مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
Armin.Computer
04-01-2016, 11:49
سلام
دوستانی که سرعتشون کمه
برای شما سرعت سرور داخل هم پایینه؟؟؟
rezasniper2012
04-01-2016, 11:53
سلام
دوستانی که سرعتشون کمه
برای شما سرعت سرور داخل هم پایینه؟؟؟
بله متاسفانه , حدود یک ساعت پیش با بنده تماس گرفتن که در حال تکمیل پوشش دهی هستن و فعلا هم روی همین مورد تمرکز کردن , بعد از اینکه پوشش رو کامل کردن فکر کنم قرار هست روی پهنای باند کار کنن ! دلیل این که آنلاین شدم هم اعلام همین مطلب بود
Armin.Computer
04-01-2016, 12:18
بله متاسفانه , حدود یک ساعت پیش با بنده تماس گرفتن که در حال تکمیل پوشش دهی هستن و فعلا هم روی همین مورد تمرکز کردن , بعد از اینکه پوشش رو کامل کردن فکر کنم قرار هست روی پهنای باند کار کنن ! دلیل این که آنلاین شدم هم اعلام همین مطلب بود
می گفتید پوشش کی تموم میشه؟؟؟؟
یعنی نمی تونن همزمان 2 کار انجام بدن؟؟؟؟
من که نمی فهمم چه جوریه!!!
rezasniper2012
04-01-2016, 13:29
می گفتید پوشش کی تموم میشه؟؟؟؟
یعنی نمی تونن همزمان 2 کار انجام بدن؟؟؟؟
من که نمی فهمم چه جوریه!!!
اتفاقا خواستم ازشون یه زمان تقریبی اعلام کنن ولی گفتن هیچ تایمی رو نمیتونن اعلام کنن برا حل مشکل بنده و خودشون هم نمیدونستن کی مشکل برطرف میشه
Demba Ba
04-01-2016, 13:33
دوستان این مودم مدل LH92 ایرانسل چطوره ؟ میخوام برای قسمتی از خونه که اینترنت adsl ندارم، یه 3g ایرانسل بگیرم، خوبه یا نه ؟ دانلود و اینجور کارا هم باهاش ندارم، فقط میخوام سرعتش خوب باشه و بشه چند تا سایت خبری رفت و ایمیل چک کرد باهاش. بعدش هم که کجا این مودم های اینارو میتونم بخرم ؟
Armin.Computer
04-01-2016, 14:06
اتفاقا خواستم ازشون یه زمان تقریبی اعلام کنن ولی گفتن هیچ تایمی رو نمیتونن اعلام کنن برا حل مشکل بنده و خودشون هم نمیدونستن کی مشکل برطرف میشه
بله متاسفانه هیچ موقع تایم مشخصی از برنامه هاشون رو ندیدم ارائه بدن
اما حداقل انتظار میره که سرور داخل خوب باشه
البته شاید برای همه اینجور نباشه
برای یکی خوب و برای یکی بد باشه
bilmazlar
04-01-2016, 14:56
پهنای باند فقط نباید به شبکه داخلی مربوط بشه و کلا پهنای باند اینترنت هم باید زیاد بشه. کلا زیر ساخت انگار 270 گیگ پهنای باند خارجی داره که اون روز مدیر عامل زیر ساخت گف که 240 گیگش رو دادن به شرکتا بقیش رزرو کردن واسه وقتی یکی از مسیرها مشکل داشت مثلا به مشکل بر نخورن . همین نشون میده زیر ساخت تو فکر اینترنت نیست بیشتر روی اینترانت تمرکز داره. البته این نظر من هست . مهندس رضا اگر میدونن بیشتر توضیح بدن که چرا پهنای باند خارجی اینقدر کمه و تو فکرش نیستن؟؟
در مورد کل پهنای باند اینترنت کشور حق با شماست. طبق آخرین اخباری که من هم دیدم حداکثر حدود 280گیگابیت در ثانیه پهنای باند اینترنت بینالملله. البته عمده افزایش پهنای باند هم طی یک سال اول این دولت انجام شده. قبل از اون پهنای باند کشور زیر 100گیگابیت بود. اما سیاستهای کشور (حالا نمیدونم دولت، نظام یا بخشی از اونا) تو حوزه اینترنت باعث شد که جلوی افزایش پهنای باند اینترنت به حد بیشتر از این گرفته بشه و عملن امسال افزایش پهنای باند اینترنت نداشتیم.
تازه این رو هم در نظر بگیرین که این پهنای باند بخش عمدهایش در اختیار شرکتهای ارائه دهنده اینترنت روی خطوط ثابت (تلفنهای کابل مسی و فیبر نوری) و دیتاسنترهاست. سهم اپراتورهای موبایل خیلی کمه (شاید در حد 15 تا 20 گیگابیت، آمار درستی ندارم اما تا حدودی میشه حدس زد). واسه همینه که اینا فقط دارن ظرفیت شبکهشون رو اضافه میکنن اما پهنای باند اینترنت بینالملل رو در عمل نمیتونن کاری بکنن. شبکه داخل کشور چون ظرفیتش حدود 2000گیگابیت در ثانیه است مشکلی در عمل پیش نمیآد اما پهنای باند بینالملل چون محدوده و باید بین تعداد بیشتری استفاده کننده نسبت به قبل تقسیم بشه در عمل خیلی بهبودی نداره.
آقا رضا قبلا تو یک پستی اشاره کردن که زیرساخت منتظر برداشتن تحریماس تا بتونه پهنای باند رو ارزونتر بخره.
یک کابلی با ظرفیت ۳ترابیت( 3096گیگابیت) به اسم اروپا پرشیا اکسپرس گیت وی epeg از ایران رد شده. زیرساخت اگه بخواد براحتی میتونه ظرفیت رو به ۱ترابیت هم برسونه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ایران در زمینه پهنای باند اینترنت هیچگاه تحریم نبوده .حتی تحریم های نرم افزاری و دسترسی به بعضی امکانات هم چند ساله برداشته شده.مسئله همون نخواستن هست.اساسا هدف از راه اندازی اینترانت چیزی جز محدود کردن دسترسی به دنیا نیست.البته این کار بسیار سخت و پرهزینه هست و زمان بر .در فاز اول فعلا با محدود کردن پهنای باند خارجی سایتها رو وادار به انتقال به سرور های داخلی میکنند.یک درصد هم شک ندارم اگر امکانش فراهم بشه دسترسی به خارج کاملا محدود بشه.
Tehranshahr
04-01-2016, 15:07
وضعیت هم اکنون
دوستان سلام شبتون بخیر...
خواستم اولین تجربه خودم رو در میون بذارم...اولش بگم که واقعا مسخره است!!!
حالا میگم چرا...
من یه مودم با یه سیم 4 جی سفارش دادم.سیمکارتم یه خرده طول کشید فعال بشه بخاطر همین با سیم قدیمیم که 4 جی ساپورت نمیکنه گفتم که تستی بزنم که این نتیجه اش بود...
بهترین سرعتی که با 3g سیمکارت قدیمیم گرفتم
خوب سیمکارت 4 جیم فعال شد و گفتم حتمن با 4g خیلی بیشتر باید باشه! بیشترین دانلودی که داد دویست کیلو بایت بود با این سرعت!
گفتم شاید بخاطر آنتن 4 جی باشه که سه تا پر کرده بود.پس مودم رو گذاشتم رو فقط 3 جی که همه آنتنش پر شد ولی در کمال تعجب دیدم نه تازه کمتر هم شد و رسید زیر صدتا!
خوب دوستان دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی این سیم جدید که باید بهتر ساپورت بکنه نسبت به سیمکارت قبلیم باید اینجوری باشه؟
گفتم یه بار دیگه با همون قبلیه امتحان کنم که دیدم نه مثل اینکه ایرانسل سرعتا رو دستکاری میکنه!!!
دیگه نمیدونم الکی حجم خریدم یه گیگ هم نتونستم دانلود کنم! نه 4 جی و 3 جی با سیمکارت 4 جی!!!:n31:
به نظرم باید ایرانسل رو یه مدت تحریم کرد و ازش بسته نخرید تا این وضعیت رو درست کنه...
ویرایش: چرا اینا اسم 4g و 3g رو خراب میکنن؟
تازه قول 5g رو هم دادن:n31:
سرعت استاندارد پیشکش همین حجما رو که میخریم نخورین! حرومه....
به احتمال زیاد سیگنال 3 جی شما بهتر از 4 جی هست. و تستی هم که از تری جی گرفتید در تایمی بوده که شبکه خلوت بوده. خیلی از جاها 4 جیشون خوبه و تری جی بد و یا بالعکس. اونجاییم که هر دو بده که هیچ .
کلا شبکه ایرانسل نوسان زیاد داره و شما شاید بهترین سرعت رو یک شب تجربه کنی. اونم شاید
اگر با 4 جی تستی گرفتی که تا ده مگ آپلود بده یعنی سیگنال خوب داری اگر 4 5 مگ بده نسبتا خوبه اگر یکی دو مگ آپلود بده دانلودت هم بین 1 تا 4 مگ خواهد بود ( کاملا تجربه شخصی )
معمولا آپلود مشکل پهنای باند نداره.
بهترین سرور هم از نظرم من توی تست ایرانسل شاتل هست
Tehranshahr
04-01-2016, 15:13
ایران در زمینه پهنای باند اینترنت هیچگاه تحریم نبوده .حتی تحریم های نرم افزاری و دسترسی به بعضی امکانات هم چند ساله برداشته شده.مسئله همون نخواستن هست.اساسا هدف از راه اندازی اینترانت چیزی جز محدود کردن دسترسی به دنیا نیست.البته این کار بسیار سخت و پرهزینه هست و زمان بر .در فاز اول فعلا با محدود کردن پهنای باند خارجی سایتها رو وادار به انتقال به سرور های داخلی میکنند.یک درصد هم شک ندارم اگر امکانش فراهم بشه دسترسی به خارج کاملا محدود بشه.
درسته تحریم نبوده ولی مشکل اصلی تحریم بانکیه که انتقال پول از ایران رو بسیار سخت کرده، در نتیجه هم هزینه انتقال بالا رفته و هم حجمش محدوده و بیشتر از یه حدی نمیتونن انتقال بدن.
همین الان کلی از درآمد های ام تی ان تو ایران مونده و نمیتونن انتقالش بدن.
درسته تحریم نبوده ولی مشکل اصلی تحریم بانکیه که انتقال پول از ایران رو بسیار سخت کرده، در نتیجه هم هزینه انتقال بالا رفته و هم حجمش محدوده و بیشتر از یه حدی نمیتونن انتقال بدن.
همین الان کلی از درآمد های ام تی ان تو ایران مونده و نمیتونن انتقالش بدن.
مشکل اصلی زیرساخته که فقط به فکر اینه که پول به جیب بزنه.
تا حالا از خودتون پرسید چرا هاست داخلی اینقدر گرونه؟ اگر همین پی سی ورد توی ایران بود (به جای آلمان) کلی کیفیتشم بهتر می شد اما هاست و سرور خارج به مراتب ارزونتره
منم 1.5 گیگ حجمم مونده اصلا یک سایت ساده با 3G به سختی باز میشه...این MTN جایش همونجاییه که از اونجا اومده، آفریقا
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
البته کشور آفریقای جنوبی از هر نظر خیلی از ایران جلوتره ها!
توی قاره ی بدی قرار داره ولی کشور خوبیه
مشکل اینترنت از داخل کشور خودمونه
در ضمن بعضی از این مسئولین و مدیران فعلی رو در رأس AT&T هم بزارن، اپراتورش نابود میشه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
آقا رضا قبلا تو یک پستی اشاره کردن که زیرساخت منتظر برداشتن تحریماس تا بتونه پهنای باند رو ارزونتر بخره.
یک کابلی با ظرفیت ۳ترابیت( 3096گیگابیت) به اسم اروپا پرشیا اکسپرس گیت وی epeg از ایران رد شده. زیرساخت اگه بخواد براحتی میتونه ظرفیت رو به ۱ترابیت هم برسونه!
باشه خودمون با این حرفها گول بزنیم قرار تغییری ایجاد بشه . داداش سالهاس این بحثها هست کو تغییر شبانه که رایگانم بود کلا حذف کردن اینا تغییر ؟ باشه پهنای افزاریش میدن .
amirdiba
04-01-2016, 19:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثلث اراک و شهر جدید مهاجران و شازند
همراه اولی هااا رایتلی هاااا شما که تو این شهرهااا 3G و 4G دادین. انصاف نیست این وسط بی شبکه باشه. این منطقه کلی صنایع با تعداد نفرات بالا هست. کلی کارخونه ی فکری بکنید. اگه میبینین به ایرانسل کاری ندارم . چون جی شونم به درد نمیخوره. پیمانکارشونم که اومده بود چک کرده بود تایید کرده ولی خودشون میگن خوبه. اونم جی خالی :n20:
pooya777
04-01-2016, 20:24
به احتمال زیاد سیگنال 3 جی شما بهتر از 4 جی هست. و تستی هم که از تری جی گرفتید در تایمی بوده که شبکه خلوت بوده. خیلی از جاها 4 جیشون خوبه و تری جی بد و یا بالعکس. اونجاییم که هر دو بده که هیچ .کلا شبکه ایرانسل نوسان زیاد داره و شما شاید بهترین سرعت رو یک شب تجربه کنی. اونم شایداگر با 4 جی تستی گرفتی که تا ده مگ آپلود بده یعنی سیگنال خوب داری اگر 4 5 مگ بده نسبتا خوبه اگر یکی دو مگ آپلود بده دانلودت هم بین 1 تا 4 مگ خواهد بود ( کاملا تجربه شخصی )معمولا آپلود مشکل پهنای باند نداره.بهترین سرور هم از نظرم من توی تست ایرانسل شاتل هستوالا دیگه وسط پایتخت وضعش این باشه دیگه خدا بداد بقیه شهرها برسه! هم 3 جی و هم 4 جی همین وضعه.چیزی که بهش رسیدم ربطی هم به آنتن نداره چون 3 جی آنتش کامل پر بود.دیگه جای دیگه هم بهت گفتم که 3 جی و 4 جی اسمشون مشخصه نسل سوم و چهارم.سرعت استاندارد که نمیدن حداقل اندازه یه کشور داغون مثه افغانستان که باید بدن.اونم پایدار نه اینکه یه ساعت 10 مگابیت بده و دو ساعت بعدش 500 کیلوبیت! کسایی که بسته میخرن و نمیتونند نصفشم استفاده کنند اسمش حق خوریه.مثلا من ویندوزفون دارم مایکروسافت تو نسخه آزمایشی ویندوز ده موبایل اول اومد گزینه آنلی 3 جی یا 4 جی رو گذاشت الآن برداشته میبینم این ایرانی ها هستن که ناراحتن چرا دیگه این گزینه تو تنظیماتش نیست.یعنی یه چیز پیش پا افتاده که ما درگیرشیم.دیگه چیلترینگ هوشمندم که به کنار.
kalhor.1377
04-01-2016, 20:54
امروزه زیاد اهل تست کردن نیستم ولی شهریور ماه که ۳جی در شهریار راه اندازی شده بود با سیم کارت قدیمی من تا ۱۷ مگابیت ۴ تا ۶ صبح می داد با سیم کارت مادرم که نسل ۴ هست بیش از ۵ الی ۷ مگابیت نمی رفت توی یک ساعت و یک لحظه و یک مکان البته با دیوایس های متفاوت
fanoostalaei
04-01-2016, 23:35
در حال حاظر اکثر اپراتور ها مشکل پهنای باند دارن !!
این مشکل فقط مال ایرانسل نیست
نمیدونم چه سیاستی رو دارن تو وزارت دنبال میکنن
اگر میخوان به اینترانت تکیه کنن حداقل زیر ساخت های ارتباطی داخل کشور رو ارتقا بدن !! با این وضع که نمیشه
....
Armin.Computer
05-01-2016, 00:43
سلام
نظر شخصی:
متاسفانه پهنای باند کشور خارجی در کشور خیلی کمه و این رو نه تنها در اپراتور ها میشه دید بلکه تو isp ها هم میشه دید
اینکه سرور داخل 20 مگ باشه وسرور خارج 2 مگ اصلا کاربردی نیست
مثلا اگر سرور داخل 2 برابر سرور خارج سرعت داشته باشه کمی منطقی به نظر می یاد
ولی دقیقا نمی دونم چرا ایرانسل سرعت سرور داخلش همیشه بالا نیست!
stere1980
05-01-2016, 01:21
دوستان این مودم مدل LH92 ایرانسل چطوره ؟ میخوام برای قسمتی از خونه که اینترنت adsl ندارم، یه 3g ایرانسل بگیرم، خوبه یا نه ؟ دانلود و اینجور کارا هم باهاش ندارم، فقط میخوام سرعتش خوب باشه و بشه چند تا سایت خبری رفت و ایمیل چک کرد باهاش. بعدش هم که کجا این مودم های اینارو میتونم بخرم ؟
من تازه خریدم فعلا که خوبه در ضمن اینترنت ایرانسل فقط در حالت 4G Only بدرد استفاده میخوره نسل سومش که تعطیله
من از سایت بامیلو خریدم ۲۶۹ تخفیف گذاشته بود شاید هنوز تخفیف روش باشه
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
من تازه خریدم فعلا که خوبه در ضمن اینترنت ایرانسل فقط در حالت 4G Only بدرد استفاده میخوره نسل سومش که تعطیله
من از سایت بامیلو خریدم ۲۶۹ تخفیف گذاشته بود شاید هنوز تخفیف روش باشه
اگر آنلاک نمیشه به نظرم ارزش نداره.
bilmazlar
05-01-2016, 07:54
در حال حاظر اکثر اپراتور ها مشکل پهنای باند دارن !!
این مشکل فقط مال ایرانسل نیست
نمیدونم چه سیاستی رو دارن تو وزارت دنبال میکنن
اگر میخوان به اینترانت تکیه کنن حداقل زیر ساخت های ارتباطی داخل کشور رو ارتقا بدن !! با این وضع که نمیشه
....
دوست عزیز
نه فقط اپراتورها، بلکه کل کشور با مشکل پهنای باند اینترنت بینالمللی مواجهه. حالا این وسط اپراتورهای موبایل وضعیتشون بدتره. اگه دوست داشتی یه وقتی بهت میگم که چه قدر کمبود پهنای باند داریم.
اما سیاستهای کشور (مجموعه دولت و نظام حاکمیتی) تو این حوزه اینه:
1. افزایش ضریب نفوذ دسترسی به شبکه به حدود 100 درصد. (برای سیاستگذاران کشور مهم نیست که چه مقدار از این دسترسی، به شبکه داخلی باشه، چه مقدارش به شبکه بینالمللی.) به همین خاطره که تو چند سال گذشته هم تعداد پورتهای ADSL رو افزایش دادن و هم تعداد سیمکارتها.
2. ایجاد متوسط پهنای باند دسترسی حداقل 2مگابیت در ثانیه برای کاربران. (اینجا هم باز براشون مهم نیست که این پهنای باند برای دسترسی به شبکه داخلی باشه یا بینالمللی.) واسه همین تو شبکه داخل کشور، چه شرکتهای ISP و چه اپراتورها در حال ارتقای تجهیزاتشون برای رسیدن به این هدفن. با توجه به این که تو این تکنولوژیها بنا به دلایل فنی، همه کاربرا سرعت یکسانی ندارن، حداکثر ظرفیت دسترسی باید بالاتر از 2مگابیت در ثانیه باشه تا متوسطش همین حدودا در بیاد.
3. توسعه شبکه داخل کشور و تمرکز روی ارائه خدمات و محتوای داخلی. به همین خاطر هم تلاش کردن تا زیرساختهای داخلی رو تو چند سال گذشته به نسبت تقویت کنن (به ویژه تو شبکه ارتباط ثابت) و هم مجوزها و سیاستهاشون هنوز هم در همین جهته. همین که ظرفیت پهنای باند شبکه داخلی رو رسوندن به 2000 گیگابیت در حالی که ظرفیت پهنای باند بینالمللی حدود 280گیگابیته (یعنی یکدهم) هم نشون دهنده همین سیاسته. یا این که شرکتهای isp سرعتهای بالای 10مگابیت (که بیشتر سرعت شبکه داخلیه) هم میدن یا دادن مجوزهای fcp به اونا یا اجازه توسعه شبکههای 3G و 4G به اپراتورها هم نشان همین سیاسته. البته تو ظرفیتهای شبکه داخلی هنوز هم خیلی عقبتر از اون چیزی هستیم که خودشون انتظار دارن و هدفگذاری کردن. اما فعلن تمرکزشون روی اونه ظاهرن تا توسعه ظرفیت اینترنت بینالمللی.
bilmazlar
05-01-2016, 08:04
سلام
نظر شخصی:
متاسفانه پهنای باند کشور خارجی در کشور خیلی کمه و این رو نه تنها در اپراتور ها میشه دید بلکه تو isp ها هم میشه دید
اینکه سرور داخل 20 مگ باشه وسرور خارج 2 مگ اصلا کاربردی نیست
مثلا اگر سرور داخل 2 برابر سرور خارج سرعت داشته باشه کمی منطقی به نظر می یاد
ولی دقیقا نمی دونم چرا ایرانسل سرعت سرور داخلش همیشه بالا نیست!
البته به نظرم این که زیرساخت داخلی اون قدر توسعه یافته باشه که ظرفیتش 10 برابر یا حتی 100 برابر این چیزی که الآن هست باشه هم خوبه. مشکل اینه که پهنای باند بینالمللی کمه. و گر نه ظرفیت ارتباط 20مگابیت برای شبکه داخلی هم خیلی کمه. شما در نظر داشته باش که اگه ظرفیت شبکه داخلی چه تو ارتباطات ثابت و چه تو ارتباطات سیار مثلن به بالای 100مگابیت برسه و محتوای داخلی خوبی هم درست بشه، بخش زیادی از نیازهای کاربرا رو جواب میده. اما ما همچنان تو زمینه ظرفیت اینترنت بینالمللی مشکل داریم. این چیزی که برداشت میشه از رفتارهای دولت و بخش خصوصی، فعلن قرار نیست توسعه ظرفیت چندانی تو این بخش اتفاق بیافته و تمرکز هر دو بخش روی توسعه ظرفیت شبکه داخلیه.
متأسفانه این سیاست باعث میشه که وضعیت از این هم بدتر بشه. شاید علت این که بعضی از اپراتورها شروع کردن به محدود کردن پهنای باند شبکههای 3G و 4G حتی تو جاهایی که آنتندهی هم خوبه، همین باشه.
طرح های مکالمه نامحدود ایرانسل و بقیه به دستور رگولاتوری حذف شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%85%D8%B3%D8%AF%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF
یعنی شرکت ها هم بخوان با هم رقابت کنند به نفع مردم دولت نمیزاره:n03:
fanoostalaei
05-01-2016, 11:50
دوست عزیز
نه فقط اپراتورها، بلکه کل کشور با مشکل پهنای باند اینترنت بینالمللی مواجهه. حالا این وسط اپراتورهای موبایل وضعیتشون بدتره. اگه دوست داشتی یه وقتی بهت میگم که چه قدر کمبود پهنای باند داریم.
اما سیاستهای کشور (مجموعه دولت و نظام حاکمیتی) تو این حوزه اینه:
1. افزایش ضریب نفوذ دسترسی به شبکه به حدود 100 درصد. (برای سیاستگذاران کشور مهم نیست که چه مقدار از این دسترسی، به شبکه داخلی باشه، چه مقدارش به شبکه بینالمللی.) به همین خاطره که تو چند سال گذشته هم تعداد پورتهای ADSL رو افزایش دادن و هم تعداد سیمکارتها.
2. ایجاد متوسط پهنای باند دسترسی حداقل 2مگابیت در ثانیه برای کاربران. (اینجا هم باز براشون مهم نیست که این پهنای باند برای دسترسی به شبکه داخلی باشه یا بینالمللی.) واسه همین تو شبکه داخل کشور، چه شرکتهای ISP و چه اپراتورها در حال ارتقای تجهیزاتشون برای رسیدن به این هدفن. با توجه به این که تو این تکنولوژیها بنا به دلایل فنی، همه کاربرا سرعت یکسانی ندارن، حداکثر ظرفیت دسترسی باید بالاتر از 2مگابیت در ثانیه باشه تا متوسطش همین حدودا در بیاد.
3. توسعه شبکه داخل کشور و تمرکز روی ارائه خدمات و محتوای داخلی. به همین خاطر هم تلاش کردن تا زیرساختهای داخلی رو تو چند سال گذشته به نسبت تقویت کنن (به ویژه تو شبکه ارتباط ثابت) و هم مجوزها و سیاستهاشون هنوز هم در همین جهته. همین که ظرفیت پهنای باند شبکه داخلی رو رسوندن به 2000 گیگابیت در حالی که ظرفیت پهنای باند بینالمللی حدود 280گیگابیته (یعنی یکدهم) هم نشون دهنده همین سیاسته. یا این که شرکتهای isp سرعتهای بالای 10مگابیت (که بیشتر سرعت شبکه داخلیه) هم میدن یا دادن مجوزهای fcp به اونا یا اجازه توسعه شبکههای 3G و 4G به اپراتورها هم نشان همین سیاسته. البته تو ظرفیتهای شبکه داخلی هنوز هم خیلی عقبتر از اون چیزی هستیم که خودشون انتظار دارن و هدفگذاری کردن. اما فعلن تمرکزشون روی اونه ظاهرن تا توسعه ظرفیت اینترنت بینالمللی.
والا اگه سیاست مبنی بر اینه که ظرفیت ارتباطات در داخل کشور بالا بره ، حداقل باید روز به روز شاهد بهبود کیفیت تو اینترانت باشیم که ما فعلا چیزی ندیدم !
اگر اینترانت به خوبی تو کشور راه بیفته عملا میتونه نیاز ما رو به اینترنت کمتر کنه !!
چرا که اکثر سایتهایی که ما با اون ها سر و کار داریم داخلی هستن ولی چون روی هاست های خارجی که به مراتب خیلی ارزان تر از هاست داخلی هست پشتیبانی میشن نیاز به اینترنت رو شدید احساس میکنیم
اینترانت چیزی نیس که بگن باید پول بدیم پهنای باند بخریم ! چیزیه که باید خودشون همت کنن و درست کنن !! به فرض اگر همین الانش کیفیت قابل قبولی تو این حوزه داشته باشیم میشه IPTV رو ارائه داد که هنوز عملا همچین چیزی نیس و نمیشه ارائه داد ! چون هیچ اپراتوری همچین پهنای باند مورد نیاز برای این کار ها رو نداره و اون هم برمیگرده به زیر ساخت های ارتباطی
یا مثلا این همه گیمر وجود داره که برای 2 تا پینگ کمتر با اپراتور تو سرو کله هم میزنن !! یکی از مزایای همین اینترانت به نفع گیمر هایی مثل منه :n02::n02:( عقده ای شدیم :دی)
فعلا تو این دولت دسترسی کمی مردم به اینترنت خیلی مهمتره تا اینکه دسترسی کیفی باشه
Armin.Computer
05-01-2016, 11:51
البته به نظرم این که زیرساخت داخلی اون قدر توسعه یافته باشه که ظرفیتش 10 برابر یا حتی 100 برابر این چیزی که الآن هست باشه هم خوبه. مشکل اینه که پهنای باند بینالمللی کمه. و گر نه ظرفیت ارتباط 20مگابیت برای شبکه داخلی هم خیلی کمه. شما در نظر داشته باش که اگه ظرفیت شبکه داخلی چه تو ارتباطات ثابت و چه تو ارتباطات سیار مثلن به بالای 100مگابیت برسه و محتوای داخلی خوبی هم درست بشه، بخش زیادی از نیازهای کاربرا رو جواب میده. اما ما همچنان تو زمینه ظرفیت اینترنت بینالمللی مشکل داریم. این چیزی که برداشت میشه از رفتارهای دولت و بخش خصوصی، فعلن قرار نیست توسعه ظرفیت چندانی تو این بخش اتفاق بیافته و تمرکز هر دو بخش روی توسعه ظرفیت شبکه داخلیه.
متأسفانه این سیاست باعث میشه که وضعیت از این هم بدتر بشه. شاید علت این که بعضی از اپراتورها شروع کردن به محدود کردن پهنای باند شبکههای 3G و 4G حتی تو جاهایی که آنتندهی هم خوبه، همین باشه.
الان پهنای باند داخلی فقط در ایرانسل کمه؟؟؟؟
iDownload & iGame
05-01-2016, 12:34
به نظر بنده با این وضعیت محدودیت پهنای باند خارجی اپراتورهای 3G/4G بر اساس اینکه کدوم روش از نظر امکانات فنی قابل پیاده سازی باشه و بهترین نتیجه رو بده چندین راه حل دارن:
1. محدود کردن سرعت (داخلی و خارجی به یک میزان: کاری که همزاه اول الان داره روی 3G انجام میده): مثلا" بر روی 1Mbps (یا هر مقداری که ظرفیتشون بدون افت سرعت جوابگو باشه)
2. محدود کردن سرعت (داخلی با محدودیت کمتر و خارجی با محدودیت بیشتر): مثلا" داخلی بر روی 8Mbps و خارجی بر روی 1Mbps (یا هر مقداری که ظرفیتشون بدون افت سرعت جوابگو باشه)
3. محدود کردن هوشمند سرعت (داخلی و خارجی با ضرایب مختلف و متغیر) بر اساس ظرفیت زیرساخت و شبکشون در هر شهر یا منطقه یا محله
4. محدود نکردن سرعتها ولی افزایش قیمت جهت جلوگیری از مصارف و دانلود های بی رویه
با سیاست فعلی ایرانسل که سرعت ها رو باز گذاشته و از این موضوع بهره برداری تبلیغاتی هم میکنه شده قانون جنگل که هر کی هر چقدر زورش رسید دانلود کنه و عملا" کمیت فدای کیفیت شده.
البته ظاهرا" ایرانسل فعلا" توانش رو گذاشته بر توسعه هر چه سریعتر پوشش 3G/4G تا بتونه موقع اجرای ترابردپذیری کاربرای بیشتری از سایر اپراتورها جذب کنه. قاعدتا" با تکمیل پوشش یه فکری به حال جلوگیری از افت سرعت و کیفیت خواهد کرد.
bilmazlar
05-01-2016, 12:34
الان پهنای باند داخلی فقط در ایرانسل کمه؟؟؟؟
مشکل اپراتورها به ویژه ایرانسل و همراه اول اینه که شبکهشون و زیرساختهای مورد نیازش رو نتونستن هنوز به طور متوازن تو کل کشور توسعه بدن. خوب یه زمانی روی شبکههای 2G توسعه ایجاد کردن و تو اون شاید مشکلی نداشتن. به ویژه این که شبکه 2G چون ظرفیت پهنای باند دسترسی خیلی کمی به ازای هر کاربر نیاز داره، شاید چند مشکلی براشون نبوده. از وقتی شروع کردن به توسعه شبکه 3G و 4G و جوی هم ایجاد کردن با تبلیغاتشون که کاربرا فکر میکنن دیگه با 3G و 4G نیازی حتی به ADSL هم ندارن، ظرفیت مورد نیازشون خیلی بالاتر رفته اما خودشون نتونستن هنوز به موقع این ظرفیت رو ایجاد کنن.
تو این زمینه رایتل چون از اول روی شبکههای 3Gو 4G بوده کمتر به مشکل برخورده. توسعه شبکهاش هم تو زمان طولانیتری اتفاق افتاده و زیرساخت لازمش رو تو زمان ایجاد کرده.
ولی حتی تو پهنای باند داخلی هم این شرکتا با مشکل مواجهن. یه بخشی از مشکلشون هم به توسعه شبکه زیرساخت تو کل کشور مربوط میشه که اونم همه جا یکنواخت نبوده.
bilmazlar
05-01-2016, 12:39
والا اگه سیاست مبنی بر اینه که ظرفیت ارتباطات در داخل کشور بالا بره ، حداقل باید روز به روز شاهد بهبود کیفیت تو اینترانت باشیم که ما فعلا چیزی ندیدم !
اگر اینترانت به خوبی تو کشور راه بیفته عملا میتونه نیاز ما رو به اینترنت کمتر کنه !!
چرا که اکثر سایتهایی که ما با اون ها سر و کار داریم داخلی هستن ولی چون روی هاست های خارجی که به مراتب خیلی ارزان تر از هاست داخلی هست پشتیبانی میشن نیاز به اینترنت رو شدید احساس میکنیم
اینترانت چیزی نیس که بگن باید پول بدیم پهنای باند بخریم ! چیزیه که باید خودشون همت کنن و درست کنن !! به فرض اگر همین الانش کیفیت قابل قبولی تو این حوزه داشته باشیم میشه IPTV رو ارائه داد که هنوز عملا همچین چیزی نیس و نمیشه ارائه داد ! چون هیچ اپراتوری همچین پهنای باند مورد نیاز برای این کار ها رو نداره و اون هم برمیگرده به زیر ساخت های ارتباطی
یا مثلا این همه گیمر وجود داره که برای 2 تا پینگ کمتر با اپراتور تو سرو کله هم میزنن !! یکی از مزایای همین اینترانت به نفع گیمر هایی مثل منه :n02::n02:( عقده ای شدیم :دی)
فعلا تو این دولت دسترسی کمی مردم به اینترنت خیلی مهمتره تا اینکه دسترسی کیفی باشه
کلیت حرف شما که درسته. البته جهتگیری فعلن توسعه کمی شبکه داخلیه و بهبود کیفیت هنوز جدی نشده.
اما همین شبکه ارتباطی داخل کشور یا همون اینترانت رو هم پهنای باندش رو شرکتها از زیرساخت باید اجاره کنن. هزینهاش هم اصلن کم نیست. یه بخشیش البته به عهده خود اپراتوره. مثلن باید تو شهرها پوششدهیشون رو تکمیل کنن و سایتهای جدید بزنن. اما ارتباط داخل کشور بین شهرهای مختلف رو دیگه باید از شبکه زیرساخت استفاده کنن که بابتش باید هزینه بدن. اصلن 2000گیگابیت ظرفیت ارتباط شبکه داخل کشور که زیرساخت ایجاد کرده نیاز معقول چند کاربر رو میتونه برآورده کنه؟
Armin.Computer
05-01-2016, 13:25
مشکل اپراتورها به ویژه ایرانسل و همراه اول اینه که شبکهشون و زیرساختهای مورد نیازش رو نتونستن هنوز به طور متوازن تو کل کشور توسعه بدن. خوب یه زمانی روی شبکههای 2G توسعه ایجاد کردن و تو اون شاید مشکلی نداشتن. به ویژه این که شبکه 2G چون ظرفیت پهنای باند دسترسی خیلی کمی به ازای هر کاربر نیاز داره، شاید چند مشکلی براشون نبوده. از وقتی شروع کردن به توسعه شبکه 3G و 4G و جوی هم ایجاد کردن با تبلیغاتشون که کاربرا فکر میکنن دیگه با 3G و 4G نیازی حتی به ADSL هم ندارن، ظرفیت مورد نیازشون خیلی بالاتر رفته اما خودشون نتونستن هنوز به موقع این ظرفیت رو ایجاد کنن.
تو این زمینه رایتل چون از اول روی شبکههای 3Gو 4G بوده کمتر به مشکل برخورده. توسعه شبکهاش هم تو زمان طولانیتری اتفاق افتاده و زیرساخت لازمش رو تو زمان ایجاد کرده.
ولی حتی تو پهنای باند داخلی هم این شرکتا با مشکل مواجهن. یه بخشی از مشکلشون هم به توسعه شبکه زیرساخت تو کل کشور مربوط میشه که اونم همه جا یکنواخت نبوده.
از نظر من یکی دلایل مهمی که سرویس های نسل 3 و 4 خیلی محبوب شد همین عدم کیفیت تجهیزات کابلی هست
حتی به نظر من سرویس وایمکس هم چندان موفق نبوده
مشتری وقتی می بینه سرویس های نسل 4 سرعت قابل قبولی دارن به سمت این سرویس ها میره به چند دلیل:
1-تنوع عالی بسته ها از نیم ساعته تا 1 ساله
2-جابه جایی راحت ( مشتری می تونه تو مسافرت هم از اینترنت استفاده کنه )
3-نداشتن مشکلاتی مثل رانژه کشی یا پورت یا رفتن به نمایندگی برای ثبت نام
4-شهرت و معروف بودن اپراتورها
+
این رو در نظر بگیرید شاید خیلی از مردم قبلا ADSL می خریدن فقط برای موبایلشون و لپ تاپ زیاد استفاده نمی کردن
اینجوری مشترک نممکنه نره ADSL بگیره و میگه میرم یه نسل 4 میگیرم و محل کارم و بیرون هم اینترنت دارم
تا الان آمار دقیقی از مشترک های isp و اپراتور ها بعد از رفع انحصار نسل 3 و 4 بازار در دسترس نیست!یا حداقل من ندیدم!
ولی به نظرم اگر وضعیت نسل های 3 و 4 اپراتور ها بهتر بشه و سرعت مناسب بشه وقیمت هم خوب باشه شرایط برای isp ها سخت میشه
- - - Updated - - -
از نظر من یکی دلایل مهمی که سرویس های نسل 3 و 4 خیلی محبوب شد همین عدم کیفیت تجهیزات کابلی هست
مشتری وقتی می بینه سرویس های نسل 4 سرعت قابل قبولی دارن به سمت این سرویس ها میره به چند دلیل:
+
این رو در نظر بگیرید شاید خیلی از مردم قبلا ADSL می خریدن فقط برای موبایلشون و لپ تاپ زیاد استفاده نمی کردن
اینجوری مشترک نممکنه نره ADSL بگیره و میگه میرم یه نسل 4 میگیرم و محل کارم و بیرون هم اینترنت دارم
تا الان آمار دقیقی از مشترک های isp و اپراتور ها بعد از رفع انحصار نسل 3 و 4 بازار در دسترس نیست!یا حداقل من ندیدم!
ولی به نظرم اگر وضعیت نسل های 3 و 4 اپراتور ها بهتر بشه و سرعت مناسب بشه وقیمت هم خوب باشه شرایط برای isp ها سخت میشه
stere1980
05-01-2016, 14:30
اگر آنلاک نمیشه به نظرم ارزش نداره.
نمیشه.
چون من فقط برای ایرانسل خریده بودم مهم نبود.
bilmazlar
05-01-2016, 14:53
+
راستش تا جایی که من میدونم تو دنیا ارتباطات سیار و ارتباطات ثابت جایگزین هم نشدن. هر کدوم نقطه هدفشون جای دیگه است. تو ایران هم همین طوره. قبلن هم اینجا عرض کردم که به نظر سیاست اپراتورهای موبایل ایجاد دسترسی بیشتر برای کاربران در حال حرکت در خیابونها و جادههاست تا ایجاد دسترسی برای مشترک ثابت داخل منازل. این یه جور سیاست عمومیه برای این که شرکتهای ISP هم باید سهم بازار خودشون رو داشته باشن. برای ارتقای کیفیت و ظرفیت شبکه ارتباطات ثابت هم این مجوزهای جدید FCP رو صادر کردن که بحث توسعه فیبر نوری و احتمالن در چند سال آینده اینترنت VDSL یا حتی فیبر نوری FTTP/FTTH رو به دنبال خواهد داشت.
شما نگاه به وضعیت الآن اپراتورها نکن که به دلایل تبلیغاتی و جذب مشترک دارن این سرویسهای به ظاهر جذاب رو میدن. وقتی شبکهشون تکمیل شد و به حد مورد نظرشون مشترک جذب کردن انواع محدودیتها رو شروع میکنن. حالا این که تو ساعت خلوتی شبکه موبایل بین 2 تا 6 صبح 20 گیگ رو داره میده 2000 تومن ولی من فقط در صورتی میتونم استفاده کنم که اون موقع پا شم برم وسط اتوبان تا این سرعت رو بگیرم نمیتونه جایگزین ADSLی بشه که تو خونه میتونم استفاده کنم. حالا اگه زمستون باشه که دیگه حتی اگه اون 20 گیگ رو 20 تا تک تومن هم بده من حاضر نیستم این کار رو بکنم.:n06::n06:
در مورد آمار تا پایان شهریور سال 1394 رو میشه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استناد کرد. البته دقت آمار تو ایران همیشه جای مناقشه و بحث داشته. اما بالأخره یه برآوردی میده:
تعداد کل مشترکین فعال تلفن همراه: 72 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 2: 20 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 3 و 4: 14 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت ADSL کشور: 7 میلیون نفر (آمار کل پورتهای منصوبه ADSL تو کشور رو تا جایی که دیدم حدود 10 میلیون پورت اعلام کردن که البته همهاش دایری نیست.)
و از همه مهمتر:
پهنای باند اینترنت بینالملل به ازای هر کاربر اینترنت: 10.3 کیلوبیت در ثانیه. یعنی دایالآپ. خلاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص :n34::n34::n34::n04::n04:
تازه این آمار پهنای باند متوسط به شرطی درسته که تعداد کاربران اینترنت رو حدود 28 میلیون نفر فرض کنیم. یعنی فرض کنیم که تعداد قابل توجهی از کاربران اینترنت همزمان از چندین روش (ADSL، موبایل، وایمکس و ...) به اینترنت متصل میشن.
MOH@ND3S
05-01-2016, 16:56
دوستان عزیز پروتکل PPTP که روی ایرانسل بسته بود باز شد :n06:
دائمیه یا نتیجه اختلال. اگر دائمی باشه که خیلی خوبه
Armin.Computer
05-01-2016, 18:30
راستش تا جایی که من میدونم تو دنیا ارتباطات سیار و ارتباطات ثابت جایگزین هم نشدن. هر کدوم نقطه هدفشون جای دیگه است. تو ایران هم همین طوره. قبلن هم اینجا عرض کردم که به نظر سیاست اپراتورهای موبایل ایجاد دسترسی بیشتر برای کاربران در حال حرکت در خیابونها و جادههاست تا ایجاد دسترسی برای مشترک ثابت داخل منازل. این یه جور سیاست عمومیه برای این که شرکتهای ISP هم باید سهم بازار خودشون رو داشته باشن. برای ارتقای کیفیت و ظرفیت شبکه ارتباطات ثابت هم این مجوزهای جدید FCP رو صادر کردن که بحث توسعه فیبر نوری و احتمالن در چند سال آینده اینترنت VDSL یا حتی فیبر نوری FTTP/FTTH رو به دنبال خواهد داشت.
شما نگاه به وضعیت الآن اپراتورها نکن که به دلایل تبلیغاتی و جذب مشترک دارن این سرویسهای به ظاهر جذاب رو میدن. وقتی شبکهشون تکمیل شد و به حد مورد نظرشون مشترک جذب کردن انواع محدودیتها رو شروع میکنن. حالا این که تو ساعت خلوتی شبکه موبایل بین 2 تا 6 صبح 20 گیگ رو داره میده 2000 تومن ولی من فقط در صورتی میتونم استفاده کنم که اون موقع پا شم برم وسط اتوبان تا این سرعت رو بگیرم نمیتونه جایگزین ADSLی بشه که تو خونه میتونم استفاده کنم. حالا اگه زمستون باشه که دیگه حتی اگه اون 20 گیگ رو 20 تا تک تومن هم بده من حاضر نیستم این کار رو بکنم.:n06::n06:
در مورد آمار تا پایان شهریور سال 1394 رو میشه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استناد کرد. البته دقت آمار تو ایران همیشه جای مناقشه و بحث داشته. اما بالأخره یه برآوردی میده:
تعداد کل مشترکین فعال تلفن همراه: 72 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 2: 20 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت سیار نسل 3 و 4: 14 میلیون نفر
تعداد مشترکین اینترنت ADSL کشور: 7 میلیون نفر (آمار کل پورتهای منصوبه ADSL تو کشور رو تا جایی که دیدم حدود 10 میلیون پورت اعلام کردن که البته همهاش دایری نیست.)
و از همه مهمتر:
پهنای باند اینترنت بینالملل به ازای هر کاربر اینترنت: 10.3 کیلوبیت در ثانیه. یعنی دایالآپ. خلاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصص :n34::n34::n34::n04::n04:
تازه این آمار پهنای باند متوسط به شرطی درسته که تعداد کاربران اینترنت رو حدود 28 میلیون نفر فرض کنیم. یعنی فرض کنیم که تعداد قابل توجهی از کاربران اینترنت همزمان از چندین روش (ADSL، موبایل، وایمکس و ...) به اینترنت متصل میشن.
اینکه تو دنیا ارتباطات وایرلس جایگزین ثابت نشده رو کاری ندارم
در نظر بگیرید یکی خط تلفن نداره یا اگر داره نویز شدید داره یا اصلا اگر خط داشته باشه اصلا ADSL پیدا نمی کنه (نبود شرکت یا فیبرنوری بودن خط و محدود بودن گرفتن اینترنت از isp های خاص)
این شخص نمی یاد بگه در دنیا هیچ زمانی ارتباطات وایرلس جاگزین ثابت نشده پس من استفاده نمی کنم!
به هر حال مشترک بی دلیل سمت اپراتور نمیره
وقتی ببینه ADSL صرفه اقتصادی واسش نداره میره از نسل4 استفاده می کنه
ولی اگر هرکس تو خونه 20 مگ اینترنت داشت به نظرشما اینقدر نسل 3 و 4 پر استفاده می شد؟
مثلا همین شما فرض کن خطت تا 2 مگ می کشه و نه بیشتر
ولی ایرانسل داره با همون قیمت تو منطقه شما اینترنت 18 مگ ارائه میده؟
شما نمیگیری؟؟؟؟
من نمیگم موبایل جایگزین ADSL بشه
منظورم اینه که نداشتن شبکه کابلی ضعیف باعث میشه کاربرا به سمت سرویس های موبایلی برن
به نظر بنده با این وضعیت محدودیت پهنای باند خارجی اپراتورهای 3G/4G بر اساس اینکه کدوم روش از نظر امکانات فنی قابل پیاده سازی باشه و بهترین نتیجه رو بده چندین راه حل دارن:
1. محدود کردن سرعت (داخلی و خارجی به یک میزان: کاری که همزاه اول الان داره روی 3G انجام میده): مثلا" بر روی 1Mbps (یا هر مقداری که ظرفیتشون بدون افت سرعت جوابگو باشه)
2. محدود کردن سرعت (داخلی با محدودیت کمتر و خارجی با محدودیت بیشتر): مثلا" داخلی بر روی 8Mbps و خارجی بر روی 1Mbps (یا هر مقداری که ظرفیتشون بدون افت سرعت جوابگو باشه)
3. محدود کردن هوشمند سرعت (داخلی و خارجی با ضرایب مختلف و متغیر) بر اساس ظرفیت زیرساخت و شبکشون در هر شهر یا منطقه یا محله
4. محدود نکردن سرعتها ولی افزایش قیمت جهت جلوگیری از مصارف و دانلود های بی رویه
با سیاست فعلی ایرانسل که سرعت ها رو باز گذاشته و از این موضوع بهره برداری تبلیغاتی هم میکنه شده قانون جنگل که هر کی هر چقدر زورش رسید دانلود کنه و عملا" کمیت فدای کیفیت شده.
البته ظاهرا" ایرانسل فعلا" توانش رو گذاشته بر توسعه هر چه سریعتر پوشش 3G/4G تا بتونه موقع اجرای ترابردپذیری کاربرای بیشتری از سایر اپراتورها جذب کنه. قاعدتا" با تکمیل پوشش یه فکری به حال جلوگیری از افت سرعت و کیفیت خواهد کرد.
کاملا درسته بشرطي که کیفیت مد نظر اپراتور باشه با روشهای بالا باتوجه به امکانات محدود فعلی میشه بهترین کیفیت ممکن رو گرفت.مثلا سرعت چهار مگ نسبتا پایدار خیلی راضی کننده تره تا اینکه يکساعت یه یکجا 20مگ باشه و ساعت دیگری از روز یا مکان دیگری زیر نیم مگ.همراه اول و رايتل هم اگر اينکارو میکنند دقیقا بدلیل حفظ کیفت بر اکثریت کاربران هست وگرنه هر اپراتوري اگر پهنای باند زیادی داشته باشه برلي کاربردها آزاد ميگذاره و بعيده ايرانسل هم این نکات رو ندونه اگه جور دیگری عمل میکنه چون سیاست کاملا متفاوتی از دو اپراتور دیگر داره.ایرانسل هدف اولش کمیت هست نه کیفیت چون سود بیشتر براش مهمه نه رضایت کاربر و سود بیشتر هم در تعداد بیشتر کاربر هست.بهمین دلیله که سرعت رو میزنه نامحدود یا بسته های رنگارنگ گاها با قیمتهای عجیب غریب میده و ارائه این بسته ها با افت کیفیت شدید برای کل شبکه همراه میشه یعنی که ضریب اشتراک و این چیزها براش خیلی مهم نیست.اما در زمینه پهنای باند خارجی انتظار بهبود در این زمینه غیر واقعيست.روزبروز اگر بدتر و محدود تر نشه بهتر نخواهد شد.سیاست کلی بر همینه دسترسی حداقلی به اینترنت خارج از کشور .
bilmazlar
05-01-2016, 22:33
اینکه تو دنیا ارتباطات وایرلس جایگزین ثابت نشده رو کاری ندارم
در نظر بگیرید یکی خط تلفن نداره یا اگر داره نویز شدید داره یا اصلا اگر خط داشته باشه اصلا ADSL پیدا نمی کنه (نبود شرکت یا فیبرنوری بودن خط و محدود بودن گرفتن اینترنت از isp های خاص)
این شخص نمی یاد بگه در دنیا هیچ زمانی ارتباطات وایرلس جاگزین ثابت نشده پس من استفاده نمی کنم!
به هر حال مشترک بی دلیل سمت اپراتور نمیره
وقتی ببینه ADSL صرفه اقتصادی واسش نداره میره از نسل4 استفاده می کنه
ولی اگر هرکس تو خونه 20 مگ اینترنت داشت به نظرشما اینقدر نسل 3 و 4 پر استفاده می شد؟
مثلا همین شما فرض کن خطت تا 2 مگ می کشه و نه بیشتر
ولی ایرانسل داره با همون قیمت تو منطقه شما اینترنت 18 مگ ارائه میده؟
شما نمیگیری؟؟؟؟
من نمیگم موبایل جایگزین ADSL بشه
منظورم اینه که نداشتن شبکه کابلی ضعیف باعث میشه کاربرا به سمت سرویس های موبایلی برن
حرف شما درسته. منم تو شرایطی مشابه این شرایطی که شما گفتی، حتمن میرم از نسل 4 استفاده میکنم. اما من حرفم سر اینه که در مجموع و کلیت اینا قرار نیست جایگزین هم باشن. طبیعتن یه جاهایی اینترنت موبایل ممکنه بهتر از اینترنت ADSL جواب بده و بالعکس. من شرایط عمومی رو عرض کردم.
شبکه ارتباط ثابت هم نسبت به گذشته بهتر شده. البته هنوز خیلی جای کار داره. اما ممکنه ظرف 2-3 سال آینده اینترنت VDSL یا حتی فیبر نوری با سرعت بالا رو تو بعضی شهرها ببینیم. البته تا اون موقع حتمن وضعیت اپراتورهای موبایل از نظر پوششدهی بهتر میشه.
masooumi
05-01-2016, 23:17
ایول ، خیلی خوب شد.
خدا کنه دوباره بسته نشه ، چون تنها مشکل من با ایرانسل همین بود...
MOH@ND3S
06-01-2016, 00:20
دائمیه یا نتیجه اختلال. اگر دائمی باشه که خیلی خوبه
دائمیه .. خیالتون راحت.:n06:
arakxboym96
06-01-2016, 07:52
Salam agha rezza pain shahre arak va roostae gavkhane key 4g rahandazi mishe???
rezarain
Sent from my K01N using Tapatalk
arakxboym96
06-01-2016, 08:00
Sharmande agha rezza vase roostae gavkhane 3g ya 4g rahandazi nemishe age mishe chand vaght dive?
Sent from my K01N using Tapatalk
ايرانسل روزبروز بدتر از دیروز .....ما رکورد زدیم...فقط بلدن پول بگیرن و بسته بفروشند و تبلیغات دروغین کنند.
rezarain88
06-01-2016, 16:18
در استان سیستان و بلوچستان
شهر نیک شهر در استانه تحولی بزرگ قرار گرفت.
rezarain88
06-01-2016, 16:20
در استان گیلان
شهر زیبای چمخاله وارد مدار تری جی شد.
SAeedBaa
06-01-2016, 16:38
در استان گیلان
مهندس دلیل اختلالات اینترنت هفته گذشته و این هفته رو نمیدونید ؟؟
rezarain88
06-01-2016, 16:39
در استان تهران
شهر گیلاوند وارد مدار تری جی شد.
rezarain88
06-01-2016, 16:41
مهندس دلیل اختلالات اینترنت هفته گذشته و این هفته رو نمیدونید ؟؟
سلام. اعمال فاز 2 فیلترینگ هوشمند وبرسی قاچاق مکالمه در بستر 2 شبکه است که تا اواخر هفته ادامه دارد.
SAeedBaa
06-01-2016, 16:52
سلام. اعمال فاز 2 فیلترینگ هوشمند وبرسی قاچاق مکالمه در بستر 2 شبکه است که تا اواخر هفته ادامه دارد.
مهندس استان هرمزگان ، از نظر تعداد سایتای نسل 3 و 4 اخر نیست ؟ واقعا پیشرفت کمی داشته ؟؟
amiralex65
06-01-2016, 16:53
سلام و خسته نباشید
اینکه مکالمه نا محدود را حذف کردند واسه همینه?
rezarain88
06-01-2016, 17:02
مهندس استان هرمزگان ، از نظر تعداد سایتای نسل 3 و 4 اخر نیست ؟ واقعا پیشرفت کمی داشته ؟؟
بله. سرعت نسبت به بقیه شهرها کم است.
rezarain88
06-01-2016, 17:04
سلام و خسته نباشید
اینکه مکالمه نا محدود را حذف کردند واسه همینه?
سلام. خیر مکالمه نامحدودبه علت پرشدن ظرفیت سابتها و مشکلی که در مکالمه و هزینه برای مشتریان شد فعلا متوقف شده است. حدود 1200 سویچ در ایرانسل و 1500 سوییچ در همراه اول دچار مشکل شده بودند.
saeeddeeas
06-01-2016, 17:08
آقا رضا گفتین جاسک در آستانه تحول..
کی فعال میشه پس؟؟!
Sent from my D6503 using Tapatalk
rezarain88
06-01-2016, 17:21
آقا رضا گفتین جاسک در آستانه تحول..
کی فعال میشه پس؟؟!
سلام. در دست تایید است. اگه بچه های بالا اجازه بدهندبه زودی وصل میشود.
Armin.Computer
06-01-2016, 17:38
در استان گیلان
مهندس یه سوال پرسیدم ولی پاسخ ندادید
ایرانسل برنامه ای برای فیبرکشی برای سایتهاش نداره؟
mehdi2004usa
06-01-2016, 17:42
سلام
مهندس رضا بقیه سایتهای 4 جی در مسجد سلیمان چه زمانی روشن می شوند؟بسیاری از مناطق تحت پوشش نیست از جمله منطقه ما که منطقه پر تراکم شهر هم محسوب میشه.منطقه 5 بنگله و پارک نرگس
سپاس
mohamad_iran2
06-01-2016, 17:44
سلام ببخشید چرا سرعت دانلود عکس و ویدیو در برنامه تلگرام و واتس آپ و اینستاگرام به شدت پایین هست؟! یعنی سرعتو زیر ۶۴ محدود کردند،با تایم اوت بالا
Armin.Computer
06-01-2016, 17:47
مهندس به تازگی سایت هایی رو دیدم که ظاهرا rru ندارن ولی نسل 4 ارائه میدن
از کجا می تونیم بفهمیم که دکل بدون rru به نسل4 هم ارتقا پیدا کرده؟
SAeedBaa
06-01-2016, 17:55
داداش دقیقا کدوم شهر و سایت منظورته ؟؟
iDownload & iGame
06-01-2016, 17:55
اختلال اینترنت مشترکان ایرانسل برطرف شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Armin.Computer
06-01-2016, 18:01
من خوزستان هستم
خیلی از دکل های شهرما rru نداره
و بعضی ها 1 rru داره
و بعضی ها 2 تا داره
و بعضی ها اصلا نداره
دکلی که خودم ازش اینترنت میگیرم rru نداره و نسل 3 هست
و جالبه دکل فورجی هم هست که rru نداره ظاهرا
- - - Updated - - -
من خوزستان هستم
و بعضی ها 1 rru داره
و بعضی ها 2 تا داره
و بعضی ها اصلا نداره
SAeedBaa
06-01-2016, 18:03
من خوزستان هستم
و بعضی ها 1 rru داره
و بعضی ها 2 تا داره
و بعضی ها اصلا نداره
کدوم شهر خوزستان ؟؟ شهرتون هواش گرم و خشکه ؟؟ از دریا و رود فاصله داره ؟؟
sadegh1010
06-01-2016, 18:54
اینم ار 3G منطقه ما (سبزوار خراسان رضوی):n33::n05:
Majidson
06-01-2016, 19:05
آقا رضا سلام.
چرا هیچ فکری برای ارتقاء سایت زیر از نسل دوم به 3جی و یا 4جی نمیشه.
شما میگید مالک پول زیادی برای سایت طلب میکنه؛ اگر اینطوره که خوب الان روی ساختمان نسل دوم سایت روشنه و ایرانسل هم که داره اجاره پرداخت میکنه. چرا ارتقاء انجام نمیدن. مالکان که دیگه برای ارتقاء سایت پول نمیگیرن.
خواهشا یک جواب کامل به من بدید که آیا اصلا این سایت بروز می شود یا کلا ایرانسل هیچ تغییری در این سایت نمی دهد !؟ باتشکر
تهران، شهران،فلکه دوم، خ یکم، مرکز خرید سامان، "سایت روی پشت بام پاساژ سامان"
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
sadegh1010
06-01-2016, 19:07
در استان تهران
شهر گیلاوند وارد مدار تری جی شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مهندس رضا لطف می کنید در مورد این سایت یک اطلاعاتی بدید ممنون. ایا فورجی هم هست ؟
matr!x_2008
06-01-2016, 19:46
اقا رضا وضعیت استان گلستان چطوره؟ کی پوشش 4G گرگان کامل میشه؟
اقا زضا اینم جواب بده
rezairan88@
emprator227
07-01-2016, 02:03
دوستان وضعیت 4g تو مشهد چطوره؟
میصرفه مودم رو از 3g به 4g تغییر داد؟
شیراز ....
shahin1373
07-01-2016, 04:50
رشت همین الان بسته ی 20 گیگ ( 3G )
rezarain88
07-01-2016, 08:34
آقا رضا سلام.
چرا هیچ فکری برای ارتقاء سایت زیر از نسل دوم به 3جی و یا 4جی نمیشه.
شما میگید مالک پول زیادی برای سایت طلب میکنه؛ اگر اینطوره که خوب الان روی ساختمان نسل دوم سایت روشنه و ایرانسل هم که داره اجاره پرداخت میکنه. چرا ارتقاء انجام نمیدن. مالکان که دیگه برای ارتقاء سایت پول نمیگیرن.
خواهشا یک جواب کامل به من بدید که آیا اصلا این سایت بروز می شود یا کلا ایرانسل هیچ تغییری در این سایت نمی دهد !؟ باتشکر
تهران، شهران،فلکه دوم، خ یکم، مرکز خرید سامان، "سایت روی پشت بام پاساژ سامان"
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام. مشکل این سایت این است که فعلا قرار داد جدید نداریم. و جای مناسب هم انجا پیدا نکردیم. در حال رایزنی هستیم تا هیت امنا را راضی کنیم.
rezarain88
07-01-2016, 08:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مهندس رضا لطف می کنید در مورد این سایت یک اطلاعاتی بدید ممنون. ایا فورجی هم هست ؟
سلام. خیر نسل 2 است.
rezarain88
07-01-2016, 08:37
اقا زضا اینم جواب بده
rezairan88@
سلام. الان پیمانکاران در روستاهای اطراف گرگان شدیدا مشغول هستند . به محض باز گشت به مرکز استان پوشش خود شهر افزایش خواهد یافت.
rezarain88
07-01-2016, 08:40
مهندس یه سوال پرسیدم ولی پاسخ ندادید
ایرانسل برنامه ای برای فیبرکشی برای سایتهاش نداره؟
سلام. فعلا در حد برنامه ریزی است. فعلا کاری انجام نشده است. ولی همراه اول در15 مرکز استان در حال فیبر کشی به سایتها هستند.
rezarain88
07-01-2016, 08:42
سلام
مهندس رضا بقیه سایتهای 4 جی در مسجد سلیمان چه زمانی روشن می شوند؟بسیاری از مناطق تحت پوشش نیست از جمله منطقه ما که منطقه پر تراکم شهر هم محسوب میشه.منطقه 5 بنگله و پارک نرگس
سپاس
سلام. به تدریج انها هم وصل خواهد شد. مراکز پر تراکم در فاز اخر راه اندازی شهر هاقرار دارد.
rezarain88
07-01-2016, 08:45
سلام. برای کار بر عادی تشخیص سخت است. از روی راک میتوان تشخیص داد و همچنین 6 پین بودن یا 6 فیدر بودن نشانه ای از نسل 3 و 4 در zte است.
سلام.. دوستان کسی تونسته از 4G در رشت استفاده کنه؟ تست سرعتی چیزی داره کسی ازش ؟ پوشش خوبه ؟:n16:
pooya777
07-01-2016, 10:32
دوستان این 4g حتمن باید آنتنش پر باشه که یه توفیری با 3g داشته باشه؟ تو منطقه ما 4g داخلی خیلی آنتن بده سه تا پر میکنه.ولی 3g آنتنش فوله پنج تارو پر میکنه.اونوقت از نظر سرعت تفاوت خاصی با هم ندارن! گاهی وقتا 3g سرعتش بیشترم میشه ولی 4g پایدارتر از 3g هست اینجور که دیدم.ایرانسل باید یه فکری به حالشون بکنه.بعد یه سوال دیگه جای دیگه تو کشورای دیگه مثلا کسی سراغ داره اینترنت زمانی داده بشه؟مثلن سی دقیقه یه ساعت دو ساعت! خوب اگه میخوان با همین قیمت بدن همون حجم رو با زمان چند روزه بدن.هرچند حجمی هم جاهای دیگه نیست قراردادهای بلند مدته.اینم بخاطر سیاستها و محدودیتهای خاص کشور ماست.
سلام افا رضا ..ایا برا شیراز هم کاری انجام میشه..البته پوشش تری جی بد نیست (منهای سرعت ) ولی پوشش فور جی خیلی وقته تغیری نکرده.. ایا در همین حد هست یا بهتر میشه ..اگه جواب مثبت هست ,تا کی ؟ ممنون از شما
peymanokia
07-01-2016, 11:40
سلام هر چند اینجا جاش نیست ولی یه سوال داشتم،اگر یه بسته از این ها بخری بعدش مهلتش تموم بشه ولی حجمش تموم نشه میتونی با خرید یه بسته ی دیگه مهلتشو تمدید کنی یا اون حجم قدیمی از دست می ره؟؟
LiveTime
07-01-2016, 12:01
از دوستانی که در مشهد هستن میتونم خواهش کنم که الان یه تست از 4G بگیرین؟ از دیروز سرعتها بیشتر شده روی 4G
انتقاد از تمدید انحصار اپراتور فیبرنوری- مصوبه ای ابلاغ نشدرئیس سازمان نظام صنفی رایانهای از احتمال تمدید دوره انحصار اپراتور سراسری فیبرنوری که از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح شده انتقاد کرد.به گزارش خبرگزاری مهر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، اپراتور سراسری فیبرنوری با هدف ایجاد، توسعه و مدیریت شبکه ملی، دسترسی فیبرنوری و ارائه سرویسهای ارزش افزوده بر روی آن بهمن ماه سال ۸۹ مجوز فعالیت دریافت کرد و از آبان ماه سال ۹۱ با اخذ پروانه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فعالیت خود را آغاز کرد.
اپراتور ایرانیان نت با داشتن ۲۰ درصد سهام دولت، موظف شد تا در سال دوم فعالیت خود یک میلیون و در سال سوم ۳ میلیون پورت پرسرعت راهاندازی و همچنین تا پایان سال هشتم تعداد ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار درگاه فیبرنوری برای اتصال منازل به اینترنت پرسرعت نصب کند. براساس این پروانه، این اپراتور تا پایان خردادماه سال ۹۵ مجاز است که به صورت انحصاری در حوزه خدمات دسترسی فیبرنوری فعالیت کند.
اما با این وجود، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همزمان با اعطای پروانههای جدید ارتباطات ثابت (FCP) از تمدید سه ساله انحصار اپراتور فیبرنوری ایران خبر داد.
ناصرعلی سعادت رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای در این زمینه با انتقاد از این تصمیم گفت: دوره انحصار اپراتور سراسری فیبرنوری خرداد سال ۹۵ به پایان می رسد و اپراتورهای جدید اینترنت در کشور با فرض پایان این انحصار، طرح تجاری خود را تهیه کرده اند.
وی با بیان اینکه تمدید مدت انحصار اپراتور ایرانیان نت، تاثیر منفی بر بازار پروانه های جدید FCP خواهد داشت گفت: دولت نمیتواند پروانهای را صادر کرده و پول آن را دریافت کند و بعد بگوید پشیمان شدهام.
عضو هیات مدیره نهمین اپراتور ارتباطات ثابت با تاکید براینکه اپراتوری که وظایفش را انجام نداده و عقب است طبیعی است که برای تمدید دوره انحصار تلاش و پیگیری میکند ادامه داد: اینکه این اپراتور اعلام کند دوره انحصارش تمدید شده آرزوهایش را بیان کرده اما از نظر ما تاکنون مصوبهای در این مورد از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارائه نشده است و چنانچه این اتفاق بیافتد و مدت انحصار فعالیت فیبرنوری در کشور تمدید شد صنف فناوری اطلاعات متقابلا اقداماتی خواهد داشت.
سعادت تاکید کرد: در پروانه فعالیت اپراتورهای ارتباطات ثابت، ایجاد شبکه دسترسی فیبرنوری با پایان یافتن انحصار اپراتور ایرانیان نت، ممکن شده است و طبق قانون این مهلت مربوط به خرداد سال ۹۵ می شود.
iDownload & iGame
07-01-2016, 12:25
سلام هر چند اینجا جاش نیست ولی یه سوال داشتم،اگر یه بسته از این ها بخری بعدش مهلتش تموم بشه ولی حجمش تموم نشه میتونی با خرید یه بسته ی دیگه مهلتشو تمدید کنی یا اون حجم قدیمی از دست می ره؟؟
تا چند ماه پیش حجم منتقل میشد ولی جدیدا" حجم قدیمی از دست میره.
pooya777
07-01-2016, 12:27
دوستانی که پاسخ سوالات رو میدونن خواهشن جواب بدن.هم سوال قبلیم در مورد آنتن4g و هم این سوال که چرا پونزده بیست دقیقه مونده اعتبار زمانی یه بسته تموم بشه همش قطع و وصل میشه؟! اشکال از مودم منه یا اشکال از ایرانسله؟! اگه از ایرانسله چرا رفع نمیکنه؟!
fanoostalaei
07-01-2016, 12:41
این نرم افزار ایرانسل من چقدر مسخره اس !!
از وقتی این نرم افزار اومده من نتونستم باهاش وصل شم به حساب خودم !! با نسخه وب مشکلی ندارم ولی هر وقت تو گوشی میخوام وصل شم میگه کد کاربری یا کلمه عبور اشتباه است !!!
N بار تا حالا رمز رو عوض کردم ولی هیچی به هیچی :n27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسته " 3 ساعت (2 تا 8 صبح) "
منظورش 2 صبح تا 8 صبحه ؟
fanoostalaei
07-01-2016, 12:45
بسته " 3 ساعت (2 تا 8 صبح) "
منظورش 2 صبح تا 8 صبحه ؟
منظورش اینه که بین ساعات 2 الی 8 صبح میتونی 3 ساعت استفاده نامحدود داشته باشی
bilmazlar
07-01-2016, 12:50
از وقتی این نرم افزار اومده من نتونستم باهاش وصل شم به حساب خودم !! با نسخه وب مشکلی ندارم ولی هر وقت تو گوشی میخوام وصل شم میگه کد کاربری یا کلمه عبور اشتباه است !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من که مشکلی باهاش نداشتم. به راحتی لاگین میکنه. البته من همیشه از امکان اتصال اینترنتیش استفاده میکنم نه از روش کد دستوریش. چون روی گوشیم سیمکارت همراه اول دارم.
فقط حواست باشه که نام کاربریت باید به صورت 98xxxxxxxxxx باشه. که جای اون xxxها باید شماره موبایلت رو بدون 0 بذاری.
من هم برای شارژ سیمکارت و خرید بستهها از همون استفاده میکنم. سیمکارت ایرانسلم رو هم داخل مودم 4G گذاشم که امکان ارسال کد دستوری رو نداره و اگه این نرمافزارش نبود مجبور بودم دم به دقیقه سیمکارت رو از تو مودم در بیارم.
-------------
یه توصیه به دوستانی که مودم 3G یا 4G میخوان بخرن: حتمن مطمئن بشین که مودمتون امکان ارسال کدهای دستوری USSD رو داشته باشه و گر نه مثل من دچار مشکل ممکنه بشید.
منظورش اینه که بین ساعات 2 الی 8 صبح میتونی 3 ساعت استفاده نامحدود داشته باشی
2 صبح ؟ یا 14 ؟ گنگه یخورده :n02:
fanoostalaei
07-01-2016, 12:54
2 صبح ؟ یا 14 ؟ گنگه یخورده :n02:
نه دیگه عزیز من کجاش گنگه ؟
02:00 الی 08:00
بین ساعات افت مصرف یا همون شبانه
fanoostalaei
07-01-2016, 12:57
من که مشکلی باهاش نداشتم. به راحتی لاگین میکنه. البته من همیشه از امکان اتصال اینترنتیش استفاده میکنم نه از روش کد دستوریش. چون روی گوشیم سیمکارت همراه اول دارم.
فقط حواست باشه که نام کاربریت باید به صورت 98xxxxxxxxxx باشه. که جای اون xxxها باید شماره موبایلت رو بدون 0 بذاری.
من هم برای شارژ سیمکارت و خرید بستهها از همون استفاده میکنم. سیمکارت ایرانسلم رو هم داخل مودم 4G گذاشم که امکان ارسال کد دستوری رو نداره و اگه این نرمافزارش نبود مجبور بودم دم به دقیقه سیمکارت رو از تو مودم در بیارم.
-------------
یه توصیه به دوستانی که مودم 3G یا 4G میخوان بخرن: حتمن مطمئن بشین که مودمتون امکان ارسال کدهای دستوری USSD رو داشته باشه و گر نه مثل من دچار مشکل ممکنه بشید.
اینا رو میدونم و رعایت هم میکنم ! برای همین هم جوری اسکرین شات گرفتم که تو عکس معلوم باشه نحوه شماره دادنم :n02:
نمیدونم دیگه ایرادش از چیه !!
تا حالا کسی رو ندیدم که بگه مال من کار نمیکنه !! ( شاید به خاطر اینه که کاستوم رام استفاده میکنم که هر چند دلیل احمقانه ای به نظر میرسه ولی احتمال داره اینجوری باشه :دی)
bilmazlar
07-01-2016, 13:01
اینا رو میدونم و رعایت هم میکنم ! برای همین هم جوری اسکرین شات گرفتم که تو عکس معلوم باشه نحوه شماره دادنم :n02:
نمیدونم دیگه ایرادش از چیه !!
تا حالا کسی رو ندیدم که بگه مال من کار نمیکنه !! ( شاید به خاطر اینه که کاستوم رام استفاده میکنم که هر چند دلیل احمقانه ای به نظر میرسه ولی احتمال داره اینجوری باشه :دی)
شرمنده. کم دقتی از طرف من بود.
راستشو بخوای من هم برای گوشیم چند ساله که کاستوم رام دارم استفاده میکنم. بعید میدونم مشکل شما از این چیزا باشه.
bilmazlar
07-01-2016, 13:55
تا جایی که یادمه چند هفته پیش بعضی از دوستان اینجا گفته بودن که ایرانسل وقتی با مودم 3G یا 4G به اینترنت وصل میشن حجم دزدی داره.
البته من همون موقع هم با مودمم (سر کار) تست گرفتم و به این مورد بر نخوردم. یعنی با اختلاف کمی، همون حجمی رو که دانلود کرده بودم به اضافه یه مقدار بالاسری که مربوط به آپلود و اورهد بستهها میشه از حسابم کم کرده بود.
اما از دیشب که بالأخره تو خونه تونستم یه نقطه خیلی خاص (:n26::n33::n33:) رو کشف کنم که با مودم سه تا خط آنتن 4G برام پر میشه و میتونم از اینترنت سیمکارت استفاده کنم، متوجه شدم که وقتی با IDM یه فایلی رو برای دانلود میذارم و وسط کار این فایل رو قطع میکنم، جریان دانلودی که شروع شده بوده، قطع نمیشه و اگه ولش کنم همین جوری ادامه پیدا میکنه. اینا رو با کمک نرمافزارهای NetWorx و NetLimiter متوجه شدم.
یعنی وضعیت این جوریه که اگه یه فایل 100 مگی رو با IDM بذارم واسه دانلود و بعد از 20 مگ دانلود رو قطع کنم، با این که IDM دیگه دانلود رو ادامه نمیده اما تو نرمافزار NetLimiter استریم دانلودش همچنان ادامه داره. این جوری اگه این استریم رو قطع نکنم کل اون 100مگ رو دانلود میکنه تا قطع بشه اما در عمل فقط 20مگش رو من واقعن دانلود کردم و بقیهاش معلوم نمیشه به کجای ویندوز میره. یعنی در واقع 80 مگ دانلود پوچ انجام میدم.
وضعیت وقتی تعداد کانکشنهای همزمان بیشتر بشه، بدتر هم میشه و حجم دانلود پوچ ممکنه بیشتر هم بشه. حتی اگه دانلود قطع هم نشه و فایل رو به طور کامل دانلود کنین، اون sessionها ایجاد شده برای دانلود partهای فایل همچنانل ادامه پیدا میکنه و یه حجمی به صورت دانلود پوچ به وجود میآد.
نمونهاش امروز صبح یه بسته 5 گیگابایتی 6-12 صبح خریدم و در مجموع 2.3 گیگ ترافیک (مجموع دانلود و آپلود) مفید داشتم. اما از حجم بسته 3.33 گیگ کم شده. جالبه که نرمافزار NetLimiter هم مقدار ترافیک روی سیستم رو تو همون مدت 3.21 گیگ خالص ثبت کرده بود که اختلافش مربوط به حدود 3-4 درصد اورهد بستههای اطلاعاته که طبیعیه.
چند سال پیش با اینترنت ADSL آسیاتک هم مشابه این مشکل رو داشتم که ترافیک مصرفی روی سیستمم بیشتر از مقدار مفید دانلود شده بود ولی با چیزی که سیستم اکانتینگ آسیاتک نشون میداد اختلاف چندانی نداشت. اون موقع به تجربه برام مشخص شده بود که دانلود از بعضی سرورها این مشکل رو برام ایجاد میکنه.
روی ایرانسل اما هنوز نمیدونم که آیا این مشکل برای همه سرورها وجود داره یا فقط موقع دانلود از بعضی سرورها ایجاد میشه. دانلود امروزم از یه سرور داخلی و یه سرور خارجی بود. در این مورد هنوز نمیتونم نظری بدم.
نکته جالب اینجاست که سر کار که با همین روش و با IDM دانلود کردم این مشکل رو نداشتم. این یعنی ممکنه به تنظیمات ویندوز یا حتی نرمافزار اینترنت سکیوریتی و اینا هم میتونه ربط داشته باشه. اما قطعن تنظیمات ISP هم تو ایجاد این مشکل میتونه مؤثر باشه. من با اینترنت ADSL پارسآنلاین روی همین سیستم این مشکل رو اصلن تا حالا نداشتم، اما همون طور که گفتم قبلن با آسیاتک مشابه این مشکل رو تجربه کرده بودم.
خلاصه و نتیجه این که: اگه میخواید از سیمکارت و اینترنت ایرانسل با استفاده از مودم روی سیستمهای ویندوز و با IDM دانلود کنین مواظب باشین که این جوری دچار مشکل دانلود پوچ نشید.
Armin.Computer
07-01-2016, 14:46
منم مشکل خاصی باهاش ندارم
- - - Updated - - -
منم مشکل خاصی باهاش ندارم
Tehranshahr
07-01-2016, 15:36
فراموشی رمز رو بزنید و رمز یکبار مصرف از طریق پیامک بگیرید.
برا منم با اینکه رمز درست بود نمیرفت ولی با این روش وارد شد.
سلام. مشکل این سایت این است که فعلا قرار داد جدید نداریم. و جای مناسب هم انجا پیدا نکردیم. در حال رایزنی هستیم تا هیت امنا را راضی کنیم.
سلام .آقا رضا منطقه نراب و خوش ییلاق کی کارش تمام میشه؟ سرعت نسل دو پایین اومده نصف شب تا صبح اینترنت خوب داریم از صبح تا آخرشب قطعه.آنت نوسان داره شدید.یه کاریش بکنید ؟ لینک بهتون دادند
fanoostalaei
07-01-2016, 15:59
فراموشی رمز رو بزنید و رمز یکبار مصرف از طریق پیامک بگیرید.
برا منم با اینکه رمز درست بود نمیرفت ولی با این روش وارد شد.
هر کاری کردم نمیشه :n13:
peymanokia
07-01-2016, 16:11
دوستانی که پاسخ سوالات رو میدونن خواهشن جواب بدن.هم سوال قبلیم در مورد آنتن4g و هم این سوال که چرا پونزده بیست دقیقه مونده اعتبار زمانی یه بسته تموم بشه همش قطع و وصل میشه؟! اشکال از مودم منه یا اشکال از ایرانسله؟! اگه از ایرانسله چرا رفع نمیکنه؟!
سلام
این مشکل واسه منم هست فک کنم عمدی باشه ؛یکی از دلیلاش اینه که ریست میکنه تا با تعرفه عادی از 12 به بعد حساب کنه و پول باقی ماندت به هدر نره
Armin.Computer
07-01-2016, 16:18
سرعت واقعا افتضاح هست
دکل پیش خونه ما حدودا 2 هفته ای هست که راه افتاده
دوستان ممکنه به این دلیل باشه که تازه دکل راه افتاده؟
fanoostalaei
07-01-2016, 16:50
سرعت واقعا افتضاح هست
فعلا دکل به صورت آزمایشی راه افتاده و بعد از اختصاص پهنای باند وضعیت درست میشه
از دوستانی که در مشهد هستن میتونم خواهش کنم که الان یه تست از 4G بگیرین؟ از دیروز سرعتها بیشتر شده روی 4G
سلام اره کمی بیشتر شده روی سرورهای داخل ایران (اینترانت) و روی سرورهای خارج از کشور تفاوتی ندیدم رو حالت ۳جی هیچ
Armin.Computer
07-01-2016, 17:24
فعلا دکل به صورت آزمایشی راه افتاده و بعد از اختصاص پهنای باند وضعیت درست میشه
سیگنال من خوبه البته
+
سیگنال در ترجی و فورجی تا چه حد تاثیر داره؟
این نسخه وب مای ایرانسل که بشه با مرورگر گامپیوتر رفت کجاست ؟
fanoostalaei
07-01-2016, 19:28
سیگنال من خوبه البته
+
سیگنال در ترجی و فورجی تا چه حد تاثیر داره؟
یعنی چی ؟
منظورت رو متوجه نشدم ؟
منظورت قدرت سیگنال چقدر تاثیر داره ؟
اگه آره خوب هر چقدر قدرت سیگنال کمتر باشه کیفیت کمتره ولی با پیشرفت کردن نسل های ارتباطی این مساله کم رنگ تر میشه !!
سلام دوستان
بین این دو مودم از نظر آنتن دهی و قیمت کدوم بهتر و بصرفه تره؟
E3372 Dongle + Tp-Link MR3220
Tp-Link MR200
سلام دوستان
بین این دو مودم از نظر آنتن دهی و قیمت کدوم بهتر و بصرفه تره؟
E3372 Dongle + Tp-Link MR3220
Tp-Link MR200
آز لحاظ قیمت مورد اول
انتن دهی مورد دوم(بعضی از سایت ها میگن)
Armin.Computer
07-01-2016, 20:01
یعنی چی ؟
منظورت رو متوجه نشدم ؟
منظورت قدرت سیگنال چقدر تاثیر داره ؟
اگه آره خوب هر چقدر قدرت سیگنال کمتر باشه کیفیت کمتره ولی با پیشرفت کردن نسل های ارتباطی این مساله کم رنگ تر میشه !!
دقیقا همین بود
مثلا تو نسل 4 سیگنال کم تاثیری تو سرعت داره؟
یا نسل 3 تا چه حد تاثیر داره؟؟؟
mohamad_iran2
07-01-2016, 20:46
آقا رضا لطفا جواو بدید
rezarain
سلام ببخشید چرا سرعت دانلود عکس و ویدیو در برنامه تلگرام و واتس آپ و اینستاگرام به شدت پایین هست؟! یعنی سرعتو زیر ۶۴ محدود کردند،با تایم اوت بالا
دقیقا همین بود
مثلا تو نسل 4 سیگنال کم تاثیری تو سرعت داره؟
یا نسل 3 تا چه حد تاثیر داره؟؟؟
تفاوت زیاد نیست حداقل منکه ندیدم اینکه چند برابر بشه یا آنطوری که در تئوری گفته میشه با افزایش آنتن سرعت لگاريتمي اضافه بشه .مثلا جایی از خونه دو يا سه خط آنتن دارم در حال دانلود یک فایل هستم گوشی رو به نقطه ای میبرم که پنج خط (فول) آنتن هست سرعت شاید حدود بیست درصد اضافه تر میشه .مثلا 120-130ميشه150-160.نسل سه
دوست عزیز این کنترل حساب هست .... من میخوام با نسخه وب بتونم بسته نیم ساعته بخرم
Le0nard0
07-01-2016, 22:09
سرعت واقعا افتضاح هست
باعث ننگه این سرعت برای 3g :n24:
iDownload & iGame
08-01-2016, 00:10
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم مای ایرانسل نسخه وب نداره.
Armin.Computer
08-01-2016, 00:27
تفاوت زیاد نیست حداقل منکه ندیدم اینکه چند برابر بشه یا آنطوری که در تئوری گفته میشه با افزایش آنتن سرعت لگاريتمي اضافه بشه .مثلا جایی از خونه دو يا سه خط آنتن دارم در حال دانلود یک فایل هستم گوشی رو به نقطه ای میبرم که پنج خط (فول) آنتن هست سرعت شاید حدود بیست درصد اضافه تر میشه .مثلا 120-130ميشه150-160.نسل سه
تو نسل 3 هم همینطوره؟؟؟؟
در استان هرمزگان
بندر جاسک در استانه تحولی بزرگ قرار گرفت.
سلام آقا رصا، گفته بودید اسکله شهید رجایی بندرعباس در آستانه ........ولی هنوز خبری نشده، لطفا بگید کی؟
Behzad83
08-01-2016, 02:16
تو نسل 3 هم همینطوره؟؟؟؟
بله
بنده تست کردم میزان آنتن دهی در سرعت و پینگ کاملا موثر هستش.
arakxboym96
08-01-2016, 06:47
Salam agha rezza pain shahre arak va roostae gavkhane key 4g rahandazi mishe???
@rezarain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sent from my K01N using Tapatalk rezarain.
Rezarain
Rezarain
4G ایرانسل ساعت هفت و بیست دقیقه صبح جمعه
4G ایرانسل با مودم E3372 و آنتن 60 درصد ساعت هفت و چهل دقیقه امروز صبح
سلام .آقا رضا منطقه نراب و خوش ییلاق کی کارش تمام میشه؟ سرعت نسل دو پایین اومده نصف شب تا صبح اینترنت خوب داریم از صبح تا آخرشب قطعه.آنت نوسان داره شدید.یه کاریش بکنید ؟ لینک بهتون دادند
آقا رضا لطفا جواب این را هم بدین
دوست عزیز این کنترل حساب هست .... من میخوام با نسخه وب بتونم بسته نیم ساعته بخرم
نسخه وب برای مای ایرانسل فک نکنم باشه اما روی سیستم ویندوزی اگر هستید میتونید مای ایرانسل رو با شبیه سازای اندروید نصب کنید و استفاده کنید...
osta_ali
08-01-2016, 14:08
کدوم شهر هستین؟
این سرعت ها با گوشی چقدر تفاوت داره یعنی با گوشی خیلی کمتر از این هست یا زیاد فرقی نداره؟
میخوام ببینم اگه واقعا تفاوت دارن یه مودم بگیرم.
سرعت واقعا افتضاح هست
دکل های شهر ما هم دو هفته ای میشه تجهیز شدن چندتاشون( و روشن شدن)!
سرعت اینجا هم دقیقا مثل سرعت شماست!
در بهترین حالت بین 50 تا 100 تا دانلود دارم!
اما نصف شب سرعت چند برابر میشه و تا 400 و خرده ای هم دیدم بره:n27:
Armin.Computer
08-01-2016, 15:42
دکل های شهر ما هم دو هفته ای میشه تجهیز شدن چندتاشون( و روشن شدن)!
سرعت اینجا هم دقیقا مثل سرعت شماست!
در بهترین حالت بین 50 تا 100 تا دانلود دارم!
اما نصف شب سرعت چند برابر میشه و تا 400 و خرده ای هم دیدم بره:n27:
ماله من شب ها هم خیلی خوب نیست
خیلی وقت هم هست اینجوریه!!!
Electronic-Arts
08-01-2016, 17:27
کدوم شهر؟ و اگه تهران هستید کدوم منطقه؟
Farashah
08-01-2016, 18:12
فورجی ایرانسل. ساعت 5 عصر. سرور داخل
تو واحدی که ما زندگی میکنیم ایرانسل خوب انتن نمیده واسه اینترنت,پورت adsl هم تو مرکز ما پره,الان میخوام مودم 4g بگیرم,نمیدونم d100بگیرم یا ترکیبی روتر با دانگل,چون میگن d100 انتن دهیش بهتره,لطفا راهنماییم کنید
قم - شهرک پردیسان
یک بامداد
4g irancell
تهران 4g با پنج آنتن فول سرعت دانلود روی 2 مگ نسبت به قبل افت کرده .
shahin1373
09-01-2016, 05:29
تست 3G رشت همین الان بسته ی شبانه
iDownload & iGame
09-01-2016, 12:54
ایرانسل اعلام کرد:
از این پس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بستههای اینترنتی مودمهای 3G/4G را از طریق اینترنت بخرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
sadegh1010
09-01-2016, 14:05
3G ایرانسل ساعت 2 ظهر (سبزوار)
SAeedBaa
09-01-2016, 18:14
سلام. برای کار بر عادی تشخیص سخت است. از روی راک میتوان تشخیص داد و همچنین 6 پین بودن یا 6 فیدر بودن نشانه ای از نسل 3 و 4 در zte است.
معمولا در نقاط گرم و خشک از کدوم برند استفاده میشه ؟ زد تی ای یا هواوی ؟؟
mercurial7
10-01-2016, 10:12
دوستان کدام یک از این مودم ها بهتره ؟ لطفا راهنمایی کنین TP-Link MR200 یا D100 irancell
naser.051
10-01-2016, 11:08
دوستان کدام یک از این مودم ها بهتره ؟ لطفا راهنمایی کنین TP-Link MR200 یا D100 irancell
به نظر من مودم این مودم خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين دکل ها تجهیزات 3gدارند؟ اون بشقاب که تو یکی عکسها مشخصه چیه?
به نظر من مودم این مودم خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش؟
خودتون استفاده کردید؟
مشخصات تری جیش خوب نیست تا 14 مگ ساپرت می کنه. dc-hspa+ نداره. تا آنجایی که من دیدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bilmazlar
10-01-2016, 14:25
تا جایی که یادمه چند هفته پیش بعضی از دوستان اینجا گفته بودن که ایرانسل وقتی با مودم 3G یا 4G به اینترنت وصل میشن حجم دزدی داره.
.
.
.
.
.
خلاصه و نتیجه این که: اگه میخواید از سیمکارت و اینترنت ایرانسل با استفاده از مودم روی سیستمهای ویندوز و با IDM دانلود کنین مواظب باشین که این جوری دچار مشکل دانلود پوچ نشید.
برای اطلاع دوستانی که شاید این موضوع براشون اتفاق افتاده
بالأخره بعد از کلی بررسی و تجربه شخصی و جستجو تو اینترنت علت این مشکل رو تا حدودی متوجه شدم. من روی سیستمم اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی رو نصب کردم و سرویس Real-time Protection آنتیویروس این نرمافزار کل ترافیک اینترنت سیستم رو از داخل خودش عبور میده برای کنترل بستهها و اطمینان از عدم وجود انواع تهدیدات.
کلیه کانکشنهای TCP ایجاد شده از طریق نرمافزار IDM یا حتی مرورگرها یا سایر اپلیکشنها به جای این که مستقیم به اینترنت ارسال شن به صورت کانکشن لوکال به این آنتیویروس (فایل avp.exe) ارسال میشن و بعد به عنوان کانکشنهای اون به اینترنت ارسال میشن و در حالت عادی و منطقی، در صورتی که توسط کاربر و از طریق همین نرمافزارها قطع بشن، باید کانکشن معادلشون از این آنتیویروس هم همزمان قطع بشه.
اما بنا به دلایل نامعلومی که احتمالن به نوع تنظیمات اینترنت ایرانسل برمیگرده (بقیه اپراتورها رو امتحان نکردم. ممکنه اونا هم همین مشکل رو داشته باشن) و احتمالن باگی که در این آنتیویروس وجود داره، قطع کانکشنهای TCP با فرمان کاربر درست انجام نمیشه. کانکشن لوکال بین نرمافزارها با آنتیویروس قطع میشه، اما کانکشنهای معادل اونا از این آنتیویروس به اینترنت همچنان فعال باقی میمونه و این باعث میشه که سرور مقصد همچنان به ارسال دیتا بر اساس کانکشن فعال ادامه بده. در حالی که نرمافزار مربوطه (مثلن IDM) اصلن چیزی دریافت نمیکنه و فقط آنتیویروس به شکل کاملن احمقانهای کل این جریان ورودی رو میگیره و کنترل میکنه و در عمل میریزه تو سطل آشغال انگار.
وقتی که سرویس مربوطه آنتی ویروس (avp.exe) رو kill کردم و دوباره امتحان کردم این بار نرمافزار IDM کانکشنها رو مستقیم به اینترنت فرستاد و در نتیجه با قطع دانلود از داخل IDM، کانکشنهای ایجاد شده هم بلافاصله خاتمه پیدا کردن و جریان دانلود قطع شد. بعد از فعال کردن مجدد سرویس آنتیویروس و تست مجدد، باز هم مشکل به وجود اومد.
جالبه که همین آنتیویروس بدون هیچ تغییری در تنظیمات، با اینترنت پارسآنلاین مشکلی نداشت.
ظاهرن این باگ برای آنتیویروسهای مختلف هم وجود داره. تجربه قبلیم با بیتدیفندر و اینترنت آسیاتک بود. ظاهرن Surf-Shield آنتیویروس AVG هم مشکل مشابهی داره که یه لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راجع بهش تو اینترنت پیدا کردم.
naser.051
10-01-2016, 15:41
باگ پی سی . حذف شود
یعنی چی؟؟ چه ربطی به حرف من داشت؟
برای اطلاع دوستانی که شاید این موضوع براشون اتفاق افتاده
بالأخره بعد از کلی بررسی و تجربه شخصی و جستجو تو اینترنت علت این مشکل رو تا حدودی متوجه شدم. من روی سیستمم اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی رو نصب کردم و سرویس Real-time Protection آنتیویروس این نرمافزار کل ترافیک اینترنت سیستم رو از داخل خودش عبور میده برای کنترل بستهها و اطمینان از عدم وجود انواع تهدیدات.
کلیه کانکشنهای TCP ایجاد شده از طریق نرمافزار IDM یا حتی مرورگرها یا سایر اپلیکشنها به جای این که مستقیم به اینترنت ارسال شن به صورت کانکشن لوکال به این آنتیویروس (فایل avp.exe) ارسال میشن و بعد به عنوان کانکشنهای اون به اینترنت ارسال میشن و در حالت عادی و منطقی، در صورتی که توسط کاربر و از طریق همین نرمافزارها قطع بشن، باید کانکشن معادلشون از این آنتیویروس هم همزمان قطع بشه.
اما بنا به دلایل نامعلومی که احتمالن به نوع تنظیمات اینترنت ایرانسل برمیگرده (بقیه اپراتورها رو امتحان نکردم. ممکنه اونا هم همین مشکل رو داشته باشن) و احتمالن باگی که در این آنتیویروس وجود داره، قطع کانکشنهای TCP با فرمان کاربر درست انجام نمیشه. کانکشن لوکال بین نرمافزارها با آنتیویروس قطع میشه، اما کانکشنهای معادل اونا از این آنتیویروس به اینترنت همچنان فعال باقی میمونه و این باعث میشه که سرور مقصد همچنان به ارسال دیتا بر اساس کانکشن فعال ادامه بده. در حالی که نرمافزار مربوطه (مثلن IDM) اصلن چیزی دریافت نمیکنه و فقط آنتیویروس به شکل کاملن احمقانهای کل این جریان ورودی رو میگیره و کنترل میکنه و در عمل میریزه تو سطل آشغال انگار.
وقتی که سرویس مربوطه آنتی ویروس (avp.exe) رو kill کردم و دوباره امتحان کردم این بار نرمافزار IDM کانکشنها رو مستقیم به اینترنت فرستاد و در نتیجه با قطع دانلود از داخل IDM، کانکشنهای ایجاد شده هم بلافاصله خاتمه پیدا کردن و جریان دانلود قطع شد. بعد از فعال کردن مجدد سرویس آنتیویروس و تست مجدد، باز هم مشکل به وجود اومد.
جالبه که همین آنتیویروس بدون هیچ تغییری در تنظیمات، با اینترنت پارسآنلاین مشکلی نداشت.
ظاهرن این باگ برای آنتیویروسهای مختلف هم وجود داره. تجربه قبلیم با بیتدیفندر و اینترنت آسیاتک بود. ظاهرن Surf-Shield آنتیویروس AVG هم مشکل مشابهی داره که یه لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راجع بهش تو اینترنت پیدا کردم.
اتفاقا چند روزی هست که منم این مشکل واسم پیش اومده.
آنتی ویروس بیت دیفندر دارم و اینترنت مخابرات. یک سالی هست که همین آنتی ویروس رو دارم و اینترنتم هم چندین ساله که مخابراته ولی چند روزه این اتفاق افتاده واسم. وقتی لینک رو میذارم با Scheduler خود IDM اتوماتیک دانلود بشه، وقتی تموم میشه فایل ها، یا خودم Scheduler رو Stop میکنم، با Net Balancer میبینم هنوزم IDM داره با حداکثر سرعت دانلود میکنه. با وایرشارک هم نگاه میکنم میبینم بعد از تموم شدن دانلود فایل ها، از همون آدرس های قبلی هم داره دانلود میکنه یعنی تغییری تو آدرس IP ها ایجاد نمیشه. حالا با توجه به اینکه نه آنتی ویروسم رو تغییر دادم و نه اپراتور اینترنتم رو، به نظر شما علت چیه؟
سیاست جدید سرویس دهنده های اینترنت نیست؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
MOH@ND3S
10-01-2016, 17:09
دکل صدا و سیماس
fanoostalaei
10-01-2016, 17:48
قربونت برم ایرانسل !! :n12:
خاک تو سر ADSL :n02:
+H با انتن توپ توپ :n02: وبگردی باقلوا :n12:( سرعت دانلود به دلیل استفاده اشتراکی از وای فای خیلی کم نشون داده میشه :n05:)
supermax15
10-01-2016, 19:10
سلام جناب rezarain88
چنتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
1_من رشت هستم بلوار باهنر قبلا 3 جی بود سیم کارتم حداکثر سرعتم رو 1 مگ و 200 بود و ثابت میموند تو ساعت افت سرعت الان رفتم سیم کارت 4 جی خریدم گوشی رو رو حالت 4 جی هم میزارم بازم همون سرعت قبل رو بهم میده حداکثر
گوشی تا cat 6 پشتیبانی میشه
2_ ایرانسل گفته سرعت نامحدود ولی سرعت من سقف مجاز داره یعنی از ی حدی بیشتر نمیشه انگار محدود شدس
3_ نقشه ای وجود داره ک دکل های موجود در سطح شهر رو بشه دید ؟
شما تو شهر های شمالی کشور هستید درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3G ایرانسل ساعت 2 ظهر (سبزوار)
سلام همشهری
کدام منطقه هستی ؟؟
نزدیک دکلم هستی گویا
دکل صدا و سیماس
دکل صدا سیما!مطمئنيد!مگه صدا سیما وسط شهر دکل ميگذاره! آخه نزدیکش که ميشم آنتن فول میشه و قدرت سیگنال بالا ميره
شما تو شهر های شمالی کشور هستید درسته؟
خیر .شیراز هستم
fanoostalaei
10-01-2016, 23:31
کمبود پهنای باند بین الملل !!:n02:
amirdiba
11-01-2016, 00:16
من ی مودم 4G دارم که مدلش E5573 -حالا تو ی منطقه هستم که همزمان همه اپراتورها سیستمشون ازمایشیه و سرعت خوبی داره. مشکلی دارم که وقتی میرم رو 3G بعد از چند دقیقه میپره رو 2G البته ی مدت خوب بود و چنج نمیشد.ولی الان اینطوریه. ولی سرعتش وقتی وصله عالیه. میخام بدون این پریدن به ی نسل پایین تر یعنی چی؟ حتی منوال یا دستی شبکه رو سرچ میکنم و ریجیستر میشم همینه. نمیشه این مودمو قفل کرد.البته این مودم تا شبکه بالاتر ببینه میره رو نسل بهتر. ولی این نقطه که من هستم موبایل ها به سختی وصل میشن به این نسل ولی مودم من خوبه. البته این چنج شبکه حتی تو جایی که انتنم حوبه انجام میشه.فقط ی ده روزی در هر دو نقطه که گفتم قطع نمیشد.حالا سوالم اینه چون تستیه شبکه اینطوری میشه؟ یا مشکل مودم منه؟ البته تو جاهایی که ثابت شده مودم خوب کار میکنه. و سوال دومم اینه ایا میشه ی جوری تو این مودم شبکه رو قفل کرد؟ ممنون
sadegh1010
11-01-2016, 00:21
سلام همشهری
کدام منطقه هستی ؟؟
نزدیک دکلم هستی گویا
سلام منطقه خیابان دانشگام اره نزدیک اون دکل سر ۴ راه دانشگاه که بالا خونه هست:n18:
iDownload & iGame
11-01-2016, 00:51
4G ایرانسل:
4G ایرانسل با سرور 3 سرویس iDownload:
naser.051
11-01-2016, 01:00
ایرانسل ول معطله کلا من الان حتما باید به وی پی ان سرور ایران وصل بشم که تایم اوت نداشته باشم:n02:
fanoostalaei
11-01-2016, 01:05
ایرانسل ول معطله کلا من الان حتما باید به وی پی ان سرور ایران وصل بشم که تایم اوت نداشته باشم:n02:
ADSL من از ایرانسل هم ول تره !!
طوری که ایرانسل با تایم اوتش خیلی از اون بهتره :دی
alireza3dshadow
11-01-2016, 06:52
قربونت برم ایرانسل !! :n12:
خاک تو سر ADSL :n02:
+H با انتن توپ توپ :n02: وبگردی باقلوا :n12:( سرعت دانلود به دلیل استفاده اشتراکی از وای فای خیلی کم نشون داده میشه :n05:)
دیشب ساعت 12 به زور یک صفحه باز میشد !!
پینگ 8.8.8.8 رو 4000 بود:n19:
العان 7 صبح هست خوبه
ولی بازم العان خارج شهرم سرعت اینه
پهنای باند ملی و خارجی کلا کمه
این پهنای باند باید 10 برابر بشه که کفاف یه مملکت 80 میلیونی رو بده !!!
من ی مودم 4G دارم که مدلش E5573 -حالا تو ی منطقه هستم که همزمان همه اپراتورها سیستمشون ازمایشیه و سرعت خوبی داره. مشکلی دارم که وقتی میرم رو 3G بعد از چند دقیقه میپره رو 2G البته ی مدت خوب بود و چنج نمیشد.ولی الان اینطوریه. ولی سرعتش وقتی وصله عالیه. میخام بدون این پریدن به ی نسل پایین تر یعنی چی؟ حتی منوال یا دستی شبکه رو سرچ میکنم و ریجیستر میشم همینه. نمیشه این مودمو قفل کرد.البته این مودم تا شبکه بالاتر ببینه میره رو نسل بهتر. ولی این نقطه که من هستم موبایل ها به سختی وصل میشن به این نسل ولی مودم من خوبه. البته این چنج شبکه حتی تو جایی که انتنم حوبه انجام میشه.فقط ی ده روزی در هر دو نقطه که گفتم قطع نمیشد.حالا سوالم اینه چون تستیه شبکه اینطوری میشه؟ یا مشکل مودم منه؟ البته تو جاهایی که ثابت شده مودم خوب کار میکنه. و سوال دومم اینه ایا میشه ی جوری تو این مودم شبکه رو قفل کرد؟ ممنون
شما وارد تنظیمات مودمت شو و در قسمت نت ورک ستینگ تری یا 4 جی رو انتخاب کن و از حالت اتو خارجش کن، اپراتور بزار روی اتو بمونه
برای وارد شدن به تنظیمات هم از ادرس 192.168.1.1 یا8.1 استفاده کن می تونی توی اندروید از hilink هم استفاده کنی و تنظیمات نت ورک رو تغییر بدی.
بهتر با کابل وصل کتی و با نرم افزار mobile data monitoring application سیگنال تری و 4 جیت رو چک کنی و هر کدوم بهتر بود از اون استفاده کنی. مخفف برنامه میشه mdma
پریدن به شبکههای دیگه هم به خاطر نوسان بالای سیگنال تری جی هست که داری. وقتی موبایلها نمی تونن به تری جی اونجا وصل شن، یعنی سیگنال خیلی ضعیف است.
برای اطمینان از صحت مودم خوبه با سیم کارت رایتل چک کنی.
brad pitt
11-01-2016, 08:31
دوستان بهترین ایرانسل واسه مکالمه چی هست؟!
Tehranshahr
11-01-2016, 08:40
ایرانسل در بدترین حالت بازم سرعتش از ای دی اس ال مخابرات بهتره! اون شبا سرعت خارجش زیر 100کیلوبیته!
آقا رضا جواب ما چی شد
Masoud 206-16v
11-01-2016, 12:03
سلام به دوستان
يك عدد آنتن كه قابليت در بيرون و داخل نصب بشه رو داره و جهت تقويت سيگنال 3g,4g هستش و كاملا با دانگل و مودم هاي هواوي سازگار هستش.( كانكتور crc9).
جهت فروش موجود است و بقيمت ١١٢هزار تومان
من سه عدد سفارش داده بودم و يكي اضاف امده و كاملا نو و استفاده نشده است.
7cEram
bilmazlar
11-01-2016, 12:22
سلام به دوستان
يك عدد آنتن كه قابليت در بيرون و داخل نصب بشه رو داره و جهت تقويت سيگنال 3g,4g هستش و كاملا با دانگل و مودم هاي هواوي سازگار هستش.( كانكتور crc9).
7cEram
دوست عزیز
چه مارک و مدلی هست این آنتن؟
Masoud 206-16v
11-01-2016, 12:27
دوست عزیز
چه مارک و مدلی هست این آنتن؟
برند خاصي نيست فقط در قسمت اطلاعاتش اين هست
Main material: Plastics
Frequence Range: 791-821 MHz / 832-862 MHz / 1710-1785MHz / 1805-1880MHz / 2500-2570MHz / 2620-2690MHz
VSWR: ≤2.5
Gain: 35dBi
Polarization: Omni
Polarization Type: Vertical
Maximum input power: 10 W
Input impedance: 50 Ohms
Connector type: CRC9
Diameter of the Sucker: About 5 cm / 1.97 inches
Cable type: RG174 (best) (100% cooper)
Cable length: About 2 m / 6.56 Feet
Size of the Antenna: About 22 x 19 x 2.1 cm / 8.66 x 7.48 x 0.83 inches
لطفا مابقي سوالات در پيغام خصوصي متشكرم
7cEram
naser.051
11-01-2016, 14:42
سلام به دوستان
7cEram
این انتن چقد تاثیر داره؟من الان سرعتم 12مگ هست یا مثلا قدرت سیگنال 96 هست از این انتن استفاده کنم سرعتم چقد میشه؟
Masoud 206-16v
11-01-2016, 14:45
این انتن چقد تاثیر داره؟من الان سرعتم 12مگ هست یا مثلا قدرت سیگنال 96 هست از این انتن استفاده کنم سرعتم چقد میشه؟
ماشاله فكر نكنم ديگه براي شما تاثييري داشته باشه و شايدم باعث كم شدن سيگنال هم بشه[emoji6].
در كل براي شما كه تمام خطوط آنتن پر هست بنظرم اثري نداشته باشه
7cEram
همین الان یهویی
فعلا ایرانسلو گذاشتم برای دانلود و نت بیرون خونه
خونه همون adsl اعصاب و روانش بهتره
دیوایس = E3372+ MR3020 حالت lan
نکته مهم تستی: با وایرلس حدود 2.5 مگ میداد رفتم روی لن این شد. نتیجه اخلاقی اگر می توانید از کابل لن یا یو اس بی استفاده کنید سراغ وای فای نرید.:n01:
naser.051
11-01-2016, 17:28
چه عجب ایرانسل یک تکونی به خودش داد !
amirdiba
11-01-2016, 17:54
اشتباه شد ببخشید
supermax15
11-01-2016, 18:50
سرعت تو افت مصرف مهم هس ک قیمتش ارزونه
وگرنه روز با سرعت 300 هم کار ادم راه میافته
چه عجب ایرانسل یک تکونی به خودش داد !
تکون! والا این علنا داره قر میده برای شما!البته شما که معمولا وضعيتت خوبه.اینهم وضعیت روزهای ماست .حرامشون باید پولی که میگیرن.
amirdiba
11-01-2016, 20:26
سرعت حوالی پالایشگاه تهران ایرانسل
Sent from my S5-F using Tapatalk
naser.051
11-01-2016, 20:54
تکون! والا این علنا داره قر میده برای شما!البته شما که معمولا وضعيتت خوبه.اینهم وضعیت روزهای ماست .حرامشون باید پولی که میگیرن.
شما بزار lte-advanced بیاد بعد دیگه سرعتت زیر 100 مگابیت نمیاد به گفته کارشناس ایرانسل دیروز پهنای باند رو افزایش دادن تو بعضی استان ها وقتیم کل کشور کامل 4gبشه lte-advanced فعال میشه
Reza_brj
11-01-2016, 21:10
شما بزار lte-advanced بیاد بعد دیگه سرعتت زیر 100 مگابیت نمیاد به گفته کارشناس ایرانسل دیروز پهنای باند رو افزایش دادن تو بعضی استان ها وقتیم کل کشور کامل 4gبشه lte-advanced فعال میشه
سلام داداش
میشه یه توضیحی در مورد این فناوری که گفتی بدی بهمون؟؟
مرسی
چه عرض کنم! آیا بنظر شما مشکل فعلی سخت افزاری و تجهيزاتي هست؟ مگر همین نسل سه هم ظرفیت بالای بیست مگ رو نداره.همن نقطه فعلی سه ماه اول سال من سرعت 10-12مگ رو داشتم.خو الان این نسل سه و چهاري که تجهيزاتش تو اکثر نقاط کشور نصب شده بخش نرم افزار و پهنای باند رو درست فراهم و مدیریت نمیکنند حالا من امید داشته باشم که فلان تجهیزات رونصب کنند چی میشه تصور نمیکنم چیز زیادی بشه.کارها زمانی در مسیر درست پیش ميره که یا مجری اعتقاد به درست انجام دادن کارش و وجدان کاری در حفظ کیفیت در قبال پولی که میگیره داشته باشه یا سیستم کنترل و نظارتی جهت نظارت وجود داشته باشه تا حداقل اون مجری از ترس قانون و نظارت کارش رو درست انجام بده.در مورد ايرانسل هيچ کدوم نه اراده بر احترام به مصرف کننده و سیستم کنترلی و نظارتی.نتيجش همينه که هر کار دوست داشتند میکنندو پاسخگو هم نیستند.تا این سیستم حاکم هست نسل پنج و شش و ده هم بیاد همین آشه و همین کاسه.
amirdiba
12-01-2016, 10:15
دوستان عزیز ی جوری میگین فناوری ال بیست مگ و فلان صد مگه که انگار یادتون رفته قانون فعلی میگه سرعت برای هر ایرانی 128 کافیه و وافی هست. اینم که سرعت ۵ مگ و ده مگ ی جاهایی هست سرعت شبکه داخلیه. پس دیگه بحث نداره. سرعت کجا بود برادر من
Armin.Computer
12-01-2016, 10:27
رو همین نسل4 هم میشه سرعت بالا ارائه داد!
fanoostalaei
12-01-2016, 11:39
آنتن دهی من شب و روز کلی فرق میکنه !! نمیدونم چرا
آنتن همین الان :
آنتن دیشب :
naser.051
12-01-2016, 13:01
چرا پستای من پاک میشن؟ نکنه اینجا مدیراش دستمال کش ایرانسل هستن؟ صد بار دیگه هم پستام پاک بشه باز میام پست میزارم جلو دهن منو میتونی بگیری ملت ایرانم میتونین تک به تک جلو دهنشون بگیرین؟
سلام
دوتا بسته با هم دیگه میشه خریدو استفاده کرد؟
مثلا من 3 ماهه بگیرم
ماهی یکی دوبار هم بسته شبانه بگیرم؟
amirdiba
12-01-2016, 14:09
نه نمیشه دوتا سیم کارت بگیر اصلا سه تا بگیر . دونه ای پنج تومن شایدم مجانی بدن
سلام
دوتا بسته با هم دیگه میشه خریدو استفاده کرد؟
مثلا من 3 ماهه بگیرم
ماهی یکی دوبار هم بسته شبانه بگیرم؟
بله میشه. مشکلی نداره. بعد از خرید بسته های فعال رو در ایرانسل من ببین
سلام
دوستان من الان دارم از اینترنت 4g ایرانسل استفاده میکنم.10 روز مانده به پایان مدت .ولی متاسفانه حجم ام داره تموم میشه و فکر کنم امشب تموم بشه.سرویسم 10 گیگ ماهانه است.
حالا سوالم اینه حجم اضافی چطور میتونم بخرم؟مثلا 2 یا 3 گیگ تا آخر ماه.اصلا حجم اضافی میتونم بخرم ؟؟
میشه لینک خرید بدید لطفا
ممنونم
MOH@ND3S
12-01-2016, 16:35
دوستان عزیزی که از 4G ایرانسل استفاده میکنند...
با موافقت سازمان تنظیم باند 1800 ایرانسل که تا دیروز 5 مگاهرتز پهنا داشت از امروز صبح 5 مگاهرتز دیگه بهش اضافه شد و جمعا به 10 مگاهرتز افزایش یافت.
از مزایای پهنای باند بیشتر فرکانس میشه به دو برابر شدن سرعت آپلود و دانلود ( 80 مگابیت بر ثانیه دانلود و 25 مگابیت بر ثانیه در خلوت ترین زمان برای هر سکتور دکل ) ، افزایش پهنای باند در مناطقی که آنتن دهی مناسبی ندارید و کاهش پینگ تایم اشاره کرد.
دوستان عزیزی که از 4G ایرانسل استفاده میکنند...
با موافقت سازمان تنظیم باند 1800 ایرانسل که تا دیروز 5 مگاهرتز پهنا داشت از امروز صبح 5 مگاهرتز دیگه بهش اضافه شد و جمعا به 10 مگاهرتز افزایش یافت.
از مزایای پهنای باند بیشتر فرکانس میشه به دو برابر شدن سرعت آپلود و دانلود ( 80 مگابیت بر ثانیه دانلود و 25 مگابیت بر ثانیه در خلوت ترین زمان برای هر سکتور دکل ) ، افزایش پهنای باند در مناطقی که آنتن دهی مناسبی ندارید و کاهش پینگ تایم اشاره کرد.
مهندس خیلی کارت درسته همیشه خبرهای خوب داری. من قم هستم و تست زیر کاملا حرف شما رو تایید می کنه حداکثر آپلود من 10 11 مگه بوده که با دوبرابر شدن پهنای باند به 21 مگ رسیده :n04:
فکر می کنم دانلودی هم که چند روز پیش گذاشتم با همین شرایط بوده
MOH@ND3S
12-01-2016, 17:41
مهندس خیلی کارت درسته همیشه خبرهای خوب داری. من قم هستم و تست زیر کاملا حرف شما رو تایید می کنه حداکثر آپلود من 10 11 مگه بوده که با دوبرابر شدن پهنای باند به 21 مگ رسیده :n04:
فکر می کنم دانلودی هم که چند روز پیش گذاشتم با همین شرایط بوده
نه از امروز صبح 10 مگاهرتز شده...شما که همیشه سرعتت همین قدر بود :n02:
امشب تست کن ببین چی میشه
Armin.Computer
12-01-2016, 17:47
نه از امروز صبح 10 مگاهرتز شده...شما که همیشه سرعتت همین قدر بود :n02:
امشب تست کن ببین چی میشه
مهندس الان با نسل 3 و 4 معمولی هم سرعت های خیلی بالا میشه داد
یعنی ایرانسل مشکل پهنای باند نداشته؟مشکلش فناوری بوده؟؟؟
MOH@ND3S
12-01-2016, 17:59
مهندس الان با نسل 3 و 4 معمولی هم سرعت های خیلی بالا میشه داد
یعنی ایرانسل مشکل پهنای باند نداشته؟مشکلش فناوری بوده؟؟؟
نه مشکل فناوری نیست...مشکل فرکانس بوده ! .. شما فرض کنید یه بوگاتی دارید میخواید تو یه خیابون با عرض 2 متری حرکت کنید ! 5 مگاهرتزی که ایرانسل داشت حکم همون خیابون داشت...10 مگ هم کمه ولی از 5 بهتره..
ایرانسل الان cat 6 با سرعت 300mbps هم میتونه بده دستگاهاش ولی پهنای فرکانسی که سازمان اختصاص میده کمه !
5Mhz حداکثر 40 مگابیت
10Mhz حداکثر 80 مگابیت
15Mhz حداکثر 120 مگابیت
20Mhz حداکثر 150 مگابیت ( Cat 4 )
30Mhz حداکثر 230 مگابیت
40Mhz حداکثر 300 مگابیت ( Cat 6 )
روی Dual Carrier MIMO 2x2 میده برای هر سکتور.
سلام من که تغییر سرعت و پینگ در 4 جی در منطقه ما ندیدم سرعت همونی که بوده هست:n03:
Armin.Computer
12-01-2016, 18:09
نه مشکل فناوری نیست...مشکل فرکانس بوده ! .. شما فرض کنید یه بوگاتی دارید میخواید تو یه خیابون با عرض 2 متری حرکت کنید ! 5 مگاهرتزی که ایرانسل داشت حکم همون خیابون داشت...10 مگ هم کمه ولی از 5 بهتره..
ایرانسل الان cat 6 با سرعت 300mbps هم میتونه بده دستگاهاش ولی پهنای فرکانسی که سازمان اختصاص میده کمه !
5Mhz حداکثر 40 مگابیت
10Mhz حداکثر 80 مگابیت
15Mhz حداکثر 120 مگابیت
20Mhz حداکثر 150 مگابیت ( Cat 4 )
30Mhz حداکثر 230 مگابیت
40Mhz حداکثر 300 مگابیت ( Cat 6 )
روی Dual Carrier MIMO 2x2 میده برای هر سکتور.
درسته
+
این 80 مگابیت برای هر سکتور هست؟؟؟؟
یعنی مثلا 10 کاربر همزمان دانلود کنن سرعت به 8 مگابیت برای هرکدوم می رسه؟؟؟
درست گفتم؟؟؟
+
برای نسل 3 برنامه ای نداره ایرانسل؟؟؟؟
این برای نسل 3 هم کاربرد داره؟؟؟
MOH@ND3S
12-01-2016, 18:13
درسته
+
این 80 مگابیت برای هر سکتور هست؟؟؟؟
یعنی مثلا 10 کاربر همزمان دانلود کنن سرعت به 8 مگابیت برای هرکدوم می رسه؟؟؟
درست گفتم؟؟؟
+
برای نسل 3 برنامه ای نداره ایرانسل؟؟؟؟
این برای نسل 3 هم کاربرد داره؟؟؟
بله درست گفتید .
نه نسل 3 کلا بیشتر از 5 مگاهرتز کار نمیکنه ! فرکانسی هم که اپراتورا دارن روی 2100 همون 5 مگاهرتز Dual Carrier هست..کلا 3G محدودیت تکنولوژی داره..پیشرفت نمیکنه دیگه !
MOH@ND3S
12-01-2016, 18:15
سلام من که تغییر سرعت و پینگ در 4 جی در منطقه ما ندیدم سرعت همونی که بوده هست:n03:
یکسری مناطق هستن که کم هم نیستن تو کشور مشکل لینک و پهنای باند دارن سایت ها که ایرانسل آروم آروم اونارو هم درست میکنه در آینده
Armin.Computer
12-01-2016, 18:17
بله درست گفتید .
نه نسل 3 کلا بیشتر از 5 مگاهرتز کار نمیکنه ! فرکانسی هم که اپراتورا دارن روی 2100 همون 5 مگاهرتز Dual Carrier هست..کلا 3G محدودیت تکنولوژی داره..پیشرفت نمیکنه دیگه !
حالا این 10 مگاهرتز رو الان می خواد رو کل دکل های فورجی اجرا کنه یا کم کم ؟؟؟
naser.051
12-01-2016, 18:18
اقا ایرانسل یک کارای داره میکنه تا یک شنبه سرعتم از 9 مگ بالاتر نمیرفت از یک شنبه تا دو ساعت پیش سرعتم 15 مگ بود از و از دوساعت بیش تا الان پهنای باند و انتن دهی خیلی قوی تر شده تست سرعت زیر رو ببینید
:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
برا من خود به خود سویچ میشه رو H+ بعد از اینکه میزنم دانلود :| . تا سرعت میاد 600 700 سویچ میشه . چیکار کنم ؟
Armin.Computer
12-01-2016, 18:24
برا من خود به خود سویچ میشه رو H+ بعد از اینکه میزنم دانلود :| . تا سرعت میاد 600 700 سویچ میشه . چیکار کنم ؟
H+ که بهتره
رو H+ می یاد سرعت کم میشه؟؟
از LTE سویچ میشه رو H+ :| . رو lte که هست میزنم دانلود همین که 1 2 مگ اول که سرعت میاد بالا یهو قطع میشه میره رو H+ . بعد اینکه کیفیت سیگنال اینا رو چجوری بفهمم ؟
MOH@ND3S
12-01-2016, 18:42
از LTE سویچ میشه رو H+ :| . رو lte که هست میزنم دانلود همین که 1 2 مگ اول که سرعت میاد بالا یهو قطع میشه میره رو H+ . بعد اینکه کیفیت سیگنال اینا رو چجوری بفهمم ؟
سیگنال 4G چقدره ؟
MOH@ND3S
12-01-2016, 18:43
حالا این 10 مگاهرتز رو الان می خواد رو کل دکل های فورجی اجرا کنه یا کم کم ؟؟؟
کل کشور از Core دستور میگیره ... با یه تغییر تو Core کل کشور 10مگاهرتز شده از امروز صبح.
naser.051
12-01-2016, 18:56
یک سوال؟ چرا دانگل E3372 رو میزنم به روتر tp link- tl mr 3040 چرا سرعتم نصف میشه کسی میدونه چرا؟
سیگنال 4G چقدره ؟
-105 dbm زده همینه دیگه ؟ . بعد این قبلا اینطور نبود که سویچ شه مشکل از چی میتونه باشه
Masoud-Susa
12-01-2016, 18:58
اوضاع LTE واقعا بهتر شده. به امید اینکه یه روز این محدودیت ها کاملا از بین برداشته بشه.
Armin.Computer
12-01-2016, 19:03
کل کشور از Core دستور میگیره ... با یه تغییر تو Core کل کشور 10مگاهرتز شده از امروز صبح.
مهندس یه سوال
پهنای باند هر دکل ( جدا از ظرفیت تکنولوژی دکل ) چه جوریه؟؟؟
مثلا فرض کنیم 2 تا دکل تو یه شهر داریم
یکی در منطقه ای که 100 یوزر بهش وصله و یکی در منطقه ای که 10 یوزر
سرعت یوزر ها هر 2 دکل یکیه؟؟؟
به هر دکل پهنای باند جدا و اختصاصی میدن؟؟؟
alireza20202003
12-01-2016, 19:06
ساختار این دکل ها چطوریه ؟ یعنی هر دکل 4G لزوما 2G هم هست ؟ یا مثلا ممکنه یک دکل فقط 2G و 4G باشه ولی 3G نباشه ؟
اصفهان که با نسل 4 همچنان داغونه همه چیز
اسپید تست که اصلا باز نمیشه
پینگ گوگل هم 5 تا اوت میده 3 تا ریپلای
سرعت از سرور داخلی با idm روی 30 تا 60 کیلو میچرخه
Farhad 8904
12-01-2016, 19:20
دقیقا همینطوره به این مشکلات باید دیر باز شدن سایت ها روهم اضافه کرد.
یک سوال؟ چرا دانگل E3372 رو میزنم به روتر tp link- tl mr 3040 چرا سرعتم نصف میشه کسی میدونه چرا؟
از چه طریقی وصل میشی؟ کابل یا وای فای؟
naser.051
12-01-2016, 19:38
با هر دو همینجوریه چیکار کنم؟ راه حل داره؟
بله شیراز هم بدتر از اصفهان این تست همین الان من هست.آدم روش نمیشه بگذاره! جالبه اونهاي که همیشه سرعت های عالی داشتند الان هم میگن بهتر تر شدن .شاید هم پنج گيگه هنوز تو راهه به شیراز و اصفهان نرسيده
MOH@ND3S
12-01-2016, 19:52
-105 dbm زده همینه دیگه ؟ . بعد این قبلا اینطور نبود که سویچ شه مشکل از چی میتونه باشه
درست میشه ... بخاطر سیگنال ضعیفه..سعی کنید جایی پیدا کنید که -100 باشه
پهنای باند فرکانسی هر چی بالا میره قدرست سیگنال کمی میاد پایین بخاطر اونه..با تنظیمات سمت ایرانسل درست میشه. خودشون متوجه میشن. حساسیت یکسری سایتا رو -102 هست کمتر باشه دراپ میکنه.
- - - Updated - - -
با هر دو همینجوریه چیکار کنم؟ راه حل داره؟
من روتر تی پی لینک MR3420 را دارم و 3372 را بهش میزنم سرعت هــــیچ تفاوتی نداره. شاید این مشکل موردی مربوط به شما باشه یا کلاً مشکل پاوربانک ها باشه.
fafool70
12-01-2016, 20:12
مهندس از td-lte خبر نداری ؟؟ مهندس رضا گفت منتظر پهنای باند داخلی هستن . از مودم هاش خبر دادی بگو
درست میشه ... بخاطر سیگنال ضعیفه..سعی کنید جایی پیدا کنید که -100 باشه
پهنای باند فرکانسی هر چی بالا میره قدرست سیگنال کمی میاد پایین بخاطر اونه..با تنظیمات سمت ایرانسل درست میشه. خودشون متوجه میشن. حساسیت یکسری سایتا رو -102 هست کمتر باشه دراپ میکنه.
یه خرده دستکاری کردم تنظیمات اینا رو درست شد الان . سرعت هم خیلی بهتر شده نسبت به چند هفته پیش که تست کردم .قبلا با همین سیگنال به زور سرور داخلی 1 مگ میرفت .
mahdi-xbox
12-01-2016, 20:29
4g ایرانسل مشهد فول آنتن با مودم e3372
دوستان چطور میشه کیفیت سیگنال رو با مودم بالا مشخص کرد؟
اون بسته نیم ساعت نامحدود فقط از طریق ایرانسل من خریداری میشه؟
توی منو مودم بالا ایرانسل من هست ولی بالا نمیاد...
حتما از کابل استفاده کن و به جای باتری از برق مستقیم استفاده کن نه باتری، بیشتر از این به ذهنم نمیرسه
من برای 3372 راهی که به عدد نشون بده پیدا نکردم اما وقتی آنتن رو پر نشون میده حتما سیگنال متوسط رو به خوب و با آپلود بالا معلوم میشه که کیفیت سیگنال هم خوبه،
من حدس میزنم سیگنال شما حدود منهای 70 دی بی امه، صرفا یه حدس
naser.051
12-01-2016, 20:58
منم مشهدم با همین مودم که دارین سرعتم 23 مگ هست از سرور hiweb و با سرور های دیگه 18 مگ ؟؟ شما کجای مشهد هستی ؟
mahdi-xbox
12-01-2016, 21:04
منم مشهدم با همین مودم که دارین سرعتم 23 مگ هست از سرور hiweb و با سرور های دیگه 18 مگ ؟؟ شما کجای مشهد هستی ؟
گلشهر
هنوز بسته مناسب نگرفتم و قراره فردا روی حجم هدیه سیمکارت تست های مناسبی انجام بدم
این تست هول هولکی انجام شد...
amirdiba
12-01-2016, 21:13
بله میشه. مشکلی نداره. بعد از خرید بسته های فعال رو در ایرانسل من ببین
نمیشه عزیز من من خریدم حتی کد مانده گیری که با اس اومده بود کار نمیکرد یک ماه پیگیزی کردم نفهمیدن یا نمیخاستن بفهمن من چی میگم . بعد شکایت کردم تنظیم مقرارات اخرس اومدن گفتن کدی که اختصاص داده بودن اجرایی نشده. خیلی دروغ تحویل میدن
Electronic-Arts
12-01-2016, 21:26
دوستان من حدودا 10 روز پیش یک مودم خریدم با سیمکارت هدیه اونجا گفت باید یه بسته بخری تا 10 گیگ هدیه هم فعال بشه من یه بسته 3 گیگ خریدم اون بستم تموم شده یه 10 گیگ دیگه هم خریدم 7 روز هم گذشته هنوز 10 گیگ هدیه فعال نشده
باید کار خاصی انجام بدم؟ یا بذارم حجم بسته تموم بشه دیگه بسته نخرم فعال بشه یا جور دیگه ای هست؟
نمیشه عزیز من من خریدم حتی کد مانده گیری که با اس اومده بود کار نمیکرد یک ماه پیگیزی کردم نفهمیدن یا نمیخاستن بفهمن من چی میگم . بعد شکایت کردم تنظیم مقرارات اخرس اومدن گفتن کدی که اختصاص داده بودن اجرایی نشده. خیلی دروغ تحویل میدن
من چند روز پیش دو تا نیم ساعت گرفتم در حالی که بسته بلند مدت هم دارم. جالبش اینه که پیام فعال سازی هم نیومد اما من توی ایرانسل من هی چک میکردم و زمانی که از موجودیم برداشت توی بسته ها هم نشون داد / برای اینکه بسته ها رو لحظه ای ببینید باید بک رو بزنید ( برید عقب ) و دوباره برگردید تا اطلاعات رو همون لحظه پردازش کنه. تنها موردی که دوستان اشاره کردن اینترنت و حجم هدیه هست که با وجود اون نمیشه هیچ بسته ای خرید و همیشه هدیه اولویت اوله. من حتی سه تا بسته هم زمان هم داشتم. یک شش ماه یک یک ماهه 6 - 12 و یدونه هم نیم ساعته همیشه بلند مدت اولویت آخر بوده. به هر حال برای جلوگیری از ضرر بعد از فعال سازی باید چک کنی ببینی از کدوم کم می کنه تا گرفتار پشتیبانی نشی
naser.051
12-01-2016, 21:36
دوستان من حدودا 10 روز پیش یک مودم خریدم با سیمکارت هدیه اونجا گفت باید یه بسته بخری تا 10 گیگ هدیه هم فعال بشه من یه بسته 3 گیگ خریدم اون بستم تموم شده یه 10 گیگ دیگه هم خریدم 7 روز هم گذشته هنوز 10 گیگ هدیه فعال نشده
باید کار خاصی انجام بدم؟ یا بذارم حجم بسته تموم بشه دیگه بسته نخرم فعال بشه یا جور دیگه ای هست؟
اون سیم کارت همراه با مودم که همراه مودم فرستادن باید ثبت نام بشه که ترافیک هدیه تعلق بگیره وگرنه تا وقتی سریال مودم ثبت نشه بسته هدیه تعلق نمیگیره بعد از ثبت نام یک هفته بعدش به صورت اعتبار ریالی اضافه رو میشه رو سیمکارتتون
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
amirdiba
12-01-2016, 21:39
من که هیچوقت به کدهای ارایه شده نتونستم اعتماد کنم. واضح و شفافم نمیان بگن چرا و چگونه انگاری تو این بی خبری و ندونم ها پول بیشتری نصیبشون میشه. نه فقط ایرانسل همشون
Electronic-Arts
12-01-2016, 21:44
اون سیم کارت همراه با مودم که همراه مودم فرستادن باید ثبت نام بشه که ترافیک هدیه تعلق بگیره وگرنه تا وقتی سریال مودم ثبت نشه بسته هدیه تعلق نمیگیره بعد از ثبت نام یک هفته بعدش به صورت اعتبار ریالی اضافه رو میشه رو سیمکارتتون
من دفتر فروش نرفتم و سیم کارت هم نخریدم
نمایندگی اصلی خود ایرانسل رفتم همون سیم کارت هدیه که روی مودم بود رو همونجا برام فعال کرد و همون رو هم الان دارم استفاده میکنم ولی تا الان به جز بسته هایی که خریدم از اینترنت و یا محدود شارژی که کردم که از طریق خود برنامه ایرانسل من بسته نامحدود 30 دقیقه ای رو بخرم هیچ اعتبار یا اینترنتی به من داده نشده
چی کار کنم؟ زنگ بزنم بهشون؟
ممنونم.من مودم جدا خریدم.سیم کارت هم جدا.اول سیم کارت خریدم و بعدش مودم 4g
چی کار کنم الان
من دفتر فروش نرفتم و سیم کارت هم نخریدم
نمایندگی اصلی خود ایرانسل رفتم همون سیم کارت هدیه که روی مودم بود رو همونجا برام فعال کرد و همون رو هم الان دارم استفاده میکنم ولی تا الان به جز بسته هایی که خریدم از اینترنت و یا محدود شارژی که کردم که از طریق خود برنامه ایرانسل من بسته نامحدود 30 دقیقه ای رو بخرم هیچ اعتبار یا اینترنتی به من داده نشده
چی کار کنم؟ زنگ بزنم بهشون؟
توی نرم افزار ایرانسل من نشون نمیده. توی کنترل حسابت از طریق مرور گر برو اونجا بهت نشون میده عددی که نشون میده ریالی که قیمت هر کیلوبایتش 0.2 ریاله اون عدد رو تقسیم بر 0.2 کن و بعد 1024 میشه حجمت به مگابایت
الان با حساب بالا برای من 6954 مگابایت باقی مونده
اگر هم بعد از ده روز از فعال سازی نیومد با 700 تماس بگیر
MOH@ND3S
12-01-2016, 22:21
مهندس از td-lte خبر نداری ؟؟ مهندس رضا گفت منتظر پهنای باند داخلی هستن . از مودم هاش خبر دادی بگو
سایتاش خریداری شده از هوآوی و نوکیا تا تابستان سال بعد فعال میشه تو شهر های بزرگ.
اصلاً نیاز نیست بسته بخری. باید سیمکارت را توی یکی از نمایندگی های ایرانسل فعال کنی. موقع فعال کردن، سریال مودم یا همون IMEI مودم را هم نمایندگی ازت میخواد و وارد سیستم میکنه. بعد یک هفته اینترنت 10 گیگ هدیه فعال میشه
تو واحدی که ما زندگی میکنیم ایرانسل خوب انتن نمیده واسه اینترنت,پورت adsl هم تو مرکز ما پره,الان میخوام مودم 4g بگیرم,نمیدونم d100بگیرم یا ترکیبی روتر با دانگل,چون میگن d100 انتن دهیش بهتره,لطفا راهنماییم کنید
دی100 را نمیدونم ولی من الان دارم از ترکیب مودم 3372 و روتر تی پی لینک MR3420 استفاده می کنم و خیلی خوبه. منتها باید مودم را بیرون از ساختمان و فضای باز بگذاری تا آنتن دهی و سرعت بیشتری داشته باشی. بعضی از روترهای دانگل خور هم سرعت را کاهش میدند ولی این روتر عالیه. البته اگه اپارتمان هستی و طبقه دوم به بعد باشی شاید به روتر هم نیاز نداشته باشی و همون مودم 3372 برات جواب بده. ضمن اینکه اگر مجبوری مودم را جایی قرار بدی که فاصله تا داخل ساختما زیاده و باید از چندتا دیوار رد بشه باید روترهای ای سی با برد بالای ایسوز را بگیری.
Electronic-Arts
12-01-2016, 22:51
اصلاً نیاز نیست بسته بخری. باید سیمکارت را توی یکی از نمایندگی های ایرانسل فعال کنی. موقع فعال کردن، سریال مودم یا همون IMEI مودم را هم نمایندگی ازت میخواد و وارد سیستم میکنه. بعد یک هفته اینترنت 10 گیگ هدیه فعال میشه
نه دوست عزیز خود طرف گفت باید بسته بخری منتهی مهم نیست چه بسته ای نمایندگی اصلی هم بود نه دفتر فروش همون جا خودش مودم رو دراورد و کاراش رو کرد و سیم کارت رو هم فعال کرد
الان هم طبق گفته اون دوستمون رفتم تو پنل سایت ولی بسته هدیه نداره کلا واسه من
باید بهشون زنگ بزنم فکر کنم
naser.051
12-01-2016, 22:53
دی100 را نمیدونم ولی من الان دارم از ترکیب مودم 3372 و روتر تی پی لینک MR3420 استفاده می کنم و خیلی خوبه. منتها باید مودم را بیرون از ساختمان و فضای باز بگذاری تا آنتن دهی و سرعت بیشتری داشته باشی. بعضی از روترهای دانگل خور هم سرعت را کاهش میدند ولی این روتر عالیه. البته اگه اپارتمان هستی و طبقه دوم به بعد باشی شاید به روتر هم نیاز نداشته باشی و همون مودم 3372 برات جواب بده. ضمن اینکه اگر مجبوری مودم را جایی قرار بدی که فاصله تا داخل ساختما زیاده و باید از چندتا دیوار رد بشه باید روترهای ای سی با برد بالای ایسوز را بگیری.
والا من روتر mr 3040 و دانگل e3372 رو دارم اما روتر سرعت نتم رو نصف میکنه ایا تنظیمات خاصی داره؟یاچون روتر شما فرق میکنه شاید بهتره؟
سلام شما کجای مشهد هستین که همچین سرعتی دارین؟من که سرعت دانلودم 5 مگ هم نمیشه:n03:
naser.051
13-01-2016, 00:12
سلام شما کجای مشهد هستین که همچین سرعتی دارین؟من که سرعت دانلودم 5 مگ هم نمیشه:n03:
من میدان بسیج خیابان بهار هستم عزیز قدرت سیگنال فورجی شما چقده؟
Sent from my LT25i
mahdi-xbox
13-01-2016, 00:28
چقدر این مودم e3372 قعطو وصل میشه:n34::n34::n34::n34::n34:
یه بسته نیم ساعته برای تست شرایط جدید.
شرایط سرور داخلی تقریبا دو برابر شده اما خارجی همچنان بده البته توی دانلود از لیزوب تا 14 مگ هم رفت اما تستهای اسپید تست خارجی افتضاح بود. حداکثر سرعتی هم که رسیدم 56 مگ بود.
naser.051
13-01-2016, 01:17
چقدر این مودم e3372 قعطو وصل میشه:n34::n34::n34::n34::n34:
من دارم استفاده میکنم حتی یکبارم قطع نشده شما چجوری این حرفو میگی؟
Electronic-Arts
13-01-2016, 01:50
شرایط سرور داخلی تقریبا دو برابر شده اما خارجی همچنان بده البته توی دانلود از لیزوب تا 14 مگ هم رفت اما تستهای اسپید تست خارجی افتضاح بود. حداکثر سرعتی هم که رسیدم 56 مگ بود.
شرایط جدید منظورتون 10 گیگاهرتز هست؟
نمیدونید کی مشهد میاد؟
fafool70
13-01-2016, 02:05
سایتاش خریداری شده از هوآوی و نوکیا تا تابستان سال بعد فعال میشه تو شهر های بزرگ.
مطمنی ؟؟ الان تمام شهرهای تحت پوشش وایمکس کامل آماده است و تجهیرات نصب شده به قول رضا و در مصاحبه ای که سایت زومیت در نمایشکاه الکامپ با اون مسئولشون انجام داد گفتن که امسال بهربرداری میرسه و یک مودم دارن که سیمکارت میخوره و باند 35000 رو ساپورت میکنه و سرعت از 5 تا 20 مگ ارائه میدن . فکر کنم اولش توی شهرهای بزرگ و بعد چند ماه شهرهای که تحت پوشش وایمکس بودن .
اون برنامهای که استفاده میکنین چه جوری کار میکنه ؟
من میدان بسیج خیابان بهار هستم عزیز قدرت سیگنال فورجی شما چقده؟
Sent from my LT25i
4 خط انتن اونم بهترین جایی که میشه مودم رو گذاشت
اون برنامهای که استفاده میکنین چه جوری کار میکنه ؟
باید با کابل یو اس بی وصل بشی، اگر مودم درایور یو اس بی داشته باشه احتمالا می شناسه. ای 3372 رو د دیتکت نمی کنه چون حال ndis داره و حالت plug and play هست.
همانطوری که مهندس گفتن کل کشور ده مگاهرتز شده
fanoostalaei
13-01-2016, 10:37
میترسم الان تست 4G بذارم
چون 2 روز باید روش بحث کنید :n02:
mahdi-xbox
13-01-2016, 10:50
گول تبلیغات ایرانسل رو خوردم و 119 هزارتومن و اتلاف کلی وقت رفت تو پاچم
عملا سرعت بسته به زمان و بسته ای که میخرین هست:n21:
میترسم الان تست 4G بذارم
چی حتما رفتی زیر دکلو 75 مگ سرعت. بزار .می دونیم قضیه چیه غصه نخور . فکر و خیال هم نکن
mahdi-xbox
13-01-2016, 11:42
گول تبلیغات ایرانسل رو خوردم و 119 هزارتومن و اتلاف کلی وقت رفت تو پاچم
عملا سرعت بسته به زمان و بسته ای که میخرین هست:n21:
الان بهتر شد...(نیم ساعت اخر بسته 5 گیگ یکروزه)
..........................
ویرایش:
خب کاشف به عمل اومد هرچه به پایان انقضا بسته میرسیم سرعت بهتر میشه
و اینکه تست های اسپید تست با سرعت دانلود منیجر فرق میکنه...
سرورها هم متفاوتن این رو هم لحاظ کنه. فایلهاتو از طریق url بفرست روی 4upld.com فکر کنم بهتر بشه
Armin.Computer
13-01-2016, 14:46
سلام
دوستان برای شما پیش اومده که مثلا وقتی به اینترنت وصل هستید و می خواید یه تست از اسپیدتست بگیرید آنتن بپره و دوباره بیاد؟؟؟
پیش اومده واستون؟
والا من روتر mr 3040 و دانگل e3372 رو دارم اما روتر سرعت نتم رو نصف میکنه ایا تنظیمات خاصی داره؟یاچون روتر شما فرق میکنه شاید بهتره؟
من هم قبلاً مودم روتر دی لینک 2750 را داشتم همینجوری بود و سرعت را تقریباً 40% کاهش میداد. هر تنظیماتی هم انجام دادم فایده نداشت و اعصابم را خورد کرد و رفتم روتر جدید گرفتم. روتر mr3420 را خریدم مشکل حل شد. چیزی که میتونم بگم اینه که mr3420 که من استفاده می کنم مشکل را حل میکنه و ذره ای سرعت را کاهش نمیده. عالیه
MOH@ND3S
13-01-2016, 15:59
شرایط جدید منظورتون 10 گیگاهرتز هست؟
نمیدونید کی مشهد میاد؟
10 گیگاهرتز نه 10 مگاهرتز پهنای فرکانس :n02:
کل کشور همزمان 10 مگاهرتز شده پهنای باند 1800 4G ایرانسل
MOH@ND3S
13-01-2016, 16:02
میترسم الان تست 4G بذارم
آقا بزار میخوام ببینم تبریز چطوره :n02:
MOH@ND3S
13-01-2016, 16:05
الان بهتر شد...(نیم ساعت اخر بسته 5 گیگ یکروزه)
..........................
ویرایش:
خب کاشف به عمل اومد هرچه به پایان انقضا بسته میرسیم سرعت بهتر میشه
و اینکه تست های اسپید تست با سرعت دانلود منیجر فرق میکنه...
بله بخاطر اینکه بغیر از شما چند نفر دیگه میزنن همزمان دانلود تو منطقتون و آخرش دیگه چیزی ندارن که دانلود کنن اکثر لیست مردم تموم میشه سرعت میره بالا
bilmazlar
13-01-2016, 16:15
10 گیگاهرتز نه 10 مگاهرتز پهنای فرکانس :n02:
کل کشور همزمان 10 مگاهرتز شده پهنای باند 1800 4G ایرانسل
این 10مگاهرتز شده رو من درست متوجه نشدم. آیا منظور اینه که باند فرکانسی مورد استفاده مثلن بین 1795 تا 1805 مگاهرتز شده؟ اگه این جوری قبلن چند بوده؟
این 10مگاهرتز شده رو من درست متوجه نشدم. آیا منظور اینه که باند فرکانسی مورد استفاده مثلن بین 1795 تا 1805 مگاهرتز شده؟ اگه این جوری قبلن چند بوده؟
قبلا 5 مگاهرتز بود الان شده 10 مگاهرتز
bilmazlar
13-01-2016, 16:28
قبلا 5 مگاهرتز بود الان شده 10 مگاهرتز
نه. سؤال من این بود که آیا برداشت من از این که الآن 10مگاهرتز شده یعنی باند فرکانسی مجاز شده بین مثلن 1795 تا 1805 مگاهرتز و قبلن کمتر از این بود یعنی مثلن 1798 تا 1803 مگاهرتز بوده؟ چون برداشتی که من از 4G 1800 دارم اینه که یه باند فرکانسی در نزدیکی 1800مگاهرتز تخصیص داده شده. حالا هر چی این باند فرکانسی بزرگتر باشه خوب ظرفیت انتقال داده بیشتری هم داره.
آیا این برداشت من درسته یا از بیخ تعطیلم؟:n02:
MOH@ND3S
13-01-2016, 17:05
نه. سؤال من این بود که آیا برداشت من از این که الآن 10مگاهرتز شده یعنی باند فرکانسی مجاز شده بین مثلن 1795 تا 1805 مگاهرتز و قبلن کمتر از این بود یعنی مثلن 1798 تا 1803 مگاهرتز بوده؟ چون برداشتی که من از 4G 1800 دارم اینه که یه باند فرکانسی در نزدیکی 1800مگاهرتز تخصیص داده شده. حالا هر چی این باند فرکانسی بزرگتر باشه خوب ظرفیت انتقال داده بیشتری هم داره.
آیا این برداشت من درسته یا از بیخ تعطیلم؟:n02:
بله درست متوجه شدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.