PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

bahman26
08-03-2014, 14:37
دوست عزیز من توی 1-2 تا سایت دیگه هم که سوال کردم چند نفر بهم گفتن نهایتا 24 ساعته تغییر میدن،برای درخواست شما یا یه مشکلی پیش اومده یا مرکز مخابراتیتون خیلی شلوغ هست :|
ما هم مثل بقیه مردم عادی هستیم:n09: فقط جنوب تهران زندگی میکنیم و مرکز مخابراتیمون یوزر کم داره (مرکز مخابراتی بعثت....)

مخلص بچه های جنوب تهرانم هستیم
بچه محل درآومدیم که
من 4شنبه درخواست دادم هنوز ولص نکردن گفت 24 ساعته
مرکز الغدیر

Saamk
08-03-2014, 17:40
سلام به همه دوستان
من امروز متوجه شدم كه چون فيبر نوري هستم فقط ميتونم مخابرات بگيرم
تا حالا وايمكس ايرانسل داشتم كه سرعتش خيلي بد شده بود
اينم بگم كه دانلود شبانه ندارم
حالا به نظر شما مخابرات خوبه و بگيرم يا همون ايرانسل رو يه فكري به حالش بكنم؟!!
پيشاپيش ممنون از تمام رفقا...

امیر انصاری
08-03-2014, 20:26
سلام به همه دوستان
من امروز متوجه شدم كه چون فيبر نوري هستم فقط ميتونم مخابرات بگيرم
تا حالا وايمكس ايرانسل داشتم كه سرعتش خيلي بد شده بود
اينم بگم كه دانلود شبانه ندارم
حالا به نظر شما مخابرات خوبه و بگيرم يا همون ايرانسل رو يه فكري به حالش بكنم؟!!
پيشاپيش ممنون از تمام رفقا...

من خودم از وایمکس مبین نت به مخابرات فرار کردم. اتفاقاً منم مثل شما زیاد به مخابرات خوش بین نبودم. اما خوشبختانه تو این مدت عالی بوده و از شر ترافیک بسیار محدود مبین نت و قیمت های فضایی راحت شدم. پیشنهاد میکنم امتحان کنید.

Saamk
08-03-2014, 20:29
اين وسط يكي بهم پيشنهاد داد كه براي فرار از مخابرات درخواست خط جديد(غير فيبر نوري)بدم!!!
نظر شما چيه؟
با توجه به اينكه ميگن مخابرات سرعتش پايينه!

netstat
08-03-2014, 21:30
اين وسط يكي بهم پيشنهاد داد كه براي فرار از مخابرات درخواست خط جديد(غير فيبر نوري)بدم!!!
نظر شما چيه؟
با توجه به اينكه ميگن مخابرات سرعتش پايينه!

اینترنت واقعی اینترنت نامحدوده! بقیشون همه الکیه!... :n09:

faramobile
08-03-2014, 22:32
خوب به لطف کلید و قفل و ...... سرویس کریو 2 روز هست که قطع هست یعنی وصل هست اما جایی را باز نمی کند بگو قفل ساز مچکریم.:n08:

با تغییر پورت براحتی و با سرعت خیلی بیشتر حتی رو اینترنت مخابرات هم کار میکنه ، من خودم پورتش رو از سرور عوض کردم الان همه راحت به سرورم وصل میشن

Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Meysam Raz
08-03-2014, 22:34
کسی راهی ، روشی بلده بریم بیرون یه دوری بزنیم؟
کریو کلا :n02: ، فلش سایفون هم از دیروز داره در به در دور خودش میگرده دنبال یه سرور که بهش وصل بشه
خلاصه مارو بی نصیب نزارید:n14:
الان فقط با یک چیز میرم دور میزنم اونم کلی تبلیغ میندازه رو مغز آدم

vavi
08-03-2014, 23:49
بابا چی بود این مبین نت پدر مارو در اورده بود :n21:

یه گیگو میگه 12 هزار تومن اخه مگه سر گردنس . تو اخرین اخبارشم دانلود رایگان شبانه رو کرده 3 تا 7 ... دوتا صفحه میگردی یک گیگ حجم سریع تموم میشه چطوری حساب میکنن اینا :n02:

خلاصه فرار کردم سمت مخابرات 512 نامحدود گرفتم 64 کیلوبایت فیکس بهم میده خیلی راضی هستم دیگه مدام چشمم به کنتور حجم این سایتها نیست راحتم

فقط یه سوال تو سایت مخابرات نوشته حداکثر 108 ... این یعنی چی ؟ من نامحدود گرفتم . 108 گیگ دانلود میشه کرد در هر ماه ؟؟

خودشون گفتن نامحدوده هرچقدرم دانلود کنم 48 تومن هر دو ماه میاد رو قبض . داستان چیه دوستان؟

faramobile
09-03-2014, 00:20
کسی راهی ، روشی بلده بریم بیرون یه دوری بزنیم؟
کریو کلا :n02: ، فلش سایفون هم از دیروز داره در به در دور خودش میگرده دنبال یه سرور که بهش وصل بشه
خلاصه مارو بی نصیب نزارید:n14:
الان فقط با یک چیز میرم دور میزنم اونم کلی تبلیغ میندازه رو مغز آدم

کریو که گفتم جواب میده مثل بنز فقط باید اون کسی که ازش گرفتید پورتش رو عوض کنه همین -- من خودم همین کارو کردم و مطمئن هستم از اینکه کار میکنه

hosein_artist
09-03-2014, 00:43
کریو که گفتم جواب میده مثل بنز فقط باید اون کسی که ازش گرفتید پورتش رو عوض کنه همین -- من خودم همین کارو کردم و مطمئن هستم از اینکه کار میکنه

بابا من از 2 جا اکانت خریدم . فروشنده های بی وجدان نگفتند که مخابرات با کریو مشکل دارد و بعد از خرید وقتی کار نکرد گفتند مشکل از مخبرات هست و به ما ارتباطی ندارد.هیچ راهی نداره که خودمان کاری کنیم؟در ضمن مشکل فقط مخابرات نیست الان یکی از دوستانم که اینترنت مبین نت داره زنگ زد و گفت کریو اون هم قطع شده فکر کنم با نزدیک شدن به 4 سوری کلا همه قطع شوند.

faramobile
09-03-2014, 01:02
بابا من از 2 جا اکانت خریدم . فروشنده های بی وجدان نگفتند که مخابرات با کریو مشکل دارد و بعد از خرید وقتی کار نکرد گفتند مشکل از مخبرات هست و به ما ارتباطی ندارد.هیچ راهی نداره که خودمان کاری کنیم؟در ضمن مشکل فقط مخابرات نیست الان یکی از دوستانم که اینترنت مبین نت داره زنگ زد و گفت کریو اون هم قطع شده فکر کنم با نزدیک شدن به 4 سوری کلا همه قطع شوند.

باید فروشنده پورت مربوطه رو عوض کنه , من که انجام دادم راحت همه تو مخابرات وصل میشن , دیگه اون فروشنده حال نداره یه پورت رو عوض کنه بحثش جداس !

snuff1o
09-03-2014, 09:55
باید فروشنده پورت مربوطه رو عوض کنه , من که انجام دادم راحت همه تو مخابرات وصل میشن , دیگه اون فروشنده حال نداره یه پورت رو عوض کنه بحثش جداس !

میشه راهنمایی بیشتری کنید؟ سایتی که ازش اکانت خریدید و مشکلی ندارید رو حداقل برای دوستانی که نیاز دارند پیغام خصوصی کنید؟ ممنون

faramobile
09-03-2014, 11:07
میشه راهنمایی بیشتری کنید؟ سایتی که ازش اکانت خریدید و مشکلی ندارید رو حداقل برای دوستانی که نیاز دارند پیغام خصوصی کنید؟ ممنون

من خودم رو سرور شخصی خودم اوکی کردم و پورتش رو عوض کردم ، نمیدونم کدوم سایت زحمت کشیده پورتش رو عوض کرده برای مشتریاش چون خودم و دوستانم از همین سرور خودم استفاده میکنیم

اگه خواستید براتون تست بفرستم ببینید که کار میکنه خیلی هم با سرعت بهتر از قبل

Sent from my iPhone using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Meysam Raz
09-03-2014, 11:20
خوب پرت رو بگید تا من بگم ست کنه
اگر اینجا نمیخوایید بگید پ.خ کنید هم ممنون میشم:n16:

faramobile
09-03-2014, 11:23
خوب پرت رو بگید تا من بگم ست کنه
اگر اینجا نمیخوایید بگید پ.خ کنید هم ممنون میشم:n16:

قربون شکلت یه پورت خاص که نیست ، خودش باید ببینه چه پورتی از سرورش بازه و استفاده نمیشه همونو بزاره ، الان به صورت پیش فرض 4090 هست که مخابرات و امروز خیلی شرکت های دیگه این پورت رو بستن و باید یه پورت دیگه به دلخواه براش بزارن ، اون فروشنده اگه یکم از این چیزا سر دربیاره 2 دقیقه ای میتونه پورت جدید ست کنه ، من خودم 5 تا پورت جدید ست کردم خیلی راحت همشون دارن کار میکنن

bahman26
09-03-2014, 13:53
امروز بعد از 5 روز انتظار حوصلم سررفت دیگه زنگیدم 2020
یارو میگه خطت pcm !!!
میگه یعنی با برق کار میکنه
جل الخالق!!! (دیگه می ترسم دست به سیم تلفن بزنم)
حالا دوستان کسی با این مشکل بر خورده؟ یا اصلن کسی میدونه این یاروهه چی میگه؟
من باید چی کار کنم؟؟؟؟
کممممک
ممنونم

e.khafan!
09-03-2014, 14:15
امروز بعد از 5 روز انتظار حوصلم سررفت دیگه زنگیدم 2020
یارو میگه خطت pcm !!!
میگه یعنی با برق کار میکنه
جل الخالق!!! (دیگه می ترسم دست به سیم تلفن بزنم)
حالا دوستان کسی با این مشکل بر خورده؟ یا اصلن کسی میدونه این یاروهه چی میگه؟
من باید چی کار کنم؟؟؟؟
کممممک
ممنونم
توی گوگل سرچ کنید، خطوط پی سی ام، راجع بش اطلاعات زیاده
راه حل خلاصی ازش هم توضیح دادن، یک کلام باید درخواست زوج خط مسی بکنید، یا اینکه درخواست سرویس بدید و برید توی صف انتظار و مثل من بعد 7 ماه به مشکل رسیدگی کنن

Firebirds
09-03-2014, 14:49

دوست من، متاسفانه مساله بی سوادی طرفه ...

snuff1o
09-03-2014, 18:55
عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه در فضای مجازی، گفت: رفع فیلتر فیس بوک در دستور کار کمیته فیلترینگ قرار ندارد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نگفتم اون خبره چند روز پیش فتوشاپه؟! تکذیب شد!
کلا مملکتمون خیلی باحاله.. یکی میاد یه کاری میکنه، اون یکی میاد آفتابه رو میریزه روش و تموم! کی بود؟ چی بود؟ من نبودم!

نت مخابرات هم یک هفته ای هست فوق افتضاح شده! از 24 ساعت، 23 ساعتش رو قطع و وصلی داره ( 3-4 بار در دقیقه )

alex_pk
09-03-2014, 19:15
سلام دوستان
اینجا کسی هست پیش شماره اش 6645 باشه؟

faramobile
09-03-2014, 19:19
سلام دوستان
اینجا کسی هست پیش شماره اش 6645 باشه؟

برای من یه کوچولو فرق داره ! 6646

alex_pk
09-03-2014, 19:30
منم یه شماره 6646 دارم تو دفتر که مال مرکز مخابراتیه دانشگاهه ، 6645 هم مال همین مرکزه انگار ولی خوب هیچ شرکتی بجز آسیاتک سرویس نمیده!

پ.ن:راستی حامد جان این گوشیت رو جواب بده!یک ساعت دیگه باهات تماس میگیرم

bankggs
09-03-2014, 20:25
من دیشب ساعت 9 درخواست تغییر پهنای باند به 1 مگ دادم امروز صبح ساعت 7:40 اس ام اس امد که درخواست شما انجام شد ، سرعتشم با داخل و خارج ثابت 130 هست . متعجبم که این خدمات رو مخابرات داره میده!!!!!:n04::n04:

snuff1o
09-03-2014, 22:49
من دیشب ساعت 9 درخواست تغییر پهنای باند به 1 مگ دادم امروز صبح ساعت 7:40 اس ام اس امد که درخواست شما انجام شد ، سرعتشم با داخل و خارج ثابت 130 هست . متعجبم که این خدمات رو مخابرات داره میده!!!!!:n04::n04:

تعجب نکن چون اولشه..
هربار که تغییر سرعت بدی تا یکی دو هفته اول همه چی روبراهه و رضایت داری، بعدش قطع و وصلی ها و کندی سرعت شروع میشه. تو این یک سال این موضوع بهم ثابت شده. البته اگه زیاد دانلود داشته باشی به مراتب بدتر هم میشه..

faramobile
10-03-2014, 00:06
منم یه شماره 6646 دارم تو دفتر که مال مرکز مخابراتیه دانشگاهه ، 6645 هم مال همین مرکزه انگار ولی خوب هیچ شرکتی بجز آسیاتک سرویس نمیده!

پ.ن:راستی حامد جان این گوشیت رو جواب بده!یک ساعت دیگه باهات تماس میگیرم

نه بابا چی نمیده !! های وب ، شاتل ، مخابرات ، صبانت ، پارس آنلاین ،

من خودم الان تو خونه از 3 تا شرکت اینترنت دارم راحت برام وصل کردن : مخابرات ، شاتل ، پارس آنلاین

های وب جدیدا راه افتاد و اینترانت هم میده ارزون که با وی پـی ان ایران میشه دورش زد و براحتی به اینترنت وصل میشه

میثم جان خواستی زنگ بزنی به شماره رایتلم زنگ بزن مه برات فرستادم چون به همراه اولم زنگ بزنی اکثرا با مشتریا حرف میزنم و پشت خطی میشی نمیفهمم

-----------

راستی دوستان کسی اینجا از مخابرات اینترانت گرفته ؟؟ چه سرعتی ؟

alex_pk
10-03-2014, 01:18
زنگ زدم پارس آنلاین گفت نمیده به این شماره!
صبا نت هم توسایتش چک کردم گفت تازه قراره راه اندازی بشه.
آخه مال تو 6646 مال من 6645 ! با اینکه هر دو مال مرکز مخابراتیه دانشگاه هستن ولی 6645 رو ساپورت نمیکنن.
های وب رو باید زنگ بزنم بپرسم.

faramobile
10-03-2014, 01:20
زنگ زدم پارس آنلاین گفت نمیده به این شماره!
صبا نت هم توسایتش چک کردم گفت تازه قراره راه اندازی بشه.
آخه مال تو 6646 مال من 6645 ! با اینکه هر دو مال مرکز مخابراتیه دانشگاه هستن ولی 6645 رو ساپورت نمیکنن.
های وب رو باید زنگ بزنم بپرسم.

جالبه وقتی تو یه مرکز هستن به تو نمیدن به من میدن !!

netstat
10-03-2014, 15:31
نسبت به قبل خیلی بهتر شده البته هنوزم تو ساعات پیک آخر هفته و هر موقعی که لازم باشه تک کانکشن میاد روی 10-20 kb دیگه شاتل و پارس و مخابرات نداره هر کدوم به نحوی علاوه بر کیفیت پایین (یکی پینگ یکی سرعت شبانه و محدود کردن یکی حجم دزدی و ... ) هزینه زیادی هم میگیرن مخابرات وضعیت فعلی رو حفظ کنه با کاهش 20% قیمت باز معقول تره نسبت به بقیه ...

این 1 مگ / تک کانکشن:

یه تاپیک جدید در مورد سرعت تک کانکشن درست کردم... یه سری پست آموزشی هم در همین مورد گذاشتم توی تاپیک: :n18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Firebirds
10-03-2014, 15:59
یه تاپیک جدید در مورد سرعت تک کانکشن درست کردم... یه سری پست آموزشی هم در همین مورد گذاشتم توی تاپیک: :n18:

دوست عزیز، خواهشا تاکید کن که فرمت گذاشتن تست ها مانند چیزی که تعیین کردی حفظ شود ( و پست هایی که از این رویه خارج اند را ریپرت کن که پاک گردند ) و در نهایت تاپیک تبدیل به مکان دیگری برای زیاد کردن تعداد پست نگردد.

Kianoosh
10-03-2014, 16:32

خوب حالا بگید کانکشن به ISP چه ربطی داره؟ جواب:
هیچی!!!

:n02: مطمئنی با این قاطعیت هیچ ربطی به ISP نداره؟!

حقیقت اینه که هیچ راهی وجود نداره که یه نفر بتونه با دیدن یه پکت TCP یا UDP بفهمه که این پکت به کدوم کانکشن تعلق داره

شما همون اسم خودت رو تایپ کنی تو cmd البته به این شکل : netstat -a تمام کانکشنهای موجود رو نشون میده UDP و TCP ... حالا خارج از سیستم هم خیلی راحت با یه sniffer رایگان میشه پکتهای رو دید و تشخیص داد البته محدودیتهایی هم هست!

اگه بخوام خلاصه جواب بدم باید بگم که اونها هدفشون گرفتن
پهنای باند بیشتر از سروری هست که شما دارید ازش دانلود میکنید و نه ISP!

P2P ها چیزی رو افزایش نمیدن هدف رسیدن به حداکثر پهنای باند شما در یک شبکه اشتراکی هست!یعنی در شرایط عادی اون محدودیت سرعتی که تو اکانت و پروفایل شما تعریف شده قابل افزایش نیست!1 لینک رو در ساعتی 16 کانکشنه با IDM میتونم به حداکثر پهنای باند برسم همون لینک رو تو ساعات خاص دیگه ای با مرورگر و تک کانکشن هم به حداکثر پهنای باند میرسم پس هیچ ارتباطی به سرور مقصد نداره! (سرور اصلا اختصاصیه یا بسیار قدرتمنده که تعداد یوزر و غیره روش تاثیر نداره مثل google )

بهترین رویش اندازه گیری هم میتونه دانلود از یک لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سرور قدرتمند با دانلود منیجر 1 کانکشن یا خود مرورگر باشه

حالا در مورد این تک کانکشن و مولتی کانکشن من هم نمیدونم و اطلاع دقیق ندارم اما نزدیکترین حدس همون نرم افزار مانیتورینگ و کنترل ترافیکه مثلا با توجه به میزان تبادل ترافیک کاربر تو گروه اشتراک مختلف قرار بگیره یا تو ساعات مختلف ضریب اشتراک زیاد و کم بشه ارتباطش با فیلتـرینگ نمیدونم :دی ولی با برخی vpn های ایرانی این محدودیت هم دور زده میشه!:n09:

فکر کنم فقط تو ایرانه که کاربران عادی دغدغه این مسائل رو دارن آپدیت انتی ویروس و ویندوز و استریم ویدیو آنلاین و ... حالا دیگه 128 و 512 چی هست که تک کانکشن و 100 کانکشنش چی باشه!!

:n16:

مشکل کریو من حل شد..گویا پاشونو رو از سیم برداشتن....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان خوشحالی کنیم؟!:n02:هر موقع اون پا فلج شد یا از بالای زانو قطع شد منو خبر کن :n09:

XENON24
10-03-2014, 16:32
مشکل کریو من حل شد..گویا پاشونو رو از سیم برداشتن....:n02:

netstat
10-03-2014, 18:32
:n02: مطمئنی با این قاطعیت هیچ ربطی به ISP نداره؟!
:n07:

شما همون اسم خودت رو تایپ کنی تو cmd البته به این شکل : netstat -a تمام کانکشنهای موجود رو نشون میده UDP و TCP ... حالا خارج از سیستم هم خیلی راحت با یه sniffer رایگان میشه پکتهای رو دید و تشخیص داد البته محدودیتهایی هم هست!

آره ولی توی پکت ها هیچ اطلاعاتی نیستش که نشون بده هر پکتی مال کدوم کانکشنه... البته از رو پورتش میشه یه کارایی کرد....شاید این قسمت پست رو یه کم تغییر بدم منظورم رو بهتر توضیح بدم...:n02:

1 لینک رو در ساعتی 16 کانکشنه با IDM میتونم به حداکثر پهنای باند برسم همون لینک رو تو ساعات خاص دیگه ای با مرورگر و تک کانکشن هم به حداکثر پهنای باند میرسم پس هیچ ارتباطی به سرور مقصد نداره! (سرور اصلا اختصاصیه یا بسیار قدرتمنده که تعداد یوزر و غیره روش تاثیر نداره مثل google )

دقیقاً!! این نشون میده مشکل از ISP هستش و واسه همینم ما این تاپیک رو درست کردیم...البته من همونطور که گفتم فکر میکنم این یه اشکال توی ISP های ایران هستش و نباید اینطور باشه(دلیلی نداره).... کلا تو خارج این دانلود منیجرای چند کانکشنه زیاد مد نیستش...

بهترین رویش اندازه گیری هم میتونه دانلود از یک لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سرور قدرتمند با دانلود منیجر 1 کانکشن یا خود مرورگر باشه
به عنوان روش دوم تست همین رو معرفی کردم... فعلاً دنبال یه سری سرور خوبم که معرفیشون کنم :n16:

ولی با برخی vpn های ایرانی این محدودیت هم دور زده میشه!:n09:

فکر میکنم دلیلش این باشه که توی ISPها سرعت تک کانکشن سرورای ایرانی معمولاً خیلی خوبه... که این هم به نظر من یه کم عجیبه...

من توی پست اول گفتم که توی مطالبی که گفتم ممکنه اشتباهی باشه(البته همینجوری الکی ندونسته هم یه چیزی نگفتم....:n26:) و کلاً یکی از اهداف این تاپیک همینه که در مورد این مسائل بحث کنیم...

-----------------
*ویرایش:

حالا در مورد این تک کانکشن و مولتی کانکشن من هم نمیدونم و اطلاع دقیق ندارم اما نزدیکترین حدس همون نرم افزار مانیتورینگ و کنترل ترافیکه مثلا با توجه به میزان تبادل ترافیک کاربر تو گروه اشتراک مختلف قرار بگیره یا تو ساعات مختلف ضریب اشتراک زیاد و کم بشه ارتباطش با فیلتـرینگ نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این مورد یه سری مطالب جدید توی پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک اضافه کردم.....

Meysam Raz
11-03-2014, 16:28
قربون شکلت یه پورت خاص که نیست ، خودش باید ببینه چه پورتی از سرورش بازه و استفاده نمیشه همونو بزاره ، الان به صورت پیش فرض 4090 هست که مخابرات و امروز خیلی شرکت های دیگه این پورت رو بستن و باید یه پورت دیگه به دلخواه براش بزارن ، اون فروشنده اگه یکم از این چیزا سر دربیاره 2 دقیقه ای میتونه پورت جدید ست کنه ، من خودم 5 تا پورت جدید ست کردم خیلی راحت همشون دارن کار میکنن

ممنون مشکل با تغییر پورت رفع شد .:n16:
این یکی دو روزی که نبودم جواب بدم رفته بودم داشتم تلافی این یکی دو هفته رو در میوردم
فیس بوغ و... رو میگما:n02: فکر بد نکنید:n09:

mohammad.2mt
11-03-2014, 17:16
باز که ترکیده :n24:

paradisepersian
11-03-2014, 17:55
باز که ترکیده :n24:
اره از دیشب ساعت 3 بامداد

worldclass
12-03-2014, 14:23
پینگ با سرورهای ایرانی 600 !
تبریک به وزیر ارتباطات دولت تدبیر و امید.

Kianoosh
12-03-2014, 21:51
2 روز دیگه دانلود تموم میشه :n08:

M £ H D I
12-03-2014, 21:53
آیا مراکز مخابراتی که سرویس نامحدود میدن شامل کاهش قیمت (20 درصد) میشه؟

فرخند
12-03-2014, 22:01
اینترنت دوباره ترکیده چند روزه :n28:
سرورای داخلی تایم اوت شدیدی میدن و هر چند دقیقه پینگشون میشه 1600 :|

Amin4All
12-03-2014, 22:08
بعضی سایتا ناجور نشون داده میشه .
البته مخابرات شهرستان .

مثلا IMDB رو بعضی اوقات ناحور ماد بالا .
برا کسی اتفاق افتاده ؟

فرخند
12-03-2014, 22:13
برای منم همینجوری شده بخاطر تایم اوت شدید هست.:n03:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی اوقات میشه 1150 !! :n03: و یا بالاتر

همه وضعیتشون مثل من هستش ؟ پینگ بگیرید این سرور رو.

netstat
12-03-2014, 22:17
بعضی سایتا ناجور نشون داده میشه .
البته مخابرات شهرستان .

مثلا IMDB رو بعضی اوقات ناحور ماد بالا .
برا کسی اتفاق افتاده ؟

فکر میکنم عکسای IMDB فیلتر باشه... ولی متنش فیلتر نیست. احتمالاً بخاطر اون هست...

alireza20202003
12-03-2014, 22:34
بعضی اوقات میشه 1600 !! :n03: و یا بالاتر
همه وضعیتشون مثل من هستش ؟ پینگ بگیرید این سرور رو.

نوسان پینگ دارم ولی تایم اوت ندارم :

تایم اوت از سرور خود مخابرات یخورده عجیبه، اوضاع نویز خطت خوبه ؟

فرخند
12-03-2014, 23:15
آره عجیب هستش :n03:
متاسفانه 2 روزه اینطوری شده. آخرین باری که انلاین بازی کردم هفته پیش بود که بازی Apb بودش و پینگم 130 بود بدون تایم اوت، سرورهای داخلی هم که هیچ موردی نداشتم قبلا همچین موردی روی یه خط تلفن دیگه داشتم ! 2 ماه گذشت ولی درست نشد تا خط رو دادم به کسی و یه خط جدیدگرفتم و حالا دوباره این مشکل اومده سراغم.
کمک کنیییییییید :n02:

HITB0Y
13-03-2014, 01:56
گویا میگن اینترنت نامحدود برداشته شده و از این ماه همه حجمی میشن!!!
دوستان کسی خبر داره جریان چیه؟

فرخند
13-03-2014, 02:19
کجا اینطور چیزی نوشته بود ؟ منبعش ؟
دوستان پینگم و تایم اوتم خیلی بهتر شده اما هر چند دقیقه یه چند تا تایم اوت دارم ! سرور داخلی:

به نظرتون این مشکل حل میشه ؟ چون 2 روزه اینطوری شده البته تایم اوت کم تر شده.

Leon-117
13-03-2014, 08:32
امروز صبح حدود 20 دقیقه اینترنتم قطع شد و بعدش هم برای نیم ساعت فقط سایت های داخلی رو باز میکرد :|

CUDA
13-03-2014, 08:32
به غیر از سرعت بسیار پایین و افتضاح چندین روز اخیر امروز صبح دیگه شورشو در آوردند.

امروز از ساعات ابتدایی صبح تا الآن، چندین ساعته که دوباره مخابرات سپاه، ارتباط اینترنت رو با خارج کشور کاملا قطع کرده بود اما وب سایتهای خبری داخلی مثل فارس، رجا نیوز، تسنیم و دیگر سایتهای زنجیره ای اینچنینی با بالاترین سرعت ممکن باز میشدند.

باید تا کی این وضعیت افتضاح رو تحمل کنیم و دم نزنیم؟

ea.ali
13-03-2014, 11:38
عجیبه دوستان اینهمه مشکل دارن من حدودا 1ماهی هست هیچ مشکلی نداشتم.
مخابرات شهید گمنام
77

AliROCK
13-03-2014, 13:21
گویا میگن اینترنت نامحدود برداشته شده و از این ماه همه حجمی میشن!!!
دوستان کسی خبر داره جریان چیه؟

شایعست :n18:

Mr saeed
13-03-2014, 14:24
Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\saeed>ping 8.8.8.8 -t

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=125ms TTL=43

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 3, Received = 3, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 124ms, Maximum = 125ms, Average = 124ms
Control-C
^C
C:\Users\saeed>ping 4.2.2.1 -t

Pinging 4.2.2.1 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=93ms TTL=53
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=94ms TTL=53
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=94ms TTL=53
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=96ms TTL=53
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=95ms TTL=53

Ping statistics for 4.2.2.1:
Packets: Sent = 21, Received = 21, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 93ms, Maximum = 96ms, Average = 93ms
Control-C
^C
C:\Users\saeed>ping tabkan.ir
Ping request could not find host tabkan.ir. Please check the name and try again.

C:\Users\saeed>ping tabnak.ir

Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=10ms TTL=53

Ping statistics for 94.182.146.59:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 10ms, Maximum = 10ms, Average = 10ms

C:\Users\saeed>

فرخند
14-03-2014, 02:07
دوستان این تایم اوت سرور داخلی ما رو سرویس کرد ! یکی ترخدا کمک کنه ! مشکل همگانی هستش یا فقط من اینطوریم ؟

هر چند دقیقه اینطوری میشه !:n13:

Ashkan_crash
14-03-2014, 12:23
دوستان این تایم اوت سرور داخلی ما رو سرویس کرد ! یکی ترخدا کمک کنه ! مشکل همگانی هستش یا فقط من اینطوریم ؟

هر چند دقیقه اینطوری میشه !:n13:
سلام اگه مخابرات کرج هستی حالا هر کجاش
باید بگم که آره برای همه اینطوریه معلوم نیست باز چه گندی زدن باز

hamid-p71
14-03-2014, 13:22
سلام دوستان . من 128 نامحدود دارم اگر درخواست تغییر به 256 بدم سرویس محدود میشه یا نامحدود ؟
و قیمت سرویس 256 تغییر داشته یا همون 12500 هست ؟

alivw71
14-03-2014, 13:45
سلام دوستان . من 128 نامحدود دارم اگر درخواست تغییر به 256 بدم سرویس محدود میشه یا نامحدود ؟

همون نامحدود هست.

فرخند
14-03-2014, 14:58
سلام اگه مخابرات کرج هستی حالا هر کجاش
باید بگم که آره برای همه اینطوریه معلوم نیست باز چه گندی زدن باز
بله کرج هستم :n01:
مخابرات کرج خیلی وضعیت بدی داره نسبت به مخابرات استان های دیگه !
نمیدونم کی درست میشه.
شما کجای کرج هستید ؟

Ashkan_crash
14-03-2014, 16:09
بله کرج هستم :n01:
مخابرات کرج خیلی وضعیت بدی داره نسبت به مخابرات استان های دیگه !
نمیدونم کی درست میشه.
شما کجای کرج هستید ؟
مخابرات شهید صدوقی فردیس کرج
چند وقتیه مسیر رو عوض کردن اینجا افتاده به ایتالیا و فرانسه کیفیت خیلی بد شده
تو گیم که همش آدم لگه
خدا ازشون نگذره انقدر همه رو اذیت می کنن

arminkoo
14-03-2014, 17:51
تایید میشه :
منم کرجم مخابرات طالقانی مسیر های ایتالیا و انگلیس رو دادن بد جور افتضاح شده
واسه گیم که بدجور لگ دارم دارم تو بتل تا 1 ماه پیش خوب بودا هم پینگ 4.2.2.4 هم 8.8.8.8 دوتاش 107 اینا بود الان
بد شده
زنگ هم میزنی مگه اشکال از نویز خطه
10 20 نفر نشوندن پشت میز که اطلاعاتشون در حد بوقلمونه .
ای خدا کی میشه پینگ خوب داشته باشیم

فرخند
14-03-2014, 18:29
مخابرات شهید صدوقی فردیس کرج
چند وقتیه مسیر رو عوض کردن اینجا افتاده به ایتالیا و فرانسه کیفیت خیلی بد شده
تو گیم که همش آدم لگه
خدا ازشون نگذره انقدر همه رو اذیت می کنن
همین لگ آدمو رجر میده. یک هفته شده نه میتونیم با سرور داخلی بازی کنیم و نه خارجی
خدا ازشون نگذره :n24:
پشتیبانی هم که مثل طوطی هستش ! یه تعداد جمله رو حفظ کرده و تحویلت میده.:n08:
ولی مسیر ایتالیا قبل از اینکه انقدر شلوغ بشه خیلی خوب بود.

arminkoo
14-03-2014, 18:44
همین لگ آدمو رجر میده. یک هفته شده نه میتونیم با سرور داخلی بازی کنیم و نه خارجی
خدا ازشون نگذره :n24:
پشتیبانی هم که مثل طوطی هستش ! یه تعداد جمله رو حفظ کرده و تحویلت میده.:n08:
ولی مسیر ایتالیا قبل از اینکه انقدر شلوغ بشه خیلی خوب بود.

من فک کنم شنبه یکشنبه درست شه .
ایتالیا خوبه اگ شلوغ نباشه .
ولی بهترین مسیر مسیره ترکیه هست .اذربایجان هم بعد ترکیه .
ترکیه که بودم پینگ با همه جا کلن 100 اینا بود .
شیطونه میگه برم ترکیه یه خط مستقیم بکشیم بیاد دمه در خونمون :n06::n06:
ولی نویزو چی کار کنم :n19: :دی

فرخند
14-03-2014, 18:51
من فک کنم شنبه یکشنبه درست شه .
ایتالیا خوبه اگ شلوغ نباشه .
ولی بهترین مسیر مسیره ترکیه هست .اذربایجان هم بعد ترکیه .
ترکیه که بودم پینگ با همه جا کلن 100 اینا بود .
شیطونه میگه برم ترکیه یه خط مستقیم بکشیم بیاد دمه در خونمون :n06::n06:
ولی نویزو چی کار کنم :n19: :دی

منم قبلا پینگم با 4.2.2.4 96 بود ! البته مسیر ترکیه فقط انقدر خوب بود.
اگه خواستی سیم بکشی یدونه هم برای من بکش باهات حساب میکنم :n08:

ShadowDragon
14-03-2014, 21:36
دوستان الان سرویسای نامحدود حذف شدن؟ کاربر جدید!

سرویس 256 نامحدود میخوام که کلا با سرعت 32 دان کنه! همچین چیزی هست؟ اگه آره قیمتش چنده

Milad4171
14-03-2014, 22:24
من از امروز به مخابراتیا پیوستم. اینم تست امروزم .

فقط اینکه کسی 2 مگ داره؟ سرعت دانلود 2 مگ چنده؟؟؟

aluminum
15-03-2014, 00:46
دوستان مخابرات برای دادن اینترنت دو مگ مدرک خاصی میخواد؟
من 256 داشتم و از طریق سایت درخواست دادم و شد یک مگ.بنظرتون اگر درخواست دو مگ بدم قبول میکنن؟
اونوقتی که 256 داشتیم مدرک دانشجویی ارائه کرده بودیم ولی از اون موقع دو سالی میگذره.

AliROCK
15-03-2014, 04:59
من 256 داشتم و از طریق سایت درخواست دادم و شد یک مگ.بنظرتون اگر درخواست دو مگ بدم قبول میکنن؟
اونوقتی که 256 داشتیم مدرک دانشجویی ارائه کرده بودیم ولی از اون موقع دو سالی میگذره.

والله مخابرات محل ما که مدرک نمیخواد شاید باسه شما بخواد:n02:

Leon-117
15-03-2014, 09:38
نه مدرک نمیخواد،از همون سایتشم درخواست بدی هم مشکلی نداره............(فقط اینکه توی هر 30 روز 1 بار میتونی درخواست تغییر پهنای باند بدی....)

aluminum
15-03-2014, 10:43
نه مدرک نمیخواد،از همون سایتشم درخواست بدی هم مشکلی نداره............(فقط اینکه توی هر 30 روز 1 بار میتونی درخواست تغییر پهنای باند بدی....)

میگم نکنه درخواست تغییر سرعت بدم ، قبول کنن ولی حجمی بشم؟

درخواست افزايش یا کاهش پهناي باند شما در وضعیت عدم تایید می باشد

یعنی مخالفت کردن درسته:n03:
بنظرتون کی دوباره درخواست بدم؟

mokhtar
15-03-2014, 12:10
دوستان من برای پردیس بومهن ای دی اس مخابرات گرفتم.یه مودم اکسس پوینت دارم با این کار میکنه یا مودم مخصوص میخواد؟الان 1 مگ سفارش دادم 1 هفته گفتن میارن نصب میکنن هنوز نیوردن

کنترل پنل کاربری داره؟دوستان راضی هستید؟

Milad4171
15-03-2014, 12:27
دوستان من برای پردیس بومهن ای دی اس مخابرات گرفتم.یه مودم اکسس پوینت دارم با این کار میکنه یا مودم مخصوص میخواد؟الان 1 مگ سفارش دادم 1 هفته گفتن میارن نصب میکنن هنوز نیوردن
کنترل پنل کاربری داره؟دوستان راضی هستید؟
من دو سه روزی هست 1 مگ گرفتم .البته اینطور که مشخصه جا با جا فرق داره من الان سرعتم بین 125 تا 130 نوسان داره جتی بیشتر هم میشه .
در مورد مودم یه مودم روتر وایرلس میخواد حالا هر برندی که تو بازار هست. بهترینش D-link هست.
کی بیاد نصب بکنه؟؟؟
چرا گفتین کسی بیاد نصب بکنه؟؟
تنظیمات رو که بچه ها اینجا گفتن. مودم رو وصل میکننید. یوزر و پسورد رو فقط میگیرد اونجا وارد میکنید تو پنل مودم. تمام!
اگه مودم نو بگیرین معمولا تنظیمات مخابرات رو به صورت پیشفرض روش داره . که شما فقط کافیه PPPOE رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد رو وارد کنید.
اصلا خودتون رو الاف کارشناس نکنید
من از تاریخ درخواست تا تاریخ وصل شدن اینترنتم کمتر از یک هفته زمان برد. شاید 5 روز ! ولی کارشناس یکی دو روز شایدم بیشتر طول بکشه تا بیاد!

Igla
15-03-2014, 12:35

اون وقت هزینش رو چجوری حساب میکنن؟ از وسط ماه سرعت رو زیاد کنیم پول کل ماه رو میگیرن؟

mohammad.2mt
15-03-2014, 12:46
دوستان کسی مشکلی با آپدیت و دانلود اکستنژن های کروم نداره؟
واسه من نه آپدیت میشه نه دانلود حتی با فیلتر شکن.

mokhtar
15-03-2014, 12:46
من دو سه روزی هست 1 مگ گرفتم .البته اینطور که مشخصه جا با جا فرق داره من الان سرعتم بین 125 تا 130 نوسان داره جتی بیشتر هم میشه .
در مورد مودم یه مودم روتر وایرلس میخواد حالا هر برندی که تو بازار هست. بهترینش D-link هست.
کی بیاد نصب بکنه؟؟؟
تنظیمات رو که بچه ها اینجا گفتن. مودم رو وصل میکننید. یوزر و پسورد رو فقط میگیرد اونجا وارد میکنید تو پنل مودم. تمام!
اگه مودم نو بگیرین معمولا تنظیمات مخابرات رو به صورت پیشفرض روش داره . که شما فقط کافیه PPPOE رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد رو وارد کنید.
من از تاریخ درخواست تا تاریخ وصل شدن اینترنتم کمتر از یک هفته زمان برد. شاید 5 روز ! ولی کارشناس یکی دو روز شایدم بیشتر طول بکشه تا بیاد!

یوزر وپاس رو خودشون میدن؟یا میشه انتخاب کرد؟میشه نحوه تنظیم رو هم بگید کدوم صفحه هست؟با مودم اکسس پوینت کار نمیکنه؟

پس مودم رو میگیرم خودم نصب میکنم

Milad4171
15-03-2014, 13:27
یوزر وپاس رو خودشون میدن؟یا میشه انتخاب کرد؟میشه نحوه تنظیم رو هم بگید کدوم صفحه هست؟با مودم اکسس پوینت کار نمیکنه؟

پس مودم رو میگیرم خودم نصب میکنم

شما وقتی باهاتون تماس میگیرن که نتتون وصل شده میرید و یوزر و پسورد رو از دفتر مخابرات ( مرکز مخابراتی منطقه ) میگیرید.
بعد میاید و میرید مدم رو به خط وصل میکنید و تو مراحل تنظیمات مودم از داخل تنظیمات مودم قدم به قدم پیش میرید. خود مودم بهتون میگه . معمولا آموزش نصب فارسی هم دارن .
اگه شما منظورتون از اکسس پوینت فقط وایرلس هست خوب خود وایرلس نیاز به یه روتر داره که ازش دیتا بگیره . در غیر این صورت همون هم جواب میده

Leon-117
15-03-2014, 13:28
میگم نکنه درخواست تغییر سرعت بدم ، قبول کنن ولی حجمی بشم؟
دفعه قبل کِی سرعتت رو تغییر دادی؟
صبر کن 1 ماه بشه بعد دوباره درخواست بده.....
+

اون وقت هزینش رو چجوری حساب میکنن؟ از وسط ماه سرعت رو زیاد کنیم پول کل ماه رو میگیرن؟
نه قیمتش بین 2 تا پهنای باند تقسیم میشه :دی
مثلا 15 روزز سرعت 512 بوده رو 12 تومن حساب میکنن و 15 روز 1 مگ رو 24 تومن.12+24 = 36
+
برای ما نصف روز طول کشید اینترنت رو وصل کنن:n09: (صبح ثبت نام کردیم غروب وصل شد......)
+

دفعه قبل اگر اشتباه نکنم یک سال قبل بود که اینترنتم شد یک مگ....ولی این دفعه خیلی سریع جواب دادن و تایید نکردن.ساعت 10 درخواست رو ثبت کردم ساعت یازده زدن عدم تایید.
این یک ماه فاصله زمانی برای زمانی هم هست که عدم تایید میدن یا که نه؟
من فکر کردم همین تازگی ها تغییر دادی............
نمیدونم چرا زده عدم تایید یا شایدم اشتباهی زده باشن :|

aluminum
15-03-2014, 13:33
دفعه قبل کِی سرعتت رو تغییر دادی؟
صبر کن 1 ماه بشه بعد دوباره درخواست بده.....
دفعه قبل اگر اشتباه نکنم یک سال قبل بود که اینترنتم شد یک مگ....ولی این دفعه خیلی سریع جواب دادن و تایید نکردن.ساعت 10 درخواست رو ثبت کردم ساعت یازده زدن عدم تایید.
این یک ماه فاصله زمانی برای زمانی هم هست که عدم تایید میدن یا که نه؟

bankggs
15-03-2014, 14:10
اینم سرعت 1 مگ مخابرات امروز خداروشکر همه چیز نرمال شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ShadowDragon
15-03-2014, 14:28
دوستان الان سرویسای نامحدود حذف شدن؟ کاربر جدید!

سرویس 256 نامحدود میخوام که کلا با سرعت 32 دان کنه! همچین چیزی هست؟ اگه آره قیمتش چنده

..............................

Firebirds
15-03-2014, 14:58
کی بیاد نصب بکنه؟؟؟

بعیده میدونم مخابرات یه بیت هم بیشتر سرعت بده،
( این ای اس پی معمولا کور میکنه، شفا نمیده ) شما زیاد به سرعت سنج های دانلود منجیر ها اعتماد نکن،
به جاش نرم افزار du meter رو نصب کن، نتیجه رو با ماهم در میون بزار.

raana
15-03-2014, 17:53
سلام دوستان........

ببخشید من تو جریان تاپیک نبودم...اگر سوالم تکراریه شرمنده......

این که میگن سرویس های نامحدود مخابرات حذف شده درسته؟؟؟؟چون مثل اینکه برای شهرستان ها رو برداشتن......

یعنی من الان 256 نامحدود دارم.....در این صورت حجمی میشه؟؟؟؟

Milad4171
15-03-2014, 17:58
سلام دوستان........

این که میگن سرویس های نامحدود مخابرات حذف شده درسته؟؟؟؟چون مثل اینکه برای شهرستان ها رو برداشتن......

نه شایعه اس.
من تازه ثبت نام کردم . سرویسم هم 1 مگ نامحدوده. فک نکنم برداشته باشن ولی واسه دانلود حد 100 گیگ در ماه رو گذاشتن. بهرحال من 1 دهم اون هم دانلود ندارم! واسه همین واسم فرقی نداره

raana
15-03-2014, 18:01
ممنون میلاد عزیز......

من کارم با اینترنته بخواد حجمی بشه....دیگه فاتحه ام خوندس.....

برای شهرستان ها چی...اونا رو هم یعنی برنداشتن؟؟؟؟؟

arminkoo
15-03-2014, 18:33
نه شایعه اس.
من تازه ثبت نام کردم . سرویسم هم 1 مگ نامحدوده. فک نکنم برداشته باشن ولی واسه دانلود حد 100 گیگ در ماه رو گذاشتن. بهرحال من 1 دهم اون هم دانلود ندارم! واسه همین واسم فرقی نداره

اقا میلاد 1مگ نامحدود بگیری 160 گیگ در ماه رو برات تضمین میکنن 2مگ هم 300 گیگ و تضمین میکنن

Milad4171
15-03-2014, 19:21
ممنون میلاد عزیز......

من کارم با اینترنته بخواد حجمی بشه....دیگه فاتحه ام خوندس.....

برای شهرستان ها چی...اونا رو هم یعنی برنداشتن؟؟؟؟؟

شهرستان چون زیر ساخت ها یکم ضعیف تر هست سرویس محدود هم دارن ولی بازم بستگی به شهر داره .اینطور که شنیدم و دیدم سرویس محدود هم داریم ( تو ثبت نام سرویس مخابرات سرویس محدود هم هست ) ولی خوب من الان با یک مگ 130 تا سرعت دانلودم هست البته من بیشتر مهم واسم سرعت پینپ هست که خوش بختانه خیلی خوبه
+
من برنامه du meter رو نصب کردم. موقع دانلود کردن ؛ دانلودم میره رو 1مگ ولی در حالات عادی بین 80 90 کیلوبایت هست!

GHAGHALEELEE
15-03-2014, 21:53
نه شایعه اس.

من یک مگ دارم و ماه قبل 250 گیگ دانلود کردم

arminkoo
15-03-2014, 23:33
دوستان ،سایت مخابرات داره باشگاه مشتریان رو آماده میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخواستم از همه بچه هایی که از مخابرات نت دارن بخوام ؛ بعد از این که راه افتاد با ثبت نام در این سامانه مشکل مسیر دهی و پینگ رو مطرح کنن تا رسیدگی بشه و مسیر همه بیاد رو ترکیه و آذربایجان و پینگ تایم کمتر از 100 بشه . با یه هماهنگی درست میتونیم نسبت به این مسئله موفق شیم .
(روز های اول هم هست خوب به کار ها میپردازن )

هر موقع هم که سامانه آماده شد من خبرشو میزارم تا همه بچه ها بتونن مشکلشونو مطرح کنن

AliROCK
16-03-2014, 03:57
سلام دوستان........

من شک دارم برا شهرستان ها رو بر داشته باشن صدا همه در میاد
همش شایعست:n02:
برید تاپیک مبین نت رو بخونید حجمی کرده
هیچ کس دیگه تمدید نمیکنه اگه این کارو کنن میشن مبین نت ورژن 2 بای بای مخابرات:n02:

Leon-117
16-03-2014, 09:08
دوستان این خبر رو تو سایت مخابرات دیدید؟ :
کاهش قیمت اینترنت مشترکان مخابرات آغاز شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منظورشون چیه بیش از 20% کاهش قیمت داشتن؟! یعنی مثلا 512 که ماهی 24 تومن بود چند شده الان؟! :|

Meysam Raz
16-03-2014, 14:27
اینکه مشخصه دیگه
256>>> 15 تومنه میشه 12 تومن ( 3000 تومن تخفیف )
512>>24 تومن میشه 19 یا 20 تومن ( 4800 تومن تخفیف )
یک مگ >>43 تومن میشه 35 این حدودا ( 8600 تومن تخفیف )
دومگ >> 74 تومن میشه حدودا 60 تومن( 14800 تومن تخفیف )
خلاصه هرچی میدی ضرب در 0.2 دو دهم بکنید تا مقدار تخفیف رو بهتون بده
روی بیشتر از 20 درصد هم حساب باز نکنید ، اگر این تخفیفات اعمال بشه من برمیگردم همون یک مگ :n05: چون ارزش داره ، فعلا 512 دارم
آدم ماهی دو تا بازی و 10 تا فیلم و 9 قسمت سریال بخواد از بیرون بخره همین 30 تومن میشه تازه منهای کارای بانکی و ارتباطی و کاری و... که با نت میکنم
فقط یک نکته ای هست : اونم اینه که تو ایران ، همیشه اجناس قبل از نزول بلای آسمونی ارزون میشه . امیدوارم این کاهش قیمت به حذف سرویس نامحدود ختم نشه .:n24:

Ashkan_crash
16-03-2014, 16:13
دوستان امروز مخابرات برای کرج
پینگ شما هم ناگهانی روی 1200 می ره و ثابت بمونه؟:|
بعد 1 دقیقه دوباره برگرده به وضعیت عادی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فرخند
16-03-2014, 16:21
چند ثانیه پینگ میره روی 1600 !! ! بعد 5 ثانیه درست میشه.

arminkoo
16-03-2014, 16:35
سلام به همه دوستان
سامانه باشگاه مشتریان مخابرات امروز افتتاح شد .
کسایی که نت مخابرات دارن برن واسه ثبت نام و مشکل مسیر دهی و پینگ تایم رو مطرح کنن تا رسیدگی شه.

arminkoo
16-03-2014, 16:43
دوستان امروز مخابرات برای کرج
پینگ شما هم ناگهانی روی 1200 می ره و ثابت بمونه؟:|
بعد 1 دقیقه دوباره برگرده به وضعیت عادی؟

خیلی داغون شده این هفته
برای منم همین طوره

فرخند
16-03-2014, 17:03
من ثبت نام کردم و گفت 24 ساعت میکشه تا تایید بشم. فعلا منتظریم.:n02:

Milad4171
16-03-2014, 17:11
دوستانی که سرویس 2 مگ دارن. سرعت دانلودشون چنده؟؟

arminkoo
16-03-2014, 17:21
دوستانی که سرویس 2 مگ دارن. سرعت دانلودشون چنده؟؟

با idm رو 240 تا 250

alex_pk
16-03-2014, 17:29
دوستان سمت ما فیبر نوریه
الان خود مخابرات میتونه به ما سرویس ارائه بده؟ شاتل و پارس آنلاین و صبانت و غیره و ذالک که سرویس نمیدن!
من میخوام سرویس 1 مگ نامحدود بگیرم
قیمتش رو اینجا
زده 43 تومن
این تخفیف 20 درصد اعمال نشده انگار(؟)

اینترنتی میشه ثبت نام کرد یا حتما باید بریم دفتر منطقه ای؟
1 مگ رو راحت میتونم بگیرم یا نامه و... میخواد؟

مرسی.

arminkoo
16-03-2014, 17:58
دوستان سمت ما فیبر نوریه
الان خود مخابرات میتونه به ما سرویس ارائه بده؟ شاتل و پارس آنلاین و صبانت و غیره و ذالک که سرویس نمیدن!
قیمتش رو اینجا
زده 43 تومن

مرسی.
مخابرات رو فیبر هم نت میده.
واسه تخفیف ایشاالله ساله بعد .
اینترنتی اصلا پیگیری نمیشه .کاره 5 دقیقست میری مرکز مخابراتی یه فرم بهت میدن پر کردی خودش میگه برو 2 ساعت دیگه وصل میشه.
من چه واسه 1 مگ اتاقم چه 2 مگ پذیرایی هیچ مدرکی ازم نخواستن

alex_pk
16-03-2014, 18:30
ممنون آرمین جان
من اگر سرویس 1 مگ بگیرم همواره روی 1 مگه؟یعنی حداقل و حداکثرش چقدره و معمولا تو چه بازه ایه؟
(هزینه اش رو قبض تلفن میاد؟ یعنی هر دو ماه یبار باید پرداخت کنیم؟)

aluminum
16-03-2014, 18:46
ممنون آرمین جان
من اگر سرویس 1 مگ بگیرم همواره روی 1 مگه؟یعنی حداقل و حداکثرش چقدره و معمولا تو چه بازه ایه؟
(هزینه اش رو قبض تلفن میاد؟ یعنی هر دو ماه یبار باید پرداخت کنیم؟)

بستگی به منطقه تون داره ولی معمولا همون یک مگ هست(حالا شاید یک مقدار کمتر)
برای من که روی قبض میاد و هر دو ماه باید پرداخت کنم.
یه نوع اعتباری هم داره که نمیدونن داستانش چیه؟!!

با idm رو 240 تا 250

2 مگ را راحت به شما دادن.علت درخواست افزایش سرعت رو چی زدید؟

arminkoo
16-03-2014, 18:52
2 مگ را راحت به شما دادن.علت درخواست افزایش سرعت رو چی زدید؟[/QUOTE]

هیچی نزدم . رفتم مرکز مخابراتی گفتم 2 مگ میخوام گفت برو تا 1 2 ساعت دیگه اوکی میشه .
چیزی ازم نپرسید

Milad4171
16-03-2014, 20:34
تایید میشه . واسه درخواست سرعت بالا هیچ چیزی از ما نخواستن ولی من احساس میکنم شاید به صورت رندوم سرویس ها مانیتور بشه!
البته این کار هزینه داره ولی این موضوع در مقایسه با تکنولوژی فیلترینگ هیچی نیست!
بهرحال که اینطور که مشخص هست مخابرات اولین سیستم ارائه دهنده ی اینترنت هست که اینترنت رو بدون هیچ محدودیتی ارائه میده!

mohammad_87
16-03-2014, 21:13
amazon.com و ask.com هم بنا به درخواست خانواده ها مسدود گردید!
چه خوب شدها
amazon داشت بنیاد خانواده ها رو سست میکرد.بچه خانواده میرفت قیمتها رو میدید،کیفیت کالاهارو میدید بعد از پدر درخواست خرید میکرد...

دوستان سمت ما فیبر نوریه
قیمتش رو اینجا
زده 43 تومن

مرسی.
این 43 تومن چند ماهی هست که اعمال شده
قیمت قبلی برای 1 مگ، 38320 تومن هست
حالا شده 43000 تومن که اگه %20 ازش کم بشه میشه 34400 تومان
فقط 3920 تومان کاهش !!

Firebirds
16-03-2014, 22:09
تایید میشه . واسه درخواست سرعت بالا هیچ چیزی از ما نخواستن ولی من احساس میکنم شاید به صورت رندوم سرویس ها مانیتور بشه!
البته این کار هزینه داره ولی این موضوع در مقایسه با تکنولوژی فیلترینگ هیچی نیست!
بهرحال که اینطور که مشخص هست مخابرات اولین سیستم ارائه دهنده ی اینترنت هست که اینترنت رو بدون هیچ محدودیتی ارائه میده!

یه اصل کلی وجود داره اونم اینکه،
اینکه شما چی میگیرید مهم نیست، این که چی ارسال میکنید مهمه، که خدا روشکر مخابرات از این جهت خیلی قوی عمل کرده :n21:

Firebirds
16-03-2014, 22:12
چه خوب شدها
amazon داشت بنیاد خانواده ها رو سست میکرد.بچه خانواده میرفت قیمتها رو میدید،کیفیت کالاهارو میدید بعد از پدر درخواست خرید میکرد...

!!

:7::7: :7: :7: :7:

Meysam Raz
16-03-2014, 23:45
چه خوب شدها

این 43 تومن چند ماهی هست که اعمال شده
قیمت قبلی برای 1 مگ، 38320 تومن هست
حالا شده 43000 تومن که اگه %20 ازش کم بشه میشه 34400 تومان
فقط 3920 تومان کاهش !!
نقطه نظر جالبی بود اینطوری بهش نگاه نکرده بودم
قیمت قبل ، قیمت قبل هستش و گذشته ها گذشته ، ایرانه دیگه و پاچه ایرانی بیشتر از اینا میکشه
حالا یک بار یک چیزی ارزون شده معلوم نیست قراره چه بلایی سر این نت بیاد که قیمت کاهشی داشته .
میترسم اون روزی بیاد که بگیم حاضریم همون 43000 کامل بدیم فقط نت نامحدود بهمون بدن .

WhiteHat
17-03-2014, 00:53
دوستان یه مشکل عجیب با مخابرات دارم
مودم رو که یه روز روشن میذارم بعدش با اینکه چراغ اینترنت هم روشنه و ip هم تو مودم دارم ولی تو نت نمیره تا اینکه خاموش و روشنش کنم
idle timer هم تو مودم ست نشده. کسی میدونه چطور میشه درستش کرد خیلی رو اعصابه :n29:

arminkoo
17-03-2014, 01:25
دوستان یه مشکل عجیب با مخابرات دارم
مودم رو که یه روز روشن میذارم بعدش با اینکه چراغ اینترنت هم روشنه و ip هم تو مودم دارم ولی تو نت نمیره تا اینکه خاموش و روشنش کنم
idle timer هم تو مودم ست نشده. کسی میدونه چطور میشه درستش کرد خیلی رو اعصابه :n29:

باید وارد کانفیگ مومت بشی و داخل تیتر

Virtual Circuit
PVCs summery رو نگاه کنی ببینی کدومش رو وضعیت up قرار داره بعد که مقدار vci , vpi رو دیدی به طوری دستی یا با خود

Virtual Circuit تنظیم کنی .
احتمال زیاد مودم tp link داری درست حد میزنم ؟

mohmrg
17-03-2014, 13:27
تایید میشه دیگه هر سرعتی بخوای میدن ، منم 2 روز پیش رفتم مخابرات ! البته پیش رئیس !

گفتم سرویس میخوام ، گفت 1 مگ ؟ 2 مگ ؟ !!!!! دیگه محدودیت نیست فک کنم !
که یک مگ رو گرفتم 48 ساعت بعد راه افتاد.

alex_pk
17-03-2014, 14:48
پیرو صحبت های قبلی (که هیچ شرکتی _پارس آنلاین - شاتل - صبانت و... به من سرویس نمیدن)
امروز رفتم مخابرات منطقه اونها هم آب پاکی ریختن رو دستم و گفتن پورت نداریم!گفتم کی آزاد میشه گفت 2 ماه-3 ماه 6 ماه !

حالا ما موندیم چکار کنیم.

AliROCK
17-03-2014, 16:45
خب دمه عیده همه گذاشتن دانلود معلومه نت می پوکه :n02:
دوستان چه قدر شلوغ میکنن ب قول خارجکیها don't panic :n02:
اینایی که شاکی هستن باید برن اسیاتک یا مبین بعد قدر مخابرات رو میدونن.

raana
17-03-2014, 16:47
پیرو صحبت های قبلی (که هیچ شرکتی _پارس آنلاین - شاتل - صبانت و... به من سرویس نمیدن)
امروز رفتم مخابرات منطقه اونها هم آب پاکی ریختن رو دستم و گفتن پورت نداریم!گفتم کی آزاد میشه گفت 2 ماه-3 ماه 6 ماه !

حالا ما موندیم چکار کنیم.

مرکز مخابراتیه ما....از دی ماه گفته پورت آزاد نداریم.....چند روز پیش دوباره تماس گرفتیم....گفتن اردیبهشت....فعلا فقط همه رو دست به سر میکنن.....

aluminum
17-03-2014, 17:16
تایید میشه دیگه هر سرعتی بخوای میدن ، منم 2 روز پیش رفتم مخابرات ! البته پیش رئیس !

گفتم سرویس میخوام ، گفت 1 مگ ؟ 2 مگ ؟ !!!!! دیگه محدودیت نیست فک کنم !
که یک مگ رو گرفتم 48 ساعت بعد راه افتاد.

امروز رفتم مخابرات.گفتن که تا 20 که هیچ کاری نمیکنن.
2 مگ هم میدن ولی دیگه نامحدود نیست:n03:

AliROCK
17-03-2014, 18:33
2 مگ حجمی بهتون میدن یا همه سرویسای مرکزتون رو محدود کردن؟

aluminum
17-03-2014, 21:59
2 مگ حجمی بهتون میدن یا همه سرویسای مرکزتون رو محدود کردن؟

چیزی نگفت که کل مرکز محدود شده یا اینکه با مشتریان قدیمی میخوان چه کار کنن.
فقط گفت بهتون 2 مگ میدیم ولی دیگه نامحدود نیست؟!!!
بعد از 20 فروردین دوباره میرم ببینم چی میگن

mokhtar
17-03-2014, 22:57
خوب دوستان امروز که من نبودم خط رو وصل کردن یه مودم d-link n150 adsl 2 دادن با 2 ماه 1 مگ و نصب 120 گرفت

الان بخوام رمز عبور و اسم مودم رو عوض کنم چی کار کنم؟پنل کاربری هم داره؟چطور سرعت 2 مگ کنم؟چطوری پرداخت کنم؟این مودم یه انتن کوچیک داره خودم قدیم یه انتن 8b خریده بودم اون بهش وصل کنم مشکلی پیش نمیاد؟الان 1 مگم نامحدوده؟2مگ چی؟

این ایرانسل از بس دانلود کرده بودم هی اس میداد وسرعت رو کم میکرد

mokhtar
18-03-2014, 00:02
قن د شک ن خوب که روی این جواب بده چیه چون الان هرچی داشتم کار نمیکنه

teza
18-03-2014, 01:54
مخابرات چقدر خوب شده!!!!!!!
امروز رفتم مخابرات برا گرفتن سرويس
گفتم adsl ميخوام گفت كارت ملي كارت ملي رو دادم گفت چه سرعتي ميخواي گفتم ٥١٢ نامحدود دو دقيقه نشد گفت بيا اين برگه رو امضا كن بعد يه برگه ديگه داد گفت اين برا خودتونه!! گفتم كي وصل ميشه گفت حداكثر ٣ساعت ديگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رفتم خونه يه ساعت بعد زنگ زدن گفتن وصله!!!!!!!!!!!!

Sent from my HTC One X

AliROCK
18-03-2014, 04:04

البته بحث در این مورد ممنوعه ولی همه فعلا مرخصا

mokhtar
18-03-2014, 07:35
البته بحث در این مورد ممنوعه ولی همه فعلا مرخصا

ای وای پس چی کار کنم؟اگه کار نکنه بدرد نمیخوره نت مخابرات

flipp
18-03-2014, 07:40
پینگشون تو حلقم :n20:

1 مگ نامحدوده. بعد از عید میرم 2 مگش میکنم. البته اگه نامحدود باشه همچنان

victor021
18-03-2014, 09:52
مخابرات چقدر خوب شده!!!!!!!
امروز رفتم مخابرات برا گرفتن سرويس
گفتم adsl ميخوام گفت كارت ملي كارت ملي رو دادم گفت چه سرعتي ميخواي گفتم ٥١٢ نامحدود دو دقيقه نشد گفت بيا اين برگه رو امضا كن بعد يه برگه ديگه داد گفت اين برا خودتونه!! گفتم كي وصل ميشه گفت حداكثر ٣ساعت ديگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
رفتم خونه يه ساعت بعد زنگ زدن گفتن وصله!!!!!!!!!!!!

Sent from my HTC One X

اره واسه منم 3 ساعت بعد از اقدام وصل شد.

Ashkan_crash
18-03-2014, 13:07
پینگشون تو حلقم :n20:

1 مگ نامحدوده. بعد از عید میرم 2 مگش میکنم. البته اگه نامحدود باشه همچنان
با سرور داخلی پینگ گرفتی خوشحالی ؟ :n02:
برو با فرانسه ای آلمانی چیزی بگیر تازه این اسپیدتست بهت پکت لاست رو نمی گه تو گیم که بری تازه می فهمی چه سرویس مزخرفی هست این مخابرات

Meysam Raz
18-03-2014, 17:09
همین امروز رفتم یک مگش کردم و اومد خونه سرعت زیاد شده بود .
انقدر سرعتشون توی ثبت نام رفته بالا دیگه فرمم پر نکردم چاپی و آماده با اسم و... آورد گفت امضا کن :n02:
در مورد تغییر قیمت پرسیدم گفتن چیزی به ما ابلاغ نشده
گفتم خبر روی سایت مخابرات هستش اما از چهرش معلوم بود آدرس سایت مخابراتم نمیدونه چیه!! چه برسه به اخبار
قیمت ها هم مثل قبله و یک مگ 43000
خبری از سرویس های محدود هم نبود و کلا سرویس ها نامحدوده
اینطوری که من فهمیدم برای بعد عید تا یکی دو ماه اولم خبری نیست چون اگر بود حداقل یک شایعاتی چیزی به گوش امور مشترکینشون میرسید اما هیچی نمیدونستن

دوست من کریو کار میکنه منتها باید پورتش از سروری که بهش وصل میشی عوض بشه
webfreer هم کار میکنه البته اگر با تبلیغاتش کنار بیایی

mokhtar
18-03-2014, 18:22
میثم خان چطوری عوض کنم؟

arminkoo
18-03-2014, 18:29
دوستان من تو باشگاه مشتریان ثبت نام کردن و بهشون مطلبی رو راجبه پینگ تایم با سرور های خارجی برای گیم آنلاین و مسیر دهی رو مطرح کردم .
امید وارم رسیدگی بشه . از شما هم میخوام که تو قسمت ارسال نظرات این مطالب رو بیان کنید تا بهتر رسیدگی بشه

Pessimist
18-03-2014, 18:41
دوستان دو روز ميشه psiphon کار نميکنه براي شما هم همينطوره؟،خواهش ميکنم يه نفر جواب بده

Meysam Raz
18-03-2014, 18:54
میثم خان چطوری عوض کنم؟
از توی سرور باید انجام بشه ها
من خودم عوض نکردم و خیلی وقته به داشبورد کریو دسترسی ندارم که تست کنم به همین خاطر نمیتونم راهنماییت کنم اما اینطوری که شنیدم کار خیلی سختی نیست
یه ذره بگرد دیگه :n02: آموزشی چیزی پیدا میشه

دوستان دو روز ميشه psiphon کار نميکنه براي شما هم همينطوره؟،خواهش ميکنم يه نفر جواب بده
مال من یکی دو هفته پیش از کار افتاد . کلا داره همه جا از کار میوفته

AliROCK
19-03-2014, 04:15

داستانی شده ها میخوایم چند چوق متال بگیرم همه فیلتر هی بابا ایشالله موقتیه:n02:

kasi58
19-03-2014, 11:27
دوستان شما چه dns ای برای اینترنت مخابرات استفاده میکنین ؟
چند روزه پینگ ام رفته بالا

Pessimist
19-03-2014, 12:18
داستانی شده ها میخوایم چند چوق متال بگیرم همه فیلتر هی بابا ایشالله موقتیه:n02:

من دو مگ دارم با گوشيم فيس بوک و اينا رو چک ميکردم چون داداشم از سيستم استفاده ميکنه ، حالا نميدونم چيکار کنم راه ديگه اي هم هست که بشه با گوشي اندرويدي ....رو دور زد؟

Xeoc
19-03-2014, 14:49
من دو مگ دارم با گوشيم فيس بوک و اينا رو چک ميکردم چون داداشم از سيستم استفاده ميکنه ، حالا نميدونم چيکار کنم راه ديگه اي هم هست که بشه با گوشي اندرويدي ....رو دور زد؟

همون سایفون کار می کنه. یه بار دیگه ازسایتش دانلود کن احتمالا مشکلت برطرف بشه.
Hotspotshield هم خوبه مثل اینکه نسخه اندرویدی هم داره.

alivw71
19-03-2014, 14:51

بعد 15 دقیقه وصل میشه . مشکل از خود سرور سایفون هست.

magiteq1
19-03-2014, 16:07
با فری گ.....ی....ت برو هیچ مشکلی هم نداره

Milad4171
19-03-2014, 17:03
دوستان . امروز افت سرعت احساس میشه. واسه شما هم اینطوره؟؟؟
سرعت من در همه ساعات بین 120 تا 130 هست ولی امروز بیشتر وقتا بین 70 تا 100 بود!

Leon-117
19-03-2014, 17:32
^
منم 1 مگ دارم،تا 1 ساع تپیش افت سرعت داشتم،الان نرمال شده با همون 120-130 دانلود میکنه...........

ویرایش :
الان باز سرعتم اومده پایین :| سرعت دانلودم بین 60-90 هست............

isbn
19-03-2014, 20:59
امروز فقط من ترکیدم یا همه اینجورین ؟

دیروز از صبح تا راس 12 شب پایدار بود و عالی ! راس 12:30 پینگ رفت بالا و به ترتیب از سرعت هم کم شد تا الان که اینجوریه !!

kasi58
19-03-2014, 22:34
آقا امروز رسما پدرم در اومد
۱ ساعت وصل بود ۲ ساعت قطع..
چی کار کنم ؟
تو عید میخواستم از اینترنت استفاده کنم که اونم پوکید

Leon-117
20-03-2014, 13:15
از دیشب ساعت 1-2 تا امروز صبح ساعت 9 سرعت خوب وثابت بود ولی باز الان نوسان داره :| مشکل هم مثل اینکه برا همه هست...........
+

آقا امروز رسما پدرم در اومد
۱ ساعت وصل بود ۲ ساعت قطع..
خوشبختانه من حداقل قطعی نداشتم و فقط سرعتم نوسان داره،مشکل رو فکر کنم همه دارن ولی باز شما به پشتیبانی زنگ بزنید.......(هرچند مخابرات پشتیبانیش بدرد خودش میخوره :| )

AliROCK
20-03-2014, 16:49
دمه عیده همه سرویسا اینطورین:n02: درست میشه

mokhtar
20-03-2014, 22:16
d-link n150 adsl 2 دوستان من این مودم رو دارم ولی طبقه دوم خوب انتن نمیده هرکاری کردم انت پشتت در نیومد رهای هست بشه انتنشو عوض کرد؟یا یه مودم قوی تر بخرم؟

mokhtar
21-03-2014, 09:41
میخوام سرعتمو از 1 مگ به 2 مگ عوض کنم چطوری این کار رو کنم؟بعد مخابرات پنل کاربری نداره؟که ببینی چقدر مصرف کردی؟

m.b.z
21-03-2014, 09:51
میخوام سرعتمو از 1 مگ به 2 مگ عوض کنم چطوری این کار رو کنم؟بعد مخابرات پنل کاربری نداره؟که ببینی چقدر مصرف کردی؟
سلام
اول اینکه سال نوتون مبارک
برای تغییر سرعت از این لینک استفاده کنید
تغییر سرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده ریز مصرف هم از این لینک استفاده کنید
مشاهده ترافیک مصرفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Firebirds
21-03-2014, 10:13
دوستان عیدتان مبارک، امیدوارم امسال سالی متفاوت، و سرشار از شادی رو پیش رو داشته باشید.

mokhtar
21-03-2014, 11:53
سلام
اول اینکه سال نوتون مبارک
برای تغییر سرعت از این لینک استفاده کنید
تغییر سرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده ریز مصرف هم از این لینک استفاده کنید
مشاهده ترافیک مصرفی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اون ریز مصرف سایتش باز نشد

بعد رفتم برای تغییر سرعت کدوم یکی از گزینه هارو پر کنم؟کسب کار و تجارت الکترونیک پر کنم؟شماره نامه موافقت با پهناي باند چی هست؟

کی عوض میشه الان 1 هفته هست1 مگ گرفتم -2 مگ نامحدود هست؟من پردیس بومهن هستم

snuff1o
21-03-2014, 13:45
اون ریز مصرف سایتش باز نشد

بعد رفتم برای تغییر سرعت کدوم یکی از گزینه هارو پر کنم؟کسب کار و تجارت الکترونیک پر کنم؟شماره نامه موافقت با پهناي باند چی هست؟

کی عوض میشه الان 1 هفته هست1 مگ گرفتم -2 مگ نامحدود هست؟من پردیس بومهن هستم

فرقی نداره چی انتخاب کنی، اون شماره نامه موافقت هم خالی بذار.
هر 30 روز فقط 1 بار می تونی تغییر پهنای باند بدی، اگه یک هفته اس که یک مگ هستی، سه هفته دیگه باید صبر کنی.

mohammad.2mt
21-03-2014, 14:15
فکر کنم مشکل اصلی مخابرات کمبود بهنای باند باشه. تا حالا همچین پینگی با لندن نداشتم.
مثل اینکه همه رفتن مسافرت خیلی خلوته :n09:

worldclass
21-03-2014, 16:19
نوروز 93 با پینگ 500 الی 1700 با سرورهای ایرانی.

Milad4171
22-03-2014, 00:36
دوستان یه مشکل عجیب!
این تست منه :
یک مگ .

ولی مشکلی که هست اینه که وقتی با اسکایپ ویدیو کال میکنم کیفیت (Quality) واسم روی ضعیفترین حالت ممکنه ینی (Low) در صورتی که من با 512 وایمکس ایرانسل راحت ویدیو کال میکردم .همچین مشکلی هم نداشتم.
موضوع چی هست؟؟ کسی همچین مشکلی داره؟؟؟ من تا الان با سرعت مخابرات مشکل نداشتم. سرعت دانلودم هم خیلی خوب بوده. ولی این موضوع خیلی واسم عجیبه!!!:n13:

zxzxcvcv
22-03-2014, 14:42
دوستان یه مشکل عجیب!
این تست منه :
یک مگ .

ولی مشکلی که هست اینه که وقتی با اسکایپ ویدیو کال میکنم کیفیت (Quality) واسم روی ضعیفترین حالت ممکنه ینی (Low) در صورتی که من با 512 وایمکس ایرانسل راحت ویدیو کال میکردم .همچین مشکلی هم نداشتم.
موضوع چی هست؟؟ کسی همچین مشکلی داره؟؟؟ من تا الان با سرعت مخابرات مشکل نداشتم. سرعت دانلودم هم خیلی خوب بوده. ولی این موضوع خیلی واسم عجیبه!!!:n13:
شاید به خاطر اینه که سرعت آپلودت پایینه ؟
سرعت آپلودت چیزی حدود 28 کیلوبایته و فکر کنم برای همین کمترین کیفیت رو برات انتخاب کرده

Undisclosed
22-03-2014, 15:17
درست یک روز قبل از سال تحویل دوباره همون محدودیت رو روی پروتکل udp ایجاد کردن!

بعد از مثلا یک دقیقه قطع میشه و دیگه تا یه مدتی نمیشه وصل شد ...

کی بشه از این خراب شده برای همیشه برم و دیگه مجبور نباشم هر روز تعفن این جماعت رو استشمام کنم ...

Firebirds
22-03-2014, 17:30
دوستان یه مشکل عجیب!
این تست منه :
یک مگ .

دوست عزیز ایننرنت مخابرات رو اصلا برای ویدیو کال نساخن :n21::n24::n21:

درست یک روز قبل از سال تحویل دوباره همون محدودیت رو روی پروتکل udp ایجاد کردن!

بعد از مثلا یک دقیقه قطع میشه و دیگه تا یه مدتی نمیشه وصل شد ...

کی بشه از این خراب شده برای همیشه برم و دیگه مجبور نباشم هر روز تعفن این جماعت رو استشمام کنم ...

روایت متواتِِر ( از همین قوی ها ) داریم که ای کسانی که میتوانید بروید، اصلا درنگ نکنید، کلاهتان هم افتاد نه خم شوید و نه رویی برگردانید.

هولم نکنید کم کم دارم خودم از منبر میام پایین. :n26:

e.khafan!
22-03-2014, 18:49
دوستان یه مشکل عجیب!
این تست منه :
یک مگ .

اینترنت مخابرات مناسب اسکایپ نیست، کلن تک کانکشن سرعت دریافت و ارسال اطلاعاتش با سرورای خارج کشور بده، من تا دوماه پیش کیفیت تماسم رو مدیوم بود، ولی الان روی لو شده، اصلا خوب نیست

Ashkan_crash
23-03-2014, 17:31
سرعت 512 مخابرات کرج شهید صدوقی کیفیت فراتر از افتضاح!!! فقط سرعت آپلود رو نگاه کنین غیر قابل باور 2 kb اصلا نمی شه گیم آنلاین زد

arminkoo
24-03-2014, 00:16
سرعت 512 مخابرات کرج شهید صدوقی کیفیت فراتر از افتضاح!!! فقط سرعت آپلود رو نگاه کنین غیر قابل باور 2 kb اصلا نمی شه گیم آنلاین زد
تو باشگاه مشتریان ثبت نام کن بعد این مسئله رو بگو
بعد تو ارسال نظر ذکر کن که سرویسی مثل سرویس گیم شاتل رو راه اندازی کنن
الان من به خودم دوستام هم گفتم اونا هم مطرح کردن
گفتن رسیدگی میشه

فرخند
24-03-2014, 01:16
دوستان مشکل این چند دقیقه تایم اوت رفع نشده هنوز :n03: برای شما هم همینطوری ؟ 2 هفتس نمیزاره گیم بزنیم.
راستی 2 ساعت نت ترکیده واقعا، به زور صفحه شاید باز شه. :

من تو باشگاه مشتریان ثبت نام کردم چند روز پیش ولی الان سایتش باز نمیشه ! مشکل رو چطوری میشه اعلام کرد ؟:n13:
رسیدگی میکنن یا فقط سره کار میزارن؟

alireza20202003
24-03-2014, 01:58
الان سرعت پوکیده در حد .. این صفحه هم به زور باز شد. تایم اوت هم زیاده البته نه در حد اون عکس ! از اونجا که اینترنت مخابرات Single Thread هستش :D بنابراین اگر تو خونه کس دیگه ای هم از اینترنت استفاده کنه (مهم نیست چه استفاده ای ، صفحه باز کنه ، میل چک کنه ، اصلا یه کامپیوتر یا موبایل یا تبلت دیگه فقط به نت وصل باشه) اونوقت پینگ به شدت میره بالا و تایم اوت هم حادث میشه لذا از عدم وجود استفاده کننده دیگه اطمینان حاصل کن.

فرخند
24-03-2014, 02:03
پس وضعیت همه خرابه. معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن.

AliROCK
24-03-2014, 14:41
دیگه نمیشه انلاین فیلم دید نوسان در حد المپیک:n02:

mokhtar
24-03-2014, 19:05

دوستان این مودم من هست کل ساختمون رو پوشش نمیده میخوام 2 انته یا 3 انته بخرم بعد نصابی که اومد یه یوزر و پاسس داد الان بخوام روی این جدیده تنظیم کنم چی کار کنم؟سایته دی جی ک ا لا هست

mInI_ClockEr
24-03-2014, 20:00
با سلام دوستان بازم خبری شده برای من 512 مخابرات هست و تا دیشب هیچ موردی نداشتم و سرعت دانلود 63 بود میانگین ولی از صبح سرعت دانلود حتی از سرورو های داخلی از 28 بالاتر نمیره رفتم توی ستاب مودم دیدم دانلود استریم روی 263 هست و اپلود استریم هم 159 اینترنت هم خیلی وقت پیش نامحدود ثبت نام کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

bankggs
24-03-2014, 22:52
تهران ایام عید که خلوت میشه هم خیابوناش دیدنی میشن هم دانلود کردن با اینترنتش:n02: ، از 25 اسفند تا امروز خیلی خوب بوده با نهایت سرعت دانلود میکنم درضمن تک کانکشن هم خوب شده اوضاعش.:n16:

Milad4171
24-03-2014, 23:13
دوستان شما برای مخابرات بهترین تست واسه تک کانکشن چی رو استفاده میکنید!؟

AliROCK
25-03-2014, 03:39
تهران ایام عید که خلوت میشه هم خیابوناش دیدنی میشن هم دانلود کردن با اینترنتش:n02: ، از 25 اسفند تا امروز خیلی خوب بوده با نهایت سرعت دانلود میکنم درضمن تک کانکشن هم خوب شده اوضاعش.:n16:
ای گفتی برادر:n16::n02:

Leon-117
25-03-2014, 08:34
تهران ایام عید که خلوت میشه هم خیابوناش دیدنی میشن هم دانلود کردن با اینترنتش:n02:
اتفاقا برا من سرعت یکم اومده پایین تر :| (تهران)
قبل عید سرعت دانلودم بین 120-125 بود الان دوروبر 100-110 میچرخه :|
ولی پینگ خیلی خوب شده :

این تست 10 روز پیش هست(3/15/2014 )

babialex
25-03-2014, 10:40
سلام سال نو مبارک
احتیاج به راهنمایی
من الان آسیا تک دارم سرعت ۲۵۶ ماهی ۱۰ گیگ شبها رایگان ماهی ۳۰ تومن
سرعت شبها افتضاحه اما توی روز عالیه
میخام بیام از نامحدود مخابرات بگیرم چندتا سوال دارم
سرعت دانلود و سرعت کلی سرویس نامحدود ۵۱۲ چقدره ؟
کیفیتش چطوره ؟
قطع و وصلی سرویس های مخابرات چطوره ؟
شبها و روزها سرعت فرق داره ؟
ما مرکز مخابراتی بهشتی هستیم
در کل وضعیتش نسبت به آسیاتک پارس آنلاین عصر ارتباط و بقیه شرکت های خوب در چه جایگاهیه ؟
ممنون

netstat
25-03-2014, 19:04

مگه تست تک کانکشن به ISP هم ربط داره؟ :n13:
من دو روش تست توی این پست نوشتم:

ولی خودمم هنوز دنبال روش های جدید میگردم... :n02:

amirpers
25-03-2014, 23:38
سلام سال نو مبارک
احتیاج به راهنمایی
کیفیتش چطوره ؟
در کل وضعیتش نسبت به آسیاتک پارس آنلاین عصر ارتباط و بقیه شرکت های خوب در چه جایگاهیه ؟
ممنون
من تجربیات خودم رو میگم.
512 سرعت دانلودی در حدود 63 میده بهت. تو شب و روز هم تقریبا سرعتش ثابته.
تو منطقه ما قطعی کمه و مشکل خاصی نداره. البته ممکنه گاهی اوقات اختلالاتی به وجود بیاد اما کمه.

snuff1o
25-03-2014, 23:40
سلام سال نو مبارک
احتیاج به راهنمایی
کیفیتش چطوره ؟
ممنون

سرعت دانلود 512 : 61kb / سرعت آپلود : 17kb

کیفیت و قطع و وصلی هاش هم که پست های همین تاپیک رو بخون متوجه میشی..

شب ها و روزها سرعت هیچ فرقی نمیکنه. چون تقریبا همه کاربرای مخابرات 24 ساعت نامحدودن.

به نظر من سمت مخابرات نیا پشیمون میشی..

Ashkan_crash
26-03-2014, 04:24
هر 10 دقیقه داره آی پی مخابرات عوض می شه پی در پی داریم دی سی میشیم از همه سرورای گیم
این هفته 48 ساعت کرج اینترنت مخابرات قطع بود کسی به ت*** م نبود
سرعت آپلود میاد رو 3 kb زنگ می زنی به پشتیبانیشون می گن آره مقداری اختلال داریم :n19: وایسین تا درست شه :n19:
این چند روزه عید هم بگذره 100% می رم تخلیه می کنم خط رو
لعنت به این اینترنتون خدا ازتون نگذره با این کیفیت سرویس دادن و پشتیبانی کردنتون
مخابرات فقط به درد کسایی می خوره که تنها کارشون دانلود فقط و فقط و اصولا هیچ استفاده دیگه ای براشون مهم نیس بیان صبح تا شب بذارن رو دانلود برا خودشون آخر ماهم بیان اینجا بگن ماهی که گذشت ما 999 گیگ دانلود کردیم 24 ساعت سیستم روشن بود :n19: مخابرات خیلی عالیه :n19:

Vahid67
26-03-2014, 09:45
دوستان سلام
من حدود 4 سالی میشه که پارس آنلاین دارم و از سرویس های حجمی استفاده میکردم که هر روز خدا باید حجم میخریدم یک ماه هم نامحدود گرفتم ولی اول خوب بود بعدش سرعتش خیلی خراب شد, میخوام مخابرات بگیرم دیدم جشنواره گذاشته مودم رایگان میده ولی برای خرید سرویس های بالا, من یک 512 کارم رو راه میندازه ولی اگه مودمش ارزش داره یک مگ بگیرم از ماه های بعد 512 بگیرم ؟؟
سوال بعدیم در مورد سرعت دانلود هستش میخوام ببینم سرعت دانلود 512 میانگینش چقدر و تو ساعت های مختلف ثابته یا خیر ؟
با تشکر

peagle
26-03-2014, 14:12
دوستان سلام
من حدود 4 سالی میشه که پارس آنلاین دارم و از سرویس های حجمی استفاده میکردم که هر روز خدا باید حجم میخریدم یک ماه هم نامحدود گرفتم ولی اول خوب بود بعدش سرعتش خیلی خراب شد, میخوام مخابرات بگیرم دیدم جشنواره گذاشته مودم رایگان میده ولی برای خرید سرویس های بالا, من یک 512 کارم رو راه میندازه ولی اگه مودمش ارزش داره یک مگ بگیرم از ماه های بعد 512 بگیرم ؟؟
سوال بعدیم در مورد سرعت دانلود هستش میخوام ببینم سرعت دانلود 512 میانگینش چقدر و تو ساعت های مختلف ثابته یا خیر ؟
با تشکر

سلام
اگر مودمت خوبه که هیچ ولش کن / از لحاظ سرعت هم خوبه نسبت به قیمتش کیفیتش هم در همون حده / برای دانلود هم عالیه / ولی باز بستگی به مرکز مخابراتی داره / امیدوارم مفید بوده باشه / :n16:

peagle
26-03-2014, 14:17

تو IDM در قسمت Option تب مربوطه ( Connetions ) تعداد کانکشن ها را به عدد یک کاهش دهید . :n16:

AliROCK
26-03-2014, 14:25
سلام
اگر مودمت خوبه که هیچ ولش کن / از لحاظ سرعت هم خوبه نسبت به قیمتش کیفیتش هم در همون حده / برای دانلود هم عالیه / ولی باز بستگی به مرکز مخابراتی داره / امیدوارم مفید بوده باشه / :n16:
تایید میشه
شدیدا به مرکز شما بستگی داره:n02:

Vahid67
26-03-2014, 21:14
سلام

مرسی, مودمم جدیدا یکم اذیت میکنه وقتی بین دو تا سیستم فایل میخوام شیر کنم ریست میشه !!! مودمی که میدن وای فای داره یا نه ؟ چون برام خیلی مهمه که وای فای داشته باشه ...

bankggs
26-03-2014, 23:11
مرسی, مودمم جدیدا یکم اذیت میکنه وقتی بین دو تا سیستم فایل میخوام شیر کنم ریست میشه !!! مودمی که میدن وای فای داره یا نه ؟ چون برام خیلی مهمه که وای فای داشته باشه ...
رفیق پیشنهاد من اینه که بیخیال مودم مخابرات بشی البته من ازش خبر ندارم که چه مدلی میدن ولی از این مخابرات به ما سودی نرسیده بهتره خودت ی مودم بخری درضمن مودم هاشون جنس آشغال چینی هستن از این مارک های متفرقه که ن فریمورش رو میشه آپدیت کرد نه پشتیبانی داره

ALI V8
27-03-2014, 13:07
256 مخابرات واقعن معلوم نیست بین چند مشترک تقسیم شده....یه صفحه رو به زور باز میکنه...واقعن خسته ام کرده...دانلودشم که سرعت نداره...با این حال یه سالی باهاش سر کردم...
حالا هم میخوام یه سرویس نا محدود از شاتل جایی بگیرم مثه اینکه اونها هم سریع محدودت میکنن. نمیذارن دانلود با سرعت خوب داشته باشی...واقعن نمیدونی باید چیکار کنی

amirab19
27-03-2014, 13:28
خیلی هم خوبه نیست

bankggs
27-03-2014, 13:28
256 مخابرات واقعن معلوم نیست بین چند مشترک تقسیم شده....یه صفحه رو به زور باز میکنه...واقعن خسته ام کرده...دانلودشم که سرعت نداره...با این حال یه سالی باهاش سر کردم...
حالا هم میخوام یه سرویس نا محدود از شاتل جایی بگیرم مثه اینکه اونها هم سریع محدودت میکنن. نمیذارن دانلود با سرعت خوب داشته باشی...واقعن نمیدونی باید چیکار کنی

من حدود 2 سال پیش 256 نامحدود با کارت دانشجویی گرفتم ولی جوابگوی نیازم نبود سرعتش برای وب گردی خوب بود ولی برای دانلود حجیم اصلا خوب نبود بعد از 5 ماه قطعش کردم و رفتم سراغ شاتل اوایل محدود داشتم که زود به زود ترافیکم تموم میشد و در 30 روز 10 بار حجم میخریدم که مقرون به صرفه نبود بعدش 128 نامحدود از شاتل گرفتم ماهی 28000 هزارتومان که بعد از دانلود 18 گیگ سرعت دانلودت میشد 5 یا 10 کیلوبایت ،کلی هم باهاشون درگیر شدم با پشتیبانی بحثم شد آخرشم برگشتم به مخابرات512 گرفتم هم سرعتش نسبتا خوب بود هم کیفیتش و قیمتش هم مناسب بود البته الان 1 مگ دارم که واقعا راضی هستم

ALI V8
27-03-2014, 13:42
من حدود 2 سال پیش 256 نامحدود با کارت دانشجویی گرفتم ولی جوابگوی نیازم نبود سرعتش برای وب گردی خوب بود ولی برای دانلود حجیم اصلا خوب نبود بعد از 5 ماه قطعش کردم و رفتم سراغ شاتل اوایل محدود داشتم که زود به زود ترافیکم تموم میشد و در 30 روز 10 بار حجم میخریدم که مقرون به صرفه نبود بعدش 128 نامحدود از شاتل گرفتم ماهی 28000 هزارتومان که بعد از دانلود 18 گیگ سرعت دانلودت میشد 5 یا 10 کیلوبایت ،کلی هم باهاشون درگیر شدم با پشتیبانی بحثم شد آخرشم برگشتم به مخابرات512 گرفتم هم سرعتش نسبتا خوب بود هم کیفیتش و قیمتش هم مناسب بود البته الان 1 مگ دارم که واقعا راضی هستم

ممنون...دوست من الان 1 مگ مخابرات داری سرعت دانلودت چقدر هست؟ ماهی چقدر هست؟ و اینکه از طریق سایت مخابرات میشه سرعت رو تغییر داد یا نه؟
من الان 256 دارم اصلن برای وب گردی خوب نیست...هابیت 2 رو تو سه روز به زور دانلود کردم واقعن خوب نیست...حسابی وقتم رو میگیره بخوام تو اینترنت یه سرچی بزنم...میخواستم شاتل آرت 256 بگیرم سرعت دانلودش 250 تا 300 هستش ول مثل اینکه سریع محدودت میکنن باید حواست باشه از سرور داخلی دانلود میکنی یا خارجی کلن دنگ و فنگ زیاد داره...باقیِ سرویس دهنده ها هم تعریفی ندارن کافیه صفحات آخر تاپیک رو بخونی متوجه میشی...ممنون میشم راهنمایی ام کنی...

Poiuy021
27-03-2014, 16:37
سلام الان قبض خونه ما به اسم صاحب قبلی میاد و دسترسی هم به صاحب قبلی نداریم و درمدارک مورد نیاز adsl فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن رو می خواد حالا ما باید چکار کنیم

Arash4484
27-03-2014, 16:47
سلام الان قبض خونه ما به اسم صاحب قبلی میاد و دسترسی هم به صاحب قبلی نداریم و درمدارک مورد نیاز adsl فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن رو می خواد حالا ما باید چکار کنیم

برای من هم به همین صورت بود و هیچ راهی نبود بجز خرید خط جدید... که این کار رو کردم.
از اون خلاءهای قانونی مسخره است:n15:

bankggs
27-03-2014, 17:09
ممنون...دوست من الان 1 مگ مخابرات داری سرعت دانلودت چقدر هست؟ ماهی چقدر هست؟ و اینکه از طریق سایت مخابرات میشه سرعت رو تغییر داد یا نه؟
من الان 256 دارم اصلن برای وب گردی خوب نیست...هابیت 2 رو تو سه روز به زور دانلود کردم واقعن خوب نیست...حسابی وقتم رو میگیره بخوام تو اینترنت یه سرچی بزنم...میخواستم شاتل آرت 256 بگیرم سرعت دانلودش 250 تا 300 هستش ول مثل اینکه سریع محدودت میکنن باید حواست باشه از سرور داخلی دانلود میکنی یا خارجی کلن دنگ و فنگ زیاد داره...باقیِ سرویس دهنده ها هم تعریفی ندارن کافیه صفحات آخر تاپیک رو بخونی متوجه میشی...ممنون میشم راهنمایی ام کنی...

سرعت دانلود از سرور های داخلی 130 و از سرور های خارجی 110تا120 هست البته ساعات خلوتی اینترنت با نهایت سرعت میتونی از داخل و خارج دانلود کنی. ماهی 38000 تومن میدم. از طریق سایت مخابرات هم میشه تغییر سرعت داد ماهی یکبار یعنی اگر امروز تغییر دادی تا 30 روز دیگه نمیتونی سرعتت رو تغییر بدی .بهت پیشنهاد میکنم اگه دانلودت زیاده و مصرفت زیاده سراغ شاتل و پارس آنلاین نری که واقعا دزد هستن در ضمن من به راحتی کانتر بازی میکنم البته اینم بگم کیفیت اینترنت مخابرات بستگی به مرکز مخابراتی داره خداروشکر مرکز ما زیاد شلوغ نیست

Leon-117
27-03-2014, 19:50
^
کاملا حرفای ای ندوستمون تایید میشه.
مرکز مخابراتی ما هم خوشبختانه خلوت هست و سرعت و پینگ من خیلی خوبه.
برای بازی هم از سرویس های کاهش پینگ استفاده میکنم،پینگ با سرور های اروپایی بین 90 تا 110 هست با سرور های آمریکایی هم 160-190......
بدون این سرویس پینگ با اروپا معمولا 180 هست........

ALI V8
27-03-2014, 19:55
اينم سرعت من :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ashkan_crash
28-03-2014, 00:48
512 مخابرات :n19:

Tehranshahr
28-03-2014, 00:55
جدیدا پینگ داخل از 10 به 6 رسیده و اروپا هم 90

mokhtar
28-03-2014, 10:58

دوستان این مودم من هست کل ساختمون رو پوشش نمیده میخوام 2 انته یا 3 انته بخرم بعد نصابی که اومد یه یوزر و پاسس داد الان بخوام روی این جدیده تنظیم کنم چی کار کنم؟سایته دی جی ک ا لا هست

کسی نبود راهنمایی کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان این مدل رو میخوام بخرم

چطوره دوستان؟170 قیمت گرفتم

مودم 2 انتنه یا 3 انته چی پیشنهاد میکنید؟مودم خودم d-link n150 هست تک انتنه هست کل ساختمون رو پوشش نمیده

بعد یوزر و پس رو چطوری روی مودم جدید بدم؟

Meysam Raz
28-03-2014, 13:41
کسی نبود راهنمایی کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان این مدل رو میخوام بخرم

چطوره دوستان؟170 قیمت گرفتم

مودم 2 انتنه یا 3 انته چی پیشنهاد میکنید؟مودم خودم d-link n150 هست تک انتنه هست کل ساختمون رو پوشش نمیده

بعد یوزر و پس رو چطوری روی مودم جدید بدم؟
مختار جان اینجا بحث در مورد مخابرات و بدبختی های ملت توی کرج با اون نت داغونش و خوشبختیای ما توی مراکز خلوته :n02:
برای مشاوره خرید و زودتر به نتیجه رسیدن باید برید به بخش مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو قسمت مربوطه تاپیک بزنید
افراد فعالی مثل TREASURES ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Hessam 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بقیه عزیزان هستند جواب میدن .اگر تاپیکتون رو ندیدن توی پروفایل لینک تاپیکتون بدید حتما سر میزنن و جواب میدن .

isbn
28-03-2014, 14:11
دوستان چک کنید ببینید نت شما هم منهدم شده ؟ و مسیر هم دوباره شده هند ؟ یا همون آلمان و انگلیس مونده ؟

ALI V8
28-03-2014, 14:59
دوستان اگر پهناي باندمون رو تغيير بديم به يه مگ يا دو مگ ديگه نميتونيم به خط سابقمون برگرديم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tehranshahr
28-03-2014, 15:44
دوستان چک کنید ببینید نت شما هم منهدم شده ؟ و مسیر هم دوباره شده هند ؟ یا همون آلمان و انگلیس مونده ؟

مسیر از صبح هنده احتمالا دارن با مسیر cw ور میرن فعلا بردنش رو هند.

victor021
28-03-2014, 16:10
512 مخابرات :n19:

به نت خودم امیدوارتر شدم.:n02:

victor021
28-03-2014, 16:26
حذف شود........

pdvhbr
28-03-2014, 18:20
آره مال من هم باز مسیر هند شد...نمی فهمم این چه کاریه...از هند که میره قشنگ 100-150 تا میاد رو پینگ...فکر می کنین بیارزه با پشتیبانی صحبت کنم؟ اصلا سر در میارن از پینگ؟

mokhtar
28-03-2014, 21:14
مختار جان اینجا بحث در مورد مخابرات و بدبختی های ملت توی کرج با اون نت داغونش و خوشبختیای ما توی مراکز خلوته :n02:
برای مشاوره خرید و زودتر به نتیجه رسیدن باید برید به بخش مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو قسمت مربوطه تاپیک بزنید
افراد فعالی مثل TREASURES ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Hessam 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بقیه عزیزان هستند جواب میدن .اگر تاپیکتون رو ندیدن توی پروفایل لینک تاپیکتون بدید حتما سر میزنن و جواب میدن .

چشم فقط یه سوال یوزر و پاسس رو چطوری با مودم جدید ست کنم؟؟

Tehranshahr
29-03-2014, 01:01
آره مال من هم باز مسیر هند شد...نمی فهمم این چه کاریه...از هند که میره قشنگ 100-150 تا میاد رو پینگ...فکر می کنین بیارزه با پشتیبانی صحبت کنم؟ اصلا سر در میارن از پینگ؟

از هند میره دور کره زمین میچرخه! :دی
فقط بدرد آسیا میخوره مثلا پینگ سنگاپور شده 120

فرخند
29-03-2014, 01:19
دوستان هنوز این مشکل چند دقیقه تایم اوت درست نشد ! چیکار کنیم ؟ چند هفته شد گیم نزدیم.
کسی مشکلش رفع شده ؟ مخابرات کرج

arminkoo
29-03-2014, 02:24
کسایی که مشکل پینگ دارن
بهترین کاری میشه کرد این که تو باشگاه مشتریان ثبت نام کنند بعد
تو قسمت ارسال نظرات بگن سرویسی مثل سرویس گیم شاتل رو راه اندازی کنن نا مشکل پینگ دهی حل شه
دو سه بار گفتم کسی گوش نکرد
بازم خوددانید

hamed_korn
29-03-2014, 09:00
سلام
من 256 نامحدود دارم الان میخواهم 1MB 4G بگیرم منتها من نمیدونم مصرفم در ماه چقدر تا الان بوده.(اصلا این 4G برام کافی هست یا نه)

1.تو سایت مخابرات جایی هست که برم میزان مصرف ماهیانمو چک کنم .

2. اگه محدود بگیرم شبانه رایگان هم داره ؟چه ساعتی رایگان هست؟

ممنو ن

mv217010
29-03-2014, 09:45
سلام
من 256 نامحدود دارم الان میخواهم 1MB 4G بگیرم منتها من نمیدونم مصرفم در ماه چقدر تا الان بوده.(اصلا این 4G برام کافی هست یا نه)

1.تو سایت مخابرات جایی هست که برم میزان مصرف ماهیانمو چک کنم .

2. اگه نا محدود بگیرم شبانه رایگان هم داره ؟چه ساعتی رایگان هست؟

ممنو ن
در مورد بند 2
منظورت چیه؟؟؟اینترنتت نامحدوده دگه شبانه رایگانش چیه؟؟؟هر جای دنیا اینو بگی خنده میکنن

hamed_korn
29-03-2014, 10:26
اشتباه نوشتم منظورم اینه که 1MB محدود 4G بگیرم ساعت رایگان برای دانلود داره؟

peagle
29-03-2014, 14:33
اشتباه نوشتم منظورم اینه که 1MB محدود 4G بگیرم ساعت رایگان برای دانلود داره؟

سلام
نه / دوست عزیز ندارد همون مقدار مشخص شده / اگر هم تموم شد حجم اضافی تهیه می فرمایید . :n16:

Ashkan_crash
29-03-2014, 18:33
دوستان هنوز این مشکل چند دقیقه تایم اوت درست نشد ! چیکار کنیم ؟ چند هفته شد گیم نزدیم.
کسی مشکلش رفع شده ؟ مخابرات کرج
سلام نه رفع نشده
برای همه ISP ها هم هنوز همین مشکل هست گویا مشکل فقط ما نیستیم:n28:

Vahid67
29-03-2014, 20:40
دوستان من مودم مخابرات رو گرفتم توی تنظیمات Basic وقتی میرم قسمت wan میزنه There is no PPP connection هر کاری هم کردم نفهمیدم چطوری میشه این رو ساخت !!! مدل مودم Huawei HG532e هستش... دوستان چکار باید انجام بدم پشتیبانی هم که هرچی پشت خط موندم فایده نداشت !!!

Ring007
29-03-2014, 20:43
دوستان من 1mb نامحدود دارم سرویسش خوبه سرعت دانلودم 135 mb/s روزی حدودا" 12 گیگابایت دانلود دارم ماهی هم 35 تومنه فک کنم می ارزه....تهران

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

netstat
29-03-2014, 21:14
دوستان من 1mb نامحدود دارم سرویسش خوبه سرعت دانلودم 135 mb/s روزی حدودا" 12 گیگابایت دانلود دارم ماهی هم 35 تومنه فک کنم می ارزه....تهران

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

مگه ماهی 43 تومن نیست؟؟
اگه 35 باشه منم مخابرات میگیرم....

Vahid67
29-03-2014, 21:18
دوستان من مودم مخابرات رو گرفتم توی تنظیمات Basic وقتی میرم قسمت wan میزنه There is no PPP connection هر کاری هم کردم نفهمیدم چطوری میشه این رو ساخت !!! مدل مودم Huawei HG532e هستش... دوستان چکار باید انجام بدم پشتیبانی هم که هرچی پشت خط موندم فایده نداشت !!!

بالاخره پشتیبانی جواب داد اونم گفت من نمیدونم مشکلش چیه !! این مودم جدید هستش و باید بگید نصاب بیاد !!!

Meysam Raz
29-03-2014, 22:30
بالاخره پشتیبانی جواب داد اونم گفت من نمیدونم مشکلش چیه !! این مودم جدید هستش و باید بگید نصاب بیاد !!!
فکر نمیکنم انقدر پیچیده باشه و داستان دار
مخصوصا که خیلیا گرفتن و استفاده کردن
این صفحه رو ببنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و این شات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر مشکل برطرف نشد میتونید از این قسمت مشاوره بگیرید بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چشم فقط یه سوال یوزر و پاسس رو چطوری با مودم جدید ست کنم؟؟
چشمت بی بلا
حالا شما مودم رو بخر . مودم ها معمولا یک بخش WAN دارن که میتونی بری اونجا کانکشن رو بزاری روی حالت PPPOE بعد زیرش یوزر پس رو ازت میخواد . کار سختی نیست
یه چیزی شبیه همون آدرسی که برای وحید گذاشتم
شما پست اول این تاپیک رو ببین
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پروفشنال شدم :n02:

alireza20202003
29-03-2014, 22:59
سلام نه رفع نشده
برای همه ISP ها هم هنوز همین مشکل هست گویا مشکل فقط ما نیستیم:n28:

نه همه آی اس پی ها نیست فقط مخابرات من دو تا آی اس پی دیگه دارم پینگ مثل قبل عیده و تایم اوت هم نداره

Ashkan_crash
29-03-2014, 23:32
نه همه آی اس پی ها نیست فقط مخابرات من دو تا آی اس پی دیگه دارم پینگ مثل قبل عیده و تایم اوت هم نداره
دوست عزیز تو بازیهایی مثل lol , dota 2 , HoN ما ها حدود 20 دقیقه بعد شروع گیم dc میشیم و تنها راه بازگشتمون به بازی دوباره کانکت شدن از طریق مودم هستش این قضیه تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برای همه isp ها است می تونین به تاپیک lol هم مراجعه کنین و ببینین دوستان مختلف از isp های مختلف هم همین مشکل رو دارند

alireza20202003
30-03-2014, 00:05
دوست عزیز تو بازیهایی مثل lol , dota 2 , HoN ما ها حدود 20 دقیقه بعد شروع گیم dc میشیم و تنها راه بازگشتمون به بازی دوباره کانکت شدن از طریق مودم هستش این قضیه تا اونجایی که بنده اطلاع دارم برای همه isp ها است می تونین به تاپیک lol هم مراجعه کنین و ببینین دوستان مختلف از isp های مختلف هم همین مشکل رو دارند

اون مشکل که به تایم اوت ربطی نداره ! udp بعد از اینکه حجم/زمان مشخص از ارتباط سپری بشه قطع میشه و دیگه کانکت نمیشه و ربطی به تایم اوت نداره ! تایم اوت پدیده ای است متعلق به مخابرات عزیز که به 15 - 20 دقیقه نمیکشه ! از همون ثانیه های اول احساس میشه :n02:

در پاسخ به جناب فرخند هم که فرمودید مشکل همه ISP هاست ، مشکلشون تایم اوت هست نه قطع شدن udp که اطلاعات بیشتر رو در این پست ایشون میتونید ببینید :

فرخند
30-03-2014, 01:16
به پشتیبانی زنگ بزنیم مشکل رو بگیم میفهمن و کاری میکنن به نظرتون ؟
باشگاه مشتریان ثبت نام کردم چند وقت پیش و اون موقع سایتشون خراب شد و حالا هم پسورد یادم نیست:n02: فراموش کردن کلمه عبور رو زدم ولی نفرستاد.
یعنی واقعا نمیخوان کاری بکنن:n29:

pdvhbr
30-03-2014, 03:03
نه من زنگ زدم پشتیبانی، آقاهه گفت ما اینجا فقط مرکز پشتیبانی هستیم، هیچ دسترسی به چیزی نداریم. گفتم با ادمین شبکتون می خوام صحبت کنم، گفت والا من شماره ای ندارم از کسی. فقط وقتی مشکلی پیش میاد اعلام خرابی میکنم به مرکز. توی سایت مخابرات یه مقداری گشتم، شماره ی مدیرانشون رو گذاشته. من به شخصه حوصله بگو مگو کردن با اینارو اصلا ندارم ولی اگه کسی خواست لینک می گذارم با مدیر فناوری اطلاعاتشون اگه تماس بگیرین شاید یه فرجی حاصل بشه. چیزی هم که باید بگین اینه که routing سرویس بیخودی تغییر می کنه و پینگ رو به شدت بالا می بره. روتینگ عادی از کشورهای غرب ایران(ویرایش:اروپایی معمولا آلمان) هست ولی گاهی موقع ها عوض می شه و از هند رد می شه که پینگ رو خراب می کنه. این واسه ی تمام بازی ها مشکل سازه.

AliROCK
30-03-2014, 03:19
نه من زنگ زدم پشتیبانی، آقاهه گفت ما اینجا فقط مرکز پشتیبانی هستیم، هیچ دسترسی به چیزی نداریم. گفتم با ادمین شبکتون می خوام صحبت کنم، گفت والا من شماره ای ندارم از کسی. فقط وقتی مشکلی پیش میاد اعلام خرابی میکنم به مرکز. توی سایت مخابرات یه مقداری گشتم، شماره ی مدیرانشون رو گذاشته. من به شخصه حوصله بگو مگو کردن با اینارو اصلا ندارم ولی اگه کسی خواست لینک می گذارم با مدیر فناوری اطلاعاتشون اگه تماس بگیرین شاید یه فرجی حاصل بشه. چیزی هم که باید بگین اینه که routing سرویس بیخودی تغییر می کنه و پینگ رو به شدت بالا می بره. روتینگ عادی از کشورهای غرب ایران(ویرایش:اروپایی معمولا آلمان) هست ولی گاهی موقع ها عوض می شه و از هند رد می شه که پینگ رو خراب می کنه. این واسه ی تمام بازی ها مشکل سازه.

خدا پدرشو بیامرزه راستشو گفته یعنی هیچ کارست :n02:
الان پینگ گرفتم از 103 میره 900 500 400 کشته ما رو:n24:

pdvhbr
30-03-2014, 11:58
دوستان من بر خلاف میلم، امروز پیگیر این مشکل پینگ شدم. فکر کنم با هرچی مدیر و مدیرچه تو مخابرات بود، یبار صحبت کردم. نزدیک نیم ساعت منو داشتن از این شماره پاس میدادن به اون شماره. آخرش گفتن که این مشکل از زیرساخت مخابرات هست و هیچ راه ارتباطی تلفنی ای برای مشتری با اونها نیست. گفتن که تنها راه ارتباط با اونها، پیام دادن توی سایت مخابرات هست، که متعلق به بازرسی مخابرات هستش. من به شخصه نزدیک 5 سال پیش بخاطر یک مشکل دیگه با بازرسی مخابرات ارتباط داشتم و بر خلاف انتظار بسیار بخش پیگیر و پاسخگویی هست. من یک پیام مفصل براشون نوشتم و توصیه می کنم دوستان دیگه ای هم که این مشکل رو دارن، این کار رو بکنن تا اونها متوجه بشن که تعداد افراد دارای این مشکل بیشتر از یک نفره.

Leon-117
30-03-2014, 13:46
قبلا چندنفر گفته بودن که اون قضیه محدودیت 115 گیگ دانلود تو ماه الکی هست ولی من خودم تستش کردم :دی
25 روز هست که اینترنتم وصله و توی این مدت 165 گیگ دانلود داشتم(طبق سایت خود مخابرات)، از این 25 روز 7 روزش اینترنتم روی 512 وصل بود و بعدش به 1 مگ تغییر دادم............
هیچ تغییری هم نداشته سرعت و مثل قبل هست،
فقط اون مسئله پینگ هست که سراسریه :|

AliROCK
30-03-2014, 15:23
مشکل پینگ من حل شده پینگ گوگل 180 هست
ثابت
ویرایش:
دوباره قاطی کرد:n02:

dj77
30-03-2014, 17:17
کیفیت سرویس مخابرات تو این چند ماهه اخیر نسبت به قبل افزایش داشته قطعیش هم کمتر شده ,اینترنت نامحدود مخابرات برای افرادی که مصرفشون بالاست خیلی مناسب تر از شرکتهای خصوصی هست

bankggs
30-03-2014, 18:03
دوستان من میخوام ببینم چقدر دانلود کردم به این آدرس میرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوزر و پسوردی رو که باهاش کانکت میشم رو میزنم ولی پیغام خطا میده باید چیکار کنم؟؟؟؟

dj77
30-03-2014, 18:12
دوستان من میخوام ببینم چقدر دانلود کردم به این آدرس میرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوزر و پسوردی رو که باهاش کانکت میشم رو میزنم ولی پیغام خطا میده باید چیکار کنم؟؟؟؟

یوزر پستو اشتباه میزنی که خطا میده یوزر که داخل مودمت هست پسورد هم اگر اطمینان نداری از درست بودنش زنگ بزن 2020 بپرس ازشون,برای من وارد میشه مشکلی هم نداره

mohammad_87
30-03-2014, 20:51
وارد هم بشی آمار درست حسابی به دست نمیاری
تمام ساعت هم دانلود داشته باشی با چیزی که میزنه همخوانی نداره

-----------
برای من چند روزه بعد از چند دقیقه مسنجر گاهی بسته میشه و قیلترشکن هم بعد از حدود یک ساعت دیگه کار نمیکنه و باید دوباره کانکتش کنم.
کسی مشکل مشابه داره؟

فرخند
30-03-2014, 22:46
گل بود به سبزه نیز آراسته شد :n29:

همه جا همین تایم اوت موجوده البته سرورهای داخلی کمترن خدا رو شکر :n08:
بازی که چند هفته نمیشه کرد و حالا هم وب گردی :n03:

Ashkan_crash
30-03-2014, 23:48
گل بود به سبزه نیز آراسته شد :n29:

همه جا همین تایم اوت موجوده البته سرورهای داخلی کمترن خدا رو شکر :n08:
بازی که چند هفته نمیشه کرد و حالا هم وب گردی :n03:
کلا یه عید رویایی رو برامون رقم زدن
بازم ملت میان تو این تاپیک و بازم اشخاصی پیدا می شن که می گن:
داداش مخابرات عالیه :n19: 24 ساعت سیستمم رو دانلود هستش :n19: روزی 4 گیگ با 512 دارم می گیرم :n19: شما هم بیا بگیر

Ring007
30-03-2014, 23:55
مگه ماهی 43 تومن نیست؟؟
اگه 35 باشه منم مخابرات میگیرم....

ماهی 35 تومنه برو بگیر خوبه
فقط یکی بود میگفت مخابرات اسمش نامحدوده بیش از 120 گیگ دان کنی سرعتت میاد پایین! درسته عایا؟؟

dj77
31-03-2014, 00:16
فقط یکی بود میگفت مخابرات اسمش نامحدوده بیش از 120 گیگ دان کنی سرعتت میاد پایین! درسته عایا؟؟

1مگش ماهی 43 هست دیگه! نه محدودیت حجم نداره من 3ماهه دارم سرعتش ثابت هست

فرخند
31-03-2014, 00:25
کلا یه عید رویایی رو برامون رقم زدن
داداش مخابرات عالیه :n19: 24 ساعت سیستمم رو دانلود هستش :n19: روزی 4 گیگ با 512 دارم می گیرم :n19: شما هم بیا بگیر
بعضی ها شانسی نتشون خوبه .
میدونی چرا انقدر تایم اوت ها زیاد شده ؟ بارون شدید گرفت بخاطر اونه :n19::n08: ماشالله سیستم مخابراتی کشور در حد خیاره :n21: یا کمبود پهنای باند دارن یا کابل ها پاره میشن و یا آب میره تو کابل ها .
خدایا کی میشه این مشکلات درست شه و طعم خوش زندگی رو بچشیم.:n28:
این مشکل تایم اوت سرورهای داخلی که هر چند دقیقه هست فکر نکنم دیگه رفع بشه :n14:

Meysam Raz
31-03-2014, 08:18
دوستان چجوری پینگ میگیرید که 7-8 بار یا بیشتر با اون آیپی پینگ رو چک میکنه؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بصورت عادی 4 بار چک میکنه،چیکار کنم بیشتر از 4 بار چک کنه؟(شبیه عکس پست بالا مثلا)

توی cmd به یکی از این دوحالت دستور رو وارد کنید ping 4.2.2.4 -t یا ping -t 4.2.2.4 برای توقفش هم میتونید از کلید ترکیبی Cntrl+C استفاده کنید
یا میتونید به این صورت برای 10 بار بزنید و به جای 10 هر عددی بزنی همون تعداد میره ping -n 10 4.2.2.4

Leon-117
31-03-2014, 09:01
وارد هم بشی آمار درست حسابی به دست نمیاری
تمام ساعت هم دانلود داشته باشی با چیزی که میزنه همخوانی نداره
آمارش درسته به نظرم.
چون به جز این های دانلود شده با دانلود منجر ها،مقدار حجم دانلود شده با مرورگر هم باید حساب بشه.
توی این عید من خودم روزی حداقل 1.5-2 گیگ توی you-tube حجم مصرف میکنم :|
+

بعضی ها شانسی نتشون خوبه .
هیچ ربطی به شانس نداره :دی
قبلا دوستان هم گفتن،اینترنت مخابرات تا حد خیلی زیادی به مرکز مخابراتیتون بستگی داره که خوب باشه و یوزر کم داشته باشه،حالا من خودم خیلی آنلاین بازی نمیکنم ولی یکی از دوستام(توی همین p30world هم هست) که پینگ خیلی خوبی با اینترنت مخابرات داره و آنلاین هم زیاد بازی میکنه..........
+
دوستان چجوری پینگ میگیرید که 7-8 بار یا بیشتر با اون آیپی پینگ رو چک میکنه؟! :دی
بصورت عادی 4 بار چک میکنه،چیکار کنم بیشتر از 4 بار چک کنه؟(شبیه عکس پست بالا مثلا)

aluminum
31-03-2014, 11:53
دوستان چجوری پینگ میگیرید که 7-8 بار یا بیشتر با اون آیپی پینگ رو چک میکنه؟! :دی

باید در run اینجوری بنویسید ping 4.2.2.4 -t

+
این 2020 هم تکلیفشون مشخص نسیت
زنگ زدم میگم میخوام اینترنتم رو 2 مگ کنم میگن از طریق سایت درخواست بده.گفتم دادم و تایید نشده و مرکز هم گفته دو مگ فقط محدود میدن.میگن نه از این حرفها ندارم و دوباره درخواست بده
دوباره درخواست دادم و دوباره تایید نشد.زنگ زدم میگن درخواست تغییر سرعت تا سقف یک مگ از طریق سایت انجام میشه و هر چی مرکزتون بگه؟!!!دو روزه ما را الاف کردن اخر سر هم هیچ!!!

.Ashkan.
31-03-2014, 12:26

هم میتونی با پارامتر n تعدادش رو مشخص کنی و هم با پارامتر t تا هر وقت که خودت خواستی پینگ بگیری.

مثلا با این دستور ۱۰ بار پینگ میگیره:
ping 8.8.8.8 -n 10

و با این دستور تا هر وقت که خودت پینگ رو متوقف کنی:
ping 8.8.8.8 -t

Sent from iPhone ~ Tapatalk

bankggs
31-03-2014, 14:01

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=192ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=189ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=188ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=191ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=190ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=186ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=181ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=187ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=184ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=183ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=187ms TTL=43
همه چی آرومه :n02:

netstat
31-03-2014, 14:26
1مگش ماهی 43 هست دیگه! نه محدودیت حجم نداره من 3ماهه دارم سرعتش ثابت هست

:n13:
چی شد آخرش؟:n02:

peagle
31-03-2014, 15:50

دوست عزیز همانطور دوستمون گفت بعد از 120 گیگ سرعت شما محدود می شود . ( در ماه )

DariushGreat
31-03-2014, 17:00
سلام بچه ها
سال نو مبارک
راستش دارم از مبین نت فرار می کنم. خونه ما در فاصله کمتر از 2.5 کیلومتری از مرکز مخابراتی شهید کاظمیان تهران ( پیش شماره 4432 ) هست. به نظرتون خوبه ADSL مخابرات بگیرم؟

1. قطعی که زیاد نداره؟ داره؟
2. محدودیت حجمیش برای سرویس های نامحدود 120 گیگ در ماهه یا اینو میگن سر آدم رو شیره بمالن؟!
3. محدودیت دانلود سرویسای حجمی چقدره؟
4. برای سرعت 512 نا محدود حداقل و حداکثر سرعت دانلود چقدره؟ ثابت و پایداره؟
5. کلا ارزش داره بیام مخابرات یا این که برم سراغ یه شرکت دیگه؟
6. وضعیت چیز.تر.شکن ها روی مخابرات چجوریه؟
7. معمولا دان استریما چجوری تنظیم میشن؟

ممنون از راهنمایی و جواباتون

THe DARk NighT .98
31-03-2014, 17:10
1 مگ الان قیمتش چنده؟..می خوام سرعت رو ببرم بالا

Leon-117
31-03-2014, 17:27
دوست عزیز همانطور دوستمون گفت بعد از 120 گیگ سرعت شما محدود می شود . ( در ماه )
برای من محدود نشده :| 170 گیگ دانلود داشتم تا الان...........(چند تا دیگه از دوستان هم گفته بودن که بیشتر از 120 گیگ دانلود کردن و سرعتشون محدود نشده)
+

mrmostafa
31-03-2014, 17:44
من شهر جدید هشتگرد هستم اینجا فقط مبین نت آنتن داره برای همین مودم ایرانسل رو بردم به مبین نت تبدیل کردم. حالا بخوام مخابرات بگیرم فیش تلفن روش زده تعاونی حالا نمیدونم مخابارت اینترنت بده یا نه. تو تهران که گیر داده بودن باید بری مدارک هیات مدیره رو بیاری. مبین نت هم که هزینه هاش زیاده و مخابرات که نامحدود هست برام بهتره . الان 1 مگش رو پسرخاله ام گرفته سرعتش خیلی عالیه. تازه تو تهران. تو هشتگرد نمیدونم. کسی تو هشتگرد هست داشته باشه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
پ.ن: اینترنت مخابارت جدیدا از سایتش میرن پهنای باند رو به 128 بالاتر تبدیل میکنن مثلا 512 یا 1 مگ اصلا نامه هم نمیگیره انجام میده. استان البرز هم اینطوری باشه خوبه. الان برای رایتل- ایرانسل- مبین نت نامه گرفتم دیگه حصوله ندارم برای مخابرات هم بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Tehranshahr
31-03-2014, 18:20

دقیقش 38320بعلاوه 8درصد مالیات.
هنوز تعرفه 43 که جدیده رو اعمال نکردن.

bankggs
31-03-2014, 20:53
سلام بچه ها
سال نو مبارک
راستش دارم از مبین نت فرار می کنم. خونه ما در فاصله کمتر از 2.5 کیلومتری از مرکز مخابراتی شهید کاظمیان تهران ( پیش شماره 4432 ) هست. به نظرتون خوبه ADSL مخابرات بگیرم؟

2. محدودیت حجمیش برای سرویس های نامحدود 120 گیگ در ماهه یا اینو میگن سر آدم رو شیره بمالن؟!

سلام دوست عزیز جواب سوالات جنابعالی به ترتیب شماره:
1:قطعی و وصلی بستگی به مرکز مخابراتی داره که ازش خدمات میگیری درکل من زیاد تجربه ی قطعی با مخابرات نداشتم در این 3 سال که مشترکم
2:اینو تجربه نداشتم ولی الان که 1 مگ دارم تقریبا روزی 3 گیگ دانلود میکنم و اصلا افت سرعت نداشتم.
3:اینو باید به این آدرس بری و ببینی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4:برای نامحدود512 سرعت دانلود حداکثر62 و آپلود 10 تا 15 کیلوبایت
5:اگه دانلود زیاد میکنی و زیاد با اینترنت سر و کار داری بهترین گزینه مخابرات هست شرکت های خصوصی اصلا مناسب دانلود نیستن . در ضمن 50درصد کیفیت اینترنت مخابرات بستگی به مرکز مخابراتی داره
6:چیلتر شکن ها هم که نسبتا خوب کار میکنن مگر قطعی سراسری باشه
7:دان استریم ها بالاتر از اون سرعت درخواستی بسته نمیشن

تشکر فراموش نشه:n16::n02:

Milad4171
31-03-2014, 21:22
سلام بچه ها
سال نو مبارک

1- خوش اومدی :n02:. نه قطعی زیاد نداره . ولی تعادل سرعت روی سیستم های تک کانکشن یکم بعضی وقتا نامتعادله. اما سرعت دانلود خیلی خوبه.
2-والا اونو باید دانلود بازا بگن چون من به زووور تا امروز 20 گیگ دانلود کردم.
3-نمیدونم
4- هموو 64 هست اما سرعت آپلود روی سرویس 512 کمه. حدودن 10 12 کیلو بایت. سرعت دانلود معمولا ثابت هست. بستگی به خط تلفنتون داره البته
5-به نظر من اگه فقط میخواین دانلود کنین خیلی خوبه. ارزونه من یک مگ گرفتم نامحدود ماهی 43 تومن که دو ماه یه بار رو قبض میاد!
6- از نظر این چیز میزاا اطلاعات دقیقی ندارم چون من کارامو با مبایل انجام میدم اما بعید میدونم تفاوتی بکنه با سرویس های دیگه!
7- فک کنم تو حالت دیفالت خودشه بیشتر نیست فک کنم !

اینم یه تست داغ از سرعت 1 مگ نامحدود :

AliROCK
31-03-2014, 22:24
سلام بچه ها
سال نو مبارک

مشکلی که ممکنه یکم اذیت کنه چیز بشکن شاید باشه:n02:
در ضمن به مرکز مخابراتی که هم هستین بستگی داره فاصله مرکز با شما تاثیری نداره مسافت برای adsl وقتی مطرح میشه که بالاتر از 7 کیلومتر بره

DariushGreat
31-03-2014, 22:53
دوستای گلم bankggs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، میــلاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و AliROCK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنونم از این که کمکم کردید و پاسخم رو دادید :n16::n12:

خب پس من برم دنبال مودم ADSL. احیانا با TP-Link که مشکلی ندارن؟ چون توی تاپیک مشاوره خرید مودم پرسیدم توی رنج 80 تومان یه مودم خوب از این برند معرفی شده
و یه چیز دیگه، من نمیخوام نصاب بیاد برام نصب کنه. بازم هزینه ش رو زوری میگیرن؟ آخه برای رفیقم که توی کرج درخواست داده بود زوری 20 تومان اضافه گرفته بودن (با زبون بی زبونی گفته بودن آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته)

Milad4171
31-03-2014, 23:48
مودم های D-link و TP-link معمولا تنظیمات اتوماتیک شرکت های مختلف رو درونشون دارن. مخابرات هم تنظیماتش خیلی سخت نیست!
اگه میخوای مودم بخری این مدل خوبه. خودم خریدم نسبت به بقیه برندها مخصوصن TP-link خیلی بهتره. قیمتش هم حدودن 70 تا 75 تومن باید باشه .شاید هم کمتر.

D-Link Wireless ADSL2+ 4-Port Router DSL-2640U/N[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Milad4171
01-04-2014, 00:01
شما درخواست اینترنتی بده. بعد وقتی رانژه انجام شد بهت خبر میدن. شما تو فرمی که تو نت هست بخش نیاز به تکنسین و اینا رو تیک نزن! وقتی گفتن رانژه شده. مودم رو به خط وصل کن و از طریق Wizard ای که تو سی دیه مودمت هست قدم به قدم مودم رو تنظیم کن. فقط کافیه یوزر و پسورد رو بگیری. همین.
راستش سرعت ارائه اینترنت الان خیلی سریع شده. من شب درخواست دادم فردا ظهرش گفتن وصله !:n02: حتی سریعتر از وایمکس !

Milad4171
01-04-2014, 00:15
اینم تست تک کانکشن :
1 مگ. نامحدود

AliROCK
01-04-2014, 01:30
دوستای گلم bankggs ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، میــلاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و AliROCK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنونم از این که کمکم کردید و پاسخم رو دادید :n16::n12:

خب پس من برم دنبال مودم ADSL. احیانا با TP-Link که مشکلی ندارن؟ چون توی تاپیک مشاوره خرید مودم پرسیدم توی رنج 80 تومان یه مودم خوب از این برند معرفی شده
و یه چیز دیگه، من نمیخوام نصاب بیاد برام نصب کنه. بازم هزینه ش رو زوری میگیرن؟ آخه برای رفیقم که توی کرج درخواست داده بود زوری 20 تومان اضافه گرفته بودن (با زبون بی زبونی گفته بودن آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته)

نه مشکل نداره مودم خودم tp link هست ما که از این مودم راضیم خدا هم راضی باشه:n02:
پوله چی نه بابا... زوری گرفته؟ :n04: والله ما رفتیم مرکز مخابراتی به خانومه گفتیم ما از اینا میخوام:n02: 512 گفت برو 3 ساعت دیگه نصبه همین.

snuff1o
01-04-2014, 11:34
یعنی واقعا هیچ چیزی توی دنیا پیدا نمیشه که راحت و بدون دردسر از تحریم های داخلی عبور کنیم؟
این تبلیغات هات اسپات و اون یکی ها اعصاب و روان نذاشته!
کریو درست نشده؟ نمیدونم بخرم یا نه..

mazarei
01-04-2014, 12:27
درود

1 مگ مخابرات نامحدود ماهیانه چند تومنه؟

برای یه مگ مدرک هم میخواد

alireza1411
01-04-2014, 12:46
سلام خدمت دوستان
یک سوالی داشتم من

سوالم از کسانیه که 2 مگ گرفتن اخیراً، یعنی از زمانی که ضریب اشتراک 1 به 10 شده 1 به 8، فکر مینکنم میشه از اول مهر پارسال این طورا.
اونایی که 2 مگ نامحدود گرفتن و دارن 74 میدن ماهانه، تو سایت مخابرات زیر نامحدود نوشته تو پرانتز 108 گیگ، به نظر میاد بیش از 108 گیگ دانلود و آپلود باشه، از سقف نامحدود بیشتره. اون کسانی که دارن، آیا این موضوع واقعیت داره یا نه کلا نامحدوده؟

سوال دومم من الان 1 مگ نامحدود دارم، ارتقا به 2 مگ نامحدود میتونم بدم یا مشکلی داره؟

پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر میکنم

mrmostafa
01-04-2014, 13:17
سرعت اینترنت مخابرات در منطقه شهید غریبی خوبه یا نه؟؟؟؟ چه شرکتی تو اون منطقه خوب جواب میده؟؟؟