PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

hamed619
09-04-2013, 13:05
اینم اینترنت 45 میلیونی 256 مخابرات 1 هفته اینجوری خاک بر سر مخابرات با این اینترنش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

abolfazlwest72
09-04-2013, 14:32
سلام پینگم چطوره :n16:

vivabarca
09-04-2013, 15:06
من با اینترنت مخابرات فقط میتونم چندتا سایت مثل همین پی سی ورد رو باز کنم!!! کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه ؟

italodance
09-04-2013, 15:52
من با اینترنت مخابرات فقط میتونم چندتا سایت مثل همین پی سی ورد رو باز کنم!!! کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه ؟

به نقل از این دوستمون:

با این وضع که پهنای باند اینترنت را از پهنای باند اینترانت جدا کردن و دومی را نسبت به اولی با قیمت خیلی کم‌تری خرید و فروش می‌کنن بین خودشون(زیرساخت و دلالانش) در عمل ارتباط با دنیای بیرون داره محدود می‌شه به حداکثر همون ۱۲۸ کیلوبیت مثلن سرویس دو مگ می‌خرید ولی اینترنتش ۳۲ کیلوبایتیه و اینترانتش واسه ارتباط با سایت صدا و سیما و امثالش که میزبان داخل مملکت دارن ۲۰۴۸ کیلوبیته. این‌جوری می‌گن اون محدودیت ۱۲۸ را هم ورداشته‌ان!

Amin4All
09-04-2013, 16:19
سلام.
سیستم روشن میشه میگه server busy
بعد این سایت و پرشین تولز و چند تا سایت اندک باز میشن .
یاهو مسنجر و v..p..n هم وصل نمیشه .
دانلودها هم نمیاد بالا دانلود کنیم .
مشکل چیه ؟ همیشگیه یا رفع میشه بزودی ؟

مخابرات استان گلستان .

old_snake1370
09-04-2013, 16:31
dns ها رو هم زدن پوکوندن!!!

معلوم نیست چه اوه اوهی می خورن بی شرف ها!!
با اینکه dns رو روی گوگل ست کردم ولی هیچ ارتباطی با dns برقرار نمکنه!!!
هیچ سایتی باز نمیشه مگر اونکه ip ـش رو بزنین. یا از فیل کش استفاده کنید.
این سایت هایی که الآن شما ها باز میکنید دلیلش اینه که ip سایت هنوز تو کش مونده. pc رو ریستارت کنید همین هم باز نمیشه!

Firebirds
09-04-2013, 16:46
برای من اینترنت ام ملی شده بود یا شما هم تا الان بغییر سایت های میزبانی شده در ایران جای دیگه رو نمی تونستید بازکنید ؟

GHAGHALEELEE
09-04-2013, 17:22
برای من اینترنت ام ملی شده بود یا شما هم تا الان بغییر سایت های میزبانی شده در ایران جای دیگه رو نمی تونستید بازکنید ؟

رفیق من دارم دانلود میکنم و واردشون هم میشم ولی هنوز به قول دوست قبلیمون ریست نکردم که ببینم دوباره باز میشه یا نه

Firebirds
09-04-2013, 18:38
رفیق من دارم دانلود میکنم و واردشون هم میشم ولی هنوز به قول دوست قبلیمون ریست نکردم که ببینم دوباره باز میشه یا نه

خدا رو شکر پا شون رو از آب باریکه ی ما ور داشتن، درست شد...
:n16:

koury
09-04-2013, 22:58
آقا من یه سرویس 1 مگ مخابرات امروز سفارش دادم گفت خودمونم مودم داریم بنظرتون از خودشون بگیرم اوکیه یا از بیرون تهیه کنم بهتره؟

ممنون

GHAGHALEELEE
10-04-2013, 00:04
آقا من یه سرویس 1 مگ مخابرات امروز سفارش دادم گفت خودمونم مودم داریم بنظرتون از خودشون بگیرم اوکیه یا از بیرون تهیه کنم بهتره؟

ممنون

خواهر من برای شرکتشون از مخابرات مودم گرفت بعد از کلی پی گیری کاشف به عمل اومد مودم ایراد داشته!

vivabarca
10-04-2013, 00:20
چرا اینطوری شده نت مخابرات :n04: بدون فیل شکن نمیشه هیچ سایتی باز کرد اینجا !!!

r00t
10-04-2013, 01:21
چرا اینطوری شده نت مخابرات :n04: بدون فیل شکن نمیشه هیچ سایتی باز کرد اینجا !!!
مال من که باز میشه . البته روی سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مقدار کند شده ولی اونها رو هم باز می کنه .
مرورگرتون رو یه بار چک کنید ببینید تنظیمات پ...ر...و...ک....س....ی روش ست نشده باشه .

Saeed System
10-04-2013, 09:42
این مخابرات منطقه ما قاطی داره...4 روز پشت سر هم هر روز صبح 1 ساعت الی 2 ساعت قطعی دارم...تهران..منطقه 14 ...خیابان نبرد..منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی:n21:

ARASH66
10-04-2013, 09:59
این مخابرات منطقه ما قاطی داره...4 روز پشت سر هم هر روز صبح 1 ساعت الی 2 ساعت قطعی دارم...تهران..منطقه 14 ...خیابان نبرد..منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی:n21:
چند روزه منم مشکل دارم، منطقه غرب تهران، امروز صبحم 2 ساعت قطع بود !!

abolfazlwest72
10-04-2013, 10:15
پینگ 256 نامحدود مخابرات ملت کره هم حسرت همچین پینگی رو میخورن :n09:

Fusi0n
10-04-2013, 12:12
از سه شنبه شب تا الان افت سرعت عجیب هست
سه شنبه برای من نیم ساعت قطع شد بعد وصل همین جوریی...............

Kianoosh
10-04-2013, 15:06
سلام پینگم چطوره :n16:

پینگ 256 نامحدود مخابرات ملت کره هم حسرت همچین پینگی رو میخورن :n09:

تو خوبی پینگتم خوبه :دی ولی هنوز متوجه نشدی اینجا تاپیک اینترنت مخابرات استان تهران هست!؟:n24:

دوستان همونطور که این چند وقت اکثرمون حس کردیم اینترنت ما نه قطعی داره نه کندی داره!!مخصوصا به دلایل امنیتی!!یعنی وقتی وزیر ارتباطات یه چیزی میگه دبیر شورای عالی مجازی یه چیز دیگه شما همیشه به حرف وزیر گوش بدین!:n09: اون برخی کندی ها و قطعی های قبل به دلایل حمله سایبری و کاهش پهنای بین الملل نبوده الان وزیر تکذیب کرد!سال 92 هم عمرا در مورد اینترنت قطعی و کندی داشته باشیم مثل روز روشنه چون دیگه اینترنتی عملا در کار نخواهد بود! ...

:n19:

vivabarca
10-04-2013, 15:15
مال من که باز میشه . البته روی سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مقدار کند شده ولی اونها رو هم باز می کنه .
مرورگرتون رو یه بار چک کنید ببینید تنظیمات پ...ر...و...ک....س....ی روش ست نشده باشه .

خودم هم اول حدسم این بود که تنظیمات ------ مونده باشه تو مرورگرها، ولی هیچکدوم ------ نداشتن. حتی رو کامپیوتردیگه هم تست کردم همین مشکل بود. عیب یابی خود ویندوز رو میزنی میگه DNS Server پاسخ نمیده

Kianoosh
10-04-2013, 16:00
خودم هم اول حدسم این بود که تنظیمات ------ مونده باشه تو مرورگرها، ولی هیچکدوم ------ نداشتن. حتی رو کامپیوتردیگه هم تست کردم همین مشکل بود. عیب یابی خود ویندوز رو میزنی میگه DNS Server پاسخ نمیده

دوست عزیز خودتون رو اذیت نکنید بیخودی!این مشکل رو من و خیلی از بچه های همین تاپیک داشتن شما یا وصل نمیشی یا اگه میشی internet access نداری!درسته؟از طرف شما نیست تنظیمات مودم و دی ان اس و ... رو تغییر ندید!

vivabarca
10-04-2013, 16:19
دوست عزیز خودتون رو اذیت نکنید بیخودی!این مشکل رو من و خیلی از بچه های همین تاپیک داشتن شما یا وصل نمیشی یا اگه میشی internet access نداری!درسته؟از طرف شما نیست تنظیمات مودم و دی ان اس و ... رو تغییر ندید!

شما در نهایت چیکار کردید ؟ 2828 هم زنگ زدم کلا تو باغ نبودن !

ARASH66
10-04-2013, 17:08
من فکر میکنم این وضع تا تیر به همین صورت باشه، بعد اونم تکلیف مشخصه یا ملی ملیه، یا مثل قبل میشه !!

SAHANDE3
10-04-2013, 20:47
این چه وضعی همش داره بدتر می شه انگار داره کتک می زنه با این پینگ و سرعت:n25:

hamed619
10-04-2013, 20:56
توی اخبار گفت لنگر کشتی گیر کرده به کابل پاره شده دارن درست میکنن حالا راست یا دروغشو نمیدونم .:n23:

gharibe63
10-04-2013, 21:30
سلام
دوستانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنند میشه راهنمایی کنند که اگه از سرویس حجمی استفاده بشه چطوری میشه فهمید که چقدر حجم استفاده کردم
مرسی

lexuus
11-04-2013, 00:47
dns مخابرات چنده؟ با dns گوگل هیچی باز نمیشه

paradisepersian
11-04-2013, 00:52
dns مخابرات چنده؟ با dns گوگل هیچی باز نمیشه

217.218.155.155
217.218.127.127

J@viD
11-04-2013, 15:40
اینترنت 1 مگی که دیال اپ شد
یه هفتس وضع اینترنتمون اینه تو روز روشن دارن جیبمونو خالی میکنن
دزدی تو روز روشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

gharibe63
11-04-2013, 19:54
سلام
دوستانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنند میشه راهنمایی کنند که اگه از سرویس حجمی استفاده بشه چطوری میشه فهمید که چقدر حجم استفاده کردم
مرسی
دوستان اگه راهنمایی کنند ثواب داره بخدا

j110
11-04-2013, 22:13
باید سر سیم تلفنو مواقعی که خونه نیستید یا خوابید بکنید تو بشکه تا اینترنتتون ذخیره بشه بعد بشکه رو وصل کنید به لب تاب یا pc بعد با سرعت نور استفاده کنید
فراموش نکنید که این معادله توی سرعت تاثیر بسزایی داره:
بشکه بزرگتر+سیم تلفن کلفت+بسته بودن در بشکه=ping2ms
فقط در صورت ترکیدن بشکه از فشار اینترنت ما مسئول نخواهیم بود.چون اکثر بشکه ها ساخت چبن هستند.

Tehranshahr
12-04-2013, 00:22
من فکر میکنم این وضع تا تیر به همین صورت باشه، بعد اونم تکلیف مشخصه یا ملی ملیه، یا مثل قبل میشه !!

این وضع دیگه هیچ وقت درست بشو نیست.
دلخوش به این مقدار نباشید! :دی

Core
12-04-2013, 20:16
یه وقتی باید بگیریم بریم روان پزشک که چرا ما از این مخابرات اینترنت میگیریم.

mohsenjxj
12-04-2013, 21:00
سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید ما که از مخابرات اینترنت پر سرعت گرفتیم از کجا باید بدونیم چقدر حجممون باقی مونده و اینکه مثلا از 24 یه ماه اینترنتمون راه اندازی شده این حجممون تا کی اعتبار داره تا 24 ماه بعد هست یا اینکه تا آخر همون ماه اعتبار داره و مثل هزینه تلفن از اول ماه تا آخر هر دوره حساب میشه و از یکم ماه بعد دوباره حجمون به روز میشه؟

old_snake1370
12-04-2013, 21:33
سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنید ما که از مخابرات اینترنت پر سرعت گرفتیم از کجا باید بدونیم چقدر حجممون باقی مونده و اینکه مثلا از 24 یه ماه اینترنتمون راه اندازی شده این حجممون تا کی اعتبار داره تا 24 ماه بعد هست یا اینکه تا آخر همون ماه اعتبار داره و مثل هزینه تلفن از اول ماه تا آخر هر دوره حساب میشه و از یکم ماه بعد دوباره حجمون به روز میشه؟

مخابرات تهران حجمی نداره. فقط نامحدوده. برای بقیه استان ها میتونید برید سایت مخابرات همون استان یا در تاپیک مربوطه از بچه ها بپرسید.
واسه تهران رو میدونم روزانه حساب میکنه یعنی مثلا اگر 20ام ماه بگیرید به اندازه 10 روز حساب میکنه.

portal
12-04-2013, 21:48
512 مخابرات دارم

مرکز دانشگاه

چند روزه که نوسان سرعت دارم

دوستان دیگه ام اینجورین؟

amirbrad
12-04-2013, 22:19
512 مخابرات دارم

مرکز دانشگاه

چند روزه که نوسان سرعت دارم

دوستان دیگه ام اینجورین؟

درسته یکدفعه سرعت چنان پایین میاد که با قطعی فرقی نداره

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Persian-swag
12-04-2013, 22:43
دوستان سیستم مخابرات بر اساس تعرفه ماهانه هست دیگه که بر تعداد روز تقسیم میشه ...
من چند روزه خیلی سوییچ کردم 3 روز 512 گرفتم که میشه تقریبا روزی 700 تومن بعد 1024 و ....
مشکلی که پیش نمیاد ؟

مديريت
12-04-2013, 23:37
شايد باورتون نشه اما مسئول مركز مخابرات حافظ يك سگي هست كه دومي نداره من 100 نامه بردم آيه قسيم خوردم همه مناطق دارن 512 ميدن به دانشجوي فوق ليسانس ميگه اونا خلاف قوانين رفتار ميكنن ما نميتونيم بالاي 256 بديم
خدايا چيكار كنيم به نظر شما
افت سرعت شديد در حد تيم ملي داره اين مركز حافظ خراب شده بعد زنگ زدم ميگم خانم چرا كند هست ؟ ميگه دعا ميكنيم سرعتتون بياد بالا كار ديگه اي نمتونيم بكنيم

vivabarca
12-04-2013, 23:57
شايد باورتون نشه اما مسئول مركز مخابرات حافظ يك سگي هست كه دومي نداره من 100 نامه بردم آيه قسيم خوردم همه مناطق دارن 512 ميدن به دانشجوي فوق ليسانس ميگه اونا خلاف قوانين رفتار ميكنن ما نميتونيم بالاي 256 بديم
افت سرعت شديد در حد تيم ملي داره اين مركز حافظ خراب شده بعد زنگ زدم ميگم خانم چرا كند هست ؟ ميگه دعا ميكنيم سرعتتون بياد بالا كار ديگه اي نمتونيم بكنيم
اگه تهرانی اینترنتی میتونی تا یه مگ ارتقا بدی نیازی هم به منت کشی نیست :n02: البته الان به صرفه نیست چون فعلا رو هواست نت مخابرات و وضعیتش خرابه. من یه مگ داشتم به 512 کاهش دادم!

lexuus
13-04-2013, 03:12

جای تو بودم میگفتم دعا کن فهم و شعورت بیاد بالا !!
بعضی زنای مخابرات خیلی وحشین دعوا دارن

magnolia1612
13-04-2013, 11:52
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا دانلود از مخابرات رایگان هستش؟ یعنی اینکه میگن دانلود نامحدود یعنی پولی بابت حجم دانلود نباید پرداخت کرد؟ آخه من دائم دارم فیلم دانلود میکنم. راهنماییم کنید لطفا. هیچکس جواب درست و درمون بهم نمیده

hamed619
13-04-2013, 17:35
سلام دوستان میخواستم بدونم آیا دانلود از مخابرات رایگان هستش؟ یعنی اینکه میگن دانلود نامحدود یعنی پولی بابت حجم دانلود نباید پرداخت کرد؟ آخه من دائم دارم فیلم دانلود میکنم. راهنماییم کنید لطفا. هیچکس جواب درست و درمون بهم نمیده

اره نامحدود هست و همون پول اینترنت رو باید بدید مثلا 256 برای من 28 تومن این ماه اومد اما الان خیلی خرابه نت مخابرات .:n21:

kasi58
13-04-2013, 18:34
اره نامحدود هست و همون پول اینترنت رو باید بدید مثلا 256 برای من 28 تومن این ماه اومد اما الان خیلی خرابه نت مخابرات .:n21:
منظورت چیه که الان نت خیلی خرابه ...؟

amirkalak6
13-04-2013, 23:11
بره منم صفحه به ز.ور باز میکنه لعنتی.....

farshin.rezaei
14-04-2013, 14:38
آخه موندم 512 دانلودش 14 ..؟!؟
صفحه هم که باز نمیکنه...

ARASH66
14-04-2013, 14:48
یعنی صاحاب نداره ...، نه واقعا یکی پیدا بشه به من بگه کی رسیدگی میکنه این وضعیت رو

ghahremanimehdi
14-04-2013, 15:41
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:

vivabarca
14-04-2013, 17:30
منطقه 3 درست شد وضعیتش، فکر کنم سایر مناطق هم به مرور درست بشن

paradisepersian
14-04-2013, 18:08
سلام
دوستان امروز میخوام ترفندی یادتون بدم تا از تمام پهنای باند اینترنتتون استفاده کنید
این ترفند رو خود من کشف کردم :n04:
لینک پایین رو دانلود کنید و کارهایی که گفته شده رو انجام بدید
دوستانی که از شرکت های خصوصی اینترنت میگیرن هم
استفاده کنند و ببینیم ایا برای اون ها هم کاربرد داره یا نه
موفق باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستانی که از این ترفند استفاده کردن نظر بدن

Kianoosh
14-04-2013, 19:18
عزیز این ترفند رو مینوشتی خب!:n06:

ویرایش:

دوستان امروز میخوام ترفندی یادتون بدم تا از تمام پهنای باند اینترنتتون استفاده کنید
این ترفند رو خود من کشف کردم

لینک پایین رو دانلود کنید و کارهایی که گفته شده رو انجام بدید
دوستانی که از شرکت های خصوصی اینترنت میگیرن هم
استفاده کنند و ببینیم ایا برای اون ها هم کاربرد داره یا نه

دوست عزیز الان من دیدم.این ترفند رو شما تنهایی کشفش کردی؟:دی شوخی میکنم ... همین که وقت گذاشتی راه حل بدی خیلی خوبه اما منظور بدون هیچ گونه نرم افزار تغییر IP و رمزنگاری و تونل و پورت و ... هست!!یه لحظه فکر کردم این محدودیت روی اکانتها از طرف مخابرات رو تونستی رفع کردنشو پیدا کنی!:دی
+
بعد اینکه این وسط اطلاعات ما به دست چه کسی میرسه و بسته به دانش و نیتش چه استفاده ای میتونه ازش بکنه معلوم نیست!حداقلش مانیتور سایتها و ... هست اگه فرض کنیم به هیچ وجه نمیتونه اطلاعات رمزنگاری شده رو به دست بیاره!! باز این فروشنده های مشکوک الحال میان سرور آلمان و هلند و انگلیس و امریکا میدن شما همین داخل ایران؟!رایگان هم که هست و به به !!! ...

کلا مرسی!:دی

اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی و قطعی ما!:

amin750
14-04-2013, 20:12
سلام
دوستان من خط تلفنم فیبر نوریه حالا میخوام روش ADSL بگیرم زنگ زدم 2828 گفت که باید بررسی کنیم ولی نت قطع و وصل میشه!!!:n13:

از دوستان کسی هست اینترنت روی فیبر نوری داشته باشه اگه هست سرعتش چطوره؟؟؟ قطعی داره یا نه؟؟
ممنون:n01:

{sahand}
14-04-2013, 22:03
این ترفندی که دوستمون فرمودند در حقیقت یه سرور داخل ایرانه که ظاهرا سرعت خوبی داره، به درد ما ها که مشکل سرعت با سرورای خارجی داریم می خوره، سرعت ما با این سرور خوبه و سرعت این سرور با سرورهای خارجی.
ولی خب از لحاظ امنیتی مطمئنا مشکوکه.
در ضمن از هیتلر هم عبور نمی کنه.
من حدس می زنم چه این و چه بقیه ی پلوخسی های داخل ایران توسط دوستان دانشجو روی اینترنت های بی صاحاب دانشگاه ها درست شده باشن.

hosein_artist
14-04-2013, 22:17
دوستان به هیچ عنوان از آن ترفندی که در صفحه قبل معرفی شده استفاده نکنید.به هیچ عنوان.

paradisepersian
14-04-2013, 22:18

ویرایش:

دوست عزیز الان من دیدم.این ترفند رو شما تنهایی کشفش کردی؟:دی شوخی میکنم ... همین که وقت گذاشتی راه حل بدی خیلی خوبه اما منظور بدون هیچ گونه نرم افزار تغییر IP و رمزنگاری و تونل و پورت و ... هست!!یه لحظه فکر کردم این محدودیت روی اکانتها از طرف مخابرات رو تونستی رفع کردنشو پیدا کنی!:دی
+
بعد اینکه این وسط اطلاعات ما به دست چه کسی میرسه و بسته به دانش و نیتش چه استفاده ای میتونه ازش بکنه معلوم نیست!حداقلش مانیتور سایتها و ... هست اگه فرض کنیم به هیچ وجه نمیتونه اطلاعات رمزنگاری شده رو به دست بیاره!! باز این فروشنده های مشکوک الحال میان سرور آلمان و هلند و انگلیس و امریکا میدن شما همین داخل ایران؟!رایگان هم که هست و به به !!! ...

بله عزیز این سرور داخل ایران هست . هیچ کس نمیتونه امنیت 100% رو بده
من خودمم فقط برا دانلود از این ترفند استفاده میکنم نه چیز دیگه

Firebirds
14-04-2013, 22:18
همین یه قلم مونده بود که بیایم از ایران تونل بزنیم به داخل ایران !

GHAGHALEELEE
14-04-2013, 23:23
دوستان به هیچ عنوان از آن ترفندی که در صفحه قبل معرفی شده استفاده نکنید.به هیچ عنوان.
حتی واسه دانلود با idm ؟

{sahand}
14-04-2013, 23:37

حتی برای کارهای عادی؟ مثلا دانلود از آپلودباز (که معمولا فقط دوتا کانکشن می ده و سرعتش پایینه) ؟
مطمئنا کسی کارای بانکیشو باهاش انجام نمی ده!

lexuus
15-04-2013, 00:05

ویرایش:

+

نیتش رضایت خداست دیگه ، مگه تابلو نیست؟ خو چه کاریه ما که خودمون با idm و 16 کانکشن به همین سرعت می رسیم که.

خوبه باز میتونی تست بگیری ما که چند سالیه دلمون برا دیدن صفحه تست تنگ شده رو loading 100% میمونه

Kianoosh
15-04-2013, 01:12
حتی واسه دانلود با idm ؟

حتی برای کارهای عادی؟ مثلا دانلود از آپلودباز (که معمولا فقط دوتا کانکشن می ده و سرعتش پایینه) ؟
مطمئنا کسی کارای بانکیشو باهاش انجام نمی ده!

دوستان ببینید حداکثر پهنای باند که میگیم فرض اینه که سروری که ازش داریم دانلود میکنیم محدودیتی برامون نذاشته حالا چه 16 کانکش IDM دانلود کنی چه با مرورگرت دانلود کنی!تو این حالت باید به حداکثر پهنای باندت برسی یعنی شما از یک سایتی که اکانتهای رایگانش محدودیت دانلود(سرعت/کانکشن/مکث) دارن ملاک دانلودت قرار نده!وقتی میگیم سرعت با سرور خارجی پایینه یعنی سروری که محدودیت نداره هم پایینه!!شما اگه با محدودیت از طرف سرور دانلود کنی سرعتت مثلا باشه 30 با تحریم شکن هم باز همون 30 هست فرقی نداره ...

حالا اینکه نیت چنین سرویسهای رایگانی چیه چقدر امنیت داره و ... نمیدونم! اما اکانت پرمیوم همون سایت رو بخری یا نهایتا لیچر بگیری بهتره به نظرم!اگه نه نرم افزار تغییر ip یا tunneling کاملا رایگان زیاده حداقل اعتبارش بیشتره!

نیتش رضایت خداست دیگه ، مگه تابلو نیست؟ خو چه کاریه ما که خودمون با idm و 16 کانکشن به همین سرعت می رسیم که.

خوبه باز میتونی تست بگیری ما که چند سالیه دلمون برا دیدن صفحه تست تنگ شده رو loading 100% میمونه

شما مشکل قطعی داشتی حل شد؟
اسپیدتست هم با تحریم شکنت باز کن لود که شد تحریم شکن رو ببند تست بگیر :n01:

GHAGHALEELEE
15-04-2013, 02:16
دوستان ببینید حداکثر پهنای باند که میگیم فرض اینه که سروری که ازش داریم دانلود میکنیم محدودیتی برامون نذاشته حالا چه 16 کانکش IDM دانلود کنی چه با مرورگرت دانلود کنی!تو این حالت باید به حداکثر پهنای باندت برسی یعنی شما از یک سایتی که اکانتهای رایگانش محدودیت دانلود(سرعت/کانکشن/مکث) دارن ملاک دانلودت قرار نده!وقتی میگیم سرعت با سرور خارجی پایینه یعنی سروری که محدودیت نداره هم پایینه!!شما اگه با محدودیت از طرف سرور دانلود کنی سرعتت مثلا باشه 30 با تحریم شکن هم باز همون 30 هست فرقی نداره ...

:n01:

مدیر جان (ببخشید بزرگ ارتش داران:n02:) سایتی که 2 تا کانکشن فقط میده اگه بخوای با نت مخابرات بخصوص بعداز ظهر تا اخر شب دانلود کنی از یک پنجم پهنای باندت استفاده میکنی ولی با راهی که دوستمون گفتند با همون 2 تا کانکشن پهنای باند کامل رو داد!خوب این خیلی برای بچه هایی که پرمیوم ندارند بدرد میخوره چون تقریبا تمام سایتهای رایگان تنها 2 کانکشن میدن.
اونی هم که شما میگید به ندرت اتفاق افتاده فقط من رود فایل رو دیدم که سرعت هر کانکشن رو روی 10 کیلو اورده بود.

خو چه کاریه ما که خودمون با idm و 16 کانکشن به همین سرعت می رسیم که

بین این که با 16 کانشکن به اون سرعت برسی یا با 2 کانکشن به نظر شما فرقی نیست؟فرقش توی اینه که واسه 16 کانکشن شما باید حتما اکانت پرمیوم داشته باشی ولی 2 کانکشن رو تمام سرورهای رایگان میدن

Kianoosh
15-04-2013, 03:00
مدیر جان (ببخشید بزرگ ارتش داران:n02:) سایتی که 2 تا کانکشن فقط میده اگه بخوای با نت مخابرات بخصوص بعداز ظهر تا اخر شب دانلود کنی از یک پنجم پهنای باندت استفاده میکنی ولی با راهی که دوستمون گفتند با همون 2 تا کانکشن پهنای باند کامل رو داد!خوب این خیلی برای بچه هایی که پرمیوم ندارند بدرد میخوره چون تقریبا تمام سایتهای رایگان تنها 2 کانکشن میدن.
اونی هم که شما میگید به ندرت اتفاق افتاده فقط من رود فایل رو دیدم که سرعت هر کانکشن رو روی 10 کیلو اورده بود.

بین این که با 16 کانشکن به اون سرعت برسی یا با 2 کانکشن به نظر شما فرقی نیست؟فرقش توی اینه که واسه 16 کانکشن شما باید حتما اکانت پرمیوم داشته باشی ولی 2 کانکشن رو تمام سرورهای رایگان میدن

منظور من رو خوب متوجه نشدی...اگه محدودیت از طرف سرور اعمال بشه مثلا دانلود رایگان این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فقط یک کانکش بهت میده حداکثر سرعت ممکن هم مثلا 60 حالا فرقی نمیکنه شما 512 یا کمتر داشته باشی که بشه حداکثر پهنای باندت چه 2 مگ داشته باشی!حالا این لینک رو با هر تحریم شکنی هم بری بازم همون حداکثر رو میگیری! سرور دیگه ممکنه محدودیت ها متفاوت باشه ... حرف من این بود که محدودیت سرعت از طرف سرور با این شیوه برطرف نمیشه!

بحث اینجا به این شکل که : لینک بدون محدودیت سرور و بدون IDM تک کانکشن ساعت 2 شب با حداکثر سرعت دانلود میشه همون لینک طول روز 20-30 هست!برای این راه حل بدین جز تغییر ip و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ...

+
اول اینکه اکانتهای این سایتها یا لیچر ها معمولا خیلی ارزون هستند چیزی در حد همون هزینه تحریم شکن!!بعدش هم خیر نیاز نیست حتما پرمیوم باشی برای 16 کانکشن!شما با IDM میتونی چند تا فایل رو همزمان بذاری برای دانلود از سرورهای مختلف!:n06:

مفهومه سرباز؟!:n02:

نهایتا این فقط یه نظره ممکنه این سرور تحریم شکن داخل ایران که کاملا رایگانم هست! هیچ مشکلی هم نداشته باشه چه دانلود چه وبگردی...

Fusi0n
15-04-2013, 10:01
سرور داخلی الان خیلی گرون هر یک سرور با باند 15 گیگ حدود 40 50 در میاد ...... اون مثلا رم 256...
فقط یک سری سرور تو یزد من دیدم با رم 512 و باند نامحدود حول 80 اینا بود ........ماهانه
دیتا سنتر پارس و افرانت سرور دیدم که اصلا نگو

ولی جدیدا مخابرات با ای پی داخلی تایم اوت داره کمتر سرور دیدم نداشته مثل سرور سایت اپارت .... که مال مبنا نت ....
همون ای پی که دوستمون گذاشت چک کنید تایم اوت داره ........

isbn
15-04-2013, 13:20
ارتباطات : تعرفه تلفن همراه با اجراي فاز دوم هدفمندي تغيير نمي‌کند / افزايش پهناي باند شبکه داخلي تا 15 روز ديگر

محمد حسن نامي با بيان اينکه براي تکميل طرح هاي نيمه تمام با شدت فعاليت ها را آغاز کرده ايم، افزود: شبکه ملي اطلاعات تا پايان برنامه پنجم يعني دو سال و نيم ديگر راه اندازي خواهد شد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تأکيد بر اينکه اينترنت پاک نيز در کشور افزايش باند خواهد داشت، تصريح کرد: با افزايش درگاه هاي اينترنتي ديگر استفاده جرم آميز از اينترنت کاهش مي يابد.
نامي از ثابت ماندن نرخ تعرفه مکالمه همراه اول بعد از هدفمندي يارانه ها خبر داد و گفت: شبکه ملي اطلاعات تا پايان برنامه پنجم راه اندازي خواهد شد.
وي با بيان اين مطلب که تا ۱۵ روز ديگر افزايش باند براي شبکه داخلي اينترنت انجام مي شود افزود: محدوديتي نيز براي استفاده از اينترنت براي کاربران وجود ندارد فقط موارد مجرمانه در استفاده از شبکه جهاني کنترل خواهد شد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به ثابت ماندن تعرفه تلفن همراه بعد از اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه تصريح کرد: با اجراي فاز دوم هدفمندي افزايشي در تعرفه ها اتفاق نمي افتد.
نامي با يادآوري مشکلات رايتل، اپراتور سوم براي واردات تجهيزات مورد نياز،گفت: پيوست فرهنگي در اين زمينه در حال انجام است و اين در حال حاضر در اختيار شوراي عالي مجازي بوده تا تصميم گرفته و ما را با خبر کنند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات يادآور شد: افزايش باند براي شبکه داخلي تا چند روز آينده انجام گرفته و استفاده کاربران بدون هيچ محدوديتي انجام مي شود.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

italodance
15-04-2013, 13:56
ارتباطات : تعرفه تلفن همراه با اجراي فاز دوم هدفمندي تغيير نمي‌کند / افزايش پهناي باند شبکه داخلي تا 15 روز ديگر

محمد حسن نامي با بيان اينکه براي تکميل طرح هاي نيمه تمام با شدت فعاليت ها را آغاز کرده ايم، افزود: شبکه ملي اطلاعات تا پايان برنامه پنجم يعني دو سال و نيم ديگر راه اندازي خواهد شد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با تأکيد بر اينکه اينترنت پاک نيز در کشور افزايش باند خواهد داشت، تصريح کرد: با افزايش درگاه هاي اينترنتي ديگر استفاده جرم آميز از اينترنت کاهش مي يابد.
نامي از ثابت ماندن نرخ تعرفه مکالمه همراه اول بعد از هدفمندي يارانه ها خبر داد و گفت: شبکه ملي اطلاعات تا پايان برنامه پنجم راه اندازي خواهد شد.
وي با بيان اين مطلب که تا ۱۵ روز ديگر افزايش باند براي شبکه داخلي اينترنت انجام مي شود افزود: محدوديتي نيز براي استفاده از اينترنت براي کاربران وجود ندارد فقط موارد مجرمانه در استفاده از شبکه جهاني کنترل خواهد شد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به ثابت ماندن تعرفه تلفن همراه بعد از اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه تصريح کرد: با اجراي فاز دوم هدفمندي افزايشي در تعرفه ها اتفاق نمي افتد.
نامي با يادآوري مشکلات رايتل، اپراتور سوم براي واردات تجهيزات مورد نياز،گفت: پيوست فرهنگي در اين زمينه در حال انجام است و اين در حال حاضر در اختيار شوراي عالي مجازي بوده تا تصميم گرفته و ما را با خبر کنند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات يادآور شد: افزايش باند براي شبکه داخلي تا چند روز آينده انجام گرفته و استفاده کاربران بدون هيچ محدوديتي انجام مي شود.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

اقا این یارور وزیر؟ چیزی تاحالا راجب به شبکه و اینترنت خونده؟

فکر کنم فرمانده چیزی باشه

lexuus
15-04-2013, 15:28
شما مشکل قطعی داشتی حل شد؟
اسپیدتست هم با تحریم شکنت باز کن لود که شد تحریم شکن رو ببند تست بگیر :n01:

6 ماه بیخودی خودم و برادرا/خواهرای زحمت کش مخابرات رو سر کار گذاشته بودم مودم قبلی رو اسقاط کردم یه تی پی لینک وایرلس گرفتم البته از وایرلسش بلد نیستم استفاده کنم!

احسن احسن ماشالا به نبوع جوان ایرانی اینم تست 512 ما بعد سال ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

GHAGHALEELEE
15-04-2013, 19:27
منظور من رو خوب متوجه نشدی...اگه محدودیت از طرف سرور اعمال بشه مثلا دانلود رایگان این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فقط یک کانکش بهت میده حداکثر سرعت ممکن هم مثلا 60 حالا فرقی نمیکنه شما 512 یا کمتر داشته باشی که بشه حداکثر پهنای باندت چه 2 مگ داشته باشی!حالا این لینک رو با هر تحریم شکنی هم بری بازم همون حداکثر رو میگیری! سرور دیگه ممکنه محدودیت ها متفاوت باشه ... حرف من این بود که محدودیت سرعت از طرف سرور با این شیوه برطرف نمیشه!

بابا بزرگ ارتش داران من تو پست قبلیم خیلی ساده گفتم که متوجه بشید ولی شما باز همون مطالب قبلی رو فرمودید.محدودیت سرور رو که خودم بعنوان استثناء (رودفایل) گفتم و تا سرعتهای مخابرات (چون اینجا تاپیک مخابراته و فرض بر اینه حداکثر سرعت کاربرها همون 1 مگ باشه) سرورها تک کانکشن شون حداکثر سرعت رو میده.

بحث اینجا به این شکل که : لینک بدون محدودیت سرور و بدون IDM تک کانکشن ساعت 2 شب با حداکثر سرعت دانلود میشه همون لینک طول روز 20-30 هست!برای این راه حل بدین جز تغییر ip و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ...
راه حل قرار نبود بدیم که . دوستمون گفتن استفاده نکنید گفتم با این شیوه سرعت تک کانکشن برای مخابرات بالا میره پس استفاده کردنشون توی idm خیلی اتفاقا بدرد بخور هست

بعدش هم خیر نیاز نیست حتما پرمیوم باشی برای 16 کانکشن!شما با IDM میتونی چند تا فایل رو همزمان بذاری برای دانلود از سرورهای مختلف!:n06:
اول این که ساعت 4 ظهر تا 1 شب با 16 کانکشن منی که 512 دارم حداکثر سرعت رو نمیگیرم چه برسه به کسی که 1 مگ داره باید 32 کانکشن کنم ثانیا شما از چند تا سایت باید لینک بگذاری تا 32 کانکشن بگیری!خود اپلودباز در زمان غروب گاهی تا 10 کانکشن بیشتر نمیده و چند تا لینک سایت با حداکثر 2 کانکشنی که میدن بگذاری تا نهایت سرعتت رو بگیری.احتمالا 10 تا 20 تالینک!! تازه یه مشکل دیگه که داره اینه که اگه اینجوری فیلم و مسابقه دانلود کنی احتمالا ماه هفته بعد میتونی ببینیشون.

Dr Hannibal
15-04-2013, 19:49
سلام

مرکز مخابراتی ما جماران هست ، یکی از همسایه های ما اینترنت 128 داشت رفت کرد 512 سرعتش تکون نخورده هیچ کمتر هم شده ! :n02:

رفتم خونشون از اونجا زنگ زدم پشتیبانی میگم این طوریاست مشکل سیستم نیست و غیره! میگه ، همینی که هست می خواهی بخواه نمی خواهی نخا! :n02:

حالا الان شک کردم از اینکه 256 رو عوض کنم 512 بگیرم! (به همین راضی شدم)

نظر شما چیه ، این بلا سر منم میاد ؟ :n02:

mehrdadb3
15-04-2013, 20:12
من تو سایت مخابرات 3 بار درخواست دادم سرعتم کمتر کنن بعد 3 4 روز هیچ اتفاقی نیفتاده
شماره پیگیریشم که میزنم میزنه معتبر نیست

Kianoosh
15-04-2013, 22:47
بابا بزرگ ارتش داران من تو پست قبلیم خیلی ساده گفتم که متوجه بشید ولی شما باز همون مطالب قبلی رو فرمودید.محدودیت سرور رو که خودم بعنوان
استثناء (رودفایل) گفتم و تا سرعتهای مخابرات (چون اینجا تاپیک مخابراته و فرض بر اینه حداکثر سرعت کاربرها همون 1 مگ باشه) سرورها تک کانکشن شون حداکثر سرعت رو میده.

چرا انقدر خودتو اذیت میکنی :محدودیت سرعت دانلود اعمال شده از طرف سرور برای کاربر (رایگان) با عوض کردن ip و رمزنگاری برطرف نمیشه کجاشو نمیفهمی؟:دی فرض اینکه امن باشه و بی مشکل شما با این کار محدودیتی که ISP روت گذاشته رو رفع میکنی!نه سرور مقصد رو!هیچوقت شما با مخابرات که هیچی با اینترنت کشورهای دیگه از سروری که مثلا رایگانش رو محدودیت سرعت گذاشته بیشتر از اون سرعت نمیتونی دانلود کنی!:n06:شایدم ترفندهایی هست من بلد نیستم :دی
ببین عمو جون مثلا سایت uploaded.net یوزر رایگانش محدودیت سرعت داره شما با هر سرعتی هر تحریم شکنی بیایی نمیتونی بیشتر از این حداکثر بگیری!!یا همون لینکی که بهت دادم رو شما رایگانش رو چه با سرعت 1 مگ چه 512 چه هرچی هر ساعتی تست کنی از اون حداکثر سرعت بیشتر نمیشه!خیلی ساده هستا!!!:n18:حالا تعداد کانکش و حداکثر سرعت و کلا محدودیتهای دانلود برای سایتهای مختلف متفاوته!!

راه حل قرار نبود بدیم که . دوستمون گفتن استفاده نکنید گفتم با این شیوه سرعت تک کانکشن برای مخابرات بالا میره پس استفاده کردنشون توی idm خیلی اتفاقا بدرد بخور هست

باشه عزیز بروکسی سرور داخل ایران اونم رایگان خیلی امن و مناسبه خوبه!؟ ایرادی نداره که شما با این دانلود کن حالشم ببر! دعوا نداریم که ...این همه انرژی و منطق!رو جایی صرف کن که باید معلوم بشه چرا پهنای باند خارجی محدود شده چرا اینترنت داره بی سر و صدا و مرحله مرحله نابود میشه!؟خلاصه دلخوش به این ترفندها نباشید!!:n09: طبق گفته وزیر محترم سال 92 نه قطعی داریم نه کندی!!:n02:

مرسی که متوجه میشی ...

koury
15-04-2013, 22:55
سلام

آقا من دوشنبه ی پیش زنگ زدیم مخابران ثبت نام سرعت 1 مگ کردم، گفت ظرف 72 ساعت براتون ارجا میشه اگه کارشناسامون زنگ نزدن تماس بگیرین... امروز بعد 1 هفته خبری نشد زنگ زدم خانومه گفت درخواستتون رو برای مخابرات ارسال کردم تا دو روز دیگه تماس بگیرید... خلاصه 24 ساعت نشده ساعت 9 شب از 2828 زنگ زدن که سرویس ADSL تون برقرار شد:n04: حالا نه کد رهگیری دادن نه یوزری دادن نه پسوردی هیچی کلا همینجوری سرویس وصل شد فردام هزینش میاد نصف شارژمم رفته!! هیچی دیگه به طرف گفتم من درخواست مودم و ارسال کارنشاس داده بودم چی شد؟ میگه اینجا چیزی ثبت نشده ولی تا فردا باهاتون تماس میگیرن :n09:

خلاصه من موندم جریان چیه میشه امیدی داشت بشه از این سرویس استفاده کرد یا کلا دنبال نخود سیاهم من؟؟

amin750
16-04-2013, 13:35
سلام
دوستان من خط تلفنم فیبر نوریه حالا میخوام روش ADSL بگیرم زنگ زدم 2828 گفت که باید بررسی کنیم ولی نت قطع و وصل میشه!!!:n13:

از دوستان کسی هست اینترنت روی فیبر نوری داشته باشه اگه هست سرعتش چطوره؟؟؟ قطعی داره یا نه؟؟
ممنون:n01:

یعنی هیچ کس فیبر نوری نیست خطش؟؟؟!!!:n27:

jjjan
16-04-2013, 14:29
نه نیست فکر نکنم الان فیبر باشه برا کسی

JU JU
16-04-2013, 18:58
دوستان
میخوام سرعتم رو از ا مگ به 512 کاهش بدم
چیکار باید کنم ؟

j110
16-04-2013, 19:23
چیز پی ان بسته شده؟

Bobby Sands
16-04-2013, 20:40
دوستان من حدودا یک ماه پیش درخواست دادم که سرویسم رو از 512 به یک مگ تغییر بدن و روز بعداز درخواست هم تغییر داده شد.
اما امروز که از شرکت اومدم خونه و خواستم یه فایل دانلود کنم درکمال تعجب دیدم سرعتم دوباره 512 شده! اولش فکر کردم سرعت کند شده یا اون سایته که دارم ازش دانلود میکنم سرعتش اومده پایین .با چندین لینک مستقیم دیگه از سایتهای دیگه هم امتحان کردم اما همون 512 است!
نظر شما چیه در این مورد؟ کسی تا حالا این اتفاق براش پیش اومده؟ چیکار کنم به نظرتون؟

Bobby Sands
16-04-2013, 20:41
دوستان
میخوام سرعتم رو از ا مگ به 512 کاهش بدم
چیکار باید کنم ؟
باید بری تو سایت مخابرات وارد اکانتت بشی درخواست تغییر سرویس بدی

چیز پی ان بسته شده؟
نه واسه من که l2tp کار میکنه مشکلی نداره.

majidjan
16-04-2013, 20:54
دوستان من حدودا یک ماه پیش درخواست دادم که سرویسم رو از 512 به یک مگ تغییر بدن و روز بعداز درخواست هم تغییر داده شد.
اما امروز که از شرکت اومدم خونه و خواستم یه فایل دانلود کنم درکمال تعجب دیدم سرعتم دوباره 512 شده! اولش فکر کردم سرعت کند شده یا اون سایته که دارم ازش دانلود میکنم سرعتش اومده پایین .با چندین لینک مستقیم دیگه از سایتهای دیگه هم امتحان کردم اما همون 512 است!
نظر شما چیه در این مورد؟ کسی تا حالا این اتفاق براش پیش اومده؟ چیکار کنم به نظرتون؟
سلام.
چندوقت پیش هم من با این مشکل مواجه شدم، تو همون سایت درخواست دادم ، باهام تماس گرفتن . گفتن از طرف بالا دستور دادن که سرعت کم بشه ، یه جوری پارو گذاشتن رو سیم. یعنی موقتی بود و رفع شد .
الان دو سه روزه دوباره مشکل بوجود اومده ، باید صبور باشید.

Bobby Sands
16-04-2013, 21:05
سلام.
چندوقت پیش هم من با این مشکل مواجه شدم، تو همون سایت درخواست دادم ، باهام تماس گرفتن . گفتن از طرف بالا دستور دادن که سرعت کم بشه ، یه جوری پارو گذاشتن رو سیم. یعنی موقتی بود و رفع شد .
الان دو سه روزه دوباره مشکل بوجود اومده ، باید صبور باشید.
ممنون از جوابت . یعنی به نظرت نرم تو سایت دوباره درخواست بدم؟ خودش درست میشه؟
الان واسه شما هم همینطوریه؟

mansia
16-04-2013, 22:02

Data Rate مودم روی چند ست شده؟

Bobby Sands
16-04-2013, 22:43
Data Rate مودم روی چند ست شده؟560kbps .............

mansia
16-04-2013, 23:06
560kbps .............

اتفاقی که برای majidjan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیش اومده برای شما هم اتفاق افتاده. دوباره درخواست افزایش سرعت بدید تا ببینیم چی میشه.

lexuus
16-04-2013, 23:36
ای بابا نصف نت عملا باز نمیشه! بابا به خدا ما کاری نداریم هرکی خودتون میخاید انتخاب کنید
دوستان dns خوب بدید

paradisepersian
17-04-2013, 00:29
فیسبوک بدون فیل باز میشه !
چیز پی ان هم باز شده البته l2tp

lexuus
17-04-2013, 01:37
فیسبوک بدون فیل باز میشه !
چیز پی ان هم باز شده البته l2tp

آره قضیه چیه؟ خفتمونو نگیرن؟

Kianoosh
17-04-2013, 03:00
عجب حماسه ای شد!facebook ما رو از تحریم در آورد!!:n09: چه افتخاری ... موقتیه !؟ twitter هم بازه!البته ویدیو های youtube همچنان لو نمیشن!خب حالا چی کار کنیم مثلا!؟ما برای دور زدن تحریمهایی که شامل هزاران سایت دیگه میشه مجبور به استفاده از تحریم شکن هستیم اگه راست میگین کلا فیلـترینـگ رو جمع کنید!!:n10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19:

mr-dion
17-04-2013, 08:59
تعرفه ی اینترنت مخابرات بدون سر و صدا زیاد شد

italodance
17-04-2013, 10:12
ان یارو مزخرف اسکیتی کی هست؟ نماد سرعت حلزونی؟ با ان قیافش حتما بدبخت بش 128 نامحدود دادند اینجوری تبلیغ میکنه

ان ور دنیا دارند ADSL2 و VDSL حقیقی و استاندارد میدهند:

با سرعت 28 مگا بیت که میشه 2800 کیلو بایت

با قیمت 25 یورو که به پول ما 100 90 تومانی میشه که برای انجا نرماله

اینجا امدند کیفیت و سرعت جهانی و تک کانکشن و پینگ و SSL و بخش پشتیبانی و.....حال هرچی باز شما خواستید اضافه کنید رو تخریب و نزول دادند تازه قیمت رو هم بالا بردند و ان یارو اسکیتی مسخره هم مانور میده

اخر سر این عقده ها جمع میشه یک روزی از ملت خارج میشه وای به ان روز خدا بدادشون برشه

old_snake1370
17-04-2013, 10:34
ان یارو مزخرف اسکیتی کی هست؟ نماد سرعت حلزونی؟ با ان قیافش حتما بدبخت بش 128 نامحدود دادند اینجوری تبلیغ میکنه

ان ور دنیا دارند ADSL2 و VDSL حقیقی و استاندارد میدهند:

با سرعت 28 مگا بیت که میشه 2800 کیلو بایت

با قیمت 25 یورو که به پول ما 100 90 تومانی میشه که برای انجا نرماله

اینجا امدند کیفیت و سرعت جهانی و تک کانکشن و پینگ و بخش پشتیبانی و.....حال هرچی باز شما خواستید اضافه کنید رو تخریب و نزول دادند تازه قیمت رو هم بالا بردند و ان یارو اسکیتی مسخره هم مانور میده

اخر سر این عقده ها جمع میشه یک روزی از ملت خارج میشه وای به ان روز خدا بدادشون برشه
28 مگابیت هم شد اینترنت آخه! اونم با ماهی 25 یورو!:n02:
ژاپن 1 گیگابیت میده با 50 دلار. اینو به خونه میده تازه.
من حتی نمیتونم تصور کنمش:n28:

Ghasem.M
17-04-2013, 10:44
سلام
دوستان وضعیت مرکز مخابراتی شهید اکبری تهران چطور هست؟ هم از لحاظ پینگ و هم سرعت

lexuus
17-04-2013, 14:02
28 مگابیت هم شد اینترنت آخه! اونم با ماهی 25 یورو!:n02:
ژاپن 1 گیگابیت میده با 50 دلار. اینو به خونه میده تازه.
من حتی نمیتونم تصور کنمش:n28:

بعد مثلا با اون 1 گیگ چه میکنن؟! ما باشیم فیلم دانلود می کنیم هر 500 ثانیه باید هارد بخری. این شد اینترنت؟ بدتر هزینه ات رو زیاد میکنه. چرا این طوری به قضیه نگاه نمی کنی دولت به فکر جیب ماست؟ !!

Kianoosh
17-04-2013, 16:48
خب درستش کردن دوباره فیلتره!:n07:

شما چه دل خجسته ای دارید اینترنت ایران رو با ژاپن و اروپا مقایسه میکنید!!:n08: ژاپن تو جنگ جهانی نابود شد!!بعد الان مناطق جنگی و شهرهایی که بمب هسته ای زده شده و رو ببین!مقایسه کن با مناطق جنگ زده و محروم خودمون !یه بنده خدایی چند سال پیش گفت ایران رو میکنم ژاپن اسلامی در ادامه انگار نظر به کره شمالی نزدیکتر بود!:n10:
عزیزان , ما دشمن اینترنت هستیم علتشم هم واضحه چون مردم فیلم میخوان زیاد دانلود کنن هارد بخرن و اینا!!:n09:گفتیم الان صدا و سیمای میلی داره جدیدترین فیلمهای دنیا رو با بالاترین کیفیت و بدون سانسور پخش میکنه همینطور سینماهای ما بهترین فیلمها و بیشترین مخاطب رو دارن دیگه چه مرضیه شما بری فیلم و سریال هم دانلود کنی!؟بعد ما به جای وارد کردن ماشینهای لوکس با رانت بریم هارد وارد کنیم شما فیلمها رو بریزی توش؟!خب چه کاریه!!خلاصه شفاف سازی کردیم که علتش رو قشنگ متوجه بشید فکر نکنید یه وقت دلایل امنیتی داره چون وزیر قویا تکذیب کرد!

حالا شرق آسیا و اروپا و امریکا نه یه نگاهی به دور و برتون بندازید! همین کشورهای حاشیه خلیج فارس رو مقایسه کنید ...

10Mbps حدود 120 تومن!!!کشور برادر و دوست و همسایه قطر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!البته اینا هم برادر خودمونن شاید کاملا نامحدود نباشه fair usage policy دارن! :دی

نه این ملت خیلی شریف و با تحمل هستن هرچی هم سرشون میاد کاملا حق و لیاقتشونه اینترنت که مساله روز و الویت اولش نیست تازه! برای مثال رشد بی سابقه ارزش پول ملی!!و شرایط هلوی اقتصادی رخ داد آخـــــــــخ هم نگفتن این ملت!:n19:اون وقت شما میگی اینترنت .... ملت یه بار خارج شد برای هفت پشتش بسه!:n24:این افکار رو از سرتون بیرون کنید ... اون روز هم نیاد هیچ وقت که چشم بسته و ناآگاهانه یک کاری انجام بشه که بعدا همه بگن غلط کردیم این کارو کردیم!خودم کردم که لعنت بر خودم باد نشه!!!

اینم تست اینترنت پرسرعت ما با سرور توکیو :دی

چون سرور دانلود ما برای فیلم و سریال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست!!! همچنان قطره چکونی میاد ...

پ.ن:دوستان لطفا زیاد حاشیه نریم قوانین انجمن رو رعایت کنیم!:n01:

old_snake1370
17-04-2013, 16:52
تعرفه ی اینترنت مخابرات بدون سر و صدا زیاد شد
همون مثل قبله که! تغییر نکرده.

بعد مثلا با اون 1 گیگ چه میکنن؟! ما باشیم فیلم دانلود می کنیم هر 500 ثانیه باید هارد بخری. این شد اینترنت؟ بدتر هزینه ات رو زیاد میکنه. چرا این طوری به قضیه نگاه نمی کنی دولت به فکر جیب ماست؟ !!
فیلم دانلود کردن که واسه ما بدبخت بیچاره هاست.
اینا فیلم رو از سایت هایی مثل netflix استریم میکنند.هارد هم نمیخواد! باهاش میتونی فیلم full hd استریم کنی تو تلویزیون خونت. شاید هم 4k هم بشه استریم کرد!:n02:
حالا بزار 1 گیگ رو بدن روش استفاده اش رو هم پیدا میکنیم!:n10: نگران اون نباش!:n05:

Persian-swag
17-04-2013, 18:52
این تعرفه که این دوستمون گذاشته و گفته که تغییر کرده باید بگم این تعرفه تو سایت اصلی مخابرات هست که تو بیشتر استان ها اعمال میشه مثل پارس اما تو تهران فرق داره ...
1 مگ استان پارس 43 هست اما تهران 38 ...
پس فرقی نکرده ...
ضمنا اگر بخواد گرون شه هیچ وقت 5 تومن گرون نمیشه چون صدای همه خیلی بیشتر در میاد .

lexuus
17-04-2013, 20:26
همون مثل قبله که! تغییر نکرده.

فیلم دانلود کردن که واسه ما بدبخت بیچاره هاست.
اینا فیلم رو از سایت هایی مثل netflix استریم میکنند.هارد هم نمیخواد! باهاش میتونی فیلم full hd استریم کنی تو تلویزیون خونت. شاید هم 4k هم بشه استریم کرد!:n02:
حالا بزار 1 گیگ رو بدن روش استفاده اش رو هم پیدا میکنیم!:n10: نگران اون نباش!:n05:

نه آخه ملت ما عاشق دانلودن. اصلا با محتواش کاری ندارن که استریم کنن. همین که این درصد idm میره جلو حال میکنن!

اون روز هم نیاد هیچ وقت که چشم بسته و ناآگاهانه یک کاری انجام بشه که بعدا همه بگن غلط کردیم این کارو کردیم!خودم کردم که لعنت بر خودم باد نشه!!!
یه هفت هشت ده صد باری اینو تو تاپیک مخابرات خوندیم ازتون!! مام گفتیم خونه کجو نمیشه راست کرد باید ریخت دوباره ساخت!!

Kianoosh
17-04-2013, 20:57
چند تا کشور دوست و برادر و همسایه رو سرعت و تعرفه هاشون رو ببینیم , تعرفه های ایران رو هم مخابرات که دیگه منصف ترین و بهترین قیمتها رو هم داره در نظر بگیرید همین صفحه دوستان گذاشتن با فرض اینکه مثلا 4 مگا بیت حداکثر هست کاملا نامحدود بدون کاهش سرعت سرور خارجی و فیلتر و ... هزینه ماهیانه 140 تومن!
بیشتر سرعتهای بالاتر که تو ایران شاید آرزوی خیلی ها باشه رو در نظر گرفتم!:n06:

(نرخ ها بر اساس بانک ملی ایران محاسبه شده نه مرکز مبادلات و بازار!:n09:)

امارات متحده عربی: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این پکیجی که میبینید

ماهیانه 100 تومن!

کویت: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سه ماهه حدود 270 تومن متوسط ماهیانه رو شما در نظر بگیرید همون 100 تومن!

بحرین: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ماهیانه 100 تومن!

عمان: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ماهیانه 110 تومن!

قطر: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

10mbps ماهیانه 120 تومن!

البته اینم در نظر بگیرید ممکنه مثل ما کم و بیش فیلترینگ هم باشه حجم محدود ,اشتراک و نوسان و ... هم باشه!ولی در کل آنچه عیان است چه حاجت به بیان است!!!:thumbsup:

اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی ما 1 مگ 38 تومن :n19:

یه هفت هشت ده صد باری اینو تو تاپیک مخابرات خوندیم ازتون!! مام گفتیم خونه کجو نمیشه راست کرد باید ریخت دوباره ساخت!!

در راستای این افکار مخملی و چکشی و نرمی تخریبی که شاید شما نوعی داری برای آباد کردن خونه!!!نتیجه سرنوشت افغانستان و پاکستان خیلی خوبش عراق خواهد بود!:n06:خیلی چیزا کج نیستن ...

!fool me once sham on you,fool me twice shame on me

در هر صورت شما برو خراب کن دعوا نداریم که :33:

farazfar
17-04-2013, 22:09
دو روزه سرعت باز کردن سایتها خیلی کند شده، دوستان دیگر همین مشکل رو دارند؟

lexuus
17-04-2013, 23:36
چند تا کشور دوست و برادر و همسایه رو سرعت و تعرفه هاشون رو ببینیم , تعرفه های ایران رو هم مخابرات که دیگه منصف ترین و بهترین قیمتها رو هم داره در نظر بگیرید همین صفحه دوستان گذاشتن با فرض اینکه مثلا 4 مگا بیت حداکثر هست کاملا نامحدود بدون کاهش سرعت سرور خارجی و فیلتر و ... هزینه ماهیانه 140 تومن!
بیشتر سرعتهای بالاتر که تو ایران شاید آرزوی خیلی ها باشه رو در نظر گرفتم!:n06:

(نرخ ها بر اساس بانک ملی ایران محاسبه شده نه مرکز مبادلات و بازار!:n09:)

امارات متحده عربی: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این پکیجی که میبینید

ماهیانه 100 تومن!

کویت: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سه ماهه حدود 270 تومن متوسط ماهیانه رو شما در نظر بگیرید همون 100 تومن!

بحرین: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ماهیانه 100 تومن!

عمان: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ماهیانه 110 تومن!

قطر: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

10mbps ماهیانه 120 تومن!

البته اینم در نظر بگیرید ممکنه مثل ما کم و بیش فیلترینگ هم باشه حجم محدود ,اشتراک و نوسان و ... هم باشه!ولی در کل آنچه عیان است چه حاجت به بیان است!!!:thumbsup:

اینم اینترنت پرسرعت بدون کندی ما 1 مگ 38 تومن :n19:

در راستای این افکار مخملی و چکشی و نرمی تخریبی که شاید شما نوعی داری برای آباد کردن خونه!!!نتیجه سرنوشت افغانستان و پاکستان خیلی خوبش عراق خواهد بود!:n06:خیلی چیزا کج نیستن ...

!fool me once sham on you,fool me twice shame on me

در هر صورت شما برو خراب کن دعوا نداریم که :33:

بعد اینا هم مثل ما داستان تقسیم بر 8 داره یا واقعیه مثلا 1 مگ که میگیرن با همون 1 مگ دانلود میشه یا 128

بله پی کج هرچی بالاتر بره بیشتر می لرزه حالا شما هی بیا سرخاب سفیدآب به صورتش بمال بازم اصل کاری خرابه اگر قرار بوده درست بشه 35 سال میشد نکنه قصد کردی هم اندازه نوح و موسی و نمیر المومنین و رفقا اکسیژن مصرف کنی(کنیم)!! هر وقت دیدی رو تیرچه های خونه کلنگی برج ساخته شد رفت بالا وضع اینترنت و مخابرات و باقی چیزای مد نظرت هم درست میشه!!
اتفاقا میتونی یه سر به همون عراق و افغانستان بزنید اون موقع که امثال من و تو فیش 1 میلیونی سیم کارت ثبت نام میکردیم اونجا رایگان توزیع می کردن!!

koury
17-04-2013, 23:55
سلام

دوستان امروز من مودم و نصاب مخابرات اومد اینترنت 1 مگ مخابرات رو راه اندازی کرد، وقتی رفت من 10/30 صبح یه تست زدم سرعت دانلود بین 90-105 متغیر بود... الان 10 شب ببعد هرچی فایل دانلود می کنم سرعت از 30 بالاتر نمیره یعنی با سرعت 128 وایمکس قبلیم فرقی نداره این طبیعیه یا مشکلی هست بنظرتون؟؟

koury
18-04-2013, 00:39

اینم از تست الانم :n02:

Kianoosh
18-04-2013, 04:01
اوه اوه چند دقیقه انگار دیتا قطع میشه اینترنت اکسز نیست با هیچ سرور خارجی نمیشه ارتباط برقرار کرد هیچ کدوم پینگ نمیشن همه تایم اوت 100% بعد داخلی ها تو همین بازه زمانی عالی باز میشن!صدای اینترنت ملی :n23:

بعد اینا هم مثل ما داستان تقسیم بر 8 داره یا واقعیه مثلا 1 مگ که میگیرن با همون 1 مگ دانلود میشه یا 128

بله پی کج هرچی بالاتر بره بیشتر می لرزه حالا شما هی بیا سرخاب سفیدآب به صورتش بمال بازم اصل کاری خرابه اگر قرار بوده درست بشه 35 سال میشد نکنه قصد کردی هم اندازه نوح و موسی و نمیر المومنین و رفقا اکسیژن مصرف کنی(کنیم)!! هر وقت دیدی رو تیرچه های خونه کلنگی برج ساخته شد رفت بالا وضع اینترنت و مخابرات و باقی چیزای مد نظرت هم درست میشه!!
اتفاقا میتونی یه سر به همون عراق و افغانستان بزنید اون موقع که امثال من و تو فیش 1 میلیونی سیم کارت ثبت نام میکردیم اونجا رایگان توزیع می کردن!!

اینکه کیفیت و سرعت نهایی دقیقا چطوره رو نمیدونم ولی 1Mbps=128kBps دیگه!:n01:

دوست عزیز من نگفتم که الان مثلا وضع اینترنت و خیلی چیزهای دیگه عالیه!اما راه حل باید متناسب با مشکل باشه اون قدیم بود دندون کرم خورده رو میکشیدن!:دی الان میرن پر میکنن!!شما هزینه این چیزی که میگی و پیامدها و مهمتر از همه نتیجه نهایی رو شاید نمیدونی که دینامیت دستت گرفتی :دی ... چه برای مردم چه برای حاکمیت چه برای کشور ایران!!چیز خاصی هم نمیخواد مطالعه تاریخ همین مملکت کافیه!این خونه همه چیش کج از نظر شما وقتی خراب شد دیگه ساختن دوبارش کار ساده ای نیست!!وقتی زیرساختهای یک کشور نابود بشه دیگه به این زودی و سادگی ها جبران نمیشه! یک کلمه :سوریه!خیلی قبلش پیشرفته بودن حالا شما ببین چی میشه آخر این مسیر جز بدبختی و فلاکت بیشتر ... همون چیزی که ویتنام و افغانستان و پاکستان شد!

خیلی دیگه روش بحث نکنیم...نه شما منو قانع میکنی نه من شما رو تمام! مرسی.

سلام

دوستان امروز من مودم و نصاب مخابرات اومد اینترنت 1 مگ مخابرات رو راه اندازی کرد، وقتی رفت من 10/30 صبح یه تست زدم سرعت دانلود بین 90-105 متغیر بود... الان 10 شب ببعد هرچی فایل دانلود می کنم سرعت از 30 بالاتر نمیره یعنی با سرعت 128 وایمکس قبلیم فرقی نداره این طبیعیه یا مشکلی هست بنظرتون؟؟

اینم از تست الانم :n02:

شما این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کن اگه سرعتت همون حدود 100-120 بود خیر مشکلی نیست از نظر مخابرات :n29:

italodance
18-04-2013, 09:12

نه تقسیم بر8 شر و ...نداره

اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته

koury
18-04-2013, 10:22
اوه اوه چند دقیقه انگار دیتا قطع میشه اینترنت اکسز نیست با هیچ سرور خارجی نمیشه ارتباط برقرار کرد هیچ کدوم پینگ نمیشن همه تایم اوت 100% بعد داخلی ها تو همین بازه زمانی عالی باز میشن!صدای اینترنت ملی :n23:

دوست عزیز من نگفتم که الان مثلا وضع اینترنت و خیلی چیزهای دیگه عالیه!اما راه حل باید متناسب با مشکل باشه اون قدیم بود دندون کرم خورده رو میکشیدن!:دی الان میرن پر میکنن!!شما هزینه این چیزی که میگی و پیامدها و مهمتر از همه نتیجه نهایی رو شاید نمیدونی که دینامیت دستت گرفتی :دی ... چه برای مردم چه برای حاکمیت چه برای کشور ایران!!چیز خاصی هم نمیخواد مطالعه تاریخ همین مملکت کافیه!این خونه همه چیش کج از نظر شما وقتی خراب شد دیگه ساختن دوبارش کار ساده ای نیست!!وقتی زیرساختهای یک کشور نابود بشه دیگه به این زودی و سادگی ها جبران نمیشه! یک کلمه :سوریه!خیلی قبلش پیشرفته بودن حالا شما ببین چی میشه آخر این مسیر جز بدبختی و فلاکت بیشتر ... همون چیزی که ویتنام و افغانستان و پاکستان شد!

شما این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کن اگه سرعتت همون حدود 100-120 بود خیر مشکلی نیست از نظر مخابرات :n29:

نه عزیز سرعت از 70 بالاتر نمیره...

old_snake1370
18-04-2013, 10:22

اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته

شما هر جای دنیا بری 1 متر 100 سانتیمتره!
هر بایت هم 8 بیته. فرقی نمیکنه ایران باشی یا مریخ!
1gigabit=1024megabit=128megaByte

mr-dion
18-04-2013, 10:24
این تعرفه که این دوستمون گذاشته و گفته که تغییر کرده باید بگم این تعرفه تو سایت اصلی مخابرات هست که تو بیشتر استان ها اعمال میشه مثل پارس اما تو تهران فرق داره ...
1 مگ استان پارس 43 هست اما تهران 38 ...
پس فرقی نکرده ...
ضمنا اگر بخواد گرون شه هیچ وقت 5 تومن گرون نمیشه چون صدای همه خیلی بیشتر در میاد .
دوست عزیز من کرج هستم تا قبل از عید 1 مگ 38500 میدادم الان واسم اومده 43000
دوستم هم تهرانه واسش 512 اومده 24000
در ضمن این عکس که گذاشتم رو سایت مخابرات تهرانه

italodance
18-04-2013, 10:30

میدونم اینو من راجب به شر گفتم

بعد امارات MB میده نه Mb

wow

Persian-swag
18-04-2013, 10:40
دوست عزیز من کرج هستم تا قبل از عید 1 مگ 38500 میدادم الان واسم اومده 43000
دوستم هم تهرانه واسش 512 اومده 24000
در ضمن این عکس که گذاشتم رو سایت مخابرات تهرانه

دوست عزیز کرج با تهران فرق داره و تحت ساپورت مخابرات تهران نیست ...
اونی شما گذاشتی مال مخابرات ایرانه اما الان می بینم لینک شما نیس در صورتی که من خودم با لینک شما وارد سایت مخابرات ایران شدم عجیبه ...
در هر صورت این تهرانه بعد همون طور هم که گفتم هیچ وقت 7 تومن گرون نمیشه نهایتا 1000 تومن یا کمی بیشتر ..

italodance
18-04-2013, 11:15
حال صحبت این چیزا شده بد نیست بازم بدونید

دیروز 28 فروردین ماه ساعت 6 7 عصر شبکه 4 برنامه در مسیر انتخابات بود

نمیدونم دوستان دیدند یا نه

2 نفر طبق معمول به عنوان کارشناس دعوت شدند و درباره شبکه اینترنت استفاده از اینترنت برای انتخابات و اینده ان بعد اتخابات حرف میزدنند

نمیدونم تو ارشیوی دانلودی شبکه 4 یا... جایی هستید بگردید دانلود کنید و حتما ببینید

کارشناس استاد دانشگاه متخصص IT نمیدونم حالا چند پست و تخصص دیگه هم داشت صحبت میکرد میگفت بله ما سرعت اینترنت جهانی را پایین اوردیم خوب بخاطر چندین معضل وقتی که سرعت بالا باشه امکان دیدن صوت و تصویر برای شخص وجود دارد و شخص میتواند براحتی تصاویر را تماشا کند خوب این روال درست نیست درسته ان ور دنیا چنین امکاناتی هست ولی در کشور ما مطابق ارزشهایمان یکسان نیست
خوب ممکن هست شخصی بتواند P-O-R-N ببیند ایا این درست هست؟

بقیشو حتما خودتون ببینید

اخه ادم چه بگم حتی زبان فارسیش هم بیشتر پشتو بود شما کی هستی جای 70 میلیون مردم تصمیم میگیری؟ کی خواست اصلا صبح تا شب ویدیو انلاین ببینه؟ اصلا کی گفته همه چشمشون به P-O-R-N هست و فقط ویدیو رو برای P-O-R-N میخواهند؟

مردم عقل و شعور دارند و هر چه بخواهند میتوانند استفاده کنند شما فکر کردی سرعت خارجی رو پایین بیاری در نتیجه مردم ویدیوی انلاین نمیتونند ببینند و در نتیجه دستشون به P-O-R-N نمیرسه؟ مگه مردم ویدیو و اینترنت پرسرعت رو فقط برای P-O-R-N میخواهند؟

خوب استاد دانشگاه عزیز و تحصیل کرده ما پدیده عجیب و شیطانی به نام Download داریم که طرف هر چی میخواد میگره و افلاین میبینه

بگذریم حرف زیاده اما سواد مسئولین همچنان کمه و کشور از معضل فقدان کارشناس و استاد دانشگاه داره رنج میبره

Persian-swag
18-04-2013, 11:33

دیروز 28 فروردین ماه ساعت 6 7 عصر شبکه 4 برنامه در مسیر انتخابات بود

نمیدونم دوستان دیدند یا نه

2 نفر طبق معمول به عنوان کارشناس دعوت شدند و درباره شبکه اینترنت استفاده از اینترنت برای انتخابات و اینده ان بعد اتخابات حرف میزدنند

نمیدونم تو ارشیوی دانلودی شبکه 4 یا... جایی هستید بگردید دانلود کنید و حتما ببینید

کارشناس استاد دانشگاه متخصص IT نمیدونم حالا چند پست و تخصص دیگه هم داشت صحبت میکرد میگفت بله ما سرعت اینترنت جهانی را پایین اوردیم خوب بخاطر چندین معضل وقتی که سرعت بالا باشه امکان دیدن صوت و تصویر برای شخص وجود دارد و شخص میتواند براحتی تصاویر را تماشا کند خوب این روال درست نیست درسته ان ور دنیا چنین امکاناتی هست ولی در کشور ما مطابق ارزشهایمان یکسان نیست

بقیشو حتما خودتون ببینید

اخه ادم چه بگم حتی زبان فارسیش هم بیشتر پشتو بود شما کی هستی جای 70 میلیون مردم تصمیم میگیری؟ کی خواست اصلا صبح تا شب ویدیو انلاین ببینه؟ اصلا کی گفته همه چشمشون به P-O-R-N هست و فقط ویدیو رو برای P-O-R-N میخواهند؟

مردم عقل و شعور دارند و هر چه بخواهند میتوانند استفاده کنند شما فکر کردی سرعت خارجی رو پایین بیاری در نتیجه مردم ویدیوی انلاین نمیتونند ببینند و در نتیجه دستشون به P-O-R-N نمیرسه؟ مگه مردم ویدیو و اینترنت پرسرعت رو فقط برای P-O-R-N میخواهند؟

خوب استاد دانشگاه عزیز و تحصیل کرده ما پدیده عجیب و شیطانی به نام Download داریم که طرف هر چی میخواد میگره و افلاین میبینه

بگذریم حرف زیاده اما سواد مسئولین همچنان کمه و کشور از معضل فقدان کارشناس و استاد دانشگاه داره رنج میبره

خودمون خواستیم و حالا حالاها جادارن این ملت ...
تو یه سال صدقه 900 میلیارد تومن خودت تا آخرشو برو ...

Fusi0n
18-04-2013, 13:24
یه چند دقیقه ف//ی//لتر برداشته شده بود همین 1 ساعت پیش ....:n13:

lexuus
18-04-2013, 14:05

دیشب عملا نت جهانی قطعه قطع شد.
ما که نفهمیدیم یکی میگه 128 واقعیه یکی میگه شیر نداره... ولی اگه مال اینام تقسیم بشه با ایران زیاد فرقی نداره. خیلی سرعت دانلودش کمه. (البته با ایران قبل از داغون شدن)

این ویتنام و پاکستان و افغانستان اول سوئیس نبودن که الان این شده باشن! از اول هم همین بدبخت بودن الانم هستن. ولی خیلی چیزا به دست آوردن. حداقل کرامت انسانی دارن ، انتخابات دارن و... یا همون عراق که مثال زدی شیعه یه طرف میگه حسین یه طرف دیگه اربیل منطقه خودمختار شده مشروب سرو میشه. چرا ابی باید بیاد توی یه گاوداری تو کردستان کنسرت بذاره تا ایرانیا برن؟ این لیاقت ایرانیاست که حق نداشته باشن صدای خواننده مورد علاقه شون رو بشنون؟ سوریه رو خوب گفتی ، خوبه یه نگاهی به رفتار مردمش بکنیم ، اینکه حاضرن برای رسیدن به خواسته هاشون چقدر هزینه بدن ، چرا ما هیچ ارزشی برای خواسته هامون قائل نیستیم و حاضر نیستیم هیچ کاری براش بکنیم؟ حالا چرا سوریه؟ چرا بقیه رو نگاه نمی کنی؟ تونس که 10 روزه آزاد شد یا مصر.
اینکه قانع نمیشیم قبول ، باشه بحث تمام. فقط ناموسا بی خیال این آیه یاس خوندن شو کمتر اطرفیانت رو از حرکت کردن دلسرد کن ، اینجا رو نمیگم کلی می گم.

J@viD
18-04-2013, 16:13
یه سوال
الان که پینگ تایم اوت داره من با فیلتر شکن که وصل میشم تایم اوت از بین میره ولی پینگ خیلی میره بالا
در حال حاضر سریع ترین ابزار رد شدن از فیلتر چیه؟ منظورم به لحاظ پینگ هست
اینجا نمیگین تو پروفایلم بگین ممنون

ebi1952
18-04-2013, 16:43
دوست عزیز کرج با تهران فرق داره و تحت ساپورت مخابرات تهران نیست ...
اونی شما گذاشتی مال مخابرات ایرانه اما الان می بینم لینک شما نیس در صورتی که من خودم با لینک شما وارد سایت مخابرات ایران شدم عجیبه ...
در هر صورت این تهرانه بعد همون طور هم که گفتم هیچ وقت 7 تومن گرون نمیشه نهایتا 1000 تومن یا کمی بیشتر ..
سلام
منم 512 کرج رو دارم. اولا برای من هنوز هزینه دو ماه 40960 تومن رو اخرین فیش اومد. (همین 4 روز پیش)
دوما در مورد این که اینترنت تهران با کرج فرق داره ما برای هر نوع درخواست مثل افزایش سرعت و غیره باید به سایت مخابرات تهران بیایم و کلیه درخواستها با تایید تهران وصل میشن.
یه زحمت بکشین برین تو سایت بخش خدمات اینترنتی، adsl، مشاهده صورت حساب نام البرز رو میشه دید.
همچنین برای درخواست تغییر پهنای باند یه یوزر پسورد از البرز وارد کنین تا بیشتر شگفت زده بشین!

abolfazlwest72
18-04-2013, 16:46
یه سوال
الان که پینگ تایم اوت داره من با فیلتر شکن که وصل میشم تایم اوت از بین میره ولی پینگ خیلی میره بالا

الان سریعترین قیلترشکن موجود کریو هست که همه سایت ها رو به راحتی باز میکنه.اگه خواستی pm بده یجا با قیمت ارزون میفروشه.:n16:

Memonex
18-04-2013, 16:59
الان سریعترین قیلترشکن موجود کریو هست که همه سایت ها رو به راحتی باز میکنه.اگه خواستی pm بده یجا با قیمت ارزون میفروشه.:n16:

ببخشید پس من که از صبح امروز با Kerio نمیتونم فیس بوک رو باز کنم مشکل از کجاست؟؟؟ قبلا همه سرویس ها از چیز پی ... تا س ا ک.س [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونستم فیس بوک رو باز کنم و فقط کریو میتونست مشکل گشا باشه که الان اونم دیگه نیست خودم موندم چه دردی زدن که به فیس بوک تنها... جالبه با Opera Mini موبایل وقتی به مودم وصل میشم باز میشه ولی با خود کامپیوتر نه...

abolfazlwest72
18-04-2013, 17:07
ببخشید پس من که از صبح امروز با Kerio نمیتونم فیس بوک رو باز کنم مشکل از کجاست؟؟؟ قبلا همه سرویس ها از چیز پی ... تا س ا ک.س [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونستم فیس بوک رو باز کنم و فقط کریو میتونست مشکل گشا باشه که الان اونم دیگه نیست خودم موندم چه دردی زدن که به فیس بوک تنها... جالبه با Opera Mini موبایل وقتی به مودم وصل میشم باز میشه ولی با خود کامپیوتر نه...

واسه من باز میشه با کریو :n16:

.ILIA.
18-04-2013, 17:15
سلام.
من از دیروز سرعت 128 مخابرات رو گرفتم.
شخصی که دیروز اومد و راه اندازی کرد گفت تا 24 ساعت سرعتت کمه اما بعدش درست میشه.

الان 26 ساعت گذشته و سرعتم افتضاحه و اون سرویسی رو که قبلا من با نام سرعت 128 از شرکت گرفته بودم حداقل دو برابر مخابرات بود.

خواستم بپرسم برای شما هم روز اول اینطور بوده یا اینکه کلا سرعت همینطوریه و از اون چیزی که میگن و می فروشن پایین تره؟

Kianoosh
18-04-2013, 18:24
نه عزیز سرعت از 70 بالاتر نمیره...

خب شما سرور داخلی هم سرعتت محدود باشه مشکل تو مشکله یه تماس بگیر 2020 یا 2828 بگو یه ریست بکنن...

البته این دور و بر اکثر کشورها همون مگابیت میدن نه گیگابیت!اینطوری بگیم بهتره :

1Mbps=128KBps
(در واقع 1.024 هست که رند شده رو میگن همه 1!)
8Mbps=1024KBps=1MBps

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ما که نفهمیدیم یکی میگه 128 واقعیه یکی میگه شیر نداره... ولی اگه مال اینام تقسیم بشه با ایران زیاد فرقی نداره. خیلی سرعت دانلودش کمه. (البته با ایران قبل از داغون شدن)

fair usage policy دارن حتی اشتراک و ضریب هم بعضی دارن در کنار dedicated اما نهایتا نتایج ساده speedtest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که یک میانگین و معیار نسبی هست نشون میده سرعتها به همون اندازه هست نه مثل اینجا!!و واقعا بالاتر هستند ...

38
United Arab Emirates ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])14.59 Mbps

64
Kuwait ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])8.81 Mbps

72
Qatar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])7.54 Mbps

86
Oman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])6.12 Mbps

106
Bahrain ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])4.75 Mbps

اینم ایران که با زور سرورهای داخلی :

168
Iran, Islamic Republic of ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])1.89 Mbps

بقیشو حتما خودتون ببینید

از ... بگیر تا پشتیبانی و استاد دانشگاهش . اکثریت غالب همونقدر از اینترنت میفهمن که رئیس جمهور محترم انگلیسی میفهمه تو دیدار با مدودف اونی که فیلمش هست how are you و yes yes و اینا!!:n08: البته اینا مشکل اصلی رو روشون نمیشه بگن وگرنه بورن که دوشواری نداره!!:n09:

دیشب عملا نت جهانی قطعه قطع شد.

این ویتنام و پاکستان و افغانستان اول سوئیس نبودن که الان این شده باشن! از اول هم همین بدبخت بودن الانم هستن. ولی خیلی چیزا به دست آوردن. حداقل کرامت انسانی دارن ، انتخابات دارن و... یا همون عراق که مثال زدی شیعه یه طرف میگه حسین یه طرف دیگه اربیل منطقه خودمختار شده مشروب سرو میشه. چرا ابی باید بیاد توی یه گاوداری تو کردستان کنسرت بذاره تا ایرانیا برن؟ این لیاقت ایرانیاست که حق نداشته باشن صدای خواننده مورد علاقه شون رو بشنون؟ سوریه رو خوب گفتی ، خوبه یه نگاهی به رفتار مردمش بکنیم ، اینکه حاضرن برای رسیدن به خواسته هاشون چقدر هزینه بدن ، چرا ما هیچ ارزشی برای خواسته هامون قائل نیستیم و حاضر نیستیم هیچ کاری براش بکنیم؟ حالا چرا سوریه؟ چرا بقیه رو نگاه نمی کنی؟ تونس که 10 روزه آزاد شد یا مصر.
اینکه قانع نمیشیم قبول ، باشه بحث تمام. فقط ناموسا بی خیال این آیه یاس خوندن شو کمتر اطرفیانت رو از حرکت کردن دلسرد کن ، اینجا رو نمیگم کلی می گم.

دوست عزیز تو اینی که ما مشکلات زیادی داریم از اقتصاد بگیر تا حقوق شهروندی و عدالت اجتماعی و ... شکی درش نیست!من فقط میگم راهی که شما بهش فکر میکنی برای حل این مشکلات و رسیدن به خواسته ها و حقوق و ... چیزی جز بدبختی بیشتر به ارمغان نمیاره!!کجا مردم پاکستان و افغانستان کرامت انسانی و انتخابات و ... دارن!؟هر روز حمله و کشته شدن مردمه!طالبان و القاعده و امریکا و ناتو هم نداره بازنده مردم هستند!عراق باز الان مدتیه آرومتر شده ولی روی امنیت به خودشون دیدین؟هر روز بمب گذاری!الان سوریه چند ماهه دارن میکشن همدیگه رو اینجوری آزاد میشن!؟شما دیدی فیلمش رو که نیروهای مردمی به قول خودشون چطور زن و بچه یارو رو میگیرن به رگبار میبندن چرا که با حکومت بود خب پس فردا اینا میخوان با این طرز فکر بشینن راس کار میشن یکی بدتر از اسد!!:n06:سوریه قرار نیست آزاد بشه قرار نیست آباد بشه اگه چنین چیزی بود همون روز اول اسد کنار میرفت یا میکشتنش سوریه قراره آشوب باشه ویران بشه ببین یکی مثل برلوسکونی چطور از قدرت کنار میره با کمترین هزینه بعدش حالا نسبتا مبارک چطور کنار میره البته با زور و فشار و حمایت امریکا بعد امثال غذافی و اسد و ... چطور کنار میرن شما باید دستت اومده باشه هزینه ای که لازمه چقدر زیاده!!بعد نتیجه چی؟من یه سوال از شما نوعی دارم فرض محال که محال نیست فردا از بالا تا پایین این نظام بدون خونریزی و هزینه کنار رفت کی میاد جاش!؟!؟آدم عاقل یه اشتباه رو دوباره تکرار نمیکنه که!if you know what i mean :n09:

سال 88 یک حرکتی انجام شد نمیگم خوب یا بد درست یا غلط نمیگم از سران و حامی هاش الان دارن میگن اشتباه کردیم ما رو هم بازی بدین!فقط میگم نتیجه رو نگاه کنید اگه تا اون روز اینترنت رو به این شدت کاری نداشتن الان میخوان ارتباط بین الملل رو قطع کنن! اگه تا اون روز خطوط قرمز یه جا بود الان عقبتر برده شد!!و چقدر خون بی گناه ریخته شد! و ... یعنی اصلا بگیم یک حرکت مردمی یک اعتراض با نیت خوب چون آگاهانه نبود نتیجه به مراتب بدتری از وضعیت قبلی داشت امسال هم همونه به شکل دیگه ای... حالا شما خود دانی!

خواهش میکنم دیگه نقل قول نگیر من پاسخ نمیدم!مرسی :n01:

یه سوال

بستگی به سروری که متصل میشی داره حالا هر ابزاری باشه بعدشم همین اتفاقی که چند روزه میوفته برای من کلا شما ارتباط با سرور خارجی نمیتونی برقرار کنی!من بیش از 100 سرور قدرتمند دنیا رو پینگ کردم تو اون بازه هیچی!!!نه کریوت کار میکنه نه فایرت نه تونل و هات اسپات و ... فقط راهی که میمونه همون وی پی ان ملی هست اونم شما فیلترینگ فعلی رو دور نمیزنی!!سایتهای فیلتر نشده خارجی فعلی رو میتونی باز کنی!!یه راه دیگه همون سرور بروکسی های داخلی هست مثل اون ترفندی که صفحات قبل اشاره شد که اینا جفتش دوتاست در واقع!:n09:

سلام.
من از دیروز سرعت 128 مخابرات رو گرفتم.
شخصی که دیروز اومد و راه اندازی کرد گفت تا 24 ساعت سرعتت کمه اما بعدش درست میشه.

الان 26 ساعت گذشته و سرعتم افتضاحه و اون سرویسی رو که قبلا من با نام سرعت 128 از شرکت گرفته بودم حداقل دو برابر مخابرات بود.

خواستم بپرسم برای شما هم روز اول اینطور بوده یا اینکه کلا سرعت همینطوریه و از اون چیزی که میگن و می فروشن پایین تره؟

دوست عزیز طبق گفته وزیر محترم ما کندی نداریم این چیزایی که شما میگی کذبه :دی

جدا از شوخی الان وضعیت همه چندان جالب نیست و بله اکثرا سرعتا پایینه ...

j110
18-04-2013, 20:43
باید سر سیم تلفنو مواقعی که خونه نیستید یا خوابید بکنید تو بشکه تا اینترنتتون ذخیره بشه بعد بشکه رو وصل کنید به لب تاب یا pc بعد با سرعت نور استفاده کنید
فراموش نکنید که این معادله توی سرعت تاثیر بسزایی داره:
بشکه بزرگتر+سیم تلفن کلفت+بسته بودن در بشکه=ping2ms
فقط در صورت ترکیدن بشکه از فشار اینترنت ما مسئول نخواهیم بود.چون اکثر بشکه ها ساخت چبن هستند.

دوستان راه حل به این سادگیو ول کردید دارید جرو بحث راه میندازید؟
اخه تا کی تو سر خودتون میزنید؟
قیمت و سرعت اجنبیها رو به رخ هم میکشید؟

Persian-swag
18-04-2013, 21:28
سلام
منم 512 کرج رو دارم. اولا برای من هنوز هزینه دو ماه 40960 تومن رو اخرین فیش اومد. (همین 4 روز پیش)
دوما در مورد این که اینترنت تهران با کرج فرق داره ما برای هر نوع درخواست مثل افزایش سرعت و غیره باید به سایت مخابرات تهران بیایم و کلیه درخواستها با تایید تهران وصل میشن.
یه زحمت بکشین برین تو سایت بخش خدمات اینترنتی، adsl، مشاهده صورت حساب نام البرز رو میشه دید.
همچنین برای درخواست تغییر پهنای باند یه یوزر پسورد از البرز وارد کنین تا بیشتر شگفت زده بشین!

خوب همون 20T هست فعلا برای 512 ...
من 2 مگ دارم 74 میدم بعضی موقع ها هم نباشم به 1 مگ کاهش میدم الان فعلا کردم 1 مگ چون یه هفته ای نیستم خونه .
نمی دونم نباید این طوری باشه و گرنه دلیل نداشت بیان 2 قسمت جداگانه برای تهران و کرج درست کنن ..
قسمت تهران که اصلا بازنمیشه ولی کرج باز میشه ...
پنلش چجوریه / با این که نامحدود هستی ریز مصرف رو درست نشون میده ؟

bankggs
18-04-2013, 21:45
دوستان سلام بعد از گذروندن 7 خان رستم برای قطع اینترنت از شاتل و وصل کردن مخابرات امروز بعد از 10 روز اینترنت512 بنده وصل شده همه چی آرومه پینگ مناسب و میانگین سرعت دانلود60 هست. فیس و یوتیوب هم راحت باز میشن ی توصیه فقط اگه از مخابرات رفتید سراغ هر شرکتی برید بجز شاتل که بعدها پشیمون میشید.:n16:

komeyl67
18-04-2013, 22:48
از مرکز مخابرات مشهدی مهدی کسی هست؟

من هیچ سایتی ( نه داخلی، نه خارجی ) رو نمیتونم باز کنم!!!
اما تورنت با آخرین سرعت دانلود میشه!!!

lexuus
19-04-2013, 02:14
...

دوست عزیز تو اینی که ما مشکلات زیادی داریم از اقتصاد بگیر تا حقوق شهروندی و عدالت اجتماعی و ... شکی درش نیست!من فقط میگم راهی که شما بهش فکر میکنی برای حل این مشکلات و رسیدن به خواسته ها و حقوق و ... چیزی جز بدبختی بیشتر به ارمغان نمیاره!!کجا مردم پاکستان و افغانستان کرامت انسانی و انتخابات و ... دارن!؟هر روز حمله و کشته شدن مردمه!طالبان و القاعده و امریکا و ناتو هم نداره بازنده مردم هستند!عراق باز الان مدتیه آرومتر شده ولی روی امنیت به خودشون دیدین؟هر روز بمب گذاری!الان سوریه چند ماهه دارن میکشن همدیگه رو اینجوری آزاد میشن!؟شما دیدی فیلمش رو که نیروهای مردمی به قول خودشون چطور زن و بچه یارو رو میگیرن به رگبار میبندن چرا که با حکومت بود خب پس فردا اینا میخوان با این طرز فکر بشینن راس کار میشن یکی بدتر از اسد!!:n06:سوریه قرار نیست آزاد بشه قرار نیست آباد بشه اگه چنین چیزی بود همون روز اول اسد کنار میرفت یا میکشتنش سوریه قراره آشوب باشه ویران بشه ببین یکی مثل برلوسکونی چطور از قدرت کنار میره با کمترین هزینه بعدش حالا نسبتا مبارک چطور کنار میره البته با زور و فشار و حمایت امریکا بعد امثال غذافی و اسد و ... چطور کنار میرن شما باید دستت اومده باشه هزینه ای که لازمه چقدر زیاده!!بعد نتیجه چی؟من یه سوال از شما نوعی دارم فرض محال که محال نیست فردا از بالا تا پایین این نظام بدون خونریزی و هزینه کنار رفت کی میاد جاش!؟!؟آدم عاقل یه اشتباه رو دوباره تکرار نمیکنه که!if you know what i mean :n09:

سال 88 یک حرکتی انجام شد نمیگم خوب یا بد درست یا غلط نمیگم از سران و حامی هاش الان دارن میگن اشتباه کردیم ما رو هم بازی بدین!فقط میگم نتیجه رو نگاه کنید اگه تا اون روز اینترنت رو به این شدت کاری نداشتن الان میخوان ارتباط بین الملل رو قطع کنن! اگه تا اون روز خطوط قرمز یه جا بود الان عقبتر برده شد!!و چقدر خون بی گناه ریخته شد! و ... یعنی اصلا بگیم یک حرکت مردمی یک اعتراض با نیت خوب چون آگاهانه نبود نتیجه به مراتب بدتری از وضعیت قبلی داشت امسال هم همونه به شکل دیگه ای... حالا شما خود دانی!

خواهش میکنم دیگه نقل قول نگیر من پاسخ نمیدم!مرسی :n01:

نمیشه که طومار بنویسی بگی نقل قول نکن!! میخای نکنیم خوب نکن چرا دیگه ادامه میدی!!
کلا یه سری واقعیت ها رو تو روز روشن میخای انکار می کنی!! کدوم سران و حامی گفتن اشتباه کردیم و مارو بازی بدین که شما دیدید و ما ندیدیم؟ اونکه ما دیدیم داخل حصره و چنین حرفایی نزده و نخواهد زد!!

گفتم که شما نگاه منفعت طلبانه داری و من در کمال احترام باهاش مخالفم و نگاه آرمان گرایانه دارم. به جای اینکه بیام حسرت فیلتر شدن 4 تا سایت و 10 کیلوبایت پایین اومدن سرعت و اضافه شدن 4 تا خط قرمز به 1 میلیون خط قرمز قبلی رو بخورم به تاثیر بزرگی که توی تاریخ معاصر گذاشتیم نگاه می کنم. اینکه مثل بمب صدا کردیم و خواب یه عده رو پاره کردیم که انقدرم خر تو خر نیست هرکی هر غلطی خواست بکنه و ما مثل خیار فقط تماشا کنیم.

تئوری شما تئوری رضاخانیه ، اونم با شعار مبارزه با هرج و مرج و یکپارچه کردن کشور روی کار اومد و خون مردم رو تو شیشه کرد. سوریه رو هم یه آدم منفعت طلب به این روز انداخته ، آدمی که از منفعت خودش حتی حاضر نیست در برابر خون میلیون ها نفر بگذره. قرار نیست عراق دو ساله فرانسه بشه هرچیزی زمان می بره ج.ا هم در بدو پیروزی سالها درگیر جنگ با گروهک های داخلی بود و روزی نبود که بمب گذاری نشه و حتی رئیس جمهور و نخست وزیر و امام جمعه و فرزند رهبر و... دهها نفر دیگه کشته می شدن ، اما الان به این جایی رسیده که میبینی. به این گل و بلبلی که ازش راضی ای و هیچ دختری جرات نمی کنه 9 شب به بعد تنها از خونه بیرون بره. ما مشکلات اقتصادی و اجتماعی و شهروندی نداریم ما سیستمی داریم که ماهیت وجودش باعث ایجاد این مشکلاته و راه نبود این مشکلات فقط نبود این سیستمه جای علت و معلول مشکلات رو باید عوض کنی. فرانسه بعد از انقلاب شد اینی که هست روسیه بعد از انقلاب این شد آمریکا بعد انقلاب این شد هند بعد انقلاب این شد آفریقای جنوبی بعد انقلاب این شد اگر سیاهای آفریقا هم می خواستن برابر آپارتاید تا همیشه سیاست مدارای شما رو پیگیر باشن و بگن آقا همین که نفس می کشیم و کار می کنیم و زنده ایم کافیه هیچ وقت به حقوقی که الان دارن دست پیدا نمی کردن و تا آخر عمر تو سری خور می موندن.

بستگی داره شما اشتباه رو تو چی توصیف کنی! شما نمیتونی به همین راحتی روی حرکت میلیون ها نفر برچسب اشتباه بزنی ، اشتباه اون جاییه که سرنوشت حرکت خودشون رو بی خیال میشن ، براشون هدف وسیله رو توجیه می کنه و دیگه از اونجا به بعد افسار رو میدن دست یه عده تا هر بلایی خواستن سرشون بیارن. اتفاقا اینجاست که میشه از تجربه درس گرفت تا اشتباه رو دوباره تکرار نکرد و وقتی نصف راه رو رفت همه چیز رو تموم شده فرض نکرد و تا رسیدن نقطه آخر آرمان دست از کار نکشید درست مثل مردم مصر که با کوچکترین حرکتی بر خلاف آرمان هاشون به شدت برخورد کردن و اجازه ندادن هیچ بشری سرنوشتشون رو دستش بگیره و خودش هر کاری خواست بکنه و بشه مبارک دوم!

این طرحای قطع نت جهانی و امثالهم هم هیچ ربطی به 88 و غیره نداره این طرحا بالای 10 سال عمر اجرایی داره و از اول در برنامه بوده ، اینترنت نعمتی بوده که به اشتباه از روز اول از زیر دست آقایون در رفت و در اختیار ملت قرار گرفت و ذره ذره و سال به سال در حال پس گرفتن از مردمه تا این اشتباه جبران بشه.
حرف آخر اینکه حكيمى را گفتند ايرانيان همه بوقند!!! حكيم بر آشفت كه حاشا و كلا، اين تهمتى نا رواست. گر بوق را فشارى وارد آيد صدايش بدر آيد، ليك اينان را نه!!

دوستان سلام بعد از گذروندن 7 خان رستم برای قطع اینترنت از شاتل و وصل کردن مخابرات امروز بعد از 10 روز اینترنت512 بنده وصل شده همه چی آرومه پینگ مناسب و میانگین سرعت دانلود60 هست. فیس و یوتیوب هم راحت باز میشن ی توصیه فقط اگه از مخابرات رفتید سراغ هر شرکتی برید بجز شاتل که بعدها پشیمون میشید.:n16:
بری دیگه برنگردی (از شاتل) ایشالـــــا

اینم تست سرعت الان:

bayern
19-04-2013, 09:41
سلام
دوستان تقریبا 10 روزی میشه که اینترنت من همش قطع و وصل میشه
نامحدود 512 هستش
چجوری میتونم با مخابرات تماس بگیرم و مشکل رو حل کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

hp980
19-04-2013, 09:47
سلام
با 2020 تماس بگيريد.

سلام
دوستان تقریبا 10 روزی میشه که اینترنت من همش قطع و وصل میشه
نامحدود 512 هستش
چجوری میتونم با مخابرات تماس بگیرم و مشکل رو حل کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

akharwarbaz
19-04-2013, 09:53
دوستان یاهو من باز نمیشه واسه شما باز میشه ؟

Persian-swag
19-04-2013, 10:01
دوستان یاهو من باز نمیشه واسه شما باز میشه ؟

yes .........

akharwarbaz
19-04-2013, 10:25
الان 2 -3 روزه میخوام sign in کنم این ارور رو میده
کسی میدونه باید چی کار کنم..فک کردم از مخابراته

majidjan
19-04-2013, 10:54
من بدون مشکل و بصورت مستقیم ( بدون شفاف ساز ) وارد میشم.

mars1920
19-04-2013, 10:58
منم با یاهو و لاین روی گوشیم مشکل دارم
چی کار باید بکنم
حتی تانگو هم باز نمی شه:n03:

Persian-swag
19-04-2013, 12:36
الان 2 -3 روزه میخوام sign in کنم این ارور رو میده
کسی میدونه باید چی کار کنم..فک کردم از مخابراته

دوست عزیز برو تو قسمت Forgot your password ببین می تونی صفحه ش رو باز کنی .
اگه شد سعی کن پس رو ریست کنی .
تاحالا این مشکلو من 80 بار داشتم و وارد نمیشده و فکر می کردم pass اشتباهه ...

vivabarca
19-04-2013, 16:51
دوستانی که مشکل قطع و وصل دارن به Bridge تغییر بدن تنظیمات مودم رو احتمال داره حل بشه. واسه من حل شد. ( البته محدودیت زیاد داره Bridge)

bayern
19-04-2013, 17:02
دوستانی که مشکل قطع و وصل دارن به Bridge تغییر بدن تنظیمات مودم رو احتمال داره حل بشه. واسه من حل شد. ( البته محدودیت زیاد داره Bridge)

سلام
چرا محدودیت زیاد داره؟
منم قطع و وصل زیاد میشم.امروز بهم از مخابرات زنگ زدن و پیشنهاد دادن مودم رو بزار رو بریج

vivabarca
19-04-2013, 19:14
سلام
چرا محدودیت زیاد داره؟
منم قطع و وصل زیاد میشم.امروز بهم از مخابرات زنگ زدن و پیشنهاد دادن مودم رو بزار رو بریج
محدودیت از این نظر که دیگه نمیشه از وایرلس استفاده کرد همزمان یا از پورت دیگه مودم. فیل شکن ها هم فکر کنم کار نمیکنن رو حالت بریج، کریو رو امتحان کردم امروز نشد

bayern
19-04-2013, 20:39
محدودیت از این نظر که دیگه نمیشه از وایرلس استفاده کرد همزمان یا از پورت دیگه مودم. فیل شکن ها هم فکر کنم کار نمیکنن رو حالت بریج، کریو رو امتحان کردم امروز نشد

رو بریج گذاشتم کلا اینترنتم قطع شد...مجبور شدم برگردم تنظیمات قبلی

Fusi0n
19-04-2013, 21:43
اوفت خیلی دیگه بالا رفته من با 16 کانکش سرعت به زور به 70 میره سه

capitantom
19-04-2013, 22:43
مخابرات دیگه اعصاب برام نذاشته
برم جمش کنم ادم یه 10-12 تومن بیشتر میده ولی اعصابش دیگه خورد نمیشه همش قطع قطع:n28:

bankggs
19-04-2013, 23:19
شما از کدوم مرکز مخابراتی سرویس میگیرید که انقدر مشکل دارید؟؟؟؟؟ خداروشکر شهید درزی هم خلوته هم بی مشکل

ARASH66
20-04-2013, 09:54
مخابرات دیگه اعصاب برام نذاشته
برم جمش کنم ادم یه 10-12 تومن بیشتر میده ولی اعصابش دیگه خورد نمیشه همش قطع قطع:n28:
دوست من مودم رو روحالت بریج قرار دهید، متاسفانه پینگ خیلی بالاس ...

brothers000
20-04-2013, 12:07
نتایج تست سرعت بنده با سرویس 256 مرکز کـاشـانی

سرور داخلی :

سرور خارجی :

متاسفانه قطعی خیلی زیاد شده...

m.b.z
20-04-2013, 13:10
اوفت خیلی دیگه بالا رفته من با 16 کانکش سرعت به زور به 70 میره سه
سه تا فایل با 16 تا کانکشن بذار برای دانلود
به زور هم که شده ازشون بکش بیرون:n10:

Fusi0n
20-04-2013, 16:21
سه تا فایل با 16 تا کانکشن بذار برای دانلود
به زور هم که شده ازشون بکش بیرون
اره اینجوری سرعت میکشه :n04:
اخه من تا دیروز ظهر براحتی داشتم استفاده میکردم سرعت تا اخر میداد
حتی شب با وجود 16 نمیده
چکار کنیم بریم پیشگامان - یا پارس انلاین
این چه وضع ......................................

l36320
20-04-2013, 19:49
چند وقته وضعیت مخابرات افتضاح شده
تقریبا هر یکی دو ساعت قطع میشه هر بار به مدت 1 تا 5 دقیقه
حتی اون موقع هم که دایال آپ داشتم وضع به این افتضاحی نبود
فکر نمیکنم حالت بریج دردی رو دوا کنه ، مشکل جای دیگس

paradisepersian
20-04-2013, 20:11
چند وقته وضعیت مخابرات افتضاح شده
تقریبا هر یکی دو ساعت قطع میشه هر بار به مدت 1 تا 5 دقیقه
حتی اون موقع هم که دایال آپ داشتم وضع به این افتضاحی نبود
فکر نمیکنم حالت بریج دردی رو دوا کنه ، مشکل جای دیگس

افتضاح ! کار از این حرفا گذشته عزیز
من که 1 مگ رو 256 کردم . پولم نه از پارو بالا میره نه دزدم که ماهی 40 بدم به مخابرات
الان همه با 1 مگ 70 تا دان دارند ولی من با ترفند 130 دان میکنم
ولی همه چیز که دانلود نیست وبگردی افتضاح استریم افتضاح [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتضاح
یک هفته پیش زنگ زدم 2828 میگم چرا سرعت نت پایین من پول 1 مگ دارم میدم دایل اپم نیست
میگه انتی ویروس و فایروال رو OFF کن : کردم چی شد هیچی خوب همین قدر از دست ما بر میاد خاک تو سرت با این پشتیبانی
دیروز دوباره زنگ زدم میگه همینی که هست ....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n04: :n28:

l36320
20-04-2013, 20:25
paradisepersian@ سرعت و پینگ من بد نیست ، فقط خیلی قطعی داره

512 مخابرات

old_snake1370
20-04-2013, 20:59
paradisepersian@ سرعت و پینگ من بد نیست ، فقط خیلی قطعی داره

512 مخابرات

سرور ایران که ارزشی نداره. از سرور های اروپا تست بزارید.
سرور ایران:

سرور انگلیس:

lexuus
20-04-2013, 22:16
ملی شد رفت آغا : ((
ای لعنت به این مملکت که هرچی توش ملی بشه به فحش خدا نمی ارزه. بانک ملی کفش ملی خودروی ملی اینترنت ملی . باز داداشمون میگه آقا حرفای ساختارشکن نزن سوریه میشیم :n03:

Firebirds
20-04-2013, 23:46
ای لعنت به این مملکت که هرچی توش ملی بشه به فحش خدا نمی ارزه. بانک ملی کفش ملی خودروی ملی اینترنت ملی . باز داداشمون میگه آقا حرفای ساختارشکن نزن سوریه میشیم :n03:

موجیم که آرام نگیرم ....
..... آسودگی ما عدم ماست.

l36320
21-04-2013, 01:33

حق با شماست ، از سرور فرانکفورت

Kianoosh
21-04-2013, 01:34
سرور ایران:(البته مال چند روز پیشه)

سرور امریکا:

چند دقیقه یکبار هم ارتباط با سرورهای خارجی قطع میشه ... وصلم که هست سرعت در حد 2-3 کیلوبایت!!!پینگ هم اکثرا تایم اوته یا 400-500!!!همینجا رو 5 دقیقه طول میکشه تا باز کنه!!!:n21:

ای لعنت به این مملکت که هرچی توش ملی بشه به فحش خدا نمی ارزه. بانک ملی کفش ملی خودروی ملی اینترنت ملی . باز داداشمون میگه آقا حرفای ساختارشکن نزن سوریه میشیم

کفش ملی تموم شد الان کفش چینی!پول ملی که سه تا صفر هم ازش کم کنن بازم حرفی برای گفتن نداره بی ارزشترین پول جهان شد تو 2012!!و هزاران مشکل کوچیک و بزرگ تو سطوح مختلف که داریم اما هیچ کدوم از اینها دلیل نمیشه یک عمل نابخردانه انجام بگیره که وضع رو بدتر کنه!یه بار از چاله در اومدیم افتادیم تو چاه الان از چاه درنیاییم بیوفتیم تو مغاک!!نه انفعال نه مدارا رفتار آگاهانه!

بعد ببینم شما همونی نیستی که چند وقت پیش علت کاهش سرعت رو دانلود کاربرا و نبودن پهنای باند!! و ... عنوان میکردی؟!چی شد قربان الان شده مملکت و فحش و اینترنت ملی و ... !؟

Kianoosh
21-04-2013, 06:36
در سال 92 قطعی اینترنت نداریم!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

speedtest و pingtest تحت هیچ شرایطی درست لود نمیشن!

سرور فرانسه لینک مستقیم و 16 کانکشن:

اینم ایران:

همونطور که مشاهده میکنید همش 150 کیلوبایت ناقابل اختلاف دارن!:n08:
سایتهای داخلی انگار از روی هارد خودم دارن لود میشن!:n09:

چند دقیقه یکبار قطع نمیشه اما سرعت با سرورهای خارجی شده 5-10 کیلوبایت!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 2-3 هست یاهومیل جیمیل قابل دسترس نیستن کلا یک سور به دایل آپ زده ...

پینگ دی ان اس سرور گوگل:

واقعا آدم لذت میبره :n19:دست گلتون درد نکنه!:thumbsup:

قطعی اینترنت نداریم اما ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Undisclosed
21-04-2013, 06:43

همون موقع که این سرورای تهران و کرج راه اندازی شد چقدر ما گفتیم که آی ملت از این سرورا تست نگیرید اینا تابلو هست واسه چی راه اندازی شده ، ولی بازم ملت میان تست میگیرن خوشحال و خندون که آره مثلا پینگم چقدر خوبه با سرور تهران !

کفش ملی تموم شد الان کفش چینی!پول ملی که سه تا صفر هم ازش کم کنن بازم حرفی برای گفتن نداره بی ارزشترین پول جهان شد تو 2012!!و هزاران مشکل کوچیک و بزرگ تو سطوح مختلف که داریم اما هیچ کدوم از اینها دلیل نمیشه یک عمل نابخردانه انجام بگیره که وضع رو بدتر کنه!یه بار از چاله در اومدیم افتادیم تو چاه الان از چاه درنیاییم بیوفتیم تو مغاک!!نه انفعال نه مدارا رفتار آگاهانه!

بعد ببینم شما همونی نیستی که چند وقت پیش علت کاهش سرعت رو دانلود کاربرا و نبودن پهنای باند!! و ... عنوان میکردی؟!چی شد قربان الان شده مملکت و فحش و اینترنت ملی و ... !؟

الان رفتار آگاهانه چیه مثلا ؟ لابد علم کردن دوباره خاتمی !

هر گونه رفتار آگاهانه و خواست تغییرات مسالمت آمیز وقتی مخملی تلقی میشه این یعنی خودشون دارن میگن هیچ راهی جز راههای چکشی باقی نمونده !

دست من و شما نیست ، دست خودشونه و خودشون هم دارن به اون سمت پیش میبرن. مسئول هر اتفاقی هم اونا هستن.

h_mirgh20
21-04-2013, 07:17

عزیز بریج با وایرلس مشکلی نداره ها
8 ماه پیش که نداشت:n02:

از پورت ها هم میشه استفاده کرد

کریو هم میشه(تا دیروز که میشد)

gahan3020
21-04-2013, 08:59
سلام دوستان
من میخوام بدونم بهترین سرویس دهنده اینترنت پر سرعت توی منطقه شهدای گمنام کدومه؟ اگر کسی تو این منطقه داره لطفا کمکم کنه.
خودم الان از فن آوا استفاده میکنم.بد نیست ولی خوب هم نیست.سرعت 256 گرفتم با دانلود 16 تا نهایت 40 کیلوبایت.:n21:

مرسی:n16:
بای تا های

amin750
21-04-2013, 11:03
دوستان توی مرکز مالک اشتر کسی مشکل داره یا نه؟؟
اگه هست لطفا بگین میخام سرویس بگیرم !!!

italodance
21-04-2013, 12:06
چند دقیقه یکبار هم ارتباط با سرورهای خارجی قطع میشه ... وصلم که هست سرعت در حد 2-3 کیلوبایت!!!پینگ هم اکثرا تایم اوته یا 400-500!!!همینجا رو 5 دقیقه طول میکشه تا باز کنه!!!:n21:

خوشحال نیستی چند لحظه ای اینترنتت حلال میشه؟ :n23:

XENON24
21-04-2013, 12:57
دوستان توی مرکز مالک اشتر کسی مشکل داره یا نه؟؟
اگه هست لطفا بگین میخام سرویس بگیرم !!!
من از مالک اشتر سرویس میگیرم
پینگ:جالب نیست طوری که اکانت سی سی کم من داره خاک می خوره!:n03:
دانلود: عالی!من همین الان از یه سایت خارجی با فری گیت 32 تا رو پر کردم(سرعت 256)
با اینکه پینگ خوب نیست ولی سرعت باز کردن صفحات خوبه:n01:

vivabarca
21-04-2013, 13:56
عزیز بریج با وایرلس مشکلی نداره ها
8 ماه پیش که نداشت:n02:

از پورت ها هم میشه استفاده کرد

همزمان نمیشه کسی استفاده کرد این طور که 2828 گفت به من

amin750
21-04-2013, 16:02
من از مالک اشتر سرویس میگیرم
پینگ:جالب نیست طوری که اکانت سی سی کم من داره خاک می خوره!:n03:
دانلود: عالی!من همین الان از یه سایت خارجی با فری گیت 32 تا رو پر کردم(سرعت 256)
با اینکه پینگ خوب نیست ولی سرعت باز کردن صفحات خوبه:n01:

موفق باشی
تا چند روز آینده منم بهتون ملحق میشم!:n01:

amin750
21-04-2013, 16:04

بله درسته دوست من
با بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد
واسه استفاده از تمام امکانات باید از پروتکل PPPoE استفاده کنین!!

ezio7
21-04-2013, 17:02
امروز چقدر نتم قطع شد هر 10 دقیقه قطع میشه چراغ مودم روشنه ها ولی سند و ریسیو نمیده مال بقیه هم اینجوریه یا فقط منم؟

lexuus
21-04-2013, 18:48

مغلطه نکن همیشه گفتم هنوزم میگم دانلود با 16 کانکشن مشکلی نداره بحث باز شدن صفحات و سایت های خارجی هست.

الان رفتار آگاهانه چیه مثلا ؟ لابد علم کردن دوباره خاتمی !

هر گونه رفتار آگاهانه و خواست تغییرات مسالمت آمیز وقتی مخملی تلقی میشه این یعنی خودشون دارن میگن هیچ راهی جز راههای چکشی باقی نمونده !

دست من و شما نیست ، دست خودشونه و خودشون هم دارن به اون سمت پیش میبرن. مسئول هر اتفاقی هم اونا هستن.

نزن این حرفا رو مخصوصا توی این مقطع حساس ! خبر نداری مگه ما 35 ساله توی یه مقطع حساس گیر کردیم!!! آدم تو این شرایط ساختارشکنی میکنه؟!!!

ezio7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادا امضات خداست : )):n02:

linuxer
21-04-2013, 20:58
امروز بعد از مدت ها یخورده وضعیت عادی شده....:n13:

j110
21-04-2013, 21:38
وای بر ما که به این وضع میگیم عادی....

gahan3020
21-04-2013, 21:38
سلام دوستان
من میخوام بدونم بهترین سرویس دهنده اینترنت پر سرعت توی منطقه شهدای گمنام کدومه؟ اگر کسی تو این منطقه داره لطفا کمکم کنه.
خودم الان از فن آوا استفاده میکنم.بد نیست ولی خوب هم نیست.سرعت 256 گرفتم با دانلود 16 تا نهایت 40 کیلوبایت.:n21:

مرسی:n16:
بای تا های

آقا خدا پدر و مادرتون رو براتون حفظ کنه بجای بحث سیاسی به سوال منم جواب بدید. نکنه منطقه ما شهدا گمنام نباشه کلا شهدای مفقود الاثره که کسی تو این منطقه نیست:n02:

Citrix Systems
22-04-2013, 09:40
سلام
من مخابرات 1 مگ نامحدود دارم همش قطع میشه ! برای شما هم اینطوریه ؟ تازه اینطوری شده واسه من ! همش قطعه کلاً !

isbn
22-04-2013, 11:25
بلی برای منم به فاصله های 5- 10 دقیقه قطع میشه !!

Tehranshahr
22-04-2013, 12:57
SNR رو چک کنید اگه زیر ۱۵ باشه مشکلی تو کابل کشی یا نصب نادرست تجهیزات وجود داره و یکی از دلایل قطعی مکرر همینه.
مثلا تو مغازه بدلیل وصل بودن مستقیم PoS به خط باعث قطعی مکرر میشد و وقتی splitter گذاشتم سر راهش درست شد.

ezio7
22-04-2013, 15:00
دوستان یه سوال دارم به این تاپیک ربطی نداره ولی حال میکنم اینجا بپرسم. کسی نرم افزاری یا روشی بلد نیست که نشون بده کدوم برنامه به کدوم سرور با چه پورتی وصل شده مثل پروکشی فایر که لوگ هارو نشون میده فهمیدین چی گفتم؟ منظورم یه چیزی مثل اینه:

ولی میخوام آدرسی که بهش وصل میشه رو کامل بدونم پروکشی فایر فقط سرور اصلی رو مینویسه. آخه میخوام یه چیزی دانلود کنم حجمش زیاده فقط هم از لانچر خودش دانلود میشه که تک کانکشن هستش میخوام اینجوری لینکشو در بیارم بزنم تو idm.
فقط جون جنتی اگه بلدید کمک کنید

Fusi0n
22-04-2013, 16:34
یکی از خواب خرگوشی بیدار شده .............. :n29:

سليماني: من هم به سختی Gmail را باز می‌کنم

اختلالات اینترنت و كندی سرعت آن در حالی ادامه دارد كه مسوولین ارتباطات كشور همچنان این مشكل را نفی كرده،با این حال كاربران از این وضعیت به تنگ آمده‌اند.

به گزارش ايلنا، محمد سلیمانی وزیر اسبق ارتباطات، ضمن تایید مشکلات و اختلالات اینترنتی در چند روز گذشته، گفت: از نظر من تداخل امور در زمینه فناوری اطلاعات باعث پیچیده شدن کارها و ایجاد مشکلاتی در این حوزه کرده است و معلوم نیست سر منشا این مشکلات کجاست و پاسخگو کیست؟ به عبارتی در این حوزه عدم مسئولیت پذیری ضربه های جبران ناپذیری به کسب و کار مردم وارد کرده است.

وی ادامه داد: شورای عالی فضای مجازی کشور دارد یکسری کارها را خودش به تنهایی انجام می دهد و معلوم نیست با چه کسی هماهنگ است. آیا با دولت هماهنگ است یا با وزارت ارتباطات هماهنگ است یا به طور مستقل عمل می کند؟

سلیمانی خاطرنشان کرد: مستقل عمل کردن شورای عالی فضای مجازی مانند داستان بستن vpn ها و یا فیلتر سایت های گوگل ابهام آمیز است و ما نمی دانیم اگر مرکز شورای عالی فضای مجازی سر منشا کاهش سرعت اینترنت است چرا جوابگوی این مشکلات به مردم نیست.
وزیر اسبق ارتباطات خاطرنشان کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات باید یک پارچه باشد و این از اصول اولیه ارتباطات است ولی زمانی که مدیریت ارتباطات در کشور تقسیم بندی می‌شود تنها کسانی که ضرر می بینند کاربران و مردم هستند.

او ادامه داد:این در حالی است كه وزارت ارتباطات نمی تواند بگوید من مسئول مشکلات اینترنت نیستم و یا از گفتن واقعیت صرف نظر کند،وزارت ارتباطات حتی اگر به رسانه ها نمی گوید چه خبر است باید به ما و مجلس بگوید و کاری کند که این به هم ریختگی از بین برود.
سلیمانی تصریح كرد: از نظر من این به هم ریختگی که در حوزه اینترنت پیش آمده باید به سرعت از سوی مسئولین حل شود و حتی شخص رئیس جمهور باید دخالت کند تا این اوضاع اسف بار از بین برود و مجلس و کمیته ارتباطات هم باید سریع جلسه ای تشکیل داده و از وزارتخانه و شرکت های ارایه دهنده بخواهند تا هر چه سریع تر ضمن اعلام مشکلات، آن را رفع نمایند.

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان داشت: شرکت های خصوصی ارایه دهنده اینترنت حتی اگر نمی توانند به رسانه ها صریحا مشکل را ابراز کنند باید به مجلس نامه بنویسند و شکایت کنند چرا که همین سکوت خود نیز ابهام آمیز است.

مشكلات را كتمان نكنید
سلیمانی تاكید كرد: بنده خودهمین امروز صبح به سختی توانستم gmail خود را باز کنم که آن هم در آخر باز نشد. در صورتی که من از سایت دانشگاه و استفاده از اینترنت دانشگاه این کار را کردم و این بدان معنی است که علاوه بر من همه دانشجویان و محققین دچار این مشکل هستند که باعث می شود به کسب و کار مردم ضربات جبران ناپذیری وارد آید.

وزیر اسبق ارتباطات در پایان خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت نباید با پاک کردن صورت مساله مشکل را از سر خود باز کند و بدانند که مردم از این کندی اینترنت ناراضی هستند و می دانند مشکلاتی وجود دارد و سعی نکنند آن را کتمان کنند.

pharm
22-04-2013, 17:15
کل اینترنت ایران دست این پاسداراس
ببین چه شود :-&

Red EXotic
22-04-2013, 17:15
یکی از خواب خرگوشی بیدار شده .............. :n29:

سليماني: من هم به سختی Gmail را باز می‌کنم

اختلالات اینترنت و كندی سرعت آن در حالی ادامه دارد كه مسوولین ارتباطات كشور همچنان این مشكل را نفی كرده،با این حال كاربران از این وضعیت به تنگ آمده‌اند.

به گزارش ايلنا، محمد سلیمانی وزیر اسبق ارتباطات، ضمن تایید مشکلات و اختلالات اینترنتی در چند روز گذشته، گفت: از نظر من تداخل امور در زمینه فناوری اطلاعات باعث پیچیده شدن کارها و ایجاد مشکلاتی در این حوزه کرده است و معلوم نیست سر منشا این مشکلات کجاست و پاسخگو کیست؟ به عبارتی در این حوزه عدم مسئولیت پذیری ضربه های جبران ناپذیری به کسب و کار مردم وارد کرده است.

وی ادامه داد: شورای عالی فضای مجازی کشور دارد یکسری کارها را خودش به تنهایی انجام می دهد و معلوم نیست با چه کسی هماهنگ است. آیا با دولت هماهنگ است یا با وزارت ارتباطات هماهنگ است یا به طور مستقل عمل می کند؟

سلیمانی خاطرنشان کرد: مستقل عمل کردن شورای عالی فضای مجازی مانند داستان بستن vpn ها و یا فیلتر سایت های گوگل ابهام آمیز است و ما نمی دانیم اگر مرکز شورای عالی فضای مجازی سر منشا کاهش سرعت اینترنت است چرا جوابگوی این مشکلات به مردم نیست.
وزیر اسبق ارتباطات خاطرنشان کرد: ارتباطات و فناوری اطلاعات باید یک پارچه باشد و این از اصول اولیه ارتباطات است ولی زمانی که مدیریت ارتباطات در کشور تقسیم بندی می‌شود تنها کسانی که ضرر می بینند کاربران و مردم هستند.

او ادامه داد:این در حالی است كه وزارت ارتباطات نمی تواند بگوید من مسئول مشکلات اینترنت نیستم و یا از گفتن واقعیت صرف نظر کند،وزارت ارتباطات حتی اگر به رسانه ها نمی گوید چه خبر است باید به ما و مجلس بگوید و کاری کند که این به هم ریختگی از بین برود.
سلیمانی تصریح كرد: از نظر من این به هم ریختگی که در حوزه اینترنت پیش آمده باید به سرعت از سوی مسئولین حل شود و حتی شخص رئیس جمهور باید دخالت کند تا این اوضاع اسف بار از بین برود و مجلس و کمیته ارتباطات هم باید سریع جلسه ای تشکیل داده و از وزارتخانه و شرکت های ارایه دهنده بخواهند تا هر چه سریع تر ضمن اعلام مشکلات، آن را رفع نمایند.

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان داشت: شرکت های خصوصی ارایه دهنده اینترنت حتی اگر نمی توانند به رسانه ها صریحا مشکل را ابراز کنند باید به مجلس نامه بنویسند و شکایت کنند چرا که همین سکوت خود نیز ابهام آمیز است.

مشكلات را كتمان نكنید
سلیمانی تاكید كرد: بنده خودهمین امروز صبح به سختی توانستم gmail خود را باز کنم که آن هم در آخر باز نشد. در صورتی که من از سایت دانشگاه و استفاده از اینترنت دانشگاه این کار را کردم و این بدان معنی است که علاوه بر من همه دانشجویان و محققین دچار این مشکل هستند که باعث می شود به کسب و کار مردم ضربات جبران ناپذیری وارد آید.

وزیر اسبق ارتباطات در پایان خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت نباید با پاک کردن صورت مساله مشکل را از سر خود باز کند و بدانند که مردم از این کندی اینترنت ناراضی هستند و می دانند مشکلاتی وجود دارد و سعی نکنند آن را کتمان کنند.
اینم چون الآن مسوولیتی نداره قبول کرده همچین مشکلی رو، اگر الآن این مسوولیت خطیر! رو داشت محال بود که زیر بار بره!

koury
22-04-2013, 21:25
سلام

دوستان من نامحدود 1 مگ مخاربرات گرفتم سرعت دانلودم در طول روز از 13 تا 60 نهایتا هست، شب دیگه شاخ غولو میشکنه تا 105 میره ولی نرمالش که باید 120-130 باشه هیچوقت نمیشه!! زنگ زدم میگن اول اسپیدتست بزن بعد بزنگ اسپیدتستم نهایتا 0.25 سرعت دانلوده!! بنظرتون مشکل سراسری کاهش سرعته یا تا این حد عادی نیست و ISP عوض کنم؟؟؟ من دانلودم زیاده ولی سرعت خیلی افتضاحه...

Bigkiller
22-04-2013, 21:42
سلام

دوستان من نامحدود 1 مگ مخاربرات گرفتم سرعت دانلودم در طول روز از 13 تا 60 نهایتا هست، شب دیگه شاخ غولو میشکنه تا 105 میره ولی نرمالش که باید 120-130 باشه هیچوقت نمیشه!! زنگ زدم میگن اول اسپیدتست بزن بعد بزنگ اسپیدتستم نهایتا 0.25 سرعت دانلوده!! بنظرتون مشکل سراسری کاهش سرعته یا تا این حد عادی نیست و ISP عوض کنم؟؟؟ من دانلودم زیاده ولی سرعت خیلی افتضاحه...
نه یه جای کار مشکل داره من دارم همین سرویس رو ثابت روی 124 هست.

h_mirgh20
22-04-2013, 22:16
بله درسته دوست من
با بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد
واسه استفاده از تمام امکانات باید از پروتکل PPPoE استفاده کنین!!

خوب شما مودم رو در حالت بریج کانفیگ کن
بعد وایرلس رو هم کانفیگ کن(ssid + pw+...)
بعد از سیو و ریست مودم از سیستمی که وایرلس داره به مودم وصل بشید در این حالت اون سیستم باید بتونه وارد 192.168.1.1 مودم بشه
و اگر ویندوز 7 باشه در قسمت network and sharig center بر روی اون شبکه no internet access میزنه

بعد شما یک کانکشن pppoe بسازید و یوزر و پسورد بدید
وقتی که به مودم وصل شدید به صورتی که گفتم این کانکشن هم بزنید که وصل بشه
باید وصل بشه با این کار

من پارسال صبانت شیراز داشتم
3 نفر با لپتاپ وایرلس وصل میشدیم 1 نفر هم با کابل
ما 4تا اکانت adsl داشتیم روی یک خط. :n09:

اگر وصل نشدید با این کار یا مک آدرس رو محدود کردن به یک کارت شبکه یا پورت .
برای مک آدرس به پشتیبانی بگید ریست کنند

koury
22-04-2013, 22:19
نه یه جای کار مشکل داره من دارم همین سرویس رو ثابت روی 124 هست.

یعنی مشکل از منطقه مخابرات دانشگاهه یا داخلی مشکل از خودمه؟؟ من از کجا بفهمم مشکل کجاس خب!!؟ :n13:

kasi58
22-04-2013, 22:32
بعد از سیو و ریست مودم از سیستمی که وایرلس داره به مودم وصل بشید در این حالت اون سیستم باید بتونه وارد 192.168.1.1 مودم بشه
و اگر ویندوز 7 باشه در قسمت network and sharig center بر روی اون شبکه no internet access میزنه

باید وصل بشه با این کار

آقا یکی این بریج را واسه من توضیح بده چی کا رمیکونه ..

h_mirgh20
22-04-2013, 22:48
آقا یکی این بریج را واسه من توضیح بده چی کا رمیکونه ..

bridge-بریج یعنی پل

وقتی مودم در این حالت باشه میتونید کانکشن pppoe رو روی کامپیوتر بسازید و با اون وصل بشید

Bigkiller
22-04-2013, 23:43
یعنی مشکل از منطقه مخابرات دانشگاهه یا داخلی مشکل از خودمه؟؟ من از کجا بفهمم مشکل کجاس خب!!؟ :n13:
نویز خط شما چنده؟ همون Downstream & Upstream SNR

کاربر شماره ی یک
23-04-2013, 00:44
سلیمانی تاكید كرد: بنده خودهمین امروز صبح به سختی توانستم gmail خود را باز کنم که آن هم در آخر باز نشد.

به سختی توانستم باز کنم ولی در آخر باز نشد ؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یه سوال دارم تیز جواب بدید !!!:n19:

جیمیل ایشون الان باز شده یا نشده ؟؟! نه شده یا نشده ؟! خب شده یا نشده ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول شد بعدا نشد یعنی چی؟؟!!:n04:

موند بعدا ایمیل بزنم به ایلنا ببینم شده یا نشده :n13:

kasi58
23-04-2013, 08:52
bridge-بریج یعنی پل

وقتی مودم در این حالت باشه میتونید کانکشن pppoe رو روی کامپیوتر بسازید و با اون وصل بشید
مرسی دادا
خوب این به چه درد میخوره ؟میشه بیشتر توضیح بدی ..
در ضمن من مودم با سیم دارم وسیله ای چیزی هست که بخرم بزنم به مودمم بیسیمشش کنم ،دیگه نرم مودم wireless جدا بگیرم

kasi58
23-04-2013, 08:55
به سختی توانستم باز کنم ولی در آخر باز نشد ؟!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یه سوال دارم تیز جواب بدید !!!:n19:

جیمیل ایشون الان باز شده یا نشده ؟؟! نه شده یا نشده ؟! خب شده یا نشده ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول شد بعدا نشد یعنی چی؟؟!!:n04:

موند بعدا ایمیل بزنم به ایلنا ببینم شده یا نشده :n13:

این هم چون الان کره ایی (کاره ):n02:نیست این حرفا رو میزنه ..
چرا اون موقع که مسوول بود از اینترنت نمینالید..:n24:
اینترنت مخابرات ۲ -۳ روزه افتضاح شده پینگ رفته رو ۶۰۰-۷۰۰ ،،،
همه چیش که افتضاح بود فقط ی پینگ یک کم درست حسابی داشت که اونم به ف..ک رفت

amin750
23-04-2013, 16:39
چرا اینا اینقدر دیر خط میدن (مرکز مالک اشتر)

رفتم پیشه خانومه میگه 400 نفر تو نوبتن از بهمن پارسال هنوز توی نوبتن
نمیتونین کار کنین جمعش کنین بابا شورشو در آوردین :n23:
یه ADSL میخوان بدن ها کشتن خودشونو!!!
دوستان تو مراکز دیگه هم براشون دیر رانژه میکنن؟؟؟(زمانشو بگین)

kasi58
23-04-2013, 16:42

حاجی همین که گفتن میدن برو خداتو شکر کن ..نه بودجه دارند نه امکانات ...همینشم مردم تو نوباتاند معلوم نیست کی بدهند یا اصلا ندند

amin750
23-04-2013, 16:45

باید وصل بشه با این کار

من این روش رو تست نکردم ممکنه جواب بده
ولی واسه وسایل دیگه غیر از کامپیوتر میخای چه کار کنی مثله موبایل؟؟!!!

amin750
23-04-2013, 16:47
حاجی همین که گفتن میدن برو خداتو شکر کن ..نه بودجه دارند نه امکانات ...همینشم مردم تو نوباتاند معلوم نیست کی بدهند یا اصلا ندند

مثلا خوده شما خطت رو چند روزه وصل کردن؟؟
تو نوبت بودی یا نه؟؟

h_mirgh20
23-04-2013, 17:29
من این روش رو تست نکردم ممکنه جواب بده
ولی واسه وسایل دیگه غیر از کامپیوتر میخای چه کار کنی مثله موبایل؟؟!!!

خیلی خو ش شانس اید که منو دارید ها :دی

برای موبایل هم یک وی پی ان بسازید که آیپی مودم به عنوان آدرس بهش داده شده
:n16:

alireza1411
23-04-2013, 19:03
دوستان یه سوال دارم به این تاپیک ربطی نداره ولی حال میکنم اینجا بپرسم. کسی نرم افزاری یا روشی بلد نیست که نشون بده کدوم برنامه به کدوم سرور با چه پورتی وصل شده مثل پروکشی فایر که لوگ هارو نشون میده فهمیدین چی گفتم؟ منظورم یه چیزی مثل اینه:

ولی میخوام آدرسی که بهش وصل میشه رو کامل بدونم پروکشی فایر فقط سرور اصلی رو مینویسه. آخه میخوام یه چیزی دانلود کنم حجمش زیاده فقط هم از لانچر خودش دانلود میشه که تک کانکشن هستش میخوام اینجوری لینکشو در بیارم بزنم تو idm.
فقط جون جنتی اگه بلدید کمک کنید

فایروال معروف COMODO که نشون میده تک تک کانکشن ها به یه سرور چی هست و یه دو نقطه هم جلوی آی پی میزنه و شماره پورت رو هم مینویسه.
بسیار عال و قدرتمند؛ حتی در مقایسه با آنتی ویروس ها و فایروالهای رده اولی مثل بیت دیفندر و کسپرسکی و نود و ....

lexuus
23-04-2013, 20:36
شما که دارید به هم حال میدید روش کانفیگ وایرلس tp link هم به ما بگید که فقط از سیمش استفاده نکنیم. لپتاپ وصل میشه ولی سایت باز نمی کنه

h_mirgh20
23-04-2013, 20:49
شما که دارید به هم حال میدید روش کانفیگ وایرلس tp link هم به ما بگید که فقط از سیمش استفاده نکنیم. لپتاپ وصل میشه ولی سایت باز نمی کنه

مودم بریج هست یا pppoe?

aalarma
23-04-2013, 21:39
l2tp روی مخابرات بسته هست؟

ezio7
23-04-2013, 21:59
با اجازه بزرگترا بـــــــــعله

lexuus
23-04-2013, 23:51
مودم بریج هست یا pppoe?

pppoe
.
.
.
.
.

Kianoosh
24-04-2013, 00:26
ای بابا دوباره شروع شد!!!:n21:سرعت با سرور خارجی شده 3 کیلوبایت تایم اوت 90% مسخره بازی ها چیه خب جمع کنید این اینترنت رو بگید داریم اینترانت میدیم!!!آخه من موندم حاکمیتی که دسترسی آزاد به اطلاعات رو شدیدا محدود میکنه و مشکل امنیتی براش محسوب میشه و به ما اجازه نمیده آزادانه محتوای مجازی رو انتخاب کنیم چطور ریسک میکنه و یک انتخاب بسیار بزرگ تر بهمون میده که سرنوشت خودمون و مملکت رو آزادانه! رقم بزنیم !؟!:n09: ...

Tehranshahr
24-04-2013, 01:02
ای بابا دوباره شروع شد!!!:n21:سرعت با سرور خارجی شده 3 کیلوبایت تایم اوت 90% مسخره بازی ها چیه خب جمع کنید این اینترنت رو بگید داریم اینترانت میدیم!!!آخه من موندم حاکمیتی که دسترسی آزاد به اطلاعات رو شدیدا محدود میکنه و مشکل امنیتی براش محسوب میشه و به ما اجازه نمیده آزادانه محتوای مجازی رو انتخاب کنیم چطور ریسک میکنه و یک انتخاب بسیار بزرگ تر بهمون میده که سرنوشت خودمون و مملکت رو آزادانه! رقم بزنیم !؟!:n09: ...

اینجا هم همین شده اما جالبه سروره قند شکنم که آلمانه سرعتش چسبیده به سقف فضایی شده!

Kianoosh
24-04-2013, 02:03
اینجا هم همین شده اما جالبه سروره قند شکنم که آلمانه سرعتش چسبیده به سقف فضایی شده!

همه سرورها جز داخل ایران برای من سرعت در حد صفر و تایم اوت بالای 90%!!:n29: فرقی هم نداره چه تحریم شکنی اگه سرور خارجی باشه داغونه...

h_mirgh20
24-04-2013, 07:50
pppoe
.
.
.
.
.
مدل دقیق مودمت رو بگو تا آموزش تصویری برات آماده کنم:n05:

Bigkiller
24-04-2013, 08:03
آقا دمش گرم مال من 1مگ مخابرات نامحدوده الان تست گرفتم چه کولاکی شده:n02:

ARASH66
24-04-2013, 09:22
خب به سلامتی در اینترنت هم خودکفا شدیم و داریم به ملی شدن اینترنت هم نزدیک میشیم ....

ahriman323
24-04-2013, 09:42
کریو هم ظاهرا بسته شده رو مخابرات:n13:
از تونل پلاس میتونید استفاده کنید

کاربر شماره ی یک
24-04-2013, 11:21
ذوق نکن ، یه چند ساعت صبر کن بهت میگم :n09:

amin750
24-04-2013, 14:01

کدوم مرکزی؟؟

Tehranshahr
24-04-2013, 14:11

صبح که معلومه درسته ، شما بعد از ساعت اداری تست بگیر!

m64m64
24-04-2013, 14:52
از صبح همینجوری قطعی پشت قطعی باید واقعا مخابرات رو ملامت کرد برای این سرویس دهیِ مزخرف

XENON24
24-04-2013, 17:02

جدیدا اینقدر طول میدن؟؟؟
2 سال پیش که من گرفتم از همین مالک اشتر صبح درخواست دادیم شب وصل شده بود!!!

kasi58
24-04-2013, 17:35
شما ها چه ساده این فوتو شاپ بابا :n09:

Bigkiller
24-04-2013, 17:40
مال من همیشه همینطوری هست عزیزم.منتها پینگش الان یه کم بهتر شد تست گرفتم. هیچ فرقی نداره چه ساعتی باشه.مرکز مخابراتیم عالیه دمشون گرم.

Bigkiller
24-04-2013, 17:43
شما ها چه ساده این فوتو شاپ بابا :n09:
باشه باشه فتوشاپه :n02:

کاربر شماره ی یک
24-04-2013, 18:43
مال من همیشه همینطوری هست عزیزم.منتها پینگش الان یه کم بهتر شد تست گرفتم. هیچ فرقی نداره چه ساعتی باشه.مرکز مخابراتیم عالیه دمشون گرم.

حرف 3030 نزنین لطفا :n02:
اینجا که جای تعریف کردن از مسئولین نیست :n02:

این هم 256 ما :n26:

amin750
24-04-2013, 19:21
جدیدا اینقدر طول میدن؟؟؟

پس جدیدا چه مرگشونه؟
شانس نداریم بخدا...

m.b.z
24-04-2013, 19:43
جدیدا اینقدر طول میدن؟؟؟
من برج 10 پارسال درخواست دادم و 2 روز پیش سرویس وصل شد
تقریبا 4 ماه طول کشید:n27:

Pessimist
24-04-2013, 20:58
دوستان چند وقت میشه سرعت اینترنت فاجعه شده!

الان از صبح تا ظهر سرعت دانلود من به 130 میرسه اما شب که میشه کلا سرعت به طرز وحشتناکی میاد پایین و از 20 بالاتر نمیره واقعا دیگه نمیدونم چی بگم ماهی 36 هزار تومن دارن میگیرن اونوقت این وضعیت رو داریم!

amin750
24-04-2013, 21:37
من برج 10 پارسال درخواست دادم و 2 روز پیش سرویس وصل شد
تقریبا 4 ماه طول کشید:n27:

آدم بیخیال بشه سنگین تره

lexuus
24-04-2013, 22:33
حالا کاری نداریم که کم سرعت ترین اینترنت جهان رو بعد از نپال و گوام داریم ولی همین نت کم سرعت تو این بلبشوی گرونی خداییش تنها چیزی بوده که ثابت مونده. در عرض همین یه هفته گوشت و روغن 60 درصد گرون شده حالا حساب کن دو سه سال چند برابر شده!! ای کاش ای کاش کیفیتش درست میشد و ای کاش و کاش داغونی ها بعد افتضاحات تموم میشد

lexuus
24-04-2013, 22:38
مدل دقیق مودمت رو بگو تا آموزش تصویری برات آماده کنم:n05:

سالاری 8960N

cool11
24-04-2013, 23:02
حالا کاری نداریم که کم سرعت ترین اینترنت جهان رو بعد از نپال و گوام داریم ولی همین نت کم سرعت تو این بلبشوی گرونی خداییش تنها چیزی بوده که ثابت مونده. در عرض همین یه هفته گوشت و روغن 60 درصد گرون شده حالا حساب کن دو سه سال چند برابر شده!! ای کاش ای کاش کیفیتش درست میشد و ای کاش و کاش داغونی ها بعد افتضاحات تموم میشد

درسته ولی به این خاطره که قیمتش طوری تعیین شده که با این گرونی ها هم حالا حالا ها ضرر نکنن

کلا این جماعت جایی نمیخوابن که آب زیرش بره

1000 درصد سود چیز کمی نیست (به قول خودشون تازه ، واقعیتش حتما بیشتر هم هست)

گذشته از اینها یادمون نره که کم سوسه نیومدن واسه گرون کردنش

lexuus
24-04-2013, 23:12
درسته ولی به این خاطره که قیمتش طوری تعیین شده که با این گرونی ها هم حالا حالا ها ضرر نکنن

کلا این جماعت جایی نمیخوابن که آب زیرش بره

1000 درصد سود چیز کمی نیست (به قول خودشون تازه ، واقعیتش حتما بیشتر هم هست)

گذشته از اینها یادمون نره که کم سوسه نیومدن واسه گرون کردنش

ببین نمیخام بحث به حاشیه بره ولی کافیه نگاه کنیم ببینیم چی اینجور نیست که نت نباشه. شما فقط به خودرو نگاه کن. وقتی پراید قیمت تمام شدش 1 میلیون بود میدادن 8 میلیون ضرر بود؟ ولی همون 8 میلیون الان شده 19 میلیون ! دیگه بگیر برو تا آخرش

bankggs
24-04-2013, 23:50
سلام دوستان- از صبح تا ساعت 10 شب همه چی خوب بود راحت از سرور های خارجی دان میکردم نمیدونم از ده شب انگار شهاب سنگ خورده تو مرکز مخابراتی شیلتر فکن و یوتیوب و فیس کلا معیوب شدن.:n30:

Bigkiller
25-04-2013, 02:37
مخابرات 1 مگابیت نامحدود

Kianoosh
25-04-2013, 06:16

هیــــــــسسس ....صداشو درنیارید!:14:

کاربر شماره ی یک
25-04-2013, 09:09
سرعت 128چقدر باید سرعت دانلودش باشه دقیقا ؟

farazfar
25-04-2013, 09:17
از ماست که بر ماست

bayern
25-04-2013, 10:15
سلام
مال من مدام قطع میشه
یکی دوساعت کار میکنه و بعد قطع میشه
تا مودم رو ریست نکنم درست نمیشه
دوتا مودم نو هم امتجان کردم ولی مشکل حل نشد
نمیدونم مشکل از چیه
بهشونم چندبار زنگ زدم ولی نتونستن کمک کنن
دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه شاید مشکلم حل شد
ممنون

gahan3020
25-04-2013, 10:56
کریو هم ظاهرا بسته شده رو مخابرات:n13:
از تونل پلاس میتونید استفاده کنید

آقا جان خودت پست قبلیتو خوندم از خنده مردم.مادرم فکر کرد چیزی افتاده تو حلقم (یک نیم ساعتی داشتم میخندیدم):n08: واقعا این کلیپه رو باید برای وزیر هم پخشش کرد

دشواری? دشواری نداریم ما!
قطعی؟ قطعی چی هست اصلا؟ تو به من نشان بده

Fusi0n
25-04-2013, 11:00

هیــــــــسسس ....صداشو درنیارید!:14:

تست یعنی به ساعت ایران میشه 4 5 ؟ اون ساعت خیلی خوب داد بدون تایم اوت جیتر....

gahan3020
25-04-2013, 11:01
دوستان چند وقت میشه سرعت اینترنت فاجعه شده!

الان از صبح تا ظهر سرعت دانلود من به 130 میرسه اما شب که میشه کلا سرعت به طرز وحشتناکی میاد پایین و از 20 بالاتر نمیره واقعا دیگه نمیدونم چی بگم ماهی 36 هزار تومن دارن میگیرن اونوقت این وضعیت رو داریم!

آقا برای من همین 130 هم نمیرسه.کلا بیشتر از 40 نشده.آخه مگه 256 نباید سرعت دانلودش بیشتر از اینها باشه؟؟؟؟:n14:

مرگ بر فن آوا:n24:
مرگ بر پارس آفلاین:n24:

old_snake1370
25-04-2013, 11:14
مخابرات 1 مگابیت نامحدود

نصف شب که واسه همه درسته. شما بعد از ظهر تست بگیر بزار اینجا

amin750
25-04-2013, 12:07

دقیقا باید 16 کیلو بایت دانلود کنی
واحد انتقال اطلاعات توی شبکه بیته واسه اینکه تبدیل به بایتش کنی باید سرعت مورد نظرتو تقسیم بر 8 کنی

amin750
25-04-2013, 12:11
آقا برای من همین 130 هم نمیرسه.کلا بیشتر از 40 نشده.آخه مگه 256 نباید سرعت دانلودش بیشتر از اینها باشه؟؟؟؟:n14:

مرگ بر فن آوا:n24:
مرگ بر پارس آفلاین:n24:

دوست من 40 که دانلود می کنی باید کلاتو بندازی بالا بیشتر از حدش داری دانلود میکنی :n06:
با 256 قانونا باید 32 کیلو دانلود داشته باشی:n01:

amin750
25-04-2013, 12:15
سلام
مال من مدام قطع میشه
نمیدونم مشکل از چیه
ممنون

مشکل از تو نیست مشکل از خودشونه
شاید خطت نویز داشته باشه
اسپلیتر که داری؟؟
تلفنت هم بعد از اسپلیتر گرفتی ؟؟ از پورت مخصوصش؟؟

amin750
25-04-2013, 12:20
نصف شب که واسه همه درسته. شما بعد از ظهر تست بگیر بزار اینجا

چون که sharing مخابرات 1 به 10 توی ساعت های خلوت سرعتت میره بالا ولی توی ساعت های اوج مصرف سرعت کم میشه. طبیعیه..
بستگی به اونایی هم که باشون شیر شدی داره ممکنه توی اون لحظه ای که شما تست گرفتی کسی استفاده نکرده

GHAGHALEELEE
25-04-2013, 12:37
سلام بچه ها
کریو کار نمیکنه ؟

Pessimist
25-04-2013, 12:53
سلام
مال من مدام قطع میشه
نمیدونم مشکل از چیه
ممنون

ظاهرا از طرف خود مخابرات اینجوری شده و دست اینا نیست که بیان درست کنن! وضعیت منم مثل شما بود و اول فکر میکردم فقط مال من اینجوریه اما ظاهرا سرتاسر ایران همین مشکل رو دارن!

فقط خدا کنه سریع تر درست بشه چون دیگه واقعا اعصاب واسه مردم نذاشته!

والله من تا همین یه ماه پیش سرعت 256 داشتم که از 30 بالاتر نمیرفت الان که یک مگابایت دارم تو بهترین حالت به 130 میرسه! شما اگه میخوای سرعت 128 بگیری روی 15 یا نهایتش 20 حساب کن!

old_snake1370
25-04-2013, 15:14
چون که sharing مخابرات 1 به 10 توی ساعت های خلوت سرعتت میره بالا ولی توی ساعت های اوج مصرف سرعت کم میشه. طبیعیه..
بستگی به اونایی هم که باشون شیر شدی داره ممکنه توی اون لحظه ای که شما تست گرفتی کسی استفاده نکرده
من الآن 1مگابیت دارم با توجه به اینکه اشتراک 1به 10 هست باید حداقل سرعتم 12.8 کیلوبایت در ثانیه باشه که نیست!!
الان سرعت دانلودم با تک کانکشن به 10KB نمیرسه! که نشون میده یا oversell کردن یا کرم از خودشونه! که به نظر من هر دو تاشه!

ذهنیت شما درباره شیرینگ اشتباه است. این طور نیست که بیان 10 نفرو جدا کنن بهشون یک خط 1مگابیت بدن.بعد یکی مثل من شانسش بد باشه 9نفر دیگه خوره دانلود باشن!
اینا مثلا 100 مگابیت پهنای باند دارن میان 1000 تا یوزر 1مگابیت میگیرن این مبشه ضریب اشتراک 1 به 10.

سلام بچه ها
کریو کار نمیکنه ؟
واسه من که فعلا کار میکنه

engineerhossein
25-04-2013, 15:46
دوستان قطعی این سرویس مخابرات واقعا اعصاب خورد کن شده ده دقیقه کار میکنه بعد قطع میشه و دوباره باید مودم رو ریست کنم دوستان دیگر هم این مشکل رو دارند؟

panther99
25-04-2013, 15:56
دوستان سرویس 512 مگابایت با ترافیک نامحدود قیمتش چنده ؟؟؟؟
سرعت متوسط دانلود به چند میرسه ؟؟؟ تو روز و شب و احتمالا 1 شب به بعد !!!!!! :n02:

panther99
25-04-2013, 15:56
دوستان سرویس 512 مگابایت با ترافیک نامحدود قیمتش چنده ؟؟؟؟
سرعت متوسط دانلود به چند میرسه ؟؟؟ تو روز و شب و احتمالا 1 شب به بعد !!!!!! :n02:

GHAGHALEELEE
25-04-2013, 17:12
20500 یا 24500 تومان.
62.5 کیلوبایت

amin750
25-04-2013, 18:22
من الآن 1مگابیت دارم با توجه به اینکه اشتراک 1به 10 هست باید حداقل سرعتم 12.8 کیلوبایت در ثانیه باشه که نیست!!
الان سرعت دانلودم با تک کانکشن به 10KB نمیرسه! که نشون میده یا oversell کردن یا کرم از خودشونه! که به نظر من هر دو تاشه!

ذهنیت شما درباره شیرینگ اشتباه است. این طور نیست که بیان 10 نفرو جدا کنن بهشون یک خط 1مگابیت بدن.بعد یکی مثل من شانسش بد باشه 9نفر دیگه خوره دانلود باشن!
اینا مثلا 100 مگابیت پهنای باند دارن میان 1000 تا یوزر 1مگابیت میگیرن این مبشه ضریب اشتراک 1 به 10.

در هر حال فرقی نمیکنه اگه استفاده کننده زیاد باشه سرعت خواه ناخواه میاد پایین،
اینا هم فیوز دارن که سرعت رو محدود میکنن هم با os روترشون و کلی کوفتو زهر مار دیگه
یه دلیل افت و کندی سرعت هم ماله این همه فایروالیه که بستن

h_mirgh20
25-04-2013, 19:02
سالاری 8960N

TP-link td-w8960n? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایران تحریمه
با تحریم شکن برو :دی

Pessimist
25-04-2013, 19:16
دوستان قطعی این سرویس مخابرات واقعا اعصاب خورد کن شده ده دقیقه کار میکنه بعد قطع میشه و دوباره باید مودم رو ریست کنم دوستان دیگر هم این مشکل رو دارند؟

این مشکل مال همه است و ظاهرا حالا حالاها نمیخواد درست بشه!

الان که دارم این پست رو ارسال میکنم سرعت دانلودم 40 هست در حالیکه وقتی تازه گرفته بودم بین 120 و 130 بود.

فقط خدا کنه هر چه سریع تر درست بشه دیگه واقعا نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم!

lexuus
25-04-2013, 19:48
TP-link td-w8960n? ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایران تحریمه
با تحریم شکن برو :دی

دمت گرم مرد مومن اینکه هیچ چیز خاصی نگفته بود.
با این تنظمیات فقط وایرلس روشن میشه و میشه بهش وصل شد . ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه

mohammad.2mt
25-04-2013, 22:17
خب به سلامتی اینترنت من داره ملی میشه :n19:
هر چند ساعت یه بار نت من قطع میشد ولی الان فهمیدم قطع نمیشده ملی میشده :n08:
فقط سایت های داخلی رو باز میکنه میرفتم سایت بانک ملی فرت و فرت حساب چک میکردم از اینترنت حلال استفاده میکردم :n08:

lexuus
25-04-2013, 22:22
ای لعنت به این فیلتر نت
2 ساعت رسما ملیه ملی شده بود. هیچی باز نمیشد حتی گوگل پینگ نمیشد. عین دیوونه ها شده بودم هی تو فارس و ایرنا و صداو سیما می چرخیدم میومدم بیرون:n21:

bankggs
25-04-2013, 22:36
تایید میشه البته واسه من با ی ریست درست شد ولی خیلی مسخره بود تو سایت های داخلی میرفت ولی خارجی رو بالا نمی آورد . درود بر اینترنت ملی.:n09:

lexuus
25-04-2013, 22:38
تایید میشه البته واسه من با ی ریست درست شد ولی خیلی مسخره بود تو سایت های داخلی میرفت ولی خارجی رو بالا نمی آورد . درود بر اینترنت ملی.:n09:

احتمالا آخراش رسیدی با 100 تا ریست هم درست نمیشد

old_snake1370
26-04-2013, 08:01
همونطور كه قبلا گفتم مشكلشون از dns هست. براي دور زدنش هم از فيل كش استفاده كنيد(فقط حواستون باشه فيل كش براي ارتباط با سرور از host name استفاده نكنه!فقط بايد ip باشه!)
من اين چندوقته اصلا قطعي ها رو حس نكردم فقط ديروز با گوشي اومدم برم اينترنا ديدم قطعه ولي وقتي نشستم پشت pc ديدم وصله! :d

bankggs
26-04-2013, 14:36
دوستان میشه ی نظر راجع به نویز من بدید

SNR margin Upstream :
30 db

Line Attenuation Upstream :
34 db

SNR margin Downstream :
19 db

Line Attenuation Downstream :
59 db

aalarma
26-04-2013, 18:55
دوستان میشه ی نظر راجع به نویز من بدید

SNR margin Upstream :
30 db

Line Attenuation Upstream :
34 db

SNR margin Downstream :
19 db

Line Attenuation Downstream :

59 db

Line Attenuation یا همون نویز خط شما بالاست ترجیحا زیر 40 برای down باید باشه البته snr شما خوبه اگه از اسپلیتر استفاده میکنیی سعی کن یکبار مستقیم خط رو وصل

کنی در مورد شما من احتمال میدم مشکل از اسپلیتر شماست که نویز رو برده بالا احتمالا با تعویض اوکی میشه

amin fear
26-04-2013, 19:48
سلام دوستان

از عزیزانی که سرویس نامحدود مخابرات تهران را دارند ، تقاضا دارم سرعت دانلود و آپلود چند سرویس معروف را ذکر کنند :

مثلا 512 : آیا دانلود و آپلود روی 64 ثابت است در سرویس نامحدود یا بالا و پایین دارد ؟

256 : 32
128 : 16

عزیزان آیا مقادیری که نوشتم صحیح هستند در مورد سرویس های شما ؟

Firebirds
26-04-2013, 23:50
سلام دوستان

از عزیزانی که سرویس نامحدود مخابرات تهران را دارند ، تقاضا دارم سرعت دانلود و آپلود چند سرویس معروف را ذکر کنند :

مثلا 512 : آیا دانلود و آپلود روی 64 ثابت است در سرویس نامحدود یا بالا و پایین دارد ؟

256 : 32
128 : 16

عزیزان آیا مقادیری که نوشتم صحیح هستند در مورد سرویس های شما ؟

دانلود در بهترین شرایط همونی هست که نوشتی، ولی آپلود افتضاحه !
256 = آپلودش به 80 نمی رسه
512 = آپلودش به 140 نمی رسه