مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
راشا تهرونی
10-09-2012, 21:46
درود
دوست عزیز شما لیسانس هستی یا نه چون من فوق دیپلم هستم و نامه بردم گفتن باید لیسانس باشی و برای فوق بخونی بهت بدیم
hastor111
10-09-2012, 21:56
درود
دوست عزیز شما لیسانس هستی یا نه چون من فوق دیپلم هستم و نامه بردم گفتن باید لیسانس باشی و برای فوق بخونی بهت بدیم
من دانشجوی کارشناسی هستم
راشا تهرونی
10-09-2012, 21:57
من دانشجوی کارشناسی هستم
خب الان یکی از بچه لیسانس هستش داره برای فوق میخونه بره بهش میدن مدارک چی میخواد؟
hastor111
10-09-2012, 22:07
خب الان یکی از بچه لیسانس هستش داره برای فوق میخونه بره بهش میدن مدارک چی میخواد؟
نامه از دانشگاه که شما به این سرعت نیاز دارید
سلام
امروز از طریق 2828 درخواست اینترنت کردم و بعد از ظهر زنگ زد و قرار شد یکشنبه برای تحویل یوزر و پسورد بیاین.
از اپراتور پرسیدم چه سرعتی قراره بدن گفت 128 بهش گفتم خواهرم فوق لیسانس میخونه و گواهی اشتغال به تحصیلشم
گرفتم 512 میخوام گفت باید با رئیس مخابرات منطقه حرف بزنی.
از هفته دیگه هم بابام میره یه ماه ماموریت تلفن هم به اسم اونه.
حالا اگر خودم برم و گواهی خواهرمو ببرم به نظرتون کارم رو راه میندازن؟
مرکز مخابرات فرد اسدی کسی آشنا داره؟
bahmanhtm
11-09-2012, 23:34
سلام
دوستان مودم من یک بار ریست شد، حالا که دوباره تنظیمش کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه.باید با broadband connection وصل شم.نمیدونم مشکل از کجاس.روی PPPoA/PPPoE هم گذاشتمش.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مودمم tplink 8951
feizol65
12-09-2012, 08:48
ADSL من ، 1-2 هفته ای هست که دائم به اینترنت وصل هست ؛ ولی سایتها رو بالا نمیاره (ارور پیدا نکردن سرور سایت رو میده) و بعد از چند بار رفرش ، بالا میاره.
شما هم همچین مشکلی دارید ؟
oO ali Oo
12-09-2012, 15:55
ADSL من ، 1-2 هفته ای هست که دائم به اینترنت وصل هست ؛ ولی سایتها رو بالا نمیاره (ارور پیدا نکردن سرور سایت رو میده) و بعد از چند بار رفرش ، بالا میاره.
شما هم همچین مشکلی دارید ؟
دقیقا برای من هم همین مشکل پیش اومده ، کلی مرورگر عوض کردم گفتم شاید مشکل نرم افزاریه اما درست نشد که نشد کسی میتونه به ما کمک کنه؟
دوستان برای تخلیه رانژه راهی غیر از مراجعه حضوری صاحب خط هست؟
برای یکی از دوستانم می خوام بدونم
راشا تهرونی
12-09-2012, 18:35
نامه از دانشگاه که شما به این سرعت نیاز دارید
درود
دوست عزیز این بنده خدا لیسانس داره / داره برای فوق لیسانس میخونه بعد ریس منطقه نگه که باید فوق لیسانس باشه ؟
دوستان یه خبری از منبع ناموثق مربوط به مخابرات شنیدم، البته مربوط به استان لرستان ولی خب چون میخوان گسترش بدن ممکنه بعدا همه جاها رو شامل بشه تو تاپیک میگم.
قضیه از این قرار هست که میخوان شرکت مخابرات رو بخاطر کیفیت بالای سرویس ها و اینکه اکثر شهرستان ها سرعت بالای 250KB/s تو دانلود داره رو به یه شرکت خصوصی با امکانات ضعیف واگذار کنن و به قول خودشون بخاطر هزینه های زیاد و تخته کردن کاسبی شرکتهای دیگه کلا بیان از همه مهمتر سرویس نامحدود رو هم جمع کنند و دیگه بتدریج و احتمالا از هفته دیگه خبری از سرویس نامحدود تو هیچ مرکز مخابراتی نباشه و فقط سرویس های حجمی رو داشته باشیم. یکی از آشناها که رفته بود مخابرات برا اینترنت اینو شنیده بود که فعلا تو لرستان این طرح رو استارت میزنن.
حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان اطلاعی از واقعی بودن این خبر داره یا صرفا در حد یه شایعه بی ارزش هست. اگه راست باشه که باید قید مخابرات رو بزنیم و این شرکت چون دولتی هم هست از بحث نامحدود بودنش و سرعت بالا و ارزونی تو بین بقیه شرکت ها حداقل تو لرستان هیچ رقیبی نداره.
ممنون...
hastor111
12-09-2012, 19:34
درود
دوست عزیز این بنده خدا لیسانس داره / داره برای فوق لیسانس میخونه بعد ریس منطقه نگه که باید فوق لیسانس باشه ؟
رییس مرکز به من که چیزی نگفت فقط نامه رو دید گفت 1 مگ بعید میدونم موافقت بشه بعد زیر همون نامه یه متنی نوشت و بردم دبیر خونه که برا رییس منطقه ارسال بشه و 2 روز بعد هم جواب اومد که با 512 موافقت شده
همین.
رییس مرکز با رییس منطقه فرق داره ها...شما نامه رو دستی میبری توی اتاق رییس مرکز بعد اون اکی میده و ارسال میشه برا رییس منطقه.
WOLF PACK
13-09-2012, 17:47
دوستان سرویس نامحدود 512 مخابرات خوبه؟؟چقد سرعت میده واسه دانلود؟
feizol65
13-09-2012, 18:19
دقیقا برای من هم همین مشکل پیش اومده ، کلی مرورگر عوض کردم گفتم شاید مشکل نرم افزاریه اما درست نشد که نشد کسی میتونه به ما کمک کنه؟
الان فقط گوگل و 2-3 تا سایت دیگه رو بالا میاره.
هر سایتی که از طریق سرچ گوگل میخوام باز کنم ، بالا نمیاره.
خدا باعث و بانی اش رو ...
hastor111
13-09-2012, 19:47
دوستان سرویس نامحدود 512 مخابرات خوبه؟؟چقد سرعت میده واسه دانلود؟
من که ازش راضیم
تست سرعت هم صفحه قبل گذاشتم
oO ali Oo
14-09-2012, 09:16
الان فقط گوگل و 2-3 تا سایت دیگه رو بالا میاره.
هر سایتی که از طریق سرچ گوگل میخوام باز کنم ، بالا نمیاره.
خدا باعث و بانی اش رو ...
من در دانلود مشکل ندارم بلکه فقط برای باز کردن صفحات وب این اتفاق میافته برای شما هم همینطوره؟
mehryar1973
14-09-2012, 09:22
دوستان یه خبری از منبع ناموثق مربوط به مخابرات شنیدم، البته مربوط به استان لرستان ولی خب چون میخوان گسترش بدن ممکنه بعدا همه جاها رو شامل بشه تو تاپیک میگم.
قضیه از این قرار هست که میخوان شرکت مخابرات رو بخاطر کیفیت بالای سرویس ها و اینکه اکثر شهرستان ها سرعت بالای 250KB/s تو دانلود داره رو به یه شرکت خصوصی با امکانات ضعیف واگذار کنن و به قول خودشون بخاطر هزینه های زیاد و تخته کردن کاسبی شرکتهای دیگه کلا بیان از همه مهمتر سرویس نامحدود رو هم جمع کنند و دیگه بتدریج و احتمالا از هفته دیگه خبری از سرویس نامحدود تو هیچ مرکز مخابراتی نباشه و فقط سرویس های حجمی رو داشته باشیم. یکی از آشناها که رفته بود مخابرات برا اینترنت اینو شنیده بود که فعلا تو لرستان این طرح رو استارت میزنن.
حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان اطلاعی از واقعی بودن این خبر داره یا صرفا در حد یه شایعه بی ارزش هست. اگه راست باشه که باید قید مخابرات رو بزنیم و این شرکت چون دولتی هم هست از بحث نامحدود بودنش و سرعت بالا و ارزونی تو بین بقیه شرکت ها حداقل تو لرستان هیچ رقیبی نداره.
ممنون...
دوست گرامی همچین صحبتی قبلا هم تو تاپیک مطرح شده بود،خود من برای اولین بار گفتم و یکی از دوستان هم گفتش که از یکی از رئیس های مرکز مخابرات کرج شنیده
کلا بنظر من این قضیه احتمال زیادی داره ولی مخابرات یوزرهای زیادی رو از دست میده،خود من اولین نفری هستم که برم
old_snake1370
14-09-2012, 10:14
من در دانلود مشکل ندارم بلکه فقط برای باز کردن صفحات وب این اتفاق میافته برای شما هم همینطوره؟
به احتمال زیاد مشکل از dns سرورهای مخابرات باید باشه. dns سرور هاتون رو عوض کنید. من از dns سرور های گوگل استفاده میکنم مشکلی ندارم.
dns سرور های گوگل:
8.8.8.8
8.8.4.4
bahmanhtm
14-09-2012, 13:02
دوستان اینارو تو مودم باید چی ست کنم واسه سرویس مخابرات ؟
IP Address
Subnet
GateWay
DNS Server
dr_data_13
14-09-2012, 18:56
من که حدوده 2 ماهه 512 گرفتم از مخابرات و به غیر از 2-3 روز اول که سرعتش نمیدونم چرا پایین بود بعدش خود به خود درست شد و از اون موقع بین 60-70 هست همییشه و فوق العاده راضی هستم و بدون س ا ک س پینگش 55 و با اون پینگش 100 هست و واقعا عالیهه!!من قبلش وایمکس ایرانسل داشتم با مودم فضای باز 512 نامحدود که هر 6 ماه 300 تومن باید میدادم و سرعتش گند بود و با 2-3 کیلوبایت آخراش دانلود میکردم و هرچی پیگیری کردم جوابی نداشتن بدن و آخرش هم یکی اکانتمو حک کرده بود و اصلا یه وضعی!با اینکه کلی پول مودم شده بود اکانتمو بستم و از مخابرات گرفتم و فقط میتونم بگم محشره!!!512 نامحدود ماهی 20 تومن بدون قطعی و سرعت ثابت!!!
E.G_band
14-09-2012, 22:30
من که حدوده 2 ماهه 512 گرفتم از مخابرات و به غیر از 2-3 روز اول که سرعتش نمیدونم چرا پایین بود بعدش خود به خود درست شد و از اون موقع بین 60-70 هست همییشه و فوق العاده راضی هستم و بدون س ا ک س پینگش 55 و با اون پینگش 100 هست و واقعا عالیهه!!من قبلش وایمکس ایرانسل داشتم با مودم فضای باز 512 نامحدود که هر 6 ماه 300 تومن باید میدادم و سرعتش گند بود و با 2-3 کیلوبایت آخراش دانلود میکردم و هرچی پیگیری کردم جوابی نداشتن بدن و آخرش هم یکی اکانتمو حک کرده بود و اصلا یه وضعی!با اینکه کلی پول مودم شده بود اکانتمو بستم و از مخابرات گرفتم و فقط میتونم بگم محشره!!!512 نامحدود ماهی 20 تومن بدون قطعی و سرعت ثابت!!!
آقا یکی می گه خوبه یکی می گه بده.................من چه خاکی روی مخم بریزم؟؟؟؟؟
آقا یکی می گه خوبه یکی می گه بده.................من چه خاکی روی مخم بریزم؟؟؟؟؟
شما می تونی اینطوری نتیجه گیری کنی همیشه سرعت شما 60 نیست اما بیشتر اوقات روی 60 هست مثلا نه روز از ده روز. البته این برداشت منه
DaRiOuShJh
15-09-2012, 14:56
برادر تا نگیری نمیشه فهمید چون منطقه با منطقه فرق میکنه
ولی به نظرم بگیر اگه میتونی منم 512 دارم ساعتی 215 مگ رو میگیره خالص
سلام
امروز کسی با چیزپی ان مشکلی نداشته ؟
من کانکت میشم پینگ هم میگیرم باهاش ولی هیچ کاری نمیشه کرد. نه میشه صفحه باز کرد نه جایی لوگین شد.
bahmanhtm
15-09-2012, 22:21
دوستان اینارو تو مودم باید چی ست کنم واسه سرویس مخابرات ؟
IP Address
Subnet
GateWay
DNS Server
یکی لطف کنه یه دستیم از ما بگیره.کار سختی نیستا.یه نگا بندازید بی زحمت به seting مودمتون از روش برای من بنویسید.ممنون.
old_snake1370
15-09-2012, 22:46
یکی لطف کنه یه دستیم از ما بگیره.کار سختی نیستا.یه نگا بندازید بی زحمت به seting مودمتون از روش برای من بنویسید.ممنون.
همه ی اینا که فرمودین مربوط میشه به تنظیمات کارت شبکه تون نه مودم.
تقریبا در همه ی مودم ها به صورت پیش فرض dhcp فعال هست یعنی لازم نیست شما هیچ کدوم از این ها رو ست کنید. حالا اگه مشکل شما این چهارتا عدده شما اینا رو بزن شاید کارت راه بیفته!!
ip:192.168.1.3
subnet:255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
dns:
8.8.8.8
8.8.4.4
اگر بازم مشکلت حل نشد مشکل رو دقیق تر بگو تا اینجا بتونیم راهنمایی کنیم.
bahmanhtm
16-09-2012, 01:36
همه ی اینا که فرمودین مربوط میشه به تنظیمات کارت شبکه تون نه مودم.
تقریبا در همه ی مودم ها به صورت پیش فرض dhcp فعال هست یعنی لازم نیست شما هیچ کدوم از این ها رو ست کنید. حالا اگه مشکل شما این چهارتا عدده شما اینا رو بزن شاید کارت راه بیفته!!
ip:192.168.1.3
subnet:255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
dns:
8.8.8.8
8.8.4.4
اگر بازم مشکلت حل نشد مشکل رو دقیق تر بگو تا اینجا بتونیم راهنمایی کنیم.
ممنون دست عزیز.:20:
مشکل من اینه که مودمم رو نمیتونم رو حالت PPPOE تنظیم کنم.اینجا هم گفتم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید
old_snake1370
16-09-2012, 09:23
ممنون دست عزیز.:20:
مشکل من اینه که مودمم رو نمیتونم رو حالت PPPOE تنظیم کنم.اینجا هم گفتم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید
وقتی رو میزاری روی pppoe این تنظیمات رو می خواد:
user/pass: همون چیزی که مخابرات بهت داده باید بزنی. به بزرگ و کوچک بودن حروف حتما توجه کن.
vpi: 0
vci: 35
Encapsulation Mode: LLC
Service Category: UBR without CBR
به بقیه تنظیمات هم دست نزن. اگر قبلا تغییرش دادی دوباره مودم رو فکتوری ریست کن بعد این ها که گفتم رو بزن.
bahmanhtm
16-09-2012, 10:01
وقتی رو میزاری روی pppoe این تنظیمات رو می خواد:
user/pass: همون چیزی که مخابرات بهت داده باید بزنی. به بزرگ و کوچک بودن حروف حتما توجه کن.
vpi: 0
vci: 35
Encapsulation Mode: LLC
Service Category: UBR without CBR
به بقیه تنظیمات هم دست نزن. اگر قبلا تغییرش دادی دوباره مودم رو فکتوری ریست کن بعد این ها که گفتم رو بزن.
این کارارو انجام دادم ولی نشد.2تا عکس گرفتم، نمیدونم کمکی میکنه یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی همه ی اون pvcها امتحان کردم(0تا6).روی هر کدوم میزارم down میشه
feizol65
16-09-2012, 11:16
توي دانلود ، مشكلي ندارم.
ولي وبگردي اش مشكل داره.
به پشتيباني اش هم زنگ زدم و چند ساعتي درست شد ولي دوباره خراب شد.
به احتمال زیاد مشکل از dns سرورهای مخابرات باید باشه. dns سرور هاتون رو عوض کنید. من از dns سرور های گوگل استفاده میکنم مشکلی ندارم.
dns سرور های گوگل:
8.8.8.8
8.8.4.4
اين تغييرات رو بايد كجا اعمال كنيم : توي مودم يا تنظيمات ويندوز يا ...
old_snake1370
16-09-2012, 11:19
این کارارو انجام دادم ولی نشد.2تا عکس گرفتم، نمیدونم کمکی میکنه یا نه.
روی همه ی اون pvcها امتحان کردم(0تا6).روی هر کدوم میزارم down میشه
vci رو که اشتباه زدی! :31: باید بزاری روی 35
ATM QoS رو هم اگر UBR without PCR داره بزار رو اون اگه نه که بزار همین باشه. ( من اشتباها بالا نوشتم CBR !)
وقتی تنظیمات رو انجام دادی از broadband connection دیسکانکت بودی؟ اگه دیسکانکت نباشی وصلی نمیشه. محض احتیاط بعد از اینکه تنظیمات رو سیو کردی یک بار مودم رو ریستارت کن.
اگر همه ی اینار رو که گفتم انجام دادی بازم کار نکرد تنظیمات multicast رو تغییر بده شاید درست بشه.
old_snake1370
16-09-2012, 12:52
ولي وبگردي اش مشكل داره.
هم میشه توی تنظیمات مودم ست کرد هم تنظیمات ویندوز
ویندوز:
این 2 تا لینک با عکس توضیح داده:
البته بعضی اوقات توی ویندوز درست کار نمیکنه! بهتره که درمودم ست بشه.
ولي وبگردي اش مشكل داره.
اگر از کانکشن استفاده می کنی تو پراپرتیز خود کانکشن و اگر پی پی او ای هستی داخل مودم توی قسمت lan و dns
Firebirds
16-09-2012, 13:56
ATM QoS رو هم اگر UBR without PCR داره بزار رو اون اگه نه که بزار همین باشه. ( من اشتباها بالا نوشتم CBR !)
وقتی تنظیمات رو انجام دادی از broadband connection دیسکانکت بودی؟ اگه دیسکانکت نباشی وصلی نمیشه. محض احتیاط بعد از اینکه تنظیمات رو سیو کردی یک بار مودم رو ریستارت کن.
اگر همه ی اینار رو که گفتم انجام دادی بازم کار نکرد تنظیمات multicast رو تغییر بده شاید درست بشه.
و این هم اضافه کنم
VPI باید 0 باشه
و نکته مهم دیگه شما به غیر از PVC0 باید همه PVC های دیگر را Diactive کنی
توصیه میکنم مودمت را یکبار ریست فکتوری کن بعد این تغییرات را اعمال کن درست میشه.
کسی میدونه قضیه چیه؟
100 mbps
1 gbps
امروز تو یه مدت زمان کوتاه این اتفاق افتاد و به حالته عادی برگشت
کسی میدونه قضیه چیه؟
100 mbps
1 gbps
این سرعت اتصال مودم به سیستم شماست که به طور معمول پورت مودم 100 مگ هست ممکنه یک لحظه سیستم شما قاطی کرده باشه . به هر حال روی سرعت اینترنت شما اثری نمیگذاره.
کسی میدونه قضیه چیه؟
100 mbps
1 gbps
احتمالا شما داری سرعت کانکشن lan سیستم رو میبینی
bahmanhtm
16-09-2012, 19:41
آخه قبلا که وصل بود (قبل از اینکه دستکاریش کنم:))روی 1 و 32 بود!یادمه.الان روی 0 و 35 هم گذاشتم،نشد.
فریم ورشم یکی دوبار عوض کردم.همه جوره هم ری استارتش کردم.
نمیدونم چشه.اصلا اشتباه کردم بهش دست زدم!:37:
فک کنم راه حل آخر اینه که یکی که مودمش tp-link باشه مرام بزاره،یه عکس کامل از ستینگش بزاره،دقیقا مو به مو مثل اون ستش کنم.
این سرعت اتصال مودم به سیستم شماست که به طور معمول پورت مودم 100 مگ هست ممکنه یک لحظه سیستم شما قاطی کرده باشه . به هر حال روی سرعت اینترنت شما اثری نمیگذاره.
امروز در عرض 2.3 ساعت هی اینترنت قطع و وصل میشد و بین این اتفاقات این تغییر بوجود اومد و بعدش باز مثل قبل شد من حدس میزنم یه حرکتایی دارن میزنن حالا چیکار میکنن بعدا معلوم میشه
احتمالا شما داری سرعت کانکشن lan سیستم رو میبینی
سرعت لن که بالاییه مشخصه ثابته
tct اسم کانکشن اینترنتمه
راشا تهرونی
16-09-2012, 22:45
دوستان کسی رو میشناسید که مک ماهواره ایی بفروشه؟
لطفا مشخصاتش رو پی ام کنید
mahdy2021
17-09-2012, 09:39
سلام
کسی از مخابرات تهران تونسته 512 بگیره؟
مثلا با کارت دانشجویی!
لطفا اگر گرفتید یا خبر دارید بگید. از دست صبانت می خوام فرار کنم
arashpour
17-09-2012, 11:44
آخه قبلا که وصل بود (قبل از اینکه دستکاریش کنم:))روی 1 و 32 بود!یادمه.الان روی 0 و 35 هم گذاشتم،نشد.
فریم ورشم یکی دوبار عوض کردم.همه جوره هم ری استارتش کردم.
نمیدونم چشه.اصلا اشتباه کردم بهش دست زدم!:37:
فک کنم راه حل آخر اینه که یکی که مودمش tp-link باشه مرام بزاره،یه عکس کامل از ستینگش بزاره،دقیقا مو به مو مثل اون ستش کنم.
بفرما دوست عزیز این هم برای شما:
tp-link تنظیمات خاصی لازم نداره. شما یه ریست فکتوری کن و pppoe رو ست کن. اگر نشد از روی عکس اول PVC2 رو کپی کن.
dns مودم از کجا عوض میشه tplink
bahmanhtm
17-09-2012, 18:18
بفرما دوست عزیز این هم برای شما:
tp-link تنظیمات خاصی لازم نداره. شما یه ریست فکتوری کن و pppoe رو ست کن. اگر نشد از روی عکس اول PVC2 رو کپی کن.
آقا 1ساعت پیش اعصابم خورد شد زنگ زدم 2828،گفتم قضیه از این قراره.برگشت گفت مشکله نمیدونم پورت داریم، چی داریم..حالا در هر حال گفت مشکل از شما نیست.نمیشه pppoe ست کنید!
ولی الان یه بار دیگه ریست کردم، تنظیم کردم در عین ناباوری درست شد.دست شما چند نفری که کمک کردید درد نکنه.مرسی.:10:
bahmanhtm
17-09-2012, 18:36
dns مودم از کجا عوض میشه tplink
interface setup و از اونجا LAN
davood3d
18-09-2012, 16:57
ببخشید توی سایت مخابرات صفحه ای برای ورود کاربران ADSL داره ؟ (برای دیدن صورتحساب دانلود ها و آپلودها) هر چی می گردم آدرسشو پیدا نمی کنم
سلام
512 نامحدود مخابرات چنده قیمتش ؟
یکی دو هفته پیش رفته بودم مخابرات قیمتش رو پرسیدم گفت هر دوماه 50 تومنه!! مگه ماهی 20 تومن نیست؟
سلام
512 نامحدود مخابرات چنده قیمتش ؟
یکی دو هفته پیش رفته بودم مخابرات قیمتش رو پرسیدم گفت هر دوماه 50 تومنه!! مگه ماهی 20 تومن نیست؟
20400
دو ماهش میشه با مالیات و اینجور داستانا تقریبا 50
manhastamnew
18-09-2012, 22:54
سلام به همه دوستان عزیز .من یک سوآل دارم که متمین هستم همه شما مدانید ولی متاسفانه من هنوز نمیدانم.لطفآ به من کمک کنید! من انترنیت <دی اس ال> خریدم در منطقه شریف آباد استان تهران..و سوآل ام این بود که بطوری مثال اگر من همیشه آنلاین باشم هزینه ماهیانه یکسان است یا خیر هرچی که استفاده کنم به همون اندازه هزینه ماهیانه من مهاصبه میشود؟
یا به عبارت دیگر مثال هزینه ماهیانه من 10 یا 20 هزار تومان تعین شده .اگر من به طور 24 ساعت آنلاین باشم و دانلود کنم یا گشت و گزار در صفحات ویب داشته باشم همین 10 یا 20 هزار تومان میاد یا خیر هرچی که استفاده کنم به همون اندازه هزینه ماهیانه من کم یا زیاد میشود؟ اومید وار حستم که منظوری من را خوب درک کرده باشید..
در هقیقت انتیرنیت را کسی دیگه برام گریفته به همون خاطیر است من نتونیستم از مخابرات بیپورسم..لطفآ من را کمک کنید...
سلام به همه دوستان عزیز .من یک سوآل دارم که متمین هستم همه شما مدانید ولی متاسفانه من هنوز نمیدانم.لطفآ به من کمک کنید! من انترنیت <دی اس ال> خریدم در منطقه شریف آباد استان تهران..و سوآل ام این بود که بطوری مثال اگر من همیشه آنلاین باشم هزینه ماهیانه یکسان است یا خیر هرچی که استفاده کنم به همون اندازه هزینه ماهیانه من مهاصبه میشود؟
یا به عبارت دیگر مثال هزینه ماهیانه من 10 یا 20 هزار تومان تعین شده .اگر من به طور 24 ساعت آنلاین باشم و دانلود کنم یا گشت و گزار در صفحات ویب داشته باشم همین 10 یا 20 هزار تومان میاد یا خیر هرچی که استفاده کنم به همون اندازه هزینه ماهیانه من کم یا زیاد میشود؟ اومید وار حستم که منظوری من را خوب درک کرده باشید..
در هقیقت انتیرنیت را کسی دیگه برام گریفته به همون خاطیر است من نتونیستم از مخابرات بیپورسم..لطفآ من را کمک کنید...
اینترنت شما نامحدوده و قیمتش هم تغییر نمی کنه چه یه ساعت استفاده کنی چه هزار ساعت. ضمنا دوست عزیز یه مقدار املا و دیکته رو هم رعایت کنی به جایی برنمی خوره توی اینترنت جستجو کن درستشو پیدا می کنی
Reza_994
20-09-2012, 05:59
دوستان سرعت به طرز عجیبی افت نکرده ؟
صفحه به زور باز میکنم
DaRiOuShJh
20-09-2012, 06:31
استقلال که اوضاع آرومه و در صلح و صفا به سر میبریم
درود
من رفتم مخابرات برای اشتراک جدید، میگه اگه کارت دانشجویی داری 256 بهت میدیم و اگه لیسانس داری 512 و یا نامه از اداره
این بازی جدیده؟ یا فقط این مرکز ما اینطوریه
کلی دیروز خندیدم و باعث شد من عزم راسخ داشته باشم که برم دکترا بگیرم تا بتونم سرعت 1 مگ از مخابرات بگیرم!!!!!!:31:
درود
من رفتم مخابرات برای اشتراک جدید، میگه اگه کارت دانشجویی داری 256 بهت میدیم و اگه لیسانس داری 512 و یا نامه از اداره
کلی دیروز خندیدم و باعث شد من عزم راسخ داشته باشم که برم دکترا بگیرم تا بتونم سرعت 1 مگ از مخابرات بگیرم!!!!!!:31:
سلام
دیدم اینجا دوستان هی همون سوال کلیشه میپرسن یکسری دیگه فکر میکنن همه 1 مگ دارن گفتن قضیه روشن بشه
روال 99 درصد مراکز مخابراتی استان تهران به این شکله
128 برای عموم ازاده
256 در بعضی مراکز ازاده ولی در بیشتر مراکز کارت دانشجویی میخوان که حتی در میانشون کم نیست که ارشد به بالا هم میخوان
512 باید نامه از یک شرکتی .کارخونه ای . اموزشگاهی. دکتری چیزی بگیرید و ببرید یکم هم پشتشو بگیرید تا بدن
1 و 2 به هیچ شخص حقیقی این سرعتا رو نمیدن تاکید میکنم این سرعتا به فرد نمیدن هر نامه ای و مجوزی هم بیارین نمیدن خیالتون تخته تخت باشه این سرعت رو فقط فقط به شرکت و کارخانه ای میدن که شخص مدیر عاملش که خط به نامه خودش هست برای شرکتشون بگیره دقت کنید برای شرکتشون یعنی نمیتونه برا منزلش بگیره
در ضمن برای اطمینان 100 درصد حتما به مرکز مخابرات خوتون مراجعه کنید که مطمین بشید
:11:
متن کوتاست
Koosha_Raisi
20-09-2012, 10:35
درود
سلام دوست عزیز.
مرکز به مرکز فرق می کنه. با کمی به قول معروف پیله کردن 512 هم بتون میدن.
تو مرکز ما 512 هم بدون هیچ مدرکی به کاربر خونگی می دند که فکر کنم دلیلش فیبر نوری بودن نصف خطوط نیاورران هست و چون اونجا ADSL در انحصار خودشون هست نون دونی هست دیگه.
manhastamnew
20-09-2012, 13:39
سلام دوست عزیز تشکر از این که به سوآل من پاسخ دادی.راجبی املا گفتین. راستیش من درس نخواندم .به همین اندازه که منویسم از پیش خودم یاد گریفتم..باور کن این یک هقیقت است.همیشه از این مشکیلم رنج میبرم. به هر حال ممنون!
باز هم ممکین است من منظوری شمارا از جستجو در انتیرنیت خوب درک نکردباشم..آیا سیرچ کردن برای پیدا کردن اطلاعات از نرخ انتیر نیت یا برای دوروست کردن املاه؟
mahdy2021
20-09-2012, 14:03
ممنون از دوستان که در مورد گرفتن سرعت 512 توضیح دادن
یک سوال........... برای گرفتن سرویس حتما باید صاحب خط بره مخابرات و درخواست بده یا مثلا من که پسرش هستم می تونم درخواست بدم؟؟؟
ممنون از دوستان که در مورد گرفتن سرعت 512 توضیح دادن
یک سوال........... برای گرفتن سرویس حتما باید صاحب خط بره مخابرات و درخواست بده یا مثلا من که پسرش هستم می تونم درخواست بدم؟؟؟
فقط صاحب خط میتونه
هر کسی غیر از صاحب خط بره هیچ کاری براش انجام نمیدن
سلام
من 256 دارم پینگم بیرون از بازی سرور ایرانی 40 هست ولی وقتی میرم تو بازی پینگ میشه 250-370 مشکل از بازی یا ویندوز هم نیست چون با یه adsl دیگه امتحان کردم همه چی درست بود بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
Silent TR
21-09-2012, 03:32
دوستان مخابراتی من الان 128 صبانت دارم و تو روز سرعتم 220 و تو شبانه که الان هستش سرعتم رسیده به 30 الی 40
سرویسم هم 5 گیگ در ماه هستش و هزینش هم 20 تومن
به نظرتون بهتر نیست 512 مخابرات بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم ؟ چون من حجم هم در ماه کم میارم !
اگه 512 مخابرات بگیرم دیگه خیالم از حجم راحته فقط میمونه سرعتش که فکر کنم بشه باهاش ساخت و راحت فیلم و ... دانلود کرد
نظر شما دوستان چیه ؟
وکسی میدونه خطوط تهرانسر فیبرنوریه یا نه ؟
Koosha_Raisi
21-09-2012, 10:45
دوستان مخابراتی من الان 128 صبانت دارم و تو روز سرعتم 220 و تو شبانه که الان هستش سرعتم رسیده به 30 الی 40
سرویسم هم 5 گیگ در ماه هستش و هزینش هم 20 تومن
به نظرتون بهتر نیست 512 مخابرات بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم ؟ چون من حجم هم در ماه کم میارم !
اگه 512 مخابرات بگیرم دیگه خیالم از حجم راحته فقط میمونه سرعتش که فکر کنم بشه باهاش ساخت و راحت فیلم و ... دانلود کرد
نظر شما دوستان چیه ؟
وکسی میدونه خطوط تهرانسر فیبرنوریه یا نه ؟
لول دوست عزیز اگر در حال حاضر صبانت دارید خوب معلومه خط شما فیبر نیست :)
در ضمن مخابرات چرب زبون رو فیبر اینترنت میده و انحصاری برای خودش نگه داشته.
WOLF PACK
21-09-2012, 18:33
من که مستاجرم میتونم برم مخابرات نامحدود 512 بگیرم یا صاحب خونه باید بره بگیره؟؟
Koosha_Raisi
21-09-2012, 19:04
من که مستاجرم میتونم برم مخابرات نامحدود 512 بگیرم یا صاحب خونه باید بره بگیره؟؟
می تونی.
باید سند اجاره و اینا رو ببری.
بیشتر از مدت استعجار هم بهت نمیدن.
arashpour
21-09-2012, 20:11
دوستان باز هم پیشنهاد میکنم هر کسی با مراجعه به مرکز مخابراتی خوش سوال کنه. راهنمایی های که اینجا دوستان میکنن صرفا تجربه شخصی با مرکز خودشونه. توی دو صفحه اخیر مثلا دیدم بعضیها گفتن 1 مگ اصلا به شخص نمیدن که درست نیست در مرکز امیر آباد میدن ولی با همین شرایط در مرکز مخابرات مطهری گفتن فقط و فقط به خطی که به نام شرکت باشه (نه مدیر عامل..) میدن. یا مثلا هخمین پست بالای دوستمون گفتن به اندازه مدت استعجار میدن در حال که برای من محدودیتی در نظر نگرفتن و گفتن خودت بیا قطعش کن اگر از اونجا رفتی!
ضمنا از دیروز سرعت مرور و دانلود شدیدا افت کرده و لاست هم باز زیاد شده خیلی ....
samasara
21-09-2012, 21:55
ضمنا از دیروز سرعت مرور و دانلود شدیدا افت کرده و لاست هم باز زیاد شده خیلی ....
چی می گی:18:!!!!
Ehsan Fire
21-09-2012, 23:54
درسته .سرعت من هم از ظهر جمعه افت کرده.. یه یه ساعت خوب شد...دوباره خراب شد...همون مشکل تک دانلود...
italodance
22-09-2012, 08:47
درسته .سرعت من هم از ظهر جمعه افت کرده.. یه یه ساعت خوب شد...دوباره خراب شد...همون مشکل تک دانلود...
سلام عزیز !!!
اه پس مخابرات درست شده بود تاحالا؟ چه مدت درست و تک کانکشن بود؟
evil_royal
22-09-2012, 14:29
به نظرتون با کارت جانبازی بابام بهم سرعت 512 میدن؟!!!
512 سرعتش توی IDM چند کیلوبایت بر ثانیه هست؟
من میخواستم برم بگیرم بهم گفتن فقط باید نامه از یه شرکت معتبر بیاری!!!
Hectorist
22-09-2012, 15:28
آقا اینجا واسه کرج هم اطلاعات میدین به آدم؟ D:
من الان تو مشهد اینترنتم از مخابرات هست و نامحدود. میخوام برم کرج یه چیزی میخام شبیه همین. قیمتای کرج رو که نگاه میکردم خیلی بالا بود نامحدوداش. آیا تو کرج مخابرات هم اینتزنت میده یا نه؟
DaRiOuShJh
22-09-2012, 16:00
کرج هم باید مخابرات اینترنت بده
قیمتش یکی باید باشه با تهران قیمت چیش بالا بوده؟
آقا اینجا واسه کرج هم اطلاعات میدین به آدم؟ D:
من الان تو مشهد اینترنتم از مخابرات هست و نامحدود. میخوام برم کرج یه چیزی میخام شبیه همین. قیمتای کرج رو که نگاه میکردم خیلی بالا بود نامحدوداش. آیا تو کرج مخابرات هم اینتزنت میده یا نه؟
کرج 128 میده مخابرات- 256 واسه دانشجو - 512 هم شرایط خاص میدن
قیمتش مثل تهرانه فرقی نداره
Hectorist
22-09-2012, 18:46
کرج 128 میده مخابرات- 256 واسه دانشجو - 512 هم شرایط خاص میدن
قیمتش مثل تهرانه فرقی نداره
چه خوب! قیمت تهران چند هست؟
اینجا مشهد 128 ماهیانه 12 هزار تومن.
سرعت دانلود 30 تا 35 کیلوبایت D:
Ehsan Fire
22-09-2012, 21:05
سلام عزیز !!!
اه پس مخابرات درست شده بود تاحالا؟ چه مدت درست و تک کانکشن بود؟
سلام عزیز ...خوب هستین...یه مدت نبودین:)....من در حال حاظر مشکلی ندارم...از یه لینک راحت 60 تا میگیرم...ولی جمعه خراب بود...ولی کلا نسبت به قبل خیلی بهتره..تو این دو هفته ای که خونه خودمون گرفتیم...512...به جز جمعه اصلا مشکلی نداشته..هر چی باشه میرزه به این pap های مفت خور..
saman1010
22-09-2012, 21:10
256 میشه 12500 تومن
512 هم 20500 تومن
سلام عزیز ...خوب هستین...یه مدت نبودین:)....من در حال حاظر مشکلی ندارم...از یه لینک راحت 60 تا میگیرم...ولی جمعه خراب بود...ولی کلا نسبت به قبل خیلی بهتره..تو این دو هفته ای که خونه خودمون گرفتیم...512...به جز جمعه اصلا مشکلی نداشته..هر چی باشه میرزه به این pap های مفت خور..
کاملا موافقم برای دانلود اشتباهه که از شرکت های پاپ سرویس بگیری
evil_royal
22-09-2012, 22:31
هزینه ماهانه سرویس اینترنت روی قبض تلفن میاد یا نه به صورت دیگه ای باید پرداخت بشه؟
256 سرعت دانلود 28-38 هست ماهی 12500
128 سرعت دانلود 15-18 هست فکر کنم ماهی 9500
Hectorist
23-09-2012, 10:38
256 سرعت دانلود 28-38 هست ماهی 12500
128 سرعت دانلود 15-18 هست فکر کنم ماهی 9500
همیشه سرعتش انقدر کم هست؟
آیا میشه کاری کرد هزینه روی قبض تلفن بیاد؟
همیشه سرعتش انقدر کم هست؟
آیا میشه کاری کرد هزینه روی قبض تلفن بیاد؟
این ماکزیموم سرعت بود که گفتم معمولا کمتره
هزینه روی قبض میاد لازم نیست شما کاری کنید
با سلام خدمت عزیزان اگه خدا بخواد منم از 3روز دیگه از صبانت راحت میشم و به شما میپیوندم:31:
امروز رفتم مخابرات گفتم 256 میخوام آخه نوشته بود فقط 128 و 256 با مجوز میدیم اما کارت دانشجویی رو دید گفت 512 هم میتونی بگیری :27:
یه درخواست نوشتم تا 3 روز دیگه وصل میشه
amin_pwa
23-09-2012, 12:22
مخابرات تهران چه طوره ؟
من شمال 512 دارم . تهران می تونم با همون مدرک 512 یا 1 مگ بگیرم ؟
مخابرات تهران چه طوره ؟
من شمال 512 دارم . تهران می تونم با همون مدرک 512 یا 1 مگ بگیرم ؟
512 با کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل اونم کارشناسی ارشد
تازه بازم با دستور رئیس منطقه مخابرات.
1 مگ و 2 مگ فقط به شرکت میدن اونم باید خط تلفن به نام شرکت باشه.
amin_pwa
23-09-2012, 13:16
512 با کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل اونم کارشناسی ارشد تازه بازم با دستور رئیس منطقه مخابرات.1 مگ و 2 مگ فقط به شرکت میدن اونم باید خط تلفن به نام شرکت باشه.متشکر ! پس باید فعلانه که آاینجام ۱ مگو بگیرم !برگردم تهران خبری از یه مگ نیست !
evil_royal
23-09-2012, 13:52
دوستان کسی شرایط دریافت سرعت 512 رو از مرکز مهدیه میدونه؟
دوستان از صبح اختلال زیادی دارم
مدام پینگ ها جواب نمیده
مشکل منطقه ایه یا بوی ملی شدن نت میاد؟
pilot2000
24-09-2012, 20:04
عربسرخي تهران 512 نميده ؟
یاهو و جیمیل فیتینیش
به اینتر نت ملی خوش امدید.(داریم کم کموک ملی میشیم؟)
arashpour
25-09-2012, 11:20
آخه این چه وضعیه؟ من با 6000 تا ایمیلی که در طول 5 سال جمع شدن و صدها کانتکت چیکار کنم الان؟!!؟!
دوستان عزیز بیخود شلوغ نفرمایید
1.مشکل با جوراب حل میشه
2.شایعه درست نکنید
3.اطلاع ندارید نظر ندید
4.مخابرات همیشه سرویسش اشغال بوده من با 4 تا isp چک کردم همه درست بود پینگ و از این صحبتا هم برا من همیشه خراب بود به همین علتا بنده فسخ کردم
موفق باشید از اینترنت مخابرات ارزان لذت ببرید.......
این دیگه چه مسخره بازیه که 256 بیشتر نمیدن؟! چی میشد همه میرفتن مخابرات و ADSL را فسخ میکردند تا حساب کار دستشون بیاد؟
دوستان بستن پروکتل ssl (ارتباط امن) youtube.google.gmail هیچ ربطی به مخابرات نداره و سراسریه
(بهتر بگم دلیلش اینه که اینا خودشونو جر دادن تا بتونن از این پروکتل رد بشن و به اطلاعات کاربرا دسترسی داشته باشن وقتی دیدن حریف گوگل نمیشن کلا بستنش):31:
dr_data_13
26-09-2012, 15:57
من که با کارت دانشجویی کارشناسی 512 گرفتم 2 ماهه و سرعتش هم بین 60 تا 70 هست پینگ هم 55 اینا و فوق العاده راضیم بر عکس وایمکس ایرانسل آشغال که منو پیر کرد!آخرم مودم 200000 هزار تومنیش موند رو دستم
دوستان گوگل مپ فیلتر نیست اما اصلا کار نمی کنه برای شمام همین طور هست؟
old_snake1370
26-09-2012, 18:09
دوستان گوگل مپ فیلتر نیست اما اصلا کار نمی کنه برای شمام همین طور هست؟
دلیلش اینه که از ارتباط امن ssl استفاده میکنید، این پروتوکل رو میتونند ببندن ولی روش نمیتونند صفحه فیلترینگ بندازن.
S رو از آخر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ور دار باز میشه. صفحه سرچ گوگل هم اگر از ssl استفاده نکنید باز میشه.
سلام
من اینترنت 256kb مخابرات تهران دارم سرعت دانلود همیشه 32kb بود و هست ولی با باز کردن صفحات وب مشکل دارم اولاً سرعت باز کردن وب افتضاح شده دوماً بیشتر مواقع این میاد This webpage is not available و میگه DNS رو چک کنید.
تنظیمات مودمم ppoe هست مودمو چند بار رسیت کردم ولی فایده نداشت مدل مودمم D-Link 2730U هست.
با دانلود مشکلی ندارم ولی سرعت وب باز کردنم شده لاکپشت یا اصلاً باز نمیکنه.
از تمام مرورگر ها امتحان کردم بازم همینجوریه
اگه میشه بگید مشکل از کجاست؟
با تشکر
اینم یه مشخصات
Ashampoo_Snap_2012.09.27_14h18m06s_001_.png - 50.6 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ashampoo_Snap_2012.09.27_14h20m11s_002_.png - 54.3 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من اینترنت 256kb مخابرات تهران دارم سرعت دانلود همیشه 32kb بود و هست ولی با باز کردن صفحات وب مشکل دارم اولاً سرعت باز کردن وب افتضاح شده دوماً بیشتر مواقع این میاد This webpage is not available و میگه DNS رو چک کنید.
تنظیمات مودمم ppoe هست مودمو چند بار رسیت کردم ولی فایده نداشت مدل مودمم D-Link 2730U هست.
با تشکر
اینم یه مشخصات
Ashampoo_Snap_2012.09.27_14h18m06s_001_.png - 50.6 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ashampoo_Snap_2012.09.27_14h20m11s_002_.png - 54.3 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست گرامی مشکل شمارو منم که اهوازم دارم .... زنگ زدم گفتن مشکل از تهران هستش !!!
مشکل سراسری هست
Ehsan Fire
27-09-2012, 07:36
سلام
با تشکر
اینم یه مشخصات
نه داداش...مشکل همون سرعت دانلود هست...شما وقتی میخوای به یه سایتی وصل شی.....یک ارتباط با سرور او سایت برقرار میکنی...که در واقع مشکل هم همینجاس....بعضی اوقات مخابرت اینجوری میشه....مثلا از یه لینک بیشتر از 10 نمیگیره....تازه دیشب واسه من بیشتر از 2 3 نمیرفت از یه لینک...ولی این که میگی not available میده هم فک کنم به خاطر همین موضوع باشه...عموما مخابرات بعد از ساعت 1 2 شب و قبل از 1 2 ظهر خوبه....اگه اون موقع ها هم مشکل داری که دیگه .....عجیبه..:)
old_snake1370
27-09-2012, 09:08
سلام
با تشکر
اینم یه مشخصات
دوست گرامی مشکل شمارو منم که اهوازم دارم .... زنگ زدم گفتن مشکل از تهران هستش !!!
مشکل سراسری هست
نه داداش...مشکل همون سرعت دانلود هست...شما وقتی میخوای به یه سایتی وصل شی.....یک ارتباط با سرور او سایت برقرار میکنی...که در واقع مشکل هم همینجاس....بعضی اوقات مخابرت اینجوری میشه....مثلا از یه لینک بیشتر از 10 نمیگیره....تازه دیشب واسه من بیشتر از 2 3 نمیرفت از یه لینک...ولی این که میگی not available میده هم فک کنم به خاطر همین موضوع باشه...عموما مخابرات بعد از ساعت 1 2 شب و قبل از 1 2 ظهر خوبه....اگه اون موقع ها هم مشکل داری که دیگه .....عجیبه..:)
مشکل از dns های مخابراته. باید dns سرورتون رو عوض کنید.
صفحه های قبل رو بخونید.
سرغت مرور وب و مسنجرها یکی دوروزه کم شده
سرعت دانلود مثل همیشه هست
سرغت مرور وب و مسنجرها یکی دوروزه کم شده
سرعت دانلود مثل همیشه هست
دقیقا همین طوره کیفیت خیلی افت کرده
مشکل از dns های مخابراته. باید dns سرورتون رو عوض کنید.
صفحه های قبل رو بخونید.
دوست عزیز میشه بگی کدوم صفحه؟
با چه نرم افزاری بهترین dns server رو پیدا کنم؟
و چطوری عوضش کنم؟
ممنون
old_snake1370
27-09-2012, 16:22
دوست عزیز میشه بگی کدوم صفحه؟
با چه نرم افزاری بهترین dns server رو پیدا کنم؟
و چطوری عوضش کنم؟
ممنون
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم قبلا.
روی مخابرات همون dns های گوگل که گفتم خوب جواب میده.
اسم برنامه یادم نیست ولی اگه خواستی یه سرچ بزنی برنامه اش رو پیدا میکنی، یکی از بچه های persiantools زحمت کشیده و کامل و جامع درباره این برنامه و DNS توضیح داده.
آقا من dns رو از تو ویندوز تغییر دادم از dns های گوگل هم استفاده کردم فعلاً که خوب وب باز میشه
من ADSL از مخابرات گرفتم و خطوطمون فیبر داره و هی مدام قطع میشد و باید میومدن پورت رو ریست میکردن تا درست بشه.
مودمم Linksys هست. نمیدونم چرا اینجوری بود تا اینکه یکی گفت به جای PPOE فقط روی حالت بریج کانکت شو.
از وقتی بریج کانکت میشم دیگه اینجوری نشده!
اگه همچین مشکلی دارین تنها راه حل اینه.
alone one
28-09-2012, 14:38
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون
سلام با خط 256 ,24 ساعت گذاشتم دانلود بعد سرعت شد 7kb
1 ساعت مودم رو خاموش کردم سرعت برگشت
چرا این جوریه؟؟
این برای اون دستی از دوستانی که راجع به تعرفه ها سوال دارند
10حداكثر ضريب اشتراك
پهناي باند59200 ريال64 كيلوبيت بر ثانيه
99200 ريال128 كيلوبيت بر ثانيه
125600 ريال256 كيلوبيت بر ثانيه
204800 ريال512 كيلوبيت بر ثانيه
383200 ريال1024 كيلوبيت بر ثانيه
745600 ريال2048 كيلوبيت بر ثانيه
italodance
29-09-2012, 20:17
اقا این مشکل تک کانکشن واسه مخابرات حل شد؟ اینجا الان مشکل ....بنظرت به گوگل ربط داره؟
old_snake1370
29-09-2012, 20:43
اقا این مشکل تک کانکشن واسه مخابرات حل شد؟ اینجا الان مشکل ....بنظرت به گوگل ربط داره؟
تقریبا یک ماه هست که این مشکل تقریبا حل شده! من با یک کانکشن حداقل 45 رو میگیرم.میشه باهاش تو یوتوب ویدیو دید. ساعت های خلوت هم کامل پهنای باند رو پر می کنه. (61-63 کیلوبایت)
اگه خواستی برات عکس یا فیلم هم ازش میزارم. فعلا که بابام نشسته داره دانلود میکنه!:19:
Ehsan Fire
29-09-2012, 22:21
الان واسه من 4 5 روزه مشکل داره:(....اخر با یکیشون صحبت کردم....میگه کلا تجهیزات منطقه مخابراتی 2 مشکل داره...هرزگاهی میندازه رو بعضی پورتا...حالا هم مث که مارو در بر گرفته...فعلا از همون 1 2 ظهر به بعد خراب میشه تا 1 2 شب..
دوستان تهرانی
ممنون
1. خیر
2. همون مبین رو بچسب
3.اکثر مناطق پینگ بالا+ packet lost
4.فقط به درد دانلود میخوره نه کاره دیگه
5.فیلتر کردن عجیب بعضی سایتها در حالی که دیگر isp بدون مشکل هستن
farhad290
30-09-2012, 06:17
دوستان منطقه مخابراتي دانشگاه محدوده منيريه چطوره؟ پينگ بالاست؟ واسه استفاده تو رسيور ميخوام دانلود برام مهم نيست. خط هم فيبر نوريه متاسفانه و فقط از مخابرات ميشه گرفت. سرعت هم 256 ميدن. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
old_snake1370
30-09-2012, 10:40
1. خیر
2. همون مبین رو بچسب
3.اکثر مناطق پینگ بالا+ packet lost
4.فقط به درد دانلود میخوره نه کاره دیگه
5.فیلتر کردن عجیب بعضی سایتها در حالی که دیگر isp بدون مشکل هستن
:18: میشه چند نمونه از این سایت ها رو نام ببرید؟
تا اونجا که من اطلاع دارم جای دیگه ای مسئول این کاره خود مخابرات و هیچ isp ی دیگه ای این کار رو نمیکنه.
feizol65
30-09-2012, 12:23
تا اونجا که من اطلاع دارم جای دیگه ای مسئول این کاره خود مخابرات و هیچ isp ی دیگه ای این کار رو نمیکنه.
من سايت شخصي داشتم كه با شاتل و آسياتك باز ميشد ، اما با مخابرات بالا نمي اومد.
هر قدر پيگيري هم كردم ، نتيجه نداد. آخرش هاستم رو عوض كردم.
old_snake1370
30-09-2012, 14:49
من سايت شخصي داشتم كه با شاتل و آسياتك باز ميشد ، اما با مخابرات بالا نمي اومد.
هر قدر پيگيري هم كردم ، نتيجه نداد. آخرش هاستم رو عوض كردم.
بالا نیومدن سایت شخصی میتونه مربوط به dns باشه.
قبلا هم گفتیم dns های مخابرات مشکل داره ولی این که بیاد سایت فیلتر کنه اونم سایت شخصی...!!!:18:
سایت شما بالا نمی آمد صفحه فیلترینگ یا چیز دیگه ای به جاش می اومد؟
neverhood66
30-09-2012, 17:08
برای ثبت نام اadsl مخابرات باید برم خود مخابرات یا اینترنتی / تلفنی ثبت نام کنم؟
سایتش که ارورر میده هی میگه زند اوپتیمایزر و همچین چیزایی :/
In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), version 2.1.0 or later.
بعد منطقه 5 (پونک) مشکل خاصی نداره از نظر پینگ و اینا؟
brothers000
30-09-2012, 18:56
دوستان تهرانی
ممنون
دوست عزیز اگه امکان جابجایی مودم برات مهم نباشه اونوقت میشه در مورد این سوالت تخصصی بحث کرد وگرنه پر واضحه برای جابجایی مبین قابل انتخابه !
تبریک می گم سرویس مخابرات هم ساکس روش بسته شد و همه صفحه شیرین سایت .... بجاش می یاد
کسی تهران این مشکل رو داره؟
2 نمونه
موقعی که همه اینجا گریه میکردن گوگل و یاهو مشکل داره برا داتک و پارس انلاین بدون مشکل بود
تبریک می گم سرویس مخابرات هم ساکس روش بسته شد و همه صفحه شیرین سایت .... بجاش می یاد
بله متاسفانه!:(
old_snake1370
01-10-2012, 15:49
2 نمونه
موقعی که همه اینجا گریه میکردن گوگل و یاهو مشکل داره برا داتک و پارس انلاین بدون مشکل بود
شما مثل اینکه اخبار نگاه نمیکنید! مشکل سراسرس بود.
جالبیش اینجاست که خودم اولین بار روی داتک این موضوع رو فهمیدم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حنما بستن ساکس هم فقط مختص مخابراته!
مخابرات ساكس رو بسته و با ساكس صفحه پيوند باز ميشه!
مخابرات ساكس رو بسته و با ساكس صفحه پيوند باز ميشه!
اینجا که اینطوری نیست
نترس به شما هم میرسه..
من نگفتم به من نمیرسه فقط خواستم اعلام وضعیت کنم و تاکید بر اینکه هر مرکزی ساز خودش رو میزنه و این وضعیت هم علی القاعده موقتی یه
تجربه نشون داده که اینا هر کاری کردن حاصلش مفتضح شدن بیشتر خودشون بوده
نقل قول از شما هم به خاطر این بود که صفحه قبل رو هنوز ندیده بودم
دوستان بسته شدن یه سرویس خاص کاملا به زیر ساخت بستگی داره نه مرکز مخابرات و هیچ جای دیگه. خواهشا این بحث مراکز و سلیقه رو ادامه ندید
دوستان بسته شدن یه سرویس خاص کاملا به زیر ساخت بستگی داره نه مرکز مخابرات و هیچ جای دیگه. خواهشا این بحث مراکز و سلیقه رو ادامه ندید
اگه این قضیه از طرف زیر ساخت بود ، پس چرا همه با هم دسترسی شون قطع نشد؟!
old_snake1370
01-10-2012, 20:25
اگه این قضیه از طرف زیر ساخت بود ، پس چرا همه با هم دسترسی شون قطع نشد؟!
اون کسی که شما ازش میگیرید روی چه پورتی سرویس میده؟
توی یک تاپیک دیگه گفتن پورت 443 بازه. الان با پورت 443 امتحان کردم فیل رو رد کرد!:31: ولی با پورت قبلیم رد نمیکرد.
اونایی که مشکل دارن باید از کسی که سرویس میگیرن بخوان پورت رو روی 443 بزاره.
اگر این راه جواب نداد یا قابل اجرا نبود از افزونه ی cocoon برای فایرفاکس استفاده کنید. از صبح دارم استفاده میکنم سرعتش هم خیلی خوبه.
فقط حواستون باشه قبل از اینکه کانکت بشین باید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پزاگسی وصل باشید. اگه نباشید کانکت نمیشه!
اون کسی که شما ازش میگیرید روی چه پورتی سرویس میده؟
9050
من سرویس نمی گیرم از جایی چون فک می کنم پولش دوباره میره تو جیب باعث و بانی این چیز ها
brothers000
01-10-2012, 21:57
بنده هم همین مشکل رو از امروز صبح دارم
گویا کم کم بوی خوش ملی شدن صنعت اینتـــــــــــــــــرنت داره به مشام میرسه
شما مثل اینکه اخبار نگاه نمیکنید! مشکل سراسرس بود.
جالبیش اینجاست که خودم اولین بار روی داتک این موضوع رو فهمیدم!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حنما بستن ساکس هم فقط مختص مخابراته!
جوراب من درسته برا شما چطور؟:31:
aminbest
03-10-2012, 08:31
ماکه از اینترنت مخابرات راضی هستیم
old_snake1370
03-10-2012, 09:26
جوراب من درسته برا شما چطور؟:31:
سه تا کامنت بالاتر جوابتون رو دادم
black.assassin
03-10-2012, 10:30
اینا خیلی احمق اند که پورت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو می بندن. مگه یکی دوتاست که پورت می بندین ؟؟؟ منم روی 443 مشکلی ندارم.
اینا خیلی احمق اند که پورت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو می بندن. مگه یکی دوتاست که پورت می بندین ؟؟؟ منم روی 443 مشکلی ندارم.
دوست عزیز خیلیا دانش کافی برای استفاده از پورت های دیگر را ندارند. با همین بستن پورت پیش فرض نرم افزار دسترسی خیلی ها گرفته شده.
italodance
03-10-2012, 11:06
9050
من سرویس نمی گیرم از جایی چون فک می کنم پولش دوباره میره تو جیب باعث و بانی این چیز ها
از سپنتا امدی بیرون؟
روی پورت 443 هم ن بعضی موقع ها اون صفحه قشنگه باز می شه!!!!
Ehsan Fire
03-10-2012, 19:13
خوب بعد از 2 3 روز خرابی...الان میبینم بهتر شده...الان 2 3 روزه که خوبه....فقط شبا از ساعت 9 10 تا 12 1 خراب میشه بعضی اوقات....تو طول روز فعلا مث که خوبه.....
hes_luckey
03-10-2012, 22:26
بچه ها من میخوام ADSL نامحدود بگیرم
مرکز مخابراتی توحید هم هستم
نظرتون چیه ؟ از کجا بگریم ؟؟ تو اصفهان از فن آوا میگرفتم سرعت دانلود بیشتر وقتا روی 60 بود و ماهی هم 17000 تومن بود
لطفا زودتر راهنمایی کنید کلی مقاله و تحقیق و اینا دارم که فعلا بدون اینترنت کارم لنگ شده
bleu2u4u
04-10-2012, 00:53
برای من که هنوزم افتضاحه
هنوزم مثل سابق نصف روز قطعه
ساک س مونم که توهم شده
خلاصه داغونه داغونم
پارسال همین موقع با 128 دو برابر 256 الانم دانلود میکردم
اساتید عزیز برای ورود به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جای شماره پرونده و رمز چی باید بزنیم؟
با تشکر
من از دیشب افت سرعت عجیبی دارم ، سرعت دانلودم از 65 اومده روی 10-20 بقیه دوستان هم همینطوری هستن؟
Kianoosh
04-10-2012, 12:29
اوه اوه اوه :دی داغون شده چرا؟!سرعت 4-5 پینگ بالا و تایم اوت زیاد یه صفحه رو 3 بار باید ریفرش کنم تا باز بشه!!:2:
زنگ زدم 2828 گفت واسه همه مشکل داره
برای منم هر 5 دقیقه یکبار کلا قطع میشه دوباره وصل میشه!!!!
دوستان من تازگی از مخابرات سرویس گرفتم و وقتی میخوام با سی دی مودم رو نصب کنم
همه مراحل رو طی میکنه و در آخر این پیغام رو میده.:
چراغ dsl هم روشن و ثابت میمونه ولی هر کاری میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه تا وصل شم
لطفا هر کی میتونه راهنمایی کنه
با تشگر
black.assassin
04-10-2012, 16:22
دوستان من تازگی از مخابرات سرویس گرفتم و وقتی میخوام با سی دی مودم رو نصب کنم
همه مراحل رو طی میکنه و در آخر این پیغام رو میده.:
چراغ dsl هم روشن و ثابت میمونه ولی هر کاری میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه تا وصل شم
لطفا هر کی میتونه راهنمایی کنه
با تشگر
تنظیمات مودم رو انجام دادین ؟
اگه گارانتی داشته باشه مودمتون فکر کنم آخر wizard نصب اسم مخابرات تو لیست ISP ها هست. انتخاب کنید یوزر پسورد رو ازتون می خواد بقیه تنظیمات رو خودش انجام میده.
Ehsan Fire
04-10-2012, 18:51
من ظهر ساعت 11 تا 1 مشکل داشت...ولی از اون موقع به بعد خوبه..
تنظیمات مودم رو انجام دادین ؟
اگه گارانتی داشته باشه مودمتون فکر کنم آخر wizard نصب اسم مخابرات تو لیست ISP ها هست. انتخاب کنید یوزر پسورد رو ازتون می خواد بقیه تنظیمات رو خودش انجام میده.
رفیق من همه تنظیمات مودم رو انجام میدم ولی تو مرحله آخر این پیغام رو میده
نمیدونید مشکل از کجاست؟
زنگ زدم 2828 گفت واسه همه مشکل داره
یعنی خداییش جواب قانع کننده تر از این ندیده بودم تا حالا . کلا یکی از جواب هایی که ما توی ایران دوست داریم از پشتیبان های ISP بشنویم یکیش همینه . که ازش نتیجه میشه خدا رو شکر فقط من رو محدود نکردن و بقیه هم همین مشکل رو دارن . پس هیچ کاری فعلا نمیکنم تا خودشون درست کنن .
خداییش جز اینه ؟
یعنی خداییش جواب قانع کننده تر از این ندیده بودم تا حالا . کلا یکی از جواب هایی که ما توی ایران دوست داریم از پشتیبان های ISP بشنویم یکیش همینه . که ازش نتیجه میشه خدا رو شکر فقط من رو محدود نکردن و بقیه هم همین مشکل رو دارن . پس هیچ کاری فعلا نمیکنم تا خودشون درست کنن .
خداییش جز اینه ؟
اره دیگه عادت کردیم، ولی زنگ زدم پیگیری کردم پورتم رو یه ری استارت کرد درست شد.
black.assassin
05-10-2012, 00:05
رفیق من همه تنظیمات مودم رو انجام میدم ولی تو مرحله آخر این پیغام رو میده
نمیدونید مشکل از کجاست؟
کانکشن مودم رو روی connect manually بذارید و یه کانکشن broadband بسازید با یوزر نیم و پسوردتون. ببینید چه اروری میده.
DaRiOuShJh
05-10-2012, 13:17
اوه اوه اوه :دی داغون شده چرا؟!سرعت 4-5 پینگ بالا و تایم اوت زیاد یه صفحه رو 3 بار باید ریفرش کنم تا باز بشه!!:2:
به صورت موج مکزیکی میره اینور اونور
کانکشن مودم رو روی connect manually بذارید و یه کانکشن broadband بسازید با یوزر نیم و پسوردتون. ببینید چه اروری میده.
رفیق کانکشن هم میسازم همچین پیغام های میده:
یا
کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاست؟
یه بار مودمتو ریستارت کن اگه درست نشد مشکل از سمت سرور هست
من این ارور رو خیلی میگیرفتم یه مدت هر کاریم میکردم درست نمیشد تا تماس گرفتم مرکز برام درست کرد
رفیق کانکشن هم میسازم همچین پیغام های میده:
یا
کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاست؟
شما dns هم ست بکن ببین اوکی میشه یا نه
8.8.8.8
8.8.4.4
black.assassin
05-10-2012, 23:22
به خاطر dns مگه ارور میده ؟ فوقش صفحه باز نمی کنه دیگه. کانکت میشه ؟ پینگ داری ؟
saeedsh7j
05-10-2012, 23:51
سلام بچه ها من نت مخابرات شهرستان دارم، یه چند روزی مسافرت بودم،الان،که برگشتم با اینترنت فقط چند تا سایت خاص میشه،رفت مثل ورزش سه و ایسنا بقیه مثل p30world باز نمیکنه،با کامپیوتر و گوشی امتحان کردم به دوستم که نت مخابرات داره زنگ زدم گفت درسته حالا به نظرتون چیکار کنم? الان با نت ایرانسل اینجام
مودمو ریست کردم فایده نداشت
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
درود
چند روزی هست که وضعیت اینترنت به شدت افتضاح هست که نمیدونم به چی ربطش دادن
سرعت دانلود من خیلی زیاد بشه به 10 میرسه؛ این وضعیت تا کی میخواد ادامه پیدا کنه؟
سلام بچه ها من نت مخابرات شهرستان دارم، یه چند روزی مسافرت بودم،الان،که برگشتم با اینترنت فقط چند تا سایت خاص میشه،رفت مثل ورزش سه و ایسنا بقیه مثل p30world باز نمیکنه،با کامپیوتر و گوشی امتحان کردم به دوستم که نت مخابرات داره زنگ زدم گفت درسته حالا به نظرتون چیکار کنم? الان با نت ایرانسل اینجام
مودمو ریست کردم فایده نداشت
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
اگه مودم D-Link داری، برو توی تنظیمات مقدار MTU رو عوض کن و مودم رو ری استارت کن ببین درست میشه یا نه
amirpers
06-10-2012, 10:22
من سرعتم مشکلی نداره و مثل قبله اما مشکل اینه که موقع دانلود از بعضی سایت ها مشکل پیدا کردم و خصوصا فایل های تریلر چند تا بازی رو از چند تا سایت مختلف می خواستم دانلود کنم که نشد.
ضمنا سایت یو-تیوب هم که دیگه اصلا حتی با سا-کس هم باز نمیشه. برای شما هم همینطوریه ؟
italodance
06-10-2012, 10:22
من ظهر ساعت 11 تا 1 مشکل داشت...ولی از اون موقع به بعد خوبه..
دقیقا من هم ان ور پنجشنبه ان ساعات به علاوه اینکه تو این دو روز ساعات 2 صبح تا 7 صبح خرابه بقیه ساعات خوبه
کاربران اینترنتی ساکن ایران در شبکههای اجتماعی خبر از ف-ی-ل-ت-ر شدن برخی قالبهای صوتی و تصویری در ایران میدهند.
توییتها و نوشتههای کاربران اینترنت و مدیران وبسایتها حاکی از این است که برخی از گونههای فایلهای صوتی و تصویری چون MP3، MP4، SWF و FLV در صورتی که روی سِرورهای خارج از ایران میزبانی شده باشند، در بخشهایی از این کشور قابل دسترس نیستند.
بر اساس این گزارشها، اگر وبسایتی داشته باشید که سِرور آن در کشور کانادا قرار گرفته است، حتی اگر سایتتان در ایران ف-ی-ل-ت-ر نشده باشد، فایل صوتی با فرمت MP3 موجود در آن در بخش هایی از ایران قابل دریافت نیست. این موضوع در صورتی که سایتتان از طراحی Flash استفاده کرده باشد که از فایلهایی با فرمت SWF بهره میبرد، با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد چرا که چنین سایتی به طور کامل دیده نمیشود.
به گفته کارشناسان، در چنین حالتی یکی از نخستین آسیبها متوجه آگهیهای آنلاینی خواهد بود که از قالبهای فلش استفاده میکنند. این دسته از آگهیها معمولاً تصاویری متحرک دارند و برای بینندگان یک وبسایت از جذابیت برخوردارند. به همین علت بسیاری از آگهیها در این قالب ساخته میشوند.
به علاوه بسیاری از پخشکنندهها یا Player های موسیقی و ویدئو در قالب فلش ساخته شدهاند. وبسایتهای زیادی برای نمایش تصاویر و پخش فایلهای صوتی چون آهنگ، کتاب صوتی، رادیوی اینترنتی و پادکست از این پخشکنندهها استفاده میکنند که بر اساس گزارش ها، محدود شدهاند.
به گفته کاربران اینترنتی ساکن ایران، امکان دریافت و ذخیره فایلهایی که قالبهای فلش یا صوتی را دارند هم به همین ترتیب دچار مشکل شده و ممکن نیست؛ مگر آن که در سِرورهای داخل ایران میزبانی شده باشند.
شیوه های تازه محدودیت
نهادهای متولی ف-ی-ل-ت-رینگ در ایران در ماههای اخیر برای محدودسازی اینترنت دست به اقدام های تازه ای زده اند.
از جمله، چندی پیش سرویس تبلیغاتی Adwords گوگل نیز ف-ی-ل-ت-ر شد. هنگامی که کاربر روی یکی از آگهیهای گوگل کلیک میکند، مرورگر به یک پیوند میانی و از آنجا به سایت مقصد هدایت خواهد شد. با ف-ی-ل-ت-ر شدن این پیوند میانی، کلیک روی هر آگهی، کاربر را به جای رفتن به سوی سایت آگهیدهنده، به صفحه ف-ی-ل-ت-رینگ هدایت میکند.
به نظر میرسد هدف از ایجاد محدودیت برای فایلهای صوتی و تصویری، جلوگیری از دسترسی به رادیوهای اینترنتی و پادکستهایی باشد که در سایتهای مختلف بارگذاری میشوند. با این روش در تکثیر این گونه فایلها یا عملکرد پخشکننده یا Player آن اخلال ایجاد میشود.
چندی پیش سرویس جیمیل که به شرکت گوگل متعلق است در ایران ف-ی-ل-ت-ر شد که به گفته مسؤولان به علت اعتراض به حذف نشدن فیلم توهینآمیز به پیامبر اسلام از روی سایت یوتیوب بود. یوتیوب از وبسایتهای زیرمجموعه شرکت گوگل است.
شرکت گوگل به بیبیسی فارسی گفته بود که از قطع دسترسی کاربران ایرانی به جیمیل و دیگر سرویسهایش اطلاع دارد؛ اما مشکل از طرف گوگل نیست.
این مشکل پس از چند روز برطرف و جیمیل دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.
arashpour
06-10-2012, 15:36
عجب داستانی شده این اینترنت.... کم کم باید بریم بجای اشتراک اینترنت اشتراک اداره پست رو بگیریم از این به بعد ....
از دیروز سرعت دانلود خیلی افزایش داشته.. شاید علتش زیاد شدن پهنای باند با توجه به محدودیت دانلود در فایلهای صوتی تصویری باشه؟!
سلام
برای فسخ و قطع سرویس دوباره باید خود صاحب خط بره ؟ یا منی که مستاجر هستمم میتونم برم ؟
بعد اینا وسط دوره فسخ میکنن یا حتما باید 2 ماه بشه ؟
Ehsan Fire
06-10-2012, 16:18
کاربران اینترنتی ساکن ایران در شبکههای اجتماعی خبر از ف-ی-ل-ت-ر شدن برخی قالبهای صوتی و تصویری در ایران میدهند.
توییتها و نوشتههای کاربران اینترنت و مدیران وبسایتها حاکی از این است که برخی از گونههای فایلهای صوتی و تصویری چون MP3، MP4، SWF و FLV در صورتی که روی سِرورهای خارج از ایران میزبانی شده باشند، در بخشهایی از این کشور قابل دسترس نیستند.
بر اساس این گزارشها، اگر وبسایتی داشته باشید که سِرور آن در کشور کانادا قرار گرفته است، حتی اگر سایتتان در ایران ف-ی-ل-ت-ر نشده باشد، فایل صوتی با فرمت MP3 موجود در آن در بخش هایی از ایران قابل دریافت نیست. این موضوع در صورتی که سایتتان از طراحی Flash استفاده کرده باشد که از فایلهایی با فرمت SWF بهره میبرد، با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد چرا که چنین سایتی به طور کامل دیده نمیشود.
به گفته کارشناسان، در چنین حالتی یکی از نخستین آسیبها متوجه آگهیهای آنلاینی خواهد بود که از قالبهای فلش استفاده میکنند. این دسته از آگهیها معمولاً تصاویری متحرک دارند و برای بینندگان یک وبسایت از جذابیت برخوردارند. به همین علت بسیاری از آگهیها در این قالب ساخته میشوند.
به علاوه بسیاری از پخشکنندهها یا Player های موسیقی و ویدئو در قالب فلش ساخته شدهاند. وبسایتهای زیادی برای نمایش تصاویر و پخش فایلهای صوتی چون آهنگ، کتاب صوتی، رادیوی اینترنتی و پادکست از این پخشکنندهها استفاده میکنند که بر اساس گزارش ها، محدود شدهاند.
به گفته کاربران اینترنتی ساکن ایران، امکان دریافت و ذخیره فایلهایی که قالبهای فلش یا صوتی را دارند هم به همین ترتیب دچار مشکل شده و ممکن نیست؛ مگر آن که در سِرورهای داخل ایران میزبانی شده باشند.
شیوه های تازه محدودیت
نهادهای متولی ف-ی-ل-ت-رینگ در ایران در ماههای اخیر برای محدودسازی اینترنت دست به اقدام های تازه ای زده اند.
از جمله، چندی پیش سرویس تبلیغاتی Adwords گوگل نیز ف-ی-ل-ت-ر شد. هنگامی که کاربر روی یکی از آگهیهای گوگل کلیک میکند، مرورگر به یک پیوند میانی و از آنجا به سایت مقصد هدایت خواهد شد. با ف-ی-ل-ت-ر شدن این پیوند میانی، کلیک روی هر آگهی، کاربر را به جای رفتن به سوی سایت آگهیدهنده، به صفحه ف-ی-ل-ت-رینگ هدایت میکند.
به نظر میرسد هدف از ایجاد محدودیت برای فایلهای صوتی و تصویری، جلوگیری از دسترسی به رادیوهای اینترنتی و پادکستهایی باشد که در سایتهای مختلف بارگذاری میشوند. با این روش در تکثیر این گونه فایلها یا عملکرد پخشکننده یا Player آن اخلال ایجاد میشود.
چندی پیش سرویس جیمیل که به شرکت گوگل متعلق است در ایران ف-ی-ل-ت-ر شد که به گفته مسؤولان به علت اعتراض به حذف نشدن فیلم توهینآمیز به پیامبر اسلام از روی سایت یوتیوب بود. یوتیوب از وبسایتهای زیرمجموعه شرکت گوگل است.
شرکت گوگل به بیبیسی فارسی گفته بود که از قطع دسترسی کاربران ایرانی به جیمیل و دیگر سرویسهایش اطلاع دارد؛ اما مشکل از طرف گوگل نیست.
این مشکل پس از چند روز برطرف و جیمیل دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.
پس بگو....الان من چند روزه اصن نمیتونم هیچ ویدو ای رو با هیچ سروری باز کنم...البته با T O R که امتحان میکنم درست میشه...ولی با جوراب نه....ای لعنت به این محدودیت ها..
Silent TR
06-10-2012, 18:37
دوستان من امروز از مخابرات 512 گرفتم
سرعت دانلودم حدودا بین 45 تا 60 هستش میخواهم ببینم سرعت بقیه هم همینطوره ؟
و اینکه تو ساعاتی مثل 2 تا 5 صبح که کسی زیاد اینترنت نمیاد سرعت بالاتر میره ؟
amirpers
06-10-2012, 19:06
آره همین حدوده. متوسط موقع دانلود 62 هستش و معمولا شب ها هم همینه.
درود
خوبی سرعت مخابرات اینه که سرعتش همیشه از اونی که میگن پایین تر نمیاد و خیلی بالا پایین نمیشه و تاثیری تو ترافیک کاربری هم نداره
دوست من میتونم بپرسم از کدوم منطقه مخابراتی سرویس 512 گرفتید؟
دوستان برای تخلیه رانژه راهی غیر از مراجعه حضوری صاحب خط هست؟
برای یکی از دوستانم می خوام بدونم
کسی جواب نمیده؟
سلام دوستان کسی هست از مرکز شهید درزی اینترنت بگیره سرعت 256 میانگین دانلودش چنده ؟ کلا 128 هم سرعت دانلودش چنده ؟ ممنون میشم جواب بدید.
Saeed System
07-10-2012, 01:22
سلام
برای فسخ و قطع سرویس دوباره باید خود صاحب خط بره ؟ یا منی که مستاجر هستمم میتونم برم ؟
بعد اینا وسط دوره فسخ میکنن یا حتما باید 2 ماه بشه ؟
سلام...دقیقا باید همون شخصی بره که موقع درخواست سرویس / کپی شناسنامه داده و امضا داده ( همون صاحب خط که خودتون فرمودید)...وکیل قانونیش هم میتونه بره..
ولی اگر از طرح پیش پرداخت استفاده میکنید ..اگر پول 1 دوره رو ا زپیش نریزید رانژه خودکار جمع میشه...اینو خودم امتحان کردم
Saeed System
07-10-2012, 01:26
سلام دوستان کسی هست از مرکز شهید درزی اینترنت بگیره سرعت 256 میانگین دانلودش چنده ؟ کلا 128 هم سرعت دانلودش چنده ؟ ممنون میشم جواب بدید.
سلام فک رمکینم تو کل تهران 128 بین 15 تا 18 سرعت دانلود ش باشه و 256 هم بین 28 الی 32.. چون خودم هم 128 داشتم و هم 256 و هم پسر عموم تو یه منطقه دیگر تهران 256 داره و سرعت دانلودش بین 28 الی 30..:sq_25:
سلام...دقیقا باید همون شخصی بره که موقع درخواست سرویس / کپی شناسنامه داده و امضا داده ( همون صاحب خط که خودتون فرمودید)...وکیل قانونیش هم میتونه بره..
ولی اگر از طرح پیش پرداخت استفاده میکنید ..اگر پول 1 دوره رو ا زپیش نریزید رانژه خودکار جمع میشه...اینو خودم امتحان کردم
پس در هر صورت اینا پول دوره رو میگیرن ؟ چه من الان برم قطع کنم چه سر ماه ؟
الان بیچارگیه من اینه که یکیو یافتم میتونه برام 512 بگیره ! اما میگه روی خط خودت حالا من رفتم خط خودمو آوردم اما این صاحب خونه گیر آوردن دوبارش سخته !هیچ جوره راه دیگه ای نداره که فسخ شه ؟
kamalrayaneh12
07-10-2012, 16:08
سلام دوستان سوال فوری داشتم کسی از مخابرات adsl تهران س ا ک س داره؟
پورت 443 برای کسی باز هست؟
eblisandenzo
07-10-2012, 21:37
دوستان کسی نمیدونه چرا نمیشه س-ا-ک-س یا چیز پی ان استفاده کرد ؟
من هم مخابرات دارم !
kamalrayaneh12
08-10-2012, 13:11
دوستان کسی نمیدونه چرا نمیشه س-ا-ک-س یا چیز پی ان استفاده کرد ؟
من هم مخابرات دارم !
دوست عزیز اینجا انگار همه خوابن بیخیال....
خودت پورت 443 امتحان کردی؟
eblisandenzo
08-10-2012, 14:56
دوست عزیز اینجا انگار همه خوابن بیخیال....
خودت پورت 443 امتحان کردی؟
آره 443 امتحان کردم ! واسه شما هم نمیشه ؟
kamalrayaneh12
08-10-2012, 15:33
آره 443 امتحان کردم ! واسه شما هم نمیشه ؟
واسه منم نمیشه !
من منطقه 15 تهران هستم شما حدودی منطقه کجایین؟
باید از کسی که ساکس گرفتین بخواین براتون پورت رو بزاره رو 443....خودتون که نمیتونین!
برای من با پورت 443 داره کار می کنه فقط یوتوب شیلتره بقیه بازن...
eblisandenzo
08-10-2012, 19:22
باید از کسی که ساکس گرفتین بخواین براتون پورت رو بزاره رو 443....خودتون که نمیتونین!
منظورتون رو متوجه نشدم ! خوب من هم پورت رو 443 میزنم! تو سایتی هم که خریدم پورت رو گذاشتن 443 !
kamalrayaneh12
08-10-2012, 19:37
طرف خودش داره میگه 443 ساختم و بازه استفاده کن ولی تست که میکنم ارور میده
از 3تا شرکت هم اکانت تست گرفتم که همشونم ارور دادن
منظورتون رو متوجه نشدم ! خوب من هم پورت رو 443 میزنم! تو سایتی هم که خریدم پورت رو گذاشتن 443 !
نمی دونم والله ...برای من که اینجوری بود از 808 به 443 تغییر داد درست شد..
البته قبلش هم کار می کرد ولی سایتها همچنان فیل بود
Saeed System
08-10-2012, 20:03
پس در هر صورت اینا پول دوره رو میگیرن ؟ چه من الان برم قطع کنم چه سر ماه ؟
الان بیچارگیه من اینه که یکیو یافتم میتونه برام 512 بگیره ! اما میگه روی خط خودت حالا من رفتم خط خودمو آوردم اما این صاحب خونه گیر آوردن دوبارش سخته !هیچ جوره راه دیگه ای نداره که فسخ شه ؟
شاید بشه شما تشریف ببرید مرکز مخابراتی ... کپی شناسنامه ضاحب خط و قرار داد اجاره نامه که توش شماره تلفن هم هست رو ببرید و هم کپی شناسنامه موجر...
فکر میکنم براتون انجام بدن چون با وجود این مدارک اثبات 100% میشه که شما موجر و وکیل فعلی خط تلفن هستید تا زمان پایان اجاره نامه..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gifانشالله حل میشه
سلام همگی خسته نباشید من ی سوال داشتم ارزش داره از شاتل بیام تو مخابرات آخه من مصرفم زیاده و پول زیادی رو دارم پرداخت میکنم البته انصافا شاتل سرعت خوبی میده ولی یکم هزینه هاش زیاد من دانشجو هستم صبحها خونه نیستم معمولا اگه دانلود داشته باشم میزارم صبحها که خونه امدم گرفته باشه راستی مخابرات سرویس حجمی نداره؟ مرسی اگه راهنماییم کنید
Kianoosh
09-10-2012, 17:47
دوستان سرعت شما هم داغون شده باز یا فقط منم؟!:دی speedtest هم که نمیشه کلا:27:
DaRiOuShJh
09-10-2012, 19:42
سرعته منم نصف شده
باز چرا؟
سلام
چه شده یهو وسط دانلود سرعت 0 میشه ! timed out هم که میده !
Ami R 940
10-10-2012, 13:14
سذعت منم گوزیده... بچه ها کسی قند شکن داره جدید باشه بده؟؟فری گیت فقط نباشه.. خدایی خیلی حال میده پی ام کنه
یا جایی وی پی ان ساکس اینا رایگان بده
شوربختانه پورتها یکی شدند و ترافیک زیادی هم تقبل میکنن
فکر کنم یه خبراییه؛ من اشتباه کردم چیز پی ان یک ساله گرفتم
planetmercury
10-10-2012, 13:53
من که همیشه TimeOUT رو دارم!
الانم هی دیسکانکتی و. ....
فقط ممخابرات اینجوری شده من ایرانسل دارم بدون مشکل دانلود میکنه و صفحه باز میکنه ! اما این از صبح دانلود که نوسان داره و 0 میشه صفحاتم یکی در میون باز میشه !
feizol65
11-10-2012, 10:55
سلام
چه شده یهو وسط دانلود سرعت 0 میشه ! timed out هم که میده !
سذعت منم گوزیده... بچه ها کسی قند شکن داره جدید باشه بده؟؟فری گیت فقط نباشه.. خدایی خیلی حال میده پی ام کنه
یا جایی وی پی ان ساکس اینا رایگان بده
فقط ممخابرات اینجوری شده من ایرانسل دارم بدون مشکل دانلود میکنه و صفحه باز میکنه ! اما این از صبح دانلود که نوسان داره و 0 میشه صفحاتم یکی در میون باز میشه !
شدیداً تائید میشه.
دائماً سرعت دانلود 0 میشه. صفحات هم که اصلاً باز نمیشه.
این مخابرات خودش دانلود کردن رو محدود میکنه ؟ دقیقا دیشب از ساعت 4 تا الان ساعتی 1 مگ دانلود کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اصلا هیچی نگرفته
چی کار باید کرد 3 روزه افتضاح شده!!!!!!
اخه دلیلش چیه ! نزدیک به روز خاصی هم نیستیم ! اما این طور که به نظر میزسه فیلتر هارو افزایش دادن باز و کنترل رو زیاد کردن که اینجور شده
برای من از دیروز ساعت 6 به بعد درست شد
فعلا مثل اینکه به حالت قبل برگشته تا ببینیم باز کی پاشونو میذارن رو سیم !
من هم این مشکلاتی که بچه ها گفتن رو دارم.یعنی چی آخه؟یعنی درست بشو نیست؟یوتیوب هم که اصلا باز نمیشه.امروز که از روزای دیگه افتضاح تره.باز حداقل مشکل لود صفحات رو نداشتم که اونم اضافه شده.همش قطع میشه.
من خودم س*ا*ک*س دارم تقریبا 2.3 روز پیش با چیز پی ان یکی از آشناها امتحان کردم جواب داد ی*و*ت*ی*و*ب هم باز شد ولی خودم با س*ا*ک*س مشکل دارم
feizol65
11-10-2012, 22:52
من هم این مشکلاتی که بچه ها گفتن رو دارم.یعنی چی آخه؟یعنی درست بشو نیست؟یوتیوب هم که اصلا باز نمیشه.امروز که از روزای دیگه افتضاح تره.باز حداقل مشکل لود صفحات رو نداشتم که اونم اضافه شده.همش قطع میشه.
شدیم بدتر از موش آزمایشگاهی !
پول میدیم و رومون آزمایش می کنن !
اگه دارن ازمون سوءاستفاده می کنن ، خدا عزیزترین کسشون رو بکشه !
من دو سال مخابرات داشتم به خاطر همین مسخره بازیهاش رفتم پارس آنلاین
چه داستانی گیر افتادیم با وجود مشکلی که هست پس فعلا شنبه نرم ثبت نام ؟چه گیر افتادیم نه راه پس نه پیش :sq_21:
Step-Rap
12-10-2012, 21:07
دوستان سرویس 256 نامحدود مخابرات چطوره ؟؟ میخوام ببینم می ارزه از صبانت بیام این شرکت ؟!
قبلا میگفتن اگه از مخابرات داشته باشی بعد مثلا تو سایتای .... بری زنگ میزنن به خونه و اذیت و فلان ... درسته ؟؟
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
old_snake1370
13-10-2012, 15:02
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
مخابرات شهید غریبی - تهران
C:\Users\Farshid>ping google.com -t
Pinging google.com [74.125.143.138] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=126ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=128ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=126ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=127ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=131ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=148ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=147ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=150ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=144ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=146ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=149ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=146ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=145ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=149ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=138ms TTL=45
Reply from 74.125.143.138: bytes=32 time=151ms TTL=45
Ping statistics for 74.125.143.138:
Packets: Sent = 27, Received = 27, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 126ms, Maximum = 151ms, Average = 142ms
Control-C
^C
feizol65
13-10-2012, 20:33
Pinging [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [173.194.71.99] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.71.99: bytes=32 time=594ms TTL=44
Reply from 173.194.71.99: bytes=32 time=514ms TTL=44
Reply from 173.194.71.99: bytes=32 time=456ms TTL=44
Reply from 173.194.71.99: bytes=32 time=469ms TTL=44
Ping statistics for 173.194.71.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 456ms, Maximum = 594ms, Average = 508ms
DaRiOuShJh
14-10-2012, 21:10
Pinging google.com [173.194.34.198] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.34.198: bytes=32 time=1079ms TTL=48
Reply from 173.194.34.198: bytes=32 time=995ms TTL=48
Reply from 173.194.34.198: bytes=32 time=894ms TTL=48
Reply from 173.194.34.198: bytes=32 time=1006ms TTL=48
Ping statistics for 173.194.34.198:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 894ms, Maximum = 1079ms, Average = 993ms
استقلال تهران
البته دانلود داره میکنه یه مقدار برای اون رفته بالا:sq_24:
landscape
15-10-2012, 21:59
دوستان سلام....
یه سئوال حیاتی....
adsl مخابرات گرفتم ، بعد که نصابش رفت، فردا ش دیدم یه برنامه ای اضافه شده به اسم shabah یا shabahng ، روی منوی استارتم هم میاد شباهنگ، بعدش وصل که میشم به اینترنت انگار کل سیستم کامپیوترم سرعتش میشه صفر، کند کند میشه...این میدونید از چیه؟
دوستان سلام....
یه سئوال حیاتی....
adsl مخابرات گرفتم ، بعد که نصابش رفت، فردا ش دیدم یه برنامه ای اضافه شده به اسم shabah یا shabahng ، روی منوی استارتم هم میاد شباهنگ، بعدش وصل که میشم به اینترنت انگار کل سیستم کامپیوترم سرعتش میشه صفر، کند کند میشه...این میدونید از چیه؟
شاید ویرس باشه بهتره یه انتی ویروس خوب بریزی ببنی جریان چیه
خب پاکش کن هرچی که هست اگه دیدی پاک نمیشه انتی ویروس بریز نشدش دیگه ویندوز عوض کن
Step-Rap
16-10-2012, 00:59
دوستان سرویس 256 نامحدود مخابرات چطوره ؟؟ میخوام ببینم می ارزه از صبانت بیام این شرکت ؟!
قبلا میگفتن اگه از مخابرات داشته باشی بعد مثلا تو سایتای .... بری زنگ میزنن به خونه و اذیت و فلان ... درسته ؟؟
میشه یکی جوابمو بده ؟:sq_3:
GHAGHALEELEE
16-10-2012, 01:16
من خودم س*ا*ک*س دارم تقریبا 2.3 روز پیش با چیز پی ان یکی از آشناها امتحان کردم جواب داد ی*و*ت*ی*و*ب هم باز شد ولی خودم با س*ا*ک*س مشکل دارم
من هم با س-ا-ک-س مشکل دارم.بچه ها شما واسه گذر از محدودیت از چی استفاده میکنید؟سرعت قندشکنتون چه طوره؟
من هم با س-ا-ک-س مشکل دارم.بچه ها شما واسه گذر از محدودیت از چی استفاده میکنید؟سرعت قندشکنتون چه طوره؟
از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پورت 443
برای یوتوپ هم اجبارا چون با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه و دی ان اسشو بستن از v.p...n
Citrix Systems
16-10-2012, 09:41
سلام چطوری میتونم 512 مخابرات بگیرم ؟
سلام
من از مخابرات کرج اینترنت 512 گرفتم. خط هم فیبر نوری هست ولی از روزی که وصل شده تا الان که حدود 20 روزه حداکثر سرعت دانلودی که گرفتم 24 کیلوبایت بوده(یعنی کمتر از حتی 256)
هر روز هم دارم به 2828 زنگ میزنم میگن هیچ مشکلی از طرف ما نیست. حتی مرکز مخابرات هم رفتم رییس مرکز دستور داد چک کردن گفتن سرعت درسته.
من مطمئن هستم که کس دیگه ای هم از اینترنت من استفاده نمیکنه.
کسی راه حلی به نظرش میرسه؟
سلام چطوری میتونم 512 مخابرات بگیرم ؟
با داشتن کارت دانشجویی مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر خیلی راحت با یک درخواست 512 میگیری
سلام
من از مخابرات کرج اینترنت 512 گرفتم. خط هم فیبر نوری هست ولی از روزی که وصل شده تا الان که حدود 20 روزه حداکثر سرعت دانلودی که گرفتم 24 کیلوبایت بوده(یعنی کمتر از حتی 256)
هر روز هم دارم به 2828 زنگ میزنم میگن هیچ مشکلی از طرف ما نیست. حتی مرکز مخابرات هم رفتم رییس مرکز دستور داد چک کردن گفتن سرعت درسته.
من مطمئن هستم که کس دیگه ای هم از اینترنت من استفاده نمیکنه.
کسی راه حلی به نظرش میرسه؟
دوست عزیز با speedtest یه تست بگیر ببین چنده سرعتت
Firebirds
16-10-2012, 11:32
دوستان سرعت آپلود شما هم آمده پایین ؟
برای من روی سرویس 256 سرعت آپلود واقعی ایم شده 54 البته Upstream هنوز روی 95 تنظیم شده !!
GHAGHALEELEE
16-10-2012, 12:49
دوستان سرعت آپلود شما هم آمده پایین ؟
برای من روی سرویس 256 سرعت آپلود واقعی ایم شده 54 البته Upstream هنوز روی 95 تنظیم شده !!
برای من ثابته.512 دارم و اپلودم روی 159 بسته شده بود الانم همونه.
سلام دوستان خسته نباشید بی زحمت ی نفر ی پینگ با سرعت 256 بگیره تو تهران ببینم اگه خوبه برم در خواست بدم با کارت لیسانس قبول میکنن؟ مرسی اگه جواب بدید یاعلی.
afshinworld
16-10-2012, 15:43
سلام
الان دوستانی که نت از مخابرات دارن چقدر راضی هستن(1 تا 10 چند میدین) چقدر قعطی داره افت سرعت چقدر دارید؟
کسی از مرکز مخابرات بابائی داره؟
دوستانی که 512 دارن دان اپ شون با پینگ چقدره؟(گیم جواب میده)
امروز رفتم مخابرات گفت 512 همین جوری میدن چیزی نمی خواد واسه گرفتن اگه از سرعت راضی هستید بگید منم بگیرم.
:sq_8:
mamali_ho
16-10-2012, 23:51
میشه یکی جوابمو بده ؟:sq_3:
دوست عزیز الان حدود8-9 روز هست که اینترنت مخابراتم فعال شده. تا الان که راضی بودم سرعت دانلودم بیشتر مواقع 32 هست. (256 گرفتم)
قبلش 2سال صبانت داشتم. ولی این آخریا دیگه صبا خیلی افتضاح شده بود واسه همین دیگه از مخابرات گرفتم. اصلا هم پشیمون نیستم.
Firebirds
19-10-2012, 14:08
خب امروز ADSL من رسما تعطیله !
این پیج رو 5 دقیقه طول کشید باز کنه سرعت دانلود هم 2 کیلوبایت / سِکِند !
arashpour
19-10-2012, 14:08
امروز خیلی داغونه....
hamed619
19-10-2012, 14:15
برای من داغونه مرد تا این صفحه رو باز کنه تازه خیلی از سایتهای دیگرو هم واز نمیکنه لعنت به مخابرات
dany_3p4u
19-10-2012, 14:19
سلام دو روزه سرعت پایینه، امروز زنگ زدم پشتیبانی می گه الآن برای تست پورتت را روی دو مگ بستم الآن ببین چه جوره! می گم فرقی نکرده! می گه خوب پس حتما نرم افزاری چیزی نصب کردی یا روی خط ت نویز هست یا تلفن بیسیم! می گم یک ساله دارم استفاده می کنم پس چرا مشکلی نداشت! تلفن هم از پریز کشیدم! نرم افزارم چیزی نصب نکردم! می گه اینجا مشکلی نداری!!! می گم باشه دستت درد نکنه! جالبیش اینجاس بلافاصله بعد از قطع کردن دوباره پورت را ریست کرد و گذاشت روی 512 :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش اتفاقی به ذهنم رسید رفتم سایت تبیان از بخش دانلودش تست کنم، دیدم بهله! با حداکثر سرعت دانلود می کنه! اما برای بقیه سایت ها واسه لودشونم مشکل داره! خلاصه که ...
امروز به شدت نوسان و تایم اوت به وجود اومده
باید سایت ها رو چندبار رفرش کرد تا باز بیشن
Kianoosh
19-10-2012, 15:10
سلام دو روزه سرعت پایینه، امروز زنگ زدم پشتیبانی می گه الآن برای تست پورتت را روی دو مگ بستم الآن ببین چه جوره! می گم فرقی نکرده! می گه خوب پس حتما نرم افزاری چیزی نصب کردی یا روی خط ت نویز هست یا تلفن بیسیم! می گم یک ساله دارم استفاده می کنم پس چرا مشکلی نداشت! تلفن هم از پریز کشیدم! نرم افزارم چیزی نصب نکردم! می گه اینجا مشکلی نداری!!! می گم باشه دستت درد نکنه! جالبیش اینجاس بلافاصله بعد از قطع کردن دوباره پورت را ریست کرد و گذاشت روی 512 :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش اتفاقی به ذهنم رسید رفتم سایت تبیان از بخش دانلودش تست کنم، دیدم بهله! با حداکثر سرعت دانلود می کنه! اما برای بقیه سایت ها واسه لودشونم مشکل داره! خلاصه که ...
باز خوب گفت بهت راضی باش !:دی بله سرعت با سرورهای خارجی داغون شده پینگ و تایم اوت هم رفته بالا ... هرچند برای دانلود چند لینک همزمان دانلود کنی تقریبا به حداکثر سرعت میرسی ولی وبگردی بازی و ... فکر نکنم!
راستی چرا 512 شما تقویت شدس؟:biggrin:
Line Attenuation و SNR چنده؟
joibari2
19-10-2012, 15:28
سرعت خیلی پایینه!!دانلودم 7 - 8 کیلوبایته!!
dany_3p4u
19-10-2012, 16:11
باز خوب گفت بهت راضی باش !:دی بله سرعت با سرورهای خارجی داغون شده پینگ و تایم اوت هم رفته بالا ... هرچند برای دانلود چند لینک همزمان دانلود کنی تقریبا به حداکثر سرعت میرسی ولی وبگردی بازی و ... فکر نکنم!
راستی چرا 512 شما تقویت شدس؟:biggrin:
Line Attenuation و SNR چنده؟
خوشبختانه فعلا کار دانلود ندارم اما آری واقعا صفحه باز کردن رو اعصابه!
من کاملا بی تقصیرم :دی چند وقت پیش مخابرات طی یک حرکت خود جوش :دی برای خیلی ها سرعت ها شون را بالا برده بود، چند تا از بجه های اینجام همین سرعت را دارند
این اطالاعات را اگه برات مهمه از کجا باید بخونم؟ تو قسمت Device Info نگاه کردم نبود، مودم هم asus am 602
Kianoosh
19-10-2012, 16:17
گفتم شاید نویز خطت بالا بوده بیشتر بستن از این حرکت خود جوشا منم میخوام!:دی تو همون device info>statistics>adsl
سرعت پکیده در حد 2 کیلوبایت
خوبه فقط مرکز ما نیست سراسری باشه زودتر حل میشه
Kianoosh
19-10-2012, 16:45
یه عکس از سرعت دانلودم میذارم خواهشا دوستان چشم نزنن!:دی
Ehsan Fire
19-10-2012, 17:26
این دو صفحه تایید تا دسته...سرعت دانلود پکیده عجیب....ماله من اصن صفر میشه:) ...
hastor111
19-10-2012, 17:38
کلا سرور های خارجی داغون شده
یه سر برید سایت فارس نیوز قسمت صوت و تصویرش یه تیکه فیلمشو بزنید برا دانلود.:31:
Reza_994
19-10-2012, 17:39
نمیدونم سرعت اینو دیگه برا چی کم کردن ! vpn و انواع ساکس ها رو بستن با پورت 443 و vpn هایی هم که باز میشد سرعت در حد چ. بود حالا همینم از ما گرفتن
به به میبینم که همه مثل همیم! سرعتا بدجوری پایینه آقا بد!
dany_3p4u
19-10-2012, 17:48
گفتم شاید نویز خطت بالا بوده بیشتر بستن از این حرکت خود جوشا منم میخوام!:دی تو همون device info>statistics>adsl
شک نکن توی منطقه پیام نور خود جوش بوده و لاغیر :دی
گوش شیطون کر فکر کنم درست شد!
دوستان یه سوال ، چطوری یوتیوب رو باز کنیم؟
گوش شیطون کر فکر کنم درست شد!
دوستان یه سوال ، چطوری یوتیوب رو باز کنیم؟
آره درست شد الان.
با پیزپی ان باید باز کنیش
hastor111
19-10-2012, 18:33
خدارو شکر درست شده انگار
آره درست شد الان.
با پیزپی ان باید باز کنیش
دمت گرم داداش اینو که خودمم میدونم :دی
ولی با سا/کس هم باز نمیشه. یعنی نه صفحه شیلتر میاد نه هیچی سایت باز نمیشه. اون بالا هم تیتر سایت پیوندها میاد... :(
دمت گرم داداش اینو که خودمم میدونم :دی
ولی با سا/کس هم باز نمیشه. یعنی نه صفحه شیلتر میاد نه هیچی سایت باز نمیشه. اون بالا هم تیتر سایت پیوندها میاد... :(
با وی چی ام باید بری که کلا ip عوض بشه.
البته باید چند سرور تست بکنی ببینی با کدوما باز میشه.
با وی چی ام باید بری که کلا ip عوض بشه.
البته باید چند سرور تست بکنی ببینی با کدوما باز میشه.
ای بایا :( ما که چی پی ان نداریم چه خاکی به سرمون بریزیم؟ بریم واسه یه سایت بخریم؟ یعنی با سا/کس ip عوض نمیشه؟
وضعیت من بدک نیست:5:
ای بایا :( ما که چی پی ان نداریم چه خاکی به سرمون بریزیم؟ بریم واسه یه سایت بخریم؟ یعنی با سا/کس ip عوض نمیشه؟
فعلا با ساکس باز نمیشه نمیدونم چه بلایی سرش آوردن فقط با چیز پی ان
اقا یه سوال این مرکز مخابراتی ما تقریبا روبروی دخانیات توی خیابان قزوین داره اینترنت 512 مخابرات رو بدون محدود دانلود ، ماهی 20 تومن میده .. واقعی هستش یا نه اخر ماه یه قبض تلفن نجومی قراره برامون بیاد؟؟؟؟. من گرفتم و تا الان هم حسابی از ش استفاده کردم ؟؟؟
Firebirds
20-10-2012, 13:12
دوستان این شماره پشتیبانی مخابرات که اپراتور جواب میده کدومه ؟!
stratocaster
20-10-2012, 16:28
دوستان من اجاره نامم قدیمیه تمدید هم لفظی کردیم .. کاری میشه کرد ؟
stratocaster
20-10-2012, 16:28
دوستان این شماره پشتیبانی مخابرات که اپراتور جواب میده کدومه ؟!
..................
۲۸۲۸
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.