مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
دوستان من یک بسته خریدم حجمش در حال اتمام بود قبل از تموم شدنش یک بسته دیگه خریدم حالا حجم اون بسته قبلی تموم شده ولی داره از شارژ اصلی خط استفاده می کنه
حتی یکبار هم دیتا را خاموش روشن کردن تا بسته جدید فعال بشه ولی نشد؟!!
مشکل از چیه؟؟ حتی تو برنامه ایرانسل حجم اون بسته جدید رو زده.
بسته چي خريدي
بسته قبلي چي بوده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
MeHrDaD-91
10-06-2016, 19:01
بسته چي خريدي
بسته قبلي چي بوده
مشکل از ساعت فعال سازی بسته بود مجبور شدم دوباره بسته بخرم.
این ساعتی که تعیین کرده واقعا افتضاحه.
دوستان این مودم Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router قابلیت پشتیبانی از کدهای ussd را داره یا نه؟
مشکل از ساعت فعال سازی بسته بود مجبور شدم دوباره بسته بخرم.
این ساعتی که تعیین کرده واقعا افتضاحه.
الحمدالله
..
دوستان این مودم Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router قابلیت پشتیبانی از کدهای ussd را داره یا نه؟
نه ____
Kaveh619
11-06-2016, 01:38
امشب نمیذارن بسته نامحدود بگیری :|
میگن بروز رسانی داریم :|:|:|:|تا 8 صبح طول میکشه...
Electronic-Arts
11-06-2016, 06:37
4G (4G LTE) is the fastest speed that's widely available in the UK right now. It offers typical download speeds of
14Mbps and THEORETICAL ones of 150Mbps .
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
برو آقا جان خدا روزی بی سواد ها و اسپمر ها رو جای دیگه بده برو یه بچه پیدا کن باهاش سر به سر بذار نه افراد این تاپیک
کسی تو این تاپیک دنبال وقت تلف کردن نیست مثل شما
Unlocked ZTE MF920 (Megafon MR150-5) 4G LTE Mobile WiFi Router
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Megafon%20MR150-5)%204G%20LTE%20Mobile%20WiFi%20Router/مودم%20همراه%203G/4G%20بی%20سیم%20و%20قابل%20حمل%20زد %20تی%20ای%20مدل%20ام%20اف%20920%20به %20سفارش%20مگافون%20روسیه%20-%20قابل%20استفاده%20در%20تمامی%2 0اپراتورها
ata.royalfalcon
11-06-2016, 08:34
درود اول در مورد جنس المنت ها بگم...
من نمونه های زیادی از آنتن های یاگی اودا اوردم....از فلزهای مختلفی استفاده کرده بودن....از آهن، مس، المینیوم و حتی برنج
تمام این فلزها به سه صورت لوله ای و مفتولی (سیم برق) و ورقه ای استفاده شدن....خواستی، نمونه هاش رو از آرشیوم آپلود کنم....
ولی، این رو همه دیگه میدونم که تمام آنتن های TV های قدیمی که یک نمونه آنتن یاگی اودا ـس، از جنس آلمینیوم هستن، اون هم فقط بخاطر مقاومت بالای آلمینیوم در برابر خوردگی و زنگ زدن.
من از مس استفاده کردم...چون لوله های آلمینیومی که داشتم، قطر کافی رو نداشت.
اما در مورد Driven......بودن Driven به اون شکل بیضی مانند....تو آموزش هایی که دیدم الزامی تو همشون نبوده....
از آموزشی هم که استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ـ..... Driven اون بیضی شکل نیستش
P.S
شاید یه نمونه مفتولی اون رو با سیم 1*2.5 که نمونه هاش رو دیدم....بعداً درست کنم.
سلام مجدد .
Gain آنتنی که ساختید حدوداً چند dB هست ؟ یه آموزش ساده تر پیدا کردم با شش المنت .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندازه های المنت و فاصله هاشون برای باند 1800MHz در PDF زیر مشخص کرده .
اینو بسازم بهتره یا اونی که شما ساختید ؟
يوتيوب بازه
ديگه كجا باز كرده
یوتیوب کلا بازه نه فقط برای نت ایرانسل
باز میبندنش. امکان نداره رفع فیلتر بشه:n37:
یوتیوب کلا بازه نه فقط برای نت ایرانسل
باز میبندنش. امکان نداره رفع فیلتر بشه:n37:
مخابرات كه بسته
از اول هم بسته بوده
ولي صبا نت چند روزي باز ميكنه شاتل هم موردي
شاتل هم شيلتر
سلام مجدد .
Gain آنتنی که ساختید حدوداً چند dB هست ؟ یه آموزش ساده تر پیدا کردم با شش المنت .
اندازه های المنت و فاصله هاشون برای باند 1800MHz در PDF زیر مشخص کرده .
اینو بسازم بهتره یا اونی که شما ساختید ؟
طبق چیزی که تو خود آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته....gain power آنتن 14dB قدرت داره....
من خیلی اطلاعات تو بحث امواج ندارم....ولی تو یاگی آنتن ها که تحقیق کردم...هر چی طول آنتن و تعداد المنت ها بیشتر میشه، قدرت dB هم افزایش پیدا میکنه....اگه یه سرچی کنی...ماشین های انلاین هست که میتونی این قضیه رو توش تست کنی....
این مثلاً یه نمونش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P.S
خواستی میتونم توضیح بدم که چطوری ماشین حسابش کار کنی....
اون دوتا لینکی که گذاشتید رو قبلاً دیدم....به نظرم توان آنتن ـه کمه.....طول آنتی که PDFـش رو برای باند 1800دادید...13سانته.......انتنی که من درست کردم تقریباً 50سانته...!!
دوستان اپليكيشن ماي ايرانسل شما كار ميكنه؟؟ مال من از ديشب قاطي كرده
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان اپليكيشن ماي ايرانسل شما كار ميكنه؟؟ مال من از ديشب قاطي كرده
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکلی نداره
با این که پینگ پایینه ولی وبگردی اصلا مطلوب نیست نیاز به تغییر dns و چیزی هست ؟ کسی چاره ای داره ؟
sajjadm1
11-06-2016, 18:46
اینترنت احتمالا امشب ارزان میشود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وزیر ارتباطات گفت: در تلاشیم تعرفه های اینترنت را با مکانیسم مشخص کاهش دهیم که بستگی به تصمیم گیری امشب کمیسیون تنظیم مقررات دارد اما این کاهش تعرفه کمتر از ۱۵ درصدی که قول داده بودم نیست.
این دکل مال ایرانسله؟.......وضعیت ـش چطوره؟
TD LTE ایرانسل کی راه میفته ؟
Electronic-Arts
11-06-2016, 23:45
خیلی از سایت هاش رو راه اندازی کردن ولی هنوز روشن نشده خودشون هم که هیچی نمیگن میگن معلوم نیست
mazdak89
12-06-2016, 00:21
تفاوتش با FD-LTE چیه ؟ الان اینی که استفاده میکنیم FD هست ؟
silvermanhhh
12-06-2016, 09:51
سلام
سوالمو تو تایپک مودم ۴جی نوشتم کسی جواب نداد،اینجا میگم
بهترین و ارزون ترین روتر برا دانگل ۳۳۷۲چی هست ؟زیر ۱۰۰تومن
Mr3220 tplink خوبه؟افت سرعت نداره روتر برا دانگل؟
Simin Secret
12-06-2016, 12:16
میگم برای دوستان هم همینجوریه یا نه؟ من 3G دارم البته تو کاشمر ، در طول روز تا ساعت 2 شب سرعت دانلود به زور بشه 100 کیلوبایت اما از 2 به بعد تا 1.5 مگابایت هم میرسه ... اینا برعکس بقیه کار میکنن عایا ؟؟؟
sajjadm1
12-06-2016, 12:37
سلام دوستان من وقتی شبکه گوشی روی فقط 3g هم میزارم باز میره روی 2g راهی نیس که روی 3g ثابت بشه؟؟ برا 4g هم اگه کدی , راهی , چیزی هس لطف کنید بگید. گوشی Huawei
saeeddeeas
12-06-2016, 13:02
سلام
سوالمو تو تایپک مودم ۴جی نوشتم کسی جواب نداد،اینجا میگم
بهترین و ارزون ترین روتر برا دانگل ۳۳۷۲چی هست ؟زیر ۱۰۰تومن
Mr3220 tplink خوبه؟افت سرعت نداره روتر برا دانگل؟
من این مدل رو دارم با تریجی حداکثر سرعتی که BTS میده رو میگیرم، با گوشی تست کردم تفاوتی نداشت
با ۴جی هنوز تست نکردم
Sent from my D6503 using Tapatalk
محض اطلاع: تعرفه اینترنت داخلی نصف شده و همه ی شرکتها موظفند که حجمی که از سرورهای داخلی استفاده میشه رو نصف حساب کنند و اگر هنوز نکردن یعنی دزدن:
محض اطلاع: تعرفه اینترنت داخلی نصف شده و همه ی شرکتها موظفند که حجمی که از سرورهای داخلی استفاده میشه رو نصف حساب کنند و اگر هنوز نکردن یعنی دزدن:
شمام دلت خوشه والا
فوقش میان هاست داخلی رو نصف می کنند از اون ور 2 برابرشو حجم دزدی میکنند قرمسقا :n23:
milad azad
12-06-2016, 13:47
طبق چیزی که تو خود آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته....gain power آنتن 14dB قدرت داره....
سلام اون کانکتور رو چطوری ساختی ؟
از چه سایتی ؟
من برای ts5 میخوام درست کنم
saeeddeeas
12-06-2016, 14:14
الان روی چند isp تست کردم همچین چیزی نبود
متاسفانه توی ایران وقتی بخوان گرون کنند شب تصمیم میگیرند صبح اجرا میکنند، اما وقتی چیزی به نفع مشتری باشه میان یه چیزی میگن بعدش آیا اجرا بشه نشه براشون مهم نیس
از چه سایتی ؟
به راحتی میشه از سیم آنتن تلویزیون در آنتن یاگی نیز استفاده کرد
6 سال بعد ...:n02: صاحب نداره هر کس هر وقت دلش خواست قیمت رو پایین میاره !
از چه سایتی ؟
از اینجا میتونی سفارش بدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D9%86%D9%88%D8%B9%20SMA%20% D8%A8%D9%87%20TS-5)
سلام این مودم mr6400 مشکلی داره با ایرانسل ؟
این تست با گوشی هات اسپات شده
اینم با مودم
تفاوت پینگ خیلی هست به نوسان پینگ هم نیست کلا با مودم همهشه پینگش اینه با گوشی زیر 120 ! و اینکه با خود گوشی هم زمان که تست میگیرم پینگی که گوشی میزنه همش 100-120
از چه سایتی ؟
توی این سایت
خیلی قشنگ و تصویری توضیح داده که چطوری میتونی فقط با 1هزار تومن با کمک کردن از یه فیس صدا (jack 3.5)، یه کانکتور CRC9 یا همون TS-5 درست کنی....چیزی هم که درست میکنی برای TS-9 هم جواب میده.
P.S
فقط توی سایت ـش عضو بشو...تصاویر پیوست پست ـن...فقط برای عضوها قابل دیدنن
به راحتی میشه از سیم آنتن تلویزیون در آنتن یاگی نیز استفاده کرد
اه...این رو ندیده بودم...تازه یه دو سه روزی هست که موجودش کرده....
ولی 15تومن چه خبره!!!!!
من فقط با هزارتومن درست ـش کردم :n02:
تلفن گران و اینترنت ارزان شد .
بازی در آوردن که جیب ملت رو از راه دیگه خالی کنن !
bigbang001
12-06-2016, 23:20
تست سرور خارج
چرا هر روز ایرانسل داره بدتر میشه؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا برای من ۲۰-۳۰ مگابیت همینجا میداد
بعد شد ۱۰ مگ یکی دو هفته پیش ۴-۵ مگ حالا هم دو روزه شده ۱-۱.۵ مگابیت!
Sent from my iPhone 6s+
تست سرور خارج
چرا هر روز ایرانسل داره بدتر میشه؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا برای من ۲۰-۳۰ مگابیت همینجا میداد
بعد شد ۱۰ مگ یکی دو هفته پیش ۴-۵ مگ حالا هم دو روزه شده ۱-۱.۵ مگابیت!
Sent from my iPhone 6s+
متاسفانه نوسان شبکه زیاد شده و البته تعداد کاربرها هم مزیت علت .:n01:
mohammad_203
12-06-2016, 23:55
4g irancell
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تفاوتش با FD-LTE چیه ؟ الان اینی که استفاده میکنیم FD هست ؟
چیزی که الان هست موبایل هست... اون نسل ، نسل ثابت هست... یه چیزی شبیه وایمکس الان
چیزی که الان هست موبایل هست... اون نسل ، نسل ثابت هست... یه چیزی شبیه وایمکس الان
استاندارد tdd اصالتا سیار و موبایل و تقسیم زمانی هست در یک فرکانس اما اف دی دی تقسیم فرکانسی هست البته هواوی fixed tdd-lte هم ارائه کرده که ایرانسل هم روی همون کار کرده و الا خیلی از جاها مثلا عربستان برای موبایل هم از lte-tdd استفاده می کنند
سلام دوستان از پری روز یه اکیپ اومدن روی دکل روستامون دارن یه چیزهایی نصب میکنن از خودشون که پرسیدم گفتن میخایم آنتن دهی بیشتر کنیم همین و حالا حالا ها تری جی نمیشه
میخان تو جی رو تقویت کنن که چی بشه این عکسشه تجهیزات پایین رو دارن نصب میکنن چرا میخان فقط آنتن دهی رو بیشتر کنن
من یه مودم d100 ایرانسل دارم
تنظیماتش رو روی lte only میزارم بعد از چند ساعتی قطع میشه و باید مودم خاموش روشن کنم که برای بازی آنلاین خیلی بده (دانلود هم بزاری قط بشه نیستم خاموش روشن کنم)
روی multi میزارم خودش فقط 3g رو انتخاب میکنه همیشه
چه کنم؟
android500
13-06-2016, 18:38
دوستان بعضی وقتا نت گوشی رو فعال میکنم خود به خود تا چند دقیقه رو حالت edge میمونه و 4جی نمیشه کلا رو حالت پرواز هم میزارم دوباره همین وضعه مشکل از کجاست؟؟ گوشیم هم نوت5
saeeddeeas
13-06-2016, 19:22
دوستان بعضی وقتا نت گوشی رو فعال میکنم خود به خود تا چند دقیقه رو حالت edge میمونه و 4جی نمیشه کلا رو حالت پرواز هم میزارم دوباره همین وضعه مشکل از کجاست؟؟ گوشیم هم نوت5
از چه نوع رامی استفاده میکنید؟
android500
13-06-2016, 19:54
از چه نوع رامی استفاده میکنید؟
مال خود گوشیه دست نزدم اندروید ۶
saeeddeeas
13-06-2016, 22:20
مال خود گوشیه دست نزدم اندروید ۶
منم آندروید ۶ هستم گاهی مثلا نت میبندم علامت هم میره اما تا چند ثانیه بعد دیتا رد و بدل میشه، یا موقع وصل شدن به تریجی و فورجی همینطور
به نظر میرسه مشکل از رام هست
SAeedBaa
14-06-2016, 08:57
saeeddeeas
14-06-2016, 09:10
هرمزگان از 33 مگ بیشتر نمیشه
SAeedBaa
14-06-2016, 09:16
این تست واسه بندر خمیره، بندرعباس بیشتر از این میشه
osta_ali
14-06-2016, 12:48
من بندرعباس هستم و تا 38 هم گرفتم.
البته خيلي كم پيش مياد ولي بعضي وقتا سرعت عالي ميشه.
سلام دوستان
من قصد خرید مودم همراه هوآوی E8372 رو دارم فقط یه سوال در موردش داشتم,میخواستم بپرسم آیا برای خرید بسته های اینترنتی راهی جز خارج کردن سیم کارت از مودم و قرار دادنش در گوشی هست یا نه؟ اگه هست ممنون میشم بفرمایید.
سلام دوستان
من قصد خرید مودم همراه هوآوی E8372 رو دارم فقط یه سوال در موردش داشتم,میخواستم بپرسم آیا برای خرید بسته های اینترنتی راهی جز خارج کردن سیم کارت از مودم و قرار دادنش در گوشی هست یا نه؟ اگه هست ممنون میشم بفرمایید.
برنامه ایرانسل من .
سلام دوستان
تو سایت ایرانسل نوشته ترافیکسایت فیلیمو تا اخر ماه رمضون رایگانه.
کسی امتحان کرده ببینه از بسته کممیکنه یا نه؟
برنامه ایرانسل من .
مگه اين برنامه فقط مخصوص نصب در گوشي نيست؟ من نميخوام هيچ وابستگي به گوشي داشته باشم براي شارژ سيم كارتي كه در مودم قرار ميدم،ميشه لطفا بيشتر توضيح بدين؟
راستي احيانا نميشه از طريق سايت ايرانسل من سيم كارت رو مديريت كرد؟
Sent from my iPad using Tapatalk
مگه اين برنامه فقط مخصوص نصب در گوشي نيست؟ من نميخوام هيچ وابستگي به گوشي داشته باشم براي شارژ سيم كارتي كه در مودم قرار ميدم،ميشه لطفا بيشتر توضيح بدين؟
سلام
از این شبیه ساز استفاده کنید ، ایرانسل من رو نصب کنید
من خودم تا الان فقط از ایرانسل من استفاده کردم...ولی ببین میتونی از این آدرس بسته بخری...
ecare.irancell.ir
با کاربری ـت که وارد بشی، یه بخشی داره به اسم upc_page از اونجا میتونی بگیری
سلام دوستان
شما نرم افزار "ایرانسل من" رو روی گوشیتون نصب کنید ضرر نمیکنید قابلیتهای زیادی داره که خرید بسته اینترنت یکیشه.فقط کافیه با شماره سیمکارتی که توی مودمتون میذارید ثبت نام کنید با خود سیمکارت کاری ندارید
Milad4171
14-06-2016, 21:50
این بسته های ساعتی نامحدود خیلی خوبن. من توی هرساعت در بدترین حالت 3 گیگ میتونم دانلود کنم ( 900تومن ) که فکر میکنم واسه دانلود های مهم خیلی خوبه. یک سروبس هم داره که از 6 صبح تا 12 ظهر هست . اما گویا فعلا غیر فعاله.
mahdi-xbox
14-06-2016, 21:51
دمش گرم ایرانسل یوتیوب رو ازاد گزاشته...خخخخ
آدم میره تو یوتیوب زرت صفحش باز میشه زرت فیلما پخش میشه،فکر میکنه تو اروپایه...:n02:
Electronic-Arts
14-06-2016, 23:16
این بسته های ساعتی نامحدود خیلی خوبن. من توی هرساعت در بدترین حالت 3 گیگ میتونم دانلود کنم ( 900تومن ) که فکر میکنم واسه دانلود های مهم خیلی خوبه. یک سروبس هم داره که از 6 صبح تا 12 ظهر هست . اما گویا فعلا غیر فعاله.
من بازی ها رو روی استیم و یوپلی و اوریجین رو همین جوری آپدیت میکنم دیگه البته اگر آپدیت روز بیاد نمیتونم صبر کنم و میرم با اینترنت خودم آپدیت میکنم تا زودتر بتونم ببینم تو آپدیت چی داره بتونم بازی کنم
سلام دوستان
تو سایت ایرانسل نوشته ترافیکسایت فیلیمو تا اخر ماه رمضون رایگانه.
کسی امتحان کرده ببینه از بسته کممیکنه یا نه؟
منظورش حجم رایگان نیست :n23:
بعضی فیلمها تو این سایت پولیه . اونا رو مهمون ایرانسلی (اگه با IP ایرانسل وارد سایت بشی)
ولی پول اینترنت رو باید پیاده شی
دمش گرم ایرانسل یوتیوب رو ازاد گزاشته...خخخخ
آدم میره تو یوتیوب زرت صفحش باز میشه زرت فیلما پخش میشه،فکر میکنه تو اروپایه...:n02:
نتیجه اختلال موقته . برای ما که باز نمیشه
فیلتر هم دست شرکت ها نیست
پیروی پست های قبلی که اگه خواننده این تاپیک پاشید...آنتن دستساز رو که نمونه اولیه درست کرده بودم...تو تاپیک قرار داده بودم...
بالاخره مودم E3372ـم رسید....سریع مودم رو به آنتن وصل کردم و سوار ماشین 400متر از خونه دور شدم..(نقطه ای که با گوشی با یه BTS مشخص تا 3MB/s دانلود میکنم)...و شروع به تست کردم...
مودم روی فرمون ماشین....این وضعیت رو داشت.
تو همون حالت بهش آنتن رو به مودم وصل کردم و آنتن رو با دست از شیشه ماشین بیرون آوردم...وضعیت شد این
برگشتم خوبه یه بسته اینترنتی خریدم....همینطوری مودم رو تو حیاط راه انداختم، به BTS وصل شدم که تا الان تست سرعت ازش نگرفته بودم (برام تقریباً جدید بودش).......آنتن بین صفر خونه تا 1 خونه بازی میکرد......با آنتن دستساز، آنتن بین 1خونه و 2خونه بازی میکرد....
تست سرعت با سرور داخلی زدم زدم....این شد
بدون آنتن
با آنتن
البته یاگی آنتن به اصطلاح باید point to point باشه که خوب عمل کنه.....موانع دیواری و ساختمونی روش تاثیر منفی زیادی داره.....برای همین باید توی راتفاع نصبش کرد....
تست بعدی، بالای پشت بام ـه :n26:
پیروی پست های قبلی که اگه خواننده این تاپیک پاشید...آنتن دستساز رو که نمونه اولیه درست کرده بودم...تو تاپیک قرار داده بودم...
بالاخره مودم E3372ـم رسید....سریع مودم رو به آنتن وصل کردم و سوار ماشین 400متر از خونه دور شدم..(نقطه ای که با گوشی با یه BTS مشخص تا 3MB/s دانلود میکنم)...و شروع به تست کردم...
مودم روی فرمون ماشین....این وضعیت رو داشت.
تو همون حالت بهش آنتن رو به مودم وصل کردم و آنتن رو با دست از شیشه ماشین بیرون آوردم...وضعیت شد این
برگشتم خوبه یه بسته اینترنتی خریدم....همینطوری مودم رو تو حیاط راه انداختم، به BTS وصل شدم که تا الان تست سرعت ازش نگرفته بودم (برام تقریباً جدید بودش).......آنتن بین صفر خونه تا 1 خونه بازی میکرد......با آنتن دستساز، آنتن بین 1خونه و 2خونه بازی میکرد....
تست سرعت با سرور داخلی زدم زدم....این شد
بدون آنتن
با آنتن
البته یاگی آنتن به اصطلاح باید point to point باشه که خوب عمل کنه.....موانع دیواری و ساختمونی روش تاثیر منفی زیادی داره.....برای همین باید توی راتفاع نصبش کرد....
تست بعدی، بالای پشت بام ـه :n26:
دوست عزیز کاش یه عکس از مودم که وصلش کردی به آنتن میزاشتی
من یه مودم e8231 از ایرانسل خریدم حدودا نزدیکترین دکل تری جی 30 کیلومتر باهامون فاصله داره مودم رو بالای پشت بام نصب کردم و با کابل افزایش طول یو اس بی 10 متری وصلش کردم به رایانه دو انتن میشه -97 گاهی میشه سه انتن -85 راهی هست آنتن دهیشو بیشتر کنم
سلام دوستان از پری روز یه اکیپ اومدن روی دکل روستامون دارن یه چیزهایی نصب میکنن از خودشون که پرسیدم گفتن میخایم آنتن دهی بیشتر کنیم همین و حالا حالا ها تری جی نمیشه
میخان تو جی رو تقویت کنن که چی بشه این عکسشه تجهیزات پایین رو دارن نصب میکنن چرا میخان فقط آنتن دهی رو بیشتر کنن
کسی نبود راهنمایی کنه
سلام
برای من دیشب سرعت دانلود خیلی افت کرد.تقریبا یک شیشم شد.ایا برای شما هم اینطوری بود؟
یا اینکه ممکنه من رو محدود کرده باشند ؟
من یه مودم d100 ایرانسل دارم
تنظیماتش رو روی lte only میزارم بعد از چند ساعتی قطع میشه و باید مودم خاموش روشن کنم که برای بازی آنلاین خیلی بده (دانلود هم بزاری قط بشه نیستم خاموش روشن کنم)
روی multi میزارم خودش فقط 3g رو انتخاب میکنه همیشه
چه کنم؟
کسی نبود راهنمایی کنه؟
دوستان قبض دائمی ایرانسل آبونمان داره؟ چقدره؟ اقتصادی ترین روش پرداخت قبضش چیه؟
باشگاه مشتریان بانک ملت با 57 امتیاز یه سیم کارت آی سیم میده.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
کسی نبود راهنمایی کنه؟
سلام شاید توی محدوده ای که گذاشتی 4g نباشه
جاش رو عوض کن یا لبه پنجره بزار
لبه پنجره من گذاشتم بقیه جاها برای من انتن نمیده
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سلام شاید توی محدوده ای که گذاشتی 4g نباشه
جاش رو عوض کن یا لبه پنجره بزار
لبه پنجره من گذاشتم بقیه جاها برای من انتن نمیده
کنار پنجره هست
از 4 تا انتن 3 تاش پره و آنتن داره
دوستان قبض دائمی ایرانسل آبونمان داره؟ چقدره؟ اقتصادی ترین روش پرداخت قبضش چیه؟
باشگاه مشتریان بانک ملت با 57 امتیاز یه سیم کارت آی سیم میده.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
فکر کنم ماهی 750 تومنه. بهترین روش پرداخت از خود سایت ایرانسل هست که 2% هم هدیه میده
کنار پنجره هست
از 4 تا انتن 3 تاش پره و آنتن داره
اگر روی مولتی می زاری 3جی میشه و وقتی روی 4جی می زاری قطع میشه
شاید به محدوده پوشش ربط داشته باشه
ببین وقتی مودم رو خاموش روشن می کنی اولش یک مدت کوتاهی رو سه سیگنال می مونه بعد اگه روی 4جی نکشه می ره روی تری جی
البته من توی این شرایط همه جای خونه رو تست می کنم برای بهترین سیگنال
اگه نشد با شرکت تماس می گیرم
دوست عزیز کاش یه عکس از مودم که وصلش کردی به آنتن میزاشتی
من یه مودم e8231 از ایرانسل خریدم حدودا نزدیکترین دکل تری جی 30 کیلومتر باهامون فاصله داره مودم رو بالای پشت بام نصب کردم و با کابل افزایش طول یو اس بی 10 متری وصلش کردم به رایانه دو انتن میشه -97 گاهی میشه سه انتن -85 راهی هست آنتن دهیشو بیشتر کنم
تصویر خود آنتن که تو صفحات قبلی تاپیک هست...این هم عکس مودم که به کانکتور آنتن وصله....
یه نکته در مورد کانکتور دستساز هم بگم که....دیشب وقتی مودم به دستم رسید....برخلاف تمام مطالبی که توی اینترنت و فروم ها خونده بودم....قطر کانکتور مودم، کمی کوچکتر از 2mm بودش
درصورتی که خونده بودم...سایز اون 3mm هستش؟!!!
برای همین اون کانکتوری که با فیش صدا (Jack 3.5 که چند صفحه قیل لینکش رو دادم) درست کرده بودم، اصلاً جواب نداد....و با خلاقیت خودم، یه فیش 2mm هم سایز خود مودم درست کردم، که تو اسپویلر بالا مشخصه:n26:
راهی هست آنتن دهیشو بیشتر کنم
یه سری، گشتم تو منطقه تا بهترین پوشش و بهترین سرعت اون BTS که سمت خونه ی ما رو خط میده....رو پیدا کنم، 2.60km تو خط مستقیم با خونه فاصله داشت.....این شد نتیجه ـش.....سرعت 4.60MB/s در ثانیه دانلود و وضعیت خط (تصویر زیر)
دیشب تو نقطه 400متری خونه....روی زمین با آنتن وضعیت سیگنالی رو داشتم....که تو اون نقطه 2.60km زیر پوشش BTS.....با موبایل سیگنال داشتم....و حتی هم بهتر بودش
P.S
اینکه میگی نزدیک ترین BTS تقریباً 30کیلومتر فاصله داره باهاتون.....تو خط مستقیم حساب کردی یا جاده ای؟!
چون....به نظرم خیلی زیاده..!!!
mahdi-mo
15-06-2016, 21:01
سلام دوستان
من یه هفته ای میشه از دانلود نامحدود ایرانسل استفاده میکنم
3 روز اول سرعتش بین 700 کیلو تا 1/5 مگ بود روی 3G البته
بعدش دیگه سرعت اومد روی 130 الی 360 متغیره
علتش به نظرتون چیه؟؟
سلام دوستان
علتش به نظرتون چیه؟؟
احتمالا پهناباند دکلی که ازش سیکنال میگیری کم شده
سلام دوستان
علتش به نظرتون چیه؟؟
شاید جای مودمت تغییر کرده !
تصویر خود آنتن که تو صفحات قبلی تاپیک هست...این هم عکس مودم که به کانکتور آنتن وصله....
یه نکته در مورد کانکتور دستساز هم بگم که....دیشب وقتی مودم به دستم رسید....برخلاف تمام مطالبی که توی اینترنت و فروم ها خونده بودم....قطر کانکتور مودم، کمی کوچکتر از 2mm بودش
برای همین اون کانکتوری که با فیش صدا (Jack 3.5 که چند صفحه قیل لینکش رو دادم) درست کرده بودم، اصلاً جواب نداد....و با خلاقیت خودم، یه فیش 2mm هم سایز خود مودم درست کردم، که تو اسپویلر بالا مشخصه:n26:
یه سری، گشتم تو منطقه تا بهترین پوشش و بهترین سرعت اون BTS که سمت خونه ی ما رو خط میده....رو پیدا کنم، 2.60km تو خط مستقیم با خونه فاصله داشت.....این شد نتیجه ـش.....سرعت 4.60MB/s در ثانیه دانلود و وضعیت خط (تصویر زیر)
دیشب تو نقطه 400متری خونه....روی زمین با آنتن وضعیت سیگنالی رو داشتم....که تو اون نقطه 2.60km زیر پوشش BTS.....با موبایل سیگنال داشتم....و حتی هم بهتر بودش
P.S
اینکه میگی نزدیک ترین BTS تقریباً 30کیلومتر فاصله داره باهاتون.....تو خط مستقیم حساب کردی یا جاده ای؟!
چون....به نظرم خیلی زیاده..!!!
همین حالا با گوگل ارت محاسبه کردم حدودا به صورت مستقیم یا هوایی 27 کیلومتر با دکلی که سیگنال ازش میگیرم فاصله دارم وقتی جهت باد از سمت دکل باشه معمولا دو انتن یا سه انتن میشه ولی وقتی جهت باد مخالف میشه آنتن میپره هر چقدر دنبال یه مودم تری جی اوت دور گشتم پیدا نکردم بیچاره مودمم بالای پشت بام زیر گرمای خوزستان به فعالیتش داره ادامه میده
milad azad
16-06-2016, 09:18
!
با جک صدا ؟ همون فیشی که مال هندس فری هست یا فیش صدای کامپیوتر چطوری ؟ میشه اموزش ساختش رو تصویری بگی
ata.royalfalcon
16-06-2016, 10:02
توی این سایت
خیلی قشنگ و تصویری توضیح داده که چطوری میتونی فقط با 1هزار تومن با کمک کردن از یه فیس صدا (jack 3.5)، یه کانکتور CRC9 یا همون TS-5 درست کنی....چیزی هم که درست میکنی برای TS-9 هم جواب میده.
P.S
عضویتش کار مشکلی بود . چون سوالاتی که برای عضویت میپرسید به زبان Filipino بود ولی به هر حال با گوگل ترنسلیت عضو شدم . از همان صفحه اول یه PDF گرفتم و اینجا ضمیمه میکنم که بقیه دوستان استفاده کنند .
با جک صدا ؟ همون فیشی که مال هندس فری هست یا فیش صدای کامپیوتر چطوری ؟ میشه اموزش ساختش رو تصویری بگی
البته الان راستین بازار هم فیش رو موجود کرده
همین حالا با گوگل ارت محاسبه کردم حدودا به صورت مستقیم یا هوایی 27 کیلومتر با دکلی که سیگنال ازش میگیرم فاصله دارم وقتی جهت باد از سمت دکل باشه معمولا دو انتن یا سه انتن میشه ولی وقتی جهت باد مخالف میشه آنتن میپره هر چقدر دنبال یه مودم تری جی اوت دور گشتم پیدا نکردم بیچاره مودمم بالای پشت بام زیر گرمای خوزستان به فعالیتش داره ادامه میده
صفحات قبلی تاپیک رو چک کن.....پست هام رو دنبال کن....یه آنتن درست کن....ببین به کارت میاد...خرج قطعات آنتن هم 10تومن نمیشه، کابل هم که بسته به نیازت...که بازم چیزی نیست.
اگه حتی تقویت هم نکنه و همون گیرندگی مودم رو بهت بده.....حداقلش اینه که دیگه مودم ـت از شر اون گرما خلاص میشه.
با فیش صدا که گفتم...درست کردم.....ولی دهنه ی کانکتور مودم 2mm بودش و فیش صدا 3.5mm و بیش از اندازه بزرگ بودش، هر چی هم کوچیکش کردم فایده ای نداشت
این هم مطلب ـش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید با فیش صدای Jack 2.5 بشه....من دیگه تست نکردم...و کلاً بیخال اون روش شدم
اما اگه میخوای بدونی که این کانکتور رو چطوری درست کردم....از یه Rivet استفاده کردم.....همون میخ پرچ خودمون......سر یه میخ پرچ شماره 2 رو جدا کردم (خیلی راحت با انبردست جدا میشه)
سوراخ سرش...دقیقاً 2mm هست......اینکه چطوری ازش استفاده کردم، اگه آموزش تصویری ـش رو میخوای...باید صب کنی که برم کابل جدید و به اندازه بخرم....بعد کامل از کارم عکس میگیرم.
smit.doctor
16-06-2016, 13:25
دوستان من تو خونه با گوشی 3g پینگ بالایی دارم و سرعتم هم تعریفی نداره. اینجا تحت پوشش 4g هم هست. بنظرتون گوشی 4g بگیرم سرعتم بهتر میشه یا نه؟ تو خونمون کسی گوشی 4g نداره که تست کنم
:n03:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=677ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=301ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=757ms TTL=43
سیگنال -75
همراه اول:
پوشش جادههای اصلی، فرعی و خطوط ریلی کشور توسط اپراتور اول ارتباطی به ترتیب .۳۳۱۵۶۸ ، ۳۴۵۹۱ و ۸۹۲۶ کیلومتر تا پایان سال گذشته بوده است.
پوشش جمعیتی این اپراتور ۹۴.۲ درصد است. ۱۲۴۲ شهر و ۶۱۷۲۲ روستا را تحت پوشش دارد.
ایرانسل:
پوشش جادههای اصلی - فرعی و جادههای ریلی کشور توسط اپراتور دوم ارتباطی به ترتیب ۳۲۶۵۲ و ۵۵۰۳ کیلومتر تا پایان سال گذشته بوده است.
پوشش جمعیتی این اپراتور ۸۵.۸۴ درصد است. ۱۱۹۶ شهر و ۱۱۷۸ روستا را تحت پوشش دارد.
رایتل:
پوشش خطوط اصلی - فرعی و ریلی کشور توسط اپراتور سوم ارتباطی ۱۲۹۰۹ کیلومتر تا پایان سال گذشته بوده است.
پوشش جمعیتی این اپراتور ۶۱.۲۹ درصد است. ۴۸۷ شهر را تحت پوشش دارد و هیچ روستایی را پوشش نمیدهد.
منبع: تسنیم
Soroush-S
16-06-2016, 16:12
حدود چند روز میشه 3G ایرانسل سمت ما فعال شده ولی وقتی گوشی میزارم روی فقط 3G فقط اینترنت ایرانسل عمل میکنه و پیامک و تماس صوتی و ussd از کار میفته ! علتش چیه؟
Sent From My XPERIA M4
سلام کسی فایل Firmware مودم LH 92 داره ؟
حدود چند روز میشه 3G ایرانسل سمت ما فعال شده ولی وقتی گوشی میزارم روی فقط 3G فقط اینترنت ایرانسل عمل میکنه و پیامک و تماس صوتی و ussd از کار میفته ! علتش چیه؟
Sent From My XPERIA M4
والا تا جایی که من می دونم وقتی روی حالت 3G میزاری کلا دیگه از دسترس خارج میشه و وقتی تماس میگیری یا بوق نیمخوره یا میگه دردرسترس نیست . حالا اینکه پیام و کدهای ussd کار نمیکنه شاید از همون باشه .
Soroush-S
17-06-2016, 02:02
والا تا جایی که من می دونم وقتی روی حالت 3G میزاری کلا دیگه از دسترس خارج میشه و وقتی تماس میگیری یا بوق نیمخوره یا میگه دردرسترس نیست . حالا اینکه پیام و کدهای ussd کار نمیکنه شاید از همون باشه .
واقعا؟ همراه اول که اینطوری نیست !!
Sent From My XPERIA M4
واقعا؟ همراه اول که اینطوری نیست !!
Sent From My XPERIA M4
والا گوشی داداشم سامسونگ هستش و اینطوری هستش .
همراه اول من يك سره تري جي استفاده ميكنم همزمان زنگ هم ميخوره
اگر اينجوري بود نصف ايران در دسترس نبودن
Sent From My XPERIA M4
خودتون دارین میگین دلیلشو.
گذاشتین روی only 3G.
خب یعنی فقط اینترنت دیگه.
اون حالتی که هم نت دارین و هم تماس و اس ام اس و... اسمش wcdma هست که هم 3G و 2G باهم فعال هستن.
معمولا وقتی که سیگنال اینترنت ضعیفه و هی بین 2G و 3G سوییچ میشه میذارن only 3G که این اتفاق نیوفته.
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
تو برنامه ایرانسل من
اینترنت هدیه می نویسه و تاریخ انقضا میزنه
رو چطوری میشه فعال کرد ؟
گذاشتین روی only 3G.
اون حالتی که هم نت دارین و هم تماس و اس ام اس و... اسمش wcdma هست که هم 3G و 2G باهم فعال هستن.
معمولا وقتی که سیگنال اینترنت ضعیفه و هی بین 2G و 3G سوییچ میشه میذارن only 3G که این اتفاق نیوفته.
مواقعي كه روي فورجي ايرانسل زنگ ميخوره مياد روي تري جي اين همين مسئله كه فرمودين
البته جاي ديگر ديدم با زنگ خورن روی lte مياد فورجي ولي در ايران مياد تري جي
Soroush-S
17-06-2016, 11:41
گذاشتین روی only 3G.
منظورم همون wcdma بود . ضمنا قسمت status میرم مینویسه out of service ولی اینترنت 3G دارم. امکانش هست چون تازه راه اندازی شده این مشکل داره؟
Sent From My XPERIA M4
منظورم همون wcdma بود . ضمنا قسمت status میرم مینویسه out of service ولی اینترنت 3G دارم. امکانش هست چون تازه راه اندازی شده این مشکل داره؟
Sent From My XPERIA M4
بله تازه راه اندازی شده برای همین اینطوریه
SAeedBaa
17-06-2016, 16:37
Sent From My XPERIA M4
در ابتدای راه اندازی نسل 3 مشکلات این چنینی عادی است و بعد از کانفینگ و ست شدن کامل سایت این مشکل مرتفع خواهد شد.
گذاشتین روی only 3G.
دوست عزیز نسل 3 خودش از مکالمه پشتیبانی میکنه و برای تماس نیاز نیست گوشی به شبکه نسل 2 وصل بشه و اگر نوع شبکه رو فقط 3G هم بزارید مشکلی نخواهد بود.
مواقعي كه روي فورجي ايرانسل زنگ ميخوره مياد روي تري جي اين همين مسئله كه فرمودين
البته جاي ديگر ديدم با زنگ خورن روی lte مياد فورجي ولي در ايران مياد تري جي
در بسیاری از کشور های دنیا هم برای تماس گوشی از نسل 4 به نسل 3 متصل میشود و فقط در چند کشور محدود فناوری Voice over LTE راه اندازی شده است که قابلیت تماس را بر روی شبکه نسل 4 امکان پذیر میسازد
javad_0569
17-06-2016, 17:23
Sent From My XPERIA M4
سلام.
شهر ما هم دقیقا الان بعد از 4 ماه راه اندازی هنوز هم این مشکل رو داره
Soroush-S
17-06-2016, 17:24
سلام.
شهر ما هم دقیقا الان بعد از 4 ماه راه اندازی هنوز هم این مشکل رو داره
با 700 تماس گرفتین؟
Sent From My XPERIA M4
sajjadm1
17-06-2016, 18:04
همراه اول هم من دیدم وقتی 3g رو حالت خودکار هس هنگام تماس با اینکه سیگنال خوبه میره روی شبکه 2g و بعد تماس باز برمیگرده روی 3g
تو برنامه ایرانسل من
اینترنت هدیه می نویسه و تاریخ انقضا میزنه
رو چطوری میشه فعال کرد ؟:n36::n36:
javad_0569
17-06-2016, 19:16
با 700 تماس گرفتین؟
Sent From My XPERIA M4
راستش چندین بار با 700 تماس گرفتم، چندین بار هم توی ایرانسل من تیکت دادم
الان بعد از گذشت چند ماه هنوزم این مشکل هست ، بعضیا از دوستان گفتن از طریق 195 اقدام کنم ،
انگار الان بهتر دارن موضوع رو پیگیرن میکنن
emprator227
18-06-2016, 00:25
سلام.دوستان.من مودم 3372 داشتم که اون رو اپدیت کردم ولی بعد از اپدیت روی حالت 3G نمیاد و یا خیلی با مشکل بعد از چند بار امتحان کردن میاد.
اپذیت جدیدی نیومده یا روشی داره که این مشکل حل بشه؟
Soroush-S
18-06-2016, 18:53
بسته های اینترنت سیم دایمی با اعتباری تفاوت داره؟ یعنی بسته های ارزونتری داره؟
Sent From My XPERIA M4
بسته های اینترنت سیم دایمی با اعتباری تفاوت داره؟ یعنی بسته های ارزونتری داره؟
Sent From My XPERIA M4
بسته های اینترنت ایرانسل در سیم کارت های دایمی و اعتبازی ایرانسل از نظر قیمت هیچ تفاوتی ندارند .
بعضي از بسته ها مختص اعتباري ميباشد و در دائمي وجود نداره
آخرین وعده وزیر ارتباطات در خصوص طرح ترابردپذیری: «پس از رفع چند ایراد جزئی به زودی اجرایی می شود»
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان شب گذشته در دیدار فعالان بخش خصوصی بخش ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفته است: «طرح جابجایی اپراتور (ترابردپذیری) بدون نیاز به تغییر شماره ی تلفن، پس از رفع چند ایراد جزئی به زودی در کشور اجرایی می شود». گفتنی است کاربران شبکه ی همراه قادر خواهند بود با استفاده از این طرح، اپراتور موبایل خود را با حفظ شماره تغییر دهند.
واعظی در توضیح تأخیر های مکرر در اجرای این طرح افزوده است: «طرح جابجایی اپراتور بدون نیاز به تغییر شماره ی تلفن که قرار بود ۲۷ اردیبهشت ماه اجرایی شود، به دلیل بروز چند ایراد جزئی هنوز به مرحله ی اجرا در نیامده است. اپراتورهای سه گانه ی کشور با همکاری وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات در حال برطرف کردن این ایراد ها هستند تا به زودی طرح مذکور در کشور پیاده سازی شود».
گفته های وزیر ارتباطات در حالی ایراد شده است که اپراتورهای تلفن همراه کشور، همگی برای اجرای طرح ترابردپذیری بارها ابراز آمادگی کرده اند.
واعظی در ادامه ی سخنان خود با اشاره به سیاست های دولت یازدهم در حمایت از بخش خصوصی و آماده بودن زمینه برای حضور این بخش در حوزه ی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته است: «اکنون بیش از هر زمان دیگر زمینه برای حضور بخش خصوصی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات فراهم شده است. اکنون مجوز های لازم برای فعال سازی بخش خصوصی به آنان واگذار و این بخش می تواند بدون دغدغه در زمینه ی ارتباطات و فناوری اطلاعات بیش از گذشته فعالیت کند».
منبع:tasnimnews
Mehran14233
20-06-2016, 10:12
این ایرانسل هم ملت رو مسخره کرده.
طرح مثلاً تخفیف گذاشته با باشگاه مشتریان بانک مـلــت.
به اینصورت که مودم میخری و تا بخشی از هزینه رو میتونی با استفاده از امتیازایی که توی باشگاه مشتریان داری جبران کنی و تخفیف میده یه جورایی.
تا اینجای کار خوبه ولی قسمت خنده دار ماجرا و اونجایی که میگم ملت رو مسخره کرده اینجاست که:
مودم 259900 تومنی توی سایتشون رو به زور 22 گیگ اینترنت اضافی با قیمت 100هزار تومن گرون تر میفروشه که در واقع بیشتر از اون تخفیفی که میخواد بده رو هم در بیاره :n02:
به اینصورت که مودم میخری و تا بخشی از هزینه رو میتونی با استفاده از امتیازایی که توی باشگاه مشتریان داری جبران کنی و تخفیف میده یه جورایی.
تا اینجای کار خوبه ولی قسمت خنده دار ماجرا و اونجایی که میگم ملت رو مسخره کرده اینجاست که:
مودم 259900 تومنی توی سایتشون رو به زور 22 گیگ اینترنت اضافی با قیمت 100هزار تومن گرون تر میفروشه که در واقع بیشتر از اون تخفیفی که میخواد بده رو هم در بیاره :n02:
دزدن داداش دزد
android500
20-06-2016, 11:04
ایرانسل سامانه پشتیبانی آنلاین مشترکان را راه اندازی کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n05:
amirdiba
20-06-2016, 22:51
مودم هاش کلاه برداری محضه. ولی من تونستم دوتا سیم دایمی مجانی بخرم یعنی بابت اون 340 هزار تومن فقط امتیاز دادم. واسه سیمکارت خوبه
مودم هاش کلاه برداری محضه. ولی من تونستم دوتا سیم دایمی مجانی بخرم یعنی بابت اون 340 هزار تومن فقط امتیاز دادم. واسه سیمکارت خوبه
سیم کارتها به دستت رسیده؟ چند روز میارن؟ منم همینو سفارش دادم
brilliant1
21-06-2016, 01:02
سلام
از طریق ecare.irancell.ir هم میشه بسته خرید یا فقط از اپلیکیشن امکانش هست؟
mobile1199
21-06-2016, 07:06
درود دوستان
نمیدونم واسه کسی پیش اومده یا نه ، ولی الان حدود یه ماهه وقتی تو بازه زمانی 5 تا 8 صبح میام بسته شبانه میگیرم ، برام تقریبا بیشتر از 15 دقیقه قابل استفاده نیست ! هر سه تا بسته رو امتحان کردم روی 3 تا سیم کارت usim مختلف و 2 تا مودم مختلف و یه گوشی ... تو همه همین اتفاق می افته :n04: و در واقع بعد این 15 دقیقه کلا انتن میره که باید مودم رو ریستارت کنم تا انتن بیاد دوباره ! ولی بعد ریستارت مودم ، انگار طوری تنظیم کردن که در جا بعد فهمیدن مصرف از نت دوباره انتن میره !!!
شاید دزدیه جدید ایرانسله که داره انجام میده ... جالبه قبل از این یک ماه اصلا و ابدا نظیر چنین مشکلی نداشتم :n04:
کسی میتونه کمکی کنه ؟
brothers000
21-06-2016, 07:45
با سلام
میخواستم از خدمت دوستان این سوالو بپرسم که آیا برای فعال سازی بسته ی اینترنت بوسیله ی کد، مبلغ از اعتبار خط کسر میشه ؟ (یا فقط پرداخت از طریق کارت بانکی مقدوره ؟)
چون مبلغی به اندازه خرید بسته اینترنت تو خطم به عنوان شارژ دارم، میخواستم ببینم میشه با همون بسته اینترنت بخرم ؟ !
با تشکر
با سلام
میخواستم از خدمت دوستان این سوالو بپرسم که آیا برای فعال سازی بسته ی اینترنت بوسیله ی کد، مبلغ از اعتبار خط کسر میشه ؟ (یا فقط پرداخت از طریق کارت بانکی مقدوره ؟)
چون مبلغی به اندازه خرید بسته اینترنت تو خطم به عنوان شارژ دارم، میخواستم ببینم میشه با همون بسته اینترنت بخرم ؟ !
با تشکر
بله میشه با اعتبار سیم کارت خریداری کرد
درود دوستان
نمیدونم واسه کسی پیش اومده یا نه ، ولی الان حدود یه ماهه وقتی تو بازه زمانی 5 تا 8 صبح میام بسته شبانه میگیرم ، برام تقریبا بیشتر از 15 دقیقه قابل استفاده نیست ! هر سه تا بسته رو امتحان کردم روی 3 تا سیم کارت usim مختلف و 2 تا مودم مختلف و یه گوشی ... تو همه همین اتفاق می افته :n04: و در واقع بعد این 15 دقیقه کلا انتن میره که باید مودم رو ریستارت کنم تا انتن بیاد دوباره ! ولی بعد ریستارت مودم ، انگار طوری تنظیم کردن که در جا بعد فهمیدن مصرف از نت دوباره انتن میره !!!
شاید دزدیه جدید ایرانسله که داره انجام میده ... جالبه قبل از این یک ماه اصلا و ابدا نظیر چنین مشکلی نداشتم :n04:
کسی میتونه کمکی کنه ؟
تنظیمات مودم روی multi mode هست؟ یا فقط گذاشتی روی 4g ؟
روی مولتی امتحان کن.
سلام من با گوشی lg تا سرعت 5 مگ تونستم از 4g استفاده کنم حالا میخوام مودم e3372 بگیرم میتونه همین سرعت رو بهم بده؟
سلام من با گوشی lg تا سرعت 5 مگ تونستم از 4g استفاده کنم حالا میخوام مودم e3372 بگیرم میتونه همین سرعت رو بهم بده؟
من یه دانگل متفرقه چینی ۴جی دارم که تا ۱۰ مگابیت رو راحت میده.
اگر مودم ۴جی باشه زیاد فرقی نداره و کارت رو راه میندازه
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
emprator227
21-06-2016, 10:29
توی این سایت
P.S
اه...این رو ندیده بودم...تازه یه دو سه روزی هست که موجودش کرده....
ولی 15تومن چه خبره!!!!!
من فقط با هزارتومن درست ـش کردم :n02:
سلام. برای سیم داخلش از چی نوع کابلی استفاده کردی؟ من هر چقدر دنبال rg174 گشتم پیدا نکردم.
fafool70
21-06-2016, 11:41
دوستان یه سیم کارت رایتل انداختم روی گوشی مصرف باتری وقتی که اینترنت میرم واقعا بالاست دلیلش به نظر شما باند فرکانسی رایتل هست؟؟
راستی اگر مودم بگیرم از نظر آنتن دهی و سرعت بهتر هست یاخیر؟
amirdiba
21-06-2016, 11:58
سیم کارتها به دستت رسیده؟ چند روز میارن؟ منم همینو سفارش دادم
نازه دو روزه سفارش دادم زنگم زدم گفتن میفرستن
راستی lh92 رو شما انلاک کرده بودی؟ به منم راهشو میگی عزیز؟
mehdi_cd2005
21-06-2016, 12:10
سلام . دوستان بنده تازه می خوام به اینترنت ایرانسل کوچ کنم . منطقه ما فقط 2جی و 3 جی رو ساپورت می کنه
لطفا راهنمایی کنید چه مودمی بگیرم که 4 جی هم ساپورت کنه چون ممکنه جا به جا بشم و اینکه امتحان خودشو خوب پس داده باشه
نه عزیز نه دارم و نه آنلاک کردم. توی تاپیک مودم یه نفر گذاشته. نتیجه رو اعلام کنید
دوستان پس این کاهش قیمتی که همه خبرگزاری ها و وزیر و کبیر دارن چند روزه میگن کو کجاس قیمتا که هیچ فرقی نکرده
mobile1199
21-06-2016, 13:36
تنظیمات مودم روی multi mode هست؟ یا فقط گذاشتی روی 4g ؟
روی مولتی امتحان کن.
یکی از مودم ها همیشه رو automat قرار داره کانکت شدنش . به هیچ وجه فرقی نمیکنه و این اتفاق هم فقط برای شبانه می افته :n35:
اقا من دانلود های حجیم دارم بهترین و ارزونترین بسته های 4g ایرانسل رو معرفی میکنید؟
اقا من دانلود های حجیم دارم بهترین و ارزونترین بسته های 4g ایرانسل رو معرفی میکنید؟
بسته های ساعتی شبانه
دوستان پس این کاهش قیمتی که همه خبرگزاری ها و وزیر و کبیر دارن چند روزه میگن کو کجاس قیمتا که هیچ فرقی نکرده
جالبه یکی از مصوبه های همون جلسه ای که قرار شد اینترنت ارزون بشه مصوبه افزایش نرخ نلفن ثابت بود.اون چند روزه الان اجرایی شده ولی همچنان از کاهش قیمت اینترنت خبری نیست.آدم به کی بگه؟
دوستان با سلام
من قصد خرید یک روتر با قابلیت ساپورت4G را دارم دوستانی که مودم D100 را دارند آیا از کارکرد وگیرندگی4G این دستگاه راضی هستید. ممنون میشم کمی توضیح دهید
silentnight247
21-06-2016, 17:26
سلام بهترین سرویس نا محدود برای دانلود بالا کدوم هست؟
من ایرانسل دو مگ(وایمکس) دارم و ماهانه تا 200 گیگ دانلود میکنم. اما دوست دارم بیشتر بشه... آیا سرویس بهتری سراغ دارین؟
این مملکت کدوم کارش درست بوده که این یکی باشه ؟! اینقدر از این حرف ها میزنن و تا عملی بشه گاو همسایه هزار بار زاییده .:n02:
stere1980
21-06-2016, 20:53
روش آنلاک مودم LH92 در اینجا خودم تست کردم شد رایتل روش انداختم . البته ریسک کردم گفتم یا مودم نابود میشه یا آنلاک!!!!!!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- - - Updated - - -
روش آنلاک مودم LH92 در اینجا خودم تست کردم شد رایتل روش انداختم . البته ریسک کردم گفتم یا مودم نابود میشه یا آنلاک!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
میزان نگه داری باطریش در چه حدی هست دوست عزیز
siavash1234
22-06-2016, 08:53
اینترنت 4g تهران
با مودم dlink 932
اینترنت 4g تهران
با مودم dlink 932
با گوشی هم تست کردین
یعنی فرق میکنه مودم با گوشی یا نه یکی
از تهران اکثرا راضی نیستا
siavash1234
22-06-2016, 11:20
با گوشی هم تست کردین
درود
گوشیم 4gرا ساپورت نمیکنه
این تست تو ایستگاه مترو شهید بهشتی گرفتم
sajjadm1
22-06-2016, 12:31
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه کاهش قیمت بستگی به حجم مصرف دارد، گفت: در گذشته هر گیگابیت اینترنت ۳۶۰۰ تومان بود که در این مدل تعرفهای به ۳۰۰۰ تومان رسیده است و اگر مشترکان تا ۱۰ گیگ استفاده کنند، این تخفیف بسیار پایینتر میآید.
mehdi_cd2005
22-06-2016, 13:41
سلام . دوستان بنده تازه می خوام به اینترنت ایرانسل کوچ کنم . منطقه ما فقط 2جی و 3 جی رو ساپورت می کنه
لطفا راهنمایی کنید چه مودمی بگیرم که 4 جی هم ساپورت کنه چون ممکنه جا به جا بشم و اینکه امتحان خودشو خوب پس داده باشه
دوستان کسی نیست راهنماییم کنه ؟ یه مودم تو سایت خود ایرانسل هست به قیمت 359 تومان . اون خوبه بگیرم ؟
Model: D-100 (3G, 4G, Wi-Fi)
bigbang001
22-06-2016, 15:05
با گوشی هم تست کردین
سعادت اباد که سرعت شبا ۱۲۸ کیلوبایته!
Sent from my iPhone 6s+
دوستان کسی نیست راهنماییم کنه ؟ یه مودم تو سایت خود ایرانسل هست به قیمت 359 تومان . اون خوبه بگیرم ؟
Model: D-100 (3G, 4G, Wi-Fi)
دوست عزیز بهترین گزینه بدون شک e8372 هستش البته باتری نمیخوره که اونم مشکل نیست میتونید به هر وسیله ای که پرت usb داشته باشه یا شارژر موبایل یا پاوربانک وصل کنید.احتیاجی نیست انقدر زیاد هزینه کنید.در ضمن از ایرانسل نخرید من بهتون توصیه میکنم از سایت راستین بازار بخرید پشتیبانی سایتشون هم حرف نداره(یا از هر سایت مطمئن دیگه ای که خودتون سراغ دارید بجز ایرانسل)
سلام دوستان
بازم پیروی پست های قبلی که اگه خواننده چند صفحه اخیر تاپیک بوده باشید....فرصتی شد تا نتیجه های تست آنتن دستساز (یاگی اودا) ای که برای LTE ایرانسل درست کردم رو اینجا قرار بدم....
اول این خود آنتن ـه که روی میله آنتن TV نصب شده....7متر کابل coax هم مصرف کردم.
مقدارهای سیگنال با 4خونه از 5خونه آنتن
این هم نتیجه Speedtest با سرور داخلی
سرعت دانلود قشنگ بیشتر از 2MB/s هست....ولی محدود ـش تو ساعت های مختلف بین 1.5MB/s تا 2.5MB/s نوسان داره
جای میله آنتن TV روی پشت بوم خیلی بد هستش...وقتی آنتن رو دستم میگیرم و 1 الی 2 متری اونطرف تر میرم....سرعت میره بالای 3MB/s...........که چیزی ندارم اونجا که آنتن رو روش سوار کنم.....که قراره براش با بشکه و یه لوله فلزی، یه پایه درست کنم و جایی که دوست دارم بزارم :n33:
P.S
مودم توی خونه.....بدون آنتن اصلاً وصل نمیشه.............برای همین تست Speedtest هم نشد بگیرم
mehdi_cd2005
22-06-2016, 16:59
دوست عزیز بهترین گزینه بدون شک e8372 هستش البته باتری نمیخوره که اونم مشکل نیست میتونید به هر وسیله ای که پرت usb داشته باشه یا شارژر موبایل یا پاوربانک وصل کنید.احتیاجی نیست انقدر زیاد هزینه کنید.در ضمن از ایرانسل نخرید من بهتون توصیه میکنم از سایت راستین بازار بخرید پشتیبانی سایتشون هم حرف نداره(یا از هر سایت مطمئن دیگه ای که خودتون سراغ دارید بجز ایرانسل)
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون .
تو منطقه ما انتن 3جی ایرانسل رو حداکثر 3 تا از چهارتا پر می کنه . و پوشش 4 جی نداره . البته می خوام مودمم 4 جی رو هم ساپورت کنه . به نظر شما این مودم با توجه به انتن دهیم می تونه مناسب باشه ؟
تو منطقه ما انتن 3جی ایرانسل رو حداکثر 3 تا از چهارتا پر می کنه . و پوشش 4 جی نداره . البته می خوام مودمم 4 جی رو هم ساپورت کنه . به نظر شما این مودم با توجه به انتن دهیم می تونه مناسب باشه ؟
من E3372 دارم و میشه گفت که مدل بدون WiFi داره E8372 به حساب میاد...روی 4G که فقط تست کردم....مودم ـم بین 1الی 2 سطح آنتن ـش از موبایل بیشتر هستش.
P.S
البته تو مودم تعداد خونه های آنتن 5تاس...و تو گوشی 4تا.......ولی در هر حال شرایط با مودم (بدون آنتن دستساز بالا) بهتر از گوشی نتیجه داده.
stere1980
22-06-2016, 17:20
میزان نگه داری باطریش در چه حدی هست دوست عزیز
بین پنج تا نهایتا شش ساعت کار میکنه براتون دوست گرامی.
silvermanhhh
22-06-2016, 20:49
با سلام
دوست عزیز t63
این انتنی که درست کردی ،قطعاتش راحت گیر میاد؟چقد طول کشید که درستش کردی؟بعد هزینش کلا چقد شد؟قصد ساخت دارم .انتن۴gبا مودم بین ۱تا ۳ و سرعت فوق العاده افتضاح نسبت به ۳g
نظرتون را به پستی که حدود شش ماه پیش درباره این دو مودم گذاشتم جلب می کنم و اینکه در عمل آنتن دهی مودم های 3G و 4G از گوشی هایی که از این دو ویژگی پشتیبانی می کنند بیشتر است زیرا آنتن دهی گوشی ها به دلیل استفاده در نزدیکی بدن و سر و صورت برای کاهش تشعشعات زیانبار در حد مشخصی محدود شده است.
سلام بهترین سرویس نا محدود برای دانلود بالا کدوم هست؟
من ایرانسل دو مگ(وایمکس) دارم و ماهانه تا 200 گیگ دانلود میکنم. اما دوست دارم بیشتر بشه... آیا سرویس بهتری سراغ دارین؟
منم سرویس یک مگابیت نامحدود وایمکس ایرانسل را 4 سال هست که با یک مودم همراه دارم اما پس از سه سال استفاده مداوم از سال گذشته از 4G ایرانسل استفاده می کنم و سرویس وایمکسم رو دیگه شارژ نکردم. البته سرویس نامحدود به آن معنی که شما در نظر دارید در نسل سه و چهار ایرانسل نداریم اما این بسته های ساعتی شبانه ایرانسل از جمله گزینه هایی است که برخی از دوستان در این تاپیک شواهدی عرضه کردن که نشون میده در یک شب حتی تا حوالی 60 گیگابایت باهاش دانلود کردن اما کیفیت و پهنای باند آنتن ها شهر به شهر و محله به محله فرق میکنه و باید امتحان کنید ببینید خواسته شما رو برآورده می کنه یا نه. بسته های شبانه هم که متنوع هستش باید یه نگاهی بندازین تا گزینه مناسب را انتخاب کنید.
amirdiba
22-06-2016, 22:22
نه عزیز نه دارم و نه آنلاک کردم. توی تاپیک مودم یه نفر گذاشته. نتیجه رو اعلام کنید
ممنون طبق روش دوستمون انلاک کردم . عالی شد.
amirdiba
22-06-2016, 22:26
کدوم ارزونی
چیزی ارزون نشد هیچ
قیمت مکالمات تلفن ثابت 50 درصد افزایش یافت. قیمت خرید تلفن ثابت از 50 تومن به 200 تومن افزایش یافت. اگه مایه دار باشی و 100 یا 50 گیگ ی جا ترافیک بخری مقداری ارزون تر میشه که از قبلم هم بوده. همش حرف بود ما که چیزی ندیدیم
amirdiba
22-06-2016, 22:29
سلام دوستان
بازم پیروی پست های قبلی که اگه خواننده چند صفحه اخیر تاپیک بوده باشید....فرصتی شد تا نتیجه های تست آنتن دستساز (یاگی اودا) ای که برای LTE ایرانسل درست کردم رو اینجا قرار بدم....
اول این خود آنتن ـه که روی میله آنتن TV نصب شده....7متر کابل coax هم مصرف کردم.
مقدارهای سیگنال با 4خونه از 5خونه آنتن
این هم نتیجه Speedtest با سرور داخلی
سرعت دانلود قشنگ بیشتر از 2MB/s هست....ولی محدود ـش تو ساعت های مختلف بین 1.5MB/s تا 2.5MB/s نوسان داره
جای میله آنتن TV روی پشت بوم خیلی بد هستش...وقتی آنتن رو دستم میگیرم و 1 الی 2 متری اونطرف تر میرم....سرعت میره بالای 3MB/s...........که چیزی ندارم اونجا که آنتن رو روش سوار کنم.....که قراره براش با بشکه و یه لوله فلزی، یه پایه درست کنم و جایی که دوست دارم بزارم :n33:
P.S
مودم توی خونه.....بدون آنتن اصلاً وصل نمیشه.............برای همین تست Speedtest هم نشد بگیرم
عزیزم اگه حالشو داری ی اموزش واسه ساخت این انتن با عکس واضح بزار ممنون
saeeddeeas
22-06-2016, 22:42
دوستان کسی از برنامه زوم استفاده کرده؟ اگر اشتراک بگیریم از حجم اینترنت چیزی کم نمیشه؟
masooumi
22-06-2016, 22:53
دوستان کسی از برنامه زوم استفاده کرده؟ اگر اشتراک بگیریم از حجم اینترنت چیزی کم نمیشه؟
خیر ، کم نمیشه.
saeeddeeas
22-06-2016, 23:05
خیر ، کم نمیشه.
الان اشتراک خریدم چند دقیقه شبکه سه رو نگاه کردم 20 مگ کم شد...
خب اگر قراره کم بشه چرا دیگه اشتراک بخریم؟؟؟ خب برنامه های دیگه هستن از اونا نگاه میکنیم اشتراک هم نمیخریم:n21:
با سلام
دوست عزیز t63
این انتنی که درست کردی ،قطعاتش راحت گیر میاد؟چقد طول کشید که درستش کردی؟بعد هزینش کلا چقد شد؟قصد ساخت دارم .انتن۴gبا مودم بین ۱تا ۳ و سرعت فوق العاده افتضاح نسبت به ۳g
سلام
بله، قطعاتش چیزهای خیلی معمولی هستش...و راحت گیر میاد.....انتن اولی که درست کردم...نصف روز وقتم رو گرفت، آنتن یه سری ایراداتی داشت...ولی آنتن دوم چون لم کار دستم آمد...خیلی سریعتر آماده شد.
هزینه ـش هم شاید حتی 20تومن هم نشد.....
عزیزم اگه حالشو داری ی اموزش واسه ساخت این انتن با عکس واضح بزار ممنون
داداش....اگه قراره یه آموزش بنویسیم، باید یه آنتن جدید درست کنم...که متاسفانه فرصت ـش رو ندارم...پروژه پایان ترم ـم رو زمین مونده...حتی یه خط هم کد نویسی نکردم :n30:
ولی با همین مطالبی که تو تاپیک گفتم...کافیه برای ساختن یه آنتن یاگی اودا
دوست گرامی t.63
در ارتباط با ساخت این آنتن 4g از چه صفحه ایی توضیحات شما شروع میشود؟
البته کاشکی نحوه ساخت آنرا توضیح میدادی
دوست گرامی t.63
در ارتباط با ساخت این آنتن 4g از چه صفحه ایی توضیحات شما شروع میشود؟
البته کاشکی نحوه ساخت آنرا توضیح میدادی
بفرمایید....این اولین پست هستش
+++++++++++++++++
یه سوال، دوستان....بسته هدیه 10گیگ مودم ایرانسل خونه ی پُرش چقدر طول میکشه تا وصل بشه....زنگ زدم به 700...گفت که 1هفته....ولی تو تاپیک دیدم که برای بعضی ها تا 12روز هم کشیده.
emprator227
23-06-2016, 23:08
بفرمایید....این اولین پست هستش
+++++++++++++++++
یه سوال، دوستان....بسته هدیه 10گیگ مودم ایرانسل خونه ی پُرش چقدر طول میکشه تا وصل بشه....زنگ زدم به 700...گفت که 1هفته....ولی تو تاپیک دیدم که برای بعضی ها تا 12روز هم کشیده.
برای من سر 7 روز فعال شد
saeeddeeas
24-06-2016, 01:58
برای گوشی های هواوی کدی چیزی هست شبکه رو روی 4جی قفل کنیم؟
naser.051
24-06-2016, 11:36
نت ایرانسل بهتر شده تست زیر با گوشی lenovo k3 note
mazdak89
24-06-2016, 19:14
دوستان کسی از شما از نت LTE ایرانسل اپ استور اپل رو چک کرده ؟ من به هیچ عنوان نمیتونم کانکت بشم !!!!!! ولی با adsl که وصل میشم مشکلی نیست و راحت اپ دانلود و آپدیت میکنم !
آقا داغون شده سرعت 4G
این تست ماله دیشبه ساعت 3 صبح
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم همین الان گرفتم 20:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زنگ بزنم 700 تاثیری داره ؟
یک سوال: اگه رو اینترنت هدیه ایرانسل (10گیگ سه ماهه)، بسته شبانه و بسته ماهانه 5گیگ (6صبح تا12ظهر) بگیرم...اولویت مصرف که با اینترنت هدیه نیستش؟!!!
یک سوال: اگه رو اینترنت هدیه ایرانسل (10گیگ سه ماهه)، بسته شبانه و بسته ماهانه 5گیگ (6صبح تا12ظهر) بگیرم...اولویت مصرف که با اینترنت هدیه نیستش؟!!!
هديه هميشه در اولويت
arash2105
24-06-2016, 19:56
دوستان کسی از شما از نت LTE ایرانسل اپ استور اپل رو چک کرده ؟ من به هیچ عنوان نمیتونم کانکت بشم !!!!!! ولی با adsl که وصل میشم مشکلی نیست و راحت اپ دانلود و آپدیت میکنم !
اپ استور با ip ایرانسل مشکل داره ، من وی . پی . ان میزنم تا دنلود بشه
هديه هميشه در اولويت
اوه....چقدر ضایع....عجب درده سری ـه....یعنی برای دانلود شبانه...باید سیم کارت عوض کنم..... :n27:
SAeedBaa
24-06-2016, 22:30
برای گوشی های هواوی کدی چیزی هست شبکه رو روی 4جی قفل کنیم؟
این دو کد رو تست کنید
ستاره مربع ستاره مربع 4636 مربع ستاره مربع ستاره
ستاره مربع ستاره مربع 7378423 مربع ستاره مربع ستاره
SAeedBaa
24-06-2016, 22:31
نت ایرانسل بهتر شده تست زیر با گوشی lenovo k3 note
کدوم شهر هستین؟ 3 یا 4 جی؟
naser.051
24-06-2016, 22:32
کدوم شهر هستین؟ 3 یا 4 جی؟
مشهد هستم. با فورجی
Sent from my Lenovo K50a40
SAeedBaa
24-06-2016, 22:49
مشهد هستم. با فورجی
این تست برای 3G همراه اوله، ایرانسل برعکس همراه اول برای تبلیغات فورجی بیشتر مناطق برای 3G محدودیت 8 مگ در نظر گرفته
این تست برای 3G همراه اوله، ایرانسل برعکس همراه اول برای تبلیغات فورجی بیشتر مناطق برای 3G محدودیت 8 مگ در نظر گرفته
کجا هستین؟ تهران؟
SAeedBaa
26-06-2016, 03:34
کجا هستین؟ تهران؟
هرمزگان هستم / بندرعباس
Soroush-S
26-06-2016, 13:20
یه مودم پوپک GLX گرفتم . کسی میدونه چطور باید سیمکارت ایرانسلی که داخل مودم گذاشتم شارژ کنم و بسته اینترنتی فعال کنم؟
پوشش 4G ایرانسل در متروی تهران کامل شده بسیار عالی :n11:
saeeddeeas
26-06-2016, 16:00
یه هفتس افتضاح شده قطعی زیاد به همراه سرعت پایین پینگ وحشتناک:n21:
یه مودم پوپک GLX گرفتم . کسی میدونه چطور باید سیمکارت ایرانسلی که داخل مودم گذاشتم شارژ کنم و بسته اینترنتی فعال کنم؟
برنامه myirancell رو گوشیت نصب کن باهاش میتونی هم سیمکارت رو شارژ کنی و هم بسته بخری
vahid.tipic
26-06-2016, 16:30
سلام خدمت دوستان
بنده قصد دارم اینترنتی داشته باشم که وقتی بین ۲ شهر جا به جا میشم همراهم باشه
به طور میانگین ماهی ۵۰ گیگابایت هم دانلود دارم.
وارد سایت ایرانسل که شدم ۲ نوع اینترنت دیدم:
یکی اینترنت همراه و یکی هم وایمکس.
محدوده پوشش رو هم چک کردم در هر ۲ شهر مد نظرم سبز هست وضعیت.
حالا با این اوصاف به نظر شما از وایمکس استفاده کنم یا اینترنت همراه ایرانسل؟به طور کلی راضی هستین از ایرانسل؟
سلام خدمت دوستان
بنده قصد دارم اینترنتی داشته باشم که وقتی بین ۲ شهر جا به جا میشم همراهم باشه
به طور میانگین ماهی ۵۰ گیگابایت هم دانلود دارم.
وارد سایت ایرانسل که شدم ۲ نوع اینترنت دیدم:
یکی اینترنت همراه و یکی هم وایمکس.
محدوده پوشش رو هم چک کردم در هر ۲ شهر مد نظرم سبز هست وضعیت.
حالا با این اوصاف به نظر شما از وایمکس استفاده کنم یا اینترنت همراه ایرانسل؟به طور کلی راضی هستین از ایرانسل؟
سلام صد در صد اینترنت همراه ایرانسل
هم برای دانلود و هم برای دیدن ویدیو
vahid.tipic
26-06-2016, 16:43
سلام صد در صد اینترنت همراه ایرانسل
هم برای دانلود و هم برای دیدن ویدیو
ممنونم
بعد اینکه چه نوع مودمی رو پیشنهاد میکنید؟
بعضی از دوستان گفته بودن از سایت ایرانسل نخریم!چرا؟
کلا چه مودمی بگیرم؟
من خودم دو تا مودم دارم
یکی d100ایرانسل
یکی هم که جیبی هست dlink هست
از دوتاش راضی ام
vahid.tipic
26-06-2016, 16:58
من خودم دو تا مودم دارم
یکی d100ایرانسل
یکی هم که جیبی هست dlink هست
از دوتاش راضی ام
d100 قابلیت جابه جایی نداره ؟
بین این مودم هایی که روی سایت ایرانسل هست به چه قابلیتی باید توجه کنم؟؟فقط 4g بودن؟
[QUOTE=vahid.tipic;8845159]d100 قابلیت جابه جایی نداره ؟
بین این مودم هایی که روی سایت ایرانسل هست به چه قابلیتی باید توجه کنم؟؟فقط 4g
حواسم به سوالت درست نبود
dlink برای مسافرت مناسب تره
vahid.tipic
26-06-2016, 17:12
در کل این مودم هایی که رو سایت ایرانسل هستند رو پیشنهاد میکنید یا از برندهای دیگه تهیه کنم؟
در کل این مودم هایی که رو سایت ایرانسل هستند رو پیشنهاد میکنید یا از برندهای دیگه تهیه کنم؟
این مودم dlink که گفتم می تونی از سیم کارت های دیگه هم استفاده کنی ولی مودم های ایرانسل فقط مخصوص ایرانسل است
vahid.tipic
26-06-2016, 17:27
این مودم dlink که گفتم می تونی از سیم کارت های دیگه هم استفاده کنی ولی مودم های ایرانسل فقط مخصوص ایرانسل است
من الان ۱ سوالی به ذهنم رسید.
در حال حاضر من سیم کارت 4g ایرانسل دارم و بسته ی ماهیانه ۵ گیگابایت خریداری میکنم به مبلغ ۲۰ هزار تومان
این بسته هایی که روی مودم ها فعال میشوند هم از همین نوع بسته ها هستن؟؟
خب من الان از طریق HotSpot اینترنت رو share میکنم روی لپ تاپم و استفاده میکنم.پس چه نیازی به مودم هست دقیقا؟
من الان ۱ سوالی به ذهنم رسید.
در حال حاضر من سیم کارت 4g ایرانسل دارم و بسته ی ماهیانه ۵ گیگابایت خریداری میکنم به مبلغ ۲۰ هزار تومان
این بسته هایی که روی مودم ها فعال میشوند هم از همین نوع بسته ها هستن؟؟
خب من الان از طریق HotSpot اینترنت رو share میکنم روی لپ تاپم و استفاده میکنم.پس چه نیازی به مودم هست دقیقا؟
مودم برای اینکار ساخته شده و قوی تر هست و سیگنال رو قوی تر دریافت میکنه
vahid.tipic
26-06-2016, 17:35
مودم برای اینکار ساخته شده و قوی تر هست و سیگنال رو قوی تر دریافت میکنه
تنها مزیتش همینه؟
تنها مزیتش همینه؟
سیگنال برای سرعت خیلی مهمه
vahid.tipic
26-06-2016, 18:03
سیگنال برای سرعت خیلی مهمه
و اینکه نفرمودین این بسته هایی که برای مودم ها فعال میشن همین بسته هایی هستند که برای سیم کارت های روی گوشی میخریم؟
و اینکه نفرمودین این بسته هایی که برای مودم ها فعال میشن همین بسته هایی هستند که برای سیم کارت های روی گوشی میخریم؟
از همین بسته ای که دارید استفاده می کنه
amirmohammad_49
26-06-2016, 20:16
سلام
دوستان ما یه شعبه از شرکتمون تو یه منطقه روستایی واقع شده که تحت پوشش اینترنت 3g و 4g ایرانسل هم نیست و فقط اینترنت 2g همراه اول و ایرانسل داره تا جایی تست کردم، یه نرم افزار تحت وب خیلی سبک داریم که با سرعت معمولی هم با میاد.پیشنهادتون برای خرید مودم چیه؟مودم out door ایرانسل چطوره؟یا d100 جواب میده به نظرتون؟
rezausa2020
26-06-2016, 20:50
آقا ایرانسل واسه من خیلی ردیفه . بسته مقرون بصرفه برای استفاده ثابت چی پیشنهاد میکنید؟ من 6ماهه 30گیگ 60تومن گرفته بودم راضی بودم 3ماه کشید واسم.
و اینکه من الان 3ماهه دیتا و هات اسپات گوشیم کلا روشنه :D . خراب نمیشه ؟ بنظرتون مودم بگیرم سرعت بیشتر میشه؟:n19:
اینم تست سرعتم :
سلام
دوستان ما یه شعبه از شرکتمون تو یه منطقه روستایی واقع شده که تحت پوشش اینترنت 3g و 4g ایرانسل هم نیست و فقط اینترنت 2g همراه اول و ایرانسل داره تا جایی تست کردم، یه نرم افزار تحت وب خیلی سبک داریم که با سرعت معمولی هم با میاد.پیشنهادتون برای خرید مودم چیه؟مودم out door ایرانسل چطوره؟یا d100 جواب میده به نظرتون؟
اشتباه شده است
naser.051
26-06-2016, 21:39
سلام
شما باید مودم e8373 +انتن ۴۰دسیبل بخری
انتن+ مودم =235000تومان اونوقت حد اقل نت 3g داری البته تو بدترین حالت گفتم. شما مودمت انتن داشته باشه ۱۷ کیلومتر حدودا از دکل دور باشی از نت فورجی میتونی استفاده کنی متوجه شدی؟
binaafarin
26-06-2016, 22:43
کسی از دوستان میتونه یک شات بذاره بستهای مای اایرنسل رو ببینم؟
بهترین بسته شبانه الن چیه بهص رفه ترینش
آقا ایرانسل واسه من خیلی ردیفه . بسته مقرون بصرفه برای استفاده ثابت چی پیشنهاد میکنید؟ من 6ماهه 30گیگ 60تومن گرفته بودم راضی بودم 3ماه کشید واسم.
و اینکه من الان 3ماهه دیتا و هات اسپات گوشیم کلا روشنه :D . خراب نمیشه ؟ بنظرتون مودم بگیرم سرعت بیشتر میشه؟:n19:
اینم تست سرعتم :
من بسته یکساله 100گیگ دارم که میشه 198تومن
من بسته یکساله 100گیگ دارم که میشه 198تومن
ایرانسل یکساله 100 گیگ 175 تومنه که = هر گیگ 1750
مگه اینکه ارزش افزوده اضافه کنه
amirmohammad_49
27-06-2016, 01:15
انتن+ مودم =235000تومان اونوقت حد اقل نت 3g داری البته تو بدترین حالت گفتم. شما مودمت انتن داشته باشه ۱۷ کیلومتر حدودا از دکل دور باشی از نت فورجی میتونی استفاده کنی متوجه شدی؟
اونجایی که میگم تحت پوشش 3g ایرانسل نیست. مودم پیشنهادیتون مربوط به چه شرکتی است؟از کجا قابل تهیه است؟
ظاهرا تو بعضی از نقاطش همراه اول 3g میشه.اگر اینطور باشه راهکار چیه؟همراه اول مودم outdoor داره؟
SAeedBaa
27-06-2016, 01:20
سلام
خرید مودم + انتن در صورتی جواب میده که در نزدیکی شما یک سایت نسل 3 یا 4 قرار داشته باشه در غیر اینصورت برای اتصال به نسل 2 خرید مودم به تنهایی کافیه و شما میتونید از نت استفاده کنید. البته باید قبلش با گوشی تست کنید که وضعیت نت نسل 2 در منطقه چجوری هست چون در بعضی مناطق بخاطر ترافیک عملا استفاده از اینترنت نسل 2 غیر ممکن هست.
SAeedBaa
27-06-2016, 01:25
سلام
اونجایی که میگم تحت پوشش 3g ایرانسل نیست. مودم پیشنهادیتون مربوط به چه شرکتی است؟از کجا قابل تهیه است؟
ظاهرا تو بعضی از نقاطش همراه اول 3g میشه.اگر اینطور باشه راهکار چیه؟همراه اول مودم outdoor داره؟
مودم های بیرونی فعلا در بازار موجود نیست، شما میتونید یکی از مودم های داخلی + انتنش رو تهیه کنید و استفاده کنید. مودم های E3372 هم بصورت اپراتوری و هم بصورت انلاک موجود هست، البته این مودم فاقد وای فای هست که برای نسخه وای فای دار میتونید از E8373 استفاده کنید. البته تمام اینا دانگل هستند و از طریق پورت یو اس بی تغذیه میشوند.
murchehh
27-06-2016, 08:18
سلام
این انتن ها رو از کجا میشه تهیه کرد و اسمشون چیه
چون منم این مشکل رو دارم توی خونه 3g هست و بالا پشت بوم 4g فول
با این انتن ها این مشکل برطرف میشه؟
خیلی ممنون
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام. دوستان عزیز اگر امکانش هست لطفا منو راهنمایی کنید. من قصد دارم بسته پنج گیگ ماهیانه به اضافه پنج گیگ شبانه که بیست و پنج هزار تومان رو هست رو فعال کنم. حالا سوالم اینه اگر در کنار این طرح ، یک بسته پنج گیگ هفتگی از ساعت شش صبح تا دوازده ظهر رو فعال کنم. در ساعت شش صبح تا دوازده میتوانم از بسته پنج گیگی هفتگی استفاده کنم و بعد از ان طرح اولی فعال بشه یا امکانش نیست؟
SAeedBaa
27-06-2016, 10:58
سلام
این انتن ها رو از کجا میشه تهیه کرد و اسمشون چیه
چون منم این مشکل رو دارم توی خونه 3g هست و بالا پشت بوم 4g فول
با این انتن ها این مشکل برطرف میشه؟
خیلی ممنون
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
این مودم های همراه رو میتونید از بامیلو و یا راستین بازار تهیه کنید. انتنش کمی سخت گیر میاد. یکی از کاربران سایت اینجا میفروخت. راستین بازار خودشم انتنشو داره.
الان که سرچ کردم این سایت هم انتن مودم رو داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SAeedBaa
27-06-2016, 11:02
سلام. دوستان عزیز اگر امکانش هست لطفا منو راهنمایی کنید. من قصد دارم بسته پنج گیگ ماهیانه به اضافه پنج گیگ شبانه که بیست و پنج هزار تومان رو هست رو فعال کنم. حالا سوالم اینه اگر در کنار این طرح ، یک بسته پنج گیگ هفتگی از ساعت شش صبح تا دوازده ظهر رو فعال کنم. در ساعت شش صبح تا دوازده میتوانم از بسته پنج گیگی هفتگی استفاده کنم و بعد از ان طرح اولی فعال بشه یا امکانش نیست؟
منظورتون رو دقیق متوجه نشدم ولی امکان خرید دو بسته وجود داره و میتونید در کنار بسته های ماهانه بسته های ساعتی رو فعال کنید.
اها میخواید بسته 5+5 ماهانه رو به قیمت 25 تومن فعال کنید و در کنارش 5 گیگ هفتگی رو هم بگیرید. مشکلی نیست.فقط صبحا یکبار اینترنتتون رو قطع و دوباره وصل کنین.
ممنونماز پاسختون. پس با این کار میتونم کاری کنم که هر روز از ساعت شش تا دوازده از بسته هفتگی کم بشه و در باقی ساعات از بسته ماهانه
SAeedBaa
27-06-2016, 11:27
ممنونماز پاسختون. پس با این کار میتونم کاری کنم که هر روز از ساعت شش تا دوازده از بسته هفتگی کم بشه و در باقی ساعات از بسته ماهانه
بله، برای سیستم تعریف شده که ابتدا از بسته که زمان کمتری دارد استفاده شود.
naser.051
27-06-2016, 11:35
منم بخاطر اینکه تحت پوشش تریجی نیست گفتم. انتن بخرین شما پست قبلی منو با دقت بخونید متوجه میشی من گفتم تو بدترین حالت. من خودم جای بودم که. اصلا پوششش هیچ اپراتوری نبوده بعد که انتن وصل کردم به مودم. نت فورجی داشتم این مدل انتن ها از نوع mimo هستن. یعنی گیرنده. دید غیر مستقیم یا کور به همین خاطر قدرت گیرندگیه خیلی بالای دارند حالا فهمیدی جناب؟ این یک توضیح مختصر بود
naser.051
27-06-2016, 11:39
خرید مودم + انتن در صورتی جواب میده که در نزدیکی شما یک سایت نسل 3 یا 4 قرار داشته باشه در غیر اینصورت برای اتصال به نسل 2 خرید مودم به تنهایی کافیه و شما میتونید از نت استفاده کنید. البته باید قبلش با گوشی تست کنید که وضعیت نت نسل 2 در منطقه چجوری هست چون در بعضی مناطق بخاطر ترافیک عملا استفاده از اینترنت نسل 2 غیر ممکن هست.
مگه انتن برای اینکه. نزدیکی اونجا. سایت نسل فلا باشه؟ انتن نوع گیرندش mimo هست دشما برو جای که اصلا پوشش هیچ اپراتوری نباشه با وصل کردن انتن به مودم نت فورجی سرعت بالا. خاهید داشت در مورد فناوری mimo تحقیق کنید
SAeedBaa
27-06-2016, 11:44
منم بخاطر اینکه تحت پوشش تریجی نیست گفتم. انتن بخرین شما پست قبلی منو با دقت بخونید متوجه میشی من گفتم تو بدترین حالت. من خودم جای بودم که. اصلا پوششش هیچ اپراتوری نبوده بعد که انتن وصل کردم به مودم. نت فورجی داشتم این مدل انتن ها از نوع mimo هستن. یعنی گیرنده. دید غیر مستقیم یا کور به همین خاطر قدرت گیرندگیه خیلی بالای دارند حالا فهمیدی جناب؟ این یک توضیح مختصر بود
البته ناصر جان باید به این نکته هم توجه داشت که یک سایت نسل 3 و یا 4 موبایل نزدیکی شما قرار داشته باشه و شما در مکان بسته سیگنال نداشته باشین این کارسازه، اگه سایت در نزدیکی نباشه و سیگنال در فضای باز وجود نداشته باشه کارساز نیست.
SAeedBaa
27-06-2016, 11:48
مگه انتن برای اینکه. نزدیکی اونجا. سایت نسل فلا باشه؟ انتن نوع گیرندش mimo هست دشما برو جای که اصلا پوشش هیچ اپراتوری نباشه با وصل کردن انتن به مودم نت فورجی سرعت بالا. خاهید داشت در مورد فناوری mimo تحقیق کنید
یعنی من میتونم با مودم + انتن در شهر حاجی اباد هرمزگان به شبکه نسل 3 و 4 ایرانسل وصل بشم. همچین چیزی امکان پذیر نیست.
بحثی که شما میکنید پوشش دهی یک سایت BTS در یک منطقه است که میزان سیگنال دریافتی توسط مشترک میتونه به فضای باز یا بسته ، همچنین به قدرت گیرندگی دستگاه مورد نظر ربط داشته باشه. و اگر در یک منطقه سایتی وجود نداشته باشه عملا هیچ سیگنالی وجود نداره.
اینکه شما در یک فضای باز سیگنال رو با انتن دریافت میکنید اما در همان مکان و فضای بسته سیگنال را دریافت نمیکنید دلیل بر نبود سایت و یا خیلی خیلی دور بودن ان نیست.
حجم ساختمان ها ، فرکانس کاری و .... همه تاثیر گذار هستند.
naser.051
27-06-2016, 11:59
یعنی من میتونم با مودم + انتن در شهر حاجی اباد هرمزگان به شبکه نسل 3 و 4 ایرانسل وصل بشم. همچین چیزی امکان پذیر نیست.
بینید این مدل انتن در جاهای تست شده که اصلا هیچ شرکتی اونجا تا مثلا ۵۰ کیلومتری انتن دهی نداشته ولی با اتصال این انتن راحت به فورجی وصل شدن خیلیا مغناطیسی که تو این انتن به کار رفته توانای گیرندگیه خیلی بالای داره حالا این انتن باز خودش چند مدل داره شما انتن ۴۰ دسیبل بخر راحت وصل شو در پست قبلی گفتم نوع انتن mimo هست برای بعضی روتر های میکروتیک هم از این نوع انتن کار شده جهت شبکه وای فای......
دیگه نمی دونم چطوری توضیحات بدم که متوجه بشید.
SAeedBaa
27-06-2016, 12:09
بینید این مدل انتن در جاهای تست شده که اصلا هیچ شرکتی اونجا تا مثلا ۵۰ کیلومتری انتن دهی نداشته ولی با اتصال این انتن راحت به فورجی وصل شدن خیلیا مغناطیسی که تو این انتن به کار رفته توانای گیرندگیه خیلی بالای داره حالا این انتن باز خودش چند مدل داره شما انتن ۴۰ دسیبل بخر راحت وصل شو در پست قبلی گفتم نوع انتن mimo هست برای بعضی روتر های میکروتیک هم از این نوع انتن کار شده جهت شبکه وای فای......
دیگه نمی دونم چطوری توضیحات بدم که متوجه بشید.
من که حرف شما را رد نکردم که بگم استفاده از انتن بی تاثیره. شما الان خودتون هم میگید در 50 کیلومتری یک سایت موبایل وجود داره. منظور بنده هم همین هست. اگر سایت نسل 3 و 4 در منطقه نباشه چطور ممکنه بشه به اون وصل شد.
وقتی هیچ سیگنالی وجود نداشته باشه به چی وصل میشید.
فناوری mimo برای تقویت گیرندگی سیگنال های از هم گسیخته مورد استفاده هست، این قبول ولی وقتی سیگنال باشه حتی ضعیف. نه اینکه نباشه
مثال میزنم اگر دو شهر در کنار هم باشند و بین انها کوه بلندی باشد. اگر در شهر A فورجی در دسترس باشد، شما در شهر B هیچ سیگنالی نسل 4 نخواهید داشت حتی با انتن،
50 کیلومتر هم در فرکانس های پایین و در جاهای که دشت مانند هستند امکان پذیر است.
ایرانسل یکساله 100 گیگ 175 تومنه که = هر گیگ 1750
مگه اینکه ارزش افزوده اضافه کنه
با ارزش افزوده کلا حساب کردم
bigbang001
27-06-2016, 20:22
تست سرعت سرور خارجی ولنجک تهران
ایرانسل و رایتل هر دو LTE:
Sent from my iPhone 6s+
دوستان با سلام
اگر بحث ساخت آنتن 4G را دارید دقتکنید آنتی که میخواهید بسازید بتونه محدوده فرکانس شما را تقویت کنه مثلا ایرانسل که 1800است
تئ آدرسی که دوستمان قرار داده بود دارای یک بخشی است برای ساخت آنتن 1800
دوستان
این توصیه یکی از دوستانم در سایت دیگر است در استفاده از آنتن 4G باید برای هر ورودی آنتن که دو عدد است آنتن متصل گردد اگر فقط به یک ورودی آنتن نصب وبه دیگری نصب نگردد بعلت کاهش امپدانس ورودی آنتن دار سبب خلل کار در سیستم مودم وایجاد نویز در ورودی دیگر میگردد. واین نتنها سبب تقویت نشده میتواند سبب کاهش گیرندگی 4g گردد
naser.051
27-06-2016, 22:42
این مودم های همراه رو میتونید از بامیلو و یا راستین بازار تهیه کنید. انتنش کمی سخت گیر میاد. یکی از کاربران سایت اینجا میفروخت. راستین بازار خودشم انتنشو داره.
الان که سرچ کردم این سایت هم انتن مودم رو داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اخه این انتن مال اینکار نیست کی گفته مال اینکاره ؟ این مفتش گرونه
naser.051
27-06-2016, 22:50
من که حرف شما را رد نکردم که بگم استفاده از انتن بی تاثیره. شما الان خودتون هم میگید در 50 کیلومتری یک سایت موبایل وجود داره. منظور بنده هم همین هست. اگر سایت نسل 3 و 4 در منطقه نباشه چطور ممکنه بشه به اون وصل شد.
وقتی هیچ سیگنالی وجود نداشته باشه به چی وصل میشید.
فناوری mimo برای تقویت گیرندگی سیگنال های از هم گسیخته مورد استفاده هست، این قبول ولی وقتی سیگنال باشه حتی ضعیف. نه اینکه نباشه
مثال میزنم اگر دو شهر در کنار هم باشند و بین انها کوه بلندی باشد. اگر در شهر A فورجی در دسترس باشد، شما در شهر B هیچ سیگنالی نسل 4 نخواهید داشت حتی با انتن،
50 کیلومتر هم در فرکانس های پایین و در جاهای که دشت مانند هستند امکان پذیر است.
شا انتن وصل کن به مودم کاریت نباشه وقتی میگم انتن یعنی یک چیزی میفهمم که میگم من می دونم فناوری mimo چیه من تو بدترین شرایط تست کردم عزیزم
واقعا برد ي دكل فورجي چقدر
بيرون شهر دو كيلومتر هم فاصله نيست ديگه با گوشي نميشه وصل شد
فقط مودم اونم دو خط آنتن مياره از ٥ خط اگر فورجي آنلي هم نزني هي مياد تري جي و بيشتر E
واقعا دو كيلومتر هم نيست تازه فضا بازه بيرون شهر
سلام
دوستاني كه مودم 4G خريدن يه سوال داشتم
من الان اينترنتو با گوشي ايفون ميزارم رو 3G و با كابل وصل ميكنم به لپتاپ و بازي انلاين رو انجام ميدم ( بیشتر قصدم ارتباط از طریق LAN یا USB هست ).
در بيشتر مواقع پينگش و سرعت دانلودش مشكلي نداره .
حالا اين مودم ها كه با كابل LAN وصل ميشن ، اثري بر روي پينگ و اينا ميزاره ؟ مثلا Tp Link MR200
-- پيشنهادتون براي من كه بازي انلاين و پینگ برام مهمه کدوم مودم هست ؟
سلام
دوستاني كه مودم 4G خريدن يه سوال داشتم
من الان اينترنتو با گوشي ايفون ميزارم رو 3G و با كابل وصل ميكنم به لپتاپ و بازي انلاين رو انجام ميدم ( بیشتر قصدم ارتباط از طریق LAN یا USB هست ).
در بيشتر مواقع پينگش و سرعت دانلودش مشكلي نداره .
حالا اين مودم ها كه با كابل LAN وصل ميشن ، اثري بر روي پينگ و اينا ميزاره ؟ مثلا Tp Link MR200
-- پيشنهادتون براي من كه بازي انلاين و پینگ برام مهمه کدوم مودم هست ؟
اگر هزينه مهم نيست D100 يا MR200
ولي در كل شانسي تا تست نشه واقعا نميشه جواب قطعي داد مخصوصا براي پينگ
fanoostalaei
28-06-2016, 00:36
بلاخره برای اولین بار با سیم کارت خودم تونستم وارد ایرانسل من بشم و میتونم بسته شبانه بخرم و تست کنم ببینم چجوریاس !!
هر چی ایراد عتیقه اس همیشه برا من پیش میاد :-)
Sent From My Master Mind Z3+ With tapatalk
SAeedBaa
28-06-2016, 01:17
شا انتن وصل کن به مودم کاریت نباشه وقتی میگم انتن یعنی یک چیزی میفهمم که میگم من می دونم فناوری mimo چیه من تو بدترین شرایط تست کردم عزیزم
دوست عزیز شما داری میگی توی بدترین شرایط، بله من هم قبول دارم توی زمانی که سیگنال ضعیف باشه (به اصطلاح شرایط بد) با کمک انتن میشه به شبکه وصل شد. اما اگه توی اون شهر هیچ انتن نسل 3 و یا 4 وجود نداشته باشه(سیگناال نسل 3 و 4 نباشه)، شرایطی وجود نداره، چه خوب و چه بد .... پس هیچطوره نمیشه وصل شد.
دوستان رو به اشتباه نندازید.
چرا سرعت اینقدر اومده پایین؟
آخه با این سرعت تو 2 ساعت چیکار کنم؟
به این می گن اینترنت پر سرعت از یوتیوب هست با قندشکن نگاه کنید
سلام
سرویس ثابت ایرانسل ( TDD LTE) چه موقع راه اندازی میشه ؟
با تشکر
Electronic-Arts
28-06-2016, 06:56
فقط مودم اونم دو خط آنتن مياره از ٥ خط اگر فورجي آنلي هم نزني هي مياد تري جي و بيشتر E
ایشون منظورش از 50 کیلومتر احتمالا 5 کیلومتر بوده!!!! وگرنه اگر به ایشون باشه فکر کنم میگن با این آنتن از امریکا میتونی سیگنال بگیری:n08:
به این می گن اینترنت پر سرعت از یوتیوب هست با قندشکن نگاه کنید
قندشكن نميخواد داداش
ايرانسل بازه
يكم مشكوك اين سرعت ها
از اين بلادكفر هرچي بگين بر مياد
قندشكن نميخواد داداش
ايرانسل بازه
يكم مشكوك اين سرعت ها
از اين بلادكفر هرچي بگين بر مياد
برای من باز میشه ولی ویدیوها نمایش داده نمیشه
پس چرا برای من باز نمیشه
چند روز صبح ها شانسی امتحان میکنم بازه
هم یو و هم فیس
هر دو بازه
شاید منطقه ای باشه
ولی چند وقت که انگار بازه مخصوصا یو
داشتم در مورد یه موضوعی تحقیق میکردم....برخوردم به یک مطلب جالب که خیلی ساده و روان مولفه های قدرت سیگنال در 3G و 4G LTE رو توضیح داده.
Making Sense of Signal Strength/Signal Quality Readings for Cellular Modems
Posted by Stephen Mammen
The first step in any successful cellular modem installation is verifying that the modem has a good connection back to the carrier network. This is especially helpful in that first "fingers crossed" moment when you are going live with a modem; good signal strength and signal quality makes modem deployment a smoother process.
While some graphical and qualitative ratings are provided by a cell modem's status page (e.g. green status/"Excellent"/"Good", red status/"Poor"/"Weak", etc.), more often one sees a numerical reading in dB or dBm. What do all these acronyms and negative numbers mean? This post aims to help with those questions.
Let's begin by defining our main acronyms of interest (along with the cellular technologies they are most useful for in parenthesis). There are certainly more measurements used in the industry, but let's keep it simple... signal strength and signal quality.
Signal Strength
[*=left]RSSI - Received Signal Strength Indicator (3G, CDMA/UMTS/EV-DO)
[*=left]RSRP - Reference Signal Received Power (4G LTE)
Signal Quality
[*=left]ECIO (Ec/Io) - Energy to Interference Ratio (3G, CDMA/UMTS/EV-DO)
[*=left]RSRQ - Reference Signal Received Quality (4G LTE)
[*=left]SINR - Signal to Interference-plus-Noise Ratio (4G LTE)
It is important to identify what cellular technology you are using when examining these metrics.
For 3G cellular connections, RSSI and EC/IO is what to look at.
For 4G LTE, RSRP, RSRQ, and SINR are the metrics to check.
Regardless of cellular technology, for a given installation to perform to expectations, both signal strength and quality should be optimized in the "Excellent" category. If you are suffering from poor signal, consider moving the cellular device to a new location and survey the area for interfering RF components. If simply relocating your device is not practical, it may be necessary to explore a new antenna configuration. As we've covered previously though, exercise caution or consult us on this topic as bigger isn't always better ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
This information should be your first line of defense when troubleshooting cellular performance issues. Give INS a call for all your cellular gateway needs!
داشتم در مورد یه موضوعی تحقیق میکردم....برخوردم به یک مطلب جالب که خیلی ساده و روان مولفه های قدرت سیگنال در 3G و 4G LTE رو توضیح داده.
قربون دستت بیزحمت ترجمش کن بزار ما هم بفهمیم :|
SAeedBaa
28-06-2016, 19:20
LTE-A یا همون 4G+ در کشور امارات
amirdiba
28-06-2016, 19:22
من الان از ی شهر دیگه به دکل های تری جی و فورجی ی شهر دیگه وصل میشم. فاصله نقطه به نقطه که با نرم افزار حساب کردم 26.5 کیلومتر میزنه. سرعتم هم در حدود 1.5 تا 8 مگ متغیره. من طبقه دوم ی ساختمان با مودم هستم
SAeedBaa
28-06-2016, 19:49
ایشون منظورش از 50 کیلومتر احتمالا 5 کیلومتر بوده!!!! وگرنه اگر به ایشون باشه فکر کنم میگن با این آنتن از امریکا میتونی سیگنال بگیری:n08:
من الان از ی شهر دیگه به دکل های تری جی و فورجی ی شهر دیگه وصل میشم. فاصله نقطه به نقطه که با نرم افزار حساب کردم 26.5 کیلومتر میزنه. سرعتم هم در حدود 1.5 تا 8 مگ متغیره. من طبقه دوم ی ساختمان با مودم هستم
دریافت سیگنال به شرایط مکانی و همچنین معماری شهری بستگی داره. هر سایت ظرفیت محدودی داره. در خیلی از شهرها ایرانسل TRX سایت های نسل 3 و 4 رو پایین اورده تا مناطق کمتری رو پوشش بدن. این کار هم به دلیل اینکه فعلا تمام سایتها تجهیز نشده اند و اگر سایت پوشش وسیعی داشته باشد ترافیک بیش از اندازه جذب کرده و باعث اختلالش میشود انجام شده است.
بعضی دوستان در انجمن بیان کردند که مشکل انتن دهی داشتند و بعد از اینکه با اپراتور تماس گرفتند این مشکل حل شده هم دلیلش بالا بردن TRX توسط دوستان بخش فنی بوده است
البته در مناطقی که ترافیک انچنانی نیست این قضیه صدق نمیکند. از طرفی پوشش دهی هم به صورت خودکار در زمانی اوج ترافیک توسط سایت کاهش میابد و شما اگر تجربه کرده باشد صبح زود سیگنال بهتری در مقایسه با شب که ترافیک هست در یک مکان ثابت دارید.
پس در نتیجه هم میشود شما در 2 کیلومتری سایت باشید و سیگنال نداشته باشد و هم میشود 20 کیلومتر از سایت دور باشید و باز هم سیگنال داشته باشید.
در خصوص اینکه مودم سیگنال بهتر و بیشتری از تلفن همراه میگیرد هم باید گفت تلفن همراه میزان SAR یا Specific Absorption Rate یا نرخ جذب پاییتری نسبت به مودم دارند.
rezalive
28-06-2016, 23:09
یه سوال
من مودم
sieera 760 s رو دارم
میخواستم ببینم باید براش چه اتنی بخرم و کدومشون مناسب هست
الان سیگنال 4g فقط 1 یک خط و سرعتش کم هست میخواستم ببینم با کدوم انتن سیگنالم افزایش پیدا میکنه
واسه مودم E8372 Huawei
Firmware
و
webui
جدید چی هست؟!
و چیزی هست که مقدار آنتن رو دقیق به صورت عددی نشون بده؟!
سلام
مدل مودمتون چیه ؟
MeHrDaD-91
29-06-2016, 10:11
سلام دوستان من این مودم 8372 رو گیر نیاوردم به نظرتون تو این رنج قیمت مودمی هست که این کیفیت را داشته باشه؟؟
خودم نظرم هست ک بودجه رو زیادتر کنم و این مودمD-Link DWR-932C 4G LTE Modemرو تهیه کنم قیمتش حدود 330 تومان ک نسبت به 8372 حدود 100 تومان گرونتر هست؟
نظرتون چیه؟؟
سلام دوستان من این مودم 8372 رو گیر نیاوردم به نظرتون تو این رنج قیمت مودمی هست که این کیفیت را داشته باشه؟؟
خودم نظرم هست ک بودجه رو زیادتر کنم و این مودمD-Link DWR-932C 4G LTE Modemرو تهیه کنم قیمتش حدود 330 تومان ک نسبت به 8372 حدود 100 تومان گرونتر هست؟
نظرتون چیه؟؟
سايت راستين بازار داره بگير ازش
هواوي بگيري راحت تري
كسي اپديت اخرين ورژن كه قدرت سيگنال نشون ميده ميتونه بزاره واسه همين مدل ٨٣٧٢
؟!
واسه مودم E8372 Huawei
Firmware
و
webui
جدید چی هست؟!
و چیزی هست که مقدار آنتن رو دقیق به صورت عددی نشون بده؟!
برای Fw و webui تو این تاپیک گشتی؟
ولی اگه فقط سیگنال مودم رو میخوای ببینی، به نظرم از برنامه ی ltewatch_h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنی...خیلی بهتر از webui خودم مودم عمل میکنه...سرعت رفرش هاش قابل تنظیم ـه
قربون دستت بیزحمت ترجمش کن بزار ما هم بفهمیم :|
تصاویرش...گویای همه چیز هستش....(فیـــلتر شکن باز کن)
gymclass.heroes
29-06-2016, 15:42
سلام دوستان
من قصد دانلود شبانه دارم میخوام بدونم مودم lte ایرانسل شبانه چقدر دانلود میشه کرد و چه چیزایی لازمه واسه خرید مدم اینجور چیزا ...
فور جی ايرانسل با مودم mr200
ماشالله
اگه اینجور باشه باید حداقل ساعتی ۳۰ گیگ دانلود داشته باشی
ماشالله
اگه اینجور باشه باید حداقل ساعتی ۳۰ گیگ دانلود داشته باشی
خوشبختانه یا بدبختانه اصلا دانلود ندارم
اینم برای تست بود در عرض ۴۰ ثانیه بیشتر از ۳۰۰ مگ پرید
هر تست اسپید هم حدودا ۲۵۰ تا میخوره
برای Fw و webui تو این تاپیک گشتی؟
ولی اگه فقط سیگنال مودم رو میخوای ببینی، به نظرم از برنامه ی ltewatch_h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنی...خیلی بهتر از webui خودم مودم عمل میکنه...سرعت رفرش هاش قابل تنظیم ـه
شبيه اين برنامع واسه مودمهاي ديگه نيست؟! چون اين فقط مودمهاي هواوي رو ميشناسه
يه تيپيلينك ام ار ٢٠٠ هم داراگه چيزي باشه مال اون رو هم نشون بده خيلي خوبه
supermax15
29-06-2016, 17:31
ی صبح خوب با 4 جی ایرانسل (رشت)
انصافا بهترین بسته اینترنت ایران همین 3 ساعت نامحدود ایرانسل هس
شبيه اين برنامع واسه مودمهاي ديگه نيست؟! چون اين فقط مودمهاي هواوي رو ميشناسه
يه تيپيلينك ام ار ٢٠٠ هم داراگه چيزي باشه مال اون رو هم نشون بده خيلي خوبه
این برنامه ltewatch تو دوتا نسخه هستش...یکی برای برند Fritz!Box و یکی هم برای Huawei
یه برنامه دیگه هست به اسم mdma که من نتونستم باهاش به مودم وصل بشم....
یه تستی کن..ببین شاید روی TP-Link جواب داد.
این برنامه ltewatch تو دوتا نسخه هستش...یکی برای برند Fritz!Box و یکی هم برای Huawei
یه برنامه دیگه هست به اسم mdma که من نتونستم باهاش به مودم وصل بشم....
یه تستی کن..ببین شاید روی TP-Link جواب داد.
اون یکی نسخش رو تست کردم کانکت نشد به مودم
این برنامه هم که گفتی انگار فقط رو این مودمها جواب میده
Currently supports most Huawei, Option, Novatel, Sierra Wireless, ZTE and LongCheer 3G/WCDMA/UMTS modems.
Other modems using the standard AT command set should work too, but functionality will be limited to signal strength, cell IDs and USSD.
اما میرم خونه تست میکنم ببینم به تی پی لینک وصل میشه یا نه
saeeddeeas
29-06-2016, 19:23
ltewatch متاسفانه این فقط روی فورجی عمل میکنه، برای تریجی برنامه ای نیست؟
MOH@ND3S
29-06-2016, 20:19
کدوم شهر ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.