مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
Leon-117
01-04-2014, 14:51
سرعت تک کانکشن به طرز فجیعی اومده پایین امروز :|
قبلا سرعت تک کانکشن تفاوت زیادی نداشت (دوروبر همون 110 کیلوبایت بود)امروز دوروبر 10-20 کیلوبایت هست :|
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
Undisclosed
01-04-2014, 17:29
معلوم نیست دوباره چه گندی زدن :n21:
MR.MAHMOOD
01-04-2014, 17:53
سلام خدمت دوستان
یک سوالی داشتم من
سوالم از کسانیه که 2 مگ گرفتن اخیراً، یعنی از زمانی که ضریب اشتراک 1 به 10 شده 1 به 8، فکر مینکنم میشه از اول مهر پارسال این طورا.
اونایی که 2 مگ نامحدود گرفتن و دارن 74 میدن ماهانه، تو سایت مخابرات زیر نامحدود نوشته تو پرانتز 108 گیگ، به نظر میاد بیش از 108 گیگ دانلود و آپلود باشه، از سقف نامحدود بیشتره. اون کسانی که دارن، آیا این موضوع واقعیت داره یا نه کلا نامحدوده؟
سوال دومم من الان 1 مگ نامحدود دارم، ارتقا به 2 مگ نامحدود میتونم بدم یا مشکلی داره؟
پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم
من فکر میکنم اون صفر رو بجای نقطه به اشتباه گذاشتن و منظورشون همون حداکثر 1 به هشت بوده وگرنه من خودم با اینترنت یک مگ در ماه حدود 200 گیگ دانلود دارم
در کل به نظرم واسه دانلود مخابرات با این قیمت ها عالیه من از سپنتا هم اینترنت دارم البته بصورت حجمی بخاطر پینگ برای سیسیکم اما نامحدود یک مگش رو میده 186 تومان تا 80 گیگ تضمین شده!!!شما با 43 تومان مقایسه کنید حالا باز بعضی از دوستان میان میگن ...... ولی من که تو این 3 ماه که از مخابرات هم سرویس گرفتم فقط برای دانلود راضی بودم با این قیمتها تو این کشور فعلا خوب بوده
سرعت تک کانکشن به طرز فجیعی اومده پایین امروز :|
قبلا سرعت تک کانکشن تفاوت زیادی نداشت (دوروبر همون 110 کیلوبایت بود)امروز دوروبر 10-20 کیلوبایت هست :|
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
تایید میشه برا منم همین جوری شده
ادیت
سرعت 512
واقعا خسته نباشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم مخابراتم هم های وبم ترکیدن ! شاید ربطی به 13 در به در داره
mohammad_87
01-04-2014, 19:51
فکر کنم ملت از الان دانلود 24 ساعته گذاشتن :n02:
صدبار ریست کردم،همه ip ها داغونن ...
سرعت وبگردی خوبه فقط دانلود رو زدن پوکوندن:n02:
Leon-117
01-04-2014, 21:11
سرعت من درست شد :|
معلوم نیست باز پای کی رفته بوده رو این سیم اینترنت :|
\
درست شد
SAHANDE3
01-04-2014, 23:10
این قضیه 108 گیگ چی هست ؟ محدودیت گذاشتن؟:n04:
Milad4171
01-04-2014, 23:19
دوستان توی این سایت مشخصات رو کامل نوشته . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 -------12/000
256 -----15/000
512 -------24/000
1 مگ----43/000
2 مگ------74/000
ویرایش : من فکر کردم فکر مسئولان بیشتر ماها این حرفا می رسه. ولی انگار اینطور نیست! ترافیک بای دیفالت واسه همه 108 گیگ هست !
دوستان توی این سایت مشخصات رو کامل نوشته . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این مشخصات ترافیک مصرفی برای تعرفه های نامحدود ، محدود به حداکثر ترافیک تعیین شده هست :
128 -------120 گیگ در ماه
256 -----150 گیگ
512 -------240 گیگ
1 مگ----430 گیگ
2 مگ------740 گیگ
اصلاً با این سرعت ها توی یک ماه نمیشه این حجم ها رو دانلود کرد :n13:
aluminum
02-04-2014, 00:23
طبق این مشخصات ترافیک مصرفی برای تعرفه های نامحدود ، محدود به حداکثر ترافیک تعیین شده هست :
128 -------120 گیگ در ماه
256 -----150 گیگ
512 -------240 گیگ
1 مگ----430 گیگ
2 مگ------740 گیگ
دوست عزیز اون قیمتی به ریال هست
Milad4171
02-04-2014, 00:27
دوست عزیز اون قیمتی به ریال هست:9:
این همون بخشه که آدم فکرشو میکنه ولی اون چیزی که باید باشه ، نیست!!!
:25:
نمیدونم چرا من حس کردم اینا عقلشون به این چیزا میرسه که حداکثر دانلود رو واسه سرعت های مختلف ، بیشتر حساب کنن:n02:
درسته. تعرفه سرویس هاست!!!
دوستان این یعنی چی؟؟
نامحدود
(حداکثر 108)منظور 108 گیگ هست؟
Leon-117
02-04-2014, 08:23
منظور اشتراک 1 به 8 هست
به نظر من هم منظورشون همون 1/8 بوده :|
چون خودم خیلی ها رو میشناسم بالای 150 گیگ دانلود دارن تو ماه......(هیم ندسوتمون 2 صفحه پیش اومد و گفت حدود 200 گیگ دانلود داره.)
MR.MAHMOOD
02-04-2014, 09:22
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان یه موضوع به این سادگی رو انقدر پیچیده میکنن اخه اگه میخواست حداکثر واسه همه ی سرعت ها این محدودیت 108 گیگ باشه اونوقت کدوم ادم سالمی از سرعت 512 بالاتر میگرفت وقتی میدونست در یک ماه با همین 512 میتونه بیشتر از 108 گیگ هم دانلود کنه! تو اون صفحه هم اگه دقت کنید رو حجمی ها نزده چون تو سرویس حجمی 1 به 2 هم باشه و سرعت فضایی هم داده بشه ارزشی نداره اما مثلا اگه تو نامحدود اون 1به 8 بشه 1 به 5 یا 1 به 10 بشه چون سرعت مهمه خیلی تاثیر داره برای همین خیر سرشون گفتن دیگه سرعت مثلا یک مگابایت نامحدود رو حداکثر بین 8 نفر تقسیم میکنیم اون صفر هم به اشتباه توسط یک گلابی به جای نقطه درج شده:n09:
Milad4171
02-04-2014, 10:07
امروز همه رفتن سیزده به در ! هم دارم دانلود میکنم هم وبگردی. تو وبگردی افت سرعت ندارم. خیلی باحاله:n02:
( در حالت عادی وقتی داری دانلود میکنی دیگه باید بیخیال وب گردی بشی )
Leon-117
02-04-2014, 12:45
احتمال میره از 16 فروردین به بعد اینترنت توی تهران نابود بشه دوباره :دی توی این 2-3 روز باید حداکثر استفاده رو کرد :|
Meysam Raz
02-04-2014, 14:12
امروز همه رفتن سیزده به در ! هم دارم دانلود میکنم هم وبگردی. تو وبگردی افت سرعت ندارم. خیلی باحاله:n02:
( در حالت عادی وقتی داری دانلود میکنی دیگه باید بیخیال وب گردی بشی )
شما هم نرفتی 13 به در
فکر میکردم فقط من انقدر معتاد اینترنتم:n02:
آخرین باری که تونستم توی این ساعت به سرور ریموت بزنم و تایم اوت نداشته باشم:n19: یادم نمیاد کی بوده!!!
خیلی خوبه:n05:
شما هم نرفتی 13 به در
فکر میکردم فقط من انقدر معتاد اینترنتم:n02:
آخرین باری که تونستم توی این ساعت به سرور ریموت بزنم و تایم اوت نداشته باشم:n19: یادم نمیاد کی بوده!!!
خیلی خوبه:n05:
13 به در چی هست ؟:n02:
ولی تایید میشه از 16 اینترنت میپوکه:n09:
دکی !
تو این 13 روز اصلا از خونه بیرون نرفتم ! والا آدم عید میخواد یه دیقه آرامش داشته باشه این قرطی بازیا چیه !؟ (هی اون میاد اون میره باید هی بیای بگی سلام سلام خوبم بخوبی ههههه آره هههه آ چرا ؟ ههههه!) این کل مکالمه که رد و بدل میشه :n02: آخرسر داشتن میرفتن دوباره ههههه باید الکی بخندی :n02:
منم این چند روزه عید تو چیزتوپ قبل از اینکه یه ویدیو مجبور بشم دانلود بکنم میتونستم قبلش نگاه کنم :n10:
imanmafia
02-04-2014, 17:50
من میخوام از مخابرات ADSL بگیرم
512 نامحدودش چه جوریه؟ سرعت دانلود؟ و ... این 1 به 8 بودنش اذیت نمی کنه؟ چه مدرکی میخواد برای گرفتن سرعتهای بالای 128؟
میشه یه راهنمایی بکنید ممنون از شما
من میخوام از مخابرات ADSL بگیرم
512 نامحدودش چه جوریه؟ سرعت دانلود؟ و ... این 1 به 8 بودنش اذیت نمی کنه؟ چه مدرکی میخواد برای گرفتن سرعتهای بالای 128؟
میشه یه راهنمایی بکنید ممنون از شما
سرعتی که بهت میده با 16 کانکشن فعال ای دی ام 60 . اما مواقعی هم پیش میاد که داغون میشه در مقابل برعکسش مواقعی هم پیش میاد بهتر میشه اما اکثرا همون 16 کانکشن ای دی ام باید دانلود بکنی ( در طول ماه چندباری داغون داغون میشه اما در طول مثلا سه چهار ماه شاید یک بار خیلی خوب بشه)
هیچ مدرکی نمیخوان هر سرعتی بخوای میدن
کلا فقط دانلود . هرچیز دیگه ای که تو فکرت بیاد که با اینترنت میشه انجام داد بعد دیال آپ بدترین هستش
DariushGreat
02-04-2014, 18:51
بچه ها دارین منو میترسونین... :دی
بالاخره بیام یا نیام؟!
من کلا اعصابم رو سر مبین نت باختم، سر این یکی دیگه اعصابی نمونده که بخوام ببازم :n09:
majid1986f
02-04-2014, 18:58
جالبه مرسی
imanmafia
02-04-2014, 19:14
بس اینجوری که گفتین نامحدودش جالب نیست ....
منم قربانی سرویس مبین نتم :n21: فعلا دنبال یه adsl نا محدود خوب می گردم
سلام
لینکی که بشه مقدار مصرف اینترنت مخابرات را دید چی هست ؟
Ashkan_crash
02-04-2014, 20:01
512 مخابرات سرعت آپلود رو نیگاه :n08:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بچه ها دارین منو میترسونین... :دی
بالاخره بیام یا نیام؟!
من کلا اعصابم رو سر مبین نت باختم، سر این یکی دیگه اعصابی نمونده که بخوام ببازم :n09:
بس اینجوری که گفتین نامحدودش جالب نیست ....
منم قربانی سرویس مبین نتم :n21: فعلا دنبال یه adsl نا محدود خوب می گردم
تنها تضمینی که میتونم بهتون بدم (1 ) اینکه از مبین نت بهتره (2) شخصی برخورد نمیکنن با کسی به خاطر مقدار دانلود و ایناش . درمورد سرعت دانلود و ... که توضیح دادم پست قبلی
سلام
لینکی که بشه مقدار مصرف اینترنت مخابرات را دید چی هست ؟
512 مخابرات سرعت آپلود رو نیگاه :n08:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت آپلود هم که همینجوره برای 512 روی 160 بسته شده که میشه در بهترین حالت 18 کیلو در ثانیه
Ashkan_crash
02-04-2014, 20:14
تنها تضمینی که میتونم بهتون بدم (1 ) اینکه از مبین نت بهتره (2) شخصی برخورد نمیکنن با کسی به خاطر مقدار دانلود و ایناش . درمورد سرعت دانلود و ... که توضیح دادم پست قبلی
سرعت آپلود هم که همینجوره برای 512 روی 160 بسته شده که میشه در بهترین حالت 18 کیلو در ثانیه
خط من سرعت آپلود روی 575 بسته شده همونطور که توی عکسم میبینی
از اون طرف اصلا حرف شما درست فرض کنیم باید 18 باشه اما الان 3 هستش یعنی 1/3 مقدار اصلی
خط من سرعت آپلود روی 575 بسته شده همونطور که توی عکسم میبینی
از اون طرف اصلا حرف شما درست فرض کنیم باید 18 باشه اما الان 3 هستش یعنی 1/3 مقدار اصلی
:n04::n04:
خطت چرا اینجوری بستن؟ 512 که اینجوری میبندن مثلا برا من
سرعت آپلودم آره در بهترین حالت 18 تا میده که حالا هر سروری با هر سروری فرق میکنه . امروزم با فردا شرایطش فرق میکنه الان مثلا خیلی خلوته برای من از سرور لندن
برای من 0.15 مگ هست که ضربدر 1024 میشه 153 تقسیم بر 8.5 یا 9 اینا میشه همون 17 18 کیلو
ولی خب برا شما با اون سرور بیشتر از 3.5 گیلو نمیده با اینکه رو 576 بستن
amirpers
02-04-2014, 23:39
128 -------12/000
256 -----15/000
512 -------24/000
1 مگ----43/000
2 مگ------74/000
ویرایش : من فکر کردم فکر مسئولان بیشتر ماها این حرفا می رسه. ولی انگار اینطور نیست! ترافیک بای دیفالت واسه همه 108 گیگ هست !
آخه چه جوری حداکثر دانلود سرعت 128 108 هستش و 2 مگ هم همون؟!
اصلان میشه همچین چیزی؟ با 128 خب شاید اصلا نشه 108 گیگ رو دانلود کرد اما با 2 مگ راحت تموم میشه.
خب بعد 108 گیگ چه جوری حساب میشه؟ اصلا چه جوری میشه میزان دانلود رو کنترل کرد دوستان؟
mohammad_87
03-04-2014, 00:30
اصلان میشه همچین چیزی؟ با 128 خب شاید اصلا نشه 108 گیگ رو دانلود کرد اما با 2 مگ راحت تموم میشه.
خب بعد 108 گیگ چه جوری حساب میشه؟ اصلا چه جوری میشه میزان دانلود رو کنترل کرد دوستان؟
من زیاد دانلود ندارم و ماهانه بزور به 30-40 میرسه
در مورد این اعداد ارقام هم فقط واسه ایجاد جوی روانی هستش که به کاربران میدن تا کمی از حجم دانلودها و ترافیک سرور کاسته بشه
پینگ خیلی خوب شده تایم اوت هم کم تر شده اما همچنان هر چند دقیقه چند ثانیه پینگ میره بالا و تایم اوت میده !! دوستان مشکل شما هم هنوز پابرجاست ؟ سرور داخلی.
منظور اشتراک 1 به 8 هست حالا باز بگین 108 حجم دانلود هست : :n02:
اگه اینجوری بود کی سرعت 512 به بالا میگرفت
مومن چه جوری با 128 میشه 108 گیگ گرفت نه خداییش :n02:
ما که از این ماه میریم برا سرعت 1 مگ به امید حق:n09:
سلام. 2تا سوال...
1. ساعت رایگان چند تا چنده؟؟
2. واسه سرعت 2mb حجمی، چقدر رسیو میده؟ نامحدود چقدر رسیو میده؟
سرویس من نامحدود 2 مگ هست و مودمم روی 2090بسته شده . درسته مثلا مثل شاتل بالاتر نمی بنده سرویسهاشو ولی نامحدودش واقعا نامحدوده. سر حجم دانلود اذیت نمی کنه
amirpers
03-04-2014, 15:34
منظور اشتراک 1 به 8 هست حالا باز بگین 108 حجم دانلود هست : :n02:
اگه اینجوری بود کی سرعت 512 به بالا میگرفت
مومن چه جوری با 128 میشه 108 گیگ گرفت نه خداییش :n02:
ما که از این ماه میریم برا سرعت 1 مگ به امید حق:n09:
میشه بگبد این 1 به هشت رو از کجا آوردید؟
ما که از خدامونه اینطوری باشه اما توی اون جدول بالاش نوشته حداکثر 108.(دقیقا تو قسمتی که مقدار ترافیک سرویس های محدود رو نوشته).
ما که از خدامونه اینطوری باشه اما توی اون جدول بالاش نوشته حداکثر 108.(دقیقا تو قسمتی که مقدار ترافیک سرویس های محدود رو نوشته).
از جایی نیاوردم
از مرکزمون قسمت فروش پرسیدم کاره سختی نیست
Leon-117
03-04-2014, 15:53
اون 108 رو معلوم نیست کی و با چه هدفی تایپ کرده،ولی دلیلش هرچی بوده الکی هست :دی
این 2 تا عکس از میزان مصرف خودم : (از 2مارس سرویسم وصل شد)
که 1 ماهش حدودا میشه 180گیگ :|
تازه برای 7-8 روز روی 512 وصل بود اینترنتم،اگه از همون اول 1 مگ میبود دانلودم یرفت بالای 200 گیگ :| :n09:
amirpers
03-04-2014, 16:48
اون 108 رو معلوم نیست کی و با چه هدفی تایپ کرده،ولی دلیلش هرچی بوده الکی هست :دی
این 2 تا عکس از میزان مصرف خودم : (از 2مارس سرویسم وصل شد)
که 1 ماهش حدودا میشه 180گیگ :|
تازه برای 7-8 روز روی 512 وصل بود اینترنتم،اگه از همون اول 1 مگ میبود دانلودم یرفت بالای 200 گیگ :| :n09:
خب این که بگیم الکی نوشته که فکر نمی کنم درست باشه.
اما خب این عکسی که گذاشتی شما، قبض تلفن این ماه اومده برات تا ببینی بر اساس همون تعرفه ها حساب شده یا هزینه گیگ های اضافه رو هم گرفتن؟
شاید هم برای مشترکین جدید اینجوریه؟!
سلام
دوستان چجوری میشه رکورد مصرفی اینترنت مخابرات رو پیدا کرد؟
1mb....نامحدودم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
imanmafia
03-04-2014, 19:31
برای خرید 1 مگ نامحدود چه مدرکی میخواد مخابرات؟
Meysam Raz
03-04-2014, 20:39
برای خرید 1 مگ نامحدود چه مدرکی میخواد مخابرات؟
حضور صاحب خط تلفن بهمراه کپی و اصل شناسنامه یا کارت ملی در مرکز امور مشترکین مربوطه
سلام
دوستان چجوری میشه رکورد مصرفی اینترنت مخابرات رو پیدا کرد؟
1mb....نامحدودم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
فعلا من پستی یا کسی ندیدم که محدود شده باشه
من 150 گیگ در ماه دانلود داشتم و خبری از سقف دانلود و محدودیت نبود .
Leon-117
04-04-2014, 00:17
خب این که بگیم الکی نوشته که فکر نمی کنم درست باشه.
اما خب این عکسی که گذاشتی شما، قبض تلفن این ماه اومده برات تا ببینی بر اساس همون تعرفه ها حساب شده یا هزینه گیگ های اضافه رو هم گرفتن؟
شاید هم برای مشترکین جدید اینجوریه؟!
نه قبض نیومده ولی من به اسم نامحدود سرویس گرفتم و قبل از اینکه برم برای ثبت نام هم از بقیه دوستانی که از مخابرات اینترنت داشتن پرسیدم + از مسطئول فروش مخابرات منطقمون،همه بهم گفتن محدودیتی تیو مقدار دانلود وجود نداره...........
:n09:
با هدفی بس شوم و سره کار گذاشتن ملت :n02:
mv217010
04-04-2014, 08:57
اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد
با سلام
جناب آقاي دكتر واعظي
همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
همانطور كه مي دانيد
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست
موفق باشيد
در ضمن اطلاعات تماس با وزير اينجاست شما هم اقدام كنيد
سلام
اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا اینجا (vazir@ict.gov.ir) را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.
ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
samijavid
04-04-2014, 10:11
دوستان من میخوام پارس آنلاین رو عوض کنم بیام مخابرات
سمت حکمت شعار کسی مخابرات داره ؟؟
۲ مگ نامحدود چقدر سرعت میده ؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
samijavid
04-04-2014, 10:18
hosein_artist
04-04-2014, 10:22
مرکز مخابراتی با هم فرق می کند ولی معمولا چیزی بین 220 تا 230 هست.البتته من شنیدم به کاربران جدید فقط اینترنت حجمی می فروشند ولی راست و یا دروغ آن را نمی دانم.
من که دارم راضیم 2مگ نامحدود دارم سرعتم روی 250ثابت هست البته منم مشترک کم مصرف نیستم اینم ناگفته نمونه ماهی 280تا 300گیگ دانلود دارم ولی سرعت ثابت هست
mv217010
04-04-2014, 11:47
تمامی سرعت های نامحدود مخابرات واقعی هست به جز 128 و 512:n26:
amirpers
04-04-2014, 14:26
اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد
با سلام
جناب آقاي دكتر واعظي
همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
همانطور كه مي دانيد
براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده ميشود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.
اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست
موفق باشيد
سلام
اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا اینجا (vazir@ict.gov.ir) را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.
ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
ممنون از این وقتی که گذاشتی اما فکر می کنی واقعا جواب میده؟
یه نمونه برات بگم از حرف هایی که خود مسئولین زدن و بعدش برعکسش رو عمل کردن :
چند سال پیش (حدود 4 الی 5 سال پیش) دولت اعلام کرده بود که فروختن اینترنت حجمی با ترافیک مشخص غیر قانونیه و هیچ ISP حق این کار رو نداره.
الان چه اتفاقی افتاده؟ نه تنها ISPها اینترنت نامحدود ارائه ندادند بلکه سرویس های رایگان شبانه رو هم برداشتند و مخابرات هم شروع کرده به فروختن اینترنت حجمی و محدود کردن سرویس نامحدود.
حالا به نظر شما نامه دادن دردی رو دوا می کنه؟ فکر می کنی خود اونا نمی دونن درد ملت رو؟ این همه میان میگن پهنای باند زیاد شد. فلان درصد ارزون شد. من و شما چی دیدیم جز محدودیت و سرعت پایین و ...؟
.
.
.
. دوستان یه سوال هم دارم.
کسی تا حالا تونسته بدون مراجعه به مخابرات و از طریق ثبت نان اینترنتی از مخابرات سرویس بگیره؟
از نظره کیفیت پارس انلاین بهتره
ما که راضی هستیم نیازی به این کارا نداریم :n02:
Leon-117
04-04-2014, 21:04
باز سرعت اومد پایین :|
Milad4171
04-04-2014, 21:14
توی یک ساعت اخیر ده بار نت قطع و وصل شده
کسی مشکل نداره؟؟؟
mohammad.2mt
04-04-2014, 21:15
پایین نیومد ترکید :n24:
دانلود هی صفر میشه دوباره بالا میره.
خودتون رو واسه 16 هم به بعد حاضر کنید همه میریزن تو نت:n02:
Milad4171
04-04-2014, 21:31
سرعت 1 مگ نامحدود - تک کانکشن . همین الان.
ینی باید رفت به سمت افق ....
Leon-117
04-04-2014, 21:31
برا من قطع و وصل نمیشه :دی
فقط سرعتم از 120 کیلوبایت اومده روی 70-80 کیلوبایت :|
سرعت 1 مگ نامحدود - تک کانکشن . همین الان.
ینی باید رفت به سمت افق ....
هی وای من باسه شما خیلی پوکیده:n02:
باسه من قاطی کرده بود الان یه نیم ساعته درست شده
WhiteHat
04-04-2014, 23:03
دوستان یه مشکل عجیب با مخابرات دارم
مودم رو که یه روز روشن میذارم بعدش با اینکه چراغ اینترنت هم روشنه و ip هم تو مودم دارم ولی تو نت نمیره تا اینکه خاموش و روشنش کنم
idle timer هم تو مودم ست نشده. کسی میدونه چطور میشه درستش کرد خیلی رو اعصابه :n29:
باید وارد کانفیگ مومت بشی و داخل تیتر
Virtual Circuit
PVCs summery رو نگاه کنی ببینی کدومش رو وضعیت up قرار داره بعد که مقدار vci , vpi رو دیدی به طوری دستی یا با خود
Virtual Circuit تنظیم کنی .
احتمال زیاد مودم tp link داری درست حد میزنم ؟
vpi vci روی 8/81 گذاشتم. نه دی لینک هست :n03:
این تایم اوت های سرورهای داخلی ما رو بیچاره کرده ! چیکار کنیم ترخدا دوستان کمک کنن.
4 هفته شده هنوز درست نشده.:n28::((
DariushGreat
05-04-2014, 00:54
آقا برای 512 نامحدود حضور صاحب خط اجباریه؟ صاحب خط نمیتونه بیاد مرکز مخابراتی :n27:
4 هفته؟:n04: مرکزتون کجاست؟
اینجا که درسته
DariushGreat شیطون زودتر از من پست میدی :n02:
والله از من که خواستن رفتم نت بگیرم زنه گفت کو گفتم خانوم چی کو گفت صاحب خط میخواستم بگم مومن من مدرک اوردم پولم که رو قبض میاد میدیم دیگه چی میخوای
DariushGreat
05-04-2014, 01:01
4
:دی :دی :دی
4
والله از من که خواستن
راه دیگه ای نیست؟ آخه مادرم صاحب خطه و پاهاش درد می کنه نمی تونه زیاد راه بره :n28:
اتفاقا خط ما هم به نام مادرمه
خدا همه مادرا رو نگه داره حالا برو بپرس شاید ازت نخواستن
همین جوری کردن که مادرم خطو به نام من کرد که بعدا این دردسرا دوباره پیش نیاد
Leon-117
05-04-2014, 08:55
من رفتم کلا یه خط جدا به اسم خودم گرفتم:n09:
+
این مشکل پورت های Udp رو نمیخوان حل کنن؟! :|
عیدمون تقریبا کوفتمون شد :|
داستان چیه دوباره ؟ این مسیر کجاست اینجوریه !!!
zxzxcvcv
05-04-2014, 15:12
داستان چیه دوباره ؟ این مسیر کجاست اینجوریه !!!
مسیر آلمانه
4 هفته؟:n04: مرکزتون کجاست؟
اینجا که درسته
والله از من که خواستن رفتم نت بگیرم زنه گفت کو گفتم خانوم چی کو گفت صاحب خط میخواستم بگم مومن من مدرک اوردم پولم که رو قبض میاد میدیم دیگه چی میخوای
مرکزش نمیدونم دقیق چیه اما فکر کنم اسمش ولد آباد کرج باید باشه :n29:
تعدادی دیگه از دوستان هم مشکل مثل مال من داشتن اما نمیدونم مشکل تایم اوت اونا رفع شده یا نه ؟
یکی راهنمایی کنه تا از این مشکلی لعنتی نجات پیدا کنم :n28:
arminkoo
06-04-2014, 02:33
اره مخابرات کرج بدجوری تایم اوت دار شده .در صورتی که قبلا این جوری نبود.
فقط با یه حرکت دسته جمعی میشه این موضوع رو درست کرد .
این که با ایمیل زدن مکرر در باشگاه مشتریان بهشون بگیم که سرویسی مثل سرویس گیم شاتل رو برای مشتریان فراهم کنن تا همه ی این مشکل ها بره .
به بخش بازرسی مخابرات بگید (ایمیل , تلفن...)
معمولا اونجوری که من دیدم قسمت بازرسی مراکز دولتی خوب رسیدگی میکنن به موضوعات:n02: :n24:
نیازی به سرور گیم و غیره نیست سرویس کامل باید ارائه بشه
alinourzad
06-04-2014, 06:54
پینگ مخابرات تهران بالاست یا من یه مشکلی دارم ؟
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
mohammad.2mt
06-04-2014, 11:42
این که باز شروع کرد هی قطع و وصل شدن :n23:
این که باز شروع کرد هی قطع و وصل شدن :n23:
مال من که سالمه
Erfandotm
06-04-2014, 12:10
2 هفته پیش رفتم قطع کردم خودمو خلاص کردم! همیشه یا قطع بود یا پینگ بالا! تازه خدارو شکر من خطم مشکل نویز و اینجور چیزا نداشت!
پیشنهاد میکنم اگر منطقه مخابراتیتون فیبر نوری نیس برید از یه شرکت خصوصی خوب نت بگیرید (البته جدیدا شرکت ها هم مشکل دانلود شبانه دارن اما پشتیبانیشون خیلی قوی تره + هر چی باشه از مخابرات بهتره...)
mohammad.2mt
06-04-2014, 15:01
خیلی افتضاح شده
با 32 تا کانکشن و نت 512 سرعت دانلود دیگه به 30 هم نمیرسه. :n24:
خیلی افتضاح شده
با 32 تا کانکشن و نت 512 سرعت دانلود دیگه به 30 هم نمیرسه. :n24:
مردم برگشتن دیگه ! هرکی هرجا رفته بود الان اومده داره تلافی چند روزی که نبوده در میاره
مال من که سالمه
دقیقاً چی سالمه؟ :n13:
سلام دوستان
سوالم اینه که من الان 256 نامحدود دارم ماهی 12.5 تومان.اگر تغییر بدم به 512 هزینه اش ماهی چقدر میشه(چند ساله مشترک مخابراتم ایا همون 20 تومن قیمت قبل رو میگیرن یا نه قیمت جدید 25 تومان رو ؟؟)
از دوستان کسی تجربه داره؟
قبل عید ده بار گفتن 20% ارزون میشه ولی هیچ خبری نشد جالبه خود مخابرات که باید پیشقدم باشه هیچ کاری نکرد چند ماه پیش هم الکی 20% گرون کرد که نهایتا اگر منت گذاشت و ارزون شد بشه همون قیمت قبل!!! (بحث پولش خیلی مهم نیست واقعا ارزش نداره چون بازم نرخ دریافت رو 60 هست و برای وبگردی پایینه منم حجم بالا نیاز دارم وگرنه مثلا آسیاتک دوستم سرعت دانلود 1 مگ اما خوب حجم حدود ماهی 2 گیگ 13 تومان)
در ضمن مثلا 64 قیمت جدید 10 تومان 128 12.5 تومان و 256 15 تومانه اما یهو 512 25 تومان!!!! (در عجبم از بی انصافی این جماعت واقعا اگر یه روزی گرسنه بشن مردم رو زنده زنده می بلعن...
2 هفته پیش رفتم قطع کردم خودمو خلاص کردم! همیشه یا قطع بود یا پینگ بالا! تازه خدارو شکر من خطم مشکل نویز و اینجور چیزا نداشت!
پیشنهاد میکنم اگر منطقه مخابراتیتون فیبر نوری نیس برید از یه شرکت خصوصی خوب نت بگیرید (البته جدیدا شرکت ها هم مشکل دانلود شبانه دارن اما پشتیبانیشون خیلی قوی تره + هر چی باشه از مخابرات بهتره...)
نه قربونت برم من مبین نت داتک.... داشتم پشتیبانی عین مخابرات همشون عینه همن یارو فرق ویندوز رو با تراکتور نمیدونه گذاشتنش پشتیبانی :n02:
پشتیبانی داتک روز زنا هستن فاجعه تره کلا چیزی به نام پشتیبانی adsl تو کشور ما معنی نداره .... هنوز.
Meysam Raz
07-04-2014, 05:13
سلام دوستان
سوالم اینه که من الان 256 نامحدود دارم ماهی 12.5 تومان.اگر تغییر بدم به 512 هزینه اش ماهی چقدر میشه(چند ساله مشترک مخابراتم ایا همون 20 تومن قیمت قبل رو میگیرن یا نه قیمت جدید 25 تومان رو ؟؟)
از دوستان کسی تجربه داره؟
قبل عید ده بار گفتن 20% ارزون میشه ولی هیچ خبری نشد جالبه خود مخابرات که باید پیشقدم باشه هیچ کاری نکرد چند ماه پیش هم الکی 20% گرون کرد که نهایتا اگر منت گذاشت و ارزون شد بشه همون قیمت قبل!!! (بحث پولش خیلی مهم نیست واقعا ارزش نداره چون بازم نرخ دریافت رو 60 هست و برای وبگردی پایینه منم حجم بالا نیاز دارم وگرنه مثلا آسیاتک دوستم سرعت دانلود 1 مگ اما خوب حجم حدود ماهی 2 گیگ 13 تومان)
در ضمن مثلا 64 قیمت جدید 10 تومان 128 12.5 تومان و 256 15 تومانه اما یهو 512 25 تومان!!!! (در عجبم از بی انصافی این جماعت واقعا اگر یه روزی گرسنه بشن مردم رو زنده زنده می بلعن...
کوچکترین تغییر در قرارداد گذشته = تعرفه جدید که افزایش سرعت هم شامل این رویه میشه
کاهش قیمت تو سرشون بخوره ما که میدونیم کجا داریم زندگی میکنیم:n09: و منتظر کاهش نیستیم چون :n19:اینجا تنها چیزی که میاد پایین شلوار ملت
حداقل این تایم اوت درست کنن ، سوهان روحی شده
اون ارزونی زیر 512 برای اینه که کسی زیر 512 نمیگیره ، صبر ایوب میخواد:n02: اگر خوب می بود گرونش میکردن
Leon-117
07-04-2014, 10:07
پس از تلاش های شبانه روزی از ابتدای سال 93،مسئولان توانستند بطور کامل پورت های UDP را ببندند :|
+
مخابرات تعرفه اینترنتشو ارزون کرده,من 2مگ نامحدود دارم قیمت ADSL از 74 تومن سابق برای 1ماه تغییر کرده به 60 تومن
1 مگ رو کسی میدونه چقدر شده؟
60 تومن برای 2 مگ نامحدود واقعا خوبه....
مخابرات تعرفه اینترنتشو ارزون کرده,من 2مگ نامحدود دارم قیمت ADSL از 74 تومن سابق برای 1ماه تغییر کرده به 60 تومن
mv217010
07-04-2014, 10:36
مخابرات تعرفه اینترنتشو ارزون کرده,من 2مگ نامحدود دارم قیمت ADSL از 74 تومن سابق برای 1ماه تغییر کرده به 60 تومنواقعا........
خوش به خالت
پس مخابرات ما چرا پایین نیومد؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])واقع ........
خوش به خالت
پس مخابرات ما چرا پایین نیومد؟؟؟؟
صورتحساب دوره 92/11/1تا 93/1/1 این تخفیف درش اعمال شده,البته من رفتم تو سایت tct.ir قسمت صدر قبض المثنی,دیدم قیمتهای پرداختی جدید وگرنه قبض دست من نرسیده هنوز
Tehranshahr
07-04-2014, 11:03
صورتحساب دوره 92/11/1تا 93/1/1 این تخفیف درش اعمال شده,البته من رفتم تو سایت tct.ir قسمت صدر قبض المثنی,دیدم قیمتهای پرداختی جدید وگرنه قبض دست من نرسیده هنوز
شما تهران هستین؟
من که چک کردم ظاهرا فرقی نکرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بله تهران
شما تهران هستین؟
من که چک کردم ظاهرا فرقی نکرده.
البته هزینه بالا منهای هزینه عوارض شهرداری و مالیات هستش
Mr saeed
07-04-2014, 12:29
توی این لینک اعلام شده
باید از 2020 یا مخابرات منطقه بپرسید ببنید توی شهرتون ارزون شده یا نه
اگه 1 مگ رو بکنن 34 تومن خیلی عالی میشه!!! :n19:
Leon-117
07-04-2014, 13:21
زنگ زدم به 2020 طرف میگه من دقیقا نمیدونم تعرفه ها چطوریه :|
بعد میپرسم قیمت ها کلا پایین اومده یا نه باز میگه نمیدونم شاید پایین اومده باشه :|
زنگ زدم به 2020 طرف میگه من دقیقا نمیدونم تعرفه ها چطوریه :|
بعد میپرسم قیمت ها کلا پایین اومده یا نه باز میگه نمیدونم شاید پایین اومده باشه :|
2020 که یعنی گا.... یه بچه 12 ساله که از اینترنت مخابرات استفاده کنه از اون مجسه ای که گذاشتند اونجا بیشتر اطلاعات داره....
اگه 1 مگ رو بکنن 34 تومن خیلی عالی میشه!!! :n19:
دوستم 1مگ داره قیمت سرویش توی قبض زده 35 تومن براش (1ماه)
mv217010
07-04-2014, 13:57
دوستم 1مگ داره قیمت سرویش توی قبض زده 35 تومن براش (1ماه)
پس چرا میریم تو پنل و درخواست خرید سرویس میزنیم چیز دیگه میبینیم؟؟؟؟؟؟:n13:
پارتی دارین؟:n15:
روی قبضی که اومده قیمتها کاهش داشته عکس هم که گذاشتم
Mr saeed
07-04-2014, 14:24
شما تهران نیستی عزیز فعلا تهران کاهش داده این تاپیک برای تهرانه نه کرج و نه ....
Undisclosed
07-04-2014, 19:21
پس از تلاش های شبانه روزی از ابتدای سال 93،مسئولان توانستند بطور کامل پورت های UDP را ببندند :|
بله دوباره گند زدن ، بالاخره باید تعفن خودشون رو در همه جا پخش کنن دیگه
بدبخت گیمرا هم سر این قضیه کل عید کوفتشون شد ! هی تو تاپیکای گیم دارن شکایت میکنن نمیدونن قضیه از اینجا آب میخوره !
بله دوباره گند زدن ، بالاخره باید تعفن خودشون رو در همه جا پخش کنن دیگه
بدبخت گیمرا هم سر این قضیه کل عید کوفتشون شد ! هی تو تاپیکای گیم دارن شکایت میکنن نمیدونن قضیه از اینجا آب میخوره !
دوستان میشه دقیق تر بگید چی شده؟
پینگش رو که من گرفتم نابوده اصلاً بالای 300
Milad4171
07-04-2014, 20:54
امشب نت داغوونه .همین الان یه ده باری قطع شد و وصل شد. من که وایمکس داشتم قبلا این چیزا واسم جدیده .:n02:
فک کنم باید عادت کنم
aluminum
07-04-2014, 21:17
دوستان یکی ار رفقای من میخاوم ایمنترنت حجمی مخابرات رو بگیره و مودم رایگان huawei hg532e رو بهش میدن.این مودم خوبی هست؟ وای فایش مشکل نداره؟ چون وای فایش براش مهمه؟
دوستان یکی ار رفقای من میخاوم ایمنترنت حجمی مخابرات رو بگیره و مودم رایگان huawei hg532e رو بهش میدن.این مودم خوبی هست؟ وای فایش مشکل نداره؟ چون وای فایش براش مهمه؟
انتن نداره دیگه . با دیوار فکر کنم 10 متر جواب بده بدون دیوارم تا 50 متر اینا
Undisclosed
07-04-2014, 21:33
عزیز خیلی از این اختلالات به دلیل دستکاری و انگولک های آغایون هست .
اینا برداشتن پورت کریو رو بستن ، غافل از اینکه راحت میشه پورتشو عوض کرد و طبیعتا قهوه ای شدن .
برای همین اومدن به کل پروتکل udp رو مختل کردن ، همون کاری که قبلا هم دو سه بار انجام داده بودن . به این شکل که شما به هر سروری که متصل بشی ، میزان انتقال دیتا از یه حدی که بیشتر بشه ارتباط شما قطع میشه و تا مدتی دیگه نمیتونی به اون سرور وصل بشی .
خب بازی های آنلاین و خیلی برنامه های دیگه هم با این پروتکل کار میکنن واسه همین مشکل دارن .
فکر کردی برای چی اجازه نمیدن شرکت های خصوصی خودشون پهنای باندشون رو از خارج تامین کنن ؟ واسه همین کارهاست دیگه ، که شیر فلکه دستشون باشه و هر وقت خواستن خرابکاری کنن .
عزیز خیلی از این اختلالات به دلیل دستکاری و انگولک های آغایون هست .
اینا برداشتن پورت کریو رو بستن ، غافل از اینکه راحت میشه پورتشو عوض کرد و طبیعتا قهوه ای شدن .
برای همین اومدن به کل پروتکل udp رو مختل کردن ، همون کاری که قبلا هم دو سه بار انجام داده بودن . به این شکل که شما به هر سروری که متصل بشی ، میزان انتقال دیتا از یه حدی که بیشتر بشه ارتباط شما قطع میشه و تا مدتی دیگه نمیتونی به اون سرور وصل بشی .
خب بازی های آنلاین و خیلی برنامه های دیگه هم با این پروتکل کار میکنن واسه همین مشکل دارن .
فکر کردی برای چی اجازه نمیدن شرکت های خصوصی خودشون پهنای باندشون رو از خارج تامین کنن ؟ واسه همین کارهاست دیگه ، که شیر فلکه دستشون باشه و هر وقت خواستن خرابکاری کنن .
من خیلی با کریو آشنایی ندارم... ولی میتونم بگم که 100 درصد کریو از پروتکل UDP استفاده نمیکنه و از TCP استفاده میکنه....
شاید پکت لاس سرویستون خیلی زیاد شده... پروتکل UDP با پکت لاس زیاد مختل میشه ولی این برای TCP تا حدودی کمتر هستش...
Mr saeed
07-04-2014, 21:51
من خیلی با کریو آشنایی ندارم... ولی میتونم بگم که 100 درصد کریو از پروتکل UDP استفاده نمیکنه و از TCP استفاده میکنه....
شاید پکت لاس سرویستون خیلی زیاد شده... پروتکل UDP با پکت لاس زیاد مختل میشه ولی این برای TCP تا حدودی کمتر هستش...
کریو udp هست البته جایگزین خوبی هم داره خلاف قوانین نبود رایگان قرار می دادم .
کریو udp هست البته جایگزین خوبی هم داره خلاف قوانین نبود رایگان قرار می دادم .
جداً؟ چه جالب :n02:
البته الان که بیشتر فکر کردم میبینم که UDP اصلاً منطقی تر هم هست...:n02: ای کاش به جا 100 درصد میگفتم 99 درصد :n08:
جداً؟ چه جالب :n02:
البته الان که بیشتر فکر کردم میبینم که UDP اصلاً منطقی تر هم هست...:n02: ای کاش به جا 100 درصد میگفتم 99 درصد :n08:
آره TCP اکثرا با مشکل سرعت مواجه میشه و به پای سرعت UDP نمیرسه مگراینکه رو HTTP باشه
کلا نمیتونن مدت زمان زیادی شرایط اینجوری نگه دارن . دارن روش کار میکنن بدون تداخل کی..رو از کار بندازن تا الان موفق نبودن این کار بکنن تا حالا چند بار خواستن نتونستن
اگه اینکار بکنن اولین اقدامشون میشه در زمینه کنترل ترافیک Data اگه موفق بشن در آینده هم این کار ادامه میدن هی چیزشکنا از کار میندازن
آره TCP اکثرا با مشکل سرعت مواجه میشه و به پای سرعت UDP نمیرسه مگراینکه رو HTTP باشه
کلا نمیتونن مدت زمان زیادی شرایط اینجوری نگه دارن . دارن روش کار میکنن بدون تداخل کی..رو از کار بندازن تا الان موفق نبودن این کار بکنن تا حالا چند بار خواستن نتونستن
اگه اینکار بکنن اولین اقدامشون میشه در زمینه کنترل ترافیک Data اگه موفق بشن در آینده هم این کار ادامه میدن هی چیزشکنا از کار میندازن
کلاً وی.پی.ان بهتره روی یه پروتکل سبک باشه بخاطر این که قراره روی اون دوباره پروتکل های دیگه سوار بشن و اینجوری دوباره کاری کمتری انجام میشه...
در ضمن HTTP روی TCP سوار میشه نه TCP روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
پ.ن : اینا رو دیگه جون خودم مطمئنم... دوباره گندش در نمیاد...:n09:
کریو روی مخابرات که کلا سند و رسیو نداره ! ولی روی های وب داره اما با حجم محدود از اون حجم که بگذره ارتباط یا همون پورت udp مورد نظر قطع میشه
برگشت به دوران افتضاحش
کلاً وی.پی.ان بهتره روی یه پروتکل سبک باشه بخاطر این که قراره روی اون دوباره پروتکل های دیگه سوار بشن و اینجوری دوباره کاری کمتری انجام میشه...
در ضمن HTTP روی TCP سوار میشه نه TCP روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------
پ.ن : اینا رو دیگه جون خودم مطمئنم... دوباره گندش در نمیاد...:n09:
ای بابا کار ما از این حرفا گذشته دیگه! سا..کس و بعدش همین چیزپی ان ها که درش گل گرفتن ساده ترین هاش بودش از این به بعد پیچ در پیچه دیگه !:n02:
آره منظورم همون بود دیگه که اگه میخواد روی TCP باشه بر مبنای http باشه مشکل سرعت نداره(فعلا برنامه هایی که اینجوری کار میکنن همشون با دانلود فایل حجیم مشکل دارن البته یکیشون خوبه پولیه ولی)
نه من اهل ایراد بنی اسراییلی گرفتن نیستم گیر نمیدم ! مگر انکه سوتیش کلفت باشد:n02:
ولی اگه کمیته ی فیلترینگ بخواد به اسم جلوگیری از روش های دور زدن فیلترینگ کل پروتکل UDP رو مختل بکنه... کار خیلی غلطی هستش (البته من نمیدونم که آیا واقعاً این کار انجام شده یا نه).... به نظر من حتی اگه کاربرها نسبت به این مسئله اعتراض کنن و پیگیر باشن میشه جلوش رو گرفت...
الان همین کار کردن اومدن کلا همه چیز بهم ریختن که کر..یو و این 8 تا چیزشکنی که گفتن هم تحت تاثیر قرار بدن . آره تجربه نشون دادن نمیتونن شرایط اینجور نگه دارن در بلند مدت
اولین باری که این کار کردن همین پارسال بود مرم خیلی شلوغ کردن بهشون فشار اومد تاپیک زدن نامه به فلانی و .. که اون تاپیک فی...لتر کردن . الان دیگه سِر شدن همه عادی شد
اینا اومدن سا..کس بستن بدون تداخل(البته نه بدون تداخل چند وقتی دهن همه رو صاف کردن ولی الان دیگه مشکلی نداره) بعد اومدن چیزپیان بستن (این یکی رمزنگاری اطلاعات داشت و بستنش سخت تر بودش ولی خب بدون بستن پورت و اختلال خاصی ترافیکش رو بستن) حالا کر..یو یه دریچه تازست که اطلاعات رمزنگاری میکنه اما مثل چیزپی ان شناخته شده و همه گیر نیست تو تمام دنیا که راحت دانش بستنش رو بدست بیارن و کار سخت تره (باید دست به دامن روسیه بشن اون شاید بتونه کمک:n08: کنه ) اگر بستنش دیگه تازه راه میفته دستشون تو این زمینه :n02:
دوستانی که نسبت به این موضوع اعتراضی دارن توی فروم همسایه تاپیکی درست شده که توش تمام افرادی که این مشکل رو مخصوصا تو حوزه گیم دارن امدن و مشکلشون رو اعلام کردن و طی ارتباطات و نامه نگاری ها قرار هست اون تاپیک با تمام پست هاش و تعداد افراد ناراضی به رویت مسئولین مربوطه برسه خواهش میکنم در صورت امکان عضو بشد و اونجا در رابطه با این مشکل اقدام کنید وقتی هم نمیگیره یه قالب مشخص داره شما زحمت تایپ مشخصات سرویستون رو میکشید فقط
انگار اسم تاپیک فیلتر هست توی p30 هر کس پایه هست بگه لینک رو براش pm میکنم
سلام
آقا من سمت تهرانپارسم میخواستم ببینم چوریه این نت مخابرات
ارزش 40 تومن پول دادن داره؟
چند روزه وصل میشه؟
Leon-117
08-04-2014, 09:41
این لینکی هست که دوستمون صفحه قبل گفت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] center.com/thread87721/
فقط فاصله بین bazi و center رو بردارید........
سلام
آقا من سمت تهرانپارسم میخواستم ببینم چوریه این نت مخابرات
ارزش 40 تومن پول دادن داره؟
چند روزه وصل میشه؟
تو محلتون ببینید کسی از مخابرات اینترنت داره یا نه.......
چون کیفیت اینترنت مخابرات به مرکز مخابراتی بستگی داره،ولی اگه مرکز مخابراتیتون خلوت باشه آره خوبه،محدودیت دانلود و ..... هم نداره.
1 روزه وصل میکنن.
این لینکی هست که دوستمون صفحه قبل گفت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] center.com/thread87721/
فقط فاصله بین bazi و center رو بردارید........
تو محلتون ببینید کسی از مخابرات اینترنت داره یا نه.......
چون کیفیت اینترنت مخابرات به مرکز مخابراتی بستگی داره،ولی اگه مرکز مخابراتیتون خلوت باشه آره خوبه،محدودیت دانلود و ..... هم نداره.
1 روزه وصل میکنن.
ممنون از اطلاع رسانیتون ولی از اونجایی که جزو قوانین سایت هست که این چنین لینکها یا درون اسپم قرار بگیرن یا pm بشن( به همین دلیل اسمش فیلتر هست توی P30) منم لینک رو ندادم بهتر هست شمام بذارید توی اسپم چون ممکنه که پستتون رو پاک کنن :n06:
سلام
رفقا من می خوام سرعت رو از 256 به 512 ارتقا بدم حالا دو تا سوال دارم
1-قیمت 2 ماه 512 چقدر رو قبض میاد؟ من الان 256 دارم 25 تومن میدم..این لیست قیمت های جدید رو از کجا میشه آورد؟
2- این شماره نامه موافقت با پهناي باند چه کوفتیه دیگه؟از مخابرات باید بگیریم؟
ممنون میشم جواب بدین!:n12:
سلام
1-قیمت 2 ماه 512 چقدر رو قبض میاد؟ من الان 256 دارم 25 تومن میدم..این لیست قیمت های جدید رو از کجا میشه آورد؟
من خالی گذاشتم :)
من خالی گذاشتم :)
آقا برای شما همون روز سرعت خطتت رو ارتقاء دادن؟
The Awesome One
08-04-2014, 20:12
مخابرات اینترنت 1 یا 2 مگ هم برای خونه میده؟
روش گرفتنش چجوریه؟
سرعت دانلودش خوبه؟ من جوابهای ضد و نقیض زیاد گرفتم یکی میگه عالیه یکی میگه افتضاحه!
یکی درست حسابی بیاد توضیح بده ببینیم چجوریه آخه!
من دلیل عوض کردنم هم بیشتر به خاطر پینگ و بازی هست!
مخابرات اینترنت 1 یا 2 مگ هم برای خونه میده؟
روش گرفتنش چجوریه؟
سرعت دانلودش خوبه؟ من جوابهای ضد و نقیض زیاد گرفتم یکی میگه عالیه یکی میگه افتضاحه!
یکی درست حسابی بیاد توضیح بده ببینیم چجوریه آخه!
من دلیل عوض کردنم هم بیشتر به خاطر پینگ و بازی هست!
بله
باید برید مرکز مخابراتیتون ثبت نام کنید و طی 24 تا 48 ساعت وصل میشه گر هم مشترک هستید می تونید از سایت tct.ir ارتقاء سرعت بدید.
بستگی زیادی به مرکز مخابراتیتون داره,ولی من که 6مماهه به شخصه دارم استفاده می کنم 2مگش رو سرعتش با اینکه دانلودم بالاست روی 250Kb/s ثابت هست.
ولی اگر بخاطر پینگ لازم داری خط رو پینگ مخابرات معمولاً بالای 300هست,بیشتر برای دانلود با حجم بالا مناسبه
The Awesome One
08-04-2014, 20:34
بله
باید برید مرکز مخابراتیتون ثبت نام کنید و طی 24 تا 48 ساعت وصل میشه گر هم مشترک هستید می تونید از سایت tct.ir ارتقاء سرعت بدید.
بستگی زیادی به مرکز مخابراتیتون داره,ولی من که 6مماهه به شخصه دارم استفاده می کنم 2مگش رو سرعتش با اینکه دانلودم بالاست روی 250Kb/s ثابت هست.
ولی اگر بخاطر پینگ لازم داری خط رو پینگ مخابرات معمولاً بالای 300هست,بیشتر برای دانلود با حجم بالا مناسبه
من الان عصر تلکام دارم 1 مگ 20-30 گیگ در ماه! (کلا نمیدونم چجوریه این عصر تلکام حجم زیاد مصرف میکنه)
ماهی 70-80 تومن
2 مگ هم امتحان کردم فرقی نداشت!
از ساعت 3 تا 7 رایگان سرعت رو 30-50 بعضی وقتها پایین تر هم میاد
بعد پینگ 4.2.2.4 90 درصد مواقع رو 250 که برای گیم به درد نمیخوره (مثلا من دوستام پینگشون تو بازی 160 مال من 260 )
شما درباره منطقه یزدان پناه اطلاعات دارین؟ من کسی رو اینجا نمیشناسم که adsl میگیره!
من الان عصر تلکام دارم 1 مگ 20-30 گیگ در ماه! (کلا نمیدونم چجوریه این عصر تلکام حجم زیاد مصرف میکنه)
ماهی 70-80 تومن
2 مگ هم امتحان کردم فرقی نداشت!
از ساعت 3 تا 7 رایگان سرعت رو 30-50 بعضی وقتها پایین تر هم میاد
بعد پینگ 4.2.2.4 90 درصد مواقع رو 250 که برای گیم به درد نمیخوره (مثلا من دوستام پینگشون تو بازی 160 مال من 260 )
شما درباره منطقه یزدان پناه اطلاعات دارین؟ من کسی رو اینجا نمیشناسم که adsl میگیره!
من طرف شیخ بهایی هستم عزیز,این ping هم که شما میخوای 4.2.2.4 هست دیگه درسته؟ من الان دارم این \ینگو میگیرم 132میلی به من میده
Firebirds
08-04-2014, 21:56
دوستان احیانه کسی خبر داره مرکز مخابراتی سلمان فارسی ( سعادت آباد - کوی فراز ) برا گرفتن ADSL پورت خالی دارد یا خیر ؟
راهی داره، که کسی برای اینکه موضوع مطلع بشه پا نشه تا مرکز مخابراتی بره ؟ :n02:
Leon-117
08-04-2014, 22:06
راهی داره، که کسی برای اینکه موضوع مطلع بشه پا نشه تا مرکز مخابراتی بره ؟ :n02:
شماره مرکز مخابراتی رو از سایت مخابرات بگیر و بهشون زنگ بزن :دی
سلام . من اگه بخوام یه سرویس محدود با سرعت حداکثر 1 مگ رو برای یک سال بگیرم و در ساعت ترافیک رایگان شبانه دانلود داشته باشم چه ISP رو پیشنهاد میدید در تهران منطقه 5
hot-dsl67
08-04-2014, 23:00
سلام به همه
اینجا کسی از مرکز مخابرات دکتر حسابی-ملارد(مارلیک) تهران اینترنت داره؟
اگر داره وضعیت سرعتهای 1 مگ و 2 مگ چه جوریه؟
با تشکر فراوان
سلام
دوستان سوال من هم چند صفحه پیش همین بود ممنون میشم اگر تجربه این مورد رو دارید پاسخ بدید.
(شماره نامه نمی خواهد)
با تشکر
Tehranshahr
09-04-2014, 18:15
البته هزینه بالا منهای هزینه عوارض شهرداری و مالیات هستش
توی این لینک اعلام شده
باید از 2020 یا مخابرات منطقه بپرسید ببنید توی شهرتون ارزون شده یا نه
من هم قبض خودم و هم داییمو چک کردم کم نشده اصلا!
من هم قبض خودم و هم داییمو چک کردم کم نشده اصلا!
الان برای شما چه مبلغی میاد؟
فکر می کنم تعرفه قدیم رو تغییر ندن فقط تعرفه جدید رو که چند ماه پیش اعلام کردن برگردونن به قبل(یعنی 25هزار تومان بشه همون 20 هزار تومان سابق)
Tehranshahr
09-04-2014, 18:27
الان برای شما چه مبلغی میاد؟
فکر می کنم تعرفه قدیم رو تغییر ندن فقط تعرفه جدید رو که چند ماه پیش اعلام کردن برگردونن به قبل(یعنی 25هزار تومان بشه همون 20 هزار تومان سابق)
من برای داییم بهمن گرفتم و همون تعرفه قدیم بود اصلا ظاهرا تعرفه جدید تو تهران اجرا نشده.
الان برای داییم بابت ۱ماه و ۲۹ روز 256 و ۱روز 512 اومده 257574ریال و برای من بابت ۱ماه و ۱۶روز ۱مگ و ۱۳روز ۲مگ اومده 910666ریال
دوستان امکان بازگشت به سرعت قبلی هم هست؟؟باز با قیمت قدیم محاسبه میشه؟؟
دوستان امکان بازگشت به سرعت قبلی هم هست؟؟باز با قیمت قدیم محاسبه میشه؟؟
بله از سایت مخابرات تاستان تهران می تونید طرح تعرفتون رو عوض کنید,با قیمت همون سرویس محاسبه میشه در دوره جدید هم این 20% اعمال میشه
amirmufc
09-04-2014, 19:45
به غیر از هات س پوت، شیلتر شکن یا پراکسی و افزونه چیزی هست که با این مخابرات لامصب تهران کار کنه ؟
Aryaeiboy
09-04-2014, 20:12
به غیر از هات س پوت، شیلتر شکن یا پراکسی و افزونه چیزی هست که با این مخابرات لامصب تهران کار کنه ؟
ف ر ی گ ی ت
سلام دوستان میخوام تجربه 1 ماهم رو از اینترنت 1 مگ مخابرات براتون بگم: من از 19 اسفند92 تا 19 فروردین 93 سرعتم 1 مگ بود تو ایام تعطیلات با نهایت سرعت دانلود میکردم یعنی 130 کیلوبایت و پینگم با داخل حداکثر 60 و با خارج حدود 200 بود . در این مدت فقط 10 دقیقه قطعی داشت ولی بعضی از روزها بخصوص عصر نزدیک ساعت 7 تا 9 شب صفحه ها رو خیلی بد باز میکرد و حدود 250گیگ در این 1 ماه دانلود کردم در کل راضی هستم الانم 512 کردمش و همه چیز تا حالا خوب بوده اینم بگم تو این 1 ماه هیچ مشکلی با چیز شکن ها پیدا نکردم.
سلام دوستان میخوام تجربه 1 ماهم رو از اینترنت 1 مگ مخابرات براتون بگم: من از 19 اسفند92 تا 19 فروردین 93 سرعتم 1 مگ بود تو ایام تعطیلات با نهایت سرعت دانلود میکردم یعنی 130 کیلوبایت و پینگم با داخل حداکثر 60 و با خارج حدود 200 بود . در این مدت فقط 10 دقیقه قطعی داشت ولی بعضی از روزها بخصوص عصر نزدیک ساعت 7 تا 9 شب صفحه ها رو خیلی بد باز میکرد و حدود 250گیگ در این 1 ماه دانلود کردم در کل راضی هستم الانم 512 کردمش و همه چیز تا حالا خوب بوده اینم بگم تو این 1 ماه هیچ مشکلی با چیز شکن ها پیدا نکردم.
512 رو قبض دوماهش چقدر میاد برات؟
alinourzad
09-04-2014, 21:01
برا من ۴۰ میومد جدیدا خبر ندارم
512 رو قبض دوماهش چقدر میاد برات؟
طبق قیمتهای سابق 2ماهه 512باید باشه حدود 48
پسورد ADSL یادمون بره یا گمش کنیم چه باید بکنیم؟
پسورد ADSL یادمون بره یا گمش کنیم چه باید بکنیم؟
از همون خطی که ADSL روش هست باید زنگ بزنید به 2020 بهتون میگند
من برای داییم بهمن گرفتم و همون تعرفه قدیم بود اصلا ظاهرا تعرفه جدید تو تهران اجرا نشده.
الان برای داییم بابت ۱ماه و ۲۹ روز 256 و ۱روز 512 اومده 257574ریال و برای من بابت ۱ماه و ۱۶روز ۱مگ و ۱۳روز ۲مگ اومده 910666ریال
مگه هر 30 روز یک بار نمیشه پهنای باند رو تغییر داد؟ شما چطور دو بار به صورت نامنظم تغییر دادید؟ از طریق درخواست سایت مخابرات قبول میکنن؟
با این وضعیت تعرفه ها رو واقعی محاسبه کنن؟ (روزی)
دوستان کسی طرح آشنای اول ثبت نام کرده؟
مودم رایگانش چیه؟
matr!x_2008
10-04-2014, 11:07
سلام. مخابرات هنوز نامحدود ثبت نام میکنه؟
سلام. مخابرات هنوز نامحدود ثبت نام میکنه؟
بله تا 2مگ مخابرات استان تهران نامحدود میده به کاربر
mv217010
10-04-2014, 11:38
بله تا 2مگ مخابرات استان تهران نامحدود میده به کاربر
بله تمامی مخابرات های استان ها هم فکر کنم بده!!
بله تمامی مخابرات های استان ها هم فکر کنم بده!!
نه استانهایی مثل خراسان رضوی,قم,مرکزی,اصفهان نامحدود ندارن ولی من استان تهران رو دقیق اطلاع دارم.
این ماجرای قیمت چی شد بالاخره؟ :n13: 1 مگ 35 تومن رو تایید میکنید؟
دوستان که 512 دارن دقیقا سرعت دانلودشون چقدره؟ من احساس میکنم که از حد معمول پایین تره .
یاهو مسنجر هم وصل میشه برای شما؟
THe DARk NighT .98
10-04-2014, 19:00
بابا یه مسلمون پیدا نمیشه در مورد 512 و 1 مگ سرعت دانلود و قیمت جدید روبگه؟:n03:
mv217010
10-04-2014, 21:21
بابا یه مسلمون پیدا نمیشه در مورد 512 و 1 مگ سرعت دانلود و قیمت جدید روبگه؟:n03:
اگه نامحدوده منظورتون
512 سرعتش 40-60 کیلو نوسان داره--------قیمتش رو نمیدونم فک کنم همونه
1مگ بین 100-110-کیلو دان میده.والا اونجوری که از دوستان شنیدم قیمتش 35 تومن شده رو قبض که میاد:n13: ولی من تو پنل که میبینم نرخ قبلیه:n23:
اگه نامحدوده منظورتون
512 سرعتش 40-60 کیلو نوسان داره--------قیمتش رو نمیدونم فک کنم همونه
1مگ بین 100-110-کیلو دان میده.والا اونجوری که از دوستان شنیدم قیمتش 35 تومن شده رو قبض که میاد:n13: ولی من تو پنل که میبینم نرخ قبلیه:n23:
١ مگ نامحدود ٣۵ تومان!!!
خوش به حالتون مشهد که ١۵ ماهه نامحدود رو برداشتن.
چقدر طول میکشه سرعت رو بالا ببرن؟؟من به 512 ارتقا دادم
toolesag
11-04-2014, 10:35
چقدر طول میکشه سرعت رو بالا ببرن؟؟من به 512 ارتقا دادم
همون لحظه انجام ميشه، اگه بخوان. نهايتاً ممكنه يك روز طول بكشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ساعت 9 صبح ارتقا دادم هنوز که سرعت دانلود بالا نرفته ...:n24:
toolesag
11-04-2014, 10:42
ساعت 9 صبح ارتقا دادم هنوز که سرعت دانلود بالا نرفته ...:n24:
بايد زنگ بزني بهشون بگي، واسه منم اينجوري شد، زنگ زدم پشتيباني واسم درستش كردن
بايد زنگ بزني بهشون بگي، واسه منم اينجوري شد، زنگ زدم پشتيباني واسم درستش كردن
زنگ زدم گفت هنوز اعمال نشده..1 روز صبر کن...
paradisepersian
11-04-2014, 12:24
سلام
دوستان الان نت شما از چه مسیری هست
چند روزی هست مسیر نت من این شده با ON و OFF مسیرش عوضم نمیشه خیلی مسیرش اشغاله
Notorious098
11-04-2014, 13:58
دوستان هم اکنون از 128 نامحدود استفاده میکنم با سرعت 18kb/s میخواستم بدونم با توجه به اینکه هم اکنون دیگه سرویس های مخابرات نامحدود نیست سرعت سرویس های محدود 128 , 256 , 512 چنده ؟
کی گفته نا محدود نیست؟
منبع رو ذکر کنید.
toolesag
11-04-2014, 15:53
کی گفته نا محدود نیست؟
منبع رو ذکر کنید.
تهران رو نميدونم. ولي شهرستانها نامحدود دارن اما قيمتها رو خيلي افزايش دادند. مثلاً ٢مگ نامحدود كه ٣ ماهي ١٥٠ت بوده، شده ٢٣٣ت.
abolfazlwest72
11-04-2014, 16:19
تهران رو نميدونم. ولي شهرستانها نامحدود دارن اما قيمتها رو خيلي افزايش دادند. مثلاً ٢مگ نامحدود كه ماهي ٩٠ت بوده، شده ٢٣٣ت.
نه اینطور نیست الان قزوین 2 مگ نامحدود میدن ماهی 74 تومن که سرعتش از سرعت اسمی هم بیشتره و دوروبر 400 میچرخه.:n16:
اینم تعرفه ها
Notorious098
11-04-2014, 18:37
آقایون سرعت دانلود با 128 برا شما چنده ؟
برا من که 18 هست :n03:
Mr saeed
11-04-2014, 19:01
128 باید 16 باشه 2 تا هم بیشتره پهنای باند شما 128 هست نه سرعت دانلود .
دوستان هم اکنون از 128 نامحدود استفاده میکنم با سرعت 18kb/s میخواستم بدونم با توجه به اینکه هم اکنون دیگه سرویس های مخابرات نامحدود نیست سرعت سرویس های محدود 128 , 256 , 512 چنده ؟
استان تهران هستی؟! کی گفته بقیه سرویسهای مخابرات نامحدود نیست؟!
alinourzad
11-04-2014, 21:37
سلام
دوستان الان نت شما از چه مسیری هست
چند روزی هست مسیر نت من این شده با ON و OFF مسیرش عوضم نمیشه خیلی مسیرش اشغاله
همین که مسیرت تایم اوت نداده خودش خیلی خوبه .
پینگ مخابرات 2مگ نامحدود
هر بایت 8 بیت هستش باید سرعتت رو تقسیم بر 8 کنی که میشه 16 کیلو بایت
toolesag
12-04-2014, 00:22
سلام دوستان
اینم تست سرعت 2 مگ محدود در ساعات رایگان (1:10 صبح)
خوبه به نظرتون یا کمه؟؟
دوستان مخابرات هنوز نامحدود میده یا نه ؟ الان تو تعرفه هاش نیگا میکنم زده نامحدود 2 مگ 74 ت ولی داخل پرانتز زده 108 گیگ بیشتر نمیتونی استفاده کنی . جریان چیه
کسی 2 مگ داره تو تهران راضیه سرعت دانلود و باز کردن صفحات چطوره ؟
دوستان مخابرات هنوز نامحدود میده یا نه ؟ الان تو تعرفه هاش نیگا میکنم زده نامحدود 2 مگ 74 ت ولی داخل پرانتز زده 108 گیگ بیشتر نمیتونی استفاده کنی . جریان چیه
اون 108 رو منم نفهمیدم آخر برای چیه! ولی من 2مگ مخابرات دارم الان ماهی 300گیگ میانگین باهاش دانلود میکنم حدود 6ماهی هم میشه دارمش سرعتشم روی 250ثابته مثل شاتل و این داستانها نیست دانلود کنی محدود کنه...
اون 108 رو منم نفهمیدم آخر برای چیه! ولی من 2مگ مخابرات دارم الان ماهی 300گیگ میانگین باهاش دانلود میکنم حدود 6ماهی هم میشه دارمش سرعتشم روی 250ثابته مثل شاتل و این داستانها نیست دانلود کنی محدود کنه...
سرعت باز کردن صفحات چطوری خوبه ؟ شما تهرانی ؟ و اینکه اخه چند وقت گفتن دیگه مخابرات نامحدود نمیده حالا شاید شما قبلا گرفتی به شما میدن ایا اگه بخوام ازشون سرویس بگیرم در حال حاضر به من هم نامحدود میدن یا نه ؟
1 به 8 کف کردم اینقدر گفتم 108 مقدار دانلود نیست :n02::34:
شما خودت فکر کن اگه 108 گیگ بود کی میرفت 1 مگ یا 2 مگ بگیره تو 1 هفته تمومه
ادیت:
در ضمن مخابرات برای کسانی که برای گیم و چیز بشکن میخوان درست حسابی نیست باسه بقیه موارد خوبه:n02:
سرعت باز کردن صفحات چطوری خوبه ؟ شما تهرانی ؟ و اینکه اخه چند وقت گفتن دیگه مخابرات نامحدود نمیده حالا شاید شما قبلا گرفتی به شما میدن ایا اگه بخوام ازشون سرویس بگیرم در حال حاضر به من هم نامحدود میدن یا نه ؟
آره تهرانم,خوبه سرعتش رو 2مگ هست پیج باز کردنشم اذیت نمی کنه,نه طرفا یکی 2ماه پیش بود یکی از دوستام هم رفت نامحدود گرفت البته اون 1مگ گرفت چون براش کافی بود
حالا چرا میزنی تو این چند صفحه اخر نیگا میکردم ندیدم کسی دربارش چیزی نوشته باشه برا همین پرسیدم پس هنوزم نامحدود ثبت نام میکنه مخابرات ؟
ادیت:
در ضمن مخابرات برای کسانی که برای گیم میخوان و چیز بشکن میخوان درست حسابی نیست باسه بقیه مدارم خوبه:n02:
ای خیر سر پدرش با اون 1به 8 نوشتنش! ورداشته به جای استفده از کلمه صفر گذاشته!
حالا چرا میزنی تو این چند صفحه اخر نیگا میکردم ندیدم کسی دربارش چیزی نوشته باشه برا همین پرسیدم پس هنوزم نامحدود ثبت نام میکنه مخابرات ؟
کلا نامحدوده جیگر :n02: کی خواست بزنه بیا یه ماچت کنم :n10:
ای خیر سر پدرش با اون 1به 8 نوشتنش! ورداشته به جای استفده از کلمه صفر گذاشته!
دانشمندی بوده هر کی نوشته اینو:n09:
یا شایدم خواسته بنویسه اشتراک 108 به 1:n02:
آره برو بگیر به نظر من ,من که دارم راضیم ازش کیفیتشم از اولش بهتره شده قطعی نداره به اون صورت اینور سال هم که سرویس من قطعی نداشته اصلاً
اره خدا وکیلی قطیش خیلی خوب شده من پارسال داشتم اینقدر بد بود فسخ کردم ولی دوباره گرفتم بهتر شده تو عید فقط 2 بار قاطی کرد واسه 1 ساعت
mv217010
12-04-2014, 08:30
آره ..من فقط نامحدود میگیرم..اصلا محدودیت معنا نداره!!!!!!!!!یعنی چی مثلا 4 گیگ تا 1 ماه این چیه دیگه مگه ماه رمضان هستش ریاضت بکشیم:n08:
mv217010
12-04-2014, 08:38
اره خدا وکیلی قطیش خیلی خوب شده من پارسال داشتم اینقدر بد بود فسخ کردم ولی دوباره گرفتم بهتر شده تو عید فقط 2 بار قاطی کرد واسه 1 ساعت
من از اول عید تا الان قطعی ندیدم .مخابرات فک کنم امسال کولاک کنه:n20:
سرعت 256 .1و2 مگابیت نامحدودش واقعیه و خیلی حال میده:n09:من که الان 16 تومن برا 256 دادم سرعت بین 27 - 32 کیلو میچرخه و عالی هست ..به اندازه پولی که دادم اینترنت خوبی گرفتم بدون قطعی و گرانی و بدون محدودیت دانلود:n26:
اینترنت خوبیه برا وب گردی و دانلود سریال هایی که هفتگی میاد:n02:
شما چه خطی دارید؟؟؟
matr!x_2008
12-04-2014, 10:40
برای بعضی شهرستان ها که نا محدود رو برداشتن:n21:
برای بعضی شهرستان ها که نا محدود رو برداشتن:n21:
شهرستانهای استان تهران منظورته؟!
ای بابا باز که پوکید ؟ مسیر انگلیس بود هم سرعت خوب بود هم پینگ روی 100 ! دقیق 1:55 ترکید مسیر شد آمریکا
Mohsen_mzh
12-04-2014, 13:23
روال عادیشه سرعت با ایپی های خارجی زیر 0.1 باشه ؟! من امروز سرویس 2 مگابیت گرفتم سرعتم 128 هم نیست !!
امروز از شانس شما پوکیده. در حالت عادی با 4 تا کانکشن 220 کیلوبایت دانلود میکنه.
اون 108 گیگ مصرف منصفانه است که تا این حجم رو تضمین میکن بهت بدن ما بقیش با خداست که سرعتت رو چکار کنن.
اون 108 گیگ مصرف منصفانه است که تا این حجم رو تضمین میکن بهت بدن ما بقیش با خداست که سرعتت رو چکار کنن.
چرا شما از خودت قانون میسازی؟! اون 108 که زده بد نوشته منظورش 1به 8 هشت و ضریب اشتراک
من که 2مگ دارم ماهی 300گیگ دانلود دارم از این داستانها هم هیچ خبری نیست. شما صفحات قبل هم بخونی دوستان در مورد اون 108 توضیح دادند <باور نداری زنگ بزن 2020 بگو سرویسهای نامحدود شما سقف دانلود داره یا نه!
روال عادیشه سرعت با ایپی های خارجی زیر 0.1 باشه ؟! من امروز سرویس 2 مگابیت گرفتم سرعتم 128 هم نیست !!
نه سرعتش روی 250 تا 260 بهت میده ولی امروز کمی صبح نوسان داشت مرکز ما که درست شد.
کسایی که جدید اومدن مخابرات هنوز در جریان نیستن یکم بزار بگذره الان داغین این حرفا میزنین . نمونش همین امروز که فاجعست
الان دقیقا با قطع بودن کامل چه فرقی میکنه ؟ به زور تست گرفتم
کسایی که جدید اومدن مخابرات هنوز در جریان نیستن یکم بزار بگذره الان داغین این حرفا میزنین . نمونش همین امروز که فاجعست
الان دقیقا با قطع بودن کامل چه فرقی میکنه ؟ به زور تست گرفتم
پس ما که 2مگ مخابرات داریم از رو هوا داریم ماهی 300گیگ دانلود می کنیم دیگه :) سرویس مخابرات من که الان ردیف شده صبح سرعتش اذیت می کرد
پس ما که 2مگ مخابرات داریم از رو هوا داریم ماهی 300گیگ دانلود می کنیم دیگه :) سرویس مخابرات من که الان ردیف شده صبح سرعتش اذیت می کرد
نه میشه بستگی داره:
کی دانلود کنی ( مخابرات جناش توی اون ماه چندبار اومده باشن !)
از کجا دانلود کنی ( لینک دانلود بدون محدودیت کانکشن و سرعت )
چه جوری دانلود کنی ( به قیمت 30 تا کانکشن)
البته یکم خوش بینی و دید خوب هنوز دارین دیگه چون اولشه باید ازش ببینید ..... 6 ماه قبل عید رو تو صفحه های تاپیک اگر وقت کردی نگاه کن به مرز جنون رسیده بودیم 15 ساعت اینترانت ملی داشتیم هیچ دسترسی به خارج نبود بقیه ساعاتم مخلوتی از اینترانت داخلی و اینترنت به شکل همین الان که داغون شده
این الان اوضاع منه :
panther99
12-04-2014, 16:10
آقا الان منظورم بعد از عیده مخابرات همچنان اینترنت نامحدود میده تو تهران یا نه ؟؟؟
مشکل سراسریه ؟ از ساعت 2 به بعد اینجوری شده !!
Meysam Raz
12-04-2014, 16:56
افت کیفیت با مغز استخوان احساس میشه :n03: از9 روند کند شدن شروع شد 2 به اوج خودش رسید
متاسفانه توی اوج مونده :n28: یک روز کارام رو انداختم ظهراااا ، همیشه 4 صبح بیدار میشدم و کارام رو میکردم :n15:
باسه من به زور صفحه باز میکنه :n02: تا حدی پوکیده
افت کیفیت با مغز استخوان احساس میشه :n03: از9 روند کند شدن شروع شد 2 به اوج خودش رسید
متاسفانه توی اوج مونده :n28: یک روز کارام رو انداختم ظهراااا ، همیشه 4 صبح بیدار میشدم و کارام رو میکردم :n15:
والا واسه من 2 یهوییی وسط گیم پرید بیرون و بعد متوجه شدم پینگ رفته روی 500 ! راس 2:30 درست شد هم سرعت فول شد هم پینگ امد روی 100 ولی 5 دقیقه بعدش دوباره بهم ریخت ! نشون میده داران یه کاری میکنن
اینجا که مشکلی نیست
امروز هم 512 ما وصل شد با IDM بین 60 تا 70 متغیره
و لندن
سرویس 512 رسما دارن یه کارایی میکنن :n02:
Abolfazl3007
12-04-2014, 18:29
آقا از دیشب اینطوری شده چرا ؟؟
یاهو مسنجر هم هر کاری میکنم کانکت نمیشه
matr!x_2008
12-04-2014, 19:10
شهرستانهای استان تهران منظورته؟!
نه. منظورم استانای دیگست
نه میشه بستگی داره:
کی دانلود کنی ( مخابرات جناش توی اون ماه چندبار اومده باشن !)
از کجا دانلود کنی ( لینک دانلود بدون محدودیت کانکشن و سرعت )
چه جوری دانلود کنی ( به قیمت 30 تا کانکشن)
البته یکم خوش بینی و دید خوب هنوز دارین دیگه چون اولشه باید ازش ببینید ..... 6 ماه قبل عید رو تو صفحه های تاپیک اگر وقت کردی نگاه کن به مرز جنون رسیده بودیم 15 ساعت اینترانت ملی داشتیم هیچ دسترسی به خارج نبود بقیه ساعاتم مخلوتی از اینترانت داخلی و اینترنت به شکل همین الان که داغون شده
این الان اوضاع منه :
این مخابرات امروز به هم ریخته شما هم بیا بگو کل سال رو من مشکل داشتم :n09:
24ساعته خط من رو دانلوده اکثراً-لینکهای دانلود من خارج از ایرانه-شما زدی تو کار یا علی از تو مدد ما همون 8تایی استاندارد دانلود می کنیم
قبول دارم امروز واقعاً سرعت اومده پایین ولی هیمن داستان مخابرات به نظر من از شرکتهای خصوصی مانند شاتل که بر اثر 1شب دانلود میزنه خط شما رو برای 20شب تبدیل به دیال آپ می کنه!
پس معلومه خیلی فرق داره...
ولی مخابرات هنوز باید روی کیفیت سرویسهای خودش کار کنه که این افت سرعتها هم شاهد نباشیم
باز روتینگ رفته رو مسیر هند...اونم که ماشالله وضعیتش معلومه... این تریسرت منه
Tracing route to gw.lux.valve.net [146.66.152.1]
over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 12 ms 13 ms 12 ms 78.39.161.182
3 11 ms 11 ms 10 ms 78.39.161.181
4 11 ms 11 ms 11 ms 78.38.119.210
5 12 ms 11 ms 15 ms 10.201.42.34
6 11 ms 12 ms 11 ms 10.201.42.98
7 137 ms 133 ms 140 ms AES-Static-037.1.22.125.airtel.in [125.22.1.37]
8 447 ms 440 ms 440 ms 203.101.100.170
9 549 ms 551 ms 553 ms 195.69.147.23
10 539 ms 542 ms 540 ms gw.lux.valve.net [146.66.152.1]
Trace complete.
اونجایی که از 11 میپره به 140 همونجاییه که می رسه به این هند لعتنی...بعد از هند به نود بعدی 300 تا میاد روش...مثکه روتر هندیمون پکت ها رو بجای کابل با دست می بره تحویل میده...یه سریشم تو راه از دستش می ریزه زمین.
نه. منظورم استانای دیگست
آره استانهای دیگه مثل قم اصفهان مرکزی و... نامحدود نمیدن به کاربرها
Leon-117
12-04-2014, 19:25
امروز فقط دوروبر ساعت 2 وسط بازی پینگ از 140 پرید رو 360-400 :| بعد 30 دقیقه درست شد،دیگه مشکلی نداشتم......
ویرایش:
الان چک کردم،پینگم خیلی رفته بالا،با سروری که صبح پینگم 140-150 بود الان شده 400 ولی سرعت دانلودم تغییری نکرده.
این از اختلال های امروز هست یا بخاطر اینکه مسیر رفته رو هند؟
امروز فقط دوروبر ساعت 2 وسط بازی پینگ از 140 پرید رو 360-400 :| بعد 30 دقیقه درست شد،دیگه مشکلی نداشتم......
ویرایش:
الان چک کردم،پینگم خیلی رفته بالا،با سروری که صبح پینگم 140-150 بود الان شده 400 ولی سرعت دانلودم تغییری نکرده.
این از اختلال های امروز هست یا بخاطر اینکه مسیر رفته رو هند؟
امروز خطهای سایر اپراتورها هم مشکل داره,معلوم نیست چی شده اینترنت کشور به هم ریخته!!
دوستان 2مگ نامحدود مخابرات سرعت دانلودش چند هست؟
Mohsen_mzh
12-04-2014, 22:17
باز روتینگ رفته رو مسیر هند...اونم که ماشالله وضعیتش معلومه... این تریسرت منه
Tracing route to gw.lux.valve.net [146.66.152.1]
over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 12 ms 13 ms 12 ms 78.39.161.182
3 11 ms 11 ms 10 ms 78.39.161.181
4 11 ms 11 ms 11 ms 78.38.119.210
5 12 ms 11 ms 15 ms 10.201.42.34
6 11 ms 12 ms 11 ms 10.201.42.98
7 137 ms 133 ms 140 ms AES-Static-037.1.22.125.airtel.in [125.22.1.37]
8 447 ms 440 ms 440 ms 203.101.100.170
9 549 ms 551 ms 553 ms 195.69.147.23
10 539 ms 542 ms 540 ms gw.lux.valve.net [146.66.152.1]
Trace complete.
اونجایی که از 11 میپره به 140 همونجاییه که می رسه به این هند لعتنی...بعد از هند به نود بعدی 300 تا میاد روش...مثکه روتر هندیمون پکت ها رو بجای کابل با دست می بره تحویل میده...یه سریشم تو راه از دستش می ریزه زمین.
شما هم دوتا بازی می کنی ؟:دی
قبل از این جریان امروز پینگ چطور بود ؟ امیدی به درست شدنش هست به نظرت ؟ من بدبخت همین امروز از مخابرات گرفتم صبح خیلی خوب بود یه دفعه اینطور شد
Leon-117
12-04-2014, 22:52
قبل از این جریان امروز پینگ چطور بود ؟ امیدی به درست شدنش هست به نظرت ؟ من بدبخت همین امروز از مخابرات گرفتم صبح خیلی خوب بود یه دفعه اینطور شد ا
اگه منطقه مخابراتیتون خلوت باشه پینگش خوبه،من پینگم با سرور های اروپا(معمولا آلمان،فرانسه و هلند و بعضی وقت ها لندن) بین 110 تا 140 هست.با سرور های آمریکایی هم دوروبر 240-250.
از سرویس کاهش پینگ هم وقتی اوضاع خیلی خراب بشه استفاده میکنم که پینگ اروپا رو میاره روی 70-90 و آمریکا رو روی 160-180.......
Milad4171
12-04-2014, 23:09
دوستان واسه افت سرعت در تک کانکشن ، کسی راه حلی مدنظرش نیست؟ برنامه هایی مثل آسکایپ با نت 2 مگ هم نمیشه درست حسابی ویدیو کرد! البته این مشکل فقط واسه مخابراته. اینترنت یکی از دوستانم که از یه شرکت خصوصی هست با اینکه 512 هست سرعت تک کانکشنش عالیه!
abolfazlwest72
12-04-2014, 23:23
دوستان واسه افت سرعت در تک کانکشن ، کسی راه حلی مدنظرش نیست؟ برنامه هایی مثل آسکایپ با نت 2 مگ هم نمیشه درست حسابی ویدیو کرد! البته این مشکل فقط واسه مخابراته. اینترنت یکی از دوستانم که از یه شرکت خصوصی هست با اینکه 512 هست سرعت تک کانکشنش عالیه!
با استفاده از وی پی ان داخلی :n16: که الان خیلی از سایت ها میفروشن اگه تو نت سرچ کنید که یکیشم همین ایدی هست که میفروشه و الان انلاین هست.
id: amin1356
شما هم دوتا بازی می کنی ؟:دی
قبل از این جریان امروز پینگ چطور بود ؟ امیدی به درست شدنش هست به نظرت ؟ من بدبخت همین امروز از مخابرات گرفتم صبح خیلی خوب بود یه دفعه اینطور شد
بعله. پینگ معمولا اوکیه...خیلی بد بشه میره رو 200 اینطورا... اما ساعتهای غیر شلوغ همیشه دور و بر 120 می چرخه. شانس شما بوده امروز اینطوری شده. احتمال خیلی زیاد فردا صبح که ادمین بی کفایت شبکشون اومد سر کار درست می شه.
Kianoosh
12-04-2014, 23:34
:n20:
:n19:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا باسه من درست شده البته یه چند ساعتی هست درست شده :n02: فقط یه نموره یه چیکه سایتا رو کند هنوز باز میکنه بگی نگی نامحسوس :n02:
درست بشو نیست
مسیر هم شد هند آشغال
این مخابرات امروز به هم ریخته شما هم بیا بگو کل سال رو من مشکل داشتم :n09:
24ساعته خط من رو دانلوده اکثراً-لینکهای دانلود من خارج از ایرانه-شما زدی تو کار یا علی از تو مدد ما همون 8تایی استاندارد دانلود می کنیم
قبول دارم امروز واقعاً سرعت اومده پایین ولی هیمن داستان مخابرات به نظر من از شرکتهای خصوصی مانند شاتل که بر اثر 1شب دانلود میزنه خط شما رو برای 20شب تبدیل به دیال آپ می کنه!
پس معلومه خیلی فرق داره...
ولی مخابرات هنوز باید روی کیفیت سرویسهای خودش کار کنه که این افت سرعتها هم شاهد نباشیم
ولی من همچنان پیشنهاد میکنم صبر بکنی راه درازه ....
با حرفای من دیدت عوض نمیشه چون هرکسی باید خودش تجربه بکنه فکر میکنی من چرت میگم ولی به مرور وقتی با چشمت دیدی که اتفاقی که امروز افتاد بسیار زیاد و مجدد تکرار حتی وخیم ترش میفهمی چی میگم . حالا اینکه شما از اون موقع که خریدی شانست فقط امروز مشکل داشته دلیل بر این نیستش که از این به بعد هم همین منوال هستش
دیدم توی این چند سال کسایی رو مثل شما که خوشحال و شاد اومدن مخابرات و کاملا خوشبینانه دفاع و برخورد میکردن اما یه مدت که گذشت ....
اینو شواهد نشون میده ! حالا همه مشکل دارن یک نفر هم راضی اشکالی نداره ...
همین اواخر با هم مرور کنیم قبلترم اصلا کار نداریم که همین منواله
صفحه 800
تایید می شود من هم 1 مگ دارم و از امروز صبح سرعت از 30 بیشتر نمی شود و این مشکل مربوط به امروز نیست الان مدت 1 هفته هست مشکل افت سرعت دارد.این هم از ...... کلید ساز .ههه ههه ههه :n02::n19:
یعنی در این حد ؟!
صفحه 900
اعلام وضعیت اینترنت :
ایران - تهران - مخابرات منطقه مالکاشتر (غرب تهران)
سرعت دانلود حداکثر 3 کیلوبایت :n21:
سایتهای خارجی افتضاح
سایتهای داخلی فقط varzesh3 درست و بدون مشکل کار می کنه.
کی این لامصب به حالت عادی بر می گرده ؟
صفحه 1000
فعلا شبها اینترانت داریم روزا هم تا ساعت دوازده یه پنجره کوچیکی
بسوی اینترنت داریم.
دیشب سرعت لاین من 70 بود!!
اونم بعد از 100 بار رفرش کردن تونستم تست بگیرم.
خیلی داغونه که!!! اصلا اکثر سرورهای خارجی بسته هست.فقط گوگل و جیمیل باز میشه.اونها هم واسه ابرو داری هست وگرنه چه فایده سایتی سرچ کنی ولی نتونی واردش بشی!!حتی وب-پراکسی هم باز نمیشه.2 روز هم هست اینطوریه.
کلید این یارو مثل این که قفل گاو صندوق بود :n08:، از وقتی اومده هم اینترنت بدتر شده هم پا-را-زیت ما-هواره:n04:
و امروز
والا واسه من 2 یهوییی وسط گیم پرید بیرون و بعد متوجه شدم پینگ رفته روی 500 ! راس 2:30 درست شد هم سرعت فول شد هم پینگ امد روی 100 ولی 5 دقیقه بعدش دوباره بهم ریخت ! نشون میده داران یه کاری میکنن
کلا مخابرات همینه چهار روز کار میکنه یه روز میترکه
:n20:
:n19:
ایشون هم که یار دیرینه تاپیکه با این مدل پستاش و شکلک مورد علاقش :n19: البته دیگه خسته شده قبلنا کولاک میکرد :n02:
دوستان خودتون رو اذیت نکنید! تا از یارانه انصراف ندید اینترنت بی اینترنت!!:n02:
با استفاده از وی پی ان داخلی :n16: که الان خیلی از سایت ها میفروشن اگه تو نت سرچ کنید که یکیشم همین ایدی هست که میفروشه و الان انلاین هست.
id: amin1356
فقط در صورتی که سرعت تک کانکشنتون از سرورای داخلی خوب باشه این روش جواب میده...
اقا سرعت پسته بشکن هم بد جوری پوکیده گویا مشغول تست سیستم فیلتر جدید هستن :n02: الان من چی کار کنم همه سایتهای متال شیلتره من متال میخووم:34:
اقا سرعت پسته بشکن هم بد جوری پوکیده گویا مشغول تست سیستم فیلتر جدید هستن :n02: الان من چی کار کنم همه سایتهای متال شیلتره من متال میخووم:34:
پسته هاتو بده بشکنم گوشکوب دارم :n02: از این اختلالهای دوره ای مخابراته دیگه رفت فردا درست بشه
هی وای من گوشکوب دیگه چیزی از پسته هام باقی نمیمونه :n09:
ولی من همچنان پیشنهاد میکنم صبر بکنی راه درازه ....
با حرفای من دیدت عوض نمیشه چون هرکسی باید خودش تجربه بکنه فکر میکنی من چرت میگم ولی به مرور وقتی با چشمت دیدی که اتفاقی که امروز افتاد بسیار زیاد و مجدد تکرار حتی وخیم ترش میفهمی چی میگم . حالا اینکه شما از اون موقع که خریدی شانست فقط امروز مشکل داشته دلیل بر این نیستش که از این به بعد هم همین منوال هستش
دیدم توی این چند سال کسایی رو مثل شما که خوشحال و شاد اومدن مخابرات و کاملا خوشبینانه دفاع و برخورد میکردن اما یه مدت که گذشت ....
اینو شواهد نشون میده ! حالا همه مشکل دارن یک نفر هم راضی اشکالی نداره ...
همین اواخر با هم مرور کنیم قبلترم اصلا کار نداریم که همین منواله
صفحه 800
صفحه 900
صفحه 1000
و امروز
کلا مخابرات همینه چهار روز کار میکنه یه روز میترکه
ایشون هم که یار دیرینه تاپیکه با این مدل پستاش و شکلک مورد علاقش :n19: البته دیگه خسته شده قبلنا کولاک میکرد :n02:
من که کاربر 1ماهه مخابرات نیستم من 6ماهه سرویس مخابرات دارم و ماهی 300گیگ دانلود دارم به این اختلالات هم عادت کردیم دیگه تقریبا ماهی یکی 2بار :n10:
abolfazlwest72
13-04-2014, 01:16
فقط در صورتی که سرعت تک کانکشنتون از سرورای داخلی خوب باشه این روش جواب میده...
خب اینکه مسلمه سرعت سرورایس داخلی همیشه بالاست شما حتی اگه تو ساعات اوج مصرف هم تست بگیرید سرعت سرور داخلی بالاست.
Mr saeed
13-04-2014, 01:21
مخابرات اصلا وضعیت ثابتی نداره برای دانلود شاید خوبه ولی وب گردی زجر می ده آدمو
پینگ هم امروز بالای 700 یادم نیست طی 1 سال اخیر بالای 300 بوده باشه
خب اینکه مسلمه سرعت سرورایس داخلی همیشه بالاست شما حتی اگه تو ساعات اوج مصرف هم تست بگیرید سرعت سرور داخلی بالاست.
مگه من گفتم بالا نیست؟ :n02:
منظورم این بود که حواسش به این قضیه باشه... اول تست کنه بعد... البته پست خودش رو یادم رفت نقل قول کنم.....:n09:
مخابرات اصلا وضعیت ثابتی نداره برای دانلود شاید خوبه ولی وب گردی زجر می ده آدمو
پینگ هم امروز بالای 700 یادم نیست طی 1 سال اخیر بالای 300 بوده باشه
ورق بزنی همین تاپیک رو پینگ گذاشتم زیر 150 :n05:
Mr saeed
13-04-2014, 03:22
ورق بزنی همین تاپیک رو پینگ گذاشتم زیر 150 :n05:
شما از کی طرفدار مخابرات شدید ؟ مخابرات پینگ 90 هم گزاشتم مخابرات یا 0 هست یا 100 وضعیت معمولی نداره .
مخابرات اصلا خوب نیست مخصوصا برای بازی انلاین.البته بیشتر isp ها نوسان پینگ و تایم اوت توی این چند وقته دارند . حداقل برای من و دوستم اینطوری بوده
دوست عزیز هیچ سرویس اینترنتی برا بازی خوب نیست الان:n09:
Mr saeed
13-04-2014, 05:46
مخابرات اصلا خوب نیست مخصوصا برای بازی انلاین.البته بیشتر isp ها نوسان پینگ و تایم اوت توی این چند وقته دارند . حداقل برای من و دوستم اینطوری بوده
مخابرات در یک جا 100 هست در یک جا دیگه 0 اصلا وضعیت معمولی اینها نداره کل تاپیک هم اول مرور کنید به این صورت هست .
Meysam Raz
13-04-2014, 09:04
یا خدااااا
اعصابم داغون شده
یک سایت میری عین بمب میاد بالا
یک سایت دیگه میری مرورگر میمیره
دقیقا یک ساعته میخوام یک مطلب بزار توی یک انجمن . والله نمودن
دورشونم میزنی فیس بوق رو خوب باز میکنه اما دوباره توی بعضی دیگه از سایتا میمونه
ول نمیکنن این UDP رو اه اه
mrmostafa
13-04-2014, 09:22
دوستان كسي از مركز سيد الشهدا پيش شماره 5575 پشت پارك بابايان هستش؟؟؟؟ سرعتش چطوره؟؟؟؟
مخابرات خودش سايت نداره كه بزنيم ببينيم تو اون منطقه پورت خالي داره يا نه و سرعتش چطوره؟؟؟؟ مخابرات حجمي هاش قيمتش كم تره؟؟؟ حجمي اصلا حال نميده. با مبين نت كه بيچاره شديم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
شما از کی طرفدار مخابرات شدید ؟ مخابرات پینگ 90 هم گزاشتم مخابرات یا 0 هست یا 100 وضعیت معمولی نداره .
بیا این پینگ همین الان خط مخابرات من,از وقتی با شاتل 700مگ دانلود میکنی سرعتو میاره رو 11 و با مخابرات ماهی 300گیگ دانلود میکنی سرعتت ثابته و سرعت قرارداد
دوستان كسي از مركز سيد الشهدا پيش شماره 5575 پشت پارك بابايان هستش؟؟؟؟ سرعتش چطوره؟؟؟؟
مخابرات خودش سايت نداره كه بزنيم ببينيم تو اون منطقه پورت خالي داره يا نه و سرعتش چطوره؟؟؟؟ مخابرات حجمي هاش قيمتش كم تره؟؟؟ حجمي اصلا حال نميده. با مبين نت كه بيچاره شديم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
باید زنگ بزنی 2020اگه قصد خریداری سرویس رو داری.سرعتش سرعت قرار داده (1به8) بله خوب مسلماً قیمت حجمی پایین تره.
و باز هم مسیر جدید
و باز هم مسیر جدید
این مسیر جدید داخل پارس انلاین هم اومده .جالبه
Ashkan_crash
13-04-2014, 11:33
دوستان اگه تو این دستور tracert تو همون شماره 1 تایم اوت باشیم معنیش چیه؟
Ashkan_crash
13-04-2014, 11:37
بیا این پینگ همین الان خط مخابرات من,از وقتی با شاتل 700مگ دانلود میکنی سرعتو میاره رو 11 و با مخابرات ماهی 300گیگ دانلود میکنی سرعتت ثابته و سرعت قرارداد
معلومه دیگه مخابرات به درد اشخاصی مثل شما می خوره که فقط دانلود بخوان و کاری به کیفیت و کارآرایی نداشته باشن
REZAHOSEYNGANI
13-04-2014, 11:40
چه خبر شده!اینترنت بهتر شده
امیدوارم همینطور بمونه
دوستان اگه تو این دستور tracert تو همون شماره 1 تایم اوت باشیم معنیش چیه؟
خط1؟! دستور رو درست تایپ کردی؟! tracert big.com
چون خط 1مربوط به مودم خودت هست و میزان زمان لازم برای ارتباط با مودم
در ضمن موقع tracert گرفتن نباید قیلترنشکن هم روشن باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.