PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

mr_exir
21-01-2013, 13:22
بزنم به تخته چشم نزنی شل و پل کنی:n02:
والا روزا برای منم تازگی ها خراب میشه
هم نوسان پیدا کرده ( الان مثلا رو 40 میاد میره بالا) هم صفحه سخت باز میکنه مجبورم یه فایل دانلود بیشتر نزارم ( 8 کانکشن)
ولی باز خوبه یاهو مسنجر و لست اف ام و مینی لیریک و فایرفاکس هم میشه بغلش باز کرد و باهاشون کار کرد همینا کافیه

1 مگ هزینش باز خوبه ولی سرعتش یه نمه زیاده برای من( منم که جنبه ندارم هز چی سرعت بدن باید تا بیت آخرش رو دانلودکنم :n02:)

ولی باز خوب شده 7-8 سال پیش با دایال آپ زور میزدیم ساعتی 20 مگ بگیریم الان 200 مگ میگیریم پوله تلفنم نمیدیم:n05:

بذار رو 16 کانکشن ببین روزا بهتر میشه یا نه اخه سیستم مخابرات جوریه که نمیشه شیرشو کشید اگه با 16 تا کانکشن هم بگیری باز Page باز میکنه من که امتحان کردم هم گذاشتم واسه دانلود هم اینکه پینگ گرفتم دیدن تایم اوت نداد یعنی از کل ظرفیت شبکه استفاده نکرد ولی به عقیده من اون نتی خوبه که با کانکشن کم هم بتونه از ظرفیت کل استفاده کنه ولی یه بار 1 مگ بگیر یه تست بزن چیزیو که از دست نمیدی حال نکردی دوباره ریجکت شو به 512 اخه احساس میکنم پرت پر شه دیگه بگن همین 1 مگ هم نمیدیم هر روز یه چیز جدید واسه قانون اینترنت میذارن معلوم نمیشه

DaRiOuShJh
21-01-2013, 13:24
نه دیدم آخه queue هام هم فایل زیاد دارن به این زودی ها تموم نمیشن
تنظیماتش هم دیدم برای خاموشی تنظیم نکردم ( الان دیگه چند سالی میشه تنظیم نمیکنم مگر اینکه مسافرت اینا برم)
تو مرخصی هم هستم تنبلیم میاد صبح اون موقع پاشم:n02: ببینم چشه

اینم جهت اسپم زدایی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pori.ya
21-01-2013, 13:27
بزنم به تخته چشم نزنی شل و پل کنی:n02:
والا روزا برای منم تازگی ها خراب میشه
هم نوسان پیدا کرده ( الان مثلا رو 40 میاد میره بالا) هم صفحه سخت باز میکنه مجبورم یه فایل دانلود بیشتر نزارم ( 8 کانکشن)
ولی باز خوبه یاهو مسنجر و لست اف ام و مینی لیریک و فایرفاکس هم میشه بغلش باز کرد و باهاشون کار کرد همینا کافیه

1 مگ هزینش باز خوبه ولی سرعتش یه نمه زیاده برای من( منم که جنبه ندارم هز چی سرعت بدن باید تا بیت آخرش رو دانلودکنم :n02:)

ولی باز خوب شده 7-8 سال پیش با دایال آپ زور میزدیم ساعتی 20 مگ بگیریم الان 200 مگ میگیریم پوله تلفنم نمیدیم:n05:

متاسفانه منم اختلال سرعت دارم و سرعت میاد پایین در روز باید 16 کانکشن باشه تا با آخرین سرعت دانلود کنه

داریوش دیگه من فایل کم آوردم بزارم برا دانلود هر چی بازی و نرم افزار بود از سایت های ایرانی دانلود کردم سایتی میشناسی خوب باشه بدی ممنونتم :n02:

DaRiOuShJh
21-01-2013, 13:30
بذار رو 16 کانکشن ببین روزا بهتر میشه یا نه اخه سیستم مخابرات جوریه که نمیشه شیرشو کشید اگه با 16 تا کانکشن هم بگیری باز Page باز میکنه من که امتحان کردم هم گذاشتم واسه دانلود هم اینکه پینگ گرفتم دیدن تایم اوت نداد یعنی از کل ظرفیت شبکه استفاده نکرد ولی به عقیده من اون نتی خوبه که با کانکشن کم هم بتونه از ظرفیت کل استفاده کنه ولی یه بار 1 مگ بگیر یه تست بزن چیزیو که از دست نمیدی حال نکردی دوباره ریجکت شو به 512 اخه احساس میکنم پرت پر شه دیگه بگن همین 1 مگ هم نمیدیم هر روز یه چیز جدید واسه قانون اینترنت میذارن معلوم نمیشه

والا من با 8 کانکشن و 4 تا سرور همزمان معمولا کار میکنم که میشه 32 کانکشن:n02: بعد 16 کانکشن هم یه نمه دردسرای خودش رو داره
آره اون نت خوبه من داتک داشتم قبلا مثلا تک کانکشن هم 32 رو پر میکرد ( 256 داشتم) ولی خوب بستگی به سرور دانلود هم داره ممکنه اون اصلا اون قدر سرعت نده مخصوصا سرورهای سایت های ایرانی که اکثرا اسپید لیمیت و کانکشن لیمیت دارن

آره اونم بعید نیست که یه مدت دیگه 1 مگ هم ندن ولی بخوام دوباره برم سره کار و زندگی واقعا نمیرسم به جمع و جور کردن فایل ها اگه روزی 9-10 گیگ دانلود داشته باشم:n02:
حالا فعلا یه مانیتور اگه بشه بگیرم
شانشمون یه مانیتور تی وی ال ای دی دیدم امروز، 23 اینچ هم بود خوب بود ولی میگن دیگه تو بازار نیست:n15:

DaRiOuShJh
21-01-2013, 13:35
متاسفانه منم اختلال سرعت دارم و سرعت میاد پایین در روز باید 16 کانکشن باشه تا با آخرین سرعت دانلود کنه

داریوش دیگه من فایل کم آوردم بزارم برا دانلود هر چی بازی و نرم افزار بود از سایت های ایرانی دانلود کردم سایتی میشناسی خوب باشه بدی ممنونتم :n02:

آره این لینک پیدا کردن هم خودش معضلیه مخصوصا لینکی که اکسپایر نشه (این Imdb-dl بدیش اینه که پسورد گزاشته رو لینک هاش، هم باید دونه دونه کلیک کنی هم اینکه اکسپایر میشه بعد 24-48 ساعت)، به خاطر همین مشکل میگم 1 مگ برام اَخه:n02:
من خودم بیشتر دارم سریال میگیرم از آپلودباز
cod آخریه هم گرفتم 16 گیگ بود
فصل های خانواده سیمسون ها رو هم میهن دانلود گزشته اگه نداری انیمیشن بدی نیست
اگه چیز خاصی مد نظرت هست یا ژانر خاصی بگو ببینم میتونم کمکی کنم یا نه، ماشالله خودت هم استادی

Firebirds
21-01-2013, 15:22
پینگ اصلا خوب نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dr_data_13
21-01-2013, 16:22
امروز هم پينگ عاليه هم سرعت
منطقه پونك
اميدوارم اينجوري بمونه و دوباره 5 شنبه جمعه خراب نشه

dpicollege
21-01-2013, 16:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم سرعت 1mb بابا 256 به خدا این موقع 20 تا بود تست می گرفتی

old_snake1370
21-01-2013, 17:36

اینم سرعت 1mb بابا 256 به خدا این موقع 20 تا بود تست می گرفتی

تایید میشه. اسپیدتست که باز نشد! سرویس 1مگابیت با با تک کانکشن سرعت 12 کیلوبایت!!!
میرفتم 128 میگرفتم راحت تر بودم!

ساعت 11 فعلا خراب نشده ولی فک کنم خراب شه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقای اکسیر شما الآن وضعیتتون چه طوره؟ هنوز در وضعیت آرمانی به سر می برید؟

DaRiOuShJh
21-01-2013, 20:34
دوستانی که یه مگ دارن اوضاعه دانلود از تورنتشون چطوره؟

mr_exir
21-01-2013, 21:18
تایید میشه. اسپیدتست که باز نشد! سرویس 1مگابیت با با تک کانکشن سرعت 12 کیلوبایت!!!
میرفتم 128 میگرفتم راحت تر بودم!

آقای اکسیر شما الآن وضعیتتون چه طوره؟ هنوز در وضعیت آرمانی به سر می برید؟
فقط تا 11 صبح خوب بود سرعت با 1 کانکشن یا خود بروزر 10 کیلو بایت

1 مگ مثل 128 میشه بعد از ظعر

mr_exir
21-01-2013, 21:19
دوستانی که یه مگ دارن اوضاعه دانلود از تورنتشون چطوره؟

فعلا 1 مگ سرور خارجی تعطیل چه برسه تورنت فک کنم 5 کیلو بایت باشه با ترنت

mr_exir
21-01-2013, 21:23
سرویس طلایی 1 مگ مخابرات 9 شب
برای جلوگیری از سو استفاده و بحث های بی مورد پست اصلاح شد

dpicollege
21-01-2013, 21:36
آقا یا همه با هم زنگ بزنیم یا همه بریم سرعتارو کم کنیم

abolfazlwest72
21-01-2013, 21:43
سلام بچه ها یه سوالی داشتم .چرا هر موقع من با idm دانلود میکنم و وقتی اون دانلود رو که قابلیت ریسوم داره قطع میکنم تا بعدا برای دانلود بزارم این ارور رو میده .تا حالا 3 یا 4 تا فایل 1 گیگی که تا 90 درصد رفتن اینطوری شدن.:n28::n27:

تورو خدا کمک کنید

syamak790
21-01-2013, 22:05
سلام بچه ها یه سوالی داشتم .چرا هر موقع من با idm دانلود میکنم و وقتی اون دانلود رو که قابلیت ریسوم داره قطع میکنم تا بعدا برای دانلود بزارم این ارور رو میده .تا حالا 3 یا 4 تا فایل 1 گیگی که تا 90 درصد رفتن اینطوری شدن.:n28::n27:

تورو خدا کمک کنید

:n02: حالا هی بیا از سرعتت عکس بگیر بزار اینور اونور

وای مردم از خنده
آخر شبی حال و حوام اصلا عوض شد :n08:

lexuus
21-01-2013, 22:15

تورو خدا کمک کنید

خوب آدم حسابی تو عکسه خودت نوشته دیگه resume capability = no

اگه نوشته بود yes میتونستی ادامه دانلود رو بری

farazfar
21-01-2013, 22:17
دوستان چرا مخابرات سرعت آپلودش پایینه؟

Kianoosh
21-01-2013, 22:18
اگه دست من بود دسترسی یه عده رو برای همیشه به این تاپیک قطع میکردم! :n02:...

اینم تست سرعت و پینگ 1 مگ مخابرات:

Mr.Mazmamfi
21-01-2013, 22:33
سلام بچه ها

یکی از دوستانم داره اینترنت مخابرات میگیره ، میگه زنگ زده به 2020 ، گفتن یه هفته دیگه میان براش نصب میکننن .

من بهش گفتم اشتباه کردی ، باید میرفتی مخابرات همون روز فرم و .... رو پر میکردی ، همون روز یا فرداش وصل میشد .

خودم ساعت 10 درخواست دادم ، ساعت 14 وصل شد ( همون روز ) . حالا میخواستم بدونم ، روالش این جوری شده ؟

یا میتونه بره خوده مخابرات زودتر User & Pass رو بگیره ، براش نصب کنم ؟

ممنونم .

saeid72
21-01-2013, 22:43

تورو خدا کمک کنید
:n08:
به چشم اعتقاد داری:n09:
حالا هی بیاد شات از سرعتت بزار:n07:
از لینک دانلود فکر کنم داری با لیچر خودت دانلود میکنی
ممکنه سرور لیچرت دچار مشکل شده باشه
همچنین 16 تیکه کردن فایل و قطع وصل مداوم دانلود یا ریست ناگهانی موجب این اتفاقات میشه!

lexuus
21-01-2013, 22:43
آخ آخ واقعا... کاش دست من بود ، مخصوصا الکی خوشا رو جمع می کردم...!

زندگی تو این مملکت دیگه واقعا داره کفر آدمو بالا میاره ، یوتیوب به کنار ، عکسای گوگل دیگه چه دردشه؟ چرا باز نمیشه چطور باز کنیم؟

دوستان چرا مخابرات سرعت آپلودش پایینه؟
واسه اینکه شیطونی نکنی. شما فقط حق داری دریافت اطلاعات داشته باشی ، اونم فقط از سرورهای ایرانی ، ولی حق انتشار نداری.

c0rd3r
21-01-2013, 23:00
منم سرویس 1 مگ دارم 1 ماهه
تا همین 2 3 روز پیش همه چی عالی بود فقط یکی دو بار چند ساعت قطعی داشتم
ولی الان 2 3 روزه سرعتم تقریبا نصف شده حدود 70
اونم لینک مستقیم سایتای داخلی با idm

mr_exir
21-01-2013, 23:23
95 درصد تو این تاپیک دارن میگن سرعت 1 مگ مخابرات فوق آشغاله

ولی بعضیا با نیش و کنایه حرف میزنن و به زور میخوان بگن سرویس مخابرات خیلی عایه حالا چه سودی از این بابت میبرن بماند

اقا شما سرعتت خوبه حلالت باشه ولی فقط عده کمی 10% اینجوری هستن دلیل نداره چون مال شما خوبه به زور حرفتو القا کنی که مخابرات ال هست بل هست

حرف جمع سند هست یا حرف یه نفر؟

mr_exir
21-01-2013, 23:32
صفحه لود نمیشه متاسفانه

به دلیل بالا بودن latenCy , و Packet Loss بسیار بالا و متعاقبا Jittler زیاد

abolfazlwest72
21-01-2013, 23:43
256 نامحدود مخابرات :n09:

mr_exir
21-01-2013, 23:46
256 نامحدود مخابرات :n09:

به جون مادرم فهمیدم سرعتت 90 kb :n09::n09:

Kianoosh
21-01-2013, 23:47
نه من با انکار مشکل دارم اینکه شما در مشکل داشتن دیگران تردید داری یا اینکه با نیش و کنایه میگی همچین چیزی ممکن نیست و زنگ بزن پشتیبانی و و...
هست عزیز من کی گفته نیست؟ من خودم شاتل بودم در طول ماه اگر داشت شاید 20 دقیقه تا نیم ساعت قطعی یا افت سرعت داشت و اکثرا هم نداشت. خوب اون پول سرویسش رو میگیره و سرویس مطمئن هم میده و این همه این چیزاش آشغاله و پول پهنای باند و هزینه هاش هم نصفه و کمتر میگیره. در واقع هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری به قولی همون هندونه به شرط چاقوی وانتی هست دقیقا یه روز خوبه یه روز بد!

پ.ن: امروز روز خوبشه ، سرعت درست شد!

نه در مشکل داشتن یک عده تردید ندارم!ولی یکم تردید دارم IDM با سرعت 10 زمان باقی مونده رو برای سرعت 120-130 نشون بده هرچقدر هم نوسان لحظه ای وجود داشته باشه تایمر هم در کمترین زمان ممکن تغییر میکنه!و همچنین تردید دارم قبل از اینکه اتصال کامل با سرور برقرار بشه به حداکثر سرعت بشه رسید!!اصلا ممکنه من اشتباه کنم هرچی باشه شما کارشناس و تکنسین هستید در هر صورت خوشبختانه مشکل مثل اینکه با تماسهای مکرر!حل شد پس پیشنهاد برای تماس با پشتیبانی کنایه نبود ... حالا خودمونیم جالبه به طور کاملا تصادفی موقع عکس گرفتن از سرعتت مسنجرت اون کنار باز باشه و لیست فروشنده های VPN جالب نیست؟:n09:

آخ آخ واقعا... کاش دست من بود ، مخصوصا الکی خوشا رو جمع می کردم...!

علت اینکه عصبانی میشی اینه که به خودت میگیری آروم باش آرامشت رو حفظ کن منظور من اون دوستی هست که تاپیک مخابرات تهران رو با شهر دیگه اشتباه گرفته و معلوم نیست محتوای دانلودش هم چیه حتی از اون نوار پایین صفحه IDM هم معلوم نیست :دی
در هر صورت الکی خوش بودن بهتر از الکی عصبانی بودن هست :n08:

پ.ن: یه تردید دیگه هم دارم اونم هویت کاربرهای بسیار قدیمی و با پست کمه که یهو از ناکجاآباد میان ... باز به خودت نگیری با شما نبودم سوال دیگه ای نیست؟:دی

DaRiOuShJh
21-01-2013, 23:54
باز گیر دادین به هم که
خدا رو شکر اوضاعه من بد نیست

فقط مانیتور عوض کردم چشم داره در میاد برای نوشته ها:n02:

mr_exir
21-01-2013, 23:55
نه در مشکل داشتن یک عده تردید ندارم!ولی یکم تردید دارم IDM با سرعت 10 زمان باقی مونده رو برای سرعت 120-130 نشون بده هرچقدر هم نوسان لحظه ای وجود داشته باشه تایمر هم در کمترین زمان ممکن تغییر میکنه!و همچنین تردید دارم قبل از اینکه اتصال کامل با سرور برقرار بشه به حداکثر سرعت بشه رسید!!اصلا ممکنه من اشتباه کنم هرچی باشه شما کارشناس و تکنسین هستید در هر صورت خوشبختانه مشکل مثل اینکه با تماسهای مکرر!حل شد پس پیشنهاد برای تماس با پشتیبانی کنایه نبود ... حالا خودمونیم جالبه به طور کاملا تصادفی موقع عکس گرفتن از سرعتت مسنجرت اون کنار باز باشه و لیست فروشنده های VPN جالب نیست؟:n09:

علت اینکه عصبانی میشی اینه که به خودت میگیری آروم باش آرامشت رو حفظ کن منظور من اون دوستی هست که تاپیک مخابرات تهران رو با شهر دیگه اشتباه گرفته و معلوم نیست محتوای دانلودش هم چیه حتی از اون نوار پایین صفحه IDM هم معلوم نیست :دی

پ.ن: یه تردید دیگه هم دارم اونم هویت کاربرهای بسیار قدیمی و با پست کمه که یهو از ناکجاآباد میان ... باز به خودت نگیری با شما نبودم سوال دیگه ای نیست؟:دی

به هر حال درک تمام این چیزا نیاز داره شما اطلاعات پایه شبکه رو داشته باشد

حتما شما فراموش کردید استارت دانلود با پیک سرعت شروع میشه و لحظه ای پایین میاد در شرایط خاص نه همه شرایط

بنده هم با 100 استارت خود بعد به مرور پایین اومد

در مورد مسنجر هم نیاز نیست توضیح بدم مسنجر بالای ساعت سیستم باز بود و نیازی به بستنش برنامه رو در خودم احساس نکرم ! !

بنده با اطلاعاتی که خودم دارم و ارزیابی هایی گه انجام دادم سرویس مخابرات در شرایط فعلی و منطقه ما اصلا کیفیت جالبی نداشته و بنده به هیچ وجه تایید نمیکنم!

lexuus
21-01-2013, 23:58

نه علت پستای رگباری نامفهومه که البته جسارت ارسال مستقیمش نیست.

شما به آواتورت مراجعه کن جواب همه سوالاتت رو میده جدیدا میگن شک برادر مرگه راضی نیستیم به هر حال استکبار جهانی همه چی زیر دستشه و کل نت اونجا عبور و مرور داره میتونه جوابتو بده.

آره خوب از قدیم گفتن سواره چه خبر از حال پیاده داره روزی رو که گوگلت باز نشد و با هفته ای 7 روز قطعی نت اومدی همدیگه رو الکی الکی خواهیم دید.

Kianoosh
22-01-2013, 00:29
95 درصد تو این تاپیک دارن میگن سرعت 1 مگ مخابرات فوق آشغاله

ولی بعضیا با نیش و کنایه حرف میزنن و به زور میخوان بگن سرویس مخابرات خیلی عایه حالا چه سودی از این بابت میبرن بماند

اقا شما سرعتت خوبه حلالت باشه ولی فقط عده کمی 10% اینجوری هستن دلیل نداره چون مال شما خوبه به زور حرفتو القا کنی که مخابرات ال هست بل هست

حرف جمع سند هست یا حرف یه نفر؟

ای بابا مچمو خوب گرفتی :n02:

آقا من اعتراف میکنم من کارمند و حقوق بگیر مخابرات هستم قرار بود اینجا از مخابرات الکی تعریف کنم که همه گول بخورن بیان سرویسهای مخابرات رو بگیرن تا قبل اینکه شما بیای هم خیلی موفق بودم مخابرات سرویس یک مگش سرعت دانلودش 10 هست و پینگ 700-800 لطفا چهره منو شطرنجی کنید!

به هر حال درک تمام این چیزا نیاز داره شما اطلاعات پایه شبکه رو داشته باشد

حتما شما فراموش کردید استارت دانلود با پیک سرعت شروع میشه و لحظه ای پایین میاد در شرایط خاص نه همه شرایط

بنده هم با 100 استارت خود بعد به مرور پایین اومد

در مورد مسنجر هم نیاز نیست توضیح بدم مسنجر بالای ساعت سیستم باز بود و نیازی به بستنش برنامه رو در خودم احساس نکرم ! !

بنده با اطلاعاتی که خودم دارم و ارزیابی هایی گه انجام دادم سرویس مخابرات در شرایط فعلی و منطقه ما اصلا کیفیت جالبی نداشته و بنده به هیچ وجه تایید نمیکنم!

اطلاعات پایه شبکه در شرایط خاص رو نداشتم الان پیدا کردم مرسی منم نگفتم توضیح بده که چرا مسنجرت باز بوده حریم شماست دوست داری عکس خانوادت رو بذار گفتم جالبه خیلی تو لیستت فروشنده vpn بود همین :دی

نه علت پستای رگباری نامفهومه که البته جسارت ارسال مستقیمش نیست.

شما به آواتورت مراجعه کن جواب همه سوالاتت رو میده جدیدا میگن شک برادر مرگه راضی نیستیم به هر حال استکبار جهانی همه چی زیر دستشه و کل نت اونجا عبور و مرور داره میتونه جوابتو بده.

آره خوب از قدیم گفتن سواره چه خبر از حال پیاده داره روزی رو که گوگلت باز نشد و با هفته ای 7 روز قطعی نت اومدی همدیگه رو الکی الکی خواهیم دید.

شما افرادی که بهتون احترام میذارن و مودبانه صحبت میکنن رو ترسو و کسی که بهتون توهین کنه رو جسور میدونید ؟اگه شما با نگاه کردن به آواتار/امضا برداشتی از یک نفر بکنی و در موردش حکم صادر کنی یا کارت خیلی درسته یا اکثرا خیلی سطحی نگر و ظاهربینی از برداشتهای چپکی و دایی جان ناپلئونی هم بگذریم!اگه کسی اینجا دچار سوظن باشه شما هستید بنده تمام پستها تو این تاپیک هست همیشه همه این مشکلات رو داشتم و دارم سرعتم کم میشده یکبار 7-8 روز نت قطع شد موقع دانلود خودجوش ارتباط قطع میشد پینگ بالا و باز نشدن بعضی سایت ها و عکس و گوگل و ... که همیشه بوده الانم جز باز نشدن speedtest و چند مشکل جزئی دیگه ایراد خاصی نداره ممکنه دو ساعت دیگه کاملا خراب بشه ممکنه همیشه خوب باشه یا هر ترکیبی از این دو. بازم میگم با توجه به همه اینها من از مخابرات راضی هستم شما با دلایل خودت نیستی دلیل نمیشه تقصیر من باشه!خیلی ISP ها در یک زمان یک منطقه خراب یک منطقه عالی هست دلیل نمیشه هرچی بخوای به اونایی که مشکل ندارن بگی :دی درضمن بازم ازت میپرسم میشناسی سرویس یک مگ نامحدود با همین هزینه ولی کیفیت خیلی بهتر لطفا معرفی کن!
متاسفانه شما یک ذهنیتی پیدا کردی که گویا نمیشه تغییرش داد ایرادی نداره آزاد هستی پیش خودت هرطور دوست داری فکر کنی ...

اگه میدونستم با یک کلام تعریف کردن اینطوری میشه نمیکردم :دی هرچی هم از این به بعد میگید هیچ ایرادی نداره بنده پاسخ نمیدم حق با شما هست

mr_exir
22-01-2013, 00:38
[QUOTE=arbabe.sayeha;7443608]ای بابا مچمو خوب گرفتی :n02:

آقا من اعتراف میکنم من کارمند و حقوق بگیر مخابرات هستم قرار بود اینجا از مخابرات الکی تعریف کنم که همه گول بخورن بیان سرویسهای مخابرات رو بگیرن تا قبل اینکه شما بیای هم خیلی موفق بودم مخابرات سرویس یک مگش سرعت دانلودش 10 هست و پینگ 700-800 لطفا چهره منو شطرنجی کنید!

دشمنتون اعتراف کنه . چهره شما لایق شطرنجی شدن نیست چه بسا ارزش دارد.
پست مربوط به لیست ایدی وی پی ... هم اطلاح شد که خدایی نکرده کسی احساس ناراحتی نکرده و باعث تبلیغات نشود

با تشکر.

mr_exir
22-01-2013, 00:41
[QUOTE=arbabe.sayeha;7443608]ای بابا مچمو خوب گرفتی :n02:

بلاعکس دشمنتون اعتراف کنه . چهره شما لایق شطرنجی شدن نیست چه بسا ارزش دارد.
پست مربوط به لیست ایدی وی پی ... هم اطلاح شد که خدایی نکرده کسی احساس ناراحتی نکرده و باعث تبلیغات نشود
شما دوست با تجربه و قابل احترام این فروم هستید
با تشکر.

Mr.Mazmamfi
22-01-2013, 01:16
سلام بچه ها

یکی از دوستانم داره اینترنت مخابرات میگیره ، میگه زنگ زده به 2020 ، گفتن یه هفته دیگه میان براش نصب میکننن .

من بهش گفتم اشتباه کردی ، باید میرفتی مخابرات همون روز فرم و .... رو پر میکردی ، همون روز یا فرداش وصل میشد .

خودم ساعت 10 درخواست دادم ، ساعت 14 وصل شد ( همون روز ) . حالا میخواستم بدونم ، روالش این جوری شده ؟

یا میتونه بره خوده مخابرات زودتر User & Pass رو بگیره ، براش نصب کنم ؟

ممنونم .

آقا کسی واقعا نمیتونه راهنمایی کنه ؟

انگار اومدیم تو تاپیک پرسپولیس استقلال که انقدر اینجا کل کل میشه . :44:

lexuus
22-01-2013, 01:47
خیلی ISP ها در یک زمان یک منطقه خراب یک منطقه عالی هست دلیل نمیشه هرچی بخوای به اونایی که مشکل ندارن بگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن بازم ازت میپرسم میشناسی سرویس یک مگ نامحدود با همین هزینه ولی کیفیت خیلی بهتر لطفا معرفی کن!
متاسفانه شما یک ذهنیتی پیدا کردی که گویا نمیشه تغییرش داد ایرادی نداره آزاد هستی پیش خودت هرطور دوست داری فکر کنی ...

اگه میدونستم با یک کلام تعریف کردن اینطوری میشه نمیکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچی هم از این به بعد میگید هیچ ایرادی نداره بنده پاسخ نمیدم حق با شما هست
تکراری . ارجاع به پست:

هست عزیز من کی گفته نیست؟ پول سرویسش رو میگیره و سرویس مطمئن هم میده و این همه این چیزاش آشغاله و پول پهنای باند و هزینه هاش هم نصفه و کمتر میگیره. در واقع هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری به قولی همون هندونه به شرط چاقوی وانتی هست دقیقا یه روز خوبه یه روز بد!

شما موقعی که تلفنی هم درخواست میدی میتونی تاکید کنی که نیازی به نصاب نداری و خودت میتونی نصب کنی، وقت درخواست نصاب بدی مسئله میره توی نوبت پیدا شدن تکنسین و تعیین وقت و آمدن و... کلا پروسه کش پیدا میکنه. اگه به جای درخواست تلفنی خودت هم شخصا بری مسلمه که کار دوبله زودتر راه میفته الان هم دیر نشده چون روی 1 خط یه نت بیشتر نمیشه داد با وجود درخواست تلفنی هم خودت میتونی بری درخواست حضوری بدی

mr_exir
22-01-2013, 01:50

بهترینش اینه بری امور مشترکین مخابرات منطقه بگید من پرت میخوام نیازی به نصب هم ندارم همون جا خودشون فرم پر میکنن همون روز خطط رانژه میشه حالا میخوای گیر ندن اول درخواست قبلی رو زنگ بزن 2020 انصراف بده بعد برو مخابرات حضوری درخواست کن

ICAROOS
22-01-2013, 05:25
آخر سر ما نفهمیدیم چه گلی به سرمون بگیریم
یکی میگه خوبه شیش نفر میگن بده
دوباره دو نفر میگن خوبه سه نفرمیگن بده :n13:
آقا یکی ما رو راهنمایی کنه بالاخره بکوچیم (کوچ کنیم) مخابرات یا نه ؟ :n02:
ترجیحاً اگر کسی حول و حوش مرکز مخابرات پیام نور هست لطفاً یه گزارشی از وضعیت بکنه

آقا 7 صفحه عین تراکتور از روی پست ما رد شد دریغ از یک جواب :n17:

pori.ya
22-01-2013, 11:53

بستگی به منطقه تون داره دوست عزیز هر کی اینجا مال یه مرکز مخابراتی هست برا یه سری خوب برا یه سری بد یک ماه تستی مخابرات بگیر ببین خوبه یا نه

mr_exir
22-01-2013, 12:12

مرکز پیام نور یکی از قوی ترین مراکز از جهت وسیع بودن پهنای باند در پونک است

و بنده با سرویس هایی که در آن منطقه تست کردم اعم از مخابرات و سایره مشکلی نداشته و قوی بوده اگر شما قصد سرویس نامحدود دارید که مخابرات اقدام کنید اگر که isp های خصوصی سرعت بسیار بالا و مطلوبی را به صورت حجمی ارایه میکنند

Bahman No1
22-01-2013, 12:13
من دیروز از طریق سایت مخابرات درخواست افزایش پهنای باند دادم. موافقت شد و الان مثلا سرعتم 512 ـه ...

سرعت دانلود در حد 13 تا 18 نوسان داره و واقعا" افتضاحه...

از اونور با سیم کارت رایتل که اینترنت 128 داره سرعت دانلودم بین 35 تا 40 نوسان داره .... و تقریبا میشه گفت ثابته....

قبلا 256 مخابرات هم نهایت تا 35 سرعت میداد...

فعلا دارم از رایتل استفاده میکنم تا ببینم وضع مخابرات چی میشه...

mr_exir
22-01-2013, 12:26
من دیروز از طریق سایت مخابرات درخواست افزایش پهنای باند دادم. موافقت شد و الان مثلا سرعتم 512 ـه ...

سرعت دانلود در حد 13 تا 18 نوسان داره و واقعا" افتضاحه...

از اونور با سیم کارت رایتل که اینترنت 128 داره سرعت دانلودم بین 35 تا 40 نوسان داره .... و تقریبا میشه گفت ثابته....

قبلا 256 مخابرات هم نهایت تا 35 سرعت میداد...

فعلا دارم از رایتل استفاده میکنم تا ببینم وضع مخابرات چی میشه...

درسته دقیقا خیلی ها الان مشکل شما را دارند از زمانی که طرح یک مگ ازاد شده سرویس ها افت داشته و از
ظهر افت شروع میشه و تا شب بیشتر میشه روز که اینترنت کاربرد دارد از gateway ضعیف عبور کرده متاسفانه شب که اکثریت لستفاده نمیکنند سرویس از gateway

بسیار قوی عبور دادند و دقیقا تایمی هست یه
ساعت روز و شب را بین این دو گیت سوییچ میکنند تا روز مردم زیاد قادر به دانلود و استفاده از شبکه نباشند

و البته کرج و مناطق اندودی از تهران این مشکل را ندارند

Behrang_sh
22-01-2013, 12:29
مرکز پیام نور یکی از قوی ترین مراکز از جهت وسیع بودن پهنای باند در پونک است

و بنده با سرویس هایی که در آن منطقه تست کردم اعم از مخابرات و سایره مشکلی نداشته و قوی بوده اگر شما قصد سرویس نامحدود دارید که مخابرات اقدام کنید اگر که isp های خصوصی سرعت بسیار بالا و مطلوبی را به صورت حجمی ارایه میکنند

دوست گلم یه نکته رو راجع به مرکز پیام نور یادت رفت بگی:n16:
اونم نبود پورت خالی تو این مرکز هستش، من 7 آذر درخواست دادم 30 دی سرویسم راه افتاد!:n15: از لحاظ کیفیت هم مشکلی نداشتم (نه قطع شدن نه افت سرعت)

mr_exir
22-01-2013, 12:38
دوست گلم یه نکته رو راجع به مرکز پیام نور یادت رفت بگی:n16:
اونم نبود پورت خالی تو این مرکز هستش، من 7 آذر درخواست دادم 30 دی سرویسم راه افتاد!:n15: از لحاظ کیفیت هم مشکلی نداشتم (نه قطع شدن نه افت سرعت)
درسته مرکز پیام نور پورت خالی برای مخابرات نداره و باید تو نوبت باشید البته برای سرویس مخابرات. سایر ای اس پی ها پرت خالی دارند

italodance
22-01-2013, 12:39
اقا جون چقدر جر و بحث همه نظر میدهند ان هم از برنامه هاشون....

سرعت اینترنت شما

1) فقط و فقط تک کانکشن ملاک هست
2) تست سرعت سرورهای خارجی نه داخلی حالا هر سایت و منبع تست سرعت خارجی

غیر از این سر شما کلاه گذاشته شده

من هم میدونم با برنامه های جهان سومی نظیر IDM در کشورهای ته جدول سرعت اینترنت جهان سرعت خوب میشه و کانکشن از یک به 4 8 16 میرسه ولی قابل قبول و فنی نیست بلکه تقلب و جعل سواد کارشناسان و حتی مردم هست

Bahman No1
22-01-2013, 12:45
درسته دقیقا خیلی ها الان مشکل شما را دارند از زمانی که طرح یک مگ ازاد شده سرویس ها افت داشته و از
ظهر افت شروع میشه و تا شب بیشتر میشه روز که اینترنت کاربرد دارد از gateway ضعیف عبور کرده متاسفانه شب که اکثریت لستفاده نمیکنند سرویس از gateway

بسیار قوی عبور دادند و دقیقا تایمی هست یه
ساعت روز و شب را بین این دو گیت سوییچ میکنند تا روز مردم زیاد قادر به دانلود و استفاده از شبکه نباشند

و البته کرج و مناطق اندودی از تهران این مشکل را ندارند

من اندیشه هستم. چسبیدیم به کرج خیر سرمون... اگه اینطوری باشه که خیلی ناجوره

این کم شدن سرعت ربطی به حجمی کردن سرویسها نداره به نظرتون؟
شاید دارن این کارو میکنن که کاربرا برن به اون سمت...

mr_exir
22-01-2013, 12:48
اقا جون چقدر جر و بحث همه نظر میدهند ان هم از برنامه هاشون....

سرعت اینترنت شما

1) فقط و فقط تک کانکشن ملاک هست
2) تست سرعت سرورهای خارجی نه داخلی حالا هر سایت و منبع تست سرعت خارجی

غیر از این سر شما کلاه گذاشته شده

من هم میدونم با برنامه های جهان سومی نظیر IDM در کشورهای ته جدول سرعت اینترنت جهان سرعت خوب میشه و کانکشن از یک به 4 8 16 میرسه ولی قابل قبول و فنی نیست بلکه تقلب و جعل سواد کارشناسان و حتی مردم هست

دقیقا تک تک حرفای شما را قبول و تایید میکنم سرویسی خوب و پایدار است که حتی با تک کانکشن هم که دانلود کنی ظرفیت کل شبکه پر شده و وقتی پینگ بگیری موقع دانلود تایم اوت بده فعلا با این سرویس من با 16 تا کانکشن در حال دانلود هم وقتی پینگ میگیرم تایم اوت نمیده و این بدین معنا است که نمیتواند از حداکثر ظرفیت شبکه استفاده کند

mr_exir
22-01-2013, 12:52
من اندیشه هستم. چسبیدیم به کرج خیر سرمون... اگه اینطوری باشه که خیلی ناجوره

این کم شدن سرعت ربطی به حجمی کردن سرویسها نداره به نظرتون؟
شاید دارن این کارو میکنن که کاربرا برن به اون سمت...

منزل یکی از دوستانم اندیشه فاز 4 هست متاسفانه جز مخابرات تهران محسوب میشه و فعلا خیلی ضعیف داره سرویس میده
سرویس 1 مگ اونجا با IDM تست کردم سرعت 70-60 بود

DaRiOuShJh
22-01-2013, 13:29
خدا رو شکر اوضاع بد نیست:

ولی اینکه دوستمون میگه با تک کانشکن!×! بهترین سرعت رو بده امکانش تو ایان حداقل نیست
شرکتی ندیدم که با تک کانکشن سرعت رو بده مگر اینکه حجمی باشه
این مخابرات هم که نهایت سعسش رو داره برای کم فروشی میکنه

پ.ن: امروز بیدار بودم سیستمم خاموش نشد :دی

Tehranshahr
22-01-2013, 14:13
سرویس مخابرات فقط و فقط بدرد دانلود میخوره و نه کار دیگه ای.

mr_exir
22-01-2013, 14:30
خدا رو شکر اوضاع بد نیست:

ولی اینکه دوستمون میگه با تک کانشکن!×! بهترین سرعت رو بده امکانش تو ایان حداقل نیست
شرکتی ندیدم که با تک کانکشن سرعت رو بده مگر اینکه حجمی باشه
این مخابرات هم که نهایت سعسش رو داره برای کم فروشی میکنه

پ.ن: امروز بیدار بودم سیستمم خاموش نشد :دی

شاید دلیل خاموشی این بوده که نزدیک صبح برق قطع میشده

arisa
22-01-2013, 15:03
سلام
برای ورود به سامانه مخابرات استان تهران از چه یوزرنیم و پسووردی باید استفاده کرد؟ (بخش کابریش)
یوزر و پس اینترنت من را به عنوان یوزر و پس قبول نمیکنه.
می خواستم پهنای باند فعلیم -512 - را به یک مگ تغییر بدم.

DaRiOuShJh
22-01-2013, 15:31
سرویس مخابرات فقط و فقط بدرد دانلود میخوره و نه کار دیگه ای.
والا ما کارای زیادی میکنیم باهاش جز دانلود خداروشکر بد جواب نمیده :دی
فقط بخاطره پینگ بالاش به درد بازی های fps و tps انلاین زیاد نمیخوره ولی بازی های استراتژیک مشکل خاصی نداره

شاید دلیل خاموشی این بوده که نزدیک صبح برق قطع میشده
احتمالا همون بوده
آزار داره کلا این اداره برق! چه زمستون چه تابستون هی برق میره

سلام
برای ورود به سامانه مخابرات استان تهران از چه یوزرنیم و پسووردی باید استفاده کرد؟ (بخش کابریش)
سلام
همون یوزرنیم و پسورد باید کار کنه براتون
شاید اشتباه وارد میکنید

arisa
22-01-2013, 15:36
یوزرنیمم که شامل چند حرف و عدد هست به همراه پسوورد که عددی هست. از این صفحه هم اقدام میکنم
ولی میزنه یکیش اشتباه هست با وجود اینکه با همین ها کانکت هستم.

pori.ya
22-01-2013, 16:03
وضعیت فعلی 1مگ
اسپید تست
پینگ تست

old_snake1370
22-01-2013, 16:06
سرویس 1مگ سرعت با تک کانکشن 10 کیلوبایت!!!
فقط همون موقع که سرویسم وصل شدم سرعت تک کانکشن 120 بود بعد از اون دیگه در هیچ ساعتی از شبانه روز بالاتر از 30-40 نرفت!!!
از لحاظ پینگ و سرعت تک کانکشن عملا سرویس 1مگ با 128 هیچ فرقی نمیکنه و گرفتن 1مگ پول دور ریختنه!!
یعنی شما برای هرکاری غیر از دانلود مثل بازی ، وب گردی ، تماشای ویدیو آنلاین و .... میخوای ازش استفاده کنی هیچ تفاوتی بین سرویس 256 و 1 مگ نیست.
فقط بدرد دانلود کردن میخوره اونم فقط از لینک های پرمیوم!
من یک فایل 1 مگابایتی رو میخواستم از یکی از هاست های فایل شیرینگ دانلود کنم 5 دقیقه طول کشید!!!:n24: در صورتی که با سرویس 1مگابیت شما باید در هر دقیقه 7 مگابایت دانلود کنید.:n21:

DaRiOuShJh
22-01-2013, 16:17
عزیز من چرا تفاوتی نداره
چند تا صفحه همزمان با یه مرورگر استاندارد ( مثل فایرفاکس ) باز کن میبینی نهایت پهنا باند رو داره میگیره برای صفحه باز کردن
بازی هم که عرض کردم مشکلی برای اکثر بازی های استراتژی نداره
وب گردی همن همینطور
ویدیو آنلاین هم با توجه به اینکه همه جا فیل هست بهتره لیچ یا مسشتقیم با دانلود منیجر گرب و دانلود بشه که در این صورت هم بازم مشکلی نداره
اینطور که معلومه سرویس شما هم اوضاش یه نمه زیادی بی ریخته :دی

mr_exir
22-01-2013, 17:59
سلام
به بعضی کاربرا به جای پسورد 8 کاراکتری 10 کاراکتر میدن

اگه مال شما 10 کاراکتر است بگید امور مشترکین پسورد دا براتون عوض کنه

mr_exir
22-01-2013, 18:02
سرویس 1مگ سرعت با تک کانکشن 10 کیلوبایت!!!
فقط همون موقع که سرویسم وصل شدم سرعت تک کانکشن 120 بود بعد از اون دیگه در هیچ ساعتی از شبانه روز بالاتر از 30-40 نرفت!!!
از لحاظ پینگ و سرعت تک کانکشن عملا سرویس 1مگ با 128 هیچ فرقی نمیکنه و گرفتن 1مگ پول دور ریختنه!!
یعنی شما برای هرکاری غیر از دانلود مثل بازی ، وب گردی ، تماشای ویدیو آنلاین و .... میخوای ازش استفاده کنی هیچ تفاوتی بین سرویس 256 و 1 مگ نیست.
فقط بدرد دانلود کردن میخوره اونم فقط از لینک های پرمیوم!
من یک فایل 1 مگابایتی رو میخواستم از یکی از هاست های فایل شیرینگ دانلود کنم 5 دقیقه طول کشید!!!:n24: در صورتی که با سرویس 1مگابیت شما باید در هر دقیقه 7 مگابایت دانلود کنید.:n21:
دقیقا مانند سرویس من است اگه حدودا 1 ماه دیگه درست نشه مت سرویس عوض میکنم ولی احتمال میدم از گیت های ورودی کشور باشه

old_snake1370
22-01-2013, 18:08
عزیز من چرا تفاوتی نداره
چند تا صفحه همزمان با یه مرورگر استاندارد ( مثل فایرفاکس ) باز کن میبینی نهایت پهنا باند رو داره میگیره برای صفحه باز کردن
بازی هم که عرض کردم مشکلی برای اکثر بازی های استراتژی نداره
وب گردی همن همینطور
ویدیو آنلاین هم با توجه به اینکه همه جا فیل هست بهتره لیچ یا مسشتقیم با دانلود منیجر گرب و دانلود بشه که در این صورت هم بازم مشکلی نداره
اینطور که معلومه سرویس شما هم اوضاش یه نمه زیادی بی ریخته :دی
این که تو داری میگی اینترنت پرسرعت نیست. اینترنت با اعمال شاغه است!:n02:

حرف من اینه که 256 با 1مگ هیچ فرقی نداره.
ببین::n02:
پینگ جفتشون یکیه، سرعت تک کانکشنشون هم یکیه پس:

1. پس هیچ تفاوتی این 2 تا در آنلاین بازی کردن ندارند.
2. در صفحه باز کردن هم ندارن
کلا در طول زندگی آدم زیاد پیش میاد که یک صفحه باز کنه و منظر بمونه تا اون صفحه لود بشه! ولی زیاد پیش نمیاد که 20 تا صفحه همزمان بازکنه!
آلان برای من 2دقیقه طول میکشه تا صفحه اسپید تست رو باز کنه!
حتی جیمیل هم به زور باز میکنه.
3. یوتوب حداقل سرعتش برای دیدن ویدیو با کیفیت اس دی 512ـست. یعنی با 1مگ باید عین بنز ویدیو ببینی ولی آلان همون طور که با 256 نمیشه دید با 1 مگ هم نمیشه!
اگر قرار به دانلود کردن ویدیو باشه که با 128 هم میشه این کار رو انجام داد.
بعدشم همه ی سایت ها امکان گرب کردن و لیچ کردن ندارن.

4. مکالمه صوتی وتصویری آنلاین هم هیج تفاوتی این 2 تا نداره.
5. شما فرض کن میخوای اپدیت ویندوز یا یک برنامه ای رو بگیری از نظر زمانی هیچ فرقی بین زمان دانلود 256 با 1 مگ نیست!
یا یک فایل کم حجم رو از یک هاست می خوای دانلود کنی که بیشتر از یک کانکشن بهت نمیده. بازم تفاوتی بین این 2 نیست.
برای اینکه بتونی از حداکثر پهنای باندت استفاده کنی حداقل 20 تا کانکشن نیازه. پس یک پولی باید واسه سایت های لیچر یا سرور یا .... بدی که باز خودش یک دردسر دیگه است.
حالا باز من سرور دارم هزینه اش در میاد!:n10: اون که نداره چه خاکی باید به سرش بریزه!
واللا منم مثل خودت زیاد دانلود میکنم توی همین 3 روز بالای 15 گیگ دان کردم. وقتی میبینم که برای فایل 1 گیگی زمان باقیمانده رو زده 2ساعت و ربع ارضا میشم!:n19: ولی برای کارهای دیگه هیچ فرقی بین این و 256 نیست!

در کل 2تا تفاوت بین 256 و 1مگ مخابرات هست.:
1. سرعت دانلود با 20 تا کانکشن
2.قیمت 4برابری 1مگ نسبت به 256

نتیجه اخلاقی میشه:
اگر فقط و فقط میخوای از لینک های پرمیوم دانلود کنی 1مگ بگیر!
به غیر ازاین هیچ توجیه اقتصادی نداره که 1مگ بگیری. مگر اونکه پولت از پارو بالا بره!

نمیدونم شاید مال من مشکل داره! دوستان اگر امکانش هست اسپید تست با سرور خارجی بزارید ببینم چه جوریاس.

mr_exir
22-01-2013, 18:21
این که تو داری میگی اینترنت پرسرعت نیست. اینترنت با اعمال شاغه است!:n02:

حرف من اینه که 256 با 1مگ هیچ فرقی نداره.
ببین::n02:
پینگ جفتشون یکیه، سرعت تک کانکشنشون هم یکیه پس:

1. پس هیچ تفاوتی این 2 تا در آنلاین بازی کردن ندارند.
2. در صفحه باز کردن هم ندارن
کلا در طول زندگی آدم زیاد پیش میاد که یک صفحه باز کنه و منظر بمونه تا اون صفحه لود بشه! ولی زیاد پیش نمیاد که 20 تا صفحه همزمان بازکنه!
آلان برای من 2دقیقه طول میکشه تا صفحه اسپید تست رو باز کنه!
حتی جیمیل هم به زور باز میکنه.
3. یوتوب حداقل سرعتش برای دیدن ویدیو با کیفیت اس دی 512ـست. یعنی با 1مگ باید عین بنز ویدیو ببینی ولی آلان همون طور که با 256 نمیشه دید با 1 مگ هم نمیشه!
اگر قرار به دانلود کردن ویدیو باشه که با 128 هم میشه این کار رو انجام داد.
بعدشم همه ی سایت ها امکان گرب کردن و لیچ کردن ندارن.

4. مکالمه صوتی وتصویری آنلاین هم هیج تفاوتی این 2 تا نداره.
5. شما فرض کن میخوای اپدیت ویندوز یا یک برنامه ای رو بگیری از نظر زمانی هیچ فرقی بین زمان دانلود 256 با 1 مگ نیست!
یا یک فایل کم حجم رو از یک هاست می خوای دانلود کنی که بیشتر از یک کانکشن بهت نمیده. بازم تفاوتی بین این 2 نیست.
برای اینکه بتونی از حداکثر پهنای باندت استفاده کنی حداقل 20 تا کانکشن نیازه. پس یک پولی باید واسه سایت های لیچر یا سرور یا .... بدی که باز خودش یک دردسر دیگه است.
حالا باز من سرور دارم هزینه اش در میاد!:n10: اون که نداره چه خاکی باید به سرش بریزه!
واللا منم مثل خودت زیاد دانلود میکنم توی همین 3 روز بالای 15 گیگ دان کردم. وقتی میبینم که برای فایل 1 گیگی زمان باقیمانده رو زده 2ساعت و ربع ارضا میشم!:n19: ولی برای کارهای دیگه هیچ فرقی بین این و 256 نیست!

در کل 2تا تفاوت بین 256 و 1مگ مخابرات هست.:
1. سرعت دانلود با 20 تا کانکشن
2.قیمت 4برابری 1مگ نسبت به 256

نتیجه اخلاقی میشه:
اگر فقط و فقط میخوای از لینک های پرمیوم دانلود کنی 1مگ بگیر!
به غیر ازاین هیچ توجیه اقتصادی نداره که 1مگ بگیری. مگر اونکه پولت از پارو بالا بره!

نمیدونم شاید مال من مشکل داره! دوستان اگر امکانش هست اسپید تست با سرور خارجی بزارید ببینم چه جوریاس.

این وضعیت پینگ تایم درخشان سرویس 1 مگ من در 6:18 بعد از ظهر

یه پینگ کاملا اثتسنایی هر کی پینگش بد تر بود بیاد جلو ببینم :n19:

و این هم speedtest که یه ربع طول کشید باز شه

خلیل خوشحالم دارم پرواز میکنم

abolfazlwest72
22-01-2013, 18:51
سلام بچه ها سرعت از سرورهای خارجی هم خوب شدت تایید میکنید.

magiteq1
22-01-2013, 20:29
دوستان میشه با دادن هزینه بیشتر به مخابرات شیر سرویس رو 1 به 1 کرد الان isp منطقه ما داره این سرویس رو میده 190 هزار تومن

mrmaster
22-01-2013, 21:14
دوستان مخابرات استان تهران سرویس 2 mb هم ارائه میده؟ برای سرویس 2 mb یه نامه معتبر با مهر و امضا کافیه؟ بعد از دادن نامه و درخواست چقدر طول میکشه سرویس از 256 به 2 mb تغییر داده شه؟ ممنون میشم جواب بدین!!

DaRiOuShJh
22-01-2013, 21:53
ندیدم کسی دو مگ داشته باشه! گمون نکنم به اشخاص حقیقی بدن

---------

دوستان میگم کسی اکانت سایت imdb-dl نداره؟:n02:

mrmaster
22-01-2013, 22:05
ندیدم کسی دو مگ داشته باشه! گمون نکنم به اشخاص حقیقی بدن

---------

دوستان میگم کسی اکانت سایت imdb-dl نداره؟:n02:

آخه تو مخابرات شهر جدید پرند زده سرویس 2 mb!! نامه ای که گرفتم از جایه معتبری هستا. بازم نمیدن؟

DaRiOuShJh
22-01-2013, 22:53
والا ما تو سایت مخابرات هم میریم نهایت 1 مگ هست برا ارتقا
حالا باید تماس بگیری یا بری حضوری اونجا میتونن بهتر راهنماییت کنن

magiteq1
22-01-2013, 22:53
آخه تو مخابرات شهر جدید پرند زده سرویس 2 mb!! نامه ای که گرفتم از جایه معتبری هستا. بازم نمیدن؟

2m که جزو تعرفه های رسمی مخابرات هست پس یعنی میدن منتها اگه بازی در اوردن یه پارتی کار رو راه میندازه

arisa
23-01-2013, 00:18
به بعضی کاربرا به جای پسورد 8 کاراکتری 10 کاراکتر میدن

اگه مال شما 10 کاراکتر است بگید امور مشترکین پسورد دا براتون عوض کنه

اتفاقا 8 کاراکتری هست. فکر کنم باید با 2020 تماس بگیرم.

mr_exir
23-01-2013, 00:40
اتفاقا 8 کاراکتری هست. فکر کنم باید با 2020 تماس بگیرم.

با 2020 یا 2828 تماس بگیرید بگید پسورد رو random براتون عوض کنن

mr_exir
23-01-2013, 00:42
دوستان مخابرات استان تهران سرویس 2 mb هم ارائه میده؟ برای سرویس 2 mb یه نامه معتبر با مهر و امضا کافیه؟ بعد از دادن نامه و درخواست چقدر طول میکشه سرویس از 256 به 2 mb تغییر داده شه؟ ممنون میشم جواب بدین!!

2 مگ فقط به خط تلفن شرکت میدن باید برگه ای که تاییید کنه شماره تلفن ماله شرکته اراییه دهید

mr_exir
23-01-2013, 00:44
دوستان میشه با دادن هزینه بیشتر به مخابرات شیر سرویس رو 1 به 1 کرد الان isp منطقه ما داره این سرویس رو میده 190 هزار تومن

اره میشه ولی اگه منطقه ضعف هم داشته باشه 1 به 1 هم بکنن تفاوتی نداره

من زنگ زدم مخابرات اعتراض کردم برای 5 دقیقه -Dedicated Port Sl ( 1Mb روی خط من قرار دادند متاسفانه سرعت از سرور خارجی پایین بود

abolfazlwest72
23-01-2013, 10:34
اینم اینترنت 256 نامحدود مخابرات :n09::n10:

mr_exir
23-01-2013, 10:53
الان ساعت 10:52 صبح مشکل هنوز شروع نشده ولی از 12 به بعد کم کم افت شروع میشه

mr_exir
23-01-2013, 10:54

دوست عزیز این 2 مگ هست / 256 نیست .

لطفا مردم گمراه نکن

abolfazlwest72
23-01-2013, 11:00
دوست عزیز این 2 مگ هست / 256 نیست .

لطفا مردم گمراه نکن

دوست عزیز من گمراه نمیکنم واقعیتو میگم .من پوله 256 رو میدم 3 ماه 40 تومان.اما نمیدونم که چرا خطمو رو 3 مگ ست کردن

mr_exir
23-01-2013, 11:02
دوست عزیز من گمراه نمیکنم واقعیتو میگم .من پوله 256 رو میدم 3 ماه 40 تومان.اما نمیدونم که چرا خطمو رو 3 مگ ست کردن

تا دیروز که سرعتت رو 85 بود یکدفعه معجزه شد ؟

abolfazlwest72
23-01-2013, 11:05
تا دیروز که سرعتت رو 85 بود یکدفعه معجزه شد ؟

داداش به خدا راست میگم اینم عکس از مودمم

mr_exir
23-01-2013, 11:15
داداش به خدا راست میگم اینم عکس از مودمم

واقعا در تعجب شدید به سر میبرم همون 85 هم برای 256 زیاد بود مخصوصا نامحدود دیگه 250 واقعا شگفت اوره

اخه آپلودت هم رو 1 مگه یه speedtest از سرور خارج بگیر ببینیم اوضات چه طوره

mr_exir
23-01-2013, 11:25
من وضعیتم با یه 1 مگ اینه :

DaRiOuShJh
23-01-2013, 11:26
دوستان اگه پایه بودید 2-3 نفر شیم یه اکانت Imdb-dl بگیریم! این سریالاش رو آپلودباز ناقصه رو مخه:n27:

من که به همین سرعته خودم راضیم، 63 رو هم آپلود و دانلودم میشه سرعتش

mr_exir
23-01-2013, 11:29
دوستان اگه پایه بودید 2-3 نفر شیم یه اکانت Imdb-dl بگیریم! این سریالاش رو آپلودباز ناقصه رو مخه:n27:

نتیجه هات نشون میده 1 درصد هم افت نداری برو حالشو ببر

ak313
23-01-2013, 11:39

شما که قرار بود توی مخابرات تهران پست نزنی. چیه دوباره یادت رفت برو تو همون تاپیک قزوین پست بزن آخه فایده پست شما برای تهران چیه!!!

DaRiOuShJh
23-01-2013, 11:39
2 کیلوبایت کم میگیرم :n02:
ولی خیلی داغون شده نته منم
صفحه باز نمیکنه اصلا زمان دانلود

old_snake1370
23-01-2013, 11:41
:n13:خیلی عجیبه! هردفعه که ریکانکت میشم کلا تغییر میکنه!!
1 بار سرعتم با یک کانکشن 125 !!! پینگ گوگل 120
این اسپید تست با آمریکاست!!! واسه اروپا از اینم بهتره

دفعه بعد سرعتم با یک کانشن 30 وپینگ با گوگل 330 !!!
همون سرور:
هی بین این 2 حالت نوسان میکنه!!:n13:

من وضعیتم با یه 1 مگ اینه :

شما اگر میتونی چند بار ریکانکت شو. تست بگبر ببین هر دفعه نتایج یکسانه؟

mr_exir
23-01-2013, 11:48
2 کیلوبایت کم میگیرم :n02:
ولی خیلی داغون شده نته منم
صفحه باز نمیکنه اصلا زمان دانلود
اتفاقا این نشونه خوبیه که موقع دانلود از تمام ظرفیت شبکت استفاده میکنی درستش همینه

mr_exir
23-01-2013, 11:50

همون سرور:

من 100 بار هم دو باره کانکت شم بد تر میشه که بهتر نمیشه اینترنت من فقط 2 شب تا 10 صبح خوب کار میکنه

mr_exir
23-01-2013, 11:57

همون سرور:

اینم نتایج من :

قبل ری کانکت

بعد ری کانکت

ری کانکت برای بار دوم:

sei_pm
23-01-2013, 12:21

1/23/2013 11:00 AM 89.8 MB 2.1 MB 91.9 MB [/CODE]

فکر کردی اسپم میزنی بعد زیرش حجم دانلود میزنی ما متوجه نمیشیم :n24:

این همه فیلم و سریال رو میخوای چیکار ؟ باز هم اکانت می خواد ؟:n06:

DaRiOuShJh
23-01-2013, 15:22
اتفاقا این نشونه خوبیه که موقع دانلود از تمام ظرفیت شبکت استفاده میکنی درستش همینه
نه قبلا با همین سرعت دانلود داشتم صفحه هم بی مشکل باز میکرد
الان 2 روزه اینطوری شده
برای شما درست شد نوبت ما شد مسنکه :دی

فکر کردی اسپم میزنی بعد زیرش حجم دانلود میزنی ما متوجه نمیشیم :n24:

این همه فیلم و سریال رو میخوای چیکار ؟ باز هم اکانت می خواد ؟:n06:

بابا خوب چی کار کنمون باید یاری بطلبم دیگه
الان برای اکانت 2 نفر شدیم یکی دو نفر دیگه هم بیان اوکیه:n02:
اینا که دادی زیرنویساشونه فیلمش که نیست:n02:

mr_exir
23-01-2013, 16:58
من اسپید تست ام باز نمیشه امروز خیلی بد جور شده سرعت

bankggs
23-01-2013, 18:23
سلام دوستان من الان از شاتل سرویس میگیرم میخواستم خطم رو جمع کنم بیام مخابرات 512 بگیرم فقط چندتا سوال:1-میانگین سرعت دانلود512 چقدره؟ 2- چند روز پس از درخواست وصل میشه؟ مرسی اگه جواب بدید:n16::n12:

Javad-ht
23-01-2013, 18:36
سلام
من امروز ساعت 12 رفتم مخابرات درخواست 1mb دادم و ساعت 4 که اومدم خونه دیدم وصل کردن!
سرعت صفحه باز کردن متوسطه،ولی بعضی سایت ها رو کلا باز نمیکنه!اسپید تست 50 بار زدم تا آورده یه تست بگیرم!
سرعت دانلود حول و حوش 70-80 میچرخه.امکانش هست بهتر بشه؟
خدایی خیلی پایینه 70-80!

DaRiOuShJh
23-01-2013, 18:37
متغیره نسبت به منطقتون
از 61 هست تا 20-30 :دی
بعضی اوقات هم خراب میشه همینطوری دوره همی
ولی کلیت بد نبوده برای من

در مورد وصل شدن هم بعضی جاها 1 ساعته بعضی جاها 2-3 روزه

I.LIKE.U
23-01-2013, 18:56
سلام.من هر کاری کردم نتونستم از شرکت ها adsl بگیرم حالا میخوام از مخابرات بگیرم که برام چندتا سوال پیش اومده:سرویس نامحدود بهتره یا محدود 512 ؟ آیا به کاربر معمولی سرعت بالای 128 میدن یا باید نامه ای چیزی از جایی ببری؟سرعت نامحدود بیشتره یا سرعت محدود و آخرین سوالمم اینه که سرعت بازکردن صفحه چجوریه؟

sei_pm
23-01-2013, 18:57
بابا خوب چی کار کنمون باید یاری بطلبم دیگه
الان برای اکانت 2 نفر شدیم یکی دو نفر دیگه هم بیان اوکیه:n02:
اینا که دادی زیرنویساشونه فیلمش که نیست:n02:

:25: میگم چرا فیلم ها رو به زیرنویس تبدیل کردی ؟:n02:
بهترین شیوه برای شما اینه لینک اون گروه رو بگذاری تو امضات همونجا بیشتر و راحتتر میتونی فعالیت کنی .

DaRiOuShJh
23-01-2013, 19:04
:25: میگم چرا فیلم ها رو به زیرنویس تبدیل کردی ؟:n02:
بهترین شیوه برای شما اینه لینک اون گروه رو بگذاری تو امضات همونجا بیشتر و راحتتر میتونی فعالیت کنی .

شتر ما از بچگی نعل نداشت!×! :دی
والا کاربرهای اون گروه باید یه جورایی از قدیم شناخته شده باشن
هستیم با چند تا از بچه ها چندتایی اکانت داریم ولی بریا این سایت 1 نفر دیگه گیر بیاریم میگیرم:n02:

-------------

نته من کلا خیلی خسته شده دیگه رسما باید دانلودم رو قطع کنم تا بتونم پست بدم :دی

mr_exir
23-01-2013, 19:04
سلام.من هر کاری کردم نتونستم از شرکت ها adsl بگیرم حالا میخوام از مخابرات بگیرم که برام چندتا سوال پیش اومده:سرویس نامحدود بهتره یا محدود 512 ؟ آیا به کاربر معمولی سرعت بالای 128 میدن یا باید نامه ای چیزی از جایی ببری؟سرعت نامحدود بیشتره یا سرعت محدود و آخرین سوالمم اینه که سرعت بازکردن صفحه چجوریه؟

تا یه مگ میدن نیازی هم به نامه نداره ولی از شرکتیا سرعتش پایین تره به دلیل نا محدود بودنش ولی بعضی جاها زیادی پایینه

mr_exir
23-01-2013, 19:07
سلام
من امروز ساعت 12 رفتم مخابرات درخواست 1mb دادم و ساعت 4 که اومدم خونه دیدم وصل کردن!
سرعت صفحه باز کردن متوسطه،ولی بعضی سایت ها رو کلا باز نمیکنه!اسپید تست 50 بار زدم تا آورده یه تست بگیرم!
سرعت دانلود حول و حوش 70-80 میچرخه.امکانش هست بهتر بشه؟
خدایی خیلی پایینه 70-80!

منم یه مگ دارم اصلا اسپید تست باز نشد خیلی خسته کنندس دانلود با منیجر ۷۰ نصف سرعت تازه اونم کلی گیره

mr_exir
23-01-2013, 19:09
سلام دوستان من الان از شاتل سرویس میگیرم میخواستم خطم رو جمع کنم بیام مخابرات 512 بگیرم فقط چندتا سوال:1-میانگین سرعت دانلود512 چقدره؟ 2- چند روز پس از درخواست وصل میشه؟ مرسی اگه جواب بدید:n16::n12:

شاتل بهتره شما پرتت رو از دست نده سرعت ۵۱۲ فعلا از ۴۰ تا ۶۰ نوسان داره یه روزه وصل میشه

arisa
23-01-2013, 19:45
یک سوال: تغییر سرویس از مثلا 512 به یک مگ از طریق سایت به طور خودکار انجام میشه؟ بعد اگر نظرمون عوض شد و در خواست بالعکس داشتیم مثلا بعد از چند روز میشه از طریق همون سایت سرویس را دوباره تغییر داد به حالت قبل؟

mr_exir
23-01-2013, 19:55
یک سوال: تغییر سرویس از مثلا 512 به یک مگ از طریق سایت به طور خودکار انجام میشه؟ بعد اگر نظرمون عوض شد و در خواست بالعکس داشتیم مثلا بعد از چند روز میشه از طریق همون سایت سرویس را دوباره تغییر داد به حالت قبل؟

وقتی شما درخواست تغییر تعرفه میدید قبل از اعمال تعرفه جدید یا همون نغییر پهنای باند به شما از مزکز زنگ میزنند و تاییدیه میخواهند مینونید کنسل کنید

و یا جلوتر با 2020 تماس گرفته طلب لغو درخواست کنید

arisa
23-01-2013, 20:04
منظورم این بود که بعد از اعمال تغییر مثلا پس از دو هفته اگر خواستیم به حالت قبل برگردیم امکانش هست؟ گفتم شاید محدودیتی برای این کار در نظر گرفته باشند. برای اینکه تغییرات متعدد صورت نگیره.

mr_exir
23-01-2013, 20:08
منظورم این بود که بعد از اعمال تغییر مثلا پس از دو هفته اگر خواستیم به حالت قبل برگردیم امکانش هست؟ گفتم شاید محدودیتی برای این کار در نظر گرفته باشند. برای اینکه تغییرات متعدد صورت نگیره.

اول اینترنتی دوباره درخواست بدین اگر موفق نشدید برید مرکز مخابراتی خودتون حضوری دوباره درخواست بدید نه محدودیتی نداره

mr_exir
23-01-2013, 20:09
اینم وضعیت پینگ ما ساعت 8:09 pm

mr_exir
23-01-2013, 20:19
speed test باز نشد از اینجا تست گرفتم

mamadalmani
23-01-2013, 20:31
من 100 بار هم دو باره کانکت شم بد تر میشه که بهتر نمیشه اینترنت من فقط 2 شب تا 10 صبح خوب کار میکنه
یعنی مثله خط منی دقیقا
512 دارم سرعتم 40 میره 20 میشه 16 میشه 12 میشه اصلا یه وضعیت خیلی بدی داره

mr_exir
23-01-2013, 20:37
یعنی مثله خط منی دقیقا
512 دارم سرعتم 40 میره 20 میشه 16 میشه 12 میشه اصلا یه وضعیت خیلی بدی داره
فقط منتظرم ببینم کی درست میشه

dr_data_13
23-01-2013, 21:08
يه مشكلي پيش اومده واسم
وقتي مودم adsl روشنه كسي بخواد به خونه ما از بيرون زنگ بزنه اشغالءميزنه اكثا و شايدءاز هر 10 باري كه بگيره فقط 2 بارش آزاد باشه ولي تا مودمو خاموش ميكنم درست ميشه!
من از مرداد adsl مخابرات دارم و همچين مشكلي نداشته و چند روزه اينطوري شده و ضمنا اسپيليتر هم دارم و با يه اسپليتر ديگه هم تست كردم فرقي نكرد و مشكل از اين نيست
هيچ دستي هم به تنظيمات مودم نزدم و در كل مثل هميشه هست همه چي
يعني مشكل از خود خطه؟زنگ بزنم 17؟

SOLY021
23-01-2013, 21:17
در مورد وصل شدن هم بعضی جاها 1 ساعته بعضی جاها 2-3 روزه

و بعضی جاها هم دو سه هفته ...:sad:

Fusi0n
23-01-2013, 21:50

یک ساعت پیش وصل فعلا که بد نیست با چیز 8.8.8.8 رو 110 میرسه ؟!!!

متاسفانه اپسد تست باز نمیشه هر کاری کردم حتی با چیز

سرعت بین 40 50 میده .....

abolfazlwest72
23-01-2013, 21:50
مدیر عامل مخابرات ایران در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا گفت: به زودی محدودیت در ارایه حجم پهنای باند اینترنت برای متقاضیان برداشته می‌شود. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، مظفر پوررنجبر با بیان اینکه تلاش می‌شود با حداقل قیمت ممکن امکان برخورداری از پهنای باند بدون محدودیت برای متقاضیان فراهم شود، افزود: ما محدودیتی برای هیچ شرکت ارایه‌دهنده خدمات اینترنتی ایجاد نکرده‌ایم تا موجب ایجاد انحصار برای شرکتی خاص شود؛ هر شرکتی هر نوع خدماتی را درخواست کند، با انعقاد قرارداد و براساس ضوابط، ارایه خواهیم داد.پوررنجبر درخصوص ارایه خدمات ارتباط تصویری توسط همراه اول، گفت: شرکت مخابرات ایران به تمدید قرارداد اپراتور سوم در خصوص امکان ارتباط تصویری مشترکان تلفن همراه، اعتراض دارد و به دنبال احقاق حق هستیم، تازمانی که انحصار خدمات در اختیار این شرکت باشد، ما نمی‌توانیم ورود کنیم. وی با یادآوری اینکه قرارداد اپراتور سوم تلفن همراه تا شهریور 93 تمدید شده است، گفت: برای ارایه خدمات کیفی و مطلوب باید زمینه رقابت فراهم شود، تمدید قرارداد اپراتور سوم این امکان را از بین برده است.

DaRiOuShJh
23-01-2013, 22:02
اوضاعه من از ساعت 3 خراب شده:n22:

پینگ افتضاح
سایت ها اکثرا باز نمیشن
سرعته دانلود هم بینه 50تا 58 متغیر

mr_exir
23-01-2013, 22:09
اوضاعه من از ساعت 3 خراب شده:n22:

پینگ افتضاح
سایت ها اکثرا باز نمیشن
سرعته دانلود هم بینه 50تا 58 متغیر
امروز داغونه پ/ر/و/ک/سی کند کند دانلود 50 صفحه باز نمیشه تایم اوت مرگ بر این اینترنت

mr_exir
23-01-2013, 22:27
هیچ کاری نمیشه کرد نه یو تیوب نه آنلاین استریم نه دانلود نه بازی در اصل ما اینترنت نداریم

mr_exir
23-01-2013, 22:48

اختلال شبکه اینترنت اطلاع رسانی شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات مردم - برخی از خوانندگان خبرآنلاین از عدم اطلاع رسانی در خصوص اختلال در شبکه اینترنت کشور گلایه می کنند.
یکی از خوانندگان خبرآنلاین می نویسد: سلام و خسته نباشید اینترنت مخابرات استان تهران حداقل به مدت دو هفته است که افت سرعت شدید و نوسانات شدیدی رابرای مشترکانش داشته است اما با وجود پیگیری این همه مشترک هیچ جواب قانع کننده ای داده نمیشود و بعد از 15 روز مشکل همچنان پا بر جا است. از مطرح کردن این موضوع در هیچ رسانه ای هم خبری نیست. اصلا انگار نه انگار اینترنت چند هزار مشترک طی مدت 15 روز که مسلما بیشتر هم خواهد شد مختل یا یک جورایی کاملا از کار افتاده است. چرا نباید این مشکل برطرف شود؟
این درحالی است که مدیرروابط عمومی مخابرات تاکید می کند اختلال در اینترنت طی این 10 روز اطلاع رسانی شده بود.
به گفته زارعییان، این اختلال به دلیل مشکلاتی در گرجستان بوده که خوشبختانه از جمعه هفته گذشته حل شده اما ما در همان زمان هم این مشکل را اطلاع رسانی کرده ایم.

Fusi0n
23-01-2013, 23:31
عملا به نظر مشکل اصلی مخابرات تایم اوت ............... تقریبا با شرکت قبلی که سرویس میگرفتم یعنی صبا نت سپنتا.. این مشکلت خیلی پایین بود
تو بازی با وجود اینکه با چیز پینگ رسوندم به 130 ولی بازم تایم اوت باعث لیگ میشه.....

lexuus
23-01-2013, 23:50

اختلال شبکه اینترنت اطلاع رسانی شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکلات مردم - برخی از خوانندگان خبرآنلاین از عدم اطلاع رسانی در خصوص اختلال در شبکه اینترنت کشور گلایه می کنند.

یکی از خوانندگان خبرآنلاین می نویسد: سلام و خسته نباشید اینترنت مخابرات استان تهران حداقل به مدت دو هفته است که افت سرعت شدید و نوسانات شدیدی رابرای مشترکانش داشته است اما با وجود پیگیری این همه مشترک هیچ جواب قانع کننده ای داده نمیشود و بعد از 15 روز مشکل همچنان پا بر جا است. از مطرح کردن این موضوع در هیچ رسانه ای هم خبری نیست. اصلا انگار نه انگار اینترنت چند هزار مشترک طی مدت 15 روز که مسلما بیشتر هم خواهد شد مختل یا یک جورایی کاملا از کار افتاده است. چرا نباید این مشکل برطرف شود؟
این درحالی است که مدیرروابط عمومی مخابرات تاکید می کند اختلال در اینترنت طی این 10 روز اطلاع رسانی شده بود.
به گفته زارعییان، این اختلال به دلیل مشکلاتی در گرجستان بوده که خوشبختانه از جمعه هفته گذشته حل شده اما ما در همان زمان هم این مشکل را اطلاع رسانی کرده ایم.

بله بله اینا همش خیالاته اما به خبرگزاری ها هم کشیده ما هم بیخودی اعصاب نداریم

pori.ya
24-01-2013, 00:01
سرعت دقیقا نصف شده و باز اسپید تست بالا نمیاد چیز پی ان و جوراب هم بیخیال :n08:بهشون برخورده هی شکایت میکنیم کلا قطع کردن:n24:تحریم هم فایده نداره هرچی یوزر کمتر باشه به نفع ایناست پهنای باند بیشتر میارن 24 ساعت همه دانلود کنیم که پهنای باند تمام کنن:n19:

Ata 2011
24-01-2013, 00:01
همه چی آرومه ما چقدر بدبختیم ...
به خدا هیج جای دنیا مثل این مملکت خراب شده نیست اینا کاربران رو به... حساب نمیکنند
هر وقت عشقشون کشید سر فلکه رو باز می کنند هر وقت هم حال نکردند میبندنش

Javad-ht
24-01-2013, 00:42
الان 20 دیقه است دارم تلاش میکنم یه عکس 1.3 مگی از ایمیل ام دانلود کنم و موفق نمیشم.واقعا براشون متاسفم.
این ماه تموم بشه میرم پارس!!!
سرعت دانلود عکس 5 کیلوبایت بعد 90% که میرسه ارور میده.

mr_exir
24-01-2013, 00:45
عملا به نظر مشکل اصلی مخابرات تایم اوت ............... تقریبا با شرکت قبلی که سرویس میگرفتم یعنی صبا نت سپنتا.. این مشکلت خیلی پایین بود
تو بازی با وجود اینکه با چیز پینگ رسوندم به 130 ولی بازم تایم اوت باعث لیگ میشه.....

دقیقا حرف های شمارو تایید میکنم

تایم اون نقطه قطع ارتباط کاربر با شبکس و باعث افت شدید سرعت و کیفیت شبکه میشود + با بررسی های چند روزه که اجام دادم آیپی های یوزر ها برای دانلود از سرور های خارجی به شدت محدود شده یعنی پینگ 100 هم که باشه سرعت محدوده و از یه حدی بالاتر نمیره

mr_exir
24-01-2013, 00:46
الان 20 دیقه است دارم تلاش میکنم یه عکس 1.3 مگی از ایمیل ام دانلود کنم و موفق نمیشم.واقعا براشون متاسفم.
این ماه تموم بشه میرم پارس!!!
سرعت دانلود عکس 5 کیلوبایت بعد 90% که میرسه ارور میده.

پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شدت محدود شده و تمام بسته های رمز نگاشته شده محدود شده و سرعت ندارد

mr_exir
24-01-2013, 00:55
طبق بررسی های بنده و مهمترین سایت آمار پهنای باند دنیا

سرعتی میانگین 6mbps مال صدا و سیمای ایران است و پهنای باند زیادی را در اختیار دارد

IRIB مخفف Islamic Republic of Iran broadcasting هست که همون صدای سیمای ایران است

ولی متاسفانه سرعت پهنای باند مخابرات اصلا در این لیست ذکر نشده چون میانگین bandwidth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمتر از این isp های موجود در این لیست بوده

Bahman No1
24-01-2013, 00:59
اینجا اندیشه... ساعت 56 دقیقه نیمه شب... سرویس 512... سرعت دانلود 23 :thumbsdow آی لاو یو مخابرات:n11: :n24:

mr_exir
24-01-2013, 01:11
سرعت دانلود 1 مگ با بروزر فایر فاکس

lexuus
24-01-2013, 02:47
ساعت 2:45 صبح / جیمیل رو باز کردم مثل فشنگ بالا اومد! اصلا نفهمیدم کی اومد کی رفت!

من نمیدونم اینا فکر کردن ما جغدیم ؟ یا کلا چی؟

italodance
24-01-2013, 11:01
هیچ کاری نمیشه کرد نه یو تیوب نه آنلاین استریم نه دانلود نه بازی در اصل ما اینترنت نداریم

راهنمایی:

پینگ معمولی و خام شما باید روی 200 300 100 بچرخه مخابرات منظورم هست

پینگ دانلود تک کانکشن برای 1 مگابیت:

1000-1200

512:

500-600

اگر نبود بدون ان شخص مثلا باهوش در مخابرات هوشمندانه میدونسته که چیکار کرده

حال با IDM چک کن هر چند تا کانکشن که سرعتت تمام پهنای باندت باشه ببین پینگ روی 1000 میره؟

mr_exir
24-01-2013, 11:10
راهنمایی:

پینگ معمولی و خام شما باید روی 200 300 100 بچرخه مخابرات منظورم هست

پینگ دانلود تک کانکشن برای 1 مگابیت:

1000-1200

512:

500-600

اگر نبود بدون ان شخص مثلا باهوش در مخابرات هوشمندانه میدونسته که چیکار کرده

حال با IDM چک کن هر چند تا کانکشن که سرعتت تمام پهنای باندت باشه ببین پینگ روی 1000 میره؟

دقیقا با این اطلاعات اشنا هستم ولی متاسفانه با 16 تا کانکشن هم پینگ خام رو دارم یعنی یکی خیلی خیلی هوشمندانه داره کاری میکنه نتونی از ظرفیت شبکه استفاده کنی

1 کانکشن رو که حرفشو نزن سرعت 5 کیلوبایت با تک کانکشن

aluminum
24-01-2013, 12:46
دوستان مرکز مخابراتی من یک مقدار سختگیره برای دادن سرعت بالا.256 ی که گرفتیم با کارت دانشجویی داد.
الان من میتونم از طریق سایت مخابرات درخواست سرعت بالاتر بکنم؟یا اینکه اول و آخر باید برم مرکز مخابراتمون؟؟؟

Fusi0n
24-01-2013, 12:58

واقعا باید حسرت خورد پینگ بهشت باشه ولی اصلا نتونی استفاده کنی بخاطر یه time out

خوب این وضع چطوری درست کنیم؟ حیف واقعا .............

DaRiOuShJh
24-01-2013, 13:22
سرعت و پینگ من امروز نسبت به دیروز افتضاح است افتضاح:

mr_exir
24-01-2013, 14:19

واقعا باید حسرت خورد پینگ بهشت باشه ولی اصلا نتونی استفاده کنی بخاطر یه time out

خوب این وضع چطوری درست کنیم؟ حیف واقعا .............

درست کردن این وضعیت فقط با گوشزد های کاربران به کارشناسان فنی مخابرات قابل حل شدن است

مهندسین شبکه دست اندر کار مخابرات باید این مشکل رادر اسرع وقت حل کنند

mr_exir
24-01-2013, 14:25
با این اینترنت کار کردن واقعا خسته کننده و لج در بیاره

خسته شدم دیگه به مولا

Firebirds
24-01-2013, 16:04

دوست منم از قزوین سرویس 256 داشت دقیقا وضعش سرعت عین شما بود، یه مدتی داشت از خوشحالی سکته میکرد، صبح تا شب مشغول دانلود بود بعد سه هفته بهش از مخابرات زنگ زدن گفتن ما به علت مصرف زیاد شما سرویس تون رو قطع کردیم بعد با هزار خواهش و تمانا دوباره براش وصل کردن این نادان هم دوباره زده بود برای دانلود بعد یه هفته بدون اینکه دوباره زنگ بزنن سرویس شو نهایتا رو 256 محدود کرده بودند :n08: بنده خدا می گفت یه موقعه هایی سرعتم اینقدر خراب میشه گوگل ام برام باز نمیشه.
اینا رو گفتم چون تجربه نداری و فعلا در دوران جو گیری بسر میبری حواست باشه.

Firebirds
24-01-2013, 16:08
دوستان مرکز مخابراتی من یک مقدار سختگیره برای دادن سرعت بالا.256 ی که گرفتیم با کارت دانشجویی داد.
الان من میتونم از طریق سایت مخابرات درخواست سرعت بالاتر بکنم؟یا اینکه اول و آخر باید برم مرکز مخابراتمون؟؟؟

امتحانش ضرر نداره. درخواست و بده ببین چی میشه

abolfazlwest72
24-01-2013, 16:59
پینگ از گوگل -اینترنت مخابرات به نظرتون خوبه یا بده

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\abolfazl>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=166ms TTL=40

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 166ms, Maximum = 166ms, Average = 166ms

C:\Documents and Settings\abolfazl>

DaRiOuShJh
24-01-2013, 17:04
کپی بگیرید چرا عکس میندازید :دی

اولی رو زمانه دانلود گرفتم دومی رو بدونه دانلود :دی

zelda64
24-01-2013, 17:26
سلام دوستان من 6 ماهه سرویس 256 کیلوبیت دانشجویی از مرکز مخابرات مالک اشتر گرفتم. اوایل سرعت دانلودم خوب و استاندارد بود یعنی با idm حدود 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتم ولی تو این یک ماه گذشته از 6 صبح تا 1 نیمه شب سرعت دانلودم بین 2 تا 3 کیلوبایت در نوسان است اما گاهی اوقت بعد از ساعت 1 نیمه شب سرعت دانلود تا 10 کیلوبایت بالا می‌رود. می‌خواستم بپرسم این افت سرعت و وضعیت افتضاح به اختلالات شبکه مخابرات مربوط میشه و یا اینکه به خاطر تقسیم پهنای باند بین 10 نفر است. دوستان اگر اطلاعاتی دارند بنده رو هم بی نصیب نگذارند.

abolfazlwest72
24-01-2013, 17:29
256 نامحدود مخابرات-دمش گرم عجب سرعتی داره :n02::n09:

REZAHOSEYNGANI
24-01-2013, 18:14
کلا مخابرات پشتیبانی قوی نداره.اما نسبت به قیمتش بدک نیست
من خودم 512 نا محدود دارم.البته چون خطمون فیبر نوری بود مجبور شدم از مخابرات بگیرم

Fusi0n
24-01-2013, 19:40
راه نیست بشه ظریب دانلود که تو دانلود منیجر میبریم بالا برای برنامه دیگه برد بالا یعنی برای ویندوز؟
لانچر یک بازی بالاتر 10 نمیاد :n02:

اولی رو زمانه دانلود گرفتم دومی رو بدونه دانلود
تایم اوت شما زیاد؟

StarsfurY
24-01-2013, 20:03
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=258ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=256ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=258ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=260ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=262ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=259ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=257ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=311ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=259ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=620ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=402ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=260ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=257ms TTL=42

مرکز مخابراتی پاسداران ... چند روز خوب شده بود فکر میکردم درست شده پینگ ... زهی خیال باطل :n03: تازه امروز اومدن ورق تبلیغ ADSL مخابرات انداختن در خونه ... تو توضیحاتشم نوشته ارائه خدمات پشتیبانی فنی به صورت 24 ساعته :n08::n08::n08::n08::n08:همینجوریشم حس میکنم خط من 1-50 تقسیم شده که فقط ساعت 2 شب به بعد درست میشه حالا دارن تبلیغ می کنن باز یوزر بگیرن با این اوضاع تو برگه تبلیغ باید می نوشت "مناسب برای vampire ها و دیگر موجودات شب زی دیگر" :n17:... شنبه مثل مرد میرم پارس

ezio7
24-01-2013, 20:40
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=256ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=262ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=257ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=311ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=259ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=620ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=402ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=260ms TTL=42
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=257ms TTL=42

مرکز مخابراتی پاسداران ... چند روز خوب شده بود فکر میکردم درست شده پینگ ... زهی خیال باطل :n03: تازه امروز اومدن ورق تبلیغ ADSL مخابرات انداختن در خونه ... تو توضیحاتشم نوشته ارائه خدمات پشتیبانی فنی به صورت 24 ساعته :n08::n08::n08::n08::n08:همینجوریشم حس میکنم خط من 1-50 تقسیم شده که فقط ساعت 2 شب به بعد درست میشه حالا دارن تبلیغ می کنن باز یوزر بگیرن با این اوضاع تو برگه تبلیغ باید می نوشت "مناسب برای vampire ها و دیگر موجودات شب زی دیگر" :n17:... شنبه مثل مرد میرم پارس
پنجشنبه جمعه ها همینه همیشه اینجوری بوده خدا کنه از شنبه درست شه

magiteq1
24-01-2013, 20:55
سلام دوستان من 6 ماهه سرویس 256 کیلوبیت دانشجویی از مرکز مخابرات مالک اشتر گرفتم. اوایل سرعت دانلودم خوب و استاندارد بود یعنی با idm حدود 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتم ولی تو این یک ماه گذشته از 6 صبح تا 1 نیمه شب سرعت دانلودم بین 2 تا 3 کیلوبایت در نوسان است اما گاهی اوقت بعد از ساعت 1 نیمه شب سرعت دانلود تا 10 کیلوبایت بالا می‌رود. می‌خواستم بپرسم این افت سرعت و وضعیت افتضاح به اختلالات شبکه مخابرات مربوط میشه و یا اینکه به خاطر تقسیم پهنای باند بین 10 نفر است. دوستان اگر اطلاعاتی دارند بنده رو هم بی نصیب نگذارند.

هم به خاطر 1به10 بودنشه هم به خاطر اختلالات

DaRiOuShJh
24-01-2013, 21:06
راه نیست بشه ظریب دانلود که تو دانلود منیجر میبریم بالا برای برنامه دیگه برد بالا یعنی برای ویندوز؟
لانچر یک بازی بالاتر 10 نمیاد :n02:

تایم اوت شما زیاد؟
احتمالا از سرور بازیت هم هست وگرنه معمولا یه کانکشن تا 20-30 سرعت میده
من که دانلود میکنم کلا تایم اوت میده :دی

aluminum
24-01-2013, 21:53
من برای تغییر سرعت از طریق سایت درخواست دادم و بعد از دو سه ساعت زده بستگی به نظر امور مشتریکن داره!!!
پهنای باند مراکز مختلف مخابرات با هم فرق داره و پورتهاشون محدوده که یکی سفت و سخت میگیره و یکی دیگه نه؟!!

mr_exir
24-01-2013, 22:20

پینگ 1 مگ ساعت 10:21 افتضاح

italia88
24-01-2013, 23:25
این که بازم خوبه برای ما که یه خط در میون ریکوئست تایم اوت میده !!!!!!!!!

ak313
24-01-2013, 23:27
منم یه پینگ از پارس آنلاین میزارم
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=230ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=227ms TTL=49

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 57, Received = 57, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 227ms, Maximum = 230ms, Average = 228ms
Control-C

Fusi0n
24-01-2013, 23:39
خوبی پارس با اینکه رو 200 ولی هیچ تایم اوتی نیست ....
این مشکل تایم اوت از اول مخابرات داشته یا جدیدا اینطوری شد؟

احتمالا از سرور بازیت هم هست وگرنه معمولا یه کانکشن تا 20-30 سرعت میده
من که دانلود میکنم کلا تایم اوت میده
نه با موبین رایتل تست کردم فیکس سرعت خودش بود
الان زور ضد تا 20 اومد خخ :دی

reza00980
24-01-2013, 23:51

پینگ 1 مگ ساعت 10:21 افتضاح

این که بازم خوبه برای ما که یه خط در میون ریکوئست تایم اوت میده !!!!!!!!!
اومدم اینجا بگم مخابرات فارس که تا دو روز پیش پینگش یه خط در میون تایم اوت میداد دو روزه تایم اوت نداره . امیدوارم برای شما هم اوکی بشه :n16:

DaRiOuShJh
25-01-2013, 00:02
شهرستان ممکنه خوب بشه ( با توجه به اینکه اکثرا حجمی هستن) ولی تهران گون نکنم
با این روندی که داره فقط میتونه بدتر بشه یا دیرتر بدتر بشه:n02: که من با گزینه دوم موافقترم

mr_exir
25-01-2013, 00:25
اومدم اینجا بگم مخابرات فارس که تا دو روز پیش پینگش یه خط در میون تایم اوت میداد دو روزه تایم اوت نداره . امیدوارم برای شما هم اوکی بشه :n16:

ایشالااااا که یه فرجی بشه

mr_exir
25-01-2013, 00:27
شهرستان ممکنه خوب بشه ( با توجه به اینکه اکثرا حجمی هستن) ولی تهران گون نکنم
با این روندی که داره فقط میتونه بدتر بشه یا دیرتر بدتر بشه:n02: که من با گزینه دوم موافقترم

منم باهات هم فکرم بعید میدونم با این همه کاربر بتونن درستش کنن

mr_exir
25-01-2013, 00:29
منم یه پینگ از پارس آنلاین میزارم
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=230ms TTL=49

Packets: Sent = 57, Received = 57, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 227ms, Maximum = 230ms, Average = 228ms
Control-C
محدودیت از سمت مخابراته تهرانه

j110
25-01-2013, 00:32
با این سرعت یه وبلاگم نمیشه اپدیت کرد.ای وای به حال ما
لعنت به هرچی دزده.

mr_exir
25-01-2013, 00:48
با این سرعت یه وبلاگم منیشه اپدیت کرد.ای وای به حال ما
لعنت به هرچی دزده.

حالا وبلاگ هیچی از اون مهمتر در اپدیت سیستم عامل و انتی ویروس هم مشکل ایجاد شده

italia88
25-01-2013, 01:27
با این سرعت یه وبلاگم منیشه اپدیت کرد.ای وای به حال ما
لعنت به هرچی دزده.

برای ما که بعضی وقتا گیر بده 80 درصد سایتا رو نمیاره حتی فارس نیوز رو !!!!!! چه برسه به صفحه لاگین وبلاگ ...

Xeoc
25-01-2013, 01:58
این هم گزارشی از وضعیت پینگ اینترنت بنده! 256 ناقابل
نیازی نیست از سرعت و کیفیت بگم . نتایج بدست آمده را نگاه کنید به عمق فاجعه پی می برید:

j110
25-01-2013, 08:24
بچه ها راه علاج چیه؟
واقعا لیاقت ما اینه؟
شکایت اعتراض هیچی؟ همینجوری فقط اینجا عقده هامونو خالی کنیم؟یعنی واقعا هیچ مرجعی نیست؟

old_snake1370
25-01-2013, 10:15
الآن همه چی خوبه ولی تا 1 ساعت دیگه به فنا میره!

stratocaster
25-01-2013, 10:42
بهترین DNS برای مخابرات تهران چی ست کنم ..؟

DaRiOuShJh
25-01-2013, 13:51

italia88
25-01-2013, 14:37
بچه ها راه علاج چیه؟
واقعا لیاقت ما اینه؟
شکایت اعتراض هیچی؟ همینجوری فقط اینجا عقده هامونو خالی کنیم؟یعنی واقعا هیچ مرجعی نیست؟

یعنی فک میکنی کسی پاسخگو هس ؟؟!!!!!!!!

mr_exir
25-01-2013, 14:52
بهترین DNS برای مخابرات تهران چی ست کنم ..؟

217.218.127.127
217.218.155.155

mr_exir
25-01-2013, 14:53
ساعت 2:54

mr_exir
25-01-2013, 14:56
یعنی فک میکنی کسی پاسخگو هست ؟؟!!!!!!!!

واقعا موندم چرا رسیدگی نمیکنن مردم روز به روز بیشتر به اینترنت احتیاج دارن به خدا زشته سال 2013 هستیم هنوز نیم مگ اینترنت هم نداریم اخه پول هم مسله ای نسیت مشکل اینجاس پول هم بدین سرویس درست نداریم

mr_exir
25-01-2013, 14:56

شما رسما اینترنتت بیمارستانی شده

mr_exir
25-01-2013, 14:58
الآن همه چی خوبه ولی تا 1 ساعت دیگه به فنا میره!

اره از این ور 12 یا 1 ظهر درست میشه از اون ور 2 شب پس اینا اگه بخوان میتونن کیفیت خوب ارایه دهن ولی نمیدن هیچ ربطی هم به ترافیک شبکه نداره یهو قبل ساعت 2 که با تک کانکشن سرعت 10 کیلوبایت بعد ساعت 2 میشه 130 پس اصلا به ترافیک شبکه هم نیست

mr_exir
25-01-2013, 15:15
اینم از وضعیت پینگ تایم مروز

arshal\/\/
25-01-2013, 15:16
Pinging 74.125.24.113 with 32 bytes of data:

Reply from 74.125.24.113: bytes=32 time=134ms TTL=38
Reply from 74.125.24.113: bytes=32 time=135ms TTL=38

Ping statistics for 74.125.24.113:
Minimum = 134ms, Maximum = 135ms, Average = 134ms

.................................................. ......................

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=130ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=131ms TTL=48

Minimum = 130ms, Maximum = 131ms, Average = 130ms

.................................................. ....................

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=117ms TTL=40
Request timed out.

Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 117ms, Maximum = 118ms, Average = 117ms

.................................................. .....................

Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:

Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=133ms TTL=48
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=134ms TTL=48

Ping statistics for 4.2.2.2:
Minimum = 133ms, Maximum = 134ms, Average = 133ms

1 مگ مخابرات ساعت 3 ظهر..

mr_exir
25-01-2013, 15:18
Pinging 74.125.24.113 with 32 bytes of data:

Ping statistics for 74.125.24.113:
Minimum = 134ms, Maximum = 135ms, Average = 134ms

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=131ms TTL=48

Minimum = 130ms, Maximum = 131ms, Average = 130ms

.................................................. ....................

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=40
Request timed out.

Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 117ms, Maximum = 118ms, Average = 117ms

.................................................. .....................

Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:

Ping statistics for 4.2.2.2:
Minimum = 133ms, Maximum = 134ms, Average = 133ms

1 مگ مخابرات ساعت 3 ظهر..

اکثرا پرت برای پینگ گرفتن باز هست چون سرعت انتقال بسته پینگ نیم کیلوبایته

شما یه speedtest از سرور خارج تاکید میکنم فقط سرور خارجی بگیر بذار

DaRiOuShJh
25-01-2013, 15:37

شما رسما اینترنتت بیمارستانی شده

با جوراب گرفتم پینگ رو زمانه دانلود:n02: جالبیش اینجاست که با این پینگ کنار دانلود بد صفحه باز نمیکرد
ولی هیمطنوری اصلا صفحه باز نمیکنه
اعجوبه ای هست این مخابرات

mr_exir
25-01-2013, 15:44
با جوراب گرفتم پینگ رو زمانه دانلود:n02: جالبیش اینجاست که با این پینگ کنار دانلود بد صفحه باز نمیکرد
ولی هیمطنوری اصلا صفحه باز نمیکنه
اعجوبه ای هست این مخابرات

شما دانلود منیجر رو بذار رو 4 کانکشن بعد پینگ بگیر اگه از 3000 کمتر شد مثلا اومد رو 1000 اون وقت راحتتر میتونی صفحه باز کنی

DaRiOuShJh
25-01-2013, 16:04
اخه اونوقت باید همه فایل ها رو تک کانکشن بگیرم چون 4 تا فایل همزمان میزارم برای دانلود معمولا
قبلا اینطوری نبود چند روزه اینطوری شده

mr_exir
25-01-2013, 17:19
اخه اونوقت باید همه فایل ها رو تک کانکشن بگیرم چون 4 تا فایل همزمان میزارم برای دانلود معمولا
قبلا اینطوری نبود چند روزه اینطوری شده

چاره چیست بهتر از اینه هست که نتونی صفحه باز کنی

{sahand}
25-01-2013, 17:28
من که دیگه تبیانم به زور می تونم باز کنم!
حالا پس فردا هم انتخاب واحده با این وضعیت!

mr_exir
25-01-2013, 17:43

باید بریم کافی نت با این وضع که نمیشه انتخاب واحد کرد

mr_exir
25-01-2013, 19:03
خیلی حس بدیه وقتی میخوام speedtest با این پیغام شوم روبه رو میشم

یه بار نشد معجزه بشه این اسپید تست بعد از ظهر باز شه

abolfazlwest72
25-01-2013, 19:44
سلام این هم اینترنت 256 نامحدود مخابرات البته از خونمون -اونی که سرعتش دانلودش رو 300 بود مال مغازمون بود

1 کیلو بایت هم افت سرعت نداره

mr_exir
25-01-2013, 19:52
سلام این هم اینترنت 256 نامحدود مخابرات البته از خونمون -اونی که سرعتش دانلودش رو 300 بود مال مغازمون بود

1 کیلو بایت هم افت سرعت نداره

بابا دلمون برات تنگ شده بود کجایی تو چرا پست کم میذاری راستی این ایکونو یادت رفت بذاری

دقیقا باید اینجوری تایپ کنی

اینم از اینترنت 256 نا محدود مخابرات :n09::n10:
:n09:

با یه همچین عکسی هایی ازت انتظار داریم

aluminum
25-01-2013, 19:55
من برای تغییر سرعت از طریق سایت درخواست دادم و بعد از دو سه ساعت زده بستگی به نظر امور مشتریکن داره!!!
پهنای باند مراکز مختلف مخابرات با هم فرق داره و پورتهاشون محدوده که یکی سفت و سخت میگیره و یکی دیگه نه؟!!

دوستان انقدر از دست مخابرات شاکی هستند که سوال ما گم میشه:n03:

امروز شرایط یک مقدار بهتر شده و پینگ من روی 160 هست و تایم اوتی ندارم

mr_exir
25-01-2013, 19:59
دوستان انقدر از دست مخابرات شاکی هستند که سوال ما گم میشه:n03:

امروز شرایط یک مقدار بهتر شده و پینگ من روی 160 هست و تایم اوتی ندارم

پینگ پایین هست تایم اوت هم نده فقط ملاک speedtest از سرور های خارج دوستانی هستنتد پینگ 100 دارند از مخابرات با سروییس 1 مگ ولی سرعتشون پایینه حالا شما هم چند تا تست بذار ببینیم وضعیت منطقه شما چطوره

aluminum
25-01-2013, 20:37
سرور ایران

برای تست ز کدوم سرور خارجی استفاده کنم؟

mr_exir
25-01-2013, 20:39
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مراجعه کاربران به سایتهای خارجی برای دریافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اینترنت در کشور عنوان کرد.

به گزارش مهر در قم، صابر فیضی ظهر سه‌شنبه در مراسم افتتاح همزمان 115 پروژه مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان قم، با بیان این که پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیر ساختی نیست، بیان داشت: علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینه‌های مختلف عمدتا به سایت‌های خارج از کشور مراجعه می‌کنند.

فک کنم سکوت کنم بهتره

Koosha_Raisi
25-01-2013, 21:39
سلام دوستان میدونم بیربطه ولی کارم گیره-من تا دیروز وقتی هاردمو به کامپیوتر میزدم بالا میاورد ولی امروز نمیاره-هارد سالمه چون تو یه کامپیوتره دیگه تست کردم.:n28: این ارور رو میده.

ابوالفضل معرکه ای به خدا :n09::n02:
اول اینکه تو تاپیک تهران از قزوین تست می ذاری حالا هم تو تاپیک اینترنت مخابرات راجع به هارد سوال می پرسی. :sq_2:

old_snake1370
25-01-2013, 22:32
اتفاقا تنها کاری که با این اینترنت میشه کرد همین انتخاب واحده! سایت انتخاب واحد اکثر دانشگاه ها ایرانه. قبل از اونکه دکمه enter رو بزنی صفحه جلوته!

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مراجعه کاربران به سایتهای خارجی برای دریافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اینترنت در کشور عنوان کرد.

به گزارش مهر در قم، صابر فیضی ظهر سه‌شنبه در مراسم افتتاح همزمان 115 پروژه مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان قم، با بیان این که پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیر ساختی نیست، بیان داشت: علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینه‌های مختلف عمدتا به سایت‌های خارج از کشور مراجعه می‌کنند.

فک کنم سکوت کنم بهتره

خداوکیلی من به این آدم چی بگم!:n24:
بعضی وقت ها آدم به سواد اینا شک میکنه:n29:

italia88
25-01-2013, 23:00

فک کنم سکوت کنم بهتره

بابا اینا همش بهونه شونه! میخان اینترنتو وطنیش بکنن دارن ملتو آماده میکنن ....:n03:

mr_exir
25-01-2013, 23:44
2 حالت داره یا دسترسی به اینترنت خارج به کل قطع میشه و فقط اینترانت کار میکنه

یا اینکه اینترنت معمولی که الان داریم به شدت قیمتش 10 برابر میشه

چون اینا اگه میخواستن تا الان درستش میکردن دارم شک میکنم....

Firebirds
25-01-2013, 23:46

فک کنم سکوت کنم بهتره

:n08::n08::n08:

italia88
26-01-2013, 00:05
:n08::n08::n08:

:n14: :n28::n28::n14:

italia88
26-01-2013, 00:06
2 حالت داره یا دسترسی به اینترنت خارج به کل قطع میشه و فقط اینترانت کار میکنه

یا اینکه اینترنت معمولی که الان داریم به شدت قیمتش 10 برابر میشه

چون اینا اگه میخواستن تا الان درستش میکردن دارم شک میکنم....

بعیدم نیس چون این دفه اختلالش خیلی طولانی شده ...

mr_exir
26-01-2013, 00:08
این چه وضعیه دوست دارم داد بزنم

سرعت دانلود بدون منیجر با بروزر 3 کیلو بایت این یعنی منو جای گوسفند گذاشتن

شاید سرویس من خرابه نمیدونم با نامیدی میرم به خواب

وقتی با این سرعت اشغای از 81 درصد ایران بالاتر ام معلومه وضعیت اینترنت تو کشور چجوریه هر کی هم بگه بالاس جز اینکه خودشو مسخره کرده باشه کاره دیگه ای نکرده!
شب همگی خوش

hamed619
26-01-2013, 10:06
اقا برای من وقتی مودمو روشن میکنم چراغ اینترنت قرمز میشه و ارور 718 میده کمک کنید برای چی اینجوری شده:n28:

mr_exir
26-01-2013, 10:09
اقا برای من وقتی مودمو روشن میکنم چراغ اینترنت قرمز میشه و ارور 718 میده کمک کنید برای چی اینجوری شده:n28:

آره مال منم ازامروز صبح اینجوری شده نمیتونم وصل شم قطع کردن اینترنتو الان با وایمکس ایرانسل اومدم

شاید دارن گند کاری هارو درست میکنن

دیگه این اخرا سرعت سایت های خارجی به صفر رسیده با مخابرات

mr_exir
26-01-2013, 10:14
اینم از اینترنت مسخره ما از صبح چراغ adsl قرمز روشنه

Fusi0n
26-01-2013, 11:12
نمیدونم چی شد ولی شاید دارن درست راستی میکنن الان تست گرفتم تایم اوت کمتر از قبل شده

mr_exir
26-01-2013, 11:21
نمیدونم چی شد ولی شاید دارن درست راستی میکنن الان تست گرفتم تایم اوت کمتر از قبل شده

مال شما که خیلی عالی شده خدا کنه مال ما هم درست شه

payan_zaman
26-01-2013, 16:38
برای من هم همینطور هست اینترنت یک مگ مخابرات تهران رو دارم بهترین حالت 40 کیلوبایت دانلود میده!!!!
512 هم نیست جالبه هر وقت هم زنگ می زنی میگه دارند درست می کنند خط هم روی فیبر نوری هست به شرکت دیگه ای نمی دند اینترنت بگیریم فقط باید از خودشون بگیریم انحصار خالص. برم 256 کنم راحت ترم حدا قل پول کمتری می دم

payan_zaman
26-01-2013, 16:53
فکر می کنم تنها راه اینه که فقط 2828 - 2020 بگیریم و هی گزارش خرابی بدیم
شاید فکر کردند - یعنی هر یک ساعت یک بار بهشون زنگ بزنیم

Ata 2011
26-01-2013, 17:08
اینترنت من 256 هست من 2و3 روز پیش رفتم توی سایت مخابرات میخواستم درخواست 512 بدم اشتباها درخواست اینترنت 1024 دادم امروز وصل کردن حالا دوباره درخواست دادم برشگردونن به 512 کد رهگیری هم گرفتم به نظر شما آیا مخابرات درخواست من رو انجام میده یا باید حوضوری برم مخابرات در ضمن میخواستم بدونم این درخواست هایی که از طریق سایت مخابرات برای افزایش سرعت صورت میگیره شامل محدویت حجمی هم میشه یا نه؟

Firebirds
26-01-2013, 18:09
یه چند ساعتی امروز قطع بود، ولی به نظر میرسه شبکه بهتر شده ! باید صبر کرد دید ثبات داره یا نه.

old_snake1370
26-01-2013, 18:20
برای من که از 12 دیشب تا امروز 5بعد از ظهر قطع بود!
یه خورده اوضاع بهتره ولی فکر کنم دلیلش این باشه که هنوز ملت نمیدونند اینترنت وصل شده! دوباره فردا همون آش و همون کاسه ...

Firebirds
26-01-2013, 18:27
برای من که از 12 دیشب تا امروز 5بعد از ظهر قطع بود!
یه خورده اوضاع بهتره ولی فکر کنم دلیلش این باشه که هنوز ملت نمیدونند اینترنت وصل شده! دوباره فردا همون آش و همون کاسه ...

اینم امکانش هست،
کجان پس این ملت همیشه در صحنه ؟! :n13:

DaRiOuShJh
26-01-2013, 18:33
به به
به سلامتی از ساعت 1.5 دیشب تا 6 بعد از ظهر امروز کلا حدوده 17 سیاعت کاملا قطع بود نتم :دی

Ata 2011
26-01-2013, 18:38
اینترنت من 256 هست من 2و3 روز پیش رفتم توی سایت مخابرات میخواستم درخواست 512 بدم اشتباها درخواست اینترنت 1024 دادم امروز وصل کردن حالا دوباره درخواست دادم برشگردونن به 512 کد رهگیری هم گرفتم به نظر شما آیا مخابرات درخواست من رو انجام میده یا باید حوضوری برم مخابرات در ضمن میخواستم بدونم این درخواست هایی که از طریق سایت مخابرات برای افزایش سرعت صورت میگیره شامل محدویت حجمی هم میشه یا نه؟

hossein019940
26-01-2013, 18:39
سلام دوستان
سرعت دانلود سرویس 256 تو شهر تهران چنده؟
راضی هستین؟

Ehsan Fire
26-01-2013, 19:08

نه دوست عزیز شامل نمیشه...تا خودتون گزینه پرداخت اعتباری رو فعال نکنید...شامل نمیشه..اگه یه روزه 1مگ کردن...پس احتمالا 1روزه هم 512میکنن..حالا شما میخوای پیگیر باشید از طریق تلفن 2020 ...یا اگه میخواین میتونین به مخابرات منطقتون مراجعه کنید و از متصدی بپرسید که درخواستتون ثبت شده یا نه.
موفق باشید

Firebirds
26-01-2013, 19:10
سلام دوستان
سرعت دانلود سرویس 256 تو شهر تهران چنده؟
راضی هستین؟

این 100 صفحه آخر در مورد افتضاح شدن مخابراته، بزور همون سرویس 256 که قرارداده رو میده

Firebirds
26-01-2013, 19:12
نه دوست عزیز شامل نمیشه...تا خودتون گزینه پرداخت اعتباری رو فعال نکنید...شامل نمیشه..اگه یه روزه 1مگ کردن...پس احتمالا 1روزه هم 512میکنن..حالا شما میخوای پیگیر باش از طریق تلفن 2020 ...یا میخوای برو مخابرات منطقتون از متصدی بپرس ببین درخواستت ثبت شده یا نه.
موفق باشید

حالا سوال اینجاست که پول 1 ماه سرعت 1024 ازت میگیرن یا فقط همون 1 روز حساب میکنند ؟ هزینه تغییر سرعت هم این وسط وجود داره یا نه ؟

Ata 2011
26-01-2013, 19:32
[/INDENT]
حالا سوال اینجاست که پول 1 ماه سرعت 1024 ازت میگیرن یا فقط همون 1 روز حساب میکنند ؟ هزینه تغییر سرعت هم این وسط وجود داره یا نه ؟

نکته همین جاست از مطلعین تقاظا میشود به این پرسش کلیدی پاسخ بدن من که درخواست اینترنتی برای بازگردوندن به سرعت 512 رو دادم اگه که فردا پس فردا وصلش کردن که هیچ آش خالمه وگرنه اگه قراره الانم خودم برم مخابرات درخواست بدم پول سرویس 1 مگ رو تا آخرماه ازم بگیرن حداقل تا آخرماه استفاده میکنم بعد میرم درخواست میدم

Ehsan Fire
26-01-2013, 20:09
نکته همین جاست از مطلعین تقاظا میشود به این پرسش کلیدی پاسخ بدن من که درخواست اینترنتی برای بازگردوندن به سرعت 512 رو دادم اگه که فردا پس فردا وصلش کردن که هیچ آش خالمه وگرنه اگه قراره الانم خودم برم مخابرات درخواست بدم پول سرویس 1 مگ رو تا آخرماه ازم بگیرن حداقل تا آخرماه استفاده میکنم بعد میرم درخواست میدم

نه دوست عزیز..مخابرات یه جوری روزانه کار میکنه...یعنی مثلا اگه شما 2ماه رو کامل پر نکرده باشین با سرویس 1مگ...به نسبت روز هایی که کار کردین حساب میکنن...که میشه ماهی مثلا 38هزار تومان یعنی دو ماه 76هزار تومان که روی قبض تلفن شما میاد...حالا مثلا شما یک ماه کار کرده باشین روی قبض تلفن پول یه ماه اینترنت 1مگ برای شما میاد که میشه 38هزار تومان...یا مثلا یه روز کار کرده باشید.. ..البته حتما از خود مخابرات منتقطون پیگیر باشید...که درخواست اومده یا نه...پهنای باند خطتون رو چنده...یا کی تغییر میدن..یا مثلا میتونین از خود متصدی 2020بپرسین..اونا توضیحات کاملتری رو میتونن بهتون ارائه بدن.
موفق باشید.

هزینه تغییر سرعت هم این وسط وجود داره یا نه ؟

نخیر...هزینه تغییر سرعت وجود نداره...همینطور هزینه رانژه و غیره.
موفق باشید.

magiteq1
26-01-2013, 20:10
دوستان این ماه سرویسم رانزه شد اخر ماه میتونم درخواست تخلیه بدم

Ehsan Fire
26-01-2013, 20:15
دوستان این ماه سرویسم رانزه شد اخر ماه میتونم درخواست تخلیه بدم

شما هروقت که مایل باشید میتونین برا تخلیه خطتون به مخابرات منطقه مراجعه کنید...با یه درخواست از مالک خط یا خود مالک....همینطور که خیلی سریع خطوط رو رانژه میکنن...خیلی سریع هم تخلیه میکنن.
موفق باشید.

mr_exir
26-01-2013, 20:16
مال ما که فقط قطع شد سرعت همونه کنده

mr_exir
26-01-2013, 20:18
اصلا جالب نیست وضعیت فقط الکی قطع شده بود

arashpour
26-01-2013, 20:18
دوستان منم تا دو هفته پیش مخابرات داشتم که الان رفتم اوراکل.

فقط این رو بهتون بگم که هیچ چیز فرق نکرده! به غیر از اینکه بیشتر از دوبرابر دارم پول میدم و پینگ تایمم هم زیر 350 نمیاد!

همون داستانی که صبحها همه چیز اوکی هست تا 10، 11 صبخ اینجا هم برقراره. عملا هیچ تفاوتی نداره! :n14:

امروز هم که "کارشناس" (!!) اومد اینجا گفت همینه که هست و ملاک ما آی دی ام با 16 کانکشنه! یعنی پادکست، رادیو، یوتببوب...... همه تعطیل، همه باید بشینن فقط دانلود کنن!

خلاصه همین مخابرات رو بچسبید فکر نکنید شرکت خصوصیه خبریه!

خدافظ!

Firebirds
26-01-2013, 20:31
دوستان منم تا دو هفته پیش مخابرات داشتم که الان رفتم اوراکل.

فقط این رو بهتون بگم که هیچ چیز فرق نکرده! به غیر از اینکه بیشتر از دوبرابر دارم پول میدم و پینگ تایمم هم زیر 350 نمیاد!

همون داستانی که صبحها همه چیز اوکی هست تا 10، 11 صبخ اینجا هم برقراره. عملا هیچ تفاوتی نداره! :n14:

امروز هم که "کارشناس" (!!) اومد اینجا گفت همینه که هست و ملاک ما آی دی ام با 16 کانکشنه! یعنی پادکست، رادیو، یوتببوب...... همه تعطیل، همه باید بشینن فقط دانلود کنن!

خلاصه همین مخابرات رو بچسبید فکر نکنید شرکت خصوصیه خبریه!

خدافظ!

اوراکل توی سعادت آباد ؟

ezio7
26-01-2013, 20:52
آقا اینترنت ملی شد رفت سایت های خارجی اصن باز نمیشه حتی گوگول واسه شمام ایجوریه؟

hossein019940
26-01-2013, 20:55
آقا اینترنت ملی شد رفت سایت های خارجی اصن باز نمیشه حتی گوگول واسه شمام ایجوریه؟
برای من که گوگل باز میشه:n10::n10:

arashpour
26-01-2013, 21:01
اوراکل توی سعادت آباد ؟

منظورتون مرکز اینجاست؟ : مطهری
یا آدرس خودشون : oracle.ir

mr_exir
26-01-2013, 21:07

یه جز ساعت 2 شب تا 10 صبح سرعت 10 کیلوبایته با بروزر و تک کانکشن

16 کانکشن به درد ..... میخوره

mr_exir
26-01-2013, 21:08

ببین میتونم بهت بگم فوق اقتضاح سایت های خارجی

Fusi0n
26-01-2013, 21:09
یک جا خدایش بیام این مشکلات مخابرات بگیم از این خبرگزاری شروع کنیم ....؟!
صبح تا ساعت 2 خوب بود ولی بعدش برگشت مثل سابق....

نمیدونم واقعا چیکار کردن سرعت برای مروگر تقریبا خوب ولی وقتی به یوتیوب .. میرسه اصلا با کندی میره جلو ....

mr_exir
26-01-2013, 21:12
یک جا خدایش بیام این مشکلات مخابرات بگیم از این خبرگزاری شروع کنیم ....؟!
صبح تا ساعت 2 خوب بود ولی بعدش برگشت مثل سابق....

نمیدونم واقعا چیکار کردن سرعت برای مروگر تقریبا خوب ولی وقتی به یوتیوب .. میرسه اصلا با کندی میره جلو ....

اسپید تست از سرور خارج بگیر نشون میده چه قدر بده سرویس یه .010 هم نمیرسه تو اسپید تست فقط ماشالا سرور ایران بلدن زیاد کنن

Firebirds
26-01-2013, 21:29

این شرکت یکی از بدترین شرکت های خدمات اینترنت هست.
بهتر بود از یکی از شرکت های PAP میگرفتید.

ezio7
26-01-2013, 21:36
آقا کسی dial-up خوب سراغ نداره میخوام با 512 مخابرات کل بندازم :sq_24:

Firebirds
26-01-2013, 21:37

یعنی همه هم آماده نا !

ملت شریف ایران به خبری که هم اکنون به دستمان رسید توجه فرماید:
اینترنت کشور ملی شد :n16:

:n20::n20::n20::n20:

شُله شُله !! آهان... بیـــــا

mr_exir
26-01-2013, 21:42
فک کنم ملی شد گوگل بازنمیشه

ezio7
26-01-2013, 21:45
یعنی همه هم آماده نا !

ملت شریف ایران به خبری که هم اکنون به دستمان رسید توجه فرماید:
اینترنت کشور ملی شد :n16:

:n20::n20::n20::n20:

شُله شُله !! آهان... بیـــــا
خوشحال نشو باو 5 دقیقه ملی شد فقط فک کنم پریزشو کشیدن رفت رو جهانی دوباره :n03:
:n03::n03:

mr_exir
26-01-2013, 21:49
بعد 120 ثانیه گوگول باز شد هورا اینترنت نیمه ملی شده

ezio7
26-01-2013, 21:50
فک کنم ملی شد گوگل بازنمیشه

جو نده دادا اینترنت به این خوبی دوشواری کیه؟! دوشواری نداریم اصن!

mr_exir
26-01-2013, 21:52
جو نده دادا اینترنت به این خوبی دوشواری کیه؟! دوشواری نداریم اصن!

اره عالیه دارم از اینترنتی که ایران درست کرده لذت میبرم سرعت بدون منیجر 5 کیلوبایت حرف نداره

Firebirds
26-01-2013, 21:57
نباوا مشکل مخابرات نیست سراسریه بقیه جاها هم گوگل به زور باز میشه !

به قول یه بنده خدایی اینترنت از اولشم قاچاقی وارد کشور شد، از اون موقعه هم قاچاقی پا برجاست :n24:

mr_exir
26-01-2013, 22:00
نباوا مشکل مخابرات نیست سراسریه بقیه جاها هم گوگل به زور باز میشه !

به قول یه بنده خدایی اینترنت از اولشم قاچاقی وارد کشور شد، از اون موقعه هم قاچاقی پا برجاست :n24:

ناموسنا قطع اش کنن بهتره :n09: ملت اینجوری عذاب نمیکشن

:n08: تو جیکاگو یارو 10 سال پیش تو فیلم نشون میداد رو دکمه نزده صفحه باز میشد

الان سال 2013 رسیدیم سرعت رو کیلو بیته که هیچ با گوگول هم مجگل داریم باوووووووووووووووو

Core
26-01-2013, 22:07
ما از ایرانسل به مخابرات کوچ کردیم اما امروز واقعا سرویس در حد فاجعه هست.
گوگل به هیچ عنوان بار نمیشه. و البته من مثل دوستان حوصله ی 120 ثانیه منتظر شدن رو ندارم تا بتونم آمار بدم. در نتیجه میگم باز نمیشه.
البته 2 3 روزه مودم ایرانسل من هم روزی 10 20 دفعه دیسکانکت میشه که قبلا سابقه نداشت.

ezio7
26-01-2013, 22:10
ما هچ دوشواری نداریم

majid322
26-01-2013, 22:13
چقدر جالبه...من هیچ مشکلی تو این چند وقته اخیر نداشتم...فقط امروز تا ساعت 5 قطع بود..
.
سرعت هم قبل قطعی هم بعد قطعی خیلی خوبه...

zelda64
26-01-2013, 22:13
ای لعنت بر این اینترنت ایرانی ، 24 ساعت که سرویس مخابرات تهران برای من قطع شد حالا هم که باز شده تمام پروتکل‌های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعم از سرچ گوگل از داخل فایرفاکس و کروم و جی‌میل به کلی قطع شده بعد میگن مردم چرا میرن از ضد فیـــلـــتـــر استفاده می‌کنند.

بچه ها پروتکل‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بقیه سرویس‌دهنده مثل پارس آنلاین و شاتل و صبانت و غیره هم مسدود شده یا نه ؟، لطفاً خبر بدید.

Behrang_sh
26-01-2013, 22:37
چقدر جالبه...من هیچ مشکلی تو این چند وقته اخیر نداشتم...فقط امروز تا ساعت 5 قطع بود..
.
سرعت هم قبل قطعی هم بعد قطعی خیلی خوبه...

کاملا تایید میشه
مرکز پیام نور سرویس 256
موفق باشید:n16:

ezio7
26-01-2013, 22:50

پس چرا گوگل باز نمیشهههههههههههههههه؟؟؟؟؟ ؟؟

mr_exir
26-01-2013, 22:51
برو تو فروم کشور خودت پست بده دادا اینجا فرومه ایرانه

90درصد مردم کندی رو تایید کردن شما الان با دایل اپ بری سایت اسپید تست نتیجشو میزه faster than 85% IR

پس وضعیت معلومه چیه و اصلا نیازی به بحث نداره

mr_exir
26-01-2013, 22:54
ای لعنت بر این اینترنت ایرانی ، 24 ساعت که سرویس مخابرات تهران برای من قطع شد حالا هم که باز شده تمام پروتکل‌های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعم از سرچ گوگل از داخل فایرفاکس و کروم و جی‌میل به کلی قطع شده بعد میگن مردم چرا میرن از ضد فیـــلـــتـــر استفاده می‌کنند.

بچه ها پروتکل‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بقیه سرویس‌دهنده مثل پارس آنلاین و شاتل و صبانت و غیره هم مسدود شده یا نه ؟، لطفاً خبر بدید.

ظهر با وایمکس ایرانسل بودم ناموسا پر.و.ک.س.ی فایر روان کار میکرد

arashsard
26-01-2013, 23:12
فقط ارزو دارم یه روز صبح پاشم سرعت یه مگ ام 130 ثابت بشه کل بچه های فروم مخابراتو دعوت میکنم فرحزاد یه قلیون مشتی مهمونتون میکنم :n09:

حاجی آدم پای این نت ایران پیر میشه... والا منم یه پینگه ثابتی ندارم... 5 دیقه یه بار یه قری میده... از ظهر تا حالا میخوام 4 تا کلیپ توو یوتیوب ببینم نتونستم... اگه تونستم قول میدم همتون رو فالوده شیرازی پشت ارگ کریم خان مهمون کنم...

Kianoosh
26-01-2013, 23:19
اوه اوه اوه اون از قطعی کوچولو :دی اینم از الان ... ما گفتیم ملی شدن وارد فاز اجرایی شد چه عجله ای بود حالا!!:n09: گوگل و خیلی چیزهای دیگه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشن عکسها ویدیو ها و بعضی فلش ها و ... پینگ بدک نیست فقط 25-50% تایم اوته که اونم فدای سرم :n02: سرعت ظاهرا نصف شده باطنش رو باید اسپیدتست باز بشه!
امیدوارم به زودی با همکاری کشورهای دوست و همسایه کره شمالی و سوریه و عربستان بتونیم یک اینترنت جهانی! جدید تشکیل بدیم که همه راضی باشن بعدش یه جام جهانی و المپیک هم بین خودمون برگزار میکنیم و اینطوری تمام تهدیدات سایبری و نرم ناشی از ویکیپدیا گوگل imdb و یوتیوب و .... برای همیشه برطرف میشه!!!یه خبری یه جا خوندم VPN قانونی قراره عرضه بشه برای اونایی که نیاز دارن چیه قضیش ؟!:n09: دایل آپ هوشمند ساعتی 300 بود؟:n08:

mr_exir
26-01-2013, 23:19
اینترنت مخابرات قطع شد
تاریخ انتشار : شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۱۷

کاربران اینترنت که سرویس خود را از شرکت مخابرات استان تهران می‌گیرند از بامداد امروز شنبه 7 بهمن‌ماه با مشکل قطعی اینترنت مواجه شده‌اند.

به گزارش جهان، از اولین ساعات بامداد امروز کاربرانی که اینترنت خود را از شرکت مخابرات استان تهران می‌گیرند با قطعی مواجه شده‌اند که البته تاکنون شرکت مخابرات دلیلی درباره این اختلال ارائه نکرده و به نظر می‌رسد موضوع در دست بررسی قرار دارد.

مهدی خدایی - مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت - در گفت‌وگویی با ایسنا ارتباط این اختلال با شرکت ارتباطات زیرساخت را رد کرده و گفت: اگر مشکل به زیرساخت‌ها مربوط می‌شد، قطعی و اختلال برای تمام کاربران اینترنت پیش می‌آمد و نه تنها مشترکان اینترنت مخابرات.

اما براساس قوانین تعریف‌ شده، شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی در صورتی که بیش از حد‌ مجاز قطعی ماهانه داشته باشند، موظف هستند براساس میزان قطعی غیرمجاز، جریمه‌ای را در شارژ‌های ماهانه مشترکان خود بازپرداخت کنند.

البته بر اساس این قانون نوع دسترسی کاربران به اینترنت به شیوه‌های مختلفی چون برنزی، نقره‌ای، طلایی و الماس تقسیم می شود و در هر یک از این سیستم‌ها کاربر بنا بر هزینه‌هایی که پرداخت می‌کند به تسهیلات ویژه‌ای نیز دسترسی پیدا می‌کند.

بر اساس جداول طراحی شده سطح پایه مشترکان برنز محسوب می‌شود و اگر کاربری در قرارداد خود به طور خاص اشاره نکرده باشد که سرویسی بالاتر از برنز می خواهد برای او همان سطح برنزی در نظر گرفته می‌شود.

میزان دسترسی در سطح برنزی 99 درصد اعلام شده و تا 432 دقیقه یعنی کمتر از 5.7 ساعت در ماه زمان مجاز قطعی در این بخش است.

به عبارت دیگر با توجه به این که بر اساس این قانون بیشترین ساعت قطعی مجاز اینترنت حدود هفت و نیم ساعت محسوب می‌شود، حال که بیش از 16 ساعت از قطعی اینترنت مخابرات می‌گذرد به نظر می‌رسد طبق قوانین و شرایط نرمال این شرکت موظف به پرداخت خسارت به کاربران است

mr_exir
26-01-2013, 23:32
گستاخی نباشه ولی این اسمش اینترنت نیست :n14:

ezio7
26-01-2013, 23:44
اینترنت مخابرات قطع شد
تاریخ انتشار : شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۱۷

کاربران اینترنت که سرویس خود را از شرکت مخابرات استان تهران می‌گیرند از بامداد امروز شنبه 7 بهمن‌ماه با مشکل قطعی اینترنت مواجه شده‌اند.

به گزارش جهان، از اولین ساعات بامداد امروز کاربرانی که اینترنت خود را از شرکت مخابرات استان تهران می‌گیرند با قطعی مواجه شده‌اند که البته تاکنون شرکت مخابرات دلیلی درباره این اختلال ارائه نکرده و به نظر می‌رسد موضوع در دست بررسی قرار دارد.

مهدی خدایی - مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت - در گفت‌وگویی با ایسنا ارتباط این اختلال با شرکت ارتباطات زیرساخت را رد کرده و گفت: اگر مشکل به زیرساخت‌ها مربوط می‌شد، قطعی و اختلال برای تمام کاربران اینترنت پیش می‌آمد و نه تنها مشترکان اینترنت مخابرات.

اما براساس قوانین تعریف‌ شده، شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی در صورتی که بیش از حد‌ مجاز قطعی ماهانه داشته باشند، موظف هستند براساس میزان قطعی غیرمجاز، جریمه‌ای را در شارژ‌های ماهانه مشترکان خود بازپرداخت کنند.

البته بر اساس این قانون نوع دسترسی کاربران به اینترنت به شیوه‌های مختلفی چون برنزی، نقره‌ای، طلایی و الماس تقسیم می شود و در هر یک از این سیستم‌ها کاربر بنا بر هزینه‌هایی که پرداخت می‌کند به تسهیلات ویژه‌ای نیز دسترسی پیدا می‌کند.

بر اساس جداول طراحی شده سطح پایه مشترکان برنز محسوب می‌شود و اگر کاربری در قرارداد خود به طور خاص اشاره نکرده باشد که سرویسی بالاتر از برنز می خواهد برای او همان سطح برنزی در نظر گرفته می‌شود.

میزان دسترسی در سطح برنزی 99 درصد اعلام شده و تا 432 دقیقه یعنی کمتر از 5.7 ساعت در ماه زمان مجاز قطعی در این بخش است.

به عبارت دیگر با توجه به این که بر اساس این قانون بیشترین ساعت قطعی مجاز اینترنت حدود هفت و نیم ساعت محسوب می‌شود، حال که بیش از 16 ساعت از قطعی اینترنت مخابرات می‌گذرد به نظر می‌رسد طبق قوانین و شرایط نرمال این شرکت موظف به پرداخت خسارت به کاربران است
آقا الان ما که نامحدودیم چگونه میخوان شارژمونو زیاد کنن ها چگونه؟ :n13: بعد فک کنم یه نوع دیگم هست به جز برنزی و نقره ای و ... از نوع تخـ... فک کنم به ما از اون مدلش دادن :n09:

sei_pm
27-01-2013, 02:06
مثل اینکه اینجا رو با چت روم اشتباه گرفتید. بحث حاشه ای ایجاد نکنید و از دکمه گزارش استفاده کنید.