مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
Masoud 206-16v
23-12-2015, 14:09
ارزشش رو داشت ( چون آپلودتون خیلی بهتر شده - ولی دانلود به علت کمبود پهنای بانده )
کل هزینه آنتن به همراه مودم اکسترنال چقدر براتون اب خورد ؟ (هزینه پست و ... )
دانگل ١٣٦
روتر ١٠٨
آنتن ١١٠
١٠٠گيگ خريد اشتراك
——————————+
٥٢٤ تومن
البته بدون شيريني بچه ها[emoji23][emoji23][emoji23]
7cEram
Armin.Computer
23-12-2015, 14:31
دانگل ١٣٦
روتر ١٠٨
آنتن ١١٠
١٠٠گيگ خريد اشتراك
——————————+
٥٢٤ تومن
7cEram
تک کانکشن ایرانسل چطوره با این وضعیت؟؟؟؟
poorna-seus
23-12-2015, 14:32
سلام
من در مورد خرید مودم 4جی ایرانسل به راهنمایی نیاز دارم.
با اینکه منطقه سکونت بنده در مناطق تحت پوشش 4G ایرانسل هست، موبایلم که اصلا داخل آپارتمانم نمیتونه به اینترنت متصل بشه.
با مودم E3372 ایرانسل (همونکه شبیه فلشه) در بعضی از نقاط خونه، آنتن 4g سه تاش پُر میشه و سرعت دانلود حدود 700 میشه.
میخواستم ببینم این مودم D-100 چقدر قدرت آنتن دهی ش فرق داره ؟
و اگر آنتن دهی ش بهتره، این به این معنیه که من در بقیه نقاط خونه میتونم احتمالا به اینترنت متصل بشم؟ یا اینکه در همون نقاطی که قبلا متصل میشدم، اینبار آنتن فول تر میشه؟
داستان ِ این آنتن ِ خارجی که بهش متصل میشه چیه و از کجا میشه تهیه کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش : الان این عکس بالا به همون مدل 3372 آنتن وصل کرده؟! اینکار بهتره یا خرید d100 ؟
Masoud 206-16v
23-12-2015, 14:35
تک کانکشن ایرانسل چطوره با این وضعیت؟؟؟؟
والا تفاوتي من احساس نكردم و البته فقط ي ١٠گيگ هديه دانگل و اين اشتراك يكسال رو من تست كردم.چه در سرعت دانلود و آپلود فرقي بنظر من نداره.
7cEram
Armin.Computer
23-12-2015, 14:37
والا تفاوتي من احساس نكردم و البته فقط ي ١٠گيگ هديه دانگل و اين اشتراك يكسال رو من تست كردم.چه در سرعت دانلود و آپلود فرقي بنظر من نداره.
7cEram
بی زحمت یه تست از سایت
testmy.net
بگیرید اگر زحمتی نیست
MOH@ND3S
23-12-2015, 15:02
سلام دوستان امروز آنتن اكسترنال هواوي بدستم رسيد و بعد از تست نتيجه مطلوبي بدست آوردم،قبلا كه يك خط ٤جي بيشتر نميداد و ٣جي فول بود،اما حالا ٤جي ٤خط داره و مجبور شدم بدليل اينكه آنتن بيرون نصب هست ي پنجره تو راه رو به سمت بام مودم رو ببرم تا آنتن رو بشه بيرون نصب كنم.
تصاوير زير گوياي اين هست كه آنتن بنظر من لازم هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رو اضافه كنم كه واقعا پست گندش رو درآوره و قبلا ١٨تومن بابت بسته هاي خارجي ميگرفتند اما الان ٢٦تومن.
١١٠هزارتومن خريد كردم
7cEram
بسیار عالی ... منم میخواستم بگیرم خوب شد شما گرفتید...کابلش چند متره ؟ و اگه ممکنه لینک علی اکسپرسش رو بدید ممنون.
naser.051
23-12-2015, 15:06
دانگل ١٣٦
روتر ١٠٨
آنتن ١١٠
١٠٠گيگ خريد اشتراك
——————————+
٥٢٤ تومن
7cEram
من الان این انتن اکسترنال رو بخوام باید چجوری بخرم؟ شما ازکجا خریدین؟
آخه کلا داخل خونه برای نسل سوم سرعت 30 کیلو یکم خنده داره!
نمیشه شکایت کرد تو 195؟تاثیری داره؟
فرکانس با ضریب نفوذ رابطه معکوس داره و اون قضیه که ایرانسل بدلیل فرکانس بالاتر درفضای داخل خونه و مقابل موانع مشکل بیشتری داره درسته اما ديگه تا این حد تفاوتی که شما میگید از 30کیلو بایت به یک مگا بایت شاید علت دیگری داشته باشه. درواقع بنظر من در حیاط منزل احتمالا به دکل دیگری وصل میشید که سرعت بهتری داره.
sajjadm1
23-12-2015, 16:04
سلام دوستان
کسی میدونه ایا میشه داخل منطقه ای که فیبر نوری نوری نیس 3g یا 4g راه اندازی کرد؟؟ یعنی راه دیگه ای به جز فیبر نوری نیس که اپراتور ها بتوانند 3g یا 4g راه اندازی کنند؟؟؟
MOH@ND3S
23-12-2015, 16:13
سلام دوستان
کسی میدونه ایا میشه داخل منطقه ای که فیبر نوری نوری نیس 3g یا 4g راه اندازی کرد؟؟ یعنی راه دیگه ای به جز فیبر نوری نیس که اپراتور ها بتوانند 3g یا 4g راه اندازی کنند؟؟؟
3G 4G لنگ فیبر نیست که نباشه نشه..با ماکروویو لینک میزنن بجای فیبر.
Armin.Computer
23-12-2015, 16:17
3G 4G لنگ فیبر نیست که نباشه نشه..با ماکروویو لینک میزنن بجای فیبر.
سایتی هم هست که فیبر باشه؟؟؟
برای فیبر باید حفاری زیاد انجام بشه؟؟؟
sajjadm1
23-12-2015, 16:23
میشه یه کم درباره ماکروویو توضیح بدید؟
و اینکه استفاده از ماکروویو به جای فیبر داخل سرعت هم تاثیر داره ؟ چقدر؟
iDownload & iGame
23-12-2015, 17:55
سایتی هم هست که فیبر باشه؟؟؟
برای فیبر باید حفاری زیاد انجام بشه؟؟؟
بنابر گفته آقای قلمبر دزفولی، ایرانسل بزرگترین شبکه مایکروویو با فرکانس اختصاصی در ایران رو داره.
با توجه به سرعت بالای 4G اصولا" شبکه 4G با لینکهای فیبر نوری باید راه اندازی بشه که ایرانیان نت قرار بود (و هست و خواهد بود!) راه بندازه ولی اگر ایرانسل میخواست به امید لینک فیبر نوری بشینه به این سرعت نمیتونست 3G و 4G رو راه اندازی کنه.
Masoud 206-16v
23-12-2015, 18:04
بسیار عالی ... منم میخواستم بگیرم خوب شد شما گرفتید...کابلش چند متره ؟ و اگه ممکنه لینک علی اکسپرسش رو بدید ممنون.
علي اكسپرس ديگه كالا به ايران نمي فرسته و امكان خريد نيست.
من دوستم از چين فرستاده و البته ٣تا فرستادن و اگر ديدم يكي از دوستان نخواست همين جا اعلام ميكنم و البته قابل دوستان رو نداره.
طول سيم ٢متر هست كه ميشه افزايش داد.
7cEram
Masoud 206-16v
23-12-2015, 18:07
اينرو ذكر كنم چون ديگه ارسال كالا بصورت فري از چين نميشه مجبور هستيم از طريق DHL يا Aramex يا EMS خريد كرد كه واقعا قيمتها بالاست ولي كمتر از ٦روزه كالا به ايران ارسال ميشه و بدست مصرف كننده ميرسه.
7cEram
Masoud 206-16v
23-12-2015, 18:10
اينرو ذكر كنم چون ديگه ارسال كالا بصورت فري از چين نميشه مجبور هستيم از طريق DHL يا Aramex يا EMS خريد كرد كه واقعا قيمتها بالاست ولي كمتر از ٦روزه كالا به ايران ارسال ميشه و بدست مصرف كننده ميرسه.
7cEram
اين آنتن دو سايز داره كه ٢٢بزرگترين هست با ٣٥dbi
7cEram
android500
23-12-2015, 18:50
من و Mobile Dataی گوشیم، همین الان یهویی :n02:
گوشیت چیه؟؟ باتریش نپوکید؟؟ :n02:
والا من حیفم میاد نوت 5مو به این روز بندازم. :n31:
بنظرم امشب ایرانسل یادش رفته دکمه منطقه مارو خاموش بکنه
Armin.Computer
23-12-2015, 20:38
بنظرم امشب ایرانسل یادش رفته دکمه منطقه مارو خاموش بکنه
چرا؟؟؟؟مگه دکل خاموش می کنه؟؟؟؟
alireza3dshadow
23-12-2015, 21:47
گوشیت چیه؟؟ باتریش نپوکید؟؟ :n02:
والا من حیفم میاد نوت 5مو به این روز بندازم. :n31:
هیچ اتفاقی نمی افته:n33:
اونور آب اینترنت ها سرعتشون 10 برابر اینجاست محدودیت هم ندارن 24 ساعته از سرویس کلود رایگان استفاده می کنن تبادل ترافیکشون شاید در ماه از ماه هم بیشتر بشه ولی مثل ما هزارجور فن زد که بشه دانلود رایگان کنیم !!!!
من با این گوشیم فکر کنم از وقتی گرفتم فقط به عنوان مودم استفاده کردم آخ نگفته (یه خوبی داره باتریش قابله تعویض هست خراب بشه راحت یکی دیگه میندازم جاش) :n31:
شاید بگم 1 ترابایت باهاش دانلود کردم چون یکی از هارد هام پر شد :n24:
اینم همین العان یهویییی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
23-12-2015, 22:08
سلام
دوستان به تازگی دکل پیش خونمون به نسل 3 ارتقا پیدا کرده ولی یه نکته خیلی عجیب هست
صبح وصله و پینگ میده ولی مثلا الان به زور 1 پینگ میده اونم شاید 3000 باشه
یه سایت دیگه تو شهرمون امتحان کردم خوب بود و حتی تا 500 هم دانلود گرفتم!
چرا اینجوریه؟؟؟
چرا؟؟؟؟مگه دکل خاموش می کنه؟؟؟؟
نه منظورم کنایه به محدود کردن سرعت بود. اخه امشب ساعت هفت سرعت دانلود 1-1/5 مگ بود که در چند ماه اخیر برای منطقه ما بیسابقه بوده. تو نیم ساعت دوتا فیلم سینمایی دانلود کردم
چرا کامنت های من نصفه ارسال میشه! عجیبه!
MOH@ND3S
24-12-2015, 00:37
سلام
دوستان به تازگی دکل پیش خونمون به نسل 3 ارتقا پیدا کرده ولی یه نکته خیلی عجیب هست
صبح وصله و پینگ میده ولی مثلا الان به زور 1 پینگ میده اونم شاید 3000 باشه
یه سایت دیگه تو شهرمون امتحان کردم خوب بود و حتی تا 500 هم دانلود گرفتم!
چرا اینجوریه؟؟؟
سایت هایی که تازه تجهیز میشن کانفیگ نیستن دقیق...optimiser باید بیاد اوکی کنه 1 هفته تا 1 ماه طول میکشه
alireza20202003
24-12-2015, 01:27
فرکانس TDD ایرانسل چنده ؟ 2.3 یا 3.5 گیگاهرتز ؟ مودم های 4G فعلی رو نگاه میکنم اکثر TDD رو روی فرکانس 2.3 ساپورت میکنن ولی فکر کنم یه جا خوندم ایرانسل مجوزش برای فرکانس 3.5 هستش. آیا مودم 4G الان در بازار ایران هست که 3.5 TDD رو ساپورت کنه ؟ مثل این : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Armin.Computer
24-12-2015, 01:59
سایت هایی که تازه تجهیز میشن کانفیگ نیستن دقیق...optimiser باید بیاد اوکی کنه 1 هفته تا 1 ماه طول میکشه
ممنون مهندس
چند تا دکل دیگه تو شهرمون هست که تجهیز شدن ولی هنوز روشن نشدن
شاید نزدیک به 50 روز باشه!
دلیل خاصی داره؟؟؟
خدا خیر بده ایرانسل رو واقعا . میخواستم ADSL بگیرم کلا پشیمون شدم و ایرانسل شد ADSL من ! . طرح 6 ماه فعال کردم . از سرعت هم راضی هستم اما باز مشکل کمبود حافظه هارد دارم ! و البته مشکل جیب خالی ! . فک کن اهل دانلود باشی و بتونی شبی 20 گیگ بایت با 3G دانلود کنی اما بخاطر کمبود حافظه بیخیال شبانه بشی ! . اینم یه مدله دیکه .:n01::n02:
sasan.69
24-12-2015, 03:26
تست 3جی (هم اکنون)
iDownload & iGame
24-12-2015, 03:53
فرکانس TDD ایرانسل چنده ؟ 2.3 یا 3.5 گیگاهرتز ؟ مودم های 4G فعلی رو نگاه میکنم اکثر TDD رو روی فرکانس 2.3 ساپورت میکنن ولی فکر کنم یه جا خوندم ایرانسل مجوزش برای فرکانس 3.5 هستش. آیا مودم 4G الان در بازار ایران هست که 3.5 TDD رو ساپورت کنه ؟ مثل این : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل و مبین نت 3.5 گیگاهرتزه
2.3 گیگاهرتز رو میخوان بدن به شرکتهایی که مجوز FCP گرفتن
rezarain88
24-12-2015, 08:28
در استان سیستان و بلوچستان
شهر سرباز تجهیز تری جی و فور جی شروع شد.
rezarain88
24-12-2015, 08:33
در استان گیلان
شهر منجیل و رودبار در استانه تغییر یزرگ قرار گرفت.
rezarain88
24-12-2015, 08:37
در استان سیستان و بلوچستان
تجهیز شهر میر جاوه شروع شد. (تری جی فور جی)
rezarain88
24-12-2015, 08:42
در استان فارس
روستای خسرو شیرین در استانه تحولی بزرگ قرار گرفت.
rezarain88
24-12-2015, 08:46
در استان فارس
شهرصفا شهر در استانه تحولی بزرگ قزار گرفت.
rezarain88
24-12-2015, 08:49
در خراسان جنوبی
تجهیز شهر سربیشه شروع شد.
supermax15
24-12-2015, 08:50
در استان گیلان
شهر منجیل و رودبار در استانه تغییر یزرگ قرار گرفت.
رشت تغییر بزرگش انجام شده ؟
کدوم منطقه رشت بهترین دکل و سرعت رو داره ؟
rezarain88
24-12-2015, 08:50
در خراسان جنوبی
شهر نهبندان در استانه تحولی بزرگ قرار گرفت.
rezarain88
24-12-2015, 08:53
رشت تغییر بزرگش انجام شده ؟
کدوم منطقه رشت بهترین دکل و سرعت رو داره ؟
سلام. تزریق 30 درصدی پهنای باند در استان در حال اتمام است. از جنوب شهر به سمت مرکز اتوبان امام علی.
rezarain88
24-12-2015, 08:55
دوستان عزیز بستکی کیفیت و پوشش تری جی و فورجی را گزارش دهید.
sajjadm1
24-12-2015, 08:56
سلام مهندس رضا خسته نباشید
پیمانکار کارش داخل بندرعباس تمام نشد تا به شهر ایج استان فارس بیاد؟ حدودا چه زمانی تجهیز دکل ایج شروع میشه؟
rezarain88
24-12-2015, 08:58
قابل توجه تبریزی های عزیز در حال حاضر همکاران اعلام کردند دیشب کار تجهیز نسل 4 مبین نت به پایان رسید. و کار تست پایلوت شروع شد.
- - - Updated - - -
سلام مهندس رضا خسته نباشید
پیمانکار کارش داخل بندرعباس تمام نشد تا به شهر ایج استان فارس بیاد؟ حدودا چه زمانی تجهیز دکل ایج شروع میشه؟
سلام. نه 8 سایت فعلا در انتطار پیمانکار است.
sajjadm1
24-12-2015, 09:05
مهندس رضا همراه اول هم برنامه ای برا ایج داره؟؟
alibonyadi9393
24-12-2015, 09:10
سلام استاد. انتخاب شما به سمت مدیر شبکه رایتل در شمال غرب تبریک و تهنیت عرض میکنیم. قطعا با درایت شما این 4 استان نمونه کشوری میشود. خواهشا ایرانسل را فراموش نکید . از مقالات شما خیلی بهره بردیم. برنامه ای برای تدریس ندارید. خواهشا مارا ناامید نکنید. :n16:
rezarain88
24-12-2015, 09:14
سلام استاد. انتخاب شما به سمت مدیر شبکه رایتل در شمال غرب تبریک و تهنیت عرض میکنیم. قطعا با درایت شما این 4 استان نمونه کشوری میشود. خواهشا ایرانسل را فراموش نکید . از مقالات شما خیلی بهره بردیم. برنامه ای برای تدریس ندارید. خواهشا مارا ناامید نکنید. :n16:
سلام. شما لطف دارید. فعلا قطعی نیست چون تا اخر بهمن ماه ایران هستم . و فعلا برنامه دقیقی نمیتوان ریخت.
rezarain88
24-12-2015, 09:16
مهندس رضا همراه اول هم برنامه ای برا ایج داره؟؟
همکاران اخر سال را گفتند ولی فکر نکنم برسانند.
mohebronaldo
24-12-2015, 09:21
همکاران اخر سال را گفتند ولی فکر نکنم برسانند.
سلام صبح بخیر آقا رضا خسته نباشید.این ایرانسل خیلی کندی سرعت داره اینجا.بیشتر جاها هم اینجوریه.پینگ بالا سرعت کم.همه جوره پیگیری کردم.ایمیل دادم تماس گرفتم میگن حل شده ولی هیچ تغییری نکرده.بی زحمت یه فکری به حال و روز ما بکنید
rezarain88
24-12-2015, 09:33
سلام صبح بخیر آقا رضا خسته نباشید.این ایرانسل خیلی کندی سرعت داره اینجا.بیشتر جاها هم اینجوریه.پینگ بالا سرعت کم.همه جوره پیگیری کردم.ایمیل دادم تماس گرفتم میگن حل شده ولی هیچ تغییری نکرده.بی زحمت یه فکری به حال و روز ما بکنید
جواب دادم. در اولویت است.
rezarain88
24-12-2015, 09:39
250 شهر در اولویت وصل شدن از امروز تا 22 بهمن قرار گرفته است. اگر خدا یاری کند تا اخر بهمن نزدیک 1000 شهر و روستا تحت پوشش تری جی قرار خواهد گرفت. کار تجهیز 250 شهر و روستا تمام شده و در مرحله تست قرار گرفته است. و هر رور چند سایت روشن خواهد شد.
rezarain88
24-12-2015, 09:56
سلام مهندس @rezarain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه امکان داره یکم اطلاعات در مورد انتن زیر در اختیارم بزارید.
از چه نوع لینکی استفاده شده ؟ قدرت انتقال این لینک چقدره ؟ بیشتر در چه فاصله ای از سایت مادر این لینک قرار میگیره (نهایت فاصله ای که بتونه به اون یکی وصل بشه ؟
از چه نوع RRU های استفاده شده ؟؟
سلام شرمنده دیر جواب دادم. ترکیبی zte , هواوی است. اشتباه نکنم 20 سانتی متری ویرتیکال باشد. هم ترجی است و هم فورجی. ترجی تا 5 مگ و فورجی تا 15 مگ جواب میدهد.
پشت ترسمیشین دیده میشود. انتن ماکرویو معلوم نیست. از تزنسمیشن حدس زدم. عکس ماکرویو را بگذارید. (شبیه یه انتن گرد است که گاهی مقعر و گاهی محدب است.)
rezarain88
24-12-2015, 09:58
سلام مهندس رضا بخش دشتیاری شهرستان چابهار کی تری جی میشه
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
سلام. شرنده دیر جواب دادم. تا اوایل سال اینده زمان میبرد.
دوستان عزیز بستکی کیفیت و پوشش تری جی و فورجی را گزارش دهید.
درود
اصفهان که با عذر خواهی افتضاح هست . پوشش بد نیست ولی پهنای باندی وجود نداره
این تست 4جی هست با سرور تهران
سرور خارج که هیچی . سرور ایران هم یکم دیگه میگذشت خطا میداد
تست ایران هم نمیشد بذاری تست کامل تمام بشه چون خطا میده
همین تست بیش از 1 دقیقه طول کشید تا اینجا رسید
250 شهر در اولویت وصل شدن از امروز تا 22 بهمن قرار گرفته است. اگر خدا یاری کند تا اخر بهمن نزدیک 1000 شهر و روستا تحت پوشش تری جی قرار خواهد گرفت. کار تجهیز 250 شهر و روستا تمام شده و در مرحله تست قرار گرفته است. و هر رور چند سایت روشن خواهد شد.
بابا پوشش مهم نیست ، اینقدر پوشش پوشش در نیارید
کیفیت رو ببرید بالا . الان تو مشهد سرعت 3g زیر 100 هست و همش قطع و وصلی
ای ر..ی..دم به این مملکت و اینترنتش و بقیه چیزاش
Armin.Computer
24-12-2015, 11:12
خدا خیر بده ایرانسل رو واقعا . میخواستم ADSL بگیرم کلا پشیمون شدم و ایرانسل شد ADSL من ! . طرح 6 ماه فعال کردم . از سرعت هم راضی هستم اما باز مشکل کمبود حافظه هارد دارم ! و البته مشکل جیب خالی ! . فک کن اهل دانلود باشی و بتونی شبی 20 گیگ بایت با 3G دانلود کنی اما بخاطر کمبود حافظه بیخیال شبانه بشی ! . اینم یه مدله دیکه .:n01::n02:
به نظرم ایرانسل رقیب سختی برای شرکت های ADSL هست
روز به روز هم داره پوشش عالی میشه
سلام. تزریق 30 درصدی پهنای باند در استان در حال اتمام است. از جنوب شهر به سمت مرکز اتوبان امام علی.
دوست عزیز ، من آدرس منطقه ای که مشکل داشت در شهرم رو ارسال کردم براتون تو خصوصی ولی جوابی دریافت نکردم...ممنون میشم یه نگاه بکنید
fafool70
24-12-2015, 11:27
آقا رضا اندیمشک چی شد این 3g هاش مشکلاتش برطرف نشد؟؟ 4جی هم راه اندازی میشه؟
چه خبر از td-lte ؟؟ دی ماه شد و استارتش رو نزدن
ببخشید سوالم زیاد شد
سلام .مهندس رضا جواب منم لطف کنید بدین
Behzad83
24-12-2015, 11:45
اما کیفیت افتضاح است.
Armin.Computer
24-12-2015, 11:53
اما کیفیت افتضاح است.
راستش ظاهرا همه جا یه جور نیست!بعضی جاها خوبه و بعضی جاها بده!
ولی سرعت نوسانی هم زیاد جالب نیست!
rezasniper2012
24-12-2015, 12:32
با سلام ;
لطفا مشکل ما را نیز بررسی بفرمایید این وضعیت غیر قابل تحمل شده !
Armin.Computer
24-12-2015, 13:25
با سلام ;
لطفا مشکل ما را نیز بررسی بفرمایید این وضعیت غیر قابل تحمل شده !
LTE هست یا 3G ؟؟؟؟
rezasniper2012
24-12-2015, 13:39
LTE هست یا 3G ؟؟؟؟
LTE هست , 3G که بهتره تستش رو نشون ندم ! البته اگه بشه از اون تست گرفت !
mehdi2004usa
24-12-2015, 14:11
سلام
مهندس رضا ایا همه سایتها تجهیز شدند و منتظر روشن شدن هستند یا هنوز تجهیز نشدند؟چون من مناطقی که انتن 4جی فول بود رو سر زدم و دکلها رو نگاه کردم که rru پشت سکتورها نصب نشده بود ایا داخل رک نصب شدند؟در ضمن با تستهایی که گرفتم سرعت دانلود بسیار پایین بود بین 10 تا 80 کیلو بایت.شهرستان مسجد سلیمان
سپاس
سلام
مهندس جان جواب من هم جا موند لطف می کنید جواب بدید
سپاس
Armin.Computer
24-12-2015, 14:11
LTE هست , 3G که بهتره تستش رو نشون ندم ! البته اگه بشه از اون تست گرفت !
این تستی که گذاشتید سرعتش خیلی پایینه
از کی این وضعیت رو دارید؟
سیگنال چه قدره؟؟؟
Reza_brj
24-12-2015, 14:13
مهندس رضا دیروز ج منو ندادین و رفتین
یادتونه گفتم فول انتن هستم با سیگنال -91
گفتیم فول نباید -91 باشه
مدلی گوشیم هاوایی honor_3c
با فول انتن و سیگنال -91 سرعت از سرور داخلی از 130 بالاتر نمیره
لرستان_بروجرد_بلوار شهرداری
با شرایط فعلی اصلا چنین چیزی امکان نداره.ایرانسل در طول یکروز صد رقم سرعت بالا پایین میده. امروز عالیه فردا افتضاح تو ساعات اوج مصرف که هیچی بهیچ عنوان بعنوان یک اینترنت مطمئن و پایدار و همیشگی نمیشه روش حساب کرد. من بهمین تصور adsl رو جمع کردم ویکساله ایرانسل فعال کردم اما یکماه نشد دوباره مجبور شدم adslرو راه بندازم والان نتیجه ای که رسیدم اینه که یک سرویس 128این رو با کل ایرانسل عوض نمیکنم. ایرانسل در حد کار راه بنداز و همچنین در صورتیکه منطقه خوب باشه برای دانلود در کنار adsl خوب هست قبلا هم گفتم سراغ طرح بلند مدت رفتن و هزینه مودم کردنش هم اشتباه محضه مگر در روستایی شهرستانی باشی که انتخاب دیگری نداشته باشی.
Armin.Computer
24-12-2015, 14:17
سلام
مهندس جان جواب من هم جا موند لطف می کنید جواب بدید
سپاس
من دکل نسل 3 بدون rru دیدم ولی دکل نسل 4 ندیدم
شاید از دکل دیگه می گرفتید
تو شهر شما هیچ دکلی rru نداره؟؟؟
mehdi2004usa
24-12-2015, 14:23
من دکل نسل 3 بدون rru دیدم ولی دکل نسل 4 ندیدم
شاید از دکل دیگه می گرفتید
تو شهر شما هیچ دکلی rru نداره؟؟؟
فقط همراه اول و رایتل ولی ایرانسل نداره پشت سکتورها rru نصب نیست
Armin.Computer
24-12-2015, 14:30
با شرایط فعلی اصلا چنین چیزی امکان نداره.ایرانسل در طول یکروز صد رقم سرعت بالا پایین میده. امروز عالیه فردا افتضاح تو ساعات اوج مصرف که هیچی بهیچ عنوان بعنوان یک اینترنت مطمئن و پایدار و همیشگی نمیشه روش حساب کرد. من بهمین تصور adsl رو جمع کردم ویکساله ایرانسل فعال کردم اما یکماه نشد دوباره مجبور شدم adslرو راه بندازم والان نتیجه ای که رسیدم اینه که یک سرویس 128این رو با کل ایرانسل عوض نمیکنم. ایرانسل در حد کار راه بنداز و همچنین در صورتیکه منطقه خوب باشه برای دانلود در کنار adsl خوب هست قبلا هم گفتم سراغ طرح بلند مدت رفتن و هزینه مودم کردنش هم اشتباه محضه مگر در روستایی شهرستانی باشی که انتخاب دیگری نداشته باشی.
دقیقا
منم با شما موافقم
به نظر من به عنوان اینترنت ثابت فقط برای کسانی خوبه که نمی تونن ADSL داشته باشن
و برای کسانی خوبه که دانلود شبانه ندارن
ولی در صورتی که پایدار بشه می تونه جایگزین خوبی برای وایرلس یا وایمکس و ADSL باشه
به چند دلیل:
نداشتن مشکلات نویز خط + در دسترس بودن در همه جا
فقط همراه اول و رایتل ولی ایرانسل نداره پشت سکتورها rru نصب نیست
من اول فکر کردم تو منطقه ای که گفتید rru نیست ولی شما فرمودید که هیچ دکلی در شهر rru نداره و ظاهرا شما هم به LTE وصل شدید
جالبه!
LTE هم که فرمودید آنتنش فوله
فقط مشکل سرعت دارید؟؟؟
rezasniper2012
24-12-2015, 14:43
این تستی که گذاشتید سرعتش خیلی پایینه
از کی این وضعیت رو دارید؟
سیگنال چه قدره؟؟؟
بله غیرقابل تحمل شده , تقریبا 1 ماه میشه , سه هفته پیش با ایرانسل از طریق ایمیل مکاتباتی داشتم که قرار شد بررسی کنن ولی هر روز داره بدتر میشه و تماسی هم که باهاشون گرفتم هنوز نتیجه ای نداشته .
سیگنال چون گوشیم اندرویدی نیست نشون نمیده قدرتش رو ولی این تست با 5 خط فول بود که با گوشی و دانگل تست کردم وضعیت برابری داشتن
Armin.Computer
24-12-2015, 15:09
بله غیرقابل تحمل شده , تقریبا 1 ماه میشه , سه هفته پیش با ایرانسل از طریق ایمیل مکاتباتی داشتم که قرار شد بررسی کنن ولی هر روز داره بدتر میشه و تماسی هم که باهاشون گرفتم هنوز نتیجه ای نداشته .
سیگنال چون گوشیم اندرویدی نیست نشون نمیده قدرتش رو ولی این تست با 5 خط فول بود که با گوشی و دانگل تست کردم وضعیت برابری داشتن
1 ماه زیاده تقریبا
میشه دقیقا بفرمایید چه پاسخی به شما میدن و اینکه شما همیشه سرعتت اینقدره؟مثلا ساعت 8 صبح هم اینقدره؟؟؟
naser.051
24-12-2015, 15:27
من الان 11 ماه شده مشکل دارم اما پیگیری نکردم هردفعه زنگ میزنم 700 شماره پیگیری جدید میده حدودا 4 روز بعدشم از 09351000000 زنگ میزنن که مشکل حل شده؟ میگم نه
یک نمونه مثلا پینگم با سرور داخلی 650 قبلا خیلی کمتر بود الان بدتر شده و سرعت با سرور داخلی به زور به 5 مگ میره اینا که گفتم در حالت lte تست شده سیگنال -98 dbm
منطقه ما دکل تا 10 کیلومتری اطراف پر از دکل ایرانسل هست اونوقت این وضع هست
این داستان 11ماهه داره تکرار میشه اما رفع مشکل نشده هنوز بعدشم دیروز خطم رو 60 هزار تومان شارج کردم 55 تومان شارج شده هیچ طرحی هم رو سیم کارت فعال نبوده که مثلا بخاطر اون شارج کم کنه ! دوزدی از این واضح تر؟ منکه حلال نمیکنم میخوام برم adsl ثبت نام کنم لا اقل تو خونه نت دارم که خوب باشه این فیلم ها نباشه خسته شدم تا کی صبر کنم ایرانسل پیگیر نیست وقتیم تماس میگیرن انگار طلب دارن از ادم
ایرانسل در اصفهان بدون استفاده شده
حیف بسته یکساله که گرفتم . همراه اول که افتضاح بود الان
نسبت به ایرانسل پادشاه حساب میشه
rezasniper2012
24-12-2015, 17:06
1 ماه زیاده تقریبا
میشه دقیقا بفرمایید چه پاسخی به شما میدن و اینکه شما همیشه سرعتت اینقدره؟مثلا ساعت 8 صبح هم اینقدره؟؟؟
بله تقریبا ولی شدیدا در نوسان هست مثلا اول صبح که شما اشاره داشتین به اون سرعت 100-500 KB هست و از ساعت 13 به بعد دیگه غیر قابل استفاده میشه , همین نیم ساعت پیش یکی از بچه های پشتیبانی تماس گرفتن با بنده گفتن ارجاع میدن درخواست رو به بخش شبکه و احتمال میدادن که مشکل از افزایش تعداد یوزر ها و در نتیجه کمبود پهنای باند باشه که نظر شخص بنده هم همین هست , امیدوارم رسیدگی کنن و زودتر مشکل برطرف بشه
Farhad 8904
24-12-2015, 17:06
ایرانسل در اصفهان بدون استفاده شده
حیف بسته یکساله که گرفتم . همراه اول که افتضاح بود الان
نسبت به ایرانسل پادشاه حساب میشه
تایید میشه بدترین اینترنت در اصفهان فعلا ایرانسله.
پهنای باند خارجی افتضاحه جوری که در تلگرام و واتس آپ و... حتی برای ارسال پیام هم مشکل وجود داره. در اصل بیشتر اینترانته :n13:
فعلا رایتل کیفیت و ثبات خیلی بهتری داره.
Armin.Computer
24-12-2015, 17:14
بله تقریبا ولی شدیدا در نوسان هست مثلا اول صبح که شما اشاره داشتین به اون سرعت 100-500 KB هست و از ساعت 13 به بعد دیگه غیر قابل استفاده میشه , همین نیم ساعت پیش یکی از بچه های پشتیبانی تماس گرفتن با بنده گفتن ارجاع میدن درخواست رو به بخش شبکه و احتمال میدادن که مشکل از افزایش تعداد یوزر ها و در نتیجه کمبود پهنای باند باشه که نظر شخص بنده هم همین هست , امیدوارم رسیدگی کنن و زودتر مشکل برطرف بشه
من هم حدس می زنم پهنای باند باشه
شما پهنای باند داخلی هم مشکل دارید ظاهرا
لطفا وقتی رسیدگی کردن پاسخ رو اعلام کنید تا بدونم
rezasniper2012
24-12-2015, 17:33
من هم حدس می زنم پهنای باند باشه
شما پهنای باند داخلی هم مشکل دارید ظاهرا
لطفا وقتی رسیدگی کردن پاسخ رو اعلام کنید تا بدونم
بله تستی که زدم از سرور تهران بود , لینک خارجی 80% مواقع بین 45-200KB در نوسان هست . چشم حتما در صورت تماس مجدد یا رفع مشکل اطلاع میدم :n12:
sadegh1010
24-12-2015, 22:17
راستش ظاهرا همه جا یه جور نیست!بعضی جاها خوبه و بعضی جاها بده!
ولی سرعت نوسانی هم زیاد جالب نیست!
مهندس رضا لطفا بگید سبزوار خراسان رضوی کی LTE راه اندازی میشه
Armin.Computer
24-12-2015, 22:20
من مهندس رضا نیستم :دی
+
پست های ایشون رو نقل قول کنید تا اگر دیدن پاسخ بدن
موفق باشید
sadegh1010
25-12-2015, 00:20
سلام شرمنده دیر جواب دادم. ترکیبی zte , هواوی است. اشتباه نکنم 20 سانتی متری ویرتیکال باشد. هم ترجی است و هم فورجی. ترجی تا 5 مگ و فورجی تا 15 مگ جواب میدهد.
پشت ترسمیشین دیده میشود. انتن ماکرویو معلوم نیست. از تزنسمیشن حدس زدم. عکس ماکرویو را بگذارید. (شبیه یه انتن گرد است که گاهی مقعر و گاهی محدب است.)
سلام مهندس رضا لطفا بگید سبزوار خراسان رضوی کی LTE روشن میشه ؟
ممنون
- - - Updated - - -
من مهندس رضا نیستم :دی
+
پست های ایشون رو نقل قول کنید تا اگر دیدن پاسخ بدن
موفق باشید
ای وااای ببخشید :n04::n28::n28:
alemoazezo
25-12-2015, 02:11
4G ایرانسل - آبادان کیفیت سیگنال 80%
کسی میدونه چرا اینقدر فرق هست بین سرعت دانلود و آپلود ؟
آقا رضا چرا مشکل کمبود پهنای باند رو تو آبادان حل نمیکنید ؟
من با رایتل داخل خونه تا 1200KB/s هم سرعت دارم و همراه اول هم با مودم تا 800KB/s میره این فقط ایرانسله که مشکل پهنای باند دارن دکل هاش
یا من اشتباه میکنم و قضیه چیز دیگه ایه ؟:n13:
Behzad83
25-12-2015, 04:28
من الان 11 ماه شده مشکل دارم اما پیگیری نکردم هردفعه زنگ میزنم 700 شماره پیگیری جدید میده حدودا 4 روز بعدشم از 09351000000 زنگ میزنن که مشکل حل شده؟ میگم نه
یک نمونه مثلا پینگم با سرور داخلی 650 قبلا خیلی کمتر بود الان بدتر شده و سرعت با سرور داخلی به زور به 5 مگ میره اینا که گفتم در حالت lte تست شده سیگنال -98 dbm
منطقه ما دکل تا 10 کیلومتری اطراف پر از دکل ایرانسل هست اونوقت این وضع هست
این داستان 11ماهه داره تکرار میشه اما رفع مشکل نشده هنوز بعدشم دیروز خطم رو 60 هزار تومان شارج کردم 55 تومان شارج شده هیچ طرحی هم رو سیم کارت فعال نبوده که مثلا بخاطر اون شارج کم کنه ! دوزدی از این واضح تر؟ منکه حلال نمیکنم میخوام برم adsl ثبت نام کنم لا اقل تو خونه نت دارم که خوب باشه این فیلم ها نباشه خسته شدم تا کی صبر کنم ایرانسل پیگیر نیست وقتیم تماس میگیرن انگار طلب دارن از ادم
قدرت سیگنالت رو حالت 3G چقدره؟
-98 دسی بل خیلی ضعیفه. یعنی نزدیک به قطعی.
malavan.ehsan
25-12-2015, 08:04
سلام
آقا رضا این وضعیت پهنای باند استان گیلان ایرانسل کی تکمیل میشه؟
و ضمنا یک منطقه در بندر انزلی که قبلا هم به شما اعلام کرده بودم مشکمل پوشش ایرانسل داره و چندین بار هم تماس گرفتیم و گفتند رسیدگی میشه و دکل جدیدی برای اون منطقه نصب میشه هنوز انجام نشده میتوانید یک پیگیری بکنید
منطقه مشکل پوشش بندرانزلی- نامجو- خیابان کاج بندر
rezarain88
25-12-2015, 08:16
سلام. در حال تست هستیم. تست اولیه خوب جواب نداد. به محض رسیدن به نقطه مطلوب در فرصت اولیه وصل خواهد شد.
rezarain88
25-12-2015, 08:19
سلام
آقا رضا این وضعیت پهنای باند استان گیلان ایرانسل کی تکمیل میشه؟
و ضمنا یک منطقه در بندر انزلی که قبلا هم به شما اعلام کرده بودم مشکمل پوشش ایرانسل داره و چندین بار هم تماس گرفتیم و گفتند رسیدگی میشه و دکل جدیدی برای اون منطقه نصب میشه هنوز انجام نشده میتوانید یک پیگیری بکنید
منطقه مشکل پوشش بندرانزلی- نامجو- خیابان کاج بندر
سلام. در حال مکان یابی هستیم. یه ساختمان بلند تقریبا اعلام هماهنگی کرده است ولی هنوز در قیمت مشکل داریم. اگه شهرداری اجازه نصب سایت جدید بدهد شاید با شهرداری هماهنگ شویم.
rezarain88
25-12-2015, 08:21
سلام. مشکل مشهد در زیر ساخت استان است که در حال کار هستند امیدواریم با اضافه شدن 2 stm مشکل حل شود.
rezarain88
25-12-2015, 08:23
مهندس رضا دیروز ج منو ندادین و رفتین
یادتونه گفتم فول انتن هستم با سیگنال -91
گفتیم فول نباید -91 باشه
مدلی گوشیم هاوایی honor_3c
با فول انتن و سیگنال -91 سرعت از سرور داخلی از 130 بالاتر نمیره
لرستان_بروجرد_بلوار شهرداری
سلام.مشکل لینک است . در حال برسی است. در صورت رسیدن به نقطه مطلوب گزارش خواهم کرد.
rezarain88
25-12-2015, 08:25
دوست عزیز ، من آدرس منطقه ای که مشکل داشت در شهرم رو ارسال کردم براتون تو خصوصی ولی جوابی دریافت نکردم...ممنون میشم یه نگاه بکنید
سلام. در حال برسی است.
bilmazlar
25-12-2015, 08:26
.... بعدشم دیروز خطم رو 60 هزار تومان شارج کردم 55 تومان شارج شده هیچ طرحی هم رو سیم کارت فعال نبوده که مثلا بخاطر اون شارج کم کنه ! دوزدی از این واضح تر؟ منکه حلال نمیکنم میخوام برم adsl ثبت نام کنم لا اقل تو خونه نت دارم که خوب باشه این فیلم ها نباشه خسته شدم تا کی صبر کنم ایرانسل پیگیر نیست وقتیم تماس میگیرن انگار طلب دارن از ادم
دوست عزیز. کلن مبلغی که شما شارژ میکنین، یه بخشیش به عنوان ارزش افزوده و مالیات و عوارض کسر میشه و خالص مبلغ شارژ کمتر از مقدار اولیه است. همین 55 هزارتومن شما 9 درصش میشه تقریبن 5هزارتومن که با خود 55 هزارتومن میشه همون 60هزارتومنی که پرداخت کردین.
در خونه اگه روی تلفن ثابت بتونین ADSL باکیفیت گیر بیارین حتمن بهتر از اینترنت موبایله. اپراتورهای موبایل کلن پهنای باند اینترنت بینالمللشون خیلی کمه به نسبت شرکتهای ADSLی. درسته که الآن با شبکه 3G یا 4G یا LTE ممکنه بگن سرعتهای تا 20مگابیت هم میدن اما وقتی صحبت دانلود از خارج ایران باشه که عملن تعطیلن و در حد همون 2G یا یه خورده بالاترن.
rezarain88
25-12-2015, 08:27
سلام .مهندس رضا جواب منم لطف کنید بدین
سلام. به زودی وصل میشود . در مراحل اخر تست است. lte td منتظر پهنای باند شبکه ملی هستیم. اولویت با تری جی و فور جی است.
bilmazlar
25-12-2015, 08:35
سلام مهندس رضا
این پوشش ضعیف منطقه حسنآباد تهران حد فاصل خیابانهای کاشانی، بلوارفردوس، وفاآذر و بزرگراه ستاری در چه وضعیتیه؟ لامصب نقطه کور هر سه تا اپراتوره. نه ایرانسل، نه همراه اول و نه رایتل به جز پوشش نصفه و نیمه 2G عملن چیز دیگهای ندارن. حتی تو طبقات 3 و 4 و بالاتر ساختمانها هم همین مشکل وجود داره؟
rezarain88
-----------------------------
یعنی الآن جوری که ما برای تماسهای عادی موبایل هم دچار مشکلیم نه فقط اینترنت موبایل.
shookan3
25-12-2015, 08:36
مهندس جان از استان کرمان چه خبر
malavan.ehsan
25-12-2015, 08:55
سلام. در حال مکان یابی هستیم. یه ساختمان بلند تقریبا اعلام هماهنگی کرده است ولی هنوز در قیمت مشکل داریم. اگه شهرداری اجازه نصب سایت جدید بدهد شاید با شهرداری هماهنگ شویم.
جسارتا پیام خصوصی فرستادم ممنون میشم پاسخ بدید
rezarain88
25-12-2015, 09:07
سلام مهندس رضا
این پوشش ضعیف منطقه حسنآباد تهران حد فاصل خیابانهای کاشانی، بلوارفردوس، وفاآذر و بزرگراه ستاری در چه وضعیتیه؟ لامصب نقطه کور هر سه تا اپراتوره. نه ایرانسل، نه همراه اول و نه رایتل به جز پوشش نصفه و نیمه 2G عملن چیز دیگهای ندارن. حتی تو طبقات 3 و 4 و بالاتر ساختمانها هم همین مشکل وجود داره؟
@rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-----------------------------
یعنی الآن جوری که ما برای تماسهای عادی موبایل هم دچار مشکلیم نه فقط اینترنت موبایل.
سلام. در جریان هستیم. باید سایت جدید نصب شود.
rezarain88
25-12-2015, 09:08
مهندس جان از استان کرمان چه خبر
سلام. اولویت فعلا با شهرستان ها است. تا پوشش شهرهای کوچک برطرف شد. 4 شهر اماده واگذاری است.
rezarain88
25-12-2015, 09:13
شهرهای اماده واگذاری استان اردبیل
1- نیر 2- بیله سوار 3- گرمی
rezarain88
25-12-2015, 09:16
شهرهای اماده واگذاری استان اذر بایجان شرقی
1- کلیبر 2- بستان اباد 3- بناب 4- عجب شیر5- هادی شهر 6- سراب 7- گوگان 8- ایلخیچی 9- صوفیان 10-ملکان
rezarain88
25-12-2015, 09:21
شهرهای اماده واگذاری استان اذر بایجان غربی
1- شوط 2- بازرگان 3- اشنویه 4- سردشت
malavan.ehsan
25-12-2015, 09:22
ضمنا در بندرانزلی محدوده کدام دکل بیشترین سرعت 4G رو داره؟ و اینکه دکل منطقه خیابان تختی بندرانزلی کی تجهیز میشه؟
ممنون از وقتی که میزارید واقعا افراد با حوصله مثل شما انگشت شمارند
rezarain88
25-12-2015, 09:25
شهرهای اماده واگذاری استان قم
1- قنوات
rezarain88
25-12-2015, 09:26
ضمنا در بندرانزلی محدوده کدام دکل بیشترین سرعت 4G رو داره؟ و اینکه دکل منطقه خیابان تختی بندرانزلی کی تجهیز میشه؟
ممنون از وقتی که میزارید واقعا افراد با حوصله مثل شما انگشت شمارند
ممنونم. تجهیزات به رشت ارسال شده است. به محض رسیدن پیمانکار تا بهمن نصب میشود.
rezarain88
25-12-2015, 09:31
شهرهای اماده واگذاری استان گیلان
1- کیا شهر 2- خشکبیجار 3- ماسال 4- اردجان 5- شاندرمن 6- پره سر 7- منجیل 8- رودبار 9- چوبر 10- لوندویل 11- شفت 12- فومن
naser.051
25-12-2015, 09:33
بعد از شارج طرح وفاداری فعال شده چون سیم کارت هدیه بوده که همراه مودم خریدم ترافیکش تموم شده بود 60 ت شارج کردم واسه 30 گیگ حجم بعدش 5000 ت به عنوان پاداش وفاداری فعال شده و 3000 پیامک هدیه اعطا شده به عنوان پاداش! ولی اپراتور اطلاعات غلط بهم داده بود چون پرسیدم 60 ت شارج کردم گفتن نه 55 ت شارج کردی این پاداش که اضافه شده بود تو پنل اونا نشون نمیداد بعدا تماس گرفتم باها م گفتن
rezarain88
25-12-2015, 09:44
شهرهای اماده واگذاری استان گلستان
1-قره تپه 2- اوج تپه 3- انبار الوم 4- حبیب ایشان 5- بی بی شیروان 6- قره بلاغ 7- اشوریای8- شیرینگ علیا 9- سلطلان اباد 10-اراز گل
rezarain88
25-12-2015, 09:53
شهرهای اماده وا گذاری استان کرمان
1- بم 2-کهنوج 3- انار 4- زرند 5- قلعه گنج 6- برد سیر
rezarain88
25-12-2015, 10:01
شهرهای اماده واگذاری استان کرمانشاه
1- کرند غرب 2- پاوه3- جوانرود 4- روان سر
rezarain88
25-12-2015, 10:05
شهرهای اماده واگذاری استان خراسان شمالی
1- فاروج 2- جوین
rezarain88
25-12-2015, 10:08
شهرهای اماده واگذاری خراسان جنوبی
1-طبس 2- سر بیشه 3- نهبندان
rezarain88
25-12-2015, 10:13
شهرهای اماده واگذاری استان تهران
1- جاجرود 2- دماوند 3- ابعلی 4- فیروز کوه 5- پرند
rezarain88
25-12-2015, 10:15
شهرهای اماده واگذاری استان البرز
1- طالقان
rezarain88
25-12-2015, 10:18
شهرهای اماده واگذاری استان سمنان
1- ابخوری 2- میامی 3- روستای ابر
Armin.Computer
25-12-2015, 10:19
شهرهای اماده واگذاری استان البرز
1- طالقان
مهندس آماده واگذاری یعنی می خوان وارد شبکه بشن؟؟؟؟
rezarain88
25-12-2015, 10:21
مهندس آماده واگذاری یعنی می خوان وارد شبکه بشن؟؟؟؟
بله. تست تمام شده اماده روشن کردن است به محض رسیدن پهنای باند به حد نرمال روشن خواهد شد.
Armin.Computer
25-12-2015, 10:23
سلام
مهندس رضا ایا همه سایتها تجهیز شدند و منتظر روشن شدن هستند یا هنوز تجهیز نشدند؟چون من مناطقی که انتن 4جی فول بود رو سر زدم و دکلها رو نگاه کردم که rru پشت سکتورها نصب نشده بود ایا داخل رک نصب شدند؟در ضمن با تستهایی که گرفتم سرعت دانلود بسیار پایین بود بین 10 تا 80 کیلو بایت.شهرستان مسجد سلیمان
سپاس
مهندس ممنون می شم پاسخ این سوال رو بدید
بدون rru میشه فورجی داد؟؟؟
rezarain88
25-12-2015, 10:26
مهندس ممنون می شم پاسخ این سوال رو بدید
بدون rru میشه فورجی داد؟؟؟
در zte , اریکسون بله. در هواوی خیر امکان ندارد. در سری 2015 داخل راک سوییج نسل 2 تا 4.5 انبرد است . 2 راک است یکی bts دیگری باطری.
Armin.Computer
25-12-2015, 10:28
در zte , اریکسون بله. در هواوی خیر امکان ندارد. در سری 2015 داخل راک سوییج نسل 2 تا 4.5 انبرد است . 2 راک است یکی bts دیگری باطری.
مهندس پس دیگه نمیشه تشخیص داد که دکل کدوم نسل هست
چون ممکنه راک فرق داشته باشه و rru نداشته باشه و دکل هم نسل 3 و 4 باشه
درسته گفتم؟
rezarain88
25-12-2015, 10:30
مهندس پس دیگه نمیشه تشخیص داد که دکل کدوم نسل هست
چون ممکنه راک فرق داشته باشه و rru نداشته باشه و دکل هم نسل 3 و 4 باشه
درسته گفتم؟
بله. ولی این راک خیلی گران هست و در برخی شهرهای جنوبی و گرمسیر جهت جلوگیری از داغ شدن rru و ایجاد بخار نصب شده است . تعداد این راک ها زیر 200 راک در کل ایران است.
babak2111
25-12-2015, 10:30
اقا رضا اخرین وضعیت تربت حیدریه رو می فرمایید که به کجا رسید؟
Armin.Computer
25-12-2015, 10:33
بله. ولی این راک خیلی گران هست و در برخی شهرهای جنوبی و گرمسیر جهت جلوگیری از داغ شدن rru و ایجاد بخار نصب شده است . تعداد این راک ها زیر 200 راک در کل ایران است.
سرعتشون خوبه؟؟؟؟مشکل سرعت نداریم؟؟؟
rezarain88
25-12-2015, 10:33
شهرهای اماده واگذاری استان سیستان و بلو چستان
1- خاش 2- میر جاوه
rezarain88
25-12-2015, 10:40
شهرهای اماده واگذاری استان خوزستان
1- سوسنگرد 2- بستان 3- هویزه 4- اروند کنار 5- دار خوین 6- رامهرمز 7- شهید چمران
babak2111
25-12-2015, 10:42
Armin.Computer
25-12-2015, 10:44
مهندس شهر های آماده واگذاری تا کی وارد شبکه می شن؟؟؟
خیلی طول می کشه؟؟
rezarain88
25-12-2015, 10:46
شهرهای اماده واگذاری استان اصفهان
1- فولاد شهر 2- مبارکه 3- نجف اباد
alemoazezo
25-12-2015, 10:54
وضعیت نابسامان اینترنت همراه ایرانسل در آبادان
نسل چهارم
کیفیت سیگنال ۸۰% [ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][/IMG]
Sent from my ME173X using Tapatalk
rezarain88
25-12-2015, 10:58
مهندس شهر های آماده واگذاری تا کی وارد شبکه می شن؟؟؟
خیلی طول می کشه؟؟
امیدواریم تا اخر بهمن ماه و فبل از ترابرد پذبری فاز 1 این شهرها تحت پوشش قرار بگبرند.
rezarain88
25-12-2015, 11:00
سلام. قسمت راک سایتها تجهیز شده است و برخی سایتها هم پنل اضافه شده است. به محض رسیدن پهنای باند مناسب4 سایت را روشن خواهیم کرد.
alemoazezo
25-12-2015, 11:01
مهندس رضا من برا مشکلم باید چه کنم ؟
حل شدنی هست یا نه ؟
sajjadm1
25-12-2015, 11:03
مثل اینکه تنها استانی که ایرانسل نمیخواد پوشش بده فارس هس همین الان هم پوشش داخل فارس نصف دو اپراتور دیگه هس:n37::n41:
Armin.Computer
25-12-2015, 11:04
امیدواریم تا اخر بهمن ماه و فبل از ترابرد پذبری فاز 1 این شهرها تحت پوشش قرار بگبرند.
مهندس ایرانسل برای پوشش داخلی هم برنامه ای داره؟؟؟؟
rezarain88
25-12-2015, 11:05
مهندس رضا من برا مشکلم باید چه کنم ؟
حل شدنی هست یا نه ؟
انشاله حل میشود. کمبود پهنای باند در کل کشور مشهود است. برخی سایتهای اخر که در انتهای لینکها و مسیرها قرار گرفته اند به شدت با مشکل مواجه شده اند. در برخی شهر ها باید انتن ماکرویو جدیدی نصب شود . تا پهنای باند 2 برابر شود.
rezarain88
25-12-2015, 11:08
مهندس ایرانسل برای پوشش داخلی هم برنامه ای داره؟؟؟؟
فعلا سهم 51 درصدی ایرانسل توسط خود شرکت ایرانی ( بنیاد مستضعفان) اداره مبشود. پس از اجرای برجام و رفع تحریم ها کار اصلی mtn شروع میشود. و پوشش به حد مطلوب خواهد رسید. فعلا 9000 سایت توسط ایران و بعد از تحریم 8000 سایت mtn واگذار خواهد کرد. حجم بلوکه شده پول mtn بیش از حد است و سرعت کار بالا خواهد بود.
sajjadm1
25-12-2015, 11:24
مهندس امروز خوندم که اقای صدوقی گفتن برای استفاده از باند 900 توافقاتی کردیم و الان هم تجهیزات برای 1200 سایت 3G باند 900 خریداری کردیم . ایا ایرانسل هم برای باند 900 توافق کرده ؟؟
Armin.Computer
25-12-2015, 11:32
فعلا سهم 51 درصدی ایرانسل توسط خود شرکت ایرانی ( بنیاد مستضعفان) اداره مبشود. پس از اجرای برجام و رفع تحریم ها کار اصلی mtn شروع میشود. و پوشش به حد مطلوب خواهد رسید. فعلا 9000 سایت توسط ایران و بعد از تحریم 8000 سایت mtn واگذار خواهد کرد. حجم بلوکه شده پول mtn بیش از حد است و سرعت کار بالا خواهد بود.
مهندس به نظرم حتی اگر تمام دکل های یک شهر به نسل بالاتر ارتقا پیدا کنن باز هم مشکل آنتن دهی داریم
مثلا من تو اتاقم نسل 3 فول آنتن دارم ولی در جای دیگه خونه 20 درصد شاید داشته باشم
این نشون میده که سیگنال نسل 3 خیلی حساسه
نظری دارید؟
Tehranshahr
25-12-2015, 13:36
باند 900 برای GSM هست، رایتل چون شبکه GSM نداره رو 900 شبکه WCDMA راه انداخته، دوستان فقط فاکتور نفوذ سیگنال رو در نظر میگیرن و از تعداد مشترکین متصل به آنتن غافل میشن، هرچقدر فرکانس پایینتر باشه پهنای باندم کمتره، آنتن پر باشه سرعت نداشته باشه فایدش چیه؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آقا رضا از واگذاری ایرانیان نت به ایرانسل چه خبر؟
اگر ایرانسل تو فیبر سرمایه گذاری کنه خیلی خوب میشه بعد چند سال از شر این شرکت های بی خود خلاص میشیم
sadegh1010
25-12-2015, 13:51
سلام. در حال تست هستیم. تست اولیه خوب جواب نداد. به محض رسیدن به نقطه مطلوب در فرصت اولیه وصل خواهد شد.
ممنون از پاسخگویی شما مهندس رضا یک زمان حداقل میگید چند وقت به طول می انجام تا وصل شه فقط بدونیم ? بیشتر از یک ماه? سبزوار خراسان رضوی
Armin.Computer
25-12-2015, 13:54
آقا رضا از واگذاری ایرانیان نت به ایرانسل چه خبر؟
اگر ایرانسل تو فیبر سرمایه گذاری کنه خیلی خوب میشه بعد چند سال از شر این شرکت های بی خود خلاص میشیم
نمی دونم چرا بقیه شرکت ها اینقدر آروم هستن و حرکت خاصی ندارن
number-1
25-12-2015, 14:06
مهندس رضا من اولین سوالیه که از شما میکنم اگه پاسخ بدید ممنون میشم
میخواستم بدونم ایا ارزش داره سیم کارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کرد؟
کلا از لحاظ انتن دهی و سرعت اینترنت بهتر میشه؟
از نظر شما دائمی چه محاسنی نسبت به اعتباری داره؟(البته به غیر تعرفه ها)
جناب مهندس سلام و خدا قوت .
در مورد سیاست و اتخاذ تصمیم در مورد نصب آنتن در مورد 3G و 4G در مناطق مختلف در ایرانسل چه کسی تصمیم می گیره ؟! و این تصمیمات بر اساس چه معیارهایی گرفته میشه ؟!
در مورد تصویر زیر . خراسان رضوی . شهرستان گناباد . بخش کاخک .
من واقعا تعجب می کنم اینکه چطور در بخش کاخک با اون جمعیت پوشش 3G نداریم و تجهیزات 3G در دو روستای کلات و سنو نصب شده !!! بخش کاخک ییلاق شهرستان گناباد و شهرستان های اطراف که منطقه کویر هستن محسوب میشه و جدا از جمعیت خودش هر سال خیلی ها میان اونجا واسه تفریح و زیارت . نمیدونم حتما باید در مورد منطقه و جمعیت اون کمی اطلاعات داشت و این مساله در پوشش 3G و 4G تاثیر گذار باشه ! اما در این مورد بالا من نمیدونم اتخاذ تصمیم بر چه اساس هستش ! . ممنون میشم مطلب رو روشن کنید .
نمی دونم چرا بقیه شرکت ها اینقدر آروم هستن و حرکت خاصی ندارن
چونکه به قول وزیر فیبر تا سال 99 در انحصار ایرانیان نت هست
البته همین که زمزمه خرید ایرانیان نت توسط ایرانسل شد اکثر شرکت ها مثل شاتل و .. اعتراض کردند که با ورود ایرانسل ما ورشکست میشیم
Armin.Computer
25-12-2015, 15:26
چونکه به قول وزیر فیبر تا سال 99 در انحصار ایرانیان نت هست
البته همین که زمزمه خرید ایرانیان نت توسط ایرانسل شد اکثر شرکت ها مثل شاتل و .. اعتراض کردند که با ورود ایرانسل ما ورشکست میشیم
الان تو سایت ایرانیان نت بودم یه پیش ثبت نام گذاشته بود
چند استان و شهر بودن
کسی خبری نداره؟
[Mohsen]
25-12-2015, 15:37
دوستان مراقب این بسته های ایرانسل که میخرید باشید! همیشه حدود 10 تا 15 درصدش رو مصرف نکنید چون ایرانسل کنتورش یک مقدار مشکل داره آپلود رو زیادی حساب میکنه. مثلا امروز یک بسته 5 گیگ گرفتم حدود 4.5 گیگ مصرف کردم بعد دیدم بسته تموم شده و حدود 8 هزار تومان شارژ خورده!
خلاصه گفتم مراقب باشید که از این طریق پول توی جیب اینا نریزید!
naser.051
25-12-2015, 17:17
;8762820']دوستان مراقب این بسته های ایرانسل که میخرید باشید! همیشه حدود 10 تا 15 درصدش رو مصرف نکنید چون ایرانسل کنتورش یک مقدار مشکل داره آپلود رو زیادی حساب میکنه. مثلا امروز یک بسته 5 گیگ گرفتم حدود 4.5 گیگ مصرف کردم بعد دیدم بسته تموم شده و حدود 8 هزار تومان شارژ خورده!
شما هر مشکلی با ایرانسل در میون بزار ایرانسل اگر به قصد یک کیلو بایت بالا پایین کنه شما میتونی با اثبات این قضیه مجوزش رو معلق کنی پس اول دقیق بررسی کن بعدش اگر دیدی حجم خوری از ایرانسل هست به ایرانسل تماس بگیر مطرح کن
Sent from my LT25i
;8762820']دوستان مراقب این بسته های ایرانسل که میخرید باشید! همیشه حدود 10 تا 15 درصدش رو مصرف نکنید چون ایرانسل کنتورش یک مقدار مشکل داره آپلود رو زیادی حساب میکنه. مثلا امروز یک بسته 5 گیگ گرفتم حدود 4.5 گیگ مصرف کردم بعد دیدم بسته تموم شده و حدود 8 هزار تومان شارژ خورده!
دوست عزیز خوب وقتی بسته زاپاس نداری اشتباهه که کلی شارژ روی سیم داشته باشی و بزاری دانلود کنه. اگر می خواهی از بسته 5 گیگ استفاده کنی نهایتا فایل 4.2 گیگی باید دانلود کنی.
شما بهتر بود طرح مصرف آزاد رو فعال می کردی تا وقتی بسته ات تموم شد کلا اینترنتت قطع میشد
اساسا مصرف آزاد رو برای همچین مواردی گذاشته وگرنه کی حاضره اینترنت هر گیگ 75هزار تومانی استفاده بکنه!اساسا مصرف آزاد یعنی چی چرا کلا حذفش نمیکنند. بر خلاف اپراتور های دیگر که در پایان حجم یا زمان بسته به شما یک مسج میده و اطلاع میده که بسته تمام شده و از این ببعد اینترنت شما با نرخ آزاد حساب میشود ایرانسل با کمال وقاحت و بدون اطلاع میره و با نرخ آزاد از شارژ شما کم میکنه این چیزی جز دزدی نیست چون تصور نمیکنم کسی راضی به مصرف با نرخ آزاد باشه و اساسا بدون اجازه نباید طرح یا نرخ مصرف تغییر بکنه. اما کو گوش شنوا پای پول که میون باشه ارزش ناله نفرین و نارضایتی مصرف کننده رو داره! بعد از چند سال دزدی به این روش از فشار اعتراض کاربران بالاخره سال پیش اعلام کرد سرویس قطع مصرف آزاد ارائه کرده!حالا خیلی ها مانند شما هنوز از وجود چنین سرویسی آگاه نیستند وهنوز حسابشان خالی میشود.اگر نیت سو استفاده ندارند چرا همون مسج را نمی هند. چون مسج رو بدن کلا راه دزدی بسته میشه اما این مثلا سرویس هم رفع تکلیف میکنه که ما گفتیم خودشون غیر فعال نکردند و هم کماکان راه خالی کردن حساب برای بسیاری از کاربران نا آگاه از سرویس باز هست.
hermione
25-12-2015, 20:48
ایرانسل یه چیزی داره به اسم کنترل مصرف آزاد اینترنت (یا یه چیزی تو همین مایه ها) کدش هم توی همین تاپیک هست اگر سرچ کنید.
برای من 5 گیگ چیزی حدود 150 مگ آپلود میذاره.
والبته 64 مگ قبل از اتمام بسته خودش قطع میکنه اینترنتو.
بهتره یا اینو فعال کنید یا یه بسته دیگه داشته باشید همزمان.
[Mohsen]
25-12-2015, 21:50
شما هر مشکلی با ایرانسل در میون بزار ایرانسل اگر به قصد یک کیلو بایت بالا پایین کنه شما میتونی با اثبات این قضیه مجوزش رو معلق کنی پس اول دقیق بررسی کن بعدش اگر دیدی حجم خوری از ایرانسل هست به ایرانسل تماس بگیر مطرح کن
Sent from my LT25i
بعید میدونم بشه بهشون ثابت کرد ضمن اینکه این اولین بار هم نیست. مثلا چند روز قبل یک بسته 20 گیگ گرفته بودم که حدود 8 گیگ رو مصرف کردم ولی وقتی استعلام میگرفتی میگفت 12 گیگ مصرف شده که کاملا مشخص بود مصرف رو بیشتر از حد حساب کرده!
دوست عزیز خوب وقتی بسته زاپاس نداری اشتباهه که کلی شارژ روی سیم داشته باشی و بزاری دانلود کنه. اگر می خواهی از بسته 5 گیگ استفاده کنی نهایتا فایل 4.2 گیگی باید دانلود کنی.
شما بهتر بود طرح مصرف آزاد رو فعال می کردی تا وقتی بسته ات تموم شد کلا اینترنتت قطع میشد
من حدودا 4.5 گیگ رو زده بودم برای دانلود و گفتم بقیه اش هم برای آپلود حساب میشه و اگر اضافه نیاد قطعا کم نمیاد ولی بعد متوجه شدم که از نرخ آزاد استفاده کرده!
توی این مورد اشتباه از من یا هیچ مشترکی نیست و ایرانسل مقصره (اگر نگیم دزده!) از کجا باید میدونستم که چنین طرحی اساسا هست؟ ایرانسل که اطلاع رسانی نکرده (برای مشترکانی که از بسته استفاده میکنند) در حقیقت اگر ایرانسل به مشترکانش اهمیت میده این طرح باید به صورت پیشفرض فعال باشه.
اساسا مصرف آزاد رو برای همچین مواردی گذاشته وگرنه کی حاضره اینترنت هر گیگ 75هزار تومانی استفاده بکنه!اساسا مصرف آزاد یعنی چی چرا کلا حذفش نمیکنند. بر خلاف اپراتور های دیگر که در پایان حجم یا زمان بسته به شما یک مسج میده و اطلاع میده که بسته تمام شده و از این ببعد اینترنت شما با نرخ آزاد حساب میشود ایرانسل با کمال وقاحت و بدون اطلاع میره و با نرخ آزاد از شارژ شما کم میکنه این چیزی جز دزدی نیست چون تصور نمیکنم کسی راضی به مصرف با نرخ آزاد باشه و اساسا بدون اجازه نباید طرح یا نرخ مصرف تغییر بکنه. اما کو گوش شنوا پای پول که میون باشه ارزش ناله نفرین و نارضایتی مصرف کننده رو داره! بعد از چند سال دزدی به این روش از فشار اعتراض کاربران بالاخره سال پیش اعلام کرد سرویس قطع مصرف آزاد ارائه کرده!حالا خیلی ها مانند شما هنوز از وجود چنین سرویسی آگاه نیستند وهنوز حسابشان خالی میشود.اگر نیت سو استفاده ندارند چرا همون مسج را نمی هند. چون مسج رو بدن کلا راه دزدی بسته میشه اما این مثلا سرویس هم رفع تکلیف میکنه که ما گفتیم خودشون غیر فعال نکردند و هم کماکان راه خالی کردن حساب برای بسیاری از کاربران نا آگاه از سرویس باز هست.
کاملا موافقم. من هم تا همین الان از وجود چنین چیزی اطلاع نداشتم. به قول شما معلوم نیست روزانه چه مبالغی از این طریق به جیب ایرانسل سرازیر میشه! ضمن اینکه مصرف آزاد واقعا مسخره است با این طرح های متفاوتی که ایرانسل برای اینترنت گذاشته از هزار تومان به بالا، هیچکس با عقل سلیم نمیاد از تعرفه آزاد استفاده کنه
ایرانسل یه چیزی داره به اسم کنترل مصرف آزاد اینترنت (یا یه چیزی تو همین مایه ها) کدش هم توی همین تاپیک هست اگر سرچ کنید.
برای من 5 گیگ چیزی حدود 150 مگ آپلود میذاره.
والبته 64 مگ قبل از اتمام بسته خودش قطع میکنه اینترنتو.
بهتره یا اینو فعال کنید یا یه بسته دیگه داشته باشید همزمان.
ممنونم بایت اطلاع رسانی در این مورد تا قبل این اطلاع نداشتم. کدش #3*2*3*555*برای دوستانی که این طرح رو هنوز فعال نکردند.
Armin.Computer
25-12-2015, 22:04
مصرف آزاد باید باشه به این دلیل یه جاهایی به کار می یاد
به نظر من یا باید شما زیاد گوشی رو شارژ پولی نکنید یا طرح کنترل مصرف آزاد استفاده کنید
number-1
25-12-2015, 22:26
از دوستان کیا اینجا سیم کارت دائمی ایرانسل دارن؟
ایا تمام سرویسا براش فعاله؟
کلا چطوره؟
خوبه ادم سیمکارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کنه؟چون از لحاظ تعرفه خیلی به صرفه تره
در ضمن کلا به تمام سیم کارت های دائمی ایرانسل با هر پیش شماره ای (ای سیم) میگن
از اون حرفا میزنیدا!
ایرانسل میاد قایمکی شارز ملت رو استفاده میکنه شما بهش راهکار میدید که گوشیت رو شارژ نکن؟
یعنی اصلا نمیخواین قبول کنید که کار ایرانسل اشتباهه نه؟
نرود میخ آهنین در سنگ.
Armin.Computer
25-12-2015, 22:59
از اون حرفا میزنیدا!
ایرانسل میاد قایمکی شارز ملت رو استفاده میکنه شما بهش راهکار میدید که گوشیت رو شارژ نکن؟
یعنی اصلا نمیخواین قبول کنید که کار ایرانسل اشتباهه نه؟
نرود میخ آهنین در سنگ.
من به عنوان یک کاربر سعی می کنم کمک کنم
اگر فکر می کنید داره ازتون شارژ کم میشه می تونید از خود اپراتور پیگیری کنید
من یه پیشنهاد بدم بهتره یا اینکه بیام بگم چرا شارژ کم میشه و از این حرفا!
حداقل الان سرعت داخلی خوبه. خیلی وقتها داخلی هم کمه
naser.051
25-12-2015, 23:46
از دوستان کیا اینجا سیم کارت دائمی ایرانسل دارن؟
ایا تمام سرویسا براش فعاله؟
کلا چطوره؟
خوبه ادم سیمکارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کنه؟چون از لحاظ تعرفه خیلی به صرفه تره
در ضمن کلا به تمام سیم کارت های دائمی ایرانسل با هر پیش شماره ای (ای سیم) میگن
من الان داعمی دارم ولی اعتباری بهتره به نظر من و الان هر سیم کارتی بخری خاه ناخاه usim هست و سه پانچ شده
برای استفاده از اینترنت زیاد اصلا دائمی رو پیشنهاد نمی کنم اگر می خواهی یهو با قبض صد هزار تومانی مواجه بشی بسم الله
با اعتباری راحت مدیریت می کنی
من و عشقم ایرانسل همین الان یهویی
SAeedBaa
26-12-2015, 01:10
چیزی دیگه ای بالای این دکل نیست. پس اون دستگاهی که دورش خط کشیدم چیه ؟ مگه اون نیست ؟؟
ی سوال دیگه مهندس. چرا واسه ارتقا بعضی سایتها پنل سکتور رو عوض میکنن ؟ دلیلش تک بانده بودنشون هست یا دلیل دیگه ای داره ؟؟
من و عشقم ایرانسل همین الان یهویی
عشقت چقدر بی وفاست
mojtaba182003
26-12-2015, 12:11
دوستان از یزد آمار 4g رو بزارید من سرعتم افتضاح بیشتر وقتا پایینتر 100
موندم مشکل گوشی منه یا خط ؟؟؟
دوستان از یزد آمار 4g رو بزارید من سرعتم افتضاح بیشتر وقتا پایینتر 100
موندم مشکل گوشی منه یا خط ؟؟؟
همون ياخطه
hojjat_2008
26-12-2015, 12:35
سلام مهندس
از شهر قره ضیاءالدین(چایپاره) چه خبر؟ با این حساب پس موند سال آینده؟
شهرهای اماده واگذاری استان اذر بایجان غربی
1- شوط 2- بازرگان 3- اشنویه 4- سردشت
mojtaba182003
26-12-2015, 12:42
همون ياخطه
راهی هست تست بزنم مشکل از گوشیمه یا خطه ؟؟؟؟
rezarain88
26-12-2015, 16:07
مهندس امروز خوندم که اقای صدوقی گفتن برای استفاده از باند 900 توافقاتی کردیم و الان هم تجهیزات برای 1200 سایت 3G باند 900 خریداری کردیم . ایا ایرانسل هم برای باند 900 توافق کرده ؟؟
سلام. منظور اقای صدوقی تکه باند 900 است. یعنیمحدوده 850 تا 905 مگا هرتز. ارایه نسل 3 روی 900 مشکلاتی از قبیل میرایی و تلرانس دارد که کار را سخت میکند. ایرانسل در هر سایت حداقل از یک rru 900 و یک rru 1800 ویک rru 2100 استفاده میکند. در صورت اجازه رگولاتوری مینوان نسل 2 و 3 را روی تکه باند 900 اجرا کرد. از ان لحاظ مشکل نیست. مشکل اصلی پر بودن فرکانس 900 برای رایتل و ایرانسل و همراه اول است.
rezarain88
26-12-2015, 16:09
سلام مهندس
از شهر قره ضیاءالدین(چایپاره) چه خبر؟ با این حساب پس موند سال آینده؟
سلام. خودم هم به شدت ناراحت سرو و ضیا هستم. امیدوارم بتوانم کاری کنم.
rezarain88
26-12-2015, 16:11
چیزی دیگه ای بالای این دکل نیست. پس اون دستگاهی که دورش خط کشیدم چیه ؟ مگه اون نیست ؟؟
ی سوال دیگه مهندس. چرا واسه ارتقا بعضی سایتها پنل سکتور رو عوض میکنن ؟ دلیلش تک بانده بودنشون هست یا دلیل دیگه ای داره ؟؟
سلام. هر پنل باید هر 3 باند راپشتیبانی کند باید عوض شود پس تک ترانسمیشن است. کدام شهر هستید. ؟
rezarain88
26-12-2015, 16:14
در مورد سیاست و اتخاذ تصمیم در مورد نصب آنتن در مورد 3G و 4G در مناطق مختلف در ایرانسل چه کسی تصمیم می گیره ؟! و این تصمیمات بر اساس چه معیارهایی گرفته میشه ؟!
من واقعا تعجب می کنم اینکه چطور در بخش کاخک با اون جمعیت پوشش 3G نداریم و تجهیزات 3G در دو روستای کلات و سنو نصب شده !!! بخش کاخک ییلاق شهرستان گناباد و شهرستان های اطراف که منطقه کویر هستن محسوب میشه و جدا از جمعیت خودش هر سال خیلی ها میان اونجا واسه تفریح و زیارت . نمیدونم حتما باید در مورد منطقه و جمعیت اون کمی اطلاعات داشت و این مساله در پوشش 3G و 4G تاثیر گذار باشه ! اما در این مورد بالا من نمیدونم اتخاذ تصمیم بر چه اساس هستش ! . ممنون میشم مطلب رو روشن کنید .
سلام. معیار مسیر لینک و شبکه است. ولی در برخی شهر ها و روستاها قرعه کشی میشود. تا هم پیمانکار و هم تجهیزات بدون تبعیض باشد.
rezarain88
26-12-2015, 16:15
ممنون از پاسخگویی شما مهندس رضا یک زمان حداقل میگید چند وقت به طول می انجام تا وصل شه فقط بدونیم ? بیشتر از یک ماه? سبزوار خراسان رضوی
سلام. تا اخر بهمن شاید هم زودتر وصل میشود.
rezarain88
26-12-2015, 16:19
مهندس رضا من اولین سوالیه که از شما میکنم اگه پاسخ بدید ممنون میشم
میخواستم بدونم ایا ارزش داره سیم کارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کرد؟
کلا از لحاظ انتن دهی و سرعت اینترنت بهتر میشه؟
از نظر شما دائمی چه محاسنی نسبت به اعتباری داره؟(البته به غیر تعرفه ها)
سلام. هیچ فرقی بین اعتباری و دایمی در سرعت و پوشش نیست. فعلا اعتباری به صرفه و امکان ارایه بسته های متنوع در ان زیاد است. اگر سیم شما قدیمی است با حفظ شماره با سیم کارت فورجی تعویض کنید.
rezarain88
26-12-2015, 16:22
در استان تهران
دماوند به صورت رسمی وارد شبکه تریجی و فورجی شد.
naser.051
26-12-2015, 16:22
تست سرعت با 4g ایرانسل توسط مودم E3372
اقا رضا از 6 ماهقبل تا الان هروز داره نت ایرانسل داره ضعیف تر میشه تورو خدا رسیدگی کنید اقدامات لازم رو انجام بدین خدا وکیلی خسته شدم این به کنار انتن دهی هم ضعیف شده چه رو مودم که در بالا گفتم چه رو گوشی ما تا کی باید صبر کنیم یک سال شده ایرانسل فروجی تریجی اورده اما هروز بدتر داره
من سرعتم از 14 مگ پایین نمیامد اما الان به زورکی تا 8 مگ میره سیگنال قبلن از 85 بیشتر نمیشد اما الان از 98 پایین نمیاد این با فروجی بود
تریجی که قبلا 7 مگ میداد سرعت الان به زور تا یک مگ میره سیگنال قبلا 72 بود الان 89 شده پایینتر نمیاد ولی خب بعضی تو نمایشگاه سرعت 100 مگ فورجی را تجربه کردن این یعنی تبلیغ ! پس ایرانسل میتونه سرعت بالا بده به کاربر احساس میکنم اینکه میگه امواج ماکرو ویو و پوشش دهی ضعیفه بهانه هست دلیلشم نفهمیدم اینا به کنار چرا مشکل انتن دهی هست؟ چرا قبلا انتن خوب بود الان انتن ضعیفه؟
alibonyadi9393
26-12-2015, 16:37
سلام. استاد اگه ممکنه نحوه اتصال و کانفیگ rru 2600 huawie را نشان دهید. همراه اول باشد.
Reza_brj
26-12-2015, 16:41
مهندس رضا سلام
اقا مشکل لینک لرستان بروجرد(بلوار شهرداری ) رو گزارش دادین؟؟؟
rezarain88
26-12-2015, 16:45
مهندس رضا سلام
اقا مشکل لینک لرستان بروجرد(بلوار شهرداری ) رو گزارش دادین؟؟؟
سلام. صبح با ناظر شبکه استان صحبت میکردم. خودم اگه عمری باشه به زودی به شهر تان خواهم امد . امیدوارم بتوانم مشکل را حل کنم.
rezarain88
26-12-2015, 16:55
سلام. استاد اگه ممکنه نحوه اتصال و کانفیگ rru 2600 huawie را نشان دهید. همراه اول باشد.
mehdi2004usa
26-12-2015, 17:14
سلام
مهندس رضا در مسجد سلیمان نزدیک پارک بازی گل نرگس و منطثه 8بنگله انتن 4جی نیست ایا دکل به زودی روشن میشه؟در ضمن تستهایی که از 4جی گرفتم در مناطقی که انتن فول هست سرعت دانلود در 80کیلو بایت هست ایا مشکل پهنای باند در شهر ما وجود داره یا مشکل دیگریست؟
سپاس از شما
rezarain88
26-12-2015, 17:15
سلام
مهندس رضا در مسجد سلیمان نزدیک پارک بازی گل نرگس و منطثه 8بنگله انتن 4جی نیست ایا دکل به زودی روشن میشه؟در ضمن تستهایی که از 4جی گرفتم در مناطقی که انتن فول هست سرعت دانلود در 80کیلو بایت هست ایا مشکل پهنای باند در شهر ما وجود داره یا مشکل دیگریست؟
سپاس از شما
سلام. قرار است سایتی روشن شود. فعلا در کل استان شما کمبود پهنای باند است.
hojjat_2008
26-12-2015, 17:19
سلام. خودم هم به شدت ناراحت سرو و ضیا هستم. امیدوارم بتوانم کاری کنم.
ممنون مهندس.الان 3 تا سایت تقریبا یک ساله به rru تجهیز شدند و خبری از سرویس نیست.حیف است در این شهر همراه اول رقیب نداشته باشه.
Sent from my HTC Desire 816G dual sim using Tapatalk
rezarain88
26-12-2015, 17:21
ممنون مهندس.الان 3 تا سایت تقریبا یک ساله به rru تجهیز شدند و خبری از سرویس نیست.حیف است در این شهر همراه اول رقیب نداشته باشه.
سعی میکنم این شهر را هم اضافه کنم. ولی قول نمیدهم. شاید بچه های بالا اجازه ندادند.
Armin.Computer
26-12-2015, 17:39
مهندس نقشه های تحت پوشش رو چطوری ایجاد می کنن اپراتورها؟؟؟
mehrdad..7
26-12-2015, 18:54
سعی میکنم این شهر را هم اضافه کنم. ولی قول نمیدهم. شاید بچه های بالا اجازه ندادند.
سلام اقای مهندس واقعا خسته نباشید
مهندس وضعیت 3g تو شهر مرودشت فارس واقعا نا امید کننده است شاید هر کدام ی سایت دارن.علتش چیه؟
dadash42
26-12-2015, 20:06
اینجا تو هاشیه قم چند روزه آنتن کاملا میره و اکثرا فقط 2G ضعیف داریم.....افتضاح
آدم باید خل باشه بخواد بسته اینترنتی استفاده کنه....
یا خل میشه
Arsenal2012
26-12-2015, 20:10
سلام. با همکاران صبحت کردم نهایت تا اخر اذر ماه سایت همراه اول نزدیک منزل شما وصل خواهد شد. راک سایت نصب شده ولی پنل و لینک برقرار نیست.
سلام استاد خسته نباشی طبق همین نظر خودتون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار بود تا آخر آدرماه 3جی و 4جی همراه اول تو کوچه ما وصل بشه ولی فعلا هیچ خبری نشده کی ایشالا 3جی و 4جی همراه اول وصل میشه؟؟
number-1
26-12-2015, 20:27
میشه یه لینک از طرح کنترل مصرف ازاد از سایت خود ایرانسل بده من پیدا نمیکنم ممنون
میشه یه لینک از طرح کنترل مصرف ازاد از سایت خود ایرانسل بده من پیدا نمیکنم ممنون
حالا چرا از خود سایت؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7
راهی هست تست بزنم مشکل از گوشیمه یا خطه ؟؟؟؟
فکر کنم بهترین راهش اینه که سیمکارت رو روی گوشی دیگری امتحان کنید.
SAeedBaa
26-12-2015, 22:17
سلام. هر پنل باید هر 3 باند راپشتیبانی کند باید عوض شود پس تک ترانسمیشن است. کدام شهر هستید. ؟
بندر در جنوب کشور.
سایت محله ما 3 تا پنل داشت. برای ارتقا ، دو تا از پنل ها رو عوض کردن اما یکی دیگه همون قبلیه .. دلیلش چیه ؟؟
supermax15
26-12-2015, 23:15
چجوری باس فهمید ب چ باندی وصل هس در حال حاظر توی گوشی؟ برنامه خاصی داره؟
dadash42
27-12-2015, 07:07
سلام دوستان، لطفا بخ وضعیت آنتن پردیسان قم توجه شود....افتضاح شده
اینجا سالها آنتن 3G نسبتا خوبی داریم ولی تازگی تماما قط میشه یا فقط 2G خیلی ضعیفه....
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
از امروز صبح تو بعضی مناطق سوسنگرد شبکه 3G پیدا میشه و رجیستر هم میشه اما تبادل data انجام نمیشه (هیچ نتی نداره)
Armin.Computer
27-12-2015, 14:06
از امروز صبح تو بعضی مناطق سوسنگرد شبکه 3G پیدا میشه و رجیستر هم میشه اما تبادل data انجام نمیشه (هیچ نتی نداره)
احتمال داره در چند روزه دیگه دیتا هم داشته باشه
در منطقه ما یه دکل چند روز پیش روشن شد
ولی دیتا نداشت و اگر داشت آخر شب یا اول صبح بود
از شنبه فکر کنم درست شد
سلام آقا رضا. منطفه نراب از شهرستان آزادشهر استان گلستان یک هفته است مشکل آنتن دهی دارد . میشه بررسی کنید به چه علت است > آیا به خاطر ارتقا به نسل 3 است ؟ ممنون.شما گفته بودید تا مهرماه وصل میشه
سلام آقا رضا روستای نراب کی تری جی میشه ؟ از توابه شهرستان آزادشهر استان گلستان
سلام. تا شهریور کار میبره.
3g نشد یک هفته مشکل قطعی داریم نکنه داره 3g میشه .تو رو خدا جواب بدید آقا رضا
احتمال داره در چند روزه دیگه دیتا هم داشته باشه
در منطقه ما یه دکل چند روز پیش روشن شد
ولی دیتا نداشت و اگر داشت آخر شب یا اول صبح بود
از شنبه فکر کنم درست شد
بله ممکنه
طبق چیزهایی که قبلا اقا رضا گفتن ممکنه یا تست پیمانکار باشه و یا تست شبکه
3g نشد یک هفته مشکل قطعی داریم نکنه داره 3g میشه .تو رو خدا جواب بدید آقا رضا
آقا رضا جواب بدید یک هفته است بیچاره شدیم الان با adsl بجه ها دارم پست می دهم
number-1
27-12-2015, 14:43
دوستان این کد شگفتی ها 4444 ایا روی سیم کارت های دائمی هم کار میکنه؟
number-1
27-12-2015, 15:34
از دوستان کسی اینجا کد اهنگ پیشواز تایتانیک رو داره بده؟
یه چند تا کد با سرچ در اوردم ولی میزنه این کد ناموجوده
لازم به ذکره این اهنگ پیشواز چندین سال وجود داشت ولی الان فکر میکنم حذف شده
rezarain88
27-12-2015, 16:02
سلام استاد خسته نباشی طبق همین نظر خودتون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرار بود تا آخر آدرماه 3جی و 4جی همراه اول تو کوچه ما وصل بشه ولی فعلا هیچ خبری نشده کی ایشالا 3جی و 4جی همراه اول وصل میشه؟؟
سلام. بنده هم مثل شما گفته انان را نقل قول کردم. فعلا تجهیزات نصب شده ولی روشن نیست.
rezarain88
27-12-2015, 16:08
در اذر بایجان شرقی
شهر هادی شهر وارد مدار تری جی شد.
آقا رضا چرا اوضاع اصفهان داغونه ؟
قرار هست تغییری بشه ؟ اینجا یه سایتم درست باز نمیشه
rezarain88
27-12-2015, 16:34
آقا رضا چرا اوضاع اصفهان داغونه ؟
قرار هست تغییری بشه ؟ اینجا یه سایتم درست باز نمیشه
سلام. مشکل در فسمت توزیع دیتا است در حال بروز رسانی است کمی زمان میبرد.
rezarain88
27-12-2015, 16:36
سلام اقای مهندس واقعا خسته نباشید
مهندس وضعیت 3g تو شهر مرودشت فارس واقعا نا امید کننده است شاید هر کدام ی سایت دارن.علتش چیه؟
سلام. مشکل کمبود سایت است دقیقا.
آیا روشی یا نرم افزاری چیزی وجود داره که بشه تشخیص بدی به کدوم دکل وصل هستی یا چقدر از دکل فاصله داری؟ به پشتیبانی زنگ بزنی بهت میگن?البته بغیر از اون اپن سیگنال که اصلا درست نشون نمیده.راستی شیراز منطقه ما چند روزيه سرعت بهتر شده .البته به مگ و این حرفها نمیرسه اما از زیر صد کيلوبايت در ساعات 12-24 به حدود 200-250کيلو بایت رسیده که خیلی بهتره و از بلا استفاده بودن درش آورده.
Armin.Computer
27-12-2015, 17:33
مهندس نقشه های تحت پوشش رو چطوری ایجاد می کنن اپراتورها؟؟؟
مهندس ممنون می شم پاسخ بدید
سلام. معیار مسیر لینک و شبکه است. ولی در برخی شهر ها و روستاها قرعه کشی میشود. تا هم پیمانکار و هم تجهیزات بدون تبعیض باشد.
منظور از مسیر لینک و شبکه چی هستش ؟! یه توضیح مختصر بدین منون میشم .
آخه قرعه کشی بین چند روستا باشه درست اما وقتی یه بخش (شهر ) هست که خودش چندین برابر کل روستاهای اطراف جمعیت داره و در مجاورتش هم روستاهای زیادی هستن که با پوشش اون بخش (شهر) اونا هم میتونن از 3G استفاده کنن چرا باید هر دو آنتن بره تو دو تا روستا نصب بشه !!! این نه تبعیض هستش و نه نیازی به قرعه کشی داره چون اولویت با اون بخش (شهر )هستش . :n01:
amin13701
27-12-2015, 21:57
در اذر بایجان شرقی
سلام مهندس خسه نباشید/آقا رضا چه خبر از شهر ما مرند؟؟؟قرار نیس ایرانسل و همراه اول پوشش تریجی رو کامل کنن؟؟؟مخصوصا مطفه ما(طرفای ایستگاه راه آهن)که تقریبا هر دو اپراتور غیرقابل استفادن
در اینترنت هدیه هر کیلو بایت 0.2 ریال محاسبه میشه:
10GB =10*1024*1024*0.2=2,097,152 IRR
200,000IRR=200,000/1024/1024/0.2=0.95GB
دوست عزیز من رو همین سیم کارت که ده گیگ هدیه داشت یه بسته 20 گیگ 2 تا 6 صبح گرفتم ولی از حجم بسته 10 گیگ هدیه کم کرد .... آیا میشه پیگیری کرد ؟ زنگ زدم اپراتور میگه ترتیب بسته ها جوری هست که اول هدیه کم شه بعد اون ؟ میگم پس مریضم اونو گرفتم ؟
دوست عزیز من رو همین سیم کارت که ده گیگ هدیه داشت یه بسته 20 گیگ 2 تا 6 صبح گرفتم ولی از حجم بسته 10 گیگ هدیه کم کرد .... آیا میشه پیگیری کرد ؟ زنگ زدم اپراتور میگه ترتیب بسته ها جوری هست که اول هدیه کم شه بعد اون ؟ میگم پس مریضم اونو گرفتم ؟
فکر نمی کنم نتیجه بده چون توی قانون اونها هدیه اولویت اوله اگر جایی خلاف اینو نوشته و شما بر اساس اون عمل کردی در سامانه 190 شکایت کن و الا بی خیال شو
شما اول یه بسته معمولی کوچیک می خریدی می دیدی از کدوم کم می کنه بعد یه لقمه 20 گیگی برمی داشتی
mohamad_iran2
28-12-2015, 01:16
در اذر بایجان شرقی
مهندس چرا یه فکری برای اینترنت فرجی و تری جی ایرانسل یا همراه اول ایلام نمیکنید؟!بخدا سرعت افتضاحه ،تایم اوتم به شدت بالاس
فکر نمی کنم نتیجه بده چون توی قانون اونها هدیه اولویت اوله اگر جایی خلاف اینو نوشته و شما بر اساس اون عمل کردی در سامانه 190 شکایت کن و الا بی خیال شو
شما اول یه بسته معمولی کوچیک می خریدی می دیدی از کدوم کم می کنه بعد یه لقمه 20 گیگی برمی داشتی
دوست عزیز کجا نوشته اولویت با هدیه هست ؟
دوست عزیز کجا نوشته اولویت با هدیه هست ؟
همین دیگه، جایی ننوشته اولویت با کدوم هست . پس یا باید می پرسیدی یا یه بسته 500 تومنی می خریدی چک می کردی از کدوم کم می کنه و مطمئن میشدی که از هدیه کم نمی کنه
bilmazlar
28-12-2015, 11:15
دوستان البته میدونم شاید این سؤال جاش اینجا نباشه، اما جای دیگهای هم پیدا نکردم که بپرسم.
من از برنامه OpenSignal نسخه اندروید برای پیدا کردن محل دکلهای موبایل استفاده میکنم. اما جهتی که جهتنمای صفحه اصلی از محل ارسال سیگنالها میده با مسیر و جهتی که تو نقشهاش از همون دکل نشون میده اختلاف داره.
یه چیز دیگه هم این که وقتی تو نقشه نگاه میکنم معمولن دکلهای نزدیکتری به من هستن اما دکلی رو که متصل نشون میده مثلن 2-3 کیلومتر دورتره. البته میدونم که دکلهای نزدیک ممکنه ظرفیتشون پر باشه اما اینیم که دکلهای مجاور رو ول کنه و از یه دکل با فاصله زیاد لینک بگیره به نظرم عجیبه.
bilmazlar
28-12-2015, 11:34
منظور از مسیر لینک و شبکه چی هستش ؟! یه توضیح مختصر بدین منون میشم .
آخه قرعه کشی بین چند روستا باشه درست اما وقتی یه بخش (شهر ) هست که خودش چندین برابر کل روستاهای اطراف جمعیت داره و در مجاورتش هم روستاهای زیادی هستن که با پوشش اون بخش (شهر) اونا هم میتونن از 3G استفاده کنن چرا باید هر دو آنتن بره تو دو تا روستا نصب بشه !!! این نه تبعیض هستش و نه نیازی به قرعه کشی داره چون اولویت با اون بخش (شهر )هستش . :n01:
دوست عزیز
من هم از نحوه سیاستگذاری اپراتورها اطلاعی ندارم. اما چیزی که برام مشخص شده، اینه که همه اپراتورها تلاش میکنن تا دسترسی به شبکهشون (حالا چه 2G، چه 3G و چه LTE9) رو اول تو مسیرها و جادههای اصلی کامل کنن بعد به نقاط دیگه برسن. به همین خاطر شاید روستای کلات که تو نقشه شما در مسیر جاده اصلی قرار داره زودتر تجهیز شده. گر چه در مورد روستای سنو ظاهرن تفاوتی از این نظر با کاخک نداره و تصمیمگیری با معیار دیگهای بوده یا به قول مهندس رضا همون قرعهکشی.
bilmazlar
28-12-2015, 11:43
آیا روشی یا نرم افزاری چیزی وجود داره که بشه تشخیص بدی به کدوم دکل وصل هستی یا چقدر از دکل فاصله داری؟ به پشتیبانی زنگ بزنی بهت میگن?البته بغیر از اون اپن سیگنال که اصلا درست نشون نمیده.راستی شیراز منطقه ما چند روزيه سرعت بهتر شده .البته به مگ و این حرفها نمیرسه اما از زیر صد کيلوبايت در ساعات 12-24 به حدود 200-250کيلو بایت رسیده که خیلی بهتره و از بلا استفاده بودن درش آورده.
دوست عزیز
اطلاعات دکلی رو که بهش وصلی بر اساس LAC و CID برنامههایی مثل OpenSignal یا NetMonster یا Netmonitor هستن که نشون میدن. حتی نقشهایی هم دارن که محل تقریبی قرار گرفتن دکل رو نشون میده. اما روی این که این نقشهها چه قدر دقیقن تردید وجود داره.
naser.051
28-12-2015, 13:10
امروز از پشتیبانی با من تماس گرفتن گفتن مشکل حل شد؟ گفتم سرعتم 5مگ هست بعدش اون اپراتور گفت 5مگ سرعت ایده الی هست اایرانسل سرعت به ما نفروخته محدودیتم تعیین نکرده خب منم گفتم چرا تو نمایشگاه 100 مگ سرعت بوده؟ چرا یک نفر 40 مگ سرعت داره یکی 20 مگ ؟گفت نه هرجای یک جوره بستگی به ترافیک شبکه داره شما سرعت 5مگ داری خیلیم خوبه سرعتی خوبیه از این صحبتا چه نتیجه میگیرین؟ ایا فورجی ایرانسال باید 5مگ باشه؟ ایا حق اعتراض دارم یا خیر؟ الان به نظرتون چیکار کنم؟
Armin.Computer
28-12-2015, 13:15
دوستان البته میدونم شاید این سؤال جاش اینجا نباشه، اما جای دیگهای هم پیدا نکردم که بپرسم.
من از برنامه OpenSignal نسخه اندروید برای پیدا کردن محل دکلهای موبایل استفاده میکنم. اما جهتی که جهتنمای صفحه اصلی از محل ارسال سیگنالها میده با مسیر و جهتی که تو نقشهاش از همون دکل نشون میده اختلاف داره.
یه چیز دیگه هم این که وقتی تو نقشه نگاه میکنم معمولن دکلهای نزدیکتری به من هستن اما دکلی رو که متصل نشون میده مثلن 2-3 کیلومتر دورتره. البته میدونم که دکلهای نزدیک ممکنه ظرفیتشون پر باشه اما اینیم که دکلهای مجاور رو ول کنه و از یه دکل با فاصله زیاد لینک بگیره به نظرم عجیبه.
من هم فکر می کنم نقشه ها خیلی دقیق نیست
دوست عزیز
من هم از نحوه سیاستگذاری اپراتورها اطلاعی ندارم. اما چیزی که برام مشخص شده، اینه که همه اپراتورها تلاش میکنن تا دسترسی به شبکهشون (حالا چه 2G، چه 3G و چه LTE9) رو اول تو مسیرها و جادههای اصلی کامل کنن بعد به نقاط دیگه برسن. به همین خاطر شاید روستای کلات که تو نقشه شما در مسیر جاده اصلی قرار داره زودتر تجهیز شده. گر چه در مورد روستای سنو ظاهرن تفاوتی از این نظر با کاخک نداره و تصمیمگیری با معیار دیگهای بوده یا به قول مهندس رضا همون قرعهکشی.
وات ؟! نمیدونم شما مال همون منطقه هستی یا نه و یا اینکه درمورد منطقه و جمعیت چیزی نمیدونی !!! سنو روستا هستش و کاخک بخش (شهر ) و از لحاظ جمعیت هم سنو یک سوم کاخک جمعیت نداره ! اینجا قرعه کشی چرا ؟!
hojjat_2008
28-12-2015, 13:50
فکر کنم اپراتورها موقعیت سایتها رو اشتباهی برا منابع اعلام می کنند.
hojjat_2008
28-12-2015, 13:51
من هم فکر می کنم نقشه ها خیلی دقیق نیست
فکر کنم اپراتورها موقعیت سایتها رو اشتباهی برا منابع اعلام می کنند.<br />
<br />
stere1980
28-12-2015, 13:53
هرکس مودم lh92 ایرانسل 4G رو میخواد الان بامیلو داره ۲۶۹ تومن بجای ۳۷۰ تومن میده بشتابید اگر میخوایید [emoji1] [emoji106]
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
bilmazlar
28-12-2015, 15:32
امروز از پشتیبانی با من تماس گرفتن گفتن مشکل حل شد؟ گفتم سرعتم 5مگ هست بعدش اون اپراتور گفت 5مگ سرعت ایده الی هست اایرانسل سرعت به ما نفروخته محدودیتم تعیین نکرده خب منم گفتم چرا تو نمایشگاه 100 مگ سرعت بوده؟ چرا یک نفر 40 مگ سرعت داره یکی 20 مگ ؟گفت نه هرجای یک جوره بستگی به ترافیک شبکه داره شما سرعت 5مگ داری خیلیم خوبه سرعتی خوبیه از این صحبتا چه نتیجه میگیرین؟ ایا فورجی ایرانسال باید 5مگ باشه؟ ایا حق اعتراض دارم یا خیر؟ الان به نظرتون چیکار کنم؟
دوست عزیز
اون سرعت 100 مگ نمایشگاه صرفاً جنبه نمایش ظرفیت شبکه ایرانسل رو داشته. اما در عمل واقعن این جوری نیست. اپراتورها حتی برای شبکه داخل کشور (یا همون اینترانت) هم نمیتونن تضمین این سرعتا رو بکنن چون همه چیز دست خودشون نیست. حالا با توجه به مجموع پهنای باند اینترنت بینالملل که به اپراتورهای موبایل تخصیص داده شده، وضعیت پهنای باند عملی اینترنت که دیگه جای خودش رو داره. یعنی منم فکر میکنم اگه اپراتورها بتونن روی شبکه 3G یا 4G اینترنت با حداقل 1 یا 2 مگابیت پهنای باند رو با پوشش مناسب بدن، در شرایط فعلی هنر کردن.
شما در نظر داشته باش که کل پهنای باند اینترنت کشور بر اساس آخرین آمارها حدود 280گیگابیت بوده که از این مقدار حدود 200گیگابیتش برای سرویسهای ADSL و فیبره. یه مقدار قابل توجهیش هم برای دیتاسنترهای داخل کشور استفاده میشه. ته تهش واسه اپراتورها شاید سرجمع کمتر از 30 گیگابیت باشه. حالا کل این 30 گیگابیت بین چند ده میلیون مشترک موبایل در سطح کشور باید تقسیم بشه. واقعن اگه کل شبکه اپراتورها در سطح کشور به 3G و 4G ارتقا پیدا کنه حتی همون 1مگ هم عملن غیرممکنه با این پهنای باند. مشکل از اپراتورها نیست. اینا اگه دستشون برسه بدشون نمیآد به همه همون 40مگابیت یا حتی 100مگابیت رو بدن. چون سود بیشتری نصیبشون میشه.
مشکل اصلی سیاستهای کلی دولت و مجموعه حاکمیتی کشوره که اجازه توسعه پهنای باند رو نمیده. همین افزایش پهنای باند اینترنت کشور از زیر 100 گیگابیت به 280 گیگابیت که تو دو سال گذشته اتفاق افتاده با مخالفتهای جدی تو داخل مجموعه سیاستگذاری کشور روبرو شده و در عمل متوقف شده. این یعنی روز به روز بر مشکل کمبود پهنای باند اضافه خواهد شد.
bilmazlar
28-12-2015, 15:41
وات ؟! نمیدونم شما مال همون منطقه هستی یا نه و یا اینکه درمورد منطقه و جمعیت چیزی نمیدونی !!! سنو روستا هستش و کاخک بخش (شهر ) و از لحاظ جمعیت هم سنو یک سوم کاخک جمعیت نداره ! اینجا قرعه کشی چرا ؟!
نه دوست عزیز
من تهران هستم. اما تو همین تهران وقتی تو بزرگراه حکیم تو جایی که حداقل یه طرفش عملن پارک بزرگ پردیسانه و جمعیتی توش ساکن نیست دسترسی 3G و 4G خیلی خوب بدون قطعی در حال حرکت وجود داره، اما تو محله ما که یکی از محلههای پر جمعیت داخل شهره، حتی آنتن 2G تو خیابونهای فرعی داخل محله به حدی مشکل داره که من حتی برای مکالمه عادی هم آنتن ندارم، به نظرم احتمالن جمعیت ملاک اول تو تصمیمگیری اپراتورها برای توسعه شبکه نیست. به نظرم سیاست کلی بر اینه که برای ساختمانها اینترنت ثابت مبتنی بر خط تلفن یا فیبر نوری زودتر توسعه پیدا کنه و برای مسیرهای حرکتی مثل جادهها و خیابانها هم اینترنت موبایل.
این چیزیه که تو نقشههای گرمایی (Heat Map) پوشش شبکههای موبایل اپراتورهای مختلف به وضوح دیده میشه. تمرکز روی پوشش جادهها یا خیابانهای اصلیه.
البته مورد قرعهکشی رو مهندس رضا گفته بودن. شاید عوامل دیگهای هم باشه مثل نفوذ یا اثرگذاری مردم یه منطقه تو سطح تصمیمگیری.
آیا ظرفیت دکل ها با هم فرق داره ؟ من تو خونمون یه جا با LTE و سیگنال-90 یه سرعتی میگیرم جای دیگه خونه با سیگنال -100 دو برابر اون سرعت ... کلا حساب کتاب نداره ؟
mhroozbeh
28-12-2015, 16:21
متاسفانه هیچ حساب کتابی نداره
من رفتم یه اکانت 30 گیگ 6 ماهه خریدم ولی عملا ایرانسل سرعتش فوق العاده افتضاح شده توی قم/25 گیگش مونده نمی دونم چه خاکی تو سرش کنم
قبلا سرعتم 3-4 مگ بود فکر میکردم توی آسمونا هستم حالا دوستان از 5 مگ بودن می نالن! برو عمو حالشو ببر 5 مگ که خیلی خوبه
الان سرعت رفته قاتی باقالی ها
عین E نسل دو شده به حدی کنده! مثلا نسل 4 و LTE!!!??!?
واقعا متاسفم که اینقدر داغونیم توی اینترنت! فکر میکردم دیگه با نسل 4 ایرانسل همه چی تمومه و عالی ولی مثل اینکه باید همه سیم کارت ها رو داشت تا هر موقع اون یکی خراب شد ازین یکی استفاده کنی و کارت لنگ نمونه
یه مدت رایتل عین حلزون بود الان عین فرفره شده و ایرانسل غول شده موش! تا ببینیم آینده چی بشه یهو می بینی همراه اول سوسک هم اومد وسط! خدا رو چه دیدی:n04::n02:
naser.051
28-12-2015, 19:30
دوست عزیز
اون سرعت 100 مگ نمایشگاه صرفاً جنبه نمایش ظرفیت شبکه ایرانسل رو داشته. اما در عمل واقعن این جوری نیست. اپراتورها حتی برای شبکه داخل کشور (یا همون اینترانت) هم نمیتونن تضمین این سرعتا رو بکنن چون همه چیز دست خودشون نیست. حالا با توجه به مجموع پهنای باند اینترنت بینالملل که به اپراتورهای موبایل تخصیص داده شده، وضعیت پهنای باند عملی اینترنت که دیگه جای خودش رو داره. یعنی منم فکر میکنم اگه اپراتورها بتونن روی شبکه 3G یا 4G اینترنت با حداقل 1 یا 2 مگابیت پهنای باند رو با پوشش مناسب بدن، در شرایط فعلی هنر کردن.
شما در نظر داشته باش که کل پهنای باند اینترنت کشور بر اساس آخرین آمارها حدود 280گیگابیت بوده که از این مقدار حدود 200گیگابیتش برای سرویسهای ADSL و فیبره. یه مقدار قابل توجهیش هم برای دیتاسنترهای داخل کشور استفاده میشه. ته تهش واسه اپراتورها شاید سرجمع کمتر از 30 گیگابیت باشه. حالا کل این 30 گیگابیت بین چند ده میلیون مشترک موبایل در سطح کشور باید تقسیم بشه. واقعن اگه کل شبکه اپراتورها در سطح کشور به 3G و 4G ارتقا پیدا کنه حتی همون 1مگ هم عملن غیرممکنه با این پهنای باند. مشکل از اپراتورها نیست. اینا اگه دستشون برسه بدشون نمیآد به همه همون 40مگابیت یا حتی 100مگابیت رو بدن. چون سود بیشتری نصیبشون میشه.
مشکل اصلی سیاستهای کلی دولت و مجموعه حاکمیتی کشوره که اجازه توسعه پهنای باند رو نمیده. همین افزایش پهنای باند اینترنت کشور از زیر 100 گیگابیت به 280 گیگابیت که تو دو سال گذشته اتفاق افتاده با مخالفتهای جدی تو داخل مجموعه سیاستگذاری کشور روبرو شده و در عمل متوقف شده. این یعنی روز به روز بر مشکل کمبود پهنای باند اضافه خواهد شد.
من کار به بقیه چیزا ندارم من چیزی به اسم 4g یا 3g دارن میفروشن این سواله که اقا چرا کم فروشی میکنن؟ مثلا شما میری یک پاکت شیر از سوپر میگیری وقتی بازش میکنه میبینی یک قاشق توش شیر داره بعد میری سوپری میگی چرا پر نیست میگه بهت ما که نگفتیم پره ما پاکت شیر فروختیم !!!!
این یعنی کم فروشی چون همه میدونن اون پاکت شیر پر باید باشه متوجه منظورم شدین حالا؟ اپراتور باید بگه اقا پهنای باندمون ضعیفه چند روز پیش یک اقای زنگ زدن گفتن مشکل سرعت بر طرف شده 2 روز پیش یک خانم از ایرانسل زنگ زد گفت پوشش کامل نیست امروز یک اقای زنگ میزنه میگه سرعت 5 مگ ایده عاله این کجاش ایده عاله؟ اقا خب ایده عال چرا انتن پرش داره؟ چرا قبلا انتن پر بوده طرف یک سال که گدشته انتن باید 2 درصد باشه اینا همه سوالای که باید ایرانسل پاسخ کو باشه همه اینارو امروز اون اقای که تماس گرفتن مطرح کردم اما جواب سر بالا دادن
saeed9009
29-12-2015, 00:31
من کار به بقیه چیزا ندارم من چیزی به اسم 4g یا 3g دارن میفروشن این سواله که اقا چرا کم فروشی میکنن؟ مثلا شما میری یک پاکت شیر از سوپر میگیری وقتی بازش میکنه میبینی یک قاشق توش شیر داره بعد میری سوپری میگی چرا پر نیست میگه بهت ما که نگفتیم پره ما پاکت شیر فروختیم !!!!
نه تنها ایرانسل بلکه اپراتورهای خارج کشور هم به شما تضمین مینیمم سرعت رو 3G یا 4G نمیدن ... کافیه تو یوتیوب سرچ کنید و ببینید که بعضی اوقات همین اپراتورهای آمریکایی مثل T-mobile یا att رو 4G هم سرعتشون به یک مگ و زیر یک مگ هم میرسه.
مسئله خیلی ساده هست دوست عزیز ... هر چقدر تعداد یوزر دکل زیاد بشه مشکل پرش آنتن و افت سرعت و ... پیش میاد که کاملا هم طبیعی هست! کلا باید نگاهتون به اینترنت موبایل حالا از هر اپراتوری به عنوان اینترنت بک آپ باشه چون هیچ اعتباری بهش نیست !
hojjat_2008
29-12-2015, 00:45
نه تنها ایرانسل بلکه اپراتورهای خارج کشور هم به شما تضمین مینیمم سرعت رو 3G یا 4G نمیدن ... کافیه تو یوتیوب سرچ کنید و ببینید که بعضی اوقات همین اپراتورهای آمریکایی مثل T-mobile یا att رو 4G هم سرعتشون به یک مگ و زیر یک مگ هم میرسه.
مسئله خیلی ساده هست دوست عزیز ... هر چقدر تعداد یوزر دکل زیاد بشه مشکل پرش آنتن و افت سرعت و ... پیش میاد که کاملا هم طبیعی هست!
بله .کاملا موافقم.به هر حال نسل 3 و 4 تو ایران تازه راه افتاده و طول می کشه تا پهنای باند لازم و مسایل فنی تامین بشه.باز خدارو شکر بعد از چندین سال ایران هم این تکنولوژی رو راه اندازی کرده و توسعه اون با ورود دو اپراتور دیگر شتاب گرفته.
Armin.Computer
29-12-2015, 00:49
بله .کاملا موافقم.به هر حال نسل 3 و 4 تو ایران تازه راه افتاده و طول می کشه تا پهنای باند لازم و مسایل فنی تامین بشه.باز خدارو شکر بعد از چندین سال ایران هم این تکنولوژی رو راه اندازی کرده و توسعه اون با ورود دو اپراتور دیگر شتاب گرفته.
به نظر من نسل 3 و 4 بعد از تمام شدن انحصار رایتل تازه شروع شد
اگر انحصار نبود شاید ما الان در جاده ها هم نسل 3 داشتیم
[Mohsen]
29-12-2015, 02:00
متاسفانه هیچ حساب کتابی ندارهمن رفتم یه اکانت 30 گیگ 6 ماهه خریدم ولی عملا ایرانسل سرعتش فوق العاده افتضاح شده توی قم/25 گیگش مونده نمی دونم چه خاکی تو سرش کنمقبلا سرعتم 3-4 مگ بود فکر میکردم توی آسمونا هستم حالا دوستان از 5 مگ بودن می نالن! برو عمو حالشو ببر 5 مگ که خیلی خوبه الان سرعت رفته قاتی باقالی هاعین E نسل دو شده به حدی کنده! مثلا نسل 4 و LTE!!!??!?واقعا متاسفم که اینقدر داغونیم توی اینترنت! فکر میکردم دیگه با نسل 4 ایرانسل همه چی تمومه و عالی ولی مثل اینکه باید همه سیم کارت ها رو داشت تا هر موقع اون یکی خراب شد ازین یکی استفاده کنی و کارت لنگ نمونهیه مدت رایتل عین حلزون بود الان عین فرفره شده و ایرانسل غول شده موش! تا ببینیم آینده چی بشه یهو می بینی همراه اول سوسک هم اومد وسط! خدا رو چه دیدی:n04::n02:این مورد رو من چندین بار در همین تاپیک و موارد دیگر شنیدم. افرادی که بسته های بلند مدت میخرن بعد ازمدتی از افت سرعت گله دارند، در صورتیکه چنین مشکلی رو برای بسته های کوتاه مدت نداشتند.
Miladran
29-12-2015, 02:09
ظاهرا ایرانسل بسته های ساعتی جدید اضافه کرده. :n06:
farhadrohi
29-12-2015, 02:40
با سیگنال 96dbm تو خونه چقد میشه سرعت گرفت.؟مال من توی روز دیتا رد و بدل نمیکنه ولی ۲ شب ب بعد بد نی سرعت ۲۰۰کیلوبایت .چرا اینطوره؟حدود یک ماه هست کل منطقه تری جی شده.اینو بگم توی روز توی حیاط با سیگنال 93dbm دیتا ردو بدل میکنه .چه جوریاست؟
Sent from my CHM-U01
;8764699']این مورد رو من چندین بار در همین تاپیک و موارد دیگر شنیدم. افرادی که بسته های بلند مدت میخرن بعد ازمدتی از افت سرعت گله دارند، در صورتیکه چنین مشکلی رو برای بسته های کوتاه مدت نداشتند.
دقیقا همینه منهم از طرح یکساله دو سه ماه خوب بود و حدود هفتاد گيگش بقول اون دوستمون مونده رو دستم.يوقتايي که شبها سرعت خوب باشه زورکی فیلمی بازی دانلود کنم که درواقع اهل هیچکدوم هم نیستم و نت رو برای وبگردي میخواستم.منهم با خودم فکر کردم شاید بعمد طرح های بلند مدت رو محدود میکنند.آخه پولش که جلو گرفته اند حساب و قاوني هم که نداره که مانند adslبشه در صورت افت کیفیت بیش از یه حدی قرارداد فسخ کنی یا پولی پس بگیری.همه شرایط محياست می مونه کمی چاشنی بي وجدانی که راضی بشن همچین معامله ای با کاربر بکنند....
امروز از بسته 5 گیگی 6 تا 12 تونستم با 4 جی 900 مگ دانلود کنم :n20::n08:
امروز از بسته 5 گیگی 6 تا 12 تونستم با 4 جی 900 مگ دانلود کنم :n20::n08:
بازم خوبه دیگه،1000 تومن دادی 900 مگ گرفتی،اون طوری باید 4 تومن می دادی 900 مگ می گرفتی :n05::n09:
hermione
29-12-2015, 14:28
دوستان جریان این طرح های ساعتی چیه؟
سه ساعتی نامحدود 2 تومن
سه ساعتی 3 گیگ 4 تومن ؟:n04:
چرا گزینه اولی ارزون تره ؟:n02:
steveaustin
29-12-2015, 14:41
دوستان جریان این طرح های ساعتی چیه؟
سه ساعتی نامحدود 2 تومن
سه ساعتی 3 گیگ 4 تومن ؟:n04:
چرا گزینه اولی ارزون تره ؟:n02:
تا دوساعت قبل بود، 3 ساعت 1 گیگ 3 تومن، اونو برداشتن بجاش این دومی رو گذاشتن!
3 ساعت 1 گیگ 3 تومن، نامحدود 2 تومن ! ! :دی
hermione
29-12-2015, 15:06
تا دوساعت قبل بود، 3 ساعت 1 گیگ 3 تومن، اونو برداشتن بجاش این دومی رو گذاشتن!
3 ساعت 1 گیگ 3 تومن، نامحدود 2 تومن ! ! :دی
حالا جالب اینجاست sms تبلیغ این بسته هارو که زده نوشته 3 ساعت نامحدود 2500
توی سایت 2 تومنه:n02::n02:
hamedfazelm
29-12-2015, 15:23
با سلام
اگر کسی مودم D100 ایرانسل داره و تست کرده آیا امکان تنظیم مودم به صورتی که فقط در حالت 4g کار کنه وجود داره.(نه اینکه خودش حالت را اتومات انتخاب کند)
با تشکر
Zeitgeist
29-12-2015, 16:09
steveaustin
29-12-2015, 16:43
مثل اینکه این نامحدودا فقط برای 2 تا 8 صبحن!
ایرانسل من:
بسته اینترنت نامحدود سه ساعته(2 صبح تا 8 صبح)
اما بسته های حجمی برای 8 صبح تا 2 صبج روز بعدن!
بسته اینترنت سه گیگابایتی سه ساعته(8 صبح تا 2 صبح روز بعد)
mohammad_203
29-12-2015, 17:34
مثل اینکه این نامحدودا فقط برای 2 تا 8 صبحن!
ایرانسل من:
بسته اینترنت نامحدود سه ساعته(2 صبح تا 8 صبح)
اما بسته های حجمی برای 8 صبح تا 2 صبج روز بعدن!
بسته اینترنت سه گیگابایتی سه ساعته(8 صبح تا 2 صبح روز بعد)
یعنی چی سه ساعت. ..؟
وصل شی تا سه ساعت اعتبار داری ؟ یا کلا 3 ساعت میتونی تو بازه زمانی وصل شی؟
3 گیگ کم نیست ؟ :)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
mohammad_203
29-12-2015, 17:40
دوستان این بسته نیم ساعتی رو زدم ولی به نظرم کمتر از 30 دقیقه کار کرد. مگه از اون موقع که وصل میشی نباید حساب کنه !
و بسته 5 گیگ 6صبح تا 12 ظهر رو زدم. رو گوشیم برنامه data monitor دارم. به 4.87 گیگ که میرسه نت تموم میشه و تو برنامه ایرانسل من هم 64 مگ باقی مانده نشون میده که نمیشه مصرف کرد :(
(البته هات اسپات میکنم و با کامپیوتر دانلود میکنم. تو کامپیوتر شاید 4 گیگ بیشتر نگرفته باشه. )
واقعا دارن دزدی میکنن یه جورایی
pooya777
29-12-2015, 18:09
دوستان سلام.من یه سوالی دارم.آیا میتونیم از دو تا بسته همزمان استفاده کنیم؟ مثلا یه بسته یکساله 12 گیگ بگیریم و بعد هر موقع نیاز به دانلود حجم بالا داشتیم از این بسته های های هفتگی و یه روزه و ساعتی هم استفاده کنیم.و اون یه ساله سرجاش باقی بمونه؟ لطفن هرکی میدونه جواب بده.یادش بخیر قبل از اینکه adsl بگیرم با جی پی آر اس گوشی نوکیای مرحومم بسته های یه ماهه سرعت 2g !! میگرفتم.الانم میخوام یه مدت 4g ایرانسل رو امتحان کنم ببینم چطوره میارزه یا بازم برگردم به ای دی اس ال.چون فعلا زیاد نیازی به دانلود حجیم ندارم.
دوستان سلام.من یه سوالی دارم.آیا میتونیم از دو تا بسته همزمان استفاده کنیم؟ مثلا یه بسته یکساله 12 گیگ بگیریم و بعد هر موقع نیاز به دانلود حجم بالا داشتیم از این بسته های های هفتگی و یه روزه و ساعتی هم استفاده کنیم.و اون یه ساله سرجاش باقی بمونه؟ لطفن هرکی میدونه جواب بده.یادش بخیر قبل از اینکه adsl بگیرم با جی پی آر اس گوشی نوکیای مرحومم بسته های یه ماهه سرعت 2g !! میگرفتم.الانم میخوام یه مدت 4g ایرانسل رو امتحان کنم ببینم چطوره میارزه یا بازم برگردم به ای دی اس ال.چون فعلا زیاد نیازی به دانلود حجیم ندارم.
بله میشه
من خودم شش ماهه دارم چند بار نیم ساعته گرفتم
توی عکس زیر هم اگر دقت کنی سه تا بسته فعال داشتم.
بلند مدت شش ماه
یک ماهه 6 تا 12
و نیم ساعته. داره از نیم ساعته کم می کنه معلومه
دوستان این بسته نیم ساعتی رو زدم ولی به نظرم کمتر از 30 دقیقه کار کرد. مگه از اون موقع که وصل میشی نباید حساب کنه !
اگر اینترنت شما وصل باشه دقیقا از همون زمانی که فعال میشه شروع می کنه. اگر اینترنت قطع باشه از اولین اتصال ظرف 24 ساعت آینده. ( اینو امتحان نکردم) من چند بار گرفتم دقیقا سی دقیقه
از چند طریق میتونی چک کنی
یک اینکه از موجودیت کسر کنه
دو توی مای ایرانسل بسته میاد
سه پیامک میاد
پییشنهاد ویژه :
توی ویندوزتون droid4x رو نصب کنید و با این شبیه ساز عالی اندروید لحظه ای با نرم افزار ایرانسل من بسته ها رو مدیریت کنید ( بدون نیاز به گوشی)
مستقیم دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از س افت 98
نمایی دیگر از droid4x
اینم ایرانسل من لازم برای هر استفاده کننده ایرانسلی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سینا: ایرانسل سامانههای جدیدی برای ارتباط و پشتیبانی آنلاین مشترکان خود در تلگرام راهاندازی کرد.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا) از روابط عمومی ایرانسل، در راستای توسعه و بهبود فرایند پشتیبانی و در جهت برقراری ارتباط موثر با مشترکان، ایرانسل ربات پشتیبان در نرمافزار پیامرسان تلگرام راهاندازی کرده است.
همچنین در نخستین تجربه پشتیبانی آنلاین مشترکان اپراتورهای تلفن همراه، مشترکان ایرانسل میتوانند با مراجعه به بخش «تماس با ما» در وبسایت ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسشها، مشکلات و یا درخواستهای خود را با کارشناسان بخش ارتباط با مشتریان به صورت گفتوگوی آنلاین مطرح و پاسخ مورد نظر را دریافت کنند. در مرحله نخست این طرح، پاسخگویی به مشتریان در ساعات اداری میسر است، اما با راهاندازی فازهای جدیدتر، به مرور ساعات پاسخگویی به مشترکان افزایش خواهد یافت.
پیش از این نیز ایرانسل کانال ارتباطی خود در نرم افزار پیامرسان تلگرام را معرفی کرده بود تا آخرین اخبار، محصولات و خدمات، تازههای فناوری و طرحهای مناسبتی را به اطلاع مشترکان خود برساند.
کانال ایرانسل در تلگرام از طریق لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ربات تلگرامی ایرانسل در نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا با جستوجوی نامهای کاربری irancell و irancellbot در تلگرام قابل دسترسی است.
pooya777
29-12-2015, 19:09
بله میشه
من خودم شش ماهه دارم چند بار نیم ساعته گرفتم
توی عکس زیر هم اگر دقت کنی سه تا بسته فعال داشتم.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی از جواب:n40:
راستی یه سیمکارت 4g گرفتم از دیروز که تو نمایندگی ثبتش کردم هنوز فعالش نکردن.مدت زمان نرمالش چقدره؟ این 10 گیگ هدیه با مودم رو هم هنوز میدن یا نه؟ راستی سرعت تک کانکشن توی 4g ایرانسل چه جوریاس.خوبه بده؟:n13:
بله میدن معمولا هفت هشت روز بعد از فعال شدن.
فعال شدن هم بستگی به نمایندگی محل رجوع داره اگر واقعا مجاز باشن از زمانی که مشخصات شما توی سیستم ایرانسل ثبت بشه سیم کارت فعال میشه. جالب این که ده هزار تومن هم شارژ پولی داره یعنی راحت انتقاش بده دیگه چی می خواهی. ده گیگ اینترنت - ده تومن اعتبار و یک مودم عالی آنلاک e3372
تک کانکشن من از داخل معمولا حدود 8 تا 16 مگه. ( اگر سیگنالت خوب باشه و پهنای باند منطقه خوب باشه
اما شب و روز بد نبینی:n15: شب که میشه تک کانکشن خارجی میشه بین 20 تا 120 کیلوبایت. یه چیزی توی همین مایه ها خلاصه خیلی روش حساب نکن. یعنی هیچ وقت ایرانسل رو به عنوان اینترنت اول قبول نداشتم.
pooya777
29-12-2015, 19:22
مرسی :n12: والا این سیمکارت من اعتباری که توش داره دو هزار تومنیه.فکر کنم بخاطر این تعطیلی که خورده بهش هنوز فعال نکردن :n41:
این adsl مخابرات هم که نامحدودشو دارم افتضاحه پهنای باند خارجش.یه یاهو رو میخوام بازش کنم جون به لب میکنه :n24:
Armin.Computer
29-12-2015, 20:54
سلام
چه قدر تنوع بسته های ایرانسل زیاد شده
تنوع بسته های ایرانسل رو سرویس دهنده های اینترنت بعد از این همه سال نداشتن!!!!
+
صفحه ی بسته های اینترنت ایرانسل
rezasniper2012
29-12-2015, 21:33
سلام ;
دوستان با من تماس گرفتن که مشکلتون حل شده ! ولی بهتر که نشده بدتر هم شده وضعیت , میگن کمبود پهنای باند دارین و انتقال میدیم به بخش شبکه در صورتی که تماس قبلی هم همین رو گفتن
الان سرعت بنده زیر 40KB رسیده در حالت 4G !
لطفا بسته های بلند مدت سفارش ندین که پشیمون میشین , به هیچ عنوان نمیشه روی اینترنت ایرانسل حساب کرد
لازمه اضافه کنم که همین صفحه رو بعد یه تلاش 5 دقیقه ای باز کردم ! :n01:
Armin.Computer
29-12-2015, 22:11
سلام ;
دوستان با من تماس گرفتن که مشکلتون حل شده ! ولی بهتر که نشده بدتر هم شده وضعیت , میگن کمبود پهنای باند دارین و انتقال میدیم به بخش شبکه در صورتی که تماس قبلی هم همین رو گفتن
الان سرعت بنده زیر 40KB رسیده در حالت 4G !
لطفا بسته های بلند مدت سفارش ندین که پشیمون میشین , به هیچ عنوان نمیشه روی اینترنت ایرانسل حساب کرد
لازمه اضافه کنم که همین صفحه رو بعد یه تلاش 5 دقیقه ای باز کردم ! :n01:
40 کیلو!!!!
خیلی دیگه پایینه
+
شما با تمام دکل های شهر همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
آخه 40 کیلو دیگه خیلی کمه!!!!
rezasniper2012
29-12-2015, 23:10
40 کیلو!!!!
خیلی دیگه پایینه
+
شما با تمام دکل های شهر همین مشکل رو دارید؟؟؟؟
آخه 40 کیلو دیگه خیلی کمه!!!!
بله شهر بابل و آمل با گوشی و دانگل 4G تست گرفتم شرایط تقریبا یکسان بود جالب اینجاست که وقتی تماس گرفتن با بنده حرف از طول موج و ... میزدن جوری که بنده را قانع کنن که این نوسانات در اینترنت همراه عادی میباشد ! و وقتی دیدن بنده زیر بار حرف های ایشون نمیرم گفتن مشکل رو به بخش شبکه منتقل میکنن که البته فکر نکنم کاری انجام بدن !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.