ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134

NaughtyCat
19-04-2015, 17:56
اون رایگانه هم مالید کلاً... ایرانسل هم الان بخوای تعویض کنی الان 8تومن میگیره
من دو تا سیم کارت تعویض کردم، دومی اش همین هفته پیش. چیزی نگرفتن.

خودمم تعجب کردم!

dj77
19-04-2015, 18:06
من دو تا سیم کارت تعویض کردم، دومی اش همین هفته پیش. چیزی نگرفتن.

خودمم تعجب کردم!

ایرانسل خودش هم نمی فهمه با خودش چند چنده..

ایرانسل قیمت سیم کارت های ۴G خود را کاهش داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash59b
19-04-2015, 18:18
ایرانسل خودش هم نمی فهمه با خودش چند چنده..

ایرانسل قیمت سیم کارت های ۴G خود را کاهش داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این خبر که قدیمیه

dj77
19-04-2015, 18:26
این خبر که قدیمیه

16فرودین 94 قدیمیه؟!

aliandre09
19-04-2015, 18:27
منم اراک چهارشنبه هفته پیش بود فک کنم
عوض کردم ۸تومن گرفت، یه سیم هدیه هم داد
تو سایتشم زده ۸تومن میگیره

sent from my xiaomi redmi 2

and-roid2
19-04-2015, 19:08
چقدر مسخره! حداقل نکرده بیاد سیم کارت 2پانچ ارایه کنه که استاندارد هم باشه!
شاید یکی نانو لازم داشته باشه برای گوشی یکی هم سیم معمولی!

اینم که وضع شبکش هنوز که هنوزه پوشش نسل سومش هم بسیار ناقص تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی!
چه کار درستی انجام داده که بخواد یه سیمکارت استاندارد بده بیرون؟!

ایرانسل که کلاهبرداری کرد و اون موقع از نفرات اول ده هزار تومان گرفت برای تعویض سیمکارت . نفرات بعدی رایگان تعویض کردن!!!همراه اول کسی اطلاع داره پول میگیره یا نه ؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

قیمت سیمکارتهای usim همراه اول جهت تعویض 6 هزار تومن هست.

reza13470
19-04-2015, 20:43
ببخشید دوستان یه سوال در مورد تعویض سیم کارت معمولی با usim (چه ایرانسل چه همراه اول) دارم.
اگه سیم کارت شما دائمی باشه بجاش سیم کارت دائمی میدن؟

and-roid2
19-04-2015, 20:44
دوستانی که در این چند وقته مشکل اینترنت دارن به sm@mtnirancell.ir ایمیل بدن که رسیدگی بشه ودر پیج اینستگرام ایرانسل اطلاع رسانی کنن.
نت 4G امروز دیگه حد خودشو رد کرده و اصلا قابل تحمل نیست. همین جا رو با جند بار رفرش کردن باید باز کنم.

HardwareMaster
19-04-2015, 20:58
ببخشید دوستان یه سوال در مورد تعویض سیم کارت معمولی با usim (چه ایرانسل چه همراه اول) دارم.
اگه سیم کارت شما دائمی باشه بجاش سیم کارت دائمی میدن؟
خب معلومه دیگه. سیمکارت اعتباری تنها 8 تومنه اما دائمی اگر از سری اول باشه 140 ت!

arash59b
19-04-2015, 22:26
16فرودین 94 قدیمیه؟!

کم نه.......

اینا صبح که پا میشن تصمیم جدید می گیرن

J@viD
19-04-2015, 22:38
اینترنت به شدت نوسان داره با دیال اپ فرقی نداره
الان داشتم در مورد یه مدل رنگ نقاشی جستجو میکردم نود درصد سایتهایی که باز کردم فیلتره
واقعا نمیفهمم این ادمایی که دارن زور میزنن این فیلترینگو راه میندازن چجوری درامدی که ازین راه دارنو میخورن؟
من یک ریال ازین پولیو که دارم بابت این اینترنت میدم راضی نیستم آقایی که میگی مردمت برات مهمن مطمئن باش این مردم از شما راضی نیستن
و درامدت اگه مسلمونی حلال نیست اگرم به انرژی مثبت و منفی اعتقاد داری که منفیه
پول دادم مودم نسل چهار گرفتم اینترنت دیال اپ روش تحویلمون میدن

ak313
19-04-2015, 23:05
اینم یک سیاست کثیف ایرانسله بسته های آنچنانی میزاره که مردم بیان سراغش 50 تومن بدن که 50 گیگ ... دانلود کن. شبکه رو از بین ببرن بعدش که هم شاکی شدن تعرفه اشو گرون کنه و بگه برای رضایت کاربران قیمت های به حالت قبلی برگشت یعنی مشاورین ایرانسل یک فکر منطقی خوبی ندارن که بیان آینده نگری کنن.
خوب تو که پهنای باند نداری بی خود میایی گیگی 1000 تومن می فروشی من شخصا راضیم گیگی سه تومن بدم اما سرعت 5 مگ رو برام تضمین کنه در هر شرایطی 20 مگشون رو هم برای خودشون نگه دارن هر چقدر میخوان برن دانلود کنن بعد جار بزنن که شبکه ما چند ترابایت ترافیک داره

mrm2007
19-04-2015, 23:30
واسه شبکه ملی اطلاعات مگه نیاز ب سرور نداره؟
خب شرکت های بزرگ فیسبوک و گوگل سرور هاشون رو در مناطقی ک سردسیر هست میزارن یا برای برقش از انرژی خورشیدی استفاده میکنن ایران میخواد این قضایا رو چیکار کنه؟!!!
دوست عزیز اونها شرکت خصوصی هستند وباید برای هرچیزی هزینه بدهند برای همین بازدهی بالا مدنظرشونه که اون کارها ر و می کنند.

اینجا همه چی دست خودشونه و چیزی که اهمیت نداره بازدهی هست(هدف براشون مهمه) و پولش هم که از جیب من وشماست. خرجش یکسری تهویه هست ( از خانواده کولر های گازی)

محض اطلاعتون بگم یکبار جایی ما رو برده بودند که توی سرمای زمستون، کولر گازی در حالت خنک کننده روشن بود! میگفتند اینجا دما باید پایین باشه.

Sent from Nexus 7 via Tapatalk

MOH@ND3S
19-04-2015, 23:46
وضعیت اینترنت کشور یک ماهه که بهم ریخته ولی مال اپراتور ها ، مخصوصا ایرانسل کلا تعطیله .. هرموقع تست کردم 3G سرور داخلی 15 مگ میده..سرور خارجی 128 کیلوبایت! کلا 95% پکس لاس داره رو پهنای باند بین الملل..چند دیقه پیشم از کنار دکل 4G رد شدم تو تهران 28 مگ سرور داخلی زد سرور خارج ارور داد! در کل اینترانت شده! حالا داستان چیه معلوم نیست :n36:
یادم رفت اسکرین شات بگیرم..فردا بازم رد شدم تست میگیرم اینجا میذارم.

dj77
20-04-2015, 00:01
وضعیت اینترنت کشور یک ماهه که بهم ریخته ولی مال اپراتور ها ، مخصوصا ایرانسل کلا تعطیله .. هرموقع تست کردم 3G سرور داخلی 15 مگ میده..سرور خارجی 128 کیلوبایت! کلا 95% پکس لاس داره رو پهنای باند بین الملل..چند دیقه پیشم از کنار دکل 4G رد شدم تو تهران 28 مگ سرور داخلی زد سرور خارج ارور داد! در کل اینترانت شده! حالا داستان چیه معلوم نیست :n36:
یادم رفت اسکرین شات بگیرم..فردا بازم رد شدم تست میگیرم اینجا میذارم.

حالا باز مرحله دومه فیلترینگه! ببین مرحله سوم در اردبهشت ماه اجرایی بشه به مناسبت روز جهانی ارتباطات چی میشه دیگه این شبکه :n36:

همه کشورها دارن زیرساخت گسترش میدن اینها فیلترینگ و بلوکه کردن ملت رو یه دستاورد ملی میدونن :n29:

شما این خبر رو بخون فقط شرکت آمریکایی کام کست داشته اینترنت 505 مگی ارایه میداده به کاربرها با این حال گفته ما عقب افتادیم! در اوده به ساکنان کالیفرنیا اینترنت 2000مگی بده برای جبران عقب افتادگی :|

به خدا سرعت اینترنت ما شوخیه اصلا :n28:

اینترنت دوگیگابیتی برای ساکنان کالیفرنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکت های آمریکایی برای جبران عقب ماندگی در زمینه ارائه خدمات اینترنت فوق سریع، سرویس‌های جدیدی با سرعت‌های بسیار بالا در ایالت‌های مختلف این کشور راه اندازی کرده‌اند.

sleeplessness
20-04-2015, 00:18
حالا باز مرحله دومه فیلترینگه! ببین مرحله سوم در اردبهشت ماه اجرایی بشه به مناسبت روز جهانی ارتباطات چی میشه دیگه این شبکه :n36:

همه کشورها دارن زیرساخت گسترش میدن اینها فیلترینگ و بلوکه کردن ملت رو یه دستاورد ملی میدونن :n29:

شما این خبر رو بخون فقط شرکت آمریکایی کام کست داشته اینترنت 505 مگی ارایه میداده به کاربرها با این حال گفته ما عقب افتادیم! در اوده به ساکنان کالیفرنیا اینترنت 2000مگی بده برای جبران عقب افتادگی :|

به خدا سرعت اینترنت ما شوخیه اصلا :n28:

اینترنت دوگیگابیتی برای ساکنان کالیفرنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکت های آمریکایی برای جبران عقب ماندگی در زمینه ارائه خدمات اینترنت فوق سریع، سرویس‌های جدیدی با سرعت‌های بسیار بالا در ایالت‌های مختلف این کشور راه اندازی کرده‌اند.

فاز سوم واقعا باعث وحشت من شده
معلوم نیست چی هست؟
سایت الف نوشته بود تزریق کد مخرب برای از کار انداختن دیتای ورودی:n04: در چین استفاده میشه

feri131
20-04-2015, 00:21
واقعا ایرانسل گندشو در اورد...سرعت 4g. بشدت پایین اومد.....3g هم روی 1.5 mb. قفل میکنه و بیشتر از اون نمیره..انگار محدودیت گذاشتن....

dj77
20-04-2015, 00:29
فاز سوم واقعا باعث وحشت من شده
معلوم نیست چی هست؟
سایت الف نوشته بود تزریق کد مخرب برای از کار انداختن دیتای ورودی:n04: در چین استفاده میشه

درباره اون سیستم چین مطالعه کردم فقط اینطوری بهت بگم یه فیلترشکن خیلی روتین در حال حاضر دادم یکی از دوستان ساکن چین تست کنه ببینم چه جوریه اصلا نیم تونست وصل بشه باهاش! میگفت این که کار نمی کنه...
نی دونم این فیلم اخیر تزریق اسید به سگهای بدبخت رو دیدی یا نه شما امیوارم ندیده باشی واقعا ... غرض اینکه اون سورسی که اینها منظورشونه همچین کاری می کنه با شبکه... ملت رو با دشمن اشتباه گرفتن... :|

دشمن ملت.:n27:

sleeplessness
20-04-2015, 01:00
درباره اون سیستم چین مطالعه کردم فقط اینطوری بهت بگم یه فیلترشکن خیلی روتین در حال حاضر دادم یکی از دوستان ساکن چین تست کنه ببینم چه جوریه اصلا نیم تونست وصل بشه باهاش! میگفت این که کار نمی کنه...
نی دونم این فیلم اخیر تزریق اسید به سگهای بدبخت رو دیدی یا نه شما امیوارم ندیده باشی واقعا ... غرض اینکه اون سورسی که اینها منظورشونه همچین کاری می کنه با شبکه... ملت رو با دشمن اشتباه گرفتن... :|

اون فیلم خوشبختانه ندیدم فقط خبرش خوندم
بله حق با شماست کلا دیتا نابود میشه
مشکلی که قبلا وجود داشت ناچیز بودن پهنای باند خارجی و انباشته شدن و از دست رفتن اطلاعات بود انگار حالا قوضی بالای این قوض قرار بیاد
اطلاعات خیلی کمی در مورد شبکه دارم اما این کار واقعا ابتکاریه
باید منتظر موند دید چی میشه
اما حداقلش باید قید بازی رو زد
منتظر یک افت محسوس در زمینه سرعت ارتباط اینترنتی با سرورخارجی باشیم یعنی امتیازمون جدول رده بندی سرعت کشورها رو سوراخ خواهد کرد:n08:
مثل جک های وایبری میشه

رده بندی سرعت اینترنت
1.کره جنوبی
2....
.
.
199 شاخ افریقا
.
.
.
.
الکی مثلا ایران هم اینترنت داره!

kisiya
20-04-2015, 01:39
دوستان با سلام تو محله ما 3g ایرانسل e کار میکنه انقد زنگ زدم ولی هی میگن مشکل از شبکست چه کار کنم ؟

mohebronaldo
20-04-2015, 06:40
دوستان این دکل رو میبینید تو عکس که همین رو دیدم وقتی داشت 4G اینجا راه اندازی میشد پشت هتل بود چهار تا پایه هم زیرش داشت یه جا فعلن نگهش داشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aalliirraazz
20-04-2015, 06:40
سلام آقا رضا، خسته نباشید.
میخواستم بپرسم مشکل ایرانسل تو شهرستان مرند چیه و کی قراره حل بشه؟ خیلی ممنون!

mohebronaldo
20-04-2015, 06:45
آقا رضا میشه بگی این سایت 4G هست یا نه میشه توضیح بدی در موردش با همین سایت های تو شهر چه فرقی داره

rezarain88
20-04-2015, 06:52
سلام آقا رضا، خسته نباشید.
میخواستم بپرسم مشکل ایرانسل تو شهرستان مرند چیه و کی قراره حل بشه؟ خیلی ممنون!
سلام. مشکل لینک دیتا داریم در هادی شهر و جلفاو مرندو صوفیان. در سه راهی هادی شهر مرکزدیتا دچار مشکل است. باید از طرف تبریز دیتا بفرستیم. که دید بین صوفیان با مرکز پیام واقع در بالای کوه پیام کار را مشکل کرده است. انتن ماکرویو 80 سانتی میخواهد که حمل ان به بالای کوه سخت است.

rezarain88
20-04-2015, 06:54
آقا رضا میشه بگی این سایت 4G هست یا نه میشه توضیح بدی در موردش با همین سایت های تو شهر چه فرقی داره
این سایت تقویت کننده است. با شهرها تفاوت اساسی دارند. کل تشکیلات ان در داخل کانکس یا در داخل راک است. جهت پوشش در مساحت کم با جمعیت زیاد به کار میرود.

mohebronaldo
20-04-2015, 06:58
خب تو رشت هست تو یه کوچه بالاش یکی دیش هست زیرش یه چراغ ریز روشنه.دقیقا مثل همونه 4G هست آقا رضا

rezarain88
20-04-2015, 07:02
سلام اقا رضا لطفا بگيد چرا عملكرد ايرانسل تو لرستان اينقدر ضعيفه قرار بود مراكز استانها تا پايان سال 4g بشن كه خرم اباد خبري نشد دورود هم مرداد پارسال 4 سايت رو تجهيز كردن كه الان فقط يك سايت فعاله و قسمت عمده شهر زير پوشش نيست بقيه شهرها هم خبري نيست
سلام. کلا استان های ایلام و کردستان و کرمانشاه و سیستان از برنامه عقب افتادند. این هفته به این مراکز سر خواهیم زد و تا اخر هفته باید یه مدل جدیدی برای افزایش پوشش ارایه بدهیم. در سفر کاری پیش رو حتما تمهیدات ویژه ای در نظر خواهیم گرفت.

rezarain88
20-04-2015, 07:05
اقا رضا سلمانهشر کی نسل 3و4 راه اندازی میشه ؟
در سلمان شهر چند روزی است که وارد فاز بهره برداری شده است.

Poiuy021
20-04-2015, 07:22
سلام اقا رضا از شهر های اطراف تهران از جمله لواسان خبر جدیدی نیست

arman4459
20-04-2015, 07:35
سلام رضا جان صبح عالی بخیر
با عرض ادب و احترام

وضعیت سمنان کی به ثبات میرسه اصلا تغییر خاصی محسوس ایجاد نشده .در صورت امکان بگید چند آنتن نسل 3 و چهار فعال است و کی انشنالا به ثبات میرسد.ما در منطقه روزیه در شمال سمنان هستیم وضعیت آنت دهی نسل 3 بسیار خراب اگر پیگیری بفرمایید بسیار ممنون میشم

mohebronaldo
20-04-2015, 07:50
الان من رفتم یه جا بالاتر از خونمون 4G آنتن داشت اما دکل رو ندیدم.کل اطراف رو گشتم خسته شدم رفتم خونه.به نظر شما چطوری پیدا کنم سایت رو آقا رضا

mohebronaldo
20-04-2015, 07:51
ببخشید سرزده اومدم صبح همگی بخیر:n02:

babak2111
20-04-2015, 07:52

جالبه دقت کردین ازپرشب تا حالا حداقل 30تا پست داشتیم درباره این طرح جامع پیش روی اقایون واین دوستمون که می یاد اینجا دقیقا مثل همون دوستان دیگه اشون به غیریک پست که درمدح این طرح نوشتن هیچ جوابی به بقیه سوالات ندادن انگار اصلا اتومات بقیه پست ها رو نمی بینن دقیقا شکل بقیه دوستان گرامیشون
تازه خوبه ایشون به قول خودشون عاشق ملت و خاکشون هستن این جوری خیلی راحت ومثل اب خوردن چشمشون رو بروی حقایق می بندن وای به حال بقیه

amin1374
20-04-2015, 09:01

اونجا هم میشه دور زد ازش میپرسیدی با چی کار میکنه همیشه یک راه واسه دور زدن هستش!
بعدش من مشکل تو.اینترنت ندارم یعنی کلا شاتل اینجوریه شبکه شاتل فوق العاده استیبل هست

HardwareMaster
20-04-2015, 09:12
جالبه دقت کردین ازپرشب تا حالا حداقل 30تا پست داشتیم درباره این طرح جامع پیش روی اقایون واین دوستمون که می یاد اینجا دقیقا مثل همون دوستان دیگه اشون به غیریک پست که درمدح این طرح نوشتن هیچ جوابی به بقیه سوالات ندادن انگار اصلا اتومات بقیه پست ها رو نمی بینن دقیقا شکل بقیه دوستان گرامیشون
تازه خوبه ایشون به قول خودشون عاشق ملت و خاکشون هستن این جوری خیلی راحت ومثل اب خوردن چشمشون رو بروی حقایق می بندن وای به حال بقیه
اصلا این موضوع شبکه ی داخلی ارتباطی به حوزه ی کاری ایشون نداره و به مجریان خودش ارتباط داره. منم که مرتبه ی اول پرسیدم صرفا خواستم بدونم اطلاعات ایشون چقدره اما صرفنظر از نظر شخصی ایشون در این زمینه بهتره موضوع رو ول کنیم تا دیگه کار به یقه گیری و گیس کشی نکشه

kiana 33
20-04-2015, 09:13
سلام آقا رضا شهرک رکن آباد شیراز کی 3g ایرانسل راه اندازی میشه؟
آیا همراه اول و رایتل هم برای اینجا برنامه ای دارن؟

babak2111
20-04-2015, 09:38
اصلا این موضوع شبکه ی داخلی ارتباطی به حوزه ی کاری ایشون نداره و به مجریان خودش ارتباط داره. منم که مرتبه ی اول پرسیدم صرفا خواستم بدونم اطلاعات ایشون چقدره اما صرفنظر از نظر شخصی ایشون در این زمینه بهتره موضوع رو ول کنیم تا دیگه کار به یقه گیری و گیس کشی نکشه
حرف شما متینه ازایشون هم باید ممنون بود حداقل وقت می زارن می یان جواب بچه های اینجا رو می دن ولی بهرحال ایشون گویا با خیلی ازدوستان رده بالای شبکه زیرساخت دراتباطن هیچ کس منکر امنیت شبکه ملی هیچ کشوری نیست ولی من می گم ایشون حداقل همون جور که می یان خوبی هاش رو می گن بگن ازمشکلاتی که این فیلترینگ واقعا وحشتناک وسلیقه ایی وهزاران مشکل دیگه اینترنت این مملکت هم بگن واینا رو قبولل داشته باشن یا حداقل به گوش همکارانشون برسونن گرچه اونا ازما بهترهمه چیز رو می دونن
منم دیگه به احترام حرف شما دیگه کلا این مبحث رو ادامه نمی دم و به انتظار اینده می مونیم تا بینیم به کجا خواهیم رسید به قولی من که وکیل ووصی اینترنت مملکت نیستم که بیام یقه ویقه کشی کنیم اینجا
امیدوارم هرچی پیش می یاد خیرباشه برای همه

rezah1364
20-04-2015, 09:51
سلام اقا رضا سبزوار جغتای و جوین کی 3g میشه خبری هست اصلا برای اینجا ها یا نه؟ممنون

chatsaz
20-04-2015, 10:37
سلام اقا رضا سبزوار جغتای و جوین کی 3g میشه خبری هست اصلا برای اینجا ها یا نه؟ممنون

سلام داداش
من این همه از رضا پرسیدم در مورد سبزوار هیچ پاسخی به من نداد
خودم از یکی از دوستان اطلاعات گرفتم

گفت سبزوار الان بصورت ازمایشی فعال شده تا تیر چند تا سایت دیگم راه اندازی میشه از مرداد هم 4g میاد سبزوار
ایشون گفتن تا بهمن کل شهر دارای پوشش کامل میشه

حالا بعدا معلوم میشه چقدر صحت داره این موضوع

جغتای هم بیخیال شو همون 2g هم اگه باشه خداروشکر کن

namgo
20-04-2015, 12:29
حذف شد.....

reza137333
20-04-2015, 12:36
سلام اقا رضا
برنامه ای برای پوشش شهرستان اسلام اباد غرب ندارین؟
کدام قسمت کرمانشاه زیر پوشش lte رفته؟
کی شبکه ملی اطلاعات در استان کرمانشاه راه اندازی میشه؟

mrm2007
20-04-2015, 12:45
کاربر گرامی rezarain88

یک سوال داشتم : در اصفهان منطقه صنعتی دولت آباد خبری از 3G های 3 تا اپراتور دارید؟ ایرانسل ظاهرا هست ولی بود ونبودش فرق خاصی نمیکنه! نسل 2 اون هم سرعت در حد بچه لاک پشت!

FLiKS3R
20-04-2015, 13:48
اینترنت به شدت نوسان داره با دیال اپ فرقی نداره
الان داشتم در مورد یه مدل رنگ نقاشی جستجو میکردم نود درصد سایتهایی که باز کردم فیلتره
واقعا نمیفهمم این ادمایی که دارن زور میزنن این فیلترینگو راه میندازن چجوری درامدی که ازین راه دارنو میخورن؟
من یک ریال ازین پولیو که دارم بابت این اینترنت میدم راضی نیستم آقایی که میگی مردمت برات مهمن مطمئن باش این مردم از شما راضی نیستن
و درامدت اگه مسلمونی حلال نیست اگرم به انرژی مثبت و منفی اعتقاد داری که منفیه
پول دادم مودم نسل چهار گرفتم اینترنت دیال اپ روش تحویلمون میدن
خب از اول مشخص بود کیفیت نسل سه و چهار اونقدرا که انتظار داریم بالا نمیره که بخوایم DSL رو جمع کنیم بریم مودم نسل سه و چهار بگیریم. بعدشم احتمالا اینا سرعت رو میارن رو 1 مگابیت که صدای دلسوزان در نیاد!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

amirbrad
20-04-2015, 14:54
کیفیت ایرانسل برای من خیلی بد شده همه نسلهاش. فقط سایتهای داخلی خوب باز میشن فکر کنم اثرات شبکه ملی هستش البته این اسم کاملا غلطه چون ملی یعنی خواست مردم در صورتیکه هیچ انسان بالغی این جور ارتباط نمی پسنده .میشه اسمشو گذاشت شبکه داخلی محدود اجباری یا همچین چیزایی.

Sent from my D6633

arash59b
20-04-2015, 15:04
صبح سرعت ها خوب نبود ولی الان بهتر شده
اهواز
نسل۳
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نسل ۴

amirbrad
20-04-2015, 15:09
صبح سرعت ها خوب نبود ولی الان بهتر شده
اهواز
نسل۳

نسل ۴
خارجی یا داخلی؟ میشه تک کانکشن هم قرار بدید از testmy.net

Sent from my D6633

amirbrad
20-04-2015, 15:13
تست نا امید کننده خارجی تک کانکشن!!!!

تست چهار کانکشن داخلی در واقع پهنای باند دریافتی!!! که هیچ سودی حداقل برای من نداره!!!

Sent from my D6633

arash59b
20-04-2015, 15:14
خارجی یا داخلی؟ میشه تک کانکشن هم قرار بدید از testmy.net

Sent from my D6633
داخلی داداش
با گوشی که نمیشه تست خارجی گذشت
کامپیوتر دم دستم اومد از اونم می زارم

amirbrad
20-04-2015, 15:16
داخلی داداش
من الان با گوشی از خارجی گذاشتم البته اندروید اسپید تست نمیشه خارجی اما testmy.net میشه
ممنون.

Sent from my D6633

mosa1365
20-04-2015, 15:19
7000 پزشک تونستن با اعتراض مسخره شون سریال در حاشیه رو که فقط حقایق رو نشون میداد؛ متوقف کنن، حالا ما هم حداقل برای یه بار هم شده متحد بشیم و اعتراض خودمون رو نسبت به کندی شدید سرعت اینترنت نشون بدیم تا بلکه راه به جایی ببریم، با اعتراض یکی دو نفر کار به جایی نمیرسه، این حداقل حق مسلم هر کاربر اینترنت ـه که از خدمات اینترنت پرسرعت برخوردار بشه، در شبکه های اجتماعی این اعتراض رو بیشتر میتونیم نشون بدیم، اینجا کره شمالی نیست ظاهراً اونایی که در راس امور قرار گرفتن خیال میکنن میتونن اینجا رو به کره شمالی دوم تبدیل کنن!!!!

naasr
20-04-2015, 15:32
7000 پزشک تونستن با اعتراض مسخره شون سریال در حاشیه رو که فقط حقایق رو نشون داد؛ متوقف کنن، حالا ما هم حداقل برای یه بار هم شده متحد بشیم و اعتراض خودمون رو نسبت به کندی شدید سرعت اینترنت نشون بدیم تا بلکه راه به جایی ببریم، با اعتراض یکی دو نفر کار به جایی نمیرسه، این حداقل حق مسلم هر کاربر اینترنت ـه که از خدمات اینترنت پرسرعت برخوردار بشه، در شبکه های اجتماعی این اعتراض رو بیشتر میتونیم نشون بدیم، اینجا کره شمالی نیست ظاهراً اونایی که در راس امور قرار گرفتن خیال میکنن میتونن اینجا رو به کره شمالی دوم تبدیل کنن!!!!

اعتراض اونها سازمان نظام پزشکی و وزارتخانه پشتشون بود ما کاربرها اینترنت دستمون به هیچ جا بند نیست وقتی مجلس که به حساب نماینده ملت هستند یقه وزیر را میگیرن که چرا سرعت اینترنت را زیاد کردید چرا اینترنت ملی و فیلترینگ هنوز اجرایی نشده چرا دسترسی به اینترنت جهانی را قطع نمیکنید ما دیگه چیکار کنیم یه مشت گوسفند به اسم نماینده گذاشتن تو مجلس بعد میگن چرا کشور پیشرفت نمیکنه

ak313
20-04-2015, 15:39
داخلی داداش

چرا میشه. برید توی ستینگز و سرور رو تغییر بدید البته ممکنه نتونید فرانسه آلمان انتخاب کنید اما باکو دوحه و عمان و امثالهم هستند.
اساسا تک کانکشن اینترنت اصلیه که از افتضاح به وقاحت در آمده شما کافی توی دانلود منیجر بزارید رو تک کانکشن اونوقت می بینید فرق سرور داخل و خارج چقدره از خارجی روی 20 و 30 هست و از داخلی با همون تک کانکشن 1000 هم میره. در اسلام فقط نگاه به نامحرم حرامه و دیدن عکس و فیلم خلاف. اما ویل للمطففین که رسما جهنم رو برای کم فروشان تضمین می کنه در ایران شنونده ای نداره. بابا اون کسی که دنبال خلافه نمی تونی جلوشو بگیری اونی هم که نیست مفتم بدی سراغش نمیره. اینا به جای حل مشکلات اقتصادی و تسهیل ازداوج میرن اینترنت رو می بندن. منم با چهار هزار تومن دور میزنم پول چپیس خوراکی یک روز بچمه. این راه رو ببندی یک راه دیگه باز می کنن بابا اونا مخترع اینترنت هست نه ما تو یه سوراخشو ببندی اونو دو تا دیگه باز می کنن تا چند سال قبلی کی ساکسو و ای نت و تونل پلاسو و ... شنیده بود.
البته مقصر فقط زیر ساخت نیست بلکه خود ایرانسلم هست چون به اونقدری که حجم فروخته پهنای خارجی نداره و الا خیلی وقتها که ایرانسل مشکل داشته ای اس پیهای دیگه به خوبی پهنای باند خارجی داشتن
پس مقصر اول ایرانسل و دوم زیر ساخته من از فن آوا ای دی اس ال دارم و راحت این مساله رو مشاهده می کنم

rezarain88
20-04-2015, 15:40
کاربر گرامی rezarain88

یک سوال داشتم : در اصفهان منطقه صنعتی دولت آباد خبری از 3G های 3 تا اپراتور دارید؟ ایرانسل ظاهرا هست ولی بود ونبودش فرق خاصی نمیکنه! نسل 2 اون هم سرعت در حد بچه لاک پشت!
سلام. باید 2 یا 3 انتن داشته باشید. اگه سرعت کم است گزارش دهید.

rezarain88
20-04-2015, 15:42
سلام رضا جان صبح عالی بخیر
با عرض ادب و احترام

وضعیت سمنان کی به ثبات میرسه اصلا تغییر خاصی محسوس ایجاد نشده .در صورت امکان بگید چند آنتن نسل 3 و چهار فعال است و کی انشنالا به ثبات میرسد.ما در منطقه روزیه در شمال سمنان هستیم وضعیت آنت دهی نسل 3 بسیار خراب اگر پیگیری بفرمایید بسیار ممنون میشم
تقریبا حق با شما است. سرعت کار کم است. 26 سایت فعال است و به 52 سایت ارتقا مییابد. بله در ان منطقه سایت شما تجهیز نشده است.

rezarain88
20-04-2015, 15:43
فعلا تا اخر تیر خبری نیست.

rezarain88
20-04-2015, 15:45
سلام آقا رضا شهرک رکن آباد شیراز کی 3g ایرانسل راه اندازی میشه؟
آیا همراه اول و رایتل هم برای اینجا برنامه ای دارن؟
رایتل نه ولی ایرانسل تصمیم به تجهیز گرفته شاید تا اخر خرداد وصل شود.

rezarain88
20-04-2015, 15:46
در زنوز
امروز کار تجهیز شهر تمام شد.

rezarain88
20-04-2015, 15:48
در مازندران
کلیه شهرها و روستا های نزدیک شهرها تا اخر اردیبهشت تجهیز خواهند شد.

rezarain88
20-04-2015, 15:49
در گیلان
امروز تجهیز ماسوله و فومن و سیاهکل به پایان رسید.

rezarain88
20-04-2015, 15:50
در تهران
تجهیز شهرهای کهریزک ورودهن به پایان رسید.

mosa1365
20-04-2015, 15:51
اعتراض اونها سازمان نظام پزشکی و وزارتخانه پشتشون بود ما کاربرها اینترنت دستمون به هیچ جا بند نیست وقتی مجلس که به حساب نماینده ملت هستند یقه وزیر را میگیرن که چرا سرعت اینترنت را زیاد کردید چرا اینترنت ملی و فیلترینگ هنوز اجرایی نشده چرا دسترسی به اینترنت جهانی را قطع نمیکنید ما دیگه چیکار کنیم یه مشت گوسفند به اسم نماینده گذاشتن تو مجلس بعد میگن چرا کشور پیشرفت نمیکنه

حداقل اعتراضمونو بکنیم، شاید به جایی رسید، اینکه بشینیم و هیچ حرفی هم نزنیم که نمیشه، من که درآمدم از راه اینترنت ــه و اکثراً با سایت های خارجی کار می کنم اگر نتونم با سرعت مناسبی ارتباطمو برقرار کنم که از نون خوردن میوفتم، میدونید با اینکارشون به چندین و چند هزار کاربری که از راه اینترنت کسب درآمد میکنن ضربه میخوره؟؟؟

rezarain88
20-04-2015, 15:52
در کردستان
تجهیز بانه و مریوان به پایان رسید.

rezarain88
20-04-2015, 15:54
اقای مهندس صابری سلام. پیام شما دریافت شد. فایل pdf به ایمیل شما ارسال گردید. اگه قسمت شود. کلیه فایلها را ارسال میکنم.

rezarain88
20-04-2015, 15:55
سلام اقا رضا از شهر های اطراف تهران از جمله لواسان خبر جدیدی نیست
سلام .لواسان این روزها تجهیز میشود.

reza137333
20-04-2015, 15:56
سلام اقا رضا

rezarain88
20-04-2015, 15:58
در کرج
تجهیز شهرهای نظر اباد و طالقان فردا پایان مییابد.

naasr
20-04-2015, 15:59
حداقل اعتراضمونو بکنیم، شاید به جایی رسید، اینکه بشینیم و هیچ حرفی هم نزنیم که نمیشه، من که درآمدم از راه اینترنت ــه و اکثراً با سایت های خارجی کار می کنم اگر نتونم با سرعت مناسبی ارتباطمو برقرار کنم که از نون خوردن میوفتم، میدونید با اینکارشون به چندین و چند هزار کاربری که از راه اینترنت کسب درآمد میکنن ضربه میخوره؟؟؟

اعتراض میکنیم خدا کنه لااقل دسترسی به اینترنت جهانی را نبندن

amiralex65
20-04-2015, 15:59
آقا رضا اطلاع دارین این 2 سایتی که گفتین تو خمینی شهر تجهیز شده تو چه مناطقی هست?

آقا رضا میشه جواب منم بدین? ممنون

rezarain88
20-04-2015, 16:00
سلام اقا رضا
چرا داریم. با ورود تجهیزات که امروز به دستمان رسید به زودی تجهیز میشود . کرمانشاه را 5 شنبه وارد مدار شبکه میکنیم. اگه عمری باشد در راه کردستان و کرمانشاه و همدان هستیم از فردا.

rezarain88
20-04-2015, 16:04
چهارمین پارت تجهیزات امروز وارد کشور شد. قرار است این تجهیزات برای سمنان و گیلان ولرستان و ایلام و کرمانشاه و همدان و سیستان نصب و راه اندازی شوند. مدت نصب تجهیزات 50 روز کاری است.

rezarain88
20-04-2015, 16:06
آقا رضا میشه جواب منم بدین? ممنون
شریعتی و پاسداران

rezarain88
20-04-2015, 16:11
تا روز شنبه که به سفر کاری برای غرب و جنوب شرق کشور خواهیم رفت . فعلا از خدمتتان مرخص میشوم. بعد از روز شنبه در خدمتتان هستم. شادو سربلند باشید.

MOH@ND3S
20-04-2015, 16:53
اینم از دکل مشترک همراه اول و ایرانسل واقع در منطقه 22 تهران بعد از زیر گذر آزادگان حوالی شهرک چشمه که ایرانسلش 4G داره و سیگنالم زیر دکل بین -51 تا -61 نوسان میکرد.همون که دیشب گفتم تا 28 مگ میداد ولی امروز بالای 13 مگ نرفت :

iran79
20-04-2015, 17:00
تا روز شنبه که به سفر کاری برای غرب و جنوب شرق کشور خواهیم رفت . فعلا از خدمتتان مرخص میشوم. بعد از روز شنبه در خدمتتان هستم. شادو سربلند باشید.

سلام
اقا رضا ایرانسل طرف خیابان دامپزشکی،نرسیده به یادگار امام و همچنین سرتاسر این مسیر سرور خارجی و داخلیش افتضاحه. کی درست میشه؟

farsweb
20-04-2015, 17:03
چهارمین پارت تجهیزات امروز وارد کشور شد. قرار است این تجهیزات برای سمنان و گیلان ولرستان و ایلام و کرمانشاه و همدان و سیستان نصب و راه اندازی شوند. مدت نصب تجهیزات 50 روز کاری است.

سلام دوست گرامی. ایرانسل تو خیلی از شهرهای استان سمنان مثل سنگسر، دو ماهه دکل ها رو تجهیز کرده اما خبری از نسل سوم نیست. چرا انقدر فاصله بین نصب تجهیزات و راه اندازی وجود داره ؟

MOH@ND3S
20-04-2015, 17:54
دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی چون تاپیک رایتلو کسی زیاد نمیبینه گفتم اینجا بگم...رایتل هم مثل اینکه سرعتاشو برده بالا -- تست گذاشتم تو تاپیک خودش:

saeeddeeas
20-04-2015, 18:05
MOH@ND3S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا انتن هایی که این شکلی هستن مشترک بین و همراه اول و ایرانسل هست؟
نزدیک خونمون منطقه نظامی هستش داخل اونجا یدونه از این دکل ها هست البته نسل دوم هستن مطمنا ولی خواستم بدونم اگه واسه همراه اول باشه باید سیگنال ما تو خونه زیاد باشه چون فاصلش با ما کمه

bardia-vr
20-04-2015, 18:54
از دوستان یا آقا رضا این سوال را داشتم چه زمانی تمام تهران تحت پوشش نسل سه و چهار قرار می گیره؟ خیلی از مناطق تهران هست که هنوز تجهیز نشده و فقط نسل دو اونجا وجود داره مثل منزل بنده . اگر اطلاعاتی دارید ما رو هم در جریان بذارید. ممنون

esfhost
20-04-2015, 18:57
اصفهان کجا 4جی شده ؟

mohebronaldo
20-04-2015, 19:32
مهندس جان این.که فقط rru و سکتور 3G همراه اوله.ایرانسلش رو.میتونی بهم نشون.میدی

MOH@ND3S
20-04-2015, 20:42
مهندس جان این.که فقط rru و سکتور 3G همراه اوله.ایرانسلش رو.میتونی بهم نشون.میدی

منم اول تعجب کردم که انقدر شبیه..ولی سیگنال همچیو اثبات کرد ...قرار نیست که مثلا همراه اول از یه مدل و یه برند استفاده کنه و ایرانسل هم از یه برند و مدل دیگه! هر 3 اپراتور هم از هوآوی تجهیزات دارن هم ZTE که ایرانسل یه نوکیا زیمنس هم داره.. مثل این میمونه که بگیم مودم وایمکس رومیزی ایرانسل و مبین نت که شبیه همن چرا شبیه همن ! خوب یه مدلیه که خوبه هر دو استفاده دارن میکنن!
در ضمن همراه اول اکثرا از لینک های ماکروویو ضعیفتری استفاده میکنه ( کوچیکای بالای دکل ) و ایرانسل قوی تر ( بزرگ ها ) و اینکه لینک ها کاملا فرق میکنه...سیگنال 3G و 4G و 2G ایرانسل هم کنار این دکل -61 -51 ( 100% ) بود و تا شعاع 1 کیلومتری ازون جا دکل ایرانسل دیگه ای وجود نداشت!

MOH@ND3S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا انتن هایی که این شکلی هستن مشترک بین و همراه اول و ایرانسل هست؟
نزدیک خونمون منطقه نظامی هستش داخل اونجا یدونه از این دکل ها هست البته نسل دوم هستن مطمنا ولی خواستم بدونم اگه واسه همراه اول باشه باید سیگنال ما تو خونه زیاد باشه چون فاصلش با ما کمه

والا این دکلو که دیدم فهمیدم زیاد نمیشه روی شکل و تجهیزات دکل حساب باز کرد... سیگنال ملاک اصلیه برای تشخیصش

tabriziran
20-04-2015, 20:59
سلام اقای مهندس رضا
ارادت منو به عنوان یک همشهری قبول کنید
شما رو تو دانشگاه فکر کنم زیارت کردم
بچه های انجمن از اطلاعات شما بهره میبرند
راستی مهندس رضا منطقه ما ششگلان سرعت افتضاح شده
اگه میشه بررسی کنید
کی تبریز پوشش تکمیل میشه ؟؟

vahooli
20-04-2015, 21:06

کاش لاقل تهران رو پوشش 100% میکردین اول

tabriziran
20-04-2015, 21:10
کاش لاقل تهران رو پوشش 100% میکردین اول

مهندس رضا گفتند که تکمیل میکنند پوشش تهران رو
آقا رضا به تبریز هم رسیدگی کن
چنتا دکل جدید بزنید لطفا

arash59b
20-04-2015, 22:13
اینم وضعیت نسل ۴ ایرانسل هر روز بدتر
سرور داخلی تک کانکشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

۱۰ کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ping has started…

PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=51 time=233.510 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=51 time=243.029 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=51 time=239.114 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=51 time=223.275 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=51 time=230.702 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=5 ttl=51 time=239.741 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=6 ttl=51 time=238.135 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=7 ttl=51 time=233.706 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=8 ttl=51 time=238.138 ms

--- 4.2.2.4 ping statistics ---
10 packets transmitted, 9 packets received, 10.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 223.275/235.483/243.029/5.590 ms

Ping has started…

PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 data bytes
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=0 ttl=50 time=193.384 ms
Request timeout for icmp_seq 1
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=50 time=201.655 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=50 time=208.700 ms
Request timeout for icmp_seq 4
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=50 time=203.974 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=50 time=202.108 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=7 ttl=50 time=205.932 ms
Request timeout for icmp_seq 8
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=9 ttl=50 time=199.334 ms

--- 8.8.8.8 ping statistics ---
10 packets transmitted, 7 packets received, 30.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 193.384/202.155/208.700/4.560 ms

SMB_77
20-04-2015, 23:12
طرح نامحدود کی برمیگرده؟:n03:

feri131
20-04-2015, 23:17
طرح نامحدود کی برمیگرده؟:n03:
معلوم..نیست..منم جویا شدم و ایمیل زدم..گفتند منتظر طرح های جدید در جشنواره های فصلی باشید...البته به حرفای اینا نباید دلبست..

matr!x_2008
20-04-2015, 23:55
سرعت واقعا افتضاح..... این ایرانسل دقیقا داره چکار میکنه؟ تازه تا میتونه داره سیمکارت میفروشه.... خیلی پهنای باند داری اخه؟

mohebronaldo
20-04-2015, 23:59
من امروز صبح با 3G 19.7 مگابیت گرفتم باورتون میشه رکوردو زدم سرعت واقعی به این میگن

حسام عدالت
21-04-2015, 00:06
در حال حاضر که سرعت خیلی لاکپشتی شده

mohebronaldo
21-04-2015, 00:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکس دکل همراه اول 3G ولی خاموش بود سیگنال نداشت

MOH@ND3S
21-04-2015, 00:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم عکس دکل همراه اول 3G ولی خاموش بود سیگنال نداشت

بله همراه اول هست ولی بخاطر اینکه لینکش هنوز مخصوص 3G نیست سیگنال 3G هم عملا نمیتونن بدن باهاش.

HardwareMaster
21-04-2015, 05:08
عزیزان! میخواید پست مردم رو نقل قول بگیرید زحمت بکشید اون عکسهای بزرگش که توی اسپویلر نذاشته رو حذف کنید تا نصف صفحه ی تاپیک اختصاص پیدا نکنه به تنها 2 تا پست! این چیزا iq ی بالای 150 نمی خواد ها !

amiralex65
21-04-2015, 08:23
مهندس جان این سایت را من گذاشتم آقا رضا گفت 2g همراه لوله و وايمکس ايرانسل.
ولی من زیر این دکل سیگنال 31 و -51 گرفتم رو 2g . نظر شما چیه?

MOH@ND3S
21-04-2015, 09:51
مهندس جان این سایت را من گذاشتم آقا رضا گفت 2g همراه لوله و وايمکس ايرانسل.
ولی من زیر این دکل سیگنال 31 و -51 گرفتم رو 2g . نظر شما چیه?

سلام .ببینید خیلی نباید ملاک رو شکل تجهیزات دکل قرار داد..بهترین راه برای تشخیص همون تست سیگنال هست که شما گرفتید.
ایرانسل هم جایی که خودش دکل داشته باشه نمیاره وایمکسشو رو دکل اپراتور دیگه ای ببنده! این دکل دو حالت بیشتر نیست : یا همراه اول با وایمکس مبین نت هست یا ایرانسل با وایمکس خودش . ولی هرکدومه 2G هستش. شما ببینید تو اون منطقه که هستید وایمکس ایرانسل یا مبین نت دارید یا خیر..هم ازون میشه فهمید هم همون تست سیگنالی که شما گرفیت.

tabriziran
21-04-2015, 10:15
این مهندس رضا کجا رفته؟؟؟
من الان مشکل پوشش دارم بچه ها
یه دکل سر ساختمونه همسایمون هست 9 تا جعبه کوچولو داره

hesam,sh
21-04-2015, 10:15
سلام دوستان
واقعا وضع پیشرفت و تجهیز ایرانسل باعث تاسفه
چیزی که حداقل من به شخصه دارم میبینم،روند تجهیز و پیشرفت بسیار سریع رایتله.
انصافا خیلی داره با سرعت دکل نصب میکنه و پوشش رو گسترش میده.حتی تو همین تهران خیلی از جاهایی که بعد از اینهمه سال هنوز ایرانسل آنتن دهی نداره و برای ایرانسل نقطه کور هست،رایتل یه دکل گذاشته و به سرعت نقاط کورشو داره پوشش میده.حتی تو شهرستان ها هم به سرعت داره پیشرفت میکنه.فکر کنم تو تهران حتی تعداد دکلهای رایتل از ایرانسل بیشتر شده باشه!!!
واقعا جای تاسف داره برای ایرانسل که با اینهمه سر و صدا و تبلیغات بعد از اینهمه سال نسبت به رایتل نوپا این باشه وضعش!!!

and-roid2
21-04-2015, 10:31
این مهندس رضا کجا رفته؟؟؟
من الان مشکل پوشش دارم بچه ها
یه دکل سر ساختمونه همسایمون هست 9 تا جعبه کوچولو داره
--------
اون دکل احتمال زیاد ایرانسله.

tabriziran
21-04-2015, 10:39
سلام دوستان
واقعا وضع پیشرفت و تجهیز ایرانسل باعث تاسفه
چیزی که حداقل من به شخصه دارم میبینم،روند تجهیز و پیشرفت بسیار سریع رایتله.
انصافا خیلی داره با سرعت دکل نصب میکنه و پوشش رو گسترش میده.حتی تو همین تهران خیلی از جاهایی که بعد از اینهمه سال هنوز ایرانسل آنتن دهی نداره و برای ایرانسل نقطه کور هست،رایتل یه دکل گذاشته و به سرعت نقاط کورشو داره پوشش میده.حتی تو شهرستان ها هم به سرعت داره پیشرفت میکنه.فکر کنم تو تهران حتی تعداد دکلهای رایتل از ایرانسل بیشتر شده باشه!!!
واقعا جای تاسف داره برای ایرانسل که با اینهمه سر و صدا و تبلیغات بعد از اینهمه سال نسبت به رایتل نوپا این باشه وضعش!!!
رایتل با ایرانسل سال 86 باهم مجوز گرفتند
اما رایتل از سال 89 اقدام به تجهیز کرد
یکم تحقیق کنی بد نیست

mcuteangel
21-04-2015, 10:44
خب محموله چهارم هم رسید، ولی چیزیش به خراسان نرسید، فعلا تا ۵۰ روز دیگه و محموله ی بعدی

and-roid2
21-04-2015, 10:49
وضعیت با vpn خیلی عالی تره نسبت به حالت معمولی:

MOH@ND3S
21-04-2015, 10:56
دوستان نیم ساعت پیش اینترنت کشور یه قطعی داشت بعضی نقاط..بعد مثل اینکه پهنای باند بین الملل هم درست شد من الان با ایرانسل و رایتلو همراه اول و 2 تا اینترنت دیگه تست کردم تو تهران..مشکل پکت لاس و پینگ بالا حل شده اگه خرابش نکنن.

mohebronaldo
21-04-2015, 11:04

دوستان دکل ایرانسل 3G نمیدونم 4G ساپورت. این چیه میکنه. آقای مهندس

ak313
21-04-2015, 11:05
من امروز صبح با 3G 19.7 مگابیت گرفتم باورتون میشه رکوردو زدم سرعت واقعی به این میگن

دوست عزیز احتمالا حالت دوال کریر هست که بنده هم چند مدت پیش تا 21 رفتم اما چه فایده از ساعت 5 غروب به بعد یک دهمش رو هم نمی تونن برات تضمین کنن. اگر همین وضع بمونه من دیگه بسته نمی خرم مگه من هفت صبح کارهامو انجام میدم

and-roid2
21-04-2015, 11:06
دوستان نیم ساعت پیش اینترنت کشور یه قطعی داشت بعضی نقاط..بعد مثل اینکه پهنای باند بین الملل هم درست شد من الان با ایرانسل و رایتلو همراه اول و 2 تا اینترنت دیگه تست کردم تو تهران..مشکل پکت لاس و پینگ بالا حل شده اگه خرابش نکنن.
مهمترین دلیلش تغییر مسیر اینترنت به گرجستان هست که از دیشب انجام شده:

پینگ هم خوب شده:

به نظر من وضعیت اینطوری نمیمونه و دوباره یه مسیر بدردنخور به ایرانسل میندازن!

mohebronaldo
21-04-2015, 11:13
اینم دیدم.بدونین از ساعت 5 و نیم صبح بیرونم هنوز شب بود بیرون نشسته بودم تا هوا روشن بشه برم دنبال دکل 4G بگردم این چیه دکلش.دیگه نشد جلو تر برم چون پشت ساختمون بود

arash59b
21-04-2015, 11:30
اینم دیدم.بدونین از ساعت 5 و نیم صبح بیرونم هنوز شب بود بیرون نشسته بودم تا هوا روشن بشه برم دنبال دکل 4G بگردم این چیه دکلش.دیگه نشد جلو تر برم چون پشت ساختمون بود

نسل ۳ ایرانسل

tabriziran
21-04-2015, 11:34
خب محموله چهارم هم رسید، ولی چیزیش به خراسان نرسید، فعلا تا ۵۰ روز دیگه و محموله ی بعدی
چه محموله ای؟؟

feri131
21-04-2015, 11:40
ببخشید دوستان چه جوری از شکل دکل..نوی سرویس دهی رو میفهمید؟؟مثلا 3 جی یا 4 جی...ایرانسل یا همراه اول

Armin.Computer
21-04-2015, 11:53
سلام
دوستان لطفا از spoiler برای عکس ها استفاده کنید
با تشکر

Tehranshahr
21-04-2015, 12:12
تهران - شهرک محلاتی سیگنال -75
سرعت تا 20مگ هم میرفت
جالبه سرور داخلی بزور 8مگ بود!

mohebronaldo
21-04-2015, 12:19
میشه نسل 3 باشه نزدیکش آنتن 4G پر بود دور میشدم یکی کم میشد به rru توجه کردی.

j-f
21-04-2015, 12:31
این بسته‌ی اینترنت سه ماهه 50 گیگ، با قیمت 75 هزارتومان، رو اگه فعال کنیم، همه‌ی 50 گیگ حجم رو یکجا اختصاص میده؟ یا مثل بسته‌ی یکساله اون رو به سه قسمت تقسیم می‌کنه؟

sa_mo1369
21-04-2015, 12:57
چرا دو روزه شبکه اینجوری شده ؟ (بجنورد)

and-roid2
21-04-2015, 13:12
اینجا که عالی شده.(البته با hotspot):

hesam,sh
21-04-2015, 13:45
رایتل با ایرانسل سال 86 باهم مجوز گرفتند
اما رایتل از سال 89 اقدام به تجهیز کرد
یکم تحقیق کنی بد نیست
اولا اون زمان که سال 85 بود نه 86 که ایرانسل اومد و من خودم همون سال سیمکارت با شماره طلایی از ایرانسل تهییه کردم،کلا شرکتی به اسم رایتل وجود نداشت !!!
تازه حدود دو سال بعد مناقصه اپراتور سوم تلفن همراه برگزار شد که چند تا شرکت خارجی از جمله اتصالات امارات و زین کویت هم شرکت داشتن که اتصالات امارات برنده مناقصه شد ولی به خاطر مسایلی به هم خورد و کلا قید شریک خارجی رو زدن و اپراتور سوم تلفن همراه کاملا به تامین اجتماعی داده شد که مثل ایرانسل نبود و کلا شریک خارجی نداشت و اسم شرکت هم در ابتدا تامین تلکام بود که اسم اپراتوری که راه اندازی کردن رو رایتل گذاشتن.رایتل هم از ابتدای راه اندازی،فقط تو کرج پوشش داشت که به خاطر مسایلی خیلی هم کند پیشرفت کرد و تقریبا فعالیت اصلی رایتل حدود 2 سال میشه که با جدیت شروع شده یعنی حدود 7 سال بعد از شروع فعالیت رسمی ایرانسل و امروز که من مقایسه کردم بین فعالیت رایتل و ایرانسل،چیزی حدود 8 سال از شروع به کار ایرانسل و حدود 3 سال از شروع به کار رایتل میگذره و با این 5 سالی که ایرانسل از نظر زمانی از رایتل جلو هست ولی سرعت پیشرفت رایتل از ایرانسل در حال حاضر بهتر هست. و با سرعت پیشرفتی که در حال حضر رایتل داره،به زودی پوشش ناقص و نیمه کاره ایرانسل رو پشت سر میذاره.

matr!x_2008
21-04-2015, 14:41
دیشب شبانه سرعت خوب شده بود... سرور داخلی تا 500 میرفت... سرور خارجی ولی 120 تا 150،،، امروز ولی باز افتضاح شد...:n35:

amirbrad
21-04-2015, 15:26
اولا اون زمان که سال 85 بود نه 86 که ایرانسل اومد و من خودم همون سال سیمکارت با شماره طلایی از ایرانسل تهییه کردم،کلا شرکتی به اسم رایتل وجود نداشت !!!
تازه حدود دو سال بعد مناقصه اپراتور سوم تلفن همراه برگزار شد که چند تا شرکت خارجی از جمله اتصالات امارات و زین کویت هم شرکت داشتن که اتصالات امارات برنده مناقصه شد ولی به خاطر مسایلی به هم خورد و کلا قید شریک خارجی رو زدن و اپراتور سوم تلفن همراه کاملا به تامین اجتماعی داده شد که مثل ایرانسل نبود و کلا شریک خارجی نداشت و اسم شرکت هم در ابتدا تامین تلکام بود که اسم اپراتوری که راه اندازی کردن رو رایتل گذاشتن.رایتل هم از ابتدای راه اندازی،فقط تو کرج پوشش داشت که به خاطر مسایلی خیلی هم کند پیشرفت کرد و تقریبا فعالیت اصلی رایتل حدود 2 سال میشه که با جدیت شروع شده یعنی حدود 7 سال بعد از شروع فعالیت رسمی ایرانسل و امروز که من مقایسه کردم بین فعالیت رایتل و ایرانسل،چیزی حدود 8 سال از شروع به کار ایرانسل و حدود 3 سال از شروع به کار رایتل میگذره و با این 5 سالی که ایرانسل از نظر زمانی از رایتل جلو هست ولی سرعت پیشرفت رایتل از ایرانسل در حال حاضر بهتر هست. و با سرعت پیشرفتی که در حال حضر رایتل داره،به زودی پوشش ناقص و نیمه کاره ایرانسل رو پشت سر میذاره.
البته این مورد من اضافه کنم که ایرانسل هم مناقصه داشت برای شراکت که ترکسل ترکیه برنده شد اما با باند بازی دادن mtn افریقای جنوبی.

Sent from my D6633

arman4459
21-04-2015, 17:01
به‌خاطر بهانه‌ها، توسعه عقب نمی‌افتد؛ کشور ضرر می‌کند

مجلس نهم در شرایطی وزیر ارتباطات کابینه یازدهم را شایسته دریافت کارت زرد دانست که به گفته واعظی در دولت یازدهم پهنای باند داخلی از٥٠٠ گیگابیت به ٢٤٠٠ گیگابیت و پهنای باند بین‌الملل از ٧٠ گیگابیت به ١٧٠ گیگابیت افزایش یافته است و قیمت اینترنت مشترکان خانگی کاهش داشته است. با این حال او یک روز پس از حضور در بهارستان در گفت‌وگو با فارس گفته است: ما به دليل برخي بهانه‌ها توسعه پهناي باند اينترنت را تعطيل نمي‌کنيم بنابراین اين توسعه بايد انجام شود. اما اينکه مي‌گويند توسعه ندهيد تا کارهاي ديگر انجام شود، مملکت ضرر مي‌کند.

tabriziran
21-04-2015, 17:28

بچه ها این دکل چیه؟؟؟

mohebronaldo
21-04-2015, 18:06
آنتن تلویزیون و رادیو هست فک کنم

sindar88
21-04-2015, 18:58
پارازیته

Sent from my X8 using Tapatalk 2

ak313
21-04-2015, 19:07
این دقیقه و ثانیه اوضاع خوبه از دقیقه بعدی خبر ندارم

MOH@ND3S
21-04-2015, 20:23
بچه ها این دکل چیه؟؟؟

ایستگاه فرستنده ----T ( تلویزیون دیجیتال )

از لینک های زیر هم میشه مشابهش رو پیدا کرد :

سرچ گوگل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=off&tbm=isch&q=----t+transmitter+antenna&spell=1&imgrc=PvwwVpAOSK3XCM%253A%3BdbVYMpWUhx0-DM%3B[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ikipedia%252Fcommons%252Fthumb%252F1%252F1c%252FSu garloaf_Antenna.jpg%252F300px-Sugarloaf_Antenna.jpg%3B[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pedia.org%252Fwiki%252FSugarloaf_%28Christchurch%2 9%3B300%3B225)

نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash59b
21-04-2015, 20:26
اینجا هم سرعت خوب شده مخصوصا وب گردی

NetizeN
21-04-2015, 21:07
این بسته‌ی اینترنت سه ماهه 50 گیگ، با قیمت 75 هزارتومان، رو اگه فعال کنیم، همه‌ی 50 گیگ حجم رو یکجا اختصاص میده؟ یا مثل بسته‌ی یکساله اون رو به سه قسمت تقسیم می‌کنه؟

من این بسته رو اواخر اسفند فعال کردم. وقتی چک کردم دیدم اون رو به سه بخش حدود 17 گیگابایتی تقسیم کرده اما ماه اول که تموم شد، در شروع ماه دوم دیدم حجم ماه های دوم و سوم رو با هم جمع کرده و یک جا نشون میده.

arash59b
21-04-2015, 21:26
من این بسته رو اواخر اسفند فعال کردم. وقتی چک کردم دیدم اون رو به سه بخش حدود 17 گیگابایتی تقسیم کرده اما ماه اول که تموم شد، در شروع ماه دوم دیدم حجم ماه های دوم و سوم رو با هم جمع کرده و یک جا نشون میده.

۱۷ گیگ ماه اول رو سوزوند؟ یا کامل مصرفش کردید

dj77
21-04-2015, 21:34
فیبر نوری اینترنت از این کشورا وارد ایران میشه

MOH@ND3S
21-04-2015, 21:37
شبکه نسل چهارم تلفن همراه در بوشهر راه اندازی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شبکه نسل چهارم تلفن همراه 4G/LTE روز سه شنبه در آیینی با حضور مدیران ایرانسل درشهرهای بوشهر، عسلویه و نخل تقی راه اندازی شد.

مدیرکل پروژه ایرانسل دراین آیین گفت: این شهرها علاوه بر نسل سوم و پوشش نسل چهارم تلفن همراه وزیر پوشش آخرین نسل فناوری اینترنت همراه جهان نیز قرار می گیرند.

محمد رضا منصوری افزود: هم اکنون شهرهای بوشهر و عسلویه و مناطق خورموج، سیراف، تل اشکی، بردخون، نظرآقا، نخل تقی و برازجان از استان بوشهر زیر پوشش نسل سوم اینترنت همراه قرار دارند.

وی اضافه کرد: هم اکنون سرویس 4G ایرانسل در بیش از 56 شهر ایران در دسترس پرشتاب در حال توسعه است.

منصوری یادآور شد: پس از گرفتن پروانه رسمی ارتقای شبکه به نسل های سوم و چهارم تلفن همراه هم اکنون سرویس 3Gایرنسل در بیش از 237 شهر و دهستان و همه استانهای کشور راه ندازی شده است.

وی بیان کرد: با راه اندازی شبکه نسل چهارم ایرانسل، مشترکان تلفن همراه و کاربران خدمات باند پهن همراه کشور می توانند اینترنتی با کیفیت جهانی را تجربه کرده وبا استفاده از سیم کارت های Usim به عنوان سیم کارت های نسل جدید ایرانسل، خدمات 4G را جایگزین سایر روش های دسترسی به اینترنت کنند.

منصوری ادامه داد: نسل چهارم تلفن همراه همه قابلیت های مدرن ترین گوشی های موجود در بازار را پشتیبانی می کند.

وی افزود: با استفاده ازاین خدمات امکان دریافت و مشاهده فایل های ویدئویی با کیفیت HD، بازی به صورت آنلاین و بدون تاخیر زمانی، استفاده همزمان برای چند کاربر بدون کاهش کیفیت خدمات، استفاده از برنامه های کاربردی (اپلیکیشن) و محصولات و خدمات مبتنی بر اینترنت با سهولت و کیفیت فوق العاده فراهم خواهد شد.

مدیرکل پروژه ایرانسل گفت: LTE نسل چهارم فناوری شبکه های موبایل است و پهنای باند بیشتر، امکان انتقال فایل های حجیم و پرمحتواتر در مدت زمان کمتر، بهبود مدت زمان پاسخگویی شبکه و برقراری ارتباطات در لحظه (Real Time)، بهبود عملکرد شبکه و برقراری و حفظ ارتباط درحین حرکت سریع از جمله مزایای آن است.

وی افزایش بهره وری، کاهش هزینه ها، توسعه کسب و کارهای جدید، افزایش رضایت شغلی کارکنان و افزایش رضایت مشتریان را ازجمله دیگر مزایای 4G عنوان کرد.

منصوری افزود: سرعت دانلود در شبکه نسل چهارم بین 10 تا 40 مگابیت بر ثانیه، سرعت آپلود بین یک تا 15 مگابیت بر ثانیه و مدت زمان پاسخگویی بین 50 تا 150 میلی ثانیه است.

وی شهرهای تحت پوشش نسل چهارم را عمده مراکز استانها و شهرهای بزرگ عنوان کرد و گفت: میزان پوشش نسل چهارم ایرانسل در شهرهای بزرگ تا پایان سال جاری به بیش از 120 شهر و پوشش نسل سه ایرانسل نیز به 500 شهر و دهستان می رسد.

منصوری گفت: استان بوشهر شانزدهمین استان ایران از نظر ضریب نفوذ کاربر اینترنت است و در جایگاه بیست وششمین استان ایران از نظر تعداد کاربر اینترنت قرار دارد.

وی بیان کرد: استان بوشهر چهارمین استان ایران از نظر تعداد کاربر اینترنت همراه است و ضریب نفوذ تلفن ثابت در این استان پایین تر از میانگین کشور است.

منصوری یادآور شد: این درحالی است که ضریب نفوذ تلفن همراه در استان بوشهر بالاتر از میانگین کشور است.

مدیرکل پروژه ایرانسل درباره عملکرد ایرانسل در استان بوشهر گفت: ایرانسل در استان بوشهر در 35 شهر، 267 روستا، 740 کیلومتر از جاده های فرعی و اصلی، پنج سکوی نفتی را تحت پوشش شبکه تلفن همراه خود قرار داده و بیش از 500هزار مشترک در این استان دارد.

منصوری ادامه داد: ایرانسل در بوشهر 178 سایت BTS دارد که منجر به پوشش جمعیتی 99درصدی ایرانسل در استان شده است.

وی درباره میزان مصرف دیتای استان بوشهر ادامه داد: مصرف ماهانه دیتا در استان بوشهر در پایان اسفند ماه به بیش از46 ترابایت رسیده است که این میزان مصرف در قیاس با دوره قبل از بهره برداری شبکه نسل سه و چهار ایرانسل در استان بوشهر بیش از 70درصد رشد یافته است.

وی ادامه داد: توسعه ICT زمینه ساز اصلی بهره مندی از ظرفیت های فراوان استان بوشهر است و توسعه پهن باند همراه، شاه کلید تحول در شاخص های ICT است.

وی با بیان این که ایرانسل گسترده ترین پوشش شبکه را در استان بوشهر دارد گفت: ایرانسل در این استان دارای 158 نماینده فروش است.

ahwazp30
21-04-2015, 22:21
اینجا هم سرعت خوب شده مخصوصا وب گردی

پینگ خیلی بالاست .این پینگ نسل سه هست .برای 4g باید خیلی کمتر از اینا باشه امیدوارم پایین بیاد.

dj77
21-04-2015, 22:25
پینگ خیلی بالاست .این پینگ نسل سه هست .برای 4g باید خیلی کمتر از اینا باشه امیدوارم پایین بیاد.

پینگ بالاست پکت لاست بالایی وجود داره کلا زدن ترکوندن اینترنت رو عین خیالشون هم نیست...

arash59b
21-04-2015, 22:45

پینگ بالاست پکت لاست بالایی وجود داره کلا زدن ترکوندن اینترنت رو عین خیالشون هم نیست...

پینگ که نسبت به قبل تغییر محسوسی نکرده که الان بگیم بد شده
ربطی به اوضاع الان نداره

dj77
21-04-2015, 22:47
ربطی به اوضاع الان نداره

کلا روی سرویس دهنده های مختلف تو ساعات خاصی مشکلات محسوسه هنوز... روی ایرانسل هم یه هو اینترنت قطع میشه دوباره می یاد خودش یا شما پینگ خط رو بگیری پکت لاست 2تا 4دررصدی مشخه روی خط...

ahwazp30
21-04-2015, 22:55
ربطی به اوضاع الان نداره

ولی برای خیلیا پینگ 4g از داخل حداکثر 36 هست از خارج هم تا80 -90 پایین میاد .شاید اهواز وضعیت جالبی نداره.

arash59b
21-04-2015, 23:03
ولی برای خیلیا پینگ 4g از داخل حداکثر 36 هست از خارج هم تا80 -90 پایین میاد .شاید اهواز وضعیت جالبی نداره.

پینگ واقعی نسل ۴ باید زیر ۲۰ باشه
۴۰ تا ۶۰ فرق زیادی نداره اهواز هم بعضی وقت ها مخصوصا اوایل بیشتر روی ۴۰ بود البته کیفیت و فاصله از دکل هم بی تاثیر نیست برای همینه بعضیها بمقدار جزیی پایینترن

matr!x_2008
21-04-2015, 23:05
رفتم دفتر ایرانسل سیمکارت خریدم.... سیمکارت هدیه گفت 1ماه دیگه به ادرس پستیتون میاد... مگه هدیه رو همونجا تحویل نمیدن؟ :n35:

naim697
22-04-2015, 03:26
رشت کسی 4 جی وصل شده ؟ میشه بگید کدوم خیابون ؟ کل شهر من 3 جی وصل هستم فقط !!!

------

گوشی نوت 4 را نمیشه کاری کرد فقط lte وصل بشه ؟ !!! آخه فقط گزینه 2 و 3جی و همه باهم با lte را داره ؟ به تنهایی 4 جی نداره !!!

and-roid2
22-04-2015, 05:33
بسته اینترنت چند کاربره از ایرانسل فعال نکنید!
شدیدا ایرانسل داره باهاش کلاه برداری میکنه.
یه بار حجم باقی مانده اینترنت در پنل کاربری و کد ussd رو اشتباه نشون میده و پس از پیگیری های فراوان متوجه میشی بدون هیچ اطلاع رسانی قبلی کدش عوض شده
یه بار بجای اینکه از حجم حساب چند کاربرت کم بکنه مستقیم میاد از شارژ اصلی مشترک کم میکنه و این میشه که 15 هزار تومان از حسابم کسر میشه و هنوز برگشت ندادن
الان هم بجای اینکه بیاد از بسته شبانه کم کنه جدیدا از حساب چند کاربره کم میکنه!:n35:

feri131
22-04-2015, 05:43

------

گوشی نوت 4 را نمیشه کاری کرد فقط lte وصل بشه ؟ !!! آخه فقط گزینه 2 و 3جی و همه باهم با lte را داره ؟ به تنهایی 4 جی نداره !!!

تقریبا همه جای رشت 4جی داره...

mohebronaldo
22-04-2015, 09:21
من تو شهردار تو سبزه میدان و لاکانی و امام خمینی به 4G وصل شدم.سرچ بزن پیدا کرد وصل شو

NetizeN
22-04-2015, 09:31
۱۷ گیگ ماه اول رو سوزوند؟ یا کامل مصرفش کردید

ماه اول کمتر از یک و نیم گیگابایت اضافه آوردم که سوخت و منتقل نشد. می خواستم استفاده کنم که به دلیل به هم ریختگی سرعت امکان استفاده نبود.

mojtabaghanidel
22-04-2015, 09:32
منم m7 دارم همينطوره.ظاهرا HTC اينجوريه. H + نشون نمیده.
مگه نمیدونستین؟؟ اچ تی سی فقط میزنه H و نمینویسه H+ ولی اگه سیگنال ۴جی دریافت کنی هم ۴جی میزنه هم ال تی عی

Holy_0
22-04-2015, 09:55
بسته اینترنت چند کاربره از ایرانسل فعال نکنید!
شدیدا ایرانسل داره باهاش کلاه برداری میکنه.
یه بار حجم باقی مانده اینترنت در پنل کاربری و کد ussd رو اشتباه نشون میده و پس از پیگیری های فراوان متوجه میشی بدون هیچ اطلاع رسانی قبلی کدش عوض شده
یه بار بجای اینکه از حجم حساب چند کاربرت کم بکنه مستقیم میاد از شارژ اصلی مشترک کم میکنه و این میشه که 15 هزار تومان از حسابم کسر میشه و هنوز برگشت ندادن
الان هم بجای اینکه بیاد از بسته شبانه کم کنه جدیدا از حساب چند کاربره کم میکنه!:n35:

دقیقا الان ده روزه که این بسته گروهی مشکل پیدا کرده، اول فقط اعتبار باقیمونده رو درست نشون نمیداد ولی بعدا شروع کردن به صفر کردن شارژ اصلی کاربرا !!!
من الان با اینکه چند شماره رو به عنوان زیرشاخه دارم ولی از شارژ اصلی کم میشه و نمیتونم هیچ شماره ای حذف کنم. آیا شما هم با این مشکل مواجهید؟
ضمنا این بسته گروهی نسبت به بقیه بسته های عادی و شبانه اولویت داره. باید اول خودتون رو از زیرشاخه حذف کنید تا بتونید از بقیه بسته ها استفاده کنید

masooumi
22-04-2015, 10:10

سلام

اول اینکه سیم کارتتتون رو که عوض کردید با usim دیگه ، درسته؟
ببینید کد زیر روی گوشیتون کار می کنه؟ می تونید شبکه فقط 4g را انتخاب کنید. البته باید توجه کنید که در اینصورت امکان مکالمه نخواهید داشت.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehrdad..7
22-04-2015, 10:23

------

درقسمت تلفن کد زیر رو از چپ به راست وارد کن

*#*#4636#*#*

وارد منوی ازمایش میشی قسمت اطلاعات تلفن نوع شبکه رو از اونجا انتخاب کن

mohebronaldo
22-04-2015, 10:41
این کد رو سامسونگ کار نمیکنه من امتحان کردم

Saman00000
22-04-2015, 10:57
اقا لطفا يكى راهنمايى كنه من از اپليكىشن speedtest استفاده ميكنم و موقعى كه با سرور mtnirancell و rightel تست ميگيرم سرعت دانلودم 2 Mbps بيشتر نميشه ولى با سرور شاتل و پارس انلاين و مبين نت سرعت دانلودم تا 19 Mbps ميره حالا ميشه بگيد مشكل از كجاست و سرعت واقعى من كدومه !!!!!??????? :n36:

1.تست با سرور ايرانسل :

2. تست با سرور شاتل :

Saman00000
22-04-2015, 10:58
سرور شاتل :

and-roid2
22-04-2015, 11:03
دقیقا الان ده روزه که این بسته گروهی مشکل پیدا کرده، اول فقط اعتبار باقیمونده رو درست نشون نمیداد ولی بعدا شروع کردن به صفر کردن شارژ اصلی کاربرا !!!
من الان با اینکه چند شماره رو به عنوان زیرشاخه دارم ولی از شارژ اصلی کم میشه و نمیتونم هیچ شماره ای حذف کنم. آیا شما هم با این مشکل مواجهید؟
ضمنا این بسته گروهی نسبت به بقیه بسته های عادی و شبانه اولویت داره. باید اول خودتون رو از زیرشاخه حذف کنید تا بتونید از بقیه بسته ها استفاده کنید

خیر من مشکلی در حذف و اضافه ندارم.
اگه پشتیبانی بهتون زنگ زد و خواست مشکلو از سمت شما اعلام کنه به هیچ وجه قبول نکنید.
در رابطه با اولویت بسته ها, این پشتیبانی بهم اطلاعات اشتباه داد و گفته بود تو شب از شبانه کم میکنه.

javad_0569
22-04-2015, 11:29
کسی از چابهار 4g رو تست کرده ؟ توی سایت زده هم 3g و هم 4g ... اما من جایی ندیدم !!!

MOH@ND3S
22-04-2015, 12:29
اقا لطفا يكى راهنمايى كنه من از اپليكىشن speedtest استفاده ميكنم و موقعى كه با سرور mtnirancell و rightel تست ميگيرم سرعت دانلودم 2 Mbps بيشتر نميشه ولى با سرور شاتل و پارس انلاين و مبين نت سرعت دانلودم تا 19 Mbps ميره حالا ميشه بگيد مشكل از كجاست و سرعت واقعى من كدومه !!!!!??????? :n36:

1.تست با سرور ايرانسل :

2. تست با سرور شاتل :

سرور ایرانسل و رایتل منم تست کردم سرعتشون کمه مثل اینکه پورتش هنای باند کافی نداره..ولی شاتل و سرورپارس و ایرانت سرور های خوبی دارن .. تا اونجا که اطلاع دارم پورت 1 گیگابیت دارن.

naim697
22-04-2015, 13:26
بله سیم جدید هستش .

کد هم میزنم روی نوت 4 ولی نمیره ! کار نمیکنه !:n03: :n29:

سلام

اول اینکه سیم کارتتتون رو که عوض کردید با usim دیگه ، درسته؟
ببینید کد زیر روی گوشیتون کار می کنه؟ می تونید شبکه فقط 4g را انتخاب کنید. البته باید توجه کنید که در اینصورت امکان مکالمه نخواهید داشت.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

درقسمت تلفن کد زیر رو از چپ به راست وارد کن

*#*#4636#*#*

وارد منوی ازمایش میشی قسمت اطلاعات تلفن نوع شبکه رو از اونجا انتخاب کن

and-roid2
22-04-2015, 13:37
بله سیم جدید هستش .

کد هم میزنم روی نوت 4 ولی نمیره ! کار نمیکنه !:n03: :n29:

شما برنامه
viaero 4g toggle رو دانلود کن.ببین میتونی به 4G وصل بشی؟

1-برنامه viaero 4g toggle رو دانلود کنید و نصب کنید
2-داخل برنامه بشید و به device information برید scroll کنید پایین
3-انتخاب کنید lte only
4-به مسیر
setting /more network / mobile network/ netwrok mode
برید اگ lte اومده بود ک تیک بزنید اگ نیومده بود airplane رو on/off کنید و تست کنید

mohamad_iran2
22-04-2015, 14:18
سلام. کلا استان های ایلام و کردستان و کرمانشاه و سیستان از برنامه عقب افتادند. این هفته به این مراکز سر خواهیم زد و تا اخر هفته باید یه مدل جدیدی برای افزایش پوشش ارایه بدهیم. در سفر کاری پیش رو حتما تمهیدات ویژه ای در نظر خواهیم گرفت.
الان مرکز شهر ایلام خیابان سعدی جنوبی آنتن دهی همراه اول ۲جی ضعیفه ،نسل ۳ هم که اصلا دریافت نمیشه!

tabriziran
22-04-2015, 14:39
الان مرکز شهر ایلام خیابان سعدی جنوبی آنتن دهی همراه اول ۲جی ضعیفه ،نسل ۳ هم که اصلا دریافت نمیشه!
عید که ایلام بودم نسل چهارم هم پوشش داشت سرعتش 16 مگ بود
طرفای استانداری

seetherali
22-04-2015, 18:44
دوستان کسی امار نگرفت درباره طرح های نامحدود ؟ اینکه دوباره اضافه میشن یا نه ؟

Undisclosed
22-04-2015, 18:51
یک ماهه به کل زدن اینترنت مملکت رو مختل کردن ، بدون اینکه هیچ غرامتی به کاربرانی که این همه پول پرداخت می کنند بدن. به هیچ کسی هم پاسخگو نیستن .

بعد یکی اومده با کمال وقاحت اینجا شاخ و شونه می کشه که آره این بار شوخی نداریم و همه سرویس ها رو قطع می کنیم ، باز یه عده چپ و راست ازش تشکر می کنند که آقا ممنون راهنمایی می کنی آقا خسته نباشی فلان بهمان .

آدم نمیدونه بخنده به این وضع یا حالت تهوع بهش دست بده :n21:

and-roid2
22-04-2015, 19:38
منظور از میزان مصرف ای.پی.ان شرکت در Ecare چی هست وبه چه دردی میخوره؟

hamed m2m
22-04-2015, 21:06
دوستان من سیمکارتم4gهست
3gرو هم کامل دریافت میکنم
ولی 4g رو نه!!!
اهواز هستم این جا 4g ارائه شده
برنامه 4g toggleرو هم نصب کردم و رو حالتLTEهست
ولی 4gدربافت نمیکنم!!!
مشکل از کجاست دوستان؟
گوشیمم lg g2

and-roid2
22-04-2015, 21:10
دوستان من سیمکارتم4gهست
3gرو هم کامل دریافت میکنم
ولی 4g رو نه!!!
اهواز هستم این جا 4g ارائه شده
برنامه 4g toggleرو هم نصب کردم و رو حالتLTEهست
ولی 4gدربافت نمیکنم!!!
مشکل از کجاست دوستان؟
گوشیمم lg g2

در قسمت جست و جوی شبکه های تلفن همراه, شبکه را دستی انتخاب کنید. در صورت یافتن LTE, بهش وصل بشید.
در غیر اینصورت در محدوده شما سیگنال LTE وجود ندارد که گوشی بهش وصل شود...

hamed m2m
22-04-2015, 21:19
در قسمت جست و جوی شبکه های تلفن همراه, شبکه را دستی انتخاب کنید. در صورت یافتن LTE, بهش وصل بشید.
در غیر اینصورت در محدوده شما سیگنال LTE وجود ندارد که گوشی بهش وصل شود...

این دستی انتخاب کردن یسری تنظیمات داره لطفا بگید ممنون

and-roid2
22-04-2015, 21:36
این دستی انتخاب کردن یسری تنظیمات داره لطفا بگید ممنون
تنظیمات خاصی نمیخواد.فقط شبکه را در حالت auto قرار دهید تا همه شبکه های موجود رو نمایش بده

S I G N A L
22-04-2015, 22:19

and-roid2
22-04-2015, 22:29

شما اطلاع دارید که چه مقدار پهنای باند برای 3G و 4G اختصاص دادن؟
چند روز طول کشید که نصب کردن؟
و ارتباط این دکل از طریق مایکریوو هست درسته؟

Holy_0
22-04-2015, 22:38
خیر من مشکلی در حذف و اضافه ندارم. اگه پشتیبانی بهتون زنگ زد و خواست مشکلو از سمت شما اعلام کنه به هیچ وجه قبول نکنید. در رابطه با اولویت بسته ها, این پشتیبانی بهم اطلاعات اشتباه داد و گفته بود تو شب از شبانه کم میکنه. آره فکر کنم این ترفندشونه که به جای اعتراف کردن به مشکلات خود اپراتور، کاربرا رو بپیچونن... پشتیبانی فقط یه بار تماس گرفت، و تا وفتی که تماس نگرفته بود مشکل من و تو سیستم ثبت نکرده بودن، فعلا بعد از گذشت یک هفته هنوز مشکل پابرجاست..... آیا امیدی به بازگشت شارژ از دست رفته مان هست؟

and-roid2
22-04-2015, 22:41
آره فکر کنم این ترفندشونه که به جای اعتراف کردن به مشکلات خود اپراتور، کاربرا رو بپیچونن... پشتیبانی فقط یه بار تماس گرفت، و تا وفتی که تماس نگرفته بود مشکل من و تو سیستم ثبت نکرده بودن، فعلا بعد از گذشت یک هفته هنوز مشکل پابرجاست..... آیا امیدی به بازگشت شارژ از دست رفته مان هست؟
امروز عصر باهام تماس گرفتن و مبلغ رو برگشت دادن.شما اگه به نتیجه نرسیدی از طریق 195 شکایت کن تا پیگیری میکنن.

با سلام ،به استحضارميرساند:با توجه به پيگيري انجام شده با تيم مربوطه مبلغ 146785 ريال در تاريخ 1394/02/02 به حساب سيم كارت --- واريز گرديد.درتاريخ 1394/02/02 با مشترك محترم تماس حاصل شد و اطلاع رساني به ايشان صورت پذيرفت.

p30ex2
22-04-2015, 23:03
امروز عصر باهام تماس گرفتن و مبلغ رو برگشت دادن.شما اگه به نتیجه نرسیدی از طریق 195 شکایت کن تا پیگیری میکنن.
یه درصد مردم این 195 و بلدن و اینجور شکایت ها اشنایی دارن حالا حسابش کن چه دزدی وسیعی تو سطح مملکت میکنن این اپراتورها
اگه اینترنت مخابرات دارین دد یه موضوعی تو 195 شکایت کنین ازش حالا هر چی میخواد باشه وقتی ارجاع میده به مخابرات اولین کاری که میکنند سرعت دانلودتو میبرن بالا [emoji23] من شکایتم در رابطه با این بود چرا مخابرات فارس طرح نامحدود نمیزاره ک اصن حق با مخابراتم بود و گذاشتن طرح نامحدود یه چیز اختیاریه اما اولین کاری ک کرد سرعتمو برد بالا

dj77
22-04-2015, 23:19

اطلاعاتی که کلا از خودشون در زمینه های مرتبط گرفتی چی بود؟ چه صحبت هایی رد و بدل شد؟

ایرانسل ماهی چقد کرایه میده راستی؟

arminkoo
22-04-2015, 23:38
شما اطلاع دارید که چه مقدار پهنای باند برای 3G و 4G اختصاص دادن؟
چند روز طول کشید که نصب کردن؟
و ارتباط این دکل از طریق مایکریوو هست درسته؟
سوال اولی سوال منم هست

mohebronaldo
23-04-2015, 00:22
میخواستم بپرسم شما این تجهیزات رو نصب کردی rru مخصوص 4G کدومه.میشه نشونم بدی ممنون

masoudboy
23-04-2015, 03:30

کجا اصفهان این سایت راه اندازی شده ؟
در حال حاضر چه قسمت هایی از اصفهان 4G ایرانسل هست ؟

ali_mohandes
23-04-2015, 06:26
سلام
میشه بگید چرا سرعت تی ری جی توی کاشون کم شده؟؟؟؟
همش قطع و وصل میشه:n14: لطفا پاسخ منو بدید:n15::n15::n15:

and-roid2
23-04-2015, 10:07
تست با VPN:

mohamad_iran2
23-04-2015, 13:04
عید که ایلام بودم نسل چهارم هم پوشش داشت سرعتش 16 مگ بود
طرفای استانداری
نسل ۴؟!!!!!
هنوز تو نسل ۳ هم مونده

tabriziran
23-04-2015, 18:26
نسل ۴؟!!!!!
هنوز تو نسل ۳ هم مونده
الان زنجانم اینجا هم نسل چهارم عالیه
اما تو نقشه پوشش دهی نزده

dj77
23-04-2015, 18:42
الان زنجانم اینجا هم نسل چهارم عالیه
اما تو نقشه پوشش دهی نزده

پوشش دهی نسل چهار تازه به پایان رسیده در زنجان به زودی سایت ایراسنسل به روز رسانی میشه
البته نقشه ای وجود نداره واقعا که حداقل کاربردی تر باشه برای مشترک مثل رایتل! فقط اسم شهر رو میزنن و یه تیک جلوش! :n27:

reza_just7
23-04-2015, 22:02
فقط ایرانسل
40 مگابایت اینترنت رایگان 3 روزه ایرانسل با شارژ 0 هم میتونید بگیرید
ℹارسال پیام خالی به 737460
بعد شماره خودتون یا شماره کسی که میخاید اینترنت رو بهش هدیه بدی را به 737460

Ali.De
23-04-2015, 23:03
آقا چجوری میشه این بسته های نامحدود رو پیگیری کرد که برمیگردن یا نه؟ کسی اطلاع داره؟

javadb40
23-04-2015, 23:13
کسی دانلود 2تا8 صبح داره ماهی 24 گیگ ؟
سرعتش چجوریه ؟؟:n13:

dj77
23-04-2015, 23:17
آقا چجوری میشه این بسته های نامحدود رو پیگیری کرد که برمیگردن یا نه؟ کسی اطلاع داره؟

واقعا مشخص نیست . ولی از صفحات اجتماعی می تونید از خود ایرانسل بپرسید آدرس صفحه اول تاپیک

matr!x_2008
23-04-2015, 23:17
دیشب 1 گیگ شبانه، سرعت سرور خارجی بیشتر از سرور داخلی بود... اصن قاتی شده.. یه بار داخلی میره بالا یه بار ...... :n02:

and-roid2
23-04-2015, 23:18
تنها راهش اینه همگی در صفحه instagram ایرانسل, بخواهیم که دوباره این بسته ها رو قرار بدن.

چند روز پیش من با پشتیبانی که صحبت کردم گفتن اگه درخواست زیاد باشه احتمالش زیاده برگردونن.
----------------
همین کاربرانی که از این تاپیک بازدید میکنن اگه حداقل در instagram از ایرانسل بخوان که نامحدودا برگرده بی تاثیر نیست.

amin1374
24-04-2015, 08:36
تنها راهش اینه همگی در صفحه instagram ایرانسل, بخواهیم که دوباره این بسته ها رو قرار بدن.

چند روز پیش من با پشتیبانی که صحبت کردم گفتن اگه درخواست زیاد باشه احتمالش زیاده برگردونن.
----------------
همین کاربرانی که از این تاپیک بازدید میکنن اگه حداقل در instagram از ایرانسل بخوان که نامحدودا برگرده بی تاثیر نیست.

به نظر من نبایدم همچین بسته هایی رو اضافه کنن شلکه 4G و 3G. رو فک میکنم با ADSL اشتباه گرفتین این شبکه که بزای دانلود حجیم نیست همینجوریش سرعت زیاد ندازه که بخاین دانلود کنین، شب 4تا کار میخایم انجام بدیم اینترنت سرعتش ترکسده است.

and-roid2
24-04-2015, 08:50
به نظر من نبایدم همچین بسته هایی رو اضافه کنن شلکه 4G و 3G. رو فک میکنم با ADSL اشتباه گرفتین این شبکه که بزای دانلود حجیم نیست همینجوریش سرعت زیاد ندازه که بخاین دانلود کنین، شب 4تا کار میخایم انجام بدیم اینترنت سرعتش ترکسده است.
حالا واقعا ADSL ما وضعیت خوبی داره که جایگزین اینترنت نسل 3 و 4 باشه؟؟!!!!!!!!
همین 5-6 ماه پیش پارس و صبانت با همین تفکر شما گرفتن شبانه ها رو برداشتن..اونم بخاطر قشر بسیار اندکی که تو شب کارای تحقیقاتی انجام میدادن:n08:
حالا شما هم اگه چهار تا کار تو شب میخوای انجام بدی با همون شاتلت انجام بده.:n02:
وقتی پهنای باند بسیاری از دکل های ایرانسل در شب خالیه چرا ازش استفاده نشه؟!که هم یه سودی به شرکت برسه و هم کاربر یه استفاده ای بکنه.

با این وضعیت ADSL کاربر بی تقصیر نیست رو بیاره به 3G.4G.

tabriziran
24-04-2015, 08:59
الان من چنتا از شهرها که عبور میکردم پوشش نسل سوم و چهارم داشت
اما تو نقشه چیزی ننوشته
زنگ زدم پشتیبانی گفت بروز میشه بعد گفت ایرانسل پوشش داخلی یا خارجی نداره
از تبریز به زنجان 3G بود
عیدم که از تبریز به تهران با قطار رفتیم 3G بود
معلومه بجز شهرها مسیرهای جاده ای و ریلی هم داره پوشش میده

amin1374
24-04-2015, 09:08
حالا واقعا ADSL ما وضعیت خوبی داره که جایگزین اینترنت نسل 3 و 4 باشه؟؟!!!!!!!!
همین 5-6 ماه پیش پارس و صبانت با همین تفکر شما گرفتن شبانه ها رو برداشتن..اونم بخاطر قشر بسیار اندکی که تو شب کارای تحقیقاتی انجام میدادن:n08:
حالا شما هم اگه چهار تا کار تو شب میخوای انجام بدی با همون شاتلت انجام بده.:n02:
وقتی پهنای باند بسیاری از دکل های ایرانسل در شب خالیه چرا ازش استفاده نشه؟!که هم یه سودی به شرکت برسه و هم کاربر یه استفاده ای بکنه.

با این وضعیت ADSL کاربر بی تقصیر نیست رو بیاره به 3G.4G.

والا نسل 3 و 4 هیچ جای دنیا واسه اینقدر دانلود نیست مشکل همینه دیگه یک جا خلوته سرعتش عالیه یک جا شلوغه مثل جای خونه ما به بدبختی میتونی بسته ای که خریدیو تموم کنی :|
اون بر داشتن شبانه ها فقط به خاطر یک.چیز بود سود بیشتر که این شرکتا سودشون تمومی نداره :|
نظر من میدونی چیه قیمت گیگ هارو بیارن پایین کلا چیزی به اسم شبانه نباشه گیگی 100 تومن بدن به مردم کوکشور ما از قانونش مشکل وجود داره بیا پایین!
باشه با شاتلم انجام میدم :دی ولی خب به نظرم یکی از علت هایی که همین شاتل شبکش خیلی پایداری داره همینه محدود میکنه خود من یک چند روزی مجبور شدم با نامحدودم سر gta v زیاد دانلود کنم با ارت 1 حدود45 گیگ گرفتم الان محدود شده سرور خارجیم با این حال بازم کیفیت داره،
شما چقدرم به فکر سود ایرانسلی اینا به اندازه کافی با این دزدیاشون سود میکنن!!
و در اخرم کاملا حق داری اینترنت از پایه مشکل داره که کاربر مجبوره رو بیاره رو این شبکه

tabriziran
24-04-2015, 10:33

بیشتر مسیرهای جاده ای تو مسیر تبریز به تهران نسل سوم شده
همراه اول افتضاحه

arash59b
24-04-2015, 11:13
بسته سه ماهه ۵۰ گیگ فعال کردم همش رو یجا بهم داد ولی زمان باقی مانده دوره قبل رو اضافه نکرد

tabriziran
24-04-2015, 11:37
ایرانسل چرا بسته نامحدود رو برداشته؟؟

starpars
24-04-2015, 12:03
بسته سه ماهه ۵۰ گیگ فعال کردم همش رو یجا بهم داد ولی زمان باقی مانده دوره قبل رو اضافه نکرد

منم الان سه ماهه دارم چند روز دیگه باید تمدید کنم یه مقدار گیگ هم باقی مونده
واسه شما چجوری شد حجم رو هم جمع نکرد؟
یعنی من اگه مثلا 2 روز مونده به اتمام بسته فعلیم اگه 50 گیگ سه ماهه بگیرم کلا زمان و حجم بسته فعلی پاک میشه و یه بسته 50 گیگ از همون روز برام فعال میکنه؟

shifter
24-04-2015, 12:04
دوستان من 10 روز پیش یه بسته 1 ماهه با 10 گیگ حجم که میشه 32 هزار تومن رو فعال کردم...حالا حجمم تموم شده.میخوام یه بسته بگیرم 20 گیگ 1 ماهه...الان این 20 روزی که از بسته قبلیم مونده اضافه میشه به این 1 ماه جدید یا نه؟

mosa1365
24-04-2015, 13:00

----------------

دوستان لطفا همه همکاری کنن اگر پشتیبانی گفته که تعداد درخواستها زیاد باشه ممکنه برگردونن بیایید حداقل شانسمونو امتحان کنیم بلکه جواب داد.

حداقل تو یه کارم که شده و به نفع خود شماست همکاری کنید.

arash59b
24-04-2015, 14:48
منم الان سه ماهه دارم چند روز دیگه باید تمدید کنم یه مقدار گیگ هم باقی مونده
واسه شما چجوری شد حجم رو هم جمع نکرد؟
یعنی من اگه مثلا 2 روز مونده به اتمام بسته فعلیم اگه 50 گیگ سه ماهه بگیرم کلا زمان و حجم بسته فعلی پاک میشه و یه بسته 50 گیگ از همون روز برام فعال میکنه؟
من حجم رو تمام کرده بودم ولی بعید می دونم چیزی به ماه بعد اضافه بشه یک ماه و نیم از زمان هم باقی بود که اونم پرید
ولی خوشبختانه همه حجم رو یجا داد

and-roid2
24-04-2015, 16:16
امروز هر چی دیتا رو قطع و وصل میکنم ip عوض نمیشه رو 4G.
کسی چنین مشکلی نداره؟

dj77
24-04-2015, 16:26
امروز هر چی دیتا رو قطع و وصل میکنم ip عوض نمیشه رو 4G.
کسی چنین مشکلی نداره؟

بچه ها روی اینترنت مخابرات هم بعد از خاموش روشن کردن مودم با این داستان مواجعه بودن در چند روز اخیر

and-roid2
24-04-2015, 16:30
بچه ها روی اینترنت مخابرات هم بعد از خاموش روشن کردن مودم با این داستان مواجعه بودن در چند روز اخیر
جالبیش اینه وقتی مودمو ریبوت میکنم ip عوض میشه...

dj77
24-04-2015, 16:34
جالبیش اینه وقتی مودمو ریبوت میکنم ip عوض میشه...

به نظر من ارتباط مستقیم داره با این فاز سوم فیلترینگ که از هیمن ماه اجرا میشه...

vahooli
24-04-2015, 17:27
کلا هدف آی پی استاتیک برای یوزرها هست

sleeplessness
24-04-2015, 18:05
کلا هدف آی پی استاتیک برای یوزرها هست

الان ip استاتیک بخوای باید ماهانه هزینه کنی
چه دلیلی مجانی در اختیار بذارن؟

masooumi
24-04-2015, 18:57

بله ، همینطور هست و البته اینکه اصلا به تعداد کل مشترکین هم IP استاتیک موجود ندارند

p30ex2
24-04-2015, 19:03
بله ، همینطور هست و البته اینکه اصلا به تعداد کل مشترکین هم IP استاتیک موجود ندارند
از نظر شبکه اگه ای پی ایران بکنند ورژن 6 و ب هر دستگاه ی ای پی استاتیک بدن بعدا میشه بگن فلان ای پی کلا نتونه از مثلا فلان اپلیکیشن استفاده کنه؟!!!

matr!x_2008
24-04-2015, 19:09
دیشب بسته 1 گیگ شبانه داشتم... 200 مگ از حجمم مونده بود . ولی ایرانسل از بسته استفاده نکرد و ازاد استفاده کرد 10000 هزار تومن شارژمو خورد...:n35: واقعا این ایرانسل دیگه شورشو در ارورده

starpars
24-04-2015, 19:16
از نظر شبکه اگه ای پی ایران بکنند ورژن 6 و ب هر دستگاه ی ای پی استاتیک بدن بعدا میشه بگن فلان ای پی کلا نتونه از مثلا فلان اپلیکیشن استفاده کنه؟!!!

آقا نگید این چیزارو الان میان همین کارارو میکنن
همه پروتکل ها بسته هیچ تونلی کار نمیکنه به هر یوزر یه ip مشخص که هر کاری کنی بشه ردیابی بشه
اینجوری شما از هر اپلیکیشن تحت شبکه ای استفاده کنی واست لوگ میندازه میفهمن الان کجایی داری چیکار میکنی
رسما دیگه میشیم کره شمالی که

:n04:

tabriziran
24-04-2015, 20:03
دوستان چرا مخابرات پهنای باند درخواستی ایرانسل رو تامین نمیکنه تا شهرهایی که از مهرماه تجهیز شدند هم تحت پوشش قرار بگیرند؟؟؟
الان کلیبر و اهر رو از مهرماه تجهیز کردند اما هربار دوستم زنگ میزنه یا ایمیل میفرسته جواب میدند
بدلیل تامین نشدن پهنای باند درخواستی از سوی مخابرات شهر شما هنوز تحت پوشش قرار نگرفته لذا شهر شما از مهرماه تجهیز شده و مشکلات از طرف شرکت ایرانسل نیست

vahooli
24-04-2015, 20:12

کنترل کامل هر شخص . وبر اساس آی پی برات سایتی باز یا فیلتر میشه . و البته کار خاصی هم کنی دهنت سرویسسه ...

ali_mohandes
24-04-2015, 20:20
دیشب تو یکی از میدون های کاشون نشسه بودم کل وقت به اینترنت وصل بودم تی ری جی بود قطع هم نمیشد عالی بود خداییش
من راضیم

arash59b
24-04-2015, 20:26
یه نفر اومد گفت موقتا نتونسته ip عوض کنه الان دو صفحه است دارید مثل پیرزن ها براش داستان می سازید

زشته بخدا ...

p30ex2
24-04-2015, 20:27
آقا نگید این چیزارو الان میان همین کارارو میکنن
همه پروتکل ها بسته هیچ تونلی کار نمیکنه به هر یوزر یه ip مشخص که هر کاری کنی بشه ردیابی بشه
اینجوری شما از هر اپلیکیشن تحت شبکه ای استفاده کنی واست لوگ میندازه میفهمن الان کجایی داری چیکار میکنی
رسما دیگه میشیم کره شمالی که

:n04:
سوال بود گفتم چنین چیزی امکان داره در عمل؟؟!

sunmaster_7
24-04-2015, 21:16
دوستان من میخواهم با گوشی که سیستم عامل اندروید داره به صورت تترینگ از ویندوز ایکس پی در ساعات 2 تا 8 بامداد به اینترنت وصل بشم اما هر کاری کردم نشد. کسی هست راهش رو بدونه؟ ریزه کاری چیزی داره من نمیدونم؟؟

tabriziran
24-04-2015, 21:29
مثل اینکه 27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات خبریه
سرعت من دگه نوسان نداره

javadb40
24-04-2015, 21:32
کسی میدونه بسته 24 گیگ شبانه سرعتش چقدره ؟
اصلا مثل ADSL شبانه افت داره ؟:n36:

and-roid2
24-04-2015, 21:36
کسی میدونه بسته 24 گیگ شبانه سرعتش چقدره ؟
اصلا مثل ADSL شبانه افت داره ؟:n36:
سرعتش بستگی به bts منطقتون و تعداد کاربران در حال استفاده داره.
اگه خلوت باشه سرعتتون بالاست و اگر شلوغ باشه.......

mohebronaldo
24-04-2015, 21:39
تو ایکس پی امتحان کردم نمیشه.7 میشه کار میده

mohebronaldo
24-04-2015, 21:51
آره جدیدن سرعت ایرانسل خیلی بالا پایین میره داره اذیت میکنه بیشتر جا ها تست کردم سرعت تا 1.5 مگابایت میره میاد تا 11 کیلوبایت دوباره کم کم میره بالا.تو محل ما سرعت 2G خیلی خوب بود الان خیلی کند شده

mohebronaldo
24-04-2015, 22:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم دکل 3G محل ما .فک نکنم 4G شده باشه از rru معلومه

mohebronaldo
24-04-2015, 22:47

vahooli
24-04-2015, 22:48
یه نفر اومد گفت موقتا نتونسته ip عوض کنه الان دو صفحه است دارید مثل پیرزن ها براش داستان می سازید

زشته بخدا ...

شما مثه اینکه یکم زیاد با خودت حال میکنی کلا . همه چرت و پرت میگن فقط استاد آرش عاقل این وسط !

arash59b
24-04-2015, 23:16
شما مثه اینکه یکم زیاد با خودت حال میکنی کلا . همه چرت و پرت میگن فقط استاد آرش عاقل این وسط !

نه گفته دوستان این چیزی هست که شما بهشون نسبت می دید و نه من استاد هستم

کلا ویژگی ما مردم یک کلاغ چهل کلاغ هست واز کاه کوه ساختن. هنوز خبری نشده از یه عدم تغییر ای پی ببین تا کجا داستان ساختید بعد خودتون میاید از نتیجه گیری های خودتون میترسید که مبادا ایرانسل متوجه بشه:n02:

saeeddeeas
24-04-2015, 23:21

کلا ویژگی ما مردم یک کلاغ چهل کلاغ هست واز کاه کوه ساختن. هنوز خبری نشده از یه عدم تغییر ای پی ببین تا کجا داستان ساختید بعد خودتون میاید از نتیجه گیری های خودتون میترسید که مبادا ایرانسل متوجه بشه:n02:

اره مثل قضیه بسته های نامحدود یه عده اومدن گفتن وای ما شبی 99 گیگ میگیریم و زود تموم میشه پس ایرانسل داره کلاهبرادی میکنه و انقد غر زدن تا همون 99 گیگ هم ورداشته شد کلا خیلی جالب هستن دوستان:n02:

and-roid2
24-04-2015, 23:37
گوگل فیلتر شد.
فیلترینگ هوشمند سلام!:n02:

starpars
24-04-2015, 23:49
آره ولی الان درست شد
زنگ زدم مثل اینکه آقایون فیلترینگ امشب قهوه ترک خورده بودن بیخوابی به سرشون زده بود با همدیگه شرطبندی کرده بودن کی بیشتر میتونه گوگلو فیلتر کنه

FLiKS3R
25-04-2015, 00:04
با اینترنت ایرانسل فیلتر شده؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

mosa1365
25-04-2015, 00:08
من با ADSL تست کردم برای چند لحظه فیلتر بود ولی بعد درست شد، ظاهراً دارن مراحل آزمایشی رو میگذرونن...

p30ex2
25-04-2015, 00:29

زشته بخدا ...
فقط پست تست سرعت شما مفیده.

p30ex2
25-04-2015, 00:31

فقط ی سوال بود ک چنین چیزی در شبکه امکان پذیره یا نه!

Tehranshahr
25-04-2015, 00:44
هم مخابرات و هم ایرانسل تست شد و آی پی تغییر کرد.
با ipv4 نمیشه شوخی کرد چون تعدادش محدود و رو به اتمامه.

matr!x_2008
25-04-2015, 01:01
گوگل روی ADSL مخابرات فیلــتر نیست

and-roid2
25-04-2015, 01:03
هم مخابرات و هم ایرانسل تست شد و آی پی تغییر کرد.
با ipv4 نمیشه شوخی کرد چون تعدادش محدود و رو به اتمامه.

شما 3G تست کردی یا 4G؟
پ.ن: من رو 4G تا زمانی که مودم رو خاموش و روشن نکنم IP به هیچ وجه عوض نمیشه دیگه..

Tehranshahr
25-04-2015, 01:07
شما 3G تست کردی یا 4G؟
پ.ن: من رو 4G تا زمانی که مودم رو خاموش و روشن نکنم IP به هیچ وجه عوض نمیشه دیگه..
3G
خوب شما انتظار داری بدون قطع ارتباط آی پی عوض بشه؟

and-roid2
25-04-2015, 01:12
3G
خوب شما انتظار داری بدون قطع ارتباط آی پی عوض بشه؟
3G که برا منم مشکل نداره وعوض میشه.مشکل رو 4G هست.
ببخشید کاربر مبتدی نیستم که ندونم قطع و وصل کردن دیتا چی هست..حتما دیتا رو قطع و وصل کردم که میگم IP عوض نمیشه ):

sunmaster_7
25-04-2015, 01:26
دوستان من میخواهم با گوشی که سیستم عامل اندروید داره به صورت تترینگ از ویندوز ایکس پی در ساعات 2 تا 8 بامداد به اینترنت وصل بشم اما هر کاری کردم نشد. کسی هست راهش رو بدونه؟ ریزه کاری چیزی داره من نمیدونم؟؟

اقایون اساتید یعنی هیچکس جواب سوال منو نمیدونه؟؟

dj77
25-04-2015, 01:34
اقایون اساتید یعنی هیچکس جواب سوال منو نمیدونه؟؟

ریزه کاری که فقط شما همون کانکشن ایرانسل رو بادی داشته باشی تو گوشی تو اون قسمت تنظیمات hotspot هم بهتره بذاری روی WAP2 و پسورد براش تعریف کنی
چیز خاص دیگه ای نداره!

sunmaster_7
25-04-2015, 02:07
دوست عزیز من میخوام تترینگ کنم نه هات اسپات یعنی گوشی رو با کابل یو اس بی وصل کنم به کامپوتری که ویندوز ایکس پی داره

boose_bar_khoda
25-04-2015, 03:48
دوست عزیز من میخوام تترینگ کنم نه هات اسپات یعنی گوشی رو با کابل یو اس بی وصل کنم به کامپوتری که ویندوز ایکس پی داره

سلام
نه ریزه کاری نداره
وارد قسمت network شو داخل ویندوز و اون کانکشن مربوط به اتصال فعلیت و disable کن
بعد گوشی و وصل کن تو بعضی گوشیا به صورت اتومات گزینه ای میاد که طریقه اتصال و انتخاب میکنی charge only disk drive usb tethring که اگه اینجوریه انتخاب میکنی اگرم اتومات نمیاد وارد ستینگ و قسمت network بشی اونجا پیدا میکنی تنظیماتش و مثلا توی گوشی های سونی مسیرش اینه setting more tethring & portable hotspot usb tethring گوشیهای دیگه ام مشابه همینن
نکته: گاهی اوقات با فعال کردن تترینگ کانکشن مربوط به گوشی در قسمت network ویندوز ظاهر نمیشه که با رفرش کردن همون صفحه network توی ویندوز کانکشن ظاهر میشه
2. اگه هیچ کدوم جواب نداد و با فعال کردن تترینگ کانکشنی نداد وارد قسمت device manager توی ویندوز شو ببین درایور نصب نشده برای گوشیت اونجا هست یا نه ( وقتی گوشی به سیستم وصله)

boose_bar_khoda
25-04-2015, 03:59
الان من چنتا از شهرها که عبور میکردم پوشش نسل سوم و چهارم داشت
اما تو نقشه چیزی ننوشته
زنگ زدم پشتیبانی گفت بروز میشه بعد گفت ایرانسل پوشش داخلی یا خارجی نداره
از تبریز به زنجان 3G بود
عیدم که از تبریز به تهران با قطار رفتیم 3G بود
معلومه بجز شهرها مسیرهای جاده ای و ریلی هم داره پوشش میده
سلام
جالبه یعنی شما توی مسیر از تبریز به زنجان 3 جی داشتی؟
من که عید از کرج به تبریز میرفتم همش 2 جی بود و از زنجان به تبریز 90% کلا آنتن نداشت ( 2 جی) چه برسه 3 جی
از زنجان تا تبریز فقط گاهی آنتن ( 2 جی ) میومد و میرفت همین
البته من با خودرو رفتم ولی فکر نمیکنم فرقی از لحاظ پوشش با ریل قطار داشته باشه

tabriziran
25-04-2015, 06:27
سلام
جالبه یعنی شما توی مسیر از تبریز به زنجان 3 جی داشتی؟
من که عید از کرج به تبریز میرفتم همش 2 جی بود و از زنجان به تبریز 90% کلا آنتن نداشت ( 2 جی) چه برسه 3 جی
از زنجان تا تبریز فقط گاهی آنتن ( 2 جی ) میومد و میرفت همین
البته من با خودرو رفتم ولی فکر نمیکنم فرقی از لحاظ پوشش با ریل قطار داشته باشه
جدیدا عالی شده
البته تو حالت دستی باید بزاری
مسیر ریلی و جاده ای تبریز تهران عالی شده
تهران قم هم 3G هستش
البته ایرانسل هنوز اولاشه
رایتل از سال 89 فقط 178 شهر رو.پوشش داده
بهرحال راضیم از ایرانسل

mahla_EEL
25-04-2015, 08:48
دوستان سلام
بجای adsl میشه رو 4g حساب کرد؟؟
فرض کنید ی منطقه ای ، adsl ساپورت نمیکنه بهتره وایمکس بگیره یا 4g
4g سرعت دانلودش ک خیلی خوبه ولی متیرسم ثبات نداشته باشد و دایم در نوسان باشه ، برای وبگردی میخام
سرعتش متوسط باشه ولی پایدار باشه بهتر ازینکه زیاد باشه اما بالا پایین بشه
ببخشید اگه سوال تکراری بود حوصله 1200 صفحه خوندن رو نداشتم

saman02
25-04-2015, 09:21
دوستان كسى اينجا ميدونه كه مودم هاى 3g ايرانسلو ميشه رو حالت فقط wcdma گذاشت يا اينكه كارى كرد كه فقط سيگنال 3g بگيره؟؟؟
اگه ميدونين لطفا جواب بدين.

ak313
25-04-2015, 09:48
دوستان كسى اينجا ميدونه كه مودم هاى 3g ايرانسلو ميشه رو حالت فقط wcdma گذاشت يا اينكه كارى كرد كه فقط سيگنال 3g بگيره؟؟؟
اگه ميدونين لطفا جواب بدين.

بله دوست عزیز این جزء ابتدائی ترین قابلیتهای یک مودم هست. چهار حالت داره
auto
2g only
3g only
4g ony
نت هم حالت اتوماتیک و دستی داره

and-roid2
25-04-2015, 10:00
@ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مودم شما E5372 هست؟
قدرت وایرلس و انتن دهیش چطوره؟
در حالت 4G اگه بصورت مداوم استفاده شود باطری چند ساعت جواب میدهد؟

saman02
25-04-2015, 10:00
ممنون. من چون زنگ زدم پشتيبانى گفت نميشه!!!!
من ميخوام مودم 3g بخرم. شما كه دارى راضى هستى؟؟ تا چند متر سيگنال ميده؟؟ مثلا تو اتاق بزارم كل خونه ميگيره؟؟

ak313
25-04-2015, 11:30
@ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مودم شما E5372 هست؟
قدرت وایرلس و انتن دهیش چطوره؟
در حالت 4G اگه بصورت مداوم استفاده شود باطری چند ساعت جواب میدهد؟

برای من مدل تی هست که توی ایران نیست E5372T باتریش 3560 هست ( تنها تفاوت با e5372 ) و با سیگنال خوب بین ده تا 12 ساعت جواب میده
کلا این مدلها وای فای قوی ندارن و توی فاصلهای یه کم زیادی که مانع هم داشته باشه سیگنالش خیلی ضعیف میشه. من یدونه رنج اکستندر یا همون وای فای ریپیتر هم خریدم
از نظر آنتی خوبه و از گیرندگیش راضیم. هر چند سیگنال 4 جی ما خیلی ضعیفه و گوشی موبایل روش نمی مونه
قبل از این یدونه e5375 داشتم که شما هم در جریان فروشش بودی اونم همینطوری بود

HardwareMaster
25-04-2015, 13:00
بغل جاده واستادم استراحت کنم دیدم کلاغ ها....

این رو جدید زده ایرانسل تو جاده

تصاویر خیلی حیرت آور و تکان دهنده بود. سایر دکلهای شهر فراموش نشه:n16:

romantic
25-04-2015, 13:46
آیا ویندوز xp که دارید sp3 هست؟ در sp3 درایورهای مربوطه بخوبی کار میکنن. اما در sp2 باید تغییراتی در درایورها انجام داد تا کار کنن. معمولا وقتی گوشی هم بهش وصل کنید پیغام میده the device cannot start
اگر مشکلتون اینه بهتره به sp3 ارتقا بدید.
کلا روش‌های دستی برای تنظیم این درایورها هست که با سرچ در گوگل بدست میاد.
البته یه hotfix هم خود مایکروسافت داده بود که اگر ویندوز آپدیت فعال باشه، خودش دانلود میکنه. اینم لینکش؛ شاید با نصب این مشکلتون حل بشه

and-roid2
25-04-2015, 14:07
علت اینکه در 4G با قطع و وصل کردن دیتا , IP عوض نمیشد یافتم.
دلیلش این هست که اگه از کانکشن APN >> mtnirancell استفاده کنید اینطوری میشه و ip تا زمانی که مودم خاموش و روشن نشود عوض نمیشه. با بقیه apn ها مشکلی نداره و براحتی ip عوض میشه.
ولی باز همینش هم برام جای سواله که چرا اینطوری کردن؟؟!!
چه بحث های کارشناسی و... که نکردن دوستان.:n02:

reza2700
25-04-2015, 19:57
علت اینکه در 4G با قطع و وصل کردن دیتا , IP عوض نمیشد یافتم.
دلیلش این هست که اگه از کانکشن APN >> mtnirancell استفاده کنید اینطوری میشه و ip تا زمانی که مودم خاموش و روشن نشود عوض نمیشه. با بقیه apn ها مشکلی نداره و براحتی ip عوض میشه.
ولی باز همینش هم برام جای سواله که چرا اینطوری کردن؟؟!!
چه بحث های کارشناسی و... که نکردن دوستان.:n02:
کلا داستان اینترنت ایران معلوم نیست چی به چیه پیچیده از حل انتگرال چند گانه است[emoji3]

MOH@ND3S
25-04-2015, 21:20
دستورالعمل جدید برای اینترنت موبایل/اعلام پایان مصرف بسته اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات از پیگیری برای تدوین دستورالعملی جدید در بخش اینترنت موبایل خبر داد که براساس آن اپراتورها ملزم خواهند شد مصرف دیتای آزاد و پایان بسته اینترنت مشترکان را اعلام کنند.

صادق عباسی شاهکوه در گفتگو با مهر، با اشاره به اعتراض کاربران موبایل به دلیل عدم اطلاع از پایان بسته های تخفیفی اینترنت موبایل اظهار داشت: در حال پیگیری برای تدوین دستورالعملی جدید هستیم که براساس آن آیین نامه ای تدوین شود تا اپراتورها ملزم شوند مصرف دیتای آزاد و پایان بسته اینترنت مشترکان را اعلام کنند.

وی با اشاره به تفاوت تعرفه اینترنت موبایل در دو مدل اینترنت آزاد و اینترنت بسته ای که از سوی اپراتورهای موبایل ارائه می شود، افزود: بسیاری از کاربران و مشترکان موبایل از این موضوع اظهار نارضایتی کرده اند که به دلیل عدم اطلاع رسانی از سوی اپراتورها برای پایان بسته های تخفیفی اینترنت، دچار ضرر و زیان بسیاری شده اند.

عباسی شاهکوه با اشاره به اینکه تعرفه مصرف آزاد اینترنت با نرخ بسته های اینترنتی بسیار متفاوت است، افزود: عدم اعلام پایان بسته از سوی برخی اپراتورها سبب شده که نرخ اینترنت از شارژ مشترک کم شود و یا در پایان ماه در صورتحساب دوره ای مشترک ارقام بالایی از اینترنت مصرف آزاد محاسبه شود.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه تاکنون دستورالعمل الزامی برای اپراتورها در زمینه اعلام پایان مصرف بسته های اینترنتی نداشته ایم ادامه داد: بزودی با تدوین آیین نامه اپراتورها ملزم به اجرای این موضوع خواهند شد.

وی با بیان اینکه این موضوع در حال پیگیری است و راه حلهای مدنظر باید مورد بررسی قرار گیرد افزود: بیشترین اعتراضات مطرح شده از سوی مشترکان مربوط به دو اپراتور ایرانسل و رایتل در این زمینه بوده است.

mohebronaldo
25-04-2015, 21:54
ایرانسل خیلی جدیدا سرعتش پایین اومده شاید به خاطر فیلترینگ هوشمنده.دوستان مال من آی پی عوض میشه و بسته میزنم از شارژ پولی کم نمیشه مشکلی ندارم

امین1356
25-04-2015, 22:11
این اطلاعات مربوط به زمان راه اندازی 3G هست (مهر 93):
مطابق قرارداد های جدید منعقد شده میان همراه اول و ایرانسل با سارندگان نجهیزات موبایل ( VENDOR ) تمامی سایت های 3G همراه اول و ایرانسل در تهران ERICSSON و در کرج HUAWEI می گردد.
حدود 6000 سایت جدید 3G در تهران ERICSSON مدل6000 RBS و در دیگر شهر ها نیز حدود 10000 سایت 3G با محصولات ERICSSON و یا HUAWEI می گردند.
در حال حاضر 80 درصد سایت های رایتل HUAWEI و 20 درصد ZTE می باشد.

robotop
25-04-2015, 22:35
واقعا که!!! یک ماه و نیم از بسته ۳ ماهه‌ام مونده بود با ۵ گیگ حجم!
الان رفتم تو ecare میبینم خبری از بسته نیست! با ussd هم همین‌طور! اصلا انگار همچین بسته‌ای خریداری نشده باشه! :n30:

--------------------

از ecare چطوری میشه ریز مصرف بسته اینترنت رو دید؟
اصلا همچین امکانی وجود داره؟