مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
Reza_994
28-07-2012, 19:45
ظهر یه چند ساعت خوب دوباره خراب شد
GHAGHALEELEE
28-07-2012, 20:18
دارم با 16 کانکشن دانلود میکنم.هر کی هم ندونه فکر میکنه نت 10 مگ دارم:21:
majid322
28-07-2012, 23:43
بچه ها الان وضعیت اینترنت مخابرات چطوره؟ من 256 رو میخوام بگیرم..سرعت رو چه حدودیه؟
feizol65
29-07-2012, 09:51
اين يكي دو روز اخير ، سرعت دانلود شما هم پايين اومده يا فقط براي من افتضاح شده ؟
The Auditor
29-07-2012, 17:17
راستی چرا توی speedtest.net اونجا distance رو میزنه 200 مایل (322 کیلومتر) ؟ اونجا که نوشته سرور داخل تهرانه، من هم توی تهرانم :23:
The Auditor
29-07-2012, 17:24
اين يكي دو روز اخير ، سرعت دانلود شما هم پايين اومده يا فقط براي من افتضاح شده ؟
والله من پریروز یه کم اذیت شدم. اما از دیروز دوباره خوب شده. 5 شنبه و جمعه چون همه خونه هستن و میزنن تو کار دانلود، همه چی داغون میشه :31:
Ehsan Fire
29-07-2012, 20:01
امروز یکشنبه ساعت 9 شب..نت عالیه...ولی ما که رفتیم سپنتا:))
سلام؛
من فکر میکنم اولین پستم توی این فوروم باشه... اگه سوتی دادم و به قوانین آشنا نبودم ببخشید.
ما مثلا 512 داریم! الان یه 6-7 ماهی میشه. اون اولا خیلی خوب بود. معمولا هم خوبه. یکی دوبار هم قطع شد و کند شد، ولی با یه تماس به پشتیبانی، مشکل حل شد.
7-8 10 روزه که سرعت افضاحه... اصلا شما این وضعیت مودم رو ببینید. بهترین حالتش اینه:
SNR Margin
:
17.3
26.1
db
Line Attenuation
:
84.0
52.8
db
Data Rate
:
64
125
kbps
Max Rate
:
464
511
kbps
POWER
:
13.4
11.3
dbm
همیشه اون دیتاریت 512 و 128 بود برای سند و رسیو. الان ببینید سند شده 125 و رسیو 64.
می گم تازه بهترین حالته. خیلی وقت ها بدتر میشه.
هیچ کاری تقریبا نمیشه کرد. مرکز مخابراتمون هم محلاتیه.
محل کارمون از لواسون دقیقا همین سرویس 512 رو داریم و سرعتش خیلی بهتر هست.
الآن پشتیبانیشون مرده انگار. خیلی مردم آزارند. خدا از باعث و بانیش نگذره.
شما شماره ای غیر از 2828 دارید واسه پشتیبانی؟
ehsan-inventor
30-07-2012, 09:43
در کمال تعجب بعد از 22 روز (!) الان با یک کانکشن دارم با سرعت 30 (متوسط سرعت در دقیقه) دانلود می کنم !!
حالا می تونم برم سراغ کار کردن روی پایان نامم !
امیدوارم دوباره خراب نشه چون به اندازه کل سال که باید خراب باشه یه جا خراب بود ! 22 روز !!! اینجا ایرانه ...!
سلام
دوستان یاهم مسنجر من تحت هیچ شرایطی وصل نمیشه
میتونه مشکل از اینترنت مخابرات باشه؟؟؟
سلام
دوستان یاهم مسنجر من تحت هیچ شرایطی وصل نمیشه
میتونه مشکل از اینترنت مخابرات باشه؟؟؟
برا من مشکلی نداره برا همین بعید می دونم مشکلی از مخابرات باشه
اشک شوق تو چشمام جمع شد!:37: باورم نمیشه ساعت یک بعد از ظهره همه چی درسته!
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک کانکشن حداقل 50KB میگیره.
یعنی میشه همینطور بمونه؟!
روش تست سرعت رو می گی ؟
E.G_band
30-07-2012, 21:49
آقا یه سوال :
اینترنت مخابرات نامحدوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
K!ng of th3 K!ngs
30-07-2012, 21:59
بله نا محدوده.
دسوتان حالا بگیرم 512 نا محدود یا نگیرم؟کاربردم دانلود فراوان و بازی آنلاینه.توی مرکز سردار جنگل هستم
راستی چرا توی speedtest.net اونجا distance رو میزنه 200 مایل (322 کیلومتر) ؟ اونجا که نوشته سرور داخل تهرانه، من هم توی تهرانم :23:
برای اینکه Ip شما مال تهران نیست.
بله نا محدوده.
دسوتان حالا بگیرم 512 نا محدود یا نگیرم؟کاربردم دانلود فراوان و بازی آنلاینه.توی مرکز سردار جنگل هستم
اگر می توانید از مرکز مخابراتیتون 512 بگیرید چون بعضی مراکز اذیت می کنند .سرعت 256 که من دارم خوبه حدود 31 .
E.G_band
30-07-2012, 22:24
بعد در چه شرایطی سرویس های بالای 128 می دن؟؟؟؟؟
The Auditor
31-07-2012, 06:15
برای اینکه Ip شما مال تهران نیست.از اون حرفا بودا. از مخابرات اینترنت بگیری بیخ گوشتم باشه اونوقت آی پی شهرستان بده؟! اصلا واسه چی این کارو بکنه؟! ضمنا من میگم اونتو میزنه فاصله سیصد کیلومتر و نزدیکترین سرورو تهران انتخاب میکنه. یعنی توی شهری مثلا به نام زنجان یه سرور پیدا نمیشه که حداقل نگیم داره دروغ میگه؟!
از اون حرفا بودا. از مخابرات اینترنت بگیری بیخ گوشتم باشه اونوقت آی پی شهرستان بده؟! اصلا واسه چی این کارو بکنه؟! ضمنا من میگم اونتو میزنه فاصله سیصد کیلومتر و نزدیکترین سرورو تهران انتخاب میکنه. یعنی توی شهری مثلا به نام زنجان یه سرور پیدا نمیشه که حداقل نگیم داره دروغ میگه؟!
درسته عزیز ای پیت احتمال خیلی زیاد برا اصفهانه چون من چند ساله مخابرات دارم تهران هم هستم ولی ای پی اصفهانه این رنج ای پی مخابراته که همش برا اصفهانه
2.177.1.1 تا 2.177.255.255
old_snake1370
31-07-2012, 09:51
روش تست سرعت رو می گی ؟
منظورت اینه که چه جوری از اسپیدتست ، تست بزاریم؟
میری سایت speedtest.net
سرور رو انتخاب میکنی که بهتره توی یکی از کشورهای زیر باشه چون اکثر سایت های دنیا در یکی از کشور های زیر میزبانی میشن.
آمریکا کانادا انگلیس آلمان فرانسه هلند سوئد و ...
بعد از اینکه تموم شد share this result رو میزنی لینکش رو میزاری اینجا یا هرجای دیگه که خواستی.
از اون حرفا بودا. از مخابرات اینترنت بگیری بیخ گوشتم باشه اونوقت آی پی شهرستان بده؟! اصلا واسه چی این کارو بکنه؟! ضمنا من میگم اونتو میزنه فاصله سیصد کیلومتر و نزدیکترین سرورو تهران انتخاب میکنه. یعنی توی شهری مثلا به نام زنجان یه سرور پیدا نمیشه که حداقل نگیم داره دروغ میگه؟!
چون اکثر IP های ایران مشخصاتش ثبت نشده مرکز کشور رو به عنوان location در نظر میگیره
توی این سایت میتونی بری چک کنی:
italodance
31-07-2012, 13:00
بچه های مخابرات هنوز این مشکل تک کانکشن را در ساعات 11 ظهر تا 2 شب دارند یا نه؟
این مشکل رو:
italodance
31-07-2012, 13:01
نمیدونم این مشکل بالا را کجا نداره اگر کسی میدونه بگه
شرمنده این پست تکراری بود واسه همین توش نوشتم باز
K!ng of th3 K!ngs
31-07-2012, 14:59
اگر می توانید از مرکز مخابراتیتون 512 بگیرید چون بعضی مراکز اذیت می کنند .سرعت 256 که من دارم خوبه حدود 31 .
نه اون مشکلی نیست.
حالا 512 همیشه سرعتش 60 یا بالا هست؟پایین نمیاد؟پینگش خوبه؟
old_snake1370
31-07-2012, 15:50
نمیدونم این مشکل بالا را کجا نداره اگر کسی میدونه بگه
شرمنده این پست تکراری بود واسه همین توش نوشتم باز
تا یک ماه پیش این مشکل رو نداشت. یه مدت اوضاعش قاراش میش شد که اینم جزو مشکلاتش بود.
از اول هفته درسته شده! من که 512 دارم با یک کانکشن 64KB رو میگیرم. همین الان که این پست رو دارم مینویسم چک کردم.
این مشکل تک کانکشن رو من در صبانت و مبین نت هم دیدم. مبین نت طوریه که هیچ ساعتی از شبانه روز با تک کانکشن شما از نصف پهنای باندت هم نمیتونی استفاده کنی!
arashpour
31-07-2012, 19:46
اینا دارن چه غلطی میکنن؟ :4: آخه چیکار دارید این اینترنت لعنتیو؟ تا یه ساعت پیش خوب بود یهو اینطوری شد :|
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1070ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=919ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1067ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=765ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=864ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=835ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=704ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1175ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=996ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1006ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1038ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=755ms TTL=51
دیشب که یهو کلا قطع شد زنگ زدم پشتیبانی گفت دارن آپدیت میکنن !!!!! حالا چیو دارن آپدیت میکنن معلوم نیست چیه ! که لازم اینترنت همه قطع بشه :2:
brothers000
31-07-2012, 20:47
اینم آخرین تست بنده که واسه لحظاتی قبل هست
سرور تهران :
سرور نیویورک :
البته طبق نتایج وضعیت مطلوبه
ولی متاسفانه قطعی های ناگهانی این وضع مطلوب رو کاملا نامطلوب میکنه
E.G_band
31-07-2012, 23:13
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟به هر کسی می دن یا اینکه بامبول در میارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من 512 با حجم 6 گیگ دارم سرعتمم 120 هستش ، به قیمت 15000 هزار تومن به نظرتون این بهتره یا مال مخابرات.؟؟؟؟؟
من بیشتر نامحدود نیاز دارم ولی برای مخابرات شک دارم.
E.G_band
31-07-2012, 23:21
الان من 512 با حجم 6 گیگ دارم سرعتمم 120 هستش ، به قیمت 15000 هزار تومن به نظرتون این بهتره یا مال مخابرات.؟؟؟؟؟
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
italodance
01-08-2012, 06:24
اینا دارن چه غلطی میکنن؟ :4: آخه چیکار دارید این اینترنت لعنتیو؟ تا یه ساعت پیش خوب بود یهو اینطوری شد :|
دیشب که یهو کلا قطع شد زنگ زدم پشتیبانی گفت دارن آپدیت میکنن !!!!! حالا چیو دارن آپدیت میکنن معلوم نیست چیه ! که لازم اینترنت همه قطع بشه :2:
بابا ایول اینکه خوب پینگ روی 1000 یعنی عالی شما الان مشکل دانلود تک کانکشن یعنی نداری فقط مشکل بازی داری
من الان بر میگرددم مخابرات دوباره 512 میگیرم
The Auditor
01-08-2012, 07:46
بابا ایول اینکه خوب پینگ روی 1000 یعنی عالی شما الان مشکل دانلود تک کانکشن یعنی نداری فقط مشکل بازی داری
من الان بر میگرددم مخابرات دوباره 512 میگیرم
من الان اینجاشو متوجه نشدم. پینگ بالا واسه دانلود خوبه؟؟؟ :23:
italodance
01-08-2012, 07:49
من الان اینجاشو متوجه نشدم. پینگ بالا واسه دانلود خوبه؟؟؟ :23:
بله خوبه واسه تمامی پروتکلها خوبه
black.assassin
01-08-2012, 10:37
بله خوبه واسه تمامی پروتکلها خوبه
شاید شما شوخی کرده باشید اما بهتره جواب صحیح بدید تا کسی گمراه نشه.
پینگ هر چقدر پایینتر باشه سرعت ارسال و دریافت شما ( هر دو با هم ) با اون جایی که ازش پینگ می گیرید به نسبت بهتر خواهد بود. البته منطقه جغرافیایی مهمترین مسئله در این مورد هست. پینگ گرفتن در اصل برای اینه که ببینید با مرکز مورد نظرتون ارتباط دارید یا نه.
داشتن پینگ مناسب یکی از شروط اصلی برای کارهایی مثل بازی کردن یا ارتباطاتی هست که به طور مداوم نیاز به ارسال و دریافت اطلاعات داره مثل ویدئو کنفرانس. اما برای دانلود بالا بودن زمان پینگ چندان تاثیری نخواهد داشت.
old_snake1370
01-08-2012, 10:55
پینگ هر چقدر پایینتر باشه سرعت ارسال و دریافت شما ( هر دو با هم ) با اون جایی که ازش پینگ می گیرید به نسبت بهتر خواهد بود. البته منطقه جغرافیایی مهمترین مسئله در این مورد هست. پینگ گرفتن در اصل برای اینه که ببینید با مرکز مورد نظرتون ارتباط دارید یا نه.
داشتن پینگ مناسب یکی از شروط اصلی برای کارهایی مثل بازی کردن یا ارتباطاتی هست که به طور مداوم نیاز به ارسال و دریافت اطلاعات داره مثل ویدئو کنفرانس. اما برای دانلود بالا بودن زمان پینگ چندان تاثیری نخواهد داشت.
ممنون که شفاف سازی کردی.
طبق تجربه ای که من داشتم هر چی پینگ پایینتر باشه نوسان سرعت کمتره و حداکثر سرعتی که میشه با یک کانکشن گرفت بالاتره! حالا این موضوع علمی هست یا نه رو نمیدونم.
شایدم به طور مستقیم به هم ربط نداشته باشن.مثلا ممکنه اون فاکتوری که باعث بالا رفتن پینگ میشه باعث افزایش نوسان و کم شدن سرعت با یک کانکشن میشه.
black.assassin
01-08-2012, 10:55
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
512 رو در قشر دانشجو ها فقط به دانشجوی دکتری می دن و دیگه همین. بعد از اون به شغلهای خاص . یعنی نیاز به تحقیق داشته باشه. مثلا مهندسین. معرفی نامه از شرکت برای اینکه شما به این سرعت نیاز دارید هم جواب میده.
بره مخابرات خوبه اگه نامحدود می خواید. اما اگه وبگردی انجام می دین همون قبلی بهتره.
italodance
01-08-2012, 13:13
بله من هم اینو میدونم
ولی برای من کاملا برعکس درسته هرچی بالاتر باشه وضعیت بهتر هست
black.assassin
01-08-2012, 14:07
ممنون که شفاف سازی کردی.
طبق تجربه ای که من داشتم هر چی پینگ پایینتر باشه نوسان سرعت کمتره و حداکثر سرعتی که میشه با یک کانکشن گرفت بالاتره! حالا این موضوع علمی هست یا نه رو نمیدونم.
شایدم به طور مستقیم به هم ربط نداشته باشن.مثلا ممکنه اون فاکتوری که باعث بالا رفتن پینگ میشه باعث افزایش نوسان و کم شدن سرعت با یک کانکشن میشه.
بله درسته اما پینگ برای چیزهای حساستر مهمه تا دانلود یا صفحه باز کردن. مثلا 2 بار time out موقع پینگ کردن باعث میشه کلا نتونی بازی کنی. اما موقع دانلود شاید سرعت از 32 برسه به 25 و برگرده .
دانلود با تک کانکشن مثل باز کردن صفحه وب هست. منظور من هم از دانلود دانلود با چند کانکشن هست. البته که پینگ خراب باعث کند باز شدن صفحات میشه.
bugggmenot
01-08-2012, 15:01
من 256 مخابرات دارم و ساکن اندیشه (تهران) هستم. پینگم خیلی افتضاحه توی همه ی سرورهای کانتر پینگم بالای 500 هست و فقط 1 سرور هست که توی اون پینگم حدود 20 هست! که البته همینم باز هر 10 ثانیه یکبار بازی برای 1 ثانیه گیر میکنه!
سوالم اینه که اگر 512 بگیرم ممکنه مشکل پینگ حل بشه یا اصلاً این دو به هم ربطی ندارن؟
بعدشم مثه اینکه جدیداً بدون مشکل میشه 256 رو از طریق سایت تبدیل به 512 کرد! درسته؟ چه سایتی باید برم؟
K!ng of th3 K!ngs
01-08-2012, 16:18
دوستان روی مخابرات وضعیت مانیتورینگ چقدره؟آِا زیر نظر هستم اگر کاری بکنم؟
amirr_amirr
01-08-2012, 18:16
من 256مخابرات دارم . سرعت روی 30
چطوره بچه ها؟
بنظرم خیلی پایینه
old_snake1370
01-08-2012, 18:26
بله درسته اما پینگ برای چیزهای حساستر مهمه تا دانلود یا صفحه باز کردن. مثلا 2 بار time out موقع پینگ کردن باعث میشه کلا نتونی بازی کنی. اما موقع دانلود شاید سرعت از 32 برسه به 25 و برگرده .
دانلود با تک کانکشن مثل باز کردن صفحه وب هست. منظور من هم از دانلود دانلود با چند کانکشن هست. البته که پینگ خراب باعث کند باز شدن صفحات میشه.
بعــله . اون که 100%.
من 256 مخابرات دارم و ساکن اندیشه (تهران) هستم. پینگم خیلی افتضاحه توی همه ی سرورهای کانتر پینگم بالای 500 هست و فقط 1 سرور هست که توی اون پینگم حدود 20 هست! که البته همینم باز هر 10 ثانیه یکبار بازی برای 1 ثانیه گیر میکنه!
سوالم اینه که اگر 512 بگیرم ممکنه مشکل پینگ حل بشه یا اصلاً این دو به هم ربطی ندارن؟
بعدشم مثه اینکه جدیداً بدون مشکل میشه 256 رو از طریق سایت تبدیل به 512 کرد! درسته؟ چه سایتی باید برم؟
امکان داره در اون لحضه که سکته میکنه کل پهنای باند آپلود یا دانلودشما پر شده که نتیجه ش میشه اینکه پکت بعدی باید یک ثانیه صبر کنه تا برسه بدست شما یعنی پینگ شما از 20ms میره بالای 1000ms !!!
تا اونجا که من میدونم 256 برای کانتر کافیه به خاطر همین فکر کنم مشکل از آپلودتون باشه چون مخابرات آپلودش خیلی پایین تر از دانلودشه!
اگه مشکلتون از سرعت باشه ارتقا به 512 به احتمال زیاد مشکل رو حل میکنه.
دوستان روی مخابرات وضعیت مانیتورینگ چقدره؟آِا زیر نظر هستم اگر کاری بکنم؟
از لحاظ مانیتورینگ و فیل رینگ همه isp ها مثل همند . همه ی این کارها توسط زیرساخت انجام میگیره که همه isp ها موظف اند از زیر ساخت پهنای باندشون رو تامین کنند.
amirr_amirr
01-08-2012, 19:06
چطوره بچه ها؟
بنظرم خیلی پایینه
برو کلاهتو پرت کن خال اسمون هفتادم.....
خیلی بالاست باید 2 باشه با دانلود منیجر 3 باشه!!!!
329 صفحه رو بخون داستان دستت میاد سرعتت باید چند باشه.
چطوره بچه ها؟
بنظرم خیلی پایینه
این حداکثر سرعتی هست که 256 می تونه بگیره تقریبا
اونایی که میگن من 256 دارم و سرعتم مثلا 150 هست به خاطر اینه خطشون رو با بالای 1 مگ بستن
و صد در صد محدود هست خطشون! و شما نامحدود
black.assassin
01-08-2012, 19:31
شما قضیه رو پیگیری کن از طریق 2828 من با همین 256 دارم battlefield : bad company 2 بازی می کنم دوستام فیفا 12 و هر بازی که بگی بازی می کنن اونم با سرورای اروپا. کانتر که جای خود دارد.
بعدشم خبر 512 کردن از کجاست ؟؟؟ من که همچین چیزی تا به حال نشنیدم.
The Auditor
01-08-2012, 22:45
======================
اشتباه شد :دی
alireza_2lop
01-08-2012, 23:22
دوسنان مخابرات 256 گرفتم ظهر امتحان کردم پینگم 35 بود ولی الان ساعت 12:21 شب پینگم 629 هست چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه ببین احتمالا مشکلت اینطوری رفع نمیشه . چون منم 512 دارم . توی اکثر بازی ها که کمی سنگین میشه مثل کانتر یا دوتا و lol مشکل وجود داره . بعضی مواقع خوب میشه اما یه هو قطع میکنه . اما مثلا توی فیفا خوبه . پس تاثیر نداره . باید صبر کرد دید چه میکنن .
امروز برای 256 بدک نیست
alireza_2lop
02-08-2012, 10:43
دوستان برای انلاین بازی کردن توی استیم چقدر بد میره ؟!
باز شروع شد نمیکشه تک کانکشن نمیکشه با 16 تا هم نصف بیشتر پهنای باند نه همشو
چشم خورد دوباره ری.. توش!
K!ng of th3 K!ngs
02-08-2012, 15:21
دوستان میشه بگید به کیا 512 میدن؟ من بابام توی وزارت بهداشت پست خوبی داره.بهم میدن؟با معرفی نامه؟
و اینکه میتونم از ار گاهی 1 مگ بکنم؟بدون دردسر؟
دوستان میشه بگید به کیا 512 میدن؟ من بابام توی وزارت بهداشت پست خوبی داره.بهم میدن؟با معرفی نامه؟
512 نامه بگیری از بابات میتونی بگیری ولی سرعتای 1 مگ و 2 مگ فقط به خود وزارت بهداشت میدن:31:یعنی به شخص نمیدن:39:
arashpour
02-08-2012, 23:48
اون مشکل "گیر کردن" رو منم دارم. خیلی اعصاب خورد کنه. هیچ جوره هم نمیشه به این مخابرات گفت این مشکل هست. از نظر اینها این چیزا مشکل حساب نمیشه.
امکان داره در اون لحضه که سکته میکنه کل پهنای باند آپلود یا دانلودشما پر شده که نتیجه ش میشه اینکه پکت بعدی باید یک ثانیه صبر کنه تا برسه بدست شما یعنی پینگ شما از 20ms میره بالای 1000ms !!!
تا اونجا که من میدونم 256 برای کانتر کافیه به خاطر همین فکر کنم مشکل از آپلودتون باشه چون مخابرات آپلودش خیلی پایین تر از دانلودشه!
اگه مشکلتون از سرعت باشه ارتقا به 512 به احتمال زیاد مشکل رو حل میکنه.
پینگ تغییری نمیکنه. سند و رسیو کلا قطع میشه. من 512 دارم
به همه دوستانی که میخوان برای مخابرات اقدام کنن اکیدا توصیه میکنم به مخابرات منطقه خودتون برید و از اونها هر سوالی دارید و شرایط رو بپرسید. هر مرکزی طبق سلیقه خودش عمل میکنه. من در شرایط یکسان از یک مرکز میتونستم 1 مگ بگیرم به راحتی در حالی که مرکز دیگه قوانینش کلا فرق میکرد.
یک پیشنهاد دوستانه هم میکنم این هست که حتما بری پیش رئیس قسمت ای دی اس ال و دوستانه باهاش صحبت کنید. تا جایی که من برخورد کردم کارمندهاشون فقط بلدن بگن نمیشه!
bugggmenot
03-08-2012, 23:18
اون مشکل "گیر کردن" رو منم دارم. خیلی اعصاب خورد کنه. هیچ جوره هم نمیشه به این مخابرات گفت این مشکل هست. از نظر اینها این چیزا مشکل حساب نمیشه.
پینگ تغییری نمیکنه. سند و رسیو کلا قطع میشه. من 512 دارم
ای وای :19:بدبختی من اینجاست که من اندیشه میشینم و اینجا به جز پارس آنلاین ، شرکت ADSL دیگه ای نداریم و پارس انلاین هم الان نزدیک 1 ساله که بهش پورت خالی داده نمیشه!! البته سرعت پارس آنلاین هم چنگی به دل نمیزنه پارسال که پورت داشت ازش 128 گرفتم سرعتش بین 8 تا 10 بود همش!! پینگ کانتر هم در بهترین حالت 100 بود! کلاً گویا هیچ راهی نیست که ما بشینیم مثه گذشته درست و حسابی یه کانتر بازی کنیم. دنیا هر روز پیشرفت میکنه ما اینجا هر روز سرعت اینترنتمون میاد پایین. همین پارس آنلاین من 3 سال پیش ازش سرویس میگرفتم (توی یه شهر دیگه) سرعت 128 ش از 180 پایینتر نمیومد!
برای اینکه ویدئو ها سریع دیده بشه باید از برنامه SpeedBit Video Accelerator که یک شتاب دهنده ویدئو هست استفاده کنید . کاملا رایگانه و مخصوص سایت youtube هست. 500% سرعت دیدن ویدئو رو افزایش میده. من تست کردم واقعا عالیه.
برید سایت زیر دانلود کنید. نرم افزار مدریت دانلود و... هم داره و خیلی هم خوبه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از نرم افزار مفیدی که ارائه کردی . فقط تو ست کردن یک ذره مشکل داشتم که اونم حل شد .
Aftermach
04-08-2012, 14:46
سلام خدمت دوستان.
من 256 نا محدود شاتل دارم.32kb بدون هیچ مشکلی دانلود می کنم.می خوام 256 مخابرات بگیرم.مرکز جماران.می ارزه؟چه جوریاس؟
04-08-2012, 15:34
دیوانه شدی ؟:31: شما 256 نامحدود بدون مشکل داری بعد میخوای بیای مخابرات بگیری که چی بشه؟ دنبال مشکل میگردی؟ نه میتونی آنلاین بازی کنی نه سرویس دهی درست و حسابی ای دارن نه هیچی. کلاً آخرین ISP که به فکرت باید برسه مخابرات هست. من از سر ناچاری چون اینجا هیچ ISP دیگه ای نیست مجبور شدم مخابرات بگیرم.
amirpers
04-08-2012, 18:22
من بعد 10 ماه به تهران برگشتم و امروز رفتم از مخابرات شهید منتظری اینترنت 512 گرفتم.
جالبه که اصلا اجاره نامه نخواستند و 40 تومن هم پیش پرداخت کردم تا وصلش کنن. گفتن چون خط به اسم خودم نیست این جوریه. همه جا همین طوریه ؟ این 40 تومن چی میشه اصلا ؟
کسی تا به حال از مخابرات تهران سرویس حجمی گرفته؟ سرعت و حجمش چقدره و چنده، مخصوصا کسانی که اول شمارشون هفته احتمالا چیزهایی بدونن.
arashpour
06-08-2012, 20:00
من بعد 10 ماه به تهران برگشتم و امروز رفتم از مخابرات شهید منتظری اینترنت 512 گرفتم.
جالبه که اصلا اجاره نامه نخواستند و 40 تومن هم پیش پرداخت کردم تا وصلش کنن. گفتن چون خط به اسم خودم نیست این جوریه. همه جا همین طوریه ؟ این 40 تومن چی میشه اصلا ؟
بله عادیه بعضی مراکز برای اینکه گیر الکی به مدارک ندن میگن پیش پرداخت کنید
اون پول رو هم میگن آخر سر وقتی خواستید سرویس کنسل بشه بهتون پس میدن (الله و اعلم)
سلام . میخواستم بدونم میخوام یک ای دی اس ال مخابرات بگیرم ما مستاجریم و اجاره نامه دستی داریم قبول نمیکنن. باید صاحب خونه رو ببریم؟ چه مدارکی باید باشه؟ برای گرفتن 256 باید کارت دانشجویی بدیم؟ فقط کارت کافیه؟
می تونید از طرح پیش پرداخت استفاده کنید و هزینه دو ماه رو جلوتر پرداخت کنید و نیازی به اجاره نامه و امضاء صاحبخونه نیست.
DariushGreat
07-08-2012, 13:49
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
بخش تماس با ما - سایت وبگردی 20:30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
سامانه اعلام و رسیدگی به شکایات مشترکین
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
black.assassin
07-08-2012, 15:22
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
این هم لینک سایت خبری:
بخش تماس با ما - سایت وبگردی 20:30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
من که شکایت رو نوشتم و از وبگردی هم خواستم که در مورد این موضوع گزارش تهیه کنه و اعتراض ما رو بگه.
---------------------------
بعد از شکایت پینگم رو دیدم از 230 اومده به 170. البته فکر نکنم به خاطر شکایت یا همچین مسئله ای باشه.
old_snake1370
07-08-2012, 15:37
دوستان سلام
این هم لینک سایت خبری:
شاد باشید
1. در رابطه با پهنای باند اختصاصی باید بگم که هیج جای دنیا برای کاربر خانگی نمیان پهنای باند اختصاصی بدن! همه جای دنیا به صورت share شده میدن. پهنای باند اختصاصی یا dedicated کاربری خانگی نداره و هزینه اش هم خیلی بالاست.
2. شرکت های خصوصی سرعت ها را نه تنها پایین تر بلکه بالاتر از اون چیزی که در قرارداد اومده میبندن! همین مبین نت که شما فرمودید 512 رو روی 768کیلوبیت میبنده که نتیجه ش میشه شما سرعتتون به بالای 95 کیلوبایت هم میرسه. بقیه شرکت ها هم 128 رو روی 1 مگابیت یا 2 مگابیت میبندن. البته فقط برای سرویس های حجمی! و حداقل سرعت هم با ضریب اشتراک مشخص میشه که برای سرویس 512 مبین نت با اشتراک 1 به 4 هست 16 کیلوبایت! یعنی اگر سرعتت بالای 16 باشه قانونا حق شکایت نداری!
3. در رابطه با نامحدود با شما کاملا موافقم. 2 گیگ در ماه یعنی چی آخه؟ از فحش بدتره!
مشکل ما اینجاست که این دله دزدا رفیق همونان که باید به شکایت هامون رسیدگی کنند!!!
black.assassin
07-08-2012, 19:03
1. در رابطه با پهنای باند اختصاصی باید بگم که هیج جای دنیا برای کاربر خانگی نمیان پهنای باند اختصاصی بدن! همه جای دنیا به صورت share شده میدن. پهنای باند اختصاصی یا dedicated کاربری خانگی نداره و هزینه اش هم خیلی بالاست.
2. شرکت های خصوصی سرعت ها را نه تنها پایین تر بلکه بالاتر از اون چیزی که در قرارداد اومده میبندن! همین مبین نت که شما فرمودید 512 رو روی 768کیلوبیت میبنده که نتیجه ش میشه شما سرعتتون به بالای 95 کیلوبایت هم میرسه. بقیه شرکت ها هم 128 رو روی 1 مگابیت یا 2 مگابیت میبندن. البته فقط برای سرویس های حجمی! و حداقل سرعت هم با ضریب اشتراک مشخص میشه که برای سرویس 512 مبین نت با اشتراک 1 به 4 هست 16 کیلوبایت! یعنی اگر سرعتت بالای 16 باشه قانونا حق شکایت نداری!
3. در رابطه با نامحدود با شما کاملا موافقم. 2 گیگ در ماه یعنی چی آخه؟ از فحش بدتره!
مشکل ما اینجاست که این دله دزدا رفیق همونان که باید به شکایت هامون رسیدگی کنند!!!
بله دقیقا هم تو همون قراردادی که امضا می کنیم نوشته ضریب اشتراک یک به ده می باشد. ادامش هم نوشته ما فقط به یک دهم سرعت قراردادی می تونیم اعتراض کنیم نه بیشتر .
به نظر من مشکل باید به صورت رسانه ای مطرح بشه. مثل همین وبگردی 20:30 یه رسانه ای باید پشت ما وایسه. هیچ ارگانی نمی تونه شکایت ما رو جلو ببره چون خودمون قرارداد رو امضا کردیم مگه اینکه کل کشور حرکت کنه و به مشکل اصلی رسیدگی بشه. وقتی صحبت از پهنای باند 20 مگابیتی برای اینترانت ملی میشه یعنی حداقل یک دهم این رو می تونن به هر کسی بدن. ما باید برای این جلو بریم که محدودیت ها برای گرفتن این پهنای باند برداشته بشه. از محدودیت حجمی حرفی نمی زنم چون واقعا چیز مزخرفیه و البته مخابرات این محدودیت رو نداره.
DariushGreat
07-08-2012, 19:21
1. من از همه جای دنیا خبر ندارم؛ توی بخشنامه سازمان تنظیم مقررات رادیویی که چندی پیش ارائه و شد و اعتراضات زیادی رو هم در پی داشت، گفته شده بود که شرکت های فراهم کننده خدمات اینترنتی ملزم به رعایت اصل اشتراک 1/1 برای همه کاربران می باشند ( قید هم نشده بود چه نوع کاربری )
2. من خودم مبین نت 1 مگابیت دارم با 4 تا آنتن روشن از 5 آنتن و بهترین سیگنال و کم ترین ترافیک منطقه ای به در روز به زور به 1 مگابیت می رسه؛ چه برسه به شب! پس این قانون حداقل پیرامون مبین نت صدق نمی کنه. از شرکتای دیگه بله... آسیاتک و صبانت و شاتل هستن و که همین پهنای باند اضافی رو روزانه بین کاربرا تقسیم می کنن و شبا هم پهنای باندی رو که حق کاربر هست ازش دریغ می کنن.
3. :دی
4. نمیدوننم و نظر نمی دم
old_snake1370
07-08-2012, 20:19
1. من از همه جای دنیا خبر ندارم؛ توی بخشنامه سازمان تنظیم مقررات رادیویی که چندی پیش ارائه و شد و اعتراضات زیادی رو هم در پی داشت، گفته شده بود که شرکت های فراهم کننده خدمات اینترنتی ملزم به رعایت اصل اشتراک 1/1 برای همه کاربران می باشند ( قید هم نشده بود چه نوع کاربری )
2. من خودم مبین نت 1 مگابیت دارم با 4 تا آنتن روشن از 5 آنتن و بهترین سیگنال و کم ترین ترافیک منطقه ای به در روز به زور به 1 مگابیت می رسه؛ چه برسه به شب! پس این قانون حداقل پیرامون مبین نت صدق نمی کنه. از شرکتای دیگه بله... آسیاتک و صبانت و شاتل هستن و که همین پهنای باند اضافی رو روزانه بین کاربرا تقسیم می کنن و شبا هم پهنای باندی رو که حق کاربر هست ازش دریغ می کنن.
3. :دی
4. نمیدوننم و نظر نمی دم
1.میشه یه لینک از این بخشنامه که میگین بزارین
آیا استفاده از سا کس یا سایر چیلرشکن ها تاثیری در مصرف حجم اینترنت داره ؟؟؟
DariushGreat
07-08-2012, 21:05
1.میشه یه لینک از این بخشنامه که میگین بزارین
سندش با عرض شرمندگی دست مخابراته و به هر کسی هم نشونش نمی دن؛ آمارشو در آوردم هست.
این هم یه تاپیک خاک خورده پیرامون این موضوع:
old_snake1370
07-08-2012, 22:00
سندش با عرض شرمندگی دست مخابراته و به هر کسی هم نشونش نمی دن؛ آمارشو در آوردم هست.
این هم یه تاپیک خاک خورده پیرامون این موضوع:
همون چیزی رو که فکر میکردم گذاشتین
نوشته شده:
براین اساس مبنای محاسبه ظرفیت یک خط، حداکثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراک 1 به 1 است و اپراتورها برای ارائه این خدمات مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات،مجاز به اشتراک سرویس با نرخ حداکثر 1 به 10 خواهند بود.
به اون قسمت ها که بولد کردم بیشتر توجه کنین.
کلا یعنی اگر مثلا 512 داشته باشین:
حداکثر سرعت:64 کیلوبایت
حداقل سرعت: 6.4 کیلوبایت!
DariushGreat
07-08-2012, 23:27
همون چیزی رو که فکر میکردم گذاشتین
نوشته شده:
به اون قسمت ها که بولد کردم بیشتر توجه کنین.
کلا یعنی اگر مثلا 512 داشته باشین:
حداکثر سرعت:64 کیلوبایت
حداقل سرعت: 6.4 کیلوبایت!
ضد و نقیض حرف زدن، درست. مثلا برای وایمکس سال 91 صراحتا گفتن که باید حداقل 1/4 باشه. اما دوست من پهنای باندی که در اختیار شرکت هاست این اختیارات رو بهشون می ده که بدون محدودیت خدمات بدن. آمار این قضیه رو از یکی از بکس مخابرات درآوردم. بحث اینه که شرکت ها پهنای باند فوق العاده زیادی دارن و اشتراکی سرویس دادن و محدود کردن شب ها همه اش بهانه است
مثلا تا بحال به این فکر کردید که چرا در فن آوا یا آسیاتک مشترکینی که شب ها دانلود نامحدود دارن سرعتشون ماکزیمم می شه 30 ولی اون هایی که شب ها نیم بها هستن سرعتشون حداقل و در بدترین شرایط معادل همون سرعت قراردادی می شه؟؟؟ ( اینو خودم به عینه دیدم و تجربه کردم )
همه چیز دست خود شرکت هاست. اصل دعوا همینه
راستی به قیمت ها توجه کردید؟؟
old_snake1370
08-08-2012, 00:22
ضد و نقیض حرف زدن، درست. مثلا برای وایمکس سال 91 صراحتا گفتن که باید حداقل 1/4 باشه. اما دوست من پهنای باندی که در اختیار شرکت هاست این اختیارات رو بهشون می ده که بدون محدودیت خدمات بدن. آمار این قضیه رو از یکی از بکس مخابرات درآوردم. بحث اینه که شرکت ها پهنای باند فوق العاده زیادی دارن و اشتراکی سرویس دادن و محدود کردن شب ها همه اش بهانه است
مثلا تا بحال به این فکر کردید که چرا در فن آوا یا آسیاتک مشترکینی که شب ها دانلود نامحدود دارن سرعتشون ماکزیمم می شه 30 ولی اون هایی که شب ها نیم بها هستن سرعتشون حداقل و در بدترین شرایط معادل همون سرعت قراردادی می شه؟؟؟ ( اینو خودم به عینه دیدم و تجربه کردم )
حرفات رو قبول دارم در تایید حرفات این پست رو که 2 ماه پیش نوشتم بخون:
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی هنوزم میگم برای داشتن یک سرویس خوب احتیاجی نیست که بیان سرویس اختصاصی بدن!نامحدود با اشتراک 1به5 هم بدن هیچ وقت شما از سرعتت 10 درصد هم کم نمیشه.
همین الانش من دارم با512 نامحدود مخابرات که اشتراکش 1به 10 هست 24 ساعت 7 روز هفته بالای 60 دانلود میکنم.
italodance
08-08-2012, 09:32
دوست من همه ISP ها دزدند یادمه 10 سال پیش که من اولین ادمهای ADSL دار در تهران بودم همه جا نامحدود میداد چیزی به اسم محدود حجمی و کیلویی نبود بعد از تازه 5 سال بعدش دوزاریشون افتاد که اه اره اینجوری هم میتونند بدند مردم که همه دانلودر نیستند تازه بدتر خیلی از پورتها و پروتکلها رو هم بستند باز به همون دلیل اههه مردم که سواد استفاده از اینترنت را ندارند فقط یاهو مسنجر فیسبوک و V*N دارند اصلا مردم جاهل و اماتورند ما فقط میفهمیم....
الان هم من یکجا هستم که ISP هست که فوق العاده راضیم هستم هم full-protocol هست هم dedicate و نامحدود و 24 ساعت مثل هم حالا بماند فقط میخواستم بگم چقدر اینها از ساده لوحی مردم سو استفاده و پول به جیب میزنند
Aftermach
08-08-2012, 14:23
دیوانه شدی ؟:31: شما 256 نامحدود بدون مشکل داری بعد میخوای بیای مخابرات بگیری که چی بشه؟ دنبال مشکل میگردی؟ نه میتونی آنلاین بازی کنی نه سرویس دهی درست و حسابی ای دارن نه هیچی. کلاً آخرین ISP که به فکرت باید برسه مخابرات هست. من از سر ناچاری چون اینجا هیچ ISP دیگه ای نیست مجبور شدم مخابرات بگیرم.
یعنی انقدر ناجوره؟البته من فقط واسه دانلود گرفتم و اینکه سرویس من 256 شاتل ماهی 45 تومن نسبت به مخابرات که 12 تومنه می ارزه؟
یعنی انقدر ناجوره؟البته من فقط واسه دانلود گرفتم و اینکه سرویس من 256 شاتل ماهی 45 تومن نسبت به مخابرات که 12 تومنه می ارزه؟
من از شاتل 128 نامحدود گرفتم ، سرعتش دانلودش 60 کیلو بایت بود ولی بدرد نمیخوره وقتی واقعا نامحدود نیست فکر کنم 30 گیگ بود ، الان شما ماهی 45 تومن میدی شاتل سرعت 256 نامحدود شاتل رو نمیدونم ولی 256 مخابرات 32 کیلوبایت دانلود میده
اما کاملا نامحدود و مثل شاتل 30 ، 40 گیگ یا کمتر نیست و قیمتش هم 12 تومنه نه 45 تومن!!! اگه 512 مخابرات رو بگیری خوبه ، به ساعت نوین نت هم یه سر بزن هم قیمتهاش خوبه هم سرعت هاش من میخوام ازش سرویس بگیرم خودم هنوز استفاده نکردم یه سری به تاپیکش بزن نظرات رو ببین : لینک سایت نوین نت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2UMecOGZhmH%20e8l6G8q4SV73/aXnptw9CZ3aAUwjAkM/V22UCAyC/KBBlYpaLUzcgXdkTA%20Q%20bp7qL8BigJXy2kGoa3jnkfwV0P FJXRCZhlNeUXkIluE3IqnguFbWEx6CeUbSTquuykeUoXlsGB7C 4ycC4fwxcRXTvY%20V) - تاپیک نظرات شرکت نوین نت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bugggmenot
08-08-2012, 21:38
اگر فقط واسه دانلود میخوای بستگی داره. اگر 256 بگیری سرعتت روی 32 فیکس هست یعنی ساعتی دقیقاً 104 مگ دانلود میتونی کنی. یعنی تقریباً هر 10 ساعت 1 گیگ دانلود میتونی کنی!
همونطور که Aftermach ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن قیمت 256 ماهیانه 12 تومن هست و 512 فکر کنم 20 تومن باشه (مطمئن نیستم). از لحاظ قیمت خیلی ارزونه اما اینم باید بدونی که شرکت سرویس دهنده مخابرات هست و هر موقع هر کاری بخواد میکنه و تو نمیتونی اعتراض کنی. من به شخصه خودم 1 سال بدون ADSL طی کردم و حاضر نبودم که از مخابرات سرویس بگیرم ، چون میدونم که مخابرات اومده برای ناک اوت کردن بقیه شرکت ها ؛ بعد از اینکه بقیه رو از میدون به در کرد شروع میکنه به آزار و اذیت یوزرهاش و اون موقع دیگه شرکت دیگه ای نمونده که بخوای بهش پناه ببری و مجبوری که بسازی و بسوزی!
بنظر من شما اگر از یک شرکت دیگه که دانلود مجانی شبانه داره سرویس محدود بگیری میتونی شبی 1.5 گیگ دانلود داشته باشی. حالا ممکنه 10 تومن هم گرونتر باشه ولی به جاش میتونی سرتو بگیری بالا بگی من از مخابرات سرویس نمیگیرم :5:
DaRiOuShJh
08-08-2012, 22:20
دوستان منم 512 مخابرات گرفتم تو تهران 4 روز گزشت کسی نیومد برام وصل کنه خودم وصل کردم آخر
GHAGHALEELEE
09-08-2012, 06:16
دوستان منم 512 مخابرات گرفتم تو تهران 4 روز گزشت کسی نیومد برام وصل کنه خودم وصل کردم آخر
سلام عمو داریوش کم پیدایی!:40:
ما که از روز اول خودمون کانفیگ مودم رو انجام دادیم.بهم گفتن 2 روز بعد وصل میشه فرداش مودم رو روشن کردم دیدم وصل شده.
من هم 512 گرفتم.خیلی بهتر از 256 هست.با 256 ساعتی 96 مگ دان داشتم ولی الان 218 مگ دارم.
الان Upstream روی 160 هست ؟ با چه مدرکی دادن ؟
از اول گفتم برو مخابرات هی موندی رو داتک سرویس 1 به 10 ش رو گرفتی .
به به جناب متالر بزرگ . Metal-ST رو ترکوندی خیالت راحت شد ؟!
تو تاپیک داتک نمی بینیمت نگو مخابراتی شدی ؟
DaRiOuShJh
09-08-2012, 08:17
الان Upstream روی 160 هست ؟ با چه مدرکی دادن ؟
از اول گفتم برو مخابرات هی موندی رو داتک سرویس 1 به 10 ش رو گرفتی .
به به جناب متالر بزرگ . Metal-ST رو ترکوندی خیالت راحت شد ؟!
تو تاپیک داتک نمی بینیمت نگو مخابراتی شدی ؟
اینی که گفتی رو کجا میزنه؟ :دی
با مدرک فوق لیسانس و شرکت اینا دادن مسنکه
آخه بابا 3 هفته طول کشید دیگه 2 هفته طول کشید داتک کاسه بشقابش رو جمع کنه یه هفته هم طول کشید مخابرات بازی هاش تموم شه
دیگه مخابراتی شدم
این یه مقدار پینگش زیادی تعطیله ولی دانلودش خوبه ولی موقعه دانلود صفحه باز نمیکنه یعنی میگه فقط دانلود با من کار دیگه ای نداشته باش حتی یاهو مسنجر!×!
اگه کم نکن حدود ساعتی 224 مگ ترنسفر داره (حالا چشم نخوره :دی)
سلام عمو داریوش کم پیدایی!:40:
ما که از روز اول خودمون کانفیگ مودم رو انجام دادیم.بهم گفتن 2 روز بعد وصل میشه فرداش مودم رو روشن کردم دیدم وصل شده.
من هم 512 گرفتم.خیلی بهتر از 256 هست.با 256 ساعتی 96 مگ دان داشتم ولی الان 218 مگ دارم.
سلام عزیز دل و قند عسل
والا درگیری زیاده اینا هم خود درگیر بودن با هم درگیر شدیم کار گره خورد :دی
برای من از دیشب که dumeter رو گزاشتم و شروع کردم حدود 216 هست متوسطش
میگم آقا اینا بعده چند روز محدود نکنن سرعت رو
بعضی عکس ها رو اینور اونور دیدم محدود کرده بودن
هزیته ماهیانش چنده حالا این؟
amirpers
09-08-2012, 14:26
واقعا جالبه.
من قبلا 256 داشتم و اگه اشتباه نکنم، همزمان با دانلود میشد صفحات وب رو هم نگاه انداخت.
یه مدت رفتم کرمانشاه. اونجا 512 گرفتم از مخابرات. همزمان با دانلود میشد وب گردی کرد.
اما الان که چند روزیه که برگشتم تهران و 512 گرفتم، وقتی چیزی داره دانلود میشه، وب گردی تعطیله و صفحات باز نمیشه.
kamalrayaneh12
09-08-2012, 15:02
سلام به دوستان گل خودم
ما 6 ماه 128 مخابرات گرفتیم راضی بودنش که معلومه نیستیم ولی چون ارزون و نامحدودخوبه دیگه چون محدود به کارم نمیاد:31:
میخواستم بدونم اگه بخوام ارتقا بدم 256 بگیرم بدون کارت دانشجویی و ازین حرفا میشه یانه همین تلفنی ارتقا بدیم آخه مخابراتمون خیلی گیر میده و منم حوصله دوندگی ندارم یااینکه برم ازین شرکت های دزد سرویس بگیرم
اساتید یه راهنمایی اساسی کنید ممنون فقط سریع باشه چون شنبه میخوام پیگیر بشم
GHAGHALEELEE
09-08-2012, 15:11
سلام عزیز دل و قند عسل
والا درگیری زیاده اینا هم خود درگیر بودن با هم درگیر شدیم کار گره خورد :دی
برای من از دیشب که dumeter رو گزاشتم و شروع کردم حدود 216 هست متوسطش
میگم آقا اینا بعده چند روز محدود نکنن سرعت رو
بعضی عکس ها رو اینور اونور دیدم محدود کرده بودن
هزیته ماهیانش چنده حالا این؟
:11:
نه داریوش جان.512 هم مثل 256 نامحدود هست.الان بیشتر از 15 ماهه که از مخابرات سرویس دارم تا الان محدود نکردند.دلیلی هم وجود نداره.اینا دراوردن پول براشون مهمتر از هر چیز دیگه هست.
512 هزینه اش 20 تومنه (پول یه خونواده سه نفره خروس-مرغ-جوجه:39:)
GHAGHALEELEE
09-08-2012, 15:14
سلام به دوستان گل خودم
ما 6 ماه 128 مخابرات گرفتیم راضی بودنش که معلومه نیستیم ولی چون ارزون و نامحدودخوبه دیگه چون محدود به کارم نمیاد:31:
میخواستم بدونم اگه بخوام ارتقا بدم 256 بگیرم بدون کارت دانشجویی و ازین حرفا میشه یانه همین تلفنی ارتقا بدیم آخه مخابراتمون خیلی گیر میده و منم حوصله دوندگی ندارم یااینکه برم ازین شرکت های دزد سرویس بگیرم
اساتید یه راهنمایی اساسی کنید ممنون فقط سریع باشه چون شنبه میخوام پیگیر بشم
بستگی به مراکز مخابراتی داره.مرکز ما 512 رو به همه میده.شما هم برو مستقیم با خود رئیس حرف بزن.هم محکم و صمیمی حرف بزن و هم خیلی اصرار کن.دیدم کسی شرایط شما رو داشته ولی تونسته 512 بگیره.
اینی که گفتی رو کجا میزنه؟ :دی
با مدرک فوق لیسانس و شرکت اینا دادن مسنکه
آخه بابا 3 هفته طول کشید دیگه 2 هفته طول کشید داتک کاسه بشقابش رو جمع کنه یه هفته هم طول کشید مخابرات بازی هاش تموم شه
Upstream رو داخل پنل مودم بگردی پیدا میکنی . مگه خودت اقدام نکردی که مطمئن نیستی مدارک چی گرفتن ؟
kamalrayaneh12
09-08-2012, 17:14
بستگی به مراکز مخابراتی داره.مرکز ما 512 رو به همه میده.شما هم برو مستقیم با خود رئیس حرف بزن.هم محکم و صمیمی حرف بزن و هم خیلی اصرار کن.دیدم کسی شرایط شما رو داشته ولی تونسته 512 بگیره.
ممنون
حالا دوست عزیز به نظرشما تلفنی باهمین 2828 پورت رو ارتقا میدن یانه
دیگه نریم این همه التماس کنیم
واقعا جالبه.
من قبلا 256 داشتم و اگه اشتباه نکنم، همزمان با دانلود میشد صفحات وب رو هم نگاه انداخت.
یه مدت رفتم کرمانشاه. اونجا 512 گرفتم از مخابرات. همزمان با دانلود میشد وب گردی کرد.
اما الان که چند روزیه که برگشتم تهران و 512 گرفتم، وقتی چیزی داره دانلود میشه، وب گردی تعطیله و صفحات باز نمیشه.
احتمالا اون سروری که داره ازش دانلود خیلی پر سرعته و یا تعداد کانکشن های شما بالاست
با تعداد کانکشن و فایل همزمان کمتر هم تست کنید ببینید چه طوریه
GHAGHALEELEE
09-08-2012, 19:10
ممنون
حالا دوست عزیز به نظرشما تلفنی باهمین 2828 پورت رو ارتقا میدن یانه
دیگه نریم این همه التماس کنیم
باید بری فرم پر کنی.
E.G_band
10-08-2012, 02:04
بچه ها یه خاکی تو سر ما بریزید:
به من اینترنت 512 می دن و توی کمتر از 9 ساعت هم برام نصب می کنن.ولی شما می گین که بدرد نمی خوره و اگه دانلود کنی دیگه نمی تونی وب گردی کنی و از این حرف ها........نظرتون چیه؟
حالا به نظر شما این بهتره یا این سرویس؟؟؟512 با ترافیک:6g قیمت 15000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه سوال :به مبلغ 20000 هزار تومن مخابرات آبونمان یا مالیات اضافه می شه؟؟؟؟؟؟؟دوستایی کن دارن قیمت تموم شدش چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟
DaRiOuShJh
10-08-2012, 09:39
به من اینترنت 512 می دن و توی کمتر از 9 ساعت هم برام نصب می کنن.ولی شما می گین که بدرد نمی خوره و اگه دانلود کنی دیگه نمی تونی وب گردی کنی و از این حرف ها........نظرتون چیه؟
راستی یه سوال :به مبلغ 20000 هزار تومن مخابرات آبونمان یا مالیات اضافه می شه؟؟؟؟؟؟؟دوستایی کن دارن قیمت تموم شدش چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این چه حرفیه
خوبه میشه تعداد کانکشن های idm رو یکی دو تا کنی که سرعت رو زیاد نگیره بغلش صفحه باز کنی
محدودیت سرعتش که برای من جواب نمیداد
در کل به مراتب به نظرم بهتر از حجمی و شرکتی هست
قیمتش هم فک کنم بدونه مالیات باشه البته برای من هنوز نیومده ببینم چقدره ولی نهایت همون 21 یا 22 میشه
Ehsan Fire
10-08-2012, 14:14
ساعت 3 بعد از ظهر...تندگویان..512....سرعت ر...ی..د ....دوباره..:|
amirpers
10-08-2012, 14:44
احتمالا اون سروری که داره ازش دانلود خیلی پر سرعته و یا تعداد کانکشن های شما بالاست
با تعداد کانکشن و فایل همزمان کمتر هم تست کنید ببینید چه طوریه
عزیزم این چه حرفیه
خوبه میشه تعداد کانکشن های idm رو یکی دو تا کنی که سرعت رو زیاد نگیره بغلش صفحه باز کنی
محدودیت سرعتش که برای من جواب نمیداد
در کل به مراتب به نظرم بهتر از حجمی و شرکتی هست
قیمتش هم فک کنم بدونه مالیات باشه البته برای من هنوز نیومده ببینم چقدره ولی نهایت همون 21 یا 22 میشه
البته دوستان این جوری هم نیست.
من خودم همونطور که گفتم 512 گرفتم از مخابرات. و معمولا هم فقط یک دانلود انجام میدم و از دانلود همزمان چند تایی خودداری می کنم.
اما همونطور که گفتم، وقتی یه دانلود داره انجام میشه، معمولا صفحات باز نمیشه یا اینکه خیلی دیر باز میشه.
DaRiOuShJh
10-08-2012, 14:50
روز تعطیله دیگه برادر
ماله منم قطع و وصل زیاد داره امروز
روزه تعطیله!؟
مگه ماست فروشیه که تعطیله؟
خدماتی که 24 ساعته هست باید 24 ساعتش عین بنز کار بکنه
خیلیا با این اینترنت کوفتی کار میکنن ایمیل میزنن روزه تعطیله یعنی چی اخه؟
بگزریم که روز غیر تعطیلشم وضعیت همینجوریه
اخه اون الاغی که جنس چینی میخره میبنده جایی که اینهمه کاربر بهش وصلن نباید یه کم عقل داشته باشه؟
همین میشه دیگه
همش تو این فکرن که چجوری بیشتر بکنن تو پاچه ملت
این چین دهن مارو سرویس کرده مودم چینی روتر چینی کفش چینی موبایل چینی
همشم اشغال
jabi7joon
10-08-2012, 17:28
آقا سلام به همگی..
من یه مشکل برام پیش اومده با این اینترنت کوفتی مخابرات..128 دارم..الان یکی دو روزه اینترنتم هر یه دقیقه خودش قطع می شه..دوباره وصل می شه.اکثر اوقات چراغ اینترنت رو مودم سبز هست ولی send یا recieve ندارم..بعضی وقتا هم چراغ قرمز می شه و دوباره سبز می شه.اصلا هیچ کاری نمی شه کرد..ویندوز عوض کردم..مودم رو ریست کردم..کابل رو عوض کردم..اسپیلیتر رو ورداشتم..تلفن رو قطع کردم..دوشاخه رو عوض کردم.. هر کاری بگید کردم.نمی شه که نمی شه..
زنگ زدم 2828 می گن ما قطعی نداریم اشکال از خودته..می گم برادر من پدرت خوب مادرت خوب من کلا همه چیو عوض کردم..چرا می پیچونی..می گه نه , ما اینجا نشستیم کار شما رو راه بندازیم و از این شر و ورا....البته خداییش از حق نگذریم اعلا م خرابی کردم 3 نفر بهم زنگ زدن..ولی چه فایده آی کیو در حد هویج... بهر حال داستان رو کوتاه کنم.. چه گلی به سرم بگیرم..؟؟؟ من منطقه 10 هستم مخابرات مالک اشتر.. دوستان یه حرکتی برام بزنید.. دستتون رو می بوسم..
این عکس وقتیه که اینترنتم قطع می شه.
مودمم D-link هست.اونم خواستم با اوتوران خودش مودم رو کانفیگ کنم این ارور رو می ده.
(چرا نمی شه عکس آپلود کرد؟ چرا نمی شه لینک عکس گذاشت حداقل؟)
از همون روش 192.168.1.1 رفتم و مودم رو کانفیگ کردم.. گفتم اینم بدونید بهرحال بد نیس..
الان دیدم بروبچ 256 گرفتن یا 512.. همین جوری می دن یا باید بریم مخابرات.من یکی از رفیقام شرکت داره..با اون می شه 512 گرفت..؟؟
من الان از این مک هکیا دارم 512 سه ماهه 22 تومان.. خوبیش اینه چیز پی ان داره خودش..سرعت دانلود هم تقریبا 60..ولی خوب داستان زیاد داره..قطعی و این چیزا..می خواستم ببینم اگه 512 می ده مخابرات نامحدود بریم اونو بگیریم خیالمونو راحت کنیم..
الان که داشتم اینو می نوشتم 6 بار قطع شد ...پیر شدم.
من ندارم اما تعرفه 512 توی سایت مخابرات 20480 تومنه. البته به طور کلی به تمامی هزینه های قبض تلفن شما مقداری مالیات و عوارض اضافه میشه. شما همین الان می تونی قبضهای تلفنتون رو چک کنی ببینی چند درصد مالیات و عوارض بستن
GHAGHALEELEE
11-08-2012, 04:52
آقا سلام به همگی..
من یه مشکل برام پیش اومده با این اینترنت کوفتی مخابرات..128 دارم..الان یکی دو روزه اینترنتم هر یه دقیقه خودش قطع می شه..دوباره وصل می شه.اکثر اوقات چراغ اینترنت رو مودم سبز هست ولی send یا recieve ندارم..بعضی وقتا هم چراغ قرمز می شه و دوباره سبز می شه.اصلا هیچ کاری نمی شه کرد..ویندوز عوض کردم..مودم رو ریست کردم..کابل رو عوض کردم..اسپیلیتر رو ورداشتم..تلفن رو قطع کردم..دوشاخه رو عوض کردم.. هر کاری بگید کردم.نمی شه که نمی شه..
زنگ زدم 2828 می گن ما قطعی نداریم اشکال از خودته..می گم برادر من پدرت خوب مادرت خوب من کلا همه چیو عوض کردم..چرا می پیچونی..می گه نه , ما اینجا نشستیم کار شما رو راه بندازیم و از این شر و ورا....البته خداییش از حق نگذریم اعلا م خرابی کردم 3 نفر بهم زنگ زدن..ولی چه فایده آی کیو در حد هویج... بهر حال داستان رو کوتاه کنم.. چه گلی به سرم بگیرم..؟؟؟ من منطقه 10 هستم مخابرات مالک اشتر.. دوستان یه حرکتی برام بزنید.. دستتون رو می بوسم..
این عکس وقتیه که اینترنتم قطع می شه.
مودمم D-link هست.اونم خواستم با اوتوران خودش مودم رو کانفیگ کنم این ارور رو می ده.
(چرا نمی شه عکس آپلود کرد؟ چرا نمی شه لینک عکس گذاشت حداقل؟)
از همون روش 192.168.1.1 رفتم و مودم رو کانفیگ کردم.. گفتم اینم بدونید بهرحال بد نیس..
الان دیدم بروبچ 256 گرفتن یا 512.. همین جوری می دن یا باید بریم مخابرات.من یکی از رفیقام شرکت داره..با اون می شه 512 گرفت..؟؟
من الان از این مک هکیا دارم 512 سه ماهه 22 تومان.. خوبیش اینه چیز پی ان داره خودش..سرعت دانلود هم تقریبا 60..ولی خوب داستان زیاد داره..قطعی و این چیزا..می خواستم ببینم اگه 512 می ده مخابرات نامحدود بریم اونو بگیریم خیالمونو راحت کنیم..
الان که داشتم اینو می نوشتم 6 بار قطع شد ...پیر شدم.
ببین موضوع اول رو نمیدونم چی بگم فقط یکبار هم اینو امتحان کن گوشی بیسیم رو کلا از برق دربیار.
512 مخابرات 20 تومن درمیاد و پینگش بالاست.اون یارو فروشنده مک خیلی باهات خوب حساب کرده.همون رو بچسب.3 ماه 22 تومن عالیه.
مرکز ما 512 رو همینجوری میده. اگه 512 ندادند باید حضوری بری رو مخ رییس مرکز.
rezausa2020
11-08-2012, 21:37
هنوز نمیشه از مخابرات راحت 512 یا بیشتر گرفت؟
bugggmenot
11-08-2012, 22:52
هنوز نمیشه از مخابرات راحت 512 یا بیشتر گرفت؟
والا مخابرات ما که خیلی راحته. من الان 256 دارم فردا میخوام برم 512 کنمش تنها چیزی هم که لازمه یه شناسنامه ای چیزی هست که بدونن صاحب خط توئی. والسلام.
راستی من اندیشه میشینم.
rezausa2020
12-08-2012, 10:07
والا مخابرات ما که خیلی راحته. من الان 256 دارم فردا میخوام برم 512 کنمش تنها چیزی هم که لازمه یه شناسنامه ای چیزی هست که بدونن صاحب خط توئی. والسلام.
راستی من اندیشه میشینم.
خدا وکیلی؟
به ما میگفتن باید پروفسور باشی:21:
البته اون موقع . تو کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
از آموزشگاه کامپیوتر نامه ببرم ، 512 بهم نمیدن؟
از آموزشگاه کامپیوتر نامه ببرم ، 512 بهم نمیدن؟
کسی نیست جواب بده؟
old_snake1370
13-08-2012, 09:31
کسی نیست جواب بده؟
هر مرکز قوانینش فرق میکنه شما باید این سوال رو باید از مرکز مخابرابیت بپرسی
wichidika
13-08-2012, 15:48
شنیدم که مخابرات سرعت آپلود را نصف سرعت دانلود نمی بنده واقعاً که افتضاح هست اگر این طور باشد مثلاً واسه 256 باید 128 واسه آپلود ببندند واسه 512 باید سرعت آپلود 256 باشه وگرنه اصلاً به درد نمی خوره.باید گفت خاک بر سر مخابرات
دوستانی که از مخابرات سرویس دارند لطف کنند روشنگری گنند.
DaRiOuShJh
13-08-2012, 16:12
من 512 اش رو دارم آپلو نرمال رو 12 هست نهایت زور بزنه تا 16 میره (تقریبا 128) یعنی عملا تورنت تعطیل
ولی برای من مهم نیست دانلودش بیشتر به کارم میاد
شنیدم که مخابرات سرعت آپلود را نصف سرعت دانلود نمی بنده واقعاً که افتضاح هست اگر این طور باشد مثلاً واسه 256 باید 128 واسه آپلود ببندند واسه 512 باید سرعت آپلود 256 باشه وگرنه اصلاً به درد نمی خوره.باید گفت خاک بر سر مخابرات
دوستانی که از مخابرات سرویس دارند لطف کنند روشنگری گنند.
اپلود سرویس 512- 128هست
چیز چی چن خوب چیه؟ از کجا بخریم؟
GHAGHALEELEE
14-08-2012, 03:04
مال من 576-159 هستش.اپلود رو پایین میبندند که بچه ها دانلود با یوتورنت رو بی خیال بشن.البته همین الانشم با اینکه پورتها بازه دانلود با یوتورنت به صرفه نیست.
مال من 576-159 هستش.اپلود رو پایین میبندند که بچه ها دانلود با یوتورنت رو بی خیال بشن.البته همین الانشم با اینکه پورتها بازه دانلود با یوتورنت به صرفه نیست.
دوست عزیز معمولا سرعت شما چند کیلو بایته اگر یه تست از سرورهای خارجی هم بزارید ممنون میشم ضمنا آیا این سرعت ثابته یا خیلی متغیره
DaRiOuShJh
14-08-2012, 08:58
برادر اینا که گفتی واحدش چی بود؟ :دی
من که دانلودم هم ترکونده دو روزه عصرا 3-4 ساعت سرعتم میاد رو 2-3 کیلو!×!
دوست عزیز معمولا سرعت شما چند کیلو بایته اگر یه تست از سرورهای خارجی هم بزارید ممنون میشم ضمنا آیا این سرعت ثابته یا خیلی متغیره
مخابرات مثل شرکتی ثابت نیست خیلی
نوسان زیاد داره علاوه بر پینگ زیاد
ماله من دریافتش متوسط 62.3 کیلوبایت در ثانیه هست
برادر اینا که گفتی واحدش چی بود؟ :دی
واحد Kbps کیلو بیت بر در ثانیه تقسیم بر 8 میشه کیلوبایت در ثانیه که همون 20/72 در میاد که یه پرتی داره به شما 16/64 باید برسه. شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگر بزن برو داخل کنسول مودم بگرد Downstream و Upstream رو پیدا می کنی.
دانلودر به داریوش میگن :46: فقط دانلود میکنه به واحد و ... کاری نداره .
سلام دوستان.الان 3.4 روزه سرعت دانلودم اومده پایین.خیلی افتضاحه معمولا بین 29 تا 32 سرعت دانلودم بود ولی الان روی 3. 4 5.همین جوری نوسان داره.اونم خیلی خیلی کند.ولی نسبتا لود صفحاتم خوبه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
اینم بگم که adslام برای مخابراته
italodance
14-08-2012, 14:39
اینم بگم که adslام برای مخابراته
اسپم ندید لطفا
این فایل رو با مرورگرتان دانلود کنید و سرعت رو بگید:
بین 25 تا 30 نوسان داره.بازم یه کوچولو نسبت به سرعت قبلم کنده (منظورم قبل از این 3.4 روزه)ولی خوب در مقایسه با این 3.4.روز که خیلی خوبه؟میشه لطفا توضیح بدید؟بابت اسپم معذرتتتتتت
old_snake1370
14-08-2012, 15:40
بین 25 تا 30 نوسان داره.بازم یه کوچولو نسبت به سرعت قبلم کنده (منظورم قبل از این 3.4 روزه)ولی خوب در مقایسه با این 3.4.روز که خیلی خوبه؟میشه لطفا توضیح بدید؟بابت اسپم معذرتتتتتت
آره چند روز اوضاع خراب بود ولی امروز خوب شده الآن با یک کانکشن برای من 64KB رو میگیره
اگر از فیل کش برای دانلود استفاده میکنی قطعش کن ببین بازم نوسان داره یا نه.
کم کم باید خودمون رو واسه dial up آماده کنیم . داریم به اجلاس نزدیک میشیم!
DaRiOuShJh
14-08-2012, 15:47
سلام دوستان.الان 3.4 روزه سرعت دانلودم اومده پایین.خیلی افتضاحه معمولا بین 29 تا 32 سرعت دانلودم بود ولی الان روی 3. 4 5.همین جوری نوسان داره.اونم خیلی خیلی کند.ولی نسبتا لود صفحاتم خوبه.
به نظرتون مشکل از چیه؟
کلا برای ما هم همینطوری
سرتاسریه گویا
واحد Kbps کیلو بیت بر در ثانیه تقسیم بر 8 میشه کیلوبایت در ثانیه که همون 20/72 در میاد که یه پرتی داره به شما 16/64 باید برسه. شما 192.168.1.1 رو داخل مرورگر بزن برو داخل کنسول مودم بگرد Downstream و Upstream رو پیدا می کنی.
دانلودر به داریوش میگن :46: فقط دانلود میکنه به واحد و ... کاری نداره .
آهان
نه بابا من سرعتی که میگیرم برام ملاکه اون تو چی زده مهم نیست :دی
خوب کیلوبایت بگید بچه ها مردم گیج نشن گناه دارن
الان یه جورایی دارم به این نتیجه میرسم که فیلم هایی که از ی*و*ت*ی*و*ب دارم دانلود میکنم سرعت دانلودش پایینه؟؟؟این دوستمون که لینک دادن واسه دانلود وقتی اونو داشتم دانلود میکردم سرعتم خوب بود چه با چیز پی ان چه بدونه اون..........الان هم یه برنامه دانلود کردم سرعت دانلود خوب بود ولی وقتی رفتم سراغ فیلم های ی*و*ت*ی*و*ب باز همون مشکل سرعت پایین و افتضاح رو داشتم.یعنی چی آخه ؟؟؟ بعد اینکه دوستمون لینک دادن ولی دیگه نیومدن بقیه ی راهنمایی هاشون رو بگن و منو از این مشکل راحت کنن........
کل توی مخابرات سرورهای داخلی سرعتش بهتر از سرورهای خارجی و بیشتر سایتهای دانلود هم سرورشون توی خارجه
آخه قبل از این مشکلی نداشتم چند روزه قاط زده
E.G_band
14-08-2012, 19:52
آقا من باز هم سوال دارم:
الان کسایی که سرویس 512 رو دارن نمی تونن همزمان با دانلود وب گردی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اینقدر وضعش خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DaRiOuShJh
14-08-2012, 20:06
بگیر نگیر داره
باید آی دی ام نهایت با دو تا کانکشن وصل شه اونم اگه سایته یه مقدار سرورش ضعیف باشه صفحه باز میکنه
البته بعضی اوقات بهتر میشه اوضاع ولی بیشتر باز نمیکنه
jabi7joon
15-08-2012, 00:25
چه جالب..اینا هم مسخرشو در آوردن..من که 10 روزه اینترنتم قطعی داره همشون پاشونو کردن تو یه کفش می گن مشکل از خودتو..انگار با هویج طرفن..بعد که اطلاعات براشون رو می کنی شاکی هم می شن و می گن آقا اصلا شما باسواد ما بی سواد.. جواب دادن رو نیگا کن..یکی نمی دونم از دهنش در رفت خدا ترس بود می خواست کار مارو راه بندازه گفت اشکال از سروره ما سعی می کنیم رفع کنیم.. ولی امروز که زنگ زدم یکی دیگه می گفت نه اصلا امکان نداره.. سرور مگه می شه خراب شه.. کلا نشستن ملت رو بپیچونن..می گه وایسا برات IP ست کنم.. منم گفتم خانوم مگه نمی دونی من با سوادم..بلدم..خودم قبلن اینکارو کردم..جواب نمی ده این کار..قاطی نکرد..کلی حال کردم.. چهار تا باقالی نشستن فقط بلدن بگن اشکال از خودته. کلا این سامانه 2828 رو ........بوق........ توش. الانم می گه بذار بذات کارشناس بفرستیم 10 تومان هم باید بسلفی.. بیاد برات مودمت رو تنظیم کنه..من نمی دونم یه یوزر پسورد وارد کردن مگه کارشناس می خواد..
به هر حال ما که خیری ندیدیم... کار مارو که راه ننداختن و مارو پیچوندن... امیدوارم خدا هم بپیچونتشون..( چی گفتم.. )
ارور من اینه
اروریه که connecton diagnose ویندوز می ده
your computer appears to be correctly configured but the dns server is not responding
چه جالب..اینا هم مسخرشو در آوردن..من که 10 روزه اینترنتم قطعی داره همشون پاشونو کردن تو یه کفش می گن مشکل از خودتو..انگار با هویج طرفن..بعد که اطلاعات براشون رو می کنی شاکی هم می شن و می گن آقا اصلا شما باسواد ما بی سواد.. جواب دادن رو نیگا کن..یکی نمی دونم از دهنش در رفت خدا ترس بود می خواست کار مارو راه بندازه گفت اشکال از سروره ما سعی می کنیم رفع کنیم.. ولی امروز که زنگ زدم یکی دیگه می گفت نه اصلا امکان نداره.. سرور مگه می شه خراب شه.. کلا نشستن ملت رو بپیچونن..می گه وایسا برات IP ست کنم.. منم گفتم خانوم مگه نمی دونی من با سوادم..بلدم..خودم قبلن اینکارو کردم..جواب نمی ده این کار..قاطی نکرد..کلی حال کردم.. چهار تا باقالی نشستن فقط بلدن بگن اشکال از خودته. کلا این سامانه 2828 رو ........بوق........ توش. الانم می گه بذار بذات کارشناس بفرستیم 10 تومان هم باید بسلفی.. بیاد برات مودمت رو تنظیم کنه..من نمی دونم یه یوزر پسورد وارد کردن مگه کارشناس می خواد..
به هر حال ما که خیری ندیدیم... کار مارو که راه ننداختن و مارو پیچوندن... امیدوارم خدا هم بپیچونتشون..( چی گفتم.. )
ارور من اینه
اروریه که connecton diagnose ویندوز می ده
شما dns سرورهات رو دستي ست كن مشكلت حل ميشه. dns هاي مخابرات اصلا خوب نيستن
الان مخابرات پورت خالی داره؟
رو فیبر نوری هم Adsl میدن؟
old_snake1370
15-08-2012, 23:27
دوستا اینجا رو حتما بخونید و اطلاع رسانی کنید!:11:
قیمت تمام شده پهنای باند 512 نامحدود 1به10 برای isp فقط 12 تومنه! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببخشید دوستان یعنی اینقدر اوضاع اینترنت مخابرات خرابه.من میخوام 256 بگیرم دو تا از دوستام دارن
میگن سرعت دانلود از32 کمتر نیشه و یکی هم 512 داره میگه سرعتم رو 66 ثابته.
behzadee
16-08-2012, 14:07
ببخشید دوستان یعنی اینقدر اوضاع اینترنت مخابرات خرابه.من میخوام 256 بگیرم دو تا از دوستام دارن
میگن سرعت دانلود از32 کمتر نیشه و یکی هم 512 داره میگه سرعتم رو 66 ثابته.
این که خیلی خوبه
من از داتک 1 مگ نامحدود اشتراک 1 به 10 دارم سرعت دانلود 50 هستش
سلام...
اقا رادفایل واسه شما هم سرعتش اینقدر پایینه؟؟؟از سایتایی مثل اپلود باز یا... با سرعت 31-32 دانلود میکنه ولی از این نهایتا 15-16...
این که خیلی خوبهمن از داتک 1 مگ نامحدود اشتراک 1 به 10 دارم سرعت دانلود 50 هستشببخشید منظورم این نیست که سرعتشون کمه منظورماینه دوستان در این انجمن دارن با ۵۱۲ ،پنج کیلو بایت دانلود میکنند.
DaRiOuShJh
16-08-2012, 17:57
داتک خوبیش اینه که رو نصف میبنده ولی باز ثایته و پینگش بدک نیست
این مخابرات که کچل کرده ما رو مثلا 512 گرفتیم یه دقیقه 128 هست یه دقیقه 256 یه دقیقه دایال آپ!×!
سلام...
اقا رادفایل واسه شما هم سرعتش اینقدر پایینه؟؟؟از سایتایی مثل اپلود باز یا... با سرعت 31-32 دانلود میکنه ولی از این نهایتا 15-16...
اون طور که من از صحبت های مسئول اون سایت برداشت کردم و تجربه خودم ، برای کاربر رایگان حداکثر 100 کیلو بایت سرعت داره و سرعت هر کانکشن هم 10 کیلو بایت هست
با اینترنت 256 باید حداقل 4 کانکشن از این سایت بگیرید تا از حد اکثر سرعت استفاده بشه و با 4 تا برای من مشکلی نداره
GHAGHALEELEE
17-08-2012, 05:07
بچه ها من 5 روزه سرعتم نابوده.هی قطع و وصل میشه سرعت بالا پایین میشه.برای شما تو این 5 روز اوضاع بدتر شده یا مثل سابق بد هست:24:
من 512 گرفتم تا دیروز داشتم با 60 دانلود میکردم ولی امروز سرعت دانم اومد رو 30 تا حالا بره کسی همچین اتفاقی افتاده ؟
لینک دانلودم هم مستقیمه
سلام برا من که همون 50-60 هست
راستی قیمت 512 مخابرات ماهی 20400 تومان هست دیگه؟ آخه برا من یه قبض تلفن جدید اومده، با اینکه 5 روز بیشتر از وصل شدن اینترنتم نمیگذره هزینه adsl رو نوشته 4700 تومن! اینطوری بخواد حساب کنه ماهی 30 تومن میشه تقریبا !
سلام برا من که همون 50-60 هست
راستی قیمت 512 مخابرات ماهی 20400 تومان هست دیگه؟ آخه برا من یه قبض تلفن جدید اومده، با اینکه 5 روز بیشتر از وصل شدن اینترنتم نمیگذره هزینه adsl رو نوشته 4700 تومن! اینطوری بخواد حساب کنه ماهی 30 تومن میشه تقریبا !
سلام
از روزی که درخواست می دید براتون حساب می کنن ، نه روزی که وصل می کنن.
GHAGHALEELEE
18-08-2012, 01:44
ببخشید دوستان من سرعتم پایین بود ولی بعد از کلی کلنجار رفتن فهمیدم lan مادربرد مشکل داشته.سرعتم الان مثل روزهای دیگه هست.
wichidika
18-08-2012, 09:19
من 512 اش رو دارم آپلو نرمال رو 12 هست نهایت زور بزنه تا 16 میره (تقریبا 128) یعنی عملا تورنت تعطیل
ولی برای من مهم نیست دانلودش بیشتر به کارم میاد
یعنی مخابرات بره بمیره بهتره لاقل 256 ببندن .خاک بر سر مخابرات که از سرعت آپلود هم می دزده.
استانداردش حداقل نصف سرعت دانلود هست .
منم از وقتی مودم رو عوض کردم سرعت و کیفیت دانلود، پینگ و سرعت بارگزاری صفحات خیلی بهتر شده.
Ashkan_vpm2
18-08-2012, 14:48
سلام دوستان
قیمت سرویس 512 نامحدود و 256 نامحدود برای راه اندازی از سوی مخابرات دایر در استان تهران چقدر می باشد؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید؛
tiger1980
18-08-2012, 19:35
سلام
من ساکن ورامین از استان تهرانم میخوام adsl بگیرم حداکثر سرعتی که به خانگی میدهند چقدر است و برای ثبت نام باید به مخابرات استان مراجعه کنم یا مخابرات شهرستان
DaRiOuShJh
18-08-2012, 23:27
یعنی مخابرات بره بمیره بهتره لاقل 256 ببندن .خاک بر سر مخابرات که از سرعت آپلود هم می دزده.
استانداردش حداقل نصف سرعت دانلود هست .
همون در حاله مردنه ولی خوب قیمتش به مراتب نسبت به شرکتی ها ی نامحدود بهتره
تورنت رو باید کلا لیچ کرد اگه آدم میخواد بی دردسر بگیره
ببخشید دوستان من سرعتم پایین بود ولی بعد از کلی کلنجار رفتن فهمیدم lan مادربرد مشکل داشته.سرعتم الان مثل روزهای دیگه هست.
یعنی چه کردی جوون؟ مادربرد رو عوض کردی؟!×! :دی
منم از وقتی مودم رو عوض کردم سرعت و کیفیت دانلود، پینگ و سرعت بارگزاری صفحات خیلی بهتر شده.
چی داشتید و جدید چی گرفتید؟ ماله من dlink 2730u هست
مخابرات میخواست tplink بده گفتم نمیخوام خودم اینو گرفتم
کلا دی لینک مودماش خوبه و عمر خوبی دارن چون من 24 ساعته روشن میزارم (بزنم به تخته البته)
راستی عید دوستان مبروک
سلام
من ساکن ورامین از استان تهرانم میخوام adsl بگیرم حداکثر سرعتی که به خانگی میدهند چقدر است و برای ثبت نام باید به مخابرات استان مراجعه کنم یا مخابرات شهرستان
مخابرات بالاتر از 256 به خونه نمیده الیته بازم باید از مرکز مخابراتی خودتون بپرسبد برای گرفتن adsl هم باید به مرکز مخابراتی خودتون در ورامین مراجعه کنید
tiger1980
19-08-2012, 10:57
الان تعرفه 256 قیمتش چنده؟
الان تعرفه 256 قیمتش چنده؟
128 9990
256 12560
512 20480
K!ng of th3 K!ngs
19-08-2012, 20:42
دوستان 3 سوال:
1-وضعیت مانیتورنگ چطوره تو مخابرات؟با بشکن برم که کاری نمیتونن بکنن؟
2-توی مرکز شهید کاظمیان (طرفاش شهران هست) سرویسش چطوره اگه کسی هست بگه.
3-برای ثبت نام چه مدارکی میخواد اگر پورت آژاد داشته باشن؟
سلام
من امروز رفتم مخابرات adsl 128 گرفتم گفتن تا 1-2 روز وصل میشه.
سرعت 256 با کارت دانشجویی میدن و 512 هم با کارت جانبازی
فقط به من گفتن درخواست اینترنت 512 رو تو یک برگه تایپ کن با کپی کارت جانبازی یا دانشجویی منگنه کن بهش بیار اگه تایید شد بهت میدیم.حالا من تو درخواست چی تایپ کنم کسی میدونه؟
فقط بنویسم درخواست اینترنت 512؟
black years
21-08-2012, 18:54
سلام
من امروز رفتم مخابرات adsl 128 گرفتم گفتن تا 1-2 روز وصل میشه.
سرعت 256 با کارت دانشجویی میدن و 512 هم با کارت جانبازی
فقط به من گفتن درخواست اینترنت 512 رو تو یک برگه تایپ کن با کپی کارت جانبازی یا دانشجویی منگنه کن بهش بیار اگه تایید شد بهت میدیم.حالا من تو درخواست چی تایپ کنم کسی میدونه؟
فقط بنویسم درخواست اینترنت 512؟
یه اینترنت 512 میخوان بدن خون مردم رو میکنن تو شیشه.آخه 512 شون هم 512 نیست.
کارت جانبازی؟؟؟:18: یا خدا ببین به کجا رسیده وضع این مملکت !!!
black years
21-08-2012, 18:55
دوستان تهرانی یه تست از اینترنت استان خودشون بذارند.
این تست اینترنت استان مازندران.
دوستان تهرانی یه تست از اینترنت استان خودشون بذارند.
این تست اینترنت استان مازندران.
سرویس اینها محدوه اما تهران نامحدوده
amin fear
21-08-2012, 20:44
دوستان تهرانی شما از کیفیت خدمات مخابرات تهران راضی هستید ؟
پس چرا همین جا نزدیک شما ( یعنی قم ) برای یک اینترنت نامحدود پدر مارو در آوردن !:42:
KING iMAN
21-08-2012, 21:41
لطفاً مجدداً رأی بدین:
انتخاب بهترین سرویس دهنده ی اینترنت پرسرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %203c6MQ)
K!ng of th3 K!ngs
22-08-2012, 02:42
دوستان 3 سوال:
?¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿
majid322
22-08-2012, 10:28
دوستان 3 سوال:
1.مانیتورینگ خاصی نداره مثل بقیه شرکتاست.. با بشکنم باز میشه سایتا..
2.نمیدونم ولی به مرکز مخابراتی بستگی داره که شلوغ باشه یا نه..و موارد دیگه..
3. برای ثبت نام ..کپی کارت ملی به همراه خود صاحب خط و اخرین قبض پرداختی تلفن + برای سرعت 256 کپی کارت دانشجویی به همراه اصل کارت
K!ng of th3 K!ngs
22-08-2012, 16:06
خب ممنون.
من هنوز قبض نگرفتم جون تازه اومدیم این خونه.مشکلی هست؟+ برای 512 معرفی نامه از طرف وزارت بهداشت کافیه؟
سلام
امروز صبح ساعت 8 زنگ زدن گفتن اینترنت شما وصل میتونید استفادی کنید
ولی من وقتی مودم رو وصل میکنم اصلا چراغ adsl روشن نمیشه
زنگ زدم 2828 گفتن وایسا تا 1-2 روز وصل میشه شما رو هم اینجوری سر کار میزاشتن؟
سلام دوستان .. امروز رفتم مرکز مخابراتیمون برای درخواست ADSL . شمارم و چک کردن گفتن به خط شما نمیشه داد ..
بعد بهم یه برگه داد که توش درخواست دادم و شمارم و گرفتن که زنگ بزنن ..
حالا سوالم اینه چی کار میکنن ؟؟؟ اصلا زنگ میزنن یا سره کاریه ....
ممنون
black years
22-08-2012, 17:36
سلام
امروز صبح ساعت 8 زنگ زدن گفتن اینترنت شما وصل میتونید استفادی کنید
ولی من وقتی مودم رو وصل میکنم اصلا چراغ adsl روشن نمیشه
زنگ زدم 2828 گفتن وایسا تا 1-2 روز وصل میشه شما رو هم اینجوری سر کار میزاشتن؟
سلام.
شما مودم رو کانفیگ کردی ؟
نهایتا تا 48 ساعت وصل میشه.
majid322
22-08-2012, 20:17
خب ممنون.
من هنوز قبض نگرفتم جون تازه اومدیم این خونه.مشکلی هست؟+ برای 512 معرفی نامه از طرف وزارت بهداشت کافیه؟
قبض اخری رو اگه حتی نیومده باشه باید از خودشون بگیری پرداخت کنی....مثلا من خودم همین چند روز پیش رفتم قبض دو ماه پیش رو بردم گفت این قبول نیست جدیده که میخواد بیاد رو باید پرداخت کنی..
خلاصه قبض رو از همون مخابرات همونجا گرفتم با تلفن پرداخت کردم ..
.
.
برای 512 هم بستگی به مرکز مخابراتی داره یه موقع میبینی همینجوری بهت با یه کارت دانشجویی هم بدن..ولی اصلش اینه که بیشتر جاها با کارت
جانبازی 512 میدن ..معرفی نامه وزارت بهداشت رو نمیدونم باید بپرسی....
سلام.
شما مودم رو کانفیگ کردی ؟
نهایتا تا 48 ساعت وصل میشه.
یک بار دیگه زنگ زدم گفتن فقط سیستم نصب شده فردا اگه تا ساعت 12 ,adsl روشن نشد دوباره زنگ بزن درستش میکنم, کلا از 10 تا اپراتور یکیشون چیزی حالیشه
DaRiOuShJh
22-08-2012, 20:52
ممکنه بعضی جاها تا 3-4 روز وصل شدنش طول بکشه صبر کن
rezausa2020
22-08-2012, 21:19
سرویس اینها محدوه اما تهران نامحدوده
خدا وکیلی نامحدود گه باشه شرف داره به سرعت 10000مگ محدود
من 256 دارم همیشه سرعت 29-32 ثابته آپلود هم متاسفانه 9 (96کیلوبیت):2:
پینگ هم بزنم به تخته چشم نخوره :دی تو سرور های خارجی (تو اکثر بازی ها مثل world of tank - world of warcraft - و اکثر بازی ها با سرور خارج ) پینگ 200 در وضعیت نرمال 150 در وضعیت خوب 250 در وضعیت بد :دی:7:
خدارو شکر پینگش خوبه تو سرور داخلی هم 30 40 :دی
حالا پینگمو چشم نزنید :42:
ولی سرعت بستگی به منطقه مخابراتی داره شدید
rezausa2020
22-08-2012, 21:24
یک بار دیگه زنگ زدم گفتن فقط سیستم نصب شده فردا اگه تا ساعت 12 ,adsl روشن نشد دوباره زنگ بزن درستش میکنم, کلا از 10 تا اپراتور یکیشون چیزی حالیشه
اگه چراغ adsl روشن نمیشه یه بار اسپیلیتر رو چک کن سیم میمشو درست زده باشی ( آخه خودم اوندفعه مشکل داشتم:دی)
کلا این چراغ adsl همیشه واسه من خوب وصل شده اوندفعه تا درخواست دادم 2ساعته وصل شد دفعه دوم هم که درخواست دادم فرداش عید بود واسه همین یوزر پسو داد هی زنه تاکید میکرد 4روز کاری دیگه وصل میشه فرداش وصل شد :دی
dany_3p4u
23-08-2012, 07:36
قبض تلفن دیروز آخرین مهلتش بود که فراموش شده پرداخت شه! همیشه از طریق نت می ریختم، حالا می شه پرداخت کرد یا باید حضوری به مخابرات منطقه برم؟
قبض تلفن دیروز آخرین مهلتش بود که فراموش شده پرداخت شه! همیشه از طریق نت می ریختم، حالا می شه پرداخت کرد یا باید حضوری به مخابرات منطقه برم؟
با 1818 پرداخت کنید
dany_3p4u
23-08-2012, 11:09
با 1818 پرداخت کنید
یعنی اینترنی حساب نمی شه اما با 1818 موردی نداره؟
یعنی اینترنی حساب نمی شه اما با 1818 موردی نداره؟
اینترنتی بریزی چند روز طول می کشه بدهیت صفر بشه اما با 1818 همون لحظه صفر میشه و خیالت کاملا راحت میشه
bleu2u4u
23-08-2012, 13:29
برای 512 هم بستگی به مرکز مخابراتی داره یه موقع میبینی همینجوری بهت با یه کارت دانشجویی هم بدن..ولی اصلش اینه که بیشتر جاها با کارت
جانبازی 512 میدن ..معرفی نامه وزارت بهداشت رو نمیدونم باید بپرسی....
اقا شما مطمئنی با کارت جانبازی هم 512 میدن؟
behzadee
23-08-2012, 16:09
سلام
از دوستان کسی مخابرات شهید ایت داره؟
من داتک دارم ولی خیلی گرون میشه
1مگ اشتراک 1 به 10 دارم 50 تومان ماهی میدم ولی مال مخابرات خیلی کمتره
DaRiOuShJh
24-08-2012, 18:24
یک مگت رو داتک رو 512 میبنده اگه مخابرات منطقتون میده برو مخابرات بگیر 23 تومن اینا تموم میشه برات
دانلودش متوسط 4-5 کیلوبایت پایین تره و آپلودش رو 16 کیلوبایته ولی از نظر قیمت به صرفه تره
منم داتک داشتم انصراف دادم مخابرات گرفتم
یک مگت رو داتک رو 512 میبنده اگه مخابرات منطقتون میده برو مخابرات بگیر 23 تومن اینا تموم میشه برات
دانلودش متوسط 4-5 کیلوبایت پایین تره و آپلودش رو 16 کیلوبایته ولی از نظر قیمت به صرفه تره
منم داتک داشتم انصراف دادم مخابرات گرفتم
شما از مخابرات من حیث المجموع از نظر نوسانات سرعت راضی هستی؟
E.G_band
24-08-2012, 23:47
آقا یکی سرعت دقیق دانلود رو می شه بهم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرویس 512
یا اینکه از speed test یه عکس بزاره اینجا...
ممنون می شم.
بالاخره برا منم وصل شد دانلود که معمولیه ولی اپلود افتضاه روی 75 بستن قبل بازی پینگ رو 60 نشون میده میری تو بازی پینگ میشه 350
اگه 256 بگیرم اپلود رو بالاتر میبندن؟
اینم تست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
upstream شد 64
بالاخره برا منم وصل شد دانلود که معمولیه ولی اپلود افتضاه روی 75 بستن قبل بازی پینگ رو 60 نشون میده میری تو بازی پینگ میشه 350
اگه 256 بگیرم اپلود رو بالاتر میبندن؟
اینم تست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
upstream شد 64
256 آپلودش روی 96 و 512 آپلودش روی 160 بسته میشه
256 آپلودش روی 96 و 512 آپلودش روی 160 بسته میشه
اگه 256 بگیرم پینگم درست میشه؟
majid322
25-08-2012, 16:32
اگه 256 بگیرم پینگم درست میشه؟
من 256 دارم پینگم روی 60..
DaRiOuShJh
25-08-2012, 17:12
شما از مخابرات من حیث المجموع از نظر نوسانات سرعت راضی هستی؟
به مراتب به صرقه تره البته اگر پینگ و آپلود براتون مهم نیست
استاندارد 512 باید 64 کیلوبایت در ثانیه بده که این اکثرا رو 62 کیلوبایت هست (سرعت دانلود واقعی رو میگم نه سرعت نوسان دار و کشکی (
آقا یکی سرعت دقیق دانلود رو می شه بهم بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟سرویس 512
یا اینکه از speed test یه عکس بزاره اینجا...
ممنون می شم.
مخابرات نوسان داره بعضی شب های تعطیل شده سرعتم به 6کیلوبایتم رسیده ولی خوبه
برای من که از مرکز مخابرات استقلال هست:
سرعت نرمال: 60 کیلوبایت در ثانیه
ساعتی 218 مگابایت
متوسط دانلود 24 ساعت در روزهای معمولی: 4.8 گیگابایت
rezausa2020
25-08-2012, 22:35
به مراتب به صرقه تره البته اگر پینگ و آپلود براتون مهم نیست
استاندارد 512 باید 64 کیلوبایت در ثانیه بده که این اکثرا رو 62 کیلوبایت هست (سرعت دانلود واقعی رو میگم نه سرعت نوسان دار و کشکی (
مخابرات نوسان داره بعضی شب های تعطیل شده سرعتم به 6کیلوبایتم رسیده ولی خوبه
برای من که از مرکز مخابرات استقلال هست:
سرعت نرمال: 60 کیلوبایت در ثانیه
ساعتی 218 مگابایت
متوسط دانلود 24 ساعت در روزهای معمولی: 4.8 گیگابایت
آقا شماها چجوری 1مگ و 512 میگیرین ما تو خانواده نه شهید داریم نه فیلسوف نه دانشمند و نه پارتی
تکلیف چیه نمیدن؟ :37:
آقا شماها چجوری 1مگ و 512 میگیرین ما تو خانواده نه شهید داریم نه فیلسوف نه دانشمند و نه پارتی
تکلیف چیه نمیدن؟ :37:
منم همین سوال رو دارم ، چطوری میتونم از مخابرات 512 یا 1 مگ بگیرم؟
behzadee
26-08-2012, 12:53
من همین امروز رفتم مخابرات شهید ایت
گفتش اصلا 256 به بالا نمیدن
هر چی گفتم بابا همه 1 مگ دارن و از این حرفا اصلا اهمیت نداد
تازه گفتش 256 هم باید بررسی کنن بعدا میدن
مجبورم با همین داتک بسازم
DaRiOuShJh
26-08-2012, 18:07
بابا من که 300 بار گفتم هم مدرک فوق لیسانس دادم هم گواهی ثبت شرکت
به این راحتی ها که نمیدن
سلام
فردا میخوام برم مخابرات منطقه ببینم میتونم 2 مگ شرکتی بگیرم یا نه
فقط یه سوال:
من تلفنم به اسم خودمه و برای adsl حهت شرکت تلفن باید به اسم شرکت باشه.
میخوام بدونم غیر از اساسنامه و روزنامه رسمی و نامه معرفی نامه روی سربرگ چیز دیگه ای هم میخواد یا نه؟
سلام
دیدم اینجا دوستان هی همون سوال کلیشه میپرسن یکسری دیگه فکر میکنن همه 1 مگ دارن گفتن قضیه روشن بشه
روال 99 درصد مراکز مخابراتی استان تهران به این شکله
128 برای عموم ازاده
256 در بعضی مراکز ازاده ولی در بیشتر مراکز کارت دانشجویی میخوان که حتی در میانشون کم نیست که ارشد به بالا هم میخوان
512 باید نامه از یک شرکتی .کارخونه ای . اموزشگاهی. دکتری چیزی بگیرید و ببرید یکم هم پشتشو بگیرید تا بدن
1 و 2 به هیچ شخص حقیقی این سرعتا رو نمیدن تاکید میکنم این سرعتا به فرد نمیدن هر نامه ای و مجوزی هم بیارین نمیدن خیالتون تخته تخت باشه این سرعت رو فقط فقط به شرکت و کارخانه ای میدن که شخص مدیر عاملش که خط به نامه خودش هست برای شرکتشون بگیره دقت کنید برای شرکتشون یعنی نمیتونه برا منزلش بگیره
در ضمن برای اطمینان 100 درصد حتما به مرکز مخابرات خوتون مراجعه کنید که مطمین بشید
bleu2u4u
27-08-2012, 09:20
دوستان اینترنت شما اتفاقی براش نیوفتاده
برای من سرعتش یه 10 تایی پاییتر اومده
الان 22 شده
البته بگم ابنجور نیست که کیفیت اومده باشه پایینا
یه جورایی انگار فقط سرعتم رو کم کرده باشن
majid322
27-08-2012, 09:35
دوستان اینترنت شما اتفاقی براش نیوفتاده
برای من سرعتش یه 10 تایی پاییتر اومده
الان 22 شده
البته بگم ابنجور نیست که کیفیت اومده باشه پایینا
یه جورایی انگار فقط سرعتم رو کم کرده باشن
نه سرعت من کاملا عادیه مثل همیشه...
اینم 256 مخابرات
پینگم بیرون بازی 60 میروم تو بازی میشه 270 با 128 پینگم 370 بود. همه همین مشکل رو دارن؟
bleu2u4u
27-08-2012, 13:29
تست 256 من
الان تقریبا یه روزی اینجوری شده
majid322
27-08-2012, 14:19
تست 256 من
الان تقریبا یه روزی اینجوری شده
زنگ بزن پیگیری کن نباید اینجوری باشه..
bleu2u4u
27-08-2012, 15:49
به چه شماره ایی؟
تاحالا تو این دو سال کارم به پشتیبانی نکشیده بود
majid322
27-08-2012, 15:50
به چه شماره ایی؟
تاحالا تو این دو سال کارم به پشتیبانی نکشیده بود
2828.........
اين مركز 2828 كجاست آدرسش
پيگيريشون خوبه ها مخصوصا كه بعدشم زنگ ميزنن ميگن مشكل برطرف شده يا نه
ebinem173
28-08-2012, 15:21
من تست سرعت میگیرم برای سرعت ۲۵۶ حدود ۲۸ بهم میده ولی وقتی چیزی میخوام دانلود کنم سرعت کمتر از ۱۰ هست
جریان چیه؟
ببخشید یه سوالی دارم:کسی تو منطقه اشرفی اصفهانی با پیش شماره۳۳۱۷ و۳۳۱۶ نداره.اگه میشه کسایی که دارن سرعتشون رو با سرعت دانلودشون بیان کنند.
من تست سرعت میگیرم برای سرعت ۲۵۶ حدود ۲۸ بهم میده ولی وقتی چیزی میخوام دانلود کنم سرعت کمتر از ۱۰ هست
جریان چیه؟
احتمالا تستهای شما از سرور تهرانه اما دانلودتون همونطوری که برای همه معموله از سرورهای خارجه با سرورهای خارج تست بگیرید ببینید سرعتتون چنده
ebinem173
28-08-2012, 19:32
احتمالا تستهای شما از سرور تهرانه اما دانلودتون همونطوری که برای همه معموله از سرورهای خارجه با سرورهای خارج تست بگیرید ببینید سرعتتون چنده
با speedtest.net چند تا سرور خارجی هم رفتم سرعت حدود ۲۹.۵ هست ولی تو دانلود چه از سایتهای ایرانی چه از سایتهای خارجی با هر دانلود منیجری سرعتم کمه
DaRiOuShJh
29-08-2012, 19:23
دوستان برای من امروز خیلی نوسان داره و چند ساعتی هم قطع و نزدیک به قطع بوده از صبح تا به حال
برای شما هم همینه؟
512 - استقلال
alireza20202003
30-08-2012, 11:03
واقعا مخابرات تهران ADSL ش خوبه ، من تازه 512 گرفتم و ديشب يه فايل تورنت 1.6 گيگی با 14 تا سيد رو گذاشتم دانلود و بعد از اتمامش كه 8 ساعت و نيم تقريبا طول كشيد سرعت متوسط رو زده 54.9 ، من قبلا از شركتای خصوصی نامحدود 512 داشتم هيچوقت چنين ميانگين سرعت خوبی تو تورنت كم سيد نداشتم.
چند روز سایت بتل نت برام باز نمیشه. بازی Diablo 3 هم بدون فی*لت*تر شکن ران نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
armandesign
30-08-2012, 12:00
چند روز سایت بتل نت برام باز نمیشه. بازی Diablo 3 هم بدون فی*لت*تر شکن ران نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
بلیـزارد بدنبال تحریمهای جدید US اکسس ایرانیها رو محدود کرده.
بعد میان میگن ما با ملت ایران مشکلی نداریم و با دولت مشکل داریم!!! عقده ای ها گیم رو تحریم می کنن! توقع دارن با این تحریم ها گیمر ها بریزن بیرون شلوغ کنن؟؟
amirr_amirr
31-08-2012, 05:09
...................
DaRiOuShJh
31-08-2012, 09:56
این مخابرات شبا یه مقدار داغون میشه مخصوصا شبهای تعطیلی:
راشا تهرونی
01-09-2012, 21:14
درود دوستان گل تهرونی
من اگه بخوام نت 512 داشته باشم باید چی کار کنم یکی میگفت تو سایت مخابراط بری و درخواست سرویس بدی برات اوکی میکنن ایا همچین چیزی درست هستش؟
درود دوستان گل تهرونی
من اگه بخوام نت 512 داشته باشم باید چی کار کنم یکی میگفت تو سایت مخابراط بری و درخواست سرویس بدی برات اوکی میکنن ایا همچین چیزی درست هستش؟
سلام
دیدم اینجا دوستان هی همون سوال کلیشه میپرسن یکسری دیگه فکر میکنن همه 1 مگ دارن گفتن قضیه روشن بشه
روال 99 درصد مراکز مخابراتی استان تهران به این شکله
128 برای عموم ازاده
256 در بعضی مراکز ازاده ولی در بیشتر مراکز کارت دانشجویی میخوان که حتی در میانشون کم نیست که ارشد به بالا هم میخوان
512 باید نامه از یک شرکتی .کارخونه ای . اموزشگاهی. دکتری چیزی بگیرید و ببرید یکم هم پشتشو بگیرید تا بدن
1 و 2 به هیچ شخص حقیقی این سرعتا رو نمیدن تاکید میکنم این سرعتا به فرد نمیدن هر نامه ای و مجوزی هم بیارین نمیدن خیالتون تخته تخت باشه این سرعت رو فقط فقط به شرکت و کارخانه ای میدن که شخص مدیر عاملش که خط به نامه خودش هست برای شرکتشون بگیره دقت کنید برای شرکتشون یعنی نمیتونه برا منزلش بگیره
در ضمن برای اطمینان 100 درصد حتما به مرکز مخابرات خوتون مراجعه کنید که مطمین بشید
متن کوتاه است
راشا تهرونی
01-09-2012, 21:47
دوستان قیمت 512 چطوری هستش یعنی ماهیانه چقدر محاسبه میشه؟
نامحدود هستش دیگه؟
Persian-Masoud
01-09-2012, 22:05
نمیدونم چرا مخابرات تهران گیر میده!!
توی شهرما (مهاباد) بدون هیچ مجوز و مدرکی به راحتی از مخابرات 1 مگابیت میگیرید! برای 2 مگابیت هم مواد لازمش یک پارتی کوچیک یا یک کارت دانشجویی هست!
دوستان قیمت 512 چطوری هستش یعنی ماهیانه چقدر محاسبه میشه؟
نامحدود هستش دیگه؟
ماهینه 20 هزار 400. بله نا محدود
نمیدونم چرا مخابرات تهران گیر میده!!
توی شهرما (مهاباد) بدون هیچ مجوز و مدرکی به راحتی از مخابرات 1 مگابیت میگیرید! برای 2 مگابیت هم مواد لازمش یک پارتی کوچیک یا یک کارت دانشجویی هست!
چون که برای تهران نامحدوده دلیلش اینه:31:
شما سرعتت 100 مگ هم بگیری وقتی محدودیت ترافیک باشه اونا خیلیشون راحته ولی نا محدود.....
avator20002000
01-09-2012, 22:18
تعرفه های استان تهران رو میشه بزارید من تو سایتش می رم مشکل داره واسه باز کردنش
128 9900
253 12560
512 20480
يه مگم که تهران نمی دن
هنوز هم هیچ راهی نیست که 1مگ بگیریم؟
DaRiOuShJh
02-09-2012, 17:54
نخیر متاسفانه
-----------------
دوستان شما هم سرعت دانلودتون از سایت های دانلود فیلم و سریال ایرانی مثله فارس کیدز و آریا مووی و ... خراب شده؟
برای من اکثر اوقات یا ارور میده یا با سرعت 3-4 کیلوبایت میگیره ازشون
sia abedi
02-09-2012, 18:09
سلام دوستان من یه مودم zyxel 60HW دارم ولی نمیشه بصورت routing به مخابرات وصل شد و من به صورت bridge وصل شدم راهی نداره من روتینگ وصل بشم؟باید مودمم را عوض کنم؟
bleu2u4u
02-09-2012, 22:37
3-4 که خوبه برای من اصلا صفر هم نمیشه
احتمالا بخاطر اجلاس باشه
من توی این چند رو بیشتر ساعات روز رو مشکل داشتم
احتمالا از فردا پس فردا برگرده به روال عادی
سلام
512 مخابرات ماهی چند تومنه؟ مگه ماهی 20 تومن نیست؟ یکی میگفت 2 ماهش 50 تومنه ! درسته؟
سلام
512 مخابرات ماهی چند تومنه؟ مگه ماهی 20 تومن نیست؟ یکی میگفت 2 ماهش 50 تومنه ! درسته؟
دوست عزیز سلام
هزینه 512 مخابرات ماهی 22500 تومان می باشد که روی قبض هر دو ماه یک دفعه برات میاد . موفق باشی :11:
دوست عزیز سلام
هزینه 512 مخابرات ماهی 22500 تومان می باشد که روی قبض هر دو ماه یک دفعه برات میاد . موفق باشی :11:
به چه کسانی 512 میدن؟!
به چه کسانی 512 میدن؟!
والا بعضی مراکز با کارت دانشجویی هم میدن و یا نامه از یک شرکت که تو نامه اسم درخواست کننده و سرعت مورد نیازش درج شده باشه همینو بس . البته بستگی به مرکز مخابراتی شما داره که 512 بدن یا نه .
به چه کسانی 512 میدن؟!
باید برید مرکز مخابراتی خودتون سوال کنید ، مرکز ما که با کارت دانشجویی هم میدن
سلام هنوزم برای بت نام خط های استیجاری باید صاحب خونه رو برد مخابرات ؟ یا روش جدیدی گذاشتن ؟ کسی از مرکز عاطف داره ؟ تا چه سرعتی رو میدن ؟
bleu2u4u
04-09-2012, 20:51
دوستان من هنوز مشکل صفر شدن سرعتم تو ساعت 21 تا 3 برقراره
برای شما درست شده؟
bleu2u4u
04-09-2012, 20:51
دوستان من هنوز مشکل صفر شدن سرعتم تو ساعت 21 تا 3 برقراره
برای شما درست شده؟
avator20002000
04-09-2012, 20:53
بچه ها میشه کسایی که تو تهران هستن از سرویسشون یه speedtest بزارن
DaRiOuShJh
04-09-2012, 21:04
نه منم خیلی مشکل دارم
امروز که کلا قطع شد و صفر موندم
باز خوب شد پای سیستم بودم متوجه شدم
bleu2u4u
04-09-2012, 22:01
برای من تو روزا مشکلی نداره
الن تقریبا یه هفته ده روزه دقیقا تو همون ساعتهایی که نوشتم سرعت تقریبا صفر میشه
چند روزه سرعت منم کند میشه
احتمالا یه بچه نشسته کنار کابل اصلی هی میکنتش میزنه سره جاش هی میکنه میزنه سره جاش ای تو اون روحت :37:
GHAGHALEELEE
05-09-2012, 01:40
من تو غرب تهرانم و مشکلی نداشتم شما احتمالا شمال تهران هستید از پهنای باند شما میگیرند میدن به سران کشورها!
سلام هنوزم برای بت نام خط های استیجاری باید صاحب خونه رو برد مخابرات ؟ یا روش جدیدی گذاشتن ؟ کسی از مرکز عاطف داره ؟ تا چه سرعتی رو میدن ؟
DaRiOuShJh
05-09-2012, 14:54
فقط صاحب خط میتونه سرویس بگیره
دوستان جدیدا با ساکس مشکل پیدا نکردین؟؟؟
من از 2 جا ساکس می گیرم چند روزی میشه هیچ کدومشون کار نمیکنه!!
مرکز مالک اشتر
دوستان جدیدا با ساکس مشکل پیدا نکردین؟؟؟
من از 2 جا ساکس می گیرم چند روزی میشه هیچ کدومشون کار نمیکنه!!
مرکز مالک اشتر
سلام دوست عزیز بنده که مشکلی ندارم البته عده ای از دوستانمون هم مشکل شما را دارند که خود این امر شایان به ذکر است . موفق باشی
DaRiOuShJh
06-09-2012, 15:02
این جور که معلومه این مشکلات تو بعضی مراکز مخابراتی به صورت موج مکزیکی!×! داره منتشر میشه برای همین بعضی مراکز بعضی وقت ها مشکل ندارند در حخالیکه بعضی دیگه تو همون زمان مشکل دارند
alireza_2lop
06-09-2012, 21:36
دوستان پینگ من دیروز و امروز حدود 700 یا بیشتر هست
توی دولت هم میشینم سرعت دانلود خوب هست ولی پینگ افتضاح چکار کنم حالا ؟:37:
512 جدیدا میشه راحت گرفت دوستان ... سرعت همون محدود 40 ؟!
اینترنتی میشه ثبت نام کرد به چه ادرسی برم ؟!! و همچین لیست قیمت ؟ مثل اینکه مخابرات سرویس حجمی اضافه کرد درست ؟!
Firebirds
08-09-2012, 14:39
از امروز صبح وضیعت خط ADSL ام خیلی داغون شده !
با سرویس 256 سرعت دانلودم از 6 KB بیشتر نمیشه ! پینگ هم افتضاح ! قبلا این طور نبود
مرکز مخابراتی سلمان فارسی - کوی فراز
از امروز صبح وضیعت خط ADSL ام خیلی داغون شده !
با سرویس 256 سرعت دانلودم از 6 KB بیشتر نمیشه ! پینگ هم افتضاح ! قبلا این طور نبود
مرکز مخابراتی سلمان فارسی - کوی فراز
تایید میشه
مرکز الغدیر
سراسریه مثل اینکه.
فکر کنم یه هفته نشد درست شده بود باز شروع کردن : |
پر تایم دوباره.
خراسان جنوبی.
دوستان عزیز
سرعت من از سر ظهر شده مثل چراغ نفتی در حد اونم زیاده بگم خیلی داغوون شده . موفق باشید
دوستان عزیز
سرعت من از سر ظهر شده مثل چراغ نفتی ( :9:) در حد اونم زیاده بگم خیلی داغوون شده . موفق باشید
old_snake1370
08-09-2012, 16:27
تا قبل از ظهر همه چیز خوب بود ولی الان ...
باورتون میشه سرعتم به کیلوبایت نمیرسه؟!:24:
Reza_994
08-09-2012, 17:42
سلام
سرعت یک سوم شده
خداحافظ
DaRiOuShJh
08-09-2012, 20:01
سرعته من همونه
بزنم به تخته
62.3
arashpour
08-09-2012, 20:46
10 دقیقه ای هست دارم این صفحه رو باز میکنم.
ممنون از همه که میان میگن سرعت داغونه از احساس تنهایی میام
hastor111
08-09-2012, 21:05
با سلام
دوستان من مرکز دیالمه هستم
یه نامه از دانشگاه گرفتم برا سرعت 1 مگ و بردم مخابرات و پیش رییس مرکز.
اون هم گفت فکر نمی کنم موافقت بشه اما توی همون نامه برام نوشت و امضا کرد و فرستادن برا رییس منطقه که گفتن اون باید اکی بده.
بعد هم شماره موبایل گرفتن و گفتن بهت زنگ میزنیم.
پرسه ی کاریش چه جوریه؟احتمال موافقت هست؟
کسی هست تونسته باشه 1مگ بگیره؟
با سلام
دوستان من مرکز دیالمه هستم
یه نامه از دانشگاه گرفتم برا سرعت 1 مگ و بردم مخابرات و پیش رییس مرکز.
اون هم گفت فکر نمی کنم موافقت بشه اما توی همون نامه برام نوشت و امضا کرد و فرستادن برا رییس منطقه که گفتن اون باید اکی بده.
بعد هم شماره موبایل گرفتن و گفتن بهت زنگ میزنیم.
پرسه ی کاریش چه جوریه؟احتمال موافقت هست؟
کسی هست تونسته باشه 1مگ بگیره؟
شاید شما بتونی این طلسم بشکنی منظقی بهت بگم که امکانش صفره:31: ولی نا امید نشو میخواستی بگی اگه 1 مگ موافقت نشد 512 بگیری حداقل
avator20002000
10-09-2012, 16:09
کسی اینجا می تونه از سرویس 512 یه تست بزاره ممنون میشم
DaRiOuShJh
10-09-2012, 17:33
اینو چند پست پیش گزاشته بودم:
56159
hastor111
10-09-2012, 21:16
سلام دوستان
امروز درخواستم دادم و همین امروز هم با وصل شد سرویسم
با نامه دانشگاه 512 دادن بهم که خود ریس مرکز گفت اگه خط تلفن به اسم شرکت باشه احتمال 1 مگ دادن زیاده.
ممنونن میشم بهم بگید اوضاع خط از نظر نویز و این جور داستانا چه جوریه
سلام دوستان
امروز درخواستم دادم و همین امروز هم با وصل شد سرویسم
با نامه دانشگاه 512 دادن بهم که خود ریس مرکز گفت اگه خط تلفن به اسم شرکت باشه احتمال 1 مگ دادن زیاده.
ممنونن میشم بهم بگید اوضاع خط از نظر نویز و این جور داستانا چه جوریه
مبارک باشه همین 512 که دادن هم خوبه منم دارم
سرعتت هم درسته همینه
سیگنال خطتت مثل منه ولی نویزت خیلی کمتره برا من نزدیک 40 هست ولی بازم مشکلی نداره کلا برای 512 هیچ مشکلی نیست و خیلی راحت سرعتای بالاترم پشتیبانی میکنه
hastor111
10-09-2012, 21:39
مرسی دوست عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.