مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
fanoostalaei
08-09-2014, 11:08
دیروز میخواستم ببینم 3g چیه این همه تاپیکش همیشه بالاست. بعد رفتم با هزا رتومن تو حسابم یه رمز زدم 150 مگ حجم 1 روزه خریدم. اولش تو موبایلم علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالای صفحه سمت چپ همیشه هستش.
بعد یه مودم 3g دارم این شکلیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد سیم کارت ایرانسل رو بهش زدم رفتم تو برنامش connect رو زدم و یه تست گرفتم اما مثل اینکه همون نسل قدیمی وصل شد.
این تست دیروز بعد خریدن 150 مگ حجم هزار تومن پول دادم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میتونم مثل شما با 1 مگ دانلود کنم؟ شما چه ترفندی میزنید؟ چرا مال من به اینترنت قدیمی وصل میشه ولی شما به اینتر نت 3g ? لطفا به من کمک کنید منم دوست دارم سرعت اینترنتم زیاد بشه :11:
مودم های موجود تو بازار خیلی کیفیت پایینی دارن ، علاوه بر اینکه قیمت زیادی دارن
شما با گوشی تست کنی به مراتب کیفیت و سرعت خیلی بهتری میگیری تا مودم
چون من خودم مودم دارم و بازش کرده بودم برای دریافت آنتن یه قطعه دیکه که یه ذره بهش سیم وصل شده بود و آنتن رو با اون میگرفت آنتن و کیفیت خیلی کمی داره ولی در گوشی های موبایل اینجوری نیست و کیفیت سیگال دریافتی خیلی بهتر از مودمه
مگه اصفهان راه نیفتاده؟
اره دادا اینا خوابوندنش ..وگرنه که نصب تجهیزات روی انتن ها چقد زمان میخاد ببره که انقد طولش میدن والا ...مثه رایتل که نیس دوباره دکل بخان بزنن ...تجهیزاتش باس نصب بشه دیگه فقط ...اینطور نیس؟
اصفهان 2تا آنتن زدند انگار!!
تجهیزاتش هم گرونه فک کنم ایرانسل بالای هزار میلیارد تومان باید هزینه کنه
راه اندازی کردن ولی هنوز پوشش دهیشون خوب نیست فکر نکنم به این زودیها درست بشه
tavassoli.farfani
08-09-2014, 11:26
راه اندازی کردن ولی هنوز پوشش دهیشون خوب نیست فکر نکنم به این زودیها درست بشه
دوستمون درست میگه تو اصفهان دو تا آنتن بیشتر ندارند
اصلا خودشون هم نمیدونن دارن چیکار میکنن
مدیر عاملشون گفت روزانه 300 تا سایت راه اندازی میشه
از وقتی رسمی شده ما که نفهمیدیم شهر جدیدی اضافه بشه
فعلا تو اصفهان همرا اول تقریبا پوشش کامله من خودم الان دارم تستش میکنم ولی سرعتشا محدود کردن به 256
رایتلم نمیدونم
saeeddeeas
08-09-2014, 11:31
اینجا ایرانه کاری رو که بتونند خوب سر موقع انجام نمیدن حالا چه برسه کاری که نتونند رو انجام بدن!!!
حالا هی دوستان بگن تا اخرشهریور فلان میشه جادو میشه
من که میگم تا اخر سال هم نمیتونه درست پوشش بده، این پست هم تا اخر سال میمونه دیگه
mohammad.asghari
08-09-2014, 11:31
همراه اول!اصلا همراه اول رو نتونستم پیدا کنم تو مشهد،ولی دیشب که داشتم میرفتم حرم از چهار راه خیام تا فردوسی آنتن نداشت 3g ولی اینترنتش وصل میشد سرعتش هم خوب بود
asus مودم 3g نزده اینا تقلبی من خریدم آره جواب میده مشکلی نداره ولی اگر سرچ کنی میبینی مودم 3g asus خود شرکت asus تولید نکرده . ارزونتر از هم هست 55000 تومان و dlink و tplink قیمتش 70000 تومان . asus تو ویندوز 8 کار نمیکنه .
یعنی tplink و dlink موند
حالا بین این دو کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
فعلا تو اصفهان همرا اول تقریبا پوشش کامله من خودم الان دارم تستش میکنم ولی سرعتشا محدود کردن به 256
رایتلم نمیدونم
حاجی ما سمت سه را سیمین
حداقل 7 8 تا آنتن همراه اول اینور ها با چشمم دیدم که هیچی روش نصب نیست مشخصه کاری نکردند
رایتلم نمیدونم
حاجی ما سمت سه را سیمین
حداقل 7 8 تا آنتن همراه اول اینور ها با چشمم دیدم که هیچی روش نصب نیست مشخصه کاری نکردند
HardwareMaster
08-09-2014, 13:19
همراه اول!اصلا همراه اول رو نتونستم پیدا کنم تو مشهد،ولی دیشب که داشتم میرفتم حرم از چهار راه خیام تا فردوسی آنتن نداشت 3g ولی اینترنتش وصل میشد سرعتش هم خوب بود
من الان منظور شما رو نگرفتم
همراه اول وجود نداشت بعد شما در حالیکه آنتن نداشت به 3g وصل شدین؟!
کی آنتن نداشت ایرانسل یا همراه اول؟ به کدوم وصل شدین؟
tavassoli.farfani
08-09-2014, 13:23
من الان منظور شما رو نگرفتم
همراه اول وجود نداشت بعد شما در حالیکه آنتن نداشت به 3g وصل شدین؟!
کی آنتن نداشت ایرانسل یا همراه اول؟ به کدوم وصل شدین؟
این مشکلا بعضی وقت ها منم دارم
خط ندارم ولی اینترنت دارم . نمیدونم برا چی
البته همراه اول دارم
mojtabaghanidel
08-09-2014, 13:32
منطقه 1 تهران LTe راه اندازی شده
داداش اطلاعات بیشتر بده.. سکته کردم :n04:
Microsoft Windows
08-09-2014, 13:37
وضعیت 3G لاهیجان یکم بهتر شده:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mojtabaghanidel
08-09-2014, 13:40
توی میدون انقلاب تهران یه بار تست گرفتم..سرعت آپلود رو 4 مگ بود!!!!!
HardwareMaster
08-09-2014, 13:58
یعنی موندم که به این ...ها چی بگم:n13: :n04: :n24:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
همراه آخر از اونجا که تاسیساتش مربوط به 20 و خرده ای سال قبله و همون زمان هم محمد غرضی با اینهمه ادعایی که داشت و داره اون تاسیسات رو فقط برای پشتیبانی از 100 هزار خط وارد کرده بود:n04: هیچوقت نمیتونه همپای ایرانسل جلو بیاد . پس چکار میکنه؟ از راه گرفتن فتاوای بودار و کارهای عجیب و سنگ اندازی های مختلف میخواد خودش رو در برابر رقیبی چند برابر تنومندتر و سود ده تر از خودش سرپا نگهداره
یکی هم نیست یقه ی این غرضی رو بگیره و بپرسه تو با کدوم عقلت برای مملکت 60 میلیونی اون زمان اومدی همراه اولی راه انداختی که حداکثر 100 هزار نفر رو سرویس بده؟!:n15: اونم با سیمکارتهای 2 میلیونی!!!:n04: اگر همراه آخر حالا داره چند میلیون نفر رو پشتیبانی میکنه در اثر کلی وصله پینه به همون سیستم اولیه هست نتیجشم اینهمه اختلال در مکالمه و سرویسهای ناکارامدشه که هرگز راه حلی نخواهد داشت مگر تعویض کل این سیستم معیوب و سر هم بندی شده
ولی خوشبختانه روحانی دیروز سیاست خودش رو شفاف اعلام کرد و حسابی رفت توی شکم همه ی سنگ اندازها. مطمئن باشید با این وزیر و این رییس دولت، همراه آخری ها و همفکرانشون ره به هیچ جا نخواهند برد. قبلنم گفتم هر کی جلوی این بولدوزر که با قدرت راه افتاده بخواد بایسته خودش هلاک میشه. روحانی هم که نتیجه ی حمایت جوونها رو در انتخابات قبل دیده از همین حالا روی آرای اونها برای انتخابات آینده حساب باز کرده ... خلاصه ی کلام اینکه دلتون قرص باشه که اوضاع بسرعت داره درست میشه و بدخواهان هم دیر یا زود حداقل برای بقای خودشون مجبورن با این رود خروشان همراهی کنن:n16:
meysambs
08-09-2014, 14:39
یعنی tplink و dlink موند
حالا بین این دو کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
D-Link DWM-158
HSPA+ با حداكثر دانلود ٤٢ مگابيت
D-Link DWM-158
HSPA+ با حداكثر دانلود ٤٢ مگابيت
ممنون
قیمت دارین ؟
mohammad.asghari
08-09-2014, 15:53
بچه ها این مودم رای فای رایتل مالی هست؟
بچه ها این مودم رای فای رایتل مالی هست؟
همون مودم تو بازار با 30تا40تومن با قیمت پایینتر می تونی تو بازار بخری
رایتل خیلی گرون میفروشه
tavassoli.farfani
08-09-2014, 16:16
دوستان فک کنم تاپیک اشتباه اومدید
برید یه تاپیک خرید و فروش بزنید خب
هی ما تو گوشی میایم چک میکنیم میبینیم دوستان بازار چک مودم راه انداختن
لطفا رعایت کنید
mohammad.asghari
08-09-2014, 16:26
همون مودم تو بازار با 30تا40تومن با قیمت پایینتر می تونی تو بازار بخری
رایتل خیلی گرون میفروشه
نمیخوام بخرم،برنده شدم میخوام ببینم مالی هست یا نه؟
saeeddeeas
08-09-2014, 17:24
دوستان فک کنم تاپیک اشتباه اومدید
برید یه تاپیک خرید و فروش بزنید خب
هی ما تو گوشی میایم چک میکنیم میبینیم دوستان بازار چک مودم راه انداختن
لطفا رعایت کنید
اصلا رعایت نمیکنن
عجیب تر اینکه مدیرا رسیدگی نمیکنن اگه راجب تاپیک خبر بزاریم درجا پاک میکنن[emoji15]
الان مودم Asus خوب کار میده ؟
یکی از دوستان گفت TPLINK ولی تو لب تاب ایسوس مارک خوبیه
تو مودم هم میشه پروایدر را WPMCA انتخاب کرد؟ و روی2G نره ?
اره داداش من خودم 3 ساله دارم استفاده میکنم
اره هم میتونی روی gprs بذاری هم edge هم روی 3g یhsdpa
اون دوستی هم که میگه روی ویندوز 8 کار نمیکنه اشتباه به عرضتون رسونده ..
اطلاع ندارم ایسوس اینو زده یا نه اما هیچ ایرادی نداره و تست شده هستش ...مثه سگ مار میکنه ...روی ویندوز 8 هم کار میکنه عین ساعت
رفقا خبری تو کرمان نیست؟؟؟؟؟ میخان یه 3g بدن 10 سال باید طولش بدن.:n28:
farshad0123
08-09-2014, 19:45
نمیدونم چرا برا من رو 3g نمیره سرچ میکنم 3g و 4g هم همراه اول و هم ایرانسل پیدا میشه ولی وقتی رو 3g میزنم سریع برمیگرده رو 2g:n13:
و ما همچنان منتظر 3g در گلستان :n05:
اینجا که سرعت دانلود روز به روز داره بهتر میشه اول که وصل شد رو 300 بود بهد شد 400 حالا هم 500 میچرخه ....
Killzone2
08-09-2014, 20:00
دوستان یکی راجب این طرح هاش توضیح میده؟
مثلا اون 30 روزه با حجم 24 گیگ (۲ تا ۸ بامداد) منظورش تو اون تایم 2 تا 8 رایگانه؟ تایم رایگان سرعتش فرقی هم میکنه؟
یکی لطف کنه بگه ممنون میشم
+
بنظرتون سرعت به همین منوال هست؟ یا بعدا محدودیت میدن بهش؟ مثل رایتل 128 مثلا؟؟
یعنی 24 گیگ تو اون بازه زمانی داری می تونی دانلود کنی
نه فرقی نداره بهتر هم هست چون همه اون موقع خوابن...
فعلا که داره حال میده
fanoostalaei
08-09-2014, 20:20
اینجا که سرعت دانلود روز به روز داره بهتر میشه اول که وصل شد رو 300 بود بهد شد 400 حالا هم 500 میچرخه ....
خوشحالم که وضعیتتون بهتره
همونطور که قبلا گفته بودم با افزایش پوشش دهی و کاهش بار ترافیکی بر روی سایتهای نسل 3 سرعت و کیفیت اینترنت کاربرها به مراتب بیشتر خواهد شد:n16:
دوستان یکی راجب این طرح هاش توضیح میده؟
مثلا اون 30 روزه با حجم 24 گیگ (۲ تا ۸ بامداد) منظورش تو اون تایم 2 تا 8 رایگانه؟ تایم رایگان سرعتش فرقی هم میکنه؟
یکی لطف کنه بگه ممنون میشم
+
بنظرتون سرعت به همین منوال هست؟ یا بعدا محدودیت میدن بهش؟ مثل رایتل 128 مثلا؟؟
شب چون اکثر سایتهای ایرانسل پهنای باندشون خیلی کمتر استفاده میشه سرعت تا جایی که گوشیتون آنتن بده بازه و محدودتی وجود نداره
در مورد سرعت هم فعلا ایرانسل داره بدون اعمال محدودیت سرعت به کار خودش ادامه میده و از اینور اونور هم شنیده میشه که قصد اعمال محدودیت رو نداره (چیزی که تو فروم های دیگه خوندم رو گفتم)
مدیرعامل ایرانسل: به دلیل سرعت بالای توسعه شبکه 3G متقاضی رومینگ متقابل با رایتل نیستیم مدیرعامل اپراتور دوم موبایل گفت: به دلیل سرعت بالای راهاندازی نسل 3، متقاضی استفاده از این خدمت اپراتور سوم نیستیم و در پی تفسیر توافقنامه رومینگ ملی نبودیم تا ببینیم شامل استفاده 2 اپراتور اول و دوم از شبکه رایتل میشود یا خیر.
علیرضا قلمبر دزفولی در گفتوگو با فارس، در پاسخ به این سوال که طبق موافقتنامه رومینگ ملی، در شبکه نسل 2، همراه اول و ایرانسل شبکه خود را در اختیار رایتل قرار دادند، آیا اکنون که دو اپراتور اول و دوم ارائه نسل 3 را آغاز کردهاند، رایتل به این دو اپراتور سرویس خواهد داد، گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هنوز این مرحله را اعلام نکرده است که اپراتور سوم، نسل 3 را رومینگ بدهد.
وی ادامه داد: علاوه بر این اپراتور دوم نیز متقاضی استفاده از خدمت اپراتور سوم نیست؛ زیرا سرعت راهاندازی شبکه نسل 3 ما به قدری بالا است که به این همکاری نیاز نیست.
مدیرعامل اپراتور سوم تلفنهمراه در پاسخ به این سوال که آیا امکان استفاده دو اپراتور اول و دوم از شبکه اپراتور سوم در بندهای موافقتنامه رومینگ ملی دیده شده، اظهار داشت: از آنجا که متقاضی استفاده از این خدمت اپراتور سوم نیستیم به دنبال تفسیر توافقنامه نیز نبودیم تا ببینیم آیا شامل استفاده 2 اپراتور دیگر از شبکه رایتل میشود یا خیر.
دزفولی خاطر نشان کرد: آنچه به امضا رسید قاعده کلی رومینگ بود که فاز نخست آن بین رایتل با ایرانسل و همراه اول اجرا شد، فاز دوم بین ایرانسل و همراه اول بود و ممکن است فاز سوم استفاده دو اپراتور از شبکه رایتل باشد. این موضوع طبق سیاست رگولاتوری است و اگر صلاح بداند اجرا خواهد کرد.
saeeddeeas
08-09-2014, 22:45
این خبر واسه چند روز پیشه
از اونجایی که اینا کارشون برعکسه نتیجه میگیریم گسترش پوشش فعلا متوقف شده
nini bad
08-09-2014, 22:58
حاجی ما سمت سه را سیمین
باغ درباچه. ترمینال زاینده رود. وحید. رودکی. فلکه ارتش.خاقانی پل وحید همش تحت پوشش همراه اول هست (حوالی محدوده ایی که شما اعلام کردید) و بیشتر مناطق اصفهان ...
and-roid2
08-09-2014, 23:45
4G در مشهد:
*اطلاعات بیشتر در فروم همسایه هر وقت گذاشته شد اینجا اعلام میکنم.
mohammad.asghari
08-09-2014, 23:54
4g در مشهد!!!3g خوب آنتن نمیده رفتن سراغ 4g!!لطفا هر وقت خبرش اومد اینجا هم بذارید ممنون
اینم تست امروزم در چهار راه جانباز با سرور انگلیس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pooyarbt
09-09-2014, 00:40
4g در مشهد!!!3g خوب آنتن نمیده رفتن سراغ 4g!!لطفا هر وقت خبرش اومد اینجا هم بذارید ممنون
اینم تست امروزم در چهار راه جانباز با سرور انگلیس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ما همچنان منتظر پوشش 3g ایرانسل در حوالی میدان شهدا به سمت فلکه توحید هستیم .
mohammad_87
09-09-2014, 01:18
شما کدوم منطقه هستی؟
Arsenal2012
09-09-2014, 02:27
داداش اینو که گذاشتی دلم کباب شد
داری کیف میکنیا
گلستان که هنوز نیومده
وقتی ام بیاد دیگه فک نکنم همچین سرعتی باشه
بعدم معلوم نیس تعرفه هارو عوض نکنن!
من بودم این 24 گیگو تو یکی دو روز تموم میکردم با این سرعت ...کلی سریال دان نکرده دارم
ADSL که دیگه تمدید نمیکنم چون به صرفه نیس از وقتی نامحدودو برداشتن
دیشب با ایرانسل اومدم با همون نسل قبلی ..ساعت حدود 3 شب سرعت خوبه ...24 شبانه جون میده واس دانلود
فقط میشه دو طرح ینی 24 گیگ شبانه و 2 گیگ ماهانه رو هر دو رو با هم گرفت؟
آره خدایی خیلی راضیم میانگین سرعت بین 900 تا 1900کیلوبایت هست
آره میشه شما اول 2 گیگ تو بگیر بعد دقیقا 24 ساعت بعد طره 24 گیگ رو بگیر فقط ساعت 2 یک بار باید دیتای موبایل رو قطع و صل کنی که اتوماتیک بره رو طرح 24 گیگ
Arsenal2012
09-09-2014, 02:37
سلام خسته نباشید. شما برای این سرعت مدارک ارائه دادید؟ یا فقط همون یه سرویس با حجم مشخصی خریداری کردید؟
میشه شماره کد خریداری سرئیسی که ارسال کردید رو برام بزنید اینجا . متشکرم :11:
سلام مدرک احتیاج نداره
کد طرح: ستاره 555 ستاره 518 مربع.... قیمت 10 هزار تومان ....24 گیگ یک ماهه از سا عت 2 تا 8 صبح
همه ی کدهای اینترنت ایرانسل
شما کدوم منطقه هستی؟
منطقه 10 خیابان رودکی
آره خدایی خیلی راضیم میانگین سرعت بین 900 تا 1900کیلوبایت هست
آره میشه شما اول 2 گیگ تو بگیر بعد دقیقا 24 ساعت بعد طره 24 گیگ رو بگیر فقط ساعت 2 یک بار باید دیتای موبایل رو قطع و صل کنی که اتوماتیک بره رو طرح 24 گیگ
وای خیلی عالیه سرعتش
ممنون
کاش زودتر بیاد گلستان
البته مهم تر از اون وقتی میاد سرعت هم همینجوری باشه و طرح رو هم برندارن ...که چشم آب نمیخوره
a.mostafa
09-09-2014, 10:49
و ما همچنان منتظر پوشش 3g ایرانسل در حوالی میدان شهدا به سمت فلکه توحید هستیم .
بهتره بگی کل مشهد
همچنان سجاد،ملک آباد ، سناباد و.....
بهتره بیگی از فکله پارک به سمت مرکز شهر اصلا 3G وجود نداره
a.mostafa
09-09-2014, 10:54
میشه بگید کجای مشهد 4G در دسترسه!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
mohammad.asghari
09-09-2014, 11:08
بهتره بگی کل مشهد
همچنان سجاد،ملک آباد ، سناباد و.....
بهتره بیگی از فکله پارک به سمت مرکز شهر اصلا 3G وجود نداره
شما سجاد رو تست کردید آنتن نداشت3g
a.mostafa
09-09-2014, 11:17
اصلا ، هیچی:n03:
خیلی دوست دارم بدونم که واقعا هدف ایرانسل دقیقا چی بوده؟ ، فکر کنم بهتر بود اول از سمتی از شهر شروع میکرد که بیشترین یوزر رو داره
mohammad.asghari
09-09-2014, 11:34
الان فرامرز آنتن داره جالبه سجاد نداره
a.mostafa
09-09-2014, 11:44
انجا وضیعت چطوره؟
mohammad.asghari
09-09-2014, 11:46
وضعیت خوبه تست سرعتم چند صفحه پیش گذاشتم البته هنوز فرامرز کلا زیر پوشش نرفته که تا 10 مهر همه ـی اطراف فرامرز اوکی میشه الان از فرامرز 27 تا آخرش آنتن داره 3g
a.mostafa
09-09-2014, 12:24
انجا وضیعت چطوره؟
mohammad.asghari
09-09-2014, 12:28
پست بالاتر نوشتم.
دوستان میگم دیشب تو ماشین بودم رادیو روشن بود بعد تبلیغ ایرانسل اومد گفت برای اطلاع از پوشش شبکه 3g به سایت ایرانسل مراجعه کنید:n02:
mehrabooni
09-09-2014, 12:37
کدوم قسمت سایت ایرانسل
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
porya_spy
09-09-2014, 13:29
اینم تست های من ( اهواز - صد دستگاه ) پوشش دهی محله ما خیلی خوب شده خونمون کلا دیگه روی 3g :n02: ولی سرعت وقتی روی شبکه H+ هست خیلی خوبه ولی H جالب نیست ! دیشب اینترنت خونه قطع بود یه بسته گرفتم کلی کارمو راه انداخت . ولی پیمانکار های شهر های دیگه باید از تبریز یاد بگیرن . پوشش دهی رو دارن 100 % میکنن بعد اهواز مرکز شهر هنوز 3g نیست که خیلی خیلی عجیب !!
HardwareMaster
09-09-2014, 14:40
پست بالاتر نوشتم.
دوستان میگم دیشب تو ماشین بودم رادیو روشن بود بعد تبلیغ ایرانسل اومد گفت برای اطلاع از پوشش شبکه 3g به سایت ایرانسل مراجعه کنید:n02:
کجاش دقیقا؟ لینک میدی پلیز
از اول راه افتادن ایرانسل هروقت برای پرداخت قبض و ... که میرم به وبسایتشون بدتر گیج و بیچاره میشم:n27:
فکر کنم طراحی سایتشون رو یک بچه ی دبستانی انجام داده
farshad0123
09-09-2014, 14:42
H+ اومده رو گوشی ولی سرعت 0.2مگابیت
fafool70
09-09-2014, 14:44
به نقل از مدیر عامل ایرانسل تا آخر سال 93 تنها 200 شهر زیر پوشش میره !
abolfazlwest72
09-09-2014, 15:09
آقا تبریز تنها شرهی نیست که رفته زیر پوشش کامل...قزوینم کل شهر زیر پوشش 3g هست الان بالای 2 هفتست که زیر پوشش کامل هست :n09::n05:
fafool70
09-09-2014, 15:14
آقا تبریز تنها شرهی نیست که رفته زیر پوشش کامل...قزوینم کل شهر زیر پوشش 3g هست الان بالای 2 هفتست که زیر پوشش کامل هست :n09::n05:
شهرهای ترک نشین کامل شدن ما تا سال 94 منتظریم
saeeddeeas
09-09-2014, 15:18
کم کم دارم به این نتیجه میرسم توی پوشش دهی هم دارن پارتی بازی میکنن:n02::n02:
والا تو ایران همه نوع پارتی دیده بودیم اینم در نوع خودش جالبه:n02:
به هر حال دیگه واسم مهم نیست چند وقت دیگه عازم هستم:n02:
hasanoooooooo
09-09-2014, 15:27
کم کم دارم به این نتیجه میرسم توی پوشش دهی هم دارن پارتی بازی میکنن:n02::n02:
والا تو ایران همه نوع پارتی دیده بودیم اینم در نوع خودش جالبه:n02:
به هر حال دیگه واسم مهم نیست چند وقت دیگه عازم هستم:n02:
فکر کنم انتن هارو بر اساس میزان استفاده مردم دارن وصل میکنن...
saeeddeeas
09-09-2014, 15:42
نه بابا یعنی اینهمه شهر دیگه مردم استفاده ندارن؟؟؟
برعکس اینورا بیشتر استفاده دارن از اینترنت چون امکانات کمه،این چند شهری که الان فعال کردن همه امکانات دارن ولی شهرهای دیگه ای دی اس ال هم ندارن پس ربطی به مردم نداره
MOH@ND3S
09-09-2014, 17:18
مدیرعامل ایرانسل: تاپایان سال 200شهر تحت پوشش خدمات نسل3 ایرانسل قرار میگیرد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOH@ND3S
09-09-2014, 17:32
دوستان امروز منطقه 22 تهران به غیر از یک سایت ایرانسل بقیه آنتن نمیدن..نه 2G نه 3G تقریبا 1 ساعته که هیچ کسی آنتن نداره اینجا...جاهای دیگه هم اینجوریه ؟
از صبح هم هر 20 ثانیه تماس ها قطع میشدن.
constant_boy23
09-09-2014, 17:39
داداش دمت گرم دیگه ...الان اخر تابستون جدای جمعیت خود شهر ها جمعیت زیادی از شهر های دیگه توی شمالن ...
حالا نباید حتی یه شهر مازندران ...حداقل توریستی ترینش که رامسر باشه یا مرکزش که ساری باشه نباید پوشش داشته باشه ؟
داداش دمت گرم دیگه ...الان اخر تابستون جدای جمعیت خود شهر ها جمعیت زیادی از شهر های دیگه توی شمالن ...
حالا نباید حتی یه شهر مازندران ...حداقل توریستی ترینش که رامسر باشه یا مرکزش که ساری باشه نباید پوشش داشته باشه ؟
داداش دله منم خونه ...گلستانم هنوز نیومده ...مگه میشه تو یه استان حداقل مرکز استان فعال نشه؟
دیگه گلستان که باید گرگان و گنبد گاووس هردوش فعال بشه ...
مازندرانم که شهرهای بزرگش همینطور ...
خیلی عجیبه :|
mazdak89
09-09-2014, 18:51
حالا جدی کسی تا حالا به شبکه 4G یا LTE وصل شده ؟؟؟؟ فکر نکنم اصن راه اندازی کرده باشن (بخاطر هزینه ) !!!! من که هیچ تست یا اسکرین شاتی ندیدم !!! :n13: در حد حرف بود فقط :n03:
mcuteangel
09-09-2014, 19:02
ولی انصافا از وقتی 3G تو شهرای بزرگ راه اندازی شده، سرعت edge به مراتب تو سایر نقاط بهتر شده، محل ما قبلا از ساعت ده صبح تا یک شب دیگه به سختی وصل میشد یا سرعت بالای ۵ کیلوبایت نمیرفت، ولی الان تو طول روز اکثرا سرعت بالای ۱۰ و تا ۲۵ هم میره، هر چند از نزدیک ظهر تا ساعت دو و سه یکم سرعت پایینه ولی به بعد کم کم خوب میشه، دیگه از ساعت یک شب به بعد هم سرعت عالیه و همش بالای بیسته! فکر کنم این حرف مدیر عامل ایرانسل که گفته بود با توسعه ی 3G سرعت 2G هم بهتر میشه کم کم داره اتفاق میوفته، ولی بازم باید دید چی میشه
masooumi
09-09-2014, 19:27
آقا ما تا پست میداریم همشهری های مشهدی ناپدید میشن اما همین که چندتا صفحه ميگذره این دوستان پدیدار میشن .
به هر صورت دوست گرامی ما سمت دروازه قوچان هستیم ینی تقریبا نزدیکای بلوار قره نی و پاساژ مجد .
شما کی تست گرفتید اینجا که ما هستیم هنوز آنتن نيومده bts ی که من بهش کانت میشم کنار پاساژ نصره .
سلام ، عرض کردم خدمتتون...
من روز یکشنبه ظهر داخل پاساژ مجد تست کردم و نسل سوم هم جزو شبکه ها بود و کانکت هم شدم و دیتا هم داشت با سرعت عالی ولی امکان تماس نداشتم.
saeeddeeas
09-09-2014, 19:34
امروز با یکی از کارشناسای ایرانسل حرف زدم،گفت تا اخر مهر همه مراکز استان ها تحت پوشش قرار میگیرن
شهرستان ها هم تا اخر سال
البته گفت جنوب ایران دیرتر از بقیه پوشش قرار میگیره:n21:
کسی میدونه هر دکل تا چند کیلومتر میتونه پوشش بده؟
دوستان همزمان میشه دو تا بسته داشت؟
mcuteangel
09-09-2014, 21:35
کسی میدونه هر دکل تا چند کیلومتر میتونه پوشش بده؟
بستگی به تجهیزاتش و مکان قرارگیری دکل داره، معمولا تو ارتفاعات تا سی یا چهل کیلومتر هم پوشش دهی داره، البته اگه مانعی جلوی سیگنال رو نگیره، من شخصا تا بیست، بیست و پنج کیلومتر سیگنال گرفتم، اینطور که دوستان میگن فرکانس هم مهمه، هرچی فرکانس پایین تر، سیگنال دهی قوی تره، البته تو ویکی پدیا نوشته تو کویر های ایران تا هفتاد کیلومتر هم پوشش میده [emoji52]
دوستان همزمان میشه دو تا بسته داشت؟
بله هر چند تا میشه داشت ولی توی هر 24 ساعت یکیشو باید فعال کنید .
nini bad
09-09-2014, 22:16
حالا جدی کسی تا حالا به شبکه 4G یا LTE وصل شده ؟؟؟؟ فکر نکنم اصن راه اندازی کرده باشن (بخاطر هزینه ) !!!! من که هیچ تست یا اسکرین شاتی ندیدم !!! :n13: در حد حرف بود فقط :n03:
دوست عزیز شما انگار اصلا هیج کدام از صفحات این تاپیک را مشاهده نکردید !!!!!!
mazdak89
09-09-2014, 23:36
دوست عزیز شما انگار اصلا هیج کدام از صفحات این تاپیک را مشاهده نکردید !!!!!!
شما منو راهنمایی کن . ممنون
and-roid2
09-09-2014, 23:41
من نمیدونم ملت تو قم هر روز از ساعت 10 صبخ تا 4صبح در حال دانلود هستن که وضعیت اینطوری میشه یا ایرانسل تو قم محدودیت گذاشته:
اصلا هم نمیشه یه سایت درست حسابی باهاش باز کرد!!
fanoostalaei
09-09-2014, 23:45
من نمیدونم ملت تو قم هر روز از ساعت 10 صبخ تا 4صبح در حال دانلود هستن که وضعیت اینطوری میشه یا ایرانسل تو قم محدودیت گذاشته:
اصلا هم نمیشه یه سایت درست حسابی باهاش باز کرد!!
هیچ کدوم که گفتی
ایراد از مودمته
با گوشی تست کنی خیلی هم بهتره
and-roid2
09-09-2014, 23:50
هیچ کدوم که گفتی
ایراد از مودمته
با گوشی تست کنی خیلی هم بهتره
حسین مودمم از این معمولی ها نیست...
اخه اگر مشکل از مودم باشه چرا راس ساعت 4صبح تا 10 صبح سرعت خوبه؟!
fanoostalaei
09-09-2014, 23:52
حسین مودمم از این معمولی ها نیست...
اخه اگر مشکل از مودم باشه چرا راس ساعت 4صبح تا 10 صبح سرعت خوبه؟!
از ما گفتن بود :دی
با کلی مودم تست کردم ، اکثرشون ایراد داشتن سر آنتن دهی و همین باعث میشه که نت آشغالی رو تحویل بدن
باور نداری همین الان با گوشی تست کن ببین بهتره یا نه ( البته میدونم الان گوشی تو دست و بالت نیس برا همین گفتم :دی)
and-roid2
09-09-2014, 23:55
از ما گفتن بود :دی
با کلی مودم تست کردم ، اکثرشون ایراد داشتن سر آنتن دهی و همین باعث میشه که نت آشغالی رو تحویل بدن
باور نداری همین الان با گوشی تست کن ببین بهتره یا نه ( البته میدونم الان گوشی تو دست و بالت نیس برا همین گفتم :دی)
چند شب پیش هم با ایفون که تست کردم سرعت باز مشکل داشت.....:n27:
اما باز اگر مشکل مربوط به مودم باشه با رایتل هم باید مشکل داشته باشه که نداره:n22:
fanoostalaei
09-09-2014, 23:57
چند شب پیش هم با ایفون که تست کردم سرعت باز مشکل داشت.....:n27:
اما باز اگر مشکل مربوط به مودم باشه با رایتل هم باید مشکل داشته باشه که نداره:n22:
رایتل که 60 تا بیشتر سرعت نداره و با آنتن 1 درصد هم همون سرعت رو میشه گرفت :دی
=================================================
امشب میخوساتم تست 4G بذارم که نشد و ایشالا فردا اگر عمری باشه تست 4G قرار میدم
and-roid2
10-09-2014, 00:07
رایتل که 60 تا بیشتر سرعت نداره و با آنتن 1 درصد هم همون سرعت رو میشه گرفت :دی
=================================================
امشب میخوساتم تست 4G بذارم که نشد و ایشالا فردا اگر عمری باشه تست 4G قرار میدم
خب بیا این تست 1مگه رایتله که الان با همین مودم گرفتم::n02:
============
ببین مش حسین چقدر داری تست 4G رو طول میدی تا برامون بزاری اینجا!!!:n02:
یه ملت منتظرن سرعت 4G رو دوباره ببینن:n02:
باغ درباچه. ترمینال زاینده رود. وحید. رودکی. فلکه ارتش.خاقانی پل وحید همش تحت پوشش همراه اول هست (حوالی محدوده ایی که شما اعلام کردید) و بیشتر مناطق اصفهان ...
خدا وکیلی این آنتن هایی که میگی 3جی روش نصب نیست! من این هارو که میگی با چشم دیدم
سر شهید مهاجر یه آنتن همراه اول هست مشخصه تجهیزات روش نصبه
بستگی به تجهیزاتش و مکان قرارگیری دکل داره، معمولا تو ارتفاعات تا سی یا چهل کیلومتر هم پوشش دهی داره، البته اگه مانعی جلوی سیگنال رو نگیره، من شخصا تا بیست، بیست و پنج کیلومتر سیگنال گرفتم، اینطور که دوستان میگن فرکانس هم مهمه، هرچی فرکانس پایین تر، سیگنال دهی قوی تره، البته تو ویکی پدیا نوشته تو کویر های ایران تا هفتاد کیلومتر هم پوشش میده [emoji52]
با عرض پوشش خیلی اشتباس این محاسبه تون!
شما 70 کیلومتر آنتن ات اندازه هارپ هم باشه که سیگنال نمیگیری! چون زمین گرده متوجهی چی میگم؟
آنتن های bts تو مناطق مسکونی پوشش خوبشون زیر 500 متره حالا تا 1کیلومتر بیشتر اصلا جوابگو نیست
rahmank750
10-09-2014, 01:08
همین الان 3G ایرانسل :D
رشت
ویرایش :
MOH@ND3S
10-09-2014, 01:15
شما 70 کیلومتر آنتن ات اندازه هارپ هم باشه که سیگنال نمیگیری! چون زمین گرده متوجهی چی میگم؟
آنتن های bts تو مناطق مسکونی پوشش خوبشون زیر 500 متره حالا تا 1کیلومتر بیشتر اصلا جوابگو نیست
زمین هر چقدر هم که گرد باشه 70 کیلومتر چیزی نیست واسش من خودم به شخصه 110 کیلومتر لینک ptp زده بودم تو یجایی که دشت صاف صاف بود از روی 2 تا دکل با 2 تا دیش و سیگنال -72 با 40 مگابیت پهنای باند! همون لینک رو با همون دستگاها تست کردم از غرب به شرق تهران -70 با 45 مگابیت پهنای باند داد به فاصله 30 کیلومتر
هر Bts موبایل که رو باند 2100 کار کنه داخل شهری مثل تهران اگر مانعی سر راهش نباشه 3 کیلومتر امواج دید مستقیم میتونه ارسال کنه ( تست شده )
رو باند 900 ، 5 کیلومتر..
تو مناطقی مثل کویر هم در صورتی که کاملا بدون مانع باشه 20 کیلومتر رو باند 2.100 میده و 30 کیلومتر باند 900...در کل باز هم بستگی به شرایط محیط و آب و هوای یه منطقه داره.
binaafarin
10-09-2014, 02:31
اینکه انتن قطع وصل میشه یعنی اون فلش های بالا پایین کنار اچ مرتب خاموش میشه چیه؟
چشم دلواپسا کور دیشب ایرانسل سنگ تموم گذاشته برای من....
اها پس خوبه ...امیدوار شدم ..چون از مرکز شهر یکم فاصله داشتم پرسیدم
البته هنوز فک نکنم تا اخر سال به شهر ما برسه
tavassoli.farfani
10-09-2014, 09:21
زمین هر چقدر هم که گرد باشه 70 کیلومتر چیزی نیست واسش من خودم به شخصه 110 کیلومتر لینک ptp زده بودم تو یجایی که دشت صاف صاف بود از روی 2 تا دکل با 2 تا دیش و سیگنال -72 با 40 مگابیت پهنای باند! همون لینک رو با همون دستگاها تست کردم از غرب به شرق تهران -70 با 45 مگابیت پهنای باند داد به فاصله 30 کیلومتر
هر Bts موبایل که رو باند 2100 کار کنه داخل شهری مثل تهران اگر مانعی سر راهش نباشه 3 کیلومتر امواج دید مستقیم میتونه ارسال کنه ( تست شده )
رو باند 900 ، 5 کیلومتر..
تو مناطقی مثل کویر هم در صورتی که کاملا بدون مانع باشه 20 کیلومتر رو باند 2.100 میده و 30 کیلومتر باند 900...در کل باز هم بستگی به شرایط محیط و آب و هوای یه منطقه داره.
هر چی سیگنال بالاتر باشه برد بیشتری رو میشه انتقال داد ولی ضریب نفوذ کمتر میشه
وای سیگنال های پایین تر ضریب نفوذ بیشتر ولی برد کمتری را دارند
sarzamin5995
10-09-2014, 09:28
احتمالا منظورتون از سیگنال، فرکانس باشه
mcuteangel
10-09-2014, 09:36
دوست عزیز تو شهرها به خاطر ایجاد موانع و ساختمان ها برد بی تی اس ها خیلی پایین میاد، ضمنا دو نوع پوشش داریم، یک نوع مربوط به سیگنالدهی هست که معمولا دکل رو تو یه ارتفاع بالا نصب می کنند تا محدوده ی تحت پوشش بیشتر بشه، تو شهرها بر عکس به خاطر ترافیک زیاد شبکه بی تی اس ها فقط برای ارایه کیفیت مناسب نصب میشن و بردشون رو محدود می کنن تا فقط همون منطقه ی مورد نظر ترافیکش کم بشه، ضمنا شما فرض کن دکل بالای یک کوه باشه و اطرافش تا چندین کیلومتر هیچ مانعی نباشه در اینصورت برد سیگنال تا بیشترین توان فرستنده صورت می گیره، تو شهر ما یه بی تی اس ایرانسل هست، و در یکی از روستاهای نزدیک دیگه هم یکی، بقیه بی تی اس ها تو محدوده ی ده کیلومتری به بعد هستن، یکی از بی تی اس ها کنار جاده ی منتهی به شهر مجاور هست که حدود ۲۰ کیلومتر فاصله داره ولی گاهی اوقات که بی تی اس های نزدیک به هر دلیلی خاموش میشن من آنتن خودمو ازون دکل میگیرم که ارتفاعش از سطح زمین حدود ۵۰ متر هست و تا شهر هیچ مانعی هم بینش نیست، اگه بخواین با نقشه هم مشخص کنم
tavassoli.farfani
10-09-2014, 09:37
احتمالا منظورتون از سیگنال، فرکانس باشه
بله
ببخشید
and-roid2
10-09-2014, 10:35
امروز نسل دوم رو که تست کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده:
حرف مدیر عامل ایرانسل صحت داشت و سرعت نسل دوم بهتر شده.
saeeddeeas
10-09-2014, 11:21
کاش برای جاهایی که نسل سوم نداره نسل دوم سرعتش بهتر شه
قطعا جاهایی که نسل سوم هست نیازی به نسل دوم نیس
Tehranshahr
10-09-2014, 12:30
تو نسل دوم اولویت با تماس صوتی هست و همین باعث میشه کیفیتش بیاد پایین.
پ.ن: ایرانسل قصد نداره قابلیت صدای اچ دی رو روی نسل 3 و 4 فعال کنه؟ اگه اینکارو کنه کیفیت صدا مثل وایبر میشه!
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
دقیقا برعکس گفتی حاجی!
فرکانس پرتو گاما و ایکس بسیار بالا و ضریب نفوذ بالایی هم داره ولی برد کمتری داره
در ماهواره ها و کیهان پیما های فضایی معمولا از فرکانس های HF یا پایین تر استفاده میشه که فرکانسش کمه چون برد بالایی داره
ولی اگر فرکانس بیاد پایین طبیعتا ظرفیت پایین تری هم داره و سرعت کمتری رو انتقال میده پس نمیشه در فضا از فرکانس 1هرتز استفاده کرد! چون دیگه داده ای رو رد نمیکنه
اقا نمیخان جا های دیگه رو پوشش بدن؟
babakgol70
10-09-2014, 13:33
اقا نمیخان جا های دیگه رو پوشش بدن؟
چرا قطعا اين كار رو مي كنند. ولي بايد صبر كرد.
همين جاها هم پوشش كامل و كيفيت درستي نداره.
من الان در تهران نمي توانم وصل بشوم.
در هر صورت اونها هم دوست دارند پول بيشتري در بيارند.
پوشش بيشتر = پول بيشتر.
صبور باشيد.
چرا قطعا اين كار رو مي كنند. ولي بايد صبر كرد.
همين جاها هم پوشش كامل و كيفيت درستي نداره.
من الان در تهران نمي توانم وصل بشوم.
در هر صورت اونها هم دوست دارند پول بيشتري در بيارند.
پوشش بيشتر = پول بيشتر.
صبور باشيد.
ناسلامتی کرمان مرکز یه استانه.(کلا به جنوب کشور اهمیت نمیدن نه یزد نه کزمان و...)فقط فک کنم تو بندرعباس یه دکل زده باشن:n23::n23:
mojtabaghanidel
10-09-2014, 13:44
دوستان..یه چیزی،، اگه گوشیتون 2 سیم کارته.برای استفاده از 3جی، حتما سیمتونو بزارید رو اسلات 1
omid-p30
10-09-2014, 14:14
دوستان..یه چیزی،، اگه گوشیتون 2 سیم کارته.برای استفاده از 3جی، حتما سیمتونو بزارید رو اسلات 1
چطور ؟ فرقش چیه ؟
mojtabaghanidel
10-09-2014, 14:17
چطور ؟ فرقش چیه ؟
چون گوشیای دو سیم کارته، با سیم یک به 3جی وصل میشه
tavassoli.farfani
10-09-2014, 14:26
دقیقا برعکس گفتی حاجی!
فرکانس پرتو گاما و ایکس بسیار بالا و ضریب نفوذ بالایی هم داره ولی برد کمتری داره
در ماهواره ها و کیهان پیما های فضایی معمولا از فرکانس های HF یا پایین تر استفاده میشه که فرکانسش کمه چون برد بالایی داره
ولی اگر فرکانس بیاد پایین طبیعتا ظرفیت پایین تری هم داره و سرعت کمتری رو انتقال میده پس نمیشه در فضا از فرکانس 1هرتز استفاده کرد! چون دیگه داده ای رو رد نمیکنه
بر عکس نگفتم
فرمایشات شما هم حرف من رو تایید میکنه
صد البته در مورد پهنای باند حرف شما درسته
فرکانس بالاتر پهنای بیشتر
arash59b
10-09-2014, 14:49
چطور ؟ فرقش چیه ؟
اغلب گوشی ها اینترنت شون فقط روی سیم ۱ هست ولی برای بعضی از مدل ها فرقی نمیکنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
farshad0123
10-09-2014, 14:53
امروز نسل دوم رو که تست کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده:
حرف مدیر عامل ایرانسل صحت داشت و سرعت نسل دوم بهتر شده.
من اهواز با +H سرعتم اینقدره
mojtabaghanidel
10-09-2014, 15:05
اغلب گوشی ها اینترنت شون فقط روی سیم ۱ هست ولی برای بعضی از مدل ها فرقی نمیکنه
تا اونجا که من میدونم برای 3جی حتما باید رو 1 باشه
خودم دو سیم دارم،روی سیم 2 فقط با e وصل میشه
starpars
10-09-2014, 15:21
از کجا باید بفهمیم تجهیزات 3g روی دکل نصب شده؟چیز خاصی باید اون بالا مشاهده بشه؟
and-roid2
10-09-2014, 15:41
از کجا باید بفهمیم تجهیزات 3g روی دکل نصب شده؟چیز خاصی باید اون بالا مشاهده بشه؟
هر وقت اون سکتور های 3تایی پشت هر فرستنده نصب شده باشن:
rezarain88
10-09-2014, 16:24
با سلام مردم تبریز. اول بابت سرعت پایین عذر خواهی میکنم. در حال کار بروی شبکه هستیم . طی چند روز گذشته سایت های یوسف اباد ولاله تجهیز شدند. کارتست سایت کار پیشه در حال اتمام است در حال لینک دهی و تست handower هستیم. مینی bts چهارراه شهناز به بیشترین ظرفیت خود رسید. پوشش از میدان ساعت تا اول فردوسی خوب نیست و دوستان در حال کار برروی فیبر نوری هستند چون انتن ماکرویو جواب نداد. پوشش از چهار راه شهناز تا اول قونقا به 100 درصد رسید. و کار منطقه تمام است. در فلکه همافر به دلیل ناهمگونی فرکانس با برد بالا مجبور به نصب مینی bts بالاتر از فلکه همافر شدیم و کارتست ان اغاز شد. دوستان نقص سایت قونقا حل شده و حال تست هست اگر لینک برسد سایت با تمام ظرفیت کار خود را شروع خواهد کرد. سایت متجرک پاساژ تربیت جمع اوری شده است . دوستان ممکن است در پاشاژ تربیت و سهند و جام جم با عدم پوشش مواجه شوند که با شروع مینی سایت ها پوشش داخل پاساژ تکمیل خواهدشد. نصب rru داخل پاشاژ امت به پایان رسد و در حال بهره برداری میباشد. در این پاساژ مجبور به تعویض سیم کشی و نصب انتن 10db شدیم که بسیار پرهزینه شد. ولی عصر همچنان ناقص است و پوشش در فلکه بزرگ تا تختی و شهریار وجود ندارد. پوشش از نصف راه تا اول سیلو تا حدودی بهبود یافت ولی بیشتر از ان برد سایت جواب نداد و در حال لینک دهی به سایت خطیب هستیم که پوشش میدان جهاد را به خطیب برسانیم . دوستان از وضع بازار اظهار ناراحتی کردند که باید به عرض برسانیم به دلیل تعدد سایتها و ارتفاع متغیر سایتها و عدم تجهیز برخی از ان ها این مشکل وجود خواهد داشت. که به زودی برطرف میگردد. همچنین سایت راسته کوچه دیروز وارد فاز بهره برداری شد. دوستان از صبر ویاری شما سپاسگزارم . وپیشنهاد های شما مایه دلگرمی ما است . هر سوال باشه در خدمتتان هستم.
mehrabooni
10-09-2014, 16:30
با سلام مردم تبریز. اول بابت سرعت پایین عذر خواهی میکنم. در حال کار بروی شبکه هستیم . طی چند روز گذشته سایت های یوسف اباد ولاله تجهیز شدند. کارتست سایت کار پیشه در حال اتمام است در حال لینک دهی و تست handower هستیم. مینی bts چهارراه شهناز به بیشترین ظرفیت خود رسید. پوشش از میدان ساعت تا اول فردوسی خوب نیست و دوستان در حال کار برروی فیبر نوری هستند چون انتن ماکرویو جواب نداد. پوشش از چهار راه شهناز تا اول قونقا به 100 درصد رسید. و کار منطقه تمام است. در فلکه همافر به دلیل ناهمگونی فرکانس با برد بالا مجبور به نصب مینی bts بالاتر از فلکه همافر شدیم و کارتست ان اغاز شد. دوستان نقص سایت قونقا حل شده و حال تست هست اگر لینک برسد سایت با تمام ظرفیت کار خود را شروع خواهد کرد. سایت متجرک پاساژ تربیت جمع اوری شده است . دوستان ممکن است در پاشاژ تربیت و سهند و جام جم با عدم پوشش مواجه شوند که با شروع مینی سایت ها پوشش داخل پاساژ تکمیل خواهدشد. نصب rru داخل پاشاژ امت به پایان رسد و در حال بهره برداری میباشد. در این پاساژ مجبور به تعویض سیم کشی و نصب انتن 10db شدیم که بسیار پرهزینه شد. ولی عصر همچنان ناقص است و پوشش در فلکه بزرگ تا تختی و شهریار وجود ندارد. پوشش از نصف راه تا اول سیلو تا حدودی بهبود یافت ولی بیشتر از ان برد سایت جواب نداد و در حال لینک دهی به سایت خطیب هستیم که پوشش میدان جهاد را به خطیب برسانیم . دوستان از وضع بازار اظهار ناراحتی کردند که باید به عرض برسانیم به دلیل تعدد سایتها و ارتفاع متغیر سایتها و عدم تجهیز برخی از ان ها این مشکل وجود خواهد داشت. که به زودی برطرف میگردد. همچنین سایت راسته کوچه دیروز وارد فاز بهره برداری شد. دوستان از صبر ویاری شما سپاسگزارم . وپیشنهاد های شما مایه دلگرمی ما است . هر سوال باشه در خدمتتان هستم.
سلام مردم تبریز فقط :| اینجا تاپیک مردم تبریز نیست...یه سلام به همه ی کاربرا کنی به جایی بر نمیخوره والا،همه هموطنیم
چرا هنوز مشهدو راه اندازی نکردن،رفتن سراغ تبریز اخه
من خودم مشهدی نیستم،ساکن مشهد هم نیستم ولی اول باید پوشش تهران و مشهد و اصفهان شیرازو کامل میکردن بعد میرفتن سراغ شهرستان های دیگه
mehrabooni
10-09-2014, 16:33
(حذف شد)| شما باید اول مشهدو کامل میکردین...چون بغیر از جمعیت زیادش،هرساله گردشگر خیلی زیادی هم وارد شهر مشهد میشه
ملاک ایرانسل واسه ارتقاء سخت افزاری استفاده ی مردم منطقه از edge بوده ?! اینم شد ملاک اخه ?! شاید مردم یه شهری اصلا نیازی به gprs نداشته باشن،چون سرعتش پایینه،مردم ترجیح میدن حتی سمتش نرن ولی شما بیا یه نسل سوم پر سرعت راه اندازی کن بعدش ببین که مردم اون منطقه دیگه از ای دی اس ال هم استفاده نمیکنن
mojtabaghanidel
10-09-2014, 16:35
بی زحمت درمورد پوشش تهران هم توضیح بدین
و 4جی از چه زمانی نصب تجهیزاتش شرو میشه
tavassoli.farfani
10-09-2014, 16:37
بی زحمت درمورد پوشش تهران هم توضیح بدین
و 4جی از چه زمانی نصب تجهیزاتش شرو میشه
چی چی میگی حاجی
انگار درد دل بچه ها را نشنیدی
mojtabaghanidel
10-09-2014, 16:40
چی چی میگی حاجی
انگار درد دل بچه ها را نشنیدی
نه عزیزم
و از اینکه توی کرمان،مشهد،گلستان وجاهای دیگه هنوز سیگنال نداریم ناراحتم
اما هرکسی در مورد پوشش شهری که داخلش هست سوال میپرسه
tavassoli.farfani
10-09-2014, 16:45
نه عزیزم
ما که بیخیالش شدیم نمیپرسیم فقط گوش میدیم
رفتیم سراغ همراه اول چون پوشش تو شهر کامله . با سرعتشم یجوری میسازیم
شما هم بیخودی خودتونا خسته نکنید از این سوالا ما زیاد پرسیدیم کسی جواب نمیده
البته کسایی که الان مرتبط با اونا هست جواب نمیدن وگرنه دست بچه های فروم درد نکنه فوری جواب میدند
mehrabooni
10-09-2014, 16:45
نه عزیزم
من خوشحال میشم پایتخت کشورم که "دانشجو ها و نخبه ها و دیپلمات های کشورها" رو در خودش جای داده،پوشش سراسری داشته باشه!
ولی ناراحت میشم وقتی میبینم شهری مثل قم نسل سوم راه اندازی کردن،اخه طلاب نسل سوم به چه دردشون میخوره یکی بیاد به من بگه چرا قبل از مشهد و شیراز و اصفهان رفتن سراغ بقیه ی شهر ها!
rezarain88
10-09-2014, 16:49
سلام مردم تبریز فقط :| اینجا تاپیک مردم تبریز نیست...یه سلام به همه ی کاربرا کنی به جایی بر نمیخوره والا،همه هموطنیم
چرا هنوز مشهدو راه اندازی نکردن،رفتن سراغ تبریز اخه
سلام دوست عزیز . کل ایران به 8 مشاور ارشد سپرده شده است که بنده سرپرست 3 استان شمال غربی هستم و این هشت نفر که بنده یکی از انها هستم فردا عازم ترکیه هستیم و کار در فاز یک تمام است و بعد از ان کار به مشاوران چینی چینا تله کام سپرده خواهد شد. از طرف دیگر ظرفیت مسافر در مشهد در تابستان بالا است و سعی شده از اخر شهریور تجهیز سایتها شروع شود . دوست عزیز ناراحت نباش به زودی و برق اسا پوشش تکمیل میشود . با صحبتی که با سرپرستی داشتم 80 ماژول طی چند روز به مشهد رسیده وکارنصب ان به زودی اغاز خواهد شد.
من خودم مشهدی نیستم،ساکن مشهد هم نیستم ولی اول باید پوشش تهران و مشهد و اصفهان شیرازو کامل میکردن بعد میرفتن سراغ شهرستان های دیگه
جواب کاملتر را بعدا خواهم داد.
tavassoli.farfani
10-09-2014, 16:53
با سلام دوست عزیز . کل ایران به 8 نفر مشاور سپرده شده است که بنده یکی از ان 8 نفر میباشم که فردا ایران را به مقصد ترکیه ترک خواهیم کرد. بعد از ان کار به شرکت چینا تله کام سپرده خواهد شد . مشهد به دلیل حجم بالای مسافر قرار شده است از اخر شهریور ماه کار تجهیز اغاز شود . 85 ماژول وارد مشهد مقدس شده که چند سایت نصب و راه اندازی شده است وبه صورت برق اسا کار تجهیز شروع خواهد شد.
اصفهان چی
بازم مشهد بعضی مناطقش ساپورت میشه ولی اصفهان یه سایت بیشتر نیست
فک کنم خدمات تو اصفهان با آب رودخونه زاینده رود ارتباط مستقیم داشته
آب که رفت خدمات هم تعطیل شده
اصفهان پیمانکارش اینجاها نیست
?
rezarain88
10-09-2014, 16:55
اصفهان چی
بازم مشهد بعضی مناطقش ساپورت میشه ولی اصفهان یه سایت بیشتر نیست
فک کنم خدمات تو اصفهان با آب رودخونه زاینده رود ارتباط مستقیم داشته
آب که رفت خدمات هم تعطیل شده
اصفهان پیمانکارش اینجاها نیست
?
اصفهان و شیراز و یزد تجهیزات کم و درحد انگشت شمار میباشد. اصفهان تا 20 مهر کار خواهد برد.
mcuteangel
10-09-2014, 16:56
دوستان گوشی های دو سیم کارت که ساخت کشور چین هست، مانند هواوی، ZTE, آلکاتل، و مخصوصا گوشی های با پردازنده های مدیاتک که از اندروید 4.2 استفاده می کنند تنها رو سیم یک امکان استفاده از تری جی هست، ولی دو سیم کارته های شرکت های معتبر مثل سامسونگ، سونی و ال جی امکان استفاده در هر دو اسلات هست، البته شاید استثنایی هم موجود باشه
tavassoli.farfani
10-09-2014, 16:57
اصفهان و شیراز و یزد تجهیزات کم و درحد انگشت شمار میباشد. اصفهان تا 20 مهر کار خواهد برد.
مگه تجهیزات اصفهان با بقیه فرق داره
?
ما که امیدواریم تا بیست مهر بیاند حلش کنند
mcuteangel
10-09-2014, 16:59
جواب کاملتر را بعدا خواهم داد.
خب مشهد شلوغه نمیشه کاری کرد، تا جایی که می دونم تو شهرای دیگه ی خراسان هم کاری نشده، مثل نیشابور و سبزوار با جمعیت بالای خودش، چه بسا شهرهایی هم داریم که کارش با یکی دو فرستنده فعلا راه میوفته [emoji52]
fanoostalaei
10-09-2014, 17:08
خیلی ممنون باست اطلاع رسانی
من یه سوالی که داشتم اینه که کدوم سایتها دارای 4G خواهند بود ؟
یا فقط همون 3 تایی که قبلا گفته بودید ؟
و یه سوال دیگه اون هم این که تجهیز شهرستانهایی مثل مراغه تا کی تموم خواهد شد ؟
خیلی ممنون از سرعت عمل و دقتی که در کار خودتون دارید :n12:
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:11
دوستان گوشی های دو سیم کارت که ساخت کشور چین هست، مانند هواوی، ZTE, آلکاتل، و مخصوصا گوشی های با پردازنده های مدیاتک که از اندروید 4.2 استفاده می کنند تنها رو سیم یک امکان استفاده از تری جی هست، ولی دو سیم کارته های شرکت های معتبر مثل سامسونگ، سونی و ال جی امکان استفاده در هر دو اسلات هست، البته شاید استثنایی هم موجود باشه
من سونی اکسپریا سی دارم
فقط رو سیم 1 با 3جی کار میکنه
rezarain88
10-09-2014, 17:13
نصب 4g تقریبا متوقف شده به دلیل هزینه زیاد . به دلایل امنیتی نمیتوانم محل دقیق ان را جواب دهم . ولی تعداد انها 12 سایت است. نصب تجهیزات مراغه / مرند/ سراب/ میانه / جلفا در حد دو یا سه سایت میباشد که به زودی سرعت میگیرد.
mcuteangel
10-09-2014, 17:15
من سونی اکسپریا سی دارم
فقط رو سیم 1 با 3جی کار میکنه
تو کاتالوگ اکثر گوشی ها به پشیبانی هر دو سیم اشاره نشده، من قبلا سامسونگ گالکسی وای داشتم رو هر دو ۳ جی داشت، فکر کردم سایر برندهای مطرح هم همینطورن [emoji52]
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:24
ایا یه سایت یا پیگاه خبری هستش که اخبار 3جی و 4جیُ بشه دنبال کرد؟؟ یه پایگاه خبری معطبر
البته به اخباری که دوستان میگن شکی نیست ولی هممون میدونیم خبر باید معتبر باشه
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:25
ایا یه سایت یا پیگاه خبری هستش که اخبار و 4جیُ بشه دنبال کرد؟؟ یه پایگاه خبری معطبر
fanoostalaei
10-09-2014, 17:26
ایا یه سایت یا پیگاه خبری هستش که اخبار 3جی و 4جیُ بشه دنبال کرد؟؟ یه پایگاه خبری معطبر
سایت های معتبر سایتهای خود اپراتور هاس !!
چون خودشون از کم و کیف ماجرا خبر دارن و خبر گزاری ها هم طبیعتا از خود اونا پیگیر میشه ولی برای اخبار فن آوری اطلاعات و این چیز ها سایت وایمکس نیوز خوبه
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:26
نصب 4g تقریبا متوقف شده به دلیل هزینه زیاد . به دلایل امنیتی نمیتوانم محل دقیق ان را جواب دهم . ولی تعداد انها 12 سایت است. نصب تجهیزات مراغه / مرند/ سراب/ میانه / جلفا در حد دو یا سه سایت میباشد که به زودی سرعت میگیرد.
ایا یه سایت یا پیگاه خبری هستش که اخب 3جی و 4جیُ بشه دنبال کرد؟؟ یه پایگاه خبری معطبر
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:28
سایت های معتبر سایتهای خود اپراتور هاس !!
چون خودشون از کم و کیف ماجرا خبر دارن و خبر گزاری ها هم طبیعتا از خود اونا پیگیر میشه ولی برای اخبار فن آوری اطلاعات و این چیز ها سایت وایمکس نیوز خوبه
ایرانسل که خداییش اصلا خبراش به روز نییست
mehrabooni
10-09-2014, 17:28
یکی بیاد بگه خراسان شمالی چه مرحله ایه
fanoostalaei
10-09-2014, 17:29
ایرانسل که خداییش اصلا خبراش به روز نییست
البته میشه از حساب تویتر و اینستاگرام و کلوب هم به دنبال خبر های جدید بود ، چون اونجا خبر ها زودتر منتشر میشه
mehrabooni
10-09-2014, 17:32
ادرس اینستاگرامش چی هس
Le0nard0
10-09-2014, 17:33
پوشش تهران پایتخت جهان اسلام یه چیزی در حد فاجعه هس.
mehrabooni
10-09-2014, 17:35
درست میشه اونجوری که بقیه گفتن
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:36
ایا در اینده این امکان هست که ایرانسل سرعتو رو 128 محدود کنه؟؟
اگه عاره پس چرا انقد داره هزینه میکنه؟؟
اخه هممون میدونیم 3جی ینی اینترنت پرسرعت،ینی تا نزدیک 40 مگ سرعت!
mcuteangel
10-09-2014, 17:36
فک کنم این کشتی تجهیزاتشون غرق شده[emoji2]
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:38
ادرس اینستاگرامش چی هس
Irancellpr
mcuteangel
10-09-2014, 17:42
ایرانسل خیلی آماتور عمل کرده، (البته همه ی اپراتورهای داخلی) اکثر شرکت های خارجی در کنار سایت اصلی یه انجمن هم دارن که مشترکینشون ازون طریق مشکلات و راه حل هاشون رو اشتراک میذارن، اگه چند نفر این پیشنهاد رو بدن شاید اتفاقی افتاد
rezarain88
10-09-2014, 17:43
ایا در اینده این امکان هست که ایرانسل سرعتو رو 128 محدود کنه؟؟
اگه عاره پس چرا انقد داره هزینه میکنه؟؟
اخه هممون میدونیم 3جی ینی اینترنت پرسرعت،ینی تا نزدیک 40 مگ سرعت!
نه دوست عزیز . دولت به شدت در حال کار بر روی شبکه ملی اطلاعات است. قم وتبریز وارد لایه 3 شبکه شده اند . سرعت را از انها جویا شوید. سرعت با test speed کم نشان داده میشود ولی سایتهایی که میزبانی داخلی دارند بدون مکث بالا میاورد.
rezarain88
10-09-2014, 17:46
فک کنم این کشتی تجهیزاتشون غرق شده[emoji2]
نه دوست عزیز تجهیزات در گمرک در حال ترخیص هستش. 300ماژول در راه تهران است . 120 تا ان zte میباشد.
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:49
نه دوست عزیز تجهیزات در گمرک در حال ترخیص هستش. 300ماژول در راه تهران است . 120 تا ان zte میباشد.
ینی گوشی zte بگیرم سرعتمون بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟
Sent from my C2305 using Tapatalk
farshad230
10-09-2014, 17:51
چند روز پیش گروهی اومدن چند ساعتی با BTS داخل خیابون ما ور رفتن و یک سری تجهیزات جدید رو با قبلی ها جایگزین کردن ولی خبری از 3G نشد پس اینا از صبح تا عصر روی BTS چی کار می کردن ؟
fanoostalaei
10-09-2014, 17:52
نه دوست عزیز . دولت به شدت در حال کار بر روی شبکه ملی اطلاعات است. قم وتبریز وارد لایه 3 شبکه شده اند . سرعت را از انها جویا شوید. سرعت با test speed کم نشان داده میشود ولی سایتهایی که میزبانی داخلی دارند بدون مکث بالا میاورد.
سرعت ویگردی ایرانسل حرف نداره !! به خصوص با سایتهای داخل که زدن همانا و لود شدن همانا :دی
این موهبت نصیب ما شد که حدود یکی دو هفته میهمان ایرانسل بودیم و کمی هم خوشگزرونی کردیم با سرعت بالا (البته مفت :دی)
saeeddeeas
10-09-2014, 17:53
فقط برای تهران؟؟؟
پس بقیه چی
rezarain88
10-09-2014, 17:56
فقط برای تهران؟؟؟
پس بقیه چی
از طرف شرکت محموله ها ارسال میشود و دست افراد خاصی است.
mojtabaghanidel
10-09-2014, 17:57
اقا
باتوجه به این عکس،ینی وقتی شبکه ملی اطلاعات تکمیل شد دسترسی ازاد به اینترنت به شدت محدود میشه!!
درسته؟؟
shahryar84
10-09-2014, 18:02
بلی، اونوقت بزنی فالس نیوز سریع میاد، یاهو چند دقیقه طول میکشه!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
mehrabooni
10-09-2014, 18:02
از خراسان شمالی خبر داری شما
rezarain88
10-09-2014, 18:03
اقا
باتوجه به این عکس،ینی وقتی شبکه ملی اطلاعات تکمیل شد دسترسی ازاد به اینترنت به شدت محدود میشه!!
درسته؟؟
نه دوست عزیز اصلا محدودیتی نیست . فقط دولت میتواند در ان واحد همه سایتهایی که در خارج میزانی میشود را ببندد. سایتهای داخلی روی شبکه جاری است. کد نویسی براساس ip سایت هستش .
saeeddeeas
10-09-2014, 18:04
اها پس یعنی هروقت و هرجا عشقشون کشید نصب میکنن
امان از دست این افراد خاص:n02:
masooumi
10-09-2014, 18:05
عمومیت نداره... بعضی از گوشیها اینطوری هست و بعضی ها هم می تونی دستی انتخاب کنید که کدوم اسلات با نسل سوم وصل بشه و کدوم با نسل دوم
mojtabaghanidel
10-09-2014, 18:20
ایرانسل اوایل که انترنتشو راه اندخته بود خوب بود ولی بعدش خراب شد
روی 3جی هم این اتفاق میُفته؟؟
برای من از بعداز ظهر به شدت افت کرده اینگار رو 128 فیکس شده .
mojtabaghanidel
10-09-2014, 18:46
نه دوست عزیز اصلا محدودیتی نیست . فقط دولت میتواند در ان واحد همه سایتهایی که در خارج میزانی میشود را ببندد. سایتهای داخلی روی شبکه جاری است. کد نویسی براساس ip سایت هستش .
خب این میشه محدودیت دیگه.. هرموقه دلشون بخاد فلکرو میبندن!!
سلام دوستان میشه طرح شبانه و روزانه رو باهم فعال کرد؟
mojtabaghanidel
10-09-2014, 18:49
سلام دوستان میشه طرح شبانه و روزانه رو باهم فعال کرد؟
بله میشه
ولی در هر 24 ساعت فقط میتونی یک بار طرح سفارش بدی
ینی سفارش جفتش توی دو روز انجام میشه
بدش وقتی میخای با شبانت کار کنی،ساعت 2 شب یه بار دیتارو قطع و وصل میکنی
این چیزیه که تو سایت ایرانسل نوشته
Unknown_2517
10-09-2014, 18:51
سرعت در قم، منطقه پردیسان:
ساعت 8 شب.
Sent from my C6802 using Tapatalk.
پینگت خیلی بالاست من تو تهران پینگم بالاتر از 50 نرفته..:n13:
mojtabaghanidel
10-09-2014, 18:57
منم الان تهران جلوی دانشگاه شریفم
and-roid2
10-09-2014, 19:02
درود
وضعیت تو قم هر روز داره بدتر میشه....
سرعت به زور به 100 میرسه....این مشکلات قم اطلاع ندارید کی حل میشه؟
ولی ناراحت میشم وقتی میبینم شهری مثل قم نسل سوم راه اندازی کردن،اخه طلاب نسل سوم به چه دردشون میخوره یکی بیاد به من بگه چرا قبل از مشهد و شیراز و اصفهان رفتن سراغ بقیه ی شهر ها!
دوست عزیز معنی این حرفت چیه که در اکثر پستات داری به قم یا تبریز یا اکثر شهرهایی که 3G در انها راه اندازی شده میتوپی؟
اخه عزیز من مگه همه جمعیت قم شد شیخ و طلاب و...........؟؟؟؟:n23:
این حرفت یک توهین به من دانشجو و ساکن قم میباشد که اومدی قم رو اینطوری جلوه میدی! همین 1ماه و خورده ای که نسل سوم ایرانسل در قم راه اندازی شده انقدر بار شبکه و دیتا زیاد بوده که خود ایرانسل هم اذعان داشته که قم مصرف دیتاش خیلی زیاد بوده... ومن که خودم یکی از مصرف کننده هاش هستم بار ها اینجا اعلام کردم که از ظهر به بعد سرعت خراب میشه و....
حالا شما هی بیا بگو چرا قم؟؟چرا قم؟؟؟!!:n29:
در ضمن همونطور که قبلا گفتم راه اندازی نسل 3 بستگی به موقعیت جغرافیبایی و ضریب نفوذ اینترنت کاربران و مدیران و زیرساخت اون شهر + سیاست شرکت داره...
پس لطفا مراعات کن و طرز صحبت کردنت رو درست کن و اگر 3G در شهر شما یا هر شهر دیگه ای راه اندازی نشده به مردم قم و شهرهای دیگه بی احترامی نکن و بحث کارشناسی نکن!
موفق باشی
Unknown_2517
10-09-2014, 19:04
داداش بفرما، حالا نظرتون چیه...
mojtabaghanidel
10-09-2014, 19:07
داداش بفرما، حالا نظرتون چیه...
موقعیتشم بگو؟؟ ساعت؟؟ تاریخ؟؟
Unknown_2517
10-09-2014, 19:12
موقعیتشم بگو؟؟ ساعت؟؟ تاریخ؟؟
بالاتر گفتم، در قم منطقه پردیسان کنار دانشگاه باقر العلوم همین الان یعنی ۸ شب.
سرعت سمت ما به یکبار از غروب افت کرد با دو تا گوشیم امتحان کردم ماکزیمم سرعت 512 (محل تهران-آریاشهر)
and-roid2
10-09-2014, 19:18
سرعت در قم، منطقه پردیسان:
ساعت 8 شب.
همشهری مناطق دیگه رو هم تست کردی ببینی وضعیت چطوره؟
اینجا(ازادگان) سرعت که به طرز فجیعی هر روز ظهر خراب میشه و دیگه بالا نمیره.
اگر مناطق دیگه رو هم تست کردی اینجا نتیجش رو بزار تا ببینم مشکل از bts منطقه ما هست یا از چیز دیگه هست.:n16:
اینم تست 20 دقیق پیش:
mojtabaghanidel
10-09-2014, 19:23
سرعت سمت ما به یکبار از غروب افت کرد با دو تا گوشیم امتحان کردم ماکزیمم سرعت 512 (محل تهران-آریاشهر)
بخاطر شلوغیه شبکست.. نصفه شب تست کن ببین چقده
Unknown_2517
10-09-2014, 19:24
اگر مناطق دیگه رو هم تست کردی اینجا نتیجش رو بزار تا ببینم مشکل از bts منطقه ما هست یا از چیز دیگه هست.:n16:
اینم تست 20 دقیق پیش:
دیشب میدون توحید تو نیروگاه، سرعت دانلود من از سایت Sourceforge.net که سرورش تو آمریکاست ۵۰۰ کیلوبایت بود یعنی نزدیک پنج مگابیت.
ایشالله فردا عکس از Speedtest براتون میزارم.
fanoostalaei
10-09-2014, 19:29
اینم تست 20 دقیق پیش:
یادمه یکی از دوستان با اپراتور های ایرانسل همین مورد رو در میون گذاشته بود و به درخواستش رسیدگی کرده بودن !!
به اپراتور گفتی این مشکل رو ؟
ali gamma
10-09-2014, 19:44
چرا پینگ ۳جی این همه خوبه?? اولشه ایطوره? بعدا خراب میشه فک کنم
MOH@ND3S
10-09-2014, 19:46
چرا پینگ ۳جی این همه خوبه?? اولشه ایطوره? بعدا خراب میشه فک کنم
نه دوست عزیز H+ 3G ، از حدود 30 به بالاس پینگش...4G LTE هم از 9 به بالا.
Immunology
10-09-2014, 19:49
دوستان فقط 3g اومده یا 4g هم اومده؟
fanoostalaei
10-09-2014, 19:53
دوستان فقط 3g اومده یا 4g هم اومده؟
به دلیل هزینه بالا تو مناطق خیلی کمی اجرا میشه ، مثلا همونطوری که دوستمون عرض کردن تو تبریز 12 سایت فقط 4G خواهد داشت که البته از شانس من یکی درست بالای سرمونه :دی
Immunology
10-09-2014, 19:54
به دلیل هزینه بالا تو مناطق خیلی کمی اجرا میشه ، مثلا همونطوری که دوستمون عرض کردن تو تبریز 12 سایت فقط 4G خواهد داشت که البته از شانس من یکی درست بالای سرمونه :دی
جالبه.بعد سرعتشون چقدر فرق داره؟
fanoostalaei
10-09-2014, 19:58
جالبه.بعد سرعتشون چقدر فرق داره؟
فعلا تست نکردم ( به دلیل فقدان گوشی 4G ) به محض تست کردن اینجا قرار میدم ، ولی پینگ و سرعتش باید بهتر باشه ، چون در غیر اینصورت اصلا صرفه اقتصادی برای اینسل نخواهد داشت
Immunology
10-09-2014, 20:00
بعد 4g با 3g فرق داره از نظر قیمت یا همشون همون بسته ها هستن که اعلام کردن؟
fanoostalaei
10-09-2014, 20:03
بعد 4g با 3g فرق داره از نظر قیمت یا همشون همون بسته ها هستن که اعلام کردن؟
فعلا هیچ گنه تفاوتی بین بسته ها نیس ، 2G ، 3G ، 4G فعلا با همون بسته ها قابل استفاده اس
البته من فکر کنم چون پوشش کاملی نیست بسته ها همونه و بعدا که دامنه پوشش به شهرستانهای کوچک هم کشیده بشه بسته ها تغیر کنه (البته این نظر شخص منه):n26:
and-roid2
10-09-2014, 20:04
یادمه یکی از دوستان با اپراتور های ایرانسل همین مورد رو در میون گذاشته بود و به درخواستش رسیدگی کرده بودن !!
به اپراتور گفتی این مشکل رو ؟
اره.برای دوستمون
MOH@ND3S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود که
مشکلش حل شد.
منم چندین بار تیکت زدم ولی گفتن وقتی شبکه سراسری و رسمی بشه مشکلم حل میشه.
حسین الان برا تو تو انتخاب اپراتورت شبکه 4G پیدا میشه؟؟؟
من دقیقا همه حای آخر عباسی تست کردم پیدا نشد؟
and-roid2
10-09-2014, 20:14
دوستان مشهدی سمت( قاسم آباد,نزدیکیا فلکه پارک) اگر گوشی با ساپورت 4G دارید تست کنید ببینید 4G چقدر سرعت میده:
پ.ن:عکس توسط یکی از کاربران مشهد در فروم همسایه گذاشته شده.
mojtabaghanidel
10-09-2014, 20:46
دوستان مشهدی سمت( قاسم آباد,نزدیکیا فلکه پارک) اگر گوشی با ساپورت 4G دارید تست کنید ببینید 4G چقدر سرعت میده:
ینی تو مشهد باید 4جی باشه ولی تو پایتخت نباشه؟؟؟؟
saeeddeeas
10-09-2014, 20:47
داداش این فروم همسایه کجاست برام پ خ کن ممنون
fanoostalaei
10-09-2014, 20:48
تو تهران هم هست
ولی همونجور که گفتم به علت گرانی تجهیزات همه جا نیست و باید بگردید تا پیدا کنید کدوم مناطق هست
saeeddeeas
10-09-2014, 20:50
بچه ها انقد حسودی نکنید دیگه:n02:
البته خودم 3g هم ندارم
اما هی نگیم چرا اونجا داره اینجا نداره
بلاخره یه روزی میاد دیگه:n20:
mojtabaghanidel
10-09-2014, 20:52
بچه ها انقد حسودی نکنید دیگه:n02:
البته خودم 3g هم ندارم
اما هی نگیم چرا اونجا داره اینجا نداره
بلاخره یه روزی میاد دیگه:n20:
با حرفت کاملا موافقم
منم حسودی نکردم شوخی بود
خیلی از جاها هنوز 3جی سگنال نمیده
دعا کنیم زودتر همه جا سیگنال بده
;-)
این دوست متخصصمون بود که از تبریز و مراحل کار میگفت؟ داداش اگه صدامو داری میشه بگی گلستان کی میاد؟ بعد فقط گرگان میاد یا گنبدو گرگان با هم؟ اخه گنبد با اینکه مرکز نیس اما از گرگان بزرگتره ...
دوستان عزیز یک سوال داشتم یک bts کلا چقدر میتونی پهنای باند خروجی بده ؟
بعد با مایکروویو کلا چقدر میشه به یک bts ترافیک رسوند؟
در مورد وضعیت بگم متاسفانه جای ما ترافیک انقدر بالاست من صبح به 11 مگابیت میرسم ولی شبا دیگه فقط میشه پیج بزور باز کرد فکر کنم 3g هم به وضعیت edge تبدیل بشه تازه هنوز خیلی ها خبر ندارند و بلد نیستن.
مشهد قاسم اباد میشه گفت سمته ما بیشتر bts ها 3g کردن در مورد نصب بگم که یک منطقرو با هم در چند روز راه میندازن و اینجوری نیست هر جا برن یکی راه بندازن منطقه به منطقه هست
saeeddeeas
10-09-2014, 21:30
جواب ایرانسل به ایمیل بنده
با سلام و احترام
مشترک گرامی
احتراما به اطلاع می رساند ،شرکت ایرانسل در حال حاضر ارائه خدمات نسل سوم و بالاتر اینترنت همراه خود را در شهرهای تهران، تبریز، اراک، اردبیل، ارومیه، کرمانشاه، قزوین، قم، رشت، زنجان، خرم آباد، همدان، اهواز، اسد آباد، شیراز، مشهد، کرج، بندرعباس ، سنندج و ایلام آغاز نموده و مناطق تحت پوشش به سرعت در حال افزایش هستند، به زودی پوشش سراسری نسل جدید خدمت مشترکین محترم اطلاع رسانی می گردد.
همچنین در خصوص راهنمای تنظیمات اینترنت نسل سوم و بالاتر می توانید به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید و از طریق گزینه تلفن همراه منوی محصولات را انتخاب نموده و گزینه اینترنت همراه ایرانسل را انتخاب نمایید.
باتشکر
Customer Service
MTN IRANCELL
afshin KH
10-09-2014, 21:43
با سلام خب طبق ايميل ايرانسل كه براي دوستمون ارسال شد پس اينبار ايرانسل خبر سراسري شدن نسل سوم خودشو اعلام ميكنه چون ايرانسل نمي تونه هر روز بياد و پوشش خودشو هي هر روز بخواد اعلام كنه پس ايرانسل به سرعت داره تجهيزاتشو اماده ميكنه و اينبار خبر سراسري شدنشو به زودي اعلام ميكنه. بسيار هم خوب بنده از رشت - بخش لشت نشا- هنوز اينجا فعال نيست به زودي ....
جواب ایرانسل به ایمیل بنده
با سلام و احترام
مشترک گرامی
احتراما به اطلاع می رساند ،شرکت ایرانسل در حال حاضر ارائه خدمات نسل سوم و بالاتر اینترنت همراه خود را در شهرهای تهران، تبریز، اراک، اردبیل، ارومیه، کرمانشاه، قزوین، قم، رشت، زنجان، خرم آباد، همدان، اهواز، اسد آباد، شیراز، مشهد، کرج، بندرعباس ، سنندج و ایلام آغاز نموده و مناطق تحت پوشش به سرعت در حال افزایش هستند، به زودی پوشش سراسری نسل جدید خدمت مشترکین محترم اطلاع رسانی می گردد.
همچنین در خصوص راهنمای تنظیمات اینترنت نسل سوم و بالاتر می توانید به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید و از طریق گزینه تلفن همراه منوی محصولات را انتخاب نموده و گزینه اینترنت همراه ایرانسل را انتخاب نمایید.
باتشکر
Customer Service
MTN IRANCELL
اینکه نشد جواب! این متنیه که هی تو tv نشون میده و بعضی وقتام sms میکنه!
ظاهرا خود ایرانسل هم نمیدونه چه اتفاقاتی خواهد افتاد، واسه همین در مورد برنامه افزایش پوشش 3G چیز خاصی نمیگن
saeeddeeas
10-09-2014, 21:55
ظاهرا خود ایرانسل هم نمیدونه چه اتفاقاتی خواهد افتاد، واسه همین در مورد برنامه افزایش پوشش 3G چیز خاصی نمیگن
با اینکه خودم هم خیلی انتقاد دارم به نحوه اطلاع رسانی ایرانسل ولی خداییش باید توجه کنیم که چندین هزار بی تی اس باید تجهیز بشن،ونمیتونه هی بگه فلان شهر فلان منطقش راه افتاده یا نه
حالا به نظرم باید تا ابان صبر کنیم ببینیم حداقل شهرستان ها رو پوشش میده یا نه اگه نتونست واقعا باید بیاد بگه مشکل چیه و همه رو از سردرگمی در بیاره
Milad4171
10-09-2014, 22:12
موضوع اینه که شرکت ها هیچ خبر جدید رو غیر از مراجع رسمی منتشر نخواهند کرد. این قانون در ایرانسل و شاتل به چشم دیدم. بقیه هم از همین قانون طبعیت میکنن. یعنی شما هزارتا ایمیل بزن و یه سوال بپرس . امکان نداره جوابی خارج از چیزی که وجود داره یا منتشر شده ارائه بدن.:n09:
Le0nard0
10-09-2014, 22:22
اقا
درسته؟؟
در اینصورت اگه کوسه ای سیم رو گاز بگیره سایت فارس , تابناک , مشرق , پرزیدنت و کلیه سایتهای "صلی علی محمد آل علی خوش آمد " باز میشه مثل بنز و فقط سایتهای استکباری و استثماری و صهیونیستی مورد لطف کوسه قرار میگیرن.
amirbrad
10-09-2014, 22:37
تایید میشه تا ظهر خوب بود اما من امروز از اریاشهر تا پونک و تست کردم فاجعه بود . برای برادرم بزور بسته ایرانسل خریدم که رایتل چیه ایرانسل الان تا سرعت بازه استفاده کن اما ضایع شدم. از نسل دوم بدتره حتی الان دیگه وصل هم نمیشه
Le0nard0
10-09-2014, 22:45
احتمال میدم تا عید از 3g چیزی جز خاطره باقی نمیمونه .
امروز تهران( جاهایی که من بودم) همین پوشش دست و پا شکسته هم خیلی وضعش خراب بود
saeeddeeas
10-09-2014, 22:51
احتمال میدم تا عید از 3g چیزی جز خاطره باقی نمیمونه .
امروز تهران( جاهایی که من بودم) همین پوشش دست و پا شکسته هم خیلی وضعش خراب بود
البته این احتمال جاهای شلوغ مثل تهران احتمالش بیشتره:n02:
کلا توی ایران وایمکس اینترنت موبایل ای دی اس ال همه چی بستتگی به تعداد افراد استفاده کننده داره،چون به خوبی پهنای باند پخش نمیشه
paradisepersian
10-09-2014, 23:36
تایید میشه تا ظهر خوب بود اما من امروز از اریاشهر تا پونک و تست کردم فاجعه بود . برای برادرم بزور بسته ایرانسل خریدم که رایتل چیه ایرانسل الان تا سرعت بازه استفاده کن اما ضایع شدم. از نسل دوم بدتره حتی الان دیگه وصل هم نمیشه
اقا طرف ما هم 3G ترکید 8 به بعد بود بر ما
سرعت در حد بایت هست هیچی باز نمیشه
starpars
11-09-2014, 00:08
دوستان این اینترنت ملی اگه اینطوری اجرا بشه میتونه خیلی هم خوب باشه مخصوصا توی این دولت!
ببینید بعد از اینکه کابل کشی ها روتر ها و شبکه های ارتباطیش کامل شد و یه شبکه بزرگ داخلی با پهنای باند زیاد ایجاد شد نوبت این میرسه که دیتاسنتر هایی توی این شبکه داخلی ایجاد بشه که این مرحله باید توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری بشه اونوقت چی میشه؟
به عنوان مثال یه روز یه بازی جدید رو سایت های خارجی واسه دانلود قرار میدن در حال حاضر ما چیکار میکنیم؟
مثلا هزار کاربر از توی ایران میخان برن از همون دیتاسنتر خارجی بازی رو دانلود کنن در واقع ما یه کاری رو هزار بار بیخودی انجامش میدیم یا به عبارتی هزار بار بیشتر پولای مملکت رو به خارجی ها میدیم
بجای اینکار کافیه یک نفر بازی رو توی دیتاسنتر داخلی آپ کنه بعدش 999 نفر دیگه همشون از دیتاسنتر های داخلی بازی رو با سرعت بالا دانلود میکنن که اینجوری علاوه بر کیفیت دانلود خوب هزینه ی خیلی خیلی کمتری به همه تحمیل میشه
حالا اگه تعداد دیتاسنتر های داخلی زیاد بشن و کاربرا خودشون روز به روز محتوا زیادی رو وارد دیتاسنتر های داخلی کنن دیگه کسی احساس محدود بودن نمیکنه در واقع یه جور بک آپ داخلی ایجاد میشه که حتی اگه اینترنت کشور مختل هم بشه ما باز هم به محتوی خودمون باسرعت بالا دسترسی داریم اینجوری مطمئنا همه سایتها به سمت استفاده از دیتاسنتر های داخلی میرن که باز محتوی رو بیشتر میکنن
میمونه بحث ایمیل و فیس بوک و اینا... که نیازی به پهنای باند حجیم ندارن در حد 2Mbps که الان وجود داره واسشون کافیه
در مورد دیتا سنتر ها و محتوی اونها هم میشه از کاربرا همون اول تعهد گرفت که محتوی غیر اخلاقی واردش نکنن
fanoostalaei
11-09-2014, 00:12
دوستان این اینترنت ملی اگه اینطوری اجرا بشه میتونه خیلی هم خوب باشهمخصوصا توی این دولت!
ببینید بعد از اینکه کابل کشی ها روتر ها و شبکه های ارتباطیش کامل شد و یه شبکه بزرگ داخلی با پهنای باند زیاد ایجاد شد نوبت این میرسه که دیتاسنتر هایی توی این شبکه داخلی ایجاد بشه که این مرحله باید توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری بشه اونوقت چی میشه؟
به عنوان مثال یه روز یه بازی جدید رو سایت های خارجی واسه دانلود قرار میدن در حال حاضر ما چیکار میکنیم؟
مثلا هزار کاربر از توی ایران میخان برن از همون دیتاسنتر خارجی بازی رو دانلود کنن در واقع ما یه کاری رو هزار بار بیخودی انجامش میدیم یا به عبارتی هزار بار بیشتر پولای مملکت رو به خارجی ها میدیم
بجای اینکار کافیه یک نفر بازی رو توی دیتاسنتر داخلی آپ کنه بعدش 999 نفر دیگه همشون از دیتاسنتر های داخلی بازی رو با سرعت بالا دانلود میکنن که اینجوری علاوه بر کیفیت دانلود خوب هزینه ی خیلی خیلی کمتری به همه تحمیل میشه
حالا اگه تعداد دیتاسنتر های داخلی زیاد بشن و کاربرا خودشون روز به روز محتوا زیادی رو وارد دیتاسنتر های داخلی کنن دیگه کسی احساس محدود بودن نمیکنه در واقع یه جور بک آپ داخلی ایجاد میشه که حتی اگه اینترنت کشور مختل هم بشه ما باز هم به محتوی خودمون باسرعت بالا دسترسی داریم اینجوری مطمئنا همه سایتها به سمت استفاده از دیتاسنتر های داخلی میرن که باز محتوی رو بیشتر میکنن
میمونه بحث ایمیل و فیس بوک و اینا... که نیازی به پهنای باند حجیم ندارن در حد 2Mbps که الان وجود داره واسشون کافیه
مهمترین فایده این شبکه برای گیمر ها ست !!
چرا که پینگ داخلی به شدت افت میکنه ومیشه با پینگ های خیلی کم بازی کرد با کیفیت عالی!! اونایی که گیم آنلاین بازی کردن میدونن من چی میگم !! بازی با پینگ زیر 10 انقدر حال میده که نگو در حالیکه الان تو سرور های حتی داحلی پینگ خیلی از گیمر ها بالای 50 تا 150 هست
and-roid2
11-09-2014, 00:17
دوستان این اینترنت ملی اگه اینطوری اجرا بشه میتونه خیلی هم خوب باشه مخصوصا توی این دولت!
در مورد دیتا سنتر ها و محتوی اونها هم میشه از کاربرا همون اول تعهد گرفت که محتوی غیر اخلاقی واردش نکنن
دقیقا منم موافقم با شما.
ولی متاسفانه بعضیا فقط بلدن بگن شبکه ملی راه بیفته دسترسی ما محدود میشه و فقط سایتهای تبیان و تابناک برای ما باز میشه و....تمام!
همین خودش عاملی میشه که اپراتور ها سرعت شبکه ملی رو باز بزارن و خیلی استفاده های دیگه از این شبکه کرد.و مهم تر از همه دغدغه کمبود پهنای باند و.... نداشته باشیم.
Le0nard0
11-09-2014, 00:23
کلی آسمون ریسمون بافتی که اون " مخصوصا توی این دولت" رو بگی !
پس باش تا صبح دولتت بدمد :n08:
عمق اعتمادتون به اونها لرام عجیبه.
شما در ایران زندگی میکنید؟
ali123454
11-09-2014, 00:38
دقیقا منم موافقم با شما.
ولی متاسفانه بعضیا فقط بلدن بگن شبکه ملی راه بیفته دسترسی ما محدود میشه و فقط سایتهای تبیان و تابناک برای ما باز میشه و....تمام!
همین خودش عاملی میشه که اپراتور ها سرعت شبکه ملی رو باز بزارن و خیلی استفاده های دیگه از این شبکه کرد.و مهم تر از همه دغدغه کمبود پهنای باند و.... نداشته باشیم.
من با شما مخالفم
هزینه دیتاسنترها و ترافیک داخلی نسبت به دیتاسنترهای خارجی خیلی خیلی بالاتره! می تونید برید از سایت هاشون قیمت هاشونو در بیارید و ببینید.
بعد مگه به محض اینکه یه برنامه میاد، سریع تو سرورهای داخلی آپلود میشه؟ و تازه چطور میتونن این حجم اطلاعات را وارد سرورهای داخلی کنن؟!
هر روز کلی مقاله و مطلب علمی و فیلم های آموزشی و نرم افزارهای جدید میاد، کی اینا رو میخواد بزاره رو سرورهای داخل؟
اگه زیاد طرفداری بشه از شبکه داخلی، کم کم اینترنتو چنان محدود میکنن که کیف کنید. هی هم تو تلویزیون میگن که مردم خودشون خواستن و راضی هستن و میان با 4 تا از آدم هایی مثل شماها مصاحبه میکنن و هی میزنن تو سر ملت!
farshad0123
11-09-2014, 00:40
فرق lte با 4G ?
lte نسل بعدیه؟:n13:
mohammad.asghari
11-09-2014, 00:51
دوستان مشهدی کسی 4g رو تست نکرد؟فلکه ـی پارک دقیقا کجاش 4g آنتن میده یکی بگه من برم تست کنم:n02:
دقیقا منم موافقم با شما.
دوست عزیز شبکه داخلی اولویت امنیتی داره والا این جماعتی که منابع آبی رو تا فیها خالدون حیف و میل کردن، دلشون برای پیشرفت این کشور نسوخته. این جداسازی برای امکان شکار بهتر طراحی شده و در هدف نهایی سخت شدن دسترسی به اینترنت واقعی. دیگه بیشتر از این نمیشه مسئله رو شکافت. ولی بعدها متوجه خواهید شد
سلام! من چند سوال خواهشا اگر میشه کامل توضیح دهید:
1. ایرانسل سرعت دانلودش در حالت 3G چنده؟؟!!
2. الان 3G کدوم شهر ها رو پوشش میده؟؟!!
3. بهترین مودم 3G که خوب باشه مشکل فنی نداره چیه؟؟!!
...
.
.
:n29:
mcuteangel
11-09-2014, 08:34
سلام
دوستان بعضی ها میگن که پوشش شبکه تری جی همراه اول بهتره، ولی به اینم توجه کنید، همراه اول در هر بی تی اس فقط سه تا سکتور تری جی استفاده میکنه! ولی ایرانسل در هر بی تی اس نه تا! یعنی سه برابر! اگه ایرانسل هم کیفیت رو فدای پوشش شبکه میکرد الان سه برابر پوشش فعلی، پوشش داشت ولی با اینترنت ۱۲۸ کیلوبیت! ملاک همراه اول فقط پوشش شبکه اونم به هر نحوی! ولی ایرانسل هم پوشش و هم کیفیت، پس میشه نتیجه گیری کرد که ایرانسل خیلی هم جلوتره! مطمئنا همراه اول این زحمت رو به خودش نمیده که کیفیت رو با افزایش سکتورهای بی تی اس بالا ببره، البته باید دید...
zofishel
11-09-2014, 08:52
دقیقا منم موافقم با شما.
خدایی بعضی از دوستان یه حرفایی می زنن که آدم فکر می کنه الان مثلا تو اروپا زندگی می کنه واقعا چقدر ساده انگارانه فکر می کنیم.:n03:
mojtabaghanidel
11-09-2014, 09:10
در اینصورت اگه کوسه ای سیم رو گاز بگیره سایت فارس , تابناک , مشرق , پرزیدنت و کلیه سایتهای "صلی علی محمد آل علی خوش آمد " باز میشه مثل بنز و فقط سایتهای استکباری و استثماری و صهیونیستی مورد لطف کوسه قرار میگیرن.
دقیقا همین طوره...شیر فلکشو میزارن تو اتاقشون، هرموقه دلشون بخاد میبندنش
...
.
.
1-بستگی داره به خیلی مسائل داره نمیشه برای همه یه حکم کل داد ولی از 50-60 کیلو داشتیم تا 1-2 مگ
2-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-رفیقم مودم دی لینک داره راضیه
دوستان ی سوال: مگه تو نماز جمعه ها دایم نمیگفتن ۳جی نباید باشه و اینا. پس چرا الان دارن ارایه میدن? ممکنه سرعتشو کم کنن?
حالا اینا دارن ارائه میدن شما ناراحتی؟منبع خبری شما نماز جمعه است؟
fanoostalaei
11-09-2014, 10:50
1-بستگی داره به خیلی مسائل داره نمیشه برای همه یه حکم کل داد ولی از 50-60 کیلو داشتیم تا 1-2 مگ
2-
3-رفیقه مودم دی لینک داره راضیه
حالا اینا دارن ارائه میدن شما ناراحتی؟منبع خبری شما نماز جمعه است؟
اون لیست شهر که گذاشتی ایراد داره عزیز!!
من شرق و شمال شرق تبریز هستم و وصل هشت ولی تو عکس شما نوشته نشده
خدایی بعضی از دوستان یه حرفایی می زنن که آدم فکر می کنه الان مثلا تو اروپا زندگی می کنه واقعا چقدر ساده انگارانه فکر می کنیم.:n03:
مثل اینکه شوما بدت نمیاد که سواری بگیرن ؟
خوب از حقت دفاع نکنی میشه همینه که الان هست سواری میگیرن
البته من قصد توهین ندارم ها !! ولی خیلی ببخشید اگر با همین افکار بمونید مطمئن باشید وضع بهتر نمیشه !! تا شما افکار و اقاید خودتون رو عوض نکنید وضع از این بهتر نمیشه
...
.
.
اون لیست شهر که گذاشتی ایراد داره عزیز!!
من شرق و شمال شرق تبریز هستم و وصل هشت ولی تو عکس شما نوشته نشده
برای تهران که تقربا درسته
تقریبا اکثر جاهایی رو که گفته پوشش داره نمیدونم والله
fanoostalaei
11-09-2014, 10:54
برای تهران که ایراد نداره عزیز !!
تقریبا اکثر جاهایی رو که گفته پوشش داره شما کاملترشو دار بزار از خودم که نساختم این عکس رو ...
قصد جسارت نداشتم !! فقط گفتم که برای تبریز ایراد داره !! من که نگفتم از خودت در آوردی :دی
...
.
.
قصد جسارت نداشتم !! فقط گفتم که برای تبریز ایراد داره !! من که نگفتم از خودت در آوردی :دی
شرمنده داداش خودمم فهمیدم تند رفتم ویرایش کردم :n02:
and-roid2
11-09-2014, 11:35
من با شما مخالفم
هزینه دیتاسنترها و ترافیک داخلی نسبت به دیتاسنترهای خارجی خیلی خیلی بالاتره! می تونید برید از سایت هاشون قیمت هاشونو در بیارید و ببینید.
بعد مگه به محض اینکه یه برنامه میاد، سریع تو سرورهای داخلی آپلود میشه؟ و تازه چطور میتونن این حجم اطلاعات را وارد سرورهای داخلی کنن؟!
هر روز کلی مقاله و مطلب علمی و فیلم های آموزشی و نرم افزارهای جدید میاد، کی اینا رو میخواد بزاره رو سرورهای داخل؟
اگه زیاد طرفداری بشه از شبکه داخلی، کم کم اینترنتو چنان محدود میکنن که کیف کنید. هی هم تو تلویزیون میگن که مردم خودشون خواستن و راضی هستن و میان با 4 تا از آدم هایی مثل شماها مصاحبه میکنن و هی میزنن تو سر ملت!
نظر شما درست..از این نظر هم مشکلاتی داره.
اما یک سوال؟
مگه الان خیلی از سایتهای ایرانی نظیر میهن دانلود /وطن دانلود و دانلود ها و....اطلاعات رو به سرورهای ایرانی انتقال نمیدن؟!
در ضمن مگه همه کاربرد شبکه داخلی انتقال فایل و... میباشد؟
الان اگر اشتباه نکنم بالای 40 درصد از سایتهای ایرانی میزبانیشون داخل کشوره و روز به روز داره به این درصد اضافه میشه و اگر شبکه ملی اطلاعات راه بیفته برای امثالی مثل من خیلی مفیده چون خیلی سریع و راحت میتونم از این سایتها که سایتهای پر استفادمون هست استفاده کنیم+قیمت کمتری هم داره.
این شما هستی که حرفی میزنی که یه چیز که دست یافتن بهش غیر ممکن نیست رو انقدر سخت تصور میکنی!
بابا یکم امید داشته باشی بد نیست..
==============================
(دوستان برای ادامه بحث لطفا در پ.خ بهم پیام بدید که تاپیک از موضوع اصلیش خارج نشه)
Tehranshahr
11-09-2014, 11:43
امروز صبح دیدم منطقه شهرک گلستان خیابون گلها داشتن آنتنا رو دستکاری میکردن، یکسری آنتنا هم خاموش شدن آنتن دهی 2G هم داغون شده بود.
اینم عکسش:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بحث بی ربط با موضوع تاپیک ممنوع.
MOH@ND3S
11-09-2014, 12:12
امروز صبح دیدم منطقه شهرک گلستان خیابون گلها داشتن آنتنا رو دستکاری میکردن، یکسری آنتنا هم خاموش شدن آنتن دهی 2G هم داغون شده بود.
اینم عکسش:
آره منم دیدم..از دیروز آنتنا رفتن کلا دارن یه کارایی میکنن..این همون دکلیه که من قبلا عکسو گذاشته بودم :n02:
mojtabaghanidel
11-09-2014, 12:24
آقا
تجهزیات 4جی چه ریختیه؟؟
masooumi
11-09-2014, 12:34
دوستان مشهدی کسی 4g رو تست نکرد؟فلکه ـی پارک دقیقا کجاش 4g آنتن میده یکی بگه من برم تست کنم:n02:
گوشی 4g ساپورت نداریم برادر (احتمالا جلوی دانشگاه فردوسی)
mcuteangel
11-09-2014, 12:35
اینم عکسش:
این هنوز جا داره؟ [emoji2]
اون کناریه باید رایتل باشه، درسته؟
Tehranshahr
11-09-2014, 12:59
درسته سمت چپیه باید رایتل باشه.
porya_spy
11-09-2014, 13:29
دوستان این بسته هایی که میدن 1-2 روز هم اضافه میدن :n02: مثلا من یه بسته 1 روزه خریدم اولا که فعال شد خیلی واضح زده روز های باقیمانده 2 روز !! بعدشم وقتی روز باقیمانده 0 میزنه در اصل اونم خودش 1 روز حساب میشه یعنی کلا 3 روز با 1000 تومان :n01: تا وقتی که حجم باقیمانده صفر بزنه یعنی روز هم تمام شده ! این سرعت هم بعید میدونم محدود کنن . خیلی راحت میزنه سرعت 128 کیلوبیت ولی سرعت تا 2-3 مگ باز میذارن دقیقا مثل شرکت های اینترنتی :n01::n12:
دوستان این بسته هایی که میدن 1-2 روز هم اضافه میدن :n02: مثلا من یه بسته 1 روزه خریدم اولا که فعال شد خیلی واضح زده روز های باقیمانده 2 روز !! بعدشم وقتی روز باقیمانده 0 میزنه در اصل اونم خودش 1 روز حساب میشه یعنی کلا 3 روز با 1000 تومان :n01: تا وقتی که حجم باقیمانده صفر بزنه یعنی روز هم تمام شده ! این سرعت هم بعید میدونم محدود کنن . خیلی راحت میزنه سرعت 128 کیلوبیت ولی سرعت تا 2-3 مگ باز میذارن دقیقا مثل شرکت های اینترنتی :n01::n12:
3 روز نیس 2 زوه ..البته قبلا 3 روز بود
ایرانسل خوبیش همینه ..
تازه این بسته ی 24 گیگی که دیگه خیلی معرکه س با این سرعت
حیف که هنوز اینجا 3 جی نیومده :n03:
MOH@ND3S
11-09-2014, 14:07
نه سمت چپیه رایتل نیست.. من هم رایتل و هم همراه اولم تواون ناحیه سیگنالشون ضعیف بودن..ایرانسل تو برخی مناطق 2G و 3G رو تفکیک میکنه و دکل هاشو جدا میکنه..من یبار به 4G این سایت هم وصل شدم ولی اینترنت نداشت شاید 4G هم باشه! من فکر کنم چون جا رو دکل سمت راستیه نبوده نسل جدید رو آوردن سمت چپ رو دکل جدید.. حدودا عید امسال بود که مایکروویو بزرگها و دکل سمت چپیه رو اضافه کردن به اینجا..موقع نصب داشتم رد میشدم ازونجا.
Tehranshahr
11-09-2014, 15:07
نه سمت چپیه رایتل نیست.. من هم رایتل و هم همراه اولم تواون ناحیه سیگنالشون ضعیف بودن..ایرانسل تو برخی مناطق 2G و 3G رو تفکیک میکنه و دکل هاشو جدا میکنه..من یبار به 4G این سایت هم وصل شدم ولی اینترنت نداشت شاید 4G هم باشه! من فکر کنم چون جا رو دکل سمت راستیه نبوده نسل جدید رو آوردن سمت چپ رو دکل جدید.. حدودا عید امسال بود که مایکروویو بزرگها و دکل سمت چپیه رو اضافه کردن به اینجا..موقع نصب داشتم رد میشدم ازونجا.
اما من قبلنا زمانی که نزدیک این خیابون میشدم رایتلم فول آنتن میشد؟
پس این آنتن 4G هم داره؟ حیف گوشیه من نداره سیم کارتمم قدیمیه.
سمت دریاچه آنتن 3G خیلی ضعیف شده امیدوارم زود درستش کنن.
مرکز تهران سمت جمهوری و انقلاب و ولیعصر هم به احتمال زیاد پوشش کامل 4G میزارن که ترافیک بالا رو هم بتونه جواب بده.
starpars
11-09-2014, 15:11
در مورد اینترنت ملی اینجا نباید بحث کنیم ولی چون خودم شروع کردم فقط یکی دو جمله بحثش تموم میکنم
توی کشور ما خیلی از قوانین هست که اجرا نمیشه خودمون هم میدونیم اینو
نمونش همین محدودیت سرعت 128 هست کی اجرا میکنه؟ هیچکس
همه هم میدونیم اینو ولی خب بعضی ها به همین که قانونش هست دل خوشن
یا نمونه دیگش *یلتر کردن سایتا، کی رعایت میکنه؟هیچکس همه راحت دور میزنن حتی خودشون
منظور منم اینه که با وجود این دولت راحت تر میشه این کارارو کرد!چون خود دولت نمیخاد خودشو درگیر این مسائل الکی کنه
محتوی این شبکه رو خود ما تامین مکنیم با vps های داخلی شخص خاصی که آپ نمیکنه،
یجورایی مثل فروم ،مثل فیسبوک...
و وقتی حجم عظیمی محتوی توش آپ بشه، کلی سایت بیان توش برای همه مفیده
بازم میگم کسی حتی بعضی مسئولین چه موافق و چه مخالف این طرح، هنوزم اطلاعات دقیقی از کارکردش ندارن منم دقیقا نمیدونم، اما میتونه به این شکل باشه (البته چند روز پیش همین حرفای منو یکی از دولتی ها با زبون بی زبونی گفت)
hadi.EST
11-09-2014, 15:33
ما تست کردیم سرعت همان قبلی بود و دائم قطع و وصل میشد. دوستانی که در ارومیه هستند کدام مناطق الان تحت پوشش هست؟
با سپاس :n12:
نمیدونم تو مناطق دیگه چطوریه ولی تو رشت من تست کردم پینگ رایتل 50 تا پایین تره نوسان سرعت هم نداره
rezarain88
11-09-2014, 15:58
با سلام مردم تبریز. امروز تست منطقه بازار حد فاصل میدان ساعت تا فردوسی تمام شد. ور ارام ارام در حال راه اندازی هستیم. پوشش بازار تربیت تقریبا کامل شد. پوشش داخلی پاساژ شیخ صفی امروز کامل گردید و پوشش تمام شد. دوستان اگر مشکلی در این مناطق دارند گزارش دهند. همچنین پوشش یوسف اباد و اخر یوسف اباد کامل گردید و وارد فاز بهره برداری شد. دوستان در منطقه مالاران پوشش ناقص است و حد فاصل شیخ الرییس تا حافظ پوشش مناسب نیست. این اخرین پست بنده میباشد. امیدوارم در این مدت توانسته باشم اطلاعاتی موثق در خدمت دوستان بگزارم. هر سخنی از بنده که باعث رنجش دوستان شده باشد از تک تک دوستان عذر خواهی میکنم . سخنان زیادی بود که نتوانستم در پستها قرار دهم امیدوارم مرا ببخشید. در این مدت سعی کردم به جواب های اکثر دوستان جواب دهم اگر نواقصی هم باشد به بزرگی خودتان ببخشید. امروز کار فاز یک ایرانسل تمام است و از فردا وارد فاز 2 خواهد شد که مشاوران چینی سرپرستی امور را در دست خواهند گرفت . نقشه کار اماده شده و اگر دوستان تجهیزات را در وقت خود تحویل داده بودند امروز پوشش 25 مرکز استان تمام میشد که به این هدف نرسیدیم ولی جای نگرانی نیست . اگر خدا بخواهد پیشرفت شبکه با شتاب جلو خواهد رفت . امیدوارم جوانان این سرزمین به رویای اینترنت پرسرعت دست یابند که ارزوی هر ایرانی میباشد. امیدوارم در زندگی شاد و موفق و سربلند باشید. خدا یار ونگهدارتان...
saeeddeeas
11-09-2014, 16:30
با سلام مردم تبریز. امروز تست منطقه بازار حد فاصل میدان ساعت تا فردوسی تمام شد. ور ارام ارام در حال راه اندازی هستیم. پوشش بازار تربیت تقریبا کامل شد. پوشش داخلی پاساژ شیخ صفی امروز کامل گردید و پوشش تمام شد. دوستان اگر مشکلی در این مناطق دارند گزارش دهند. همچنین پوشش یوسف اباد و اخر یوسف اباد کامل گردید و وارد فاز بهره برداری شد. دوستان در منطقه مالاران پوشش ناقص است و حد فاصل شیخ الرییس تا حافظ پوشش مناسب نیست. این اخرین پست بنده میباشد. امیدوارم در این مدت توانسته باشم اطلاعاتی موثق در خدمت دوستان بگزارم. هر سخنی از بنده که باعث رنجش دوستان شده باشد از تک تک دوستان عذر خواهی میکنم . سخنان زیادی بود که نتوانستم در پستها قرار دهم امیدوارم مرا ببخشید. در این مدت سعی کردم به جواب های اکثر دوستان جواب دهم اگر نواقصی هم باشد به بزرگی خودتان ببخشید. امروز کار فاز یک ایرانسل تمام است و از فردا وارد فاز 2 خواهد شد که مشاوران چینی سرپرستی امور را در دست خواهند گرفت . نقشه کار اماده شده و اگر دوستان تجهیزات را در وقت خود تحویل داده بودند امروز پوشش 25 مرکز استان تمام میشد که به این هدف نرسیدیم ولی جای نگرانی نیست . اگر خدا بخواهد پیشرفت شبکه با شتاب جلو خواهد رفت . امیدوارم جوانان این سرزمین به رویای اینترنت پرسرعت دست یابند که ارزوی هر ایرانی میباشد. امیدوارم در زندگی شاد و موفق و سربلند باشید. خدا یار ونگهدارتان...
ممنون
فقط میتونید بگید شهرستان های استان ها تا کی باید منتظر بمونند؟
afshin KH
11-09-2014, 16:33
ممنون اقاي رضا
اطلاع داريد كه در فاز دوم روستاهاي بزرگ هم تحت پوشش قرار ميگيرد؟؟
rezarain88
11-09-2014, 16:42
ممنون
فقط میتونید بگید شهرستان های استان ها تا کی باید منتظر بمونند؟
اخر ابان ماه
rezarain88
11-09-2014, 16:45
معلوم نیست . شرکت اصلا راضی به سرمایه گذاری در جاده ها و روستا ها نیست . میگوند تکلیف اینترنت معلوم نیست. چرا زیاد هزینه کنیم.شرکت حتی نگذاشت rru های 4g را کامل نصب کنیم. شرکت از مسیر و برنامه اولیه خود به دلیل سیاسی خارج شده است. بعدا در این مورد با مدرک سخن خواهم گفت تا وقتی ایران هستیم نمیتوانیم بیشتر توضیح بدهم.
mojtabaghanidel
11-09-2014, 16:49
اما من قبلنا زمانی که نزدیک این خیابون میشدم رایتلم فول آنتن میشد؟
پس این آنتن 4G هم داره؟ حیف گوشیه من نداره سیم کارتمم قدیمیه.
سمت دریاچه آنتن 3G خیلی ضعیف شده امیدوارم زود درستش کنن.
مرکز تهران سمت جمهوری و انقلاب و ولیعصر هم به احتمال زیاد پوشش کامل 4G میزارن که ترافیک بالا رو هم بتونه جواب بده.
محل کار من میدون انقلاب هستش
هنوز از 4جی خبری نیست. همچنین در جمهوری و ولیعصر
mojtabaghanidel
11-09-2014, 16:51
معلوم نیست . شرکت اصلا راضی به سرمایه گذاری در جاده ها و روستا ها نیست . میگوند تکلیف اینترنت معلوم نیست. چرا زیاد هزینه کنیم.شرکت حتی نگذاشت rru های 4g را کامل نصب کنیم. شرکت از مسیر و برنامه اولیه خود به دلیل سیاسی خارج شده است. بعدا در این مورد با مدرک سخن خواهم گفت تا وقتی ایران هستیم نمیتوانیم بیشتر توضیح بدهم.
بری توضیح بدی، وقتی برگردی میگیرنت که :n09:
mojtabaghanidel
11-09-2014, 16:52
داخل تهران الان جایی پوشش 4جی داره؟؟
afshin KH
11-09-2014, 16:52
ممنون دوست عزيز
ولي من اينو به خاطر اين گفتم كه الان تو روستاي ما واقع در زيبا كنار رشت يك سري سكتورهاي مربعي شكل نصب كرده به جز اون سكتور بزرگ مستطيلي
يعني ميخواد دوباره اونارو از روي دكل ورداره؟؟
afshin KH
11-09-2014, 17:09
پس با اين تفاسير باز بايد با همون اينترنت زغالي 50 سال پيش بسوزيمو بسازيم
به ما چيزي نمي رسه .
mojtabaghanidel
11-09-2014, 17:17
پس با اين تفاسير باز بايد با همون اينترنت زغالي 50 سال پيش بسوزيمو بسازيم
به ما چيزي نمي رسه .
دیروز یکی از بچهها یه حرف قشنگی زد
گفت مشتری بیشتر پول بیشتر
پس شهر و روستای شما هم در برنامه پوشش 3جی و 4جی هست
شاید برای راه اندازی اولویت بندی کردن
مثلا به میزان جمعیت یا فاکتورهای دیگه
یک سوال داشتم الان تهران همه مناطقش تحت پوشش 3g است ؟
MOH@ND3S
11-09-2014, 17:53
یک سوال داشتم الان تهران همه مناطقش تحت پوشش 3g است ؟
همه مناطق 22 گانه بلی ولی 50 % از هر منطقه خوب پوشش میده..
saeeddeeas
11-09-2014, 20:12
بیاین دعا کنیم حداقل شهرستان هارو درست و حسابی پوشش بدن،جاده نمیخوایم:n21:
هرکی هرکیه دیگه
قانونی وجود نداره از اون ور چون همراه اول نمیتونه خودشو بکشه بالا هیچی بهش نمیشه بگن اینورم ایرانسلم از این وضعیت سواستفاده میکنه
Arsenal2012
11-09-2014, 21:38
دوستان بسته های روزانه وضعیت چطوره؟؟؟ لطفا یه نفر با اسپید تست یه تست بگیره بزاره اینجا ممنون
خودم بسته 24 گیگ شبانه دارم سرعت 2 تا 4 تقریبا 800 هست از 4 تا 8 میانگین 1200 تا 1800 هست
mohammad_87
12-09-2014, 01:33
چهارشنبه غروب میدان انقلاب تست کردم،با اینکه آنتن فول بود اصلا نمیشد حتی تست گرفت.
نصفه شب یه تست گرفتم که بهترینش این شد(البته یکم فاصله ام دورتر شد) :
طالقانی هم که اصلا 3g نداره.
پوشش تهران افتاضه
mohammad.asghari
12-09-2014, 01:40
دوستان مشهدی به نظرتون سرعت 3g یکم کم نشده نسبت به 4-5 روز پیش؟امروز من حتی نتونستم تو کوثر یا فرامرز عباسی یه پیج یا یه تست سرعت بگیرم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.