مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
سلام
من اخر متوجع نشدم که قراره این سرعتم محدود بشه و بالای 128 باید مدرک ببریم یا یکی از محالات کره ی خاکی به واقعیت پیوسته و آزاده است
اگر مدرک ببریم حداقل تا چه سرعتی می تونیم بگیریم
سلام
من اخر متوجع نشدم که قراره این سرعتم محدود بشه و بالای 128 باید مدرک ببریم یا یکی از محالات کره ی خاکی به واقعیت پیوسته و آزاده است
mohammad.asghari
04-09-2014, 23:29
تنظیماتی که اعمال کردید چیه ؟ همچنین روی چه مودی کار میکنید ؟ wcdma ؟
کدوم منطقه هستید شما؟
تنظیمات gprs از همون قدیم که تنظیم کرده بودم،بود،wcdmaمیزنم من،هاشمیه هستم
fanoostalaei
04-09-2014, 23:30
حسین من الان تو دو منطقه تست کردم اصلا نتونستم به 4G کانکت بشم
آخر عباسی و میدان نماز
فردا یا پس فردا شاید بشه وصل شد
هر وقت تست کردی وصل شد خبر بده! :n02:
سلام
ایرانسل هیچ چیز در این باره نگفته
فعلا که سرعت باز هست
mr_mansouri
04-09-2014, 23:34
ایرانسل هیچ چیز در این باره نگفته
فعلا که سرعت باز هست
من يك مصاحبه از رئيس سازمان تنظيم مقررات ديدم كه گفته بود اپراتورها ميتونن سرعت رو باز كنن همونطور كه ايرانسل أين كار رو كرده
mohammad_87
04-09-2014, 23:48
من irancell 3g رو پیدا میکنم ولی وقتی وصل میشم،شبکه فقط edge میشه.نزدیک دکل هم تست کردم همینجوری بود
علتش چیه؟
amirbrad
04-09-2014, 23:48
خوش به حال شما 2 روزه قطعه...سمت شمال غرب تهران اطراف دریاچه که کلا 2 هفتس جمعا 5 ساعت وصل بوده :|
من هم اون سمت ها تست کردم قطع شده کلا. فکر کنم ایرانشُل واسه تیلیغ بعضی جاها قطع میکنه بعضی جاها وصل چون خودش میدونه ظرفیت پوشش همزمان ایران که هیچ تهرانم نداره واسه اینکه جاهایی که جدید راه افتاده تبلیغ کنه این کارارو می کنه و تو تلویزیون داره تبلیغ نسل سه و چهار میکنه . پریشب یه بسته از من دزدیدن بعدش یکی دیگه فعال کردم رو دستم باد کرده. به هر حال دزدی شاخ و دم نداره!!!!
سلام
سلام
کتاسفانه الان تعرفه خاصی نداره قانون جنگله یه جا قطع یه جا وصل یه روز برعکس میشه یه جا خوبه سه جا داغون.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
saeeddeeas
04-09-2014, 23:54
همین چند روز سودی هنگفتی کرده ایرانسل
تبلیغ میکنه نسل جدید سراسر ایران؛خیلیا بسته میخرن ولی در حالی که اصلا زیر
پوشش نیستن خیلیا زیر پوشش هستن بسته میخرن به خیال نسل سه ولی یا قطه یا سرعتش مثل نسل دو هست،پس ایرانسل داره با یه تیر دو نشون میزنه؛از طرفی کسی نمیتونه شکایتی چیزی بکنه چون میگه هنوز کامل راه اندازی نشده:n07:
alirezabaghi
05-09-2014, 00:03
همین چند روز سودی هنگفتی کرده ایرانسل
تبلیغ میکنه نسل جدید سراسر ایران؛خیلیا بسته میخرن ولی در حالی که اصلا زیر
پوشش نیستن خیلیا زیر پوشش هستن بسته میخرن به خیال نسل سه ولی یا قطه یا سرعتش مثل نسل دو هست،پس ایرانسل داره با یه تیر دو نشون میزنه؛از طرفی کسی نمیتونه شکایتی چیزی بکنه چون میگه هنوز کامل راه اندازی نشده:n07:
آره نمونه اش خود من که با 3g وصل بودم و خبر نداشتم میخواد قطع بشه . بسته 1گیگا بایتی شبانه گرفتم بعدش کلا قطع شد و 1 کیلوبایت هم از 1 گیگابایت شبانه نتوستم مصرف کنم و 1000 تومان سوخت شد!!! حرومش باشه ایرانسل!!! :n27:
starpars
05-09-2014, 00:14
ایرانسل با این کارش میتونه تحول خیلی بزرگی توی اینترنت کشور بوجود بیاره چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت.
شبیه همون تحولی که چند سال پیش بوجود آورد که بعد از مدت ها انحصار شرکت ارتباطات سیار (همراه اول کنونی (حتی دنبال گذاشتن یه اسم قشنگ هم نرفته بودن چون نیازی به این کار نمیدیدن) ) توسط ایرانسل شکسته شد و مردم برای اولین بار لگو Google رو توی صفحه گوشیشون دیدن ( به شخصه چه ذوقی میکردم اون موقع)
انحصاری که باعث شده بود برای فعال کردن sms سیم کارت، مالک اون باید با سند و مدرک پا میشد میرفت مرکز مخابرات و با پرداخت هزینه فعالش میکرد، انحصاری که باعث شده بود قیمت سیم کارتی که توی کشور های دیگه رایگان توزیع میشد اینجا مثل بازار خودرو چنان دلال بازی براش بوجود اومده بود که قیمت رو به چند میلیون تومن هم رسونده بود. اما با ورود ایرانسل همه فهمیدن که بابا سیم کارت و گوشی فقط واسه زنگ زدن و حرف زدن نیست خیلی کارای دیگه هم میشه باهاش کرد.
حالا اما ایرانسل به جایی دیگه ای ورود کرده ، جایی که همیشه دغدغه همه ما بوده "بازار اینترنت پر سرعت"
بازاری که با وجود isp های مختلف هنوز هم احساس میشه انحصار خاصی توش هست!! احساس میشه isp ها یه جورایی همه دستشون تو یه کاسست، بازاری که هر روز شاکی های زیادی داره که مطمئنا ناشی تقلب زیادیه که توی این بازار وجود داره
مطمئنا اگه ایرانسل بتونه پهنای باند لازم رو به اندازه کافی برای همه مشترکین ارائه با توجه به برتری بسیار بزرگی که نسبت به سایر isp ها داره و اون "در دسترس بودن در همه مکان ها"ست باید منتظر تحول دومی باشیم
چون هیچ isp ای با این شرایط نمیتونه باهاش رقابت کنه isp ها قطعا باید بسته های جذاب تری چه از نظر قیمت و چه سرعت ارائه کنن وگرنه میزان درآمدشون به شدت افت میکنه
نمونه بارزش شرکت مبین نت که قیمتاش واقعا بالاست و هیچ صرفه اقتصادی نداره، 90% افرادی که از مبین نت استفاده میکنن به ناچار و به دلیل نداشتن گزینه دیگه ای به سراغ این شرکت رفتن اما با ورود ایرانسل و در صورتی که پهنای باند کافی رو بتونه ارائه کنه این 90% دیگه قرارداد مبین نتشونو تمدید نمیکنن و این شرکت در صورت عدم انتخاب استراتژی جدید به سمت ورشکستگی پیش خواهد رفت همینطور سایر isp ها.
به امید ایرانی سربلند
amirbrad
05-09-2014, 00:29
دوست عزیز اگر تحقیق کنید متوجه خواهید شد ایرانسل به کجا وصل هستش. هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره. ایرانسل داره کلی دزدی می کنه بسته که میخری نت اون منطقه قطع می کنه تو این چند پست اخر چندتا مورد گزارش شده. خلاصه سگ زرد برادر شغاله!!!
امین1356
05-09-2014, 01:12
برای آیفون پس از ios8 میتونند به lte وصل بشند.
برای اپراتور هایی که در لیست اپل نیستند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
منبع خاصی دارین برای این صحبتتون؟
Armin.Computer
05-09-2014, 01:21
به نظر من حداقل می تونه وضعیت اینترنت رو کمی بهتر کنه
اگر تعرفه ها قیمتش بالاتر نره و همین سرعت ها بمونه خوبه
جدا از همه ی این حرفا
اینترنتی که همه جا در دسترس باشه عالیه
به هر حال تا چند ماه آینده مشخص میشه وضعیت چه جوریه
به نظر من دوستان هم کمی صبر کنند
اگر مشکلی دارن علاوه بر اینکه اینجا می پرسن با پشتیبانی تماس بگیرن
از Ecare ایرانسل استفاده کنند
من خودم از طریق Ecare دو تا سوال پرسیدم
فردا خودشون زنگ زدن و راهنمایی کردن
در صورتی که من سوال داشتم و مشکل خاصی نداشتم
+
ظاهرا هم ایرانسل طرفدارای زیادی داره
این رو حداقل از تعداد صفخات تاپیک نسبت به اپراتورهای دیگه میشه فهمید
برای من همش قطع وصل میشه سرعت رو کیلو هست پینگ هم انقدر بالاست که هیچی باز نمیکنه راهی برایش هست چکارش کنم
من بسته 24 گیگ 1 ماهه رو خریدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
binaafarin
05-09-2014, 01:48
با سلام اول قرار بود همه سایتها 4g باشند ولی به خاطر هزینه بالا شرکت از سرمایه گذاری منصرف شد . در برخی شهرها ان هم به صورت پایلوت چند سایت را تجهیز کردیم تا شبکه ملی تست شود . یک کشتی حامل تجهیزات در راه ایران است که این محموله اگر برسد پوشش به سرعت بالا خواهد رفت به جرات تا پایان مهر 300 شهر پوشش کامل خواهند داشت. ولی چون تهران بیشترین مصرف کننده است احتمال زیاد شرکت تهران وکرج را زیر بار خواهد برد. به دلیل بی برنامگی و اختلافات در مدیران بالا پوشش 15 روز است به شدت کاهش یافته و پیمانکاران در حال اتلاف وقت هستند.
یا سلام
یعنی کلا 4جی متوقف شد؟ چون میخاستم گوشس یگیرم یکی از اولویتهام فورجی بود
من به شما پیغام خصوصی دادم اما دریغ از یک خط جواب
dvb_hamed
05-09-2014, 01:49
فکر کنم رکورد زدم
3.5G منطقه نیروی هوایی تهران
Arsenal2012
05-09-2014, 04:01
سلام
کرج منطقه شاهین ویلا
۱۴ شهریور ۹۳ ساعت ۵ صبح
طرح ۲۴ گیگ شبانه
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
farid123
05-09-2014, 04:29
برای من همش قطع وصل میشه سرعت رو کیلو هست پینگ هم انقدر بالاست که هیچی باز نمیکنه راهی برایش هست چکارش کنم
من بسته 24 گیگ 1 ماهه رو خریدم
شما رو 2g هستی از قسمت setting/network/network type شبکه را به umts/hspa تغییر بده ببین آنتن میاد یا نه اگر نیاد که اصلا زیر پوشش نیست.
and-roid2
05-09-2014, 04:34
تخلف آشکار ایرانسل در ارائهی اینترنت 3G با سرعت بالاتر از حد مجاز! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فردا یا پس فردا شاید بشه وصل شد
هر وقت تست کردی وصل شد خبر بده! :n02:
اگه کانکت بشه وای چه بشه :n09:
خودت که تو جریانی اون از رایتلمون اینم از این...الان اینترنت 4مگ دارم ها ولی اگه ال تی ای بیاد کوچ میکنم به اون :n08::n19:
Poiuy021
05-09-2014, 06:44
اینم از سرعت امروز ما فقط اپلود داشته باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
and-roid2
05-09-2014, 09:53
خب خوشبختانه محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بردوشته شد و ایرانسل بدون مشکل میتونه سرعتهای بالاتر از 1مگ رو ارایه بده:
حالا باید دید که همراه اول و رایتل هم دست از این قانون های بی مورد ارایه مدارک و... بر میدورند و سرعت رو باز میزارند یا خیر؟!
arashaj74
05-09-2014, 10:00
دوستان نزدیک خونه ما دکل نسل ۳هست ولی دکل نسل ۲نزدیک تره.من به صورت دستی به دکل نسل ۳ وصل میشم ولی چون نسل ۲نزدیک تره خوده گوشی دوباره وصل میشه به نسل ۲ و اعصاب منو خراب کرده!تنظیمات یا نرم افزار خاصی هست که جلوی این کار گرفته بشه؟!
fanoostalaei
05-09-2014, 10:07
دوستان نزدیک خونه ما دکل نسل ۳هست ولی دکل نسل ۲نزدیک تره.من به صورت دستی به دکل نسل ۳ وصل میشم ولی چون نسل ۲نزدیک تره خوده گوشی دوباره وصل میشه به نسل ۲ و اعصاب منو خراب کرده!تنظیمات یا نرم افزار خاصی هست که جلوی این کار گرفته بشه؟!
اگر بذارید روی wcdma only فقط به نسل 3 وصل میشه ولی اگر روی auto بذارید آنتن هر کدمو بیشتر باشه به اون وصل میشه
====================
ذوستانی که میگن ایرانسل هم دزده و نمیدونم از این حرفا ، بدونن که ایرانسل تا همین حالا و با این همه مخالفت کار خوبی کرده که تونسته سرعتای حتی تا 12 مگابیت بر ثانیه ارائه بده! یه سری به سایت همراه اول و رایتل بزنین متوجه میشین که اوضاع چقدر وخیمه . فعلا ایرانسل موفق بوده و این کارش حتما در آینده باعث میشه که اون دو تا اپراتور دیگه که دزد سرگردنه هستن اون قیمتای فضایی با سرعت لاک پشتی رو تغییر اساسی بدن.
reza2700
05-09-2014, 10:18
خب خوشبختانه محدودیت سرعت 128 کیلوبیت بردوشته شد و ایرانسل بدون مشکل میتونه سرعتهای بالاتر از 1مگ رو ارایه بده:
حالا باید دید که همراه اول و رایتل هم دست از این قانون های بی مورد ارایه مدارک و... بر میدورند و سرعت رو باز میزارند یا خیر؟!
ایییییییییییییییییییییییی ول:n01:
Le0nard0
05-09-2014, 10:31
بخشی از متن خبر بالا :
برای روشن شدن علت دسترسی عموم مشترکان ایرانسل به اینترنت همراه با سرعت بالاتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه، موضوع را با دکتر صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی مطرح کردیم.
وی دربارهی ارائهی اینترنت همراه با سرعت بالا به خبرنگار سیتنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، گفت: «یک دستور العمل برای افرادی که نیاز به اینترنت با سرعت بالا دارند مانند اساتید دانشگاه، خبرنگاران و .. از قبل وجود داشت و دستورالعمل جدیدی در این باره نیست. ارائهی اینترنت همراه نسل سوم به مشترکان اپراتورهای همراه اول و ایرانسل طبق روال قبل و مانند رایتل ارائه میگردد و همان چیزی که تا به حال بوده برای مشترکان اعمال خواهد شد. دستیابی به سرعت بالا منوط به ارائه مدارک مورد نیاز است و محدودیتها برای دسترسی به سرعت بیشتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه هنوز وجود دارد.»
منم مشکل شما رو دارم به نسل دو همش وصل میشم روی wcdma only تست کنید
rezarain88
05-09-2014, 11:05
منم مشکل شما رو دارم به نسل دو همش وصل میشم روی wcdma only تست کنید
مشکل از گوشی نیست. سایت hand ower خوبی ندارد .
Le0nard0
05-09-2014, 11:24
به این قسمت از این خبر توجه کنین بیتشر متوجه جریان میشین. مثل اینکه قراره روی 3g فقط اینترنت ملی باشه !!
با توجه به اینکه شبکههای یادشده داخلی هستند، انتقال دیتا با سرعت بالای یک مگابیت بر ثانیه برای این شبکهها نیاز به ارائه مجوز ندارد و استفاده از آن برای همه مشترکان دو اپراتور اول و دوم آزاد است.
and-roid2
05-09-2014, 11:27
ساعت 4:40 صبح:
الان:
هر روز همین بساط رو دارم. نزدیک ظهر که میشه سرعت میاد زیر 3مگ!
نمیدونم بخاطر اختلالات هست یا کمبود پهنای باند.....:n27:
and-roid2
05-09-2014, 11:30
به این قسمت از این خبر توجه کنین بیتشر متوجه جریان میشین. مثل اینکه قراره روی 3g فقط اینترنت ملی باشه !!
با توجه به اینکه شبکههای یادشده داخلی هستند، انتقال دیتا با سرعت بالای یک مگابیت بر ثانیه برای این شبکهها نیاز به ارائه مجوز ندارد و استفاده از آن برای همه مشترکان دو اپراتور اول و دوم آزاد است.
عزیز مگه چه اشکالی داره شبکه داخلی سرعتش باز باشه؟
==========
فعلا که ایرانسل سرعت اینترنت بین الملل و شبکه داخلی رو باز گداشته.
Le0nard0
05-09-2014, 11:39
عزیز مگه چه اشکالی داره شبکه داخلی سرعتش باز باشه؟
==========
فعلا که ایرانسل سرعت اینترنت بین الملل و شبکه داخلی رو باز گداشته.
پست شما در مورد این خبر به گونه ای بود که به نظرم فقط تیتر رو خونده بودین که نوشتین محدودیت 128 برداشته شد . درصورتی که توی خبر گفته شده پهنای باند برای شبکه های داخلی باز خواهد بود و مثلا برای استفاده از نرم افزارهای خارجی مکالمه تصویری و صوتی پهنای باند محدود شده خواهد بود . یکی از مسائلی که توی پیوست فرهنگی هم مشخص میشه و اوپراتو موظف به انجامش میشه همین مسئله تفکیک شبکه داخلی و خارجی هست .
روانپریش
05-09-2014, 11:44
من بخوام یه سرویس خوب روی تبلتم داشته باشم چه سرعتی بگیرم بیشتر برای وبگردی و چت میخوام
arman4459
05-09-2014, 12:02
دوستان لطفا از این سایت سیتنا citna مطلب نقل نکنید.چون بیشتر مطالبش جز شایعه دروغ و حمایت همه جانبه از مبین نت و همراه اول چیزی نداره و فاقد هرگونه ارزش خبری است.
fanoostalaei
05-09-2014, 12:46
دهه ؟؟!!! چرا ترکید ؟
نکنه هر چی پهنای باند بود رو به 4G دادن؟ من تو همین منطقه و همین جا 17 مگابیت سرعت میگرفتم ولی الان با 10-20 کیلو پینگم نجومی میشه !! پهنای باند BTS رو درو کردن مثل اینکه :n08:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
eeee!!
چرا اینجوری شد ؟ به کل آنتن 3G رفت !!! :|
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر بذارید روی wcdma only فقط به نسل 3 وصل میشه ولی اگر روی auto بذارید آنتن هر کدمو بیشتر باشه به اون وصل میشهمن دقیقا همینکارو می کنم ولی بازم وسط دانلود میره رو edge !!!
کلا این تغییر آنتن خودکار شده مصیبت، چون تا از edge دوباره بخواد بیاد رو 3g هم طول میکشه هم باید یه بار دیتای گوشی رو خاموش روشن کنم
که اونم وقتی به گوشی دست میزنم آنتن 3g از 20asu میاد رو 8asu !!!
دهه ؟؟!!! چرا ترکید ؟
نکنه هر چی پهنای باند بود رو به 4G دادن؟ من تو همین منطقه و همین جا 17 مگابیت سرعت میگرفتم ولی الان با 10-20 کیلو پینگم نجومی میشه !! پهنای باند BTS رو درو کردن مثل اینکه :n08:
eeee!!
تو تهران محله ما هر ثانیه همین جوری اصلا نمیشه مثل ادم کار کنه جالب با خود مودم بهتر انتن میده ولی گوشی با بدبختی میشه وصل شد 1 انتن به زور
nini bad
05-09-2014, 13:06
بلاخره 3G ایرانسل در اصفهان پیدا شد این هم تست دیشب ...
آنتن 3 و -99 dBm
arashaj74
05-09-2014, 13:09
اگر بذارید روی wcdma only فقط به نسل 3 وصل میشه ولی اگر روی auto بذارید آنتن هر کدمو بیشتر باشه به اون وصل میشه
====================
با تشکر از جوابتون.گوشی من wcdma only نداره و مرتب آنتن میاد روی نسل ۲که نزدیک تره huawei p6
arashaj74
05-09-2014, 13:14
====================
با تشکر از جوابتون.گوشی من wcdma only نداره و مرتب آنتن میاد روی نسل ۲که نزدیک تره huawei p6
اینترنت ۳جی شایدم ۴جی ایرانسل!! H+ چیه؟
Armin.Computer
05-09-2014, 13:33
سلام
بخونید جالبه:
masooumi
05-09-2014, 13:36
بخشی از متن خبر بالا :
برای روشن شدن علت دسترسی عموم مشترکان ایرانسل به اینترنت همراه با سرعت بالاتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه، موضوع را با دکتر صادق عباسی شاهکوه، معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی مطرح کردیم.
وی دربارهی ارائهی اینترنت همراه با سرعت بالا به خبرنگار سیتنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، گفت: «یک دستور العمل برای افرادی که نیاز به اینترنت با سرعت بالا دارند مانند اساتید دانشگاه، خبرنگاران و .. از قبل وجود داشت و دستورالعمل جدیدی در این باره نیست. ارائهی اینترنت همراه نسل سوم به مشترکان اپراتورهای همراه اول و ایرانسل طبق روال قبل و مانند رایتل ارائه میگردد و همان چیزی که تا به حال بوده برای مشترکان اعمال خواهد شد. دستیابی به سرعت بالا منوط به ارائه مدارک مورد نیاز است و محدودیتها برای دسترسی به سرعت بیشتر از 128 کیلو بیت بر ثانیه هنوز وجود دارد.»
این سیتنا کلا خود درگیری مضمن داره و علاقه خاصی به فضولی و تخریب ایرانسل....
لطفا دوستان این سایت را دنبال نکنند.
masooumi
05-09-2014, 13:39
پست شما در مورد این خبر به گونه ای بود که به نظرم فقط تیتر رو خونده بودین که نوشتین محدودیت 128 برداشته شد . درصورتی که توی خبر گفته شده پهنای باند برای شبکه های داخلی باز خواهد بود و مثلا برای استفاده از نرم افزارهای خارجی مکالمه تصویری و صوتی پهنای باند محدود شده خواهد بود . یکی از مسائلی که توی پیوست فرهنگی هم مشخص میشه و اوپراتو موظف به انجامش میشه همین مسئله تفکیک شبکه داخلی و خارجی هست .
فعلا برای شروع همون دسترسی بدون محدودیت به شبکه داخلی هم قابل قبوله ، در سایه این سرویس بدون محدودیت قطعا اوضاع دسترسی به سایت های خارجی هم بهتر خواهد شد.(بالاخره باید از یه جایی شروع کرد)
fanoostalaei
05-09-2014, 14:01
جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود؟:n02:
همیشه مشکلات هستن و رفع میشن
نگران نباش
جناب رضا گفته بود که کمی مشکلات وجود خواهد داشتو سرعت رو کم کردیم :دی
به زودی حل میشه :دی
الان هم در اون حدی بد نیست که نشه وبگردی کرد :دی
اینترنت ۳جی شایدم ۴جی ایرانسل!! H+ چیه؟
نسل 3 هستش
+HSPA سرعت 21 مگابیت رو هم میتونه بده
سلام دوست عزیز این اختلالات در لایه 1 زیر ساخت هست . همکاران در حال بکاپ گیری هستند . سرعت در 3 اپراتور کاهش داده شده است ولی تا فردا برطرف میگردد. قم نزدیک حرم امام معصومه فقط از 4g هووای استفاده شده است بقیه از کلاس 305 هستند که rru با راک هم خوانی ندارد. نایب زیاره ما هم باشید . دراین روزها ما را هم دعا کنید.
سلام برادر شما خبر داری 3G و 4G مشهد کی کامل میشه؟ مخصوصا طرفای مصلی
بلاخره 3G ایرانسل در اصفهان پیدا شد این هم تست امروز ...
آنتن 3 و -99 dBm
کجا حاجی؟
میدونم یه آنتن نزدیک صفه داره یکی دروازه تهرونه
mohammad.asghari
05-09-2014, 15:13
سلام برادر شما خبر داری 3G و 4G مشهد کی کامل میشه؟ مخصوصا طرفای مصلی
این سوال رو لطفا حتما جواب بدید،طرفای فرامرز عباسی رو هم بگید ممنون،البته 4g رو هم بگید،3g نصف فرامرز اومده بقیه ـش تا کی اوکی میشه؟
amirbrad
05-09-2014, 15:27
برای من که روی ایرانسل اجرا شد بعد از چند روز قطعی الان داخلی سرعت بازه خارجی حدود 512 کیلوبیت شده. قضیه جدیه
Le0nard0
05-09-2014, 15:28
برای من که روی ایرانسل اجرا شد بعد از چند روز قطعی الان داخلی سرعت بازه خارجی حدود 512 کیلوبیت شده. قضیه جدیه
طبق پیوست فرهنگی باید بستر پهنای باند داخلی و خارجی جدا شده و پهنای باند خارجی محدود بشه که دقیقا همین هم داره اجرا میشه.
Tehranshahr
05-09-2014, 15:33
طبق پیوست فرهنگی باید بستر پهنای باند داخلی و خارجی جدا شده و پهنای باند خارجی محدود بشه که دقیقا همین هم داره اجرا میشه.
لطفا منبع بزارید ما هم بریم متن پیوست رو بخونیم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
and-roid2
05-09-2014, 15:48
از ظهر وقتی میخوام با مودم کانکت بشم انتن میره!!
برای بقیه هم اینطوریه؟
rezarain88
05-09-2014, 16:02
این سوال رو لطفا حتما جواب بدید،طرفای فرامرز عباسی رو هم بگید ممنون،البته 4g رو هم بگید،3g نصف فرامرز اومده بقیه ـش تا کی اوکی میشه؟
مشهد دیر شروع کرد ولی پیشرفت خوبی پیدا کرده . دوستان 4g به سرعت 40مگابیت تا 120 گفته میشود که در ایران 3.75 (4g) 'میشود . h , +h نشانه 3.75 یا همان 4g است . rru 4g بسار گران هستند و راک ان ها قیمت چند صد میلیونی دارند. 4g در ایران یک شوخی هست. در امریکا بشترین سرعت روی موبایل در یک سلول 46 مگابیت است چه برسد به ایران. اطراف فرامرز در حال انتظار است تا 10 مهر کار تمام است.
mohammad.asghari
05-09-2014, 16:15
مشهد دیر شروع کرد ولی پیشرفت خوبی پیدا کرده . دوستان 4g به سرعت 40مگابیت تا 120 گفته میشود که در ایران 3.75 (4g) 'میشود . h , +h نشانه 3.75 یا همان 4g است . rru 4g بسار گران هستند و راک ان ها قیمت چند صد میلیونی دارند. 4g در ایران یک شوخی هست. در امریکا بشترین سرعت روی موبایل در یک سلول 46 مگابیت است چه برسد به ایران. اطراف فرامرز در حال انتظار است تا 10 مهر کار تمام است.
در حال حاظر مناطق نزدیک فرامرز مثل سجاد،بهاران،میدان جانباز،استقلال آزادشهر و... نیومده؟؟نزدیکترین مناطقه به فرامرزکه تحهیز شده باشه کدوم خیابان هست؟؟ممنون
یه سوال دیگه تا همین 3-4 روز پیش 3g پیدا میشد ولی رجیستر نمیشد الان پیدا نمیشه چی شده:n02:؟
Tehranshahr
05-09-2014, 16:23
فقط به وایمکس و LTE میشه گفت 4G
afshin KH
05-09-2014, 16:25
انتظارها به زودي به پايان ميرسد.... اميدوارم اين شروع تحولي در كل اينترنت كشور باشد.
در حال حاظر مناطق نزدیک فرامرز مثل سجاد،بهاران،میدان جانباز،استقلال آزادشهر و... نیومده؟؟نزدیکترین مناطقه به فرامرزکه تحهیز شده باشه کدوم خیابان هست؟؟ممنون
یه سوال دیگه تا همین 3-4 روز پیش 3g پیدا میشد ولی رجیستر نمیشد الان پیدا نمیشه چی شده:n02:؟
برای منم پیدا نمیشه من فلکه برق هستم
saeeddeeas
05-09-2014, 16:28
دوست عزیز از هرمزگان خبری ندارید؟
هنوز اینجا شروع نکردن چرا؟ما خسته شدیم دیگه:n21:
fanoostalaei
05-09-2014, 16:42
دهه ؟؟!!! چرا ترکید ؟
eeee!!
مشکل رو پیدا کردم از چیه :دی
مودم من از اونجایی که خیلی در طول روز استفاده میشه و چند وقتی هم هست که خریدمش به فشار افتاده و داره نفس های آخرش رو میکشه !!
الان یکم بازش کردم و به برق و ایناش نگاه کردم وضعیتش خیلی بهتر شد :دی
آنتن دهیشم خیلی بهتر شد !! ولی سرعتش باز همون 2 مگابیته :|
meysambs
05-09-2014, 16:50
مشکل رو پیدا کردم از چیه :دی
مودم من از اونجایی که خیلی در طول روز استفاده میشه و چند وقتی هم هست که خریدمش به فشار افتاده و داره نفس های آخرش رو میکشه !!
الان یکم بازش کردم و به برق و ایناش نگاه کردم وضعیتش خیلی بهتر شد :دی
آنتن دهیشم خیلی بهتر شد !! ولی سرعتش باز همون 2 مگابیته :|
فکر نکنم مودم شاتل مودم خوبی باشه . دی لینک ، تی پی لینک و هواووی رو امتحان کن
fanoostalaei
05-09-2014, 17:04
فکر نکنم مودم شاتل مودم خوبی باشه . دی لینک ، تی پی لینک و هواووی رو امتحان کن
از هر چیزی این همه کار بکشی به این روز میفته :|
C:\Users\HOsSeiN>ping 8.8.8.8 -n 10
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=271ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=257ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=239ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=207ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=777ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=236ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=225ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=239ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=245ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=253ms TTL=38
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 207ms, Maximum = 777ms, Average = 294ms
C:\Users\HOsSeiN>ping tabnak.ir -n 5
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=155ms TTL=44
Request timed out.
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=153ms TTL=44
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=152ms TTL=44
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=138ms TTL=44
Ping statistics for 94.182.146.59:
Packets: Sent = 5, Received = 4, Lost = 1 (20% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 138ms, Maximum = 155ms, Average = 149ms
استاد شما از وضعیت وایمکس هم اطلاعاتی دارین ؟ که چه برنامه ایی برای وایمکس دارن ؟ آیا پیشرفتی خواهد داشت یا اینکه برنامه ی خاصی دارن ؟ ممنون :n12:
و اینکه این کدهای جدید ایرانسل 0901 و 0902 سایتهای بین اللملی مثلاً فیس..وک یا جمیل و ... نمیشناسن و میگن شماره اشتباهه در صورتی که کدهای قبلی همشون اوکی هستن، چیکار کنیم به کجا اعلام کنیم؟
خیلی وقت پیش با ایرانسل تماس گرفتم گفتن باید زیرساخت اقدام کنه. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
MOH@ND3S
05-09-2014, 17:36
2 هفته بود که اینترنت منطقه 22 تهران یا قطع بود یا اگرم وصل بود سرعت 2 کیلوبایت بود رو دانلود..
امروز دیگه گفتم زنگ بزنم موضوع رو با پشتیبانی در میون بزارم شاید کاری کردن...
بهم شماره رهگیری دادن و گفتند تا 24 ساعت آینده بررسی میشه و اگه نیاز بود باهاتون تماس میگیرن همکاران...
1 ساعت نشد که دیدم آنتن 5 دقیقه رفت کلا و بعد وصل شد و تا الان هم کل منطقه رو گشتم همه جا اینترنت داره .
اینم تست هایی که کنار 2 تا از دکل های ایرانسل گرفتم چند دقیقه پیش...حالا میشه گفت تازه نسل 3 راه افتاد :n05:
2 هفته بود که اینترنت منطقه 22 تهران یا قطع بود یا اگرم وصل بود سرعت 2 کیلوبایت بود رو دانلود..
امروز دیگه گفتم زنگ بزنم موضوع رو با پشتیبانی در میون بزارم شاید کاری کردن...
بهم شماره رهگیری دادن و گفتند تا 24 ساعت آینده بررسی میشه و اگه نیاز بود باهاتون تماس میگیرن همکاران...
1 ساعت نشد که دیدم آنتن 5 دقیقه رفت کلا و بعد وصل شد و تا الان هم کل منطقه رو گشتم همه جا اینترنت داره .
اینم تست هایی که کنار 2 تا از دکل های ایرانسل گرفتم چند دقیقه پیش...حالا میشه گفت تازه نسل 3 راه افتاد :n05:
خوش به حالتون :n14:
دلمون اب افتاد پس کی مازندران میاد :n28:
mohammad.asghari
05-09-2014, 17:57
دوستان گوشی رفیقم گرند هست هر کاری میکنیم نمیره رو حالت 3g چکار باید بکنم؟در حالی که کنار خودم هست مال من وصل میشه به 3g ولی گوشی اون 2g وصل میشه
paradisepersian
05-09-2014, 18:06
دوستان گوشی رفیقم گرند هست هر کاری میکنیم نمیره رو حالت 3g چکار باید بکنم؟در حالی که کنار خودم هست مال من وصل میشه به 3g ولی گوشی اون 2g وصل میشه
به خاطر اینکه فاصله با دکل زیاد هست
اگر گوشی دوستت رو بزاری
wcdma only
100 درصد 3g میشه اگه این گزینه نداره باید به دکل نزدیک شه
خودت چقدر سیگنال داری اگه سیگنالت ضعیف هست دوست عمرا وصل نمیشه
mohammad.asghari
05-09-2014, 18:12
نه بابا اصلا به سینگنال ربطی نداره خودم میذارم رو wcdma only آنتن یا 3 تا هست یا کامل پر هست اونم کنار من بود ولی اینترنتش نسل 3 براش وصل نمیشد مشکل از این نیس
masooyan
05-09-2014, 18:16
نه بابا اصلا به سینگنال ربطی نداره خودم میذارم رو wcdma only آنتن یا 3 تا هست یا کامل پر هست اونم کنار من بود ولی اینترنتش نسل 3 براش وصل نمیشد مشکل از این نیس
حاجی کدون منطقه ای؟
mohammad.asghari
05-09-2014, 18:17
فرامرز عباسی
hasanoooooooo
05-09-2014, 18:18
شیراز وضعش داغونه.. من تو کل خیابونهایی که رفتم فقط امیر کبیر اونم یه تکه 100 200 متری ساپورت میشه... همیشه به شیراز به چشم اخرین ها نگاه میکنن... متاسفانه ما تو قضیه edge هم خون دل ها خوردیم!!!! همه ادم و عالم میدونن از مرکز شهر باید شروع کنید! زرهی - پاسداران ....
fanoostalaei
05-09-2014, 18:21
الان نت رو با گوشی وصل کردم به سیستم دیدم که بله !! ایراد از مودمم بود ! با مودم نه تنهای پینگها خیلی بده بلکه سرعت هم در حد حلزون !!
این تست با قدرت 14 asu
masooyan
05-09-2014, 18:23
فرامرز عباسی
حاجی احیانا اگه طرف خواجه ربیع هم اومدی یه تست بکن ببین آنتن داره یا نه،گوشی من رفته گارانتی برا تعویض.
starpars
05-09-2014, 18:23
دوستان چرا از قسمت result برنامه speed test اسکرین شات نمیگیرین اطلاعات کامل تر و بهتری میده مکان تقریبی هم مشخصه توش
بندرعباسو انگار روی 512 کیلوبیت قفل کردن همش مثل همه
اینم چنتا تست دیگه از شرق سمت شهرک ولیعصر تا بلوار امام حسین و سامکو
مکان هم مشخصه کافیه اون دو تا عدد پایین رو به این شکل توی گوگل مپس بزنید :
56.229 27.167
مکان تقریبی رو نشون میده
mohammad.asghari
05-09-2014, 18:28
حاجی احیانا اگه طرف خواجه ربیع هم اومدی یه تست بکن ببین آنتن داره یا نه،گوشی من رفته گارانتی برا تعویض.
والا اون طرفا که فک نکنم هنوز هنوزا بیاد:n02:احتمالا خواجه ربیع باید تا اواخر مهر اینا منتظر موند
میدونین اگه ایرانسل این تاپیک رو ببینه چه کمکی بهش میشه؟ از همه جای ایران هر روز بهش اعلام وضعیت میشه
saeeddeeas
05-09-2014, 18:51
starpars ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داداش تا بوده همین بوده اینورا کمترین امکانات و سرعت میدن ؛این که میگن بعدا خوب میشه الکیه؛الان اینه بعدش که رسمی تر بشه گسترده تر بشه از اینم کمتر میشه
امروز ظهر تهران شهرک گلستان
امشب رشت هتل کادوس
SONY XPERIA Z2
whitewolf
05-09-2014, 19:30
بچه ها کسی تونسته از نسل چهارم هم استفاده کنه؟ برای نسل 4 اون بالا باید علامت LTE بیاد ولی واسه من همیشه +H میاد که به معنی نسل 3 هست
البته گوشیمم LTE رو ساپورت می کنه
بچه ها کسی تونسته از نسل چهارم هم استفاده کنه؟ برای نسل 4 اون بالا باید علامت LTE بیاد ولی واسه من همیشه +H میاد که به معنی نسل 3 هست
البته گوشیمم LTE رو ساپورت می کنه
مثل اینکه تجهیزاتش خیلی گرون در اومده واسشون دیگه lteوارد نکردن میخوام همه رو h , h+بزنن که همون تا 10مگ هم میره خیلی خوبه
ای وای نسل 3توایران بازورو صلوات راه اندازی شده اون وقت ایرانسل از کامل ازنسل 3و4صحبت میکه:n04::n04:
همون سیم کارت معمولیش بعضی جاهاخوب انتن نمیده توبعضی ازجاها اونوقت ازاینترنت 100سال بعد ایران صحبت میکنن یعنی نسل 4صحبت میکنن رایتل تونسل 3 که چندساله توایران هست درست انتن نمیده اونوقت اینا یه روزه نسل 3و4افتتاح کردن:sq_14::ohno:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mazdak89
05-09-2014, 20:27
امروز . جاده رشت به فومن (دخانیات)
دوستان مصرف باتري با lte پايينه ؟ نسبت به 3g و 2g
mohammad.asghari
05-09-2014, 22:16
دیگه اون شور و شوق 20-25 روز پیش تو تاپیک نیس:n28:بیان دوستان خبر بدن:n02:
masooumi
05-09-2014, 23:14
آخه اتفاق خاصی نمی افته...
همین مشهد ، فکر می کنم باید یه اولویت برای اطراف حرم در نظر میگرفتن دیگه ولی خبر خاصی نیست. باقی شهر هم خیلی لاکپشتی دارن پیش میرن
masooumi
05-09-2014, 23:18
آخه اتفاق خاصی نمی افته...
همین مشهد ، فکر می کنم باید یه اولویت برای اطراف حرم در نظر میگرفتن دیگه ولی خبر خاصی نیست. باقی شهر هم خیلی لاکپشتی دارن پیش میرن
دقیقاً از زمانی که پروانه بهربرداری رسمی گرفت معلوم نیست چه اتفاقی پشت پرده افتاد ایرانسلی که داشت شهرها رو به سرعت پوشش میداد حرکتش به لاک پشتی تبدیل شد...
whitewolf
05-09-2014, 23:36
مثل اینکه تجهیزاتش خیلی گرون در اومده واسشون دیگه lteوارد نکردن میخوام همه رو h , h+بزنن که همون تا 10مگ هم میره خیلی خوبه
اینا که میگین موثقه؟
اخه پس چرا هنوز تو تبلیغات داره اسم 4G رو اعلام می کنه؟
10 مگ هم خوبه ولی با این قیمتا فعلا فایده ای نداره
قرار بود قیمت ها به هر کیلوبایت 0.5 ريال برسه که هنوز خبری نشده
amiralex65
05-09-2014, 23:45
اینا که میگین موثقه؟
اخه پس چرا هنوز تو تبلیغات داره اسم 4G رو اعلام می کنه؟
10 مگ هم خوبه ولی با این قیمتا فعلا فایده ای نداره
قرار بود قیمت ها به هر کیلوبایت 0.5 ريال برسه که هنوز خبری نشده
عزیز بسته هاش خیلی ارزون تر از کیلوبایتی0.5 ریاله.
با کیلوبایتی 0.5 ریال هر گیگ حدودا میشه 50000(پنجاه هزار ) تومان.
saeeddeeas
05-09-2014, 23:50
دلیلش اینه که به قول معروف میخواست خرش از پل بگذره:n02:
الانم که خوب داره بسته هاشو میفروشه سودشم میبره،همین الانم از همراه اول پوشش بهتری داره پس تا رقابت داغ نشه ایرانسل همینجوری ادامه میده،کلا تو ایران تا رقابت نباشه سر مشتری کلاه میره؛هرچند کلاه همیشه میره ولی اندازش فرق میکنه:n02:
وقتی ور میداره برای تبلیغ اینترنت یه منطق رو قطع میکنه اونو به مناطق دیگه میده چه انتظاری دارین دیگه
alirezabaghi
06-09-2014, 00:13
خداروشکر امروز بالاخره 3g ایرانسل وصل شد . 2 روز بود بدون 3g مونده بودم و وقتی وصل می شد دیتا تبادل نمی کرد ...
تست جدید من:
منطقه: بزرگراه جناح - طرشت جنوبی (خیابان صالحی)
بسته : 2 گیگابایت 1 ماهه
ساعت : 01:13 تاریخ : 15/6/93
mehrabooni
06-09-2014, 00:13
تعجب میکنم مشهدو کامل راه ننداختن اونوقت رفتن سراغ شهرهایی مثل قم تبریز
اخه مشهد توریست بیشتری هم میاد (زائر های زیادی از کشور خودمون به مشهد میان که به عنوان مثال برای یک مسیریابی ساده با جی پی اس نیاز به اینترنت پرسرعتی دارن که اگه نقشه ها رو از قبل نگرفته بودن بتونن انلاین بگیرن) وگرنه اصلا منظورم این نبود که خون مشهدی ها رنگین تر از بقیه است
پ ن :: بنده خودم الان نه ساکن مشهد هستم،نه متولد مشهد هستم،ولی واقعا ظلمه که این کلان شهر رو هنوز کامل پوشش ندادن اونوقت رفتن سراغ شهرستان های دیگه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Armin.Computer
06-09-2014, 00:20
دوستان تست که میگیرید از سرورهای خارج هم تست بگیرید
+
حتی اگر تو سایتش شهرهای تحت پوشش رو می زد و هر روز آپدیت می کرد بهتر بود
binaafarin
06-09-2014, 00:24
اینکه 4جی یا ال تی ای علاوه بر سرعت بالاتر شارج خوری کمتریم داره درسته؟
100مگ سرعت رو نخاستیم هههه حداقل بخاطر بهینه تر بودنش لا اقل راه اندازیش کنن دارین یککاری میکنین سعی کنین درست حسابی راه اندازی کنین
saeeddeeas
06-09-2014, 00:42
100مگ سرعت رو نخاستیم هههه حداقل بخاطر بهینه تر بودنش لا اقل راه اندازیش کنن دارین یککاری میکنین سعی کنین درست حسابی راه اندازی کنین
باور کن ایرانسل بجای هزینه میلیاردی برای تبلیغاتش که هیچ فایده نداره ایرانسل پاشو محکم کرده اخه اینهمه تبلیغات میلیاردی واسه چیه؟ میومد درست حسابی هزینه شبکش میکرد بهتر بود
Le0nard0
06-09-2014, 00:44
توی کشورهای دیگه اوپراتورها سر کیفیت و هزینه با هم رقابت میکنن توی ایران سر اینکه کی زودتر پروانه گرفته کی تبلیغات دروغینش بیشتره کی صبح تا شب توی رسانه عزت زیرنویس بره که 3g,4g از خزر تا خلیج .
omid-p30
06-09-2014, 00:56
زیاد فکر نمیکنم به صرفه باشه.
پیش شرط اقبال عمومی برای استفاده از 4g این هست که اول حداکثر و یا لااقل همون ظرفیت های متوسط 3g ارایه شده باشه تا وقتی کاربری میخواد بره گوشی بالای یه ملیون تومن بخره برای استفاده از 4g ارزشش رو داشته باشه. کشور هایی هم که الان 4g دارند که از روی 2g نپریدند روی 4g.
binaafarin
06-09-2014, 01:08
از روی 2جی نرفتن فورجی ولی دوسال انتظار بیخودم نکشیدن
دوران انحصار یک اپراتور یا قیمتهای نجومی و اون وضع پوشش و..
ولی درکل چه ایرادی داره 4جی هم راه اندازی کنن بلکه قیمت گوشی ها 3جی هم کمتر بشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-09-2014, 01:36
سلام . 3G به نماز جمعه هم کشیده شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](X(1)S(5o4zkfprnuco4zkfprnucuvkq3vxkrdvyc))/detail/373763/Politics/parties
saeid-mokhtari
06-09-2014, 01:46
مگه اصفهان هم اومده؟
غیر از صفه کجاها خط میده؟
من الان میدان احمد آباد تست کردم آنتن نداره
کجا خوندی گرامی
منبعی که خوندی معتبر بوده
سلام اره درست بود تو گوگل زدم کی نسله 3و4 به اصفهان میاد بعد جایی زده بود جز اخرین شهر هاست اصفهان علتش زده بود درست نخوندم
امروزه رفتم صفه هر کاری کردم نشد فقط میزد irancellخالی بعد هر کاری کردم ok نشد
اگه کسی تو اصفهان از 3gاستفاده میکونه بگه ؟
whitewolf
06-09-2014, 01:53
وستانی که درباره کم مصرف بودن 4G سوال می کنن یه توضیحی درباره مصرف باتری در شبکه های 4G و 3G بدم بهتون
حرف هایی که درباره کم مصرف تر بودن 4G یا همون LTE نسبت به 3G وجود داره صحیح نیست. نمی دونم این حرف از کجا اومده
اتفاقا برعکس، استفاده 4G از منبع انرژی که همون باتری باشه بیشتر هم هست.
ببینین مثلا در شبکه 4G همین که تبادل اطلاعات در دو حالت دانلود و آپلود با اینترنت شروع بشه مصرف باتری بیشتر خودشو نشون میده. برای مثال دریافت مقدار معینی اطلاعات از اینترنت مثلا فرض کنین 10 مگابایت در شبکه 4G حدود 25 درصد مصرف باتری بیشتری نسبت به 3G داره. دلیلشم هم بالاتر بودن پهنای باند در 4G نسبت به 3G هست که این ورودی پهنای باند بیشتر، باتری بیشتری رو هم مصرف می کنه.
مصرف 4G فقط در یک صورت از 3G کمتر هست اونم وقتیه که شما اینترنت گوشی رو روشن کرده باشین ولی به هیچ وجه ازش استفاده نکنین (یعنی تبادلی با اینترنت نداشته باشین و فلش های بالا و پایین معروف اینترنت که در کنار ساعت گوشیتون هست خاموش باشه) که در این حالت هم تفاوت دو شبکه در مصرف انرژی عدد ناچیز 0.5 ژول هست که در باتری ها زیاد به چشم نمیاد.
پس کلا میشه گفت 4G علاوه بر خوبی هایی که داره مثل سرعت بالاتر اینترنت، آنتن دهی بهتر در مناطق پرجمعیت و عدم تاخیر چند ثانیه ای در ارسال و دریافت که همون تاخیر در روشن شدن فلش ها بعد از درخواست از طرف کاربر هست (که در نسل 2.5 خیلی بالا بود و در 3G هم به صورت استاندارد تا 2 ثانیه وجود داره) مشکلاتی هم مثل تموم کردن باتری در عرض چند ساعت در صورت استفاده مداوم رو داره
گفتم اطلاعاتم رو باتون در میون بذارم امیدوارم مفید بوده باشه.
ولی به نظرم با اینکه نصف بیشتر گوشی ها و تبلت های بازار 4G رو ساپورت نمی کنن ولی در کل راه اندازیش از طرف ایرانسل یه مزیت صد در صدی به حساب میاد چراکه 4G نسل آینده ارتباطات هست و اگه راه اندازی بشه با اطمینان میشه گفت که حتی در شلوغ ترین و پر تراکم ترین مکان های تهران هم دیگه هیچ وقت پیغام network busy یا قطع و وصل شدن صدا یا کم بودن آنتن رو نخواهیم دید
saeid-mokhtari
06-09-2014, 02:07
مگه اصفهان هم اومده؟
غیر از صفه کجاها خط میده؟
من الان میدان احمد آباد تست کردم آنتن نداره
سلام خوش بهالت . کوجایی اصفهان ؟
من که هر جا رفتم دیروز نبود من خودم سراه سیمنم
shahin1373
06-09-2014, 02:09
امروز به عبارتی دیروز 14 شهریور رشت - جاده رشت به خمام در حال حرکت
saeeddeeas
06-09-2014, 03:01
تو رشت جاده ها تحت پوشش قرار گرفتن اینجا هنوز خبری نیس، عجببب
shahin1373
06-09-2014, 03:09
تو رشت جاده ها تحت پوشش قرار گرفتن اینجا هنوز خبری نیس، عجببب
نه داش اینطوریام نیست الان تو منطقه ما یعنی تو خونه H هستش بیشتر که سرعت دانلود درحد edge هستش . جاهایی که H+ هست سرعت قابل قبوله
shahin1373
06-09-2014, 04:21
رشت دخانیات هم اکنون
Parsi-Media
06-09-2014, 06:19
منظور از E در اینجا چیه ؟
یه جا میری 3G وصل میشه یه جا میری E وصل میشه!
Khan gholi
06-09-2014, 06:19
سوالی که برام پیش اومده اینکه ایرانسل که نامحدود نداره حالا هر چقدر هم سرعتش بره بالا .الان 2 گیگ ماهیانه بدون شبانه رایگان میده 10 تومان که به نظر من نمی صرفه
چرا بعضی از دوستان براش مهمه؟وقتی فقط میشه باهاش وب گردی؟
Parsi-Media
06-09-2014, 07:13
از مدیر تاپیک خاضعانه درخواست دارم که همه اعضا را ملزم کنن از اسپویلر استفاده کنن اینطور حجم ترافیک مصرفی بهینه تر میشه و....
سپاس فراوان
rezarain88
06-09-2014, 07:24
خداروشکر امروز بالاخره 3g ایرانسل وصل شد . 2 روز بود بدون 3g مونده بودم و وقتی وصل می شد دیتا تبادل نمی کرد ...
تست جدید من:
منطقه: بزرگراه جناح - طرشت جنوبی (خیابان صالحی)
بسته : 2 گیگابایت 1 ماهه
ساعت : 01:13 تاریخ : 15/6/93
دوست عزیز ببخشید که دیر متوجه شدیم. اشکال لینک داشتیم . اگر سرعت بالا نرفت لطفا گزارش دهید
Bobby Sands
06-09-2014, 08:34
یه سوال کمی بی ربط
از دوستان کسی میدونه این سیمکارتهای اعتباری ایرانسل بعد از خریدشون چقدر طول میکشن که فعال بشه؟
من پنج شنبه صبح رفتم یه دونه خریدم فروشنده گفت 4 5 ساعت طول میکشه تا فعال بشه اما امروز که شنبه است ساعت 9/5 هنوز فعال نشده! چیکار کنم الان؟
arashaj74
06-09-2014, 08:56
با تشکر از دوستانی که به سوالم جواب دادن.
گوشی من huawi p6 هست و گزینه wcdma only نداره!
و سینگال 3g بد نیست ولی 2g نزدیک تره به خونمون و برای همین هی وصل میشه به نسل 2
کاره دیگه ای هست که من بتونم بکنم تا گوشیم فقط به دکل های 3g وصل بشه؟!
البته اینجا(سعادت آباد-بالای میدان فرهنگ)سرعت نسل 3 با آنتن پر تعریفی نداره(احتمالا مصرف زیاد کاربرا) و سرعت دانلود روی 40کیلو بایت هست!(حس عکس گذاشتن نیست)
fanoostalaei
06-09-2014, 09:25
دوست عزیز ببخشید که دیر متوجه شدیم. اشکال لینک داشتیم . اگر سرعت بالا نرفت لطفا گزارش دهید
سلام
میخواستم ببینم پوشش غرب تبریز تا پلیس راه ( از یکم مونده به پتروشیمی پوششی وجود نداره) کی کامل میشه و شهر سهند کی تجهیز شدنش آغاز میشه ؟ بعد از پایان پوشش تبریز؟ اگر بعد از تبریز باشه ، تجهیز تبریز کی تموم میشه ؟ و در مورد شهرستان ها هم اگر یک گزارشی بدید ممنون میشم:n16:
البته اینجا(سعادت آباد-بالای میدان فرهنگ)سرعت نسل 3 با آنتن پر تعریفی نداره(احتمالا مصرف زیاد کاربرا) و سرعت دانلود روی 40کیلو بایت هست!(حس عکس گذاشتن نیست)
برای وصل شدن نمیدونم چرا اینجوری میشه ولی برای کمی سرعت زنگ بزنید پشتیبانی تا پیگیری کنن
mohammad.asghari
06-09-2014, 09:59
rezarain88 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینم لطفا جواب بدید.ممنون
javad_0569
06-09-2014, 10:28
و ما همچنان با علامت E سر میکنیم ....
چابهار-نیکشهر
خوب بالاخره امروز صبح اینجا هم راه افتاد ..بدک نیست
تهران خیابان رودکی
سوالی که برام پیش اومده اینکه ایرانسل که نامحدود نداره حالا هر چقدر هم سرعتش بره بالا .الان 2 گیگ ماهیانه بدون شبانه رایگان میده 10 تومان که به نظر من نمی صرفه
چرا بعضی از دوستان براش مهمه؟وقتی فقط میشه باهاش وب گردی؟
دوست عزیز مگه همه adsl نامحدود دارند ؟ adsl هم اکثرا محدود فرقی نداره . بعد مگه شرکتها هم همه شبانه رایگان دارند ؟ با این هزینه هم ماهی 2 گیگ با این سرعت کدوم شرکت 10000 تومان میده سرویسشو ؟
از مدیر تاپیک خاضعانه درخواست دارم که همه اعضا را ملزم کنن از اسپویلر استفاده کنن اینطور حجم ترافیک مصرفی بهینه تر میشه و....
سپاس فراوان
بنده چندین بار از افراد خاضعانه درخواست کردم آقا خانم از اسپویلر استفاده کنید حتی در پست دوم تاپیک هم گذاشتم این قوانین رو...
اتحادیه اروپا به ایرانسل اهدا کرد:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نشان استاندارد بینالمللی فناوری و کیفیت برتر درارتباطات
alirezabaghi
06-09-2014, 12:02
آره انگار بهتر شد.
تست جدید ساعت 13:01 دقیقه تاریخ 15/6/93
منطقه جناح - صالحی
MOH@ND3S
06-09-2014, 12:05
شمال غرب تهران - شهرک گلستان چند دقیقه پیش :
a.mostafa
06-09-2014, 12:41
متاسفانه مشهد هنوز ، اصلا پایدار نیست ، فقط سمت وکیل آباد 3G فعاله
در صورتی که خیابان هایی مثل احمد آباد ، سجاد ، ملک آباد و... هنوز فعال نیست با گذشته این همه زمان:n03:
sasan.69
06-09-2014, 12:57
رشت دخانیات هم اکنون
داداش شما از مناطق دیگه رشت هم تست دانلود گرفتی؟ همین حدوداست؟
تهران منطقه سید خندان کسی تست کرده؟
آره من تست كردم ، معمولا با ٧٠٠ اينطورا دانلوز ميكنم ، ار خونه ٣ آنتن دارم ولي نزديكاي اتوبان پره انتن
HardwareMaster
06-09-2014, 13:24
اتحادیه اروپا به ایرانسل اهدا کرد:
نشان استاندارد بینالمللی فناوری و کیفیت برتر درارتباطات
خدا بخیر کنه. لابد آقایونی که هی شعار عامل فساد و تباهی بودن اینترنت رو می دادن از این ببعد میگن دیدین گفتیم! اینم مدرک که غربی ها دنبال ترویج فساد در کشور ما هستن!:n09:
دیروز در تلویزیون آقای امام جمعه ی تهران رو دیدم که میگفت اینترنت سی جی نباید بیاد و بعد که فرهنگ سازی شد اصلا ده جی بیاد!:n02:
کسی میدونه سی جی چجور اینترنتیه؟!:34:
HardwareMaster
06-09-2014, 13:26
آره من تست كردم ، معمولا با ٧٠٠ اينطورا دانلوز ميكنم ، ار خونه ٣ آنتن دارم ولي نزديكاي اتوبان پره انتن
دانلوز؟ نکنه شما هم اینترنت سی جی داری؟
Tehranshahr
06-09-2014, 13:28
شمال غرب تهران - شهرک گلستان چند دقیقه پیش :
بعد از چندین روز قطعی کیفیت امروز خیلی خوب شده اینجا هم حدودا تا 8مگ میره.
mohammad.asghari
06-09-2014, 13:28
متاسفانه مشهد هنوز ، اصلا پایدار نیست ، فقط سمت وکیل آباد 3G فعاله
در صورتی که خیابان هایی مثل احمد آباد ، سجاد ، ملک آباد و... هنوز فعال نیست با گذشته این همه زمان:n03:
فرامرز عباسی نصفش فعاله از 35 به بعد:n02:
HardwareMaster
06-09-2014, 13:33
سپاس فراوان
داخل اسپویلر هم باشه بازم ترافیک شما بابت تصویر مصرف میشه
چون اسپویلر مانع لود تصویر نمیشه فقط نمایشش رو مخفی میکنه بجهت بهم نریختن صفحه
بهترین کار اینه خود دوستان رعایت کنند و تصاویر رو کراپ و یا کوچک کنند در حد 700 پیکسل در طول ولی ظاهرا تمایلی ندارند به اینکار!
برای منم سادست که از تبلت با وضوح 2650x1600p اسکرین شات بگیرم ولی آیا درسته؟
and-roid2
06-09-2014, 13:33
قم هر روز داره بدتر میشه متاسفانه
سرعت بزور به 140 میرسه. اون هم با idm
انگار پهنای باند قم رو به تهران دادن تا سرعت تهرانی ها بهتر بشه...:n02:
shahin1373
06-09-2014, 14:06
داداش شما از مناطق دیگه رشت هم تست دانلود گرفتی؟ همین حدوداست؟
اره مثلا شهرداری حدود 200 یا 300 هستش طرفای جاده خمام روی 1 مگ برثانیه بود .
Kamyar_AnathemA
06-09-2014, 14:10
3g ایرانسل طرحی هم داره که شبانه رایگان داشته باشه ؟
تعرفه های موجود ایرانسل را می توانید در صحفه اول همین تاپیک مشاهده بفرمایید
Le0nard0
06-09-2014, 14:17
شبانه رایگان نداره اینه وضعیتش وای به حال روزی که شبانه رایگان هم بذاره !
shahin1373
06-09-2014, 14:35
رشت دخانیات هم اکنون
shahin1373
06-09-2014, 14:42
اینم از وضعیت شبکه
alirezabaghi
06-09-2014, 16:21
تنها طرح و بسته ی ایرانسل که نزدیک به نامحدوده 24گیگ شبانه 10000 تومان هست.یعنی 2بار این طرحو بگیری میشه چیزی حدود 50گیگ و ماهی 20000 که عالی میشه.تنها بدی که داره اینه که فقط شبانه است.
ارسال شده با تپاتالک و گوشی Sony Xperia L
amir raya
06-09-2014, 16:34
چرا 3 جی اصفهان نمیاد. نه رایتل نه ایرانسل؟؟ همراه اولم که میگه اومده ولی هیچی نیست!!! :n03:
Le0nard0
06-09-2014, 16:36
چرا 3 جی اصفهان نمیاد. نه رایتل نه ایرانسل؟؟ همراه اولم که میگه اومده ولی هیچی نیست!!! :n03:
ایرانسل رو اصفهان یکی دو منطقه همین تاپیک اعلام کردن که اومده
starpars
06-09-2014, 16:38
کسی میدونه قضیه دکل ها به چه صورته
یعنی مثلا یه دکلی که روش 3g هست آیا اون دکل دیگه 2g نیست یا نه یه دکل میتونه هر دو حالت رو پشتیبانی میکنه؟
منظورم مواقعی هست که به هر دلیلی مثل استفاده از گوشی قدیمی نمیخایم از 3g استفاده کنیم یعنی حتما باید به یه دکل دیگه وصل بشیم تا 2g بشه؟
یا مثلا بعضی دکل ها رو 2g میزارن باشه و بعضی ها رو 3g میکنن؟یا در آینده همه دکل ها 3g میشه؟
amir raya
06-09-2014, 16:39
میشه لینک بدین؟
tavassoli.farfani
06-09-2014, 16:39
اومده
بسته بخرید
گوشیتون را بزارید روی حالت 3G وصل میشه
من دارم استفاده میکنم
amir raya
06-09-2014, 16:48
بسته مگه همون بسته های قدیمی نیست؟؟ یا جدیده؟ اگه قدیمیاس که دارم. روی 3 جی هم منظورتون نتوورک مد هست؟؟
tavassoli.farfani
06-09-2014, 16:59
بسته مگه همون بسته های قدیمی نیست؟؟ یا جدیده؟ اگه قدیمیاس که دارم. روی 3 جی هم منظورتون نتوورک مد هست؟؟
بله همون قدیمی ها هستش
بله نتوورک مود را بزارید روی wcdma
amir raya
06-09-2014, 17:06
وصل نمیشه. من رامم میوییه. بجای ننتورک مود preffered network mode داره که گزینه های only 3g و prefer 3g رو زدم هیچکدوم آنتن 3جی نگرفت!!! طرف دانشگاه اصفهانم. توی توحید!
tavassoli.farfani
06-09-2014, 17:09
وصل نمیشه. من رامم میوییه. بجای ننتورک مود preffered network mode داره که گزینه های only 3g و prefer 3g رو زدم هیچکدوم آنتن 3جی نگرفت!!! طرف دانشگاه اصفهانم. توی توحید!
من اونور تست نکردم
باید خودتون تستش کنید
البته صفحه همراه اول یکم اونورتره
اینجا صفحه ایرانسله
amir raya
06-09-2014, 17:21
منم واسه ایرانسل پرسیدم. همراه اول که دیگه وصل شدن نداره با اون سرعتش!!!
tavassoli.farfani
06-09-2014, 17:23
منم واسه ایرانسل پرسیدم. همراه اول که دیگه وصل شدن نداره با اون سرعتش!!!
شما همه اپراتور ها را خطاب قرار دادید
منم همراه اولا گفتم :دی
دوستان این IRN 20 ماله کدوم اپراتوره ؟
Le0nard0
06-09-2014, 17:26
میشه لینک بدین؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tavassoli.farfani
رایتل فک کنم
Le0nard0
رایـــتــــل
mehrabooni
06-09-2014, 18:14
بجنورد در اولین روزها انتن نسل سوم ایرلنسل رو داشتم الان چندوقته دیگه پیدا نکردم
amirbrad
06-09-2014, 18:28
تنها طرح و بسته ی ایرانسل که نزدیک به نامحدوده 24گیگ شبانه 10000 تومان هست.یعنی 2بار این طرحو بگیری میشه چیزی حدود 50گیگ و ماهی 20000 که عالی میشه.تنها بدی که داره اینه که فقط شبانه است.
خدارو شکر که نداره بقول یکی از دوستان اگر نامحدود بود که دیگه داغون تر از این میشد. میدونم از بس کیفیت ای دی اس ال و نت پایینه که بعضی ها مثل خودم ترجیه میدیم از نسل سوم استفاده کنیم اما همه جای دنیا نسل سوم حجم محدود داره و برای دانلود نیست. اگر بخواد برای روزانه 24 گیگ بزاره که با این کمبود پهنای باند هیچ کس نمیتونه استفاده کنه. بخصوص این دوستان کاسب های دی وی دی که 24 ساعت در حال دانلودن یا بعضی ها که فقط میخوان دانلود کنن. به نظرم خرید یک بازی یا سریال یا فیلم یا برنامه در ایران خیلی ارزان تره تا اینکه با نسل سوم شب تا صبح بزاری واسه دانلود پول برق و استهلاک گوشی و پی سی و .....
Koosha_Raisi
06-09-2014, 18:31
سلام دوستان، میشه لطفا هرکی از 3g ایرانسل استفاده میکنه رو لپ تاپ یا پی سی هات اسپات کنه و از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تست پینگ بذاره ؟ خیلی خوب میشه !
فقط لطفا توجه کنید گاهی خواه ناخواه روت اینترنت بده ممکنه پینگ بالا باشه ! بعد تست چند بار 3G و Cellular رو با هم enable/disable کنید ( با خاموش کردن 3g آنتن هم باید بپره ) اینطوری از اول اینترنت میگیره ممکنه وضعیت خیلی بهتر/بدتر بشه.
لطفا از pingtest تست نگیرید فقط وقت تلف کردنه.
mahmoodsoft
06-09-2014, 19:17
ببخشید میشه بپرسم چیکار کردید جلوی هر اپراتور 2g و 3g مینویسه ؟
ممنون
تست میگیرید مدل گوشیاتونم بگید.
الان بخاطر کم بودن انتن بعضی از گوشیا بین E H +H نوسان میکنه بهترین گوشیهارم برای استفاده از H+ بگین لطفا.
pooyarbt
06-09-2014, 19:34
خیابان میدان شهدا به طرف فلکه توحید مشهد هنوز خبری نیست ، در ضمن دوستانی که هی میگن adsl بگیرید از 3g بهتره باید بگم که منطقه ما pcm منفیه ینی هیچ جوره نمیشه adsl بگیریم برای همینه که برای بعضیا مثل من 3g خیلی مهمه ، در ضمن همین نسل دو منطقه ما از ساعت 11.30 تا 3 صبح کاملا غیره فعال میشه کسی ميدونه از چیه ?
and-roid2
06-09-2014, 19:37
در ضمن همین نسل دو منطقه ما از ساعت 11.30 تا 3 صبح کاملا غیره فعال میشه کسی ميدونه از چیه ?
اقا دقیقا بر عکس شما برای من 3G در این ساعتها دچار مشکل میشه!:n29:
مشکل رو به ایرانسل اعلام کردم ولی باهام هنوز تماس نگرفتن |:
سلام دوستان، میشه لطفا هرکی از 3g ایرانسل استفاده میکنه رو لپ تاپ یا پی سی هات اسپات کنه و از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تست پینگ بذاره ؟ خیلی خوب میشه !
فقط لطفا توجه کنید گاهی خواه ناخواه روت اینترنت بده ممکنه پینگ بالا باشه ! بعد تست چند بار 3G و Cellular رو با هم enable/disable کنید ( با خاموش کردن 3g آنتن هم باید بپره ) اینطوری از اول اینترنت میگیره ممکنه وضعیت خیلی بهتر/بدتر بشه.
لطفا از pingtest تست نگیرید فقط وقت تلف کردنه.
گوشی نوکیا 5800
سرعت دانلود از سرور داخلی 100
پینگ:
fanoostalaei
06-09-2014, 21:37
خداوکیلی ایول دارن این پیمانکارای تبریز !! :n12:
پوشش تبریز خیلی عالی شده !! آنتن از جاش تکون نمیخوره ، برای اینکه هم پوشانی BTS ها خیلی عالیه
و جدیدا هم تعداد این مینی سایتها داره زیاد تر میشه ، چند تا که جدید هستن یکی جلوی پاساژ سهند و یکی داره تو سه راه امین نصب میشه ، 17 شهریور ، بازار 29 بهمن -میدان نماز و میدان شهدا و دارایی و ...
چیزی که تو هسته مرکز شهر خوبه اینه که BTS ها و مینی سایت ها خیلی به هم نزدیکن و این باعث میشه که فشار روی سایت ها تقسیم بشه و افت کیفیت وجود نداشته باشه
خداوکیلی ایول دارن این پیمانکارای تبریز !! :n12:
پوشش تبریز خیلی عالی شده !! آنتن از جاش تکون نمیخوره ، برای اینکه هم پوشانی BTS ها خیلی عالیه
و جدیدا هم تعداد این مینی سایتها داره زیاد تر میشه ، چند تا که جدید هستن یکی جلوی پاساژ سهند و یکی داره تو سه راه امین نصب میشه ، 17 شهریور ، بازار 29 بهمن -میدان نماز و میدان شهدا و دارایی و ...
چیزی که تو هسته مرکز شهر خوبه اینه که BTS ها و مینی سایت ها خیلی به هم نزدیکن و این باعث میشه که فشار روی سایت ها تقسیم بشه و افت کیفیت وجود نداشته باشه
الان 4-5 روزیه تبریزم ، کاملا تایید میشه.
واقعا وضعیت پوشش خوبی داره
البته پوشش ارومیه هم قابل قبوله......
گوشی من huawi p6 هست و گزینه wcdma only نداره
هوآوی G610 دارم و در مسیر زیر گزینه only wcdma در دسترس هست
settings>more...>mobile networks>network mode
اینجا چون گوشی من دوسیمکارته ست، سیمکارت ایرانسل رو انتخاب می کنم و 3 تا گزینه میاره
1. Auto mode - GSM/WCDMA
2. GSM only
3. WCDMA only
جالبه با انتخاب گزینه سوم، هم تماس هم sms برقرار هستن و آنتن اکثرا رو 3G هست و زمانی که سیگنال نمیده دیگه نمیره رو 2G و یه کم سرچ میکنه و دوباره میاد رو 3G
البته پوشش ارومیه هم قابل قبوله
پوشش ارومیه واقعا خوب و راضی کننده ست ... چیزی که من اصلا انتظارشو نداشتم
الان من هرکجای شهر که میرم دستکم با کیفیت 10asu سیگنال پیدا می کنه
Tehranshahr
06-09-2014, 23:41
تست پینگ، 14تای اول شبکه H بود ولی در ادامه H+ شد، تفاوت رو ببینید.
binaafarin
06-09-2014, 23:55
این اطلاعات asu توکدوم قسمته
چه اعدادی باشه خوبه؟
sa_mo1369
06-09-2014, 23:56
این بجنورد کی راه میفته پس نوا جااان ؟ :n03:
sa_mo1369
06-09-2014, 23:58
بجنورد در اولین روزها انتن نسل سوم ایرلنسل رو داشتم الان چندوقته دیگه پیدا نکردم
دوست عزیز کجای بجنورد ایرانسل 3G آنتن داد ؟ من که تو این مدت هرچی جستجو کردم آنتن 3G غیر از رایتل پیدا نکردم :n03:
Armin.Computer
07-09-2014, 00:25
asu دقیقا چیه؟!!!!!
رشت اولش خوب بود
نمیدونم چرا چند روزه پوشش نسل سه دوباره افتضاح شده
فقط چند جای رشت 3G داره
همه جا پوشش زیاد شده ، رشت پوشش کم شده
دلیل چیه ؟:n04:
shahryar84
07-09-2014, 00:58
بچهها بیاین بجای فریب خودمون و خوشحال شدن از سرعتهای بالا از سرورهای داخلی، از سرعت واقعی اینترنت از سرورهای خارجی تست بگیریم.
Sent from my LG-V500
paradisepersian
07-09-2014, 01:26
asu دقیقا چیه؟!!!!!
قدرت سیگنال دریافت شده
تو wikipedia این جور معنی شده
من بیشتر از 31 ندیدم تازه اونم بالا پشت بوم بود
rezarain88
07-09-2014, 07:20
سلام و صبح بخیر مردم عزیز تبریز. با تلاش همکاران توانستیم تجهیز سایت بلوار قایم واقع در یاغچیان را تمام کنیم. وسایت وارد فاز بهره برداری شد . پوشش در اخر گلشهر و اول یاغچیان و گلگشت شرقی و غربی تا اول کوی فردوس تکمیل گردید . وفقط اخر کوی فردوس و اخر شهرک یاغچیان باقی ماند که دوستان در حال بررسی سایت میباشند. دیروز کار تجهیز سایت فرهنگی ورزشی انا واقع در کارپیشه تمام گشت و وارد فاز تست شد به زودی پس از تست وارد فاز بهره برداری میشود . دوست عزیزی که نگران کارپیشه و زبر دست بودند باید عرض کنم به زودی سایت زبر دست پایین تر از ساختمان پارلاق هم تجهیز خواهد شد تا پوشش منطقه به 100 درصد برسد. دوستان اگر من نمیتوانم جواب همه پست ها را بدهم بسیار عذر خواهی میکنم . شدیدا در حال کار هستیم . از لطف دوستان هم ممنونم که ما را مورد تکریم قرار دادند. باید عرض کنم که پوشش در بازار در حد 3g فعلا کامل نیست . چون همه سایتها تجهیز نشده اند ممکن است گوشی دایما ار حالت 2g به 3g تغییر شبکه دهد که با پوشش کامل این مشکل برطرف میگردد. دوستان در تبریز در هر منطقه مشکلی است بفرمایند تا بررسی گردد.بسیار ممنونم
سلام و صبح بخیر مردم عزیز تبریز. با تلاش همکاران توانستیم تجهیز سایت بلوار قایم واقع در یاغچیان را تمام کنیم. وسایت وارد فاز بهره برداری شد . پوشش در اخر گلشهر و اول یاغچیان و گلگشت شرقی و غربی تا اول کوی فردوس تکمیل گردید . وفقط اخر کوی فردوس و اخر شهرک یاغچیان باقی ماند که دوستان در حال بررسی سایت میباشند. دیروز کار تجهیز سایت فرهنگی ورزشی انا واقع در کارپیشه تمام گشت و وارد فاز تست شد به زودی پس از تست وارد فاز بهره برداری میشود . دوست عزیزی که نگران کارپیشه و زبر دست بودند باید عرض کنم به زودی سایت زبر دست پایین تر از ساختمان پارلاق هم تجهیز خواهد شد تا پوشش منطقه به 100 درصد برسد. دوستان اگر من نمیتوانم جواب همه پست ها را بدهم بسیار عذر خواهی میکنم . شدیدا در حال کار هستیم . از لطف دوستان هم ممنونم که ما را مورد تکریم قرار دادند. باید عرض کنم که پوشش در بازار در حد 3g فعلا کامل نیست . چون همه سایتها تجهیز نشده اند ممکن است گوشی دایما ار حالت 2g به 3g تغییر شبکه دهد که با پوشش کامل این مشکل برطرف میگردد. دوستان در تبریز در هر منطقه مشکلی است بفرمایند تا بررسی گردد.بسیار ممنونم
ممنون بابت اطلاع رسانيتون
چه خبر از تجهيزات جديد ؟ به دست پيمانكارا رسيده ؟
هوآوی G610 دارم و در مسیر زیر گزینه only wcdma در دسترس هست
settings>more...>mobile networks>network mode
اینجا چون گوشی من دوسیمکارته ست، سیمکارت ایرانسل رو انتخاب می کنم و 3 تا گزینه میاره
1. Auto mode - GSM/WCDMA
2. GSM only
3. WCDMA only
جالبه با انتخاب گزینه سوم، هم تماس هم sms برقرار هستن و آنتن اکثرا رو 3G هست و زمانی که سیگنال نمیده دیگه نمیره رو 2G و یه کم سرچ میکنه و دوباره میاد رو 3G
پوشش ارومیه واقعا خوب و راضی کننده ست ... چیزی که من اصلا انتظارشو نداشتم
الان من هرکجای شهر که میرم دستکم با کیفیت 10asu سیگنال پیدا می کنه
آره.
کلاً ارومیه کاربر اینترنت موبایلش زیاده.
حتی 2G ایرانسل هم تو ارومیه ، نسبت به خیلی از شهر ها بهتر بود ....
boushehri.ali
07-09-2014, 08:57
از این کد استفاده کن . در منو phone information, مد wcdma only رو انتخاب کن:
*#*#4636#*#*
این کد تو اکثر گوشی ها کار میکنه
boushehri.ali
07-09-2014, 08:59
*#*#4636#*#*
arash59b
07-09-2014, 09:03
من که نه تو ۲۴ متری و نه پارک شقایق سعادت اباد نتونستم سیگنالی پیدا کنم
shahryar84
07-09-2014, 09:07
*#*#4636#*#*
این کد برای گوشی های اندرویدیه، غیر از سامسونگ
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Amir-Rainman
07-09-2014, 09:14
رشت اولش خوب بود
نمیدونم چرا چند روزه پوشش نسل سه دوباره افتضاح شده
فقط چند جای رشت 3G داره
همه جا پوشش زیاد شده ، رشت پوشش کم شده
دلیل چیه ؟:n04:
واسه من قط نشده ولی از جمعه سرعت نسبتا کم شده ! قبلا 500 به بالا بود، الآن آخرش به 300 برسه !!!
alirezabaghi
07-09-2014, 09:45
سرعت 3g فقط زمانی که تستی بود خیلی خوب بود یعنی سرعت دانلود تا 1مگ هم میرفت ولی الان به زور تا 400 نهایت میره. فکر کنم بعد از آزمایشی پهنای باند رو share کرده باشن که همه سرعتشون بالا باشه و نه یک نفر خوب باشه بقیه بد که بهتره.
Leon-117
07-09-2014, 10:00
شب ها از ساعت 3 به بعد تا حدود ساعت 8 سرعت تا 1.2-1.3 مگ هم میره برا من،ولی بقیه روز نهایتا تا 700 کیلوبایت هست...........
(جنوب تهران)
اقا چرا سرعت آپلود انقد اسفناکه؟
ته تهش تا 10 کیلوبایت میرسه
سرعت دانلود شب تا 1/400 مگ روی سایتهای داخل کشور میره، خارج کشور نهایت تا 1 مگ
روز هم با برنامه اسپیدتست حداکثر 437 و شب 790 تا 1/128
منطقه دامپزشکی-جیحون
ولی سرعت اپلود افتضاحه. همه همینن؟
fanoostalaei
07-09-2014, 11:03
IR 35 کدوم اوپراتوره ؟
ایرانـــــــــــــــسل
اقا چرا سرعت آپلود انقد اسفناکه؟
ته تهش تا 10 کیلوبایت میرسه
سرعت دانلود شب تا 1/400 مگ روی سایتهای داخل کشور میره، خارج کشور نهایت تا 1 مگ
روز هم با برنامه اسپیدتست حداکثر 437 و شب 790 تا 1/128
منطقه دامپزشکی-جیحون
ولی سرعت اپلود افتضاحه. همه همینن؟
بعضی حاها سرعت آپلود کمه ولی برای خود من بسته به ساعات روز تا 4 مگابیت میتونم آپلود بگیرم
البته بعضی جاها خودم دیدم که آپلود نهایت تا 40-50 کیلوبایت میره و دلیلش رو نمیدونم
اومده
بسته بخرید
گوشیتون را بزارید روی حالت 3G وصل میشه
من دارم استفاده میکنم
کجا اومده برادر
یه جوری میگی اومده آدم فکر میکنه پوشش 100درصدی دادند اصفهان
2تا آنتن زدن یکی شمال یکی جنوب
کسی میدونه گلستان کی میاد؟ پس کی سراسری میشه؟ :-(
tavassoli.farfani
07-09-2014, 12:12
کجا اومده برادر
معذرت میخوام مال همراه اولا گفتم داشتم جواب یکی از دوستان رو میدادم
من تو اصفهان به ایرانسل امیدی ندارم
فک کنم با همراه اول دست به یکی کردن هر جا یکیشون رفت اون یکی نره بعد رومینگش کنند پدر کاربرا را در بیارن
Armin.Computer
07-09-2014, 12:59
قدرت سیگنال دریافت شده
تو wikipedia این جور معنی شده
من بیشتر از 31 ندیدم تازه اونم بالا پشت بوم بود
ممنون
پس dBm چیه؟!!!
saeeddeeas
07-09-2014, 12:59
فقط از این میسوزم ایرانسل چجوری تبلیغ میکنه هرکی ندونه انگار کل ایران پوشش داره!!!
قبل گرفتن مجوزه کارشون خوب بودا نمیدونم چرا کلا ول کردن؛اصن مرکز استان ها هم پوشش خوبی ندارن،شیراز بندرعباس،اصفهانم که اینطور که دوستان میگن نداره پوشش یا خیلی کمه،سه تا شهر سرجمع شاید پوشش خوبی داره،از اینکه اینهمه طرفدار ایرانسل بودم واقعا متاسفم
دوستانی که ایرانسل رو با رایتل مقایسه میکنن با اینکه طرفدار رایتل نیستم ولی رایتل از اول باید انتن میزد کلی مجوز محلی و غیره باید بگیره..ولی ایرانسل دکلاش زده شده کافیه بره تجهیز کنه که همین کارو هم نمیکنه،:n21::n21:
saeeddeeas
07-09-2014, 13:14
ممنون
پس dBm چیه؟!!!
dBm قدرت رادیو هست
arash2105
07-09-2014, 13:19
شیراز که هم ایرانسل هم رایتل له له لهو هستن.
فعلا رایتل از نظر پایداری شبکه ، کم بودن نوسان سرعت و پوشش داخلی بهتر از ایرانسل هست. ایرانسل بگیر نگیر داره
ایرانسل
رایتل
babakgol70
07-09-2014, 13:33
ممنون
پس dBm چیه؟!!!
dbm(دسی بل میلی وات) برای تبیین قدرت سیگنال به کار میره.
SAEED 120
07-09-2014, 13:34
این تست رو همین الان گرفتم. چرا ما لمن 2 جی؟ چرا 3 جی نیست؟ تو موبایلم آیکون H خیلی وقته نزدیگه 1 ماهه اومده..امروز 150 حجم خریدم 1 روزه هزا رتومن وقتی زدم به مودم 3 جی کامپیوتر این شد نتیجش؟:n13:
paradisepersian
07-09-2014, 14:08
تست من منطقه 16 تهران
سیگنال کم بود احه دکل نزیک ما 3G نشده
وصل میشه به دگل دوره
یه تستم ساعت 2 به بعد میزارم
paradisepersian
07-09-2014, 14:13
قراره برام یه مودم 4G بفرستند رسیدش اولین کاری که میکنم تستش و میزارم اینجا
nini bad
07-09-2014, 14:20
کجا اومده برادر
دوست عزیز آقای توسلی منظورشون همراه اول بود نه ایرانسل...
ببخشید این مودم 4g از کجا سفارش دادید؟؟!:n01:
arashaj74
07-09-2014, 14:35
پوشش در تهران کمتر از ۳۰٪هست که افتضاحه.
mcuteangel
07-09-2014, 14:39
دوستان تا حالا فهمیدین این همه حمله به ایرانسل و وزارت برای ارایه سرعت بالا چیه؟
کلا ارتباطات زیرساخت که وظیفه ی تامین پهنای باند کشور رو در اختیار داره با مخابرات یکی هست، در واقع خود مخابرات هم یکی از بزرگترین ارایه دهنده ی های سرویسهای اینترنتی هست، و میشه گفت پنجاه درصد به بالا مشترکین adsl از مخابرات سرویس میگیرن، و شرکت های دیگه باید پهنای باند خودشون رو از مخابرات بگیرن، ولی می دونید که گرفتن اینترنت با سرعت بالا از مخابرات خیلی ساده تر از شرکت های دیگه هست، چون واسه سرعتای بالا نیاز به مدارک و اینا داری، ولی مخابرات بدون مدرک تا سرعتای بالاتر بهتون سرعت میده، پس میشه نتیجه گرفت که این قانون دریافت مدرک و اینا یه جوری توسط مخابرات و لابی هاشون به سایر شرکت ها اجبار شده، در ضمینه ی 3G هم می دونید همراه اول با اینکه هنوز در مراحل اولیه هست ولی از همین حالا دو تا سرعت گذاشته، بدون اینکه وزارت همچین چیزی رو بهشون ابلاغ کنه، یه نتیجه گیری کلی میشه کرد که، لابی های همراه اول و مخابرات دارن سنگ اندازی می کنند تا شرکت های دیگه نتونن بهتر از اون ها سرویس بدن، و با تنظیم قانون هایی مثل ارسال مدارک واسه اینترنت یک مگابیتی سعی دارن انحصار خودشونو نگه دارن، و با کمترین سرعت بیشترین سود رو ببرن، از جهتی اگه سرعت اینترنت موبایل بالا باشه، خیلی از مردم بجای استفاده از adsl به سمت اینترنت موبایل میرن، چون خیلی از کاربرا به جهت دانلود adsl نمی گیرن، و کارهای دیگه ای دارن، حالا این دسته از افراد وقتی قیمت پایین تر و سرعت بالاتر اینترنت موبایل رو ببینن با توجه به مزیت های اینترنت موبایل، از جمله دسترسی در هرجای اون، به سمت ۳جی و ۴جی میرن، ولی مخابرات این رو نمی خواد، و با این لابی گری ها و تصویب اینجور قوانینی سعی میکنه اینترنت موبایل رو در این سرعت پایین محدود کنه تا مردم به اجبار از همون adsl خودش استفاده کنن، همراه اول با توجه به سرعتای آورده شده تو سایتش و قیمتای بالایی که گذاشته بود و همین طور شرایط دسترسی به سرعت بالاتر، بدون اینکه هنوز ابلاغی بهش بشه، سعی داره همین شرایط رو به اپراتورهای دیگه تحمیل کنه، و همه ی اخبار مخالفت ها و جو سازی ها هم به همین خاطر هست.
امیدوارم که این انحصار مخابرات شکسته شه
و ما همچنان در انتظار ۳جی ایرانسل...
masooumi
07-09-2014, 14:43
مشهد، دیشبکه داشتیم می رفتیم حرم، دور فلکه ضد و چهار راه دانش 3g بود ولی باقی خیابان امام رضا نه
امروز هم مجتمع مجد بودم، که پوشش 3g داشت ولی وقتی اون شبکه را انتخاب میکردم فقط دیتا داشتم و خطم انتن نمیداد.
ولی انصافا سرعت وبگردیش عالی بود
mohammad.asghari
07-09-2014, 14:45
یعنی شهید قرنی اینترنت اوکی هست؟
paradisepersian
07-09-2014, 14:46
ببخشید این مودم 4g از کجا سفارش دادید؟؟!:n01:
ولاد کفر :n02:
paradisepersian
07-09-2014, 14:51
پوشش در تهران کمتر از ۳۰٪هست که افتضاحه.
شرط میبندم کمتر 30 درصده
من خیلی جاها تست کردم مخصوصن جاهای شلوغ تهران ولی خبری از 3G نبود
متاسفانه شرایطی که تهران داره برج و اسمون خراش ..... نمیزارن سیگنال به خوبی دریافت بشه
Armin.Computer
07-09-2014, 14:51
dBm قدرت رادیو هست
dbm(دسی بل میلی وات) برای تبیین قدرت سیگنال به کار میره.
ممنون
فقط یه سوال
چه فرقی با هم دارن؟
fafool70
07-09-2014, 15:07
من عاشق این مودم شدم Huawei E5170 هم کابل لن هم باتری داره . و میشه مسقیم زد به برق و استفاده کرد! ولی گرون میشه اگه بیاد ایران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Le0nard0
07-09-2014, 15:11
من عاشق این مودم شدم Huawei E5170 هم کابل لن هم باتری داره . و میشه مسقیم زد به برق و استفاده کرد! ولی گرون میشه اگه بیاد ایران
بیاد ایران باهاش به کدوم 4g وصل شی؟ 4g با سرعت 3 یا 4 مگ با مدرک آبا و اجدادی که باید بگردی دنبال آنتنش ؟ :n08:
fafool70
07-09-2014, 15:18
بیاد ایران باهاش به کدوم 4g وصل شی؟ 4g با سرعت 3 یا 4 مگ با مدرک آبا و اجدادی که باید بگردی دنبال آنتنش ؟ :n08:
میشه به هرحال . الان اکثرا با سرعت 1 مگ adsl دارن میسازن و شما 4 مگ برات کمه؟؟ پوشش 4G بهتر میشه
الان من بخوام یه مودم بگیرم برا لب تابم تست کنم بهترین مارک با قیمت مناسب چی هست ؟
ولاد کفر :n02:
واقعا از کجا گرفتی؟؟!! اصلا تو ایران هست؟؟!
کسی جواب نمیده؟ نمیدونین کی به گلستان میاد ؟ ای بابااااااااااااااا :-(
paradisepersian
07-09-2014, 15:51
من عاشق این مودم شدم Huawei E5170 هم کابل لن هم باتری داره . و میشه مسقیم زد به برق و استفاده کرد! ولی گرون میشه اگه بیاد ایران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این مودم
$588.00
:n04:
الان من بخوام یه مودم بگیرم برا لب تابم تست کنم بهترین مارک با قیمت مناسب چی هست ؟
والا داداش بهترین مارکشو نمیدونم
من خودم دو سال یه بیشتر مودم ASUS دارم
خودش هم 3G و HSDPA داره
قیمت هم 85 خریدم ..مودم سیمکارتی و ساده هستش سرعتشم خوبه ...کاراییشم خیلی خوبه ...
وقتی میخواستم بخرم مودم APPLE هم بودم قیمتش 105 تومن
اما من از همین راضی هستم
paradisepersian
07-09-2014, 15:56
واقعا از کجا گرفتی؟؟!! اصلا تو ایران هست؟؟!
دوست عزیز هنوز بدستم نرسیده
از ebay . تا اونجایی که من میدونم تو ایران نیست
اخه وجودش لازم نبود تا دیروز کی میدونست 3 جی 4 جی چی هست
ولی یواش یواش مودماش میاد البته با قیمت بالای 200 روش حساب کنید
Armin.Computer
07-09-2014, 16:54
قیمت این مودم
$588.00
این که تا بیاد ایران شاید تا 1.5 میلیون هم بره
یکم زیاد نیست؟!
فکر کنم روش های به صرفه تری هم هست
fafool70
07-09-2014, 17:48
قیمت این مودم
$588.00
آره خیلی بالاست . اندازه یه لپ تاپ پولشه اگه بیاد ایران
سلام!!! آقا بهترین مدل سیم کارت خور 3G چی هست؟؟!
saeeddeeas
07-09-2014, 18:10
اقا جان خودتون پست اسپم ندید حداقل راجب تاپیک پست بدید، بخدا هی ایمیل میاد
خب تاپیک مشاوره خرید مودم بزنید
جناب مخبر فقط پست های مارو پاک میکنه
Koosha_Raisi
07-09-2014, 18:39
میشه به هرحال . الان اکثرا با سرعت 1 مگ adsl دارن میسازن و شما 4 مگ برات کمه؟؟ پوشش 4G بهتر میشه
اون دوران دیگه گذشت دیگه الان کمه کم همه 2.5 مگ رو دارن. پارس آنلاین که مرکز مارو 16 مگ بسته..1 مگ کجا بود آقا !:n02:
pooyarbt
07-09-2014, 19:05
آقا ما تا پست میداریم همشهری های مشهدی ناپدید میشن اما همین که چندتا صفحه ميگذره این دوستان پدیدار میشن .
به هر صورت دوست گرامی ما سمت دروازه قوچان هستیم ینی تقریبا نزدیکای بلوار قره نی و پاساژ مجد .
شما کی تست گرفتید اینجا که ما هستیم هنوز آنتن نيومده bts ی که من بهش کانت میشم کنار پاساژ نصره .
سلام!!! آقا بهترین مدل سیم کارت خور 3G چی هست؟؟!
مدل خاصی آخه زیاد نیست بری تو بازار سه چهارتا مدل بیشتر نیست ASUS DLINK TPLINK و مودم های رایتل که به نظرم TPLINK DLINK بهتر باشه
امروز وکیل آباد رفتم(مشهد) تونستم به 3g وصل بشم ولی سرعتش چنگی به دل نمیزد
*#*#4636#*#*
من میزارم دوباره GSM only میشه بخاطر اینکه که پوشش 3G وجود نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
tavassoli.farfani
07-09-2014, 21:30
فک کنم تا حساب ایرانسلا نزارند کف دستش ولش نمیکنند
دیگه همه دستی کردند
منطقه 1 تهران LTe راه اندازی شده
دیگه همه دستی کردند
:n03:عجب .... هایی
128 کیلو !!! نسل دوم بیشتر از 200 کیلو میداد :n22:
Armin.Computer
07-09-2014, 21:33
منطقه 1 تهران LTe راه اندازی شده
اطلاعات بیشتر بده
سرعت
پینگ
ممنون
Microsoft Windows
07-09-2014, 21:53
بازم صد رحمت به کلم و کاهو :41:
دیگه همه دستی کردند
یعنی موندم که به این ...ها چی بگم:n13: :n04: :n24:
paradisepersian
07-09-2014, 23:38
alirezabaghi
08-09-2014, 00:03
عجب ! مگه ایرانسل لندن هم آنتن میده اونم 3g ؟ مکه رو شنیده بودم... ولی خارج رو نه!!
paradisepersian
08-09-2014, 00:06
عجب ! مگه ایرانسل لندن هم آنتن میده اونم 3g ؟ مکه رو شنیده بودم... ولی خارج رو نه!!
عزیز isp ایرانسل هست
باهوش مریخی ها شبانه ندزده شما رو .. مواظب باش شبها
یکی نیست به اینا بفهمونه آخه شما بخواین روی 128 نگه دارین فرق نسل سه و چهار تو چی ؟ همون نسل دو رو بدین دیگه .
اقایونه مهندس؟ کسی نمیدونه گلستان کی فعال میشه؟
زبونم مو دراوورد هی پرسیدمو کسی جواب نداد
اقایونه مهندس؟ کسی نمیدونه گلستان کی فعال میشه؟
زبونم مو دراوورد هی پرسیدمو کسی جواب نداد
هر وقت اصفهان راه افتاد گلستان هم راه میفته :n09::n10:
ایشالا انقلاب مهدی
البته بچه ها به نظرم اینکه بعد سر و صدایی که راه افتاد دیگه گسترش مناطق تحت پوشش رو متوقف کردند سیا.ستشونه بد هم نیست
بعد اینکه سر وصداها خوابید میتونند گسترش بدن الآن که یه سری حمله میکنند یه عده ای پول چاییشون دیر شده یه عده ای هم عقب افتاده تفکرشون برمیگرده به 500قرن پیش
Arsenal2012
08-09-2014, 05:56
سلام
کرج منطقه شاهین ویلا
24 گیگ شبانه
تاریخ 17 شهریور 93
SAEED 120
08-09-2014, 07:07
دیروز میخواستم ببینم 3g چیه این همه تاپیکش همیشه بالاست. بعد رفتم با هزا رتومن تو حسابم یه رمز زدم 150 مگ حجم 1 روزه خریدم. اولش تو موبایلم علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالای صفحه سمت چپ همیشه هستش.
بعد یه مودم 3g دارم این شکلیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد سیم کارت ایرانسل رو بهش زدم رفتم تو برنامش connect رو زدم و یه تست گرفتم اما مثل اینکه همون نسل قدیمی وصل شد.
این تست دیروز بعد خریدن 150 مگ حجم هزار تومن پول دادم:
چه جوری میتونم مثل شما با 1 مگ دانلود کنم؟ شما چه ترفندی میزنید؟ چرا مال من به اینترنت قدیمی وصل میشه ولی شما به اینتر نت 3g ? لطفا به من کمک کنید منم دوست دارم سرعت اینترنتم زیاد بشه :11:
سلام
کرج منطقه شاهین ویلا
24 گیگ شبانه
تاریخ 17 شهریور 93
[IMG]]
داداش اینو که گذاشتی دلم کباب شد
داری کیف میکنیا
گلستان که هنوز نیومده
وقتی ام بیاد دیگه فک نکنم همچین سرعتی باشه
بعدم معلوم نیس تعرفه هارو عوض نکنن!
من بودم این 24 گیگو تو یکی دو روز تموم میکردم با این سرعت ...کلی سریال دان نکرده دارم
ADSL که دیگه تمدید نمیکنم چون به صرفه نیس از وقتی نامحدودو برداشتن
دیشب با ایرانسل اومدم با همون نسل قبلی ..ساعت حدود 3 شب سرعت خوبه ...24 شبانه جون میده واس دانلود
فقط میشه دو طرح ینی 24 گیگ شبانه و 2 گیگ ماهانه رو هر دو رو با هم گرفت؟
هر وقت اصفهان راه افتاد گلستان هم راه میفته :n09::n10:
ایشالا انقلاب مهدی
البته بچه ها به نظرم اینکه بعد سر و صدایی که راه افتاد دیگه گسترش مناطق تحت پوشش رو متوقف کردند سیا.ستشونه بد هم نیست
بعد اینکه سر وصداها خوابید میتونند گسترش بدن الآن که یه سری حمله میکنند یه عده ای پول چاییشون دیر شده یه عده ای هم عقب افتاده تفکرشون برمیگرده به 500قرن پیش
مگه اصفهان راه نیفتاده؟
اره دادا اینا خوابوندنش ..وگرنه که نصب تجهیزات روی انتن ها چقد زمان میخاد ببره که انقد طولش میدن والا ...مثه رایتل که نیس دوباره دکل بخان بزنن ...تجهیزاتش باس نصب بشه دیگه فقط ...اینطور نیس؟
دیگه همه دستی کردند
این همون کار رسانه ای که چندوقت پیش وزیر میگفت. به جای اینکه خودشون را تا سطح رقبا بکشن بالا، رقیب را میکشن پایین.
Sent from my SKY using Tapatalk
داداش اینو که گذاشتی دلم کباب شد
داری کیف میکنیا
گلستان که هنوز نیومده
وقتی ام بیاد دیگه فک نکنم همچین سرعتی باشه
بعدم معلوم نیس تعرفه هارو عوض نکنن!
من بودم این 24 گیگو تو یکی دو روز تموم میکردم با این سرعت ...کلی سریال دان نکرده دارم
ADSL که دیگه تمدید نمیکنم چون به صرفه نیس از وقتی نامحدودو برداشتن
دیشب با ایرانسل اومدم با همون نسل قبلی ..ساعت حدود 3 شب سرعت خوبه ...24 شبانه جون میده واس دانلود
فقط میشه دو طرح ینی 24 گیگ شبانه و 2 گیگ ماهانه رو هر دو رو با هم گرفت؟
آره میشه تو هر 24 ساعت میتونی یه طرح بزنی فقط باید مثلا امروز شبانه رو بزنی فردا روزانه رو
SAEED 120
08-09-2014, 08:37
سلام
کرج منطقه شاهین ویلا
24 گیگ شبانه
تاریخ 17 شهریور 93
سلام خسته نباشید. شما برای این سرعت مدارک ارائه دادید؟ یا فقط همون یه سرویس با حجم مشخصی خریداری کردید؟
میشه شماره کد خریداری سرئیسی که ارسال کردید رو برام بزنید اینجا . متشکرم :11:
الان مودم Asus خوب کار میده ؟
یکی از دوستان گفت TPLINK ولی تو لب تاب ایسوس مارک خوبیه
تو مودم هم میشه پروایدر را WPMCA انتخاب کرد؟ و روی2G نره ?
الان مودم Asus خوب کار میده ؟
یکی از دوستان گفت TPLINK ولی تو لب تاب ایسوس مارک خوبیه
تو مودم هم میشه پروایدر را WPMCA انتخاب کرد؟ و روی2G نره ?
asus مودم 3g نزده اینا تقلبی من خریدم آره جواب میده مشکلی نداره ولی اگر سرچ کنی میبینی مودم 3g asus خود شرکت asus تولید نکرده . ارزونتر از هم هست 55000 تومان و dlink و tplink قیمتش 70000 تومان . asus تو ویندوز 8 کار نمیکنه .
دیروز میخواستم ببینم 3g چیه این همه تاپیکش همیشه بالاست. بعد رفتم با هزا رتومن تو حسابم یه رمز زدم 150 مگ حجم 1 روزه خریدم. اولش تو موبایلم علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالای صفحه سمت چپ همیشه هستش.
بعد یه مودم 3g دارم این شکلیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد سیم کارت ایرانسل رو بهش زدم رفتم تو برنامش connect رو زدم و یه تست گرفتم اما مثل اینکه همون نسل قدیمی وصل شد.
این تست دیروز بعد خریدن 150 مگ حجم هزار تومن پول دادم:
چه جوری میتونم مثل شما با 1 مگ دانلود کنم؟ شما چه ترفندی میزنید؟ چرا مال من به اینترنت قدیمی وصل میشه ولی شما به اینتر نت 3g ? لطفا به من کمک کنید منم دوست دارم سرعت اینترنتم زیاد بشه :11:
اگر 3g نزده روش فقط 2g کار میکنه سیم ریدرهای 3g یکم گرونترن .
Alone-Star
08-09-2014, 11:05
تو شیراز فعال نشده هنوز؟
مسیج میاد ولی کد را میزنم فعال نمیشه.
Amir-Rainman
08-09-2014, 11:07
از امروز صب 3G ایرانسل اینجا هم مسخره بازی در آورد ( رشت - بلوار لاکان )
دم پنجره 3G میگیره، 30 سانت میارم داخل میره رو 2G :|
سرعتم که 2-3 روزی هم این وضعتیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.