مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
امروز دو سه نقطه شلوغ جمهوری تبدیل به +H شد . سرعت هم میانگین 4 و 5 مگ بود که خیلی هم خوبه برای همچین نقاطی .
timemachine2029
28-10-2014, 07:11
اعتبار کم شده از بسته روزانه رو چطور باید پیگیری کرد؟
700 جواب های سر بالا میده!
mojtabaghanidel
28-10-2014, 10:02
امروز دو سه نقطه شلوغ جمهوری تبدیل به +H شد . سرعت هم میانگین 4 و 5 مگ بود که خیلی هم خوبه برای همچین نقاطی .
جمهوری شبکه ۴جی هم راه افتاده،فقط منتظر یو سیم هستیم
Sent from my HTC One using Tapatalk
Armin.Computer
28-10-2014, 11:06
ظاهرا چند شهر به نقاط تحت پوشش ایرانسل اضافه شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
در شهر دورود فعال نيست به دروغ اعلام شده
Armin.Computer
28-10-2014, 11:41
مدیرعامل ایرانسل خبر داد: TD-LTE جایگزین وایمکس می شود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD2010
28-10-2014, 12:23
کرمان فعاله ...خیابان تهران(ورودی شهر) و آزادی -مناطق سمت دانشکده فنی باهنر و جمهوری بنده تست کردم 3جی بسیار بد ولی خوب فعال شده
من همین دیروز آزادی تست کردم فعال نبود ! شهرک مطهری هم فعال نیست هنوز !
Tehranshahr
28-10-2014, 12:26
مدیرعامل ایرانسل خبر داد: TD-LTE جایگزین وایمکس می شود
من دقیقا تو همین فکر بودم.
شبکه فعلی وایمکس جوابگوی اینهمه کاربر نیست با اون پهنای باند 5مگاهرتز پایینش.
تو تهران که عملا سرعت میانگین نیم مگابیته.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Armin.Computer
28-10-2014, 12:31
من دقیقا تو همین فکر بودم.
شبکه فعلی وایمکس جوابگوی اینهمه کاربر نیست با اون پهنای باند 5مگاهرتز پایینش.
تو تهران که عملا سرعت میانگین نیم مگابیته.
TD-LTE چیه اصلا؟
Tehranshahr
28-10-2014, 13:11
TD-LTE چیه اصلا؟
یکی از ویژگی هاش اینه که میتونه تو رنج فرکانسی فعلی وایمکس کار کنه یعنی بین 3.4 تا 3.6 گیگاهرتز.
اینجوری راحتتر میتونن شبکه رو آپگرید کنن و نیاز تغییر فرکانس نداره.
Armin.Computer
28-10-2014, 13:41
یکی از ویژگی هاش اینه که میتونه تو رنج فرکانسی فعلی وایمکس کار کنه یعنی بین 3.4 تا 3.6 گیگاهرتز.
اینجوری راحتتر میتونن شبکه رو آپگرید کنن و نیاز تغییر فرکانس نداره.
پس فرق اصلیش با وایمکس چیه؟
سرعت و پایداری بهتر؟
f_s10224
28-10-2014, 14:51
من همین دیروز آزادی تست کردم فعال نبود ! شهرک مطهری هم فعال نیست هنوز !
من دو هفته پیش تست کردم الانم رفسنجانم .هفته دیگه کرمان برم تست می کنم
Tehranshahr
28-10-2014, 15:14
پس فرق اصلیش با وایمکس چیه؟
سرعت و پایداری بهتر؟
سرعت و پایداری و پهنای باند بیشتر هر دکل.
mohammad.asghari
28-10-2014, 16:33
سرعت و پایداری و پهنای باند بیشتر هر دکل.
با همین مودم ها فعلی وایمکس میشه استفاده کرد؟
یه سوال!
از جملات بعضی از دوستان اینطور حس می کنم که فکر می کنن صرفا با تعویض سیمکارت میتونن از LTE استفاده کنن
مگه نباید گوشی یا مودمشون LTE رو ساپورت کنه؟!
mojtabaghanidel
28-10-2014, 17:00
یه سوال!
از جملات بعضی از دوستان اینطور حس می کنم که فکر می کنن صرفا با تعویض سیمکارت میتونن از LTE استفاده کنن
مگه نباید گوشی یا مودمشون LTE رو ساپورت کنه؟!
چرا
اون دیوایس که یوسیم میخاد واردش بشه باید ۴جی ساپورت کنه.وگرنه با یوسیم هم به ۳جی کانکت میشه
binaafarin
28-10-2014, 17:15
برای فورجی
هم باید سیکنال فورجی رو دریافت کنه
هم گوشیش فورجی باشه
هم سیم کارتش فورجی باشه
Armin.Computer
28-10-2014, 18:02
به همین خاطر من خواستم گوشی بخرم رفتم گوشی نسل 4 خریدم
به نظرم بیشتر گوشی های بالای 1 میلیون نسل 4 رو پشتیبانی می کنند
البته زیر 1 میلیون و حتی 650 تومن هم گوشی خوب که نسل 4 داشته باشه هست
سلام دوستان.
این تست ها رو از برادرم که انگلستان هست خواستم برام فرستاده امروز.
سرویس 4g با حجم نامحدود!!! نام اپراتور:3 سرعت آپلودش منو کشته.نکته قابل توجه اینه که این تست توی ساعت پیک ترافیک هستش.از مقدار هزینه ای که پرداخت میکنه اطلاعی ندارم چون از این حالت های قراردادی هستش که یک گوشی هم روش میدن و ماهیانه مبلغی پرداخت میکنن برای همین دقیق نمیشه گفت هزینه اینترنت چقدر در میاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم اینترنت خونشون که فیبر هستش و با حجم نامحدود!!! که هزینه این رو هم اطلاع ندارم
Armin.Computer
28-10-2014, 18:35
شهرهای تحت پوشش نسل3 تلفن اعلام شد
کسی از دوستان در پیگیری اون شارژهای سوخته پیشرفتی داشته ؟
من ثبت کردم شکایت و کد پیگیری هم گرفتم اما دایورت به کجاست معلوم نیست.
Leon-117
29-10-2014, 02:06
کسی از دوستان در پیگیری اون شارژهای سوخته پیشرفتی داشته ؟
من ثبت کردم شکایت و کد پیگیری هم گرفتم اما دایورت به کجاست معلوم نیست.
من همچنان پیگیرم ولی جواب درست حسابی نمیدن.
پشتیبانی فقط میگه درخواستتون به واحد مربوطه فرستاده شده :|
mojtabaghanidel
29-10-2014, 11:23
تهران میدان جمهوری
دوستان network mode رو میزارم gsm/wcdma auto فقط edge میاد ولی فقط میزارم wcdma only گزینه 4g میاد ولی انتنم دو خط الی سه خط بیشتر نمیشه و ضعیف هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
mojtabaghanidel
29-10-2014, 13:32
دوستان network mode رو میزارم gsm/wcdma auto فقط edge میاد ولی فقط میزارم wcdma only گزینه 4g میاد ولی انتنم دو خط الی سه خط بیشتر نمیشه و ضعیف هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی روی gsm/wcdma/lte مزاری،بهترین نتورکُ خود گوشی انتخاب میکنه بهش وصل میشه
وقتی روی wcdma میزاری،فقط به اون وصل میشه
حالا یه سوال.چرا برات ۴جی میاد?? رام کاستوم نصب کردی??
لیست 54 شهر تحت پوشش بزارین
nini bad
29-10-2014, 15:25
اصفهان - خیابان باغ دریاچه ...
starpars
29-10-2014, 15:29
لیست 54 شهر تحت پوشش بزارین
آبادان، آستارا، اراک، اردبیل، ارومیه، اسدآباد، اصفهان، اندیشه، اهواز، ایلام، بابل، بجنورد، بندر انزلی، بندرعباس، بوشهر، بهارستان، بیرجند، تبریز، تهران، دستگرد، دولت آباد، جلفا، خرم آباد، خوی، رشت، ری، زاهدان، زنجان، ساوه، سرعین، سقز، سمنان، سنندج، سهند، شیراز، شهرکرد، طرقبه، طوس، قروه، قزوین، قم، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، گرمدره، لاهیجان، لنگرود، مرودشت، مشهد، همدان، یاسوج، میانه و یزد
وقتی روی gsm/wcdma/lte مزاری،بهترین نتورکُ خود گوشی انتخاب میکنه بهش وصل میشه
وقتی روی wcdma میزاری،فقط به اون وصل میشه
حالا یه سوال.چرا برات ۴جی میاد?? رام کاستوم نصب کردی??
اره دوست عزیز رام کاستوم نصب کردم
اگه مشکل انتنم حل بشه سرعتش خیلی خوبه
Poiuy021
29-10-2014, 17:59
شبکه 4جی ایرانسل در شهر تهران منطقه افسریه رویت شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI P7-L10
کسی ایمیل رضا نداره ازش بپرسین وضعیت ایرانسل در جه وضعیه؟؟!!!
mojtabaghanidel
29-10-2014, 18:13
شبکه 4جی ایرانسل در شهر تهران منطقه افسریه رویت شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI P7-L10
توی توییتر ایرانسل خوندم که یوسیم از اواسط آذر میاد
sistani14
29-10-2014, 19:54
احتمالا آنتنی که 4جی رو ارایه میده از شما خیلی دوره باید منتظر بمونین تا نزدیکترین آنتن به منطقه شما4جی بشه.
ShadowDragon
29-10-2014, 22:11
واقعا نمیفهمم چه نیازی به 4 جی هست!
همین 3جی تا 42 مگابیت رو ساپورت میکنه! فقط میخوان دزدی کنن
arash59b
29-10-2014, 22:29
بهتره هرکس به اندازه نیاز خودش از اینترنت استفاده کنه و سقف نیاز های خودش رو به همه تعمیم نده
همین نسل سه که مثال زدید تو کشورهای پیشرفته در عمل سرعت میانگینش زیر ۱۰ مگ هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
paradisepersian
29-10-2014, 23:02
همون Dialup خوب بود دیگه Adsl برا چی بود :n13::n04::n23::n29:
همون Dialup خوب بود دیگه Adsl برا چی بود :n13::n04::n23::n29:
واقعا الآن شما منتظری ۴جی بیاد؟
خوب بیاد که اشکالی نداره . وقتی تب 3جی خوابید و فراگیر شد همه جا دیگه راجع چی اینجا صحبت کنیم ؟
-البته بعید میدونم بعضی جاها موافقت کنن با اومدنش . احتمالا شبحی از 4جی خواهد شد ( شیر بی یال و دم .. )
تست 4g در منطقه افسریه
paradisepersian
30-10-2014, 00:23
واقعا الآن شما منتظری ۴جی بیاد؟
چرا که نه 100 درصد
فقط یه مشکلی که هست
دانگل 4G بدستم نرسیده
ShadowDragon
30-10-2014, 01:17
بهتره هرکس به اندازه نیاز خودش از اینترنت استفاده کنه و سقف نیاز های خودش رو به همه تعمیم نده
همین نسل سه که مثال زدید تو کشورهای پیشرفته در عمل سرعت میانگینش زیر ۱۰ مگ هست
lol
شما منتظر باش حتما سرعت بالا رو اونم رو موبایل 4جی بهت ارایه کنن!
الان شما سرعت 10 مگ 3جی داری که نگرانی 4جی نیاد؟ واسه من به زور 100 تا میشه...8-9 نقطه تهران رو امتحان کردم
arash59b
30-10-2014, 06:25
lol
شما منتظر باش حتما سرعت بالا رو اونم رو موبایل 4جی بهت ارایه کنن!
الان شما سرعت 10 مگ 3جی داری که نگرانی 4جی نیاد؟ واسه من به زور 100 تا میشه...8-9 نقطه تهران رو امتحان کردم
کاری ندارم که به همه میدن یا نمیدن و پست قبلی شما هم موضوعش این نبود که اینو بهم تحویل میدی
بیشتر از یک ماه هست رفتم روی نسل سه همراه اول تقریبا همه اهواز رو پوشش میده همه جا هم سرعت روی 8 مگ فیکس شده.
فعلا راضی کننده است تا ببینیم در اینده باد کدوم شرکت بهتر میوزه و کوچ کنیم طرفش. کاری که همیشه انجام دادیم :n01:
mojtabaghanidel
30-10-2014, 09:17
تست 4g در منطقه افسریه
شما رام کاستوم نصب کردی،بخاطر همین اون بالا میزنه ۴جی.احتمالا با همون ۲جی داری کار میکنی
کاری ندارم که به همه میدن یا نمیدن و پست قبلی شما هم موضوعش این نبود که اینو بهم تحویل میدی
بیشتر از یک ماه هست رفتم روی نسل سه همراه اول تقریبا همه اهواز رو پوشش میده همه جا هم سرعت روی 8 مگ فیکس شده.
فعلا راضی کننده است تا ببینیم در اینده باد کدوم شرکت بهتر میوزه و کوچ کنیم طرفش. کاری که همیشه انجام دادیم :n01:
منظور shadowdragon این بود که 3g اصلی تا 21 مگ میگه وقتی اینا 21 مگ نمیدن و بهمون دارند 8مگ میدن چه انتظاری داریم که 4g بیاد بالاتر از اینا سرعت بدن . فقط اسم عوض میشه .
arash59b
30-10-2014, 10:39
منظور shadowdragon این بود که 3g اصلی تا 21 مگ میگه وقتی اینا 21 مگ نمیدن و بهمون دارند 8مگ میدن چه انتظاری داریم که 4g بیاد بالاتر از اینا سرعت بدن . فقط اسم عوض میشه .
ورود تکنولوژی جدید لازمه حتی اگه بخوان بصورت محدود بدن ، هرچند همین حرف ها تو صفحات اول همین تاپیک زده شد و گفتن نسل سه سرعتش میشه سقف سرعت ایج یا محدود میشه به یک مگ دیدیم که فعلا چنین چیزی نشده.
همین نسل ۴ هم وقتی بیاد حتی اگه برفرض شما محدود بشه باز تاثیر مثبتش رو در بهبود اینترنت کشور لمس خواهیم کرد
fanoostalaei
30-10-2014, 11:11
دوست عزیز همین الانش هم من به 21 مگ دسترسی دارم ولی به شرطی که آنتن بالای 90 درصد داشته باشم ( که دارم )
ولی همه جای سهر و همه افراد به آنتن بالای 60 درصد دسترسی ندارن !!! پس نمیشه کلی هزینه کرد تا دکل های زیاد نصب کنن تا همه آنتن بالای 80 درصد داشته باشن
با 4G با انتن کم هم میشه سرعت های بالا رو در اختیار داشت
mojtabaghanidel
30-10-2014, 11:27
دوست عزیز همین الانش هم من به 21 مگ دسترسی دارم ولی به شرطی که آنتن بالای 90 درصد داشته باشم ( که دارم )
ولی همه جای سهر و همه افراد به آنتن بالای 60 درصد دسترسی ندارن !!! پس نمیشه کلی هزینه کرد تا دکل های زیاد نصب کنن تا همه آنتن بالای 80 درصد داشته باشن
موقعیت جغرافیایی شمارو میشه بپرسم??
منظورم اینه کجا ۲۱ مگ سرعت داره?? من بیشترین سرعتی که داشتم ۷مگ بوده و اسکرین شات ۱۵ مگ دیدم
ShadowDragon
30-10-2014, 15:25
دوست عزیز داستان نت تبریز جداست!
میشه گفت بهترین نت ایران رو داره... من خوذم 5 ماه تبریز بودم ( تاپیک تبریز هم پست میزاشتم اگه یادت باشه) پینگ زیر 100 و سرعت ثابت 500 بدون قطعی!!!
حالا این که شما میگی به 21 مگابیت هم دسترسی داری اصلا جای تعجب نیست اما من نهایتش 1 مگ بیشتر نمیشه (البته بعضی وقتا میره رو 2مگ که لحظه ای هست)
کی بدش میاد سرعت بالا با 4جی بگیره؟ پست من مربوط به تبلیغات ایرانسل بود! به هرحال همیشه یه سری افراد هستن که میخوان پست بیخود بزارن.
3جی تا 42 مگابیت رو ساپورت میکه ( شایدم بیشتر) حالا شرکت میخواد سیم 20 تومنی 4جی بفروشه در حالی که میشد با همین سیم معمولی وصل شد و دوستان منتظرشن، من حرفی ندارم! پیشرفت خوبه اما درستش! نه اینکه یه سری شهرا 3جی هم ندارن یه سری با سرعت پایین و تعداد محدودی هم با سرعت قابل قبول!
Armin.Computer
30-10-2014, 16:47
نظر شخصی:
شاید کمتر کسی تا قبل مجوز ایرانسل فکر می کرد که 8 مگ اینترنت روی موبایل تجربه بشه
من خودم تا به حال با ADSL به این حد سرعت نداشتم
پس از زمانی که مجوز داده شده خیلی چیزا تغییر کرده
همراه اول پوشش داره و ایرانسل هم پوشش داره و رایتل هم هست
یعنی 3 اپراتور با هم دارن نسل 3 ارائه میدن
من خودم روزی که رایتل خریدم فکر کنم سرعت رایتل بیشتر از 32 تا نشد البته با بسته پایه
ولی الان تا 120 تا هم با سرعت پایه سرعت دارم
در خیلی از شهرها نمایندگی برای خدمات نداشت
الان خیلی نقاط نمایندگی داره
پوشش بهتر شده
از سمتی همراه اول سرعت های بالاتر ارائه میده
تا الان فقط 2ماه گذشته
پس با این تعیرف ها نمی شه از الان برای 6 ماه دیگه قضاوت کرد
من نمی گم وضعیت اینترنت بهتر میشه یا بدتر
فقط میگم زوده در مورد این صنعت قضاوت کرد
saeeddeeas
30-10-2014, 17:58
بعد از گذشت 2 ماه نسل دوم ما هم به سلامتی قطع شده:n02:
نمیخوام باز بحث 4g بیارم وسط
ولی ایا این انصاف هست که ما نسل دومون قطعه اونوقت شرکت بسیار محترم و مشتری مدار ایرانسل داره 4g راه میندازه جاهایی که 3g هست؟!!!
خب حداقل همه جا 3G میکرد بعدش میرفت هرجایی که عشقش میکشید 4G کنه
والا درخواست زیادی نیست
Soroush-S
30-10-2014, 19:45
از کجا بفهمم کدوم شهرها 3G ایرانسل پشتیبانی میکنن؟
mojtabaghanidel
30-10-2014, 19:49
از کجا بفهمم کدوم شهرها 3G ایرانسل پشتیبانی میکنن؟
ایرانسل که پشتیبانی نداره
اگه منظورت سیگناله،از توی سایت و اکانت توییتر میتونی ببینی
fanoostalaei
30-10-2014, 20:07
موقعیت جغرافیایی شمارو میشه بپرسم??
منظورم اینه کجا ۲۱ مگ سرعت داره?? من بیشترین سرعتی که داشتم ۷مگ بوده و اسکرین شات ۱۵ مگ دیدم
تبریز - شمال شرق
تازه دکلی که تو محله ما هست 4G هم داره
دوست عزیز داستان نت تبریز جداست!
میشه گفت بهترین نت ایران رو داره... من خوذم 5 ماه تبریز بودم ( تاپیک تبریز هم پست میزاشتم اگه یادت باشه) پینگ زیر 100 و سرعت ثابت 500 بدون قطعی!!!
حالا این که شما میگی به 21 مگابیت هم دسترسی داری اصلا جای تعجب نیست اما من نهایتش 1 مگ بیشتر نمیشه (البته بعضی وقتا میره رو 2مگ که لحظه ای هست)
کی بدش میاد سرعت بالا با 4جی بگیره؟ پست من مربوط به تبلیغات ایرانسل بود! به هرحال همیشه یه سری افراد هستن که میخوان پست بیخود بزارن.
3جی تا 42 مگابیت رو ساپورت میکه ( شایدم بیشتر) حالا شرکت میخواد سیم 20 تومنی 4جی بفروشه در حالی که میشد با همین سیم معمولی وصل شد و دوستان منتظرشن، من حرفی ندارم! پیشرفت خوبه اما درستش! نه اینکه یه سری شهرا 3جی هم ندارن یه سری با سرعت پایین و تعداد محدودی هم با سرعت قابل قبول!
نه بابا چرا جداست
الان خیلی جا ها اینترنت خیلی بهتر از اینترنت من دارن !!!
اون قبلا بود که عالی بود :دی
البته الانشم اینترنتم خوبه ولی اینترنت خوب رو دیگه خیلی ها دارن
بعد از گذشت 2 ماه نسل دوم ما هم به سلامتی قطع شده:n02:
نمیخوام باز بحث 4g بیارم وسط
ولی ایا این انصاف هست که ما نسل دومون قطعه اونوقت شرکت بسیار محترم و مشتری مدار ایرانسل داره 4g راه میندازه جاهایی که 3g هست؟!!!
خب حداقل همه جا 3G میکرد بعدش میرفت هرجایی که عشقش میکشید 4G کنه
والا درخواست زیادی نیست
من هم با شما موافقم و به نظرم تا همه جا رو 3G نکردن بهتره روی نسل 4 سرمایه گذاری نکنن !! چون من خودم اینور اونور زیاد میرم و اینترنت همراه زیاد لازم دارم ، دیدم که نسل 2 اصلا نمیتونه نیاز های روز مره رو رفع کنه !!! رایتل هم که همه جا آنتن نداره !! یا اگر داره نمیشه هی سیم کارت عوض کرد تا از اون استفاده کنی !! برا همین من هم شما رو درک میکنم ، چون خودم تو دانشگاه به نسل 3 دسترسی ندارم و همش باید نسل 2 استفاده بکنم :دی
mojtabaghanidel
30-10-2014, 20:34
تبریز - شمال شرق
تازه دکلی که تو محله ما هست 4G هم داره
نه بابا چرا جداست
الان خیلی جا ها اینترنت خیلی بهتر از اینترنت من دارن !!!
اون قبلا بود که عالی بود :دی
البته الانشم اینترنتم خوبه ولی اینترنت خوب رو دیگه خیلی ها دارن
من هم با شما موافقم و به نظرم تا همه جا رو 3G نکردن بهتره روی نسل 4 سرمایه گذاری نکنن !! چون من خودم اینور اونور زیاد میرم و اینترنت همراه زیاد لازم دارم ، دیدم که نسل 2 اصلا نمیتونه نیاز های روز مره رو رفع کنه !!! رایتل هم که همه جا آنتن نداره !! یا اگر داره نمیشه هی سیم کارت عوض کرد تا از اون استفاده کنی !! برا همین من هم شما رو درک میکنم ، چون خودم تو دانشگاه به نسل 3 دسترسی ندارم و همش باید نسل 2 استفاده بکنم :دی
4جی که خیلی سریع داره پیشرفت میکنه.ولی یوسیم نیومده هنوز
من رشت هستم
هنوز تو خونه ما 3جی آنتن نمیده و باید برم دم در :|
mr_mansouri
30-10-2014, 20:43
فكر نكنم تغيير سيستم از نسل سه به چهار خيلي سخت باشه. براي همين جاهايي كه 3G هست رو به راحتي ميتونن 4g كنن
خب مثلا تهران 12 میلیون جمعیت داره وقتی پوشش بدن دوازده میلیون نفز به تری جی و فور جی دسترسی پیدا میکنند! خب حالا به نظر شما واسه شرکت توجیه اقتصادی داره اول بیاد شهرستان های صد هزار نفری و تری جی بده؟؟؟
فكر نكنم تغيير سيستم از نسل سه به چهار خيلي سخت باشه. براي همين جاهايي كه 3G هست رو به راحتي ميتونن 4g كنن
تغییر نسل از دو به سه راحتتتره ولی سه به چهار خیلی سخت تره
mojtabaghanidel
30-10-2014, 20:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تست مربوط میشه به میدون ازادی تهران
arash59b
30-10-2014, 21:51
هر نسلی تجهییزات خاص خودش رو میخواد ولی دکل هایی که نسل سه رو دارند راحت تر میشه تجهیزات ۴ رو بهشون اضافه کرد
خب مثلا تهران 12 میلیون جمعیت داره وقتی پوشش بدن دوازده میلیون نفز به تری جی و فور جی دسترسی پیدا میکنند! خب حالا به نظر شما واسه شرکت توجیه اقتصادی داره اول بیاد شهرستان های صد هزار نفری و تری جی بده؟؟؟
این فقط یه بعد قضیه هست اولا تو همون شهرستان ها بخاطر نبود انواع دیگه اینترنت استقبال خیلی بهتر از تهران ۱۲ میلیونی است که کاربرها به انواع اینترنت دسترسی دارند. بروز بودن زیرساخت و وسعت پوشش دهی هم موضوع دیگه است
خب زیر ساختشم خیلی جاها وجود نداره واسه همین adslو سایر اینترنت ها نیست
هر نسلی تجهییزات خاص خودش رو میخواد ولی دکل هایی که نسل سه رو دارند راحت تر میشه تجهیزات ۴ رو بهشون اضافه کرد
این فقط یه بعد قضیه هست اولا تو همون شهرستان ها بخاطر نبود انواع دیگه اینترنت استقبال خیلی بهتر از تهران ۱۲ میلیونی است که کاربرها به انواع اینترنت دسترسی دارند. بروز بودن زیرساخت و وسعت پوشش دهی هم موضوع دیگه است
شما بر طبق چه اساس و منبعی میگی سه ب چهار اسونتره؟ خود کارمند فنی ایرانسل میگه کل تجهیزات و فرکانس عوض میشه شما میگی راحته!!
arash59b
30-10-2014, 22:37
شما بر طبق چه اساس و منبعی میگی سه ب چهار اسونتره؟ خود کارمند فنی ایرانسل میگه کل تجهیزات و فرکانس عوض میشه شما میگی راحته!!
منم اولین جمله گفتم که تجهییزات هر نسل مخصوص خودش هست که مسلما فرکانس هم جزیشه
دیگه اینکه دکل های قدیمی کلا باید تجهیزاتشون عوض بشه ولی برای نسل چهار معمولا همراه با نسل سه تجهیزاتش نصب میشه
اگه تاپییک رو دونبال کرده باشید اقا رضا گفتن برای اضافه شدن نسل چهار باید حداقل یکی از rru های دکل مربوط به نسل چهار باشه
تو یکی دیگه از پست هاشون هم اشاره کردن که تجهییزات نسل سه رایتل اینقدر بروز خریداری شده که برای ارایه نسل چهار مشکلی نخواهد داشت
نمیدونم قضیه چیه
اینجا تابستون 3G ایرانسل راه افتاد
وضعیتش خیلی خوب بود تا اینکه همراه اول وارد شد!
از اون موقع ایرانسل افت کرد تا الان که تقریبا تعطیل ِ و در عوض همراه اول خیلی خوب جواب میده
البته سرعت دانلودش در حد همون adsl دومگ هست ولی کیفیت وبگردی و لود پیجش خیلی خوبه و سریعه
مناظق مرکز و غرب تهران هم خیلی از نقاط که +H شده بودن برگشتن به E و بالعکس جمهوری و مینی سیتی شدن H .
ولیعصر هم همچنان H مونده ولی دیگه رمقی نداره و گاهی پیج هم بزور باز میکنه . چکار میکنن معلوم نیست .
image369
31-10-2014, 02:28
چند سال پیش برای GPRS تنظیمات مربوطه را گرفتم حالا که 3G شده هم باید تنظیمات جدیدی را بگیرم یا با همون تنظیمات هم میشه با سرعت بالاتر 3G وصل شد.؟
ایا تنها راه برای فهمیدن سرعت اینترنت در منطقمون اینه که یکی از سرویس هاشون را فعال کنم ؟ یا راه دیگه ای هم هست ؟:n13:
یه apn جدید بساز و فقط mtnirancell رو بزن باقی خالی بمونه و سیو کن .
خیر بدون سرویس هم میتونید تست کنید ولی از لحاظ هزینه ای همون بهتره که یه بسته حداقل یکروزه استفاده کنید.
image369
31-10-2014, 03:31
یه apn جدید بساز و فقط mtnirancell رو بزن باقی خالی بمونه و سیو کن .
ممنون از راهنمایی :n16:
سوالم این بود که من قبلاً از طریق sms تنظیمات gprs را گرفته بودم الان که ارتقاع نسل دادن تنظیمات همونه یا فرق کرده ؟:n01:
تویک شهر صد هزار نفری ایرانسل 7 الی 8 btsداره وتو تهران 12 میلیونی چند هزارتا معمولا تو شهرهای کوچک نقاط کور کمتره ولی تو تهران به علت ارتفاع ساختمانها مجبورا سایتهای بیشتری نصب بشه پس حتما شهرهای کوچک و متوسط برای اپراتورها توجیه اقتصادی بیشتری داره تا تهران الان بعضی از شهرها با 20 الی 30 سایت 500 هزار نفر رو زیر پوشش بردن
تویک شهر صد هزار نفری ایرانسل 7 الی 8 btsداره وتو تهران 12 میلیونی چند هزارتا معمولا تو شهرهای کوچک نقاط کور کمتره ولی تو تهران به علت ارتفاع ساختمانها مجبورا سایتهای بیشتری نصب بشه پس حتما شهرهای کوچک و متوسط برای اپراتورها توجیه اقتصادی بیشتری داره تا تهران الان بعضی از شهرها با 20 الی 30 سایت 500 هزار نفر رو زیر پوشش بردن
اگر چنین بود که اپراتور این کارو میکرد باید قبول کرد کارشون منطقیه هرچند من خودم شهرستانم و اینجا اوضاع نت داغونه اما مگه میشه پایتخت یه کشور و مراکز استان رو ول کرد چسپید به شهرستان ها؟؟؟مشکل اینه که وقتی پوشش پایتخت و مراکز تموم شد بازم زیاد شهرستان ها رو تحویل نمیگیرند شما شهرستانو تجهیز کن بگو 10 سال دیگه اما همانند پایتخت
HardwareMaster
31-10-2014, 12:15
با اینهمه ادعاشون همچنان مشهد خبری از ایرانشل نیست
شیطونه میگه برم یک سیمکارت رایتل بگیرم و کلا قید ایرانول رو بزنم!
arman4459
31-10-2014, 12:30
سمنان کمی وضعیت بهتر شده اما بازم همه جا پوشش نداره اما در کل میشه بهش 13 از 20 داد
fanoostalaei
31-10-2014, 12:42
من الان یه بسته خریدم ولی هر کاری میکنم وصل نمیشه!!!
الان هم با نسل 2 وصل شدم
31-10-2014, 13:44
دوستان از کجا میشه پوشش 3g ایرانسل رو دید ؟ من خیلی در جریان اخبار ایرانسل نبودم . سرعت گسترشش به چه صورته ؟ چندین جا هست که من میرم و میام پوشش کامل رایتل کامل داره ولی ایرانسل نداره ( برای 3G )
به نظرتون رایتل آینده روشن تری داره یا ایرانسل در کل ؟
اگر چنین بود که اپراتور این کارو میکرد باید قبول کرد کارشون منطقیه هرچند من خودم شهرستانم و اینجا اوضاع نت داغونه اما مگه میشه پایتخت یه کشور و مراکز استان رو ول کرد چسپید به شهرستان ها؟؟؟مشکل اینه که وقتی پوشش پایتخت و مراکز تموم شد بازم زیاد شهرستان ها رو تحویل نمیگیرند شما شهرستانو تجهیز کن بگو 10 سال دیگه اما همانند پایتخت
منطقی تو کار نیست بیستر تبلیغاتیه الان شما وضعیت شهرهای بزرگ رو ببینید تقریبا هیچ کاری نکردن اصفهان شیراز مشهد و.... حتی خود تهران هم هنوز شاید یک سومش فعال نشده ضمنا شما لیست 54 شهر که ایرانسل ادعا میکنه زیر پوشش برده رو نگاه کن متوجه میشی . همچنین خود ایرانسل هم میدونه که در شهرستانها درامد بهتری خواهد داشت
HardwareMaster
31-10-2014, 14:12
دوستان از کجا میشه پوشش 3g ایرانسل رو دید ؟
همه چیز توی ایران حالت تاپ سکرت داره و مردم نباید بدونن
از جمله پوشش دهی 3G . حتی تلفنچی های ایرانشل هم میگن ما خبر نداریم
فقط رییس شرکتشون هر از گاه میاد از روی باد معده (شایدم بقصد ترساندن رقبا!) به دروغ میگه فلان شهرها بطور کامل رفته زیر پوشش
mohammad.asghari
31-10-2014, 14:13
با اینهمه ادعاشون همچنان مشهد خبری از ایرانشل نیست
شیطونه میگه برم یک سیمکارت رایتل بگیرم و کلا قید ایرانول رو بزنم!
شما کجای مشهد زندگی میکنی که آنتن 3g ایرانسل نداره؟!؟
دوستان از کجا میشه پوشش 3g ایرانسل رو دید ؟ من خیلی در جریان اخبار ایرانسل نبودم . سرعت گسترشش به چه صورته ؟ چندین جا هست که من میرم و میام پوشش کامل رایتل کامل داره ولی ایرانسل نداره ( برای 3G )
به نظرتون رایتل آینده روشن تری داره یا ایرانسل در کل ؟
54 شهر تحت پوشش هست ولی نقششو نمیتونی ببینی
منطقی تو کار نیست بیستر تبلیغاتیه الان شما وضعیت شهرهای بزرگ رو ببینید تقریبا هیچ کاری نکردن اصفهان شیراز مشهد و.... حتی خود تهران هم هنوز شاید یک سومش فعال نشده ضمنا شما لیست 54 شهر که ایرانسل ادعا میکنه زیر پوشش برده رو نگاه کن متوجه میشی . همچنین خود ایرانسل هم میدونه که در شهرستانها درامد بهتری خواهد داشت
حرفتون صحیح هست البته یه مشکلی که ایرانسل داده اینه واسه پهنای باند باید از مخابرات بگیره که کمی اذیتش میکنند ولی همراه اول خیلی راحت پهنای باند میگیره در ضمن اینم یادت باشه همراه اول تو مراکز استان ها فقط پوشش میده ولی ایرانسل همزمان کل کشور
amin13701
31-10-2014, 14:22
:n16:
54شهر که گفتن تحت پوششه دروغه واسه مثال تو لیست اسمه جلفا هس ولی من که دیروز جلفا بودم خبری از 3g نبود
54شهر که گفتن تحت پوششه دروغه واسه مثال تو لیست اسمه جلفا هس ولی من که دیروز جلفا بودم خبری از 3g نبود
این دروغا وتبلیغات هنه ی شرکت های ایرانی دارند
spartaqus
31-10-2014, 15:53
آره مازندران هم آنتن نداره
دیگه همشم که دروغ نیست :n02:
اون شهرهایی که تو لیست زده ولی ظاهرا سیگنال نیست، احتمال زیاد فقط یکی دو تا دکل با برد کم و محدود راه اندازی شده
واسه همین زود اومدن اسم اون شهرو زدن تو لیست
اگه بخوایم اسم شهرهایی که اینطوری به لیست اضافه شدن رو حذف کنیم، احتمال خیلی زیاد از 54 تا شهر 6-5 تاش می مونه :n02:
ممنون از راهنمایی :n16:
سوالم این بود که من قبلاً از طریق sms تنظیمات gprs را گرفته بودم الان که ارتقاع نسل دادن تنظیمات همونه یا فرق کرده ؟:n01:
اگه تنظیمات رو به صورت خودکار دریافت کردین برای نسل گذشته و فعلی تفاوتی ندارن جز اینکه موبایل یا تبلت شما باید از نسل سه پشتیبانی کنه و از طرفی در محدوده تحت پوشش نسل سه باشین تا بتونین از اینترنت نسل سه استفاده کنین.
به صورت خلاصه باید گفت تنظیمات و بسته های تخفیفی یکی هستن اما مهم پشتیبانی ابزار شما از نسل سه و همچنین تحت پوشش بودن منطقه شماست.
Milad4171
31-10-2014, 17:06
سلام.
دوستان من امروز شهر های شمالی رو چک کردم.
چالوس - تنکابن - رامسر- . نسبت به چیزی که قبلا تست گرفته بودم الان وضعیت خیلی بهتر شده اما میترسم تست سرعت بگیرم ترافیکم تموم بشه:n02:
اسپید تست با توجه به سرعتت پکت ارسال و دریافت میکنه. هرچقدر سرعت بیشتر باشه پکت ها حجمشون بیشتره. واسه همینه که ترافیک کسانی که سرعتشون خوبه زود تموم میشه چون یکدفه اسپید تست یه پکت 30-40 مگی میفرسته شایدم بزرگتر.
ولی به نظر من سرعت خیلی عالیه. تقریباً با وضعیت رایتل که تست کرده بودم برابری میکنه .
دوستانی که مخالف 4g هستن باید بگم که مصرف باتری 4g بسیار کمتر نسبت به 3g هست
گوشیشون ساپورت نمیکنه برا همون مخالفن :n09:
اون هایی که صحبت از ۴جی میکنن احتمالا از قشر مرفهین بی درد هستند
:n08:
بچه ها دقت کنید الآن مشکل اصلیه ۴جی مشکل پهنای بانده که ایرانسل بد جوری کم آورده
عزیز از چیزی خبر نداری چرا آخه میگی، کی گفته پایتخت اوضاع اینترنتش گل و بلبله؟
دیگه افتضاح تر از این نمیشه. برای یه پست کوچیک گذاشتن همینجا خون دل میخوریم.
اونوقت شما مفتی مفتی یه حرفی زدی دیگه.
SONY XPERIA Z2
nini bad
31-10-2014, 18:17
تنها مشکل اصلی در حال حاضر پهنای باند است مخصوصا در شهر ما که تازه این سرویس فعال شده است 2 روز اول سرعتی معادل 18 مگ قابل دسترسی بود البته یک نکنه را هم باید توجه کرد خیلی از مردم ما چنین سرعت هایی را هم بر روی خطوط ADSL تجربه نکرده بودند پس انتظاری میرفت این مشکل بوجود بیاید.
سلام.
چالوس - تنکابن - رامسر- . نسبت به چیزی که قبلا تست گرفته بودم الان وضعیت خیلی بهتر شده اما میترسم تست سرعت بگیرم ترافیکم تموم بشه:n02:
اسپید تست با توجه به سرعتت پکت ارسال و دریافت میکنه. هرچقدر سرعت بیشتر باشه پکت ها حجمشون بیشتره. واسه همینه که ترافیک کسانی که سرعتشون خوبه زود تموم میشه چون یکدفه اسپید تست یه پکت 30-40 مگی میفرسته شایدم بزرگتر.
ولی به نظر من سرعت خیلی عالیه. تقریباً با وضعیت رایتل که تست کرده بودم برابری میکنه .
دوست عزیز من از رامسر تا چالوس رو توی جاده و مرکز شهرهاش نگاه کردم و اصلا پیدا نمیکرد. شما مثلا کجای تنکابن انتن گرفتی؟
دوستانی که مخالف 4g هستن باید بگم که مصرف باتری 4g بسیار کمتر نسبت به 3g هست
گوشیشون ساپورت نمیکنه برا همون مخالفن :n09:
تنها در صورت برابری سیگنال میزان مصرف کمتر خواهد بود
در غیر این صورت موضوع برعکسه
Milad4171
31-10-2014, 19:21
دوست عزیز من از رامسر تا چالوس رو توی جاده و مرکز شهرهاش نگاه کردم و اصلا پیدا نمیکرد. شما مثلا کجای تنکابن انتن گرفتی؟
سلام.
من هم در مسیر چک کردم. البته من نگفتم سرعتم روی 1 و 2 مگ هست. سرعت و پینگم متعادل تر شده. مثلا قبلا وقتی نت رو روی لب تاپ شیر میکردم اصلا هیچی باز نمیکرد (در حد 10 20 کیلوبایت بود ) اما الان سرعت خوب هست فکر کنم حدوداً روی 100 کیلوبایت باشه. البته سعی میکنم یه تست بگیرم از اینجا بذارم.
Pintoricio-2
31-10-2014, 19:50
توی کرمان وضعیت 3g ایرانسل داغونه . کلا ۱۰ درصد شهر پوشش داده شده و سرعت هم کم تر از نیم مگه :n15: . ولی برعکس توی قم سرعت توی ساعات شلوغ حدود 4_5 مگ و ساعات خلوت مثل اوایل صبح به ۱۰ مگ :n04: هم میرسه .
HardwareMaster
31-10-2014, 20:56
دوست عزیز اشتباه خوندی
منظورش 4-5 تا شهر بوده
نه 54 شهر! اینطوری که کل ایران رو به این سرعت پوشش داده! اصلا مگه ایران 54 تا شهر هم داره؟! :n02:
تازه همون 4-5 تا شهر رو هم کمتر از 40 درصد پوشش داده
بسته های اینترنت موبایل ایرانسل با بازه زمانی و ترافیک های تازه ارائه شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو یکی از بچه ها تو صفحه رایتل گذاشته بود
قابل توجه اونهایی که میگن قیمت 4جی تو آمریکا از ایران بالاتره
قییمت 3جی با 30گیگ پهنای باند تو پاکستان
600روپیه پاکستان که میشه 5.8 دلار یعنی کمتره 20هزار تومن
زود باشید بیاید بگید پاکستان پیشرفته تره آمریکاس اینترنت هم توش ارزونتره :n08:
زود باشین دیگه :n24:
معطل نکنید که پاکستان از آمریکا زد جلو :26:
بسته های اینترنت موبایل ایرانسل با بازه زمانی و ترافیک های تازه ارائه شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این که فقط 50 و 70 و 100گیگ اضافه شده با قیمت های نجومی
Koosha_Raisi
31-10-2014, 21:38
اینو یکی از بچه ها تو صفحه رایتل گذاشته بود
قابل توجه اونهایی که میگن قیمت 4جی تو آمریکا از ایران بالاتره
قییمت 3جی با 30گیگ پهنای باند تو پاکستان
600روپیه پاکستان که میشه 5.8 دلار یعنی کمتره 20هزار تومن
زود باشید بیاید بگید پاکستان پیشرفته تره آمریکاس اینترنت هم توش ارزونتره :n08:
زود باشین دیگه :n24:
معطل نکنید که پاکستان از آمریکا زد جلو :26:
از کی تا حالا همه چیز در هر زمینه ای باید با کشور اسکلای همبرگر خور مقایسه بشه ؟
در صنعت مخابرات و آی تی بیش از 20 کشور از آمریکا جلو ترند.. حداقل با یکی از اونا مقایسه می کردی :) آمریکا کیلو چنده.
از کی تا حالا همه چیز در هر زمینه ای باید با کشور اسکلای همبرگر خور مقایسه بشه ؟
در صنعت مخابرات و آی تی بیش از 20 کشور از آمریکا جلو ترند.. حداقل با یکی از اونا مقایسه می کردی :) آمریکا کیلو چنده.
بزرگترین و پرسرعت ترین دیتا سنتر های جهان در آمریکا قرار داره
بیشترین پهنای باند جهان هم مختص آمریکاس
مبدع اینترنت در هم خودشه
رو کلش هم که داره جاسوسی میکنه
بیش از نیمی از پهنای باند اینترنت جهان در اختیار نتفلیکس و یوتیوبه شبکه های لایو استریم پخش فیلم و سریاله که سرورشان همه تو آمریکاس
فیسبوک و گوگل و یاهوو..... و ویکیپدیا و اکثر سایتهای پربازدید جهان همه سروراشون تو آمریکاس
شما یه چیزی شنیدی میانگن سرعت کاربرها تو امریکا بیستمه بفقیه شو یادت رفته حساب کنی
mojtabaghanidel
31-10-2014, 22:07
این عکس مربوط به پارک شهر تهران
Tehranshahr
01-11-2014, 01:28
تعرفه مصرف آزاد هم که تصویب شد کیلوبایتی 2.5ریال! میشه گیگی 250هزار ناقابل...
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
arash59b
01-11-2014, 06:51
تعرفه مصرف آزاد هم که تصویب شد کیلوبایتی 2.5ریال! میشه گیگی 250هزار ناقابل...
حداکثر تعرفه ۲.۵ هست می تونن برای رقابتی شدن کمتر هم بدن
Armin.Computer
01-11-2014, 11:05
سلام.
میلاد اون شهرهایی که نام بردی در پوشش 3G ایرانسل هستند؟
saeeddeeas
01-11-2014, 11:12
تعرفه ازاد ایرانسل وحشتناکه با ادج من سرعت 4 بیشتر نمیشه دیشب یه لحظه استفاده کردم 2 تومن شارژم رفت..حالا کسایی که 3جی دارن بماند که با تعرفه ازاد چه بلایی سرشون میاد..اون لینک مربوط به اپراتور پاکستان خیلی جالب بود..مثلا با پرداخت هزینه اندک یه سری سایتا نامحدود میشد استفاده کرد مثل فیس یا یوتاب و ..
حالا ایرانسلم میتونه مثلا بسته هایی بده برای یه سری سایتا مثلا مارکت ها یا اپارات و ... اینجوری خیلی خوب میشد
خونه ما از دیروز فعال شد 3جی ایرانسل اما یدونه آنتن داره گوشی اونم بزور ، بسته نخریدم تست بکنم سرعتشو ، بنظرتون چقد زمان میبره فول آنتن بشه؟
MOH@ND3S
01-11-2014, 12:06
خونه ما از دیروز فعال شد 3جی ایرانسل اما یدونه آنتن داره گوشی اونم بزور ، بسته نخریدم تست بکنم سرعتشو ، بنظرتون چقد زمان میبره فول آنتن بشه؟
خونه شما کجاس؟
خونه شما کجاس؟
اصفهان سه راه ملک شهر خیابان مخابرات
با یه آنتن الان تست گرفتم دانلود
0.40mbps
داد بنظرتون اگه فول باشه بالای 5مگ میده یا نهایتش همینه
0.40mbps
رضا میگفت اصفهان جزء بزنامه شرکت نیست
شما هم برو تو خیابون تست کن احتمالش هست سرعت رو ۵۱۲ بسته باشند یعنی با فول انتن هم بیشتر نشه
در ضمن شما امتحان کن احتمالا همراه اول اونجا آنتن بده با سرعت خیلی خوب
hermione
01-11-2014, 13:27
اون لینک مربوط به اپراتور پاکستان خیلی جالب بود..مثلا با پرداخت هزینه اندک یه سری سایتا نامحدود میشد استفاده کرد مثل فیس یا یوتاب و ..
حالا ایرانسلم میتونه مثلا بسته هایی بده برای یه سری سایتا مثلا مارکت ها یا اپارات و ... اینجوری خیلی خوب میشد
بله اکثر اپراتور های موبایل بقیه جاها بسته های رایگان یا خیلی ارزان قیمت برای social network ها دارند (بهش میگن social bundle ).
برای آپارات و مارکت ها که نه ولی برای نرم افزار های که کم مصرف میکنند مثل Whatsapp اگر بذارن خیلی خوب میشه
رضا میگفت اصفهان جزء بزنامه شرکت نیست
شما هم برو تو خیابون تست کن احتمالش هست سرعت رو ۵۱۲ بسته باشند یعنی با فول انتن هم بیشتر نشه
در ضمن شما امتحان کن احتمالا همراه اول اونجا آنتن بده با سرعت خیلی خوب
همراه اول اینجا تا هفت مگ هم سرعت میده اما بخاطر حجم دانلود خیلی منتظر ایرانسل هستم، وگرنه همراه اول واقعا گل کاشته
Tehranshahr
01-11-2014, 14:26
حداکثر تعرفه ۲.۵ هست می تونن برای رقابتی شدن کمتر هم بدن
تعرفه رو بالا میزارن که کاربر تشویق بشه بسته بخره و اونا بیشتر سود کنن. اگه ایرانسل نیم ریال بشه من یکی که دیگه نیاز به خرید بسته ندارم در اکثر مواقع.
mohammad.asghari
01-11-2014, 14:27
ایول ایرانسل جدا تو مشهد گل کاشته با یک آنتن سرعت دانلود تا 400 میره:n12:
starpars
01-11-2014, 16:15
تعرفه رو بالا میزارن که کاربر تشویق بشه بسته بخره و اونا بیشتر سود کنن. اگه ایرانسل نیم ریال بشه من یکی که دیگه نیاز به خرید بسته ندارم در اکثر مواقع.
اینجوری میشه هر گیگ 52 هزار تومن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم واسه ما که گرونه
آقا یه چیزی که ایرانسل یا کلا 3g رو از سایر سرویس ها متمایز میکنه میدونید چیه؟
اینه که مثلا اگه شما با یه سیمکارت یه خط 5Mbps راه اندازی میکنید
با خرید یه سیم کارت 5 هزارتومنی دیگه هم زمان یه خط 5Mbps دیگه هم میتونید براحتی راه ندازی کنید
پس در عمل شما یه خط 10M دارید و فایل هاتونو میتونید در واقع با سرعت 10M دانلود کنید
کاری که در تکنولوژی ADSL یا WIMAX تقریبا جالب نیست انجام دادنش
البته این کارا واسه کسایی که توی خونشون چنتا دیوایس 3G هست خوبه
اینجوری میشه هر گیگ 52 هزار تومن!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم واسه ما که گرونه
با خرید یه سیم کارت 5 هزارتومنی دیگه هم زمان یه خط 5Mbps دیگه هم میتونید براحتی راه ندازی کنید
پس در عمل شما یه خط 10M دارید و فایل هاتونو میتونید در واقع با سرعت 10M دانلود کنید
اره اما قیمت تمام شده ی هر گیگ هم در نظر بگیر
mojtabaghanidel
01-11-2014, 16:46
بازم واسه ما که گرونه
خداییش نکته خیلی باحال و ظریفی گفتی
دمت گرم
اقا یه سوال از دوستان داشتم
لینک خبر قیمت ازادُ کسی داره??
تست منطققه خیابان بهشتی-میدان ارژانتین
HardwareMaster
01-11-2014, 18:11
ایرانشل توی مشهد که گند زده بفاصله ی 3 کیلومتری مرکز شهر اصلا btsها تجهیزاتشم نصب ندارن آنتن دهی بماند دیگه سایر بخشهای شهر جای خود. ولی غمی نیست با خط پرسرعت و وایرلس 12 مگابیتی:n12:، 3G زپرتی ایرانشل مشهد فعلا باید بره بوق بزنه:n09:
ایرانشل توی مشهد که گند زده بفاصله ی 3 کیلومتری مرکز شهر اصلا btsها تجهیزاتشم نصب ندارن آنتن دهی بماند دیگه سایر بخشهای شهر جای خود. ولی غمی نیست با خط پرسرعت و وایرلس 12 مگابیتی:n12:، 3G زپرتی ایرانشل مشهد فعلا باید بره بوق بزنه:n09:
6 تا پست بالاتر رو نگاه کن بالاخره حرف کدومتون رو باور کنیم؟
من همین قدر میدونم که راه آهن مشهد هنوز 3g ساپورت نمیکنه :n23:
fanoostalaei
01-11-2014, 19:09
همین الان تو خونه با آنتن -85 ( نهایت سرعت ممکن با این آنتن دهی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
01-11-2014, 19:15
بالای 50 درصد مشهد پوشش 3g داره
منطقه ما که فلکه برق هستیم که خیلی بهتر شده امیدوارم بهتر از این هم بشه سرعت دانلودم حدود 90 کیلوبایت در ثانیه است فعلا
mohammad.asghari
01-11-2014, 19:41
سرعت من در خیابان مهدی با 2 آنتن نهایتا 500 هست ولی در خیابان فرامرز تا 1650 رفته سرعت
tavassoli.farfani
01-11-2014, 19:41
0.40mbps
برا اصفهان اصلا وضعیت خوبی نداره و نمیشه نظر داد
Sent from my HTC One
سلام عرض ادب
دوستان بنده میخام واسه 3جی یه سیم ایرانسل اعتباری بگیرم ( شماره اصلیم همراه به اصطلاح اوله ) تعرفه هایه جدیدشم تو سایت خودشو ن به این قراره وشماهم در جریانید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8% AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
سوال بنده اینه که
1.
میتونم بسته ( سه ماهه 600مگ 120000 ریال ) و فعال کنم بعد بسته ( 30 روز 2 گیگ بایت 100000 ریال )
و بعد هم بسته ( 1 روز 500 مگ 25000 ریال ) و فعال کنم که در مجموع مدت زمانش بشه 4 ماه و یک روی ( 3ماه + 30روز+1روز ) و حجم
هم در مجموع بشه 3گیگ و 100 مگ ( 2گیگ + 500مگ + 600 مگ)
یعنی با فعال سازی پشت سر هم مجموعا 4ماه با 3 گیگ و 100 م حجم داشته با شم با قیمت 25000 ؟؟؟؟؟؟
2.
اینه که بعد از اتمام این 4 ماه اگه 2 گیگ حجم مونده باشه دوباره بسته ( سه ماهه 600مگ 120000 ریال ) رو فعال کنم حجم باقی
مونده دوره بعد اضافه میشه ( مثلا میشه 2گیگو 600 مگ که تا سهماه اینده میتونی استفاده کنی ) یا میسوزه ؟؟؟؟؟؟؟
3.
الان بخام سیم کارت اغتباری ایرانسل بگیرم میکرو دارن بدن فوری بعده ثبت نام و همون روز فعالش میکنن ( معطلی نداره مثلا بگن برو چند روز دیگه بیا و اینکه قیمتش هموه یا فرق میکنه ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا همون عادی و بگیرم با کاتر پانچش کنم بهتره به نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سیم کارت میکرو هم سیم کارت هدیه تعلق میگیره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4.
تو تنظیمات گوشی هرجا که ام تی ان 3جی رو بیاره یعنی میشه از 3جی ایرانسل استفاده کرد و وصل شد به اینترنت درسته ؟؟؟؟؟؟
میشه این طوری ( چون قیمتاش حد وسط نداره یا کمه یا زیاد میگیرن ) با این روش حداقل کمی بهتره
ممنون میشم دوستای که اصلاع دارن کامل راهممایی کنید
saeed_sg1
01-11-2014, 20:04
بازم واسه ما که گرونه
سلام. بنظرم بازم سرعت ۵ رو داریم. مثل اینکه دو تا ماشین با سرعت ۵۰ کیلومتر کنار هم داشته باشیم. فقط حجم طلاعات زیاد میشه نه سرعتش.
Sent from my HTC Desire 816 dual sim
mahdi-xbox
01-11-2014, 23:25
دقایقی پیش...
گلشهر مشهد
:n02:
mojtabaghanidel
02-11-2014, 00:09
سلام عرض ادب
دوستان بنده میخام واسه 3جی یه سیم ایرانسل اعتباری بگیرم ( شماره اصلیم همراه به اصطلاح اوله ) تعرفه هایه جدیدشم تو سایت خودشو ن به این قراره وشماهم در جریانید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8% AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
سوال بنده اینه که
1.
میتونم بسته ( سه ماهه 600مگ 120000 ریال ) و فعال کنم بعد بسته ( 30 روز 2 گیگ بایت 100000 ریال )
و بعد هم بسته ( 1 روز 500 مگ 25000 ریال ) و فعال کنم که در مجموع مدت زمانش بشه 4 ماه و یک روی ( 3ماه + 30روز+1روز ) و حجم
هم در مجموع بشه 3گیگ و 100 مگ ( 2گیگ + 500مگ + 600 مگ)
یعنی با فعال سازی پشت سر هم مجموعا 4ماه با 3 گیگ و 100 م حجم داشته با شم با قیمت 25000 ؟؟؟؟؟؟
2.
اینه که بعد از اتمام این 4 ماه اگه 2 گیگ حجم مونده باشه دوباره بسته ( سه ماهه 600مگ 120000 ریال ) رو فعال کنم حجم باقی
مونده دوره بعد اضافه میشه ( مثلا میشه 2گیگو 600 مگ که تا سهماه اینده میتونی استفاده کنی ) یا میسوزه ؟؟؟؟؟؟؟
3.
الان بخام سیم کارت اغتباری ایرانسل بگیرم میکرو دارن بدن فوری بعده ثبت نام و همون روز فعالش میکنن ( معطلی نداره مثلا بگن برو چند روز دیگه بیا و اینکه قیمتش هموه یا فرق میکنه ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا همون عادی و بگیرم با کاتر پانچش کنم بهتره به نظر شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سیم کارت میکرو هم سیم کارت هدیه تعلق میگیره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4.
تو تنظیمات گوشی هرجا که ام تی ان 3جی رو بیاره یعنی میشه از 3جی ایرانسل استفاده کرد و وصل شد به اینترنت درسته ؟؟؟؟؟؟
میشه این طوری ( چون قیمتاش حد وسط نداره یا کمه یا زیاد میگیرن ) با این روش حداقل کمی بهتره
ممنون میشم دوستای که اصلاع دارن کامل راهممایی کنید
شما در هر ۲۴ساعت فقط یک طرح میتونی خرید کنی
وقتی طرح روزانه میزنی،مثلا امروز ۲۰۰ مگ ماهاهنه میخری فردا ۲گیگ ماهانه هم میخری،حجمت در مجموع میشه ۲.۲گیگ در یک ماه،یعنی حجمها باهم جمع میشن و بازه زمانی اخرین طرحی که خریدی اعمال میشه.
starpars
02-11-2014, 00:10
سلام. بنظرم بازم سرعت ۵ رو داریم. مثل اینکه دو تا ماشین با سرعت ۵۰ کیلومتر کنار هم داشته باشیم. فقط حجم طلاعات زیاد میشه نه سرعتش.
Sent from my HTC Desire 816 dual sim
داداش گلم شما منظور منو متوجه نشدی شما هدفت از سرعت مگه دانلود کردن زود تر نیست؟
مثلا یه بازی 10 گیگی داریم که 10 پارت 1GBی هست
شما 5 پارت رو با یه دیوایس و سرعت 5M دان میکنی و همزمان از پارت 6 تا 10 رو هم با یه دیوایس دیگه با سرعت 5M
اینطوری در نصف زمان وقتی که فقط از یه دیوایس استفاده میکنی دانلودت تموم میشه
در مورد قیمت هر گیگ هم جهت اطلاع هیچ تفاوتی نمی کنه اگه شبانه باشه بازم در صورت استفاده از دو سیم در کل هر گیگ 416 تومن براتون آب میخوره
علیاصغر عمیدیان گفت: به منظور یکسانسازی تعرفه در نسلهای مختلف تلفنهمراه، پس از بررسی مصوبات شماره 45 و 142 کمیسیون که براساس آن تعرفههای مختلفی با تفکیک تکنولوژی برای نسل سوم و GPRS برای سیمکارتهای دائمی از نیم ریال تا 14,8 ریال وجود داشت، در آخرین جلسه کمیسیون که با حضور نمایندگان اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد، پس از بررسی تحلیلهای ارائه شده از سوی آنان، سقف تعرفه هر کیلو بایت تبادل داده در شبکه تلفن همراه مستقل از تکنولوژی برای سیمکارتهای دائمی 2.5 ریال تعیین شد.
تعرفه 2.5 ریالی جدید درحالی تصویب شده که پیش از این، در سایت رسمی همراه اول، اینترنت GPRS برای سیمکارت دائمی، 4 ریال به ازاء هر کیلوبایت دریافت و ارسال داده درساعت اوج و 1 ریال به ازاء هرکیلو بایت دریافت و ارسال داده ساعت غیراوج اعلام شده است.
تعرفه اینترنت ایرانسل نیز برای سیمکارت دائمی از یک ریال (شنبه تا چهارشنبه 2 تا 7:59 و پنج شنبه و جمعه تمامی ساعات) تا 5 ریال (شنبه تا چهارشنبه 8 صبح تا 1:59 روز بعد) است.
تعرفه اینترنت همراه رایتل نیز نیم ریال است.
به این ترتیب تعرفه گران از نیم ریال تا 14,8 که از سوی رگولاتوری برای مقایسه تعرفه جدید و شرایط قبلی اعلام شده، تنها روی کاغذ و سقف تعرفه در مصوبات پیشین کمیسیون تنظیم بوده و در حقیقت برای تعرفه قبلی که در سرویس GPRS برای مشترکان اعمال میشد باید از تعرفه یک ریال تا 5 ریال نام برد.
این در حالی است که از این پس با حرکت اپراتورها به سمت ارائه نسل 3، کم کم GPRS منسوخ میشود و پیشتر نیز تعرفه نسل 3 برای اپراتور سوم 0.5 ریال تعیین شده بود . همچنین به اعتقاد تمام کارشناسان، در نسل 3 سرعت مصرف دیتا بسیار افزایش می یابد و از این رو متناسب با افزایش صعودی مصرف باید تعرفه کاهش یابد.
با این مصوبه تعرفه خدمات رایتل نیز که پیش از این 0.5 ریال تصویب شده بود تا 2.5 ریال افزایش مییابد و به معنی افزایش 5 برابری هزینههای اینترنت مشترکان اپراتور سوم است.
در نهایت در حالی که انتظار میرفت با راهاندازی نسل 3 و بهبود کیفیت و سرعت اینترنت همراه، تعرفهگذاری خدمات نسل 3 از روال تعرفهگذاری برای اپراتور سوم، تبعیت کند و هزینه اینترنت برای سایر اپراتورها نیز کاهش یابد، اما تعرفه جدید به میزان 5 برابر تعرفه پیشین 3G تصویب شد.
برای اینکه این افزایش قیمت ملموس تر شود تا پیش از این قیمت هر مگابایت اینترنت نسل سوم بر روی اپراتور رایتل حدودا 51 تومان بوده است. با این افزایش قیمت، هر مگابایت اینترنت 3G رایتل 256 تومان خواهد بود. این بدین معنی است که برای دانلود تنها 100 مگابایت شما باید مبلغ 32000 تومان را پرداخت کنید.
واقعا جای تقدیر داره زحمات این کمیسیون ضد مصرف کننده .
دیگه با این وضعیت اصلا قابل مصرف نیست هیچ کی جرات استفاده نداره مطمئن فقط پول تو جیب ریختن همین با WIFI کارامون انجام بدیم بهتر
واقعا شرم اور
برای جناب وزیر متاسفم
matr!x_2008
02-11-2014, 01:06
تو مشهد که رفته بودیم تو خود مشهد تقریبا همه جا 3g بود... نهایت سرعتی که اونجا از 3g گرفتم 250 تا 350 کیلوبایت بود... پایداریشم خوب بود و پینگ خوبی داشت.. در کل به نطرم ایرانسل تو مشهد خوب کار کرده... تو اتوباناشم 3g سرعت خوبی داشت
MOH@ND3S
02-11-2014, 01:07
دوستان اینا همش مال تعرفه آزاده انقدر هرس نخورید..مگه شما قبلا گیگی 50 هزار تومن میدادید واسه بسته ها؟ :| رایتل آزاد گیگی 50 هزار می افتاد رو 0.5 ريال.. بسته هاش گیگی 9 تومن!
ایرانسل آزاد گیگی 500 هزار می افتاد رو 5 ريال...بسته هاش گیگی 4 تومنه! تعرفه آزاد هیچ ربطی به بسته ها نداره.
اینجوری بخواید فکر کنید ایرانسلی که 5 ريال بود باید الان بسته هاشم نصف بشه دیگه نه؟!؟! :| انقدر سریع ماجرارو اکشن نکنید خواهشن.
من متوجه نمیشم . اینها تعرفه هارو افزایش دادن . یعنی فردا بالتبعش قیمت بسته ها هم افزایش پیدا میکنه حالا 5 برابرهم نه , مثلا دوبرابر .
چطور جای هیچ نگرانی نیست ؟
sa_mo1369
02-11-2014, 01:28
بالاخره بجنورد هم راه افتاد
حدود سرعت بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ بود
اینم یه تست سرعتش (خیابان باسکول)
اینم آنتنی که ازش تست گرفتم
HardwareMaster
02-11-2014, 01:45
دیگه با این وضعیت اصلا قابل مصرف نیست هیچ کی جرات استفاده نداره مطمئن فقط پول تو جیب ریختن همین با WIFI کارامون انجام بدیم بهتر
واقعا شرم اور
برای جناب وزیر متاسفم
جهان سومی، چهارمی و دور از تمدن بودن حضرات از همینجا روشن میشه که در کشورهای پیشرفته برای هر گیگابایت مصرف کاربران نرخ گذاری های بسیار منصفانه و پایین صورت میگیره ولی در ایران قیمتهای دور از عقل و منطق اونم برای هر کیلوبایت!!! وضع میشه.
قبلا هم گفتم، با عوض بدر شدن دولتها و وزرا هم اوضاع نه تنها بهتر بشو نیست بلکه سال بسال و دولت به دولت بدتر و جهان چهارمی،پنجمی تر میشیم
فکر کردین قدمای ما ایرانیها از روی باد معده گفتند 《هر سال دریغ از پارسال》؟! نه، چون ذات ما ایرانیها از قدیم تا حالا این بوده که دائم رو به عقب حرکت می کنیم ... حالا اسمش بشه ورود 4G و 5G و... به همون دلیل بازم دلیلی برای احساس واقعی پیشرفت نخواهید داشت!
HardwareMaster
02-11-2014, 01:59
حرف من رو . چون حرف داریم تا حرف
ضمنا شما پست بعد از پست خود رو هم دیدی؟
راه آهن که دوستمون اشاره کرد هیچ آنتنی وجود نداره تا مرکز شهر تنها 2 کیلومتر فاصله داره!! بندرت هم بینشون ساختمان بندمرتبه ای واقع شده ...
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ...!
paradisepersian
02-11-2014, 02:23
از دوستان کسی اطلاعی از برد مطلوب سایت های 4G داره
الان. سرور ایران
ARMANSTN
02-11-2014, 05:55
سلام دوستان کسی میدونه تو اصفهان کی کامل این شبکه 3g راه اندازی میشهممنون میشم راهنمای کنید.بعضی جاها تو اصفهان میگیره
شبانه رسما دیگه مرخص شده .
دوستان اینا همش مال تعرفه آزاده انقدر هرس نخورید..مگه شما قبلا گیگی 50 هزار تومن میدادید واسه بسته ها؟ :| رایتل آزاد گیگی 50 هزار می افتاد رو 0.5 ريال.. بسته هاش گیگی 9 تومن!
ایرانسل آزاد گیگی 500 هزار می افتاد رو 5 ريال...بسته هاش گیگی 4 تومنه! تعرفه آزاد هیچ ربطی به بسته ها نداره.
اینجوری بخواید فکر کنید ایرانسلی که 5 ريال بود باید الان بسته هاشم نصف بشه دیگه نه؟!؟! :| انقدر سریع ماجرارو اکشن نکنید خواهشن.
من متوجه نمیشم . اینها تعرفه هارو افزایش دادن . یعنی فردا بالتبعش قیمت بسته ها هم افزایش پیدا میکنه حالا 5 برابرهم نه , مثلا دوبرابر .
سلام دوست گرامی من اولش همین فکر میکردم ولی خبر اومد که همراه اول بسته دیگه لغو کرده اگر بسته باشن مشکلی نیست متاسفانه ما ایرانی نمیدونم چرا انقدر در خبر گذاری اینقدر ضعیف عمل میکنیم
اینا نمی تونن یک خبر کامل پوشش بدن
جهان سومی، چهارمی و دور از تمدن بودن حضرات از همینجا روشن میشه که در کشورهای پیشرفته برای هر گیگابایت مصرف کاربران نرخ گذاری های بسیار منصفانه و پایین صورت میگیره ولی در ایران قیمتهای دور از عقل و منطق اونم برای هر کیلوبایت!!! وضع میشه.
قبلا هم گفتم، با عوض بدر شدن دولتها و وزرا هم اوضاع نه تنها بهتر بشو نیست بلکه سال بسال و دولت به دولت بدتر و جهان چهارمی،پنجمی تر میشیم
فکر کردین قدمای ما ایرانیها از روی باد معده گفتند 《هر سال دریغ از پارسال》؟! نه، چون ذات ما ایرانیها از قدیم تا حالا این بوده که دائم رو به عقب حرکت می کنیم ... حالا اسمش بشه ورود 4G و 5G و... به همون دلیل بازم دلیلی برای احساس واقعی پیشرفت نخواهید داشت!
دقیقا من همین بار ها گفتم بعد انتخابات من اینجا گفتم مشکلات ما ریشه ولی بعضی دوستان متعصب شروع کردن به جار جنجال ولی 2 سال گذشت دارن خوب میبینم حرف بنده هر سال بدتراز پارسال.......
هیچ چیز تغییر نمیکنه اینجا
fanoostalaei
02-11-2014, 11:28
دوستان این دکل مال رایتله ؟
زیر این که ایرانسل آنتن 60 درصدی داشت !! ولی از نظر ظاهری خیلی شبیه ایرانسله !!!
سلام دوستان کسی میدونه تو اصفهان کی کامل این شبکه 3g راه اندازی میشهممنون میشم راهنمای کنید.بعضی جاها تو اصفهان میگیره
مسئولش مگفت اصفهان در الویت نیست نه تجهیزاتش رو دارند نه پولش نه پیمانکار برای پیاده سازی
در کل اصغهان هم ۵یا ۶تا بیشتر آنتن نیست
به تازگی یه انتن هم سمت میدان ارتش نصب کردند
Armin.Computer
02-11-2014, 12:31
به نظرم اینترنت موبایل باید سرعت داشته باشه
وقتی اینترنت موبایل رو وصل می کنی شارژ گوشی به شدت کم میشه
اگر قرار باشه برای آپدیت یه برنامه 10 مگی با سرعت 50 کیلو منتظر بمونیم که نمیشه
پس باید سرعت خیلی بالا داشته باشه
چون منابع در تلفن همراه خیلی محدوده
arman4459
02-11-2014, 13:12
شبانه خیلی هم بد نیست مثلا یک فایل 50 مگابایتی بین 2 تا 4 دقیقه نهایتا دانلود میشه.بنظرم باید صبر کرد تا درست بشه.
aghazadeh_hastam
02-11-2014, 13:19
سرعت دانلود شبانه من که تا 1.4 مگ هم میره :n02:
nini bad
02-11-2014, 13:22
مسئولش مگفت اصفهان در الویت نیست نه تجهیزاتش رو دارند نه پولش نه پیمانکار برای پیاده سازی
در کل اصغهان هم ۵یا ۶تا بیشتر آنتن نیست
به تازگی یه انتن هم سمت میدان ارتش نصب کردند
درود بر شما ...
اتفاقا هنگامی که پیمانکار برای نصب تجهیزات ساختمان کناری ما آمده بود گفت تا اوایل آذر 80 درصد اصفهان تحت پوشش قرار میگیرد دلیل کندی انجام این کار را هم یک سری مشکلات بیان کرد که قابل ذکر نیست وگرنه اصفهان از شهرهایی بود که تا الان باید پوشش 50 درصدی داشته باشد ...
starpars
02-11-2014, 14:47
هر کدوم از این سکتور های مربعی روی دکل ها چند یوزر رو پوشش میدن؟
farhadrohi
02-11-2014, 23:27
سوال بنده اینه آیا همه دکل ها تجهیز میشن یا همین نقطه ای باقی میمونه؟
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
Pintoricio-2
03-11-2014, 01:24
بسته هفتگی 5 گیگ 2_8 صبح 14500 تومن و 24 گیگ ماهانه 2-8 صبح 10000 تومن . :n13: :n13: :n08: :n08:
بسته هفتگی 5 گیگ 2_8 صبح 14500 تومن و 24 گیگ ماهانه 2-8 صبح 10000 تومن . :n13: :n13: :n08: :n08:
همچین بسته ای وجود نداره. (5 گیگ 2-8 صبح)
اینو من تو بسته هاش ندیده بودم ولی 1 گیگ است 2 تا 8 صبح 1000 تومن
درود بر شما ...
اتفاقا هنگامی که پیمانکار برای نصب تجهیزات ساختمان کناری ما آمده بود گفت تا اوایل آذر 80 درصد اصفهان تحت پوشش قرار میگیرد دلیل کندی انجام این کار را هم یک سری مشکلات بیان کرد که قابل ذکر نیست وگرنه اصفهان از شهرهایی بود که تا الان باید پوشش 50 درصدی داشته باشد ...
حاجی خودت فک کن ببین چی میگی:n13:
اوایل آذر یعنی ۲۰روز دیگه
یعنی از الآن روزی ۲تا آنتن هم تو اصفهان نصب کنند تا اوایل آذر ۸۰درصد نمیشه روزها تعطیلش هم حساب کن
شاید منظورش آذر سال دیگه بوده:n08:
اگر منظورت بسته های هست که در بسته ترکیبی من می تونی بسازی کلاً اون بسته ترکیبی من قیمتش فضایی هست و اصلاً به صرفه نیست برای اینترنت
starpars
03-11-2014, 14:59
جالبه با #7* که میری نوشته 4.5 گیگ روزانه 20،000 تومن!!
دوستان من امروز اصفهان جاهایی که بودم و سرچ زدم واسه نسل سوم اسم ایرانسل هم میومد اما متاسفانه سیم کارت نداشتم
دروازه شیراز، ملاصدرا، شیخ صدوق، هفت دست شرقی، چهارباغ بالا
به نظرم ایرانسل داره خوب پیش میره تو اصفهان اما باید منتظر بود تا پوشش کامل بشه هنوز خیلی فاصله با همراه اول داره
خدایی همراه اول هر جا تست گرفتم بالای 5مگ بوده
Pintoricio-2
03-11-2014, 16:03
کد *555*5*2# رو که بزنید میبینید که هست . جدید اضافه شده .
اینو من تو بسته هاش ندیده بودم ولی 1 گیگ است 2 تا 8 صبح 1000 تومن
تو بسته های هفتگی جدیدا اضافه شده .
amin13701
03-11-2014, 17:09
این بسته رو تازه اضافه کردن
MOHAMMAD2010
03-11-2014, 17:11
چه جوری باید بفهمم 3g تو منطقه من فعال شده یا نه ؟
مگه راهش این نیست که data enabled رو فعال کنم ؟
واسه من فقط E میزنه ! ولی اینا میگن تو کرمان 3g راه افتاده !
amin13701
03-11-2014, 17:24
چه جوری باید بفهمم 3g تو منطقه من فعال شده یا نه ؟
مگه راهش این نیست که data enabled رو فعال کنم ؟
واسه من فقط E میزنه ! ولی اینا میگن تو کرمان 3g راه افتاده !
حالت شبکه رو تو تنظیمات بزار رو WCDMA اگه آنتن داد یعنی فعاله
MOHAMMAD2010
03-11-2014, 17:29
حالت شبکه رو تو تنظیمات بزار رو WCDMA اگه آنتن داد یعنی فعاله
گوشی من با جای WCDMA گزینه 3g داره میزارمش رو 3g ولی بازم E فعاله !
amin13701
03-11-2014, 17:37
احتمالا حالت شبکه رو میزاری تو حالت دوگانه(gsm,3g) وگرنه اگه تو حالت تنها 3g باشه و آنتن بده که E نمیاد
شهرک راه آهن تهران
هم اکنون
SONY XPERIA Z2
mojtabaghanidel
03-11-2014, 17:42
شهرک راه آهن تهران
هم اکنون
SONY XPERIA Z2
خیلی جاهای تهران ۴جی سیگنال داره
باید بشینیم منتظر یوسیم باشیم
توی توییتر ایرانسل نوشته بود اواسط آذر یوسیم میاد
MOHAMMAD2010
03-11-2014, 17:44
احتمالا حالت شبکه رو میزاری تو حالت دوگانه(gsm,3g) وگرنه اگه تو حالت تنها 3g باشه و آنتن بده که E نمیاد
نه گوشی من جدا داره ! یعنی یه حالت فقط 2g یه حالت 3g !
خیلی جاهای تهران ۴جی سیگنال داره
باید بشینیم منتظر یوسیم باشیم
توی توییتر ایرانسل نوشته بود اواسط آذر یوسیم میاد
اینترنت 3G که افتضاحه.
من موندم 4G رو میخواد با چه سرعتی بده؟
SONY XPERIA Z2
mojtabaghanidel
03-11-2014, 17:54
اینترنت 3G که افتضاحه.
من موندم 4G رو میخواد با چه سرعتی بده؟
SONY XPERIA Z2
راستش من کمترین سرعتی که با ۳جی گرفتم۲مگ بوده
یه نکته مهم هست که فک میکنم نباید فراموش بشه
از نظر زیر ساخت ایران مشکل زیاد داره و مطمعنم تا چند سال اینده وضعیت خیلی بهتر میشه
amin13701
03-11-2014, 18:05
نه گوشی من جدا داره ! یعنی یه حالت فقط 2g یه حالت 3g !
گوشی شما تو حالت 3g آنتن میده؟؟من خودمم یه گوشی قدیمی دارم که 3g رو ساپورت میکنه که توش رایتل انداختم و وقتی از شبکه رایتل(3g)استفاده میکنم علامتGمیافته
Armin.Computer
03-11-2014, 18:17
رام کاستوم داری؟
Tehranshahr
03-11-2014, 18:25
کم کم قیمت های جدید بسته ها داره لو میره! ۵گیگ ماهیانه 20 تومن بعد 10گیگ زده 65تومن!!
پس با این حساب بزودی ۲گیگ میشه ۲۰تومن ۵گیگ هم ۴۰
بالاخره باید پول تجهیزات و لایسنسشو تاقرون آخر هرچه زودتر دربیارن.
MOHAMMAD2010
03-11-2014, 18:40
گوشی شما تو حالت 3g آنتن میده؟؟من خودمم یه گوشی قدیمی دارم که 3g رو ساپورت میکنه که توش رایتل انداختم و وقتی از شبکه رایتل(3g)استفاده میکنم علامتGمیافته
آره وقتی میزارمش رو 3g آنتن میده
گوشی من نکسوس 4 هست
رام کاستوم داری؟
نه رام رسمی - گوشی هم نکسوس 4
mojtabaghanidel
03-11-2014, 18:49
آره وقتی میزارمش رو 3g آنتن میده
گوشی من نکسوس 4 هست
نه رام رسمی - گوشی هم نکسوس 4
برو ستینگ گوشیت،هرچی apn داری پاک کن یکی جدید بساز با این مشخصات
Apn name: Irancell-3G (اسم دلخواه هستش(
APN mtnirancell
اینو save کن
بدش برو نتورکتو بزار روی wcdma only
ایشالا که ردیف شه
MOHAMMAD2010
03-11-2014, 18:53
رام کاستوم داری؟
برو ستینگ گوشیت،هرچی apn داری پاک کن یکی جدید بساز با این مشخصات
Apn name: Irancell-3G (اسم دلخواه هستش(
APN mtnirancell
اینو save کن
بدش برو نتورکتو بزار روی wcdma only
ایشالا که ردیف شه
آقا من دقیقا همین کارارو کردم ولی بازم E هست !
خب شاید 3g تو منطقه من هنوز نیست !
Armin.Computer
03-11-2014, 19:11
راستش تا جایی که می دونم حتی اگر هم 3G نباشه باید آنتن شما بره
البته ممکنه در گوشی های مختلف فرق داشته باشه
ولی فکر کردم نکسوس هم همینجوریه
amin13701
03-11-2014, 19:16
اگه 3g فعال نباشه و شما جالت گوشی رو بزاری رو 3g اونوقت گوشی آنتن نمیده که
شما به شکل دستی شبکه ها رو جستجو کن اصلا ببین 3g رو پیدا می کنه
MOHAMMAD2010
03-11-2014, 19:21
شما به شکل دستی شبکه ها رو جستجو کن اصلا ببین 3g رو پیدا می کنه
خب سه تا پیدا میکنه ! یکی ایرانسل یکی tci یکی هم فکر کنم رایتل هست !
mojtabaghanidel
03-11-2014, 19:24
این تستُ الان تو پارکشهر گرفتم
بااینکه انتن کامل نداره بازم سرعت بد نیست
Armin.Computer
03-11-2014, 19:25
پیشنهاد می کنم با گوشی شخص دیگه شبکه ها رو جستجو کنید تا ببینید شبکه نسل 3 هست یا نه
شما مدل تری جی یا معدل اون رو به تنهایی انتخاب کن ببین اصلا همراه اول رو میاره. اگر نیاره یعنی تو منطقه شما راع اندازی نشده
MOHAMMAD2010
03-11-2014, 19:31
این شکلیه :
amin13701
03-11-2014, 19:50
این شکلیه :
ظاهرا که درسته و منطقه شما 3g فعاله(اگه حالت شبکه تنها رو 3g باشه)
برو به setting گوشی و به قسمت about phone وبه status وببین mobile network type چیه
MOHAMMAD2010
03-11-2014, 20:01
ظاهرا که درسته و منطقه شما 3g فعاله(اگه حالت شبکه تنها رو 3g باشه)
برو به setting گوشی و به قسمت about phone وبه status وببین mobile network type چیه
EDGE......
starpars
03-11-2014, 20:03
احتمالا کسی که این بسته ها رو طراحی میکنه هیچی از بازار و بازاریابی سرش نمیشه
هرچی دوس داره داره میزاره
همه جا وقتی حجم خرید بالاتر میره عمده میشه قیمت میاد پایین واسه اینا برعکسه :n15:
amin13701
03-11-2014, 20:19
EDGE......
پس نسل 2.75هس و حالت گوشیتون همونطور که تو ابتدا گفتم رو حالت دوگانه هس چون اگه تنها 3g بود شبکه edge رو شناسایی نمیکرد
mojtabaghanidel
03-11-2014, 21:00
EDGE......
داداش زنگ بزن ۷۰۰
کم کم قیمت های جدید بسته ها داره لو میره! ۵گیگ ماهیانه 20 تومن بعد 10گیگ زده 65تومن!!
پس با این حساب بزودی ۲گیگ میشه ۲۰تومن ۵گیگ هم ۴۰
بالاخره باید پول تجهیزات و لایسنسشو تاقرون آخر هرچه زودتر دربیارن.
خدمت اون مهندس گرامی که چند صفحه پیش میگفت بیخود اکشن میکنید و این نرخ آزاده و بسته هارو شامل نمیشه .
htotti2006
03-11-2014, 21:34
سلام دوستان شبتون بخیر
تو قزوین منطقه ما تحت پوشش شبکه 3g هستش من طرح 5 گیگ 20 تومن رو فعال کردم درساعت عادی سرعت نت به 300 کیلوبایت میرسه میخواستم بپرسم اگر مثلاً طرح شبانه رو فعال نم سرعت نسبت به این طرح فعال میشه یا همین سرعت هستش؟
ممنون
Tehranshahr
03-11-2014, 21:41
خدمت اون مهندس گرامی که چند صفحه پیش میگفت بیخود اکشن میکنید و این نرخ آزاده و بسته هارو شامل نمیشه .
احتمالا از اول زمستون هم 4جی راه میفته هم قیمت بسته ها آپدیت میشه، در بهترین حالت ۲گیگ میشه 15
خوب , الان هم همین نظرو دارید ؟؟!
Armin.Computer
04-11-2014, 01:18
الان رایتل دارم
ولی فقط در مواقع اضطراری از سیم کارت استفاده می کنم
مثلا وقتی ADSL خونه قطع بشه یا به هر حال دسترسی به اینترنت ADSL نداشته باشم
نه اینکه دلم نمی خواد
کسی بدش نمی یاد از تکنولوژی بهتر استفاده کنه
قیمت بسته ها به صرفه نیست
یا اینکه ارزش خرید نداره
مثلا می تونم خیلی از کارهای سنگین اینترنتی مثل آپدیت نرم افزار ها یا وب گردی رو خونه انجام بدم
shahryar84
04-11-2014, 01:53
این شکلیه :
اگه رام عوض نکردی، نکسوس حالت "فقط 3G" نداره، اون prefer 3g هست.
شما
*#*#4636#*#*
رو بزن، بعد
Phone information
بعد
Wcdma only
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
nini bad
04-11-2014, 02:06
حاجی خودت فک کن ببین چی میگی:n13:
اوایل آذر یعنی ۲۰روز دیگه
یعنی از الآن روزی ۲تا آنتن هم تو اصفهان نصب کنند تا اوایل آذر ۸۰درصد نمیشه روزها تعطیلش هم حساب کن
شاید منظورش آذر سال دیگه بوده:n08:
من چیزی نمیگم ای حرف پیمانکار است ... قرار نیست آنتن نصب کنند گفته بیشتر مناطق تجهیزات نصب بود و برای بروز رسانی نیاز به زمان هست قرار نیست روزی یک دکل ایرانسل نصب بشود ...
نکته دوم این این مدت بیشتر مناطق اصفهان تحت پوشش بوده ... رودکی. باغ دریاچه.پل وجید. سه را سیمین.خاقانی.وحید.فلکه ارتش.دقیقی.سه راه حکیم نظامی.توحید.سه راه نظر پل فلزی. دروازه شیراز. فلکه فلسطین.امام خمینی.فرایبورگ.صفحه و مصلی... این ها تمام مناطقی بود که من 3G داشتم و تست کردم فکر نمیکنم پوشش کمی باشد...
HardwareMaster
04-11-2014, 11:00
الان رایتل دارم
ولی فقط در مواقع اضطراری از سیم کارت استفاده می کنم
مثلا وقتی ADSL خونه قطع بشه یا به هر حال دسترسی به اینترنت ADSL نداشته باشم
نه اینکه دلم نمی خواد
کسی بدش نمی یاد از تکنولوژی بهتر استفاده کنه
قیمت بسته ها به صرفه نیست
یا اینکه ارزش خرید نداره
مثلا می تونم خیلی از کارهای سنگین اینترنتی مثل آپدیت نرم افزار ها یا وب گردی رو خونه انجام بدم
منم موافقم. منطقی هم همینه که ما معمولا در مواقع ناچاری دست بدامن اینترنت همراه میشیم
این چه خریتی هست که اسمش رو گذاشتن تعرفه ی آزاد؟!!!! آزاد از چی؟!!!
اگه سرعتش بالاتر بود، یا خدمات دهیش بهتر بود میگفتیم بالاخره واژه ی آزاد در اینجا یک وجه و مفهومی داره!
ولی وقتی من موقتا به ADSL دسترسی ندارم و فقط میخوام دو تا ص رو باز کنم و بس، چرا باید مجبورم باشم برم بسته بخرم که بعدم از بقیش استفاده نکنم و سودش بره به جیب دزدها؟
شده حکایت انحصار حاکم بر بازار خودرو ...
متاسفانه تا وقتی به اپراتورهای معتبر بین المللی اجازه ی فعالیت در ایران ندن انحصار و دزدی این سه اپراتور ادامه خواهد داشت
ما مردم هم که در همه حال چه جنگ و چه صلح، سنگ زیرین آسیابیم و فقط صدای ساییده شدن و خرد شدن ازمون درمیاد ...
من چیزی نمیگم ای حرف پیمانکار است ... قرار نیست آنتن نصب کنند گفته بیشتر مناطق تجهیزات نصب بود و برای بروز رسانی نیاز به زمان هست قرار نیست روزی یک دکل ایرانسل نصب بشود ...
نکته دوم این این مدت بیشتر مناطق اصفهان تحت پوشش بوده ... رودکی. باغ دریاچه.پل وجید. سه را سیمین.خاقانی.وحید.فلکه ارتش.دقیقی.سه راه حکیم نظامی.توحید.سه راه نظر پل فلزی. دروازه شیراز. فلکه فلسطین.امام خمینی.فرایبورگ.صفحه و مصلی... این ها تمام مناطقی بود که من 3G داشتم و تست کردم فکر نمیکنم پوشش کمی باشد...
یه انتن بالای هزار جریبه چون رو ارتفاعه تا فاصله زیاد آنتن میده یکی هم سمت رودکی
سمت جنوب غربی همین ۲تا انتنو داره
این همه از سمت سعادت آباد تا کشاورزی انتن میده به خاطر همین ۲تاس
شما زمانی بگو آنتن دهی بالاس که وقتی رو Auto گذاشتی رو ۳جی بمونه
من چند هفته پیش تهران بودم همچین حالتی داشت
واقعا تا چقدر جا داره؟ با این حساب adsl رو بی خیال شم بیام 3 جی نهایتش چند مگه برای کسی تا 6 مگ هم رفته؟
آنتنم پره خودش 500 مگ بهم هدیه داد
MOHAMMAD2010
04-11-2014, 12:39
اگه رام عوض نکردی، نکسوس حالت "فقط 3G" نداره، اون prefer 3g هست.
شما
*#*#4636#*#*
رو بزن، بعد
Phone information
بعد
Wcdma only
بعد اینکه این کارو کردم آنتن کلا میپره !
فکر کنم اصلا 3g فعال نشده تو منطقه من درسته ؟
Armin.Computer
04-11-2014, 12:42
اگر رو WCDMA Only گذاشتی و آنتن رفت
یعنی اینکه 3G نداری
amiralex65
04-11-2014, 14:02
یه آنتن هم تو خیابان ابن سینا اصفهان تجهیز کردن.
اینم تست سرعت نزدیک آنتن.
shahryar84
04-11-2014, 14:06
بلی، یعنی شما تو محدوده پوشش آنتن 3G نیستید
mr_mansouri
04-11-2014, 14:13
گوشي شما دو سيم كارته كه نيست؟
nini bad
04-11-2014, 15:19
یه انتن بالای هزار جریبه چون رو ارتفاعه تا فاصله زیاد آنتن میده یکی هم سمت رودکی
سمت جنوب غربی همین ۲تا انتنو داره
این همه از سمت سعادت آباد تا کشاورزی انتن میده به خاطر همین ۲تاس
شما زمانی بگو آنتن دهی بالاس که وقتی رو Auto گذاشتی رو ۳جی بمونه
من چند هفته پیش تهران بودم همچین حالتی داشت
شما نرم افزار signal finder را نصب کن گوشیتم بذار روی حالت WCDMA ONLY بعد متوجه میشید چند آنتن 3G در سطح شهر وجود دارد... آنتن هزار جریب هر چقدر هم روی ارتفاع باشه نمیتونه در فاصله های زیادتری پهنای باند داشته باشه منظور شما از حالت AUTO را متوجه نشدم احتمالا WCDMA Perferred GSM باشه...
یه آنتن هم تو خیابان ابن سینا اصفهان تجهیز کردن.
اینم تست سرعت نزدیک آنتن.
پر بود. سیگنال مهم نیست؟ نزدیک آنتن بودن مهمه؟ دلیل اختلاف سرعتها چیه. پهنای باندی که روی هر دکلی؟
MOHAMMAD2010
04-11-2014, 16:39
گوشي شما دو سيم كارته كه نيست؟
نه نکسوس 4 هست
amiralex65
04-11-2014, 18:13
پر بود. سیگنال مهم نیست؟ نزدیک آنتن بودن مهمه؟ دلیل اختلاف سرعتها چیه. پهنای باندی که روی هر دکلی؟
بیشترین چیزی که رو سرعت تاثیر میزاره یکی نزدیک بودن به انتن و یکی تعداد کاربرایی که از اون انتن استفاده میکنن.
sistani14
04-11-2014, 20:24
شما نرم افزار signal finder را نصب کن گوشیتم بذار روی حالت WCDMA ONLY بعد متوجه میشید چند آنتن 3G در سطح شهر وجود دارد... آنتن هزار جریب هر چقدر هم روی ارتفاع باشه نمیتونه در فاصله های زیادتری پهنای باند داشته باشه منظور شما از حالت AUTO را متوجه نشدم احتمالا WCDMA Perferred GSM باشه...
signal finderروی کامپیوتر قابل نصبه؟
خیر روی گوشی اندروید . و نکته جالبش اینکه تو راهنماش میگه برنامه فقط در حالت 2جی قادر به یاقتن دقیق دکل هاست.
MOH@ND3S
05-11-2014, 11:04
خوب , الان هم همین نظرو دارید ؟؟!
رگولاتوری: تعرفههای جدید اینترنت همراه از اول آذر اعمال خواهند شد/کاربران بسته افزایشی دیتا فعال کنند
...عباسی همچنین اظهار کرد: آمارها نشان می دهد که بیش از 80 درصد ترافیک مورد استفاده مردم بصورت بستههای تعرفهای است که تفاوت چندانی نخواهد داشت. براساس تعرفههای جدید پیش بینی ما آن است که مردم از این پس برای استفاده از اینترنت تلفن همراه توجه بیشتری به فعال سازی بستههای اینترنتی نشان دهند. معمولا در همه جای دنیا تعرفههای بستهها به مراتب ارزانتر از تعرفه آزاد است. دلیل ارزانتر بودن آنها هم این است که امکان مدیریت ترافیک بهتری را برای اپراتورها فراهم می کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز تعرفه اینترنت آزاد هیچ ربطی به تعرفه بسته های اینترنتی نداره!!!
تعرفه جدید آزاد فقط میانگین 2G و 3G در نظر گرفته شده که اپراتور ها فعلا چون پوشش 3G کامل ندارن و هی بین 2G و 3G گوشی ها سوییچ میشن تعرفه آزاد یکی بشه که محاسبش برای سیستم های اکانتینگ اپراتور ها سخت نباشه و مشکلات جدیدی بوجود نیاد.
hosseinkarimi937
05-11-2014, 14:00
قیمت اینترنت پنج برابر شده.شما بدون خرید بسته اگه بخاین یک گیگابایت دانلود کنید باید 264هزار تومن پول بدی. 5ریال شده 2/5ریال بر کیلوبایت
hosseinkarimi937
05-11-2014, 14:03
سرعت نسل چهارم ایرانسل
رباط کریم
hosseinkarimi937
05-11-2014, 14:05
ایرانسل
تهران/رباط کریم
binaafarin
05-11-2014, 14:06
ماششششششششششش الا 52مگ؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 14:08
بله سرعتش بالاس البته رسمی افتتاح نکردن
hosseinkarimi937
05-11-2014, 14:14
ماششششششششششش الا 52مگ؟
بله سرعتش تو مراحل تست انقده. البته سیم کارت مخصوصش آذر ماه میاد
binaafarin
05-11-2014, 14:14
چقدر خوب امیدوارم بزودی همه گیر بشه
hosseinkarimi937
05-11-2014, 14:16
انشاها هنوز خوده استان تهران فقط تجهیزاتش نصب شده قول دادن اوایل دی ماه کل استان افتتاح شه
amiralex65
05-11-2014, 14:21
انشاها هنوز خوده استان تهران فقط تجهیزاتش نصب شده قول دادن اوایل دی ماه کل استان افتتاح شه
شما چطوری تست کردی?
سیم کارت از کجا آوردی?
binaafarin
05-11-2014, 14:23
یه تعداد محدودی فروختن فکر کنم توی تلکام
hosseinkarimi937
05-11-2014, 14:24
تو شرکت موبایل پلاس هستم/وارد کننده تجهیزات شرکت هووایی برای ایرانسل
استان تهران رو ما تجهیز کردیم
hosseinkarimi937
05-11-2014, 14:27
یه تعداد محدودی فروختن فکر کنم توی تلکام
بله درسته ایرانسل با شرکت هووایی قرارداد بسته.من تو استان تهران(موبایل پلاس)وظیفه تست دارم
سیم کارتای نسل چهارم آخر آذر با قیمت بیست هزار تومن میاد
تو شرکت موبایل پلاس هستم/وارد کننده تجهیزات شرکت هووایی برای ایرانسل
استان تهران رو ما تجهیز کردیم
بالاخره یکی اومد از همکارای ایرانسل
کمی توضیح بده
hosseinkarimi937
05-11-2014, 16:40
رایتل از سال 89داره دکل نصب میکنه مثلا ولی...
ایرانسل نسل چهارمش رو نیگا
کمی توضیح بده
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارم
amiralex65
05-11-2014, 16:56
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
Masoud-Susa
05-11-2014, 16:56
محل سکونت خودتون رو بگین تا وضعیت نصب تجهیزات رو تا اونجایی که میدونم در اختیارتون بذارم
از وضعیت راه اندازی نسل سوم تو شهرهای شمالی استان خوزستان خبر دارید؟ مثل شوش، دزفول، اندیمشک.
amiralex65
05-11-2014, 16:57
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
fanoostalaei
05-11-2014, 17:04
تک کانکشن ایرانسل با آنتن 90 درصدی تو خونه :دی
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:12
کمی توضیح بده
کمی توضیح بده
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
تجهیزات. خمینی شهر در دو نقطه نصب شده شاهین شهر و خمینی شهر اسفند ماه. باهم افتتاح ميشند
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:13
کمی توضیح بده
کمی توضیح بده
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
تجهیزات. خمینی شهر در دو نقطه نصب شده شاهین شهر و خمینی شهر اسفند ماه. باهم افتتاح ميشند
استان اصفهان کلا مشکل اینترنت داره خوده اصفهان مشکل زیاد داره
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:17
کمی توضیح بده
کمی توضیح بده
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
از وضعیت راه اندازی نسل سوم تو شهرهای شمالی استان خوزستان خبر دارید؟ مثل شوش، دزفول، اندیمشک.
اول دزفول دوم شوش سوم اندیمشک
اردیبهشت 94 افتتاح میشه
دزفول تجهیزات نصب شده فقط
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:19
کمی توضیح بده
کمی توضیح بده
اصفهان? خمینی شهر?
پیشاپیش ممنون.
اول دزفول دوم شوش سوم اندیمشک
اردیبهشت 94 افتتاح میشه
دزفول تجهیزات نصب شده فقط
ahwazp30
05-11-2014, 17:20
زیاد دلتون رو به این سرعتا خوش نکنید مطمئن باشید اگه قرار بود یه همچین سرعتی در اختیار همه قرار بگیره دیگه چیزی به اسم محدودیت 128رو اینترنت مملکت نمیزاشتن .بعدشم سرعت بالای 1 مگابیت فقط باید نامحدود باشه .هیچ فکر کردین با سرعت 50 مگ یه پیج باز کنید چقدر از ترافیک مصرف میشه ؟ هر چی سرعت بالاتر بره شارژ خوری بیش تر میشه و از این نت فقط میشه توی موبایل استفاده کرد اونم برای کارای کوچیک .اگه با این سرعت ملت بخوان رو pc وبگردی کنن که باید ماهی یک میلیون تومن پول اینترنتشون رو بدن .
با سلام و تشکر از مشارکت شما در این تاپیک
وضعیت نسل چهارم در میدان خراسان تهران چطوره؟ حداکثر سرعت نسل سوم عملا چقدره؟ ایرانسل واقعاً این همه پهنای باند داره
ممنون
زیاد دلتون رو به این سرعتا خوش نکنید مطمئن باشید اگه قرار بود یه همچین سرعتی در اختیار همه قرار بگیره دیگه چیزی به اسم محدودیت 128رو اینترنت مملکت نمیزاشتن .بعدشم سرعت بالای 1 مگابیت فقط باید نامحدود باشه .هیچ فکر کردین با سرعت 50 مگ یه پیج باز کنید چقدر از ترافیک مصرف میشه ؟ هر چی سرعت بالاتر بره شارژ خوری بیش تر میشه و از این نت فقط میشه توی موبایل استفاده کرد اونم برای کارای کوچیک .اگه با این سرعت ملت بخوان رو pc وبگردی کنن که باید ماهی یک میلیون تومن پول اینترنتشون رو بدن .
چه ربطی داره باز کردن هر پیجی یک ترافیکی داره حالا چه با سرعت یک مگ یا صد مگ. الان پارس برای بعضی از مشترکین 1۶ مگ بسته. اساسا الان کی داره به محدودیت 128 عمل می کنه
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:29
وضعیت نسل چهارم در میدان خراسان تهران چطوره؟ حداکثر سرعت نسل سوم عملا چقدره؟ ایرانسل واقعاً این همه پهنای باند داره
ممنون
دکل خیابان طیب فعلا نسل سوم هستش
نهایت سرعت3G. چهل دو مگ هستش
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:31
ممنون
سازمان تنظیم مقررات به ایرانسل اجازه داده پهنای باندش رو باز بزاره تا زمانیکه تمام 135000دکل ایرانسل تجهیز بشه
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:33
ممنون
سازمان تنظیم مقررات به ایرانسل اجازه داده پهنای باندش رو باز بزاره تا زمانیکه تمام 135000دکل ایرانسل تجهیز بشه
چه ربطی داره باز کردن هر پیجی یک ترافیکی داره حالا چه با سرعت یک مگ یا صد مگ. الان پارس برای بعضی از مشترکین 1۶ مگ بسته. اساسا الان کی داره به محدودیت 128 عمل می کنه
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:36
ممنون
خیابان تاری و طیب نسل چهارم هستن
گوشیتون باید نسل چهارم رو پشتیبانی کنه
سیم کارت نسل چهارم اواخر آذر ماه با قیمت بیست هزار تومن میاد بازار
تشکر جناب کریمی. آیا برنامه ای هم برای ارتقای دکل طیب وجود داره؟
توی این تعطیلات که سرعت من حداکثر تا سه مگ رفت دانگلهای نسل سوم هم معمولا تا ۷ مگ ساپرت می کنه آیا واقعا ایرانسل می تونه این پهنای باندها رو درست توزیع کنه. من به شخصه ای دی اس ال رو ول می کنم چون قطعی زیاد دارم و خط تلفن هم نهایتاً با نویز سه مگ میکشه.
لطف کنید به این سوال تخصصی هم جواب بدید. دکلها چطور به bsc وصل میشن از طریق کابل یا بیسیم؟ اینترنتها از مرکز اصلی توزیع میشه یا از طریق bsc یعنی هر بی اس سی که چندتا آنت رو کنترل می کنه یک پهنای باند مشخصی داره؟ امیدوارم درست اصطلاحات را به کار برده باشم
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:50
توی این تعطیلات که سرعت من حداکثر تا سه مگ رفت دانگلهای نسل سوم هم معمولا تا ۷ مگ ساپرت می کنه آیا واقعا ایرانسل می تونه این پهنای باندها رو درست توزیع کنه. من به شخصه ای دی اس ال رو ول می کنم چون قطعی زیاد دارم و خط تلفن هم نهایتاً با نویز سه مگ میکشه.
لطف کنید به این سوال تخصصی هم جواب بدید. دکلها چطور به bsc وصل میشن از طریق کابل یا بیسیم؟ اینترنتها از مرکز اصلی توزیع میشه یا از طریق bsc یعنی هر بی اس سی که چندتا آنت رو کنترل می کنه یک پهنای باند مشخصی داره؟ امیدوارم درست اصطلاحات را به کار برده باشم
برنامه خاصی برای افزایش نداریم چون شهرداری مجوز نمیده اما دکل های خیابونی مثل شهر تبریز در حال تجهیز هستش
سرعت نت ربط داره به تعداد مشترک
مایکروو یا همون قطعات مربع کوچک تو دکل ها برای نسل جدید هستش
سرعت نت در تهران فعلا 12مگ هستش
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:52
برنامه خاصی برای افزایش نداریم چون شهرداری مجوز نمیده اما دکل های خیابونی مثل شهر تبریز در حال تجهیز هستش
سرعت نت ربط داره به تعداد مشترک
مایکروو یا همون قطعات مربع کوچک تو دکل ها برای نسل جدید هستش
سرعت نت در تهران فعلا 12مگ هستش
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:53
فرکانس جدید ایرانسل 2100/2600هستش طبق سازمان جهانی
135000دکل هم تا پایان سال94مجهز میشن
جناب کریمی سلام
ایرانسل در ارومیه یا حداقل در منطقه ما دیگه دیتا نمیده
تا حدود 1ماه پیش سرعت دانلود مخصوصا شبها نزدیک به 1MBps بود ولی الان عملا قطع شده و هیچ دیتایی رد نمیشه
علت این اتفاق چی هست؟ پهنای باند کم آوردن یا اینکه موقتا این وضعیت ایجاد شده؟
M.Amorous
05-11-2014, 17:57
سلام. زمان نصب و راه اندازی تجهیزات نسل 4 برای شهر بوشهر کی هست؟
hosseinkarimi937
05-11-2014, 17:59
جناب کریمی سلام
ایرانسل در ارومیه یا حداقل در منطقه ما دیگه دیتا نمیده
تا حدود 1ماه پیش سرعت دانلود مخصوصا شبها نزدیک به 1MBps بود ولی الان عملا قطع شده و هیچ دیتایی رد نمیشه
علت این اتفاق چی هست؟ پهنای باند کم آوردن یا اینکه موقتا این وضعیت ایجاد شده؟
بدلیل تجهیز شهر خوی فعلا ارومیه مشکل داره
شرکت زیر ساخت اینترنت به شرکت ایرانسل نمیده
همراه اول دو هفتس کلیه امکاناتش قطع شده
hosseinkarimi937
05-11-2014, 18:02
سلام. زمان نصب و راه اندازی تجهیزات نسل 4 برای شهر بوشهر کی هست؟
از بوشهر خبری ندارم
برازجان فروردین 94 نسل سوم میشه
M.Sadegh.M
05-11-2014, 18:19
سلام
وضعیت اصفهان خیلی داغون هست؟ چرا اینجوری هست مسئولان شهر کارشکنی می کنند یا خودِ ایرانسل مشکل داره.
کی وضعیت اصفهان مطلوب خواهد شد؟
دو سوال
اول شهرستان های استان فارس کدوم اول تری جی میشه؟ لار چندمین شهره؟
این که میگین شهرداری مجوز نمیده مگه شما نمیخوااین به یه دکل تجهیزات اضاف کنید چه ربطی به شهرداری داره؟؟؟
با عرض سلام و تشکر خدمت آقای کریمی
ببخشید جناب کریمی می خواستم بدونم مشخص در چه زمانی اینترنت نسل سوم در شهرستان نایین (استان اصفهان ) راه اندازی میشه؟؟؟
بدلیل تجهیز شهر خوی فعلا ارومیه مشکل داره
شرکت زیر ساخت اینترنت به شرکت ایرانسل نمیده
همراه اول دو هفتس کلیه امکاناتش قطع شده
مگه برای عرضه 3G ، قبلا در مورد پهنای باند توافق نشده که الان وسط کار به مشکل خوردن؟!
در مورد همراه اول اگه منظورتون بحث کدهای ussd هست که بله مشکل داره
ولی 3G همراه اول فوق العاده ست، درسته سرعتش زیاد بالا نیست - 300KBps - اما کیفیت و پایداری عالی داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.