مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
matr!x_2008
31-03-2015, 01:09
بچه ها یک سوال دیگه :
این طرح
نامحدود
(۸-۲ بامداد)
۱۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۶*۲#
-
جدید
یعنی فقط از ساعت 2 تا 8 صبح باید استفاده کنم ؟ در بقیه ساعات نمیشه ازش استفاده کرد ؟
فقظ شبانست
ttttt.22
31-03-2015, 01:13
ای بابا پس به درد نمیخوره
الان کدوم طرح علاوه بر شبانه رایگان 2 تا 8 ، در بقیه ساعات روز هم میشه ازش استفاده کرد ؟
بچه ها یک سوال دیگه :
این طرح
نامحدود
(۸-۲ بامداد)
۱۰۰,۰۰۰ ریال
*۵۵۵*۵*۶*۲#
-
جدید
یعنی فقط از ساعت 2 تا 8 صبح باید استفاده کنم ؟ در بقیه ساعات نمیشه ازش استفاده کرد ؟
خیر، فقط 2 تا 8 بامداد در ضمن قبل از استفاده از این بسته هم باید یه چند دقیقه بعد از ساعت 2 اینترنت رو قطع و دوباره وصل کنید در غیر این صورت از حجم بسته های دیگه یا اعتبار ریالی کسر میشه.
prance666
31-03-2015, 01:37
دوستان مرده شوره این ایرانسلو ببرن نامحدوداش الکیه منم نزدیک 95 گیگ دان کردم اس ام اس اومد شما حجمتون تموم شد
زنگ زدم به 700 اصلا نمیدونه این بسته چیه میگه تا 24 ساعت دیگه بهتون اطلاع میدیم
در عرض 3 روز حجمش تموم شد
shahin1373
31-03-2015, 02:17
3G رشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیدم چند نفر پست دادن که شبانه چرا نامحدود نیست
3 تومن دادین 90گیگ دانلود کردین طلبکارم هستین؟
جنگه مگه؟
طمع نکنین اگه پهنای باندتون خوبه بیشتر از نیازتون دانلود نکنین
الان اینترنت هارد شماس احتیاجی به این همه دانلود نیست که!
همین ایرانسل نبود الان مهمون 128 مخابرات بودیم
ttttt.22
31-03-2015, 03:35
لطفا دوستانی که دارن از اینترنت 3g یا 4g استفاده میکنند اعلام کنند که ایا مودم مخصوص خریدند یا مثل من دارن از موبایل بعنوان مودم استفاده میکنند ؟
هنوز بلد نیستم چه جوری باید از 3g استفاده کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
من دیدم چند نفر پست دادن که شبانه چرا نامحدود نیست
3 تومن دادین 90گیگ دانلود کردین طلبکارم هستین؟
جنگه مگه؟
طمع نکنین اگه پهنای باندتون خوبه بیشتر از نیازتون دانلود نکنین
الان اینترنت هارد شماس احتیاجی به این همه دانلود نیست که!
همین ایرانسل نبود الان مهمون 128 مخابرات بودیم
پسر خوب ایرانسل به مصرف منو شما کاری نداره
الانم که سرعت خوبه واسه اینکه که 90 % شهرها هنوز 4جی ندارن و سرعتم که باز گذاشتن واسه جذبه مشتری هست (واسه اینکه مودم ها و قیمت کزایی رو قالب کنن به خلق الله)
طمع هم نیست
چیزیه که خودشون دارن میدن
وقتی میگن نامحدود باید نامحدود باشه
شما اصلا بیا نامحدود رو واسه من تعریف کن !؟!
ttttt.22
31-03-2015, 04:44
من یک طرح 7 روزه خریدم به 1500 تومان
در موبایلم به طور کامل راه اندازی شده و برای انتقال اون به کامپیوتر از نرم افزار joikospot استفاده کردم
و کامپیوترم اونو راحت شناخت و متصل شد اما
نمیدونم پس چرا سایتی باز نمیشه و انگار اصلا اینترنتی وجود نداره ؟
داخل موبایلم کار میکنه و سایت باز میشه اما داخل کامپیوتر سایتی باز نمیشه . مشکل کجاست ؟
ttttt.22
31-03-2015, 06:40
بعد از اتصال با کابل به کامپیوتر داخل تنظیمات گوشی بزن روی usb tethering
اقا موبایل من این گزینه رو نداره . از کجا باید تنظیمش کنم ؟
موبایلم nokia 5800
...........................................
سوال دوم :
ایا استفاده از نرم افزار pc suit برای انتقال اینترنت به داخل کامپیوتر خوبه یا خیر ؟
ttttt.22
31-03-2015, 06:54
بله البته 1شب نیست 3شبه
چه جوری میشه 3 شبه کرد ؟
مگه خودش ننوشته 1 روزه ؟
mohebronaldo
31-03-2015, 07:47
شاهین برار همه جا 6 مگابیت نیست یه جا دیدم تا 12 مگابیتم رفت سرعت.آخر ندیدی کجای رشت 4g داره
HardwareMaster
31-03-2015, 11:14
موبایلم nokia 5800
سوال دوم :
ایا استفاده از نرم افزار pc suit برای انتقال اینترنت به داخل کامپیوتر خوبه یا خیر ؟
گوشی منم نوکیاست 808 pureview به افتخار نوکیایی ها :n16:
اون usb tethering که گفتم مربوط به اندرویده چون اکثر اوقات با تبلت گلکسی نوت 12.2 آنلاینم
در سیمبیان شما از راههای مختلف میتونین داده رو از گوشی به کامپیوتر منتقل کنین که خودمم قبلا امتحان کردم : کابل، وایرلس، بلوتوث. گرچه در بعضی مدلها با درگاه سریال و فروسرخ هم میشه!
از راه کابل توسط نصب کردن برنامه ی nokia suite و یا nokia pc internet access روی کامپیوتر
از راه وایرلس همونطور که خودتون هم اشاره کردین
از راه بلوتوث هم بوسیله ی nokia suite
mehrdad..7
31-03-2015, 12:59
دوستان امکان داره دبتای ی دکل تموم بشه؟اخه چن روز سرعت خوبه میبینه ی دفع از10کیلوبایتم بالا نمیره این مشکل سراسریه یا فقط مربوط به ی دکل میشه؟
کسی نبود جواب بده
amiralex65
31-03-2015, 13:39
اختلال در سیستم سیمکارت های دائمی آی سیم
با گذشت بیش از یک هفته از دوره جدید صورت حساب سیمکارت های دائمی آی سیم، صورت حساب قبلی مشترکین همچنان صادر نشده است و حد اعتبار و حق اشتراک مشترکین به روز رسانی نشده است؛ همچنین در حال حاضر فعالسازی بسته های افزایشی سیمکارت های دائمی (#900*) با اختلال همراه بوده و عملا ناممکن می باشد. نهایتا آخرین پیگیری ما امروز به این نتیجه رسید که اختلال مربوطه، به علت به روز رسانی شبکه می باشد و طی 24 تا 48 ساعت آینده برطرف خواهد شد.
من الان متوجه شدم سیستم حساب دائمی ها به روز شده.
یعنی وقتی زنگ میزنی و با *130*1*1# صورتحساب بگیری همون موقع نشون میده..
قبلا چند ساعت طول میکشید.
موبایلم nokia 5800
سوال دوم :
بهترین گزینه برای شما استفاده از ovi suitr هست از گزینه هاش connect to internet رو بزن
البته این گوشی خیلی برای تری جی ارزش نداره چون حداکثر 3.5 مگ سرعت میده
HSDPA 850 / 1900 - American version
Speed HSPA 3.6/0.384 Mbps
سلام
دوستان کسی با پوشه ایرانسل کار کرده ایا دریافت و آپلود ازش از حجم بسته که گرفتیم کم میشه یا خیر ؟!
Unexampled Orion
31-03-2015, 16:43
کسی نبود جواب بده
دکل ها شارژ نمی شن که دیتاشون تموم بشه، افت سرعت عموماً یا به علت بالا رفتن بار ترافیکی سرویس دهی اون دکل هست و یا وجود مشکلی ارتباطی بین اون دکل با سایر دکل ها یا مرکز داده. مشکلتون هم فکر می کنم مختص همون منطقه ای باشه که ساکن هستید.
ahvaz.net
31-03-2015, 18:54
پسر خوب ایرانسل به مصرف منو شما کاری نداره
الانم که سرعت خوبه واسه اینکه که 90 % شهرها هنوز 4جی ندارن و سرعتم که باز گذاشتن واسه جذبه مشتری هست (واسه اینکه مودم ها و قیمت کزایی رو قالب کنن به خلق الله)
طمع هم نیست
چیزیه که خودشون دارن میدن
وقتی میگن نامحدود باید نامحدود باشه
شما اصلا بیا نامحدود رو واسه من تعریف کن !؟!
برو خدارو شکر
شرکت های adslتوی 1ماه 100 گیگ دان نمیکنند !!!:n04:
10 هزارتومن دادی انتظار داری 1000 گیگ دان کنی عجب روحی داری :n09:
اینه دیگه نامحدودش محدودیت داره
ضمن اینجا ایرانه :n02:
HardwareMaster
31-03-2015, 19:34
برو خدارو شکر
شرکت های adslتوی 1ماه 100 گیگ دان نمیکنند !!!:n04:
10 هزارتومن دادی انتظار داری 1000 گیگ دان کنی عجب روحی داری :n09:
اینه دیگه نامحدودش محدودیت داره
ضمن اینجا ایرانه :n02:
والا !
جدی بعضی دوستان خیلی پرتوقعن
تا پارسال رو کار ندارم که آدم اشکش درمیومد که از اینترنت فکستنی ایران 1 گیگ دانلود کنه، توی کشورهای پیشرفته هم که ملت خطوط چند ده مگابیتی دارن دانلودهای غیرقانونی اینچنینی که بعضیها دارن جرمه !
حالا چطور شده که بعضیها اینقدر توقع بالایی دارن و می نالن تنها جوابش اینه که لابد قبلا دیتاسنترهای اصلی اینترنت توی خونه شون بوده
saeeddeeas
31-03-2015, 19:37
والا !
جدی بعضی دوستان خیلی پرتوقعن
تا پارسال رو کار ندارم که آدم اشکش درمیومد که از اینترنت فکستنی ایران 1 گیگ دانلود کنه، توی کشورهای پیشرفته هم که ملت خطوط چند ده مگابیتی دارن دانلودهای غیرقانونی اینچنینی که بعضیها دارن جرمه !
حالا چطور شده که بعضیها اینقدر توقع بالایی دارن و می نالن تنها جوابش اینه که لابد قبلا دیتاسنترهای اصلی اینترنت توی خونه شون بوده
اگر مثل ما با اینترنت 10 کیلویی سر میکردن، با قیمت نجومی بدون دانلود شبانه و... اونوقت حساب کار دستشون میومد!!!
Ehsan+2010
31-03-2015, 19:38
دوستان این طرح شبانه 2 تا 8 صبح نامحدود
محدوده ؟
من 90 گیگ دانلود کردم
اسمس اومد میگه حجمه شما تمام شده !!!
یعنی چی ؟ مگه نامحدود نیست ؟
این که کلاه برداریه محضه :n22:
ینی با ۳هزارتومن ۹۹گیگ دانلود کردی ناراضی؟؟؟:n38:
prance666
31-03-2015, 19:51
نخیر یک شبه دانلود نشده برای 1 هفته 10 هزارتومان دادیم و در عرض 3 روز کل حجم به فنا رفت در اصل نزدیک 92 گیگ دان میشه بقیش هم هنگام دانلود صرف همون سند میشه
در ضمن ما میگیم چرا ایرانسل زده نامحدود از این شاکی هستیم میتونست بگه 100 گیگ حجم من قصدم از خرید ایرانسل و این کارا همون دانلود نامحدود با سرعت بالا بود که اونم اینطوری شد
mohammad.asghari
31-03-2015, 21:59
واقعا ایرانسل چقدر دزده 3 گیگ از نتم رو دزدید تو 1 دقیقه هر چی هم زنگ میزنم 700 بر نمیداره!شکایت کردم ولی ازش راهی دیگه ای هم هس؟
afshin-434
31-03-2015, 22:04
ینی با ۳هزارتومن ۹۹گیگ دانلود کردی ناراضی؟؟؟:n38:
عزیز مشکل اون آقا اینه که نوشته نامحدود یعنی ۹۹ گیگ که سهله اگر ۹ به توان ۹ گیگ هم دانلود کنه نباید ایرانسل بگه حجمت تموم شده.
مثل اینه که من به شما بگم x تومان بده توی یه آزادراه با یه لامبورگینی هر سرعتی دلت خواست برو بعد که شما بیشتر از ۱۵۰ تا باهاش بری جلوتو بگیرم بگم واسه چی اینقدر تند رفتی دیگه نمیتونی ادامه بدی.
آدم باید با منطق بحث کنه نه با فرافکنی و تمسخر و... .
این طرز تفکر شما مانع پیشرفت هست.
ایرانسل به تعهدش عمل نکرده.
مشکل ایرانی جماعت اینه هر وقت اسم نامحدود میاد سریع ترمز میبره و میخواد کل نت رو دانلود کنه رو سیستم. کسی که تو 3 روز 90 گیگ میگیره میره تو دسته کاریران بسیار پر مصرف که شاید فقط یک هزارم و حتی کمتر از تعداد یوزرها رو تشکیل بده. برای بقیه و حتی اونایی که یک بازی 50 گیگ تو 3 روز میگیرن واقعا نامحدود به حساب میاد و ایرانسل به تعهدش عمل کرده.
برای اون گروه خاص هیچ چیز نامحدود به حساب نمیاد چون هرگز قانع نیستن و هر چی بهشون بدی رضایت ندارن.
شما برای 90 گیگ داری کمتر از 1 دلار پرداخت میکنی و باز راضی نیستی. شما بهتون 1000 گیگ هم بدن فرداش میای میگی چرا سر 1000 گیگ حجمم تموم شد.
-----------------------------------------
چیز جالب اینه که وقنی نت 512 حجمی رو روی 4 مگ نمیبدن میان بد و بیراه به سرویس دهنده میگید در حالی که به تعهدش عمل کرده و شما رو 512 بسته.
حالا برای 3 روز نت به شما 90 گیگ ترافیک میده و حالا چون گفته نامحدود و فکر نمیکرده حتی 90 گیگ هم جوابگوی شما نیست میشه کلاهبردار . یعنی قربون ایرانی جماعت برم هر وقت به نفعمون هست شرکت باید به تعهدش عمل کنه و هر وقت به ضررمونه شرکت باید چیز فراتر از تعهدش به ما رو عملی کنه !
fanoostalaei
31-03-2015, 22:54
مشکل ایرانی جماعت اینه هر وقت اسم نامحدود میاد سریع ترمز میبره و میخواد کل نت رو دانلود کنه رو سیستم. کسی که تو 3 روز 90 گیگ میگیره میره تو دسته کاریران بسیار پر مصرف که شاید فقط یک هزارم و حتی کمتر از تعداد یوزرها رو تشکیل بده. برای بقیه و حتی اونایی که یک بازی 50 گیگ تو 3 روز میگیرن واقعا نامحدود به حساب میاد.
برای اون گروه خاص هیچ چیز نامحدود به حساب نمیاد چون هرگز قانع نیستن و هر چی بهشون بدی رضایت ندارن.
شما برای 90 گیگ داری کمتر از 1 دلار پرداخت میکنی و باز راضی نیستی. شما بهتون 1000 گیگ هم بدن فرداش میای میگی چرا سر 1000 گیگ حجمم تموم شد.
دقیقا !!
منم زیاد دانلود میکنم ولی خدایی 100 گیگ با 10 تومن خیلی عالیه !!
هر چند من خودم تا حالا از این بسته ها استفاده نکردم !! چون هر شب حدود 11 گیگ دانلود میکنه با ADSL
prance666
31-03-2015, 23:04
آقایون من دوست دارم کل نت رو جارو میکنم شما چرا حرصشون میزنی اون ایرانسل چرا گفته نامحدوده اول بیاد اینو روشن کنه من خودم 3 خط اینترنت دارم چون مصرفم کمی بالاست به خاطرش هم دارم پول میپردازم مفت و مجانی که نمیگیرم من رفتم خط ایرانسل و گوشی 4 جی ساپورت گرفتم که از این اامکانات استفاده کنم اون وقت اینطوری میشه
شما هرچی دوست دارید بگید ولی ایرانسل داره دزدی میکنه و به تعهدش عمل نمیکنه
fanoostalaei
31-03-2015, 23:12
آقایون من دوست دارم کل نت رو جارو میکنم شما چرا حرصشون میزنی اون ایرانسل چرا گفته نامحدوده اول بیاد اینو روشن کنه من خودم 3 خط اینترنت دارم چون مصرفم کمی بالاست به خاطرش هم دارم پول میپردازم مفت و مجانی که نمیگیرم من رفتم خط ایرانسل و گوشی 4 جی ساپورت گرفتم که از این اامکانات استفاده کنم اون وقت اینطوری میشه
شما هرچی دوست دارید بگید ولی ایرانسل داره دزدی میکنه و به تعهدش عمل نمیکنه
حرف شما هم درسته !!
به نظر من مینوشت 100 گیگ 10 تومن بهتر بود !!
البته اینا همش به خاطر جذب مشتریه !! چون عملا کمتر کسی هست که مثل شما اون 100 گیگ رو بتونه مصرف کنه !!
یا اصلا خیلی از یوزر های دیتای موبایلی مصرفشون فقط در حد لاین و .. هستش و چیزی هم از نت سرشون نمیشه !! برا همینه که اپراتور ها همیشه به شیوه های مختلف سر ملت پخمه شیره میماله :n02:
البته به کسی توهین نشه !! ولی اگر سطح آگاهی بیاد بالاتر حقایق هم بیشتر میشه !! مثلا اگر اعتراض به همین 100 به جای نامحدود بیشتر بشه خوب یا نامحدود میشه یا کلا حذف میشه و یا اسمش میشه همون 100 گیگ !!
starpars
31-03-2015, 23:19
بچه ها اینترنت سه ماهه من حذف شده
12 بهمن فعال کردم الان دو ماهشو استفاده کرده بودم که از 12 فروردین، ماه سومش شروع میشد تا دیروز که موجودی میگرفتم زده بود 17 گیگ که از 12 فروردین، واسم ماه سومش فعال میشه
فقط چون حجم ماه دومم به پایان رسیده بود 5 روز پیش یدونه 5 گیگ یک هفته ای فعال کرده بودم تا موقعی که 12 فروردین وارد ماه سوم بشم.
اما الان با #4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *4*1*555* ( استعلام بسته های بلند مدت)موجودی میگیرم همشو زده صفر در حالی که تا دیروز بودش.
با #10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *141* هم که میگیرم فقط 2124MB زده یعنی فقط همین بسته یک هفته ایم رو میزنه تا دیروز اون 17 گیگ رو هم جمع میکرد باهاش همینجا مینوشت
توی ecare هم الان رفتم بسته بلند مدتم نیست اصلا حذف شده کلا!!!!!
اینا
prance666
31-03-2015, 23:20
الان چند نفر دیگه از دوستان من هم همین مشگل رو داشتن و ما خودمون اعتراضمون رو به 700 اعلام کردیم جالبیش اینه که اصلا اونا نمیدونن چیه این تعرفه و گفتن باهاتون تماس میگیریم که هنوز تماسی نگرفتن
میگم من تنها اعتراضم به اینه که چرا به اسمه نامحدود دارن ارائه میدن
جالبیش اینه ملته قانعی هم هستیم همینه همیشه رومون سوار میشن وقتی حقه اون چیزی که پرداخت میکنیم رو نگیریم داستانش این میشه که تو روز روشن سره مردم شیره میمالن
اقا من نزدیگ به 1 ترابایت میخوام دانلود کنم !
شما مشکلی دارید با این ؟
اصلا من متوجه نمیشم ، چرا میایید بحث 90 گیگ و 100 گیگ رو میکنید ؟!!!
من دارم میگم نامحدود نیست
شما هی میایید میگید 90 گیگ از سرتونم زیاد !!!
در ضمن 10000 تومن هست نه 3000 تومن
من با اینرنت ای دی اس دارم شبی 20 گیگ فایل میگیرم ( 2 تا خط )
کلا رو هم هم 50 تومن پول میدم
شما مشکلی دارید با این ؟
صصصصصصصصصصصصصصصصصصصص:n04:
این بسته های برای شما نیست عزیز.اگر دنبال نامحدو به کلمه میگردی بفرمایید برید کره جنوبی یا ژاپن و نت رو بیارید رو سیستم.
برای اون 99% بقیه من جمله من این نامحدود به حساب میاد . تو بحث ترافیک نت کلمه نامحدود معنی ثابت نداره و هر کاربری بسته به نیاز مصرفیش تفصیر خودشو از نامحدود داره. برای من نامحدود یعنی هر چیزی مخوام بگیرم و تمام نیازام برطرف شه و پیغام اتمام حجم نگیرم ! این ترافیگ 90 گیگ در 3 روز برای 99% عملا نامحدود به حساب میاد :n02:
در ضمن شما بسته یک روز نامحدود رو 12 شب به بعد فعال کنی 3 شب میتونی استفاده کنی و حوالی 94 گیگ ترافیک داری !
prance666
31-03-2015, 23:37
من با یه خط داتک شبی 18 گیگ دان میزنم با یه آسیاتکم شبی 15 گیگ
با مخابرات هم شبی 4 گیگ
به خاطره همین اینترنت 4 جی ایرانسل که فقط روی سرور ایرانش سرعت بالا میده مجبور شدیم اکانت بخریم و وی پی اس بگیریم که فایل ها رو بتونیم انتقال بدیم به سرور ایران اون وقت همه این هزینه ها الکی صرف شد
من با یه خط داتک شبی 18 گیگ دان میزنم با یه آسیاتکم شبی 15 گیگ
با مخابرات هم شبی 4 گیگ
به خاطره همین اینترنت 4 جی ایرانسل که فقط روی سرور ایرانش سرعت بالا میده مجبور شدیم اکانت بخریم و وی پی اس بگیریم که فایل ها رو بتونیم انتقال بدیم به سرور ایران اون وقت همه این هزینه ها الکی صرف شد
کدوم شهری؟؟؟؟؟/
prance666
31-03-2015, 23:47
تــــــــــــــــــــــــ هـــــــــــــــــران
ttttt.22
01-04-2015, 00:09
لطفا دوستانی که دارن از اینترنت 3g یا 4g استفاده میکنند اعلام کنند که ایا مودم مخصوص خریدند یا دارن از موبایل بعنوان مودم استفاده میکنند ؟
لطفا دوستانی که دارن از اینترنت 3g یا 4g استفاده میکنند اعلام کنند که ایا مودم مخصوص خریدند یا دارن از موبایل بعنوان مودم استفاده میکنند ؟
بدیهیات می پرسی؟
خوب معلومه عده زیادی از موبایل استفاده می کنند و عده ای هم از مودم. این بحث موبایل و مودم هم در صفحات قبلی بحث شده.
نظر من اگر می خواهی از سیم کارتت فقط برای اینترنت استفاده کنی و حجم استفاده هم بالاست مودم بهترین گزینه هست اما اگر برای مکالمه هم می خواهی و استفادت هم زیاد نیست موبایل بهتره و طبیعتا اگر پوشش 4 جی داری 4 جی بهتره. شما به جای استفسار از دیگران سوالت رو شفاف بپرس
ttttt.22
01-04-2015, 01:25
بچه ها من امشب برای اولین بار دارم از 3g استفاده میکنم و حداکثر سرعت دانلود من 150kb هست .. چرا اینقدر کمه ؟
موبایلم nokia 5800 و از نرم افزار nokia pc suie برای اتصال به کامپیوتر استفاده کردم
fanoostalaei
01-04-2015, 01:27
نه اخه بعضی از دوستان گفته بودن موبایل ممکنه بسوزه
بچه ها من امشب برای اولین بار دارم از 3g استفاده میکنم و حداکثر سرعت دانلود من 150kb هست .. چرا اینقدر کمه ؟
موبایلم nokia 5800 و از نرم افزار nokia pc suie برای اتصال به کامپیوتر استفاده کردم
گوشی رو عوض کن بهتر میشه اوضاعتـ
starpars
01-04-2015, 01:37
12 بهمن فعال کردم الان دو ماهشو استفاده کرده بودم که از 12 فروردین، ماه سومش شروع میشد تا دیروز که موجودی میگرفتم زده بود 17 گیگ که از 12 فروردین، واسم ماه سومش فعال میشه
فقط چون حجم ماه دومم به پایان رسیده بود 5 روز پیش یدونه 5 گیگ یک هفته ای فعال کرده بودم تا موقعی که 12 فروردین وارد ماه سوم بشم.
اما الان با #4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *4*1*555* ( استعلام بسته های بلند مدت)موجودی میگیرم همشو زده صفر در حالی که تا دیروز بودش.
با #10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *141* هم که میگیرم فقط 2124MB زده یعنی فقط همین بسته یک هفته ایم رو میزنه تا دیروز اون 17 گیگ رو هم جمع میکرد باهاش همینجا مینوشت
اینا
خب مثل اینکه این بلا فقط سر من اومده
خودم جواب میدم
به سختی به 700 زنگ زدم گفت 24 ساعت دیگه برات برمیگردونیم
mr_mansouri
01-04-2015, 06:23
شما مشکلی دارید با این ؟
سلام
معمولا همه جاي دنيا وقتي گفته ميشه نامحدود، واقعا نامحدود نيست و محدوديتي تحت عنوان استفاده عادلانه در نظر ميگيرن، اين رو با عنوان fair usage policy اعمال ميكنند
براي مثال وقتي اپراتورها ميگن استفاده نا محدود اينترنت براي يك ماه محدوديتي كه براي استفاده عادلانه ميگذارند ٢٥٠ گيگ هست. يعني نا محدود واقعا نامحدود نيست محدوده
لطفا لينك زير رو هم ببينيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
afshin-434
01-04-2015, 06:29
این بسته های برای شما نیست عزیز.اگر دنبال نامحدو به کلمه میگردی بفرمایید برید کره جنوبی یا ژاپن و نت رو بیارید رو سیستم.
برای اون 99% بقیه من جمله من این نامحدود به حساب میاد . تو بحث ترافیک نت کلمه نامحدود معنی ثابت نداره و هر کاربری بسته به نیاز مصرفیش تفصیر خودشو از نامحدود داره. برای من نامحدود یعنی هر چیزی مخوام بگیرم و تمام نیازام برطرف شه و پیغام اتمام حجم نگیرم ! این ترافیگ 90 گیگ در 3 روز برای 99% عملا نامحدود به حساب میاد :n02:
در ضمن شما بسته یک روز نامحدود رو 12 شب به بعد فعال کنی 3 شب میتونی استفاده کنی و حوالی 94 گیگ ترافیک داری !
این دیگه آخرش بود!
من خودم سرعتم بیشتر از ۴۰ کیلوبایت نمیشه که بخوام اصلا دانلودی داشته باشم.
ولی گویا شما و جناب ایرانسل، قانون ریاضیات را هم تغییر دادهاید. گویا عدد بینهایت یعنی ۹۰!
دوست گرامی این مشکله ایرانسل هست نه کاربر.
از نظر عقل و ریاضی و زبان فارسی، نامحدود یعنی بینهایت. حالا نمیدونم از کی نامحدود شده عدد ۹۰؟
ایرانسل میتونه برای اون بسته بهجای نامحدود بنویسه ۹۰ گیگ.
حالا قیمت بسته چه ۱ ریال باشه یه یک میلیارد ریال، نوشته نامحدود، یعنی بینهایت.
شما داری کلمهی نامحدود رو به طرز جالبی تفسیر میکنی!
این کار هیچ فرقی با دزدی ندارد. این پولها و درآمدها حرام هستند.حالا شاید این دنیا کسی یقشونو نگیره ولی آخرتی هم هست و اونجا دیگه مثل اینجا نیست.
همون طور که گفتم تو بحث ترافیک نت کلمه نامحدود معنی ثابت نداره . شما میتونی به تئوری و معنی لغت نامه ای کلمه بچسبی ولی در عمل هیچ فرقی بین 3روز - 90 گیگ ترافیک و بی نهایت تئوریک مد نظر شما برای 99% کابرا وجود نداره وقتی هرکاری هم بخوان انجام بدن و مصرفشون هم هرچقدر باشه هرگز قادر به تموم کردن اون ترافیک نیستن. نامحدود رو نیاز کاربر تعریف میکنه :n06:.
----------------------------
اگر شما خیلی ناراحتی از این مسئله که بابت 90 گیگ داری 3000 تومان میدی و نامحدود تئوریک نیست بفرمایید به ایرانسل شکایت کنید. یک هو دیدی اومدن یک بسته زدن بی نهایت واقعی و شما هم به ارزوت رسیدی البته به قیمت 1000000 تومان! ما ایرانی ادمهای طمعکار و ناشکری هستیم و به هیچ چیز راضی راستیم. تا همین چند وقت پیش تصور همچین ترافیک یا اینچنین قیمت و سرعتی ممکن نبود ولی باز راضی نیستیم و دم از کلاه برداری میزنیم .
HardwareMaster
01-04-2015, 09:34
این دیگه آخرش بود!
من خودم سرعتم بیشتر از ۴۰ کیلوبایت نمیشه که بخوام اصلا دانلودی داشته باشم.
ولی گویا شما و جناب ایرانسل، قانون ریاضیات را هم تغییر دادهاید. گویا عدد بینهایت یعنی ۹۰!
دوست گرامی این مشکله ایرانسل هست نه کاربر.
از نظر عقل و ریاضی و زبان فارسی، نامحدود یعنی بینهایت. حالا نمیدونم از کی نامحدود شده عدد ۹۰؟
ایرانسل میتونه برای اون بسته بهجای نامحدود بنویسه ۹۰ گیگ.
حالا قیمت بسته چه ۱ ریال باشه یه یک میلیارد ریال، نوشته نامحدود، یعنی بینهایت.
شما داری کلمهی نامحدود رو به طرز جالبی تفسیر میکنی!
این کار هیچ فرقی با دزدی ندارد. این پولها و درآمدها حرام هستند.حالا شاید این دنیا کسی یقشونو نگیره ولی آخرتی هم هست و اونجا دیگه مثل اینجا نیست.
نه عزیز، نامحدود در اینجا نامحدود ریاضی نیست، نامحدود فیزیکی هست!
در فیزیک به هر فاصله ی زیادی نامحدود میتونه اطلاق بشه. جیمیل هم میگه فضای نامحدود بهت میدیم ولی بدیهیه منظورش نامحدود ریاضی نیست. از این موارد زیاده
البته ایرانشل هم کار بیخودی کرده که اسم این بسته رو گذاشته نامحدود. قطعا خواسته در مقابل رقبا بگه بله این ماییم!
afshin-434
01-04-2015, 09:43
نه عزیز، نامحدود در اینجا نامحدود ریاضی نیست، نامحدود فیزیکی هست!
در فیزیک به هر فاصله ی زیادی نامحدود میتونه اطلاق بشه. جیمیل هم میگه فضای نامحدود بهت میدیم ولی بدیهیه منظورش نامحدود ریاضی نیست. از این موارد زیاده
البته ایرانشل هم کار بیخودی کرده که اسم این بسته رو گذاشته نامحدود. قطعا خواسته در مقابل رقبا بگه بله این ماییم!
اولا میگم که استفاده از واژهی نامحدود کاملا اشتباست باید بنویسه x گیگ.
وقتی هم نوشته نامحدود بایددبه تعهدی که داده عمل کنه وگرنه دچار بی تعهدی شده. حالا چه جیمیل نوشته چه ایرانسل.
اگرهم بخوای بینهایت فیزیکی حسابش کنی، ۹۰ گیگ مقدار زیادی نیست
۹۰ گیگ میشه دوتا blu-ray و اصلا حجم متوسطی هم محسوب نمیشه چه برسه بزرگ!
چون اگر ۹۰ گیگ بینهایت محسوب بشه، ۱ گیگ باید مقدار خیلی بزرگی باشه
اون دوستمون هم که تقصیری نداره اینترنتشسرعت بالا بوده تونسته دانلود کنه. آیا این مشکل ایرانسله یا اون آقا؟
مردم بیکار نیسند بشینند جملات ایرانسل رو تفسیر کنند.
شما برو از جیمیل هرچی دوست داشتی آپلود کن هروقت بهتون گیر داد، اون موقع میتونی شکایت کنی.
من که از همون روزای اولی که جیمیل ایجاد شد ازش استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم.
VahidDG2007
01-04-2015, 10:09
آقا افشین باز شما داری بنزین رو آتیش میریزیا:n02:
ببین باز تاپیک و بهم ریختی همه اومدن اینجا:n02:
کارمند ایرانسل میگفت تو شبکه کلن نامحدود نداریم و باید ی سقف ترافیک واسش معین کنیم ما هم ی عددی گذاشتیم ک عملا تموم نمیشه فکرشو نمیکرد ک ایرانیا ب اون عدد هم برسن ههههه
prance666
01-04-2015, 10:31
آقا افشین درست میگن این دوستای دیگرن که کاسه داغ تر از آش شدن خوبه ایرانسل دسته اینا نبود حالا کارمون به جایی رسیده که کلمه نامحدود رو تفسیر هم میکنید بابا جمع کنید نامحدود یا unlimited یه معنی میده حالا هی بیایید تفسیر کنید
کار ایرانسل دزدی هست و صد در صد من اصلن میخوام 1 ریال بدم به کسی ربطی نداره وقتی میگه نامحدود باید طبق همون ضوابط عمل کنه
VahidDG2007
01-04-2015, 10:51
آقا افشین درست میگن این دوستای دیگرن که کاسه داغ تر از آش شدن خوبه ایرانسل دسته اینا نبود حالا کارمون به جایی رسیده که کلمه نامحدود رو تفسیر هم میکنید بابا جمع کنید نامحدود یا unlimited یه معنی میده حالا هی بیایید تفسیر کنید
کار ایرانسل دزدی هست و صد در صد من اصلن میخوام 1 ریال بدم به کسی ربطی نداره وقتی میگه نامحدود باید طبق همون ضوابط عمل کنه
من حرف کسی و نقض نکردم طرف شخص خاصیم نیستم
فقط دارم میگم این بحث ها هیچ فایده ای نداره شرکت غلط خودشو میکنه:n02:!!!!!
مگه اون زمانی که صبانت شبانشو برداشت اون همه شکایت زدن تو 195 اون همه هیاهو شد آخر فرقی کرد؟! نه!!!
آخر کسایی مثل من به این نتیجه رسیدن که تخلیه کنن
اینم همینطوره مشتریاش میپرن
لطف کنید به این بحث بی فایده خاتمه بدید
saeeddeeas
01-04-2015, 11:34
با چه برنامه ای میشه دسترسی برنامه ها به نت رو محدود کرد؟
این برنامه گرافیک ویندوز هی میره روی اپدیت با این نت پایین ما اعصاب مارو بهم ریخته، میخوام دیگه هیچ برنامه بی اجازه وصل نشه به نت چاره ای هست؟
fanoostalaei
01-04-2015, 11:56
با چه برنامه ای میشه دسترسی برنامه ها به نت رو محدود کرد؟
این برنامه گرافیک ویندوز هی میره روی اپدیت با این نت پایین ما اعصاب مارو بهم ریخته، میخوام دیگه هیچ برنامه بی اجازه وصل نشه به نت چاره ای هست؟
نت لیمیتر !! بهترین نرم افزار اعمال محدودیت روی کانال های ارتباطی :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
afshin-434
01-04-2015, 11:58
لطف کنید به این بحث بی فایده خاتمه بدید
ببخشید همهی این تاپیک بیفایدس فقط پستهای آقای ایجاد کنندهی تاپیک بافایده بوده و هست.
دیگه گذاشتن تست اسپید تست از کی تاحالا شده پست با فایده.
saeeddeeas
01-04-2015, 11:59
نت لیمیتر !! بهترین نرم افزار اعمال محدودیت روی کانال های ارتباطی :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی موقع نصب میگه driver not install و نصب کامل نمیشه!!
misam5526
01-04-2015, 12:00
بسته اینترنت سه ماهه من هم متاسفانه دیشب صفر شد در حالیکه هم زمان و هم کلی حجم مونده بود از بسته !!!
گویا فقط این مشکل برای بسته های سه ماهه بوده؟! .... اپراتور اسرانسل هم فرمودندی(!) در حال بررسی هستند...
Armin.Computer
01-04-2015, 12:12
سلام
دوستان تا حالا کسی به 99 گیگ رسیده؟؟؟
prance666
01-04-2015, 12:23
من در عرض 3 روز رسیدم و تموم شد و رفت
starpars
01-04-2015, 12:58
مرسی موقع نصب میگه driver not install و نصب کامل نمیشه!!
نسخه 4.0.8.0 هرکاری کردم ریجستر نشد پچ رو میزنی باز ریجستر نمیشه
fanoostalaei
01-04-2015, 13:03
نسخه 4.0.8.0 هرکاری کردم ریجستر نشد پچ رو میزنی باز ریجستر نمیشه
فرق زیادی نداره ورژن هاش!!
من خیلی وقته که ورژن 3 پرو رو استفاده میکنم !!
mohammad.asghari
01-04-2015, 13:29
اینا
داداش مال منم حذف کردن مشکل شما حل شد؟
mohammad.asghari
01-04-2015, 13:31
بسته اینترنت سه ماهه من هم متاسفانه دیشب صفر شد در حالیکه هم زمان و هم کلی حجم مونده بود از بسته !!!
گویا فقط این مشکل برای بسته های سه ماهه بوده؟! .... اپراتور اسرانسل هم فرمودندی(!) در حال بررسی هستند...
داداش شما زنگ میزنی 700 بر میدارن؟من زنگ میزنم یا کلا بر نمیدارن یا وقتی ایپراتور 2 دقیقه حرف میزنه قطع میشه!
شما پیگیری کردی؟
HardwareMaster
01-04-2015, 13:34
پسرم شما هر زمان به اون بلوغ اخلاقی رسیدی که نظر شخصی دیگران رو محترمانه پاسخ بدی و نشانه ی کاسه ی داغتر از آش بودنشون ندونی بیا اینجا نظر بده، در غیر اینصورت محبت کن تماشاچی باش فعلا.
داداش شما زنگ میزنی 700 بر میدارن؟من زنگ میزنم یا کلا بر نمیدارن یا وقتی ایپراتور 2 دقیقه حرف میزنه قطع میشه!
شما پیگیری کردی؟
ایمیل بده یا از ایکیر درخواست بده
سلام
دوستان کسی با پوشه ایرانسل کار کرده ایا دریافت و آپلود ازش از حجم بسته که گرفتیم کم میشه یا خیر ؟!
اره کم میکنه . پوشه ایرانسل مشکل زیاد داره تنها چیزش ک خوبه sms هاا ت اونجا ذخیره میشه
misam5526
01-04-2015, 14:42
شما پیگیری کردی؟
بله... من امروز بعد از نزدیک 20 دقیقه در صف انتظار بودن به اپراتور وصل شدم...
اپراتور اشاراه کرد که دیگران هم این مشکل رو بهشون گفتن و اونا هم به شرکت انتقال دادن!! همین !
starpars
01-04-2015, 15:57
داداش مال منم حذف کردن مشکل شما حل شد؟
آره دیشب به من گفتن تا 24 ساعت آینده درست میشه دیگه حالا نمیدونم.
واسه شما نتتون هم قطعه یا فقط مانده رو نشون نمیده
من چون بسته یک هفته ای موقتا فعال کرده بودم فعلا داره از اون بسته استفاده میشه
راستی بجای 700 هم میتونین با تلفن ثابت شماره 09377000000 رو بگیرین
دوست عزیز چطور میشه به اون صفحه ای که حجم باقی مانده نت رو نشون میده از طریق سایت وارد شد و جزئیات رو دید؟
من داخل ecare میشم ولی پیدا نمیکنم این قسمت رو
سیم کارت هم اعتباری هستش
Tehranshahr
01-04-2015, 16:48
دوستانی که نامحدود واقعی میخوان میتونن برن اینترنت تجاری بگیرن از مخابرات 8مگش ناقابل ماهی ۳میلیونه و میتونن 365روز سال بدون هیچ مکثی دانلود کنن.
misam5526
01-04-2015, 16:57
واسه من حجم رو صفر کرد و همون موقع اینترنت قطع شد!! دریغ از یه بایت دیتا....
mohammad.asghari
01-04-2015, 18:44
نه نت من وصل میشه ولی حجمم رو صفر کرد میگید من زنگ نزنم مشکلم رو حل میکنن بدون زنگ؟ولی شکایت کردم از سامانه 195
دوستان چندجا دیگه هم پرسیدم گفتم شاید کسی بدونه
دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن با مودم 2730 سفید.
خوب اینجوریه من وقتی پی پی تی پی با پی سی وصل میشم مشکلی نداره
ولی وقتی با وایرلس وصل میشم دقیق سر 5 دقیقه ارتباط قطع نمیشه ولی رسیو نداره
خیلی رو مخه برا دان میخام با گوشی و استفاده از اکانت idownload.
ممنون میشم کمک کنید.
ahvaz.net
01-04-2015, 19:13
دوستانی که دانلود باز هستن برن سراغ دی وی بی راحت روزی 200گیگ دان میکنید فقط باید 1 میلیون خرج کنی
دانلود 2 کانکشن هم تا حدودی خوبه
دوستم تری 4 داره سرعت دانلودش بالای 600 نمیره (مازندارن)
اینم اولش خوبه
enimonte
01-04-2015, 19:20
دوستانی که دانلود باز هستن برن سراغ دی وی بی راحت روزی 200گیگ دان میکنید فقط باید 1 میلیون خرج کنی
دانلود 2 کانکشن هم تا حدودی خوبه
دوستم تری 4 داره سرعت دانلودش بالای 600 نمیره (مازندارن)
اینم اولش خوبه
آنلاین یا افلاين?
ahvaz.net
01-04-2015, 19:40
آنلاین یا افلاين?
انلاین
افلاین هم میشه دان کرد
fanoostalaei
01-04-2015, 19:41
دوستان چندجا دیگه هم پرسیدم گفتم شاید کسی بدونه
دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن با مودم 2730 سفید.
خوب اینجوریه من وقتی پی پی تی پی با پی سی وصل میشم مشکلی نداره
ولی وقتی با وایرلس وصل میشم دقیق سر 5 دقیقه ارتباط قطع نمیشه ولی رسیو نداره
خیلی رو مخه برا دان میخام با گوشی و استفاده از اکانت idownload.
ممنون میشم کمک کنید.
با بقیه دستگاه های وایرلس هم اینجوری میشه یا فقط با همون گوشی؟
آنلاین یا افلاين?
با خرج 1 میلیون تومنی خوب قاعدتا باید آنلاین باشه !! البته اونم کلی دنگ و فنگ داره !! و برای ارسال دیتا باید از dsl و یا هر اینترنت دیگه ای به غیر از خود LNB استفاده کنید
[QUOTE=fanoostalaei;8588813]با بقیه دستگاه های وایرلس هم اینجوری میشه یا فقط با همون گوشی؟
کلن هم با گوشی هم لپتاب.با چندتا گوشی تست کردم.
VahidDG2007
01-04-2015, 21:01
با بقیه دستگاه های وایرلس هم اینجوری میشه یا فقط با همون گوشی؟
با خرج 1 میلیون تومنی خوب قاعدتا باید آنلاین باشه !! البته اونم کلی دنگ و فنگ داره !! و برای ارسال دیتا باید از dsl و یا هر اینترنت دیگه ای به غیر از خود LNB استفاده کنید
آره قبلا تو همین تاپیکا بحثش بود که در عمل نهایتا به آفلاین تن میدادن بچه ها....
تازه گیریم که تمام تجهیزات کارت دی وی بی و تنظیم و اینا گرفتیم یکی خدمات گرفتن از اون شرکته سخته واسه پرداخت و مستر کارت و ویزا کارت و فلان .....
حالا اینا همه به کنار فرض کنید همرو اوکی کردیم میخوایم دان کنیم زارت اغتشاشات هوایی (پ.ر.ت) میاد تمام رشته هامون پنبه میشه!!!!:n02:
************************************************** ************************************************** *********************
بازم شرمنده تاپیک و به حاشیه بردم.......
دوستان کلا خرید مودم 4جی که 400 به بالاست و عقلانی میدونید؟
fanoostalaei
01-04-2015, 21:07
آره قبلا تو همین تاپیکا بحثش بود که در عمل نهایتا به آفلاین تن میدادن بچه ها....
تازه گیریم که تمام تجهیزات کارت دی وی بی و تنظیم و اینا گرفتیم یکی خدمات گرفتن از اون شرکته سخته واسه پرداخت و مستر کارت و ویزا کارت و فلان .....
حالا اینا همه به کنار فرض کنید همرو اوکی کردیم میخوایم دان کنیم زارت اغتشاشات هوایی (پ.ر.ت) میاد تمام رشته هامون پنبه میشه!!!!:n02:
************************************************** ************************************************** *********************
والا من به جای همه اون هزینه های فضایی از ISP ها روش ها زیر آبی پیدا میکنم و مفت میزنم به بدن !! ولی این اواخر به خنسی خوردم :دی همه رو بستن :دی
البته جایی برا دانلود هم ندارم :دی دریغ از 5 گیگ :n31:
================
به نظر من خرید مودم هزینه الکیه !!
مدل 5373 سیصد گ نوزده تومنه چرا بالای چهارصد بدی
ttttt.22
02-04-2015, 06:04
بچه ها من هم وایمکس دارم و هم 3g
حالا ایا راهی هست که بتونم از هر دو بطور همزمان داخل کامپیوترم استفاده کنم ؟ چه جوری ؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
حالا ایا راهی هست که بتونم از هر دو بطور همزمان داخل کامپیوترم استفاده کنم ؟ چه جوری ؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
یکی رو با کابل وصل کن یکی رو با وایرلس
connectify patch
صبح سیزده بدر
3جی
misam5526
02-04-2015, 08:53
جهت اطلاع رسانی ....
بسته سه ماهه من که ایرانسل دیروز یه دفعه حذفش کرده بود، امروز از طرف ایرانسل برگشت داده شد !!
دوستانی که مشکلشون حل نشده هم حتما با 700 تماس بگیرند...
ttttt.22
02-04-2015, 09:23
یکی رو با کابل وصل کن یکی رو با وایرلس
connectify patch
عزیزم منظورم اینه که از هر دو کانکشن میخوام بطور همزمان برای دانلود استفاده کنم
VahidDG2007
02-04-2015, 09:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا دو مدل زده یکی 345 اون یکی 520
کلا منظورم همین حدودا بود
واسه ی بسته ی شبانه 24 گیگ 2 تا 8 (نمیدونم هنوز برقراره یا نه) کلا دانلود شبانه با ایرانسل میخواستم بگیرم که دو دلم....
میترسم بخرم بعد سرعتش مثل 3جی گوشیم باشه که از 60 70کیلوبایت بالاتر نمیره!!!!
hotman1234
02-04-2015, 10:23
واسه ی بسته ی شبانه 24 گیگ 2 تا 8 (نمیدونم هنوز برقراره یا نه) کلا دانلود شبانه با ایرانسل میخواستم بگیرم که دو دلم....
همون سرعت 3g که رو گوشیت هست روی مودم هم همون سرعت رو ارائه میده.
3g از 4g برا من سرعتش بالاتره اما 4g ثباتش بیشتره و به درد وبگردی میخوره.
ریسکش بالا هست چون اینهمه هزینه کنی بعد ایرانسل بسته های شبانه نامحدود را حذف کنه یا اینکه سرعت آنقدر پایین بیاد که دیگه ارزش نداشته باشه
starpars
02-04-2015, 16:20
جهت اطلاع رسانی ....
بسته سه ماهه من که ایرانسل دیروز یه دفعه حذفش کرده بود، امروز از طرف ایرانسل برگشت داده شد !!
دوستانی که مشکلشون حل نشده هم حتما با 700 تماس بگیرند...
4#*4*1*555* استعلام میگیری چجوری مینویسه؟
واسه منم برگشته ولی اینجوری نوشته
حجم کل رو نوشته ولی حجم فعال رو صفر زده در صورتی که اون 17 گیگ باید از 94/1/12 تا 94/2/12 واسم فعال شه که!!!!
سلام
اساتید عزیز چند تا سوال:
1- برای اینکه اینترنت 4g یه جا بیاد باید اول تجهیزات 3g رو بزارن رو دکل ها؟
2- به نظرتون پوشش 3g تو تهران بیشتر هست یا 4g؟
3-کسی اطلاعی از پوشش 4g تو منطقه 1 مخصوصا محدوده بین نیاوران - تجریش داره؟
ممنون
افزایش تعرفه و افزایش ساعات پوشش دهی (به روز رسانی شد)
تغییرات در طرح قرمز تک ستاره ایرانسل
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره روزانه از 500 به 700 تومان تغییر یافت. (#1*3*3*555*)
(40% افزایش)
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره هفتگی از 2.500 به 4.000 تومان تغییر یافت. (#4*1*3*555*)
(60% افزایش)
* هزینه فعالسازی طرح قرمز تک ستاره ماهانه از 9.000 به 12.000 تومان تغییر یافت. (#5*2*3*555*)
(33% افزایش)
این طرح مختص مشترکین اعتباری است و با فعالسازی آن، مکالمات شما با تعرفه ذیل محاسبه خواهد شد:
* از 9 صبح تا 1 بامداد: تماسهای داخل شبکه 599 ریال/دقیقه
* از 1 بامداد تا 9 صبح: تماسهای داخل شبکه به مدت 120 دقیقه رایگان
(دقیقه 120 به بعد 599 ریال/دقیقه)
* تماس با سایر خطوط در تمامی ساعات: 919 ریال/دقیقه
* هزینه پیام کوتاه: مطابق طرح پایه ثانیه ای اعتباری
بازه مکالمه رایگان پیش از تغییر قیمت، 1 بامداد تا 7 صبح اعلام شده بود که اکنون به 1 بامداد تا 9 صبح تغییر یافته است. مشترک در این بازه می تواند 120 دقیقه مکالمه رایگان داشته باشد.
عزیزم منظورم اینه که از هر دو کانکشن میخوام بطور همزمان برای دانلود استفاده کنم
من برای همین هدف جواب دادم .حیفت میاد توی اینترنت سرچ کنی نرم افزاری که معرفی کردم همین کار رو می کنه، ادغام چند اینترنت
misam5526
02-04-2015, 19:24
4#*4*1*555* استعلام میگیری چجوری مینویسه؟
واسه منم برگشته ولی اینجوری نوشته
حجم کل رو نوشته ولی حجم فعال رو صفر زده در صورتی که اون 17 گیگ باید از 94/1/12 تا 94/2/12 واسم فعال شه که!!!!
برای من همون بلند مدت رو مینویسه فقط.
قبلا هم البته چیزی به اسم فعال نمی نوشت و فقط بلندمدت بود.... در واقع الان دوباره شبیه قبل شد.
ttttt.22
02-04-2015, 22:56
منظورم اینه که از هر دو کانکشن میخوام بطور همزمان برای دانلود استفاده کنم
ttttt.22
02-04-2015, 22:57
من برای همین هدف جواب دادم .حیفت میاد توی اینترنت سرچ کنی نرم افزاری که معرفی کردم همین کار رو می کنه، ادغام چند اینترنت
خب کدوم نرم افزار ؟
لطفا بگو عزیزم
starpars
02-04-2015, 23:30
خب کدوم نرم افزار ؟
لطفا بگو عزیزم
خب داداش گفت دیگه بهت نرم افزار Connectify Pro
ممکنه یکم البته اذیت هم کنه نشه
nini bad
02-04-2015, 23:35
بسته نامحدود یک هفته را استفاده کردم متاسفانه یک هفته 99 گیگ هست نه هر شب امکان اینکه شما هر شب نامحدود دانلود کنید وجود نداره چون در دو شب با حجم 91 گیک به اتمام رسید... یک جور طرح فریب دادن هست البته انتظار داشتم هر شب 99گیگ باشه متاسفانه پشتیبانی هم اصلا در این رابطه با این نوع بسته اطلاعی نداشت و طبق معمول قرار شد درخواست بررسی بشه و در آینده جواب داده بشود...امیدوارم فقط اشتباه شده باشه چون این بسته از پایه حتی در نامگذاری سر تا پاه اشکال و ایراد داره...
ttttt.22
02-04-2015, 23:38
من xp دارم و نصب نمیشه
کسی از این روش استفاده کرده ؟
ttttt.22
02-04-2015, 23:39
بچه ها لطفا بگید سرعت 3g یا 4g شما چنده ؟
لطفا همه شرکت کنند
sa_mo1369
03-04-2015, 00:44
دوستان این چی میگه ؟؟؟!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل+در+حال+آزمایش+اینتر نت+پرسرعت+نسل+پنجم+شبکه+تلف +همراه+است++تست+سرعت/?utm_source=gsm-app&utm_medium=mobile&utm_campaign=gsmnewapp
sindar88
03-04-2015, 00:47
بسته نامحدود یک هفته را استفاده کردم متاسفانه یک هفته 99 گیگ هست نه هر شب امکان اینکه شما هر شب نامحدود دانلود کنید وجود نداره چون در دو شب با حجم 91 گیک به اتمام رسید... یک جور طرح فریب دادن هست البته انتظار داشتم هر شب 99گیگ باشه متاسفانه پشتیبانی هم اصلا در این رابطه با این نوع بسته اطلاعی نداشت و طبق معمول قرار شد درخواست بررسی بشه و در آینده جواب داده بشود...امیدوارم فقط اشتباه شده باشه چون این بسته از پایه حتی در نامگذاری سر تا پاه اشکال و ایراد داره...
داداش من زياد جوش نزن چون ممكنه مسولين در صدد حل مشكل شما بشن! چطوري؟؟ سرعتت رو اونقدر كم ميكنن كه دانلود دو گيگ واست بشه آرزو اونوخت تو هم مثل ما به ٩٩ گيگ ميگي نا محدود
Sent from my E15i using Tapatalk 2
sa_mo1369
03-04-2015, 00:48
اصلا شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل+در+حال+آزمایش+اینتر نت+پرسرعت+نسل+پنجم+شبکه+تلف +همراه+است+%2Bتست+سرعت
nini bad
03-04-2015, 00:58
داداش من زياد جوش نزن چون ممكنه مسولين در صدد حل مشكل شما بشن! چطوري؟؟ سرعتت رو اونقدر كم ميكنن كه دانلود دو گيگ واست بشه آرزو اونوخت تو هم مثل ما به ٩٩ گيگ ميگي نا محدود
Sent from my E15i using Tapatalk 2
من نه جوش میزنم نه نگرانم دوست عزیز... فقط این موضوع را برای دوستانی گفتم که قبل از خرید دقت کنند تاکید هم کردم این بسته از پایه مشکل داره و صرفا جهت فریب دادن هست... البته من علاقه ایی به خرید بسته ندارم چون خودم شبی 10گیگ را با سرویس adsl رایگان دارم...این موضوع هم که ایرانسل در آینده سرعت ها را محدود کنه قابل قبول نیست چون هرچی سرعت بالاتر باشه به سود خودشان هست سرعت بالا = مصرف ترافیک بیشتر .
meshkiposh2200
03-04-2015, 01:00
اصلا شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایرانسل+در+حال+آزمایش+اینتر نت+پرسرعت+نسل+پنجم+شبکه+تلف +همراه+است+%2Bتست+سرعت
سلام.دروغ سیزدست
ttttt.22
03-04-2015, 01:16
چرا امشب اینقدر سرعت پایینه ؟؟
اصلا شد
به دروغ 13 بیشتر میخوره تا خبر معتبر :n02:
farshad0123
03-04-2015, 03:47
خيلي هم خوب اينترنت 400مگابيتي با 3گيگابايت حجم در ماه چه شود:n19:
3گيگو كمتر از 1دقيقه تموم ميكنه يعني فقط كافيه استارت رو بزني چند صد مگابايت از حجمت پريده
mr_mansouri
03-04-2015, 07:17
به نظرم يه راه خوب براي پيگيري اين موضوع اينه كه با ١٩٥ تماس بگيريد و مشكل رو مطرح كنيد
afshin-434
03-04-2015, 08:54
اینجا نباید این مسائل رو مطرح کنید چون به طرز بسیار جالبی، اکثر کاربران از ایرانسل دفاع میکنند!:n36:
and-roid2
03-04-2015, 08:57
قم,حرم
afshin-434
03-04-2015, 09:54
قم,حرم
اوه توی سه دقیقه 4g دو درصد از شارژ رو کم کرده؟! مگه چیکار میکنه؟ 4g همیشه مصرفش اینقدر بالاست یا باترری شما خرابه؟
and-roid2
03-04-2015, 10:37
اوه توی سه دقیقه 4g دو درصد از شارژ رو کم کرده؟! مگه چیکار میکنه؟ 4g همیشه مصرفش اینقدر بالاست یا باترری شما خرابه؟
اره
مصرف باطری رو.4G خیلی زیاده در G3
2undercover
03-04-2015, 10:38
خوب یک نکته وجود داره که در تمام دنیا یک شرط استفاده منصفانه وجود داره و قرار نیست وقتی نامحدود هست هر چقدر خواسته باشید استفاده بکنید. البته حق با شما هم هست چون این مورد ذکر نشده توی سایت و باید ذکر می شده که حق استفاده منصفانه چقدر هست.
2undercover
03-04-2015, 10:42
اصلا شد
اصلا مگه تا حالا تلفن همراهی با استاندارد 5G ساخته شده که تونستند آزمایشش بکنند؟! به قول دوستان دروغ 13 بوده احتمالا.
5g فعلا در جهان در برخی از کشورها مثل کره جنوبی و ژاپن و... در حال تست میباشد و احتمالا از سال 2016 عرضه خواهد شد یه کلیپ هم مدتی پیش توسط شرکت سامسونگ در کره جنوبی منتشر شد که تست 5g بود 5g اینترنت تا سرعت 10 گیگابایت هم میتواند ساپورت کنه
اصلا مگه تا حالا تلفن همراهی با استاندارد 5G ساخته شده که تونستند آزمایشش بکنند؟! به قول دوستان دروغ 13 بوده احتمالا.
خبر مربوط به ایرانسل دروغ 13 بود
من وقتی با گوشی (اندروید) وصل میشم بالای صفحه علامت E میاد. چکار کنم تا H بیاد؟
من وقتی با گوشی (اندروید) وصل میشم بالای صفحه علامت E میاد. چکار کنم تا H بیاد؟
در قسمت نتورک مد بزارش روی حالت only wcdma
starpars
03-04-2015, 12:29
آره دروغ بوده
در ضمن هیچ گوشی وجود نداره که 389Mbps سرعت داشته باشه الان HTC M9 که هنوز تو بازار نیومده LTE CAT6 هست که 300/50 Mbps سرعت دانلود و آپلودشه
دوستا براي شما هم سيگنال و كلا سرعت كاهش داشته ؟
سلام
اساتید عزیز چند تا سوال:
1- برای اینکه اینترنت 4g یه جا بیاد باید اول تجهیزات 3g رو بزارن رو دکل ها؟
2- به نظرتون پوشش 3g تو تهران بیشتر هست یا 4g؟
3-کسی اطلاعی از پوشش 4g تو منطقه 1 مخصوصا محدوده بین نیاوران - تجریش داره؟
ممنون
ممنون میشم یه نفر یه مشورت به من بده
mohammad.asghari
03-04-2015, 16:08
دوستا براي شما هم سيگنال و كلا سرعت كاهش داشته ؟
اره تو مشهدم یه همچنین چیزی برا من اتفاق افتاده هم سرعت کم شده و هم خیلی بین h و h+ تغییر میکنه
اره تو مشهدم یه همچنین چیزی برا من اتفاق افتاده هم سرعت کم شده و هم خیلی بین h و h+ تغییر میکنه
تو خونه من lte انتن فول داشتم یه سفر رفتمو برگستم میبینم شده یک انتن وسرعت هم روی 30 فکر کنم دکل رو بردن [emoji1]
arash59b
03-04-2015, 21:47
اهواز
نسل ۳
نسل ۴
and-roid2
03-04-2015, 21:57
اهواز
نسل ۳
نسل ۴
ارش پوشش نسل 4 در منزلتون بهتر شده که انتنت پره؟یا اینکه از یه منطقه دیگه تست گرفتی؟
arash59b
03-04-2015, 23:04
ارش پوشش نسل 4 در منزلتون بهتر شده که انتنت پره؟یا اینکه از یه منطقه دیگه تست گرفتی؟
سلام
تازه از سفر برگشتم منم اول فکر کردم بهتر شده ولی درکل تغییری تو سیگنال نمیبینم مثل قبل در بهترین حالت روی ۸۰ هست و معمولا بین۸۳ـ۸۶ میچرخه
پهنای باند هم که تغییری نکرده
Kaveh619
03-04-2015, 23:51
طرح نامحدود 2-8 صبح نامحدود دیگه ارائه نمیشه؟
بشون رو دادیم به خدا...
تزشون شده این که یه مدت بتون هدیه دادیم دیگه نمیدیم....!
ttttt.22
04-04-2015, 02:27
بچه ها سرعت دانلود شبانه شما چنده ؟
من حدودا kb 200
بسته های نامحدود حذف شده اونها که مودم خریدن سرشون کلاه رفت
ttttt.22
04-04-2015, 06:35
بابا اینا چرا شبانه رو از ساعت 7:30 قطع میکنند ؟ کسی نیست از این دزدا شکایت کنه ؟
Arsenal2012
04-04-2015, 07:39
بسته های نامحدود حذف شده اونها که مودم خریدن سرشون کلاه رفت
دوست عزیز فعلا فقط از تو *555# حدف شده """" نامحدود فعلا تا این ساعت 8 صبح تو سایت موجوده : ولی احتمالش زیاده که از تو سایت هم حذف بشه فعلا هیچی معلوم نیست:n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8% AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
سلام چند تا عکس ازدکل گرفتم کدامها مجهز به g3 هستن و مال کدام اپراتور میباشند . ازکجا تشخیص بدم تجهیزات 3gنصب شده روششون
دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارند کمک کنند
mehrabooni
04-04-2015, 09:45
سلام چند تا عکس ازدکل گرفتم کدامها مجهز به g3 هستن و مال کدام اپراتور میباشند . ازکجا تشخیص بدم تجهیزات 3gنصب شده روششون
دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارند کمک کنند
اینا هیچکدوم نسل سوم ساپورت نمیکنند
sa_mo1369
04-04-2015, 09:48
بجنورد
نسل ۳
mrmostafa
04-04-2015, 10:42
مگه همين سيم كارت ها نسل چهار رو نمياوردش؟؟؟ دوستان سرعتشو ميذاشتن؟؟؟ پس چرا گفته بايد سيمكارت خريداري كنيم يا بريم تبديل كنيم. اگه همين شماره رو بخواهيم نميشه نسل چهار داشته باشيم خيلي مسخره هستش
saeeddeeas
04-04-2015, 10:54
وقتی دوستان هی میان میگن وای 99 گیگ سریع تموم شد تازه شکایت هم میکنن خب معلومه اپراتور ور داره بسته هارو[emoji1]
arash59b
04-04-2015, 11:16
مگه همين سيم كارت ها نسل چهار رو نمياوردش؟؟؟ دوستان سرعتشو ميذاشتن؟؟؟ پس چرا گفته بايد سيمكارت خريداري كنيم يا بريم تبديل كنيم. اگه همين شماره رو بخواهيم نميشه نسل چهار داشته باشيم خيلي مسخره هستش
یوسیم نسل جدید سیمکارت هست وقتی سیمکارت رو عوض می کنید دلیلی نداره شماره تون عوض بشه
سیم قبلی رو می سوزنند و یه یوسیم با همون شماره بهتون میدن
اینا هیچکدوم نسل سوم ساپورت نمیکنند ممنون پس چه تجهیزاتی روی دکل باید نصب باشه مشخص کنم 3g هستند
mrmostafa
04-04-2015, 12:54
یوسیم نسل جدید سیمکارت هست وقتی سیمکارت رو عوض می کنید دلیلی نداره شماره تون عوض بشه
سیم قبلی رو می سوزنند و یه یوسیم با همون شماره بهتون میدن
ممنونم. آره چون تو سايتش خوندم كه نوشته بود يا سيم جديد ميخرين يا سيم خودتونو ميدين يه 10 هزار هم ميدين سيم جديد ميگيرين بد برداشت كردم كه منظورش خط هستش
كجاها ميشه رفت انجام داد. سايتش به روز نيست نمايندگي ها. سمت غرب كجا داره؟؟ غير از مترو آرياشهر
ممنونم :n16:
seetherali
04-04-2015, 14:28
ممنونم. آره چون تو سايتش خوندم كه نوشته بود يا سيم جديد ميخرين يا سيم خودتونو ميدين يه 10 هزار هم ميدين سيم جديد ميگيرين بد برداشت كردم كه منظورش خط هستش
كجاها ميشه رفت انجام داد. سايتش به روز نيست نمايندگي ها. سمت غرب كجا داره؟؟ غير از مترو آرياشهر
ممنونم :n16:
جمهوری هم هست. دیدم صف گرفتن مردم برای تبدیل سیم کارت. طرف نمیدونست 4G چیه بعد تو صف وایساده بود :دی البته نمیدونم هنوز هم رایگان انجام میدن یانه.
arash59b
04-04-2015, 14:54
جمهوری هم هست. دیدم صف گرفتن مردم برای تبدیل سیم کارت. طرف نمیدونست 4G چیه بعد تو صف وایساده بود :دی البته نمیدونم هنوز هم رایگان انجام میدن یانه.
قانون مفت باشه کوفت باشه در مورد ملت ما همیشه صدق می کنه
starpars
04-04-2015, 15:12
نامحدود از سایت هم حذف شد!
از بس مردم ما همه حولن
100 گیگ توی 2 شب دانلود میکنن معلومه شبکه میره زیر بار اونام میبینن دارن ضرر میکنن کلا حذفش میکنن میره ای باباااا
نت موبایل واسه دانلود فیلم و آرشیو درست کردنه آخه؟؟؟؟؟
اینا همونایین که اگه غذا مفتی توی خیابون بریزن با اینکه همین الان خوردن تا گلوشون سیرن و هیچ احتیاجی ندارن باز میرن میخورن میگن خب مفتیه ریخته بخوریم
نمیدونن که بابا یه بدبختی همینم دستش نمیرسه
تو که سیری بزار اون یکم بیشتر بخوره
به اندازه نیازتون از هرچیزی استفاده کنید شورشو دیگه در نیارید باباا
seetherali
04-04-2015, 15:41
الان داشتم میرفتم گوشی 4G بگیرم که از نامحدود ها استفاده کنم ولی مثه اینکه باید تجدید نظر کنم :|
اپدیت :
نامحدود ها که روی سایت هست که هنوز :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20GPRS
and-roid2
04-04-2015, 16:22
الان داشتم میرفتم گوشی 4G بگیرم که از نامحدود ها استفاده کنم ولی مثه اینکه باید تجدید نظر کنم :|
اپدیت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20GPRS
رو سایت هست ولی وقتی کدش رو میزنی invaild request میده!
starpars
04-04-2015, 16:27
قسمت بسته ها بری برداشتنش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
nini bad
04-04-2015, 17:12
نامحدود از سایت هم حذف شد!
از بس مردم ما همه حولن
100 گیگ توی 2 شب دانلود میکنن معلومه شبکه میره زیر بار اونام میبینن دارن ضرر میکنن کلا حذفش میکنن میره ای باباااا
نت موبایل واسه دانلود فیلم و آرشیو درست کردنه آخه؟؟؟؟؟
اینا همونایین که اگه غذا مفتی توی خیابون بریزن با اینکه همین الان خوردن تا گلوشون سیرن و هیچ احتیاجی ندارن باز میرن میخورن میگن خب مفتیه ریخته بخوریم
نمیدونن که بابا یه بدبختی همینم دستش نمیرسه
تو که سیری بزار اون یکم بیشتر بخوره
به اندازه نیازتون از هرچیزی استفاده کنید شورشو دیگه در نیارید باباا
این طرح فقط برای عید بود نه بیشتر ...حالا نقد کردن دیگران یا قضاوت بی جا بدون دلیل و از روی شکم پری برای یک سری افراد عادت شده... هر شخصی از هر چیزی که میخره به هر شکلی که دوست داره میتونه استفاده کنه...
ایرانسل خودش میدونه چه طرحی را بذاره کی بذاره تا براش سوده داشته باشه
وقتی یکه طرح یک روزه 99 گیگه پهنای باند مناسب هم وجود داره انتظار داری اون شخص 20گیگ دانلود!!!
احتمالا یک سری آدم ها هم غذای مفت گیرشون نیامده حالا دارن فشار را میذارن به بقیه...
لطفا فکر کنید رو حرفاتون اینجا تاپیک عمومی هست قرار نیست چشماتون را ببندید و هر چی خواستین تایپ کنید...
بهتر که برداشتن کشورهایی که من تجربشون کردم هیچ کدوم ازاین قرتی بازیا ندارن ! یا مصرف آزاد یا همون بسته های محدود ارزونتر .
prance666
04-04-2015, 17:25
بر پدر این ایرانسل دزد لعنت باز بچچه ها بیان طرفداری کنن ازش
من پری شب 10 تومن دادم نامحدود گرفتم نزدیک 50 هزار شارژ داشتم صبح بیدار شدم دیدم از 99 گیگ 56 گیگش مونده و شارژم هم صفر شده هرچی هم به 700 زنگ میزنم بر نمیدارن
خدا لعنتشون کنه
prance666
04-04-2015, 17:27
دوستان تو این صفحه بسته نامحدودش هست که
اپدیت :
نامحدود حذف شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20% D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
abolfazlwest72
04-04-2015, 18:01
نامحدود حذف شده
پس چرا اینجا هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8% AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
پس چرا اینجا هست؟
اون صفحه بنام تعرفه ها در لینک دیده میشه ولی این(لینکی که من دادم) صفحه اصلی بسته ها ست
از اون موقع که شبانه رو برداشت
سیم کارت و در اوردم و گذاشتمش تو کمد
100 گیگ هم 40 تومن پام افتاد
Arsenal2012
04-04-2015, 18:42
دقیقا حرفت تایید میشه :n09:.. .... من امروز رفتم مرکز ایرانسل در شهر کرج 87 نفر تو صف انتظار بودن از نوجوون تا پیر :n02:.. ساعت 1 ظهر رفتم ساعت 4 نوبتم شد ... به صورت رایگان تعویض کردن
دقیقا حرفت تایید میشه :n09:.. .... من امروز رفتم مرکز ایرانسل در شهر کرج 87 نفر تو صف انتظار بودن از نوجوون تا پیر :n02:.. ساعت 1 ظهر رفتم ساعت 4 نوبتم شد ... به صورت رایگان تعویض کردن
داستان همون طرح سینما سلامه..
گزارگشگر باهاش مصاحبه می کرد چرا اومدی سینما؟ میگفت چون رایگانه
میگفت سالی چند بار میای سینما؟ میگفت اولین بارمه :n02:
مفت باشه گوله جفت جفت باشه... :n09:
mehrabooni
04-04-2015, 20:10
این طرح فقط برای عید بود نه بیشتر ...حالا نقد کردن دیگران یا قضاوت بی جا بدون دلیل و از روی شکم پری برای یک سری افراد عادت شده... هر شخصی از هر چیزی که میخره به هر شکلی که دوست داره میتونه استفاده کنه...
ایرانسل خودش میدونه چه طرحی را بذاره کی بذاره تا براش سوده داشته باشه
وقتی یکه طرح یک روزه 99 گیگه پهنای باند مناسب هم وجود داره انتظار داری اون شخص 20گیگ دانلود!!!
احتمالا یک سری آدم ها هم غذای مفت گیرشون نیامده حالا دارن فشار را میذارن به بقیه...
لطفا فکر کنید رو حرفاتون اینجا تاپیک عمومی هست قرار نیست چشماتون را ببندید و هر چی خواستین تایپ کنید...
احسنت به شما ، دقیقا همینطوره و هر شخصی از هر چیزی که میخره به هر شکلی که دوست داره میتونه استفاده کنه و به هیچکس ربطی نداره
بعضی از ملت همیشه در صحنه ی ایران 3g و 4g رو با adsl اشتباه گرفتن
matr!x_2008
04-04-2015, 20:25
طرح نامحدود برداشتن بعد بعضی کاربرا ناراحتن که چرا بسته نامحدود 99 گیگه؟:! حالا که بسته رو برداشتن دیگه همین 99 گیگم دست نیافتنی شد... :n35:
ahvaz.net
04-04-2015, 22:48
عرض کردم 4جی اولش خوبه بعد افتضاح میشه
من که نزدیک به 1000 گیگ دانلود کردم درک که برداشته شده:n09::n10:
I Walk Alone
04-04-2015, 23:27
بعضی ها اینجا ناراحت بودند که چرا نامحدود فقط 99 گیگه ! First world problem :n08: حالا همین سرویسی که شما کلی ازش شکایت داشتین هم برداشتن.
ما ایرانی ها لیاقت مون بیشتر از این نیست.
بعضی ها اینجا ناراحت بودند که چرا نامحدود فقط 99 گیگه ! First world problem :n08: حالا همین سرویسی که شما کلی ازش شکایت داشتین هم برداشتن.
حرق حساب جواب نداره ....... نمی خاید برید یه کشور دیگه .... :n13:
nini bad
05-04-2015, 00:52
گوگولی مگولی پسر خوب یک دلیل بیار که این طرح را بخاطر مصرف زیاد برداشتن؟ رو هوا که نمیشه حرف زد
اونایی که دانلود کردن نوش جونشون پول دادند چه هزار تومان چه صد هزار تومان طرحی بوده که ایرانسل داده فقط هم برای عید نه 12 ماه سال...
اما نکته اینجاست چرا یک سری ها همینجوری دارند میسوزند و به اونایی که استفاده کردن توهین میکنند...
انگار ایرانسل گفته بخاطر مصرف زیاد این طرح حذف شد.
fanoostalaei
05-04-2015, 01:25
بسته شبانه : شهر مراغه !! آنتن خیلی ضعیف -100 دسی بل
خداوکیلی بهترین وبگردی ممکن رو داره میده !! حرف نداره !! محشره :n12: مثل موشک میمونه :n12:
گوشی هم سامسونگ اس 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعتش از آمریکا محشره !! هم پینگش و هم دانلودش
mohebronaldo
05-04-2015, 03:40
دوستان اگه کسی دکل 4G دید عکس بگیره بزاره ممنون میشم
mohebronaldo
05-04-2015, 03:42
اگه پشت آنتن سه تا جعبه مربعی شکل باشه به نام rru یعنی دکل 3G ساپورت میکنه
prance666
05-04-2015, 11:04
من که نزدیکه 500 گیگ دان کردم و اینو میگم تا اونایی که حسودن چششون در بیاد ما که لذت بردیم ایشاالله باز این سرویس رو بزار و با فورجی با سرعت 3 مگ در ثانیه دانلود کنیم
دوستان توی اصفهان کجا ها نسل 4 هست؟
nini bad
05-04-2015, 11:50
دوستان توی اصفهان کجا ها نسل 4 هست؟
اصفهان نسل چهار نداره قبلا خمینی شهر رویت شده بود اما در حال حاضر خبری نیست...
قیمت سیمکارت LTE/4G ایرانسل کاهش یافت
فیلتر هوشمند که گذاشتن ایتنرنت تبدیل به ایترانت شده دوتا اجنبی نمیتونی ببینی حالا شبانه رو که برداشتن دیگه من هیچ طرحی شارژ نمیکنم با اینکه خیلی ارزونتر از adsl و گیگ ارزونتر در میاد ولی مجبورم برگردم چون نمیشه 2 جا هزینه کنی ایرانسل بدون شبانه بی معنی هست کاش عقلا یک 10 گیگ هفته ی میذاشتن برای من بس بود از ریشه کندن
HardwareMaster
05-04-2015, 13:06
من که نزدیکه 500 گیگ دان کردم و اینو میگم تا اونایی که حسودن چششون در بیاد ما که لذت بردیم ایشاالله باز این سرویس رو بزار و با فورجی با سرعت 3 مگ در ثانیه دانلود کنیم
500 گیگ؟!!
رفیق این 500 گیگ رو میتونستی با یک دهم هزینه کردن بری آفلاین از بازار تهیه کنی! چه کاریه جانم
من که نزدیک به 1000 گیگ دانلود کردم درک که برداشته شده
پیشنهاد می کنم یکی دو مگ هم فرهنگ و نزاکت دانلود کنی خیلی بیشتر به کارت میاد
درود
من اصلاً متوجه نمیشم. وقتی یه شرکتی مثل ایرانسل یه تعرفهای میزاره،خب پس همه میرن میخرند و استفاده میکنند دیگه.
پس این که میفرمایید کمتر بخرید و کمتر دانلود کنید یعنی چه؟
اتفاقا من فکر میکنم هر چی بیشتر بخرید و بیشتر دانلود کنید، خدمات دهی شرکت به مشکل برمیخوره و زودتر به فکر گسترش خدماتش میفته.
هر چی باشه اول کاره و هر چی بیشتر کاربرا دانلود کنند بهتره. درآمدش بالا میره و سعی میکنه باظرفیت بالاتری زیربنایی کار کنه.
XPERIA Z3
Ehsan+2010
05-04-2015, 14:32
فیلتر هوشمند که گذاشتن ایتنرنت تبدیل به ایترانت شده دوتا اجنبی نمیتونی ببینی حالا شبانه رو که برداشتن دیگه من هیچ طرحی شارژ نمیکنم با اینکه خیلی ارزونتر از adsl و گیگ ارزونتر در میاد ولی مجبورم برگردم چون نمیشه 2 جا هزینه کنی ایرانسل بدون شبانه بی معنی هست کاش عقلا یک 10 گیگ هفته ی میذاشتن برای من بس بود از ریشه کندن
ماهانه 24 گیگ شبانه که هست منم همیشه ازین بسته استفاده میکنم.اون دوستمون که گفت 1000گیگ...چی دانلود کردی آخه:n02:بدجور ایرانسلو ناک اوت کردین :n25:عمرا فکرشم میکرد اما اینجا ایرانه کار نشد نداره:n09:
afshin75
05-04-2015, 16:08
بعضی از دانلودرها که به سرعت های فضایی دسترسی دارند 1000 گیگ رو با قیمت مناسبی براتون دانلود می کنند که فکر نکنم از نظر وقت و هزینه بصرفه آدم بشینه این حجم رو خودش دانلود کنه مگر اینکه کسی از نفس دانلود کردن لذت ببره که اون بحث دیگه ای هست.
ماهانه 24 گیگ شبانه که هست منم همیشه ازین بسته استفاده میکنم.اون دوستمون که گفت 1000گیگ...چی دانلود کردی آخه:n02:بدجور ایرانسلو ناک اوت کردین :n25:عمرا فکرشم میکرد اما اینجا ایرانه کار نشد نداره:n09:
دمت گرم این بسته رو اصلا تاحالا استفاده نکرده بود گفتم پولم حروم شد بسته سه ماه 75 فعال کردم گفتم ماهی 25 تومن 13 گیگ هیچ isp نمیده حالا با این بسته برای من خوب شد
واقعا اینجا جهان سومه مردم تو یک خط یا لاین خودشون نمیتونن رانندگی کنن نمیتونن بیرون بیان به دیگران گیر ندن نمیدونن چجور مملکت خودشون رو از جهان سومی در بیارن اگر این ایرانسل جای دیگری از جهان باشه مردمش میگن بزار ازش استفتده کنیم پول بیشتری در بیاره تا وضعیت انتن دهی کیفیت بیشتر بشه بزار الکی دانلود نکنیم تا پهنای باند کم نیاره ولی افسوس جهان سوم رو به پایین هستم همه زندگی شده لای کشیدن به فکر خودت بودن نمیدونن در دراز مدت برعکس جواب میده و معنی جامعه و کشور همینه افسوس بدتر میشه بهتر نمیشه
بعضی از دانلودرها که به سرعت های فضایی دسترسی دارند 1000 گیگ رو با قیمت مناسبی براتون دانلود می کنند که فکر نکنم از نظر وقت و هزینه بصرفه آدم بشینه این حجم رو خودش دانلود کنه مگر اینکه کسی از نفس دانلود کردن لذت ببره که اون بحث دیگه ای هست.
اره دیگه تو بعضیوفروما اگه بیش از 500 گیگ بخای تا گیگی 300 350 حساب میکنن.خیلی راحت تر و کم هزینه تر درمیاد
گوگولی مگولی پسر خوب یک دلیل بیار که این طرح را بخاطر مصرف زیاد برداشتن؟ رو هوا که نمیشه حرف زد
اونایی که دانلود کردن نوش جونشون پول دادند چه هزار تومان چه صد هزار تومان طرحی بوده که ایرانسل داده فقط هم برای عید نه 12 ماه سال...
اما نکته اینجاست چرا یک سری ها همینجوری دارند میسوزند و به اونایی که استفاده کردن توهین میکنند...
انگار ایرانسل گفته بخاطر مصرف زیاد این طرح حذف شد.
مشکل اینجاس بعضی از اونایی که 99 گیگ دانلود کردن و پولشو دادن :n09: به 195 شکایت کردن و گفتن که چرا بسته ی 99 گیگ رو به اسم نامحدود میدن و باید نامحدودش کنن
این بسته هم اختصاصی عید نبوده ، ایرانسل وقتی شکایت ها رو شنیده گفته دیگی که برای من نجوشه ، توش سر سگ بجوشه و بسته هارو حذف کرده
and-roid2
05-04-2015, 19:48
بین مودم های 4G زیر کدام یک ارزش خرید دارن؟
Huawei E5372 و TP-LINK M7350 و Huawei E5377(کاری به انلاک یا لاک بودن ندارم)
nini bad
05-04-2015, 20:45
دمت گرم این بسته رو اصلا تاحالا استفاده نکرده بود گفتم پولم حروم شد بسته سه ماه 75 فعال کردم گفتم ماهی 25 تومن 13 گیگ هیچ isp نمیده حالا با این بسته برای من خوب شد
واقعا اینجا جهان سومه مردم تو یک خط یا لاین خودشون نمیتونن رانندگی کنن نمیتونن بیرون بیان به دیگران گیر ندن نمیدونن چجور مملکت خودشون رو از جهان سومی در بیارن اگر این ایرانسل جای دیگری از جهان باشه مردمش میگن بزار ازش استفتده کنیم پول بیشتری در بیاره تا وضعیت انتن دهی کیفیت بیشتر بشه بزار الکی دانلود نکنیم تا پهنای باند کم نیاره ولی افسوس جهان سوم رو به پایین هستم همه زندگی شده لای کشیدن به فکر خودت بودن نمیدونن در دراز مدت برعکس جواب میده و معنی جامعه و کشور همینه افسوس بدتر میشه بهتر نمیشه
به نظرم استفاده از اینترنت مخصوصا همین بسته های ایرانسل نیاز به فرهنگ سازی داره... همین 3G باعث شد خیلی ها که حتی ADSL هم نداشتند به سرعت های بالای 10مگ دست پیدا کنند و با فرهنگ استفاده صحیح اشنایی نداشته باشند...
4G :n01:
از نطر کیقیت روتینگ هم بهتر از هر سرویس ای دی اس الی هست که تا به حال استفاده کردم. جالبه تو همه جای دنیا سرویس land line (حالا کابلی یا فیبر ......) همیشه پایدارترین و بهترین کیفت رو داره و اینترنت موبایل صرفا برای همیشه انلاین بودن در همه جاست ولی تو ایران مثل همیشه بر عکسه . کیفیت 4G بسیار برتر ای دی اس ال هست حداقل برای من اینطور بوده !
من الان 2 مگ وایمکس - 2 مگ ای دی اس ال و 4G تو خونه استفاده میکنم و 4G خیلی بزتره از همه نظر :n15:
javadb40
05-04-2015, 22:38
سلام
من نت گوشی رو رو pc با usb شیر میکنم ولی نمیتونم دانلود کنم رو pc باید رو گوشی دانلود کنم کسی چیزی بلده تا رو pc هم دانلود کنه ؟
IDM چی:n16:
ttttt.22
05-04-2015, 22:48
ماهانه 24 گیگ شبانه که هست منم همیشه ازین بسته استفاده میکنم.
کدوم طرحه ؟
کدوم طرحه ؟
#9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) *3*5*555*
به نظرم استفاده از اینترنت مخصوصا همین بسته های ایرانسل نیاز به فرهنگ سازی داره... همین 3G باعث شد خیلی ها که حتی ADSL هم نداشتند به سرعت های بالای 10مگ دست پیدا کنند و با فرهنگ استفاده صحیح اشنایی نداشته باشند...
والا از وقتی احمدی نژاد رییس جمهور شد فرهنگ به شدت نزول کرد اصلی ترین دلیل فقر بیشتر که بر اثر تحریم وارد شد کلا همه چیز به سواد جامعه بر میگرده نزدیگ 10 میلیون بیسواد مطلق باز همین حدود سواد ابتدایی و خیلی چیزهای ما که کلا با دنیا فرق داریم دیگه از پزشک ها با سوادتر جامعه پزشکی ما هم با دنیا فرق داره توی بیشتر کشورها حتی با پادشاه و ملکه و خیلی های دیگه شوخی ها و طنز های وحشتناکی انجام میدن حالا جامعه پزشکی ما قبول شوخی ندارن البته چون بیشترش واقعیت تلخه که باید شوخی باشه ولی نیست لپ کلام هر سال که میگذره فرهنگ و سواد این مملکت کمتر شده بیشتر نشده
سلام لطفا در مورد dBm توضیح بدین و اینکه چه عددی باشه بهتره مثلا واسه من -81 هست.
shahin1373
06-04-2015, 03:02
تست سرعت 3G رشت
SA.JJ.AD
06-04-2015, 03:13
سلام لطفا در مورد dBm توضیح بدین و اینکه چه عددی باشه بهتره مثلا واسه من -81 هست.
تو حالت 3G رو 81 میشه گفت تقریبا وضعیت آنتن دهیتون خوب و مناسبه ، در کل هرچه پایین تر باشه بهتره
عدد هرچه به صفر نزدیکتر باشه سیگنال قویتره. به طور مثال (اگه اشتباه نکنم) سیگنال -71 دسی بل، ده برابر قدرت بیشتری نسبت به -81 دسی بل داره.
یعنی 1E-08 در مقابل 1E-07 میلی وات.
نقشه ای از سایتهای ایرانسل در تهران یا کل کشور وجود نداره؟(مخصوصا 4g ساپورتهاش)
دوستان به نظر شما گوشی 4g ساپورت دو سیم کارته که ارزون قیمتم باشه (یه جورایی جایگزین مودم های خود ایرانسل ) چی مناسبه ؟
masooumi
06-04-2015, 10:47
دوستان به نظر شما گوشی 4g ساپورت دو سیم کارته که ارزون قیمتم باشه (یه جورایی جایگزین مودم های خود ایرانسل ) چی مناسبه ؟
هر چی هم گوشی ارزون باشه باز از مودم گرون تر خواهد بود.
arash59b
06-04-2015, 11:33
هنوز نقشه ای ارایه نشده
هر چی هم گوشی ارزون باشه باز از مودم گرون تر خواهد بود.
گوشی های ارزون هم تو رنچ ۴۰۰ پیدا میشه ولی بعید می دونم دو سیم کارت پیدا بشه
2 کارته فورجی اصلا نیست گوشی هوواوی هست مدل وای 550 قیمت از 360 به بالا
mohammad.asghari
06-04-2015, 13:52
دوستان تو گوشی های سامسونگ چطوری باید کیفیت سیگنال رو دید؟
بین مودم های 4G زیر کدام یک ارزش خرید دارن؟
Huawei E5372 و TP-LINK M7350 و Huawei E5377
(کاری به انلاک یا لاک بودن ندارم)
مودمی از شرکتی بی نام و نشان. بدون داشتن سایت اینترنتی ( تریشر)
Model: LH92 (3G, 4G, Wi-Fi)
قابلیت اتصال به شبکه 3G ، EDGE ، GPRS و 4G
دارای صفحه نمایشگر
SMS پنل ارسال و دریافت
پشتیبانی از کدهای دستوری
قابلیت اتصال از طریق Wi-Fi برای ۱۰ نفر
قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB
تا ۳۲ گیگابایت (SD) قابلیت اتصال کارت حافظه
باتری قدرتمند (2640mAh)
به قیمت 360 هزار هم در سایت ایرانسل اضافه شده
بعضی از مشخصاتش
Mobile Hotspot
Model Number:LH92
Brand Name:Tricheer
Key Specifications/Special Features
Chipset : Qualcomm MDM9225 +AR 6004
LTE Cat4 : 150 Mbps DL /50Mbps UL
Band : EU : LTE -FDD B3/B7/B20
3G : B1/B8
2G: Quad Band
LatAm:
LTE--FDD B5/B7
2G --Quad Band
LTE --CA B3+ B20 Carrier Aggregation
WLAN : IEEE 802.11 b/g/n
10 Users
Display : 0.96 OLED
Micro -SD : 1* Slot supported
Battery 2600mAH
Size 70.5*70.5* 16.6mm
دوستان تو گوشی های سامسونگ چطوری باید کیفیت سیگنال رو دید؟
داخل setting قسمت about رفتید گزینه status
اینو نصب کن
mohamad1886
06-04-2015, 15:46
آقا این اینترنت 3G ایرانسل تو بندر گناوه چی شد قرار بود راه اندازی بشه که نشد ما رو باش که خیال میکردیم ایرانسل سریعتر از همراه اول پوشش میده ولی همراه اول سریعتر پوشش داد اینجارو سرعت دانلودش هم دو مگابایت هست واقعا جالبه:n08:
اینو نصب کن
دانلود رایگان:
:n33:
HardwareMaster
06-04-2015, 17:57
اینو نصب کن
شما این شات رو خودت گرفتی یا مربوط به سازنده ی برنامه هست؟
چون برای من که بعد از کلی طول دادن برای نمایش ناقص نقشه، توی نوار پایین نقشه متناوبا می نویسه "هیچ موردی قابل نمایش نیست لطفا راهنما را مشاهده کنید"
هم به وای فای وصله هم به 3g و gps هم فعال
فکر نکنم برنامه درست کار کنه، حداقل برای برخی شهرها
starpars
06-04-2015, 18:44
شما این شات رو خودت گرفتی یا مربوط به سازنده ی برنامه هست؟
چون برای من که بعد از کلی طول دادن برای نمایش ناقص نقشه، توی نوار پایین نقشه متناوبا می نویسه "هیچ موردی قابل نمایش نیست لطفا راهنما را مشاهده کنید"
هم به وای فای وصله هم به 3g و gps هم فعال
فکر نکنم برنامه درست کار کنه، حداقل برای برخی شهرها
واسه اینکه این برنامه مثل اون شات که گذاشتن باشه باید گوشی رو در حالت شبکه اتوماتیک بزارید(واسه اینکه هم آنتن های 2g و هم 3g و 4g رو پیدا کنه) نت گوشی رو فعال کنید و به قسمت نمایش روی نقشه برید و حالا توی شهر بچرخید تا برنامه آنتن هایی رو که گوشی شما در طول مسافرتتون بهشون وصل میشه رو روی نقشه خودش ثبت کنه
و نشون بده
در واقع اینجوری نیست که خودش همین الان بفهمه چه آنتن هایی در شهر شما وجود داره
javadb40
06-04-2015, 19:03
تست سرعت 3G رشت
میشه توضیح بدی تنظیمات برای دانلود در کامپیوتر با هات اسپات کردن نت گوشی :n27:
3g tehran -75
جالبه دیروز مشهد بودم با سیگنال -71 و حالت دوال کریر دو مگ داد. معلومه تخصیص پهنای باندهای خیلی متفاوته و جا به جا و محله به محله متفاوته
mohammad_87
06-04-2015, 20:39
اینو نصب کن
برای ویندوز فون نداره؟یا برنامه مشابه؟
من میخوام یه گوشی دوم برای ایرانسل بگیرم.مودم نمیگیرم چون خود سیمکارت رو هم لازم دارم.حالا فرکانس ایرانسل در 3g و 4g چی هست؟4g خیلی هم ضروری نیست.
سلام بهترین حالتی که بخوام بسته 100 گیگ رو بخرم از چه طریقی است؟
برای ویندوز فون نداره؟یا برنامه مشابه؟
من میخوام یه گوشی دوم برای ایرانسل بگیرم.مودم نمیگیرم چون خود سیمکارت رو هم لازم دارم.حالا فرکانس ایرانسل در 3g و 4g چی هست؟4g خیلی هم ضروری نیست.
3g 2100
4g 1800
سلام. ایا با سرویس چند کاربره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A8%20%DA%86%D9%86%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1% D8%A8%D8%B1%D9%87) قیمت مصرف اینترنت همونه یا بیشتر میشه؟ یعنی جمع مصرف همونه یا طبق این عکسه؟
میخوام بسته سه ماهه فعال کنم کدوم بسته بهتره؟
milad azad
06-04-2015, 23:09
سلام
امروز برای تعویض سیم کارت معمولی به 4 جی در مشهد به مرکز خدمات ایرانسل به آدرس بلوار سازمان آب خیابان قاضی طباطبایی رفتم
2 عدد رو رایگان تعویض کرد و در سیستم به صورت اتفاقی یک عدد سیم کارت هدیه هم برام در اومد
این در حالیه که بقیه نقاط مشهد 12 هزار برای هر سیمکارت می گرفتن از هدیه هم خبری نیست
shahin1373
07-04-2015, 01:28
میشه توضیح بدی تنظیمات برای دانلود در کامپیوتر با هات اسپات کردن نت گوشی :n27:
تنظیمات خاصی نداره کابلو وصل کن ب گوشی تو تنظیمات / بیشتر / تترینگ و نقطه اتصال قابل حمل / گزینه اتصال داده با سیم USB رو تیک بزن
mrmostafa
07-04-2015, 07:10
اين جريان سرويس چندكاربره چيه؟؟؟ يعني ما فعال كنيم همه به گوشي ما وصل ميشن استفاده ميكنن؟؟؟ يا ميشه يه مودم واي فاي گرفت داخلش گذاشت چند كاربر استفاده كنن. سرعتش بالاتره؟؟؟؟ مگه همينطوري كه سيمكارت تو مودم واي فاي تي ري جي بذاريم همزمان نميشه استفاده كرد؟؟؟ سرعتش بالا نيست؟؟؟
HardwareMaster
07-04-2015, 07:57
3g tehran -75
جالبه دیروز مشهد بودم با سیگنال -71 و حالت دوال کریر دو مگ داد. معلومه تخصیص پهنای باندهای خیلی متفاوته و جا به جا و محله به محله متفاوته
کلا سرعت توی مشهد خوب نیست اما دیگه 2 مگ خیلی ضایعه من الان با سیگنال ضعیف این تست پایین رو گرفتم. جالبه که دکل جلو در 110 متری DC HSPA+ هست و دکل عقبی که 20 متر دورتره HSPA+ 7.2Mbps ولی خیلی وقتها میپره روی عقبی و بزحمت میشه روی دکل جلو ثابت ماند
کلا سرعت توی مشهد خوب نیست اما دیگه 2 مگ خیلی ضایعه من الان با سیگنال ضعیف این تست پایین رو گرفتم. جالبه که دکل جلو در 110 متری DC HSPA+ هست و دکل عقبی که 20 متر دورتره HSPA+ 7.2Mbps ولی خیلی وقتها میپره روی عقبی و بزحمت میشه روی دکل جلو ثابت ماند
این اسکرین شات برای چه برنامه ای هست؟
milad azad
07-04-2015, 10:50
این اسکرین شات برای چه برنامه ای هست؟
Network.Signal.Info.Pro
فاز سوم قیلترینگ هوشمند اجرايي مي شود؛ هدف: كل شبكه اينترنت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n27::n27::n27:
mohammad.asghari
07-04-2015, 14:28
شما اگه پست های قبلی منو میدیدی متوجه میشدی سرعت در مشهد کم نیس با سیگنال - 85 8.50 تست سرعتم بود اونم با سرور باکو
masooumi
07-04-2015, 16:46
سلام
امروز برای تعویض سیم کارت معمولی به 4 جی در مشهد به مرکز خدمات ایرانسل به آدرس بلوار سازمان آب خیابان قاضی طباطبایی رفتم
2 عدد رو رایگان تعویض کرد و در سیستم به صورت اتفاقی یک عدد سیم کارت هدیه هم برام در اومد
این در حالیه که بقیه نقاط مشهد 12 هزار برای هر سیمکارت می گرفتن از هدیه هم خبری نیست
فقط همین آدرس که فرمودید نمایندگی اصلی ایرانسل در خراسان هست و باقی دفاتر سطح شهر شخصی و خصوصی هست و به همین خاطر هزینه دریافت می کنند.
masooumi
07-04-2015, 16:49
اين جريان سرويس چندكاربره چيه؟؟؟ يعني ما فعال كنيم همه به گوشي ما وصل ميشن استفاده ميكنن؟؟؟ يا ميشه يه مودم واي فاي گرفت داخلش گذاشت چند كاربر استفاده كنن. سرعتش بالاتره؟؟؟؟ مگه همينطوري كه سيمكارت تو مودم واي فاي تي ري جي بذاريم همزمان نميشه استفاده كرد؟؟؟ سرعتش بالا نيست؟؟؟
طبق این سرویس شما چندتا شماره ایرانسلی را مشخص می کنید و وقتی شما به عنوان سرشاخه بسته اینترنت بخرید ، همه اون شماره هایی که مشخص کردید هم می تونند از همون بسته ای که شما خریداری کردید استفاده کنند.
یعنی در واقع شما می تونید بسته ای که خریداری کرده اید را با دیگر کاربران به اشتراک بزارید. هر کسی با گوشی خودش که به شبکه وصل بشه ، حجم مصرفی از بسته شما کم میشه
masooumi
07-04-2015, 16:51
سلام. ایا با سرویس چند کاربره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A8%20%DA%86%D9%86%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1% D8%A8%D8%B1%D9%87) قیمت مصرف اینترنت همونه یا بیشتر میشه؟ یعنی جمع مصرف همونه یا طبق این عکسه؟
میخوام بسته سه ماهه فعال کنم کدوم بسته بهتره؟
قیمت ها با قیمت بسته های عادی یکی هست.
5گیگ قیمتش 20 هزارتومانه
و 20 گیگ قیمتش 50 هزارتومانه
farshad0123
07-04-2015, 17:13
دوستان بین گوشی های htc desire 820 و htc one e8 میخوام یکی رو بگیرم ولی هر کدوم دو نوع دارن یه نوعش ورژن اروپا(تایوانی) و یه نوعشون ورژن آسیا(چینی)
حالا میخوام ببینم اگر ورژن اروپا(تایوانی)بگیرم برا 3G و 4G مشکلی پیش نمیاد و با شبکه های ایران سازگاری داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمائی کنید
دوستان بین گوشی های htc desire 820 و htc one e8 میخوام یکی رو بگیرم ولی هر کدوم دو نوع دارن یه نوعش ورژن اروپا(تایوانی) و یه نوعشون ورژن آسیا(چینی)
حالا میخوام ببینم اگر ورژن اروپا(تایوانی)بگیرم برا 3G و 4G مشکلی پیش نمیاد و با شبکه ایران سازگاری داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمائی کنید
فرشاد خان به احتمال زیاد نه.ولی تو این رنج قیمت جی 2 و زی 2 و حتی جی 3 16 گیگ بدون گارانتی خیلی خیلی انتخابا بهترین.
farshad0123
07-04-2015, 17:20
فرشاد خان به احتمال زیاد نه.ولی تو این رنج قیمت جی 2 و زی 2 و حتی جی 3 16 گیگ بدون گارانتی خیلی خیلی انتخابا بهترین.
یعنی سفارش اروپا با شبکه ایران سازگاری کامل داره و برا 3G و 4G مشکلی نداره؟؟؟
سونی و سامسونگ خیلی باگ دارن و هنگ میکنن جی2 هم قدیمیه و G3 هم سی پی یوش ضعیفه و هم htc sense یه چیز دیگست بهترین اندروید رو htc داره هنگ هم اصلا تو کارش نیست کافیه یه بار گوشی htc بگیری دیگه سراغ برند های دیگه نمیری
سونی و سامسونگ خیلی باگ دارن و هنگ میکنن جی2 هم قدیمیه و G3 هم سی پی یوش ضعیفه و هم htc sense یه چیز دیگست بهترین اندروید رو htc داره هنگ هم اصلا تو کارش نیست کافیه یه بار گوشی htc بگیری دیگه سراغ برند های دیگه نمیری
کاملا به نظرم اشتباه میکنی.دلیل ینکه گوشی های اچ تی سی رونن اینه که امکاناتی ندارن درسته سنس خوشکله ولی مثل گوشی های الجی و سامسونگ اصلا رابط کاربری پرباری ندراه.در ضمن گوشی هایی که شما مد نظرته هیچ وقت پرچمدار نبودن این یعنی کاستوم رام خیلی کمه براشون رام رسمی هم کمتر اپ میشن.تو فروما بگرد خیلی کاستوم رام برا گوشیا اچ تی سی ای 8 کمه.حداقل شما داری 1200 میدی یه 300 400 دیگه جور کن m8 بگیر.یا اصن اگه امکانش هست 3 4 ماه دیگه صبر کن مسلما با اومدن ام 9 قسمت ام 8 تا 1300 1400 پایین میاد.نظر من روی زی 2 و جی 2 هست.در ضمن گوشیا وینفونی یادت نره.خیلی خیلی روونن و کاشیا زنده خیلی خیلی قشنگ.بازم میل خودته ولی گوشی جی 2 واقعا خویه.(بهترین گوشی تو این رنج قیمیتیه).
kasra2012
07-04-2015, 18:13
این بسته های نامحدود چی شدن؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
arash59b
07-04-2015, 18:35
حالا میخوام ببینم اگر ورژن اروپا(تایوانی)بگیرم برا 3G و 4G مشکلی پیش نمیاد و با شبکه های ایران سازگاری داره یا نه؟
ممنون میشم راهنمائی کنید
htc desire 820
دو مدل داره یه مدل برای بازار اروپا و خاورمیانه و افریقا
و مدل دوم برای اسیا
هردو مدل توی نسل ۳ یا 3g هیچ تفاوتی در فرکانس هاشون وجود نداره ولی در LTE مدل اسایی فرکانس های ۷۰۰ و ۱۹۰۰ و چندتا فرکانس دیگه رو هم بیشتر ساپورت می کنه. در حال حاظر هیچ تفاوتی بین دو مدل برای فرکانس های موجود در ایران وجود نداره ولی در اینده معلوم نیست. بخاطر فرکانس ۷۰۰ منظورمه
بنظر من سامسونگ بدرد نمی خوره ولی ال جی و سونی بهترهستند
خودم یعنوان گوشی دوم با ۸۰۰ هزینه کردن یه z ultra گرفتم همه فرکانس های موجود در دنیا رو پشتیبانی می کنه. باتری قوی برای نسل ۳و ۴ داره و تازه قرار براش اندروید ۵ هم بیاد( امیدوارم نزنه زیر حرفش :n27:)
با سلام دوستان میشه در تهران اعلام وضعیت 3g ایرانسل کنید ماله من با گوشی ایفون 6 اصلا نمیره.همه میگن تنظیم نمیخواد.لطفا فوری راهنمایی بفرمایید
htc desire 820
دو مدل داره یه مدل برای بازار اروپا و خاورمیانه و افریقا
و مدل دوم برای اسیا
هردو مدل توی نسل ۳ یا 3g هیچ تفاوتی در فرکانس هاشون وجود نداره ولی در LTE مدل اسایی فرکانس های ۷۰۰ و ۱۹۰۰ و چندتا فرکانس دیگه رو هم بیشتر ساپورت می کنه. در حال حاظر هیچ تفاوتی بین دو مدل برای فرکانس های موجود در ایران وجود نداره ولی در اینده معلوم نیست. بخاطر فرکانس ۷۰۰ منظورمه
بنظر من سامسونگ بدرد نمی خوره ولی ال جی و سونی بهترهستند
خودم یعنوان گوشی دوم با ۸۰۰ هزینه کردن یه z ultra گرفتم همه فرکانس های موجود در دنیا رو پشتیبانی می کنه. باتری قوی برای نسل ۳و ۴ داره و تازه قرار براش اندروید ۵ هم بیاد( امیدوارم نزنه زیر حرفش :n27:)
ولی بنظرم سامسونگ گوشی خوبیه هر کی خریده بعدش پشیمون نشده مشکل گوشی سامسونگ میان رده ها 4g دار داخل ایران نیست اگر نه کیفیت سامسونگ واقعا عالیه کیفیت عکس برداری حتی میان ردها کاملا راضی کننده هست رابطه کاربری خیلی خوبی داره برای روت کردن برنامه بازی حافظه میکرو اس دی دردسر نداره
ولی سونی دقیقا برعکس سامسونگ کیفیت صفحه نمایش خیلی طول کشید درست بشه عکس برداری هنوزم ضعیف هست اون کیفیت رنگ زنده بودن سامسونگ نداره شرایط نور محیط باید فوق العده باشه تا یک عکس خوب بگیره رابطه کاربری خیلی ضعیف تو برنامه ها و روت و... کم حال نمیگیره ولی از نظر 4g بسیار عالی هست و بی دردسر راحت رو ی lte میره باتری هم واقعا عالیه
ال جی هم 4g خوب هست گوشی های سری جی خوبه البته بجز چند مشکل که حل میشه کلا الان سایت دیجی کالا بزرگترین فایده ش همین نظرات گوشی هست کاملا با گوشی ها اشنا میشی
من چندتا گوشی امتحان کردم وقتی این برنامه های دکتر باتری دیو باتری و.... میریزم گوشی بشدت داغ میکنه مخصوصا کار با lte با این برنامه ها گرما چند برابر میشه چند بار امتحان کردم الکی نمیگم ولی وقتی این برنامه هارو پاک کردم گرمای گوشی معمولی شد زمان شارژ باتری بهتر شد بدتر نشد بنظرم این برنامه های باتری فایده نداره ضرر هم داره
HardwareMaster
07-04-2015, 20:37
شما اگه پست های قبلی منو میدیدی متوجه میشدی سرعت در مشهد کم نیس با سیگنال - 85 8.50 تست سرعتم بود اونم با سرور باکو
وقتی میگن سرعت پایینه یعنی نسبت به شهرهای دیگه که تستهای 10 تا 25 مگابیت با همیت 3g گرفتن می سنجن!
وگرنه بله سرعتش در مقایسه با دایل آپ و edge خیلی هولناکه!
Reza kheyri1373
07-04-2015, 20:55
کسی تو این رنج قیمت سراغ HTC نمیره ، مگر اینکه روی برند خاصی تعصب داشته باشه.
و اگرنه زد 2 و بعدش جی 2 تو این رنج قیمت پرچم دارن.
اگر گوشی کامل و زیبا و رابط کاربری قشنگ میخوای ، من جی 2 رو پیشنهاد میکنم ، اندروید 5 هم براش اومده ، باتریش که زبون زده همست ، عالیه.
اگر واقعا روی برند HTC تعصب ندارین ، جی 2 رو پیشنهاد میکنم ، اگر نه که هر چی توضیح بدم فایده ای نداره و اخرش میرسین به همون HTC.
farshad0123
07-04-2015, 20:59
کسی تو این رنج قیمت سراغ HTC نمیره ، مگر اینکه روی برند خاصی تعصب داشته باشه.
و اگرنه زد 2 و بعدش جی 2 تو این رنج قیمت پرچم دارن.
اگر گوشی کامل و زیبا و رابط کاربری قشنگ میخوای ، من جی 2 رو پیشنهاد میکنم ، اندروید 5 هم براش اومده ، باتریش که زبون زده همست ، عالیه.
اگر واقعا روی برند HTC تعصب ندارین ، جی 2 رو پیشنهاد میکنم ، اگر نه که هر چی توضیح بدم فایده ای نداره و اخرش میرسین به همون HTC.
من تبلت lg g pad8.3 دارم بخاطر همین میخوام تنوع داشته باشه چون g2 هم همونه فقط صفحه اش کوچکتره
xperia z2 و galaxy s5 هم قیمتشون وسوسه کنندست مخصوصا galaxy s5 ولی نمیدونم چرا همش بدیشو میگن
Reza kheyri1373
07-04-2015, 21:12
من تبلت lg g pad8.3 دارم بخاطر همین میخوام تنوع داشته باشه چون g2 هم همونه فقط صفحه اش کوچکتره
xperia z2 و galaxy s5 هم قیمتشون وسوسه کنندست مخصوصا galaxy s5 ولی نمیدونم چرا همش بدیشو میگن
اس 5 نداشتم ، ولی دوستان دارن خیلی ازش راضی هستن ، مدل کوالکام و فورجی رو بگیر ، گوشی با پردازنده اگزینوس یعنی مشکل ، تجربه کردم خودم اینو.
اگر من جای شما بودم بین زد2 و اس 5 ، اس 5 رو انتخاب میکردم.
سامسونگ نگیر خوب نی تاچویز لگ داره . امکان لاک بودن گوشی رو یکی از اپراتورهای اروپا هست.و دیزاین و طراحیش هم اصلن قشنگ نیست
z2 مگه 4g دارش تو ایران هست؟ من که عمرا نه اس 5 میخرم (میگن مشکلات با اندرویید 5 برطرف میشه) نه زد 2 قدیمی 200 تا 300 بالاش میذارم یا z3 میگیرم یا 1300 بدون گارانتی g3 وقتی باهاش کار کنی متوجه کامل بودن این گوشی میشی
arash59b
07-04-2015, 22:47
با تشکر از راهنمایی های دوستان
لطفا بحث مشاوره برندهای گوشی رو در پی ام دنبال کنید
ttttt.22
08-04-2015, 06:04
بچه ها بنظر شما برای داشتن 4g صرف با خرید موبایل هست یا مودم ؟
کدومش بهتره ؟
من موبایلم قدیمیه و موندم که موبایل جدید بخرم یا مودم ؟
arash59b
08-04-2015, 07:36
بچه ها بنظر شما برای داشتن 4g صرف با خرید موبایل هست یا مودم ؟
کدومش بهتره ؟
من موبایلم قدیمیه و موندم که موبایل جدید بخرم یا مودم ؟
بستگی داره چقدر استفاده خواهید داشت بیشتر میخواید وبگردی کنید یا دانلود داشته باشد؟
بنظر من گوشی بهتره فوقش مجبور میشد باتری رو عوض کنید
حسابی روی قیمتهای ایرانسل هم نیست ممکنه گرون کنه و مودم بمونه روی دستتون
با سلام دوستان میشه در تهران اعلام وضعیت 3g ایرانسل کنید ماله من با گوشی ایفون 6 اصلا نمیره.همه میگن تنظیم نمیخواد.لطفا فوری راهنمایی بفرمایید
منتظر جوابم
milad azad
08-04-2015, 09:25
منتظر جوابم
اگر کلا به اینترنت وصل نمی شی برو تو کانکشن گوشی مخصوص ایرانسل پراکسی و پورت رو پاک کن
گوشی خوب که 4g رو پشتیبانی کنه سراغ دارین ؟
برای تعویض به Usim گوشی رو هم میبینن یا همینطوری سیم کارت رو تعویض میکنن ؟
اگر کلا به اینترنت وصل نمی شی برو تو کانکشن گوشی مخصوص ایرانسل پراکسی و پورت رو پاک کن
من آیفون 6 دارم وکلا تنظیمات نمیخواد بنظرتون چکار کنم ؟ من 3g گرفتم ایرانسل ولی اون بالا علامت e میزنه واصلا به سختی وصل میشه یا وصل نمیشه.منتظر پاسخم ممنون
masooumi
08-04-2015, 12:25
بحث گوشی اینجا مدیران گیر میدن ، برای تعویض هم خیر ، من دیدم کسایی که 1100 داشتن و اومدن usim گرفتن :n04:
binaafarin
08-04-2015, 12:49
گوشی های زیادی وجود دارند بسته به بودجه شما
ایفون 6 و6+
نوت 4 سامسونگ مدل c
زد3
Amin_0913
08-04-2015, 16:11
برا تعویض سیم کارت به USIM باید پوکه هم همراهمون باشه؟
Arsenal-4ever
08-04-2015, 16:47
من آیفون 6 دارم وکلا تنظیمات نمیخواد بنظرتون چکار کنم ؟ من 3g گرفتم ایرانسل ولی اون بالا علامت e میزنه واصلا به سختی وصل میشه یا وصل نمیشه.منتظر پاسخم ممنون
البته من همراه اول دارم ولی طبق تجربه خودم در آیفون 5اس، اول 3G کلا وصل نمیشد ولی بعد از Reset Network Setting و انتخاب Carrier بصورت دستی (و نه اتوماتیک) مشکل حل شد. شما هم تست کنید شاید بشه!
برا تعویض سیم کارت به USIM باید پوکه هم همراهمون باشه؟
خیر. فقط کارت ملی لازمه و شماره خط
سرعت 4G تو تهران طرفای انقلاب چطوره ؟
دکل چقدر برد داره ؟ یعنی دکل انقلاب مثلا میدون توحید رو هم جواب میده یا جدا هستن ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.