مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
اینم یه دکل فوق پیشرفته که رو جرثقیل نصب شده :دی
فک کن اینا میخوان 3G بدن :n04:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این دکل واسه مواقع بحرانه، مثل زلزله یا سیل
masooumi
22-08-2014, 20:22
دوست عزیز اصفهان به این بزرگی خبری نیست شما از بوشهر انتظار دارید...
و البته مشهد که اولین شهری بود که ایرانسل شبکه تلفن همراه خودش را راه اندازی کرد
saman_z1384
22-08-2014, 20:25
نسل سه همراه اوله
تو تبریز ایرانسل سه تا از اون سکتورهای کوچیک پشت سکتورهای بزرگ گذاشته ولی همراه اول تنها یه دونه از اون تجهیزات نسل سوم گذاشته پشت اون سکتورهای بزرگ
از کجا میفهمید همراه اوله؟ راستی این واسه اصفهانه
mr_mansouri
22-08-2014, 20:27
و البته مشهد که اولین شهری بود که ایرانسل شبکه تلفن همراه خودش را راه اندازی کردمشهد نقاطیش گویا روشن شده و احتمالا به سرعت بقیه نقاط هم روشن بشه
arash59b
22-08-2014, 20:28
حتما برای مشهد یه مشکل فنی وجود داره وگرنه از بزرگی شهر که بگذریم زائراش به تنهایی میتونند یه منبع بزرگ استفاده کننده از اینترنت همراه باشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohammad.asghari
22-08-2014, 20:29
دوست عزیز اصفهان به این بزرگی خبری نیست شما از بوشهر انتظار دارید...
میشهد که از اصفهان بزرگتر هست و جمعیتش هم حدود 2 برابر هست خبری نیس
مشهد نقاطیش گویا روشن شده و احتمالا به سرعت بقیه نقاط هم روشن بشه
دقیقا کدوم خیابان های مشهد؟
حتما برای مشهد یه مشکل فنی وجود داره وگرنه از بزرگی شهر که بگذریم زائراش به تنهایی میتونند یه منبع بزرگ استفاده کننده از اینترنت همراه باشن
مخصوصا تو این ماه که چند میلون زائر داره اینقدر شلوغ میشه که آدم اصلا جرات نمیکنه از خونه بیاد بیرون
masooumi
22-08-2014, 20:35
دقیقا کدوم خیابان های مشهد؟
من دیروز تست کردم ولی فقط فلکه پارک (محدوده دانشگاه فردوسی) شبکه ایرانسل بود ولی سایر نقاط مرکزی شهر روی BTS ها هیچ خبری از نصب تجهیزات نیست.
سایر دوستان گفتن که بعضی نقاط قاسم آباد هم فعال شده.(واقعا خیلی بعیده از ایرانسل که برای مشهد این شرایط باشه)
masooumi
22-08-2014, 20:37
مخصوصا تو این ماه که چند میلون زائر داره اینقدر شلوغ میشه که آدم اصلا جرات نمیکنه از خونه بیاد بیرون
آره واقعا ، متاسفانه خیلی ضعیف عمل کردن در مورد مشهد .
mohammad.asghari
22-08-2014, 20:38
من دیروز تست کردم ولی فقط فلکه پارک (محدوده دانشگاه فردوسی) شبکه ایرانسل بود ولی سایر نقاط مرکزی شهر روی BTS ها هیچ خبری از نصب تجهیزات نیست.
سایر دوستان گفتن که بعضی نقاط قاسم آباد هم فعال شده.(واقعا خیلی بعیده از ایرانسل که برای مشهد این شرایط باشه)
پارک ملت روبروی دانشگاه فردوسی تست کردید ببینید دریافت میشه یا نه؟ بعد اونجایی که شما تست کردید دقیقا روبروی درب اصلی دانشگاه بود یا نه؟
mr_mansouri
22-08-2014, 20:47
میشهد که از اصفهان بزرگتر هست و جمعیتش هم حدود 2 برابر هست خبری نیس
دقیقا کدوم خیابان های مشهد؟ این جور که من شنیدم، وکیل آباد، لشکر، فرهنگیان، صدف، معلم
masooumi
22-08-2014, 20:57
پارک ملت روبروی دانشگاه فردوسی تست کردید ببینید دریافت میشه یا نه؟ بعد اونجایی که شما تست کردید دقیقا روبروی درب اصلی دانشگاه بود یا نه؟
من دقیقا روبروی درب پایک ملت (دور میدون پارک) تست کردم و شبکه 3g ایرانسل را پیدا کرد.
masooumi
22-08-2014, 20:58
این جور که من شنیدم، وکیل آباد، لشکر، فرهنگیان، صدف، معلم
وکیل آباد و معلم که بعید می دونم. چون من توی وکیل آباد و معلم چند نقطه تست کردم و خبری نبود. (شاید خیلی محدود راه اندازی شده باشه)
Arsenal2012
22-08-2014, 21:15
و ما همچنان در انتظار رویت 3G ایرانسل!!!!! کرج منطقه ما ( شاهین ویلا و بنیاد ) فعلا تحت پوشش قرار نگرفته :n27: خیلی مسخره اس تقریبا 90 درصد شهرهای بزرگ تحت پوشش قرار گرفتن ولی ما همچنان در انتظار!! شاید این جمعه بیاید شاید!!!! :n09:
mohammad.asghari
22-08-2014, 21:16
من فردا میرم یه تست میزنم دقیقا جای فلکه ـی پارک جای همون دور برگردون خوبه:n02:؟
farshad230
22-08-2014, 21:17
با سلام خدمت همگی
کسی از برنامه ایرانسل برای فعال کردن 3G در شهر کرج خبر نداره؟ 1 شهریور راه می افته یا باید حالا حالا ها صبر کنیم؟
Arsenal2012
22-08-2014, 21:24
با سلام خدمت همگی
کسی از برنامه ایرانسل برای فعال کردن 3G در شهر کرج خبر نداره؟ 1 شهریور راه می افته یا باید حالا حالا ها صبر کنیم؟
دوست من شما کدوم منطقه کرج هستی شما هم مثه ما همچنان در انتظار رویتی??
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
farshad230
22-08-2014, 21:28
دوست من شما کدوم منطقه کرج هستی شما هم مثه ما همچنان در انتظار رویتی??
من ساکن میدان آزادگان خیابون برغانم اینجا خبری نیست فعلا
misagh8900
22-08-2014, 21:29
آقا اینا باید بیان تک تک دکل ها رو دستکاری کنن تا 3G بشن یا با نرم افزاری چیزی آپدیتشون میکنن؟؟
این جور که من شنیدم، وکیل آباد، لشکر، فرهنگیان، صدف، معلم
من چهار راه لشکر تست کردم نبود
فردا دارم میرم میدان شریعتی ، (بهار - احمد آباد) رو تست می کنم
Armin.Computer
22-08-2014, 21:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همراه اول و ایرانسل سخت در تلاش هستند تا هر چه زودتر شبکهی خود را به نسل سوم ارتقاء دهند و سرویس 3G خود را از حالت آزمایشی وارد مرحله عملیاتی کنند. در همین راستا هر دو اپراتور اطلاعاتی را در باره اینترنت 3G منتشر کردهاند و علاوه بر آن، همراه اول حتی تعرفه قیمتهای اینترنت نسل سوم خود را اعلام کرده است. برای مقایسه قیمت اینترنت 3G اپراتورها همراه زومیت باشید.
ایرانسل نحوهی فعال سازی اینترنت 3G را در وب سایت خود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شرح داده است تا کاربرانی که در مکانهای تحت پوشش شبکهی نسل سوم این اپراتور قرار دارند بتوانند از شبکهی دیتای پرسرعت بهره ببرند. اما همراه اول پا را از این هم فراتر گذاشته و نه تنها نحوه فعال سازی سرویس 3G خود را شرح داده بلکه تعرفهی قیمت سرویس نسل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خود را نیز اعلام کرده است.
نوع بسته
سرعت
حجم
(همراه اول)
قیمت (ریال)
همراه اول
حجم
(رایتل)
قیمت (ریال)
رایتل
۱ روزه
128KB
100MB
۱۰٫۰۰۰
N/A
N/A
۷ روزه
128KB
300MB
۳۰٫۰۰۰
200MB
۳۰٫۰۰۰
۳۰ روزه
128KB
1GB
۱۰۰٫۰۰۰
1.5GB
۱۲۵٫۰۰۰
۳۰ روزه
1024KB
2GB
۲۰۰٫۰۰۰
2GB
۲۳۰٫۰۰۰
قیمتگذاری همراه اول احتمالا رایتل را نیز مجبور میکند، تعرفهی قیمت سرویسهای خود را کاهش دهد.
نویسنده: مسعود یوسف نژاد
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضعیت 3جی ایرانسل در رشت امروز :
مکان های زیر زیر پوشش 3جی قرار گرفت :
شهرداری - صیقلان - زرجوب - کل منطقه تختی و باقر آبار - گلسار و سعدی - معلم - لاکانی - پارک شهر - مطهری - چهار راه میکائیل - پرستار - کل منطقه راضی - 16 متری سمیه در گاز - اداره گاز
پیشرفت خیلی خوب بوده . فکر نمیکردم اینقدر منطقه ای به این بزرگی زیر پوشش بره
sasan.69
22-08-2014, 21:49
وضعیت 3جی ایرانسل در رشت امروز :
مکان های زیر زیر پوشش 3جی قرار گرفت :
شهرداری - صیقلان - زرجوب - کل منطقه تختی و باقر آبار - گلسار و سعدی - معلم - لاکانی - پارک شهر - مطهری - چهار راه میکائیل - پرستار - کل منطقه راضی - 16 متری سمیه در گاز - اداره گاز
پیشرفت خیلی خوب بوده . فکر نمیکردم اینقدر منطقه ای به این بزرگی زیر پوشش بره
سرعت الان رو چنده؟
فعلا فقط پوشش نسل 3 اومده و هنوز ارسال و دریافتی انجام نمیشه
amirdnvos
22-08-2014, 21:52
وضعیت مازندران چطوره؟کسی 3g دریافت کرده؟
ساری که خبری نیست
mr_mansouri
22-08-2014, 22:06
با سلام خدمت همگی
کسی از برنامه ایرانسل برای فعال کردن 3G در شهر کرج خبر نداره؟ 1 شهریور راه می افته یا باید حالا حالا ها صبر کنیم؟ من از دوستانی که دارم توی ایرانسل شنیدم نقاطی رو الان روشن کردن و به سرعت دارن شبکه رو توی کرج توسعه می دن. شاید ظرف چند روز آینده نقاط زیادی روشن بشه.
دوستان کسی از مازندران خبری نداره
fanoostalaei
22-08-2014, 22:23
ایرانسل تو خونه و آنتن 60 درصدی :
saeeddeeas
22-08-2014, 22:31
به نظر من مشکل از ایرانسل نیست،مشکل از اون اقایون هست+رایتل +همراه اول که از خداشه پول خون از ملت بگیره
به نظر من مشکل از ایرانسل نیست،مشکل از اون اقایون هست+رایتل +همراه اول که از خداشه پول خون از ملت بگیره
فقط باید دعا کنیم فردا همین قیمتهای فعلی ایرانسل باقی بمونه و مثل همراه اول هر گیگ 128کیلوبیت رو نکنه 10 هزار تومن...
p.reza.s
22-08-2014, 22:40
اقایون خانوما کسی نمیدونه استان کرمانشاه شهرسنتان کنگاور تری جی وصله یا نه؟؟؟
در ضمن من چطور میتونم تبلتموتنظیم کنم نکسوس۷هست یه گذینه داره 2gو3gمن بزارم رو تری جی کافیه؟ یا باید کار دیگه بکنم؟؟؟؟
ممنون از کمکاتون
ali123454
22-08-2014, 22:41
ایرانسل تو خونه و آنتن 60 درصدی :
سرعتت بالای 9 مگابیته! مطمئنی 3G هستش؟
amiralex65
22-08-2014, 22:45
فقط باید دعا کنیم فردا همین قیمتهای فعلی ایرانسل باقی بمونه و مثل همراه اول هر گیگ 128کیلوبیت رو نکنه 10 هزار تومن...
فکر نکنم تا فردا چیز جدیدی اعلام کنن.چون اگه میخواستن از همین امشب میزاشتن رو سایت
حداقل امیدواری که داره ایرانسل هنوز مشخصه داره برای قیمت و سرعت استقامت می کنه چون تو سایتش هم هنوز نزده و قیمت رو ارجاع داده به بسته های قبلی با قیمت قبلیواقعا هم 128 رو من نمی دونم همراه اول چه رویی داره اسمش رو گذاشته 3g .....دیگه edge 256 بود دیگه :) فقط تو ایران از این اتفاق ها میفته .....به نظرم ایرانسل اگه محدود هم کنه مطمعنا مثل شرکت های adsl قانون رو دور بزنه و باز بزاره سرعت روچون خیلی به نفع خودش هم هست
اگه قرار باشه رو 128 محدود بشه که دیگه پیشرفت نمیشه ، میشه پسرفت !
به قول دوستان رو E سرعت 256 کیلوبیت بود . الان بیایم 3g بشیم با سرعت 128 ؟؟؟
خنده داره!
ali123454
22-08-2014, 22:55
حداقل امیدواری که داره ایرانسل هنوز مشخصه داره برای قیمت و سرعت استقامت می کنه چون تو سایتش هم هنوز نزده و قیمت رو ارجاع داده به بسته های قبلی با قیمت قبلیواقعا هم 128 رو من نمی دونم همراه اول چه رویی داره اسمش رو گذاشته 3g .....دیگه edge 256 بود دیگه :) فقط تو ایران از این اتفاق ها میفتهبه نظرم ایرانسل اگه محدود هم کنه مطمعنا مثل شرکت های adsl قانون رو دور بزنه و باز بزاره سرعت روچون خیلی به نفع خودش هم هست
آخه edge هم 256 نمیدادن!!! یا اصلا کار نمیکرد یا فوقش 10 کیلوبیت بود، بیشترین حدی که من در یه منطقه تونستم بگیرم 128 کیلوبیت بود یعنی چیزی حدود 16-17 کیلوبایت!
چند بار بهشون ایمیل زدم میگن تو کدوم منطقه مشکل دارید منم:n29::n04: تو همه ی مناطق مشکل وجود داره! چرا جک میگین! بعد اونا هم دیگه جوابمو نمیدادن و من دوباره روندو تکرار میکردم.
جوری جواب میدن انگار از پشت کوه اومدن! البته شایدم اومده باشن! فقط 4 نفر با روابط عمومی بالا اونجا نشوندن که ملتو بپیچونن!
fanoostalaei
22-08-2014, 22:56
خدایی ترکیدم از خنده !! اومدم هر چی سرچ کردم نسل 3 همراه اول رو پیدا نکرد !! سیم تنهای اولانداختم بعد دیدم که نه خیر !!! اصلا نسل 3 رو پیدا نیکنه ( 3-4 ماهی هست که بود ) ولی در عوض یه چیز خفن پیدا میکنه و وصل میشه:n09::n08::n08::n08::n08:
البته دوستان توجه کنند همراه اول اصرار داشت 4g داره :))))
یعنی عاشق این پسرفت و تغییر نام تکنولوژی تو ایرانم
ali123454
22-08-2014, 23:02
آقایان کارشناس نمیدونن که صفحات اینترنتی الان دیگه همه بالای 1 مگ هستن و بعضی تا 5 مگ و یا بالاتر هم میرسن! 128 میشه 16 کیلوبایت بر ثانیه، صفحات یه مگی با این سرعت، بیش از 60 ثانیه طول میکشه بالا بیان صفحات سنگینتر که دیگه باید پاش خوابید تا بالا بیاد. سرعت 128 برای وبلاگ های قدیمه که متنی بودن، نه وبسایتهای سنگین پرعکس کنونی!:n28:
p.reza.s
22-08-2014, 23:06
اقا شد ۱شهریور نت من وصل نشد که
الان انحصار رایتل تموم شد ؟!
malavan.ehsan
22-08-2014, 23:09
الان انحصار رایتل تموم شد ؟!
اگر خدا قبول کنه دیگه تموم شد امشب گود بای پارتی رایتله!!!:n02:
سرعت الان رو چنده؟
من چند جا امتحان کردم، خیلی نوسان داشت
speedtest رو هم هر بار یک سرعتی می داد
سرعت دانلود از 40-50 کیلو بود تا 300-350 :n02:
اگر خدا قبول کنه دیگه تموم شد امشب گود بای پارتی رایتله!!!:n02:
خدا رو شکر فعلا!
من چند هفته رایتل استفاده کردم افتضاح بود :n15:
soheilsh
22-08-2014, 23:13
قابل توجه دوستانی که اعتراض کردن . این ایرانسل دست همراه اولم از پشت میبنده تو گرونی . یه کاری میکنن که بگید خدا پدر مادر رایتلو بی امرزه
به خاطر این میگم که من تجربه فروش ۳۵۰ تا مودم وایمکس ایرانسلو داشتم . انقدر اذیت میکنن یه مودم بدن که حد و اندازه نداره . حالا بماند برای تعرفه بالای ۱۲۸ چندین بار باید یه نامه رو بفرستی بعدشم با تعرفه گرون و....
کدوم شرکتی حجم یک گیگ تعرفه ازاد وایمکس با سرعت اشغالی ۲۵۶ میده ۱۰۰۰۰۰ هازرتومن . مگر تعرفه مصوب ۳۶۰۰ نیست؟ رو چه حساب میگیره؟ حالا شماها دلتون خوشه این تکنولوژی جدید رو که خداتومنم پول توش ریختنو بیان مفت مفت به کاربرا بدن؟
به نظر میرسه ایرانسل رو حرف خودش وایساده و کاملا مشخصه که اصلا دوست نداره محدود کنه
همراه اول همون لحظه اول قیمت و سرعت مضخرفش رو داد »:(
fanoostalaei
22-08-2014, 23:16
این هم 1 شهریور و سرعت دانلود با سیگنال ضعیف!! 2 متر گوشی رو ببرم بالا سرعت میشه 2 مگابایت :n02:
amirakbari00
22-08-2014, 23:18
دوستان به قول اون دوستمون فکر مکنید ایرانسل یه دکمه میزنه اینترنت همتون وصل میشه |:
این روز ها ،آرامش قبل طوفانه :)
amirakbari00
22-08-2014, 23:21
این هم 1 شهریور و سرعت دانلود با سیگنال ضعیف!! 2 متر گوشی رو ببرم بالا سرعت میشه 2 مگابایت :n02:
شما انتظار داری سریع محدود کنن یه چند روز طول میکشه تا هماهنگ کنن همه چیزو
دیر زود داره سوخت و سوز نداره :)
fanoostalaei
22-08-2014, 23:22
شما انتظار داری سریع محدود کنن یه چند روز طول میکشه تا هماهنگ کنن همه چیزو
دیر زود داره سوخت و سوز نداره :)
محدود کردن که دیگه نرم افزاریه و یه دکمه میخواد :دی
============
به هر حال تو این چند روزی که استفاده کردم خیلی به درد من خورد و من ازش صمیمانه تشکر میکنم !! :X
ali123454
22-08-2014, 23:22
8 مگابیت؟؟؟:n04::n28:
فکر کنم وقتی به ماها برسه سرعت همون 2-3 کیلوبایت EDGE شون باشه! :n08:
amirakbari00
22-08-2014, 23:24
محدود کردن که دیگه نرم افزاریه و یه دکمه میخواد :دی
شوما مثل اینکه بد جوری منتظری ها :n02:
دوست دارن خوش بین باشم ولی نمیتونم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همراه اول و ایرانسل سخت در تلاش هستند تا هر چه زودتر شبکهی خود را به نسل سوم ارتقاء دهند و سرویس 3G خود را از حالت آزمایشی وارد مرحله عملیاتی کنند. در همین راستا هر دو اپراتور اطلاعاتی را در باره اینترنت 3G منتشر کردهاند و علاوه بر آن، همراه اول حتی تعرفه قیمتهای اینترنت نسل سوم خود را اعلام کرده است. برای مقایسه قیمت اینترنت 3G اپراتورها همراه زومیت باشید. ایرانسل نحوهی فعال سازی اینترنت 3G را در وب سایت خود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شرح داده است تا کاربرانی که در مکانهای تحت پوشش شبکهی نسل سوم این اپراتور قرار دارند بتوانند از شبکهی دیتای پرسرعت بهره ببرند. اما همراه اول پا را از این هم فراتر گذاشته و نه تنها نحوه فعال سازی سرویس 3G خود را شرح داده بلکه تعرفهی قیمت سرویس نسل سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خود را نیز اعلام کرده است. نوع بسته سرعت حجم (همراه اول) قیمت (ریال) همراه اول حجم (رایتل) قیمت (ریال) رایتل ۱ روزه 128KB 100MB ۱۰٫۰۰۰ N/A N/A ۷ روزه 128KB 300MB ۳۰٫۰۰۰ 200MB ۳۰٫۰۰۰ ۳۰ روزه 128KB 1GB ۱۰۰٫۰۰۰ 1.5GB ۱۲۵٫۰۰۰ ۳۰ روزه 1024KB 2GB ۲۰۰٫۰۰۰ 2GB ۲۳۰٫۰۰۰ قیمتگذاری همراه اول احتمالا رایتل را نیز مجبور میکند، تعرفهی قیمت سرویسهای خود را کاهش دهد. نویسنده: مسعود یوسف نژاد منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یعنی این جدول اخرشه.علنا و رسما دارن جیبمونو خالی میکنن. چند روز دیگه اخبار کشورهای دیگه:دانشمندان ایرانی موفق به تولید اینترنت 128 بر بستر نسل 3 شدند. مخابرات ایران=پدر اینترنت دوستان من دوهفتس که محدود شدم رو 512.کجا بریم از دست این عقب افتاده ها؟
Armin.Computer
22-08-2014, 23:25
من که اصلا از تعرفه های همراه اول راضی نبودم
انتظار دیگه ای داشتم
امیدوارم ایرانسل حداقل بتونه بسته های به صرفه تری داشته باشه
دوستان چرا باید محدود کنن ؟
مگه این اینترنت حق ما نیست ؟؟
بعضی ها انگار به محدودیت عادت کردن . هر وقت محدود کردن ما هم استفاده نمی کنیم . 3g دیگه adsl نیست که برای تعویض سرویس دهنده 1 ماه اینترنتت قطع بشه !
هر وقت دیدی کیفیت پایین اومده ، در گوشیو باز میکنیو سیم کارت یه اپراتور دیگه رو میذاری !
برای همین حتما بحث رقابت پیش میاد .
اون اینترنت نوترینویی هم که همراه اول گذاشته ، تعرفه هاش هنوز رسمی نشده. چون هیچ لینک به اون صفحه از سایت داده نشده . حتی کدی هم که واسه فعال سازی داده کار نمیکنه !
ممکنه رقابتی تر بشه . ممکنه نشه .
اما اگه محدودیتی هم اعمال شد باید اعتراض کنیم . چون اینترنت حق شهروندی ماست و کسی نباید محدودش کنه:n24:
and-roid2
22-08-2014, 23:31
من که اصلا از تعرفه های همراه اول راضی نبودم
انتظار دیگه ای داشتم
امیدوارم ایرانسل حداقل بتونه بسته های به صرفه تری داشته باشه
من یه ندای درونی بهم میگه ایرانسل همونطور که چندسال قبل با ورودش روء همراه اول در قیمت سیمکارت و... رو کم کرد و باعث شد قیمتها شکسته بشه اینبار هم رو اینترنت اینکارو بکنه...
البته اگر ایرانسل قدیم باشه و دست و پاش رو نبسته باشن این اقای وزیر و رایتل!
Armin.Computer
22-08-2014, 23:34
حداقل باید تعرفه های جوری باشه که به عنوام اینترنت بک آپ بشه ازش استفاده کرد
یا در مسافرت و یا در نقاطی که اینترنت نیست
مثلا تو خونه اینترنت ADSL داری شاید خیلی به 3G احتیاج نداشته باشی
ولی تو جاده هستی نیاز داری
مسافرت نیاز داری
بیرون از خونه نیاز داری
پس حداقل تعرفه ای باید داشته باشه که در کنار ADSL هم بشه استفاده کرد به عنوان بک آپ
ولی کیفیت خیلی مهمه
خیلی از سرویس های موبایل نیاز به اینترنت پایدار داره
نه اینترنتی با پینگ بالا و پکت لاس
fanoostalaei
22-08-2014, 23:34
من هم فکر میکنم ایرانسل میخواد اینارو بپیچونه یه جورایی !! البته اگر بذارن!! چون اگر میخواست سرعت کمتر بده از همون اول عین آب خوردن 1 مگ میداد و خلاص و این همه جنجال برا خودش درست نمیکرد !! البته امیدوارم اینجوری باشه
arash59b
22-08-2014, 23:38
کاش بعد از پایان انحصار رایتل، ایرانسل یه خبری، یا اس ام اسی میداد از نگرانی در میومدیم[emoji6]
Armin.Computer
22-08-2014, 23:41
خیلی جالبه ایرانسل هیچ حرفی در مورد تعرفه نمی زنه
تو سایتش نقاط تحت پوشش رو هم قرار نداده
حس می کنم باید منتظر خبرایی باشیم
حداقل نقاط تحت پوشش رو تو سایتش بزاره ببینیم کجا فعاله
reza2700
22-08-2014, 23:45
احتمالا صبح خبرای بشه تو سایتش...همراه اول که کلا مزخرف بود...صد رحمت به رایتل
حیفم اومد اینو ندارم
Sent from my C5303 using Tapatalk 4
Le0nard0
22-08-2014, 23:54
دوستان به قول اون دوستمون فکر مکنید ایرانسل یه دکمه میزنه اینترنت همتون وصل میشه |:
این روز ها ،آرامش قبل طوفانه :)
حالا یکی دو نفر بعد از اون حرف من اومدن پرسیدن واقعا دکمه ای داره ایرانسل؟:n08:
Milad4171
22-08-2014, 23:55
اینطوری که من متوجه شدم ایراسنل با شرکت هواوی قرارداد داره و این تجهیزات رو قراره پیمانکار ایرانسل که شرکت هواوی هست نصب و راه اندازی کنه.
فعلا در مرحله تست هست و احتمالا سرعت ها ثابت نبوده تا الان و کاملا در مرحله آزمایشی و تست است
اینکه چه اتفاقی بعد از معارفه این سرویس قراره بیقته ، هنوز معلوم نیست ولی موضوع اینه که نصب این قطعات زمان بر هست!
بعد از اون مثل سرویس های دیگه یک حداکثری براش تنظیم خواهند کرد!
Le0nard0
22-08-2014, 23:57
بعضی نظرات رو میخونم میترکم از خنده ! طرف جوری نظر میده انگار ایرانسل اپوزوسیونه نظامه ! طرف میگه ایرانسل داره پافشاری میکنه کوتاه نیومده زیر بار حرف زور نرفته داره انقلاب میکنه:n08::n08:
فکر کنم منظورتون من بودم :) درستع اپوزیسیون نییت ایرانسل ولی حداقل میدونیم کمی بیشتر از همراه اول به فکر خدمات هست.... همین ایرانسل میتونست قینت سیم کارت و از اول مثل همراه اول کنه ... و اینکع میگم پافشاری می کنه مورد مشخصی هست که دوست داره سرعت بالاتر بده و و مطمعنا سود خیلی بیشتر وگرنه تا الان قیمت رو اعلام کرده بود.... در ضمن ایرانسل حتی 1 مگ هم محدود کنه رو باز بزاره احتمالا
Armin.Computer
23-08-2014, 00:11
سلام
با توجه به قوانین انجمن ها پست بزنید
و به پرداختن به مباجث بی ارتباط به تاپیک خودداری کنید
با تشکر
خیلی جالبه ایرانسل هیچ حرفی در مورد تعرفه نمی زنه
تو سایتش نقاط تحت پوشش رو هم قرار نداده
حس می کنم باید منتظر خبرایی باشیم
حداقل نقاط تحت پوشش رو تو سایتش بزاره ببینیم کجا فعاله
نقاط که به سرعت داره گسترش پیدا می کنه. الان مهمترین بحث تعرفه ها هست که باید منتظر موند و دید بالاخره چیکار می خواهند انجام بدهند... روز موعود رسید...
Armin.Computer
23-08-2014, 00:19
نقاط که به سرعت داره گسترش پیدا می کنه. الان مهمترین بحث تعرفه ها هست که باید منتظر موند و دید بالاخره چیکار می خواهند انجام بدهند... روز موعود رسید...
به نظر شما چه قدر طول می کشه تا شهرهای کوچیک رو هم پوشش بده
و حتی جاده ها؟؟؟؟؟
فقط باید امیدوار بود که این تعرفه ها ثابت بمونه...
NaughtyCat
23-08-2014, 00:21
تعرفه ها منظور همین قیمت بسته هاست؟ در مورد بسته ها فکر کنم گفتن همون قیمت های سابق.
Tapatalked
Armin.Computer
23-08-2014, 00:23
فقط باید امیدوار بود که این تعرفه ها ثابت بمونه...
امیدوارم تعرفه ها از این هم کمتر بشه
البته هیچ چیز تا زمانی که وضعیت 3G پایدار بشه مشخص نیست
و حتی جاده ها؟؟؟؟؟
اینطوری که من آمار دارم با شروع راه اندازی رسمی در گسترش پوشش دهی تسریع اتفاق می افته و الان هم همه تیم های فنی کار خودشونو شروع نکردنند
ولی شهرها چون کار بسیار کمتری داره ایرانسل نسبت به رایتل تا پیان تابستان درصد بالایی زیر پوشش کامل میره
جاده ها و شبکه سراسری هم تا 2تا 3 ماه آینده تکمیل میشه ( از صحبت های اپراتور و افراد مرتبط اینجور بر میاد)
تعرفه ها منظور همین قیمت بسته هاست؟ در مورد بسته ها فکر کنم گفتن همون قیمت های سابق.
Tapatalked
بله قیمت بسته که همون اصل کار هست... ایرانسل می تونه حداقل ثابت نگه داره چون مشترکش بالاست براش به صرفه هست اگر یه سری ار بیرون بذارند...
طبق خبر بندر عباس هم زیر پوشش نسل سوم ایرانسل رفت
امیدوارم تعرفه ها از این هم کمتر بشه
البته هیچ چیز تا زمانی که وضعیت 3G پایدار بشه مشخص نیست
با این اوضاعی که درست کردن والا ثابت بتونه نگهش داره ما راضییم... ارزونی پیشکششون..
fanoostalaei
23-08-2014, 00:32
اون دوستی که همش شنبه میکرد تحویل بگیره :دی
بندر عباس هم اومد
Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4 Beta
Armin.Computer
23-08-2014, 00:34
اینطوری که من آمار دارم با شروع راه اندازی رسمی در گسترش پوشش دهی تسریع اتفاق می افته و الان هم همه تیم های فنی کار خودشونو شروع نکردنند
ولی شهرها چون کار بسیار کمتری داره ایرانسل نسبت به رایتل تا پیان تابستان درصد بالایی زیر پوشش کامل میره
جاده ها و شبکه سراسری هم تا 2تا 3 ماه آینده تکمیل میشه ( از صحبت های اپراتور و افراد مرتبط اینجور بر میاد)
به نظرم جاده ها مهمه
پس امیدوارم زودتر اوکی بشه
نمیدونم چرا به ایرانسل بدبینم . میدونم اینا کثیف تر از این هست که به مردم منفعت بدن .
امروز اون دکلی که عکسش رو گذاشته بودم دیدم روش BTS های 3G رو نصب کردند و شبکه 3g هم توسط گوشی یافت شد اما وصل نشد .
میشه گفت کرج هم تقریبا داره 3g میشه اما امروز وقتی تکنولوژِی عجیب همراه اول رو دیدم برای چند ثانیه بقض کردم و افتخار کردم وقتی دیدم موفق شدن اینترنت 3g رو با نامی جدید رونمایی کنن اونم با سرعت باور نکردنی 128k .
در پایان از خدا میخوام اخر عاقبت همه ماها رو بخیر کنه
farshad0123
23-08-2014, 01:08
ایرانسل اگر میخواست تعرفه بسته ها رو ثابت نگه داره که اینقدر برا تجهیزات هزینه نمیکرد
ایرانسل اگر میخواست تعرفه بسته ها رو ثابت نگه داره که اینقدر برا تجهیزات هزینه نمیکرد
ربطی به تجهیزات نداره
داره پولشو میگیره
قابل توجه کسایی که میگین هر گیگ 4000 تومن ارزونه . میدونین هر ترابایت برای خود ایرانسل حدود 150.000 تومن یا به عبارتی هر گیگ 150 تومن در میاد ؟
البته اینطوری نباید حساب کرد که ایرانسل میره گیگ میخره بعد میفروشه . اونا مستقیم پهنای باند میخرن. اما با احتساب اورسل و اوج مصرفو و . . . بود
چه بسا خیلی از ماها هم اینجا هستیم که بسته میخریم اما از همه حجممون تا آخر ماه استفاده نمیکنیم . بازم این میشه به نفع شرکت و سود بیشتر
پس نتیجه میگیریم که ایرانسل هم از گیگ فروشی رو سرعت بدون محدودیت سود میکنه . هم از بسته فروشی رو سرعت محدود .
حالا سوال اینجاست که کدومو انتخاب میکنه !
MOH@ND3S
23-08-2014, 01:22
شمال غرب تهران - شهرک گلستان - بلوار هاشم زاده.... هم اکنون
mehr1362
23-08-2014, 01:41
چیزی که مهم هست و خیلی ها بهش توجه نمیکنن اینه :
اینترنت پر سرعت با محدودیت حجم یعنی زودتر تموم شدن حجم کاربر
میپرسم آیا تعرفه نامحدود هم میده ؟! اون هم با قیمت مناسب ؟! و بدون محدودیت ؟!
جواب میشه : نه ، نه ، نه !
از این حیث که اینترنت همراه خوبی میشه و همه جا در دسترس کاربر ، عالی هست اما همچنان مشکل اینه که نمیشه دانلود زد .
نکته دیگه اینکه :
نمیشه که بیاد اینترنت بالای 128 به کاربر خانگی نده برای وایمکس و طلب کارت دانشجویی و مجوز کسب بکنه و همزمان بیاد اینترنت پر سرعت روی موبایل به مردم بده !
صد درصد برای این هم سنگ میزاره جلوی پای کاربر
فعلا اول راهه و یادمون باشه همیشه اولش با وسطش و وسطش با آخرش فرق داشته !
ربطی به تجهیزات نداره
داره پولشو میگیره
قابل توجه کسایی که میگین هر گیگ 4000 تومن ارزونه . میدونین هر ترابایت برای خود ایرانسل حدود 150.000 تومن یا به عبارتی هر گیگ 150 تومن در میاد ؟
البته اینطوری نباید حساب کرد که ایرانسل میره گیگ میخره بعد میفروشه . اونا مستقیم پهنای باند میخرن. اما با احتساب اورسل و اوج مصرفو و . . . بود
چه بسا خیلی از ماها هم اینجا هستیم که بسته میخریم اما از همه حجممون تا آخر ماه استفاده نمیکنیم . بازم این میشه به نفع شرکت و سود بیشتر
پس نتیجه میگیریم که ایرانسل هم از گیگ فروشی رو سرعت بدون محدودیت سود میکنه . هم از بسته فروشی رو سرعت محدود .
حالا سوال اینجاست که کدومو انتخاب میکنه !
دوست عزیز میتونید برای فرمایشتون منبع ارائه بدید؟
paradisepersian
23-08-2014, 02:28
متاسفانه بنده با این سیگنال خوب هنوز نتونستم 3G رو امتحان کنم
irancell 3G میاد ولی خبری از 3G نیست 2G وصل میشه نامردیه
منطقه 16 تهران نازی اباد
دوست عزیز میتونید برای فرمایشتون منبع ارائه بدید؟
چون خودم پورت 100 مگ داشتم برای میزبانی سرور در شرکت
هر ترابایت 150.000 تومن در میومد.
حالا من نهایت ماهیانه 10 ترابایت مصرف داشتم . اینقدر بود .
تو توضیحاتمم گفتم . اینا گیگ نمیخرن . پهنای باند میخرن . اما تخمینش همچین عددی در میاد
اینم یه نمونه
آی اس پی آسیاتک هست که سرویس هاشو تحت بستر اینترنت در ایران ارائه میده
هزینه پهنای باندی که داره به مشتری میفروشه 1 ترابایت 35.000 تومن
البته این بازم با آی اس پی مثل ایرانسل قابل مقایسه نیست
چون خودم پورت 100 مگ داشتم برای میزبانی سرور در شرکت
هر ترابایت 150.000 تومن در میومد.
حالا من نهایت ماهیانه 10 ترابایت مصرف داشتم . اینقدر بود .
تو توضیحاتمم گفتم . اینا گیگ نمیخرن . پهنای باند میخرن . اما تخمینش همچین عددی در میاد
اینم یه نمونه
دوست عزیز فکر کنم شما قیمت پهنای باند داخلی(اینترانت) رو با پهنای باند خارجی(اینترنت) اشتباه و جا به جا در نظر گرفتید!
Tehranshahr
23-08-2014, 05:25
سرعت و کیفیت بالای اینترنت از مزایای سحرخیز بودن!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Tehranshahr
23-08-2014, 05:29
اینم یه نمونه
ایرانسل مستقیم کابل STM1 میخره با سرعت اختصاصی 155مگابیت بدون محدودیت حجم.
arash59b
23-08-2014, 05:59
ایرانسل روز اول ارایه رسمی 3G- اهواز
" باشد که نباشد اغاز ارزوهای من بلکه باشد اغاز ارزوهای ما" مایک وازوفسکی
master2014
23-08-2014, 06:55
گرگان هنوز 3G Irancell
دریافت نشده.:n22:
ahwazp30
23-08-2014, 07:08
با اینکه سرعت خوبه اما سیگنالت داغونه چرا پوشش شبکه تو اهواز اینطوریه ؟ باید سیگنال بهتری میداد با توجه به پوشش قویه اهواز
master2014
23-08-2014, 07:18
گویا قرار که
'3 تا 15 شهريور سراسري شود'
اسلامشهر هنوز خبری نیست!
ایرانسل اسلام سیتی رو دریاب :|
hamed m2m
23-08-2014, 08:05
كجاي اهوازي؟
چرا من سرچ ميكنم gprs مياد فقط
من گلستانم.فاز2پاداد هم چك كردم
تنظيمات خاصي داره؟از سيمكارت نيس؟
مرسي
و حتی جاده ها؟؟؟؟؟
بنظرم كمه كم 1 يا 2 ماهي بايستي صبر كنيم تا همه جا بصورت كامل تحت پوشش قرار بگيره، بايستي به اين نكته هم توجه كنيم كه كار ايرانسل خيلي سخته چون هم داره نسل دو و همزمان نسل سه ارائه ميده و پوشش ايرانسل و تعداد دكلهايي كه نصب كرده خيلي بيشتره و همه دكلهارو بايستي نوسازي بكنه و روي همشون تجهيزات نسل سوم نصب كنه.
به نظرم ايرانسل تا الانشم بد كار نكرده و حتي يه جورايي اگه موقتي هم باشه تجربه سرعت بالا روي موبايلو برامون ارائه كرده، و بنظرماز خداشه كه سرعت بالا ارائه بده تا مصرف مشترك بيشتر بشه و بيشتر استفاده كنه و حجم بخره. بايد كمي صبور باشيم و فرصت بديم
كجاي اهوازي؟
مرسي
کل شهتر تحت پوشش نیست. فقط بعضی نقاط 3g فعاله.
tranceyou
23-08-2014, 08:38
دوستان عزیز ، در حال حاضر کجاها در تهران و کرج قابل استفاده هستش؟؟
arash59b
23-08-2014, 08:38
با اینکه سرعت خوبه اما سیگنالت داغونه چرا پوشش شبکه تو اهواز اینطوریه ؟ باید سیگنال بهتری میداد با توجه به پوشش قویه اهواز
كجاي اهوازي؟
مرسي
سیگنال به دو دلیل برای من ضعیفه یکی اینکه من سه راه فرودگاهم و دکل نزدیک چهارشیر و گرنه سیگنال ۲ جی برای من ۴۶- است بعد هم جهت دکل طوری هست که از پشت خونه سیگنال میاد که هیچ پنجره ای نداره
پادات رو نمی دونم ولی گلستان- سراه بوستان سرعت ۱۰ مگ گرفتم که تست هاش رو هم گزاشتم
سلام به همه.
کسی آخرین آمار پوشش تو شیراز رو داره؟:n13:
موفق باشید:n12:
mehrdad123
23-08-2014, 09:24
آقا تو 3g هم رومینگ ملی فعال میشه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
fanoostalaei
23-08-2014, 09:46
رایتل که این امکان رو بسته !! ولی من همین الانش با ایرانسل رو رومینگ نسل 3 همره اولم که دیتا رد و بدل نمیکنه !!
==============
نظر به اینکه تالیا امکان سنجی گذر از نسل 2G به (4G (LTE را در دست بررسی دارد بدینوسیله از کلیه شرکت هـای داخـلی و خــارجی دارای تجـربه و امکانات طراحی، تامین و اجــرای شبکه مـوبایل با تکنولـوژی (4G (LTE دعـوت می شود ...
================
:n09:
مشهدی ها شب با ارزوی 3g خوابیدن صبح با زلزله بیدار شدن :n18:
آقا تو 3g هم رومینگ ملی فعال میشه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
اگر هم رومینگ دیتا فعال بشه از بسته اینترنت مشترک کم نمی کنه بلکه تعرفه آزاد حساب می کنه
مثل رومینگ رایتل
اینم یه نمونه
دوست عزیز قابل توجه شما اول از همه تو هاستینگ بیشتر اپلود هست و چون شرکت ها دانلود دارن اپلود رو میزارن واسه هاستینگ و اپلود قیمتی نداره
دوما که واسه شرکت hostdl و اسیاتک دولت داره یارانه میده واسه هاستینگ و سرور ها اصلا تو خود زیرساخت هست من هم مثل شما قیمت هارو قبلا اینجوری حساب میکردم این مقایسه درستی نیست
ali123454
23-08-2014, 10:28
دوست عزیز قابل توجه شما اول از همه تو هاستینگ بیشتر اپلود هست و چون شرکت ها دانلود دارن اپلود رو میزارن واسه هاستینگ و اپلود قیمتی نداره
دوما که واسه شرکت hostdl و اسیاتک دولت داره یارانه میده واسه هاستینگ و سرور ها اصلا تو خود زیرساخت هست من هم مثل شما قیمت هارو قبلا اینجوری حساب میکردم این مقایسه درستی نیست
پهنای باندی که هر ISP تهیه میکنه مثل یک نهر آب می مونه که داره میره و ترافیک براش تعریف نشده، حالا هر چی ISP بتونه این نهر را به تعداد بیشتری بفروشه سود بیشتری براش داره.
Armin.Computer
23-08-2014, 10:48
سلام
دوستان صفحه ی Ecare ایرانسل برای شما هم سنگینه؟
amirbrad
23-08-2014, 10:49
اول شهریور برای من رسما ترکیده دیگه دریغ از چند ثانیه فقط دیتا داشتن. این است ایرانسل.
سلام
نه درست باز میشه
امروز هم من خیلی بعید می دونم اتفاق خاصی برای ایرانسل بیفته چون وزیر ارتباطات که رفته کرمانشاه, شاید این هفته یه اتفاقاتی بیفته...
fafool70
23-08-2014, 11:07
ایرانسل فعلا به قول خودش به دلیل رقابتی بودن چیزی رو نمیگه هم سرعتی که میخواد ارائه بده هم قیمت ها
saeeddeeas
23-08-2014, 11:07
امروز هم من خیلی بعید می دونم اتفاق خاصی برای ایرانسل بیفته چون وزیر ارتباطات که رفته کرمانشاه, شاید این هفته یه اتفاقاتی بیفته...
داداش شما از کجا فهمیدید تو بندرعباس راه افتاده؟
الان بچه ها سرچ زدن هیچی یافت نشد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
داداش شما از کجا فهمیدید تو بندرعباس راه افتاده؟
الان بچه ها سرچ زدن هیچی یافت نشد
روشن شده عزیز من ولی فعلا محدود هست
3G ایرانسل در خرم آباد هم کلید خورد
hamidrezavictor
23-08-2014, 11:20
سلام
fanoostalaei
23-08-2014, 11:31
همین الان :
رایتل :
ایرانسل :
همراه اول : دیتایی رد و بدل نمیشه !!
من خبر زیر رو تایید نمی کنم ولی دور از ذهن هم به نظر نمی یاد:
تعرفه اینترنت 3G ایرانسل مشخص شد!
منبع خبر: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehrabooni
23-08-2014, 11:34
همین الان :
رایتل :
ایرانسل :
همراه اول : دیتایی رد و بدل نمیشه !!
عکسها با تپتاک خیلی تار شده
حتی روش کلیک هم میکنیم بازم تاره
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
fanoostalaei
23-08-2014, 11:34
همون قدیمیاس که !! خوبه اینجوری :دی
داداش ما هم تپتاک استفاده میکنیم ولی نمیدونم شما چجوری نمیتونی تامنیل رو باز کنی!!
reza.1370
23-08-2014, 11:35
رایتل سرعت 128؟اینی که گذاشتی؟
amirakbari00
23-08-2014, 11:37
من خبر زیر رو تایید نمی کنم ولی دور از ذهن هم به نظر نمی یاد:
تعرفه اینترنت 3G ایرانسل مشخص شد!
منبع خبر: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تعرفه تقریبا مثل قبلیاست دیگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20GPRS
fanoostalaei
23-08-2014, 11:38
آره داداش
چند وقتی هست که رایتل سرعت سرویس 128 رو تا 64 کیلوبایت برده بالا و آپلود هم 32 کیلو بوده و هست
این تعرفه تقریبا مثل قبلیاست دیگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20GPRS
اون که بله فقط باید دید آیا ایرانسل هم همین تعرفه های نسل سومش هست یا نه... چند تا تعرفه هم در جدول جا انداخته...
mohammad.asghari
23-08-2014, 11:43
دوستان مشهدی خبری نشده:n02:؟
Poiuy021
23-08-2014, 11:46
بابا انقدر با این تست سرعت ها دل ما رو نسوزونید
fanoostalaei
23-08-2014, 11:49
همراه اول بسته هایی رو که برای نسل 3 گذاشته بود + عکسی که از پوشش نسل 3 تو شهر ها کذاشته بود رو کلا برداشته !!
تو خونه ما انتن ضعیف هست ولی وقتی میری بیرون انتن خوب میشه اما در کمال ناباوری 3g یافت شد چون تو خونه EDGE وصل نمیشد و مکالمه مشکل داره . البته 3g هم وصل نشد
راستی محدوده فاز4 مهرشهر هستم
Tehranshahr
23-08-2014, 11:50
اون که بله فقط باید دید آیا ایرانسل هم همین تعرفه های نسل سومش هست یا نه... چند تا تعرفه هم در جدول جا انداخته...
نسل سوم بخاطر سرعت خیلی بالاتر نسبت به نسل دوم سود آوریش شدیدا بیشتره پس اصلا نیازی به گرون کردن تعرفه هاش نیست.
arash59b
23-08-2014, 11:54
اینا که عینا همون تعرفه های نسل دوم هست. تعرفه های جدید هم که هیچوقت رو خود سایت نبودن. فقط اگه واقعا همینا باشه بعلاوه اون تعرفه های شگفت انگیز هم سرجاشون باشن عالی که نیست ولی باز خوبه
اگه ۲ مگ هم اضافه کنه خوبه
پست اول تاپیک به روز شد: "تعرفه اینترنت 3G ایرانسل مشخص شد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسل سوم بخاطر سرعت خیلی بالاتر نسبت به نسل دوم سود آوریش شدیدا بیشتره پس اصلا نیازی به گرون کردن تعرفه هاش نیست.
حرف شما متین ولی یه سری این وسط مثل همراه اول به این سودهای کلان هم راضی نمی شوند و باز هم قصد بالاتر بردن تعرفه های گران خودشونو دارند...
اون سرویس شبانه که 24 گیگ 10 تومان ؟!! واقعا؟!
راستی خبر اومد چون تو تبریز مصرف یکی زیاد بالا بوده میخوان تجدید نظر کنن :n09:
arash59b
23-08-2014, 11:58
درسته تومصرف پهنای باند سود اوره ولی بدلیل همین سرعت بالا تو زمینه های دیگه مثل تماس و پیغام کوتاه ضرر های بزرگی واسشون داره
این سایته الکی قیمت داده همه اینا تعرفه های قدیمی هست
اون سرویس شبانه که 24 گیگ 10 تومان ؟!! واقعا؟!
بله همین الان هم فعال هست.
ارزشی نداره آخه 2تا8 صبح!... البته خوب یه سری افراد استفاده می کنند بنا بر نیازشون
این سایته الکی قیمت داده همه اینا تعرفه های قدیمی هست
درسته تعرفه های سابق هست ولی مطلب این سایت هم برای هیمن امروز هست... باز باید منتظر تایید رسمی ایرانس موند
ولی به نظر من دور از ذهن هم نیست چون ایرانسل هم بسته های جدیدی که تعریف کرده قیمتهاش بر همین پایه و اساسه
Poiuy021
23-08-2014, 12:02
اولا باید از طریق ایرنسل تایید بشه من خودم این قیمت ها رو برای ایرانسل تو صفحه اجتماعیش فرستادم هر وقت پاسخش اومد اعلام می کنم
reza137333
23-08-2014, 12:02
تعرفه خدمات نسلهای بالاتر همراه اول پس از اخذپروانه سرویس اعلام میشودپیرو انتشار خبری در برخی رسانه ها مبنی بر اعلام تعرفه های ۳G همراه اول، این اپراتور توضیحاتی ارائه کرد.اداره كل ارتباطات شركت ارتباطات سيار ايران اعلام کرد: همراه اول بسترهای فنی را برای ارائه نسل های بالاتر تلفن همراه آماده کرده است و ارائه اینترنت پرسرعت این اپراتور با نام تجاری «نوترینو»، تنها پس از دریافت مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امکان پذیر است.
این اطلاعیه می افزاید: اخیراً برخی رسانه ها در خصوص ارائه خدمات نسل ۳ همراه اول و تعرفه های آن اخباری منتشر کرده اند که اعلام می شود هر نوع اعلام تعرفه و ارائه سرویس جدید، تنها پس از دریافت مجوزهای لازم، بصورت رسمی توسط شركت ارتباطات سيار ايران، انجام می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5%D8%A7%D8%AA%20%D9%86%D8%B3%D9%84%D9%87%D8%A7%DB% 8C%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1%20%D9%87 %D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D8%A7%D9%88%D9%84%20%D 9%BE%D8%B3%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%A7%D8%AE%D8%B0%D9% BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%B3%D8%B1%D9 %88%DB%8C%D8%B3%20%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%2 0%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF/694
reza137333
23-08-2014, 12:03
تعرفه خدمات نسلهای بالاتر همراه اول پس از اخذپروانه سرویس اعلام میشود
پیرو انتشار خبری در برخی رسانه ها مبنی بر اعلام تعرفه های ۳G همراه اول، این اپراتور توضیحاتی ارائه کرد.
اداره كل ارتباطات شركت ارتباطات سيار ايران اعلام کرد: همراه اول بسترهای فنی را برای ارائه نسل های بالاتر تلفن همراه آماده کرده است و ارائه اینترنت پرسرعت این اپراتور با نام تجاری «نوترینو»، تنها پس از دریافت مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امکان پذیر است.
این اطلاعیه می افزاید: اخیراً برخی رسانه ها در خصوص ارائه خدمات نسل ۳ همراه اول و تعرفه های آن اخباری منتشر کرده اند که اعلام می شود هر نوع اعلام تعرفه و ارائه سرویس جدید، تنها پس از دریافت مجوزهای لازم، بصورت رسمی توسط شركت ارتباطات سيار ايران، انجام می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5%D8%A7%D8%AA%20%D9%86%D8%B3%D9%84%D9%87%D8%A7%DB% 8C%20%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B1%20%D9%87 %D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D8%A7%D9%88%D9%84%20%D 9%BE%D8%B3%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%A7%D8%AE%D8%B0%D9% BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%B3%D8%B1%D9 %88%DB%8C%D8%B3%20%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%2 0%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF/694
تعرفه خدمات نسلهای بالاتر همراه اول پس از اخذپروانه سرویس اعلام میشود
پیرو انتشار خبری در برخی رسانه ها مبنی بر اعلام تعرفه های ۳G همراه اول، این اپراتور توضیحاتی ارائه کرد.
اداره كل ارتباطات شركت ارتباطات سيار ايران اعلام کرد: همراه اول بسترهای فنی را برای ارائه نسل های بالاتر تلفن همراه آماده کرده است و ارائه اینترنت پرسرعت این اپراتور با نام تجاری «نوترینو»، تنها پس از دریافت مجوز از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی امکان پذیر است.
برخی رسانه ها نبوده و سایت رسمی خودش بوده همونطور که شما هم در جریان ستی تعرفه هاشم 100% همونه بدون 1ریال تغییر...
arash59b
23-08-2014, 12:06
اولا خبرتون رو باید تو تاپیک خودش مزدید
درثانی خبرگذاری کیلو چنده تعرفه ها رو که تو سایت خودشون زده بودن
خدمت دوستان محترمی که شرکتهایی مثل ایرانسل و شرکتهای pap رو به سودهای کلان و غیر منصفانه در زمینه فروش اینترنت متهم میکنن عرض کنم با محاسباتی که کردم هزینه تمام شده هر گیگ ترافیک اینترنت برای اینها معادل 850 تومن هست! البته این هزینه، هزینه خام هست و در ایده آل ترین حالت که همه پهنای باند شبکه در طول 24 ساعت مصرف بشه هست در حالیکه هیچوقت این امر اتفاق نمیوفته(به دلیل وجود ساعات پیک و غیر پیک). بنابراین هزینه تمام شده پهنای باند شرکتهای اینترنت بر اساس کیفیتی که به مشتری ارائه میدن ممکنه بسیار بیشتر از این باشه. شاید تا چند برابر!
Tehranshahr
23-08-2014, 12:08
حرف شما متین ولی یه سری این وسط مثل همراه اول به این سودهای کلان هم راضی نمی شوند و باز هم قصد بالاتر بردن تعرفه های گران خودشونو دارند...
فعلا بحث در مورد ایرانسل هست، توی اینستاگرام هم که رسما اعلام کرن تعرفه ها همونه.
درسته تومصرف پهنای باند سود اوره ولی بدلیل همین سرعت بالا تو زمینه های دیگه مثل تماس و پیغام کوتاه ضرر های بزرگی واسشون داره
این قضیه اجتناب ناپذیره پس باید سیاست هاشون رو جوری تغییر بدن که سود اینترنت بیشتر از پیامک و تماس بشه، البته در هر صورت سود تماسشون همچنان بالا خواهد بود چون همه که نمیان با وایبر زنگ بزنن وسط خیابون!
Tehranshahr
23-08-2014, 12:12
خدمت دوستان محترمی که شرکتهایی مثل ایرانسل و شرکتهای pap رو به سودهای کلان و غیر منصفانه در زمینه فروش اینترنت متهم میکنن عرض کنم با محاسباتی که کردم هزینه تمام شده هر گیگ ترافیک اینترنت برای اینها معادل 850 تومن هست! البته این هزینه، هزینه خام هست و در ایده آل ترین حالت که همه پهنای باند شبکه در طول 24 ساعت مصرف بشه هست در حالیکه هیچوقت این امر اتفاق نمیوفته(به دلیل وجود ساعات پیک و غیر پیک). بنابراین هزینه تمام شده پهنای باند شرکتهای اینترنت بر اساس کیفیتی که به مشتری ارائه میدن ممکنه بسیار بیشتر از این باشه. شاید تا چند برابر!
شما با چه فرمولی به این رقم رسیدین؟ آیا از هزینه نگهداری و تجهیزات شبکه ایرانسل خبر دارین؟
arash59b
23-08-2014, 12:14
نیازی به محاسبه نبود کافیه گزارش چند ماه پیش مجلس از وضعیت اینترنت و قیمت گذاری اون رو بخونی تا ببینی اینترنت تو ایران با بیش از ۲۰۰ برابر قیمت اولیه بدست کاربر میرسه
فایل pdf گزارش هنوز تو انجمن هست
sarzamin5995
23-08-2014, 12:18
دوست عزیز نسخه اندروید اینجوریه
روی عکس بزن به به جای مشاهده در گالری، روی Follow Link بزن
عکس در مرورگر باز میشه.
شما با چه فرمولی به این رقم رسیدین؟ آیا از هزینه نگهداری و تجهیزات شبکه ایرانسل خبر دارین؟
هزینه تجهیزات و کارمندان و مکان و غیره هم که جای خود... فقط هزینه خرید از مخابرات رو عرض کردم!
لطفا یه نگاه به این صفحه بندازید: هزینه خرید دیتا از شرکت مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر نمیکنم محاسبه کردنش برای اساتید اینجا چندان کار سختی باشه!
هزینه تجهیزات و کارمندان و مکان و غیره هم که جای خود... فقط هزینه خرید از مخابرات رو عرض کردم.
نیازی به محاسبه نبود کافیه گزارش چند ماه پیش مجلس از وضعیت اینترنت و قیمت گذاری اون رو بخونی تا ببینی اینترنت تو ایران با بیش از ۲۰۰ برابر قیمت اولیه بدست کاربر میرسه
فایل pdf گزارش هنوز تو انجمن هست
بله کاملا درسته. البته روی سخن مجلس بیشتر خطاب به شرکت مخابرات و زیرساخت بوده که در واقع دارن از انحصارشون سوء استفاده میکنن. نه شرکتهای pap
fanoostalaei
23-08-2014, 12:21
عکس در مرورگر باز میشه.
دوست عزیز گوشی ایشون آیفون هست و سیستم عامل آیفون IOS !!بعد شما میگی نسخه اندروید اینجوریه !! در حالیکه برا خود من کاملا درسته (ورپزن 4 نسخه بتا)
==============
کسی خبر نداره باند 900 کی از صدا سیما جمع میشه و در اختیار ایرانسل قرار میگیره تا پوشش دهی نسل 3 خیلی بهتر بشه ؟
Xx Hossein xX
23-08-2014, 12:21
ماشالا سرعت تاپیک خیلی بالاست.
پست تکراری شد.
sarzamin5995
23-08-2014, 12:24
عکس در مرورگر باز میشه.
تعرفه ها بسیار خوب چیده شده .
دم ایرانسل گرم . جالبه که برای دانلودر ها هم تعرفه گذاشته و از 2 شب تا 7 صبح . با 24 گیگابایت ترافیک :)
masooumi
23-08-2014, 12:29
ایرانسل اگر همین زرنگی رو بکنه و حرفی از سرعت نزنه ، همه چی حل میشه. یعنی مثل قبل فقط تعرفه را بر حسب ترافیک مشخص کرده و تمام...
fafool70
23-08-2014, 12:37
به نظر شما ایرانسل شهرهای که تحت پوشش وایمکس هست LTE ارائه میده ؟؟! یا اینکه وایمکس رو LTE ارتقا میده؟؟!
من امروز میدان شریعتی (بهار - احمد آباد) امام خمینی و .... (مشهد) رو تست کردم ولی نه تنها هیچ اثری از نسل ۳ نبود بلکه اج هم قطع بود.
معلوم نیست دارن چیکار میکنن
Sent from my lumia using Tapatalk
fanoostalaei
23-08-2014, 12:43
دوستان توجه کنن هر وقت که 3G و EDGE باهم قطع میشه به این معنیه که اون BTS نیار به آپگرید اساسی داره و برای همین نسل 2 و 3 رو باهم باید به روز رسانی کنن که در این حالت فقط GPRS در دسترس خواهد بود !!
sarzamin5995
23-08-2014, 12:52
دوست عزیز گوشی ایشون آیفون هست و سیستم عامل آیفون IOS !!بعد شما میگی نسخه اندروید اینجوریه !! در حالیکه برا خود من کاملا درسته (ورپزن 4 نسخه بتا)
==============
کسی خبر نداره باند 900 کی از صدا سیما جمع میشه و در اختیار ایرانسل قرار میگیره تا پوشش دهی نسل 3 خیلی بهتر بشه ؟
متوجه هستم، از امضای ایشون معلوم بود.
برای همین تاکید کردم اندروید.
چون نرم افزار یکسان هست گفتم شاید مشکلشون حل بشه.
mohammad.asghari
23-08-2014, 13:02
من امروز میدان شریعتی (بهار - احمد آباد) امام خمینی و .... (مشهد) رو تست کردم ولی نه تنها هیچ اثری از نسل ۳ نبود بلکه اج هم قطع بود.
معلوم نیست دارن چیکار میکنن
Sent from my lumia using Tapatalk
من امروز جای پارک ملت رو تست میکنم خبر میدم +فرامرز عباسی+سجاد و...
Arsenal2012
23-08-2014, 13:04
تعرفه ها بسیار خوب چیده شده .
دم ایرانسل گرم . جالبه که برای دانلودر ها هم تعرفه گذاشته و از 2 شب تا 7 صبح . با 24 گیگابایت ترافیک :)
دوست من شما ستاره ۵۵۵ مربع رو بزن دیگه اثری از اون طرح ۲۴ گیگ نیست اگه بود که خیلی خوب بود کلی کار می شد باش انجام داد
حکایت پشتیبانی ایرانسل واسه من شده مثله پشتیبانی پارس آنلاین یه مشت آدم بیسواد شدن کارشناس
زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا تو کرج منطقه ما شاهین ویلا و بنیاد اثری از تری جی نیست کی قراره تحت پوشش قرار بگیره طرف با یه لحن بد میگه هر وقت علامت تری جی اومد رو گوشیت یعنی اون منطقه تحت پوشش قرار گرفته!!!! منم با همون لحن خودش گفتم زنیکه یعنی خودم اینو نمیدونستم منتظر بودم تو به من بگی!!طرف کپ کرد گفت بی ادب قطع کرد''' فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم خخخخ
با عرض پوزش شما محاسباتتون کشکه!
اینترانت که برای شرکت ها زیر گیگی 1000ریال در میاد
اینترنت هم که خودشو ن دارن میگن گیگی 3700 که مخابرات میده 23 برابر قیمت اولیه است
شما احتمالا تو محاسباتت یه صفر گذاشتی جلوش
fanoostalaei
23-08-2014, 13:12
دوست من شما ستاره ۵۵۵ مربع رو بزن دیگه اثری از اون طرح ۲۴ گیگ نیست اگه بود که خیلی خوب بود کلی کار می شد باش انجام داد
حکایت پشتیبانی ایرانسل واسه من شده مثله پشتیبانی پارس آنلاین یه مشت آدم بیسواد شدن کارشناس
زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا تو کرج منطقه ما شاهین ویلا و بنیاد اثری از تری جی نیست کی قراره تحت پوشش قرار بگیره طرف با یه لحن بد میگه هر وقت علامت تری جی اومد رو گوشیت یعنی اون منطقه تحت پوشش قرار گرفته!!!! منم با همون لحن خودش گفتم زنیکه یعنی خودم اینو نمیدونستم منتظر بودم تو به من بگی!!طرف کپ کرد گفت بی ادب قطع کرد''' فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم خخخخ
شما هر تعرفه ای رو که تو لیست هست رو شماره گیری کن برات فعال میشه !! اگر تعرفه ای تو لیست 555 نبود به این معنی نیست که دیگه اون پلن وجود نداره
بهترین لیست تعرفه همون سایت ایرانسله و باقی سایت ها رو ولش کنید :
مثلا یه تعرفه هست 1 ماهه 4.5 گیگ 20 هزار تومن !! عالیه همین سرویس!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8% AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20(GPRS)
با عرض پوزش شما محاسباتتون کشکه!
اینترانت که برای شرکت ها زیر گیگی 1000ریال در میاد
اینترنت هم که خودشو ن دارن میگن گیگی 3700 که مخابرات میده 23 برابر قیمت اولیه است
شما احتمالا تو محاسباتت یه صفر گذاشتی جلوش
جناب شما که ریاضی دانی خودت محاسبه کن ببینم بدون صفر به اون رقم میرسی یا نه! وقتی که یه جمع و تفریق نزدی چطور پست یه نفر دیگه رو کشک میدونی؟ در ضمن بحث ما مخابرات نیست بحث ما شرکتهای pap هستند. خواهشا آقای گودرزی رو به خانم شقایق ربط ندید!
ahwazp30
23-08-2014, 13:44
این همه یک شهریور یک شهریور کردن ،هیچ اتفاق خاصی نیفتاد وضعیت همونه که تا دیروز بود .بعضی جاها سرعت زیر 1 مگه .اگه به خاطر شلوق بودن دکله پس چرا بهش پهنای باند اضافه نمیکنن ؟
میگم این بسته های gprs با بسته های edge سرعتشون فرق میکنه ؟ کدومشون رو میشه برای نسل سوم استفاده کرد ؟
ایرانول از صبح 20 بار گوشیم رو ریست کرده :| معلوم نیست چه بلایی سر دکل میارن!
sarzamin5995
23-08-2014, 13:53
این همه یک شهریور یک شهریور کردن ،هیچ اتفاق خاصی نیفتاد وضعیت همونه که تا دیروز بود .بعضی جاها سرعت زیر 1 مگه .اگه به خاطر شلوق بودن دکله پس چرا بهش پهنای باند اضافه نمیکنن ؟
میگم این بسته های gprs با بسته های edge سرعتشون فرق میکنه ؟ کدومشون رو میشه برای نسل سوم استفاده کرد ؟
از همه بسته ها با همون قیمت نسل 2 میشه تو نسل 3 استفاده کرد.
farid123
23-08-2014, 14:03
جناب شما که ریاضی دانی خودت محاسبه کن ببینم بدون صفر به اون رقم میرسی یا نه! وقتی که یه جمع و تفریق نزدی چطور پست یه نفر دیگه رو کشک میدونی؟ در ضمن بحث ما مخابرات نیست بحث ما شرکتهای pap هستند. خواهشا آقای گودرزی رو به خانم شقایق ربط ندید! خب راست میگن دوست عزیز منبع حرف های شما چیه؟اگر اطلاعات به خصوصی دارید بگید که بقیه هم استفاده کنند.
Arsenal2012
23-08-2014, 14:04
شما هر تعرفه ای رو که تو لیست هست رو شماره گیری کن برات فعال میشه !! اگر تعرفه ای تو لیست 555 نبود به این معنی نیست که دیگه اون پلن وجود نداره
بهترین لیست تعرفه همون سایت ایرانسله و باقی سایت ها رو ولش کنید :
مثلا یه تعرفه هست 1 ماهه 4.5 گیگ 20 هزار تومن !! عالیه همین سرویس!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8% AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20(GPRS)
ممنون دوست من'' بنده این تعرفه ها رو ندیده بودم مچکر
فقط یه نکته شما ۴ و نیم گیگ رو میگید عالیه ۲۰ تومن که تو همین لینک هم مشخصه ولی با کد ستاره ۵۵۵ مربع یکی از تعرفه های جدید اینترنتش ۵ گیگ رو میده ۲۰ تومن
سایت ایرانسل با این کد ستاره ۵۵۵ مربع خیلی تناقض داره !!! به نظر شما به کدوم باید اطمینان کرد سایت یا کد??
خب راست میگن دوست عزیز منبع حرف های شما چیه؟اگر اطلاعات به خصوصی دارید بگید که بقیه هم استفاده کنند.
اطلاعات خصوصی نمیخواد عزیز یه دو دو تا چهارتای ساده!
منبع سایت شرکت مخابرات: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه خرید هر STM1 معادل 42 میلیون تومان!
mosayyeb021
23-08-2014, 14:07
wcdma چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟
fanoostalaei
23-08-2014, 14:12
ممنون دوست من'' بنده این تعرفه ها رو ندیده بودم مچکر
فقط یه نکته شما ۴ و نیم گیگ رو میگید عالیه ۲۰ تومن که تو همین لینک هم مشخصه ولی با کد ستاره ۵۵۵ مربع یکی از تعرفه های جدید اینترنتش ۵ گیگ رو میده ۲۰ تومن
سایت ایرانسل با این کد ستاره ۵۵۵ مربع خیلی تناقض داره !!! به نظر شما به کدوم باید اطمینان کرد سایت یا کد??
خواهش میکنم
والا از اولین روزی که ایرانسل EDGE رو بیرون داد من ازش استفاده میکنم تا الان !! و این تناقض بین سایت و کد های USSD همیشه بوده !! ولی من همیشه مبنا رو تعرفه های توی سایت در نظر میگرفتم !!
wcdma چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟
همون UTMS یا HSPA و و همشون نسل 3 محسوب میشن (کلی گفتم)
ahwazp30
23-08-2014, 14:53
اهواز روبروی دانشگاه چمران -سرعت دانلود هم بین 100 تا 110
این آیفون رو چجوری میشه یکاریش کرد بیخیال کلا شبکه 2g بشه ! با آندروید میشه این کارو کرد اما آیفون نمیشه و فقط انگار اگر سیگنا 3g از 2g بیشتر بشه میره رو 3G که من تو سطح تهران اصلا نتونستم روی آیفون برم رو 3g ایرانسل !!! همین الان اینجا با آندروید روی 3g ست کردم اما آیفون فقط 2g میگیره
babakgol70
23-08-2014, 15:32
ميگم اگر 3g وصل بشي همش به نت وصل باشه آدم.
سر يك سال سرطان رو بقل مي كنه؟.:n28:
آخه متصل بايد امواج موبايلي بره و بياد ديگه.
باز آدم با واي فاي خيالش راحته.
نه؟؟؟؟؟؟؟
saeeddeeas
23-08-2014, 15:50
با این وضعیتی که اهواز داره ما هم نباید دلخوش باشیم؛کلا جنوب ایران سرعت نت خرابه نمیدونم چرا کم میدن:n21:
mahdi-xbox
23-08-2014, 15:53
احتمالا تا 29 هفته دیگه فرستنده های انالوگ قطع میشن
امروز بالا پشت بوم خونمون رفتم(شمال شرق مشهد:گلشهر)و شبکه رو رو حالت wdcma گزاشتم و علاوه بر irn20 شبکه mtn irancell هم پدیدار شد...ولی سیگنالش ضعیف بود وصل نشد درحالی که رفتم تو خونه اون ایرانسل دیگه نیومد!
این یعنی چی؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
NaughtyCat
23-08-2014, 15:56
این آیفون رو چجوری میشه یکاریش کرد بیخیال کلا شبکه 2g بشه ! با آندروید میشه این کارو کرد اما آیفون نمیشه و فقط انگار اگر سیگنا 3g از 2g بیشتر بشه میره رو 3G که من تو سطح تهران اصلا نتونستم روی آیفون برم رو 3g ایرانسل !!! همین الان اینجا با آندروید روی 3g ست کردم اما آیفون فقط 2g میگیره
برای اینکار اینطور که گفتن iPhone باید jailbreak شده باشه. راه دیگه ای نداره.
بهتره صبر کنید تا پوشش 3G بهتر بشه چون اونجوری هم فایده نداره و باتری خیلی زود تموم میشه. من تو محدوده خودمون 3G ضعیف تر از 2G هستش و گوشی خودش میره رو 2G (اندروید). خودم دستی گذاشتمش رو 3G و با اینکه وصل میشد ولی زود باتری خالی کرد.
mohammad.asghari
23-08-2014, 16:26
دوستان این آنتن ایرانسل هست درسته؟اون تبل مال چیه:n02:؟3g هم روش نصب نیست نه؟
برای اینکار اینطور که گفتن iPhone باید jailbreak شده باشه. راه دیگه ای نداره.
بهتره صبر کنید تا پوشش 3G بهتر بشه چون اونجوری هم فایده نداره و باتری خیلی زود تموم میشه. من تو محدوده خودمون 3G ضعیف تر از 2G هستش و گوشی خودش میره رو 2G (اندروید). خودم دستی گذاشتمش رو 3G و با اینکه وصل میشد ولی زود باتری خالی کرد.
اتفاقا من 2 هفته ای هست که jailbreak کردم روش چیه ؟
NaughtyCat
23-08-2014, 16:35
اینجا توضیح داده:
-------
سرعتا تا الان که پایین نیومده. الان 5.5 مگابیت.
amirbrad
23-08-2014, 16:37
من توییکی ندیدم برای ios 7 که فقط از 3G بشه استفاده کرد متاسفانه. شما چند بار data قطع و وصل کن بزور میاد بیشتر شب ها که ترافیک شبکه کمتره امتحان کن.
milad_zbzz
23-08-2014, 17:17
از امروز صبح دوباره سرعت من مثل چند روز اخیر شده ! دمشون گرم فکر کنم یه کارایی کردن! دیروز که به زور به 2 مگ میرسید !
ahwazp30
23-08-2014, 17:18
به نظرم این 3g و 4g که ایرانسل راه انداخته اون کیفیت لازم رو نداره .الان که ابتدای کاره اینطوریه وای به حال وقتی که یوزرهاش زیادشن .شاید قیمتهاش کمتر باشن و سرعت رو بالاتر ببنده اما کیفیتش به پای رایتل نمیرسه ونمیتونه مثل رایتل تا اخر ثبات داشته باشه و بعد از مدتی سرعت و کیفیتش افت میکنه .الان برای قضاوت زوده چون همتون دارید باهاش حال میکنید اما چند ماه دیگه به حرف من میرسید و میرید سراق رایتل.
رایتل هنر کرده پایدار میده
128 دیگه پایدار بودن داره ؟!
ahwazp30
23-08-2014, 17:22
با این وضعیتی که اهواز داره ما هم نباید دلخوش باشیم؛کلا جنوب ایران سرعت نت خرابه نمیدونم چرا کم میدن:n21:
کلا خوزستان مخصوصا اهواز زیرساخت داغونی داره و برای برطرف شدن مشکلات باید کارهای زیرساختی و اقتصادی انجام بدن که نمیصرفه براشون در نتیجه همینطوری میمونه .
Le0nard0
23-08-2014, 17:25
رایتل هنر کرده پایدار میده
128 دیگه پایدار بودن داره ؟!
رایتل 128 رو 512 بسته و روی همین سرعت ثابته .
Le0nard0
23-08-2014, 17:28
از امروز صبح دوباره سرعت من مثل چند روز اخیر شده ! دمشون گرم فکر کنم یه کارایی کردن! دیروز که به زور به 2 مگ میرسید !
محل تــــست؟
milad_zbzz
23-08-2014, 17:30
تهران- ارتش
masooumi
23-08-2014, 17:30
رایتل 128 رو 512 بسته و روی همین سرعت ثابته .
رایتل که از اساس مشکل داره ، مدام دیتاش قطع میشه و هر وقت دوباره حال کنه وصل میشه... (اون وقتایی که وصله سرعتش ثابته که اون هم به خاطر تعداد کم مشترکینش هست)
این مشکل من تنها نیست و توی انجمن های مربوط به رایتل خیلی ها همین مشکل دارند
کلا رایتل از اولش یه شوخی بیشتر نبود
TheGnomonWorkshop
23-08-2014, 17:34
وقتی 3g ایرانسل تو شهر ما بیاد اولین کاری که میکنم اینه که سیم کارت رایتلمو میشکونم!
تا 1 ماه پیش که در نصف یه روز رو آنتن نداشت
الان هم قطع و وصل میشه بعضی وقتا
یه بار شارژ 23 تومنی ریختم تو و پول از حسابم کم شد ولی شارژو بم نداد. با پیگیری هم به جایی نرسید
سرعت دانلود رایتل 128 الان 65 کیلوبایت بر ثانیست
واسه اینکه سرعت 1 مگ رایتل رو بگیری باید منتظر بمونی تا تاریخ سرعت 128 تموم بشه! یعنی یه ماه!
به هر حال دوران ورشکستگی رایتل نزدیکه ایشالا :n07:
فقط خدا کنه ایرانسل اینترنت بامدادشو برنداره
یعنی هنگ میکنم وقتی میاین میگین فلان کارو بکنه نمیصرفه !!!
عزیز من ، اگه فقط 1 میلیون نفر بخوان این بسته 20.000 تومنی رو بگیرن میشه ماهیانه 20 میلیارد تومن درآمد برای اپراتور . با این درآمد تو چند سال میشه کل مملکت رو خرید .
من درک نمیکنم وقتی میگین فلان کار نمیصرفه یا سخته !
saeeddeeas
23-08-2014, 17:40
اینا انتنایی هست که اطراف خونمونه!!!!
اونی که زرد شده بهش وصلم متاسفانه توی منطقه نظامی هستش، عمرا نمیزارن روی اون نسل سوم نصب شه
حتی زمانی که ادج اومده بود نزاشته بودن و وقتی با کارشناس ایرانسل صحبت کردم گفت منطقه امنیتی هست اجازه نمیدن
ای خدااااااااا یعنی هیچوقت تو خونمون نسل سه نخواهم داشتتتتتت عجب شانسییییییی گندش بزننن
mohammad.asghari
23-08-2014, 17:46
دوستان این آنتن ایرانسل هست درسته؟اون تبل مال چیه:n02:؟3g هم روش نصب نیست نه؟
اینم جواب بدید لطفا
اینم جواب بدید لطفا
خیر نصب نیست
لطفاً عکسها در آپلود سنتر آپلود کنید نه سایتهای متفرقه 10 بار...
misam5526
23-08-2014, 18:02
یعنی هنگ میکنم وقتی میاین میگین فلان کارو بکنه نمیصرفه !!!
عزیز من ، اگه فقط 1 میلیون نفر بخوان این بسته 20.000 تومنی رو بگیرن میشه ماهیانه 20 میلیارد تومن درآمد برای اپراتور . با این درآمد تو چند سال میشه کل مملکت رو خرید .
من درک نمیکنم وقتی میگین فلان کار نمیصرفه یا سخته !
دوست عزیز
شما الان از اون ور بام افتادید!! بعضی از دوستان هم از این ور بام !!!
حسابکتابایی که صفحات قبل بود پر از اشتباه حتی برای کاربر ساده بود ....
در مورد نسل سوم این محاسباتی که کردید و راحت ایران رو فروختید به ایرانسل بد نیست خبر زیر بخونید:
اختصاص ۳۳۰۰ میلیارد تومان برای راه اندازی تجهیزات اپراتورهای نسل سوم و چهارم
موضوع اینه که تجهیز همه انتها در سراسر کشور برای یک پوشش کامل هزینه برداره و نیاز به سرمایه گذاری داره.... سرمایه بهش سود باید تعلق بگیره وگرنه هیچکس پولش رو دور نمیریزه برای کار تجاری...
بنابراین ظرف چند سال هر شرکت مثل ایرانسل نه تنها باید هزینه نصب تجهیزات رو دربیاره بلکه باید چند برابر اون سرمایه اولیه براش برگشت داشته باشه تا به یه سود معقول برسه!! (فارغ از هزینه های سالانه)
اینا رو گفتم فقط برای اطلاع وگرنه قصدم دفاع از قیمتها نیست .... توی این کشور هیچی دیگه قیمت واقعی نداره .... اینم یکیشون ...
mohammad_87
23-08-2014, 18:10
سلام
1 شهریور داره تموم میشه پس کی سراری میشه؟ :n02:
در برنامه open signal شما هم پوشش 3g ایرانسل رو ندارید؟
Le0nard0
23-08-2014, 18:10
اون دکمه معروف ایرانسل گیر کرده .
arash59b
23-08-2014, 18:22
سلام
1 شهریور داره تموم میشه پس کی سراری میشه؟ :n02:
در برنامه open signal شما هم پوشش 3g ایرانسل رو ندارید؟
نه نداریم
یکم فکر کنید مگه اپن سیگنال دیتابیس ایرانسله که میخواین دکل های ایرانسل رو روش پیدا کنید
اپن سیگنال یه برنامه هست که بهمرور از اطلاعات گوشی خود ما محل دکل هارو پیدا میکنه و بروز شدن نقشه اش ماهها طول میکشه
NaughtyCat
23-08-2014, 18:28
دوستان بی زحمت این OpenSignal هم نصب کنید رو گوشیاتون! :دی
هم برای iOS هست هم Android.
and-roid2
23-08-2014, 19:00
دوستان من یه مودم 3G خریدم که از HSPA+ پشتیبانی میکنه و تا 21.6 مگ حداکثر سرعت میده.
ولی من با ایرانسل در بهترین شرایط باهاش 11مگ سرعت میگیرم! در صورتی که با ایفون 5اس تا 17 مگ هم سرعت داشتم....
در ضمن نوع شبکه رو هم میزنه UMTS ....
بنظرتون مشکل از کجاست؟
adelpakbaz
23-08-2014, 19:19
دوستان من یه مودم 3G خریدم که از HSPA+ پشتیبانی میکنه و تا 21.6 مگ حداکثر سرعت میده.
ولی من با ایرانسل در بهترین شرایط باهاش 11مگ سرعت میگیرم! در صورتی که با ایفون 5اس تا 17 مگ هم سرعت داشتم....
بنظرتون مشکل از کجاست؟
ماشالا خدا شانس بده ... تو بوشهر مال ما انگار تاز 2g رو درست کردن:n28::n28:
نه نداریم
یکم فکر کنید مگه اپن سیگنال دیتابیس ایرانسله که میخواین دکل های ایرانسل رو روش پیدا کنید
اپن سیگنال یه برنامه هست که بهمرور از اطلاعات گوشی خود ما محل دکل هارو پیدا میکنه و بروز شدن نقشه اش ماهها طول میکشه
اخه من یادمه زمانی که گوشی سیمبیان داشتم یک برنامه بود به نام field test که باهاش میتونستم مقدار قدرت دکل های اطراف را پیدا کنم و بهترینش را انتخاب کنم و رویش بمونم.
ولی برای ios همچنین چیزی پیدا نکردم
Arsenal2012
23-08-2014, 19:26
تقریبا 1 ساعتی میشه تو کرج منطقه ی ما ( شاهین ویلا و بنیاد ) تری جی ایرانسل فعال شده
منم سریع یه بسته ی 1 روزه خریدم ببینم چه جوریاس که خدایی کف کردم من پارس آنلاین 128 دارم سرعتم بیشتر از 30 کیلو نمیشه ولی تری جی ایرانسل بین 600 تا 800 هست سرعتش
دوستان چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدین
1 - با این اسکرین شات به نظر شما دکل تری جی چقدر از من فاصله داره و الان سیگنالم چه طوره؟؟؟
2- چرا من الان دارم سرچ میکنم فقط یه دونه ایرانسل وجود داره همونی که همیشه بودش هستش ( و تری جی هم 1 ساعته با کیفیت خوب وصل شده ) مگه نباید 2 تا ایرانسل بشه؟؟؟
تبلتم رو با هات اسپات به پی سی کانکت کردم واین تست رو گرفتم
میگفتن اول شهریور میاد
هنوز مشهد نیومده
قیمتهاش چجوریاست
برای مودم های یو اس بی تنظیماتش چیه
arash59b
23-08-2014, 19:59
اخه من یادمه زمانی که گوشی سیمبیان داشتم یک برنامه بود به نام field test که باهاش میتونستم مقدار قدرت دکل های اطراف را پیدا کنم و بهترینش را انتخاب کنم و رویش بمونم.
ولی برای ios همچنین چیزی پیدا نکردم
پیدا کردن دکل نسل سه با این چیزی که شما میگید فرق میکنه
تو این مدت برنامه های زیادی رو چک کردم ولی هیچ کدوم بدرد نمیخوره اکثرا هم مخصوص دکلهای اپراتورهای امریکایی هستند
dr-shakht
23-08-2014, 20:03
خداییش دیگه بهتر از این سرعت چی می خوای؟داداش گلم شما یکی از کسانی هستید که سرعت بسیار بالایی نصیبتون شده من الان با فول آنتن به زور 800 میگیرم شما گفتی 11مگ من کف کردم یعنی در بهترین حالت سرعت دانلود من 580 کیلوبایت از سرعت شما کم هست.واقعا خوش بحالتون کاش ماهم میتونستیم از این سرعت ها بهره مند بشیم.:n16:
fanoostalaei
23-08-2014, 20:09
خداییش دیگه بهتر از این سرعت چی می خوای؟داداش گلم شما یکی از کسانی هستید که سرعت بسیار بالایی نصیبتون شده من الان با فول آنتن به زور 800 میگیرم شما گفتی 11مگ من کف کردم یعنی در بهترین حالت سرعت دانلود من 580 کیلوبایت از سرعت شما کم هست.واقعا خوش بحالتون کاش ماهم میتونستیم از این سرعت ها بهره مند بشیم.:n16:
تو بیا پیش من ، من سرعت 30 تا 40 مگ مهمونت میکنم :دی میریم پشت بوم ما و در برنامه شاد و مفرح بفرما سرعت شرکت میکنیم :دی
پیدا کردن دکل نسل سه با این چیزی که شما میگید فرق میکنه
تو این مدت برنامه های زیادی رو چک کردم ولی هیچ کدوم بدرد نمیخوره اکثرا هم مخصوص دکلهای اپراتورهای امریکایی هستند
من سر همین موضوع گوگل پلی رو زیر و رو کردم ولی همچین برنامه ای نتونستم پیدا کنم !! چند تا برنامه هم که تست کردم برا ایران جوابگو نبود
Milad4171
23-08-2014, 20:14
بنظرتون مشکل از کجاست؟
نوع گیرندگی ها خیلی فرق داره .این گیرنده های سیم کارت معمولا کیفیت خوبی ندارن. به نظرم نمیشه اصلا با 3G آیفون مقایسه اش کنید.
Umts یک نسل قبل از 3g هست. بین نسل دو و سه هستش
fanoostalaei
23-08-2014, 20:19
نوع گیرندگی ها خیلی فرق داره .این گیرنده های سیم کارت معمولا کیفیت خوبی ندارن. به نظرم نمیشه اصلا با 3G آیفون مقایسه اش کنید.
دقیقا !! من هم مودم دارم و سرعتش از 300 بالاتر نمیره !! ولی با گوشی تو خونه بالای 30 مگ سرعت گرفتم
milad azad
23-08-2014, 20:21
میگفتن اول شهریور میاد
هنوز مشهد نیومده
قیمتهاش چجوریاست
برای مودم های یو اس بی تنظیماتش چیه
در مشهد یک هفته هست بعضی مناطق راه افتادن هنوز کم هستن مثل قاسم اباد و یا میدان جانباز تا چهارراه استقلال بعضی یک انتن بعضی فول انتن
and-roid2
23-08-2014, 20:23
ماشالا خدا شانس بده ... تو بوشهر مال ما انگار تاز 2g رو درست کردن:n28::n28:
دوست عزیز این سرعتی که من گفتم فقط در ساعات صبح بهم میده و از ظهر به بعد شدیدا افت میکنه!
الان سرعت در حد نسل دوم شده و وبسایت رو خیلی خیلی بد باز میکنه!!
خب اگر اینطوری باشه چطور با این نسل سرعت 11مگ بهم داده؟!
70 متری BTS هم بودم ولی باز Umts میده....
+
حالا یه چیزیش که جالبه صبح با اپراتور ایرانسل صحبت کردم گفت برای 4G هست:n08:
ali123454
23-08-2014, 20:37
اطلاعات خصوصی نمیخواد عزیز یه دو دو تا چهارتای ساده!
منبع سایت شرکت مخابرات: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه خرید هر STM1 معادل 42 میلیون تومان!
من حساب کردم گیگی تقریبا 107 تومن براشون در میاد! اگه کلا خطشون در حال مصرف باشه!
amirbrad
23-08-2014, 20:42
تقریبا 1 ساعتی میشه تو کرج منطقه ی ما ( شاهین ویلا و بنیاد ) تری جی ایرانسل فعال شده
منم سریع یه بسته ی 1 روزه خریدم ببینم چه جوریاس که خدایی کف کردم من پارس آنلاین 128 دارم سرعتم بیشتر از 30 کیلو نمیشه ولی تری جی ایرانسل بین 600 تا 800 هست سرعتش
دوستان چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدین
1 - با این اسکرین شات به نظر شما دکل تری جی چقدر از من فاصله داره و الان سیگنالم چه طوره؟؟؟
2- چرا من الان دارم سرچ میکنم فقط یه دونه ایرانسل وجود داره همونی که همیشه بودش هستش ( و تری جی هم 1 ساعته با کیفیت خوب وصل شده ) مگه نباید 2 تا ایرانسل بشه؟؟؟
تبلتم رو با هات اسپات به پی سی کانکت کردم واین تست رو گرفتم
بعضی از گوشی ها قابلیت انتخاب نسل از اپراتور دارند مانند سونی.
حالا که برای شما وصل شده تا میتونید استفاده کنید چون هنوز تو محل شما کسی خبر نداره به اون صورت اما ایرانسل با یک اس ام اس برای مردم که اهای دنیا نسل سوم اوردم سرعت شما میترکه ابتدا روز داغون میشه و شبها خوبه بعدش کلا منهدم میشه. پس استفاده لازم ببرید.
mohammad.asghari
23-08-2014, 20:56
در مشهد یک هفته هست بعضی مناطق راه افتادن هنوز کم هستن مثل قاسم اباد و یا میدان جانباز تا چهارراه استقلال بعضی یک انتن بعضی فول انتن
میدان جانباز کی تست کردی؟
Abolfazl-Star
23-08-2014, 20:56
همین الان سیم کارت اتصالات سرور هرات [emoji2]
ahwazp30
23-08-2014, 20:57
این دکل های نسل 3 پشت هر سکتورش حتما باید 3 تا از اون جعبه ها باشه ؟ بعضی هاشون جدید گذاشتن اما پشت هر سکتورش فقط یه جعبه هست نه 3 تا ؟
دوستان این مناطق تحت پوشش 3G رو جایی مشخص نکرده ؟ باید گوشیمونو بگیریم دستمون ول بچرخیم ؟
Armin.Computer
23-08-2014, 21:15
دوستان این مناطق تحت پوشش 3G رو جایی مشخص نکرده ؟ باید گوشیمونو بگیریم دستمون ول بچرخیم ؟
ما که ندیدیم
حداقل نقاط تحت پوشش رو بزن
الان که طرح آزمایشی تموم شده دیگه
ahwazp30
23-08-2014, 21:19
ما که ندیدیم
حداقل نقاط تحت پوشش رو بزن
الان که طرح آزمایشی تموم شده دیگه
احتمالا چون هر روز یک دکل جدید روشن یا راه اندازی میکنن مناطق تحت پوشش رو اعلام نکردن و گرنه روزی دوبار باید اپدیتش کنن.:n09:
fanoostalaei
23-08-2014, 21:26
با اجازتون الان رفتم رو پشت بوم و این رو گرفتم و اومدم پایین :دی !! قدرت آنتن دهی گوشی -63 dbm و 28 asu
adelpakbaz
23-08-2014, 21:39
سلام این irn 20 که 3g هست ایرانسله عایا؟(بوشهر)
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
سلام این irn 20 که 3g هست ایرانسله عایا؟(بوشهر)
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
خیر رایتل هست
mohammad_87
23-08-2014, 22:05
چرا تو برخی گوشی ها نام اپراتورها رو با کد مینویسه؟در این صورت اگه 3g باشه مشخص میشه؟
لیست کامل رو دارید بدونید کدوم به کدومه؟
43299
43220
43270
و ....
kasra2012
23-08-2014, 22:09
دوستان تو خونه با كلي ديوار عايق و پشت پنجره و بيرون خونه سرعت فرق ميكنه ايا؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
fanoostalaei
23-08-2014, 22:12
دوستان تو خونه با كلي ديوار عايق و پشت پنجره و بيرون خونه سرعت فرق ميكنه ايا؟
100 %فرق میکنه ×!! چون نسل 3 به قدرت انتن دهی موبایل خیلی وابسته است!!!
kasra2012
23-08-2014, 22:15
دوستان ميشه لطفا ببينيد تو ساعت 2 تا 8 صبح سرعت چجورياست؟
مخصوصا شما حسين جان چون سرعت من هم تو روز و شب 1.2 مگ دانلود هست
ميخوام از بسته 24 گيگ استفاده كنم
fanoostalaei
23-08-2014, 22:17
دوستان ميشه لطفا ببينيد تو ساعت 2 تا 8 صبح سرعت چجورياست؟
مخصوصا شما حسين جان چون سرعت من هم تو روز و شب 1.2 مگ دانلود هست
ميخوام از بسته 24 گيگ استفاده كنم
من تو شلوغ ترین ساعات که چند دقیقه پیش بود تست کردم !! مطمئن باش اگه تو ساعات پیک مصرف سرعتت بالا باشه شب از اون کمتر نخواهد بود
==============
اینایی که مشخص کردم BTS های ایرانسله که همش به نسل 3 ارتقا داده شده تا این منطقه رو به خوبی پوشش بده
Armin.Computer
23-08-2014, 22:17
تازه با اپراتور صحبت کردم
گفت به زودی نقاط تحت پوشش زده میشه تو سایت
ظاهرا جوری که من فهمیدم این هست که هنوز هیچی معلوم نیست در مورد تعرفه و بقیه چیزا
adelpakbaz
23-08-2014, 22:35
من تو شلوغ ترین ساعات که چند دقیقه پیش بود تست کردم !! مطمئن باش اگه تو ساعات پیک مصرف سرعتت بالا باشه شب از اون کمتر نخواهد بود
==============
اینایی که مشخص کردم BTS های ایرانسله که همش به نسل 3 ارتقا داده شده تا این منطقه رو به خوبی پوشش بده
این چه نرم افزاریه؟؟؟
fanoostalaei
23-08-2014, 22:38
این چه نرم افزاریه؟؟؟
نرم افزار نیس !! تجربه شخصی خودمه که کدوم یکی ها مال ایرانسله !! :دی
ولی یه چیز عجیب اینه که گاهی اوقات به BTS ی که با فلش مشخص کردم وصل میشه !! در حالی که اون یکی تو 2 قدمیه منه !! (این رو از روی نرم افزار open signal میشه فهمید)
من حساب کردم گیگی تقریبا 107 تومن براشون در میاد! اگه کلا خطشون در حال مصرف باشه!
دوست عزیز هر stm1 رو اشتباها براساس مگابایت حساب کردید نه مگابیت! همون گیگی 850 درسته.
ali123454
23-08-2014, 23:02
دوست عزیز هر stm1 رو اشتباها براساس مگابایت حساب کردید نه مگابیت! همون گیگی 850 درسته.
درسته، من اشتباه کردم:n28:
matr!x_2008
23-08-2014, 23:15
1 شهریور شد خبری ازفعالسازی سراسری 3G نشد!کی پس استارت میخوره؟
fanoostalaei
23-08-2014, 23:38
واقعا دارم به وجود اون دکمه شک میکنم بس که دوستان عجله دارن :دی
mohammad.asghari
23-08-2014, 23:41
میدان استقلال،فلکه پارک امتحان کردم ردی از 3g نبود!
mahmodcomputer92
23-08-2014, 23:43
سلام به تمام دوستان عزیز
من امروز که دقت کردم دیدم آرم 3g اومده کنار گوشیم
خواستم بپرسم کارش کلا چی هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
fanoostalaei
23-08-2014, 23:45
اینترنت پر سرعت نسل۳ روی گوشی موبایل
Arsenal2012
23-08-2014, 23:45
دوستان آیا میشه دو طرح اینترنت مختلف رو همزمان بگیریم و استفاده کنیم مثلا این دو تا طرح ۲۴ گیگ شبانه یک ماهه و ۵ گیگ یک ماهه?? اگه بشه عالیه دیگه از این ماه ADSL رو تمدید نمیکنم
البته اگه سرعت همینجوری بمونه از عصر که منطقه ما وصل شده سرعت بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ در نوسان هست
fanoostalaei
23-08-2014, 23:48
فکر کنم قبلا دوستان این رو پرسیده بودن از پشتیبانی که گفته بود میشه!!!
البته شما هم فعلا جوگیر نشو :دی
بهتره یه مدت صبر گنی
از تپتاک ۴ بتا با گوشی خودم :دی
mahmodcomputer92
23-08-2014, 23:53
این سوال هم میتونم اینجا مطرح کنم که گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست. از کجا باید تنظیم کنم که از اینترنت سیم کارت استفاده کنه؟!؟
masooumi
24-08-2014, 00:02
این سوال هم میتونم اینجا مطرح کنم که گوشی من هوآوی جی ۷۰۰ هست. از کجا باید تنظیم کنم که از اینترنت سیم کارت استفاده کنه؟!؟
شما وای فای گوشیتو خاموش کنی و دیتا را روشن کنی میره روی اینترنت سیم کارت.
ایرانسل یک فیلم آموزشی توی اکانت آپاراتش گذاشته . ببینش
mohammad.asghari
24-08-2014, 00:10
200تایی شدن تاپیک مبارک باشه:n02::n16:ایشاالله هر چه زودتر تو تمام شهرهای ایران راه بیوفته 3g ایرانسل
Arsenal2012
24-08-2014, 00:11
فکر کنم قبلا دوستان این رو پرسیده بودن از پشتیبانی که گفته بود میشه!!!
البته شما هم فعلا جوگیر نشو :دی
بهتره یه مدت صبر گنی
از تپتاک ۴ بتا با گوشی خودم :دی
دقیقا من الان جوگیر شدم خخخ
فعلا تا ده روز دیگه سرویس ADSL دارم اگه تو این ده روز همینجوری سرعت ۶۰۰ به بالا باشه میصرفه خدایی دو تا طرح ۲۴ گیگ و ۵ گیگ ایرانسل رو همزمان بگیریم
خدایی ما ایرانی ها خیلی جوگیر هستیم من موندم اگه قسمت شد رفتیم آمریکا اینترنت گوگل فایبر رو تست کنیم حتما سکته رو میزنیم خخخ
matr!x_2008
24-08-2014, 00:18
واقعا دارم به وجود اون دکمه شک میکنم بس که دوستان عجله دارن :دی
برادر تو داری از 3G و 4G استفاده میکنی... نبایدم عجله داشته باشی...:n10:. مشکل اینه که اینجا هنوز یه نقطه هم 3g نشده منم اگه با سرعت 2 مگLTE دانلود داشتم اصلا عجله نداشتم:n02:
mohammad_87
24-08-2014, 00:24
چرا تو برخی گوشی ها نام اپراتورها رو با کد مینویسه؟در این صورت اگه 3g باشه مشخص میشه؟
لیست کامل رو دارید بدونید کدوم به کدومه؟
43299
43220
43270
و ....
کسی نمیدونه؟
برادر تو داری از 3G و 4G استفاده میکنی... نبایدم عجله داشته باشی...:n10:. مشکل اینه که اینجا هنوز یه نقطه هم 3g نشده منم اگه با سرعت 2 مگLTE دانلود داشتم اصلا عجله نداشتم:n02:
دوست عزيز يادت باشه، اون برادرمون كلا استثنا تشريف دارن
من باهاش دوستم من ميدونم چه اعجوبه اي هست:n02:
تازه حالا خدا رحم كرده تا ساعت 10 شب سر كار هست و گرنه خدا ميدونه چه بلايي سر اينترنت مملكت مياورد:n08:
اين دكل نزديك خونه ما هم يه سري تجهيزات داخل اون اتاقك رو عوض كردن ولي روي bts فعلا هيچ خبري نيست!
masooumi
24-08-2014, 00:30
میدان استقلال،فلکه پارک امتحان کردم ردی از 3g نبود!
جالبه که من هم ظهر چهارشنبه و هم بامداد پنجشنبه جلوی درب پارک ملت شبکشو پیدا کردم. اینم عکسش ( سیم کارت توی گوشیم رایتل بود و نشد تست سرعت بگیرم)
مناطقی ک تا الان تو مشهد به 3G ایرانسل دسترسی داشتم یکی تقریبا از وسطای بلوار وکیل اباد تا میدون پارک بوده که قبل میدون پارک کلا شبکه یه لحظه قطع شد و مجدد EDGE وصل شد!!
امشب هم بلوار فردوسی از میدون جانباز تا ثمانه چک کردم که خودکار شبکه وصل نشد ولی رو حالت دستی پیدا شد و وصل شد اما آنتن ضعیف بود (یک خط) که فکر میکنم آنتن تو محدوده بلوار سجاد نصب شده باشه چون تا وارد کوچه شدم 3G قطع شد!!!
ایرانسل از امروز غروب کل 3G رو تو رشت خاموش کرده .
binaafarin
24-08-2014, 02:00
دوستان اگر کسی انتن ایرانسل رو کامل دریافت کنه یعنب میتونه از حداکثر سرعت اینترنت تری جی(بشرط فعال سازی) استفاده کنه یا نوع انتن دهی فرق میکنه؟
دوم میخواستم بدونم منظور از رومینگ چیه؟
ممنون
mehr1362
24-08-2014, 02:20
با اجازتون الان رفتم رو پشت بوم و این رو گرفتم و اومدم پایین :دی !! قدرت آنتن دهی گوشی -63 dbm و 28 asu
شتر در خواب بیند پنبه دانه !
زیاد جو گیر نشید ، عجله هم نکنید !
اگه قرار باشه همیشه با همچنین سرعتی به کاربران معمولی اینترنت بده چند تا سوال پیش میاد :
1 - تکلیف این قانون ارتباطات رادیویی که میگه سرعت بالاتر از 128 به کاربر خانگی تعلق نمیگیره چی میشه ؟!
همین الان خود من 128 وایمکس ایرانسل دارم که نمیتونم حتی به 256 ارتقا بدم ! نه کارت دانشجویی دارم نه شرکت نه پارتی !
نمیشه این قانون رو هم برای اینترنت 3G پیاده کرد !
فکرشو کنید بخواد بگه مدرک بیارید اعم از کارت دانشجویی و فلان ، اصلا شدنی نیست چون خیلی از کاربرهاش رو از دست میده .
این قانون هم همینطوری ساخته نشده ، مسائلی هست که اینجا جای گفتنش نیست.
2- تکلیف این وایمکس ها چی میشه ؟! همه کاربران وایمکس رو از دست میده ، که فکر نمیکنم به سودش باشه !
همین الانش دنبال مشتری برای وایمکس میگرده ، اونوقت این مودم های وایمکس رو به کی بفروشه ؟!
3-تکلیف شرکت هایی که اینترنت ADSl یا وای فای و یا وایمکس مبین نت ( که همین الانش هم خیلی از کاربرهاش رو بعد از محدود کردن شبانه از دست داد ) چی میشه ؟!
یعنی اون ها ساکت میشینن و بدون هیچ زیر آبی رفتن یا اقدامی یا قانونی میزارن با این سرعت اینترنت دست مردم بیاد ؟!
به نظر من شاید ایرانسل یا دولت دوست داشته باشه با همچین سرعتی خدمات بده حتی اگر فرض کنیم قید وایمکش رو بزنه ، ولی بعید میدونم بزارن اینطوری یکه تازی کنه و باقی شرکت ها رو بدبخت کنه !
من اصلا خوشبین نیستم و فکر نمیکنم اینترنتی با این سرعت دوام داشته باشه .
من فکر نمیکنم خیلی ها دوست داشته باشند کاربر با سرعت دو مگ در ثانیه راحت بتونه در یکسری سایت ها مثل فیسبوک مانور بده !
در کل خوشبین نیستم و به نظرم بیشتر دنبال سر کیسه کردن مردم هستن .
یه روزی سیمکارت 1 تومن بود ، خوب که فروختن شد 600 ، باز خوب که فروختن شد 300 ، 150 و نهایت یکی بخر 10 تومن یکی هم جایزه ببر!
یه روزی همین ایرانسل روزهای جمعه GPRS مجانی میداد ، بعد 2.5 گیگش شد 2 گیگ ، سرعتش از 30 رسید به 5 کیلوبایت !
یه روزی MMS رو راه اندازی کرد و باز یه سودی به جیب زد !
بعد هم که انواع و اقسام طرح های تشویقی و ...
سیاست اینها تشنه نگه داشتن مردم بوده ، الان هم به نظرم تا دو سه سال با اینکار یه سودی به جیب میزنن ، خوب که به سوددهی رسیدن و مردم رو سرکیسه کردن یه طرح دیگه !
البته این رو هم میدونم سیاست خیلی از شرکت های دنیا همینه :
مثل سونی ، پاناسونیک و سامسونگ و تمام شرکت های بزرگ که از الان میدونن 10 سال دیگه میخوان چه مدل موبایلی یا تلوزیونی بسازند اما آهسته و پیوسته جلو میرن و آروم آروم جیب مردم دنیا رو خالی میکنن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.