مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
mehrdadb3
14-11-2018, 12:56
طرح غزال 1 مگابیت 6 ماهه گرفتم که سرعت 4 مگابیت میده. ماهی 40 گیگ حجم که جمعا میشه 240 گیگابایت.
اگر اینو گرفتی که 60 گیگ بین الملل باید داشته باشی که با داخلی 4 برابر میشه 240 گیگ درماه باید بهت بده چون تو طرح زده حجمش ماهانه هستش
mehrdadb3
14-11-2018, 13:02
دوستان این طرح غزال مگه حجمش ماهانه نیست؟
برای من حجم تموم شده یک ماه هم تموم شده ولی حجم ماه جدید برام اعمال نشده
این مشکل منم هست. اگه راه حل پیدا کردی اطلاع بده لطفا
زنگ نزدید 2020 بپرسید قضیه چی هستش
منم میخوام 6 ماهه بگیرم طرح غزال
طرح غزال 1 مگابیت 6 ماهه گرفتم که سرعت 4 مگابیت میده. ماهی 40 گیگ حجم که جمعا میشه 240 گیگابایت.
اینجا نوشته 6 ماهه 1 مگ طرح غزال ماهی 240 گیگ داخلی و 60 گیگ خارجی میده نه اینکه 240 گیگ برای کل 6 ماه باشه
البته من هنوز غزال نگرفتم دوستانی که گرفتن بگن چجوریه سرمون کلاه نره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mjavad205
14-11-2018, 15:20
اشتباه شد....
hamed_korn
14-11-2018, 15:22
چهار برابر 512 میشه سرعت یک مگ
که سطر اول و ماهیانه 40 گیگ بین الملل میده که اگر در 6 ضرب بشه میشه 240 گیگ خارجی که درسته .
شما اشتباها دارین سطر پایین رو چک میکنین که نوشته 60 گیگ بین الملل که در 6 ماه میشه 360 گیگ سرعت 4 مگ
البته من طرح غزال رو ندارم ولی محاسبش اینطور بودهعزیز من غزال دارم الان
هر حجم داخلی داشته باشی تقسیم بر ۴ میشه حجم بین الملل
مثلا ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
mjavad205
14-11-2018, 15:45
عزیز من غزال دارم الان
هر حجم داخلی داشته باشی تقسیم بر ۴ میشه حجم بین الملل
مثلا ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی
شما کدوم طرحش رو دارین ؟ اگه میشه سرعت دانلود و شهرتون هم بگید
بعد واسه شما هم این مشکل برای تفکیک اینترنت داخلی از خارجی وجود داره؟
mostafa_gm
14-11-2018, 15:45
زنگ نزدید 2020 بپرسید قضیه چی هستش
منم میخوام 6 ماهه بگیرم طرح غزال
اینجا نوشته 6 ماهه 1 مگ طرح غزال ماهی 240 گیگ داخلی و 60 گیگ خارجی میده نه اینکه 240 گیگ برای کل 6 ماه باشه
البته من هنوز غزال نگرفتم دوستانی که گرفتن بگن چجوریه سرمون کلاه نره
ظاهرا همین که شما میگید درسته و 240 گیگ ماهیانه است و کل ترافیک رو خارجی حساب می کنن.
موقع انتخاب سرویس چون من 6 ماهه گرفتم و نوشته بود 240 گیگ، تصورم این بود که 240 گیگ برای کل 6 ماه هست.
این کارمندای مرکز مخابرات هم که کلا تعطیلن از هیچی خبر ندارن.
hamed_korn
14-11-2018, 15:53
شما کدوم طرحش رو دارین ؟ اگه میشه سرعت دانلود و شهرتون هم بگید
بعد واسه شما هم این مشکل برای تفکیک اینترنت داخلی از خارجی وجود داره؟تهران.سرویس ۱۲ ماهه
۴مگ با سرعت ۴ برابر که میشه ۱۶ مگابیت دانلود
۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی برای هر ماه.
سرعت آپلود هم ۱ مگابیت.
سرعت دانلود بین ۱.۷ تا ۲ مگابایت هست برای من.
منم هرچی از سایت های داخلی دانلود میکنم برام بین الملل حساب میکنه.
این بحث جدیدی نیست و مدت هاست تو همینجا در موردش صحبت شده به کرات.
payampop
14-11-2018, 22:03
تهران.سرویس ۱۲ ماهه
۴مگ با سرعت ۴ برابر که میشه ۱۶ مگابیت دانلود
۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی برای هر ماه.
سرعت آپلود هم ۱ مگابیت.
سرعت دانلود بین ۱.۷ تا ۲ مگابایت هست برای من.
منم هرچی از سایت های داخلی دانلود میکنم برام بین الملل حساب میکنه.
این بحث جدیدی نیست و مدت هاست تو همینجا در موردش صحبت شده به کرات.
سلام
من هم می خوام همین طرحی که شما گرفتید رو بگیرم.
همه این مواردی که توش نوشته، درسته و رعایت می شه؟ البته به جز تفکیک داخلی با خارجی که همش خارجی حساب می شه.
یعنی سرعت 4 برابر و سرعت 16 مگ می شه و ماهی هم 175 گیگ؟
شما 523 هزار تومن پول دادید؟ درسته؟
hamed_korn
14-11-2018, 22:31
سلام
من هم می خوام همین طرحی که شما گرفتید رو بگیرم.
همه این مواردی که توش نوشته، درسته و رعایت می شه؟ البته به جز تفکیک داخلی با خارجی که همش خارجی حساب می شه.
یعنی سرعت 4 برابر و سرعت 16 مگ می شه و ماهی هم 175 گیگ؟
شما 523 هزار تومن پول دادید؟ درسته؟سلام.سرعت که ۱۶ مگ تحویل میدن ولی شما اول ببینید خطتون کشش داره که این سرعت رو بگیرید.
حجم هم هر چقدر گفته شده بهتون داده میشه. البته من تا حالا به مرز حجم ماهانه نرسیدم .ببینم اگه بیشتر مصرف کنم چیمیشه.
من پس پرداخت هستم و روی قبض برام میاد .که اونم خودش یه داستانیه که قبلا اینجا مطرح شد از گند کاری مخابرات.
شما اگه میتونید پیش پرداخت بگیرید هر طرحی که میخواید رو.
payampop
14-11-2018, 22:39
سلام.سرعت که ۱۶ مگ تحویل میدن ولی شما اول ببینید خطتون کشش داره که این سرعت رو بگیرید.
حجم هم هر چقدر گفته شده بهتون داده میشه. البته من تا حالا به مرز حجم ماهانه نرسیدم .ببینم اگه بیشتر مصرف کنم چیمیشه.
من پس پرداخت هستم و روی قبض برام میاد .که اونم خودش یه داستانیه که قبلا اینجا مطرح شد از گند کاری مخابرات.
شما اگه میتونید پیش پرداخت بگیرید هر طرحی که میخواید رو.
ممنون از پاسختون ... من الان اینترنت 16 مگ مخابرات دارم. طرح قدیمی طعم تابستان که دانلود رایگان شبانه داشت. تا 2 روز دیگه تموم می شه.
اگر سرعت 16 مگ بدن و حجم هم نهایت همش همون خارجی حساب بشه و ماهی 175 گیگ بدن. می گذرونم.
چون اینطوری ماهی حدود 43 هزار تومن می افته. بد نیست.
من می خوام پیش پرداخت رو بگیرم که کلا طبق جدول برای یکسال می شه 523 هزار تومن
hamed_korn
14-11-2018, 22:42
ممنون از پاسختون ... من الان اینترنت 16 مگ مخابرات دارم. طرح قدیمی طعم تابستان که دانلود رایگان شبانه داشت. تا 2 روز دیگه تموم می شه.
اگر سرعت 16 مگ بدن و حجم هم نهایت همش همون خارجی حساب بشه و ماهی 175 گیگ بدن. می گذرونم.
چون اینطوری ماهی حدود 43 هزار تومن می افته. بد نیست.
من می خوام پیش پرداخت رو بگیرم که کلا طبق جدول برای یکسال می شه 523 هزار تومنبله منم از اون طرح تابستان داشتم . برای چند سال پیش بود.
دیگه شبانه تعطیل شد .سرعتشم کم بود.حجم ماهانه هم خیلی کم بود.منم اینو گرفتم.
ایشالا که بگیرید و برای شما خوب سرویس ارایه کنن.
حتما پیش پرداخت بگیرید که قبض نجومی براتون صادر نکنند.
amirpers
14-11-2018, 22:49
پس شما دوستان چیکار میکنید حجم اضافه میخرید؟
کلا مخابرات هیچی اون شفاف نیست و رو حرف هیچکس نمیشه حساب کرد من که جرات ندارم سالانه بخرم
من تازه طرح غزال رو گرفتم.
قبل از این نسیم داشتم که اونم همینجوری بود و تو 3 ماه که داشتم ترافیکم ثابت 700 گیگ بود و ماهیانه به من 700 گیگ نداد.
منتها چون تو اون مدت زیاد دانلود نداشتم و ترافیکم باقی موند من پیگیری نکردم. اما قاعدتا باید هر ماه ریست بشه.
payampop
14-11-2018, 22:57
بله منم از اون طرح تابستان داشتم . برای چند سال پیش بود.
دیگه شبانه تعطیل شد .سرعتشم کم بود.حجم ماهانه هم خیلی کم بود.منم اینو گرفتم.
ایشالا که بگیرید و برای شما خوب سرویس ارایه کنن.
حتما پیش پرداخت بگیرید که قبض نجومی براتون صادر نکنند.
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
طرح غزال من سر وقت ریست شد. دقیقا 360 گیگ بین الملل بود. بزنیم به تخته بشدت راضیم. نمی دونم مشکل شما چیه.
360 گیگ با 8 مگ سرعت ماهی 25 تومان یا 2 دلار... از همه جا ارزون تره. قطعا این برداشته می شه :n14:
payampop
17-11-2018, 11:44
سلام
من دیشب سرویس 4Mb با سرعت چهار برابر که می شه 16Mb طرح غزال با حجم ماهیانه 720 داخلی یا 175 خارجی به مدت یکسال رو خریدم که قیمتش شد 523300 تومن.
همون دیشب برای 7 ساعت گذاشتم دانلود کرد. که حدود 23 گیگ دانلود شد. امروز توی پنل کاربری دیدم که همون 23 گیگ از 720 گیگ کم شده نه 4 برابر!
خواستم بگم تا دوستان اطلاع داشته باشن. چیزی هم که دانلود کردم فیلم و سریال بود اون هم از یکی از سایت های معروف فیلم و سریال
اگر کم کردن حجم از 720 گیگ باشه و 4 برابر کم نکنه، با این قیمت ماهی 43 هزار تومن خیلی عالی هست.
امیدوارم در ادامه همین طور باشه
سلام
من دیشب سرویس 4Mb با سرعت چهار برابر که می شه 16Mb طرح غزال با حجم ماهیانه 720 داخلی یا 175 خارجی به مدت یکسال رو خریدم که قیمتش شد 523300 تومن.
همون دیشب برای 7 ساعت گذاشتم دانلود کرد. که حدود 23 گیگ دانلود شد. امروز توی پنل کاربری دیدم که همون 23 گیگ از 720 گیگ کم شده نه 4 برابر!
خواستم بگم تا دوستان اطلاع داشته باشن. چیزی هم که دانلود کردم فیلم و سریال بود اون هم از یکی از سایت های معروف فیلم و سریال
اگر کم کردن حجم از 720 گیگ باشه و 4 برابر کم نکنه، با این قیمت ماهی 43 هزار تومن خیلی عالی هست.
امیدوارم در ادامه همین طور باشهاین طرح غزال رو تهران نداره؟!
چون تو پنل من نیست اصلا! و فقط طرحهای اصلی هستش
اگه هست چه جوری باید دسترسی پسدا کرد به طرح هاش؟!
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
payampop
17-11-2018, 15:14
این طرح غزال رو تهران نداره؟!
چون تو پنل من نیست اصلا! و فقط طرحهای اصلی هستش
اگه هست چه جوری باید دسترسی پسدا کرد به طرح هاش؟!
من تهران هستم. شما توی قسمت " خرید/راه اندازی بسته اولیه" یا " تغییر سرویس" می تونید بسته ها رو ببینید.
نوشته کمپین غزال
من تهران هستم. شما توی قسمت " خرید/راه اندازی بسته اولیه" یا " تغییر سرویس" می تونید بسته ها رو ببینید.
نوشته کمپین غزالوالا من یه ۲۰ روز پیش که دیدم نبود
باز امروز نگاه میکنم
میشه یه عکس بزارید؟!
payampop
17-11-2018, 15:57
والا من یه ۲۰ روز پیش که دیدم نبود
باز امروز نگاه میکنم
میشه یه عکس بزارید؟!
برای من تو سرویسهام فقط از نوع کمپین غزال همین یه دونه هست
۴مگ ۶ ماهه! به غیر این سرویس عزال دیگه ایی موجود نیست
الان اینو بگیرم سرعت ۴ برابر بسته میشه همون ۱۶ مگ؟
و حجم هم ۷۰۰ مگ ماهیانه هست؟
چون الان سروس ۱ ماهه ۱۶ مگ میگیرم با همین ۷۰۰ گیگ ماهیانه
اینجوری اگه باشه خیلی به صرفه تر هست برای ۶ ماه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
payampop
17-11-2018, 17:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اره الان با خرید این بسته، سرعت شما می شه 16Mb (چهار برابر می شه) و هر ماه هم به شما 700 گیگ حجم می ده. در ضمن برای 6 ماه هست. در ضمن خیلی به صرفه تر هم هست. ماهی 43500 تومن!
دوستان من هر کاری میکنم نمیشه روی سایت ثبت نام کنم! مشکلی داره سایتشون؟
mehrdadb3
18-11-2018, 01:45
دوستان من سرویس 1 به 4 رو گرفتم قبلا 2مگ داشتم . 1 ماهی 512 گرفتم که بتونم طرح غزال رو بگیریم با سرعت پایین تر که تو اون 1 ماه هم سرعت همون 2 مگ بود تغییری نکردش الان چند روزی هستش سرویس 1 به 4 رو گرفتم ولی بازم سرعت رو همون 2 مگ هستش باید زنگ بزنم درستش کنن یا خودشون درست میکنن؟
abdollahy2009
18-11-2018, 02:24
دوستان من سرویس 1 به 4 رو گرفتم قبلا 2مگ داشتم . 1 ماهی 512 گرفتم که بتونم طرح غزال رو بگیریم با سرعت پایین تر که تو اون 1 ماه هم سرعت همون 2 مگ بود تغییری نکردش الان چند روزی هستش سرویس 1 به 4 رو گرفتم ولی بازم سرعت رو همون 2 مگ هستش باید زنگ بزنم درستش کنن یا خودشون درست میکنن؟
ممکنه خط شما کشش سرعت بالای 2 مگ رو نداره که رو همون 2 مگ مونده؟
mostafa_gm
18-11-2018, 08:51
اگه عنوان طرحت تو پنل کاربری عوض شده باشه باید سرعتت هم تغییر کنه
برای من که خودش درست شد. من جایی زنگ نزدم.
سلام ببخشید این طرح ها تو پنل کاربری شما هست ؟ مال من تو پنل کاربری اصلا پیش پرداخت نداره و اصلا اینطوری نیست
mehrdadb3
18-11-2018, 11:58
ممکنه خط شما کشش سرعت بالای 2 مگ رو نداره که رو همون 2 مگ مونده؟
کشش که داره چون قبل از 2 مگ 16مگ داشتم روش
saeidsmxo
18-11-2018, 16:15
دوستان عزيز
بسته هاي پس پرداخت غزال مثلا" ( 2مگ با سرعت 4برابر 12 ماهه )
آيا هزينه کل سرويس(12ماه) يکجا مياد رو قبض؟
يا ماهي 25 تومن جدا جدا مياد؟
hamed_korn
18-11-2018, 16:35
دوستان عزيز
بسته هاي پس پرداخت غزال مثلا" ( 2مگ با سرعت 4برابر 12 ماهه )
آيا هزينه کل سرويس(12ماه) يکجا مياد رو قبض؟
يا ماهي 25 تومن جدا جدا مياد؟
اگه پیش پرداخت باشی یکجا هزینه ۱۲ ماه رو یکجا اولش میدین.
اگه پس پرداخت باشه هر ۲ ماه که قبض میاد هزینه ۲ ماه رو میدین
hamed_korn
18-11-2018, 16:37
سلام ببخشید این طرح ها تو پنل کاربری شما هست ؟ مال من تو پنل کاربری اصلا پیش پرداخت نداره و اصلا اینطوری نیستشما هر طرحی که میخواید .زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگید فلان طرح رو برام فعال کنید.یا حضوری مالک خط میره مرکز مخابرات درخواست طرح مدنظر رو میده
saeidsmxo
18-11-2018, 17:37
اگه پیش پرداخت باشی یکجا هزینه ۱۲ ماه رو یکجا اولش میدین.
اگه پس پرداخت باشه هر ۲ ماه که قبض میاد هزینه ۲ ماه رو میدین
دوست من، ممنون بابت پاسخ
الان من پيش پرداخت سرويس معمولي دارم
اگر تبديل به پس پرداخت بشه احتمالش زياد هست که دچار مشکلات محاسبه تو قبض بشم، درسته؟ و دردسرهاي مربوطه
hamed_korn
18-11-2018, 18:55
دوست من، ممنون بابت پاسخ
الان من پيش پرداخت سرويس معمولي دارم
اگر تبديل به پس پرداخت بشه احتمالش زياد هست که دچار مشکلات محاسبه تو قبض بشم، درسته؟ و دردسرهاي مربوطهوالا از این دسته گلها زیاد آب میده مخابرات نمونش خودم که قبض مرداد و شهریور نجومی اومد و تا آخر مهر هم باز این روال ادامه داشته و منو ۴۱۲۰۰۰ تومان بدهکار کردن .
منم به هم جا زنگ زدم و رفتم و شکایت کردم.
و هنوز من قبض اصلاح شده ای ندارم.
البته برای بعضی مشترک ها این مشکل بود و شکایت کردن و درست شد ولی تعدادی هنوز هستند که مثل من همچنان مشکلشون حل نشده.
امیدوارم دیگه از این شیرینکاریا انجام ندن ولی تضمینی هم نیست.
شما اگه برات مقدور هست پیش پرداخت بگیر که خیالت راحت باشه.
mehrdadb3
18-11-2018, 20:13
اگه عنوان طرحت تو پنل کاربری عوض شده باشه باید سرعتت هم تغییر کنه
برای من که خودش درست شد. من جایی زنگ نزدم.
امروز زنگ زدم 1 ساعت بعدش درستش کردن
jokereblis
18-11-2018, 23:15
دوستان من طرح عزال رو فعال کردم 16 مگ ...اما سرعتم 8هنوز :n35:
زنگ زدم میگه خط کشش نداره فقط تا 8 میکشه خطت ...باید چیکار کنم راه حلی نداره درستش کتم این داستانو؟؟؟
BunnyBili
19-11-2018, 00:44
دوستان کسی هست هنوز از adsl استفاده کنه؟ باورم نمیشه
من مودم adsl رو انداختم تو کوچه
یه گوشی 4.5 g بخرید. از نسل 4.5 پشتیبانی کنه ، یه سیمکارت ایرانسل بخرید شب ساعت 2 شب 3 تا سرویس نامحدود ۳ ساعته بخرید میشه ۶ هزار تومن ، 180 گیگ با سرعت ۱۰ مگابایت در ثانیه دانلود کنید و دنیا زیر پاتونه به جون مادرم اینقدر فیلم 4K دانلود کردم خسته شدم
البته Adsl خوبه باشه تو خونه برای مادر خانواده خوبه وبگردی کنه ولی دانلود فقط ایرانسل
بازیهای جدید کامپیوتر که میفروشن 40 هزار تومن من با 4 هزار تومن 120 گیگ میگیرم اینقدر دانلود کردم و حال کردم خسته شدم از زندگی
Bensonw3x
19-11-2018, 10:15
یه گوشی 4.5 g بخرید. از نسل 4.5 پشتیبانی کنه ، یه سیمکارت ایرانسل بخرید شب ساعت 2 شب 3 تا سرویس نامحدود ۳ ساعته بخرید میشه ۶ هزار تومن ، 180 گیگ با سرعت ۱۰ مگابایت در ثانیه دانلود کنید و دنیا زیر پاتونه به جون مادرم اینقدر فیلم 4K دانلود کردم خسته شدم
البته Adsl خوبه باشه تو خونه برای مادر خانواده خوبه وبگردی کنه ولی دانلود فقط ایرانسل
بازیهای جدید کامپیوتر که میفروشن 40 هزار تومن من با 4 هزار تومن 120 گیگ میگیرم اینقدر دانلود کردم و حال کردم خسته شدم از زندگی
داداش میگن جدیدا بسته ها نامحدود شبانه رو ورداشتن:n41:
italodance
19-11-2018, 12:09
والا من هم هنوز تو بهتم
اینترنت کم سرعت و مرده ADSL هنوز تو ایران استفاده میشه و جالبتر و احمقانه تر عنوان و تبلیغ لغت پر دهن کن "پر سرعت" است. ان ور دنیا دارند روی 6G کار می کنند ما تو چی موندیم. نمیگم 4g ما مانند ان ور هست ولی 5 الی 8 برابر سرعت اینترنت کم سرعت ADSL ایران هست.
حقه بازی و گول زنیشون هم تموم نمیشه سر مردم رو گرم گردند با دروغ نویز و کشش و مرکز و مخابرات و تجهیزات و.....برو تو تهش مثلا فلان سرعت رو بخرند بعد که خریدار میبینه ان نیست این اراجیف رو بش می گند. من ADSL کم سرعت ندارم ولی بکررات و بارها مردم رو دیدم تو هر تاپیک/شرکت رفتند پول دادند فلان سرعت رو خریدند دیدند اونی که فکر می کردند نیست چه تو مشخصات داخل مودم چه استفاده و تست. زنگ زدند و مشکل رو عنوان کردند اما شرکت فروشنده موضوع را سریع عین همون نام پر سرعت که نوشتند انداخته گردن خط و این و اون. اخه ای دزد که پول مردم رو میخوری وجدان تو نداری؟ من که ADSL ندارم قلبم درد گرفت از این همه نامردی و دزدی . طرف همون موقع خریده یک سال پیش که نخریده بت زنگیده. نمیتونی کنسل و عودت براش بکنی؟ ای بی وجدان نامرد. که بتونه سرعت پایینتر و حرف تو رو بخره.
البته مردم هم مقصرند و هم نه. مقصر چون ساده باورند مقصر نه پول زیادی بابت کیفیت و سرعت واقعی رو ندارند. داستان همان خرید خودروی داخلی هست.
italodance
19-11-2018, 12:10
داداش میگن جدیدا بسته ها نامحدود شبانه رو ورداشتن:n41:
ان که شما میگید همراه اخر است. ایرانسل یک الی 2 هزاز تومان شبی میشه
والا من هم هنوز تو بهتم
اینترنت کم سرعت و مرده ADSL هنوز تو ایران استفاده میشه و جالبتر و احمقانه تر عنوان و تبلیغ لغت پر دهن کن "پر سرعت" است. ان ور دنیا دارند روی 6G کار می کنند ما تو چی موندیم. نمیگم 4g ما مانند ان ور هست ولی 5 الی 8 برابر سرعت اینترنت کم سرعت ADSL ایران هست.
حقه بازی و گول زنیشون هم تموم نمیشه سر مردم رو گرم گردند با دروغ نویز و کشش و مرکز و مخابرات و تجهیزات و.....برو تو تهش مثلا فلان سرعت رو بخرند بعد که خریدار میبینه ان نیست این اراجیف رو بش می گند. من ADSL کم سرعت ندارم ولی بکررات و بارها مردم رو دیدم تو هر تاپیک/شرکت رفتند پول دادند فلان سرعت رو خریدند دیدند اونی که فکر می کردند نیست چه تو مشخصات داخل مودم چه استفاده و تست. زنگ زدند و مشکل رو عنوان کردند اما شرکت فروشنده موضوع را سریع عین همون نام پر سرعت که نوشتند انداخته گردن خط و این و اون. اخه ای دزد که پول مردم رو میخوری وجدان تو نداری؟ من که ADSL ندارم قلبم درد گرفت از این همه نامردی و دزدی . طرف همون موقع خریده یک سال پیش که نخریده بت زنگیده. نمیتونی کنسل و عودت براش بکنی؟ ای بی وجدان نامرد. که بتونه سرعت پایینتر و حرف تو رو بخره.
البته مردم هم مقصرند و هم نه. مقصر چون ساده باورند مقصر نه پول زیادی بابت کیفیت و سرعت واقعی رو ندارند. داستان همان خرید خودروی داخلی هست.
شما بفرمایید کدوم سرویس همراه ماهی 300 گیگ اینترنت روزانه (نه شبانه و 3 نصف شب) با قیمت ماهی کمتر از 50 تومن میده ما از adsl کوچ کنیم تا دیگه در بهت فرو نری
اینترنت همراه فوق العاده گرون هست و الان adsl خیلی با صرفه تره
سرعتشونم تو ایران اختلاف چندانی نداره
من که با 4g ایرانسل و همراه اول بیشتر از 30-40 مگابیت سرعت نگرفتم تازه در بهترین حالت ولی adsl سرعت 16 مگابیت پایدار میده که فوقش سرعت نت همراه دو برابرش باشه دیگه 10 برابر که نیست
italodance
19-11-2018, 14:54
شما بفرمایید کدوم سرویس همراه ماهی 300 گیگ اینترنت روزانه (نه شبانه و 3 نصف شب) با قیمت ماهی کمتر از 50 تومن میده ما از adsl کوچ کنیم تا دیگه در بهت فرو نری
اینترنت همراه فوق العاده گرون هست و الان adsl خیلی با صرفه تره
سرعتشونم تو ایران اختلاف چندانی نداره
من که با 4g ایرانسل و همراه اول بیشتر از 30-40 مگابیت سرعت نگرفتم تازه در بهترین حالت ولی adsl سرعت 16 مگابیت پایدار میده که فوقش سرعت نت همراه دو برابرش باشه دیگه 10 برابر که نیست
اشاره کردم مردم پول زیادی بابت این سرویسها رو ندارند. داستان همان آش معروف ایرانیست.
وگرنه من خودم هر ماه 18 گیگ روزانه میگیرم و دانلودهام شبانه است.
طرز استفاده مردم هم فرق داره یکی روزانه زیاد میخواد ...من هم قبول دارم چون استفاده و کاربرد همه فرق میکنم متاسفانه به دلیل سیاستهای غلط دولتی بر زندگی تحمیلی ایرانیان در داخل ایران سبب انواع حالات شده است. منظورم اصلا عرضه حجم و شبانه چیه؟ کجای دنیا اینجوریه!
سرعت و استفاده و کاربرد فرق داره من 3 سال همراه دارم و همیشه سرعت 70 الی 80 مگابیت خارج هست. سرعت 5 برابر اینترنت کم سرعت ADSL هست. اختلاف خیلی فاحشه
زمانی که ADSL کم سرعت داشتم هر روز یک مشکل و دردی داشت و سبب مشکلات روانی در انسان می شد ولی اکنون توی این 3 سال فقط 1 بار برای مشکلی حهت صحبت داشتم.
حس آرامش خوب چیزیه که مهمترین مزیت همین است و بس
کیفیت بسیار افتضاح شده. از غروب به بعد سرعت افت میکنه، پینگ خراب میشه، تک کانکشن که بدتر
حالا اینا بخوره تو سرش، منی که سرویس 16 مگ دارم شبا سرعتم 4 مگ هم نمیشه.
هر سال مخابرات همین گند رو میزنه، اضافه ظرفیت میفروشه کیفیت رو خراب میکنه
حالا هی سرویس ببر و پلنگ و غزال بزار....
erfan.it
20-11-2018, 11:52
دوستان توییچ برای شما هم فیلتره ؟ :n41:
italodance
20-11-2018, 12:13
دوستان توییچ برای شما هم فیلتره ؟ :n41:
مهربون نمیپرسی دیگه؟ :n23:
الان صبح و سر کارم و جلوی اینترنت بی اینترنت مخابراتم
خیر فیلتر نیست. :n10:
سلام کسی dns مخابرات را بلده؟
سلام دوستان یه مشکل دارم من اینترنت مخابرات سرعت دو مگ با 4 برابر سرعت که میشه 8 دارم تو خونه سرعتم 100 الی 200 هست زنگ زدم 2020 چک کردن گفتن اینترنت شما 800 داره سرعت دانولد میده و مشکلی هم نداره خطط سیستم خودتو چک کن . میشه راهنمایی کنید مشکل میتونه از کجا باشه
filterشکنا کار نمیکنه چرا؟
سلام دوستان
من الان 2 مگ 1 ماهه دارم
اگه طرح زیر رو بگیرم سرعتم 8 مگ خواهد بود یا 2 مگ؟
saeidsmxo
21-11-2018, 14:31
سلام دوستان
من الان 2 مگ 1 ماهه دارم
اگه طرح زیر رو بگیرم سرعتم 8 مگ خواهد بود یا 2 مگ؟
سلام
قاعدتا" بايد 8 مگ بشه
ولي مخابرات نشون داده ناممکن ها امکانپذيره:n08:
دوستان راهنمایی کنید من با اسپید تست این سرعت دارم ولی وقتی دانلود میکنم با دانلود مننجر و یا هر چیز دیگه ایی سرعتم 170 تا 250 هست مگه نباید 860 باشه
hamed_korn
21-11-2018, 15:44
دوستان راهنمایی کنید من با اسپید تست این سرعت دارم ولی وقتی دانلود میکنم با دانلود مننجر و یا هر چیز دیگه ایی سرعتم 170 تا 250 هست مگه نباید 860 باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اینجا زده ۸۶۰ کیلوبیت.نه کیلوبایت.
شما برو تو مودم ببین رو چه سرعتی برات دانلود و آپلودت هست
اینجا زده ۸۶۰ کیلوبیت.نه کیلوبایت.
شما برو تو مودم ببین رو چه سرعتی برات دانلود و آپلودت هست
و تنظیمات مودم کجارو میگی؟ منظورت این عکسه ؟
ت
hamed_korn
21-11-2018, 16:20
تبله همینه منظورم.
دانلودتون که روی ۸ مگابیت هستید .
آپلودتون ۵۱۲ کیلوبیت .که میتونید بگید براتون روی ۱ مگابیت بزارند.
دنبال سرویس بالاتر هم نباشید چون آخر کشش خط شما ۱۲ مگابیت هست.
همین سرویس با سرعت ۸ مگ براتون مناسب هست.
حالا شما میگین هرچیزی دانلود میکنید سرعتتون کم هست.
این ایراد از سمت خود شماست.
شاید فیلتر شکن نصب کردید و در حال اجرا باشه.
شاید ایراد از سروری هست که ازش دانلود میکنید.
برید از آپارات دانلود کنید.
تو همون تست سرعت که گذاشتید
۸۶۰ کیلوبیت تقسیم بر ۸ مساوی با ۱۰۷.۵ کیلوبایت باید سرعتتون باشه که خودتون هم میگید سرعتتون پایینه.
ایراد از سسیتم خودتون هست.
حالا یا گوشی یا لپ تاپ یا کامپیوتر .
دوستان دیگه راهنمایی کنند .
از طرف مخابرات سرعتتون درست تنظیم شده فقط آپلودتون رو بگید ۲ برابر کنند.
من خودم با این سرویس بین ۷۵۰ تا ۸۰۰ کیلوبایت سرعت داشتم.
saeidsmxo
21-11-2018, 16:40
دوست عزيز در مورد دوبرابر کردن سرعت آپلود توضيح ميدين؟
يني هر سرويسي رو دوبرابر انجام ميدن؟ براي من 2 مگ هست
بله همینه منظورم.
دانلودتون که روی ۸ مگابیت هستید .
آپلودتون ۵۱۲ کیلوبیت .که میتونید بگید براتون روی ۱ مگابیت بزارند.
دنبال سرویس بالاتر هم نباشید چون آخر کشش خط شما ۱۲ مگابیت هست.
همین سرویس با سرعت ۸ مگ براتون مناسب هست.
حالا شما میگین هرچیزی دانلود میکنید سرعتتون کم هست.
این ایراد از سمت خود شماست.
شاید فیلتر شکن نصب کردید و در حال اجرا باشه.
شاید ایراد از سروری هست که ازش دانلود میکنید.
برید از آپارات دانلود کنید.
تو همون تست سرعت که گذاشتید
۸۶۰ کیلوبیت تقسیم بر ۸ مساوی با ۱۰۷.۵ کیلوبایت باید سرعتتون باشه که خودتون هم میگید سرعتتون پایینه.
ایراد از سسیتم خودتون هست.
حالا یا گوشی یا لپ تاپ یا کامپیوتر .
دوستان دیگه راهنمایی کنند .
از طرف مخابرات سرعتتون درست تنظیم شده فقط آپلودتون رو بگید ۲ برابر کنند.
من خودم با این سرویس بین ۷۵۰ تا ۸۰۰ کیلوبایت سرعت داشتم.
والا همه چیز رو چک کردم هیچ مشکلی نداره یه ایرنت وایرلس هم دارم که 8 مگ هست اون سرعت دانولد یک مگه و هیچ مشکلی نداره ولی این مخابرات اینجوریه نمیدونم دیگه چیرو چک کنم
,
hamed_korn
21-11-2018, 16:54
والا همه چیز رو چک کردم هیچ مشکلی نداره یه ایرنت وایرلس هم دارم که 8 مگ هست اون سرعت دانولد یک مگه و هیچ مشکلی نداره ولی این مخابرات اینجوریه نمیدونم دیگه چیرو چک کنم
,شما با لپتاپ و کامپیوتر و گوشی هر کدوم به صورت جدا جدا برید شروع به دانلود کنید . شاید ایراد از یکی از دستگاهاتون هست.
اگه یه نفر دیگه بیاد خونتون از مودم شما بخواهد دانلود کنه مثلا با گوشیش. اونم مشکل داره؟
هر چی هست ایراد از مخابرات نیست.
دوستان اهل فن راهنمایی کنید.
hamed_korn
21-11-2018, 16:55
دوست عزيز در مورد دوبرابر کردن سرعت آپلود توضيح ميدين؟
يني هر سرويسي رو دوبرابر انجام ميدن؟ براي من 2 مگ هستسرعت آپلود ایشون ۵۱۲ کیلوبیت هست .گفتم بگن به مخابرات براشون روی ۱ مگابیت ست کنند.
من خودم اینجوری برام ست شده بود.
شما با لپتاپ و کامپیوتر و گوشی هر کدوم به صورت جدا جدا برید شروع به دانلود کنید . شاید ایراد از یکی از دستگاهاتون هست.
اگه یه نفر دیگه بیاد خونتون از مودم شما بخواهد دانلود کنه مثلا با گوشیش. اونم مشکل داره؟
هر چی هست ایراد از مخابرات نیست.
دوستان اهل فن راهنمایی کنید.
با همه چی امتحان کردم فرقی نکرد فقط به مورد مشکوکم نمیدونم چرا غیر مودم خودم مودم دیگه کانفینگ نمیشه دوتا مودم متفاوت هم امتحان کردم فرقی نکرد اون دوتا مودم dsl روشن میشه ولی چراغ اینترنت روشن نمیشه خیییلی عجیبه
ERF@NIAN
21-11-2018, 21:00
ت
به احتمال زیاد مشکل از پهنای باند کم مخابرات تو مرکز مخابراتی شماست. باید به 195 شکایت کنید تا شاید مشکلتون رو حل کنن
مدلاسیون خطتتون هم روی gdmt هست به خاطر اینه که برای شما max rate رو زده 12 مگابیت وگرنه خط شما خیلی عالیه. اگه بزارید روی adsl2+ خیلی بیشتر هم میشه، حالا یا خودتون نزاشتید و غیرفعال مونده یا از طرف مخابرات غیرفعاله
خط شمارو اگه بزارن روی 10 مگابیت باید بدون مشکل بتونید 1 مگابایت سرعت دانلود بگیرید
سعی کنید فقط روی کابل lan تست بگیرید
در نهایت وقتی متوجه شدید مشکل از طرف شما نیست تو 195 شکایت میکنید شاید بهتر کنن اینترنتتون رو
در مورد روشن نشدن چراغ اینترنت روی مودم های دیگه هم باز مشکل از مخابراته باید با پشتیبانیشون تماس بگیرید
به احتمال زیاد مشکل از پهنای باند کم مخابرات تو مرکز مخابراتی شماست. باید به 195 شکایت کنید تا شاید مشکلتون رو حل کنن
مدلاسیون خطتتون هم روی gdmt هست به خاطر اینه که برای شما max rate رو زده 12 مگابیت وگرنه خط شما خیلی عالیه. اگه بزارید روی adsl2+ خیلی بیشتر هم میشه، حالا یا خودتون نزاشتید و غیرفعال مونده یا از طرف مخابرات غیرفعاله
خط شمارو اگه بزارن روی 10 مگابیت باید بدون مشکل بتونید 1 مگابایت سرعت دانلود بگیرید
سعی کنید فقط روی کابل lan تست بگیرید
در نهایت وقتی متوجه شدید مشکل از طرف شما نیست تو 195 شکایت میکنید شاید بهتر کنن اینترنتتون رو
در مورد روشن نشدن چراغ اینترنت روی مودم های دیگه هم باز مشکل از مخابراته باید با پشتیبانیشون تماس بگیرید
خودمم فکر میکنم از پهنای باند هست ولی زیر بار نمیرن 2020 میگن اینجا مشکلی نداری
فقط یه سوال خودم چجوری adsl 2 بزارم چنین تنظیماتی ندیدم که بزارم روی adsl 2
سلام کسی dns مخابرات را بلده؟
grel pitkem
24-11-2018, 05:10
منم الان دارم با ایرانسل دانلود میکنم ولی به هیچ عنوان adsl مخابرات رو جمع نمیکنم چون هم واسه بازی خوبه پینگش /مثل بازی clash یا cod
هم اون حجم روزانه ای که میده بسیار قیمت خوبی میده.که ایرانسل همچین حجم روزانه ای با این قیمت نمیده!
همین الان با موبایلم 60 گیگ 3 ساعته از ایرانسل خریدم 2 هزار تومن...
دارم جدیدترین فیلمها رو دانلود میکنم با 2 هزار تومن 60 تا فیلم دانلود میکنم که همون فیلمها رو اگر بخوام از بیرون بخرم میشه 300 هزار تومن
اینم سرعت سرسام آور ایرانسلم با گوشی samsung galexy j7 pro
سرعت بین 11 الی 14 مگابایت ( نه مگابیت) در ثانیه نوسان داره
عکس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
albertxx
24-11-2018, 16:34
دوستان این چند وقت شما مشکلی ندارید با مخابرات ؟؟
نمیدونم چند روزه انگار یه نفر انگشت کرده تو نت ! :n29:
پیجا به سختی بالا میاد و دیر لود میشه
پیج های داخلی هم همینطوره
ولی جالبه وقتی فلفل شکن رو روشن میکنم مشکل حل میشه و سرعت عادی میشه !:n13:
امروز از صبح نتم خرابه دائم قطع و وصل میشه
newsaber
25-11-2018, 10:32
سلام دوستان
طرح غزال گرفتم سرعت تحویلی بهم باید8 باشه ولی با تست سرعت حداکثر سرعتم 6.56 مگابیت برثانیس بنظرتون این عادیه یا دارن سرعت کم میدن؟
سلام دوستان
طرح غزال گرفتم سرعت تحویلی بهم باید8 باشه ولی با تست سرعت حداکثر سرعتم 6.56 مگابیت برثانیس بنظرتون این عادیه یا دارن سرعت کم میدن؟
باید از منوی مودم ببینی خط را رو چه سرعتی بستند.
سلام اساتید یک سوال
من چند ماهه از مخابرات سرعت 16 مگ خریده بودم و خوب بود اما یک هفته قبل کلا نصف روز تلفن خونه قطع شد و وقتی وصل شد سرعت منو روی 5 مگ بسته بودن خیلی پیگیری کردم نشد اخرشم گفتن نمیشه و اگه روی 16 مگ ببندیم نویز میندازه روی کلیه مشترکین اخه خط من چه ربطی به خط بقیه مشترکین داره ؟؟/ کجا میتونم شکایت کنم ؟؟؟ چرا قبلا نویز نمینداخت؟؟
hamed_korn
26-11-2018, 22:36
سلام اساتید یک سوال
من چند ماهه از مخابرات سرعت 16 مگ خریده بودم و خوب بود اما یک هفته قبل کلا نصف روز تلفن خونه قطع شد و وقتی وصل شد سرعت منو روی 5 مگ بسته بودن خیلی پیگیری کردم نشد اخرشم گفتن نمیشه و اگه روی 16 مگ ببندیم نویز میندازه روی کلیه مشترکین اخه خط من چه ربطی به خط بقیه مشترکین داره ؟؟/ کجا میتونم شکایت کنم ؟؟؟ چرا قبلا نویز نمینداخت؟؟سلام به ۱۹۵.
شکایت کنید.
بازرسی مخابرات هم تو اینترنت سرچ کنید . اونجا هم میتونید شکایت کنید.
یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید و ببینید تو تنظیمات مودم سرعت آپلود و دانلود تغییری کرد نسبت به قبل.
سلام به ۱۹۵.
شکایت کنید.
بازرسی مخابرات هم تو اینترنت سرچ کنید . اونجا هم میتونید شکایت کنید.
یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید و ببینید تو تنظیمات مودم سرعت آپلود و دانلود تغییری کرد نسبت به قبل.
سلام مودم را خاموش و روشنم کردم و دوباره از مودم نگاه کردم دیدم هنوزم خطم روی ۵ مگ بسته شده . میگه ۱۶ مگ نمیدیم رو بقیه مشترکین نویز میفته اخه چه ربطی داره خط من به بقیه
newsaber
27-11-2018, 18:35
SNR Down
11.8 dB
SNR Up
9.8 dB
Line Attenuation Down
36.3 dB
Line Attenuation Up
23.7 dB
Path Mode
FastPath
Data Rate Down
8198 kbps
Data Rate Up
1023 kbps
MAX Rate Down
9692 kbps
MAX Rate Up
1135 kbps
وقتی فقط با ی دستگاه و با کابل لن به مودم متصلم و دانلود اتوماتیک هم ندارم با اسپید تست سرعتو میگیرم 6.56 میده چجوریه که با سرعتی که مودم نشون میده فرق داره؟
سوال دومم اینکه snr من در حالی که یک کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله دارم طبیعیه؟
ERF@NIAN
27-11-2018, 19:05
SNR Down
11.8 dB
SNR Up
9.8 dB
Line Attenuation Down
36.3 dB
Line Attenuation Up
23.7 dB
Path Mode
FastPath
Data Rate Down
8198 kbps
Data Rate Up
1023 kbps
MAX Rate Down
9692 kbps
MAX Rate Up
1135 kbps
وقتی فقط با ی دستگاه و با کابل لن به مودم متصلم و دانلود اتوماتیک هم ندارم با اسپید تست سرعتو میگیرم 6.56 میده چجوریه که با سرعتی که مودم نشون میده فرق داره؟
سوال دومم اینکه snr من در حالی که یک کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله دارم طبیعیه؟
فاصله توی line attenuation تاثیر داره، البته به نظر میاد فاصله بیشتر از چیزی باشه که گفتید ولی به هرشکل مهم نیست، برای شما نوشته 36
این مقدار تضعیف خطتتون هست، وفتی خطتون رو بزارن روی 8 یه مقدار سیگنال تو مسیر ضعیف میشه و طبیعیه که به شما همون 6.5 برسه با این نرخ تضعیف
خط شما روی Fast path هست، این باعث میشه پینگ شما حدود 20 میلی ثانیه کمتر بشه ولی کیفیت خطتتون رو کمتر میکنه. (تاثیر خاصی روی attenuation نداره)
برای اینکه به شما 8 کامل برسه باید خطتون روی 10 بسته بشه، برای اینکه روی 10 بتونن ببندن (اگر گیر ندن و انجام بدن البته) باید Fast path رو غیرفعال کنن برای شما و خودتون مطمئن بشید که مدلاسیونتون adsl 2 plus هست. اگه این 2 کار رو انجام دادید و کیفیت خطتون بالاتر رفت اون موقع میشه روی 10 مگابیت خط رو بست تا بهتون 8 کامل برسه
AMIR-AIRGUNNER
29-11-2018, 09:12
دوستان مخابراتی از کدوم سایت دانلود نرم افزار و گیم استفاده میکنید تا نیم بها حساب بشه ؟!:n13: به غیر از شاتل لند هر سایتی من دانلود میکنم ترافیک بین الملل حساب میکنه
starstarmaryam
29-11-2018, 11:08
سلام
می خواستم بدونم اگه من سرویس غزال پیش پرداخت3 ماهه4Mبه همراه90گیگ بین الملل یا360گیگ داخلی (سرعت سرویس 2 برابر) بگیرم یعنی اینکه هر ماه 360 گیگ میده یا اینکه کلا توی سه ماه 360گیگ ترافیک دارم؟
hamed_korn
29-11-2018, 11:57
هرماه
karbar200
29-11-2018, 13:04
سلام کسی الان نت شبانه رایگان داره؟
از ساعت چند تا چند رایگان هست و مودم رو باید ریست کرد یا نه ؟
من قبلا نت شبانه رایگان داشتم خود مودم به صورت خودکار از مرکز مخابرات خاموش و روشن می شد ولی الان اینطوری نیست.
albertxx
30-11-2018, 15:35
سلام
می خواستم بدونم اگه من سرویس غزال پیش پرداخت3 ماهه4Mبه همراه90گیگ بین الملل یا360گیگ داخلی (سرعت سرویس 2 برابر) بگیرم یعنی اینکه هر ماه 360 گیگ میده یا اینکه کلا توی سه ماه 360گیگ ترافیک دارم؟
هرماه 90 گیگ بین الملل و یا 360 گیگ داخلی
John Cena723
01-12-2018, 12:19
سلام.
دوستان میخواستم ببینم برای شما هم پیش اومده تو قسمت گزارش مصرفی ، ترافیکتون رو به اشتباه دو برابر مقدار واقعی مصرف شده اعلام کنن؟ یعنی تو قسمت ریز اتصالات از هر اتصال دو بار ثبت شده :n03:
سلام.
دوستان میخواستم ببینم برای شما هم پیش اومده تو قسمت گزارش مصرفی ، ترافیکتون رو به اشتباه دو برابر مقدار واقعی مصرف شده اعلام کنن؟ یعنی تو قسمت ریز اتصالات از هر اتصال دو بار ثبت شده :n03:
سلام
مال من هم امروز اینطوری شده. فک کنم قبلا هم این مورد برای بقیه پیش اومده بود. نمی دونم چطور باید پیگیریش کنیم. کسی اگه می دونه لطفا راهنمایی کنه
پ . ن : مال من درست شد:n01:
من جدیدا با توییچ مشکل دارم همش قطع میشه
Hosseinymy
02-12-2018, 17:46
من جدیدا با توییچ مشکل دارم همش قطع میشه
منم وقتی میزارم رو حالت auto چند ثانیه میره 720 بعد میره رو 144 و نمیشه حتی رو 480 بدون قطعی نگاه کرد در حالی که تو یوتیوب 1080p 60f میبینم
اره دقیقا یوتیوب هیچ مشکلی نداره ولی توییچ چرا
شبا بیشتر میشع ولی همون شبا هم یوتوب خوبه
farhad_usa
03-12-2018, 14:05
وقتی قیمت و حجم مخابرات رو دیدم ثبت نام کردم
وقتی که میخواستم حجم بخرم ازش و استفاده کنم
آرین 0098
03-12-2018, 17:06
پینگ سرور داخلی
به روز رسانی
ایراد از سمت من بود ... با تغییر ANNEX از A به M حل شد:
سلام.
برای منم این طوری شده. توی یکی دو روز اخیر وارد پنل که میشم، مثلاً مینویسه از ساعت 18 تا 20 شما 200 مگ مصرفی کردی و دوباره پایینش همین ساعت رو مینویسه و باز میگه شما 210 مگ مصرف کردی.
با این برنامههای نمایش حجم هم امتحان کردم و یه فایل 10 مگی گرفتم. توی برنامه نوشت که 20 مگ مصرف شده و توی پنل هم دو تا 10 مگ حساب کرده.
ماشاالله سیستم پاسخگوییشون هم که خیلی قشنگه. زنگ زدم ببینم جریان چیه، میگه شما نفر 84ـم هستین! یعنی تا نوبت بهم برسه دیگه نوه و نتیجههام باید سوال بپرسن.
آرین 0098
04-12-2018, 13:58
اگه بخوایم وسط دوره پکیج رو عوض کنیم، حساب و کتابش چه جوری میشه؟
مثلاً من شنبه غزال ۲ مگ تا ۸ مگ، پس پرداخت، ماهانه گرفتم و الآن می خوام به ۱۶ مگ، پیش پرداخت، ماهانه تغییر بدم.
ترافیک من رو اشتباهی 2 برابر حساب کرده. زنگ هم که میزنم حالیش نمیشه طرف. چیکار باید کنم؟ هر اتصال رو 2 برابر شمرده.
پینگ سرور داخلی
به روز رسانی
ایراد از سمت من بود ... با تغییر ANNEX از A به M حل شد:
فکر نمیکنم تغییر annex تو پینگ تاثیر بزاره ، تو تست اول هم سرعت دانلود و آپلود شما خوبه
hamed_korn
04-12-2018, 18:46
اگه بخوایم وسط دوره پکیج رو عوض کنیم، حساب و کتابش چه جوری میشه؟
مثلاً من شنبه غزال ۲ مگ تا ۸ مگ، پس پرداخت، ماهانه گرفتم و الآن می خوام به ۱۶ مگ، پیش پرداخت، ماهانه تغییر بدم.سلام.
من همچین کاری کردم.البته من هردو طرحم پس پرداخت بور.
مثلا طرح ۸ مگ شما ۲۵۰۰۰ ماهانه هست. فکر کنم ۲۵۰۰۰ تقسیم بر تعداد روزهای ماه میکنن هزینه هرروز در میاد.
شما ۱۳ آذر طرح عوض کنید ۱۳ تا در اون مبلغ ضرب میشه.
من اینجور فکر میکنم.
حتما از چند نفر تو ۲۰۲۰ و مخابرات قبلش بپرسید.
سیستم مخابرات خیلی خر در چمن هست.
hellbrain666
05-12-2018, 16:39
سلام
برای ثبت نام سرویس مخابرات سایتی و یا پنلی نیست؟ حتما باید حضوری مراجعه کرد؟
mehrdadb3
05-12-2018, 20:10
من برای دوستم میخواستم طرح غزال 512 به 2 مگ رو بگیرم اشتباها سرویس 6 ماهه 512 معمولی پیش پرداخت رو زدم و پرداخت هم کردم به نظرتون میشه عوض کردش به طرح غزال و مابقی مبلغ رو پرداخت
اینم بگم یکی 2 باری زنگ زدم 2020 میگفتن نمیشه
اینو پرسیدم بخاطر اینکه دوستان میگن 2020 درست حسابی جواب نمیدن
آرین 0098
06-12-2018, 07:35
این نادان ها حجم مصرفی رو دارن ۲برابر حساب می کنن ... کسی از دوستان پیگیری کرده؟
hamed_korn
07-12-2018, 15:21
این نادان ها حجم مصرفی رو دارن ۲برابر حساب می کنن ... کسی از دوستان پیگیری کرده؟سلام.این مشکل رو من هم دارم.
حتی ساعت هایی که تو ی جدولی که پایین گزارش مصرف میزنه هم ایراد داره یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه.
حجم اضافه هم که حساب میکنه.
من خیلی وقت هست چندتا شکایت داشم ازشون اونارم نتونستند همرو اصلاح کنن.
الان زنگ بزنی در مورد این مسایل شکایت کنی شاید بعد نوروز ۹۸ یه کاری بکنن . شایدم هیچ کاری نکنن.
خیلی وضع خرابه.
hamed_korn
07-12-2018, 15:43
این نادان ها حجم مصرفی رو دارن ۲برابر حساب می کنن ... کسی از دوستان پیگیری کرده؟سلام.این مشکل رو من هم دارم.
حتی ساعت هایی که تو ی جدولی که پایین گزارش مصرف میزنه هم ایراد داره یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه.
الان زنگ بزنی در مورد این مسایل شکایت کنی شاید بعد نوروز ۹۸ یه کاری بکنن . شایدم هیچ کاری نکنن.
خیلی وضع خرابه.
آرین 0098
07-12-2018, 16:08
سلام.این مشکل رو من هم دارم.
خیلی وضع خرابه.
من دیروز با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفتن که شما نصف حساب کنید ... ظاهراً خودشون اطّلاع داشتن.
پ.ن: امروز سرعت سرویس ۸ مگ به ۵/۵ رسیده.
یکی از دوستان گفت طرح غزال زودتر از یه سال کنسل بشه، همچنان تا یه سال پولش روی قبض میاد.
اگه به همین منوال باشه میرم شیشه های مرکز مخابراتی رو میارم پایین که به زور همچین طرحی به ما انداخت.
hamed_korn
07-12-2018, 16:46
من دیروز با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفتن که شما نصف حساب کنید ... ظاهراً خودشون اطّلاع داشتن.
پ.ن: امروز سرعت سرویس ۸ مگ به ۵/۵ رسیده.
یکی از دوستان گفت طرح غزال زودتر از یه سال کنسل بشه، همچنان تا یه سال پولش روی قبض میاد.
اگه به همین منوال باشه میرم شیشه های مرکز مخابراتی رو میارم پایین که به زور همچین طرحی به ما انداخت.دوست عزیز اونا باتوجه به سیستم ecare میزان مصرف رو نگاه میکنن .
مثلا برای من آذر ماه ۱۰۰ گیگ میزنه مصرف شده.همرو هم بین الملل حساب میکنن برای من رو.
آخر ماه میان میگن شما ۱۰۰ گیگ رو برات ۵۰ گیگ در نظر میگیریم.
امکان نداره من هیچ اعتمادی به اینا ندارم.
برای محکم کاری ۱۹۵ و بازرسی مخابرات باید شکایت کرد.
هرچند من حالم دیگه از کل کل کردن با اینا بهم میخوره و انقدر تا حالا اعصاب من رو خورد کردن که حد نداره.
سلام دوستان
چند روز پیش اینترنت مخابرات ثبت نام کردم و چند ساعت بعدش باهام تماس گرفتن که دایری خط شما انجام شده است. الان هرچی مودم دا تنظیم میکنم وصل نمی شه. مرکز نهری هستم و پیش شماره 8869 که فیبر نوری هست و ظاهرا فقط مخابرات سرویس میدهد. vpi/vci رو هم روی 0/35 و هم رو 8/81 گذاشتم اما فرقی نکرد و وصل نمی شه. این لاگ مودمه:
کسی اطلاعی داره مشکل از کجاست؟
دوستان وقتی به 1818 زنگ میزنیم که قبض میاندوره تلفن رو بهمون بگه، قبض به روز هست دیگه؟ یعنی مثلاً الآن از تلفن استفاده کنم و چند ساعت دیگه برم سراغ 1818، پول اون تماس تلفنی رو هم حساب میکنه؟
با این وضعیتی که برای حجم پیش اومده، معلوم نیست اوضاع به کجا میرسه و میخوام قبض رو چک کنم که پول برای حجم اضافه نگیره. تا الآن که چیزی اضافه نشده.
سلام.این مشکل رو من هم دارم.
خیلی وضع خرابه.
من تماس گرفتم و گفت باید چند ساعت توی صف میموندم و ول کردم. بعدش رفتم توی سایت تیکت زدم و یکی زنگ زد. هر چی بهش توضیح میدادم، طرف هی میگفت نه آقا، این منظورش حجم داخلی و بینالملل هست! میگم برادر من، برای تست زدم یه فایل 50 مگی رو دانلود کردم و حدود 100 مگ حساب کرده. حتی با نرمافزار محاسبه حجم هم امتحان کردم و دو برابر حساب کرده. باز میگه مشکلی نیست و شما نگران نباش!
از اون طرف توی پنل که بزنیم روی گزینه حجم باقیمونده، اونجا انگار درست نشون میده. من اینترنت 240 گیگ دارم که 60 گیگش بینالملل هست و برای من مینویسه 200 گیگ مونده. چون حجم داخلی استفاده نمیکنم، منظورش اینه که 40 گیگ حجم بینالملل استفاده کردم که احتمالاً درسته. ولی توی بخشی که ریز حجمها رو مینویسه و میشه تاریخ مورد نظر رو انتخاب کرد، الآن به 60 و خوردهای گیگ رسیده و هی داره میره بالاتر!
hamed_korn
08-12-2018, 07:30
دوستان وقتی به 1818 زنگ میزنیم که قبض میاندوره تلفن رو بهمون بگه، قبض به روز هست دیگه؟ یعنی مثلاً الآن از تلفن استفاده کنم و چند ساعت دیگه برم سراغ 1818، پول اون تماس تلفنی رو هم حساب میکنه؟
با این وضعیتی که برای حجم پیش اومده، معلوم نیست اوضاع به کجا میرسه و میخوام قبض رو چک کنم که پول برای حجم اضافه نگیره. تا الآن که چیزی اضافه نشده.
من تماس گرفتم و گفت باید چند ساعت توی صف میموندم و ول کردم. بعدش رفتم توی سایت تیکت زدم و یکی زنگ زد. هر چی بهش توضیح میدادم، طرف هی میگفت نه آقا، این منظورش حجم داخلی و بینالملل هست! میگم برادر من، برای تست زدم یه فایل 50 مگی رو دانلود کردم و حدود 100 مگ حساب کرده. حتی با نرمافزار محاسبه حجم هم امتحان کردم و دو برابر حساب کرده. باز میگه مشکلی نیست و شما نگران نباش!
از اون طرف توی پنل که بزنیم روی گزینه حجم باقیمونده، اونجا انگار درست نشون میده. من اینترنت 240 گیگ دارم که 60 گیگش بینالملل هست و برای من مینویسه 200 گیگ مونده. چون حجم داخلی استفاده نمیکنم، منظورش اینه که 40 گیگ حجم بینالملل استفاده کردم که احتمالاً درسته. ولی توی بخشی که ریز حجمها رو مینویسه و میشه تاریخ مورد نظر رو انتخاب کرد، الآن به 60 و خوردهای گیگ رسیده و هی داره میره بالاتر!اون ۱۸۱۸ خیلی هم بروز نیست.
چند روز عقب هست.
شما پیش پرداخت احتمالا هستید.
شما که پول رو از قبل دادید مشکلی ندارید.
اعلام کنید هروقت حجم هر ماه تمام شد اینترنتم قطع بشه که خیالتون راحت باشه.
من پس پرداخت هستم.
هرلحظه ممکنه این داستان مشکل ساز بشه.
من حجم باقیمانده رو ندارم.
فقط بخش کنترل مصرف یک حجم بین الملل نشون میده که اونم دو برابر حساب میکنه.
البته من گفتم حجم رد شد اینترنتم قطع بشه ولی به اینا اعتماد ندارم.و چرا باید پول چیزی که مصرف نکردمو بدم.
یک بازه زمانی رو چند بار تو جدول میارن......
hamed_korn
08-12-2018, 07:32
سلام دوستان
چند روز پیش اینترنت مخابرات ثبت نام کردم و چند ساعت بعدش باهام تماس گرفتن که دایری خط شما انجام شده است. الان هرچی مودم دا تنظیم میکنم وصل نمی شه. مرکز نهری هستم و پیش شماره 8869 که فیبر نوری هست و ظاهرا فقط مخابرات سرویس میدهد. vpi/vci رو هم روی 0/35 و هم رو 8/81 گذاشتم اما فرقی نکرد و وصل نمی شه. این لاگ مودمه:
کسی اطلاعی داره مشکل از کجاست؟سلام.
به ۲۰۲۰ زنگ بزنید .
بگید وصل نمیشه.شاید کاری کردن
برای منم 2 برابر حساب میکرد الان پنل رو چک کردم مجدد درست شده. دیگه مثل قبل نیست. شما هم چک کنید.
سلام.
به ۲۰۲۰ زنگ بزنید .
بگید وصل نمیشه.شاید کاری کردن
ممنون چهار بار زنگ زدم به 2020 و هر کدام یک جوابی بهم دادن و می گفتن مودم تنظیم نیست و باید کارشناس بیاد . امروز کارشناسان آمد و مشکل از سمت مخابرات بود نه از تنظیمات. 28 هزار تومان هم گرفت و رفت.
به قول یکی از دوستان اگه اینترنت مخابرات ثبت نام کردید هر جور هم تنظیم کنید کار نمی کنه باید کارشناس نصب بیاد پولشو بگیره تا از سمت مخابرات مشکل را حل کنند و اینترنت وصل بشه. از ایرانسل اومدم مخابرات اما فکر کنم بهتر باشه دوباره برگردم به همون ایرانسل حداقل اینجور دزدی ها توش نیست !
hamed_korn
08-12-2018, 21:19
برای منم 2 برابر حساب میکرد الان پنل رو چک کردم مجدد درست شده. دیگه مثل قبل نیست. شما هم چک کنید.سلام.من هم به بازرسی شکایت کردم. و هم به ۲۰۲۰ زنگ زدم.
گویا یه کاری کردن که تغییر کرد حجم مصرفی من هم.
ازشون خواهش کردم کمتر خرابکاری کنن.
حجم من حدود ۶۳ گیگ بود بعد ازاصلاح تبدیل شد به ۴۰ گیگ.
ببینید اینا چقدر حجم اضافه حساب میکنن.
طرف یکم شل بگیره همچین سوارش میشن و جیبشو میزنن که حد نداره.
از صبح که پا میشی باید همه چیزو چک کنی اینا نکن تو پاچت .....
مشکل حجم داخلی و بین الملل هم به بازرسی گفتم.
اعلام شد فعلا ما نمیتونیم این حجم رو جدا کنیم. همرو تو سایتecare براتون بین الملل میزنیم . این شامل همه مشترکین هم میشه.
خواستین میتونید بیاید ساختمان ما ط۵ بخش فناوری بپرسید چقدر حجم به صورت جدا استفاده کردین.
واقعا راهکار جالبی دادن.
مهدی صفا
09-12-2018, 10:31
سلام بچه ها من مجبور شدم از مخابرات adsl بگیرم . راهی هست که فایلها رو جایی تو سرور داخلی آپلود کنم که کمتر از حجم کم بشه ؟ منظورم اینه سایتی که هم اپلودسنتر باشه و هم جزو داخلی ها حساب بشه؟ یا اصلا ساعتی که ارزانتر باشه؟
دوستان این چ مرگشه طرح غزال گرفتم س 16 مگ سرعت از 512 بالا نمیره مخابرات هم میگه از سمت ما نیست
کسی راهی بلده
آرین 0098
12-12-2018, 21:14
دوستانی که طرح غزال 2 مگ با سرعت 4 برابر دارن، سرعت دانلودشون چنده؟
مال من چند روز اول 7.9 ثابت بود، الآن نهایت 6.3 هست.
مشخصه مشکل از اکانتینگ خود مخابراته، منتها هر کس یه جواب میده.
اگه مال شما نزدیک 8 هست، به 195 شکایت بزنم.
hamed_korn
12-12-2018, 22:32
دوستانی که طرح غزال 2 مگ با سرعت 4 برابر دارن، سرعت دانلودشون چنده؟
مال من چند روز اول 7.9 ثابت بود، الآن نهایت 6.3 هست.
مشخصه مشکل از اکانتینگ خود مخابراته، منتها هر کس یه جواب میده.
اگه مال شما نزدیک 8 هست، به 195 شکایت بزنم.من داشتم برام روی ۸۱۹۱kb بسته بودند.
البته الان سرویس ۴ مگ با سرعت ۴ برابر غزال دارم بعضی وقت ها روی ۱۸ مگ هست . ولی خیلی از مواقع هم مثل الان روی ۱۶ مگ و هرز گاهی به ۱۴ مگ هم میاد.
سرعت آپلودمم هم الاکلنگی بالا و پایین میشه.
از بالا بودن snr دانلودتون مطمن بشید اول.
hamed_korn
12-12-2018, 22:34
دوستان این چ مرگشه طرح غزال گرفتم س 16 مگ سرعت از 512 بالا نمیره مخابرات هم میگه از سمت ما نیست
کسی راهی بلدهسلام.
وضع خطتون که مناسب هست تقریبا و سرعت رو ۱۶ مگ بستند.
آپلودتون یکم بالا بستن اگه ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوبیت پایین تر بیاد بهتره.
یک دوست دیگه ای هم قبلا مشکل شما رو داشت.
احتمالا مشکل از کامپیترتون هست.
الان ۱.۵ تا ۱.۸ مگ باید بتونید دانلود کنید.
از سایت های داخلی دانلود کنید باید سرعتتون بالا باشه.
hellbrain666
12-12-2018, 23:11
البته الان سرویس ۴ مگ با سرعت ۴ برابر غزال دارم بعضی وقت ها روی ۱۸ مگ هست . ولی خیلی از مواقع هم مثل الان روی ۱۶ مگ و هرز گاهی به ۱۴ مگ هم میاد.
این نوسان سرعتی که دارید توی دانلوده یا توی rate مودم هر دفعه کم و زیاد میشه؟
hamed_korn
13-12-2018, 09:25
این نوسان سرعتی که دارید توی دانلوده یا توی rate مودم هر دفعه کم و زیاد میشه؟بله قطعا اگه سرعت تو مودم ببینم روی ۱۴ مگ هست. هر فایلی دانلود میکنم با سرعت کمتری نسبت به زمانیکه روی ۱۶ یا ۱۸ مگ باشه دانلود میشه.
خیلی هم نمیشه باهاشون کلکل کرد فقط اعصاب آدمو خورد میکنن.
سلام.
وضع خطتون که مناسب هست تقریبا و سرعت رو ۱۶ مگ بستند.
آپلودتون یکم بالا بستن اگه ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوبیت پایین تر بیاد بهتره.
یک دوست دیگه ای هم قبلا مشکل شما رو داشت.
احتمالا مشکل از کامپیترتون هست.
الان ۱.۵ تا ۱.۸ مگ باید بتونید دانلود کنید.
از سایت های داخلی دانلود کنید باید سرعتتون بالا باشه.
با کنسول هم تست کردم رو 4 مگ قفله قراره کارشناس بیاد امروز ببینم چی میشه
تا ده مگ هم اپراتور اورد پایین سرعتو که snr به 20 برسه باز فرقی نکرد
hamed_korn
13-12-2018, 10:38
با کنسول هم تست کردم رو 4 مگ قفله قراره کارشناس بیاد امروز ببینم چی میشه
تا ده مگ هم اپراتور اورد پایین سرعتو که snr به 20 برسه باز فرقی نکردببینید الان من سرعتم روی 18383 کیلوبیت هست و سرعت دانلودم روی ۲ مگابایت هست تقریبا.
ولی snr download 6.6 هست.
پس با پایین اومدن snr download سرعت دانلودم کم نشده.
ولی بنظرم snr حدود ۱۰ چیز مناسبی هست برای اینکه قطع شدن هم نداشته باشید.
Mehdi Bayern
13-12-2018, 13:02
من الان چند روزه وقتی دانلود میزنم چند صد مگ که میره یهو نت کلا قطع میشه و بعد چند دقیقه وصل میشه، میخوام بدونم مشکل از طرف مخابراته یا من؟
یه سوال دیگه من سرویس 2 مگ با سرعت 4 برابر گرفتم ولی سرعت دانلودم از 1 بیشتر نمیشه، سرعت واقعی همینه یا بازم مخابرات کم کرده؟
hamed_korn
13-12-2018, 15:11
من الان چند روزه وقتی دانلود میزنم چند صد مگ که میره یهو نت کلا قطع میشه و بعد چند دقیقه وصل میشه، میخوام بدونم مشکل از طرف مخابراته یا من؟
یه سوال دیگه من سرویس 2 مگ با سرعت 4 برابر گرفتم ولی سرعت دانلودم از 1 بیشتر نمیشه، سرعت واقعی همینه یا بازم مخابرات کم کرده؟سرعت سرویس شما تو مودم ببینید باید ۸ مگابیت باشه که هنگام دانلود ۸۵۰ کیلوبایت نهایت خودشو بکشه ۱ مگابایت میشه.
قطعی منم دارم. چیزه عجیبی نیست برای اینترنت مخابرات.
dadash42
14-12-2018, 12:21
اجباری adsl مخابرات گرفتم, 16مگ 175 گیگ بینالمللی 87تومان
مخابرات منطقه رو فیبری کرده, شماره تلفنو عوض کرده
تا کافو با فیبر بعدا مسی, آسیاتک گفت دیگه نمیتونه سرویس بده
حالا یکم مشکل با مودم دارم, خاموش روشن میکنم connect نمیکنه با وجود اینکه چراق dsl روشنه خط برقراره
هر دفعه باید برم داخل مودم از نو تنظیم کنم تا دوباره وصل شه
با تنظیمات annexA مشکل داره سرعت دانلود حدودا 1.2مگ, رو annexM میذارم سرعت دانلود 2مگ!
مودم Asus DSL-N14U B1
یه سوال پیش پرداخت دو مگ ام دیروز رفتم سایت دیدم حجم منفی شده زده -۵۰۰۰ مگابایت یعنی ۵۰ گیگ منفی سرعت دانلودم از ۱۲ کیلوبایت بالا تر نمیره کسی تاحالا این مشکل داشته؟ حجم منفی چیه؟
Rahpooyan
14-12-2018, 21:30
یه سوال پیش پرداخت دو مگ ام دیروز رفتم سایت دیدم حجم منفی شده زده -۵۰۰۰ مگابایت یعنی ۵۰ گیگ منفی سرعت دانلودم از ۱۲ کیلوبایت بالا تر نمیره کسی تاحالا این مشکل داشته؟ حجم منفی چیه؟
احتمالا محدودیت حجم ماهانه شما تمام شده است. اگر هنوز شارژ زمانی دارید که بعد از ابتدای ماه (تاریخی که سرویس را خریداری کردید) حجم ماهانه مجدد به شما تعلق می گیرد و سرعت اصلاح می شود. تا ان موقع هم اگر مدت زیادی باقی ست می توانید چند گیگ شارژ خریداری نمایید.
احتمالا محدودیت حجم ماهانه شما تمام شده است. اگر هنوز شارژ زمانی دارید که بعد از ابتدای ماه (تاریخی که سرویس را خریداری کردید) حجم ماهانه مجدد به شما تعلق می گیرد و سرعت اصلاح می شود. تا ان موقع هم اگر مدت زیادی باقی ست می توانید چند گیگ شارژ خریداری نمایید.
احتمالا اره حجم تموم شده ولی مثل اینکه ecare هم ریخته بهم تصلا باز نمیشه
الان کسی هست از پیش پرداخت ها بتونه وارد سامانه ecare بشه؟ یه سایت جاگزین خود مخابرات تعیین کرده adsl.tci.ir ولی متاسفانه هر چی نام کاربری و رمز عبور میزنم وارد نمیشه
نام کاربری: شماره تلفن به همراه کد دو رقمی استان بدون صفر آغازین هست+ پسورد adsl.
mostafa_gm
15-12-2018, 10:36
اجباری adsl مخابرات گرفتم, 16مگ 175 گیگ بینالمللی 87تومان
مخابرات منطقه رو فیبری کرده, شماره تلفنو عوض کرده
تا کافو با فیبر بعدا مسی, آسیاتک گفت دیگه نمیتونه سرویس بده
حالا یکم مشکل با مودم دارم, خاموش روشن میکنم connect نمیکنه با وجود اینکه چراق dsl روشنه خط برقراره
هر دفعه باید برم داخل مودم از نو تنظیم کنم تا دوباره وصل شه
با تنظیمات annexA مشکل داره سرعت دانلود حدودا 1.2مگ, رو annexM میذارم سرعت دانلود 2مگ!
مودم Asus DSL-N14U B1
شما یک بار ریست کنید و از تنظیمات خودکار یا wizard برای اتصال استفاده کنید.
بقیه موارد نیاز به تنظیم خاصی نداره
mostafa_gm
15-12-2018, 10:40
الان کسی هست از پیش پرداخت ها بتونه وارد سامانه ecare بشه؟ یه سایت جاگزین خود مخابرات تعیین کرده adsl.tci.ir ولی متاسفانه هر چی نام کاربری و رمز عبور میزنم وارد نمیشه
من الان تو سایت جدید وارد شدم
با همون اطلاعات قبلی
یعنی شماره تلفن با کد به عنوان نام کاربری
و پسورد اتصال به اینترنت به عنوان رمز عبور
تو سایت قدیمی هم وارد نمیشه
من الان تو سایت جدید وارد شدم
با همون اطلاعات قبلی
یعنی شماره تلفن با کد به عنوان نام کاربری
و پسورد اتصال به اینترنت به عنوان رمز عبور
تو سایت قدیمی هم وارد نمیشه
اره منم وارد شدم تو سایت جدید با این فرق که صفر اول شماره باید برداشت یکی هم رمز سامانه قبلی کار نمیکنه باید رمز adsl که باهاش وصل میشی بزنی تا وارد پرتال جدید بشه
الان فقط مشکل حجم منفی دارم که سرعتو محدود کردن رو ۱۲۸ مقدارشم خیلی زیاده منفی ۵۰ گیگ چحوری میخواد اینو رو سرویس بعدی اعمال کنه خدا میدونه اینم روس جدید حتما
hellbrain666
15-12-2018, 16:22
چرا تو پنلم اینو نوشته؟ 8M-پیش پرداخت -یک ماهه-ترافیک داخلی 46 گیگ-ترافیک بین الملل 22 گیگ
اصلا مگه داره همچین چیزی؟
Meysam Raz
15-12-2018, 19:28
اینطور که مشخصه دارن باگ حجم رو هم برطرف میکنن و از اینجاست که دیگه نت نداریم و دوباره گیر دادن و مواظبت از وایرلس مودم شروع میشه :n02:
karbar200
15-12-2018, 21:17
سلام منظور از طرح غزال پیش پرداخت 2M با سرعت چهار برابر 12 ماهه ADSL با سرعت چهار برابر یعنی 8 مگ میده سرعت یا نه فقط در حد حرفه؟
Hosseinymy
15-12-2018, 22:22
سلام منظور از طرح غزال پیش پرداخت 2M با سرعت چهار برابر 12 ماهه ADSL با سرعت چهار برابر یعنی 8 مگ میده سرعت یا نه فقط در حد حرفه؟
بله سرعت رو8مگ میبندن من همین سرویس رو دارم البته چون خط کشش نداره سرعتم حدود 6مگ(750کیلوبایت) هستش
Hosseinymy
15-12-2018, 22:24
اینطور که مشخصه دارن باگ حجم رو هم برطرف میکنن و از اینجاست که دیگه نت نداریم و دوباره گیر دادن و مواظبت از وایرلس مودم شروع میشه :n02:
من میترسم قبلیارو هم حساب کنن:n13:از وقتی این حجم منفی رو تو پنل دیدم ترسم بیشتر شده
آرین 0098
15-12-2018, 23:02
دقّت کنید ... حدّاکثر۴ برابر ... یعنی یه موقع ۲ هم دادن نمیتونی اعتراض کنی.
این حجم منفی رو تو دوره بعدی که سرویس بخریم تو پاچمون نکنه مخابرات؟
Tehranshahr
16-12-2018, 10:15
دوباره گند زدن به پنل
- میگه احراز هویت نشدی شما
- زده تو لیست جمع آوری هستی!
- بعد انقضای سرویسو زده 1399!
- حجم باقیموندم رو هم درست نزده
- میزان مصرفو نشون نمیده
من نمیدونم اینا قبل از تغییر پنل خودشون تستش نمیکنن مشکل نداشته باشه؟ یا اول تغییر میدن تا کاربر صداش دربیاد بعد درستش کنن! :n35:
karbar200
16-12-2018, 11:00
دوباره گند زدن به پنل
- میگه احراز هویت نشدی شما
- زده تو لیست جمع آوری هستی!
- بعد انقضای سرویسو زده 1399!
- حجم باقیموندم رو هم درست نزده
- میزان مصرفو نشون نمیده
من نمیدونم اینا قبل از تغییر پنل خودشون تستش نمیکنن مشکل نداشته باشه؟ یا اول تغییر میدن تا کاربر صداش دربیاد بعد درستش کنن! :n35:
خودت می تونی تو سامانه احزار هویتتو تایید کنی کاری نداره
متاسفانه من از سامانه جدید تغییر سرویس انجام دادم و هزینه هم پرداخت کردم ولی تغییر نمیدن به 2020 هم زنگ میزنی هم متاسفانه حالیشون نیست میگن سامانه خرابه
اگر خرابه چرا اجراش کردید نباید قبلش خودشون تست میکردند؟
الان پول من رو هواست
چقدر اینترنت مخابرات افتضاح شده
سایت ها یکی در میون باز میشن
و جالبه با فیلترشکن باز میشن همشون!
username4test
16-12-2018, 14:09
ترافیک مخابرات چرا از بقیه کمتره؟
hamed_korn
16-12-2018, 14:18
متاسفانه من از سامانه جدید تغییر سرویس انجام دادم و هزینه هم پرداخت کردم ولی تغییر نمیدن به 2020 هم زنگ میزنی هم متاسفانه حالیشون نیست میگن سامانه خرابه
الان پول من رو هواستشما حتما تو ۱۹۵ یک شکایت ثبت کنید.
که از طریق بازرسی مخابرات پیگیری کنن
تغییر سرویس رو حضوری از مرکز مخابرات منطقه هم میتونستین انجام بدین.
Meysam Raz
16-12-2018, 15:57
اومدم زنگ بزنم پشتیبانی !! دیدم 234 نفر توی صف هستن :n15: ، این تغییرات سرویس ها ظاهرا خودکار اعمال نمیشه اینا هم دسترسی ندارن یا براشون کار نمیکنه ، از سایت قبلی هم با اینکه میشه رفت داخل اما هیچکاری نمیشه کرد
متاسفانه مخابرات کاملا پر از بچه فامیل هستش که کار بلد نیستن و فقط چون فامیل هستن رفتن داخل ، بخش فروش به شدت سوادش پایینه و یک سوال بپرسی میره سروقت سوپروایزر ، بخش پشتیبانی هم دسترسیش محدوده و بیشتر اوقات کاری نمیتونه بکنه و میپیچونه .
این موارد لیست جمع آوری و ... برای منم هست ، الان اومدم دیدم دوستان میگن ما سرویس خریدیدم اما اعمال نمیشه متوجه شدم واقعا سیستم خرابه چون منم تقریبا مشکل مشابه دارم .
جالبه طرف میگه ما اومدیم گفتن باید با سیستم جدید کار کنید :n02: یعنی خود اینا هم نمیدونن چی به چیه میشینن کشف میکنن . نشون به این نشون که من میگم نمیتونم سرویس بخرم میگه مگه توی پنلی ؟ اینجا زده اجازه ورود نداری یعنی نباید توی پنل باشی ، خلاصه بگم فیبر نبودیم الان یک شرکت دیگه بودم ، گیر افتادیم مملکت هم صاحاب نداره
hellbrain666
16-12-2018, 16:16
از شانس بد من تو همین اوضاع مشترک مخابرات شدم :n03:
زنگ زدم گفتم زده جمع اوری میگه خط شما هنوز رانژه نشده گفتم شده دیروز کارشناس اومد تحویل داد میگه نه
خلاصه خودشون هنوز نمیدونن باید چیکار کنن
hamed_korn
16-12-2018, 17:34
ترافیک مخابرات چرا از بقیه کمتره؟باید چقدر باشه؟
۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی تو سرویس غزال
مناسب هست تقریبا.
اگه پیشنهادی دارید با بخش فروش و بازاریابی مطرح کنید
username4test
16-12-2018, 17:56
باید چقدر باشه؟
۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی تو سرویس غزال
مناسب هست تقریبا.
اگه پیشنهادی دارید با بخش فروش و بازاریابی مطرح کنید
بقیه شرکتا هم جشنواره/طرح دارن - من قیمت سرویسای پایه رو گفتم
طرح غزال هم مبهه - چون تضمین نداده سرعت رو (واژه حداکثر- حداقل که همون سرعت اسمیه)
اگه ابهامش از بین بره من 4مگ پس پرداخت رو میگیرم ولی ریسک پنل داغون سایتشون هم هست که ترافیک رو اشتباه میزنه و ممکنه میلیونی بدهکار شم
اگه من ماهی 40 ت بدم همون سرویس پایه 16 مگ با همون ترافیک رو میدن؟(حالا نه با همون سرعت ولی حدود 80% اون) ؛ تمدیدش چجوریه؟ 12 ماهه یعنی چی؟
اگه دو ماه بعد از کیفیتش ناراضی باشم و بخوام کنسل کنم دردسر و خرج نداره؟
karbar200
16-12-2018, 18:12
شما حتما تو ۱۹۵ یک شکایت ثبت کنید.
که از طریق بازرسی مخابرات پیگیری کنن
تغییر سرویس رو حضوری از مرکز مخابرات منطقه هم میتونستین انجام بدین.
بدبختیش اینجاست خط به اسم خودم نیست که بخواهم حضوری برم مجبور بودم از پنل تغییر بزنم که هنوز که هنوزه درستش نکردن
hamed_korn
16-12-2018, 18:36
بقیه شرکتا هم جشنواره/طرح دارن - من قیمت سرویسای پایه رو گفتم
طرح غزال هم مبهه - چون تضمین نداده سرعت رو (واژه حداکثر- حداقل که همون سرعت اسمیه)
اگه ابهامش از بین بره من 4مگ پس پرداخت رو میگیرم ولی ریسک پنل داغون سایتشون هم هست که ترافیک رو اشتباه میزنه و ممکنه میلیونی بدهکار شم
اگه من ماهی 40 ت بدم همون سرویس پایه 16 مگ با همون ترافیک رو میدن؟(حالا نه با همون سرعت ولی حدود 80% اون) ؛ تمدیدش چجوریه؟ 12 ماهه یعنی چی؟
اگه دو ماه بعد از کیفیتش ناراضی باشم و بخوام کنسل کنم دردسر و خرج نداره؟من غزال دارم اگه خطتون ۱۶ مگ رو بکشه بهتون میدن.
حتی برای من ۱۸ مگ بستن. با اینکه وضع خطم بنظر خودم خیلی هم جالب نیست.
کلا تو پاسخگویی مخابرات و امور مشترکین رو مخابرات کلا حساب باز نکنید.
همیشه همینجوری بوده.
پنلecare هم که داره مثلا آپدیت میشه.
قبلا که نقص هایی داشت.
حالا امیدوارم بدترش نکنن.
بنظرم شما پیش پرداخت بگیرید که قبض نجومی هم نیاد براتون.
من ۱۲ ماهه گرفتم .
بقیه شرکت ها هم دردسرهای خودشون رو دارن .
کلا شرکت ایرانی برای مشتری ارزش قایل نیست.
و بخاطر همین هست که پیشرفت خاصی هم نمیکنن.
username4test
16-12-2018, 18:48
من غزال دارم اگه خطتون ۱۶ مگ رو بکشه بهتون میدن.
حتی برای من ۱۸ مگ بستن. با اینکه وضع خطم بنظر خودم خیلی هم جالب نیست.
کلا تو پاسخگویی مخابرات و امور مشترکین رو مخابرات کلا حساب باز نکنید.
همیشه همینجوری بوده.
پنلecare هم که داره مثلا آپدیت میشه.
قبلا که نقص هایی داشت.
حالا امیدوارم بدترش نکنن.
بنظرم شما پیش پرداخت بگیرید که قبض نجومی هم نیاد براتون.
من ۱۲ ماهه گرفتم .
بقیه شرکت ها هم دردسرهای خودشون رو دارن .
کلا شرکت ایرانی برای مشتری ارزش قایل نیست.
و بخاطر همین هست که پیشرفت خاصی هم نمیکنن.
شما تهران هستین؟ کدوم مرکز مخابراتی؟
اون پنلش انگار یه کابوسه - تعریف زیاد شنیدم ازش, مخصوصا امروز برای پنل جدیدش
من نمیتون پیش پرداخت بگیرم, مستاجر هستم ولی الان سال 3 هست که اینجام و ممکنه مالک هم بخواد تو اینترنت شریک بشه ولی تضمینی نیست, چون شوربختانه اتفاق خیلی بدی(واقعا بد - خدا صبرشون بده ) براشون پیش اومده و نمیدونم آینده چی میشه
به خاطر عدم اعتماد به اون پنل و قضایای قبض نجومی واهمه زیاد دارم - چون برای اثبات اشتباه شرکتای خصولتی راه دراز باید رفت (مخابرات که وضعش معلومه)
اگه مرکز مخابراتی رو گفتین لطفا سرعت دانلود با تک کانکشن(حتما تک کانکشن باشه) و پینگ تا داخل و خارج ایران(8.8.8.8-4.2.2.4- بقیه دی ان اس سرورا) رو هم زحمتش رو بکشین , مرسی
hamed_korn
16-12-2018, 18:59
شما تهران هستین؟ کدوم مرکز مخابراتی؟
اون پنلش انگار یه کابوسه - تعریف زیاد شنیدم ازش, مخصوصا امروز برای پنل جدیدش
من نمیتون پیش پرداخت بگیرم, مستاجر هستم ولی الان سال 3 هست که اینجام و ممکنه مالک هم بخواد تو اینترنت شریک بشه ولی تضمینی نیست, چون شوربختانه اتفاق خیلی بدی(واقعا بد - خدا صبرشون بده ) براشون پیش اومده و نمیدونم آینده چی میشه
به خاطر عدم اعتماد به اون پنل و قضایای قبض نجومی واهمه زیاد دارم - چون برای اثبات اشتباه شرکتای خصولتی راه دراز باید رفت (مخابرات که وضعش معلومه)
اگه مرکز مخابراتی رو گفتین لطفا سرعت دانلود با تک کانکشن(حتما تک کانکشن باشه) و پینگ تا داخل و خارج ایران(8.8.8.8-4.2.2.4- بقیه دی ان اس سرورا) رو هم زحمتش رو بکشین , مرسیمن تهران.
تندگویان هستم.
به کامپیوتر دسترسی ندارم.
پس پینگ و تک کانکشن رو سایر دوستان زحمت بکشن.
شما پیش پرداخت نمیخوای
پس پرداخت بگیر و حتما تاکید کن حجم که تمام شد سرعت بیاد ۱۲۸ که نتونی کلا دانلود کنی و مشکلی براتون پیش نیاد.
هر روز هم چک بکن چقدر دانلو کردی و با سایت مقایسه کن.
پاشون لغزید یه شکایت بزن.
من ۲۰ گیگ برام اضافه حساب کرده بودن.
اگه شاتل و های وب و ....اینا سرویس بهتری میدن اونها هم یه سر بزنید.
اونا حداقل مشکلات پنل کاربری رو فک کنم کمتر داشته باشن.
به هر حال مخابرات دردسرهای خاص خودشم داره.
username4test
16-12-2018, 19:20
من تهران.
تندگویان هستم.
به کامپیوتر دسترسی ندارم.
پس پینگ و تک کانکشن رو سایر دوستان زحمت بکشن.
شما پیش پرداخت نمیخوای
پس پرداخت بگیر و حتما تاکید کن حجم که تمام شد سرعت بیاد ۱۲۸ که نتونی کلا دانلود کنی و مشکلی براتون پیش نیاد.
هر روز هم چک بکن چقدر دانلو کردی و با سایت مقایسه کن.
پاشون لغزید یه شکایت بزن.
من ۲۰ گیگ برام اضافه حساب کرده بودن.
اگه شاتل و های وب و ....اینا سرویس بهتری میدن اونها هم یه سر بزنید.
اونا حداقل مشکلات پنل کاربری رو فک کنم کمتر داشته باشن.
به هر حال مخابرات دردسرهای خاص خودشم داره.
به خاطر مشکلات مرکز مخابراتی عاطف تهرانپارس(از قدیم از همسایه ها و دوستان در مورد واگذاری خط یا اینترنت میشنیدم) امکان گرفتن سرویس از شاتل, آسیا, پیشگامان و ... ندارم
یا پورت خالی نیست یا دیگه سرویس اضافه نمیکنن یا کلا بی خیال اینجا شدن!
های وب میگن واسه بازی خوب نیست (برای من بازی نشون دهنده کیفیته - شاید فعلا بازی نکنم ولی سالیان زیادی آنلاین بازی کردم)
داتک رو نمیدونم وضعش چجوره - پارس سرویس میده ولی قیمتش برام زیاده
از اون اکانتینگ مخابرات باید ترسید , پستای شما و دیگران رو خوندم , اون 400 هزار درست شد؟
ترافیک سایتا و پخش ویدیو داخلی درست شده؟ برای برگشت سرعت به 128 باید تاکید کرد؟ ترافیک بیشتر با اون سرعت هم قیمتش اضافه میشه؟
hamed_korn
16-12-2018, 20:05
به خاطر مشکلات مرکز مخابراتی عاطف تهرانپارس(از قدیم از همسایه ها و دوستان در مورد واگذاری خط یا اینترنت میشنیدم) امکان گرفتن سرویس از شاتل, آسیا, پیشگامان و ... ندارم
یا پورت خالی نیست یا دیگه سرویس اضافه نمیکنن یا کلا بی خیال اینجا شدن!
های وب میگن واسه بازی خوب نیست (برای من بازی نشون دهنده کیفیته - شاید فعلا بازی نکنم ولی سالیان زیادی آنلاین بازی کردم)
داتک رو نمیدونم وضعش چجوره - پارس سرویس میده ولی قیمتش برام زیاده
از اون اکانتینگ مخابرات باید ترسید , پستای شما و دیگران رو خوندم , اون 400 هزار درست شد؟
ترافیک سایتا و پخش ویدیو داخلی درست شده؟ برای برگشت سرعت به 128 باید تاکید کرد؟ ترافیک بیشتر با اون سرعت هم قیمتش اضافه میشه؟بله قبض نجومی با پیگیری های فراوان بالاخره اصلاح شد.
بعد از اعتراض به حجم اضافه که برام حساب میکردن تاقبل این جریان حجم داخلی ۰ بود ولی بعد حجم اصلاح شد و ترافیک داخلی هم شروع به کار کرد .
البته چند روز بیشتر نگذشت که رسیدیم به این قطع شدن سایتecare که فعلا نمیدونم با این تغییرات در آینده چه جوری میشه.
من خودم تاکید کردم ۱۲۸ بشه.
ولی بعضی ها میگن حجم که رد شد از سقف تعیین شده با همان سرعت ادامه بده و هر گیگ داخلی ۱۰۰۰ و بین الملل ۲۰۰۰ تومان براشون در نظر بگیرن برای مشترکین پس پرداخت.
hellbrain666
16-12-2018, 20:39
توی ecare یوزر و پسورد رو باید چی زد؟
بعد این قبض و اشتباهات محاسباتی فقط برای پس پرداخته یا پیش پرداخت هم ممکنه همچین اتفاقی بیفته؟
username4test
16-12-2018, 22:23
توی ecare یوزر و پسورد رو باید چی زد؟
بعد این قبض و اشتباهات محاسباتی فقط برای پس پرداخته یا پیش پرداخت هم ممکنه همچین اتفاقی بیفته؟
دوستان گفتن که نام کاربری شماره تلفن هست و رمز هم همون پسورد اینترنت
ماله پس پرداخته که روی قبض میاد و میچاپونن
از قبل پول بدی و بگی تا تموم شد قطع کنن کمتر میتونن بچاپن
آرین 0098
17-12-2018, 02:28
جا داره از همین جا خدمت مخابرات و عوامل، علی الخصوص بخش شبکه، عرض کرد که آب قطعه.
سرعت Single Thread طرح غزال ۴ به ۱۶
پ. ن: سرور فرانکفورت و نیویورک فاجعه بود.
سلام دوستان ecare فقط مختص تهرانه ؟ آخه من شهرستانم و پنلی با نام ecare نداریم و اینکه تو پنل کاربریم فقط سرعت 2 مگ هست و دسترسی به سرعت های 4 مگ و 8 اصلا نداره 2020 هم میگه ما دسترسی به پنل کاربری نداریم چیکار کنم دوستان کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه
dadash42
17-12-2018, 09:33
تو پنل زده 105گیگ حجم باقی مانده از 175گیگ بینالملل
ولی قسمت ریز مصرف جمعا 45 گیگ بینالملل مصرف
این دیگه یعنی چه؟
خودشون میگن 45گیگ مصرف کردم ولی 70گیگ کم میکنن!؟
hamed_korn
17-12-2018, 09:36
سلام دوستان ecare فقط مختص تهرانه ؟ آخه من شهرستانم و پنلی با نام ecare نداریم و اینکه تو پنل کاربریم فقط سرعت 2 مگ هست و دسترسی به سرعت های 4 مگ و 8 اصلا نداره 2020 هم میگه ما دسترسی به پنل کاربری نداریم چیکار کنم دوستان کسی چیزی میدونه راهنمایی کنهتشریف میبرید مرکز مخابراتی منطقه محل زندگیتون.
به همراه مالک خط و کارت ملی ایشون.
سرویس مدنظر رو درخواست میکنید.
payampop
17-12-2018, 12:53
جا داره از همین جا خدمت مخابرات و عوامل، علی الخصوص بخش شبکه، عرض کرد که آب قطعه.
سرعت Single Thread طرح غزال ۴ به ۱۶
پ. ن: سرور فرانکفورت و نیویورک فاجعه بود.
سرویس من هم طرح غزال 4Mb با چهار برابر سرعته. از دیروز سرعتم رو 4Mb هست و بالاتر هم نمی ره!
امروز زنگ زدم پشتیبانی می گه خطت رو 16 بسته شده ولی نمی دونم چرا بیشتر از 4 سرعت نداری!
فعلا که گفت اعلام خرابی کرده. خدا می دونه کی درست می شه.
dadash42
17-12-2018, 13:37
آدرس جدید پنل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت ریز مصرف من جمعا 45 گیگ بینالملل مصرف نشون میده, اینهم درسته با networx کنترل میکنم
ولی صفحه اول 70گیگ از حجم 175گیگ کم کرده!
خودشون میگن 45گیگ مصرف کردم ولی 70گیگ کم میکنن!؟
hamed_korn
17-12-2018, 14:16
آدرس جدید پنل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت ریز مصرف من جمعا 45 گیگ بینالملل مصرف نشون میده, اینهم درسته با networx کنترل میکنم
ولی صفحه اول 70گیگ از حجم 175گیگ کم کرده!
خودشون میگن 45گیگ مصرف کردم ولی 70گیگ کم میکنن!؟شما پیش پرداخت هستید؟
من پس پرداختم از طریق همین لینک جدید میرم بخش ریز مصرف رو ببینم.
میگه فعلا امکان وجود ندارد و.....
username4test
17-12-2018, 14:17
بعد از تماس با آسیاتک,پارس انلاین, شاتل و پیشگامان که اینجا سرویس میدادن , گفتن مرکز مشکل داره و ... پرونده جدید دریافت نمیکنه
شوربختانه توی محدوده مرکز مخابراتی عاطف تهرانپارس برای سرویس جدید فقط با مخابرات میشه ثبت نام کرد و قرارداد بست
13-14 دقیقه فقط تو نوبت تماس تلفنی بودم با 2020 که بعدش یک دقیقه طول کشید نتیجه بگیرم که همون متن داخل سایت خودشون بود!
همه مسایل مهمی که اینجا مطرح شد رو گفتم ولی با تعجب انکار کرد (مخصوصا قضیه مشکل تفکیک ترافیک رو)
نمیدونم طرح غزال بگیرم یا نه , پیش پرداخت خطر داره , پول یهو از کف میره و ...
پس پرداخت هم که رو قبض میاد ... قضیه علم نجوم و اعداد بزرگ
------------------------------------------------------
لعنت و نفرین بر هر چی مردم آزاره و قوم ظالمین
dadash42
17-12-2018, 14:28
شما پیش پرداخت هستید؟
من پس پرداختم از طریق همین لینک جدید میرم بخش ریز مصرف رو ببینم.
میگه فعلا امکان وجود ندارد و.....
آره, تجربه ام فقط و فقط پیش پرداخت
پنلم کامل کار میکنه, فقط صفحه اول اشتباهی حجم مصرفی اضافه کرده
ریز مصرف با صفحه اول مغایرت داره
آخر ماه با تلفن پیگیریش میکنم
hellbrain666
17-12-2018, 14:35
بعد از تماس با آسیاتک,پارس انلاین, شاتل و پیشگامان که اینجا سرویس میدادن , گفتن مرکز مشکل داره و ... پرونده جدید دریافت نمیکنه
شوربختانه توی محدوده مرکز مخابراتی عاطف تهرانپارس برای سرویس جدید فقط با مخابرات میشه ثبت نام کرد و قرارداد بست
13-14 دقیقه فقط تو نوبت تماس تلفنی بودم با 2020 که بعدش یک دقیقه طول کشید نتیجه بگیرم که همون متن داخل سایت خودشون بود!
همه مسایل مهمی که اینجا مطرح شد رو گفتم ولی با تعجب انکار کرد (مخصوصا قضیه مشکل تفکیک ترافیک رو)
نمیدونم طرح غزال بگیرم یا نه , پیش پرداخت خطر داره , پول یهو از کف میره و ...
پس پرداخت هم که رو قبض میاد ... قضیه علم نجوم و اعداد بزرگ
------------------------------------------------------
لعنت و نفرین بر هر چی مردم آزاره و قوم ظالمین
خب من هم بخاطر خیال جمعی از بابت قبض پیش پرداخت ثبت نام کردم و چون از کیفیت سرویس مطمئن نبودم غزال نگرفتم و یکماهه گرفتم که بعدا در صورت رضایت (بعید میدونم) به غزال تبدیل کنم
البته خوردم به تغییر پنل که هنوز قابل استفاده نیست از چهارشبنه ثبت نام کردم
dadash42
17-12-2018, 14:35
بعد از تماس با آسیاتک,پارس انلاین, شاتل و پیشگامان که اینجا سرویس میدادن , گفتن مرکز مشکل داره و ... پرونده جدید دریافت نمیکنه......
منم سالها آسیاتکی بودم یهو مخابرات فیبری کرد فقط از اونها میشه گرفت
غزال نگرفتم, همون 16مگ 175گیگ بینالملل ماهانه 87تومان, انصافن سرعت عالیه, دانلود با 2مگ
پیش پرداخت امن تره, پس پرداخت ترسناک
تلفنی مخابرات گفت تا شرکتهای isp حاضر به پرداخت وجه هزینهء گسترش زیر ساخت نیستن از استفاده امکانات مسدودن, حق دارند
username4test
17-12-2018, 14:49
منم سالها آسیاتکی بودم یهو مخابرات فیبری کرد فقط از اونها میشه گرفت
غزال نگرفتم, همون 16مگ 175گیگ بینالملل ماهانه 87تومان, انصافن سرعت عالیه, دانلود با 2مگ
پیش پرداخت امن تره, پس پرداخت ترسناک
پیش پرداخت غزال پول 6 ماه رو جلو جلو میگره که من نمیتونم بدم
پس پرداخت هم که اوضاعش معلومه
اون مدت قرارداد چه تاثیری داره؟مثلا غزال 4 مگ با سرعت 16 مگ/ترافیک 175, 12 ماهه پس-پرداخت رو بگیرم, اگه راضی نبودم میتونم آخر ماه کنسل کنم؟
مشکل و مخارج و اینا نداره؟
اینترنت یکی از "دوشواری" های این مرز و بومه :n27:
dadash42
17-12-2018, 14:57
پیش پرداخت غزال پول 6 ماه رو جلو جلو میگره که من نمیتونم بدم
پس پرداخت هم که اوضاعش معلومه
اون مدت قرارداد چه تاثیری داره؟مثلا غزال 4 مگ با سرعت 16 مگ/ترافیک 175, 12 ماهه پس-پرداخت رو بگیرم, اگه راضی نبودم میتونم آخر ماه کنسل کنم؟
مشکل و مخارج و اینا نداره؟
اینترنت یکی از "دوشواری" های این مرز و بومه :n27:
معلومه پول 6 ماه نداری یک ماه بگیر امتحان کن, خوشت نیومد ماه بعد عوض کن
username4test
17-12-2018, 15:14
معلومه پول 6 ماه نداری یک ماه بگیر امتحان کن, خوشت نیومد ماه بعد عوض کن
یک ماه پس پرداخت؟ مدت قرارداد 6-12 ماهه هست - میشه وسطش کنسل کرد؟
username4test
17-12-2018, 15:15
الان میخوام ثبت نام کنم, 6-7 بار کد رو به شماره تلفن (خط ثابت برای سرویس) فرستاد و وارد کردم , اما میزنه ریموت سرور .... ارور 404 میده!
تقریبا 1 ساعت هست میخوام آنلاین ثبت نام کنم , "خودم" ثبت شدم ولی سرویس ثبت نمیشه, هرچی شماره ای که 2020 به تل میگه میزنم سیستم ارور 404 میده (میدونم مشکل چیه)
آخرش دوباره با 2020 تماس گرفتم , باید 5 دقیقه صبر میکردم بالای 15 دقیقه طول کشید (قبلش هم یه 15 دقیقه برای جواب 15 ثانیه تو نوبت بودم!) واین بار توی 10 ثانیه گفت سیستم سایت ایراد داره و خودشون هم به پنل خودشون دسترسی ندارن :n23:
کسی تو دلش فحش نده که من یادم رفته اینجا کجاست, عزیزان من با آمریکا, کانادا, اروپا یا شرق آسیا(به جز کره شمالی) مقایسه نکردم , پیش-داوری نکنین :n09:
hamed_korn
17-12-2018, 16:18
الان میخوام ثبت نام کنم, 6-7 بار کد رو به شماره تلفن (خط ثابت برای سرویس) فرستاد و وارد کردم , اما میزنه ریموت سرور .... ارور 404 میده!
تقریبا 1 ساعت هست میخوام آنلاین ثبت نام کنم , "خودم" ثبت شدم ولی سرویس ثبت نمیشه, هرچی شماره ای که 2020 به تل میگه میزنم سیستم ارور 404 میده (میدونم مشکل چیه)
آخرش دوباره با 2020 تماس گرفتم , باید 5 دقیقه صبر میکردم بالای 15 دقیقه طول کشید (قبلش هم یه 15 دقیقه برای جواب 15 ثانیه تو نوبت بودم!) واین بار توی 10 ثانیه گفت سیستم سایت ایراد داره و خودشون هم به پنل خودشون دسترسی ندارن :n23:
کسی تو دلش فحش نده که من یادم رفته اینجا کجاست, عزیزان من با آمریکا, کانادا, اروپا یا شرق آسیا(به جز کره شمالی) مقایسه نکردم , پیش-داوری نکنین :n09:سلام.الان که سیستم اینا در حال تغییر هست.
حودشونم گیج بودن و گیج تر هم شدن.
مردم هم زنگ میزنن کلی آدم تو صف هستند.
منم زنگ زدم گفت نفر ۲۰۰ خورده ای هستی و منم سریع قطع کردم.
اگه میتونید ثبت نام رو به روزهای دیگه انتقال بدین تا این مشکلات حل بشه یکم.
آرین 0098
17-12-2018, 16:32
سرویس من هم طرح غزال 4Mb با چهار برابر سرعته. از دیروز سرعتم رو 4Mb هست و بالاتر هم نمی ره!
امروز زنگ زدم پشتیبانی می گه خطت رو 16 بسته شده ولی نمی دونم چرا بیشتر از 4 سرعت نداری!
فعلا که گفت اعلام خرابی کرده. خدا می دونه کی درست می شه.
تست سرعت من با Speedtest همون شونزدهه، ولی به درد عمش می خوره.
این نادان ها چه می فهمن سرعت Single Thread چیه. فقط یاد گرفتن بگن با IDM یه دانلود بذار.
اصلاً مضحکه با سرویس مثلاً ۱۶ مگ حتّی یه ویدئو HD هم نشه بدون بافر شدن دید، حالا بیا برو بگو با IDM از سافت۹۸ دانلود بزن.
به ۱۹۵ شکایت می زنم اگه برطرف نشه جمع می کنم.
پ. ن ۱: قبلش از پاسارگاد وایرلس داشتم، حالا کاری ندارم کلاهبرداری کرد، ولی سرعت تک کانکشن سرویس ۱۶ مگش فیکس ۱۴ بود، حتّی با واریانس میانه ۰% و بدون ذرّه ای نوسان.
پ. ن ۲: زنگ زدم گفت نفر ۲۰۰م هستی! ۳۰ دقیقه توی صف انتظار!
dadash42
17-12-2018, 17:59
مثل اینکه خیلی از مناطق تازگی فیبری شد, به این دلیل یهو کاربران به اینترنت مخابرات حجوم میارن
به قول مخابرات تا پرداخت هزینه, شرکتهای ISP اجازه استفاده از زیر ساخت جدید ندارند
alireza93633
17-12-2018, 18:02
این نادان ها چه می فهمن سرعت Single Thread چیه. فقط یاد گرفتن بگن با IDM یه دانلود بذار.
اصلاً مضحکه با سرویس مثلاً ۱۶ مگ حتّی یه ویدئو HD هم نشه بدون بافر شدن دید، حالا بیا برو بگو با IDM از سافت۹۸ دانلود بزن.
پ. ن ۱: قبلش از پاسارگاد وایرلس داشتم، حالا کاری ندارم کلاهبرداری کرد، ولی سرعت تک کانکشن سرویس ۱۶ مگش فیکس ۱۴ بود، حتّی با واریانس میانه ۰% و بدون ذرّه ای نوسان.
اره منم سرعت 8 مگ با 2 برابر سرعت دارم تو مودم سرعت دانلود روی 18383 بسته شده ولی دانلودم 800 کیلوبایته هر سرور و سایتی رو امتحان کردم همین بود با کابل lan هم همینطوزه قبلا که سرویس استاندارد داشتم خیلی خوب بود ولی این طرح غزال واقعا خیلی بی کیفیت شده سرویس هاش هر روز هم قطع وصل میشه با اینکه نویز ندارم
payampop
17-12-2018, 18:50
برای من با اسپید تست هم همون 4 مگ هست. معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن. هنوز درست نشده. اگر تا فردا درست نشه، به 195 شکایت می کنم.
از موقعی که شروع کردن پنل کاربری رو درستش کنن و دسترسی بهش قطع شده، سرویس اینترنت بدتر شده. قطعی خیلی بیشتر شده. کلا مخابرات اینترنت خوبی نداره.
alireza93633
17-12-2018, 18:56
خیلی واقعا کیفیت بد شده من که جمع اوری میکنم میرم td-lte میگیریم
username4test
17-12-2018, 20:21
امروز 3 بار با 2020 تماس داشتم, جمع زمان حدود 48 دقیقه - زمان مفید گفتگو با اپراتورا = 10 ثانیه + 15 ثانیه + 3 دقیقه
حسابی "تبلیغ زاقارت" + "آهنگ زاقارت تر" شنیدم , از ترس اینکه یه لحظع تماس قطع نشه و 15 دقیقه دیگه با آهنگ+تبلیغ به حالت خلسه فرو نرم :n29:
آخرین بار همون کارایی که توی سایت 3-4 بار انجام دادم به شکل خلاصه و تقریبا 15% اش رو انجام داد و باید تا 3-4 روز منتظر بمونم
گفت مرکز هم مراجعه نکنم با اینکه گفتم 500 متر فاصله ست!
----------------------------
از پدران ماست که بر ماست :n09:
username4test
17-12-2018, 20:51
مثل اینکه خیلی از مناطق تازگی فیبری شد, به این دلیل یهو کاربران به اینترنت مخابرات حجوم میارن
به قول مخابرات تا پرداخت هزینه, شرکتهای ISP اجازه استفاده از زیر ساخت جدید ندارند
مشکل به خاطر فیبر نوری نیست, اگه بود همه مشتریای شرکتای دیگه باید سرویس از دست میدادن
3-4 تا پشتیبان از شرکتای اینترنتی گفتن خود مرکز انجام نمیدهموارد مربوط به مرکز رو), من فشار آوردم, یکیشون گفت اونا که سرویس دارن میتونن ادامه بدن, اما مرکز پرونده جدید نمیگیره - نتیجه اخلاقی همون نتیجه غیر اخلاقیه :n13:
سرویس غرال من هم روی 4 مگ قفل شده, باید دوباره به 195 شکایت کنیم. :n35:
karbar200
18-12-2018, 13:14
الان پول من رو هواست
سلام بعد کلی زنگ زدن به 2020 تغییر سرویس درست نکردن باز امروز رفتم مرکز هجرت که اونا هم نتونستن تغییر بدن الان گفتن باید صبر کنی تا پنل جدید آپدیت شه :n13:
منم سرویس طرح غزال 4 مگ چهار برابر گرفتم و می دونم خطم کشش داره خدا کنه برا من اینطوری نشه
Ashkan R
18-12-2018, 13:26
ماشالا این مخابرت همیشه گند کاریاش رو میذاره موقع تمدید
از اون موقع هم که باگ زمان رو درست کردن و همه رو با هم قطع کردن، خیلی ها موقع تمدیدشون این موقع هست
پنل قبلی که کار نمیکنه، جدید هم که برای اینترنت مخابرات تعریف نشده و وقتی نت تموم شده باید با یه اینترنت دیگه رفت تا باز بشه
الان من چیکار کنم؟ با پنل جدید تمدید کنم؟ یکی از دوستان پرداخت کرده بود به مشکل خورده بود
انحصار فیبرم که قرار بود دو سال پیش وردارن. گرفتاری شدیم
منم غزال دو مگ با چهار برابر گرفتم روی 4 مگ قفل بود زنگ زدم 2020 گذاشتن رو 8 مگ شما ه زنگ بزنید 2020 رو 8 مگ بزارن
منم غزال دو مگ با چهار برابر گرفتم روی 4 مگ قفل بود زنگ زدم 2020 گذاشتن رو 8 مگ شما ه زنگ بزنید 2020 رو 8 مگ بزارن
شما کی سرویس را گرفتید؟ من الان چند ماه هست که سرویس را دارم, سرعت تو مودم 16 مگ هست ولی 4 مگ بیشتر دانلود نمیکنه.
از 2 روز پیش اینجوری شده.
hamed_korn
18-12-2018, 14:03
یکی راهنمایی کنه .
پس پرداخت ها از کجا بفهمن این ماه چقدر حجم مصرف کردند؟
این سایت جایگزین که نشون نمیده.
Tehranshahr
18-12-2018, 14:10
رو یکی از خط هام حجم باقیمانده 0 بود و سرعتو 128 کردن. رفتم تو پنلش یه جا 200 مگ رایگان داشت زدم و الان سرعت همچنان 128 و اون 200 مگ هم تکون نمیخوره معلومه سیستم جدید اصلا مصرفو نمیتونه حساب کنه :n35:
کلا یه شبه گند زدن به همه چی بجای اینکه قبل از تغییر اول همه جاشو تست کنن و به پشتیبانی هم یاد بدن کار کردشو :n29:
payampop
18-12-2018, 14:34
شما کی سرویس را گرفتید؟ من الان چند ماه هست که سرویس را دارم, سرعت تو مودم 16 مگ هست ولی 4 مگ بیشتر دانلود نمیکنه.
خط من هم مثل شما از دو روز پیش روی 4 مگ قفل شده. توی مودم رو 16 مگ ست شده ولی موقع دانلود بیشتر از سرعت 4 مگ اجازه نمی ده.
من دیروز هم به بازرسی مخابرات و هم به 195 شکایت کردم.
سرویس من طرح غزال 4 مگ با سرعت 4 برابر ماهی 700 گیگ هست. امیدوارم که درست بشه.
payampop
18-12-2018, 14:36
من دیروز به 2020 زنگ زدم ... چک کرد بعد گفت خطت رو 16 مگ بسته شده ولی نمی دونم چرا سرعتت رو 4 مگ قفله؟! بعدش اعلام خرابی کرد.
Meysam Raz
18-12-2018, 15:21
به طور خلاصه بگم هیچکاری نمیتونن بکنن ، هیچ تغییری نمیتونن بدن و ... بیخودی هم وقتتون رو پشت خط پشتیبانی حروم نکنید ، من شکایت ثبت کرده بودم زنگیدن گفتن کلا نمیشه کاری کرد یک هفته درگیری داریم اومد به اون sms که چند وقت پیش در مورد اختلال 48 ساعته فرستادن استناد کنه نمیدونست تایم اون اختلال رو 48 ساعت زده بودن فکر میکرد یک هفته هستش .
کل این مشکل سرعت و ... که میبینید به خاطر اینه که فقط در حال درست کردن پنل نیستن و سرورها و ... رو هم دارن دستکاری میکنن . بطور خلاصه بگم هیچکدوم از اینایی که ما باهاشون در ارتباطیم نمیدونن واقعا چه خبره ، احتمال زیاد ( انشالله ) یک تیمی چیزی داره روی سرورها و پنل همزمان کار میکنه و بقیه فقط تماشاچی بیرون گود هستن که سوادش هم ندارن ببینن چه خبره .
به شخصه تا جمعه شنبه بیخیال نت شدم ، خدا پدر همراه اول رو بیامرزه
یادم رفت بگم طی مکالمه با ایشون به سرور برگردون اشاره کردن که من با کابل برگردون اشتب گرفتم و شاکی شدن گفتن " من کی گفتم کابل برگردون ، این سرور برگردون هست " :n08:
دلیل اختلال ها برگردون زدن سرورها هستش :n02:
hellbrain666
18-12-2018, 15:41
کاش تو این اوضاع ثبت نام نمیکردم :n41:
dadash42
18-12-2018, 16:27
والا من همین یه هفته پیش بخاطر فیبری اجباری مخابراتی شدم, اینترنت کامل رو 16مگ و پنل جدید عادی کار میکنه
احتمالا مشکل محلی هست
سیستم و کافو ها جدیده کارمندان هنوز آشنایی کامل ندارن
hamed_korn
18-12-2018, 16:33
اینم از وضعیت من که نشون میده اصلا پنل جایگزین غیر استفاده هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dadash42
18-12-2018, 16:53
ریز مصرفم نشون میده ولی مغایر حجم صفحه اول :n27:
hamed_korn
18-12-2018, 16:58
ریز مصرفم نشون میده ولی مغایر حجم صفحه اول :n27:برای شما نشون میده.
برای پس پرداخت ها همین عکسی هست که گذاشتم.
نه صفحه اول و نه بخش ریز مصرف هیچی نشون نمیده.
که بخواهد با هم تفاوت داشته باشه.
۴ روز هست نمیدونم چقدر حجم برام مونده.
حتما تا آخر ماه همین منوال هست.......
dadash42
18-12-2018, 17:14
برای شما نشون میده.
برای پس پرداخت ها همین عکسی هست که گذاشتم.
نه صفحه اول و نه بخش ریز مصرف هیچی نشون نمیده.
که بخواهد با هم تفاوت داشته باشه.
۴ روز هست نمیدونم چقدر حجم برام مونده.
حتما تا آخر ماه همین منوال هست.......
حکایت قبض های آخر ماه وحشتناک همراه اول, فقط و فقط پیش پرداخت
آرین 0098
18-12-2018, 17:24
سامانه اطّلاعاتی مخابرات هک شد و اطّلاعات مشترکان ADSL در اختیار هکرها قرار گرفت:
پ. ن: این جاست که باید به مخابرات گفت ر***ی (با ر دستهدار)، بو هم میدی.
dadash42
18-12-2018, 17:41
سامانه اطّلاعاتی مخابرات هک شد و اطّلاعات مشترکان ADSL در اختیار هکرها قرار گرفت:
پ. ن: این جاست که باید به مخابرات گفت ر***ی (با ر دستهدار)، بو هم میدی.
عجب, یعنی نام, شماره ملی, عکس و کپی مدارک, نام پدر, اطلاعات حساب پس پردازان, آدرس, شماره تلفنها, و...و..
این فاجعست
Ashkan R
18-12-2018, 19:42
دوستان با پنل جدید تمدید کنم یا پول میره رو هوا؟!
karbar200
18-12-2018, 20:27
من با پنل جدید تغییر سرویس دادم بعد دو روز امروز زنگ زنم بخش خرابی 2020 درستش کردن و الان سرویسم
طرح غزال پیش پرداخت 4M با سرعت چهار برابر 12 ماهه
درست کردن اینم تست سرعت
الان تو پنل جدید یه سرویس دیدم 1 ماهه 100 مگ 0 تومان
این چیه دیگه!؟
flysat12345
18-12-2018, 20:48
سلام من پیش پرداختم 3 گیگ مصرف کردم اما تو پنل جدید 9 گیگ کم شده میشه توضیح بدید چرا این طوری شده؟در ضمن ترافیک اضافه خرید کردم
hamed_korn
18-12-2018, 21:24
الان تو پنل جدید یه سرویس دیدم 1 ماهه 100 مگ 0 تومان
این چیه دیگه!؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مهم نیست احتمالا ایراد تایپی هست.
چیز رایگان وجود ندارد.
bamibami
18-12-2018, 21:25
سلام
سلام دوستان.من کاربر اینترنت مخابرات خوزستان هستم .امروز همین سرویس گرفتم .اما تنها 360 گیگ داخلی برای 120 روز بهم داده!!! اول فکر کردم این 360 گیگ اینترنت بین امللی است اما بعد از دانلود 1 گیگ از من 4 گیگ کم کرد!!! دوستانی که این سرویس گرفتن آیا برای آنها هم تنها 360 گیگ داخلی منظور شده یا نه؟
متاسفانه سرویس آپلود از کار افتاده وگرنه عکس میذاشتم .
hamed_korn
18-12-2018, 21:26
من با پنل جدید تغییر سرویس دادم بعد دو روز امروز زنگ زنم بخش خرابی 2020 درستش کردن و الان سرویسم
طرح غزال پیش پرداخت 4M با سرعت چهار برابر 12 ماهه
درست کردن اینم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امکانش هست یه عکس از تنظیمات مودم
Snr down & upload
اون بخش بگذارید
flysat12345
18-12-2018, 21:54
یک سوال دیگه اینکه این سرویسگیگابایتسرویس 4m استاندارد غیر حجمی یکماهه 240GB
چه جوری محاسبه میشه 240 GB وداخلی بین الملل داره? و داخلی و بین الملل یعنی چی? چقدر داخلی و چقدر بین الملل میتونیم مصرف کنیم؟
امروز ساعت 14 سرویسم تموم شد رفتم توو پنل تمدید کنم دیدم 16 مگابیت رو زده 87200 بعد که میزنی خرید میبینی یه مالیات هم روش میبنده میشه 95 تومن. یعنی در اصل میشه دو تا مالیات
زنگ زدم 2020 میگن در حال پیگیری هستیم بزودی رفع میشه ولی همچنان این مشکل پا برجاست
شما دوستان هم همچین مشکلی دارید ؟
Ashkan R
18-12-2018, 22:31
من که بعد از ساعت ها هنوزم نتونستم تمدید کنم
۲۰۲۰ زنگ زدم گفت ۲۰۰ مگ رایگان رو فعال کن تا موقتا دسترسی به نت پیدا کنی برای تمدید
منم با اینکه میتونستم بدون فعال کردن هدیه و با یه نت دیگه برم پرداخت کنم دیدم اتفاقا فرصت خوبیه که ببینم تغییرات درست تو پنل جدید اعمال میشه یا نه
خلاصه فعال کردم و ۲۰۰ مگ برای یک روز داد ولی نت فعال نشد. فهمیدم که حتی پرداخت هم میکردم یک ماهه رو به مشکل میخوردم
تو سرویسا یه ۱۰۰ مگ رایگان هم بود(همون که دوستمون اسکرین شاتشو گذاشته)
گفتم اینو بزنم شاید یه فرجی شد. اینو فعال کردم و رفت تو رزرو! دیگه سرویسم نمیشه خرید چون میگه رزرو داری. یه گزینه سوزاندن زمان باقی مانده سرویس فعلی داره که برای اینه که سرویس رزرو فعال شه. اونم ۱۰ بار زدم فرقی نکرد. پشتیبانی هم که دوبار زنگ زدم و هرکدوم هم نیم ساعت تو صف بودم، ولی متاسفانه اونام هیچی سر در نمیارن از این سیستم. فعلا که نه راه پیش هست نه پس
تنها امید اینه وایسم مدت یه روزه اینا تموم بشه ببینم چی میشه
Ashkan R
18-12-2018, 22:33
امروز ساعت 14 سرویسم تموم شد رفتم توو پنل تمدید کنم دیدم 16 مگابیت رو زده 87200 بعد که میزنی خرید میبینی یه مالیات هم روش میبنده میشه 95 تومن. یعنی در اصل میشه دو تا مالیات
زنگ زدم 2020 میگن در حال پیگیری هستیم بزودی رفع میشه ولی همچنان این مشکل پا برجاست
شما دوستان هم همچین مشکلی دارید ؟
اتفاقا منم به ۲۰۲۰ گفتم، گفت باید فردا وقت اداری پیگیری بشه
من دو ماه پیش این سروریس رو گرفتم
Meysam Raz
18-12-2018, 23:18
من که بعد از ساعت ها هنوزم نتونستم تمدید کنم
۲۰۲۰ زنگ زدم گفت ۲۰۰ مگ رایگان رو فعال کن تا موقتا دسترسی به نت پیدا کنی برای تمدید
منم با اینکه میتونستم بدون فعال کردن هدیه و با یه نت دیگه برم پرداخت کنم دیدم اتفاقا فرصت خوبیه که ببینم تغییرات درست تو پنل جدید اعمال میشه یا نه
خلاصه فعال کردم و ۲۰۰ مگ برای یک روز داد ولی نت فعال نشد. فهمیدم که حتی پرداخت هم میکردم یک ماهه رو به مشکل میخوردم
تو سرویسا یه ۱۰۰ مگ رایگان هم بود(همون که دوستمون اسکرین شاتشو گذاشته)
گفتم اینو بزنم شاید یه فرجی شد. اینو فعال کردم و رفت تو رزرو! دیگه سرویسم نمیشه خرید چون میگه رزرو داری. یه گزینه سوزاندن زمان باقی مانده سرویس فعلی داره که برای اینه که سرویس رزرو فعال شه. اونم ۱۰ بار زدم فرقی نکرد. پشتیبانی هم که دوبار زنگ زدم و هرکدوم هم نیم ساعت تو صف بودم، ولی متاسفانه اونام هیچی سر در نمیارن از این سیستم. فعلا که نه راه پیش هست نه پس
تنها امید اینه وایسم مدت یه روزه اینا تموم بشه ببینم چی میشه
شما الان دقیقا مشکل منو داری ، 4 روزه الافم
karbar200
18-12-2018, 23:28
امکانش هست یه عکس از تنظیمات مودم
Snr down & upload
اون بخش بگذارید
یه چیز عجیب تو عکس هست که خنده داره خطم تا 18 مگ هم کشش داره ولی سرعت رو رو 1 مگ بستن ولی سرعت دانلودم طبق تعرفه و نتی هست که گرفتم
اینم عکس حین دانلود
سلام الان وضعیت پنل چجوریه میشه تمدید کرد؟ سرویس بخریم پولمون نره رو هوا اعمال نشه؟
یه چیز عجیب تو عکس هست که خنده داره خطم تا 18 مگ هم کشش داره ولی سرعت رو رو 1 مگ بستن ولی سرعت دانلودم طبق تعرفه و نتی هست که گرفتم
اینم عکس حین دانلود
خط شما ۲۰ مگ کشش داره برات ۱۸ مگ بستن
سرعت آپلود هم که توی adsl حداکثر ۱ مگابیته که اونم همونو بستن
karbar200
18-12-2018, 23:46
خط شما ۲۰ مگ کشش داره برات ۱۸ مگ بستن
سرعت آپلود هم که توی adsl حداکثر ۱ مگابیته که اونم همونو بستن
خخخخخخخ اره اشتباه از من بود :n02:
karbar200
18-12-2018, 23:48
سلام الان وضعیت پنل چجوریه میشه تمدید کرد؟ سرویس بخریم پولمون نره رو هوا اعمال نشه؟
اگر پس پرداخت هستید برید مرکز مخابرات و اگر پیش پرداخت هستید به 2020 زنگ بزنید خودشون برات تمدید می کنند البته روز و ساعت کاری باید زنگ بزنید.
اگر پس پرداخت هستید برید مرکز مخابرات و اگر پیش پرداخت هستید به 2020 زنگ بزنید خودشون برات تمدید می کنند البته روز و ساعت کاری باید زنگ بزنید.
اره پیش برداخت هستم که جالبه با اینترنت خود مخابرات پنل باز نمیشه با ایرانسل باز میشه الانم دو به شک هستم که پول بریزیم سررویس اعمال نشه
karbar200
18-12-2018, 23:56
اره پیش برداخت هستم که جالبه با اینترنت خود مخابرات پنل باز نمیشه با ایرانسل باز میشه الانم دو به شک هستم که پول بریزیم سررویس اعمال نشه
من دو روز پیش از همین پنل جدید سرویس جدید خریدم و واریز کردم که بعد چند بار پیگیری زنگ زدن به 2020 و خدا پدر این آخری بیامرزه که حالیش بود و کارمو راه انداخت
مشکل پنل جدید میدونی چیه اینکه اگر از طرق قبلت زمان باقی مانده باشه و طرح جدید رو بخری میره تو حالت رزرو و همون موقع فعال نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم وضعیت پرتال جدید ما که بلاتکلیف موندیم سرویس تموم شده نمیتونیم تمدید کنیم . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حالت رزروی ندارم نمیدونم اگه بزنیم درجا فعالش میکنن یا نه واقعا حوصله پیگیری چند روزه از ۲۰۲۰ ندارم والا زور داره هم پول بدی هم دنبالش بری
karbar200
19-12-2018, 00:22
به نظر من بخر اگر فعال هم نشد زنگ بزن 2020 بخش خرابی زود درستش می کنند
Ashkan R
19-12-2018, 00:51
گفتم صبر کنم ۱۲ به بعد بشه ولی هیچی عوض نشد !
زنگ زدم ۲۰۲۰ طرف میگه شما میخوای همه چیو رایگان بری جلو نمیشه که برو سرویس بخر :n08:
گفتم تو یکاری کن من بتونم سرویس بخرم من دوبرار میدم اصن:n09:
ماشالا چقدم ادعا داشت این یکی، گفتم برو سرچ کن ببین ملت ۴ روزه الافن
سرعت طرح غزال من محدود شده به 2 مگ. (8 مگ بود) این چه وضعیه آخه...
hamed_korn
19-12-2018, 09:30
سلام.
نکته جالب اینکه یه تبلیغ تلویزیونی شیک هم داره مخابرات برای طرح غزال نشون میده.
حالا نکه الان مشتری های فعلی رو خیلی خوب سرویس میدن و ما هم راضی از خدماتشون هستیم.
بازم دارن مشتری جمع میکنند.
واقعا خیلی عملکردشون جالبه.....
DarkLords
19-12-2018, 10:37
از دیشب سرعت خطم اومده پایین، یعنی اصلا دیتا نمیاد. حتی پنل خود مخابرات باز نمیشه. دوبار هم سعی کردم تماس بگیرم هر دفعه گفت باید نیم ساعت تو صف باشم که چون وقت نداشتم بیخیال شدم.
مشکل بنظرتون از تغییرات جدیده یا کس دیگهای هم این مشکل براش پیش اومده؟
Sent from my MI 4 using Tapatalk
jabi7joon
19-12-2018, 11:15
از دیشب سرعت خطم اومده پایین، یعنی اصلا دیتا نمیاد. حتی پنل خود مخابرات باز نمیشه. دوبار هم سعی کردم تماس بگیرم هر دفعه گفت باید نیم ساعت تو صف باشم که چون وقت نداشتم بیخیال شدم.
مشکل بنظرتون از تغییرات جدیده یا کس دیگهای هم این مشکل براش پیش اومده؟
Sent from my MI 4 using Tapatalk
سرعت خط منم اومده پایین..
220 kB دانلودم بود الان شده 60 تا..
payampop
19-12-2018, 11:48
امروز دوباره با 2020 بابت اینکه سرعتم از 16 مگ به 4 مگ رسیده، تماس گرفتم. اپراتور بالاخره برای بار اول یک جواب درست و حسابی به من داد. گفت واقعیت قضیه اینه که دارن تمام اطلاعات رو به سرور جدید منتقل می کنن. به همین خاطر هنوز سرویس شما رو 4 مگ می شناسه. به همین خاطر تا کامل اطلاعات منتقل نشه، سرعت 16 مگ شما اعمال نمی شه. گفت تا یکی دو روز آینده انتقال کامل می شه. امیدوارم بیشتر از این طول نکشه.
دوستان کسی هست که توی پنل جدید براش نوشته شده باشه عدم احراز هویت؟!
حالا خوبه چند ساله مشتری اینترنت مخابرات هستم، ولی از وقتی رفته توی پنل جدید میگه هویت نداری! وارد صفحه هم شدم و همه چیز رو پُر کردم، ولی هنوز قرمز هست. برای تمدید اینترنت که زمان زیادی مونده و باید 20 دی برم سراغش، ولی برای امتحان زدم ببینم چی میشه و گفت چون بی هویت هستی نمیتونی سرویس جدید بگیری! :n27:
دوستان من بندرعباس هستم در مورد سرعت اینه که من اینترنت 2 مگ با سرعت 4 برابر دارم خطم رو 4 مگ بسته بودن و سرعتم 400 بود زنگ زدم 2020 و گفتم سرعت 8 مگ رو نمیگیرم نگاه کردن خطم رو روی 8 مگ گذاشت و الان مشکل خاصی ندارم و سرعتم 8 مگ هست . فقط یه بار سرعتم 4 مگ بود که دیدم دوباره خطمو بردن رو 4 مگ دوباره زنگ زدم 2020 بردن رو 8 و فعلا که حله
Meysam Raz
19-12-2018, 13:38
دوستان کسی هست که توی پنل جدید براش نوشته شده باشه عدم احراز هویت؟!
حالا خوبه چند ساله مشتری اینترنت مخابرات هستم، ولی از وقتی رفته توی پنل جدید میگه هویت نداری! وارد صفحه هم شدم و همه چیز رو پُر کردم، ولی هنوز قرمز هست. برای تمدید اینترنت که زمان زیادی مونده و باید 20 دی برم سراغش، ولی برای امتحان زدم ببینم چی میشه و گفت چون بی هویت هستی نمیتونی سرویس جدید بگیری! :n27:
همه ما اونو داشتیم ، بری قسمت اطلاعات فیلد ها رو ( با اون دکمه پایین ) هی بزنی و پر کنی حل میشه
Ashkan R
19-12-2018, 15:04
مخابرات اینترنت خوبیه، به شرطی که بتونید تمدیدش کنید :n09:
باید التماس کنی آقا بیا پول منو بگیر!
من که هنوز به جایی نرسیدم، پشتیبانی کلا تعطیله
بعضی وقتا زنگ میزنم طرف با یه لحن با اعتماد به نفسی میگه پنل عوض شده و شما باید برید تو پنل جدید خرید بزنید، میخوام یعنی داد بزنم :n02:
حالا من که مشکلم فراتر از احراز هویت و این داستاناس، ولی حداقل انجام بدم که بهانه کمتر بدم دستشون
باید از قسمت "حساب کاربری>مشخصات فردی" انجام بدم دیگه؟ بعد آنی باید اوکی بشه؟ من هرچی میزنم میگه "مشخصات فردی شما مورد تأیید نیست. لطفاً مشخصات فردی را در فرم زیر دقیقاً مطابق با مدارک هویتی خود بنویسید."
بعد من صاحب خطم یه نفر دیگه هست، مشخصات خودمو بزنم جواب میده یا باید مشخصات صاحب خط رو بزنم؟
کسی بوده مشخصات خودش رو زده باشه و فقط مشخصات صاحب خط رو تو قسمت "نام مالک خط" زده باشه و تایید شده باشه؟
کارت ملی خودم و قبض رو هم آپلود کردم
دوستان من بندرعباس هستم در مورد سرعت اینه که من اینترنت 2 مگ با سرعت 4 برابر دارم خطم رو 4 مگ بسته بودن و سرعتم 400 بود زنگ زدم 2020 و گفتم سرعت 8 مگ رو نمیگیرم نگاه کردن خطم رو روی 8 مگ گذاشت و الان مشکل خاصی ندارم و سرعتم 8 مگ هست . فقط یه بار سرعتم 4 مگ بود که دیدم دوباره خطمو بردن رو 4 مگ دوباره زنگ زدم 2020 بردن رو 8 و فعلا که حله
داش down steam رو چنده برا تو من چهار مگ چهار برابری داشم هرچی زنگ زدم سرعتم از چهار بالاتر نرفت الان هم عوض کردم رو دو مگ چهار برابری باز رو 4مگ قفله چکارش کنم مشکل از خطه نمیکشه یعنی؟ دان استریمم هم رو10مگه با snr20
دوستان کسی میدونه فرق این طرح های مخابرات چیه؟
اینم از وضع پینگ تایم مخابرات
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=231ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=229ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=232ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=230ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=233ms TTL=118
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=233ms TTL=118
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=227ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=249ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=226ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=230ms TTL=54
دلمون خوشه اینترنت داریم
albertxx
19-12-2018, 19:51
اگه اشتباه نکنم سمت راست سرعت 8 مگ رو تضمین کرده و سمت چپ سرعت 4 مگ رو
جفت روی 16 مگ بسته میشه
karbar200
19-12-2018, 20:11
سلام
بستگی به کشش خطت داره هر دو 16 مگ هست به شرط اینکه خطت کشش داشته باشه سمت راستی 8 مگ و چپی 4 مگ حداقل سرعت هست.
سلام دوستان، بی زحمت راهنمایی کنید
من مشترک مخابرات تهران هستم، امروز طرح غزال دو مگ با سرعت چهار برابر رو فعال کردم، دیتا رِیت خطم ۹۲۰۰ اما سرعت دانلودم ۲۵۰ هست فقط! ،آیا این طبیعی هست؟ سرعت دانلودم نباید بیشتر باشه؟
karbar200
19-12-2018, 21:41
من مشترک مخابرات تهران هستم، امروز طرح غزال دو مگ با سرعت چهار برابر رو فعال کردم، دیتا رِیت خطم ۹۲۰۰ اما سرعت دانلودم ۲۵۰ هست فقط! ،آیا این طبیعی هست؟ سرعت دانلودم نباید بیشتر باشه؟
زنگ بزن 2020 بگو خط من تا 9 مگ کشش داره و طبق طرحت بایت تا 8 مگ ببندند سرعتتو
payampop
19-12-2018, 21:43
برای شما با چهار برابر سرعت باید 8 مگ بدن. خط شما تا 9 مگ رو جواب می ده. پس شما باید موقع دانلود با سرعت حدود 900 تا 1 مگ دانلود کنید.
برای شما با چهار برابر سرعت باید 8 مگ بدن. خط شما تا 9 مگ رو جواب می ده. پس شما باید موقع دانلود با سرعت حدود 900 تا 1 مگ دانلود کنید.
ممنونم تماس میگیرم
snr margin خطم ۶ هست ،کاهش سرعت به خاطر اون نیست؟
hamed_korn
19-12-2018, 23:53
من مشترک مخابرات تهران هستم، امروز طرح غزال دو مگ با سرعت چهار برابر رو فعال کردم، دیتا رِیت خطم ۹۲۰۰ اما سرعت دانلودم ۲۵۰ هست فقط! ،آیا این طبیعی هست؟ سرعت دانلودم نباید بیشتر باشه؟شما عکس تنظیمات مودمتون رو بگزارید همونجایی که snr_
هست.attenuation
hamed_korn
19-12-2018, 23:57
ممنونم تماس میگیرم
snr margin خطم ۶ هست ،کاهش سرعت به خاطر اون نیست؟سرعت دانلود اگه کامنت های دوستان رو تو چند صفحه اخیر بخونید با کاهش و یا عدم تطبیق با سرعتی که خریدن مواجه شدن.خودشون میگن به ۲۰۲۰ چندبار زنگ زدن درستش کردن.
بعضی هارم هنوز درست نکردن.
Snr شما اگه ۶ هست.
بعید میدونم به سرعت دانلودتون کاری داشته باشه.
اگه خیلی پایین بیاد احتمال قطع شدن هست.
برای منم الان بین ۶ تا ۸ میچرخه ولی سرعتم تغییر نکرده.
hamed_korn
20-12-2018, 00:00
مثلا این برای من هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SNR Margin
:
6.1 7.5 db
Line Attenuation
:
31.5 16.9 db
Data Rate
:
9207 1227 kbps
Max Rate
:
18020 1376 kbps
CRC
:
3 1
میبخشید عکس آپلود نمیشد، سمت راستی ها مربوط به Downstream و چپی ها مربوط به Upstream
dokhtarak_e_darya
20-12-2018, 00:42
هیچ فرقی ندارن
dadash42
20-12-2018, 09:07
احتیاطی 8مگ دو برابر, اقلاٌ 8مگ تضمینی
داش down steam رو چنده برا تو من چهار مگ چهار برابری داشم هرچی زنگ زدم سرعتم از چهار بالاتر نرفت الان هم عوض کردم رو دو مگ چهار برابری باز رو 4مگ قفله چکارش کنم مشکل از خطه نمیکشه یعنی؟ دان استریمم هم رو10مگه با snr20
down steam مال من رو 8 هست و snr هم 18 سرعت دانلودم هم 930 خیلی کم به 1 مگ میرسه ولی خوبه با توجه به پولی که دادم 160 تومن 6 ماهه سرعت 2 مگ با چهار برابر سرعت ماهی 90 گیگ بین الملل
مثلا این برای من هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من snr دیروز شده بود 6 سرعت نتم از 930 به 400 رسیده بود که خطم رو درست کردم سرعتم خوب شد snr شما زیاد پایین نیست مشکلی نداری؟:n13:
hamed_korn
20-12-2018, 09:18
SNR Margin
:
6.17.5db
Line Attenuation
:
31.516.9db
Data Rate
:
92071227kbps
Max Rate
:
180201376kbps
CRC
:
31
میبخشید عکس آپلود نمیشد، سمت راستی ها مربوط به Downstream و چپی ها مربوط به Upstreamسلام.
احتمالا باید قندشکن استفاده کنید وقتی میخوای اسکرین شات اینجا بزارید.
من فقط با قند شکن عکس میتونم بزارم.
شما بین ۸۰۰ کیلو بایت تا ۱ مگابایت باید بتونید دانلود کنید.
مشکل شما از این خرابکاریهای این یک هفته اخیر خود مخابرات هست.
همون به ۲۰۲۰ بگید درستش کنه.
از این سرعت بالاتر هم نگیرید که بنظر نویز رو خطتون دارین.
فاصله تون هم بنظر یکم زیاد میاد.
ولی مشکل فعلی سرعتتون از خود مخابرات.......
SNR Margin
:
6.1 7.5 db
Line Attenuation
:
31.5 16.9 db
Data Rate
:
9207 1227 kbps
Max Rate
:
18020 1376 kbps
CRC
:
3 1
میبخشید عکس آپلود نمیشد، سمت راستی ها مربوط به Downstream و چپی ها مربوط به Upstream
snr پاییه اتصالات خطو چک کن ببین درست میشه من از اول سیم رو با چاقو بریدم و متصل کردم مستقیم به اسپلیتر مشکلم حل شد و snr بالا رفت
hamed_korn
20-12-2018, 09:23
من snr دیروز شده بود 6 سرعت نتم از 930 به 400 رسیده بود که خطم رو درست کردم سرعتم خوب شد snr شما زیاد پایین نیست مشکلی نداری؟:n13:سلام.
از نظر سرعت خیر مشکل فعلا ندارم.
کلا شب ها snr حدود ۱تا ۲ واحد کاهش میابد بخاطر افزایش نویز.
کاربر دیگه ای هم اسکرین شات از مودم گذاشتن ایشون هم با سرعت ست شده مثل من حدود ۶.۵ snr داشتند.
حالا احتمالا بنا به دلایلی اگه بتونم کابل تلفن داخل واحد رو تا باکس مخابرات روعوض میکنم. ببینم چی میشه شای تونستم
Snr رو مقداری بکشم بالا
aliabbasijondani
20-12-2018, 09:44
سلام خسته نباشید علت خرابی یا کاهش عمر تلفن-lcdتلفن-صفحه کلید-گوشی چیه
dadash42
20-12-2018, 10:52
سلام خسته نباشید علت خرابی یا کاهش عمر تلفن-lcdتلفن-صفحه کلید-گوشی چیه
اینها یه طول عمر محدودی دارن, شاید ده سال
سعی کنین دستگاه های lcd دار نخرین, من چند تا گوشی قدیمی و یک میکرویف دور انداختم
led دار خوبه
dadash42
20-12-2018, 11:13
کافو نوری/فیبری نزدمون گذاشتن واقعا adsl به حدی مطلوب رسید, فقط نمیشه از غیر مخابرات بگیریم
اگر با این خط مثلا دیدبان نت ماهی 1000گیگ داشتم چه میشد :n09:
Mohammad Aghaee
20-12-2018, 11:40
سلام من طرح غزال 4مگ با سرعت چهار برابر دارم و ازش راضی بودم و دیشب خواستم دانلود کنم دیدم سرعتم به جای 16 ، 4 مگ شده (البته توی تنظیمات مودم ، خط روی 18 بسته شده ولی در عمل 4 بیشتر دانلود نمیکنه) و اومدم اینجا کامنت های دوستان رو خوندم دیدم ظاهرا مشکل سراسریه و همه کسایی که طرح غزال دارن موقتا سرعتشون اومده پایین . هربار زنگ زدم 2020 گفت 25 دقیقه باید صبر کنی تا اپراتور جواب بده :n03: زنگ زدم مرکز مخابراتیمون کسی گوشی رو برنداشت . حالا به نظرتون چیکار کنم؟ صبرکنم تا خودش درست بشه یا به 195 اطلاع بدم؟ هرچند فکر کنم 195 هم نتونه کاری کنه چون الان حداقل سرعت 4مگ رو دارم میگیرم و مخابرات هم حداقل تعهدش همون 4 هست . دوستان به نظرتون راه حل چیه؟ صبرکنم؟ :n36:
زنگ زدم ۲۰۲ گفتم دو مگ چهار برابر دارم کشش خطم ۹ مگ اما فقط ۲۵۰ بهم دانلود میده گفت مشکل نرم افزاری داریم!! و اعلام خرابی میکنم برات به واحد فنی
دوستان حجم مصرفی و باقیمانده خودم رو تو کدام قسمت پنل میتونم ببینم؟
flysat12345
20-12-2018, 14:11
چرا برای من سرویس 20 و 30 MB در پنل من وجود ندارد؟
payampop
20-12-2018, 14:27
سلام من طرح غزال 4مگ با سرعت چهار برابر دارم و ازش راضی بودم و دیشب خواستم دانلود کنم دیدم سرعتم به جای 16 ، 4 مگ شده (البته توی تنظیمات مودم ، خط روی 18 بسته شده ولی در عمل 4 بیشتر دانلود نمیکنه) و اومدم اینجا کامنت های دوستان رو خوندم دیدم ظاهرا مشکل سراسریه و همه کسایی که طرح غزال دارن موقتا سرعتشون اومده پایین . هربار زنگ زدم 2020 گفت 25 دقیقه باید صبر کنی تا اپراتور جواب بده :n03: زنگ زدم مرکز مخابراتیمون کسی گوشی رو برنداشت . حالا به نظرتون چیکار کنم؟ صبرکنم تا خودش درست بشه یا به 195 اطلاع بدم؟ هرچند فکر کنم 195 هم نتونه کاری کنه چون الان حداقل سرعت 4مگ رو دارم میگیرم و مخابرات هم حداقل تعهدش همون 4 هست . دوستان به نظرتون راه حل چیه؟ صبرکنم؟ :n36:
اکثرا این مشکل رو دارن. من هم دارم. شما به 195 شکایت کن. وقتی تعداد شکایت ها زیاد باشه، زودتر درستش می کنن.
البته به من گفتن که اطلاعات داره به سرور جدید منتقل می شه. این مشکل به همین خاطر هست
hamed_korn
20-12-2018, 14:35
زنگ زدم ۲۰۲ گفتم دو مگ چهار برابر دارم کشش خطم ۹ مگ اما فقط ۲۵۰ بهم دانلود میده گفت مشکل نرم افزاری داریم!! و اعلام خرابی میکنم برات به واحد فنی
دوستان حجم مصرفی و باقیمانده خودم رو تو کدام قسمت پنل میتونم ببینم؟تو اون سایت جدیده باید برید.
تو بخش حساب کاربری- ریز مصرف اینترنت.
و همون صفحه اصلی هم باید ببینید.
فقط اگه پیش پرداخت باشید.
پس پرداخت ها امکانش فراهم نیست.از مزایای سایت موقتشونه......
Meysam Raz
20-12-2018, 16:28
بالاخره پنل من درست و سرویس رزرو فعال شد و تونستیم خرید بزنیم:n15::n16:
Mohammad Aghaee
20-12-2018, 18:02
خدا رو شکر خودش درست شد و الان یکی دو ساعته که سرعت دانلودم به 16مگ برگشته :n01: نه پشتیبانی جوابی بهم داد و نه 195 هنوز چیزی گفته ولی خودش خود به خود درست شد . امیدوارم دوباره افت سرعت پیدا نکنم و بقیه دوستان هم مشکلشون هرچه سریعتر برطرف بشه
سرعت دانلود من هم درست شد
اما واقعا میترسم چیزی دانلود کنم پس پرداخت هستم میزان مصرفم تو پنل معلوم نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.