مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
THE VAIPER
25-04-2017, 10:00
سلام دوستان عزیز
از بین مودم های TD-LTE ایرانسل کدوم مدل بهتره
Z6000 (TD-LTE)
DT-350 (TD-LTE)
GP-2101 (TD-LTE)
لطفا هرکی از مودم های بالا داره یه شات از تست سرعتشون بذاره!
منطقه ای که من ساکن هستم توش یه خورده بده از نظر گیرندگی به خاطر همین می خوام بهترین اشون رو بخرم برای قدر سیگنال و دریافت
از بین مودم های TD-LTE ایرانسل کدوم مدل بهتره
Z6000 (TD-LTE)
DT-350 (TD-LTE)
GP-2101 (TD-LTE)
لطفا هرکی از مودم های بالا داره یه شات از تست سرعتشون بذاره!
منطقه ای که من ساکن هستم توش یه خورده بده از نظر گیرندگی به خاطر همین می خوام بهترین اشون رو بخرم برای قدر سیگنال و دریافت
فکر کنم در این مورد هم بحثهایی شده . اونجا پیگیری کن
اگر پوشش تی دی مبین نت داری شاید بهترباشه. مثل ایرانسل از پشت خنجر نمیزنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
senator2011
25-04-2017, 11:41
خدارو هر روز شکر میکنم که منطقه ما از اول هم سرعتش بالا بوده در حد خیلی خوب چیزی که خیلیا تو خواب هم نمیتونن داشته باشن:n02:
4G ایرانسل دیشب ساعت 3
milad azad
25-04-2017, 12:23
جمع بندی امروز 5 اردیبهشت 96
بسته هایی که حذف شدن
بسته های شش ماه = صد گیگ , 72 گیگ
دو ماهه = 30 گیگ
بسته یکساله = 48 گیگ ایرانسل
دیگه خرید مودم های 4G صرفه نداره
گول TD-Lte رو هم نخورین چون بزودی بسته های اونم حذف میشه
MeHrDaD-91
25-04-2017, 12:46
چرا بسته های 100 گیگ و 70 گیگ رو حذف کرده لعنت بهشون
ی مشت دزد شدن مسئول
از بس دوستان اومدن از ایرانسل تعریف و تمجید کردن و تستهای آن چنانی گذاشتن
که ایرانسلی ها دچار توهم شدن.
اینجا ایرانه دوستان! فکر نکنین حالا که سرعت 70-80 مگ گرفتین یه دفعه شده سوئیس!
اینجا ببینن سرعتتون خوبه بجای اینکه بهترش کنن میزنن داغونش می کنن.
اگه ببینن از بسته های خوبشون تعریف می کنین بجای اینکه بسته های بازم بهتری ارائه
کنن همن ها رو هم حذف می کنن.
واقعا آفرین به این مدیریت ایرانسلی - ایرانی!
اونها خودشون امار دقیق خرید بسته ها رو دارند نیازی نیست از منو شما بگیرند متاسفانه بار اولشون نیست که بسته هایی که استقبال میشه و با صرفه هست رو حذف میکنند چون به فکر جیب خودشون هستند و انحصار هم که دارند چیزی مانعشون نیست پیش تر هم بسته صد گیگ یکساله و سی گیگ شش ماهه رو که مناسب ترین و باصرفه ترین بسته های بلند مدت بودند حذف کردند..
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
این ایرانسل دوست داره چند وقت یه بار مشترکاشو تست کنه به محض اینکه تعداد کاربراش بالا میره و همگی هم مفت تبلیغاتشو میکنیم یه دودوتا چهارتا میکنه که اگه این حجم اینترنتی که میفروشیم قیمتش مثلا دوبرابر بود چقدر خوب بودا و میاد یوهو انتحاری بسته های خوبشو حذف میکنه.خبر نداره من نوعی سیمکارت همه اوپراتورهارو دارم وقتی که میخوام بسته فعال کنم نگاه میکنم کدومش به صرفه تره.و معمولا کاربرای حرفه ای که این مدلی رفتار میکنن یه حلقه اطرافیانی دارن که روشون تاثیر گذارن و فقط کافه در حجم بالا این افراد شروع کنن تغییر دادن اوپراتور اون موقع هست که اول یه موج تحریم تو گرو ه های تلگرام بوجود میاد بعدشم ایرانسل به گوه خوردن میفته و با بسته های بهتر برمیگرده.پس تا میتونید #تحریم ایرانسل رو انتشار بدید.
MeHrDaD-91
25-04-2017, 13:03
این اینترنت ثابت چه صیغه ای هست؟
Le0nard0
25-04-2017, 14:31
بلاخره ایرانسل بسته های ترکیبی TD-LTE , FD-LTE رو ارائه کرد
با ارائه این بسته های ترکیبی دو بسته 100 گیگ 6 ماهه و 30 دو ماهه حذف شدن . امیدوارم موقتی باشه .
همونطور که گفتم دلیل حذف بسته ها ارائه همین بسته های ترکیبی جدید بود
در سایت ایرانسل قسمت خرید بسته های حذف شده گزینه " بسته جاگزین" گذاشته که به بخش بسته های ترکیبی میره
ho3in1414
25-04-2017, 14:56
با سلام
من یه مودم CA60 دارم که روی 4جی هستش
ولی توی خونه ما سرعت دانلود 4جی خیلی پایینه و برعکس سرعت 3جی خوبه
خواستم بدونم راهی هست بشه روی 3جی قفلش کنم و اینکه چطور میتونم دستی انتخاب کنم به کدوم دکل وصل شه؟
alireza_asol
25-04-2017, 15:04
سلام
nexus 5x از 4.5g پشتیبانی میکنه؟ cat6 که هست اما میگن انگار باید یه ویژگی دیگه ای هم داشته باشه.
من خونمون با گوشی خودم سرعتم با سرور داخلی ۱۰ مگابیته
دوستم با گوشیش تست کرد شد ۸۰ مگابیت. گرخیدم.:n02:
در سایت ایرانسل قسمت خرید بسته های حذف شده گزینه " بسته جاگزین" گذاشته که به بخش بسته های ترکیبی میره
نوشتن جایگزین یه فحش به کاربرها
جایگزین همیشه اختیاریه نه اجباری
اگر می خواهی بسته رو حذف کنی کلا از قسمت بسته های همراه برش دار دیگه به شعور ملت توهین نکن ایرانول
کل پیشرفت تکنولوژی به ضرر ماست از وقتی تی دی رو راه انداخت 4 جیش رو به گند کشید. حالا داره گندتر هم می کنه اما الحمد لله اینقدر سطح اطلاعات و تبلیغات بالا رفته که هر کسی می تونه بسته به شرایطش بهترین انتخاب رو داشته باشه
من فقط دلم برای کاربرهایی می سوزه که به خاطر این سیاستهای کثیف ای دی اس ال رو جمع کردن
با قیمت های فعلی جایگزینی 4 جی با دی اس ال اشتباه محضه اونم با مودم 400 500 هزاری رومیزی
جمع بندی امروز 5 اردیبهشت 96
بسته هایی که حذف شدن
بسته های شش ماه = صد گیگ , 72 گیگ
دو ماهه = 30 گیگ
بسته یکساله = 48 گیگ ایرانسل
دیگه خرید مودم های 4G صرفه نداره
گول TD-Lte رو هم نخورین چون بزودی بسته های اونم حذف میشه
با این کارشون گند زدن
من تازه دیروز میخواستم یه 72GB بخرم که امروز حذف کردن :n34:
از طرفی، انقد احمقند که نگفتن هنوز TD-LTE تو تمام نقاط فعال نشده، مردم اکانت ترکیبی به چه دردشون میخوره
از اون طرفم ادعا میکنند که وضعشون خرابه و تماس صوتی تلگرام رو به بهونه ورشکستگی میبندند
ایرانسل دیده بعد از ماجرای ترابرد یکم مشترک اومده سمتش، داره پول میچاپه ..... اینطوری پیش بره من میرم همراه اول
realcore
25-04-2017, 16:40
من 10 گیگ دیگه هنوز دارم از طرح 100 گیگ شش ماهم، البته 10 گیگم هنوز از 100 گیگ یک سالم مونده و هنوز میتونم 100 گیگ 6 ماهه رو نمدید کنم. گزینش برام فعاله تو ایرانسل من، البته دیگه قصد تمدید ندارم باید برم سربازی :n02:
amirbrad
25-04-2017, 16:52
بسته ۲ ماهه ۳۰ گیگ تو اینترنت و کد میگه در دسترس نیست دیگه! تنوع بسته ها روز به روز داره بدتر میشه!
درضمن سرعت فاجعه شده فقط با چیز پ ی ان خوب میشه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیروز فهمیدم بسته ها حذف شده کسی متوجه نشد تا اینکه موقع خرید بسته دوستان متوجه شدن ! من متاسفانه مسافرت بودم وقتی رسیدم تا اومدم بسته دوماهه ۳۰ گیگ بخرم دیدم باز گند کاری شروع شد.
دیروز همین بسته تو مای ایرانسل بود اما فقط با اعتبار شارژ میشد خرید ترسیدم شارژ کنم اما پول بخوره بسته فعال نشه!
پهنای باند ایرانسل روی باند 3 و 7 چقدره؟
Le0nard0
25-04-2017, 16:59
متاسفانه ایرانسل در یک حرکت انتحاری بسته 100 6 ماهه رو حذف کرد . امکان "خرید مجدد همین بسته " هم رو حذف کرده .
هنوز میتونم 100 گیگ 6 ماهه رو نمدید کنم. گزینش برام فعاله تو ایرانسل من،
برای من خرید مجدد بسته 100 گیگ فعال نیست. یه عکس از فعال بودن این گزینه بذار.
TranceaweSome
25-04-2017, 17:10
باید یقه اونی رو بگیرید که دنبال جدا کردن تعرفه اینترنت ثابت و همراه بود. دیر یا زود همراه اول هم وضعیتش همین میشه
mohammad_1992
25-04-2017, 18:38
متاسفانه دوستان اینده نت در ایران اصلا خوب نیست
همه دنیا وقتی تو خونشون هستن از نت ثابت استفاده میکنن به صورت فیبر نوری یا .... چون نسبت به ارتباطات سیار خیلی خیلی ارزون تر هست و اکثرا هم حجم رایگان هستن !
الان بهترین سرعت ها رو در ایران دارن این اپراتور های سیار میدن - گول این 4.5 جی رو نخورید اگه 5 جی هم ارائه بدن با سرعت حداقل 20 الی 30 مگ بدرد نمیخوره چون هزینه ی سیار نسبت به ثابت خیلی گرون تره
5 سال دیگه میفهمین تازه کجای کار هستیم متاسفانه اصلا به فکر گسترش فیبر نوری نیستیم
mohammad_1992
25-04-2017, 18:48
نوشتن جایگزین یه فحش به کاربرها
جایگزین همیشه اختیاریه نه اجباری
اگر می خواهی بسته رو حذف کنی کلا از قسمت بسته های همراه برش دار دیگه به شعور ملت توهین نکن ایرانول
کل پیشرفت تکنولوژی به ضرر ماست از وقتی تی دی رو راه انداخت 4 جیش رو به گند کشید. حالا داره گندتر هم می کنه اما الحمد لله اینقدر سطح اطلاعات و تبلیغات بالا رفته که هر کسی می تونه بسته به شرایطش بهترین انتخاب رو داشته باشه
من فقط دلم برای کاربرهایی می سوزه که به خاطر این سیاستهای کثیف ای دی اس ال رو جمع کردن
با قیمت های فعلی جایگزینی 4 جی با دی اس ال اشتباه محضه اونم با مودم 400 500 هزاری رومیزی
دوستان خاطرتون جمع باشه این قیمت ها باز سال دیگه گرونتر میشه کلا قیمت جهانی ارتباطات سیار خیلی گرونتره تا ثابت اینجا هم که خودتون در جریان هستید
اکثر ماها به دلیل "حجم مصرف " ویدیوی انلاین رو تماشا نمیکنید یا خیلی خیلی کم ، بیشترین استفادمون همین تلگرام اپلیکیشن ها و اینستا و اخبار و بازی هست بهترین کار هنوز گرفتم ای دی اس ال هست برای "مصرف کلی " است
الان خیلی شرکت ها در جشنواره هاشون که یک ساله بگیری خیلی قیمت گیگ پایین میاد مثلا خود من 4 ماه پیش فن آوا گرفتم 150 گیگ برای یک سال شد 109 تومن عید هم تخفیف خرید حجم گذاشته بود 100 گیگ رو میداد 70 تومن !!!!! ( مقایسه کنید با همین تعرفه جدید ثابت ایرانسل ) برای یکسالم بسه - دانلود هم داشته باشی هفته ای یکی دویار از نامحدود ایرانسل یا همراه اول استفاده می کنم
مقصر خود کاربرها هستن که بدون هیچ فکری رفتن سمت استفاده از بسته های مدت دار اپراتور ها
ای بابا من البته 70 گیگ از 100 گیگم مونده هنوز
اینطوری مودم ها میمونه رو دستمون دیگه
رایتل و همراه اول یه زره شعور و فهم داشته باشن بهترین فرصت هستش از ایرانسل بزنن جلوتر
mr.arbab28
25-04-2017, 19:14
همین چند لحظه قبل با ایرانسل گرفتم گویا این بسته های حذف شده دیگر قابل بازگشت نمیباشد و برای همیشه حذف شدن و قراره که ایرانسل امشب تا صبح در حال ارتقا هست برای کیفیت بهتر اینارو خود اپراتور گفت
خب حالا حرف منو گوش بدین : ببینید. شبکه. هرچقدم قوی بشه اصلا نت سرعت باشه اصلا مفتش گرونه چون بسته خوب نداره که استفاده کنیم در نتیجه بلا استفاده هست خب این چه کاریه؟؟ هدف ایرانسل چیه از این کارا؟ اول ۳۰ گیگ اومد شش ماهه کرد الانم حذفشون کرد در ضمن یک چیزی که من طبق تست های که انجام دادم شبکه ایرانسل داعمن درحال قطع وصل شدنه همون تست رو با صبانت و شاتل انجام دادم نتیجه مثبت بود اما با ایرانسل نه. . برای من که اینترنت سیار لازم دارم چون تو شهر سیار هستم شغلم بازایابیهست برای من دیگه ایرانسل بی معنی شد با این کارش خیلیا هستن روی ایرانسل حساب باز کرده بودن اما دیگه فایده نداره. ایرانسل مشترک هاشو ازدست میده
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
تو اپلیکیشن سه سوت 724 هنوز بسته 100 گیگ هستش فک کنم و توی اپ بانک پارسیان ( تاپ )
starpars
25-04-2017, 20:36
فکنم کم کم باید ایرانسل رو جمع کنیم بریم به سمت این:
توی دنیا هم معمولا از اینترنت سیار استفاده حجیم نمیکنن اکثرا فیبر نوری هست
sasan.69
25-04-2017, 21:37
اقا بسته ايرانسل زدم اما ويديو هاى اينستاگرام پخش نمى شه هيچ کدوم، ايرانسل مگه شيلطر کرده!؟
mohammad_1992
25-04-2017, 21:43
دوستان برای سیستم Ios چه نرم افزاری وجود داره برای اینکه ببینیم به چه باندی وصل شده یا اصلا بشه انتخاب کرد باند رو ؟
داستان 1 سال پیش دوباره داره تکرار میکنه ایرانسل که ور داشت 1 شبه قیمتهای اینترنت دوبل کرد و با تحریم و نخریدین مجبور شد قیمتهای درست بده
ایندفعه هم چارش همینه شما نخرید تا 1 ماه اینترنت از ایرانسل ببینید چقدر راحت برمیگیردونه تعرفه های قبلی رو.
#تحریم_ایرانسل
L.O.N.E.L.Y
26-04-2017, 00:07
دوستان من روی گوشی ایرانسل 4G دارم
حالا این باند که میگید رو چجوری تغییر بدم؟
و یا اینکه چطور بفهمم الان رو چه باندی هستم؟
دوستمون درست میگه راه درست همینه = تحریم ایرانسل
mohammad_1992
26-04-2017, 09:18
دیشبم بعد از 30 دقیقه نت قطع شد - اینم از روزگاره ماست - 2 روز فقط 5 گیگ دانلود !
Mohammad Aghaee
26-04-2017, 11:25
دوستمون درست میگه راه درست همینه = تحریم ایرانسل
داداش ما ایرانی ها تحریم بلد نیستیم ؛ نمونش همون کمپین تحریم خودرو صفر داخلی بود که تا یه وام دادن همه بلانسبت عین *** رفتن و ازشون خریدن و خودروسازا هم به ریش هممون خندیدن . ما کلا عادت کردیم هر چی بزنن توی سرمون صدامون درنیاد و واسه همینم هست که هرگز همچین تحریم هایی که شما میگید اتفاق نخواهد افتاد . مطمئن باشید ایرانسل هم با قدرت کار خودش رو خواهد کرد و اتفاقی نمیوفته خیالتون تخت .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
داداش ما ایرانی ها تحریم بلد نیستیم ؛ نمونش همون کمپین تحریم خودرو صفر داخلی بود که تا یه وام دادن همه بلانسبت عین *** رفتن و ازشون خریدن و خودروسازا هم به ریش هممون خندیدن . ما کلا عادت کردیم هر چی بزنن توی سرمون صدامون درنیاد و واسه همینم هست که هرگز همچین تحریم هایی که شما میگید اتفاق نخواهد افتاد . مطمئن باشید ایرانسل هم با قدرت کار خودش رو خواهد کرد و اتفاقی نمیوفته خیالتون تخت .
دقیقا همینه . ایرانسل به منافع تجاری و سودآوری خودش فکر می کنه نه به چند تا دانلودر
Electronic-Arts
26-04-2017, 12:17
دقیقا همینه . ایرانسل به منافع تجاری و سودآوری خودش فکر می کنه نه به چند تا دانلودر
فعلا که میبینی ایرانسل همچنان بسته های نامحدود دانلودی خودش رو داره پس اشتباه فکر نکن که به فکر یک مشت دانلودر نیست فقط این وسط کسایی مثل من که اینترنت اصلیشون ایرانسل بود ضرر میکنن و البته به ضرر ایرانسل هم میشه چون من این 70 گیگ موندم تموم بشه رفتم جای دیگه چون بیمار نیستم بیام از گیگی 1600 تومن یهو به ایرانسل گیگی 2600 تومن بدم چون یک مشت حرومی تو ایرانسل به سود میلیاردی خودشون قانع نیستن و میخوان تریلیاردی سود کنن حالا حساب کنید از چند نفر مثل من ایرانسل درآمدش از همون گیگی 1600 که میفروخت میشه 0 , دیگه بالاخره طمع زیاد ایرانسل یه جا باید به ضررش باشه دیگه
mehrdad..7
26-04-2017, 12:28
سرعت 100 مگ بهتون میداد لذت میبردین اینا همه اش نقشه بود که سیاست کثیف مودم فروشیش رو اجرا کنه تو ایران تکنولوژی شده وسوسه کردن و در نتیجه خالی کردن جیب ملت در آینده ای نچندان دور tdd هم به سرنوشت وایمکس دچار خواهد شد گول نخورید و پولتونو حروم نکنید.
mohammad_1992
26-04-2017, 12:37
خاطرتون جم باشه سال دیگه هر گیگ اینترنت همراه زیر 5 تومن نمیاد ( بسته های حجیم )
mohammad_1992
26-04-2017, 12:40
فعلا که میبینی ایرانسل همچنان بسته های نامحدود دانلودی خودش رو داره پس اشتباه فکر نکن که به فکر یک مشت دانلودر نیست فقط این وسط کسایی مثل من که اینترنت اصلیشون ایرانسل بود ضرر میکنن و البته به ضرر ایرانسل هم میشه چون من این 70 گیگ موندم تموم بشه رفتم جای دیگه چون بیمار نیستم بیام از گیگی 1600 تومن یهو به ایرانسل گیگی 2600 تومن بدم چون یک مشت حرومی تو ایرانسل به سود میلیاردی خودشون قانع نیستن و میخوان تریلیاردی سود کنن حالا حساب کنید از چند نفر مثل من ایرانسل درآمدش از همون گیگی 1600 که میفروخت میشه 0 , دیگه بالاخره طمع زیاد ایرانسل یه جا باید به ضررش باشه دیگه
به نظر من اصلا هم ضرر نمی کنه ! پراید از 6 , 7 تومن شد 20 تومن سایپا ضرر کرد !!!!
به نظر من اصلا هم ضرر نمی کنه ! پراید از 6 , 7 تومن شد 20 تومن سایپا ضرر کرد !!!!
احسن به شما . یه ضرب المثل هست که میگه جایی نمیخوابه که آب زیرش بره... اینا اینقدر براشون سود هست که با رفتن دو سه نفر ، ضرری نمی کنن.
خیلی عجیبه
سرعت من از ۴۸ مگ، طی یک هفته خیلی راحت اومده روی هیچی :n02:
دقیقا هر روز کمتر از دیروز، مثه اینکه سرعتت تنظیم شده باشه روی حالت نزولی
پینگ داغون شده، صفحات به زور باز میشن
امروز از روی ناچاری مجبور شدم قفل کنم روی 3g اما همچنان صفحات لاکپشتی باز میشن
یه نکته دیگه: هوای نیمه ابری (چندتا ابر کوچیک به همراه وزش باد) تغییری توی سرعت و کیفیت اینترنت همراه داره؟
Zeitgeist
26-04-2017, 13:26
خیلی عجیبه
یه نکته دیگه: هوای نیمه ابری (چندتا ابر کوچیک به همراه وزش باد) تغییری توی سرعت و کیفیت اینترنت همراه داره؟
نتیجه ی استفاده از تجهیزات چینی و آت و آشغاله... توی زمستون هم بارها میشد که پوشش و کیفیت 4g/3g کاهش یابه وقتی هوا سرد یا ناپایدار میشه!
حالا تازه عیرانشل بهتره تجهیزاتش :27:
دوستان اگر میخواد بسته های حجمی رو برداره چرا داره مودم 4.5 جی رو تبلیغ میکنه پس ؟
به قول دوستان مگر چقدر دانلودر یا مصرف کننده بالا داریم
من خودم دانلود کننده نیستم فقط مصرفم بالاست
یادمه اولین بار از خود ایرانسل زنگ زدن پیشنهاد بسته 100 گیگ رو بهم دادن
حالام نمیشه کاری کرد یه عده هستن 25 مگ 25 مگ بسته میخرن برای اینا چه فرقی میکنه 100 گیگ باشه یا نباشه
همه هم که اول میخوان خر خودشون از پر رد بشه بعد پر ریخت به درک
mohammad_1992
26-04-2017, 14:01
خیلی عجیبه
منم همین مشکل رو دارم خوبه واسه شما 3 جی هست برای من فقط E
sasan.69
26-04-2017, 14:36
کلا سرعت دانلوداى شبانه افتضاح شده و بشدت اومده پايين، کل نت اينجورى شده و شاتل و همراه اول هم اين مشکل هست ک نيم ساعت مونده ب ساعت رايگان کلا داغون مى سه ک وب گردى هم نمى شه کرد
mahdi-xbox
26-04-2017, 15:19
فکنم کم کم باید ایرانسل رو جمع کنیم بریم به سمت این:
توی دنیا هم معمولا از اینترنت سیار استفاده حجیم نمیکنن اکثرا فیبر نوری هست
برا همین زنگ زدم مخابرات مشهد گفتند:
-بدرد شما نمیخوره...
+گفتم خوب چقدر میشه؟
-میگه برا راه اندازی 600 تومن!!!میخوای؟ها؟ میخوای؟؟؟هاااااا؟؟؟!!!
من مشهدم و فیبر نوری...با سرعت 120 کیلوبایت برثانیه دارم از فیبر نوری لذت میبرم...درحالی که خطم تا 25 مگابیت ظرفیت داره...ولی متاسفانه چون طرح 2 ساله ای که خریدم سرعتش همونقدره میگن!
درحالی که اسم طرح کمپین تابستانه هست و از سرعت چیزی نزده تو اسمش!!یبار به 195 زنگ زدم سرعتم تا 1 مگابایت بالا رفت ولی دوباره به دلیله اینکه سرعت طرحم 120 کیلوبایته کاهشش دادن سرعت رو...
فیبر نوری هم انحصاری برا مخابراته و جدیدا شبانه هارو حذف کردن از طرح های جدیدشون!!!!!!
بهترین از لحاظ سرعت بره ما اینجا ایرانسل و همراه اول هست که از یک مگابایت کمتر نمیشه
Le0nard0
26-04-2017, 15:26
قیمت هر گیگ توی تمام بسته های ترکیبی 1630 تومن میشه با احتساب مالیات . ایرانسل هزینه رو توی این اس ام اس بدون مالیات حساب کرده . چرا دروغ میگی؟ مگه شارژ بدون مالیات به ما میفروشی که توی تبلیغت قیمت هر گیگ رو بدون مالیات میزنی؟ داری توی تبلیغ دروغ میزنی روی دست همراه اول.
قیمت هر گیگ توی تمام بسته های ترکیبی 1630 تومن میشه با احتساب مالیات . ایرانسل هزینه رو توی این اس ام اس بدون مالیات حساب کرده . چرا دروغ میگی؟ مگه شارژ بدون مالیات به ما میفروشی که توی تبلیغت قیمت هر گیگ رو بدون مالیات میزنی؟ داری توی تبلیغ دروغ میزنی روی دست همراه اول.
با اپ my irancell میشه بسته های ترکیبی 4جی + dlte خرید ؟
Le0nard0
26-04-2017, 15:36
با اپ my irancell میشه بسته های ترکیبی 4جی + dlte خرید ؟
فعلا فقط از طریق سایتش میشه .
Electronic-Arts
26-04-2017, 17:25
احسن به شما . یه ضرب المثل هست که میگه جایی نمیخوابه که آب زیرش بره... اینا اینقدر براشون سود هست که با رفتن دو سه نفر ، ضرری نمی کنن.
ماشالله ضرب و تقسیم که بلدی حساب کن ببین دیگه هیچ بسته ای نداره که کمتر از 3000 تومن دربیاد هر گیگی (حجم هایی رو که میده برای 2 تا 8 بنداز سطل آشغال که مفت نمیارزه کسی بخواد تو اون ساعات بسته میخره ملت هم بیکار نیستن 2 تا 8 بیدار بمونن فقط به خاطر این که نصف بسته اینترنتشون 2 تا 8 هست واسه همین هم هست که کلا حجم هایی که برای 2 تا 8 میده کلاه برداری در ملا عام هست) حالا شما اگر فکر میکنی فقط دو سه نفر میرن و بقیه یهو از گیگی 1600 اینترنتشون قیمتش بشه گیگی 3 4 تومن و هی هم مجبور بشن بسته بخرن به خاطر حجم کم بسته ها هنوز مشترک ایرانسل میشن دیگه خوش به حال شما که تو دنیای خیالی زندگی میکنی (بهترین قیمت بستش الان بسته 15 روزه 10 گیگ هست که میشه 32500 میشه گیگی 3250 بقیه هم که همین طور میره بالاتر مثل 5 گیگ ماهانه 20 تومن که میشه 4 تومن هر گیگ)
از الان به بعدش مشترکین اینترنت ایرانسل میشن فقط بسته های کم حجم برای موبایل که مردم رو موبایلشون استفاده کنن و شبا بشینن دانلود کنن حالا شما بشین ببین میشه یا نه
ماشالله ضرب و تقسیم که بلدی حساب کن ببین دیگه هیچ بسته ای نداره که کمتر از 3000 تومن دربیاد هر گیگی (حجم هایی رو که میده برای 2 تا 8 بنداز سطل آشغال که مفت نمیارزه کسی بخواد تو اون ساعات بسته میخره ملت هم بیکار نیستن 2 تا 8 بیدار بمونن فقط به خاطر این که نصف بسته اینترنتشون 2 تا 8 هست واسه همین هم هست که کلا حجم هایی که برای 2 تا 8 میده کلاه برداری در ملا عام هست) حالا شما اگر فکر میکنی فقط دو سه نفر میرن و بقیه یهو از گیگی 1600 اینترنتشون قیمتش بشه گیگی 3 4 تومن و هی هم مجبور بشن بسته بخرن به خاطر حجم کم بسته ها هنوز مشترک ایرانسل میشن دیگه خوش به حال شما که تو دنیای خیالی زندگی میکنی (بهترین قیمت بستش الان بسته 15 روزه 10 گیگ هست که میشه 32500 میشه گیگی 3250 بقیه هم که همین طور میره بالاتر مثل 5 گیگ ماهانه 20 تومن که میشه 4 تومن هر گیگ)
از الان به بعدش مشترکین اینترنت ایرانسل میشن فقط بسته های کم حجم برای موبایل که مردم رو موبایلشون استفاده کنن و شبا بشینن دانلود کنن حالا شما بشین ببین میشه یا نه
به نظر من مجبور نمیشن خیلیا ممکنه برن سمت همراه اول
اینا انقدر از درب و داغون بودن و دزدی بودن خدمات همدیگه اگاه هستن که به همین راحتی یه روز صبح بلند میشن یه دکمه میزنن همه چیو میریزن به هم
از اونطرفم همراه اول در حالت عادی 4جی نمیشه و ...
اینم که به همین راحتی میزنه بسته هاش رو پاک میکنه
کلا رقابت که نباشه همینه دیگه
Electronic-Arts
26-04-2017, 17:50
به نظر من مجبور نمیشن خیلیا ممکنه برن سمت همراه اول
اینا انقدر از درب و داغون بودن و دزدی بودن خدمات همدیگه اگاه هستن که به همین راحتی یه روز صبح بلند میشن یه دکمه میزنن همه چیو میریزن به هم
از اونطرفم همراه اول در حالت عادی 4جی نمیشه و ...
اینم که به همین راحتی میزنه بسته هاش رو پاک میکنه
کلا رقابت که نباشه همینه دیگه
فساد که باشه در کنار نبود نظارت همین میشه البته نظارت هست ها یه وقت فکر نکنی نیست نظارت هست در جهت فساد بیشتر و دزدی بیشتر مثل همین که زر زر میکردن چرا ایرانسل داره اینترنت ارزون میده چند وقت پیش که نتیجش شد بسته یک ساله شد 6 ماه بعد هم کلا پاک شد
الان شما دو تا وب سایت باز کنی دو ساعت در روز بازی آنلاین بکنی با دوستات حرف بزنی روزی 1 گیگ مصرف میشه اینترنت و دیگه با این قیمت های ایرانسل نمیارزه اصلا کسی بخواد اینترنت اصلیش این باشه فقط واسه موبایل بسته بخری تلگرام و اینا و اگر خواستی شبا دانلود کنی , ملت بیمار نیستن که پول خون بابای ایرانسل رو بهش بدن چون زیاده خواه هست ایرانسل باز معلوم نیست کجا پول کم اورده ایرانسل میخواد این جوری جبران کنه
البته که اینجا ایران هست و همیشه باید یادمون باشه یک قدم به سمت جلو پنج قدم به سمت عقب برداشته میشه در همه زمینه ها , ایرانسل اومد این تکنولوژی رو اورد سرعت هم اورد حالا داره جبران میکنه همه رو
iskamyar
26-04-2017, 18:11
سلام دوستان ، بعد از چندين سال استفاده از همراه اول كه فقط براي اعتبار شماره خط ازش استفاده ميكردم ، پريروز ترابرد به ايرانسل رو دادم ، كه امروز سيم كارت اومد اما هنوز اكتيو نيست ، خواستم بگم مزخرف تر از اينترنت همراه اول خودشه ، ٣ جي كه عملا خيلي مناطق ضعيفه ، كلا فقط به درد تماس صوتي ٢ جي ميخوره اين همراه اول ، مسخرشو ديگه دراوردن ، بخوره تو سرشون اين اينترنت رايگان كه ٣ ماه دارن ميدن ، اخه ٤ جي بايد ٣ مگ باشه؟؟ اونم مركز شهر ميدان انقلاب ، ايرانسلم كه اكتيو شد اسكرين شات اونو هم /img.upload724.com/viewer.php?file=82568666303971116937.png
iskamyar
26-04-2017, 18:12
دو بار ارسال كردم ، پاك شه مرسي
سلام دوستان ، بعد از چندين سال استفاده از همراه اول كه فقط براي اعتبار شماره خط ازش استفاده ميكردم ، پريروز ترابرد به ايرانسل رو دادم ، كه امروز سيم كارت اومد اما هنوز اكتيو نيست ، خواستم بگم مزخرف تر از اينترنت همراه اول خودشه ، ٣ جي كه عملا خيلي مناطق ضعيفه ، كلا فقط به درد تماس صوتي ٢ جي ميخوره اين همراه اول ، مسخرشو ديگه دراوردن ، بخوره تو سرشون اين اينترنت رايگان كه ٣ ماه دارن ميدن ، اخه ٤ جي بايد ٣ مگ باشه؟؟ اونم مركز شهر ميدان انقلاب ، ايرانسلم كه اكتيو شد اسكرين شات اونو هم /img.upload724.com/viewer.php?file=82568666303971116937.png
خوش بحالت 3 مگ میگرفتی من که بالای 1.9 مگ نگرفتم سرعت ولی خب برای من فعلا کافی بوده هر چی خواستم دانلود کردم با همراه اول
king-hitler2
26-04-2017, 18:36
سلام دوست عزیز
اگه سرعت همراه اول کمه ولی بجاش ایرانسل داره عین س گ دزدی میکنه از ملت
همراه اول هم بردار شغاله
اگه اینترنت رو جمع میکردن راحت بشیم بهتره تا به این دو اپراتور پول بدیم
iskamyar
26-04-2017, 18:39
خوش بحالت 3 مگ میگرفتی من که بالای 1.9 مگ نگرفتم سرعت ولی خب برای من فعلا کافی بوده هر چی خواستم دانلود کردم با همراه اول
من به عنوان دانلود فيلم و ... ازش استفاده نميكردم ، فقط بيرون كه بودم خيلي اذيت ميكرد كه شايد حتي يه پي ام ساده در تلگرام رو با تاخير ميفرستاد ، اصلا نت همراه بايد بدون مكث لود كنه ، چون با تعرفه هاي گرونشون به درد دانلود نميخوره ، مشكل اينجاس وقتي زور ميزنه تا به ٣ جي وصل شه باتري رو سريع تر هم تموم ميكنه ، در اخر همراه اول = اعتبار به خاطر گرون بودن خط هاش ، ايرانسل = اپراتور برتر و نوآور
realcore
26-04-2017, 18:49
برای من خرید مجدد بسته 100 گیگ فعال نیست. یه عکس از فعال بودن این گزینه بذار.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیست که . از کجاش دراوردی
چه طوري از هر دو بسته كم كرده
مدت ش متفاوت
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Le0nard0
26-04-2017, 19:31
خیلی عجیبه . چون برای من خرید مجدد همین بسته برای 100 گیگ جذف شده بود نتونستم بگیرم تموم هم شد فاتحه مع کف و سوت .
Electronic-Arts
26-04-2017, 19:54
چه طوري از هر دو بسته كم كرده
مدت ش متفاوت
6 ماهه که داره تاریخ انقضاش جلوتره واسه همین اول از اون استفاده میکنه این دوستمون موقعی که اون 10 گیگ مونده بوده از یکساله این 6 ماهه رو گرفته و از موقعی که 6 ماهه فعال شده خودکار از 6 ماهه استفاده کرده
Le0nard0
26-04-2017, 20:08
وقتی مبین نت TD-LTE ارائه کرد ایرانسل فروش TD-LTE رو در خطر دیده حالا با حذف بسته های پرطرفدار فورجی و ارائه بسته های زورچپون ترکیبی میخواد کاری کنه که مشترکین TD-LTE ریاد بشن . اینجوری میخواد رقابت کنه . ایرانسل قبل اینکار باید با سازمان آب هماهنگ میکرد که آب رو قطع نکنن .
mohammad_1992
26-04-2017, 20:49
احه ملت به چه دلیل بیان مودم ثابت بخرن !!!! نه 4.5 ثاپورت میشه نه بسته هی ساعتی داره ! اگه برای حجم زیادتر باشه حب ای دی اس ها هزینشون نصفه تا ثابت
دوستان خاطرتون جمع باشه این قیمت ها باز سال دیگه گرونتر میشه کلا قیمت جهانی ارتباطات سیار خیلی گرونتره تا ثابت اینجا هم که خودتون در جریان هستید
اکثر ماها به دلیل "حجم مصرف " ویدیوی انلاین رو تماشا نمیکنید یا خیلی خیلی کم ، بیشترین استفادمون همین تلگرام اپلیکیشن ها و اینستا و اخبار و بازی هست بهترین کار هنوز گرفتم ای دی اس ال هست برای "مصرف کلی " است
الان خیلی شرکت ها در جشنواره هاشون که یک ساله بگیری خیلی قیمت گیگ پایین میاد مثلا خود من 4 ماه پیش فن آوا گرفتم 150 گیگ برای یک سال شد 109 تومن عید هم تخفیف خرید حجم گذاشته بود 100 گیگ رو میداد 70 تومن !!!!! ( مقایسه کنید با همین تعرفه جدید ثابت ایرانسل ) برای یکسالم بسه - دانلود هم داشته باشی هفته ای یکی دویار از نامحدود ایرانسل یا همراه اول استفاده می کنم
مقصر خود کاربرها هستن که بدون هیچ فکری رفتن سمت استفاده از بسته های مدت دار اپراتور ها
شرکتهای adsl که زودتر از ایرانسل دستبکار گران کردن شدند شاید خبر ندارید اون طرح هایی که شما خریدید گذشت دیگه نیست منهم 60 گیگ یکساله از صبانت گرفتم چهل تومن ولی الان دیگه نیست یک ماهی میشه همونها هم طرح های مناسب جشنواره ها رو حذف کردن دانلود شبانه مجانی یا نیم بها رو حذف کردن حجم های مدت دار ارزان قیمت رو حذف کردن. کلا از اونجایی که اینترنت در کشور ما انحصاری در اختیار چند شرکت اصلی هست خوب بلدند چطو دست به یکی کنند
mehrdad_ati
27-04-2017, 06:47
سلام دوستان.
کسی هست که گوشی 4g+ فعال باشه بتونه از تنظیمات apn دقیق برای من یه اسکرین بگیره؟
من گوشیم زنفونه با اینکه 4g+ ساپورت میکنه ولی چون ساپورت نمیکنه ایرانسل گوشی رو نمیتونم استفاده کنم. نیاز به تنظیماتش دارم.
فقط حتما گوشیتون 4g plus(lte advanced) باشه و خودتون هم در حال استفاده از 4g+ باشید
مرسی
Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk
hojjat_2008
27-04-2017, 08:18
سلام دوستان.
کسی هست که گوشی 4g+ فعال باشه بتونه از تنظیمات apn دقیق برای من یه اسکرین بگیره؟
من گوشیم زنفونه با اینکه 4g+ ساپورت میکنه ولی چون ساپورت نمیکنه ایرانسل گوشی رو نمیتونم استفاده کنم. نیاز به تنظیماتش دارم.
فقط حتما گوشیتون 4g plus(lte advanced) باشه و خودتون هم در حال استفاده از 4g+ باشید
مرسی
من که گوشیم سامسونگ a7 هستش تنظیم خاصی انجام نداده ام.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
کسی هست از همراه اول ترابرد کرده باشه ایرانسل ؟
موقعی ب شماره ترابرد شده زنگ میزنن چیز خاصی میگه ؟
iDownload & iGame
27-04-2017, 08:49
اولش فقط 2 تا بوق میخوره.
mehrdad_ati
27-04-2017, 09:59
من که گوشیم سامسونگ a7 هستش تنظیم خاصی انجام نداده ام.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
میدونم داداش. خود ایرانسل واسه شما تنظیمات رو خودکار انجام می ده. ولی گوشی منو نداره.
شما آرم +4g میاد واست دیگه؟
اگه میشه برو اینجا از اون صفحه واسم یه اسکرین شات بگیر بزار. از خود آرم +4g هم اگه میشه یه اسکرین بگیر ببینم اصلا چه شکلیه.
Settings - wireless and networks -more - cellular network - access point names
اینجا که رفتی برو روی تنظیمات اکسل پوینت فعال و از اون صفحه کامل واسم اسکرین بگیر. مرسی
Meysam_9476
27-04-2017, 10:08
سلام
من هم ار ایرانسل به همراه اول ترابد کردم هم برعکس !
شانسیه میشه گفت برای دوتا خط من که بوقی نمیزنه به جز وقتی دایورت کنم رو شماره و تماس بگیرم بوق ترابد رو میزنه
سلام
من هم ار ایرانسل به همراه اول ترابد کردم هم برعکس !
شانسیه میشه گفت برای دوتا خط من که بوقی نمیزنه به جز وقتی دایورت کنم رو شماره و تماس بگیرم بوق ترابد رو میزنه
الان من بسته دارم شارژ دارم بعد از ترابرد چ اتفاقی براشون میفته ؟
iskamyar
27-04-2017, 11:45
امروز ايرانسلم اكتيو شد ، انتن دهي عالي ، اسپيد ٤٧ مگ :n06:
speedtest.net/my-result/i/2070254016
Electronic-Arts
27-04-2017, 12:45
الان من بسته دارم شارژ دارم بعد از ترابرد چ اتفاقی براشون میفته ؟
کلا بسته ها پاک میشه واسه همین قبلش باید استفاده کنید
basem.c905
27-04-2017, 16:21
میدونم داداش. خود ایرانسل واسه شما تنظیمات رو خودکار انجام می ده. ولی گوشی منو نداره.
شما آرم +4g میاد واست دیگه؟
اگه میشه برو اینجا از اون صفحه واسم یه اسکرین شات بگیر بزار. از خود آرم +4g هم اگه میشه یه اسکرین بگیر ببینم اصلا چه شکلیه.
Settings - wireless and networks -more - cellular network - access point names
اینجا که رفتی برو روی تنظیمات اکسل پوینت فعال و از اون صفحه کامل واسم اسکرین بگیر. مرسی
a7 2017
در عکس اول میبینی که فورچی پلاسه - چون در حال دانلوده
در عکس دوم هم چون دانلود و اپلودی نداره روی حالت فورجی مونده
من پارسال ایسوز داشتم - متاسفانه از لحاظ نرم افزاری نسبت به سامسونگ خیلی عقبه - گلا از این گوشی خیلی زده شدم
اخر سری که روتش کرده بودم یه اپدیت براش اومد - تا اپدیتش کردم گوشی ریست شد و دیگه هیچ وقت بالا نیومد - چون بریک شد - و شرکتش از عمد این کار رو کرد - و گوشی یک و دویست تومنی به معنای واقعی سوخت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B2%DB%B7_%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B0%DB%B5%DB%B8.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B2%DB%B7_%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B1%DB%B4%DB%B9.png
mohammad_1992
27-04-2017, 17:58
شرکتهای adsl که زودتر از ایرانسل دستبکار گران کردن شدند شاید خبر ندارید اون طرح هایی که شما خریدید گذشت دیگه نیست منهم 60 گیگ یکساله از صبانت گرفتم چهل تومن ولی الان دیگه نیست یک ماهی میشه همونها هم طرح های مناسب جشنواره ها رو حذف کردن دانلود شبانه مجانی یا نیم بها رو حذف کردن حجم های مدت دار ارزان قیمت رو حذف کردن. کلا از اونجایی که اینترنت در کشور ما انحصاری در اختیار چند شرکت اصلی هست خوب بلدند چطو دست به یکی کنند
هوز طرح هایی میدن که خیلی بصرفه تر از ایرانسل هست نمونش شاتل چنتا طرح جدید اورده - فن اوا هم اون طرح 150 گیگ یکسالش هست باید فقط زنگ بزنی فروش تهران
mohammad_1992
27-04-2017, 18:06
بیشترین ضرر رو ماها از این طرح نصف قیمت ترافیک داخلی می بینیم حالا نگاه کنید از این به بعد همه ی شرکت ها میزنن 2 گیگ + گیگ 50 ( ایرانی ) !!!
سایت های دانلود رو عمدا در این طرح نمیارن فقط یکسری سایت تماشای انلاین و خبری
مثلا میدونید اکثر سایتهای مهم فیلم سرورشون ایرانی هست مثل تاینی ، ایران فیلم ، دوستی ها ، دانلود ها
بعضی هاشونم توسط ایرانسل محدود شدن سرعتشون
بیشترین ضرر رو ماها از این طرح نصف قیمت ترافیک داخلی می بینیم حالا نگاه کنید از این به بعد همه ی شرکت ها میزنن 2 گیگ + گیگ 50 ( ایرانی ) !!!
سایت های دانلود رو عمدا در این طرح نمیارن فقط یکسری سایت تماشای انلاین و خبری
مثلا میدونید اکثر سایتهای مهم فیلم سرورشون ایرانی هست مثل تاینی ، ایران فیلم ، دوستی ها ، دانلود ها
بعضی هاشونم توسط ایرانسل محدود شدن سرعتشون
تا جایی که میدونم نصف قیمت فقط برای تعرفه آزاد هست نه بسته ها. یعنی تعرفه آزاد از هر گیگ چهل هزارتومن میشه بیست هزار تومن! این یعنی عملا هیچ...
داستان 1 سال پیش دوباره داره تکرار میکنه ایرانسل که ور داشت 1 شبه قیمتهای اینترنت دوبل کرد و با تحریم و نخریدین مجبور شد قیمتهای درست بده
ایندفعه هم چارش همینه شما نخرید تا 1 ماه اینترنت از ایرانسل ببینید چقدر راحت برمیگیردونه تعرفه های قبلی رو.
#تحریم_ایرانسل
بهترین کار همینه
نخرین دوستان
#تحریم_ایرانسل
mohammad_1992
27-04-2017, 19:16
همسایه ما دکل ایرانسل داره ( تازه فهمیدم فکر میکردم واسه شرکت های وایرلسی هست ) 10 الی 15 متر فاصله داره - ولی نت نداره امروز گزارش کردم تا پیگیری کنن
بعد از فعال سازی به نظرتون سرعتم تفاوت پیدا میکنه ؟؟؟ الان به دکل 150 متری وصل میشم با 3 انتن و سرعت حدود 2 تا 3 مگابایت
mehrdad_ati
27-04-2017, 20:18
a7 2017
در عکس اول میبینی که فورچی پلاسه - چون در حال دانلوده
در عکس دوم هم چون دانلود و اپلودی نداره روی حالت فورجی مونده
من پارسال ایسوز داشتم - متاسفانه از لحاظ نرم افزاری نسبت به سامسونگ خیلی عقبه - گلا از این گوشی خیلی زده شدم
اخر سری که روتش کرده بودم یه اپدیت براش اومد - تا اپدیتش کردم گوشی ریست شد و دیگه هیچ وقت بالا نیومد - چون بریک شد - و شرکتش از عمد این کار رو کرد - و گوشی یک و دویست تومنی به معنای واقعی سوخت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B2%DB%B7_%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B0%DB%B5%DB%B8.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B2%DB%B7_%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B1%DB%B4%DB%B9.png
ممنون دوست عزیز. امروز کنار اس 7 اج تست سرعت گرفتیم گوشی من تقریبا 2 برابر بود سرعتش هم دانلود هم آپلود. به این نتیجه رسیدم زنفون 3 دلوکس مثل سونی و آیفون آرم 4جی پلاس نمیزنن.
در مورد گوشی من از زنفون2 بد شنیدم ولی از این 3 دلوکس تا به حال از تمام گوشیم بیشتر راضی بودم. واقعا بی نقصه.
به هر حال ممنون بابت جواب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirbrad
27-04-2017, 20:51
البته شرکت های adsl قبل از اینکه ایرانسل طرح ها خرابتر کنه التماس میکردن واسه موندن الان متوجه میشن ایرانسل هم رکب زده هر کار بخوان میکنن در واقع همه این شرکت ها با مشترک بازی میکنن و میگن همین که هست و حق انتخاب ما به شما میدیم نه اینکه شما انتخاب کنید! حداقل کیفیت میبرد بالا که یه چیزی تو چنته داشته باشه!
دیده کسی سمت نت ثابت نمیره ترکیبی زده ! یعنی این وسط انتخابی در کار نیست زورچپونیه،و به قول دوستان از وقتی ثابت اومده نت خط بد شده .
ایرانسل بدرد کاربرایی مثل من میخورد که خطشون نویز داره و کشش نداره و فاصله با مرکز زیاد دارن و بدتر از اون مودم رومیزی خریدن ، بدتر از همشون اینکه سرعت شدیدن افت کرده و یک سوم شده و سایت ها دیر لود میشه!
جهان چهارم جاییست که پست رفت به پیشرفت اولویت داره!
mehrdad_ati
27-04-2017, 20:54
شما اگه تمام دانلوداتون رو بزارید واسه ساعات شبانه نت همراه اول و ایرانسل خوبه. وگرنه با وضع موجود مبین نت بهتره اگه سرعت رو هم ملاک بگیریم
mohammad_1992
28-04-2017, 01:45
دوستان تجربه این چند روز رو بهتون بگم
اگه سرعت دانلودتون 100 کیلوبایتم هست اصلا به پشتیبانی تماس نگیرید
سرعت دانلود من 4 مگابایت بود ولی انتن دهی ضعیف بود و قطعی داشتم بعضی وقت ها تماس گرفتم موضوع رو گفتم بهشون گفتن پیگیری می کنن روز بعد سرعتم رسید به 2 مگ انتن دهی هیچ فرقی نکرد قطعی هم بیشتر شد
روز سوم کلا نت قطع بود امروز هم سرعت دانلودم 400 کیلوبایت هست با 4 جی با فول انتن !!!! 3 جی هم قطع شد تا روش کلیک می کنم میزنه نو سیگنال
ممنون از پشتیبانی ایرانول
gymclass.heroes
28-04-2017, 02:22
دوستام من یکم تو زمونه سنگ زندگی میکنم سری از این اینترنت ایرانسل در نمیارم.میشه یکی توضیح بده.شنیدم 17 مگ سرعت دانلود میده.خب حالا باید براش مدم بخریم؟]چه مدلی خوبه؟در کل برای دانلود شبانه ایرانسل ب چه چیزایی باید خرج کنیم چون گوشی هم ندارم
bivafa.va.man
28-04-2017, 06:19
ایرانسل سرعت دانلود از تورنت رو هم محدود کرده،اصلا نمیشه دانلود کرد،
mehrdad_ati
28-04-2017, 07:44
اتفاقا همین الان تورنت با ۶ مگابایت دانلود می کردم
بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که دیگه تقریبا بسته مقرون به صرفه ای برای اینترنت همراه وجود نداره.
ایرانسل زیر 3000 تومن نداره.همراه اول تقریبا زیر 4000 تومن نداره.میمونه رایتل که بسته یکساله 400 تومنی داره 144 گیگ که در میاد گیگی 2800.
به نظرم ایرانسل طبق یه برنامه دقیق برای بدست آوردن حداکثر تعداد کاربر اول اومد بسته های ارزون قیمت فروخت بعد برای اینکه صدای کسی در نیاد اومد مدت زمان بسته هارو کم کرد الانم تو ضربه آخر قیمتهارو تا حداکثر قیمتی که میتونست زیر قیمت بقیه اوپراتورها بالا کشید.
حالا سه تا راه برای کاربرهای پرمصرف میمونه :
1.خریدن مودم td و استفاده از بسته های ترکیبی.
2.خریدن بسته های گرونتر.
3.استفاده حداقلی از اینترنت همراه در حد کارهای ضروری و برگشتن به ای دی اس ال و اینترنت ثابت.
از اونجایی که مودم های td گرون قیمت و بی کیفیت هست و پوشش مناسبی هم نداره گزینه اول افتادن از چاله به چاه هست.
گزینه دوم هم عقلانی نیست مگر برای کسانی که پول براشون مهم نباشه.
من گزینه سومو انتخاب میکنم برمیگردم به ای دی اس ال (پارس آنلاین) برای اینترنت همراه هم بسته بلند مدت رایتل.
کسی اگر برای مصرف سی گیگ در ماه روزانه پیشنهاد بهتری داره بگه لطفا.
اصلا از اساس اين كار اشتباه بوده كه يكي adsl رو جمع كنه بياد روي نت سيم مخصوصا كساني كه adsl قابل قبول ي داشتن
كه نه ثبات درستي داره نه قيمت منطقي حالا بحث پشتيباني و پوشش رو كاري نداريم
الان بيشترين ضرر رو همين گروه كردن
وقتي adsl قيمت حجم هر گيگ حدود هزار تومان در مياد حتي كمتر مخصوصا اگر گوش به زنگ جشنواره يا نمايشگاه ميبودين كه تازه حداقل ثبات و كيفيت قابل قبول تري داره اصلا منطقي نيست كه بياي روي نت سيم مخصوصا براي بسته هاي بلند مدت مگر شرايط خاص
كه به حداقل حجم نياز داره
حداقل حجم هم اينقدر گران هست كه هيچ موقع نه برداشته ميشه و نه گرانتر
الان هم اگر شخصي اين موقعيت رو داره كه adsl داشته باشه فعلا شاتل حرف نداره حداقل قيمت خوبي داره اگر هم كيفيت بهتر مي خواي صبانت
با سپاس
Antonio1991
28-04-2017, 13:00
اینطور که من متوجه شدم اکثر کاربرای نت ایرانسل از نظر مالی وضعشون عالیه چون هیچ اعتراضی به حذف ناگهانی بسته ها و گرونتر شدن اونها نمیشه.
از فضای تاپیک معلومه که اکثرا هم راضی هستن...
من به شخصه ایرانسل رو از امروز تحریم میکنم ولی اینو بدونید که یه دست صدا نداره...
Le0nard0
28-04-2017, 13:27
تحریم ایرانسل مثل لگد زدن پشه به فیله . ایرانسل خودش نمیدونه که با حذف این بسته ها مشترکینش کمتر میشن؟ میدونه ولی به هیچ جاش هم حساب نمیکنه .
بعد کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که دیگه تقریبا بسته مقرون به صرفه ای برای اینترنت همراه وجود نداره.
ایرانسل زیر 3000 تومن نداره.همراه اول تقریبا زیر 4000 تومن نداره.میمونه رایتل که بسته یکساله 400 تومنی داره 144 گیگ که در میاد گیگی 2800.
به نظرم ایرانسل طبق یه برنامه دقیق برای بدست آوردن حداکثر تعداد کاربر اول اومد بسته های ارزون قیمت فروخت بعد برای اینکه صدای کسی در نیاد اومد مدت زمان بسته هارو کم کرد الانم تو ضربه آخر قیمتهارو تا حداکثر قیمتی که میتونست زیر قیمت بقیه اوپراتورها بالا کشید.
حالا سه تا راه برای کاربرهای پرمصرف میمونه :
1.خریدن مودم td و استفاده از بسته های ترکیبی.
2.خریدن بسته های گرونتر.
3.استفاده حداقلی از اینترنت همراه در حد کارهای ضروری و برگشتن به ای دی اس ال و اینترنت ثابت.
از اونجایی که مودم های td گرون قیمت و بی کیفیت هست و پوشش مناسبی هم نداره گزینه اول افتادن از چاله به چاه هست.
گزینه دوم هم عقلانی نیست مگر برای کسانی که پول براشون مهم نباشه.
من گزینه سومو انتخاب میکنم برمیگردم به ای دی اس ال (پارس آنلاین) برای اینترنت همراه هم بسته بلند مدت رایتل.
کسی اگر برای مصرف سی گیگ در ماه روزانه پیشنهاد بهتری داره بگه لطفا.
خب شما برای کاربرای خانگی میگی دوست عزیز
منی که دانشجوی خوابگاهیم، نتم دست خودم نیست و مجبورم از نت همراه استفاده کنم (البته تقریبا 2-3ماهه که مصرفم خیلی کم شده، ماه های اول 30گیگ-دوماهه میخریدم ولی الان 4گیگ در ماه برام کافیه)
باز خدا رو شکر که ترم بعدی قراره اینترنت بهمون بدن و اونجاست که (..... و .....) ایرانسل رو (..........)
منم با این موافقم: #تحریم_ایرانسل
اصلا شما میدونید شرکتا هر ترابایت ترافیک رو از سازمان زیر ساخت چند میخرند؟؟؟؟؟ هر ترابایت حدود 60هزارتومن حتی کمتر
یعنی اگر تمام کاربرا هر روز بسته 2هزارتومن-نامحدود رو بخرندو استفاده کنند (و 30 گیگ دانلود کنند شبانه)، بازم ایرانسل سود میکنه ولی چقدر باید یه شرکت کثیف باشه
اصلا از اساس اين كار اشتباه بوده كه يكي adsl رو جمع كنه بياد روي نت سيم مخصوصا كساني كه adsl قابل قبول ي داشتن
وقتي adsl قيمت حجم هر گيگ حدود هزار تومان در مياد حتي كمتر مخصوصا اگر گوش به زنگ جشنواره يا نمايشگاه ميبودين كه تازه حداقل ثبات و كيفيت قابل قبول تري داره اصلا منطقي نيست كه بياي روي نت سيم مخصوصا براي بسته هاي بلند مدت مگر شرايط خاص
الان هم اگر شخصي اين موقعيت رو داره كه adsl داشته باشه فعلا شاتل حرف نداره حداقل قيمت خوبي داره اگر هم كيفيت بهتر مي خواي صبانت
با سپاس
از اساس اشتباه نبوده از همون اول کار خیلیها مثل من مجبور شدن از خیر adsl بگذرن.وقتی بدلیل سیاست انحصارطلبانه مخابرات هیچ شرکتی نتونه روی خط تلفن شما اینترنت بده مجبور میشی به سمت اینترنت همراه بری.پست های من تو تایپیک ای دی اس ال مخابرات هست به شدت کیفیت خدمات پایین بود و قطع و وصل میشد.
الان هم که یه مدت از ایرانسل به خاطر ارزون بودن پهنای باند راضی بودم که اونم مشخصه همین مسیر حذف و گرون کردن بسته هاشو میخواد ادامه بده.در ضمن کیفیت اینترنت ایرانسل تو بهترین حالتش راضی کننده نبود و مثلا باهاش نمیشه بازی آنلاین انجام داد.
اینطور که من متوجه شدم اکثر کاربرای نت ایرانسل از نظر مالی وضعشون عالیه چون هیچ اعتراضی به حذف ناگهانی بسته ها و گرونتر شدن اونها نمیشه.
من به شخصه ایرانسل رو از امروز تحریم میکنم ولی اینو بدونید که یه دست صدا نداره...
خیلیا هنوز بسته های بلند مدت دارن موقع تمدید که بشه صداشون درمیاد.
Electronic-Arts
28-04-2017, 13:54
با سپاس
والا من هم تقریبا ضرر زیادی کردم چون الان باید برم دوباره پول مودم مبین نت هم بدم چون adsl ما نویز بسیار زیادی داره به دلیل دوری مرکز و حداکثر 1 مگابیت اونم به زور قطع شدن هر چند ساعت یک بار جواب میده
اصلا به وضع مالی ربطی نداره بله من الان میتونم برم معادل همون 100 گیگ رو گیگی 3000 تومن به ایرانسل بدم ولی پول مفت من هرگز به کسی نمیدم , گیگی 1600 تومن رو ایرانسل اومد کرد گیگی 3000 تقریبا دو برابر واسه چی ؟ جنگ شده ؟ تحریم شده ؟ پهنای باند کم شده ؟ نه به خاطر این که یک مشت حرومی فقط به فکر سود بیشتر و بیشتر هستن و سود میلیاردی حال حاضر براشون کافی نیست و تریلیاردی سود میخوان واسه همین 70 گیگ مونده بستم تموم بشه میرم مبین نت
mohammad_1992
28-04-2017, 14:09
خب شما برای کاربرای خانگی میگی دوست عزیز
منی که دانشجوی خوابگاهیم، نتم دست خودم نیست و مجبورم از نت همراه استفاده کنم (البته تقریبا 2-3ماهه که مصرفم خیلی کم شده، ماه های اول 30گیگ-دوماهه میخریدم ولی الان 4گیگ در ماه برام کافیه)
باز خدا رو شکر که ترم بعدی قراره اینترنت بهمون بدن و اونجاست که (..... و .....) ایرانسل رو (..........)
منم با این موافقم: #تحریم_ایرانسل
اصلا شما میدونید شرکتا هر ترابایت ترافیک رو از سازمان زیر ساخت چند میخرند؟؟؟؟؟ هر ترابایت حدود 60هزارتومن حتی کمتر
یعنی اگر تمام کاربرا هر روز بسته 2هزارتومن-نامحدود رو بخرندو استفاده کنند (و 30 گیگ دانلود کنند شبانه)، بازم ایرانسل سود میکنه ولی چقدر باید یه شرکت کثیف باشه
داداش اونا حجمی نمیخرن که قیمت داشته باشه ، پورت میخرن مثلا 100 مگ میخرن 100 تومن حالا چه دانلود بشه ازش چه نشه اون نا محدود شبانه کلا سوده حتی 1 ریال قیمتش باشه !!!
والا من هم تقریبا ضرر زیادی کردم چون الان باید برم دوباره پول مودم مبین نت هم بدم چون adsl ما نویز بسیار زیادی داره به دلیل دوری مرکز و حداکثر 1 مگابیت اونم به زور قطع شدن هر چند ساعت یک بار جواب میده
اره
مبين نت هم رو به سرازيري داره مياد
كم كم كاربراش زياد ميشن
اونم بايد بررسي بيشتري انجام داد
از اساس اشتباه نبوده از همون اول کار خیلیها مثل من مجبور شدن از خیر adsl بگذرن.وقتی بدلیل سیاست انحصارطلبانه مخابرات هیچ شرکتی نتونه روی خط تلفن شما اینترنت بده مجبور میشی به سمت اینترنت همراه بری.پست های من تو تایپیک ای دی اس ال مخابرات هست به شدت کیفیت خدمات پایین بود و قطع و وصل میشد.
الان هم که یه مدت از ایرانسل به خاطر ارزون بودن پهنای باند راضی بودم که اونم مشخصه همین مسیر حذف و گرون کردن بسته هاشو میخواد ادامه بده.در ضمن کیفیت اینترنت ایرانسل تو بهترین حالتش راضی کننده نبود و مثلا باهاش نمیشه بازی آنلاین انجام داد.
اينكه مخابرات كيفيت قابل قبولي نداره شكي درش نيست
ولي حداقل نت رو با قيمت قابل قبول داري كه اونم حالا جاي بحث داره
اين كه به خاطر نت سيم adsl رو جمع كني اشتباه
حالا يكي شركت adsl رو نميتونه عوض كن تخليه كه نكنه
چون همون پورت رو هم ميدن به شخص ديگه برگشت هم نميتوني بزني
دو تا سرويس مخابرات داشتم
يكيش فيبر كه هنوز دست مخابرات دارم استفاده ميكنم يعني استفاده كه هيچ فقط اسمش كه نت داره
يكيش رو آزاد كردم الان شاتل
يك خط ديگه هم دست صبانت
با اينكه آنتن خيلي خوبي هم روي ايرانسل و همراه اول دارم ولي هر سه adsl رو نگه داشتم براي محيط كار
در كل فعلا انتخاب بين بد و بدتر
با سپاس
کسی تونسته از ایتجا دوباره تمدید کنه ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
من تمديد كردم
mobile-1199
28-04-2017, 19:36
درود
عزیزان این بسته 30 گیگ دو ماهه رو زدن حذف کردن ؟! این دو سالی که از 4g ایرانسل به عنوان نت ثابت استفاده میکنم ، بسته 30گیگ تنها بسته ای بود که مدام تمدیدش میکردم که به نظر میاد اینم به باد رفت ...
قدم بعدی هم حتما بسته های شبانس :n29: خدا بخیر کنه ...
پ.ن : پسورد اکانت اصلیم رو چند وقته یادم رفته و ایمیلی هم که باهاش ثبت نام کرده بودم چند ساله دستم نیست ... 2 بار به مدیریت هم ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم برای حل مشکل . فکر کنم مجبورم از اول فعالیتم رو شروع کنم (هر چند که اکانت قبلی رو تا 4 سال اصلا یادم نبود وجود خارجی داره D: )
member.php?u=711060
اگر از درجات بالا کسی این پست رو میبینه ، خواهشا به یه طریقی ارتباط بگیره با من برای حل مشکل یا کلا قبلی رو حذف کنه :n16:
من تمديد كردم
به صورت رزرو شده میمونه ؟؟
یهو پاک نشه
فكر نكنم حذف بشه فقط احتمالا بعد يك مدت گزينه تمديدش رو بر ميداره
dvb595959
28-04-2017, 20:59
ایرانسل،دیگه دوست ندارم.[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17]
Sent from my Che2-L11 using Tapatalk
یک هفته پیش به همراه اول کوچ کردم به خاطر کیفیت و آنتن دهی افتضاح ایرانسل
الان با این حذف بسته ها خیالمو کامل راحت کرد
الان ایرانسل هیچ بسته بهتر از 20 گیگ همراه اول نداره
گفتن تحریم و اعلام و ابلاغ تحریم فایده ای نداره
یعنی من فکر نمی کنم کاربری به خاطر پاییبندی به بحث تحریم دیگه بسته اینترنتی از ایرانسل نخره بلکه باید ببینه براش مقرون به صرفه نیست تا نخره و بهترین کار طرح راه های جایگزین و انتخاب درست هست.
شخصا بسته 6 ماه سی گیگ یا دو ماه سی گیگ می گرفتم که خیلی وقتها هم زودتر تموم میشد و دوباره تمدید می کردم اما الان مصرف اصلی رو بردم روی ای دی اس ال و از بسته های روزانه استفاده بیهوده نمی کنم و مصرفم رو می خوام مدیریت کنم. ( الانم مشخصه اسپید تستهای کاربرها خیلی کمتر شده و حجمشون رو هدر نمیدن ) و در شروع سال بسته 48 گیگ یکساله خریدم.
نتیجه این میشه که خرید بسته کم تر میشه و خود به خود ایرانسل متوجه میشه چقدر ترافیک شبکش کمتر شده
دوستانی که می گن تاثیر نداره و ایرانسل گردن کلفته به نظرم اشتباه می کنن چون چه عنوان تحریم بیاد چه نیاد شیوه مصرف و خرید بسته های کاربرها تغییر خواهد کرد.
هدف ایرانسل اینه که شبکه شلوغ همراه رو با شبکه تی دی که فقط کاربری اینترنت داره شریک کنه تا هزینه های نگهداری شبکه موبایلشم بیاد پایین و شایدم کیفیت شبکه اف دی بره بالا ( در دید خوش بیننانه) اما به نظرمن این طرحش جواب نخواهد داد
حتی در بسته ترکیبی هم باز سیاست مصرف گرایی رو پیش گرفته مثلا 90 گیگ 135 هزار قیمت خوبیه اما نه برای سه ماه. طرحهای یکساله هم قیمتهاشون بالاست اونم با شرایط نامعلوم حالا اگر یکی اومد و ترافیک همراه ( اف دی ) رو تموم کرد چه خاکی باید بریزه سرش . از طرفی هنوز خیلی جاها پوشش تی دی ندارن اگرم پوشش داشته باشن با سوق دادن کاربرها به تی دی اونجا توی بحث سیگنال مشکلات بیشتر میشه
--
من که مخابرات دارم و 12 مگ فیکس سرعت و صد گیگ یکساله 90 هزار تومن
ضمنا بسته شش ماه همراه اول که 20 گیگه حدود 60 تومن هست که می تونه برای خیلی ها توی شرایط فعلی خوب باشه
اگر اپراتورهای دیگه مثل شاتل زودتر توی تی دی وارد بشن و مبین نت هم پوشش تی دی رو گسترش بده قطعا این رقابت شکل دیگری به خودش می گیره
Electronic-Arts
28-04-2017, 21:34
ایرانسل من بالا نمیاد
احتمالا دارن گزینه تمدید بسته 100 گیگ و 30 گیگ رو برمیدارن توله سگ ها
MMDFullHD
28-04-2017, 22:13
یک هفته پیش به همراه اول کوچ کردم به خاطر کیفیت و آنتن دهی افتضاح ایرانسل
الان با این حذف بسته ها خیالمو کامل راحت کرد
الان ایرانسل هیچ بسته بهتر از 20 گیگ همراه اول نداره
من محلمون یه 2جی نداره مثل بمب داره باطری میخوره گوشیمو همراه
صد رحمت به ایرانسل
gymclass.heroes
28-04-2017, 22:52
دوستان یکم کمکم کنین
برای دانلود شبانه ایرانسل باید یه مدم بخرم؟td/lte بخرم یا 3g/4g بهتره برای گیمینگ؟بعدش یه طرح و یه سیم کارت حل میشه؟
اره
مبين نت هم رو به سرازيري داره مياد
كم كم كاربراش زياد ميشن
اونم بايد بررسي بيشتري انجام داد
اينكه مخابرات كيفيت قابل قبولي نداره شكي درش نيست
ولي حداقل نت رو با قيمت قابل قبول داري كه اونم حالا جاي بحث داره
اين كه به خاطر نت سيم adsl رو جمع كني اشتباه
حالا يكي شركت adsl رو نميتونه عوض كن تخليه كه نكنه
چون همون پورت رو هم ميدن به شخص ديگه برگشت هم نميتوني بزني
دو تا سرويس مخابرات داشتم
يكيش فيبر كه هنوز دست مخابرات دارم استفاده ميكنم يعني استفاده كه هيچ فقط اسمش كه نت داره
يكيش رو آزاد كردم الان شاتل
يك خط ديگه هم دست صبانت
با اينكه آنتن خيلي خوبي هم روي ايرانسل و همراه اول دارم ولي هر سه adsl رو نگه داشتم براي محيط كار
در كل فعلا انتخاب بين بد و بدتر
با سپاس
من adsl جمع نکردم کلا دوتا خط تلفنو نابود کردم.
باور کن مرکز مخابرات منو به اسم میشناخت انقدر اعلام خرابی کرده بودم.اواخرش تلفن خونه زنگ که میخورد اینترنت 10 دقیقه قطع میشد کلا.مشکل سیم کشی هم نداشتم همه جورم عیب یابی کردم.آخرش قاطی کردم رفتم مرکز گفتم یا خط منو مسی کن که بتونم از شرکتهای دیگه اینترنت بگیرم یا خط تلفن نمیخوام گفت نمیشه منم تا جایی که تونستم از دوتا خط تلفن استفاده کردم قبضاشم ندادم و قطع شد رفت.داشتن adsl به روانی شدن نمیارزه که میارزه؟ وقتی کار و زندگیت وابسته به اینترنت باشه قطع شدن یک روزه و دوروزه و سه روزه و کندی سرعت غیر قابل تحمل میشه.هفته ای یه بار کابل برگردون بود قطع میشد.یه بار سه روز قطع بود هی زنگ میزدم فایده نداشت حضوری میرفتم دیگه کار بجایی رسیده بود شماره تماس شخصی تعمیرکار مرکز مخابراتیو داشتم.دلیل همه این مشکلات به دلیل نبودن تخصص و خریدن جنس های آشغال چینی اتفاق میفتاد.
خدایی الان چند سال هست که ایرانسل نجاتمون داده یا بهتر بگم از زمان اومدن دولت جدید وضعیت اینترنت واقعا بهتر شد.اما به نظرم اینکه با سیاستهای دزدانه ایرانسل هم بخوایم کنار بیایم اشتباهه.منم مثل دوستی که بالاتر اشاره کرد پول دارم بسته گرون قیمت اینترنت بدم ولی چرا باید اینکارو بکنم؟ اگر همگی بتونیم با هم هماهنگ عمل بکنیم مطمئن باشین ایرانسل طبق میل ما عمل میکنه.تا جایی که یادمه یکبار این اتفاق افتاد. #تحریم ایرانسل
من تمديد كردم
ما پول میدادیم بقیه با تخفیف برامون تمدید میکردن مثلا ۱۵۰ تومن میدادیم برای ۱۰۰ گیگ
الان اگر گزینه تمدید فقط برای خودمون فعاله که نمیصرفه تقریبا
Antonio1991
29-04-2017, 01:13
دوستان عزیز قصد توهین ندارم ولی حرف زدن راحته باید واقعا عمل کنیم.
به هیچ عنوان از نت ایرانسل استفاده نکنید تا حساب کار دستش بیاد. تا کی دزدی و حجم خوری؟
دوستان این لینکو یه بررسی بکنید
ببینید چجوریاست
یعنی یک ماه اگه بیش از 10 گیگ استفاده کنیم (سطح7)
هر مگابایت میشه 3 تومن
1024 رو ضرب در 3 کنیم میشه 3072 تومن (هر گیگ)
3072 رو هم ضرب در 30 کنیم (30 گیگ در ماه) میشه حدودن 90 هزار تومن
اگه 20 گیگ در ماه بگیریم میشه 60 هزار تومن
درست حساب کردم یا خیر؟
بعد پولش چجوری پرداخت میشه؟
ویرایش:
Antonio1991
29-04-2017, 07:51
۹ درصد مالیاتو باید بدی که اونم برات تصاعدی میره بالا حساب میشه.
پ.ن : جواب دادنشونو نگاه توروخدا! یارو ماهی دومیلیون میگیره میاد چرت و پرت تحویل ملت میده. بار فنی هم که ندارن هیچکدوم.
bioshock.infinite
29-04-2017, 10:39
سلام دوستان .
الان دکمه "خرید مجدد همین بسته" برای من فعاله به نظرتون میتونم دوباره همون بسته رو بگیرم ؟ کسی تا حالا امتحان کرده ؟
ایرانسل قیمت سیمکارت اعتباری خود را ۵۰ درصد کاهش داد. قیمت سیمکارت دائمی ایرانسل ۶۰ هزار تومان شد.
در طرح جدید ایرانسل، نهتنها قیمت سیمکارت نصف شده است، بلکه بر اساس اعلام این اپراتور در صورت خرید یا ترابرد کردن سیمکارت دائمی، در ماه اول ۲۰ گیگابایت و در ۶ ماه بعد، ماهی یک گیگابایت حجم رایگان اینترنت برای استفاده از اینترنت همراه ایرانسل در انواع نسلهای اینترنت شبکه ایرانسل از 2G تا 4.5G در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت
سلام دوستان .
الان دکمه "خرید مجدد همین بسته" برای من فعاله به نظرتون میتونم دوباره همون بسته رو بگیرم ؟ کسی تا حالا امتحان کرده ؟
تمديد ميشه براي من كه اينطور بود
saeeddeeas
29-04-2017, 11:48
دوستان این لینکو یه بررسی بکنید
ببینید چجوریاست
یعنی یک ماه اگه بیش از 10 گیگ استفاده کنیم (سطح7)
هر مگابایت میشه 3 تومن
1024 رو ضرب در 3 کنیم میشه 3072 تومن (هر گیگ)
3072 رو هم ضرب در 30 کنیم (30 گیگ در ماه) میشه حدودن 90 هزار تومن
اگه 20 گیگ در ماه بگیریم میشه 60 هزار تومن
درست حساب کردم یا خیر؟
بعد پولش چجوری پرداخت میشه؟
ویرایش:
منم هنوز درگیر هزینه اینم
اخه سیم کارت اعتباری ممکنه هزار تومن توش باشه بعد چجوری میخواد تا یک ماه سطح بندی کنه، کلا خیلی گنگ و مبهمه شاید میخواد فیلمی سوار کنه جیب مشترک رو خالی که چون هیچ توضیح درست و حسابی نداده:n13:
این شماره 2115 اگه مال ایرانسل نیست پس مال کجاست ؟ :n35: 500 ت هزینه پیامک کسر میشه
Le0nard0
29-04-2017, 16:28
این شماره 2115 اگه مال ایرانسل نیست پس مال کجاست ؟ :n35: 500 ت هزینه پیامک کسر میشه
مگه چندبار فرستادی که اینقدر شاکی شده؟ دفعه بعد میاد در خونه . مربوط به ایرانسله ولی کم میکنه .
برای دریافت سیمکارت هدیهات باید یه پیامک به ۲۱۱۲ بفرستی
reza_v66
30-04-2017, 00:48
سلام دوستان سرعت فورجی کسی محدود شده؟
مگه چندبار فرستادی که اینقدر شاکی شده؟ دفعه بعد میاد در خونه . مربوط به ایرانسله ولی کم میکنه .
آره لحن ـش یه کم خشنه :n37:
این شماره حقوق بیکاری که نمیگیره . این 500 بالاخره یه جایی میره .
برای دریافت سیمکارت هدیهات باید یه پیامک به ۲۱۱۲ بفرستی
اتفاقا اگه به عکس دقت کنین در جواب 2112 اومده
ولی خود ایرانسل میگه به 2115 بفرست . خودش میگه خودشم تکذیب میکنه
amirbrad
30-04-2017, 01:51
سلام دوستان سرعت فورجی کسی محدود شده؟
سلام
برای من چه شب چه روز شدیدا افت کرده
gymclass.heroes
30-04-2017, 02:43
مدم ایرانسل چی بخرم برای کامپیوتر و دانلود
مدم ایرانسل چی بخرم برای کامپیوتر و دانلود
هرچی بسته خوب داشت حذف شده ، دیگه برای چی میخوای مودم بخری و بیای سمت ایرانسل؟ ما خودمون داریم فرار میکنیم
mr.arbab28
30-04-2017, 09:44
ما که ایرانسل بیخیال شدیم رفتم واسه ftth مخابرات ثبت نام کردم لا اقل ۱۰۰ مگ سرعت که میده stable. هست
erfan.it
30-04-2017, 10:36
سرعت دانلود 3G ایرانسل از 1.5MB/s رسیده به 800kB/s :n37:
Sponge-BoB
30-04-2017, 10:37
خط به خط ایرانسل،500 انتقال میدم،موجودی میگیرم 100 تومن انقال داد!500 هم کم کرده؟؟!!
mohammad_1992
30-04-2017, 14:12
سرعت 4جی و 3جی منم کم کم 40 درصد کاهش یافته
amirpcp30
30-04-2017, 15:03
سلام دوستان
این 50 درصد کاهش قیمت سیم کارت داعمی مشخص نیست فقط مدت محدوده یا خیر..؟
با سپاس :n40:
Le0nard0
30-04-2017, 15:13
این 50 درصد کاهش قیمت سیم کارت داعمی مشخص نیست فقط مدت محدوده یا خیر..؟
قیمت سیم کارت دائمی 60 تومن شده . تخفیف نیست که مدت محدود داشته باشه
bioshock.infinite
30-04-2017, 16:39
دوستان دیروز بسته 100 گیگی 6 ماهه رو از طریق دکمه ی "خرید مجدد همین بسته" فعال کردم . احتمالا یه باگ تو سیستمشون هست که هنوز متوجه نشدن .
جالب اینجاست که بسته جدید هم دوباره همون دکمه رو داره .
mohammad_1992
30-04-2017, 17:25
دوستان مجاور خونه ما دکل ایرانسل وصله ولی هیچ وقت نتم به این وصل نمیشه ( با برنامه Open Signal تست کردم و اصلا این دکل رو در برنامه نداره ) چه جوری میشه فهمید نت دکل مذکور فعاله ؟؟؟
mehrdad_ati
30-04-2017, 17:29
منم افت داشتم امروز ولی نه خیلی محسوس... قبلا هم در این حد بوده
همین الان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_1992
30-04-2017, 19:39
منم افت داشتم امروز ولی نه خیلی محسوس... قبلا هم در این حد بوده
همین الان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما میانگین سرعتتون چقدره ؟؟؟؟ ( و اینکه حداکثر سرعتتون چقدره؟
چون ایرانسل میگه محدود نمیکنه ولی در منطقه ما من 24 ساعت چک کردم هیچ وقت سرعت بالای 4 مگ نمیره
درس ساعات شبانه افت سرعت دارید؟
میشه در اندروید تغییر دکل داد ؟ یعنی تعیین کرد به کدوم دکل وصل بشه؟
mehrdad_ati
30-04-2017, 19:49
والله شب تا حالا دانلود نداشتم چون دائمیم . سرعت دانلود با پی سی حدود ۷ تا ۹ مگابایت هست معمولا که میشه ۵۶ تا ۷۲ مگابیت. ولی با خود گوشی تو ای دی ام به ۱۱ هم رسیده ...
قیمت سیم کارت دائمی 60 تومن شده . تخفیف نیست که مدت محدود داشته باشه
خب وقتی بسته های اینترنت ارزون رو برداشته از اون طرف براش 10 برابر جبران میشه
gymclass.heroes
30-04-2017, 22:23
این همراه طرح دانلود شبانه داره؟چقدره؟
mohammad_1992
30-04-2017, 22:46
والله شب تا حالا دانلود نداشتم چون دائمیم . سرعت دانلود با پی سی حدود ۷ تا ۹ مگابایت هست معمولا که میشه ۵۶ تا ۷۲ مگابیت. ولی با خود گوشی تو ای دی ام به ۱۱ هم رسیده ...
فاصلتون تا دکل چقدره؟
mehrdad_ati
30-04-2017, 22:48
فاصلتون تا دکل چقدره؟
۲۰۰ -۳۰۰ متر
ایرانسل:VPN استفاده کنید با تعرفه آزاد محاسبه می کنیم!
ایرانسل اعلام کرد در صورت استفاده کاربران از فیلترشکن، با وجود خریداری بسته اینترنت، هزینه را براساس تعرفه آزاد محاسبه می کند!
albertxx
30-04-2017, 23:07
جالبه
ایرانسل با بسته و سرعت بالا مشترک زیادی جذب کرده ولی با شروع اندازی فیبر مخابرات و رقابت با ایرانسل یهو سرعت ایرانسل کم شده !!!
دوستان که میگن بسته های به صرفش هم برداشتن
تازه میخواستم احوال TD رو بگیرم !:n02:
یعنی این کار ایرانسل خودجوش بوده و یا فشار دوستان بالا ؟؟؟؟ حالا بالا میشه انحصار و قدرت مخابرات !!
جالبیش اینجاست
ثبت نام فیبر مخابرات اوج گرفت
ایرانسل رفت زیر فشار و همه کوچ کردن!!!
اتفاقیه /؟؟؟؟:n13:
من تو فکر اومدن سمت نت ایرانسل واسه خونه بودم!
ایرانسل اعلام کرد در صورت استفاده کاربران از فیلترشکن، با وجود خریداری بسته اینترنت، هزینه را براساس تعرفه آزاد محاسبه می کند!
جان ؟؟؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟؟
مگه داریم ؟؟؟؟؟؟
جالبه
ایرانسل با بسته و سرعت بالا مشترک زیادی جذب کرده ولی با شروع اندازی فیبر مخابرات و رقابت با ایرانسل یهو سرعت ایرانسل کم شده !!!
دوستان که میگن بسته های به صرفش هم برداشتن
تازه میخواستم احوال TD رو بگیرم !:n02:
یعنی این کار ایرانسل خودجوش بوده و یا فشار دوستان بالا ؟؟؟؟ حالا بالا میشه انحصار و قدرت مخابرات !!
جالبیش اینجاست
ثبت نام فیبر مخابرات اوج گرفت
ایرانسل رفت زیر فشار و همه کوچ کردن!!!
اتفاقیه /؟؟؟؟:n13:
من تو فکر اومدن سمت نت ایرانسل واسه خونه بودم!
جان ؟؟؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟؟
مگه داریم ؟؟؟؟؟؟
عجیبه ؟
:D اقا بیاید اینترنت رو از سر کوچه ما بخرید ارزونه
mehrdad_ati
30-04-2017, 23:27
این فیبر نوری چیه دیگه قضیش
منظورش فک کنم نت ملی ست
اره ديگه نت ملي آي پي داره
غير اون آي پي ها باشه نت ملي نيست
براي همون اسم v P n اورده
mehrdad_ati
30-04-2017, 23:58
لینک این قضیه که ایرانسل پفته رو لطفا میزارید ؟
shahryar84
01-05-2017, 00:06
نه، این درسته. شما وقتی به وی پی ان وصل میشید، ارتباط از خارج از شبکه/کشور برقرار میشه و چون خیلی ها نمیدونن، ایرانسل فقط هشدار داده. (البته فکر کنم منظورش سایتهایی که گفته نیم بها حساب میشه، اگه vpn بزنید همون قيمت عادی حساب میشه)
مثلا سایت هایی مثل فیلیمو، لنز و … که با اپراتورهای داخلی قرارداد حجم دارند، اگر با vpn وصل بشید، اون سرویس نمیفهمه شما از کدام اپراتور هستید و حجم شما کم میشه
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
rahim1538
01-05-2017, 03:39
یه بسته یک ساعته گرفتم تستی تا نیم ساعت اول خوب بود ولی بعدش یهویی تا میخوام دانلود کنم فوری دیسی میشد مجدد وثل میشد رفته رو اعصاب چرا اینجوریه ؟ در حالیه هنوز 20 دقیقه همین حدود باقی بود تا تموم بشه ؟؟ یهویی تا میزدم idm دانلود فوری قطع بعدش 30 ثانیه وصل :n24:
یه بسته یک ساعته گرفتم تستی تا نیم ساعت اول خوب بود ولی بعدش یهویی تا میخوام دانلود کنم فوری دیسی میشد مجدد وثل میشد رفته رو اعصاب چرا اینجوریه ؟ در حالیه هنوز 20 دقیقه همین حدود باقی بود تا تموم بشه ؟؟ یهویی تا میزدم idm دانلود فوری قطع بعدش 30 ثانیه وصل :n24:
معمولا اگر بسته ديگه اي نداشته باشي اينجوري ميشه
سعي كنين روي فورجي هم قفل نكنين شايد بياد تري جي قطع نشه
#باخبرباشید
قبلتر گفته بودیم اگه بدون خرید #بسته و با تعرفه آزاد، از یک سری وبسایتهای ایرانی دیدن کنین، #تعرفه مصرف آزادتون نصف محاسبه میشه.
این به شرطی هست که IP شما ایرانی باشه و از نرمافزارهای تغییر IP استفاده نکنین چون IP شما کاملا تغییر میکنه و امکان تشخیص این که IP شما ایرانی هست از بین میره.
به طور مثال بسته ویژه ۵+۱ که قبلا معرفی کردیم، اگه قادر به شناسایی IP شما نباشه، یک گیگابایت رایگان برای شما محاسبه نمیشه و طبق روال همیشگی، حجم مربوطه از بسته عادی شما کاسته میشه.
اطلاعات بیشتر:
اره ديگه نت ملي آي پي داره
غير اون آي پي ها باشه نت ملي نيست
براي همون اسم v P n اورده
ShadowDragon
01-05-2017, 10:33
اصل خبر اینه که یه سریا به صورت خود جوش عوض کردن
ترافیک داخلی ، با v...pn کار نمیکنه
اصل خبر اینه که یه سریا به صورت خود جوش عوض کردن
ترافیک داخلی ، با v...pn کار نمیکنه
همون اول هم شرط كرده
بايد طبق آي پي باشه
يعني اگر سايت داخلي هم خودش اي پي رو عوض كنه بازم داخلي حساب نميشه
تا سازمان تنظيم مقررات دوباره ليست رو آبديت كنه و اي پي داخلي حساب بشه
مخصوصا سايت هاي دانلود كه زياد آي پي دارن احتمالا به مشكل ميخورن
saeeddeeas
01-05-2017, 11:10
به نظرم باید برای سایت های داخلی امتیازات بیشتری در نظر بگیرن مثلا بسته 50 گیگ 20 هزار تومن یا همچین بسته هایی
نه اینکه یه سری سایت ها نصف محاسبه بشه اونم توی مصرف ازاد، فکر نکنم کسی با مصرف ازاد از نت استفاده کنه
در کل ترافیک داخلی خیلی برای اینا مفت تموم میشه اما نمیدونم چرا انقدر خسیس بازی در میارن، اگر بسته های درستی بدن ترافیک خارجی هم ازاد تر میشه و کیفیت میره بالاتر
starpars
01-05-2017, 11:14
من نمیدونستم
یعنی ما اگه از ip داخلی 1 گیگ دانلود کنیم 500 مگ از بسته کم میشه؟
mohammad_1992
01-05-2017, 11:25
همون اول هم شرط كرده
بايد طبق آي پي باشه
يعني اگر سايت داخلي هم خودش اي پي رو عوض كنه بازم داخلي حساب نميشه
تا سازمان تنظيم مقررات دوباره ليست رو آبديت كنه و اي پي داخلي حساب بشه
مخصوصا سايت هاي دانلود كه زياد آي پي دارن احتمالا به مشكل ميخورن
سایت های دانلود رو اصلا نمیارن داخل این طرح خیالتون راحت
سایت های دانلود رو اصلا نمیارن داخل این طرح خیالتون راحت
اينم حرفي
ولي شاتل شاتل لند رو گذاشته
فيليمو و آپارات
من نمیدونستم
یعنی ما اگه از ip داخلی 1 گیگ دانلود کنیم 500 مگ از بسته کم میشه؟
از هر داخلي نه
از ليست كه گفتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل-تعرفه-مصرف-آزاد-اینترنت-داخلی-را-به-نصف-کاهش-داد-
arashdehghan
01-05-2017, 12:41
ایرانسل دانلود از سایت های خارجی رو محدود کرده؟
من سرعت دانلودم از سایت های ایرانی مثل پی سی دانلود 3-4 مگابایته ولی همه ی سایت های خارجی زیر 50 کیلوبایته
واسه شما هم اینجوریه؟
قضیه نیم بها در سایتهای داخلی فقط برای تعرفه آزاد هست یعنی شامل بسته ها نمیشه و از اونجایی که کسی مغز خر نخورده با تعرفه آزاد هر گیگ بابت چهل هزار تومنی وبگردی یا دانلود کنه پس این نیم بها بیشتر در حد حرف و تبلیغ هست عملا اثری بحال عامه نداره (البته در اینترنت موبایل) چون روز اول چنان دست اپراتور رو در تعیین سقف قیمت آزاد گذاشتن که بسته ها رو بقول خودشون با نود درصد تخفیف میفروشند و بازهم سود میکنند. در مورد adsl هم فردایی روزی که نیم بها شدن داخلیها بهشون ابلاغ شد شرکتها ارائه دهنده در یک اقدام هماهنگ ابتدا آپلود را که رایگان بود پولی کردند و بعد هم شبانه رایگان و طرح های جشنواره رو برداشتند. متاسفانه اینترنت از روز اول بسیار گران و چندین برابر سود در ایران عرضه شده و ارائه دهندگان هم به لقمه های گنده گنده عادت کرده اند کسی هم جلودارشان نیست حتی دولت که بهر صورتی میخواد با طرح و لایحه و دستور اینترنت رو ارزون بکنه شرکتها یک جوری جبرانش میکنند و مانند گربه مرتضی علی چهار چنگولی زمین میان.
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
starpars
01-05-2017, 15:05
مگه دولت توی این آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات نگفتن هر گیگابایت حداکثر 3 هزار و خورده ای باید باشه؟
پس چرا ایرانسل خیلی از بسته هاش قیمتش بیشتره؟
اون مصوبه واسه اینترنت موبایل نبوده؟
starpars
01-05-2017, 15:13
مگه دولت توی این آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات نگفتن هر گیگابایت حداکثر 3 هزار و خورده ای باید باشه؟
نقشه های ایرانسل اشتباه نیستن ؟
چون من هر جا شهر تست کردم جایی 4 جی نبود در حالیکه تو نقشه تقریبن کل شهر 4 جیه !
mehrdad_ati
01-05-2017, 16:35
نقشه های ایرانسل اشتباه نیستن ؟
چون من هر جا شهر تست کردم جایی 4 جی نبود در حالیکه تو نقشه تقریبن کل شهر 4 جیه !
احیانا به گوشی خودت شک نکردی اونوقت ؟ [emoji1]
دوستان دیروز بسته 100 گیگی 6 ماهه رو از طریق دکمه ی "خرید مجدد همین بسته" فعال کردم . احتمالا یه باگ تو سیستمشون هست که هنوز متوجه نشدن .
جالب اینجاست که بسته جدید هم دوباره همون دکمه رو داره .
به نظرم ایرانسل به خاطر فشارهای سازمان مقررات و اپراتورهای دیگه اوردن بسته هاش رو برداشته پس اگر خرید مجدد رو دارید خوب بخرید. دیگه هم مطرح نکنید تا گشت نامحسوس سازمان مقررات بهش فشار نیاره
بالاخره هر کی بستشو داشته باشه اونو می بینه و می فهمه
یکی از طمعها و عقب افتادگی های ایرانسل اینه که بسته رزرو حالیش نیست و از همون لحظه فعال میشه
اگر رزرو داشت خیلی ها همون بسته های محبوبشون رو یکی دو ماه قبل از اتمام رزرو می کردن تا حداقل با حذف ناگهانی متضرر نشن تا اون موقع هم یه فرجی میشد
الانم بد نیست تیم فنی ایرانسل معنای بسته رزرو رو بفهمه
معناشو ساده میگم تا بفهمن بسته رزرو یعنی بسته ای که بعد از اتمام بسته قبلی فعال میشه ( نه از لحظه خرید)
به همین سادگی
به نظرم ایرانسل به خاطر فشارهای سازمان مقررات و اپراتورهای دیگه اوردن بسته هاش رو برداشته پس اگر خرید مجدد رو دارید خوب بخرید. دیگه هم مطرح نکنید تا گشت نامحسوس سازمان مقررات بهش فشار نیاره
بالاخره هر کی بستشو داشته باشه اونو می بینه و می فهمه
یکی از طمعها و عقب افتادگی های ایرانسل اینه که بسته رزرو حالیش نیست و از همون لحظه فعال میشه
اگر رزرو داشت خیلی ها همون بسته های محبوبشون رو یکی دو ماه قبل از اتمام رزرو می کردن تا حداقل با حذف ناگهانی متضرر نشن تا اون موقع هم یه فرجی میشد
الانم بد نیست تیم فنی ایرانسل معنای بسته رزرو رو بفهمه
معناشو ساده میگم تا بفهمن بسته رزرو یعنی بسته ای که بعد از اتمام بسته قبلی فعال میشه ( نه از لحظه خرید)
به همین سادگی
اگر بسته ها مشابه باشن
دومی میره توی رزرو فک کنم
احیانا به گوشی خودت شک نکردی اونوقت ؟ [emoji1]
با دوتا گوشی تست کردم
Le0nard0
01-05-2017, 18:01
فکر کنم "خرید مجدد همین بسته " برای بسته های حذف شده برای کسایی هنوز فعاله که تعداد دفعات زیاد اون بسته رو خریداری نکردن . بسته 100 گیگ 6 ماهه برای من 30-40 روزه تموم میشد شاید به خاطر همین با حدف این بسته خرید مجددش برام فعال نبود .
خیر اینترنت موبایل همانطور که گفته شد روز اول بنای قیمت رو حسابی بالا گذاشتند اول که اومده بود هر کیلوبایت 0/7 ریال بود یعنی هر گیگ هفتاد هزار تومن! بعدا به اصلاح ارزانش کردند شد نیم ریال و حالا هم 0/4 ریال یعنی چهل هزار تومان برای هر گیگ. حالا این قیمتها بر چه اساس تعیین شده نمیدونم
ایرانسل هم زد تو کا رحجم دزدی ها.....1 گیگ حجم خریدم ..یه سریال 400 مگی دانلود کردم....1 گیگش تموم شد.....
مسخره دزد.....نمیدونه ما با هزار تا نرم افزار حجم مصرفیمون رو اندازه گیری میکنیم...
حرومش باشه 600 مگم...netlimitter دارم bandwithmanager دارم bandwithcalculator دارم رو همه اینها زده 404 مگ دانلود شده..
اومدم یه فیلم 600 مگی دانلود کنم که حجمم تموم شه...یهوی اس داده حجم شما مطابق مصرف آزاد حساب می شود...خشکم زد اصلا
bardia-vr
01-05-2017, 19:44
ایرانسل هم زد تو کا رحجم دزدی ها.....1 گیگ حجم خریدم ..یه سریال 400 مگی دانلود کردم....1 گیگش تموم شد.....
مسخره دزد.....نمیدونه ما با هزار تا نرم افزار حجم مصرفیمون رو اندازه گیری میکنیم...
حرومش باشه 600 مگم...netlimitter دارم bandwithmanager دارم bandwithcalculator دارم رو همه اینها زده 404 مگ دانلود شده..
اومدم یه فیلم 600 مگی دانلود کنم که حجمم تموم شه...یهوی اس داده حجم شما مطابق مصرف آزاد حساب می شود...خشکم زد اصلا
من تجربه ۸ سال استفاده از ایرانسل رو داشتم و مشترک ایرانسل بودم ،یک خاطره جالب واس شما بگم ،سال ۸۶ که هنوز جاده ها تحت پوشش ایرانسل نبود،من داشتم از قم برمیگشتم تهران و توی اتوبان پوششی نبود و یک ساعت بعد وقتی رسیدم تهران شارژمو چک کردم دیدم ۲۰۰ تومن کم کرده و بعد تماس گرفتم پشتیبانی و جالبه واس اون تماس هم باید پول یک دقیقه مکالمه رو میپرداختم و اینجور شد که کلا بیخیال ۲۰۰ تومن شدم . البته ۲۰۰ تومن سال ۸۶ ارزشش از ۲۰۰ تومن الان بیشتر بود ،این فقط یک مورد بود و ایرانسل بارها از شارژ و بسته نت من می دزدید و تا در نهایت ترابرد کردم . ایرانسل ید درازی در دزدی داره اینو بدونید
Mohammad Aghaee
01-05-2017, 20:14
این مصوبه ای که شما میگی برای اینترنت ثابت هست . برای اینترنت همراه اگه سیم کارتتون اعتباری باشه هر کیلوبایت ۰/۶ ریال و اگه سیم کارتتون دائمی باشه ۰/۴ ریال میوفته ؛ یعنی هر گیگ ۶۰ یا ۴۰ هزار تومن و اگه اپراتورها بسته های اینترنتی براتون میزارن دارن به من و شما لطف میکنن و به اون قیمت نجومی نمیفروشن و این حق براشون محفوظه که هر زمان دلشون خواست بسته ها رو حذف کنن .[emoji19] [emoji19]
با مسدود بودن مصرف آزاد و نداشتن بسته نرم افزارهای ایرانسل من و فیلیمو کار می کنن و حتی با کامپیوتر هم سایت فیلیمو باز می شه ولی نرم افزار لنز اینطور نیست.
starpars
01-05-2017, 20:44
یکی ازین نامزدا نیومد بگه من اینترنت رایگان یا ارزون میدم اگه یکی اینو میگفت کلی رای میاورد
losangeless
01-05-2017, 20:47
دوستان. دانلود شبانه 2 هزار تومنی فقط سه ساعته؟ آغاز و پایان این 3 ساعت چجوری محاسبه میشه؟ از شارژ پولم کم نکنه
losangeless
01-05-2017, 20:52
دوستان تایم استفاده از نت 2 هزار تومنی شبانه 3 ساعته؟ آغاز و پایان این 3ساعت چجوری محاسبه میشه؟ یهو از شارژ پولی کم نکنه
gymclass.heroes
01-05-2017, 20:58
ایرانسل اپلودو حساب میکنه؟
الان ديگه همه حساب ميكنن
اگر بسته ها مشابه باشن
دومی میره توی رزرو فک کنم
نه عزیز فکر نکن . من مطمئنم . از همون لحظه فعال میشه
albertxx
01-05-2017, 22:21
یکی ازین نامزدا نیومد بگه من اینترنت رایگان یا ارزون میدم اگه یکی اینو میگفت کلی رای میاورد
آخه تو همون مناظره تلویزیونی زنگ میزدن بهش آقا بیا رد صلاحیت شدی !!:n09:
نه عزیز فکر نکن . من مطمئنم . از همون لحظه فعال میشه
امکان نداره شما یه بسته داشتی باشی یکی دیگه بخری از جفتش کم کنه
دومی رزرو میشه
mostafa_1366
02-05-2017, 08:39
ایرانسل جدیدا یه بسته گذاشته 5 گیگ یه هفته بین ساعت 6 صبح تا 12 ظهر (2000 تومن) چند روز پیش این بسته رو خریدم وقتی وصل میشم سرعت خیلی کمتر از بسته های دیگه است نهایتا 12 مگابیت حتی آنتن هم یه خط بیشتر نشون نمیده.
کسی دیگه هم این بسته رو امتحان کرده؟
امکان نداره شما یه بسته داشتی باشی یکی دیگه بخری از جفتش کم کنه
دومی رزرو میشه
رزرو میشه ، اما تاریخ شروعش از همون روزیه که خریدی. در نتیجه به درد نمیخوره
v-abbasi
02-05-2017, 09:20
دوستان من از مودم هواوی E3372 برای دانلود استفاده میکنم . به تازگی وقتی لیست اس ام اس هارو چک میکردم دیدم این پیام اومده :
*4*4*1# را شماره گیری نمائید.
Dear Subscriber,
Your handset is not
# and follow the instruction to configure your Internet settings ma
که فکر کنم ناقص اومده پیام .
چی هست و چیکار میشه کرد ؟ لازم به ذکر هست که سیم کارت کلا روی مودم هست و از اش فقط برای دانلود شبانه استفاده میکنم .
سلام
سیگنال باند 3 از باند 7 باید قویتر باشه؟
واسه من باند 3 سیگنال فول هست ولی باند 7 سیگنال 3 خط داره.
مودم E3372
قبلا باند 7 سیگنالش 4 خط رو پر می کرد. الان خیلی ضعیفتر شده.
iDownload & iGame
02-05-2017, 10:22
سلام
سیگنال باند 3 از باند 7 باید قویتر باشه؟
واسه من باند 3 سیگنال فول هست ولی باند 7 سیگنال 3 خط داره.
مودم E3372
قبلا باند 7 سیگنالش 4 خط رو پر می کرد. الان خیلی ضعیفتر شده.
سلام،
باند 3 (فرکانس 1800MHZ) بدلیل فرکانس پائین تر نسبت به باند 7 (فرکانس 2600MHZ)، برد و ضریب نفوذ بیشتری داره.
دوستان من از مودم هواوی E3372 برای دانلود استفاده میکنم . به تازگی وقتی لیست اس ام اس هارو چک میکردم دیدم این پیام اومده :
*4*4*1# را شماره گیری نمائید.
Dear Subscriber,
Your handset is not
# and follow the instruction to configure your Internet settings ma
که فکر کنم ناقص اومده پیام .
چی هست و چیکار میشه کرد ؟ لازم به ذکر هست که سیم کارت کلا روی مودم هست و از اش فقط برای دانلود شبانه استفاده میکنم .
چیزی نیست تنظیمات اینترنت مودم تووی خودشه ایرانسل با گوشی اشتباه می گیره و این پیام را که می گه برای شما تنظیمات اینترنت را ندارم ارسال می کنه.
amirbrad
02-05-2017, 11:41
سیگنال شدیدا افت کرده هر دو باند سرعت هم طبیعتا پایین بست ها هم که افتضاح. از فردا دوباره باید بیوفتم دنبال پشتیبانی . مسخرشو در اوردن دیگه!
losangeless
02-05-2017, 21:24
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟ منظور از بسته شبانه 3 ساعته از 2تا8 چیه؟ مبنای این 3 ساعت چیه؟
و اینکه توی 3 ساعت ایرانسل بیشتر دان میشه یا تمام شبانه همراه اول؟
TranceaweSome
02-05-2017, 21:54
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟ منظور از بسته شبانه 3 ساعته از 2تا8 چیه؟ مبنای این 3 ساعت چیه؟
خب شما مابین ساعت 2 تا 8 میتونی(یعنی تو این 6 ساعت) 3 ساعت استفاده کنی هر ساعت هم محدودیت 20گیگی داره یعنی کلا 60 گیگ میتونی بگیری
با ایرانسل بیشتر میتونی دانلود کنی
همراه اول تا ساعت 7 محدودیت 20 گیگ داره
مبنای شروع هم اولین اتصال به اینترنت از ساعت دو به بعد هست
پس اگر ساعت دو به اینترنت وصل شی از همون موقع سه ساعت شروع میشه اگر دیتا خاموش باشه ساعت سه روشن کنی از همون سه
اگرم از ساعت دو گذشته و اینترنت هم روشنه اگر بسته فعال شد از همون لحظه
سرعت هیچ تضمینی نداره
باید خودتون تست کنید
سازمان مقررات تا چند وقت پیش که آپلود رایگان بود در توضیح علت محاسبه نشدن آپلود نوشته بود بعلت ماهیت نامتقارن adsl آپلود محاسبه نمیشود. حالا نمیدونم اخیرا ماهیت اینترنت تغییر کرده و متقارن شده که دارن محاسبه میکنند! جالبه که بدانید محاسبه نشدن آپلود مانند دانلود رایگان شبانه یک طرح تشویقی با جایزه نبود بلکه اساسا نباید محاسبه شود و الان که محاسبه میکنند دارند دزدی میکنند. مثلا شما یک کلیپ ده مگی برای من ارسال میکنید در اینجا کلا ده مگ اطلاعات داره در بستر اینترنت رد و بدل میشه و اون ده مگ هم پای کسی که دانلود میکنه محاسبه میشه اما اکنون دارند ده مگ با ارسال کننده حساب میکنند و ده مگ با گیرنده یعنی برای انتقال ده مگ اطلاعات بیست مگ پول میگیرند و این دزدی آشکار هست مگر هزینه تماس تلفنی یا پیامک پای دو طرف حساب میشه که اینترنت بشه اما کی به کیه! چرا سازمان مقررات که مثلا ناظر هست جلوش رو نمیگیره با کدوم منطق و دلیل اومدن دارن آپلود رو محاسبه میکنند! مانند اینکه مثلا شما بسته ای رو برای دوستتون پست کنید بعد هم از شما بابت ارسال بسته پول بگیرند و هم از گیرنده بابت اینکه بسته رو بهش رساندند پول بگیرند و این دقیقا کاری هست که اپراتورها در ایران دارند انجام میدن.
تعویض رایگان مودمهای وایمکس ایرانسل با TD-LTE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%A8%D8%A7-td-lte)
ایرانسل مودمهای وایمکس مشترکان خود را با مودمهای اینترنت پهنباند ثابت نسلهای 4 و 5/4 تعویض میکند.
کد خبر: ۶۹۰۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۰ 02 May 2017
امتیاز خبر: 84 از 100 تعداد رای دهندگان 2268
ایرانسل مودمهای وایمکس مشترکان خود را با مودمهای اینترنت پهنباند ثابت نسلهای 4 و 5/4 تعویض میکند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، مشترکان مودمهای وایمکس ایرانسل که پیش از این از تکنولوژی نسل دو اینترنت ثابت استفاده میکردند از این پس میتوانند با مراجعه به نشانی shop.irancell.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قسمت «مودم»، بخش «تعویض رایگان مودم» و با وارد کردن شناسه وایمکس و نشانی Mac مودمی که در اختیار دارند، مودم خود را با مودم TD-LTE تعویض کنند.
همینطور مشترکان میتوانند از طریق فروشگاه و مراکز خدمات ایرانسل، مراکز ارتباط با ایرانسل، تماس با شمارهی 600 از خطوط ایرانسلی و یا 09366000000 از سایر خطوط و یا مراجعه به فروشگاههای منتخب برای تعویض مودم وایمکس خود اقدام کنند.
علاوه بر تعویض رایگان مودمهای مشترکان از وایمکس به TD-LTE تحویل آنها نیز رایگان خواهد بود. همینطور مبالغ موجود در حسابهای وایمکسی که فعال بودهاند، پس از طی مراحل تعویض به حساب مودمهای TD-LTE مشترکان بازگردانده خواهند شد.
ایرانسل که همواره فاصله بهرهگیری از تکنولوژیهای جهانی و کاربران ایرانی را کاهش داده است، در راستای بهینه سازی استفاده از فناوریهاینو و با هدف بهبود رضایت مشترکان و مشتریمداری، مودمهایی را در اختیار مشترکان قرار میدهد که با پشتیبانی از تکنولوژی IPv6 از قابلیت Port forwarding/DMZ نیز بهره میبرند و تا 32 نفر میتوانند از Wi-Fi و پنل نمایشگر مصرف دیتای آن استفاده کنند.
همراه با ارائه امکان تعویض و دریافت رایگان مودمهای وایمکس با مودمهای TD-LTE بسته سه ماهه 15 گیگابایتی شامل 10 گیگابایت اینترنت 24 ساعته و 5 گیگابایت اینترنت شبانه (2تا8 صبح) نیز ارائه شده است که مشترکان میتوانند با تهیه و فعالسازی آن از بهروزترین تکنولوژی اینترنت ثابت بهره بگیرند.
مشترکانی که شناسه وایمکس خود را در دسترس ندارند میتوانند با مراجعه به قرارداد خرید و یا پیامهای دریافتی مربوط به تمدید بسته اینترنت و همینطور قبوض دریافتی از آن استفاده کنند. همچنین نشانی Mac مودم هر دستگاه روی برچسب پشت مودمی که کاربر در اختیار دارد درج شده است.
ایرانسل به عنوان بزگترین و گستردهترین ارائه دهنده اینترنت پهنباند همراه و ثابت کشور که برای نخستینبار در ایران نسلهای 4 و 5/4 اینترنت ثابت را ارائه کرده، از آغاز ارائه این خدمت در کمتر از یکسال بیش از 150 شهر را تحت پوشش قرار داده است و مشترکان این فناوری میتوانند ازاین پس در تمامی این مناطق از آخرین تکنولوژی اینترنت ثابت بدون تغییر تنظیمات بهره بگیرند.
amirbrad
02-05-2017, 23:41
[h=1]shop.irancell.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%85%DA%A9%D8%
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، مشترکان مودمهای وایمکس ایرانسل که پیش از این از تکنولوژی نسل دو اینترنت ثابت استفاده میکردند از این پس میتوانند با مراجعه به نشانی [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قسمت «مودم»، بخش «تعویض رایگان مودم» و با وارد کردن شناسه TD-LTE مشترکان بازگردانده خواهند شد.
روی برچسب پشت مودمی که کاربر در اختیار دارد درج شده است.
ایرانسل به عنوان بزگترین و گستردهترین ارائه دهنده اینترنت پهنباند مامی این مناطق از آخرین تکنولوژی اینترنت ثابت بدون تغییر تنظیمات بهره بگیرند.
لطفا اخبار مربوط به TD LTE ایرانسل در تایپیک خودش مطرح کنید
gymclass.heroes
03-05-2017, 00:20
آخه تو همون مناظره تلویزیونی زنگ میزدن بهش آقا بیا رد صلاحیت شدی !!:n09:
:n02::n08:حقیقت
mohammad_1992
03-05-2017, 08:53
سرعت دانلود دیشب من 800 کیلوبایت !!! 2 هفته پیش 4 مگ بود
کم کم میرم سمت همراه اول دیگه ایرانسل بدرد نمیخوره
iman2919
03-05-2017, 09:58
سرعت دانلود دیشب من 800 کیلوبایت !!! 2 هفته پیش 4 مگ بود
کم کم میرم سمت همراه اول دیگه ایرانسل بدرد نمیخوره
از چاله در میای و میوفتی توی چاه:n31:
mohammad_1992
03-05-2017, 10:47
از چاله در میای و میوفتی توی چاه:n31:
اونجا 1000 تومن میدیم برای 3جی اینجا 4 تومن سرعتاشونم یکیه
Mohammad Aghaee
03-05-2017, 12:14
ایرانسل جدیدا یه بسته گذاشته 5 گیگ یه هفته بین ساعت 6 صبح تا 12 ظهر (2000 تومن) چند روز پیش این بسته رو خریدم وقتی وصل میشم سرعت خیلی کمتر از بسته های دیگه است نهایتا 12 مگابیت حتی آنتن هم یه خط بیشتر نشون نمیده.
کسی دیگه هم این بسته رو امتحان کرده؟
این بسته خیلی وقته داره ارائه میشه و منم بعضی وقتا که حوصله شب بیدار شدن واسه دانلود رو نداشتم با این بسته دانلودهای سبک و کم حجمم رو انجام میدادم ولی سرعت برای من هیچ تغییری نمیکرد و راضی بودم البته الان یکی دو ماه هست که از این بسته استفاده نکردم نمیدونم الان چطوریه .
mohammad_1992
03-05-2017, 12:15
دوستان نرم افزاری هست که بشه در اون :
1- باندی که می خوایم بهش متصل بشیم رو انتخاب کرد
2- انتخاب دکل مورد نظر
برای اندروید می خواستم ای او اس که نداره
greatpouya
03-05-2017, 14:39
دوستان خبر خوش اینکه، ایرانسل ظرفیت پهنای باند باند ۳ رو از ۱۰ مگاهرتز به ۱۵۰ افزایش داده، و الان تجمیع به جای ماکزیموم سرعت ۱۸۵ مگابیت به ۲۲۵ مگابیت در ثانیه افزایش پیدا کرده. و خبر خوش دیگه اینکه ایرانسل موردمی رو رو سایت معرفی کرده که ظاهرا از باند ۲۳۰۰ td lte پشتیبانی میکنه، پس یعنی در حال راه اندازی این باند و اضافه کردن آن به td lte هست احتمالا با ظرفیت کاامل ۲۰ مگاهرتز که در پوشش td lte پیشرفت قابل توجهی رخ میده.
mohammad_1992
03-05-2017, 14:40
دوستان خبر خوش اینکه، ایرانسل ظرفیت پهنای باند باند ۳ رو از ۱۰ مگاهرتز به ۱۵۰ افزایش داده، و الان تجمیع به جای ماکزیموم سرعت ۱۸۵ مگابیت به ۲۲۵ مگابیت در ثانیه افزایش پیدا کرده. و خبر خوش دیگه اینکه ایرانسل موردمی رو رو سایت معرفی کرده که ظاهرا از باند ۲۳۰۰ td lte پشتیبانی میکنه، پس یعنی در حال راه اندازی این باند و اضافه کردن آن به td lte هست احتمالا با ظرفیت ۲۰ مگاهرتز که در پوشش td lte پیشرفت قابل توجهی رخ میده.
چه فایده وقتی اینترنتش گرونه
به روزی برسیم که اصلا سرعت بشه 1 گیگ ولی هنوز حجم وجود داشته باشه ارزشی نداره
greatpouya
03-05-2017, 14:42
اون دیگه با رقابت درس میشه، تا وقتی رقابت نبود هرکی یه ساز میزد، ولی الان که تو رقابت افتادن، مجبور به کاهش قیمت هم میشن. این قیمتا خیلی پایدار نمیمونه
دوستان خبر خوش اینکه، ایرانسل ظرفیت پهنای باند باند ۳ رو از ۱۰ مگاهرتز به ۱۵۰ افزایش داده، و الان تجمیع به جای ماکزیموم سرعت ۱۸۵ مگابیت به ۲۲۵ مگابیت در ثانیه افزایش پیدا کرده. و خبر خوش دیگه اینکه ایرانسل موردمی رو رو سایت معرفی کرده که ظاهرا از باند ۲۳۰۰ td lte پشتیبانی میکنه، پس یعنی در حال راه اندازی این باند و اضافه کردن آن به td lte هست احتمالا با ظرفیت کاامل ۲۰ مگاهرتز که در پوشش td lte پیشرفت قابل توجهی رخ میده.
سلام
لطف می کنید بگید کدوم مدل مودم از
باند ۲۳۰۰ استفاده می کنه ؟
greatpouya
03-05-2017, 15:52
سلام
لطف می کنید بگید کدوم مدل مودم از
باند ۲۳۰۰ استفاده می کنه ؟
ظاهرا این و cat3 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
mohammad_1992
03-05-2017, 16:07
ظاهرا این و cat3 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم ثابت گرفتن اشتباه محض هست الان تا 1 ساله دیگه ببینید همه میرن سمت فیبر نوری - ارتباطات سیار هیچ وقت بدرد منزل و جای ثابت نمیخوره
ir.ghost
03-05-2017, 16:24
با سلام
دوستان عزیز سرویسی رو راه اندازی کردیم که مشکل NAT Type حل بشه
دوستانی که این سرویس رو نیاز دارند پیام دهند
greatpouya
03-05-2017, 18:44
مودم ثابت گرفتن اشتباه محض هست الان تا 1 ساله دیگه ببینید همه میرن سمت فیبر نوری - ارتباطات سیار هیچ وقت بدرد منزل و جای ثابت نمیخوره
دوستان راجع به فرکانس ۲۳۰۰ زود قضاوت کردم، این مودم هم همانند مودم های قبلی از 3.5Ghz پشتیبانی میکنه. و cat4 هست
دوستان نرم افزاری هست که بشه در اون :
1- باندی که می خوایم بهش متصل بشیم رو انتخاب کرد
2- انتخاب دکل مورد نظر
برای اندروید می خواستم ای او اس که نداره
باند بله نرم افزار signal guru هست که البته نیازمند روت بودن گوشی هست. اما دکل خیر
Vahid7767
03-05-2017, 20:39
سلام
من سیم کارت همراه اول دائمیم رو به ایرانسل ترابرد کردم! ایرانسل میگه دقیقه ای 499 ریال تعرفشه که خب ارزون تر از بقیه اوپراتوراس!
من یه تستی کردم. با سیم کارتم یه زنگ به یه سیم کارت دیگه زدم و 59 ثانیه دقیق که شد قطع کردم! وقتی قطع کردم نوشت هزینه تماس: 490 ریال که خب درست بود!
ولی تو ایرانسل من چند دقیقه بعد هزینش اومد!
قبل از این تماس کل کارکردم 1795 ریال بود! اما بعدش شد 2333 ریال !!
یعنی به جای 490 ریال که باید کم کنه 538 ریال کم کرده!
لطفا شما هم تست کنید ببینید واسه شما هم اینجوریه؟؟
سلام
طرح کنترل مصرف آزاد فقط برا سیم کارتای اعتباریه؟ برا دائمیا نمیشه؟
و یه سوال دیگه!:n13:
من سیم کارت همراه اول دائمیم رو به ایرانسل ترابرد کردم! ایرانسل میگه دقیقه ای 499 ریال تعرفشه که خب ارزون تر از بقیه اوپراتوراس!
من یه تستی کردم. با سیم کارتم یه زنگ به یه سیم کارت دیگه زدم و 59 ثانیه دقیق که شد قطع کردم! وقتی قطع کردم نوشت هزینه تماس: 490 ریال که خب درست بود!
ولی تو ایرانسل من چند دقیقه بعد هزینش اومد!
قبل از این تماس کل کارکردم 1795 ریال بود! اما بعدش شد 2333 ریال !!
یعنی به جای 490 ریال که باید کم کنه 538 ریال کم کرده!
لطفا شما هم تست کنید ببینید واسه شما هم اینجوریه؟؟
احتمالا با ماليات
ولي ماليات رو كم ميكنن روي شارژ
Vahid7767
03-05-2017, 22:30
احتمالا با ماليات
ولي ماليات رو كم ميكنن روي شارژ
نه ، اینطور نیست!
حالا دیگه مطمئن شدم سیستمشون خرابه! حالا یا برای من فقط اینجوریه یا برا همه!
من ساعت 23:00 کل کارکردم 3111 ریال بود! بعدش یه تماس حدودا 20 ثانیه ای گرفتم!
بعدش ساعت 23:16 کارکردم رو چک کردم دیدم شده 3110 ریال :|
بعنی 1 ریال هم کمتر شده به جای اینکه بیشتر بشه :|
amirbrad
04-05-2017, 00:10
نه ، اینطور نیست!
حالا دیگه مطمئن شدم سیستمشون خرابه! حالا یا برای من فقط اینجوریه یا برا همه!
من ساعت 23:00 کل کارکردم 3111 ریال بود! بعدش یه تماس حدودا 20 ثانیه ای گرفتم!
بعدش ساعت 23:16 کارکردم رو چک کردم دیدم شده 3110 ریال :|
بعنی 1 ریال هم کمتر شده به جای اینکه بیشتر بشه :|
شما سوالتون در تایپیک ترابرد بپرسید فکر کنم اونجا دوستان بتونن از تجربیاتشون بگن
سلام
اساتید این گوشی LeEco Le Pro 3
از تجمیع فرکانس ایرانسل پشتیبانی میکنه 100 درصد ؟ اینترنت 4.5g که تو ایرانسل زده . ولی این مدل گوشی نیست تو لیستش!
اینم لینک مشخصاتش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا با بودجه 1300 چی پیشنهاد میدید اینترنت 4.5 ؟
هنگ نداشته باشه فقط گوشی
siamak_mu
04-05-2017, 01:17
توی تاپیک مودم که جواب ندادن گفتم اینجا بپرسم.
مودم هواوی با مارک ایرانسل چه مزیتی نسبت به اصلش با همون مارک هواوی داره؟؟؟
greatpouya
04-05-2017, 04:34
مزیت نداره، همونه فقط محدود شده به وصل شدن به ایرانسل، مگه قفلشو باز کنی
a.goldsky
04-05-2017, 06:45
سلام
از تجمیع فرکانس ایرانسل پشتیبانی میکنه 100 درصد ؟ اینترنت 4.5g که تو ایرانسل زده . ولی این مدل گوشی نیست تو لیستش!
اینم لینک مشخصاتش
هنگ نداشته باشه فقط گوشی
سلام دوست گرامی
گوشی سامسونگ مدل Galaxy A5 2016 SM رو از نزدیک دیدم که اینترنت 4g+ داشت
mohammad_1992
04-05-2017, 09:56
سرعت دانلود دیشب من برای دومین روز پیاپی اومد زیر 1 مگ - حدود 800 کیلوبایت !!! ممنون 4جی !
Le0nard0
04-05-2017, 10:28
سرعت دانلود دیشب من برای دومین روز پیاپی اومد زیر 1 مگ - حدود 800 کیلوبایت !!! ممنون 4جی !
یه بسته کم حجم بگیر ببین توی روز هم سرعتت پایینه یا نه
naderagham
04-05-2017, 10:50
من تعجب ميكنم از دوستان من تو كرج مهرشهر هستم سرعتم از دو سال پيش حدود ٤٠ تا بوده وهيچ فرقي نكرده نه بيشتر شده نه كمتر و دانلودم با سرعت حدود ٥ مگابايت در ثانيه است گاهي به زير ٤ هم ميره ولي هميشگي نيست در ضمن روز و شب هم فرقي نميكنه
Le0nard0
04-05-2017, 11:10
من تعجب ميكنم از دوستان من تو كرج مهرشهر هستم سرعتم از دو سال پيش حدود ٤٠ تا بوده وهيچ فرقي نكرده نه بيشتر شده نه كمتر و دانلودم با سرعت حدود ٥ مگابايت در ثانيه است گاهي به زير ٤ هم ميره ولي هميشگي نيست در ضمن روز و شب هم فرقي نميكنه
تعجب نداره. سرعت 4g حتی منطقه به منطقه - خونه به خونه فرق میکنه . اون کاربر از شیرازه پس کاملا واضحه که وضعیت با شهر دیگه ای مثلا کرج قابل مقایسه نیست .
mohammad_1992
04-05-2017, 11:49
متاسفانه اصلا ایرانسل پیگیر پهنای باند دکل ها نیست فقط دکل رو نصب میکنه حالا چه اون مناطق 10 نفر جمعیت داشته باشه چه 1000 نفر ! ( به خاطر همینه پوشش از همه اپراتور ها بیشتر در حال حاضر ، بعدا صداشون در میاد از بس همینجوری دکل زدن - تو یکی از مناطق به فاصله هر 70 متر یک دکل زدن 3 دکل بقل هم ! سرعت هر کدومش حدود 10 مگابایت بود در 24 ساعت )
شانستون هست که منطقه شما کمتر از نت استفاده می کنن اینجا سرعت یکدفعه میره روی 2 بعد میره روی 500 کیلوبایت ولی میانگین همون 800 تا هست چندبار بهشون اطلاع دادم هیچ اتفاقی نیافتاد
mohammad_1992
04-05-2017, 11:54
تعجب نداره. سرعت 4g حتی منطقه به منطقه - خونه به خونه فرق میکنه . اون کاربر از شیرازه پس کاملا واضحه که وضعیت با شهر دیگه ای مثلا کرج قابل مقایسه نیست .
خونه به خونه هم ما راضی هستیم الان در منطقه ما متری سرعت و ثبات نت فرق میکنه از بس لوازم استفاده شده در دکل ها کیفیت خوبی دارن !
mohammad_1992
04-05-2017, 12:01
یه بسته کم حجم بگیر ببین توی روز هم سرعتت پایینه یا نه
بله منطقه ما کلا پهنای باندش خیلی کمه توی روز حدود 1.5 هست
mohammad_1992
04-05-2017, 12:02
بله منطقه ما کلا پهنای باندش خیلی کمه توی روز حدود 1.5 هست
قبلا در روز حدود 4 مگابایت بود در شب بین 3 تا 3.5 مگابایت
ایرانسل هم مثل سایر نهادها دزد استاز اینجا نظرات مردم رو بخونید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
apple021
04-05-2017, 12:24
دوستان بسته ۳۰ گیگ ۲ ماهه برداشته شد ؟؟؟ ای بابا !! بسته جایگزین مناسب دیگه نیست شبانه نداشته باشه !:n35:
Tehranshahr
04-05-2017, 12:46
دوستان بسته ۳۰ گیگ ۲ ماهه برداشته شد ؟؟؟ ای بابا !! بسته جایگزین مناسب دیگه نیست شبانه نداشته باشه !:n35:
بسته ترکیبی ۳ماهه 30گیگ همراه + 60 گیگ ثابت به قیمت 135 جایگزینشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من تو مای ایرانسل ، میتونم بسته 6 ماه 100 گیگ رو فعال کنم. یعنی زده تمدید
حالا میخوام بدونم اگر شارژ کنم سیم کارت رو میتونم تمدید کنم یا فقط دکمه تمدید رو اینجا زده و عمل نمی کنه؟ الان نمی تونم بزنم میگه شارژ موجود نیست
Mohammad Aghaee
04-05-2017, 13:08
کلا دیگه ایرانسل بسته به درد بخور نداره و تقریبا شده مثل همراه اول و رایتل
به جاش داره روی TD LTE کار میکنه .
greatpouya
04-05-2017, 13:13
کلا دیگه ایرانسل بسته به درد بخور نداره و تقریبا شده مثل همراه اول و رایتل
به جاش داره روی TD LTE کار میکنه .
تی دی که قیمتش بالاس لامصب، تازه سرعتشم خیلی کمتر از fdd، اقلا fdd ۲ تا کریر داره، اون فقط یه کریر داره، اگر ۲ تا بیاره فعلا نه مودماشو وارد کرده و نه گوشی هاش تو بازاره که اون فرکانس ساپورت کنن.
Mohammad Aghaee
04-05-2017, 13:20
تی دی که قیمتش بالاس لامصب، تازه سرعتشم خیلی کمتر از fdd، اقلا fdd ۲ تا کریر داره، اون فقط یه کریر داره، اگر ۲ تا بیاره فعلا نه مودماشو وارد کرده و نه گوشی هاش تو بازاره که اون فرکانس ساپورت کنن.
البته الان قیمت هر گیگ اینترنت ایرانسل در صورت استفاده از بسته های ترکیبی (TD + FDD) ، ۱۶۳۵ تومن میوفته که بدک نیست البته ارزون هم نیست .
سلام
اینم لینک مشخصاتش
هنگ نداشته باشه فقط گوشی
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
naderagham
04-05-2017, 14:05
من تو مای ایرانسل ، میتونم بسته 6 ماه 100 گیگ رو فعال کنم. یعنی زده تمدید
حالا میخوام بدونم اگر شارژ کنم سیم کارت رو میتونم تمدید کنم یا فقط دکمه تمدید رو اینجا زده و عمل نمی کنه؟ الان نمی تونم بزنم میگه شارژ موجود نیست
بله اگه شارژ كافي داشته باشيد ميتونيد ولي زمانش از همون تاريخ خريد محاسبه ميشه يعني ٦ ماه از زمان فعالسازي
بسته های جدید اونم تو شبای تابستون
33505775
04-05-2017, 22:36
همچینم خوبنیست
چرابسته های قبلی رو حذف کردن خاک تو سرشون:n27:
در واقع همین امروز فهمیدم جدا خجالت اوره به جا پیشرفت پسرفت می کنن
--------------------------------
bioshock.infinite
04-05-2017, 23:12
با سلام
دوستان عزیز سرویسی رو راه اندازی کردیم که مشکل NAT Type حل بشه
دوستانی که این سرویس رو نیاز دارند پیام دهند
سلام . مبشه یه مقدار درباره این سرویس توضیح بدید ؟ این سرویس مثل سرویس کاهش پینگ میمونه ؟
رکورد قیمت رایتل رو هم زدن :n02:
21+21 شش ماهه رایتل 89000 ت
22+22 همراه اول 64000 ت
بله اگه شارژ كافي داشته باشيد ميتونيد ولي زمانش از همون تاريخ خريد محاسبه ميشه يعني ٦ ماه از زمان فعالسازي
یعنی قبلی میپره ؟ یا ضاافه میشه به قبلی؟
----------------------------------------------
دوستان برا من یه سیمکارت هدیه اومده. اون رو از طریق گوشی خودم فعال کردم. ولی 24 ساعت گذست فعال نشده. چیکار باید بکنم؟ بابد کارت ملی دوباره ببرم ایرانسل
مینویسه not registered
اینا دیگه کین
همچنان بعضی نرم افزار ها بسته 100 گیگ رو دارن
مثل تاپ بانک پارسیان
به نظر شما میشه خرید ؟
mohammad_1992
05-05-2017, 10:47
سلام . مبشه یه مقدار درباره این سرویس توضیح بدید ؟ این سرویس مثل سرویس کاهش پینگ میمونه ؟
اگه توضیح بدید ممنون میشم
D o l f i n
05-05-2017, 10:55
سلام
تغییر dns در مودم d100 ایرانسل به چه صورته کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون
دوستان همراه اول رو باند 3 1800 مگاهرتز 5 مگاهرتز پهنای باند داره؟ رو باند 7 2600 مگاهرتز هم 20 مگاهرتز پهنا داره؟
من یک مشکلی که دارم گوشی آیفون 6 اسA1633 LLA من فقط رو باند 3 هست و رو باند 7 نمیره؟ ولی ایرانسل میندازم میره رو باند 7
این گوشی از نسل 4.5 ساپورت میکنه؟
یعنی با 2 کریر جمعا 300 مگابیتی حداکثر سرعتش چقدر باید باشه؟
مشکل میتونه از سیم کارت باشه؟
یعنی حداقل باید 50 مگابیت رو بده که 9 مگابیت میده؟
چرا CA انجام نمیشه؟
گفتم از نظر اساتید ایرانسل هم استفاده کنم
Le0nard0
05-05-2017, 11:43
مطلبی که از کانالهای تلگرام گذاشته میشه حداقل متنش هم دیده بشه که نوشته برای همراه اول
این بسته های بلند مدت جدید همراه اوله که برای هرکسی حجم هاش ممکنه فرق بکنه
مطلبی که از کانالهای تلگرام گذاشته میشه حداقل متنش هم دیده بشه که نوشته برای همراه اول
این بسته های بلند مدت جدید همراه اوله که برای هرکسی حجم هاش ممکنه فرق بکنه
عجیبه
من از کانال رسمی اقتصاد انلاین برداشتم
MMDFullHD
05-05-2017, 11:55
دوستان همراه اول رو باند 3 1800 مگاهرتز 5 مگاهرتز پهنای باند داره؟ رو باند 7 2600 مگاهرتز هم 20 مگاهرتز پهنا داره؟
من یک مشکلی که دارم گوشی آیفون 6 اسA1633 LLA من فقط رو باند 3 هست و رو باند 7 نمیره؟ ولی ایرانسل میندازم میره رو باند 7
این گوشی از نسل 4.5 ساپورت میکنه؟
یعنی با 2 کریر جمعا 300 مگابیتی حداکثر سرعتش چقدر باید باشه؟
مشکل میتونه از سیم کارت باشه؟
یعنی حداقل باید 50 مگابیت رو بده که 9 مگابیت میده؟
چرا CA انجام نمیشه؟
گفتم از نظر اساتید ایرانسل هم استفاده کنم
باندها ایرانسل جدیدا دچار تغیراتی شدن تو مناطقی هستن که باند 3 دارای 15 مگاهرتز الان پهنای باند دارن که با کریر اگریشن یا 4.5 جی تا 30 مگاهرتز هم پهنا دارن که عملا تا 150 مگابیت سرعت قابل ارایه دارن
ولی همراه بیشتر مناطق الان باند 3 رو راه اندازی فقط کرده بصورت تک باند که 5 مگا پهنا داره تعداد مناطق کمی هستند که باند 7 رو همراه راه اندازی کرده و 20 تا پهنا داره که پلاس میشه
گوشی شما از نسل 4.5 پشتیبانی میکنه ولی فعلا همراه هنوز برای ایفون پروفایلی یا تنظیماتی ارایه نداده که از حالت پلاس یا تجمیع استفاده کنه
اگر که سیم کارت شما یو سیم هست پس هیچ مشکلی نیست
کریر اگریشن بدلیل ساپورت نکردن اپراتور از تنظیمات هست که بعدا امکان داره همراه هم مثل ایرانسل پروفایلی ارایه بده
Le0nard0
05-05-2017, 11:57
عجیبه
من از کانال رسمی اقتصاد انلاین برداشتم
باندها ایرانسل جدیدا دچار تغیراتی شدن تو مناطقی هستن که باند 3 دارای 15 مگاهرتز الان پهنای باند دارن که با کریر اگریشن یا 4.5 جی تا 30 مگاهرتز هم پهنا دارن که عملا تا 150 مگابیت سرعت قابل ارایه دارن
ولی همراه بیشتر مناطق الان باند 3 رو راه اندازی فقط کرده بصورت تک باند که 5 مگا پهنا داره تعداد مناطق کمی هستند که باند 7 رو همراه راه اندازی کرده و 20 تا پهنا داره که پلاس میشه
گوشی شما از نسل 4.5 پشتیبانی میکنه ولی فعلا همراه هنوز برای ایفون پروفایلی یا تنظیماتی ارایه نداده که از حالت پلاس یا تجمیع استفاده کنه
اگر که سیم کارت شما یو سیم هست پس هیچ مشکلی نیست
کریر اگریشن بدلیل ساپورت نکردن اپراتور از تنظیمات هست که بعدا امکان داره همراه هم مثل ایرانسل پروفایلی ارایه بده
پروفایل ایرانسل رو چطور نصب کنم؟
MMDFullHD
05-05-2017, 13:04
پروفایل ایرانسل رو چطور نصب کنم؟
ستاره 555 ستاره 4 ستاره 2 مربع بگیرید اس ام اسی حاوی لینک براتون میاد چن ثانیه بعد
رو ادرس لینک بزنید و به سافاری منتقل میشید چن لهحظه ای تایم میبره بهتره با نت خود ایرانسل باشید بعد ازتون میپرسه که پروفایل نصب بشه یا نه؟ که از گوشه راست بالا اینستال رو میزنید بعد پس کد گوشی رو میزنید پروفایل نصب میشه
بعد نصب گوشیتون رو ریبوت کنید
برای فهمیدن تجمیع باند ها هم از کد ستاره 3001 مربع 12345 مربع ستاره استفاده کنید
mohammad_1992
05-05-2017, 13:39
ستاره 555 ستاره 4 ستاره 2 مربع بگیرید اس ام اسی حاوی لینک براتون میاد چن ثانیه بعد
رو ادرس لینک بزنید و به سافاری منتقل میشید چن لهحظه ای تایم میبره بهتره با نت خود ایرانسل باشید بعد ازتون میپرسه که پروفایل نصب بشه یا نه؟ که از گوشه راست بالا اینستال رو میزنید بعد پس کد گوشی رو میزنید پروفایل نصب میشه
بعد نصب گوشیتون رو ریبوت کنید
برای فهمیدن تجمیع باند ها هم از کد ستاره 3001 مربع 12345 مربع ستاره استفاده کنید
کد تجمیع رو میشه انگلیسی بنویسید الان بهم ریخته اومده
MMDFullHD
05-05-2017, 14:09
کد تجمیع رو میشه انگلیسی بنویسید الان بهم ریخته اومده
کجاش بهم ریختس داداش؟
کد رو بزن اخر سرم تماس رو بزن
saeed9009
05-05-2017, 14:16
کجاش بهم ریختس داداش؟
کد رو بزن اخر سرم تماس رو بزن
دوست عزیز واسه من این کد bandwidth رو نشون نمیده . واسه شما هم اینطوره ؟
جدا از این بحث ظاهرا همراه اول واسه باند 3 تو بعضی از مناطق پهنای باند رو 15 مگاهرتز کرده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.