مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
از کی تاحالا خلاف قانون عمل کردن به نفع همه بوده؟!!!!
باید از کسایی که ظلم در حق خودشونو خوب میدونن ترسید! همینا آینده یه نسل رو به باد میدن.
دوست عزیزم
من از تبعاتی حرفی که زدم اتفاقا میترسیدم ولی خب به خیالم اینجا یه جمع دوستانه و مشورتیه و هرچه میخواهد دل تنگت بگو
از ابتدای 94 دیگه وضعیت پایداری نت از افتضاح گذشته
خب وقتی مصرف خودم که کم هم فیلم بازیو برنامه دانلود میکنم هم4 یوزر کانکت دارمو نگاه میکنم بعد میبینم بعضی همین دوستان که نوش جونش اتفاقا 8 برابر من مصرف دارن و خیلیای دیگه
آیا اگر دانلود ماهی 150 و 170 و 160 گیگ باعث بشه من نتونم سرویس با کیفیت بگیرم ظلم در حق من نیست؟ حالا من با این حرفم ظلم در حق خودمو خوب دونستم؟
حالا اصلا فلان فلان فلان مخابرات که نمیتونه به همه سرویس نامحدود بده !!
چه فرقی میکنه!؟
سیاست مصرف منصفانه تو طرح بینهایت رایتل هم هست!
تو سایت AT&T رو نگاه کنید سرویس نا محدود دارن اما سیاست مصرف منصفانه هم دارند!
لطفا رو هوا کسی رو متهم نکنید!
birang1357
18-04-2015, 19:42
اینم حجمهای مصرف منصفانه
حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين
٢مگ ٨٠ گيگ ،
يك مگ ٤٠ گيگ
و ٥١٢ K ٢٠گیگ
و٢٥٦K ١٠ گ
١٢٨K شش گیگ
سلام
اینطوری که خیلی کمه. نگفته اگه بیش از حد دانلود بشه سرعت چقدر محدود میشه؟
لطفا لینک منبع هم بزارید
Sent from my iPhone using Tapatalk
aluminum
18-04-2015, 19:48
اینم حجمهای مصرف منصفانه
٢مگ ٨٠ گيگ ،
يك مگ ٤٠ گيگ
و ٥١٢ K ٢٠گیگ
و٢٥٦K ١٠ گ
١٢٨K شش گیگ
منبعی دارید؟چیزی که تو سایت مخابرات نیومده؟
ولی اگه این باشه خیلی ظلمه
اگه حداقل 70-60 درصد حداکثر مجاز باشه باز میشه تحمل کرد ولی اینها تقریبا یک پنچم حداکثر میزان دانلوده
رفتم دیدم کل مصرفم تا امروز 17 گیگ بوده ، الان کل استخونام درد گرفته لپتاپو گذاشتم رو پنکه میخوام تا فردا شب یه سره دانلود کنم فوقش خرجش یه لپتاپ جدیده!
اون دوستمون 160 گیگ برداشته بود؟!! ینی اون موقع که من داشتم تو سرم میزدم گوگل باز شه ملت داشتن اینترنتو خالی میکردن رو هاردشون؟:n04::n35:
GHAGHALEELEE
18-04-2015, 19:59
یکی دو صفحه قبل این بحث رو کردیم ، مصرف منصفانه توی سرویس 20 مگ خیلی هم منطقی میاد ولی توی 512 و ا مگ و 2 مگ کاملا مسخره هست.
اون دوستمون 160 گیگ برداشته بود؟!! ینی اون موقع که من داشتم تو سرم میزدم گوگل باز شه ملت داشتن اینترنتو خالی میکردن رو هاردشون
نه عزیز من این خبرا نبوده ما هم که دانلودمون رو متوقف میکردیم که وبگردی کنیم سرعت خیلی داغون بود.اصلا بحث وبگردی با مرورگر رو ، سرعتش رو نمیتونید با دانلود بوسیله نرم افزار اون هم از یک سرور یکی کنید.بعد به منطقه مخابراتی تون هم ربط داره.
اینترنت رو کسای دیگه هم بدجور خالی میکنند که اگه بهتون بگم واقعا استخوان درد میگیرید (یک بابایی تو فروم پرشین تولز هست روزی 10 ترا دانلود داره !!!)
منبعی دارید؟چیزی که تو سایت مخابرات نیومده؟
ولی اگه این باشه خیلی ظلمه
اگه حداقل 70-60 درصد حداکثر مجاز باشه باز میشه تحمل کرد ولی اینها تقریبا یک پنچم حداکثر میزان دانلوده
منبعش فکر کنم سایتهای دیگه بوده مثلا شاتل یا پارس افلاین ، چون من به بخش فروش زنگ زدم گفت هنوز بخشنامه اش نیومده مگر اینکه این دوستمون تو مخابرات باشند یا خودشون بیایند منبع رو ذکر کنند
سلام دوستان.
منبع مصرف منصفانه مخابرات اینجاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیام شماره 6446
من خودم دو سال هست مشترک مخابرات هستم. با این وضع این سرویس بدرد نمی خوره.
aluminum
18-04-2015, 20:08
سلام دوستان.
منبع مصرف منصفانه مخابرات اینجاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیام شماره 6446
بله درسته ولی با یه حساب سر انگشتی اینترنت حجمی با دانلود شبانه رایگان به صرفه تر از اینترنت نامحدود با مصرف منصفانه هست
Mr_100_dolari
18-04-2015, 20:34
اگر قرار باشه ماهی 20 تومن بگیرن برای نت 512 که نشه باهاش ماهی 20 گیگ بیشتر دانلودش کرد همون بهتر که بریم سراغ سرویس های دیگه ...
همچین آش دهن سوزی هم نیستش که فکر کنند خبری هستش یا اینکه شایدم دیدن به اندازه کافی مشتری جمع کردن دیگه کم کم وقت سرکیسه کردنشون هستش ...
چطوره بهشون پیشنهاد بدیم عین آب برامون جیره بندیش کنن که خدایی نکرده کسی دچار اصراف نشه ....
البته من روی قبض تلفن ماه قبل همچین چیزی ندیدم ولی اگر همچین چیزی باشه در اولین فرصت اشتراک رو کنسل میکنم ...
طبق گفته روابط عمومی مخابرات انگیزه اصلیشون از اینکار بحث سود خودشونه نه بهبود سرویس همه کاربرا.
٢٩/١/٩٤
مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
GHAGHALEELEE
18-04-2015, 20:42
البته من روی قبض تلفن ماه قبل همچین چیزی ندیدم ولی اگر همچین چیزی باشه در اولین فرصت اشتراک رو کنسل میکنم ..
مخلص رفیق گلمون هستیم.اقا من فبض این ماه چند روز پیش برام اومد پشتش قرمز رنگ نوشته بود.
بچه ها باید مهاجرت کنیم یک شرکت دیگه اینجا اوضاعش خیلی داغونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اوه اوه چقدر زیاد :))
باید اعتراض کرد اینا تا بخوان شروع کنن 1 2 ماه طول میکشه
Mr_100_dolari
18-04-2015, 21:27
مخلص رفیق گلمون هستیم.اقا من فبض این ماه چند روز پیش برام اومد پشتش قرمز رنگ نوشته بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام ... قربون داداش ...
آقا وقتی بحث تایپک رو دیدم رفتم قبض و دوباره نگاه کردم و دیدم پشتش در مورد همین منصفانه این چیزا نوشته ...
یه چند روزی هم هستش که حس میکردم سرعت دانلودم حدود 10 الی 20 کیلو بایت افت کرده نمیدونم برای سایر دوستان هم همینطور هستش یا نه ؟
الانم زنگ زدم 2020 که خدا رو شکر هیچ وقت نیستن که جواب بدن ...
چند تا سوال داشتم الان یعنی کلا مثلا برای کسی که 512 داره ماهی 20 گیگ شده حجمش ؟
20 گیگش تموم بشه نتش قطع میشه ؟
یا اضافه دانلود پولش جداست ؟
اصلا ساعت رایگان و اینام نداره نه ؟
با این حساب دوستان سرویس های مشابه که هزینش همون ماهی 20 تومن باشه و دانلود رایگان شبانه بدون افت سرعت هم داشته باشه چی پیشنهاد میدین ؟
DarkLords
18-04-2015, 21:43
دوست عزیزم
من از تبعاتی حرفی که زدم اتفاقا میترسیدم ولی خب به خیالم اینجا یه جمع دوستانه و مشورتیه و هرچه میخواهد دل تنگت بگو
از ابتدای 94 دیگه وضعیت پایداری نت از افتضاح گذشته
خب وقتی مصرف خودم که کم هم فیلم بازیو برنامه دانلود میکنم هم4 یوزر کانکت دارمو نگاه میکنم بعد میبینم بعضی همین دوستان که نوش جونش اتفاقا 8 برابر من مصرف دارن و خیلیای دیگه
آیا اگر دانلود ماهی 150 و 170 و 160 گیگ باعث بشه من نتونم سرویس با کیفیت بگیرم ظلم در حق من نیست؟ حالا من با این حرفم ظلم در حق خودمو خوب دونستم؟
حالا اصلا فلان فلان فلان مخابرات که نمیتونه به همه سرویس نامحدود بده !!
چه فرقی میکنه!؟
سیاست مصرف منصفانه تو طرح بینهایت رایتل هم هست!
لطفا رو هوا کسی رو متهم نکنید!
داداش راه حل مشکل این نیست که مردم رو محدود کنن. برا افزایش کیفیت باید پهنای باند ورودی به کشور رو بالا ببرن. کاری که بنا به هر دلیلی نمیخوان بکنن. عوضش میان از حق ما کم میکنن و اسمشو میذارن مصرف منصفانه. تازه اونم برا سود خودشونه نه افزایش کیفیت ارتباط!!
GHAGHALEELEE
18-04-2015, 21:51
با این حساب دوستان سرویس های مشابه که هزینش همون ماهی 20 تومن باشه و دانلود رایگان شبانه بدون افت سرعت هم داشته باشه چی پیشنهاد میدین ؟
بچه ها فن اوا رو گفتند ولی مثل اینکه قیلترشکن ها اونجا تعطیله.فکر کنم به فنا رفت دانلود.بدبختی دانلود افلاین ماه-واره ها هم به فنا رفته.تازه مسابقات یو اف سی رو با کیفیت خوب میدیدم ها حالا دیگه sd رو هم ....
این 20 گیگ اگر عملی بشه من که میرم یکی از این شبانه دارها.شاید همین فن اوا.
dvb_hamed
18-04-2015, 23:12
بچه ها فن اوا رو گفتند ولی مثل اینکه قیلترشکن ها اونجا تعطیله.فکر کنم به فنا رفت دانلود.بدبختی دانلود افلاین ماه-واره ها هم به فنا رفته.تازه مسابقات یو اف سی رو با کیفیت خوب میدیدم ها حالا دیگه sd رو هم ....
این 20 گیگ اگر عملی بشه من که میرم یکی از این شبانه دارها.شاید همین فن اوا.
افلاین چرا به فنا رفته؟
vahid_sh2447
18-04-2015, 23:49
افلاین چرا به فنا رفته؟
به خاطر هزینه بالای مک های اختصاصی...
یادش بخیر شبی 30 گیگ می گرفتیم...
اگر قرار باشه ماهی 20 تومن بگیرن برای نت 512 که نشه باهاش ماهی 20 گیگ بیشتر دانلودش کرد همون بهتر که بریم سراغ سرویس های دیگه ...
همچین آش دهن سوزی هم نیستش که فکر کنند خبری هستش یا اینکه شایدم دیدن به اندازه کافی مشتری جمع کردن دیگه کم کم وقت سرکیسه کردنشون هستش ...
چطوره بهشون پیشنهاد بدیم عین آب برامون جیره بندیش کنن که خدایی نکرده کسی دچار اصراف نشه ....
البته من روی قبض تلفن ماه قبل همچین چیزی ندیدم ولی اگر همچین چیزی باشه در اولین فرصت اشتراک رو کنسل میکنم ...
همچنین :n26:
GHAGHALEELEE
19-04-2015, 06:07
ه خاطر هزینه بالای مک های اختصاصی...
یادش بخیر شبی 30 گیگ می گرفتیم...
هنوز کلی از فیلمهای حجم بالایی که دارم و هنوز ندیدم مال اون دوران هست.
افلاین چرا به فنا رفته؟
کامل هم به فنا نرفته باشه روی جهتهایی هست که واسه من یکی دریافتش امکانپذیر نیست.همین الانش فرکانسهای معمولی رو بخاطر پا-را-زیت ندارم.
birang1357
19-04-2015, 06:55
دوستان در حال حاضر سرویسهای حجمی دارای شبانه رایگان هستند؟
یا فقط اونایی که تو جشنواره ها ارائه میشه رایگان شبانه دارن؟
GHAGHALEELEE
19-04-2015, 10:52
بچه هایی که فعلا مخابرات رو ترک نمیکنند حواسشون باشه بعد از حجم مصرفی مشخص، پیگیرباشن چه بلایی سر نت میاد ، شاید اجازه دانلود بهتون بدن بعد یک قبض 5 برابری بیاد در خونه تون !!! از این دزدها بعید نیست.یعنی میگم نهایتا از حجم مشخص چند گیگ بیشتر دانلود کنید تا دوره بعد که قبض میاد بفهمید چی به چیه ؟ البته یکی از بچه ها تیکت زده در همین رابطه.
لول! سرویس مزخرف مخابرات که نه میشه باش استریم کرد نه میشه گیم درست بازی کرد نه حتی یه جیمیل رو درست باز کرد با اون پینگ افتضاحش که فقط و فقط به درد دانلود اونم با کانکشن بالا میخوره تازه نه اونم همیشه بعد سرویس 2 مگ 80 گیگ! 1 مگ 40 گیگ!!!
این مسئولین مخابرات معلوم نیست چی استعمال می کنن!!!
با این پولی که من دارم میدم واسه این سرویس اشتغال بدون درنگ جمش می کنم اگه محدود کنن.
Mr_100_dolari
19-04-2015, 12:31
بچه هایی که فعلا مخابرات رو ترک نمیکنند حواسشون باشه بعد از حجم مصرفی مشخص، پیگیرباشن چه بلایی سر نت میاد ، شاید اجازه دانلود بهتون بدن بعد یک قبض 5 برابری بیاد در خونه تون !!! از این دزدها بعید نیست.یعنی میگم نهایتا از حجم مشخص چند گیگ بیشتر دانلود کنید تا دوره بعد که قبض میاد بفهمید چی به چیه ؟ البته یکی از بچه ها تیکت زده در همین رابطه.
هر چی هم به 2020 زنگ میرنیم کسی بر نمیداره .... به قول شما امکانش هستش بخواد ملت رو سر کیسه کنن ... اگر کسی میتونست زنگ بزنه و بپرسه شرایط جدیدشون رو خوب بود ...
mehryar1973
19-04-2015, 12:40
درسته حدس شما احتمالا حجم اضافی حساب میکنن
و چون پولADSLرو قبض میاد این حساب رو کردن که مشترک بخاطر اینکه خطش قطع نشه مجبوره پرداخت کنه هر رقمی رو
من که فردا میرم درخواست قطع سرویس رو میدم...
20 گیگ برای 512! دستشون درد نکنه واقعاً. خب من اگه نیاز به دانلود نداشتم که 512 نمیگرفتم! میرفتم یه 128 میگرفتم و روزی دو تا صفحه باهاش باز میکردم.
بدبختی اینجاست که این همه بند و بساط دارن و چند میلیون مشتری، ولی نمیان قشنگ و شیک توی سایت بنویسن جریان چیه. دو روز دیگه اردیبهشت شروع میشه و هنوز نمیدونیم باید چیکار کنیم. حجم تموم میشه اینترنت قطع میشه؟ ادامه پیدا میکنه و سرعتش کم میشه؟ پول بیشتر باید بدیم؟ چقدر باید بدیم؟
کلاً اینترنت محدود از نظر من بی معنی هست. یعنی حاضرم 256 نامحدود داشته باشم ولی چمیدونم 2 مگ محدود نه. مثل این دوستانی که تا یه صفحه رو باز میکنن وحشت میکنن و میگن چقدر عکس داره و الآن حجممون تموم میشه.
من زنگ زدم 2020 دهنم سرویس شد تا جواب دادن 25دقیقه فقط تو صف بودم
پرسیدم از چندین بار که سرویسهای نامحدود حجم براشون گذاشته شده؟ گفت نه
البته مشکوک میزد و به نظر میرسید خودش هم خبر نداره...
بچه ها باز شما پیگیری کنید نتیجه رو اینجا اعلام کنید اگر واقعا همچیمپن داستانی پیاده شده باشه بریم تخلیه کنیم واقعا! :n13:
GHAGHALEELEE
19-04-2015, 13:52
کلاً اینترنت محدود از نظر من بی معنی هست. یعنی حاضرم 256 نامحدود داشته باشم ولی چمیدونم 2 مگ محدود نه. مثل این دوستانی که تا یه صفحه رو باز میکنن وحشت میکنن و میگن چقدر عکس داره و الآن حجممون تموم میشه.
اصلا استرسش باعث میشه زهرمار ادم بشه.من که حاضرم 64 نامحدود داشته باشم ولی حجمی نه.
من زنگ زدم 2020 دهنم سرویس شد تا جواب دادن 25دقیقه فقط تو صف بودم
پرسیدم از چندین بار که سرویسهای نامحدود حجم براشون گذاشته شده؟ گفت نه
البته مشکوک میزد و به نظر میرسید خودش هم خبر نداره...
بچه ها باز شما پیگیری کنید نتیجه رو اینجا اعلام کنید اگر واقعا همچیمپن داستانی پیاده شده باشه بریم تخلیه کنیم واقعا! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش حتمیه من دو بار امروز صحبت کردم هم فروش هم پشتیبانی.تازه برای تخلیه هم اطلاعات گرفتم.
من خدا شاهده الان 2مگ هست سرویسم با این خط هم مصرفم به 80گیگ نمیرسه ولی اگر این داستان رو مخابرات عوضی پیاده کرده باشه من میرم تخلیه میزنم! اسگل که نیستم به جا نامحدود 80گیگ بدن بگن نامحدوده!!!
اصلا استرسش باعث میشه زهرمار ادم بشه.من که حاضرم 64 نامحدود داشته باشم ولی حجمی نه.
داداش حتمیه من دو بار امروز صحبت کردم هم فروش هم پشتیبانی.تازه برای تخلیه هم اطلاعات گرفتم.
خوب داداش جان درباره رد کردن از اون حجم مورد نظر مخابرات هم پرسیدی؟ چی گفت؟ گفتن پول اضافه تر میگیرم ازتون اگر رد بشی اینترنت قطع میشه چی میشه؟
تخلیه رو گفت چند روز طول میکشه؟
GHAGHALEELEE
19-04-2015, 14:21
خوب داداش جان درباره رد کردن از اون حجم مورد نظر مخابرات هم پرسیدی؟ چی گفت؟ گفتن پول اضافه تر میگیرم ازتون اگر رد بشی اینترنت قطع میشه چی میشه؟
تخلیه رو گفت چند روز طول میکشه؟
در مورد اینکه اگر رد کنی حجم رو چیزی نگفت یعنی گفت نمیدونم (ببین خودت بهتر میدونی کیا اونجا شدن پشتیبانی و بخش فروش دیگه:n01:) و همینش من رو ترسوند یک وقت 100 گیگ مصرف کنم بعد یک قبض 100-150 برای adsl ناااااااااااااااااااااااا اامحدود بیاد !! خوب درد داره اخه!
دومی رو گفت اگر حضوری ثبت نام کرده باشی (که من حضوری رفتم) باید بری مرکز مخابرات درخواست بدی با کارت ملی صاحب خط و اخرین قبض پرداختی تلفن
(قبض رو خیلی مطمئن نبود).البته اگر مستاجر باشی شاید چیز دیگه ای هم بخواد چون من خط و خونه ی پدرم هست
بچه ها من فکر نکنم اینها بخوان دوباره حجم نامحدود رو بگذارند، الان خیلی از تهرانی که نامحدود دارن شاید مثل ما دانلود نداشته باشن اونها اصلا براشون فرقی نمیکنه0برای همین فکر نکنم ریزش مشتری هاش خیلی زیاد بشه.من که فکر میکنم سریع باید مهاجرت کنم (منظورم جورجیا و تگزاس نبودها)
در مورد اینکه اگر رد کنی حجم رو چیزی نگفت یعنی گفت نمیدونم (ببین خودت بهتر میدونی کیا اونجا شدن پشتیبانی و بخش فروش دیگه:n01:) و همینش من رو ترسوند یک وقت 100 گیگ مصرف کنم بعد یک قبض 100-150 برای adsl ناااااااااااااااااااااااا اامحدود بیاد !! خوب درد داره اخه!
دومی رو گفت اگر حضوری ثبت نام کرده باشی (که من حضوری رفتم) باید بری مرکز مخابرات درخواست بدی با کارت ملی صاحب خط و اخرین قبض پرداختی تلفن
(قبض رو خیلی مطمئن نبود).البته اگر مستاجر باشی شاید چیز دیگه ای هم بخواد چون من خط و خونه ی پدرم هست
بچه ها من فکر نکنم اینها بخوان دوباره حجم نامحدود رو بگذارند، الان خیلی از تهرانی که نامحدود دارن شاید مثل ما دانلود نداشته باشن اونها اصلا براشون فرقی نمیکنه0برای همین فکر نکنم ریزش مشتری هاش خیلی زیاد بشه.من که فکر میکنم سریع باید مهاجرت کنم (منظورم جورجیا و تگزاس نبودها)
میگم اندازه گاو حالیشون نیست پشتیبانی! نمی که حداقل اون مقدار حجم رد بشه چه اتفاقی می افته! من که میرم برای تخلیه. اصلا دیگه به صرفه نیست با این وضع موندن در مخابرات.
birang1357
19-04-2015, 14:53
بزن بریم تخلیه
بزن بریم تخلیه
دوستان من اینجا سوال پرسیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم چی میگن درباره این رد کردن سقف دانلود
GHAGHALEELEE
19-04-2015, 15:24
دوستان من اینجا سوال پرسیدم
ببینم چی میگن درباره این رد کردن سقف دانلود
نمیخوام آیه یاس بخونم ولی هر کاری هم تو این مورد بکنند به نفع ما نیست :
1.اگر رو قبض بعنوان حجم اضافه بیاد که مخمون عیب کرده مخابرات بمونیم
2.اگر سرعتمون رو محدود کنند که مخابرات خدای محدود کردن سرعت یک کاری میکنند به دیال اپ بگیم "سلام عباس اقا"
3.اگر هم نت رو قطع کنند که خر بیار باقالی بار کن بدون نت مگه میشه زندگی کرد
یعنی در هر صورت به ضرر ماست (از ماست که بر ماست)
نمیخوام آیه یاس بخونم ولی هر کاری هم تو این مورد بکنند به نفع ما نیست :
1.اگر رو قبض بعنوان حجم اضافه بیاد که مخمون عیب کرده مخابرات بمونیم
2.اگر سرعتمون رو محدود کنند که مخابرات خدای محدود کردن سرعت یک کاری میکنند به دیال اپ بگیم "سلام عباس اقا"
3.اگر هم نت رو قطع کنند که خر بیار باقالی بار کن بدون نت مگه میشه زندگی کرد
یعنی در هر صورت به ضرر ماست (از ماست که بر ماست)
بله به ضرر ماست ولی من که اینهارو به این مفتی ها ول نمی کنم باهاشون کار دارم...
منم اول آخرش تخلیه میزنم دیوانه نیستم که! فقط من با مخابرات عوضی کار زیاد دارم... ببینم چطوری قرارداد ما که سرویس نامحدود بوده 1شبه میشه محدود! ...
ای بابا تو این خراب شده از دسته همین مسخره بازیه شرکتها و قیمت های سرسام آورشون فرار کردم اومدم مخابرات اونام تا فهمیدن من اومدم نامحدودو برداشتن این چه وضشه آخه چرا اینقد ظلم میکنن به کاربرها، مگه اینترنت مخابرات جز نامحدود بودن چه مزیته دیگه ای داشت؟
حداقل آدم خیالش راحت بود یه صفحه باز میکنه دیگه استوپ نزنه به خاطره سنگینیه صفحه حجم تموم شه
آخه 20 گیگ به چه درد میخوره تو یه ماه با 20 گیگ چیکار میشه کرد دردمونو به کی بگیم آخه :n04::n34::n34::n34:
farid_givehchin
19-04-2015, 20:11
سلام دوستان.
پیام شماره 6446
یکی دو صفحه قبل این بحث رو کردیم ، مصرف منصفانه توی سرویس 20 مگ خیلی هم منطقی میاد ولی توی 512 و ا مگ و 2 مگ کاملا مسخره هست.
نه عزیز من این خبرا نبوده ما هم که دانلودمون رو متوقف میکردیم که وبگردی کنیم سرعت خیلی داغون بود.اصلا بحث وبگردی با مرورگر رو ، سرعتش رو نمیتونید با دانلود بوسیله نرم افزار اون هم از یک سرور یکی کنید.بعد به منطقه مخابراتی تون هم ربط داره.
اینترنت رو کسای دیگه هم بدجور خالی میکنند که اگه بهتون بگم واقعا استخوان درد میگیرید (یک بابایی تو فروم پرشین تولز هست روزی 10 ترا دانلود داره !!!)
منبعش فکر کنم سایتهای دیگه بوده مثلا شاتل یا پارس افلاین ، چون من به بخش فروش زنگ زدم گفت هنوز بخشنامه اش نیومده مگر اینکه این دوستمون تو مخابرات باشند یا خودشون بیایند منبع رو ذکر کنند
اینم حجمهای مصرف منصفانه
٢مگ ٨٠ گيگ ،
يك مگ ٤٠ گيگ
و ٥١٢ K ٢٠گیگ
و٢٥٦K ١٠ گ
١٢٨K شش گیگ
طبق گفته روابط عمومی مخابرات انگیزه اصلیشون از اینکار بحث سود خودشونه نه بهبود سرویس همه کاربرا.
٢٩/١/٩٤
مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
سلام دوستان مرسی از تمامی شما که حالا یا فقط جوابی که به تیکت بنده دادن رو سایت مخابرات کپی کردین یا یه جوری تو این اطلاع رسانی شرکت داشتید خوشحال شدم دیدم این همه ادم پیگیر وضعیت سرویسشون هستن
بنده رو فروم پرشین تولز این مطلب قرار دادم تا اطلاع رسانی بشه و خوب دوستان زحمت کشیدن اینجا هم کپی کردن
از همه خواهش میکنم خطوط تخلیه نکنن و دست نگه دارن و حداقل اول اعتراض کنن نصبت به این عمل کثیف مخابرات تا ببینیم اصلا جوابی میده یا نه چون تخلیه خط یعنی اینکه ما عقب نشستیم و مشکلی با این حرکت مخابرات نداریم یه جورایی به نفع مخابراتم هست که دیگه با خیال راحت سرویس حجمی به درد نخورش بفروشه پس ما نباید بذاریم این اتفاق بیوفته حالا چه جوری؟؟
دوستان اگر میخوان اعتراض کنند رو این ادرس میشه براشون تیکت گذاشت تو قسمت ارتباط با ما ،تالار گفت و گو هم جوابشو حدودا 24 ساعته میدن
حداقل اینه بنویسید که اخه چرا این کارو کردید و بنویسید چرا دیگه 1و2 مگ نامحدود نمیدن الان پر شده از پیام های با این مضمون
اینجا هم برید تو پروفایلتون اون پایین سمت چپ نظر سنجی گذاشتن که ایا راضی هستید یا خیر میتونید براشون بنویسیم که نه راضی نیستیم دارن این کارو میکنن
اینا حداقل کارهایی هست که میشه انجام داد اگه به کس دیگه ای هم که میشناسید نت مخابرات داره بگید حتما انجام بده شاید شاید به جایی رسیدیم
این مهم ترین کاری هست که باید انجام بشه و اونم انتقال اعتراض به بازرسی هست!امیدوارم که جواب بده هر چند اگر واقعا پای سازمان تنظیم وسط باشه عملا مخابرات تقریبا هیچ کارس(حداقل تو کوتاه مدت)
از همه خواهش میکنم این کارو بکنن چون واقعا زمانی نمیبره باید بفهمن که اینجا سر گردنه نیست که شب بخوابن صبح بیدار بشن یه تصمیمی بگیرن اونم چه تصمیمی؟40 گیگ 1 مگ؟؟؟من زمانی که تیکت میزدم گفتم حداقل 100 گیگ میدن دیروز هم یه تیکت دیگه زدم که اگر کسی این حجم تموم کنه چی میشه ولی هنوز جواب ندادن اونم بچه ها میتونن از همونجا پیگیری کنن به اسم گیوه
مرسی برای همکاری
farid_givehchin
19-04-2015, 20:11
سلام دوستان.
پیام شماره 6446
اینم حجمهای مصرف منصفانه
٢مگ ٨٠ گيگ ،
يك مگ ٤٠ گيگ
و ٥١٢ K ٢٠گیگ
و٢٥٦K ١٠ گ
١٢٨K شش گیگ
٢٩/١/٩٤
سلام دوستان مرسی از تمامی شما که حالا یا فقط جوابی که به تیکت بنده دادن رو سایت مخابرات کپی کردین یا یه جوری تو این اطلاع رسانی شرکت داشتید خوشحال شدم دیدم این همه ادم پیگیر وضعیت سرویسشون هستن
بنده رو فروم پرشین تولز این مطلب قرار دادم تا اطلاع رسانی بشه و خوب دوستان زحمت کشیدن اینجا هم کپی کردن
از همه خواهش میکنم خطوط تخلیه نکنن و دست نگه دارن و حداقل اول اعتراض کنن نصبت به این عمل کثیف مخابرات تا ببینیم اصلا جوابی میده یا نه چون تخلیه خط یعنی اینکه ما عقب نشستیم و مشکلی با این حرکت مخابرات نداریم یه جورایی به نفع مخابراتم هست که دیگه با خیال راحت سرویس حجمی به درد نخورش بفروشه پس ما نباید بذاریم این اتفاق بیوفته حالا چه جوری؟؟
دوستان اگر میخوان اعتراض کنند رو این ادرس میشه براشون تیکت گذاشت تو قسمت ارتباط با ما ،تالار گفت و گو هم جوابشو حدودا 24 ساعته میدن
حداقل اینه بنویسید که اخه چرا این کارو کردید و بنویسید چرا دیگه 1و2 مگ نامحدود نمیدن الان پر شده از پیام های با این مضمون
اینجا هم برید تو پروفایلتون اون پایین سمت چپ نظر سنجی گذاشتن که ایا راضی هستید یا خیر میتونید براشون بنویسیم که نه راضی نیستیم دارن این کارو میکنن
اینا حداقل کارهایی هست که میشه انجام داد اگه به کس دیگه ای هم که میشناسید نت مخابرات داره بگید حتما انجام بده شاید شاید به جایی رسیدیم
این مهم ترین کاری هست که باید انجام بشه و اونم انتقال اعتراض به بازرسی هست!امیدوارم که جواب بده هر چند اگر واقعا پای سازمان تنظیم وسط باشه عملا مخابرات تقریبا هیچ کارس(حداقل تو کوتاه مدت)
از همه خواهش میکنم این کارو بکنن چون واقعا زمانی نمیبره باید بفهمن که اینجا سر گردنه نیست که شب بخوابن صبح بیدار بشن یه تصمیمی بگیرن اونم چه تصمیمی؟40 گیگ 1 مگ؟؟؟من زمانی که تیکت میزدم گفتم حداقل 100 گیگ میدن دیروز هم یه تیکت دیگه زدم که اگر کسی این حجم تموم کنه چی میشه ولی هنوز جواب ندادن اونم بچه ها میتونن از همونجا پیگیری کنن به اسم گیوه
یه چیز مهم هم اضافه کنم اونم این که به جز جوابی که به من دادن به صورت رسمی هنوز هیچی اعلام نکردن رو سایت ،باید دید که واقعا جدی هست این مساله و اینکه چقدر جدیه؟مثلا پهنای باند محدود میشه؟یا حجم ازاد حساب میشه؟یکم با حوصله پیگیری کنیم خوبه تا اخر ماه بعد همه چیز مشخص میشه تقریبا
مرسی برای همکاری
vorojak2m
19-04-2015, 20:17
512 بیست گیگ در ماه 25 تومن :|
من حاضرم 35 تومن بدم و این سرویس رو داشته باشم
به احتمال زیاد تهران هم مثل بقیه استان ها نامحدود رو برمیداره
حجمی اونم که یک قرون نمیارزه (شما حساب کن اگه کم کم استفاده کنی روزی نیم گیگ رو میخوره مخصوصا اونایی که گیم میزنن)(خوزستان که اینطوره)
شرکت های دیگه هم که قیمتاشون نجومین
دیگه هیچی دیگه شما هم باید مثل ما فقیر فقرا نت و گیم و دانلود رو بزارید کنار (خوزستان که افتضاحه هیچی نمیشه بکنی)
یه توصیه :
دو دستی بچسبید به این نامحدودای الکی که گذاشتنو ولشون نکنید که بهتر از اینا گیرتون نمیاد
birang1357
19-04-2015, 20:37
با احترام به همه دوستان
در اینکه قیمت های ارائه اینترنت در کشور ما خیلی بالاست و کیفیت آن خیلی پایین است شکی نیست. ولی آیا ما فرهنگ استفاده داریم.؟ من یکی از کاربران اینترنت مخابرات هستم که به دلیل نیازهای پژوهشی و دفاع از پایان نامه ماههای اخیر شدیدا نیاز به استفاده از اینترنت داشته ام. متاسفانه خط تلفن من از نوع فیبرنوری است و از هیچ شرکتی نمی توانم اینترنت بگیرم. وضعیت وایمکس هم برای همه روشنه. هزینه های راه اندازی وایرلس هم که بالاست.
در این چند روز متوجه شدم که برخی از دوستان به شکل 24 ساعته از پهنای باند مخابرات دانلود دارند. در حالیکه من برای باز کردن چند پیج ساده به شدت کلافه می شوم. از دوستان عزیز سوال می کنم واقعا تکلیف افرادی مثل بنده چیست؟
برداشت آزاد
بنده قصد توهین به هیچ یک از دوستان ندارم.
farid_givehchin
19-04-2015, 21:05
با احترام به همه دوستان
در اینکه قیمت های ارائه اینترنت در کشور ما خیلی بالاست و کیفیت آن خیلی پایین است شکی نیست. ولی آیا ما فرهنگ استفاده داریم.؟ من یکی از کاربران اینترنت مخابرات هستم که به دلیل نیازهای پژوهشی و دفاع از پایان نامه ماههای اخیر شدیدا نیاز به استفاده از اینترنت داشته ام. متاسفانه خط تلفن من از نوع فیبرنوری است و از هیچ شرکتی نمی توانم اینترنت بگیرم. وضعیت وایمکس هم برای همه روشنه. هزینه های راه اندازی وایرلس هم که بالاست.
در این چند روز متوجه شدم که برخی از دوستان به شکل 24 ساعته از پهنای باند مخابرات دانلود دارند. در حالیکه من برای باز کردن چند پیج ساده به شدت کلافه می شوم. از دوستان عزیز سوال می کنم واقعا تکلیف افرادی مثل بنده چیست؟
برداشت آزاد
ما خودمون باید همیشه رعایت خودمون بکنیم من و شما کاربرای عادی هستیم باید مراعات حال همو بکنیم مثل همسایه نه اینکه بشینیم صبح تا شب فقط دانلود کنیم
یکی از دوستان بود من دیدم نزدیک 200 گیگ دانلودی داشتن حالا برای هر منظوری 200 گیگ دانلود حجم کمی نیست...ایا این کار درست هست که چون لزوما هیچ محدودیتی نیست ما هم از تمام ظرفیت به صورت بی رحمانه استفاده کنیم؟اونم به قیمت اینکه فقط به بقیه کاربرا فشار بیاریم
وقتی ما رعایت نمیکنیم خب مخابرات هم هیچ دلیلی نمیبینه که بخواد دیگه ارائه بده و دست به همچین کارایی میزنه من یادم نمیره سال 89 اون موقع دقیقا با 14 کیلو دانلود میکردم هنوز خطارو با سرعت اسمی 128 کیلو رانژه میکردن و اینجوری نبود که مثل الان مثلا 1024 با 1150 رانژه کنن و به همه 1 مگ و 2مگ نمیدادن واقعا اون زمان خیلی خیلی خوب بود چه سرعت دانلود چه وبگردی چه بازی
من دوتا بازی میکردم با همون سرعت کم ولی همه میگفتن تو نتت چیه که پینگت انقدر عالیه....حالا ما چیکار کردیم که مخابرات داره این بلارو سر ما میاره؟
من پیشنهادم این بود که همون دوستان دانلودر هم خطشونو جمع اوری نکنن شاید قضیه جدی نبود ولی در عین حال ازشون میخوام یه بازنگری تو محتوای دانلود داشته باشن واقعا اگر نیازی نیست انجام ندن ما باید همه با هم رعایت همدیگه رو بکنیم
امیدوارم کسی ناراحت نیشه منم قصد جسارت به کسی ندارم
با احترام به همه دوستان
برداشت آزاد
من یبار این حرفو زدم دوستمون سرب داغ ریخت تو حلقم!!!!
ولی
این دلیل نمیشه که کسی میتونه استفاده کنه مخابرات باید محدودش کنه
مخابرات قرارداد بدون تاریخ انقضا نوشته که به همه 24 ساعت هفت روز هفته سرویس نامحدود بده حالا، اما و اگر میشه خلاف قرداد...خلاف قانون!
یک طرف دیگه این مسئله البته اشتراک 1 به 8 هست!!
با احترام به همه دوستان
برداشت آزاد
من موندم اینا چی میگیرن 24 ساعت دانلود........................
والا منم اون شات ها رو دیدم موندم
یه نفسی به این پی سی بدین بابا
تا شرکتای گردن کلفت ازشون سرویس میگیرن اعتراض منو و شما کاربر عادی ذره ای تاثیر نداره و اصلا براشون مهم نیست اگه کاربرا براشون مهم بودن 2020 زودتر از نیم ساعت گوشی رو برمیداشت :n02: وقتی شما درخواست تخلیه بدی با این وضع در واقع داری به خودت کمک میکنی . اینا سیاست کاری هست هدف چیزه دیگست :n18: :n26:
شخصا بعد از اجرای این قانون میرم برا تخلیه
mehryar1973
19-04-2015, 21:29
بچه ها توجه کنید لطفا
من قبل ازینکه بیام مخابرات از داتک هشت سال ونیمADSLداشتم،سرعت 256...
بعد ازینکه منزل رو عوض کردیم من بخاطر اینکه مرکز مخابراتی جدید رو داتک ساپورت نمیکرد مجبور شدم از مخابرت بگیرم
اول 256 که بعدا 512 شد،باور کنید چند ماه اول برای من شکنجه و عذاب بود خوب سرویس داتک متقارن بود این در حالی بود که آپلود مخابرات رو برای 256 رو 8 بسته بودن و مثلا اگر یه عکس 2 مگی میخواستی اتچ کنی به ایملت نیم ساعت طول میداد آخرش هم بیفایده!!!
نوسان شدید و پایین اومدن سرعت از اوایل شب تا اویل صبح:n04:گرفتن IPهای عجیب وغریب که باعث میشه
در سایت های بانکی و بعضی سایت دیگه که به IPحساسن به مشکل بربخورید،پشتیبانی در حد تعطیل،نامتقارن بودن
سرعت که در بالا به اون اشاره شد فقط مشکلاتی هستن که خیلی عذر میخوام اینطور میگم دهن مردم رو سرویس کرده
حالا مشکلات دیگر که بماند...
حالا لطفا یکی منو مجاب کنه که منی که فقط به نامحدود بودن دلمو خوش کرده بودم برای چی مخابرات بمونم مگه خر مخمو گاز گرفته!
در ضمن مخابرات به این آسونی ها تخلیه نمیکنه واشک آدم رو در میاره اینو من خودم سال پیش شاهد بودم که برای یکی از دوستان اتفاق افتاد:n35:
یه چیز مهم هم اضافه کنم اونم این که به جز جوابی که به من دادن به صورت رسمی هنوز هیچی اعلام نکردن رو سایت ،باید دید که واقعا جدی هست این مساله و اینکه چقدر جدیه؟مثلا پهنای باند محدود میشه؟یا حجم ازاد حساب میشه؟یکم با حوصله پیگیری کنیم خوبه تا اخر ماه بعد همه چیز مشخص میشه تقریبا
مرسی برای همکاری
من شکایت فرستادم به اون آدرس آخر
دو جا دیگه هم میشه شکایت کرد:
شرکت ارتباطات زیر ساخت:
وزارت ارتباطات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سامانه-رسیدگی-شکایت
GHAGHALEELEE
19-04-2015, 21:50
با احترام به همه دوستان
برداشت آزاد
ما خودمون باید همیشه رعایت خودمون بکنیم من و شما کاربرای عادی هستیم باید مراعات حال همو بکنیم مثل همسایه نه اینکه بشینیم صبح تا شب فقط دانلود کنیم
یکی از دوستان بود من دیدم نزدیک 200 گیگ دانلودی داشتن حالا برای هر منظوری 200 گیگ دانلود حجم کمی نیست...ایا این کار درست هست که چون لزوما هیچ محدودیتی نیست ما هم از تمام ظرفیت به صورت بی رحمانه استفاده کنیم؟اونم به قیمت اینکه فقط به بقیه کاربرا فشار بیاریم
وقتی ما رعایت نمیکنیم خب مخابرات هم هیچ دلیلی نمیبینه که بخواد دیگه ارائه بده و دست به همچین کارایی میزنه من یادم نمیره سال 89 اون موقع دقیقا با 14 کیلو دانلود میکردم هنوز خطارو با سرعت اسمی 128 کیلو رانژه میکردن و اینجوری نبود که مثل الان مثلا 1024 با 1150 رانژه کنن و به همه 1 مگ و 2مگ نمیدادن واقعا اون زمان خیلی خیلی خوب بود چه سرعت دانلود چه وبگردی چه بازی
من دوتا بازی میکردم با همون سرعت کم ولی همه میگفتن تو نتت چیه که پینگت انقدر عالیه....حالا ما چیکار کردیم که مخابرات داره این بلارو سر ما میاره؟
من پیشنهادم این بود که همون دوستان دانلودر هم خطشونو جمع اوری نکنن شاید قضیه جدی نبود ولی در عین حال ازشون میخوام یه بازنگری تو محتوای دانلود داشته باشن واقعا اگر نیازی نیست انجام ندن ما باید همه با هم رعایت همدیگه رو بکنیم
امیدوارم کسی ناراحت نیشه منم قصد جسارت به کسی ندارم
من یبار این حرفو زدم دوستمون سرب داغ ریخت تو حلقم!!!!
ولی
این دلیل نمیشه که کسی میتونه استفاده کنه مخابرات باید محدودش کنه
مخابرات قرارداد بدون تاریخ انقضا نوشته که به همه 24 ساعت هفت روز هفته سرویس نامحدود بده حالا، اما و اگر میشه خلاف قرداد...خلاف قانون!
یک طرف دیگه این مسئله البته اشتراک 1 به 8 هست!!
من موندم اینا چی میگیرن 24 ساعت دانلود........................
والا منم اون شات ها رو دیدم موندم
یه نفسی به این پی سی بدین بابا
از اونجایی که تنها من و یکی دو تا از دوستان شات مصرفشون رو قرار داده بودند پس میتونم استنباط کنم که روی صحبت این دوستان با بنده هم هست.
اول بگم من نه تنها از دانلود زیاد ناراحت نیستم بلکه الان با این وضع مخابرات بسیار خوشحالم که این حساب و کتاب رو انجام داده بودم.
دوم اینکه وضعیت وبگردی با دانلود با چند کانکشن بوسیله نرم افزار کاملا فرق میکنه.شما در وبگردی به انواع سرورها کانکت میشید ، پینگ تاثیر میگذاره ، لاست پیج تاثیر میگذاره در صورتی در دانلود شما اینها رو متوجه نمیشید.من هم که میخواستم وبگردی کنم با اینکه متوقف کرده بودم مشکل داشتم.
سوم اینکه وقتی شما سرویس نامحدود میگیرید حتما متوجه این موضوع هم بودید که این سرویس مورد توجه دانلود کننده هاست ، اگر شما دانلود کننده نبودید بهتر بود میرفتید سرویس حجمی میگرفتید که کیفیت مطلوبی میداشت.
نه زمانی که کیفیت سرویس خوب میشد دانلود کردن ما باعثش بود (چون در زمان کیفیت خوب هم ما دانلود میکردیم) نه زمانی که کیفیت بد میشد دانلود کردن ما باعثش بود (بارها خودتون دیدید که مسئولان هم راجع به وضعیت بد بدلیل مشکل در زیرساخت توضیحاتی دادند).در اصل الان که نظرات بچه ها رو میخونم میبینم تعداد دانلودرهایی مثل من در میان مشترکین مخابرات خیلی کم بوده پس ما نمیتونستیم تاثیر انچنانی رو وضعیت نت شما بگذاریم.
:n16:
GHAGHALEELEE
19-04-2015, 21:54
در ضمن مخابرات به این آسونی ها تخلیه نمیکنه واشک آدم رو در میاره اینو من خودم سال پیش شاهد بودم که برای یکی از دوستان اتفاق افتاد:n35:
چند روز طول میکشه ؟
بچه ها توجه کنید لطفا
من قبل ازینکه بیام مخابرات از داتک هشت سال ونیمADSLداشتم،سرعت 256...
بعد ازینکه منزل رو عوض کردیم من بخاطر اینکه مرکز مخابراتی جدید رو داتک ساپورت نمیکرد مجبور شدم از مخابرت بگیرم
اول 256 که بعدا 512 شد،باور کنید چند ماه اول برای من شکنجه و عذاب بود خوب سرویس داتک متقارن بود این در حالی بود که آپلود مخابرات رو برای 256 رو 8 بسته بودن و مثلا اگر یه عکس 2 مگی میخواستی اتچ کنی به ایملت نیم ساعت طول میداد آخرش هم بیفایده!!!
نوسان شدید و پایین اومدن سرعت از اوایل شب تا اویل صبح:n04:گرفتن IPهای عجیب وغریب که باعث میشه
در سایت های بانکی و بعضی سایت دیگه که به IPحساسن به مشکل بربخورید،پشتیبانی در حد تعطیل،نامتقارن بودن
سرعت که در بالا به اون اشاره شد فقط مشکلاتی هستن که خیلی عذر میخوام اینطور میگم دهن مردم رو سرویس کرده
حالا مشکلات دیگر که بماند...
حالا لطفا یکی منو مجاب کنه که منی که فقط به نامحدود بودن دلمو خوش کرده بودم برای چی مخابرات بمونم مگه خر مخمو گاز گرفته!
خیالت راحت باشه الان مثله اب خوردن تخلیه میکنن.مشتریهای تجاری واجب ترن :n09:
Pessimist
19-04-2015, 21:58
اوه اوه اوه این مصرف منصفانه دیگه چی بود به بدختی هامون اضافه شد.......
همه جای دنیا به فکر ارتقا کیفیت و افزایش رضایت مشتری هستن اونوقت اینا برعکس عمل میکنن .
سوال : دوستان من از کجا میتونم بفهمم چقدر مصرف کردم؟ در ضمن اگه از حجم تعیین شده بشتر استفاده کنم چه اتفاقی میوفته ؟
mehryar1973
19-04-2015, 22:05
چند روز طول میکشه ؟
دو هفته!!!!
birang1357
19-04-2015, 22:14
از اونجایی که تنها من و یکی دو تا از دوستان شات مصرفشون رو قرار داده بودند پس میتونم استنباط کنم که روی صحبت این دوستان با بنده هم هست.
اول بگم من نه تنها از دانلود زیاد ناراحت نیستم بلکه الان با این وضع مخابرات بسیار خوشحالم که این حساب و کتاب رو انجام داده بودم.
دوم اینکه وضعیت وبگردی با دانلود با چند کانکشن بوسیله نرم افزار کاملا فرق میکنه.شما در وبگردی به انواع سرورها کانکت میشید ، پینگ تاثیر میگذاره ، لاست پیج تاثیر میگذاره در صورتی در دانلود شما اینها رو متوجه نمیشید.من هم که میخواستم وبگردی کنم با اینکه متوقف کرده بودم مشکل داشتم.
سوم اینکه وقتی شما سرویس نامحدود میگیرید حتما متوجه این موضوع هم بودید که این سرویس مورد توجه دانلود کننده هاست ، اگر شما دانلود کننده نبودید بهتر بود میرفتید سرویس حجمی میگرفتید که کیفیت مطلوبی میداشت.
نه زمانی که کیفیت سرویس خوب میشد دانلود کردن ما باعثش بود (چون در زمان کیفیت خوب هم ما دانلود میکردیم) نه زمانی که کیفیت بد میشد دانلود کردن ما باعثش بود (بارها خودتون دیدید که مسئولان هم راجع به وضعیت بد بدلیل مشکل در زیرساخت توضیحاتی دادند).در اصل الان که نظرات بچه ها رو میخونم میبینم تعداد دانلودرهایی مثل من در میان مشترکین مخابرات خیلی کم بوده پس ما نمیتونستیم تاثیر انچنانی رو وضعیت نت شما بگذاریم.
دوست عزیز از پاسخ شما کاملا مشخصه که منافع شخصی برای شما از همه چیز مهمتره. حتی اگر به قیمت برداشته شدن خدماتی مهم برای تعداد کاربران زیادی تمام شود.
وقتی کیفیت پایین باشه سرویس حجمی و نامحدود فرقی نداره در ضمن اکانتینگ مخابرات خیلیهارو با قبضهای نجومی مواجه کرده. یادمون نره ما مجبور هستیم از مخابرات سرویس بگیریم وگرنه هیچوقت این سرویس رو نمی گرفتیم ولی شما مجبور به دانلود دائم نیستید
shayan0o21
19-04-2015, 22:32
دو هفته!!!!
من خودم مخابرات داشتم
ساعت 12 رفتم حضوری تخلیه صدا رو بردم بالا
ساعت 2:10 دقیقه ظهر تخلیه شد :n02:
GHAGHALEELEE
19-04-2015, 22:36
دو هفته!!!!
اینکه خیلی زیاده
دوست عزیز از پاسخ شما کاملا مشخصه که منافع شخصی برای شما از همه چیز مهمتره. حتی اگر به قیمت برداشته شدن خدماتی مهم برای تعداد کاربران زیادی تمام شود.
وقتی کیفیت پایین باشه سرویس حجمی و نامحدود فرقی نداره در ضمن اکانتینگ مخابرات خیلیهارو با قبضهای نجومی مواجه کرده. یادمون نره ما مجبور هستیم از مخابرات سرویس بگیریم وگرنه هیچوقت این سرویس رو نمی گرفتیم ولی شما مجبور به دانلود دائم نیستید
شما فکر کنم اصلا کامنت من رو نخوندید میگم کیفیت نت به دانلود امثال بنده زیاد مربوط نیست شما به راحتی راجع به بنده قضاوت میکنید !! خودتون دارید میگید کیفیت پایین باشه سرویس حجمی و نامحدود فرقی نداره !!! الان هم که نامحدود رو برداشتند بخاطر کاهش درامد مخابرات هست ضمن اینکه وقتی تمام استانها نت مخابرات از نامحدود خارج میشه تهران هم همین اتفاق می افته.شما میخواهید تقصیر رو بندازید گردن امثال بنده ، حالا انشاله ببینید با برداشتن نامحدود پروتکل ssl درست میشه ! استریم میشه کرد ! انلاین میشه بازی کرد ! وبگردیتون بهتر میشه !
DarkLords
19-04-2015, 23:18
من نمیفهمم بعضیا چی دارن میگن، مگه اینترنت نخود لوبیاس، مگه نون و آبه که الان قحطی باشه جیره بندی کنن؟ که کم مصرف کنیم تا قطع نشه؟
نمیفهمین که حق همه ماست اینترنت خوب با قیمت مناسب داشته باشیم؟
تو مجارستان گفتن که میخوان طرح ببرن مجلسشون که به اینترنت مالیات ببندن تظاهرات شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونوقت اینجا مالیاتشو که میدیم، گرون هم پول میدیم تازه کمش هم میخوان بکنن یه عده میان یقه مردمو میگیرن که چرا زیاد مصرف کردی اینترنت من خراب شده!
victor021
19-04-2015, 23:41
دوستان بعضی وقتا مثل الان فیسبوک واسه من فیلتر نیست.
واسه شما هم پیش میاد؟البته فقط فیسبوک اینجوریه
مودمو ریست که میکنم دوباره فیلتر میشه.
پارس آنلاین هستن ایشون:
128 نامحدود پارس انلاین
27000تومن
Mr_100_dolari
20-04-2015, 00:07
اینکه وقتی با شما قرار داد می بندن نامحدود مفهوم قرار داد کاملا مشخصه چی هستش و نمیشه بعدا کسی رو به خاطر دانلود بیشتر یا کمتر مواخذه کردش ولی اینکه بعدا بیان بگین منصفانه و از این حرفا یعنی
دبه کردن یعنی اونی که با نیت دانلود شبانه روزی رفته سراغ این نوع اشتراک به خاطر حرف و قرار داد مخابرات رفته نه به خاطر اینکه بخواد حق بقیه رو بخوره ...
در ضمن اونی که داره شبانه روز دانلود میکنه سایر هزینه ها مثل روشن گذاشتن 24 ساعت کامپیوتر که استهلاک خودش رو داره / پول برق با این قیمت فضایی الان / پول هارد اضافه و ... رو داره پرداخت میکنه حالا کاری به اون عده خاص که دارن با دانلودر های خاص دانلود میکنند ندارم ...
اینکه اطراف شما به دلیل محدودیت و نبود سایر شرکت های خدمات دهنده اینترنت مجبور شدین به مخابرات روی بیارن مقصر بقیه افرادی که دارند از طریق مخابرات دانلود نامحدود میکنند نیستش و درسته که تر و خشک با هم میسوزند مثل خیلی از تصمیم های دیگه ایی نظیر این ولی بهتره که همدیگرو مقصر نکنیم و دنبال مقصر اصلی در جای دیگه باشیم ....
جایی که نگرانی مسئولینش رعایت کردن انصاف به خاطر دانلود شبانه روزی من و شما نیستش و بیشتر نگرانی از بابت جیبشون دارن و به جای اینکه هر روز نت پرسرعتر و ارزونتر در اختیار مردم بذارن و یا عرصه
رقابت رو طوری فراهم کنند که شما به دلیل محدودیت و امکانات وقتی می خوای صفحه ایی رو باز کنی نگران تموم شدن حجم نتت نباشی و از ناچاری دوستت رو مقصر کمبود حجم نت و محدودیت ها و شرایط بد تو این ضمینه بدونی ...
قرارداد؟ شکایت ؟
دوستان اینجا که اروپا نیست :n02:
GHAGHALEELEE
20-04-2015, 05:47
دوستان بعضی وقتا مثل الان فیسبوک واسه من فیلتر نیست.
واسه شما هم پیش میاد؟البته فقط فیسبوک اینجوریه
مودمو ریست که میکنم دوباره فیلتر میشه.
برای من چند روز پیش ابن وضعیت پیش اومد.یوتیوب هم حتی قیلتر نبود
GHAGHALEELEE
20-04-2015, 06:44
چه جالبه این اقایی که داره بنده رو باعث وضع کنونی میدونه در این پستشون که برای چند صفحه قبل هست به محض اینکه فهمیده مخابرات میخواد سیاست مصرف منصفانه بگذاره میگه : بزن بریم تخلیه !
شما اگر دانلود زیاد نداشتید پیپس برای چی میخواهید تخلیه کنید !!
اصلا مگر شما فیبر نوری نبودید و مجبور به استفاده از نت مخابرات نبودید پس چه جوری میخواهید تخلیه کنید ؟!!
birang1357
20-04-2015, 07:18
چه جالبه این اقایی که داره بنده رو باعث وضع کنونی میدونه در این پستشون که برای چند صفحه قبل هست به محض اینکه فهمیده مخابرات میخواد سیاست مصرف منصفانه بگذاره میگه : بزن بریم تخلیه !
شما اگر دانلود زیاد نداشتید پیپس برای چی میخواهید تخلیه کنید !!
اصلا مگر شما فیبر نوری نبودید و مجبور به استفاده از نت مخابرات نبودید پس چه جوری میخواهید تخلیه کنید ؟!!
گفتم تخلیه واسه این که کیفیتش خیلی پایین اومده. این که تصمیم من چی هست فکر نکنم به شما ارتباطی داشته باشه. تا شما و امثال شما هست وضع این مملکت همینه که هست
farid_givehchin
20-04-2015, 08:05
اینکه وقتی با شما قرار داد می بندن نامحدود مفهوم قرار داد کاملا مشخصه چی هستش و نمیشه بعدا کسی رو به خاطر دانلود بیشتر یا کمتر مواخذه کردش ولی اینکه بعدا بیان بگین منصفانه و از این حرفا یعنی
دبه کردن یعنی اونی که با نیت دانلود شبانه روزی رفته سراغ این نوع اشتراک به خاطر حرف و قرار داد مخابرات رفته نه به خاطر اینکه بخواد حق بقیه رو بخوره ...
در ضمن اونی که داره شبانه روز دانلود میکنه سایر هزینه ها مثل روشن گذاشتن 24 ساعت کامپیوتر که استهلاک خودش رو داره / پول برق با این قیمت فضایی الان / پول هارد اضافه و ... رو داره پرداخت میکنه حالا کاری به اون عده خاص که دارن با دانلودر های خاص دانلود میکنند ندارم ...
اینکه اطراف شما به دلیل محدودیت و نبود سایر شرکت های خدمات دهنده اینترنت مجبور شدین به مخابرات روی بیارن مقصر بقیه افرادی که دارند از طریق مخابرات دانلود نامحدود میکنند نیستش و درسته که تر و خشک با هم میسوزند مثل خیلی از تصمیم های دیگه ایی نظیر این ولی بهتره که همدیگرو مقصر نکنیم و دنبال مقصر اصلی در جای دیگه باشیم ....
جایی که نگرانی مسئولینش رعایت کردن انصاف به خاطر دانلود شبانه روزی من و شما نیستش و بیشتر نگرانی از بابت جیبشون دارن و به جای اینکه هر روز نت پرسرعتر و ارزونتر در اختیار مردم بذارن و یا عرصه
رقابت رو طوری فراهم کنند که شما به دلیل محدودیت و امکانات وقتی می خوای صفحه ایی رو باز کنی نگران تموم شدن حجم نتت نباشی و از ناچاری دوستت رو مقصر کمبود حجم نت و محدودیت ها و شرایط بد تو این ضمینه بدونی ...
من فقط میگم یکم باهم دوست باشیم همین فرمایش همه دوستان متین و قابل احترام هست همه هم حق داریم مشکل اصلی مخابرات هست ولی اونا دلشون به حال ما نمیسوزه اگه ما خودمون یه مقدار خیلی کمی کوتاه بیاییم و همدیگرو درک کنیم خیلی بهتر میشه
GHAGHALEELEE
20-04-2015, 10:04
گفتم تخلیه واسه این که کیفیتش خیلی پایین اومده. این که تصمیم من چی هست فکر نکنم به شما ارتباطی داشته باشه. تا شما و امثال شما هست وضع این مملکت همینه که هست
یعنی الان که مصرف منصفانه رو اورده کیفیتش پایین اومده ؟!!! این همه مدت کیفیتش خیلی عالی بود ، اگر عالی بود پس چرا میگفتید افرادی مثل من باعث میشن کیفیت بیاد پایین نتونید صفحه وب باز کنید ؟ !!!
وقتی میاید و راجع به دانلود بنده نظر میدید و دروغ تحویل ملت میدید من هم مچ شما رو از روی پست خودتون میگیرم.اتفاقا مملکت ما بخاطر افرادی مثل شما اینجوری هست ، کسانی که بجای اینکه به اصل مشکل بپردازن و نوک انتقادشون رو به مخابرات و سیستم ارتباط بگیرند میان به مایی گیر میدن که نه تنها کار غیرقانونی انجام ندادیم بلکه فقط حق خودمون رو خواستیم.
من واقعاً بعید میدونم کیفیت اینترنت بقیه ارتباط خاصی با دانلود افراد دیگه داشته باشه. حالا اون کسی که روزی 10 گیگ دانلود داره قضیه ـش فرق میکنه، ولی کسی که داره با سرعت 60،70 دانلود میکنه واقعاً آسیبی به بقیه نمیزنه.
خیلی ها سرگرمی ـشون دیدن فیلم و سریال یا بازی کردن هست. یعنی به جای اینکه هر شب با ماشین برن گشت بزنن یا پاساژ متر کنن، وقت آزادشون رو با این چیزا میگذرونن. اگه طرف بخواد توی یه ماه 3،4 تا فیلم و هفته ای چند تا سریال با کیفیت مناسب (حتی 1080p هم نه) دانلود کنه، حداقل 6،7 گیگ حجم میبره. یه بازی هم بخوای دانلود کنی، دیگه از اون محدودیت 20 گیگ هم فراتر میره. حالا اگه بخوای برای رفع خستگی، روزی چند دقیقه هم به جاهایی مثل 9GAG سر بزنی و عکس ها و gifهای خنده دار ببینی تا روحیه ـت عوض بشه، دیگه اوضاع بدتر هم میشه و کلهم چیزی از حجم باقی نمیمونه.
واقعاً نمیشه با این 20 گیگ محدودیت کار خاصی کرد و همچین اینترنتی فقط به درد کسی میخوره که هیچ دانلودی نداره و فقط دنبال صفحه های متنی هست یا از صبح تا شب توی فیــس بوک و این جور چیزا میچرخه. این دوستان شاید 8 گیگ هم براشون کافی باشه و سرعت 256 هم براشون زیاد باشه. مصرف منصفانه زمانی معنی داره که سرعت دانلودت 10 مگ بر ثانیه باشه و در طول ماه انقدر دانلود کنی که چیزی توی اینترنت باقی نمونه، نه ماها که به همین سرعت های زیر 100k هم راضی هستیم و فقط محدودیت نمیخوایم، ولی گویا همین خواسته ساده هم دست نیافتنی هست.
birang1357
20-04-2015, 11:08
یعنی الان که مصرف منصفانه رو اورده کیفیتش پایین اومده ؟!!! این همه مدت کیفیتش خیلی عالی بود ، اگر عالی بود پس چرا میگفتید افرادی مثل من باعث میشن کیفیت بیاد پایین نتونید صفحه وب باز کنید ؟ !!!
وقتی میاید و راجع به دانلود بنده نظر میدید و دروغ تحویل ملت میدید من هم مچ شما رو از روی پست خودتون میگیرم.اتفاقا مملکت ما بخاطر افرادی مثل شما اینجوری هست ، کسانی که بجای اینکه به اصل مشکل بپردازن و نوک انتقادشون رو به مخابرات و سیستم ارتباط بگیرند میان به مایی گیر میدن که نه تنها کار غیرقانونی انجام ندادیم بلکه فقط حق خودمون رو خواستیم.
شما اونقدر سرگرم دانلودی که چند هفته اخیر حتما وقت نکردی چندتا براوز داشته باشی. عرض کردم کیفیتش اومده پایین نه اینکه دلیلش فقط دانلود شما بوده. در ضمن هنوز که این طرح مسخره اجرا نشده که نتیجه اش مشخص باشه.
وقتی اشتراک ۱ به ۸ باشه دانلود جنابعالی سرعت ۷ نفر بقیه رو به شدت کاهش میده. فکر می کنی چرا از صبح تاظهر کیفیت بالا میره؟ چون تعداد کاربرها کم هست. پس وقتی اشتراک وجود داشته باشه اونم با این کیفیت مزخرف مخابرات طبیعتا دانلود روی سرعت بقیه تاثیر داره.
من نمیگم کسی دانلود نکنه یا اینکه کار مخابرات درسته. اینترنت نامحدود حجم محدود نباید داشته باشه. ولی باید قبول کرد که فرهنگ استفاده هم باید داشته باشیم و به هم احترام بذاریم. چون چه بخوایم و چه نخوایم اینترنت اشتراکی بهمون میدن
farid_givehchin
20-04-2015, 12:15
یکم با هم دوست باشیم همین
رو ادرسایی که گذاشتم حتما اقدام به اعتراض کنید تا بلکه یه جوابی بگیریم ازشون
رو خود تالار گفتگو که تیکت میشه گذاشت خیلی اعتراض کردن اگه همینطور ادامه بدیم عالیه
مصرف منصفانه برای اینترنتی مثل 512 یا حتی 1 و 2 مگ بیشتر شبیه یه جکه!
مخابرات هیچگونه مشکل پهنای باندی نداره، اگه بخواد راحت تامین میکنه. هدف فقط دزدی بیشتر خالی کردن بیشتر جیب ملت هست.
مصرف منصفانه برای اونهایی هست که اینترنت 50~60 مگ یا بالاتر دارن، هزار جور سایت مثل یوتوب و نتفلکس و فیسبوک و غیره استریم می کنن، پینگ و تایم اوت ندارن برای انواع و اقسام گیم ها، برای اونهایه که مجبور نیستن برای باز کردن دوتا دونه سایت به هزار جور نرم افزار و ترفیلشکن داخلی و خارجی متوسل بشن.
مرسی برای همکاری
من شکایت فرستادم به اون آدرس آخر
دو جا دیگه هم میشه شکایت کرد:
شرکت ارتباطات زیر ساخت:
وزارت ارتباطات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سامانه-رسیدگی-شکایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همین الان از بازرسی مخابرات ایران که شکایت ثبت کرده بودم تماس گرفتن
متوجه نشده بود موضوع شکایت چیه توضیح دادم
گفت هنوز اتفاقی نیافتاده که شما شکایت کردید..هنوز رسمی نیست...و گفت بیشتر ما به شکایات کندی سرعت و عدم واگذاری رسیدگی میکنیم
گفتم که برخلاف قرارداد دارن اینکارو میکنن گفت قراردادتون مدتش چقدره؟(کسی میتونه اینجا عکس متن قراردادو بذاره؟ من ندارم اصلا!!)
نظر کلی شو پرسیدم گفت: اگر اعلام عمومی کرده باشند حتما موافقت مدیرعامل و مجمع رو گرفتن و احتمالا اتفاق میافته
پیشنهاد داد از طریق سازمان تظیم مقررات پیگیری کنیم (همین لینک اولی که دادم)
قرارداد من رو هم بهم ندادند چیزی ازش نه کپی و نه غیره، یه نسخه بود امضا کردم و گزاشتند تو پرونده. ولی فکر کنم قرارداد ها یک ساله باشه.
اگه این قانون رو جداً پیاده سازی کنند، باید برنامه بگزاریم از این به بعد هر ماه یکی دوبار جمع بشیم یک جا و هارد هامون رو بیاریم و دیتا رد و بدل کنیم و مشخص کنیم کی چی دانلود کنه :n11:
farid_givehchin
20-04-2015, 14:42
همین الان از بازرسی مخابرات ایران که شکایت ثبت کرده بودم تماس گرفتن
متوجه نشده بود موضوع شکایت چیه توضیح دادم
گفت هنوز اتفاقی نیافتاده که شما شکایت کردید..هنوز رسمی نیست...و گفت بیشتر ما به شکایات کندی سرعت و عدم واگذاری رسیدگی میکنیم
گفتم که برخلاف قرارداد دارن اینکارو میکنن گفت قراردادتون مدتش چقدره؟(کسی میتونه اینجا عکس متن قراردادو بذاره؟ من ندارم اصلا!!)
نظر کلی شو پرسیدم گفت: اگر اعلام عمومی کرده باشند حتما موافقت مدیرعامل و مجمع رو گرفتن و احتمالا اتفاق میافته
پیشنهاد داد از طریق سازمان تظیم مقررات پیگیری کنیم (همین لینک اولی که دادم)
اااااا صبح به منم زنگ زدنا!!!تا رسیدم جواب بدم قطع شد!!! این چه توجیحیه؟؟شاید اصلا هیچوقت اعلام رسمی نکنن این که نشد دلیل
اونی که شما لینک دادین برای زیر ساخت و وزارت خونه هستش که البته بد نیست از همون جا هم پیگیر بشیم
ولی مرجع اصلی سازمان تنظیم مقررات هست که اونم یه بخشی از وزارت خونه هست مثل زیر ساخت
این ادرسی هست که باید بهش نامه بدیم
اینجا مراحل کار نوشته شده من باید منتظر بمونم ببینم بازرسی خود مخابرات کی به درخواستم جواب میده که من به صراحت داخلش نوشتم اگه دنبال بهانه جویی باشن و کارشونو با قوانین سازمان تنظیم ارتباطات بخوان توجیح کنن رونوشت همون نامه رو برای سازمان تنظیم ارسال میکنم
اول از همه باید به بازرسی مخابرات ایران نامه بنویسیم تک تک بعد منتظر جواب بمونیم اگه دیدیم زیر بار نمیرن بعد باید از همون لینک اولی که برای سازمان تنظیم هست پیگیری کرد اگه اونا هم جواب ندن باید دیگه به خود وزارت خونه نامه نوشت این رونده اعتراض هست اگه کسی مردشه که پیگیری کنه بسم الله من که منتظرم تا جواب بده بازرسی اگه جواب نداد سریعا به سازمان تنظیم نامه مینوسیم همه با هم پشت هم پیگیری کنیم احتمال جواب بیشتره
miladddd
20-04-2015, 16:04
یه سوال دارم
این مخابرات خیلی بی حساب کتاب از ترافیک آدم کم میکنه
این عکسو ببینید، تو سایت مخابرات تو پنل کاربریم بود
منظور از عدد اول و دوم دقیقا چیه؟ منو راهنمایی کنید. آیا عدد دوم که شبانه هست از عدد اول برای هزینه کم میشه؟ یعنی تا الان کمتر از یک گیگ مصرف ترافیکم بوده یا نه؟
من سرویس 1 مگ با ترافیک 5 گیگ ماهیانه دارم
انقدر کل کل الکی با هم نکنید
خبر نگرفتین این اینترنت مخابرات از سقف دانلودش رد بشه چه اتفاقی می افته بالاخره؟!
farid_givehchin
20-04-2015, 18:10
اگر خبری بشه حتما اطلاع رسانی میکنم من فردا از صبح تا شب دانشگاه هستم و با موبایل نمیتونم اون قسمتی که جواب تیکت ها میاد باز کنم
birang1357
20-04-2015, 18:11
یه سوال دارم
این مخابرات خیلی بی حساب کتاب از ترافیک آدم کم میکنه
این عکسو ببینید، تو سایت مخابرات تو پنل کاربریم بود
منظور از عدد اول و دوم دقیقا چیه؟ منو راهنمایی کنید. آیا عدد دوم که شبانه هست از عدد اول برای هزینه کم میشه؟ یعنی تا الان کمتر از یک گیگ مصرف ترافیکم بوده یا نه؟
من سرویس 1 مگ با ترافیک 5 گیگ ماهیانه دارم
به نظر میرسه مصرف شبانه ات که رایگان است 4.7 گیگ بوده و مصرف روزانه ات 5.6 گیگ. از حجم کم نشده در واقع مقدار مصرفت رو نشون داده به دلیل اینکه اکانتینگ مخابرات با اتمام حجم کاری نداره و بدون خبر از حجم آزاد برات حساب می کنه
AMINGERAMI
20-04-2015, 18:51
سلام....
بنده هم از طریق این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت رو ثبت کردم....انشالله رسیدگی کنن و نذارن این اتفاق بیفته....واقعا منصفانه نیست!
GHAGHALEELEE
20-04-2015, 19:43
دوستان پیگیری ها وشکایتها و هر چی صلاح میدونید انجام بدید ولی دنبال یک شرکت دیگه برای جایگزینی باشید.برای اینکه اگر این رویه رو خود مخابرات مد میکرد و اولین شرکتی بود که این کار رو میکرد میشد با شکایت به دیوان عدالت اداری (میگم دیوان عدالت اداری بخاطر اینکه تجربه به بنده نشون داده در اکثریت مطلق موارد رای دیوان عدالت اداری بر علیه دستگاه اجرایی بوده.) میشد بخشنامه رو باطل کرد ولی چون یک رویه هست احتمال اینکه ترتیب اثر بدن خیلی خیلی کم هست.ضمن اینکه احتمالا توی قرار داد عبارتی با مضمون تا زمانی که امکان سرویس دهی باشد در یکی از بندها اومده.(قبل از اینکه دوستانی که محبت دارند لطف کنند و پست ما رو مورد بررسی قرار بدن بگم که بنده حقوق تحصیل کردم برای همین چیزهایی که گفتم بی پایه و اساس نبوده)
همگی موفق باشید
Undisclosed
20-04-2015, 21:02
دنبال کدوم شرکت باشیم واسه جایگزینی؟ کجا دو مگابیت رو ماهی 80 تومن میده؟
قیمت سرویس های نامحدود بقیه شرکت ها فضایی هست.
دوستان پیگیری ها وشکایتها و هر چی صلاح میدونید انجام بدید ولی دنبال یک شرکت دیگه برای جایگزینی باشید.برای اینکه اگر این رویه رو خود مخابرات مد میکرد و اولین شرکتی بود که این کار رو میکرد میشد با شکایت به دیوان عدالت اداری (میگم دیوان عدالت اداری بخاطر اینکه تجربه به بنده نشون داده در اکثریت مطلق موارد رای دیوان عدالت اداری بر علیه دستگاه اجرایی بوده.) میشد بخشنامه رو باطل کرد ولی چون یک رویه هست احتمال اینکه ترتیب اثر بدن خیلی خیلی کم هست.ضمن اینکه احتمالا توی قرار داد عبارتی با مضمون تا زمانی که امکان سرویس دهی باشد در یکی از بندها اومده.(قبل از اینکه دوستانی که محبت دارند لطف کنند و پست ما رو مورد بررسی قرار بدن بگم که بنده حقوق تحصیل کردم برای همین چیزهایی که گفتم بی پایه و اساس نبوده)
همگی موفق باشید
اگر قرارداد داری یا میتونی بگیری یه شکواییه تنظیم کن قراداد و هرچی صلاح میدونی ضمیمه کن پیگیری دیوان با من...وقتم آزاده تا برم سربازی
اااااا صبح به منم زنگ زدنا!!!تا رسیدم جواب بدم قطع شد!!! این چه توجیحیه؟؟شاید اصلا هیچوقت اعلام رسمی نکنن این که نشد دلیل
اونی که شما لینک دادین برای زیر ساخت و وزارت خونه هستش که البته بد نیست از همون جا هم پیگیر بشیم
ولی مرجع اصلی سازمان تنظیم مقررات هست که اونم یه بخشی از وزارت خونه هست مثل زیر ساخت
این ادرسی هست که باید بهش نامه بدیم
اینجا مراحل کار نوشته شده من باید منتظر بمونم ببینم بازرسی خود مخابرات کی به درخواستم جواب میده که من به صراحت داخلش نوشتم اگه دنبال بهانه جویی باشن و کارشونو با قوانین سازمان تنظیم ارتباطات بخوان توجیح کنن رونوشت همون نامه رو برای سازمان تنظیم ارسال میکنم
اول از همه باید به بازرسی مخابرات ایران نامه بنویسیم تک تک بعد منتظر جواب بمونیم اگه دیدیم زیر بار نمیرن بعد باید از همون لینک اولی که برای سازمان تنظیم هست پیگیری کرد اگه اونا هم جواب ندن باید دیگه به خود وزارت خونه نامه نوشت این رونده اعتراض هست اگه کسی مردشه که پیگیری کنه بسم الله من که منتظرم تا جواب بده بازرسی اگه جواب نداد سریعا به سازمان تنظیم نامه مینوسیم همه با هم پشت هم پیگیری کنیم احتمال جواب بیشتره
بازرسی جواب داد به من دیگه انگار بخواییم برای شکایت پسر بریم سراغ پدر ...اونجا نتیجه نمیده
یا هم اینکه بنده خدا درست میگفت هنوز اتفاق نیافتاده چیو شکایت کنیم
اگر متن بخشنامه باشه یه چیزی...اونم در شرایطی قرادادمون با مخابرات ترکمانچای نباشه که تا الان نمیدونیم چیه
یا باید وایسیم انجام بدن شکایت گنیم به هرجا حالا..دیوان...سازمان بازرسی
یا اینکه الان اعتراض کنیم شکایت معنا نداره هنوز!
Firebirds
20-04-2015, 21:41
برا همه .... است ؟
دوستان الان تکلیف چیه ؟از امشب همه چیو تعطیل کنیم؟
چند دقیقه دیگه وارد اول اردیبهشت میشیم و هنوز بزرگترین شرکت اینترنتی ایران به مشتری هاش نگفته که چطوری محدود میشن و جریان چیه. حتی اگه یه بنده خدایی کل قبض رو نگاه نکنه و کاری با بخش های مختلفش نداشته باشه، متوجه نمیشه که اینترنتش دیگه نامحدود نیست، چون توی خود سایت هم هیچی ننوشتن و باید شانس باهاش یار باشه تا متوجه این قضیه بشه! دمشون گرم جداً...
اگه این قانون رو جداً پیاده سازی کنند، باید برنامه بگزاریم از این به بعد هر ماه یکی دوبار جمع بشیم یک جا و هارد هامون رو بیاریم و دیتا رد و بدل کنیم و مشخص کنیم کی چی دانلود کنه :n11:
مبادله کالا به کالا به یاد اجداد چند هزار سال پیش ـمون! :laughing:
milad1993xx
21-04-2015, 10:47
چه شود...
فقط آقا تو سایتش حجم مصرفی رو فقط حجم دانلود شده رو زده مثلا من 16گیگ دانلود دارم 5گیگ آپلود تو حجم مصرفی زده 16 بعد نیاد 21گیگ حساب کنه :/
SAHANDE3
21-04-2015, 10:58
با سلام در مورد اینکه چرا دیگه سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیشه توضیح میدید؟این یه عقب گرد نیست در حالی که انتظار میرفت سرعت 4 مگ هم اضافه کنید؟بعد در مورد اینکه پشت قبوض نوشته شده سرویس نامحدود از اول اردیبهشت شامل مصرف منصفانه میشه شفاف سازی میکنید؟
جواب حضرات
اگه بعد از مصرف اضافه اینترنت قطع بشه ضررش کمتره!!
اگه کسی خبر نداشته باشه یا بخواد از کل پهنای باند ۵۱۲ استفاده کنه و همش رو دانلود کنه حدود ۲۵۰ هزار تومن جریمه میاد رو قبض، اگه پرداخت هم نکنه کل خط تلفن جمع میشه بقیه خط هایی هم که به اسمته جمع میشه و ....
بقیه شرکتا بعد از عبور از حد مجاز سرعت رو کم میکنن اینا میخوان پولشو بگیرن. اسم نا محدود دیگه معنایی نداره، خودشونو مسخره کردن.
من یکی که رفتم تخلیه ... دیوانم مگر با این شرایط بمونم مخابرات!!!
خداحافظی :n17:
Tehranshahr
21-04-2015, 11:21
چند دقیقه دیگه وارد اول اردیبهشت میشیم و هنوز بزرگترین شرکت اینترنتی ایران به مشتری هاش نگفته که چطوری محدود میشن و جریان چیه. حتی اگه یه بنده خدایی کل قبض رو نگاه نکنه و کاری با بخش های مختلفش نداشته باشه، متوجه نمیشه که اینترنتش دیگه نامحدود نیست، چون توی خود سایت هم هیچی ننوشتن و باید شانس باهاش یار باشه تا متوجه این قضیه بشه! دمشون گرم جداً...
مبادله کالا به کالا به یاد اجداد چند هزار سال پیش ـمون! :laughing:
بی درو پیکر ترین شرکت!!
تو قبض تبلیغ جشنواره بهاره می کنه اما در عمل اصلا وجود خارجی نداره!
این که نشد قانون مصرف منصفانه! عملا شده سرویس محدود! ولی به این راحتیا نمیتونن این کارو کنن! بار حقوقی سنگینی براشون داره مخصوصا اینکه تعداد مشترکای نامحدود بسیار زیادن، اینم مثل اون تبلیغ جشنواره ها رو قبض فقط فعلا در حد حرفه! امروز ۱اردیبهشته اما تو سایتشون که خبری نیست.
شرکت داتک هنوزم داره سرویسای نامحدود قدیمیشو به همون تعرفه میده به کسایی که هنوز فسخ نکردن.
milad1993xx
21-04-2015, 11:32
بهترین isp با این شرایط چیه؟ برای گیم آنلاین بیشتر
1.پینگ خوب داخلی و خارجی (خارجی زیر 200 )
2. سرعت بالای 64 کیلوبایت حداقل تا 25 30گیگ مصرف
3.قیمت 20 تا 30 تومن
شبانه هم واسم مهم نیست زیاد چون دانلود آنچنانی ندارم
اگه این مصرف منصفانه برای مشترکین قدیمی اعمال نشه مخابرات میمونم :دی
البته اگه با این شرایط ISP بهتری هست معرفی کنین کسایی که استفاده کردین
راه های مختلفی برای بدست آوردن سود داشتن، ولی سراغ بدترین حالت ممکن رفتن. میتونستن قیمت نامحدود رو یه کم بالاتر ببرن. میتونستن سرعت رو بعد از رسیدن به فلان میزان حجم نصف کنن. ولی دست روی راهی گذاشتن که بیشترین سود رو براشون داره. بیچاره مشتری هایی که روحشون هم از این قضیه خبردار نیست و یه دفعه با یه قبض چند صد هزار تومنی روبرو میشن.
دوستان بهترین برنامه برای اینکه ببینیم چقدر حجم مصرف میکنیم چی هست؟ یه برنامه ساده و جمع و جور که کارش فقط همین باشه.
SAHANDE3
21-04-2015, 11:59
من 2 مگ نامحدود دارم ماه پیش 124 گیگ مصرف داشتم با سرعت اینترنت ما نزدیک به 700 گیگ قابلیت استفاده در ماه رو داشت حتی اگر نصف هم می کردن من می موندم ولی عملا یک نهم کردن می گن منصفانه شده خجالت خوب چیزی اگر قرار 80 هزار بدم خوب سرعت 10 مگ ISP دیگر رو می گیرم
mamoush1
21-04-2015, 12:01
چه شود...
فقط آقا تو سایتش حجم مصرفی رو فقط حجم دانلود شده رو زده مثلا من 16گیگ دانلود دارم 5گیگ آپلود تو حجم مصرفی زده 16 بعد نیاد 21گیگ حساب کنه :/
رفتم مرکز منطقه و معلوم شد هنوز رو سیستماشون این قضیه فعال نشده.
همینطور که نوشته مازاد بر حجم رو طبق اون تعرفه حساب می کنند که بعیده شامل آپلود بشه.
گور خودشون رو کندند، فردا میرم تخلیه. یک قرون اضافه نمیخوام بدم بهشون.
گزارش ریز مصرف هم رو سایت اومد update تا 20 آذر 93 قابل مشاهده س
Firebirds
21-04-2015, 13:06
به نظرم تا وقتی توی سایت در بخش تعرفه ها و یا اطلاعیه ها اعلام رسمی نکنند، بعیده این رویه رو اجرا کنند.
بی درو پیکر ترین شرکت!!
تو قبض تبلیغ جشنواره بهاره می کنه اما در عمل اصلا وجود خارجی نداره!
این که نشد قانون مصرف منصفانه! عملا شده سرویس محدود! ولی به این راحتیا نمیتونن این کارو کنن! بار حقوقی سنگینی براشون داره مخصوصا اینکه تعداد مشترکای نامحدود بسیار زیادن، اینم مثل اون تبلیغ جشنواره ها رو قبض فقط فعلا در حد حرفه! امروز ۱اردیبهشته اما تو سایتشون که خبری نیست.
شرکت داتک هنوزم داره سرویسای نامحدود قدیمیشو به همون تعرفه میده به کسایی که هنوز فسخ نکردن.
این؟
دوستان بیان بگن الان بهترین گزینه ها کدومه برای سویچ از مخابرات به جای دیگه؟
kourosh4u
21-04-2015, 13:57
همینطور که نوشته مازاد بر حجم رو طبق اون تعرفه حساب می کنند که بعیده شامل آپلود بشه.
آقا 1 مگ نا محدود مخابرات شده محدود 40 گيگ؟
Undisclosed
21-04-2015, 13:58
دوستان بیان بگن الان بهترین گزینه ها کدومه برای سویچ از مخابرات به جای دیگه؟
والا من الان داشتم همین قضیه رو چک می کردم، هر شرکتی رو نگاه می کنم قیمت هاش افتضاحه.
فکر کنم باید از این خراب شده بریم تا اینترنت درست و حسابی داشته باشیم. اینا همین فیل ترنت متعفن رو هم دارن با قیمت های فضایی میکنن تو پاچه مردم.
birang1357
21-04-2015, 14:01
با این اکانتینگ داغون مخابرات خیلی سخت میشه حجم رو محاسبه کرد
Mr_100_dolari
21-04-2015, 14:17
دوستان من الان از قسمت گزارش کارکرد مصرف سال 93 رو نگاه کردم کلا 188 گیگ دانلود داشتم که میشه ماهی 15 گیگ حتی کمتر از اون چیزی که خودشون الان گفتند یعنی 20 گیگ
بعد اون وقت الان که این طرح گذاشتن خیلی منصفانه هستش که میان برای یکی مثل من اون ماه هایی که زیر 20 گیگ دانلود داشتم رو حجم اضافش رو در نظر نمیگرن برای ماه های بعدی ؟
که حالا اگر یک ماه بالای 20 گیگ دانلود کنیم باید خدا تومن پول اضافه بدیم ؟
واقعا جالبه طرحشون .... حداقل میومدن میگفتن اگرم زیر اون 20 گیگ دانلود داشتین به حجم ماه بعدتون اضافه میشه ... دوستانی اگر که میتونند این نکته رو براشون بفرستن که خدایی نکرده دچار بی انصافی و حق خوری نشن ...
اگر بحث منصفانه بودن بود که باید اگر کسی حجم مورد نظر رد میکرد نتش قطع میشد نه اینکه بیان ماو التفاوتش رو بزارن جیب مبارک ...
دوستان فعلا هیچی دانلود نکنن چون وضع معلوم نیست :n02:
چی نوشته....
معاون تجاری مخابرات استان تهران از رضایت 75 درصدی کاربران از ADSL مخابرات خبر داد و گفت: اکنون صف انتظار ما در مرکز پشتیبانی 2020 به کمتر از سه دقیقه رسیده و امیدواریم در سال 1394 بتوانیم این رقم را بار دیگر کاهش دهیم.
اینجاست که شاعر میگه LOL!
ظاهرا این دوستان تو ارقام یکم مشکل دارن
mamoush1
21-04-2015, 14:34
آقا 1 مگ نا محدود مخابرات شده محدود 40 گيگ؟
قرار بود از امروز اجرا بشه
birang1357
21-04-2015, 14:45
واقعااااااااااااا که :n24::n24::n24:
معاون مخابرات استان تهران پاسخ داد:مردم از اینترنت مخابرات رضایت دارند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این دزدی کامله خوب یعنی چی بعد از رد کردن از مصرف به اصطلاح منصفانه برات هزینه بیوفته ما دیده بودیم بعدش محدود کنن یا اصن قطع کنن ولی ندیده بودیم این مدلیش رو
DarkLords
21-04-2015, 15:09
خب پس باید با اینترنت ۲ مگابیت خداحافظی کرد. مشکل من اینه که تو خونه همه از یه خط برای اینترنت استفاده میکنن و نمیشه کنترل کرد که چقد مصرف بشه. باید از جای دیگه نامحدود با سرعت پایینتر بگیرم :-(
من با این وضعیت که محدود میکنن میخوام برم طرح بهاره چجوریاس وضعیتش یعنی شبانه از چند تا چند رایگانه؟محدود که نمیکنن؟
ممنون میشم یکی که میدونه پاسخ بده:n12:_:n12:
kourosh4u
21-04-2015, 15:11
قرار بود از امروز اجرا بشه
از کجا ميشه فهميد اجرا شده يا کی اجرا ميشه!
miladddd
21-04-2015, 15:43
به نظر میرسه مصرف شبانه ات که رایگان است 4.7 گیگ بوده و مصرف روزانه ات 5.6 گیگ. از حجم کم نشده در واقع مقدار مصرفت رو نشون داده به دلیل اینکه اکانتینگ مخابرات با اتمام حجم کاری نداره و بدون خبر از حجم آزاد برات حساب می کنه
آقا من متوجه نشدم چی به چیه
میشه یکی توضیح بده در مورد عکس؟ اون اعدادی که خط کشیدم یعنی چی دقیقا؟:n41:
مگه مخابرات ندارین همتون؟ حتما صفحه اول پنل کاربری برای همه آشناست. لطفا راهنمایی کنین.ممنون:n03:
mamoush1
21-04-2015, 16:25
از کجا ميشه فهميد اجرا شده يا کی اجرا ميشه!
از منطقه بپرسید.
DarkLords
21-04-2015, 17:38
یعنی آدم وقتی قیمت اینترنت رو با بقیه جاهای دنیا مقایسه میکنه تازه میفهمه چقد اینجا کلاه سرمون میذارن و چقد بهمون ظلم میشه که با این درآمدهای کم باید هزینه های نجومی برا اینترنت بدیم.
این قیمتهای اینترنت شهر پراگ جمهوری چک هستش:
یعنی با همین پولی که الان من برا اینترنت 2 مگابیت مخابرات با تمام محدودیتهای فیلترینگش و پینگ مزخرفش میدم تو پراگ میشه اینترنت 40 مگابیت گرفت با سرعت آپلود 4 مگابیت و بدون هیچ گونه فیلترینگی !!!!!!!!!!
امروز همش دارم تو سایتهای سرویس دهنده های ایرانی میگردم تا شاید سرویس مناسبی تو منطقه خودمون پیدا کنم ولی همه قیمتها به شکل باور نکردنی بالا هستن! مثلا اومدن 20 درصد کاهش قیمت رو اعمال کردن ولی جوری حجمهارو تنظیم کردن که نه تنها درآمدشون کم نمیشه بلکه بیشتر هم شده.
طرف سرویس گذاشته 12 ماهه با 12 گیگ حجم اولیه! یعنی ماهی یه گیگ! مثل جوک میمونه!
بهترین سرویسی که پیدا کردم یه نامحدود با سرعت 384 کیلوبیت بود ماهی 66 تومان، یعنی سرعت اینترنتم 1/5 میشه با تقریبا همون قیمت 2 مگابیت مخابرات :(
من اگه 24 ساعته هم با این سرویس دانلود کنم میشه ماهی 120 گیگ یعنی نصف مصرف الانم و اگه همینجوری که الان مصرف میکنم استفاده کنم کمتر از 80 گیگ دانلود میشه.
پس بهتره رو همین مخابرات بمونم فعلا، هرچند که بعید میدونم در آینده شرایط بهتری پیش بیاد.
تو کشور ما همیشه هرچی پیش میریم اوضاع بدتر میشه، هیچ وقت هیچ چیزی بهتر نمیشه.
برا همینه که شاعر میگه "هر سال دریغ از پارسال".
اصلی ترین دلیلی که مخابرات مشتری جذب کرد به خاطر قیمت هاش بود.
فکر نمیکنم بشه یه سرویس مشابه با این قیمت ها پیدا کرد.
بدبختی اینه که خیلی از شرکتها اینترنت شبانه رو پولی کردن یا کلا برداشتن.
اگه کسی محدود سرعت بالا با ترافیک و قیمت معقول با اکانت شبانه رایگان پیدا کرد خواهشاً اطلاع بده.
من امروز 8 صبح رفتم مخابرات درخواست جمع آوری دادم. تا ساعت 12 ظهر هم جمع شد.
اصلی ترین دلیلی که مخابرات مشتری جذب کرد به خاطر قیمت هاش بود.
فکر نمیکنم بشه یه سرویس مشابه با این قیمت ها پیدا کرد.
بدبختی اینه که خیلی از شرکتها اینترنت شبانه رو پولی کردن یا کلا برداشتن.
اگه کسی محدود سرعت بالا با ترافیک و قیمت معقول با اکانت شبانه رایگان پیدا کرد خواهشاً اطلاع بده.
بنده امروز رفتم درخواست تخلیه دادم خلاص... والا.. پول میدیم ببینم پول اضافه هم ازمون میگیرن خیلی زور داره دیگه!
بنده هم به شما آرت1 شاتل رو پیشنها دیمدم
پهنای باند 1مگ میزان دانلود با سرعت بالا در 1ماه حدود 30تا 40 گیگ
اگر هم سرعت شما افت کرد با پرداخت 5-6هزرا تومن (اختلاف قیمت بین آرت 1 و 2 ) می تونید سرویس رو به 2مگ تبدیل کنی دو از محدودیت در بیایید.
حتی هزینه تمام شده برای هر ماه هم از 1مگ مخابرات کمتره!
farid_givehchin
21-04-2015, 18:53
بازرسی جواب داد به من دیگه انگار بخواییم برای شکایت پسر بریم سراغ پدر ...اونجا نتیجه نمیده
یا هم اینکه بنده خدا درست میگفت هنوز اتفاق نیافتاده چیو شکایت کنیم
اگر متن بخشنامه باشه یه چیزی...اونم در شرایطی قرادادمون با مخابرات ترکمانچای نباشه که تا الان نمیدونیم چیه
یا باید وایسیم انجام بدن شکایت گنیم به هرجا حالا..دیوان...سازمان بازرسی
یا اینکه الان اعتراض کنیم شکایت معنا نداره هنوز!
دیوار حاشا بلنده تا یک ماه دیگه معلوم نمیشه چه بلایی سرمون میاد!!
امروز زنگ زدن من نبودم معلوم نیست چیکار میخوان بکنن اون که زنگیده بوده گفته که فعلا در حد یه طرح هست و باید بره سازمان تنظیم مقررات اونجا اگه رای بیاره تصویب میشه و....الان گیر کردم که صبح دوباره نامه بدم چون هرجور حساب کنی همون که اون جمله نوشته شده و اینا دارن رو تالار گفت و گو میگن که اینجوری هست این یعنی دارن کار خلاف قانون انجام میدن وقتی چیزی مصوب نشده چه جوری میخون اجراش کنن؟چرا پشت قبض اخطار نوشته؟؟چراغ خاموش دارن یه کاری میکنن
شما میگی دست نگه داریم تا ببینیم چی پیش میاد؟از سایت 195 دات ای ار پیگیر نشیم؟
SAHANDE3
21-04-2015, 18:55
ظلم پایدار نمی مونه نوبت ما هم می رسه هیجی تو این مملکت نداریم اینم روش :V9:
دیوار حاشا بلنده تا یک ماه دیگه معلوم نمیشه چه بلایی سرمون میاد!!
امروز زنگ زدن من نبودم معلوم نیست چیکار میخوان بکنن اون که زنگیده بوده گفته که فعلا در حد یه طرح هست و باید بره سازمان تنظیم مقررات اونجا اگه رای بیاره تصویب میشه و....الان گیر کردم که صبح دوباره نامه بدم چون هرجور حساب کنی همون که اون جمله نوشته شده و اینا دارن رو تالار گفت و گو میگن که اینجوری هست این یعنی دارن کار خلاف قانون انجام میدن وقتی چیزی مصوب نشده چه جوری میخون اجراش کنن؟چرا پشت قبض اخطار نوشته؟؟چراغ خاموش دارن یه کاری میکنن
شما میگی دست نگه داریم تا ببینیم چی پیش میاد؟از سایت 195 دات ای ار پیگیر نشیم؟
بنده با اینکه به هیچوجه قصد ادامه با مخابرات ندارم ولی شکایت خودمو از مخابرات ثبت کردم.
اینا رسما مردم رو کاهو فرض کردن :n02: فکر کردن با این سیستم مردم سرویسشون رو نگه میدارن...یعنی سنگ پا خورد میشه جلو اینا...
SAHANDE3
21-04-2015, 18:58
بنده امروز رفتم درخواست تخلیه دادم خلاص... والا.. پول میدیم ببینم پول اضافه هم ازمون میگیرن خیلی زور داره دیگه!
اگر هم سرعت شما افت کرد با پرداخت 5-6هزرا تومن (اختلاف قیمت بین آرت 1 و 2 ) می تونید سرویس رو به 2مگ تبدیل کنی دو از محدودیت در بیایید.
مشکل دانلود داریم رفیق شبانه نداره
رفتم نگاه کردم art 1 حداقل ترافیکش ۱۱ گیگ هست بعد که تموم شد سرعت رو میارن پایین؟
به نظرم این که میگن هنوز تصویب نشده فقط یه حرفه و در عمل حتما اجراییش میکنن چون اولا بقیه شرکتها قبلا همچین طرحی رو پیاده کردن کسی هم نتونسته جلوشون رو بگیره ثانیا مقدماتش رو دارن فراهم میکنن که اعلام روی قبض و راه اندازیه سرویس ریز مصرف شاملش میشه.
فقط ممکنه راه اندازیش طول بکشه ولی حتما اجرایی میشه.
فقط کاش یه ذره هوای مشتری هم داشتن و فقط به فکر سود خودشون نبودن.
بنده با اینکه به هیچوجه قصد ادامه با مخابرات ندارم ولی شکایت خودمو از مخابرات ثبت کردم.
بعله
موفق باشید:n19:
رفتم نگاه کردم art 1 حداقل ترافیکش ۱۱ گیگ هست بعد که تموم شد سرعت رو میارن پایین؟
اون 11 گیگ رو ول کن بنده خط از شاتل هم دارم (سرویس اکو) می دونم داستانش چیه... باز از دوستان دیگه در تاپیک شاتل پرسجو بفرمایید.
دوستان یه زحمتی بکشید هم برای احقاق حق خودتون هم برای گرفتن حق اون بنده خدایی که خطش فیبر هست و از جایی بجز مخابرات نیم تونه سرویس بگیره مراحلی که توضیح میدم رو طی کنید شکایت شما به گوش مسولین میرسه جلوگیری بشه از این اقدام
کما اینکه این مورد که خدمت شما عرض می کنم درباره 2برابر شدن قیمت بسته های اینترنت ایرانسل جواب داد و ایرانسل مجبور شد قیمت بسته هاشو حتی به مراتب ارزون تر از قبل در اختیار کاربر بذاره
مراحل شکایت:
1-به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کرده و با انتخاب گزینه ثبت درخواست در سمت راست سایت صفحه جدید برای شما باز می شود:
قسمت هایی مشخص شده باید طبق همین اطلاعات تکمیل شود:
بعد از تکمیل فرم شماره یک دکمه صفحه بعد را زده و اطلاعات مشخص شده را طبق موارد زیر پر می کنید:
سایر اطلاعات خواسته شده به دقت تکمیل کنید بعد از این مرحله شماره شکایت به شما نمایش داده می شود و به گوشی شما نیز پیامک خواهد شد این کد را تا به نتیجه رسیدن شکایت نزد خود نگه دارید.
پیشنهاد: شماره شکایت و نه شماره پیگیری در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات به به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کنید تا شکایت شما سریع تر و بهتر مورد پیگیری قرار گیرد.
farid_givehchin
21-04-2015, 20:29
من براشون فرستادم ولی برای موبایلم شماره پیگیری نیومد رو کلوب هم کامنت کردم شماره شکایتمو
3تا عکس هم ضمیمه کردم فرستادم
من براشون فرستادم ولی برای موبایلم شماره پیگیری نیومد رو کلوب هم کامنت کردم شماره شکایتمو
اگر شماره موبایل رو با قالب 09... و درست وارد کرده باشید درجا کد میاد براتون
البته می تونه شبکه هم مشکل داشته باشه با تاخیر بفرسته
farid_givehchin
21-04-2015, 20:37
اگر شماره موبایل رو با قالب 09... و درست وارد کرده باشید درجا کد میاد براتون
البته می تونه شبکه هم مشکل داشته باشه با تاخیر بفرسته
بله اومد انتن نداشتم
کامنت شما رو هم دیدم تو کلوب،شما فکر میکنید جواب بگیریم؟
بله اومد انتن نداشتم
کامنت شما رو هم دیدم تو کلوب،شما فکر میکنید جواب بگیریم؟
میگم در سایر موراد که من شاکی بودم مثل همون 2برابر شدن قیمت 1شبه ایرانسل جواب گرفتم و قیمتها حتی از قبل از گرونی هم ارزون تر شد.باید ببینیم چی میشه...ما کار خودمونو انجام میدیم.
Firebirds
21-04-2015, 22:16
میگم در سایر موراد که من شاکی بودم مثل همون 2برابر شدن قیمت 1شبه ایرانسل جواب گرفتم و قیمتها حتی از قبل از گرونی هم ارزون تر شد.باید ببینیم چی میشه...ما کار خودمونو انجام میدیم.
باید عنوان این دوست مون رو بزارن کاربر فعال شکایت از اپراتور ها
اگه همه عین شما پیگیر بود، وضعمون خیلی بهتر از این بود.
اگه لیمیت رو رد کنیم کلا اینترنت قطع میشه یا هزینه اش رو میگیرن
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
Firebirds
21-04-2015, 23:20
فعلا که گویا هیچی معلوم نیست.
بابت هر 1گیگ 3890تومن میاد روی قبض شما
دوستان یه زحمتی بکشید هم برای احقاق حق خودتون هم برای گرفتن حق اون بنده خدایی که خطش فیبر هست و از جایی بجز مخابرات نیم تونه سرویس بگیره مراحلی که توضیح میدم رو طی کنید شکایت شما به گوش مسولین میرسه جلوگیری بشه از این اقدام کما اینکه این مورد که خدمت شما عرض می کنم درباره 2برابر شدن قیمت بسته های اینترنت ایرانسل جواب داد و ایرانسل مجبور شد قیمت بسته هاشو حتی به مراتب ارزون تر از قبل در اختیار کاربر بذاره مراحل شکایت: 1-به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کرده و با انتخاب گزینه ثبت درخواست در سمت راست سایت صفحه جدید برای شما باز می شود: قسمت هایی مشخص شده باید طبق همین اطلاعات تکمیل شود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از تکمیل فرم شماره یک دکمه صفحه بعد را زده و اطلاعات مشخص شده را طبق موارد زیر پر می کنید: سایر اطلاعات خواسته شده به دقت تکمیل کنید بعد از این مرحله شماره شکایت به شما نمایش داده می شود و به گوشی شما نیز پیامک خواهد شد این کد را تا به نتیجه رسیدن شکایت نزد خود نگه دارید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد: شماره شکایت و نه شماره پیگیری در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات به به این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اعلام کنید تا شکایت شما سریع تر و بهتر مورد پیگیری قرار گیرد. پا نشید بیایید اینجا دکمه تشکر بزنید برید شکایت کنید حداقل به یه جایی برسیم ببینیم حرف حساب مخابرات چیه!
خوشبختانه مردم این خراب شده (خودم رو میگم!) تنها کاری که بلدن اینه که از مسائل زندگیشون نکات فان بسازن یه وقت مشکلی براشون ایجاد نشه!
منم اگه مخابرات واقعا این حرکت رو بزنه پس میدم سرویسش رو! به درد خودش می خوره!
اما پیشنهادم اینه! حداقل حرکت انقلابی بزنید! حداقل قبل از رفتن خدمتشون برسیم بعد بریم!
من اصلا الان برام سواله! مخابرات به چه پشتوانه ای می خواد این کار رو بکنه! من خطم 256 اه! بزارم فول رو دانلود ماهی 76 گیگ می کشه! بدترین حالت 70 گیگ!
حالا اگه من این کار بکنم مخابرات می خواد قبض برام بفرسته 60 تا 1600 تومن! یعنی توی دوماه بیش از 220 هزارتومن! خط تلفن خونه ما 50 تومن بیشتر نمی ارزه! :n02:
خطم واسه مخابرات پول نمیشه!
راستی یه نکته ای! اون اقایونی که میگن همه جای دنیا FUP هست و باقی حقشون رو خوردن! هیچ جای دتیا پهنای باند رو اشتراکی نمیدن! شما پهنای باند خودت رو داری! و پهنای باندت یک چزئی از یک مجموعه بزرگه که به همه چوابگوئه! منتها قضیه اینه که میزان منابع قابل استفاده محدوده! هر سروری به یه تعداد مشخص بیشتر چوابگو نیست! قرار باشه شما همه سرورهای دنیا رو اشغال کنی اونایی که پهنای باندشون کمتره نابود می کنی! یعنی این قانون برای حمایت از حق افرادی مثل من و شماست که توی این دنیا که همه با سرعت مگابیتی وصلن هنوز با کیلوبایت وصلیم!
تو این حراب شده ما داریم با سرعت پایین وصل میشیم! و خطمون وقتی از مخابرات گرفته میشه معمولا از DSLAM کانفیگ شده! یعنی دقیقا پهنای باند تقسیم شده سخت افزاری (البته یه سری شرکتها واسه تقلب و مخابرات هم توی جاهای خیلی خلوت سرور اشتراکی میزاره و نرم افزاری تقسیم می کنه! ولی این قضیه در حالت کلی صادق نیست!) و این پهنای باند مال شماست چون داری پولش رو میدی! شما استفاده کنی یا نکنی ربطی به مخابرات نداره ولی وقتی هم نیاز مبرم داری قدرتش افزایش نمیابه! مثلا مال من بزاریش رو دانلود میشه 30 کیلو و نزاریش این 30 کیلو مال منه و دست کسی دیگه ای نمیرسه! اینقدر هم سرعت پایینه سرورهای اون سر دنیا خیلی وقتها قطعم می کنن چون جلوی سرعتشون رو می گیرم! اونا عادت ندارن 1 روز تموم به یه آی پی جواب بدن واسه یه فایل! میگن کم بگیر ولی اومدی سریع بگیر! نه انقدر کش دار!:n02:
حالا حرف مخابرات اینه که ما می خوایم این 30 کیلو شما رو با باقی به اشتراک بزاریم که بیشتر در بیاریم! یعنی قراره من در ماه یک هفتم حقم رو استفاده کنم و باقیش به 7 نفر دیگه فروحته بشه! اونم حقی که قیمتش لب مرز 1000 دلار هم نبوده و دست من 40 میلیون رسیده! یعنی من دارم حدود 10 برابر بیشتر پول میدم!
یه حساب سر انگشتی میگه مخابرات میخواد سود 70 برابری روی هزینه اش بکنه!
شما خیلی نگران حقتی برو از اونی که داره ازت می دزدتش بگیرش! من توضیح دادم بدونی چه خبره! اونایی که میگن ما اینقدر دان کردیم از حق شما استفاده ای نکردن!
اما اینکه بشینیم و بزاریم اینا هر کاری دلشون می خواد بکنن مصداق حماقت محضه! به نظرم باید همه رو در جریان بزاریم! کمپین آن لاین راه بندازیم، تومار آن لاین درست کنیم و ازشون شکایت کنیم! ما حقمون رو می خواهیم! می تونیم واسه شروع توی تموم فروم ها و سایت باقی رو آگاه کنیم و ترغیب کنیم به ما بپیوندند! خیلی مسخره است که حق این همه آدم داره خورده میشه و ما فقط توی اینجا و فروم پی تی اطلاعیه داریم و رفتیم روی دیوار سایت tct پیغام میزاریم! مشخصه که اینا ذی نفعند و جواب نمیدن! احتمالا الان نوچه هاشون رو هم فرستادن فروم ها رو پاک سازی کنن!
قراره تمام نامحدودا محدود بشه؟
من هم از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت خودم رو ثبت کردم کسانی هم که ثبت نکردن حتما برن ثبت کنن ... تو دور و بری های خودتون هم هر کی اینترنت مخابرات نامحدود داره بگید بره همین کارو بکنه مطمئن باشید تاثیر داره شاید کلا بیخیال بشن یا اگه اجرا هم بکنن حداقل سقف دانلود بیشتری در نظر بگیرن
Mr_100_dolari
22-04-2015, 15:41
دوستان برای من و توی این دو روز اردیبهشت زده 7/5 گیگ مصرف داشتم تا الان تازه هنوز چیز خاصی دانلود نکردم ... با این حساب فکر کنم این ماه کارمون ساختست ....
حواستون باشه امروز می بینید یه عدد رو زده فردا ده برابر شده برای من تا دیروز صفر بود نمیدونم چطوری یهو 7/5 گیگ دانلود کردم که خودمم خبر ندارم ...
احتمالا کل مصرف رو حساب میکنند ...
دیگه اگر ندیدینمون حلال کنید :دی
منم شکایت خودم رو ثبت کردم انشالله به نتیجه برسه.
شما هم حتما بفرستید.
مشکل حجم های غیرواقعی در ریز مصرف رو منم دیدم و گزارش کردم.
mehrdadb3
22-04-2015, 17:19
دوستان برای من و توی این دو روز اردیبهشت زده 7/5 گیگ مصرف داشتم تا الان تازه هنوز چیز خاصی دانلود نکردم ... با این حساب فکر کنم این ماه کارمون ساختست ....
حواستون باشه امروز می بینید یه عدد رو زده فردا ده برابر شده برای من تا دیروز صفر بود نمیدونم چطوری یهو 7/5 گیگ دانلود کردم که خودمم خبر ندارم ...
احتمالا کل مصرف رو حساب میکنند ...
دیگه اگر ندیدینمون حلال کنید :دی
برای من هم دقیقا همینطور شد اصلا دیروز دانلود نکردم فقط وب گردی امروز رفتم دیدم زده 6.5 گیگ حجم مصرفی فکر کنم اون 20 گیگ هم mp3 حساب کنن یهو روز سوم بدهکار هم بشیم
اینا اگه میخوان اینجوری محدودیت بزارن حداقل سرعت رو ببرن بالا و حجم اضافی رو هم قیمتشو کم کنن مثلا گیگی بین 500 تا 1000 تومان
ماهه پیش رو نگاه کردم روزی تقریبا ۱۰ گیگ حساب کرده در صورتیکه با سرعت ۵۱۲ نمیشه اصلا همچین حجمی دانلود کرد.
Mr_100_dolari
22-04-2015, 19:38
منم شکایت خودم رو ثبت کردم انشالله به نتیجه برسه.
شما هم حتما بفرستید.
مشکل حجم های غیرواقعی در ریز مصرف رو منم دیدم و گزارش کردم.
هر چند که فایده نداره ولی بخوام همین مشکل مصرف غیر واقعی در ریز مصرف رو گزارش کنم باید از طریق کدوم لینک گزارش بدم ؟ غیر از اون 195
هم به 195 و هم بازرسی مخابرات شکایتم رو فرستادم. امیدوارم جواب بده !!!
من فقط ماهی 20 گیگ خوراک یوتیوبمه !!!
نمیدونم با این وضع حجم حساب کردنشون چجوری میخوان محدودیت بزارن!! دوتا دوتا حساب میکنن. پارسال که 256 بودم، چند روز رو زده روزی 4 گیگ دانلود !!!!!!!!!
هر چند که فایده نداره ولی بخوام همین مشکل مصرف غیر واقعی در ریز مصرف رو گزارش کنم باید از طریق کدوم لینک گزارش بدم ؟ غیر از اون 195
به نظر میرسه همین ۱۹۵ از همه بهتر جواب میده من تو همون متن شکایتم اینم نوشتم.
GHAGHALEELEE
22-04-2015, 20:14
مخلص داداش
من هم همین مشکل تو رو داشتم امروز زنگ زدم اول یارو گفت خوب لابد پسوردت رو دارن گفتم پسوردمم داشته باشن باید بیان خونمون وصل شن (وایرلس نیست) ، طرف فکر کرد مسخره میکنم چند ثانیه فکر کرد گفت پس حتما سیستم اشتباه زده از این مشکلات پیش میاد.
شما که زنگ زدی راجع به محدود کردن نا محدودا چیزی نپرسیدید؟
دوستان حتما شکایت خودتونو در سایت 195 ثبت کنید
اگر دوستانی هم دارید که از مخابرات سرویس دارید ترقیب کنید که برن شکایت ثبت کنند حتما هر چه تعداد شکایت ها بیشتر پیگیری بهتر و رسیدن به جواب دلخواه مشترک که همون باقی ماندن سرویسهای واقعی نامحدود بیشتر.
اگر هم بلد نیستند شکایت ثبت کنند لینک موجود در امضا بنده رو براشون پیامک کنید. :n16:
آغاز فروش کمپین بهاره 94 شرکت مخابرات استان تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من هم شکایت کردم
من سرویس 2 مگ دارم و دیروز هیچ مصرفی نداشتم
امروز که توی سایت مخابرات رفتم زده 27 گیگ دانلود کردم:n04:
واقعا دزدن:n24:
aluminum
22-04-2015, 21:49
دوستان الان مصرف منصفانه ، دانلود شبانه رایگان داره؟
و یه مسئله دیگه اینکه اطلاعات و گزارشها کی به روز میشه...چرا برای منه زده صفر؟!!!
و باز یک مسئله دیگه الان که گزارش قبلی رو نگاه کردم دیدم امار خیلی فضایی هست...سرعت دانلود من در بهترین شرایط 220 کیلو بایت بوده در صورتی که اینها حساب کردن باید 275 کیلو باید در تمامی طول روز دانلود میکرم تا به حجمی که برای من در نظر گرفتن میرسیدم!!!
اون موقعی غمی نداشتم چون نامحود بود ولی خدا الان بهمون رحم کنه با این حساب و کتاب
هیچی دانلود ندارم مصرف 2 روز رو زده 5 گیگ! :n26:
یعنی اینا دزد رو هم رد کردن :n26:
GHAGHALEELEE
22-04-2015, 22:23
شما که زنگ زدی راجع به محدود کردن نا محدودا چیزی نپرسیدید؟
عزیز این سوال رو که چند روز پیش پرسیدم و تو یک پست نوشتم ، الان هم پرسیدم همین مورد رو ، طرف تو خود بخشنامه اش علامت سوال شده بود !! عقل حکم میکنه بیشتر از مقدار مشخص دانلود نکنید چون ممکنه بقیه اش رو حجمی حساب کنند که اینجوری هزینه خیلی بیشتر میشه.
دوستان الان مصرف منصفانه ، دانلود شبانه رایگان داره؟
و یه مسئله دیگه اینکه اطلاعات و گزارشها کی به روز میشه...چرا برای منه زده صفر؟!!!
و باز یک مسئله دیگه الان که گزارش قبلی رو نگاه کردم دیدم امار خیلی فضایی هست...سرعت دانلود من در بهترین شرایط 220 کیلو بایت بوده در صورتی که اینها حساب کردن باید 275 کیلو باید در تمامی طول روز دانلود میکرم تا به حجمی که برای من در نظر گرفتن میرسیدم!!!
اون موقعی غمی نداشتم چون نامحود بود ولی خدا الان بهمون رحم کنه با این حساب و کتاب
برای من هم فعلا زده صفر... چه خوابی برای ملت از همه جا بی خبر دیدن خدا عالمه... تازه ما که می دونیم اینه وضع!
عزیز این سوال رو که چند روز پیش پرسیدم و تو یک پست نوشتم ، الان هم پرسیدم همین مورد رو ، طرف تو خود بخشنامه اش علامت سوال شده بود !! عقل حکم میکنه بیشتر از مقدار مشخص دانلود نکنید چون ممکنه بقیه اش رو حجمی حساب کنند که اینجوری هزینه خیلی بیشتر میشه.
ممکنه نداره حجمی حساب می کنن دیگه ملت رفتن پرسیدن تو سایت خود مخابرات!
با این وضع حساب کردن حجم هم که 1گیگ رو داره 10گیگ پای مشترک حساب می کنه به لعنت خدا نمی ارزه!
همون باید پافشاری کینم برگرده به شرایط سابق!
فکر کنم اینا اومدن دانلود چند روز قبل از شروع اردیبهشت رو هم چپوندن توی آمار اردیبهشت! lol
برای من امروز صبح نوشته بود 9 گیگ دانلود کردی، در حالی که دیروز و امروز به جز یه فایل 250 مگی و کمی اینترنت گردی ساده، هیچ کاری نکردم. یه حساب کتاب ساده هم کردم، اگه کل 24 ساعت روز رو هم با سرعت 65 در حال دانلود باشم به 6 گیگ نمیرسه، اون وقت 9 گیگ؟!!!
Mr_100_dolari
22-04-2015, 22:52
به نظر میرسه همین ۱۹۵ از همه بهتر جواب میده من تو همون متن شکایتم اینم نوشتم.
والا منم از طریق همون سایت 195 گزارش رد کردم و گزینه تغلب رو انتخاب کردم و براشون نوشتم که هم قرار داد نامحدود داشتیم حالا محدود کرد هم من با این سرعت تو یک روز چطوری 7/5 گیگ دانلود کردم خودمم خبر ندارم و هم اینکه اگر قرار این طرح اجرایی بشه چطور این رو در نظر نگرفتن که ماه هایی که زیر 20 گیگ دانلود داشته باشم رو برای ماه بعد در نظر بگیرم ...
البته دوستان فکر کنم اینا سیستمشون رو طوری برنامه ریزی کردن که مشترکین صد در صد ده برابر حجم مورد نظر دانلودشون رو نشون بده و هر کسی هم ناراضی هستش بره انصراف بده چون تحت هیچ عنوان این مقدار حجم با این نوع محاسبه عقلانی نیستش ...
مخلص داداش
من هم همین مشکل تو رو داشتم امروز زنگ زدم اول یارو گفت خوب لابد پسوردت رو دارن گفتم پسوردمم داشته باشن باید بیان خونمون وصل شن (وایرلس نیست) ، طرف فکر کرد مسخره میکنم چند ثانیه فکر کرد گفت پس حتما سیستم اشتباه زده از این مشکلات پیش میاد.
سلام داداش ...
خدا کنه حالا واقعا اشتباه کرده باشن وگرنه کارمون تمومه با این حساب کتابشون .... اصلا معلوم نیستش چه کسی روی سیستم های اینا برای محاسبه حجم مصرفی دانلود کاربرها نظارت داره !!
دوست عزیز تا دیشب هم برای من صفر بود و به خیال این بودم که هنوز طرحشون عملی نشده صبح دیدم برام زده 7/5 گیگ دانلود ... حالا فردا یه نگاه بنداز معلوم میشه برات چند گیگ الکی زدن ...
دوستان حتما شکایت خودتونو در سایت 195 ثبت کنید
اگر دوستانی هم دارید که از مخابرات سرویس دارید ترقیب کنید که برن شکایت ثبت کنند حتما هر چه تعداد شکایت ها بیشتر پیگیری بهتر و رسیدن به جواب دلخواه مشترک که همون باقی ماندن سرویسهای واقعی نامحدود بیشتر.
شما درست میگی ممکنه اینا فعلا میخوان ببینن عکس العمل کاربرها چیه که حتی میزان دانلود رو هم الکی هر چقدر دوست دارن میزنن تا اگر صدای کسی در نیومد راحت کار خودشون رو بکنند ...
پس حتما شکایت خودتون رو از طریق سایت 195 انجام بدین ...
آغاز فروش کمپین بهاره 94 شرکت مخابرات استان تهران
توضیحات + لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mamoush1
22-04-2015, 23:00
من امروز هم از منطقه حضوراً در مورد اعمال مصرف منصفانه جویا شدم که معلوم شد هنوز اعمال نشده.
با این حال من که کاملاً دست به عصا هستم چون به نظرم خود کارمندانشونم اطلاعات کافی ندارند.
آمار مصرفم هم تا حالا درست بوده.
Mr_100_dolari
22-04-2015, 23:01
آغاز فروش کمپین بهاره 94 شرکت مخابرات استان تهران
توضیحات + لینک خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این یه مشکلی داره اونم اینکه اگر 2 مگ هم بگیریم اون ده گیگ خیلی هم سعی کنیم تو یگ هفته اول تمومه ....
بعد این کمپین به چه صورته یعنی ممکنه بعد از بهار دیگه تمدید نشه و جمعش کنن ؟
با سرعت 2 مگ بین ساعت 1 تا 6 صبح چند گیگ میشه دانلود کرد ؟
vahid_sh2447
22-04-2015, 23:09
این یه مشکلی داره اونم اینکه اگر 2 مگ هم بگیریم اون ده گیگ خیلی هم سعی کنیم تو یگ هفته اول تمومه ....
بعد این کمپین به چه صورته یعنی ممکنه بعد از بهار دیگه تمدید نشه و جمعش کنن ؟
با سرعت 2 مگ بین ساعت 1 تا 6 صبح چند گیگ میشه دانلود کرد ؟
در بهترین حالت ممکن 4 گیگ
سرعت اسمی ولی تو ساعات اولیه کمتره...
من امروز هم از منطقه حضوراً در مورد اعمال مصرف منصفانه جویا شدم که معلوم شد هنوز اعمال نشده.
با این حال من که کاملاً دست به عصا هستم چون به نظرم خود کارمندانشونم اطلاعات کافی ندارند.
آمار مصرفم هم تا حالا درست بوده.
اون اپراتورهای 2020 هم هیچی حالیشون نیست! زنگ زدم میگم این طرح مصرف منصافه برای مشترکین نامحدود گذاشتین قرار گیگ اضفی تر از اون سقف رو چه جوری حساب کنید کلا طرف زد به صحرای کربلا و طرحهای محدود دوباره! نمی دونست کلا من چی دارم میگم!!!:n27:
:3:برای دوستانی که هنوز خبر ندارن اینترنت نامحدودشون خودکار تبدیل به اینترنت محدود شده
:exclamatiمراقب کلاه برداری مخابرات و دریافت قبض اینترنت چندین برابری نسبت به هزینه اینترنت همیشگی خود باشید!:exclamati
من خونمو عوض کردم برای خونه جدیدم خط خریدم رفتم مخابرات گفتن pcm هه اینترنت بهتون نمیدیم هیچ isp دیگه ای هم به pcm سرویس نمیده.به خط قبلیمون هم اجازه انتقال نمیدن میگن منتقل بشه بازم pcm میشه. الان قشنگ انگار تو غار داریم زندگی میکنیم.
اگه کسی راه حلی داره دریغ نکنه لطفا.از وایمکس هم راضی نیستم چون هم گرونه هم آنتن درست درمونی نداره اینجا.
پس این طرح اجرا شد دیگه ؟
این دیگه اسمش نامحدود نیست ،اسمش محدود زوری هست...
دوستان کسی نت نامحدود واقعی سراغ داره؟
Howard24
23-04-2015, 00:32
پس این طرح اجرا شد دیگه ؟
این دیگه اسمش نامحدود نیست ،اسمش محدود زوری هست...
دوستان کسی نت نامحدود واقعی سراغ داره؟
دوستان گفتن که فنآوا هست و ظاهرا مصرف منصفانه یا سیاست های مشابه نداره. یک مگش رو زده 65 تومن. بعضیا گفتن که قندشکن توش تعطیله. من فقط فعلا به خاطر این مسئله دست نگه داشتم.
ramin vao
23-04-2015, 00:50
من خونمو عوض کردم برای خونه جدیدم خط خریدم رفتم مخابرات گفتن pcm هه اینترنت بهتون نمیدیم هیچ isp دیگه ای هم به pcm سرویس نمیده.به خط قبلیمون هم اجازه انتقال نمیدن میگن منتقل بشه بازم pcm میشه. الان قشنگ انگار تو غار داریم زندگی میکنیم.
اگه کسی راه حلی داره دریغ نکنه لطفا.از وایمکس هم راضی نیستم چون هم گرونه هم آنتن درست درمونی نداره اینجا.
دقیقا منم همین مشکل رو داشتم 3 ماه پیش جابجا شدیم و این خط جدید pcm هست خیلی هم پیگیری کردم هم زنگ زدم هم رفتم مخابرات حتی
به سایت 195 هم شکایت کردم که پیگیری کردن گفتن متاسفانه اصلا اونجا امکانات نیست حتی خط جدید هم pcm میشه ولی قراره بزودی تمام pcmها رو
جمع کنن. البته درست میشه اخر ولی تابشه بهترین انتخابت یا وایرلس هست مثل سیستک یا جاهای دیگه البته حدود نیم میلیون باید همون اول بابت انتن
و چیزهای دیگه هزینه کنی. و انتخاب بعدید 3g یا 4g ایرانسل هست با مودم usb مخصوص خودش منم همین کارو کردم . به خوبی adsl نیست ولی کارو
راه میندازه البته بعضی جاها خیلی خوب و جای دیگه خیلی بد بستگی به منطقه و شلوغی داره.
سرعت خونه ما امروز شده بود هیچی!
فکر کنم خط رو با 200 نفر مشترک شدم! یه پی دی اف 4.5 مگی رو اینقدر قطع و وصل کرد که نتونستم دان کنم، کانکشن دراپ میشه!!! مخابرات جلوش گرفته نشه سرویسش ریالی نمی ارزه!
karbar200
23-04-2015, 02:19
سلام
من یک مگ نامحدود دارم و 24 ساعته دانلود می کنم
یعنی اینها بدون اینکه به ما اطلاع بدهند از نامحدود به محدود تبدیل می کنند شاید ما خبر نداشته باشیم
این چه وضعی هست ؟
pipo4713
23-04-2015, 02:22
شما به مرکز مخابراتیتون مراجعه کنید و درخواست تغییر به خط مسی رو بدین.. اگر دسترسی داشته باشن براتون اینکار رو انجام میدن.. اگر هم کسی از اطرافیان منزلتون ADSL داره ازش شماره رو بپرسید و اگر براشون مقدور باشه از اون سیم مسی برای شما هم استفاده میکنن.. اگر نتونن میتونید پیشنهاد بدید که خود مخابرات منطقه روی pcm بهتون اینترنت بده.. که اخیرا بیشتر مراکز مخابراتی داره این کار رو انجام میده و خیلی هم بهتر از سیم مسی جواب گرفتن ...
در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم از وایرلس و یا وایمکس استفاده کنید که باز من وایمکس ایرانسل رو ترجیح میدم به مبین نت...
GHAGHALEELEE
23-04-2015, 07:11
سلام
من یک مگ نامحدود دارم و 24 ساعته دانلود می کنم
یعنی اینها بدون اینکه به ما اطلاع بدهند از نامحدود به محدود تبدیل می کنند شاید ما خبر نداشته باشیم
این چه وضعی هست ؟
پشت قبض تلفن مثل حکم اعدام نوشته بودند ، با رنگ قرمز.تازه برادر شما مگه نمیدونی کجا زندگی میکنی ؟ اینجا قانون عطف به ماسبق میشه این چیزا که چیزی نیست!!
aluminum
23-04-2015, 08:26
برای من هم فعلا زده صفر... چه خوابی برای ملت از همه جا بی خبر دیدن خدا عالمه... تازه ما که می دونیم اینه وضع!
امروز صبح مصرف من به روز شد زده 9 گیگ:n04: با حساب کتاب من توی این سه روز من یک گیگ استفاده کردم حالا من اشتباه میکنم بگن دو گیگ یا 3 گیگ نه 9 گیگ....اعتراض را باید کجا ثبت کنم
الان که چک کردم دیدم شروع محاسبه را زده 13:52:54 1394/01/31 :n04:
من توی سایت 195 هم این تقلب ثبت کردم
دوستان این بخش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال ها را گزینشی اینتخاب میکنن...من دو بار سوال پرسیدم ولی نه نمایش میده و نه جواب
الان یعنی شبانه رایگان شده اونوقت؟؟ چه طرحی مخابرات شبانه رایگان داره؟؟
farid_givehchin
23-04-2015, 09:55
امروز صبح مصرف من به روز شد زده 9 گیگ:n04: با حساب کتاب من توی این سه روز من یک گیگ استفاده کردم حالا من اشتباه میکنم بگن دو گیگ یا 3 گیگ نه 9 گیگ....اعتراض را باید کجا ثبت کنم
دوستان این بخش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال ها را گزینشی اینتخاب میکنن...من دو بار سوال پرسیدم ولی نه نمایش میده و نه جواب
برای منم خیلی زیاد حساب کردن!!باید انقدر به 195 گزارش کنیم تا روشون کم بشه
تا حالا نشده من رو تالارشون پیام بدم ولی نمایش ندن ولی این اخرین بار جواب ندادن که فک کنم اول هفته جواب بدن
اقایون به 195 شکایت کنید!
واسه من 4.5 گیگ حساب کرده. در صورتیکه این 2 روز به زور حساب کنی 1 گیگ استفاده کردم.
اول باید این سیستم داغون رو درست میکردن بعد حد مصرف واسه مردم تعیین میکردن :n21:
من حساب کردم با اینترنت محدود 2 مگابیت مخابرات بیشتر از اینترنت نامحدود 2 مگابیت مخابرات میشه دانلود کرد. این یعنی مسخره بازی.
با محدود میشه شبی 4 گیگ دانلود کرد که میشه 120 گیگ در ماه ولی با نامحدود 2 مگابیت فقط میشه 80 گیگ دانلود کرد تازه محدود قیمتشم کمتره.
بحث من فقط دانلود نیست منظورم اینه که این سرویس نامحدود دیگه خیلی مسخرس نه میشه دانلود کرد نه وب گردی. محدود حجمت تموم بشه فوقش اینترنتت قطع میشه شارژ میکنی اگه دانلودم داشته باشی تو ساعات رایگان بدون واهمه دانلود میکنی ولی با نا محدود با این وضع ریز مصرف نه میشه وب گردی کرد نه دانلود. آخرشم معلوم نیست چقدر روی قبض پول اضافه بنویسن.
حتما به لینک موجود در امضای بنده س ربزنید و این مسله حجم دزدی بطور آشکار هم در شکایتتون طرح کنید.
قضیه مصرف اینجاست
باگ داره سیستم محاسبه شون
فایلی که 30ام شروع شده به پای یکم نوشته چون اون موقع تموم شده!!
قضیه مصرف اینجاست
باگ داره سیستم محاسبه شون
فایلی که 30ام شروع شده به پای یکم نوشته چون اون موقع تموم شده!!
با این حساب کتابی که این سیستم داره میندازه اینطوری که بوش میاد پای هزینه اضافی هم از مشترک به میون کشیده خواهد شد بطور خودکار... بنده پیشنهاد میدم شما هم شکایت کن تعداد بالا باشه میگن حتما یه خبری هست ملت صداشون در اومده!
این سیستم CRM خیلی وقته مشکل جدی داره باگ داره ولی چون ما نامحدود بودیم دقت نمی کردیم.
دوستان عزیز من الان نزدیک 1 هفته اس که پست هاتونو دنبال میکنم. تمامی شکایت ها و حتی بیشتر ازون رو هم انجام دادم ولی چندتا مسئله رو به نظرم باید یادآور شم!!!
1- من نمیدونم دوستان تا کجا پیگیری کردن؟ ولی من پشتیبانی - فروش - مرکز مخابرات (مدیریت مرکز و مسئول ای دی اس ال مرکز) - روابط عمومی مخابرات استان تهران (اپراتور - سوپروایزر اپراتور ها - مدیریت) - مدیریت بخش سایت tct.ir حتی 1 نفر هم در موردگفته های بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات اطلاعی نداشت!!!!!!! فکر میکنید منطقیه که اپراتور پاسخگو درین مورد اطلاع داشته باشه و مدیریتش چیزی ندونه؟؟؟
2- اگر بخوایم به گفته های اونجا استناد کنیم که برای خیلی از مشترکین که حتی قبضی هم صادر نمیشه! یا خیلی ها مثه من اصلا پشت قبض رو نمیخونن !!! حالا فکر میکنید مخابراتی که خط با بدهی بیشتر از 50 تومن رو تو میان دوره قطع میکنه بیاد و چنین حماقتی بکنه؟ با این تفاسیر کسیکه ازین مطلب بی اطلاع باشه سر ماه ممکنه با قبض میلیونی طرف شه!!! بعد مخابرات میخواد یه خط 50 هزار تومنی طرفو مصادره کنه خوب بقیه اش چی یا میخوان طرفو ببرن دادگاهی کنن؟؟؟ شاید با توجه به شرایط جامعه بگین آره ولی چند نفرو؟ اصلا هزینه این مشکلات برای خود مخابرات بیشتره!!!
3-به قول دوستی اون طرح بهاره 2 مگ 32 تومنی با احتساب شبانه بیشتر از نامحدود با این شرایط فرضی و مبلغ 74 تومن دانلود میده دیگه اون 1مگ و 512 های نامحدود بماند!!!!
4- اصلا با این سیستم اکانتینگ اینا در هر دادگاهی محکوم خواهند شد چون مصرف هارو از زمان کانکت تا دیسکانکت محاسبه میکنه نه بر اساس زمان!!! ودر زمان عبور از سقف بدون هیچ اطلاعی میخواد مصرف آزاد حساب کنه! اصلا محاسبه همون مصرف آزاد بدون سیستم اکانتینگ فکر کنم خودش مشکلی باشه واسه مخابرات
فقط در آخر اینو بگم که شاید این بحث در حد یک پیش طرح باشه که از ماه های آینده اجرایی بشه و دلیل چاپش الان فقط بحث عقب موندن بخش فنی یا نرم افزار اکانتینگ مخابرات از بخش چاپ و صدور قبض باشه به دلیل اینکه برگه خام قبوض با توجه به حجمش خیلی پیشتر از زمان صدور چاپ میشه پیش بینی کرده بودن که تا این تاریخ سیستم برای انجامش آماده است ولی طبق روال همه پروژه های این چنینی سر وقت انجام نشده و به همین دلیل هم اطلاع رسانی رسمی چیزی فراتر از همون پرسش و پاسخ نرفته!!! ومسلما در زمان اجراش در سطح وسیعتری مثل اس ام اس یا حداقل درج در خود سایت مخابرات اطلاع رسانی میشه!
با این حساب کتابی که این سیستم داره میندازه اینطوری که بوش میاد پای هزینه اضافی هم از مشترک به میون کشیده خواهد شد بطور خودکار... بنده پیشنهاد میدم شما هم شکایت کن تعداد بالا باشه میگن حتما یه خبری هست ملت صداشون در اومده!
این سیستم CRM خیلی وقته مشکل جدی داره باگ داره ولی چون ما نامحدود بودیم دقت نمی کردیم.
دوست من
من شکایت کردم
منتها یه مشکل اساسی داریم
بدتر از من یکنفر پیدا نشد متن قراردادو داشته بتونیم به اون استناد کنیم که مخابرات خلاف قرارداد عمل کرده
یارو از وزارت و رگولاتوری حتی سازمان بازرسی زنگ میزنه که آقا کو قرادادت که میگی نامحدود بوده از اول؟؟؟
زبون آدم میره تو ....
:n34:
دوستان عزیز من الان نزدیک 1 هفته اس که پست هاتونو دنبال میکنم. تمامی شکایت ها و حتی بیشتر ازون رو هم انجام دادم ولی چندتا مسئله رو به نظرم باید یادآور شم!!!
1- من نمیدونم دوستان تا کجا پیگیری کردن؟ ولی من پشتیبانی - فروش - مرکز مخابرات (مدیریت مرکز و مسئول ای دی اس ال مرکز) - روابط عمومی مخابرات استان تهران (اپراتور - سوپروایزر اپراتور ها - مدیریت) - مدیریت بخش سایت tct.ir حتی 1 نفر هم در موردگفته های بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات اطلاعی نداشت!!!!!!! فکر میکنید منطقیه که اپراتور پاسخگو درین مورد اطلاع داشته باشه و مدیریتش چیزی ندونه؟؟؟
2- اگر بخوایم به گفته های اونجا استناد کنیم که برای خیلی از مشترکین که حتی قبضی هم صادر نمیشه! یا خیلی ها مثه من اصلا پشت قبض رو نمیخونن !!! حالا فکر میکنید مخابراتی که خط با بدهی بیشتر از 50 تومن رو تو میان دوره قطع میکنه بیاد و چنین حماقتی بکنه؟ با این تفاسیر کسیکه ازین مطلب بی اطلاع باشه سر ماه ممکنه با قبض میلیونی طرف شه!!! بعد مخابرات میخواد یه خط 50 هزار تومنی طرفو مصادره کنه خوب بقیه اش چی یا میخوان طرفو ببرن دادگاهی کنن؟؟؟ شاید با توجه به شرایط جامعه بگین آره ولی چند نفرو؟ اصلا هزینه این مشکلات برای خود مخابرات بیشتره!!!
3-به قول دوستی اون طرح بهاره 2 مگ 32 تومنی با احتساب شبانه بیشتر از نامحدود با این شرایط فرضی و مبلغ 74 تومن دانلود میده دیگه اون 1مگ و 512 های نامحدود بماند!!!!
4- اصلا با این سیستم اکانتینگ اینا در هر دادگاهی محکوم خواهند شد چون مصرف هارو از زمان کانکت تا دیسکانکت محاسبه میکنه نه بر اساس زمان!!! ودر زمان عبور از سقف بدون هیچ اطلاعی میخواد مصرف آزاد حساب کنه! اصلا محاسبه همون مصرف آزاد بدون سیستم اکانتینگ فکر کنم خودش مشکلی باشه واسه مخابرات
فقط در آخر اینو بگم که شاید این بحث در حد یک پیش طرح باشه که از ماه های آینده اجرایی بشه و دلیل چاپش الان فقط بحث عقب موندن بخش فنی یا نرم افزار اکانتینگ مخابرات از بخش چاپ و صدور قبض باشه به دلیل اینکه برگه خام قبوض با توجه به حجمش خیلی پیشتر از زمان صدور چاپ میشه پیش بینی کرده بودن که تا این تاریخ سیستم برای انجامش آماده است ولی طبق روال همه پروژه های این چنینی سر وقت انجام نشده و به همین دلیل هم اطلاع رسانی رسمی چیزی فراتر از همون پرسش و پاسخ نرفته!!! ومسلما در زمان اجراش در سطح وسیعتری مثل اس ام اس یا حداقل درج در خود سایت مخابرات اطلاع رسانی میشه!
1-این بی اطلاعی کاملا مشهوده و حق با شمسا ولی ما این رو در نظر می گیریم که حتی 1درصد حرفهای اون بخش تالار گفتگوی سایت رسمی مخابرات استان تهران صحت داشته باشه و خودشونو زده باشن به اون راه یا حتی به اینها نگفته باشند و طرف هم از همه جا بی خبر مثل همیشه دانلود بزنه آخر ماه با یه قبض نجومی رو به رو بشه! پس ما پیشگری می کنیم از حادثه که از درمان خیلی آسون تره
2-از مخابرات شما هر چی بگی بر میاد... مثل همین داستان سیستم CRM که طرف 1گیگ هم مصرف نداشته براش انداخته 9گیگ! درسته شاید برای یکسری شماره خط مهم نباشه و بگند ای بابا این که همش 50تومنه چرا باید 300تومن قبض پرداخت کنم! ولی یکسری اون خط ثابت محل کار یا منزل هست و نعویضش براشون عواقبی داره.که اون دسته افراد هم تازه بعد دریافت قبض وارد پروسه می شوند! پس ما می گیم چه کاریه ما پیش دستی می کنیم وجلوگیری می کنیم از دزدی مخابرات.
3-همون دارند مشترکین رو کاری می کنند خود خواسته به سمت طرحهای محدود پیش برند و راه برگشتی هم نداشته باشند بقول معرف دارن در باغ سبز نشون میدهند اولش... درباره تعرفه ها و اینکه این داستان که مطرح شده دور از ذهن نیست یکی دیگه از شواهدی دیگه ای که وجود داره شما برو ببین قیمت 1مگ تجاری رو چند زده تو سایت مخابرات الان همون 1مگ رو به مشترکین قدیمی داره چند میده...پس بدش نمیاد یه جوری سر و ته این نامحدودش رو هم بیاره...
4-چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی! ما می گیم اصلا مخابرات حق همچین کاری رو نداره! کسی که قرار داد نامحدود داشته الان بیاد بگه شما محدودی هااااا! همه با هم جمع میشیم شکایت میزنیم چون کار غیرقانونی هست و تعداد شکایات زیاد مخابرات هیچ غلطی نمی تونه بکنه! مثل ایرانسل که تازه میگفت افزایش قیمت بسته هی اینترنت من قانونیه چون زیر سقف سازمان تنظیم هست ولی دیدید که با شکایت عده زیادی از مردم حتی قیمت هایی ارزان تر از قبل ارایه داد به مشترک.
دوست من
من شکایت کردم
منتها یه مشکل اساسی داریم
بدتر از من یکنفر پیدا نشد متن قراردادو داشته بتونیم به اون استناد کنیم که مخابرات خلاف قرارداد عمل کرده
یارو از وزارت و رگولاتوری حتی سازمان بازرسی زنگ میزنه که آقا کو قرادادت که میگی نامحدود بوده از اول؟؟؟
زبون آدم میره تو ....
:n34:
من قرار داد رو در اسرع وقت برای شما در همین تاپیک بارگذاری خواهم کرد.
در ضمن بهترین متن قرار داد الان در سایت مخابرات موجوده از سرویس نامحدود در کنترل پنل شخصی شما نام برده شده!
سرویس نامحدود:
دوستان یک سوال سرویس جمع آوری میشه مگه دسترسی به پنل هم میتونیم داشته باشیم . G>A . چرا اینجوریاااسسسسست.
...............
به قول شاعر سخت است ولی ممکن . اینم فکر کنم در این وضعیتی که ما داریم صدق میکند. تلخ است اما دل کندن ازش ...!
farid_givehchin
23-04-2015, 14:18
اقا واقعا خسته نباشید میگم اگر همه مثل شما انقدر پیگیر بودن عالی میشد خیلی خوشحال شدم دیدم انقدر پیگیری کردید،یکم توضیح میدین چه جوری میشه به اینا دسترسی پیدا کرد؟؟
برشون واقعا لعنت تو امریکا بخدا با 60 دلار نت 20 مگ نامحدود میدن....
انقدر از اون روز صبح که داشتم صبحونه میخوردم و قبض و رو میز دیدم اعصابم بهم ریخته که نگو....مادرم قبض پرداخت میکنه من فقط پول نتمو میدم بهشون دیگه با قبض کاری نداشتم تا اون روزم شانسی دیدم اصلا!!!!
در هر صورت با همه این شواهد و قرائن به قول اون دوستمون حتی 1 درصدم احتمال این داستان بره ما باید جانب احتیاط رعایت کنیم و نذاریم به هدفشون برسن اخه بعنی چی که میگن بعد اون حجم تعرفه ازاد حساب میکنن مگه اینجا سر گردنس؟؟؟
اون کسی که از بازرسی مخابرات تماس گرفته بود با مامانم حرف زده بود گفته بود در حد یه طرحه باید بره سازمان تنظیم اونجا تصویب بشه انگار،خدا میدونه چی میشه....من که دارم دانلود میکنم 7 گیگ زد شده تو این 2 روز
اگه بشه یکی بره مخابرات تقاضا کنه قراردادشو بهشون نشون بدن یه عکس بگیره عالی میشه من خودم شنبه اگه بتونم میرم
یکی از سایت ها و فروم هایی که من زیاد سر میزنم Neogaf هست. چند روز پیش یه تاپیکی زده بودن که وقتی خوندمش نابود شدم:
طرف پرسیده سرعت 50Mbps خوبه یا نه؟!! اون هم با قیمت 34.99 دلار!!!
یعنی با همچین قیمتی داره فکر میکنه که آیا خوبه که برم سراغ این سرعت یا دنبال یه چیز مناسب تری بگردم، اون وقت ما برای اینترنت 512 مجبوریم ماهی 20 و خورده ای بدیم و تازه محدود هم میشه...
GHAGHALEELEE
23-04-2015, 14:45
برشون واقعا لعنت تو امریکا بخدا با 60 دلار نت 20 مگ نامحدود میدن....
60 دلار کدومه عزیز دل ! برادر من توی نیویورک که بعد واشنگتن گرانترین شهر هست 60 دلار برای اب و برق و گاز و تلفن و اینترنت میداد (نتش 8 مگ بود ). یکی از بچه ها هم برای پراگ گذاشته بود که سرویس 40 مگ ، 17 یورو بود.
یعنی نت این مملکت :
حجم محدود در حد وبگردی
هزینه بالا اونم با میانگین درامد پایین جامعه
سرعت بسیار پایین پروتکل ssl
قطعی های گاه و بیگاه که شما رو ممکنه در مواقع حساس لنگ بگذاره
سرعت پایین نت در همه چیز (بجز دانلود با منیجر) در حدی که حتی به اندازه سرعت اسمی هم نمیشه
فیل-ترینگ سایتها
جا-سو-س-ی از کاربران
.
.
.
یعنی همین مورد اخری تو کشوری مثل امریکا اتفاق افتاد که تازه هم سیستمدارها و هم نظامی ها معتقد بودند همین شنود در کاهش عملیات های خرابکاری نقش بسزایی داشت باز هم داد همه در اومد که پس حریم خصوصی چی میشه .
حالا شما همین وضع نت رو بگیر تو بقیه امور هم همین کیفیت و خودکفایی رو شما مشاهده میکنید.
راستی بچه ها من به پشتیبانی زنگ زدم گفت یک روزه سرویس رو تخلیه میکنند.
60 دلار کدومه عزیز دل ! برادر من توی نیویورک که بعد واشنگتن گرانترین شهر هست 60 دلار برای اب و برق و گاز و تلفن و اینترنت میداد (نتش 8 مگ بود ). یکی از بچه ها هم برای پراگ گذاشته بود که سرویس 40 مگ ، 17 یورو بود.
یعنی نت این مملکت :
حجم محدود در حد وبگردی
هزینه بالا اونم با میانگین درامد پایین جامعه
سرعت بسیار پایین پروتکل ssl
قطعی های گاه و بیگاه که شما رو ممکنه در مواقع حساس لنگ بگذاره
سرعت پایین نت در همه چیز (بجز دانلود با منیجر) در حدی که حتی به اندازه سرعت اسمی هم نمیشه
فیل-ترینگ سایتها
جا-سو-س-ی از کاربران
.
.
.
یعنی همین مورد اخری تو کشوری مثل امریکا اتفاق افتاد که تازه هم سیستمدارها و هم نظامی ها معتقد بودند همین شنود در کاهش عملیات های خرابکاری نقش بسزایی داشت باز هم داد همه در اومد که پس حریم خصوصی چی میشه .
حالا شما همین وضع نت رو بگیر تو بقیه امور هم همین کیفیت و خودکفایی رو شما مشاهده میکنید.
راستی بچه ها من به پشتیبانی زنگ زدم گفت یک روزه سرویس رو تخلیه میکنند.
چرا اونو میگی!!! شما این خبر رو بخون فقط:
"باید توجه داشت که در بررسی و رتبهبندی کشورها به لحاظ سرعت اینترنت متوسط سرعت در کل کشور ملاک است به طوریکه سرویس اینترنت 100 مگابیت بر ثانیه یک استاندارد متوسط در خانههای شهری کشور کره جنوبی است و این کشور به تازگی اینترنت یک گیگابیت (1000 مگابیت بر ثانیه) را در سطح کشور عرضه کرده که هزینه دریافت این سرویس 20 دلار در ماه است."
یعنی شما دلار رو 3200تومن هم حساب کنی این مبلغ میشه 64هزارتومن در ماه 1000مگ در ثانیه!!! بعد اونوقت مخابرات داره ماهی 74هزارتومن از مشترک میگیره 2مگ مثلا نامحدود میده تازه اونم نامحدود نیست دیگه دارن جمعش می کنن کلا!!! فقط ببین چقد داره روی اینترنت میخوره و دزدی می کنه...
:n27::n27::n27:
دوستان برای شما هم ip ثابت شده؟
من نامحدود دارم تقریبا دو هفته هست که ip تغییر نمیکنه فقط یک ip ثابت هست....فکر کنم مربوط میشه به مصرف منصفانه...
سیستم کارکردسرویس اطلاعات غلط میزنه ...برای من تو یک ماه زده ۱۹۶ گیگ دانلود کردی ...
حالا این طرح اجرا شده یا ما دانلودمون رو انجام بدهیم؟
Mr_100_dolari
23-04-2015, 15:42
واسه من 4.5 گیگ حساب کرده. در صورتیکه این 2 روز به زور حساب کنی 1 گیگ استفاده کردم.
اول باید این سیستم داغون رو درست میکردن بعد حد مصرف واسه مردم تعیین میکردن :n21:
من حساب کردم با اینترنت محدود 2 مگابیت مخابرات بیشتر از اینترنت نامحدود 2 مگابیت مخابرات میشه دانلود کرد. این یعنی مسخره بازی.
با محدود میشه شبی 4 گیگ دانلود کرد که میشه 120 گیگ در ماه ولی با نامحدود 2 مگابیت فقط میشه 80 گیگ دانلود کرد تازه محدود قیمتشم کمتره.
بحث من فقط دانلود نیست منظورم اینه که این سرویس نامحدود دیگه خیلی مسخرس نه میشه دانلود کرد نه وب گردی. محدود حجمت تموم بشه فوقش اینترنتت قطع میشه شارژ میکنی اگه دانلودم داشته باشی تو ساعات رایگان بدون واهمه دانلود میکنی ولی با نا محدود با این وضع ریز مصرف نه میشه وب گردی کرد نه دانلود. آخرشم معلوم نیست چقدر روی قبض پول اضافه بنویسن.
دوست عزیز مشکل اینجاست که خیلی تابلو میخوان نت بالای 256 رو ازمون بگیرن و تازه همون 256 رو هم باید خدا رو شکر کنیم اگر بهمون بدن ...
الان چه تضمینی هستش که ما بریم 2 مگ مخابرات رو برای بهار بگیرم بعد تابستون دیگه بگن جمع شد ؟
خیال کردن با بچه طرفن تازه میگن قرعه کشی هم داره میفرستیمتون کربلا :n04:
دوست عزیز به نظر من بحث این نیستش که شما پول نت اومده برات خدا تومن بعد قیمت خط 50 تومنه بعد اگر ندی ببرنت دادگاه و .. بحثه اینکه خیلی شیک و مجلسی میگن بیا اشتراک و کنسل کن که اگر نکنی غیر از اینکه سر خط تلفنتون چه بلایی میاد یا نه اشتراکت کنسل میشه وسلام
اونایی هم که بچه خوبی بودن و تغییر طرح دادن به بهاره و ... چند وقت دیگه اون طرح ها جمع میشه ... بعد اگر تونستید برید شکایت کنید ...
حالا چه نفع و سودی داره براشون که این طوری افتادن به جون ملت خدا داند و بس ...
مخلصم فرید جان فکر کنم خیلی ها این کارو کردن تنها من نبودم. 2020 که مرحله اول بود . مرکز مخابرات هم مشخصه و مدیر مرکز موظفه که شما رو ببینه حالا تو منطقه ما آدم مودب و خوبی بود رئیس بخش ای دی اس ال رو صدا کرد با اونم صحبت کردم. همه تلفن ها تو سایت خود مخابرات هست!!! شاید کسی توجه نکرده!
2090 و 88833300 که تلفن دفتر روابط عمومی هست که هم با اپراتورش صحبت کردم و هم داخلی مدیریت رو گرفتم. اینم تلفن سوپروایزره روابط عمومیه 88050000که سوپروایزر داخلی مدیر سایت رو داد که یه خانم اگر اشتباه نکنم به اسم شفیعی بود.
DarkLords
23-04-2015, 16:25
دوستان برای شما هم ip ثابت شده؟
من نامحدود دارم تقریبا دو هفته هست که ip تغییر نمیکنه فقط یک ip ثابت هست....فکر کنم مربوط میشه به مصرف منصفانه...
ثابت شدن ip ارتباطی با مصرف منصفانه نداره. چند وقته دارن میگن باید هویت کاربرا معلوم باشه وقتی به اینترنت وصل میشن، به این مربوطه.
SAHANDE3
23-04-2015, 17:35
واقعا از ماست که بر ماست ما چه چیزی مون شبیه کشورهای دیگه است که شما اینترنت رو باهاشون مقایسه می کنید اصلا شما فرض کن 100 مگ با یه سنت بدن چی گیر ما می آید فقط دلم از این می سوزه سال به سال داره وضع بدتر می شه وزیز محترم چقدر شعار داد پهنای باند زیاد می شه و اینترنت ارزان ما همیشه حرف اینها رو باید وارونه بگیریم تا معنی اصلیش رو بفهمیم
این طرح بهاره ( آشغاله) همش به خاطر اینه که پورت های نامحدود زودتر خالی بشن وگرنه شما مثل هر isp دیگه ای از یک مقدار ی بیشتر شبانه دانلود کنی سرعت می شه لاک پشت به خصوص وقتی همه به این طرح رو بیارن
اینها مشکلشون کاهش شدید در آمد به خصوص به خاطر شبکه های اجتماعی که الان هم با ف***ترینگ هوشمند سعی در اختلاشون دارند خبرگذاری تابناک هم بهش اشاره کرده در صفحه اصلیش هست
شما حساب کن چقدر اس ام اس و تماس که قبلا می گرفتید الان شده وایبر و لاین .و... که یعنی پولی هم به حساب مخابرات نمی ره:17:
farid_givehchin
23-04-2015, 18:30
مخلصم فرید جان فکر کنم خیلی ها این کارو کردن تنها من نبودم. 2020 که مرحله اول بود . مرکز مخابرات هم مشخصه و مدیر مرکز موظفه که شما رو ببینه حالا تو منطقه ما آدم مودب و خوبی بود رئیس بخش ای دی اس ال رو صدا کرد با اونم صحبت کردم. همه تلفن ها تو سایت خود مخابرات هست!!! شاید کسی توجه نکرده!
2090 و 88833300 که تلفن دفتر روابط عمومی هست که هم با اپراتورش صحبت کردم و هم داخلی مدیریت رو گرفتم. اینم تلفن سوپروایزره روابط عمومیه 88050000که سوپروایزر داخلی مدیر سایت رو داد که یه خانم اگر اشتباه نکنم به اسم شفیعی بود.
اقا من الان زنگیدم به 2090 شماره 3 گرفتم طرف میگفت نه اینجوری نیست کی گفته محدود میشه؟همچین چیزی نیست اصلا....فقط اونایی که دوست دارن و حجم کمی استفاده میکنن میتونن برن کمپین بهاره بگیرن وگرنه همچین چیزی که بخوان پول اضافه بگیرن اینا نیست.... هیچ کدوم مثل ادم حرف نمیزنن که
این یارو میگفت اسم بخش نامه مصرف منصفانه هستش و اینکه 2 هفته هم هست بهشون اعلام کردن
اقا من الان زنگیدم به 2090 شماره 3 گرفتم طرف میگفت نه اینجوری نیست کی گفته محدود میشه؟همچین چیزی نیست اصلا....فقط اونایی که دوست دارن و حجم کمی استفاده میکنن میتونن برن کمپین بهاره بگیرن وگرنه همچین چیزی که بخوان پول اضافه بگیرن اینا نیست.... هیچ کدوم مثل ادم حرف نمیزنن که
این یارو میگفت اسم بخش نامه مصرف منصفانه هستش و اینکه 2 هفته هم هست بهشون اعلام کردن
اپراتور 2020هم همینو گفت اینها خبر ندارن باور کن هنوز... معلوم نیست تو اون شرکت دارن چه غلطی می کنن! اون که سایت رسمی مخابرات که میگه اینطوری اینها هم که کلا خبر ندارن! یا خبر دارن خودشونو به اون راه میزنن !شما میگفتی پس عمع من با کاربرها روی سایت tct.ir داره جواب میده برای سرویسهای نامحدود هم سقف دانلود تعریف شده؟! اون که دیگه سایت خودشونه فروم اینترنتی نیست!
گند این داستان هم آخر دوره که قبض مشترکین اینترنت نامحدود به دستشون برسه در میاد خبرگزاری های کشور هم که کلا خوابن...
farid_givehchin
23-04-2015, 18:40
اپراتور 2020هم همینو گفت اینها خبر ندارن باور کن هنوز... معلوم نیست تو اون شرکت دارن چه غلطی می کنن! اون که سایت رسمی مخابرات که میگه اینطوری اینها هم که کلا خبر ندارن! یا خبر دارن خودشونو به اون راه میزنن !شما میگفتی پس عمع من با کاربرها روی سایت tct.ir داره جواب میده برای سرویسهای نامحدود هم سقف دانلود تعریف شده؟! اون که دیگه سایت خودشونه فروم اینترنتی نیست!
گند این داستان هم آخر دوره که قبض مشترکین اینترنت نامحدود به دستشون برسه در میاد خبرگزاری های کشور هم که کلا خوابن...
من خیلی نگرانم اصلا اعصابم به هم ریخته واقعا....ما شاید منزل عوض کنیم من نگرانم که اصلا اون خونه چه جوری میخوام نت بگیرم...همون 512 چه جوری میخوام بگیرم نمیدونم!!!
به شما از بازرسی کل کشور زنگ نزدن؟؟
من خیلی نگرانم اصلا اعصابم به هم ریخته واقعا....ما شاید منزل عوض کنیم من نگرانم که اصلا اون خونه چه جوری میخوام نت بگیرم...همون 512 چه جوری میخوام بگیرم نمیدونم!!!
به شما از بازرسی کل کشور زنگ نزدن؟؟
مشکلی نداره در نقل مکان چون شما پورت رو داری فقط میخوای خط رو منتقل کنی که یه سری مراحل اداری داره که اونم انجام میدن...
نه تماسی با من گرفته نشده تماس که بگیرن من خیلی کار دارم با این مخابرات چون شکایتی که بنده انجام دادم با سند و مدرک هست که حرف خودشون در سایت مخابرات هست که نمی تونن هم زیرش بزنن...
شکایت هم در مرحله اول به خود اپراتور ارجاع میشه و بعد از پاسخ وقتی مشترک تجدید نظر رو میزنه بعد از آمدن پاسخ اون توسط وزارت ارتباطات دوباره بررسی میشه شواهد و مدارک.
با شما تماس گرفتند؟ چه صحبتهایی رد و بدل شد؟
farid_givehchin
23-04-2015, 18:59
نه تماسی نگرفتن شنبه احتمالا تماس میگیرن،منم توپ پر میرم جلو میگم گید رو اون تالار مصخره تون درست اطلاع رسانی کنید یه خبر رسمی درج کنید کامل شفاف سازی کنید کجای دنیا این مصخره بازیا هست
به مامانمم توضیح دادم که داستان چیه یه وقت اگر یکشنبه زنگیدن که من نیستم درست حالشونو بگیره اون بهتر از ما از پس اینا بر میاد
ما این خونمون منطقه 4 مخابراتیه،اون خونه هم منطقه 4 هستش فقط یه مرکز دیگه،امیدوارم اینجور که شما میگید باشه ولی من فکر میکردم که وقتی این خطو منتقل کنم اونجا تمام سرویس های روی خط از بین میره یعنی تا جایی که میدونم اینجوریه
یکشنبه برم اون مرکز ببینم میکنن یا نه چون الان پیمانکار بعد 2 سال تشریف اورده داره کابلای اصلی اون منطفه رو میکشه
فرید جان به منم همینو گفتن همه جاهایی که مراجعه کردم یا زنگ زدم.
نه تماسی نگرفتن شنبه احتمالا تماس میگیرن،منم توپ پر میرم جلو میگم گید رو اون تالار مصخره تون درست اطلاع رسانی کنید یه خبر رسمی درج کنید کامل شفاف سازی کنید کجای دنیا این مصخره بازیا هست
به مامانمم توضیح دادم که داستان چیه یه وقت اگر یکشنبه زنگیدن که من نیستم درست حالشونو بگیره اون بهتر از ما از پس اینا بر میاد
ما این خونمون منطقه 4 مخابراتیه،اون خونه هم منطقه 4 هستش فقط یه مرکز دیگه،امیدوارم اینجور که شما میگید باشه ولی من فکر میکردم که وقتی این خطو منتقل کنم اونجا تمام سرویس های روی خط از بین میره یعنی تا جایی که میدونم اینجوریه
یکشنبه برم اون مرکز ببینم میکنن یا نه چون الان پیمانکار بعد 2 سال تشریف اورده داره کابلای اصلی اون منطفه رو میکشه
برای تماس مشکلی نداره اگر تلفن منزل پاسخگو نباشه با شماره همراه تماس می گیرند
والا انتقال شاتل که اینطوری بود که با اینکه در منطقه 7تیر اصلا پورت نداشتند ولی چون مشترکشون بودم و کلا شماره و همه چیز هم عوض شد ولی سرویس رو روی خط جدید رانژه کردن
مخابرات هم باید قاعدتا همینطوری باشه دیگه!
سلام دوستان چه جوری می تونم سرویسو قطع کنم؟
سلام دوستان چه جوری می تونم سرویسو قطع کنم؟
با مراجعه به مرکز مخابراتی با کارت ملی و قبض تلفن و درخواست تخلیه خط
Pessimist
23-04-2015, 23:38
من از وقتی قضیه مصرف منصفانه رو شنیدم خیلی ذهنم درگیر شده اصلا دستم به کار نمیره . نمیدونم اصلا وضعیت به حالت قبل برمیگرده یا نه ! خداییش حداقل دلمون خوش بود نامحدوده که اینم ازمون گرفتن
من از وقتی قضیه مصرف منصفانه رو شنیدم خیلی ذهنم درگیر شده اصلا دستم به کار نمیره . نمیدونم اصلا وضعیت به حالت قبل برمیگرده یا نه ! خداییش حداقل دلمون خوش بود نامحدوده که اینم ازمون گرفتن
علی حساب یه شکایت بفرمایید شما تعداد هر چی بیشتر باشه بهتره و فشار بیشتری روی مخابرات وارد میشه...
Mr saeed
24-04-2015, 01:01
دوستان عزیز این مورد که یک دفعه نامحدود بشه محدود نیست مخابرات تصمیم داره اکانت نامحدود عرضه کنه سقف دانلود داشته باشه
احتمال 99% مشترکین قبلی فعلا شامل نمی شوند اگه بشند اطلاع رسانی می شه مگر نه قبض همه در این ماه میلیونی خواهد بود
یک روش هست بدونید هزینه اضافی خواهد داد یا نه یگ گزینه هست به اسم مبلغ همیشه در نامحدود ها 0 هست ولی در حجمی ها بعد رد کردن حجم پیش فرض مبلغ می ندازه تا زمانی که 0 هست با خیال راحت دانلود کنید هر روز چک کنید تا یک دفعه هم تغیر سیاست داد مخابرات قبض میلیونی براتون نیاد .
احتمال 99% مشترکین قبلی فعلا شامل نمی شوند اگه بشند اطلاع رسانی می شه مگر نه قبض همه در این ماه میلیونی خواهد بود
یک روش هست بدونید هزینه اضافی خواهد داد یا نه یگ گزینه هست به اسم مبلغ همیشه در نامحدود ها 0 هست ولی در حجمی ها بعد رد کردن حجم پیش فرض مبلغ می ندازه تا زمانی که 0 هست با خیال راحت دانلود کنید هر روز چک کنید تا یک دفعه هم تغیر سیاست داد مخابرات قبض میلیونی براتون نیاد .
قبول دارم. هر چند که از اینا هر چی بگی برمیاد ولی دیگه اونقدرا هم بی دروپیکر نیست.
بهر حال من از صفحه اصلی و صفحه گزارش کارکرد، یه پرینت اسکرین گرفتم که فردا کار به دادگاه کشید ، یه مدرکی علیهشون باشه!!!
Mr saeed
24-04-2015, 01:32
اصلا شدنی نیست
اون شرکت هایی این مورد اجرا می کنن بعد حجم خاصی سرعت لیمیت می شه مشترک مجبوره سرویس تغیر بده یا با همون سر کنه نمی گه آقا شما بشین مصرف کن اخر ماه قبض میلیون پرداخت کن یا تلفن جمع بشه و....
اون شخص که این مورد امضا می کنه تا اجرا بشه اگه بکنه بنده می گم فرقی بین اون یک کودک 3 ساله نیست به عبارت ساده تر فرقی بین اون و شامپانزه نیست :n02:
1. نبودن اکانتینگ کامل در مخابرات , نبود گزارش لحظه ای ( الان مصرف کنی باید 3 روز دیگه گزارش رو ببنید )
2.اطلاع ندادن به مشترک بعد تموم شدن حجم اولیه
3.نداشتن حداکثر دانلود ( یعنی بنده 40 گیگ حق مصرف نامحدود دارم باید سقف دانلودم 100 گیگ تعریف بشه ) شد 101 گیگ باید لیمتی بشه یا سرویس قطع بشه
4. نبود امکانات برای خرید حجم
بنده نه برام قبض می یاد نه اطلاع رسانی شده 20 روز هم هست به این تاپیک سر نزدم به عمرم هم سایت مخابرات نرفتم
مثل بنده چند هزار نفری هست اینها دو مگ نامحدود می زنن سر ماه باید 500 گیگ هزینه اضافی بدن با حساب سر انگشتی می شه 800 هزار تومان x دو بکنیم می شه 1.600 هزار تومان در یک ماه
mohammad_87
24-04-2015, 03:06
دوستان عزیز این مورد که یک دفعه نامحدود بشه محدود نیست مخابرات تصمیم داره اکانت نامحدود عرضه کنه سقف دانلود داشته باشه
خب هرد مورد یکی هست دیگه
اینکه به شما بگن(مثلا رسما اعلام بشه از ماه یا دوره بعد) سقف دانلود سرویس نامحدود 1 مگ 40 گیگ و سرویس 2 مگ 80 گیگ خواهد بود،خب این میشه همون تبدیل نا محدود به محدود
درخواست تخلیه خط باید مکتوب باشه؟
بعد چی توش بنویسم
Mr saeed
24-04-2015, 07:15
خب هرد مورد یکی هست دیگه
اینکه به شما بگن(مثلا رسما اعلام بشه از ماه یا دوره بعد) سقف دانلود سرویس نامحدود 1 مگ 40 گیگ و سرویس 2 مگ 80 گیگ خواهد بود،خب این میشه همون تبدیل نا محدود به محدود
این که بشه من و یا شما هیچ کاری نمی تونیم بکینیم
بحث بنده این هست شخصی که ماهانه 600 گیگ دانلود داره بدون اطلاع از این موراد این چند ماه هم دانلود می کنه یک دفعه قبض میلیونی براش می یاد این مورد باید تغیر کنه
مشکل اینه که نمیشه ریسک کرد.
من الان جرات دانلود ندارم که نکنه قبض نجومی برام بیاد.
ما البرز هستیم و متاسفانه سیستم اکانتینگ البرز خیلی ناقصه.
مثل تهران نیست که ریز مصرف بده و یا شبانه اش جدا باشه.
همون مبلغ هم نمی نویسن که ببینیم بدهکاریم یا نه.
farid_givehchin
24-04-2015, 09:16
اقا همه این بحث ها درست ولی لطف کنید اول برید 195 یه شکایت توپ ازشون انجام بدید لطفا
همین چند لحظه پیش خطمو ریست کردن معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن بی پدرا
Pessimist
24-04-2015, 12:42
من میخواستم شکایت کنم اما تو اون آدرسی که گفتید نمیتونم استان خودم رو انتخاب کنم کلا همه گزینه ها واسه من غیر فعاله. کسی میدونه دلیلش چیه؟
farid_givehchin
24-04-2015, 13:10
شما بروزرتون چیه؟باید با کروم جواب بگیرید امکان نداره بسته باشه!
من میخواستم شکایت کنم اما تو اون آدرسی که گفتید نمیتونم استان خودم رو انتخاب کنم کلا همه گزینه ها واسه من غیر فعاله. کسی میدونه دلیلش چیه؟
استانی نیست اون قسمت به آموزش مراجعه کنید همون گزینه ای که اونجا ذکر شده رو انتخاب کنید
در ضمن کادرهای قبلیش هم باید پر کنید حتما
Mr saeed
24-04-2015, 14:02
تا زمانی که جلوی مبلغ 0 زده با خیال راحت دانلود کنید این یعنی فعلا اجرا نشده :n02: البته تضمین نمی کنم بگید شما گفتید ...
خودم قبلا حجمی داشتم به محض رد شدن از اون حجم اولیه در دانلود های بعدی جلوی مبلغ که همیشه0 بود مبلغ درچ می کرد
حالا گیرم دانلود کردید قبض میلیونی یا چند صد هزار تومانی شد مخابرات نه قانونا نه شرعا نه عرفا نمی تونه مبلغی از شما بگیره نهایت یک خط دیگه به اسم یکی از اعضای خانواده می گیرید
تا زمانی که جلوی مبلغ 0 زده با خیال راحت دانلود کنید این یعنی فعلا اجرا نشده :n02: البته تضمین نمی کنم بگید شما گفتید ...
خودم قبلا حجمی داشتم به محض رد شدن از اون حجم اولیه در دانلود های بعدی جلوی مبلغ که همیشه0 بود مبلغ درچ می کرد
حالا گیرم دانلود کردید قبض میلیونی یا چند صد هزار تومانی شد مخابرات نه قانونا نه شرعا نه عرفا نمی تونه مبلغی از شما بگیره نهایت یک خط دیگه به اسم یکی از اعضای خانواده می گیرید
حرف شما متین دوست عزیز
ولی بنده همیشه اینجا تکرار کردم پیشگیری بهتر از درمان!
طرف هم هر روز نمی تونه بره توی پنلش ببینه الان اون مبلغ اضافه شده یا نه هنوز صفر زده!
چرا ولشون کنیم به حال خودشون که قبض آنچنانی بخواد بیاد برای ما! ولشون نمی کنیم تا رسماً اعلام کنه در سرویسهای نامحدود تغییری نخواهیم داشت. شما هنوز این مخابرات رو نشناختی... میری مرکز مخابراتی یه کار کوچیک هم داری حتی مکالمه بین المل زده باشه تو قبض که شما اصلا انجام ندادی میگه اول قبض رو پرداخت کن!.. :n10:
Mr saeed
24-04-2015, 14:41
حرف شما متین دوست عزیز
ولی بنده همیشه اینجا تکرار کردم پیشگیری بهتر از درمان!
طرف هم هر روز نمی تونه بره توی پنلش ببینه الان اون مبلغ اضافه شده یا نه هنوز صفر زده!
چرا ولشون کنیم به حال خودشون که قبض آنچنانی بخواد بیاد برای ما! ولشون نمی کنیم تا رسماً اعلام کنه در سرویسهای نامحدود تغییری نخواهیم داشت. شما هنوز این مخابرات رو نشناختی... میری مرکز مخابراتی یه کار کوچیک هم داری حتی مکالمه بین المل زده باشه تو قبض که شما اصلا انجام ندادی میگه اول قبض رو پرداخت کن!.. :n10:
بنده هم نگفتم اعتراض نباشه گفتم فعلا با این روش می شه فهمید مبلغی اضافه خواهید داشت که سنگین هم نباشه بشه پرداخت کرد
مخابرات بی در و پیکر هست 2020 از بخش فنی خبر نداره بخش فنی از بازاریابی خبر نداره بازاریابی از بخش صورت حساب خبر نداره یک سیستم واحد و یک پارچه نیست معلوم نیست چطوری عمل می کنه
مثلا در همون بخش شبانه ببنید مخابرات شبانه داشت می داد ولی تا 3 ماه بعد هنوز این رایگان بود شبانه اجرا نشده بود چون بخش صورت حسابی چیزی به اسم شبانه تعریف نکرده بود
دوستان کسی وقت وحوصلش داره با خبرگزاری مثل خبر آنلاین تابناک و... هم مکاتبه داشته باشه اگه این خبرگزاری ها هم بزارن اعتراض های چند صد هزار نفری باشه قطعا شرایط تغیر می کنه
دوستان کسی نپرسیده بعد از حجم منصفانه چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(من زنگ زدم 2020 ، اپراتورش گفت که باید با قسمت فروش صحبت کنی
قسمت فروش هم روزهای کاری از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر هستن)
دوستان کسی نپرسیده بعد از حجم منصفانه چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(من زنگ زدم 2020 ، اپراتورش گفت که باید با قسمت فروش صحبت کنی
قسمت فروش هم روزهای کاری از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر هستن)
چرا میگن شما سقف دانلود رو رد کنی هر 1گیگ 3600تومن روی قبض پایان دوره براتون محاسبه میشه!
چرا میگن شما سقف دانلود رو رد کنی هر 1گیگ 3600تومن روی قبض پایان دوره براتون محاسبه میشه!
مگه میشه !!!
از اون رد شد باید سرعت رو کاهش بدن ، مثل بقیه شرکتها
وقتی اطلاع رسانی نکردن چه پولی بگیرن
الان برای من رد شده ، نمیشه که پول مفت بدم
مگه میشه !!!
والا ما هم بخاطر همین داستانها دست به شکایت زدیم از مخابرات...
amirpers
24-04-2015, 17:00
سرویس های نامحدود واقعا محدود شدن؟؟؟؟؟
آخه چرا؟ ما میگفتیم مخابرات حداقل کمتر دزدی میکنه. حداقل فقط تو سرعت اینترنت دزدی داره. الان داره حجم رو هم محدود می کنه؟
من چند سال کاربر مخابرات بودم. حدود9 ماهه از فن آوا گرفتم نامحدود که قیمتش 10 تومن بیشتر بود و بعدش هم گرونتر شد. با این حساب فن آوا هم بازی در نیاره خوبه.
Firebirds
24-04-2015, 17:06
چرا اونو میگی!!! شما این خبر رو بخون فقط:
"باید توجه داشت که در بررسی و رتبهبندی کشورها به لحاظ سرعت اینترنت متوسط سرعت در کل کشور ملاک است به طوریکه سرویس اینترنت 100 مگابیت بر ثانیه یک استاندارد متوسط در خانههای شهری کشور کره جنوبی است و این کشور به تازگی اینترنت یک گیگابیت (1000 مگابیت بر ثانیه) را در سطح کشور عرضه کرده که هزینه دریافت این سرویس 20 دلار در ماه است."
یعنی شما دلار رو 3200تومن هم حساب کنی این مبلغ میشه 64هزارتومن در ماه 1000مگ در ثانیه!!! بعد اونوقت مخابرات داره ماهی 74هزارتومن از مشترک میگیره 2مگ مثلا نامحدود میده تازه اونم نامحدود نیست دیگه دارن جمعش می کنن کلا!!! فقط ببین چقد داره روی اینترنت میخوره و دزدی می کنه...
:n27::n27::n27:
دوست عزیز،
اکثر افراد فکر میکنند که ایران پهنای باند نداره؛ با توی ایران اینترنت کم هست و این دلیل هزار یک مشکل هست.
واقعیت اینه این طور نیست، این اشتباه مردم عادی هست، ببینید همین الان در لحظه از زیر پای شما دارد 3.2 Tbps توسط کابل EPEG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عبور میکند، در صورتی که سهم کل برداشت ایران از همین کابل شاید زیر 1% باشد !!
یک خبر توی خبر آنلاین در این مورد هست، حتما ببین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ید
الان پینگ شما حدود 250ms هست، این یعنی سیستم فیلترینگ ایران حدودا 200ms وقت برای بررسی هر packet لازم دارد.
حالا فرض کن من بیام پهنای باند کل کشور رو دوبرابر کنم، طبیعی هست که وقتی راندمان سیستم فیلترینگ را ثابت است، پینگ شما به حدود 500ms خواهد رسید. در این صورت شما راضی خواهی بود ؟ قضیه کمدی نمیشود؟ اینترنت 24 مگ با پینگ تایم 500ms ؟!!
این ها رو گفتم، که بگم دوستان وقتی اعتراض میکنید بدانید، مشکل دقیقا از چی هست و به چی باید اشاره شود و چرا این مشکلات وجود دارد و سر منشاء ش چیست.
این مبلغی که میگی رو دقیقاً باید از کجا دید؟
////
بعدش تو قسمت ریز کارکرد که میری هنوز نوشته «حجم ترافیک = نامحدود» آیا نباید بنویسه مثلاً 40 گیگ یا 20 گیگ یا غیره؟!
اینکه حجم مجاز محدودیت رو درج نکردن و هنوزم نامحدوده پس پیش فرض این هست که محدودیتی هنوز اعمال نکردن!
دوست عزیز،
اکثر افراد فکر میکنند که ایران پهنای باند نداره؛ با توی ایران اینترنت کم هست و این دلیل هزار یک مشکل هست.
واقعیت اینه این طور نیست، این اشتباه مردم عادی هست، ببینید همین الان در لحظه از زیر پای شما دارد 3.2 Tbps توسط کابل EPEG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عبور میکند، در صورتی که سهم کل برداشت ایران از همین کابل شاید زیر 1% باشد !!
یک خبر توی خبر آنلاین در این مورد هست، حتما ببین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ید
الان پینگ شما حدود 250ms هست، این یعنی سیستم فیلترینگ ایران حدودا 200ms وقت برای بررسی هر packet لازم دارد.
حالا فرض کن من بیام پهنای باند کل کشور رو دوبرابر کنم، طبیعی هست که وقتی راندمان سیستم فیلترینگ را ثابت است، پینگ شما به حدود 500ms خواهد رسید. در این صورت شما راضی خواهی بود ؟ قضیه کمدی نمیشود؟ اینترنت 24 مگ با پینگ تایم 500ms ؟!!
این ها رو گفتم، که بگم دوستان وقتی اعتراض میکنید بدانید، مشکل دقیقا از چی هست و به چی باید اشاره شود و چرا این مشکلات وجود دارد و سر منشاء ش چیست.
بله حرف شما کاملا درسته حالا شما ببین اون فاز سومش اجرا بشه چه میشه این اینترنت دیگه! قطعاً همینطوره که وقتی سر راه شما 10تا دیوار باشه باید 10بار پرش کنی و این از سرعت شما کم می کنه و راندمان هم بسیار کم می کنه! حالا اینها میان ماه به ماه فایروالهای جدید نصب می کنند روی گت وی مشخصه نابود میشم همین چیزی هم که وجود داره! تو سال جدید هم که اینترنت کشور شده یه موش آزمایشگاهی یه بار میان کن پوررتها رو بلوک می کنن می بینن نه کلن به هم ریخت یه بار میان اختلال ایجاد می کنن در دریافت پکتهای بالاتر از 3مگ که یه سری داستان دیگه از کار می افته... خودشون هم نمی دونن چیکار دارند می کنن یه سری هم این فقط این وسط دروغ می کنن تو حلق ملت...
GHAGHALEELEE
24-04-2015, 18:01
من همون جا هم اشاره کردم.وقتی پروتکل ssl که پروتکل رمزنگاری وب هست رو سرعتش رو بسیار کند میکنند خوب معلومه به این دلیله که افراد از این پروتکل و ابزارهای رمزنگاری وابسته به این پروتکل استفاده نکنند ، چرا استفاده نکنند ، برای اینکه در این شرایط جا-سو-س-ی از افراد بسیاربسیار مشکلتر و پر هزینه تر خواهد شد و در عمل هم امکان موفقیت پاییین هست.این مورد رو من خیلی روش تاکید میکنم چون ابعاد گسترده ای داره ولی اکثر مردم چون گرفتاری های دیگه ای تو فضای مجاز دارند (سرعت پایین و دور زدن قیلتر و .... ) بسیار به این مساله بی توجه هستند.الزاما هم قرار نیست برای افراد مشکلی پیش بیاد ولی همین که رفتار اینترنتی شما دائما تحت نظر باشه خیلی بد هست.
The Dreadnaught
24-04-2015, 18:09
دوست عزیز،
دقیقا، همین دیروز هم یه خبر گذاشته که "دو برابر ظرفیت اینترنت کل ایران را به عراق ترانزیت میکنیم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) "
ادیت: الان دیدم تاپیکش رو اینجا هم زدن:
----------------------------
من هم دومگابیت نامحدود از مخابرات دارم و میخوام شکایت کنم، توی متن شکایت به چه مواردی اشاره کنم بهتره؟
مگه میشه !!!
رفیق خب الان نگاه کن ببین جلوی مبلغ چیزی زده یا نه؟
اگر نه که طرح رفته برای ماه بعد احتما
رفیق خب الان نگاه کن ببین جلوی مبلغ چیزی زده یا نه؟
اگر نه که طرح رفته برای ماه بعد احتما
بحث اینکه در حال حاضر این طرح اجرا میشه یا نه نیست آنچنان صحبت اینه که همچین خیالی تو سر اینها هست بالاخره! که باید با شکایات زیاد مردم نذاریم عملی بشه. چون 100% به ضرر کاربر هست و به نفع جیب مخابرات!
Mr_100_dolari
24-04-2015, 21:33
سلام دوستان
من امروزم ریز مصرف رو نگاه کردم که رسیده به ده گیگ و اینا همین طوری دارن برا خودشون کنتور میندازن ...
و واقعا هنوز هیچ دانلودی رو شروع نکردم ...
اینکه میگید 2020 گفته این طرح برای شما نیست مطمئن باشید 2020 اصلا هیچ اطلاعی ندارن و اون ادما رو هم گذاشتن واسه اینکه کسی زنگ زد بگن یکی و داریم که جواب بده فقط همین ...
در ضمن من الان چند روز از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز تماسی گرفته نشده ...
با این حساب اگر مجبور باشیم باید بریم به طرح بهاره و اگر اونم طی ماه های بعدی جمع شد کلا شرکت رو عوض کنیم ...
شما راه حل بهتری سراغ دارید ؟
یعنی هنوزم صبر کنیم تا ببینیم چی میشه ؟
سلام دوستان
من امروزم ریز مصرف رو نگاه کردم که رسیده به ده گیگ و اینا همین طوری دارن برا خودشون کنتور میندازن ...
اینکه میگید 2020 گفته این طرح برای شما نیست مطمئن باشید 2020 اصلا هیچ اطلاعی ندارن و اون ادما رو هم گذاشتن واسه اینکه کسی زنگ زد بگن یکی و داریم که جواب بده فقط همین ...
با این حساب اگر مجبور باشیم باید بریم به طرح بهاره و اگر اونم طی ماه های بعدی جمع شد کلا شرکت رو عوض کنیم ...
اون سیستم 195حدود 14روز طول میکشه تا جواب بدن
جواب اولیه هم مخابرات میده حواستون باشه روش باز شکایت بزنید جواب اومد براتون
فعلا دست نگه دارید تا ببینیم الان چند چندیم با مخابرات.
سلام دوستان
برا منم همینطوره بدون هیچ دانلودی زده 7 گیگ.هیچکسم جوابگو نیست.
اون سیستم 195حدود 14روز طول میکشه تا جواب بدن
جواب اولیه هم مخابرات میده حواستون باشه روش باز شکایت بزنید جواب اومد براتون
فعلا دست نگه دارید تا ببینیم الان چند چندیم با مخابرات.
جواب اولیه به ایمیل میاد ؟ پس اینکه میگن زنگ میزنن چی؟
در ضمن متن قرارداد رو شما تونستی گیر بیاری؟ لااقل یه مدرک کتبی داشته باشیم علیهشون!!
جواب اولیه به ایمیل میاد ؟ پس اینکه میگن زنگ میزنن چی؟
در ضمن متن قرارداد رو شما تونستی گیر بیاری؟ لااقل یه مدرک کتبی داشته باشیم علیهشون!!
قرار داد رو دیدم اسمی ار نامحدود برده نشده همون برگه A4
ولی میگم سایت خود مخابرات هست!
ایمیل که من ندیدم بزنن بهترین راهش اینه که خودتون روی 1بار چک کنید سایت رو
البته اس ام اس اینکه جواب شما اومده روی سایت براتون ارسال میشه
اطلاعات ریز مصرف اپش بهتره:
pipo4713
25-04-2015, 17:23
دوستان میتونید خیلی راحت در این بخش شکایتتون رو بنویسید
و باهاتون در این مورد حداکثر تا 5 روز بعدش تماس میگیرن ...
پیامتون مختصر و مفید باشه..
من بخاطر مسئله ایی شکایت کردم و 3روزه تماس گرفتن و تمامیه مشکلات رو بررسی کردن و حل شد.
موفق باشید...
آقا تو طرح بهاره دانلود شبانه از ترافیک کم میکنه یا جدا مشخص میکنه چقدر شبانه دانلود کردیم؟
آقا تو طرح بهاره دانلود شبانه از ترافیک کم میکنه یا جدا مشخص میکنه چقدر شبانه دانلود کردیم؟
شبانه داره بله
در پنل هم میزنه, ولی ب سیستم crm مخابرات کلا نمیشه زیاد اعتماد کرد...باگ زیاد داره...
اطلاعات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچز چرا قیمت رفت بالا؟
مگه کسی به اینا اجازه داده بود قیمت رو افزایش بدن؟
magiteq1
26-04-2015, 00:16
دوستان الان من سرویسم نامحدود هست
شامل این طرح شده؟
ای بابا
سرویس حجمی صبانتو تخلیه کردم بیام نامحدود مخابرات بگیرم، اینم شد وضعیت این.
behnood1367
26-04-2015, 06:01
دوستان پرداخت آنلاین به چه صورته؟
GHAGHALEELEE
26-04-2015, 06:26
دوستان الان من سرویسم نامحدود هست
شامل این طرح شده؟
بله ، فعلا در استفاده محتاط باشید چون سیستم گزارش دهی سایت مخابرات هم داره دزدی میکنه
سلام
من نامحدود دارم
برای استفاده از کمپین بهاره باید چی کار کنم
magiteq1
26-04-2015, 10:34
بله ، فعلا در استفاده محتاط باشید چون سیستم گزارش دهی سایت مخابرات هم داره دزدی میکنه
به من که چیزی اعلام نشده
الان باید به کجا شکایت کرد؟
GHAGHALEELEE
26-04-2015, 10:39
به من که چیزی اعلام نشده
الان باید به کجا شکایت کرد؟
پشت قبض تلفن نوشته که فکر نمیکنم در زمینه اطلاع رسانی کاربرها بتونند بهانه ای بیاورند ! اما اینکه قانون ناعادلانه ای هست بله بنده هم همین فکر رو میکنم.
در صفحات قبل دوستان چندین سایت مربوط به نهادهای مختلف رو قرار دادند.
GHAGHALEELEE
26-04-2015, 10:44
به نقل از بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات :
(از محتوا این طور میشه استنباط کرد که شرایط حجم بهتر میشه ولی احتمالا نامحدود برگردانده نمی شود)
٦/٢/٩٤
مشترك گرامي از ابتداي ماه ارديبهشت اجرا خواهد شد مكاتباتي با واحد پشتيباني صورت گرفته انشالله تغييري در وضعيت اعلام شده شود.روابط عمومي
٦/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي در قبض تلفن اطلاع رساني صورت گرفته در ضمن مشترك محترم انتقادات و پيشنهادات مشتركين به واحد مربوطه اعلام انشالله تغييراتي در اين تصميم صورت پذيرد در صورت آمدن جوابيه به شما مشتركين عزيز اطلاع رساني خواهد شد.روابط عمومي
magiteq1
26-04-2015, 11:04
پشت قبض تلفن نوشته که فکر نمیکنم در زمینه اطلاع رسانی کاربرها بتونند بهانه ای بیاورند ! اما اینکه قانون ناعادلانه ای هست بله بنده هم همین فکر رو میکنم.
در صفحات قبل دوستان چندین سایت مربوط به نهادهای مختلف رو قرار دادند.
پشت قبل تلفن چی نوشته؟
یه لینک برای شکایت هم بدین
SAHANDE3
26-04-2015, 11:23
(از محتوا این طور میشه استنباط کرد که شرایط حجم بهتر میشه ولی احتمالا نامحدود برگردانده نمی شود)
پس دیگه باید از مخابرات کوچ کنیم:n41:
از اینکه یه مقداری اعتراضات جواب داده خوشحالم:n09:
باید ادامه بدیم
(سوال دومو من پرسیدم)
magiteq1
26-04-2015, 13:34
اینها اصلا حق ندارن خارج از قرار داد عمل کنن
تو قرار داد من زد 1 مگ نامحدود
چیزی به اسم منصفانه و از این چرت و پرت ها نگفته
یعنی نمیتونن برای مشتکرین قدیمی این طرح رو اجرا کنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.