مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
amin1374
27-12-2014, 23:22
توجه نفرمودید بسته هفتگی جدید داده.. دو گیگ ۱۸ تومن برای یک هفته و ۵ گیگ ۳۵ تومن برای یه هفته. خیلی دغلی ایرانسل. تحریم رو ندیدی تازه می خواد شروع بشه خیلی ها هنوز بسته های قبلیشون مونده
والا زه با اون کیفیتش الان 800 مگ دارم اصلا سرعت نداره که بتونم تمومش کنم نهایت 5 کیلو اونم چی با انتن پر و اچ+ من که میرم رایتل میگیرم از نظر پولی مشکلی ندارم کیفیته که مفتش گرونه :n21:
starpars
28-12-2014, 00:03
آقا این طرح شماره جادوییش هم انگار الکیه
من شماره جادویی ایرانسلی گذاشته بودم تست که کردم باز دقیقا دیقه ای 70 تومن داره کم میکنه
این دیگه چه اپراتوریه :n21:
amir_rahmani
28-12-2014, 00:04
شما از مخابرات استانت در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کن!
مدارک شکایت هم به راحتی می تونی از سایت خود مخابرات استان بگیری, بگی آقا اینها در سایت یه چیزی زدن یه سرویس دیگه به ما میدن کلاً!
اومدن نامحدود منو از توی سایت هم عوض کردن ... زنگ زدم بهشون میگم نامحدود منو عوض کردن میگه خودت عوض کردی گفتم در این حدم ابله نیستم بعد گفت داستان -- و این چیزاست و منم گفتم باشه حالا چیکار کنم نامحدود بشه میگه دیگه همچین چیزی وجود نداره :|
الانم میرم توی سایت لااقل یه چند گیگ بخرم استفاده کنیم زده 18 گیگ 6 ماهه 81000 تومان :| :| :| یعنی گیگی 4500 بعدشم این مصرف دو ماهه منه (خیلی مراعات کنم :D )
amir_rahmani
28-12-2014, 00:06
والا زه با اون کیفیتش الان 800 مگ دارم اصلا سرعت نداره که بتونم تمومش کنم نهایت 5 کیلو اونم چی با انتن پر و اچ+ من که میرم رایتل میگیرم از نظر پولی مشکلی ندارم کیفیته که مفتش گرونه :n21:
رایتل هم همچین چیزه شاخی نیست... بهترین حالت بیشتر از 300 نتونستم دانلود کنم...
starpars
28-12-2014, 00:06
اومدن نامحدود منو از توی سایت هم عوض کردن ... زنگ زدم بهشون میگم نامحدود منو عوض کردن میگه خودت عوض کردی گفتم در این حدم ابله نیستم بعد گفت داستان -- و این چیزاست و منم گفتم باشه حالا چیکار کنم نامحدود بشه میگه دیگه همچین چیزی وجود نداره :|
الانم میرم توی سایت لااقل یه چند گیگ بخرم استفاده کنیم زده 18 گیگ 6 ماهه 81000 تومان :| :| :| یعنی گیگی 4500 بعدشم این مصرف دو ماهه منه (خیلی مراعات کنم :D )
چه جالب
مخابرات ما هم همه چیزو زدن بهم ریختن قیمتارم گرون کردن
گفتیم چرا اینجوری شده گفتن سیستم قبلیمون ه ک شده بود
حالا نمیدونم این ه ک شدن چه ربطی به افزایش قیمت بعدش داشت:n13:
extreme2006gh
28-12-2014, 00:16
من 3g رو تازه فعال کردم حتی برای وبگردی هم سرعت افتضاحه و همش قطعی و ارور داره
با اسپید تست گرفتم اکثر مواقع سرعت حدود 30KB هست و پینگ هم بعضی مواقع خیلی زیاد و کلا نوسان زیاد داره ؟
میخواستم بدونم این نوسان برای همه هست ؟ یا بستگی به منطقه و چیزای دیگه داره ؟ اگه اینطوری باشه که حتیبرای وبگردی هم بدرد نمیخوره
4G هم همینطوریه دوستان ؟ اگه اینطوریه که اصلا سراغش نریم؟
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
amir_rahmani
28-12-2014, 00:38
چه جالب
مخابرات ما هم همه چیزو زدن بهم ریختن قیمتارم گرون کردن
گفتیم چرا اینجوری شده گفتن سیستم قبلیمون ه ک شده بود
حالا نمیدونم این ه ک شدن چه ربطی به افزایش قیمت بعدش داشت:n13:
نگفتن که سیستم اونا ه ک شده گفتن سیستم من -- شده و هکره پاشده رفته نامحدوده منو حجمی کرده :D چه ه کر باحالی بوده خدایی :|
yoseffaraji
28-12-2014, 00:53
نگفتن که سیستم اونا ه ک شده گفتن سیستم من -- شده و هکره پاشده رفته نامحدوده منو حجمی کرده :D چه ه کر باحالی بوده خدایی :|
چقدر راحت مردمو ....فرض میکنن:n21:
amir_rahmani
28-12-2014, 01:04
چقدر راحت مردمو ....فرض میکنن:n21:
باور کن اگر صادقانه می گفتن قرارداد و یک طرفه فسخ کردیم ناراحت نمی شدم ولی رسما به آدم توهین می کنن :(
حالا بگذریم الان با این شرایط چه کنیم؟ ایرانسل بخریم یا مخابرات با این طرحی که دادن بخریم یا بی نت بشیم؟ :D
dayanoosh
28-12-2014, 01:22
سلام
تو اهواز 3جی ایرانسل اومده...ولی تو منطقه ما نیومده هنوز
ولی تو منطقمون هم رایتل استفاده کردم و هم همراه اول
رایتل آنتن دهیش بد.... باز کردن صفحات(وبگردی) عالی.... دانلود متوسط (بدون ارسال مدرک سرعت بین 60تا 100 متغییر هست)
همراه اول 3جی آنتن دهیش متوسط..... باز کردن صفحات بد ..... دانلود عالی (بدون ارسال مدرک سرعت بین 200 تا 500 متغییر هست)
حتمن این دوتا رو امتحان کن و ببین کدوم برات مفید هستش ....البته با توجه به نوشته ات....دانلود میخوای که من همراه اول رو پیشنهاد میدم (نمیدونم مشهد هم همینجوریه یا نه)
موفق باشید
farshad0123
28-12-2014, 02:27
احراز هویت کاربران فقط شامل شبکه ملی اطلاعات است
وزیر ارتباطات توصیه کرد مشترکان از اینترنت بستهای استفاده کنند زیرا قیمت اینترنت آزاد پنج برابر قیمت بسته اینترنت است.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ادامه همون لینک :
ایرانسل در حال تجدید نظر در تعرفههای اینترنت است
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه، گفت: تعرفه قانونی به ازای هر کیلوبایت اینترنت نیم ریال است که نسبت به تعرفه قبل یک دهم شده است. هیچ اپراتوری حق ندارد از این رقم تعرفه بیشتری را ارائه دهد. اگرچه ایرانسل در ارائه تعرفههای جدید تخلف نکرده اما به دلیل اعتراض مشترکان اعلام کرده که در حال تجدید نظر در تعرفهها است.
واعظی گفت: تجدیدنظر در تعرفهها اگرچه شاید در کوتاه مدت به ضرر اپراتور باشد، اما در میان مدت به نفع اپراتور است.
منبع :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nini bad
28-12-2014, 02:53
من قبلا حدس زده بودم كه ايرانسل قيمتا رو بالا ميبره با توجه به قيمت سرويس هاي وايمكسش چنين چيزي رو حدس زده بودم
كلا تو ايران غير از مخابرات هيچ شركتي بدرد اينترنت نميخوره مخابرات هر جور بود بدونيد شركت هاي ديگه بدترن
مخابرات میدونید چرا خوبه چون اول قدرت داره و پشتیبانی حسابی دوم اینکه هر شرکت خصوصی هم بخواد سرویس بده بازم باید بیاد سراغ مخابرات و این وسط شرکت خصوصی تحت فشاره...الان چرا شرکت های خصوصی یکی پس از دیگری بدتر شدند ... شما از شرکت ایکس که سرویس ای دی اس ال خوبی نداره به صورت بی سیم سرویس بگیرید ببینید چقدر تفاوت هست...
فقط نمیدونم این وسط جاهایی که تحت پوشش 3G نیستند چرا باید هزینه این بسته ها را بپردازند...
mehrabooni
28-12-2014, 10:57
عمرا قیمتا مثل قبل بشه دوستان
اگه بشه هم کلی منت میزارن سر مردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
مخابرات میدونید چرا خوبه چون اول قدرت داره و پشتیبانی حسابی دوم اینکه هر شرکت خصوصی هم بخواد سرویس بده بازم باید بیاد سراغ مخابرات و این وسط شرکت خصوصی تحت فشاره...الان چرا شرکت های خصوصی یکی پس از دیگری بدتر شدند ... شما از شرکت ایکس که سرویس ای دی اس ال خوبی نداره به صورت بی سیم سرویس بگیرید ببینید چقدر تفاوت هست...
فقط نمیدونم این وسط جاهایی که تحت پوشش 3G نیستند چرا باید هزینه این بسته ها را بپردازند...
چون پهنای باند در اختیار خودشونه اگه بزارن هر شرکت واس خودش پهنای باند وارد ایران کنه اونوخته که قیمتا کاهش پیدا کنه و کیفیت افزایش پیدا کنه ولی پون دولت نمیزاره همین بدبختیه
mehrabooni
28-12-2014, 11:33
مگه دست مخابراته که بتونه هر شرکت ازادانه پهنای باند وارد ایران کنه
فک کنم هر کشوری پهنای باند بین المللی مشخصی داره
arashaj74
28-12-2014, 12:39
تهران-ستارخان-همین الان-سرور باکو
پایداری و سرعت ایرانسل از ۱ماه پیش بهتر شده
mojtabaghanidel
28-12-2014, 12:51
کجاش خوبه?????? با این سرعت نه میتونی وگردی کنی نه چیزی دان کنی.فقط به درد چت میخوره
300کیلو تست خوبه خداییش?????
arashaj74
28-12-2014, 12:55
کجاش خوبه?????? با این سرعت نه میتونی وگردی کنی نه چیزی دان کنی.فقط به درد چت میخوره
عزیز سرعت بر حسب kB/s هست برای اینکه تبدیل به Mb/s کنی باید تقسیم بر ۸کنی که میبینی سرعت بالای ۳مگ هست(از سرور خارجی)
الان بسته حرفه ای رایتل روی ۲مگ بسته شده و همراه هم سرور خارجیش جالب نیست
سرور خارجی بذار...:n27:
amin1374
28-12-2014, 13:01
سرور خارجی بذار...:n27:
خب بنده خدا سرور خارج گذاشته گفته دیگه سرور باکو !
خب بنده خدا سرور خارج گذاشته گفته دیگه سرور باکو !
بله دیدم ولی من سرور اروپایی منظورم بود
sleeplessness
28-12-2014, 13:07
لطفا حذف شود
با تشکر
Silent TR
28-12-2014, 13:34
به 8080 مسیج دادم نشد !!! یه کدی بود اونم زدم نشد چیکار کنم بتونم یه بسته یه هفته ایی بگیرم که 3جی وصل شه ؟؟؟
arashaj74
28-12-2014, 13:45
بله دیدم ولی من سرور اروپایی منظورم بود
1گیگ گرفتم ۱۳ تومن.فک کنم نصفشو فقط تست سرعت گرفتم[emoji1]
mojtabaghanidel
28-12-2014, 13:50
1گیگ گرفتم ۱۳ تومن.فک کنم نصفشو فقط تست سرعت گرفتم[emoji1]
خوبه این همه میگیم تحریم تحریم..بعد شما خرید کردین?? دوست عزیز ۱گیگ ۱۳هزار تومن ????می صرفه به نظرتون??
خوبه این همه میگیم تحریم تحریم..بعد شما خرید کردین?? دوست عزیز ۱گیگ ۱۳هزار تومن ????می صرفه به نظرتون??
بذار بخرن یه سری دوست دارن گرون تر بهشون فروخته بشه یه جنس یا خدمات :n09: 13تومن که هیچ ایرانسل 50تومن هم بفروشه میخرن :n31:
mojtabaghanidel
28-12-2014, 13:58
بذار بخرن یه سری دوست دارن گرون تر بهشون فروخته بشه یه جنس یا خدمات :n09: 13تومن که هیچ ایرانسل 50تومن هم بفروشه میخرن :n31:
خب ما که نمیخایم با این قیمت بخریم چه گناهی کردیم??
دوستانی که خرید میکنن حرکت مارو خراب میکنن.ینی کلا دور ۳جی و ۴جیُ خط بکشیم.مطمعنم تا چند وقت دیگه همراه اولم گرون میکنه،الان تو مرحله ازمایشیه.اپراتوراش میگن برنامه یی برنامه افزایش قیمت بسته ها نداره اما اپراتور از کجا میدونه??این چیزا در سطح مدیران ارشد تصمیم گیری میشه.
arashaj74
28-12-2014, 13:59
عزیز مجبورم.اینترنت نباشه اعصابم خراب میشه(شما در نظر بگیر مثل ۱فرد سیگاری)
محل کارم(ستارخان)سرعت و آنتن دهی همراه اول داغونه(تست سرعت سرور خارجی با کوشی همکار گرفتم شد ۰/۴ mb/s در صورتی که ایرانسل بالای ۳مگ هست(تستش رو تازه گذاشتم)
ترجیح میدم ۱گیگ با سرعت خیلی بیشتر بگیرم ۱۳ تومن ولی ۲/۵گیگ نگیرم ۱۰تومن
مطمئن باش همراه اول هم به زودی گرون میکنه(تو تاپیکش حتی دوستان لیست قیمتش هم گذاشتن!)
تو سایتش هم نوشته فعلا و در مرحله آزمایشی میتونید با قیمت بسته های GPRS قبلی وصل شین!
reza.1370
28-12-2014, 14:04
تا .... در جهان هست، مفلس در نمی ماند
خودتون جای خالی رو پر کنید!!!
mojtabaghanidel
28-12-2014, 14:12
عزیز مجبورم.اینترنت نباشه اعصابم خراب میشه(شما در نظر بگیر مثل ۱فرد سیگاری)
محل کارم(ستارخان)سرعت و آنتن دهی همراه اول داغونه(تست سرعت سرور خارجی با کوشی همکار گرفتم شد ۰/۴ mb/s در صورتی که ایرانسل بالای ۳مگ هست(تستش رو تازه گذاشتم)
ترجیح میدم ۱گیگ با سرعت خیلی بیشتر بگیرم ۱۳ تومن ولی ۲/۵گیگ نگیرم ۱۰تومن
مطمئن باش همراه اول هم به زودی گرون میکنه(تو تاپیکش حتی دوستان لیست قیمتش هم گذاشتن!)
تو سایتش هم نوشته فعلا و در مرحله آزمایشی میتونید با قیمت بسته های GPRS قبلی وصل شین!
عزیزم
یبار دیگه تستی که گرفتیو نگا کن
3مگ نیستش
300 کیلو بیته !!!!
نگا کن دوباره
mojtabaghanidel
28-12-2014, 14:18
جز اینکه بشینیم و تماشا کنیم کار دیگه یی میتونیم بکنیم؟؟
عزیزم
3مگ نیستش
300 کیلو بیته !!!!
نگا کن دوباره
دست عزیز کیلوبایته که میشه سه مگابیت . با این چرا نمیشه وب گردی کردی؟ پینگ خوب باشه روت خوب باشه. خیلی قشنگ وبگردی میده
S E C T O R
28-12-2014, 14:26
دوستان چرا هماهنگ با هم یک روز رو برای اعتراض مشخص نمیکنن که مثلا سیمکارت ایرانسل از اون روز به عنوان اعتراض خاموش بشه و تا توجه مسئولین این کار ادامه پیدا کنه....؟؟
به خدا اگه همه این کار رو بکنن کاهش میدن...آخه دزدی و سکوت تا کی؟
mehrabooni
28-12-2014, 14:30
چون اینجا ایران هست
binaafarin
28-12-2014, 14:32
دوستان چرا هماهنگ با هم یک روز رو برای اعتراض مشخص نمیکنن که مثلا سیمکارت ایرانسل از اون روز به عنوان اعتراض خاموش بشه و تا توجه مسئولین این کار ادامه پیدا کنه....؟؟
به خدا اگه همه این کار رو بکنن کاهش میدن...آخه دزدی و سکوت تا کی؟
حتی برای 1ساعتم بشه خوبه
Soroush-S
28-12-2014, 14:41
بهترین اعتراض کوچ به اپراتور دیگه هستش. واسه یکی ممکنه این قیمتها بصرفه استفاده کنه واسه یکی مثل من هم نمیصرفه و از اینترنت رایتل استفاده میکنه. دیگه نمیتونیم دیگران مجبور به تحریم کنیم!
Sent from my GLX G3
S E C T O R
28-12-2014, 14:44
حتی برای 1ساعتم بشه خوبه
خوب اینکار رو میشه از شبکه های اجتماعی که طرفدارای زیادی دارن شروع کرد و اعتراض همه گیر بشه...چند روز خاموشی همراه فکر نکنم کسی رو بکشه...
S E C T O R
28-12-2014, 14:47
بهترین اعتراض کوچ به اپراتور دیگه هستش. واسه یکی ممکنه این قیمتها بصرفه استفاده کنه واسه یکی مثل من هم نمیصرفه و از اینترنت رایتل استفاده میکنه. دیگه نمیتونیم دیگران مجبور به تحریم کنیم!
Sent from my GLX G3
خوب در واقع منظور کلی من تحریم و عدم استفاده از اپراتور متهم هستش...
mojtabaghanidel
28-12-2014, 14:54
Sent from my GLX G3
مطمئن باشید اپراتورهای دیگه هم گرون میکنن.
arashaj74
28-12-2014, 14:54
خوب در واقع منظور کلی من تحریم و عدم استفاده از اپراتور متهم هستش...
اگر اپراتور ارزونتر پهنای باندی که به هر کاربر اختصاص میده ۱/۴ اپراتور فرضی گرانتر باشد حتی با قیمت ۱/۳ هم خریدش توجیه نداره و اون به ظاهر ارزونتره داره گرونتر میفروشه ولی ۹۵٪عوام نمیفهمن
منظورم از پهنای باند،پهنای باند خارجی هست!
این نکته رو همیشه مدنظر قرار بدید
mojtabaghanidel
28-12-2014, 14:55
مطمئن باشید اپراتورهای دیگه هم گرون میکنن..شک نکنید. همین همراه اول الان تو مرحله آزمایشیه..بعدش گرون میکنه.
S E C T O R
28-12-2014, 15:19
گویا بعضی دوستان دست به کار شدن...شما هم حمایت کنید:
والله من نمیدونم، چرا یه عده اینقدر مسله را پیچیده میکنن. من تا قبل از این از edge به خاطر سرعت و کیفیتش استفاده نمیکردم. الان هم از 3G به خاطر قیمتش. تموم شد رفت.
yoseffaraji
28-12-2014, 16:49
عزیزم
3مگ نیستش
300 کیلو بیته !!!!
نگا کن دوباره
کیلو بایته و باید ضربدر 8کنید که میشه 3مگابیت.اگه kBنوشته باشه کیلوبایته و اگه kbباشه کیلوبیته.فرقش اون bهست که با بزرگ و کوچک بودن فرق میکنه
yoseffaraji
28-12-2014, 16:50
عزیزم
3مگ نیستش
300 کیلو بیته !!!!
نگا کن دوباره
380کیلو بایته و باید ضربدر 8کنید که میشه 3مگابیت.اگه kBنوشته باشه کیلوبایته و اگه kbباشه کیلوبیته.فرقش اون bهست که با بزرگ و کوچک بودن فرق میکنه
amin1374
28-12-2014, 16:53
همین الان 3جی جالبه از صبح سرعت در حد جلبک بود :/
نی که سرعتش کمتره (دانلود) ایرانه سرور شاتل
اونی که سرعت دانلودش بیشتره سرور خارج تیبلیسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aliani92
28-12-2014, 16:58
سلام دوستان.
امروز دیدم دو نفر رفتن بالای دکل ایرانسل محلمون دارن یک وسیله ای رو بالای دکل نصب می کنن.(وسیله ای مثل عکس بالا) کلی خوشحال شدم و گفتم حتما برای ارتقا به 3G اومدن.
دوستان کسی اطلاع نداره قضیه چی بوده و برای چی اون وسیله به دکل اضافه شده و ایا قراره 3G بشه؟
soheilsh
28-12-2014, 18:16
رایتل هم همچین چیزه شاخی نیست... بهترین حالت بیشتر از 300 نتونستم دانلود کنم...
توی ایران زندگی میکنیا ، یه کشوری مثل کره شمالیه ، همین 300 تا رو هم که با تمسخر میگید 90 درصد کاربرا ندارن
با این تعرفه های جدید بسته های ایرانسل اصلا اقتصادی نیست 1 گیگ یکماهه را 13 هزارتومن و 500 مگ را 10 هزارتومن کرده من خودم از اینترنت گوشی فقط برای بازکردن چندتا سایت اونهم وقتی که خارج از منزل بودم استفاده میکردم اما الان هیچکدام از این بسته ها برام بصرفه نیست که بخرم الان دیگه ایرانسل تمام کشور هم پوشش LTE کنه فایده ای نداره
مطمئن باشید اپراتورهای دیگه هم گرون میکنن..شک نکنید. همین همراه اول الان تو مرحله آزمایشیه..بعدش گرون میکنه.
گرون کنن. تحریم میکنیم. اینترنت همراه که نون شب نیست. استفاده نمیکنیم ببینیم وقتی مشتریا کم بشن واسشون صرفه داره یا نه.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
گرون کنن. تحریم میکنیم. اینترنت همراه که نون شب نیست. استفاده نمیکنیم ببینیم وقتی مشتریا کم بشن واسشون صرفه داره یا نه.
منم این چند روزی که تعرفه ها را گرون کردن بسته جدید نگرفتم و اینترنت گوشیم قطعه در صورتی که قبلا همیشه اینترنت گوشیم وصل بود الانم تا وقتی این تعرفه ها با این قیمت باشه استفاده نمیکنم
منم این چند روزی که تعرفه ها را گرون کردن بسته جدید نگرفتم و اینترنت گوشیم قطعه در صورتی که قبلا همیشه اینترنت گوشیم وصل بود الانم تا وقتی این تعرفه ها با این قیمت باشه استفاده نمیکنم
دقیقا بهترین کار همینه. من سیم کارت همراه اولمو بعد از کلی وقت گذاشتم تو گوشی. درسته اینم ارزون نیست ولی فعلا گرون نشده. اگر گرون بشه اینم میشه مثل ایرانسلم. کلا قید اینترنتشو میزنم. اگه همگی متحد باشیم و تحریم کنیم یکمم به ما توجه میکنن و عقب نشینی میکنن
Ehsan+2010
28-12-2014, 19:53
لعنت بر پدرومادر ایرانسل،سرعتش شده همون کوفتیه ثابق ۳۰کیلوبایت تو روز!از بسته تا کیلوبایت آخرش استفاده میکنم میرم سراغ همون همراه اول!اونم جلبکه اما حداقل دلم نمیسوزه ۱۰تومن پول الکی دارم میدم واس اون افتضاح.بازم تاکید میکنم لعنت بر پدرومادرت ایرانسل!۲۰هزارتومن ۲گیگ!!!!!کره شمالیه مگه دیوسا:n32:
HardwareMaster
28-12-2014, 20:31
لعنت بر پدرومادر ایرانسل،سرعتش شده همون کوفتیه ثابق ۳۰کیلوبایت تو روز!از بسته تا کیلوبایت آخرش استفاده میکنم میرم سراغ همون همراه اول!اونم جلبکه اما حداقل دلم نمیسوزه ۱۰تومن پول الکی دارم میدم واس اون افتضاح.بازم تاکید میکنم لعنت بر پدرومادرت ایرانسل!۲۰هزارتومن ۲گیگ!!!!!کره شمالیه مگه دیوسا:n32:
:n08:
.................
HardwareMaster
28-12-2014, 20:36
سلام دوستان.
امروز دیدم دو نفر رفتن بالای دکل ایرانسل محلمون دارن یک وسیله ای رو بالای دکل نصب می کنن.(وسیله ای مثل عکس بالا) کلی خوشحال شدم و گفتم حتما برای ارتقا به 3G اومدن.
دوستان کسی اطلاع نداره قضیه چی بوده و برای چی اون وسیله به دکل اضافه شده و ایا قراره 3G بشه؟
تا جاییکه من دیدم تجهیزات 3G شبیه جعبه های 4گوش هست
دوست عزیز ، منم به استفاده از ADSL خیلی موافق ترم ولی شاید همه مثل شما در طول روز یکجا ثابت نباشد که همیشه از ADSL استفاده کنند. من خودم مجبورم در طول روز توی شهر جابجا بشم و اجبارا باید از اینترنت همراه استفاده کنم.
قبلا رایتل را استفاده می کردم و چند ماه ایرانسل
ولی الان با این شرایط قطعا ایرانسل در انتخاب من هیچ جایگاهی ندارد و من با این قیمت ها به سمت ایرانسل نخواهم رفت و دنبال جانشین می گردم که فعلا همون رایتله (همراه اول در مشهد هنوز نسل سوم ندارد!)
توی خیلی از جاهای تهرانم نداره. غصه نخور. همراه اول شده همراه آخر.
hermione
28-12-2014, 22:29
1- میانگین کشوری ایرانسل 5 مگابیت با پینگ زیر 200 ؟؟؟؟ الان توی خیلی از شهر های بزرگ و خیلی از مناطق به Edge هم متصل نمیشه .
نمیدونم روی چه حسابی این حرف رو زدید .
2- از قیمتای مبین نت اطلاعی ندارم ولی گرون فروشیه یه سرویس دهنده دیگه یکی دیگرو توجیه نمیکنه . بعدشم شما مبین نت رو با ایرانسل مقایسه نکنید مشترکین اینترنت همراه خیلی وسیع تر از وایمکس هست . در حالی که گزینه های انتخاب اپراتورم محدوده .
3- من اقتصاد دان نیستم ولی باز هم نباید قیمت اپراتور های کشور های دیگه رو مقایسه کنید چون هزینه های یک اپراتور ( شامل حقوق کارمنداش ، مالیات و ... ) و همچنین سطح درآمد افراد زمین تا آسمون کشور به کشور فرق میکنه .
با این حال میتونید یه سر اپراتور های پاکستانی هم بزنید !
و سوال آخر اعتراض به گرونی آیا ضرری رو شامل شما میکنه ؟
boose_bar_khoda
28-12-2014, 22:42
4 جی امروز تهران
سرور داخلی البته
amir_rahmani
28-12-2014, 23:06
توی ایران زندگی میکنیا ، یه کشوری مثل کره شمالیه ، همین 300 تا رو هم که با تمسخر میگید 90 درصد کاربرا ندارن
من نسبت به ایرانسل گفتم همچین چیز شاخی نیست... بله شما دوست داری با کره شمالی حساب کن ولی من با میانگین جهانی حساب کردم... شمایی که 300 را خیلی زیاد میدونی نباید انتظاری داشته باشی که سرعت نت کشور بیشتر از این بشه :)
آیا میشه همزمان دو بسته ایرانسل فعال داشت ؟ یک بسته روزانه و یک شبانه ؟ کسی شخصا امتحان کرده ؟
با تشکر
boose_bar_khoda
29-12-2014, 00:23
آیا میشه همزمان دو بسته ایرانسل فعال داشت ؟ یک بسته روزانه و یک شبانه ؟ کسی شخصا امتحان کرده ؟
با تشکر
بله میشه:n33:
MOH@ND3S
29-12-2014, 00:44
چقدر خوب...ملت فوش میدن به اینو اون جزو قوانینه..ما حرف میزنیم که بس کنن این داستانارو حذف میشه پستمون..عیب نداره
amiralex65
29-12-2014, 02:07
آیا میشه همزمان دو بسته ایرانسل فعال داشت ؟ یک بسته روزانه و یک شبانه ؟ کسی شخصا امتحان کرده ؟با تشکرخیلی جالبه بچه ها دارن خودشونا ميکشن که بسته فعال نکنین.ایشون میخواد 2تا 2تا فعال کنه.......من که همون اول با افزایش قيمتا مخالف نبود م به احترام بچه ها بسته نخریدم......اونوقت این آقا......
mehrabooni
29-12-2014, 03:21
خیلی جالبه بچه ها دارن خودشونا ميکشن که بسته فعال نکنین.ایشون میخواد 2تا 2تا فعال کنه.......من که همون اول با افزایش قيمتا مخالف نبود م به احترام بچه ها بسته نخریدم......اونوقت این آقا......
چرا الکی تز میدی
این فقط سوال کرد
نگفت الان فعال میکنه
پ ن :: به فرض گیریم که بخواد فعال کنه ! شاید واقعا نیاز داره ! چرا زود قضاوت میکنی بهش حمله میکنی
hooshi30
29-12-2014, 03:25
بسته 24 گیگ ماهانه هم که نداره فقط روزانه داره اینم از اطلاع رسانی جناب ایرانسل
mehrabooni
29-12-2014, 03:38
منبع دارین واسه حرفتون
shahin1373
29-12-2014, 04:51
سلام بچه ها قضیه ی طرح نقره ای پایا ( رایگان ) چیه ؟
کدشم *555*3*6*4# هستش
جالبه توی این ته مونده بستم یه خورده دانلود کردم یه چیز عجیب شایدم طبیعی می بینم توی تری جی سرعت دانلودم همیشه بیشتر از 4 جی بود مثلا اگر تری جی 999 بوده سویچ کردم 4 جی شده 750 البته سیگنال تری جیم منهای 75 و 4 جی منهای 91 دی بی ام هست. ایا شما هم تجربه مشابه داشتید؟ یعنی به قدرت سیگنال برمی گرده؟ آیا ایرانسل برنامه ای برای تقویت سیگنال نسل چهار هم داره؟
binaafarin
29-12-2014, 11:42
الان بسته شبانه ماهیانه قیمتش همون قبلیه؟
ghasem402
29-12-2014, 11:48
جالبه توی این ته مونده بستم یه خورده دانلود کردم یه چیز عجیب شایدم طبیعی می بینم توی تری جی سرعت دانلودم همیشه بیشتر از 4 جی بود مثلا اگر تری جی 999 بوده سویچ کردم 4 جی شده 750 البته سیگنال تری جیم منهای 75 و 4 جی منهای 91 دی بی ام هست. ایا شما هم تجربه مشابه داشتید؟ یعنی به قدرت سیگنال برمی گرده؟ آیا ایرانسل برنامه ای برای تقویت سیگنال نسل چهار هم داره؟
نسل 3؟نسل 4؟ ایرانسل؟تعرفه؟گرونی؟:n19:
نسل دورو کاری کنن وصل شه جا ما ما راضی ییم بعد گرون کنن:n38:
بازم دم همراه اول گرم حداقل داره نسل 3 و4 فعال میکنه ولی نسل دومش قطعی نداره:n12:
and-roid2
29-12-2014, 11:49
این ایرانسل هم مسخرشو در اورده.
شهر ما چند ماهه نمیدونم به چه دلیل هر روز از ساعت 10 صبح به بعد سرعت رو 1مگ محدود میشه!!:n34:
fanoostalaei
29-12-2014, 12:08
شهر ما چند ماهه نمیدونم به چه دلیل هر روز از ساعت 10 صبح به بعد سرعت رو 1مگ محدود میشه!!:n34:
چون میدونه شما جنبه استفاده ندارید :دی و زبونم لال میخوای استفاده بد بکنی، قمقمی :دی ولی چون نیت من خالصه برا من 21 مگ سرعت میدن :دی
اینم ته بستم. بعدشم بریم کشکمون بساویم بسته تموم شد. نداریم
boose_bar_khoda
29-12-2014, 12:26
24 گیگ شبانه؟
داره آقا 10 تومن
mcuteangel
29-12-2014, 12:42
سلام
دوستان یه چیزی این وسط خیلی مشکوکه، هر آدم خنگی هم باشه میدونه که اگه یک دفعه قیمتاشو ببره بالا اعتراضات گسترده ای ایجاد میشه و موجی عظیم علیه اون ایجاد میشه، حالا وقتی که رقیب هایی هم داشته باشه که خیلی پایین تر از قیمت خودش دارن سرویس میدن، و در دراز مدت ممکنه باعث ورشکست شدن یک شرکت بشه، حالا ایرانسل دقیقا اینا رو میدونسته و حتما با این روش میخواسته کاربرا رو جلو وزارت ارتباطات قرار بده تا به این وسیله چیزهایی رو از وزارت مطالبه کنه، فکرش رو بکنید که با این اقدام ایرانسل دو اپراتور دیگه هم ازین حرکت پیروی کنن، حالا این موقع ایرانسل بیاد برگ برندشو رو کنه چه اتفاقی میوفته؟
هر چند که نمیشه به نیت اینا پی برد، ولی قطعا انتظار این حرکت رو داشتن و خودشونم میخوان ازین حرکت به نحو احسن استفاده ببرن، چون این دلیل خوبی نیست که چون قیمت مصرف آزاد پایین اومده بسته ها رو دو برابر کرد، چون رایتل خیلی قبل تر داشته با همین تعرفه آزاد کمتر از ۱ ریال خدمات میداده، پس نمیشه گفت به این دلیل اینکارو کردن
Sent from my PAP5500DUO
soheilsh
29-12-2014, 12:44
من نسبت به ایرانسل گفتم همچین چیز شاخی نیست... بله شما دوست داری با کره شمالی حساب کن ولی من با میانگین جهانی حساب کردم... شمایی که 300 را خیلی زیاد میدونی نباید انتظاری داشته باشی که سرعت نت کشور بیشتر از این بشه :)
اقای اخر فروم باز، برای یه سرویس موبایلی همچین سرعتی کفایت میکنه ، شما که میانگین جهانی رو میگی پس یه سر برو تو یوتوب و تست سرعت های اپراتور های خارجی رو ببین چه سرعت های مسخره ای دارن .
اینترنت کابلیشون اما متفاوته ، همین الان هم که دارم این چیزارو برای شما مینویسم یه خط اینترنت 16 مگ زیر دستمه ( لود بالانس دو تا خط 8 مگ های وب ) فکر هم نمیکنم خط اینترنت شما مثل من باشه
and-roid2
29-12-2014, 12:51
چون میدونه شما جنبه استفاده ندارید :دی و زبونم لال میخوای استفاده بد بکنی، قمقمی :دی ولی چون نیت من خالصه برا من 21 مگ سرعت میدن :دی
نه که تو خودت خیلی استفاده خوب میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نزار پشت صحنه تستات رو بریزم بیرون(شوخی):n02:
========
طبیعیه که سرعتت بالا باشه چون پهنای باند تبریز خیلی زیاده و مسئولین شهرتون انصافا کم نمیزاره تو مسئله دیتا...
تورو خدا مشکلات ملت رو! :n02::n31:
شوما یه سر بیا ببین من خیلی وقتا تو دانلود یه فایل 5 مگی میمونم ، بعد خدات رو به صورت مرتب هر 8 ساعت یکبار شکر کن:n28:
موفق باشید :n12:
and-roid2
29-12-2014, 13:01
تورو خدا مشکلات ملت رو! :n02::n31:
شوما یه سر بیا ببین من خیلی وقتا تو دانلود یه فایل 5 مگی میمونم ، بعد خدات رو به صورت مرتب هر 8 ساعت یکبار شکر کن:n28:
موفق باشید :n12:
داداش این بهترین حالتش بود که گفتم
و گرنه وضعیت منم چندان فرقی با شما نداره.حتی یه سایت هم از این ساعت به بعد به خوبی نمیتونه باز کنه.
amir_naser
29-12-2014, 13:16
بچه ها یه سوال این بسته های بلند مدت ایرانسل قابلیت تمدید دارد؟
مثلا یه بسته 3 ماهه 50 گیگ بزنی با قیمت 200 هزار تومن بعدش یه بسته 3 ماه 1200 مگ با قیمت 12 هزار تومن اینا روی هم میاد ؟
چون کد استعلام مانده حساب هر 2 تا *۵۵۵*۱*۴*۴# هستش
S E C T O R
29-12-2014, 14:07
دوستان توی این پیج رفقا قرار گذاشتن که 10 دی همه سیمکارت ایرانسل رو خاموش کنن شما هم همکاری کنید و سیمکارت ایرانسل رو خاموش کنید تا اعتراضی باشه به این ناعدالتی.
morteza_ss
29-12-2014, 14:48
کافیه همه مردم با هم متحد باشیم و این شرکت کلاهبردار رو تحریم کنیم
بعد اونوقت میبینید چطوری به دست و پای مردم می افتن و به غلط کردن راضی میشن
خداییش من دوتا سیمکارت ایرانول داشتم یکیشو که یک ماهه خاموش کردم اون یکی هم یک طرفه گذاشتم فقط واسه کسایی که شماره همراه اولمو ندارن که اونم به زودی برای همیشه خاموش میکنم
morteza_ss
29-12-2014, 15:41
بچه ها یه سوال این بسته های بلند مدت ایرانسل قابلیت تمدید دارد؟
مثلا یه بسته 3 ماهه 50 گیگ بزنی با قیمت 200 هزار تومن بعدش یه بسته 3 ماه 1200 مگ با قیمت 12 هزار تومن اینا روی هم میاد ؟
چون کد استعلام مانده حساب هر 2 تا *۵۵۵*۱*۴*۴# هستش
نه حاجی یه کلاه گشادی سرت میذاره خودت کف کنی
هر بسته اینترنتی فعال کنی جدا برات حساب میکنه.
اینا سر آدم وعالم کلاه میذارن اونوقت فکر میکنی با خریدن یه بسته دیگه به بسته قبلیت اضافه میشه:n08:
نه داداش از ما گفتن بود یه سیمکارت رایتل یا همراه اول بگیر که ایرانسل سر خیلیا کلاه گذاشته
دزدانسل=> تحــــــــــریم
همراه اول اعلام کرد:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%BA%DB%8C% DB%8C%D8%B1%20%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A 7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9% 85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB %8C%D9%85/751)
برنامه ای برای تغییر تعرفه بسته های اینترنت همراه نداریم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%BA%DB%8C% DB%8C%D8%B1%20%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A 7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9% 85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB %8C%D9%85/751)
اپراتور اول اعلام کرد، برنامه ای برای افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود ندارد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%BA%DB%8C% DB%8C%D8%B1%20%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A 7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9% 85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB %8C%D9%85/751)
اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: همانطور که قبلاً نیز اعلام شده، در حال حاضر برنامه ای برای افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود نداشته و جداول منتشر شده در برخی رسانه ها با عنوان «بسته های جدید اینترنت همراه اول» معتبر نیست.
همراه اول تصریح کرده است در روزهای اخیر پس از اعلام خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه و افزایش تعرفه بسته های اینترنت یکی از اپراتورها، افرادی در برخی از رسانه ها و شبکه های اجتماعی سعی دارند با انتشار گزارش، خبر و جداول تعرفه ای ساختگی، اینگونه القاء کنند که همراه اول نیز در حال افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود است.
این اطلاعیه می افزاید: این گزارش ها و جداول ساختگی، به هیچ وجه مورد تایید همراه اول نبوده و همراه اول به عنوان اپراتور ملی کشور، همواره اطلاع رسانی شفاف را سرلوحه خود قرار داده و هیچگاه مشترکین خود را بدون اطلاع رسانی رسمی قبلی، در مقابل کار انجام شده قرار نمی دهد.
گفتنی است تعرفه آزاد اینترنت همراه اول در سیم کارت های دائمی، هر کیلو بایت نیم ریال و در سیم کارت های اعتباری ۷۵ صدم ريال است. همچنین این اپراتور ۴ بسته اینترنت همراه شامل «بسته یک روزه با حجم ۱۵۰ مگابایت و با قیمت هزار تومان»، «بسته ۷ روزه با حجم ۸۰۰ مگابایت و با قیمت ۵ هزار تومان»، «بسته ۳۰ روزه با حجم ۲.۵ گیگابایت و با قیمت ۱۰ هزار تومان» و «بسته ۷ روزه (شبانه) با حجم ۸۰۰ مگابایت و با قیمت هزار تومان» عرضه کرده است.
بدین ترتیب همراه اول با تعرفه هر گیگابایت ماهانه ۴ هزار تومان، مقرون به صرفه ترین تعرفه اینترنت همراه در کشور را ارائه می دهد.
#تحریم_ایرانسل
arman4459
29-12-2014, 17:49
همراه اول الان بهترین موقعیت برای دادن بسته ها با قیمت مناسب هست.خیلی راحت میتونه بخش عظمی از بازار رو بدست بگیره.
hooshi30
29-12-2014, 18:51
منبع دارین واسه حرفتون
منبع خودم تست کردم پیداش نکردم کدش چند مگه
hosseinkarimi937
29-12-2014, 18:55
با سلام
*555*3*2*4#طرح نقره ای ایرانسل رایگان شده است
[ Ehsan ]
29-12-2014, 19:34
سلام دوستانبستهای که داشتم تموم شد میخوام ای دی اس ال استفاده کنم اما مودمم وای فای نیست.چیکار کنم؟وای فای 70تومنه گرونه بعد این مودم خودمو چیکار کنم؟دوستان لطفا راهنمایی کنید.
[ Ehsan ]
29-12-2014, 19:37
سلام دوستان
بستهای که داشتم تموم شد میخوام ای دی اس ال استفاده کنم اما مودمم وای فای نیست.چیکار کنم؟
وای فای 70تومنه گرونه بعد این مودم خودمو چیکار کنم؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
morteza_ss
29-12-2014, 20:02
;8504175']سلام دوستان
بستهای که داشتم تموم شد میخوام ای دی اس ال استفاده کنم اما مودمم وای فای نیست.چیکار کنم؟
وای فای 70تومنه گرونه بعد این مودم خودمو چیکار کنم؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
یه سیمکارت همراه اول بگیر 5تومن
5تومن هم شارژهدیه بهت میده
و کلا با 5تومن دیگه بسته2.5گیگ ماهانه +50 ام ام اس بگیر لذتشو ببر
تمام هزینش فقط 10 تومنه(خرید سیمکارت و فعال سازی بسته1ماهه اینترنتی و 50ام ام اس)
خوب اگر سیگنال تری جی نداشت چیکار کنه. نمی دونم این آنتهای همراه اول چرا اینطوریه جلوی خونه آنتنش خوبه اما توی خونه انگار هیچی نبوده
morteza_ss
29-12-2014, 20:37
خوب اگر سیگنال تری جی نداشت چیکار کنه. نمی دونم این آنتهای همراه اول چرا اینطوریه جلوی خونه آنتنش خوبه اما توی خونه انگار هیچی نبوده
معمولا که توی بیشتر شهرهای ایران داره
اگر هم نداشن نسل دو که دیگه داره
[ Ehsan ]
29-12-2014, 20:41
آره تو خونه ما اصلا همراه اول 3g آنتن نمیده.خیلی از دوستان الان این مشکلو دارن که ای دی اس ال دارن اما مودمشون وای فای نیست از مجبوری ایرانسل استفاده میکنن .لطفا اگه راه حلی دارید پیشنهاد بدید.ممنون.
Le0nard0
29-12-2014, 21:00
حذف شود . .
سیاست ایرانسل.تا جایی که توانش هست قیمتو میبریم بالا .بعد ک داد مشترکین در اومد یه مقدار قیمتو میاریم پایین بعد تو خبرها و رسانه ها اعلام میشه ایرانسل بسته هاشو ارزون کرد بعد دوباره همه میفتن دنبال ایرانسل.حالا تغییرات مثلا بسته یه ماهش قبلا بوده 10000 تومن الان شده 20000 تومن بعد میکنن مثلا 17 هزار تومن و مردم هم میگن خداروشکر ارزون شد.این یه سیاست خیلی قدیمیه که متاسفانه رو ما ملت ایران خوب جواب داده و خواهد داد.منکه ایرانسلمو گذاشتم کنار. البته تعجب نکنین ک همراه اول ارزونه چون تا چن وقت دیگه اونم به بهونه سرویسهای پرسرعت قیمتو میبره بالا فعلا وضعیت انتن دهی 3جی همراه اول زیاد نیست به همین دلیل قیمت و ثابت نگه داشتن .چن وقت دیگه قیمتاش با ایرانسل یکی میشه چون همراه اول مشترکای خودشو داره ایرانسلم مشترکای خودشو.
همراه اول اعلام کرد: برنامه ای برای تغییر تعرفه بسته های اینترنت همراه نداریم
اپراتور اول اعلام کرد، برنامه ای برای افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود ندارد.
داره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: همانطور که قبلاً نیز اعلام شده، در حال حاضر برنامه ای برای افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود نداشته و جداول منتشر شده در برخی رسانه ها با عنوان «بسته های جدید اینترنت همراه اول» معتبر نیست.
همراه اول تصریح کرده است در روزهای اخیر پس از اعلام خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه و افزایش تعرفه بسته های اینترنت یکی از اپراتورها، افرادی در برخی از رسانه ها و شبکه های اجتماعی سعی دارند با انتشار گزارش، خبر و جداول تعرفه ای ساختگی، اینگونه القاء کنند که همراه اول نیز در حال افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود است.
این اطلاعیه می افزاید: این گزارش ها و جداول ساختگی، به هیچ وجه مورد تایید همراه اول نبوده و همراه اول به عنوان اپراتور ملی کشور، همواره اطلاع رسانی شفاف را سرلوحه خود قرار داده و هیچگاه مشترکین خود را بدون اطلاع رسانی رسمی قبلی، در مقابل کار انجام شده قرار نمی دهد.
گفتنی است تعرفه آزاد اینترنت همراه اول در سیم کارت های دائمی، هر کیلو بایت نیم ریال و در سیم کارت های اعتباری ۷۵ صدم ریال است. همچنین این اپراتور ۴ بسته اینترنت همراه شامل «بسته یک روزه با حجم ۱۵۰ مگابایت و با قیمت هزار تومان»، «بسته ۷ روزه با حجم ۸۰۰ مگابایت و با قیمت ۵ هزار تومان»، «بسته ۳۰ روزه با حجم ۲.۵ گیگابایت و با قیمت ۱۰ هزار تومان» و «بسته ۷ روزه (شبانه) با حجم ۸۰۰ مگابایت و با قیمت هزار تومان» عرضه کرده است.
بدین ترتیب همراه اول با تعرفه هر گیگابایت ماهانه ۴ هزار تومان، مقرون به صرفه ترین تعرفه اینترنت همراه در کشور را ارائه می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%BA%DB%8C% DB%8C%D8%B1%20%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D8 %A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A 7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9% 85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB %8C%D9%85/751
سیاست ایرانسل.تا جایی که توانش هست قیمتو میبریم بالا .بعد ک داد مشترکین در اومد یه مقدار قیمتو میاریم پایین بعد تو خبرها و رسانه ها اعلام میشه ایرانسل بسته هاشو ارزون کرد بعد دوباره همه میفتن دنبال ایرانسل.حالا تغییرات مثلا بسته یه ماهش قبلا بوده 10000 تومن الان شده 20000 تومن بعد میکنن مثلا 17 هزار تومن و مردم هم میگن خداروشکر ارزون شد.این یه سیاست خیلی قدیمیه که متاسفانه رو ما ملت ایران خوب جواب داده و خواهد داد.منکه ایرانسلمو گذاشتم کنار. البته تعجب نکنین ک همراه اول ارزونه چون تا چن وقت دیگه اونم به بهونه سرویسهای پرسرعت قیمتو میبره بالا فعلا وضعیت انتن دهی 3جی همراه اول زیاد نیست به همین دلیل قیمت و ثابت نگه داشتن .چن وقت دیگه قیمتاش با ایرانسل یکی میشه چون همراه اول مشترکای خودشو داره ایرانسلم مشترکای خودشو.
ببخشید دوتا پست شد اینم بزارید به حساب اینترنت مخابرات.شرمنده
amir_naser
30-12-2014, 01:46
بسته یکساله 100 گیگ 360 هزار تومن خوبه هر گیگش میافته 3600 تومن
برا کاربرای پرمصرق خوبه ماهی 30 هزار تومن با حجم 8.5 گیگ
ولی خدایش گیگی 13 هزار تومن ظلمه
boose_bar_khoda
30-12-2014, 04:11
ایرانول همین الان یهویی کرج
خارجی
خارجی
داخلی
arash59b
30-12-2014, 08:49
خارجی
خارجی
داخلی
حالا این خارج کجاست؟!!
[ Ehsan ]
30-12-2014, 10:20
من حساب کردم برای کسایی که مثل من ای دی اس ال دارن اما مودمشون وای فای نیست خرید بسته به صرفه تره.دانلودارو با ای دی اس ال میکنم یک بسته ارزون هم میزنم برا بقیه کارا.خوبیشم هم اینه که آدم همه جا نت داره و فقط محدود به وای فای خونه نیست.
اگه قرار باشه یه مودم وای فای 70تومنی خرید تازه مودم سیمی هم رو دست آدم میمونه خیلی گرونتر میوفته.
خارجی
خارجی
داخلی
سرعتش 100 مگابیت هم بشه باز هم نمیخریم !!!!
همه در خفا میرن بسته میخرن بعد میان اینجا به دیگران میگن نخرید.ما ایرانیا خوب همو میشناسیم.همه کسایی که اینجا میان بسته دارن تمدیدشم میکنن و فقط میشنن نگاه میکنن و به دیگران میگن چیکار کنید چکار نکنید.
نزدیک یک هفته هست همینه.
از سیم دوم که همراه آخرته استفاده میکنم.(فقط تماس)
هر کسی راست میگه بیاد عکس بزاره.
SONY XPERIA Z3
همه در خفا میرن بسته میخرن بعد میان اینجا به دیگران میگن نخرید.ما ایرانیا خوب همو میشناسیم.همه کسایی که اینجا میان بسته دارن تمدیدشم میکنن و فقط میشنن نگاه میکنن و به دیگران میگن چیکار کنید چکار نکنید.
من از روزی که گرون شد واقعا نخریدم حتی سیم کارتم رو هم خاموش کردم. الان که دارم پست هارو میخونم خیلی تعجب میکنم!
کلا یادشون رفته انگار خیلیا. اسکرین شات های تست سرعت باز شروع شده. واقعا اتحاد بیداد میکنه
MOH@ND3S
30-12-2014, 12:04
تست سرعت جایی که اصلا تحت پوشش 4G نیست با 1 آنتن ( -111) - منطقه 22 تهران مجتمع پارسیا - لابی ساختمون:
تست پینگ همونجا :
TraceRoute :
تست سرعت منطقه 22 تهران - شهرک صدرا تو پشت بوم :
اینم از اطلاعات باقی مونده حجمم :
arash59b
30-12-2014, 12:04
عزیز شما به بقیه چکار داری، اول تکلیفت رو با خودت روشن کن. اگه موضوع برای خودت حل شده باشه دیگه به بقیه نگاه نمی کنی
ادم باید اول به شعور و فهم خودش احترام بزاره حالا بقیه هر کاری می خوان انجام بدن
در ثانی من هم دارم استفاده می کنم هنوز از طرح 1 ماه شبانه ام چند روز مونده دلیل نمیشه که استفاده نکنم و بزارم حجم باقی مونده بره تو جیب ایرانسل.
MOH@ND3S
30-12-2014, 12:31
برين حال کنين : *555*3*2*4# یک ماه اینترنت نامحدود رایگان میده
ایرانسل
Moshtarake gerami, shoma Tarhe Noghrei az tarh-haye tashvighie etebari ra fa-al kardeid ke babatean 0 Rial az hesabe shoma kam shode ast
اگه این پیام اومد براتون فعال شده
دوست عزیز باز شما اومدی اینجا مردمو سر کار بذاری ؟ *555# که میزنی اصلا 2 و 3 نداره چجوری این کد کار میخواد کنه ؟ Invalid Request
MOH@ND3S
30-12-2014, 12:43
دوستان لطفا امتحان کنید بعد جواب مهندس رو بدین
من رفتم اسید بخورم
shayan0o21
30-12-2014, 12:46
دوستان لطفا امتحان کنید بعد جواب مهندس رو بدین
من رفتم اسید بخورم
با تشکر
همچین طرحی هست و رایگان نوشته و پیامش هم اومد :n01:
ایرانسل
Moshtarake gerami, shoma Tarhe Noghrei az tarh-haye tashvighie etebari ra fa-al kardeid ke babatean 0 Rial az hesabe shoma kam shode ast
فکر کنم اشتباه کردی دوست عزیز
ایرانسل از 15 مگابایت نمیگذره و باید بابتش پول بدی
بعد بیاد اینترنت رایگان بده ؟؟؟
اینم خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%20%D8%A7%DB% 8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84
boose_bar_khoda
30-12-2014, 13:03
حالا این خارج کجاست؟!!
باکو و سلیمانیه
MOH@ND3S
30-12-2014, 13:03
فکر کنم اشتباه کردی دوست عزیز
ایرانسل از 15 مگابایت نمیگذره و باید بابتش پول بدی
بعد بیاد اینترنت رایگان بده ؟؟؟
اینم خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%20%D8%A7%DB% 8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84
و فقط هم برای اعتباری فعاله..دائمی نداره همچین گزینه ای..آقای کریمی..تحقیق نکرده میان و یه چیزی اینجا میذارن و مردم فکر میکنن کلا رایگانه اینطور که ایشون میگن!
فعالسازیش رایگانه نه کل ماه رایگان!
و فکر کنم این طرح هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداشته باشه که ایشون گذاشتن .. ناظما فقط بلدن پست های مرتبط مارو حذف کنن.و بگن مربوط به تاپیک نیست.پست های نا مرتبط بقیه به قوت خود باقی میمونن.
boose_bar_khoda
30-12-2014, 13:04
آقا مگه شما نمیگید بسته ها چون گرون شده نخریم؟ منم موافقم ولی بسته شبانه 24 گیگش همون 10 تومنه منم همونو میخرم سرعت 4جی هم جدیدا داره بهتر میشه ولی فعلا نوسان زیاد داره
mehrabooni
30-12-2014, 13:06
این نقره ای ماهانه فقط تخفیف توی مکالمات داره
عمرا اگه نت نامحدود رایگان بده
واسه منم الان فعال شد ولی دلم نمیخاد نت رو روشن کنم اخه میدونم از ش کم میکنه دوستان اگه تست کردین خبر بدین
بچه ها توصیه من به شما استفاده از بسته های ترکیبی مخصوص به خود هستش از سایت زیر
میتونید بدین شکل عمل کنید اینترنت 2 گیگ در روز با قیمت 12900 تومن بعد فرداش 30 روزه بزنین با اینترنت 5 مگ 700 تومن
چون این بسته ها قابلیت تمدید دارند هم حجم هم زمان تمدید میشه اینترنت 2 گیگ در ماه 13700 تومن
2 گیگ اینترنت+5 دقیقه مکالمه+10 اس ام اس با مدت 3 روز = 12900 تومان
5 مگ اینترنت+5 دقیقه مکالمه+ 10 اس ام اس با مدت 30 روز = 700 تومان
در کل 12960+700=13660 تومن
و اینترنت 1 گیگ در ماه با این شیوه تقریبا 7200 تومن میافته خیلی به صرفه است
دوستان من چند روز دیگه میخوام بیام تهران میگن که همراه اول تو تهران خوب نیست مجبورم ایرانسل فعال کنم
این روش هنوز جواب میده؟
اگه جواب نده باید 10تومن پول یه گیگ بدم که خیلیه
ایرانسل
من چند وقت پیش گفتم این یه بچه 15 ساله است اومده ملتو سر کار بزاره
ببینید چه دری وری هایی میگه
aghazadeh_hastam
30-12-2014, 14:11
آقا مگه شما نمیگید بسته ها چون گرون شده نخریم؟ منم موافقم ولی بسته شبانه 24 گیگش همون 10 تومنه منم همونو میخرم سرعت 4جی هم جدیدا داره بهتر میشه ولی فعلا نوسان زیاد داره
كدش چي بود؟
amir_naser
30-12-2014, 14:21
پست حذف شد بدلیل تحریم ایرانسل
و افرادی که همچنان علاقه دارند لقمه را دور سر خود بچرخانند :n31:
mohammad.asghari
30-12-2014, 14:26
وقتی از اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخوای بسته ترکیبی بگیری،رمزی که برات میفرسته رو باید چکار کنی؟پول رو باید چطوری بدی؟
ehsanjt98
30-12-2014, 14:32
كدش چي بود؟
سلام عزیز
24 گیگ شبانه 10000 تومان
518#*555*
amir_naser
30-12-2014, 14:38
همگی خط ها ایرانسل را خاموش کنید 10 دی یادتون نره
osta_ali
30-12-2014, 15:20
ایرانسل
ممنون دوست عزیز
برا من هم فعال شد و همین پیام اومد.حالا این واقعا نامحدود یک ماهه هست؟
starpars
30-12-2014, 16:28
آقا واسه یکی که اکثرا با یه شماره ایرانسلی تماس داره چیکار کنیم کمترین هزینه بیوفته
شماره جادویی رو فعال کردم 2 تومن کم کرد ولی تست گرفتم دیقه ای 70 بازم کم میکنه
حالا این طرح نقره ای پایا چی هست؟
پیداش کردم اما چه ربطی به اینترنت ماهیانه نامحدود داره؟ هیچ ربطی
ایرانسل در جشنواره پاییز ۹۳ طرح مقرون به صرفه نقره ای پایا را جهت افزایش رفاه و کاهش هزینه شما مشترکین ارجمند سیمکارت های اعتباری، عرضه میکند. شما میتوانید به صورت رایگان و از طریق کد دستوری #۳*۶*۳*۵۵۵* طرح نقره ای پایای ایرانسل را فعال کرده و از مزایای ویژه آن برخوردار شوید:
* ایرانسل به ایرانسل از ۶۶۹ ریال به ۵۳۵ ریال با ۲۰% تخفیف از ساعت ۲۱ تا ۸ صبح برای ۳۰ روز
* ایرانسل به خط ثابت از ۷۹۹ ریال به ۶۶۹ ریال با ۱۶% تخفیف تمامی ساعات شبانه روز برای ۳۰ روز
تعرفه مکالمات پس از استفاده این طرح :
ایرانسل به ایرانسل و خط ثابت: ۷۲۹ ریال - ۳۰ روز
ایرانسل به سایر اپراتورهای تلفنهمراه: ۹۲۹ ریال - ۳۰ روز
توضیحات :
- مهلت استفاده از مزایای طرح نقره ای ایرانسل ۳۰ روز است.
- در هر زمان تنها امکان استفاده از یک طرح تشویقی وجود دارد و مشترکین عضو جزیره هوشمند ایرانسل و سایر طرح های تعرفه نیز امکان استفاده از این طرح را ندارند.
- مشترکین ایرانسلی برای برقراری تماس با سایر ایرانسلی ها در هر جای ایران، هیچگونه هزینه جابجایی پرداخت نمی کنند و در هر جا که باشند تحت پوشش تعرفه یکسان خواهند بود
ایرانسل
روش جدید کلاه برداری!
فکر کنم امروز خیلی ها گوشیشونو خاموش کردن اینم طرفندی برای روشن کردن دستگاهها.
طبق قوانین تاپیک ترویج مطالب دروغ چه مجازاتی داره. چرا نام کاربری ایشون بن نمیشه
بسته یکساله 100 گیگ 360 هزار تومن خوبه هر گیگش میافته 3600 تومن
برا کاربرای پرمصرق خوبه ماهی 30 هزار تومن با حجم 8.5 گیگ
ولی خدایش گیگی 13 هزار تومن ظلمه
بله به شرطی که ایرانسل یک سرعتی رو هم تضمین کنه و فردا دستتون جایی بند باشه نه اینکه بین 10 تا 2000 نوسان داشته باشه
Masoud-Susa
30-12-2014, 17:18
ایرانسل
این هم از نماینده دروغین ایرانسل ! که از بی اطلاعی مردم سوء استفاده میکنه و طرح پایا رو به عنوان اینترنت نامحدود معرفی میکنه.
نشر اکاذیب هم که شکر خدا مجازه برای ایشون و فقط پست های امثال من که میگیم این آقا هیچ کاره هست تو ایرانسل باید پاک بشه !
این هم از نماینده دروغین ایرانسل ! که از بی اطلاعی مردم سوء استفاده میکنه و طرح پایا رو به عنوان اینترنت نامحدود معرفی میکنه.
نشر اکاذیب هم که شکر خدا مجازه برای ایشون و فقط پست های امثال من که میگیم این آقا هیچ کاره هست تو ایرانسل باید پاک بشه !
پست های بی ربط این فرد پاک شد. دفعه ی بعد هم گزارش بدید پاک کنم.
farshad0123
30-12-2014, 18:01
اين بسته 1ماهه نامحدود قضيش چيه واقعيت داره يا كلاهبرداريه؟
mehrabooni
30-12-2014, 18:15
بچه ها توصیه من به شما استفاده از بسته های ترکیبی مخصوص به خود هستش از سایت زیر
میتونید بدین شکل عمل کنید اینترنت 2 گیگ در روز با قیمت 12900 تومن بعد فرداش 30 روزه بزنین با اینترنت 5 مگ 700 تومن
چون این بسته ها قابلیت تمدید دارند هم حجم هم زمان تمدید میشه اینترنت 2 گیگ در ماه 13700 تومن
2 گیگ اینترنت+5 دقیقه مکالمه+10 اس ام اس با مدت 3 روز = 12900 تومان
5 مگ اینترنت+5 دقیقه مکالمه+ 10 اس ام اس با مدت 30 روز = 700 تومان
در کل 12960+700=13660 تومن
و اینترنت 1 گیگ در ماه با این شیوه تقریبا 7200 تومن میافته خیلی به صرفه است
میتونستین این موضوع رو به اشتراک نزارین ، ولی وقت گذاشتین و این روش رو به دقت برامون توضیح دادید
ممنونم از شما ، ولی هنوز هم قیمتا بالاست و از همه ی دوستانی که نیاز مبرم به نت ندارن خواهشمندم بسته ای خرید نکنن
بابا این حسین کریمی اصلا نماینده نیست یه آدم دروغگوی خیال بافه هر چند روز یه بار میاد یه جکی میگه میره کاری بهش نداشته باشین :n02:
دوستان تهرانی شما اصلا پیش رفتی تو گسترش پوشش شبکه احساس میکنید ؟ من که اصلا !
mehrdad..7
30-12-2014, 20:14
از طریق سامانه بسته مخصوص به خود از خریداری کنید ی بسته خریدم از شارژم کم شد ولی کد *141*10# و *141*55# رو هم میزنم اصلا هیچی اضافه نشده.یعنی دزد بردش یا کد دیگه ای داره؟
amir_naser
30-12-2014, 20:49
کد استعلام بسته ها
*141*#10
*141*#55
*141*#56
*555*1*4*#4
بشناسیدش
MOH@ND3S
30-12-2014, 23:11
بشناسیدش
از مسئولین سایت درخواست میکنم که این حسین کریمی رو بن کنید..اسپمری بیش نیست..ممنون
بشناسیدش
جهت برسی به تیم مدیریت ارسال شد./
Le0nard0
31-12-2014, 00:33
توی خونه ما 3g انتن نمیده بیرون ساختمون دوتا آنتن میده سرعت هم بین 512 تا 1 مگابیت . ایرانسل آب قطعه
mehrdad..7
31-12-2014, 00:53
خدایش دیگه دوروغ از این بزرگتر دو ماهه اسم شهر ما رو زدن تو سایت بعنوان تحت پوشش 3g ولی اصلا خبری نیست خیلی از شهرهایی که تو سایت زدن فقط ی اسمه
farhadrohi
31-12-2014, 09:20
توی خونه ما 3g انتن نمیده بیرون ساختمون دوتا آنتن میده سرعت هم بین 512 تا 1 مگابیت . ایرانسل آب قطعه
جلوی ساختمون ما سه تا آنتن و گاهی اوقات فول میشه آنتن ولی داخل خونه بدون پوشش میشه.ایرانسل خیلی ضعیف داره عمل میکنه در پوشش .
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
hooshi30
31-12-2014, 09:55
این کد 24 گیگ شبانه ماهانه شاید برای تهران و مشهد باشه اینجا که خبری نیست
MOH@ND3S
31-12-2014, 10:09
یکی از مزایای 4G و داشتن تبلت یا گوشی سامسونگ با firmware 4.4.2 - دانلود بوستر هست که فایل های بالای 30 مگابایت رو هم از LTE و هم از وای فای دانلود میکنه همزمان.
مهندس احسان
31-12-2014, 11:12
تیر خلاص وزیر به ماجرای افزایش ۲ برابری تعرفه بستههای اینترنت ایرانسل؛ اپراتور ارزانتر را انتخاب کنید - See more at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].UYthVeHc.dpu f
سرعت 3g همراه اول تو مشهد چطوره با بسته هفتگی هم 3g وصل میشه؟ یه سری شنیده بودم باید حتما ماهانه فعال کنی؟
ارزش داره جای ایرانسل تو مشهد از همراه اول استفاده کرد؟
S E C T O R
31-12-2014, 11:39
تیر خلاص وزیر به ماجرای افزایش ۲ برابری تعرفه بستههای اینترنت ایرانسل؛ اپراتور ارزانتر را انتخاب کنید - See more at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].UYthVeHc.dpu f
دوستان به نظر من باید فقط در مقابل این شرکت مقاومت کرد و سیمکارتشو خاموش کنیم.
باور کنید با تحریم این شرکت کوتاه میان...اگه الان مقابلشون کوتاه بیایم پس فردا پیامک و مکالمه رو هم به شدت بالا میبرن...
دوستان خواهشا اگه امکانش هست همکاری کنید و این سیمکارت مسخره رو خاموش کنید.
masooumi
31-12-2014, 12:39
سرعت 3g همراه اول تو مشهد چطوره با بسته هفتگی هم 3g وصل میشه؟ یه سری شنیده بودم باید حتما ماهانه فعال کنی؟
ارزش داره جای ایرانسل تو مشهد از همراه اول استفاده کرد؟
همراه اول توی مشهد 3g ندارد!
همراه اول توی مشهد 3g ندارد!
اصلا نیست یا تو حالت ازمایشی هست؟
اصلا نیست یا تو حالت ازمایشی هست؟
اصلا وجود ندارد.
سلام دوستان چرا برای من اکثر. پرتها و پر ا کسی ها که روی بقیه. آی اس پی ها بازه با ایرانسل بستست؟!!!حتی گوگل مپ و ...؟ولی تاچیز پی ان وصل میکنم همه چیز درست میشه و سرعتم خوبه.کسی این مشکلو نداره؟
bahram.mb
31-12-2014, 13:38
سلام من قبل از گرونی که بسته ی ایرانسل میخریدم استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشتم
Royce
یکی از مزایای 4G و داشتن تبلت یا گوشی سامسونگ با firmware 4.4.2 - دانلود بوستر هست که فایل های بالای 30 مگابایت رو هم از LTE و هم از وای فای دانلود میکنه همزمان.
درود
خوبین شما؟
عزیز من میخوام بدونم باین وسیله میشه سرعت اینترنتم رو بیشتر کنم برای استریم فیلم از NETFLIX یا نه؟
یعنی موقع دیدن فیلم هم از Wifi و هم از LTE همزمان استفاده کنم تا سرعتم بالا بره؟
البته تو لپتاپ.
SONY XPERIA Z3
درود
خوبین شما؟
عزیز من میخوام بدونم باین وسیله میشه سرعت اینترنتم رو بیشتر کنم برای استریم فیلم از NETFLIX یا نه؟
یعنی موقع دیدن فیلم هم از Wifi و هم از LTE همزمان استفاده کنم تا سرعتم بالا بره؟
البته تو لپتاپ.
SONY XPERIA Z3
لپ تاپتون مگه lte ساپورت میکنه!؟
Sent from my iPad using Tapatalk
لپ تاپتون مگه lte ساپورت میکنه!؟
Sent from my iPad using Tapatalk
نه
لپتاپم TOSHIBA P50-T 4K هستش.
میخوام از NETFLIX فیلمهای 4K ببینم.
حتماً باید سرعتم 20 مگابیت باشه.
هم های وب 8 مگابیت که 12 مگ هم بالا میره و هم پارسانلاین 2 مگ که تا 9 بالا میرهAdsl دارم.
حالا میخوام بدونم برنامه ای هست که بشه با دو تاش همزمان کار کرد؟
یا اینکه میشه مودم LTE خرید و با Adsl مشترک شد؟
یا با گوشی جفتشو hotspot کرد؟
یا اینکه مودم usb دار LTE بزنم لپتاپ میشه؟
SONY XPERIA Z3
zxzxcvcv
31-12-2014, 15:29
نه
هم های وب 8 مگابیت که 12 مگ هم بالا میره و هم پارسانلاین 2 مگ که تا 9 بالا میرهAdsl دارم.
SONY XPERIA Z3
برای استریم کردن نمیشه استفاده کرد چون از یک کانکشن برای دریافت اطلاعات استفاد میکنه.
ولی اگر بخوای دانلود کنی میتونی ترکیب کنی سرعتشون رو (به این اصطلاحا میگن load balancing)البته اون هم به شرط اینکه از چند کانکشن برای دانلود استفاده کنی
با برنامه Connectify Dispatch هم میتونید دوتا خط اینترنت را باهم ترکیب کنید برای دانلود با idm بخوبی جواب میده من یه خط adsl دارم قبل از گرونی ایرانسل با این برنامه خط adsl و اینترنت ایرانسل را با هم ترکیب میکردم این برنامه بصورت رایگان با محدودیت زمانی و هم پولی بدون محدودیت هست که نسبت به کاری که انجام میده به صرفه هست و فقط برای دانلود با idm جواب میده
mohamad_iran2
31-12-2014, 15:44
برای استریم کردن نمیشه استفاده کرد چون از یک کانکشن برای دریافت اطلاعات استفاد میکنه.
ولی اگر بخوای دانلود کنی میتونی ترکیب کنی سرعتشون رو (به این اصطلاحا میگن load balancing)البته اون هم به شرط اینکه از چند کانکشن برای دانلود استفاده کنی
میشه بیشتر توضیح بدی؟!
یعنی مثلا سرعت وای فایم ۲۵۰ کیلوبایته و خطم ۳۰۰ ک ،پس با این برنامه سرعت دانلودم میشه ۵۵۰ ک؟
saeeddeeas
31-12-2014, 15:45
نه
SONY XPERIA Z3
من قبلا با connectify dispatch همزمان با وایمکس و نت موبایل روی پیسی استفاده میکردم. احتمالا برای شما هم جواب بده تست کنید
این برنامه اینترنت های ورودی به پیسی رو ادغام میکنه تا سرعت بیشتر بشه
با برنامه Connectify Dispatch هم میتونید دوتا خط اینترنت را باهم ترکیب کنید برای دانلود با idm بخوبی جواب میده من یه خط adsl دارم قبل از گرونی ایرانسل با این برنامه خط adsl و اینترنت ایرانسل را با هم ترکیب میکردم این برنامه بصورت رایگان با محدودیت زمانی و هم پولی بدون محدودیت هست که نسبت به کاری که انجام میده به صرفه هست و فقط برای دانلود با idm جواب میده
برنامه ای برای ترکیب دو تا Adsl نیستش؟
SONY XPERIA Z3
saeeddeeas
31-12-2014, 16:00
برنامه ای برای ترکیب دو تا Adsl نیستش؟
SONY XPERIA Z3
خب شما دو تا ای دی اس ال چطوری وصل میکنید؟ یکیشو با وای فای یکیشو با کابل وصل کنید جواب میده
خب شما دو تا ای دی اس ال چطوری وصل میکنید؟ یکیشو با وای فای یکیشو با کابل وصل کنید جواب میده
مشکل همینه دیگه.
یعنی منظورم اینه که با یه برنامه ای بشه دو تا شو گرفت و ادغام کرد.
SONY XPERIA Z3
saeeddeeas
31-12-2014, 16:06
مشکل همینه دیگه.
SONY XPERIA Z3
خب میگم که یکیشو با وای فای یکیشو با کابل وصل کن تا ادغام شن، دو تا کابل لن که نمیتونی وصل کنی
خب میگم که یکیشو با وای فای یکیشو با کابل وصل کن تا ادغام شن، دو تا کابل لن که نمیتونی وصل کنی
عزیز مگه میشه؟
خب wifi رو میزنی لن قطع میشه و بالعکس.
SONY XPERIA Z3
farshad0123
31-12-2014, 16:15
مشکل همینه دیگه.
SONY XPERIA Z3
روی هر کامپیوتر یک اکانت میشه راه انداخت مثلا مودم شما اگه 4پورت لن داشته باشه میشه 4تا اکانت رو روی 4تا کامپیوتر جداگونه راه انداخت ولی سرعت ها رو نمیشه روی یک کامپیوتر ترکیب کرد
هر اکانت روی یک کامپیوتر یا اگر چند تا کامپیوتر نداری میتونی ویندوز مجازی درست کنی
روی هر کامپیوتر یک اکانت میشه راه انداخت مثلا مودم شما اگه 4پورت لن داشته باشه میشه 4تا اکانت رو روی 4تا کامپیوتر جداگونه راه انداخت ولی سرعت ها رو نمیشه روی یک کامپیوتر ترکیب کرد
هر اکانت روی یک کامپیوتر یا اگر چند تا کامپیوتر نداری میتونی ویندوز مجازی درست کنی
من منظورم دوتا Adsl با دو تا مودم جداگانه هست که بشه سرعت رو ترکیب کرد؟
SONY XPERIA Z3
mohammad.asghari
31-12-2014, 16:26
دوستان الان بحث فعلی هیچ ربطی به تاپیک نداره لطف کنید تو پروفایل هم بحثتون رو دنبال کنید:n16:
اگه بناست ایرانسل رو تحریم کنیم پس در رابطه با چی بحرفیم؟
(البته اگه بناست تحریم کنیم)
تا حالا که نتیجه گرفتیم با Connectify Dispatch میشه اینترنت سیمکارت رو با Adsl ادغام کرد.
SONY XPERIA Z3
mehrabooni
31-12-2014, 16:51
دوستان الان بحث فعلی هیچ ربطی به تاپیک نداره لطف کنید تو پروفایل هم بحثتون رو دنبال کنید:n16:
بحث خوبی داشتن
از مدیر بخوام پست های اون دوستانی که راجع به ادغام حرف میزدن پاک نکنید تا از نتیجه گیریشون ما هم استفاده کنیم اینجا
saeeddeeas
31-12-2014, 17:06
عزیز مگه میشه؟
خب wifi رو میزنی لن قطع میشه و بالعکس.
SONY XPERIA Z3
خب وظیفه اون برنامه همینه که بشه دیگه
شما نصب کن برنامرو بعد کارش میاد دستت
farshad0123
31-12-2014, 17:31
موبايلو با هاتسپات و مودمو با كابل لن وصل كنيد بعد با برنامه تركيب كنيد
مشکل همینه دیگه.
SONY XPERIA Z3
دوتا مودم داری یکیش با کابل لن به کامپیوتر وصل کن مودم بعدی با کابل usb به کامپیوتر وصل کن نیاز به وای فای هم نداره راحت جواب میده
اگه بناست ایرانسل رو تحریم کنیم پس در رابطه با چی بحرفیم؟
(البته اگه بناست تحریم کنیم)
تا حالا که نتیجه گرفتیم با Connectify Dispatch میشه اینترنت سیمکارت رو با Adsl ادغام کرد.
SONY XPERIA Z3
کاری به ایرانسل نداره شما مثلا اگه دوتا خط تلفن داری و روی هر خط یه سرویس مثلا 12 مگ داری با این برنامه میتونی هر دوتاش را روی یک کامپیوتر ادغام کنی و تبدیل به سرویس 24 مگ کنی
دوتا مودم داری یکیش با کابل لن به کامپیوتر وصل کن مودم بعدی با کابل usb به کامپیوتر وصل کن نیاز به وای فای هم نداره راحت جواب میده
چه جوری سرعتش ترکیب میشه؟
SONY XPERIA Z3
این دانلود بوستر یعنی فقط روی سامسونگ هست ؟:n13::n35:
چه جوری سرعتش ترکیب میشه؟
SONY XPERIA Z3
وقتی برنامه را باز میکنی و استارت را میزنی هر دوتا اینترنت را میشناسه و با هم ترکیب میکنه یه نمودار خطی و عددی هم داره که ترکیب شدن دوتا اینترنت و مجموع را نشون میده در ضمن این روش فقط برای دانلود با idm جواب میده برای دیدن ویدئو انلاین و استریم جواب نمیده کار باهاش خیلی راحته
کاری به ایرانسل نداره شما مثلا اگه دوتا خط تلفن داری و روی هر خط یه سرویس مثلا 12 مگ داری با این برنامه میتونی هر دوتاش را روی یک کامپیوتر ادغام کنی و تبدیل به سرویس 24 مگ کنی
عزیز خب مطمئنی با این برنامه ترکیب میشن؟
Connectify Dispatch
SONY XPERIA Z3
عزیز خب مطمئنی با این برنامه ترکیب میشن؟
Connectify Dispatch
SONY XPERIA Z3
من که خودم استفاده کردم جواب داد کلا این نرم افزار کارش همینه
اینم سایتش هست برای دانلود و توضیحات
اینم سایتش هست برای دانلود و توضیحات
ممنون
SONY XPERIA Z3
saeeddeeas
31-12-2014, 19:03
این دانلود بوستر یعنی فقط روی سامسونگ هست ؟:n13::n35:
با نصب کاستوم رام میتونید دانلود بوستر داشته باشید
starpars
31-12-2014, 19:50
میشه مثلا دو تا خط ایرانسل رو با هم ترکیب کرد و سرعت رو دو برابر کرد
در تئوری connectify ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونه چند لینک رو به صورت نرم افزاری با هم ادغام کنه اما این کار اگه بخواد بصورت نرم افزاری انجام بشه کار پیچیده ای هست، یه سخت افزار واسه این کار هست که اسمشو یادم نیست اون خیلی بهتر اینکارو میکنه
من قبلا مبین نت و adsl رو با همین برنامه به هم وصل کردم هر دو رو میشناخت وصل هم میشدن ولی سرعت تغیری نمیکرد هر چی هم دستکاری کردم نشد که نشد
farshad0123
31-12-2014, 19:54
میشه مثلا دو تا خط ایرانسل رو با هم ترکیب کرد و سرعت رو دو برابر کرد
در تئوری connectify ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونه چند لینک رو به صورت نرم افزاری با هم ادغام کنه اما این کار اگه بخواد بصورت نرم افزاری انجام بشه کار پیچیده ای هست، یه سخت افزار واسه این کار هست که اسمشو یادم نیست اون خیلی بهتر اینکارو میکنه
من قبلا مبین نت و adsl رو با همین برنامه به هم وصل کردم هر دو رو میشناخت وصل هم میشدن ولی سرعت تغیری نمیکرد هر چی هم دستکاری کردم نشد که نشد
آره با لود بالانسر بهتره
and-roid2
31-12-2014, 20:00
جهت جلوگیری از خارج شدن بحث تاپیک یکی از دوستان که سرور 2012 داره بهم پیام بده یک روش دیگه برای لودبالانس کردن بگم تست کنه.
آره با لود بالانسر بهتره
لودبالانسر هم متاسفانه خیلی گرونه تنها برندی هم که به خوبی جواب میده و پشتیبانی خوبی داره پپ لینک هست که بالای 1.5 میلیون تومن قیمتش هست البته با سرورهای میکروتیک هم میشه چند اینترنت را ادغام کرد که اونهم یه مقدار پیچیده هست
amir_rahmani
31-12-2014, 20:14
میشه سرورهای میکروتیک را بیشتر توضیح بدید... اگر بشه این کارو که که عالیه
arash59b
31-12-2014, 20:39
لودبالانسر هم متاسفانه خیلی گرونه تنها برندی هم که به خوبی جواب میده و پشتیبانی خوبی داره پپ لینک هست که بالای 1.5 میلیون تومن قیمتش هست البته با سرورهای میکروتیک هم میشه چند اینترنت را ادغام کرد که اونهم یه مقدار پیچیده هست
میشه سرورهای میکروتیک را بیشتر توضیح بدید... اگر بشه این کارو که که عالیه
سرور دیگه چیه! شما احتیاج به یه روتر میکروتیک مثل اینی که برای فروش گذاشتم دارید بهمراه کد نویسیش
خودم با این روتر یه مدت تو کار لودبالانسینگ و فروش دیتا بودم و باهاش 4 تا خط رو بالانس می کردم ولی از الان بگم دلتون رو صابون نزنید لود بالانسینگ (حالتی که تجمیع پهنای باند هست) به اون راحتی و شیرینی که میشنوید نیست و بسختی میشه شبکه رو بالانس نگه داشت چه با میکروتیک و چه با کانکتی فای.
بیشترین استفاده از لودبالانسینگ تو روش های دانلود بایه خط و اپلود با خط دوم یا نگه داشتن خط دوم به عنوان اینترنت کمکی هست.
روش دیگه همونطور که دوستمون اشاره کردن استفاده از روترهای پپ لینک هست که قیمت نوع ارزون و 3 خط اش از 2 تومن شروع میشه
فروش یک عدد روتربورد میکروتیک RB750 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrabooni
31-12-2014, 22:12
دلتون رو صابون نزنید لود بالانسینگ (حالتی که تجمیع پهنای باند هست) به اون راحتی و شیرینی که میشنوید نیست و بسختی میشه شبکه رو بالانس نگه داشت چه با میکروتیک و چه با کانکتی فایRB750[/URL][/B]
همه میگن کار با کانکتی فای اسونه که
arash59b
31-12-2014, 22:38
همه میگن کار با کانکتی فای اسونه که
نگفتم کارباهاش سخته ولی بعد از یه مدت یکی از کانکشن ها رو گم می کنه مخصوصا هنگامی که تعداد فایل هایی که برای دان گذاشتید زیاد باشه
کلا در تجمیع خط ثبات نداره
امتحانش خالی از هیجان نیست ولی برای دراز مدت اذیت می کنه
امین1356
31-12-2014, 23:12
برنامه کریو هم کار لود بالانسینگو انجام میده.
Armin.Computer
31-12-2014, 23:15
سلام
دوستان اینجا که انجمن شبکه نیست
اینجور مباحث باید در بخش شبکه انجام بشه
اگر نیاز به بحث دارید در بخش شبکه تاپیک بزنید
هم مطالب نظم بیشتری داره و هم به بخش شبکه کمک می کنید شلوغ تر بشه
از همه تشکر می کنم
موفق باشید
اگر تاپیک زدید لینکشو اینجا بزارید
سلام
دوستان اینجا که انجمن شبکه نیست
اینجور مباحث باید در بخش شبکه انجام بشه
اگر نیاز به بحث دارید در بخش شبکه تاپیک بزنید
هم مطالب نظم بیشتری داره و هم به بخش شبکه کمک می کنید شلوغ تر بشه
از همه تشکر می کنم
موفق باشید
با احترام
بنده که به شما و مدیر انجمن چندین بار گفتم آقا این گزارش تخلف کار نمی کنه باید بیاییم تو پروفایل شما و پیام خصوصی بفرستیم برای تخلف کسی گوشش بدهکار نشد... اینم میشه نتیجه..
اگر این گزارش تخلف درست کنید حداقل انجمن شکل منظم تری میگیره!
خیلی سال هم هست هیچ تغییری در شکل و ساختار انجمن ایجاد نشده و به همون شکل سالهای 2006 خودش پیش میره...
بهتره فکری هم به حال تغییر ظاهر و دسترسی آسان تر کاربران به انجمنهای تخصصی کنید.
با احترام
بنده که به شما و مدیر انجمن چندین بار گفتم آقا این گزارش تخلف کار نمی کنه باید بیاییم تو پروفایل شما و پیام خصوصی بفرستیم برای تخلف کسی گوشش بدهکار نشد... اینم میشه نتیجه..
اگر این گزارش تخلف درست کنید حداقل انجمن شکل منظم تری میگیره!
خیلی سال هم هست هیچ تغییری در شکل و ساختار انجمن ایجاد نشده و به همون شکل سالهای 2006 خودش پیش میره...
بهتره فکری هم به حال تغییر ظاهر و دسترسی آسان تر کاربران به انجمنهای تخصصی کنید.
گزارش تخلف درست کار میکنه.
arman4459
01-01-2015, 07:40
دوستان چخبر از سرعت و پینگ و ایرانسل .متاسفانه غیر اون بسته 24 و 1 گیگ شبانه هیچگونه تغییری ایجاد نشده در بسته ها و همون آش و همون کاسه.
کاش مدیریت همراه اول رایتل بحث بازرریابی و مارکتینگ قوی داشتند و میتونستند محکم مقابل ایرانسل بایستند .متاسفانه اونها هم هیچگونه تغییری بسته نویی ایجاد نکردن.
من از بعضی دوستان یه نظرات عجیبی میشنوم.
دوستان قبول کنیم این افزایش قیمت هیچ ربطی به وزیر مخابرات نداره و اون دستش نمیرسه که کاری کنه.
ایرانسل داره طبق قانون عمل میکنه و تا زمانی که بر خلاف اون عمل نکرده, نه وزیر, بلکه رییس جمهور هم زورش بهش نمیرسه. البته شاید رهبر بتونه, شاید.
arash59b
01-01-2015, 09:53
دوستان قبول کنیم این افزایش قیمت هیچ ربطی به وزیر مخابرات نداره و اون دستش نمیرسه که کاری کنه.
ایرانسل داره طبق قانون عمل میکنه و تا زمانی که بر خلاف اون عمل نکرده, نه وزیر, بلکه رییس جمهور هم زورش بهش نمیرسه. البته شاید رهبر بتونه, شاید.
طوری حرف می زنید که انگار قانون قیمت اینترنت وحی منزل بوده و بدون عیب هست. مشکل از قانون غیرعادلانه قیمت هست کجای دنیا هزینه هر گیگ اینترنت رو 50 تومن در نظر می گیردن
بهتره به حای اینکه دنبال کسی باشیم که زورش به قانون برسه از اول قانون رو درست بنویسیم یا اصلاح کنیم
farhadrohi
01-01-2015, 11:14
خدافظ ایرانسل
ما رفتیم رو رایتل.
به کسایی که هنوز ایرانسل رو دارن استفاده میکنن و غرغر میکنن پیشنهاد میکنم حتما کوچ کنن ب اپراتور رایتل یا همراه اول.
ایرانسل رو رها کنید
صدای اعتراض رو میشنون ولی ایرانسل عین خیالش نیست.
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
همه جای دنیا قیمت اینترنت همراه تقریبا 3-4 برابر گرونتر از اینترنت adsl در همون کشوره حالا شما محاسبه کن اگه گیگ adsl برابر 3600 تومن باشه در این صورت در بدترین حالت هر گیگ اینترنت همراه باید 14400 تومن بشه در صورتی که الان 50000 تومن هست من نمی دونم تو برحه زمانی که داده ها اینقدر بزرگ شدن که معیار محاسبه بر اساس هر کیلوبایت میزارن باز هر مگابایت بود10ریال یه چیزی
متاسفانه قیمت گذاری بسیار بد صورت گرفته برا همین دست اپراتور ها برا بالا پایین کردن قیمت خیلی بازه و مشتری هم نمی تونه حرف بزنه الان ایرانسل داره 2 گیگ میده 20 تومن حرف بزنی میگه ازاد مصرف کنی میشه 100 هزار تومن خوب من در جواب اپراتور ایرانسل چی می تونم بگم
کاری نداره کافی سازمان تنظیم مقررات تصویب کنه نرخ آزاد مگی پانزده تومانه کلا این بساط جمع میشه. اما سازمانی می تونه اینطور تصویب کنه که امتیاز میلیاردی نگرفته باشه پس مشکل اصلی خود دولت. قانوناً کی باید انحصار رایتل تموم میشد چرا تمدیدش کردن؟ مهم پوله نه رفاه و تکنولوژی. دولتم از این راه به فکر پوله
Tehranshahr
01-01-2015, 12:35
همه جای دنیا قیمت اینترنت همراه تقریبا 3-4 برابر گرونتر از اینترنت adsl در همون کشوره حالا شما محاسبه کن اگه گیگ adsl برابر 3600 تومن باشه در این صورت در بدترین حالت هر گیگ اینترنت همراه باید 14400 تومن بشه در صورتی که الان 50000 تومن هست من نمی دونم تو برحه زمانی که داده ها اینقدر بزرگ شدن که معیار محاسبه بر اساس هر کیلوبایت میزارن باز هر مگابایت بود10ریال یه چیزی
متاسفانه قیمت گذاری بسیار بد صورت گرفته برا همین دست اپراتور ها برا بالا پایین کردن قیمت خیلی بازه و مشتری هم نمی تونه حرف بزنه الان ایرانسل داره 2 گیگ میده 20 تومن حرف بزنی میگه ازاد مصرف کنی میشه 100 هزار تومن خوب من در جواب اپراتور ایرانسل چی می تونم بگم
دوست عزیز قیمت مصرف آزاد همه جای دنیا خیلی بالاست و اپراتور میاد بسته اینترنت میزاره با قیمت پایینتر حالا اینکه چقد پایینتر بده تو هر اپراتور متفاوته.
ام تی ان تو افغانستان هر مگ مصرف آزاد رو میده 600تومن اما الان تعرفه ایرانش 75تومنه و بسته ۳گیگ رو میده 30تومن که تقریبا مثل تعرفه ایرانه.
ترکسل هم مصرف آزاد تا 50کیلوبایت 1555تومن و تا 100مگابایت 9330 تومن میگیره و بسته 1گیگ رو میده 18660تومن
همراه اول 2.5گیگ میده 10تومن بازم گرونه چون این شرکت اکثر پهنای باندش اینترانته و براشون خیلی خیلی ارزون درمیاد و کاربر گول سرعت بالای داخلیش رو میخوره ولی در عمل موقع کار با سایتهای خارجی میفهمه که چرا نت مخابرات ارزونه.
آیا اینها کیفیت و سرعت رو هم برای مشترک تضمین می کنن یا نسل چهارم با یک مگ دو مگ میدن. آیا ایرانسلم حاضر کیفیت رو تضمین کنه؟
Tehranshahr
01-01-2015, 12:43
آیا اینها کیفیت و سرعت رو هم برای مشترک تضمین می کنن یا نسل چهارم با یک مگ دو مگ میدن. آیا ایرانسلم حاضر کیفیت رو تضمین کنه؟
تو بحث سرعت و کیفیت باید به ایرانسل یک سال وقت داد.
شرکت زیرساخت هم باید همکاری کنه، از کشور ما کابل epeg با ظرفیت ۳ترابیت رد شده و اینا براحتی میتونن پهنای باند وارد کنن با بهترین کیفیت.
arman4459
01-01-2015, 13:06
تمام مشکلات مخابرات ، اینترنت ، سیستم های بانکی وووو از شرکت ارتباطات زیرساخت است و بس چون انحصار فقط دست این شرکت و هیچ شرکت رقیبی نداره و داره 4 نعل میتازونه .و با اینکه این شرکت کاملا دولتی است و در اختیار دولت و به هیچ جا هم واگذار نشده چرا نمیتونه روش کنترل داشته باشه و قیمت هاش رو متعادل کنه تا با قیمت و کیفیت خوب به دست مصرف کننده برسه.و یا اینکه اجازه بدهند خود بخش خصوصی مثل موبایل وارد این بخش بشه و اقدام کنه
خوب وقتی به حدی نرسیدن که کیفیت رو تضمین کنن چرا با ترکسل و افغانستان مقایسه می کنید. چرا قیمتهاشونو بالا بردن صبر می کردن به ثبات که می رسید بالا می بردن مثل همراه اول. اساسا فرق راه اندازی تجاری و آزمایشی چیه؟ مگه ایرانسا نمیگه راه اندازی تجاری کرده آیا تجارت ضابطه و مقررات نداره؟
farshad0123
01-01-2015, 15:40
تمام مشکلات مخابرات ، اینترنت ، سیستم های بانکی وووو از شرکت ارتباطات زیرساخت است و بس چون انحصار فقط دست این شرکت و هیچ شرکت رقیبی نداره و داره 4 نعل میتازونه .و با اینکه این شرکت کاملا دولتی است و در اختیار دولت و به هیچ جا هم واگذار نشده چرا نمیتونه روش کنترل داشته باشه و قیمت هاش رو متعادل کنه تا با قیمت و کیفیت خوب به دست مصرف کننده برسه.و یا اینکه اجازه بدهند خود بخش خصوصی مثل موبایل وارد این بخش بشه و اقدام کنه
اين شركتاي اينترنتي اينقدر طمع دارن كه اگر زيرساخت هم نبود باز دنبال سود بيشتر بودن
همراه اول 2.5گیگ میده 10تومن بازم گرونه چون این شرکت اکثر پهنای باندش اینترانته و براشون خیلی خیلی ارزون درمیاد و کاربر گول سرعت بالای داخلیش رو میخوره ولی در عمل موقع کار با سایتهای خارجی میفهمه که چرا نت مخابرات ارزونه.
امروز بسته 10 تومانی همراه اول رو گرفتم . 5 گیگابایت بهم ترافیک داد :n10:
در مورد سرعت هم اصلا حرفتون تایید نمیشه . من از سرور خارجی با سرعت خیلی بالا دانلود می کنم . سرعت حداقل 400 کیلوبایت هست و تا 2 مگابایت هم میرسه
در مورد مقایسه تون هم بله ، حق با شماست . ایرانسل رو فقط میتونید با افغانستان و ترکسل مقایسه کنید نه با کشور های پیشرفته !:n31:
forceful
01-01-2015, 17:29
بعضیها دنبال مقصر میگردن از سرعت پایین اینترنت و قیمت شدیدا بالای اون ولی کسِ اشتباهی رو مقصر میدونن
واقیتش فعلا همینه که هست کسی کاری نمیتونه بکنه مگه اینکه نت کاملأ داخلی بشه و از بیرون قطع بشه و همچنین مفت مفت میشه با بالاترین کیفیت و سرعت ممکن بدون محدودیت
چیزی که هست با چیزایی که بنده میدونم همینم از سرمون زیاده خوبه که همین 128 رو داریم.
amin1374
01-01-2015, 18:30
بعضیها دنبال مقصر میگردن از سرعت پایین اینترنت و قیمت شدیدا بالای اون ولی کسِ اشتباهی رو مقصر میدونن
واقیتش فعلا همینه که هست کسی کاری نمیتونه بکنه مگه اینکه نت کاملأ داخلی بشه و از بیرون قطع بشه و همچنین مفت مفت میشه با بالاترین کیفیت و سرعت ممکن بدون محدودیت
چیزی که هست با چیزایی که بنده میدونم همینم از سرمون زیاده خوبه که همین 128 رو داریم.
داداش جمع نبند شاید برا شما خوب باشه ولی برا بقیه نه !!'
بعدشم سرعت 128 در سال 2015جکی بیش نیست !
arashaj74
01-01-2015, 18:32
تهران-سعادت آباد-سرور خارجی-همین الان
وقتی برای ۱گیگ ۱۳تومن پول میدی بیشتر از این انتظار داری
supermax15
01-01-2015, 18:44
دوست عزیز قیمت مصرف آزاد همه جای دنیا خیلی بالاست و اپراتور میاد بسته اینترنت میزاره با قیمت پایینتر حالا اینکه چقد پایینتر بده تو هر اپراتور متفاوته.
ام تی ان تو افغانستان هر مگ مصرف آزاد رو میده 600تومن اما الان تعرفه ایرانش 75تومنه و بسته ۳گیگ رو میده 30تومن که تقریبا مثل تعرفه ایرانه.
ترکسل هم مصرف آزاد تا 50کیلوبایت 1555تومن و تا 100مگابایت 9330 تومن میگیره و بسته 1گیگ رو میده 18660تومن
میتونی منبع بیاری ک اینترنت ازاد کشور های دیگه گرون تره
و همین طور لیست قیمت mtn افغانستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجا ایران بدترین و گرون ترین اینترنت دنیا رو داره باید باور کنید :n21:
morteza_ss
01-01-2015, 18:58
آقا این طرح شماره جادوییش هم انگار الکیه
من شماره جادویی ایرانسلی گذاشته بودم تست که کردم باز دقیقا دیقه ای 70 تومن داره کم میکنه
این دیگه چه اپراتوریه:n13:
درسته
اینا همش دروغه شماره جادویی و تخفیف مکالکه
سیم کارت من هشت سال طرح تخفیف پله ای بود حتی یه قرون هم ارزونتر نمیشد مکالمه
فقط درووووووووووغ تحویل ملت میدن. لعنت به هرچی شرکت کلاهبرداره
Tehranshahr
01-01-2015, 19:00
میتونی منبع بیاری ک اینترنت ازاد کشور های دیگه گرون تره
و همین طور لیست قیمت mtn افغانستان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجا ایران بدترین و گرون ترین اینترنت دنیا رو داره باید باور کنید :n21:
خدمت شما
morteza_ss
01-01-2015, 19:25
با این وضیعت ایرانول من که دیگه سیم کارت های آشقالش رو روشن نمیکنم
وقتی که همه با هم پوز این شرکت سودجو رو به خاک مالوندیم یاد میگیرن به مشتری احترام بگذارن
ایرانول:n21:
بسته منم تموم شد رفتم یک بسته 800 مگی همراه اول گرفتم تستش کنم.
نتیجه اگر سیگنال خوب تری جی همراه اول دارید. دو و نیم گیگ ده تومن ارزششو داره. بزار خود آقای دزفولی و دورو بریاش بسته بزنن ما که بخیل نیستیم هر کی هم داره بره بزنه پول خودشه به من ربطی نداره
hamed_yazdani
01-01-2015, 20:19
حالا گرون کردن به درک دیگه ازشون نمیخریم! چرا سرعت رو پایین اوردن! الان همون حجمی هم که داریم میتونیم تموم کنیم!
fanoostalaei
02-01-2015, 00:49
اینم از نتیجه شکایت :دی
شرح اقدامات انجام شده:
شرح اقدام
پيوست
زمان اقدام
كاربر گرامي درخواست شما براي اپراتور ارسال شد و در دست بررسي مي باشد
1393/10/02 21:59:46
shirazdownload
02-01-2015, 00:59
تهران-سعادت آباد-سرور خارجی-همین الان
وقتی برای ۱گیگ ۱۳تومن پول میدی بیشتر از این انتظار داری
دوست عزیز این خیلی عجیبه آخه
سرور کجا بوده ؟ آخه پینگ خیلی خیلی بالایی هم داده
بعضی مواقع سرور ها خودشون سرعت کمی دارن
شما از طریق همین برنامه speedtest مثلا سرور رو بزاری رو شاتل سرعت بیشتری داره تا سرور parsonline یا حتی MTNIrancell
میتونی اینارو تست کنی
با وجود اینکه دیتا سنتر ها در یک شهر هستن اما کیفیت اونا و لینک ارتباطی متفاوت هست
فعلا دیتا سنتر شاتل از همه بهتر هست و توی تست با سرور شاتل سرعت بیشتر هست
شما هم یک سرور خوب خارجی رو پیدا کن و تست کن
اگر با سرور شاتل هم یک تست بگیری و نتیجه رو اعلام کنی ممنون میشم
سرور خارجی هم میخوای بزاری بزار روی Duha دیتا سنتر Ooredoo Qatar یا Vodafone QA
چون کشور های همسایه بجز ترکیه و امارت و قطر وضعیت مناسبی توی نت و دیتا سنتر ندارن
اینارو هم با مدرک دارم میگم از سایت NetIndex
چون من بیشتر دیتا سنتر ها و کشور هارو مقایسه کردم تا اینارو متوجه شدم
شما هم اگه با سایت NetIndex آشنایی نداری حتما سر بزن سایت جالبی هست
و رتبه بندی شهر ها و دیتا سنتر ها + میانگین سرعت رو ببنین
و همچنین میانگین سرعت کشور های دیگه
shirazdownload
02-01-2015, 01:06
حالا ایرانسل هیچی
شما این مبین نت نامرد رو داشته باشین که سرعت 512 - 12 ماهه با 20 گیگ حجم رو میده 350.000 تومان ! این رو کجای دلم بزارم :|
بازم ایرانسل که 12 ماهه 100 گیگ رو میده 350.000 ت
هرکدومشون باید یجوری از مردم بکنن ! اصلا بدون دزدی نمیشه انگار
Tehranshahr
02-01-2015, 01:46
دوست عزیز این خیلی عجیبه آخه
سرور کجا بوده ؟ آخه پینگ خیلی خیلی بالایی هم داده
بعضی مواقع سرور ها خودشون سرعت کمی دارن
شما از طریق همین برنامه speedtest مثلا سرور رو بزاری رو شاتل سرعت بیشتری داره تا سرور parsonline یا حتی MTNIrancell
میتونی اینارو تست کنی
با وجود اینکه دیتا سنتر ها در یک شهر هستن اما کیفیت اونا و لینک ارتباطی متفاوت هست
فعلا دیتا سنتر شاتل از همه بهتر هست و توی تست با سرور شاتل سرعت بیشتر هست
شما هم یک سرور خوب خارجی رو پیدا کن و تست کن
اگر با سرور شاتل هم یک تست بگیری و نتیجه رو اعلام کنی ممنون میشم
سرور خارجی هم میخوای بزاری بزار روی Duha دیتا سنتر Ooredoo Qatar یا Vodafone QA
چون کشور های همسایه بجز ترکیه و امارت و قطر وضعیت مناسبی توی نت و دیتا سنتر ندارن
اینارو هم با مدرک دارم میگم از سایت NetIndex
چون من بیشتر دیتا سنتر ها و کشور هارو مقایسه کردم تا اینارو متوجه شدم
شما هم اگه با سایت NetIndex آشنایی نداری حتما سر بزن سایت جالبی هست
و رتبه بندی شهر ها و دیتا سنتر ها + میانگین سرعت رو ببنین
و همچنین میانگین سرعت کشور های دیگه
سرور باکو هم خوبه، مسیر ایرانسل بصورت اختصاصی روی دلتا تلکام آذربایجانه. سرور دی ان اس گوگل هم تو آذربایجان یکی هست برا همین پینگش خیلی پایینه.
shirazdownload
02-01-2015, 01:59
سرور باکو هم خوبه، مسیر ایرانسل بصورت اختصاصی روی دلتا تلکام آذربایجانه. سرور دی ان اس گوگل هم تو آذربایجان یکی هست برا همین پینگش خیلی پایینه.
آخه آدربایجان هم اصلا وضعیت نتش خوب نیست و میانگینش فقط 1mb از ایران بالاتره
همین دلتا تلکام هم وضعیت مناسبی نداره از نظر سرعت
من توی speedtest موبایل ، دلتا تلکام رو پیدا نکردم اما با AZERTELECOM تست کردم از دوحه سرعت کمتری داد اما خیلی بهتر از سرور های دیگه بود و پینگ کمی داد
mohammad.asghari
02-01-2015, 02:16
بسته های ایرانسل مخصوص هفته ـی وحدت!
بازم گرون هست و اصلا بدرد نمیخوره!
Masoud-Susa
02-01-2015, 02:22
ایرانسل از ارائه بسته های افزایشی جدید اینترنت خبر داد. این بسته ها به مناسبت هفته وحدت برای مدت محدودی در اختیار مشترکین قرار گرفته است.
روزانه 300 مگ 4000 تومان
یک روزه شبانه1 گیگ 1000 تومان
هفتگی 40 مگ 1500 تومان
450 مگ هفتگی 6500 تومان
یک ماهه 350 مگ 7000 تومان
یک ماهه شبانه 24 گیگ 10000 تومان
3ماهه 3 گیگ 30000 تومان
3ماهه 6 گیگ 50000 تومان
3ماهه 9 گیگ 65000 تومان
3ماهه 12 گیگ 75000 تومان
3ماهه 15 گیگ 90000 تومان
3ماهه 18 گیگ 95000 تومان
3ماهه 30 گیگ 120000 تومان
3ماهه 50 گیگ 150000 تومان
به بسته های تخفیفی اضافه شده است.
*555*5#
mehrabooni
02-01-2015, 02:34
خیلی گرونه
shirazdownload
02-01-2015, 02:48
ممنون واسه اطلاع رسانی
فقط بسته 50 گیگ 150.000 خیلی خوبه یعنی هر گیگ 3000 تومان که واقعا عالیه
اما ای کاش سرعت ثابت و بهتری رو ارایه میداد و میشد بهش اعتماد کرد !
mehrabooni
02-01-2015, 04:44
کجاش عالیه
قیمتاش واسه کوتاه مدت افتضاحه همش
shirazdownload
02-01-2015, 09:23
کجاش عالیه
قیمتاش واسه کوتاه مدت افتضاحه همش
خب معلومه که افتضاح هست ! حتی 3 گیگ رو باز داره گیگی 10.000 ت میده
من فقط گفتم اون بسته 50 گیگی خوبه
وگرنه تمام بسته های دیگش گرون فروشیه
اما این بسته 50 گیگ 3 ماهه به نسبت وایمکس یا وایرلس و حتی adsl بهتره
ایرانسل حسابی داره گرونفروشی میکنه
دوستان بازم نخرید. این قیمتا هنوزم گرون هستند و مقطعی. دوباره چند روز دیگه برمیدارنش. این کار رو کردن از ریزش مشترک ها و خاموش شدن سیم کارت ها جلوگیری کنن. هشیار باشید.
mehrabooni
02-01-2015, 10:14
خب معلومه که افتضاح هست ! حتی 3 گیگ رو باز داره گیگی 10.000 ت میده
من فقط گفتم اون بسته 50 گیگی خوبه
وگرنه تمام بسته های دیگش گرون فروشیه
اما این بسته 50 گیگ 3 ماهه به نسبت وایمکس یا وایرلس و حتی adsl بهتره
کجاش به صرفه ی وقتی اصلا استیبل نیست
پسر خوب اگه واسه ای دی اس ال یه حجمی رو میخری حداقل سرعت پایداره ولی این ایرانسل هم قیمتاش تخیلیه هم کیفیتش
ایرانسل داره جون میکنه هی بسته میده بیرون نخرین بازم!
amir_naser
02-01-2015, 10:23
ایرانسل بسته های جدید گذاشته به مناسبت هفته وحدت
مهلت استفاده
حجم
قیمت
کد فعال سازی
۷ روز
۴۰ مگابایت
۱۵,۰۰۰ ریال
۲#*۵*۵*۵۵۵*
۳۰ روز
۳۵۰ مگابایت
۷۰,۰۰۰ ریال
۴#*۵*۵*۵۵۵*
مهلت استفاده
حجم
قیمت
کد فعال سازی
۱ روز
۳۰۰ مگابایت
۴۰,۰۰۰ ریال
۱#*۵*۵*۵۵۵*
۷ روز
۴۵۰ مگابایت
۶۵,۰۰۰ ریال
۳#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۳ گیگابایت
۳۰۰,۰۰۰ ریال
۵#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۶ گیگابایت
۵۰۰,۰۰۰ ریال
۶#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۹ گیگابایت
۶۵۰,۰۰۰ ریال
۷#*۵*۵*۵۵۵*
مهلت استفاده
حجم
قیمت
کد فعال سازی
۳ ماهه
۱۲ گیگابایت
۷۵۰,۰۰۰ ریال
۸#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۱۵ گیگابایت
۹۰۰,۰۰۰ ریال
۹#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۱۸ گیگابایت
۹۵۰,۰۰۰ ریال
۱۰#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۳۰ گیگابایت
۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال
۱۱#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۵۰ گیگابایت
۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال
۲#*۴*۵*۵۵۵*
۱ روز
(۲-۸ بامداد)
۱ گیگابایت
۱۰,۰۰۰ ریال
۷#*۱*۵*۵۵۵*
۱ روز
(۲-۸ بامداد)
۲۴ گیگابایت
۱۰۰,۰۰۰ ریال
۹#*۳*۵*۵۵۵*
amir_naser
02-01-2015, 10:25
بچه ها تحریم و نخریدن بسته ها توسط مردم جواب داده و باز ادامه دهید همین روندو
mehrabooni
02-01-2015, 10:32
کسی آیفون فایو یا فایو اس داره ؟
اطلاع ندارین تفاوت سرعتشون روی نسل سوم و lte چقدره ؟
ممنون میشم کمک کنین
سلام
من هم چند روزیه سیم ایرانسلم خاموشه .لطفا به همه دوستان و آشنایان تا میتونید اطلاع رسانی کنید کسانی که امکانش رو دارند خاموش کنند یا حداقل استفاده نکنند (حتی مکالمه وگرنه اینترنت که..)
اگر یکبار مردم با هم متحد باشند و این اخلاق رو پیدا کنند (مثل قدیما) که سزای گرونفروش نخریدن هست بعدا با همین اخلاق خوب میشه همه فروشندگان طماع وبی انصاف رو سرجاشون نشوند که متاسفانه این چند سال در نبود این رفتار حسابی پول حرام بر بدن زدند.
Tehranshahr
02-01-2015, 11:17
آخه آدربایجان هم اصلا وضعیت نتش خوب نیست و میانگینش فقط 1mb از ایران بالاتره
همین دلتا تلکام هم وضعیت مناسبی نداره از نظر سرعت
من توی speedtest موبایل ، دلتا تلکام رو پیدا نکردم اما با AZERTELECOM تست کردم از دوحه سرعت کمتری داد اما خیلی بهتر از سرور های دیگه بود و پینگ کمی داد
من تاحالا با دلتا مشکلی نداشتم و خیلی خوب بوده مسیرش، تستای اسپید تست ربطی به این مسیر نداره چون یک سروره و یک پهنای باند مشخصی بهش دادن اما لینکای دیتایی که به ایران دادن اختصاصیه و سرعتش تضمین شدس، البته دلتا فقط یه واسطس و به احتمال زیاد از فیبر epeg استفاده میکنه و دیتا رو از اروپا به ایران ترانزیت میکنه.
در مورد بسته های جدید هم تا وقتی که پوشش و پایداری درست نشه من دیگه بسته نمیخرم و فقط مصرف آزاد در مواقع ضروری.
دوستان از ایرانسل تا میتونید از اینترنت وبسته هاش استفاده نکنید به هر روشی شده سر مردم کلاه میگذاره
بسته های جدید ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87%20%D8%A8%D9%87%20%D9% 85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%20%D9%88%D9%84%D8%A7%D8 %AF%D8%AA%20%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1%2 0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%85%20%28%D8%B5%29)
برید بسته بخیرید از دزد 1ریال هم ارزونش نکرده :n10::n08:
#تحریم_ایرانسل
آیا این به معنای کاهش قیمت است؟؟؟
ابتدا 2 گیگ 10.000 >> 500 مگابایت 10.000 >> پس از اعتراضات 1 گیگ 10.000
آنهم بشرطی که 3 گیگ را یکجا بخرید (3 گیگ سه ماهه 30.000)
توضیح بسیار مهم در خصوص شایعه های مربوط به کد #۴*۲*۳*۵۵۵*
این کد دستوری مربوط به طرح تعرفه نقره ای پایا می باشد که یکی از اختراعات مضحک ایرانسل برای سیمکارتهای اعتباری بوده و به مدت یکماه موجب افزایش هزینه مکالمات داخل شبکه شما خواهد شد؛ توصیه می کنیم به هیچ وجه آنرا فعال ننمایید؛ چون پس از فعالسازی، تا یکماه امکان تغییر تعرفه نخواهید داشت؛ برخی مشترکین می پرسند این طرح چرا رایگان است؟ به جدول زیر دقت کنید تا پاسخ را متوجه شوید؛ آیا چنین طرحی باید هزینه فعالسازی هم داشته باشد؟!
جالب اینکه ایرانسل در جشنواره قبلی برای معرفی چنین طرح بی ارزش و مسخره ای، از عبارات مضحک جهت رفاه حال شما مشترکین عزیز و نیز طرح مقرون به صرفه استفاده نموده بود.
طرح تعرفه
مکالمه داخل شبکه
مکالمه با تلفن ثابت
مکالمه با سایر خطوط
پایه ثانیه ای
669 ریال/دقیقه
799 ریال/دقیقه
929 ریال/دقیقه
نقره ای پایا
729 ریال/دقیقه
729 ریال/دقیقه
929 ریال/دقیقه
Arsenal2012
02-01-2015, 15:54
سلام دوستان یکی از بچه های کمپین اعتراض ایرانسل این متن رو تو ف ی س ب و ک گذاشته من تست کردم جواب نداد شما هم لطفا تست کنید و اطلاع رسانی کنید [emoji109] [emoji110] [emoji106] تا باشد که رستگار شوند [emoji3] [emoji75]
ﺭﻭﺵ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺭﻭﺵ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺍﻭﻝ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﻪ ﺍﮐﺴﺲ ﭘﻮﯾﻨﺖ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ : Settings > Connection > Access Points> >> New Access Point > Use Default Settings Save ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ Opera Mini Browser 4.0 ﺭﻭ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺖ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ Connectivity > Conn Mgr ﺑﺮﻭﯾﺪ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﭘﺮﺍ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﺪ ﺁﺩﺭﺱ ﯾﮏ ﺳﺎﯾﺖ ﺭﻭ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﺷﻮﯾﺪ Conn Mgr ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﮏ ﺁﯾﺘﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻟﯿﺴﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﻮﺩ: ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻟﯿﺴﺖ ﯾﮏ ﺁﯾﺘﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺩﻭ ﻋﺪﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ ﻓﻠﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺑﺎﻻ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﯾﮑﯽ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﻭﻥ ﻋﺪﺩﯼ ﮐﻪ ﮐﻨﺎﺭﺵ ﻓﻠﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﻋﺪﺩ 598.51 ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺍﮔﺮ ﺻﻔﺮ ﺑﻮﺩ ﭼﻨﺪ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺻﻔﺮ ﻣﺎﻧﺪ ﺍﺯ Options ﮔﺰﯾﻨﻪ Disconnect ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎ ﯾﮏ Access Point ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ .......... ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﻋﺪﺩ ﺻﻔﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﺍﮔﺮ ﻋﺪﺩ ﺻﻔﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﺮﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ Opera ﻫﺮ ﺳﺎﯾﺘﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺑﺮﻭﯾﺪ ﻧﮑﺎﺕ : ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺭﻭﯼ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎﯼ ﻧﻮﮐﯿﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺳﯿﻤﺒﯿﺎﻥ خوب کار میکند. ﻧﮑﺘﻪ :2 ﺣﺘﻤﺎ ﺷﺎﺭﮊ ﺳﯿﻤﮑﺎﺭﺕ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ. ا ﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺑﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﯿﺸﮑﺴﻮﺗﺎﻥ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺳﻮﻣﯿﻦ ﺭﻭﺷﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ. ﺍﮔﺮ ﺍﻫﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﭘﯿﺶ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺩﯾﺪﯾﺪ. ﺭﻭﺷﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﺑﺎ ﺍﭘﺮﺍ ﻣﯿﻨﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ . ﻭ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺑﺎ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﺮﺍﮐﺴﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺭﻭ قبلا امتحان کردم. ﺍﻣﺎ ﻃﻮﻟﯽ ﻧﮑﺸﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺭﻭ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺑﺴﺖ ﻭ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﻣﻨﻊ ﮐﺮﺩ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺵ ﻓﺮﻋﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺍﻭﻥ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺭﻭﺵ ﺍﻭﻝ ﺩﭼﺎﺭ ﺷﺪﻧﺪ ﻣﺜﻞ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﻫﺎﯼ 09364 ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺁﺧﺮ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﯾﻪ ﮐﻢ ﺷﮏ ﺑﺮ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﺍﺳﺖ ... ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺑﺪﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﻣﻮﻧﻪ: 1 - ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﺷﻮﯾﺪ 2 - ﺍﺯ ﻭﺻﻞ ﺷﺪﻥ ﺧﻮﺩ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺣﺎﺻﻞ ﮐﻨﯿﺪ 3 - ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﺭﻭ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ 4 - ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﺭﺍ ﺟﺎ ﺯﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﺠﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﺷﺪ (ﻣﺎﺿﯽ ) ﻭ ﺍﻻﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﺭ ﻣﯿﻮﻥ ﺭﻭ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﻫﺎ ﻋﻤﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺟﺎ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﺧﺎﺻﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻗﺪﺍﻣﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﻋﻠﯿﻪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﺭﻭ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ﺩﺭ همین جا ﺫﮐﺮ ﮐﻨﯿﺪ.
SAeedBaa
02-01-2015, 15:59
بسته های جدید ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87%20%D8%A8%D9%87%20%D9% 85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%20%D9%88%D9%84%D8%A7%D8 %AF%D8%AA%20%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1%2 0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%85%20%28%D8%B5%29)
برید بسته بخیرید از دزد 1ریال هم ارزونش نکرده :n10::n08:
#تحریم_ایرانسل
آیا این به معنای کاهش قیمت است؟؟؟
ابتدا 2 گیگ 10.000 >> 500 مگابایت 10.000 >> پس از اعتراضات 1 گیگ 10.000
آنهم بشرطی که 3 گیگ را یکجا بخرید (3 گیگ سه ماهه 30.000)
اینها ترفند جدید ایرانسل برای گمراه کردن مردمه تا بسته بخرن
اخه از وقتی قیمت بسته هاش رو بالا برده خرید بسته ها خیلی کم شده
جنگ ، جنگ تا پیروزی
ایرانسل بسته های جدید گذاشته به مناسبت هفته وحدت
مهلت استفاده
حجم
قیمت
کد فعال سازی
۷ روز
۴۰ مگابایت
۱۵,۰۰۰ ریال
۲#*۵*۵*۵۵۵*
۳۰ روز
۳۵۰ مگابایت
۷۰,۰۰۰ ریال
۴#*۵*۵*۵۵۵*
مهلت استفاده
حجم
قیمت
کد فعال سازی
۱ روز
۳۰۰ مگابایت
۴۰,۰۰۰ ریال
۱#*۵*۵*۵۵۵*
۷ روز
۴۵۰ مگابایت
۶۵,۰۰۰ ریال
۳#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۳ گیگابایت
۳۰۰,۰۰۰ ریال
۵#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۶ گیگابایت
۵۰۰,۰۰۰ ریال
۶#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۹ گیگابایت
۶۵۰,۰۰۰ ریال
۷#*۵*۵*۵۵۵*
مهلت استفاده
حجم
قیمت
کد فعال سازی
۳ ماهه
۱۲ گیگابایت
۷۵۰,۰۰۰ ریال
۸#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۱۵ گیگابایت
۹۰۰,۰۰۰ ریال
۹#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۱۸ گیگابایت
۹۵۰,۰۰۰ ریال
۱۰#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۳۰ گیگابایت
۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال
۱۱#*۵*۵*۵۵۵*
۳ ماهه
۵۰ گیگابایت
۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال
۲#*۴*۵*۵۵۵*
۱ روز
(۲-۸ بامداد)
۱ گیگابایت
۱۰,۰۰۰ ریال
۷#*۱*۵*۵۵۵*
۱ روز
(۲-۸ بامداد)
۲۴ گیگابایت
۱۰۰,۰۰۰ ریال
۹#*۳*۵*۵۵۵*
مثلا این چه فرق خاصی کرد
گرونه اصلا به صرفه نیستب. بابا همراه اول داره نصف قیمت میده کیفیت خوب
ما دیگه سر خودمون که نباید کلاه بزاریم
من یک هفته اس کلا سیم کارتم رو به همراه اول تغییر دادم و دیگه این شد سیم کارت دایمی و همیشگی من .
Soroush-S
02-01-2015, 19:08
سلام دوستان یکی از بچه های کمپین اعتراض ایرانسل این متن رو تو ف ی س ب و ک گذاشته من تست کردم جواب نداد شما هم لطفا تست کنید و اطلاع رسانی کنید [emoji109] [emoji110] [emoji106] تا باشد که رستگار شوند [emoji3] [emoji75]
ﺭﻭﺵ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺭﻭﺵ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺍﻭﻝ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﻪ ﺍﮐﺴﺲ ﭘﻮﯾﻨﺖ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ : Settings > Connection > Access Points> >> New Access Point > Use Default Settings Save ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ Opera Mini Browser 4.0 ﺭﻭ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺖ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ Connectivity > Conn Mgr ﺑﺮﻭﯾﺪ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﭘﺮﺍ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺍﺟﺮﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﺪ ﺁﺩﺭﺱ ﯾﮏ ﺳﺎﯾﺖ ﺭﻭ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﺷﻮﯾﺪ Conn Mgr ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﮏ ﺁﯾﺘﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻟﯿﺴﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﻮﺩ: ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻟﯿﺴﺖ ﯾﮏ ﺁﯾﺘﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺩﻭ ﻋﺪﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ ﻓﻠﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺑﺎﻻ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﯾﮑﯽ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﻭﻥ ﻋﺪﺩﯼ ﮐﻪ ﮐﻨﺎﺭﺵ ﻓﻠﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﻋﺪﺩ 598.51 ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺍﮔﺮ ﺻﻔﺮ ﺑﻮﺩ ﭼﻨﺪ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺻﻔﺮ ﻣﺎﻧﺪ ﺍﺯ Options ﮔﺰﯾﻨﻪ Disconnect ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎ ﯾﮏ Access Point ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ .......... ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﻋﺪﺩ ﺻﻔﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﺍﮔﺮ ﻋﺪﺩ ﺻﻔﺮ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﺮﺩ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ Opera ﻫﺮ ﺳﺎﯾﺘﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺳﺘﯿﺪ ﺑﺮﻭﯾﺪ ﻧﮑﺎﺕ : ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺭﻭﯼ ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎﯼ ﻧﻮﮐﯿﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺳﯿﻤﺒﯿﺎﻥ خوب کار میکند. ﻧﮑﺘﻪ :2 ﺣﺘﻤﺎ ﺷﺎﺭﮊ ﺳﯿﻤﮑﺎﺭﺕ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ. ا ﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺑﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﯿﺸﮑﺴﻮﺗﺎﻥ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺳﻮﻣﯿﻦ ﺭﻭﺷﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ. ﺍﮔﺮ ﺍﻫﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﺣﺘﻤﺎ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﭘﯿﺶ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺩﯾﺪﯾﺪ. ﺭﻭﺷﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﺑﺎ ﺍﭘﺮﺍ ﻣﯿﻨﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ . ﻭ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺑﺎ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﺮﺍﮐﺴﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎﺕ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺭﻭ قبلا امتحان کردم. ﺍﻣﺎ ﻃﻮﻟﯽ ﻧﮑﺸﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺭﻭ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺑﺴﺖ ﻭ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﻣﻨﻊ ﮐﺮﺩ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺵ ﻓﺮﻋﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺍﻭﻥ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﺭﻭﺵ ﺍﻭﻝ ﺩﭼﺎﺭ ﺷﺪﻧﺪ ﻣﺜﻞ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﻫﺎﯼ 09364 ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺁﺧﺮ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﯾﻪ ﮐﻢ ﺷﮏ ﺑﺮ ﺍﻧﮕﯿﺰ ﺍﺳﺖ ... ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺑﺪﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﻣﻮﻧﻪ: 1 - ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻭﺻﻞ ﺷﻮﯾﺪ 2 - ﺍﺯ ﻭﺻﻞ ﺷﺪﻥ ﺧﻮﺩ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺣﺎﺻﻞ ﮐﻨﯿﺪ 3 - ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﺭﻭ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ 4 - ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﺭﺍ ﺟﺎ ﺯﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﺠﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﺷﺪ (ﻣﺎﺿﯽ ) ﻭ ﺍﻻﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﺭ ﻣﯿﻮﻥ ﺭﻭ ﺳﯿﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﻫﺎ ﻋﻤﻞ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺟﺎ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﺧﺎﺻﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻗﺪﺍﻣﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﻋﻠﯿﻪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﺭﻭ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ﺩﺭ همین جا ﺫﮐﺮ ﮐﻨﯿﺪ.
یکی از دوستام که اعتقادی به بسته و طرح و ... نداره :n02: داره از اینترنت ایرانسل بطور رایگان استفاده میکنه! شاید از همین راه داره استفاده میکنه :n01:
ببینید ایرانسل چقدر به فکر رفاه ماست...
بسته هاشو 200% گرون کرد بعد که دید ماها خیلی تو فشار افتادیم
کاهش فوق العاده ی 10% ای رو شاهد هستیم....
فعلا که بسته نمیخریم تا ببینیم این گرانسل چیکار میکنه...
pesar_tanha
02-01-2015, 23:26
منم مرتب بسته میخریدم با این وضعیت اصلا" بیخیال اینترنت شدم
با همین وضعیت اگه همه باهم بسته نخریم مطمین باشید قیمت ها رو از قبل هم پائینتر میاره
milad azad
03-01-2015, 02:07
تو این روش سرعت حداکثر 10 کیلو بایت
چون اصل کارش استفاده از ------ یک کشور دیگه است
هر 30 ثانیه قطعی و شاید هم وصل نشه مگر با ریست دستگاه پینگ 2000 تا 5000
دانلود اصلا فکرش رو نکن
با سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مشکل داره
اصلا به درد نمی خوره ارزوی مرگ میکنی
تو تاپیک همساده شایعه شده که همراه اول بسته 1 ماهه ی 10 تومنی رو 5 گیگ کرده!
یعنی آیا...؟
Mr.World.Wide
03-01-2015, 10:18
من که بسته م تموم شد کلا سیم کارت ایرانسلم رو در اوردم انداختم دور
همراه اول گذاشتم تو گوشی م
همراه اول هم اگر تری جی ش بخواد اذیتم کنه کلا اینترنت گوشی رو بیخیال میشم
والا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.