ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

albertxx
03-01-2018, 00:58
سلام
ببخشید هزینه اینها رو خودمون باید بدیم؟اگه جواب مثبته چقدر میشه و قیمت مودمش چقدره؟ممنون میشم راهنمایی کنید

از تعرفه هاش و قیمت مودم اطلاع دارین؟
الان رو این خط مسی من نهایت 8 مگ میگیرم
اول اینه اصلا فراگیر نیست و خیلی جاها به صورت محدود میدن
قبل از طرح تعرفه اینترنت غیر حجمی با حجم هایی مثل 50 و 100 گیگ در ماه ارائه میشد که خیلی مسخره بود
سرعت 50 مگ بعد حجم 50 گیگابایت ماهیانه ؟؟ :n02: همون هفته اول تمومه
بعد از طرح های جدید هم فعلا تعرفه جدید ارائه نشده واسه VDSL ( البته فقط قیمت ارائه شده واسش تو تعرفه جدید )
تو این تاپیک بعضیا داشتن و نظرشون رو گفتن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی کلا کیفیتش اونقدر ها تعریفی نداره - بعضی دوستان تو مناطق شیراز FTTh با سرعت 1 گیگ هم گرفتن
ولی خب هستن افرادی که ناراضی باشن و یه دوست عزیزی میگفت کیفیتش با ADSL فرقی نداره

تجهیزات گرون
هزینه سیم کشی زیاد
هزینه ماهیانه زیاد

این همه هزینه ارزش نداره - چون زیرساخت و پهنای باند کل کشور اینقدر کمه که اصلا شما FTTH با سرعت 1 گیگ هم باشی فرقی نداره
بعدشم FTTH بگیری نتونی درست و حسابی ازش استفاده کنی چه فایده داره ؟ ( سایت ها همه چیلتر و ... )

دلیلش رو هم تو تاپیک طرح جدید نت گفتم

کل پهنای باند اینترنت کشور نزدیک به 1 ترابیت هست ( دقیقش 995 گیگابیت هست )
منظور فقط ترانزیت به اینترنت بین الملل هست و نه اینترنت داخلی ( اینترانت )

حالا تو ایران نزدیک به 9 میلیون کاربر باند پهن وجود داره ( ADSL VDSL و ...... )
با یه ضرب و تقسیم ساده راحت میشه پی برد به هر کاربر اینترنت پر سرعت 110 کیلوبیت ( 13 کیلوبایت ) میرسه

13 کیلوبایت به طور میانگین !!! برای هر شخص
حالا حساب کنید چقدر از مردم سرعت 16 مگ دارن و انتظار چه سرعتی رو دارن !
عملا کیفیت تو ایران وجود خارجی نداره چون چیزی به اسم اینترنت نیست ( 1 ترابیت حجم ترانزیت عملا فاجعست )

طرح جدید چطور میخواد کیفیت رو بیشتر کنه ؟؟؟ وقتی پهنای باند کشور نزدیک به 0 هست بالا بردن قیمت کیفیت اضافه میکنه ؟؟
آقایون فقط روش درآمد زایی رو عوض کردن !

برید حساب کنید ببینید پولی که بابت سرعت 16 مگ میگیرن چقدر هست ( حالا VDSL و FTTH بماند - فرض میگیریم نیست )
بعد ببینید در اصل فقط واسه هرکاربر زیر 1 مگ پهنای باند در کشور وجود داره !
واسه همینه زور میزنن تا کل سایت های داخلی رو بیارن رو سرور های ایرانی
چون کل این ملت بخوان از نت خارجی استفاده کنن عملا اینترنت کشور فلج میشه ! ( همین الانشم هست )

با یه حساب کتاب سرانگشتی پی میبرید چرا شرکت های اینترنتی روز به روز بزرگتر و حریص تر میشن !
عملا باد هوا به مشترک میفروشن ولی چه پولایی میگیرن

میلیارد ؟؟ شوخیشم قشنگ نیست
بعدی فکر کنم تیلیارده ؟ درسته ؟:n09:

L.utus
03-01-2018, 19:57
ADSL در حداکثر سرعت میتونه سرعت دانلود 24 مگ رو بده ( اگرچه خیلی ها نمیتونن به این سرعت برسن و تا همون 16 مگ هم که شرکت ها ارائه میدن به زور دریارفت میکنن چون در بهترین شرایط سیم و نزدیک بودن به مرکز مخابراتی و کم بودن نویز این سرعت امکان پذیر هست )

در حالی که VDSL سرعت دانلود تا مرز 52 مگ میره وسرعت آپلود حدود 16 مگ
البته مخابرات سرعت 100 مگ ارائه میده که فکر کنم VDSL+ باشه

دلیل سرعت بیشتر هم اینه تو VDSL شما به فیبر نوری نزدیک تر هستید ( بالاتر توضیح دادم )

در واقع اینجوری میشه
فلش ها مسیر انتقال هستن >>>

ADSL
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر>>> مسی >>> کافو >>> مسی >>> مشترک

VDSL
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر>>> فیبر >>> کافو >>> مسی >>>مشترک

FTTH ( همون فیبر که میگن )
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر >>> فیبر >>> کافو >>> فیبر >>> مشترک

در واقع تو هر مرحله فیبر نوری به شما نزدیکتر میشه و سرعت بالاتر میره

یعنی الان افرادی که سیم کشی منطقشون فیبرنوریه ازلحاظ سخت افزاری می تونن vdsl بگیرن و نیازی به سیم کشی یا تجهیزات جدید نیست؟ و فقط لازمه مودم vdsl بخرن برای ثبت نام؟

ardeshir n
03-01-2018, 20:38
یعنی الان افرادی که سیم کشی منطقشون فیبرنوریه ازلحاظ سخت افزاری می تونن vdsl بگیرن و نیازی به سیم کشی یا تجهیزات جدید نیست؟ و فقط لازمه مودم vdsl بخرن برای ثبت نام؟درود.
مطمئن نیستم ولی فکر نکنم مودم بخواد.
الآن مودم ها ۳۰۰ مگابیت میگیرن برای وای فای،که نشون میده ۳۰۰ مگابیت پهنا ساپورت می کنند.

Sent from my K00E using Tapatalk

albertxx
03-01-2018, 20:58
یعنی الان افرادی که سیم کشی منطقشون فیبرنوریه ازلحاظ سخت افزاری می تونن vdsl بگیرن و نیازی به سیم کشی یا تجهیزات جدید نیست؟ و فقط لازمه مودم vdsl بخرن برای ثبت نام؟
تا اونجا که خبر دارم میتونید بگیرید ولی اول اینکه کافو نوری باید در محل نصب باشه
دوم اینکه مخابرات منطقه VDSL ارائه بده - چون برخی مراکز مخابراتی که تو تبلیغات هم گفته شده میتونن ارائه بدن کارمندانش هنوز فرق بین VDSL و FTTH رو نمیدونن( شرکت های دیگه ارائه نمیدن چون فیبر انحصار مخابراته )
سوم سیم کشی از کافو تا منزل که مسی هست باید کیفیت مطلوبی داشته باشه و نزدیک به محل باشه ( از یه فاصله ای بیشتر باشه فکر نکنم ارائه بدن - البته این گزینه رو فکر میکنم :n13:)

درود.
مطمئن نیستم ولی فکر نکنم مودم بخواد.
الآن مودم ها ۳۰۰ مگابیت میگیرن برای وای فای،که نشون میده ۳۰۰ مگابیت پهنا ساپورت می کنند.

Sent from my K00E using Tapatalk

نه عزیز اون یه چیز دیگست :n02:

مودم های ADSl و VDSL و FTTH ( فیبر ) هر کدوم جداگانه هستن
چون تکنولوژی مورد استفاده در اونا فرق داره
البته مودم هایی در بازار هستن که ADSL و VDSL رو با هم ساپورت میکنن

اونی که شما میگی 300 مگ قدرت آنتن دهی و پهنای باند به اشتراک گذاری محتوا از طریق وای فای هست
در واقع یعنی بخش روتر دستگاه شما قابلیت پوشش کاربران بیشتر و همچنین سرعت بالاتر رو میده ( گوشی - لپ تاپ - تلویزیون و ... )
که بیشتر به درد کارایی مثل استریم خانگی میخوره و یا هارد های cloud که میخواد فایل رو به اشتراک بزارید

Meysam Raz
03-01-2018, 21:17
کل پهنای باند اینترنت کشور نزدیک به 1 ترابیت هست ( دقیقش 995 گیگابیت هست )
منظور فقط ترانزیت به اینترنت بین الملل هست و نه اینترنت داخلی ( اینترانت )

حالا تو ایران نزدیک به 9 میلیون کاربر باند پهن وجود داره ( ADSL VDSL و ...... )
با یه ضرب و تقسیم ساده راحت میشه پی برد به هر کاربر اینترنت پر سرعت 110 کیلوبیت ( 13 کیلوبایت ) میرسه

13 کیلوبایت به طور میانگین !!! برای هر شخص
حالا حساب کنید چقدر از مردم سرعت 16 مگ دارن و انتظار چه سرعتی رو دارن !
عملا کیفیت تو ایران وجود خارجی نداره چون چیزی به اسم اینترنت نیست ( 1 ترابیت حجم ترانزیت عملا فاجعست )

طرح جدید چطور میخواد کیفیت رو بیشتر کنه ؟؟؟ وقتی پهنای باند کشور نزدیک به 0 هست بالا بردن قیمت کیفیت اضافه میکنه ؟؟
آقایون فقط روش درآمد زایی رو عوض کردن !

برید حساب کنید ببینید پولی که بابت سرعت 16 مگ میگیرن چقدر هست ( حالا VDSL و FTTH بماند - فرض میگیریم نیست )
بعد ببینید در اصل فقط واسه هرکاربر زیر 1 مگ پهنای باند در کشور وجود داره !
واسه همینه زور میزنن تا کل سایت های داخلی رو بیارن رو سرور های ایرانی
چون کل این ملت بخوان از نت خارجی استفاده کنن عملا اینترنت کشور فلج میشه ! ( همین الانشم هست )

با یه حساب کتاب سرانگشتی پی میبرید چرا شرکت های اینترنتی روز به روز بزرگتر و حریص تر میشن !
عملا باد هوا به مشترک میفروشن ولی چه پولایی میگیرن

میلیارد ؟؟ شوخیشم قشنگ نیست
بعدی فکر کنم تیلیارده ؟ درسته ؟
دیدم شما و یکی دو نفر دیگه این استدلال رو چند جا مطرح کردید ولی خب یک مقداری ناقصه
اگر با این قیاس صرفا بگیم وضعیت اینترنت و زیر ساخت خرابه که کشف جدیدی نیست همه میدونن
اگر برای این استفادش کنی که دهن فرد مقابل یک جورایی بسته بشه و چیزی نگه هم شاید بشه استفاده کرد ازش
اما نمیشه گفت هیچ طرحی رو نمیشه توی این وضعیت اعمال کرد

بزارید با مثال بگم
شما همین منطقی که بالا ازش استفاده کردی رو میتونی در مورد تعداد وسایل نقلیه کل کشور و مقدار بنزینی که روزانه میتونیم وارد و تولید و توزیع کنیم بگی و به این نتیجه برسی که نمیشه این همه ماشین که توی کشور هست هر روز سوخت گیری کنن
یا در مورد سرانه فضای سبز بگی متراژ پارک های تهران فلان قدره و به هر نفر مثلا یک متر فضای سبز میرسه پس با این وضعیت کسی که میره پارک نمیتونه راه بره بدوئه و ...
در مورد کتابخونه ، شبکه و آنتن دهی موبایل و ... هم همینطور ، در واقع استفاده از اینترنت و سایر این کالاها و امکاناتی که گفته شد مقطعی هستش و همه باهم استفاده نمیکنن
یعنی همه نمیشینن روی اینترنت که بخواد 16 کیلو بایت بهشون برسه همونطوریکه همه باهم نمیرن فضای سبز و پارک ( مگر 13 بدر ) یا همه باهم هر روز نمیرن بنزین بزنن و نازل رو بگیرن دستشون وایسن یا همه باهم شروع به صحبت با موبایل نمیکنن (مگر سال تحویل عید ) که توی اون مقطع اختلال طبیعی هستش ، همین الان بعد از ظهر تا شب اوج مصرف برقه و اوج مصرف اینترنت و ...
صرفا خواستم بگم کشف جدید یا استدلال قوی ای نیست این داستان که هرجا میرید نقل قولش کنید
موفق باشید

albertxx
03-01-2018, 21:56
دیدم شما و یکی دو نفر دیگه این استدلال رو چند جا مطرح کردید ولی خب یک مقداری ناقصه
اگر با این قیاس صرفا بگیم وضعیت اینترنت و زیر ساخت خرابه که کشف جدیدی نیست همه میدونن
اگر برای این استفادش کنی که دهن فرد مقابل یک جورایی بسته بشه و چیزی نگه هم شاید بشه استفاده کرد ازش
اما نمیشه گفت هیچ طرحی رو نمیشه توی این وضعیت اعمال کرد

بزارید با مثال بگم
شما همین منطقی که بالا ازش استفاده کردی رو میتونی در مورد تعداد وسایل نقلیه کل کشور و مقدار بنزینی که روزانه میتونیم وارد و تولید و توزیع کنیم بگی و به این نتیجه برسی که نمیشه این همه ماشین که توی کشور هست هر روز سوخت گیری کنن
یا در مورد سرانه فضای سبز بگی متراژ پارک های تهران فلان قدره و به هر نفر مثلا یک متر فضای سبز میرسه پس با این وضعیت کسی که میره پارک نمیتونه راه بره بدوئه و ...
در مورد کتابخونه ، شبکه و آنتن دهی موبایل و ... هم همینطور ، در واقع استفاده از اینترنت و سایر این کالاها و امکاناتی که گفته شد مقطعی هستش و همه باهم استفاده نمیکنن
یعنی همه نمیشینن روی اینترنت که بخواد 16 کیلو بایت بهشون برسه همونطوریکه همه باهم نمیرن فضای سبز و پارک ( مگر 13 بدر ) یا همه باهم هر روز نمیرن بنزین بزنن و نازل رو بگیرن دستشون وایسن یا همه باهم شروع به صحبت با موبایل نمیکنن (مگر سال تحویل عید ) که توی اون مقطع اختلال طبیعی هستش ، همین الان بعد از ظهر تا شب اوج مصرف برقه و اوج مصرف اینترنت و ...
صرفا خواستم بگم کشف جدید یا استدلال قوی ای نیست این داستان که هرجا میرید نقل قولش کنید
موفق باشید
سلام علیکم - حالا چرا دعوا داری ! :n02:
حالا کی گفته جدید کشف کردیم ؟؟
همزمانی یا به قول شما همون مقطعی بودن درسته ولی یه مشکل وجود داره
یه مقدار طبیعی هست که به طور میانگین باید وجود داشته باشه حتی اگه همزمانی هم نباشه

مقدار پهنای باند کشور یا همون به طور کلی همون زیرساخت به حدی فاجعست که اگه 10 درصد کل مردم هم از این نت استفاده کنن باقی نمیمونه
نمونه بارزش رو هم میتونید در اوج در اوج مصرف ترافیک ببینید که چه مقدار پینگ و یا به طور کلی کیفیت نت از بین میره
مقدار میانگین پهنای باند کشور به حدی پایینه که میشه گفت در صد صفره

اگه فقط و فقط 10 درصد مردم همزمان از نت استفاده کنن میانگین مصرف از 13 کیلو میرسه به 130 کلیوبایت ( اگر چه میزان این همزمانی خیلی بیشتره )

وضعیت کیفیت نت کشور دیگه برای همه مشخصه !
نه تنها جای توجیح نداره بلکه حتی جای تفکر هم نداره که آدم بخواد ازش دفاع کنه

حتی هستن کسایی که وقتی منزلشون فیبر گرفتن دیدن کیفیتش حتی با ADSL با سرعت 16 مگی هم فرقی نداره
چون چه شما خونه فیبر داشته باشی چه ADSL مهم نیست - چه 16 کیلوبیت چه 1 گیگابیت
وقتی خروجی نت کشور مثل یه شیلنگ میمونه دیگه به شما لوله پولیکا هم بدن باز فشار ورودی شما بیشتر نمیشه

Antonio1991
03-01-2018, 23:30
حذف شود

Sent from my LG-M320 using Tapatalk

makmakf
04-01-2018, 15:28
سلام دوستان
من طرح 1 ساله گرفتم حجم تموم شده. چکار باید بکنم تا تعرفه جدید بگیرم؟
مرسی

m_amin
04-01-2018, 17:10
سلام دوستان
من طرح 1 ساله گرفتم حجم تموم شده. چکار باید بکنم تا تعرفه جدید بگیرم؟
مرسی

احتمالا میتونی به ۲۰۲۰ زنگ بزنی بگی طرحت رو از این جدید ها بزارن بعد یکی دو روز عوض میشه طرحت میتونی تو‌ پنلت درداخت رو انجام بدی فعال بشه
پیش پرداخت هم بگیر

SPIRIT PALST III
05-01-2018, 10:37
من منزل تغییر کرده با یه شماره تلفن دیگه ای دی اس ال مخابرات گرفتم جدید این مشکل پیش اومد تا چند هقته پیش با اون شماره قبلی مشکلی نبود...صبح تا ظهر وارد آنلاین بازی pes 2018 میشه ولی ساعت 5 به بعد وارد نمیشه...امروز عصر هم تست کنم دیگه مطمعن میشم که همینطوره یا نه...توی سایت پی اس کونامی یه port cheker داره می شه تست کرد که پورت آنلاین پی اس باز هست یا نه من دیشب هر چی تست کردم بسته بود ولی صبح تست کردم الان باز بود!!! و وارد آنلاین میشد... .!!!!!!!حالا نمی دونم مشکل از مخابرات هست یا مودم... .????????

ممنون میشم راهنمایی کنید...

mansia
05-01-2018, 10:52
من منزل تغییر کرده با یه شماره تلفن دیگه ای دی اس ال مخابرات گرفتم جدید این مشکل پیش اومد تا چند هقته پیش با اون شماره قبلی مشکلی نبود...صبح تا ظهر وارد آنلاین بازی pes 2018 میشه ولی ساعت 5 به بعد وارد نمیشه...امروز عصر هم تست کنم دیگه مطمعن میشم که همینطوره یا نه...توی سایت پی اس کونامی یه port cheker داره می شه تست کرد که پورت آنلاین پی اس باز هست یا نه من دیشب هر چی تست کردم بسته بود ولی صبح تست کردم الان باز بود!!! و وارد آنلاین میشد... .!!!!!!!حالا نمی دونم مشکل از مخابرات هست یا مودم... .????????

ممنون میشم راهنمایی کنید...

توی تاپیک های دیگه هم اشاره شده که برای کنسول ها محدودیت و اختلال درست شده و بر میگرده به خبر دیروز که گفتن آقایون میخوان برای بازی هایی که مجوز!!! نداره محدودیت درست کنن. فیلترینگ اینترنت کم بود حالا فیلتر کنسول هم داره مد میشه.

SPIRIT PALST III
05-01-2018, 11:00
توی تاپیک های دیگه هم اشاره شده که برای کنسول ها محدودیت و اختلال درست شده و بر میگرده به خبر دیروز که گفتن آقایون میخوان برای بازی هایی که مجوز!!! نداره محدودیت درست کنن. فیلترینگ اینترنت کم بود حالا فیلتر کنسول هم داره مد میشه.

من با پی سی بازی می کنم...یعنی برای پی سی هم مخابرات محدود کرده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! البته فرق نمی کنه پی سی یا کنسول یعنی صبح ها بازه شب ها می بندن؟؟؟؟؟؟؟:n28::n34:

mansia
05-01-2018, 11:32
من با پی سی بازی می کنم...یعنی برای پی سی هم مخابرات محدود کرده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! البته فرق نمی کنه پی سی یا کنسول یعنی صبح ها بازه شب ها می بندن؟؟؟؟؟؟؟:n28::n34:
دوست عزیز محدودیت میخوان با ip اجرا کنن ظاهرا. اما هر چی هست این کار رفته تو برنامه هاشون

hamed619
05-01-2018, 14:05
سلام با 2020 میشه سرویس تغییر دادا دیگه مخابرات نرم یا حتما باید بری ممنون میشم کمک کنید

mansia
05-01-2018, 16:44
سلام با 2020 میشه سرویس تغییر دادا دیگه مخابرات نرم یا حتما باید بری ممنون میشم کمک کنید

من دیروز از طریق 2020 داخلی 1 دوباره 1 به اپراتور فروش وصل شدم و خط 512 نامحدود به 8 مگ حجمی تغییر دادم. ایشون گفت که شنبه سرویس وصل میشه و من همین الان کماکان 512 دارم تا ببینم شنبه چه چیزی تحویلمون میدن. در ضمن گفت که تا 10 روز آینده باید به مرکز مخابراتی مراجعه کنم.

netwait
05-01-2018, 20:33
هنوز کسی نتونست بفهمه از کجا میشه میزان مصرفو دید؟

bahram202
06-01-2018, 20:17
من دیروز از طریق 2020 داخلی 1 دوباره 1 به اپراتور فروش وصل شدم و خط 512 نامحدود به 8 مگ حجمی تغییر دادم. ایشون گفت که شنبه سرویس وصل میشه و من همین الان کماکان 512 دارم تا ببینم شنبه چه چیزی تحویلمون میدن. در ضمن گفت که تا 10 روز آینده باید به مرکز مخابراتی مراجعه کنم.
سلام
اقا تغییرات خط شما انجام شد و اگر شده کیفیت و سرعت دانلود چطوره و سرعت باز کردن سایتها چطوره و ping شما به چه صورته
ممنون میشم اگر توضیح کامل بدید چون منم 512 نا محدود دارم میخوام تبدیل کنم به 8 مگ

Ghost wars
06-01-2018, 22:50
مخابرات افتضاحه سرعت شونزده گرفتم یه ماهه بهم دو مگ بین سه مگ دادن

01110362
06-01-2018, 23:25
هنوز کسی نتونست بفهمه از کجا میشه میزان مصرفو دید؟

از امروز تو سایت مخابرات همون tci ميتونيد مصرف خود رو به صورت تفكيك شده داخلي و خارجي ببينيد !
با پروفايل خودتون وارد شيد تو قسمت گزارشات دقيق مشخصه.
از امروز بعد از ظهر راه افتاده.
قبلش نشون نميداد و در حال تغيير به سيستم محاسبه جديد بودند.
————
دوستان اين طرح مثلا غير حجمي ٢ مگ بنده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mansia
06-01-2018, 23:52
سلام
اقا تغییرات خط شما انجام شد و اگر شده کیفیت و سرعت دانلود چطوره و سرعت باز کردن سایتها چطوره و ping شما به چه صورته
ممنون میشم اگر توضیح کامل بدید چون منم 512 نا محدود دارم میخوام تبدیل کنم به 8 مگ

خطو 8 صبح شنبه روی 6 مگ بستن و دوباره تاکید کردن که باید تا 7 روز آینده بیای و قرارداد جدید امضا کنید. ازم پرسیدن که اگر حجمم تموم شد اینترنت قطع بشه یا ادامه داشته باشه که گفتم قطع بشه تا روی قبض هزینه بیشتر نیاد. البته اگر حجم تموم بشه میشه توی پروفایلتون حجم اضافه بخرید برای اون ماه. در مورد کیفیت همی چی خوب بود اما بعد از ظهر snr اومد روی 6 و خط به صورت خودکار فعلا اومده روی حدود 4.5 مگ. با ریست مودم دوباره روی 6 مگ ست شد اما کم کم دوباره اومده روی حدود 4.5 . این نشون میده از اولش سرعت 8 واسه خط من زیاد بوده با توجه به نویزی که دارم و سرعت 4 مگ بالاترین چیزی هست که میتونم داشته باشم و قطعی هم پیش نیاد. البته برای حجم 90 گیگ 8 مگ گرفتم چون 60 گیگ خیلی کمه. البته ضرر هم نکردم چون خط به صورت اتوماتیک با توجه به وضعیت snr خودشو تطبیق میده. تست هارو با همین شرایط که snr روی 6 و خط روی 4.5 مگ بود گرفتم.

سرعت دانلود تقریبا فیکس هستش و با تک کانکشن هم کل سرعت پنهای باند بهتون میده و با قند شکن هم همینطوره. در کل انواع و اقسام قند شکن میشه گفت راحت کار میکنه اما اختلال درشون پیش میاد که سوئیچ میکنم روی یکی دیگه. برای بازی آنلاین از پینگ مشخصه که خوب نیست. سرعت باز شدن صفحات در کل خوبه ولی بعضی وقتا سرعت کل پهنای باند نمیشه حس کرد. شاید به خاطر الان هستش و بعد از یک مدت که همه چی آروم شد به حالت عادی برگرده.
در کل آش دهن سوزی نیست با توجه به حجمی که شرکت های دیگه ارائه میکنن. من تصمیم دارم آخر همین ماه تخلیه کنم و از شرکت های خصوصی بگیرم که حجم بیشتری ارائه میکنن. یادمه قبلا که صبانت داشتم هم snr خیلی بهتر بود و هم attenuation خیلی کمتر بود و بعد از این که اینترنت مخابرات گرفتم attenuation از 29 به 47 رسید. بنابراین تجهیرات مخابرات خیلی بدرد نخور باید باشه که این طوری شده.
در مورد گزارش مصرف حجم تو پروفایل ecare هیچی نمینویسه و باید خودتون روی کامپیوتر و گوشی هاتون برنامه های data usage نصب کنید. قبلا من هیچ وقت به مصرفم توجه نمیکردم ولی از صبح تا الان چند بار چک کردم که ببینم مصرفم بیشتر از 3 گیگ در روز نشه. دیگه الان تورنت فعلا گذاشتم کنار چون با حساب 90 گیگ و سرعت فیکس 533 کیلوبایت زیاد منطقی نیست و گذاشتمش برای اینترنت ایرانسل شبانه. شاید ماهی 4 بار یا 5 بار بسته نامحدود بگیرم کارمو قشنگ راه میندازه. در مورد یوتوب من قبلا یه لیست درست میکردم که میزاشتم دانلود کنه و چند ساعت میکشید که دانلودام تموم شه (معمولا لینک های یوتوب تو 6 ساعت میسوزه و باید دوباره لینک بگیرید) اما الان برعکس شده و در حین وبگردی ویدیوهارو تماشا میکنم و اگر خوشم اومد دانلود میکنم که قبلا این امکانو نداشتم با سرعت 64. ویدیوها معمولا تو یکی دو دقیقه دانلود میشه هر کدوم و لازم نیست که منتظر بمونم تا بعدا ویدیوهارو تماشا کنم. ویدیوها معمولا با 360p لود میشن که اگر رو 720p ببرید در حین پخش قطع نمیش. خلاصه کلام سرتونو درد نیارم بدی ها و خوبی هاش اینها هست. اگر سوالی داشتین در خدمتم.

ho66
07-01-2018, 12:35
سلام
22 ثبتنام کردم و تحویل کرفتم سرویسمو
حجم مصرفی من جه جوری حساب میشه؟
از 22 ماه قبل تا 22 این ماه؟
یا از 1 تا 1 ؟

bahram202
07-01-2018, 14:55
mansia عزیز تشکر می کنم از شما بابت وقتی که گذاشتید و توضیحات کامل دادید در مجموع به نظر شما ارزش داره 512 نامحدود فعلی رو به 8 مگ تغییر بدم

mansia
07-01-2018, 20:51
mansia عزیز تشکر می کنم از شما بابت وقتی که گذاشتید و توضیحات کامل دادید در مجموع به نظر شما ارزش داره 512 نامحدود فعلی رو به 8 مگ تغییر بدم
معلوم ارزش داره. شما اگر تونستی یک نفر تو این تالار پیدا کن که بعد از عادت کردن به سرعت های بالاتر بخواد برگرده به 512 نامحدود. 512 برای دورانی بود که صفحات اینترنتی حجم کم داشتن و سرعت لود بالا بود و سرعت دانلود محتوا هم مناسب بود. الان با 512 وب گردی اذیت کننده هست و برای همین شما میخوای عوض کنی ولی از کیفیت سرویس مطمئن نیستی. ببین دوست عزیز مخابرات کلا کیفیت نازلی داره در مقابل خیلی از شرکت های اینترنتی. چون هیچ وقت نتونستن یقشو بگیرن که چرا بد سرویس میدی یا همیشه در مواقع خاص کاسه داغ تر از آش شده و کاربرانش براش مهم نیستن چون میدونه چاری ای ندارن و اول آخرش مشتری خودشن. برای همین سرویس 8 مگ شرکت های خصوصی قطعا بهتر از مخابرات و اگر میتونید از اونها سرویس بگیرید که دوباره کاری نشه. اگر چاره ای ندارید سرویس 8 مگ توی هر زمینه ای برتری داره به 512 و فقط حجم مهمه که باید ببینید نیازتونو برطرف میکنه یا نه و طوری نباشه که به خرید حجم اجباری روی بیارید. مثلا من قبلا با 512 ماهی حدودا 90 گیگ مصرف داشتم به همراه تورنت و شبانه روزی. الان هم 90 گیگ روی 8 مگ دارم. اما الان سرعت دانلودم 533 که قبلا حدود 47 بود یعنی سرعتم حدودا 11 برابر شده و اگر حواسم نباشه خیلی راحت حجمم زودتر تموم میشه و نیاز به حجم بالاتر هم از همین جا میآد. اگر الان هم حق انتخاب دوباره بهم بدن برنمیگردم به اون سرعت پائین.

Ali/sh
07-01-2018, 21:48
از امروز تو سایت مخابرات همون tci ميتونيد مصرف خود رو به صورت تفكيك شده داخلي و خارجي ببينيد !
با پروفايل خودتون وارد شيد تو قسمت گزارشات دقيق مشخصه.
از امروز بعد از ظهر راه افتاده.
قبلش نشون نميداد و در حال تغيير به سيستم محاسبه جديد بودند.
————
دوستان اين طرح مثلا غير حجمي ٢ مگ بنده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از کدوم قسمت سایت tci میبینید؟ من چیزی پیدا نمیکنم.

Pessimist
07-01-2018, 22:51
دوستان من 16 مگ دارم ولی سرعت دانلود من 50 کیلوبایته از دیروز اینجوری شده برای شما چطوره؟ این پنل مخابرات اصلا خیلی افتضاحه هیچی رو درست و حسابی نزده

whitewolf
07-01-2018, 23:37
خطو 8 صبح شنبه روی 6 مگ بستن و دوباره تاکید کردن که باید تا 7 روز آینده بیای و قرارداد جدید امضا کنید. ازم پرسیدن که اگر حجمم تموم شد اینترنت قطع بشه یا ادامه داشته باشه که گفتم قطع بشه تا روی قبض هزینه بیشتر نیاد. البته اگر حجم تموم بشه میشه توی پروفایلتون حجم اضافه بخرید برای اون ماه. در مورد کیفیت همی چی خوب بود اما بعد از ظهر snr اومد روی 6 و خط به صورت خودکار فعلا اومده روی حدود 4.5 مگ. با ریست مودم دوباره روی 6 مگ ست شد اما کم کم دوباره اومده روی حدود 4.5 . این نشون میده از اولش سرعت 8 واسه خط من زیاد بوده با توجه به نویزی که دارم و سرعت 4 مگ بالاترین چیزی هست که میتونم داشته باشم و قطعی هم پیش نیاد. البته برای حجم 90 گیگ 8 مگ گرفتم چون 60 گیگ خیلی کمه. البته ضرر هم نکردم چون خط به صورت اتوماتیک با توجه به وضعیت snr خودشو تطبیق میده. تست هارو با همین شرایط که snr روی 6 و خط روی 4.5 مگ بود گرفتم.

سرعت دانلود تقریبا فیکس هستش و با تک کانکشن هم کل سرعت پنهای باند بهتون میده و با قند شکن هم همینطوره. در کل انواع و اقسام قند شکن میشه گفت راحت کار میکنه اما اختلال درشون پیش میاد که سوئیچ میکنم روی یکی دیگه. برای بازی آنلاین از پینگ مشخصه که خوب نیست. سرعت باز شدن صفحات در کل خوبه ولی بعضی وقتا سرعت کل پهنای باند نمیشه حس کرد. شاید به خاطر الان هستش و بعد از یک مدت که همه چی آروم شد به حالت عادی برگرده.
در کل آش دهن سوزی نیست با توجه به حجمی که شرکت های دیگه ارائه میکنن. من تصمیم دارم آخر همین ماه تخلیه کنم و از شرکت های خصوصی بگیرم که حجم بیشتری ارائه میکنن. یادمه قبلا که صبانت داشتم هم snr خیلی بهتر بود و هم attenuation خیلی کمتر بود و بعد از این که اینترنت مخابرات گرفتم attenuation از 29 به 47 رسید. بنابراین تجهیرات مخابرات خیلی بدرد نخور باید باشه که این طوری شده.
در مورد گزارش مصرف حجم تو پروفایل ecare هیچی نمینویسه و باید خودتون روی کامپیوتر و گوشی هاتون برنامه های data usage نصب کنید. قبلا من هیچ وقت به مصرفم توجه نمیکردم ولی از صبح تا الان چند بار چک کردم که ببینم مصرفم بیشتر از 3 گیگ در روز نشه. دیگه الان تورنت فعلا گذاشتم کنار چون با حساب 90 گیگ و سرعت فیکس 533 کیلوبایت زیاد منطقی نیست و گذاشتمش برای اینترنت ایرانسل شبانه. شاید ماهی 4 بار یا 5 بار بسته نامحدود بگیرم کارمو قشنگ راه میندازه. در مورد یوتوب من قبلا یه لیست درست میکردم که میزاشتم دانلود کنه و چند ساعت میکشید که دانلودام تموم شه (معمولا لینک های یوتوب تو 6 ساعت میسوزه و باید دوباره لینک بگیرید) اما الان برعکس شده و در حین وبگردی ویدیوهارو تماشا میکنم و اگر خوشم اومد دانلود میکنم که قبلا این امکانو نداشتم با سرعت 64. ویدیوها معمولا تو یکی دو دقیقه دانلود میشه هر کدوم و لازم نیست که منتظر بمونم تا بعدا ویدیوهارو تماشا کنم. ویدیوها معمولا با 360p لود میشن که اگر رو 720p ببرید در حین پخش قطع نمیش. خلاصه کلام سرتونو درد نیارم بدی ها و خوبی هاش اینها هست. اگر سوالی داشتین در خدمتم.

عالی بود مرسی
منم 1 مگ نامحدود دارم نمیدونم 16 مگش کنم یا برم یه جای دیگه یا همین 1 مگ نامحدود بمونم. عملا حجمم حدود 310 گیگ هست که بیشتر از حجم 16 مگ میشه
میشه یه عکسم از صفحه اول مودمتون بزارید

Dim0
08-01-2018, 01:41
سلام
دوستان حدودا ٣-٤ روزه سرعت تك كانكشن من به زور به ١مگابيت ميرسه و خيلي افت كرده،به طوري كه براي استريم توئيچ بايد رو ٣٦٠ بزارم كيفيت رو تا بافر نشه درحالي كه تا قبل از اين راحت ٧٢٠ جواب ميداد.تايم اوت هم شبا زياد شده.آيا به خاطر شرايط اين روزاست يا سرويس من مشكل پيدا كرده؟
يه سوال ديگم داشتم از دوستان كسي اطلاع داره خطي كه "PCM" هست فقط محدود به اينترنت مخابراته يا ميتونه از جاي ديگم اينترنت بگيره؟

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

mansia
08-01-2018, 09:46
عالی بود مرسی
منم 1 مگ نامحدود دارم نمیدونم 16 مگش کنم یا برم یه جای دیگه یا همین 1 مگ نامحدود بمونم. عملا حجمم حدود 310 گیگ هست که بیشتر از حجم 16 مگ میشه
میشه یه عکسم از صفحه اول مودمتون بزارید
خدمت شما:

jokereblis
08-01-2018, 18:09
دوستان من سرعتم یک مگ نا محدود بود امرو سرویس رو به غیر حجمی ۱۸۰ گیگ تغییر دادم ..اما سرعتم دانلودم به ۱۵۰ هم نمیرسه !!! دو بار هم زنگ زدم ..پشتیبانی میگه چند دقیق خاموش کن مودمو بعد روشن کن ..هیچ تغییری نکرد :(

Xeoc
08-01-2018, 18:26
من دیروز زنگ زدم واحد فروش درخواست دادم امروز adslم راه اندازی شد! سرعت 2 مگ 75گیگ گرفتم. سرعتم الان با اسپید تست گرفتم روی 1.8 تا 1.9 میشه.

m_amin
08-01-2018, 18:46
من دیروز زنگ زدم واحد فروش درخواست دادم امروز adslم راه اندازی شد! سرعت 2 مگ 75گیگ گرفتم. سرعتم الان با اسپید تست گرفتم روی 1.8 تا 1.9 میشه.

واسه شما شانسی رو ۱۶ مگ بستند
صداش رو در نیار

dele_tanha 1
08-01-2018, 18:48
صداش رو در نیاردوست عزیز اسپید تست بر حسب مگابیت نشون میده ک ب مگابایت میشه250 کیلوبایت.

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

m_amin
08-01-2018, 18:51
دوست عزیز اسپید تست بر حسب مگابیت نشون میده ک ب مگابایت میشه250 کیلوبایت.

اسپید تست قابلیت تنظیم داره که با چه واحدی نشون بده میتونی تنظیم کنی
اگر منظورشون مگابیت باشه حرف شما درسته
اما امکانش هم هست رو ۱۶ مگابیت بسته باشن واسه بعضی از دوستان شانسی اینجوری شده

Xeoc
08-01-2018, 19:01
صداش رو در نیار

منظورم مگابیت بود .

Ghost wars
08-01-2018, 19:44
سلام
دوستان حدودا ٣-٤ روزه سرعت تك كانكشن من به زور به ١مگابيت ميرسه و خيلي افت كرده،به طوري كه براي استريم توئيچ بايد رو ٣٦٠ بزارم كيفيت رو تا بافر نشه درحالي كه تا قبل از اين راحت ٧٢٠ جواب ميداد.تايم اوت هم شبا زياد شده.آيا به خاطر شرايط اين روزاست يا سرويس من مشكل پيدا كرده؟
يه سوال ديگم داشتم از دوستان كسي اطلاع داره خطي كه "PCM" هست فقط محدود به اينترنت مخابراته يا ميتونه از جاي ديگم اينترنت بگيره؟

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

از کجا میگی که pcm هست اگر مخابرات گفته دروغ گفته بهت
بعد اگر میخواید خط تونو تخلیه کنید اگر مخابرات مقاومت کرد بهش بگید میخوام کلا وایمکس بگیرم میخوام سیم کارت بندازم چون تخلیه نمیکنن خیلی ام اذیت کردن به 195 شکایت کنید بگید من میخوام سرویس شرکتی بگیرم خطمو تخلیه نمیکنن

چون من میخواستم از شرکتی بگیرم ولی مقاومت کردن همین دروغ و به منم گفتن pcm جعبه هایی هستند که سیم های نازکی رد شده ازشون ولی باسه ما پسته پست مخصوص سیمای مسیه حالا ممکنه کافو گذاشته باشن ولی زمانی نمیتونم سرویس بگیرم که کافو من فیبر نوری شده باشه که اینو اگر میخواید بفهمید زنگ بزنید مخابرات از سرویس های vdsl و تانوما سوال کنید که شرایطش چیه اونجا اگر فیبر باشید بهتون میگن که سریع براتون وصل میشه ولی اگر فیبر نباشی باید هزینه کابل کشی فیبرو بدی

من آخر همین ماه تخلیه میکنم تقریبا 27 ماه اقدام میکنم که با تمام درگیری هاش تا اول ماه بعد نتم وصل شه چون من تو شرکتی که میخوام بگیرم ثبت نام کردم ماه پیش 16 مگه مخابرات سرعت دانلود 270 اینه مخابرات

computera13
08-01-2018, 19:56
در قسمت مشخصات خط نوشته کافو نوري ONU 14 - ZTE غیر از مخابرات از جای دیگه میشه سرویس گرفت؟

m_amin
08-01-2018, 19:58
در قسمت مشخصات خط نوشته کافو نوري ONU 14 - ZTE غیر از مخابرات از جای دیگه میشه سرویس گرفت؟

نه
از هرجام درخواست بدی درخواستت رد میشه

Ghost wars
08-01-2018, 21:16
کجا نوشته تو اکانت کاربریت

whitewolf
08-01-2018, 23:40
دوستان من سرعتم یک مگ نا محدود بود امرو سرویس رو به غیر حجمی ۱۸۰ گیگ تغییر دادم ..اما سرعتم دانلودم به ۱۵۰ هم نمیرسه !!! دو بار هم زنگ زدم ..پشتیبانی میگه چند دقیق خاموش کن مودمو بعد روشن کن ..هیچ تغییری نکرد :(

منم 1 مگ نامحدود دارم با این اوصاف ترجیح میدم همین 1 مگ بمونم
شما هم از چن نا سایت مختلف تست بگیرید خصوصا سرورهای ایرانی و در زمان های مختلف. امیدوارم سرعتتون درست بشه
مثلا الان 11 شب که دارم کامنت میدم و قضایای اخیر هم پیش اومده سرعت دانلودم ازسایت های ایرانی روی حداکثره ولی از سرورهای خارجی یک پنجم شده. بعد صبح دوباره درست میشه و شب بار همین قضیه.
اگه سرعتتون درست نشد به 195 شکایت کنید

01110362
09-01-2018, 07:03
از کدوم قسمت سایت tci میبینید؟ من چیزی پیدا نمیکنم.
تو ecare.tci.ir كه با پروفايلت وارد شي تو منو گزارشات بعد گزارش مصرف رو انتخاب كني اون پايين به تفكيك مصرف داخلي و خارجي نشون ميده ، البته من اون روزي كه جواب دادم ok بود و مصرف كل منو زده بود ١٠ كيگ و داخلي و خارجي فلان.
ولي شب كه رفتم ديدم و الان هم كه چك كردم آيتم هاش هست ولي جلوش خط تيره هست.
ظاهرا دوباره دارن تغيير ميدن و يه اشكالي داشت برنامه شون. با ٢٠٢٠ هم كه تماس بگيري همينو ميگه ، در حال بروزرساني جهت نشان دادن مصرف به تفكيك داخلي و خارجي و ...

AVB
09-01-2018, 17:04
سرویس 16 مگ جدید مخابرات

سرور خارجه - تک لینک

علی برکت الله

Greedy
09-01-2018, 17:13
سلام
یکی از اشناهامون مخابرات داشت چند سال نامحدود 256
امروز اومدم خونشون و گفت که چطوری سرعت بالاتر ببرم و خلاصه زنگ زدم و حجمی کردم واسش 2مگ 75 گیگ
حالا سوالی که دارم اینه که : این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم باقی مونده رو میزنه دیگه ؟ رفتم دیدم هیچی نمیزنه که
بعد وقتی حجم تموم شد سرعت میشه 128 دیگه ؟ + لیست سایت های داخلی که مخابرات ضریب 1 حساب میکنه رو از کجا بگیرم ؟

Bensonw3x
09-01-2018, 21:39
هنوز مشترکین نامجدود سابق بیخیال سرعت های 256 - 512 نشدن با این طرح جدید هم ؟ :n02:

01110362
09-01-2018, 21:49
سلام
یکی از اشناهامون مخابرات داشت چند سال نامحدود 256
امروز اومدم خونشون و گفت که چطوری سرعت بالاتر ببرم و خلاصه زنگ زدم و حجمی کردم واسش 2مگ 75 گیگ
حالا سوالی که دارم اینه که : این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم باقی مونده رو میزنه دیگه ؟ رفتم دیدم هیچی نمیزنه که
بعد وقتی حجم تموم شد سرعت میشه 128 دیگه ؟ + لیست سایت های داخلی که مخابرات ضریب 1 حساب میکنه رو از کجا بگیرم ؟

سلام ، الان حدود ١٠ روزه كه خودم ٢ مگ ٧٥ گيگ دارم كه گوش شيطون كر ثابت و بدون نوسان وده تا بحال با پينگ خوب.
مصرف هم همون ecare نشون خواهد داد تو قسمت گزارشات : گزارش مصرف. فعلا در حال بروز رساني نرم افزاري هست يك صبح تا ظهر فعال شد هفته پيش كه تونستم مصرف رو ببينم بعدش غير فعال شد . ولي به تفكيك داخلي و خارجي نشون ميداد.
سايت داخلي مخابرات هم اينجا ميتونيد ببينيد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ghost wars
10-01-2018, 11:38
امروز از مخابرات مامور اومده بود باسه همسایه مون واقعیت و گفت گفت مخابرات از عمد بهتون سرعت اصلی و نمیده الان شما از شرکتی بگیری سرعت اصلی و بهت میده گفت اگر گفتن فیبر هستی شما فیبر نیستی راحت برو از شرکتی بگیر دقیقا تو یه جعبه پست هست کابلامون

xomax
10-01-2018, 14:12
مخابرات تهران 16 مگ

بخاطر نویز خط روی 15 مگ بسته شده و سرعت دانلود بین 13-14 مگابیت یا 1.7 الی 1.8 مگابایت بر ثانیه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AVB
10-01-2018, 16:01
مخابرات تهران 16 مگ

بخاطر نویز خط روی 15 مگ بسته شده و سرعت دانلود بین 13-14 مگابیت یا 1.7 الی 1.8 مگابایت بر ثانیه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت و پینگت خیلی خوبه. برای ما که عملاً اینترانت هست. می خوام برم پس بدم.
شما کدوم مرکزی؟

یه تست تک کانکشن از اینجا هم بزار:

rahman0158
10-01-2018, 16:10
سرعت پینگت خیلی خوبه. برای ما که عملاً اینترانت هست. می خوام برم پس بدم.
شما کدوم مرکزی؟

یه تست تک کانکشن از ایجا بزار هم بزار:

مخابرات 16 مگ که خط روی 18 مگ بسته شده.

AVB
10-01-2018, 16:17
مخابرات 16 مگ که خط روی 18 مگ بسته شده.

برای من همین االان به صورت میانگین 100 کیلو بایت هست!
سرور داخلی هیچ مشکلی نیست و تا 2 مگابایت میره!

rahman0158
10-01-2018, 16:23
برای من همین االان به صورت میانگین 100 کیلو بایت هست!
سرور داخلی هیچ مشکلی نیست و تا 2 مگابایت میره!
همه این داستان ها بر میگرده به مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند و شرایط همه جا یکسان نیست. مثلا من یه خط دیگه های وب داشتم پهنای باند تا خرخره پر بود و مشترک نمیگرفتن عینه قضیه شما شده بود سرعتم.:n27:

xomax
10-01-2018, 16:32
سرعت و پینگت خیلی خوبه. برای ما که عملاً اینترانت هست. می خوام برم پس بدم.
شما کدوم مرکزی؟

یه تست تک کانکشن از اینجا هم بزار:

من مرکز محلاتی هستم

baran_xrain
10-01-2018, 21:38
سلام دوستان، من سرویس قبلیم که up to 4M بود رو عوض کردم و 16m گرفتم...چند وقته دائما با نوسان و قطعی همراه شده، اول که با 2020 تماس گرفتم گفتن مشکلی، بعد از او هربار تماس گرفتن یه چیز گفتن، یه بار میگن خطت نویز داره، یه بار میگن مودمت رو عوض کن یه بار میگن باید سرعت پایین تر بگیری، این درحالیه که اولش این مشکل رو نداشتم و حتی همین دیروز هم مشکلی نبود و شبها هم کاملا عادیه همه چی:n13:...اطلاعات مودم رو میذارم لطفا نظر بدین

m_amin
11-01-2018, 01:16
سلام دوستان، من سرویس قبلیم که up to 4M بود رو عوض کردم و 16m گرفتم...چند وقته دائما با نوسان و قطعی همراه شده، اول که با 2020 تماس گرفتم گفتن مشکلی، بعد از او هربار تماس گرفتن یه چیز گفتن، یه بار میگن خطت نویز داره، یه بار میگن مودمت رو عوض کن یه بار میگن باید سرعت پایین تر بگیری، این درحالیه که اولش این مشکل رو نداشتم و حتی همین دیروز هم مشکلی نبود و شبها هم کاملا عادیه همه چی:n13:...اطلاعات مودم رو میذارم لطفا نظر بدین

شما خطط ظرفیت ۱۶ مگ رو نداره الان هم ۱۶ نیست و رو ۱۲ مگ بسته شده به خاطر نویز
با چیزایی که میبینم خط شما بهتره رو ۱۰ مگ بسته بشه تا قطع شدن هم‌ نداشته باشی
اپلودت هم هیلی عالی هست ۲.۵ تقریبا که من تاخالا ندیده بودم رو adsl که اونم بهتره رو ۲ ببندن تا استیبل بشه خطط

baran_xrain
11-01-2018, 12:31
شما خطط ظرفیت ۱۶ مگ رو نداره الان هم ۱۶ نیست و رو ۱۲ مگ بسته شده به خاطر نویز
با چیزایی که میبینم خط شما بهتره رو ۱۰ مگ بسته بشه تا قطع شدن هم‌ نداشته باشی
اپلودت هم هیلی عالی هست ۲.۵ تقریبا که من تاخالا ندیده بودم رو adsl که اونم بهتره رو ۲ ببندن تا استیبل بشه خطط

از پاسختون سپاسگذارم ...فقط منظورتون از نویز نسبت سیگنال به نویز هست یا فقط خود نویز؟ چون جاهای مختلف دیدم که نویز بعضی دوستان خیلی بیشتر از این بوده و مشکلی هم نداشتن و اینکه آیا ممکنه این مشکل از مخابرات باشه و با عوض کردن سرویس دهنده برطرف بشه؟

الان که روز هست سیگنال کمتر هم شده و دوباره قطع شدن های مکرر

mahan999
11-01-2018, 13:02
از پاسختون سپاسگذارم ...فقط منظورتون از نویز نسبت سیگنال به نویز هست یا فقط خود نویز؟ چون جاهای مختلف دیدم که نویز بعضی دوستان خیلی بیشتر از این بوده و مشکلی هم نداشتن و اینکه آیا ممکنه این مشکل از مخابرات باشه و با عوض کردن سرویس دهنده برطرف بشه؟

الان که روز هست سیگنال کمتر هم شده و دوباره قطع شدن های مکرر

مشکلت داخلیه میرایی خطت تا 20 مگ جواب میده
ببر سر خط چک کن درست میشه.

Dim0
11-01-2018, 16:59
سلام
من دیروز درخواست تخلیه رو کتبا به مرکز مخابراتی تحویل دادم و بعد از چند ساعت اینترنت قطع شد ولی هنوز چراغ لینک رو مودم روشنه و هر صفحه رو که میزنم وارد صفحه حساب کاربری مخابرات میشه، صبح تلفن کردم که چرا خط از رانژه مخابرات خارج نمیشه که طرف گفت از همون دیروز تخلیه شده و چون خط فیبر هست چراغ لینک مودم روشن مونده.میخوام بدونم درست میگه یا داره دروغ میگه، چون میخوام از جای دیگه اشتراک بگیرم و اونام بهم گفتن استعلام کردن و میتونن بهم سرویس بدن ولی مخابرات میگه خط فیبره و نمیشه.احساس میکنم دارن دروغ میگن، البته همون صبح در سایت ۱۹۵ یه شکایت در مورد خارج شدن خط از pcm هم ثبت کردم چون عنوانی که مربوط به مشکل من باشه پیدا نکردم این موردpcm رو انتخاب کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ghost wars
11-01-2018, 17:49
سلام
من دیروز درخواست تخلیه رو کتبا به مرکز مخابراتی تحویل دادم و بعد از چند ساعت اینترنت قطع شد ولی هنوز چراغ لینک رو مودم روشنه و هر صفحه رو که میزنم وارد صفحه حساب کاربری مخابرات میشه، صبح تلفن کردم که چرا خط از رانژه مخابرات خارج نمیشه که طرف گفت از همون دیروز تخلیه شده و چون خط فیبر هست چراغ لینک مودم روشن مونده.میخوام بدونم درست میگه یا داره دروغ میگه، چون میخوام از جای دیگه اشتراک بگیرم و اونام بهم گفتن استعلام کردن و میتونن بهم سرویس بدن ولی مخابرات میگه خط فیبره و نمیشه.احساس میکنم دارن دروغ میگن، البته همون صبح در سایت ۱۹۵ یه شکایت در مورد خارج شدن خط از pcm هم ثبت کردم چون عنوانی که مربوط به مشکل من باشه پیدا نکردم این موردpcm رو انتخاب کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید.

کدوم مرکز هستی
چون من دوشنبه میرم تخلیه اینکه اینو گفتن اصلا چرت و پرت چون اصلا ربطی به فیبر بودن نداره آقا اونا نت تو رو قطع کنن عملاً نباید نت داشته باشی اینکه داری یعنی دارن دروغ میگن تو برو درخواست نت بده از ای اس پی ببین چی میگن اونا
اگر فیبر باشه باید کافو ها همش نوری باشه که این ممکن نیست چون خیلی ها نت شرکتی دارن تو همون کافو کافو معمولی ام که همش مخصوص مسیه
بعد اگر شما کافو نوري باشی باید بتونی از وی دی اس ال سرویس بگیری

چون نیاز به کابل نوری تا دم پریز نیست

ولی اگر تانوما که همون فیبر نوری اصلیه باشه اصلا هزینه سر سام آوری داره

Dim0
11-01-2018, 18:05
کدوم مرکز هستی
چون من دوشنبه میرم تخلیه اینکه اینو گفتن اصلا چرت و پرت چون اصلا ربطی به فیبر بودن نداره آقا اونا نت تو رو قطع کنن عملاً نباید نت داشته باشی اینکه داری یعنی دارن دروغ میگن تو برو درخواست نت بده از ای اس پی ببین چی میگن اونا
اگر فیبر باشه باید کافو ها همش نوری باشه که این ممکن نیست چون خیلی ها نت شرکتی دارن تو همون کافو کافو معمولی ام که همش مخصوص مسیه
بعد اگر شما کافو نوري باشی باید بتونی از وی دی اس ال سرویس بگیری

چون نیاز به کابل نوری تا دم پریز نیست

ولی اگر تانوما که همون فیبر نوری اصلیه باشه اصلا هزینه سر سام آوری داره

ممنون از شما
"مرکز سعادتمند" هستم، حقیقتش من قبل از درخواست تخلیه، در پارس آنلاین ثبت‌نام کردم و اونام بعد یه روز گفتن که از مرکز استعلام گرفتن و میتونن بهم سرویس بدن و حالا بعد از اینکه درخواست تخلیه رو دادم مخابرات اصرار داره که خط تخلیه شده ولی عملا نشده چون مودم لینک داره و عین زمانی که حجم تموم شده باشه هر سایتی رو میزنم صفحه مخابرات بالا میاد، انگار که اینا فقط سرویس رو قطع کردن و خط هنوز در رانژه مخابرات هست.البته به پارس هم زنگ زدم و قرار شد که اگه خط تخلیه شده باشه کارای برقراری سرویس رو انجام بدن ولی هنوز خبری نشده.پس با این حساب اگه یه شکایت در مورد تخلیه خط هم در ۱۹۵ ثبت کنم به نظر بد نباشه.
اتفاقا گفتم که اگه خط فیبره پس بهم vdsl بدین که طرف گفت این سرویس رو فقط به مجتمع های تجاری میدیم در حالیکه چند نفر در همین فروم با اینکه مشترک خانگی بودن این سرویسو گرفتن واسه همینم هست که احساس میکنم دروغ میگن و نمیخوان بزارن مشترک بره جای دیگه.

rahman0158
11-01-2018, 18:31
ممنون از شما
"مرکز سعادتمند" هستم، حقیقتش من قبل از درخواست تخلیه، در پارس آنلاین ثبت‌نام کردم و اونام بعد یه روز گفتن که از مرکز استعلام گرفتن و میتونن بهم سرویس بدن و حالا بعد از اینکه درخواست تخلیه رو دادم مخابرات اصرار داره که خط تخلیه شده ولی عملا نشده چون مودم لینک داره و عین زمانی که حجم تموم شده باشه هر سایتی رو میزنم صفحه مخابرات بالا میاد، انگار که اینا فقط سرویس رو قطع کردن و خط هنوز در رانژه مخابرات هست.البته به پارس هم زنگ زدم و قرار شد که اگه خط تخلیه شده باشه کارای برقراری سرویس رو انجام بدن ولی هنوز خبری نشده.پس با این حساب اگه یه شکایت در مورد تخلیه خط هم در ۱۹۵ ثبت کنم به نظر بد نباشه.
اتفاقا گفتم که اگه خط فیبره پس بهم vdsl بدین که طرف گفت این سرویس رو فقط به مجتمع های تجاری میدیم در حالیکه چند نفر در همین فروم با اینکه مشترک خانگی بودن این سرویسو گرفتن واسه همینم هست که احساس میکنم دروغ میگن و نمیخوان بزارن مشترک بره جای دیگه.

جدیدا دقت کردید وقتی تخلیه میزنید چراغ دی اس ال همچنان روشن باقی میمونه ؟! یه سامانه جامع مخابراتی هر استان داره واسه بوخت خط که توش هر نماینده یا شرکت تیکت میزن که توش شماره و اتصالی و طبقه و غیره مشخص هست . مخابرات مثل قبل کار فیزیکی انجام نمیده که یه بار بره اتاق mdf پورت رو برداره دوباره چند وقت دیگه بره وصل و رانژه کنه فقط تیکت میزن و نرم افزاری تو سامانه میگن این خط تخلیه هست و رانژه شرکت قبلی میمونید تا برید شرکت جدید . اون موقع رانژه شرکت جدید میشید و مخابرات یکباره اینکارو انجام میده. موفق باشید

victor021
11-01-2018, 22:03
منم 8مگ دارم و قبلش مشکلی نداشتم ولی چنروزیه نوسان داره و سرعت میاد پایین و هربارم به 2020 زنگ میزنم میگه نویز داری و سرعت پایینتر بگیر خسته شدم از بس با اینا سرو کله زدم

01110362
11-01-2018, 22:25
من كه شب سرعتم داغونه روز رو ٢٥٠-٢٨٠ هست شب مياد رو ١٤٠-٥٠ كيلوبايت ! سرعت ٢ مگ منصفانه

malek911
11-01-2018, 23:37
سلام.دوستان این حجم باقیمانده بعد اتمام دوره به ماه بعد انتقال داده میشه یا اینکه صفر میشه؟

m_amin
11-01-2018, 23:43
سلام.دوستان این حجم باقیمانده بعد اتمام دوره به ماه بعد انتقال داده میشه یا اینکه صفر میشه؟

صفر میشه
مگر اینکه حجم اضافه خریداری کرده باشید

mansia
12-01-2018, 22:05
همین الان چک کردم و مقدار حجم مصرفی کل و داخلی و رایگان در پروفایل نشون میده.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])وقتی وارد شدین روی سرویس ها و سپس گزارش مصرف کلیک کنید.

Greedy
13-01-2018, 13:59
همین الان چک کردم و مقدار حجم مصرفی کل و داخلی و رایگان در پروفایل نشون میده.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])وقتی وارد شدین روی سرویس ها و سپس گزارش مصرف کلیک کنید.

امروز 23 هست ولی اخرین گزارش هنوز ماله 20 م زده چرا ؟

01110362
13-01-2018, 18:44
برا منم هنوز نشون نميده !

mansia
13-01-2018, 19:20
امروز 23 هست ولی اخرین گزارش هنوز ماله 20 م زده چرا ؟
امروز 23 و برای من تا 21 نشون میده. دیروز هم که 22 بود تا 20 نشون میداد.
برای من با 2 روز تاخیر نمایش میده و برای شما رو با 3 روز تاخیر.

computera13
13-01-2018, 21:54
از شاتل لند فایلی دانلود کردم 2 برابر حجم کم کرد مگه شاتل لند داخلی حساب نمیشه؟

kian2006
14-01-2018, 04:35
حذف شودددددددددددددد

mehrdadb3
14-01-2018, 19:36
از شاتل لند فایلی دانلود کردم 2 برابر حجم کم کرد مگه شاتل لند داخلی حساب نمیشه؟

کلا حساب و کتاباشون معلوم نیستش برای من تو 1 هفته 10 گیگ کم شده چیزیم دانلود نکردم فقط وب گردی بوده قبل از این ماجرا نهایتا 300 یا 400 مگ روزانه مصرف میشد

masoud_5april
15-01-2018, 22:46
سلام
من یه چند روزی هست سرویسم وصل شده اما مشکلم اینه که وقتی پینگ میزارم از هر 10 تا یا 15 تا یکیش timeout میشه. سرعتم متاسفانه رو 1 مگ هست و پایینه تنظیمات مودم هم مشکلی نداره. میتونه به خاطر سرعتم باشه؟
ممنون

Tombstone1
16-01-2018, 15:38
دوستان الان در محاسبه حجم داخلی، معیار کل سایت های ایرانی که سرورشون داخله هست یا اون لیست معروف؟
کسی تست کرده؟
تو سایت مخابرات که زده همه سایت های با سرور داخل

xomax
16-01-2018, 21:09
سلام دوستان
من مودمم خاموش روشن شده. سرعتم اومده روی 11 مگ در صورتی که قبلش 14-15 مگ بود، Channel mode هم رفته روی Interleave پینگ داخلی ام از 6 میلی ثانیه شده 30 میلی ثانیه.

کسی وضعیت مشابهی داره؟

masoud_5april
17-01-2018, 09:08
سلام
من یه چند روزی هست سرویسم وصل شده اما مشکلم اینه که وقتی پینگ میزارم از هر 10 تا یا 15 تا یکیش timeout میشه. سرعتم متاسفانه رو 1 مگ هست و پایینه تنظیمات مودم هم مشکلی نداره. میتونه به خاطر سرعتم باشه؟
ممنون
من یه بار زنگ زدم گفتن خطت مشکلی نداره میخوای کارشناس نصب بفرستم بررسی کنه.
فرداش دوباره زنگ زدم گفتن خطت فیبر zte هست بیشتر از 512 کشش نداره. گیج شدم. به نظر شما چی کار باید بکنم؟ خستم کرده.

siamak_mu
17-01-2018, 10:11
دوستان الان در محاسبه حجم داخلی، معیار کل سایت های ایرانی که سرورشون داخله هست یا اون لیست معروف؟
کسی تست کرده؟
تو سایت مخابرات که زده همه سایت های با سرور داخل

اصولش باید دیگه همه ی سایت های سرور داخل باشه ولی ظاهراً سایت های منتخب هست. خودتون باید تست کنید برای سایت هایی که زیاد مصرف دارید.

dele_tanha 1
17-01-2018, 12:29
سلام دوستان من همین الان چک کردم دیدم همه هجمهای مصرف منصفانه برای مخابرات دو برابر شده با همون قیمت قبلی. ینی 350 گیگ 16 شده 700 و بقیش هم همینطور ولی قیمت همون قبلیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dimah2005
17-01-2018, 12:50
بخوام مقدار مصرف لحظه ای و مقدار حجم باقی مونده رو ببینم پی کار باید کرد؟
الان فقط مقدار مصرف تا 22 دی رو نشون میده که خیلی هم گنگ و نا مفهومه، نمی فهمم چقدر مصرف داشتم، چقدر مونده.

xomax
17-01-2018, 13:22
سلام دوستان من همین الان چک کردم دیدم همه هجمهای مصرف منصفانه برای مخابرات دو برابر شده با همون قیمت قبلی. ینی 350 گیگ 16 شده 700 و بقیش هم همینطور ولی قیمت همون قبلیه

از کجا چک میکنید دوست عزیز؟ پنل کاربری مخابرات که هیچی نشون نمیده

dele_tanha 1
17-01-2018, 13:24
از کجا چک میکنید دوست عزیز؟ پنل کاربری مخابرات که هیچی نشون نمیدهمن تهران نیستم شهرستانم تو پنل دیدم. احتمال خیلی زیاد بخاطر تبصره جدید هس که تا 50 درصد میتونن بدن قیمت رو.

ERF@NIAN
17-01-2018, 13:29
سلام دوستان من همین الان چک کردم دیدم همه هجمهای مصرف منصفانه برای مخابرات دو برابر شده با همون قیمت قبلی. ینی 350 گیگ 16 شده 700 و بقیش هم همینطور ولی قیمت همون قبلیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک چهارم شده

dele_tanha 1
17-01-2018, 13:33
یک چهارم شدهمطمینید؟ منبعتون کجاست؟

ERF@NIAN
17-01-2018, 13:57
مطمینید؟ منبعتون کجاست؟

از استان های مختلف عکس میفرستن دیدم، این یک نمونش:

چندتا استان دیگه هم بود. تهران هم تفاوتی نداره 99 درصد

Mr.Crow
17-01-2018, 14:05
من رو بگو که میخواستم همین مخابراتی که دارم رو تبدیل کنم به اکانت با سرعت بیشتر، ولی حجمش جالب نیست.
از اون طرف دیده بان حجم های خیلی خفنی ارائه میده، ولی راستش رو بگم تا 2ماه پیش اسمش رو هم نشنیده بودم و یه کمی مشکوک هستم بهش! :n02:

dele_tanha 1
17-01-2018, 14:51
از استان های مختلف عکس میفرستن دیدم، این یک نمونش:

چندتا استان دیگه هم بود. تهران هم تفاوتی نداره 99 درصدحق با شما هست زنگ زدم پشتیبانی گفت حجم ترافیک داخلیو چهار برابر کردن ینی همون یک به چهار

rafsanjan gsm
17-01-2018, 16:10
منم دیروز طرح 2 مگ 75 گیگ خریدم همون دیروز پنل چک کردم 75 گیگ بود ، امروز رفتم دیدم شده 150 گیگ. زنگ زدم 2020 خودشونم هنوز خبر نداشتن !

behnamcp
17-01-2018, 16:41
دوستان یعنی الان من طرح 2 مگ 25 هزار تومان رو انتخاب کردم اگه همه ترافیک رو خارجی مصرف کنم میشه 35گیگ و اگه همه اون رو داخلی مصرف کنم میشه 140 گیگ . درسته؟

dimah2005
17-01-2018, 16:46
منم دیروز طرح 2 مگ 75 گیگ خریدم همون دیروز پنل چک کردم 75 گیگ بود ، امروز رفتم دیدم شده 150 گیگ. زنگ زدم 2020 خودشونم هنوز خبر نداشتن !

شما از کدوم شهرید؟ پنل من اسن جوری نیست، اصن اطلاعی از حجم باقی مونده نمیده

rafsanjan gsm
17-01-2018, 17:14

رفسنجان ، استان کرمان

L.utus
17-01-2018, 20:21

پنل مخابرات استان تهران و البرز با شهرستان ها فرق می کنه

rafsanjan gsm
17-01-2018, 20:56
مال منم 1 به چهار شده

alimcc
18-01-2018, 15:05
سلام دوستان من امروز 8 مگابیت گرفتم از مخابرات و با SPEEDTEST که زدم 4 مگابیت میده و آپلود 1 مگابیت

رفتم کانفیگ مودم دیدم دانلود رو 9 مگ بستن و آپلود رو 1 مگ

با IDM هم دانلود میزنم 500 کیلوبایت میره یعنی همون 4مگابیت

نویز هم ندارم
به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه از طرف ما لیمیت نیست و خط روی 9 مگ بسته شده

چه کنم ؟

این عکس تست سرعت

اینم مشخصات خط

sasan440
18-01-2018, 18:39
سلام دوستان کسی میدونه چرا اینترنتم این پیغامو میده داخل حسابم تو سایت مخابرات (You can not login from this port)و از هر 20بار فقط یه بار وصل میشه اونم برای نیم ساعت. 2020هم هر باز زنگ میزنم فقط میگه ریستش کردم درست میشه ولی هیچ اثری نداره؟

AVB
18-01-2018, 18:51
سلام دوستان من امروز 8 مگابیت گرفتم از مخابرات و با SPEEDTEST که زدم 4 مگابیت میده و آپلود 1 مگابیت

نویز هم ندارم

چه کنم ؟

این عکس تست سرعت

اینم مشخصات خط

خطت که هیچ مشکلی نداره و عالیه.

از سرور داخلی هم تست کردی و محدودیت داری؟

rafsanjan gsm
18-01-2018, 19:46

نویز هم ندارم

چه کنم ؟

این عکس تست سرعت

اینم مشخصات خط

سلام ، adsl mode با adsl type هر دو رو بزار رو auto ببین چی میشه. اگه درست نشد از طرف خودشون محدود کردن

alimcc
18-01-2018, 21:27
خطت که هیچ مشکلی نداره و عالیه.

از سرور داخلی هم تست کردی و محدودیت داری؟

داخلی که همونه عکس دادم
خارجی هم ۴۷۰ کیلوبایت پینگ بالاتره و ۲۰ کیلوبایت آپلود کم تر

خط هم تا ۹ مگ بازه نمیدونم چرا روو ۴ مگ قفل دانلود میکنه

alimcc
18-01-2018, 21:32
سلام ، adsl mode با adsl type هر دو رو بزار رو auto ببین چی میشه. اگه درست نشد از طرف خودشون محدود کردن

مودلاسیون داره که gdmt میزارم snr افت میکنه ولی ۵ تا پینگ کم میشه ولی خب نویزی میشه auto هم گذاشتم اتومات میره adsl2plus و اینکه adsl type هم اتوماته

حالا شنبه برم مرکز ببینم همونجا مودم میزنن رو خط تست بگیرن یا نه

Tombstone1
18-01-2018, 21:33
دوستان کسی که برای اولین بار بخواد از مخابرات نت بگیره باید حضوری مراجعه کنه مرکز؟
تلفنی راه نمیندازن؟
سفارش آنلاین سایت مخابرات هم ظاهرا مشکل داره، برای سرعت 8 و 16 مگ قبول نمیکنه ...

alexfr
18-01-2018, 22:20
تلفنی وصل می کنند ولی باید تا 10 روز مراجعه کنی. مساله مالکیت و غیره رو مشخص کنی اگر رو قبض می یاد.

AVB
19-01-2018, 01:47
داخلی که همونه عکس دادم
خارجی هم ۴۷۰ کیلوبایت پینگ بالاتره و ۲۰ کیلوبایت آپلود کم تر

خط هم تا ۹ مگ بازه نمیدونم چرا روو ۴ مگ قفل دانلود میکنه

دوست عزیز شما رو محدود کردن رو 500 کیلو بایت. حالا یا به علت کمبود پهنای باند تو منطقتون یا برای بحث فیل تر ینگ کرم جدیدی دارن میریزن یا هر دو!

من سرویس 16 مگ دارم از مخابرات. پهنای باند بین المللم مثل شما محدود شده (تستش رو چند صفحه قبل گذاشتم) اما داخلی تا ته بازه که البته میشه راحت دور زد این قضیه رو. ولی مال شما داخلی هم محدوده!

alimcc
19-01-2018, 06:43
دوست عزیز شما رو محدود کردن رو 500 کیلو بایت. حالا یا به علت کمبود پهنای باند تو منطقتون یا برای بحث فیل تر ینگ کرم جدیدی دارن میریزن یا هر دو!

من سرویس 16 مگ دارم از مخابرات. پهنای باند بین المللم مثل شما محدود شده (تستش رو چند صفحه قبل گذاشتم) اما داخلی تا ته بازه که البته میشه راحت دور زد این قضیه رو. ولی مال شما داخلی هم محدوده!

فکر نمیکنم داستان کرده باشن چون من چه خارچ چه داخل سرعتم یکیه منتها حالا شنبه میرم تهشو در میارم بلاخره نمیشه که پول ۸ مگ بدم بعد ۴ مگ بره

victor021
19-01-2018, 09:26
فکر نمیکنم داستان کرده باشن چون من چه خارچ چه داخل سرعتم یکیه منتها حالا شنبه میرم تهشو در میارم بلاخره نمیشه که پول ۸ مگ بدم بعد ۴ مگ بره
کار خودشونه،منم 8 مگ گرفتم اولش سرعت رو 300 قفل بود،چندبار زنگ زدم گفتم چرا محدود کردین که میگفت ما نکردیم و نویز داری و این حرفا،خلاصه یک هفته دور خودم چرخیدم سر نویز،اینور اونور و چک کردم اخر با توپ پر زنگ زدم یارو گفت خود مخابرات لیمیت کرده،ردیفش کرد و مودمو ریست کردم حل شد، هیچوقت حرفای اینارو باور نکن.

starstarmaryam
19-01-2018, 09:59
سلام
سرویس یک ماهه پیش پرداخت 2Mbps مصرف منصفانه 75 گیگ دارم به غیر از ترافیکی که دارم استفاده میکنم 24 گیگ ترافیک رزرو هم دارم من می خواستم بدونم وقتی که سرویس یک ماهه تموم میشه این ترافیک رزرو میسوزه یا به سرویس دیگه ای که میگیرم انتقال پیدا میکنه؟

alimcc
19-01-2018, 12:56
کار خودشونه،منم 8 مگ گرفتم اولش سرعت رو 300 قفل بود،چندبار زنگ زدم گفتم چرا محدود کردین که میگفت ما نکردیم و نویز داری و این حرفا،خلاصه یک هفته دور خودم چرخیدم سر نویز،اینور اونور و چک کردم اخر با توپ پر زنگ زدم یارو گفت خود مخابرات لیمیت کرده،ردیفش کرد و مودمو ریست کردم حل شد، هیچوقت حرفای اینارو باور نکن.

بدبختی اینکه فقط باید از مخابرات سرویس بگیرم وگرنه ...

مرسی که گفتی داداش

rafsanjan gsm
19-01-2018, 13:37
سلام
سرویس یک ماهه پیش پرداخت 2Mbps مصرف منصفانه 75 گیگ دارم به غیر از ترافیکی که دارم استفاده میکنم 24 گیگ ترافیک رزرو هم دارم من می خواستم بدونم وقتی که سرویس یک ماهه تموم میشه این ترافیک رزرو میسوزه یا به سرویس دیگه ای که میگیرم انتقال پیدا میکنه؟

سلام ، حجمی که خودشون ماهیانه میدن به ماه بعد قابلیت انتقال نداره ولی حجمی که خودتون میخرید به ماه بعد انتقال پیدا میکنه

Ali/sh
19-01-2018, 19:03
سلام سرعت 2 مگ دارم تو ecare مصرف رو تا 4 روز قبل نشون میده که 37 گیگ حجم این ماهم رو مصرف کردم. الان اضافه ترافیکی که مصرف میکنم چجوریه رو قبض اضافه میشه؟

mansia
19-01-2018, 20:22
سلام سرعت 2 مگ دارم تو ecare مصرف رو تا 4 روز قبل نشون میده که 37 گیگ حجم این ماهم رو مصرف کردم. الان اضافه ترافیکی که مصرف میکنم چجوریه رو قبض اضافه میشه؟
اگر قطع نشده داره رو قبض حساب میشه. با 2020 تماس بگیرید بگید اینترنت اتوماتیک قطع کنن وقتی حجم تموم شد تا بتونید حجم اضافه به دلخواه بخرید و خدای نکرده قبض سنگین براتون نیاد تا از ماه های بعد ببینیم حجم اضافی مصرف شدرو اینا چجوری حساب میکنن.

Greedy
20-01-2018, 00:38
سلام
در مورد این پنل مخابرات و نحوه گزارش مصرفش سوال پیش اومده برام . هفته پیش من رفتم خونه برادرم و اینترنتشون که نامحدود 256 مخابرات بود رو به درخواست خودشون که میگفتن سرعت کمه و از این حرفا زنگ زدم به 2020 و گفتم محدود 2 مگ بکنن . چون زیاد اشنا نیستن با نحوه اینترنت حجمی گفتم از طریق پنل مخابرات چک کنن ، خودم هم هی چک میکنم ولی اصلا خیلی مسخرس پنلش و معلوم نیست چی به چیه
این عکس بالا الان این اپلودا چیه زده ؟ مثلا اخرین مورد زده 2 گیگ اپلود ؟!! اصلا اپلودی ندارن اینا فوقش 4 تا عکس تو تلگرام بخوان اپلود کنن این اپلودا چیه همینطور میزنه کم میکنه ؟
الان این مجموع ترافیک بین الملل زده 13 گیگ ضربدر 2 شده یا خودمون باید ضربدر 2 کنیم حساب کنیم ؟
تازه 2-3 روزم همیشه عقب تر از زمانه
اصلا پنل مسخره تر از این ندیدم هیچ چیش مشخص نیست

jabi7joon
20-01-2018, 01:46
من تهرانم. توی پنلم زده 512 نامحدود که قبلا داشتم ... ولی توی مودم سرعتم رو روی 4 مگ بستن .سرعت دانلودمم 220 تاس..

از این قروقاطی تر نمی شه..

mahan999
20-01-2018, 07:02
من تهرانم. توی پنلم زده 512 نامحدود که قبلا داشتم ... ولی توی مودم سرعتم رو روی 4 مگ بستن .سرعت دانلودمم 220 تاس..

از این قروقاطی تر نمی شه..

احتمالا سرویستو 2 مگ حجمی کردن چون 25000 پول میدادی با سرعتش که میخونه/

mansia
20-01-2018, 10:27
سلام
در مورد این پنل مخابرات و نحوه گزارش مصرفش سوال پیش اومده برام . هفته پیش من رفتم خونه برادرم و اینترنتشون که نامحدود 256 مخابرات بود رو به درخواست خودشون که میگفتن سرعت کمه و از این حرفا زنگ زدم به 2020 و گفتم محدود 2 مگ بکنن . چون زیاد اشنا نیستن با نحوه اینترنت حجمی گفتم از طریق پنل مخابرات چک کنن ، خودم هم هی چک میکنم ولی اصلا خیلی مسخرس پنلش و معلوم نیست چی به چیه
این عکس بالا الان این اپلودا چیه زده ؟ مثلا اخرین مورد زده 2 گیگ اپلود ؟!! اصلا اپلودی ندارن اینا فوقش 4 تا عکس تو تلگرام بخوان اپلود کنن این اپلودا چیه همینطور میزنه کم میکنه ؟
الان این مجموع ترافیک بین الملل زده 13 گیگ ضربدر 2 شده یا خودمون باید ضربدر 2 کنیم حساب کنیم ؟
تازه 2-3 روزم همیشه عقب تر از زمانه
اصلا پنل مسخره تر از این ندیدم هیچ چیش مشخص نیست
برای نمایش درست مقدار مصرف باید تاریخ فعال شدن سرویس جدید تا تاریخ مورد نظر که مثلا همین امروز در قسمت زیر در گزارش مصرف وارد کنید

سرویس من از 16 این ماه شروع شده و امروز 30 ام هست

بعدش کلید جستجو بزنید و براتون گزارش مصرف جدید تهیه میکنه که تو قسمت کل ترافیک مصرف این ماه تونو میتونید ببینید. البته تا تاریخی که خودش درج میکنه که معمولا با 2 روز تاخیر نشون میده.

mehrdadb3
20-01-2018, 12:20
این حساب کتاباش دولا پهنا هستش معلوم نیست چجوری کم میکنن برای من 16 گیگ در عرض کمتر از 10 روز به صفر رسیدش اونم با وبگردی قبله این برنامه جدید اینترنت داخلی و خارجی خیلی مصرفم زیاد میشد به 400 مگ یا 500 مگ میرسید اونم وقتی فوتبال انلاین میدیدم من نمیدونم این 16 گیگ چجوری تو کمتر از 10 روز به صفر رسیدش
الان 2روز هستش به نت موبایل وصل کردم کلا حدود کمتر از 700 مگ مصرف شده

Ghost wars
20-01-2018, 20:14
بالاخره زورم رسید به مخابرات با کلی دروغی که بهم گفتن خطت فیبر و نمیتونی از هیچ شرکتی بگیری با دو تا شکایت به 195 بلاخره نت شرکتی گرفتم شما نمیدونید چقدر منو تهدید کردن که دیگه داری قطع میکنی نه از ما میتونی بگیری نه شرکت دیگه وای احساس قدرت میکنم خخخ
اینکه دروغ میگن فیبر هستید اینکه اینا اگرم فیبر باشید باید خط تونو مسی کنن درخواست بدید

majid67110
21-01-2018, 12:33
تبریک میگم دوست عزیز. می تونی راهنمایی کنی که در شکایتی که در 195 ثبت کردی چی نوشتی؟ منم می خوام از مخابرات بیام بیرون ولی به من گفتن که خطت فیبره در صورتی که می دونم دارن دروغ می گن. کارشناس های فروش ADSL شرکت های خصوصی می گن که مخابرات در صورتی که فیبر هم نباشید وقتی که می خواید بیرون بیایید، شما رو فیبر می کنه بعد سرویس تون رو قطع می کنه!! در این صورت باید چیکار کرد؟ آیا با شکایت به 195 میشه جلوی فیبر شدن خطم رو بگیرم؟ حالا می خواهم برم بگم خطم رو قطع کنید و با شکایت تهدیدشون کنم تا شاید خطم رو آزاد کردن و فیبر هم نکردن.

01110362
21-01-2018, 13:03
آقايون اين كابل برگردون چقدر طول ميكشه مگه ؟ حداقل و حداكثر تايم نداره !الان دوماهه كه تماس ميگيرم ميگن كابل برگردونه !!!

akhoda
21-01-2018, 13:09
کل این داستان کابل برگردون مشکل داره. هیچ کس پیگیری نمیکنه. از وقتی مخابرات خودش فروش adsl رو شروع کرد یه مشکل اساسی پیدا شده به اسم انحصار

01110362
21-01-2018, 13:19
کل این داستان کابل برگردون مشکل داره. هیچ کس پیگیری نمیکنه. از وقتی مخابرات خودش فروش adsl رو شروع کرد یه مشکل اساسی پیدا شده به اسم انحصار

١٩٥ شكايت بزنيم تاثيري داره !

akhoda
21-01-2018, 13:21
زورشون نمیرسه به این مافیا
اما تعداد شاکی بره بالا شاید یه تکونی به خودشون بدن

rafsanjan gsm
21-01-2018, 14:10
مخابرات خودشم معلوم نیست چند چنده با خودش. تا یک هفته پیش همه طرح ها 1 به 2 بود با حجم قبلی ، پری روز اومد همه طرح ها حجمشون رو دو برابر کرد و 1 به 4. الان اومده باز همه طرح ها رو حجمشون برگردونده مثل قبل و 1 به 2 ولی سرعت های 1 مگ و 2 مگ رو 1 به چهار کرده !! ینی همه شرکت ها دارن پیشرفت میکنن این مخابرات پسرفت ! نصف کاربرا از همین سرعت 1 و 2 مگ استفاده میکردن که اگه اینطوری بمونه همه میرن تخلیه میکنن از مخابرات به جز کسایی مثل من که راه دیگه ای ندارن

AVB
21-01-2018, 15:41
بنده امروز رفتم مرکز مخابرات و خط رو تخلیه کردم. هرچند که من از کیفیت خطم راضی بودم فقط یه مشکلی داشت اونم اینکه اینترانت بود. 85 تومن پول اینترانت میدادم!!! ولی در کل خوب بود!

Ghost wars
21-01-2018, 17:14
تبریک میگم دوست عزیز. می تونی راهنمایی کنی که در شکایتی که در 195 ثبت کردی چی نوشتی؟ منم می خوام از مخابرات بیام بیرون ولی به من گفتن که خطت فیبره در صورتی که می دونم دارن دروغ می گن. کارشناس های فروش ADSL شرکت های خصوصی می گن که مخابرات در صورتی که فیبر هم نباشید وقتی که می خواید بیرون بیایید، شما رو فیبر می کنه بعد سرویس تون رو قطع می کنه!! در این صورت باید چیکار کرد؟ آیا با شکایت به 195 میشه جلوی فیبر شدن خطم رو بگیرم؟ حالا می خواهم برم بگم خطم رو قطع کنید و با شکایت تهدیدشون کنم تا شاید خطم رو آزاد کردن و فیبر هم نکردن.
زمانی که من درخواست تخلیه دادم بهشون گفتم میخوام اینترنت همراه استفاده کنم به دردم نمیخوره مقاومت میکردن اول اینکه اونا حق ندارن بدون اجازه اینکارو کنن دوم اینکه از لحضه ورود تا لحضه خروجم از مخابرات صداشون و ضبط کردم

بعد که درخواستم ثبت شد اومدم خونه و در پولی که قرار بود واریز کنم به یه شرکت دیگه رو واریز کردم بعد اونا گفتن فرداش خطو تخلیه میکنن
زنگ زدم 195 دوتا پست پشت سر هم فرستادم که من درخواست تخلیه دادم اینا تخلیه نکردن و میگن فیبر اول اینکه من صداشون و ضبط کردم دوم اینکه طبق دستور وزارت ارتباطات باید طبق 48ساعت اقدام به تخلیه کنن چرا نکردن از اون ورم هر روز پیگیر بودم تا تخلیه ام انجام شه

من قبل از درخواستم از سوتی هایی که داده بودن مطمن بودم که فیبر نیستم

البته از دسپاچگی و استرس رئيس مخابراتم مشخص بود داره دروغ میگه خوش بختانه زبان بدن اینجا به کارم اومد اینکه من خون سرد بودم ولی اونا تا لحضه آخر داشتن تمام شرکتا رو می‌کوبیدن وقتی رفتم اتاق رئیس یه حساب کتاب بود که براشون خیلی سود داشت به اون دقت کردم دیدم اینا کافو های نوری دارن حساب میکنن با سودی که بدست میارن متوجه شدم اون قدری کافو نوري نیست که البته برنانه داشتن که اینکارو بکنن ولی با پافشاری من کارشون به هم ریخت به این سادگی ها نمیتونن خط تونو فیبر کنن بعد وظیفه دارن با درخواست شما موافقت کنن اشتباه نکن من شکایت نکردم من فقط گفتم خط منو تخلیه کنید بعد 195 شکایت کردم

Greedy
21-01-2018, 17:34
برای نمایش درست مقدار مصرف باید تاریخ فعال شدن سرویس جدید تا تاریخ مورد نظر که مثلا همین امروز در قسمت زیر در گزارش مصرف وارد کنید

سرویس من از 16 این ماه شروع شده و امروز 30 ام هست

بعدش کلید جستجو بزنید و براتون گزارش مصرف جدید تهیه میکنه که تو قسمت کل ترافیک مصرف این ماه تونو میتونید ببینید. البته تا تاریخی که خودش درج میکنه که معمولا با 2 روز تاخیر نشون میده.

خوب اپلودا چیه زده دو گیگ ؟ اینا ضربدر 2 شده ؟

mansia
21-01-2018, 19:35
خوب اپلودا چیه زده دو گیگ ؟ اینا ضربدر 2 شده ؟

من به آپلود توی پروفایل توجه نکردم و حجم کل مورد نظرم هست. برای من تا 28 ام تو پروفایلم 33.91 گیگ حساب کرده که تو ویندوز مصرفم تا الان 39.5 بوده و تو گوشی هم حدود 2.5 گیگ مصرف کردم که میشه 42 گیگ سر هم. این اختلاف 8 گیگ هم مربوط به 3 روز تاخیر در محاسبه پروفایل که تو ویندوز این 3 روز 3 گیگ مصرف کردم + این که یک بسته 5 گیگ هم با مودم lte دانلود داشتم تو ویندوز که با 39.5 گیگ قاطی شده. پس برای من محاسبه درست بوده.

01110362
21-01-2018, 21:39
مخابرات خودشم معلوم نیست چند چنده با خودش. تا یک هفته پیش همه طرح ها 1 به 2 بود با حجم قبلی ، پری روز اومد همه طرح ها حجمشون رو دو برابر کرد و 1 به 4. الان اومده باز همه طرح ها رو حجمشون برگردونده مثل قبل و 1 به 2 ولی سرعت های 1 مگ و 2 مگ رو 1 به چهار کرده !! ینی همه شرکت ها دارن پیشرفت میکنن این مخابرات پسرفت ! نصف کاربرا از همین سرعت 1 و 2 مگ استفاده میکردن که اگه اینطوری بمونه همه میرن تخلیه میکنن از مخابرات به جز کسایی مثل من که راه دیگه ای ندارن
كجا اين مورد رو نوشته كه سرعت هاي ١ و ٢ مگ الان ضريب ٤ شده ؟!
منظورتون اينه ١ گيگ مصرف بين الملل رو ٤ گيگ حساب ميكنن ؟!
لطفا لينك بديد من كه چنين چيزي نديدم !

rafsanjan gsm
21-01-2018, 22:16
كجا اين مورد رو نوشته كه سرعت هاي ١ و ٢ مگ الان ضريب ٤ شده ؟!
منظورتون اينه ١ گيگ مصرف بين الملل رو ٤ گيگ حساب ميكنن ؟!
لطفا لينك بديد من كه چنين چيزي نديدم !

jabi7joon
22-01-2018, 00:07
احتمالا سرویستو 2 مگ حجمی کردن چون 25000 پول میدادی با سرعتش که میخونه/

مگه میتونن بدون هماهنگی عوض کنن طرحو..؟؟
قرارداد داریم باهاشون..

alexfr
22-01-2018, 08:31
برای ما که قبلا گرفتیم هم 1 به 4 حساب می شه الان؟ دزدی از این تابلو تر؟

majid67110
22-01-2018, 11:29
والا دیروز رفتم مخابرات و درخواست قطعی و تخلیه رو دادم. بعد با رییس باجه حرف زدم که اون می گفت خطط فیبره منم چون مطمئن بودم میگفتم نه خطم زوج سیمیه. بهش گفتم خطم رو تخلیه کنید. طرف دید خیلی پیگیرم تلفن زد به کارشناس فنیشون و من با کارشناسشون حرف زدم. اون کارشناسه تایید کرد که خطم زوج سیمه ولی گفت شما که در خواست تخلیه بدید خط زوج سیم شما به کسانی داده میشه که در خواست ADSL دادن و شما به همین دلیل میرید تو بستر فیبر. که من گفتم این کارتون غیرقانونیه. به طرف گفتم چرا خوب رو فیبر به کسایی که adsl می خوان سرویس نمیدید بعد فهمیدم که اینا کافو های نوری ندارن !! که گفتم من به از 195 پیگیری می کنم بعد رفتم با رییس مخابرات منطقه مون حرف زدم. حالا رییس میگه شما اگه زوج سیم هم باشید من نمیزارم از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید به این دلیل که می خوایم تا آخر سال تمام منطقه شما رو ببریم تو طرح GPON (همه رو فیبر کنند) و به همین دلیل تا آخر سال حتی تمام کسایی که از شرکت های خصوصی اینترنت دارن هم مجبور هستند از شرکت های خصوصی بیان به سمت ما. که من بازم قانع نشدم و گفتم کارتون غیر قانونیه و من از 195 پیگیری می کنم.
برام جالبه همشون دروغ حرف میزدند. اول پافشاری می کردن که من فیبرم. بعد گفتن باشه فیبر نیستی ولی میبریمت رو فیبر. در آخر هم گفتن زورمون زیاده و نمی زاریم بری از بیرون بگیری !!
حالا اینترنتم قطعه ولی همچنان صفحه مخابرات بالا میاد و خطم رو هنوز آزاد نکردن. حالا من به شرکت خصوصیه پول رو واریز می کنم بعد تو سامانه 195 شکایت می کنم.

majid67110
22-01-2018, 11:33
زمانی که من درخواست تخلیه دادم بهشون گفتم میخوام اینترنت همراه استفاده کنم به دردم نمیخوره مقاومت میکردن اول اینکه اونا حق ندارن بدون اجازه اینکارو کنن دوم اینکه از لحضه ورود تا لحضه خروجم از مخابرات صداشون و ضبط کردم

بعد که درخواستم ثبت شد اومدم خونه و در پولی که قرار بود واریز کنم به یه شرکت دیگه رو واریز کردم بعد اونا گفتن فرداش خطو تخلیه میکنن
زنگ زدم 195 دوتا پست پشت سر هم فرستادم که من درخواست تخلیه دادم اینا تخلیه نکردن و میگن فیبر اول اینکه من صداشون و ضبط کردم دوم اینکه طبق دستور وزارت ارتباطات باید طبق 48ساعت اقدام به تخلیه کنن چرا نکردن از اون ورم هر روز پیگیر بودم تا تخلیه ام انجام شه

من قبل از درخواستم از سوتی هایی که داده بودن مطمن بودم که فیبر نیستم

البته از دسپاچگی و استرس رئيس مخابراتم مشخص بود داره دروغ میگه خوش بختانه زبان بدن اینجا به کارم اومد اینکه من خون سرد بودم ولی اونا تا لحضه آخر داشتن تمام شرکتا رو می‌کوبیدن وقتی رفتم اتاق رئیس یه حساب کتاب بود که براشون خیلی سود داشت به اون دقت کردم دیدم اینا کافو های نوری دارن حساب میکنن با سودی که بدست میارن متوجه شدم اون قدری کافو نوري نیست که البته برنانه داشتن که اینکارو بکنن ولی با پافشاری من کارشون به هم ریخت به این سادگی ها نمیتونن خط تونو فیبر کنن بعد وظیفه دارن با درخواست شما موافقت کنن اشتباه نکن من شکایت نکردم من فقط گفتم خط منو تخلیه کنید بعد 195 شکایت کردم

والا دیروز رفتم مخابرات و درخواست قطعی و تخلیه رو دادم. بعد با رییس باجه حرف زدم که اون می گفت خطط فیبره منم چون مطمئن بودم میگفتم نه خطم زوج سیمیه. بهش گفتم خطم رو تخلیه کنید. طرف دید خیلی پیگیرم تلفن زد به کارشناس فنیشون و من با کارشناسشون حرف زدم. اون کارشناسه تایید کرد که خطم زوج سیمه ولی گفت شما که در خواست تخلیه بدید خط زوج سیم شما به کسانی داده میشه که در خواست ADSL دادن و فیبر هستن و شما به همین دلیل میرید تو بستر فیبر. که من گفتم این کارتون غیرقانونیه. به طرف گفتم چرا خوب رو فیبر به کسایی که adsl می خوان سرویس نمیدید بعد فهمیدم که اینا کافو های نوری ندارن !! که گفتم من به از 195 پیگیری می کنم بعد رفتم با رییس مخابرات منطقه مون حرف زدم. حالا رییس میگه شما اگه زوج سیم هم باشید من نمیزارم از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید به این دلیل که می خوایم تا آخر سال تمام منطقه شما رو ببریم تو طرح GPON (همه رو فیبر کنند) و به همین دلیل تا آخر سال حتی تمام کسایی که از شرکت های خصوصی اینترنت دارن هم مجبور هستند از شرکت های خصوصی بیان به سمت ما. که من بازم قانع نشدم و گفتم کارتون غیر قانونیه و من از 195 پیگیری می کنم.
برام جالبه همشون دروغ حرف میزدند. اول پافشاری می کردن که من فیبرم. بعد گفتن باشه فیبر نیستی ولی میبریمت رو فیبر. در آخر هم گفتن زورمون زیاده و نمی زاریم بری از بیرون بگیری !!
حالا اینترنتم قطعه ولی همچنان صفحه مخابرات بالا میاد و خطم رو هنوز آزاد نکردن. حالا من به شرکت خصوصیه پول رو واریز می کنم بعد تو سامانه 195 شکایت می کنم.

fanoostalaei
22-01-2018, 11:45
برای ما که قبلا گرفتیم هم 1 به 4 حساب می شه الان؟ دزدی از این تابلو تر؟
خیر ! برای اونایی که قبل از تعرفه جدید سرویس گرفتن همون 1 به 2 محاسبه میشه

==========
من موقع دانلود از سایت های منتخب داخلی سرعت حداکثری دارم ! ولی با باقی سایت ها سرعت همون سرعت اسمی هست که خریدم ! برای شما هم اینجوریه ؟

Ghost wars
22-01-2018, 12:01
والا دیروز رفتم مخابرات و درخواست قطعی و تخلیه رو دادم. بعد با رییس باجه حرف زدم که اون می گفت خطط فیبره منم چون مطمئن بودم میگفتم نه خطم زوج سیمیه. بهش گفتم خطم رو تخلیه کنید. طرف دید خیلی پیگیرم تلفن زد به کارشناس فنیشون و من با کارشناسشون حرف زدم. اون کارشناسه تایید کرد که خطم زوج سیمه ولی گفت شما که در خواست تخلیه بدید خط زوج سیم شما به کسانی داده میشه که در خواست ADSL دادن و فیبر هستن و شما به همین دلیل میرید تو بستر فیبر. که من گفتم این کارتون غیرقانونیه. به طرف گفتم چرا خوب رو فیبر به کسایی که adsl می خوان سرویس نمیدید بعد فهمیدم که اینا کافو های نوری ندارن !! که گفتم من به از 195 پیگیری می کنم بعد رفتم با رییس مخابرات منطقه مون حرف زدم. حالا رییس میگه شما اگه زوج سیم هم باشید من نمیزارم از شرکت دیگه ای اینترنت بگیرید به این دلیل که می خوایم تا آخر سال تمام منطقه شما رو ببریم تو طرح GPON (همه رو فیبر کنند) و به همین دلیل تا آخر سال حتی تمام کسایی که از شرکت های خصوصی اینترنت دارن هم مجبور هستند از شرکت های خصوصی بیان به سمت ما. که من بازم قانع نشدم و گفتم کارتون غیر قانونیه و من از 195 پیگیری می کنم.
نباید اون جوری باهاشون صحبت میکردی گفتم چی بگو بهشون که به منم همین و گفتن منتها من گفتم من میخوام مودم جیبی بگیرم به کارم نمیداد adsl بعد اونا هر چی میگفتن من گفتم نه همین
بعدش پولو واریز کردم بعد 195 شکایت کردم البته از سمت شرکتم درخواست تخلیه دادن منتها من صداشون و ضبط کرده بودم و تو شکایتمم گفتم به 195 اینا دارن به کل ایران اینترنت خودشونو زوری میدن فیبر کلا 2درصد بیشتر نیست تو ایران

rafsanjan gsm
22-01-2018, 12:20
جالبه طرحی که خریدم اولش 1 به 2 بود اومدن 1 به 4 کردن ولی حجم هم 2 برابر کردن ینی 150 گیگ . طرح 2 مگ . به 2020 زنگ زدم میگم 1 به 4 هست یا 1 به 2 میگه 1 به 2 ! گفتم چقد حجم میگه 75 گیگ ! گفتم من 150 گیگه میگه نه 75 گیگه !! ینی یه وضعی. آدم نمیدونه خنده کنه یا گریه

dele_tanha 1
22-01-2018, 12:22
جالبه طرحی که خریدم اولش 1 به 2 بود اومدن 1 به 4 کردن ولی حجم هم 2 برابر کردن ینی 150 گیگ . طرح 2 مگ . به 2020 زنگ زدم میگم 1 به 4 هست یا 1 به 2 میگه 1 به 2 ! گفتم چقد حجم میگه 75 گیگ ! گفتم من 150 گیگه میگه نه 75 گیگه !! ینی یه وضعی. آدم نمیدونه خنده کنه یا گریهدوست عزیز هجم ها همون قبلی ها هستن فقط حجم ترافیک داخلی ب جای دو برابر 4برابر کردن

rafsanjan gsm
22-01-2018, 12:27
دوست عزیز هجم ها همون قبلی ها هستن فقط حجم ترافیک داخلی ب جای دو برابر 4برابر کردن

اون که اره ولی اخه هر جایی یه چیزی نوشتن. تو سایت کرمان تل نگاه میکنم زده 75 گیگ 1 به 2 . سایت اصلی خود مخابرات نگاه میکنم میبینم زده 75 گیگ 1 به 4. 2020 دو روز پیش زنگ زدم گفت 75 گیگ 1 به 2 الان زنگ زدم میگه 150 گیگ 1 به 4 ! . تو پنل خودم تا سه روز 75 گیگ 1 به 2 بود یکی دو روزه شده 150 گیگ 1 به 4 !!!! درسته بین الملل فرقی نکرده و داخلی رو افزایش دادن. مشکلم اینه نیان دوباره دو روز دیگه کمش کنن. هر روز یه حرفی میزنن. حالا طرح ها رو هر کار خواستن بکنن ولی کسی که طرح خریده نیان طرح اونو عوض کنن. برا من که افزایش دادن دست گلشون هم درد نکنه ولی کاهش بدن کار خیلی بدی میکنن و خدا هم دوسشون نداره دیگه

mehryar1973
22-01-2018, 15:00

من فکر کنم سه سال قبل بود از مخابرات تخلیه کردم و رفتم فن آوا گرفتم انموقع مقاومتی نکردن البته من بعدا پشیمون شدم فن آوا بدترین تجربه من از شرکت های خصوصی بود
(چون نامحدود بود ولی وقتی من رفتم بعد از یه ماه سقف دانلود هایی رو که هیچ وقت به اجرا نمیگذاشت اجرا کرد:n27:)

aloochy
22-01-2018, 21:43
سلا دوستان.من سرویس پس پزداخت حجمی مخابرات داشتم الان بعد از این تعرفه های جدید خودش تبدیل شده یا حجمی مونده؟
اگه بخوام تغییر سرویس بدم از پنل میشه؟من گشتم چیزی پیدا نکردم!
ممنون

Meysam Raz
23-01-2018, 01:07

توی سایت Tci هستی ن tct
شاید به خاطر اینه که پیش پرداخته
تعرفه ها اینجا با توضیحات هستش

L.utus
23-01-2018, 03:32
دوستان یه سوال
در سرویس های غیرحجمی جدید در حالت پس پرداخت اگر از سقف مصرف منصفانه عبور کنیم سرعت میاد روی 128 یا سرعت ثابت می مونه و به ازای هر گیگ اضافه مصرف شده 2 تومن میاد روی قبض اخر ماه؟

SAHANDE3
23-01-2018, 11:42
دوستان برای تخلیه ی خط حتما باید صاحب خط حضور داشته باشه ؟

SAHANDE3
23-01-2018, 11:50
.................................................. ...

Meysam Raz
23-01-2018, 13:21
دوستان برای تخلیه ی خط حتما باید صاحب خط حضور داشته باشه ؟
بله راه دیگه هم نداره
تعرفه های جدید تهران ، منبع کانال تلگرامی مخابرات

albertxx
23-01-2018, 16:05
کسی از دوستان اینجا سرویس همکاران داره ؟؟؟

amirg2d
23-01-2018, 19:45
کسی از دوستان اینجا سرویس همکاران داره ؟؟؟

سلام من دارم هنوز ولی 1 گیگه فایده نداره شاید هر 2 ماه سر میزنم بهش

راستی برای شما هم 50% تخفیف اومده ؟!

dele_tanha 1
23-01-2018, 23:58
سلام دوستان ما سر کوچمون ی کافو نوری هس.و خط ما و همسایه رو بروییمون از ی جعبه سیاه رنگ بیس در بیس سانت میاد که کنار در حیاط همسایمون هس از اون جعبه ی کابل مشکی رفته زیر زمین و سیم مسی از اون جعبه برای ما و برای همسایمون وصل شده.(اگه مخابرات میگه خط فیبر هس منظورش اینه کلا فیبر هس یا منظورش کافو نوری هم هس؟ ما تا کافو نوری سر کوچمون 70 متر فاصله داریم. بغد اینکه من رفتم تو سایت فن اوا و شاتل زدم نوشته خط شما ساپورت میشه و حتی فن اوا زد پورت خالی داره و ی هفته ای میشه بهم بدن اینترنتو.به پشتیبانی فن اوا هم زنگ زدم گفت خطتتونو ساپورت میکنیم. حالا سوال من اینه اگه تو ی سایت زد ساورت میشه حتما میشه از اون شرکت گرفت و اینکه شرکتای دیگه رو کافو نوری اینترنت میدن؟

dele_tanha 1
24-01-2018, 00:00
سلام دوستان ما سر کوچمون ی کافو نوری هس.و خط ما و همسایه رو بروییمون از ی جعبه سیاه رنگ بیس در بیس سانت میاد که کنار در حیاط همسایمون هس از اون جعبه ی کابل مشکی رفته زیر زمین و سیم مسی از اون جعبه برای ما و برای همسایمون وصل شده.(اگه مخابرات میگه خط فیبر هس منظورش اینه کلا فیبر هس یا منظورش کافو نوری هم هس؟ ما تا کافو نوری سر کوچمون 70 متر فاصله داریم. بغد اینکه من رفتم تو سایت فن اوا و شاتل زدم نوشته خط شما ساپورت میشه و حتی فن اوا زد پورت خالی داره و ی هفته ای میشه بهم بدن اینترنتو.به پشتیبانی فن اوا هم زنگ زدم گفت خطتتونو ساپورت میکنیم. حالا سوال من اینه اگه تو ی سایت زد ساورت میشه حتما میشه از اون شرکت گرفت و اینکه شرکتای دیگه رو کافو نوری اینترنت میدن

amirg2d
24-01-2018, 03:11
سلام
تهرانید؟
یه زمانی انحصاری مخابرات بود الان مشکلی نیست سرویس میدن

dele_tanha 1
24-01-2018, 03:15
سلام
تهرانید؟
یه زمانی انحصاری مخابرات بود الان مشکلی نیست سرویس میدننه بوشهر هستم. تو سایت وقتی میزنه ارایه میشه و پشتیبانی هم زنگ بزنی بگی ارایه میشه مشکلی نداره؟ من مخابرا رفتم گفت فقط از مخابرات میتونی بگیری البته من پارسال رفتم پرییدم. فک کنم دروغ میگفت.

Ghost wars
24-01-2018, 11:11
نه بوشهر هستم. تو سایت وقتی میزنه ارایه میشه و پشتیبانی هم زنگ بزنی بگی ارایه میشه مشکلی نداره؟ من مخابرا رفتم گفت فقط از مخابرات میتونی بگیری البته من پارسال رفتم پرییدم. فک کنم دروغ میگفت.

به منم همینو گفتن ولی بهشون بگو میخوام مودم جیبی بگیرم به کارم نمیداد adsl دروغ میگن اینطوری تمام ایران و پیچوندن

SAHANDE3
24-01-2018, 11:37
برای من شده اینترانت 16 مگ باید سرعت داشته باشه مثلا اکثر ساعت ها خرابه تا هفته پیش خوب بود الان باید .. شکن نصب کنم تا یکمی سرعتش بهتر بشه می رم تخلیه می کنم از سال 91 مشترک مخابرات بودم ولی دیگه شورش رو در آورده از همه حجم کمتر می ده پنل درست نداره پینگ افتضاح سرعتش هم که جدیدا داغون شده زنگ هم که می زنی انگار براشون هیچ اهمیتی نداره

dele_tanha 1
24-01-2018, 12:38
دوستان عکس اولی ی جعبه هست کنار در همسیایه ما (خونش کنار همسایه روبروی ما هس)که ی سیم ازش اومده داخل جعبه سیاه(عکس شماره دو) که کنار حیاط همسایه روبروی ما، هر 3یا4تا خونه ی دونه از جعبه های عکس یک گذاشتن. جعبه سیاهه دوتا سیم مسی ازش خارج شده که یکیش مال ما هس یکیش همسایه روبرو.و ی کابل هم (کابل سمت راست عکس دو) از سمت جعبه عکس شماره یک اومده وارد جعبه سیاهه شده. حالا سوالم اینه اون اولی چیه و اون کابلی که از زیر زمین واردش شده سیم مشیه یا فیبره؟ و اون کابله که وارد جعبه شماره دو شده سیم مسیه؟ اینم بگم هر کدوم از جعبه عکس یک به چهارتا مشترک خط میده.
؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

misam5526
24-01-2018, 13:23
دوستان عکس اولی ی جعبه هست کنار در همسیایه ما (خونش کنار همسایه روبروی ما هس)که ی سیم ازش اومده داخل جعبه سیاه(عکس شماره دو) که کنار حیاط همسایه روبروی ما، هر 3یا4تا خونه ی دونه از جعبه های عکس یک گذاشتن. جعبه سیاهه دوتا سیم مسی ازش خارج شده که یکیش مال ما هس یکیش همسایه روبرو.و ی کابل هم (کابل سمت راست عکس دو) از سمت جعبه عکس شماره یک اومده وارد جعبه سیاهه شده. حالا سوالم اینه اون اولی چیه و اون کابلی که از زیر زمین واردش شده سیم مشیه یا فیبره؟ و اون کابله که وارد جعبه شماره دو شده سیم مسیه؟ اینم بگم هر کدوم از جعبه عکس یک به چهارتا مشترک خط میده.

تصویر اول بهش "پست" میگن که از کافو یه کابل میاد توش و برای یه کوچه یا چند ساختمون انشعاب میگیره و عکس دوم هم یه تقسیم سادست که خط شما و همسایتون رو به دو سیم مجزا تقسیم کرده.

فیبر نوری در خطهایی که روی فیبر هستن تا کافوی نوری کشیده میشه و برای شما قابل رویت نیست! از کافو مثل خط عادی با سیم مسی به مشترک انتقال داده میشه سرویس.

برای اطمینان از وضعیت خط به واحدMDF مستقر در مرکز مخابراتی رفته و سوال کنید. جوابی که mdf بهتون میده کاملا دقیق و درسته و جای شک نخواهد داشت. (البته چون تو سیستم ثبت میشه کارمندای دیگه هم جواب غلط نمیدن ولی برای اطمینان بیشتر از اینکه طرف دقیقا تخصصش اینه به اونجا برید)

mikadoandru
24-01-2018, 18:07
دوستان یه سوالی داشتم، اینترنت یک مگ نامحدود داشتیم که در یک واقعه غیر منتظره به هشت مگ تبدیل شده، تنظیمات مودم رو نگاه کردم و دقیقا بر روی هشت هست، توی ecare.tct.ir اما همچنان سرویس من رو "اینترنت 1 مگابیت در ثانیه نامحدود پس پرداخت دوازده ماهه" میزنه، راه حل چیست؟ از این نعمت استفاده کنیم یا قبض آخر ماه کمر شکن خواهد بود؟ تجربه مشابهی کسی داشته؟

xomax
24-01-2018, 20:42
دوستان یه سوالی داشتم، اینترنت یک مگ نامحدود داشتیم که در یک واقعه غیر منتظره به هشت مگ تبدیل شده، تنظیمات مودم رو نگاه کردم و دقیقا بر روی هشت هست، توی ecare.tct.ir اما همچنان سرویس من رو "اینترنت 1 مگابیت در ثانیه نامحدود پس پرداخت دوازده ماهه" میزنه، راه حل چیست؟ از این نعمت استفاده کنیم یا قبض آخر ماه کمر شکن خواهد بود؟ تجربه مشابهی کسی داشته؟

اگه اخیرا کابل برگردان داشتید، تجربه مشابه شما زیاد اتفاق افتاده. سرعت بالا موقت هست و بهتره از این نعمت استفاده کنید. برای اینکه بفهمید کابل برگردان شدید یا نه، کشش سرعت مودم رو چک کنید، باید کیفیت خط بالا رفته باشه و بالای 20 مگ کشش داشته باشه.

max-ir
25-01-2018, 20:36
سلام.برای منم چند روزه همین اتفاق افتاده.چند ساله ۲۵۶ نامحدود پس پرداخت دارم اما چند روزه سرعتم شده ۲ مگ.کشش خط هم حدود ۲۲-۲۳ مگ شده که قبلا ۳-۴ مگ بود.
منظور از کابل برگردان چیه؟

Ghost wars
26-01-2018, 12:23
مگه کلافه شدم کشش خطم چهار مگه موندم تو سال 2018 قرن 21 چجوری این مشکل حل نمیشه

max-ir
26-01-2018, 15:43
مگه کلافه شدم کشش خطم چهار مگه موندم تو سال 2018 قرن 21 چجوری این مشکل حل نمیشه

دلیلش اینه مخابرات هنوزم فاصله بین مرکز مخابراتی تا کافوی محل یا کوچه رو فیبر نوری نکرده و هنوز مسیه.

Ghost wars
27-01-2018, 00:13
آخه دوستم این مشکل و نداره که تو همین شهرکه اون تا 24 خطت کشش داره

mansia
27-01-2018, 00:20
آخه دوستم این مشکل و نداره که تو همین شهرکه اون تا 24 خطت کشش دارهشما اول صبحی برید مرکز مخابراتی و این موتوری های مخابرات یکشونو بیارید خط از کوچه چک کنه تا منزل. شاید موردی پیدا کنه که مشکل شمارو مرتفع کنه.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

vahid_sh2447
27-01-2018, 18:12
سلام

مگه سرورهای ایران نباید ضریب نخوره من الان از آپلود بوی و عصر آپلود سرورهای ایرانش فایل دانلود می کنم 4 برابر از حجمم کم می کنه.
چه طوری میشه فهمید کدوم سرور رو بدون ضریب 1 به 4 حساب می کنه.منظورم اینه سروری هست که بهم معرفی کنید.

ممنون:n40:

behnamcp
27-01-2018, 18:19
متاسفانه این موضوع واقعیت داره جز چند تا سایت وطنی (مانند سایت واحد مرکزی خبر و سایت سازمان سنجش)بقیه خارجی حساب میشه البته گفتند این موضوع قراره درست بشه

albertxx
27-01-2018, 18:45
سلام

مگه سرورهای ایران نباید ضریب نخوره من الان از آپلود بوی و عصر آپلود سرورهای ایرانش فایل دانلود می کنم 4 برابر از حجمم کم می کنه.
چه طوری میشه فهمید کدوم سرور رو بدون ضریب 1 به 4 حساب می کنه.منظورم اینه سروری هست که بهم معرفی کنید.

ممنون:n40:

عزیز کلا 500 تا سایت مذخرف رو انتخاب کردن و گفتن رایگانه
در واقع به دردنخور ترین سایت ها هستن که شاید تعداد انگشت شماری از این آمار جزو سایت های پرمصرف باشه

باید صبر کرد و منتظر اصلاح این لیست شد ( البته اگه شرکت ها راضی بشن کلیه سایت های دانلود ایرانی رو ببرن تو لیست داخلی )

mehrdadb3
27-01-2018, 20:18
دوستان من جدیدا سرویس 2 مگ رو گرفتم سرعت دانلودم باید حدود 260 باشه درسته؟
ولی دانلود من 210 بالاتر نمیره سرعتم رو دقیقا 2 مگ بستن نباید بالاتر ببندن چون به اسم سرعت دارن میفروشن

vahid_sh2447
27-01-2018, 20:35
متاسفانه این موضوع واقعیت داره جز چند تا سایت وطنی (مانند سایت واحد مرکزی خبر و سایت سازمان سنجش)بقیه خارجی حساب میشه البته گفتند این موضوع قراره درست بشه
ممنون همشهری... اصلن فکرش رو هم نمی کردم در این حد فاجعه باشه

عزیز کلا 500 تا سایت مذخرف رو انتخاب کردن و گفتن رایگانه
در واقع به دردنخور ترین سایت ها هستن که شاید تعداد انگشت شماری از این آمار جزو سایت های پرمصرف باشه

باید صبر کرد و منتظر اصلاح این لیست شد ( البته اگه شرکت ها راضی بشن کلیه سایت های دانلود ایرانی رو ببرن تو لیست داخلی )

ممنون.من ساده رو ببین دو تا اکانت سایت های آپلود و دانلود رو گرفتم که سرورهاشون روی ایرانه که بتونم مثلن دانلود داشته باشم.
میشه بگین لیست اون سایت ها رو می تونم کجا ببینم؟
ممنون

alinice321
27-01-2018, 20:41

ممنون.من ساده رو ببین دو تا اکانت سایت های آپلود و دانلود رو گرفتم که سرورهاشون روی ایرانه که بتونم مثلن دانلود داشته باشم.
ممنون

درود

albertxx
27-01-2018, 20:43

ممنون

سادست
تو گوگل سرچ کن لیست 500 سایت نیم بها راحت میاره :n02:

البته لزومی نداره نگاش کنی
هیچی توش نیست بجز چنتا سایت مذخرف :n02:

vahid_sh2447
27-01-2018, 21:30
سادست
تو گوگل سرچ کن لیست 500 سایت نیم بها راحت میاره :n02:

البته لزومی نداره نگاش کنی
هیچی توش نیست بجز چنتا سایت مذخرف :n02:

ممنون.زحمت کشیدن:n02:
فقط اطلاع دارین اوضاع برای شاتل و آسیاتک چطوره منظورم کاربران خودشون با سرورهای خودشون هستش

Hamed-M1
28-01-2018, 16:50
دوستان مخابرات تهران سرعت اپلود رو روی چقدر میبنده؟
الان تو تنظیمات مودم روی 64 کیلوبیت بسته در حالی که تا 1100 کیلوبیت کشش داره

Sent from my MI 5 using Tapatalk

farshin.rezaei
29-01-2018, 00:04
باز یه برف اومد مشکلات شروع شد

mehryar1973
29-01-2018, 14:16
باز یه برف اومد مشکلات شروع شد

بله درسته
سرعت افتضاحه در حد فاجعه وب گردی هم حتی نمیشه کرد(512 نامحدود)

George Shelly
29-01-2018, 15:12
دوستان لطفا چند نفر با این سایت تست بگیرین و شات بزارن اینجا !!!

masoud_5april
29-01-2018, 18:42
لطفا حذف شود.

mansia
29-01-2018, 18:48

masoud_5april
29-01-2018, 18:50
دوستان یه راهنمایی کنین، من یه ماهه سرویس 1 مگ طرح جدید رو گرفتم و سرعتش فاجعست حدود 120 دانلود میده. تماس گرفتم برای تغییر سرویس مشخصات مودم هم عالی بود و SNR هم بالای 35 بود و مشکلی نداشت، اما فرداش به من زنگ زدند گفتند بیشتر از 1 مگ بهتون نمیتونیم بدیم.
حالا من گیر کردم نمیدونم واقعا چرا اینکار رو میکنن؟ هرچی هم بهشون میگم دلیلش چیه میگن منطقه شما سایتش بیشتر نمیکشه (ما قبلا شنیده بودیم خطتت نمیکشه ولی سایت نمیکشه دیگه معلوم نیست چیه دیگه جدید درآوردند) خلاصه گیج شدم، کجا باید شکایت کنم؟

mansia
29-01-2018, 18:57
دوستان یه راهنمایی کنین، من یه ماهه سرویس 1 مگ طرح جدید رو گرفتم و سرعتش فاجعست حدود 120 دانلود میده. تماس گرفتم برای تغییر سرویس مشخصات مودم هم عالی بود و SNR هم بالای 35 بود و مشکلی نداشت، اما فرداش به من زنگ زدند گفتند بیشتر از 1 مگ بهتون نمیتونیم بدیم.
حالا من گیر کردم نمیدونم واقعا چرا اینکار رو میکنن؟ هرچی هم بهشون میگم دلیلش چیه میگن منطقه شما سایتش بیشتر نمیکشه (ما قبلا شنیده بودیم خطتت نمیکشه ولی سایت نمیکشه دیگه معلوم نیست چیه دیگه جدید درآوردند) خلاصه گیج شدم، کجا باید شکایت کنم؟
از طریق سامانه 195 شکایت کنید. اگر با پیگیری به جایی نرسیدید از چند تا از همسایه هاتون بپرسید که از اینترنت چه شرکتی استفاده میکنن و مانند یکی از کاربران که چند صفحه قبل توضیح دادن اشتراک اینترنت مخابرات لغو کنید و از شرکت های خصوصی بگیرید.

masoud_5april
29-01-2018, 19:04
از طریق سامانه 195 شکایت کنید. اگر با پیگیری به جایی نرسیدید از چند تا از همسایه هاتون بپرسید که از اینترنت چه شرکتی استفاده میکنن و مانند یکی از کاربران که چند صفحه قبل توضیح دادن اشتراک اینترنت مخابرات لغو کنید و از شرکت های خصوصی بگیرید.
ممنون از راهنماییتون اما متاسفانه ما خطمون فیبر هست. اینش برای من عجیبه که فیبر نوری بهترین تجهیزات برای اینترنت هست اما باز هم سرویس هایی که تبلیغش رو میکنن رو هم نمیدن.

mansia
29-01-2018, 19:18
ممنون از راهنماییتون اما متاسفانه ما خطمون فیبر هست. اینش برای من عجیبه که فیبر نوری بهترین تجهیزات برای اینترنت هست اما باز هم سرویس هایی که تبلیغش رو میکنن رو هم نمیدن.
اینا دروغ میگن که فیبر هست. حدود 15 روز پیش زنگ زدم 2020 که ریت خطمو بیارید پائین پدرم در اومد اینقدر که لینکم پرید. در آخرای مکالمه گفتن که " چون خط شما فیبر نیست ما نمیتونیم به dslam وصل بشیم و باید از طریق مرکز مخابراتی اقدام کنید ". خوب؟ تا اینجارو داشتی؟ 2 3 سال که بارها رفتم مرکز و به 2020 زنگ زدم بهم میگفتن که خط فیبر شده. خیلی قشنگ دورغ میگفتن این همه سال. حالا .... در آخر مکالمه به همون پشتیبانی 2020 گفتم پس چون خطم فیبر نیست امکانشو ندارید که تغییر بدید و با یه حالت نچسب تائید کرد چون دوست نداشت که اینو بگه. منم هفته بعد میرم اینترنت مخابرات قطع میکنم. هر چقدر که بامبول در بیارن قطع میکنمش. قشنگ مودم 4g اکانت میخرم یه مدت با اون حال میکنم تا ببینم کی میتونم از یه جای دیگه نت بگیرم. اینا وحشتناک مقاومت میکنن و برای این که از شرشون راحت بشی باید از خودشون لجبازتر باشی. راهش همینه.

masoud_5april
29-01-2018, 19:26
اینا دروغ میگن که فیبر هست. حدود 15 روز پیش زنگ زدم 2020 که ریت خطمو بیارید پائین پدرم در اومد اینقدر که لینکم پرید. در آخرای مکالمه گفتن که " چون خط شما فیبر نیست ما نمیتونیم به dslam وصل بشیم و باید از طریق مرکز مخابراتی اقدام کنید ". خوب؟ تا اینجارو داشتی؟ 2 3 سال که بارها رفتم مرکز و به 2020 زنگ زدم بهم میگفتن که خط فیبر شده. خیلی قشنگ دورغ میگفتن این همه سال. حالا .... در آخر مکالمه به همون پشتیبانی 2020 گفتم پس چون خطم فیبر نیست امکانشو ندارید که تغییر بدید و با یه حالت نچسب تائید کرد چون دوست نداشت که اینو بگه. منم هفته بعد میرم اینترنت مخابرات قطع میکنم. هر چقدر که بامبول در بیارن قطع میکنمش. قشنگ مودم 4g اکانت میخرم یه مدت با اون حال میکنم تا ببینم کی میتونم از یه جای دیگه نت بگیرم. اینا وحشتناک مقاومت میکنن و برای این که از شرشون راحت بشی باید از خودشون لجبازتر باشی. راهش همینه.
این که میگن فیبر هست رو نمیدونم راسته یا نه، اما من خودم قبل اینکه بخوام اینترنت اینجا رو بگیرم، از شاتل اقدام کردم و انتقال خط قبلیم رو انجام دادم، اما اون ها تماس گرفتن و گفتن که خطتت فیبر هست و نمیتونیم بهتون سرویس بدیم، رو این حساب از سر اجبار مجبور شدم بیام. حالا اونش مهم نیست، اما اینکه میگن بیشتر از 1 مگ نمیتونیم بدیم من و عذاب میده، اصلا تا حالا من این و نشنیده بودم که مخابرات چنین حرفی بزنه، جالبیش اینجاست که تماس گرفتم برای خود کارشناسشون مشخصات خط رو گفتم و بررسی کرد و گفتن خط شما تا 16 مگ هم کشش داره، تو همین فروم هم من تصویر مشخصات خط رو گذاشتم و دوستان هم تایید کردند. دیگه واقعا نمیدونم دلیل این حرفشون چیه، آخه فیبر که کشیدین سرعت هم که 1 مگ میدین یعنی واقعا دیگه به چه دردی میخوره این اینترنت. جالبیش اینجاست که خط رو هم دقیقا روی 128 بستن و سرعت بالا هم نمیره.

mansia
29-01-2018, 19:36
این که میگن فیبر هست رو نمیدونم راسته یا نه، اما من خودم قبل اینکه بخوام اینترنت اینجا رو بگیرم، از شاتل اقدام کردم و انتقال خط قبلیم رو انجام دادم، اما اون ها تماس گرفتن و گفتن که خطتت فیبر هست و نمیتونیم بهتون سرویس بدیم، رو این حساب از سر اجبار مجبور شدم بیام. حالا اونش مهم نیست، اما اینکه میگن بیشتر از 1 مگ نمیتونیم بدیم من و عذاب میده، اصلا تا حالا من این و نشنیده بودم که مخابرات چنین حرفی بزنه، جالبیش اینجاست که تماس گرفتم برای خود کارشناسشون مشخصات خط رو گفتم و بررسی کرد و گفتن خط شما تا 16 مگ هم کشش داره، تو همین فروم هم من تصویر مشخصات خط رو گذاشتم و دوستان هم تایید کردند. دیگه واقعا نمیدونم دلیل این حرفشون چیه، آخه فیبر که کشیدین سرعت هم که 1 مگ میدین یعنی واقعا دیگه به چه دردی میخوره این اینترنت. جالبیش اینجاست که خط رو هم دقیقا روی 128 بستن و سرعت بالا هم نمیره.
بهتره وقت بزارید و حضوری پیگیر بشید. اگر تونستید یکیو تو مرکزتون پیدا کنید که بتونه کمکتون کنه بهتر به جواب میرسید وگرنه اون کارمندی که برای مراجعین میزارن فقط از کلمه نه و نمیشه و نداریم و من کی ام فقط استفاده میکنه. 195 میتونه یه فشاری بیاره بهشون که اگر واقعا پهنای باند دارن در اختیارتون بزارن وگرنه خودتون میبینید که تا جایی که بتونن یا به بیراهه میبرن ادمو یا به بن بست میکشونن تا خسته بشید و تن بدید به چیزی که در اختیارتون گذاشتن.

victor021
30-01-2018, 02:31
من 8 مگ دارم همه چیز درست بود ولی از هفته پیش خطم اومده رو 4.5 هرچی هم تماس میگیرم خودشونم نمیدونن،هرسری هم میگن خطط مجدد راه اندازی میکنیم بازم هیچی نمیشه

xomax
31-01-2018, 20:02
[QUOTE=George Shelly;9040949]دوستان لطفا چند نفر با این سایت تست بگیرین و شات بزارن اینجا !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE

مخابرات هرچیش افتضاح باشه تک کانکشنش خوبه :n02:
مودم روی 11 مگ ست شده.

xomax
31-01-2018, 20:11
من 8 مگ دارم همه چیز درست بود ولی از هفته پیش خطم اومده رو 4.5 هرچی هم تماس میگیرم خودشونم نمیدونن،هرسری هم میگن خطط مجدد راه اندازی میکنیم بازم هیچی نمیشه
از مودم یه اسکرین شات بزارین

dele_tanha 1
31-01-2018, 20:41
16 مخابرات ولی تا 14 بیشتر نمیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAHANDE3
01-02-2018, 11:44

برای من هم 16 بود الان چند روز روی 4 مگ بستنش می خواهم تخلیه کنم اما 195 هم شکایت می کنم یعنی بی شرف تر از مخابرات نداریم

mostafa_gm
01-02-2018, 14:21
مگه سرويسي كه به اسم 1 مگابيت ميدن رو تا 16 افزايش سرعت ميدن؟
قبلا مخابرات اين كار رو ميكرد ولي از وقتي كه طرح فروش غير حجمي بر اساس سرعت راه افتاده بعيد ميدونم افزايش سرعت اعمال كنن. چون اگه اين كار رو بكنن و خط قابل ارتقاء تا 16 باشه كه ديگه كسي سرعت 16 نميگيره همه ميرن سرعت 1 مگابيت ميگيرن با هزينه كم و سرعت بالا استفاده ميكنن.

masoud_5april
02-02-2018, 12:51
مگه سرويسي كه به اسم 1 مگابيت ميدن رو تا 16 افزايش سرعت ميدن؟
قبلا مخابرات اين كار رو ميكرد ولي از وقتي كه طرح فروش غير حجمي بر اساس سرعت راه افتاده بعيد ميدونم افزايش سرعت اعمال كنن. چون اگه اين كار رو بكنن و خط قابل ارتقاء تا 16 باشه كه ديگه كسي سرعت 16 نميگيره همه ميرن سرعت 1 مگابيت ميگيرن با هزينه كم و سرعت بالا استفاده ميكنن.
من رفتم کلی صحبت کردم، بیخود بهانه میارن که خط شما بیشتر از 1 مگ نمیکشه، این درحالیکه SNR خطم خیلی عالیه و حدود 40 هست و خطم حتی اگر 16 هم نکشه حداقل 8 رو میکشه، بعد کلی رفت آمد، آخر میگن که تجهیزات ما اونجا بیشتر نمیده، میگم خب من باید چیکار کنم، فیبر که کشیدیدن سرعت 1 مگ هم که بیشتر نمیدین دیگه این و اسمش و چی میشه گذاشت ! حدس من اینه که تجهیزاتشون اینجا خرابه و برای اینکه بتونن همه رو جواب بدن رو 1 مگ بیشتر نمیخوان بدن و به مردم هم میگن که خطتتون بیشتر نمیکشه، همین.

xomax
02-02-2018, 15:58
این مخابرات مزخرف دیگه داره میره رو اعصاب من. هر موقع دلشون بخواد قطع و وصل میکنن سرعت رو میارن پایین با اینکه خط کشش بیشتر داره. SNR رو هم تنظیم کردن زیر 12 نیاد. هفته اول که گرفتم SNR روی 6 بود بدون 1 ثانیه قطعی حالا برداشتن گند زدن به همه چیز.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

victor021
03-02-2018, 05:08
این مخابرات مزخرف دیگه داره میره رو اعصاب من. هر موقع دلشون بخواد قطع و وصل میکنن سرعت رو میارن پایین با اینکه خط کشش بیشتر داره. SNR رو هم تنظیم کردن زیر 12 نیاد. هفته اول که گرفتم SNR روی 6 بود بدون 1 ثانیه قطعی حالا برداشتن گند زدن به همه چیز.

snr منم اول 6 بود مشکلی نداشتم،الان snr اومده رو 15 ولی سرعت نصف شده،دقیقا حرف شما کاری کردن snr از یه حد پایینتر نیاد
جالبتر اینه که جدیدا وقتی تنظیمات میذارم رو g.dmt سرعت میشه یک چهارم،downstream رو 1500 قفل میکنه.

mehrdad2
03-02-2018, 10:21
مخابرات بازی جدید در اورده.

هر کی میخواد تخلیه کنه باید بره پیش رییس.

saeid72
03-02-2018, 15:45
نامحدودا 512 امروز خط رو 7 مگ بستن ولی سرعت دانلود 220 kb/s ولی تو سایت مخابرات سرویس همون 512 نامحدود زده:n04:
کسی اینجوری شده فکر کنم دارن نامحدود حذفمون میکنن اول سرعت بردن بالا بعدم سرویس حجمی کنن:n28:

whitewolf
04-02-2018, 10:21
حذذذذذذذذذذفففف

ericCantona
04-02-2018, 17:40
سلام کسی خبر داره این نامحدود ها چه اتفاقی براشون افتاده؟!

whitewolf
05-02-2018, 09:12
سلام کسی خبر داره این نامحدود ها چه اتفاقی براشون افتاده؟!

حذف شدن و دیگه قابل خرید نیستن

djkavehtnt
05-02-2018, 13:51
نامحدودا 512 امروز خط رو 7 مگ بستن ولی سرعت دانلود 220 kb/s ولی تو سایت مخابرات سرویس همون 512 نامحدود زده:n04:
کسی اینجوری شده فکر کنم دارن نامحدود حذفمون میکنن اول سرعت بردن بالا بعدم سرویس حجمی کنن:n28:

من خطم تا داخل خونه فیبر نوریه و برای من رو روی 100 مگ بستن :n04::n04::n04:
سرعت دانلودش هم از 100 مگ بر ثانیه اصلا پایین نمیاد و واقعا کووووولاکه
توی این 2 روز 117 تا فیلم و 18 تا بازی دانلود کردم :n38:
فقط امیدوارم آخر ماه یه قبض نجومی نیاد برام

mohammad_s7201
05-02-2018, 16:38
سلام. دوستان یه سوالی.
توی این سرویس های جدید، مثلا سرعت 8 مگ که 360 گیگ حجم ماهیانه داره و با توجه به ضریب یک چهارم واسه ترافیک خارجی اگر همشو ترافیک خارجی استفاده کنیم یعنی در واقع 90 گیگ حجم داریم درسته؟؟؟
شاتل هم دقیقا همین سرویس 8مگ رو با 350 گیگ حجم میده منتها با ضریب یک دوم. یعنی در صورتی که همشو ترافیک خارجی مصرف کنیم 175 گیگ واقعی داریم؟
قیمت هر دو هم 50000 تومن هستش:n13:

dele_tanha 1
05-02-2018, 16:41
سلام. دوستان یه سوالی.
توی این سرویس های جدید، مثلا سرعت 8 مگ که 360 گیگ حجم ماهیانه داره و با توجه به ضریب یک چهارم واسه ترافیک خارجی اگر همشو ترافیک خارجی استفاده کنیم یعنی در واقع 90 گیگ حجم داریم درسته؟؟؟
شاتل هم دقیقا همین سرویس 8مگ رو با 350 گیگ حجم میده منتها با ضریب یک دوم. یعنی در صورتی که همشو ترافیک خارجی مصرف کنیم 175 گیگ واقعی داریم؟
قیمت هر دو هم 50000 تومن هستش:n13:خودت جواب خودتو دادی دیگه ضریب شاتل یک ب دو هس و ضریب مخابرات یک به چهار

mohammad_s7201
05-02-2018, 16:46
خودت جواب خودتو دادی دیگه ضریب شاتل یک ب دو هس و ضریب مخابرات یک به چهار

میخواستم مطمئن بشم که درست حساب کردم یا نه!!!
با این حساب میشه گفت قیمت مخابرات تقریبا دو برابر شاتل هستش:n24:
تازه فن آوا با همین 50هزار تومن سرعت 8مگ رو با 200 گیگ حجم خارجی یا 400 گیگ حجم داخلی میده:n28: در ضمن شبانه رایگان هم داره

farshin.rezaei
06-02-2018, 05:00
میخواستم مطمئن بشم که درست حساب کردم یا نه!!!
با این حساب میشه گفت قیمت مخابرات تقریبا دو برابر شاتل هستش:n24:
تازه فن آوا با همین 50هزار تومن سرعت 8مگ رو با 200 گیگ حجم خارجی یا 400 گیگ حجم داخلی میده:n28: در ضمن شبانه رایگان هم داره

جدای از بحث حجم
مالکیت حقوقی فن آوا و مخابرات در اختیار یک ارگان هست:n37:

whitewolf
06-02-2018, 12:05
من درخواست سرویس از شاتل و داتک داشتم ولی مخابرات میگه خطم فیبر هست و شرکت ها هم دوباره زنگ میزنن که مخابرات گفته فیبره و ما نمی تونیم سرویس بدیم
چی کار میشه کرد؟ واقعا هیچ راه حلی نداره؟ :n15::n03:

marahimi
06-02-2018, 12:22
سلام دوستان.
من سرویس 512 نامحدود قدیمی دارم که قصد دارم به علت سرعت پایین به سرویس محدود تغییرش بدم. امروز که وارد سایت پشتیبانی مخابرات تهران شدم، طرح های قدیمی حجمی (مثلا طرح سرعت از 2 تا 16 مگ و 90 گیگ حجم) موجود و قابل انتخاب بود. برای مطمئن شدن با اپراتور تماس گرفتم و اپراتور گفت الان فقط طرح های غیر حجمی را می‌توانم انتخاب کنم و اصلا انتخاب در سایت پشتیبانی اثری ندارد و برای تبدیل به سرویس محدود حتما باید از طریق واحد فروش عمل کنم.
شما اطلاعی از صحت صحبت اپراتور دارید؟

whitewolf
06-02-2018, 13:53
سلام دوستان.
من سرویس 512 نامحدود قدیمی دارم که قصد دارم به علت سرعت پایین به سرویس محدود تغییرش بدم. امروز که وارد سایت پشتیبانی مخابرات تهران شدم، طرح های قدیمی حجمی (مثلا طرح سرعت از 2 تا 16 مگ و 90 گیگ حجم) موجود و قابل انتخاب بود. برای مطمئن شدن با اپراتور تماس گرفتم و اپراتور گفت الان فقط طرح های غیر حجمی را می‌توانم انتخاب کنم و اصلا انتخاب در سایت پشتیبانی اثری ندارد و برای تبدیل به سرویس محدود حتما باید از طریق واحد فروش عمل کنم.
شما اطلاعی از صحت صحبت اپراتور دارید؟

درسته. منم مثل شما بودم
توی طرح های قدیمی پنل کاربری توی قسمت تغییر سرویس همون طرح های قدیمی رو نشون میده و طرح های جدید قابل مشاهده نیست
باید به 2020 بزنگید بگید اونجا واستون تغییر بده

amirhosein4
06-02-2018, 14:14
مخابرات اصلا پیشنهاد نمیشه
سرعت افتضاح
قیمت ها افتضاح

Xeoc
07-02-2018, 16:01
سلام دوستان
من فردا زمان استفاده از سرویسم تموم میشه چه جوری باید تمدید کنم ؟
ویراش: پیداکردم

whitewolf
07-02-2018, 20:21
آقا بالاخره ما به دلیل فیبر بودن خط نتونستیم از مخابرات بریم. خیلی تلاش کردم به به داتک برم ولی نشد
بعد که فهمیدم خط فیبر هست خواستم به شاتل برم چون همون طور که ممکنه بدونید تازگی ها شرکت مخابرات طی قراردی به نام "ترادپذیری بیت استریم" با شرکت های شاتل و های وب قرار گذاشتند که این 2 شرکت هم بتونن از تجهیزات مخابرات استفاده کنن و سرویسشون رو به مشتری هایی که خطشون فیبر هست هم ارائه بدن. گرچه کارشناس شاتل گفت که از قرارداد خبر داره ولی هنوز چیزی به صورت رسمی بهشون اعلام نشده که از این به بعد به کاربرایی که خطشون فیبر هست هم سرویس بدن. می گفت شاید اوایل اسفند بهشون اعلام بشه ولی بازم مطمئن نبود
خلاصه اینکه توی همون مخابرات موندنی شدیم
ولی قبلش که سرویس 1 مگ نامحدود داشتم رو با 16 مگ جدید تعویض کردم.
حالا یه سری تست با سرویس جدید گذاشتم که امیدوارم مفید باشه

توی عکس ها هم ساعت نشون داده شده هم سرعت دانلود واقعی بر حسب مگابایت، و هم سرعت اسمی بر حسب مگابیت (در Taskbar )

تست سرعت دانلود در ساعات پیک (10 شب):

سرعت دانلود از سرور ایرانی - چند کانکشن - ساعت پیک:

سرعت دانلود از سرور خارجی - چند کانکشن - ساعت پیک:

سرعت دانلود از سرور ایرانی - تک کانکشن - ساعت پیک:

سرعت دانلود از سرور خارجی - تک کانکشن - ساعت پیک: (متاسفانه توی تک کانکشن خارجی خیلی نوسان داشت و مرتبا بالا و پایین می شد)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).png

تست سرعت دانلود در 11 صبح (زمان نسبتا خلوت تر شبکه):

سرعت دانلود از سرور ایرانی - تک کانکشن - ساعت 11 صبح:

سرعت دانلود از سرور خارجی - تک کانکشن - ساعت 11 صبح:

تست های سرعت:

تست سرعت - سرور ایرانی - ساعت پیک:

تست سرعت - سرور خارجی - ساعت پیک:

تست سرعت - سرور ایرانی - ساعت 11:

تست سرعت - سرور خارجی - ساعت 11:

پینگ:

پینگ ساعت 11 صبح:

پینگ ساعت 8 شب:

mohammad_s7201
07-02-2018, 22:02
من دیروز 20 گیگ حجم اضافه خریدم پول هم از حسابم کم شد ولی اکانتم شارژ نشد:n37::n13:

whitewolf
08-02-2018, 12:04
من دیروز 20 گیگ حجم اضافه خریدم پول هم از حسابم کم شد ولی اکانتم شارژ نشد:n37::n13:

این سیستم ecare بخش پنل کاربری واقعا داغونه
خیلی مشکل داره
من اصلا نمی تونم حجم مصرفیمو ببینم
اولا که حجم ها رو به فاصله 1 روز نشون میده. مثلا الن که 18 ام هست فقط میشه حجم های 17 ام و قبلش رو دید. برای دیدن حجم مصرفی امروز باید تا فردا صبر کرد
دوما همه حجم ها رو صفر نشون میده. 17 ام صفر، 16 ام صفر...یعنی چی اخه؟

malek911
08-02-2018, 13:42
آقا بالاخره ما به دلیل فیبر بودن خط نتونستیم از مخابرات بریم. خیلی تلاش کردم به به داتک برم ولی نشد
بعد که فهمیدم خط فیبر هست خواستم به شاتل برم چون همون طور که ممکنه بدونید تازگی ها شرکت مخابرات طی قراردی به نام "ترادپذیری بیت استریم" با شرکت های شاتل و های وب قرار گذاشتند که این 2 شرکت هم بتونن از تجهیزات مخابرات استفاده کنن و سرویسشون رو به مشتری هایی که خطشون فیبر هست هم ارائه بدن. گرچه کارشناس شاتل گفت که از قرارداد خبر داره ولی هنوز چیزی به صورت رسمی بهشون اعلام نشده که از این به بعد به کاربرایی که خطشون فیبر هست هم سرویس بدن. می گفت شاید اوایل اسفند بهشون اعلام بشه ولی بازم مطمئن نبود
خلاصه اینکه توی همون مخابرات موندنی شدیم
ولی قبلش که سرویس 1 مگ نامحدود داشتم رو با 16 مگ جدید تعویض کردم.
حالا یه سری تست با سرویس جدید گذاشتم که امیدوارم مفید باشه

توی عکس ها هم ساعت نشون داده شده هم سرعت دانلود واقعی بر حسب مگابایت، و هم سرعت اسمی بر حسب مگابیت (در Taskbar )

ملت همه مثل شما اطلاعات بدن بیرون مملکت یه سال نشده میشه ژاپن.دمت گرم

edomanoo
09-02-2018, 11:00
سلام

الان چند روز است اینترنت نامحدود مخابرات سرعتش چند برابر شده :n04:. علتش کسی پیگیر شده ..

moslem47
09-02-2018, 11:15
سلام
دوستان چطور سرعت اینترنت رو چک کرد

Greedy
09-02-2018, 23:07
این سیستم ecare بخش پنل کاربری واقعا داغونه
خیلی مشکل داره
من اصلا نمی تونم حجم مصرفیمو ببینم
اولا که حجم ها رو به فاصله 1 روز نشون میده. مثلا الن که 18 ام هست فقط میشه حجم های 17 ام و قبلش رو دید. برای دیدن حجم مصرفی امروز باید تا فردا صبر کرد
دوما همه حجم ها رو صفر نشون میده. 17 ام صفر، 16 ام صفر...یعنی چی اخه؟

واقعا مزخرفه اصلا معلوم نیست چی به چیه
همه شرکت ها حجم باقی مانده رو میزنن این اصلا نداره

Pessimist
09-02-2018, 23:36
بچه ها من میخوام حجم اضافه بخرم بعد الان یه سوال دارم این حجمی که میخرم بین الملل حساب میشه یا داخلی یا اینکه نصف به نصف؟ بعدش اینکه قیمتش هم واقعا بالاست و تا آدم مجبور نشه نباید بخره من الان مجبورم وگرنه نمیخریدم

MMDFullHD
10-02-2018, 00:01
بعد که فهمیدم خط فیبر هست خواستم به شاتل برم چون همون طور که ممکنه بدونید تازگی ها شرکت مخابرات طی قراردی به نام "ترادپذیری بیت استریم" با شرکت های شاتل و های وب قرار گذاشتند که این 2 شرکت هم بتونن از تجهیزات مخابرات استفاده کنن و سرویسشون رو به مشتری هایی که خطشون فیبر هست هم ارائه بدن. گرچه کارشناس شاتل گفت که از قرارداد خبر داره ولی هنوز چیزی به صورت رسمی بهشون اعلام نشده که از این به بعد به کاربرایی که خطشون فیبر هست هم سرویس بدن. می گفت شاید اوایل اسفند بهشون اعلام

دوست گرامی میشه یه شات از وضعیت خططتون هم قرار بدید ممنون

whitewolf
10-02-2018, 00:16
سلام
دوستان چطور سرعت اینترنت رو چک کرد

توی صفحه اول مودم قسمت downstream یا از طریق سایت speedtest.net
سایت زیاده البته

بچه ها من میخوام حجم اضافه بخرم بعد الان یه سوال دارم این حجمی که میخرم بین الملل حساب میشه یا داخلی یا اینکه نصف به نصف؟ بعدش اینکه قیمتش هم واقعا بالاست و تا آدم مجبور نشه نباید بخره من الان مجبورم وگرنه نمیخریدم

حجمی که می خرید داخلی حساب میشه
مثلا 12 گیگ رو زده 6 تومن که چون 1 چهارم هست همون 3 گیگ بین المللی میشه.

whitewolf
10-02-2018, 00:22
واقعا مزخرفه اصلا معلوم نیست چی به چیه
همه شرکت ها حجم باقی مانده رو میزنن این اصلا نداره

اره واقعا. اصلا داغونه
الان توی عکس ببینین. از 16 ام تا 18 ام مصرفم صفر بوده درحالی گه کلی مصرف داشتم. 18 ام اصلا معلوم نیست چقدر بوده. 20 ام که اصلا نداره در حالی که الان 21 ام هست
واقعا افتضاحه

دوست گرامی میشه یه شات از وضعیت خططتون هم قرار بدید ممنون

بله

قبل از تبدیل به طرح های جدبد (سرعت 1 مگ نامحدود):

بعد از تبدیل:

raya2
10-02-2018, 11:42
امروز میخواستم حجم اضافه بخرم از سایت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . طبق روال گذشته روی "سرویس مورد نظر -> جزییات -> خرید ترافیک" که میزنم, مینویسه: شماره تلفن صحیح نمی باشد

بعد تو صفحه ی اول قسمت داشبورد, توی قسمت "اخبار" (به تاریخ چند روز پیش 1396/11/18) نوشته "جهت خرید شارژ اضافه ی سرویس، به منوی سمت چپ، خرید ترافیک اضافه مراجعه نمایید."

بعد که میرم سمت چپ قسمت "خرید حجم اضافه", هیچ گزینه ای جلوی "سرویس" برای انتخاب سرویس وجود نداره. روی "پیش فاکتور" هم که میزنم, می نویسه: "پارامترهای ورودی صحیح نیست":

الان برای بقیه هم همینجوره یا واسه من فقط مشکل داره؟

whitewolf
10-02-2018, 15:50
امروز میخواستم حجم اضافه بخرم از سایت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . طبق روال گذشته روی "سرویس مورد نظر -> جزییات -> خرید ترافیک" که میزنم, مینویسه: شماره تلفن صحیح نمی باشد

بعد تو صفحه ی اول قسمت داشبورد, توی قسمت "اخبار" (به تاریخ چند روز پیش 1396/11/18) نوشته "جهت خرید شارژ اضافه ی سرویس، به منوی سمت چپ، خرید ترافیک اضافه مراجعه نمایید."

بعد که میرم سمت چپ قسمت "خرید حجم اضافه", هیچ گزینه ای جلوی "سرویس" برای انتخاب سرویس وجود نداره. روی "پیش فاکتور" هم که میزنم, می نویسه: "پارامترهای ورودی صحیح نیست":

من نمیدونم چون تا حالا نخواستم حجم بگیرم خوشبختانه ولی سیستمشون خیلی باگ داره. حسابی داغونه
حالا حجم شما تموم شده؟ اگه نه میشه صبر کنی حجمت کامل تموم شه بفهمیم سرعت تا چقدر میاد پایین؟

albertxx
10-02-2018, 16:53

این 2 تا رو چک کن
سامانه خرید فوری حجم هست

یکی هم از کد *733*4*2020# هست که میشه حجم خرید ( از راست به چپ )

نشد بزنگ 2020

m_amin
10-02-2018, 17:42

الان برای بقیه هم همینجوره یا واسه من فقط مشکل داره؟مال من درست هست
مال شما یه ایرادی داره چون تو قسمت مشخصات سرویس تو نشون نمیده

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

raya2
10-02-2018, 17:56
من نمیدونم چون تا حالا نخواستم حجم بگیرم خوشبختانه ولی سیستمشون خیلی باگ داره. حسابی داغونه
حالا حجم شما تموم شده؟ اگه نه میشه صبر کنی حجمت کامل تموم شه بفهمیم سرعت تا چقدر میاد پایین؟

مشکل اینجاست که حجم باقی مونده رو نمی نویسه و من همیشه باید مقدار مصرفمو جمع کنم تا بفهمم چقدر مونده.

این 2 تا رو چک کن
سامانه خرید فوری حجم هست

یکی هم از کد *733*4*2020# هست که میشه حجم خرید ( از راست به چپ )

نشد بزنگ 2020

quickpay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که جواب نمیده. می نویسه: "مشترک به شماره تلفن --- در سامانه وجود ندارد"!

مال من درست هست
مال شما یه ایرادی داره چون تو قسمت مشخصات سرویس تو نشون نمیده

الان دوباره رفتم امتحان کنم, دیدم تغییرش دادن یه مقدار و حجم های پیشفرضی مثل 1-2-5-10-20-50 گیگو اضاف کردن.

فعلا وای میسم تا فردا شاید درست شد. و گرنه زنگ میزنم.

راشبل
10-02-2018, 18:40
من خطم 17 مگ کشش داشت..واسه همین گول خوردم رفتم سرویس 16 مگ 700 گیگ خریدم بعد که وصل کردن دیدم کشش خطم پرید روی 10 مگ در نهایت سرعت دانلود رو روی 8 مگابیت بستش مخابرات...حالا این هیچی

بدبختی اینه که سرعت دانلودم از 240 کیلوبایت فراتر نمیره:n08:... 90 تومن ریختیم دور..2 مگ شبانه رایگانم از دست دادم به همین راحتی :n08:

راشبل
10-02-2018, 19:11
من خطم 17 مگ کشش داشت..واسه همین گول خوردم رفتم سرویس 16 مگ 700 گیگ خریدم بعد که وصل کردن دیدم کشش خطم پرید روی 10 مگ در نهایت سرعت دانلود رو روی 8 مگابیت بستش مخابرات...حالا این هیچی

بدبختی اینه که سرعت دانلودم از 240 کیلوبایت فراتر نمیره:n08:... 90 تومن ریختیم دور..2 مگ شبانه رایگانم از دست دادم به همین راحتی :n08:

این عکس سرویسم که خریدم:

این عکس خطم که رو 8 مگ بسته شده:

اینم عکس سرعت دانلودم :

whitewolf
10-02-2018, 19:18
این عکس سرویسم که خریدم:

این عکس خطم که رو 8 مگ بسته شده:

اینم عکس سرعت دانلودم :

شما فاصلت خیلی زیاده. با این حال باید بتونی سرعت 1 مگ دانلود رو راحت بگیری
مشکل شما کمبود پهنای باند توی منطقتونه. اول یه شکایت توی 195 ثبت کن بعدم توی ساعت های مختلف با سرورهای مختلف چک کن ببین چه جوریه. یه کمی عجیبه خطتون رو 8 بسته شده ولی سرعتتون اینه

راشبل
10-02-2018, 19:23
شما فاصلت خیلی زیاده. با این حال باید بتونی سرعت 1 مگ دانلود رو راحت بگیری
مشکل شما کمبود پهنای باند توی منطقتونه. اول یه شکایت توی 195 ثبت کن بعدم توی ساعت های مختلف با سرورهای مختلف چک کن ببین چه جوریه. یه کمی عجیبه خطتون رو 8 بسته شده ولی سرعتتون اینه

خواستم تیکت بزنم بهشون بگم...میگه قطع ارتباط با سرور....بعدا امتحان کنید...

برای من که فرقی نکرد...2 مگ شبانه رایگان داشتم...سرعت دانلودم 240 بود ...فقط حیف شد شبانه رایگانش رو از دست دادم...بیخیالش فقط حالم گرفته شد:n37:

راشبل
10-02-2018, 20:07
زنگ زدم 2020 ....اولش گفت من الان باشما حرف زدم گفتم نه بعد چه بی سودایی گذاشتن تو 2020...به جون مادرم به یارو میگم من 8 مگابیت خطم بسته شده سرعت دانلودم باید 1 مگابایت باشه اینقدر کیلوبیت و کیلوبایت کرد آخرش گفت شما باید سرعت دانلودت 100 کیلوبایت باشه داری 200 میگیری 100 تا هم اضافه میگیری...

به ناموس علی به جون مادر پدرم باورم نمیشه اینقدر طرف بی سواد باشه....می خواستم گوشی تلفن رو بکوبونم تو مانیتور اینقدر یارو اعصابم رو خراب کرد....

هر چی سرمون بیاد حقمونه وقتی فامیلاشون رو میارن سر کار همین میشه...من خطم 8 مگابیت بسته شده میگه باید سرعت دانلودت 100 کیلوبایت باشه....من دیگه حرفی ندارم.

خوب مرد حساب یمن که سرویسم 2 مگ بود سرعت دانلودم 240 بود الان که 8 مگ بسته شده خطم باید سرعت دانلودم 100 کیلوبایت باشه؟ میگه الان داری اضافه می گیری...

بخدا مغزم داغ کرد پای تلفن....من برم استامینیفون بخورم ....دیوانه شدم

mohammad_87
10-02-2018, 22:57
سلام
مخابرات iptv حجم رایگان داره؟مثل لنز و فیلیمو ...

- - - Updated - - -

سلام

whitewolf
11-02-2018, 00:05
سلام

- - - Updated - - -

سلام

نه
مخابرات اشغال هیچی نداره...نه حجم رایگان نه شبانه رایگان نه شبانه پولی نه قرارداد خاص با سایتی خاصی، حتی یه کم حجم هاشو بیشترم نمیکنه...دلیلشم اینه اصلا این احساس نیاز ر نمی کنه. وقتی هرکی که خطش فیبر باشه مجبوره از مخابرات سرویس بگیره خود به خود بدون هیچ رقابتی بخش عمده ای از بازار رو واسه خودش می کنه
مثلا همین تاپیکو با بقیه تاپیک ها مقایسه کنین... در حالی که هیچ کسی از سرویس هاش راضی نیست ولی تا صفحه 2048 اومده

navid.zz68
11-02-2018, 01:42
منم خطم فيبره مخابرات تهران بگيرم ١٦ مگ يا lte ايرانسل

يه موضوعي هست اينه كه مخابرات با وجود فيبر داره همون سرويس adsl ميده به من نه تانوما،پس شاتل چرا نميتونه رو خط فيبر adsl بده?

mostafa_gm
11-02-2018, 02:09
من درخواست سرویس از شاتل و داتک داشتم ولی مخابرات میگه خطم فیبر هست و شرکت ها هم دوباره زنگ میزنن که مخابرات گفته فیبره و ما نمی تونیم سرویس بدیم
چی کار میشه کرد؟ واقعا هیچ راه حلی نداره؟ :n15::n03:
شما اينترنت از مخابرات داشتيد و تخليه كرديد؟ بعدش درخواست به شركت ديگه داديد و متوجه شديد خط شما فيبر هست؟

m_amin
11-02-2018, 03:05
سرویس ۱۶ مگابایت مخابرات همراه با فندق شکن روشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yahooa
11-02-2018, 03:34
سلام
دوستان یک سوال داشتم
سرعت 8 مگ rate و باید روی چند باشه ؟؟ سرعت 16 چقدر ؟

من سرعت 8 دارم rate روی 8100 گزاشتن سرعت دانلودم از 800 کیلوبایت بیشتر نمیشه مگه نباید سرعت دانلود 1 مگ باشه ؟

shahryar84
11-02-2018, 09:09
// پاک شود

shahryar84
11-02-2018, 09:12
چرا ecare اینطوری شده؟ من دیگه نمی‌تونم بسته بخرم؟ تا همین چند وقت پیش می‌تونستم ۱۰۰گیگ ۱۰۰ تومن بگیرم!
سرویس من اینه:

اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNight

shahryar84
11-02-2018, 09:14
سلام

- - - Updated - - -

سلام

بلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اصلا قابل مقایسه با بفیه نیست و بنظر آشغال می‌آد

whitewolf
11-02-2018, 09:37
شما اينترنت از مخابرات داشتيد و تخليه كرديد؟ بعدش درخواست به شركت ديگه داديد و متوجه شديد خط شما فيبر هست؟

اره. درخواست جمع اوری دادم بعد اون شرکت ها گفتن خطت فیبر هست و نمیتونیم سرویس بدیم. تحقیق کردم دیدم خطم MDU هست

سلام
دوستان یک سوال داشتم
سرعت 8 مگ rate و باید روی چند باشه ؟؟ سرعت 16 چقدر ؟

من سرعت 8 دارم rate روی 8100 گزاشتن سرعت دانلودم از 800 کیلوبایت بیشتر نمیشه مگه نباید سرعت دانلود 1 مگ باشه ؟

هر ریتی رو می خوای حساب کنی ضربدر 1024 کن بدست میاد
یعنی برای 16 باید حداقل روی 16384 بسته شده باشه
برای بدست اوردن سرعت دانلود واقعی هم باید 16384 رو تقسیم بر 8 کنی که میشه 2048 کیلوبایت (2.04 مگابایت)

masoud_5april
11-02-2018, 10:26
نه
مخابرات اشغال هیچی نداره...نه حجم رایگان نه شبانه رایگان نه شبانه پولی نه قرارداد خاص با سایتی خاصی، حتی یه کم حجم هاشو بیشترم نمیکنه...دلیلشم اینه اصلا این احساس نیاز ر نمی کنه. وقتی هرکی که خطش فیبر باشه مجبوره از مخابرات سرویس بگیره خود به خود بدون هیچ رقابتی بخش عمده ای از بازار رو واسه خودش می کنه
مثلا همین تاپیکو با بقیه تاپیک ها مقایسه کنین... در حالی که هیچ کسی از سرویس هاش راضی نیست ولی تا صفحه 2048 اومده
برای شما که خوبه، من سرویس 1 مگ داشتم بعد بالاتر نمیبردن، بعد خط تا همین 1 ماه پیش روی 2 مگ بسته شده بود، جدیدن کردنش 1 مگ دیگه اصلا ارزش دانلود هم نداره، حتی صفحه هم به زور باز میکنه، سرعت تک کانکشن هم نهایت 90 کیلوبایت هست. کلی زنگ زدم صحبت کردم، شکایت و این حرفها ولی اصلا فایده نداشت، نمیدونم واقعا اینا با خودشون چی فکر کردن که مردم و انقدر اذیت میکنن. به بهانه اینکه خط فیبر zte هست سرعت بیشتر از 1 مگ نمیدن، واقعا خجالت نمیکشن.

pipo4713
11-02-2018, 13:38
برای شما که خوبه، من سرویس 1 مگ داشتم بعد بالاتر نمیبردن، بعد خط تا همین 1 ماه پیش روی 2 مگ بسته شده بود، جدیدن کردنش 1 مگ دیگه اصلا ارزش دانلود هم نداره، حتی صفحه هم به زور باز میکنه، سرعت تک کانکشن هم نهایت 90 کیلوبایت هست. کلی زنگ زدم صحبت کردم، شکایت و این حرفها ولی اصلا فایده نداشت، نمیدونم واقعا اینا با خودشون چی فکر کردن که مردم و انقدر اذیت میکنن. به بهانه اینکه خط فیبر zte هست سرعت بیشتر از 1 مگ نمیدن، واقعا خجالت نمیکشن.

من سالهاست یک خط 2 مگ نامحدود دارم و همیشه با اینکه قمیتش خوب بود اما ناراضی بودم بابت وبگردی...اما الان جالب شده سرعت خط رو آوردن روی 4مگ بستن،نه کابل برگردونی در کاره نه چیزی،فکر کنم میخوان پولشون حلال به نظر برسه که فردا داستان نشه براشون...

شما خوب برو مخابرات بگو کیفیت خط رو چک کنن اگه خوب بود یه سرویس دیگه بگیر خوب...

masoud_5april
11-02-2018, 15:07
من سالهاست یک خط 2 مگ نامحدود دارم و همیشه با اینکه قمیتش خوب بود اما ناراضی بودم بابت وبگردی...اما الان جالب شده سرعت خط رو آوردن روی 4مگ بستن،نه کابل برگردونی در کاره نه چیزی،فکر کنم میخوان پولشون حلال به نظر برسه که فردا داستان نشه براشون...

شما خوب برو مخابرات بگو کیفیت خط رو چک کنن اگه خوب بود یه سرویس دیگه بگیر خوب...
من جندبار حضوری رفتم و پیگیری کردم، اما جواب نگرفتم، گویا سایتی که وجود داره مشکل داره و برای اینکه پاسخگوی کاربراش باشه، گفتن که بیشتر از 1 مگ سرویس ندن. از لحاظ کشش خط هم وضعیت خط بسیار خوبه و حتی تا 16 مگ هم کشش داره. میتونن اصلاحش کنن یا حداقل سیم کشی رو تعویض کنن اما نمیخوان. ما هم کاری نمیتونیم بکنیم. من خودم چندسال شاتل داشتم و سرجمع 10 بارم زنگ نزدم بهشون، به خاطر اینکه هیچ مشکلی نداشتم که بخوام زنگ بزنم، اما تو این دو ماهه حداقل 20 بار زنگ زدم و پیگیری کردم. حتی شکایتم تو 195 ثبت کردم، اما بی فایده بود و همون حرفهای هم و میزدند.

m_amin
11-02-2018, 15:58
چرا ecare اینطوری شده؟ من دیگه نمی‌تونم بسته بخرم؟ تا همین چند وقت پیش می‌تونستم ۱۰۰گیگ ۱۰۰ تومن بگیرم!
سرویس من اینه:

اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNightاین ترافیک های قدیم بود الان جدیداً قیمت را دو برابر کردند دیگه بسته های قبلی وجود ندارد

raya2
11-02-2018, 16:05
این ترافیک های قدیم بود الان جدیداً قیمت را دو برابر کردند دیگه بسته های قبلی وجود ندارد

دو برابر؟!
من شنیده بودم ISP های دیگه قیمتو کم کردن, بعد مخابرات اومده 2 برابر کرده؟!

لینک و یا لیست این قیمت های جدیدو لطف میکنی؟

m_amin
11-02-2018, 16:07
دو برابر؟!
من شنیده بودم ISP های دیگه قیمتو کم کردن, بعد مخابرات اومده 2 برابر کرده؟!

لینک و یا لیست این قیمت های جدیدو لطف میکنی؟طبق تعرفه هر گیگ ۲۰۰۰ تومان شده تفاوتی هم تو اینکه چه مقدار بخرید نداره
شما هر مقدار گیگ که میخواین ضربدر ۲ هزارتومان کنید ۹ درصد مالیات هم اضافه کنید
باید تو همون پنلتون نشون بده بهتون

yahooa
11-02-2018, 16:16
هر ریتی رو می خوای حساب کنی ضربدر 1024 کن بدست میاد
یعنی برای 16 باید حداقل روی 16384 بسته شده باشه
برای بدست اوردن سرعت دانلود واقعی هم باید 16384 رو تقسیم بر 8 کنی که میشه 2048 کیلوبایت (2.04 مگابایت)[/QUOTE]

پس به چه دلیل سرعت دانلود من از 800 کیلو بایت بیشتر نمیشه ؟

shahab20000
11-02-2018, 17:35
این 500 سایت ایرانی رو کسی تست کرده ؟ من که از هر جا دانلود کردم همون 4 برابر از حجم کم کرد ...

pipo4713
11-02-2018, 17:42
من جندبار حضوری رفتم و پیگیری کردم، اما جواب نگرفتم، گویا سایتی که وجود داره مشکل داره و برای اینکه پاسخگوی کاربراش باشه، گفتن که بیشتر از 1 مگ سرویس ندن. از لحاظ کشش خط هم وضعیت خط بسیار خوبه و حتی تا 16 مگ هم کشش داره. میتونن اصلاحش کنن یا حداقل سیم کشی رو تعویض کنن اما نمیخوان. ما هم کاری نمیتونیم بکنیم. من خودم چندسال شاتل داشتم و سرجمع 10 بارم زنگ نزدم بهشون، به خاطر اینکه هیچ مشکلی نداشتم که بخوام زنگ بزنم، اما تو این دو ماهه حداقل 20 بار زنگ زدم و پیگیری کردم. حتی شکایتم تو 195 ثبت کردم، اما بی فایده بود و همون حرفهای هم و میزدند.

شما از طریق سامانه سپاس شکایت کنید و در بخش تلفن ثابت اعلام کنید خرابی خط... یکبار هم اینطوری شکایت کن و بگو از نظر من مشترک خطم نویز داره و باعث افت سرعت اینترنت من شده و طبق قانون مخابرات موظف به رفع این موضوع هست،اگر باز همون جواب رو دادن با اداره کل مخابرات مرکز منطقه خودتون تماس بگیرید و بگید مشکلتون چیه و حتما درخواست اکید کنید تا مشکل برطرف شه،مطمئن باش اگر راه حلی داشته باشه 100% این موضوع رو ایشون حل میکنه...
موفق باشید.

راشبل
11-02-2018, 18:03
آقا من دیشب زنگ زدم 2020 پشتیبانی adsl مخابرات...واقعا خودشون رو با نفهمی میزنن....بهش میگم داداش من سرعت من باید بیشتر از این باشه الان خطم رو 8 مگابیت بسته شده باید سرعت دانلودم حداقل 800 کیلوبایت باشه...میگه 8 مگ تقسیم بر 1000 میشه 100 شما باید سرعت دانلودتون 100 کیلوبایت باشه...

به جون مادرم بدجور اعصاب آدم رو خورد میکنن...هر چی هم میگم داداش من 2 ساله 2 مگ داشتم سرعت دانلودم 240 کیلوبایت بود حالا که 8 مگ گرفتم باید 800 کیلوبایت باشه حداقل..میگه نه 8 مگ تقسیم بر 1000 باید بکنیم میشه 100 کیلوبایت شما که الان 200 کیلوبایت میگیری داری 100 تا هم اضافه می گیری...

هیچی منم آخرش خونم به جوش اومد قاطی کردم داد زدم ک...ش بی سواد گوشی رو قطع کردم..
.من دیگه گ..ه بخورم زنگ بزنم 2020 پشتیبانی مخابرات ...آدم رو مسخره میکنن فقط

thought
11-02-2018, 21:08
آقا فندق شکن رو خیلی جالب به کار بردی واقعا احسنتم :n08:خیلی باحالی

raya2
11-02-2018, 22:50
طبق تعرفه هر گیگ ۲۰۰۰ تومان شده تفاوتی هم تو اینکه چه مقدار بخرید نداره
شما هر مقدار گیگ که میخواین ضربدر ۲ هزارتومان کنید ۹ درصد مالیات هم اضافه کنید
باید تو همون پنلتون نشون بده بهتون

من الان رفتم تعرفه ی گیگ های اضافه برای 5-6 تا ISP دیگه رو دیدم. تقریبا تو همشون اگه گیگ اضافه ی بالا بخریم (مثلا 50 گیگ به بالا), قیمت هر گیگ کمتر حساب میشه.

پس با این حساب, الان مخابرات گرونترین ISP حساب میشه. (یادش بخیر زمانی ارزونترین بود). کدوم آدم عاقلی حاضر میشه که از گرونترین ISP اینترنت بخره؟!

انگار وقت رفتنه

m_amin
11-02-2018, 22:58
من الان رفتم تعرفه ی گیگ های اضافه برای 5-6 تا ISP دیگه رو دیدم. تقریبا تو همشون اگه گیگ اضافه ی بالا بخریم (مثلا 50 گیگ به بالا), قیمت هر گیگ کمتر حساب میشه.

پس با این حساب, الان مخابرات گرونترین ISP حساب میشه. (یادش بخیر زمانی ارزونترین بود). کدوم آدم عاقلی حاضر میشه که از گرونترین ISP اینترنت بخره؟!

انگار وقت رفتنه

اکثرا مثل من به غیر مخابرات راه دیگه ای ندارند
چون همه جا به سمت فیبر شدن داره میره
مگر اینکه زودتر این قراردادهایی که میگن اجرایی بشه

whitewolf
11-02-2018, 23:36
پس به چه دلیل سرعت دانلود من از 800 کیلو بایت بیشتر نمیشه ؟

دلایل زیادی می تونه داشته باشه. ولی مهمترینش کم فروشی isp، نویز بالای خط، کمبود پهنای باند تو مرکز مخابرات و ... هست
80 درصد مواقع همون گزینه اوله
واسه اینکه بفهمی دومی چقدر تاثیر داره باید بری از سر خط دانلود کنی ببینی سرعت میره بالا یا نه
واسه اینکه بفهمی سومی هست یا نه باید توی ساعت خلوت مثلا صبح از یه سایت که سرورهاش توی ایرانه دانلود کنی و ببینی سرعت میره بالا یا نه. چون پهنای باند اینترنت ایران چند برابر بین الملله (در صورتی که باید برعکس باشه!)

yahooa
12-02-2018, 01:18
دلایل زیادی می تونه داشته باشه. ولی مهمترینش کم فروشی isp، نویز بالای خط، کمبود پهنای باند تو مرکز مخابرات و ... هست
80 درصد مواقع همون گزینه اوله
واسه اینکه بفهمی دومی چقدر تاثیر داره باید بری از سر خط دانلود کنی ببینی سرعت میره بالا یا نه
واسه اینکه بفهمی سومی هست یا نه باید توی ساعت خلوت مثلا صبح از یه سایت که سرورهاش توی ایرانه دانلود کنی و ببینی سرعت میره بالا یا نه. چون پهنای باند اینترنت ایران چند برابر بین الملله (در صورتی که باید برعکس باشه!)

ممنون از پاسخ گوییتون
من خطم فیبره با این مشخصات

Line Stats

Downstream
Upstream

TCM

On

On

SNR
36.3 dB

7.1 dB

Line Attenuation
0.0 dB

7.6 dB

Path Mode
FastPath

FastPath

Interleave Depth
1

1

Data Rate
8107 kbps

1205 kbps

MAX Rate

27348 kbps

1223 kbps

توی تمای ساعات و چه سرور داخلی چه خارجی سرعتم از 800 بیشتر نمیشه اولی که گرفته بودم زنگ زدم گفت خطط از 16 بیشترم میکشه
قبلا از فیبر شدنم از اسیاتک داشتم 16 مگ بود ولی ریتم رو روی 19 خورده ای بود سرعت دانلودم هم از 2 مگ کمتر نمیشد این مگه نباید ریت و رو 10000 ببنده تا سرعت دانلود 1 مگ بده ؟

mostafa_gm
12-02-2018, 12:07
اره. درخواست جمع اوری دادم بعد اون شرکت ها گفتن خطت فیبر هست و نمیتونیم سرویس بدیم. تحقیق کردم دیدم خطم MDU هست

این پروسه چقدر طول کشید؟ از زمان درخواست تخلیه تا برقراری دوباره اینترنت از طرف مخابرات؟ بیشتر منظورم مدت زمان تخلیه از طرف مخابرات و مدت زمان اتصال مجدد توسط مخابرات هست.
آخه من هم دقیقا همین داستان رو دارم و فکر میکنم شاید مخابرات الکی میگه که خط فیبر هست برای همین یک هفته دیگه که طرح سرویس مخابرات تموم میشه میخوام تخلیه کنم و از یه شرکت دیگه درخواست بدم ولی مخابرات اینجا میگه اگه تخلیه کنی معلوم نیست که دوباره پورت خالی داشته باشم و ممکنه چند ماه اینترنت ندیم بهتون.
حالا میخوام بدونم کل این داستان یعنی از زمان درخواست تخلیه از مخابرات و درخواست به یه شرکت دیگه و اگر جواب منفی بود گرفتن دوباره اینترنت از مخابرات چقدر زمان می بره؟

Ghost wars
12-02-2018, 15:17
از زمان درخواست تخلیه تا برقراری دوباره اینترنت از طرف مخابرات؟ بیشتر منظورم مدت زمان تخلیه از طرف مخابرات و مدت زمان اتصال مجدد توسط مخابرات هست.
آخه من هم دقیقا همین داستان رو دارم و فکر میکنم شاید مخابرات الکی میگه که خط فیبر هست برای همین یک هفته دیگه که طرح سرویس مخابرات تموم میشه میخوام تخلیه کنم و از یه شرکت دیگه درخواست بدم ولی مخابرات اینجا میگه اگه تخلیه کنی معلوم نیست که دوباره پورت خالی داشته باشم و ممکنه چند ماه اینترنت ندیم بهتون.
حالا میخوام بدونم کل این داستان یعنی از زمان درخواست تخلیه از مخابرات و درخواست به یه شرکت دیگه و اگر جواب منفی بود گرفتن دوباره اینترنت از مخابرات چقدر زمان می بره؟

منم همین مشکل و داشتم واقعیت اینه که از پایه دروغه و باید سیریش باشی تا برات تخلیه کنن یه سری جاها فیبر هست ولی کلا تو کل ایران دو درصده ولی اینا به همه میگن فیبره برای من تقریبا هفت روز طول کشید با شکایت و این داستانا قطع تا وصل اینکه زیر بار نرو فرق مخابرات اینه که حجمش فقط کمه والا از لحاظ سرعتی و قیمتی اون قدر با هم فرقی ندارن البته اگر کشش خطت خوبه خیلی خوب نیست

mostafa_gm
12-02-2018, 16:01
منم همین مشکل و داشتم واقعیت اینه که از پایه دروغه و باید سیریش باشی تا برات تخلیه کنن یه سری جاها فیبر هست ولی کلا تو کل ایران دو درصده ولی اینا به همه میگن فیبره برای من تقریبا هفت روز طول کشید با شکایت و این داستانا قطع تا وصل اینکه زیر بار نرو فرق مخابرات اینه که حجمش فقط کمه والا از لحاظ سرعتی و قیمتی اون قدر با هم فرقی ندارن البته اگر کشش خطت خوبه خیلی خوب نیست
همینو میخوام بدونم
اگه تخلیه و واگذاری مجدد زیاد طول بکشه ارزش نداره ولی اگه 2-3 هفته ای بشه می ارزه از شر مخابرات راحت بشم.