مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
سلام
دوستان کسی نمی دونه xiaomi mi 5 با شبکه ایرانسل سازگاره یا نه؟
مثلا با 4G+ سازگاره؟
تو Gsmarena نوشته Cat12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال خیلی زیاد ساپورت میکنه چون از هر دو باند فرکانسی پشتیبانی میکنه و cat12 هست
ata.royalfalcon
15-10-2016, 15:20
دوستان این ۲گیگ نت رایگان برای ثبت نام سرشماری کسی گرفته تا الان ؟
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
حدود 4 میلیون نفر سرشماری اینترنتی انجام دادن (منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ؛ غیر ممکنه که بتونن 2 گیگ اینترنت مجانی به این تعداد بدن .
naderagham
15-10-2016, 15:35
احتمالاً فرکانس رو عوض نکردید مثلاً بذارید روی 2600 ؟ چون مودم LH92 تا جایی که میدونم نمیشه فرکانس رو بطور دستی عوض کرد و 1800 هم معمولاً سرعت خوبی نداره .
نه چون راستش هنوز نميدونم چطور ميشه فركانس رو روي B315 عوض كرد
fanoostalaei
15-10-2016, 15:36
سلام
دوستان کسی نمی دونه xiaomi mi 5 با شبکه ایرانسل سازگاره یا نه؟
مثلا با 4G+ سازگاره؟
تو Gsmarena نوشته Cat12
بله
ایرانسل در حال حاظر روی دو باند 3 و 7 ارائه خدمات میکنه که این گوشی هر دو باند رو پشتیبانی میکنه
Armin.Computer
15-10-2016, 15:38
به احتمال خیلی زیاد ساپورت میکنه چون از هر دو باند فرکانسی پشتیبانی میکنه و cat12 هست
4G+ هم فرکانس داره؟؟؟
fanoostalaei
15-10-2016, 15:40
4G+ هم فرکانس داره؟؟؟
بله دیگه
4جی پلاس یا همون تجمیع فرکانسی :
میاد پهنای باند فرکانس ها رو باهم جمع میکنه و سرعت بیشتری تحویل میده
حالا ایرانسل میاد باند 3 (1800) و باند 7 (2600) رو جمع میکنه باهم و سرعت بالاتری میده
mobile1199
15-10-2016, 15:59
دوستان این کم شدن انتن 4g به معنی دستکاری توی دکلی هست که دارم بهش وصل میشم ؟
قبلا هم هر بار مشکل نتم حل شد ، قبلش انتن 4g یکی یا دو تا میشد و امروز هم همین اتفاق افتاده :n02:
امیدوارم برطرف شه مشکل بعد دو ماه تا یه دانلودی هم بتونم کنم :n28:
amirfakhrian
15-10-2016, 16:09
سلام
سرعت با مودم4g بهتر از گوشی هست؟ تا چه حد بهتر؟ ارزش هزینه کردن رو داره؟ مودم مد نظرم mr200 هست.
ata.royalfalcon
15-10-2016, 16:11
نه چون راستش هنوز نميدونم چطور ميشه فركانس رو روي B315 عوض كرد
پست 1156# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) رو ببینید . در مورد نحوۀ عوض کردن فرکانس کامل توضیح دادم .
Armin.Computer
15-10-2016, 16:15
بله
ایرانسل در حال حاظر روی دو باند 3 و 7 ارائه خدمات میکنه که این گوشی هر دو باند رو پشتیبانی میکنه
پس cat 12 چه جوریه؟
اون هم تجمیع فرکانسی هست؟؟؟
Le0nard0
15-10-2016, 16:25
این بحث دانلود شبانه هرجند وقت یه بار تبش بالا میگیره . یادمه یه زمانی پارس آنلاین به عنوان اولین شرکتی که خط رو روی 16 مگ بسته بود شبانه رایگان داشت توی تاپیکش یه سری میومدن به اونایی که دانلود زیاد میکردن میگفتم شما چی دانلود میکنین چرا دانلود میکنین میخواین چیکار این دانلود هارو .شروع میکردن به تعیین تکلیف کردن و نشان دادن صراط مستقیم استفاده از اینترنت . حالا هم سر شبانه ایرانسل یازم یه سری اومدن میخوان کسایی که دانلود زیاد میکنن رو به صراط مستقیم هدایت کنن و میگن نحوه استفاده ما از اینترنت درسته و لاغیر.
amirbrad
15-10-2016, 16:45
دوستان 4g+ باید دکل مربوطه ساپورت کنه تا با دستگامون استفاده کنیم؟ مثلا دکل نمیزاره دوتا فرکانس همزمان به یه دستگاه وصل بشه اگر فورجی پلاس نداشته باشه تجهیزات اون دکل؟ چون اگر اینطور نباشه صرفه نظر از استاندارد سرعت پلاس هر دستگاهی که پلاس داشته باشه میتونه تجمیع فرکانس کنه و سرعت بیشتری از یه فرکانس بده!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان 4g+ باید دکل مربوطه ساپورت کنه تا با دستگامون استفاده کنیم؟ مثلا دکل نمیزاره دوتا فرکانس همزمان به یه دستگاه وصل بشه اگر فورجی پلاس نداشته باشه تجهیزات اون دکل؟ چون اگر اینطور نباشه صرفه نظر از استاندارد سرعت پلاس هر دستگاهی که پلاس داشته باشه میتونه تجمیع فرکانس کنه و سرعت بیشتری از یه فرکانس بده!
برای استفاده از پلاس ابتداء باید هر دو فرکانس 1800 و 2600 فعال باشه و تنظیماتش روی دکل فعال باشه
ظاهرا خیلی از جاهایی که هر دو فرکانس فعاله 4 جی پلاس هم قابل استفادست
amirbrad
15-10-2016, 17:50
برای استفاده از پلاس ابتداء باید هر دو فرکانس 1800 و 2600 فعال باشه و تنظیماتش روی دکل فعال باشه
ظاهرا خیلی از جاهایی که هر دو فرکانس فعاله 4 جی پلاس هم قابل استفادست
الان مکانی که من هستم هر دو فرکانس فعاله اما به یکیش فقط متصل میشه یعنی تنظیمات خودشون اینطوریه؟
leo.unique
15-10-2016, 19:39
دوستانی که می گید چرا مردم زیاد دانلود می کنن یه سوال دارم ازتون
فکر کنید توی یه منطقه کم امکانات مردم به شدت سوتغذیه داشته باشن و چندین بار به مدت کمی وضعیت غذایی بهتر شده باشه و دوباره وضعیت به حالت قبلی برگشته باشه
بعد از مدتی یه دفعه یه رستوران باز می شه اونجا می گه با پرداخت مبلغ کمی پول هر چی دلتون می خواد بخورید ولی یه زمزمه هایی هم به گوش می رسه که این رستوران هم تا ابد برجا نیست و بالاخره تعطیل می شه یه روزی. به نظر شما عکس العمل عادی مردم چی می تونه باشه؟
دقیقا اینجا هم همون قضیه صادقه فقط غذا شده اینترنت. وقتی می شه صحبت از فرهنگ سازی کرد که عطش مردم رفع شده باشه نه اینکه چندین سال از اینترنت های مذخرف و تصمیم گیری های احمقانه یک شبه رنج کشیده باشن و بعد یه شرکت بیاد و اینترنت خوب ارائه بده که اونم همش می گن احتمالا بر می داره.خوب معلومه هر کسی سعی می کنه تا جای ممکن استفاده کنه.
اتفاقا به نظر من اگر ایرانسل بتونه برای مدتی مثلا 1 سال و نیم در عین نگه داشتن سرعت این طرحش رو هم نگه داره خیلی ها دیگه عطش دانلودشون می خوابه چون هم هاردشون پر می شه هم چیزی نمی مونه واسه دانلود.خود من الان چندین شبه دانلود نمی کنم چون واقعا تموم شده دانلود هام :n02: از فیلم و سریال تا بازی هر چی شد دانلود کردم اتفاقا سرعت دانلودم به اندازه شبی حدود 190 گیگ هم هست ولی دیگه واقعا چیزی ندارم دانلود کنم با توجه به شناختی هم که از خودم دارم اگر من بتونم به سیری از دانلود برسم همه می تونن:n08:
اونوقت می شه از فرهنگ سازی صحبت کرد
معتقدی حتی در صورتی که اکثر مشترکان، مصرف منصفانه رو رعایت کنن (چون بعضیا اینقدر دانلود میکنن که حتی عمر-شون کفاف نمیده استفاده کنن:n08:) باز هم چنین طرحهایی در زمان از قبل تعیین شده حذف خواهند شد ؟ و ارتباطی به میزان مصرف کل نداره ؟
این بحث دانلود شبانه هرجند وقت یه بار تبش بالا میگیره . یادمه یه زمانی پارس آنلاین به عنوان اولین شرکتی که خط رو روی 16 مگ بسته بود شبانه رایگان داشت توی تاپیکش یه سری میومدن به اونایی که دانلود زیاد میکردن میگفتم شما چی دانلود میکنین چرا دانلود میکنین میخواین چیکار این دانلود هارو .شروع میکردن به تعیین تکلیف کردن و نشان دادن صراط مستقیم استفاده از اینترنت . حالا هم سر شبانه ایرانسل یازم یه سری اومدن میخوان کسایی که دانلود زیاد میکنن رو به صراط مستقیم هدایت کنن و میگن نحوه استفاده ما از اینترنت درسته و لاغیر.
خب برای کاربرا سواله که هدف از این همه دانلود چیه .
وقت میکنن استفاده کنن ؟ یا دانلود کل محله و فامیل رو بر دوش یه نفره ؟
مشاهده شده کاربرا تو فاز دانلود فیلم بلوری 50 گیگی هستن :n35:
اگه دانلودهاشون اینطوری باشه یا اینکه یه شهر رو ساپورت کنن ، دانلود های چند ترابایتی منطقیه
ولی به نظر میرسه بعضی ها قصد احتکار دارن . همینطوری دانلود میکنن که یه وقت شیر اینترنت قطع شد بیکار نمونن
leo.unique
15-10-2016, 19:44
خب برای کاربرا سواله که هدف از این همه دانلود چیه .
وقت میکنن استفاده کنن ؟ یا دانلود کل محله و فامیل رو بر دوش یه نفره ؟
مشاهده شده کاربرا تو فاز دانلود فیلم بلوری 50 گیگی هستن :n35:
اگه دانلودهاشون اینطوری باشه یا اینکه یه شهر رو ساپورت کنن ، دانلود های چند ترابایتی منطقیه
ولی به نظر میرسه بعضی ها قصد احتکار دارن . همینطوری دانلود میکنن که یه وقت شیر اینترنت قطع شد بیکار نمونن
این نشون دهنده-ی فرهنگ پایین-شونه:n01:
project_igi
15-10-2016, 19:46
سلام به همه متخصصان محترم. گوشیه من تا دو هفته پیش به باند فرکانسی 1800 (4g) وصل میشد و سرعت خوب بود . ولی الان دو هفته هست به 2800 وصل میشه و سرعت در حد 0 هستش. به ایرانسل که زنگ میزنم باند فرکانسی تا ده دقیقه دوباره 1800 میشه و بعد به همون 2800 بر می گرده. احتمالا از قصد اینکارو میکنن. میخواستم بدونم راهی هست که بشه گوشیو رو باند 1800 نگه داشت. گوشیم galaxy s7 هست. با تشکر
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
حدود 4 میلیون نفر سرشماری اینترنتی انجام دادن (منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ؛ غیر ممکنه که بتونن 2 گیگ اینترنت مجانی به این تعداد بدن .
سرشماری حضوری هزینه داره . اینطوری در هزینه هاشون صرفه جویی میشه بخشی از این هزینه رو به عنوان جایزه و ... میدن به مردم
دوستان این ۲گیگ نت رایگان برای ثبت نام سرشماری کسی گرفته تا الان ؟
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
فکر کنم فقط به ADSL دادن
سلام به همه متخصصان محترم. گوشیه من تا دو هفته پیش به باند فرکانسی 1800 (4g) وصل میشد و سرعت خوب بود . ولی الان دو هفته هست به 2800 وصل میشه و سرعت در حد 0 هستش. به ایرانسل که زنگ میزنم باند فرکانسی تا ده دقیقه دوباره 1800 میشه و بعد به همون 2800 بر می گرده. احتمالا از قصد اینکارو میکنن. میخواستم بدونم راهی هست که بشه گوشیو رو باند 1800 نگه داشت. گوشیم galaxy s7 هست. با تشکر
باند 2800 هم داریم مگه؟
project_igi
15-10-2016, 20:41
باند 2800 هم داریم مگه؟
ببین خودت. منم از همین متعجبم!
fanoostalaei
15-10-2016, 21:16
پس cat 12 چه جوریه؟
اون هم تجمیع فرکانسی هست؟؟؟
بله دیگه
ببینید هر باندی برای خودش یه پهنای فرکانسی داره و نمیشه بیشتر از اون اشغالش کرد و ازش کار کشید ! یعنی یه باند برای خودش یه سری مولفه داره که اجازه نمیده سرعت از یه حد معینی بره بالاتر ! حالا برای اینکه بیان به سرعت های بیشتر دسترسی پیدا کنن میان 2 باند یا بیشتر رو با پهنای فرکانس های مختلف تجمیع میکنن که میشه همون کت 6 - کت 9 و کت 12
عین همون تست 1200 مگی ایرانسل که دیدید ! حاصل همین تجمیع فرکانس های مختلف بود ! وگرنه رو یه باند نمیشه این همه سرعت رو ردوبدل کرد
ببین خودت. منم از همین متعجبم!
همونطوری که بالاش نوشته به باند هفت وصل شدید که همون 2600 هست و اون 2800 یک استاندارد متفاوتی برای بیان فرکانس ها هستش
اون در واقع EARFCN ( شماره کانال )هستش و با باند فرکانسی متفاوته
EUTRA Absolute radio-frequency channel number
الان مکانی که من هستم هر دو فرکانس فعاله اما به یکیش فقط متصل میشه یعنی تنظیمات خودشون اینطوریه؟
اگر مطمئنید که دستگاه شما پلاس رو ساپرت می کنه و علامت خاصی هم براش داره و نمیاد طبیعتا اونجا فعال نشده اما طبیعتا به مرور زمان فعال میشه چون دیوانه نیستن که پول تجهیزات رو بدن اما قابلیتهاش رو فعال نکنند
project_igi
15-10-2016, 21:53
همونطوری که بالاش نوشته به باند هفت وصل شدید که همون 2600 هست و اون 2800 یک استاندارد متفاوتی برای بیان فرکانس ها هستش
اون در واقع EARFCN ( شماره کانال )هستش و با باند فرکانسی متفاوته
EUTRA Absolute radio-frequency channel number
خوب الان چیکار می تونم بکنم که به باند ۳ یا ۲۶۰۰ وصل بشم. شاید تنظیمات گوشیم بهم خورده. از سرویس مد و Q0000 هم منو نیومد
سلام به همه ی دانلودر های نامحدود 3 ساعته:n07: .منم میخوام به جمع شما بپیوندم. خواستم ببینم دانگل 4 جی ایرانسل که 137 تومنه خوبه یا نه؟.البته قول میدم زیاد دانلود نکنم سرعت شما پاییین نیاد! و محدودم نکنن:n12:
سرشماری حضوری هزینه داره . اینطوری در هزینه هاشون صرفه جویی میشه بخشی از این هزینه رو به عنوان جایزه و ... میدن به مردم
فکر کنم فقط به ADSL دادن
Adsl هم هنوز خبری نیست
fanoostalaei
15-10-2016, 22:46
خوب الان چیکار می تونم بکنم که به باند ۳ یا ۲۶۰۰ وصل بشم. شاید تنظیمات گوشیم بهم خورده. از سرویس مد و Q0000 هم منو نیومد
عزیز شما به همون 2600 وصلی
عزیز شما به باند هفت ( همون 2600 ) وصل شدید دیگه. الان دنبال چی هستید . این باند دانلود بهتری میده
سلام به همه ی دانلودر های نامحدود 3 ساعته:n07: .منم میخوام به جمع شما بپیوندم. خواستم ببینم دانگل 4 جی ایرانسل که 137 تومنه خوبه یا نه؟.البته قول میدم زیاد دانلود نکنم سرعت شما پاییین نیاد! و محدودم نکنن:n12:
مودم تاپیک جدا داره
اما 3372 واقعا مودم خوبی البته 8372 هم هست که بهت وای فای هم میده حدود 205 اما یه خورده کمه
mobile1199
15-10-2016, 22:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اول چک کنید منطقه وضعیت انتن دهی و سرعتش چه طوره چون احتمالش هست چند وقت دیگه هم این بسته ها پودر شن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه گوشی 4g بردارید با یه سیم کارت ایرانسل 4g و تست کنید .
mars1920
15-10-2016, 22:58
ال جی جی۴ ۴جی+ ساپورت میکنه؟چطور میتونم بفهمم ساپورت مسکنه؟
project_igi
15-10-2016, 23:03
عزیز شما به همون 2600 وصلی
ببخشید منظورم ۱۸۰۰ بود. سرعتم رو ۲۶۰۰ صفره
fanoostalaei
15-10-2016, 23:04
ببخشید منظورم ۱۸۰۰ بود. سرعتم رو ۲۶۰۰ صفره
با برنامه شورتکات مستر میتونید گوشیتون رو روی باند مورد نظر قفل کنید
که لازمه گوشی روت باشه
======
چون من انجام ندادم خودم دقیق نمیدونم ولی از دوستان تو انجمن هستن که میتونن راهنمایی کنن
shirazdownload
15-10-2016, 23:51
شیراز. قصردشت
amirbrad
16-10-2016, 00:16
من دنبال 4g+ بودم الان 4g معمولی رو هر دو فرکانس سرعتم شده 1 مگابیت!!!! ایرانسلم داره ثباتشو از دست میده مثل چند وقت پیش شده
Le0nard0
16-10-2016, 00:26
من دنبال 4g+ بودم الان 4g معمولی رو هر دو فرکانس سرعتم شده 1 مگابیت!!!! ایرانسلم داره ثباتشو از دست میده مثل چند وقت پیش شده
1 مگابیت؟؟؟:n04: شاید مشکلی چیزی باشه دارن تغییرات میدن وگرنه این سرعت دیگه برای خودشون هم خنده داره .
naser.051
16-10-2016, 00:52
منم چند وقته سرعتم همین میشه چند نفر دیگه ام تو بعضی ساعات همینجورین احتمالا دارن رو بعضی سایت فورجی پلاس نصب میکنن واسه همین اون سایت از مدار خارج کردن فشار میاد رو سایت پشتیبان !!
Sent from my Lenovo K50a40
amirbrad
16-10-2016, 01:06
1 مگابیت؟؟؟:n04: شاید مشکلی چیزی باشه دارن تغییرات میدن وگرنه این سرعت دیگه برای خودشون هم خنده داره .
منم چند وقته سرعتم همین میشه چند نفر دیگه ام تو بعضی ساعات همینجورین احتمالا دارن رو بعضی سایت فورجی پلاس نصب میکنن واسه همین اون سایت از مدار خارج کردن فشار میاد رو سایت پشتیبان !!
امیدوارم اینطور که شما میکید باشه و میخوان تغییرات بدن وگرنه اگر پهنای باند باشه امیدی بهشون نیست قبلا یه بار تماس گرفتم سرعت بهتر کردن فرکانس 2600 هم پوشش بیشتر کردن اما الان موندم دارن چیکار میکنن .[emoji20]
امین1356
16-10-2016, 01:09
ال جی جی۴ از ۴جی+ ساپورت میکنه؟چطور میتونم بفهمم ساپورت مسکنه؟
از Cat6 به بالا و در صورت پشتیبانی از باند های 3 و 7، فورجی پلاس رو ساپورت میکنه.
LG G4 هم از Cat6 و هم از باند های 3 و 7 پشتیبانی میکنه در نتیجه +4G هم ساپورت میکنه.
Mr saeed
16-10-2016, 03:25
دقیقا ظرز تفکر شما مشکل هست
عزیز من روزانه 10 تا نون لواش نیاز دارم برم از نانوایی 20 تا بخرم چی می شه ؟ خیلی ساده دور ریخته می شه حالا ممکنه من نون بیشتری بر می دارم به پشت سریم هم دیگه نرسه
همون پارس آنلاین مثال زدید چرا برداشت ؟ مگر غیر این بود دوستان با 30-40 هزار توی ماهی حرف از 2-3 ترا می زدن ؟ برید تاپیک همراه اول تغرفه نامحدودش از ساعت 1 تا 11 برداشته فردا اون یکی هم بر می داره روزی هم فرا می رسه ایرانسل برداره شما پول دادی حفته هر چقدر استفاده کنی قدری دانلود بزن تا ترابایت ها دیگه جوابگو نباشه .
Microsoft24
16-10-2016, 10:01
عزیز شما به باند هفت ( همون 2600 ) وصل شدید دیگه. الان دنبال چی هستید . این باند دانلود بهتری میده
رو مودم mr200 امکان تغییر باند دستی نیست ؟ :n28:
عزیز من روزانه 10 تا نون لواش نیاز دارم برم از نانوایی 20 تا بخرم چی می شه ؟ خیلی ساده دور ریخته می شه حالا ممکنه من نون بیشتری بر می درم به پشت سریم هم دیگه نرسه
همون پارس آنلاین مثال زدید چرا برداشت ؟ مگر غیر این بود دوستان با 30-40 هزار توی ماهی حرف از 2-3 ترا می زدن ؟ برید تاپیک همراه اول تغرفه نامحدودش از ساعت 1 تا 11 برداشته فردا اون یکی هم بر می داره روزی هم فرا می رسه ایرانسل برداره شما پول دادی حفته هر چقدر استفاده کنی قدری دانلود بزن تا ترابایت ها دیگه جوابگو نباشه .
نه عزيزم طرز فكر شما اشتباست! كه ميخواي واسه بقيه تعيين كني كه چي خوبه چي بده
ايشون يا كساي ديگه دارن هزينه اون دانلودي كه ميكنن رو ميدن! حالا چه گرون چه ارزون دارن پرداخت ميكنن! شما نميتوني به كسي بگي چون فلان جا داره يه جنسي رو ارزون ميده زياد نخر چون تموم ميشه!
كي گفته كه همه كسايي كه دانلود ميكنن ميريزن دور؟! اصلا بريزن دور طرف داره پولش رو ميده بدم ميريزش دور! به كسي مربوط نيست اين قضيه!
ايرادي هم باشه به شركت هست يا ميتونه با اين قيمت ارايه بده يا نميتونه!
اون پارس انلاين جمع مردن شبانش هم ربطي به زياد دانلود كدرن نداشت به بخشنامه سازمان تنظيم بود كه همه مجبور شدن حذف كنن!
وگرنه اينترنتي كه اونا ميخرن كيلووي نيست كه اگه شب استفاده نكنن بتونن روز استفاده كنن
اگه شب استفاده نشه ميسوزه فرقي به حالشون نميكنه!
اونا پول پهناي باند ميدن نه حجم
كلا تعيين تكليف كردن واسه هر كسي كه اين خوبه اين بده درست نيست
طبق قانون هرجا هر كسي طبق قانون عمل كنه درسته!
Microsoft24
16-10-2016, 10:46
چند روز ه منم اینطوری شده، منطقه ۳ (ونک) تهران .
Mr saeed
16-10-2016, 11:50
نه عزيزم طرز فكر شما اشتباست! كه ميخواي واسه بقيه تعيين كني كه چي خوبه چي بده
ايشون يا كساي ديگه دارن هزينه اون دانلودي كه ميكنن رو ميدن! حالا چه گرون چه ارزون دارن پرداخت ميكنن! شما نميتوني به كسي بگي چون فلان جا داره يه جنسي رو ارزون ميده زياد نخر چون تموم ميشه!
كي گفته كه همه كسايي كه دانلود ميكنن ميريزن دور؟! اصلا بريزن دور طرف داره پولش رو ميده بدم ميريزش دور! به كسي مربوط نيست اين قضيه!
ايرادي هم باشه به شركت هست يا ميتونه با اين قيمت ارايه بده يا نميتونه!
اون پارس انلاين جمع مردن شبانش هم ربطي به زياد دانلود كدرن نداشت به بخشنامه سازمان تنظيم بود كه همه مجبور شدن حذف كنن!
وگرنه اينترنتي كه اونا ميخرن كيلووي نيست كه اگه شب استفاده نكنن بتونن روز استفاده كنن
اگه شب استفاده نشه ميسوزه فرقي به حالشون نميكنه!
اونا پول پهناي باند ميدن نه حجم
كلا تعيين تكليف كردن واسه هر كسي كه اين خوبه اين بده درست نيست
طبق قانون هرجا هر كسي طبق قانون عمل كنه درسته!
دوست عزیز برای کسی تعین و تکلیف نکردیم اصلا درست هم نیست ولی نباید همه فرهنگ استفاده از هر چیز نامحدود جا بی افته ؟ بنده فقط راهنمایی کردم
در مورد پارس آنلاین اشتباه می کنید بنده زمانی برنامه ریز مودم های Billion BiPAC شرکت پارس آنلاین شهرک آپادانا بودم دقیقا براین شبانه برداشتن فشار زیادی به شبکه می اومد اون دسته از کاربرانی که شبانه استفاده نمی کردن به شدت ناراضی بودن
پست بالا ببنید زمانی که هنوز مخابرات نامحدودش برنداشته بود بنده اطلاع داشتم چون جایی مشغول هستم که این موراد خیلی زودتر از اعلام شدن به دست شرکت ما می رسه دقیقا همون مورد پارس آنلابین برای ایرانسل پیش اومده به دلیل ترافیک بسیار زیادی که کاربران ایجاد کردن می خواد نامحدود برداره
دوستان هر چقدر می خوان دانلود کنن به بنده و امثال بنده هم ربطی نداره .
دوست عزیز برای کسی تعین و تکلیف نکردیم اصلا درست هم نیست ولی نباید همه فرهنگ استفاده از هر چیز نامحدود جا بی افته ؟ بنده فقط راهنمایی کردم
در مورد پارس آنلاین اشتباه می کنید بنده زمانی برنامه ریز مودم های Billion BiPAC شرکت پارس آنلاین شهرک آپادانا بودم دقیقا براین شبانه برداشتن فشار زیادی به شبکه می اومد اون دسته از کاربرانی که شبانه استفاده نمی کردن به شدت ناراضی بودن
پست بالا ببنید زمانی که هنوز مخابرات نامحدودش برنداشته بود بنده اطلاع داشتم چون جایی مشغول هستم که این موراد خیلی زودتر از اعلام شدن به دست شرکت ما می رسه دقیقا همون مورد پارس آنلابین برای ایرانسل پیش اومده به دلیل ترافیک بسیار زیادی که کاربان ایجاد کردن می خواد نامحدود ها برداره
دوستان هر چقدر می خوان دانلود کنن به بنده و امثال بنده هم ربطی نداره .
سلام دوست عزیز
اصلا این بحث دانلود نامحدود رو از یه نگاه دیگه بیاید بررسی کنیم.
فرض می کنیم دلیلی که دانلود های نامحدود برداشته می شه واقعا ناراضی بودن کاربران غیر دانلودر باشه (که حداقل در مورد ایرانسل به طور مطمئن می تونم بگم اینجوری نیست چون توی شرکت های دیگه که کاربرا ناراضی بودن فشار شبکه رو واقعا می شد حس کرد فشار شبکه هم این نیست که شما 3 مگابیت یا 4 مگابیت سرعت داشته باشید سرعت افت می کنه در حد کیلوبایت در غیر اینصورت اصلا چه دلیلی داره کسی که اینترنت رو واسه کار عادی می خواد ناراضی باشه)
چرا شرکتها تجهیزاتی استفاده نمی کنن که پهنای باند منصفانه تقسیم شه من خودم یادمه توی صبانت شبانه هایی که تست می کردم مثلا سرعتم 10 کیلوبایت در ثانیه بود با یه برنامه که می شد تعداد نامحدود کانکشن گرفت مثلا با 200 تا کانکشن نهایت سرعتی که Downstream rate اجازه می داد رو می گرفتم خوب این یعنی چی یعنی عملا شرکت پهنای باند رو گذاشته به امان خدا هر کسی تعداد دانلود هاش یا کانکشن هاش بیشتر باشه سرعت بیشتری می گیره توقع هم داره کاربرا راضی باشن
توی ایرانسل ولی چند بار که تست انجام دادم با 2 سیم کارت به یه دکل خاص وصل می شدم و با یکی 6 تا فایل 32 کانکشن با IDM می گذاشتم واسه دانلود به محض اینکه با سیم کارت دوم می خواستم کاری انجام بدم سیم کارت اول به طرز محسوسی افت سرعت پیدا می کرد و من حس نمی کردم که سرعت پایینه توی سیم کارت دوم و این یعنی پهنای باند داره تقسیم می شه نمی شه گفت کاملا عادلانه هست ولی حداقل اون وضعیتی که شرکت های ADSL داشتن هم نیست
===============================
یه تجربه جالب دیشب اتفاق افتاد گفتم اینجا بگم شاید به درد کسی بخوره.دیشب دوباره یه طرح نامحدود گرفتم ببینم دوستان می گن سرعت افت کرده اینجا هم همونجوریه یا نه؟ بعد چند تا تست گرفتم دیدم حدود 70 مگابیت سرعت دارم.بعد یه اتفاقی افتاد مجبور شدم گوشی رو ریست کنم بعد از ریست گفتم بذار یه تست دیگه بگیرم تست گرفتم دیدم در عین ناباوری سرعتم شده 8 مگابیت!!!!:n04: گفتم توی این چند دقیقه مگه چند نفر اضافه شدن به دانلود کننده ها که اینقدر سرعت افتاد چندین بار هم گوشی رو گذاشتم flight mode که ببینم تغییری می کنه یا نه که دیدم همونه بعد با برنامه network signal info چک کردم دیدم یه دکل اضافه شده به دکل های اطراف و این بعد از ریست شدن داره به اون دکل وصل می شه گوشی رو گذاشتم flight mode و یکم جابه جا شدم توی خونه بعد که وصل شدم دیدم وصل شد به همون دکل پرسرعت سابق.
این قضیه خیلی مهمه که اگر سرعتتون افت می کنه مطمئن باشید به همون دکل سابق دارید وصل می شید چون احتمال داره دکل جدید نزدیک تر بهتون سرعت کمتری داشته باشه
ابوالفضل ۴۰۴۵
16-10-2016, 12:38
چند روز ه منم اینطوری شده، منطقه ۳ (ونک) تهران .
ای داداش مال من که نزدیک به دوماهه داغون شده من هم تهران دقیقا بعد از قضیه td این مشکلات شروع شد من تا ۴۰مگ داشتم الان خیلی زور بزنه نزدیکای ۴مگا بیت برسه اون هم ساعتای خلوت حالا بعضی از دوستان اون موقع قبول نمیکردن که مربوط به td هست میگفتن منطقه ها متفاوته ولی الان شاید نظر دوستان کم کم تعغیر کنه حالا به چه دلیل خودم هم نمیدونم ولی احتمالا سیاست ایرانسل بردن کاربرا به سمت اونه والا اخه چی میتونه باعث چنین تغییری تا این حد متفاوت باشه
رو مودم mr200 امکان تغییر باند دستی نیست ؟ :n28:
خیر. امکانش نیست
سلام
دوستان این وضعیت منه
RSRP -106 dBm
SINR 6 dB
خوبه؟بده؟چه طوره؟چی کنم کم و زیاد بشه؟
leo.unique
16-10-2016, 13:37
عزیز من روزانه 10 تا نون لواش نیاز دارم برم از نانوایی 20 تا بخرم چی می شه ؟ خیلی ساده دور ریخته می شه حالا ممکنه من نون بیشتری بر می درم به پشت سریم هم دیگه نرسه
قبل از هدفمندی یارانه-ها که نون سوبسیدی خیلی ارزون بود، اکثر دامدارها برای گاو و گوسفندها-شون نون گرم و تازه میخریدن و به همین دلیل صفهای طولانی برای خرید نون سوبسیدی تشکیل میشد و خیلیا مجبور میشدن برای مصرف شخصی برن سراغ نانوایی-های آزاد-پز :n15:
سلام دوستان
این هدیه دو گیگابایتی حجم اینترنت که مرکز آمار گفته بود بدون مشکل ارائه میشه...الان کجاست؟! چطوری میشه دریافتش کرد.
با ایرانسل صحبت میکنم که اصلا میگه ما اطلاع نداریم.با 14-15 تا کارشناسش صحبت کردم.
همراه اول هم همینطوره.یه سرشماری دیگه که انجام دادیم با همراه اول بود...اونا هم میگن چیزی نمیدونیم.
سلام دوستان
این هدیه دو گیگابایتی حجم اینترنت که مرکز آمار گفته بود بدون مشکل ارائه میشه...الان کجاست؟! چطوری میشه دریافتش کرد.
با ایرانسل صحبت میکنم که اصلا میگه ما اطلاع نداریم.با 14-15 تا کارشناسش صحبت کردم.
همراه اول هم همینطوره.یه سرشماری دیگه که انجام دادیم با همراه اول بود...اونا هم میگن چیزی نمیدونیم.
شما هم ساده ای ها
فکر کردی به همین راحتی 2 گیگ میدن بهت مبگن برو حالشو ببر؟
یعنی ما حدودا 20 تا یا بیشتر شرکت اینترنتی ISP داریم
من در عجبم که اگه این حجم داده بشه بزرگترین همکاری دولت با سازمان های خصوصی انجام شده که غیر ممکنه
همین طوری هم هر ماه 2 گیگ حجم خوری هست
آخه الکی انقدر عمومی اعلام نمیکنن که فدات شم....چندین روز پشت سر هم تو اخبار میگفت.
دیگه اینطور چیزایی رو که انقدر علنی و تو بازه های پشت سر هم تکرار شده رونمیتونن انقدر راحت بزنن زیرش.
نمیدونم والا
اگر ندن که میشه بزرگترین دروغ قرن :n02:
hamed_korn
16-10-2016, 16:46
اونا اینو میگن که مردم اینترنتی پاشن برن برای سرشماری تو یایتشون.
اگه نگن کسی نمیره.4 تا چاخان هم میگن .اگه هم اینترنتو ندن کی میخواهد جلوشون وایسته.یا اصلا کی نظارت میکنه به هم 2 گیگ اینترنتو دادن.
کمی از گذشته درس آدم بگیره بد نیست.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اونا اینو میگن که مردم اینترنتی پاشن برن برای سرشماری تو یایتشون.
اگه نگن کسی نمیره.4 تا چاخان هم میگن .اگه هم اینترنتو ندن کی میخواهد جلوشون وایسته.یا اصلا کی نظارت میکنه به هم 2 گیگ اینترنتو دادن.
کمی از گذشته درس آدم بگیره بد نیست.
کسی که اینترنت داشته باشه میره دیگه.خیلی ساده تر از اینه که بری دم در جواب پس بدی:|
یعنی کسی هست اینترنت داشته باشه و ترجیح بده بیان دم خونش امار گیری کنن؟!
از اون حرفا بود
آخه الکی انقدر عمومی اعلام نمیکنن که فدات شم....چندین روز پشت سر هم تو اخبار میگفت.
دیگه اینطور چیزایی رو که انقدر علنی و تو بازه های پشت سر هم تکرار شده رونمیتونن انقدر راحت بزنن زیرش.
نمیدونم والا
اگر ندن که میشه بزرگترین دروغ قرن :n02:
شاتل که به ما 2 گیگ با 2 روز اعتبار داد :n19:
Le0nard0
16-10-2016, 17:23
کسی که اینترنت داشته باشه میره دیگه.خیلی ساده تر از اینه که بری دم در جواب پس بدی:|
از اون حرفا بود
بله کسایی هم هستن که نه اینترنتی ثبت نام میکنن نه وقتی بیان دم در خونشون در رو باز میکنن .
این بحث دو گیگ هم همون نخود سیاهه . اون یارو واعظی حرف زیاد میزنه . میگفت مکالمه تلفن ثابت گرون نمیشه بعد تغییر هیئت مدیره مخابرات نظرش عوض شد هم قیمت هر پالس گرونتر شد هم یه بند چدید به قبض تلفن اضافه شده که پول 330 دقیقه مکالمه در ماه (660 دقیقه در هر دوره دوماهه) رو چه استفاده کنی چه نکنی باید بدی.
شاتل که به ما 2 گیگ با 2 روز اعتبار داد :n19:
جدا؟ از خود سایتش اقدام کردی؟یعنی قسمتی داشت که کد رو زدی؟
مبارکه
الان چک کردم سایت شاتل رو، آره کد رو بزنی مثل اینکه شارژ میکنه
برای دریافت این ترافیک میتوانید حداقل ۱۰ ساعت پس از انجام نظرسنجی به سایت یا اپلیکیشن مای شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید و در بخش خدمات ترافیک کد مورد نظر را وارد و هدیه خود را دریافت کن
sasan.69
16-10-2016, 17:49
جدا؟ از خود سایتش اقدام کردی؟یعنی قسمتی داشت که کد رو زدی؟
مبارکه
الان چک کردم سایت شاتل رو، آره کد رو بزنی مثل اینکه شارژ میکنه
برای دریافت این ترافیک میتوانید حداقل ۱۰ ساعت پس از انجام نظرسنجی به سایت یا اپلیکیشن مای شاتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید و در بخش خدمات ترافیک کد مورد نظر را وارد و هدیه خود را دریافت کن
ما که ارت داریم هیچ؟:n13:
سلام دوستان
واقعا با 14-15 تا کارشناس صحبت کردی ؟ خوب میرفتی 2گیگ میخریدی که کمتر هزینه میکردی...
دوستان کسی هست راهنمایی کنه
این وضعیت منه
RSRP -65 dBm
SINR 12 dB
دوستان کسی هست راهنمایی کنه
این وضعیت منه
RSRP -65 dBm
SINR 12 dB
ممنون
طبق عکس بالا rsrp من خوبه
sinr هم خوبه الان روی 16 - 17 هست
اما سرعتم تقریبا 10 مگابیت هست
چی کار کنم؟
ممنون
طبق عکس بالا rsrp من خوبه
sinr هم خوبه الان روی 16 - 17 هست
اما سرعتم تقریبا 10 مگابیت هست
چی کار کنم؟
ممکنه دکل شلوغ باشه و پهنای باند نداشته باشه. اگه مودمتون قابلیت تغییر فرکانس داره ، فرکانس 2600 رو امتحان کنید. من با 1800 یک مگابیت میگیرم حتی کمتر ولی روی 2600 تا بیست مگ هم میره با آنتن ضعیف
hamed_korn
16-10-2016, 22:33
از اون حرفا بود
چرا نمیشه.
همین تهران.جزو کمترین میزان در مشارکت برای روش اینترنتیه.
اکثرا هم اینترنت دارن ولی حاضر نیستن برن آمارشونو بدن.در خونه هم بیان باز. مشارکت نمیکنن.
همین آمارها برای قطع یارانه و ... استفاده میشه.
همون سرشماریهای قبلی مردم دارن از نتیایجش در زندگیشون استفاده میکنن کافیه.
حالا با 2 گیگ اینترنت و قرعه کشی میخواهند مردمو تشویق کنن برن اینترنتی آمارشونو بدن.
از اونطرف هم آمارگر کمتری بفرستن در خونه ها.
دیگه ادامه بحث به موضوع تایپیک مرتبط نمیشه.[emoji6]
چرا نمیشه.
همین تهران.جزو کمترین میزان در مشارکت برای روش اینترنتیه.
اکثرا هم اینترنت دارن ولی حاضر نیستن برن آمارشونو بدن.در خونه هم بیان باز. مشارکت نمیکنن.
همین آمارها برای قطع یارانه و ... استفاده میشه.
همون سرشماریهای قبلی مردم دارن از نتیایجش در زندگیشون استفاده میکنن کافیه.
حالا با 2 گیگ اینترنت و قرعه کشی میخواهند مردمو تشویق کنن برن اینترنتی آمارشونو بدن.
از اونطرف هم آمارگر کمتری بفرستن در خونه ها.
دیگه ادامه بحث به موضوع تایپیک مرتبط نمیشه.[emoji6]
توی سرشماری تقریبا اطلاعات اقتصادی نمی گیرن . فقط اینکه کجا ساکنی - مالکی یا // و مشخصات نفرات خانواده
توی سرشماری تقریبا اطلاعات اقتصادی نمی گیرن . فقط اینکه کجا ساکنی - مالکی یا // و مشخصات نفرات خانواده
تائید میشه
فقط اطلاعات فردی,سطح سواد,داشتن بیمه,نوع ملک محل سکونت و ... پرسیده میشه
Microsoft24
17-10-2016, 00:44
ما که ارت داریم هیچ؟:n13:
طبق معمول دیگه ... همه جشنواره هاش (شاتل لند، ترافیک 50 درصد تخفیف و و و) برا سرویس های اکو ه ... من چند بار زنگ زدم صحبت کردم، هیچ فایده ای هم نداشت ! :n27:
naser.051
17-10-2016, 01:42
مربوط به انجمن نمیشه ولی سایت سرشماری خودمو کشتم نتونستم باز کنم به زور بالا میاد
MMDFullHD
17-10-2016, 03:19
Lte معمولی
با انتن پر 60 تا هم رد کرده صب ساعت 6
بدون هیچ گونه محدودیتی تا کنون با اینه روزانه 1 بسته شبانه و رگباری دانلود میکنم!
اون تست ها واسه ساعت 2 بود این واسه ساعت 4 هست بعد دو ساعت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MMDFullHD
17-10-2016, 04:24
تجربه ای که از ایرانسل کسب کردم یه سری از ای پی هاش اصلا فیلترینگ نداره احتمالا برای رومینگ گردشگران خارجی استفاده میکنه و یه سری از ایپی هاش سرعت بالا دارند 5.122 شروع میشه. و یه سری از ایپی هاش سرعت توش افتضاحه. کلا بستگی داره رو چه gateway بیافتید! همینطور دکل که چندین کاربر به دکل وصل باشن(مهم نیست. حتی دیتا مصرف کنن یا ن) تاثیر خودشونو میذارن!
دوستان sinr اگه بخواد بازی کنه مثلا بالا پاین بره عدداش تا چ حد نرماله برای من گاهی میشه 25 گاهی 15 گاهی 7 خلاصه پرش و استیبل نیست
Sent from my F8332 using Tapatalk
تجربه ای که از ایرانسل کسب کردم یه سری از ای پی هاش اصلا فیلترینگ نداره احتمالا برای رومینگ گردشگران خارجی استفاده میکنه و یه سری از ایپی هاش سرعت بالا دارند 5.122 شروع میشه. و یه سری از ایپی هاش سرعت توش افتضاحه. کلا بستگی داره رو چه gateway بیافتید! همینطور دکل که چندین کاربر به دکل وصل باشن(مهم نیست. حتی دیتا مصرف کنن یا ن) تاثیر خودشونو میذارن!
دوستان sinr اگه بخواد بازی کنه مثلا بالا پاین بره عدداش تا چ حد نرماله برای من گاهی میشه 25 گاهی 15 گاهی 7 خلاصه پرش و استیبل نیست
منفی باشه ضعیفه. 0 تا 13 متوسط. 13 تا 20 خوب. بالای 20 عالی. من با sinr 24 و سیگنال نه چندان خوب 70 مگ سرعت گرفتم.مقصود اینکه خیلی تاثیر داره
واقعا با 14-15 تا کارشناس صحبت کردی ؟ خوب میرفتی 2گیگ میخریدی که کمتر هزینه میکردی...
دوست محترم 2 مورد خدمتت عرض کنم
1 - صحبت کردن با کارشناس به معنای تماس تلفنی نیست.کل تماس های من 10 مگ هم حجم نگرفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 -همه چیز فقط به صرفیدن و هزینه کمتر کردن نیست.بهتره دیدت رو عوض کنی.
پرسش و پاسخ من برای این بود که نتیجه رو بفهمم و به جوابی برسم. و اگر نیاز بود به بقیه هم اطلاع رسانی کنم.
فقط دنبال صرفه اقتصادیش نبودم.
کلا خارج از محدوده ابی رنگ نقشه هستم
اینم باند 3
tohid100
17-10-2016, 10:33
tohid100
17-10-2016, 10:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pooya777
17-10-2016, 12:16
دیگه ایرانسلم غیر از طرح های ساعتی شبانه اش نسبت به adsl صرفه خاصی نداره.اونم گرونه و این بدتر.هر چی بیشتر گذشت بسته هاش آب رفت بجای اینکه مشتری مداری کنه! یا بجای اینکه طرح های جدید بده قبلی ها رو محدودتر کرد.اینجا ایرانه دیگه این چیزام طبیعیه!
naderagham
17-10-2016, 12:47
سلام با چه اپليكيشني در گوشي ميتوان ميزان sinr و بقيه اطلاعات سيگنال دريافتي را فهميد
Le0nard0
17-10-2016, 13:54
شاتل؟ ایرانسل؟ شیب؟ بام؟ چه خبره اینجا . بعد از بحث شیرین سرشماری این تست جاش خالی بود:n02::n41:
aliakbari313
17-10-2016, 16:33
با سلام من هم این موضوع رو کشف کرده بودم. با 5.117 سرعت بسیار پایین دارم و بعد از چن بار ریست کردن مودم با 5.113 سرعتم بالاتر میره. ولی من هر چی تلاش کردم نتونستم با 5.122 را بگیرم. این موضوع برای رایتل هم صادق است. با آیپی با شروع 5 سرعت بسیار پایین داره و رنج هایی که با 37 یا 89 یا 100 شروع بشه سرعت بسیار بالاتره.
mobile1199
17-10-2016, 16:48
روی 3g که امروز در حد dial up هم سرعت نداشت :n04: اینم وضعیت 4g ...
زنگ زدم دوباره همچنان میگن "به زودی رفع میشه" :n34: بعد میگم بابا جان یه پیگیری بزن شاید سریع تر رسیدگی شد ! کارشناس بلانسبت ...... میگه مشکل از خطت نیست که پیگیری بزنم ! :n03:
MMDFullHD
17-10-2016, 18:14
سلام با چه اپليكيشني در گوشي ميتوان ميزان sinr و بقيه اطلاعات سيگنال دريافتي را فهميد
lte discovery
network signal info
گوشیتون بگین چیه بهتر میتونم راهنمایتون کنم!
naderagham
17-10-2016, 18:23
lte discovery
network signal info
گوشیتون بگین چیه بهتر میتونم راهنمایتون کنم!
من با مودم هواوي B315 به اينترنت وصل ميشم آيا برنامه اي هست كه در اندرويد با گوشي بشه فهميد ونياز نباشه برم تو لپتاپ و ويندوز
من با مودم هواوي B315 به اينترنت وصل ميشم آيا برنامه اي هست كه در اندرويد با گوشي بشه فهميد ونياز نباشه برم تو لپتاپ و ويندوز
E3372hlmon
Status for huawei...
کاملش توی عکس معلومه
توی ص اول تاپیک مودم فکر کنم لینکشم هست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
naderagham
17-10-2016, 19:44
E3372hlmon
Status for huawei...
کاملش توی عکس معلومه
توی ص اول تاپیک مودم فکر کنم لینکشم هست
ميتونيد لينك e3372Hlmon را بگذاريد نتونستم پيدا كنم
BMW.M3_E46
17-10-2016, 19:49
دوستان کسی میدونه برای E3372 یک لینک shortcut چیزی نیست ببینم وضعیت باند LTE چطوریه؟
با این مودم میشه 4G+ استفاده کرد؟
دوستان کسی میدونه برای E3372 یک لینک shortcut چیزی نیست ببینم وضعیت باند LTE چطوریه؟
با این مودم میشه 4G+ استفاده کرد؟
4G+ ساپورت نمیکنه
وضعیت باند منظورتون چیه؟
BMW.M3_E46
17-10-2016, 20:50
4G+ ساپورت نمیکنه
وضعیت باند منظورتون چیه؟
منظورم بیشتر اینه فکر می کردم 4G+ ساپورت کنه از باند 7 و 3 میشه دستی استفاده کرد
1800 و 2600 از نظر سرعت هم فرق دارن
Mohsen_mzh
17-10-2016, 22:04
دو طرح همزمان میتونه فعال باشه؟ مثلا بسته سه ماه من بگیرم بعد بخوام از شبانه نامحدود استفاده کنم؟
احتمالا چند بار سوال شده تا حالا ولی ندیدم من.
senator2011
17-10-2016, 22:13
دو طرح همزمان میتونه فعال باشه؟ مثلا بسته سه ماه من بگیرم بعد بخوام از شبانه نامحدود استفاده کنم؟
احتمالا چند بار سوال شده تا حالا ولی ندیدم من.
اره میتونه فعال باشه فقط یه بار خاموش و روشن کن تایم شبانه
ميتونيد لينك e3372Hlmon را بگذاريد نتونستم پيدا كنم
تاپیک داره به مودم تبدیل میشه باز
عرض کردم کجا هست. یا زحمت نمی دید به خودتون یا ندیدید نمی دونم والا
کافی بود همین کلمه رو توی گوگل سرچ کنید. ببینید چی میاد . حالا شما چیو سرچ کردید نمی دونم
silvermanhhh
18-10-2016, 11:39
این ایرانسلم کارکناش از دم گاگولن،برا نصب td lte که طرف ساعت ۱۱شب میاد نصب کنه خودشو مثل مرد عنکبوتی چسبونده به دکل با نور گوشیش داره میزنه به سیم پیچ،احمقا یه چراغ قوه ندارن که درست ببینن نزنن ب...ینن به دکل ،الانم که شکایت کردم بقول خودشون دوبار هست که اومدن هنوز نتونستن گندشونو جمع کنن،نمیدونم با چه حقی میان به اینا میگن کارشناس و تکنیسین،همینه که طرف کارگر میخاد استخدام کنه تو دیوار مینویسه :به کارگر «باهوش»نیازمندیم
amirbrad
18-10-2016, 16:04
سرعت پایین اومده زنگ زدمایرانسل الان پوششم نابود کردن فرکانس 2600 که سرعت داغون 1800 هم همینطور . هیچ جای خونه خوب نیست دیگه . تا یهماه پیش سرعتم 50 بود sinr 21 بود الان منفی شده سرعت هم داغون رو 6 مگابیت در بهترین حالت، اونوقت دلشون خوشه تست سرعت کردن در حضور وزیر. چندتا از دوستان دیگم سرعتشون اینطوری شده بود .
زنگ زدم میگه این خطتت بسته نداره میکم شبانه داره میگه الان روزه میگم خط دیگم تو مودم میگه مودم ایرانسل نیست ما نمیتونیم پیگیری کنیم میگم چه فرقی داره میگه سیم درار بنداز تو گوشی بعدش ما میتونیم پیگری کنیم تازه باید بسته هم داشته باشی ، واقعا تو مغز اینا چیه از کجا اوردنشون یعنی یه ارجاع دادن به بخش فنی این همه اذیت داره؟!
یه شکایت براشون تو 195 زدم هر چند میدونم تاثیری نداره
mobile1199
18-10-2016, 16:17
سرعت پایین اومده زنگ زدمایرانسل الان پوششم نابود کردن فرکانس 2600 که سرعت داغون 1800 هم همینطور . هیچ جای خونه خوب نیست دیگه . تا یهماه پیش سرعتم 50 بود sinr 21 بود الان منفی شده سرعت هم داغون رو 6 مگابیت در بهترین حالت، اونوقت دلشون خوشه تست سرعت کردن در حضور وزیر. چندتا از دوستان دیگم سرعتشون اینطوری شده بود .
میگن "مشکل از منطقه هست" ولی کاملا واضحه که یه سری مناطق خاص رو مشکل دار کردن ...
خانه از پای بست ویران است :n01: 10 تا وزیر هم بیارن ایرانسل فرقی به حالش نمیکنه !
Le0nard0
18-10-2016, 17:08
زنگ زدم میگه این خطتت بسته نداره میکم شبانه داره میگه الان روزه میگم خط دیگم تو مودم میگه مودم ایرانسل نیست ما نمیتونیم پیگیری کنیم میگم چه فرقی داره میگه سیم درار بنداز تو گوشی بعدش ما میتونیم پیگری کنیم تازه باید بسته هم داشته باشی ، واقعا تو مغز اینا چیه از کجا اوردنشون یعنی یه ارجاع دادن به بخش فنی این همه اذیت داره؟!
یه شکایت براشون تو 195 زدم هر چند میدونم تاثیری نداره
روزانه هم سرعتت پایینه؟ توی مای ایرانسل اعلام مشکل کن بهتراز تلفنی رسیدگی میکنن
توی ایرانسل من وقتی ارسال میزنم میگه ناموفق برای بقیه هم همینطوریه؟
amirbrad
18-10-2016, 18:39
فرقی نداره روز شب عصر در کل داغون شده، تو مای ایرانسل هم فرستادم البته گزینه ایی کردن که نتونی مشکل انتن و سرعت مطرح کنی ضمن اینکه مثل دوستمون در پست بالا ناموفق میزنه.
naderagham
18-10-2016, 19:03
تاپیک داره به مودم تبدیل میشه باز
عرض کردم کجا هست. یا زحمت نمی دید به خودتون یا ندیدید نمی دونم والا
کافی بود همین کلمه رو توی گوگل سرچ کنید. ببینید چی میاد . حالا شما چیو سرچ کردید نمی دونم
اولا اگه تو اينجا سوال و جوابي ميشه قرار نيست براي هم بريم بالاي منبر و موعظه كنيم متاسفانه گوش نكردي چي گفتم يه نگاه كن به نتايج گوگل پسوند ru دارند همه مال سايتهاي روسي هستند كه به ناكجا ميبرنت و هيچ جوابيگيرت نمياد
[CENTER]
اولا اگه تو اينجا سوال و جوابي ميشه قرار نيست براي هم بريم بالاي منبر و موعظه كنيم متاسفانه گوش نكردي چي گفتم يه نگاه كن به نتايج گوگل پسوند ru دارند همه مال سايتهاي روسي هستند كه به ناكجا ميبرنت و هيچ جوابيگيرت نمياد
:n04:
اولا اون ru پسوند سایت نیست و package name هست که کاملش اینه ru.homesoft.safonovak.e3372hlmon هیچ کدوم از نتیجه ها هم سایت روسی نیستن شما معلومه حتی عکسی که گذاشتن رو نگاه هم نکردید! ضمنا پسوند سایت قسمت اول آدرس میاد نه بعد از 300 تا کاراکتر و چند تا اسلش.
ثانیا تو تاپیک اشتباه پست گذاشتید مودم تاپیکش جدا هست اما با این وجود لطف کردن و پاسختون رو دادن
ضمنا اینجوری طلبکار شدن (اونم وقتی حق با شما نیست!!) از کسی که پاسختون رو کامل داده درست نیست بد نیست ما ایرانیا همیشه فکر نکنیم در هر صورت حق با ما هست نمونه این طرز فکر رو توی رانندگی و صف های نانوایی و ... می شه دید که بعضیا فکر می کنن در هر صورت حق مال اوناست.
MMDFullHD
18-10-2016, 19:42
[CENTER]
اولا اگه تو اينجا سوال و جوابي ميشه قرار نيست براي هم بريم بالاي منبر و موعظه كنيم متاسفانه گوش نكردي چي گفتم يه نگاه كن به نتايج گوگل پسوند ru دارند همه مال سايتهاي روسي هستند كه به ناكجا ميبرنت و هيچ جوابيگيرت نمياد دفعه بعد قبل بالا رفتن از منبر ر يه خورده فكركن مثل اينكه زندكگي تو قم تاثيراتشو گذاشته
تو دامینی میبنی مال ru روسیه باشه؟ . ru
flagfox هم نصب کنی اطلاعات سروراشونم ببینی هیچکدومشونم مال روسیه نیست
اون ru. تو این عکس اسم نوشته برنامس برنامه های اندروید اینطورین اسماش
naderagham
18-10-2016, 19:49
:n04:
این چه طرز صحبت کردنه جای تشکرتونه؟ خود شما کجا زندگی می کنید که قم زندگی کردن رو مسخره می کنید؟
اولا اون ru پسوند سایت نیست و package name هست که کاملش اینه ru.homesoft.safonovak.e3372hlmon هیچ کدوم از نتیجه ها هم سایت روسی نیستن شما معلومه حتی عکسی که گذاشتن رو نگاه هم نکردید! ضمنا پسوند سایت قسمت اول آدرس میاد نه بعد از 300 تا کاراکتر و چند تا اسلش.
ثانیا تو تاپیک اشتباه پست گذاشتید مودم تاپیکش جدا هست اما با این وجود لطف کردن و پاسختون رو دادن
ضمنا اینجوری طلبکار شدن (اونم وقتی حق با شما نیست!!) از کسی که پاسختون رو کامل داده درست نیست بد نیست ما ایرانیا همیشه فکر نکنیم در هر صورت حق با ما هست نمونه این طرز فکر رو توی رانندگی و صف های نانوایی و ... می شه دید که بعضیا فکر می کنن در هر صورت حق مال اوناست.
شما كه به طرفداري از ايشون بلند شديد بريد ١٠ تا نتيجه اول سرچ گوگل رو كه اومده رو بزنيد ببينيد كدومش جواب ميده حرف من اينه كه ندونسته چيزي رو نگيم يعني همين كاري كه الان شما كردي يه خورده فكر كردن قبل از حرف زدن بد نيست در ضمن تو اينجا كسي لطف نميكنه اگه نميخواد جواب نميده نه اينكه ورداره يه صفحه روضه بنويسه پستها رو از ابتدا ببينيد بد نيست حرف من اينه حالا اگه بهتون برخوردمشكل از من نيست
شما كه به طرفداري از ايشون بلند شديد بريد ١٠ تا نتيجه اول سرچ گوگل رو كه اومده رو بزنيد ببينيد كدومش جواب ميده حرف من اينه كه ندونسته چيزي رو نگيم يعني همين كاري كه الان شما كردي يه خورده فكر كردن قبل از حرف زدن بد نيست در ضمن تو اينجا كسي لطف نميكنه اگه نميخواد جواب نميده نه اينكه ورداره يه صفحه روضه بنويسه پستها رو از ابتدا ببينيد بد نيست حرف من اينه حالا اگه بهتون برخوردمشكل از من نيست
آها پس لطف نمی کنه داره وظیفشو انجام می ده حتما!!! نه دوست عزیز اینجا اداره دولتی نیست و کاربرا هم کارمندش نیستن اینجا یه انجمن اینترنتی هست که کاربرا جمع شدن توی یه محیط با هم تبادل اطلاعات کنن و چرا اتفاقا لطف می کنن که جواب می دن چون وقت و انرژی می زارن برای جواب دادن.نه بابتش دارن حقوق می گیرن و نه به شما بدهی دارن
اما در مورد این که توی 10 تای اول هیچ سایتی جواب نمی ده این سایت توی 10 تای اول بود برای من (البته ممکنه 10 تای اول من و شما فرق کنه اما فقط محض اثبات گذاشتم البته به جز google play که می شه از اونجا هم نصبش کرد) برای دانلود هم کافیه پایین صفحه روی گزینه Download ru.homesoft.safonovak.e3372hlmon_1.1.01.apk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلیک کنید
پس اینم از این!
این آخرین پست من در این مورده و دیگه جوابی نمی دم چون دوست ندارم تاپیک رو به حاشیه بکشونم
Vahid7767
18-10-2016, 21:00
سلام دوستان
یه سوال
این علامت روی مودم یعنی چه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال
این علامت روی مودم یعنی چه؟
سلام
یعنی اینترنت وصل شده
Milad4171
18-10-2016, 21:06
دوستان ، با هم مهربانتر باشید ...
انتقاد خوبه تا جایی که تبدیل به توهین نشه .
:n39:
Vahid7767
18-10-2016, 22:18
سلام
یعنی اینترنت وصل شده
آخه چند بار تاحالا شده که سیگنال ضعیفه و اینترنت وصله ولی این علامت غیرفعاله!!
آخه چند بار تاحالا شده که سیگنال ضعیفه و اینترنت وصله ولی این علامت غیرفعاله!!
اصولا وقتي كه نت داري اين بايد روشن باشه
شايد مشكل نرم افزاري داره
تي پي لينك ؟
mohammad_87
19-10-2016, 00:42
اطلاع از فرکانس جاری و تغییر اون در fdd با گوشی اندروید و ویندوز فون چجوری امکان پذیر هست؟
امشب مثل اینکه خلوته سرعت خیلی بهتر شده!!:n04:
Alone-Star
19-10-2016, 09:02
امشب مثل اینکه خلوته سرعت خیلی بهتر شده!!:n04:
:n10: اینترنت شما هم مثل آواتارت 'بنز' میباشد. :n10:
گاز بده، ترمز نگیر :n09:
Sponge-BoB
19-10-2016, 10:57
اینم 4g ما!!با 3جی 900 kb دانلود میکنم!
fanoostalaei
19-10-2016, 11:34
روزانه 4 جی محل ما ترکیده :دی
دیگه نمیکشه ! یازیخ دکل :دی
دیشب سرعت منم خوب بود. البته اولین بار هست بسته شبانه استفاده میکنم
soheilsh
19-10-2016, 11:53
اقایون این سایت انتن جدید tplink 4g اورده ادعا میکنه 30 درصد سیگنالو قوی میکنه
اگر به تاپیک آنتن ها مراجعه کنید دوستان راهنمایی میکنند. با هزینه کمتر میتونید آنتن دست ساز هم درست کنید که شاید قوی تر عمل کنه
سرعت فورجی در غرب تهران هم به شدت افت کرده و دیشب حدود 800 کیلوبایت الی 1 مگابیت دانلود داشت.
امین1356
19-10-2016, 13:00
با توجه به عکس موجود در سایت مذکور مدل این آنتن TL-ANT2408LTE هست ولی این پارت نامبر مدل نه در سایت تی پی لینک موجوده نه در سرچ گوگل!
:n10: اینترنت شما هم مثل آواتارت 'بنز' میباشد. :n10:
گاز بده، ترمز نگیر :n09:
آخه ذیگه چیزی نمونده برا دانلود:n41: الان دیگه بعضی شبا فقط بیدار می مونم ویدیو های لایو you t u b e رو نگاه می کنم دیشب هم اتفاقی متوجه شدم یه فایل زدم دانلود حس کردم زودتر از چیزی که باید تموم می شد تموم شد:n02:
یه چیز جالب دیشب متوجه شدم حتی مایل کردن گوشی هم می تونه روی سرعت تاثیر بزاره گوشی من حالت ایستاده و مایل نزدیک 4 مگابیت سرعتش بیشتر می شد.
هیچوقت روی سرعتتون از روی snr , rssi و بقیه قضاوت نکنید طبق تجربه می گم هیچکدوم از اینا تنها تعیین کننده نیستن من خودم کاری که کردم جعبه فیلتر هوای ماشین رو سوراخ کردم به اندازه گوشی و سیم شارژر رو هم از زیرش وارد کردم که هم وصل شه به کامپیوتر هم شارژ شه بعد دانلود رو شروع می کنم و آروم جعبه رو حرکت می دم تا جایی که سرعت خوب بشه پیش میاد به خاطر جابجایی 1 سانتیمتری جعبه 10 مگابیت سرعت جابجا می شه. حتی تغییر ارتفاع در حد میلیمتر هم می تونه تاثیر بزاره روی سرعت.
پس خیلی درگیر این عددا نشید و سرعت خوب رو تجربی بدست بیارید ایشالا که یه روزی همه تست های این تاپیک بشه بالای 100 مگ چون اون روزه که واقعا می تونیم بگیم دیگه اینترنتمون خوب شده
GHAGHALEELEE
19-10-2016, 14:26
سرعت فورجی در غرب تهران هم به شدت افت کرده و دیشب حدود 800 کیلوبایت الی 1 مگابیت دانلود داشت.
تایید میشه.البته دیشب برای من بین 3.5 مگ شد در نهایت میانگینش.
حتی تغییر ارتفاع در حد میلیمتر هم می تونه تاثیر بزاره روی سرعت.
من چون با مودم usb و لپ تاپ دانلود میکنم دقیقا میتونه در لحظه جابجا کنم.حرف شما تایید میشه.اصلا مثل تنظیم د-یش ما-هو-اره میمونه.حتی یک میلیمتر هم تو سرعت تاثیر گذار هست.
soheilsh
19-10-2016, 14:54
اگر به تاپیک آنتن ها مراجعه کنید دوستان راهنمایی میکنند. با هزینه کمتر میتونید آنتن دست ساز هم درست کنید که شاید قوی تر عمل کنه
حداکثر تلاشی که دوستان کردند تونستن ۵ دیبی نهایت ۱۰ دیبی تاثیر داشته باشند با دست سازاشون تازه بالای ۱۰۰ هزارهزینه کردند !!
این آنتن رو من خریدم جایی که هستم -۱۰۵ دیبی میداد که بعد از وصل کردن آنتن شد -۹۱
- - - Updated - - -
با توجه به عکس موجود در سایت مذکور مدل این آنتن TL-ANT2408LTE هست ولی این پارت نامبر مدل نه در سایت تی پی لینک موجوده نه در سرچ گوگل!
جدید اومده
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-10-2016, 15:21
فرقی نداره روز شب عصر در کل داغون شده، تو مای ایرانسل هم فرستادم البته گزینه ایی کردن که نتونی مشکل انتن و سرعت مطرح کنی ضمن اینکه مثل دوستمون در پست بالا ناموفق میزنه.
دقیقا تمام این مواردی که این دوستمون مطرح کرده بود واسه مت هم اتفاق افتاده رو۲۶۰۰که منفی شده تا منهای ۱۰هم میرسه رو ۱۸۰۰نهایت ۴مگ بده (بیت)ولی این که رو چه اصولی مناطق مختلف رو پهنای باند میدن کاش میشد فهمید گرچه مال من از ۲ماه هم گذشته این قضایا
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-10-2016, 15:25
تایید میشه
amirbrad
19-10-2016, 15:40
تایید میشه.البته دیشب برای من بین 3.5 مگ شد در نهایت میانگینش.
من چون با مودم usb و لپ تاپ دانلود میکنم دقیقا میتونه در لحظه جابجا کنم.حرف شما تایید میشه.اصلا مثل تنظیم د-یش ما-هو-اره میمونه.حتی یک میلیمتر هم تو سرعت تاثیر گذار هست.
تایید میشه
پس انگار مشکل غرب و شمال غرب تهران واسه هممون هستش دوستان چون یه شبه که کاربر اضافه نشده که سرعت داغون بشه، این منطقه در کل نابود کردن تازه رایتل هم 4g اینطوری شده
امروز ایرانسل به بزور به یه دکل دیگه وصل شدم سرعتش یکمی بهتر بود رو 2600 فکر کنم بعضی سایت ها کلا جمع کردن تو غرب تهران یا لینک قطع کردن چون مگه میشه یه دفعه این همه کاربر تو اون منطقه افت سرعت و پوشش بد داشته باشن. دوستان کاری که میشه کرد اینه که مرتب زنگ بزنین چون میبینن این همه ادم از یه منطقه مشکل دارن من هر روز دارم زنگ و ایمیل میزنم.
ata.royalfalcon
19-10-2016, 16:17
تایید میشه
پس انگار مشکل غرب و شمال غرب تهران واسه هممون هستش دوستان چون یه شبه که کاربر اضافه نشده که سرعت داغون بشه، این منطقه در کل نابود کردن تازه رایتل هم 4g اینطوری شده
امروز ایرانسل به بزور به یه دکل دیگه وصل شدم سرعتش یکمی بهتر بود رو 2600 فکر کنم بعضی سایت ها کلا جمع کردن تو غرب تهران یا لینک قطع کردن چون مگه میشه یه دفعه این همه کاربر تو اون منطقه افت سرعت و پوشش بد داشته باشن. دوستان کاری که میشه کرد اینه که مرتب زنگ بزنین چون میبینن این همه ادم از یه منطقه مشکل دارن من هر روز دارم زنگ و ایمیل میزنم.
تایید میشه . دیشب برخلاف روزهای قبلی ، نه تنها کیفیت سیگنال بسیار افت کرده بلکه سرعت هم کاهش پیدا کرده . حالا امشب ببینم کیفیت سیگنال بهتر میشه یا اینکه نیاز هست دوباره مودم جابجا کنم شاید سیگنال بهتری بگیرم .
غرب تهران هم ساکن هستم محدوده ستارخان شهرآرا .
Le0nard0
19-10-2016, 16:25
شرکت مخابراتی SK کره جنوبی با موفقیت ساکنان یک ساختمان در شهر سئول را از طریق کابل های فیبر نوری با سرعت ۵۲.۵ گیگابیت در ثانیه به اینترنت متصل کرد.فناوری مورد استفاده برای اتصال به اینترنت با چنین سرعتی توسط شرکت نوکیا ابداع شده است. دولت کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ اینترنت با سرعت ۱۰گیگابیت در ثانیه را در اختیار تمامی شهروندان خود قرار دهد.
در بیانیه نوکیا در این زمینه امده است: با دستیابی به تازه ترین نسل فناوری دسترسی به داده ها از طریق کابل های فیبر نوری، شرکت مخابرات کره جنوبی قصد دارد تا تعهد خود را به ارتقای سرعت اینترنت و ارائه این خدمات به مشتریانش با سرعت ۱۰ گیگابیت در ثانیه عملی کند.
علاوه بر استفاده از کابل های فیبر نوری موجود نوکیا و شرکت مخابرات کره جنوبی از ترکیبی از فناوری های پیشرفته استفاده کرده اند که البته فعلا جزئیاتی از نحوه کارکرد آنها افشا نشده است.
-------
تا 4 سال دیگه کره ای ها قراره اینترنت 10 گیگابیت داشته باشن اونوقت توی ایران درسال 2016 مردم باید واسه اینترنت 30-30 مگابیت فرم شکایت پر کنن که آخرشم بی نتیجه .
Le0nard0
19-10-2016, 16:27
تایید میشه . دیشب برخلاف روزهای قبلی ، نه تنها کیفیت سیگنال بسیار افت کرده بلکه سرعت هم کاهش پیدا کرده . حالا امشب ببینم کیفیت سیگنال بهتر میشه یا اینکه نیاز هست دوباره مودم جابجا کنم شاید سیگنال بهتری بگیرم .
غرب تهران هم ساکن هستم محدوده ستارخان شهرآرا .
تا جایی که توی تاپیک آنتن دیدم شما در حال ساخت آنتن دست ساز بودین . کمکی نکرد آنتن؟
amirbrad
19-10-2016, 16:31
شرکت مخابراتی SK کره جنوبی با موفقیت ساکنان یک ساختمان در شهر سئول را از طریق کابل های فیبر نوری با سرعت ۵۲.۵ گیگابیت در ثانیه به اینترنت متصل کرد.فناوری مورد استفاده برای اتصال به اینترنت با چنین سرعتی توسط شرکت نوکیا ابداع شده است. دولت کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ اینترنت با سرعت ۱۰گیگابیت در ثانیه را در اختیار تمامی شهروندان خود قرار دهد.
در بیانیه نوکیا در این زمینه امده است:
یه زمانی ایران از نظر توسعه و تکنولوژی رشد اقتصادی از کره و ژاپن جلوتر بود فکرشو بکنید اگر با همان سرعت پیش میرفتیم الان کره داشت خبرهای نت ایران و میزاشت تو فروم ها !!!!!!!
ata.royalfalcon
19-10-2016, 17:21
تا جایی که توی تاپیک آنتن دیدم شما در حال ساخت آنتن دست ساز بودین . کمکی نکرد آنتن؟
تکمیل و تست شده ولی فقط چند روزی کیفیت سیگنال رو بهتر کرد ولی با تغییراتی که ظاهراً در دکل دادن باعث شد از دید مستقیم آنتن خارج بشه و کیفیت سیگنال افت کنه چون این آنتهای Biquad یا یاگی ، Directional هستن و نیاز به تنظیم دقیق هست و تا حد امکان باید در جهت دکل و یا در دید مستقیم دکل باشه . به همین دلیل پشت بنجره به هیچ عنوان جواب نمیده و باید حتماً برده بشه پشت بام یا فضای آزادی که جلوی آنتن مانعی نداشته باشه . طول کابل هم کوتاه بوده نمیشد برد پشت بام و فعلاً رو دستم مونده ! ولی قصد دارم با تجربیاتی که از ساخت این آنتن بدست آوردم یه آنتن دیگه بسازم با طول کابل بیشتر .
mobile1199
19-10-2016, 18:40
تا همین یک سال گذشته من هم غرب تهران بودم که این مشکل هم اون جا پیش اومد یه ماه و خرده ای ولی بعد رفع شد !
بعد که اومدیم طرف شمال غرب (از گفتن اسم منطقه معذورم) ، تا دو ماه پیش خیلی خوب بود ولی بعد به مشکل خورد و کسی هم نیست رفعش کنه :n01: همشم یه به زودی تحویلم میدن تا خودشون رو خلاص کنن ...
الان دو روزه سرعت من تقریبا به این شکل دراومده :
amirbrad
19-10-2016, 18:57
الان از ایرانسل به من زنگ زدن ادرس دقیق پرسیدن گفت همکارا میان در محل تست میکنن دقیق پرسید کجا هستین برام تعجبه این ساعت زنگ زدن واسه مشکل، نمیدونم بخاطر تماس با ایرانسل بوده یا 195 شکایت کردم ایرانسل زنگ زده؟ تا حالا خونه کسی رفتن؟ چطوریه درست میشه بعدش ؟ ملاکشون چیه چند خط انتن سرعت؟!
MR.DEPRES
19-10-2016, 19:20
الان ارزونترین راه که بخوام به فورجی وصل شم چیه دوستان
3g دو مگابایته منطقه ما احتمالا 4g هم خوبه
دوستان سلام
یه مودم که +4G رو ساپورت کنه معرفی کنید.کلا +4G روی چه فرکانس هایی میاد؟
با تشکر
mobile1199
19-10-2016, 19:49
الان از ایرانسل به من زنگ زدن ادرس دقیق پرسیدن گفت همکارا میان در محل تست میکنن دقیق پرسید کجا هستین برام تعجبه این ساعت زنگ زدن واسه مشکل، نمیدونم بخاطر تماس با ایرانسل بوده یا 195 شکایت کردم ایرانسل زنگ زده؟ تا حالا خونه کسی رفتن؟ چطوریه درست میشه بعدش ؟ ملاکشون چیه چند خط انتن سرعت؟!
اقا هر وقت اومدن لطفا این جا بگو که چی گفتن ! که من هم همون طور پیگیری کنم مشکل نتم رو ...
دفعه قبل با اون کارشناس بی ادبشون بحثم شد فقط کار به فحش نکشید ! این 195 هم که بعد از تجدید نظر اول ، همچنان در همون حالت باقی مونده و هیچ پیامی برام ارسال نشده ...
Le0nard0
19-10-2016, 20:35
برای پیگیری سرعت این نکته رو توجه داشته باشین که از نظر ایرانسل سرعت بالای 5 مگابیت برای 4g سرعت مناسبیه . یعنی اگر سرعتتون زیر 5 مگابیت باشه پیگیریتون نتیجه داره در غیر این صورت نه.
ابوالفضل ۴۰۴۵
19-10-2016, 20:55
من مشکل تماس داشتم اومدن و واقعا هم حل کردن فقط حدود۲ماهی زمان برد در مورد سرعت نت اخه منطقی به نظر نمیرسه که بگیم مشکل فنی دارن اخه من هم دقیقا مثل دوستمون حدود ۲ماهه که سرعتم داغون شده دقیقا حوالی اوایل شهریور که صحبت راه اندازی تی دی بود وداشتن تحهیزاتش رو تو تهران پیاده سازی میکردن از اون به بعد سرعت ۴۰مگ ما شد ۴مگ
amirbrad
19-10-2016, 21:02
اقا هر وقت اومدن لطفا این جا بگو که چی گفتن ! که من هم همون طور پیگیری کنم مشکل نتم رو ...
دفعه قبل با اون کارشناس بی ادبشون بحثم شد فقط کار به فحش نکشید ! این 195 هم که بعد از تجدید نظر اول ، همچنان در همون حالت باقی مونده و هیچ پیامی برام ارسال نشده ...
حتما اینجا اعلام میکنم
برای پیگیری سرعت این نکته رو توجه داشته باشین که از نظر ایرانسل سرعت بالای 5 مگابیت برای 4g سرعت مناسبیه . یعنی اگر سرعتتون زیر 5 مگابیت باشه پیگیریتون نتیجه داره در غیر این صورت نه.
دقیقا مشکل همینه نمیدونم چطوری حالیشون کنم که نسل چهار برای سرعت بیشتری از نسل 3 اومده اخه منطقشون در حد جهان چهارم به جای نسل چهارم! دوستانی که سرعت بالای 40 مگابیت دارن در واقع نسل چهار دارن برای ما فقط علامتش میاد که اونم با نرم افزار میشه علامت فیک بالای گوشی کذاشت. یه هفته فقط 50 مگابیت داشتم اونم تو نقطه خاصی از خونه نمیدونم چیکار کردن نت به این روز افتاده ، خط adsl هم داغون کردن از 8 اومده رو 4 با نویز واقعا هر کی ندونه فکر میکنه داریم تو موزامبیک زندگی میکنیم!
Vahid7767
19-10-2016, 21:34
اصولا وقتي كه نت داري اين بايد روشن باشه
شايد مشكل نرم افزاري داره
تي پي لينك ؟
آره
TPLink MR-6400
حداکثر تلاشی که دوستان کردند تونستن ۵ دیبی نهایت ۱۰ دیبی تاثیر داشته باشند با دست سازاشون تازه بالای ۱۰۰ هزارهزینه کردند !!
این آنتن رو من خریدم جایی که هستم -۱۰۵ دیبی میداد که بعد از وصل کردن آنتن شد -۹۱
- - - Updated - - -
جدید اومده
Snr از چند به چند اومده؟!
رو چع مودمي
SAeedBaa
19-10-2016, 22:28
بله، یکی از دوستان به منطقه و محل زندگی شما میاد و تست های رو انجام و ثبت میکنه. این تست ها بعد از ارسال، انالیز شده و مشکل ریشه یابی شده و اگر با تغییرات نرم افزاری قابل حل باشد، در مدت کوتاه حل خواهد شد ولی اگر مشکل نیاز به تغییرات دیگر داشته باشد، در صف قرار گرفته و به مرور حل خواهد شد.
- - - Updated - - -
جدید اومده
دوست عزیز بهتر نبود صادقانه اعلام میکردید اون سایت متعلق به خودتونه و وارد کننده و فروشنده اون آنتن خودتون هستید؟!!شاید واقعا به همون خوبی که تعریف میکنید هم باشن ولی اینم بگو که خودت داری میفروشیشون!اینطوری اعتبار خودتون بالاتر میره!ولی وقتی میای به عنوان یه شخص ثالث اون آنتن رو پیشنهاد میدی من احساس میکنم هنوز رو کیفیت کار خودتون اطمینان ندارید!
من اولش قصد نداشتم این موضوع رو علنی بگم ولی وقتی میبینم شما صرفا واسه فروش خودت میای آنتن های دست ساز کاربرا که اتفاقا خیلی خوب هم جواب داده و کمتر از 50 هزار هم هزینشون شده رو زیر سوال میبری مجبورم بگم دیگه!من تو هیچ طرف این موضوع ذینفع نیستم ولی به نظرم بقیه حق دارن بدونن شما به عنوان فروشنده اون آنتن رو بهشون پیشنهاد میدید نه به عنوان کاربر معمولی!
اگر خواستی تغییر رویه بدی بگو پستمو ادیت میکنم!
amirbrad
19-10-2016, 23:22
بله، یکی از دوستان به منطقه و محل زندگی شما میاد و تست های رو انجام و ثبت میکنه. این تست ها بعد از ارسال، انالیز شده و مشکل ریشه یابی شده و اگر با تغییرات نرم افزاری قابل حل باشد، در مدت کوتاه حل خواهد شد ولی اگر مشکل نیاز به تغییرات دیگر داشته باشد، در صف قرار گرفته و به مرور حل خواهد شد.
میاد تو خونه یا اینکه اطراف منزل چک میکنه؟ اصلا میدونن فرکانس 2600 و 1800 تک تک باید قدرت و نفوذ و سرعت و ..... چک کنن؟ به کدوم دکل وصل میشن؟ وضعیت سکتورها بچرخونن تا نتیجه بهترب ده؟!یا اینکه لپ تاپ میارن با اسپید تست از سرور داخلی تست میگیرن یا با idm یه فایل داخلی دانلود میکنن؟ راستش من ممکنه خونه نباشم و بقیه هم سر درنمیارن از این چیزا.
naser.051
20-10-2016, 00:34
والا منم مشکل داشتم بعد ۱۱ ماه و تماس های مکرر ۱۲ ماه بعد مشکل حل شد جالب اینجا بود کن میگفتم با فورجی سرعتم ۲ مگ بود میگفتن خیلیم خوبه ولی اخرشم مشکلم حل شد
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
مشترکان دائمی ایرانسل در سالروز راهاندازی این اپراتور از تخفیف ویژه بهرهمند میشوند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، روز پنجشنبه 29 مهر ماه همزمان با دهمین سالروز راهاندازی شبکه ایرانسل، مشترکان دائمی این اپراتور میتوانند از هدیه یک روز مکالمه رایگان درون شبکه استفاده کنند.
این تخفیف از ساعت 0:00 بامداد تا ساعت 23:59 پنجشنبه قابل استفاده خواهد بود. تعرفه سیمکارتهای دائمی ایرانسل (آیسیم) و سیمکارتهای دائمی که به شبکه ایرانسل ترابرد کردهاند، برای مکالمه با تمام خطوط حتی تلفن ثابت و تلفنهای همراه غیر ایرانسلی، فقط 499 ریال در دقیقه است.
بر اساس این گزارش، شرکت خدمات ارتباطی ایرانس
Alone-Star
20-10-2016, 01:19
آخه ذیگه چیزی نمونده برا دانلود:n41: الان دیگه بعضی شبا فقط بیدار می مونم ویدیو های لایو you t u b e رو نگاه می کنم دیشب هم اتفاقی متوجه شدم یه فایل زدم دانلود حس کردم زودتر از چیزی که باید تموم می شد تموم شد:n02:
یه چیز جالب دیشب متوجه شدم حتی مایل کردن گوشی هم می تونه روی سرعت تاثیر بزاره گوشی من حالت ایستاده و مایل نزدیک 4 مگابیت سرعتش بیشتر می شد.
هیچوقت روی سرعتتون از روی snr , rssi و بقیه قضاوت نکنید طبق تجربه می گم هیچکدوم از اینا تنها تعیین کننده نیستن من خودم کاری که کردم جعبه فیلتر هوای ماشین رو سوراخ کردم به اندازه گوشی و سیم شارژر رو هم از زیرش وارد کردم که هم وصل شه به کامپیوتر هم شارژ شه بعد دانلود رو شروع می کنم و آروم جعبه رو حرکت می دم تا جایی که سرعت خوب بشه پیش میاد به خاطر جابجایی 1 سانتیمتری جعبه 10 مگابیت سرعت جابجا می شه. حتی تغییر ارتفاع در حد میلیمتر هم می تونه تاثیر بزاره روی سرعت.
پس خیلی درگیر این عددا نشید و سرعت خوب رو تجربی بدست بیارید ایشالا که یه روزی همه تست های این تاپیک بشه بالای 100 مگ چون اون روزه که واقعا می تونیم بگیم دیگه اینترنتمون خوب شده
بنده هم همینطور کم کم به انتهای راه رسیدم توی این دو ماه و خرده ای نزدیک *بووووق*تا گرفتم :n02: نزدیک 2سال بود تورنت ها جمع شده بود چندهزار عنوانی شده بود، چندروز دیگه 0 میشه :n02: البته با روتر 4G ما دغدغه rssi و ... نداریم %یی نشون میده. (با گوشی لا سیگنال 4G)
وضعیت آنتن دهی اینجا نامطلوبه (ساختمان و دیوار و نبود دکل مخابراتی این اطراف که آشنا هستند اکثرا) با آنتن خود مودم 3مگ به زور بگیره، آنتن بیرونی یکی خریدم یکی هم ساختم با 80-83% به زور نزدیک 4مگابایت میرسه الان. تا ماه پیش 5-6مگ هم چشممون روشن شده بود.
کارشناس اومد توی محل بعداز دوماه دید وضعیت داغون محل رو بلاخره باور کردن راست میگیم تا ببینیم چندسال دیگه دکل این اطرف میزنن، پارامونت رو لوله کنیم با تست سرعتمان :n02:.
اینطور که شما میگی لابد روی Hub شیراز لم دادی جیگرتو :n10: یه تکون میدی بر بدن 10مگابیت الکاسبی. ما حاضریم تا صبح قرش بدیم ولی سرعت بره بالا. :n28:
نصف عمرم پای دانلود با اون سرعتهای داغون گذشت خدا خفشون کنه، ولی الان حس میکنم 20سال جوون شدم :n31: (الکی).
بازم از این عکسها قرار بده روحیمون بره بالا.
سپاس.
SAeedBaa
20-10-2016, 03:00
میاد تو خونه یا اینکه اطراف منزل چک میکنه؟ اصلا میدونن فرکانس 2600 و 1800 تک تک باید قدرت و نفوذ و سرعت و ..... چک کنن؟ به کدوم دکل وصل میشن؟ وضعیت سکتورها بچرخونن تا نتیجه بهترب ده؟!یا اینکه لپ تاپ میارن با اسپید تست از سرور داخلی تست میگیرن یا با idm یه فایل داخلی دانلود میکنن؟ راستش من ممکنه خونه نباشم و بقیه هم سر درنمیارن از این چیزا.
هم اطراف منزلتون و هم داخل منزلتون رو تست خواهد کرد. تست ها هم شامل مواردی که فرمودین و میزان سیگنال دریافتیو پایداری شبکه در هر مکان هست.
دوست عزیز مگه قبلا با شما تماس گرفته نشده و هماهنگ نشده، شما باید حضور داشته باشید. البته دوباره خود فردی که قراره برای تست بیاد با شما تماس میگیره.
SAeedBaa
20-10-2016, 03:27
در این انجمن و جاهای دیگر مشاهده شده که افرادی به شدت از اپراتورهای پاسخگو (پشتیبانی اپراتورها و شرکت ها) انتقاد کرده و بعضی اوقات هم به این دوستان توهین کرده اند.
باید بگم که اپراتورها در بازه های زمانی تعیین شده و به صورت مرتب دوره میبیند(به شیوه های مختلف) و اطلاعات انها بروز میشود. انها در جواب کاربران و مشتریان باید چیزی رو بگویند که شرکت برای انها مشخص کرده و نه اطلاعاتی که خود دارند. اپراتور ها باید به ساده ترین شکل ممکن با کاربران سخن گفته و مشکل انها را بیابند. هر روز تعداد زیادی از مشترکین با سواد و معلومات متفاوت (اعم از مبتدی؛ نیمه حرفه ای و حرفه ای) با اپراتور ها تماس میگیرند و مشکلات متعددی رو اعلام میکنند که اپراتورها باید در جواب همه ی انها سوالات مشخص شده رو پرسیده و در نهایت برای انها پرونده تشکیل دهند تا به بخش های بالاتر ارجاع داده شود و نهایت کاری که یک اپراتور پاسخگو میتواند انجام دهد همین است که پرونده برای مشترک تشکیل دهد.
پس دوستان متوجه باشند که اپراتور های پاسخگو باید جوابی رو بدهند که شرکت برای انها تعیین کرده و انها حد و مرزی دارند. تمام ناراحتی خودتون رو سر این دوستان خالی نکنید. شما چه فریاد بزنید چه ارام صحبت بکنید نتیجه یک چیز خواهد بود. البته ناگفته نماند تا وقتی که منظورتون رو نرسوندید قانع نشوید بخصوص در مواردی که از ایرانسل با شما تماس گرفته میشود.
ایرانسل بیش از 30 میلیون مشترک دارد که شاید فقط 1 میلیون مشترک حرفه ای باشند و برای انها فرکانس و میزان سیگنال و ..... مهم باشد. برای بقیه مشترکین این چیزها اصلا اهمیتی ندارد و انها فقط ایکون سیگنال رو میبینند و دیتای که با هر سرعتی رد و بدل میشود.
SAeedBaa
20-10-2016, 04:09
بعضی از دوستان تست سرعت های بالایی که در این انجمن قرار داده میشه رو میبینند و ملاک سرعتشون رو بر مبنای این تست ها قرار میدن و سرعت های 7 تا 10 مگابیتشون، به چشمشون نمیاد. باید توجه کرد که بیشتر دوستان این تست ها رو در شرایطی انجام دادند که در بهترین وضعیت شبکه و تایم قرار داشتن و معمولا افراد دوست دارن سرعت بالاشون رو به اشتراک بگذارن. نکته ای دیگه ای که باید توجه کرد این است که سرعت در منطقه و شهرهای مختلف متفاوت است و به شرایط مختلفی بستگی دارد.
اپراتور موبایل هیچ مدیریتی بر مشترکین سوار شده بر روی یک سایت ندارد و به همین دلیل پایداری سرعت اینترنت در اپراتور موبایل برعکس شرکت ارائه دهنده اینترنت ثابت بسیار کمتر است. شرکت ارائه دهنده اینترنت ثابت میتواند کاربر کمتری را دریافت کرده تا ترافیک بالا روی سایتش ایجاد نشود اما اپراتور موبایل هیچ مدیریتی بر مشترکین سوار شده روی یک سایت نمیتواند انجام دهد.
من میدونم که حق همه ی کاربراست که سرعت بالایی داشته باشند اما در همه ی مناطق این امر امکان پذیر نیست، حداقل در حال حاظر نیست اما همچنان شبکه اپراتور ها و شبکه زیر ساخت در کشور داره توسعه می یابه.
خواهش میکنم کمی به گذشته هم نگاه کنید، ما تازه شروع کردیم و مشکلاتی ممکنه بوجود بیاد. در بسیاری از مناطق شبکه زیر ساخت داره توسعه میابه که ممکنه مشکلاتی رو ایجاد کنه. همچنین روی شبکه ایرانسل پروژه های سوایپ 3G و 4G و +4G و پروزه TD-LTE در حال انجامه، با وارد کردن یک سایت نسل 3 و 4 جدید در یک منطقه از یک شهر ممکنه منطقی دیگر دچار مشکل شده و یا پهنای باندش با سایت جدید تقسیم شود که مشترکین سوار شده روی سایت قبلی کاهش سرعت رو تجربه خواهند کرد. البته این موارد مشکلات به مرور زمان حل خواهد شد.
اپراتورهای مطرح موبایل جهان هم سرعت متوسط 20 مگابیتی دارن، یعنی انها هم در همه ی مناطق نمیتوانند سرعت بالایی ارائه دهند.
پس دوستان لطفا کمی صبر کنید. تمام اتفاقات توسط بخش شبکه مشاهده و انالیز شده و برای حل شدن در صف قرار خواهند گرفت.
MMDFullHD
20-10-2016, 05:40
دوستان گرامی. جدیدا تو سایت های پاپ اپ کد هایی قرار میدن که تشخیص میدن از کجا نت دارین اگه از ایرانسل باشید عضو بازیک یا سرویس های دیگه ای میشید که هزینه از حسابتون کم میکنه من یکسایت دیدم جالب بود سایت دانلود فیلم اریا مووی!!! الان که ساعت پنجه صبحه اس ام اس اومد اهنگ پیشواز به حساب شما منظور شد کجا میشه شکایت کرد قبلا هم بازیک دیدم کلا بیاد جلو این سرویس های بی درو پیکرشو بگیره!!
مای ایرانسل مارو هم ایستگاه رادییویی کرده اعتراض میزنی میگ نا موفق
mohammadhossin01
20-10-2016, 06:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B2%DB%B0_%DB%B0%DB%B6_%DB%B5%DB%B1_%DB%B0%DB%B0 .png
pooya777
20-10-2016, 07:11
دوستان یکی بگه این دو گیگ سرشماری رو چطوری از حلقوم ایرانسل بکشیم بیرون :)
یه مو کندن از خرس هم غنیمته! اگه مثل همیشه ندزدن
دوستان یکی بگه این دو گیگ سرشماری رو چطوری از حلقوم ایرانسل بکشیم بیرون :)
یه مو کندن از خرس هم غنیمته! اگه مثل همیشه ندزدن
شما چه تاریخی ثبتنام کردید؟ دیشب با اینترنت ایرانسل سرشماری ثبتنام کردم ولی هیچی به حجم اینترنت ایرانسلم اظافه نشده
pooya777
20-10-2016, 10:02
دو شب پیش ثبت نام کردم.میخواستم ببینم راست میگن یا نه وگرنه که این دو گیگ چیزی نیست.
naser.051
20-10-2016, 10:09
اپراتور های موبایلی حجم هدیه سرشماری نمیدن دلتونو خوش نکنید
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
soheilsh
20-10-2016, 10:52
دوست عزیز بهتر نبود صادقانه اعلام میکردید اون سایت متعلق به خودتونه و وارد کننده و فروشنده اون آنتن خودتون هستید؟!!شاید واقعا به همون خوبی که تعریف میکنید هم باشن ولی اینم بگو که خودت داری میفروشیشون!اینطوری اعتبار خودتون بالاتر میره!ولی وقتی میای به عنوان یه شخص ثالث اون آنتن رو پیشنهاد میدی من احساس میکنم هنوز رو کیفیت کار خودتون اطمینان ندارید!
من اولش قصد نداشتم این موضوع رو علنی بگم ولی وقتی میبینم شما صرفا واسه فروش خودت میای آنتن های دست ساز کاربرا که اتفاقا خیلی خوب هم جواب داده و کمتر از 50 هزار هم هزینشون شده رو زیر سوال میبری مجبورم بگم دیگه!من تو هیچ طرف این موضوع ذینفع نیستم ولی به نظرم بقیه حق دارن بدونن شما به عنوان فروشنده اون آنتن رو بهشون پیشنهاد میدید نه به عنوان کاربر معمولی!
اگر خواستی تغییر رویه بدی بگو پستمو ادیت میکنم!
فروش تو سایت و تبلیغاتش هم ممنوعه به همین خاطر مجبوریم اینطور پست بدیم ، ضمننا برای اثبات حرفم هم تست های انتن رو میذارم خودتون مقایسه کنید که انتن های دست ساز شما بهتره یا اینایی که ما اوردیم ...
silvermanhhh
20-10-2016, 12:11
سلام
پریروز یابو(ببخشید دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم)اومده تست کرده منطقه رو گفته مشکل نرم افزاریه ،تا دوروز دیگه درست میشه،اگه نشد زنگ بزن ایرانسل باز،الان بهتر که نشده هیچ ،از صبح تا شب سرعت در حد دیال آپه،دیروز اشکمو در اورد تا دوتا صفحه دیجیکالا باز کنم،بعد بین حرفاش میخاد برسونه که 4gبراچیته ،همین 3g هم کافیتونه،اره همین 3gهم خوب بود که زدین ری..ین بش،امروز اومدم نگاه کردم به شکایتی که تو ۱۹۵ زده بودم اینطوریه
مثلا الان که ارجاع شده میخان کاری بکنن،یا نه همش نمایشیه؟
منتظر بمونم تا خودشون زنگ بزنم یا زنگ بزنم ایرانسل؟
mobile1199
20-10-2016, 13:46
سلام
پریروز یابو(ببخشید دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم)اومده تست کرده منطقه رو گفته مشکل نرم افزاریه ،تا دوروز دیگه درست میشه،اگه نشد زنگ بزن ایرانسل باز،الان بهتر که نشده هیچ ،از صبح تا شب سرعت در حد دیال آپه،دیروز اشکمو در اورد تا دوتا صفحه دیجیکالا باز کنم،بعد بین حرفاش میخاد برسونه که 4gبراچیته ،همین 3g هم کافیتونه،اره همین 3gهم خوب بود که زدین ری..ین بش،امروز اومدم نگاه کردم به شکایتی که تو ۱۹۵ زده بودم اینطوریه
مثلا الان که ارجاع شده میخان کاری بکنن،یا نه همش نمایشیه؟
منتظر بمونم تا خودشون زنگ بزنم یا زنگ بزنم ایرانسل؟
امیدوارم اوکی شه برات ولی این طور به نظر میاد که همش عمده ...
فروش تو سایت و تبلیغاتش هم ممنوعه به همین خاطر مجبوریم اینطور پست بدیم ، ضمننا برای اثبات حرفم هم تست های انتن رو میذارم خودتون مقایسه کنید که انتن های دست ساز شما بهتره یا اینایی که ما اوردیم ...
مباحث آنتن رو در تاپیک خودش مطرح کنید لطفا
برای ببان کارکرد یک آنتن تست سیگنال بدون آنتن و اسپید تست بدون آنتن و سیگنال و تست با آنتن رو مقایسه کنید و سایتی که اون آنتن رو می فروشه ارائه کنید، بنده اسم بعضی از سایتهایی که آنتن می فروشن رو در پست اول تاپیک آنتن گذاشتم
naderagham
20-10-2016, 20:33
آيا براي هواوي B315 آنتن خاصي رو پيشنهاد ميكنيد لطفا پخ نماييد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%B2%DB%B0_%DB%B0%DB%B6_%DB%B5%DB%B1_%DB%B0%DB%B0 .png
برای من که نیومد و زنگ میزنم میگه اعتبار کافی نیست
این طرح برای خطوط دایمی ایرانسل هستش
KhatbeKhat
20-10-2016, 23:28
برای سیم کارت های اعتباری نیست, ایرانسل در سایت خودش قبل تولد و در تلویزیون هم اعلام کرده بود برای مشترکین دایمی خودش روز تولدش ۲۴ ساعت تماس داخل شبکه رایگان هست
Electronic-Arts
21-10-2016, 02:43
دوستان مسخره بازی جدید ایرانسله ؟ ایرانسل من لاگ اوت کرده و وقتی رمز وارد میکنم میگه رمز نامعتبر بعد هم که میزنم دریافت رمز جدید میگه حساب فعال نیست فعال شود ؟ بعد هم میگه محتوای نامعتبر
dvb595959
21-10-2016, 09:03
دوستان مسخره بازی جدید ایرانسله ؟ ایرانسل من لاگ اوت کرده و وقتی رمز وارد میکنم میگه رمز نامعتبر بعد هم که میزنم دریافت رمز جدید میگه حساب فعال نیست فعال شود ؟ بعد هم میگه محتوای نامعتبر
این مشکل قبلا واسه منم اتفاق افتاده بود،یادم نیست چجوری درست شد.
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
fanoostalaei
21-10-2016, 09:25
زنگ بزن پشتیبانی درست میکنن
مال من هم قبلا اینجوری بود و اصلا وارد نمیشد
زنگ زدم خودشون درست کردن
برنامه ایرانسل من پاک کنید دوباره نصب کنید هم درست میشه
Le0nard0
21-10-2016, 16:34
ایرانسل باید هارد اکسترنال با تخفیف ویژه هم به فروش بذازه با این دانلود شبانه میزان فروش هارد اکسترنال هم خیلی بالا رفته .:n01:
برای نشون دادن MiMo روی گوشی های سامسونگ، کار خاصی باید کرد!؟
کد ستاره مربع 0011 مربع که رو میزنم، فقط همین اطلاعات رو میده
گوشی هم cat6 هستش.....
MOH@ND3S
21-10-2016, 22:10
برای نشون دادن MiMo روی گوشی های سامسونگ، کار خاصی باید کرد!؟
کد ستاره مربع 0011 مربع که رو میزنم، فقط همین اطلاعات رو میده
گوشی هم cat6 هستش.....
مایمو میخواید برای چی ؟ :n01: همه سایتای چه ایرانسل چه همراه اول چه رایتل mimo 2x2 هستن.
TranceaweSome
21-10-2016, 22:24
این مشکل قبلا واسه منم اتفاق افتاده بود،یادم نیست چجوری درست شد.
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
دوستان این مشکل معمولا نیمه شب به وجود میاد صبح همون روز درست میشه
مایمو میخواید برای چی ؟ :n01: همه سایتای چه ایرانسل چه همراه اول چه رایتل mimo 2x2 هستن.
مهندس موبایل مگه دو تا ورودی داره تا بتونه از مایمو استفاده کنه؟
ضمنا فکر کنم اگر حالت مایمو فعال بشه توی سرویس مود ri رو 2 نشون میده
من فقط توی سرویس مود بعضی از کاربرانی که پلاس داشتن عدد 2 رو دیدم
service mode samsung *#0011#
MIMO Mode is for some reason always TBD, and Rank Indicator can be either 1 or 2.
RI=1 indicates that only 1 data stream is sent (plus a copy) from the eNB, meaning your device isn't utilizing MIMO for spatial multiplexing and instead is in Receive Diversity mode. This happens when SINR is low and improved signal robustness is needed.
RI=2 indicates that signal is robust enough, SINR is high enough (typically over 15dB), so 2x2 MIMO capable eNB is scheduling 2 separate data streams to your device, which means MIMO is utilized for improved data rates
MOH@ND3S
22-10-2016, 00:36
مهندس موبایل مگه دو تا ورودی داره تا بتونه از مایمو استفاده کنه؟
ضمنا فکر کنم اگر حالت مایمو فعال بشه توی سرویس مود ri رو 2 نشون میده
من فقط توی سرویس مود بعضی از کاربرانی که پلاس داشتن عدد 2 رو دیدم
service mode samsung *#0011#
MIMO Mode is for some reason always TBD, and Rank Indicator can be either 1 or 2.
RI=1 indicates that only 1 data stream is sent (plus a copy) from the eNB, meaning your device isn't utilizing MIMO for spatial multiplexing and instead is in Receive Diversity mode. This happens when SINR is low and improved signal robustness is needed.
RI=2 indicates that signal is robust enough, SINR is high enough (typically over 15dB), so 2x2 MIMO capable eNB is scheduling 2 separate data streams to your device, which means MIMO is utilized for improved data rates
این بحث رو قبلا تو یکی از تاپیکا داشتیم !
مایمو ربطی به 4G+ نداره...زمانی که نتورک دیتا گوشی در حالت Idle باشه برای صرفه جویی بیشتر انرزی از آنتن شماره 2 استفاده نمیشه .. تصاویری هم هستن که دوستان انداختن مایمو 1 بوده ولی 4G+ هم بودن ! زمانی که ترافیک در حال استفاده تقریبا سنگین داشته باشید آنتن دوم فعال میشه..
یکی از نمونه هاش موقع تست گرفتن هست..توجه کنید چه رو 4G معمولی چه رو 4G+ اولین تستی که بعد از بیکاری گوشی برای مدت طولانی میگیرید سرعتش دیر بالا میره .. مثلا تا 10 مگ میره بعد میره رو 30 مگ..این بخاطر فعال شدن آنتن دوم و حالت mimo 2x2 هست.
سیم کارت رو انداختم روی ی گوشی دیگه، روی باند 2.....برام MIMO رو نشون داد....ولی بدبختی به اون PCI ای که میخواستم چک ـش کنم...وصل نمیشد
میخوام ببینم این دکلی که الان ازش سرویس میگیرم....اگه MiMO ـش 2 هست.....یه آنتن یاگی دیگه درست کنم بزنم به مودم ـم
از طرفی بعید میدونم که mimo 2x2 برای همه سایت ها فعال باشه......واقعاً اینطوره!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
++++++++++++++++++++++
حالا کلاً روش دیگه ای به غیر از گوشی های سامسونگی برای فهمیدن MiMo هست...حتی تو مودم!؟
MOH@ND3S
22-10-2016, 09:56
سیم کارت رو انداختم روی ی گوشی دیگه، روی باند 2.....برام MIMO رو نشون داد....ولی بدبختی به اون PCI ای که میخواستم چک ـش کنم...وصل نمیشد
میخوام ببینم این دکلی که الان ازش سرویس میگیرم....اگه MiMO ـش 2 هست.....یه آنتن یاگی دیگه درست کنم بزنم به مودم ـم
از طرفی بعید میدونم که mimo 2x2 برای همه سایت ها فعال باشه......واقعاً اینطوره!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
++++++++++++++++++++++
حالا کلاً روش دیگه ای به غیر از گوشی های سامسونگی برای فهمیدن MiMo هست...حتی تو مودم!؟
بله فعاله دوست عزیز...تمام سایت ها...حتی 3G هم که H+ میشه مایمو 2x2 هست..کلا مایمو 1x1 دیگه نداریم ! Cat1 استفاده میشد.
این بحث رو قبلا تو یکی از تاپیکا داشتیم !
مایمو ربطی به 4G+ نداره...زمانی که نتورک دیتا گوشی در حالت Idle باشه برای صرفه جویی بیشتر انرزی از آنتن شماره 2 استفاده نمیشه .. تصاویری هم هستن که دوستان انداختن مایمو 1 بوده ولی 4G+ هم بودن ! زمانی که ترافیک در حال استفاده تقریبا سنگین داشته باشید آنتن دوم فعال میشه..
یکی از نمونه هاش موقع تست گرفتن هست..توجه کنید چه رو 4G معمولی چه رو 4G+ اولین تستی که بعد از بیکاری گوشی برای مدت طولانی میگیرید سرعتش دیر بالا میره .. مثلا تا 10 مگ میره بعد میره رو 30 مگ..این بخاطر فعال شدن آنتن دوم و حالت mimo 2x2 هست.
مهندس جان حرفهای شما و شخصیت شما برای بنده خیلی ارزشمنده اما من شخصا هنوز با این مایمو مشکل دارم. البته شاید مایمو کاربردهای زیادی دشته باشه اما اون چیزی که برای من مشکله تجربه عملی دوستان هست. اگر یکی پیدا بشه که با یک آنتن یک سرعتی بگیره و با آنتن دو سرعتش دو برابر بشه این قضیه برای من حل میشه تا به حال توی تستهای دوستان به این مورد برنخوردم به علاوه اینکه اصلا فکر نمی کنم این موبایلها دو تا ورودی آنتن داشته باشن که بخوان از مایمو استفاده کنند.
امیدوارم یه کاربری پیدا بشه که سرعت دو برابری با آنتن دوم رو به ما نشون بده من که با دو انتن چنین تجربه ای ندارم
چون این بحث به آنتن بیشتر مربوطه لطفا توی تاپیک انتن ادامه بدید. اونجا چند تا متن رو هم اوردم شاید بهتر به نتیجه برسیم. لینک مطلب
تست سرعت اینترنت فورجی ایرانسل در محدوده خیابان ستارخان تهران.
mobile1199
22-10-2016, 18:16
:n28:
ata.royalfalcon
22-10-2016, 19:02
راهی هست که بتونم موقعیت و مکان دکلی که بهش وصل هستم رو تشخیص بدم ؟
برای تنظیم دقیقتر مودم یا آنتن میخوام بدونم .
KhatbeKhat
22-10-2016, 19:05
راهی هست که بتونم موقعیت و مکان دکلی که بهش وصل هستم رو تشخیص بدم ؟
برای تنظیم دقیقتر مودم یا آنتن میخوام بدونم .
بله استفاده از برنامه Network cell info
Sent from my HUAWEI TIT-AL00 using Tapatalk
فکر کنم من یه بار استفاده کردم اطلاعات درستی نمی داد. رفتم اونجایی که نشون داده بود اما دکلی نبود
اگر واقعا دکل رو پیدا کردید اطلاع بدید
KhatbeKhat
22-10-2016, 19:23
فکر کنم من یه بار استفاده کردم اطلاعات درستی نمی داد. رفتم اونجایی که نشون داده بود اما دکلی نبود
اگر واقعا دکل رو پیدا کردید اطلاع بدید
منکه استفاده کردمو کاملا هم دقیق بوده
ata.royalfalcon
22-10-2016, 19:28
ممنون ولی این برنامه برای آندرویید هست در صورتی که برای ویندوز میخوام . چون سیمکارت داخل مودم (B315) هست و با لپتاپ ویندوزی بهش کانکت شدم .
داخل شبیه ساز آندرویید هم این برنامه رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه .
KhatbeKhat
22-10-2016, 19:38
ممنون ولی این برنامه برای آندرویید هست در صورتی که برای ویندوز میخوام . چون سیمکارت داخل مودم (B315) هست و با لپتاپ ویندوزی بهش کانکت شدم .
داخل شبیه ساز آندرویید هم این برنامه رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه .
شبیه ساز اندروید اجراش نمیکنه چون پی سی شما GPS نداره
behnambazi
22-10-2016, 21:47
دوستان یکی لطف میکنه بگه این مودم D-link dwr-932_d1 لاک فرکانسش کدوم قسمته ؟
فکر کنم نداره
نداره ديلينك و تيپيلينك ندارند
mobile1199
23-10-2016, 06:30
فکر کنم بتونم تو 3 ساعت شبانه یه 15 گیگی دانلود کنم ولی واقعا انصاف نیست :n03: قبلا حداقل حداقش 25 مگ سرعتم بود ...
ارمین800
23-10-2016, 08:28
دوستان من یکو نیم گیگ روزانه و یکو نیم گیگ ساعت دو تا هشت صبح گرفتم. تا الانم از ساعته شبانش استفاده نکردم الان میبینم ده مگ ازش خود بخود کم شده. شاید بگید ده مگ چیه اصلا ارزش مطرح کردنم نداره درسته حق با شماست.ولی بلاخره ادم بی اعتماد میشه چرا وقتی اصلا تو اون ساعات مودم روشن نبوده باید حجم کم بشه؟
یعنی مودم در ساعت 2 تا هشت همیشه خاموش بوده و کم شده؟ اگر مودم هم روشن باشه یه مقدار دیتا رد و بدل میشه
ارمین800
23-10-2016, 12:28
یعنی مودم در ساعت 2 تا هشت همیشه خاموش بوده و کم شده؟ اگر مودم هم روشن باشه یه مقدار دیتا رد و بدل میشه
اره مودم کامل خاموش بوده همینه در تعجبم و شکم به یقین تبدیل شده یه جورایی حجم دزدی میکنن.
amirbrad
23-10-2016, 15:31
دوباره از ایرانسل زنگ زدن که 3 تا سایت دم خونتون وصله مشکلی نداره گفتم مشکل هنوز هست گفت بازم به همکارا میگم که بیان بررسی کنن یه رب بعدش نتم قطع شد و الان 4 ساعته تایم اوت میده صفحه ها نصفه باز میشه سرعت رسیده به 200 کیلوبیت!!!! مثل اون دوستمون که گفتن اومدن بازدید نتشون داغون شد تازه برای من هنوز حضوری نیومدن اگر بیان فکر کنم کلا قطع کنن،چرا اینطوری میکنن من خواستم بهتر بشه نه اینکه خراب ترش کنن!!! دیگه موندم به کی و کجا بگم مشکلمو. خودشونم که اپراتور کارشناس ندارن که وصل کنن صحبت کنیم باید زنگ بزنی کلی بحث اخرش اگر ارجاع بدن بخش فنی تماس بگیرن و بدتر از اون بجای بهتر شدن بدتر بشه!!!
mobile1199
23-10-2016, 16:32
دوباره از ایرانسل زنگ زدن که 3 تا سایت دم خونتون وصله مشکلی نداره گفتم مشکل هنوز هست گفت بازم به همکارا میگم که بیان بررسی کنن یه رب بعدش نتم قطع شد و الان 4 ساعته تایم اوت میده صفحه ها نصفه باز میشه سرعت رسیده به 200 کیلوبیت!!!! مثل اون دوستمون که گفتن اومدن بازدید نتشون داغون شد تازه برای من هنوز حضوری نیومدن اگر بیان فکر کنم کلا قطع کنن،چرا اینطوری میکنن من خواستم بهتر بشه نه اینکه خراب ترش کنن!!! دیگه موندم به کی و کجا بگم مشکلمو. خودشونم که اپراتور کارشناس ندارن که وصل کنن صحبت کنیم باید زنگ بزنی کلی بحث اخرش اگر ارجاع بدن بخش فنی تماس بگیرن و بدتر از اون بجای بهتر شدن بدتر بشه!!!
امیدی نیست :n28:
Immunology
23-10-2016, 18:23
دوستان بهترین روتر برای مودم e3372 ایرانسل چیه؟
دوستان بهترین روتر برای مودم e3372 ایرانسل چیه؟
راستین بازار یه روتر 2 آنته tp link داره. به نظرم چیز خوبیه
Immunology
23-10-2016, 18:47
فکر کردم 2750 رو ساپورت میکنه و به این امید گرفتمش.حالا فهمیدم اصلا ساپورت نمیکنه.:n28:
mobile1199
23-10-2016, 20:12
سرعت دانلود دقایقی پیش در شمال غرب تهران :
سرعت دانلود 1 دقیقه پیش :
سرعت دانلود همین الان :
کاملا واضحه داره تغییراتی صورت میگیره بعد 2 ماه و راحت میشه فهمید که یا این مدت واقعا مشکل داشت یا به طور عمد ، سرعت رو پایین کشیده بودن ...
در هر صورت ، اگر واقعا این چند روز سرعت درست شد که دمشون گرم ! ولی اگه درست نشد و این یه قلم صرفا از دستشون در رفته بود ، میسپارمشون دست خدا :n16:
amirbrad
23-10-2016, 21:11
سرعت دانلود دقایقی پیش در شمال غرب تهران :
ش :[/B]
کاملا واضحه داره تغییراتی صورت میگیره بعد 2 ماه و راحت میشه فهمید که یا این مدت واقعا مشکل داشت یا به طور عمد ، سرعت رو پایین کشیده بودن ...
در هر صورت ، اگر واقعا این چند روز سرعت درست شد که دمشون گرم ! ولی اگه درست نشد و این یه قلم صرفا از دستشون در رفته بود ، میسپارمشون دست خدا :n16:
خوشحالم که برای شما درست شده اما برای من همچنان داغونه امیدوارم واسه ما هم تغییراتی بدن خیلی بد شده سرعت الانم سیگنال کم شده فکر کنم سکتور اشتباهی چرخونده طرف دیگه.
mobile1199
23-10-2016, 21:31
خوشحالم که برای شما درست شده اما برای من همچنان داغونه امیدوارم واسه ما هم تغییراتی بدن خیلی بد شده سرعت الانم سیگنال کم شده فکر کنم سکتور اشتباهی چرخونده طرف دیگه.
برای من هم الان نیم ساعته دوباره سرعت اومده پایین ... من که خیلی وقته قطع امید کردم ولی خیالم تخته اونی که اون بالاس بعدا ازشون جواب میخواد :n39:
برای من هم الان نیم ساعته دوباره سرعت اومده پایین ... من که خیلی وقته قطع امید کردم ولی خیالم تخته اونی که اون بالاس بعدا ازشون جواب میخواد :n39:
بابا اونا که نمی خوان مردم آزاری کنند یا مشکل رو فعلا تشخیص ندادن یا رفعش زمان می بره شما می تونید کمک کنید تا مشکل رو بهتر پیدا کنند . نا امید نشید و از طریق کنترل حساب پیام بدید
اما
وقتی میگن 4 جی تا 10 مگابیت خوبه میرن روی مخ
وقتی سایت یا ایرانسل من تیکت میزنی و میگه ناموفق میرن روی اعصاب
mobile1199
23-10-2016, 21:49
بابا اونا که نمی خوان مردم آزاری کنند یا مشکل رو فعلا تشخیص ندادن یا رفعش زمان می بره شما می تونید کمک کنید تا مشکل رو بهتر پیدا کنند . نا امید نشید و از طریق کنترل حساب پیام بدید
اما
وقتی می گن تا 10 مگابیت خوب میرن روی مخ
وقتی سایت یا ایرانسل من تیکت میزنی و میگه ناموفق میرن روی اعصاب
اخه یک دفعه سرعت کامل برگشت به حالت عادی و بعد دوباره برگشت رو 100 کیلوبایت به پایین ! یعنی یه لحظه یه تغییری دادن رفت ! و تو این دو ماه وقتی نظیر چنین مساله ای پیش نیومد به قول شما یا نتونستن مشکل رو رفع کنن یا به نظر من اصلا سراغش هم نرفتن !
کنترل حساب منظورتون ecare ایرانسل هست ؟
اخه یک دفعه سرعت کامل برگشت به حالت عادی و بعد دوباره برگشت رو 100 کیلوبایت به پایین ! یعنی یه لحظه یه تغییری دادن رفت ! و تو این دو ماه وقتی نظیر چنین مساله ای پیش نیومد به قول شما یا نتونستن مشکل رو رفع کنن یا به نظر من اصلا سراغش هم نرفتن !
کنترل حساب منظورتون ecare ایرانسل هست ؟
بله همون کنترل حساب .سایت و ایرانسل من بهتره
به cs@mtnirancell.ir هم می تونید ای میل بزنید
miladbird7
23-10-2016, 22:32
سلام الان 2 3 هفتس پینگم نوسان زیاد داره پینگم از 120 تا 160 همش بالا پایین میره چون انلاین بازی می کنم خیلی رو اعصابه کسی می دونه چرا اینطوریه ؟
mobile1199
23-10-2016, 22:47
بله همون کنترل حساب .سایت و ایرانسل من بهتره
به cs@mtnirancell.ir هم می تونید ای میل بزنید
فعلا که ایرانسل من هی داره ناموفق تحویل میده بهم ... از همون سایت و ایمیل باید اقدام کنم .
زنگ زدم دوباره گفتم دو ماهه مشکل رفع نشده و تازه امروز یکم تکون خورد سرعت ! اگه میشه یه فرم پیگیری بزنید که با من تماس گرفته شه برای حل مشکل .
بالای 5 بار به زودی اوکی میشه رو گفت که خواستم فحش بدم ، دیدم این بدبختا گناهی ندارن ! یه عده دیگه اینا رو انداختن جلو که از جواب دادن به کاربرا طفره برن ... فعلا که خیلی از کارهام تعطیل شده به خاطر این لامذهبا :n01:
امشب هم عجیب سرعت نوسان داشت از 10 کیلوبایت تا 4 مگابایت .... انشالله فردا اوکی شه برای مناطق غرب و شمال غرب تهران .:n12:
بعد از چند ماه دوری از نت و دانلود شبانه دیشب اومدم و دانلود کردم . من همیشه سرعت دانلود پایداری داشتم و خیلی نوسان نداشتم که میانگین سرعت دانلودم هم 4MB\s بود اما دیشب خیلی متفاوت بود هم سرعت افت کرده بود و هم نوسان شدید داشت طوری که یکی دو دقیققه سرعت خوب بود یهو باز میومد به نزدیک 0KB\s و باز کم کم میرفت بالا و این داستان باز تکرار میشد ! . :n15:
این هم نمودار سرعت که خیلی روشن نشون میده وضعیت نت دیشب چطور بود ! .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](370)_copy.jpg
4G . مشهد . نزدیک چهار راه شفا .
فقط امیدوارم نوسان سرعت نت ادامه دار نباشه .
amirbrad
24-10-2016, 00:26
فعلا که ایرانسل من هی داره ناموفق تحویل میده بهم ... از همون سایت و ایمیل باید اقدام کنم .
زنگ زدم دوباره گفتم دو ماهه مشکل رفع نشده و تازه امروز یکم تکون خورد سرعت ! اگه میشه یه فرم پیگیری بزنید که با من تماس گرفته شه برای حل مشکل .
بالای 5 بار به زودی اوکی میشه رو گفت که خواستم فحش بدم ، دیدم این بدبختا گناهی ندارن ! یه عده دیگه اینا رو انداختن جلو که از جواب دادن به کاربرا طفره برن ... فعلا که خیلی از کارهام تعطیل شده به خاطر این لامذهبا :n01:
امشب هم عجیب سرعت نوسان داشت از 10 کیلوبایت تا 4 مگابایت .... انشالله فردا اوکی شه برای مناطق غرب و شمال غرب تهران .:n12:
اقا دست رو دلم نزار که سرعت در بهترین حالت شده 2 مگابیت اونم با نوسان یه دفعه قطع میشه تایم اوت میده، اگر ادامه پیدا کنه معلومه داشتن دون میپاشیدن خرشون از پل گذشته اینم مثل همراه اول داره میشه حداقل تو شمال غربی تهران که وسعت کمی نیست از نظر مساحت.من فکر کنم درست نکنن دیگه وقتی من و شما زنگ زدیم برای هردومون بدتر شد پس معلومه اشتباه نکردن عمدا اینطوری کردن چون یکیمون مثلا اشتباه کردن بدتر شده اماوقتی تو یه محدوده و یه مشکل بدتر میکنن معلومه عمدی بوده . تنها امیدمون باید به نت 100 مگابیت مخابرات باشه با فیبر که فکر کنم چندسالی طول بکشه راه بیوفته.
saeed9009
24-10-2016, 01:12
اقا دست رو دلم نزار که سرعت در بهترین حالت شده 2 مگابیت اونم با نوسان یه دفعه قطع میشه تایم اوت میده، اگر ادامه پیدا کنه معلومه داشتن دون میپاشیدن خرشون از پل گذشته اینم مثل همراه اول داره میشه حداقل تو شمال غربی تهران که وسعت کمی نیست از نظر مساحت.من فکر کنم درست نکنن دیگه وقتی من و شما زنگ زدیم برای هردومون بدتر شد پس معلومه اشتباه نکردن عمدا اینطوری کردن چون یکیمون مثلا اشتباه کردن بدتر شده اماوقتی تو یه محدوده و یه مشکل بدتر میکنن معلومه عمدی بوده . تنها امیدمون باید به نت 100 مگابیت مخابرات باشه با فیبر که فکر کنم چندسالی طول بکشه راه بیوفته.
وقتی قیمت بسته های اینترنتی یک اپراتور نصف قیمت اون دو اپراتور دیگه باشه مسلما ترافیک سایت هاش میره بالا و مشکل افت سرعت و عدم آنتن دهی پیش میاد ... و گرنه خودشون که از خداشونه سرعت اینترنت شما بالا بشه و دائم بسته ها رو تموم کنی و بسته جدید بخری .
یه مشکل دیگه ای هم که هست انتظار بیش از حد کاربرها از نسل 4 موبایل هست که فکر میکنن باید سرعتشون بالای پنجاه مگ باشه !
برای مثال این دو ویدیوی بالایی رو که تست سرعت اپراتورهای آمریکاست که LTE Advanced هم هستند رو اگر نگاه کنید دیگه به اپراتورهای درب و داغون ایرانی حق میدید سرعتشون خیلی بالا نباشه!
Dream Walker
24-10-2016, 01:47
سرعت ایرانسل در شهر ما در کلیه مناطق حتی در 1 متری دکل هم به 1 مگابیت نمیرسه، سرعت دانلود در بهترین حالت 80!
این است اینترنت نسل چهار!
فقط شبا ساعت 3 به بعد سرعت به 9 مگابیت میرسه.
قشنگ معلومه مشکل پهنای باند دارن.
Armin.Computer
24-10-2016, 01:50
سلام
دوستان اینجا کسی گوشی شیائومی داره؟؟؟
من با فورجی ایرانسل روی Mi 5 مشکل دارم
وقتی دیتا رو روشن می کنم آنتن میپره و سوییچ می کنه رو ترجی
amirbrad
24-10-2016, 02:18
وقتی قیمت بسته های اینترنتی یک اپراتور نصف قیمت اون دو اپراتور دیگه باشه مسلما ترافیک سایت هاش میره بالا و مشکل افت سرعت و عدم آنتن دهی پیش میاد ... و گرنه خودشون که از خداشونه سرعت اینترنت شما بالا بشه و دائم بسته ها رو تموم کنی و بسته جدید بخری .
یه مشکل دیگه ای هم که هست انتظار بیش از حد کاربرها از نسل 4 موبایل هست که فکر میکنن باید سرعتشون بالای پنجاه مگ باشه !
برای مثال این دو ویدیوی بالایی رو که تست سرعت اپراتورهای آمریکاست که LTE Advanced هم هستند رو اگر نگاه کنید دیگه به اپراتورهای درب و داغون ایرانی حق میدید سرعتشون خیلی بالا نباشه!
با بخشی از صحبتاتون موافقم اما اینم در نظر بگیرید بیشتر پهنای باند ما اینترانت هستش و محدودیت و مسدودیت...... اما نت اونجا نداره و پایداره . اصلا نت امریکا بد اما ایرانسل ادعاداره در حضور وزیر نسل 5 ازمایش شد نت 400 مگابیت و اینا.... وگرنه نباید بنویسه سرعت نامحدود ،اعلام کنه مثلا 4 مگابیت هر کیم بیشتر داشت لذتشو ببره، اصلا نت کل دنیا بد باشه ما باید کار خودمون بکنیم همیشه نباید مقایسه کنیم اگر به مقایسه باشه از کشورهای همسایه تا چند کشور اروپایی تست گرفتم صبح و ظهر شب یه سرعتی داشتن اصلا هیچ جا دو خط انتن ندیدم . من نمیدونم چرا همه چیمون برعکسه اول اسمشو میاریم بعد گسترش میدیم مثال: لیگ برتر، نسل سه و چهار اینترنت خط، ترابردپذیری و.... الان تایپیک td lte دیدم که ایرانسل گفته همه مراکز استان ها اما برا چندتا کاربر که قطع یا ضعیف . اول باید بیارن گسترش بدن پیش بینی تعداد کاربر بکنن بعد راه اندازی. همش حالت مسابقه دارن همراه اول تو تبلیغاش میگه اولین اپراتور رایتل میگه اولین نسل سه ایرانسل میگه اولین نسل چهار انگار واسه ما فرق داره اول کیه مهم کیفیت واسه ما.
دوستان بنظرم زیاد خودتونو درگیر سرعت و انتظار بیش ازحد نکنید
اینترنت = نگاه سیاسی
GHAGHALEELEE
24-10-2016, 08:09
بعد ده روزاومدم چند تا فیلم دانلود کنم سرعت ترکیده بود.چند شب قبلی هم اینجوری بوده؟!
از خود فروش همین مودمهای 4g میدونید چه پولی به جیب زدند حالا دیگه دون پاشیدن و محدود کردنش خیلی بی معرفتیه.
نمی دونم با این سیگنال همین سرعتو میشه گرفت یا نه
البته فکر می کنم بیشتر یوزرهای موبایل به همین باند سه وصل میشن و ترافیک این باند بیشتره
SHAHAB-P30
24-10-2016, 11:03
4g اصفهان
Alone-Star
24-10-2016, 11:57
از شانس ما آنتن نصب نمیکنن توی محل ما رئیس ایرانسل فقط حرف مفت زده گفته اگر پوشش سیگنال ندارید گزارش بدید تا...،ما حتی سیگنال 3g نداریم 0 هست با موبایل چه برسه به 4g ، حالا با روتر و دوتا آنتن بیرونی و به لطف بساز بندازها که محل بکر ما :n02: را مورد عنایت قرار دادن دبگه به 2مگابایت هم نمیرسه سرعت، واسه سیگنال هی فقط زنگ میزنن حل شد؟ حل شد؟ حل شد؟ تغییر نرم افزاری دادیم :n24:
یه بار اومدن دیدن حالا وضع خرابه، باز هم میخوان بفرستن دوباره چک کنن.
یه بار هم دوتا بسته گرفته بودم دوماه پیش اینترنت قطع بود 1 کیلوبایت ترافیک نداشت و دوتا بسته سوخت شد، شکایت کردم زنگ زدن دعوا و ... که چرا شکایت کردی گفتی به فلان دلیل پولو مسترد کنید، ما بررسی میکنیم اگر اینطور باشه فقط این یکبار مبلغ رو پس میدیم وگرنه چنین چیزی ما نداریم پول پس بدیم، شبکه ما هیچ مشکلی نداره، جتی اگر بتونید یا نتونید به هر دلیل استفاده کنید پای خودتون هست و ...
بلافاصله بعداز تماس بدون بررسی جواب شکایت رو دادن که ما با مشترک تماس گرفتیم و اطلاع دادیم امکان استفاده از 2g,3g,4g مهیا بوده میتوانستند بهره ببرند و خلاصه وجه مسترد نمیشه.
بلافاصله در جواب گذاشتم تو کاسشون که بله با لحن طلبکارانه و بد تماس گرفتن گفتن چرا شکایت کردی و... و میگن مشکلی سرویس ما نداره و بررسی میکنیم بلافاصله اومدن اینجا اینو درج کردن!!!
بله مشکلات همه از مشنرک هست هیچ ایرادی از شما و سرویستون نیست و ....
اینقدر زمان برد و نه بررسی کردند و نه پولو پس دادن و نه جواب دادن، بلاخره نامه تنظیم مقررات زده به ایرانسل بعد از چند روز پولشو با خاک تو سری پس دادن.
یه بار دیگه بازم دوتا بسته فعال کرده بودم همین چندروز پیش بعداز ساعت 12 سیگنال 3تا موبایل و مودم 2g,3g,4g همه با هم 1ساعت و خرده ای قطع شد با خودم گفتم دهنتون...کلاغ....:n31: نقطه سر خط. :n30::n35:
وانمود میکنن بی عیب و نفصند، یه تماس بگیرید 700، بعیده بار اول کار راه بندازن:n10:، پولیش کردن تا پول پارو کنند، 10بار باید تماس بگیری تا رضایت بدهند و از حالت بروزرسانی درش بیارن. :n09: از طریق وبسایت هم گاهی ارجاع میدن به تماس 700.
سلام
دوستان اینجا کسی گوشی شیائومی داره؟؟؟
من با فورجی ایرانسل روی Mi 5 مشکل دارم
وقتی دیتا رو روشن می کنم آنتن میپره و سوییچ می کنه رو ترجی
منم این گوشی رو تازه گرفتم اطلاعات زیادی ندارم شما در این مسیر برید settings>About phone>روی اینترنال مموری 5 بار ضربه بزنید از اینجا هم حق انتخاب باند رو دارید هم مشخصات بسیار کاملی در اختیارتون قرار میده
mobile1199
24-10-2016, 16:13
الان رسیدم خونه خواستم تست کنم دیدم یه دقیقه میره رو 4 مگابایت دوباره میاد زیر 100 ... انتن هم معلوم نیس وضعش چیه ! یه لحظه دو تاس یه لحظه کامل یه لحظه هم خیلی کم!!! یعنی همه رنگ سرعتی رو من تو این یه ربع دیدم ...
انشالله یکی یکی درست کنن مناطق رو . فعلا که این دو ماه رسما دو تا سیستمم خوابیده به خاطر این عزیزان :n03:
--------------------------------------------------------ویرایش 1 --------------------------------------------------------
عزیزان این که انتن مدام کم و زیاد میشه به دلیل دستکاری در دکل هست ؟ (با فرض این که هیچ مشکلی از طرف من نیست)'
الان چک کردم دیدم هر بار که انتن 4g کم میشه ، با تنظیم رو شبکه 3g و دوباره 4g ، تا چند دقیقه اوکی میشه و بعد دوباره باید این کار رو انجام بدم ! الان اینا متوجه میشن من دارم دانلود میکنم سرعت رو تنظیم کردن بیاد پایین ؟ یا از جای دیگس مشکل ؟
الان رسیدم خونه خواستم تست کنم دیدم یه دقیقه میره رو 4 مگابایت دوباره میاد زیر 100 ... انتن هم معلوم نیس وضعش چیه ! یه لحظه دو تاس یه لحظه کامل یه لحظه هم خیلی کم!!! یعنی همه رنگ سرعتی رو من تو این یه ربع دیدم ...
انشالله یکی یکی درست کنن مناطق رو . فعلا که این دو ماه رسما دو تا سیستمم خوابیده به خاطر این عزیزان :n03:
--------------------------------------------------------ویرایش 1 --------------------------------------------------------
عزیزان این که انتن مدام کم و زیاد میشه به دلیل دستکاری در دکل هست ؟ (با فرض این که هیچ مشکلی از طرف من نیست)'
الان چک کردم دیدم هر بار که انتن 4g کم میشه ، با تنظیم رو شبکه 3g و دوباره 4g ، تا چند دقیقه اوکی میشه و بعد دوباره باید این کار رو انجام بدم ! الان اینا متوجه میشن من دارم دانلود میکنم سرعت رو تنظیم کردن بیاد پایین ؟ یا از جای دیگس مشکل ؟
سلام دوست عزیز
البته این فقط یه احتماله ولی ممکنه دلیل کم و زیاد شدن سیگنال و سرعت سویچ شدن به دکل دیگه باشه چون برای خودم این قضیه پیش اومده اما می گم فقط یه احتماله شاید network signal info کمک کنه که مطمئن بشید
امروز صبح برای دانلود فایل های تورنتی که یکی از اعضای تاپیک مربوط به مستقیم کردن تورنت زحمت انتقال به سرور خودش را کشیده بود و حداکثر سرعت بخش دانلود رایگان اون 3 مگابایته بعد از مدتها سر وقت بسته یک ساعته نامحدود 900 تومانی که با این شارژهای تخفیفی در واقع 720 تومان خریده بودم، رفتم و با مودم 8372 از ساعت یه ربع به شش تا یه ربع به هفت کل سقف 20 گیگابایتی را دانلود کردم. چند فایل را به صورت همزمان برای دانلود گذاشتم و مجموع سرعت بین 7 تا 9 مگابایت در نوسان بود. هنوز یک ربع به انتهای زمان بسته مونده بود که با مودم سری به طبقه بالا زدم و سرعت حدود یک مگابایت بیشتر شد و نوسان هم کمتر شد. در مجموع تجربه دلچسبی بود.
amirbrad
24-10-2016, 17:01
الان رسیدم خونه خواستم تست کنم دیدم یه دقیقه میره رو 4 مگابایت دوباره میاد زیر 100 ... انتن هم معلوم نیس وضعش چیه ! یه لحظه دو تاس یه لحظه کامل یه لحظه هم خیلی کم!!! یعنی همه رنگ سرعتی رو من تو
امروز به من زنگ زدن که فردا کارشناس میاد خونه چک کنه واسه عصر بعد دوباره زنگ زد واسه صبح که کاربر کمتری داره حالا باید اینو حالیشون کنم عصر بدتر میشه !!خبرشو بهتون میدم هر چند بعد از اومدنشون انگار بدتر میشه خدا به دادم برسه چون شماو یه دوست دیگه کارشناس رفته بوده بدتر شده منم نفر سوم قراره باشم!!!
در مورد این نوسان هم قبول دارم که نت خط پایداری نداره اما نه در این حد که شما گذاشتین واسه منم موقعی که سرعت نرمال بود عز 1 مگابایت یه دفعه میشد 400 کیلوبایت. فکر کنم ظرفیت و تجهیزاتشون مشکل داره.
ارمین800
24-10-2016, 18:04
کی پستایه مارو پاک میکنه عجبا. انگار باید از ایرانسل تعریف کنیم پستمون پاک نشه واقعا که.:n34:
mobile1199
24-10-2016, 18:42
این مشخصات دکلی هست که همیشه بهش وصل میشم و انتن فول میگیرم ! ولی امروز طوری شده که بعد چند ثانیه ، منو وصل میکنه به یه دکلی که معلوم نیست کجاست و فاصله زیادی هم داره ! و هر بار مجبورم تغییر بدم به 3g و دوباره به 4g که واسه چند دقیقه درست شه . این مشکل مسخره قبلا نبود و امروز به این شکله !
اساتید کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه ؟ اصلا چه دلیلی داره مودم منو وصل کنه به یه دکل ضعیف وقتی دکل نزدیکتری وجود داره ؟
خودم احتمال میدم که اون دکل قویه میبینه استفاده ای ندارم منو پرت میکنه بیرون تا وصل شم به اون دکل :n04: که اصلا معنی نداره !!!
این مشخصات دکلی هست که همیشه بهش وصل میشم و انتن فول میگیرم ! ولی امروز طوری شده که بعد چند ثانیه ، منو وصل میکنه به یه دکلی که معلوم نیست کجاست و فاصله زیادی هم داره ! و هر بار مجبورم تغییر بدم به 3g و دوباره به 4g که واسه چند دقیقه درست شه . این مشکل مسخره قبلا نبود و امروز به این شکله !
اساتید کسی میدونه دلیل این اتفاق چیه ؟ اصلا چه دلیلی داره مودم منو وصل کنه به یه دکل ضعیف وقتی دکل نزدیکتری وجود داره ؟
خودم احتمال میدم که اون دکل قویه میبینه استفاده ای ندارم منو پرت میکنه بیرون تا وصل شم به اون دکل :n04: که اصلا معنی نداره !!!
عدد اس ان آر عجیب و غریبه
معمولا اگر اون دکل از مدار خارج بشه به دکل دیگه وصل میشی اگر مطمئنی که اون دکل داره سیگنال میده و شما به دکل دورتر وصل میشی حتماً مشکلی وجود داره.
باند رو هم قفل کن حالا یا روی 1800 یا 2600، البته 2600 بهتره
mobile1199
24-10-2016, 19:39
عدد اس ان آر عجیب و غریبه
معمولا اگر اون دکل از مدار خارج بشه به دکل دیگه وصل میشی اگر مطمئنی که اون دکل داره سیگنال میده و شما به دکل دورتر وصل میشی حتماً مشکلی وجود داره.
باند رو هم قفل کن حالا یا روی 1800 یا 2600، البته 2600 بهتره
دو تا مودم دارم یکی که tp link هست (اسکرین شات هاش صفحه های قبل بود) و دومی lh92 خود ایرانسله که این اسکرین شات هم با همون گرفتم .
شاید نزدیک 10 بار تست کردم امروز با فاصله های زمانی خیلی کم و دقیقا بعد سویچ از 3g به 4g ، اگر نتم در حال دانلود بود بدون مشکل رو همون سرعت خوب 4 مگابایت میموند ! ولی یکی دو دقیقه بی استفاده بمونه نت ، با کله کانکت میشه به همون دکلی که فاصله داره ! که این مشکل هم رو هر دو مودم هست ...
رو این مودم فکر نکنم اصلا چیزی برای قفل کردن شبکه باشه ! روی اون tplink که هیچی نشون نمیده :n01:
دو تا مودم دارم یکی که tp link هست (اسکرین شات هاش صفحه های قبل بود) و دومی lh92 خود ایرانسله که این اسکرین شات هم با همون گرفتم .
شاید نزدیک 10 بار تست کردم امروز با فاصله های زمانی خیلی کم و دقیقا بعد سویچ از 3g به 4g ، اگر نتم در حال دانلود بود بدون مشکل رو همون سرعت خوب 4 مگابایت میموند ! ولی یکی دو دقیقه بی استفاده بمونه نت ، با کله کانکت میشه به همون دکلی که فاصله داره ! که این مشکل هم رو هر دو مودم هست ...
رو این مودم فکر نکنم اصلا چیزی برای قفل کردن شبکه باشه ! روی اون tplink که هیچی نشون نمیده :n01:
به قول دوستمون sinr خیلی عجیب غریبه چون نهایتا باید به 30 برسه. شما روی حالت 4g only هم میزاری سوییچ میکنه به اون یکی دکل؟ حالت auto هم همینطور؟. اگه این دو حالت هم جواب نداد. مودم رو جابجا کنید به سمتی که سیگنال دکل دوم ضعیف تر بشه و نتونه وصل بشه بهش. باز هم جواب نداد با گوشی هات اسپات کنید تست کنید. در نهایت اگه هیچ کدوم جواب نداد مشکل احتمال زیاد از دکله
امروز صبح برای دانلود فایل های تورنتی که یکی از اعضای تاپیک مربوط به مستقیم کردن تورنت زحمت انتقال به سرور خودش را کشیده بود و حداکثر سرعت بخش دانلود رایگان اون 3 مگابایته بعد از مدتها سر وقت بسته یک ساعته نامحدود 900 تومانی که با این شارژهای تخفیفی در واقع 720 تومان خریده بودم، رفتم و با مودم 8372 از ساعت یه ربع به شش تا یه ربع به هفت کل سقف 20 گیگابایتی را دانلود کردم. چند فایل را به صورت همزمان برای دانلود گذاشتم و مجموع سرعت بین 7 تا 9 مگابایت در نوسان بود. هنوز یک ربع به انتهای زمان بسته مونده بود که با مودم سری به طبقه بالا زدم و سرعت حدود یک مگابایت بیشتر شد و نوسان هم کمتر شد. در مجموع تجربه دلچسبی بود.
خب مبارکتون باشه
دیگه پست دادن نمی خواست
می خواید دل کسایی که سرعت خوبی ندارند رو بسوزنید؟
تجربه من از ایرانسل اینه که شب تا صبح بیدار بمونم که وقتی شبکه قطع میشه مودم رو خاموش روشن کنم تا بسته ام نسوزه
mobile1199
24-10-2016, 20:39
خب مبارکتون باشه
دیگه پست دادن نمی خواست
می خواید دل کسایی که سرعت خوبی ندارند رو بسوزنید؟
تجربه من از ایرانسل اینه که شب تا صبح بیدار بمونم که وقتی شبکه قطع میشه مودم رو خاموش روشن کنم تا بسته ام نسوزه
مشکلی نداره اصلا ! همه ازاد باید باشن :n16:
سرعت من و بقیه هر چه قدر هم پایین باشه تهش اینه که حل میشه این مشکل چه یه ماه دیگه چه یه سال دیگه ! و اصلا چیزی نیست که دلمون بخواد سرش بسوزه !!
ایشون هم انشالله سرعتشون همین طور بمونه تا بتونن بیشتر لذت ببرن ... صد تا مساله مهمتر تو زندگی هممون هست که این سرعت اینترنت گمه بینش .
به قول دوستمون sinr خیلی عجیب غریبه چون نهایتا باید به 30 برسه. شما روی حالت 4g only هم میزاری سوییچ میکنه به اون یکی دکل؟ حالت auto هم همینطور؟. اگه این دو حالت هم جواب نداد. مودم رو جابجا کنید به سمتی که سیگنال دکل دوم ضعیف تر بشه و نتونه وصل بشه بهش. باز هم جواب نداد با گوشی هات اسپات کنید تست کنید. در نهایت اگه هیچ کدوم جواب نداد مشکل احتمال زیاد از دکله
البته یادمه چند بار عدد 10 رو هم نشون داد برای sinr !
در هر دو حالت auto و only به همین صورته . البته چیزی که احتمال میدم اینه که مودم ایرانسل باهوش تره ! یعنی چند بار مودم موقع دانلود اتومات وصل شد به این دکل درست حسابیه !
کاری که فرمودید رو انجام میدم ولی احتمال بسیار زیاد مشکل از همین دکله که تا نت بیکار میشه منو میندازه بیرون ! احتمالا به خاطر دستکاری های انجام شده از دیشبه .
ir.ghost
24-10-2016, 21:13
نبود؟
amirbrad
24-10-2016, 21:23
نبود؟
واسه منم مثل شماست فقط اون 12 اول سرعت دانلود حذف کنید [emoji3]
کدوم شهر و محل تست گرفتین؟
Armin.Computer
24-10-2016, 23:34
منم این گوشی رو تازه گرفتم اطلاعات زیادی ندارم شما در این مسیر برید settings>About phone>روی اینترنال مموری 5 بار ضربه بزنید از اینجا هم حق انتخاب باند رو دارید هم مشخصات بسیار کاملی در اختیارتون قرار میده
فکر کنم به صورت عادی باید گوشی کارش رو انجام بده
واسه من اختلال داره یکم
نمی دونم ایرانسل با شیائومی مشکل داره یا شیائومی با ایرانسل
mobile1199
24-10-2016, 23:41
موقع حرکت دادن مودم ، گاها قطع میشه از دکل دور ولی بعد وصل شدن به دکل نزدیک ، چند لحظه بعد پرت میشه بیرون (مگر این که دانلود انجام بدم زمانی که به دکل درست حسابی وصله !)
همه جای خونه حرکت کردم و همه کار کردم تا انتن نده اون دکل ضعیف ولی نمیشه :n36:
اومدن سرعت رو درست کنن یه مشکل دیگه اضافه کردن ! البته باز جای شکرش باقیه اگه این سرعت بمونه رو همون دکل قوی !
GHAGHALEELEE
25-10-2016, 01:27
snir من کلا زیر صفر شده.یه غلط هایی دارند میکنند وگرنه سیگنال که در عرض چند روز انقدر افتضاح نمیشه.کلا همون نامحدود مخابرات سگش شرف داره به انواع و اقسام این جینگولک بازی ها.چون اون هر بدی هم داشته باشه حداقل ثبات داره.
SAeedBaa
25-10-2016, 03:22
تست 4G ایرانسل با سیگنال ضعیف
تست 3G ایرانسل با سیگنال عالی
کلا ثبات نداره و نمیشه روش خیلی حساب کرد. سرعت 8 مگابایت من شده 3 مگابایت. گرچه بار دوم هست از بسته شبانه استفاده میکنم. احتمالا یکی دیگه هم داره استفاده میکنه یا کلا پهنای باند کمه. در کل یه روز خوبه یه روز بد
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
snir من کلا زیر صفر شده.یه غلط هایی دارند میکنند وگرنه سیگنال که در عرض چند روز انقدر افتضاح نمیشه.کلا همون نامحدود مخابرات سگش شرف داره به انواع و اقسام این جینگولک بازی ها.چون اون هر بدی هم داشته باشه حداقل ثبات داره.
یادم زمانی که پهنای باند فرکانس 1800 به ده مگاهرتز ارتقا پیدا کرد من سرعت 50 مگ رو تجربه کردم اما بعد یه مدت کم شد 20 و بعد هم 10. نظر شخصیم اینه که دو چیز باعثش شد یک اینکه چند دکل دیگر رو توی منطقه 4 جی کردن و اونا پهنای باند گرفتن و مهم تر این که اونا باعث شدن نویز من بره بالا و طبیعی هست که با نویز بالا خبری از سرعت خوب نخواهد بود. اگر سرعت خوب می خواهید باید نویز بالای 15 باشه و کیفیت هم بین 3 تا 7
این سرعت الان باند سه با سیگنال زیر. الانم اگر بگردم و اس ان آ رو به 14 15 برسونم 21 22 مگ میده ( تست کردم)
اینم وضعیت زمانی که گفتم ( 10 ماه پیش )
دیگه این سرعتو توی باند سه خونمون ندیدم البته الان 2600 با 15 مگا هرتز پهنای باند خیلی خوبه البته اگر اونم خراب نکنن
GHAGHALEELEE
25-10-2016, 10:33
یادم زمانی که پهنای باند فرکانس 1800 به ده مگاهرتز ارتقا پیدا کرد من سرعت 50 مگ رو تجربه کردم اما بعد یه مدت کم شد 20 و بعد هم 10. نظر شخصیم اینه که دو چیز باعثش شد یک اینکه چند دکل دیگر رو توی منطقه 4 جی کردن و اونا پهنای باند گرفتن و مهم تر این که اونا باعث شدن نویز من بره بالا و طبیعی هست که با نویز بالا خبری از سرعت خوب نخواهد بود. اگر سرعت خوب می خواهید باید نویز بالای 15 باشه و کیفیت هم بین 3 تا 7
این سرعت الان باند سه با سیگنال زیر. الانم اگر بگردم و اس ان آ رو به 14 15 برسونم 21 22 مگ میده ( تست کردم)
فکر کنم همون دکل باشه که میفرمایید.چون من با مودم usb و لپ تاپ سیگنال گرفتم و تقریبا در هر جای اتاق 21 متری از زمین تا اسمون فرق میکرد.در همون نقطه ای که تقریبا شبهای قبلی snir میشد 13-16 دیشب بین 1-2 بود.در جاهای دیگه که به زیر -9 میرفت.سرعتم هم کلا کیلوبایتی بود.تو 6 ساعت کلا 23 گیگ دانلود کرد.
من هم میتونم فرکانس رو با این نرم افزاری که شما دارید به 2600 تغییر بدم؟ مودمم از این هواوی usb خور ها هست.
Le0nard0
25-10-2016, 12:56
از 2:10 تا 7:7 دوتا بسته 3 ساعته در عرض 5 ساعت 120 گیگ تموم شد. هر شب هم دانلود دارم تقریبا .4g باند 1800 .
فکر کنم همون دکل باشه که میفرمایید.چون من با مودم usb و لپ تاپ سیگنال گرفتم و تقریبا در هر جای اتاق 21 متری از زمین تا اسمون فرق میکرد.در همون نقطه ای که تقریبا شبهای قبلی snir میشد 13-16 دیشب بین 1-2 بود.در جاهای دیگه که به زیر -9 میرفت.سرعتم هم کلا کیلوبایتی بود.تو 6 ساعت کلا 23 گیگ دانلود کرد.
من هم میتونم فرکانس رو با این نرم افزاری که شما دارید به 2600 تغییر بدم؟ مودمم از این هواوی usb خور ها هست.
توی این تاپیک مدلشو بگید
علی الحساب با این دو برنامه چک کنید
تاپیک مودم
alirealm
25-10-2016, 14:50
از 2:10 تا 7:7 دوتا بسته 3 ساعته در عرض 5 ساعت 120 گیگ تموم شد. هر شب هم دانلود دارم تقریبا .4g باند 1800 .
چه خبره؟؟ متاسفانه امثال شماها خیلی دانلود زیاد دارید و حق بقیه خورده میشه بعضیا 1 گیگ هم نمیتونن دانلود کنن اونوقت شما شبی 120 گیگ دانلود میکنی یه وقت کم نیاری !!! برای این موضوع بنظرم باید شرکت تصمیم بگیره که حق بقیه خورده نشه و در بهترین حالت شبی بیشتر از یه حجم خاصی نشه دانلود کرد ! همه چیز هم شده برای شهرهای بزرگ ! مگه بقیه آدم نیستن و نمیتونن از اینترنت پر سرعت استفاده کنن !؟ اکثر جاها پوشش نداره متاسفانه... واقعا متاسفم برای شرکت ایرانسل
Le0nard0
25-10-2016, 15:12
چه خبره؟؟ متاسفانه امثال شماها خیلی دانلود زیاد دارید و حق بقیه خورده میشه بعضیا 1 گیگ هم نمیتونن دانلود کنن اونوقت شما شبی 120 گیگ دانلود میکنی یه وقت کم نیاری !!! برای این موضوع بنظرم باید شرکت تصمیم بگیره که حق بقیه خورده نشه و در بهترین حالت شبی بیشتر از یه حجم خاصی نشه دانلود کرد ! همه چیز هم شده برای شهرهای بزرگ ! مگه بقیه آدم نیستن و نمیتونن از اینترنت پر سرعت استفاده کنن !؟ اکثر جاها پوشش نداره متاسفانه... واقعا متاسفم برای شرکت ایرانسل
متاسفانه امثال شما هم زیادن که فکر میکنن بقیه عالم و آدم حقشونو خوردن . دانلود من چه حقی از شما خورده؟ 4 تومن پول دادم از بسته ای که خریدم استفاده کردم . اینکه شهر شما تحت پوشش نیست مقصر کسایی هستن که دانلود دارن؟ اشتباه گرفتی من مسئول پوشش ایرانسل نیستم که حق خورده شدتو از من میخوای .
مشکل اصلی سر پهنای باند منطقه و تداخلات فرکانسی و ایجاد نویز و پایین بودن کیفیته و الا اگر این مشخصه ها خوب باشه و همزمان چند نفر با هم دانلود کنن یه جوری بینشون تقسیم میشه.
مثلا اگر الان من توی خونه دانلود کنم و سرعتم شش مگ باشه و بغل دستی من هم شروع به دانلود کنه سریع سرعت من میاد روی سه مگ تا هر دو با هم استفاده کنند. به همین خاطر لود بالانس دو تا سیم 4 جی توی یک نقطه هیچ فایده ای نداره. پس اگر این بنده خدا دانلود کرده سرعت شما از بین نرفته بله نوسان زیاد توی یک منطقه می تونه به خاطر همین دانلودها باشه اما اگر شما کلا پوشش ندارید یا کلا سرعت بالا دریافت نمی کنید مشکلش چیز دیگست
fanoostalaei
25-10-2016, 15:50
خخخخ
خدا قوت :n02: اخوی :n02::n02:
من این حجم رو هر شب تو هاردم جا بدم میترکه :n02:
========
معلومه تو منطقتون دانلودر دیگه ای نیس که سرعت رو بخوابونه ! وگرنه همچین دانلودی رو باند 3 خیلی کمیابه
distefanoo
25-10-2016, 16:28
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
distefanoo
25-10-2016, 16:50
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
leo.unique
25-10-2016, 17:02
اگر هم کسی مقصر باشه قطعا خود ایرانسله (بعنوان یک شخص حقوقی) که به درستی پهنای باند رو تسهیم نکرده، نه امثال این دوستمون ! وقتی محدودیتی برای دانلود شبانه اعمال نشده چرا دانلود نکنن ؟؟
معلومه تو منطقتون دانلودر دیگه ای نیس که سرعت رو بخوابونه ! وگرنه همچین دانلودی رو باند 3 خیلی کمیابه
مگه پهنای باند بصورت منطقیه-ای تقسیم میشه ؟؟:n13:
mobile1199
25-10-2016, 18:09
سرعت خدا رو شکر رو دکلی که همیشه ازش نت میگیرفتم بالای 1 مگابایت اومده ! ولی وصل شدن به دکل ضعیف دیوانه کنندس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم این مودم ها بر چه اساس انتخاب میکنن دکل رو ! شاید اون ضعیفه 2600 هست که به خاطر فاصله زیادش سرعت کمه ولی مودم اون رو به عنوان اولویت حساب میکنه ! شاید هم از طرف خود ایرانسل این مشکل مسخره پیش اومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این احتمال هم میدم اینا که اومدن مشکل رو حل کنن این دکل دوم هم تازه راه اندازی کردن ! و گرنه تا پریروز اصلا فکرش رو نمیکردم چنین مساله ای هم وجود خارجی داشته باشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
silvermanhhh
25-10-2016, 18:12
اولین اپراتور در دنیا که سرعت دانلود صفر خالص رو بدست اورد!اپراتوری نیست جز ایرانسل!الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم
Arsenal2012
25-10-2016, 18:19
اینم وضعیت زمانی که گفتم ( 10 ماه پیش )
دیگه این سرعتو توی باند سه خونمون ندیدم البته الان 2600 با 15 مگا هرتز پهنای باند خیلی خوبه البته اگر اونم خراب نکنن
سلام جناب از کجای گوشی مشخص میشه که به کدوم باند الان متصل شدم؟؟ اگه برنامه ای هست لطفا نام انگلیسی شو بگید دانلود کنم... گوشیم HUAWEI مدل G620s از باندهای زیر پشتیبانی میکنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fanoostalaei
25-10-2016, 19:17
مگه پهنای باند بصورت منطقیه-ای تقسیم میشه ؟؟:n13:
منظورم از منطقه ، مناطق تحت پوشش اون دکلی بود که ایشون در حال دانلود بودن ! چون تو این فن آوری هر چند نفر باهم دانلود بکنن سرعت بین اون ها تقسیم میشه
و هر سکتور پهنای باندی داره برای خودش که در صورت استفاده افراد بیشتر روی اون سکتور پهنای اون سکتور بین اون ها تقسیم میشه
اولین اپراتور در دنیا که سرعت دانلود صفر خالص رو بدست اورد!اپراتوری نیست جز ایرانسل!الان نمیدونم بخندم یا گریه کنم
باز شما یه مقدار آپلود دارید. این رکورد مقدس کماکان متعلق به تنهای آخر هست. (Slower than 99% of IR) :n08:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.