایه رو ندادن بدن همه چی عوض میشه نگران نباشید.
امین1356
26-08-2014, 10:33
واسه اونم دلیل آوردن که :
جلیلی تصریح کرد: درست است که مدت انحصار رایتل به سر آمده است اما تعداد مشترکان رایتل در این مدت آنچنان قابل توجه نبود که قلمرو این دغدغه در سطح ملی و تمامی نقاط جمهوری اسلامی مطرح باشد. اینکه یکباره تعداد مشترکان دارای پهنای بالای با تلفنهای هوشمند زیاد شوند، موضوع نیاز به حوصله، تدقیق، کارشناسی و اخذ تصویب پیوست فرهنگی آن در شورای عالی فضای مجازی دارد.عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی افزود: معتقدم اگرچه توسعه نسلهای بالاتر موبایل در گستره ملی میتواند یک تهدید جدی باشد اما فرصت خوبی نیز برای توسعه شبکه ملی اطلاعات نیز هست منوط به اینکه با تدبیر و نه از روی احساس و عجله با آن برخورد شود. این روش که بخواهیم به محض اتمام انحصار رایتل، راه را برای اپراتورهای بزرگ دیگر باز کنیم، از نظر فرهنگی به صلاح نیست.
فعلا مایه رو ندادن بدن همه چی عوض میشه نگران نباشید.
اين حرف مام ديروز زديم سريع پاكش كردن قبول كنيد كه سهم هركس داده بشه صدايي در نمياد همانطور كه سالها امثال بابك ز بدرن سر و صدا خوردن و آشاميدن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.