مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
Le0nard0
05-12-2016, 17:51
نزدیکترین دکل ایرانسل به ما نمیدونم چرا مدتیه دیتای خیلی بدی داره.4g که نداره و وقتی با 3g بهش وصل میشم اصلا دیتا نمیده و انگار قطعه کلا.به پشتیبانی بگیم ممکنه مشکل رو حل کنند؟
ضمنا با مودم mr200 و با قفل کردن روی 4g با یه آنتن به 4g وصل هستم اما سرعت در بهترین حالت مودم،از 4 مگابیت بالاتر نمیره.راه حلی هست سرعت رو بالاتر ببرم؟
مودم رو کل خونه چابه چا کردی ببینی فرقی میکنه یا نه؟
aminreza.star
05-12-2016, 19:20
دوستان من یه مشکل عجیب رو گوشیم دارم
گوشیم دو سیمه و همراه اول و ایرانسل روش دارم
وقتی اینترنت گوشی رو میبرم روی سیمکارت ایرانسل ، به همراه اولم هرکی زنگ بزنه میگه مخاطب در دسترس نیست ( ربطیم به این نداره که دیتای گوشیم روشن باشه یا خاموش )
اما وقتی اینترنت گوشی رو ببرم روی همراه اولم این مشکل حل میشه
لازم به ذکره که سیم ایرانسل از این جدیداس که 4G ساپورت میکنن اما سیم همراه اولم قدیمیه فقط 2G و 3G ساپورت میکنه
کسی میدونه این مشکل دقیقا از چیه و چجوری حل میشه ؟
amirbrad
05-12-2016, 20:55
دوستان من یه مشکل عجیب رو گوشیم دارم
گوشیم دو سیمه و همراه اول و ایرانسل روش دارم
وقتی اینترنت گوشی رو میبرم روی سیمکارت ایرانسل ، به همراه اولم هرکی زنگ بزنه میگه مخاطب در دسترس نیست ( ربطیم به این نداره که دیتای گوشیم روشن باشه یا خاموش )
اما وقتی اینترنت گوشی رو ببرم روی همراه اولم این مشکل حل میشه
لازم به ذکره که سیم ایرانسل از این جدیداس که 4G ساپورت میکنن اما سیم همراه اولم قدیمیه فقط 2G و 3G ساپورت میکنه
کسی میدونه این مشکل دقیقا از چیه و چجوری حل میشه ؟
دوست عزیز این مشکل گوشیتون هست ربطی به تایپیک و سیم کارت نداره ، تنظیمات کوشی چک کنید dual standby باشه و ساپورت کنه و اینکه یه خط میتونه رو 4g باشه و اون یکی رو نسل دو.
Sent from my iPhone using Tapatalk
aminreza.star
05-12-2016, 21:08
دوست عزیز این مشکل گوشیتون هست ربطی به تایپیک و سیم کارت نداره ، تنظیمات کوشی چک کنید dual standby باشه و ساپورت کنه و اینکه یه خط میتونه رو 4g باشه و اون یکی رو نسل دو.
سپاسگزارم
بخاطر اینکه سوالم رو جای نامناسبی مطرح کردم عذرخواهی میکنم
فقط جسارتا بعنوان سوال آخر ؛
وقتی سیمکارت همراه اول اعتباریم رو که سیمکارت جدید USIM هست در کنار سیمکارت ایرانسلم که اونم USIM هست قرار میدم این مشکل " مخاطب در دسترس نمیباشد " بصورت کامل حل میشه.
با این اوصاف امکان داره مشکل از سیمکارت همراه اول دائمیم ( که سیمکارت قدیمی هست ) باشه و با تعویضش به USIM مشکل " مخاطب در دسترس نمیباشد " حل بشه ؟
ممنون
amirbrad
05-12-2016, 21:35
سپاسگزارم
بخاطر اینکه سوالم رو جای نامناسبی مطرح کردم عذرخواهی میکنم
فقط جسارتا بعنوان سوال آخر ؛
وقتی سیمکارت همراه اول اعتباریم رو که سیمکارت جدید USIM هست در کنار سیمکارت ایرانسلم که اونم USIM هست قرار میدم این مشکل " مخاطب در دسترس نمیباشد " بصورت کامل حل میشه.
با این اوصاف امکان داره مشکل از سیمکارت همراه اول دائمیم ( که سیمکارت قدیمی هست ) باشه و با تعویضش به USIM مشکل " مخاطب در دسترس نمیباشد " حل بشه ؟
ممنون
خواهش میکنم.اگر سیم دیگه همرا اول انداختین و مشکل حل شده بله تعویض کنید سیم کارتو چون همراه اول نمیدونم چه مشکلی داره که برخی سیم کارتاش بعد یه مدت عیب پیدا میکنه.
مخبارات رایگان سیم قدیمی عوض میکنه اما اگر یو سیم بخواین نمیدونم رایگان میدن یا هزینه داره
خواهش میکنم.اگر سیم دیگه همرا اول انداختین و مشکل حل شده بله تعویض کنید سیم کارتو چون همراه اول نمیدونم چه مشکلی داره که برخی سیم کارتاش بعد یه مدت عیب پیدا میکنه.
مخبارات رایگان سیم قدیمی عوض میکنه اما اگر یو سیم بخواین نمیدونم رایگان میدن یا هزینه داره
هزینه داره
ولی من تو ابادان داشتم تو کنزالمال میگشتم یهو دیدم یارو یوسیم عوض میکنه رایگان
منم رفتم عوض کردم
matr!x_2008
05-12-2016, 22:58
از وقتی کل شبکه ایرانسل دچار اختلال شد سرعت هنوز برا من خوب نشده.. مشکل بقیه جاها حل شده؟ 4g که قطعه.. تری جی هم که سرعت خیلی افت داشته!
فیلمی از 4 جی پلاس ایرانسل با مودم E5186-22A
تست در باند 7 سپس در باند 3 و سپس پلاس صورت گرفته نتایج پلاس نا امید کننده است دانلود در باند 7 تنها بهتر از حالت پلاس هست.
کار تغییر با ال تی واچ صورت گرفته . حالت lte advanced یا همان 44 ترکیب 40 و 4 است که در آن نرم افزار ترکیت باند سه و هفت محسوب می شود
در تک کانکشن هم نتایج مطلوبی از حداقل تجمیع وجود ندارد و به طور کلی در تجربه بنده حالت تجمیع هیچ تغییری نسبت به حالت تک باند ندارد بلکه مانند استفاد از تک کانکشن باند 3 عمل می کند
پیشنهاد بنده : اگر بین باندها اختلاف زیادی هست سراغ پلاس نروید بلکه روی همانی که بهتر است قفل کنید و استفاده کنید با خرید مودم پلاس پولتان را دور نریزید. البته تنظیمات پلاس در مناطق متفاوت مختلف است و حداقل در شرایط بنده خوب نیست
اینم لینک فیلم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MMDFullHD
06-12-2016, 00:36
تست در باند 7 سپس در باند 3 و سپس پلاس صورت گرفته نتایج پلاس نا امید کننده است دانلود در باند 7 تنها بهتر از حالت پلاس هست.
کار تغییر با ال تی واچ صورت گرفته . حالت lte advanced یا همان 44 ترکیب 40 و 4 است که در آن نرم افزار ترکیت باند سه و هفت محسوب می شود
در تک کانکشن هم نتایج مطلوبی از حداقل تجمیع وجود ندارد و به طور کلی در تجربه بنده حالت تجمیع هیچ تغییری نسبت به حالت تک باند ندارد بلکه مانند استفاد از تک کانکشن باند 3 عمل می کند
پیشنهاد بنده : اگر بین باندها اختلاف زیادی هست سراغ پلاس نروید بلکه روی همانی که بهتر است قفل کنید و استفاده کنید با خرید مودم پلاس پولتان را دور نریزید. البته تنظیمات پلاس در مناطق متفاوت مختلف است و حداقل در شرایط بنده خوب نیست
اینم لینک فیلم
داداش تو همیشه تست های فورجی معمولیت 50 تا 48 مگابیت بوده با اسپید تست درصورتی که من64 تا به بالا حتی تا 77 مگابیت هم گرفتم احتمالا دکلتون مشکل پهنای باند نداره؟
اینم لینک فیلم
من احتمال میدم تو منطقه شما اینطوری باشه
چون من هر جا دیدم کسایی که پلاس استفاده کردن خیلی بهتر از تک باند باشه
یا بهتره بگم چون باند ۷ واسه شما خیلی خوب جواب میده دیگه پلاس نمیتونه بهتر باشه
یعنی اگه جاهایی که هر باند به تنهایی سرویس خوبی نده پلاس بهترش میکنه
matr!x_2008
06-12-2016, 01:44
از وقتی کل شبکه ایرانسل دچار اختلال شد سرعت هنوز برا من خوب نشده.. مشکل بقیه جاها حل شده؟ 4g که قطعه.. تری جی هم که سرعت خیلی افت داشته!
کسی نظری نداره؟
senator2011
06-12-2016, 05:30
4G تبریز
4G تبریز
از فرانکفورت،لندن یا واشنگتن تست بگیرید
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
apple021
06-12-2016, 13:33
دوستان سلام یه عدد مودم e3372 خریدم اما کنارش 2 عدد انتن داره بازش هم میکنم مثل پیچه خواستم بدونم برای چی هستش مرسی
و اینکه اگه اپدیت چیزی داره بگید چون تازه خریدم مرسی یک دنیا ممنون بابت راهنمایی هاتون
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز این آنتن نیست . جای آنتنه می تونید بهش آنتن خارجی با سوکت تی اس 5 وصل کنید تی اس 9 هم بهش می خوره
یه سری آپدیت در ص اول تاپیک مودم براش هست . مدلشو دقیق چک کنید
mahdi-xbox
06-12-2016, 14:09
سلام
مودم e3372 ساعت 5 صبح شمال شرق مشهد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ساعت 5 چقدر سرعت میره بالا...بقیه ساعات سیگنال بین 3 تا 7 هست اون موقع تست کردم به 20 رسیده بود...
البته مودم رو تو بهترین جا از لحاظ آنتن دهی گزاشتم
این idm هم معلوم نیست چه مرگش شده وقتی فایلی رو میزاری برای دانلود اگه سرعت زیاد باشه هی گیر میکنه...انگار به سیستم فشار میاد:n36:
fanoostalaei
06-12-2016, 14:16
سلام
این idm هم معلوم نیست چه مرگش شده وقتی فایلی رو میزاری برای دانلود اگه سرعت زیاد باشه هی گیر میکنه...انگار به سیستم فشار میاد:n36:
تعداد کانکشن ها رو بیار پایین درست میشه
Le0nard0
06-12-2016, 14:51
به خاطر disk usage هست . موقعی که دانلود میکنی چک کن ببینdisk usage چند درصده
Unforgiven III
06-12-2016, 17:35
منطقه ای که ما زندگی میکنیم هم پوشش 4g ایرانسل خیلی خوب نیست
موندم برم مودم 4g بگیرم یا td lte
برای بازی انلاین و مولتی پلیر کدوم یکی پینگ ثابت و پایین تری داره ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Le0nard0
06-12-2016, 17:57
منطقه ای که ما زندگی میکنیم هم پوشش 4g ایرانسل خیلی خوب نیست
موندم برم مودم 4g بگیرم یا td lte
برای بازی انلاین و مولتی پلیر کدوم یکی پینگ ثابت و پایین تری داره ؟
اگه واسه پینگ و بازی میخوای TD-LTE بگیر پینگش با ثبات تره ولی قبلش از تحت پوشش بودن منطقتون مطمئن بشو با پرسیدن از کسایی که دارن . به نقشه ایرانسل توجه نکن
sasan.69
06-12-2016, 18:20
مودم 3372 بالاخره امروز بدستم رسيد و سيم کارتشو فعال کردم و بسته10گيگشم فعال شده.. بهم 500مگ ي هفته نت دادن اما داره ازاين10گيگ کسر میشه چطوريه؟ راهى نيس اول اون مصرف بشه؟ بعد ده گيگ مدت زمان محدود داره بعضيا مى گم ماه اول 5گيگ مصرف مى شه انجام داد
ممنون مى شم راهنمايى کنيد
mahdi-xbox
06-12-2016, 18:43
مودم 3372 بالاخره امروز بدستم رسيد و سيم کارتشو فعال کردم و بسته10گيگشم فعال شده.. بهم 500مگ ي هفته نت دادن اما داره ازاين10گيگ کسر میشه چطوريه؟ راهى نيس اول اون مصرف بشه؟ بعد ده گيگ مدت زمان محدود داره بعضيا مى گم ماه اول 5گيگ مصرف مى شه انجام داد
جالبه بره ما اون ده گیگ فعال نشد با فعال کردن سیم کارت...زنگ زدم 700 گفت باید برید شعبه مرکزی...ماهم رفتیم اونجا که فرسخ ها فاصله داره با خونمون اینقدر شلوغ بود که براوورد کردم تا نوبتم میرسید 3 ساعت طول میکشید،هیچی دیگه قیدشو زدم...البته بره چندین ماه پیش این ماجرا
sasan.69
06-12-2016, 18:50
جالبه بره ما اون ده گیگ فعال نشد با فعال کردن سیم کارت...زنگ زدم 700 گفت باید برید شعبه مرکزی...ماهم رفتیم اونجا که فرسخ ها فاصله داره با خونمون اینقدر شلوغ بود که براوورد کردم تا نوبتم میرسید 3 ساعت طول میکشید،هیچی دیگه قیدشو زدم...البته بره چندین ماه پیش این ماجرا
من رفتم نمایندگی اصلی ایرانسل...خدمات هم ب رایگان انجام داد
farzad2020
06-12-2016, 19:15
الان مودم e5730 دارم که 3g هست و بیشتر از 2.3 مگابایت بر ثانیه ایرانسل شب ها نمیده .
سیم کارت م 4g است
می خوام یک مودم دیگه بخرم
به نظر اساتید اهل فن مودم d100 دسکتاپی بخرم بهتره یا e5770 ?
فقط با کابل Lan می خوام استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
ایرانسل:
طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:
کیاسر (مازندران)
الشتر(لرستان)
انارک(اصفهان)
کنارک(سیستان و بلوچستان)
گله دار(فارس)
نقنه(چهارمحال و بختیاری)
پل دختر(لرستان)
هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:
لالی (خوزستان)
گزبرخوار(اصفهان)
گتوند و شیبان(خوزستان)
پوشش TD-LTE ایرانسل به 90 شهر رسیده!
apple021
06-12-2016, 21:30
دوستان من مودمم وصل شده E3372
سرعتم با وصل کردن گوشی به کامپیوتر 3 یا 4 بود شبانه نامحدود همین الان داره با مودم 450 کیلوبایت میده! چرااا؟
Le0nard0
06-12-2016, 21:39
سرعتم با وصل کردن گوشی به کامپیوتر 3 یا 4 بود شبانه نامحدود همین الان داره با مودم 450 کیلوبایت میده! چرااا؟
الان با گوشی دانلود کردی ببنی وقتی مودم بهت 450 کیلوبایت میده گوشی چنده سرعت؟
apple021
06-12-2016, 21:41
الان با گوشی دانلود کردی ببنی وقتی مودم بهت 450 کیلوبایت میده گوشی چنده سرعت؟
تست نکردم
ولی الان خبر میدم
Le0nard0
06-12-2016, 21:49
تست نکردم
ولی الان خبر میدم
ممکنه توی این ساعت سرعتت کلا میاد پایین .
apple021
06-12-2016, 21:54
با موبایل 4g : الان 1 مگ
با مودم 4g ولی چشمک زن ابی روشنه!! که 500 کیلوبایت میده
فاصله گوشی و مودم 5 انگشته
Le0nard0
06-12-2016, 21:56
با موبایل 4g : الان 1 مگ
با مودم 4g ولی چشمک زن ابی روشنه!! که 500 کیلوبایت میده
فاصله گوشی و مودم 5 انگشته
بعضی وقتا دو انگشت هم تاثیر داره
ltewatch رو نصب کن مشخصات دقیق سیگنالت رو نشون میده یه عکس ازمشخصاتش بذار
یه کابل افزایشی بهش وصل کن و جاشو تغییر بده سعی کن نزدیک پنجره ها ببریش
ضمنا اگر گوشیت 4 جی پلاس باشه از مودم 3372 نباید توقع پلاس رو داشته باشی اینو گفتم برای کسانی که گوشیشون با حالت پلاس وصل میشه که مبادا از 3372 توقع اونو داشته باشن
اما کلا 3372 مودم خوبیه
sasan.69
06-12-2016, 22:06
بعضی وقتا دو انگشت هم تاثیر داره
ltewatch رو نصب کن مشخصات دقیق سیگنالت رو نشون میده یه عکس ازمشخصاتش بذار
اقا زبان فارسی نداره درست حسابی بفهمیم چی می گه؟ تو تنظیمات خود ایرانسل جایی هس سیگنال رو نشون بده؟
sasan.69
06-12-2016, 22:16
اینو بی زحمت رفقا جواب بدن
apple021
06-12-2016, 22:17
مودم و بردم دقیقا همون جایی که گوشی بود شد 700 کیلوبایت
یعنی واقعا گوشی قوی تر از مودمه ؟ مسخرس خیلیم مسخرس
4g خالیه a3 2016
4g خالیه a3 2016
توی این عکس به باند سه وصل شدی به جای اتومات باند 7 ( 2600 ) رو انتخاب کن ببین سیگنال داری یا نه . اگر داشتی به نظرم سرعت بهتری خواهی گرفت
توی این فرم ویر ایرانسل تعداد آنتن ها هم قلابی من فکر نمی کنم این وضعیت 4 تا آنتن بیارزه البته اگر فرم ویر کاستم رو بریزی برای این وضعیت نهایت سه بار اونم سبز کم رنگ میزاره
کلا این سیگنال برای باند سه خوب نیست و به زور یک مگابایت رو بتونی بگیری
apple021
06-12-2016, 22:28
توی این عکس به باند سه وصل شدی به جای اتومات باند 7 ( 2600 ) رو انتخاب کن ببین سیگنال داری یا نه . اگر داشتی به نظرم سرعت بهتری خواهی گرفت
دوست عزیز کدوم و تغییر بدممن زیاد وارد نیستم بعد عوض کردن برمیگرده به همین حالت
اینو بی زحمت رفقا جواب بدن
نه راهی نداره اولویت اول با هدیه هست فکر کنم بسته ساعتی هم نتونی بگیری اول هدیه رو ازت پس می گیرن:n01:
دوست عزیز کدوم و تغییر بدممن زیاد وارد نیستم بعد عوض کردن برمیگرده به همین حالت
شما اول توی تنظمیات زبان رو از المانی به انگلیسی تغییر بده
روی اون اتوماتیک کلیک کن 2600 رو انتخاب کن نخواستی دوباره برو روی اتومات یا 1800
بد نیست این فیلم رو هم ببینی از این نرم افزار استفاده کردم
misagh1372
06-12-2016, 22:38
دوستان این ltewatch مودم من نمی شناسه چه کار کنم؟
مودمم هم 8372 هست
alpha007
06-12-2016, 22:40
سرعتها امشب اساسی اومده پایین
با مودم ماکزیمم 600-700 میده 4g
دوستان این ltewatch مودم من نمی شناسه چه کار کنم؟
مودمم هم 8372 هست
از e5186-toollbox استفاده کن
Le0nard0
06-12-2016, 22:59
4g خالیه a3 2016
در یه مکان دقیقا ثابت بامودم گفتی700کیلوبایت میگیری با گوش 1 مگابایت . پس خیلی فرق نداره . وضعیت سیگنالت خیلی بده . مودم رو جابه جا کن .
sasan.69
06-12-2016, 23:08
نه راهی نداره اولویت اول با هدیه هست فکر کنم بسته ساعتی هم نتونی بگیری اول هدیه رو ازت پس می گیرن:n01:
مطمینی داداش؟ اینجوری خیلی بده که..حداقل دست ادمو باز می زاشتن :n03:
sasan.69
06-12-2016, 23:10
اقا زبان فارسی نداره درست حسابی بفهمیم چی می گه؟ تو تنظیمات خود ایرانسل جایی هس سیگنال رو نشون بده؟
اینم ی مشتی جواب بده:n01:
apple021
06-12-2016, 23:20
شما اول توی تنظمیات زبان رو از المانی به انگلیسی تغییر بده
روی اون اتوماتیک کلیک کن 2600 رو انتخاب کن نخواستی دوباره برو روی اتومات یا 1800
بد نیست این فیلم رو هم ببینی از این نرم افزار استفاده کردم
اوه اوه شد 2 مگ تا 3.100 مگ
مرسی واقعا دوسته عزیز
حالا برای بهتر شدن راه دیگه هم هست ادم میبینه بقیه 5 مگ 8 مگ دارن حسودیش میشه!:n02:
sasan.69
06-12-2016, 23:24
مرسی واقعا دوسته عزیز
حالا برای بهتر شدن راه دیگه هم هست ادم میبینه بقیه 5 مگ 8 مگ دارن حسودیش میشه!:n02:
تبریک داداش:n16:
apple021
06-12-2016, 23:35
تبریک داداش:n16:
فداتم لپ تاپ گرفتم دستم بلند شدم دیدم بهترم میشه به نظرت کابل افزایش بخرم بزنم به شیشه رو به اتاقم با چسب چیزی جلو انتن و نمیگیره یا چیزی بشه بهش...؟
مرسی واقعا دوسته عزیز
راه دیگش اینه که یه آنتن خوب هم براش بخری بزاری بیرون یا پشت بام
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
apple021
06-12-2016, 23:38
راه دیگش اینه که یه آنتن خوب هم براش بخری بزاری بیرون یا پشت بام
یعنی شما کابل افزایش usb رو ترجیح نمیدید؟یعنی انتن بهتره؟
یعنی شما کابل افزایش usb رو ترجیح نمیدید؟یعنی انتن بهتره؟
کابل افزایشی هم خوبه، بچسبشون به شیشه اصلا
اما سیگنال فضای باز خیلی بهتره
من که براش دو تا یاگی خریدم. توی یادداشتهام لینکش هست
apple021
06-12-2016, 23:45
کابل افزایشی هم خوبه، بچسبشون به شیشه اصلا
اما سیگنال فضای باز خیلی بهتره
دقیقا گرفتم دستم لپ تاپ و دیدم RSRP (dbm) lang null
از 100 شد 80 حالا زیاد نتونستم مانور بدم :n02::n01:
به نظر شما 80 خوبه؟میخوام 5 مگ و بگیرم به هر قیمتی شده :n02:
سرعت شما چنده؟
sasan.69
06-12-2016, 23:48
فداتم لپ تاپ گرفتم دستم بلند شدم دیدم بهترم میشه به نظرت کابل افزایش بخرم بزنم به شیشه رو به اتاقم با چسب چیزی جلو انتن و نمیگیره یا چیزی بشه بهش...؟
قاعدتا باید خوب باشه و جواب بده ولی اگه انتنم باشه ک عالیه...
silvermanhhh
06-12-2016, 23:57
سلام دوستان من اهوازم،۴g کلا قط شده!یعنی تمام دکلا 4gشون خاموشه!ایا کسی دیگه هم این مشکلو داره؟ایرانسلم زنگ زد اما حالشو نداشتم جواب ندادم،،،اینا خو اینجورن،جواب بدی بگی خرابه بدترش میکنن،اونباری ۳g رو نابود کردن الانم کلا دکلو از جا میکنن میبرن:n35:
یادم رفت بگم چند روزه اینجوره ،قطع و وصلی داره،صبح تا ۱۱بود بعد کلا رفت تا الانم نیومده
Armin.Computer
07-12-2016, 11:52
دیشب گفتم بذار به تستی بگیرم ببینم وضعیت ایرانسل چه جوره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن که افتضاحه
sasan.69
07-12-2016, 12:21
تست با3372 همین الان
سلام
گناباد تازه 4جی شده من با 3جی همین امروز تا 3.5 مگابایت دانلود کردم با انتن فول ولی 4جی 2 خط انتن داد و سرعتشم کمتره با نرم افزار E5186 Toolbox هم فقط باند رو میشه روی باند 7 قرار داد و باند 3 نداره برای من اینم مشخصات سیگنال هست.
ایا یک انتن بخرم برای مودم سرعت دانلودم بالاتر میره یا پهنای باند دکل محدوده؟
لطفا لینک نرم افزار ltewatch برای کامپیوتر رو هم قرار بدید
سلام
بالاخره منم امروز مودم 3372 رو خریدم. سیم کارت رو فعال کردن و بعد از اولین اتصال
از طریق تبلت اینترنت هدیه اش هم فعال شد. هر چند سرعت تو منطقه ما واقعا افتضاحه!
یه سوال دارم :
تو کامپیوتر چطوری باید حساب اینترنت رو چک کنم که چقدر مونده؟
میشه مثل برنامه ایرانسل من تو کامپیوتر هم هر لحظه آمار مصرف و باقیمانده
رو داشت؟
با تشکر
silvermanhhh
07-12-2016, 14:23
سلام
بالاخره منم امروز مودم 3372 رو خریدم. سیم کارت رو فعال کردن و بعد از اولین اتصال
از طریق تبلت اینترنت هدیه اش هم فعال شد. هر چند سرعت تو منطقه ما واقعا افتضاحه!
یه سوال دارم :
تو کامپیوتر چطوری باید حساب اینترنت رو چک کنم که چقدر مونده؟
میشه مثل برنامه ایرانسل من تو کامپیوتر هم هر لحظه آمار مصرف و باقیمانده
رو داشت؟
با تشکر
تو کامپیوتر از طریق سایت ecare ایرانسل میشه،برنامه نداره،مگه اینکه شبیه ساز اندروید نصب کنید
sasan.69
07-12-2016, 14:33
تو کامپیوتر از طریق سایت ecare ایرانسل میشه،برنامه نداره،مگه اینکه شبیه ساز اندروید نصب کنید
قسمت تنظيمات مودم3372 ايرانسل چرا زبان فارسى رو پشتيبانى نمى کنه؟ توتنظيماتش چيزى نديدم
silvermanhhh
07-12-2016, 14:38
قسمت تنظيمات مودم3372 ايرانسل چرا زبان فارسى رو پشتيبانى نمى کنه؟ توتنظيماتش چيزى نديدم
نداره زبان فارسی،برا منم نداشت
leysandada
07-12-2016, 14:46
سلام.یک عدد مودم huawei 8372 سفید با یک شارژر 1 امپری هواوی که 1روز استفاده شده بفروش میرسه برای خرید پیام بدید
09395500509
Le0nard0
07-12-2016, 14:56
لطفا لینک نرم افزار ltewatch برای کامپیوتر رو هم قرار بدید
اینم لینک ltewatch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farzad2020
07-12-2016, 15:17
یکی نیست بگه کدام مودم Lan دار برای 4G مناسب است ؟
مثلا E5770 بهتر است یا D100 ایرانسل
کسی از مودم های Lan دار استفاده نمی کنه ؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
07-12-2016, 15:26
اگه برات فرقی نمیکنه ترکیب e3372 ویه روتر خوب بگیر البته اگه میخوای جابجا بشی خیلی بهتره
amirbrad
07-12-2016, 15:52
دوست عزیز مودم خودش تایپیک جدا داره
تو سایت ecare ثبت نام کردم. ولی ترافیک باقیمانده رو نمی نویسه.
قسمت تاریخچه بسته ها رو دیدم.
sasan.69
07-12-2016, 19:07
تو سایت ecare ثبت نام کردم. ولی ترافیک باقیمانده رو نمی نویسه.
قسمت تاریخچه بسته ها رو دیدم.
بعترین روش اینه که تو گوشی یا تبلت برنامه مای ایرانسل رو نصب کنی .منم همین کار و کردم
apple021
07-12-2016, 19:30
دوستان من کابل افزایش طول خریدم ولی وقتی میزنم برای خودش هی صفحه باز میکنه device manger هی رفرش میشه تند تند گوشی و زدم شناخت!
fastfind
07-12-2016, 19:53
سلام. آقا ما بخوایم یه گوشی بگیریم که تو آنتن دهی و سرعت اینترنت با این و اون کل بندازیم چی باید بگیریم؟
شوخی, ولی نه واقعا از سایر فاکتورها بگذریم الان در حال حاضر
بهترین گوشی تو آنتن دهی و دریافت بالاترین سرعت اینترنت چیه؟
البته سامسونگ نمیخوام باشه, غیر از سامسونگ چه گوشی خوبه برا این قضیه؟
فک کنم بهترین s7 edge اگزینوس باشه, درسته؟ ولی سامسونگ نمیخوام باشه./
یعنی میخوام جوری باشه که خاطرم بابت بالاترین آنتن دهی و سرعت نت راحت باشه. بدونم بهترینه تو این زمینه.
چی باید بگیرم؟ بعد به چی مربوطه؟ مثلا سی پی یو فرق داره تو آنتن دهی؟ چون مثلا
فرکانس gsm 2g که تقریبا اکثر گوشیا باهم یکیند مثلا باندهای 850 900 1800 1 1900 رو ساپورت میکنن
ولی دیگه چرا بعضی ها میگن فلان گوشی یا فلان برند بهتر آنتن میده و اینها ..؟
(میدونم جاش تو این تاپیک نیست مشاوره خرید گوشیه ولی چون دوستان اهل فن و کاربلد تو این زمینه اینجا بیشترند اینجا پرسیدم)
sasan.69
07-12-2016, 20:06
چرا سرعت دانلود با تورنت با مودم ایرانسل پایینه؟
apple021
07-12-2016, 21:25
driver نداره e3372 ؟
silvermanhhh
07-12-2016, 21:45
سلام. آقا ما بخوایم یه گوشی بگیریم که تو آنتن دهی و سرعت اینترنت با این و اون کل بندازیم چی باید بگیریم؟
یعنی میخوام جوری باشه که خاطرم بابت بالاترین آنتن دهی و سرعت نت راحت باشه. بدونم بهترینه تو این زمینه.
فرکانس gsm 2g که تقریبا اکثر گوشیا باهم یکیند مثلا باندهای 850 900 1800 1 1900 رو ساپورت میکنن
(میدونم جاش تو این تاپیک نیست مشاوره خرید گوشیه ولی چون دوستان اهل فن و کاربلد تو این زمینه اینجا بیشترند اینجا پرسیدم)
سلام میشه گفت که از بین گوشی ها گوشی ای هست که انتنش از بقیه بهتره،اما هیچوقت به پای انتن مودم نمیرسه و کافیه یه دیوار بیاد جلوتون تا انتن از چهار خط بیاد دوتا،و چون موبایلو معمولا تو جیب یا مثل گردنبند میزارن دور گردن(خانمها،البته این موضوع قدیمیه،نمیدونم هنوزم اینطور میکنن یا نه!)انتن رو ضعیف طراحی میکنن تا صدمه نزنه به بدن،و این امواج رادیویی سرطان یا بیماریای دیگه میاره برای ما اگه از یه حدی قوی تر باشه،پس بنابراین رو انتن گوشی چندان حساب باز نکنید،تقریبا همشون ضعیفن،اما خب برند برتر انتنش بهتره
silvermanhhh
07-12-2016, 21:51
driver نداره e3372 ؟
همونموقع برای اولین بار که میچسبونیدش به کامپیوتر خودش درایو رو نصب میکنه،مثل همین دسته بازی های جدید که تا وصلش کنی اماده استفاده هست
Masoud 206-16v
07-12-2016, 22:06
دوستان من کابل افزایش طول خریدم ولی وقتی میزنم برای خودش هی صفحه باز میکنه device manger هی رفرش میشه تند تند گوشی و زدم شناخت!
نياز به اب يو اس بي داريد كه هاب مستقل برق خودش رو تاميين كنه و بدليل طول زياد كابل برق به مودم نميرسه
مثلا چيزي شبيه اين مدل تي پي لينك UH720
apple021
07-12-2016, 22:13
نياز به اب يو اس بي داريد كه هاب مستقل برق خودش رو تاميين كنه و بدليل طول زياد كابل برق به مودم نميرسه
مثلا چيزي شبيه اين مدل تي پي لينك UH720
مثل اینکه حرفتون درسته ! چون رفتم بیرون گفتم شاید کابل خرابه زد دید درسته ! در صورتی که گوشی و فلش جواب میده ولی هارد اکسترنال هم حتی جواب نمیده!
فقط یو اس بی هاب نویز نمیندازه و انرژی و تامین میکنه؟
apple021
07-12-2016, 22:17
خیلی گرونه اون مدل !!! تازه فقط برای مودم میخوام اخه ! مدل دیگه نیست ؟:n29:
اینجوری باشه میرم انتن 200 تومنی میخرم اخرتم بگیره!
fastfind
07-12-2016, 22:30
سلام میشه گفت که از بین گوشی ها گوشی ای هست که انتنش از بقیه بهتره،اما هیچوقت به پای انتن مودم نمیرسه و کافیه یه دیوار بیاد جلوتون تا انتن از چهار خط بیاد دوتا،و چون موبایلو معمولا تو جیب یا مثل گردنبند میزارن دور گردن(خانمها،البته این موضوع قدیمیه،نمیدونم هنوزم اینطور میکنن یا نه!)انتن رو ضعیف طراحی میکنن تا صدمه نزنه به بدن،و این امواج رادیویی سرطان یا بیماریای دیگه میاره برای ما اگه از یه حدی قوی تر باشه،پس بنابراین رو انتن گوشی چندان حساب باز نکنید،تقریبا همشون ضعیفن،اما خب برند برتر انتنش بهتره
ممنون. راستش حالا جدا از این بحث که فکر کنم این چیزی که من میخوام باید گوشی های cat.9 رو بگیرم
و اینکه زیاد حساس شدم برای ساپورت نت, بگذریم از این.
فقط من این نکته رو متوجه نشدم که چه فرقی بین برندها و مدلها هست که فلان مدل بهتر آنتن میده؟
مثلا s7 و z5 توی وضعیت 2g gsm هر دوشون باندهای 850 900 1800 1900 رو پشتیبانی میکنن.
تو ایران هم که 2g روی باند 900 و 1800 هست, پس چرا میگن مثلا z5 آنتن دهیش خوبه ولی مثلا htc یا هواوی
آنتن دهی ضعیفتری دارند؟ اصلا چنین چیزی هست؟ باندهای ساپورت شونده که طبق مشخصات مثل همه ولی چی باعث میشه یه گوشی بهتر آنتن بده یکی ضعیف عمل کنه؟
3372 پلاگ اند پلی هست و درایور نداره
مودمها به تامین آمپراژ لازم حساس هستند پس احتمالا خوب تامین نمیشه
کابل افزایشی یو اس بی تری بگیری بهتره
مستقیما بزن پشت کیس، یو اس بی 3 هم باشه که بهتر
می تونی براش یدونه mr3020 بخری که راحت بتونی هر جا می خواهی بزاری و وای فای و لن هم بگیری و برقشم قشنگ تأمین بشه
البته وای فایش مقداری افت سرعت داره اما لنش عالیه
ضمنا من توی باند 7 با ار اس ار پی 78 و اس ان ار نزدیک 20 معمولا 50 مگ سرعت دارم تایم خلوت هم 72 مگ
توی باند سه هم با اس ان ار بین 7 تا 13، بین 7 تا 17 مگ
apple021
07-12-2016, 23:11
3372 پلاگ اند پلی هست و درایور نداره
مودمها به تامین آمپراژ لازم حساس هستند پس احتمالا خوب تامین نمیشه
کابل افزایشی یو اس بی تری بگیری بهتره
مستقیما بزن پشت کیس، یو اس بی 3 هم باشه که بهتر
می تونی براش یدونه mr3020 بخری که راحت بتونی هر جا می خواهی بزاری و وای فای و لن هم بگیری و برقشم قشنگ تأمین بشه
البته وای فایش مقداری افت سرعت داره اما لنش عالیه
ضمنا من توی باند 7 با ار اس ار پی 78 و اس ان ار نزدیک 20 معمولا 50 مگ سرعت دارم تایم خلوت هم 72 مگ
توی باند سه هم با اس ان ار بین 7 تا 13، بین 7 تا 17 مگ
والا من لپ تاپ دارم رو میزی و فروختم!
ولی پورت یو اس بی 3 هم زدم با کابل افزایش usb2 نمیشه ! حالا موندم چی کار کنم! کابل یو اس بی 3 بگیرم اوکی میشه؟
احتمالا کیفیت رابطتون خوب نیست فکر کنم با کابل افزایشی یو اس بی 3 بهتر بشه
apple021
07-12-2016, 23:41
احتمالا کیفیت رابطتون خوب نیست فکر کنم با کابل افزایشی یو اس بی 3 بهتر بشه
تست میکنم حتما خبر میدم مرسی که کمکم میکنید یک دنیا ممنون
نشدم دیگه فدا سرم ...3 نگ و استفاده میکنم
سلام.
برای تهیه بسته زیر، آیا راهی به جز خرید از برنامه «ایرانسل من» وجود داره؟
sasan.69
08-12-2016, 00:37
سلام.
تنها راه خريد ماى ايرانسل
Le0nard0
08-12-2016, 01:43
سلام.
اگه خودت به ایرانسل من دسترسی نداری میتونی از کسی بخوای این بسته رو با ایرانسل من خودش برات بخره . قابلیتیه که جدیدا به ایرانسل من اضافه شده . هدیه بسته برای دیگران
ما اینجا هنوز 4G نداریم. یعنی دارن کم کم راه اندازی می کنن.
ولی همون 3G هم افتضاحه.
من با برنامه signalguardpro وقتی سیگنالم خوبه ( -73) تست سرعتم حدود 2 مگ میشه.
تو بقیه مواقع معمولا حول حوش 1 مگ میشه.
تو پستهای دوستان که خوندم با همین حدود سیگنال سرعتشون خیلی بیشتره.
بنظرتون مشکل از سیگنال ضعیفه یا از خود ایرانسل؟
سیگنال ایرانسل اینجا ثابت نیست گاهی بد - خوب - خیلی خوب هست.
همینجور در گردشه.
mahdi-xbox
08-12-2016, 10:45
سلام
مودم e3372 ساعت 5 صبح شمال شرق مشهد
ساعت 5 چقدر سرعت میره بالا...بقیه ساعات سیگنال بین 3 تا 7 هست اون موقع تست کردم به 20 رسیده بود...
البته مودم رو تو بهترین جا از لحاظ آنتن دهی گزاشتم
فورجی ایرانسل
ساعت 10 و نیم صبح پنجشنبه
وضعیت
.
داداش من خودم s7 دارم مدل فلت هست و اج نیست. آنت دهیش معمولیه و شاخ نیست
یه مودم d100 دارم باهاش 9 مگابایت یا 72 مگابیت میگیرم. با گوشی ولی تهش 3 مگابایت.
یه سونی z5 هم داریم که تست گرفتم باهاش مثل مودم 9 مگابایت رو داد
من نظرم اینه اون s7 رو برای این کار نگیری
خودم دارم و دارم با توجه به تجربه خودم میگم. حالا چی بگیری که خوبه رو نمیدونم ولی سونی xz به نظرم خوب باشه یا آیفون 7 پلاس
leo.unique
08-12-2016, 13:36
سلام
از طریق تبلت اینترنت هدیه اش هم فعال شد.
:n13:جدیدا اینطوری شده که بدون تماس گرفتن با 700 و به محض اتصال فعال میشه ؟؟ مطمئنی اینترنت هدیه فعال شده ؟؟
milad.design
08-12-2016, 14:23
دوستان 2 شب هست که وقتی از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنم (یک شب 3ساعته ، یک شب 2ساعته گرفتم) ، تقریبا نیم ساعت اخر و از شارژ خود گوشی کم میکنه و پیام میده که موجودی شما تمام شده است! در حالی که در برنامه ایرانسل من وقتی میرم درست نشون میده که مثلا 80درصد موجودی بسته هنوز باقی مونده!
مثلا دیشب بسته 2ساعته بود ، تقریبا نیم ساعت آخر رفت شارژ و تموم کرد و از بسته استفاده نمیکرد در حالی که بسته از 40 گیگ فقط 5گیگش مصرفش شده بود!:n14::n03:
Vahid7767
08-12-2016, 15:43
دوستان 2 شب هست که وقتی از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنم (یک شب 3ساعته ، یک شب 2ساعته گرفتم) ، تقریبا نیم ساعت اخر و از شارژ خود گوشی کم میکنه و پیام میده که موجودی شما تمام شده است! در حالی که در برنامه ایرانسل من وقتی میرم درست نشون میده که مثلا 80درصد موجودی بسته هنوز باقی مونده!
مثلا دیشب بسته 2ساعته بود ، تقریبا نیم ساعت آخر رفت شارژ و تموم کرد و از بسته استفاده نمیکرد در حالی که بسته از 40 گیگ فقط 5گیگش مصرفش شده بود!:n14::n03:
ایرانسل یه سرویسی داره با نام "طرح کنترل مصرف آزاد" که وقتی فعالش کنی از اون به بعد هروقت بسته خریدی و بستت تموم شد از شارژت هیچی کم نمیشه و نمیذاره از شارژ گوشی برای رفتن به اینترنت استفاده بشه
یعنی مثلا اگه بسته ۶ تا ۱۲ظهر خریدی راس ساعت ۱۲ اینترنتتو قطع میکنه
کد فعالسازی
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-12-2016, 15:55
.
یه مودم d100 دارم باهاش 9 مگابایت یا 72 مگابیت میگیرم. با گوشی ولی تهش 3 مگابایت.
خودم دارم و دارم با توجه به تجربه خودم میگم. حالا چی بگیری که خوبه رو نمیدونم ولی سونی xz به نظرم خوب باشه یا آیفون 7 پلاس
سلام دوست عزیز شما و امثال شما که سرعتهای بالا دارید میخواستم بدونم تو تمام ساعت های شبانه روز این سرعت رو دارید ویا اختلاف فاحشی تو ساعت های اولیه روز با ساعت های عصر تا انتهای شب براتون پیش نمیاد اخه من تو اول صبح تا 42 مگا بیت هم میگیرم ولی شبا که میام خونه نهایت ۳تا ۴مگا بیت میگیرم البته برخی از دوستان نظرشون به اینه که چون از فاصله دور دارم میگیرم اینجوریه ولی اخه وقتی مشخصات سیگنال تا این حد خوبه وتعغیری هم نمیکنه چرا باید سرعت تا این حد اختلاف داشته باشه اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون
sasan.69
08-12-2016, 16:09
تست سرعت که می گیرم با دانلودم کاملا متفاوته!!! سرعت دانلودم زیر300کیلو اما تستم اینه؟!!!( فول انتن)
- - - U
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-12-2016, 16:13
تست سرعت که می گیرم با دانلودم کاملا متفاوته!!! سرعت دانلودم زیر300کیلو اما تستم اینه؟!!!( فول انتن)
- - - U
اگه منظورت فقط امروزه من هم صبح که داشتم تست میکردم فوقالعاده ضعیف بود تماس گرفتم ۷۰۰گفت مثل این که فقط مخصوص من نیست درحال پیگیریه تا شب درست میشه ولی اگه همیشه اینطوره که حتما مشکل از جایی دیگه است
sasan.69
08-12-2016, 16:18
اگه منظورت فقط امروزه من هم صبح که داشتم تست میکردم فوقالعاده ضعیف بود تماس گرفتم ۷۰۰گفت مثل این که فقط مخصوص من نیست درحال پیگیریه تا شب درست میشه ولی اگه همیشه اینطوره که حتما مشکل از جایی دیگه است
اره ابوالفضل جان امروز تست کردم اینجوریه..ولی ی موردی دیگه هم هس الان دوشبه که دارم دانلود می کنم تو 2ساعت خودشو بکشه 12گیگ بتونم بگیرم...کانکشن هم معمولا دوتایی میزارم..اخرای دانلودم چهارتاگذاشتم تا 3ونیم مگ گرف..این چطوریه قضیش؟
این تنظیمات دستی باند فرکانس کمک می کنه ب سرعت بالا؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-12-2016, 16:32
اره ابوالفضل جان امروز تست کردم اینجوریه..ولی ی موردی دیگه هم هس الان دوشبه که دارم دانلود می کنم تو 2ساعت خودشو بکشه 12گیگ بتونم بگیرم...کانکشن هم معمولا دوتایی میزارم..اخرای دانلودم چهارتاگذاشتم تا 3ونیم مگ گرف..این چطوریه قضیش؟
چی بگم والا دیگه اذیتای ایرانسل داره از حد میگذره همه اینا هم برمیگرده به کمبود پهنای باند شدیدی که ایرانسل داره به نظر من سنگ سنگین برداشته فعلا کمرش داره اوت زیر خم میشه جز صبر کردن هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد چون وقتی شما یا هر کس دیگه ای مشخصات سیگنالش خوبه یعنی مشکلی در دریافت پهنای باند نداره وقتی sinrشما خوبه یعنی مقدار نویز آنچنانی در کار نیست مابقی چیزا هم که در اختیار مصرف کننده نیست که بتونه کاری کنه اپراتور باید مشکل رو حل کنه که اون هم با این حجم شدید متقاضی کاری نمیتونه بکنه کم کم با اضافه کردن پهنای باند مشکلات کم میشه ولی کی این اتفاق بیافته والاه واعلم
sasan.69
08-12-2016, 16:44
چی بگم والا دیگه اذیتای ایرانسل داره از حد میگذره همه اینا هم برمیگرده به کمبود پهنای باند شدیدی که ایرانسل داره به نظر من سنگ سنگین برداشته فعلا کمرش داره اوت زیر خم میشه جز صبر کردن هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد چون وقتی شما یا هر کس دیگه ای مشخصات سیگنالش خوبه یعنی مشکلی در دریافت پهنای باند نداره وقتی sinrشما خوبه یعنی مقدار نویز آنچنانی در کار نیست مابقی چیزا هم که در اختیار مصرف کننده نیست که بتونه کاری کنه اپراتور باید مشکل رو حل کنه که اون هم با این حجم شدید متقاضی کاری نمیتونه بکنه کم کم با اضافه کردن پهنای باند مشکلات کم میشه ولی کی این اتفاق بیافته والاه واعلم
مرسی داداش .......
ی سوال دیگه...این تنظیمات دستی مثلا بیاد رو باند 2600برای چی هس؟ چ کمکی می کنه؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-12-2016, 16:58
مرسی داداش .......
ی سوال دیگه...این تنظیمات دستی مثلا بیاد رو باند 2600برای چی هس؟ چ کمکی می کنه؟
عزیز باند ۷پهنای باند بیشتری داره و معمولا بالای 2برابر باند۳پهنا داره اگه مشخصات سیگنال تو اون باند هم خوب باشه خیلی بهتر پهنای باند گیرت میاد
fastfind
08-12-2016, 17:02
.
ممنون . تشکر.
والا منم از همین میترسم. میخوام یه چیزی بگیرم که این مشکل دریافت کم سرعت رو نداشته باشه.
اصلا تعصب به برندی ندارم و دنبال بهترین هستم. روی همین دو موردی که گفتین فکر کنم مانور بدم بهتره.
بقیه ی مدلها فکر نکنم به خوبی اینها باشند. ولی htc 10 هم فکر کنم خوب باشه تو این مورد ولی
یه جا خوندم بهترین همون z5 هست که شما هم دارین و اشاره هم کردین و امتحانش رو هم پس داده.
فکر کنم بخوام fail نداشته باشم باید برم سمت زد فایو ... البته یه مشکل دیگه هم هست میگن
z5 دو سیم سرعت دریافتش خوب نیست و cat4 هست و باید تک سیم باشه که cat6 هست و سرعت بالاست.
این مورد گوشی شما دو سیم هست یا تک؟ و اینکه به نظرتون z5 معمولی بهتره یا z5 premium ؟ از نظر همین آنتن دهی و دریافت سرعتهای بالای نت؟
- و اینکه اگراز دوستان کسی هست که بگه دلیل علمی اینکه گوشی فلان مدل نسبت به مدل دیگه (در حالی که هر دو تو ساپورت باندهای 2g عین هم هستند) آنتن دهی بهتر و سرعت نت بهتری داره چیه؟ مثلا همین s7 تازه at9 cهست و اسنپدراگون 820 ولی مثلا زد فایو cat6 اسنپ 810 هست ولی زد فایو بهتر آنتن میده و سرعت نشت بالاتره چیه؟ پس به سی پی مربوط نیست؟
:n13:جدیدا اینطوری شده که بدون تماس گرفتن با 700 و به محض اتصال فعال میشه ؟؟ مطمئنی اینترنت هدیه فعال شده ؟؟
بله فعال شده.
mechanic1
08-12-2016, 18:02
درود
دوستان یه مودم خوب وای فای دار که با سیمکارت 4جی کار کنه، با قیمت خوب و مناسب معرفی کنید،
ترجیحا با برق هم کارکنه، و قیمتش خیلی خوب باشه بودجه ندارم،
ممنون
amirbrad
08-12-2016, 18:43
درود
دوستان یه مودم خوب وای فای دار که با سیمکارت 4جی کار کنه، با قیمت خوب و مناسب معرفی کنید،
ترجیحا با برق هم کارکنه، و قیمتش خیلی خوب باشه بودجه ندارم،
ممنون
به تایپیک مودم مراجعه کنید
- و اینکه اگراز دوستان کسی هست که بگه دلیل علمی اینکه گوشی فلان مدل نسبت به مدل دیگه (در حالی که هر دو تو ساپورت باندهای 2g عین هم هستند) آنتن دهی بهتر و سرعت نت بهتری داره چیه؟ مثلا همین s7 تازه at9 cهست و اسنپدراگون 820 ولی مثلا زد فایو cat6 اسنپ 810 هست ولی زد فایو بهتر آنتن میده و سرعت نشت بالاتره چیه؟ پس به سی پی مربوط نیست؟
به پردازنده و رم و رام گوشی بستگی داره و
به خود انتن گوشی هم مربوطه اینکه کجاو چطوری طراحی شده باشه مثلا تو ایفون اون خطهای پشتش انتن گوشی هستن، اینکه چه مقدار ضخامت قاب رو انتن اومده باشه و کجای گوشی باشه ، در ضمن سونی رام بهینه تر و سبک تری نسبت به سامسونگ داره
mechanic1
08-12-2016, 18:47
اگه برات فرقی نمیکنه ترکیب e3372 ویه روتر خوب بگیر البته اگه میخوای جابجا بشی خیلی بهتره
سلام
من دقیقا دنبال یه همچین چیزی هستم، قیمت مودم 3372 خوبه خصوصا که از 4جی پشتیبانی میکنه، اما من میخوام وایرلس باشه که دو تا سیستم رو وصل کنم. ایا اگر روتور بگیرم یعنی یه پورت یو اس بی داره که میشه این مودم 3372 رو بهش وصل کرد و اون رو وای فای هم کرد؟ اگر بله قیمتش چنده؟
لطفا دوستان هرکی میتونه یه راهنمایی بکنه.و بهترین نوع روتور رو که با این مودم 3372 سازگار هست رو معرفی کنه.(دیگه تو سازگاری و تنظیمات به سختی نخورم) واقعا لازم دارم.
بعد یه سوال دیگه اینکه این روتور رو میشه به برق وصل کرد؟و با برق کار کرد و نه با پورت یو اس بی لپ تاب.
amirbrad
08-12-2016, 18:56
سلام
من دقیقا دنبال یه همچین چیزی هستم، قیمت مودم 3372 خوبه خصوصا که از 4جی پشتیبانی میکنه، اما من میخوام وایرلس باشه که دو تا سیستم رو وصل کنم. ایا اگر روتور بگیرم یعنی یه پورت یو اس بی داره که میشه این مودم 3372 رو بهش وصل کرد و اون رو وای فای هم کرد؟ اگر بله قیمتش چنده؟
لطفا دوستان هرکی میتونه یه راهنمایی بکنه.و بهترین نوع روتور رو که با این مودم 3372 سازگار هست رو معرفی کنه.(دیگه تو سازگاری و تنظیمات به سختی نخورم) واقعا لازم دارم.
بعد یه سوال دیگه اینکه این روتور رو میشه به برق وصل کرد؟و با برق کار کرد و نه با پورت یو اس بی لپ تاب.
تایپیک مودم
سلام دوست عزیز شما و امثال شما که سرعتهای بالا دارید میخواستم بدونم تو تمام ساعت های شبانه روز این سرعت رو دارید ویا اختلاف فاحشی تو ساعت های اولیه روز با ساعت های عصر تا انتهای شب براتون پیش نمیاد اخه من تو اول صبح تا 42 مگا بیت هم میگیرم ولی شبا که میام خونه نهایت ۳تا ۴مگا بیت میگیرم البته برخی از دوستان نظرشون به اینه که چون از فاصله دور دارم میگیرم اینجوریه ولی اخه وقتی مشخصات سیگنال تا این حد خوبه وتعغیری هم نمیکنه چرا باید سرعت تا این حد اختلاف داشته باشه اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون
.
درسته من صبح ها تا 12 ظهر این سرعت رو دارم
بعدش کم کم ، کم میشه!
شب دیگه میرسه 1 مگابایت :n02:
به خاطر شلوغی دکل هست پهنای باند کم میاره. اینجا تو شهر ما دکل فورجی زیاد نیست فک کنم دوتا باشه. اپراتور های دیگه هم 4 جی ندارن اینجا و این دکلا شلوغ میشن سرعت میاد پایین.
ممنون . تشکر.
والا منم از همین میترسم. میخوام یه چیزی بگیرم که این مشکل دریافت کم سرعت رو نداشته باشه.
اصلا تعصب به برندی ندارم و دنبال بهترین هستم. روی همین دو موردی که گفتین فکر کنم مانور بدم بهتره.
بقیه ی مدلها فکر نکنم به خوبی اینها باشند. ولی htc 10 هم فکر کنم خوب باشه تو این مورد ولی
یه جا خوندم بهترین همون z5 هست که شما هم دارین و اشاره هم کردین و امتحانش رو هم پس داده.
فکر کنم بخوام fail نداشته باشم باید برم سمت زد فایو ... البته یه مشکل دیگه هم هست میگن
z5 دو سیم سرعت دریافتش خوب نیست و cat4 هست و باید تک سیم باشه که cat6 هست و سرعت بالاست.
این مورد گوشی شما دو سیم هست یا تک؟ و اینکه به نظرتون z5 معمولی بهتره یا z5 premium ؟ از نظر همین آنتن دهی و دریافت سرعتهای بالای نت؟
اره همون دو مدل خوب هستن ، حالا بازم خوب بگرد ببین چی بهتره.
زد فایوی که داریم پرمیوم هست و تک سیم
البته برای خودم نیست :n02:
ولی به نظرم z5 نگیر اگه خواستی بگیری xz بگیر بهینه شده و کمتر داغ میکنه دوربینشم بهتره :n02:
fastfind
08-12-2016, 21:56
.
اره همون دو مدل خوب هستن ، حالا بازم خوب بگرد ببین چی بهتره.
زد فایوی که داریم پرمیوم هست و تک سیم
البته برای خودم نیست :n02:
ولی به نظرم z5 نگیر اگه خواستی بگیری xz بگیر بهینه شده و کمتر داغ میکنه دوربینشم بهتره :n02:
ممنون داداش. دمت گرم :n12:
خیلیها به این قضیه اهمیت نمیدن ولی من از کل ویژگیهایی که یه گوشی داره همین برام مهمه :n01:
احتمالا همون سونی ایکس زد رو بگیرم. بازم ممنون
تست همین الان
and-roid2
08-12-2016, 22:29
تست همین الان
ca فعاله؟
ca فعاله؟
فعاله اما اونش خیلی مهم نیست
اینم تست یکی از دوستانم در ولنجک تهران که مودمم رو دادم بره تست کنه
جالبه بنده خدا با تری جی همراه اول اونم بسته آلفا
12 مگ تست گرفت با 4 جی ایرانسل که به باند 7 وصل نشد . باند سه رو هم که دارید می بینید
فکر کنم از خرید مودمم پشیمون شد:n04:
mohammad_87
09-12-2016, 01:21
نزدیکترین دکل ایرانسل به ما نمیدونم چرا مدتیه دیتای خیلی بدی داره.4g که نداره و وقتی با 3g بهش وصل میشم اصلا دیتا نمیده و انگار قطعه کلا.به پشتیبانی بگیم ممکنه مشکل رو حل کنند؟
ضمنا با مودم mr200 و با قفل کردن روی 4g با یه آنتن به 4g وصل هستم اما سرعت در بهترین حالت مودم،از 4 مگابیت بالاتر نمیره.راه حلی هست سرعت رو بالاتر ببرم؟
مودم رو کل خونه چابه چا کردی ببینی فرقی میکنه یا نه؟
بله تاثیر چندانی نداشته.کنار پنجره و حتی کنار درب ورودی هم تست کردم.
امروز در همون مکان قبلی مودم،آنتنم به دو تا رسید و سرعتم در بهترین حالت به 1 مگابایت میرسه که هنوز جالب نیست.
silvermanhhh
09-12-2016, 02:25
سلام ماجرای این چیه؟
یه چند وقتی هست DNS تو مودم ۳۳۷۲ زده
Dns1:10.255.255.254
Dns2:8.8.8.8
قبلا اون چهار تا هشت اولی بود بعد دومیشم 4.4.2.2بود ،حالا این چطور تغییر کرده؟خودش تغییر کرده یا ایرانسل دست برده؟چون دیگه از اون موقع که تغییر کرد snr هیچوقت بالا ۲۰نمیره ،سرعتم بدردنخور ۲مگابایت
من دو تا بسته دارم:
اولیش در تمام ساعات می تونم استفاده کنم.
دومی فقط از 6 صبح تا 12 ظهر.
فرضاً اگه در ساعت 9 صبح بخوام دانلود کنم، از ترافیک کدوم بسته کم می شه؟
من دو تا بسته دارم:
اولیش در تمام ساعات می تونم استفاده کنم.
دومی فقط از 6 صبح تا 12 ظهر.
فرضاً اگه در ساعت 9 صبح بخوام دانلود کنم، از ترافیک کدوم بسته کم می شه؟
.
از بسته 6 تا 12
ابوالفضل ۴۰۴۵
09-12-2016, 10:38
سلام ماجرای این چیه؟
قبلا اون چهار تا هشت اولی بود بعد دومیشم 4.4.2.2بود ،حالا این چطور تغییر کرده؟خودش تغییر کرده یا ایرانسل دست برده؟چون دیگه از اون موقع که تغییر کرد snr هیچوقت بالا ۲۰نمیره ،سرعتم بدردنخور ۲مگابایت
دوست عزیز مگه تعغیر Dns به مشخصات سیگنال ربطی داره ؟وسئوال بعد این که مال من هیچ وقت این نبوده دی ان اس یک 92.42.51.31و دی ان اس دو8.8.8.8 بوده والان هم هست این تفاوت معنیش چی میتونه باشه
siavash1234
09-12-2016, 10:56
ادغام باند 3 و باند 7 با 2 مودم به کمک برنامه connectify.hotspot.dispatch.pro.9.1.0.32701
مودمها E3372 و B315
E3372 رو باند 7 تنظیم شده و B315 رو باند 3
البته تست دقیقی نیست چون دنبال سیگنال بهتر نبودم و مودمها رو جابه جا نکردمو البته در ساعت شلوغ شبکه هم تست انجام شده
sasan.69
09-12-2016, 12:11
چرا سرعت دانلود سرور داخلی بیشتر و بهتر ازخارجیه؟
داخلی رو2مگ هس
خارجی250 کیلو
سلام ماجرای این چیه؟
دوست گرامی
این اطلاعات رو تو کدوم قسمت مودم می بینید؟!
silvermanhhh
09-12-2016, 13:40
دوست عزیز مگه تعغیر Dns به مشخصات سیگنال ربطی داره ؟وسئوال بعد این که مال من هیچ وقت این نبوده دی ان اس یک 92.42.51.31و دی ان اس دو8.8.8.8 بوده والان هم هست این تفاوت معنیش چی میتونه باشه
والا خودمم نمیدونم،اما اززمانی که این dns تغییر کرده به اون دکل یا سکتوری که خوب سرعت میده وصل نمیشه
silvermanhhh
09-12-2016, 13:56
دوست گرامی
این اطلاعات رو تو کدوم قسمت مودم می بینید؟!
رو علامت سواله کلیک کنید اگه ندارین ،باید فریمور فلش کنید رو مودم،تو تایپک مودم هست
اینو هم برا دوستان گزاشتم مال چند وقت پیش بود که خوب سرعتش و نویزش خفن شده بود
POP_0098
09-12-2016, 14:05
رو علامت سواله کلیک کنید اگه ندارین ،باید فریمور فلش کنید رو مودم،تو تایپک مودم هست
اینو هم برا دوستان گزاشتم مال چند وقت پیش بود که خوب سرعتش و نویزش خفن شده بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ac-b34FJJwXZNxEgQT=h900
راحت اپلکیشین زیر را دانلود کنید
اندروید هست اطلاعات که هیچی همه کارهای مودم را از داخل اپلکیشین انجام بدید
اس ام اس و زیر مصرف کنترل دیوایس و هر چیزی
sasan.69
09-12-2016, 14:06
بالاخره مجبور شدم ب خاطر مودم سون نصب کنم؟.....وضعیت کلی چطوره؟ خیلی اشنایی ندارم با این اعداد و ارقام!!!! تغییر دادن فرکانس باند چقدر میتونه در سرعت موثر باشه... تو اکس پی سرور خارجی300 بود الان فرکانس رو 2600 اوردم سرعت رو ی مگ رفت!! یعنی اینقدر تاثیر داره!!!
باند3
باند7ا
اين دو انتن براب چى هس؟
واسه 3G هم برنامه ای مشابه LTEWatch هست که این امکانات رو داشته باشه؟
واسه PC میخوام.
iceboy24000
09-12-2016, 15:10
این داستان فرکانسها چیه؟
چرا پست یا تاپیک جامعی در موردش پیدا نمیکنم؟
اگر لطف بکنید یه پست جامع در موردش بزارید خیلی ممنون میشم
چجوری میشه رو دیوایسهای اندرویدی و یا ایفون فرکانسها رو عوض کرد؟؟
MMDFullHD
09-12-2016, 15:17
این داستان فرکانسها چیه؟
چرا پست یا تاپیک جامعی در موردش پیدا نمیکنم؟
اگر لطف بکنید یه پست جامع در موردش بزارید خیلی ممنون میشم
چجوری میشه رو دیوایسهای اندرویدی و یا ایفون فرکانسها رو عوض کرد؟؟
اخه داستان خاصی نداره که
فرکانس این ها هم میتونین توضیح هاش و مقدار پهنای باند هر فرکانس تو ویکی پدیا بخونین و در مورد فرکانس ها ریجن های باخبر شین
توی اندروید و یا ایفون امکان تغیر فرکانس بصورت دستی وجود نداره خود دستگاه تشخیص میده ب چ فرکانس و قدرت موجود وصل شه! حتی دکل
فقط شما میتونید از میزان قدرت شبکه و یا نوع شبکه با خبر شین اگه دوست دارین بدونین دیوایستونو مدلشو بگین راهنمایتون کنم
واسه 3G هم برنامه ای مشابه LTEWatch هست که این امکانات رو داشته باشه؟
واسه PC میخوام.
مودمتون برندش چیه چ مدل هست
دوم PC میتونه ی کامپیوتر با سیستم عامل های مختلف باشه که LTEwatch برای ویندوز 7 به بالا ساخته شده
بالاخره مجبور شدم ب خاطر مودم سون نصب کنم؟.....وضعیت کلی چطوره؟ خیلی اشنایی ندارم با این اعداد و ارقام!!!! تغییر دادن فرکانس باند چقدر میتونه در سرعت موثر باشه... تو اکس پی سرور خارجی300 بود الان فرکانس رو 2600 اوردم سرعت رو ی مگ رفت!! یعنی اینقدر تاثیر داره!!!
باند3
باند7ا
اين دو انتن براب چى هس؟
اقا تبریک میگم بلاخره ویندوز رو تغیر دادین:n07:
وضعیت قدرت انتنون خوبه اگه بتونین sinr رو بالاتر ببرین سرعت بیشتری هم دریافت میکنین فقط رنج ایپیتون رو تغیر بدیدن این رنج بدرد نخور هست توی تست ها نوشته 5.121 اونو با خاموش روشن کردنش تغیر بدین
بنده با همین وضعیت بدتر شما سرعت بیشتری دریافت دارم
البته فقط میگم بستگی داره دکلتون دیگه چقد پهنای باند داشته باشه چقدر بسته بتونید بترکونین
مودمتون برندش چیه چ مدل هست
دوم PC میتونه ی کامپیوتر با سیستم عامل های مختلف باشه که LTEwatch برای ویندوز 7 به بالا ساخته شده
مودم : هوآوی E3372 (ایرانسل)
PC : Win Vista Ultimate
MMDFullHD
09-12-2016, 15:44
dns رو isp اصولا ارایه میده dns چیزیه که مثلا سایت همین فروم پی سی ورد رو اسمشو تبدیل به ایپی میکنه مثلا الان forum.p30world.com هست رو تبدیل به 5.9.124.229 میکنه
این dns 1 شما رو شبکه ایرانسل به صورت اتوماتیک داده از شهریور ماه که ixp ها درست شد این رنج dns برای تبدیل کردن و بالاتر بردن سرعت وبسایت های داخل ارایه شد!
قبلنا 92. و خورده ای بود
تقریبا سرویس دهنده ها این تغیر رو دادن برای مثال مخابرات 10.3.100.100 217.218.155.155 این الان هست رنجش قبلاجای 10 همون 217 بود
و dns هیچ ربطی به sinr یا rssi و .. نداره
میتونین سرچ کنید یکم اطلاعات پیدا کنین درمورد dns و یه dns مناسب و با کیفیت پیدا کنین
sasan.69
09-12-2016, 15:50
اقا تبریک میگم بلاخره ویندوز رو تغیر دادین:n07:
وضعیت قدرت انتنون خوبه اگه بتونین sinr رو بالاتر ببرین سرعت بیشتری هم دریافت میکنین فقط رنج ایپیتون رو تغیر بدیدن این رنج بدرد نخور هست توی تست ها نوشته 5.121 اونو با خاموش روشن کردنش تغیر بدین
بنده با همین وضعیت بدتر شما سرعت بیشتری دریافت دارم
البته فقط میگم بستگی داره دکلتون دیگه چقد پهنای باند داشته باشه چقدر بسته بتونید بترکونین
مخلصم داداش:n02: چون سیستمم قدیمیه سون نصب می کنم گرافیکش پایینه و چشامو می ترکونه:n01: SINRرو با نصب انتن می شه کمش کرد یا راه دگه ای هم داره؟ فقط این 5.121 رو پیدا نمی کنم:n03:
ی سوال دگه خیلی ناشی هستم می دونم اما تفاوت باند3و7 درچی هس.؟باند 3 تری جی هستش؟
تو عکس اخری این دوتا انتن مجزا برای باند 3 و 7تعریف شده؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
09-12-2016, 15:53
dns رو isp اصولا ارایه میده dns چیزیه که مثلا سایت همین فروم پی سی ورد رو اسمشو تبدیل به ایپی میکنه مثلا الان forum.p30world.com هست رو تبدیل به 5.9.124.229 میکنه
این dns 1 شما رو شبکه ایرانسل به صورت اتوماتیک داده از شهریور ماه که ixp ها درست شد این رنج dns برای تبدیل کردن و بالاتر بردن سرعت وبسایت های داخل ارایه شد!
قبلنا 92. و خورده ای بود
تقریبا سرویس دهنده ها این تغیر رو دادن برای مثال مخابرات 10.3.100.100 217.218.155.155 این الان هست رنجش قبلاجای 10 همون 217 بود
میتونین سرچ کنید یکم اطلاعات پیدا کنین درمورد dns و یه dns مناسب و با کیفیت پیدا کنین
دوست عزیز با تشکر از راهنماییتون اگه منبع خوبی سراغ دارید که بشه اطلاعات خوبی ازش گرفت لطفا بفرمایید وبه نظر شما تعغیر dns بهتره یا همون اتومات باشه ؟ممنون
iceboy24000
09-12-2016, 15:54
اخه داستان خاصی نداره که
فرکانس این ها هم میتونین توضیح هاش و مقدار پهنای باند هر فرکانس تو ویکی پدیا بخونین و در مورد فرکانس ها ریجن های باخبر شین
توی اندروید و یا ایفون امکان تغیر فرکانس بصورت دستی وجود نداره خود دستگاه تشخیص میده ب چ فرکانس و قدرت موجود وصل شه! حتی دکل
فقط شما میتونید از میزان قدرت شبکه و یا نوع شبکه با خبر شین اگه دوست دارین بدونین دیوایستونو مدلشو بگین راهنمایتون کنم
ضمن تشکر از شما دوست عزیز
دیوایسم آیفون ۵ اس هست
البته یه سامسونگ گالاکسی اس dous مدل s7582
هم هست که بعضی وقتها به عنوان مودم وایرلس ازش استفاده میکنم و اینترنت رو ازش به اشتراک میزارم
silvermanhhh
09-12-2016, 16:32
قبلنا 92. و خورده ای بود
والا یعنی مثلا باید سرعت بهتر بشه بدتر شده!همین سایت قبلا وقتی پست رو میخاستم ارسال کنم یکم طول میداد بعد میفرستاد،الان جدیدا صفحه سفید میشه بعضی مواقع هم اصلن نمیفرسته،حالا من چطور از خوده مودم dns رو عوض کنم؟از روتر دستی زدم رو ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۲ بازم تو مودم همون ۱۰.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۴هست،چطور از ریشه عوضش کنم؟
باند3
باند7ا
اين دو انتن براب چى هس؟
دوست عزیز شما روی همون باند هفت بزارید بمونه . توی تست 33 مگ سرعت دارید نمی دونم چرا شما میگید یک مگابایت سرعت دارید.
از شاتل لند دانلود کنید حتما نزدیک 4.5 مگابایت می گیرید.
شما می تونید برای 3372 انتن خارجی بخرید و کنار پنجره - بالکن یا پشت بام بزارید و به مودم وصل کنید تا سیگنال بهتری داشته باشید.
الان من حیث المجموع وضعیت متوسط رو به خوب دارید. اس ان آر رو فقط با جابجایی و پیدا کردن نقطه بهتر یا اتصال آنتن بهبود بدید
دوستان اینقدر روی دی ان اس حساسیت نداشته باشید دی ان اس خوب نهایتا یه مقدار توی لود اولیه تاثیر داره بعد از ارتباط با سایت دیگه دی ان اس هیچ کارس به سرعت و کیفیت کاری نداره
البته اگر تایم اوت زیاد باشه یا توی لود بعضی صفحات مشکل وجود داشته باشه می تونه به دی ان اس ارتباط داشته باشد اما فی حد نفسه دی ان اس روی سرعت دانلود تاثیری نداره
shayan10-10
09-12-2016, 17:40
ادغام باند 3 و باند 7 با 2 مودم به کمک برنامه connectify.hotspot.dispatch.pro.9.1.0.32701
مودمها E3372 و B315
E3372 رو باند 7 تنظیم شده و B315 رو باند 3
البته تست دقیقی نیست چون دنبال سیگنال بهتر نبودم و مودمها رو جابه جا نکردمو البته در ساعت شلوغ شبکه هم تست انجام شده
باسلام
میگم یعنی میشه به جای خرید مودم کت 6 ،دوتا e3372 گرفت و با این برنامه ادغامش کرد؟
اینطور که خیلی بهتر میشه به نظرم
نظر دوستان چیه؟
باسلام
میگم یعنی میشه به جای خرید مودم کت 6 ،دوتا e3372 گرفت و با این برنامه ادغامش کرد؟
اینطور که خیلی بهتر میشه به نظرم
نظر دوستان چیه؟
اون موقه باید پول ۲ تا اینترنت هم بدی!
ابوالفضل ۴۰۴۵
09-12-2016, 18:27
اون موقه باید پول ۲ تا اینترنت هم بدی!
نه عزیز میتونی بسته چند کاربره ایرانسل بگیری تا ده نفر هم میتونن ازش استفاده کنند فقط میمونه مقدار مصرف که در حالت چند کاربره فقط دوتا بسته داره ۵و۲۰گیگ واسه دانلود شبانه هم که هزینه ها چیزی نمیشه
alpha007
09-12-2016, 19:27
سلام
این مودم e3372 وای فای نداره درسته؟
با اتصالش به سیستم فقط سیستم رو نت دار میکنه؟
سلام
این مودم e3372 وای فای نداره درسته؟
با اتصالش به سیستم فقط سیستم رو نت دار میکنه؟
آره،درسته
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
alpha007
09-12-2016, 19:33
به جاش E8231 اگه 4g بود عالی میشد...
به جاش E8231 اگه 4g بود عالی میشد...
E8372 4Gوای فا داره
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
نه عزیز میتونی بسته چند کاربره ایرانسل بگیری تا ده نفر هم میتونن ازش استفاده کنند فقط میمونه مقدار مصرف که در حالت چند کاربره فقط دوتا بسته داره ۵و۲۰گیگ واسه دانلود شبانه هم که هزینه ها چیزی نمیشه
دوست عزیز کسی که ۲تا مودم رو میخواد دیتاشون رو یکی کنه واسه مصرف عادی اینکار رو نمیکنه
واسه پانلود شبانه هست
وگرنه واسه وبگردی یا حتی فیلم دیدن ۱۰ مگ با ۲۰ مگ هیچ فرقی نمیکنه
واسخ دانلود هست که سرعت بالاتر نیاز هست
و برای دو تا مودم شما باید ۲تا هزینه دانلثد جدا بدی! و برای ۳ ساعت شبانه ۴ هزار تومن جای ۲ هزار تومن بدی!
که اصلا منطقی نیست! چون میتونی با این ۲ تا بسته بگیری!
پس اینکار اصلا صرف نمیکنه و پیشنهاد نمیشه!
ابوالفضل ۴۰۴۵
09-12-2016, 23:30
دوست عزیز کسی که ۲تا مودم رو میخواد دیتاشون رو یکی کنه واسه مصرف عادی اینکار رو نمیکنه
واسه پانلود شبانه هست
وگرنه واسه وبگردی یا حتی فیلم دیدن ۱۰ مگ با ۲۰ مگ هیچ فرقی نمیکنه
واسخ دانلود هست که سرعت بالاتر نیاز هست
و برای دو تا مودم شما باید ۲تا هزینه دانلثد جدا بدی! و برای ۳ ساعت شبانه ۴ هزار تومن جای ۲ هزار تومن بدی!
که اصلا منطقی نیست! چون میتونی با این ۲ تا بسته بگیری!
پس اینکار اصلا صرف نمیکنه و پیشنهاد نمیشه!
مطمئنا نظر شما هم کاملا محترم و قابل احترامه ولی وقتی کسی میاد دوتا مودم با هم ست میکنه اون هم وقتی یکیش هم میتونه سرعتای چن ده مگی بده که تا روزگاری نه خیلی دور همین پارسال خودمون یه جوری خیال بافی به نظر میرسید وامکانش در ایران صفر گفته میشد پس صحبت فقط نیاز نیست لذت نوآوری در بحث گجتهای الکترونیکی چیزیه که باعث میشه چنین هزینه هایی بشه بنده خودم تا این لحظه نزدیک به یک میلیون تومان هزینه کردم در حالی که نهایت نیازم جز همون تلگرام شاید یه فیلم یکی دو گیگی در شبانه روز باشه (ست کردن sxtlteومودم e3372وروتر4gبا یک انتن 4gولود بالانسر تی پی لینک )سرعتی حدود صد مگ توساعتای خلوت شبکه میده که فقط برام جذابیتش مهمه والا من حتی کامپیوتر هم ندارم چه برسه به دانلودهای آنچنانی
ببخشید خیلی فک زدم
mobile1199
09-12-2016, 23:44
دیروز سرعت 24 ساعته زیر 4 مگابایت نمیومد که تو منطقه ما بی سابقه بود ! برعکس امروز سرعت 4g به 10 کیلوبایت هم نمیرسید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اخر سر مجبور شم به خاطر اینا خونه رو هم عوض کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابوالفضل ۴۰۴۵
10-12-2016, 00:32
دیروز سرعت 24 ساعته زیر 4 مگابایت نمیومد که تو منطقه ما بی سابقه بود ! برعکس امروز سرعت 4g به 10 کیلوبایت هم نمیرسید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اخر سر مجبور شم به خاطر اینا خونه رو هم عوض کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دارن یه سری تعغیر وتحولاتی انجام میدن حدث میزنم منطقه ما هم خیلی بهتره اگه خراب نشه
silvermanhhh
10-12-2016, 07:03
سرعت اپلود وسرعت دانلود:n35:
اینطورشو دیگه ندیده بودم!(باند7)
حالت پلاس
باند 3
باند 7
حالت تک کانکشن
باند 3
باند 7
حالت پلاس و تجمیع
آخر سر من نفهمیدم تکنولوژی تجمیع ایراد داره - ایرانسل ایراد داره یا من ایراد دارم
پلاسی که توی تک کانکشن نمی تونه دو تا باند رو با هم جمع کنه به چه دردی می خوره
یه نکته مهم هم درباره تجمیع ایرانسل بگم»
من اومدم آنتن رو جدا کردم از مودم اما وقتی رفتم روی حالت تجمیع فعال نشد ( توی عکس معلومه ca رو زده no)
می دونید چرا
چون به خاطر شرایط فرکانسی باند سه به یه دکل وصل میشه و باند 7 به دکل دیگه لذا توی این حالت اصلا تجمیع و پلاس کار نمی کنه
پس تجمیع زمانی کار می کنه مه شما باند 3 و 7 رو همزمان از یه دکل بگیری
Sponge-BoB
10-12-2016, 10:58
شانس مارو ببین،با 4جی از هر جایی اسپید تست میگیرم بیشتر از 7 مگ نمیشه!!
Le0nard0
10-12-2016, 11:05
شانس مارو ببین،با 4جی از هر جایی اسپید تست میگیرم بیشتر از 7 مگ نمیشه!!
ازنظر ایرانسل بالای 5 مگابیت 4gحساب میشه .
erfan684
10-12-2016, 11:22
- - - Updated - - -
سلام دوستان
مي خواستم بدونم نظرت درباره نت ايرانسل چي هستش؟
amirbrad
10-12-2016, 11:35
سرعت اپلود وسرعت دانلود:n35:
اینطورشو دیگه ندیده بودم!(باند7)
معلوم نیست چطوری تقارن اپلود و دانلود و ست کردن
برای من رو باند هفت اپلود یک مگابیت هستش!!!! دانلود بالاتر اما رو باند سه اپلود بالای ده و دانلود زیر ده!!
مطمئنا نظر شما هم کاملا محترم و قابل احترامه ولی وقتی کسی میاد دوتا مودم با هم ست میکنه اون هم وقتی یکیش هم میتونه سرعتای چن ده مگی بده که تا روزگاری نه خیلی دور همین پارسال خودمون یه جوری خیال بافی به نظر میرسید وامکانش در ایران صفر گفته میشد پس صحبت فقط نیاز نیست لذت نوآوری در بحث گجتهای الکترونیکی چیزیه که باعث میشه چنین هزینه هایی بشه بنده خودم تا این لحظه نزدیک به یک میلیون تومان هزینه کردم در حالی که نهایت نیازم جز همون تلگرام شاید یه فیلم یکی دو گیگی در شبانه روز باشه (ست کردن sxtlteومودم e3372وروتر4gبا یک انتن 4gولود بالانسر تی پی لینک )سرعتی حدود صد مگ توساعتای خلوت شبکه میده که فقط برام جذابیتش مهمه والا من حتی کامپیوتر هم ندارم چه برسه به دانلودهای آنچنانی
ببخشید خیلی فک زدم
دوست عزیز اگه بحث جذابیت و تست باشه که اون مسله دیگه ایی هست و آزمایش حساب میشه
آزمایش خوب هزینه ایناش مهم نیست
اما اگه قرار کاربردش به حساب بیاد که اون مسله منتفی هست چون کاربردی بدرد نمیخوره این مسئله
silvermanhhh
10-12-2016, 14:25
معلوم نیست چطوری تقارن اپلود و دانلود و ست کردن
برای من رو باند هفت اپلود یک مگابیت هستش!!!! دانلود بالاتر اما رو باند سه اپلود بالای ده و دانلود زیر ده!!
برا من کلا هر دو باند سرعت اپلود روز و شب بالای ۲۰مگابیت هست،نمیدونم ایرانسل فازش چیه فکر کرده اینجا همه وب مسترن،بستر مناسب برای اپلود فایلو مهیا کرده!دانلودشم تعریف نداره(نسبت به بقیه دوستان)
- - - Updated - - -
سلام دوستان
مي خواستم بدونم نظرت درباره نت ايرانسل چي هستش؟
همه چیز بسته به منطقتون و شلوغی و ساپورت ایرانسل داره،اما در کل از بقیه isp ها بصرفه تره،اتصال بیسیم هست،از نظر سرعت هم هیچ اینترنت کابلی ای تو ایران به پاش نمیرسه،در بعضی مواقع هم از از بقیه اپراتور ها(رایتلو کلا حساب نکن)،از لحاظ قیمتم بصرفه تره،شبانه رایگانی که با پول یه پفک میتونی ۳۰تا فیلم دانلود کنی وخلاصه بخاطر همینه که همه دارن کوچ میکنن به ایرانسل
MMDFullHD
10-12-2016, 16:05
والا یعنی مثلا باید سرعت بهتر بشه بدتر شده!همین سایت قبلا وقتی پست رو میخاستم ارسال کنم یکم طول میداد بعد میفرستاد،الان جدیدا صفحه سفید میشه بعضی مواقع هم اصلن نمیفرسته،حالا من چطور از خوده مودم dns رو عوض کنم؟از روتر دستی زدم رو ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۲ بازم تو مودم همون ۱۰.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۴هست،چطور از ریشه عوضش کنم؟
تو ویندوز از dns jumper هم میتونی کمک بگیری و یه dns خوب پیدا کنی و رو سیستمت استفاده کنی یبار بعد اینکار مرورگرتو بعدش کلیر کش بده
تقریبا همه دستگاتها قابلیت تغیر dns رو دارن تنها مودم نیست
این مشکل فروم رو من هم دارم حتی ی سری سایت ها مثل سی نما میرم واسه دانلود صفحه لود هست ولی سفیده 30 ثانیه طول میکشه از سفیدی دراد
دوست عزیز با تشکر از راهنماییتون اگه منبع خوبی سراغ دارید که بشه اطلاعات خوبی ازش گرفت لطفا بفرمایید وبه نظر شما تعغیر dns بهتره یا همون اتومات باشه ؟ممنون
بستگی داره اگر سرویس دهنده دی ان اس با کیفیت میده از نت خارجی راضی هستید سرعت بارگذاری خوب هست نیاز ندارید تغیر ندید اگه کیفیت نت خارجی افتضاح هست با نصب پلاگین روی مرورگر فایرفاکس رو ویندوز flagfox میتونید بفهمید سایت های که میرید داخلشون اگه سرور خارجی دارن سرعتش کم هست و صفحات وب خارجی کند لود میشه پینگ تون از خارج یخورده چرت پرت هست میتونید دی ان اس رو با برنامه dnsjumper تغیر بدید و وضعیت رو بهتر کنین
من کل این اطلاعاتی رو ک دارم بر اساس تجربه و وبگردیم تو اینترنت بوده سرچ کنید مطالب زیاده
ضمن تشکر از شما دوست عزیز
دیوایسم آیفون ۵ اس هست
البته یه سامسونگ گالاکسی اس dous مدل s7582
هم هست که بعضی وقتها به عنوان مودم وایرلس ازش استفاده میکنم و اینترنت رو ازش به اشتراک میزارم
برای مطلع شدن از قدرت سیگنال بر روی سامسونگ کد ستاره مربع دوصفر یازده مربع مطع شینبرروی ایفون از کد *3001#12345#* کد رو از راست به چپ وارد کنید
مخلصم داداش:n02: چون سیستمم قدیمیه سون نصب می کنم گرافیکش پایینه و چشامو می ترکونه:n01: SINRرو با نصب انتن می شه کمش کرد یا راه دگه ای هم داره؟ فقط این 5.121 رو پیدا نمی کنم:n03:
ی سوال دگه خیلی ناشی هستم می دونم اما تفاوت باند3و7 درچی هس.؟باند 3 تری جی هستش؟
تو عکس اخری این دوتا انتن مجزا برای باند 3 و 7تعریف شده؟
ن داستانای باند ها فرق داره تلویزیون انالوگ قدیمیارو یادتونه ؟ باید سرچ دستی میکردید رو فرکانس 500 مثلا کانال 3 بود رو فرکانس 600 کانال 4 همینطور بالاتر میرفتین؟ اما این فرکانسا تفاوتی نداشتن تو دیدن شما و برنامه؟
اینم همونه فقط باند 3 به لحاظ اینکه فرکانسش پایین قدرت فرستندگی بیشتری داره بعد هر فرکانس پهنای باند داره این پهنای باند رو بذارید ی مثال دیگه باز با تلویزیون بزنم اگه ی فرکانس تو گیرنده دیجیتال داشته باشین دیدن پهنای باند رو زده هرچی بیشتر باشه این پهنا کانالای بیشتری میتونن بیارن رو ی فرکانس بندازن مثل این میمونه قطر لوله ای رو بزرگ کوچیک کنن توش اب ول بدن
اما تو ایرانسل فرکانس باند 7 پهنای باند 15 مگاهرتزی داره باند 3 پهنای باند 10 مگاهرتزی داره البته هر دوی این فرکانسا قابلیت کشیدن تا 20 مگاهرتز رو دارن که ایرانسل فعلا این پهنارو در اختیار داره تجمیع که فعال باشه این پهنای باند میشه 25 مگاهرتز در نتیجه سرعت میره بالاتر
عکستون اپلود فک نکنم شده باشه
ابوالفضل ۴۰۴۵
10-12-2016, 16:33
بستگی داره اگر سرویس دهنده دی ان اس با کیفیت میده از نت خارجی راضی هستید سرعت بارگذاری خوب هست نیاز ندارید تغیر ندید اگه کیفیت نت خارجی افتضاح هست با نصب پلاگین روی مرورگر فایرفاکس رو ویندوز flagfox میتونید بفهمید سایت های که میرید داخلشون اگه سرور خارجی دارن سرعتش کم هست و صفحات وب خارجی کند لود میشه پینگ تون از خارج یخورده چرت پرت هست میتونید دی ان اس رو با برنامه dnsjumper تغیر بدید و وضعیت رو بهتر کنین
من کل این اطلاعاتی رو ک دارم بر اساس تجربه و وبگردیم تو اینترنت بوده سرچ کنید مطالب زیاده
با تشکر از شما یه سوال دیگه دارم واون اینکه آیا dns به غیر از سرعت بارگذاری صفحات در چیز دیگه ای هم تاثیر داره؟مثلا سرعت دانلود
MMDFullHD
10-12-2016, 16:49
با تشکر از شما یه سوال دیگه دارم واون اینکه آیا dns به غیر از سرعت بارگذاری صفحات در چیز دیگه ای هم تاثیر داره؟مثلا سرعت دانلود
تو پینگ سرعت همینطور قندشکن ها تاثیر گذاره
respinajoon
10-12-2016, 17:01
دوستان من ازین مودم 4g ها گرفتم تست کردم خیلی عالیه. با کابل تست کردم بهم اسپید تستی نجومی داد.
aliali1262
11-12-2016, 02:39
شک نکنید که dns خیلی تاثیر داره در سرعت باز کردن و دیدن فیلم و کلیپای اینستا . الان 3 روزه که dns من تغییر کرده از 8.8.8.8 به 10.255.255.254 و من سرویس شدم . اصلا نمی تونم کلیپای اینستا رو ببینم و اینم مد نظر داشته باشین که dns چیز مهمیه و از طریق اون میتونن بحث فیلترینگ رو هم به نحوی داشته باشند و اطلاعات رو بدست بیارن از کاربر . علی ایالحال من مودمم mr200 و نمی تونم تغییر بدم dns اتصال به ایرانسل رو . در ضمن راهی برای دانگرید کردن مودم mr200 هست؟
apple021
11-12-2016, 12:58
دوستان من اینو چسبوندم به شیشه بعد پشتشم یه کاغذ اما خاموشه و شبها استفاده دارم ولی دست زدم دیدم داغ میشه خواستم بدونم نسوزه یه وقت !؟مرسی
amirbrad
11-12-2016, 13:08
جالبه مودم یه متر جابجا میکنم sinr تا 22 میاد بالا اما سرعت ببشتر از ۵ مگابیت نمیشه اما با جابایی با sinr 6 سرعت ۲۲ مگابیت مییرم ، فکر کنم بین دو دکل در این یک متر جابجا میشه وگرنه با این سیگنال خوب نباید سرعت کم باشه ، اگر پهنای باند این دکل قوی میبردن بالا جه سرعت فضایی میگرفتم، الان تهران داره باد میاد سگینال هم با باد میره واسه خودش تعطلات و میاد!ثواب داره گاهی یه دستی به تجهیزاتشون بکشن شاید خراب هم بشه!
osta_ali
11-12-2016, 14:24
چطور باند رو ميشه عوض كرد (3 و 7)
با گوشي ميشه يا فقط مودم؟
Le0nard0
11-12-2016, 14:33
روی گوشی نمیشه . روی مودم های هواوی میشه
ابوالفضل ۴۰۴۵
11-12-2016, 15:22
میگم از پنجشنبه گذشته البته نه اینکه سرعتا واسه ما افزایش پیدا کرده باشه ولی تقریبا ثابت شده بین ساعتهای اول روز واخر شب تفاوت چندانی نیست درحالی که قبلا اختلاف بیش از ده برابری داشت آیا واسه کس دیگری هم تفاوت کرده وایا همیشگیه یا باز داغون میشه
نرم افزاریی هم نیست که ببینیم به چه باندی متصلیم روی اندروید ؟؟ نه که تغییر بدیم بفهمیم به چه باندی متصلیم ؟
MMDFullHD
11-12-2016, 17:42
نرم افزاریی هم نیست که ببینیم به چه باندی متصلیم روی اندروید ؟؟ نه که تغییر بدیم بفهمیم به چه باندی متصلیم ؟
دوست گرامی بار ها توضیح داده شده تو اندروید یه سری دیوایس ها باند مشخصه ی سریاش نیست! نیاز ب روت داره
بهترین کار اینه برنامه LTE DISCOVERY / NETWORK SIGNAL INFO رو نصب کنین
اگر ایفون دارین بگین کد رو بگم تا باند رو بفهمین
Le0nard0
11-12-2016, 18:02
اگه سامسونگه این کد رو بزن#0011#*
سلام دوست عزیز روی مودم e3372 هووای چطور میشه انجام داد ؟
Le0nard0
11-12-2016, 19:57
سلام دوست عزیز روی مودم e3372 هووای چطور میشه انجام داد ؟
درود . با برنامه ltewatch
mehdi_08
11-12-2016, 20:23
سلام
من روی گوشی lg k10 تونستم باند رو عوض کنم
با این کد *#*#3646633#*#*
امتحان کن ببین جواب می ده برا شما
sasan.69
11-12-2016, 21:38
چطورى مى شه مودم 3372رو اپديت کرد؟ ورژن
mobile1199
11-12-2016, 21:39
هم چنان سرعت 4g بالاتر از 20 کیلوبایت نمیره :n02: تماس هم گرفتم مثل قبل گفتن مشکل از منطقتونه ! دفعه قبل 3 ماه طول کشید رفع شه ... این دفعه خدا میدونه چند برابر میشه :n41:
aliali1262
12-12-2016, 00:51
کسی از دوستان میدونه چطوری در مودم تی پی لینک mr200 میشه dns رو تغییر داد . از طریق گوشی و لن کامپیوتر تغییر دادم اما باز هم تو قسمت استاتوس مودم همون دی ان اس کذایی ایرانسل:n34::n34::n36:
MMDFullHD
12-12-2016, 04:37
هم چنان سرعت 4g بالاتر از 20 کیلوبایت نمیره :n02: تماس هم گرفتم مثل قبل گفتن مشکل از منطقتونه ! دفعه قبل 3 ماه طول کشید رفع شه ... این دفعه خدا میدونه چند برابر میشه :n41:
با نصف قدرت rssi 90 و sinr 20
سرعت خیلی رواله شده اینور :n19: بیزحمت اگه ایرانسل تجمیع فعال کنه خیلی اقایی میکنه
کسی از دوستان میدونه چطوری در مودم تی پی لینک mr200 میشه dns رو تغییر داد . از طریق گوشی و لن کامپیوتر تغییر دادم اما باز هم تو قسمت استاتوس مودم همون دی ان اس کذایی ایرانسل:n34::n34::n36:
باید تو قست advaced بری تو lan settings اونجا dhcp رو فعال کنی بعد save کنی بعد هر جا dhcp اومد همونجا بری dns ست کنی ..
دیشب گذاشتم فیفا 2017 برای یه بنده خدایی دانلود بشه و با icecream screen recorder گذاشتم از اسکرین فیلم بگیره توی ساعت 5 به بعد سرعت خیلی پایدار شده و همون اوئلش بالاترین سرعت رو ثبت کرده حدود 93 - 94 مگ
توی قسمت استفاده از نت ورک چون لن من یک گیگابیت هست عدد رو ده برار گنید یعنی 9.2 یعنی 92 مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _50_24_895_.avi.html
نوسانش توی عکس معلوم نزدیک ده درصد ( صد مگ سیر کرده )
یعنی اگر دو سال پیش می گفتن اقا باورت میشه دو هزار تومن بدی نهایت سه ساعته 60 گیگ دانلود کنی باور نمی کردم
چقدر با شبانه پارس آنلاین و فن آوا خاطره داشتیم . خدا خدا می کردم مثل از 2 تا 7 با اکانت 512 اسمی که برست داره دو گیگ سه گیگ دانلود کنم . گرفتن یه فایل 5 -6 گیگی بعضی وقتها سه شب زمان می برد. اخرشم که نامردی کرد و شبانشو جمع کرد ( حرف چند سال پیشه البته)
morypory
12-12-2016, 11:27
سرعت خیلی رواله شده اینور :n19: بیزحمت اگه ایرانسل تجمیع فعال کنه خیلی اقایی میکنه
دوست عزیز مودم شما از چه نوعی است
sasan.69
12-12-2016, 12:10
مودم 3372رو ب پشت کيس وصل مى کنم خيلى داغ مى کنه علتش چيه؟
مودم 3372رو ب پشت کيس وصل مى کنم خيلى داغ مى کنه علتش چيه؟
اگه هواووی ایرانسل ه همشون داغ میکنن , مال من انقدر داغ میکنه که درشو نمیشه باز کرد سیم کارت رو برداشت
Jayfiend
12-12-2016, 12:47
دوستان کسی از طرح حساب چند کاربره استفاده کرده؟ بسته های خاص خودشو داره یا بسته های یک ماه به بالا هم میشه روش فعال کرد؟
sasan.69
12-12-2016, 13:02
اگه هواووی ایرانسل ه همشون داغ میکنن , مال من انقدر داغ میکنه که درشو نمیشه باز کرد سیم کارت رو برداشت
اره نمی دونم چرا اینجوری هس..اسیب نمی بینه؟
Le0nard0
12-12-2016, 13:04
دوستان کسی از طرح حساب چند کاربره استفاده کرده؟ بسته های خاص خودشو داره یا بسته های یک ماه به بالا هم میشه روش فعال کرد؟
فقط دو تا بسته 5 گیگ و 20 گیگ ماهانه داره .
amirbrad
12-12-2016, 13:08
[I_12_10_16_32_08.gif[/IMG]
من با sinr 23 پنج مگابیت میگیرم فقط[emoji3]، ضمن اینکه خیلی نوسان پیدا کرده ایرانسل اینجا همش بالا پایین میشه سرعت و خیلی کند عمل میکنه .
Jayfiend
12-12-2016, 13:50
فقط دو تا بسته 5 گیگ و 20 گیگ ماهانه داره .
مرسی، یعنی بسته 6 ماهه رو سیم کارت اصلی فعال باشه بقیه کاربرها نمیتونن استفاده کنند؟
aliali1262
12-12-2016, 14:58
خیلی ممنون از جوابتون . راه حلتون کاملا درسته . اما اینکار تنها باعث میشه که لن دی انسش رو 8.8.8.8 ست بشه اما دی ان اس نهایی همون ایرانسل باقی بمونه . یعنی کامپیوتر به مودم 8.8.8.8 رو میده اما مودم با سیمکارت ایرانسل باز همون دی ان اس کذایی خودش رو استفاده میکنه . :n37::n37::n41:
ابوالفضل ۴۰۴۵
12-12-2016, 15:04
مرسی، یعنی بسته 6 ماهه رو سیم کارت اصلی فعال باشه بقیه کاربرها نمیتونن استفاده کنند؟
نه دوست عزیز اگه از بسته های مخصوص چند کاربره خرید نکرده باشی فقط خودت میتونی استفاده کنی
Le0nard0
12-12-2016, 15:39
نه نمیشه. بسته های چند کاربره همون دو تا بسته ای هست که گفتم
خیلی ممنون از جوابتون . راه حلتون کاملا درسته . اما اینکار تنها باعث میشه که لن دی انسش رو 8.8.8.8 ست بشه اما دی ان اس نهایی همون ایرانسل باقی بمونه . یعنی کامپیوتر به مودم 8.8.8.8 رو میده اما مودم با سیمکارت ایرانسل باز همون دی ان اس کذایی خودش رو استفاده میکنه . :n37::n37::n41:
مهم نیست دی ان اس مودم چی باشه
هر دی ان اسی رو هر دستگاهی تعریف بشه اون دستگاه از اون استفاده میکنه
شما دستی رو خوده کامپیوتر هم دی ان اس ست کنی
از اون دی ان اس استفاده میشه کاری به دی ان اس ست شده از طرف ایرانسل نداره
اون فقط در موردی استفاده میشه که شما چیزی ست نکنی
اگه جایی بعد از مودم ست کنی اون ارجحیت داره
MMDFullHD
12-12-2016, 17:32
دوست عزیز مودم شما از چه نوعی است
مودم نی با گوشی هست
چیپ کوالکام 820
سرعت 3G ايرانسل بيشتره يا همراه اول كدومشون به صرفه تره.
Le0nard0
12-12-2016, 17:56
سرعت 3G ايرانسل بيشتره يا همراه اول كدومشون به صرفه تره.
بستگی به منطقت داره . خودت باید تست کنی ببینی چطوره
من با sinr 23 پنج مگابیت میگیرم فقط[emoji3]، ضمن اینکه خیلی نوسان پیدا کرده ایرانسل اینجا همش بالا پایین میشه سرعت و خیلی کند عمل میکنه .
یعنی اس ان آر استیبل روی 23 هست و 5 مگابیت سرعت داری؟ حتی تایم خلوت؟ روی چه باندی؟
توی این تست rssi نمی تونه نود باشه شاید منظورتون rsrp هست
احتمالش هم هست که موبایل روی حالت پلاس هست و این اطلاعات یک باند باشه
مطمئنید حالت پلاس نیست؟
MMDFullHD
12-12-2016, 18:59
توی این تست rssi نمی تونه نود باشه شاید منظورتون rsrp هست
احتمالش هم هست که موبایل روی حالت پلاس هست و این اطلاعات یک باند باشه
مطمئنید حالت پلاس نیست؟
پلاس نیست و RSSI هست
RSSI گوشی با مودم خیلی اختلاف داره RSSI ضعیف تر هست ولی عملا هم کارکرد شاید بهتر هم باشه!
شک دارین اسکرین بگیرم ببینید!
Le0nard0
12-12-2016, 19:10
پلاس نیست و RSSI هست
RSSI گوشی با مودم خیلی اختلاف داره RSSI ضعیف تر هست ولی عملا هم کارکرد شاید بهتر هم باشه!
شما با گوشی دانلود شبانه میکنی گوشیت ذوب نشده؟
MMDFullHD
12-12-2016, 19:17
شما با گوشی دانلود شبانه میکنی گوشیت ذوب نشده؟
دیگه الان گوشیا پرچمدار این قدرت دارن که اصلا داغ نمیکنن انگار ن انگار گوشی داری کار میکشی ازش! :n10:
بعد گوش فلز هست چسبیده به شیشه بیرون هم ک هوا سرده هدسینک شده براش
پلاس نیست و RSSI هست
بزارید خوبه
ار اس اس آی 90 میشه یه چیزی حدود ار اس ار پی 110 یعنی نزدیک داغون
Le0nard0
12-12-2016, 19:36
دیگه الان گوشیا پرچمدار این قدرت دارن که اصلا داغ نمیکنن انگار ن انگار گوشی داری کار میکشی ازش! :n10:
بعد گوش فلز هست چسبیده به شیشه بیرون هم ک هوا سرده هدسینک شده براش
هرچقدر هم که پرچمش بالا باشه اسمش گوشیه . چیزی به اسم باطری هم داره . به هرحال امیدوارم پرچمش نسوزه
apple021
12-12-2016, 19:41
دوستان من اینو چسبوندم به شیشه بعد پشتشم یه کاغذ اما خاموشه و شبها استفاده دارم ولی دست زدم دیدم داغ میشه خواستم بدونم نسوزه یه وقت !؟مرسی
Le0nard0
12-12-2016, 19:43
فکرکنم منطورت از اینو e3372 باشه . مثل اینکه داغ کردن زیاد e3372 طبیعیه . سوخت هم فدای سرت میری یکی دیگه میخری قیمتی نداره که
amirbrad
12-12-2016, 20:47
یعنی اس ان آر استیبل روی 23 هست و 5 مگابیت سرعت داری؟ حتی تایم خلوت؟ روی چه باندی؟
مودم یک متر جابجا میکنم جایی که میدونم سگنال خوبه روی باند هفت بعدش راحت اس ای ان ار میاد رو ۲۳ مشخصات عالی یعنی با زلزله هم قطع نمیشه اما سرعت در حدود پنج مگابیت اما وقتی بر میگردونم سرجای اول با اس ای ان ار ۴ حتی سرعت ۲۳ مگابیت میگیرم ! فقط میتونه توجیه این باشه که میره رو دکل دیگه و اون دکل پهنای باندش شدیدا داغونه وگرنه مشخصات عالیه رو هر دو باند اما در اون نقطه سرعت متاسفانه بسیار داغونه. الان مشکلم اینه که با هر باد و بارون انتنم میره اما سرعتش در طول روز تقریبا ثابته اگرم اون یک متر جابجا کنم و سیگنال قوی بشه و قطعی نباشه اونوقت سرعت جالبی ندارم ، تو تایم خلوتم تست کردم نهایت یکم بره بالاتر یعنی اینقدر کم پهنای باند دادن بهش! البته نظر منه که میره رو دکل دیگه وگرنه چیز دیگه به ذهنم نمیرسه. نظر شما چیه!؟
e3372 رو از ایرانسل بگیرم بهتره یا از بازار تهیه کنم... سرعت دانلود باهاش چطوره!؟ ...
تو این رنج قیمت یا بالاتر مودم دیگه ای هم هست که وای فای رو هم پشتیبانی کنه!؟
این مودمهای ایرانسل ساخت کدوم شرکت هستند؟
و در اخر مود D-100 ارزش خرید داره!؟
مودم یک متر جابجا میکنم جایی که میدونم سگنال خوبه روی باند هفت بعدش راحت اس ای ان ار میاد رو ۲۳ مشخصات عالی یعنی با زلزله هم قطع نمیشه اما سرعت در حدود پنج مگابیت اما وقتی بر میگردونم سرجای اول با اس ای ان ار ۴ حتی سرعت ۲۳ مگابیت میگیرم ! فقط میتونه توجیه این باشه که میره رو دکل دیگه و اون دکل پهنای باندش شدیدا داغونه وگرنه مشخصات عالیه رو هر دو باند اما در اون نقطه سرعت متاسفانه بسیار داغونه. الان مشکلم اینه که با هر باد و بارون انتنم میره اما سرعتش در طول روز تقریبا ثابته اگرم اون یک متر جابجا کنم و سیگنال قوی بشه و قطعی نباشه اونوقت سرعت جالبی ندارم ، تو تایم خلوتم تست کردم نهایت یکم بره بالاتر یعنی اینقدر کم پهنای باند دادن بهش! البته نظر منه که میره رو دکل دیگه وگرنه چیز دیگه به ذهنم نمیرسه. نظر شما چیه!؟
خوب اگر مودم هواوی باشه راحت می تونید شماره دکل رو ببینید در این صورت ا گر فرضیه شما درست باشه شماره دکل تغییر می کنه . فکر کنم موبایل هم نرم افزاری داره که اطلاعات رو بده
شما اگر انتن بخری می تونی در بهترین شرایط قفلش کنی
به هر حال برای سرعت خوب مجموع اس ان آر - آر اس آر کیو و آر اس آر پی مهمه شما اطلاعات هر دو حالت رو اسکرین شات بده
البته من هم این تجربه رو داشتم که مودم با اعداد بهتر سرعت کمتری داده
misagh1372
12-12-2016, 21:34
e3372 رو از ایرانسل بگیرم بهتره یا از بازار تهیه کنم... سرعت دانلود باهاش چطوره!؟ ...
E8372 هست وای فای هم داره
ساخت هواوی هستن
amirbrad
12-12-2016, 21:48
خوب اگر مودم هواوی باشه راحت می تونید شماره دکل رو ببینید در این صورت ا گر فرضیه شما درست باشه شماره دکل تغییر می کنه . فکر کنم موبایل هم نرم افزاری داره که اطلاعات رو بدهًً
شما اگر انتن بخری می تونی در بهترین شرایط قفلش کنی
به هر حال برای سرعت خوب مجموع اس ان آر - آر اس آر کیو و آر اس آر پی مهمه شما اطلاعات هر دو حالت رو اسکرین شات بده
البته من هم این تجربه رو داشتم که مودم با اعداد بهتر سرعت کمتری داده
مودم هواوی b315 هستش شماره دکل کجا میزنه ؟ با گوشی ضعیفه با مودم فکر کنم بهتر بشه چک کرد. الان دسترسی به پی سی ندارم اسکرین شات میگرم قرار میدم، ممنون.
sasan.69
12-12-2016, 21:56
G
فکرکنم منطورت از اینو e3372 باشه . مثل اینکه داغ کردن زیاد e3372 طبیعیه . سوخت هم فدای سرت میری یکی دیگه میخری قیمتی نداره که
براى منم بشدت داغ مى کنه..نمى دونم چرا!!!! اگه خراب بشه ک باس هفته اى ى بار يکى باس بخريم...اماکيفيتش فوق العادس ى انتنم/بگيرم خدا ميشه!
Mohammad Aghaee
12-12-2016, 22:01
من فقط جواب سوال آخر رو میتونم بدم چون خودم مودم d100 رو دارم ازش استفاده میکنم. البته بهتر بود توی تاپیک مودم مینوشتم ولی دیدم پرسیدید گفتم جواب بدم . از نظر قدرت گیرندگی مودم خوبیه و یادمه که یبار یکی از روستاهای اطراف تنکابن رفته بودم و با گوشی اصلا نمیشد سیگنال 4G رو گرفت درحالی که با این مودم یکی دو خط فورجی آنتن داد و همون واسه برقراری اینترنت با سرعت قابل قبول کافی بود و راضی بودم ازش . قدرت وای فای هم خوبه من قبلا که ADSL داشتم یه مودم Zyxel داشتم که وای فای پرقدرتی نداشت و قسمت هایی از خونه کور بود ولی از زمانی که D100 رو نصب کردم کل خونه تحت پوشش وای فای هست . از ایرادهاش هم میتونم به عدم امکان انلاک کردن اشاره کنم که البته خوشبختانه روی اپراتور خوبی قفل شده مثلا اگه روی رایتل یا همراه اول قفل شده بود فاجعه بود :n02:ولی بازم ایرانسل خوبه . همچنین پنل کاربریش خیلی دلچسب طراحی نشده مخصوصا قسمت SMS که به نظر من کلا باید قید پیام کوتاه رو بزنید اینقدر که بد درستش کردن ؛ یه اس ام اس رو چند تکه میکنه و به عنوان 3 تا SMS نشون میده!!! :n04:
ولی در مجموع مودم خوبیه من راضیم . البته به شما توصیه میکنم یه سر به سایر برندها هم بزنید مثل هواوی و TP link و D link . خود من به شخصه احساس میکنم با این پول میشه مودم بهتری هم گرفت . به تاپیک مودم مراجعه کنید بهتره .
ata.royalfalcon
12-12-2016, 22:43
مودم هواوی b315 هستش شماره دکل کجا میزنه ؟ با گوشی ضعیفه با مودم فکر کنم بهتر بشه چک کرد. الان دسترسی به پی سی ندارم اسکرین شات میگرم قرار میدم، ممنون.
با برنامه ltewatch_h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید شماره دکل رو ببینید البته با Firmware پیشفرض خودش نمیتونید شماره دکل رو ببینید . پس باید Firmware آپدیت بشه . Firmware هم از لینک زیر گرفتم . دقت کنید که Firmware زیر برای مدلهای B315s-22 هست .
md5sum فایل بالا 4160a1efebce4aeecb25a45692f63869 هست . قبل از شروع به آپدیت با مقایسه md5sum مطمئن بشید فایل بدرستی دانلود شده .
با تشکر از HITB0Y که در این مورد منو راهنمایی کرده بودند .
بله درسته توی یک سری فرم ویرهایی که 315 توی ایران داره شناسه دکل رو نشون نمیده و اتفاقا پیشنهاد آپگرید رو بنده به دوستمون علی آقا دادم بود
به هر حال توی لینک زیر انواع و اقسام فرم ویر برای مودمهای هواوی هست
برای مدل 315 همون 21.316 خوبه. طریقه اپدیت از طریق نرم افزار multicast هست که توی لینک زیر هم موجوده
توی لیست های کارت شبکه ای که مودم بهش وصله انتخاب کنید ( حتما از طریق کابل لن باشه )
مودم رو خاموش کنید و همزمان کلید وای فای و wps رو نگاه دارید و روشن کنید بعد از سه ثانیه وای فای رو رها کنید و بعد از یک ثانیه wps رو
حالا مودم اماده برای ارتقاست . حالا توی مالتی کست استارت رو بزنید اگر از قبل استارت رو بزنید مشکلی نداره
اگر درست انجام داده باشید فقط وای فای روشن می مونه و با استارت شروع به چشمک زدن سریع می کنه یعنی داره دیتا رو می گیره یکبار که کلا اطلاعات رو گرفت وای فای خاموش میشه و توی این حالت دیگه وای فای ثابت می مونه و دیتا دوباره بررسی و تایید میشه اگر اوکی بود وای فای شروع به چشمک زدن ارام می کنه و اپگرید تمومه ( حالا یکی دو سری هم بزارید ادامه پیدا کنه ضرر نداره)
نهایتا 5 دقیقا زمان می بره من با این روش چندین بار فرم ویر 5186 رو تغییر دادم تا بهترینش رو انتخاب کنم و برای 315 هم باید همینطور باشه
فرم ویرهای 315
اخرین ورژن
ورژن 1006 با قابلیت ussd که کاریر گرامی آقا امین زحمتشو کشیدن m_amin
این هم یه کم توضیحات بیشتر
این الان e5186 با فرم ویر lmt برای کشور لیتوانی هست
لینک فایل LMT بهترین فرم ویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!fUYB3LiQ!lS35ocsbiJy4aT7aXd-U-Q!fVZRQJaK
sasan.69
12-12-2016, 23:09
با برنامه ltewatch_h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید شماره دکل رو ببینید البته با Firmware پیشفرض خودش نمیتونید شماره دکل رو ببینید . پس باید Firmware آپدیت بشه . Firmware هم از لینک زیر گرفتم . دقت کنید که Firmware زیر برای مدلهای B315s-22 هست .
md5sum فایل بالا 4160a1efebce4aeecb25a45692f63869 هست . قبل از شروع به آپدیت با مقایسه md5sum مطمئن بشید فایل بدرستی دانلود شده .
با تشکر از @HITB0Y ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در این مورد منو راهنمایی کرده بودند .
حذف شود...........
sasan.69
12-12-2016, 23:14
بله درسته توی یک سری فرم ویرهایی که 315 توی ایران داره شناسه دکل رو نشون نمیده و اتفاقا پیشنهاد آپگرید رو بنده به دوستمون علی آقا دادم بود
برای مدل 315 همون 21.316 خوبه. طریقه اپدیت از طریق نرم افزار multicast هست که توی لینک زیر هم موجوده
توی لیست های کارت شبکه ای که مودم بهش وصله انتخاب کنید
مودم رو خاموش کنید و همزمان کلید وای فای و wps رو نگاه دارید و روشن کنید بعد از سه ثانیه وای فای رو رها کنید و بعد از یک ثانیه wps رو حالت مودم اماده برای ارتقاست حالا توی مالتی کست استارت رو بزنید
اگر درست انجام داده باشید فقط وای فای روشن می مونه و با استارت شروع به چشمک زدن سریع می کنه یعنی داره دیتا رو می گیره یکبار که کلا اطلاعات رو گرفت وای فای خاموش میشه و توی این حالت دیگه وای فای ثابت می مونه و دیتا دوباره بررسی و تایید میشه اگر اوکی بود وای فای شروع به چشمک زدن ارام می کنه و اپگرید تمومه
نهایتا 5 دقیقا زمان می بره من با این روش چندین بار فرم ویر 5186 رو تغییر دادم و برای 315 هم باید همینطور باشه
تشکر اتفاقا دنبالش بودم اما 3372 مدلای مختلفی تو این لینکه برای اپدیت کدومشو انتخاب کنم
تشکر اتفاقا دنبالش بودم اما 3372 مدلای مختلفی تو این لینکه برای اپدیت کدومشو انتخاب کنم
برای 3372 از همون لینکی که توی ص اول تاپیک مودم گذاشتم استفاد کنید خوبه. امتحانشو پس داده
amirbrad
12-12-2016, 23:20
[]فایل هست . قبل از شروع به آپدیت با md5sum مطمئن بشید فایل بدرستی دانلود شده .
[/COLOR]
با تشکر از HITB0Y که در این مورد منو راهنمایی کرده بودند .
برای مد فرم ویر 5186 رو تغییر دادم و برای 315 هم باید همینطور باشه
[URL
ممنون از هر دو عزیز ، ایا بعدش میتونم به فریمور کارخونه برگردم؟ و چطوری؟
سلام
دوستان من توی اتاقم روی باند 3 4G ایرانسل با مودم e3372 دو یا سه تا آنتن میگیرم که سرعت دانلود تو idm هم از 700 تا 1.2mb میچرخه و روی باند 7 خط آنتن نداره اصلا ولی تو دانلود منیجر 300 تا 400 میگیره
به نظرتون آنتن تقویتی مثل این (انتن رومیزی 35db تقویت سیگنال 4G lte) که دیجیک داره (کاربر جدید حساب میشم لینک نمیتونم بزارم)
با طول سیم حدود 15 متر تاثیری تو دریافت سیگنال میزاره ؟ اگه نه چی پیشنهاد میدید ؟
سلام
دوستان من توی اتاقم روی باند 3 4G ایرانسل با مودم e3372 دو یا سه تا آنتن میگیرم که سرعت دانلود تو idm هم از 700 تا 1.2mb میچرخه و روی باند 7 خط آنتن نداره اصلا ولی تو دانلود منیجر 300 تا 400 میگیره
به نظرتون آنتن تقویتی مثل این (انتن رومیزی 35db تقویت سیگنال 4G lte) که دیجیک داره (کاربر جدید حساب میشم لینک نمیتونم بزارم)
با طول سیم حدود 15 متر تاثیری تو دریافت سیگنال میزاره ؟ اگه نه چی پیشنهاد میدید ؟
تاپیک آنتن هم داریم
اگر آنتن رو بتونید توی یک فضایی که نسبتا سیگنال بهتری داره بذارید تاثیر میذاره اما اگر مودم رو مثلا پشت بام هم ببری وضع تغییر نمی کنه آنتن معمولی هم خیلی تاثیر نداره
sasan.69
12-12-2016, 23:40
برای 3372 از همون لینکی که توی ص اول تاپیک مودم گذاشتم استفاد کنید خوبه. امتحانشو پس داده
تشکر امشب انجام مى دم فقط اينکه گارانتى رو باطل مى کنه عجيبه...
sasan.69
13-12-2016, 03:10
مث اینکه این فلش کردن مودم واسه ما خو ش یمن نبود:n03:
تست اصلا با سرعت دانلود سازگاری نداره..تک کانکشن ..سرور ایران و خارجم تست کردم اما نشد ک نشد..نمی دونم امشب چرااینجوریه
morypory
13-12-2016, 07:02
با سلام خدمت دوستان من دیروز مودم ایرانسل E3372 به دستم رسید که ابتدا آنلاکش کردم و از این خصوص مشکلی نداشتم تست سرعت هم گرفتم ولی خیلی پائین بود من قبلا که با موبایل وصل میشدم سرعتم بالا بود و یک سوال دیگه نرم افزار LTEWatch میتوانید گزینه هاشو به من توضیح بدهید مثلا RSRP چیست عدد بیشتر بهتره یا کمتر ممنون میشم ضمناً عکس تست سرعت هم اینجا گذاشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hooman101
13-12-2016, 09:40
دوستان اگر یک بسته معمولی هفتگی داشته باشیم بعد یه بسته ماهانه 6 تا 12 ظهر بگیریم در ساعت بین 6 تا 12 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
کلا بین بسته معمولی و بسته 6 تا 12 چطور الویت با کدامه؟
morypory
13-12-2016, 09:58
دوستان عزیز من طبق پست #18959 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مودم E3372 خودم را آپدیت کردم اما مشکلی که دارم فقط سایت speedtest را باز میکند سرعتم خوب است ولی هیچ سایت دیگری باز نمی شود کسی از دوستان می داند مشکل کجاست البته من مودم D-Link 156 مدل 3G هم دارم که کلیه سایتها را باز میکند به نوعی پشیمون شدم از خرید این مودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم تست سرعت مودم پس از آپدیت
ایرانسل نامحدود ساعتی شبانش مثل همراه اول محدودیت حجمی داره یا خیر؟
من با خودشون صحبت کردم جواب قانع کننده ای ندادند گفت تو ایرانسل من می نویسه.
misagh1372
13-12-2016, 11:00
ایرانسل نامحدود ساعتی شبانش مثل همراه اول محدودیت حجمی داره یا خیر؟
بله
یک ساعته ۲۰ گیگ
۲ساعته ۴۰ گیگ
۳ ساعته ۶۰ گیگ
Le0nard0
13-12-2016, 11:54
دوستان اگر یک بسته معمولی هفتگی داشته باشیم بعد یه بسته ماهانه 6 تا 12 ظهر بگیریم در ساعت بین 6 تا 12 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
کلا بین بسته معمولی و بسته 6 تا 12 چطور الویت با کدامه؟
اولویت با بسته 6 تا 12 هست .
بله
یک ساعته ۲۰ گیگ
۲ساعته ۴۰ گیگ
۳ ساعته ۶۰ گیگ
سرعت به اندازه ای هست که بشه این حجم دانلود کرد با گوشی؟
misagh1372
13-12-2016, 14:17
سرعت به اندازه ای هست که بشه این حجم دانلود کرد با گوشی؟
بستگی به سرعت دانلودتون داره اگه خوب باشه میشه دانلود کرد
love4love
13-12-2016, 14:39
اینو e5186 میشه از جایی تهیه کرد تو ایران؟
اینو e5186 میشه از جایی تهیه کرد تو ایران؟
من جایی ندیدم شاید راستین بازار بیاردش الان برادر کوچکترش e5786 رو راستین بازار داره
Le0nard0
13-12-2016, 15:42
راستین بازار هم که مودم +4g آورده هنوز یه تست سرعت پلاس باهاش نذاشته . مثل اینکه اونا هم با پلاس به مشکل خوردن و انتظارشون برآورده نشده با این مودم
Vahid7767
13-12-2016, 15:44
■ حضور«همراه اول» در «الکامپ ۲۰۱۶» با شعار «از سرعت سبقت بگیرید»
■ همراه اول در حوزه اینترنت همراه (نوترینو)، با معرفی برنامه توسعه شبکه 3G، 4G، و 4.5G، همچنین ارائه سرویس های 4.5G و شبیه سازی شبکه 5G در نمایشگاه حضور دارد. علاوه بر این با توسعه شبکه Wifi و پیاده سازی سرویس های VOLTE، Wifi Calling و Wifi Offloading آماده همراهی با بازدیدکنندگان بیست و دومین نمایشگاه الکامپ خواهد بود
فقط میتونم بگم :|
همراه اول از ایرانسل بهتره حداقل این روزا بهتره , ایرانسل رو موج شور و شعف اجتماعی سال 84 سوار شد و سیم کارت رو ارزون کرد ولی کار دیگه ای نکرد الان هم میبینید به آخر خط رسیده و سعی داره با فروختن td lte به عنوان اینترنت ثابت ! خرج و مخارجشو در بیاره , آخرش هم احتمالا mtn میره از ایران و همون ترک سل که قرار بود بیاد میاد
ولی volte فکر کنم عملی شده , من با یک تک آنتن lte رو گوشیم تونستم زنگ بزنم و بدون قطعی صدا صحبت کنم , اگه اشتباه نکنم همین volte بود
سلام من شهركرد زندگي مي كنم إز اول آذر تا به امروز ٤g قطعه فقط 3G مياد كسي اطلاع داره چرا شبكه ٤g قطعه:n37:
ولی volte فکر کنم عملی شده , من با یک تک آنتن lte رو گوشیم تونستم زنگ بزنم و بدون قطعی صدا صحبت کنم , اگه اشتباه نکنم همین volte بود
ایرانسل؟کدوم شهر و چه گوشی ای؟
mobile1199
13-12-2016, 23:34
خدا رو شکر :n02: انشالله همین طور بمونه براتون و افت سرعت پیدا نکنید . :n12:
اینم سرعت 4g من با انتن فول :
جدا چرا ؟ :n04: نت سالمه میزنن داغونش میکنن ، بعد میگن مشکل از منطقس نگران نباشید (یعنی کل منطقتون رو زدیم خراب کردیم ! اصلا لازم نیست ناراحت باشید ...)
sasan.69
14-12-2016, 02:42
چرا سرعت دانلود از سرور داخلی بالاتره؟:n03:
Torch Bearer
14-12-2016, 06:11
این اپ ایرانسل من برا شما هم باگ داره؟
ساعت شروع و پایان بسته رو اشتباه زده!
بسته نامحدود سه ساعته رو ساعت 2:48 خریدم و همونجا هم شروع کردم به استفاده.قاعدتا باید 5:48 تموم شه
ولی تو اپ زده تاریخ خرید 02 : 02
تاریخ انقضا 5:05
البته خوشبختانه تو تایم استفاده مشکلی پیش نیومد، همون 3 ساعت کامل طول کشید
morypory
14-12-2016, 06:45
سلام خدمت عزیزان .صبحی تست سرعت گرفتم اولی روی باند 1800 و دومی روی باند 2600 است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirbrad
14-12-2016, 11:20
چرا سرعت دانلود از سرور داخلی بالاتره؟:n03:
چون بیشتر پهنای باندشون اینترانت هستش متاسفانه و پهنای باند خارجی کم .
ایرانسل؟کدوم شهر و چه گوشی ای؟
آیفون , ایفون بر عکس سامسونگ خیلی سوسوله و آنتن نمیده درست حسابی , یعنی مثل اینکه سامسونگ برای اپراتورهای ایران طراحی شده من با یه تک آنتن lte تونستم صحبت کنم در حالی که قبلا نمیتونستم احتمالا همون volte بود
afshin75
14-12-2016, 11:43
این اپ ایرانسل من برا شما هم باگ داره؟
ساعت شروع و پایان بسته رو اشتباه زده!
بسته نامحدود سه ساعته رو ساعت 2:48 خریدم و همونجا هم شروع کردم به استفاده.قاعدتا باید 5:48 تموم شه
ولی تو اپ زده تاریخ خرید 02 : 02
تاریخ انقضا 5:05
البته خوشبختانه تو تایم استفاده مشکلی پیش نیومد، همون 3 ساعت کامل طول کشید
برای منم چند بار اینطوری شده ولی در عمل سرویس کل 3 ساعت رو فعال بود
silvermanhhh
14-12-2016, 13:38
خدا رو شکر :n02: انشالله همین طور بمونه براتون و افت سرعت پیدا نکنید . :n12:
اینم سرعت 4g من با انتن فول :
جدا چرا ؟ :n04: نت سالمه میزنن داغونش میکنن ، بعد میگن مشکل از منطقس نگران نباشید (یعنی کل منطقتون رو زدیم خراب کردیم ! اصلا لازم نیست ناراحت باشید ...)
وای یاد وایمکس ایرانسل ۵۱۲افتادم،ایشالا که درست میشه،فعلا با ۳g سر کن تا بعد،بعد حداقا از شاتل لند یا فایل نیکو میگرفتی اونا هم این بازیرو دارن،این دانلود ها سرعتش ربع اون سایتا هست،تست داشتم خودم
دوستان مشکلی دارم با بسته های شبانه
بسته شبانه 2-8 خریدم - سه ساعته - ولی حدود 15 گیگ از حجم اصلی رو مصرف کرد ! چرا ؟
ساعت 3 مودم هم خاموش روشن کردم که از بسته استفاده بشه حنما، ولی نشده
کلا بسته 3 ساعته بخریم باید همون سه ساعت اول شبانه، یعنی 2 تا 5 مصرفش کنیم ؟ یا میشه از مثلا ساعت 3 شروع کرد ؟
بسته شبانه 2-8 خریدم - سه ساعته - ولی حدود 15 گیگ از حجم اصلی رو مصرف کرد ! چرا ؟
کلا بسته 3 ساعته بخریم باید همون سه ساعت اول شبانه، یعنی 2 تا 5 مصرفش کنیم ؟ یا میشه از مثلا ساعت 3 شروع کرد ؟
شاید اون بسته ت اومده رو اون یکی بسته ؟ یعنی اولویت داره .. ببین با اپلیکیشن ایرانسل من نمیتونی مدیریت کنی اولویت رو تغییر بدی
silvermanhhh
14-12-2016, 14:53
اینطوری نمیشه!بسته رو قبل ساعت دو بخرید ساعت دو فعال میشه،احتمالا شما تا ۶ روندید اینترنتو ،اون بسته هم تموم شده بود ساعت پنج،اگه میخاید ساعت ۳ شروع بشه همون موقع باید بسته بخرید
دوستان قبل از ساعت 2 خریده بودم . حدود 10 شب
و از ساعت 3 تا 6 گذاشتم دانلود بشه
همون مثل اینکه باید حتما از 2 شروع کنم ! درسته ؟
Le0nard0
14-12-2016, 14:59
ساعت 2 مودمت روشن بوده از 2 حساب کرده
نه دادا من دیشب حدود ساعت 1 بسته گرفتم ساعت 6 گذاشتم دانلود
silvermanhhh
14-12-2016, 14:59
بله دوتا پنج هست،اما نظر شخصی من اینه،اگه میتونید تا ساعت چهار بیدار بمونید،یا اینکه ساعت پنج بیدار بشید،بسته بخرید بهتره،نهایت سرعت همون موقع هست
ساعت 2 مودمت روشن بوده از 2 حساب کرده
نه دادا من دیشب حدود ساعت 1 بسته گرفتم ساعت 6 گذاشتم دانلود
بله دوتا پنج هست،اما نظر شخصی من اینه،اگه میتونید تا ساعت چهار بیدار بمونید،یا اینکه ساعت پنج بیدار بشید،بسته بخرید بهتره،نهایت سرعت همون موقع هست
قضیه پیچیده شد :)
یعنی مودم خاموش باشه بعد 3 روشن کنم از همون 3 شروع میشه تایم بسته ؟
Le0nard0
14-12-2016, 15:27
قضیه پیچیده شد :)
یعنی مودم خاموش باشه بعد 3 روشن کنم از همون 3 شروع میشه تایم بسته ؟
اصلا پیچیده نیست . شما اگر میخواستی ساعت 3 بسته شبانه رو استفاده کنی یا باید همون ساعت 3 میگرفتی یا اگر هم قبل 2 خریده بودی باید تا ساعت 3 مودمو خاموش میکردی .
اصلا پیچیده نیست . شما اگر میخواستی ساعت 3 بسته شبانه رو استفاده کنی یا باید همون ساعت 3 میگرفتی یا اگر هم قبل 2 خریده بودی باید تا ساعت 3 مودمو خاموش میکردی .
دوست عزیز واسه دانلود شبانه چه ساعتی رو بهتر می دونید که بشه سرعت قابل قبولی برای مصرف بسته ساعتی باشه؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز واسه دانلود شبانه چه ساعتی رو بهتر می دونید که بشه با سرعت قابل قبولی برای بسته ساعتی رو استفاده کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.