مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
mInI_ClockEr
18-03-2017, 22:54
این سایت195 چیه؟
من نمیتونم پیداش کنم
reza_khoshtip
18-03-2017, 23:01
این سایت195 چیه؟
من نمیتونم پیداش کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
djkavehtnt
18-03-2017, 23:15
گزینه اول ارتباط ثابت من زدم فرقی خاصیم نداره توضیح کامل بدید کدوم قسمت و غیره...
اونو می دونم
نام اوپراتور رو چی بذارم ؟
reza_khoshtip
18-03-2017, 23:41
اونو می دونم
نام اوپراتور رو چی بذارم ؟
به احتمال زیاد شرکت مخابرات ایران باید باشه
reza_khoshtip
19-03-2017, 11:25
مشکل همچنان پابرجاست
djkavehtnt
19-03-2017, 12:16
مشکل همچنان پابرجاست
دیروز که مخابرات زنگ زده بود و گفته بود طرح مصرف منصفانه رو اجرا کردیم
گفت که پهنای باند ها اول هر ماه ریست میشه و سرعت دوباره برمیگرده به حالت عادی
و بعد از مصرف 25 گیگ ، دوباره ....... :n03:
reza_khoshtip
19-03-2017, 13:05
اینا همچین حقی رو ندارن که به صورت یه طرفه طرح مزخرفشون رو اجرا کنند
farid_givehchin
19-03-2017, 13:56
دوستان از طریق سایت 195 ثبت شکایت کنید و بگید که زمانی که قرار داد بستید همچین مساله ای وجود نداشت بعد اگر تیکت رو بستن هم درخواست تجدید نظر بدید و تجدید نظر دوم و در نهایت ملاقات با معاونین وزیر ارتباطات،بنده خودم یک بار کارم به تجدید نظر اول رسید که جواب هم گرفتم در ما بقی موارد هم جواب گرفتم تو همون مرحله اولیه و به تجدید نظر نرسید امیدوارم شما هم بتونید حق خودتون بگیرید این مشکل سرعت برای من به وجود نیومده ولی اگر شروع بشه منم حتما پیگیری جدی میکنم
بعد از ایام نوروز با مخابرات و طرح مسخره غیرحجمی و شرکت مسخره ی مخابرات خدافظی کنیم. :n02:
چرا باید اینقدر زشت و زننده و توهین آمیز با ما رفتار کنن و بیان روزهای آخر سال محدودیت رو اجرا کنن برای اینکه کسی نباشه شکایت کنه مردم سرگرم عید باشن :n21::n21:
Golbarg01
19-03-2017, 20:44
دوستان چجوری میشه تو سایت مخابرات تیکت گذاشت؟
من پریروز یه تیکت گذاشتم حالا می خوام تیکت جدید بذارم نمیشه. می نویسه ارسال تیکت موفقیت آمیز ولی بعد که تو لیست تیکت ها میرم می بینم درج نشده!
تیکت ها رو بستن که نتونیم اعتراض کنیم یا مشکل چیز دیگست؟
Golbarg01
19-03-2017, 20:48
امروز زنگ زدم 2020 گفت اختلال سراسریه چند روز دیگه درست میشه
گفتم نکنه طرح منصفانست؟ گفت آره!
بعد گفتم بالاخره اختلاله یا طرح منصفانه؟ :n36:فکر کنم خندش گرفت گفت همون دیگه صبر کنید درست میشه
raminirandost
19-03-2017, 21:15
امروز زنگ زدم 2020 گفت اختلال سراسریه چند روز دیگه درست میشه
گفتم نکنه طرح منصفانست؟ گفت آره!
بعد گفتم بالاخره اختلاله یا طرح منصفانه؟ :n36:فکر کنم خندش گرفت گفت همون دیگه صبر کنید درست میشه
3 روز دیگه سرماه هست و تمام اینترنت ها ریست میشن شما و من سرکار گذاشتن !
Golbarg01
19-03-2017, 22:24
3 روز دیگه سرماه هست و تمام اینترنت ها ریست میشن شما و من سرکار گذاشتن !
چرا 3 روز؟
تا اول ماه که 1 روز مونده
اینکه سرکار گذاشتن که مشخصه میخوان بگن اختلال تا مردم گمراه بشن فکر شکایت به سرشون نزنه
فقط چرا اخر سال یاد این افتادن طرح مصرف منصفانه برقرار کنن معلوم نیست. نمیگن این چند روز مردم به اینترنت نیاز دارن؟
با تعویض مودم یکروزه مشکل من رفع شده
reza_khoshtip
20-03-2017, 10:55
همچنان مشکل پابرجاست
djkavehtnt
20-03-2017, 15:21
سال نو همگی مبارک :n09::n16:
ایشالا سال خوبی برای همه باشه
مخابرات الان برای من پیامک زده بود که مشکل سرعت اینترنت شما حل شد
ولی همچنان سرعت روی 128 مونده .... :n34:
و مشکل همچنان پابرجاست ... :n34:
اول سال این وضعه ، خدا به خیر کنه بقیه ی سال رو ...
reza_khoshtip
21-03-2017, 00:04
ماه اسفند تموم شد ولی همچنان مشکل پابرجاست
دوستان چرا خودتون رو اذيت ميكنين؟!
مثل روز روشن هست كه اين مشكل نيست و خودشون اينكار رو كردن و مصرف منصفانه گذاشتن
كه يا كمتر از اون استفاده كنين يا به حجمي تغيير بدين
اينكار رو هم واسه كسايي كردن كه نامحدود داشتم ى صبح تا شب رو دانلود بوده!
اما خوب خشك و تر با هم ميسوزند
به نظر من با طرح منصفانش ديگه صرف نميكنه اونايي كه خطشون مسي خست بهتره دمبال جاي ديگه باشن اونايي هم كه مسي نيست بايد برين سراع طرحهاي حجمي
يا سرويسهاي ديگه مثل
TD LTE
LTE
الكي خودتون رو خسته نكنين كه فكر كنين درست ميشه اين قضيه
mInI_ClockEr
21-03-2017, 01:09
با سلام
دوست گرامی الان حساب کردم نامحدود مخابرات اگر سیستم روشن بمونه 24 ساعته میتونه در یک ماه 144 گیگ دانلود کنه با قیمتی حدود 50 تومن تومن
شما ایا بسته یا ارائه دهنده خدماتی پیدا میکنید که 144 گیگ برای یک ماه با قیمت 50 تومن بده ؟
من دارم کارهای یک مغازه و کلی مشتری رو با همین نامحدود 512مخابرات انجام میدم
اگر کوچکترین موردی پیش بیاد قطعا شکایت میکنم چه به نتیجه برسه چه نرسه تلاش خودمو میکنم
Golbarg01
21-03-2017, 01:55
کاش حداقل معلوم بود کی دست میشه!
با سلام
دوست گرامی الان حساب کردم نامحدود مخابرات اگر سیستم روشن بمونه 24 ساعته میتونه در یک ماه 144 گیگ دانلود کنه با قیمتی حدود 50 تومن تومن
شما ایا بسته یا ارائه دهنده خدماتی پیدا میکنید که 144 گیگ برای یک ماه با قیمت 50 تومن بده ؟
من دارم کارهای یک مغازه و کلی مشتری رو با همین نامحدود 512مخابرات انجام میدم
اگر کوچکترین موردی پیش بیاد قطعا شکایت میکنم چه به نتیجه برسه چه نرسه تلاش خودمو میکنم
من نگفتم شما با اين قيمت ميتوني چيز ديگه بگيري
گفتم چون مخابرات ديده كسايي كه صبح تا شب ميزارن دانلود شبكه رو خراب ميكنند يا به عبارتي براش صرف نداره
اومده اينكار رو كرده
شما بايد به فكر جايگزين باشي نه اينكه همين قيمت پيدا كني اما بهترين حالت نزديك به اين رو
شكايت هم به جايي نميرسه چون اگه قرار باشه جمع بشه مال يك تعداد اننگشت شمار رو نميتونن جمع كنند همه با هم انجام ميشه
يا خيلي هم لطف كنند ميگن اوكي با همين مصرف منصفانه كنار بيا
سلام. اگر حدس و گمان دوستان درست باشه و مخابرات یکطرفه قراردادش رو نقض کرده باشه، باید از مراجع قانونی پیگیر بود. محدودکردن اینترنت نامحدود به هر اسم و عنوانی (اعم از طرح منصفانه و این قبیل بازی با کلمات) فقط همون نقض قرارداد هست. هیچ معنایی نداره «منصفانه»کردن مصرف برای کاربر اینترنت نامحدود. اصلا یک نفر به فرض میخواد 24/7 دانلود کنه، با اینترنت نامحدود باید این امکان در اختیارش باشه. اینها متاسفانه با کلمات بازی میکنند و بیسروصدا سعی میکنند آدمها رو توجیه کنند. نباید زیر بار این توجیهها رفت. هیچ محدودیتی برای سرویس «نامحدود» معنی نداره. لطفا تنبلی نکنید. تماس با 2020 و سامانه ثبت تیکت رو فراموش کنید چون پاسخها همه تکراری و مبهم هست؛ اول به سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (همون سایت 195) برید و طرح شکایت کنید. اگر جواب نداد موضوع رو در سازمان بازرسی کل کشور مطرح کنید - در سایت این سازمان امکان شکایت الکترونیکی وجود داره. به دلیل عدم شفافیت و پاسخگویی مناسب مخابرات و کمفروشی باید ازشون شکایت کرد. باز هم تاکید میکنم، تا زمانی که ما شهروندان پیگیر حقوقمون نباشیم و از همین مراجع قانونی نیمبند هم برای پیگیری خواستههامون استفاده نکنیم، هر دستگاه و سازمانی هم به خودش اجازه میده حقوقمون رو پایمال کنه و خیالش راحت باشه که کسی برای پیگیری وقت نمیگذاره. حلشدن این قضیه به خود ما بستگی داره. مخابرات باید متوجه بشه که مشتریهاش حواسشون به حقوقشون هست. مطمئن باشید اگر مسئله در مراجع بالاتر، با تعداد شکایتهای بیشتر، پیگیری بشه به هر صورت به این شرکت فشار خواهد اومد. راستی سال نوی همگی مبارک، امیدوارم سالی که نکوست از بهارش پیداست نشیم! براتون آرزوی سلامتی و سربلندی دارم.
karbar200
21-03-2017, 14:34
سلام سال همگی مبارک
در کل نباید مخابرات این کار را یکطرفعه انجام بده
من 1 مگ نا محدود داشتم که 24 ساعته روشن بود حدود ماهی 280 گیگ دانلود می کردم که ماهی 50 برام آب می خورد ولی الان 4 ماه هست که حجمی کمپین طرح تابستانه 2مگ تا 16 مگ گرفتم که حجم هر ماه 2گیگ هست و شبانه 2 تا 6 نامحدود رایگان هست که تو شبانه روزی 24 گیگ دانلود می کنم که در ماه میشه 700 گیگ این طرح برام خیلی خوب شده هم اینکه هزینه اینترنت کم شده و هم دیگه مجبور نیستم 24 ساعته سیستم روشن باشه و پول برق بدم
درسته 2 گیگ در ماه کمه ولی میتونید حجم 100 گیگ بخرید که بصرفه تر از نامحدود 1مگ برام شده است.
خدا کنه برا عید طرح جدید بدن که شما هم بتونید از این ویژگی استفاده کنید.
mehryar1973
21-03-2017, 16:04
دوستان سلام سال نو و عید نوروز برهمگی مبارک
تو این که مخابرات قرار داد رو یکطرفه نقض کرده شکی نیست چون قرار داد ها یکساله است و ثانیا یوزر ها که زمان قرار دادشون یکی نیست اینا فقط میتونن اینو بگن که ما قبلا تو قرار دادمون این
سقف حجم بوده و فقط اون رو اجرا نمیکردیم و الان میخوایم اینکار رو بکنیم،اعتراض و شکایت هم اگرچه فایده ای نداره ولی باز باید انجامش داد
در مورد کمپین ها اینا یه زمانی اومدن به اصطلاح اینترنت خوب با طعم تابستان!! رو ارائه کردن همون موقع هم چه مسائلی برای کاربران درست شد سر اینکه مثلا از یک شروع میشه یا از دو
و اینکه مودم باید خاموش و روشن بشه یا نه در اون بازه زمانی و حجم خیلی ها رو به این بهانه خوردن کسانی که اینترنت مخابرات دارن و تو این تاپیک هستن خودشون همه مسائل رو شاهد بودن
الانم که این صد دانه نمیدونم چی چی شون!!! حجم شبانه محدود3 (سه)گیگابایتی داره(مسخره نیست واقعا سه گیگابایت!!!!!!) بسته های حجم شون هم در بهترین حالت بالای گیگی هزار در میاد
خوب من یکی واقعا موندم با این شرایط چه باید کرد مخصوصا که مرکز تلفن من سلمان فارسی هست که شرکت ها یا سرویس نمیدن یا اگر هم میدن محدودیت پورت دارن و مثلا باید یک سال منتظر باشی حالا تازه پورت خالی بشه یانه الانم در حال حاضر فقط های وب،پارس و فن آوا سرویس میدن های وب رو که من تازه از دستش در رفتم،فن آوا قبلا مشترکش بودم کیفیت جالبی نداره و قیمت ها هم نسبت به جاهای دیگه گرونه،پارس هم که هم سرویس ها گرونه هم همه تو تاپیکش دارن مینالن از حجم خوری شدید و بعضی مشکلات دیگه اش...
تا یادم نرفته بگم که ایرانسل هم 4gاش تو خونه ما یه خط یا نهایت دو خط آنتن داره در بهترین شرایط بشه ساعتی یه گیگ یا یه کم بیشتر دانلود کرد:n13:
djkavehtnt
21-03-2017, 16:58
دوستان سلام سال نو و عید نوروز برهمگی مبارک
تو این که مخابرات قرار داد رو یکطرفه نقض کرده شکی نیست چون قرار داد ها یکساله است و ثانیا یوزر ها که زمان قرار دادشون یکی نیست اینا فقط میتونن اینو بگن که ما قبلا تو قرار دادمون این
سقف حجم بوده و فقط اون رو اجرا نمیکردیم و الان میخوایم اینکار رو بکنیم،اعتراض و شکایت هم اگرچه فایده ای نداره ولی باز باید انجامش داد
در مورد کمپین ها اینا یه زمانی اومدن به اصطلاح اینترنت خوب با طعم تابستان!! رو ارائه کردن همون موقع هم چه مسائلی برای کاربران درست شد سر اینکه مثلا از یک شروع میشه یا از دو
و اینکه مودم باید خاموش و روشن بشه یا نه در اون بازه زمانی و حجم خیلی ها رو به این بهانه خوردن کسانی که اینترنت مخابرات دارن و تو این تاپیک هستن خودشون همه مسائل رو شاهد بودن
الانم که این صد دانه نمیدونم چی چی شون!!! حجم شبانه محدود3 (سه)گیگابایتی داره(مسخره نیست واقعا سه گیگابایت!!!!!!) بسته های حجم شون هم در بهترین حالت بالای گیگی هزار در میاد
خوب من یکی واقعا موندم با این شرایط چه باید کرد مخصوصا که مرکز تلفن من سلمان فارسی هست که شرکت ها یا سرویس نمیدن یا اگر هم میدن محدودیت پورت دارن و مثلا باید یک سال منتظر باشی حالا تازه پورت خالی بشه یانه الانم در حال حاضر فقط های وب،پارس و فن آوا سرویس میدن های وب رو که من تازه از دستش در رفتم،فن آوا قبلا مشترکش بودم کیفیت جالبی نداره و قیمت ها هم نسبت به جاهای دیگه گرونه،پارس هم که هم سرویس ها گرونه هم همه تو تاپیکش دارن مینالن از حجم خوری شدید و بعضی مشکلات دیگه اش...
تا یادم نرفته بگم که ایرانسل هم 4gاش تو خونه ما یه خط یا نهایت دو خط آنتن داره در بهترین شرایط بشه ساعتی یه گیگ یا یه کم بیشتر دانلود کرد:n13:
عجب ....
با این وضع افتضاح چی کار کنیم حالا ؟؟؟
نه راه پس داریم و نه راه پیش :n34:
چون دقیقا شرایط من هم همینه و مخابرات سلمان فارسی هستم
و چون خط فیبر نوری هست
از هیچ جا هم نمی تونم اینترنت بگیرم :n15:
djkavehtnt
21-03-2017, 17:59
دوستان
مثل اینکه اعتراض من به 195 جواب داد
و اون ها زنگ زدن به مخابرات و سرعتم رو درست کردن
اون هایی که هنوز مشکل سرعت دارن به سامانه 195.ir شکایت بزنید
بعد اونها بهتون زنگ می زنن و مشحصات سرویس اینترنتتون رو می پرسن
بعد هم زنگ می زنن مخابرات و مشکلتون رو حل می کنن
Abolfazl3007
21-03-2017, 18:21
کوچکترین اختلالی ایجاد کنن برا نامحدود ها در جا شکایت میکنم و پیگیری تمام میکنم ، بیکار هم که هستم خدا رو شکر !!
reza_khoshtip
21-03-2017, 18:39
من صبح با 2020 تماس گرفتم و گفتند که امروز یا فردا حداکثر درست میشه و من پرسیدم که این طرح منصفانه هستش و در جواب گفت که همچین طرحی برای یوزرهای نامحدود نداریم
mInI_ClockEr
21-03-2017, 20:01
منم امروز برای سومین بار زنگ زدم بهشون دقیقاً همین موارد بالا رو گفتن :n41::n36:
reza_khoshtip
21-03-2017, 20:07
دوباره همین چند دیقه پیش با 2020 تماس گرفتم و حدود 5 دیقه صحبت کردم و در جواب با اصرار گفتند که همچین طرحی نداریم و بخشنامه هم نشده همچین چیزی و گفتند که این مشکل تو 90 درصد سرویس های حجمی و نامحدود اتفاق افتاده و نهایتا تا فردا درست میشه
djkavehtnt
21-03-2017, 20:13
دوباره همین چند دیقه پیش با 2020 تماس گرفتم و حدود 5 دیقه صحبت کردم و در جواب با اصرار گفتند که همچین طرحی نداریم و بخشنامه هم نشده همچین چیزی و گفتند که این مشکل تو 90 درصد سرویس های حجمی و نامحدود اتفاق افتاده و نهایتا تا فردا درست میشه
آخه پس چرا من زنگ زدم و بهم گفتن طرح مصرف منصفانه است ؟؟؟
به نظرم این طرح رو دارن خیلی بی سر و صدا اجرا می کنن
که همه فکر کنن اختلال شبکه است و اعتراض نکنن
شاید هم واقعا یه خطای سیستمی بوده و همه سرعت هاشون اومده پایین
25 گیگ این ماهم رو استفاده کنم ، معلوم میشه ...
5 روز صبر کنید .... :n08::n08::n08:
raminirandost
21-03-2017, 21:01
دوستان در حال حاظر کدوم یکی از دوستان نتش با شکایت درست شده اعلام کردن برای شکایت درست شده ؟
تعدادی از دوستان گفتن با شکایت درست نشده برا منم که جوابی ندادن هنوز
mehryar1973
21-03-2017, 21:29
عجب ....
با این وضع افتضاح چی کار کنیم حالا ؟؟؟
نه راه پس داریم و نه راه پیش :n34:
چون دقیقا شرایط من هم همینه و مخابرات سلمان فارسی هستم
و چون خط فیبر نوری هست
از هیچ جا هم نمی تونم اینترنت بگیرم :n15:
دوستان
مثل اینکه اعتراض من به 195 جواب داد
و اون ها زنگ زدن به مخابرات و سرعتم رو درست کردن
اون هایی که هنوز مشکل سرعت دارن به سامانه 195.ir شکایت بزنید
بعد اونها بهتون زنگ می زنن و مشحصات سرویس اینترنتتون رو می پرسن
بعد هم زنگ می زنن مخابرات و مشکلتون رو حل می کنن
خیلی خوشحالم که فعلا مشکل تون حل شده،من متاسفانه همانطور که گفتم ایرانسل هم وضعیت جالبی از لحاظ آنتن دهی نداره وگرنه بعضی ازدوستان هستن که یک بسته نامحدود
یک ساعته نهصد تومنی میگرن و مقدار زیادی باهاش دانلود میکنن...
در مورد این کندی ها من هنوز هم فکر میکنم اختلال نبوده به چند دلیل:
-کسانی بودن مثل خود من که مصرف شون پایین بوده سرعت شون فرقی نکرده...
-بعضی دیگه از دوستان که سرویس های دیگه ای از مخابرات داشتن باز سرعت اون ها هم کند نشده بود
-اختلال سراسری اگه باشه معمولا اگه دقت کنید چندین ISP دچار مشکل هستن و مثلا میرید تو تاپیک فلان شرکت اونجا هم همین خبره در صورتی که این سری تا اونجایی که من دیدم
بقیه شرکت ها مشکلی نداشتن
حالا شما حرف خوبی زدید 25 گیگ رو رد کنید دوباره ببینید چطور میشه
reza_khoshtip
21-03-2017, 21:53
آخه پس چرا من زنگ زدم و بهم گفتن طرح مصرف منصفانه است ؟؟؟
به نظرم این طرح رو دارن خیلی بی سر و صدا اجرا می کنن
که همه فکر کنن اختلال شبکه است و اعتراض نکنن
شاید هم واقعا یه خطای سیستمی بوده و همه سرعت هاشون اومده پایین
25 گیگ این ماهم رو استفاده کنم ، معلوم میشه ...
5 روز صبر کنید .... :n08::n08::n08:
اتفاقا گفتم که یکی از دوستان هم تیکت زده و هم تماس گرفته و شما بهش گفتین طرح منصفانه هستش ولی قبول نکرد که نکرد گفت همکارا ممکنه اشتباه کرده باشن چون اگه بخوان همچین طرحی رو اجرا کنن اول باید بخشنامش بیاد بعد تو سایت زده میشه و اطلاع رسانی میشه
به من که اینجوری گفتن و تو این حداقل 10 باری که تماس گرفتم حرفی از طرح منصفانه نزدن
یک احتمال هم میتونه این باشه که در حال آزمون و خطا هستن برای اجرای این طرح کذایی. واکنش کاربرها رو میخوان بسنجند. فقط پیگیر باید بود.
دوستان من تماس گرفتم با 2020 امروز بعد بلافاصله که گفتم سرعت کاهش پیدا کرده در سیستمشون یه بررسی و گفت سرعتتون درست شد که چک کردم دیدم بله درست شده
اما چند دقیقه دوباره تماس گرفتم و پرسیدم که این طرح منصفانه اجرا شده که گفتن بله و بعد از مصرف 25 گیگ دوباره سرعت به همون 128 برمیگرده،بعد توضیح دادم که من کاربر چند ساله مخابراتم و نباید این طرح برای یوزر های قدیمی باشه که گفت ما روی آخرین قبضتون هم از این اطلاع دادیم!
حالا سوال من از دوستان اینه آیا رو قبض شما اطلاعیه وجود داره؟
djkavehtnt
22-03-2017, 00:54
اتفاقا گفتم که یکی از دوستان هم تیکت زده و هم تماس گرفته و شما بهش گفتین طرح منصفانه هستش ولی قبول نکرد که نکرد گفت همکارا ممکنه اشتباه کرده باشن چون اگه بخوان همچین طرحی رو اجرا کنن اول باید بخشنامش بیاد بعد تو سایت زده میشه و اطلاع رسانی میشه
به من که اینجوری گفتن و تو این حداقل 10 باری که تماس گرفتم حرفی از طرح منصفانه نزدن
واقعا عجیبه
حالا بذارید من حجم 25 گیگ رو رد کنم ببینم دوباره سرعت رو میارن پایین یا نه ....
یک احتمال هم میتونه این باشه که در حال آزمون و خطا هستن برای اجرای این طرح کذایی. واکنش کاربرها رو میخوان بسنجند. فقط پیگیر باید بود.
آره این هم ممکنه که طرح آزمایشی بوده باشه ....
دوستان من تماس گرفتم با 2020 امروز بعد بلافاصله که گفتم سرعت کاهش پیدا کرده در سیستمشون یه بررسی و گفت سرعتتون درست شد که چک کردم دیدم بله درست شده
اما چند دقیقه دوباره تماس گرفتم و پرسیدم که این طرح منصفانه اجرا شده که گفتن بله و بعد از مصرف 25 گیگ دوباره سرعت به همون 128 برمیگرده،بعد توضیح دادم که من کاربر چند ساله مخابراتم و نباید این طرح برای یوزر های قدیمی باشه که گفت ما روی آخرین قبضتون هم از این اطلاع دادیم!
جالبیش اینجاست که برای ما این ماه اصلا قبض نیومد ....
نه فقط ما ، حتی برای هیچ کدوم از همسایه هامون هم نیومد و حتی فامیل هامون ...
اگه کسی قبض براش اومده یه عکس بگیره و بفرسته
دوستان این مشکل ادامه داره ؟ به نظرتون برم حجمی بگیرم ؟ هر گیگ اضافه چقدر هزینش میشه؟
Golbarg01
22-03-2017, 01:26
من آخرین قبض رو که 19 بهمن اومده دیدم همچین اطلاعیه ای روش نبود!
raminirandost
22-03-2017, 10:09
دوستان این مشکل ادامه داره ؟ به نظرتون برم حجمی بگیرم ؟ هر گیگ اضافه چقدر هزینش میشه؟
حجمی اگه شبانه دانلود کنی بد نیست هرچند اینترنت روزانه خوبه شبانه ایرانسل و همراه اول راحت میشه 30 گیگ دانلود کرد
اینترنت روزانه بدرد بخوره 3 شب بدرد چی میخوره
من که خالی نمیکنم 25 گیگ ناچار استفاده کنم جایگزین بهتریی براش پیدا نکردم فعلا
reza_khoshtip
22-03-2017, 10:18
برای من هنوز درست نشده و تماس گرفتم دوباره و قاطی کردم و گفت که به ما گفتند تاریخ مشخصی نگید و بگید معلوم نیست کی درست میشه
mehryar1973
22-03-2017, 15:23
من آخرین قبض رو که 19 بهمن اومده دیدم همچین اطلاعیه ای روش نبود!
بله درسته نیست هیچی در این مورد ننوشته
scorpion2
22-03-2017, 16:54
درود
دوستان برای من هنوز درست نشده سرعت نصف هم کمتر شده ، طرح منصفانه هم بود اول ماه باید ریست میشد من آخرای اسفند زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از شبکه است ، اول فروردین درست میشه که هنوز مشکل پا برجاست.
alinumber7
22-03-2017, 19:48
این پست رو در این جا کپی میکنم و میدونم درست نیست چون تو تاپیک کمپین اعتراضی هم نوشتمش ولی گفتم شاید این جا افراد بیشتری ببین :
باز هم برگ زرینی دیگر بر کارنامه ی درخشان دزدان مخابرات که دارن با صنایع خودروسازی و باشگاه های فوتبال و والیبال دولتی سر این که کدوم یکی شون بیشتر مال مردمو میخورن، رقابت میکنن !!
و جالب این جاست که من 8 روز اینترنتم از 512 به 128 رسیده بود و در این 8 روز چند بار زنگ زدم که هر بار اپراتورها یه جواب متفاوت دادن. اولیشون میگفت زیرساختها در حال به روز رسانیه و حداکثر تا سال تحویل درست میشه و دیگه تکرار نمیشه!! از سال تحویل گذشت و دومین بار زنگ زدم. این بار گفتن واس خود ماها هم سرعت 128 شده و تا 12 شب وصل میشه که بازم نشد. باز فرداش زنگ زدم که گفتن برای بیشتر کاربرا وصل شده و چون تعداد زیاده، برای شما و باقی کاربرای نامحدود تا 12 ظهر یعنی ظهر امروز وصل میشه ولی بهتون بگم که اگه ماهی 25 گیگ بیشتر مصرف کنیدف بازم سرعت تون 128 میشه!!!
خب دزدی به چی میگن؟ هم در قراردادها اومده و هم خود اپراتورها تا همین هفته ی پیش میگفتن که اینترنت های نامحدود مخابرات وصل میمونن با همین سرعت و بدون محدودیت مگر این که خود کاربر بره قراردادشو لغو کنه. طبق قرارداد کتبی و صحبت های این چند ساله ی خود مخابرات، از طرف مخابرات حق ندارن که در پهنای باند یا سقف مصرف کاربران نامحدود تغییری ایجاد کنن مگر این که خود کاربر درخواست بده!!
راستی لازم به ذکره که من خودم کارشناس اکتیو و پسیو شبکه هستم و میدونم که بحث به روز رسانی تجهیزات حتی اگه واقعیت داشته باشه، هیچ وقت 8 روز طول نمیکشه!! حتی در سطح گسترده ای مثل مخابرات. مگر این که فقط یه نفر بره همه ی کارا و تعویض و نوسازی کابلها و سوییچ ها و روترها رو خودش تکی انجام بده !!!!!!!!
mInI_ClockEr
22-03-2017, 20:13
با سلام
خب الان چه مرگشونه
چرا وصل نمیکنن ؟؟
ادم تکلیف خودشو بدونه
الان 3-4 روزه میخوام تو 195 شکایت بنویسم منتظرم ببینم چی میشه
الاف شدیم والا :grrr::grrr:
reza_khoshtip
22-03-2017, 21:40
با سلام
خب الان چه مرگشونه
چرا وصل نمیکنن ؟؟
ادم تکلیف خودشو بدونه
الان 3-4 روزه میخوام تو 195 شکایت بنویسم منتظرم ببینم چی میشه
الاف شدیم والا :grrr::grrr:
دوست عزیز منتظر چی هستی؟همین امشب شکایتتو ثبت کن, من 28 اسفند شکایت کردم هنوز جواب نگرفتم
raminirandost
22-03-2017, 22:19
این عیدیی مخابرات به کاربراش هست :n06: تو ایران این مدلی عیدیی میدن :n36:
raminirandost
23-03-2017, 10:09
نت من درست شده برا شما شده ؟
- - - Updated - - -
نت من درست شده برا شما شده ؟
reza_khoshtip
23-03-2017, 10:22
برای من هنوز درست نشده
hossein-power
23-03-2017, 10:28
سلام
بعد از 5 سال اینترنت نامحدود مخابرات (سرعت 512 دانلود 65 )
از اول سال 1396 اینترنت کردن 128 !!!!! با سرعت دانلود 1 کیلو !!!!! (طرح منصفانه)
زنگ زدم 2020 گفت: همینی که هست :n04: بیا انصراف بده :n29:
ساعت 11 درست شد
تو 195 شکایت کردم
خدا لعنت کنه این مخابراتُ
raminirandost
23-03-2017, 10:29
برای من هنوز درست نشده
من پیگیری کردم جواب داد هر روز پگیری کنید و پیام بدید بهشون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza_khoshtip
23-03-2017, 10:46
من پیگیری کردم جواب داد هر روز پگیری کنید و پیام بدید بهشون
فک نکنم کسی اندازه من پیگیر شده باشه
همین الآن چک کردم درست شده
mInI_ClockEr
23-03-2017, 12:10
با سلام
برای من هم درست شده سرعت
من دو بار شکایت کردم تا درست شد . تو سایت 195 کلی علیه مخابرات و اقدام اخیرش گفتم ... اگه دوباره بدون اطلاع قبلی اینجوری بشه بازم شکایت میکنم .
بله گویا درست شده. دوستان عزیزم لطفا دقت کنید اگر این طرح مسخرهی منصفانه واقعا اجرا داره میشه شکایتها رو جدیتر پی بگیریم..
Fonixion
24-03-2017, 01:52
دوستان تایم شبانه رایگان تغییر کرده بعد جلو کشیده شدن ساعت ها ؟ به نظرم 3-7 شده چون امروز صبح ساعت 7 مودم قطع و وصل شد به جای 6
Fonixion
24-03-2017, 02:00
امشب هم به جای ساعت 2 ساعت 3 قطع و وصل شد. احتمال زیاد شبانه 1 ساعت شیفت دادن جلو بدون اطلاع قبلی
karbar200
24-03-2017, 02:06
اره برا من كلي حجم كم شده بايد تيكت بزنيم تا حجم بر گردون قانونا از ساعت ٢ تا ٦ هست كه بايد درست سر وقت ريست شه
بايد تيكت بزنيم تا درستش كنند
Sent from my iPhone using Tapatalk
mehryar1973
24-03-2017, 10:42
بله گویا درست شده. دوستان عزیزم لطفا دقت کنید اگر این طرح مسخرهی منصفانه واقعا اجرا داره میشه شکایتها رو جدیتر پی بگیریم..
کاملا موافقم اینا این طرح رو قبلا دو بار دیگه هم میخواستن اجرا کنن که باز کاربرا اعتراض کردن...
در مورد ایندفعه سوالم اینه آیا دوستانی بودن که محدود شدن و شکایت نکردن و سرعتشون به حالت اول برگشته؟
mehrdadb3
24-03-2017, 11:03
اره برا من كلي حجم كم شده بايد تيكت بزنيم تا حجم بر گردون قانونا از ساعت ٢ تا ٦ هست كه بايد درست سر وقت ريست شه
بايد تيكت بزنيم تا درستش كنند
منم نمیدونستم دیشب کلی دانلود کردم و حجمم هم کم شده بخاطر این
منم تیکت دادم
darvish1900
25-03-2017, 00:10
دوستان ساعت شبانه مخابرات ایراد داره و دیر تر ریست میشه
از برنامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنید. تست کردم عالی
darvish1900
25-03-2017, 00:15
به یاد داشته باشید ای پی ها شبانه رایگان با 188 شروع میشه.
خدا رو شکر دیشب بیدار بودم و چون همیشه 1:58 ریست میشد و نشد خودم ریست کردم.
فعلا از برنامه بالا استفاده کنید تنظیم کنید مودم خودش ریبوت میکنه بسیار عالی کار میکنه . دانلود منیجر رو هم بذارید رو 10 بار خطا که ساعت 3 ریست میشه مودم فایلها نصفه دانلود نماند.
darvish1900
25-03-2017, 00:17
در ضمن فراموش نکنید همون 2 تا 6 فقط ریستشون ساعت 3 . چون ساعت 2 که خودم ریست کردم ای پی شد 188. و ساعت 6 هم قطع کرده بودم و مشکلی از نظر حجم پیدا نکردم.
GHAGHALEELEE
25-03-2017, 02:49
کاملا موافقم اینا این طرح رو قبلا دو بار دیگه هم میخواستن اجرا کنن که باز کاربرا اعتراض کردن...
در مورد ایندفعه سوالم اینه آیا دوستانی بودن که محدود شدن و شکایت نکردن و سرعتشون به حالت اول برگشته؟
من شکایت نکردم و روز 2 فروردین سرعت از 128 به 512 برگشت.این طرح جدید هست برای محدود کردن دانلودها.ولی 25 گیگ نیست چون من همین اسفند یک چیزی حدود 110-120 گیگ دانلود کردم.
mehrdadb3
25-03-2017, 10:23
در ضمن فراموش نکنید همون 2 تا 6 فقط ریستشون ساعت 3 . چون ساعت 2 که خودم ریست کردم ای پی شد 188. و ساعت 6 هم قطع کرده بودم و مشکلی از نظر حجم پیدا نکردم.
من تیکت دادم بهم زنگ زدن گفتم ساعات شبانه عوض شده گفت نه همون 2 تا 6 هستش پس فقط زمان ریست مودم عوض شده خودمون دستی اینکارو بکنیم مشکلی از بابت حجم پیش نمیاد
اصلا انگار نت نیست اینقدر داغونه خط 1 مک سرعت 128
:n19:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:n10::n09::n02::n38::n38:
farhad_usa
25-03-2017, 17:24
سلام دوستان
بنده طرح پس پرداخت up to 16 دارم
الان از داخل خدمات مشتریان سایت مخابرات که می خوام یک بسته 100 گیگ بخرم اینا هست،می خواستم ببینم اینا چه فرقی با هم دارند
Internet 100GB 12Month 981,000
Internet 100GB 12Month 1,090,000
سلام دوستان
بنده طرح پس پرداخت up to 16 دارم
الان از داخل خدمات مشتریان سایت مخابرات که می خوام یک بسته 100 گیگ بخرم اینا هست،می خواستم ببینم اینا چه فرقی با هم دارند
Internet 100GB 12Month 981,000
Internet 100GB 12Month 1,090,000
دومي روش مكالمه مجاني با تلفن ثابت هم داره ماهي يه مقدار
mInI_ClockEr
26-03-2017, 07:31
با سلام
دوستان من اینترنت 512 نامحدود دارم
حدود 4سال هست اگر اشتباه نکنم
من تا حالا نتونستم وارد بخش مشترکین بشم تو سایت مخابرات
هر چی یوزر پس بود امتحان کردم نشد
ایا طبیعی هست؟
با سلام
دوستان من اینترنت 512 نامحدود دارم
حدود 4سال هست اگر اشتباه نکنم
من تا حالا نتونستم وارد بخش مشترکین بشم تو سایت مخابرات
هر چی یوزر پس بود امتحان کردم نشد
ایا طبیعی هست؟
ما قرارداد و طرح نامحدود داریم نشان دان ترافیک برای ما بی معنیه ..
hamed619
26-03-2017, 16:22
ما قرارداد و طرح نامحدود داریم نشان دان ترافیک برای ما بی معنیه ..
منم خیلی وقت نامحدود دارم شما برای یوز شماره تلفن با کد وارد کن و برای پسورد هم پسورد adsl که مخابرات داده وارد کن درست میشه میتونی حجم که مصرف کردی رو ببینی
Tehranshahr
26-03-2017, 18:05
ساعت سرور رو مخابرات هنوز تنظیم نکرده برا همین ساعت 3 ریست میشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
reza_khoshtip
27-03-2017, 10:36
دوستان از بازرسی مخابرات تماس گرفتن و گفتن که اگه بیشتر از 25 گیگ در ماه استفاده کنین سرعت شما میشه 128 و این بخشنامه جدیده و منم گفتم شما اینکارو نمیتونین یه طرفه انجام بدید و من پیگیر شکایتم میشم و اونم گفت که به مسایل حقوقی آشنایی نداره و به هر حال این طرح اجرا شده
دوستان از بازرسی مخابرات تماس گرفتن و گفتن که اگه بیشتر از 25 گیگ در ماه استفاده کنین سرعت شما میشه 128 و این بخشنامه جدیده و منم گفتم شما اینکارو نمیتونین یه طرفه انجام بدید و من پیگیر شکایتم میشم و اونم گفت که به مسایل حقوقی آشنایی نداره و به هر حال این طرح اجرا شده
مخابرات دبه در آورده . آخه 25 گیگابایت در ماه به کجا میرسه . جالبه همون پول رو میگیرن ولی کم فروشی میکنن با ادامه این وضعیت این طرح و این مقدار ترافیک با این سرعت کم به هیچ دردی نمیخوره باید عوضش کنم مسخره اش رو در آوردن .کاش همه هماهنگ اعتراض کنن یا اینکه از مخابرات بکشن بیرون تا حساب کار دستشون بیاد.
hamed619
27-03-2017, 12:04
داداش شما کدوم منطقه هستید
reza_khoshtip
27-03-2017, 12:06
داداش شما کدوم منطقه هستید
شرق تهران دوست عزیز
reza_khoshtip
27-03-2017, 12:22
بفرمایید اینم جواب 195
با سلام احتراما طي بررسيهاي بعمل آمده از مركز ناك و مذاكره تلفني با جنابعالي,به اطلاع ميرساند باتوجه به اجراي طرح منصفانه,درهر ماه با رسيدن حجم دانلود خط مورد نظر به سقف معين,سرعت سرويس تقليل يافته,كه مجددا با شروع ماه جديد,سرعت به حالت اوليه بر ميگردد.
و منم درخواست تجدید نظر دادم و متن زیر رو ارسال کردم
سلام سقف حجم دانلود براي سرويس هاي نامحدود توي قرارداد قيد نشده و اين طرح به صورت يك طرفه و كاملا غير منصفانه و يه جانبه و قطعا غير قانوني و البته به سود مخابرات داره انجام ميشه و اين طرح باعث از دست رفتن اعتبار مخابرات در ميان يوزرها خواهد شد و من از شما درخواست دارم كه در كمال منطق و منصفانه به اين وضعيت رسيدگي كنيد چون اجراي اين طرح براي سرويسهاي نامحدود كاملا بي منطقي و دور از انصاف است ممنون
reza_khoshtip
27-03-2017, 12:25
بفرمایید اینم جواب 195
با سلام احتراما طي بررسيهاي بعمل آمده از مركز ناك و مذاكره تلفني با جنابعالي,به اطلاع ميرساند باتوجه به اجراي طرح منصفانه,درهر ماه با رسيدن حجم دانلود خط مورد نظر به سقف معين,سرعت سرويس تقليل يافته,كه مجددا با شروع ماه جديد,سرعت به حالت اوليه بر ميگردد.
و منم درخواست تجدید نظر دادم و متن زیر رو ارسال کردم
سلام سقف حجم دانلود براي سرويس هاي نامحدود توي قرارداد قيد نشده و اين طرح به صورت يك طرفه و كاملا غير منصفانه و يه جانبه و قطعا غير قانوني و البته به سود مخابرات داره انجام ميشه و اين طرح باعث از دست رفتن اعتبار مخابرات در ميان يوزرها خواهد شد و من از شما درخواست دارم كه در كمال منطق و منصفانه به اين وضعيت رسيدگي كنيد چون اجراي اين طرح براي سرويسهاي نامحدود كاملا بي منطقي و دور از انصاف است ممنون
دوستان خواهشا پیگیری کنید اینا دارن این طرحو به ما تحمیل میکنن و این بی انصافیه و حق ما طبق قرارداد سرویس نامحدود هستش
مخابرات دبه در آورده . آخه 25 گیگابایت در ماه به کجا میرسه . جالبه همون پول رو میگیرن ولی کم فروشی میکنن با ادامه این وضعیت این طرح و این مقدار ترافیک با این سرعت کم به هیچ دردی نمیخوره باید عوضش کنم مسخره اش رو در آوردن .کاش همه هماهنگ اعتراض کنن یا اینکه از مخابرات بکشن بیرون تا حساب کار دستشون بیاد.
با من هم تماس گرفتند و همین مطالب رو گفتند. "ظاهرا" از واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت ارتباطات بود (چون احتمال میدم از اپراتورهای خود مخابرات تماس گرفته باشند). به هر صورت، هیچ توجیهی نداره و اتفاقا مخابرات استقبال میکنه از خالیشدن پورتهاش و فسخکردن قراردادهای نامحدود. حتا دارم فکر میکنم برنامهشونه برای کنسلکردن مسالمتآمیز این سرویسها و تشویق کاربرها به طرحهای حجمی و غیره. اگر دقت کرده باشید مدتهاست که دیگه این سرویسها رو نمیفروشند و ظاهرا یه جورهایی براشون دردسرساز شده. اگر از کاربرهای بقیهی سرویسدهندههای اینترنتی هم بپرسید (مثلا برای ساعتهای بهاصطلاح رایگان شبانه) محدودیتهای مشابهی هم اونجا وجود داره و حجم دانلود از یک سقف نانوشتهای که بگذره سرعتشون افت میکنه (اگر اینترنت قطع نشه!). من دقیقا نمیدونم این قانون خود مخابرات هست یا بهخاطر پیگیرینکردن خیلی از کاربرها این اتفاق عادی شده و به خودشون اجازه میدن علنا کمفروشی کنند. مسئول این کمفروشیها ما کاربرهایی هستیم که بیتفاوت از کنار این قضیه میگذریم. من دوباره به واحد پاسخگویی وزارت ارتباطات (یا همون سامانه 195) شکایت خواهم کرد و اگر ببینم ترتیب اثر خاصی داده نمیشه موضوع رو در سازمان بازرسی کل کشور مطرح میکنم (با شکایت الکترونیکی که در سایتشون هم ثبت میشه و بهطور بسیار جدی قابلپیگیری هست؛ موضوع شکایت: کمفروشی شرکت مخابرات - یا شرکتهای مشابه برای کاربرهای دیگه - در زمینهی سرویس اینترنت پرسرعت نامحدود). بیتفاوت نباشیم. به این قانونهای مندرآوردی - یا بیقانونیهایی - که هدفشون فقط سوءاستفاده از کاربر و مشتری هست واکنش نشون بدیم. از همین مراجع قانونی که در اختیارمون هست استفاده کنیم، اطلاعات کسب کنیم، لااقل تلاش خودمون رو بکنیم. به دیگران هم اطلاع بدیم. برخلاف تصورهامون، و البته با وجود یه سری از واقعیتهای انکارنشدنی، مجراهای قانونی هنوز هم میتونن کمکمون کنند برای گرفتن حقمون.
Golbarg01
27-03-2017, 13:47
چه سودی برای مخابرات داره که یوزرها پورتهاش رو خالی کنن و فسخ قرارداد کنن؟
والا همون موقع که سرویس نامحدود رو جمع کردن و به جاش سرویس من دراوردی غیرحجمی رو جایگزین کردن گفتن یوزرهای نامحدود قدیمی هم سال 95 در پایان قراردادشون سرویس نامحدودشون قطع میشه. مثلا اگر در آذرماه سرویس گرفته باشن از اذر قطع میشه که البته برای من که آبان بود قطع نشد و گفتم خوب حتما منصرف شدن ولی نمی دونم چرا نشد و حالا اینجوری بازی در میارن و رسما اعلام نمی کنن
به من در مورد مصرف منصفانه زنگ نزدن ولی صبر می کنم از سوم که وصل شده به سقف 25 گیگ برسه ببینم سرعت میاد پایین یا نه
payampop
27-03-2017, 14:37
دوستان ساعت شبانه مخابرات ایراد داره و دیر تر ریست میشه
از برنامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنید. تست کردم عالی
ممنون دوست عزیز بابت این نرم افزار
مودم من D-link هست و متاسفانه برنامه مودم رو ریبوت نمی کنه. توی تعریف هم متاسفانه دستور ریبوت مودم رو نمی دونم چی هست. شما می دونید توی قسمت تعریف چه دستوری باید وارد کنم؟
خیلی سادهست. سود مالی داره. تا وقتی بتونن شما رو مجبور کنن بابت حجم اضافی و دانلودهای بیشتر مبالغ بیشتری بپردازید و ناچار باشید حتا مدام حجم اضافی بخرید، چرا اینترنت نامحدود در اختیارتون بگذارن؟ مخابرات سرویس غیرحجمی رو جایگزین سرویس نامحدود کرده، بازی مسخرهای با کلمات هست. چون خودشون هم فهمیدن محدودکردن سرویس "نامحدود" چقدر بیمعناست (بگذریم که اجراش میکنن) تصمیم گرفتن اسم عجیب و غریب "غیرحجمی" رو روی این سرویس بگذارند که در کمال تعجب معلوم نیست دلیل این نامگذاری چی بوده؟ چون به هر صورت محدودیت حجمی براش درنظر گرفتن، از هفده گیگ تا پنجاه گیگ در ماه. گیرم که با سرعتهای بالاتر. برای حجم اضافی هم باید به ازای هر گیگ، هزار و پانصد تومان پرداخت کنید. حساب کنید ببینید منفعتش برای مخابرات به چه شکله. البته قضیه به سرویسهای مخابرات منحصر نیست و گویا بر اساس یکی از جلسات "کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی" برای همهی سرویسدهندهها تنظیم شده. نگاهی به این صفحه بندازید که چطور برای دریافت مبلغهای بیشتر مسابقه گذاشتند:
farhad_usa
27-03-2017, 15:48
دوستانی که تجربه ایی از 195 دارند ،یک سوال دارم
به نظرتون اگه از مخابرات به دلیل نداشتن سیستم مدیریت حجم درست و حسابی شکایت کنیم،این مشکل حل میشه؟
آیا برنامه ایی در زمینه سراغ دارید که خیلی خوب کار کند؟
mInI_ClockEr
27-03-2017, 17:27
با سلام
دوستان توی کدوم قسمت باید دید که تغییر پیدا کرده به حجمی یا نه؟
برای من فقط گزارش مصرف داره :n13:
آقا این لینک صفحه گزارش مصرف کجاست؟
یوزر و پسورد رو همون چیزی باید بزنیم که باهاش وصل میشیم یا چیز دیگه ای هست؟
hamed619
28-03-2017, 12:38
نام کاربری شماره تلفن adsl با کد و رمز ورود پسورد adsl که مخابرات داده بزنی میتونی وارد بشی. توی سایت مخابرات هست
دوستانی که تجربه ایی از 195 دارند ،یک سوال دارم
به نظرتون اگه از مخابرات به دلیل نداشتن سیستم مدیریت حجم درست و حسابی شکایت کنیم،این مشکل حل میشه؟
آیا برنامه ایی در زمینه سراغ دارید که خیلی خوب کار کند؟
اتفاقا پروفایل کاربری مشترکین مخابرات خیلی کاملتر از بقیه می باشد ولی مطمعا باشید با شکایت اینا به جایی نمیرسید
اتفاقا پروفایل کاربری مشترکین مخابرات خیلی کاملتر از بقیه می باشد ولی مطمعا باشید با شکایت اینا به جایی نمیرسید
چه فایده وقتی ترافیک باقیمانده رو نشون نمیده؟!
همینطوری چشم بسته باید استفاده کنیم؟
farhad_usa
29-03-2017, 12:45
دقیقا،حرف دل من رو زدی
کسی برنامه مناسبی در زمینه کنترل مصرف پهنای باند سراغ نداره؟
djkavehtnt
29-03-2017, 13:03
سلام به دوستان عزیز
فکر کنم این ماه طرح مصرف منصفانه رو اجرا نکردن
چون من تا الان 38 گیگ دانلود کردم ولی هنوز سرعتم پایین نیومده ...... :n13::n13::n13:
karbar200
29-03-2017, 14:11
من خيلي وقته نامحدود ندارم
من كه محدود دارم قبل عيد به خاطر اختلال سرعت كم شده بود كه با عوض كردن اي پي بعضي مواقع درست ميشد
ولي ماشالله نه اينكه پشتيباني مختبرات همه چي حاليشونه براي از سر باز كردن شماها مي گفتند كه طرح منصفانه است
مردم ما هم هر چي بهشون بگند باور مي كنند و بيخيال ميشند
در كل حق اين كار ندارند يك مدت حرفشو به صورت رسمي زدند كه حتي به رسانه ها اخبار ٢٠:٣٠ رسيد فيلمش تو نت هست اگر سرچ كنيد ولي نتونستند اين كار بكنند
اين يك اختلال بود و همين بس مطمين باشيد
farhad_usa
29-03-2017, 15:09
مخابرات تهران طرح منصفانه برای اینترنت حجمی و غیر حجمی نداره
ولی اگر در طرح حجمی بسته ات تموم بشه با همون سرعت قبل می تونی دانلود کنی،پولش رو قبض برات میاد،اصلا هم به صرفه نیست و با قبض نجومی مواجه می شی
اتفاقا بزنین قشنگ نشون میده خیلی هم کامله
mInI_ClockEr
30-03-2017, 21:41
خو کجاش رو بزنیم دوست گرامی
شما یه عکس بزارید از اون قسمت که میزان باقیمانده رو میزنه ما هم ببینیم کجاش هست :n13:
Fonixion
31-03-2017, 01:29
خو کجاش رو بزنیم دوست گرامی
شما یه عکس بزارید از اون قسمت که میزان باقیمانده رو میزنه ما هم ببینیم کجاش هست :n13:
میزان ترافیک باقی مانده رو فقط مشترکین پیش پرداخت می بینن. اونایی که پس پرداخت هستن و رو قبض میاد عمدا نشون نمیده که بعد از اتمام حجم، استفاده آزاد داشته باشن و شاهد قبض نجومی باشن.
بله خیلی کامله!
برای من این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza_khoshtip
31-03-2017, 11:44
اینم برای من:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
karbar200
31-03-2017, 12:47
raminirandost
01-04-2017, 12:09
دوستان شما 25 رد نکردید ؟ هرکی رد کرد بیا یه خبر بده دمتون گرم :n06:
djkavehtnt
02-04-2017, 12:58
دوستان شما 25 رد نکردید ؟ هرکی رد کرد بیا یه خبر بده دمتون گرم :n06:
من از اول ماه تا الان 73.6 گیگ دانلود کردم و هنوز به هیچ محدودیتی نخوردم .... :n01:
در صورتی که ماه پیش بعد از رد کردن 25 گیگ سرعت منو آورده بودن پایین و گفته بودن که طرح مصرف منصفانه است ... :n13:
karbar200
02-04-2017, 23:30
کسی دیده که دانلود شبانه از ساعت 2 ریبوت میشه یا هنوز رو ساعت 3 ریبوت می شه؟
با من هم تماس گرفتند و همین مطالب رو گفتند. "ظاهرا" از واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت ارتباطات بود (چون احتمال میدم از اپراتورهای خود مخابرات تماس گرفته باشند). به هر صورت، هیچ توجیهی نداره و اتفاقا مخابرات استقبال میکنه از خالیشدن پورتهاش و فسخکردن قراردادهای نامحدود. حتا دارم فکر میکنم برنامهشونه برای کنسلکردن مسالمتآمیز این سرویسها و تشویق کاربرها به طرحهای حجمی و غیره. اگر دقت کرده باشید مدتهاست که دیگه این سرویسها رو نمیفروشند و ظاهرا یه جورهایی براشون دردسرساز شده. اگر از کاربرهای بقیهی سرویسدهندههای اینترنتی هم بپرسید (مثلا برای ساعتهای بهاصطلاح رایگان شبانه) محدودیتهای مشابهی هم اونجا وجود داره و حجم دانلود از یک سقف نانوشتهای که بگذره سرعتشون افت میکنه (اگر اینترنت قطع نشه!). من دقیقا نمیدونم این قانون خود مخابرات هست یا بهخاطر پیگیرینکردن خیلی از کاربرها این اتفاق عادی شده و به خودشون اجازه میدن علنا کمفروشی کنند. مسئول این کمفروشیها ما کاربرهایی هستیم که بیتفاوت از کنار این قضیه میگذریم. من دوباره به واحد پاسخگویی وزارت ارتباطات (یا همون سامانه 195) شکایت خواهم کرد و اگر ببینم ترتیب اثر خاصی داده نمیشه موضوع رو در سازمان بازرسی کل کشور مطرح میکنم (با شکایت الکترونیکی که در سایتشون هم ثبت میشه و بهطور بسیار جدی قابلپیگیری هست؛ موضوع شکایت: کمفروشی شرکت مخابرات - یا شرکتهای مشابه برای کاربرهای دیگه - در زمینهی سرویس اینترنت پرسرعت نامحدود). بیتفاوت نباشیم. به این قانونهای مندرآوردی - یا بیقانونیهایی - که هدفشون فقط سوءاستفاده از کاربر و مشتری هست واکنش نشون بدیم. از همین مراجع قانونی که در اختیارمون هست استفاده کنیم، اطلاعات کسب کنیم، لااقل تلاش خودمون رو بکنیم. به دیگران هم اطلاع بدیم. برخلاف تصورهامون، و البته با وجود یه سری از واقعیتهای انکارنشدنی، مجراهای قانونی هنوز هم میتونن کمکمون کنند برای گرفتن حقمون.
با من هم تماس گرفتند و همین مطالب را عنوان کردند بنده هم به مسئول محترم گفتم که فسخ قرارداد یا تغییر در قرارداد به صورت یکطرفه قابل پیگیری در مراجع ذیصلاح می باشد که طرف از کوره در رفت گفت من از بازرسی زنگ می زنم
که بنده گفتم قرارداد هیچ ارتباطی با شما نداره بحث حقوقی هست
شما هم از بازرسی یک شرکت خصوصی تماس می گیری و یکی از واحد ها تابعه نقض کننده قرارداد می باشید
که طرف کم آورد
خلاصه اینکه این قضیه به خاطر عدم پیگیری من و شما به اینجا رسیده
و این حرکت چراغ خاموش انجام شده که
امروز من از مخابرات به دلیل تغییر در قرارداد یکطرفه شکایت می کنم
یا علی
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
در صورت تمایل می توانید جهت انعکاس در رسانه از آی دی زیر جهت درج در کانال تلگرام اقتصاد آنلاین استفادهنمایید
------------/aloeghtesad
من از اول ماه تا الان 73.6 گیگ دانلود کردم و هنوز به هیچ محدودیتی نخوردم .... :n01:
در صورتی که ماه پیش بعد از رد کردن 25 گیگ سرعت منو آورده بودن پایین و گفته بودن که طرح مصرف منصفانه است ... :n13:
شما نامحدود یک مگ دارید!؟
Antonio1991
03-04-2017, 13:04
خب خدارو شکر امروز رفتم مخابرات و از شر اینترنت ناسرعت پرمحدود آشغالیشون خلاص شدم. فقط کسی میدونه چند روز طول میکشه خط تخلیه بشه؟
djkavehtnt
03-04-2017, 14:15
شما نامحدود یک مگ دارید!؟
بله ، نامحدود با سرعت 1 مگ دارم
و تا الان هم 86 گیگ دانلود کردم و هنوز محدودیت سرعتی برام نزاشتن
توی منطقه ما مخابرات بصورت انحصاری سرویس ارائه میکنه و به بقیه اجازه سرویس دهی نمیده آیا میشه جایی شکایت کرد
Sent from my D6502 using Tapatalk
با من هم تماس گرفتند و همین مطالب را عنوان کردند بنده هم به مسئول محترم گفتم که فسخ قرارداد یا تغییر در قرارداد به صورت یکطرفه قابل پیگیری در مراجع ذیصلاح می باشد که طرف از کوره در رفت گفت من از بازرسی زنگ می زنم
که بنده گفتم قرارداد هیچ ارتباطی با شما نداره بحث حقوقی هست
شما هم از بازرسی یک شرکت خصوصی تماس می گیری و یکی از واحد ها تابعه نقض کننده قرارداد می باشید
که طرف کم آورد
خلاصه اینکه این قضیه به خاطر عدم پیگیری من و شما به اینجا رسیده
و این حرکت چراغ خاموش انجام شده که
امروز من از مخابرات به دلیل تغییر در قرارداد یکطرفه شکایت می کنم
یا علی
درود بر شما. وظیفهمون پیگیری کردنه...
farshadb2
08-04-2017, 18:50
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
farshadb2
08-04-2017, 18:51
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
Fonixion
09-04-2017, 00:54
کسی دیده که دانلود شبانه از ساعت 2 ریبوت میشه یا هنوز رو ساعت 3 ریبوت می شه؟
فکر کنم مخابرات تن لش تا 31 شهریور که ساعت ها دوباره بیاد عقب نمی خواد درست کنه تایم ریست مودم ها رو :|
payampop
09-04-2017, 15:07
فکر کنم مخابرات تن لش تا 31 شهریور که ساعت ها دوباره بیاد عقب نمی خواد درست کنه تایم ریست مودم ها رو :|
ساعت دانلود رو از ساعت 3 به بعد تنطیم کنید. مجبوریم فعلا بی خیال یک ساعت دانلود بشیم تا درست بشه.
karbar200
09-04-2017, 18:46
آخه تا کی می خواهند درست کننید من تو تعطسلات زنگ زدم گفت بعد 13 درست میشه ولس انگار نه انگار
باید بابت این هم شکایت کرد
همین الان زنگ زدم دوباره به 2020 گفتم دانلود شبانه رایگان از 3 مودم ریبوت میشه که بهم گفت شما اولین نفری هستید اعتراض کردید و همچنین مشکلی نیست مشکل از من هست
خواهش می کنم دوستان شما هم به 2020 زنگ بزنید و اعتراض کنید بگید که از 2 فروردین یک ساعت به جلو کشیده شده و مودم از ساعت 3 ریبوت میشه و قبلا این طور نبوده است و از حجم اصلی کم میشه
alireza_asol
09-04-2017, 19:56
من شرق تهرانم مرکز شهدای گمنام
۲ روزه snr به شدت پایین اومده و هر نیم ساعت یا کمتر چراغ dsl خاموش میشه و چند دقیقه طول میکشه تا روشن بشه.
کسی همچین مشکلی داره؟
۱ مگ نامحدود دارم.
miladbird7
10-04-2017, 12:14
سلام من سرویس پیش پرداخت دارم حجم مصرفی یه روز عقب تر می زنه برای من اینطوری یا بقیه هم همینه؟
losangeless
10-04-2017, 15:14
درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه :)) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
۲ روزه snr به شدت پایین اومده و هر نیم ساعت یا کمتر چراغ dsl خاموش میشه و چند دقیقه طول میکشه تا روشن بشه.
کسی همچین مشکلی داره؟
۱ مگ نامحدود دارم.
من هم این مشکلو دارم. گاهی اوقات سرعت نت رو هم تا یک سوم کاهش میدن.
bardia-vr
11-04-2017, 14:16
درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه :)) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
من هم مثل شما همین سرویس مخابرات رو داشتم که به دلیل کندی سرعت درخواست تخلیه دادم و رفتم به سمت نامحدود شاتل سرویس آرت ۳ و با مالیات هرماه برام حدود ۴۷ تومن درمیاد و حدود ۵۰ گیگ هم مصرف دارم و سرعت دانلود هم حدود ۲۰۰ کیلوبایت، البته شاتل سرویس نامحدود آرت ۱ هم داره سرعت دانلود حدود ۱۴۰ کیلوبایت و با ملیات هر ماه حدود ۳۰ تومن ،این نکته رو هم بگم که نامحدودهای شاتل مصرف منصفانه دارند.
feranko724
11-04-2017, 14:24
سلام دوستان من adslصبانت شبانه رو کلن حذف کرد قبلنم با اعمال محدودیت بود دوستان من دنبال سرویس حجمی هستم وبه غیرازصبانت اشغال این شرکت ها منطقه مارو پوشش میدن اسیاتک های وب پارس انلاین کسی میدونه کدامشون تو سرویسهای حجمی دانلودشبانه ام دارند بدون اعمال محدودیت
feranko724
11-04-2017, 14:36
سلام دوستان من adslصبانت شبانه رو کلن حذف کرد قبلنم با اعمال محدودیت بود دوستان من دنبال سرویس حجمی هستم وبه غیرازصبانت اشغال این شرکت ها منطقه مارو پوشش میدن اسیاتک های وب پارس انلاین کسی میدونه کدامشون تو سرویسهای حجمی دانلودشبانه ام دارند بدون اعمال محدودیت
Mohammad Aghaee
11-04-2017, 15:31
سلام من سرویس پیش پرداخت دارم حجم مصرفی یه روز عقب تر می زنه برای من اینطوری یا بقیه هم همینه؟
اینکه دقیقا چقدر با تاخیر نشون میده نمیدونم ولی اگه میخواید ترافیک باقی مونده رو به لحظه نشون بده و آپدیت کنه یبار مودم رو خاموش روشن کنید درست میشه . مخابراته دیگه بیشتر از این ازش انتظار نمیره [emoji19]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
losangeless
11-04-2017, 16:54
من هم مثل شما همین سرویس مخابرات رو داشتم که به دلیل کندی سرعت درخواست تخلیه دادم و رفتم به سمت نامحدود شاتل سرویس آرت ۳ و با مالیات هرماه برام حدود ۴۷ تومن درمیاد و حدود ۵۰ گیگ هم مصرف دارم و سرعت دانلود هم حدود ۲۰۰ کیلوبایت، البته شاتل سرویس نامحدود آرت ۱ هم داره سرعت دانلود حدود ۱۴۰ کیلوبایت و با ملیات هر ماه حدود ۳۰ تومن ،این نکته رو هم بگم که نامحدودهای شاتل مصرف منصفانه دارند.
ممنون. ولی 200 هم کمه. احتمالن مگابیت با ترافیک 10 گیگ آسیاتک بگیرم. دیگه توی تایم شب شبی 2 گیگ فکر کنم بشه دان کرد. تازه من فقط هفته ای 2 یا 3تا فیلم 2 گیگی میخوام دان کنم. اهل لاشخوری نیستم ماهی 100 گیگ 200 گیگ هرچی دستم رسید بکشم خخخخخ
losangeless
11-04-2017, 16:57
فلن آسیا و پارس. البته سرویسهای شبانه دارشون حدود 7 تومن گرونتره
های وب هم فلن شبانه نداره ولی یه بسته حجم یک ماهه 70 گیگی داره فکر کنم 40 تومن که میاد روی هزینه نرمال سرویست
Golbarg01
11-04-2017, 21:49
کسی همچین مشکلی داره؟
۱ مگ نامحدود دارم.
منم از 3 روز پیش تایم اوت شدید دارم
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از کارت شبکتونه! میگم اگه از کارت شبکست پس چرا اینترنت موبایل هم قطع میشه؟ اونکه از مودم اینترنت میگیره از نه از ویندوز و پی سی!
اون از دم عید که به جای عیدی یک هفته سرعت نامحدودا شد 128 اینم از الان!
alireza_asol
12-04-2017, 12:31
داغون تر از پشتیبانی مخابرات در این کره خاکی پیدا نمیشه :n02::n02::n34::n34:
کل هنرشون اینه که snr خط رو چک کنن بعد بگن مشکل از مودمه یا سیم کشی خونه و ...
من که هنوز هر 15 دقیقه چراغ dsl خاموش میشه بعد 10 دقیقه وصل میشه اونم با snr پایین. بوق تلفن هم یه نویز های عجیب غریبی داره شبیه صدا های دیجیتال
اسپیلیتر و ... هم چک کردم.
pipo4713
12-04-2017, 20:32
داغون تر از پشتیبانی مخابرات در این کره خاکی پیدا نمیشه :n02::n02::n34::n34:
کل هنرشون اینه که snr خط رو چک کنن بعد بگن مشکل از مودمه یا سیم کشی خونه و ...
من که هنوز هر 15 دقیقه چراغ dsl خاموش میشه بعد 10 دقیقه وصل میشه اونم با snr پایین. بوق تلفن هم یه نویز های عجیب غریبی داره شبیه صدا های دیجیتال
اسپیلیتر و ... هم چک کردم.
برای اینکه مشکل حل بشه به پشتیانی هم تماس بگیرید و بگید و سر خط هستم و دارم با مودم و از طریق کابل وصل شده به لبتاپ چک میکنم و مشکل داره... بعد برید محابرات و به رئیس مرکز مشکلتون رو بگید و اعلام کنید چندین مرتبه تاحالا تماس گرفتید اما فایده نداشته.. 99% مواقع مشکل رو حل میکنن براتون.. اما اگر برطرف نشد.. به سر مرکز مخابراتیتون تماس بگیرید اون مدیر کاملا بلده این مشکل رو بدون هیچ مسئله ایی حل کنه ... در ضمن حتما مطمئن بشید که نویز در داخل منزل نباشه... وگرنه آخر معلوم بشه نویز از طرف خود شما بوده بد میشه...
karbar200
16-04-2017, 21:31
کمپین جدید با نام فوتون
Tehranshahr
17-04-2017, 00:01
کمپین جدید با نام فوتون
این کمپین نیست، بسته حجم اضافست در واقع.
این کمپین نیست، بسته حجم اضافست در واقع.
پس چرا زمان یک ماهه داره؟!
حجم اضافه مسلما باید تا اخر قرار دادی که داری باسه دیگه؟!
Tehranshahr
17-04-2017, 06:53
پس چرا زمان یک ماهه داره؟!
حجم اضافه مسلما باید تا اخر قرار دادی که داری باسه دیگه؟!
حجم اضافس که فقط یک ماه فرصت داری مصرفش کنی. برا همین ارزونتره.
GHAGHALEELEE
17-04-2017, 13:50
کسی میتونه dns درست و حسابی به ما بده تا این وب یک خرده بهتر باز شه؟ مرسی
کسی میتونه dns درست و حسابی به ما بده تا این وب یک خرده بهتر باز شه؟ مرسی
فکر می کنم تنظیم mtu برای شما موثرتر باشه تا تغییر dns خود isp.
GHAGHALEELEE
17-04-2017, 18:27
فکر می کنم تنظیم mtu برای شما موثرتر باشه تا تغییر dns خود isp.
اینی که گفتید یعنی چی ؟
حالا اگر یک dns درست و درمون بلدید به ما هم بگید ممنون میشیم.
Milad4171
17-04-2017, 19:41
دوستان الان بهترین سرویس که بشه جایگزین نامحدود بشه چی هست ؟ من خودم فکر کردم 8 مگ سه ماهه بگیرم با 50 گیگ حجم اضافه ! البته خوب 100 گیگ نسبت به 50 گیگ به صرفه تر هست قیمتش ولی بستگی به مقدار مصرف داره
اینی که گفتید یعنی چی ؟
Milad4171
17-04-2017, 19:54
اینی که گفتید یعنی چی ؟
مشکل مخابرات اینه که دائما باید DNS رو تغییر بدی . نمیدونم دقیقا چرا
ولی واسه دی ان اس اینا رو میتونین تو سیستم لیست کنین
Google
8.8.8.8
8.8.4.4
DNS.WATCH
84.200.69.80
84.200.70.40
Comodo Secure DNS
8.26.56.26
8.20.247.20
OpenDNS Home
208.67.222.222
208.67.220.220
DNS Advantage
156.154.70.1
156.154.71.1
Norton ConnectSafe
199.85.126.10
199.85.127.10
GreenTeamDNS
81.218.119.11
209.88.198.133
SafeDNS
195.46.39.39
195.46.39.40
OpenNIC
107.150.40.234
50.116.23.211
Dyn
216.146.35.35
216.146.36.36
FreeDNS
37.235.1.174
37.235.1.177
censurfridns.dk
89.233.43.71
91.239.100.100
Hurricane Electric
74.82.42.42
puntCAT
109.69.8.51
FoeBuD e.V.
85.214.73.63
Deutschland
German Privacy Foundation e.V.
87.118.100.175
Deutschland
94.75.228.29
Deutschland
85.25.251.254
Deutschland
62.141.58.13
Deutschland
Chaos Computer Club Berlin
213.73.91.35
Deutschland
ClaraNet
212.82.225.7
Deutschland
ClaraNet
212.82.226.212
Deutschland
OpenDNS
208.67.222.222
USA
OpenDNS
208.67.220.220
USA
OpenNIC
58.6.115.42
Australien
OpenNIC
58.6.115.43
Australien
OpenNIC
119.31.230.42
Australien
OpenNIC
200.252.98.162
Brasilien
OpenNIC
217.79.186.148
Deutschland
OpenNIC
81.89.98.6
Deutschland
OpenNIC
78.159.101.37
Deutschland
OpenNIC
203.167.220.153
Neuseeland
OpenNIC
82.229.244.191
Frankreich
OpenNIC
82.229.244.191
Tschechien
OpenNIC
216.87.84.211
USA
OpenNIC
66.244.95.20
USA
OpenNIC
207.192.69.155
USA
OpenNIC
72.14.189.120
USA
DNS Advantage
156.154.70.1
USA
DNS Advantage
156.154.71.1
USA
Comodo Secure DNS
156.154.70.22
USA
Comodo Secure DNS
156.154.71.22
USA
PowerNS
194.145.226.26
Deutschland
PowerNS
77.220.232.44
Deutschland
darvish1900
18-04-2017, 10:44
سرعت من 16 مگ یک هفته ای هست شبانه ام دانلودش از 1.5 رسیده به 2 مگ
payampop
18-04-2017, 16:42
سرعت من 16 مگ یک هفته ای هست شبانه ام دانلودش از 1.5 رسیده به 2 مگ
مشکل ساعت دانلود شبانه حل شد؟ یا هنوز از ساعت 3 ریست می شه؟
مال من که شبانم هنوز درست نشده ساعتش
دوستانی که دنبال حجم ارزون می گردن. ایرانسل 5 گیگ 2 هزارتومن..گیگی 400 تومن!!
از 6 صبح تا 12 ظهر 1 هفته هم وقت دارید..
من دیگه با adsl دانلود نمیکنم...چون گیگی 3500 میفته روی قبض..
با ایرنسل فیلمهامو ذانلود میکنم
hamed619
18-04-2017, 18:34
سلام از مخابرات زنگ زدن گفتن باید 86000 تومان پول میان دوره بدی من هر دو ماه اینقدر پول میدم کسی میدونه این پول برای چی 1 مگ نا محدود دارم لطفا کمک کنید
:n28:
سلام از مخابرات زنگ زدن گفتن باید 86000 تومان پول میان دوره بدی من هر دو ماه اینقدر پول میدم کسی میدونه این پول برای چی 1 مگ نا محدود دارم لطفا کمک کنید
.
نامحدود خیلی وقته جمع شده عزیز...هر چی دانلود میکنی گیگی 3100 برات حساب میکنن..الان شما نامحدود نداری..هیشکی نداره ...منم 2 مگ نامحدود داشتم که الان حجمی حساب میشه واسه من که اصلا دانلود نداشتم...فقط با موبایل خانواده
رفتن تو اینستاگرام ..160 هزا رتومن پول اینترنتم اومده...
darvish1900
19-04-2017, 08:55
برای من 3. ولی خودم تنظیم کردم ساعت 2 مودم ریست میشه.
- - - Updated - - -
برو ببین تو ریز قبضت چی زده. بدهی برای چی معلوم میشه
Tehranshahr
19-04-2017, 13:29
برا من یکبار ۳ ریست میشه یکبار 8 یکبارم 9 :))
363e404a@mailna.in
19-04-2017, 17:43
دوستان برای شکایت از مخابرات برای حجم خوری باید به کدوم سامانه شکایت کنیم؟
karbar200
19-04-2017, 19:12
برا من 3 ریست میشه با 7 صبح
ولی رفتم پریز تایمردار دیجیتالی خریدم که ساعت 2 برق مودم قطع میشه و یک دقسقه بعد دوباره روشن میشه که مثل همون ریبوت میشه و از حجم اصلیم دیگه کم نمیشه.
mehrdadb3
19-04-2017, 19:17
دوستان این ریست شدن تا ساعت 7 هستش تا 7 دانلود کنیم کم نمیکنه از حجم مون یا 6 به بعد کم میکنه
karbar200
19-04-2017, 19:25
من تست كردم ٦ تا ٧ كم ميكنه از حجمت
.
نامحدود خیلی وقته جمع شده عزیز...هر چی دانلود میکنی گیگی 3100 برات حساب میکنن..الان شما نامحدود نداری..هیشکی نداره ...منم 2 مگ نامحدود داشتم که الان حجمی حساب میشه واسه من که اصلا دانلود نداشتم...فقط با موبایل خانواده
رفتن تو اینستاگرام ..160 هزا رتومن پول اینترنتم اومده...
اینطور نیست، من نامحدود دارم و تا زمانی که خودتون درخواست ندین نمیتونن عوض کنن شما یا خودتون به خاطر تبلیغاتی که مخابرات کرد و مشترکین رو ترسوند تغییر سرویس دادین یا از مخابرات زنگ زدن خونه، شما یا یکی از اعضای خونه با تغییر موافقت کردن سرخود نمیتونن تغییر بدن نامحدود برای مشترکین جدید برداشته شده و کسایی که از قبل دارن هنوز هم نامحدود هستن.
نمیدونم آیا کسه دیگه ای هم مشکل منو داره یا نه از وقتی سامانه رو عوض کردن من نمیتونم واردش بشم و میگه اطلاعات غلطه تو سامانه قبلی راحت وارد میشدم اما از وقتی تغییر دادن کلمه عبور همون شماره تلفن و رمز هم کلمه عبور ای دی اس ال هست رو وارد میکنم همونطور که تو خود سامانه نوشته اما میگه اطلاعات غلطه انگار یادشون رفته باشه اطلاعتم رو به سامانه بدن :/ حوصله هم ندارم زنگ بزنم پشتیبانی تو صف انتظار بمونم
Mehrdad092000
20-04-2017, 13:41
سلام اقا ما زنجان میشیم سایتو انگاری عوض کردن قبلا من حجم باقی موندم میرفت ماه بعد اگه زودتر تمدید میکردم
الان اینجوری شده سایتش
چی به چیه دقیقا
alinice321
20-04-2017, 13:55
سلام اقا ما زنجان میشیم سایتو انگاری عوض کردن قبلا من حجم باقی موندم میرفت ماه بعد اگه زودتر تمدید میکردم
الان اینجوری شده سایتش
چی به چیه دقیقا
درود
فقط ترافیک رزو به دوره بعد انتقال پیدا میکنه و ترافیکی باقی مانده رو باید در اون بازه زمانی مصرف کنی وگرنه میسوزه !!
الان اینجوری شده سایتش
چی به چیه دقیقا
سلام دوست گرامی
این سایت فقط برای استان زنجان هست یا کل کشور؟
mehryar1973
20-04-2017, 15:59
دوستانی که دنبال حجم ارزون می گردن. ایرانسل 5 گیگ 2 هزارتومن..گیگی 400 تومن!!
از 6 صبح تا 12 ظهر 1 هفته هم وقت دارید..
من دیگه با adsl دانلود نمیکنم...چون گیگی 3500 میفته روی قبض..
با ایرنسل فیلمهامو ذانلود میکنم
حرف شما درسته ولی اینطوری باید مودم هم خرید که کلی هزینه اش هست اگه از گوشی هم برای دانلود استفاده کنید کم کم باطری گوشی خراب میشه و باید عوض کنید که کلی حرج داره(علاوه براینکه اکثرا گوشی های جدید رو باید ببرید به تعمیر کار بدید تا براتون باطری رو عوض کنه)
حرف شما درسته ولی اینطوری باید مودم هم خرید که کلی هزینه اش هست اگه از گوشی هم برای دانلود استفاده کنید کم کم باطری گوشی خراب میشه و باید عوض کنید که کلی حرج داره(علاوه براینکه اکثرا گوشی های جدید رو باید ببرید به تعمیر کار بدید تا براتون باطری رو عوض کنه)
.
مودم که 100 تومنه..من خودم با گوشی دانلود میکنم.تا حالا به این فکر نکرده بودم که باطری گوشی خراب میشه..آخه چرا باید خراب بشه؟ امروز گوشی رو وصل کردم در 10 دقیقه 1 فیلم 1 گیگی دانلود کردم .شارژ گوشیم هم اصلا نگاه نکردم چه قدر کم شد فکر نکنم زیاد کم شده باشه نهایتش 10%.
بعد همه اینها به کنار در بلند مدت پول اون مودم و باطری گوشی رو به حجم استفاده شده از مخابرات باید بدی..مخابرات گیگی 3500 حساب میکنه...من فیلم 1 گیگی که امروز دانلود کردم 400 تومن برام آب خورد..اگر با adsl دانلود میکردم 3500 میشد..
باور کن باطری گوشی به این راحتی ها خراب نمیشه..من که دارم استفاده میکنم من فقط دوست داشتم تنهایی سود نبرم دیگران هم سود ببرن...
losangeless
20-04-2017, 20:59
اینطور نیست، من نامحدود دارم و تا زمانی که خودتون درخواست ندین نمیتونن عوض کنن شما یا خودتون به خاطر تبلیغاتی که مخابرات کرد و مشترکین رو ترسوند تغییر سرویس دادین یا از مخابرات زنگ زدن خونه، شما یا یکی از اعضای خونه با تغییر موافقت کردن سرخود نمیتونن تغییر بدن نامحدود برای مشترکین جدید برداشته شده و کسایی که از قبل دارن هنوز هم نامحدود هستن.
نمیدونم آیا کسه دیگه ای هم مشکل منو داره یا نه از وقتی سامانه رو عوض کردن من نمیتونم واردش بشم و میگه اطلاعات غلطه تو سامانه قبلی راحت وارد میشدم اما از وقتی تغییر دادن کلمه عبور همون شماره تلفن و رمز هم کلمه عبور ای دی اس ال هست رو وارد میکنم همونطور که تو خود سامانه نوشته اما میگه اطلاعات غلطه انگار یادشون رفته باشه اطلاعتم رو به سامانه بدن :/ حوصله هم ندارم زنگ بزنم پشتیبانی تو صف انتظار بمونم
سایت که همونه.اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست کار میکنه
پشتیبانی مخابرات که خداییش از همه بهتره. همیشه اولین نفرم. فقط گاهی که مشکل سراسری بوجود میاد شلوغه اونم سالی یک بار. تهران که خوبه
Saysooka
21-04-2017, 00:12
سایت که همونه.اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست کار میکنه
پشتیبانی مخابرات که خداییش از همه بهتره. همیشه اولین نفرم. فقط گاهی که مشکل سراسری بوجود میاد شلوغه اونم سالی یک بار. تهران که خوبه
با اين حوف ما اميد شدم من مركز مخابراتب جماران بودم. سه ماه تمام ميگفتن اختلال سراسريه سرعت بعد پنج دقيقه روسن شدم ميرفت. رو پيست كيلوبات منم دو مگ داشتم بعد چند وقت هم يهو قرمز ميشد مودم اخرسر تخليه مردم واقعا ارزش مداره اشغال هست تازه پشتيبانيش چرته چه طوري ميگيد خوبه از ساعت چهار به بعد به زور يه مفر جوابتو ميده
درست کار میکنه
سایت یک سال پیش این نبود تو یکسال گذشته تغییر کرده و به این آدرس اومده البته زمان دقیقش رو نمیدونم شاید یکسال بیشتر باشه، تو سامانه قبلی مشکلی نداشتم اما از وقتی سایت رو تغییر دادن دیگه نتونستم وارد پنل کاربری بشم در حالی که من اطلاعات درست رو وارد میکنم و فکر میکنم اطلاعات من تو سامانه جدید ثبت نشده، در مورد پشتیبانی مخابرات من دو سه بار استفاده کردم و هربار به خاطر ناآگاهی کارشناسی که بلد نبود جواب بده مجبور شدم سه بار زنگ بزنم تا یه کارشناس درست حسابی جواب بده اون دوتای دیگه وقتی سوالاتی میپرسیدم که نمیتونستن جواب بدن در کمال بی شرمی بدون هیچ جوابی یا قطع میکردن یا گوشی رو همینجور میزاشتن رو میز تا جواب ندن حتی از قوانین خود مخابرات آگاهی نداشتن و من باید براشون توضیح میدادم! بعد از اون دو سه سالی میشه که دیگه به پشتیبانی زنگ نزدم حتی وقتی که اینترنت دو سه روز خراب میشه چون میدونم جوابشون چیه الکی وقتمو حروم نمیکنم، من که هر وقت زنگ میزدم میرفتم تو صف انتظار باید بیست دقیقه نیم ساعت صبر میکردم البته صبح ها خلوت بود، تعجب کردم اینی که الآن شما گفتی شاید الان پشتیبانی بهتر شده، سالی یکبار مشکل سراسری بوجود میاد؟! من که تو این چند سال هر چند وقت یکبار با مشکل پینگ بالا و تایم اوت شدید مواجه میشم حتی سایت های داخلی هم با چندبار رفرش باز میشن دیگه از خیر آنلاین تو سرورهای خارجی گذشتم پینگ مخابرات افتضاحه، خیلی زوره که باید فیبر نوری انحصاری باشه و مجبور به استفاده از خدمات بی کیفیت باشی اگر روزی نامحدود رو برای مشترکین قدیم بردارن قطعا تخلیه میکنم تنها دلیل استفاده از نت مخابرات نامحدود بودنشه دغدغه حجم نداری
سایت یک سال پیش این نبود تو یکسال گذشته تغییر کرده و به این آدرس اومده البته زمان دقیقش رو نمیدونم شاید یکسال بیشتر باشه، تو سامانه قبلی مشکلی نداشتم اما از وقتی سایت رو تغییر دادن دیگه نتونستم وارد پنل کاربری بشم در حالی که من اطلاعات درست رو وارد میکنم و فکر میکنم اطلاعات من تو سامانه جدید ثبت نشده، در مورد پشتیبانی مخابرات من دو سه بار استفاده کردم و هربار به خاطر ناآگاهی کارشناسی که بلد نبود جواب بده مجبور شدم سه بار زنگ بزنم تا یه کارشناس درست حسابی جواب بده اون دوتای دیگه وقتی سوالاتی میپرسیدم که نمیتونستن جواب بدن در کمال بی شرمی بدون هیچ جوابی یا قطع میکردن یا گوشی رو همینجور میزاشتن رو میز تا جواب ندن حتی از قوانین خود مخابرات آگاهی نداشتن و من باید براشون توضیح میدادم! بعد از اون دو سه سالی میشه که دیگه به پشتیبانی زنگ نزدم حتی وقتی که اینترنت دو سه روز خراب میشه چون میدونم جوابشون چیه الکی وقتمو حروم نمیکنم، من که هر وقت زنگ میزدم میرفتم تو صف انتظار باید بیست دقیقه نیم ساعت صبر میکردم البته صبح ها خلوت بود، تعجب کردم اینی که الآن شما گفتی شاید الان پشتیبانی بهتر شده، سالی یکبار مشکل سراسری بوجود میاد؟! من که تو این چند سال هر چند وقت یکبار با مشکل پینگ بالا و تایم اوت شدید مواجه میشم حتی سایت های داخلی هم با چندبار رفرش باز میشن دیگه از خیر آنلاین تو سرورهای خارجی گذشتم پینگ مخابرات افتضاحه، خیلی زوره که باید فیبر نوری انحصاری باشه و مجبور به استفاده از خدمات بی کیفیت باشی اگر روزی نامحدود رو برای مشترکین قدیم بردارن قطعا تخلیه میکنم تنها دلیل استفاده از نت مخابرات نامحدود بودنشه دغدغه حجم نداری
زیاد به امید اینکه تخلیه کنید نباشید مخابرات به سمت انحصاری کردن خدمات اینترنتی داره پیش میره در منطقه ما امامت حدود ۵ ساله فقط مخابرات خدمات میده و هیچ شرکتی پورت خالی نداره
سیاست کلی اینه که مخابرات همه اینترنت رو بده
البته قانونی وجود داره که مخابرات فقط حق داذه ۳۰ درصد اینترنت رو فراهم کنه ولی الان بر اساس آمار هفتاد درصد در اختیار مخابرات هست
زیاد به امید اینکه تخلیه کنید نباشید مخابرات به سمت انحصاری کردن خدمات اینترنتی داره پیش میره در منطقه ما امامت حدود ۵ ساله فقط مخابرات خدمات میده و هیچ شرکتی پورت خالی نداره
سیاست کلی اینه که مخابرات همه اینترنت رو بده
البته قانونی وجود داره که مخابرات فقط حق داذه ۳۰ درصد اینترنت رو فراهم کنه ولی الان بر اساس آمار هفتاد درصد در اختیار مخابرات
جدا از این موضوع فیبر نوری هیچ شرکتی جز مخابرات نمیتونه سرویس بده من از همه شرکت های خصوصی درخواست کردم بعد از یه مدت زنگ زدن گفتن نمیشه، اما اگه نامحدودها برداشته شه ترجیح میدم بجای اینکه گیگی سه و خورده ای تو شکم یه شرکت انحصاری تو فیبر نوری بریزم از نسل های جدید اینترنت بدون سیم و همراه استفاده کنم هرچند هزینش بیشتر شه ولی با خیال راحت بدون اینکه نگران باشم یوقت حجم مصرفیم بدون اینکه بدونم بالا بزنه و قبض چند صد هزارتومانی بیاد هی مجبور باشم برم مقدار مصرفمو تو روز چک کنم، این موضوع خیلی عذاب آوره اصلا قابل تحمل نیست که نتونی با خیال راحت از اینترنت استفاده کنی و از خیلی چیزها مثل دیدن برنامه ها آنلاین محروم بشی اونم با این حجم های مسخره ای که میدن، من نمیدونم مردم چه گناهی کردن که باید ساعت 2 نصف شب از استراحتشون بزنن تا بتونن دانلود کنن و تو روز از اینترنت محروم باشن؟ اینکه با انحصار مجبور کردن همه از مخابرات نت بگیرن درآمدش برای آقایون کافی نیست که میان با این محدودیت ها کاربرهارو مجبور به پرداخت برای هر گیگ اضافه میکنن؟ دانلود رایگان شبانه هم مثل چند سال پیش که برای جشنواره ها گذاشتن و بعد گفتن مهلتش تموم شده دیگه شبانه رایگان نیست اینم بعد از یه مدت که همه کاربرا تو شب دانلودهاشونو با فایل های حجیم انجام بدن میشه مثل همین قضیه نامحدود های الان میگن خیلی تو شبانه کاربرا استفاده میکنن میبندیم یا محدودش میکنیم
Mohammad Aghaee
21-04-2017, 20:17
جدا از این موضوع فیبر نوری هیچ شرکتی جز مخابرات نمیتونه سرویس بده من از همه شرکت های خصوصی درخواست کردم بعد از یه مدت زنگ زدن گفتن نمیشه، اما اگه نامحدودها برداشته شه ترجیح میدم بجای اینکه گیگی سه و خورده ای تو شکم یه شرکت انحصاری تو فیبر نوری بریزم از نسل های جدید اینترنت بدون سیم و همراه استفاده کنم هرچند هزینش بیشتر شه ولی با خیال راحت بدون اینکه نگران باشم یوقت حجم مصرفیم بدون اینکه بدونم بالا بزنه و قبض چند صد هزارتومانی بیاد هی مجبور باشم برم مقدار مصرفمو تو روز چک کنم، این موضوع خیلی عذاب آوره اصلا قابل تحمل نیست که نتونی با خیال راحت از اینترنت استفاده کنی و از خیلی چیزها مثل دیدن برنامه ها آنلاین محروم بشی اونم با این حجم های مسخره ای که میدن، من نمیدونم مردم چه گناهی کردن که باید ساعت 2 نصف شب از استراحتشون بزنن تا بتونن دانلود کنن و تو روز از اینترنت محروم باشن؟ اینکه با انحصار مجبور کردن همه از مخابرات نت بگیرن درآمدش برای آقایون کافی نیست که میان با این محدودیت ها کاربرهارو مجبور به پرداخت برای هر گیگ اضافه میکنن؟ دانلود رایگان شبانه هم مثل چند سال پیش که برای جشنواره ها گذاشتن و بعد گفتن مهلتش تموم شده دیگه شبانه رایگان نیست اینم بعد از یه مدت که همه کاربرا تو شب دانلودهاشونو با فایل های حجیم انجام بدن میشه مثل همین قضیه نامحدود های الان میگن خیلی تو شبانه کاربرا استفاده میکنن میبندیم یا محدودش میکنیم
داداش نمیخوام بحث ۳۰یا۳۰ کنم ولی اینا اگه میتونستن کلا مثل کره شمالی به من و شما اینترنت نمیدادن وگرنه براشون کاری نداره مثل خیلی از کشورا اینترنت نامحدود پرسرعت بدن ... اگه دقت کنید میبینید چقدر اخیرا دارن روی ترافیک داخلی و اینترانت (اینترنت ملی) تمرکز میکنن و با استفاده از ترافیک گرون خارجی قصدشون اینه که تا جایی که میشه از ایننرنت خارجی استفاده نکنیم [emoji52] [emoji19]
Mohammad Aghaee
21-04-2017, 20:33
دوستان آیا کمپین "صد دانه یاقوت جدید" که بهمن و اسفند سال قبل ارائه شد ، هنوزم ارائه میشه؟ لامصب بسته ۱۰۰ گیگ ۹۸۰۰۰ تومنش خیلی وسوسم کرده بود . ضمن اینکه هزینه راه اندازیش هم حدود ۵۵ تومن بود با ۴۰ گیگ ترافیک اولیه اگه اشتباه نکنم که خوب بود .
saeidsmxo
24-04-2017, 14:38
سلام دوستان
اين مخابرات سرويس حجمي با غير حجميش چه فرقي داره؟
بعد سرعت سرويسهاش واقعيه؟
مثلا" 128 بگيريم 16 کيلوبايت سرعت ميده؟
saeidsmxo
26-04-2017, 10:50
سلام دوستان
اين مخابرات سرويس حجمي با غير حجميش چه فرقي داره؟
بعد سرعت سرويسهاش واقعيه؟
مثلا" 128 بگيريم 16 کيلوبايت سرعت ميده؟
ممنون ميشم از دوستان پاسخ بدن اين دو سوال رو
ممنون ميشم از دوستان پاسخ بدن اين دو سوال رو
سلام
مخابرات مطابق سرعت اسمی سرویس بهتون سرعت میده.
چه حجمی باشه چه غیر حجمی که خودش همون حجمی مجسوب میشه.
ولی سرویس های نامحدود قدیمی هم همینطور هستند یعنی برابر سرعت اسمی.
برای 128 حدود 16 کیلوبیت سرعت دانلود دارید.
ولی شما هنوز نگران سرعت 16 کیلوبیت هستی؟!!!! :n04:
الان سرعتهای بالاتر هم میدن!
saeidsmxo
26-04-2017, 13:33
سلام
مخابرات مطابق سرعت اسمی سرویس بهتون سرعت میده.
چه حجمی باشه چه غیر حجمی که خودش همون حجمی مجسوب میشه.
ولی سرویس های نامحدود قدیمی هم همینطور هستند یعنی برابر سرعت اسمی.
برای 128 حدود 16 کیلوبیت سرعت دانلود دارید.
ولی شما هنوز نگران سرعت 16 کیلوبیت هستی؟!!!! :n04:
الان سرعتهای بالاتر هم میدن!
خيلي ممنون
نه دوست عزيز نگران سرعت 16 نيستم. به عنوان مثال گفتم.
در مورد حجمي و غير حجمي:
تو لينک اول سرويس غير حجمي 1 مگ با 17 گيگ حجم رو زده 25 تومن
داخل لينک دوم سرويس حجمي 1 مگ با 12 گيگ حجم رو زده 29 تومن
اينا چه فرقي دارن؟
کسی از سرویس جدید فیبر استفاده کرده ؟
من پرسیدم گفتند با هزینه ماهیانه ۶۰ تومن مکالمه رایگان و۶۰ گیگ اینترنت داره با سرعت حداقل ۱۶
خيلي ممنون
نه دوست عزيز نگران سرعت 16 نيستم. به عنوان مثال گفتم.
در مورد حجمي و غير حجمي:
تو لينک اول سرويس غير حجمي 1 مگ با 17 گيگ حجم رو زده 25 تومن
داخل لينک دوم سرويس حجمي 1 مگ با 12 گيگ حجم رو زده 29 تومن
اينا چه فرقي دارن؟
حجمی و غیر حجمی یه مزخرفیه که مخابرات درآورده
سرویس باید یا حجمی باشه یا نامحدود دیگه نوع وسط نداریم.
شما هم با توجه با نیازی که داری باید سرویس مناسب رو انتخاب کنی.
ولی توصیه من اینه که صبر کنی تا یه جشنواره ای چیزی بزارن یه سرویس
2 مگ up to 16 با دانلود شبانه بگیری.
موفق باشی
mohandes23
26-04-2017, 18:56
معلوم هست فیبر نوری کی میاد؟
معلوم هست فیبر نوری کی میاد؟
آمده میتونید درخواست بدید
Golbarg01
26-04-2017, 20:54
در این سرویس غیرحجمی اگر از حد مجاز بیشتر مصرف کنیم سرعت یک هشتم میشه یا مازاد مصرف سر ماه میاد رو قبض؟
در این سرویس غیرحجمی اگر از حد مجاز بیشتر مصرف کنیم سرعت یک هشتم میشه یا مازاد مصرف سر ماه میاد رو قبض؟
مازاد مصرف گیگی 1500 تومن میاد رو قبض. بسته های ترافیک اضافه هم داره که میتونید بخرید.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
Golbarg01
27-04-2017, 02:06
مازاد مصرف گیگی 1500 تومن میاد رو قبض. بسته های ترافیک اضافه هم داره که میتونید بخرید.Sent from my GT-I9506 using Tapatalkتو پس پرداخت میاد رو قبض؟اگه پیش پرداخت بشیم چی؟ از قبل باید ترافیک بخریم؟در کل پیش پرداخت بهتر نیست؟ چون نمی تونن هر چی خواستن رو قبض بنویسن
سرویس من پس پرداخته بخاطر همین من ترافیک باقیمانده رو نمی بینم.
فقط میتونم از روی گزارش مصرف خود مخابرات حدودی حساب کنم.
سوالم اینه که اگه بخوام ترافیک بخرم ترافیک قبلی که موقع ثبت نام خریده بودم
هم چنان پا بر جاست یا صفر میشه؟
موقع ثبت نام 100 گیگ یکساله خریده بودم.
هنوز قیمت 100 گیگ رو 98000 زده در حالیکه قرار بود تا یکی دو ماه این قیمت باشه
بعدش بدون تخفیف بدن.
الان با این قیمت خرید کنم مشکلی پیش نمیاد؟
زمان ترافیک رو یک سال از تاریخ خرید حساب می کنن یا تا پایان قرار داد یکساله ( مهر 95 ثبت نام کردم )؟
ممنون
تو پس پرداخت میاد رو قبض؟اگه پیش پرداخت بشیم چی؟ از قبل باید ترافیک بخریم؟در کل پیش پرداخت بهتر نیست؟ چون نمی تونن هر چی خواستن رو قبض بنویسن
در کل پیش پرداخت بهتره. مثل سرویس شرکت های خصوصی میشه. اول پول رو میدید بعد سرویس میگیرید. روی قبض هم چیزی نمیاد. پیش پرداخت هم کنترل پنل و حجم ماهیانه و بسته ترافیک داره
mohandes23
27-04-2017, 15:21
انوخت سیم کشی می کنن داخل منزل رو ؟پینگش چند هست؟
آمده میتونید درخواست بدید
reza_khoshtip
30-04-2017, 22:07
امروز حدود ساعت 3 ظهر از بازرسی مخابرات تماس گرفتند درباره اون شکایتی که کرده بودم در رابطه با محدود کردن سرعت سرویس های نامحدود به خاطر طرح منصفانه چون من درخواست تجدید نظر هم داده بودم
همون حرفای همیشگی رو زدن و گفتند که در مورد طرح منصفانه اطلاعی ندارند
دوستان دیگه غصه گرون بودن حجم مخابرات و شبانه رایگان و این چرت و پرتها رو نخورید...من 1 هفتست فهمیدم..با ایرانسل چه راحت میشه ارزون دانلود کرد...
1 گوشی + 1 سیمکارت ایرانسل+ 2 هزار تومن موجودی = 5 گیگ حجم یا 50 گیگ حجم..
حالا چه جوری؟
شما 1 بسته اینترنت هفتگی 6 صبح تا 12 ظهر میخرید ..5 گیگ 2 هزار تومان. میشنید هر چی دوست دارید فیلم دانلود میکنید یا میرید تو یوتوب گردش میکنید...
یا اگر خونتون نزدیک دکل ایرانسله..1 بسته اینترنت نامحدود ساعتی میخرید 1 ساعت 900 تومان...باهاش در ثانیه 5 مگابایت دانلود میکنید...کل اینترنت رو خالی میکنید تو هاردتون...با 900 تا تک تومنی
دیگه نمیدونم قبض مخابرات ...شبانه رایگان کی ساعتش بر میگرده روی 2 شب ...این گرون فروشی ها راحت میشید..
اینترنت adsl مخابرات فقط واسه بازی آنلاین ( چون پینگ خوب داره و تاخیر نداره) و تلگرام چک کردن استفاده کنید واسه دانلود فقط ایرانسل چون ارزون و خیلی به صرفه تره
دوستان دیگه غصه گرون بودن حجم مخابرات و شبانه رایگان و این چرت و پرتها رو نخورید...من 1 هفتست فهمیدم..با ایرانسل چه راحت میشه ارزون دانلود کرد...
1 گوشی + 1 سیمکارت ایرانسل+ 2 هزار تومن موجودی = 5 گیگ حجم یا 50 گیگ حجم..
حالا چه جوری؟
شما 1 بسته اینترنت هفتگی 6 صبح تا 12 ظهر میخرید ..5 گیگ 2 هزار تومان. میشنید هر چی دوست دارید فیلم دانلود میکنید یا میرید تو یوتوب گردش میکنید...
یا اگر خونتون نزدیک دکل ایرانسله..1 بسته اینترنت نامحدود ساعتی میخرید 1 ساعت 900 تومان...باهاش در ثانیه 5 مگابایت دانلود میکنید...کل اینترنت رو خالی میکنید تو هاردتون...با 900 تا تک تومنی
دیگه نمیدونم قبض مخابرات ...شبانه رایگان کی ساعتش بر میگرده روی 2 شب ...این گرون فروشی ها راحت میشید..
اینترنت adsl مخابرات فقط واسه بازی آنلاین ( چون پینگ خوب داره و تاخیر نداره) و تلگرام چک کردن استفاده کنید واسه دانلود فقط ایرانسل چون ارزون و خیلی به صرفه تره
این فقط 6 صبح تا 12 ظهره؟ میشه دانلود کرد راحت و مشکلی نداره قطعی و اینا؟
خودش مستقیما وصل میشه به اینترنت بعد خرید و کار خاصی مثل روشن کردن mobile data نمیخواد؟ چون اون هزینه رو میخوره و شارژ تموم میشه.
کلا من از طرح و اینا استفاده نمیکنم.
این فقط 6 صبح تا 12 ظهره؟ میشه دانلود کرد راحت و مشکلی نداره قطعی و اینا؟
خودش مستقیما وصل میشه به اینترنت بعد خرید و کار خاصی مثل روشن کردن mobile data نمیخواد؟ چون اون هزینه رو میخوره و شارژ تموم میشه.
کلا من از طرح و اینا استفاده نمیکنم.
.
رو گوشیت برنامه ایرانسل من رو نصب میکنی ..با 2 تا دکمه میخری..
6 صبح تا 12 ظهر 1هفته هم وقت داری مصرفش کنی...که البته اینقدر سرعت زیاده که شاید تو همون روز عشقت بکشه 5 تا فیلم جدید دانلود کنی تمومش کنی..
برنامه ایرانسل من خودش همه کارها رو انجام میده..
یه سرویس هم داره نامحدود ساعتی ..2 شب تا 8 صبح میتونی استفاده کنی...1 ساعت 900 تومن 2 ساعت 1500 تومن 3 ساعت 2 تومن!!!
یه نفر بود خونشون نزدیک دکل ایرانسل بود تو 3 ساعت 2 هزار تومن 40 گیگ دانلود کرده بود..یعنی گیگی 50 تومن ..50 تا تک تومنی..
losangeless
02-05-2017, 21:35
.
6 صبح تا 12 ظهر 1هفته هم وقت داری مصرفش کنی...که البته اینقدر سرعت زیاده که شاید تو همون روز عشقت بکشه 5 تا فیلم جدید دانلود کنی تمومش کنی..
یه سرویس هم داره نامحدود ساعتی ..2 شب تا 8 صبح میتونی استفاده کنی...1 ساعت 900 تومن 2 ساعت 1500 تومن 3 ساعت 2 تومن!!!
یه نفر بود خونشون نزدیک دکل ایرانسل بود تو 3 ساعت 2 هزار تومن 40 گیگ دانلود کرده بود..یعنی گیگی 50 تومن ..50 تا تک تومنی..
منظور از بسته شبانه 3 ساعته از 2تا8 چیه؟ مبنای این 3 ساعت چیه؟ ینی آغاز و پایان این 3 یا 2 ساعتی ک میخریم چیه؟
و اینکه توی 3 ساعت ایرانسل بیشتر دان میشه یا تمام شبانه همراه اول؟
سلام
طرح همسفر ساعت رایگان از ۲ تا ۷ ؟
منظور از بسته شبانه 3 ساعته از 2تا8 چیه؟ مبنای این 3 ساعت چیه؟ ینی آغاز و پایان این 3 یا 2 ساعتی ک میخریم چیه؟
و اینکه توی 3 ساعت ایرانسل بیشتر دان میشه یا تمام شبانه همراه اول؟
.
مثلا شما 1 بسته 2 ساعت نامدود میخری...از 6 صبح تا 8 صبح میتونی مصرفش کنی...یا گر دوست داشته باشی 2 شب تا 4 صبح...خلاصه در این بازه زمانی 6 ساعته از 2 شب تا 8 صبح وقت داری 2 ساعت نامحدودت رو هر زمانی که دوست داری شروع کنی به دانلود.
تو 3 ساعت ایرانسل اگر خونتون نزدیک دکل باشه 40 گیگ هم میتونی بگیری اما اگر خونتون دور از دکل باشه مثل خونه ما ...من 10 گیگ گرفتم تو 3 ساعت...2 هزار تومن..گیگی 200 تومن افتاد برام..
همراه اول رو متاسفانه نمیدونم.:n40:
.
دمت گرم
در برنامه ایرانسل من پس طرح ها رو گذاشته با کلیک روی طرح میخریم اون رو و دیگه خود به خود فعال میشه درسته؟
دیگه فعال کردن mobile data اینا لازم نیس درسته؟
دمت گرم
در برنامه ایرانسل من پس طرح ها رو گذاشته با کلیک روی طرح میخریم اون رو و دیگه خود به خود فعال میشه درسته؟
دیگه فعال کردن mobile data اینا لازم نیس درسته؟
.
کلا برنامه ایرانسل من با اینترنت کا ر میکنه..همون اولش فقط موبایلت رو وصل کن به وایفای برو طرح رو بخر فعال که شد...استفاده کن...اگر موبایل دیتا رو هم روشن کنی میشه ....
حتما نباید موبایل دیتا باشه...میشه از وای فای به اینترنت وصل بشی...اصلا یه کار خیلی قشنگ هم میشه کرد...به داداشت یا دوستت یا خواهرت یا هر کسی غیر از خودت که ایرانسل من رو داره...بگی 1 سرویس بخره برات هدیه بفرسته...
تو همون ایرانسل من موقع خرید نوشته هدیه به دوست..فقط شماره موبایل طرف رو وارد میکنی و بسته واسش فعال میشه..
REZAHOSEYNGANI
04-05-2017, 12:13
دوستان قضیه این طرح مخابرات چیه اینجا گفته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش-اقتصادی-65/262020-جزئیات-بسته-های-فیبرنوری-حداقل-سرعت-مگابیت
Mohammad Aghaee
04-05-2017, 15:02
سلام
فکر کنم اصلا دانلود شبانه رایگان نداره چون هیچ اشاره ای بهش نکرده
چیز دیگه ای هم که بهش اشاره ای نکرده ، کف سرعت هست که چون نگفته ممکنه حتی توی ساعات شلوغی ۱۲۸ هم برسه ولی سقف سرعت رو گفته ۱۶ مگ ... حالا بازم باید از ۲۰۲۰ اینا رو پرسید .
جزئیات بستههای فیبرنوری با سرعت ۵۰ مگابیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%81%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%DB%B5%DB%B0-%D9%85%DA%AF%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AA)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با ارائه سرویس فیبر نوری به منازل توسط مخابرات، از این پس مشترکان میتوانند با انتخاب بسته مورد نظر خود که هر کدام دارای سرعت و حجم متفاوت است، از اینترنت با سرعت و کیفیت بالا بهره ببرند.
به گزارش ایسنا، تانوما (تار نوری مخابرات ایران) به معنی «فیبرنوری تا ساختمان/خانه» است. این سرویس به تکنولوژی جدیدی اطلاق میشود که به جای استفاده از کابل مسی از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات تا ساختمان و یا محل مشتری بهره میبرد و میتوان سرویسهای گوناگونی از جمله تلفن، اینترنت، سرویسهای چندرسانهای و دیگر سرویسهای بر بستر دیتا را با سرعت و کیفیتی بسیار بالاتر از کابل مسی در اختیار مشترکان قرار داد.
درخواست فیبر برای مشترکان رایگان است و با ارائه سرویس فیبر، مشترکان میتوانند از هر یک از بستههای موجود در پورتال مخابرات استفاده کنند. تمامی این بستهها، برگردان رایگان از سیم مسی به فیبر دارند و مدت قرارداد آنها ۱۲ ماه است. مشترکان میتوانند در پورتال مخابرات و در بخش تانومای اینترنت، از جزئیات بستهها آگاه شده و آنها را سفارش دهند.
بستههای تانوما، اینترنت فوق پرسرعت
بنا بر اعلام، طرح الماس ۱، با سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و حجم ۱۰۰ گیگابایت، به قیمت ۱۱۰ هزار تومان عرضه میشود. این طرح همچنین یک هفته اینترنت رایگان دارد. نوع پرداخت طرح الماس ۱، روی قبض تلفن خواهد بود.
سرعت طرح الماس ۲، همانند الماس ۱، ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه است اما این طرح، ۵۰۰ گیگابایت حجم دارد و قیمت آن ۴۸۰ هزار تومان است. این طرح همچنین یک هفته اینترنت رایگان دارد و هزینه آن به صورت پیشپرداخت دریافت میشود.
طرح الماس ۳ نیز مانند دیگر طرحهای الماس ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دارد. با این تفاوت که الماس ۳ دارای ۱۰۰۰ گیگابایت (یک ترابایت) حجم است و ۹۲۰ هزار تومان قیمت دارد که مشترکان هزینه آن را به صورت پیشپرداخت میپردازند.
اما طرح زمرد ۱، با ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت و ۲۰۰ گیگابایت حجم، ۳۰۰ هزار تومان قیمت دارد. هزینه این طرح به صورت پیشپرداخت از مشترکان دریافت میشود.
طرح زمرد ۲، تنها طرح فیبر نوری مخابرات با مدت قرارداد ۶ ماه است. این طرح ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت و ۵۰۰ گیگابایت حجم دارد و هزینه آن ۶۵۰ هزار تومان و به صورت پیشپرداخت است.
طرح مروارید ۱، ۵۰ مگابیت بر ثانیه و ۵۰ گیگابایت حجم دارد. مروارید ۱ همچنین از مکالمه رایگان درون استان برخوردار است. این طرح ۶۰ هزار تومان است و هزینه آن روی قبوض تلفن محاسبه میشود.
طرح مروارید ۲ دارای ۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت و ۱۰۰ گیگابایت حجم و مانند مروارید ۱ دارای مکالمه رایگان درون استانی است. این طرح ۱۱۰ هزار تومان قیمت دارد و پرداخت آن نیز روی قبوض تلفن انجام میشود.
بدین ترتیب مشترکان مخابراتی میتوانند با مراجعه به پورتال شرکت مخابرات ایران آگاه شوند که تحت سرویس فیبر نوری قرار دارند، در آن صورت به مراکز مخابرات مراجعه کنند و با توجه به بستههایی که انتخاب میکنند، هزینه بپردازند. یا اگر تحت پوشش نبودند درخواست فیبر دهند که تبدیل کابل مسی به فیبر نوری بر اساس اولویت برای آنها رایگان خواهد بود.
Mohammad Aghaee
05-05-2017, 08:49
دوستان کسی اینجا جشنواره همسفر رو گرفته؟ من میخوام بگیرمش ولی نمیدونم چجوریه اگه کسی گرفته لطف کنه بگه تجربشو . توی مشخصاتش نوشته سرعت UP TO 16 ولی کف سرعت مشخص نکرده ضمنا چیزی راجع به دانلود شبانه نگفته .
mehrdadb3
05-05-2017, 09:50
سلام
ساعت ریست مودم 2 شده دوباره؟ من دیشب بیدار بودم دیدم قبل 2 ریست شد مودم ولی ریسک نکردم خودم خاموش روشن کردم
این 300 گیگ حجم طرح همسفر رو چطوری باید سفارش داد؟
به همه سرویسها تعلق می گیره؟
دانلود از یک سری سایت ها و سرورها محدود شده رو 200 کیلوبایت مثل بعضی ویدیو های انیستاگرام
دانلود از یک سری سایت ها و سرورها محدود شده رو 200 کیلوبایت مثل بعضی ویدیو های انیستاگرام
Mohammad Aghaee
06-05-2017, 12:09
دوستان کسی اینجا جشنواره همسفر رو گرفته؟ من میخوام بگیرمش ولی نمیدونم چجوریه اگه کسی گرفته لطف کنه بگه تجربشو . توی مشخصاتش نوشته سرعت UP TO 16 ولی کف سرعت مشخص نکرده ضمنا چیزی راجع به دانلود شبانه نگفته .
کسی تجربه ای از این طرح نداره؟
البته من دانلود شبانه برام مهم نیست چون با بسته های نامحدود دانلود همراه اول یا ایرانسل انجامش میدم و بیشتر این مهمه که سرعت قابل قبول واسه وبگردی داشته باشه و قیمت هر گیگ هم پایین بیوفته چون حدود ۲۵ الی ۳۰ گیگ مصرف ماهیانه وبگردی و اینستاگرام و تلگرام و ... داریم . ضمن اینکه فاصله پیاده تا مرکز مخابراتیمون ۱ کیلومتره (فاصله خط مستقیم کمتر هم هست)
معاون مشتریان شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه اینترنت حجمی با سرعت مناسب از نظر تعرفه و امکانات برای مشترکان به سود مشترک است، از تفکیک تعرفه اینترنت داخل از بینالملل توسط مخابرات در برخی استانها خبر داد.
به گزارش ایسنا، داوود زارعیان درباره تبدیل اینترنت نامحدود به حجمی اظهار کرد: با توجه به مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید به سمت تبدیل اینترنت به سمت حجمی برویم اما در کل با توجه به کاهش تعرفهها و بالارفتن سرعت، باز هم ۹۰ درصد مشترکین ما اگر از روش غیرحجمی استفاده کند، هم از نظر اقتصادی و هم سرعت در آینده به نفع آنها خواهد بود، زیرا ما به دنبال این هستیم که مصرف اینترنت را گسترش دهیم.
وی ادامه داد: طبیعتا در حال حاضر کسانی که اینترنت نامحدود دارند از سرعت پایین ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه استفاده میکند. نگاه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، سرعتهای بالا و بدون در نظر گرفتن حجم است که در کل به نفع مشترک است. اینترنت حجمی با سرعت مناسب از نظر تعرفهها و امکاناتی که برای مشترک فراهم میشود، به ویژه با تفکیک اینترنت داخل از بینالملل به سود مشترک است.
معاون مشتریان شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه اینترنت حجمی با سرعت مناسب از نظر تعرفه و امکانات برای مشترکان به سود مشترک است، از تفکیک تعرفه اینترنت داخل از بینالملل توسط مخابرات در برخی استانها خبر داد.
به گزارش ایسنا، داوود زارعیان درباره تبدیل اینترنت نامحدود به حجمی اظهار کرد: با توجه به مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید به سمت تبدیل اینترنت به سمت حجمی برویم اما در کل با توجه به کاهش تعرفهها و بالارفتن سرعت، باز هم ۹۰ درصد مشترکین ما اگر از روش غیرحجمی استفاده کند، هم از نظر اقتصادی و هم سرعت در آینده به نفع آنها خواهد بود، زیرا ما به دنبال این هستیم که مصرف اینترنت را گسترش دهیم.
وی ادامه داد: طبیعتا در حال حاضر کسانی که اینترنت نامحدود دارند از سرعت پایین ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلو بیت بر ثانیه استفاده میکند. نگاه سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، سرعتهای بالا و بدون در نظر گرفتن حجم است که در کل به نفع مشترک است. اینترنت حجمی با سرعت مناسب از نظر تعرفهها و امکاناتی که برای مشترک فراهم میشود، به ویژه با تفکیک اینترنت داخل از بینالملل به سود مشترک است.
آخه یکی نیست به این بشر بگه مشترک خودش بهتر از هرکسی میدونه که بیشتر براش چی صرف داره، شما با این حجم های پایین عملا مشترکین رو تو روز از اینترنت محروم میکنید تا نصف بیشتر مشترکینتون که نمیتونن شب به فعالیت بپردازن عملا از مصرف شبانه هم حذف بشن چی فرض کردین مردمو؟ منی که میخوام تو روز از اینترنت استفاده کنم مجبورم پوله به مراتب بیشتری تو جیب شماها بریزم تا اینکه سرعتم بیشتر باشه اما حجمی باشم گور باباتون با این طرح هاتون دیگه انحصاری کردین کلی درآمد به جیب زدین بسته دیگه خسته نشدین اینقدر از ما کندیدن هرچیزی حدی داره با اینکار مشترکین رو از استفاده از سرویس های آنلاین و تماشای برنامه ها محروم میکنن زمانی این طرح به نفع مشترکین بود که با حجم های معقول ارائه میشد نه حجمی که تو یه هفته تموم بشه و چند برابرش باید پول تو جیبتون بریزیم، عملا دارن کاری میکنن هزینه اینترنت بین المللی افزایش پیدا کنه مردم مجبور به شبکه داخلی بشن که اسمشو گذاشتن اینترنت اگر کسی هم بخواد به قیمت ها اعتراض کنه بگن چرا از داخلی استفاده نمیکنین؟ لعنت به این اوضاع که عمر ما اینجا حروم شد حسرت زندگی با امکانات معقول تو دلمون موند هر روز هم به جای بهتر شدن فشار و رو مردم بیشتر میکنن.
بعد از چند ثانیه سرعت میشه 200 کیلوبایت خط 1 مگابیت دوستان هم چین مشکلی رو دارن؟
italodance
07-05-2017, 07:26
به ویژه با تفکیک اینترنت داخل از بینالملل به سود مشترک است.
عجب !!!!! خیلی باهوشی!!! :n36::n31::n33:
bardia-vr
07-05-2017, 11:37
سرعت آپلود چطوره؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
.
مطمینید این 1 هفته 5 گیگ هست؟ !! اینطوری نوشته ولی من مشکوکم!
اخه با مقایسه با سایر طرح ها به نظر میرسه یه جای کار میلنگه اونم با قیمت دو هزار تومان ساعتشام بد نیست که!
ایرانسل من همه چی رو ردیف میکنه نیاز به هیچ کاری نیست؟ خودش شب فعال میشه بعد خرید.
البته برا من یه 4+4 دراومده بالا سوالش رو نوشتم ممنون میشم اون رو هم لطف کنید جواب بدید
Golbarg01
07-05-2017, 19:57
اشتباهی......
Golbarg01
07-05-2017, 20:00
////////////////////////////
REZAHOSEYNGANI
08-05-2017, 18:10
حذف شود//////
bardia-vr
08-05-2017, 23:06
من سرویس همسفر رو گرفتم ، سرور داخلی خوبه و همون ۱۶ مگابیت اما سرور خارجی متغییره و نوسان داره ولی طرفای ده شب افت شدیدی داشت و حتی به ۱ مگابیت کمتر هم رسید ، با اینحال پینگ برای بازی مناسبه ، این تجربه روز اول من از این سرویس
mehryar1973
09-05-2017, 08:29
سلام
فکر کنم اصلا دانلود شبانه رایگان نداره چون هیچ اشاره ای بهش نکرده
چیز دیگه ای هم که بهش اشاره ای نکرده ، کف سرعت هست که چون نگفته ممکنه حتی توی ساعات شلوغی ۱۲۸ هم برسه ولی سقف سرعت رو گفته ۱۶ مگ ... حالا بازم باید از ۲۰۲۰ اینا رو پرسید .
سلام
منم در مورد این طرح سوال دارم مثل اینکه همین طرح در بعضی استان ها با ساعات رایگان ارائه شده:
saveh2020. i r/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D9%87%D9%85%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1-%DB%B9%DB%B6/
MMDFullHD
09-05-2017, 10:00
پینگو چقد عالی کردن
از ۸.۸.۸.۸ شده حدود۸۰ میلی ثانیه :n20:
shahryar84
09-05-2017, 13:15
پینگو چقد عالی کردن
از ۸.۸.۸.۸ شده حدود۸۰ میلی ثانیه :n20:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
مخابرات از ابتدای سال 96 ترافیک شبانه رو تو جدول گزارش مصرف مینویسه.
نکته جالب اینه که وقتی ترافیک روزانه رو حساب می کنه مجموع دانلود و آپلود رو می نویسه
ولی وقتی ترافیک شبانه رو حساب می کنه فقط دانلود رو می نویسه که این باعث میشه
میزان آپلود که رقم قابل توجهی هم هست جز روزانه حساب بشه.
توی این چهار سالی که مخابرات داشتم، بعد سرعت تنها چیزی که نمیشه روش حساب باز کرد پینگ و کیفیت اینترنت مخابرات هست. البته یه مدته نسبت به قدیم بهتر شده ولی هیچ وقت پایدار نیست
payampop
09-05-2017, 21:45
اینترنت شبانه دوباره از ساعت 2 مخابرات ریبوت می کنه و ساعت 6 هم دوباره این کار رو می کنه. مشکلی که قبلا ساعت 3 جای ساعت 2 قطع می شد، درست شده.
توی گزارش مصرف هم نگاه کنید قبلا 2 تا 3 قطع می شد و دوباره 3 تا 6 قطع می شد ولی الان 2 تا 6 قطع می شه.
پینگ مخابرات افتضاح هست یه مدت بهتر میشه ولی اکثر موقع ها افتضاحه فقط پینگ داخلیش خوبه که به درد چیزی نمیخوره، از دیشب سایتها هیچکدوم بدون چیز شکن باز نمیشدن برای سایتهای داخلی مجبور شدم چیز شکن روشن کنم تا وارد بشم پینگ که گرفتم بعد از دهبار ریست مودم بین 1800 تا 1600 بود :n35:
تا امروز ظهر همینطور بود بعد از ظهر درست شد الان 170 عه
bardia-vr
11-05-2017, 12:52
دوستان شما هم قطعی مکرر دارید؟
Fonixion
13-05-2017, 00:52
مخابرات از ابتدای سال 96 ترافیک شبانه رو تو جدول گزارش مصرف مینویسه.
نکته جالب اینه که وقتی ترافیک روزانه رو حساب می کنه مجموع دانلود و آپلود رو می نویسه
ولی وقتی ترافیک شبانه رو حساب می کنه فقط دانلود رو می نویسه که این باعث میشه
میزان آپلود که رقم قابل توجهی هم هست جز روزانه حساب بشه.
صحت داره این قضیه ؟ :n04:
من همه آپلودهام رو ساعات رایگان انجام میدم رو این حساب که کم نشه از حجم اصلیم !
صحت داره این قضیه ؟ :n04:
من همه آپلودهام رو ساعات رایگان انجام میدم رو این حساب که کم نشه از حجم اصلیم !
واسه من تو جدول تو قسمت شبانه رایگان فقط دانلود رو می نویسه. :n03:
bardia-vr
16-05-2017, 14:22
من پیشنهاد میکنم نیاید رو این شرکت بی کیفیت،نه پشتیبانی داره،نه کیفیت داره ،هر نیم ساعت یکبار هم قطع میشه
shahryar84
18-05-2017, 09:51
برای اولین بار پینگم تو ایکس باکس که همیشه بالای 350 بود، امروز شد 160!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
رفقا برای شما هم تو قسمت ترافیک شبانه رایگان فقط دانلود رو میزنه؟
که در نتیجه آپلود جز روزانه حساب میشه!
مجموع دانلود و آپلود رو نمیزنه. مگه ترافیک مجموع نیست؟
میشه چک کنین؟
ممنون :n16:
ShadowDragon
19-05-2017, 13:26
دوستان بعد دو سال بلاخره تلفن ما رو دادن!!! البته هفته دیگه!
تنها آپشن فیبر نوری هم مخابراته دیگه؟
کسی لیست قیمتشو داره؟
با سرویس مخابرات کسی دوتا2 بازی.کرده؟ جواب میده؟
timemachine2029
19-05-2017, 20:27
در حال حاضر سرویس 1 مگ نامحدود دارم
ایا با تغییر مرکز مخابراتی میتوانم از سرویس قبلی خود استفاده کنم.
afshinworld
19-05-2017, 20:38
من سرویس همسفر رو گرفتم ، سرور داخلی خوبه و همون ۱۶ مگابیت اما سرور خارجی متغییره و نوسان داره ولی طرفای ده شب افت شدیدی داشت و حتی به ۱ مگابیت کمتر هم رسید ، با اینحال پینگ برای بازی مناسبه ، این تجربه روز اول من از این سرویس
داداش الان بعد چند روز که این سرویس رو گرفتی چطوره ؟ چی استفاده میکنی ؟
دو دل موندم بگیرم از مخابرات یا نه این سرویس همسفرشو؟
bardia-vr
19-05-2017, 21:24
داداش الان بعد چند روز که این سرویس رو گرفتی چطوره ؟ چی استفاده میکنی ؟
دو دل موندم بگیرم از مخابرات یا نه این سرویس همسفرشو؟
راستش من حدود ۱۲ روزه همسفر رو گرفتم ، کف سرعت ۱۲۸ و خط تا ۱۶ بازه ،خط من نمیکشید و قطع میشد، نزدیک ۶ روز و روزی دوبار زنگ زدم و گفتم خطم رو روی ۱۲ ببندند درست میشه ،اینا هم بعد ۶ روز تحمل قطعی و اعصاب خوردی خطمو رو ۶ بستن ،یعنی پشتیبانی داغون ،نوسان سرعت هم بعد از ظهرها زیاد میشه که ی مقدار اذیت میکنه،ولی پینگ ثابته ، مشکلی هم که داره اینه واس وب گردی اذیت میکنه و یکی گفت باید dns تنظیم کنی . در کل پشتیبانی داغون و کیفیت هم متوسط ،اما پینگ ثابته و برای بازی نسبتا خوبه ،اما با این کیفیتی که مخابرات داره من توصیه میکنم سراغش نیا و از ی شرکت دیگه بگیر.
مخابرات کی بودی تو؟ یک در میلیون این پدیده نادر اتفاق میافته.
Mehrdad092000
20-05-2017, 09:00
درود
فقط ترافیک رزو به دوره بعد انتقال پیدا میکنه و ترافیکی باقی مانده رو باید در اون بازه زمانی مصرف کنی وگرنه میسوزه !!
چه بد چرا اینجوریه؟پنل زنجان اینجور بود که هرچی ترافیک میموند اگه تا قبل تموم شدن تمیدد میکردی میرفت برا دوره بعد
پس این رزو از کجا میاد؟خرید ترافیک جدا؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
Mehrdad092000
20-05-2017, 09:03
سلام دوست گرامی
این سایت فقط برای استان زنجان هست یا کل کشور؟
برا کل کشور
برا زنجان فرق داشت
afshinworld
20-05-2017, 11:47
راستش من حدود ۱۲ روزه همسفر رو گرفتم ، کف سرعت ۱۲۸ و خط تا ۱۶ بازه ،خط من نمیکشید و قطع میشد، نزدیک ۶ روز و روزی دوبار زنگ زدم و گفتم خطم رو روی ۱۲ ببندند درست میشه ،اینا هم بعد ۶ روز تحمل قطعی و اعصاب خوردی خطمو رو ۶ بستن ،یعنی پشتیبانی داغون ،نوسان سرعت هم بعد از ظهرها زیاد میشه که ی مقدار اذیت میکنه،ولی پینگ ثابته ، مشکلی هم که داره اینه واس وب گردی اذیت میکنه و یکی گفت باید dns تنظیم کنی . در کل پشتیبانی داغون و کیفیت هم متوسط ،اما پینگ ثابته و برای بازی نسبتا خوبه ،اما با این کیفیتی که مخابرات داره من توصیه میکنم سراغش نیا و از ی شرکت دیگه بگیر.
ممنون، داشتم از های وب میگرفتم نشد پورتهاش پر شده منطقه من.
ShadowDragon
20-05-2017, 12:29
دوستان بعد دو سال بلاخره تلفن ما رو دادن!!! البته هفته دیگه!
تنها آپشن فیبر نوری هم مخابراته دیگه؟
کسی لیست قیمتشو داره؟
با سرویس مخابرات کسی دوتا2 بازی.کرده؟ جواب میده؟
لطفا کسی اطلاع داره جواب بده
برا کل کشور
برا زنجان فرق داشت
برای یوزر نیم و پسورد چی وارد می کنین؟
من شماره تلفن و رمز ADSL رو می زنم ولی میگه اشتباهه
alinice321
20-05-2017, 14:43
چه بد چرا اینجوریه؟پنل زنجان اینجور بود که هرچی ترافیک میموند اگه تا قبل تموم شدن تمیدد میکردی میرفت برا دوره بعد
پس این رزو از کجا میاد؟خرید ترافیک جدا؟
درود
ترافیک رزو همون ترافیکیه که جدا میخرید ولی ترافیک دوره باید همون دوره مصرف بشه!
درود
قالب یکیه ولی برای هر استان ادرسش متفاوته!!
darvish1900
20-05-2017, 19:17
دو هفته هست مخابرات سرورهای خارجی رو محدود کرده به 500 کیلوبیت
shaahani
20-05-2017, 19:29
چه مسخره
یه جورایی خیالش راحته که مشترکینش بجز استفاده از سرویس خودش هیچ چاره دیگه ای ندارن
واسه همینم هرکار دلش بخواد میکنه
اعتراض هم کردید؟
ardeshir n
20-05-2017, 21:44
لطفا کسی اطلاع داره جواب بده
درود بر شما.
بنده نتم ۵۱۲ مخابرات نامحدود هست.
پینگ به غرب،شرق اروپا ۱۳۰-۱۹۰ هست.
که مشکل من فاصلهی زیادم از مرکز مخابراتی هست که کاریش نمیشه کرد :(
اما باید مودم قدرتمند داشته باشین که قطعی پیش نیاد.
موفق باشید (به همه دوستان هم میگم که سرویس دهی عالی هست)
Sent from my ASUS_K00E using Tapatalk
Tehranshahr
21-05-2017, 00:16
اینجا مشکلی وجود ندارد.
Mehrdad092000
21-05-2017, 01:08
قبلا فرق داشت اما الان عوض کردن کد بزن با شماره کامل بدون صفر
Mehrdad092000
21-05-2017, 01:09
درود
ترافیک رزو همون ترافیکیه که جدا میخرید ولی ترافیک دوره باید همون دوره مصرف بشه!
درود
قالب یکیه ولی برای هر استان ادرسش متفاوته!!
]چه بد مسخرس
Mohammad Aghaee
21-05-2017, 11:41
تست سرعت ADSL مخابرات از سه سرور تهران ، لندن و نیویورک :
mohammad_s7201
21-05-2017, 21:17
پورتال ecare مخابرات بازم خراب شده. گزارش مصرف رو نشون نمیده. واسه شما هم خراب شده؟؟؟
bardia-vr
21-05-2017, 21:22
پورتال ecare مخابرات بازم خراب شده. گزارش مصرف رو نشون نمیده. واسه شما هم خراب شده؟؟؟
آخرین گزارش مصرفی که برای من نشون میده مال یک هفته پیشه
سلام دوستان برای ثبت نام اینترنت از مخابرات همچنان باید صاحب خط بره مرکز مخابرات؟؟ یا میشه مثل شرکت ها اینترنتی ثبت نام کرد؟؟
Mohammad Aghaee
23-05-2017, 11:35
سلام دوستان برای ثبت نام اینترنت از مخابرات همچنان باید صاحب خط بره مرکز مخابرات؟؟ یا میشه مثل شرکت ها اینترنتی ثبت نام کرد؟؟
اگه بخواهید پیش پرداخت بخرید نیازی نیست ولی برای پس پرداخت حتما باید صاحب خط شخصا اقدام کنه . توصیه من به شما همون پیش پرداخت هست که علاوه بر همین نکته ، ترافیک باقی مونده شما رو هم نشون میده .
دوست عزیز میشه لینک ثبت نام انلاین شو بدید ؟؟
اگه بخواهید پیش پرداخت بخرید نیازی نیست ولی برای پس پرداخت حتما باید صاحب خط شخصا اقدام کنه . توصیه من به شما همون پیش پرداخت هست که علاوه بر همین نکته ، ترافیک باقی مونده شما رو هم نشون میده .
Mohammad Aghaee
23-05-2017, 16:40
دوست عزیز میشه لینک ثبت نام انلاین شو بدید ؟؟
لینکو نمیدونم چون خودم از طریق شماره ۲۰۲۰ اقدام کردم . همون تلفنی اقدام کنید بهتره . اگه امکاناتش موجود باشه ظرف یکی دو روز اینترنت رو وصل میکنن .
Mehrdad092000
24-05-2017, 05:09
اقت این ترافیک رزرو که نمیسوزه؟
مثلا الان ۴ گیگم مونده رزو ۴۰تا دارم تموم شه ازون ۴۰تا مصرف کنم روزم تموم شه تمدید کنم روزو اون میپره باز؟
Mohammad Aghaee
24-05-2017, 20:39
اقت این ترافیک رزرو که نمیسوزه؟
مثلا الان ۴ گیگم مونده رزو ۴۰تا دارم تموم شه ازون ۴۰تا مصرف کنم روزم تموم شه تمدید کنم روزو اون میپره باز؟
همین چند روز پیش اتفاقا به ۲۰۲۰ زنگ زدم و همینو پرسیدم و متاسفانه گفت که ملاک تاریخ انقضای سرویسه و آخرش هرچی ترافیک باقی بمونه (ترافیک پایه و یا خریداری شده) میسوزه [emoji52]
حالا بازم میخوای شما یه زنگ بزن ۲۰۲۰ دوباره بپرس ببینیم چی میگن ولی به من اینجور گفت .
Mehrdad092000
25-05-2017, 07:38
همین چند روز پیش اتفاقا به ۲۰۲۰ زنگ زدم و همینو پرسیدم و متاسفانه گفت که ملاک تاریخ انقضای سرویسه و آخرش هرچی ترافیک باقی بمونه (ترافیک پایه و یا خریداری شده) میسوزه [emoji52]
حالا بازم میخوای شما یه زنگ بزن ۲۰۲۰ دوباره بپرس ببینیم چی میگن ولی به من اینجور گفت .
ببین من قلا سرویس میخریدم 30 گیگ اگه قبل از تموم شدن تاریخ زمان شارژ میکردم ترافیک هرچی میموند میرفت ماه بعد
خوب؟
بعد ازون ترافیکا 40 تا مونده بود تا اومدیم پنل جدید اونو زده ترافیک رزو بعد این ماه 16 گیگ مونده بود از طرحم شارژ کردم اون 16 تا پرید مخابرات رفتم گفت بعدا بیا نیست مسیولش نرفتم دیگه
منم 8 گیگ شارژ کردم 40گیگ همرزو دارم الان سواله من اینه اگه این 8تا تموم شه اما زمان باشه از رزو استفاده میکنه دیگه درست؟ اگه ازون 40 تا من مثلا 10تا مصرف کردم 30 تا بعدی بعد تاریخ اتمام میونه یا اونم میسوزه
- - - Updated - - -
ببین من قلا سرویس میخریدم 30 گیگ اگه قبل از تموم شدن تاریخ زمان شارژ میکردم ترافیک هرچی میموند میرفت ماه بعد
خوب؟
بعد ازون ترافیکا 40 تا مونده بود تا اومدیم پنل جدید اونو زده ترافیک رزو بعد این ماه 16 گیگ مونده بود از طرحم شارژ کردم اون 16 تا پرید مخابرات رفتم گفت بعدا بیا نیست مسیولش نرفتم دیگه
منم 8 گیگ شارژ کردم 40گیگ همرزو دارم الان سواله من اینه اگه این 8تا تموم شه اما زمان باشه از رزو استفاده میکنه دیگه درست؟ اگه ازون 40 تا من مثلا 10تا مصرف کردم 30 تا بعدی بعد تاریخ اتمام میونه یا اونم میسوزه
afshinworld
27-05-2017, 18:49
اگه میخوای حضوری کارت انجام بشه اره صاحب خط باید باشه .ولی امروز از خود مخابرات پرسیدم گقت راحت زنگ بزن 2020 خودشون میان دم در خونه خودت کارهاشو انجام بده.
meysam2578
27-05-2017, 19:37
سلام . شرکت مخابرات تهران دانلود شبانه رایگان داره ؟؟؟ و اگر داره آیا سرعت و حجم رو محدود میکنه یا سرعت و حجم بازه و هرچقدر بخوای میشه استفاده کرد ؟ ساعات شبانه رایگانش از چند تا چنده ؟؟ ممنون
در ضمن چرا اینقدر طرح هاش کمه و اصلا تنوع نداره ؟؟
bardia-vr
27-05-2017, 21:05
سلام . شرکت مخابرات تهران دانلود شبانه رایگان داره ؟؟؟ و اگر داره آیا سرعت و حجم رو محدود میکنه یا سرعت و حجم بازه و هرچقدر بخوای میشه استفاده کرد ؟ ساعات شبانه رایگانش از چند تا چنده ؟؟ ممنون
در ضمن چرا اینقدر طرح هاش کمه و اصلا تنوع نداره ؟؟
من طرح همسفر گرفتم ولی خبر از شبانه نیست ،خیر مخابرات خط رو تا هرجا بکشه باز میزاره ولی نوسان زیاده و تو ساعات اوج ترافیک حتی سرعت شما به ۱۶ کیلوبایت هم میرسه
سلام دوستان
من اینترنت یکساله حجمی ۶ گیگ در ماه دارم.یه سوال دارم.من اگه توی یه ماه مثلا ۳۰ گیگ مصرف کنم هزینه ش اتوماتیک رو قبض میاد؟؟
گیگ هم با نرخ ۳۰ تا حساب میشه؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.