ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 [98] 99 100 101 102 103 104 105

hamed_korn
10-04-2020, 16:44
اگه کسی که نزدیک هست رو سیم کشی تا کابینت رو با مسی بدن سرعتی که می تونن بدن چقدر هست؟۱۰۰ مگابیت هم میتونن بدن به شرط سلامت سیم کشی و نزدیکی به کافوی نوری.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

mohandes23
10-04-2020, 16:55
اگه کسی که نزدیک هست رو سیم کشی تا کابینت رو با مسی بدن سرعتی که می تونن بدن چقدر هست؟
شما خودت رو نگران نکن یکی از دوستان جدول سرعتش رو گذاشته بود که چقدر تحت تاثیر قرار میده .این احتمالا برای الان هست که بخوان سریع کار انجام بدن وگرنه احتمالا به مرور همه رو فیبر کنن هم کار ایجاد می کنه و هم ضروی هست.تا 300 متر افتی نداره بعدش شروع میشه به پایین اومدن.حالا تاثیر پینگ و کیفیت کانکشن رو هم نمی دونم چقدر تفاوت داره با زمانی که فیبر باشه.البته اگه منظور شما این هست که تا کابینت فاصله تون کمه و فیبر هم تا کابینت اومده که اکثرا هم به کابینت ها نزدیک هستن انوخت سرعت شما نزدیک همون صددرصد میشه مخابرات میگه 100 مگ حالا استاندارها vdsl2 که احتمالا اینا منظورشون هست 200 مگ دان 100 اپ اگه پلاس هم برن میشه 300 دان 100 اپ.

arsinn
10-04-2020, 18:53
متاسفانه مخابرات توضیح درست حسابی راجع به این اینترنت بر بستر فیبر که اسمش رو " تانوما" گذاشته نمیده حتی اپراتورهای 2020 درست توجیه نشدن و آگاهی ندارن. بطور خلاصه توضیحی بدم (شرایط و قیمت این چیزها رو تو کامنتهای قبلی گفتم) الان دو نوع سرویس پرسرعت ارائه میشه اول vdsl این سرویس نیازی به سیم کشی نداره و مثل adsl روی همون سیم تلفن ارائه میشه و بخشی از ظرفیت سیم رو استفاده میکنه بهمین علت هم کیفیت خط و فاصله از مرکز مخابراتی مهم است. فرقی هم نداره خط شما مسی یا فیبر باشه. تنها یک مودم نیاز دارید و مخابرات در صورت داشتن امکانات خیلی سریع به پورت vdsl براتون رانژه میکنه. این سرویس در حال حاضر با سرعت تا چهل مگ ارائه میشه. دومین نوع سرویس ftth هست این سرویس از کابل اختصاصی برای اینترنت استفاده میکنه و نیاز به کابل کشی فیبر تا خود مودم داره. بر همین اساس هم فاصله تا مرکز زیاد براش مهم نیست مثلا مرکز بزرگی باشی مجتمع تجاری یا آپارتمانی برات کابل کشی میکنند ولی برای تک استفاده شخصی یا باید به یکی از این مجتمع ها نزدیک باشی یا خود مخابرات (بهرحال برای یک نفر کابل کشی طولانی نمیکنند) این سرویس هم قیمت و طرح هاش همون طرح های adsl هستند مودم مخصوص داره و سرعتی که ارائه میدن تا 200 مگ هست.

arsinn
10-04-2020, 19:02
متاسفانه مخابرات توضیح درست حسابی راجع به این اینترنت بر بستر فیبر که اسمش رو " تانوما" گذاشته نمیده حتی اپراتورهای 2020 درست توجیه نشدن و آگاهی ندارن. بطور خلاصه توضیحی بدم (شرایط و قیمت این چیزها رو تو کامنتهای قبلی گفتم) الان دو نوع سرویس پرسرعت ارائه میشه اول vdsl این سرویس نیازی به سیم کشی نداره و مثل adsl روی همون سیم تلفن ارائه میشه و بخشی از ظرفیت سیم رو استفاده میکنه بهمین علت هم کیفیت خط و فاصله از مرکز مخابراتی مهم است. فرقی هم نداره خط شما مسی یا فیبر باشه. تنها یک مودم نیاز دارید و مخابرات در صورت داشتن امکانات خیلی سریع به پورت vdsl براتون رانژه میکنه. این سرویس در حال حاضر با سرعت تا چهل مگ ارائه میشه. دومین نوع سرویس ftth هست این سرویس از کابل اختصاصی برای اینترنت استفاده میکنه و نیاز به کابل کشی فیبر تا خود مودم داره. بر همین اساس هم فاصله تا مرکز زیاد براش مهم نیست مثلا مرکز بزرگی باشی مجتمع تجاری یا آپارتمانی برات کابل کشی میکنند ولی برای تک استفاده شخصی یا باید به یکی از این مجتمع ها نزدیک باشی یا خود مخابرات (بهرحال برای یک نفر کابل کشی طولانی نمیکنند) این سرویس هم قیمت و طرح هاش همون طرح های adsl هستند مودم مخصوص داره و سرعتی که ارائه میدن تا 200 مگ هست.

arsinn
10-04-2020, 19:34
ارسال تکراری

m_amin
10-04-2020, 19:42
1- حرف هات درسته ولی باز عدم شفاف سازی مخابرات در پنل و وزارت ارتباطات در اخبار رو توجیه نمیکنه بهترش این بوده که کلی گویی نمی کردند و دقیق این قضیه رو آنالیز می کردن تا برای مخاطب کامل شفاف باشه. من اخبار سایت زومیت رو در این مورد و پنلم رو بررسی کردم ولی قضیه برام شفاف نبود تا اینکه توی فروم با توضیحات دیگران قضیه برام شفاف شد. نتیجه اینکه همچنان معتقدم عدم شفاف سازی از سوی مخابرات و وزارت ارتباطات قابل نقد هست. کلا فرهنگ پرزنتیشن در ایران قابل قیاس با کشورهای پیشرفته نیست. به عنوان مثل مخابرات توی پنل اول بسم الله پیام میده میپرسه vdsl می خوای یا نه در صورتی که اگه شعور پرزنتیشن داشت اول مثل آدم توضیح کامل در مورد کلیات و جزئیات طرح می داد نه از تعرفه چیزی گفت نه از اینکه سرعت برای همه 50 مگ هست یا نه و حتی اول نگفت که قیمت مودم چنده بعد از اینکه پرسید vdsl میخوای یا نه چند روز بعدش توی پنل قیمت مودم رو گفت در صورتی که باید این اطلاعات رو بده و طرف کامل شیر فهم بشه بعد کاربر انتخاب کنه که می خواد یا نه و تصمیم بگیره. خودت قضاوت کن آیا این شیوه درست پرزنتیشن هست؟؟؟

2- بله من هم این نکته رو قبول دارم حرفت درسته برای کسایی که خطشون کشش 16 مگ نداره برای اونها 4 برابر میشه و اینکه باز هم درسته که این چهار برابری به طور میانگین هست من هم منظورم این بود که این چهار برابری به طور مطلق نیست. یعنی بعضی ها هم هستند مثل من که 16 مگ می گیرن و این طرح براشون تاثیری نداره. ولی در کل بخاطر اونهایی خطشون کشش نداره این طرح خوب هست. ولی خوب من جای اونها نیستم و با توجه به شرایط خودم به این قضیه واکنش نشون دادم ولی بله من هم قبول دارم به طور میانگین این قضیه چهار برابر شدن درست هست نه به طور مطلق.

3- این مورد هم بله اگه همه کسایی که vdsl می گیرن سرعت براشون باز باشه و به همه 50 مگ بدن میشه گفت برای افرادی مثل من هم باز یه درجه وضع بهتر میشه. ولی خوب این رو من الان دارم از شما می شنوم در صورتی که توقع داره آدم مخابرات و وزارت ارتباطات اینها رو شفاف توضیح بده.

4- vdsl برای شما و کسی که بتونه سه برابر هزینه کنه ماهیانه و 500 گیگ بگیره می تونه چیز خیلی خوبی باشه ولی برای خیلی ها مثل من که نمی تونن ماهی بیشتر از 54 هزار تومن بدن کاچی بعض هیچی هست.

ببین در مورد شفاف سازی به یه چیز دقت نمیکنی خودت که با این چیزها آشنایی رو نبین اکثریت افراد جامعه فقط می فهمن اینترنت یعنی چی! که برن تلگرام یا واتز اپ یا اینستا
پس توقع نداشته باش تو شعار های این کار بیان توضیح بدن! واسه همین میان میگن ۴ برابر که یه چیزی بگن همه بقهمن به صورت کلی اینترنت بهتری میتونن بگیرند!
ولی اون قسمتی که گفتی تو پنل میتونه توضیح بده درسته باید اونجا قشنگ تعرفه قیمت مودم و چیزهای دیگه باشه!
البته اون قسمتی هم که میپرسه میخوای یا نه اون فقط نظر سنجی هست! یعنی فقط واسه اینکه بدونن اصلا چند نفر تو یه محل پتانسیل رو دارند و این نیست که الان حتما باید بخواید سرویس رو! ولی میتونه به قول شما اولش یه توضیح به زبان ساده بده مه ملت بفهمن چی هست.

خلاصش اینکه اگر اجرایی بشه یه آپریدی براس اینترنت ثابت حساب میشه بعد از مدتها.

برای شما پینگ و کیفیت مخابرات بهتر بود یا این شرکته؟

پینگ مخابرات بهتر هست و استیبل تر هست
این سرویس زیتل برای دانلود بهتر هست تا کارای دیگه

در ضمن یه چیز جالب اینکه تا دم خونه ما فیبر کشیدن من حتی از پایین تا دم واحد هم خودم فیبر کشیدم تا خونه
اما بازم رفتم که ftth بگیرم میگن ۱۰ نفر باید تو مجتمع شما درخواست برن که فعال بشه!
میگم شما تا دمه خونه کشیدین منم خودم تا دم واحد کشیدم خوب اینو فعال کنید من بگیرم میگن نه!
کلا سیستم عجیبی داره
هر مرکز رییسش اگه آدم درستی باشه خوبه اگر نباشه از این مشکلات هم دارید.

dadash42
10-04-2020, 21:19
اگر این سرویس زیتل کل کشور پوشش بده عالیه

jabi7joon
10-04-2020, 23:02
سلام..
آقا مودم vdsl چی بگیریم؟
یه چی باشه از سرویس ftth هم پشتیبانی کنه

mrgspeed
10-04-2020, 23:09
سلام..
آقا مودم vdsl چی بگیریم؟
نمیشه ftth فیبر نوریه درحالی که vdsl روی کابل مسی

خیلی خیلی با هم تفاوت دارن

mohandes23
10-04-2020, 23:25
سلام..
آقا مودم vdsl چی بگیریم؟
برادر فیبر نوری در واقعه نور هست که داده رو انتقال می ده سیم مسی امواج الکترومغناطیس.کلا سیستم ها متفاوته و نمیشه .باید دوبار پول بدی :دی

crash00
11-04-2020, 00:33
مودم سعی کنید با چیپ برادکام بگیرید...
tp link w9970 و zyxel vmg1312-b رو من دیدم تو بازار ایران ...
مودمای یوتل هم مدل v304 ش در ظاهر که این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست اگر در باطن هم همون مودم باشه چیپ برادکام داره و ok هست ...
البته توصیه می کنم که حتما اینارو روی bridge بزارید و یه روتر درست و حسابی جدا بگیرید ...

mrhamed
11-04-2020, 00:38
ساکن جنوب شرق تهران، مسعودیه هستم به مرکز مخابراتی <مشهدی مهدی> میخورم
میخام سرویس حرفه ای ۵- ۱۶Mbps پایه - سه ماهه پیش پرداخت -۹۵GB ترافیک ماهانه بین الملل بگیرم
باید مودم VDSL نهیه کنم یاهمونADSL کافیه؟ چطور بفهمم کدوم سرویس VDSL هست و کدوم سرویس ADSL هست؟

تو منطقه مرکز مخابراتی <مشهدی مهدی> فیبرنوری اومده؟

mohandes23
11-04-2020, 00:40
مودم سعی کنید با چیپ برادکام بگیرید...
tp link w9970 و zyxel vmg1312-b رو من دیدم تو بازار ایران ...
مودمای یوتل هم مدل v304 ش در ظاهر که این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست اگر در باطن هم همون مودم باشه چیپ برادکام داره و ok هست ...
البته توصیه می کنم که حتما اینارو روی bridge بزارید و یه روتر درست و حسابی جدا بگیرید ...
مودم دی لینک هم برادکام هس؟ایسوس چطور؟

FXPRO
11-04-2020, 01:06

گویا مودمای زایکسلی که شاتل میده برا vdsl چیپستشون رالینک هست.

فقط 9970 و یوتل 304(100در 100 مطمین نیستم) تو این ارزونا برادکام هستن

FXPRO
11-04-2020, 01:08
ساکن جنوب شرق تهران، مسعودیه هستم به مرکز مخابراتی <مشهدی مهدی> میخورم
میخام سرویس حرفه ای ۵- ۱۶Mbps پایه - سه ماهه پیش پرداخت -۹۵GB ترافیک ماهانه بین الملل بگیرم
باید مودم VDSL نهیه کنم یاهمونADSL کافیه؟ چطور بفهمم کدوم سرویس VDSL هست و کدوم سرویس ADSL هست؟

تو منطقه مرکز مخابراتی <مشهدی مهدی> فیبرنوری اومده؟

شما اگه سرویس adsl هم گرفتی سعی کن مودمی بگیری که vdsl ساپورت میکنه

mrhamed
11-04-2020, 01:19
شما اگه سرویس adsl هم گرفتی سعی کن مودمی بگیری که vdsl ساپورت میکنه
نکته اینجاست که مودم ASDL دارم.

FXPRO
11-04-2020, 01:24

شما در تماس با 2020 یا در سایت موقع ثبت نام بزنید سرویس ADSL. اگه سرعت 8 تا 16 مگابیت کافیه براتون همون adsl کافیه و لازم نیست vdsl بگیرید

FXPRO
11-04-2020, 01:29
کمپین ماندگار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این غکس هم که ایشون گذاشته خوبه برا تشخیص سرویس ها

mrhamed
11-04-2020, 07:59
در سایت رسمی مخابرات tci.ir برای تهران، چطور قیمت و سرعت سرویس های VDSL رو مشاهده کنم؟ بنظر میرسه تفکیکی بین ADSL و VDSL اعمال نکردند، درست میگم؟

mrhamed
11-04-2020, 08:04
شما در تماس با 2020 یا در سایت موقع ثبت نام بزنید سرویس ADSL. اگه سرعت 8 تا 16 مگابیت کافیه براتون همون adsl کافیه و لازم نیست vdsl بگیرید
شما میدونید در کدام مراکز مخابراتی تهران فیبرنوری پیاده سازی شده؟ سایت یا منبع معتبر دارید یا فقط باید برم حضوری بپرسم؟

crash00
11-04-2020, 09:47

مدل با مدل فرق داره باید سرچ کنی ببینی اون مدل چیپش چی هست ...
الان مثلا:
zyxel VMG1312-B برادکام هست ولی VMG1312-T برادکام نیست ....

شما میدونید در کدام مراکز مخابراتی تهران فیبرنوری پیاده سازی شده؟ سایت یا منبع معتبر دارید یا فقط باید برم حضوری بپرسم؟
حضوری برو پیش رئیس مرکز ...

SPIRIT PALST III
11-04-2020, 11:27
این جدولی که تو سایت مخابرات هست.برایvdsl
از ماهی ۱۲۵۰۰ هست تا ماهی ۱۶۰ هزار تومان.
اگه میخواهن از ردیف ۱ تا آخر به همه حداکثر سرعتی که میشه رو بدن حالا مثلا ۵۰ مگابیت رو پس فقط تفاوت میمونه به اینکه هر کسی چقدر حجم در ماه نیاز داره و سرعت هر کدام رو انتخاب بکنه یکسان هست. که خوب تکلیف مشخص میشه. این رو باید به صورت واضح بیان کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفتم این دو تا پستم رو اصلاح کنم. بنده بر اساس جدول تعرفه های vdsl که توی سایت مخابرات بود و اینجا هم گذاشتن این دو تا پست رو که با قرمز مشخص کردم ارسال کردم که بعد بر اساس توضیحات دیگر دوستان متوجه شدم که اشتباه هست. بر اساس توضیحات که دوستان دیگه دادن و با رنگ سبز مشخص کردم هر کسی vdsl بگیره اگه خطش کشش داشته باشه up to 40 میشه سرعتش حالا چرا مخابرات توی جدول تعرفه هاش این نکته رو توضیح نداده و ما و احتمالا کسایی مثل من رو که اطلاعات کافی ندارن رو به اشتباه انداخته نمی دونم.

داداش جواب سوال رو این دوست باهوشمون داد :thumbsdow فقط سقف سرعت چهار برابر میشه فرقی به حال کسایی که کمتر از 110 هزار تومن پول میدن نداره تازه 110 تومنش هم که توی این جدول که گذاشتی از 20 مگ سرعت شروع میشه. عجب کار خفنی کردن لامصب ها... :دی

نه نه نه داداش من هم مثل تو فکر می کردم می خوان به همه حال بدن. نه اصلا اینطور نیست فقط کسی که بسته 160 تومنی رو بگیره سرعتش میشه 50 مگ بقیه کمتر هست اونهایی هم که بسته زیر 110 تومنی می گرفتن همون 16 مگ هست.

فقط این قضیه سقف سرعت نیست! شما به خودت که میتونی ۱۶ مگ رو بگیری نگاه نکن
خیلی ها هستند به علت فاصله زیاد حتی ۸ مگ هم نمیتونند بگیرن
این ۴ برابر که میگن بیشتر برای این قضیه هست
یعنی میانگیت سرعت adsl حدودا ۴ برابر میشه
یعنی خیلیا هستند برای ۱۶ مگ پول میدن و حجم بیشتری میخوان اما سرعتش ماکسیم ۵-۶ مگ بسته میشه! اینا با این قضیه حداقل یا همون پول سرعت کامل رو میگیرن ا

این افراد تعدادشون کم نیست!
کلا این قضیه ۴ برابر به طور میانگین گفته میشه!
یه چیز دیگه هم اینکه فعلا! اونایی که vdsl دارن تا اونجایی که من دیدم سرعت رو براشون باز میزارن یعنی حتی ۱۶ هم بگیرن بازه براشون ُ بیشتر مسأله حجم هست
به طور کلی وضع میانگین سرعت کشور بهبود زیادی پیدا میکنه اگه انجام بدن! و میگن هم اون تعداد ۸۵۰ هزار پورت رو تا آخر اردیبهشهت تهران تموم میکنند که اگه بشه یعنی اکثرا باید vdsl بشند!
من خودم هم adsl مخابرات دارم ۱۶ مگ گه سرویس خوبی هست اصلا قطعی وصلی نداره سرعتشم منطقه ما کاملا ثابت هست فقط حجم ۱۷۵ گیگ برای من خیللی کمه واسه این بدرد نمیخوره! واسه همین زیتل گرفتم که اونم اوایل خوب بود الان سرعتش عین همین ۱۶ مگ هست فقط باز خوبیش اینه نامحدود هست!
اگه برام vdsl بشه با توجه به اینکه سرعت adsl من خوب هست اینم احتمالا خوب باشه و ۵۰۰ گیگ هم برام کافیه

بله پاسخ شما مثبت هست. همین حجم با همین قیمت اگر vdsl بگیرید با سرعت حدود چهار برابر بهتون میدن. من هشتاد گیگ ماهانه رو چهل تومن دارم میدم این جزو طرح کمپین ماندگار بود که یکساله گرفتم و حالا با vdsl خطم رو روی 32مگ بستن (بسته به کشش خط تا چهل میبندند) اپلود هم 12 مگ بسته شده. مودم خودشون utel301 که ارزونترین مدل بازار هم هست من استفاده نکردم اما توی دیجی کالا نظرات کاربران رو که خوندم از خریدش پشیمون شدم مدل جدیدتر یوتل که 304 هست ظاهرا خیلی بهتره اما خوب قیمتش هم بالا میره که بر این اساس من همون 9970 tp-link رو گرفتم که قیمتش خبلی تفاوتی با 304 نداشت و برند مطمئن تری هم هست

داداش اینجوری نیست که همون سرعت 16 رو رو بهت بدن که. Vdsl اساسا سیستمش جداست یعنی توی مخابرات پورت vdsl از adsl جدا هست ایجوری نیست که شما که adsl داری فقط مودم vdsl بخری و بزنی به برق مخابرات باید خطت رو به پورت vdsl رانژه کنه. اینی که دوستان بحث کیفیت پایین خط رو میون کشیدن بله اگه از مرکز مخابراتی خیلی دور باشید قابل ارایه نیست چون باوجودیکه پورت خالی vdsl تو مرکز ما وجود داشت اولین چیزی که ازم پرسید آدرس بود و گفت فاصله تون تا مرکز حدودا چقدر هست (پرسید زیر 800 متر هست؟). پس بشرطی که خططتون کیفیت داشته باشه بهتون میدن و در اون صورت حتما سرعت چند برابر میشه. من adsl 16 مگ که داشتم تو دانلود منیجر حدود 1/4 مگ سرعت دانلود داشتم. حالا که vdsl گرفتم سرعت دانلود حدود 3/5 مگ ثابت هست. البته سرعت آپلود که خیلی خیلی بهتر میشه چون در adsl روی یک مگ بود که الان برای من 12 مگ هست.

کمپین ماندگار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ruslan
11-04-2020, 15:00

VDSL بخر که چند سال بعد دوباره نیاز به تعویض مودم نباشه تا چند ماه دیگه مردم شروع می کنند مودم های Adsl رو فروختن و قیمت میاد پایین دقیقا مثل مودم های بدون wiFI

ruslan
11-04-2020, 15:03

یه چند روز به نظر من صبر کن بقیه نتایجش رو می گند

jabi7joon
11-04-2020, 15:53
چرا یکی از دوستان گفته مودم ۳۰۴ بگیرین یه روتر هم بگیرین؟ مگه اینا مودم روتر نیستن؟

hosseinzfff
11-04-2020, 16:19
چرا یکی از دوستان گفته مودم ۳۰۴ بگیرین یه روتر هم بگیرین؟ مگه اینا مودم روتر نیستن؟

هیچ اجباری نیست که روتر بگیرین یوتل v304f مودم-روتر هست اگه امکانات بیشتر خواستین باید یک روتر بیشرفته بخرین... بازم میگم خرید روتر جداگونه اختیاریه ..

01110362
11-04-2020, 17:42
هیچ اجباری نیست که روتر بگیرین یوتل v304f مودم-روتر هست اگه امکانات بیشتر خواستین باید یک روتر بیشرفته بخرین... بازم میگم خرید روتر جداگونه اختیاریه ..سلام خسته نباشید
امکانش هست شما یا سایر دوستان توضیح بِدن مودم روتر ۳۰۴ چه نقطه ضعفی داره که نیاز به روتر جداگانه هست ؟ (سرعت یا حجم جابجایی فایل تو شبکه یا ...)
چه امکانات پیشرفته داری میخواد بده ؟
ممنون میشم توضیح بدید .

hamed_korn
11-04-2020, 18:26
سلام خسته نباشید
امکانش هست شما یا سایر دوستان توضیح بِدن مودم روتر ۳۰۴ چه نقطه ضعفی داره که نیاز به روتر جداگانه هست ؟ (سرعت یا حجم جابجایی فایل تو شبکه یا ...)
چه امکانات پیشرفته داری میخواد بده ؟
ممنون میشم توضیح بدید .سلام.مثلا اگه میخوای از استاندارد ac استفاده کنید که دو فرکانس رو ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز رو ساپورت کنه این مدل نمیتونه. و فقط ۲.۴ رو داره و استاندارد n.
حالا شما بزارvdsl بیاد تا اون موقع کلی مودم میتونید انتخاب کنید. اینا قصه آزادداره تهران شمال رو برای vdsl پیاده میکنند.....

radarz
11-04-2020, 18:43
محاسبه حجم مصرفی کاربرها رو باید نظارت کنن بعضی شرکت ها از جمله مخابرات با یه فرمول ناشناخته که ظاهرا مدت زمان اتصال رو هم شامل میشه حجم مصرفی کاربر رو محاسبه میکنند منی که همیشه 5 گیگ برای مصرف یک ماهم کافی بود 15 گیگ کفاف وبگردی های معمولم رو نده

:puke::exclamati:grrr::angry::sad:

persian.godfather
11-04-2020, 20:39
فرق دو تا مودم vdsl یوتل چیه؟

nimahandsomboy
11-04-2020, 23:19
دوستان من نمی تونم وارد پنل مخابرات بشم
برای شما مشکلی نداره ؟؟

hosseinzfff
11-04-2020, 23:35
فرق دو تا مودم vdsl یوتل چیه؟

فرقشون تو تفاوتشه ...

مدل v304F برادکامه ولی اون یکی realtek .

hosseinzfff
11-04-2020, 23:45
دوستان من نمی تونم وارد پنل مخابرات بشم
برای شما مشکلی نداره ؟؟

مشکلی ندارد

KAMYK
12-04-2020, 11:29
منم دانلود ندارم ولی مصرفم 3 برابر قبل محاسبه میشه برای بقیه هم همین اتفاق افتاده؟
توی ریز مصرف که میرم اصلآ معلوم نیست کی وصل شده کی قطع فقط زده طی 26 ساعت یا 28 ساعت اینقدر کل مصرف بوده

behnambazi
12-04-2020, 13:36
اقا ریز مصرف میتونید بگیرید؟

karwan125
12-04-2020, 14:48
اقا ریز مصرف میتونید بگیرید؟

به دلیل کابل برگردان و بروز رسانی پنل مدیریتی شون تا اطلاع ثانویه ، نه امکان ثبت نام هست نه مشاهده ریز مصرف ..:mellow:

behnambazi
12-04-2020, 19:22
به دلیل کابل برگردان و بروز رسانی پنل مدیریتی شون تا اطلاع ثانویه ، نه امکان ثبت نام هست نه مشاهده ریز مصرف ..:mellow:

]چقدر مسخرس

r4mpage
12-04-2020, 19:32
به نظر میاد سرعت رو تا 16 باز گذاشتن واقعا. من دیروز نتم تمام شد و 8 مگ خریدم یک ماهه. ولی سرعت دانلود 1.700 هست. 8 مگ واسه من همیشه سرعت دانلود 800 میداد.

امیدوارم vdsl هم همینجوری سر حرفشون بمونن و تا آخر اردیبهشت حداقل تعداد زیادی رو اوکی کنن

Mehdi Bayern
12-04-2020, 22:13
اقا چیکار کنیم این پینگ درست بشه چند روزه واقعا رو مخه از ۱۲۰ میره رو ۳۰۰۰ یه دفعه نمیشه اصلا بازی کرد

SPIRIT PALST III
13-04-2020, 11:53
به نظر میاد سرعت رو تا 16 باز گذاشتن واقعا. من دیروز نتم تمام شد و 8 مگ خریدم یک ماهه. ولی سرعت دانلود 1.700 هست. 8 مگ واسه من همیشه سرعت دانلود 800 میداد.

امیدوارم vdsl هم همینجوری سر حرفشون بمونن و تا آخر اردیبهشت حداقل تعداد زیادی رو اوکی کنن

آره برای منم سرعت تا 16 بازه... vdsl هم اگه سرعت باز نباشه به درد نمی خوره...

djkavehtnt
13-04-2020, 14:34
دوستان ، مگه قرار نبود حجم هر ماه رو به ماه بعدی انتقال بدن ؟
الان امروز ترافیک من شارژ شده ولی حجم قبلم به این ماه انتقال پیدا نکرده
در صورتی که ماه پیش حجم منتقل شد ولی این ماه نه :/

hamed_korn
13-04-2020, 15:22
سلام.بله قرار بود بشه‌برای من هم ماه پیش منتقل شد. حالا من تا ۱ اردیبشت باید صبر کنم ببینم میشه یا نه. شاید بازم باگ سیستم هست.مخابرات شیرین کاری زیاد در میاره.

m2music
13-04-2020, 15:33
رشد ۱۱۰ درصدی مصرف اینترنت مخابرات

مصرف اینترنت مشترکان مخابرات نسبت به ترافیک مشابه سال گذشته ۱۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است. مصرف اینترنت حال حاضر تقریبا ۶۹۰۰ ترابایت است

djkavehtnt
13-04-2020, 16:19
سلام.بله قرار بود بشه‌برای من هم ماه پیش منتقل شد. حالا من تا ۱ اردیبشت باید صبر کنم ببینم میشه یا نه. شاید بازم باگ سیستم هست.مخابرات شیرین کاری زیاد در میاره.

من الان به پشتیبانی پیام دادم
جوابی که بهم دادن اینه :

با سلام مشتری گرامی حجم مانده از ماه به ماه دیگر منتقل نمیشود و میسوزد.با سپاس فراوان

hamed_korn
13-04-2020, 16:26
یک تشکر ویژه ازشون میکردی از طرف همه دوستان.یک کار که به نفع ما بود رو هم حذف کردن.

SPIRIT PALST III
13-04-2020, 16:40
با این تعرفه هایی که فعلا توی پنل هست vdsl به درد نمی خوره.... حداقلش کاچی بعض هیچی برای من این هست که همون تعرفه adsl رو 90 گیگ 54 هزار تومن رو بدن با سرعت بیشتر حداقل 30 مگ وگرنه هیچ ابله ای با همچین تعرفه های مسخره ای مغز خر نخورده که vdsl بگیره:

r4mpage
13-04-2020, 18:20
با این تعرفه هایی که فعلا توی پنل هست vdsl به درد نمی خوره.... حداقلش کاچی بعض هیچی برای من این هست که همون تعرفه adsl رو 90 گیگ 54 هزار تومن رو بدن با سرعت بیشتر حداقل 30 مگ وگرنه هیچ ابله ای با همچین تعرفه های مسخره ای مغز خر نخورده که vdsl بگیره:

پس اون طرح قبلیا که زده بودن تو سایت چی؟ زدن زیرش ؟ ( سرعت 20 مگ و حجم بین الملل 325 گیگ که قیمتش هم ماهانه 110 ت بود)

یعنی الان فقط این چرتا رو میدن ؟ اینا که 2،3 روز اینستا بری تمام میشه :| ثبت نکنیم اینارو کنن تو پاچمون راه برگشت هم نداشته باشیم

MahZi
13-04-2020, 22:53

این حجم ترافیک ماهانه ست یا برای کل دوره؟

ksra
13-04-2020, 23:19

سلام
بجای اینکه بیان چیزای مزخرف به مردم بندازن بیان همون سرویس adsl شون رو که توی دوران کرونا واقعا مارو بیچاره کرده حجم دزدیا و قطع و وصلی ها و سرعت پایینش رو درست کنن.
vdsl هم مثل adsl بازم توش دزدی دارن.
فعلا ما که adsl داریم . قبلا تهران بودیم که گند بود. الان اومدیم هشتگرد بدترم شده.
تعرفه هاش واقعا نمی صرفه...
موفق باشید

FXPRO
14-04-2020, 02:32
سلام

کسی مودم 9970 رو داره ؟ روی خود مودم vpn نصب میشه ؟ لطفا اگه تست کردین حتما جواب بدین نه اینکه از روی مشخصات دیدین

با تشکر

persian.godfather
14-04-2020, 06:24
حجم منم منتقل نشد

morteza_mombeini
14-04-2020, 09:38
td ایرانسل و مبین نت از این خیلی به صرفه تره . اخه کی با سرعت 50 مگ ماهی 30 چهل گیگ میتونه مصرف کنه ؟ من با adsl 8 مگ ماهی حداقل 160 گیگ مصرف بین المللمه .اگر کسی تونست امارشو دربیاره ببینیم ایا برا یه ساله یا یک ماه

SPIRIT PALST III
14-04-2020, 10:03
این حجم ترافیک ماهانه ست یا برای کل دوره؟

نه دیگه برای کل دوره هست...اگه ماهانه بود که مثلا اون 50 گیگ رو باید میزد 150 گیگ... .

m2music
15-04-2020, 09:51
برای من هم حجم ماه قبل به ماه جدید منتقل نشد. کلا دروغگویی، تظاهر و تسویه ضرر های مالی از جیب مردم، جزو مشخصات مسوولان کشور همیشه در صحنه می باشد...

ksra
15-04-2020, 10:48
برای من هم حجم ماه قبل به ماه جدید منتقل نشد. کلا دروغگویی، تظاهر و تسویه ضرر های مالی از جیب مردم، جزو مشخصات مسوولان کشور همیشه در صحنه می باشد...

برا من 1 روز هم که مونده به تمدید خجم یکدفعه از 3 گیگ میرسه به 0 !!!
اینا کلا صفر میکنن. همینجوری هم که حجم دزدی هست . آقا بیاین جمع بشیم یه شکایتی تنظیم کنیم که حجم دزدی زیاده.موافقید؟

blackbird
15-04-2020, 11:56
وقتی داره 500 گیگ حجم اضافه رو میده 700.000 تومن چرا بیاد حجم رو نسوزونه ؟ کاسبی خودشو خراب کنه ؟ به تنها چیزی که فکر نمی کنند سرویس دهی خوب به مشتری هست

ruslan
15-04-2020, 15:51
وقتی داره 500 گیگ حجم اضافه رو میده 700.000 تومن چرا بیاد حجم رو نسوزونه ؟ کاسبی خودشو خراب کنه ؟ به تنها چیزی که فکر نمی کنند سرویس دهی خوب به مشتری هست

چرا بقیه شرکت ها انقدر ارزون هستند این ها قیمت رو پایین نمیارند؟

mohandes23
15-04-2020, 17:56
دوستات در اینترنت مخابرات ایا این امکان هست که مثلا اگه بسته 3 ماهه خردیدی و گیگش تموم شد بسته سه ماهه رو باطل کنی و یه بسته 3 ماهه دیگه بخری؟ به جای اینکه گیگ بخری؟

blackbird
15-04-2020, 23:12
سرعت دانلود برای من دو سه روزه شدید افت کرده پشتیبانی هم زنگ میزنم یه کم معطل میکنه قطع میشه امروز با موبایل گرفتم جواب داد شماره گرفت گفت زنگ میزنیم که خبری نشد الان باز با تلفن ثابت قطع میشد اومدم تو پنل قسمت پشتیبانی مشکل رو اعلام کردم ارسال رو که زدم گفت شما به این قسمت دسترسی ندارید!!! با موبایل زنگ زدم بعد 10 مین جواب داد مگیه چیز پی ... و پروک سی وصل نیست میگم نه جانم چند بار پرسید .. گفتم شما به کاربرای تانوما دسترسی دارید میگه بعله ... من که باورم نمیشه از مدل حرف زدنشون معلومه هیچ کاری نمیکنن خلاصه که باز گفت ثبت کردم پیگیری میشه .. دوستان کسی افت سرعت داره ؟ آپلود مثل قبل رو 200 هست اما دانلود افتضاح باید اونم 200 باشه داخی با سرور خود مخابرات که بدتره فکر کنم خودشون مشکل دران نمیگن

ruslan
16-04-2020, 06:51
سرعت دانلود برای من دو سه روزه شدید افت کرده پشتیبانی هم زنگ میزنم یه کم معطل میکنه قطع میشه امروز با موبایل گرفتم جواب داد شماره گرفت گفت زنگ میزنیم که خبری نشد الان باز با تلفن ثابت قطع میشد اومدم تو پنل قسمت پشتیبانی مشکل رو اعلام کردم ارسال رو که زدم گفت شما به این قسمت دسترسی ندارید!!! با موبایل زنگ زدم بعد 10 مین جواب داد مگیه چیز پی ... و پروک سی وصل نیست میگم نه جانم چند بار پرسید .. گفتم شما به کاربرای تانوما دسترسی دارید میگه بعله ... من که باورم نمیشه از مدل حرف زدنشون معلومه هیچ کاری نمیکنن خلاصه که باز گفت ثبت کردم پیگیری میشه .. دوستان کسی افت سرعت داره ؟ آپلود مثل قبل رو 200 هست اما دانلود افتضاح باید اونم 200 باشه داخی با سرور خود مخابرات که بدتره فکر کنم خودشون مشکل دران نمیگن

فیبر نوری دارید آپلود 200 هست؟

Ali/sh
16-04-2020, 10:47
ماه قبل حجم رو منتقل کرده بودن واسه من این ماه نکردن. میشه شکایت کرد 195؟

blackbird
16-04-2020, 11:19
فیبر نوری دارید آپلود 200 هست؟

آره از اول که گرفتم سرعت داخلی هم دانلود و هم آپلود رو 200 بوده خارجی متفاوته. تاپیک تانوما رو ببینید

persian.godfather
16-04-2020, 13:28
حجم ماه قبل من امروز اضافه شد

blackbird
16-04-2020, 16:29
حجم ماه قبل من امروز اضافه شد

پس پرداخت هستید یا پیش پرداخت ؟

persian.godfather
17-04-2020, 02:13
پس پرداخت هستید یا پیش پرداخت ؟
پس پرداخت هستم

ozhan10
17-04-2020, 22:14
سلام
اول مرکز مخابرات شهید چمران تهران مثل اینکه اجازه نمیده از هیچ شرکت دیگه ای سرویس بگیرین! برای این راهی نیست؟
دوم این اگه حجمتون تموم شه تازگی اجازه نمیدن روز های باقی مونده سرویستون رو بسوزونین و تغییر سرویس بدین مجبورتون میکنن با قیمت بسیار بالا حجم اضافه بخرین!
سوم این که سرویس 16 مگ هم از اول بخرین به خاطر نویز خط سرویستون قطع وصلی میگیره و براتون سرعتش رو یکم کم نمیکنن که قطع و وصلی درست بشه و مجبورتون میکنن با حجم کمتر سرویس 8 مگ بخرین که دوباره بسته اضافه بفروشن!
یعنی معنی جدیدی به دزدی داره میده مخابرات .
ممنون میشم اگه بتونین کمکم کنین که چه کاری کنم؟

ma3743
18-04-2020, 12:12
من پیش پرداخت هستم حجم ماه قبل منتقل نشده
ضوابط خاصی داره اين انتقال حجم از ماه قبل به ماه جدید؟

971971
18-04-2020, 12:59
من پیش پرداخت هستم حجم ماه قبل منتقل نشده
ضوابط خاصی داره اين انتقال حجم از ماه قبل به ماه جدید؟
در پیش پرداخت اگر بلند مدت بگیرید که همه حجم را اول می دهند و تا آخر سرویس می توانید استفاده کنید، اگر یکماهه بگیرید هم در واقع هر ماه سرویس جدیدی می گیرید و فکر نمی کنم حجم سرویس قبلی به سرویس جدید منتقل شود، ظاهرا این انتقال حجم فقط برای مشترکین پس پرداخت بلند مدت است که در طول دوره حجم ماه قبلی به ماه بعد منتقل می شود.

saeidf1
18-04-2020, 19:31
من پس پرداخت هستم طرح ماندگار یک ساله 130گیگش
حجم ماه قبل ک مونده بودش منتقل شده
ما قبلی هم باز منتقل شده.
جالبه زنگ زدم ب پشتیبانی میگه نه منتقل نمیشه پس پرداخت ها

[ Ehsan ]
19-04-2020, 10:51
دوستان حجم اضافه که بخریم وقتی تغییر سرویس بزنیم منتقل میشه به سرویس جدید؟دریافت ریزمصرف با

xomax
19-04-2020, 11:36
;9148848']دوستان حجم اضافه که بخریم وقتی تغییر سرویس بزنیم منتقل میشه به سرویس جدید؟دریافت ریزمصرف با
سلام، بله منتقل میشه
تو قسمت ترافیک رزرو میمونه، اگر حجم سرویس جدید تموم بشه از حجم خریداری شده مصرف میشه

Ali/sh
19-04-2020, 16:59
من پس پرداخت هستم طرح ماندگار یک ساله 130گیگش
حجم ماه قبل ک مونده بودش منتقل شده
ما قبلی هم باز منتقل شده.
جالبه زنگ زدم ب پشتیبانی میگه نه منتقل نمیشه پس پرداخت ها
منم غزال پس پرداخت دارم تا ماه پیش منتقل میشده اما این ماه نشد.

[ Ehsan ]
19-04-2020, 18:55
منم غزال پس پرداخت دارم تا ماه پیش منتقل میشده اما این ماه نشد.
طرح غزال خیلی وقته تموم شده که.مگه پس پرداخت تا ابد تمدید میشه اگه طرحی بخریم؟

hrkhl
19-04-2020, 19:18
سلام دوستان
دوستان آیا با شکایت از مخابرات به دلیل انحصار از شرکت دیگه ای سرویس گرفت ؟
اگر راهی هست که از انحصار خارج شد لطفا راهنمایی کنید.
اگر نه کسی تخفیف چیزی نداره برای این مخابرات ؟
ممنون.

Ali/sh
19-04-2020, 21:49
;9148897']طرح غزال خیلی وقته تموم شده که.مگه پس پرداخت تا ابد تمدید میشه اگه طرحی بخریم؟
آره طرح های پس پرداختش معمولا تا هر وقت که انصراف بدی خودکار شارژ میشه.

mf.aghaei70
19-04-2020, 22:57
ینی هیچکس از تهران و قم نیست ک vdsl مخابرات گرقته باشه و از طرح هاش و مودمش عکس بذاره برامون؟

blackbird
20-04-2020, 00:34
ینی هیچکس از تهران و قم نیست ک vdsl مخابرات گرقته باشه و از طرح هاش و مودمش عکس بذاره برامون؟

برید تاپیک VDSL تهران

ghoz123
20-04-2020, 02:35
تو یکی از طرحها از ساعت 2تا 9 70 گیگ اضافه میداد ظاهرا اینا حذف کردن.

[ Ehsan ]
20-04-2020, 10:52
پس پرداخت تا ابد شارژ بشه که عالیه از این به بعد پس پرداخت بگیریم که اینا که هرسال قیمتارو چندبرابر میکنن رو همون طرحای قدیم و قیمت کم بمونیم .یادمه غزال 40 گیگ خارجی میداد تا 16مگ باز بود 10 تومن الان 40گیگ باسرعت نصف شده 25

[ Ehsan ]
20-04-2020, 10:56
بیاه باز طرحای کمپین اقتصادی رو هم حذف کردن

Rahpooyan
20-04-2020, 16:54
;9148945']بیاه باز طرحای کمپین اقتصادی رو هم حذف کردن
اول که برادر من دنبال سرویس های تانوما و وی دی اس ال باش. دوم هم این طرح های کمپین مدت دار هستند و بعدی مدتی طرح های جدید قرار می گیرد. ولی اگر به من باشد طرح های استاندارد را به طرح های کمپین پیشنهاد میدم هر چند که هنوزم پیشنهاد می کنم برای تانوما یا وی دی اس ال دنبال طرح باشید.

[ Ehsan ]
20-04-2020, 17:48
اول که برادر من دنبال سرویس های تانوما و وی دی اس ال باش. دوم هم این طرح های کمپین مدت دار هستند و بعدی مدتی طرح های جدید قرار می گیرد. ولی اگر به من باشد طرح های استاندارد را به طرح های کمپین پیشنهاد میدم هر چند که هنوزم پیشنهاد می کنم برای تانوما یا وی دی اس ال دنبال طرح باشید.
همه که مصرفشون بالا نیس من کل ماه 5گیگ کفایت میکنه
در ضمن همه میدونن کمپینها زمانداره ولی کار اینا طوریه طرحهای خوب رو سریع حذف میکنن
تانوما و این چیزا باوجود فیلتر وپینگ بالا دوپول نمیارزه فقط شوی تبلیغاتیه
شاید به درد دانلودرا بخوره ولی نمیشه به همه توصیه کرد منم زمانی 500گیگ درماه دان داشتم ولی الان مصرفم کمه
کمپینی خوبه که برای همه جور مصرف طرح داشته باشه نه فقط به فکر جیب خودش باشه

mf.aghaei70
20-04-2020, 18:11
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات

وزیر ارتباطات:

mf.aghaei70
20-04-2020, 18:12
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات

وزیر ارتباطات:

saeidf1
20-04-2020, 18:16
آره طرح های پس پرداختش معمولا تا هر وقت که انصراف بدی خودکار شارژ میشه.

برا منم غزال بودش پس پرداخت منتها تمدید نشد

mohammad_87
20-04-2020, 23:56
من سرویس 16 مگ adsl دارم. سرعت آپلودم روی 1 مگ قفل شده که برای بازی های آنلاین با اینکه پینگ نسبتا خوبی دارم به مشکل میخورم.
وضعیت خطم اینجوریه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه درخواست بدم و آپلود رو بیشتر کنند،با همین 16 مگ دانلود ،تا چقدر سرعت آپلود خوبه که نویز هم زیاد نشه؟

hamed_korn
21-04-2020, 07:21
برا منم غزال بودش پس پرداخت منتها تمدید نشدسلام. برای من هم پس پرداخت هست و متاسفانه ۴۸۰ گیگ حجم باقیمانده فروردین سوخت شد.......

saeidf1
21-04-2020, 09:42
سلام. برای من هم پس پرداخت هست و متاسفانه ۴۸۰ گیگ حجم باقیمانده فروردین سوخت شد.......

تمدید بسته غزال منظورمه
الان ماندگارم حجم اضافه هر ماه منتقل میشه برام

hamed_korn
21-04-2020, 09:56
تمدید بسته غزال منظورمه
الان ماندگارم حجم اضافه هر ماه منتقل میشه براممن هم غزال هستم ترافیک باقیمانده اسفند به فروردین منتقل شد ولی فروردین به اردیبهشت نشد.

xomax
21-04-2020, 09:57
من سرویس 16 مگ adsl دارم. سرعت آپلودم روی 1 مگ قفل شده که برای بازی های آنلاین با اینکه پینگ نسبتا خوبی دارم به مشکل میخورم.
وضعیت خطم اینجوریه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه درخواست بدم و آپلود رو بیشتر کنند،با همین 16 مگ دانلود ،تا چقدر سرعت آپلود خوبه که نویز هم زیاد نشه؟
برای بازی آنلاین 1 مگ آپلود کفایت میکنه. با این حال میتونید درخواست کنید annex m رو روی خط شما فعال کنند، آپلود تا حدود 2.5 مگ میرسه

jabi7joon
21-04-2020, 15:08
سلام..
Snr من از خونه ۶ هست و از دم در ۱۵
آنقدر یعنی سیم کشی خونه داغونه..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیم مستقیم بکشم یعنی؟

hamed_korn
21-04-2020, 15:26
سیم مستقیم بکشید . اگر همچین اختلافی دارید و سیم کشی داخلیتون ایراد داره.

jabi7joon
21-04-2020, 16:53
سلام..
آقا من الان یه موردی هست ذهنمو بد مشغول کرده..خودم که نفهمیدم داستان چیه:cool:
تلفن خونم از اول هفته قطع بود..از همون موقع سرعت نت من از اینی که توی عکس هست یعنی 9 مگ رفت روی 3 مگ..
من رفتم پایین دم جعبه تقسیم به هر زحمتی بود سیم تلفن خونه رو پیدا کردم شماره 2 ترمینال بود.. این عکسی که پست بالا گذاشتم ماله اون موقس..تلفن همچنان قطع بود..(اینو داشته باشین).. بعد کلی زنگ زدیم طرف الان اومد سیم تلفتنمو پیدا کرد گفت اینجا اوکیه. گفت خطط توی جعبه چنده گفتم 2..بعد اومد چک کرد دید بوق نداره. سیمو دنبال کرد از بیرون تا توی جعبه دیدیم شماره چهاره..:wac: گفت این ماله شماس.گفتم داداش من نتم روی اون سیمه..چطوری تلفنم روی اینه؟ گفت الان بوق داری.گفتم اره..گفت پس چهاره..
35 تومن گرفتو رفت..:worried:
حالا الان اومدم بالا مودمو چک کردم از توی خونه شده عکس پایین.. یعنی چه..:eh:
به محض اینکه تلفن خونه وصل شد سرعتم برگشت روی 9 مگ و snr هم از 6 اومد روی 13.5...
اون سیم شماره 2 ترمینال دیگه چیه پس اگه خط من روی ترمینال 4 جعبه تقسیمه؟

یعنی من با خط یکی دیگه وصل بودم.. نمیشه که..یوزر پسورد فرق میکنه..پروفایلم هم فرق کرده اگه دقت کنین..شما فهمیدین چی شد؟

این CRC Errors راستی چیه؟ بخوام VDSL بگیرم الان اوکیه؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ Ehsan ]
21-04-2020, 18:11
دوستان سرویسهای استاندارد پیش پرداخت حجم باقیمانده به ماه بعد منتقل میشه؟

mohammad_87
21-04-2020, 22:47
برای بازی آنلاین 1 مگ آپلود کفایت میکنه. با این حال میتونید درخواست کنید annex m رو روی خط شما فعال کنند، آپلود تا حدود 2.5 مگ میرسه
دو بار تیکت زدم دفعه اول گفت محدودیت های پینگ دست مخابرات نیست. دو باره زدم گفتم پینگم خوبه میخوام آپلود به 2-3 برسه جواب دادن،سرعت آپلود تعریف شده است و امکان ارتقا نیست !!

annex m بشه و آپلود بالاتر بره ممکنه روی نویز تاثیر داشته باشه؟

bleu2u4u
22-04-2020, 13:54
الانن مخابرات دیگه هیچ طرحی که شبانه داشته باشه بین سرویسهاش نیست؟

01110362
22-04-2020, 21:31
این مخابرات گیج میزنه
به پشتیبانی گفتم سرعت بزار رو ۸ مگ که قطعی کم بشه گذاشته رو ۴ مگ ، یکبار هم قبلا درخواست دادم هیچ تغییری نکرد!
چرا یهو اومد رو ۴-۵ مگ !
میره رو ۳مگ بعد ۹ و ...
سرویس ۱۶ مگ دارم.

persian.godfather
23-04-2020, 01:17
این مخابرات گیج میزنه
به پشتیبانی گفتم سرعت بزار رو ۸ مگ که قطعی کم بشه گذاشته رو ۴ مگ ، یکبار هم قبلا درخواست دادم هیچ تغییری نکرد!
چرا یهو اومد رو ۴-۵ مگ !
میره رو ۳مگ بعد ۹ و ...
سرویس ۱۶ مگ دارم.

سرعت من ۱۶ هست و گاهی قطعی دارم ، میخواستم از پنل بگم بزارن روی ۱۴ سرعت رو که نویز و قطعی از بین بره پس با این حساب چیزی نگم بهشون؟ یهو دیدی گذاشتن روی ۸ یا ۴

xomax
23-04-2020, 04:59
سلام..
آقا من الان یه موردی هست ذهنمو بد مشغول کرده..خودم که نفهمیدم داستان چیه:cool:
تلفن خونم از اول هفته قطع بود..از همون موقع سرعت نت من از اینی که توی عکس هست یعنی 9 مگ رفت روی 3 مگ..
من رفتم پایین دم جعبه تقسیم به هر زحمتی بود سیم تلفن خونه رو پیدا کردم شماره 2 ترمینال بود.. این عکسی که پست بالا گذاشتم ماله اون موقس..تلفن همچنان قطع بود..(اینو داشته باشین).. بعد کلی زنگ زدیم طرف الان اومد سیم تلفتنمو پیدا کرد گفت اینجا اوکیه. گفت خطط توی جعبه چنده گفتم 2..بعد اومد چک کرد دید بوق نداره. سیمو دنبال کرد از بیرون تا توی جعبه دیدیم شماره چهاره..:wac: گفت این ماله شماس.گفتم داداش من نتم روی اون سیمه..چطوری تلفنم روی اینه؟ گفت الان بوق داری.گفتم اره..گفت پس چهاره..
35 تومن گرفتو رفت..:worried:
حالا الان اومدم بالا مودمو چک کردم از توی خونه شده عکس پایین.. یعنی چه..:eh:
به محض اینکه تلفن خونه وصل شد سرعتم برگشت روی 9 مگ و snr هم از 6 اومد روی 13.5...
اون سیم شماره 2 ترمینال دیگه چیه پس اگه خط من روی ترمینال 4 جعبه تقسیمه؟

یعنی من با خط یکی دیگه وصل بودم.. نمیشه که..یوزر پسورد فرق میکنه..پروفایلم هم فرق کرده اگه دقت کنین..شما فهمیدین چی شد؟

این CRC Errors راستی چیه؟ بخوام VDSL بگیرم الان اوکیه؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دقیقاً همین اتفاق یکی دو سال پیش برای من افتاد. من 1 مگ نامحدود داشتم همسایه بالایی 2 مگ. ساختمون بغلی خط تلفن جدید کشیده بود برای خودش، خط ها مارو از تو جعبه تقسیم جابجا کرده بودند. نت ما شد 2 مگ نت همسایه 1 مگ. حالا جالبه تلفن ها برعکس شده بود فامیل های اونا زنگ میزدن خونه ما. دو روز اسکول شده بودیم تا فهمیدم چی شده. زنگ زدم مرکز مخابرات اپراتور وقتی شنید قضیه رو تلفن رو گذاشت ده دقیقه با همکاراش داشتن میخندیدن :laughing:

xomax
23-04-2020, 05:06
این مخابرات گیج میزنه
چرا یهو اومد رو ۴-۵ مگ !
میره رو ۳مگ بعد ۹ و ...
سرویس ۱۶ مگ دارم.

سرعت من ۱۶ هست و گاهی قطعی دارم ، میخواستم از پنل بگم بزارن روی ۱۴ سرعت رو که نویز و قطعی از بین بره پس با این حساب چیزی نگم بهشون؟ یهو دیدی گذاشتن روی ۸ یا ۴

پشتیبانی مخابرات اینطوریه شما زنگ بزنی ممکنه برق خونه تون رو قطع کنن!!
یه کاری میکنن پشیمون بشی
دوست من سال گذشته که سورینو معرفی شد بیچاره شد تا تونست vdsl بگیره. بخاطر مشکل خود مخابرات، تلفن خونه که زنگ میخورد لینک می پرید، حتی اگه تلفن تو پریز هم نبود. خلاصه زنگ زد پشتیبانی حدس میزنی چیکار کردن؟
سرعتش رو از 50 مگ گذاشتن 16 مگ، تازه بازم قطع میشد!
بنده خدا کم مونده بود گریه کنه، انقدر شکایت کرد به 195 جواب نگرفت تا اینکه بیخیال شد. الان حدود یکی دو ماهه سرعتش درست شده

xomax
23-04-2020, 05:15
دو بار تیکت زدم دفعه اول گفت محدودیت های پینگ دست مخابرات نیست. دو باره زدم گفتم پینگم خوبه میخوام آپلود به 2-3 برسه جواب دادن،سرعت آپلود تعریف شده است و امکان ارتقا نیست !!

annex m بشه و آپلود بالاتر بره ممکنه روی نویز تاثیر داشته باشه؟
بله تاثیر داره. حدود 2 واحد از downstream snr کم میشه و اگه لب مرز باشه crc میندازه و مرتب لینک میپره، مخصوصاً اگه فایل حجیم آپلود کنید. من خاموش کرده بودم، اخیراً کابل های داخلی رو عوض کردم نویز بهتر شده روشنش کردم.

ببخشید پشتیبانی هم زر زده. اگه کیفیت خط خوبه انقد تماس بگیرید تا یه آدم با سواد پیدا بشه. سرعت آپلود تعریف شده مخابرات تو سرویس های DSL یک چهارم دانلود هست، یعنی شما اگه روی vdsl سرویس 16 مگ بگیرید آپلود فیکس روی 4 عه. ولی خب adsl خیلی نویز عالی باشه تا 3 مگ ست میشه که حدود 2.5 به شما میرسه. خط من حدود 2.2 مگ ست میشه که 2 مگ میرسه به من. اگه سرویس 16 دارین، annex m فعال بشه، مودم به صورت خودکار با توجه به نویز، روی بالاترین سرعت ممکن ست میکنه

OldOne
23-04-2020, 12:39
سلام
دوستان سرعت دانلود سرویس 4مگ استاندارد شما رو چند بسته شده؟

persian.godfather
23-04-2020, 13:02
پس پرداخت یک ساله دارم دو ماه ازش گذشته ، میشه درخواست جمع آوری داد؟

xomax
23-04-2020, 15:22
پس پرداخت یک ساله دارم دو ماه ازش گذشته ، میشه درخواست جمع آوری داد؟
بله، بعد یک ماه از خرید سرویس
هم میشه تغییر داد هم جمع آوری کرد

persian.godfather
23-04-2020, 19:33
دو سه روزه به شدت کند میشه اینترنت ، حتی گاهی قطع میشه

mrgspeed
25-04-2020, 00:34
دوستان من درخواست adsl مخابرات دادم و امروز برام پیامک اومده که سرویس آماده نصبه

ولی وقتی یوز پس رو زدم توی مدم چراغ adsl ثابت نمیشه و لینک down عه

بقیه وسایلو از خط جدا کردم و تست کردم خط بوق داره

مشکل از کجا میتونه باشه ؟ :wac:

persian.godfather
25-04-2020, 00:50
دوستان من درخواست adsl مخابرات دادم و امروز برام پیامک اومده که سرویس آماده نصبه

ولی وقتی یوز پس رو زدم توی مدم چراغ adsl ثابت نمیشه و لینک down عه

بقیه وسایلو از خط جدا کردم و تست کردم خط بوق داره

مشکل از کجا میتونه باشه ؟ :wac:

برای منم همینطور بود ، حداکثر ۲۴ ساعت بعد پیامک وصل میشه

mrgspeed
25-04-2020, 20:25
برای منم همینطور بود ، حداکثر ۲۴ ساعت بعد پیامک وصل میشه

با چند بار زنگ زدن به 2020 گفتن پیگیری میکنن و حل شد

01110362
26-04-2020, 17:55
اینترنت همراه هم خیلی گرون شده ، وگرنه چند سال پیش خروج میزدیم ! چه کنیم که اجبار هست و انحصار !
همش قطعی و ...

محمد7966
27-04-2020, 03:58
سلام.دوستان تراافیک باقیمانده اسفند رو به فروردین انتقال دادند ولی الان باقی مانده فروردین رو به اردیبهشت انتقال ندادند.حدود 9 گیگ اضاف اومد ولی میبینم انتقال ندادند.چی شده؟زدن زیر حرفشون؟

hamed_korn
27-04-2020, 07:48
سلام.بله. برای من هم انتقال ندادند.البته شما کمپین جدید هستید .من کمپین قدیمی تر دارم. ولی تا قبل اردیبهشت منتقل میشد.
حتما از طریق ۱۹۵ شکایت ثبت کنید.

SPIRIT PALST III
27-04-2020, 10:11
اگه حجم تموم بشه و از تا پایان سرویس 10 روز مونده باشه آیا بخش تغییر سرویس فعال هست و میشه سرویس رو تغییر داد؟

masoudahura
27-04-2020, 10:13
اگه حجم تموم بشه و از تا پایان سرویس 10 روز مونده باشه آیا بخش تغییر سرویس فعال هست و میشه سرویس رو تغییر داد؟

خیر نمیشه. من زنگ زدم 2020 گفت حداقل باید 25 روز از تاریخ سرویس 1 ماهه گذشته باشه

SPIRIT PALST III
27-04-2020, 10:16
خیر نمیشه. من زنگ زدم 2020 گفت حداقل باید 25 روز از تاریخ سرویس 1 ماهه گذشته باشه

اگه حجم داشته باشیم و 10 روز مونده باشه چی اون موقع میشه تغییر سرویس داد؟

masoudahura
27-04-2020, 10:56

اونو دیگه نمیدونم. دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن

S M Λ S Ħ
27-04-2020, 13:17
اساتید مخابرات اپلود رو ماکس تا چند میبنده؟
یکی از بچه ها هست پهنای باند دانلود رو روی 16 گذاشتن براش بعد از اونور آپلود روی 500 کیلوبایته! قشنگ افتضاحه

hamed_korn
27-04-2020, 15:51
یکی از بچه ها هست پهنای باند دانلود رو روی 16 گذاشتن براش بعد از اونور آپلود روی 500 کیلوبایته! قشنگ افتضاحهیک مگابیت میبنده

Rahpooyan
27-04-2020, 17:03
امکانش هست.

nimahandsomboy
27-04-2020, 18:14
دوستان من داخل پنل رفتم
چطوری باید فهمید این مدت یک ماهه از چه تاریخی شروع میشه تا چه تاریخی؟؟
برای من فقط یه دایره نمودار نشون داده نوشته 42 گیگ

persian.godfather
27-04-2020, 18:28
یکی از بچه ها هست پهنای باند دانلود رو روی 16 گذاشتن براش بعد از اونور آپلود روی 500 کیلوبایته! قشنگ افتضاحه

برای من ۲ مگ بسته

djkavehtnt
28-04-2020, 12:45

بستگی به کشش خط و میزان نویز روی آپلود داره
به صورت معمول روی 1 مگ میبندن
اگه خطت خوب باشه ، با فعال سازی Annex m میرسه به 2 مگ
نهایت کشش هم همین 2 مگه روی آپلود و محاله بیشتر بشه

ALI_METALL
28-04-2020, 14:12
من اینترنت 8 مگ مخابرات رو دارم -
1ماهه سرعت رو باز کردن رو 16مگ .از اون روز تا حالا همش قطع و وصلی دارم:thumbsdow

ALI_METALL
28-04-2020, 14:36
به نظر میاد این کم شدن حجم داره عمومی میشه-همه مشکل حجم دزدی دارن
برای منم تو این یکی دو ماه اخیر اینجوری شده -
همه ی ترافیک رو بین المللی حساب میکنه حتی سایت نماوا رو و سایت های داخلی رو ترافیک بین المللی حساب میکنه.
قسمت ریز مصرف هم به صورت خودکار روزی 6الی7 گیگ از ترافیکم کم میکنه!
کسی پیگیری کرده؟

hamed_korn
28-04-2020, 15:43
سلام.برای من هم حجم مصرفی از بعد عید وحشتناک زیاد شده.
قبلا آخر ماه حجم باقیمانده کلی داشتم. ولی این ماه فکر کنم کم بیارم.
مصرف هم تقریبا مثل سابق هست.
ترافیک فروردین هم که منتقل نشد دیگه اوضاع خرابه......

persian.godfather
28-04-2020, 16:18
به نظر میاد این کم شدن حجم داره عمومی میشه-همه مشکل حجم دزدی دارن
برای منم تو این یکی دو ماه اخیر اینجوری شده -
همه ی ترافیک رو بین المللی حساب میکنه حتی سایت نماوا رو و سایت های داخلی رو ترافیک بین المللی حساب میکنه.
قسمت ریز مصرف هم به صورت خودکار روزی 6الی7 گیگ از ترافیکم کم میکنه!
کسی پیگیری کرده؟

حجم منم خیلی مشکوک کم میشه ....

971971
28-04-2020, 17:54
حجم سرویسم تمام شده، مخابرات اجازه تمدید نمی دهد، یعنی باید به قیمت 4 برابر حجم سرویس، حجم اضافی بخرم تا زمان سرویس تمام شود و بتوانم تمدید کنم. خوشبختانه خط تلفن دیگری دارم و با توجه به قیمتهای گران مخابرات از شرکت دیگری سرویس سفارش دادم.

SPIRIT PALST III
28-04-2020, 18:16
دوستانی که با مشکل زودتر تموم شدن ترافیک مواجه هستند ، دو راه دارند بجای خرید ترافیک:

1- با فعال کردن شارژ اضطراری یا تا زمانی که ترافیک کاملا صفر نشده (باید یه مقدار ترافیک داشته باشید هرچند خیلی کم) میتونید تعویض سرویس کنید.
2- از اپراتور پشتیبانی درخواست کنید از گزینه "برگشت سرویس" استفاده و سرویس فعلی شما رو باطل کنه. اینکه همکاری کنه پشتیبانی با شما یا نه کمی دلبخواست متاسفانه و استان به استان متفاوته.

این دو مورد رو یکی از دوستان گفته بود در مورد تموم شدن حجم: اون شارژ اضطراری واسه من که فعال نیست اصلا شما ببین برات فعاله؟ به غیر از اون هم تماس با 2020 هست که نمی دونم انجام میدن یا نه...

5 روز به تمام شدن تاریخ سرویس خرید سرویس فعال میشه... اگه شارژ اضطراری و 2020 نشد تنها راه اینه که هر روز ترافیک رو چک کنی هنوز تموم نشده تغییر سرویس بدی ولی این کار هم مشکلی که داره اینه که همون طرح قبلی رو نمی تونی بگیری و مجبوری یک سرویس بالاتر و یا پائین تر رو بگیری.

حجم سرویسم تمام شده، مخابرات اجازه تمدید نمی دهد، یعنی باید به قیمت 4 برابر حجم سرویس، حجم اضافی بخرم تا زمان سرویس تمام شود و بتوانم تمدید کنم. خوشبختانه خط تلفن دیگری دارم و با توجه به قیمتهای گران مخابرات از شرکت دیگری سرویس سفارش دادم.

Xx Hossein xX
28-04-2020, 20:20
دوستان این خط من چقدر حداکثر کشش داره؟

شهرنوش.انوار
28-04-2020, 20:31
روی کاغذ تا 11 ولی ممکنه پرش لینک داشته باشید
ولی تا 10 مگ بدون مشکل

persian.godfather
28-04-2020, 20:31
من از همه شرکتا نت داشتم ، تازه اومدم مخابرات ، فقط مخابرات این‌قدر مشکوک حجم کم میشه ، از ماه دیگه میرم شاتل

Xx Hossein xX
28-04-2020, 20:34
تا 10 مگ بدون مشکل

یک مورد جالب تازه فهمیدم که مخابرات روی مودم Dlink 2730u تا 10 مگ میکشه ولی روی یک مودم جدیتر مثل Archer d2 حداکثر تا 5 مگ میکشه تازه کلی هم قطع میشه.
این مورد طبیعیه؟ چیپست مودم انقدر تاثیر داره؟

شهرنوش.انوار
28-04-2020, 20:35
بله طبیعیه.
خط دوستم با مودم 2640U تا 18 میکشه ولی وقتی مودم دیگه مثل2740 میزنیم میاد رو 16
چیپست برادکام عالیه
دقت کنید مودم 2640 خیلی قدیمیه ولی از مودمای الان بهتره

شهرنوش.انوار
28-04-2020, 20:40
و اینکه الزاما مودمی که 3 میلیون قیمتشه قرار نیست از مودم 400 تومنی بهتر باشه. مگه بسته به امکاناتش ولی چیپستش حتی ممکنه بد تر باشه

mokhabezart
28-04-2020, 23:26
چند روزیه که مخابرات، حجم مصرف اینترانت داخلی رو هم ضربدر چهار می‌کنه و از ترافیک دوره کم می‌کنه؛ توی ریز مصرف، همه چی تفکیک می‌شه و مقدار مصرف درسته، ولی توی داشبود، از حجم دوره کم کرده؛فقط برای من اینجوریه یا کسی هست این وضعیت رو درک کرده باشه؟
من همیشه، هفته‌ای یک بار پنل رو چک می‌کردم و این چند هفته مشکوک بود و با وجودیکه تا آخر دوره‌ها، فقط یک سوم مصرف می‌کردم و بقیه حجمم می‌سوخت، این دفعه بعد از ده روز از شروع دوره این ماه، نصف حجم رفته! ریز مصرف رو نیگاه کردم و بعد از حساب و کتاب، مشخص شد که ترافیک داخلی هم با ضریب چهار حساب می‌کنه.

مملکت گل و بلبله :» :thumbsup:

hamed_korn
29-04-2020, 05:39
سلام.مخابرات کلا اکثر سایت ها رو بین الملل حساب میکنه دیگه.فقط سایت شبکه خبر شاید داخلی باشه.
برای من تو بخش ریز مصرف زده ۱۶۲ گیگ حجم مصرفی در مجموع اونوقت تو صفحه اصلی ۱۷۸ گیگ کم کرده.
این اسمش چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dadash42
29-04-2020, 09:45
یک مورد جالب تازه فهمیدم که مخابرات روی مودم Dlink 2730u تا 10 مگ میکشه ولی روی یک مودم جدیتر مثل Archer d2 حداکثر تا 5 مگ میکشه تازه کلی هم قطع میشه.

بله طبیعیه.
خط دوستم با مودم 2640U تا 18 میکشه ولی وقتی مودم دیگه مثل2740 میزنیم میاد رو 16
چیپست برادکام عالیه
دقت کنید مودم 2640 خیلی قدیمیه ولی از مودمای الان بهتره

و اینکه الزاما مودمی که 3 میلیون قیمتشه قرار نیست از مودم 400 تومنی بهتر باشه. مگه بسته به امکاناتش ولی چیپستش حتی ممکنه بد تر باشه
چندین سال از مودم های asus با چیپ mediatek استفاده میکنم, سرعت و ثبات بسیار خوب.
قبلا با asus dsl-n14u و فاصله 3~4 کیلومتری از مرکز مخابرات 8مگ بدونه قطعی داشتم, کافونوری کشیدن پرید رو 20مگ
بعدا با dsl-ac68u و adsl سرعت 20مگ, تبدیل به vdsl شد 100مگ
نرم افزار خوب با گزینه هایی هم نقش داره, نه فقط یک chip خوب

dadash42
29-04-2020, 10:09
سلام.مخابرات کلا اکثر سایت ها رو بین الملل حساب میکنه دیگه.فقط سایت شبکه خبر شاید داخلی باشه.
برای من تو بخش ریز مصرف زده ۱۶۲ گیگ حجم مصرفی در مجموع اونوقت تو صفحه اصلی ۱۷۸ گیگ کم کرده.
این اسمش چیه؟

امیدوارم از شر اصطلاح اینترنت داخلی و خارجی خلاص شیم، اینترنت جهانی است
اون 100 سایت داخلی به درد خاله و عمه هم نمیخوره

mehrdadb3
29-04-2020, 12:01

فکر نمیکنم قطعی ربطی داشته باشه اون از طرف خودشونه .
مودم من دی لینک 2600u قدیمی هستش تا 26 مگ هم میکشه ولی قطعی زیاد دارم .
مودم هم عوض کردم سیم کشی رو چک کردم هیچ تغییری نکرد. 10 بارم زنگ زدم فقط پاس میدادن بهم حتی از مخابراتم اومدن گفت ایرادی نداره . اخرشم 2020 گفت ایراد از سیم کشی داخلیه

mokhabezart
29-04-2020, 12:19
این اسمش چیه؟
...

من دیشب برای پشتیبانی درخواست فرستادم و البته امروز جواب دادن! که فقط مسیر دیدن ریز مصرف تفکیک شده رو گفته بود، در صورتیکه من مشکلم تفکیک در کم کردن از حجم و انجام درستش بود نه پیدا کردن مسیر دیدن گزارش! که خودم میدونم باید بعد از AAA رو انتخاب کرد و ...
باز هم حساب و کتاب کردم و حجم داخلی و خارجی رو با ضریب درست کم کردم - زمان قطعی و اتصال و مدت و روز جاری و ... رو مد نظر داشتم و خودم کانکشن رو سر ساعت مشخص تنظیم کردم و مقدار مصرف روز جاری رو هم به حساب آوردم - و دیدم که برای کل دوره 44.5 گیگ بیشتر کم کرده و این عدد رو تقسیم بر سه کردم - چون همون حجم داخلی بوده و از کل دوره کم شده و نباید دوباره کم بشه و یا تقسیم بر چهار بشه -و 99.99% نزدیک به حجم مصرف داخلی شد!

با استناد به ریز مصرف خودشون که درست و دقیقه و تاییدش میکنم، ساده بگم:
چهار برابر حجم بین‌الملل + چهار برابر حجم داخل = حجم کم شده (محاسبات 99.99% درست درومد)
نتیجه (غیر) اخلاقی: حجم داخل + خارج رو با ضریب چهار حساب میکنن :goatee:

پی‌نوشت: حجم داخل از سایتهایی مصرف شده که توی لیست هست (همین انجمن، ایسنا، دانلودلی، شاتل‌لند و ...)

mokhabezart
29-04-2020, 12:36
فکر نمیکنم قطعی ربطی داشته باشه اون از طرف خودشونه .
مودم من دی لینک 2600u قدیمی هستش تا 26 مگ هم میکشه ولی قطعی زیاد دارم .
مودم هم عوض کردم سیم کشی رو چک کردم هیچ تغییری نکرد. 10 بارم زنگ زدم فقط پاس میدادن بهم حتی از مخابراتم اومدن گفت ایرادی نداره . اخرشم 2020 گفت ایراد از سیم کشی داخلیه
البته بستگی داره که با کابل به مودم وصل باشه یا وایرلس
یکی از دوستان مودم گرون قیمتی داشت که ایراد می‌گرفت و آپلودش بالای 100 کیلو بیت ! نمی‌رفت تا اینکه معلوم شد مشکل از مخابرات نیست و از خود مودمه ، در صورتیکه داخل خود مودم، کشش خط و پهنای باند تنظیم شده رو تا 2.5 مگ آپلود (Annex M) نشون می‌داد.
راستی اگه موقع دانلود برای حجم بالا و با سرعت زیاد، پهنای باند ارسال هم کاملا اشغال بشه، احتمال قطع اتصال خیلی بالا می‌ره و لینک می‌پره که این مورد بیشتر توی حالت Annex A پیش میاد که نصف مود (حالت) Annex M بیت آپ‌استریم (upstream bit) - همون تخصیص بیت برای ارسال در نظر بگیرین- رو برای ارسال(آپلود) اختصاص میده.
نسبت سیگنال به نویز و تضعیف - میرایی - خط هم جای خودش رو داره که توی تاپیک (مبحث) در موردش بحث شده و میشه

ویرایش 1: جایگزاری حرف "و" در واژه "مودم"

alidorost
29-04-2020, 14:03
چند روزیه که مخابرات، حجم مصرف اینترانت داخلی رو هم ضربدر چهار می‌کنه و از ترافیک دوره کم می‌کنه؛ توی ریز مصرف، همه چی تفکیک می‌شه و مقدار مصرف درسته، ولی توی داشبود، از حجم دوره کم کرده؛فقط برای من اینجوریه یا کسی هست این وضعیت رو درک کرده باشه؟
من همیشه، هفته‌ای یک بار پنل رو چک می‌کردم و این چند هفته مشکوک بود و با وجودیکه تا آخر دوره‌ها، فقط یک سوم مصرف می‌کردم و بقیه حجمم می‌سوخت، این دفعه بعد از ده روز از شروع دوره این ماه، نصف حجم رفته! ریز مصرف رو نیگاه کردم و بعد از حساب و کتاب، مشخص شد که ترافیک داخلی هم با ضریب چهار حساب می‌کنه.

مملکت گل و بلبله :» :thumbsup:
پارس انلاین هم همین طوریه برا من

Xx Hossein xX
29-04-2020, 15:15
روی کاغذ تا 11 ولی ممکنه پرش لینک داشته باشید
ولی تا 10 مگ بدون مشکل

تیکت زدم روی ده مگابیت آپ کردن و در کمال تعجب پینگمم به شدت بهتر شد. قبلا 120 بود.
فکر کنم بخاطر اینه که type رو روی fast گذاشتن.
قبلا تیکت میزدم میگفتن همچین چیزی نداریم! (میگفتم پروفایل گیم برام تنظیم کنید).

شهرنوش.انوار
29-04-2020, 17:52
تیکت زدم روی ده مگابیت آپ کردن و در کمال تعجب پینگمم به شدت بهتر شد. قبلا 120 بود.

بله چنل Fast پینگ رو کاهش میده
یک چیزی داره این وسط کشش خط رو زیاد میکنه چون دفعه ی قبل 11 مگ میکشید الان تا 13 میکشه. ولی به نظر من تغییرش ندید دیگه چون وقتی دوباره بشه 11 مگ، پرش لینک پیدا میکنین

mohandes23
29-04-2020, 18:24

الان شما گفتید چی رو براتون عوض کنن.برای من type Interleave هست

Xx Hossein xX
29-04-2020, 22:21
الان شما گفتید چی رو براتون عوض کنن.برای من type Interleave هست

من فقط گفتم که روی ده مگابیت ست کنن. شما تیکت بزن بگو روی مود fast بذارن برات.
شاید انجام بدن شایدم ندن. اپراتور به اپراتور فرق داره. هفته ای یکبار امتحان کنید تا نتیجه برسید :biggrin:
پشتیبان های مخابرات خیلی آدم های عجیبین.

mohandes23
29-04-2020, 22:35
من فقط گفتم که روی ده مگابیت ست کنن. شما تیکت بزن بگو روی مود fast بذارن برات.
شاید انجام بدن شایدم ندن. اپراتور به اپراتور فرق داره. هفته ای یکبار امتحان کنید تا نتیجه برسید :biggrin:
پشتیبان های مخابرات خیلی آدم های عجیبین.
من های وب هستم کلی گفتم گیمینگ تنظیم کنن الان مودم رو دیدم fast نیست :دی

mokhabezart
30-04-2020, 00:04
من باز هم حساب و کتاب کردم و نتیجه همون شد که حجم داخلی رو هم با ضریب چار از حجم کل دوره کم میکنن.
اگه امکانش هست کسی ریز مصرف رو نگاه بندازه (البته بعد از برگردان AAA انتخاب بشه - میدونم که خودتون این قضیه رو بلدین) و حجم داخلی رو ضربدر چهار کنه و با حجم خارجی(که خودش ضریبش رو حساب کرده) جمع کنه و از حجم کل دوره کم کنه و ببینه نتیجه اون چیزی نیست که توی داشبورد نشون میده؟!
یه چند مگ هم که برای محتوی هست فکر کنم مربوط به سایت و پنل و سرورای خودشونه، فقط اون مصرف پیامرسان رو چرا اضافه میکنه درصورتیکه من غلط کنم (مؤدبانه‌ی "چیز" بخورم) که بخوام مسنجر داخلی استفاده که هیچ، حتی نصب کنم؟!!

mohammad_s7201
30-04-2020, 07:16
سلام.
روزهای سرویس من سه روزه که صفر شده. هرچی هم دانلود میکنم از اون حجمش کم نمیشه.:D
چیزی شده ما خبر نداریم؟

mokhabezart
30-04-2020, 11:33
سلام.
روزهای سرویس من سه روزه که صفر شده. هرچی هم دانلود میکنم از اون حجمش کم نمیشه.:D
چیزی شده ما خبر نداریم؟

اصلا نگران نباش، منو گیر آوردن و دارن اون حجم رو از من کم میکنن! :eh:

joibari2
01-05-2020, 17:21
سلام من اینرتنت مخابرات دارم ولی مدتیه که سرعت به شدت اومده پایین و حتی یه سایت عادی هم باز نمیکنه دلیلش چی میتونه باشه؟

djkavehtnt
01-05-2020, 17:44
سلام من اینرتنت مخابرات دارم ولی مدتیه که سرعت به شدت اومده پایین و حتی یه سایت عادی هم باز نمیکنه دلیلش چی میتونه باشه؟

پنل مخابرات رو یه نگاه بنداز
احتمالا حجمت تموم شده و سرعت اومده رو 128 ....

mohsen_rkh
01-05-2020, 18:30
دوستان کسی اطلاع داره مودم U.Tel V304F رو چطوری میشه روی ADSL مخابرات کانفیگ کرد؟ فعلاً این منطقه VDSL نیومده ولی من مودم VDSL گرفتم که بعداً نیاز به تعویض نباشه، اما نمیتونم روش به ADSL وصل بشم.
ضمناً با یه مودم DLink 2520U تست کردم به راحتی وصل میشم.

joibari2
01-05-2020, 21:01
پنل مخابرات رو یه نگاه بنداز
احتمالا حجمت تموم شده و سرعت اومده رو 128 ....

تو پنل چیز خاصی نداره من اینترنت 512 نامحدود مخابرات دارم از چندین سال قبل. ولی یه مدته که سرعت خیلی پایین اومده واقعا

S M Λ S Ħ
01-05-2020, 21:55
مخابرات حالت annexM رو داره که فعال کنه روی خط؟

karwan125
01-05-2020, 22:10
مخابرات حالت annexM رو داره که فعال کنه روی خط؟

مخابرات به صورت پیشفرض فعاله
تو تنظیمات مودم ت Annex M رو انتخاب کن ببین ADSL ت لینک میگیره یا نه..
اگر نگرفت زنگ بزن پشتیبانی برات فعال کنن..

S M Λ S Ħ
01-05-2020, 22:21
مخابرات به صورت پیشفرض فعاله
تو تنظیمات مودم ت Annex M رو انتخاب کن ببین ADSL ت لینک میگیره یا نه..
اگر نگرفت زنگ بزن پشتیبانی برات فعال کنن..
داخل مودم فعال هست اما اینجا annex mode فرق میکنه

میخام ببینم منطقی هست که دانلود رو کمتر کنم بعد اپلود رو بگم بیارن بزارن مثلا روی 2 مگ

mokhabezart
02-05-2020, 18:24
داخل مودم فعال هست اما اینجا annex mode فرق میکنه

میخام ببینم منطقی هست که دانلود رو کمتر کنم بعد اپلود رو بگم بیارن بزارن مثلا روی 2 مگ

بستگی داره که چقدر دانلود می‌کنی و قطعی داری یا نه(مخصوصا موقع دانلود سنگین) و آیا ارسالت زیاده یا نه (استریم، آپلود و ...)
در کل، برای استفاده‌ی نرمال، اگه سرعت 16 مگ داری میرزه که Annex M رو فعال کنی.
- تا جاییکه من دیدم از مراکز مختلف مخابراتی توی تهران، این مود فعال هست (از سمت مخابرات) و برای سمت کاربر باید توی مودم تنظیم بشه (یا دستی یا پیشفرض؟)

ویرایش 1: اصلاح سه مورد اشتباه تایپی و انشاء

sina1112
02-05-2020, 20:07

مرکز مخابرات امامت هستی؟ بنظرت چی تو این مرکز گند مخابراتی بهتره :sad:
من الان داتک هستم میخوام مخابرات یا اسیا بگیرم

persian.godfather
02-05-2020, 23:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چطوریه که با این snr قطع نشدم

شهرنوش.انوار
02-05-2020, 23:20
قدرت برادکام:tongue::tongue::tongue:

persian.godfather
03-05-2020, 00:02
قدرت برادکام:tongue::tongue::tongue:

از کجا باید بفهمم برادکام؟ از طریق موبایل

شهرنوش.انوار
03-05-2020, 00:14
با برنامه mobile ssh وصل میشی به مودم با آی پی پیشفرض مودمت. یه دستور داره الان یادم نیس باید تو انجمن بگردی اونو بزنی نشون میده

crash00
03-05-2020, 01:47

از کجا باید بفهمم برادکام؟ از طریق موبایل
مدل مودم رو باید سرچ کنی ببینی...
همه مودما ssh شون باز نیست که با telnt یا ssh واردشون بشی...

hosseinzfff
03-05-2020, 02:52

چیپ مودم شما ساخت شرکت TrendChip هست و برادکام نیست اما چیز خوبیه ...کیفیت خط شما عالیه نبایدم قطعی داشته باشه...

newsaber
03-05-2020, 14:16
سلام دوستان
مخابرات به بهانه فیبر نوری بود خط اجازه سرویس گرفتن از ISP های دیگه رو بهم نمیداد تا اینکه خودشون اعتراف کردن که خطمون مسیه ولی به دلایل فنی نمیذارن isp دیگه به ما سرویس بده از طرفی هم حجمی که مخابرات میده خیلی کمتر از شرکت های دیگس. سه ماهه شکایت هم توی 195 ثیت کردم ولی هیچ رسیدگی نمیشه. شما پیشنهادی ندارید؟

Rahpooyan
03-05-2020, 17:13
سلام دوستان
مخابرات به بهانه فیبر نوری بود خط اجازه سرویس گرفتن از ISP های دیگه رو بهم نمیداد تا اینکه خودشون اعتراف کردن که خطمون مسیه ولی به دلایل فنی نمیذارن isp دیگه به ما سرویس بده از طرفی هم حجمی که مخابرات میده خیلی کمتر از شرکت های دیگس. سه ماهه شکایت هم توی 195 ثیت کردم ولی هیچ رسیدگی نمیشه. شما پیشنهادی ندارید؟
برو دنبال وی دی اس ال البته اگر تانوما نشد. ای دی اس ال هم چیزیه که شما دنبالشید؟ ADSL زجر دادن خودته.

behnambazi
03-05-2020, 19:45
سلام دوستان
منم مشکلم همینه نمیدونم چکار کنم

mohandes23
03-05-2020, 20:48
برو دنبال وی دی اس ال البته اگر تانوما نشد. ای دی اس ال هم چیزیه که شما دنبالشید؟ ADSL زجر دادن خودته.
اگه واقعا یه ذره مردم می دونستن اینترنت چیه و تقاضا زیاد بود واقعا قضیه خیلی راحتر بود.تو یه مجتمع 10 20 واحدی یه نفر پیدا نمیشه بیاد بگه فیبر می خوایم اگه تقاضا بالا بود ماها هم خیلی راحتر فیبر می گرفتیم و این همه دردسر نبود.

BPNIROU
04-05-2020, 00:32
سلام دوستان، سرویس رنگین نت 16 مگابیت ماهانه 80 گیگ دارم و تاریخ 16 هر ماه خودکار ترافیکم ریست میشه و اضافه میشه، الان دیدم فقط 4 گیگ داخلی باقی مونده یعنی 1 گیگ بین الملل، حالا 2 تا سوال دارم:
1- اگر این 4 گیگ داخلی (1گ بین الملل) تموم شه سرویسم قطع میشه یا سرعتش میاد روی 128 کیلوبیت و فعال باقی میمونه؟
2- آیا اگر تا فردا شب این حجم تموم شه روی قبض مبلغ اضافی بی جهت بابت فعال موندن سرویس اضافه میشه یا نه؟ پیشنهادتون چیه؟ اگر مبلغ الکی میزنن برم ترافیک حداقل 3 گیگی بخرم که تا فردا شب مشکل بر نخورم

djkavehtnt
04-05-2020, 01:39
سلام دوستان، سرویس رنگین نت 16 مگابیت ماهانه 80 گیگ دارم و تاریخ 16 هر ماه خودکار ترافیکم ریست میشه و اضافه میشه، الان دیدم فقط 4 گیگ داخلی باقی مونده یعنی 1 گیگ بین الملل، حالا 2 تا سوال دارم:
1- اگر این 4 گیگ داخلی (1گ بین الملل) تموم شه سرویسم قطع میشه یا سرعتش میاد روی 128 کیلوبیت و فعال باقی میمونه؟
2- آیا اگر تا فردا شب این حجم تموم شه روی قبض مبلغ اضافی بی جهت بابت فعال موندن سرویس اضافه میشه یا نه؟ پیشنهادتون چیه؟ اگر مبلغ الکی میزنن برم ترافیک حداقل 3 گیگی بخرم که تا فردا شب مشکل بر نخورم

در جواب مورد 1 وقتی حجمت تموم بشه سرعت میاد روی 128 و قطع نمیشه ، ولی عملا با اون سرعت نمیشه کاری کرد
در جواب مورد دوم هم هیچ هزینه اضافه بر روی قبض نمیاد و به خاطر همینه که سرعت رو میارن روی 128 که هزینه بیشتر ندی ، مگر اینکه بخوای حجم اضافه بخری
و از اونجایی که فردا حجمت شارژ میشه نیازی به خرید هم نداری. حجم رو تموم کن بره ....

862111014
04-05-2020, 02:18
سلام دوستان

سلام
منم این مشکل داشتم شکایت کردم بازرسی مخابرات به غلط کردن افتادن خطمم 24 ساعته رانژه کردن

mokhabezart
04-05-2020, 07:56

اون برای یک لحظه هست که موقع اتصال اولیه‌ی مودم با dslam، اون شکلی میشه و می‌تونی با مرور سایتای اینترنتی یا دانلود ،ببینی که واقعا داستان چجوریه.
اگه مودم ریست بشه، سیم تلفن قطع-وصل بشه یا لینک رو ریفرش کنی، می‌بینی تغییر می‌کنه و به رقم واقعی می‌رسه
گاهی هم وضعیت ناجور سیم مثل فشار یا تماس با رشته‌های فلزیش(مسی) یا تکون دادن دوشاخه و .. اینجوری می‌شه

hamed_korn
04-05-2020, 13:00
حل شد

arsinn
05-05-2020, 12:11
امیدوارم از شر اصطلاح اینترنت داخلی و خارجی خلاص شیم، اینترنت جهانی است
اون 100 سایت داخلی به درد خاله و عمه هم نمیخوره
شک نکن بزودی خلاص میشیم اون هم به این صورت که همه رو بین الملل حساب خواهند کرد چندانکه مخابرات این کارو شروع کرده! بحث نیم بها و اینترت داخلی تنها برای تشویق و اجبار سایتها به انتقالشان به سرور های داخلی جهت داشتن کنترل کامل و در مواقع لزوم(مانند آبان ماه) خارج از دسترس کردن آنها بود نه اینکه بفکر جیب منوشما باشند. اکنون که هدفشان محقق شده و اکثر سایتها خودشون رو ثبت داخلی کردن شروع کردن به زدن زیرش مثلا من چند تا سایت بود که تا قبل از که صد گیگ رو هدیه بدن همیشه دانلود میکردم و نیم بها باهام حساب میشدند اما از بعد از اون همه رو بین الملل و کامل حساب میکنند شکایت هم کردم دوماهه هرچه پیگیری میکنم میگن درحال بررسی هست!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

hellbrain666
05-05-2020, 14:08
هفته پیش تقریبا کیفیت عالی بود ولی این چند روزه دوباره تایم اوت ها برگشتن

mokhabezart
05-05-2020, 14:56
شک نکن بزودی خلاص میشیم اون هم به این صورت که همه رو بین الملل حساب خواهند کرد چندانکه مخابرات این کارو شروع کرده! بحث نیم بها و اینترت داخلی تنها برای تشویق و اجبار سایتها به انتقالشان به سرور های داخلی جهت داشتن کنترل کامل و در مواقع لزوم(مانند آبان ماه) خارج از دسترس کردن آنها بود نه اینکه بفکر جیب منوشما باشند. اکنون که هدفشان محقق شده و اکثر سایتها خودشون رو ثبت داخلی کردن شروع کردن به زدن زیرش مثلا من چند تا سایت بود که تا قبل از که صد گیگ رو هدیه بدن همیشه دانلود میکردم و نیم بها باهام حساب میشدند اما از بعد از اون همه رو بین الملل و کامل حساب میکنند شکایت هم کردم دوماهه هرچه پیگیری میکنم میگن درحال بررسی هست!

من امروز نشستم، چند بار ریز مصرف رو چک کردم و باز هم حساب و کتاب و لیست و دسته بندی و ضریب و ...
با هر روش و قلق و فوت و فن و حتی ارفاق و چشم‌پوشی و کم و زیاد چه برای مقدار، چه ضریب، چه طول دوره، چه روزای مصرف، روز شروع و ... باز هم مصرف کلی توی داشبورد درست در نمیاد.
چند بار هم توی دوره عمدا کانکشن رو ریفرش کردم برای بررسی دقت ریز مصرف (البته با انتخاب "بعد از AAA") و مثل قبل تایید شد که خیلی درسته و دقیق و مشکلی نداره اما :
- اون 735 گیگ توی داشبورد(حالا چرا 35 گیگ بیشتر دادن ممکنه دلایلی داشته باشه که میشه حدس زد) چرا مصرف رو بیشتر نشون میده؟!
- چرا پشتیبانی همون ارقام رو کپی - پیست میکنه توی جواب در صورتیکه من ارقام و حساب و کتاب و لیست و جمع و تفریق رو براشون میفرستم و علت اختلاف چند ده گیگ رو میپرسم؟!

این بار اول نیست، اتفاقا عادی هم هست، ولی این دفعه اختلافش داره صعودی میشه، سایتایی که میرم و مرور و دانلود و اینا هم مشکلی نداره، خودش توی ریز مصرف درست نشون میده، اما باز میگم، با 10 گیگ ارفاق(بیشتر در توانم نیست!) و دو روز اضافه حساب کردن قبل از شروع دوره و حساب کردن و اضافه کردن روز آخر (روز جاری - دقیق مقدار دانلود و آپلود رو زیر نظر داشتم و درست بود) باز اختلاف 40-50 گیگ مصرف طبیعی نیست!
این اختلاف توی هفته‌ی اول دوره بوجود اومد و همون موقع همچین اختلافی برای یه هفته مصرف، مثل برق گرفتگی بود برام.
از اون دوستی که داره زیاد دانلود میکنه و حجمش ثابته (شاید هم بهش اضافه بشه!) و بجاش از حجم من کم میشه تقاضای عاجل - بیشتر عاجزانه :worried: - دارم، لطف کنه و یه خورده هوای منو داشته باشه، کمی فیتیله رو بکشه پایین، محض رضای خلق خدا

ویرایش 1: طبق معمول اصلاح اشتباه تایپی و اضافه کردن یک خط

persian.godfather
06-05-2020, 03:40
در جواب مورد 1 وقتی حجمت تموم بشه سرعت میاد روی 128 و قطع نمیشه ، ولی عملا با اون سرعت نمیشه کاری کرد
در جواب مورد دوم هم هیچ هزینه اضافه بر روی قبض نمیاد و به خاطر همینه که سرعت رو میارن روی 128 که هزینه بیشتر ندی ، مگر اینکه بخوای حجم اضافه بخری
و از اونجایی که فردا حجمت شارژ میشه نیازی به خرید هم نداری. حجم رو تموم کن بره ....

۹ روز از سرویسم مونده بود تغییر سرویس زدم ، بابت این ۹ روز هزینه میاد؟

djkavehtnt
06-05-2020, 13:40
۹ روز از سرویسم مونده بود تغییر سرویس زدم ، بابت این ۹ روز هزینه میاد؟

نه ، واسه اون 9 روز هزینه ای نمیاد
ولی روز های قبلش که از این دوره تون استفاده کردید محاسبه میشه هزینه اش

OldOne
06-05-2020, 15:50
دوستان من نمیتونم تغییر سرویس بدم مینویسه باید ترافیک اضافه بگیری
قبلا اینطوری نبود
چرا اینطوری شده؟

hrkhl
07-05-2020, 10:41
سلام دوستان عزیز
دوستانی که مرکز مخابراتی حکمت شعار هستند مثل اینکه خود مرکز به شرکت ها اجازه نصب سرویس نمیده وگرنه مشکل دیگه ای نیست و عملا انحصارشون زوری هست ( فیبر و اینا که میگن بهانست!)
باید همگی با هم به همین دلیل انحصار و مشکلات پشتیبانی و مشکلات عجیب و غریب این مرکز شکایت کنیم شاید اگر تعداد زیاد باشه کاری انجام بشه
البته مدرک هم لازمه مثلا با پشتیبانی ها چت که می کنید بپرسید که به چه دلیل هست آیا انحصار کردن یا شرکت هزینه نمی کنه و تجهیزات نداره یا نه مرکز اجازه فعالیت نمیده ولی شرکت می خواد فعالیت بکنه و ...
با هم انشالله این مشکل مسخره و اعصاب خرد کن رو رفع می کنیم
اول 195 اگر جواب نداد مرحله بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رسیدگی-به-شکایات
اگر جواب نداد هم حداقل تلاشمون رو کردیم.
به امید خدا حل میشه.

vivaz360
07-05-2020, 14:07
دوستان بنظر شما چطور ممکنه که کشش خط تو دوتا کوچه اختلاف دوبرابری داشته باشه؟!
کشش خط برای من نهایت 8 مگابیته و برای دوستم که خونشون دوتا کوچه از ما فاصله داره 16 مگابیت. فاصله ما با مرکز مخابراتی باید تقریبا همون 8 مگ رو جواب بده رو سیم مسی.
مشکل سیم کشی هم ندارم و همه چیز اوکیه

Amir1234646
07-05-2020, 15:12
کشش خط برای من نهایت 8 مگابیته و برای دوستم که خونشون دوتا کوچه از ما فاصله داره 16 مگابیت. فاصله ما با مرکز مخابراتی باید تقریبا همون 8 مگ رو جواب بده رو سیم مسی.
من حتی دوتا واحد بغل هم دیدم یکی تا 9 مگ کشش داشت یکی زیر 2 مگ! و دوتا کوچه اون طرفش بوده که سر خط هم زیر 200 کیلوبیت بوده :n37:

شهرنوش.انوار
07-05-2020, 16:39
ممکنه دوستتون مثل دوست من خطش فیبر نوری باشه

vivaz360
07-05-2020, 16:58
ممکنه دوستتون مثل دوست من خطش فیبر نوری باشه
دوتا کوچه فاصله داریم مگه میشه اونجا فیبرشده باشه اینجا نه!

به پشتیبانی بگم بنظرتون کاری میکنن؟

شهرنوش.انوار
07-05-2020, 17:00
دوتا کوچه فاصله داریم مگه میشه اونجا فیبرشده باشه اینجا نه!

به پشتیبانی بگم بنظرتون کاری میکنن؟
ربطی نداره ما همسایمون طبقه پایین ما فیبره ما مسی ایم. ما 2 مگ میگیریم اونا 24 مگ فول
نه کاری از دست اونا بر نمیاد

hamed_korn
11-05-2020, 13:15
اصلاح شد

شهرنوش.انوار
11-05-2020, 22:27
دوستان من کانکشن کاهش پینگ رو داخل مودم نمیتونم ست کنم در حالی که تو ویندوز بدون مشکل کار میکنه. مشکل کجاس؟

ALI_METALL
13-05-2020, 13:24
کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - سه ماهه پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - شش ماهه پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - یکساله پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کسی میدونه فرق اینا چیه؟
همه موارد بالا رو هر ماه میشه پرداخت کرد.دیگه چه فرقی میمونه؟

971971
13-05-2020, 15:49
کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - سه ماهه پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - شش ماهه پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16Mbps پایه - یکساله پس پرداخت -123GB ترافیک ماهانه بین الملل (بعلاوه ماهانه 7GB با احتساب 5% سازمان)-

کسی میدونه فرق اینا چیه؟
اگر فرض کنیم قیمتها بعد از چند ماه گرانتر شوند گرفتن سرویس یکساله بهتر است که خیالتان از افزایش قیمت راحت شود.
اگر سرویس 3 ماهه بگیرید حجم باقیمانده در پایان 3 ماه می سوزد ولی در یکساله بعد از یک سال می سوزد (با فرض انتقال حجم باقیمانده به ماه بعدی)
اگر سرویس یکساله بگیرید و بعدا بخواهید زودتر جمع آوری کنید احتمالا قبول نکنند یا جریمه کنند.

arsinn
13-05-2020, 19:22

کسی میدونه فرق اینا چیه؟
در پس پرداخت ترافیک بصورت ماهانه در اختیار قرار می‌گیرد و اضافه اون هم به ماه بعد منتقل نمی‌شود. بنابراین تنها فرقش همونه که دوستمون گفتند یعنی مثلا یکساله بگیرید خیالتون راحته تا یکسال دارید حتی اگر طرح ها همین فردا تغییر کنند. اگر همین طرح ها رو پیش پرداخت بگیرید کل ترافیک دوره در ابتدا در اختیارتون قرار میگیره.

Rahpooyan
13-05-2020, 20:41

کسی میدونه فرق اینا چیه؟
البته اگه براتون ممکنه تانوما یا حداقل وی دی اس ال بگیرید. گمون نکنم هزینه وی دی اس ال با ای دی اس ال عهد بوقی فرقی بکند (البته جز مودم ولی شما هم قرار نیست هر روز مودم بخرید)

number-1
16-05-2020, 11:33
دوستان سرویس های ماهانه adsl که نوشته غیر حجمی ولی حجم گفته منظورش چیه؟
ایا سرویس ۵۱۲ ۱۰ گیگ مخابرات سرعت بازه؟
و اینکه کد انتظار مکالمه عوض شده؟ *۴۳# جواب نمیده

2136au
16-05-2020, 18:36
دوستان مخابرات وضعیتش چطوره ؟ اس ان ار در طول روز زیاد افت داره ؟ قطعی و وصلی (پریدن لینک) چطوره؟
من های وب دارم آشغاله به تمام معناست میخوام مخابرات بگیرم کمپین ماندگار 16 مگ.
کسایی که 16 مگ دارند سرعت چقدر میگیرن؟ (دیتاریتتون روی 16 باشه نه بالاتر)
سرعت اپلود چنده؟ 2 مگ میدن؟ قابلیت annex M داره مخابرات؟

mrhamed
17-05-2020, 01:09
من جنوب شرق تهران، مرکز مخابراتی مشهدی مهدی(خدا میدونه چقدر افراد بیکفایتی توش ریخته) دیروز بعداز 20روز دوندگی سرویس گرفتم.
به معنای واقعی کلمه افتضاح اصلا یه پینگ هم ندارم! تو این شرایط بی پولی 250 هزارتومان خط خریدم و 55هزارتومان یکماه اینترنت :sad:

SNR Margin
4.7 7.4 db

Line Attenuation
35.3 27.8 db

مواظب باشید بهتون اشتراک یکساله قالب نکنن. اگه میخایید شانستونو امتحان کنید یکماه 1مگ بگیرید ببینید کلا زیرساختتون مناسبه سرویس هست؟ خود سرویس پیشکش!

میلیارد میلیارد دلار پول نفت ما کجا میره؟ تا کی باید بشینیم فقط نگاه کنیم؟

dadash42
17-05-2020, 10:41
من جنوب شرق تهران، مرکز مخابراتی مشهدی مهدی(خدا میدونه چقدر افراد بیکفایتی توش ریخته) دیروز بعداز 20روز دوندگی سرویس گرفتم.
به معنای واقعی کلمه افتضاح اصلا یه پینگ هم ندارم! تو این شرایط بی پولی 250 هزارتومان خط خریدم و 55هزارتومان یکماه اینترنت :sad:

SNR Margin
4.7 7.4 db

Line Attenuation
35.3 27.8 db

مواظب باشید بهتون اشتراک یکساله قالب نکنن. اگه میخایید شانستونو امتحان کنید یکماه 1مگ بگیرید ببینید کلا زیرساختتون مناسبه سرویس هست؟ خود سرویس پیشکش!

میلیارد میلیارد دلار پول نفت ما کجا میره؟ تا کی باید بشینیم فقط نگاه کنیم؟

تهران دیگه جای زندگی نیس, پاشو بیا تو یکی از شهرستانها خیلی بهتره
بقول خودت, کارمندان هم مثل بقیه مردم اند
حالا دیگه نفت کجا, مفتی از ما نمیخرن

mehrdadb3
17-05-2020, 11:37
دوستان مخابرات وضعیتش چطوره ؟ اس ان ار در طول روز زیاد افت داره ؟ قطعی و وصلی (پریدن لینک) چطوره؟

مخابرات هم همینطوره . برای من که پرش لینک زیاد داره
annex m هم داره مخابرات
16 مگ قبلا داشتن با توجه به فاصله مون من حدود 1.6 مگابایت میگرفتم

Amir1234646
17-05-2020, 12:01

سلام
من هم یک ماهی میشه از های وب کوچ کردم مخابرات. برای من که مخابرات عالیه. قطعی اصلا ندارم. اول 8 مگ گرفتم، از روز اول که وصل شد و بدون اینکه بگم آپلود رو کمی بیشتر از 2 مگ بستن که 2 مگ بتونم دریافت کنم،دانلود هم روی 9 مگ گذاشتن (بر خلاف های وب گوسفند که وقتی بهش میگفتم باید بالاتر ست کنی میگفت نمیشه!) کیفیت خطم خوبه و برای ماه بعد 16 مگ 3 ماهه میگیرم.
ولی برای من 9 روز طول کشید تا وصل کنن. 72 ساعت بعد ثبت نام شکایت کردم و هر روز زنگ میزدم 2020 یا مرکز. روزی هم که وصل شد 3 نفر زنگ زدن پیگیری کنن که وصل شد یا نه :V22:

2136au
17-05-2020, 13:34
سلام
من هم یک ماهی میشه از های وب کوچ کردم مخابرات. برای من که مخابرات عالیه. قطعی اصلا ندارم. اول 8 مگ گرفتم، از روز اول که وصل شد و بدون اینکه بگم آپلود رو کمی بیشتر از 2 مگ بستن که 2 مگ بتونم دریافت کنم،دانلود هم روی 9 مگ گذاشتن (بر خلاف های وب گوسفند که وقتی بهش میگفتم باید بالاتر ست کنی میگفت نمیشه!) کیفیت خطم خوبه و برای ماه بعد 16 مگ 3 ماهه میگیرم.
ولی برای من 9 روز طول کشید تا وصل کنن. 72 ساعت بعد ثبت نام شکایت کردم و هر روز زنگ میزدم 2020 یا مرکز. روزی هم که وصل شد 3 نفر زنگ زدن پیگیری کنن که وصل شد یا نه :V22:
البته من مشهد هستم (مرکز استقلال). ولی نظرات متفاوته و واقعا به مرکز مخابراتی ربط داره.
شما از های وب رفتید مخابرات line attenuation فرق کرد؟ و همچنین snr خطتون روی یک دیتا ریت مشخص فرق کرد؟
مخابرات چه دیتا ریت هایی میتونه بزاره ؟ های وب که به این صورت هست : (اپلود/دانلود) 4/1 6/512 8/1 8/2 12/512 16/512 16/1 16/2 24/2
من های وب دارم رو 8 مگ سرعت 7 مگ میگیرم. اگر دیتا ریت رو بزارن یه پله بالاتر اون موقع 8 مگگ رو میگیرم. مخابرات هم همین شکلیه؟ فک کنم همه همینجورین کلا. بین 10 تا 20 درصد از سرعت اسمی (دیتا ریت) کمتر میشه

amirhj65
17-05-2020, 13:54
من مخابرات دارم خیلی راضی هستم. بدون قطعی . سرعت هم رو ۲۰ واسم بستند که تا ۱۸ مگ هم آپ میشه.
پینگم الان ۱۷-۱۸ هست ولی قبلا که سرعتم رو ۱۶ بسته بودن پینگم ۵-۶ بود

Amir1234646
17-05-2020, 13:59
البته من مشهد هستم (مرکز استقلال). ولی نظرات متفاوته و واقعا به مرکز مخابراتی ربط داره.
شما از های وب رفتید مخابرات line attenuation فرق کرد؟ و همچنین snr خطتون روی یک دیتا ریت مشخص فرق کرد؟
مخابرات چه دیتا ریت هایی میتونه بزاره ؟ های وب که به این صورت هست : (اپلود/دانلود) 4/1 6/512 8/1 8/2 12/512 16/512 16/1 16/2 24/2
من های وب دارم رو 8 مگ سرعت 7 مگ میگیرم. اگر دیتا ریت رو بزارن یه پله بالاتر اون موقع 8 مگگ رو میگیرم. مخابرات هم همین شکلیه؟ فک کنم همه همینجورین کلا. بین 10 تا 20 درصد از سرعت اسمی (دیتا ریت) کمتر میشه

line attenuation رو دقت نکردم. SNR هم تغییر خاصی نکرد.
خوبی مخابرات اینه که عقلش میرسه یخورده بالاتر تنظیم کنه که سرعتی که خریدی رو دریافت کنی. زنگ بزن به های وب بگو بذاره 9 مگ، اگه پرسید چرا براش توضیح بده، بعد طرف میگه نه شما سرعت 8 مگ خریدی، خط هم 8 مگ ست شده و باید همین سرعت هم دریافت کنی اگه سرعت کمتر از اینه بررسی کنیم! بگو حالا شما بذار میخوام امتحان کنم. اگه 9 مگ رو زیر بار نرفت و خط 16 مگ کشش داره بگو بذارن 16، من همین کار رو کرده بودم. من روی های وب وقتی گفتم آپلود رو گذاشتن روی 2 مگ، وقتی تلفن زنگ میخورد یا گوشی رو برمیداشتم SNR آپلودم نوسان میکرد و اینترنت قطع میشد، مجبور شدم برگردم به 1 مگ. ولی روی مخابرات این مشکل رو ندارم، البته اون موقع با 16M/2M این مشکل رو داشتم الان 9M/2M هست. ماه بعد 16 مگ بگیرم معلوم میشه.
روی های وب روی 16 مگ SNR دانلودم حدود 10-11 بود. مخابرات رو هنوز امتحان نکردم. الان روی 9 مگ، SNR حدود 25 هست (خونه نیستم دقیق ببینم).

2136au
17-05-2020, 14:38
line attenuation رو دقت نکردم. SNR هم تغییر خاصی نکرد.
خوبی مخابرات اینه که عقلش میرسه یخورده بالاتر تنظیم کنه که سرعتی که خریدی رو دریافت کنی. زنگ بزن به های وب بگو بذاره 9 مگ، اگه پرسید چرا براش توضیح بده، بعد طرف میگه نه شما سرعت 8 مگ خریدی، خط هم 8 مگ ست شده و باید همین سرعت هم دریافت کنی اگه سرعت کمتر از اینه بررسی کنیم! بگو حالا شما بذار میخوام امتحان کنم. اگه 9 مگ رو زیر بار نرفت و خط 16 مگ کشش داره بگو بذارن 16، من همین کار رو کرده بودم. من روی های وب وقتی گفتم آپلود رو گذاشتن روی 2 مگ، وقتی تلفن زنگ میخورد یا گوشی رو برمیداشتم SNR آپلودم نوسان میکرد و اینترنت قطع میشد، مجبور شدم برگردم به 1 مگ. ولی روی مخابرات این مشکل رو ندارم، البته اون موقع با 16M/2M این مشکل رو داشتم الان 9M/2M هست. ماه بعد 16 مگ بگیرم معلوم میشه.
روی های وب روی 16 مگ SNR دانلودم حدود 10-11 بود. مخابرات رو هنوز امتحان نکردم. الان روی 9 مگ، SNR حدود 25 هست (خونه نیستم دقیق ببینم).
اره بهشون میگفتم 12 مگ بزارن. من مشکلم اینه که پرش لینک دارم با دیتاریت 8 مگ به بالا (تو دیتاریت 8 مگ اس ان ارم 19 هست) همچنین اس ان ارم در طول روز خیلی نوسان پیدا میکنه . یک نویز خیلی شدید و لحظه ای هم روی خطم میفته. از پست مخابراتی هم چک کردم نبود. تلفن هم که زنگ میخوره اس ان ار دانلود و اپلودم نوسان پیدا میکنه . خلاصه که خیلی اشغاله این های وب

من مخابرات دارم خیلی راضی هستم. بدون قطعی . سرعت هم رو ۲۰ واسم بستند که تا ۱۸ مگ هم آپ میشه.
من مشکلم اینه که خطم لبه مرزه. فاصله از مرکز با گوگل مپ میزنم میزنه 1.5 کیلومتر ولی attenuation خطم 28 هست که تو سایت میزنم مینویسه 2 کیلومتر فاصله دارم از مرکز!
به هر حال خطم تا 15.5 مگ کشش داره الان روی های وب. فک نکنم بهتر شه برم مخابرات . دیگه باید با همین سر کنم . 16 مگ میخرم تا اخر باز میزارم اگر قطعی داشتم کم کم کمش میکنم . مثلا 14 میذارم.

Rahpooyan
17-05-2020, 20:03
با دانلود منیجر تک کانکشن و 32 کانکشن چقدر سرعت دانلود دارید؟ میشه از speedtest یه اسکرین شات بذارید؟

Pessimist
17-05-2020, 20:05
دوستان یه سوال
اگه من بخوام حجم اضافه بخرم حتما باید صبر کنم ترافیکم تموم بشه یا همینطوری هم میتونم بخرم و به حجمم اضافه بشه؟

Rahpooyan
17-05-2020, 20:07
دوستان یه سوال
اگه من بخوام حجم اضافه بخرم حتما باید صبر کنم ترافیکم تموم بشه یا همینطوری هم میتونم بخرم و به حجمم اضافه بشه؟
میتونید همین حالا ترافیک خریداری کنید.

amirhj65
17-05-2020, 23:56
با دانلود منیجر تک کانکشن و 32 کانکشن چقدر سرعت دانلود دارید؟ میشه از speedtest یه اسکرین شات بذارید؟
سرعت اینترنتم به اسپید تست حدود ۱۵ تا ۱۵/۵ و با دانلود منیجر حدود 2

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

mrhamed
18-05-2020, 00:36
پشتیبانی 2020 با اطمینان به من گفت خطتت 8مگ جواب نمیده برو تغییر بده به 4مگ! منم چون چاره ای نداشتم رفتم 4مگ کردم که دوباره پول مالیات و... دادم، اما درست نشد.
به پشتیبانی گفتم که سرعتم 270kbps هست و پاسخ داده: مشتری گرامی با سلام و احترام مشکل شما به واحد مربوطه جهت بررسی و رفع مشکل اعلام شده و در حال پیگیری می باشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم. کسی تاحالا این مشکلو داشته، آخرش جواب میدن یا سنگ-قلاب میکنن؟ اصلا مخابرات کاری میکنه واسه مشترک؟

کسی میتونه راهنمایی کنه چکار دیگه ای میتونم انجام بدم؟ یا برم لغو سرویس کنم؟ والا یه کاره واسه اینترنت رفتم خط تلفن خریدم چون خط تلفن نداشتیم که درواقع بخاطر سرویس دهی افتضاح مرکزمخابراتی مشهدی-مهدی چند سال پیش خطمون پس داده بودیم.

آنچه شیران را کند روبه مزاج *** احتیاج است، احتیاج است، احتیاج! ---> وگرنه منو چه به مخابرات با سرویس دولتی!

mrhamed
18-05-2020, 00:40
تهران دیگه جای زندگی نیس, پاشو بیا تو یکی از شهرستانها خیلی بهتره

کاملا موافقم، نه تنها تهران که این مملکت جای زندگی نیست؛ هرچی دندون رو جیگر گذاشتیم بلکه روبه بهبود بره؛ نرفت که نرفت... از قدیم گفتن: میخ آهنین نرود در سنگ...
اگه واسه برنامه نویس وب اونجا کار سراغ داری که زندگیم بچرخه؛ چرا که نه میام داداش:rolleye:

ALI_METALL
18-05-2020, 17:51
این ترافیک رزرو یعنی چی؟

ALI_METALL
18-05-2020, 17:55
من سرویس اینترنتم ترافیکش تموم شد .بعد 2 روز ترافیک خریدم چقدر طول میکشه اضافه بشه؟حجم کلیم هنوز صفره

Rahpooyan
18-05-2020, 19:51
من سرویس اینترنتم ترافیکش تموم شد .بعد 2 روز ترافیک خریدم چقدر طول میکشه اضافه بشه؟حجم کلیم هنوز صفره
بعد اتمام ترافیک، خود بخود اضافه میشه و از ترافیک رزورتون کم میشه.

[ Ehsan ]
19-05-2020, 09:47
دوستان طرحهای پیش پرداخت استاندارد حجم به ماه بعد منتقل میشه یا میسوزه؟

persian.godfather
19-05-2020, 16:44
عوضی تر از مخابرات وجود نداره ، اینترنت پس پرداخت دارم از دیروز اینترنت منو قطع کردن دلیلشون این بود که قبض تلفن پرداخت نشده درصورتی که قبض واسم نیومده بود ، دیروز قبض رو پرداخت کردم اما اینترنت وصل نشده و میگن بین ۲ تا ۵ روز طول میکشه تا داخل سامانه مخابرات پرداخت ثبت بشه ، همچنان اینترنتم قطع هست با اینکه قبض پرداخت شده

mehrdadb3
19-05-2020, 17:44
کمپین ماندگار سرویس 16 مگ که شبانه داشت رو برداشتن؟
حجمش کمپین ماندگار انتقال پیدا میکنه به سرویس بعدی؟

number-1
19-05-2020, 21:27
دوستان یه مودم 2640u دیلینک دارم
اول اینکه اداپتورش گم شده بود من یه اداپتور مشابه ولی 1 امپر بالاتر براش پیدا کردم
دوم اینکه انتنش شکسته ایا انتنشو میتونم پیدا کنم؟

- - - Updated - - -

اول اینکه اداپتورش گم شده بود من یه اداپتور مشابه ولی 1 امپر بالاتر براش پیدا کردم

- - - Updated - - -

pipo4713
19-05-2020, 22:25
[QUOTE=number-1;9151932]دوستان یه مودم 2640u دیلینک دارم

یه تماس با گارانتی ایزی بگیر ، بگو چنین مودمی دارم و آنتنش شکسته،میتونید تعمیر کنید و آنتن جدید بذارید،اوکی داد ببر اونجا

hosseinzfff
19-05-2020, 22:34
[QUOTE=number-1;9151932]دوستان یه مودم 2640u دیلینک دارم

یه تماس با گارانتی ایزی بگیر ، بگو چنین مودمی دارم و آنتنش شکسته،میتونید تعمیر کنید و آنتن جدید بذارید،اوکی داد ببر اونجا

انتنش جدا شدنی نیست که تعویض بشه چطوری میخوان تعویضش کنند؟ نیازی نیست گارانتی هم ببری یه تعمیر کار تو شهرتون پیدا کن اوکی میکنه میشه انتن خودش رو جدا کرد یه انتن قویتر براش بذاری...

pipo4713
19-05-2020, 22:42
[QUOTE=pipo4713;9151933]

انتنش جدا شدنی نیست که تعویض بشه چطوری میخوان تعویضش کنند؟ نیازی نیست گارانتی هم ببری یه تعمیر کار تو شهرتون پیدا کن اوکی میکنه میشه انتن خودش رو جدا کرد یه انتن قویتر براش بذاری...

قرار نیست ببرن برای گارانتی،اون شرکت چونکه تمامیه تجهیزات مودمهای دی لینک رو داره میبره اونجا، خودشون باز میکنن و تعمیر میکنن،هم قیمت بیرون! در ضمن شما میگی آنتش جدا شدنی نیست،بعد میگید تعمیرکار جدا میکنه؟!! ۱۰۰٪ که هر تعمیرکاری میتونه جدا کنه،پس جدا میشه!

number-1
19-05-2020, 22:49
[QUOTE=hosseinzfff;9151934]

قرار نیست ببرن برای گارانتی،اون شرکت چونکه تمامیه تجهیزات مودمهای دی لینک رو داره میبره اونجا، خودشون باز میکنن و تعمیر میکنن،هم قیمت بیرون! در ضمن شما میگی آنتش جدا شدنی نیست،بعد میگید تعمیرکار جدا میکنه؟!! ۱۰۰٪ که هر تعمیرکاری میتونه جدا کنه،پس جدا میشه!
بنده مودم رو باز کردم انتن با یک سیم ولصه به قسمتی از مودم براحتی میتونم سیم رو جدا کنم انتن رو دربیارم و مجدد وصل کنم
بنده تهرانم جایی میشناسین بتونم انتن رو تهیه کنم؟

persian.godfather
19-05-2020, 23:20
قبض پرداخته شد و همچنان اینترنت قطع ، حالا که اینکارو کردن جمع آوری میکنم

arsinn
19-05-2020, 23:47
عوضی تر از مخابرات وجود نداره ، اینترنت پس پرداخت دارم از دیروز اینترنت منو قطع کردن دلیلشون این بود که قبض تلفن پرداخت نشده درصورتی که قبض واسم نیومده بود ، دیروز قبض رو پرداخت کردم اما اینترنت وصل نشده و میگن بین ۲ تا ۵ روز طول میکشه تا داخل سامانه مخابرات پرداخت ثبت بشه ، همچنان اینترنتم قطع هست با اینکه قبض پرداخت شده
اینکه در پس پرداخت در صورت پرداخت نشدن قبض قطع کنند طبیعیست این کوتاهی از خودتون بوده سامانه 2000 چند روز پیش از قطع کردن تماس میگیره و هشدار بدهی میده. بعد از قطع شدن درصورتیکه توسط همون 2000 با خود خط بدهی رو پرداخت کنید بطور اتوماتیک ثبت و خط فوری وصل میشه اما اگر از طریق درگاه بانک‌ها پرداخت کنید یکی دو روز طول میکشه تا به حساب مخابرات برسه و ثبت بشه.

number-1
20-05-2020, 00:23
دوستان سرویس ۱ مگ ۲۵ گیگ یک ماهه ۲۰ هزار تومان ایا سرعتش بازه؟
چقدر میشه دانلود کرد؟ منظور از غیر حجمی چیه ؟

mrhamed
20-05-2020, 01:31
اشتراک 16 مگ داشتم که افتضاح بود
اشتراک 8 مگ داشتم که افتضاح بود
اشتراک 4 مگ داشتم که افتضاح بود
اشتراک 3 مگ داشتم که افتضاح بود
اشتراک 2 مگ گرفتم خوب شد، حدودا 2 مگ میده.

پشتیبانی که یه سری بیسواد نشستن:thumbsdow اینکه 2 مگ رو خطم درست کار میکنه هم خودم کشف کردم:cool: و کلی هم پول مالیات ارزش افزوده واسه تغییر سرویس دادم تا فهمیم.:grrr:

کسی تجربه ای داره؟ از کجا باید پیگیری کنم؟ مشکل کجاست که نهایتا 2 مگ میتونم پهنای باند بگیرم؟

persian.godfather
20-05-2020, 01:41
اینکه در پس پرداخت در صورت پرداخت نشدن قبض قطع کنند طبیعیست این کوتاهی از خودتون بوده سامانه 2000 چند روز پیش از قطع کردن تماس میگیره و هشدار بدهی میده. بعد از قطع شدن درصورتیکه توسط همون 2000 با خود خط بدهی رو پرداخت کنید بطور اتوماتیک ثبت و خط فوری وصل میشه اما اگر از طریق درگاه بانک‌ها پرداخت کنید یکی دو روز طول میکشه تا به حساب مخابرات برسه و ثبت بشه.

هیچگونه تماسی گرفته نشده و پیامکی برام نیومده ، حتی پیامک قبض هم نیومده ، کجاش تقصیر منه؟ الان جواب قطعی منو کی میده؟

number-1
20-05-2020, 01:48

پشتیبانی که یه سری بیسواد نشستن:thumbsdow اینکه 2 مگ رو خطم درست کار میکنه هم خودم کشف کردم:cool: و کلی هم پول مالیات ارزش افزوده واسه تغییر سرویس دادم تا فهمیم.:grrr:

کسی تجربه ای داره؟ از کجا باید پیگیری کنم؟ مشکل کجاست که نهایتا 2 مگ میتونم پهنای باند بگیرم؟
جناب شما خطط به شدت نویز داره که با کاهش سرعت نویز خط هم کمتر شده
چاره ای نداری مگه سرویستو عوض کنی

mrhamed
20-05-2020, 01:59
منظورتون از عوض کردن سرویس چیه؟ یعنی همین 2 مگ بمونم؟
چطور میتونم نویز خط رو کم کنم؟ از مرکز مخابرات حداقل 3 کیلومتر فاصله دارم... هیچ تلفنی هم سر راه نیست. فاصلم از انشعاب مخابرات هم کمتر از ده متر هست. به جایی میتونم شکایت کنم که زورشون برسه و مرکز مخابراتی رو مجبور کنن که مشکل نویز رو از زیرساخت پیدا و رفع کنه؟

allric
20-05-2020, 10:09
دوستان سرویس ۱ مگ ۲۵ گیگ یک ماهه ۲۰ هزار تومان ایا سرعتش بازه؟
چقدر میشه دانلود کرد؟ منظور از غیر حجمی چیه ؟من سرعتم تا ٣ مگابيت باز بود همون ٢٥ گيگ دانلود داره بعدش سرعت محدود ميشه

hamed_korn
20-05-2020, 16:53
کمپین ماندگار سرویس 16 مگ که شبانه داشت رو برداشتن؟
حجمش کمپین ماندگار انتقال پیدا میکنه به سرویس بعدی؟سلام.خودشون که اعلام میکنند انتقال حجم هر ماه به ماه بعد حرام است و هیچ دستور العملی به ما داده نشده است.
من شکایت کردم به نتیجه ای نرسیدم.

hamed_korn
20-05-2020, 17:11
هیچگونه تماسی گرفته نشده و پیامکی برام نیومده ، حتی پیامک قبض هم نیومده ، کجاش تقصیر منه؟ الان جواب قطعی منو کی میده؟سلام. دقیقا شبیه همین مشکل برای ما هم پیش اومد چندین دوره تقریبا از پاییز پارسال هر دفعه هم زمانی فهمیدیم که کار به اخطار قطع رسیده بود و هیچ sms هم نداده بودند. وقتی هم به مخابرات مراجعه شد. تعداد زیادی بابت همین موضوع اومده بودن و شاکی بودن. دوباره شماره موبایل گرفتند . باز هم اردیبهشت بود که فهمیدیم چند دوره قبض مجدد نیومده و کار به قطع داشت میکشید. خودم رفتم تو سایت قبض و بدهی ها رو پیدا کردم و پرداخت کردیم.
اینا یک کار رو درست نمیتونند انجام بدن.

Dr Nima
20-05-2020, 18:15
هیچگونه تماسی گرفته نشده و پیامکی برام نیومده ، حتی پیامک قبض هم نیومده ، کجاش تقصیر منه؟ الان جواب قطعی منو کی میده؟

سلام. دقیقا شبیه همین مشکل برای ما هم پیش اومد چندین دوره تقریبا از پاییز پارسال هر دفعه هم زمانی فهمیدیم که کار به اخطار قطع رسیده بود و هیچ sms هم نداده بودند. وقتی هم به مخابرات مراجعه شد. تعداد زیادی بابت همین موضوع اومده بودن و شاکی بودن. دوباره شماره موبایل گرفتند . باز هم اردیبهشت بود که فهمیدیم چند دوره قبض مجدد نیومده و کار به قطع داشت میکشید. خودم رفتم تو سایت قبض و بدهی ها رو پیدا کردم و پرداخت کردیم.
اینا یک کار رو درست نمیتونند انجام بدن.

persian.godfather@ همونطور که arsinn@ گفتش از طریق 2000 سریع مشکلتون حل میشد و هم اطلاع از صورت حساب هستش و هم پرداخت و شما وقتی دیدی چن وقتی هس که قبضی نمیاد باید پیگیر میشدین مگه میشه اینا فراموش کنن هزینه ای نگیرن ولی چون اطلاعی نداشتین -از این روش نرفتین و متاسفانه خیلی وقته سیستم اینطوریس طول میکشه تا ثبت شه _ persian.godfather@ میتونی تو 195 هم از این بابت شکایت ثبت کنی ولی برای این مشکلت احتمالا تاثیری نداره -شاید در آینده درست شه برای بقیه
قبلا هم یکی همین مشکل رو داشت مجبور شدش دوباره قبض رو با 2000 پرداخت کنه تا مشکلش سریع حل شه و مبلغ اضافه هم بستانکار تو قبض ثبت میشه
persian.godfather@ و hamed_korn@ هم میتونین هم از طریق سایت مخابرات tci.ir برید و در قسمت گزینه مخابرات من -بالا سمت چپ- ثبت نام کنید و شماره
تلفن ها رو هم در جدول سمت راست مخابرات من ثبت کنید که یه کد تائید از طریق تماس با همین شماره تکرار میشه که یاداشت کنید و در قسمت تایید اون شماره
رو بزنید و همچنین میتونید ریز مصرف رو با رمز دوم - که باید از دفاتر پیشخوان گرفت - ریز مصرف رو دید مثل همراه اول
و راه دیگه استفاده از سامانه ستاره 2020 مربع هستش که شماره 4 ثبت شماره همراه برای پیامک قبض هستش و شماره 3 برای صورت حساب

arsinn
20-05-2020, 18:58

وقتی کیفیت خط پایین باشه تو سرعت های بالا مشکل ایجاد میشه به اصطلاح میگن خط کشش نداره در چنین مواردی مجبوری سرعت پایین تر بگیری درسته فاصلتون تا مرکز زیاده اما دو مگ هم دیگه خیلی افتضاح هست. معمولا اپراتور و پشتیبانی فنی اینو متوجه میشه حتی بعضی شرکت‌ها مثلا اسیاتک بصورت سیستمی بیش از کشش خط رو برات نمیبنده حالا چرا مخابرات برای شما اینجوری کرده چیزی جز همون که خودتون گفتید بی سوادی و بی اهمیتی و عدم مدیریت وکنترل نیست. اینکه چه میشه کرد شما میتونی مودم رو ببری سر خط یعنی جعبه مخابرات که تلفن داخل خونه از اونجا میاد موقتی وصل کنی و ببینی آیا مشخصات (همون snr و stream و...) در تنظیمات مودم تغییر مشهودی میکنه یا نه. اگر تغییر کرد یعنی مشکل از داخل خونه دارید که میشه از همونجا یک سیم مستقیم برای مودم کشید و مشکل حل میشه. اما اگر از اونجا هم نویز بالا بود یعنی مشکل از خارج از خونه هست در این صورت متأسفانه کاری نمیشه کرد شکایت هم بکنی برای منوشما نمیان کابل کشی رو تغییری بدن یا باید با همین سرعت بسازید یا بفکر اینترنت های جایگزین مانند td یا وایرلس باشید.

naasr
20-05-2020, 19:02

دو علت میتونه داشته باشه یا فاصله منزل شما تا مرکز مخابراتی خیلی زیاد هست که اگه اینمورد باشه هیچکاری از دست شما ساخته نیست مگه اینکه در آینده مخابرات آن منطقه فیبرنوری را جایگزین سیم مسی کنه و مشکل کشش خط شما برطرف میشه
یا اینکه وضعیت سیم کشی تلفن داخل منزلتون نامناسب هست که میتونی مودم را به سر خط ورودی به ساختمان ببری و تست کنی ببینی کشش خطتت تغییر میکنه یا خیر . تو کوچه هم میتونی یه نگاه کنی ببینی از باکس فلزی تا ساختمان شما وضعیت سیم چطوری هست اگه کنار کابلهای برق قرار گرفته باشه باعث نویز شدید روی خط میشود و کشش خط پایین میاد

number-1
21-05-2020, 00:55
دوستان از کجا میتونم بفهمم مودم برادکامه یا نه
یه مودم 2520u سیمی بدون وای فای دارم میخام وصلش کنم به اکسس پوینت منتها میخام ببینم چیپستش برای کدوم شرکته؟

شهرنوش.انوار
21-05-2020, 01:07
یه مودم سیمی بدون وای فای دارم میخام وصلش کنم به اکسس پوینت منتها میخام ببینم چیپستش برای کدوم شرکته؟
2520u برادکامه

number-1
21-05-2020, 01:18
راهی جز باز کردن مودم نیست؟
نمیشه تو cmd با کد دستوری متوجه شد؟

شهرنوش.انوار
21-05-2020, 01:50
راهی جز باز کردن مودم نیست؟
نمیشه تو cmd با کد دستوری متوجه شد؟
نیازی به باز کردن نیست.
2520u کلا سه مدله همش برادکامه

باید تلنتو فعال کنی تلنت بزنی به مودم اونجا هم میتونی ببینی
الان دستوراتش یادم نیس ولی اگه با این جدول قانع نمیشی برات پیدا میکنم

number-1
21-05-2020, 01:59
نیازی به باز کردن نیست.
2520u کلا سه مدله همش برادکامه

باید تلنتو فعال کنی تلنت بزنی به مودم اونجا هم میتونی ببینی
الان دستوراتش یادم نیس ولی اگه با این جدول قانع نمیشی برات پیدا میکنم

نه اقا ممنون قانع شدم:D:thumbsup:
فقط چیپش چون قدیمیه کیفیت و قدرت لازم رو داره که دیگه مودم نخرم همینو وصل کنم ب اکسس پویت ؟ یا نه برم مودم جدید بخرم

شهرنوش.انوار
21-05-2020, 02:10
نه اقا ممنون قانع شدم:D:thumbsup:
فقط چیپش چون قدیمیه کیفیت و قدرت لازم رو داره که دیگه مودم نخرم همینو وصل کنم ب اکسس پویت ؟ یا نه برم مودم جدید بخرم
:دی
با خیال راحت وصل کن تا آخر قدرت خطتو بهت میده

hosseinzfff
21-05-2020, 04:53
2520u مدلهای قدیمیش برادکامه این جدیدترا مدیاتکن مثل 2520u-z2 ...

تلنت هم بزنی با این دستور نوع cpu مشخص میشه...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hosseinzfff
21-05-2020, 04:56
یه مودم 2520u سیمی بدون وای فای دارم میخام وصلش کنم به اکسس پوینت منتها میخام ببینم چیپستش برای کدوم شرکته؟

تلنت بزن مشخص میشه چیپش چیه ..

number-1
22-05-2020, 19:11
دوستان چراغ status مودم های دیلینک بدون تنظیم خاصی و بدون اتصال به سیم تلفن ایا باید روشن باشه یا خاموش
مشکل اینه من از سالمی مودم مطمئن نیستم دسترسی به adsl هم ندارم برای یه اشنایی میخام ای دی اس ال بگیرم میگم نکنه بگیرم مودم مشکل داشته باشه
وای فای سالمه و به ای پی خود مودم هم وصل میشه
مدل هم 2640u هستش

Hosseinymy
23-05-2020, 17:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قضیه چیه؟ از اول خرداد هرچی مصرف کردم رو رایگان حساب کرده حجم باقی مونده هم رو 85 مونده و کم نشده
الان نمیدونم بزنم رو دانلود یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میترسم بعدا چند برابرشو ازم کم کنن ://

شهرنوش.انوار
23-05-2020, 17:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قضیه چیه؟ از اول خرداد هرچی مصرف کردم رو رایگان حساب کرده حجم باقی مونده هم رو 85 مونده و کم نشده
الان نمیدونم بزنم رو دانلود یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میترسم بعدا چند برابرشو ازم کم کنن ://
سیم رسوب گرفته با دانلود حجیم یه دفه رد میشه :D:D:D
اگه با ریبوت مودم هم کم نمیشه اکانتت یه باگی بهش افتاده:whistle:

hamed_korn
23-05-2020, 18:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام. برای من هم تقریبا همچین مشکلی ایجاد شده.
۱.حجمی که باید شارژ میکردن برای هرماه رو کمتر شارژ کردن.
۲. زنگ زدم اعتراض کردم و از اونموقع اصلا هرچی مصرف میکنم از همون حجم اشتباه که سارژ شده هم چیزی کم نمیکنه.
۳. باز زنگ زدم گفتم چی شد پس این حجم منو چرا کامل شارژ نمیکنید و این عدده هم تغییر نمیکنه. گفتند به مقامات مربوط اعلام کردیم سبستم اکانتینگ مشکل داره و ......
منم رگباری میخواهم دانلود کنم فعلا....

Hosseinymy
23-05-2020, 18:53
سیم رسوب گرفته با دانلود حجیم یه دفه رد میشه :D:D:D
اگه با ریبوت مودم هم کم نمیشه اکانتت یه باگی بهش افتاده:whistle:
شت دیگه زدم رو دانلود امیدوارم اونطوری نشه :|
آره یه چند باری آی پی عوض شده ولی بازم مصرف جدید رایگان حساب شد

x12x
23-05-2020, 22:01
کسی از این مشکل ها با مخابرات نداره که داری کار میکنی خودش مودم رو قطع وصل کنه یا بدون قطعی سرعتت رو کم کنه و مجبور بشی مودم رو خاموش روشن کنی که دوباره درست بشه؟؟؟؟

Rahpooyan
23-05-2020, 22:32
کسی از این مشکل ها با مخابرات نداره که داری کار میکنی خودش مودم رو قطع وصل کنه یا بدون قطعی سرعتت رو کم کنه و مجبور بشی مودم رو خاموش روشن کنی که دوباره درست بشه؟؟؟؟

میزان ترافیک بایقمانده را چک کن. بعد ببین سرعتت کم میشه نکنه ویندوز داره اپدیت میشه. اگه ویندوز 10 باشه هر کاری کنی خودش میره به اپدیت ویندوز.

persian.godfather
24-05-2020, 02:15

برای منم میشه گاهی خیلی کم ، یا روشن خاموش کردن مودم درست میشه ، فکر کنم مشکل از آیپی باشه

hamed_korn
24-05-2020, 20:18
سلام. کسی دیگه هست سیستم اکانتینگ براش با ایراد حجم کم شده رو حساب کنه.
برای من هنوز درست نشده.
هم بخش ریز مصرف ایراد پیدا کرده و هم صفحه اصلی حجم باقیمانده رو اشتباه نشون میده.

AminRz
25-05-2020, 08:56
دوستان حجم نمیندازه این چند روز، درسته ؟

hamed_korn
25-05-2020, 12:11
من که مشکل دارم.
صفحه اصلی حجم باقیمانده ۲ برابر نسبت به مجموع مصرف که تو ریز مصرف مینویسه بیشتر برام کم کرده.
۲۰۲۰ هم زنگ میزنم تعطیلن همشون.
تو همون پنل پشتیبانی تیکت میزارم اونا دیگه نابودن.
افتضاح هست پشتیبانی مخابرات .
دوستانی هم که حجم مصرف میکنن براشون رایگان حساب میکنه حواسشون باشه اینا سیستمشون خراب شده یکدفعه درست بشه از حجم اصلیتون میبینید کلی کم شده خیلی ذوق نکنند.