مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
Kianoosh
13-01-2013, 22:34
بله دوباره سرعت افتضاح شده صفحه باز کردن که خیلی کند و باید چند بار ریفرش بشه پینگ و تایم اوت هم بالا رفته ... دانلود هم تک کانکشن/سرور به نصف سرعت روزهای عادی هم نمیرسه!نوسان زیاد داره.به قدرت خدا speedtest هم باز نمیشه وگرنه فکر کنم رکوردهای قبلی خودم رو جابجا کردم!:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
خیلی از سایتهای خارجی اصلا باز نمیشن!
arashpour
13-01-2013, 23:41
بله دوباره سرعت افتضاح شده صفحه باز کردن که خیلی کند و باید چند بار ریفرش بشه پینگ و تایم اوت هم بالا رفته ... دانلود هم تک کانکشن/سرور به نصف سرعت روزهای عادی هم نمیرسه!نوسان زیاد داره.به قدرت خدا speedtest هم باز نمیشه وگرنه فکر کنم رکوردهای قبلی خودم رو جابجا کردم!:دی
+
حتی سایتهای وطنی هم به زور باز میشن یا نمیشن! :n21:
Golbarg01
13-01-2013, 23:52
من سرعت دانلودم طبیعیه معمولا
یعنی با 256 سرعت دانلودم حدود 25 تا 31 هست ولی بعضی وقتا یهو سرعت قطع میشه و هیچ سایتی رو تا چند دقیقه نمیشه باز کرد.ولی فقط سایت ها رو نمیشه باز کرد ولی با دانلود منیجر می تونم دانلود کنم.
برای چی هست؟
dr_data_13
14-01-2013, 00:24
ديروز كلا سرعت عالي
امروز سرعت افتضاحح
abolfazlwest72
14-01-2013, 02:09
سرعت دانلود خیلی هم خوب شده بعد قطعی ها 2 برابر شده الان سرعت دانلودم با 256 نامحدود 85 :n19:
عجب دروغ گو هایی پیدا میشن ها :
dr_data_13
14-01-2013, 11:18
سرعت دانلود خیلی هم خوب شده بعد قطعی ها 2 برابر شده الان سرعت دانلودم با 256 نامحدود 85 :n19:
چجوري با 256 اين سرعت رو داريد؟!
مگه سرعتاش واقعي نيست؟
براي من كه 512 هست از وقتي گرفتم تاحالا ديگه از 70 بيشتر نشده و موقع هايي هم كه عالي بوده از سرعت واقعيش بالاتر نرفته يعني حول و خوش 64!
باز اگه پارس آنلاين و ... بود ميگفتيم تو سرويسهاي حجميش اينجوريه ولي مخابرات سرويس نامحدود از سرعت واقعي بالاتر نميده!يعني 32 با 256
Koosha_Raisi
14-01-2013, 11:39
چجوري با 256 اين سرعت رو داريد؟!
مگه سرعتاش واقعي نيست؟
براي من كه 512 هست از وقتي گرفتم تاحالا ديگه از 70 بيشتر نشده و موقع هايي هم كه عالي بوده از سرعت واقعيش بالاتر نرفته يعني حول و خوش 64!
باز اگه پارس آنلاين و ... بود ميگفتيم تو سرويسهاي حجميش اينجوريه ولي مخابرات سرويس نامحدود از سرعت واقعي بالاتر نميده!يعني 32 با 256
ایشون مخابرات تهران نداره هی هم میاد اینجا پست میده ما شگفت زده بشیم !
mehryar1973
14-01-2013, 12:20
من امروز برای انجام کاری خونه بودم وسر کار نرفتم الان که چک میکنم تقریبا از ساعت 11 صبح افت سرعت شروع میشه
یعنی مثلا از حدود 31-29 اومده روی 26-24
من مخابرات 1 مگ دارم تهران
سرعت از سرور خارجی خیلی پایین هست فقط سرور های داخلی با سرعت کامل میشه دانلود کرد سرعت و پینگ دقیقا از 2 شب تا 10:30 صبح خوبه بعد یکدفه پینگ از 120 میشه 220 با کلی تایم اوت با مرور گر که از سرور خارجی دانلود میکنی سرعت 10 کیلو بایت ولی از سرور ایرانی هیچ عیبی نداره ولی چه فایده مهم سرور خارجی هست کسایی که مخابرات دارن یه تست بذارن از سرور های خارجی ببینیم مال دوستان هم مشکل داره ایا ؟؟؟
بدون دانلود منیجر واقعا سرعت اسمی رو نمیشه گرفت دقیق ترین تست سایت speedtest.net اونم از سرور خارجی همه بذارین ببینیم کدوم مناطق درست شده اگه وضعیت اینجوری باشه که فاجعه اس
brothers000
14-01-2013, 12:45
بدون دانلود منیجر واقعا سرعت اسمی رو نمیشه گرفت دقیق ترین تست سایت speedtest.net اونم از سرور خارجی همه بذارین ببینیم کدوم مناطق درست شده اگه وضعیت اینجوری باشه که فاجعه اس
سرور تهران :
(متاسفانه انجام تست از سرور خارجی مقدور نبود و ارور میداد)
amir0831
14-01-2013, 13:03
واقعا وضعیت مخابرات تهران هم اینقدر خرابه؟من تا حالا فکر کرذم فقط مخابرات کرمانشاه اینجوریه!
DaRiOuShJh
14-01-2013, 14:08
جهت اطلاع :دی
512 - استقلال
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من چند روزه که در بعضی دقایق سرعتم خیلی کم میشه در حد صفر.واسه همه همینطوره!؟
منم سرعتم داغونه
دوستان راهی نیست که از حداکثر سرعت چه تو دانلودها چه غیردانلود استفاده بشه ؟ برنامه ای چیزی ؟؟
سرعت کلا داغونه،بنظر میرسه فقط صبحا تا ظهر یا حداکثر ساعت سه وچهار بشه به سرعت اسمی رسید
بنظر من پول دادن برای سرویس 256 به بالا تو مخابرات حرومه آقا مگه آدم مرض داره پولشو دور بریزه:n13:
+
حتی سایتهای وطنی هم به زور باز میشن یا نمیشن! :n21:
عجب دروغ گو هایی پیدا میشن ها :
من امروز برای انجام کاری خونه بودم وسر کار نرفتم الان که چک میکنم تقریبا از ساعت 11 صبح افت سرعت شروع میشه
یعنی مثلا از حدود 31-29 اومده روی 26-24
من مخابرات 1 مگ دارم تهران
سرعت از سرور خارجی خیلی پایین هست فقط سرور های داخلی با سرعت کامل میشه دانلود کرد سرعت و پینگ دقیقا از 2 شب تا 10:30 صبح خوبه بعد یکدفه پینگ از 120 میشه 220 با کلی تایم اوت با مرور گر که از سرور خارجی دانلود میکنی سرعت 10 کیلو بایت ولی از سرور ایرانی هیچ عیبی نداره ولی چه فایده مهم سرور خارجی هست کسایی که مخابرات دارن یه تست بذارن از سرور های خارجی ببینیم مال دوستان هم مشکل داره ایا ؟؟؟
سرور تهران :
فرمایشات تمام دوستان تایید میشه
512 - استقلال
شما با دانلود منیجر 16 تا کانکشن پر میکنی شایدم چند تا دانلود با هم درسته؟
نگه اینکه شما در بین این همه یه شانس خیلی خ..رکی داشته باشی؟:n02:
Kianoosh
14-01-2013, 14:52
همچنان speedtest ارور میده ...
512 - استقلال
داریوش جان فقط مواقعی که خراب هست باید اینجا پست بدی got it؟:n24:
از چه سرورهایی هست اینا؟صفحه باز کردن سرعتش خوبه برات پینگ و اینا چطوره؟اگه 24/7 دانلود میکنی تا حالا خودجوش قطع شده؟!
+
بازم که تو امضات تبلیغات کردی!:n09:
سرور تهران :
دوستمون راست میگخ در طول روز اصلا اون قدر تایم اوت داریم که حتی speed test باز نمیشه اگر هم بشه از سرور خارجی نمیشه تست گرفت اگر هم بگیری سرعتش خیلی پایینه فقط فقط از سرور یا سایت های داخلی سرعت دانلود یا پیج خوبه همین
امروز زنگ زدم مخابرات میگم چرا سرعت در طول راز از سایت های خارجی پایینه میگه شاید چون تحریم شدیم اینجوریه
بعد گفت شما چون از سرور ایران سرعت کامل رو دارید پس مشکلی نیست من میگم خانوم محنرم 90% هاست ها خارجیه میگه نه شما از سایت های غیر معتبر چک کردین چی بگم اخه من 1 مگ مخابرات با 16 تا کانکشن به زور میره 90 کیلو بایت بدون دانلود منیجر هم که دوستان میدونن رو 10 یا 15 کیلو بایته سایت های خارجی هم که بد باز میشن
یکی میگه فیبر نوری تو زلزله ترکیده ( گرجستان )
یکی میگه به دلایل امنیتی اینجوری شده
یکی میگه کوسه گاز زده پاره شده
یکی میگه بر اثر یخ زدگی دریاچه
دم خروس باور کنم یا قسم حضرت عباس :n13:
بچه ها بعد از روز ها و ساعت ها تلاش تونستم 2 تا تست از سایت speed test بگیرم جون اصلا صفحه اسپید تست باز نمیشد
2 تا تست گذاشتم یکی سرور داخلی و دیگری خارجی ببینید چجوری محدود کردن
سرویس من 1 مگ مخابرات تهران
تصویر اول : سرور خارجی<< [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر 2 سرور ایران:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیلی ناراحتم .... لیاقت یه اینترنت معمولی رو هم نداریم یعنی؟ واقعا که
DaRiOuShJh
14-01-2013, 15:10
فرمایشات تمام دوستان تایید میشه
شما با دانلود منیجر 16 تا کانکشن پر میکنی شایدم چند تا دانلود با هم درسته؟
نگه اینکه شما در بین این همه یه شانس خیلی خ..رکی داشته باشی؟:n02:
نه 4 تا لینک 8 لینکی میگیرم معمولا از 3-4 سرور مختلف
بابا چشم نزن ماله من رو هم الان خراب میشه
البته خوب مخابرات همه مرکزها رو هم زمان داون و نیمه داون نمیکنه زیگزاکی و نوبتی میکنه
نوبته منم گمونم فردا باشه:n09:
همچنان speedtest ارور میده ...
داریوش جان فقط مواقعی که خراب هست باید اینجا پست بدی got it؟:n24:
از چه سرورهایی هست اینا؟صفحه باز کردن سرعتش خوبه برات پینگ و اینا چطوره؟اگه 24/7 دانلود میکنی تا حالا خودجوش قطع شده؟!
+
بازم که تو امضات تبلیغات کردی!:n09:
دوست دارم:n02:
خوب بابا بدبش رو میگیم خوبیشم بگیم دیگه
صفحه باز کردن که 3 روزی هست ترکیده و خیلی از سایت ها رو اصلا برام باز نمیکنه
پینگش هم مثله همیشه باید باشه یه مقدار بالاتر نهایت
هفته پیشم اینجوری بوده
خودش تو این 2-3 ماه 2-3 بار قطع شده که یکیش 6 روز خطم قطع بود محظ خنده!×!:n13:
----------------------
تبلیغات هم باید فحش بدم، آخه اونا تبلیغن؟ آخه من مگه صاحب لست اف ام هستم یا imdb؟:n24:البته اگه بودم خوب وبدا
اینا هم قعلا اکثرا آپلودباز و میهن دانلودن در حال حاضر
دوستمون راست میگخ در طول روز اصلا اون قدر تایم اوت داریم که حتی speed test باز نمیشه اگر هم بشه از سرور خارجی نمیشه تست گرفت اگر هم بگیری سرعتش خیلی پایینه فقط فقط از سرور یا سایت های داخلی سرعت دانلود یا پیج خوبه همین
این سایت های داخلی هم اکثرا سرورهای دانلودشون مخصوصا خارجین
همه ایران نیستن که:n13:
amirkhan_0o0
14-01-2013, 16:15
کسی از دوستان ولنجک مخابرات نداره؟؟
سرعت ولنجک برخلاف جاهای دیگه تهران فوق العاده فاجعه است. البته پینگ بدک نیست
افت شديد سرعت اينترنت،مخابرات بازهم داد مشترکان را در آورد
خراسان رضوي - مورخ دوشنبه 1391/10/25 شماره انتشار 18316
نويسنده: محمد علي علي نژاد alinejad@khorasannews.com
وعده رئيس اداره توسعه ديتاي مخابرات استان براي حل مشکل و جبران خسارت کندي سرعت اينترنت
سرعت اينترنت به اصطلاح پرسرعت! مخابرات آن طور که مشترکان اين سرويس مي گويند طي چند هفته گذشته دچار افت شديدي شده است. اين کاهش سرعت که هر از گاهي باعث اعتراض مشترکان مي شود اين بار هم سبب شده است تا مشترکان اينترنت مخابرات از اين موضوع به شدت گلايه مند باشند. در همين حال رئيس اداره توسعه ديتاي مخابرات استان نيز ضمن پذيرش مشکل پيش آمده آن را ناشي از شبکه زيرساخت ذکر مي کند و براي جبران خسارت کندي اينترنت مشترکان فيبر نوري مخابرات وعده مي دهد. هرچند برخي مشترکان هم در گفت و گو با خبرنگار ما مي گويند وقتي با اپراتورهاي اينترنت پرسرعت مخابرات تماس مي گيرند تا از چند و چون کندي سرعت سوال کنند هر هفته وعده آخر هفته را مي شنوند. همچنين يکي از اين مشترکان هم مدعي مي شود يکي از همين اپراتورها به وي گفته است که طبق اعلام مخابرات بايد در پاسخ به اعتراضات مشترکان وعده آخر هفته را اعلام کنند. گزارش خراسان رضوي را در اين باره مي خوانيد.
تعدادي از شهروندان طي تماس تلفني با خبرنگار خراسان و نيز ارسال پيامک به سامانه 2000999 روزنامه خراسان از افت شديد سرعت اينترنت فيبرنوري مخابرات طي 3 هفته گذشته گلايه کردندوخواستار پي گيري موضوع شدند. به طور کلي اين شهروندان مدعي بودند طي اين مدت سرعت اينترنت مخابرات افت شديدي داشته اما اينترنت ارائه شده توسط بخش خصوصي مشکلي نداشته است. برخي از شهروندان هم اعلام کرده بودند هرچند در ساعات ابتدايي صبح برخي روزها سرعت اينترنت مخابرات قابل قبول است اما طي يک هفته اي که از مخابرات اينترنت پرسرعت خريداري کرده اند از سرعت آن به ويژه از ميانه روز به بعد ناراضي اند.وي يادآور مي شود: سرعت اينترنت صبح ها افزايش مي يابد ولي از ظهر به بعد سرعت به مرور کاهش مي يابد و تا اواخر شب سرعت آن به اندازه سرعت اينترنت تلفني(Dial up) مي رسد. هم چنين يکي ديگر از مشترکان مي گويد: با اين که اينترنت با سرعت 256 خريداري کرده ام ولي متاسفانه سايت google را به سختي باز مي کند و بايد حدود 20 دقيقه منتظر باز شدن اين سايت باشم.اين شهروندتصريح مي کند: براي رفع اين مشکل با شماره تلفن واحد پشتيباني اينترنت مخابرات تماس گرفتم، فردي که پاسخ گوي تلفن بود اعلام کرد مخابرات به ما ابلاغ کرده به مشترکان آرامش بدهيم چون معلوم نيست چه زماني اين مشکل بر طرف شود.وي يادآور مي شود: از طريق تلفن گويا با منزل ما تماس گرفته و اعلام شد به دليل مشکلات زيرساختي در ارائه خدمات اعتبار اينترنت شما افزايش مي يابد. اين شهروند با بيان اين که سرويس مورد استفاده من، اينترنت پرسرعت نامحدود است و نمي توانيم اعتبار دريافت کنيم ،تاکيد مي کند: در تماس با واحد پشتيباني اينترنت پرسرعت مخابرات اعلام کردند براي اين که جبران خسارت امکان پذير باشد بايد سرويس جديددريافت کنم.هم چنين خانمي که با روزنامه تماس گرفته است مي گويد: روز پنج شنبه هفته گذشته در تماس با تلفن 2020 مخابرات اعلام شد هزينه شارژ را از طريق اينترنت پرداخت کنم اما پس از پرداخت هزينه امکان استفاده از اينترنت فراهم نشد. وي مي افزايد: در روز تعطيلي هم اعلام کردندهمکاران امور مالي بايد هزينه پرداختي را تاييد کنندکه امروز نيز تعطيل است وبايد بعد از تعطيلات تماس بگيريد البته بعد از تعطيلات نيز اعلام شد 72 ساعت بعداتصال به شبکه اينترنت پرسرعت مخابرات برقرار مي شود.وقتي براي پي گيري گلايه هاي شهروندان با رئيس اداره توسعه ديتاي مخابرات استان تماس مي گيريم، او با پذيرش کندي سرعت اينترنت مخابرات طي 3 هفته گذشته مي گويد: مشکل کندي سرعت اينترنت فيبرنوري مخابرات مربوط به شبکه زيرساخت کشور است که مسئولان قول داده اند در اسرع وقت اين مشکل برطرف شود.سيد علي ملک جعفريان به جلساتي مشترک با مسئولان کشوري براي رفع اين مشکل اشاره مي کند و مي افزايد: مشکل کندي سرعت اينترنت استان در اين هفته بر طرف مي شود. وي از جبران خسارت مشترکان به دليل کندي سرعت اينترنت خبر مي دهد و اضافه مي کند: براي جبران خسارت زمان استفاده مشترکان را اضافه خواهيم کرد ياحجم دانلود مشترکان را افزايش خواهيم داد.
DaRiOuShJh
14-01-2013, 19:05
راي جبران خسارت زمان استفاده مشترکان را اضافه خواهيم کرد ياحجم دانلود مشترکان را افزايش خواهيم داد.
اینی که ایجا گفته برای مایی که نامحدود داریم ینی چه؟
mehryar1973
15-01-2013, 08:09
اینی که ایجا گفته برای مایی که نامحدود داریم ینی چه؟
یعنی سر یوزرها رو گول بمالن:n09:
DaRiOuShJh
15-01-2013, 10:53
خوب اون که کار همیشگیشونه
چیز جدیدی نیست
مسنکه اوضاع خوبه کسی نیومده فحش بده
سرعت من از سرور خارجی هنوز پایینه انگار مخابرات نمیخواد واسه درس شدنش اقدام کنه
سرویس من 1 مگ تهران
1-سرور خارجی:
سرعت از سرور داخلی ایرانی :
من شانس ندارم با این وضع اینترنت میخوام بمیرم
Ehsan Fire
15-01-2013, 11:53
خوب اون که کار همیشگیشونه
چیز جدیدی نیست
مسنکه اوضاع خوبه کسی نیومده فحش بده
نه داداش هنوز خرابه...همیشه خراب بوده...فقط از ساعت 1 شب تا12 1 ظهر خوبه...الان من که 2 ساله مشترک مخابراتم..انواع اقسام سرویساشم داشتم...به جرات میتونم بگم 60%مواقع تو روز خراب بوده...یادمه اون 2 سال پیش چقد خوب بد..:n28::n28:
دیگه امروز به امید حق تعالی و به مساعدت کادو های تولد رفتم پارس:n20::n20:..ایشالا تا یه هفته دیگه وصل میشه خلاص میشم از این وضع:n01:
DaRiOuShJh
15-01-2013, 11:57
اوه اوه آره منم الان رفتم دو تا سایت باز کنم باز نکرد
پروکـــسیفایر هم که سرعتش افتضاحه اونم خیلی از سایت ها رو باز نمیکنه
آپلودباز و رپیدباز هم جفتشون لینکاشون کار نمیکنه!:n13:
سرعت مخابرات به درد سطل اشغال میخوره
خیلی عصبانیم در حقم داره ظلم میشه
ماهی 38 هزار تومان بابت 1 مگ میدو سرعتم از سرور خارجی 20 کیلو بایته اونم باکلی نوسان
mohsenking
15-01-2013, 16:26
سرعت مخابرات به درد سطل اشغال میخوره
خیلی عصبانیم در حقم داره ظلم میشه
ماهی 38 هزار تومان بابت 1 مگ میدو سرعتم از سرور خارجی 20 کیلو بایته اونم باکلی نوسان
منطقه شما اینطوریه
منم ۱مگ دارم با سرعت ۱۴۰ دانلود میکنم مثل بنز
خیلی خوبه راضیم
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
dany_3p4u
15-01-2013, 17:13
منم حدود یک سال و خورده ای هست 512 دارم و فقط یک هفته خراب شده بود! در بقیه حالات خوب بود. در کل منطقه به منطقه فرق می کنه و منطقه ما پیام نور هستش.
mahsmahs
15-01-2013, 17:43
وضع اینترنت مخابرات تهران آشغال در حد لالیگا :( حدود ۲ ماهه
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
من 2 تا مودم دارم هم d-link 2520U و دیگری مودم وایر لس d-link 2730u
با هر دو مدل از سرور خارجی خیلی کنده
DaRiOuShJh
15-01-2013, 18:22
140?
تو یه ساعت دقیق چقدر دانلود دارید؟
دوستانی که 1 مگ دارن نهایت سرعتی که گرفتن 11-110 بوده!:n13:
140?
تو یه ساعت دقیق چقدر دانلود دارید؟
دوستانی که 1 مگ دارن نهایت سرعتی که گرفتن 11-110 بوده!:n13:
منم 1 مگ دارم ولی داغون از سرور ایرانی 132 کیلوبایت از سرور خارجی به زور با دانلود منجر 70 - 80 بدون اون 10 کیلو بایت اسپید تست هم باز نمیشه
من 2 تا مودم دارم هم d-link 2520U و دیگری مودم وایر لس d-link 2730u
با هر دو مدل از سرور خارجی خیلی کنده
به مودم ربطی نداره مگه اینکه خطتون نویزش بالا باشه. معمولا اختلاف سرعت اینترنت مخابرات به ناکهای دیتا برمی گرده هر چند مرکز مخابراتی به یه ناک وصله و اگر ناک خوب باشه مرکزهای اونم خوبن و احتمالا ناکهای شما متفاوته
DaRiOuShJh
15-01-2013, 18:48
منم 1 مگ دارم ولی داغون از سرور ایرانی 132 کیلوبایت از سرور خارجی به زور با دانلود منجر 70 - 80 بدون اون 10 کیلو بایت اسپید تست هم باز نمیشه
ایول بابا
خوب میگیرید ها
ما دیوارمون کوتاهه پس به طور با 512 سرعته 61 میگیریم!:n03:
[QUOTE=ak313;7431496]به مودم ربطی نداره مگه اینکه خطتون نویزش بالا باشه. معمولا اختلاف سرعت اینترنت مخابرات به ناکهای دیتا برمی گرده هر چند مرکز مخابراتی به یه ناک وصله و اگر ناک خوب باشه مرکزهای اونم خوبن و احتمالا ناکهای شما متفاوته[/QUOTE
بحث نویز نیست اصلا نویز ندارم با سرور ایرانی فول 130 تا 135 دانلود دارم ولی از سرور های خارجی از 10 نیم صبح به بعد داغون میشه تا 2 شب انگار تو سرور زمان بندی کردن که من تو روز از ایپی خارجی شدیدن محدود بشم چی کار باید بکنم بقیه کسایی که مخابرات 1 مگ دارن از هر سایتی دارن 130 ثابت میگیرن
به مودم ربطی نداره مگه اینکه خطتون نویزش بالا باشه. معمولا اختلاف سرعت اینترنت مخابرات به ناکهای دیتا برمی گرده هر چند مرکز مخابراتی به یه ناک وصله و اگر ناک خوب باشه مرکزهای اونم خوبن و احتمالا ناکهای شما متفاوته
بحث نویز نیست اصلا نویز ندارم با سرور ایرانی فول 130 تا 135 دانلود دارم ولی از سرور های خارجی از 10 نیم صبح به بعد داغون میشه تا 2 شب انگار تو سرور زمان بندی کردن که من تو روز از ایپی خارجی شدیدن محدود بشم چی کار باید بکنم بقیه کسایی که مخابرات 1 مگ دارن از هر سایتی دارن 130 ثابت میگیرن
ایول بابا
خوب میگیرید ها
ما دیوارمون کوتاهه پس به طور با 512 سرعته 61 میگیریم!:n03:
داداش من با یه مگ باید ثابت 130 دانلود بگیرم با 512 فرق داره
DaRiOuShJh
15-01-2013, 19:23
دقیقا باید 128 بگیرید که مخابرات معمولا یه مقدار پایینتر میده
اینم وضعیت نویز
دانلود من از سرور خارج 5 کیلو بایت سرور ایران 135 کیلوبایت
این هم وضعیت پینگ سمت چپ اروپا سمت راست ایران
دانلود از سرور ایرانی فوله فول خارجی خیلی ضعیف و کند 20 کیلو باید دورو بر همین حدود تاره با 1 مگ
دقیقا باید 128 بگیرید که مخابرات معمولا یه مقدار پایینتر میده
دقیقا سرعت من رو 123 کیلوبایت ثابته
و این هم اثبات حرفم تفاوت بین 2 speed test یکی سرورداخلی و دیگری از خارج
1-ایران:
2- خارج:
اسم سرویس من : 1 مگ مسخره مخابرات به درد باباش میخوره ساعت 1:15 شب تو اوج خلوتی همچین سرویس مزخرفی ببین تو روز چیه دیگه:n04:
Bensonw3x
16-01-2013, 21:27
اقا چرا یهو وضع خراب شد؟
به زور اومدم اینجا پست دادم
پینگم رفته رو 600 با تایم اوت های زیاد:|
majid322
16-01-2013, 21:29
وضعیت منم همینه....تا دیروز اینجوری نبود ..کم و بیش سرعت مثل قبل نبود..ولی الان خیلی افتضاحه منم به زور باز کردم کامنت دادم..
Bensonw3x
16-01-2013, 21:36
زنگ زدم طرف گفت میتونی بزاری رو حالت Bridge منم گفتم نه ! گفتشپس بزار همینجور بمونه درست میشه ؟
arashsard
16-01-2013, 23:15
این هم وضعیت پینگ سمت چپ اروپا سمت راست ایران
دانلود از سرور ایرانی فوله فول خارجی خیلی ضعیف و کند 20 کیلو باید دورو بر همین حدود تاره با 1 مگ
دادا بکش بیرون... تهران شرکتای خصوصی خیلی خوبی داره...
بیا پیشگامان حالشو ببر...
اینم با فندق شکن
اینم با فندق شکن
دادا قدرشو بدون تو ایران همچین اینترنتی کمه
قطع شدن اینترنت ADSL مخابرات در نقاطی از تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فناوری اطلاعات و ارتباطات - اینترنت در برخی نقاط تهران از ساعت 9 شب چهارشنبه 27 دی ماه 1391 قطع شده است.
خبرآنلاین در تماس با سرویس خرابی 2828 متوجه قطعی کابل اصلی شد.
خبرنگار خبرآنلاین در تماس با 2828 این پیام را دریافت کرد که کابل اصلی قطع شده است.
اپراتور رفع خرابی در سرویس مخابرات استان تهران توضیح بیشتری در این زمینه نداد و فقط تاکید کرد که به ستینگ ADSL دست نزنید.
وی در پاسخ به این سوال که سرویس چه زمانی مجددا وصل خواهد شد پاسخی نداد.
فقط گفت ممکن است سایتهای خارجی باز نشوند، ولی توضیح بیشتری نداد.
گفتنی است دارندگان سرویس اینترنت پر سرعت از مخابرات استان تهران دچار قطعی شده اند و معلوم نیست سایر کاربران نیز با این مشکل مواجه شده اند یا نه؟
گزارش خبرآنلاین از کندی اینترنت در سطح تهران حکایت می کند.
گزارش کاربران به صورت کامنت در پایین این خبر باعث می شود سایر قطعی ها نیز مشخص شود.
(این خبر با دایال آپ با سرعت بسیار پایین منتشر می شود)
من تازه چند روزه اومدم اینترنت مخابرات
1 مگ نامحدود گرفتم
همه که می گفتن مخابرات خوبه ، این چه وضعشه؟
4 شنبه ساعت 12 اینم وضعیت اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات
256 نامحدود مخابرات
این قدر پز نده میخوای 4 ستون بدن ما بلرزه ؟
256 نامحدود مخابرات
بابا این مخابرات تهران رو ول کن شما که برای قزوینی چرا اینجا پست می زنی خوب تا به حال چند نفر بهت گفتن
قطع شدن اینترنت ADSL مخابرات در نقاطی از تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فناوری اطلاعات و ارتباطات - اینترنت در برخی نقاط تهران از ساعت 9 شب چهارشنبه 27 دی ماه 1391 قطع شده است. خبرآنلاین در تماس با سرویس خرابی 2828 متوجه قطعی کابل اصلی شد. خبرنگار خبرآنلاین در تماس با 2828 این پیام را دریافت کرد که کابل اصلی قطع شده است. اپراتور رفع خرابی در سرویس مخابرات استان تهران توضیح بیشتری در این زمینه نداد و فقط تاکید کرد که به ستینگ ADSL دست نزنید. وی در پاسخ به این سوال که سرویس چه زمانی مجددا وصل خواهد شد پاسخی نداد. فقط گفت ممکن است سایتهای خارجی باز نشوند، ولی توضیح بیشتری نداد. گفتنی است دارندگان سرویس اینترنت پر سرعت از مخابرات استان تهران دچار قطعی شده اند و معلوم نیست سایر کاربران نیز با این مشکل مواجه شده اند یا نه؟ گزارش خبرآنلاین از کندی اینترنت در سطح تهران حکایت می کند. گزارش کاربران به صورت کامنت در پایین این خبر باعث می شود سایر قطعی ها نیز مشخص شود. (این خبر با دایال آپ با سرعت بسیار پایین منتشر می شود) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تازه چند روزه اومدم اینترنت مخابرات 1 مگ نامحدود گرفتم همه که می گفتن مخابرات خوبه ، این چه وضعشه؟ این یعنی از اینترانت ملی دارید استفاده میکنیم
احساس میکنم یه کار کنن اینترنت قطع شه فقط اینترانت کار کنه
arashsard
17-01-2013, 01:42
دادا قدرشو بدون تو ایران همچین اینترنتی کمه
قابلی نداره دادا... شونصتا شرکت عوض کردم رسیدم به این...
arashsard
17-01-2013, 01:45
بابا این مخابرات تهران رو ول کن شما که برای قزوینی چرا اینجا پست می زنی خوب تا به حال چند نفر بهت گفتن
این بچه قزوین توو تاپیک همه شهرا میره پست میده :n02: ... من نمیدونم چیا دانلود میکنه... خیلی مشکوک میزنه.... میگفت شما با سرعتاتون حال میکنید ؟؟؟:n02:
Kianoosh
17-01-2013, 04:41
بعید میدونم هیچ خرابی و قطعی در کار بوده باشه!!
اینترنت ملی وارد فاز اجرایی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تهران:۱۳:۰۵
۱۳۹۱/۱۰/۲۷
مرحله مرحله پیش رفتند و امیدوارم در نهایت به نفع کاربر ایرانی باشه اینترنت ارزان با کیفیت و خدمات بالا و بدون سانسور !!!(Not) بالاخره انتخابات هم نزدیکه و هزار دردسر اینترنتی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
همچنان پرنوسان و داغونه ...
سلام
از دیشب ریموت دسکتاپ برای من قطع شده
برای دوستان هم اینطوریه؟
کلا دسترسی به VPS ام امکان پذیر نیست:n03:
DaRiOuShJh
17-01-2013, 12:56
بعید میدونم هیچ خرابی و قطعی در کار بوده باشه!!
اینترنت ملی وارد فاز اجرایی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تهران:۱۳:۰۵
۱۳۹۱/۱۰/۲۷
مرحله مرحله پیش رفتند و امیدوارم در نهایت به نفع کاربر ایرانی باشه اینترنت ارزان با کیفیت و خدمات بالا و بدون سانسور !!!(Not) بالاخره انتخابات هم نزدیکه و هزار دردسر اینترنتی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
همچنان پرنوسان و داغونه ...
به به
به به
گل بود به سبزه نیز آغشته!×! شد
old_snake1370
17-01-2013, 13:10
سلام
از دیشب ریموت دسکتاپ برای من قطع شده
برای دوستان هم اینطوریه؟
کلا دسترسی به VPS ام امکان پذیر نیست:n03:
سرورتون واسه leaseweb هلند نیست؟
واسه من الآن ده روزه اینطوری شده!! با یه سری از ip های مخابرات و جاهای دیگه مشکل داره!
باید چند بار ریکانکت شی تا یک ip بدون مشکل پیدابشه بعد میتونی به vps دسترسی پیدا کنی!
واسه من الآن ده روزه اینطوری شده!! با یه سری از ip های مخابرات و جاهای دیگه مشکل داره!
باید چند بار ریکانکت شی تا یک ip بدون مشکل پیدابشه بعد میتونی به vps دسترسی پیدا کنی!
سلام
بله برای هلنده
ممنون از راهنماییتون
ما اومدیم گفتید عالی داریم میام بد باشه همه تون میام یک حالی حسابی میدم در حد اینترنت 1 گیگ گوگل :n24:
من قبلا سپنتا بودم کلا دیروز حول حوش ساعت 5 تا 7 پینگ بهشت شده بود 8.8.8.8 اومده بود رو 114؟!!!!!!!!!!! البته بعد زیر 300 نیومد ........ :n01:
به احتمال خبرایی هست ................
دوباره سلام
نه ایندفعه فکر کنم یه خبرایی هست
20 تا IPعوض کردم نشد:n15: فکر کنم مشکل از مخابراته نه از سرور:n23:
دیشب هم از 12 تا 1:30 همینطوری بود ولی درست شد
الان هم از ساعت 12 این مشکل شروع شده
old_snake1370
17-01-2013, 14:31
دوباره سلام
نه ایندفعه فکر کنم یه خبرایی هست
20 تا IPعوض کردم نشد:n15: فکر کنم مشکل از مخابراته نه از سرور:n23:
دیشب هم از 12 تا 1:30 همینطوری بود ولی درست شد
الان هم از ساعت 12 این مشکل شروع شده
با adsl شرکت های دیگه امتحان کردیدکه ببینید وصل میشه یا نه؟
مطمئن هستید فقط مشکل از مخابراته و مشکل از خود سرور نیست؟
چون مشکل من طوری بود که با gprs همراه اول و مبین نت دسترسی داشتم ولی با داتک و مخابرات نه!!!:n13:
اگر شرکتی ازش سرویس میگیرید رو پ خ کنید ممنون میشم
نت شده دیال آپ ! واسه شما هم این طوره؟!!
قیمت و حجمش چقدره؟
تست سرور تهران با گوشی حیف که نمیشه سرورهای اروپا و آمریکا رو باهاش تست کرد
تست سرور تهران با گوشی حیف که نمیشه سرورهای اروپا و آمریکا رو باهاش تست کرد
برو قسمت tools :n02:
شنبه دارم میام بد باشه گفتم :n24:
برو قسمت tools :n02:
شنبه دارم میام بد باشه گفتم :n24:
آخرین سرور برا تل اویو هست که کار نمیکنه:D
با adsl شرکت های دیگه امتحان کردیدکه ببینید وصل میشه یا نه؟
مطمئن هستید فقط مشکل از مخابراته و مشکل از خود سرور نیست؟
چون مشکل من طوری بود که با gprs همراه اول و مبین نت دسترسی داشتم ولی با داتک و مخابرات نه!!!:n13:
اگر شرکتی ازش سرویس میگیرید رو پ خ کنید ممنون میشم
سلام
شرمنده نبودم الان که برگشتم خونه دیدم درست شده و میتونم به سرور وصل بشم
پس نتیجه اینکه داشتن یه کارایی میکردن:n24:
سرورم هم از novinvps ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم
از پنل داخل خود سایت مخابرات در خواست تغییر تعرفه از 1 مگ به 256 دادم کی انجام میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان ... آلان 1 هفته ای میشه که از سایت مخابرات درخواست ADSL دادم ...
آلان که رفتم تو سایت برای پی گیری این و نوشته ...
آلان باید کار خاصی بکنم ؟؟ معمولا درخواست ها رو چند وقته جواب میدن ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان ... آلان 1 هفته ای میشه که از سایت مخابرات درخواست ADSL دادم ...
آلان که رفتم تو سایت برای پی گیری این و نوشته ...
آلان باید کار خاصی بکنم ؟؟ معمولا درخواست ها رو چند وقته جواب میدن ؟؟؟
برو امور مشترکین بگو سرویس میخوام 1 روزه وصل میکنن با اینترنت خیلی دیر کارت انجام میشه شنبه صبح برو مخابرات محلتون بگو میخوام سرویسم راه اندازی شه 1 هفته هم هست در خواست دادم ولی سرویسم فعال نشده
DaRiOuShJh
17-01-2013, 20:53
اصلا اینترنتیش الکیه
من خط سفارش دادم آخرشم مجبور شدم حضوری برم اونجا فرم و مرم پر کنم بعد هم گفتن روش adsl نمیدن خط رو پس دادم 10 ماه بعد! پول خط رو بهم برگردوندن!
دزدبازاریه که نگو
arashsard
17-01-2013, 21:19
قیمت و حجمش چقدره؟
سرویس محدود 256 سه ماه 7 گیگ 34 تمن.... 2 تا 7 صبح رایگان....:n12:
matr!x_2008
17-01-2013, 22:41
سهم مخابرات از فروش ADSL در استان تهران
تلنا: بر اساس این گزارش در مناطق مخابراتی 3 و 5 یعنی مناطق (جنوب و مرکز شهر تهران) سهم شرکت مخابرات استان تهران بیش از 50 درصد است و در سایر مناطق تهران سهم شرکتهای ADSL در مجموع بیشتر از سهم شرکت مخابرات استان تهران است.
تلنا: بر اساس آمارهای منتشره توسط شرکت مخابرات استان تهران سهم فروش ADSL در استان تهران به طور میانگین 40 درصد است و سایر شرکتهای ADSL که در حال حاضر هشت شرکت می باشند 60 درصد بازار را در اختیار دارند.
بر اساس این گزارش در مناطق مخابراتی 3 و 5 یعنی مناطق (جنوب و مرکز شهر تهران) سهم شرکت مخابرات استان تهران بیش از 50 درصد است و در سایر مناطق تهران سهم شرکتهای ADSL در مجموع بیشتر از سهم شرکت مخابرات استان تهران است.
در جدول زیر سهم مخابرات ایران در مناطق مختلف مخابراتی استان تهران آمده است.
منطقه
منطقه 2
منطقه 3
منطقه 4
منطقه 5
منطقه 6
منطقه 7
منطقه 8
مناطق تهران
منطقه البرز
جمع کل
سهم مخابرات
42.3%
50.2%
30.2%
56.5%
40.6%
33.2%
33.1%
39.4%
49.4%
40.6%
سهم سایر شرکتها
57.7%
49.8%
69.8%
43.5%
59.4%
66.8%
66.9%
60.6%
50.6%
59.4%
arashpour
18-01-2013, 01:02
دوستان با "سرویس" :n21: چند ماهه مخابرات خداحافظی کردم رفت.
فقط اومدم یک نکته رو به دوستانی که میخوان مثل من از مخابرات کوچ کنن بگم اینکه وقتی درخواست جمع آوری میدید همون روز (برای من نیم ساعت بعدش!) سرویس جمع میشه و خط از رانژه درمیاد.
از اونور شرکتهای خصوصی هیچ عجله ای برای رانژه کردن خط ندارن! بنابراین اول درخواستتون رو بدید ، بعد از حداقل 3 روز برید برای جمع آوری درخواست بدید که خدای نکرده مثل من مشمول 40 تومن هزینه اینترنت موبایلی نشید!:n22:
abolfazlwest72
18-01-2013, 01:49
سلام دوستان وضعیت نت من چطوره با این پینگ از مخابرات
Firebirds
18-01-2013, 02:28
ساعات رایگان رو بقیه دوستان تهرانی نیز تایید می کنند ؟
پینگ رو 200 بود زنگ زدم مخابرات دعوا کردم خشن حرف زدم درستش کردن الان 90 شد
اینم با قند شکم
arashsard
18-01-2013, 03:58
ساعات رایگان رو بقیه دوستان تهرانی نیز تایید می کنند ؟
واسه تهرانیا از 1 تا 7 صبح هست... شرکت خوبیه... به تهرانیا پیشنهاد میکنم از توسعه ارتباطات بگیرید...
abolfazlwest72
18-01-2013, 04:06
کسی نیست :n04:
سلام من با سرعت128 و دانلود16، 24ساعته در حال دانلودم! میخواستم بدونم هزینه برق مصرفی هر 24ساعت چقدر میشه حدودا؟ مرسی/:»
تو قزوین هستی اینجا تهرانهههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههه
بچه چون
کسی نیست :n04:
تو قزوین هستی اینجا تهرانهههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههه
بچه چون
بالام جان، اخه چرا با قزوینی ها یکی به دو میکنی:n02:
مگه از جونت سیر شدی!!:n10:
به دوست خوب قزوینی هم بگم اینجا تاپیک تهرانه، ما از کرج هم قاچاقی میایم اینجا شما را به اون قلعه الموت و شهید بابایی قسم میدهیم که داستان اینترنت قزوین با تهران فرق دارد، حتی داخل تهران منطقه با منطقه فرق دارد، اگرم برای کار دیگه ای اومدی اینجا چیزی گیرت نمیاد بالام جان:n02::n10:
old_snake1370
18-01-2013, 09:18
اوه اوه! وضعیت داغونه! پینگت باید نصف این باشه!
نتت فقط بدر دانلود کردن میخوره!برو فقط باهاش دانلود کن!
مگه مخابرات قزوین تاپیک نداره؟!
abolfazlwest72
18-01-2013, 10:27
ببخشید دوستان دیگه اینجا پست نمیدم :n28::27::n22:
DaRiOuShJh
18-01-2013, 10:55
امروز نت من الز ساعت 9 تا 11 قطع شده بود و دانلودها گیر کرده بودن
الان مودم رو یه رستارت کردم درست شد
به مولا ادم اینترنت های خارجرو میبینه پشماش میریزه دروز یو تیوب بودمیارو اپید تست گرفته بود سرعتش 1000mps به مرگ مادرم یعنی ۱۰۰ مگ رو تو یه ثانیه میگرفت اون وقت ما تو ایران هنوز تو درد کیلوبایتیم
Firebirds
18-01-2013, 13:08
واسه تهرانیا از 1 تا 7 صبح هست... شرکت خوبیه... به تهرانیا پیشنهاد میکنم از توسعه ارتباطات بگیرید...
پس واسه اینترنت حجمی، مخابرات نیست.
من اینترنت محدود بگیرم ، استرس میگیرم ، مصرفم میره بالا اونوقت باید حی پول بدم :n02:
Firebirds
18-01-2013, 13:09
پینگ رو 200 بود زنگ زدم مخابرات دعوا کردم خشن حرف زدم درستش کردن الان 90 شد
دو ، سه بار مودمت رو خاموش ، روشن کنی بر میگرده روی همون 250
Koosha_Raisi
18-01-2013, 14:21
دو ، سه بار مودمت رو خاموش ، روشن کنی بر میگرده روی همون 250
حلا می دونید دلیلش چیه ؟
دلیلش آی پی دینامیک هست.
الان روتی که دوستمون داره ازش میگیره روت خوبیه با پینگ کم.
ممکنه بعد چند بار ریست تغییر کنه . و کم و زیاد بشه.
اما اگر آی پی رو قفل کنی ( آی پی استاتیک ) هرگز تغییر نمیکنه.
کلا از مخابرات سرویس گرفتن اشتباه محضه هیچ ارزانی بی دلیل نیست همه گله شکایت دارن
حلا می دونید دلیلش چیه ؟
دلیلش آی پی دینامیک هست.
حالا اگه از اینا ایپی ایستاتیک هم بگیری تورو روی یه سروری میندن باز پینگت بالا باشه درست ثابت میشه ولی رو لینک داغون میبندن
Koosha_Raisi
18-01-2013, 17:31
حالا اگه از اینا ایپی ایستاتیک هم بگیری تورو روی یه سروری میندن باز پینگت بالا باشه درست ثابت میشه ولی رو لینک داغون میبندن
آخه عزیزم برای اونا چه سودی داره که پینگ من بالا باشه؟
دوما اگر با فونت معمولی هم بنویسید نوشته ها تون رو میشه خوند !
آخه عزیزم برای اونا چه سودی داره که پینگ من بالا باشه؟
دوما اگر با فونت معمولی هم بنویسید نوشته ها تون رو میشه خوند !
فعلا که ظریب نفوذ مخابرات از همه شرکت ها تو پهنای باند بیشتره
100% دوست داره مردمو محدود کنه
دوما : وقتی پینگ بره بالا ( چیز شکن ) اینا کند تر عمل میکنن در نتیجه اینا به قصد بیشتر جاها رو رو پینگ بالا میبندن مگر جاهای اداری یا مهم
دیگه از 12 سالگی پشت اینترنت بزرگ شدیم میدونیم فوت و فنش چیه
من الان هم مخابرات 1 مگ دارم هم وایمکس 512
مخابرات کاری کرده سرعت من از تمام سرور های خارجی 10 یا 15 کبلو بایت ولی از سرور های ایرانی فول 130 کیلو بایت
ولی ایرانسل اینطوری نیست با هر سروری که تست کنم همون سرعت اسمی 512 کیلو بیت یا 64 کیلوبایت بر ثانیه رو بهم میده
یه هفته بود درست شده بود باز افتضاح شد همین امروز اصلا من جمعه و پنج شنبه ای ندیدم اوضاع خوب باشه ! یا از قصد هست یا اینکه الان همه بکوب گذاشتن دانلود از این دو حال که خارج نیست . تا قبل این آزاد شدن سرویس 1 مگ به هیچ عنوانی کاهش کیفیت توش نبود حتی با سرورهای خارجی
سلام دوستان
کسی میدونه شرکتی هست که مودم رو امانی بده؟:n13:
ebinem173
19-01-2013, 00:36
مخابرات کاری کرده سرعت من از تمام سرور های خارجی 10 یا 15 کبلو بایت ولی از سرور های ایرانی فول 130 کیلو بایت
ولی ایرانسل اینطوری نیست با هر سروری که تست کنم همون سرعت اسمی 512 کیلو بیت یا 64 کیلوبایت بر ثانیه رو بهم میده
اره تمام سرورهای دانلود معتبر خارجی سرعتشون با اینترنت مخابرات پایینه حتی گوگل پلی و اپ استور هم سرعتشون خیلی خیلی پایینه یعنی افتضاحه اما سرورهای ناشناخته داخلی یا خارجی سرعتشون خوبه
این نشون میده که مشکل از خود مخابراته دزده
اره تمام سرورهای دانلود معتبر خارجی سرعتشون با اینترنت مخابرات پایینه حتی گوگل پلی و اپ استور هم سرعتشون خیلی خیلی پایینه یعنی افتضاحه اما سرورهای ناشناخته داخلی یا خارجی سرعتشون خوبه
این نشون میده که مشکل از خود مخابراته دزده
منم احساس میکنم ارزش نداره ماهی 40 تومان بابت 1 مگ مخابرات فردا کنسل میکنم همون وایمکس که 512 میگیرم نامحدود ماهی 62 تومان شرفش بیشتره سرعت همیشه 65 تا 66 کیلوبایته
raminramz
19-01-2013, 01:14
جدیدا گند زده اساسی
سرعت نت عالیه یکه یکه هیچ دشواری نداره (امیدوارم 7-8 ساعت همین جوری بمونه حال کنیم)
به مولا ادم اینترنت های خارجرو میبینه پشماش میریزه دروز یو تیوب بودمیارو اپید تست گرفته بود سرعتش 1000mps به مرگ مادرم یعنی ۱۰۰ مگ رو تو یه ثانیه میگرفت اون وقت ما تو ایران هنوز تو درد کیلوبایتیم
حاجی اینکه سرعتش از سرعت کپی پیست رو هارد هم بیشتره چطور ممکنه
آخه 2 گیگ به چه درد می خوره؟ 2 بار بری تو فیسبوک تموم میشه.
نامحدودا چی
سهم مخابرات از فروش ADSL در استان تهران
تلنا: بر اساس این گزارش در مناطق مخابراتی 3 و 5 یعنی مناطق (جنوب و مرکز شهر تهران) سهم شرکت مخابرات استان تهران بیش از 50 درصد است و در سایر مناطق تهران سهم شرکتهای ADSL در مجموع بیشتر از سهم شرکت مخابرات استان تهران است.
تلنا: بر اساس آمارهای منتشره توسط شرکت مخابرات استان تهران سهم فروش ADSL در استان تهران به طور میانگین 40 درصد است و سایر شرکتهای ADSL که در حال حاضر هشت شرکت می باشند 60 درصد بازار را در اختیار دارند.
بر اساس این گزارش در مناطق مخابراتی 3 و 5 یعنی مناطق (جنوب و مرکز شهر تهران) سهم شرکت مخابرات استان تهران بیش از 50 درصد است و در سایر مناطق تهران سهم شرکتهای ADSL در مجموع بیشتر از سهم شرکت مخابرات استان تهران است.
در جدول زیر سهم مخابرات ایران در مناطق مختلف مخابراتی استان تهران آمده است.
منطقه
منطقه 2
منطقه 3
منطقه 4
منطقه 5
منطقه 6
منطقه 7
منطقه 8
مناطق تهران
منطقه البرز
جمع کل
سهم مخابرات
42.3%
50.2%
30.2%
56.5%
40.6%
33.2%
33.1%
39.4%
49.4%
40.6%
سهم سایر شرکتها
57.7%
49.8%
69.8%
43.5%
59.4%
66.8%
66.9%
60.6%
50.6%
59.4%
از اینکه چیزی نمیشه فهمید
منطقه بندی مخابراتی رو کسی داره؟
shahin1373
19-01-2013, 09:56
سلام دوستان ایا مخابرات شبانه رایگان هم داره یا نه.
DaRiOuShJh
19-01-2013, 12:19
نت من دو روزه راس ساعت 9 صبح قطع میشه!
موضوع چیه؟
محدودیت جدیده؟
مناطق منظورش مثلا همون شماره اول تلفن میشه 5 مثلا 5538
منطقه پنچ میشه مهدیه و بخارایی - نواب صفوی... که بیشترین داره 56 :دی پس بگو چرا اینجا اکثرا راضین .... امیدوارم شدم ....
اینجا همه مشخص شده :دی
Firebirds
19-01-2013, 12:31
حلا می دونید دلیلش چیه ؟
دلیلش آی پی دینامیک هست.
دقیقا همینه منم حدود 70 صفحه پیش این مساله رو مطرح کردم ولی متاسفانه مخابرات تا به امروز مشکل رو حل نکرده.
من چند بار مودم رو ریبوت کردم از همون IP 8.8.8.8 تریس روت ( tracert ) دیدم از یه جایی به بعد روی همون IP مسیر روتینگ بسته ها عوض میشه دقیقا مشخصا توی یک سری مسیر ها پهنای باند کمتر به همین دلیل پینگ میره بالا و توی یه سری مسیر ها پهنای باند بین روتر ها بیشتر عملا اون نقطه گلوگاه نمیشه و پینگ میاد پایین.
این مساله به خاطر عدم Load balance کردن درست توی ITC اتفاق افتاده که دو دلیل داره یا تجهیزات مناسب این کار رو ندارن همین جوری دستی تعریف کردن از این ساب نت تا اون سابنت از این مسیر بره و یا مشکل کانفیگ اشتباه دستگاه هاست.
به هر حال این مساله واقعا جدی هست و امیدوارم برنامه ای برای این مشکل برنامه ای داشته باشند.
ولی اون پر ا ک س ی هم فکر میکنم به دلیل گذاشتن کش سرور توی مسیر جریان اطلاعات باشه.
:n16:
Firebirds
19-01-2013, 12:52
کاملا شانسی هست.
الان با دو سه بار ریست میتونی پینگت رو بیاری پایین ولی در اون حالت با تنظیماتی که امروز مخابرات داره احتمالش خیلی کمه.
ببین توی هیچ کجای دنیا این طوری نیست که مثلا اگه ای پی شما ( منظورم IP که مودم شما میگره ) X بود بسته از مسیر W بره بیرون و اگه Y بود بسته هات از مسیر Q بره بیرون، هیچ کجای دنیا این قدر ساده پهنای باند رو مدیریت نمی کنند که نتیجه اش بشه این چیزی که شما الان میبینی ( یک مسیر پهنای باند خالی ولی مشترک نداره ولی یک مسیر دیگه اینقدر کاربر روش داره که به صورت اشباح در اومده ) بلکه روتر های میانی میان بر اساس ترافیک هر خط به صورت لحظه ای تصمیم میگیرن کدام مسیر بهترین مسیر برای خروج پر سرعت بسته هاست.
بین سایت های داخلی علاوه بر لینک اینترنت بر روی بستر اینترانت نیز قرار دارند و مخابرات خودش توسعه دهنده و فروشنده اینترانت هست برای همین پهنای باند اینترانتی به مراتب بیشتر ی از اینترنت رو در اختیار داره.
و وقتی شما از سایت داخل ایران میزبانی میشن دانلود میکنی عملا داری از اینترانت استفاده میکنی حتی اگه خودت متوجه نشی. و به همین دلیل هم هست که با محدودیت پهنای باند مواجه نمی شید.
shahin1373
19-01-2013, 13:18
کسی نیست جواب مارو بده
Kianoosh
19-01-2013, 14:15
نت من دو روزه راس ساعت 9 صبح قطع میشه!
موضوع چیه؟
محدودیت جدیده؟
1 ساعت نتت قطع میشه میای میگی دفعه آخر 1 هفته قطع بود برای من!virtual private network که خیلی استفاده نمیکنی از چهرت مشخصه :دی ولی ماشالا از وقتی من یادم میاد داری دانلود میکنی :دی اصولا نامحدود یعنی 24/7 هم دانلود کنی مشکلی نداشته باشه و برای همین داری پول میدی اما تو ایران!بعضی ISP ها بعد از مدتی که شما از حداکثر پهنای باند ممکن استفاده کنی سرعتت رو کم و محدود میکنن یا ممکنه قطعی های خودجوش پیش بیاد شایدم اختلالات همیشگی یا توسعه و اینترانت ملی هست خلاصه فهمیدی به منم بگو...
+
وضعیت تقریبا به حالت عادی برگشته!
کاملا شانسی هست.
الان با دو سه بار ریست میتونی پینگت رو بیاری پایین ولی در اون حالت با تنظیماتی که امروز مخابرات داره احتمالش خیلی کمه.
ببین توی هیچ کجای دنیا این طوری نیست که مثلا اگه ای پی شما ( منظورم IP که مودم شما میگره ) X بود بسته از مسیر W بره بیرون و اگه Y بود بسته هات از مسیر Q بره بیرون، هیچ کجای دنیا این قدر ساده پهنای باند رو مدیریت نمی کنند که نتیجه اش بشه این چیزی که شما الان میبینی ( یک مسیر پهنای باند خالی ولی مشترک نداره ولی یک مسیر دیگه اینقدر کاربر روش داره که به صورت اشباح در اومده ) بلکه روتر های میانی میان بر اساس ترافیک هر خط به صورت لحظه ای تصمیم میگیرن کدام مسیر بهترین مسیر برای خروج پر سرعت بسته هاس
بذار یه چیزی بگم این عوضی بازی خود این هاست چون درسا از ساعت 1:30 شب به بعد پینگ 100 تا میاد پایین و بلا اثتسنا دور و بر 100 میشه دقیقا تایم داره حدود ساعت 1:30 شب پس این خلوط بودن نیست اینا در طول روز ایپی یوزر هارو محدود میکنم برای هاست ها سرور های خارجی که چون نا محدود زیاد استفاده نکنن از اون ور هم دقیقا تا 10:30 صبح سرویس عالی با پینگ 120 بعد میره بالا دقیقا از 10:30 صبح به بعد من حاضرم شرط ببندم خودشون ایپی رو طول روز محدود میکنم و تورو از گیت خاصی عبور میدن که پهنای باند سرور اروپاییت محدود باشه چون منیجرو که میکنی 16 تا کانکشن با 100-110 میگیره ولی واسه ایران با یه کانکشن هم 130 رو میگیره مثل خر در طول روز محدود میکنن
بین سایت های داخلی علاوه بر لینک اینترنت بر روی بستر اینترانت نیز قرار دارند و مخابرات خودش توسعه دهنده و فروشنده اینترانت هست برای همین پهنای باند اینترانتی به مراتب بیشتر ی از اینترنت رو در اختیار داره.
و وقتی شما از سایت داخل ایران میزبانی میشن دانلود میکنی عملا داری از اینترانت استفاده میکنی حتی اگه خودت متوجه نشی. و به همین دلیل هم هست که با محدودیت پهنای باند مواجه نمی شید.
بذار یه چیزی بگم این عوضی بازی خود این هاست چون درسا از ساعت 1:30 شب به بعد پینگ 100 تا میاد پایین و بلا اثتسنا دور و بر 100 میشه دقیقا تایم داره حدود ساعت 1:30 شب پس این خلوط بودن نیست اینا در طول روز ایپی یوزر هارو محدود میکنم برای هاست ها سرور های خارجی که چون نا محدود زیاد استفاده نکنن از اون ور هم دقیقا تا 10:30 صبح سرویس عالی با پینگ 120 بعد میره بالا دقیقا از 10:30 صبح به بعد من حاضرم شرط ببندم خودشون ایپی رو طول روز محدود میکنم و تورو از گیت خاصی عبور میدن که پهنای باند سرور اروپاییت محدود باشه چون منیجرو که میکنی 16 تا کانکشن با 100-110 میگیره ولی واسه ایران با یه کانکشن هم 130 رو میگیره مثل خر در طول روز محدود میکنن
سلام دوست من
بستگی به شهرتون داره
تو استان تهران که همه سرویس های شرکت مخابرات نامحدود هست دیگه هر موقع خواستی میتونی دانلود کنی
رانژ من با شرکت قبلی قطع شد تا فردا که برم مخبر سریع کار راه میندارن رانژ کردن .... و اکانت...
من امروز مشترک مخابرات شدم .... راضی هستم تا الان :) ان شاالله که همینطور باقی بمونه ....
512 گرفتم :n01:
DaRiOuShJh
19-01-2013, 18:17
1 ساعت نتت قطع میشه میای میگی دفعه آخر 1 هفته قطع بود برای من!virtual private network که خیلی استفاده نمیکنی از چهرت مشخصه :دی ولی ماشالا از وقتی من یادم میاد داری دانلود میکنی :دی اصولا نامحدود یعنی 24/7 هم دانلود کنی مشکلی نداشته باشه و برای همین داری پول میدی اما تو ایران!بعضی ISP ها بعد از مدتی که شما از حداکثر پهنای باند ممکن استفاده کنی سرعتت رو کم و محدود میکنن یا ممکنه قطعی های خودجوش پیش بیاد شایدم اختلالات همیشگی یا توسعه و اینترانت ملی هست خلاصه فهمیدی به منم بگو...
+
وضعیت تقریبا به حالت عادی برگشته!
خوب من چی کارکنم:n02:
نه اخه نمیدونم چی کار میکنن که من مثلا 11-12 میام پای کامیپیوتر تا اون موقع همه رو ارور داده و دیگه queue idm کار نمیکنه:n13:
حالا فردا با چماخ میشینم بقله سییتم ببینم کسی جرات داره بیاد انگشت کنه تو سوراخه اینترنتش یا نه:n23:
خدا رو شکر اوضاعه منم بد نیست ولی پینگ مسنکه این چند روزه زیاد بالاست دیگه نمیشه بقله دانلود به این راحتی ها صفحه باز کرد مخصوصا آپلود باز رو
ویژوال باز هم هستم ولی نه خیلی دیشب سرعتش خوب شده بود با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 60 هم دانلود داشت
اخمخا ورداشتن subscene و gamespot رو هم فیل کردن ما دردسر داریم کلی
aluminum
19-01-2013, 19:37
من امروز مشترک مخابرات شدم .... راضی هستم تا الان :) ان شاالله که همینطور باقی بمونه ....
برای دادن 512 سخت نگرفتن؟!!چه شرایطی میخواد؟
هر از گاهی اینترنت من قطع میشه.ارور 691 (یوزر،پسورد)میده زنگ میزنم میگه 20 دقیقه مودم رو خاموش کن.سیستم مخابرات با tplink نمی خونه. کسی مورد اینطوری داشته؟لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
هر از گاهی اینترنت من قطع میشه.ارور 691 (یوزر،پسورد)میده زنگ میزنم میگه 20 دقیقه مودم رو خاموش کن.سیستم مخابرات با tplink نمی خونه. کسی مورد اینطوری داشته؟لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
منم گهگاهی این مشکل رو پیدا می کنم - asus
10-12 دقیقه بعد وصل میشه
کلا 48 ساعت یه بار قطع میشه و بعدش که میخواد دوباره وصل بشه ممکنه این مشکل پیش بیاد
این مودمهای dlink 2600 تک پورت بصورت وایرلس چند تا وسیله کانکت میشه؟من شنیدم یه دونه با کابل یه دونه وایرلس.درسته؟
با تشکر
آزاد شده .....
1 مگ هم میدن!
Kianoosh
19-01-2013, 22:29
خوب من چی کارکنم:n02:
نه اخه نمیدونم چی کار میکنن که من مثلا 11-12 میام پای کامیپیوتر تا اون موقع همه رو ارور داده و دیگه queue idm کار نمیکنه:n13:
حالا فردا با چماخ میشینم بقله سییتم ببینم کسی جرات داره بیاد انگشت کنه تو سوراخه اینترنتش یا نه:n23:
خدا رو شکر اوضاعه منم بد نیست ولی پینگ مسنکه این چند روزه زیاد بالاست دیگه نمیشه بقله دانلود به این راحتی ها صفحه باز کرد مخصوصا آپلود باز رو
ویژوال باز هم هستم ولی نه خیلی دیشب سرعتش خوب شده بود با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا 60 هم دانلود داشت
اخمخا ورداشتن subscene و gamespot رو هم فیل کردن ما دردسر داریم کلی
تو موقع دانلود صفحه هم میتونی باز کنی؟:n13: قطعی که زیاده والا من شده گذاشتم دانلود دو روز رفتم مسافرت خوشحال برگشتم گفتم الان چند گیگ دانلود کرده طبق لاگ حدود 2 ساعت بعد از رفتن کلا dc شده بود!:n09: هنوز خیلی سایتهای خارجی رو نمیتونم بدون کمک!باز کنم دی ان اس سرور مخابرات که همیشه خدا خوب!بوده ولی این چیزایی که اخیرا میبینم برمیگرده به همون شبکه ملی اطلاعات !یا هرچی ...
بی زحمت دو تا اسپید تست از تهران و نیویورک میگیری؟
بستگی به مرکز مخابراتی داره و پورتها و ظرفیت خالی و رئیس و ... یه جا هیچی یه جا یه درخواست ساده نامه به رئیس مرکز یه جا مدارک تحصیلات تکمیلی شما یه سر بزن مرکزتون ببین چطوریاست با اینترنتی و تلفنی هم اینجا ایرانه!:دی البته میگن دوستان اخیرا سرعتهای بالاتر هم میدن بی مشکل مطمئن نیستم!
با تشکر
691 میتونه قطعی دیتا یا اختلال باشه میتونه یک نفر داره از اکانت شما استفاده میکنه یا اشتباه زدن user/pass چیزای دیگه هم هست بهترین کار اینه که اگه زیاد شد درخواست بدی تغییر بدن برات به مودم و سازگاری و اینا هم نیست خیلی ها رو میشناسم و دیدم همین برند دارن بدون مشکل خواستی میتونه فریمور مودمت رو بروز کنی PPPoE رو هم امتحان کن ....
DaRiOuShJh
19-01-2013, 23:02
تو موقع دانلود صفحه هم میتونی باز کنی؟:n13: قطعی که زیاده والا من شده گذاشتم دانلود دو روز رفتم مسافرت خوشحال برگشتم گفتم الان چند گیگ دانلود کرده طبق لاگ حدود 2 ساعت بعد از رفتن کلا dc شده بود!:n09: هنوز خیلی سایتهای خارجی رو نمیتونم بدون کمک!باز کنم دی ان اس سرور مخابرات که همیشه خدا خوب!بوده ولی این چیزایی که اخیرا میبینم برمیگرده به همون شبکه ملی اطلاعات !یا هرچی ...
آره اصولا میتونستم باز کنم ولی این چند روزه یه نمه بگیر نگیر داره
نه اینکه سایت های خیلی حجیم ولی سایت های catch شده رو مثله همین انجمن های ویبولتین چند ثانیه ای بالا میاورد
خدا رو شکر باز برای من اونطوری نیست ولی نمیدونم این موضوع قطعی 9 صبح چیه :دی
12 نصفه شب تحویل بگیرید!
اه اه اه باز شد دیال آپ به خدا آدم میخاد تف بندازه تو این مملکت:n15:
محل سكونت - اورشلیــم
دمت گرم حاجی پس بگو چرا سرعت ترکیده مخابرات تا اورشلیم هم شعبه زده:n02:
mamadalmani
20-01-2013, 00:45
واسه منم 2 3 روزه بد رو اعصابمه
سرعت باز کردن صفحات افتضاح
سرعت دانلودمم که بعضی اوقات عادیه
بیشتر اوقات میشه 16 یا 26
:n03:
12 نصفه شب تحویل بگیرید!
تایید میکنم ساعت 1 شب اینم نتیجه من
نتیجه تست مخابرات 1 مگ
ساعت 1:19 شب ببین وضعیت اینترنت ایران چه قدر وخیمه که زده از 63 درصد ایران سریع تر هستم
نتیجه تست مخابرات 1 مگ
ساعت 1:19 شب ببین وضعیت اینترنت ایران چه قدر وخیمه که زده از 63 درصد ایران سریع تر هستم
اینم تست با سرور ایران فقط ببینید چه طوری دارن ایپی رو واسه سرور های خارجی محدود میکنن عملا شده اینترا نت
اه اه اه باز شد دیال آپ به خدا آدم میخاد تف بندازه تو این مملکت:n15:
بعد از ساعت 2 نصفه شب سرعت به حد نور رسیده دانلود هم از سرور داخلی هم خارجی با 60 انجام میشه واقعا واسه همه متاسفم رسما شیر فلکه مون رو باز و بسته می کنن!
دقیقا بعد از ساعت 2 سرعت از هر سروری ماکسیموم میشه
old_snake1370
20-01-2013, 09:24
از طریق خود سایت امروز ارتقا دادم.
یه مدت میخوام تست کنم ببینم اوضاع چه جوریه! اگر درست شد که نگهش میدارم اگه نشد 256 مگیرم!
سرور ایران که 2زار نمی ارزه!:
انگلیس:
آمریکا:
گول ظاهر رو نخورید! این ساعت همیشه اوضاع خوبه ولی بعد از ظهر میشه در حد دایل آپ:n21:
ولی یوتوب رفتن چه حالی میده با این!:n02: با یک لینک 120 kb میگیره . سرعت اون خط طوسیه از خط قرمزه بیشتره!:n10:
با یک لینک یوتوب:
اینم برای همین الان!
512 مخابرات
یه مدت میخوام تست کنم ببینم اوضاع چه جوریه! اگر درست شد که نگهش میدارم اگه نشد 256 مگیرم!
انگلیس:
آمریکا:
گول ظاهر رو نخورید! این ساعت همیشه اوضاع خوبه ولی بعد از ظهر میشه در حد دایل آپ:n21:
ولی یوتوب رفتن چه حالی میده با این!:n02: با یک لینک 120 kb میگیره . سرعت اون خط طوسیه از خط قرمزه بیشتره!:n10:
با یک لینک یوتوب:
راست میگه گول نخورید ساعت 3 بعد از ظهر تست بگیر به جا 120 کیلو بایت 20 کیلوبایتم بهت نمیده من 1 مگ دارم وقط از 2 شب تا 10 صبح درسته!
اینم برای همین الان!
512 مخابرات
ساعت 1 ظهر به بعد بگیر اونم با سرور خارج تغییراتو احساس کن
اینم یه تست عجیب همین الان با چیز وی ان :n04:
فندق شکن همیشه سرعت آپلودرو میبرد بالا چطور مال شما دانلود رفته بالا
همه زنگ بزنیم 2020 از منطقه مخابراتی های مختلف بگیم سرعت از سرور خارجی افت داره شاید درستش کنن
با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تست بگیرید ببینید اونجا چند میزنه ؟
احتمالش هست اختلال مال خود اسپیدنت باشه ....
با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تست بگیرید ببینید اونجا چند میزنه ؟احتمالش هست اختلال مال خود اسپیدنت باشه ....یه با دانلود منیجر تست بگیر ببین سرعتت با این نتیجه تستی که گذاشتی باید ۶۰۰ ۷۰۰ باشه اگه بود یعنی تست درسته و پرتت رو ۷ مگ بستن
پ- فایر و چی چی شکن رو مخابرات جدیدن خیلی کند شده البته به جز نصف شبا مال بقیه هم اینجوریه ؟ درست بعد از افت سرعت کندی اونا هم شروع میشه خیلی گفتن بسته های رمز نگاشته شده کند شده یعنی همون چیز شکن اینا رد بدل کل بسته های رمز دار با اختلال شدید رو به رو شده
ساعت 11:40 دیقه صبح کند سرعت شروع شد پینگ تایم رفت بالا و تایم اوت ها شروع شد حالا این داستان تا 2 شب ادامه داره دقیقا کل روز اینجوری میکنن کسی استفاده نکنه پس این همه پهنای باند کشور چی میشه کیا استفاده میکنن
اینم نتیجه تصویر 1 سرور خارج ( حالا تازه خوبه چون ساعت یه ربع به 12 رفته رفته میاد پایین تا جایی که اسپیت تست باز نمیشه ) :n21:
:n21:
و این هم سرور ایرانی که در هر ساعت از روز میکیری همین سرعته و به هیچ دردی هم نمیخوره 10 درصد کل اینترنت هم سرور ایران نیست اصلا کاربرد نداره واسه همین بالاست
تازه زنگ میزنی 2020 یا 2828 طلب کارن هستن میگن سرعت شما کاملا نرمال هست و تا 30 درصد تایم اوت طبیعی هست دارم حرس میخورم :n21:
یه با دانلود منیجر تست بگیر ببین سرعتت با این نتیجه تستی که گذاشتی باید ۶۰۰ ۷۰۰ باشه اگه بود یعنی تست درسته و پرتت رو ۷ مگ بستن
سرعت با ای دی ام رو 200 هست و du meter 242 نشون میده تست با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تا حالا نگرفتم چجوری باید اینکارو کنم؟
سرعت با ای دی ام رو 200 هست و du meter 242 نشون میده تست با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 تا حالا نگرفتم چجوری باید اینکارو کنم؟
شاید منظور دوستمون پینگ بوده نمیدونم ولی اگه سرور خیلی قوی میخوای واسه تست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو اینجا یه فایل دانلود بزن ببین اسپید رو چنده !
دارم کف میکنم مخابرات هستی و سرعتت این قدر مشتیه
خوب امروز بعد از دقیقا 40 روز سرعت با تک کانکشن افتی نداره و نرمال شده البته پینگ کمی بالاست هنوز ولی از وضعیت وحشتناک روزهای قبل خبری نیست
برای بقیه دوستان هم نرمال شده ؟
خوب امروز بعد از دقیقا 40 روز سرعت با تک کانکشن افتی نداره و نرمال شده البته پینگ کمی بالاست هنوز ولی از وضعیت وحشتناک روزهای قبل خبری نیست
برای بقیه دوستان هم نرمال شده ؟
ببین نرمال که بگی نه ولی درجه بهتر شده سرور ایران با تک کانکشن 130 ولی از سرور های خارجی با تک کانکشن 30 کیلوبایت
شاید منظور دوستمون پینگ بوده نمیدونم ولی اگه سرور خیلی قوی میخوای واسه تست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برو اینجا یه فایل دانلود بزن ببین اسپید رو چنده !
دارم کف میکنم مخابرات هستی و سرعتت این قدر مشتیه
با چیز پی ان سرعت 150 تا 200 هست بدون چیز پی ان 100 تا 150 هست
یه سوال هم پرسیده بودی تو تاپیک اسپید تست من تو یکی از مناطق کرج هستم اما زیر نظر تهران هست مخابرات کرج بعد دلیل سرعتم اینه که اینجا بیشتریا از شرکت ها میگیرن مخصوصا شاتل و شبدیز برا همین سرعت مخابرات اینجا خوبه من چند ماهه اومدم کرج اون قبلا تهران بودم 256 داشتم از مخابرات سرعت تا 50 میرفت مخابرات توحید بودم
Kianoosh
20-01-2013, 12:33
انگلیس:
آمریکا:
با یک لینک یوتوب:
ظاهر و باطن خوب به نظر میاد :دی چقدر طول کشید ارتقا دادن؟
پس1 مگ همینطوری آزاد شده دیگه الان تا میتونن مشتری میگیرن کیفیت چطور بشه معلوم نیست! ...
Behrang_sh
20-01-2013, 12:34
سلام دوستان
سرویس ما هم دیروز وصل شد! (بعد از 2 ماه از درخواست):n15:
منطقه پیام نور
اگه میشه لطف کنید بگید اوضاعش چطوره؟
فقط اینم بگم خونه ما با مرکز خیلی فاصله داره
با چیز پی ان سرعت 150 تا 200 هست بدون چیز پی ان 100 تا 150 هست
یه سوال هم پرسیده بودی تو تاپیک اسپید تست من تو یکی از مناطق کرج هستم اما زیر نظر تهران هست مخابرات کرج بعد دلیل سرعتم اینه که اینجا بیشتریا از شرکت ها میگیرن مخصوصا شاتل و شبدیز برا همین سرعت مخابرات اینجا خوبه من چند ماهه اومدم کرج اون قبلا تهران بودم 256 داشتم از مخابرات سرعت تا 50 میرفت مخابرات توحید بودم
تا الان چند نفری که از البرز تست گذاشتن دقیقا بالا بوده افت نداشته مال تهران رو خراب کردن
سلام دوستان
سرویس ما هم دیروز وصل شد! (بعد از 2 ماه از درخواست):n15:
منطقه پیام نور
اگه میشه لطف کنید بگید اوضاعش چطوره؟
ببین نرمال که بگی نه ولی درجه بهتر شده سرور ایران با تک کانکشن 130 ولی از سرور های خارجی با تک کانکشن 30 کیلوبایت
فقط اینم بگم خونه ما با مرکز خیلی فاصله داره
دیتا ریت بسیار پایین فاصله زیاد یه اسپید تست با سرور خارج بذار ببینیم وضعیتت چیه
پس1 مگ همینطوری آزاد شده دیگه الان تا میتونن مشتری میگیرن کیفیت چطور بشه معلوم نیست! ...
اصلا گول 1 مگ مخابرات رو نخورید تهران اوضاش خرابه خیلی کم احتمال داره سرویس مثل مال ایشون عالی باشه
old_snake1370
20-01-2013, 12:51
ظاهرش خوب به نظر میاد! ولی باطنش خیلی نامرده!
منکه گفتم گول ظاهر رو نخورید آخرشم گول خوردی!:n02:
دیروز ظهر از طریق اینترنت درخواست ارتقا دام.امروز 8:30 صبح زنگ زدن گفت قبضاتون رو پرداخت میکنید؟!:n29:
منم گفته آره این ماه آخری قبض نیومد ولی با 1818 پرداخت میکنم!
گفت باشه قطع کرد!:n02:
بعد کامپیوتر رو روشن کردن دیدم شده 1مگابیت.:n02:
الآن سرعتم با یک کانکشن به 30 هم نمیرسه!:n24: ولی با 16 تا کانکشن روی 125 قفله!
انگلیس:
DaRiOuShJh
20-01-2013, 12:55
هی خدا:n02:
روزی تقریبا 500-900 مگ بهمون ضرر ردن :دی
تا الان چند نفری که از البرز تست گذاشتن دقیقا بالا بوده افت نداشته مال تهران رو خراب کردن
مخابرات باید پهنای باند چندین برابر برای تهران نسبت به شهرهای دیگه اختصاص بده که این کارو نمیکنه زورش میاد
Behrang_sh
20-01-2013, 13:01
دیتا ریت بسیار پایین فاصله زیاد یه اسپید تست با سرور خارج بذار ببینیم وضعیتت چیه
خداییش من جای مخابرات خجالت میکشم ، آخه این چه افتضاحیه!
اینترنت 1 مگ مسخره مخابرات فقط سرور ایرانش کار میکنه انگار اینترانته گذاشتم بچه ها بخندن یه کم
احساسمو درک کنید که چه قدر دارم از این سرویس لذت میبرم :n21:
DaRiOuShJh
20-01-2013, 13:03
مخابرات باید پهنای باند چندین برابر برای تهران نسبت به شهرهای دیگه اختصاص بده که این کارو نمیکنه زورش میاد
داره پولش رو میگیره دیگه برای چی مایه بزاره
خداییش من جای مخابرات خجالت میکشم ، آخه این چه افتضاحیه!
واقعا نمیدونم مخابرات چه فکری پیش خودش میکنه
خوب دونه دونه مشترکاشو از دست میده اینجوری که بیشتر ضرر میکنه ببین چند نفر الان کنسل کردن سرویسو
Kianoosh
20-01-2013, 13:07
اصلا گول 1 مگ مخابرات رو نخورید تهران اوضاش خرابه خیلی کم احتمال داره سرویس مثل مال ایشون عالی باشه
امتحانش مجانیه :دی ماهی 38 دیگه اگه خیلی بد بود یه فکر میکنیم ...
ظاهرش خوب به نظر میاد! ولی باطنش خیلی نامرده!
منکه گفتم گول ظاهر رو نخورید آخرشم گول خوردی!:n02:
دیروز ظهر از طریق اینترنت درخواست ارتقا دام.امروز 8:30 صبح زنگ زدن گفت قبضاتون رو پرداخت میکنید؟!:n29:
منم گفته آره این ماه آخری قبض نیومد ولی با 1818 پرداخت میکنم!
گفت باشه قطع کرد!:n02:
بعد کامپیوتر رو روشن کردن دیدم شده 1مگابیت.:n02:
الآن سرعتم با یک کانکشن به 30 هم نمیرسه!:n24: ولی با 16 تا کانکشن روی 125 قفله!
انگلیس:
نه دیگه دیر شده گول خوردم :biggrin:
سرعتت خوبه دیگه بگم بده :دی خیلی نزدیک مخابراتی یا بالاتر بسته شده یک عکس از مودمت هم بزار دیگه کامل بشه دارم درخواستو میفرستم همینطوری موافقت کنن بدن 1 مگ خوبه حالا 2-10 هم عالی باشه مثل همین 512 چه فرقی میکنه پینگ و تایم اوت چطوره یه pingtest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم بگیر بی زحمت
هی خدا
برو داریوش انقدر از سرویس خوب مخابرات بدگویی نکن پینگ 120 ساعتی 215 مگ فول دانلود خیلی غرغر میکنی :n02:
DaRiOuShJh
20-01-2013, 13:08
4 نفر قدیمی کنسل میکنن 40 نفر یوزر جدید میاد
چون ارزون میده طرفدار زیاد داره متاسفانه
همینم خرابش کرده ، البته باز خدا رو شکر همینطور هم باشه من راضیم
خراب تر نشه سرعت بشه دایال آپ فقط
منظور من از سرور های خارجی هستش ایرانی که بدرد نمی خوره اگه بزارن الان همه چیز نرماله
اینم نتیجه تست من با یه سرور خیلی قوی انگلیس همین الان تست کردم کاش همین جوری بمونه تا ما بعد قرنی یه سر به depositefiles بزنیم
Behrang_sh
20-01-2013, 13:10
اینم از سرور داخل
اصلا سرعت سرورهای خارج رو محدود نکردنا!!!!!!!!!! یه وقت ذهن خودتون رو مغشوش این افکار پلید نکنیدا ملت همیشه روی صحنه!:n19:
DaRiOuShJh
20-01-2013, 13:15
استفاده از لیچر و تعداد کانکشن بالای 4-8 بهترین راهه دانلود از مخابراته
کاری نمیشه کرد باید باهاش کنار اومد
شیطونه میگه منم برم یه مگ بگیرم ها ولی روزی 9-10 گیگ رو چی کار کنم :n02:
دی وی دی خام هم که شدید گرون شده
پرینکو خسته رو تعداد 500 شده!×!
استفاده از لیچر و تعداد کانکشن بالای 4-8 بهترین راهه دانلود از مخابراته
کاری نمیشه کرد باید باهاش کنار اومد
شیطونه میگه منم برم یه مگ بگیرم ها ولی روزی 9-10 گیگ رو چی کار کنم :n02:
دی وی دی خام هم که شدید گرون شده
پرینکو خسته رو تعداد 500 شده!×!
با این روش میشه از depositefiles دانلود کرد ؟
DaRiOuShJh
20-01-2013, 13:32
با لیچ میشه از همه جا دانلود کرد منتها باد ببنید لیچرتون کجاها رو ساپورت میکنه
رپیدباز که ساپورت میکنه ولی حجمیه
آره دیگه پولو میگیرن و .... ای کاش همه میدونستن که همین پولی هم که دارن واسه سرویساشون میدن زیادم هست 80% پهنای باند رو خودشون استفاده میکنن مثل دانشگاه تهران و ........ بعد میان پولش رو در بیارن از ما میگیرن با یه سرویس غیر قابل قبول:n15:
قدیما من میرفتم از وایرلس دانشگاه تهران استفاده میکردم سرعت 10 مگ بود حالا رو دیگه نمیدونم:n02:
چند عکس دیگر از سرویس 1 مگ من
old_snake1370
20-01-2013, 13:40
[/B]
امتحانش مجانیه :دی ماهی 38 دیگه اگه خیلی بد بود یه فکر میکنیم ...
نه دیگه دیر شده گول خوردم :biggrin:
سرعتت خوبه دیگه بگم بده :دی خیلی نزدیک مخابراتی یا بالاتر بسته شده یک عکس از مودمت هم بزار دیگه کامل بشه دارم درخواستو میفرستم همینطوری موافقت کنن بدن 1 مگ خوبه حالا 2-10 هم عالی باشه مثل همین 512 چه فرقی میکنه پینگ و تایم اوت چطوره یه pingtest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم بگیر بی زحمت
برو داریوش انقدر از سرویس خوب مخابرات بدگویی نکن پینگ 120 ساعتی 215 مگ فول دانلود خیلی غرغر میکنی :n02:
شوخی میکنی! کجاش خوبه!:n02:
1مگ گرفتم با اسپید تست 256 نشون میده!
line quality رو wtf زده!:n08:
ولی جاتون خالی تو 5 ساعت 1.8گیگ زدم به بدن!:n10:
من این ماه تا میتونم دان میکنم ماه بعد میرم 256 میگیرم.
خوبیش اینه که میتونی از طریق اینترن راحت سرعتت رو تغییر بدی. میخوام 1ماه در میون بین 256 و 1024 سوییچ کنم!:n02:
Kianoosh
20-01-2013, 13:44
چند عکس دیگر از سرویس 1 مگ من
عزیز شما از مودمت یه عکس بذار شاید نویز یا میرایشت بالاست بعد هم با IDM از سرورهایی دانلود کن که تعداد کانکشن بالا بهت بدن وقتی میگیم سرور خارجی سرعت پایین اومده یعنی سروری که 8 یا 16 کانکشن داده بازم به حداکثر پهنای باند نرسیدیم!وگرنه طبیعی هست خیلی سایتهای آپلود و دانلود که اشتراکی ویژه دارن با اکانت رایگان یک کانکشن بیشتر ندن سرعت کم بدون قابلیت Resume لیچر باید بگیری یا ...
DaRiOuShJh
20-01-2013, 13:46
این قشیه تغییر سرویس اینترنتی رو میتونه یکی برای من توضیح بده؟
چیا میخواد که فعالش کنیم؟ این خط برای خودم نیس مکافات داریم رفتم جدید بگیرم گفتن روش نت نمیدن
اینم وضعیت ما
چیا میخواد که فعالش کنیم؟ این خط برای خودم نیس مکافات داریم رفتم جدید بگیرم گفتن روش نت نمیدن
میری تو سایت tct.ir
قسمت خدمات اینترنتی تو adsl اونجا یوزر و پسی که مخابرات داده میزنی وارد پنل خودت میشی میتونی سرویس تو ارتقا بدی یا پسورد عوض کنی و از این جنگولک بازیا
عزیز شما از مودمت یه عکس بذار شاید نویز یا میرایشت بالاست بعد هم با IDM از سرورهایی دانلود کن که تعداد کانکشن بالا بهت بدن وقتی میگیم سرور خارجی سرعت پایین اومده یعنی سروری که 8 یا 16 کانکشن داده بازم به حداکثر پهنای باند نرسیدیم!وگرنه طبیعی هست خیلی سایتهای آپلود و دانلود که اشتراکی ویژه دارن با اکانت رایگان یک کانکشن بیشتر ندن سرعت کم بدون قابلیت Resume لیچر باید بگیری یا ...
اگه نویز داره چرا از سایت ایرانی فول دانلود میکنه 1 کانکشن 130 بعدش پینگ با ایران رو 25 پس نویز خط نیست اگه بود رو ایران هم تاثی میذاشت با این حال من عکس از موددم هم گذاشتم چند تا پست بالاتر
چرا ایران قوی هست و تایم اوت نداره هوم ؟؟ قبول کنید از خودشونه
DaRiOuShJh
20-01-2013, 13:53
میری تو سایت tct.ir
قسمت خدمات اینترنتی تو adsl اونجا یوزر و پسی که مخابرات داده میزنی وارد پنل خودت میشی میتونی سرویس تو ارتقا بدی یا پسورد عوض کنی و از این جنگولک بازیا
آهان
ممنون
مشکل اینجاست اون یوزر و پسه رو ندارم
باید صاحب خط رو خفت کنم
Kianoosh
20-01-2013, 13:56
شوخی میکنی! کجاش خوبه!:n02:
1مگ گرفتم با اسپید تست 256 نشون میده!
line quality رو wtf زده!:n08:
ولی جاتون خالی تو 5 ساعت 1.8گیگ زدم به بدن!:n10:
من این ماه تا میتونم دان میکنم ماه بعد میرم 256 میگیرم.
خوبیش اینه که میتونی از طریق اینترن راحت سرعتت رو تغییر بدی. میخوام 1ماه در میون بین 256 و 1024 سوییچ کنم!:n02:
سرور تهرانت 120/30 بود خارجی هم حداقل 8 ساعت همین سرعته تک کانکش و اینا نداریم دیگه به قول داریوش چند تا لینک همزمان بذار هر کدوم 4 کانکشنم باشن خوبه دیگه پینگم گویا فرقی نمیکنه 128 1024 بهترین حالت 100-120 و بدترین هم تایم اوت :دی پینگم پکت لاست رو نتونسته بگیره خراب شده نتیجه :دی جاوات بروزه؟از باکو یا مسکو تست کن ...
نکته خوبش رو هم خودت گفتی 1024 میکنیم بد بود 512/256 ...
اینجا برو با اکانتت (همون use/pass کانکشنت)وارد شو :
آهان
ممنون
مشکل اینجاست اون یوزر و پسه رو ندارم
باید صاحب خط رو خفت کنم
زنگ بزن به صاحب خط بگو من مودم رو عوض کردم یوزر پس پریده شما لطف کن یوزر پس رو بده من نمیتونم کانکت شم
ما الان بریم اینجا همون لحظه که درخواست افزایش پهنای باند رو بدیم اینترنت زیاد میشه؟:n29:
دانلود تک کانکشن ایران
دانلود 16 کانکشن خارج
وضعیت مودم :
وضعیت مودم و بررسی کردم مشکل نداره نظرت چیه ؟
اگه نویز داره چرا از سایت ایرانی فول دانلود میکنه 1 کانکشن 130 بعدش پینگ با ایران رو 25 پس نویز خط نیست اگه بود رو ایران هم تاثی میذاشت با این حال من عکس از موددم هم گذاشتم چند تا پست بالاتر
چرا ایران قوی هست و تایم اوت نداره هوم ؟؟ قبول کنید از خودشونه
وضعیت خط شما هیچ مشکلی نداره لاکن خیلی هم خوبه منم دقیقا بمدت 40 روز مشکل شما رو داشتم یعنی
سرعت دانلود تک کانکشن از سرور خارجی افتضاح بود هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت که نداشت تا دیروز
که خود بخود درست شد این یعنی چی ؟ یعنی مشکل از خود این ... هاست
شما تنها کاری که الان میتونی بکنی اینه که زنگ بزنی و بگی خطط رو یه بار ریست کنن اینکار 10 درصد ممکنه
که مشکلت رو برطرف کنه باور کن من میدونم الان شما چی میکشی این رسما دزدی هست
آدم دردش رو به کی بگه که من تو استانبول ترکیه تو یه رستوران معمولی دونر فروشی وجدانی با سرعت 2.2 مگ
ثانیه ای دانلود کردم ولی اینجا هنوز اندرخم کیلوبایتیم ...
Kianoosh
20-01-2013, 14:17
اصولا نباید اینطوری باشه!!:n06::
راستی جالبیش میدونی چیه شما 1024 داری مدت باقی موندت هست حدود 11 دقیقه منم 512 دارم مدت هست 22 دقیقه! اینکه یه جوری یه لحظه ای عکس بگیری که سرعت کمه یا از پهنای باند استفاده کنی با چیز دیگه دیگه نمیدونم برای چی میتونه باشه مخابرات اختلال داره مخصوصا دی ان اس سرورش برای بعضی سایتها و سرورهای خارجی منتها دلیل نمیشه شما دیگه با هر چیزی سرعتت 10-20 باشه !!
وضعیت خط شما هیچ مشکلی نداره لاکن خیلی هم خوبه منم دقیقا بمدت 40 روز مشکل شما رو داشتم یعنی
سرعت دانلود تک کانکشن از سرور خارجی افتضاح بود هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت که نداشت تا دیروز
که خود بخود درست شد این یعنی چی ؟ یعنی مشکل از خود این ... هاست
شما تنها کاری که الان میتونی بکنی اینه که زنگ بزنی و بگی خطط رو یه بار ریست کنن اینکار 10 درصد ممکنه
که مشکلت رو برطرف کنه باور کن من میدونم الان شما چی میکشی این رسما دزدی هست
آدم دردش رو به کی بگه که من تو استانبول ترکیه تو یه رستوران معمولی دونر فروشی وجدانی با سرعت 2.2 مگ
ثانیه ای دانلود کردم ولی اینجا هنوز اندرخم کیلوبایتیم ...
دقیقا منظور من همین هست سرویس من هم از زمانی که گرفتم 20 روزی میشه که اینجوری هست امیدوارم درست شه
اصولا نباید اینطوری باشه!!:n06::
این شانسی که من دارم از اینم باید بدتر نصیبم بشه
شما خوب داری میگیری سرویست چنده ؟ 1 مگ ؟
Kianoosh
20-01-2013, 14:24
این شانسی که من دارم از اینم باید بدتر نصیبم بشه
شما خوب داری میگیری سرویست چنده ؟ 1 مگ ؟
شما 1024 داری مدت باقی مونده دانلود هست حدود 11 دقیقه منم 512 دارم مدت هست 22 دقیقه!! :n06:
دقیقا منظور من همین هست سرویس من هم از زمانی که گرفتم 20 روزی میشه که اینجوری هست امیدوارم درست شه
ببین بازم شما تلاشت رو بکن شاید به نتیجه ای رسیدی الان زنگ بزن 2828 به یارو مشکلت رو بگو و بهش بگو همین الان جلوت دانلود رو
میزنم خودت وضعیتم رو ببین اینا شگردشونه که بگن مشکل کلی هست لاکن بهش بگو همین الان همسایم اوضاعش خوبه احتمال اینکه
با این کارا اوضاعت بهتر شه هست پس به امتحانش میارزه امیدوارم مشکلتون زود تر حل بشه
البته این رو یادم رفت بهت بگم جلوی یارو از همین سرور خارجی که داری دان میکنی تست کن و کانکشن رو هم رو 16 بزار
موفق باشی
شما 1024 داری مدت باقی مونده دانلود هست حدود 11 دقیقه منم 512 دارم مدت هست 22 دقیقه!! :n06:
دلیلش اینه که از 90 شروعمیشه بعد رو 10-20 کیلو بایت نوسان میکنه اتفاقا هر سایتی جز ایران رو 20 کیلو بایته
ببین بازم شما تلاشت رو بکن شاید به نتیجه ای رسیدی الان زنگ بزن 2828 به یارو مشکلت رو بگو و بهش بگو همین الان جلوت دانلود رو
میزنم خودت وضعیتم رو ببین اینا شگردشونه که بگن مشکل کلی هست لاکن بهش بگو همین الان همسایم اوضاعش خوبه احتمال اینکه
با این کارا اوضاعت بهتر شه هست پس به امتحانش میارزه امیدوارم مشکلتون زود تر حل بشه
موفق باشی
مرسی دوست عزیزم توصیه هات رو گوش میکنم به قول شما شاید اگه خط ریست شه کمی بهتر شه داستان داریم با این اپراتور های 2020
مرسی دوست عزیزم توصیه هات رو گوش میکنم به قول شما شاید اگه خط ریست شه کمی بهتر شه داستان داریم با این اپراتور های 2020
البته بهتون بازم یاد آوری کنم 2828 تماس بگیر نه با 2020
بازم امیدوارم مشکلت همین امروز حل شه عزیز
Kianoosh
20-01-2013, 14:37
دلیلش اینه که از 90 شروعمیشه بعد رو 10-20 کیلو بایت نوسان میکنه اتفاقا هر سایتی جز ایران رو 20 کیلو بایته
خب عزیز اون تایمر هم متناسب سرعت تغییر میکنه نه اینکه سرعت 15 باشه تایمر 11 دقیقه که برای سرعت 120 هست رو نشون بده!بگذریم اگه فکر میکنی واقعا چنین مشکلی هست حتما با پشتیبانی تماس بگیر رسیدگی میکنن!
موفق باشی
دقیقا همینطوره!:n09:
DaRiOuShJh
20-01-2013, 16:10
میگم اگه آپگرید کنم به 1 مگ و جالب نبود میتونم از همون سایت دوباره درخواست داونگرید به 512 بدم؟
سرعتم رو نزنن خراب کنن
( ای تو مخ برنامه نویساشون! یه سایت مثله آدم نمیتونم درست کنن، امان از دست این asp.net )
میگم اگه آپگرید کنم به 1 مگ و جالب نبود میتونم از همون سایت دوباره درخواست داونگرید به 512 بدم؟
سرعتم رو نزنن خراب کنن
( ای تو مخ برنامه نویساشون! یه سایت مثله آدم نمیتونم درست کنن، امان از دست این asp.net )
چون منطقه شما همین سرویسو خوب جواب میده پس 1 مگ هم ساپورت میکنه امتحان کن
old_snake1370
20-01-2013, 16:23
سرعتم رو نزنن خراب کنن
همچین چیز مالی هم نیست
من الان با 16 تا کانکشن دارم میگیرم حداکثر سرعتم 100ـه!!
باور کن تک کانکشن به 10 هم نمیرسه!
حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم:n04:
حالا خود دانی! از ما که گفتن بود!
DaRiOuShJh
20-01-2013, 16:24
هممم
اوکی بزار یوزرنیم و پسورد رو گیر بیارم ببینم چی میشه
فعلا که درگیره دانلود اینترنت اکسپلور برایا ین سایت درپیتیشونم
DaRiOuShJh
20-01-2013, 16:25
همچین چیز مالی هم نیست
حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم:n04:
خب شما اشتبات اینجاست که همه رو داری از یه سرور میگیری
ممکنه مشکل از اونم باشه
از 2-3 تا سرور مختلف همزمان دانلود کن ببین چقدر میده
خب شما اشتبات اینجاست که همه رو داری از یه سرور میگیری
ممکنه مشکل از اونم باشه
از 2-3 تا سرور مختلف همزمان دانلود کن ببین چقدر میده
ببین داره راست میگه حتی اسپید تست هم بازور باز شد اونم بعد از 10 بار
اینم نتیجه 1 مگ :
من راهنمایی کردم این ریش اینم قیچی
DaRiOuShJh
20-01-2013, 16:41
خب مضوعه پینگ و دسترسی به سایت ها و آی پی هاشون با موضوعه سرعت دانلود فرق داره
ممکنهسرعت دانلود خوب باشه ولی صفحه باز نکنه اصلا
خب مضوعه پینگ و دسترسی به سایت ها و آی پی هاشون با موضوعه سرعت دانلود فرق داره
ممکنهسرعت دانلود خوب باشه ولی صفحه باز نکنه اصلا
دانلودش تو روز گیره ولی 2 تا 10 روونه
DaRiOuShJh
20-01-2013, 16:56
هممم
پس احتمالا همون به خاطره زیاد شدن ترافیک و یوزر هست
ولی 38 تومن به نظرم سرعته 100-110 هم بده خوبه باز
داتک گمونم 128 اش همین حدود باشه
دیگه مخابراته دیگه به قولی همینه که هسته!:n02:
Kianoosh
20-01-2013, 17:15
به نظر منم ارزش امتحان کردن رو داره 1 مگ نامحدود ماهی 38 شما 8 ساعت هم سرعت 120 رو برای دانلود داشته باشی (دیگه سرورش فرقی نمیکنه همونطور که داریوش گفت چندسرور/کانکشن به حداکثر پهنای باند میشه رسید) میشه مثل این طرحهای حجمی سایر ISP ها با این تفاوت که طول روز شما باز سرعت نسبتا خوبی داری و مهمتر محدودیت حجمی در کار نیست!دیگه مخابرات اینجوری ها هم نیست :دی من حدود 4 ساله دارم درسته یکم افت کرده قطعی ها بیشتر شده ولی بازم خیلی خوبه نسبت به هزینه مخصوصا برای اونایی که نامحدود اصلا علاقه ندارن!مقایسه کنید با بقیه اینم برای اینه که محدودیت سرعت رو دارن برمیدارن + طرح حجمی و شبکه داخلی هم میاد که اینا باعث تعداد کاربر خیلی زیاد بشه! مثل اوایل نیست که هر ساعت هر روز هفته سرعت ثابت و درست باشه ولی بازم انتخاب اوله :n06:
ببین داره راست میگه حتی اسپید تست هم بازور باز شد اونم بعد از 10 بار
اینم نتیجه 1 مگ :
من راهنمایی کردم این ریش اینم قیچی
شما اگه مایل هستی team viewer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصب کن id و pass رو بفرست یک نگاهی من بندازم چون خیلی عجیبه باید بتونی چند سرور چند کانکشن سرعت خوبی بگیری !
همچین چیز مالی هم نیست
حیف که اسپیدتست باز نشد تا برات تست بزارم
:n04:
شماره نامه یا توضیحی چیزی وارد کردی؟خداییش باورم نمیشه اینترنتی رو انقدر سریع یک روزه رسیدگی کردند :n04: حالا اگه زیاد کردن سرعت رو بعد ببینیم چی میشه ... ولی ساعت 2 شب به بعد باز تست کن ببین چطوره!
old_snake1370
20-01-2013, 17:47
به نظر منم ارزش امتحان کردن رو داره 1 مگ نامحدود ماهی 38 شما 8 ساعت هم سرعت 120 رو برای دانلود داشته باشی (دیگه سرورش فرقی نمیکنه همونطور که داریوش گفت چندسرور/کانکشن به حداکثر پهنای باند میشه رسید) میشه مثل این طرحهای حجمی سایر ISP ها با این تفاوت که طول روز شما باز سرعت نسبتا خوبی داری و مهمتر محدودیت حجمی در کار نیست!دیگه مخابرات اینجوری ها هم نیست :دی من حدود 4 ساله دارم درسته یکم افت کرده قطعی ها بیشتر شده ولی بازم خیلی خوبه نسبت به هزینه مخصوصا برای اونایی که نامحدود اصلا علاقه ندارن!مقایسه کنید با بقیه اینم برای اینه که محدودیت سرعت رو دارن برمیدارن + طرح حجمی و شبکه داخلی هم میاد که اینا باعث تعداد کاربر خیلی زیاد بشه! مثل اوایل نیست که هر ساعت هر روز هفته سرعت ثابت و درست باشه ولی بازم انتخاب اوله :n06:
شما اگه مایل هستی team viewer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصب کن id و pass رو بفرست یک نگاهی من بندازم چون خیلی عجیبه باید بتونی چند سرور چند کانکشن سرعت خوبی بگیری !
شماره نامه یا توضیحی چیزی وارد کردی؟خداییش باورم نمیشه اینترنتی رو انقدر سریع یک روزه رسیدگی کردند :n04: حالا اگه زیاد کردن سرعت رو بعد ببینیم چی میشه ... ولی ساعت 2 شب به بعد باز تست کن ببین چطوره!
نه چیزی وارد نکردم. قبلا نامه برده بودم برای 512 گرفتن، فکر کنم به خاطر اون نخواستن.
ساعت 2 خوابم! فردا امتحان دارم!:n28::n26:
3-4 گیگ فایل آماده کردم شب بزارم واسه دانلود:n10:
البته اون موقع که وضعیت مشخصه، مشکلی نداره ولی مثلا الآن اگر بخوای یک نرم افزار آپدیت کنی سرعتت به 10 کیلوبایت نمیرسه!(جدی میگم!)
هرچی یک فایل رو با کانکشن بیشتر دانلود کنی احتمال crc fail هم بیشتر میشه. نتیجه اش میشه این که 2باره بشینی فایل رو دانلود کنی! به خاطر همین علاقه ای به دانلود با 16 کانکشن ندارم!
اتفاقا سریع رسیدگی میکنن اگه تو ساعت اداری درخواست تغییر پهنای باند بدی
چون باید طبق نظر امور مشترکین منطقه مخابراتی خودتون انجام شه
در نتیجه اگه 8 صبح بدی درخواست نهایتا تا 3 ساعت بعد اکی میشه
من یه وایمکس هم دارم ایرانسل اون مثل مخابرات نیست هر طعرفه ای که تاحالا داشتم دقیقا سرعت واقعی داده ولی بدیش اینه که نا محدودش گرونه 1 مگ 82 هزار تومان
کسی که واقعا الان داره با مخابرات خوب دانلود بگیده 2 مگ هم میرزه 76 تومان ولی خوب بیشتر جاها الان برای مخابرات نقص داره گفته بودن به دلیل زلزله فیبر نوری تو گرجستان پاره شده
قبلا میگفتن لنگر گشتی به کابل های زیر دریایی اسیب رسونده بعد گفتن به دلایل مسایل امنیتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل کشور کند شده الان هم گفتن 2 تا از gateWay های لینک ورودی از اپراتور روس قطع شده نمیدونم والا
دوستان وضع چیز پی ان چطوره؟ چه محدودیت هایی داره افت سرعتش چطوره چیا باهاش باز نمیشه؟ ارزش داره شاکس رو تمدید نکنم چیز بگیرم؟؟؟؟؟
عزیز من شما چرا انقدر اصرار داری وضعیت خودت رو به همه نسبت بدی؟ بارها اینجا گفته شده که وضعیت مخابرات یکپارچه نیست و مرکز با مرکز فرق داره اونی که داره شکایت میکنه شاید واقعا وضعش افتضاحه آخه این که نشد یه سرویس 40 روز !!!! اختلال و قطعی و وصلی و افت سرعت داشته باشه !
یه حرفی قبلا اینجا زدم گفتم هر تاپیکی که شماره اش بالا رفت دیگه باید در اون سرویس رو گل گرفت و از اونجا به بعد که زمزمه های پس دادن سرویس شروع میشه. دیروز که این تاپیک پست دادم حدود صفحه 470 بود الان رسیده به پونصد!!!! هیچ بحث فنی هم توش نشده فقط گله و حرف از مشکلات.
دوستان وضع چیز پی ان چطوره؟ چه محدودیت هایی داره افت سرعتش چطوره چیا باهاش باز نمیشه؟ ارزش داره شاکس رو تمدید نکنم چیز بگیرم؟؟؟؟؟
عزیز من شما چرا انقدر اصرار داری وضعیت خودت رو به همه نسبت بدی؟ بارها اینجا گفته شده که وضعیت مخابرات یکپارچه نیست و مرکز با مرکز فرق داره اونی که داره شکایت میکنه شاید واقعا وضعش افتضاحه آخه این که نشد یه سرویس 40 روز !!!! اختلال و قطعی و وصلی و افت سرعت داشته باشه !
یه حرفی قبلا اینجا زدم گفتم هر تاپیکی که شماره اش بالا رفت دیگه باید در اون سرویس رو گل گرفت و از اونجا به بعد که زمزمه های پس دادن سرویس شروع میشه. دیروز که این تاپیک پست دادم حدود صفحه 470 بود الان رسیده به پونصد!!!! هیچ بحث فنی هم توش نشده فقط گله و حرف از مشکلات.
شاید الان زنگ بزنم مخابرات ببینم قضیه چیه واسم توضیح بده ببینم مشکل فنی از کجا ریشه میگیره
Kianoosh
20-01-2013, 18:32
کاملا حق با شماست وضعیت خودمون رو نباید تعمیم بدیم به بقیه چه اگه شرایط خوب باشه فکر کنیم برای همه خوبه چه شرایط بد!:n01: با این حساب ممکنه چیز پی ان برای من خوب باشه برای شما نباشه؟!:n02:
من با توجه به 4 سال تجربه ای که از مخابرات داشتم و دوستانی که حداقل تو 3 مرکز دیگه میشناسم این صحبت رو کردم در هر صورت هرکس نظر خودش رو داره و صاحب اختیار هست نظر من همونی هست که شما نقل قول کردی
به نظر من
مشکل این دوستمون هم یکم عجیبه!! سرور داخلی که سرعت کامل و درسته خارجی هم تو یه عکسش زمان دانلود مربوط به سرعت 120-130 و 1024 کامل رو نشون میده اما سرعتش خیلی پایینه ... با پشتیبانی تماس بگیره حل میشه قطعا :n06:
Kianoosh
20-01-2013, 18:56
دوستان یکی بزنه تو گوش من خوابم یا بیدارم :دی چند ساعت پیش درخواست رو ثبت کردم الان سرعت زیاد شده تستم به زودی میگیرم ...
ایمان آوردم به مخابرات :42: امیدوارم که اکثر مواقع همین سرعت و کیفیت باشه دیگه تو ایران ISP بدون اختلال و قطعی و فیلتر و ... نداریم!!
DaRiOuShJh
20-01-2013, 19:00
خوب برادر عزیز اینجا که تاپیک پشتیبانی نیست و چند نفر کارشناس خبره نداریم که به همچین تاپیکی ایجاد بشه
این تاپیک صرفا برای گفتن خوبی و بدی های سرویس کاربرای اینترنت مخابرات بوده و هست
یه نفر میاد میگه سرویس 1 مگ داره سرعتش 130 هست یکی میاد میگه 60 هست، خوده این پست ها از یوزر های مختلف معلوم میکنه که سرویس مخابرات ثبات نداره و فرق میکنه
نیازی به گفتن من و شما نیست که
اینم همونطور که خودت اشاره کردی برای همه یکی نیست بستگی به سرورت و اوضاع مخابرات داره
من از روسیه دارم بد نیست بعضی اوقات تا 62 سرعت میده بعضی اوقات 12
DaRiOuShJh
20-01-2013, 19:04
نه چیزی وارد نکردم. قبلا نامه برده بودم برای 512 گرفتن، فکر کنم به خاطر اون نخواستن.
ساعت 2 خوابم! فردا امتحان دارم!:n28::n26:
3-4 گیگ فایل آماده کردم شب بزارم واسه دانلود:n10:
البته اون موقع که وضعیت مشخصه، مشکلی نداره ولی مثلا الآن اگر بخوای یک نرم افزار آپدیت کنی سرعتت به 10 کیلوبایت نمیرسه!(جدی میگم!)
هرچی یک فایل رو با کانکشن بیشتر دانلود کنی احتمال crc fail هم بیشتر میشه. نتیجه اش میشه این که 2باره بشینی فایل رو دانلود کنی! به خاطر همین علاقه ای به دانلود با 16 کانکشن ندارم!
درسته
البته فایل های rar میتونن اگر recovery أاشته باشن تا حدودی تعمیر بشن و همینطور با segment downloader فایل های ناقص رو کامل کرد
ولی همون بهتره که نهیت 8 کانکشن بیشتر استفاده نشه
کاملا حق با شماست وضعیت خودمون رو نباید تعمیم بدیم به بقیه چه اگه شرایط خوب باشه فکر کنیم برای همه خوبه چه شرایط بد!:n01: با این حساب ممکنه چیز پی ان برای من خوب باشه برای شما نباشه؟!:n02:
من با توجه به 4 سال تجربه ای که از مخابرات داشتم و دوستانی که حداقل تو 3 مرکز دیگه میشناسم این صحبت رو کردم در هر صورت هرکس نظر خودش رو داره و صاحب اختیار هست نظر من همونی هست که شما نقل قول کردی
یعنی نابود شدم از میزان سطح طنز :hmm:
وقتی من سوالی از کسی می پرسم به کم و کیف جوابش کاری ندارم در واقع مجبورم خودمو با شرایط اون وفق بدم چه خوشم بیاد چه نیاد ولی وقتی دارم درباره یه سرویس یا خدمتی حکم کلی می دم حق ندارم وضعیت خودمو تو چشم همه فرو کنم. تصمیم گیری درباره باز و بسته بودن چیز پی ان و امثالهم چیزی نیست که دست یه تکنسین یه مرکز باشه استاد.
از این دست نمونه افرادی که اینجا واسه مخابرات گلو خراش می دادن اولین بار نیست که می بینیم. خراب بودن سرویس برای دو نفر برای یه شرکت لکه تاریک به حساب میاد و باید اون ضعف برطرف بشه اما با کیفیت بودن سرویس برای یکی و سه تا از دوستاش افتخاری به حساب نمیاد! من و یکی از دوستان اینجا گفتیم سرعت از صبح تا شب رسما افتضاحه و راس ساعت 2 همه چی خود به خود درست میشه و این علنا یعنی دزدی شما با دزدی مشکلی نداری خوش به حالت اون 4 سالی که مخابرات فقط 128 میداد و عشق و صفا واسه یه عده بود گذشت الان دروازه رو باز کردن
. با پشتیبانی تماس بگیره حل میشه قطعا :n06:قطعااااا یعنی اصلا شک نکن هاااا. درست مثل سرعت آپلود ما که یکچهارم بستن و سرعت دانلود که هیچ وقت واقعی نمیشه.
مشکل این دوستمون هم یکم عجیبه!! سرور داخلی که سرعت کامل و درسته خارجی هم تو یه عکسش زمان دانلود مربوط به سرعت 120-130 و 1024 کامل رو نشون میده اما سرعتش خیلی پایینه ... با پشتیبانی تماس بگیره حل میشه قطعا :n06:
با پشتیبانی هیچی درست نمیشه 100 بار زنگ زدم فقط میچرخوننت یه منطقه خوبه یکی بد واسه ما هم جز خیلی بداشه یه روز اینترنت منو داشتی ناراحتی اعصاب میگرفتی اینقدر هم برات عجیب نباشه مرکز خوب افتادی پس حال کن
دوستان یکی بزنه تو گوش من خوابم یا بیدارم :دی چند ساعت پیش درخواست رو ثبت کردم الان سرعت زیاد شده تستم به زودی میگیرم ...
ایمان آوردم به مخابرات :42: امیدوارم که اکثر مواقع همین سرعت و کیفیت باشه دیگه تو ایران ISP بدون اختلال و قطعی و فیلتر و ... نداریم!!
شما سرویست خوب درومده خوب داداش من .مبارکت باشه ولی چون مال شما 130 میده دلیل نمیشه مال کل یوز ها 130 بده اینجا هم متاسفانه لس انجلس نیس زنگ بزنی پشتیبانی مشکلت حا شه بلکه بدتر هم میشه
DaRiOuShJh
20-01-2013, 22:43
پشتیبانیش مگه اصلا میگیره؟:n02: من هر وقت زنگ زدم گفت یه لشکر و دو نفر تو نوبتن
یه بار هم با سماجته تمام حدوده 45 دقیقه پشت خط موندم بعد بوقه اشغال زد:n02:
--------------------------------
خوب دوستان اینهمه جبهه گیری نکنن این تاپیک برای استفاده همس
یکی خوبه سرویسش هم باید بیاد بگه کسی هم بده سرویسش باید بیاد بگه ولی دست بر قضا بیشتر دوستان سرویسشون گویا بده:n02:
ولی جدا از 3-4 تا سرور مختلف هم میزارید سرعتتون تعطیله همیشه روزا؟ سرویسه منم هر چند وقتی اینطوری میشه ولی مثلا چند روز خراب میشه بعد حدود یکی دو هفته ای اوضاع معمولی میشه، خدا رو شکر دایمی نبوده
احتمالا مرکز مخابرات هاتون یوزر باید زیاد داشته باشن یا اینکه تاسیساتشون زیادی زیرخاکی هست چون چند وقت پیش یکی از دوستان درصد کاربرای هر منطقه از مخابرات رو گزاشته بود به ندرت بالای 50% از مخابرات داشتن:n13:
hamid_diablo
20-01-2013, 22:48
سلام دوستان
سرعت دانلود انیترنت من تقریبا بین 30 تا 35 kb هستش.من از اینترنت مخابرات با سرعت 256 استفاده میکنم.میخواستم بدونم سرعت دانم خوبه یا پائینه؟
majid322
20-01-2013, 22:52
سلام دوستان
سرعت دانلود انیترنت من تقریبا بین 30 تا 35 kb هستش.من از اینترنت مخابرات با سرعت 256 استفاده میکنم.میخواستم بدونم سرعت دانم خوبه یا پائینه؟
کاملا طبیعیه حمید جان..سرعتت خوبه..
DaRiOuShJh
20-01-2013, 23:09
حمید جان خوب میگیری استاندارد 256 نهایت 32 هست که شما بز نوسان داری
ساعتی چقدر میگیری؟
اصلا مخابرات ماه خوش داشته ؟
با این احوالات گیج شدم بیام الان بقیه جاها همین بلاخره ؟!!!
زنگ زدم مخابرات 2828 نزدیک نیم ساعت عملیات انجام داد حتی پرت 2 مگ بست که با speedtest.ir رفت رو 2048 ولی باز از سرور خارج همین طوری بود بعد گفت یک لحظه صبر کنید شمارو ببرم رو پرت اختصاصی 1 مگ ( Sl )
حتی رو این هم دقیقا با speedtest.ir 140kb.s نشان داد ولی چون هاست ایرانی بود اینجوری بالا بود هر فایل دانلودی دیکه کم بود رو 20 کیلو بایت بود گفت از جهت مخابراتی مشکلی ندارید باید با مهندس شبکه صحبت کنید که از حیطه کاری من خارج است این هم جوابش
Kianoosh
20-01-2013, 23:39
یعنی نابود شدم از میزان سطح طنز :hmm:
وقتی من سوالی از کسی می پرسم به کم و کیف جوابش کاری ندارم در واقع مجبورم خودمو با شرایط اون وفق بدم چه خوشم بیاد چه نیاد ولی وقتی دارم درباره یه سرویس یا خدمتی حکم کلی می دم حق ندارم وضعیت خودمو تو چشم همه فرو کنم. تصمیم گیری درباره باز و بسته بودن چیز پی ان و امثالهم چیزی نیست که دست یه تکنسین یه مرکز باشه استاد.
از این دست نمونه افرادی که اینجا واسه مخابرات گلو خراش می دادن اولین بار نیست که می بینیم. خراب بودن سرویس برای دو نفر برای یه شرکت لکه تاریک به حساب میاد و باید اون ضعف برطرف بشه اما با کیفیت بودن سرویس برای یکی و سه تا از دوستاش افتخاری به حساب نمیاد! من و یکی از دوستان اینجا گفتیم سرعت از صبح تا شب رسما افتضاحه و راس ساعت 2 همه چی خود به خود درست میشه و این علنا یعنی دزدی شما با دزدی مشکلی نداری خوش به حالت اون 4 سالی که مخابرات فقط 128 میداد و عشق و صفا واسه یه عده بود گذشت الان دروازه رو باز کردن
قطعااااا یعنی اصلا شک نکن هاااا. درست مثل سرعت آپلود ما که یکچهارم بستن و سرعت دانلود که هیچ وقت واقعی نمیشه.
بزرگوار من علت این همه عصبانیت شما رو متوجه نمیشم تکرار میکنم چیزایی که گفتم نظر خودمه یه کاربر ساده مثل بقیه انقدر سخته تحمل نظر دیگران؟برای من در کل خوب بوده تا الان و راضی بودم بله قطعی داشتم بله تو صف پشتبانی بودم بله سرعتم نوسان داشته و .... ولی در مجموع راضی بودم نسبت به نامحدود بودن و هزینه ماهیانه و بالاتر بردن کف سرعت فکر میکنم مخابرات انتخابی خوبی هست همین!اگه سرویس نامحدود دیگه ای با این سرعت و قیمت میشناسی در تهران که بهتر هست آپلود رو بالاتر میبنده اصلا قطعی و نوسان هم نداره پشتیبانیش هم 24/7 با حداکثر دقت و تخصص جواب میده معرفی کن با هم بریم استاد!
شاید انقدر مشتری بگیرن که همه سرعتها خراب بشه شاید یه روز منطقه شما خراب باشه یه روز اینجا من با دزدی موافق نیستم برای کسی هم گلو خراش نمیدم چیزی رو که میبینم میگم!خوبه پستهای من هست تو این تاپیک مشاهده کنید ...
اما مشکل شما اینه که اشتباه گرفتی اگه سرعت آپلود رو پایین میبندن پینگ و تایم اوت میره بالا قطعی هست نوسان هست برای همه هست منم داشتم و دارم!شما دادت رو باید جای دیگه بزنی! خاکستری باش ...بازم اگه من چیزی گفتم که شما رو انقدر ناراحت کرده ببخشید!
پ.ن:هنوز موفق به تست گرفتن از speedtest نشدم :دی
سفینه شکن میزنم سرعت میره زیر صفرمنفی میشه :n19:
هورا 1 مگ دارم با سرعت 128 بایت بر ثانیه
یه کف مرتب واسه همت مخابرات استان تهران
بعد از 20 بار زنگ زدن درست شد
اینم با IdM
آخر سر ما نفهمیدیم چه گلی به سرمون بگیریم
یکی میگه خوبه شیش نفر میگن بده
دوباره دو نفر میگن خوبه سه نفرمیگن بده :n13:
آقا یکی ما رو راهنمایی کنه بالاخره بکوچیم (کوچ کنیم) مخابرات یا نه ؟ :n02:
ترجیحاً اگر کسی حول و حوش مرکز مخابرات پیام نور هست لطفاً یه گزارشی از وضعیت بکنه
بزرگوار من علت این همه عصبانیت شما رو متوجه نمیشم تکرار میکنم چیزایی که گفتم نظر خودمه یه کاربر ساده مثل بقیه انقدر سخته تحمل نظر دیگران؟برای من در کل خوب بوده تا الان و راضی بودم بله قطعی داشتم بله تو صف پشتبانی بودم بله سرعتم نوسان داشته و .... ولی در مجموع راضی بودم نسبت به نامحدود بودن و هزینه ماهیانه و بالاتر بردن کف سرعت فکر میکنم مخابرات انتخابی خوبی هست همین!اگه سرویس نامحدود دیگه ای با این سرعت و قیمت میشناسی در تهران که بهتر هست آپلود رو بالاتر میبنده اصلا قطعی و نوسان هم نداره پشتیبانیش هم 24/7 با حداکثر دقت و تخصص جواب میده معرفی کن با هم بریم استاد!
شاید انقدر مشتری بگیرن که همه سرعتها خراب بشه شاید یه روز منطقه شما خراب باشه یه روز اینجا من با دزدی موافق نیستم برای کسی هم گلو خراش نمیدم چیزی رو که میبینم میگم!خوبه پستهای من هست تو این تاپیک مشاهده کنید ...
اما مشکل شما اینه که اشتباه گرفتی اگه سرعت آپلود رو پایین میبندن پینگ و تایم اوت میره بالا قطعی هست نوسان هست برای همه هست منم داشتم و دارم!شما دادت رو باید جای دیگه بزنی! خاکستری باش ...بازم اگه من چیزی گفتم که شما رو انقدر ناراحت کرده ببخشید!
پ.ن:هنوز موفق به تست گرفتن از speedtest نشدم :دی
نه من با انکار مشکل دارم اینکه شما در مشکل داشتن دیگران تردید داری یا اینکه با نیش و کنایه میگی همچین چیزی ممکن نیست و زنگ بزن پشتیبانی و و...
هست عزیز من کی گفته نیست؟ من خودم شاتل بودم در طول ماه اگر داشت شاید 20 دقیقه تا نیم ساعت قطعی یا افت سرعت داشت و اکثرا هم نداشت. خوب اون پول سرویسش رو میگیره و سرویس مطمئن هم میده و این همه این چیزاش آشغاله و پول پهنای باند و هزینه هاش هم نصفه و کمتر میگیره. در واقع هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری به قولی همون هندونه به شرط چاقوی وانتی هست دقیقا یه روز خوبه یه روز بد!
پ.ن: امروز روز خوبشه ، سرعت درست شد!
نه من با انکار مشکل دارم اینکه شما در مشکل داشتن دیگران تردید داری یا اینکه با نیش و کنایه میگی همچین چیزی ممکن نیست و زنگ بزن پشتیبانی و و...
هست عزیز من کی گفته نیست؟ من خودم شاتل بودم در طول ماه اگر داشت شاید 20 دقیقه تا نیم ساعت قطعی یا افت سرعت داشت و اکثرا هم نداشت. خوب اون پول سرویسش رو میگیره و سرویس مطمئن هم میده و این همه این چیزاش آشغاله و پول پهنای باند و هزینه هاش هم نصفه و کمتر میگیره. در واقع هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری به قولی همون هندونه به شرط چاقوی وانتی هست دقیقا یه روز خوبه یه روز بد!
پ.ن: امروز روز خوبشه ، سرعت درست شد!
واقعا تو طول روز خیلی بد میشه سرویس حق داری 2 نصف شب تازه درست میشه
abolfazlwest72
21-01-2013, 02:44
256 نامحدود مخابرات :n02:
old_snake1370
21-01-2013, 09:24
بعد از 20 بار زنگ زدن درست شد
اینم با IdM
چی بهشون گفتی که اینطوری کردن؟:n02:
سرعت با یک کانکشن چه قدره؟
در طول روز هم ببین همینطور باقی میمونه یا نه؟
خبرشو بده ما هم بریم خفتشون کنیم.
الآن سرویس 1 مگ سرعت با 1 کانکشن 50 KB !!!:n28:
256 نامحدود مخابرات :n02:
این یعنی شما 8 مگابایت سرعت تون .................. :n29:
ساعت 11 فعلا خراب نشده ولی فک کنم خراب شه
ساعت 12 افت شروع شد
ولی ماشالا اینترانت ( چه قدر هم به درد میخوره
:n21:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چراغای LAN و Internet این مودم ما همیشه در حال چشمک زدنه! این یعنی خوبه یا بد!؟:n13:
ساعت 12 افت شروع شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ماشالا اینترانت ( چه قدر هم به درد میخوره
:n21:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید بود انقدر راحت گول بخوری:n09:
نصفه شب شات گذاشتی فکر کردی درست شده خب اون ساعت که همیشه شیر فلکه باز میشه:n02:
1000 بارم زنگ بزنی تاثر نداره
فقط شاید اگه خیلی زنگ بزنن شاید شاید یکم پهنای باند کلی رو زیاد کردن:n09:(نه فقط برای شما درست کنن)
نهایت دزدی اینه
شرکت های پاپ میان حجمی میدن در طول روز سرعت زیاده از حجمت کم میشه شب که رایگانه شیرشو میبندن
مخابرات میاد در طول روز چون حجمی نیست شیر فلکه میبنده شب که میشه دقیقا همون ساعت رایگان که بقیه شرکتا میدن شیر فلکه باز میکنه دقیقا یه دزدی کثیف
بعید بود انقدر راحت گول بخوری:n09:
نصفه شب شات گذاشتی فکر کردی درست شده خب اون ساعت که همیشه شیر فلکه باز میشه:n02:
1000 بارم زنگ بزنی تاثر نداره
فقط شاید اگه خیلی زنگ بزنن شاید شاید یکم پهنای باند کلی رو زیاد کردن:n09:(نه فقط برای شما درست کنن)
نهایت دزدی اینه
شرکت های پاپ میان حجمی میدن در طول روز سرعت زیاده از حجمت کم میشه شب که رایگانه شیرشو میبندن
مخابرات میاد در طول روز چون حجمی نیست شیر فلکه میبنده شب که میشه دقیقا همون ساعت رایگان که بقیه شرکتا میدن شیر فلکه باز میکنه دقیقا یه دزدی کثیف
اره خداییش این مخابرات هر کاری کنی همینه
DaRiOuShJh
21-01-2013, 12:20
آقا چراغای LAN و Internet این مودم ما همیشه در حال چشمک زدنه! این یعنی خوبه یا بد!؟:n13:
خب داره استفاده میشه از نتت
اگه زیاده و خودت استفاده نمیکنی ممکنه مجمع الویروسات و تروجان جات باشن:n02:
DaRiOuShJh
21-01-2013, 12:21
بازم8.5 سیستم من خاموش شده برای خودش:n13:
جنی منی چیزی نیومده خونمون؟
شاید تروجان میاد یواشکی خاموش میکنه فرار میکنه وقتی تو خوابی :n30:
DaRiOuShJh
21-01-2013, 12:34
والا معضلی شده این صبح خاموش شدن برای من
عجیبه واقعا کله روز رو بی مشکل روشنه ولی 8.5-9 صبح واسه خودش خاموش میشه:n13:
نمیدونم چشه
ویرویس اینا نیست سیستمم پاکه پاکه:n02:
آهان حالا قهمیدم بچه هایی که میان میگن سرعتمون 71 اینا هست از کجا میبینن! سرعت لحظه ای idm رو میبینن که تک لینک مثلا از 60-70 نوسان داره:n02:
mr_exir شا مشکل دقیقا چی بود؟ از خودتون بود یا خود مخابرات؟
امضا که گذاشتید مال خودتون؟!
والا معضلی شده این صبح خاموش شدن برای من
عجیبه واقعا کله روز رو بی مشکل روشنه ولی 8.5-9 صبح واسه خودش خاموش میشه:n13:
نمیدونم چشه
ویرویس اینا نیست سیستمم پاکه پاکه:n02:
آهان حالا قهمیدم بچه هایی که میان میگن سرعتمون 71 اینا هست از کجا میبینن! سرعت لحظه ای idm رو میبینن که تک لینک مثلا از 60-70 نوسان داره:n02:
ویندوز عوض کن احتمالا یه تنظیمی به هم ریخته یا ساعت IDM رو چک کن تو تنظیماتش ساید یه جوری تنظیم شده که اتوماتیک خاموش کنه
تک لینک با 512 اگه بچه ها 60-70 بگیرن با مخابرات عالیه !
mr_exir شا مشکل دقیقا چی بود؟ از خودتون بود یا خود مخابرات؟
امضا که گذاشتید مال خودتون؟!
100% مال مخابراته که از سرور ایرانی فول میده از سرور خارجی packet Loss
و نسبت به ایران سرعت یک دهمه
امضا نه بابا اون اینترنت 1 GBPS یک گیگابیت بر ثانیه یا 100 مگابایت بر ثانیه اگه همچین نتی داشتم از در اتاقم یه قدم اون ور تر نمیرقتم
DaRiOuShJh
21-01-2013, 12:57
ویندوز عوض کن احتمالا یه تنظیمی به هم ریخته یا ساعت IDM رو چک کن تو تنظیماتش ساید یه جوری تنظیم شده که اتوماتیک خاموش کنه
تک لینک با 512 اگه بچه ها 60-70 بگیرن با مخابرات عالیه !
نه بابا من ویندوز این سیستم رو فقط سالی یه بار عوض میکنم اونم عید هست برای خونه تکونی:n02:
کلی تنظیمات باید بک آپ بگیرم و ...
ویندوز مشکلی نداره احتمالا نوسان برقی چیزی باید باشه ولی خیلی عجیبه
خوب منم همین سرعتو دارم ولی سرعت اصلی 61.8 کیلوبایت هست نهایت که حدود 1.3 کیلوبایت هم آپلود داره رو هم میشه 63.1 اینا ( چون اینطور که معملومه مخابرات دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه )
الان رفتم آپگرید کنم سرویسمو به یه مگ گفتم همینطوری روزی 5 گیگ رو نمیدونم چی کار کنم مرتب و آرشیو کردنش کلی زمان میبره چه برسه روزی 9-10 گیگ:n02:بی خیال شدم
نه بابا من ویندوز این سیستم رو فقط سالی یه بار عوض میکنم اونم عید هست برای خونه تکونی:n02:
کلی تنظیمات باید بک آپ بگیرم و ...
ویندوز مشکلی نداره احتمالا نوسان برقی چیزی باید باشه ولی خیلی عجیبه
خوب منم همین سرعتو دارم ولی سرعت اصلی 61.8 کیلوبایت هست نهایت که حدود 1.3 کیلوبایت هم آپلود داره رو هم میشه 63.1 اینا ( چون اینطور که معملومه مخابرات دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه )
الان رفتم آپگرید کنم سرویسمو به یه مگ گفتم همینطوری روزی 5 گیگ رو نمیدونم چی کار کنم مرتب و آرشیو کردنش کلی زمان میبره چه برسه روزی 9-10 گیگ:n02:بی خیال شدم
دانلودت خیلی عالیه میتونی روزی 4.5 گیگ بگیری اگه از جهت بروزینگ راضی هستی که حله ولی اگه دوست داری پیج اینات سریع تر باز شه 1 مگ بگیر البته پولشم 2 برابره ماهی 38 ولی 512 مناسب تره ماهی 21 ت
DaRiOuShJh
21-01-2013, 13:16
بزنم به تخته چشم نزنی شل و پل کنی:n02:
والا روزا برای منم تازگی ها خراب میشه
هم نوسان پیدا کرده ( الان مثلا رو 40 میاد میره بالا) هم صفحه سخت باز میکنه مجبورم یه فایل دانلود بیشتر نزارم ( 8 کانکشن)
ولی باز خوبه یاهو مسنجر و لست اف ام و مینی لیریک و فایرفاکس هم میشه بغلش باز کرد و باهاشون کار کرد همینا کافیه
1 مگ هزینش باز خوبه ولی سرعتش یه نمه زیاده برای من( منم که جنبه ندارم هز چی سرعت بدن باید تا بیت آخرش رو دانلودکنم :n02:)
ولی باز خوب شده 7-8 سال پیش با دایال آپ زور میزدیم ساعتی 20 مگ بگیریم الان 200 مگ میگیریم پوله تلفنم نمیدیم:n05:
ای دی ام رو تنظیم نکردی که بعد از دانلود اتوماتیک خاموش بشه یا سر یک ساعت خاموش بشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.