مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
Le0nard0
01-03-2017, 16:05
امروز دوباره my irancell از کار افتاده
هفته ای راحت 3 روز به فنا میره
مشکلی نداره که الان !
Milad4171
01-03-2017, 16:10
دوست عزیز این موضوع اصلا منطقی نیست. بنده دارم از سرویس ایرانسل 3 مگابایت دانلود میکنم. شهرستان هم هستم. نه کارمندم نه هیچکاره ی هیچ کدوم از اپراتورها . همراه اول شبانه 2 مگ دانلود میکنم قبلا تستش رو تو تاپیک گذاشته بودم. اصلا درست نیست که بدون در نظر گرفتن شرایط به دیگران توهین و تهمت بزنید. واقعیت اینه که شبکه بی سیم ( حتی سیمی ) پایداری شبکه رو نداره .ظرفیت BTS ها یکسان نیستن. از این بابت هیچ اتهامی به هیچ شخصی وارد نیست چون تقسیم این سرعت به افراد در مناطق مختلف بسته به ترافیک و تجهیزات شبکه اون بخش متفاوت هست.
ایشون هم منطقه اش رو میگه تا مشخص بشه . با این حال ممکن تمرکز در بعضی مناطق مثل تهران - سیدخندان / شریعتی - حسینه ارشاد یا برای مثال فلکه اول تهران پارس و میدون جمهوری هیچ تشابهی نسبت به سرعتو و سرویس با هم نداشته باشن . بنده و دوستان چندین بار با تست هاشون این موضوع رو اطلاع دارن.
دلیل نداره اگه جایی رو به عنوان منطقه تحت پوشش شبکه قرار داده یعنی باید سرعتش فول باشه .
مشکلی نداره که الان !
نمیشه بسته خرید
این ایرانسل دزد، طرحهای دانلود رایگان هم داره؟
Le0nard0
01-03-2017, 17:37
این ایرانسل دزد، طرحهای دانلود رایگان هم داره؟
شبانه داره از 2 تا 8 . یه ساعته 900 . دو ساعته 1500 . سه ساعته 2000 تومن . که با توجه به حجم زیادی که میتونی دانلود کنی رایگان حساب میشه .
با نصب پروفایل یه سری تغیرات ایجاد میشه که بشه از شبکه پلاس استفاده کرد
بدلایل مصرف باطری باید اپراتور ها مورد تایید اپل شن که بخاطر تحریم این امکان وجود نداره
با نصب پروفایل دور میزنید
به این ها هم نیست شما پروفایل رو که ادرسی برای شما اس ام اس میشه با نت ایرانسل وارد سافاری کنید بعد از شما پس کد میخواد میزنید پروفایل ک نصب شد گوشیتون رو ریبوت کنید و تست کنید
بنده خودم 7 پلاس دارم مدل ۱۷۸۴ نسخه ۲۵۶ گیگ تو سایت نوشته پشتیبانی میکنه و تو منطقه تحت پوشش هم هستم ولی با این حال فعال نیست برای بنده
از كجا بايد اس ام اس بشه!؟
بقيه اپراتورها هم اينجوريه!؟
MMDFullHD
01-03-2017, 18:18
احتمالا گوشي شما چيپست اينتل داره
شايد به همون خاطر
فركانس هاي خاصي داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ن داداش فرکانساش یکیه فقط بازده با عملکردش با نسخه کوالکام متفاوته ک گفتن با اپدیتی ک اخریا اپل کرده نسخه کوالکام هم عملکرد یکسانی باهاش پیدا کرده
نسخه کوالکام تو شرایط سیگنالی ضعیف تر بهتر از اینتل عملکرد داشته
MMDFullHD
01-03-2017, 18:24
از كجا بايد اس ام اس بشه!؟
بقيه اپراتورها هم اينجوريه!؟
درخواست بدید با ستاره ۵۵۵ ستاره چهار مربع
بعد دورو بزنید تنظیمات اس ام اس میشه براتون
بعدش باید tap to load preview بزنید بره تو سافاری
والا رایتل و همراه اول رو خبر ندارم ولی تو تبلغاش نشون میداد باایفون تست میزد سرعت خوبی هم داشت تو تبلغاش
greatpouya
01-03-2017, 19:29
امروز دوباره my irancell از کار افتاده
هفته ای راحت 3 روز به فنا میره
برا منم الان باز نمیشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
برا منم الان باز نمیشه
هوزم قطعه:n13:
greatpouya
01-03-2017, 23:52
هوزم قطعه:n13:
اره
اره دوستان .برای من هم قطع هستش.
شاید دارن آپدیت میکنن یا طرح اضافه میکنن
mr.arbab28
02-03-2017, 00:48
از ساعت ۲۳ تا ۸ صبح رو برنامه ایرانسل حساب نکنید کلا !! قطعه همیشه تو این ساعات داستانشم نمیدونم چیه !!!!!!
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
از ساعت ۲۳ تا ۸ صبح رو برنامه ایرانسل حساب نکنید کلا !! قطعه همیشه تو این ساعات داستانشم نمیدونم چیه !!!!!!
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
مشکل اینه که امروز از صبح مشکل بوده و هنوزم برطرف نشده
mohamad hosain
02-03-2017, 00:58
الان چجور بسته بخریم؟
الان چجور بسته بخریم؟
با این کد های دستوری مثل *780#
mohamad hosain
02-03-2017, 01:04
الان اگر برنامه ایرانسل من رو باز کنید کنار اسمتون بالا گزینه USIM اومده.
apple021
02-03-2017, 02:21
یه عده دزد یه عده خدا نشناس خستمون کردین از کل این زندگی بابا اون های ب قطع کردم دیگه هیچ شرکتی خدمات نمیده میگه پره اینم ایرانسلتون
greatpouya
02-03-2017, 03:17
یه عده دزد یه عده خدا نشناس خستمون کردین از کل این زندگی بابا اون های ب قطع کردم دیگه هیچ شرکتی خدمات نمیده میگه پره اینم ایرانسلتون
داداچ خودتو ناراحت نکن، برا هممون پیش اومده، دیگه این چیزا اجتناب ناپذیره، بالاخره سیستمشون شلوغ میشه، ایراد میگیره و ...، این اپراتورای چَتشم مث ربات میمونن بدتر اصاب ادمو خورد میکنن. شبا قبل از ۲ بستتو بگیر تا تو شلوغی قاط نزنه، ۵، ۶ ساعت قبلش بگیر.
[emoji173] [emoji173] [emoji173]
saeedrele
02-03-2017, 08:24
چند هفتس سرعت اینترنت ایرانسل تو قم خیلی نوسان داره. از 200k تا 3m نوسان داره
تو دانلود یه فایل چند بار هم فایل خراب میشه دوباره باید از اول دانلود کنیم.
همشهریا همه این مشکو دارن؟
SAeedBaa
02-03-2017, 13:28
ممنون،
میشه این تغییر طرح به مصرف آزاد و کنترل حساب اینترنتی رو توضیح بدید که چطور باید انجامشون بدم؟ این اولین تجربه استفاده من از اینترنت ایرانسل بود.
میتونید نرم افزار ایرانسل من رو دانلود کنید. بعد از نصب وارد برنامه بشید. بالای موجودی حساب، کادر طرح من قرار داره. روی اون کلیک کنید بعدش روی تغییر طرح تعرفه و سپس طرح کنترل مصرف ازاد را انتخاب نمایید.
از طریق سایت کنترل حساب اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم به این طریقه که بعد از ورود از طریق شاخه حساب وارد زیر شاخه مشاهده/تغییر تعرفه شوید. گزینه انتقال به یک طرح تعرفه دیگر را انتخاب و سپس طرح کنترل مصرف ازاد را انتخاب نمایید.
موفق باشید
ابوالفضل ۴۰۴۵
02-03-2017, 15:54
دوستان یه مدتیه حس میکنم یه سری تعغیرات اساسی تو کیفیت اینترنت به وجود اومده البته نه تو سرعت اینترنت چون مثل گذشته است ولی مثلا قبلا فقط اوایل روز میشد باسرعت ۳تا۵مگا بایت از سرورهای خارجی دانلود کرد ودر اواسط شب نهایت تا۸۰۰یایک مگا بایت میشد گرفت ولی چند روزه حتی اخر شب هم تست گرفتم سرعت دانلود مثلا از گوگل پلی یا سرورای خارج از ایران با مثلا اپارات یا سرورای داخل تقریبا یکی شده به طور مثال من دیشب از تلگرام تک کانکشن ۳مگا بایت دانلود کردم که تا حالا یادم نمیاد حتی به نزدیک ۲رسیده باشه به نظر شما اتفاقیه یا واقعا تعغیر کرده
تلگرام توی دریافت فیلمها از دو کانکشن استفاده می کنه و تک کانکشن نیست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
mazdak89
02-03-2017, 16:22
ایرانسل پوشش 4.5G هم در وبسایت اضافه کرد . اعتبار داره ؟؟ :n09:
Le0nard0
02-03-2017, 16:31
ایرانسل پوشش 4.5G هم در وبسایت اضافه کرد . اعتبار داره ؟؟
تقریبا درسته .
javad_0569
02-03-2017, 17:14
4g ایرانسل ، بسته ماهانه، سرور داخلی #نیک_شهر
3g ایرانسل ، بسته ماهانه، سرور داخلی #نیک_شهر
mazdak89
02-03-2017, 18:38
تقریبا درسته .
پس من چرا با آیفون 6s نمیتونم از فورجی پلاس استفاده کنم ؟؟ در پوشش هستم
ابوالفضل ۴۰۴۵
02-03-2017, 19:04
تلگرام توی دریافت فیلمها از دو کانکشن استفاده می کنه و تک کانکشن نیست
یعنی شما تاحالا بیشتری سرعتی که تونستی تو تلگرام بگیری چقدر بوده اخه تا چن روز پیش نهایت به ۲مگ هم نمیرسید ولی دیشب ۳مگ برای اولین بار بود به غیر از تلگرام مثلا همین گوگل پلی تو چنین ساعتهایی من که همبشه با سرعت کم میگرفتم چن وقتی هست سرعت دانلودش با اپارات که همبشه بالا بوده یکی شده یعنی منطقه ما کم بوده تازه خوب شده یا اتفاقی بوده البته شاید هم من اشتباه کردم
کاری به کیفیت ندارم، منظورم این بود که تلگرام تک کانکشن نیست.
من توی فایلهای بزرگ معمولا دو مگابایت سرعت دارم، 2 ،، 2.2 MB
به نظرم بهترین ملاک برای تک کانکشن اینه که دانلود منیجر رو روی یک کانکشن بزارید و از سایت های قوی مثل مایکروسافت و اپل دانلود کنید
alireza20202003
02-03-2017, 23:37
کاری به کیفیت ندارم، منظورم این بود که تلگرام تک کانکشن نیست. من توی فایلهای بزرگ معمولا دو مگابایت سرعت دارم، 2 ،، 2.2 MB به نظرم بهترین ملاک برای تک کانکشن اینه که دانلود منیجر رو روی یک کانکشن بزارید و از سایت های قوی مثل مایکروسافت و اپل دانلود کنید Sent from my X1 7.0 using Tapatalk تنها معیار معتبر تک کانکشن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Le0nard0
02-03-2017, 23:58
مدل نامبر؟
تنها معیار معتبر تک کانکشن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم این کلمه تنها رو بر چه اساسی می گید
اما روشی که گفتم عین واقعیت تک کانکشن شماست
MMDFullHD
03-03-2017, 01:41
پارت نامبر گوشیتون چیه و اینکه پروفایل ایرانسل روش نصب کردید؟
به قسمت سیتینگ جنرال پروفایل برید ببنید irancell-internet نصب هست ؟ اگ نیست نصب کنید و ریبوت کنید
بعد پشت گوشیتون زیر نوشته ایفون مدل رو نوشته ببنید چی زده a16 چن هست
alireza20202003
03-03-2017, 02:56
نمی دونم این کلمه تنها رو بر چه اساسی می گید
اما روشی که گفتم عین واقعیت تک کانکشن شماست
کلمه تنها برای تست تک کانکشن بر اساس سه خاصیت میاد :
۱ - SSL ، محتوایی که ssl نباشه در صدها نقطه مسیر میتونه کش بشه و امکان دستکاری شدن داره.
۲- حداقل دو سرور از دو محل متفاوت چون بالا بودن سرعت از یک سرور مشخص نشانه خوب بودن ارتباط نیست. ارتباطی پایدار و با سرعت قابل قبوله که از اکثر سرویس دهنده های مطرح جهان سرعت مناسبی داشته باشه.
۳- پورت سرورها حداقل گیگابیت باشه و برای دانلود استفاده نشه تا بیشتر اوقات آزاد باشه
این سه خاصیت رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و متاسفانه هیچ تست دیگه ای هنوز با این خاصیت ها منتشر نشده. وقتی یک فایل از سرور مایکروسافت دریافت می کنید هیچوقت نمیتونید از جانب سرور اطمینان داشته باشید که حداکثر سرعت بهتون اختصاص داده میشه. بارها شده که موقع دریافت فایل از مایکروسافت داخل سروری با پورت گیگابیت اختصاصی سرعت به زیر ۱ مگابایت رسیده.
تست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نسبتا خوب عمل کرده اما بعضا نوسان داره و تک سروره
sasan.69
03-03-2017, 04:00
همین الان
sasan.69
03-03-2017, 04:05
همین الان
سرعت اپلود منم خیلی بالا هست و دست کمی از دانلود نداره
amirbrad
03-03-2017, 10:35
سرعت اپلود منم خیلی بالا هست و دست کمی از دانلود نداره
پست قبلی ویرایش میکردین پشت هم پست ندین
Sent from my iPhone using Tapatalk
mazdak89
03-03-2017, 10:45
به قسمت سیتینگ جنرال پروفایل برید ببنید irancell-internet نصب هست ؟ اگ نیست نصب کنید و ریبوت کنید
مدل a1688 LLA. بله پروفایل ایرانسل رو نصب کردم ریبوت هم کردم
شبانه داره از 2 تا 8 . یه ساعته 900 . دو ساعته 1500 . سه ساعته 2000 تومن . که با توجه به حجم زیادی که میتونی دانلود کنی رایگان حساب میشه .
مگه سرعتش چقدره؟
بعد این طرحها مختص گوشی که نیست؟ با پی سی هم میشه دانلود کرد؟
greatpouya
03-03-2017, 11:24
پلاس ایرانسل
پلاس باکو
پلاس ترکیه
پلاس بغداد
Le0nard0
03-03-2017, 11:29
مدل a1688 LLA. بله پروفایل ایرانسل رو نصب کردم ریبوت هم کردم
6s مدل نامبر a1688 پلاس ایرانسل رو ساپورت نمیکنه .
Le0nard0
03-03-2017, 11:49
4G - امروز 10 اسفند
2:53 بامداد
----
40 دقیقه بعد
3:33 بامداد
----
25 دقیقه بعد
3:58 بامداد
4G - تهران - 11 اسفند
3:15 بامداد
مگه سرعتش چقدره؟
بعد این طرحها مختص گوشی که نیست؟ با پی سی هم میشه دانلود کرد؟
این نمونه سرعتهاش هست که برای بعضی مناطق و شهرا ممکنه پایینتر بیاد . اگه پلاس باشه ممکنه بالاتر هم باشه .
این طرحها روی سیم کارت فعال میشه که هم میتونی روی گوشی دانلود کنی یا میتونی هات اسپات کنی با کامپیوتر دانلود کنی هم اینکه میتونی سیم کارتو بذاری توی مودم بازم با کامپیوتر دانلود کنی.
mazdak89
03-03-2017, 13:34
6s مدل نامبر a1688 پلاس ایرانسل رو ساپورت نمیکنه .
میشه بدونم چرا ؟ شما از کجا میدونی ؟
Le0nard0
03-03-2017, 13:41
میشه بدونم چرا ؟ شما از کجا میدونی ؟
لینک این صفحرو بی زحمت بفرست
دوستان اگه مودم 3372 ایرانسل 4.5 ساپورت میکنه پس چرا سرعت من رو دو باند 25مگ هست هم باند 7 و هم3
Le0nard0
03-03-2017, 14:11
اگه مودم 3372 ایرانسل 4.5 ساپورت میکنه پس چرا سرعت من رو دو باند 25مگ هست هم باند 7 و هم3
3372 اصلا فورجی پلاس رو ساپورت نمیکنه !
Le0nard0
03-03-2017, 14:16
بی زحمت اینجاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-4G-%D8%8C3G-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%E2%80%8C)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-4G-%D8%8C3G-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%E2%80%8C
منو باش خیال کردم ساپورت می کنه:n02: داداش کلا مودمی هست ساپورت کنه؟
Le0nard0
03-03-2017, 15:19
منو باش خیال کردم ساپورت می کنه:n02: داداش کلا مودمی هست ساپورت کنه؟
تاپیک مودم جواب دادم
alireza99.99
03-03-2017, 15:59
بر چه اساس این رو میگید؟
Le0nard0
03-03-2017, 16:13
بر چه اساس این رو میگید؟
بر این اساس که این دانگل قابلیت تجمیع دو باند رو نداره . کلا دانگلی که فورجی پلاس باشه وجود نداره .
aluminum
03-03-2017, 20:25
دوستان یک سوال
اگه بین مودم همراه تا کامیپوتر از سیم افزایش طول usb به طول 10 متر استفاده کنم، ایا میتونم از تمامی پهنای باندی که بدون سیم افزایش طول بهم میداده هم استفاده کنم؟ این افزایش طول توی سرعت تاثیر میزاره؟
greatpouya
03-03-2017, 20:38
دوستان یک سوال
اگه بین مودم همراه تا کامیپوتر از سیم افزایش طول usb به طول 10 متر استفاده کنم، ایا میتونم از تمامی پهنای باندی که بدون سیم افزایش طول بهم میداده هم استفاده کنم؟ این افزایش طول توی سرعت تاثیر میزاره؟
کمتر از ۵ متر برای usb2 مشکلی نداره، و برای usb3 کمتر از ۳ متر اشکالی نداره و تمام سرعت تضمین شدس.
پس ممکنه شما سرعت کامل usb رو نگیرید، ولی ممکنه خیلی تاثیر رو سرعت 4g نذاره، چون سرعت usb به اندازه کافی بالاس
Le0nard0
03-03-2017, 21:04
4G -تهران -الان ( 8:56 شب)
greatpouya
03-03-2017, 21:33
3G الان
پونک
iDownload & iGame
04-03-2017, 00:51
دوستان یک سوال
افزایش طول بیش از حد کابل USB باعث افت ولتاژ خواهد شد و ممکنه دانگل USB دیگه دیتکت نشه و یا هنگام استفاده و یا دانلود دچار قطعی های مکرر بشه.
برای رفع این مشکل بهتره در طول مسیر از هاب USB آداپتوردار استفاده کنید.
Profile ايرانسل رو از كجا بايد بيارم؟
شما تست كردين؟4g+ فعال ميشه روش؟
Le0nard0
04-03-2017, 03:05
4G - تهران - 3 بامداد 14 اسفند
تک کانکشن - 3:02 بامداد
M . Sayid
04-03-2017, 09:30
سرعت دانلود همیشه یکسانه یا موقع بسته نامحدود کمتر میشه ؟
امروز سرعت خوب شده بود....چقدر رنده...:n02:
MMDFullHD
04-03-2017, 10:15
Profile ايرانسل رو از كجا بايد بيارم؟
شما تست كردين؟4g+ فعال ميشه روش؟
ستاره 555 ستاره 4 ستاره 2 مربع بگیرید یه لینک براتون اس ام اس میشه با اینترنت خود ایرانسل برید نصب کنید
رو گوشی بنده ک جواب ندا ولی یه سریا تست کردن اسپید تست گذاشتن جواب گرفتن
سلام ، من یک مشکلی که دارم که وقتی بسته ۵ گیگ ۶-۱۲ رو میگیرم ، راس ساعت ۱۱:۳۰ ، هر فایلی که بخواهم دانلود کنم و بیشتر از یک کانکشن به سرور دانلود ارسال کنم اینترنت ام قطع میشه و دوباره وصل میشه !
خودم تست کردم ، یک فایل رو با کروم که تک کانکشن دانلود میکنه ، تو اون زمان مشکلی نداره ، اما وقتی با IDM که همزمان چند کانکشن دانلود میکنه ، ایترنت ام قطع وصل میشه !
این رو هم اضافه کنم ، این مشکل من فقط برای لینک ها از سرورهای خارجی هست ، لینک های سرور ایران مشکلی تو اون نیم ساعت آخر ندارن ، بدون مشکل دانلود میشن.
کسی اطلاع داره ایرانسل چرا نیم ساعت آخر اینکار رو میکنه ؟
mohamad hosain
04-03-2017, 12:43
امروز سرعت خوب شده بود....چقدر رنده...:n02:
توی دانلود شبانه این سرعت رو گرفتید؟ منظورم نامحدود از 2 تا 8 صبح هستش.
توی دانلود شبانه این سرعت رو گرفتید؟ منظورم نامحدود از 2 تا 8 صبح هستش.
نه گلم ..بسته 6 تا 12 ظهره
erfan.it
04-03-2017, 14:11
الان ایرانسل تجهیزات نسل سوم رو تو شهر ما نصب کرده ، به نظرتون چقدر طول میکشه فعال کنن ؟ (¬_¬)
TapaTALK
mr.arbab28
04-03-2017, 14:24
توگوشیم وقتی اپدیت کردم. یک چیزی اومده این چیه؟؟؟ عکسو ببینید نوشته
حالت پیشرفته. 4g lte
فرستاده شده از Lenovo k3 noteِ من با Tapatalk
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-03-2017, 15:47
افزایش طول بیش از حد کابل USB باعث افت ولتاژ خواهد شد و ممکنه دانگل USB دیگه دیتکت نشه و یا هنگام استفاده و یا دانلود دچار قطعی های مکرر بشه.
عزیز من تو خونه سیستم ندارم یه روتر دارم که دانگل e3372 انلاکدشده رو با کابل یک ونیم متری بهش نصب کردم تا چند وقت پیش که از سیم ایرانسل استفاده میکردم هیچ مشکلی نبود ولی یه چند وقتیه که سیم همراه اول گذاشتم با وجود سیگنالهای عالی هر چند وقت (اصلا معلوم نمیکنه بعضی اوقات چند دقیقه بعضی اوقات چند ساعت )ریکنکت میشه باید روتر ریست بشه تا بشناسنه ایا ممکنه کابلم مورد پیدا کرده یا مشکل از اپراتور باشه اخه طولش که اصلا غیر منطقی نیست
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-03-2017, 15:54
درضمن خدمت دوستان عرض کنم خداوکیلیش قدر نت ایرانسل رو بدونید من بعضی اوقات که میرم رو همراه تنبل با وجود سیگنال عالی این که میگم عالی واقعا عالیه بار هم نهایت تا ۱۵مگ سرعت میده که اینش مهم نیست اون چیزی که نشان دهنده تفاوت این دو اپراتوره با وجود یوزرهای بیشتر ایرانسل درسته که عصر به بعد سرعتا کم میشه ولی پینگ نهایت ده میلی ثانیه افزایش پیدا کنه در حالی که همراه تنبل از ۱۹میرسه به حدودای۵۰۰که تقریبا نت رو غیر قابل استفاده میکنه واقعا هیچ نتی ایرانسل نمیشه
درضمن خدمت دوستان عرض کنم خداوکیلیش قدر نت ایرانسل رو بدونید من بعضی اوقات که میرم رو همراه تنبل با وجود سیگنال عالی این که میگم عالی واقعا عالیه بار هم نهایت تا ۱۵مگ سرعت میده که اینش مهم نیست اون چیزی که نشان دهنده تفاوت این دو اپراتوره با وجود یوزرهای بیشتر ایرانسل درسته که عصر به بعد سرعتا کم میشه ولی پینگ نهایت ده میلی ثانیه افزایش پیدا کنه در حالی که همراه تنبل از ۱۹میرسه به حدودای۵۰۰که تقریبا نت رو غیر قابل استفاده میکنه واقعا هیچ نتی ایرانسل نمیشه
بنظرم این بستگی به موقعیت کاربر داره. من الان نت 4G ایرانسل دارم با سرعت متوسط 50مگ، اما هنگام مکالمه با واتساپ صدای من خیلی دیر میرسه به مخاطبم. پینگ هم معمولا روی 150ms هستش با اینکه بهترین سیگنال رو دارم.
روی 4G همراه اول در منطقه ما وضعیت بهتره و تاخیر در مکالمه اینترنتی ندارم و پینگ زیر 100msهستش، حداکثر سرعت 16مگابیت هستش که. بسته 29تومنی نامحدود یک بامداد تا 11صبح گرفتم برای دانلود.
رایتل هم خوبه پینگش اینجا زیر 50msهستش اما فقط آنتن 3G داره با حداکثر 8مگابیت.
خیابان خاوران، تهران
iDownload & iGame
04-03-2017, 17:50
عزیز من تو خونه سیستم ندارم یه روتر دارم که دانگل e3372 انلاکدشده رو با کابل یک ونیم متری بهش نصب کردم تا چند وقت پیش که از سیم ایرانسل استفاده میکردم هیچ مشکلی نبود ولی یه چند وقتیه که سیم همراه اول گذاشتم با وجود سیگنالهای عالی هر چند وقت (اصلا معلوم نمیکنه بعضی اوقات چند دقیقه بعضی اوقات چند ساعت )ریکنکت میشه باید روتر ریست بشه تا بشناسنه ایا ممکنه کابلم مورد پیدا کرده یا مشکل از اپراتور باشه اخه طولش که اصلا غیر منطقی نیست
دانگل رو بصورت مستقیم به روتر وصل کنید و تست بگیرید اگر قطعی نداشتین مشکل بخاطر همون کابل افزایش طول هست و می بایست یا از کابل با کیفیت بهتر (ترجیحا" USB 3.0) و یا هاب USB آداپتوردار و یا کابل Y جهت تامین برق دانگل از یک آداپتور USB مجزا استفاده نمایید.
iDownload & iGame
04-03-2017, 17:52
خیابان خاوران، تهران
دوست عزیز مطمئن هستید پینگ خارجی رایتل در منطقه شما زیر 50ms هست؟!
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-03-2017, 18:20
بنظرم این بستگی به موقعیت کاربر داره. من الان نت 4G ایرانسل دارم با سرعت متوسط 50مگ، اما هنگام مکالمه با واتساپ صدای من خیلی دیر میرسه به مخاطبم. پینگ هم معمولا روی 150ms هستش با اینکه بهترین سیگنال رو دارم.
روی 4G همراه اول در منطقه ما وضعیت بهتره و تاخیر در مکالمه اینترنتی ندارم و پینگ زیر 100msهستش، حداکثر سرعت 16مگابیت هستش که. بسته 29تومنی نامحدود یک بامداد تا 11صبح گرفتم برای دانلود.
خیابان خاوران، تهران
عزیز پینگت درتمامطول شبانه روز ثابته من هم قبل از ساعاتای ۵خیلی عالیه ولی از عصر تا انتهای شب افتضاح میشه
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-03-2017, 18:23
دانگل رو بصورت مستقیم به روتر وصل کنید و تست بگیرید اگر قطعی نداشتین مشکل بخاطر همون کابل افزایش طول هست و می بایست یا از کابل با کیفیت بهتر (ترجیحا" USB 3.0) و یا هاب USB آداپتوردار و یا کابل Y جهت تامین برق دانگل از یک آداپتور USB مجزا استفاده نمایید.
عزیز منظورت از یو اس بی ۳چیه اخه روترا که فقط یه مدل ورودی دانگل دارن ورودی دیگه ای نداره
دوست عزیز مطمئن هستید پینگ خارجی رایتل در منطقه شما زیر 50ms هست؟!
بله همینطوره
mazdak89
04-03-2017, 19:03
بله همینطوره
امکان نداره !!!!!!!!!!!!
SAeedBaa
04-03-2017, 21:10
الان ایرانسل تجهیزات نسل سوم رو تو شهر ما نصب کرده ، به نظرتون چقدر طول میکشه فعال کنن ؟ (¬_¬)
TapaTALK
با توجه به شرایط منطقه و تامین پهنای باند مورد نیاز، بین 7 الی 20 روز (اگر مشکلی نباشه) فعالسازی طول میکشه. در کدوم شهر هستین؟
iDownload & iGame
04-03-2017, 21:19
عزیز منظورت از یو اس بی ۳چیه اخه روترا که فقط یه مدل ورودی دانگل دارن ورودی دیگه ای نداره
منظور کابل افزایش طول USB 3.0 هست.
M . Sayid
04-03-2017, 23:19
یه بسته شبانه گرفتم ، ولی هنوز جواب تایید شدنش نیومده ! همیشه اینجوریه ؟
میشه هم یه بسته شبانه نامحدود داشت و هم یه بسته روزانه ؟
greatpouya
04-03-2017, 23:22
یه بسته شبانه گرفتم ، ولی هنوز جواب تایید شدنش نیومده ! همیشه اینجوریه ؟
گاهس اوقات، ممکنه ۲، ۳ ساعت هم طول بکشه؛ خوب شد از الان گرفتی
M . Sayid
04-03-2017, 23:24
گاهس اوقات، ممکنه ۲، ۳ ساعت هم طول بکشه؛ خوب شد از الان گرفتی
هم با اون برنامه ایرانسل من و هم با کد یه بسته شبانه گرفتم ، ولی اعتبارم اونقدر نیست که جفتشو بتونه تایید کنه ، حالا چی میشه ؟
greatpouya
05-03-2017, 00:03
هم با اون برنامه ایرانسل من و هم با کد یه بسته شبانه گرفتم ، ولی اعتبارم اونقدر نیست که جفتشو بتونه تایید کنه ، حالا چی میشه ؟
بعد از فعال شدن اولی، دومی ارور میده. منتها تا ارور بده حواست باشه شارژ جدید نکنی سیمکارتو.
با برنامه ایرانسل من سیم کارتو شارژ کردم پول هم از حساب کم شد. الان یک ساعت گذشته سیم کارتم شارژ نشده چرا
greatpouya
05-03-2017, 00:13
با برنامه ایرانسل من سیم کارتو شارژ کردم پول هم از حساب کم شد. الان یک ساعت گذشته سیم کارتم شارژ نشده چرا
شاید اختلال یا ارتقا دارن میدن بعید میدونم از حسابتون کم شه، معمولا همش برگشت میخوره یا بعد از چند ساعت حتما سیم شارژ میشه
skull_avatar
05-03-2017, 00:17
واسه منم دقیقا همین اتفاق افتاده الان 5 ساعت گذشته شارژ نشده.
از حسابم م کم شده.
هیچ وقت با خود برنامه نگیرید همیشه به ربع بیست دقت بعد شارژ میاد به عینه چند بار مشاهده کردم
mr.arbab28
05-03-2017, 00:58
واسه منم دقیقا همین اتفاق افتاده الان 5 ساعت گذشته شارژ نشده.
از حسابم م کم شده.
خطتون داعمیه یا اعتباری؟؟؟ اگر داعمیه حد اکثر ۲۴ ساعت طول میکشه اگر اعتباری باشه ساعت ۱۲ تا ۹ صبح تو ساعت ها شارج بزنی بعدش شارج میشه
فرستاده شده از Lenovo k3 noteِ من با Tapatalk
Le0nard0
05-03-2017, 01:32
4G - تهران - الان
1:30 بامداد 15 اسفند
Le0nard0
05-03-2017, 02:17
شروع دانلود شبانه با این سرعت
2:14 بامداد
M . Sayid
05-03-2017, 06:11
بسته 3 ساعته از ساعت 2 تا 5 میشه استفاده کرد ؟
میشه 2 تا بسته شبانه فعال کرد ؟ باید بین اولی و دومی نت گوشی رو قطع و وصل کرد ؟
بسته 3 ساعته از ساعت 2 تا 5 میشه استفاده کرد ؟
میشه 2 تا بسته شبانه فعال کرد ؟ باید بین اولی و دومی نت گوشی رو قطع و وصل کرد ؟
اره
بله
نه
M . Sayid
05-03-2017, 10:57
اره
بله
نه
پس اگر دو تا بسته سه ساعته بگیرم می تونم از 2 تا 8 استفاده کنم و بامبولی در نمیاره ؟
پس اگر دو تا بسته سه ساعته بگیرم می تونم از 2 تا 8 استفاده کنم و بامبولی در نمیاره ؟
بله
انشاءالله بگين
فقط زودتر بسته رو تهيه كنين به آخرشب نگذارين
ساعت ظهر 11:55
دستگاه: Huawei E5186s-22A
محل : قم
باند 7 ( فرکانس 2600 )
باند 3 ( فرکانس 1800 )
پلاس ( جمع باند سه و هفت )
M . Sayid
05-03-2017, 12:06
بله
انشاءالله بگين
فقط زودتر بسته رو تهيه كنين به آخرشب نگذارين
کسی انجام داده ؟
کسی انجام داده ؟
بله اكثرا همه همين كار ميكنن
بسته به نيازشون
----------------
میشه اینطور نتیجه گرفت پلاس بودن زیاد تاثیر نداره ؟!
ارزش داره مودم cat6 بگیری ؟
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
بستگي به موقعيت مكاني و زماني داري
اول اگر ميتونين تست كنين
بعد خريد
mohammad_203
05-03-2017, 12:17
ساعت ظهر 11:55
دستگاه: Huawei E5186s-22A
محل : قم
باند 7 ( فرکانس 2600 )
باند 3 ( فرکانس 1800 )
پلاس ( جمع باند سه و هفت )
]
به نظر من پلاس برای کسانی خوبه که روی هر دو باند سرعت خوب و یا نزدیک به همی دارن نه مثل من که اکثرا سرعت باند 3 حدود 8 مگه و باند 7 حدود 55 مگ
Le0nard0
05-03-2017, 13:47
greatpouya
05-03-2017, 13:51
بر چه اساسیه وایفایش؟ ینی به LTE اینا وصل میکنن بعد وایفای میشه تو ساختمون؟
Milad4171
05-03-2017, 15:28
تست امروز شهر انزلی
داخلی :
خارجی لس آنجلس :
آپلود در نوع خودش جالبه. اینم بگم مودم رو جای خوب نذاشتم.
داخلی:
خارجی:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم بگم منزل ما تو طبقه اول یک مجتمع 20 طبقست و هر 4 طرفمون رو هم بلوکهای 20 طبقه احاطه کرده و نقطه کوره . اینجا هیج موبایلی انتن نمیده مگر اینکه بچسبی به پنجره شاید 2 خط بگیری . احتمالا تو طبقه های 15 به بالا سرعت خیلی بهتری هم بده.
aluminum
05-03-2017, 16:49
کمتر از ۵ متر برای usb2 مشکلی نداره، و برای usb3 کمتر از ۳ متر اشکالی نداره و تمام سرعت تضمین شدس.
پس ممکنه شما سرعت کامل usb رو نگیرید، ولی ممکنه خیلی تاثیر رو سرعت 4g نذاره، چون سرعت usb به اندازه کافی بالاس
ممنون
منم تصور بر اینه که سرعت انتقال اطلاعات از طریق کابل یو اس بی که حداکثر 60 مگابایته خیلی بیشتر از حداکثر سرعت اینترنت که 10مگابایت هست
پس نباید این افت خیلی محسوس باشه
بحث افت ولتاژ متفاوته. اگه من مودم همراه بگیرم که خودش باتری داشته باشه اونم بنظرم مشکلی نباید ایجاد کنه!
ولی مطمئن نیستم
Le0nard0
05-03-2017, 18:17
4G - الان
greatpouya
05-03-2017, 19:01
3G ایرانسل / باند 900 / بندرعباس
ممکنه این باندو تو شهرای پرجمعیت مثل تهران اینام بیاره؟
Le0nard0
05-03-2017, 19:19
به نظر من ایرانسل همین الان هم خیلی از کاربرای اینترنت ADSL رو سمت خودش کشیده . استقبال از 4G ,3G هر روز داره بیشتر میشه و در حال حاضر ( طبق آمارهایی که اعلام میشه) میزان رشد کاربرهای اینترنت موبایل از ADSL بیشتره که این مسئله به خاطر کوچ روز به روز کاربرا از ADSL به سمت4G,3G, TD-LTE هست
SAeedBaa
05-03-2017, 19:59
ممکنه این باندو تو شهرای پرجمعیت مثل تهران اینام بیاره؟
سایت های که شما دو rru یکسان پشت پنل سکتور میبیند، باند 900 نسل 3 ان سایت راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی است.در بیشتر مناطق پر جمعیت و همچنین سایت های که پوشش جاده ای ایجاد میکنند و باید محوطه وسیعی رو پوشش بدن باند 900 نسل 3 فعال است.
greatpouya
05-03-2017, 20:20
سایت های که شما دو rru یکسان پشت پنل سکتور میبیند، باند 900 نسل 3 ان سایت راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی است.در بیشتر مناطق پر جمعیت و همچنین سایت های که پوشش جاده ای ایجاد میکنند و باید محوطه وسیعی رو پوشش بدن باند 900 نسل 3 فعال است.
اونطوری که فهمیدم هر آنتنش میتونه ۴ فرکانس ۹۰۰ 2g و ۲۱۰۰ 3g و ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4g، رو ساپورت کنه و برای فرکانس پنجم (900 3g)، یک rru جدید باید نصب شه؟ درسته؟
و سوال دیگه اینکه MiMo و CA الان با یه انتن انجام میشه یا حتما دو انتن کنار هم در یک جهت میخواد؟
و سوال دیگه اینکه ایا همه این فرکانس ها از یک انتن ساطع میشه یا چند انتن نیاز داره؟
و اینکه میشه تصویری از دکلی که ۹۰۰ داره بفرستید؟
ببخشید سوالات ابتدائی
FlashGet
05-03-2017, 20:47
سلام دوستان
سرعت 4G پلاس چند تاست ؟
قصد خرید گوشی رو دارم که ظاهرا متاسفانه با اینکه cate 12 هست اما نمیتونه در داخل ایران تجمیع فرکانس داشته باشه و نمیشه باهاش به 4g+ متصل شد
بالاترین تستی که باهاش زدن 65 مگ بده
میخوام ببینم 4G+ چقدر تفاوت داره
greatpouya
05-03-2017, 20:49
سلام دوستان
سرعت 4G پلاس چند تاست ؟
قصد خرید گوشی رو دارم که ظاهرا متاسفانه با اینکه cate 12 هست اما نمیتونه در داخل ایران تجمیع فرکانس داشته باشه و نمیشه باهاش به 4g+ متصل شد
بالاترین تستی که باهاش زدن 65 مگ بده
میخوام ببینم 4G+ چقدر تفاوت داره
فعلا ایرانسل روی پلاس تا ۱۸۰ مگ تقریبا میتونه بده که بعدا ممکنه به ۳۰۰ اضافه بشه، و روی تک فرکانس ۷۵ تا حدود ۱۱۲ که بعدا حداکثر به ۱۵۰ میتونه برسه.
این مودم یو اس بی 3372 مگه دو تا سیم کارت نمیخوره؟
سیم دوم چه اندازه باید باشه؟
من هر سیمی هر طوری شده میخوام بندازم نمیشه. باید سیم کارت رو کاری کنم؟
SAeedBaa
05-03-2017, 22:04
اونطوری که فهمیدم هر آنتنش میتونه ۴ فرکانس ۹۰۰ 2g و ۲۱۰۰ 3g و ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ 4g، رو ساپورت کنه و برای فرکانس پنجم (900 3g)، یک rru جدید باید نصب شه؟ درسته؟
و سوال دیگه اینکه MiMo و CA الان با یه انتن انجام میشه یا حتما دو انتن کنار هم در یک جهت میخواد؟
و سوال دیگه اینکه ایا همه این فرکانس ها از یک انتن ساطع میشه یا چند انتن نیاز داره؟
و اینکه میشه تصویری از دکلی که ۹۰۰ داره بفرستید؟
ببخشید سوالات ابتدائی
در طراحی و ارتقا یک سایت موبایل باید از انتن های استفاده بشه که فرکانس های لازمه رو پشتیبانی کنه. انتن ها معمولا یک رنج کلی فرکانسی رو پشتیبانی میکنند به طور مثال از 1800 تا 2600.
منظور از گفتن باند 900 (و یا هر باند دیگه) ،رنج فرکانسی اون باند هست که به طور مثال باند 900 شامل 35 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی میشه.
rru ها با توجه به نوع و مدلشون میتونند از چند فرکانس پشتیبانی کرده و کریر ایجاد کنند. حال اینکه روی چه فرکانسی فعالیت کنند اپراتور تعیین میکند. rru های که برای نسل 3 استفاده میشه میتونه تا 2 کریر ایجاد کنه. به طور مثال ایرانسل با یک rru نسل 3 دو کریر روی باند 2100 ایجاد کرده، حال برای ایجاد یک کریر(نسل 3) روی باند 900 باید یک rru اضاف کند.
با یک سایت هم میشه، البته بستگی به پیکربندی سایت و شبکه داره.
ببینید در کلان شهر ها و شهرهای پرجمعیت سایت ها با هدف های مختلفی طراحی شده اند. به طور مثال شاید شما در کلان شهر ها سایتی رو ببینید که فقط نسل 2 و 4 و حتی نسل 4 را به تنهایی سرویس دهی میکنند. البته در شهرهای کوچک با یک سایت هم میشه.
تصویر مربوط به دوستی هست که قبلا در انجمن قرار داده بود.البته توجه کنید ممکن است دستگاه ها مورد استفاده در استان شما متفاوت باشد
iDownload & iGame
05-03-2017, 22:06
این مودم یو اس بی 3372 مگه دو تا سیم کارت نمیخوره؟
سیم دوم چه اندازه باید باشه؟
من هر سیمی هر طوری شده میخوام بندازم نمیشه. باید سیم کارت رو کاری کنم؟
یکیش جای سیم کارته یکیش جای SD کارت!
arashsard
05-03-2017, 22:22
دوستان بهترین دی ان اس برای ست کردن برای شبکه ایرانسل چیه ؟ یه نمه توو شروع لود کردن صفحه کند هستم .
greatpouya
05-03-2017, 22:24
در طراحی و ارتقا یک سایت موبایل باید از انتن های استفاده بشه که فرکانس های لازمه رو پشتیبانی کنه. انتن ها معمولا یک رنج کلی فرکانسی رو پشتیبانی میکنند به طور مثال از 1800 تا 2600.
منظور از گفتن باند 900 (و یا هر باند دیگه) ،رنج فرکانسی اون باند هست که به طور مثال باند 900 شامل 35 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی میشه.
rru ها با توجه به نوع و مدلشون میتونند از چند فرکانس پشتیبانی کرده و کریر ایجاد کنند. حال اینکه روی چه فرکانسی فعالیت کنند اپراتور تعیین میکند. rru های که برای نسل 3 استفاده میشه میتونه تا 2 کریر ایجاد کنه. به طور مثال ایرانسل با یک rru نسل 3 دو کریر روی باند 2100 ایجاد کرده، حال برای ایجاد یک کریر(نسل 3) روی باند 900 باید یک rru اضاف کند.
با یک سایت هم میشه، البته بستگی به پیکربندی سایت و شبکه داره.
ببینید در کلان شهر ها و شهرهای پرجمعیت سایت ها با هدف های مختلفی طراحی شده اند. به طور مثال شاید شما در کلان شهر ها سایتی رو ببینید که فقط نسل 2 و 4 و حتی نسل 4 را به تنهایی سرویس دهی میکنند. البته در شهرهای کوچک با یک سایت هم میشه.
تصویر مربوط به دوستی هست که قبلا در انجمن قرار داده بود.البته توجه کنید ممکن است دستگاه ها مورد استفاده در استان شما متفاوت باشد
[SPOILER=bts][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][
/SPOILER]
و ۱ سوال دیگه با عرض پوزش، اینکه ایا اضافه
کردن یک کریر دیگه برای ۹۰۰ هزینه اضافی براش داره؟ یا روی همین rru جدیده راحت میتونه یه کریر دیگم رو ۹۰۰ ایجاد کنه؟
iDownload & iGame
05-03-2017, 22:26
دوستان بهترین دی ان اس برای ست کردن برای شبکه ایرانسل چیه ؟ یه نمه توو شروع لود کردن صفحه کند هستم .
به DNS ارتباطی نداره. ایرانسل از همون اول روی بعضی از گیتوی هاش این مشکل رو داره.
SAeedBaa
05-03-2017, 22:44
و ۱ سوال دیگه با عرض پوزش، اینکه ایا اضافه
کردن یک کریر دیگه برای ۹۰۰ هزینه اضافی براش داره؟ یا روی همین rru جدیده راحت میتونه یه کریر دیگم رو ۹۰۰ ایجاد کنه؟
منظورتون رو خوب متوجه نشدم اما
rru اول دو کریر روی 2100 ایجاد کرده و بیشتر نمیتواند کریر ایجاد کند پس باید rru جدید نصب شود.
rru دوم یک کریر روی 900 ایجاد کرده و میتواند کریر دوم رو هم ایجاد کند اما ایجاد کریر جدید نیازمند دریافت مجوز های مربوطه است. روی باند 900 همانطور که گفته شد 35 مگاهرتز پهنای باند وجود دارد. اگر هر اپراتور دو کریر 5 مگاهرتزی ایجاد کند میشود 30 مگاهرتز با حساب پهنای که جهت عدم تداخل در نظر گرفته شده میبینید که ایجاد سه کریر (یک 2G و دو 3g) روی باند 900 با پهنای 35 مگاهرتز سخت امکان پذیر است. لازم به ذکره روی باند 2100 پهنای باند 60 مگاهرتز وجود داره.
از نظر هزینه در جاهای که نیاز بوده rru دوم نسل 3 نصب شده و در دیگر نقاط این اتفاق نیفتاده است.
mehdi_08
06-03-2017, 01:11
سلام دوستان
در وشی سامسونگ a5 چطوری می شه باند 3 یا 7 رو انتخاب کرد
می خوام 4g+ رو تست کنم کسی با این گوشی تجربه ای داره؟
mehdi_08
06-03-2017, 02:07
با گوشی a5 2017 به 4g+ وصل شدم
سرعت دانلود عادی 1.3 مگابایت تا 900 کیلو هم افت می کرد
قند شکن رو وصل کردم سرعت دانلود رسید 4 مگ:n35:
چرا بدون قند شکن سرعت کمه؟؟؟
MMDFullHD
06-03-2017, 04:07
شیشه بخار کرده مودمو دیگ نتونستم بذارم بقل شیشه خیس میشد کامل
ولی snr از 22 اومد رو 18 با این حال این تست شد
باند 7
حالت پلاس تست از طریق اتصال کابل به گوشی s7
اینم مسیر و پینگ
باند 7
اینم مسیر و پینگ
نزدیک دکلی ؟ پلاس داری ؟ یا قلق خاصی داری ؟
باند 7
اینم مسیر و پینگ
123arash
06-03-2017, 11:03
همین الان ساعت یازده
با توجه به وضعیت سیگنالم که 101 هست سرعت خوبه حدودا 40 مگابیت و پنج مگابایت سرعت دانلوده و تو سایتای خارجی و داخلی سرعت یکسانه فرقی ندیدم.. طبقه بالا خونمون برم سرعت تا 65 تا هم میره و rsrp هم تا 79 میره ولی خوب حوصله ندارم کیس رو ببرم بالا بیارم پایین خونه داداشمه زیاد نمیخوام بنده خداهارو اذیت کنم.
زیادم اهل دانلود شبانه نیستم فقط بسته هفتگی میگیرم
MMDFullHD
06-03-2017, 12:05
ن عزیز
از طریق اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست کردم 250 متر با دکل فاصله دارم . درضمن کلی هم ساختمون دوروبرمون هست
قلق خاصی ندارم منطقه امون کم جمعیته و ساعت 4 دیگ اوج خلوتیه پلاس که هست منظقمون ولی مودم ندارم با گوشی اون تست 90 مگابیتی رو زدم
یکیش جای سیم کارته یکیش جای SD کارت!
پس چرا روش دو تا عکس آنتن داره؟
دو تا آنتن داره چون سوکت آنتن بهشون وصل میشه دو تا آنتن وصل میشه برای تقویت بهتر
چه ربطی به سیم کارت داره
دو تا آنتن داره چون سوکت آنتن بهشون وصل میشه دو تا آنتن وصل میشه برای تقویت بهتر
چه ربطی به سیم کارت داره
رو آنتن ها زده 1 و 2 ....
با گوشی a5 2017 به 4g+ وصل شدم
سرعت دانلود عادی 1.3 مگابایت تا 900 کیلو هم افت می کرد
قند شکن رو وصل کردم سرعت دانلود رسید 4 مگ:n35:
چرا بدون قند شکن سرعت کمه؟؟؟
سلام.
داداش گوشی منم a5 2016 هستش . مودم cat6 داره ولی تو سایت ایرانسل میرم چک میکنم میگه مودم شما 4.5 ساپورت نمیکنه.
شما تو سایت ایرانسل چک کردی ببینی گوشی رو چی میزنه !؟
رو آنتن ها زده 1 و 2 ....
نمی دونم چیزهایی رو که دیگران می نویسن می خونید یا نه. دوباره بخونید جوابتون رو می گیرید
ضمنا این به تاپیک ایرانسل هم ربطی نداره. توی همون مودم پیگیری می کردید بهتر بود
mehdi_08
06-03-2017, 14:35
سلام.
داداش گوشی منم a5 2016 هستش . مودم cat6 داره ولی تو سایت ایرانسل میرم چک میکنم میگه مودم شما 4.5 ساپورت نمیکنه.
شما تو سایت ایرانسل چک کردی ببینی گوشی رو چی میزنه !؟
سلام
توی سایت ایرانسل نتونستم سرچ کنم مدل گوشیمو نیافتم
A52016 cat6
A5 2017 cat7
دیشب با a5 2017 تونستم به +4g وصل بشم
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
سلام
توی سایت ایرانسل نتونستم سرچ کنم مدل گوشیمو نیافتم
A52016 cat6
A5 2017 cat7
دیشب با a5 2017 تونستم به +4g وصل بشم
مدل دقیق گوشی و باید از این مسیر ببینی :
setting / about device بعد قسمت davice name و model number رو ببینی .
حالا دیگه میتونی تو سایت ایرانسل پیداش کنی ...
متاسفانه با اینکه گوشی رو به اندروید 6 ارتقا دادم ولی بازم تو گوشی چیزی به اسم lte only و مثل این نداره . ولی 3g تنها داره !
همراه اول و که تست میکنم وقتی میذارم روی lte/3g/2g ، به ندرت به 4g وصل میشه و بین h , ا+ , E دائم عوض میشه!!
برای شما راحت به 4.5 وصل میشه ؟ یا دائم شبکه ارتباطیش عوض میشه ؟
ممنون ...
mehdi_08
06-03-2017, 14:57
متاسفانه با اینکه گوشی رو به اندروید 6 ارتقا دادم ولی بازم تو گوشی چیزی به اسم lte only و مثل این نداره . ولی 3g تنها داره !
همراه اول و که تست میکنم وقتی میذارم روی lte/3g/2g ، به ندرت به 4g وصل میشه و بین h , ا+ , E دائم عوض میشه!!
ممنون ...
برا من دایم به lte وصله
و وقتی اینترت رو روشن می کنم به +4g وصله
در حالی که قدرت سینگال کمه در حد یک یا دو خط انتن می ده
ولی ثابت روی lte
arashsard
06-03-2017, 15:21
دوستان این تاخیر در لود شدن صفحات وب توی شبکه ایرانسل قابله حله ؟ بعضی سایت ها شاید ۱۰ ثانیه طول میکشه شورع کنه به لود شدن . :n22::n21:
mehran5486
06-03-2017, 15:29
ممنون ...
من رو j5 2016 نرم افزار 4G LTE only رو دارم راحت میندازم رو LTE onlyاندرویدم هم شیش هست از مایکت دانلود کن واسه من که کار کرد ولی رو هواوی تست کردم کار نکرد
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-03-2017, 16:03
دوستان از امروز صبح که مودم رو روشن کردمهیچ کدوم از سرورهای خارج باز نمیشن نه تلگرام نه اسپید تست نه گوگل پلی ولی داخلیا بی مشکل کار میکنن دیوار اپارات وهمگی الان این تاپیک رو هم با نت همراه تنبل تونستم باز کنم قضیه چیه
greatpouya
06-03-2017, 16:10
دوستان از امروز صبح که مودم رو روشن کردمهیچ کدوم از سرورهای خارج باز نمیشن نه تلگرام نه اسپید تست نه گوگل پلی ولی داخلیا بی مشکل کار میکنن دیوار اپارات وهمگی الان این تاپیک رو هم با نت همراه تنبل تونستم باز کنم قضیه چیه
قرار بوده از دیروز امروز ترافیک داخل از خارج جداشه شاید مال اونه
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-03-2017, 16:25
قرار بوده از دیروز امروز ترافیک داخل از خارج جداشه شاید مال اونه
یعنی باید چکار کرد فقط انتظار؟کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
greatpouya
06-03-2017, 16:29
یعنی باید چکار کرد فقط انتظار؟کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
والا من این مشکلو ندارم الان، ولی اینکه سایتا دیر شروع به لود شدن میکنه اولا بود ولی رفع شد. شاید اینیکی چند روز طول بکشه، چون باید ترافیک ایران نصف قیمت حساب شه
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-03-2017, 16:34
والا من این مشکلو ندارم الان، ولی اینکه سایتا دیر شروع به لود شدن میکنه اولا بود ولی رفع شد. شاید اینیکی چند روز طول بکشه، چون باید ترافیک ایران نصف قیمت حساب شه
آخه یعنی میخوای بگی منطقه ای داره تفکیک میشه چی بگم امیدوارم زودتر راه بیافتهوالا اصلا دیگه یه همچین نتی قابلیت استفاده نداره
MMDFullHD
06-03-2017, 17:02
کدوم کشور اخه ترافیک داخلی خارجی میاد تفتیک کنه بگه خارج فلان قیمته داخل فلان قیمت
یا کدوم اپراتوری تو خارج همچین داستانی داره ؟؟ خیلی مسخره اس :n08:
این تفتیک بنظرم رو ثابت انجام میشه ن همراه اینم که قرار بود ۱۵ ام استارت بخوره هیچ شرکت فعلا هیچ حرکتی نزده
زمانی که همه داشتن اپلودو رایگان حساب میکردن اپلود رایگان مد شده بود ایرانسل اپلودو داشت خز و حساب میکرد . :n02:
کدوم کشور اخه ترافیک داخلی خارجی میاد تفتیک کنه بگه خارج فلان قیمته داخل فلان قیمت
یا کدوم اپراتوری تو خارج همچین داستانی داره ؟؟ خیلی مسخره اس :n08:
این تفتیک بنظرم رو ثابت انجام میشه ن همراه اینم که قرار بود ۱۵ ام استارت بخوره هیچ شرکت فعلا هیچ حرکتی نزده
زمانی که همه داشتن اپلودو رایگان حساب میکردن اپلود رایگان مد شده بود ایرانسل اپلودو داشت خز و حساب میکرد . :n02:
به قول علی دایی آخه کجای دنیا ...!؟
فقط امیدواریم در آخر بجای اینکه به نفع ما تموم بشه به ضررمون تموم نشه .
میترسم آخر این تفکیک این بشه که دسترسی نت خارجی و یا خیلی خیلی گرون کنن یا به کل تعطیل کنن یا به احتمال قوی تر اگه بخای بری بگیری باید گواهی بسیج فعال و هیت علمی دانشگاه و قضات و ... رو کنی!
یادتونه یه زمان یهویی اومدن گفتن دیگه به کاربر خانگی اینترنت 128 به بالا نمیدیم!؟ پس دوستان سابقه اش و هم دارن ...
امیدوارم این تفکیک تا جاهای مثبت فقط جلو بره.
ولی متاسفانه اون سرویس دهنده هایی که حرکت زدن و برید ببینید یک سری سایت و اومدن جدا کردن گفتن اگه از این 30 تا سایت استفاده کنید نصف قیمت میفته . مثلا ورزش3 و سایت نود و ... نهایتش دو تا سایت میهن دانلود .
البته این اولشه گفتن تا اخر اریبهشت کلا هر چی ترافیک داخلی باشه و جزو سایتهایی که میگن هم نباشه باید تکلیفش مشخص بشه . اون جاست که این همه سایت دانلود فیلم و ... رو معلوم نیست چه بلایی سر سروراشون میارن .
amirdiba
06-03-2017, 19:52
اینترنت تمام شد رفت پارس انلاین از پنجم اسفند اپلود رو حساب میکنه. بسته هاش گرون شده . سه تا خط دایم ایرانسم دارم که سرعتاشون افتضاح شده. بسته های خوب جمع شده. دل خوش سیخی چند
amirbrad
06-03-2017, 20:47
سرعت ایرانسل رو هر دو باند شدیدا افت کرده چه سرور داخلی چه خارجی با idm بزور به 600 کیلوبایت میرسه. امیدوارم دایمی نباشه.
rezausa2020
06-03-2017, 22:19
دوستان چند روزه ایرانسل پینگش از ساعت 9 تا 11-12 شب یهو از 130 میشه 250 با تایم اوت شدید بعد از این ساعت هم دوباره درست میشه
امروز دقیقا ساعت 9 اینجوری شد
کسی این مشکلو نداشته؟
greatpouya
06-03-2017, 22:25
دوستان چند روزه ایرانسل پینگش از ساعت 9 تا 11-12 شب یهو از 130 میشه 250 با تایم اوت شدید بعد از این ساعت هم دوباره درست میشه
امروز دقیقا ساعت 9 اینجوری شد
کسی این مشکلو نداشته؟
دیشب پینگ من بالا بود ولی هنوز امشب اونطوری نشده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MMDFullHD
06-03-2017, 22:51
دیشب پینگ من بالا بود ولی هنوز امشب اونطوری نشده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتاده رو مسیر اشغال رو مسیر ایران المانه
ن عزیز
از طریق اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست کردم 250 متر با دکل فاصله دارم . درضمن کلی هم ساختمون دوروبرمون هست
قلق خاصی ندارم منطقه امون کم جمعیته و ساعت 4 دیگ اوج خلوتیه پلاس که هست منظقمون ولی مودم ندارم با گوشی اون تست 90 مگابیتی رو زدم
من ۳۰۰۰ متر فاصله دارم
فاصله شما خیلی خوبه
ابوالفضل ۴۰۴۵
06-03-2017, 23:48
مشکل حل شد ولی واقعا اگه این جدا کردن ترافیک به مقاصده دیگه ای نباشه خوبه چون دیگه این جوری هر بلایی میتونن سرش بیارن شاید هم مقدمه ای باشه واسه یه کیفیت بهتر والله واعلم
Le0nard0
07-03-2017, 00:11
4G - تهران - الان
مگه میشه باندی که گوشی وصل میشه رو انتخاب کرد؟
من کوشیم Redmi note 3 pro هست که cat 6 هست،چجوری میشه انجام داد؟
Le0nard0
07-03-2017, 04:15
الان - وسط دانلود شبانه
حداقل قیمت هر گیگ اینترنت داخلی 150 تومان جالبه که همه شرکتها با هم هم دست هستند و هیچ کدوم حاضر نیست به مشتری خدمات بده..الان میگه که قیمت کف هر گیگ اینترنت بین المللی 1800 تومن هست که آی اس پی ها میتونن به مشتری بدن و سقف قیمت هم 3000 تومن هست که همه شرکتها سقف قیمت رو به مشتری میدن و حاضر نیستن حتی 200 تخفیف بدن...سقف و کف قیمت اینترنت داخلی هم 150 تومن تا 1500 تومن هست که احتمال صد درصد شرکتها همون 1500 تومن حساب میکنن و خبری از مشتری مداری و دادن خدمات به مشتری و رقابت بین شرکتها و اپراتورها نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان - وسط دانلود شبانه
نمی دونم پوشوندن ای پی دیگه چه معنایی داره
یعنی حاضر نیستی دیگران رنج ای پی شما رو هم بفهمن:n13: شاید می ترسی ایرانسل شناساییت کنه، حق داری
greatpouya
07-03-2017, 12:40
الان - وسط دانلود شبانه
این باند ۳ هست؟
greatpouya
07-03-2017, 12:41
الان - وسط دانلود شبانه
این باند ۳ هست؟
الان - وسط دانلود شبانه
این باند ۳ هست؟
erfan.it
07-03-2017, 15:02
دوستان این دکل نسل 3 هستش ؟
اگه آره پس چرا هنوز فعال نشده 3G ؟
.
شرمنده بابتِ اینکه عکس زیادی واضح نیست !
greatpouya
07-03-2017, 15:06
.
کدوم شهر ساکن هستین
erfan.it
07-03-2017, 16:03
کدوم شهر ساکن هستین
آذربایجان غربی-شاهیندژ
SAeedBaa
07-03-2017, 16:16
.
تصویر همانطور که خودتون هم عرض کردید خیلی واضح نیست اما این سایت حداقل نسل 3 رو داره. در خصوص نسل 4 باید عکس واضح تر بگذارید.
در خصوص فعال بودن نسل 3 ، شاید سایت به تازگی تجهیز شده و یا مشکلی داره که نسل 3 فعال نیست.
البته به نظر میاد این سایت برای همراه اول باشه.
hojjat_2008
07-03-2017, 16:25
آذربایجان غربی-شاهیندژ
سلام
من از چایپاره هستم.اگر دکل ایرانسل باشه هنوز به تری جی تجهیز نشده.
شهر ما هم دکل های ابرانسل 2 تا rru داشتند که بعد شد 3 تا و بعد نصب کلی تجهیزات ترجی فعال شد حدود 2 هفته قبل.
اگه همراه اول باشه فورجی هستش و احتمالا تا عید فعال می شه.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
erfan.it
07-03-2017, 16:28
تصویر همانطور که خودتون هم عرض کردید خیلی واضح نیست اما این سایت حداقل نسل 3 رو داره. در خصوص نسل 4 باید عکس واضح تر بگذارید.
در خصوص فعال بودن نسل 3 ، شاید سایت به تازگی تجهیز شده و یا مشکلی داره که نسل 3 فعال نیست.
البته به نظر میاد این سایت برای همراه اول باشه.
نسل 3 تازه میخواد بیاد به شهرمون ، نسل 4 احتمالا میمونه برای ساله بعد ! :n02:
سایت هم به تازگی تجهیز شده ، و صد درصد مطمئنم که برای ایرانسله !
.
جایی نیست که بشه پیگیری کرد که کی قراره فعال بشه ؟
تو اینستاگرام و و تو سایت ایرانسل که پرسیدم گفتند ستاره 20 مربع رو بگیرید ! :n09:
erfan.it
07-03-2017, 16:33
سلام
من از چایپاره هستم.اگر دکل ایرانسل باشه هنوز به تری جی تجهیز نشده.
شهر ما هم دکل های ابرانسل 2 تا rru داشتند که بعد شد 3 تا و بعد نصب کلی تجهیزات ترجی فعال شد حدود 2 هفته قبل.
اگه همراه اول باشه فورجی هستش و احتمالا تا عید فعال می شه.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
سلام هم استانی:n12::n02:
بالا هم گفتم ماله ایرانسله !
بعد ببخشید ، این rru همین چیز سفیداس ؟ یا اون مستطیل کوچیکای پشت چیز سفیدا ؟ :n04::n02:
نوب تشریف داریم :n16:
greatpouya
07-03-2017, 16:51
آذربایجان غربی-شاهیندژ
دوستان ممکنه، ایرانسل برای نسل ۲ از ۱۸۰۰ و ۹۰۰ استفاده کرده باشه؟ وگرنه چرا ۲ تا rru زده؟
شایدم آماده به کاره، و میخوان سراسر شهر یهو ۳جی فعال شه.
آذربایجان غربی-شاهیندژ
123arash
07-03-2017, 17:12
الان - وسط دانلود شبانه
چرا از دانلودات یا دانلود منیجر عکس نمیزاری بعد ای پی رو پاک کردی..جالبه
erfan.it
07-03-2017, 17:23
دوستان ممکنه، ایرانسل برای نسل ۲ از ۱۸۰۰ و ۹۰۰ استفاده کرده باشه؟ وگرنه چرا ۲ تا rru زده؟
شایدم آماده به کاره، و میخوان سراسر شهر یهو ۳جی فعال شه.
میشه بگید rru کدومه دقیقا ؟
TapaTALK
greatpouya
07-03-2017, 17:30
میشه بگید rru کدومه دقیقا ؟
TapaTALK
همون جعبه مربعیا پشت هر پنل سکتور(آنتن درازا)،
اون بشقابی گرده بالاش backhaul هست،
این دکلو به دکلهای بغلی وصل میکنه، یا از اونا اینترنت میگیره و به نزدیکترین دکل بغلش میده.
با این اوصاف که بالا ذکر کردید، حدث بنده اینه که دکل هارو اماده نسل ۳ کردن ( به قول دوستتون آخر سر تجهیزات باقیشو نصب میکنن و یا همین تجهیزات کافیه) تا همه شهر باهم ۳جی فعال شه.
erfan.it
07-03-2017, 17:33
همون جعبه مربعیا پشت هر پنل سکتور(آنتن درازا)،
اون بشقابی گرده بالاش backhaul هست،
این دکلو به انتنهای بغلی وصل میکنه، یا از اونا اینترنت میگیره و به انتنای بغلی میده.
با این اوصاف که بالا ذکر کردید، حدث بنده اینه که دکل هارو اماده نسل ۳ کردن ( به قول دوستتون آخر سر تجهیزات باقیشو نصب میکنن و یا همین تجهیزات کافیه) تا همه شهر باهم ۳جی فعال شه.
خیلی ممنون بابت توضیحات [emoji173]
TapaTALK
دوستانی که بسته شبانه میگیرین ، معمولا سرعتشون چقدره ؟
من که با 4g+ وصل بودم سرعتش یک سوم سرعت روز بود .
ديشب سرعت افتضاح بود. همش نوسان داشت. خصوصا سرور خارجي
FlashGet
08-03-2017, 13:26
سلام
با چه گوشی ؟
چه سرعتی ؟
میشه یک شات از 4g+ بزاری
ممنون
Le0nard0
08-03-2017, 13:36
نمی دونم پوشوندن ای پی دیگه چه معنایی داره
یعنی حاضر نیستی دیگران رنج ای پی شما رو هم بفهمن:n13: شاید می ترسی ایرانسل شناساییت کنه، حق داری
از شما بعید بود . رنج آی پی توی سرعت تاثیر داره که من نخوام کسی بفهمه ؟ تا حالا کسی توی تست هایی که گذاشته آی پی رو مخفی نکرده که حالا حذف آی پی من برات سوال شده ؟ من این سرعتو مگه از ایرانسل دزدیدم که بترسم ایرانسل شناساییم کنه .
الان 4 روز گذشته هیچ شارژی به حسابم منتقل نشده
توی عمرم دزدی از این واضح تر ندیده بودم :)
MMDFullHD
08-03-2017, 18:20
از شما بعید بود . رنج آی پی توی سرعت تاثیر داره که من نخوام کسی بفهمه ؟ تا حالا کسی توی تست هایی که گذاشته آی پی رو مخفی نکرده که حالا حذف آی پی من برات سوال شده ؟ من این سرعتو مگه از ایرانسل دزدیدم که بترسم ایرانسل شناساییم کنه .
بلع درسته مسخره هست و اینکه اثبات نشدس ولی ب ما ها ثابت شده ک رنج ها سرعت های خاصی دارن
بعد این ایپی ک شما از ایرانسل میگیری پابلیک هست ن تنها شما این ای پی رو دریافت میکنی بلکه کسایی دیگ هم دریافت میکنن خیالت تخت هیچ اتفاق خاصی نمیافته
دوم شما چرا همش از speedtest تست میذاری با اینترنت دانلود منیجری یا Testmy.net چیزی تست نمیذاری؟
البته قصد جسارت ندارم و برام مهم نیست ک چ سرعتی داری ولی برنامه ای هستش که هر سرعتی بخوای میتونی تنطیم کنی speed test بهت بده
Le0nard0
08-03-2017, 18:37
البته قصد جسارت ندارم و برام مهم نیست ک چ سرعتی داری ولی برنامه ای هستش که هر سرعتی بخوای میتونی تنطیم کنی speed test بهت بده
اون برنامه کودکانه که استفادش به کار من نمیاد . از testmy.net هم گذاشتم . یه گشتی بزنی پیدا میکنی .اون عکس از سرعت سنج اسپید تست هم واسه امثال شماها گذاشتم که اینقدر تقلب دیدین توی زندگی که از یه تست سرعت هم توقع دارین فیک باشه ( اگه نگی فوتوشاپه). شما خودت تست 95 مگ اسپید تست میذاری ما میذاریم به حساب اینکه از همون برنامه های بچه گانه استفاده نکردی . به هرحال اینجا دادگاه نیست که کسی بخواد خودشو اثبات کنه ولی متاسفانه اینقدر کمبودهای جامعه زیاده که خیلی ها به یه تست سرعت ساده هم حسادت میکنن و شروع میکنن به عقده گشایی.
greatpouya
08-03-2017, 18:42
الان 4 روز گذشته هیچ شارژی به حسابم منتقل نشده
توی عمرم دزدی از این واضح تر ندیده بودم :)
برگشته به حسابت
برگشته به حسابت
نه متاسفانه برنگشته الان موجودی گرفتم
MMDFullHD
08-03-2017, 19:12
اون برنامه کودکانه که استفادش به کار من نمیاد . از testmy.net هم گذاشتم . یه گشتی بزنی پیدا میکنی .اون عکس از سرعت سنج اسپید تست هم واسه امثال شماها گذاشتم که اینقدر تقلب دیدین توی زندگی که از یه تست سرعت هم توقع دارین فیک باشه ( اگه نگی فوتوشاپه). شما خودت تست 95 مگ اسپید تست میذاری ما میذاریم به حساب اینکه از همون برنامه های بچه گانه استفاده نکردی . به هرحال اینجا دادگاه نیست که کسی بخواد خودشو اثبات کنه ولی متاسفانه اینقدر کمبودهای جامعه زیاده که خیلی ها به یه تست سرعت ساده هم حسادت میکنن و شروع میکنن به عقده گشایی.
عزیز من شما تستی ک میذاری خب از PC هست PC فرق داره تا با اون ۹۵ مگ اندروید
هنوز نسخه ای من ندیدم ک بتونه فیک اسپید تست واسه اندروید بسازه
دوم صحبت از بچگانه یا سایز بندی نبود
اینجا ایرانه حرف اول دروغ و شعار میزنه
خیلیم جالبه روزو شب فیکس سرعتتون ۶۹ هست ن بالا ن پایین حتی تو پیک شدن و سیل و طوفان گرون شدن مرغ و گوشت و ....
درسته اینجا دادگاه نیست و کسی ن محکوم میشه ن نونو ابش قطع میشه اینجا جمع شدن همه در مورد ی شرکت بحث بررسی شه شفاف سازی شه همه بدونن شرکت ایرانسل چند چنده
منم سرعت شمارو دارم چ کم چ بیش پس حسادتی در کار نیس منم میتونم بیام هرشب ساعت ۴ بیام خودمو پاره کنم سرعت ۷۰ مگابیتی بذارم و باید حق بدم پشت سرم حرف هایی در بیاد
در هر حال من از شما معذرت میخوام ک باعث ناراحتیتون شدم
Le0nard0
08-03-2017, 19:31
عزیز من شما تستی ک میذاری خب از PC هست PC فرق داره تا با اون ۹۵ مگ اندروید
هنوز نسخه ای من ندیدم ک بتونه فیک اسپید تست واسه اندروید بسازه
دوم صحبت از بچگانه یا سایز بندی نبود
اینجا ایرانه حرف اول دروغ و شعار میزنه
خیلیم جالبه روزو شب فیکس سرعتتون ۶۹ هست ن بالا ن پایین حتی تو پیک شدن و سیل و طوفان گرون شدن مرغ و گوشت و ....
درسته اینجا دادگاه نیست و کسی ن محکوم میشه ن نونو ابش قطع میشه اینجا جمع شدن همه در مورد ی شرکت بحث بررسی شه شفاف سازی شه همه بدونن شرکت ایرانسل چند چنده
منم سرعت شمارو دارم چ کم چ بیش پس حسادتی در کار نیس منم میتونم بیام هرشب ساعت ۴ بیام خودمو پاره کنم سرعت ۷۰ مگابیتی بذارم و باید حق بدم پشت سرم حرف هایی در بیاد
در هر حال من از شما معذرت میخوام ک باعث ناراحتیتون شدم
این تستی که گذاشتی با همون برنامست ؟ من که میگم تست واقعیه چون کمبود ندارم که بخوام خودمو با اینکه فکر کنم طرفم با spoofer سرعت فیک میذاره آروم کنم .
از اینکه اومدی پستی رو ریپلای کردی که طرف صحبتم نبودی معلومه که کاملا خالی از عقده و حسادتی . این تستی هم که گذاشتی همون حدود ساعت 3-4 هست که به قول خودت داشتی خودتو پاره میکردی . به هرحال هرکسی توی هر محیطی که باشه شبیه آدمای همون محیط میشه . یکی که کل زندگیش به تقلب و دروغ و شارلاتانی گذشته هر آدم جدیدی هم کهببینه فکر میکنه همینطوره.
اینم میذارم فکر کنم حال نداشتی بری ببین قبل اینکه بپستی رو ریپلای کنی که مخاطب مستقیم من کسی دیگه بوده . خودمم برات قضیه اش رو حل میکنم که این تست هم فوتوشاپه نمیخواد به قول خودت خودتو پاره کنی تا بفهمی جریانش چیه .
اینجا آدمای عقده ای تری هم بودن که حتی فحش دادن من ناراحت نشدم تو که حرف بدی نزدی ادیسون شدی خواستی یه کشفی کنی در حد فهم و درک خودت .
اینجوری که تو داری پیش میری تمام تست ها میتونه فیک باشه . حتی اسکرین شات از idm هم میتونه فیک باشه. فقط طرف باید فیلم بگیره یا پاشی بری خونش مطمئن شی که با تست فیک نمیخواد عقده های کسی رو قلقلک بده .
الان - وسط دانلود شبانه
کسی می دونه اکسپریا ایکس از نسل 4.5 پشتیبانی می کنه یا نه؟ واینکه اصلا فرق 4 با 4.5 چه قدره
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
Le0nard0
08-03-2017, 22:21
کسی می دونه اکسپریا ایکس از نسل 4.5 پشتیبانی می کنه یا نه؟ واینکه اصلا فرق 4 با 4.5 چه قدره
آره پشتیبانی میکنه . فرقش توی سرعت هست که +4g تا 300 مگابیت سرعت قابل دریافته . البته با ایرانسل تا 150-160 فعلا میتونی بگیری
آره پشتیبانی میکنه . فرقش توی سرعت هست که +4g تا 300 مگابیت سرعت قابل دریافته . البته با ایرانسل تا 150-160 فعلا میتونی بگیری
ممنون من توی کاتالوگ ها و بررسی ها و همچنین خود گوشی دیدم که نوشته ساپورت می کنه اما سایت ایرانسل زده پشتیبانی نمی کنه ممکنه توی خارج و اینجا سیستم ارتباطیشون فرق داشته باشه
Le0nard0
08-03-2017, 22:36
ممنون من توی کاتالوگ ها و بررسی ها و همچنین خود گوشی دیدم که نوشته ساپورت می کنه اما سایت ایرانسل زده پشتیبانی نمی کنه ممکنه توی خارج و اینجا سیستم ارتباطیشون فرق داشته باشه
پس اگه سایت ایرانسل میگه حتما نمیکنه . در مورد یه سری گوشی آیفون هم همینطوره با وجود قابلیت پلاس ولی از پلاس ایرانسل پشتیبانی نمیکنه
پس اگه سایت ایرانسل میگه حتما نمیکنه . در مورد یه سری گوشی آیفون هم همینطوره با وجود قابلیت پلاس ولی از پلاس ایرانسل پشتیبانی نمیکنه
ممنون فقط می خواستم بدونم چه قدر فرق استفاده از پلاس و استفاده نکردن ازشه؟
Le0nard0
08-03-2017, 22:45
ممنون فقط می خواستم بدونم چه قدر فرق استفاده از پلاس و استفاده نکردن ازشه؟
روی حالت پلاس درصورت که پهنای باند کافی باشه و شرایط سیگنالی هم عالی باشه تا 300 مگابیت سرعت میتونی بگیری که برای ایرانسل فعلا سقفش 150-160 مگابیت هست. در حالت فورجی معمولی هم سقف سرعتی که با ایرانسل میتونی بگیری 70- 75 هست .
ابوالفضل ۴۰۴۵
08-03-2017, 22:50
دوستان خوب چرا اینقدر به تست سرعتای دوست خوبمون که متأسفانه من هم سر یه موضوع دیگه با ایشون یه مقداری مشاجره داشتم که البته خیلی سریع هم ناراحت شدم و مدیر محترم هم پستها رو پاک کردن وقائله ختم شد حساس شدید ایشون هم مطمئنا حق داره مطلب بذاره تست بذاره حالا یکم این دفعات تست گذاشتناش زیاد هست ولی به شخصه من که مشکلی نمیبینم حالا واسه مخفی کردن ای پی وسایر مسائلش شاید دلیل خاصی داره که ما نمیدونیم من یه بار دیگه هم این مطلب رو عرض کرده بودم داشتن پهنای باند بالا هنر یوزر نیست هنر اپراتوره (اصلا فرض بر اینکه هنر باشه)والا تو همین تاپیک بالا تر هم گذاشتن هیچ حساسیتی هم نبوده خیلی هم لذت بخشه که تو ایران عزیرمون بعد از سالیان زیاده دایال اپ و ۲۵۶کیلو حالا داشتن چند ده مگی هم عمومیت پیدا کرده
لطفا بیاید این جدلها رو دیگه ادامه ندیم همه ازادن نظر بدن مطلب بذارن ازهمه ممنون
Le0nard0
09-03-2017, 02:27
Shape of Despair
09-03-2017, 03:27
تست با IDM ایرانسل - تهران - همین الان (البته مودمم چندان خوب عمل نمیکنه باید مودم خود ایرانسل رو بگیرم)
arashsard
09-03-2017, 04:10
دوستان مگه ایرانسل سرویس نامحدود شبانه داره ؟ اگه داره کد یا لینکشو بدید ببینیم چه جوریاس ؟
fashist_v
09-03-2017, 08:01
Le0nard0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز کسی ازینکه تست های متعدد سرعت میذارید ناراحت نیست. اتفاقا خیلی هم خوبه چون بقیه متوجه میشن که ایرانسل تا این حد سرعت رو میتونه بده ولی باید این همه پست به یه دردی هم بخوره و مخفی کاری شما و پاک کردن پست های دوستانه که باعث اینهمه بازخورد بد به شما شده (البته بعید میدونم براتون اهمیتی داشته باشه)
خود من دوبار پست محترمانه زدم که تو کدوم منطقه هستید یا از چه دستگاه یا مودمی استفاده میکنید که این سرعتو میگیرید که یه چیزی به معلوماتم اضافه شه ولی هیچوقت جواب ندادید حداقل میتونستید جواب بدید که نمیتونید بگید نه اینکه به مشاجره کشیده بشه و پست طرف مشاجره پاک بشه.
مطممئن باشید اگه نام دستگاه یا منطقه رو بگید یا یه تست با IDM بذارید هیچ اتفاقی نمیفته اگه هم میفته بگید بقیه اعضا هم دلیلشو بدونن.
Le0nard0
09-03-2017, 09:56
دوستان مگه ایرانسل سرویس نامحدود شبانه داره ؟ اگه داره کد یا لینکشو بدید ببینیم چه جوریاس ؟
سه تا بسته شبانه داره از 2 تا 8 - یه ساعته 900 تومن تا 20 گیگ میتونی بگیری- دو ساعته 1500 تومن 40 گیگ - سه ساعته 2000 تومن 60 گیگ . از ایرانسل من میتونی بخری
123arash
09-03-2017, 10:06
Le0nard0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز کسی ازینکه تست های متعدد سرعت میذارید ناراحت نیست. اتفاقا خیلی هم خوبه چون بقیه متوجه میشن که ایرانسل تا این حد سرعت رو میتونه بده ولی باید این همه پست به یه دردی هم بخوره و مخفی کاری شما و پاک کردن پست های دوستانه که باعث اینهمه بازخورد بد به شما شده (البته بعید میدونم براتون اهمیتی داشته باشه)
خود من دوبار پست محترمانه زدم که تو کدوم منطقه هستید یا از چه دستگاه یا مودمی استفاده میکنید که این سرعتو میگیرید که یه چیزی به معلوماتم اضافه شه ولی هیچوقت جواب ندادید حداقل میتونستید جواب بدید که نمیتونید بگید نه اینکه به مشاجره کشیده بشه و پست طرف مشاجره پاک بشه.
مطممئن باشید اگه نام دستگاه یا منطقه رو بگید یا یه تست با IDM بذارید هیچ اتفاقی نمیفته اگه هم میفته بگید بقیه اعضا هم دلیلشو بدونن.
بعضی دوستان هستن بسیار متواضع هستن و جواب سوالامونو میدن که دوست داری بیای حتی بیرون از انجمن هم دوستی رو ادامه بدی ولی بعضی ها هم هستن ازشون میپرسی کدوم منطقه هستی یا مدل مودم چیه نه تنها جواب نمیدن بلکه پستت پاک میشه اینجا محلی واسه تبادل نظر و پاسخ به سوالای دوستان هست نه اینکه فقط یه طرفه بری جلو و تازه بقیه رو هم به حسادت و عقده ای بودن خخخخخ متهم کنی...مشکل ما اینه وگرنه خوشحالم میشیم از وضعیت ایرانسل با توجه به منطقه و نوع دستگاه اگاه بشیم..امیدوارم تو اجتماع اینگونه برخوردهایی نداشته باشن خود فرد ضرر میکنه نه کسی دیگه
FlashGet
09-03-2017, 10:15
سلام رفیق
کدوم قسمت سایت ایرانسل مشخص میکنه که گوشی پشتیبانی میکنه یا نه ؟
arashsard
09-03-2017, 11:36
سه تا بسته شبانه داره از 2 تا 8 - یه ساعته 900 تومن تا 20 گیگ میتونی بگیری- دو ساعته 1500 تومن 40 گیگ - سه ساعته 2000 تومن 60 گیگ . از ایرانسل من میتونی بخری
ایول . ما بریم سیم کارت 4g مونو بندازیم پس جای ای 4g td .
Le0nard0
09-03-2017, 12:53
ایول . ما بریم سیم کارت 4g مونو بندازیم پس جای ای 4g td .
این سه تا بسته بهترین بسته های اینترنتی حال حاضر ایرانه . فقط اینکه با سیم کارت فورجی روی مودم TD یه کم افت سرعت داری
djmoslemok
09-03-2017, 13:52
سلام دوستان
میگم تعداد و درصد آنتن تو حالت 4G روی سرعت تاثیر داره ؟
من با 2-3 خط انتن سرعتم 1.8 مگ هست رسیوم و تقریبا پهنای باند 16 مگ بیشتر نمیره
می خوام بدونم اگه مثلا 4-5 انتن بشه سرعتم میره بالا یا محدودیت خود شبکه هست ؟:n16:
mazdak89
09-03-2017, 13:57
سلام دوستان
می خوام بدونم اگه مثلا 4-5 انتن بشه سرعتم میره بالا یا محدودیت خود شبکه هست ؟:n16:
امکان افزایش سرعت وجود داره . البته به BTS مربوطه و فرکانس اتصال هم بستگی داره . خود من گاهی اوقات با سیگنال فول فورجی سرعتم از ده مگابیت بالاتر نمیره
100% تاثیر داره
کلا سرعت با مقدار سیگنال رابطه مستقیم داره
حالا اگه منطقه خلوت باشه خیلی تاثیر میزاره اگه شلوغ باشه تاثیرش کمتره!
سلام دوستان
نمیدونم چرا همتون زوم کردین رو این کاربر
مگه حالا همچین سرعتی عجیبه
هر جایی یا منطقه ای ممکنه همچین سرعتی بتونید بگیرید
من تست با گوشیم گرفتم با مودم m7350 گرفتم سرعت خوب بوده
الان نسبت به قبل یخورده سرعت کمتر شده قبلا سرعت دان رو 8 9 مگ میرفت
ولی الان از 6 بیشتر نمیشه...دیگه الان همه استفاده میکنن و بیشتر افت سرعت پیدا کرده
اینام تستای خودمه
اینم ماله چند روز پیشه
هنوز بسته هدیه ۱۰ گیگمو دارم
امشب میخام یه بسته ۱ ساعته شبانه بخرم برا دانلودام
با وجود بسته هدیه، میشه بسته ۱ ساعتی خرید ؟
از بسته هدیه کم نمیشه؟
Electronic-Arts
09-03-2017, 22:08
هنوز بسته هدیه ۱۰ گیگمو دارم
امشب میخام یه بسته ۱ ساعته شبانه بخرم برا دانلودام
با وجود بسته هدیه، میشه بسته ۱ ساعتی خرید ؟
از بسته هدیه کم نمیشه؟
بسته هدیه در الویت اول هست از هر چیزی
سلام رفیق
کدوم قسمت سایت ایرانسل مشخص میکنه که گوشی پشتیبانی میکنه یا نه ؟
سلام برید توی لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-4G-%D8%8C3G-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C%E2%80%8C
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk[/QUOTE]
سایت ایرانسل گوشی منو اشتباه تشخیص داد پس کلا اطلاعات سایتشو غلط فرض میکنیم !
گوشی شما
تو قسمت Mobile network technologies نوشته LTE Cat 6
aluminum
10-03-2017, 12:32
دوستان چه جوری تشخیص میدید که به کدوم باند وصل هستید؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
10-03-2017, 12:45
ببخشید میشه لینک این برنامه نتورک سیگنال رو لطف کنید ، یه همچین برنامه ای پیدا نکردم.
TapaTALK
خدمت دوست گرامی
erfan.it
10-03-2017, 12:53
خدمت دوست گرامی
ورژن شما با این فرق داره ؟ چون برای من ظاهرش جور دیگه ای هستش .
باند اتصال رو هم نشون نمیده . Cell id که نیست ؟ جلوش این عدد نوشته 31693
TapaTALK
ابوالفضل ۴۰۴۵
10-03-2017, 13:19
ورژن شما با این فرق داره ؟ چون برای من ظاهرش جور دیگه ای هستش .
باند اتصال رو هم نشون نمیده . Cell id که نیست ؟ جلوش این عدد نوشته 31693
TapaTALK
دوست عزیز این مشخصات سیگنال که گذاشتم مال خود روتر میکروتیکه نرم افزار جدا گانه ای نیست
ببخشید اگه به اشتباه انداختمتون
سلام
با چه گوشی ؟
چه سرعتی ؟
میشه یک شات از 4g+ بزاری
ممنون
سلام.
a5 2016 samsung
سرعت شبانه بد .
غیر موقع هم یجای خونه هست بین 20 تا 40 مگ تو اسپیدتست سرعت میده ...
شات هم سر فرصت حتما .
سلام.
a5 2016 samsung
سرعت شبانه بد .
غیر موقع هم یجای خونه هست بین 20 تا 40 مگ تو اسپیدتست سرعت میده ...
شات هم سر فرصت حتما .
منم این گوشیرو دارم. به اخرین نسخه اپدیت کردی؟؟؟ من که اپدیت کردم دیگه پلاس نمیشه.قبلا میشد. نمیدونم چرا. من تهران هستم.
ata.royalfalcon
10-03-2017, 19:41
دوستان چه جوری تشخیص میدید که به کدوم باند وصل هستید؟
یا از طریق نرم افزارهای جانبی که به مودم متصل میشوند مثل ltewatch و یا اینکه در صفحه تنظیمات مودم مشخص هست . البته فقط در بعضی مودمها این روشها امکانپذیر هست نه در همه مودمها .
Le0nard0
10-03-2017, 20:23
4G - تهران
منم این گوشیرو دارم. به اخرین نسخه اپدیت کردی؟؟؟ من که اپدیت کردم دیگه پلاس نمیشه.قبلا میشد. نمیدونم چرا. من تهران هستم.
بله به اندروید 601 آپدیت شده ...
4g+ وصل میشه ، مشکلی از این بابت ندیدم . البته یه جاهایی داخل خونه پلاس نمیشه .
Le0nard0
11-03-2017, 04:19
یک سوال
من سرعتم در حالت دانلود از شما بیشتره و نزدیک به 80 مگ هست
ولی تستم یا speedtest بالای 20 مگ نمیره
باید کار خاصی انجام بدم؟
greatpouya
11-03-2017, 09:41
یک سوال
باید کار خاصی انجام بدم؟
با idm دان میکنید؟
با idm دان میکنید؟
خیر IDM فشار شدیدی روی هارد میاره
و اکثرا هم فایل ها رو خراب میکنه موقع یکپارچه کردن
من از IDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده میکنم
greatpouya
11-03-2017, 10:21
خیر IDM فشار شدیدی روی هارد میاره
و اکثرا هم فایل ها رو خراب میکنه موقع یکپارچه کردن
من از IDA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده میکنم
پس سرعت تک کانکشنتون محدود، ولی وقتی دان میکنید با کانکشن های بیشتری انجام میشه و محدودیت دیگر احساس نمیشه، این کارو گاهی برای عدم ترافیک در شبکه هم میکنن تا هر یوزر سقف سرعتی داشته باشه
sasan.69
11-03-2017, 12:18
یا از طریق نرم افزارهای جانبی که به مودم متصل میشوند مثل ltewatch و یا اینکه در صفحه تنظیمات مودم مشخص هست . البته فقط در بعضی مودمها این روشها امکانپذیر هست نه در همه مودمها .
نمى دونم چرا رو مودم3372 جديدا نمى شهlte watch استفاده کرد، تنظيمات مودم رو بايد تغيير داد؟!
amirbrad
11-03-2017, 12:41
نمى دونم چرا رو مودم3372 جديدا نمى شهlte watch استفاده کرد، تنظيمات مودم رو بايد تغيير داد؟!
سوالات مربوط به مودم در تایپیک خودش بپرسید
Le0nard0
11-03-2017, 13:53
یک سوال
باید کار خاصی انجام بدم؟
به خاطر تفاوت تعداد کانکشن های speedtest با دانلود منیجری هست که استفاده میکنی و پایین بودن سرعت تک کانکشنت
Mr.World.Wide
11-03-2017, 19:04
دوستان این بسته نامحدود سه ساعته ایرانسل محدودیتش چقدره؟؟
بعضی میگن شصت گیگ
ولی شخصا خودم حتی شصت و هشت گیگ هم تجربه داشتم دانلود کردم و هیچی از بسته ر وزانه م کم نشده
یا مثلا چند شب پیش هفتاد و هشت گیگ دان کردم که حدود چهار گیگ فقط از بسته روزانه م کم کرده بود
چجوریه که میگن محدودیت شصت گیگی داره؟؟
تو سایتش که نزده چیزی
Le0nard0
11-03-2017, 19:13
دوستان این بسته نامحدود سه ساعته ایرانسل محدودیتش چقدره؟؟
بعضی میگن شصت گیگ
ولی شخصا خودم حتی شصت و هشت گیگ هم تجربه داشتم دانلود کردم و هیچی از بسته ر وزانه م کم نشده
یا مثلا چند شب پیش هفتاد و هشت گیگ دان کردم که حدود چهار گیگ فقط از بسته روزانه م کم کرده بود
چجوریه که میگن محدودیت شصت گیگی داره؟؟
تو سایتش که نزده چیزی
محدودیت 60 گیگ داره وقتی فعال کنی توی ایرانسل من حجم رو میزنه 60 گیگ .
Mr.World.Wide
11-03-2017, 19:14
محدودیت 60 گیگ داره وقتی فعال کنی توی ایرانسل من حجم رو میزنه 60 گیگ .
ولی برا من خیلی بیشتر دانلود شده
نه یکبار
چندبار هم همینقد دانلود شده واسم
Le0nard0
11-03-2017, 19:20
ولی برا من خیلی بیشتر دانلود شده
نه یکبار
چندبار هم همینقد دانلود شده واسم
توی محاسبه مجموع دانلود آپلود مطمئنی؟ از ایرانسل بعیده همچین اشتباهی بکنه . بسته سه ساعته با رسیدن به حجم 60 گیگ تموم میشه .
Mr.World.Wide
11-03-2017, 19:34
توی محاسبه مجموع دانلود آپلود مطمئنی؟ از ایرانسل بعیده همچین اشتباهی بکنه . بسته سه ساعته با رسیدن به حجم 60 گیگ تموم میشه .
اره مطمئنم
فقط همین بار آخری ازم کلی کم شد
چهار گیگ از بسته روزانه سی گیگی م کم شد
چون قرار بود اگر محدودیت شصت گیگی داشته باشه از من هجده گیگ کم میشد
Le0nard0
11-03-2017, 19:40
اره مطمئنم
فقط همین بار آخری ازم کلی کم شد
چهار گیگ از بسته روزانه سی گیگی م کم شد
چون قرار بود اگر محدودیت شصت گیگی داشته باشه از من هجده گیگ کم میشد
وقتی بسته رو فعال میکنی توی ایرانسل من حجم باقی مانده بسته رو 60 گیگ نمیزنه ؟؟
Mr.World.Wide
11-03-2017, 19:47
وقتی بسته رو فعال میکنی توی ایرانسل من حجم باقی مانده بسته رو 60 گیگ نمیزنه ؟؟
دقت نکردم بهش
من اس ام اس فعالسازی ش میاد
سیستم رو تنظیم میکنم دو و یک دقیقه شروع میکنه به دانلود
و سر ساعت پنج هم خاموش میکنه سیستم رو
صبح پا میشم کنترل A میزنم ببینم چقد دان شده
Le0nard0
11-03-2017, 19:49
دقت نکردم بهش
من اس ام اس فعالسازی ش میاد
سیستم رو تنظیم میکنم دو و یک دقیقه شروع میکنه به دانلود
و سر ساعت پنج هم خاموش میکنه سیستم رو
صبح پا میشم کنترل A میزنم ببینم چقد دان شده
این دفعه همون موقع که بسته رو فعال میکنی ایرانسل من رو چک کن ببین زده 60 گیگ . این موردت خیلی عجیبه به هرحال تا اینجوریه استفاده کن پس.
Mr.World.Wide
11-03-2017, 19:54
این دفعه همون موقع که بسته رو فعال میکنی ایرانسل من رو چک کن ببین زده 60 گیگ . این موردت خیلی عجیبه به هرحال تا اینجوریه استفاده کن پس.
همیشه نیست
گاهی وقتا هست
مثلا دیشب فقط تونسته شونزده گیگ دانلود کنه
ولی به طور معمول میانگین دانلود من بین چهل تا پنجاه گیگه
فقط چندبار شده که بالاتر از شصت گیگ بوده
همیشه نیست
گاهی وقتا هست
مثلا دیشب فقط تونسته شونزده گیگ دانلود کنه
ولی به طور معمول میانگین دانلود من بین چهل تا پنجاه گیگه
فقط چندبار شده که بالاتر از شصت گیگ بوده
دوست عزیز احیانا لینکای نصفه دانلود شده از روزای قبل هم دارید موقع دانلود ؟
اگه داشته باشید و آخر کار حجم فایلای دانلود شده رو چک میکنید طبیعیه ...
brilliant1
11-03-2017, 22:10
کاهش قیمت اینترنت در تهران و شهرستان ها
1395/12/21
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از کاهش قیمت اینترنت در تهران و شهرستانها خبر داد. به گفته این مقام وزارت فناوری و ارتباطات، قیمت یک گیگابایت اینترنت در تهران از ۳۶۰۰ تومان به ۱۴۰۰ تومان کاهش یافته است. این رقم در شهرستانها از ۳۵۰۰ تومان به ۹۰۵ تومان رسیده است. این گزارش حاکی است که قیمت استفاده از ترافیک داخلی در بستر شبکه ملی اطلاعات ۵۰ درصد ارزانتر از ترافیک خارجی در نظر گرفته شده است.
saeidsmxo
11-03-2017, 23:22
سلام دوستان خوبين؟
الان من پارس ان لاين دارم 128 نامحدود که ماهي 30 تومن هم ميدادم تا 8 گيگ سرعت بالا (512 :n02:).ديگه امروز تموم ميشه و اصلا" راضي نيستم
به نظرتون بهتر نيست که رو تبلت يه بسته دو ماهه 30 گيگ 65 تومن بگيرم و با هات اسپات شير کنم؟ اينترنت 4.5G و مصرفم هم تقريبا" همين قدر هست.
يه تست زدم ديدم سرعت تا 8 مگ هم ميره!!!!!!!!
Le0nard0
11-03-2017, 23:27
سلام دوستان خوبين؟
الان من پارس ان لاين دارم 128 نامحدود که ماهي 30 تومن هم ميدادم تا 8 گيگ سرعت بالا (512 :n02:).ديگه امروز تموم ميشه و اصلا" راضي نيستم
به نظرتون بهتر نيست که رو تبلت يه بسته دو ماهه 30 گيگ بگيرم و با هات اسپات شير کنم؟ اينترنت 4.5G و مصرفم هم تقريبا" همين قدر هست.
يه تست زدم ديدم سرعت تا 8 مگ هم ميره!!!!!!!!
آره خوبه که حداقل برای همین دوره دوماهه تجربه کنی خودت فرقش رو نسبت به سرویسی که الان داری کاملا متوجه میشی
Milad4171
12-03-2017, 00:17
باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n40:
باتوجه به مسائلی که مدتی هست در تاپیک های اپراتورها پیش اومده و درخواست کاربران از تیم مدیریت ، بعد از بررسی تصمیم گرفته شد که تمرکز بررسی سرعت و موارد خارج از بحث تخصصی اینگونه موارد از تاپیک اپراتور ها خارج و به تاپیک دیگری منتقل بشه
پس لطفا از این به بعد تمامی تست سرعت های خودتون رو به هر صورت تست سرعت از سایت از اپلیکشن و تمامی موارد که منحصرا مربوط به سرعت اینترنت است را در تاپیک زیر قرار دهید.
لطفا رعایت کنید تا شرایط تاپیک های اپراتورها از این حالت ( بررسی سرعت اینترنت ) خارج بشه
تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n40:
من تست سرعت گذاشتم بگم شبکه مشکل داره. شما برداشتید منتقلش کردید. نیومدم سرعتم رو برای دیگران رونمایی کنم.
حالا ببینیم چقدر به ضوابطی که گذاشتید بدون تبعیض عمل می کنید
amirbrad
12-03-2017, 01:15
من تست سرعت گذاشتم بگم شبکه مشکل داره. شما برداشتید منتقلش کردید. نیومدم سرعتم رو برای دیگران رونمایی کنم.
حالا ببینیم چقدر به ضوابطی که گذاشتید بدون تبعیض عمل می کنید
اقا تایید میشه شدیدا افت کرده اسپید تست که اصلا تست نمیشه گرفت بازم خوبه واسه شما تا تست رفته باز کردن
سایت ها بخصوص خارجی کند شده
چیزی که امتحان کردم با چیز پ ی ان سرعت درست میشه فکر کنم دارن تفکیک ترافیک میکنن یعنی ما پول بسته اینترنت دادیم اینا دارن اینترانت تحویل میدن
MMDFullHD
12-03-2017, 01:36
اقا تایید میشه شدیدا افت کرده اسپید تست که اصلا تست نمیشه گرفت بازم خوبه واسه شما تا تست رفته باز کردن
سایت ها بخصوص خارجی کند شده
چیزی که امتحان کردم با چیز پ ی ان سرعت درست میشه فکر کنم دارن تفکیک ترافیک میکنن یعنی ما پول بسته اینترنت دادیم اینا دارن اینترانت تحویل میدن
مشکلی نیست اینور
amirbrad
12-03-2017, 01:46
مشکلی نیست اینور
شاید بعضی مناطق گت وی داغونی افتاده با چیز پی ان سرعتم خوبه مسیر عوض بشه شاید خوب بشه تا فردا ببینیم چی میشه
ویرایش: امروز صبح با چیز پی ان هم دیگه درست نشد ، تعطیلات عید فکر کنم بدتر هم بشه چون ۱۵ ازصبح تا شب دانلود دارن اکثرا
من یه مشکل عجیب دارم با مودم e3372
بسته شبانه نا محدود می خرم
انتن مودم فول هست و سرعت تا 35 مگابیت دانلود میده
اما از وقتی شروع می کنم به دانلود سرعت که بالا میره بعد چند ثانیه ارتباط مودم با اینترنت قطه میشه و دانلود هم قطع میکنه بعد دوباره یعد چند ثانیه وصل میشه ( انگار فرکانس عوض میکنه مودم ) بعد بعضی موقع ها که قطع میشه دیگه کلا ممکنه وصل نشه
تا زمانی که من دستی برم دکمه دیسکاننکتو یه بار تو پنل مودم بزنم دوباره کانکت کنم
این مشکل هم فقط روی 4g دارم
ایا مشکل میتونه از مودم باشه ؟ یا مشکل از فرکانس و قدرت انتن ایرانسل هست ؟ چون قبلا چنین مشکلی نداشت
اگر کسی می دونه لطفا بگه ممنون
ممکنه مودمتون امپر کامل نمی گیره و دیسی دارید. شرایط ارتباط رو بیشتر توضیح بدید. با کابل افزایشی هستید؟
برای منم دیشب اینطوری شد ، البته با خود گوشی کار میکردم.
دم به دقیقه سرعت دانلود 0 میشد !
نمیدونم به بارندگی مربوطه یعنی !؟؟؟!!!
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم.
من مودم رو به پورت پشت کیس وصل می کنم ولی بازم دانلود قطع میشه.
تو وبگردی مشکلی نیست. مشکل فقط موقع دانلود هست.
اگه کسی راه حلی به فکرش میرسه لطفا بگه.
123arash
12-03-2017, 12:06
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم.
من مودم رو به پورت پشت کیس وصل می کنم ولی بازم دانلود قطع میشه.
تو وبگردی مشکلی نیست. مشکل فقط موقع دانلود هست.
اگه کسی راه حلی به فکرش میرسه لطفا بگه.
منم همین مشکل رو دارم البته فقط وقتی بسته هفتگی پنج گیگ میگیرم قطع میشه که فکر کنم کار خود ایرانسله چون ساعت یازده قطع و وصلیش شروع میشه تا دوازده که دیگه غیر استفاده میشه ولی تو بقیه روز مشکلی ندارم
erfan.it
12-03-2017, 14:00
من یه مشکل عجیب دارم با مودم e3372
بسته شبانه نا محدود می خرم
انتن مودم فول هست و سرعت تا 35 مگابیت دانلود میده
منم این مشکل رو روی 3g همراه اول، بسته ی نامحدودش دارم. با گوشی دانلود میکنم. احتمالا خودشون این کارو میکنن
TapaTALK
سلام دوستان سرعت پینگ شما ها هم بالا رفته پینگ تایم 8.8.8.8 از 120-130 شده 240:n35:250
الان اصلا نمیتونم بازی انلاین بکنم :n41:
MMDFullHD
12-03-2017, 15:20
شاید بعضی مناطق گت وی داغونی افتاده با چیز پی ان سرعتم خوبه مسیر عوض بشه شاید خوب بشه تا فردا ببینیم چی میشه
ویرایش: امروز صبح با چیز پی ان هم دیگه درست نشد ، تعطیلات عید فکر کنم بدتر هم بشه چون ۱۵ ازصبح تا شب دانلود دارن اکثرا
رو مسیر بدی افتاده خیلی طولانی هست
بعد به کنار اینا دم عیده تعطیلات زیاد شده بچه مدرسه هاییم تعطیل شدن
ولی محل ما خلوته زیاد مشکلی نداره
ممکنه مودمتون امپر کامل نمی گیره و دیسی دارید. شرایط ارتباط رو بیشتر توضیح بدید. با کابل افزایشی هستید؟
بله یو اس بی افزایشی یک و نیم متری
Tehranshahr
12-03-2017, 19:01
بله یو اس بی افزایشی یک و نیم متری
مودم 3372 با کابل افزایشی خوب جواب نمیده چون افت آمپر پیدا میکنه مخصوصا رو 4جی و زمانی که سیگنال ضعیفه. راه حلش هم اتصال مستقیمه یا استفاده از هاب usb آداپتور دار.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
این مودم های ایرانسل مگه تا سرعت 150 مگابیت رو ارائه نمی کنه؟ پس چرا سرعت از 30-40 تا بالاتر نمیره؟ بالاتری تستی که تو این انجمن دیدم 69 مگابیت بوده
amirbrad
12-03-2017, 23:23
این مودم های ایرانسل مگه تا سرعت 150 مگابیت رو ارائه نمی کنه؟ پس چرا سرعت از 30-40 تا بالاتر نمیره؟ بالاتری تستی که تو این انجمن دیدم 69 مگابیت بوده
شاید پهنای باند منطقتون همینقدره، اگر با مودم یا گوشی ۱۵۰ میگیرید مشکل از مودمه اگر نه لزوما مودم کاری نمیتونه بکنه که پهنای باند افزایش بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.