ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

shahin1373
17-10-2014, 22:25
دوستان شما قطعی هم دارید ؟ من دارم کار میکنم یک دفعه انتن میره بعد چند ثانیه دوباره میاد ! بعضی اوقات هم قطع میشه کلا میره روی 2g ! مشکل از خود ایرانسل یا مشکل از گوشی ؟

بله تایید میشود در رشت هم اینطوریه

hmd
17-10-2014, 22:57
دیشب اگه 20:30 رو دیده باشید همین اتفاقی که برا شما افتاده برا خیلی ها رخ داده
مگه نت رو گوشی چقدر مصرف داره تمام اپراتورها کلاه بردار هستند
دوستان تا مشکلات رفع نشده و سرعت ها استیبل نشدن پیشنهاد میدم
3G استفاده نکنند طرف فکر میکنه اگه به 3G وصل بشه در اینترنت بروش باز میشه
اما زکی سرعت همون 2G هست
اینو یادم رفت بگم دیشب پسر عمو بنده داشت رو تبلت 3G استفاده میکرد
خودم داشتم میدیدم وقتی قطع کرد زرت زرت براش sms میداد فلان قد از حجمت کم شده
اینو میگن دزدی تو روز روشن

من نمیدونم چرا تا یه نفر مشکل داره همرو میخواد نسبت به اون شرکت بد ببین کنه که چون من مشکل دارم پس کلا شرکت کلاهبردار . چه کلاهبرداری کرده من الان حداقل دو ماه استفاده میکنم تا حالا ایرانسل نه حجمی دزدیده نه حجمی ازم کم کرده هر جاییم بودم 3g بوده واقعا 3g بوده اگرم نبوده 2g بوده . اون سیستم اسمسشم اشکال هر دفعه قطع وصل میکنه بهتون میگه چقد از حجمتون مونده که یهو زیاد مصرف نکنید ؟

paradisepersian
17-10-2014, 23:16
من نمیدونم چرا تا یه نفر مشکل داره همرو میخواد نسبت به اون شرکت بد ببین کنه که چون من مشکل دارم پس کلا شرکت کلاهبردار . چه کلاهبرداری کرده من الان حداقل استفاده میکنم تا حالا ایرانسل نه حجمی دزدیده نه حجمی ازم کم کرده هر جاییم بودم 3g بوده واقعا 3g بوده اگرم نبوده 2g بوده . اون سیستم اسمسشم اشکال هر دفعه قطع وصل میکنه بهتون میگه چقد از حجمتون مونده که یهو زیاد مصرف نکنید ؟

تو اینکه ایرانسل کلاه بردار که هیچ شکی نیست
اقا مشکل فنی داری بیخود میکنی تبلیغ میکنی مردم میچاپی اول مشکلات رو رفع کن بعد تبلیغ کن
مشکل پهنای باند داری بیخود میکنی از تست اینترنت عکس میزاری مگه همه چسبیدن به BTS
تو 20:30 زن میگفت قبضش اومده 85 تومان برا همین مشکلات فنی
شما یه بار به 8282 اس ام اس بزن تا کلاه برداری رو بفهمی
هر sms که برات میفرسته 120 کم میکنه لغو بکنی بازم برات میاد روز 3 الی 4 بار
اپراتورم جوری میپیچوننت که حال کنی
حرف اخر ایرانسل دزد سر گردنه تمام

hmd
18-10-2014, 00:21
تو اینکه ایرانسل کلاه بردار که هیچ شکی نیست
اقا مشکل فنی داری بیخود میکنی تبلیغ میکنی مردم میچاپی اول مشکلات رو رفع کن بعد تبلیغ کن
مشکل پهنای باند داری بیخود میکنی از تست اینترنت عکس میزاری مگه همه چسبیدن به BTS
تو 20:30 زن میگفت قبضش اومده 85 تومان برا همین مشکلات فنی
شما یه بار به 8282 اس ام اس بزن تا کلاه برداری رو بفهمی
هر sms که برات میفرسته 120 کم میکنه لغو بکنی بازم برات میاد روز 3 الی 4 بار
اپراتورم جوری میپیچوننت که حال کنی
حرف اخر ایرانسل دزد سر گردنه تمام

بازم اینا ملاک نمیشه باز شما داری حرف از یه نفر دو نفر میزنی این مشکلات مگه فقط تو ایرانسل بوده ؟ همراه اول نبود ؟ رایتل نیست ؟ اینا دزد نیستن ؟ همراه اول اگر ایرانسل نبود حالا حالا سیمکارتای ثابتشو مجبور نمیشد ارزون کنه اگر همین ایرانسل نبود مطمعا باش همراه اول بهت gprs هم نمیداد . رایتلم که ماشاله با اون سرویسا هزینهاش .

a.mostafa
18-10-2014, 00:26
راه آهن مشهد هنوز 3g نداره
حداقل من که ندیدم
کسی تو راه آهن مشهد 3g ایرانسل دیده ؟
(شهید کامیاب)
من فکر می کنم اشتباه می کنی
میدان شهدا انتن داره , ولی پایدار نیست

amiralex65
18-10-2014, 00:28
دوستانی که میگن ایرانسل حجم دزدی میکنه نرم افزار 3g watchdog را بگیرن نصب کنن.
خیلی نرم افزار خوبیه.خیلی دقیق حجم مصرفی را میده.
میتونین بهش میزان حجمی که خریدین و زمان بسته را بهش بدین تا خودش وقتی داره تموم میشه بهتون خبر بده.
من با این نرم افزار تست کردم ایرانسل دقیق بود.

a.mostafa
18-10-2014, 00:31
اره منم قعطی دارم،چیزی که تو 1 هفته ـی اخیر نظرمو جلب کرد افت سرعت بود،من قبلا تو فرامرز عباسی مشهد تست سرعت 8 مگ گرفتم ولی همونجا الان تا 3 مگ بیشتر نمیره
هم پوشش هنوز کامل نشده هم کیفیتش افت کرده

paradisepersian
18-10-2014, 00:33
بازم اینا ملاک نمیشه باز شما داری حرف از یه نفر دو نفر میزنی این مشکلات مگه فقط تو ایرانسل بوده ؟ همراه اول نبود ؟ رایتل نیست ؟ اینا دزد نیستن ؟ همراه اول اگر ایرانسل نبود حالا حالا سیمکارتای ثابتشو مجبور نمیشد ارزون کنه اگر همین ایرانسل نبود مطمعا باش همراه اول بهت gprs هم نمیداد . رایتلم که ماشاله با اون سرویسا هزینهاش .

دوست عزیز ملاک من 2 الی 3 نفر نیستند من که تو غار زندگی نمیکنم تو اجتماع هستم
گوش دارم چش دارم میبینم یه نظر سنجی بزارند امار دستت میاد
بله حق با شماست تمام اپراتورها سر و ته یک کرباس
من خوشحالم سیم کارت 2 میلیونی شد 5 تومان برا همین موضوع من هیچوقت سیم کارت همراه اول رو استفاده نکردم
من خوشحالم انحصار مسخره رایتل پایان یافت
من میگم چرا مشکلات رو رفع نمیکنید بعدش تبلیغ کنید
به نظر من 3G رو باید limited کنند تا اون بنده خدایی که از BTS دور بتونه
مثل اونیکه چسبیده به BTS از 3G استفاده کنه

gigaht
18-10-2014, 00:37
دوستانی که میگن ایرانسل حجم دزدی میکنه نرم افزار 3g watchdog را بگیرن نصب کنن.
خیلی نرم افزار خوبیه.خیلی دقیق حجم مصرفی را میده.
میتونین بهش میزان حجمی که خریدین و زمان بسته را بهش بدین تا خودش وقتی داره تموم میشه بهتون خبر بده.
من با این نرم افزار تست کردم ایرانسل دقیق بود.

من هم با این نرم افزار تست کردم تا بایت آخرشو درست حساب کرده بود .
این چند روزیکه dsl ندارم و متکی به ایرانسل شدم چه بسته روزانه اش چه شبانه 24 گیگش رو راضی بوده ام , سرعتش هم خوب بوده راحت مثلdsl کارو راه انداخته .

amiralex65
18-10-2014, 00:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظاهرا پیچ سرعت اصفهانم یکم باز کردن.
این چندتا تست را امشب تو نقاط مختلف اصفهان گرفتم.
اطراف دروازه تهران.و چهارراه تختی.

mojtabaghanidel
18-10-2014, 06:28

ظاهرا پیچ سرعت اصفهانم یکم باز کردن.
این چندتا تست را امشب تو نقاط مختلف اصفهان گرفتم.
اطراف دروازه تهران.و چهارراه تختی.
رو ۲جی ۲مگ سرعت داده?????????

Sent from my HTC One using Tapatalk

and-roid2
18-10-2014, 06:44
تایم شبانه هم در حال نابودیست!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ایرانسل انگاری دیگه به فکر نیست دچار کمبود پهنای باند شده!

a.mostafa
18-10-2014, 08:58
تایم شبانه هم در حال نابودیست!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ایرانسل انگاری دیگه به فکر نیست دچار کمبود پهنای باند شده!
ایرانسل کارش دروسته ملت ولکن نیستن
کل کشور گذاشتن رو دانلود

arash59b
18-10-2014, 11:31
کل کشور گذاشتن رو دانلود

اتفاقا مشکل از خود ایرانسل هست
وقتی خود ایرانسل می دونه پهنای باندش جوابگوی ملت نیست، وقتی میدونه هنوز زیرساخت نسل سه رو نتونسته حتی تو شهرهای بزرگ بحد مطلوب برسونه چرا بسته های شبانه میده؟ فقط هدفش کلاهبرداری و دزدی هست چون میدونه فرضا از هر ۱۰۰ بسته ای که میفروشنه کمتر از نصفشون می تونن از همه بسته خریداری شده استفاده کنند
شما که افاضه میفرمایید بنظرتون ملتی که ۲۴ گیگ بسته شبانه خریده نزاره برای دانلود باید باهاش چکار کنه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

IVAN
18-10-2014, 11:50
اتفاقا مشکل از خود ایرانسل هست
وقتی خود ایرانسل می دونه پهنای باندش جوابگوی ملت نیست، وقتی میدونه هنوز زیرساخت نسل سه رو نتونسته حتی تو شهرهای بزرگ بحد مطلوب برسونه چرا بسته های شبانه میده؟ فقط هدفش کلاهبرداری و دزدی هست چون میدونه فرضا از هر ۱۰۰ بسته ای که میفروشنه کمتر از نصفشون می تونن از همه بسته خریداری شده استفاده کنند
شما که افاضه میفرمایید بنظرتون ملتی که ۲۴ گیگ بسته شبانه خریده نزاره برای دانلود باید باهاش چکار کنه؟

دانلود ترافیک شبکه رو خیلی زود بالا میبره ولی استریم اینطور نیست. وقتی بافر پر شه دیگه دانلود نمیکنه و یه حالت سینوسی ایجاد میشه. من امروز صبح یه ساعتی آنلاین ویدئو نگا کردم فقط 1 گیگ ترافیک مصرف شد. در صورتی که اگه دانلود میکردم فکر کنم 2-2.5 گیگ میگرفت + ایجاد ترافیک زیاد تو شبکه هم اتفاق می افتاد.
پس گفته دوستمون بیشتر منطقیه که "ملت گذاشتن رو دانلود,.." اونم با 32 پارت + احتمالا چندتا لینک هم هم زمان گذاشتن که خدا نکرده 1 کیلوبایت کمتر نگیره :biggrin:
دیگه خودمون میدونیم وضع زیرساخت کشور چطوره حداقل یکم ملاحظه همو کنیم جای دوری نمیره؛ البته درسته اینکه هر کس بگه حقمه ولی کمی هم فکر هم باشیم خوبه

ShadowDragon
18-10-2014, 12:15
دوست عزیز سرعت شما پایینه ، بسته شبانه نگیر! روزانه که خوبه...
جالبه بعضیا یه چیزی رو ندارن میان جار میزنن که باید از بقیه هم گرفته بشه

ShadowDragon
18-10-2014, 12:19
متاسفانه نمیشه ویرایش کرد!
یه مورد دیگم هست! خیلیا ADSL هم دارن! اما بعضیا مثل من که گیر وایمکس همین خرابشده افتادن یا کلا نت ندارن، مجبورن
24 گیگ چیزی نیست! متاسفانه اینقدر سرمون کلاه رفته همه الان از خوش حالی بالا پایین میپرن وگرنه با adsl میشه ماهی 100 گیگ دان کرد

masooumi
18-10-2014, 13:55
راه آهن مشهد هنوز 3g نداره
حداقل من که ندیدم
کسی تو راه آهن مشهد 3g ایرانسل دیده ؟
(شهید کامیاب)

راه آهن نداره قعلا

arash59b
18-10-2014, 14:20
دانلود ترافیک شبکه رو خیلی زود بالا میبره ولی استریم اینطور نیست. وقتی بافر پر شه دیگه دانلود نمیکنه و یه حالت سینوسی ایجاد میشه. من امروز صبح یه ساعتی آنلاین ویدئو نگا کردم فقط 1 گیگ ترافیک مصرف شد. در صورتی که اگه دانلود میکردم فکر کنم 2-2.5 گیگ میگرفت + ایجاد ترافیک زیاد تو شبکه هم اتفاق می افتاد.
پس گفته دوستمون بیشتر منطقیه که "ملت گذاشتن رو دانلود,.." اونم با 32 پارت + احتمالا چندتا لینک هم هم زمان گذاشتن که خدا نکرده 1 کیلوبایت کمتر نگیره :biggrin:
دیگه خودمون میدونیم وضع زیرساخت کشور چطوره حداقل یکم ملاحظه همو کنیم جای دوری نمیره؛ البته درسته اینکه هر کس بگه حقمه ولی کمی هم فکر هم باشیم خوبه

مگه همه فقط فیلم دان می کنن که الان راه حلش ستریم کردن باشه! من میگم اگه ملت دارن دانلود میکنن و این کار اشتباه هست پس ۲۴ گیگ رو اونم تو فاصله زمانی ۲-۸ شب چطور باید مصرف کنند؟ حتی اگه همه هم تو کار دانلود فیلم باشن تو ۶ ساعت باید بشینن فقط فیلم نگاه کنند که یوقت ترافیک شبکه ایرانسل بالا نره!
مشکل مردم نیستند اپراتور هست که سرویسی رو ارایه میده که در تواناییش نیست مگه الان کسی به همراه اول که دانلود شبانه نداره خورده میگیره

Sent from my iPad using Tapatalk

rznrz06
18-10-2014, 15:07
پس گفته دوستمون بیشتر منطقیه که "ملت گذاشتن رو دانلود,.." اونم با 32 پارت + احتمالا چندتا لینک هم هم زمان گذاشتن که خدا نکرده 1 کیلوبایت کمتر نگیره [emoji3]
درود
عزیز شما وقتی یه چیزی رو دانلود میکنید با کیفیت مشخص و حجم معین دانلود میکنی.
ولی وقتی میخوایی مثلاً یوتیوب رو استریم ببینی چون سرعتت بالا پایین میشه، کیفیت فیلم هم بالا پایین میره. وگرنه هیچ فرقی نمیکنه.
استفاده از اینترنت دیگه مصرف آب نیست که بگی آقا اسراف نکن(تازه آب هم خیلی ها میگن پولشو میدیم)هر کسی هر چقدر خواست میتونه اصلا اسراف کنه.این شبکه زیر ساختی مملکت هست که گو...ده.
من تصاویر و فیلم های 4K دانلود میکنم که دو دقیقه اش 250 مگه.حالا چه با adsl چه با ایرانسل.شما میتونی به من بگی آقا نکن.
ایراد رو باید به زیر ساخت بگیری.

SONY XPERIA Z2

IVAN
18-10-2014, 15:34
درود
عزیز شما وقتی یه چیزی رو دانلود میکنید با کیفیت مشخص و حجم معین دانلود میکنی.
ولی وقتی میخوایی مثلاً یوتیوب رو استریم ببینی چون سرعتت بالا پایین میشه، کیفیت فیلم هم بالا پایین میره. وگرنه هیچ فرقی نمیکنه.
استفاده از اینترنت دیگه مصرف آب نیست که بگی آقا اسراف نکن(تازه آب هم خیلی ها میگن پولشو میدیم)هر کسی هر چقدر خواست میتونه اصلا اسراف کنه.این شبکه زیر ساختی مملکت هست که گو...ده.
من تصاویر و فیلم های 4K دانلود میکنم که دو دقیقه اش 250 مگه.حالا چه با adsl چه با ایرانسل.شما میتونی به من بگی آقا نکن.
ایراد رو باید به زیر ساخت بگیری.

SONY XPERIA Z2

من هر چی بگم باز شما میگی که ماست سیاهه...
خوددانید

mohammad.asghari
18-10-2014, 15:40
دوستان لطفا این بحث رو ادامه ندید،میام میبینم تاپیک آبدیت شده به جای اینکه 2 تا تست سرعت از شهرهای مختلف ببینیم این بحث رو میبینم که به هیچ جا نمیرسه!

Koosha_Raisi
18-10-2014, 15:51
متاسفانه نمیشه ویرایش کرد!
یه مورد دیگم هست! خیلیا ADSL هم دارن! اما بعضیا مثل من که گیر وایمکس همین خرابشده افتادن یا کلا نت ندارن، مجبورن
24 گیگ چیزی نیست! متاسفانه اینقدر سرمون کلاه رفته همه الان از خوش حالی بالا پایین میپرن وگرنه با adsl میشه ماهی 100 گیگ دان کرد

تو این سال اخیر هرچی پهنای باند و پینگ ADSL ها پیشرفت داشته این وایمکس ها هنوز همون آشغالین مه 4 سال پیش بودن... واقعا باید جم کنن دیگه..
من با این رایتل مزخرف پینگ 130 میگیرم... مببین نت 450. :)

Joaquin
18-10-2014, 16:17
ایرانسل خیلی ناپایداره

hmd
18-10-2014, 17:32
مگه همه فقط فیلم دان می کنن که الان راه حلش ستریم کردن باشه! من میگم اگه ملت دارن دانلود میکنن و این کار اشتباه هست پس ۲۴ گیگ رو اونم تو فاصله زمانی ۲-۸ شب چطور باید مصرف کنند؟ حتی اگه همه هم تو کار دانلود فیلم باشن تو ۶ ساعت باید بشینن فقط فیلم نگاه کنند که یوقت ترافیک شبکه ایرانسل بالا نره!
مشکل مردم نیستند اپراتور هست که سرویسی رو ارایه میده که در تواناییش نیست مگه الان کسی به همراه اول که دانلود شبانه نداره خورده میگیره

دقیقا خیلی از کسانی که سمت ایرانسل به خاطره دانلود شبانه است شما احتیاجی به دانلود نداری قرار بقیم نداشته باشن ؟ هدف از اینکه 24 گیگ شبانه رو ایرانسل ارائه میده چی ؟ چون شب کسی استفاده نمیکنه پهنای باند همینجوری خالی بدون استفاده به هدر میره بعدم 2 تا 8 صبح چند نفر از اینترنت دارند استفاده میکنن که حالا جهت دانلود استفاده بشه یا دیدن سایت .

XDbit68
18-10-2014, 18:02
آقا کلا ایرانسل نسل سومش از جمعه بعد از ظهر تا الان که شنبه بعداز ظهر هستش در رشت تعطیله ...آپ تایمش شاید 10 درصد بوده ! شبانشم که دیشب ترکیده بود..

hmd
18-10-2014, 20:17
دوستانی که مشکل دارند با دریافت سیگنال یه دیش بردارند که روش البنی مودم روی میله بالایی نزدیک النبی ببندن تاثیر زیادی تو دریافت سیگنال داره . من تست کردم و جواب داد

and-roid2
18-10-2014, 20:17
کل کشور گذاشتن رو دانلود
شاید باورت نشه ولی من سرعتم همیشه از 4صبح تا حدودا 10 صبح بالا هست و بقیه ساعات حتی یه سایت هم بزور باز میکنه.
اینطوری که شما میگی ملت تو تایم عادی با اینکه بسته ارزون قیمت مثل 24گیگ ندارن بیشتر دارن دانلود میکنن و انقدر سرعت افتضاخه.

دوست عزیز سرعت شما پایینه ، بسته شبانه نگیر! روزانه که خوبه...
جالبه بعضیا یه چیزی رو ندارن میان جار میزنن که باید از بقیه هم گرفته بشه

شما حالت خوبه؟
من کی گفتم بسته شبانه گرفتم؟
من اکه بخوام از سرعت روزانم تست بزارم اشکت در میاد.

bsireza
18-10-2014, 20:59
امروز میدان شهدا مشهد

EXTREME
18-10-2014, 21:10
امروز میدان شهدا مشهد

چه سرعت خوبی دارید اینجا

ShadowDragon
18-10-2014, 21:46
کسی روزانه دانلود نمیکنه! با این وضع یا پهنا باند شما خیلی کمه یا تعداد افراد خیلی زیاد!

راستی امروز LTE پیدا کردم اما طبیعتا وصل نمیشد :(

Armin.Computer
18-10-2014, 22:41
کسی روزانه دانلود نمیکنه! با این وضع یا پهنا باند شما خیلی کمه یا تعداد افراد خیلی زیاد!

راستی امروز LTE پیدا کردم اما طبیعتا وصل نمیشد :(

کجا LTE دیدی شما؟

binaafarin
18-10-2014, 23:06
دوستانی که مشکل دارند با دریافت سیگنال یه دیش بردارند که روش البنی مودم روی میله بالایی نزدیک النبی ببندن تاثیر زیادی تو دریافت سیگنال داره . من تست کردم و جواب داد

من متوجه نشدم چی گفتنید واضحتر بگید

gigaht
19-10-2014, 01:29
امروز چند نقطه شهر که همیشه از روز اول شروع 3جی برقرار بودن نبدیل به اج شده بود!!
فلکه دوم آریاشهر , پایین میدون ولیعصر , ونک .. دیگه به گوشی شک کرده بودم وچندبار ریستارتش کردم , نخیر همون اج قدیم بود!
دوستای دیگه هم همچین موردی برخوردن امروز ؟

mojtabaghanidel
19-10-2014, 08:53
یکی از دوستان گفته بود صادقیه سرعت پایینه
من که هر موقه تست کردم خوب بود

mehdi-sh
19-10-2014, 10:41
دوستان این ۴۳۲۹۹ کدوم اپراتوره ؟

dj77
19-10-2014, 13:23
اهدای 50دقیقه مکالمه و 500مگابایت اینترنت رایگان به مشترکین جدید ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza_egbali
19-10-2014, 13:42
سلام من یک بسته 5 گیگ ماهانه خریدم ولی می خوام یک بسته 2 تا8 صبح 24 گیگ برای دانلود شبانه بخرم حالا چطور محاسبه می شه؟
سرعت دانلود شبانه چطوره؟ارزش داره؟

hmd
19-10-2014, 14:10
دوستان آب و هوا تاثیر زیادی روی سرعتون داره

ShadowDragon
19-10-2014, 15:17
کجا LTE دیدی شما؟

شریعتی ، قلهک، جمهوری و انقلاب

Leon-117
19-10-2014, 15:30
سلام من یک بسته 5 گیگ ماهانه خریدم ولی می خوام یک بسته 2 تا8 صبح 24 گیگ برای دانلود شبانه بخرم حالا چطور محاسبه می شه؟
سرعت دانلود شبانه چطوره؟ارزش داره؟
جدا حساب میشن.از ساعت 8 صبح تا 2شب از بسته 5 گیگ استفاده میکنه،از 2 به بعد از بسته 24 گیگ.
البته برای استفاده از بسته 24 گیگ باید ساعت 2 یک بار اینترنت رو قطع و بعد وصل کنید.....
سرعت شبانه هم باز بستگی به منطقه و تعداد یوزر ها داره،برای من شبا سرعت بهتر میشه! از ساعت 3-4 تا 8 صبح سرعت دانلودم تا 1.4مگابایت میره......

ShadowDragon
19-10-2014, 16:25
ولی من 50-100 بیشتر نیست

AmirF3
19-10-2014, 19:08
دوستان من که دیگه قطع امید کردم از نسل 3 ایران.
توی 3 تایم مختلف همزمان با همراه اول و ایرانسل تست گرفتم.تهران حوالی میدان فردوسی (مرکز شهر)
به نظر میرسه کاربرای همراه اول به شدت زیاد شدن.
ساعت 1.20 نیمه شب:
همراه اول

ایرانسل

ساعت 12 ظهر
با همراه اول اصلا نمیشد تست گرفت

ایرانسل

ساعت 18.40
همراه اول

ایرانسل

and-roid2
19-10-2014, 19:46
LTE در قم/میدان پلیس رویت شد:

فقط حیف که سیمکارت usim رو ندارم تا تستش کنم:n02:

HardwareMaster
19-10-2014, 21:11
LTE در قم/میدان پلیس رویت شد:

فقط حیف که سیمکارت usim رو ندارم تا تستش کنم:n02:

این کدوم برنامست که نوع شبکه رو هم نشون میده؟

hmd
19-10-2014, 21:36

binaafarin
19-10-2014, 21:49

متوجه نشدم الان شما چیکار کردی سیمو وصل کردی به میله های سه تایی دیش؟
سیم چیه اصلا گره زدی؟
دیشم که ب ----- وصل نیست پس اصلا ال ان بی هم غیر فعاله

dj77
19-10-2014, 21:53
دوستان من که دیگه قطع امید کردم از نسل 3 ایران.
توی 3 تایم مختلف همزمان با همراه اول و ایرانسل تست گرفتم.تهران حوالی میدان فردوسی (مرکز شهر)
به نظر میرسه کاربرای همراه اول به شدت زیاد شدن.
ساعت 1.20 نیمه شب:
همراه اول

ایرانسل

ساعت 12 ظهر
با همراه اول اصلا نمیشد تست گرفت

ایرانسل

ساعت 18.40
همراه اول

ایرانسل

از اسپویلر استفاده کیند قوانین تاپیک هم در صفحه اول درج شده مطالعه کیند

nimakh
19-10-2014, 21:59
سلام دوستان توی شهر کرمان کجاها 3G فعال شده و آیا کسی تست کرده اوضاعش چجوریه ؟

hmd
19-10-2014, 22:10
متوجه نشدم الان شما چیکار کردی سیمو وصل کردی به میله های سه تایی دیش؟
سیم چیه اصلا گره زدی؟
دیشم که ب ----- وصل نیست پس اصلا ال ان بی هم غیر فعاله

النبی مهم نیست بود یا نبودش . سیم آبی کابل usb . اونجاییم که یه دون بست زدم و سیم آبی رفته مودم 3g قرار دادم (میله بالایی دیش) جهتم بچرخونی یه جایی سرعتت میره بالاتر برای تست بذار یه فایل دانلود بشه دیش تکون بده ببین کجا سرعتت میره بالاتر .

meshkiposh2200
20-10-2014, 00:26
این کدوم برنامست که نوع شبکه رو هم نشون میده؟

گوشی های سونی فقط وقت سرچ نوع شبکه را هم نشان میدهد

amirbrad
20-10-2014, 13:52
شبها از 3 به بعد بهتر میشه روز ها سرعت نصف. پینگ ایرانسل هم بد شده تا همین 3-4 روز پیش پینگ زیر 100 داشتم با خارج الان بالای 400 هستش و با رایتل فرقی نداره دیگه.
تست شمال غرب تهران با خود گوشی بدون hotspot ساعت 3 شب.

اینم رایتل که صبح ها مثل ایرانسل سرعتش نصف میشه.

soheilsh
20-10-2014, 14:04
وضغ ایرلنسل کرج خیلی خوابه سرعت بالای ۲ مگ نمیره

urumchi
20-10-2014, 15:07
گوشی های سونی فقط وقت سرچ نوع شبکه را هم نشان میدهد
گوشی های هوآوی هم اینطورین

fanoostalaei
20-10-2014, 15:41
نسل 2 کیفیتش خیلی بهتر شده !!! چند روز پیش اصلا بالای 2 کیلو سرعت نمیداد !!!

sasan.69
20-10-2014, 16:32
بله تایید میشود در رشت هم اینطوریه

وضعیت رشت چطوره؟ سرعت دانلود داره یا نه؟

Farhad 8904
20-10-2014, 20:46
مثل اینکه ایرانسل هم بلاخره بعد از 1 ماه پهنای باند اصفهان رو باز گذاشته.

میدان نقش جهان

بی تی اس خیابان ولیعصر

starpars
20-10-2014, 22:33
بندرعباس که هنوز همون 512Kbps هست هنوز سرعتو باز نکردن معلوم نیست دلیلش چیه
گاهی وقتا تا حدود 1Mbps میره البته

abolfazl201358
20-10-2014, 22:37

با بهترین سیم هم بالای سه متر جواب نمیده ! مدم شناسایی نمیشه !
بعد اینکه دیش چه ربطی به موضوع امواج bts های موبایل داره؟ معقولش جداست از هم
میشه واضح تر بگید !>؟
بعد اینکه lnb هم وصل نیست شما میتونی مدم رو هرجای بزاری که امواج بهش برسه بعد اینکه خود اهن مقایرت داره با امواج و موجب فرار امواج میشه اگه اینطور نود دیگه lnb رو اختراع نمیکردند سیم وصل میکردند به دیش که امواج نخواد بخوره به کانون برگرده بالا !!
چیزای ادم میبینه که چار شاخ میبره !... اگر قرار باشه انتن بگیری مدم رو هرجای اون بالا بزاری میگیری میگنی تست کن دیشو بردار مدم رو در همون نقطه و همون فاصله با ی تیکه چوب نگهش دار ....

النبی مهم نیست بود یا نبودش . سیم آبی کابل usb . اونجاییم که یه دون بست زدم و سیم آبی رفته مودم 3g قرار دادم (میله بالایی دیش) جهتم بچرخونی یه جایی سرعتت میره بالاتر برای تست بذار یه فایل دانلود بشه دیش تکون بده ببین کجا سرعتت میره بالاتر .

ربطی نداره اون نقطه مواج بهتر میرسه همون کاری که گفتم بکنی با این کارتون هیچ فرقی نمیکنه

babakgol70
20-10-2014, 23:52
درسته كه براي استغاده از اينترنت بايد فقط بسته خريداري كرد؟؟؟:n04:

بسته ها هم كه متاسفانه با نصف مصرف تمام ميشه !!!

dj77
21-10-2014, 00:20
درسته كه براي استغاده از اينترنت بايد فقط بسته خريداري كرد؟؟؟:n04:

بسته ها هم كه متاسفانه با نصف مصرف تمام ميشه !!!

بایدی در کار نیست ولی کار عاقلانه ای نیست بدون بسته وصل شدن به اینترنت 5دقیقه وصل بشه بدون بسته 2تومن راحت میکشه

miladsalary
21-10-2014, 02:10
بندرعباس که هنوز همون 512Kbps هست هنوز سرعتو باز نکردن معلوم نیست دلیلش چیه
گاهی وقتا تا حدود 1Mbps میره البته
اره بندرعباس تا 500 بیشتر نمیاد حتی ساعات خلوت شب

starpars
21-10-2014, 08:03
میگم اینکه ایرانسل میگه واسه اینترنت شبانه باید ساعت 2 شب نت رو قطع و وصل کرد تا بیوفته روی اکانت شبانه
این موضوع در مورد صبح ساعت 8 هم صدق میکنه؟ یعنی اگه صبح قطع نکنی روی همون شبونه میمونه؟!!!

mehdi-sh
21-10-2014, 08:06
میگم اینکه ایرانسل میگه واسه اینترنت شبانه باید ساعت 2 شب نت رو قطع و وصل کرد تا بیوفته روی اکانت شبانه
این موضوع در مورد صبح ساعت 8 هم صدق میکنه؟ یعنی اگه صبح قطع نکنی روی همون شبونه میمونه؟!!!

اگر شبانه رو قطع نکنی ٣تا٥ برابر حساب میکنه.

starpars
21-10-2014, 10:01
اگر شبانه رو قطع نکنی ٣تا٥ برابر حساب میکنه.

اتفاقا من امروز قطع نکردم تا ساعت 9:20 وصل بود همش هم از همون شبانه داشت کم میکرد
بعدش خود به خود شبکه قطع شد بعد که وصل شدم رفت روی روزانه چیز خاصی هم اضافه کم نکرده بنظرم، نمیدونم حالا

fanoostalaei
21-10-2014, 16:04
یکی از دکل های نسل 3 ایرانسل در شهرستان مراغه از شهر های آ.ش : چند روزی هست که اینترنتش قطعه !! نمیدونم چرا ( موقعیت میدان شهرداری)

rezarain88
21-10-2014, 16:17
با سلام خدمت مردم تبریز. ما برگشتیم . یادتون هست . دلم براتون تنگ شده بود . متاسفانه در این چند وقت که ما نبودیم کارها خوب خوابیده ولی تا ما رو دارید غصه نخوریید. دیروز لینک سایت اذربایجان برقرار شد ان هم در ان شرایط اب و هوایی. امروز بچه ها سراغ سایت فلکه بزرگ ولی عصر رفتند تا کار سایت را یکسره کنند. سایت صاحب الامر الان وارد فاز بهره برداری شد به جز اول شمس تبریزی. فردا بچه ها به شهرستان ها میروند تا ببینیم مرند و جلفا را میتونیم لینک کنیم . همچنان منتظر بمانید . خبرهای خوشی در راه است . با دست پر برگشتیم.

fanoostalaei
21-10-2014, 16:20
با سلام خدمت مردم تبریز. ما برگشتیم . یادتون هست . دلم براتون تنگ شده بود . متاسفانه در این چند وقت که ما نبودیم کارها خوب خوابیده ولی تا ما رو دارید غصه نخوریید. دیروز لینک سایت اذربایجان برقرار شد ان هم در ان شرایط اب و هوایی. امروز بچه ها سراغ سایت فلکه بزرگ ولی عصر رفتند تا کار سایت را یکسره کنند. سایت صاحب الامر الان وارد فاز بهره برداری شد به جز اول شمس تبریزی. فردا بچه ها به شهرستان ها میروند تا ببینیم مرند و جلفا را میتونیم لینک کنیم . همچنان منتظر بمانید . خبرهای خوشی در راه است . با دست پر برگشتیم.

خیلی خوش اومدید !! :n12:
من تو جلفا و مراغه سایت ها رو دیدم ولی هیچ کدوم مثل اینکه کار نمیکنن ×!× دلیلشون چیه که بعد از تجهیز هنوز آن نشدن ؟

rezarain88
21-10-2014, 16:25
خیلی خوش اومدید !! :n12:
من تو جلفا و مراغه سایت ها رو دیدم ولی هیچ کدوم مثل اینکه کار نمیکنن ×!× دلیلشون چیه که بعد از تجهیز هنوز آن نشدن ؟
سلام لینک نداریم عزیز . مسیر فیبرنوری جلفا در هادی شهر سوییچ میشود . انتن 25 gh لینک نقطه به نقطه را گم میکند .

starpars
21-10-2014, 16:33
استان های دیگه خبر ندارید؟ اونجاها خبر خوشی نیست؟
فقط تبریز خبر خوش داره؟

mohammad.asghari
21-10-2014, 16:39
rezarain88 عزیز میشه در مورد پوشش شهر مشهد و دیگر شهرستان های استان خراسان رضوی صحبت کنید؟ممنون

rezarain88
21-10-2014, 16:39
استان های دیگه خبر ندارید؟ اونجاها خبر خوشی نیست؟
فقط تبریز خبر خوش داره؟
ما برای هشتمین سالگرد ایرانسل دوباره دعوت شدیم. متاسفانه در ابن یک ماهی که ما رفتیم هیچ کار خاصی نشده است به غیر از شیراز و تهران ومشهد که اون ها هم پراکنده است. مهندسان میگند میترسیم rru ها بسوزند هیچ کس مسوولیت تست را بر عهده نمیگیرد . در این 5 روز سعی میکنیم برخی سایتها را on کنیم. از وقتی امدیم 3 ساعت در روز را هم نخوابیدیم . دیشب تا ساعت 2 نصف شب در حال تست 4g بودیم.

khoodet
21-10-2014, 16:45
ما برای هشتمین سالگرد ایرانسل دوباره دعوت شدیم. متاسفانه در ابن یک ماهی که ما رفتیم هیچ کار خاصی نشده است به غیر از شیراز و تهران ومشهد که اون ها هم پراکنده است. مهندسان میگند میترسیم rru ها بسوزند هیچ کس مسوولیت تست را بر عهده نمیگیرد . در این 5 روز سعی میکنیم برخی سایتها را on کنیم. از وقتی امدیم 3 ساعت در روز را هم نخوابیدیم . دیشب تا ساعت 2 نصف شب در حال تست 4g بودیم.
داداش یک بار گفتی 4g تو قم کنار حرم نصب شده ولی من هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه

rezarain88
21-10-2014, 16:49
داداش یک بار گفتی 4g تو قم کنار حرم نصب شده ولی من هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیشه
بله نصب هستش باید گوشی 4g باشه و سیم کارت 4g . البته با سیم کارت معمولی هم میشه وصل شد ولی شرکت دنبال در امد هستش frt سیم کارت را بسته . اگه گوشی 4g باشه و شبکه را پیدا کنی باز وصل نمیشه . شما حساب کن 22 تومن ضربدر تعداد مشترکان عاشق 4g.

arash59b
21-10-2014, 17:04
دوست عزیز راهی هست وجود ۴g رو از روی دکل متوجه شد؟ چون خیلی از گوشی ها نسل ها رو به تفکیک نشون نمیدن

mohammad.asghari
21-10-2014, 17:08
عزیز میشه در مورد پوشش شهر مشهد و دیگر شهرستان های استان خراسان رضوی صحبت کنید؟ممنون

and-roid2
21-10-2014, 17:11

من در میدان پلیس 4G تو لیست شبکه ها بود ولی وصل نشد.
اطراف حرم در سه راه خورشید(روبروی هتل خورشید) یه دکل جدید زدن و احتمال زیاد میدم اون 4G باشه.

دوست عزیز راهی هست وجود ۴g رو از روی دکل متوجه شد؟ چون خیلی از گوشی ها نسل ها رو به تفکیک نشون نمیدن

اونطور که من فهمیدم شمایل 4G شبیه ماژول 3G هست. بصورتی که ماژولهاش بصورت مستطیل عمودی هست.

and-roid2
21-10-2014, 17:16
بله نصب هستش باید گوشی 4g باشه و سیم کارت 4g . البته با سیم کارت معمولی هم میشه وصل شد ولی شرکت دنبال در امد هستش frt سیم کارت را بسته . اگه گوشی 4g باشه و شبکه را پیدا کنی باز وصل نمیشه . شما حساب کن 22 تومن ضربدر تعداد مشترکان عاشق 4g.

خب کی قراره سیمکارتهای 4g ارایه بشه؟
حداقل پهنای باند هر دکل 4g چقدر هست؟

rezarain88
21-10-2014, 17:17

اگه یه فرد عادی هستید تقریبا خیر. ولی بچه های برق . مخابرات از روی rru و نوع راک میتوانند به این موضوع پی ببرند . rru های وسط کمی بزرگتر هستند . ونوع کابل کشی از نوع کایل شبکه دارند وبا یه جفت سیم مسی به دکل ارت میشوند . از پایین اگه نگاه کنید چهار تا سوراخ دارند دو تا قرمز دو تا سیاه و قطر ضخیم تری دارند . قیمت هر rru هوواوی به پول ایران حدودا 3500000 هستش دونه ای 3 و نبم میلیون تومن . اگه zte باشه 4.5 تا 6 میلیون . اکثر سایتهای رایتل در تهران ازنوع zte است و قدرت مانور بالایی دارند. اگه رایتل بخواهد همین لحظه میتونه سرعتش را تا 100 مگ میتونه بالا ببره. ولی ایرانسل به غیر از تبریز . تهران و مشهد همه هوواوی هستش . بچه های تبریز میتونند به میدان نماز سری بزنند . مینی bts از نوع zte بوده و در زمان تست سرعت بالایی را مشاهده کردیم حدود 65 مگا بیت و یا سایت پشت دارایی قدیم .نزدیک درب پشتی قدیمی یه دونه هستش که اگه دقت کنید rru ها و راک نرده کشی شده است .

arash59b
21-10-2014, 17:24
اگه یه فرد عادی هستید تقریبا خیر. ولی بچه های برق . مخابرات از روی rru و نوع راک میتوانند به این موضوع پی ببرند . rru های وسط کمی بزرگتر هستند . ونوع کابل کشی از نوع کایل شبکه دارند وبا یه جفت سیم مسی به دکل ارت میشوند . از پایین اگه نگاه کنید چهار تا سوراخ دارند دو تا قرمز دو تا سیاه و قطر ضخیم تری دارند . قیمت هر rru هوواوی به پول ایران حدودا 3500000 هستش دونه ای 3 و نبم میلیون تومن . اگه zte باشه 4.5 تا 6 میلیون . اکثر سایتهای رایتل در تهران ازنوع zte است و قدرت مانور بالایی دارند. اگه رایتل بخواهد همین لحظه میتونه سرعتش را تا 100 مگ میتونه بالا ببره. ولی ایرانسل به غیر از تبریز . تهران و مشهد همه هوواوی هستش . بچه های تبریز میتونند به میدان نماز سری بزنند . مینی bts از نوع zte بوده و در زمان تست سرعت بالایی را مشاهده کردیم حدود 65 مگا بیت و یا سایت پشت دارایی قدیم .نزدیک درب پشتی قدیمی یه دونه هستش که اگه دقت کنید rru ها و راک نرده کشی شده است .

ممنون
همراه اول چطور؟ معمولا از چه مارکی هستند

شکل هاواوی و zte متفاوت هست؟

پس به ماژول های پشتی ربطی نداره؟ چون شنیدم همراه اول بخاطر این یک یا دو ماژول نصب می کنه که برای سومی از نوع ۴g استفاده کنه

rezarain88
21-10-2014, 17:25
خب کی قراره سیمکارتهای 4g ارایه بشه؟
حداقل پهنای باند هر دکل 4g چقدر هست؟
سیم کارتها خیلی وقته اماده است . همه منتظر شبکه ملی هستند . از طرفی باید انتن ماکرویو با قدرت بالا در هر مرکز vrt نصب بشه . دوستان همراه اول در تبریز و تهران خوب کار کرده دیروز رفتم و یه سری به پشت بام زیر ساخت تبریز زدم در اون هوای کولاک داشتن لینک 30gh را تست میزدند . اگه ایرانسل سریع عمل نکنه همراه اول ایرانسل را قیچی میکند. به زبان ساده همرا اول در حال تست اینترنت 90 مگابیتی هستش با اپلود بالای 40 مگا بیتی. در یک ماه همه سایت ها سواپ شده اند. افرین واقعا افرین.

rezarain88
21-10-2014, 17:29
ممنون
همراه اول چطور؟ معمولا از چه مارکی هستند

شکل هاواوی و zte متفاوت هست؟

پس به ماژول های پشتی ربطی نداره؟ چون شنیدم همراه اول بخاطر این یک یا دو ماژول نصب می کنه که برای سومی از نوع ۴g استفاده کنه

تقریبا جواب را دادم در پایین . دوستان ماژول را با rru اشباه نگیرین . اون rru هستش که پشت پنل سکتور نصب هستش وماژول در روی زمین و در داخل راک هستش . همرا اول با کلاس کاری 3900 هوواوی در حال تجهیز هستش.

Poiuy021
21-10-2014, 17:29
اقا شهرستان های تهران مثل لواسان کی تحت پوشش قرار میگیره همراه اول پوشش داره منتظر ایرانسلیم که خودی نشان بده

Sent from my HUAWEI P7-L10

arash59b
21-10-2014, 17:30
تقریبا جواب را دادم در پایین . دوستان ماژول را با rru اشباه نگیرین . اون rru هستش که پشت پنل سکتور نصب هستش وماژول در روی زمین و در داخل راک هستش . همرا اول با کلاس کاری 3900 هوواوی در حال تجهیز هستش.

اوکی متوجه شدم
الان نقشه دکل 4g رو تو سایت zte دیدم

از اهواز اطلاعی ندارید؟

mohammad.asghari
21-10-2014, 17:31
آقا جواب ما رو نمیخوای بدی 2 باره سوال کردم

rezarain88
اقا شهرستان های تهران مثل لواسان کی تحت پوشش قرار میگیره همراه اول پوشش داره منتظر ایرانسلیم که خودی نشان بده

پیشرفت اطراف تهران راضی کننده نیست . ولی در داخل خیلی خوب کار کردند به غیر از تهرانسرو شهرک غرب

kasra2012
سیم کارتها خیلی وقته اماده است . همه منتظر شبکه ملی هستند . از طرفی باید انتن ماکرویو با قدرت بالا در هر مرکز vrt نصب بشه . دوستان همراه اول در تبریز و تهران خوب کار کرده دیروز رفتم و یه سری به پشت بام زیر ساخت تبریز زدم در اون هوای کولاک داشتن لینک 30gh را تست میزدند . اگه ایرانسل سریع عمل نکنه همراه اول ایرانسل را قیچی میکند. به زبان ساده همرا اول در حال تست اینترنت 90 مگابیتی هستش با اپلود بالای 40 مگا بیتی. در یک ماه همه سایت ها سواپ شده اند. افرین واقعا افرین.

الان چه شهر هايي تجهيزات 4g دارند؟
همدان داره؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

esfhost
21-10-2014, 17:32
من توی جستجو پیدا میکنم اسم ایرانسل را روی بستر نسل سوم اما وصل نمیشه ، آیا باید بسته اینترنت بخرم تا وصل بشه ؟

tavassoli.farfani
21-10-2014, 17:33
آقا من از سرعت همراه اول تو اصفهان واقعا راضی هستم کمتر از چهار نداشتم و همچنین بالای هشت و نیم ولی معمولت روی شیش هست
ولی از ایرانسل خبری نیست
برا اصفهان خبری ندارید
?

Sent from my HTC One

mehdi-sh
21-10-2014, 17:33
پیشرفت اطراف تهران راضی کننده نیست . ولی در داخل خیلی خوب کار کردند به غیر از تهرانسرو شهرک غرب

عجب اطلاعاتی دارید از اپراتور رغیب !
دوست عزیز 4G سرعت تا چند باز میدازن مخصوصا اپلود؟

paradisepersian
21-10-2014, 17:34
داداش ممنون که به سوال دوستان جواب میدید rezarain88 :n16:

naasr
21-10-2014, 17:35
من توی جستجو پیدا میکنم اسم ایرانسل را روی بستر نسل سوم اما وصل نمیشه ، آیا باید بسته اینترنت بخرم تا وصل بشه ؟

نه
ربطی به خرید بسته نداره یا دکل به شبکه اصلی وصل نشده یا اینککه نسل 4 هست و سیمکارت 4g نیاز داره

rezarain88
21-10-2014, 17:36
آقا من از سرعت همراه اول تو اصفهان واقعا راضی هستم کمتر از چهار نداشتم و همچنین بالای هشت و نیم ولی معمولت روی شیش هست
ولی از ایرانسل خبری نیست
برا اصفهان خبری ندارید
?

Sent from my HTC One
اصفهان 4 سایت تجهیز شده و 3 سایت هم rru ها فقط نصب هستش. پیشرفت کمی در پنل دیدیم. همرا اول در اصفهان گل کاشته . ما یه زمانی از همرا اول در تیر ماه جلو بودیم ولی بدون تعصب میگم خیلی خوب کار کردند بچه های پیمانکار .

miladsalary
21-10-2014, 17:40
سلام دوستان
از بندرعباس خبری ندارید؟
آخه 3G وصل میشیم و اکثر مسیرا تحت پوشش هست ولی سرعت از 500kb بیشتر نمیره چه روز و چه شب؟؟

rezarain88
21-10-2014, 17:40
آقا جواب ما رو نمیخوای بدی 2 باره سوال کردم
شرمنده با تبلت جواب میدهم . ندیدم. مشهد به غیر از اطراف حرم وطبرسی بقیه جاها بدک نبست از 3 سایت تقریبا 2 تا تجهیز شده است. ولی اکثرشان لینک ندارند. با بچه ها حرف زدم گفتن اگه برای تست مشاور بدید تا 15 ابان مشهد را تمام میکنیم. ولی کمبود مشاور این امکان را نخواهد داد. سبزوار در حال تست هستش.

rezarain88
21-10-2014, 17:42
عجب اطلاعاتی دارید از اپراتور رغیب !
دوست عزیز 4G سرعت تا چند باز میدازن مخصوصا اپلود؟

Sent from my iPhone using Tapatalk دست ما نیست . حرف اخر را بچه های بالا میزنند.

mohammad.asghari
21-10-2014, 17:43
شرمنده با تبلت جواب میدهم . ندیدم. مشهد به غیر از اطراف حرم وطبرسی بقیه جاها بدک نبست از 3 سایت تقریبا 2 تا تجهیز شده است. ولی اکثرشان لینک ندارند. با بچه ها حرف زدم گفتن اگه برای تست مشاور بدید تا 15 ابان مشهد را تمام میکنیم. ولی کمبود مشاور این امکان را نخواهد داد. سبزوار در حال تست هستش.

ممنون،خوب زودتر مشاوره بدید مشهد کامل بره زیر پوشش دیگه:n02:کلا چقدر طول میکشه کل مشهد بره زیر پوشش؟؟؟اتفاقا من جای حرم و طبرسی تست کردم خیلی سرعت پایین هست سرعت دانلود در طبرسی به زور به 50-60 کیلو بایت میرسه ولی در محدوده ـی فرامرز عباسی سجاد و...سرعت دانلود تا 1050 هم رفته،
از پوشش همراه اول در مشهد خبر ندارید؟

rezarain88
21-10-2014, 17:46
سلام دوستان
از بندرعباس خبری ندارید؟
آخه 3G وصل میشیم و اکثر مسیرا تحت پوشش هست ولی سرعت از 500kb بیشتر نمیره چه روز و چه شب؟؟
دوست عزیز . بندر عباس با این که در مسیر اینترنت ایران است ولی سوویچ پایینی دارد . اگه مرکز سووییچ پهنای باند را افزاش بده سرعت بالا میرود . در حال حاضر پهنای باند دریافت شده در مرکز ایرانسل به 1 گیگ هم نمیرسد. حتما بچه ها سرعت را بالا خواهند برد. هیچ مشکلی نه در سایت ها ونه در لینک مشاهده نشد.

Poiuy021
21-10-2014, 17:48
سلام چرا بسته شبانه از ساعت 8 صبح به بعد به طور خودکار مثل رایتل قطع نمیشه و حجم مصرفی رو 5 6 برابر حساب میکنه این یه جور دزدی به حساب می‌آید

miladsalary
21-10-2014, 17:50
دوست عزیز . بندر عباس با این که در مسیر اینترنت ایران است ولی سوویچ پایینی دارد . اگه مرکز سووییچ پهنای باند را افزاش بده سرعت بالا میرود . در حال حاضر پهنای باند دریافت شده در مرکز ایرانسل به 1 گیگ هم نمیرسد. حتما بچه ها سرعت را بالا خواهند برد. هیچ مشکلی نه در سایت ها ونه در لینک مشاهده نشد.
ممنون.تقریبا 90درصد شهر تحت پوشش هست و این حداقل راضی کننده هست

rezarain88
21-10-2014, 17:52
ممنون،خوب زودتر مشاوره بدید مشهد کامل بره زیر پوشش دیگه:n02:کلا چقدر طول میکشه کل مشهد بره زیر پوشش؟؟؟اتفاقا من جای حرم و طبرسی تست کردم خیلی سرعت پایین هست سرعت دانلود در طبرسی به زور به 50-60 کیلو بایت میرسه ولی در محدوده ـی فرامرز عباسی سجاد و...سرعت دانلود تا 1050 هم رفته،
از پوشش همراه اول در مشهد خبر ندارید؟
هزینه تست و راه اندازی یک سایت 15 میلیون تومان است . ایرانسل بودجه کافی را در اختیار ندارد. این مساله از اواسط شهریور ماه در مرکز سرپرستی به خوبی مشاهده میشد. قرار بود تا اول مهر ماه 33 مرکز استان پوشش 100 درصد داشته باشند که مححق نشد. تا امروز باید 80 شهر تحت پوشش میرفت که باز هم نشد. ایرانسل به علت هزینه بالا کم اورد. ولی همرا اول با ارامش بدون تبلیغات پیش رفت . از یکی از مهندسان پرسیدم گفت تا 7 مهر نسل 3 همرا اول ارام ارام راه خواهد افتاد. کلا همراه اول در مرکز استان ها خوب عمل کرده.

khoodet
21-10-2014, 17:59
هزینه تست و راه اندازی یک سایت 15 میلیون تومان است . ایرانسل بودجه کافی را در اختیار ندارد. این مساله از اواسط شهریور ماه در مرکز سرپرستی به خوبی مشاهده میشد. قرار بود تا اول مهر ماه 33 مرکز استان پوشش 100 درصد داشته باشند که مححق نشد. تا امروز باید 80 شهر تحت پوشش میرفت که باز هم نشد. ایرانسل به علت هزینه بالا کم اورد. ولی همرا اول با ارامش بدون تبلیغات پیش رفت . از یکی از مهندسان پرسیدم گفت تا 7 مهر نسل 3 همرا اول ارام ارام راه خواهد افتاد. کلا همراه اول در مرکز استان ها خوب عمل کرده.
میگم داداش هر از گاهی بیا اینجا سر بزن کلا تایپک و گرم کردی:n02:

فقط اگه میتونید یک توضیح هم درباره شبکه ملی اطلاعات بدید که تو کدوم استانها افتتاح شده یا آماده افتتحاح هست
تو قم خبری هست

rezarain88
21-10-2014, 18:01
سلام چرا بسته شبانه از ساعت 8 صبح به بعد به طور خودکار مثل رایتل قطع نمیشه و حجم مصرفی رو 5 6 برابر حساب میکنه این یه جور دزدی به حساب می‌آید

این مربوط به نقص برنامه چینی ههواوی دایلر است گه بچه ها در حال کد نویسی جدید هستند به زودی این مشکل حل میشود . این مشکل در ابتدای کار مبین نت و رایتل هم بود ولی با چند خط برنامه نویسی مشکل حل میشود . شما حق دارید. ایرانسل چه کارهایی که با ما نکرده

AmirF3
21-10-2014, 18:02
آقا مطمئنی 15 میلیون تومان؟ ما یه استاد مخابرات در دانشگاه داریم میگه هر سایت 1میلیون دلار خرج داره!!!! البته به حرفش شک دارم. ولی 15 میلیون تومان هم فکر می کنم منطقی نیست

mohammad.asghari
21-10-2014, 18:05
از پوشش همراه اول هم در مشهد خبری ندارید؟

rezarain88
21-10-2014, 18:07
میگم داداش هر از گاهی بیا اینجا سر بزن کلا تایپک و گرم کردی:n02:

فقط اگه میتونید یک توضیح هم درباره شبکه ملی اطلاعات بدید که تو کدوم استانها افتتاح شده یا آماده افتتحاح هست
تو قم خبری هست
ما مشاوران قدیمی بودیم و حالا کاری از دست ما برنمیاید. 6 ماه کار پیاده سازی شبکه را داشتیم کار خوب پیش رفت تا اخر مرداد ماه که شرکت هزینه مشاوران را نداد. از ان روز ایرانسل مبتلا به بیماری شد که حتما نتیجه اش را دیدید . مشاوران جدید حالا حق اب وگل به ما دادند. ما شنبه از ایران میرویم . مشاوران چینی خوب عمل نکردند. الان هم به خاطر سالگرد اومدیم تا فردا در گرفتن لوح کم نیارند.

mehdi-sh
21-10-2014, 18:08
این مربوط به نقص برنامه چینی ههواوی دایلر است گه بچه ها در حال کد نویسی جدید هستند به زودی این مشکل حل میشود . این مشکل در ابتدای کار مبین نت و رایتل هم بود ولی با چند خط برنامه نویسی مشکل حل میشود . شما حق دارید. ایرانسل چه کارهایی که با ما نکرده

اگر امکانش به ایرانسل بگید تمام بسته ها اینترنتی رو داخل پنل سایت بذاره و امکان چک کردن حجم و راحتتر کنه نمیشه هر لحظه سیم کارت از مودم جدا کرد و چک کرد وبسته خرید تو این زمینه رایتل خیلی عالیه و پنلش هم خیلی سبکتر و روانتر از ایرانسل.

rezarain88
21-10-2014, 18:11
آقا مطمئنی 15 میلیون تومان؟ ما یه استاد مخابرات در دانشگاه داریم میگه هر سایت 1میلیون دلار خرج داره!!!! البته به حرفش شک دارم. ولی 15 میلیون تومان هم فکر می کنم منطقی نیست
نه عزیز اون استاد شما اشتباه کرده و فقط هزینه را اندازی 15میلیون است . سوواپ و تجهیز 10تا 18 میلیون تومان. هزینه rru را بالا گفتم و ماژول وراک هوواوی قیمتی در حدود 120تا 180 میلیون دارند به علاوه هزینه انتن ماکرویو . zte از 200 میلیون شروع میشه تا 450 میلیون تومان

rezarain88
21-10-2014, 18:16
اگر امکانش به ایرانسل بگید تمام بسته ها اینترنتی رو داخل پنل سایت بذاره و امکان چک کردن حجم و راحتتر کنه نمیشه هر لحظه سیم کارت از مودم جدا کرد و چک کرد وبسته خرید تو این زمینه رایتل خیلی عالیه و پنلش هم خیلی سبکتر و روانتر از ایرانسل.

مهندسان یک پنل خوب اماده کردند اول برای وایمکس بعد برای GSM خیلی عالی و روان کار میکند و:n07:در گرفتن هزینه عالی عالی

amirbrad
21-10-2014, 18:16
ما مشاوران قدیمی بودیم و حالا کاری از دست ما برنمیاید. 6 ماه کار پیاده سازی شبکه را داشتیم کار خوب پیش رفت تا اخر مرداد ماه که شرکت هزینه مشاوران را نداد. از ان روز ایرانسل مبتلا به بیماری شد که حتما نتیجه اش را دیدید . مشاوران جدید حالا حق اب وگل به ما دادند. ما شنبه از ایران میرویم . مشاوران چینی خوب عمل نکردند. الان هم به خاطر سالگرد اومدیم تا فردا در گرفتن لوح کم نیارند.

دوست عزیز حالا که دارید از ایران تشریف می برید ممکنه بفرمایید چه مناطقی در تهران نسل چهارم راه اندازی شده؟

AmirF3
21-10-2014, 18:17
نه عزیز اون استاد شما اشتباه کرده و فقط هزینه را اندازی 15میلیون است . سوواپ و تجهیز 10تا 18 میلیون تومان. هزینه rru را بالا گفتم و ماژول وراک هوواوی قیمتی در حدود 120تا 180 میلیون دارند به علاوه هزینه انتن ماکرویو . zte از 200 میلیون شروع میشه تا 450 میلیون تومان
یعنی کلا یک سایت نسل دو که از قدیم در جایی بوده بخوان نسل 3 رو هم روش راه اندازی کنن کلا حدودا چقدر خرج داره؟ (چون نمیدونم هر سایت چه تجهیزاتی میخواد تا راه اندازی شه نمی تونم جمع کنم خودم حساب کنم) ممنون از اطلاعات تون.

rezarain88
21-10-2014, 18:20
دوست عزیز حالا که دارید از ایران تشریف می برید ممکنه بفرمایید چه مناطقی در تهران نسل چهارم راه اندازی شده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk حدودا 28 سایت . از بازار گرفته تا انقلاب و تجریش و تا سعادت
اباد . 30 سایت هم در حال انتظار هستش اگه تجهیزات بدهند. اگه نتونستم جواب دوستان را بدهم فردا صبح در خدمت هستم. ممنون از همه دوستان

mohammad.asghari
21-10-2014, 18:26
اینم میشه بگید در مشهد چند سایت 4g راه افتاده؟

rezarain88
21-10-2014, 18:30
اینم میشه بگید در مشهد چند سایت 4g راه افتاده؟
6 سایت تجهیز و 5 در صف انتظار

MOH@ND3S
21-10-2014, 18:33

سلام..از شهرستان آذرشهر در استان آذربایجان شرقی خبری دارید که کی قراره فعال کنند؟ من 1 هفتس اومدم مسافرت اینجا دیدم خبری نیست ..متاسفانه از لحاظ اینترنت adsl اینجا ضعیفه و معمولا پورت خالی ندارن..هرکی رو دیدم از اقوام دیدم چشم امیدشون به 3G هستش:n02: سایت های ایرانسل رو که دیدم مخصوصا میدان نماز مثل اینکه تجهیزات نیازی به تعویض ندارن جدید به نظر میان..فقط ماژول نیاز دارن. اولویت این شهرستان به چه شکله اطلاع دارید ؟
ممنون

xomrrod
21-10-2014, 18:33
کسی خبر داره که قائمشهر کی راه می افته؟؟؟؟

rezarain88
21-10-2014, 18:35
یعنی کلا یک سایت نسل دو که از قدیم در جایی بوده بخوان نسل 3 رو هم روش راه اندازی کنن کلا حدودا چقدر خرج داره؟ (چون نمیدونم هر سایت چه تجهیزاتی میخواد تا راه اندازی شه نمی تونم جمع کنم خودم حساب کنم) ممنون از اطلاعات تون. ازمارک هوواوی تقریبا 200 تا 220 میلیون . از ZTE
250تا 280 اگه 3G باشه اگه 4G باشه برای هوواوی 250 و اگه ZTE 280 تا 300 به قیمت عمده فروشی حدودا 12 الی 18 در صد باید کم کرد . همرا اول از هواوی 1000 تا خریده که 26 در صد تخفیف برای اپراتور ها داره.

rezarain88
21-10-2014, 18:38
سلام..از شهرستان آذرشهر در استان آذربایجان شرقی خبری دارید که کی قراره فعال کنند؟ من 1 هفتس اومدم مسافرت اینجا دیدم خبری نیست ..متاسفانه از لحاظ اینترنت adsl اینجا ضعیفه و معمولا پورت خالی ندارن..هرکی رو دیدم از اقوام دیدم چشم امیدشون به 3G هستش:n02: سایت های ایرانسل رو که دیدم مخصوصا میدان نماز مثل اینکه تجهیزات نیازی به تعویض ندارن جدید به نظر میان..فقط ماژول نیاز دارن. اولویت این شهرستان به چه شکله اطلاع دارید ؟
ممنون
نه میدان نماز داخل راک خالی هستش . اون دکل کوچک 140 تومن اب خورده. اذر شهر لینک ندارد احتمالا یک ماه طول میکشد.

MOH@ND3S
21-10-2014, 18:50
نه میدان نماز داخل راک خالی هستش . اون دکل کوچک 140 تومن اب خورده. اذر شهر لینک ندارد احتمالا یک ماه طول میکشد.

ممنون از سرعت بالای پاسختون :n01: پس میشه امید داشت که تا آخر پاییز اینجا هم راه بیفته ؟
یه سوال دیگه هم داشتم..اونم از رومینگ رایتل به ایرانسل..من تهران که بودم رایتل فقط به همراه اول رومینگ میشد..اینجا هم که اومدم بازم به 2G ایرانسل رجیستر نمیشه..دلیل خواصی داره ؟
سپاس

urumchi
21-10-2014, 19:00
جناب rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنونم بخاطر پاسخگویی

اطلاع دارید وضعیت 3G و 4G هر دو اپراتور در ارومیه به چه صورت خواهد بود؟

abolfazlwest72
21-10-2014, 19:04
سلام ممنون میشم بگین وضعیت 4g در قزوین چطوره؟ در ضمن چرا سرعت 3g در قزوین اینقد اومده پایین؟سرغتش در حده 100 کیلوبایت هست در حالی که همین الان همراه اول تو قزوین سرعتش تا 5 6 مگ هم میرسه:n16:

mf70
21-10-2014, 19:06
دوستانی ک در زمینه موبایل تخصص دارند یه گروه تو واتس ام زدیم با موضوع موبایل خوشحال میشیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم
شماره تونو در پیام خصوصی ارسال کنید

amin13701
21-10-2014, 19:06
با سلام و خسته نباشید ایشالا که بتونین مرند رو لینک کنین

starpars
21-10-2014, 19:28
بندرعباس بعد یه قطعی چند ساعته سرعتش خوب شد بلاخره

البته اون 4g که بالا نوشته الکیه واسه رام viper هست
میشه هرچی بخای بزاری
در واقع H هست

mf70
21-10-2014, 20:30
Rezarain88
شما کدوم کشور دارین میرین؟؟
تو ایران چه پروژه هایی انجام میدادین؟که اطلاعاتتون درباره ایرانسل بالاست؟
چرا تجهیزات سیسکو نمیخرن؟فقط واسه هزینشه؟مگه کارایشش بهتر نیست؟
شهر لار تو استان فارس کی پوشش میدن
شیرازم که اوضا تری جی خرابه!!!

mohamad1384
21-10-2014, 20:36
با سلام وخسته نباشید تشکرازدوستان بویژه دوستمان که درتبریزهستند
ببخشیدشیرازهم آیا 4gداردکجاها است؟

amin1374
21-10-2014, 20:45
اوضاع نسل 3 تو مشهد داغونه البته من تو قاسم اباد و پیروزی که بودم همه جاش داغون بود فقط دور میدان نمایشگاه یکم خوب شد بقیه جاها داغون به بدبختی پیج باز میشد .

amirlovely
21-10-2014, 22:59
سلام rezarain88

تو تبریز یادوتون خیابان سالاری پایین تر از ساختمان پارلاق گفتین به زودی 3جی نصب میشه ؟همچنان خبری نیست ممنون

ShadowDragon
21-10-2014, 23:29
دوست عزیز، اوضاع غرب کشور چطوره؟ بازم مثل همیشه فراموش شدس؟

Ostad AliReza
22-10-2014, 00:16
.

دوست عزیز اهواز نسل 4 راه اندازی شده؟

gigaht
22-10-2014, 01:48
دیشب سرعت خوب شده بود اما دیگه نمیشه مثل سابق بالای 11 ,12 گرفت :

miladsalary
22-10-2014, 03:27

میشه هرچی بخای بزاری
در واقع H هست
سلام دوست عزیز
میشه بگید کدوم قسمت بندرعباس هستین؟

rezarain88
22-10-2014, 07:23
دوست عزیز اهواز نسل 4 راه اندازی شده؟
بله 6 سایت

rezarain88
22-10-2014, 07:28
جناب rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنونم بخاطر پاسخگویی

اطلاع دارید وضعیت 3G و 4G هر دو اپراتور در ارومیه به چه صورت خواهد بود؟
سلام . ارومیه و تبریزو اردبیل و زنجان تحت نظر اینجانب بودند . پیشرفت کار در ارومیه از خود تبریز خوب است .به غیر از اطراف بازار و اطراف بند و جاده سرو و کمی از اطراف پارک ساحلی غدیر . تعداد سایتها 4g 11 عدد هست.

rezarain88
22-10-2014, 07:32
سلام ممنون میشم بگین وضعیت 4g در قزوین چطوره؟ در ضمن چرا سرعت 3g در قزوین اینقد اومده پایین؟سرغتش در حده 100 کیلوبایت هست در حالی که همین الان همراه اول تو قزوین سرعتش تا 5 6 مگ هم میرسه:n16:
سلام . افت سرعت به دلیل پهنای باند است که روز به روز افت میکند . ایرانسل درخواست 40 گیگا بیتی به زیر ساخت داده که قراره به زودی در اختیار شرکت قرار بگیره. با اضافه شدن سایتها تعداد کاربران هم زیاد میشود در حالی که پهنا ثابت است. همراه اول از یک شبکه یکپارچه برای اینترنت ثابت و سیار استفاده کرده به خاطر ان سرعت بالایی داردو زیر ساخت پهنای باند خوبی در اختیار شرکت قرار داده است. الان به غیر از 3 استان اینترنت مخابرات فلت است و کیفیت تقزیبا یکی است.

rezarain88
22-10-2014, 07:37
با سلام وخسته نباشید تشکرازدوستان بویژه دوستمان که درتبریزهستند
ببخشیدشیرازهم آیا 4gداردکجاها است؟
با سلام . اطراف شاهچراغ/خیابان ولیعصر/ خیابان کریم خان زند/باغ ارم/ستارخان/پشت ارامگاه حافظ/شیشه گری

rezarain88
22-10-2014, 07:38

میشه هرچی بخای بزاری
در واقع H هست
تقریبا پهنا را بالا بردیم ولی این امر مو قتی است . از سوییچ زاهدان استفاده کردیم.

and-roid2
22-10-2014, 07:39
جناب
rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه بگی وضعیت 4G در قم به چه صورت است؟
فقط اطراف حرم 4G راه اندازی شده؟
بقیه نقاط شهر قرار نیست 4G راه اندازی بشه؟(در کل چند سایت 4G در قم راه اندازی میشه؟)
:n16:

rezarain88
22-10-2014, 07:39
اوضاع نسل 3 تو مشهد داغونه البته من تو قاسم اباد و پیروزی که بودم همه جاش داغون بود فقط دور میدان نمایشگاه یکم خوب شد بقیه جاها داغون به بدبختی پیج باز میشد .
مشهد به زودی سرعتش و پوشش بالا خواهد رفت. 6 سایت تا 5 ابان اضافه خواهد شد به جز طبرسی و فلکه اب و پارک ابی

rezarain88
22-10-2014, 07:42
کسی خبر داره که قائمشهر کی راه می افته؟؟؟؟
قایم شهر در حال تست است. بابل و نوشهر به زودی وارد فاز بهره برداری میشود. پاشا کلا هم در حال تست نهایی است.

rezarain88
22-10-2014, 07:45
ممنون از سرعت بالای پاسختون :n01: پس میشه امید داشت که تا آخر پاییز اینجا هم راه بیفته ؟
یه سوال دیگه هم داشتم..اونم از رومینگ رایتل به ایرانسل..من تهران که بودم رایتل فقط به همراه اول رومینگ میشد..اینجا هم که اومدم بازم به 2G ایرانسل رجیستر نمیشه..دلیل خواصی داره ؟
سپاس
اگه خدا بخواهد اذر شهر/ خسرو شهر / سردرود/ سهند اسکو/ گوگان / بناب تا اول دی به بهره برداری میرسد.

starpars
22-10-2014, 07:47
تقریبا پهنا را بالا بردیم ولی این امر مو قتی است . از سوییچ زاهدان استفاده کردیم.

واقعااا؟ یعنی چند روز دیگه دوباره افت میکنه؟
من دیدم خوب شده رفتم بسته خریدم
معلوم نیست کی سرعت درست بشه؟تکلیف چی میشه آخر؟

rezarain88
22-10-2014, 07:48
سلام rezarain88

تو تبریز یادوتون خیابان سالاری پایین تر از ساختمان پارلاق گفتین به زودی 3جی نصب میشه ؟همچنان خبری نیست ممنون
بله . متاسفانه تجهیز نشده . منتظر سایت پارک انا است اگر زیر ساخت لینک بدهد تا 2 هفته سالاری و امیرکبیر تجهیز میشوند.انا تست شده منتظر لینک هستش.

rezarain88
22-10-2014, 07:50
دوست عزیز، اوضاع غرب کشور چطوره؟ بازم مثل همیشه فراموش شدس؟
کردستان و کرمان و کرمان شاه و همدان پوشش ضعیفی دارند . البته برای همدان دارند کارهایی میکنند.

rezarain88
22-10-2014, 07:52
واقعااا؟ یعنی چند روز دیگه دوباره افت میکنه؟
من دیدم خوب شده رفتم بسته خریدم
معلوم نیست کی سرعت درست بشه؟تکلیف چی میشه آخر؟
نه دوست عزیز انشااله این مشکل تا 10 روز دیگر حل میشود . شرکت پیشگامان وعده اضافه کردن پهنا را تا 10 ابان داده است.

and-roid2
22-10-2014, 07:56
جناب rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست منو جا انداختید:

rezarain88
22-10-2014, 08:04
جناب
rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه بگی وضعیت 4G در قم به چه صورت است؟
فقط اطراف حرم 4G راه اندازی شده؟
بقیه نقاط شهر قرار نیست 4G راه اندازی بشه؟(در کل چند سایت 4G در قم راه اندازی میشه؟)
:n16:شرمنده . 8 سایت تجهیز شده اطراف حرم/بزرگراه عمار یاسر/شهرک امام خمینی/شهرک مهدیه/7 تیر/انقلاب/کارگر /فاطمی

rezarain88
22-10-2014, 08:12
با سلام .صبح بخیر . دیشب تا ساعت 12 به صوفیان و شبستر سر زدیم تا پیشرفت کار را ببینیم که تقریبا به غیر از دو سایت هیچ کار خاصی نشده است . ساعت یک شب به بستان اباد رفتیم تا از وضعیت سایتها باخبرشویم سایت بستان اباد الان دوستان کار تجهیزرا شروع کردن به علت سردی هوا و مه شدید نتوانستیم به شهر سراب برویم مجبورا در راه تبریز هستیم تا به مرند و جلفا سری بزنیم . تا پست بعدی که بعد از ظهر هست خداحافظ.

mojtabaghanidel
22-10-2014, 08:47
حدودا 28 سایت . از بازار گرفته تا انقلاب و تجریش و تا سعادت
اباد . 30 سایت هم در حال انتظار هستش اگه تجهیزات بدهند. اگه نتونستم جواب دوستان را بدهم فردا صبح در خدمت هستم. ممنون از همه دوستان
سلام
شما اطلاع دارید حدودا از چه زمانی سیم کارت ۴جی تجاری میشه ??

mcuteangel
22-10-2014, 09:05
با سلام .صبح بخیر . دیشب تا ساعت 12 به صوفیان و شبستر سر زدیم تا پیشرفت کار را ببینیم که تقریبا به غیر از دو سایت هیچ کار خاصی نشده است . ساعت یک شب به بستان اباد رفتیم تا از وضعیت سایتها باخبرشویم سایت بستان اباد الان دوستان کار تجهیزرا شروع کردن به علت سردی هوا و مه شدید نتوانستیم به شهر سراب برویم مجبورا در راه تبریز هستیم تا به مرند و جلفا سری بزنیم . تا پست بعدی که بعد از ظهر هست خداحافظ.
سلام، با سپاس از وقتی که برای پاسخگویی میزارین، من دو روز پیش سبزوار بودم هیچ خبری نبود، از پایین شهر تا مرکز شهر که اصلا سیگنال نسل سه پیدا نمیشه، اینجوری هم که معلومه ایرانسل حالا حالا هم به خلیل آباد نمیرسه، و اگه زمانی به کاشمر برسه شاید از پشت بوم سیگنال گرفتیم، اینطور پیش بره فکر کنم رایتل زودتر پوشش بده، چون الان اکثر شهرهای پرجمعیت خراسان رضوی زیر پوشش هست، و فقط شهرهای جنوبی استان مونده مثل کاشمر، گناباد، خواف، بردسکن و خلیل آباد، رایتل معمولا وقتی وارد شهری میشه همزمان بخش ها و جاده های اطراف رو هم پوشش میده، چون بخش ششتمد سبزوار که رفتم پوشش داشت با اینکه ۳۰ کیلومتر از سبزوار فاصله داشت
بنظرتون کدوم یکی از سه اپراتور زودتر به کاشمر و خلیل آباد میرسند؟

Sent from my PAP5500DUO

mohammad.asghari
22-10-2014, 09:14
میشه بگید نسل4مشهد کجاها افتتاح شده؟

mf70
22-10-2014, 09:42
سلام reza rain88
پست منم جا انداختین

hpolo
22-10-2014, 10:15
با سلام خدمت جناب
reza rain88 وتشكر از وقتي كه ميزاريد براي پاسخگويي الان در بعضي از شهرهاي لرستان بيش از 2 ماهه كه تجهيزات رو روي bts ها نصب كردن ولي خبري از راه اندازي نيست دليلش چي ميتونه باشه وكي فعال ميشن متشكر ميشم جواب بدين

mohamad_iran2
22-10-2014, 10:36
کردستان و کرمان و کرمان شاه و همدان پوشش ضعیفی دارند . البته برای همدان دارند کارهایی میکنند.
سلام درباره اینترنت همراه شرکت ایرانسل و همراه اول و رایتل ایلام چه خبرهایی دارید؟ به شدت اینترنت ایرانسل قطعی داره حتی بیشتر وقتا فقط با پر.وک.سی وصل میشم تا سایتارو بیاره بالا. در بهترین حالتم سرعت دانلود رو ۹۰ هست! افتضاااااح

ShadowDragon
22-10-2014, 10:54
طبیعیه... همیشه آخر کار به فکر غرب کشور هم هستن!
اگر امکانش هست در مورد کرمانشاه بیشتر توضیح بدین... 3G , 4 G

اطراف فردوسی - کسری - آزادگان

با تشکر

esfhost
22-10-2014, 11:12
با سلام خدمت جناب rezarain88 وتشكر از وقتي كه ميزاريد براي پاسخگويي .من دو هفتس بعضی اوقات توی جستجو نسل سوم اسم ایرانسل را مشاهده میکنم اما وصل نمیشه بهش ، لطفا یکم اطلاعات از اصفهان بدین کجاها 4جی هست و کجاها 3جی؟
سه راه ملک شهر ، کاوه، رباط دوم؟ اینجاها خبری نیست؟

XDbit68
22-10-2014, 12:25
جناب reza rain 88 ممنون از زحماتتون در پاسخگویی.:n16: میشه بگین وضعیت رشت در حال حاضر چطوریاس ؟ قطع و وصلی زیاد داره 3g خیلی جاها اصلا تو شهر ،تحت پوشش نیس و فک نکنم اصلا 4g راه اندازی شده باشه اینجا.سرعت حداکثر تا 1 مگابیت بر ثانیه بالا میره و خیلی اوقات مثل gprs هست. آیا شرکت برنامه ی خاصی داره برای رشت ؟
مرسی

tavassoli.farfani
22-10-2014, 12:37
اصفهان 4 سایت تجهیز شده و 3 سایت هم rru ها فقط نصب هستش. پیشرفت کمی در پنل دیدیم. همرا اول در اصفهان گل کاشته . ما یه زمانی از همرا اول در تیر ماه جلو بودیم ولی بدون تعصب میگم خیلی خوب کار کردند بچه های پیمانکار .
واقعا اینکه با حوصله جواب میدید جای تشکر داره

Sent from my HTC One

dj77
22-10-2014, 12:55

شهرستانهای استان تهران کی تجهیز می شه؟! الان همراه اول پوشش خودشو در شهرهایی مثل ورامین و دماند و لواسان شروع کرده ولی هیچ خبری از اینکه ایرانسل شهرهای استان تهران پوشش بده نیست!
زمان شروع به کار مشخص هست؟

Arsenal2012
22-10-2014, 14:03
دوستان کرجی لطفا کسانی که طرح ایرانسل دارن لطف کنن با اسپید تست تست بگیرن و اسکرین شات شو بزارن
ممنون[emoji120] [emoji106]

saeeddeeas
22-10-2014, 15:25
rezarain88
سلام دوست عزیز میتونید بگید استان هرمزگان بندرجاسک خبری هست یا نه؟ با این حرفایی که زدید واقعا نا امید شدم فکر کنم تا اخر سالم خبری نشه[emoji24]

rezarain88
22-10-2014, 15:57
rezarain88
سلام دوست عزیز میتونید بگید استان هرمزگان بندرجاسک خبری هست یا نه؟ با این حرفایی که زدید واقعا نا امید شدم فکر کنم تا اخر سالم خبری نشه[emoji24]
فعلا خبری نیست . اگر همراه اول ورایتل هستش فعلا اولویتتان ان شبکه ها باشد.

amin13701
22-10-2014, 15:58
rezarain88 عزیز سلام خبری از مرند دارید؟

rezarain88
22-10-2014, 16:02
rezarain88 عزیز سلام خبری از مرند دارید؟
همین الان رسیدیم. مرند دو سایت یکی اطراف ترمینال تبریز و دیگری خیا بان فرهنگیان تجهیز شده اند. امروز انتن ماکرویو را اضافه کردیم. شب اگر همکاران اجازه بدهند یه تست کوچک میگیریم. ساعت 10 به بعد کمی اختلال در شبکه خواهیم داشت ولی دوباره به حالت عادی بر میگردد. بچه ها در حال کار در مرکز سوییچ جلفا هستند و اگر لینک بدهند تا چند روز دیگه شبکه وارد فاز اجرایی میشود.

mojtabaghanidel
22-10-2014, 16:03
سلام
خسته نباشید
عزیز،سیمکارت ۴جی اطلاع دارید چه زمانی وارد بازار میشه??

amiralex65
22-10-2014, 16:03
Reza rain عزیز با تشکر. از وقتی که مبيزارين واسه پاسخگويي.
از خمینی شهر خبری دارین?

rezarain88
22-10-2014, 16:05
سلام، با سپاس از وقتی که برای پاسخگویی میزارین، من دو روز پیش سبزوار بودم هیچ خبری نبود، از پایین شهر تا مرکز شهر که اصلا سیگنال نسل سه پیدا نمیشه، اینجوری هم که معلومه ایرانسل حالا حالا هم به خلیل آباد نمیرسه، و اگه زمانی به کاشمر برسه شاید از پشت بوم سیگنال گرفتیم، اینطور پیش بره فکر کنم رایتل زودتر پوشش بده، چون الان اکثر شهرهای پرجمعیت خراسان رضوی زیر پوشش هست، و فقط شهرهای جنوبی استان مونده مثل کاشمر، گناباد، خواف، بردسکن و خلیل آباد، رایتل معمولا وقتی وارد شهری میشه همزمان بخش ها و جاده های اطراف رو هم پوشش میده، چون بخش ششتمد سبزوار که رفتم پوشش داشت با اینکه ۳۰ کیلومتر از سبزوار فاصله داشت
بنظرتون کدوم یکی از سه اپراتور زودتر به کاشمر و خلیل آباد میرسند؟

Sent from my PAP5500DUO
این امر به سرعت عمل اپراتور بستگی دارد ولی همراه اول خیلی خوب عمل کرده است. شهرهایی که نام بردید در اولویت شرکت نیست.

saeeddeeas
22-10-2014, 16:05
هیچکدام از اپراتورها نداریم
البته اسم رایتل توی سرچ نتوورک میاد اما رجیستر نمیشه
یعنی واقعا امیدی نیس تا سال دیگه؟

rezarain88
22-10-2014, 16:07
هیچکدام از اپراتورها نداریم
البته اسم رایتل توی سرچ نتوورک میاد اما رجیستر نمیشه
یعنی واقعا امیدی نیس تا سال دیگه؟
اواخر سال شاید اگر تجهیزات بدهند که بعید میدونم . پیمانکار هم کم داریم . اکثرشان نمییاند.

rezarain88
22-10-2014, 16:08
Reza rain عزیز با تشکر. از وقتی که مبيزارين واسه پاسخگويي.
از خمینی شهر خبری دارین?
دو سایت تجهیز شده یکی ماژول نداره دومی لینک ندارد. تا یک ماه زمان مبیرد. شاید کمی زودتر هم جواب داد.

rezarain88
22-10-2014, 16:11
سلام
خسته نباشید
عزیز،سیمکارت ۴جی اطلاع دارید چه زمانی وارد بازار میشه??

سیم کارتها چاپ شده در حدود 200 هزار اماده تحویل هستش . با اجرای فیلتر هوشمند وشبکه ملی تقریبا تا دو هفته یا شاید زودتر اماده پخش هست. در 7 مرکز اصلی الان سیم کارت دارند ولی ریجیستر نمیشه تا بچه های بالا تایید کنند.

rezarain88
22-10-2014, 16:15
سلام درباره اینترنت همراه شرکت ایرانسل و همراه اول و رایتل ایلام چه خبرهایی دارید؟ به شدت اینترنت ایرانسل قطعی داره حتی بیشتر وقتا فقط با پر.وک.سی وصل میشم تا سایتارو بیاره بالا. در بهترین حالتم سرعت دانلود رو ۹۰ هست! افتضاااااح
همراه اول در حال تجهیز هستش لیکن پهناب باند مناسبی در اختیار استان نیست رایتل 12 سایت دارد پوشش تقریبا خوب ولی کامل نیست. سخنان شما صحیح است. تهداد سایتها کم هستش و با فیلتر شکن فقط سایتها بالامی اید . تا یک هفته هم پوشش هم سرعت به نقطه مطللوب میرسد. شاید زودتر

rezarain88
22-10-2014, 16:18
با سلام خدمت جناب rezarain88 وتشكر از وقتي كه ميزاريد براي پاسخگويي .من دو هفتس بعضی اوقات توی جستجو نسل سوم اسم ایرانسل را مشاهده میکنم اما وصل نمیشه بهش ، لطفا یکم اطلاعات از اصفهان بدین کجاها 4جی هست و کجاها 3جی؟
سه راه ملک شهر ، کاوه، رباط دوم؟ اینجاها خبری نیست؟
اگر وصل نمیشوید برای این است که لینک نشده پس از یه وقفه دوباره پوشش بالا میرود و شما قادر به وصل شدن هستید. نهایتا نا 4 روز

megax
22-10-2014, 16:20
حذف شود....

rezarain88
22-10-2014, 16:20
جناب reza rain 88 ممنون از زحماتتون در پاسخگویی.:n16: میشه بگین وضعیت رشت در حال حاضر چطوریاس ؟ قطع و وصلی زیاد داره 3g خیلی جاها اصلا تو شهر ،تحت پوشش نیس و فک نکنم اصلا 4g راه اندازی شده باشه اینجا.سرعت حداکثر تا 1 مگابیت بر ثانیه بالا میره و خیلی اوقات مثل gprs هست. آیا شرکت برنامه ی خاصی داره برای رشت ؟
مرسی
رشت در اولویت شرکت هست ولی باران اجازه نمیدهد. وضع تا دو هفته اگه باران نیاد استیبل میشود.

amin13701
22-10-2014, 16:26
همین الان رسیدیم. مرند دو سایت یکی اطراف ترمینال تبریز و دیگری خیا بان فرهنگیان تجهیز شده اند. امروز انتن ماکرویو را اضافه کردیم. شب اگر همکاران اجازه بدهند یه تست کوچک میگیریم. ساعت 10 به بعد کمی اختلال در شبکه خواهیم داشت ولی دوباره به حالت عادی بر میگردد. بچه ها در حال کار در مرکز سوییچ جلفا هستند و اگر لینک بدهند تا چند روز دیگه شبکه وارد فاز اجرایی میشود.
از پاسخدهی سریعتون خیلی ممنونم:n16:از همراه اول خبری هست تو مرند؟؟؟؟

rezarain88
22-10-2014, 16:26
شهرستانهای استان تهران کی تجهیز می شه؟! الان همراه اول پوشش خودشو در شهرهایی مثل ورامین و دماند و لواسان شروع کرده ولی هیچ خبری از اینکه ایرانسل شهرهای استان تهران پوشش بده نیست!
زمان شروع به کار مشخص هست؟
همراه اول در شهرستان های استان تهران خوب عمل کرده در این شکی نیست. ایرانسل هم در اولویت قرار داده شهرهای ورامین / دماوند/ لواسان/ طالقان/ پرند/ اندیشه / رباط کریم
لیکن پوشش تا دی ماه در این شهرها تا حدودی جلو خواهد افتاد.

megax
22-10-2014, 16:29
دوست عزیز اهواز نسل 3 و 4 ، توی چه مناطقی راه اندازی شده؟

mohamad_iran2
22-10-2014, 16:29
همراه اول در حال تجهیز هستش لیکن پهناب باند مناسبی در اختیار استان نیست رایتل 12 سایت دارد پوشش تقریبا خوب ولی کامل نیست. سخنان شما صحیح است. تهداد سایتها کم هستش و با فیلتر شکن فقط سایتها بالامی اید . تا یک هفته هم پوشش هم سرعت به نقطه مطللوب میرسد. شاید زودتر
تا الان چند سایت ایرانسل به ۳جی مجهز شده؟
چرا فقط با فیلترشکن سایتا بالا میاد؟
همراه اول کی نسل ۳رو تو ایلام راه اندازی میکنه؟

rezarain88
22-10-2014, 16:30
از پاسخدهی سریعتون خیلی ممنونم:n16:از همراه اول خبری هست تو مرند؟؟؟؟
تجهیزات به اندازه 5 سایت در مرکز مخابراتی هستش ولی مرند شهر حساسی هستش به خصوص در انتن دهی. همراه اول قراره تا 3 هفته طبق گفته پیمانکاران تجهیز شوند . این جمعه مرکز مخابراتی مرکز شهر بالاتر از پاساژ زیر زمینی جلوی شهرداری (مرکز) سواپ میشه.

rezarain88
22-10-2014, 16:33
تا الان چند سایت ایرانسل به ۳جی مجهز شده؟
چرا فقط با فیلترشکن سایتا بالا میاد؟
همراه اول کی نسل ۳رو تو ایلام راه اندازی میکنه؟
926 سایت فعال / 112 سایت در حال تست / 174 سایت نصب rru و فیدر کشی/ 126 سایت در انتطار لینک دهی
196000 trx / جمع سایتهای کل کشور 26780 مورد

rezarain88
22-10-2014, 16:40
دوست عزیز اهواز نسل 3 و 4 ، توی چه مناطقی راه اندازی شده؟
دانشگاه چمران/خرداد/کوی انقلاب/دکتر شریعتی/ اطراف بیمارستان ابوذر

mohamad_iran2
22-10-2014, 16:43
926 سایت فعال / 112 سایت در حال تست / 174 سایت نصب rru و فیدر کشی/ 126 سایت در انتطار لینک دهی
196000 trx / جمع سایتهای کل کشور 26780 مورد
منظورم ایلام بود.پرسیدم که چند تا سایت ایرانسل در ایلام به ۳g مجهز شده؟!
ممنون

amiralex65
22-10-2014, 16:44
Reza rain عزیز شما از وايمکس هم اطلاع دارین?
درسته که تو بعضی مناطق ايرانسل داره سایتاي وايمکس رو جمع میکنه?
اگه درسته کجاها ممکنه جمع بشه?

Amir-Rainman
22-10-2014, 16:46
رشت در اولویت شرکت هست ولی باران اجازه نمیدهد. وضع تا دو هفته اگه باران نیاد استیبل میشود.

هوای رشت تا شنبه آفتابی خواهد بود!

امکان داره که 4G تو رشت راه اندازی بشه؟
وضعیت 3G نسبت به اوایل تو منطقه ای که من هستم ( بلوار لاکان - دانشگاه آزاد ) میشه گفت ضعیف تر شده! دلیلش چیه؟
برای شهر آستانه اشرفیه هم برنامه ای برای راه اندازی 3G دارین؟

با تشکر :n16:

rezarain88
22-10-2014, 16:46
منظورم ایلام بود.پرسیدم که چند تا سایت ایرانسل در ایلام به ۳g مجهز شده؟!
ممنون
شرمنده تعداد سوالات و sms ها بالا است. 7 سایت در حال تست /2 سایت بهره برداری

keyhan123
22-10-2014, 16:50
سلام خبری از تکمیل پوشش 3 جی ایرانسل و همراه اول در کرمانشاه نیست؟

rezarain88
22-10-2014, 16:55
Reza rain عزیز شما از وايمکس هم اطلاع دارین?
درسته که تو بعضی مناطق ايرانسل داره سایتاي وايمکس رو جمع میکنه?
اگه درسته کجاها ممکنه جمع بشه?
بله تقریبا سایتهایی که زیر 100 کاربر دارند جمع اوری میشود . ولی سرعت وایمکس بالا خواهد رفت و هزینه ها مطللوب میشود. در تبریز 2 سایت مایان و اندیشه جمع اوری شد. کلا وایمکس از رده خارجه از 7 سال قبل . ولی ایرانسل ماژول های وایمکس را هم تغییر داد تا بشه تا 54 مگ افزایش سرعت داد.

rezarain88
22-10-2014, 16:58
سلام خبری از تکمیل پوشش 3 جی ایرانسل و همراه اول در کرمانشاه نیست؟
همرا اول چند سایت را 3g کرده و ایرانسل 3 سایت را تقریبا اماده کرده ولی در حال بهره برداری نیست.

rezarain88
22-10-2014, 17:00
هوای رشت تا شنبه آفتابی خواهد بود!

امکان داره که 4G تو رشت راه اندازی بشه؟
وضعیت 3G نسبت به اوایل تو منطقه ای که من هستم ( بلوار لاکان - دانشگاه آزاد ) میشه گفت ضعیف تر شده! دلیلش چیه؟
برای شهر آستانه اشرفیه هم برنامه ای برای راه اندازی 3G دارین؟

با تشکر :n16:
رشت شهر دوست داشتنی هستش . دوستان سعی دارند فومن / رشت / استانه/ پره سر/ زیبا کنار را زودتر برسانند . دوست عزیز کجای لاکان تشریف دارید از سه راهی پایین تر هستید یا خیر

ShadowDragon
22-10-2014, 17:03

با تشکر

rezarain88
22-10-2014, 17:07

با تشکر

هم 3g داریم هم 4g .در شعاع 720 متری ازادگان یک سایت تجهیز شده ولی on نشده.

ShadowDragon
22-10-2014, 17:10
اگر امکانش هست وضعیت تهران - اکباتان فاز 3 و میدان جمهوری(اسکندری جنوبی) رو هم مشخص کنید. آیا سایتی اضافه میشه؟ کنار پنجره خوبه اما داخلتر زیاد جالب نیست

hpolo
22-10-2014, 17:13
اقا رضا در مورد لرستان پرسیدم اطلاعی دارید چرا در شهرهای که تجهیز کردن راه اندازی نمیکنند

paradisepersian
22-10-2014, 17:15
اقا رضا چند تا سایت در منطقه 16 تهران ( نازی اباد ) قرار داره
ایا سایت 4G در این منطقه نصب شده ؟ ایا در اینده نصب میشه ؟

rezarain88
22-10-2014, 17:15
اقا رضا در مورد لرستان پرسیدم اطلاعی دارید چرا در شهرهای که تجهیز کردن راه اندازی نمیکنند
نه پهنا داریم نه لینک که سوییچ کنیم . دولت در حال تست http هست تا دو سه روز دیگه همه چیز مشخص میشود .

rezarain88
22-10-2014, 17:16
اقا رضا چند تا سایت در منطقه 16 تهران ( نازی اباد ) قرار داره
ایا سایت 4G در این منطقه نصب شده ؟ ایا در اینده نصب میشه ؟
دقیقا کجای نازی اباد

rezarain88
22-10-2014, 17:18
اگر امکانش هست وضعیت تهران - اکباتان فاز 3 و میدان جمهوری(اسکندری جنوبی) رو هم مشخص کنید. آیا سایتی اضافه میشه؟ کنار پنجره خوبه اما داخلتر زیاد جالب نیست

شما از سایت 2048 پوشش دارید . سایت دیگر در حال تست هست تا 3 هفته شاید زودتر فول انتن در منزل خواهید داشت از شرق اسکندر جنوبی

rezarain88
22-10-2014, 17:21
سلامی دوباره .سایت تقاطع پور شریفی و شهریور جدید تبریز از نظام مهندسی تا لاله زار هم اکنون 3g شد. ممنون همکاران گلم

mehdi-sh
22-10-2014, 17:24
برای پوشش داخل پاساژ تو خیابان امیرکبیر تهران کجا باید درخواست بدیم؟ اینجا پوشش خیلی ضعیفه ولی همراه یه مدل انتن گذاشته که به سقف وصل شده و همه جا فول انته

paradisepersian
22-10-2014, 17:27
دقیقا کجای نازی اباد

هزار دستگاه

rezarain88
22-10-2014, 17:29
برای پوشش داخل پاساژ تو خیابان امیرکبیر تهران کجا باید درخواست بدیم؟ اینجا پوشش خیلی ضعیفه ولی همراه یه مدل انتن گذاشته که به سقف وصل شده و همه جا فول انته

به دفتر مرکزی مراجعه کنید. کارشناس میاید و هزینه صبحانه . نهار و سیم کشی و هماهنگی را از شما میگبرد ولی واسه نصب ماژول در پشت بام هزینه ای نمیگیرد. یک کلید پاساژ در اصلی باید برای پیمانکار داده شود تا هر وقت خواست بیاید و برود. اکثرا از انتن 8 دسی بل سقفی در دو جهت عمود در طیقه بالا استفاده میشود. 2 روز کاری وقت میبرد.

rezarain88
22-10-2014, 17:32
هزار دستگاه
یه سایت در خزانه و دیگری اطراف همشهری هست . هیچ کدام کاری نشده است.

paradisepersian
22-10-2014, 17:35
یه سایت در خزانه و دیگری اطراف همشهری هست . هیچ کدام کاری نشده است.

اقا رضا اینایی که فرمودید سایت 4G هستند

rezarain88
22-10-2014, 17:39
اقا رضا اینایی که فرمودید سایت 4G هستند
بله . دوتا هم اطراف دبیرستان نیکان و علی اباد تا دی نصب میشه.

rezarain88
22-10-2014, 17:41
فردا صبح در خدمت دوستان خواهم بود . ساعت 6 جلسه داریم . فعلا خدا حافظ.

binaafarin
22-10-2014, 17:45
فردا صبح در خدمت دوستان خواهم بود . ساعت 6 جلسه داریم . فعلا خدا حافظ.

عزیز از بندرعباس خبری داری؟
منطقه سورو قدیم اماری داری؟امیدی ب فورجی هست این ورا؟

Amir-Rainman
22-10-2014, 17:54
رشت شهر دوست داشتنی هستش . دوستان سعی دارند فومن / رشت / استانه/ پره سر/ زیبا کنار را زودتر برسانند . دوست عزیز کجای لاکان تشریف دارید از سه راهی پایین تر هستید یا خیر

داخل مسکن مهر

حدودا تا شعاع کمتر 500 متر هم 2 تا دکل هست، یکی دقیقا رو به روی دانشگاه آزاد یکی هم ورودی مسکن مهر

mohamad1384
22-10-2014, 18:25
باتشکر ازپاسخ گویی سریع دوستمان که ازایرانسل هستند ببخشید شهرک صنعتی بزرگ شیراز 3gنمی شود وکلا ایرانسل برنامه ای برای مناطق صنعتی ندارد؟ )مدیران سایت من تشکرازکاربران نمی توانم بکنم پیگیری دکمه تشکر شود(

mohammad.asghari
22-10-2014, 18:31
rezarain88 عزیز الان فرامرز عباسی مشهد پوشش کامل هست ولی بعضی جاها آنتن ندارت یا پرش لینک هست کی این مشکل حل میشه ممنون

mohamad1384
22-10-2014, 18:33
باتشکر ازپاسخ گویی سریع دوستمان که ازایرانسل هستند ببخشید شهرک صنعتی بزرگ شیراز 3gنمی شود وکلا ایرانسل برنامه ای برای مناطق صنعتی ندارد؟ )مدیران سایت من تشکرازکاربران نمی توانم بکنم پیگیری دکمه تشکر شود(

arman4459
22-10-2014, 19:50
سلام آقا رضای عزیز

اولا من از طرف خودم و تک تک دوستان سپاسگزاری میکنم از صبر و حوصله و جواب به سوالات دوستان

سوال من در مورد شهر سمنان تا الان که متاسفانه هیچ خبری نیست ؟ کی انشالا استارت میخوره و آیا 4G هم برای سمنان راه اندازی میشه یا خیر؟

با سپاس فراوان

ShadowDragon
22-10-2014, 19:52
هم 3g داریم هم 4g .در شعاع 720 متری ازادگان یک سایت تجهیز شده ولی on نشده.
هر سایت چه مسافتی رو پوشش میده؟ 720 متر به چه جهتی؟ شمال؟ جنوب یا..؟

saeed9009
22-10-2014, 19:58
سیم کارتها چاپ شده در حدود 200 هزار اماده تحویل هستش . با اجرای فیلتر هوشمند وشبکه ملی تقریبا تا دو هفته یا شاید زودتر اماده پخش هست. در 7 مرکز اصلی الان سیم کارت دارند ولی ریجیستر نمیشه تا بچه های بالا تایید کنند.

سلام

لطفا در مورد فیلتر هوشمند و شبکه ملی اطلاعاتی رو در اختبارمون بگذارید ... چه تغییراتی رو شاهد خواهیم بود ؟

ممنون

Tehranshahr
22-10-2014, 20:21
بنظرم دانشگاه آزاد شهرقدس هم مورد توجه قرار بگیره خوبه چون هزاران دانشجو داره و درآمد خوبی نصیب ایرانسل میشه.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

XDbit68
22-10-2014, 20:43
جناب reza rain واقعا متشکریم از این همه حوصله و سرعت در پاسخگویی شما:n16: میشه بگین سیاست شرکت برای سرعت و پهنای باند در آینده چیه ؟ میخوان سرعت رو توی یه حدی محدود کنن یا اینکه بستگی به بودجه شرکت و پهنای باند کشور داره ؟ در مورد فیلترینگ هوشمند هم یه توضیحی بدین . راجع به تعرفه ها هم بگین که تعرفه ها به همین شکل میمونه یا بیشتر خواهد شد ؟

ممنون...

SMB_77
22-10-2014, 20:52
ممنون میشم کسی بهم بگه منظور از سایت چیه؟؟
همینقدر میدونم هرچی که هست هرچی بیشتر باشه بهتره
تهران 26 تا داره 30 تا هم تو راهه
مشهد 6 تا داره 5 تا تو راهه
حالا میگیم تهرانه و پایتخت
ارومیه 11 تا داره و در حال افزایش
در حالی که مشهد بزرگترین شهر بعد از پایتخت

اونوقت راه آهن مشهد هنوز 3g ساپورت نمیکنه
من که میگم 30 درصد مشهد هنوز مونده

داداش rezarain88 اگه شما میتونی رسیدگی کن لطفا

مرسی

nimakh
22-10-2014, 21:56
ممنون از حوصله و پاسخگویی شما
از کرمان چه خبر ؟ چند سایت دارد؟ برنامه راه اندازی چیست؟ پوشش 4g هم در کرمان داریم؟ ممنون

kakero1
22-10-2014, 22:00
کی کل کرج 3G میشه؟

Sent from my LG-D802

hmd
22-10-2014, 22:57
سلام ما توی شادمان تهران هستیم از نظر هوایی فاصله آنتن 3g تا خونمون در حدود 200 300 متر وقتی توی طبقه 4 5 هستیم راحت dbm روی 50 60 ولی توی طبقه اول و دوم 90 100 چون چند تا ساختمون بلند هست . چه جوری میشه این مشکل حل کرد ؟ من از مودم 3g بیشتر استفاده میکنم .

mf70
22-10-2014, 23:55
ممنون میشم کسی بهم بگه منظور از سایت چیه؟؟
همینقدر میدونم هرچی که هست هرچی بیشتر باشه بهتره
تهران 26 تا داره 30 تا هم تو راهه
مشهد 6 تا داره 5 تا تو راهه
حالا میگیم تهرانه و پایتخت
ارومیه 11 تا داره و در حال افزایش

مرسی

فکر کنم منظورش bts یا همون دکل خودمونه
یعنی تهران 26 تا دکل تری جی شده30 تای دیگه هم ب زودی میشه

rznrz06
23-10-2014, 00:15
درود
عزيزان اين دكل عظيم و خيلى بلند رو 10 روز پيش روبروى خونه نصب كردن.
امروز اومدن سه تا آنتن رو بستن.
ميخواستم ببينم اول ايرانسل هست يا همراه آخرت يا چيز ديگه؟
بعد 4G هست يا 3G؟
شهرك گلستان تهران
توزيع برق تقاطع اميركبير و آزادگان
یاس یکم

sa_mo1369
23-10-2014, 00:22
سلام جناب rezarain88 . خبری از 3G یا 4G در بجنورد هست ؟

mf70
23-10-2014, 00:26
این دکله چه خفنه

paradisepersian
23-10-2014, 00:29
فکر کنم منظورش bts یا همون دکل خودمونه
یعنی تهران 26 تا دکل تری جی شده30 تای دیگه هم ب زودی میشه

منظور اقا رضا 4G هست 26 تا نصب شده و 30 تا در لیست انتظار

rznrz06
23-10-2014, 00:31
این دکله چه خفنه
از فاصله 60 متری ازش عکس انداختم بازهم تو کادر گوشی 5S و حتی Z2 جا نشد. خیلی بلنده.
جا برای آنتن زیاد داره.
حالا یکی لطف کنه بگه این هیولا چیه؟

SONY XPERIA Z2

engineerhossein
23-10-2014, 04:02
سلام آقا رضا ، منزل ما اتومابان محلاتی ، خیابان بهزادی بخش هست لطف میکنید وضعیت 3g و 4g رو تو این محدوده تشریح بفرمایید ؟ با سپاس

HardwareMaster
23-10-2014, 07:14

مرسی

دوست عزیز با ارفاق شاید تنها شاید 30 درصد مشهد تحت پوشش باشه.

mcuteangel
23-10-2014, 07:16
درود
بعد 4G هست يا 3G؟
شهرك گلستان تهران
یاس یکم

فکر کنم نسل دو و سه رو داره، به قیافشم میخوره مال همراه اول باشه [emoji55]

Sent from my PAP5500DUO

rezarain88
23-10-2014, 08:18
فکر کنم نسل دو و سه رو داره، به قیافشم میخوره مال همراه اول باشه [emoji55]

Sent from my PAP5500DUO
دوست عزیز مال سایت رایتل 4g zte با ارتفاع35 متری هستش. قدرت تعششع بالا با میرایی پایین در حالت دوکی شکل از مزایای این نوع سایت هست. این نوع سایت ها قدرت مانوذ بالایی دارند و پوشش 1000 متری مطمنی میدهند. پنل سکتور پاوور ویو است.

rezarain88
23-10-2014, 08:19
درود
بعد 4G هست يا 3G؟
شهرك گلستان تهران
یاس یکم

دوست عزیز مال سایت رایتل 4g zte با ارتفاع35 متری هستش. قدرت تششع بالا با میرایی پایین در حالت دوکی شکل از مزایای این نوع سایت هست. این نوع سایت ها قدرت مانور بالایی دارند و پوشش 1000 متری مطمنی میدهند. پنل سکتور پاوور ویو است.

rezarain88
23-10-2014, 08:20
سلام جناب rezarain88 . خبری از 3G یا 4G در بجنورد هست ؟
بجنورد در اولویت هستش تا اواسط اذر ماه تجهیز میشود.

rezarain88
23-10-2014, 08:22
rezarain88 عزیز الان فرامرز عباسی مشهد پوشش کامل هست ولی بعضی جاها آنتن ندارت یا پرش لینک هست کی این مشکل حل میشه ممنون
با اضاف شدن سایت مشکل پرش یا هند اور حل خواهد شد تا یک ماه حل میشود. سرعت دانلودتان چقدر است.

Poiuy021
23-10-2014, 08:23
سلام ایا توزیع سیمکارت دیتا در برنامه هست

kasra2012
23-10-2014, 08:23
دوست عزیز مال سایت رایتل 4g zte با ارتفاع35 متری هستش. قدرت تعششع بالا با میرایی پایین در حالت دوکی شکل از مزایای این نوع سایت هست. این نوع سایت ها قدرت مانوذ بالایی دارند و پوشش 1000 متری مطمنی میدهند. پنل سکتور پاوور ویو است.

سلام و ممنون إز پاسخكگويي
أيا در همدان 4g رَآه إندازي می شود؟

rezarain88
23-10-2014, 08:24
شهرک صنعتی تجهیزات نصب است منتظر ماژول و راک هستیم. اگه تجهیزات بدهند تا یک ماه حل میشود.

rezarain88
23-10-2014, 08:25
سلام ایا توزیع سیمکارت دیتا در برنامه هست

الان سیم کارت دیتا مشتری ندارد دوست عزیز.همه اعتباری دارند.

rezarain88
23-10-2014, 08:27
سلام و ممنون إز پاسخكگويي
أيا در همدان 4g رَآه إندازي می شود؟

بله حتما 4 سایت تست شده و 3 تا هم قراره اطراف باباطاهر و جاده کرمانشاه و بازار نصب بشود.

kasra2012
23-10-2014, 08:29
بله حتما 4 سایت تست شده و 3 تا هم قراره اطراف باباطاهر و جاده کرمانشاه و بازار نصب بشود.

الان این ۴ سایت کجا هستند؟
سمت سعیدیه چطور؟

rezarain88
23-10-2014, 08:30
سلام آقا رضای عزیز

اولا من از طرف خودم و تک تک دوستان سپاسگزاری میکنم از صبر و حوصله و جواب به سوالات دوستان

سوال من در مورد شهر سمنان تا الان که متاسفانه هیچ خبری نیست ؟ کی انشالا استارت میخوره و آیا 4G هم برای سمنان راه اندازی میشه یا خیر؟

با سپاس فراوان
سلام . استارت خورده ولی لینک نشده است. برنامه برای را ه اندازی 6 سایت در اولویت هست. هم 3g هم 4g

rezarain88
23-10-2014, 08:35
الان این ۴ سایت کجا هستند؟
سمت سعیدیه چطور؟

Sent from my iPad using Tapatalk اطراف بو علی/شریعتی/ میدان فردوسی/ شهدا
بله در دستور کار هست.

Reza_Kazemi
23-10-2014, 08:36
سلام چرا هنوز شهرستانهای اطراف تهران به این ارتباط مجهز نشدن ! کارشون برعکسه به جای این که شهرستانهای اطراف رو ساپورت کنند رفتند .... ؟ در شهر تهران / اسلامشهر میشینم ! اسلامشهر تا کی راه می افته ! بخش کاشانی ! موفق باشید

kasra2012
23-10-2014, 08:37
اطراف بو علی/شریعتی/ میدان فردوسی/ شهدا
بله در دستور کار هست.

واقعا ممنون
ايرانسل برنامه اي براي افزايش پهناي باند نداره چون سرعت واقعا افتضاح شده؟

rezarain88
23-10-2014, 08:38
هر سایت چه مسافتی رو پوشش میده؟ 720 متر به چه جهتی؟ شمال؟ جنوب یا..؟
برد مفید در صورت تراکم و شلوغی 450 تا 500 متر در فضای باز 800 تا 1000 متر . یک دایره به شعاع 500 متری را تصور کنید. 720 متر در جهت جنوب غربی

rezarain88
23-10-2014, 08:42
واقعا ممنون
ايرانسل برنامه اي براي افزايش پهناي باند نداره چون سرعت واقعا افتضاح شده؟

تا ارایه شبکه ملی افزایش پهنا نداریم . اگر سرعت بالا بره از ظرفیت شبکه داخلی استفده میشود . تا حالا 15 گیگا بیت برای وایمکس و 3g پهنا دادهاند که شبکه قادر به پاسخگویی نیست. با اضافه کردن 2000 گیگ به پهنای باند داخلی سرعت تا 50 مگ قابل افزایش است. هیچ کس اطلاع دقیقی از این زمان ندارد. دوستان نزدیک به بچه های بالا میگویند. کمتر از یک ماه.

Poiuy021
23-10-2014, 08:42
سلام درباره خدمات ارزش افزوده تری جی یکم توضیح بدید وتماس تصویری در چه مرحله ای

rezarain88
23-10-2014, 08:43
سلام درباره خدمات ارزش افزوده تری جی یکم توضیح بدید وتماس تصویری در چه مرحله ای

تماس تصویری به علت اپلود بالا و نبود پهنای باند تا اخر سال منتفی است.

kasra2012
23-10-2014, 08:43
تا ارایه شبکه ملی افزایش پهنا نداریم . اگر سرعت بالا بره از ظرفیت شبکه داخلی استفده میشود . تا حالا 15 گیگا بیت برای وایمکس و 3g پهنا دادهاند که شبکه قادر به پاسخگویی نیست. با اضافه کردن 2000 گیگ به پهنای باند داخلی سرعت تا 50 مگ قابل افزایش است. هیچ کس اطلاع دقیقی از این زمان ندارد. دوستان نزدیک به بچه های بالا میگویند. کمتر از یک ماه.

اطلاع داريد اين شبكه ملي چيه؟
و راستي تغييري در قيمت هاي بسته ها ممكنه ايجاد بشه؟

rezarain88
23-10-2014, 08:55
اطلاع داريد اين شبكه ملي چيه؟
و راستي تغييري در قيمت هاي بسته ها ممكنه ايجاد بشه؟

شبکه ملی که ما شهریور تست کردیم کولاکی است که به یک باره اینترنت ایران را تغییر خواهد داد. سرعت دانلود تا 10 گیگا بایت معادل سرعت اتصال 80 گیگ را با پینگ زیر 15 برای ما فراهم ساخت. 2000 سایت خبرگزاری ها و دانشگاه ها و مراکز امنیتی و نظامی و کلیه دیتا سنترهای داخل کشور را شامل میشود. مثل سایت اپارات یا سایت کیهان یا سایت دانلود ها. هم اکنون شما از این شبکه با ضریب 1 به 8 استفاده میکنید . فقط این ضریب افزایش داده خواهد شد. هیچ گونه جای نکرانی نیست و هیچ کدام از سایتها مسدود نخواهد شد. فقظ ضریب لود شدن صفحات داخلی افزایش دارد. با یک کلیک سایت دانلود ها لود خواهد شد. ویک فایل 100 مگی زیر 10 ثانیه دانلود خواهد شد. ارایه تلویزیون اینترانتی با کیفیت فول hd بدون لگ و بدون استفاده از زیر ساخت اینترنتی یکی از مزایای این شبکه است. ارایه ویدیو کنفرانس تا 20 نفر با کیفیت hd از مزایی دیگرز شبکه است. و شما با پرداخت هزینه کمی میتوانید از این مزایا استفده کنید. این سرویس در دانشگاه امیر کبیر تست شد و با بندر عباس کنفرانس 2 ساعتی بودن یک لحظه مکث توانست امتحان خودش را پس بدهد. این شبکه در تهران وقم و تبریز وکرج هم اکنون اماده بهره برداری است و بقیه استانها تا چند روزر دیگر به این شبکه وصل خواهد شد.

rezarain88
23-10-2014, 08:59
کی کل کرج 3G میشه؟

Sent from my LG-D802
کرج وتهران در اولویت است جای نگرانی نیست تقریبا 450 سایت فقط در این دو شهذ تجهیز شده ولی جواب گو نیست . تهران مانند اقیانوسی است که روز به روز گسترش مییابد. ولی تا دی جمع جور میشود.