مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
پینگم رفته رو 600 +تایم اوت مخابرات دیگه شورشو دراورده تا وقتی خط تخلیه بشه استفاده میکنم بعدشم یه وایمکس ایرانسل نامحدود میگیرم
حاضرم پولم تو جیب ایرانسل بره ولی دیگه یقرون به این مخابرات ... ندم
امروز قبض اومده 90 تومن برا دوماه شبی 4 ساعت پای این اینترنت کوفتیم همشم اعصاب خوردیه
T_E_X_A_S
12-08-2013, 07:35
هنوز از طریق سایت امکان تغییر پهنای باند هست ؟ الان سرویس 512 دارم بخوام 1 مگ کنم از طریق سایت می تونم یا برای 1 مگ باید حضوری مراجعه کنم ؟
قیمت 1 مگ الان ماهی چقدره ؟
magiteq1
12-08-2013, 16:16
دوستان من ماه قبل از یه 1مگ به 2مگ ارتقا دادم از طریق سایت که بدون مشکل انجام شد و بعد یه 10 روز دوباره همون 1m 'کردم دیروز خط رو دوباره ارتقاء دادم به 2m ولی هنوز خبری نشده
تو سایت که چک کردم زده درخواست افزایش و کاهش پهنای باند شما در وضعیت عدم تایید است
این یعنی اینکه هنوز ارتقائ ندادن یا اینکه کلا ارتقاء نمیدن؟
این رو هم بگم که من بدهکار هستم به مخابرات هنوز هزینه این دو ماه رو ندادم این میتونه دلیل این قضیه باشه؟
fifa_mw3
12-08-2013, 21:40
هنوز از طریق سایت امکان تغییر پهنای باند هست ؟ الان سرویس 512 دارم بخوام 1 مگ کنم از طریق سایت می تونم یا برای 1 مگ باید حضوری مراجعه کنم ؟
قیمت 1 مگ الان ماهی چقدره ؟
از سایت میتونید ارتقا بدید
واقعا مخابرات کرج داغون داغون ! حالا هم که share کردن 1 به 10
خدا میدونه کی درست میشه شاید اصلا دیگه درستش نکنن، وضعیت پینگ ها هم از دیروز بدتر شده و روی همه چیز تاثیر گذاشته.
دوستان کسی میدونه کجا 512 نامحدودش سرعتش مثل مخابرات یا بیشتر ؟
paradisepersian
12-08-2013, 22:53
اولین بار هست که پینگ این قد بالا رفته برا من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ashkan_crash
12-08-2013, 23:34
واقعا مخابرات کرج داغون داغون ! حالا هم که share کردن 1 به 10
خدا میدونه کی درست میشه شاید اصلا دیگه درستش نکنن، وضعیت پینگ ها هم از دیروز بدتر شده و روی همه چیز تاثیر گذاشته.
دوستان کسی میدونه کجا 512 نامحدودش سرعتش مثل مخابرات یا بیشتر ؟
سلام دوست عزیز صفحه قبلم من یه پست دادم کرج خود من 512 دارم وضعیت جدا افتضاح پر تایم اوت و دقیقا هم از ساعت 10 صبح به بعد اینطوری می شه بهشونم می گی می گن همینه که هست ساعات اوج مصرف شرینگ 1 به 10....
Arrowtic
13-08-2013, 15:57
دوستان یه سوال :
برای جمع کردن سرویس کی بگم بشون که هم از این 40 تومن این ماهم استفاده برده باشم تا جایی که میشه و هم مطمئن باشم ماه بعد الکی 40 تومن رو قبض نمیاد .
بعدم این که زنگ زدم مخابرات(نه ADSL خود مخابرات) گفتن که خطتون نه فیبره و PCM (فکر کنم این بود اسمش) و مشکلی ندارید با شرکتای دیگه و خطتون عادیه . الآن یعنی مطمئن باشم که میتونم برم از یه جا دیگه بگیرم ؟(دارم میرم آسیاتک ، دو نفر از دوستام آسیاتک دارن و راضین از پینگشون و تایم اوت هم اصلا ندارن هیچ وقت)
Kianoosh
13-08-2013, 17:11
هیچ ربطی به شیرینگ نداره سرعت مثل همیشه هست از 6 ماه قبل فقط 2 شب 10 صبح سرعت تک کانکشن و سرور خارجی درست بود الانم همونه متها فرقش پینگه اون موقع مسیر rosetelecom بود و همیشه پینگ 100-200 الان شده لندن و واشنگتن و ... 300-400!:n06:2 گیت وی شده 6 تا (؟) ایشالا دولت خفن تدبیر و امید با درایت وزیر جدید وزارت جلوگیری از ارتباطات همه این مشکلات رو حل میکنه به جان شما!!:n09:
دوستان یه سوال :
برای جمع کردن سرویس کی بگم بشون که هم از این 40 تومن این ماهم استفاده برده باشم تا جایی که میشه و هم مطمئن باشم ماه بعد الکی 40 تومن رو قبض نمیاد .
بعدم این که زنگ زدم مخابرات(نه ADSL خود مخابرات) گفتن که خطتون نه فیبره و PCM (فکر کنم این بود اسمش) و مشکلی ندارید با شرکتای دیگه و خطتون عادیه . الآن یعنی مطمئن باشم که میتونم برم از یه جا دیگه بگیرم ؟(دارم میرم آسیاتک ، دو نفر از دوستام آسیاتک دارن و راضین از پینگشون و تایم اوت هم اصلا ندارن هیچ وقت)
فرقی نمیکنه هر موقع قطع بشه تا همون روز فقط هزینه محاسبه میشه و رو قبض میاد حداقل اینطور گفتن! حضوری بهتره نهایتا آخر دوره قطع میکنی ...
منم گشتم دنبال نامحدود با پینگ و سرعت مناسب تو همین حدود 40-50 چیزی پیدا نکردم آسیاتک هم تعرفه نامحدوداش عین مخابراته باید دید کیفیتش چطوره!:n15:
یعنی دیگه به هیچ دردی نمیخوره جز دانلود با 160 کانکشن!!:n21:یه ویدیو یوتـیوب با کیفیت 144p دو ساعت طول میکشه لود بشه!:n29:
خدا میدونه کی درست میشه شاید اصلا دیگه درستش نکنن
چون تو ایران کلا همه چیز هی درست میشه ( تورم بیکاری فقر فرهنگی و ارزش پول سیاست خارجی.... ) اینترنت هم در همین راستا قطعا درست میشه!:tongue:
فقط یه چند روز صبر کنید باور کنید برای انتخاباته نه نه پهنای بانده آلودگی هواست جلوگیری از حملات سایبریه لنگر کشتی و کوسه ست اصلا کابل برگردونه :16:
GHAGHALEELEE
13-08-2013, 17:25
بچه ها تو CMD چه جوری پینگ و لاست پیج میگیرید؟ تنکیوسوماچ
old_snake1370
13-08-2013, 18:44
بچه ها تو CMD چه جوری پینگ و لاست پیج میگیرید؟ تنکیوسوماچ
مثلا میخوای گوگل رو پینگ بگیری:
ping google.com
اینطوری 4 دفعه پینگ میگیره.
اگر بخوای بیشتر پبنگ بگیری که ببینی پکت لاست در چه حده باید آخرش -t بزنی:
ping google.com -t
Ashkan_crash
13-08-2013, 20:55
دوستان یه سوال :
دوست عزیز نکن این کار رو!
این کار رو که انجام بدی مصداق واقعی از چاله در اومد طرف افتاد تو چاه می شی.
من کرج هستم 4سال پیش آسیا داشتم کیفیت در یک کلام افتضاح اون موقع ها گارنا می رفتم هیچ جوره نمی شد بازی کرد سرعت دانلود فاجعه !:n08:
بعد تغییر دادم رفتم شبدیز(که مخصوص کرج) سرعت دانلود اون موقع ها 800 هم می رفت اما پینگ حداقل حداقل 400 بود :n28:
بعد هم رفتم مبین نت گرفتم 4ماه اول خوب بود بعدا اون هم از لحاظ وضعیت پینگ به هم ریختیگی عجیبی پیدا کرد و کلا نابود شد
آخر اومدم مخابرات الان 1سال و نیم مخابرات دارم و دیگه رسما 6 ماهه هر روزه شاهد افت کیفیتش هستیم تنها دلیلشم شرینگ بیش از حد خطوط هستش که با زیاد شدن مشترکینش کیفیتش اینطوری افت کرد...
پارس آنلاین برای کرج من شنیدم خوبه (البته اگر کرجی) تاپیک های وب (یا همون نوین نت) هم خیلیا رضایت نسبی دارن از وضعیت سرویسشون
بین این 2 انتخاب عاقلانه انجام بده
{sahand}
13-08-2013, 22:16
سرعت من با سرورای داخلی به حالت عادی برگشت، عذابی کشیدیم تو این یه ماه ها!! دوستانی که از مرکز طبری هستن، شما هم این مشکلو داشتین یا فقط من بودم؟
ویرایش: دوباره به گند کشیده شد!!
پ.ن. - آ.ت: دوستان کسی میدونه اگه خط دوم بگیرم باید پریز روکار اضافه بشه یا میشه انداخت رو یکی از پریزهای موجود؟
امروز چهارشنبه سرعت دانلود و وب پیج خیلی بد شده
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Arash4484
14-08-2013, 02:17
امروز چهارشنبه سرعت دانلود و وب پیج خیلی بد شده
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
تایید میشه ، من یک هفته ای بود سرعت و پینگ به نسبت مناسبی داشتم، امروز افت کرد طوری که برای رسیدن به سرعت بالای 100 دانلودها رو از 8 به 16 کانکشن دوباره برگردوندم...یکم هم وب/DNS قاطی کرده... همین فروم پی سی بالا نمیاد و با پــروکسی دسترسی دارم...
سرعت من با سرورای داخلی به حالت عادی برگشت، عذابی کشیدیم تو این یه ماه ها!! دوستانی که از مرکز طبری هستن، شما هم این مشکلو داشتین یا فقط من بودم؟
پ.ن. - آ.ت: دوستان کسی میدونه اگه خط دوم بگیرم باید پریز روکار اضافه بشه یا میشه انداخت رو یکی از پریزهای موجود؟
هر دو شدنیه...توکار یکم دنگ و فنگ بیشتری داره
Pessimist
14-08-2013, 12:55
دوستان اینترنت من دیروز کلا قطع بود و من واقعا مونده بودم به خاطر چی قطع شده:n04:
هر چی زنگ هم میزدم میگفتن به زودی برطرف میشه و اینا تا اینکه تا امروز طول کشید واقعا دیگه پول خوری تا این حد.....
kavehj4488
14-08-2013, 17:25
سلام به دوستان. ما هم از دو سه روز پیش رسما" اینترنت مخابرات 1 مگ گرفتیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از سایت اکسپرس لیچ که فکر می کنم از همه سایتا قراره بیشتر دانلود کنم سرعتم 120 تا130 متغیره.
سه تا سوال:
1. مخابرات لیست سیاه نداره؟ یعنی اگه دانلود زیاد بکنیم ناگهان سرعت دانلود نمیاد پایین؟ چون بعضی از isp ها مثل شاتل اینجوری عمل میکنند.
2. چرا سرعت سایت های داخلی اینقدر بالا و خارجی بسیار پایینه؟ کدوم isp بهترین وضعیت رو در این زمینه داره؟
3. روی قبض چه هزینه ای میاد؟ ماهی 45 هزار یا هزینه دانلود هم لحاظ میشه؟
موفق باشید.
Off: راستی من یه مودم Dlink 2600U دارم. وقتی سیستم خاموشه چراغ WiFi روشن میمونه حتی وقتی دستگاهی وصل نیست. آیا کسی داره استفاده می کنه یا طبیعیه که چراغ سبز روشن باشه؟
{sahand}
14-08-2013, 19:37
از سایت اکسپرس لیچ که فکر می کنم از همه سایتا قراره بیشتر دانلود کنم سرعتم 120 تا130 متغیره.
سه تا سوال:
1. مخابرات لیست سیاه نداره؟ یعنی اگه دانلود زیاد بکنیم ناگهان سرعت دانلود نمیاد پایین؟ چون بعضی از isp ها مثل شاتل اینجوری عمل میکنند.
2. چرا سرعت سایت های داخلی اینقدر بالا و خارجی بسیار پایینه؟ کدوم isp بهترین وضعیت رو در این زمینه داره؟
موفق باشید.
Off: راستی من یه مودم Dlink 2600U دارم. وقتی سیستم خاموشه چراغ WiFi روشن میمونه حتی وقتی دستگاهی وصل نیست. آیا کسی داره استفاده می کنه یا طبیعیه که چراغ سبز روشن باشه؟
1- نه.
2- حدود 14-15 ماهه اینطوریه.
3- نه دیگه دانلود برای چی، اگه نامحدود گریفتین دو ماهی 2x38 تومن.
brothers000
14-08-2013, 19:45
سه تا سوال:
موفق باشید.
1. تا جائی که من اطلاع دارم نباید چنین چیزی باشه، ولی خب دانلود از سرورای اونوری اونم با فـ*ـیلـ*ـتر شـ*ـکن گاهی اوقات با مشکل همراهه
2. اصلا یکی از مزایای مخابراته محترم همینه ! از شوخی گذشته همونطور که تو خط بالا گفتم استفاده از فـ*ـیلـ*ـتر شـ*ـکن برای دانلود ممکنه مشکل ایجاد کنه، اینجا باید بگم تا حدودی این قضیه سرعت پایین سرورای خارجی رو میتونه برطرف کنه البته اونم با یه سری شرایط
3. هزینه ها هم تو خود سایت مخابرات هست، اینم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جدولش :
مبلغ
حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند
59200 ریال
64 کیلو بیت بر ثانیه
99200 ریال
128 کیلو بیت بر ثانیه
125600 ریال
256 کیلو بیت بر ثانیه
204800 ریال
512 کیلو بیت بر ثانیه
383200 ریال
1024 کیلو بیت بر ثانیه
745600 ریال
2048 کیلو بیت بر ثانیه
هزینه هم همینه و چیزی برای دانلود اضافه نمیشه چون اصطلاحا نامحدوده !
برای خاموش کردن چراغ وایرلس هم اگه دکمه مخصوص روی مودم نداشته باشه، احتمالا بشه از داخل تنظیمات مودم خاموشش کرد
تو تاپیک مربوطه بپرسیذ بهتر راهنماییتون میکنن
سرعت دانلودی را که برایمان باز کرده اند از کجا می توان بدست آورد ؟
از تنظیمات مودم می توان ؟
بنده 512 گرفته ام اما data rate نشانداده شده در مودم 160 هست ! چیکار کنم ؟ کمک کنید
Ashkan_crash
14-08-2013, 22:28
سرعت دانلودی را که برایمان باز کرده اند از کجا می توان بدست آورد ؟
از تنظیمات مودم می توان ؟
سرعت دانلودتون رو که با idm باید بفهمید چنده چون 512 دارین ماکسیمم 64kb/sec سرعتت هستش
در مورد اینکه می گید 164 زده اون فک کنم upstream خططونه که پایین بسته شده
زنگ بزنین 2828 بگید درستش کنن
old_snake1370
14-08-2013, 22:29
بنده 512 گرفته ام اما data rate نشانداده شده در مودم 160 هست ! چیکار کنم ؟ کمک کنید
آپلود یا دانلود؟
اگر آپلود 160 هست که درسته مشکلی نیست.
آپلود یا دانلود؟
خیر سرعت downstream را 160 زده ! یعنی چی آخه ؟
مگه نباید برای 512 در data rate و در قسمت downstream آن هم حداقل همچین مقداری باشد ؟
کمک کنید لطفا
مگه نباید برای 512 در data rate و در قسمت downstream آن هم حداقل همچین مقداری باشد ؟
کمک کنید لطفا
سلام
دوست عزيز يه عكس از صفحه تنظيمات مودمتون اينجا بزاريد .
آپلود یا دانلود؟
مگه نباید برای 512 در data rate و در قسمت downstream آن هم حداقل همچین مقداری یعنی 512 باشد ؟
کمک کنید لطفا
وضعیت خط و مودم
SNR Margin
:
42.4 37.0 db
Line Attenuation
:
18.1 9.8 db
Data Rate
:
160 83 kbps
Max Rate
:
23716 1138 kbps
POWER
:
15.8 10.3 dbm
CRC
:
0 0
دوست عزیز خط شما رو اشتباه تنظیم کردن،زنگ بزنید و اطلاع بدید
دوست عزیز خط شما رو اشتباه تنظیم کردن،زنگ بزنید و اطلاع بدید
تنظیم مودم اشتباه است یا مخابرات سرعت را اشتباه بسته است ؟
منظورتان را دقیق متوجه نشدم
Armin.Computer
15-08-2013, 01:22
تنظیم مودم اشتباه است یا مخابرات سرعت را اشتباه بسته است ؟
منظورتان را دقیق متوجه نشدم
معمولا دیتا ریت از مخابرات تنظیم میشه
دیتا ریت یکم کمه!
512 داشته باشی دیگه حداقل خود 512 و در بیشتر موارد بیشتر می بندن
یک سوال کن ببین جریان چیه
مرسی از کمک و همفکری دوستان عزیز
اگر سوالم با موضوع تاپیک بی ارتباطه عذرخواهی می کنم. می خواستم بدونم adsl مخابرات با هر مودم وایرلسی سازگاره؟ چون من جدیدآ adsl مخابرات گرفتم و می خوام یک مودم وایرلس بخرم ولی شنیدم اینترنت مخابرات با بعضی مودم ها درست کار نمی کنه.
اگر سوالم با موضوع تاپیک بی ارتباطه عذرخواهی می کنم. می خواستم بدونم adsl مخابرات با هر مودم وایرلسی سازگاره؟ چون من جدیدآ adsl مخابرات گرفتم و می خوام یک مودم وایرلس بخرم ولی شنیدم اینترنت مخابرات با بعضی مودم ها درست کار نمی کنه.
سلام
دوست عزيز بهترين ماركي كه با همه ي isp ها سازگاره و خيلي ام خوبه TP-LINK هست .
سلام
دوست عزيز بهترين ماركي كه با همه ي isp ها سازگاره و خيلي ام خوبه TP-LINK هست .
ممنون از راهنماییت. شما خودت چ مدلی از tp-link رو داری؟ مشکل با اینترنت مخابرات نداره؟
قصد داشتم D-link 2750 بخرم ولی شک کردم که یک وقت با مخابرات به مشکل بخوره
ممنون از راهنماییت. شما خودت چ مدلی از tp-link رو داری؟ مشکل با اینترنت مخابرات نداره؟
قصد داشتم D-link 2750 بخرم ولی شک کردم که یک وقت با مخابرات به مشکل بخوره
من مدل وايرلس دار ندارم مال من تي پي لينك 8840 سادس . دي لينك هم مارك خوبيه . اين دو مارك با همه isp ها سازگارن .
magiteq1
15-08-2013, 14:39
دوستان از صبح هر چند دقیقه یک بار برای چند ثانیه received و send ام قطع میشه دوباره درست میشه و این روند ادامه داره اعصاب ام رو خرد کرده چی کار کنم
Arrowtic
15-08-2013, 14:53
دوستان از صبح هر چند دقیقه یک بار برای چند ثانیه received و send ام قطع میشه دوباره درست میشه و این روند ادامه داره اعصاب ام رو خرد کرده چی کار کنم
واسه من هم همینطوره !
تنها کاری که میشه کرد صبره .
magiteq1
15-08-2013, 14:56
واسه من هم همینطوره !
تنها کاری که میشه کرد صبره .
خیر سرم از صبح هم سرویس 2m کردم که استفاده کنم که این هم وضعیتمونه حالا مشکلش چیه؟
navid_pmb
15-08-2013, 16:57
دوستان سلام
من تا الان از یه شرکتی اینترنت نا محدود 128 میگرفتم ماهی 30 تومن و سرع دانلودم تقریبا 27 اینطورا ولی تازگی ها داغون شده و همش قطعه
میخواستم ببینم سرعت دانلود مخابرات چطوره؟ به طور مثال من 1024 بگیر سرعت دانلود جطوره و افت سرع و قطعی و اینها چجوریه؟ و اینکه چند وقته وصل میکنند؟
و کسی میدونه من الان به این شرکت بگم نتمو از رو خط جمع کنه چقد طول میکشه واسه جمع آوریش که بتونم مخابرت بگیرم؟؟؟
و حالا اصلا وایمکس بگیرم یا همین نت مخابرات؟
برای منم همینجوریه!!!
hamed619
15-08-2013, 18:54
توی بهترین حالت با Internet Download Manager با لینک مستقیم vip سرعت 130 هستش که بستگی به منطقع داره که کجا هستی شانسی اما در کل اگر 30 تومن پول 128 میدی اینجا با 38 تومن میتونی 1 مگ بگیری افت سرعت زیاد داره اما در کل بهترین فعلا مال مخابرات هستش :n13:
دوستان سر این قطی ها من زنگ زدم مخابرات با کلی داد و هوار گفتم این چه وضعشه اینا بعد گفت ببین عزیز خیالتو راحت کنم , هیچکسی تو این ساپورت مخابرات نمیدونه مشکل چیه فقط میدونیم که به مردم بگیم صبر کنید درست میشه زمان دقیقشم معلوم نیست نامه نگاری کردیم اما نسبت به مخابرات بی لطفن ...
Firebirds
15-08-2013, 20:06
magiteq1
15-08-2013, 21:39
دوستان سر این قطی ها من زنگ زدم مخابرات با کلی داد و هوار گفتم این چه وضعشه اینا بعد گفت ببین عزیز خیالتو راحت کنم , هیچکسی تو این ساپورت مخابرات نمیدونه مشکل چیه فقط میدونیم که به مردم بگیم صبر کنید درست میشه زمان دقیقشم معلوم نیست نامه نگاری کردیم اما نسبت به مخابرات بی لطفن ...
عزیز منظور شما همین قطعی های چند ثانیه ای که از صبح شروع شده؟
عزیز منظور شما همین قطعی های چند ثانیه ای که از صبح شروع شده؟
من نزدیک 1 هفته بیشتر هست که نتم تایم اوتش زیاد شده چند بار زنگ زدم ولی امروز که از صبح قطعی شروع شد دیگه واقعا صبرم تموم شد زنگ زدم با عصبانیت ..
دوستان از سر ظهر نت هی قطع میشه ! هر 5 دقیقه حدود 10 تا 20 ثانیه کلا چه سرور داخلی و چه خارجی قطع میشه.
برای شما هم همینطوره ؟ کسی میدونه کی درست میشه ؟
Arash4484
16-08-2013, 02:15
دوستان از سر ظهر نت هی قطع میشه ! هر 5 دقیقه حدود 10 تا 20 ثانیه کلا چه سرور داخلی و چه خارجی قطع میشه.
برای شما هم همینطوره ؟ کسی میدونه کی درست میشه ؟
بله برای من هم از سرشب اینطور شده...مشکلی هم که هست دریافت فایلهای حجیم فشرده است که وقتی قطع و وصلی زیاد میشه احتمال آسیب دیدنشون میره...: |
----
یک مگ/مرکز مدنی
داخلی:
خارجی:
دیدم سرعت بد نیست یک تنوعی به تستها دادم: )
به افتخار جام جهانی: )
که عجب اشتباهی کردم D:
Ashkan_crash
16-08-2013, 11:23
هر 1 دقیقه کلا باید دیسکانکت بشیم سیستم جدید مخابرات این از پینگ مزخرفش این از تایم اوتاش حالا هم که دیگه نور علی نور شده دیسکانکتم می شیم
واقعا مزخرف تر از این مخابرات سرویس دهنده ای هستش؟
زنگم می زنی می گن قربان اشکال شبکس گفیتم اطلاع دادیم صبر کنین درست می شه
مرده شور خودتون و بخش فنیتون رو ببرن
2هفتس وضع و اوضاع گنده هر روزم داره گند تر می شه هیچکسم نیست رسیدگی کنه
نمیشه اینجا با هم متحد شیم یه نامه برای شکایت از این دزدا درست کنیم بفرستیم یه یه جایی؟
Arrowtic
16-08-2013, 12:05
نمیشه اینجا با هم متحد شیم یه نامه برای شکایت از این دزدا درست کنیم بفرستیم یه یه جایی؟
مشکل اینه به کجا ؟ و این که حتی اگه جاشم باشه گوش نمی کنه کسی ! اون همه آدم نامه زدیم برای رئیس جمهور چی شد ؟
من جالبیش اینه یارو بهم میگه خطتون فیبر نیست ولی اگه ADSL رو قطع کنید فیبرش میکنیم !(تا مجبور شم از خودشون بگیرم)
به نظر من می خان فیلتر رو قویتر کنن برا همین این کارو می کنن تازه اینترنت ملی هم نباید فراموش کرد کاش بارا من هم قطع می شد نه با این سرعت که جون ادمو با لا میاره.
Ashkan_crash
16-08-2013, 12:27
به نظر من می خان فیلتر رو قویتر کنن برا همین این کارو می کنن تازه اینترنت ملی هم نباید فراموش کرد کاش بارا من هم قطع می شد نه با این سرعت که جون ادمو با لا میاره.
دوست عزیزم ما ها هم سرعتمون پایین اما قطعی هم داریم
حالا اوج فاجعه می شه تو گیمای moba زمانی که تیم فایت یهو دیسی می خوری میری سمت بیس
همه فک می کنن یه ترولری نمی دونن دیگه از یه جهنم دره داری بازی می کنی که
Arrowtic
16-08-2013, 13:17
دوست عزیزم ما ها هم سرعتمون پایین اما قطعی هم داریم
حالا اوج فاجعه می شه تو گیمای moba زمانی که تیم فایت یهو دیسی می خوری میری سمت بیس
همه فک می کنن یه ترولری نمی دونن دیگه از یه جهنم دره داری بازی می کنی که
ای گفتی !
من از پنج شنبه هفته پیش که تایم اوت شروع شد دیگه یه دست دوتا2 نزدم : (
دیشب ساعت 3 مشکل تقریبا رفع شده بود :n02:
حالا دوباره از صبح مشکل برگشت و قوی تر از قبل شده :|
شیطونه میگه بریم پارس آنلاین :n29:
این تعرفه های اینترنت انگلستان : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کنید :n28:
18 مگابایت دانلود و 3 مگابایت آپلود داره، نامحدود و فک کنم ماهی 5 پوند باشه.
Ashkan_crash
16-08-2013, 13:56
دیشب ساعت 3 مشکل تقریبا رفع شده بود :n02:
حالا دوباره از صبح مشکل برگشت و قوی تر از قبل شده :|
شیطونه میگه بریم پارس آنلاین :n29:
شیطونه گاهی اوقات حرفای درستی می زنه
الان با همین پول سرویس 512 می تونیم اونجا 256 یا 128 نا محدود بگیریم تا 20 گیگ هم تضمینی محدومون نمی کنن
وضعیت پارس تو کرج عالیه
فقط یه سوال میمونه ! تو ساعت شبانه از ترافیک 20 گیگ کم میکنه ؟ یعنی از ساعت 1 تا 7 صبح اگه دانلود کنیم از این ترافیکمون کم میشه ؟
سلام.
من مودم را با LAN رو pppoe گذاشتم وقتی وصل میشم ..
کانکشن USB را وصل میکنم باید خود به خود وصل شه مثل LAN ؟
ولی وصل نمیشه وقتی هم که connection میسازم که وصل نمیشه ..
ولی وقتی تو تنظیمات مودم که میرم میزنه usb is sonnected
چی کار کنم که هم بتونم از usb استفاده کنم هم از LAN؟
مودم هم Tp-link هست
اینتر نت=لوله آفتابه بدون آب
سلام.
من مودم را با LAN رو pppoe گذاشتم وقتی وصل میشم ..
کانکشن USB را وصل میکنم باید خود به خود وصل شه مثل LAN ؟
ولی وصل نمیشه وقتی هم که connection میسازم که وصل نمیشه ..
ولی وقتی تو تنظیمات مودم که میرم میزنه usb is sonnected
چی کار کنم که هم بتونم از usb استفاده کنم هم از LAN؟
مودم هم Tp-link هست
برای استفاده از Usb باید درایور مودمتون رو نصب کنید
تو سایت بیریتیش تله کام انگلستان بودم، زده بود اینترنت 76 مگابایت سرعت دانلود و آپلود نامحدود با مودم رایگان وایرلیس 4 پورت و تماس آخر هفته رایگان با خط های انگلستان فقط ماهی 11 پوند که اگه یکسال ثبت نام کنید میشه 9 پوند
خدایی اونا کجان و ما کجاییم :n28::n28:
شما اگه برید اینترنت افغانستان رو با ما مقایسه کنید سرعتش بیشتره چه برسه به انگلیس!:n15:
برای استفاده از Usb باید درایور مودمتون رو نصب کنید
درایور مودم وصل هست ،قبلا که ppoe نبود وقتی usb را نصب میکردم رو کانکشن کلیک میکردم وصل میشد .
ولی الان که دگه نیازی به درست کردن کانکشن نیست باید خود به خود وصل شه..
تازه کانکشن هم درست کردم ولی باز وصل نمیشه
murchehh
16-08-2013, 23:52
سلام دوستان
یه سوال خواستم ببینم وضعیت پارس آنلاین تو جنت آباد چطوره؟؟؟
دانلود شبانش کیفیت داره؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون:n01:
eblisandenzo
17-08-2013, 02:59
من همیشه یعد از ساعت 3 بامداد سرعتم واقعی میشد و با همون 130 تا دان میکردم اما امشب سرعتم خیلی داغونه !
بقیه هم این طوری شدن ؟
( 1 مگ دارم )
Arash4484
17-08-2013, 03:52
من همیشه یعد از ساعت 3 بامداد سرعتم واقعی میشد و با همون 130 تا دان میکردم اما امشب سرعتم خیلی داغونه !
بقیه هم این طوری شدن ؟
( 1 مگ دارم )
نه اینور که مشکل چندانی نیست!
اون قطعی هم کاهش زیادی داشته...
مدتیه که بطور کلی روز و شب بدون تفاوت سرعت دانلودم رو IDM حدود 130 میدونه و کلاینت تورنت 110-120 و DU بالاتر از 120
نمیدونم شاید این مرکز خلوته...
سرویس یک مگ - رقم آخر مربوط به امشب تا این ساعته(کمتر از 5 ساعت)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
eblisandenzo
17-08-2013, 06:00
مدتیه که بطور کلی روز و شب بدون تفاوت سرعت دانلودم رو IDM حدود 130 میدونه و کلاینت تورنت 110-120 و DU بالاتر از 120
آرش جان من 10 12 روزه که تو روز سرعتم خیلی داغونه !
با 30 تا دان مبکنم ! هر چی هم زنگ میزنم میپیچونن !
بره ما هم دانلود مشکلی نداره!
وب گردی خیلی پایینه!
ادم می سوزه خدا تومن پول بده بعد سرعتش این جوری باشه ببینم اونایی هم که خصوصی استفاده می کنن مشکل دارن؟
magiteq1
17-08-2013, 11:32
دوستان این مشکل قطعی ها درست نشده هنوز برای شما دیوانه ام کرده 5 دقیقه وصله 5 ثانیه قطع؟
Ashkan_crash
17-08-2013, 11:45
کاملا تایید میشه
هر دفعه احمقا یه بهونه ای دارن در میارن
تنها راه چاره تخلیه خط هستش همه باید با هم از این مخابرات بریم 1.5 ساله مشترکشم روز به روز داره گند تر می شه کیفیتش درست بشو هم نیست
با همین پولی که داریم برای 1 مگ یا 512 می دیم می توینم بریم های و ب یا پارس انلاین که کیفیت به مراتب بهتری هم دارن
من که شکر خدا 4 تا isp عوض کردم تا به امروز یه مودم وایمکسم دارم که تو این مدت طولانی تخلیه رانژه که 1 ماه طول می کشه بدون اینترنت نمونم
خدا به تک تک شما باقی مونده های این مخابرات صبر بده
یا علی
navid_pmb
17-08-2013, 11:47
والا منم که خصوصی دارم داغونه
من عصر نوین میگیرم فکر میکردم مشکل از اونهاس اومدم اینجا رو بخونم که سرویسم و قطع کنم برم رو مخابرات ولی گویا مخابراتم همینه:D
من بدون فی ل شکم که اصلا هیجا نمیره فیل شکن و که باز میکنم باز یکم کار میکنه بعد قطع میشه:|
بچها 0912 منم و چنتا از دوستام قطع شده به نظرتون ربط نداره.
مشکلات درست نشده که هیچی اینترنت 1 ساعت هم کلا قطع شده بود و کانکت نمیشد !!
ارور 718 میداد، جالب به 2828 مخابرات زنگ میزنی میگه با پوزش به دلیل ترافیک بالای خطوط امکان پاسخگویی نیست یعنی انقدر بیشعورن خط هاشون رو از دسترس مردم خارج میکنند تا به کسی جواب ندن !
حالا الان دوباره شانسی نت وصل شد. ما که میریم یا پارس یا های وب
Arash4484
17-08-2013, 14:40
بره ما هم دانلود مشکلی نداره!
وب گردی خیلی پایینه!
ادم می سوزه خدا تومن پول بده بعد سرعتش این جوری باشه ببینم اونایی هم که خصوصی استفاده می کنن مشکل دارن؟
صحبت دانلود بود... ولی وبگردی هم مشکلی ندارم. پینگ هم بدک نیست... فقط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی اذیت میکنه و با پـراکسی میره...
البته کل صحبتم 90% اوقاته و بعضی وقتها که کامل داغونه...
البته الان این قطعیها هم که دوستان دارند رو ندارم...
آرش جان من 10 12 روزه که تو روز سرعتم خیلی داغونه !
با 30 تا دان مبکنم ! هر چی هم زنگ میزنم میپیچونن !
پشتیبانی که کارش همینه، پیچوندن: )...ببین میتونی فشار بیاری پورتت رو عوض کنند...
یا راه انتحاری..مرکز اگر پورت خالی به اندازه داره و خط راحت قبول میکنه، پورتت رو تخلیه کنی و چند وقت بعد درخواست جدید بدی...
Ashkan_crash
17-08-2013, 14:46
مشکلات درست نشده که هیچی اینترنت 1 ساعت هم کلا قطع شده بود و کانکت نمیشد !!
ارور 718 میداد، جالب به 2828 مخابرات زنگ میزنی میگه با پوزش به دلیل ترافیک بالای خطوط امکان پاسخگویی نیست یعنی انقدر بیشعورن خط هاشون رو از دسترس مردم خارج میکنند تا به کسی جواب ندن !
حالا الان دوباره شانسی نت وصل شد. ما که میریم یا پارس یا های وب
با تحقیق کافی انتخاب کن دوست عزیزم
به نظرم های وب الان نسبتا با توجه به تاپیکش و صحبتای دوستان وضع مساعدتری داره نسبت به پارس
این اینترنت ما رو پیر کرد.
طرف تو انگلستان با 2 پوند اینترنت 18 مگابایت داره اونم چی نامحدود بعد ما تو ایران با 21 هزار 512 نامحدود داریم که اونم همش قطع.
دوستان پیشنهادتون کدوم Isp ؟
Kianoosh
17-08-2013, 14:58
من قطعی ندارم ولی سرعت زیر 10 و پینگ بالای 400 هست!!:n21: ساعات طلایی هم شده 5 تا 10 !! دزدی هم حدی داره برادران :n09:
شیلتر فکن من که وصل میشه ولی سرعت دانلودش داغونه با 512 من با 4 کیلو بایت دان میکنم ولی بدون شیلتر سرعتم خوبه
magiteq1
17-08-2013, 16:15
من سر همین قطعی های چند ثانیه ای زنگ زدم طرف گفت port رو برات چک کردیم مشکلی نداشت من هم بهش گفتم به غیر از من چند نفر دیگه هم همین مشکل رو دارن اپراتور گفت اگر
خواستی نامه میدیم پورت رو برات عوض کنن
به نظرتون مشکل حل میشه دوستان اگر بخوان پرت رو عوض کنن مرکز مخابراتیمون باید پرت خالی داشته باشه؟
برا منم قطعی داره .کسایی که خطشون فیبر نوری نیست چرا از مخابرات سرویس میگیرن مگه مجبورین؟:n13:
arash-king
17-08-2013, 16:56
دوستان کسی تابحال افزایش پهنای باند داده ؟! چطوریه ؟ چند روز طول میکشه ؟! فقط باید داخل سایت مخابرات تهران اون فرم را پر کنم یا کار دیگه ای هم لازمه ؟!
من 128 دارم .... میخوام افزایش بدم به 512 ! کسانی که 512 دارن راضی ان ؟!
من الان با IDM نزدیک به 30-40 کیلوبایت میگیرم ولی با fb مشکلی ندارم و راحت بالامیاد
کلا مخابرات تخم.. چه 256 چه 512 چه 1024 چه 2 چه 10 چه 10000000000000 به توان n باشه باشه همش یه گنده....
الان به یه نکته مهمی پی بردم....
سرعت برای این تخم... که پای اینترنت نشینید و به فکر کارو بار باشید که خربزه آبه....
Arrowtic
17-08-2013, 18:08
دوستان واسه شما هنوزم خرابه وضع ؟
یعنی بدتر از این فقط قطعیه کامله ! هر چند دقیقه سند و ریسیو قطع میشن برای همین نه میشه درست دانلود کرد ، نه بازی کرد نه حتی درست وبگردی کرد . چت که حرفشو نزن ! چیزی نمیاد ، نمیاد ، تا این که یهو 30 خط میاد !
دیگه تصمیمم قطعی شده درباره تعویض ISP ، و فعلا بین پارس آنلاین و شاتل موندم !(کرج)
عشق فقط کدو حلوایی!!!!!!!!!
magiteq1
17-08-2013, 18:50
یعنی بدتر از این فقط قطعیه کامله ! هر چند دقیقه سند و ریسیو قطع میشن برای همین نه میشه درست دانلود کرد ، نه بازی کرد نه حتی درست وبگردی کرد . چت که حرفشو نزن ! چیزی نمیاد ، نمیاد ، تا این که یهو 30 خط میاد !
دیگه تصمیمم قطعی شده درباره تعویض ISP ، و فعلا بین پارس آنلاین و شاتل موندم !(کرج)
بدتر از این اینکه بهشون بگی مشکل از شماست ولی زیر بار نرن ظهری که مال من همونجوری بود ولی الان که از ساعت 7:30 دارم تست میکنم مشکلی نداره البته یه 24 ساعتی بگذره که شه درست
نظر داد
Arrowtic
17-08-2013, 19:02
بدتر از این اینکه بهشون بگی مشکل از شماست ولی زیر بار نرن ظهری که مال من همونجوری بود ولی الان که از ساعت 7:30 دارم تست میکنم مشکلی نداره البته یه 24 ساعتی بگذره که شه درست
نظر داد
واسه من هم دیگه اون طور نمیشه ، ولی خوب دیروزم اونطور نمیشد شب ولی دوباره از امروز خراب شد .
اگرچه این مشکل هم که درست شده باشه تایم اوت بالا که از 5 شنبه 2 هفته قبل شروع شد هنوز هست سر جاش .
پ.ن : زنگ زدم به یارو میگم تایم اوت دارم ، میگه چند درصد میگم 10 . میگه خوب چیزی نیست که :|
یکی نیست بهش بگه تو بازی آنلاین 10 درصد که چه عرض کنم ، 1 درصدش هم بدبختی میاره ! کلا اینا خوبی نت رو با توانایی در باز کردن پیج میسنجن انگار !
ویرایش : وضع نت من :
دوستان کسی تابحال افزایش پهنای باند داده ؟! چطوریه ؟ چند روز طول میکشه ؟! فقط باید داخل سایت مخابرات تهران اون فرم را پر کنم یا کار دیگه ای هم لازمه ؟!
من الان با IDM نزدیک به 30-40 کیلوبایت میگیرم ولی با fb مشکلی ندارم و راحت بالامیاد
البت سرعت 30-40 برای 256 نه 128
ولی مخابرات فقط از نظر قیمت می تونه رقابت کنه و لا غیر.
وارد سایت می شی به عنوان کاربر
فک کنم تو پخش خدمات اینترنتی-ای دی اس ال-درخاست افزایش پهنای باند ای دی اس ال و حدود 24 ساعت طول می کشه.
magiteq1
17-08-2013, 20:02
واسه من هم دیگه اون طور نمیشه ، ولی خوب دیروزم اونطور نمیشد شب ولی دوباره از امروز خراب شد .
اگرچه این مشکل هم که درست شده باشه تایم اوت بالا که از 5 شنبه 2 هفته قبل شروع شد هنوز هست سر جاش .
پ.ن : زنگ زدم به یارو میگم تایم اوت دارم ، میگه چند درصد میگم 10 . میگه خوب چیزی نیست که :|
یکی نیست بهش بگه تو بازی آنلاین 10 درصد که چه عرض کنم ، 1 درصدش هم بدبختی میاره ! کلا اینا خوبی نت رو با توانایی در باز کردن پیج میسنجن انگار !
یک ساعت قبل به من زنگ زدن گفتن مشکلت حل شد گفتم فعلا که یک ساعتی هست مشکلی ندارم یارو گفت احتمالا مشکل از شبکه بوده من هم گفتم پس از طرف شما بوده که اینهمه من رو الاف کردین
گفت اره.
Kianoosh
17-08-2013, 20:09
دوست عزیز تو ایران پشتیبانی گارانتی و خدمات پس از فروش و ... معنای خاصی نداره!فقط از سر باز میکنن مشکلی از طرف خودتونه یا سراسریه یا اصلا مشکلی نیست :n15:
دقیقا پینگ و تایم اوت تو وبگردی نهایتا پیج با تاخیر یا ریفرش باز میشه تو گیم یا ارتباط تصویری یک لحظه قطع ارتباط باعث میشه کلا تماس مختل بشه یا از بازی خارج بشی!دیگه با این شدت فیلترینگ و تعداد فایروال و اشتراک 1 به 10 و این کیفیت خطوط و روتر ها پینگ 300-400 طبیعی هم هست!!این قطع ارتباط هم از قبل از انتخابات کاملا آزاد مهندسی شده بوده(بیشتر قطع دسترسی به فیلـتر شکن ها بود)ه ولی کلا ارتباط با اینترنت و سرور خارج از ایران قطع میشه :دی + این مشکلات رو 100 تا وزیر هم نمیتونه برطرف کنه ...
پولتو دور نریز وضعیت فعلا داغونه من که میخوام ISP رو عوض کنم با این شرایط پینگ و سرعت ... فقط در صورتی که بخوای دانلود کنی اونم تعداد بالا کانکشن و وبگردی ساده!سرعت متوسط 512 هم 60 در شرایط خوب
این وضع سرعت توی کل تهرانه یا فقط مناطق شلوغ؟مشکل فقط سرور خارجه یا داخلی هم مشکل داره؟
Ashkan_crash
17-08-2013, 22:45
های وب هم بررسی کن ببین چطوره
بین این دوتا هم پارس بهتره از هر لحاط شک نکن دوست من
{sahand}
17-08-2013, 22:54
برای من یه بار 5 دقیقه طول کشید یه بار 2 ساعت.
fifa_mw3
17-08-2013, 22:57
شانس ماست دیگه الان یک ماه اومدم مخابرات گفتیم حداقل پینگش درست حسابیه که اونم افتضاح شده 10 روزه الان یه پیج میخواد باز کنه جونش میخواد بالا بیاد
Ashkan_crash
17-08-2013, 23:05
شانس ماست دیگه الان یک ماه اومدم مخابرات گفتیم حداقل پینگش درست حسابیه که اونم افتضاح شده 10 روزه الان یه پیج میخواد باز کنه جونش میخواد بالا بیاد
دوست عزیز می دونی این چیزا شانسی نیست اصلا
1 سال مخابرات هر روز داره کیفیتش میاد پایین و پایین تر شما اگه به این تاپیکم سر می زدی متوجه این موضوع می شدی
کرج که شکر خدا هر 3 دقیقه یه بار دیسی می شی پشتیبانی هم یه مشت چرت و پرت تحویلت می ده اینا به کنار اصلا مشکل سرورشون چیه؟!
چه مشکلیه که 2 هفته شروع شده و هنوزم که هنوزه درست نشده که هیچ 3 روز به اوج خودش رسیده چرا کسی رسیدگی نمیکنه؟
حالا شما یه بار صبح ساعت 7 بیدار شو تا 11 هم حدودا می بینی فیکس هم پینگ هم سرعت دانلود هم قطعی نداره
بر می دارن شرینگ خطا رو 1 به هر چقدر دلشون می خواد میبندن نتیجه همینه کسی هم که نمیاد مراعات کنه همه میان مخابرات 24 ای بکنن تو دانلود بزنن دهن مهن پهنای باند رو سرویس کنن از اون طرفم اینا قصد افزایش پهنای باندشون رو ندارن پس حالا حالا ها همین آش و کاسه پا برجا خواهد بود...
fifa_mw3
18-08-2013, 00:03
دوست عزیز می دونی این چیزا شانسی نیست اصلا
1 سال مخابرات هر روز داره کیفیتش میاد پایین و پایین تر شما اگه به این تاپیکم سر می زدی متوجه این موضوع می شدی
کرج که شکر خدا هر 3 دقیقه یه بار دیسی می شی پشتیبانی هم یه مشت چرت و پرت تحویلت می ده اینا به کنار اصلا مشکل سرورشون چیه؟!
چه مشکلیه که 2 هفته شروع شده و هنوزم که هنوزه درست نشده که هیچ 3 روز به اوج خودش رسیده چرا کسی رسیدگی نمیکنه؟
حالا شما یه بار صبح ساعت 7 بیدار شو تا 11 هم حدودا می بینی فیکس هم پینگ هم سرعت دانلود هم قطعی نداره
بر می دارن شرینگ خطا رو 1 به هر چقدر دلشون می خواد میبندن نتیجه همینه کسی هم که نمیاد مراعات کنه همه میان مخابرات 24 ای بکنن تو دانلود بزنن دهن مهن پهنای باند رو سرویس کنن از اون طرفم اینا قصد افزایش پهنای باندشون رو ندارن پس حالا حالا ها همین آش و کاسه پا برجا خواهد بود...
آره دقیقا همینطوره صبح تا ساعت 11 همه چی عالیه ولی بعدش افتضاح.( داداش آخه شما نگاه کن بین همه ی isp ها تو تهران فقط رسانه و مخابرات پینگ شون قابل قبوله البته مخابرات الان که ترکیده میمونه همون رسانه البته خوبی اون هم بخاطر شیر یک به دو هستش فکر کنم. منطقه مارو پوشش نمیده رسانه و الا میرفتم اونجا)
mohammad.2mt
18-08-2013, 08:03
یک کارشناس در کنار سرعت پایین اینترنت به کیفیت آن اشاره کرد و گفت: سرعت اینترنت مقولهای جدا است و کیفیت مقولهای دیگر حتی اگر سرعت هم بالا باشد ولی سرویس بیکیفیت، کاربر را اذیت خواهد کرد.
وارتانیان اظهار کرد: متاسفانه علاوه بر سرعت پایین سرویسهای اینترنتی کیفیت چندان مناسبی ندارند. در این بین من کیفیت اینترنت را در POCKET LOST ها میبینیم که چندان در باز کردن صفحات اینترنتی مشخص نیست و خود را در تماسهای اینترنتی نشان میدهد. برای مثال هنگام گفتوگو کاربر با قطعیهای بازهای و یا نویز روی صدا مواجه میشود و همین امر کیفیت را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد.
وی در ادامه اشارهای به انحصاری بودن ورود پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت داشت و گفت: متاسفانه در اساسنامه شرکت زیرساخت آمده است که این شرکت تنها باید متولی اینترنت باشد درحالی که نه اینکه امور اپراتوری را به دست گیرد ما بارها نسبت به این موضوع شکایت کردهایم.
وارتانیان با اشاره به بالا بودن قیمت اینترنت نسبت به سایر کشورهای منطقه گفت: اگر شرکتهای خصوصی ورود پهنای باند به کشور را به عهده بگیرند رقابت افزایش خواهد یافت همین امر باعث کاهش قیمت خواهد شد.
این کارشناس در پایان راهکار کاهش قیمت و افزایش کیفیت را این گونه مطرح کرد: اگر به شرکتهای خصوصی اجاره داده شود که پهنای باند را وارد کنند و تعداد آنها را هم چه در زمینه اینترنت و چه در زمینه تلفن اینترنتی افزایش پیدا کند شاهد کاهش قیمتها و افزایش کیفیت سرویسهای اینترنتی خواهیم بود.
ولب برا من اینقدرم افتضاح نیستا .
شما سیستم هاتون هم چک کنید شاید یچیزی استفاده می کنه یا ویروس!
تو حالت سیف مود هم ببینید سرعت اینقدر افتضاحه؟
Arrowtic
18-08-2013, 10:18
یعنی کل ماهایی که این مشکلو داریم از قسمت های مختلف تهران هممون سیستممون به صورت همزمان مشکل پیدا کرده و در ساعات مشخصی این مشکل پیش میاد براش ؟
Ashkan_crash
18-08-2013, 10:45
چه نوع ویروسی؟:n04:
شاید خطمون نویز داره یا ایراد از خود ما هست :n19:
شبیه این پشتیبانی های مخابرات حرف می زنی شما ...
murchehh
18-08-2013, 11:42
سلام دوستان
می خواستم اینترنت 1مگ بگیرم از مرکز پیام نور.وضعیت سرعتش چطوره ؟قطعی داره؟
یه سوال دیگه می ارزه 2 مگ بگیرم چون انگار دوستان زیاد راضی نبودن از دو مگ .بیشتر برا دانلود لازم دارم
در ضمن مخابرات با مودم های tp-link مشکل نداره؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n01::n12:
سلام دوستان
یه سوال دیگه می ارزه 2 مگ بگیرم چون انگار دوستان زیاد راضی نبودن از دو مگ .بیشتر برا دانلود لازم دارم
سلام.
سرویس مخابرات مثل هندونه دربسته است، تا بازش نکنی معلوم نیست چی از آب در میاد.
اکثر کاربرای 1 مگ و 2 مگ ناراضی هستند، با کیفیت ترینش نسبت به هزینه 512 است (با توجه به پستهای زده شده).
خیر، با tp-link مشکلی نداره.
نه اخه بعضی ها می گفتن که کلا مشکل داره!از اون نظر و گر نه تو این چند روز اخیر من هم قطی یا کم بود سرعت داشتم.
از رو تجربه گفتم بعضی موقه ها که برای دوستام کارای کامپیوتری انجام می دم می بینم وضعیت استارت اپشون و ویندوزشون چقد افتضاحه.
سلام دوستان
قطی ها که برای یک طیف خاص نیست کلیه.
1 مگ خصوصی رو بیشتر توصیه می کنم تا دو مگ مخابرات
اصلا مخابرات خودش این مودم رو ارایه می ده.
KING iMAN
18-08-2013, 15:36
Kianoosh
18-08-2013, 16:09
لیست مطالبات مردمی از وزیر جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات
1- افزایش سرعت اینترنت، قابل حس توسط کاربر نهایی در خانه ها.
2- کاهش هزینه های اینترنت برای سرویس دهندگان اینترنت، کاهش قیمت اینترنت تمام شده برای شرکتها ، سازمانها و کاربران نهایی خانگی/ کاهش هرینه های تلفن ثابت و همراه
3- برداشتن پای کسانی که به خطوط اصلی اینترنت دسترسی داشته و به دلایل دروغین تحت نام امنیت پای خود را از روی سیم بر نمی دارند.
4- منطقی کردن فیلترینگ و محدود کردن آن به سایتهای غیر اخلاقی و هم زمان، توسعه فرهنگ استفاده صحیح از اینترنت
5- گرفتن انحصار از دست شرکت زیرساخت و آزاد گذاشتن شرکتها برای وارد کردن اینترنت ارزان قیمت و رقابتی/ خروج انحصار تامین اینترنت از شرکت زیرساخت/ مجوز به شرکت های خصوصی و خارجی برای ورود به بخش تامین پهنای باند
6- رفع محدودیت ها از نسل سوم و چهارم تلفن همراه و توسعه اینترنت موبایل و LTE
7- رفع فیلتر از فیس بوک و توئیتر.
8- وزارت ارتباطات را به وزارتی برای انجام ارتباط و نه "عدم ارتباط" بازگردانید.
9- حل همیشگی قطعی های اینترنت و کم فروشی ها
10- بالا بردن سرعت اینترنت تلفن همراه
11- ساماندهی به شبکه هوشمند و شرکتهای وابسته
12- نظارت دقیق بر تعرفه های تلفن ثابت و همراه.
13- برداشتن پارازیت ماهواره ای.
14- ساماندهی به وضعیت نامطلوب مدیریت سازمان فضایی.
15- انحلال فضای مجازی که منجر به اختلاف در سطح وزارتخانه شده است.
16- بازبینی خصوصی شدن مخابرات.
17- جلوگیری از سوء استفاده از نام "ملی" در پروژه های میلیاردی که اصلا خروجی نداشته اند.
18- سازمان فضایی ایران و سوء مدیریت در آن را بیابید.
19- به روز شدن شبکه های مخابراتی.
20- حق و حقوق مساوی برای کارکنان پست و مخابرات.
21- تعیین تکلیف سوددهی ودیعه ها موبایل.
22- افزایش امنیت فضای مجازی که بر عکس تبلیغات، بسیارهم پایین است.
23- با دبیرخانه فضای مجازی بابت یکسال اخیر برخورد بشه و مرکز تحقیقات مخابرات ایران احیا شود.
24- توقف فروش غیر قانونی شماره موبایل ها به شرکت های خصوصی که پیامک گروهی می فرستند.
25- ایجاد فضای کسب و کار در ایران مانند کارهایی که گوگل می کند.
26- دفاتر پیشخوان دولت در حال ورشکستگی هستند، فکری به حال آنها کنید.
27- تغییر در هیئت مدیره شرکت پست
جز موارد بسیار جزئی مثل 7 به باقی هیچ امیدی ندارم ... :n15:
عجب ویروس هوشمندیه که 3 شب تا 10 صبح غیر فعال میشه و تو هیچ نرم افزار مانیتورینگ هم نمیشه دیدش ! نظرت چیه کلا فرمت کنیم ؟:دی
عزیز جان غیر از ساعاتی که گفتم سرعت تک کانکش و سرور خارجی افتضاحه یعنی حدود 10-12 کیلوبایت و پینگ از مسیر های واشنگتن و لندن همه بالای 300 و تایم اوت حداقل 10-15% ... حالا شاید یه مرکز مخابراتی خلوت تر باشه این مشکلات کمتر دیده بشه ولی بوده و هست تا فیلتـرینگ شدید ادامه داره و نسبت کاربر و پهنای باند متعادل نیست و ... (که اینا همه به میگرده به نوع نگاه به اینترنت تو ایران) همین آش و همین کاسه خواهد بود وزیر و دولت جدید در حد مجری قوانین هستند
با توجه به پیروزی کاندیدای مورد حمایت اصلاح طلبان در انتخابات، چشم انداز شما از وضعیت اینترنت و محدودیت های مربوط به آن در آینده چه خواهد بود؟
البته آقای روحانی به نظر من بیشتر محافظه کار عملگراست تا اصلاح طلب، من تصور نمی کنم تغییر عمده را روی سیاستهای اینترنتی شاهد باشیم. فیلترینگ همچنان پابرجا خواهد ماند. آهنگ اینترنت ملی برای شهروندان کندتر خواهد شد چرا که برنامه پیاده سازی آن تا همین الان هم یک افتضاح بزرگ مالی برآمده از تخیل محض و رانت قراردادهای کلان بوده است. سیاست گذاری اینترنت کماکان در حوزه نفوذ رهبری خواهد ماند و دولت آقای روحانی تنها مجری خواهد بود.
من امیدوارم آن سوی عملگرایی آقای روحانی ایشان را وادارد در شبکه فیبرنوری کشور تعجیل کند. ایران پایین ترین سرعت اینترنت در جهان را دارد، اگر این دولت بتواند سرعت مایه شرم فعلی را حتی دو برابر کند کار بسیار بزرگی انجام داده. اما بهرحال شانس حضور ایران در بازارهای بین المللی تکنولوژی دیجیتال برای همیشه نابود شده، این بازار مسابقه ای است که سوت شروع آن مدتها پیش در غیاب ایران زده شده و هیچ سیاستی نمی تواند ایران را به یک بازیگر شایان توجه در دنیای دیجیتال بدل کند اما بهرحال بهبود زیرساخت اینترنت در کشور می تواند دامنه این ضرر را محدود کند و قدری به بهبود وضعیت عمومی دیجیتال کشور بیانجامد.
عجب ویروس هوشمندیه که 3 شب تا 10 صبح غیر فعال میشه و تو هیچ نرم افزار مانیتورینگ هم نمیشه دیدش ! نظرت چیه کلا فرمت کنیم ؟:دی
عزیز جان غیر از ساعاتی که گفتم سرعت تک کانکش و سرور خارجی افتضاحه یعنی حدود 10-12 کیلوبایت و پینگ از مسیر های واشنگتن و لندن همه بالای 300 و تایم اوت حداقل 10-15% ... حالا شاید یه مرکز مخابراتی خلوت تر باشه این مشکلات کمتر دیده بشه ولی بوده و هست تا فیلتـرینگ شدید ادامه داره و نسبت کاربر و پهنای باند متعادل نیست و ... (که اینا همه به میگرده به نوع نگاه به اینترنت تو ایران) همین آش و همین کاسه خواهد بود وزیر و دولت جدید در حد مجری قوانین هستند
به تایپ اول در در این صفحه مراجعه کن.
بخون بعد جواب بده.:n09:
farshin.rezaei
18-08-2013, 19:19
خوش به حالتون
قطعی که هیچ ، مرکز اشرفی اصفهانی
پینگ سرور داخلی 27 تا 33 درصد لاست پکیج میده
رسما با وصل نبودن توفیری نیست
راستی خصوصی هام مشکل دارن؟
magiteq1
18-08-2013, 22:04
دوستان خواهشا یه تماس بگیرید با این مخابرات گور به گوری ببینین چشه اخه من رو بیچاره کرده هر 1 دقیقه یه قطع و وصل میشه من تا حالا 5 بار زنگ زدم lمیگن
ما نمیدونیم مشکل چیه
amirbrad
18-08-2013, 22:15
من آسیاتک هستم. خصوصی دولتی نداره خر خره فقط پالونش عوض شده.
بله برای من هم چند وقت یکبار قطع میشد تو چند روز پیش الانم دو هفته ای هستش که پینگ بالا و سرعت پایینه.
خوش به حالتون
قطعی که هیچ ، مرکز اشرفی اصفهانی
پینگ سرور داخلی 27 تا 33 درصد لاست پکیج میده
رسما با وصل نبودن توفیری نیست
به شدت تایید میشه :n03:
armandesign
18-08-2013, 22:27
دوستان خواهشا یه تماس بگیرید با این مخابرات گور به گوری ببینین چشه اخه من رو بیچاره کرده هر 1 دقیقه یه قطع و وصل میشه من تا حالا 5 بار زنگ زدم lمیگن
ما نمیدونیم مشکل چیه
واسه منم امشب این مشکلو پیدا کرده ! مشکل ظاهرا مسریه ! مرکز به مرکز سرایت می کنه . دیگه مشکلی نیست که این "اینترنت پر سرعت" نداشته باشه :n01:.
من کلا دیگه زدم تو بیخیالی انقدر زنگ زدم زبونم مو دراورده پشتیبانا هم پوست کلفت شدن اینهمه پول بریز تو هلقوم اینا با این 1 مگ 1 ایمیل نمیتونم بزنم قشنگ شده عین روزایی که دیال اپ داشتم
این مدل خرابی مشکل فنی نیست اونایی که انلاین بازی میکنن قشنگ اماره پینگ و خرابیارو دارن از عید به اینور اینجوریه روز به روزم بدتر داره میشه
جدی دارم میگم افغانستان اوضاع اینترنتش از ما بهتره
من نمیدونم رسانه تو این مملکت چه نقشی داره پس؟ انگار نه انگار سیب زمینی خالص
The Dreadnaught
19-08-2013, 04:58
معمولا از زمان درخواست اینترنتی تا زمانی که سرویس قابل استفاده بشه چقدر طول میکشه ؟
italodance
19-08-2013, 07:25
سلام دوستان من برگشتم
این مخابرات باز تعطیل شد که جی میل باز نمیشه پینگ هم افتضاح
TTL 47 بود تا قبل از شنبه و همه چی خوب الان شده 43
سپنتا هم دارم ان بهتره ولی سرعت درسته
این وزیر جدید هم امد که باز نابود کرد انگار نامی قبل از رفتنش داشت حال میداد به ملت.....:n29:
italodance
19-08-2013, 07:32
به تایپ اول در در این صفحه مراجعه کن.
بخون بعد جواب بده.:n09:
شما اگر ان جوری میخوای توضیح بدی, برادر من مشکل که کیانوش جان گفتند نزدیک به 1 سالی داره میشه بحث سر من و شما نیست
من سپنتا دارم پینگ از بعضی کشورها پایین امده ولی بعضی دیگر هنوز خوبند
ولی سرعت رو میشه گفت نرماله با 3 کانکشن درست میشه ولی تا هفته پیش 2 کانکشن ای جواب میداد انجا 1 مگ دارم
ولی مخابرات تعطیل ....البته من 256 رو دارم
italodance
19-08-2013, 07:57
1 چیز جالب بگم خوب میدونید که مخابرات صبحها تا 11 تک کانکشن خوبه بعد میترکه
من تو شرکتم هم مخابرات دارم 1 مگابیته
صبح خوبه خوب همه همکاران و...دارند استفاده میکنند اصلا صداشون در نمی اید ظهر که میشه همیشه دعوا سر سرعت چرا خراب شد و نمیدونم پینگ بالا رفت ان همکار داره میکشه و....
حکایت همچنان باقی است...:n08:
فیدبک برای مخابرات حال کن ای حروم خور
دیروز غروب اینترنتم چراغش کلا قرمز شد تا امروز صبح که الان درست شده.
حالا الان فعلا وضعیت پینگا عالی و خبری از تایم اوت نیست چون شبکه هنوز شلوغ نشده :
منم این مشکله مزخرف دی سی شدن پشت سر هم رو دارم الان چند روزه که اینجوری شده .. پاکت لاست ها که کلا" همیشه بالا بود االان دیگه همش دی سی عه . هر30 ثانیه 5تا تایم اوت پشت سر هم :(
100بارم با پشتیبانی تماس گرفتم میگن داریم بررسی میکنیم. دیشبم که کلا" نت قطع شد هرچی واسادم وصل شه نشد تا امروز صبج :(
بره همه دیشب قطع شد. اما صبح وضع نت عالی بود حالا الان بد نیست ولی زیاد خوبم نیست.
دیشب اینترنت خیلی وضعش خراب بود من همیشه پینگم با خارج بین120تا 180 هست دیشب 600 به بالا بود پشت سر هم دیسی میشد ی وضع فجیعی بود هر از چند گاهی اینترنت در این حد داغون میشه البته اینترنت ایران همیشه داغونه ولی نه در حد دیشب که نشه رفت تو سایت farsnews.ir
Kianoosh
19-08-2013, 12:29
با هر بار کانکت شدن این ارور مشاهده میشه:
و internet access وجود نداره!! برای dns server هست یا شبکه دچار اختلال شده!!:n08: یا دارن چی کار میکنن نمی دونم!:n09:
old_snake1370
19-08-2013, 13:24
و internet access وجود نداره!! برای dns server هست یا شبکه دچار اختلال شده!!:n08: یا دارن چی کار میکنن نمی دونم!:n09:
یادمه ایرانسل تازه وایمکس داده بود هر دفعه این اخطار میومد روش کلیک میکردی میرفت سایت ایرانسل. بعد ازت یوزر/پس میخواست.بعدش وصل میشدی به اینترنت. ولی این دیگه نوبره خدایی!:n08:
البته مودمی هم که کانفیگ نشده باشه یه همچین اخطاری میده. تنظیمات مودم هم یه چک کن. ممکنه مودم جنی شده باشه.:n19:
دوباره تایم اوت ها برگشت :n14: معلوم نیست خط رو بین چندنفر share کردن ! شاید 1 به 20 :n13:
تا ساعت 11 اینترنت موردی نداره اما بعد از اون خدا به خیر کنه ...
پهنای باندو ظاهراً بین 15 تا 20 نفر شیر کردن!:n29:
جالبه!!! منم از مخابرات کرمانشاه سرویس میگیرم! دقیقا همین مشکل رو دارم
االان دیگه به داغون ترین وضع خودش رسیده . سرور داخلی اسپیدم 12 عه :n29: . دی سی ها هم از همین الان شروع شد . هر 30 ثانیه اسپید 0 میشه 4.5 ثانیه میمونه بعد میاد بالا دوباره (.از صبح از ساعت 11 تا الان دی سی نداشت )
خدا لعنتتون کنه :n21:
Kianoosh
19-08-2013, 14:44
یادمه ایرانسل تازه وایمکس داده بود هر دفعه این اخطار میومد روش کلیک میکردی میرفت سایت ایرانسل. بعد ازت یوزر/پس میخواست.بعدش وصل میشدی به اینترنت. ولی این دیگه نوبره خدایی!:n08:
البته مودمی هم که کانفیگ نشده باشه یه همچین اخطاری میده. تنظیمات مودم هم یه چک کن. ممکنه مودم جنی شده باشه.:n19:
مودم کانفیگه نباشه که اصلا کانکت نمیشه!پس زیر سر ارواح خبیثه :دی روش کلیک کنی مرورگر پیشفرضت باز میشه ولی بر خلاف ایرانسل سایتی نمیره!!یه ارتباط جالبی با تحریم شکن داره! بیشتر گفتن برای dns server یا شبکه هست ...
جالبه!!! منم از مخابرات کرمانشاه سرویس میگیرم! دقیقا همین مشکل رو دارم
برو تنظیمات کارت شبکه ip/gateway/dns رو اتوماتیک کن ببین درست میشه ... :n15:
REZAHOSEYNGANI
19-08-2013, 16:14
دوستان این وزیر جدید ارتباطات امیدی بهش هست؟
حداقل تو شعارش گفته اینترنت رو بهبود میبخشه که باز خودش جای امیده!
فک کنم تموم شد.
هر چی کشتی بود رد شد.
ولی تموم شد.
کسی این روش های -- اینترنت رو امتحان کرده؟
تو یوتیوب خیلی ویدیو هست؟
حالا نمی خاد روشش رو بگید ولی بگید میشه یا نه چند ده کیلوبایت بسه ها.
زیاده خاه نیستیم.:n01:
Ashkan_crash
19-08-2013, 19:12
امروز وضعیت معرکس!
هر 1 ساعت نیم ساعت قطعی داریم :n19:
ساپورتم طبق معمول می گه اشکال شبکس صبور باشید درست می شه:n19:
brothers000
19-08-2013, 19:15
دوباره تایم اوت ها برگشت :n14: معلوم نیست خط رو بین چندنفر share کردن ! شاید 1 به 20 :n13:
تا ساعت 11 اینترنت موردی نداره اما بعد از اون خدا به خیر کنه ...
تایم اوت چند روز قبل خیلی شدید بود
الان یکم کمتر شده ولی هنوزم هست !
پهنای باندو ظاهراً بین 15 تا 20 نفر شیر کردن!:n29:
با این وضعیت، بعید هم نیست !
االان دیگه به داغون ترین وضع خودش رسیده . سرور داخلی اسپیدم 12 عه :n29: . دی سی ها هم از همین الان شروع شد . هر 30 ثانیه اسپید 0 میشه 4.5 ثانیه میمونه بعد میاد بالا دوباره (.از صبح از ساعت 11 تا الان دی سی نداشت )
خدا لعنتتون کنه :n21:
تقریبا برای منم همینطوره
دوستان این وزیر جدید ارتباطات امیدی بهش هست؟
حداقل تو شعارش گفته اینترنت رو بهبود میبخشه که باز خودش جای امیده!
از شعار تا عمل خیلی فاصله اس !
ولی خدا کنه بتونه شرایط رو بهتر کنه...
فک کنم تموم شد.
هر چی کشتی بود رد شد.
ولی تموم شد.
اینجا که هنوز تموم نشده ! (مرکز آیت اله کـاشـانـی)
امروز وضعیت معرکس!
هر 1 ساعت نیم ساعت قطعی داریم :n19:
ساپورتم طبق معمول می گه اشکال شبکس صبور باشید درست می شه:n19:
منم همن مشکل رو دارم...
Kianoosh
19-08-2013, 19:50
فک کنم تموم شد.
هر چی کشتی بود رد شد.
ولی تموم شد.
شما کدوم مرکزی ؟ اینجا همچنان پابرجاست پینگ 300ms+ تایم اوت %15+ سرعت تک کانکشن سرور خارجی 20Kb- :n21:
امروز دیگه ترکوندند . 5 .6 بار نت قطع شده 1 ساعت بعد وصل شده . تنوع دادن به دی سی ها:n29:
الانم حدود 1ساعت نت قطع شده تا الان وصل نشده . :n29: زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا قطع شده :n29: یارو خیلی خوشحالو خندان میگه مشکل داریم دیگه :n29: میگم کی درست میشه :n29:
میگه نمیدونم معلوم نیست:n29: اصلا" فکم افتاده از این همه پاسخگویی و راهنمایی پشتیباناشون:n29:
Ashkan_crash
19-08-2013, 20:52
امروز دیگه ترکوندند . 5 .6 بار نت قطع شده 1 ساعت بعد وصل شده . تنوع دادن به دی سی ها:n29:
الانم حدود 1ساعت نت قطع شده تا الان وصل نشده . :n29: زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا قطع شده :n29: یارو خیلی خوشحالو خندان میگه مشکل داریم دیگه :n29: میگم کی درست میشه :n29:
میگه نمیدونم معلوم نیست:n29: اصلا" فکم افتاده از این همه پاسخگویی و راهنمایی پشتیباناشون:n29:
یعنی اینا اعتقادی به حلال و حروم دارن؟!
چرا وقتی نمی تونن مشکل رو حل کنن می شینن اونجا؟!
حروم خورن دیگه می شینین پول مفت می گیرن به ریش ما ها می خندن
یعنی اینا اعتقادی به حلال و حروم دارن؟!
چرا وقتی نمی تونن مشکل رو حل کنن می شینن اونجا؟!
حروم خورن دیگه می شینین پول مفت می گیرن به ریش ما ها می خندن
دقیقا" :| آخه اگه شما ندونید کی باس بدونه خو:n29: اسمتون پشتیبانیه لااقل 5% کار پشتیبانو انجام بدین :| :n29:
الان نت تازه از ساعت 8 قطع شده بود وصل شد :n29:
هم اکنون دانلود و وبگردی ققط از سایت هایی میباشید که هاستشون تو داحل کشوره :n04: دیگه کلوووهم هیچی بالا نمیاد جز فارس نیوز و ورزش 3 =))
جدا" اینا دارن بیشترن خراب میکنن تا درست هرروز:| اون از دیشب که کلا" قطع بود اینم از امشب :n04:
mohammad.2mt
20-08-2013, 09:26
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری دولت یازدهم، روز گذشته در حاشیه مراسم معارفه اش در جمع خبرنگاران گفت: اولین کاری که در این وزارتخانه خواهم داشت بازگشت آرامش در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ایجاد فضایی آرام برای تداوم فعالیتهای این بخش خواهد بود. او گفت فناوری اطلاعات به طور حتم در ابعاد مختلف اقتصادی علمی و تجاری موثر است و در این راستا بحث توسعه پهنای باند اینترنت و نیز افزایش سرعت اینترنت در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار می گیرد.
هدف دوم من در این وزارتخانه قرار دادن وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جایگاه واقعی خود خواهد بود که هم در بعد اقتصادی و هم در بعد اجتماعی و علمی نقش مهمی این وزارتخانه دارد و باید در جایگاه اصلی خود قرار گیرد. واعظی در مورد حمایت از تولید داخل این بخش نیز گفت: با حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط تلاش خواهیم کرد تا از بخش خصوصی حمایت کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم با بیان اینکه کشور ما از نیروهای تحصیل کرده بسیار در زمینه فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات برخوردار است، تصریح کرد: در صورت فعالیت بنگاههای زودبازده، اشتغالزایی مدنظر دولتمردان را می توان تحقق بخشید.
واعظی این وعده را هم داد که در مدت زمان کوتاهی مشکلات مربوط به پهنای باند و اینترنت برطرف شود.
وی همچنین حل اختلافات میان شورایعالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات را یک ضرورت مهم دانست و تاکید کرد: به طور کل با چنین اختلافاتی نمی توانیم به اهداف بزرگی که در نظر داریم برسیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نخستین حضور خود در میان خبرنگاران این بخش در مورد شبکه ملی اطلاعات نیز گفت: من به دلیل فرصت زمان کوتاهی که داشتم در برنامه های خود تاکید ویژه ای به این موضوع نداشته ام اما این کار در این وزارت به طور قطع دنبال می شود.
وی درباره افزایش تعرفه تلفن ثابت و همراه نیز گفت: از 15 مردادماه جاری قرار بود تعرفه ها افزایش یابد اما به دلیل اینکه این کار نیاز به کار کارشناسی داشت گروهی تشکیل شده تا این تعرفه ها بازنگری و طوری تعیین شود که هم به مردم فشار نیاید و هم همگام با خدمت رسانی افزایش سرویس نیز داشته باشیم و هم به بخش خصوصی اجحاف نشود.
واعظی در پاسخ به سوالاتی همچون رفع محدودیت سرعت اینترنت گفت: امروز سومین روز فعالیت من در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و به تمام سوالات شما جواب داده ام اما باید صبر کرد تا قدم به قدم مسائل را مطرح و بررسی کنیم.
واعظی تاکید کرد که برنامه های خود را در 5 بخش تلفن ثابت و همراه، پست، فضا، فناوری اطلاعات و تحقیق و پژوهش به جد پیگیری خواهد کرد. آفتاب مینویسد:
افزایش سرعت اینترنت و پهنای باند
واعظی با بیان اینکه فناوری اطلاعات بستر توسعه کشور است و براین اساس پرداختن به این حوزه از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: فناوری اطلاعات به طور حتم در ابعاد مختلف اقتصادی علمی و تجاری موثر است و در این راستا بحث توسعه پهنای باند اینترنت و نیز افزابش سرعت اینترنت در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار می گیرد.
واعظی گفت: نکته مورد توجه من این است که علاوه بر رفع خلاءهای سیگنال رسانی در شهرهای بزرگ، باید با یک برنامه ریزی مشخص بتوانیم پوشش ارتباطات و فناوری اطلاعات را در روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته، مناطق مرزی و محروم پیگیری کرده و توسعه دهیم.
توسعه جدی موبایل در کشور
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم با اشاره به عدم توسعه تلفن همراه به معنای واقعی در کشور یکی از معضلات خصوصی سازی را دورماندن از توسعه جدی عنوان کرد و به گفت: بخش موبایل در کشور به صورت جدی باید توسعه یابد به نحوی که اپراتورهای تلفن همراه باید سرویس دهی با این تکنولوژی را در کل کشور گسترش دهند.
لزوم ایجاد تحول در پست سنتی
واعظی با بیان اینکه باید در بخش پست کشور تحولی جدی روی دهد، اضافه کرد: امیدواریم با یک برنامه ریزی مدون سرویس نوین پستی در خدمت خانواده های ایرانی قرار گیرد؛ چرا که باید علاوه بر بخش سنتی و نامه نگاری پست، برای صرفه جویی در امور از ظرفیت های این بخش بهره ببریم و این امر تنها با ایجاد تحول در پست سنتی ممکن خواهد بود.
دستیابی به موفقیتهای فضایی
وی با تاکید براینکه تکنولوژیهای فضایی روز به روز در حال پیشرفت هستند به گفت: باید برای جانماندن از تکنولوژیهای بخش فضایی، همگام با سایر کشورها در این حوزه عمل کنیم و براین اساس باید برنامه ای مدون برای بهره گیری از توان فنی کشور در عرصه فضایی تهیه شود.
صنعت ICT در ایران بومی می شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به گستره نیروی انسانی فارغ التحصیل در حوزه فناوری اطلاعات و رشته های مرتبط خاطرنشان کرد: با استفاده از این نیروهای انسانی می توانیم صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات را در ایران بومی کنیم. در همین حال ایجاد شغل و حمایت و کمک رسانی به ابعاد مختلف پژوهش و تحقیق در این حوزه در دستور کار قرار می گیرد.
عنایت خاص آقای رئیس جمهور به ICT
به گزارش مهر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، عنایت خاص دکتر حسن روحانی رئیس جمهور به حوزه ICT را یکی از نقاط کلیدی رفع مشکلات این وزارتخانه برشمرد و به گفت: رئیس جمهور با عنایت ویژه به این بخش، جایگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای اشتغال زایی، درآمدزایی، رفاه اجتماعی و کمک به توسعه علم در کشور مدنظر دارند و نگاه مثبت ایشان به طور قطع می تواند در بسیاری موارد راهگشا باشد.
وضعیت خیلی خراب شده دوباره :
C:\Users\Soheil>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=332ms TTL=42
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=332ms TTL=42
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 2, Lost = 2 (50% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 332ms, Maximum = 332ms, Average = 332ms
پینگ تا 450 هم میره :n28:
50 % پکیج لاست :n15:
Kianoosh
20-08-2013, 11:58
دوباره شروع شد مثل اینکه ... UDP مختل شده؟
البته برای کمبود پهنای باند و شیرینگه!!:n08: به جان شما کار دیگه ای نمیکنن!:n09:
خوش بحالتون واس شماها وصله :|:n29: واس من از ساغت 11:30 قطعه تا همین حالا هم وصل نشده :n29: پشتیبانه میگه مشکل شبکس :n29: میگم مشکلش چیه:n29: میگه نمیدونم والا به ما نگفتن :n29:
کلا" همه ی پشتیباناش تو گفتن " نمیدونم" مشترکن:n29:
خسته شدیم:n28: همش قطعه:n28:
مال ما هم 1 ساعت قطع بود. خستمون کردن !!
امیدوارم این رئیس جدید مخابرات بدرد یک کاری بخوره
Arrowtic
20-08-2013, 13:58
واسه من از صبح هی قطع میشه دوباره وصل میشه ! زنگم که میزنی تمامی خطوط مشغول است !
البته نگاه کنید این قطعی امروز انگار فقط واسه مخابرات نیست و بقیه ISP ها هم این قطعیو داشتن .
من مشکل سرعت دانلود ندارم مشکل پینگ و تایم اوت از سرور خارجی دارم ! برا همین دو هفتست یه بازی آنلاین نزدم :(
حاضرم سرعت دانلودم نصف بشه پینگم بهتر بشه تایم اوتم هم بیاد پایین ! اصن نصف هم نه ، یک سوم !
Pessimist
20-08-2013, 14:02
باز هم سرعت ها افت کرده!!!!
امیدوارم وضعیت مخابرات بهتر بشه تا بتونیم یه نفس راحت بکشیم و خیالمون راحت باشه که دیگه پولمون خورده نمیشه!
اولین کاری که در این وزارتخانه خواهم داشت بازگشت آرامش در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ایجاد فضایی آرام برای تداوم فعالیتهای این بخش خواهد بود.
این جاش خیلی جالب بود.
دوباره شروع شد.چی می شد دو سه روز دیر تر روع می شد تا ما کارا مون رو می کردیم؟
ای خدا!:n03:
والا ما تو مدرسه یه خوراکی دوستمون رو بر می داریم خدا ظرف 5 دقیقه چنان می زنه تو سرمون از پس کلمون در میاد ولی..........
خدا بخیر کنه!
واس من دقیق 1 ساعت وصله 2ساعت قطعه. از 5 و خورده ای قطع بود تا لان . صبحم که 3 ساعتی قطع بود :n19:پشتیبانی امروز یه حرف جدید زد :n19:" یه مشکلی تو سرورای کرچ عه . ایشالا درست
میشه":n19:کشته مرده ی این " ایشالا" شونم :n19:آخه بگو یه هفته چه غلطی دارین میکنین. این همه روز گذشت بهتر که هیچ بدتر شد:n19:
من برم 1 ساعت از جیره ی نتم استفاده کنم الان 2 ساعت دیگه قطع میشه:n19:
امروز همه یکسان شدند !
دیگه برای سرورهای خارجی پرسرعت و کم سرعت نداریم ؟!
همگی با سرعت dialup به پیش !!
سلام ,
من مشکلم رو باز این تاپیکم میگم شاید شما تونستید کمک کنید ...
نت : مخابرات نامحدود 256 ـه 1 به 10
5 روزه به طور ناگهانی این مشکل پیدا شده و شب قبلش همه چیز داشت به خوبی و خوشی پیش میرفت »
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
آقا من 5 روز پیش از خواب بیدار شدم اومدم پای نت دیدم P30Wolrd و اکثر سایت ها باز نمیشند واسم , اما چندتا سایت باز میشدند راحت و بدون مشکل !
من فکر کردم مشکل سراسریه اول 1 روز گذشت دیدم این درست بشو نیست زنگ زدم دوستم میگفت من اصلا مشکلی ندارم ...
اومدم از 4.2.2.4 پینگ گرفتم دیدم کلا Time out ـه پینگ نمیده ...اما 4.2.2.3 پینگ میده :
من 1000 بار بیشتر مودم رو ریست کردم گفتم آی پی عوض بشه اما کلا 2 نوع بیشتر نداره ,
1 : 4.2.2.4 پینگ میده و 4.2.2.3 همش میشه تایم اوت
2 : 4.2.2.3 پینگ میده و 4.2.2.4 کلا میشه تایم اوت
پینگ هم همش TTL 49 Ping 200 ـه مال هردو ...
حالا وقتی 4.2.2.3 پینگ میده ساکس On نمیشه هرکاری میکنم اما خوب بیشتر سایت ها رو باز میکنه ... مثلا همین P30world باز میشه .
اما 4.2.2.4 میده سایت ها بیشترش باز نمیشه اما ساکس On میشه ...
اروری هم که واسه باز نشدن سایت ها میده اینه : مثلا سایت 8pic
حالا من زنگ زدم 2020 دقیقا خودمم نمیدونستم چطور توضیح بدم مشکلو
:دی
اما خوب اونا هم کمکی نکردن ...
میگفتن مال مودمته اگه کلا تایم اوت میده ...
من مودمو عوض کردم , کانفیگ کردم , DNS ست کردم , مودمو وصل کردم یه PC دیگه درست نشد که نشد ...
دیگه واقعا موندم چیکار کنم ! آقا جون خودتون کمکی , توضیحی , مشکل مشابه و ... دارید دریغ نکنید
:n16:
دیگه من راهی به ذهنم نمیرسه بخدا ...
Firebirds
21-08-2013, 01:07
برنامه PingPlotter Pro رو دانلود کن با اون سعی کن مشکل رو حل کنی، او گراف کامل تری بهت میده.
yas_6969
21-08-2013, 09:19
دوستان اینترنت شما هم شب ها افت سرعت داره؟
بله و فقط صبح ها خوب هستش تا ساعت 11 بعد از اون به فنـــــــا میریم.
yas_6969
21-08-2013, 09:48
البته من سال پیش که خونمون جای دیگه بود مشکلی نداشتم
امسال این مشکل و دارم خطم هم نویز خیلی داره اینجا
italodance
21-08-2013, 10:31
سلام ,
من مشکلم رو باز این تاپیکم میگم شاید شما تونستید کمک کنید ...
نت : مخابرات نامحدود 256 ـه 1 به 10
5 روزه به طور ناگهانی این مشکل پیدا شده و شب قبلش همه چیز داشت به خوبی و خوشی پیش میرفت »
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
آقا من 5 روز پیش از خواب بیدار شدم اومدم پای نت دیدم P30Wolrd و اکثر سایت ها باز نمیشند واسم , اما چندتا سایت باز میشدند راحت و بدون مشکل !
من فکر کردم مشکل سراسریه اول 1 روز گذشت دیدم این درست بشو نیست زنگ زدم دوستم میگفت من اصلا مشکلی ندارم ...
اومدم از 4.2.2.4 پینگ گرفتم دیدم کلا Time out ـه پینگ نمیده ...اما 4.2.2.3 پینگ میده :
من 1000 بار بیشتر مودم رو ریست کردم گفتم آی پی عوض بشه اما کلا 2 نوع بیشتر نداره ,
1 : 4.2.2.4 پینگ میده و 4.2.2.3 همش میشه تایم اوت
2 : 4.2.2.3 پینگ میده و 4.2.2.4 کلا میشه تایم اوت
پینگ هم همش TTL 49 Ping 200 ـه مال هردو ...
حالا وقتی 4.2.2.3 پینگ میده ساکس On نمیشه هرکاری میکنم اما خوب بیشتر سایت ها رو باز میکنه ... مثلا همین P30world باز میشه .
اما 4.2.2.4 میده سایت ها بیشترش باز نمیشه اما ساکس On میشه ...
اروری هم که واسه باز نشدن سایت ها میده اینه : مثلا سایت 8pic
حالا من زنگ زدم 2020 دقیقا خودمم نمیدونستم چطور توضیح بدم مشکلو
:دی
اما خوب اونا هم کمکی نکردن ...
میگفتن مال مودمته اگه کلا تایم اوت میده ...
من مودمو عوض کردم , کانفیگ کردم , DNS ست کردم , مودمو وصل کردم یه PC دیگه درست نشد که نشد ...
دیگه واقعا موندم چیکار کنم ! آقا جون خودتون کمکی , توضیحی , مشکل مشابه و ... دارید دریغ نکنید
:n16:
دیگه من راهی به ذهنم نمیرسه بخدا ...
والا من این مشکل رو قبلا دیدم 2 ماه پیش بود ان هم با شرکت خصوصی
بله مشکل از زیر ساخت هست شما اگر trace کنید مسیرتان عوض شده یک روز روسیه یک روز سوئد یک روز امریکا ....
مشکل از شما نیست صحبت هم میکنی کم نیار بگو ....به مودم هم ربطی ندارد DNS که کلا توهم هست شرکتهای اینترنتی تا دیروز اگر مشکلی داشتید زنگ میزدید میگفتند مودم داغ شده باید 3 دقیقه خاموش و خنکش کنی و...الان که تکتولوژی پیشرفت کرده زیاد دیگه روشون نمیشه اینو بگند الان مد شده میگه DNS در صورتی که توهم و داستان DNS کلا بهانه است و به ان هم ریط نداره و شما هیچی ست نکن نه DNS نه....
مشکل از این هفته است که از وقتی وزیر محترم جدید امده و به زیر ساخت دستوراتی داده همگی ناشی از انجاهاست
دیروز پینگ دولتی و خصوصی دقیقا 120-140 تایم افزایش پیدا کرده بود که سبب اختلال در هر نوع استفاده ای شده بود ولی امروز ان 120-140 تا کاهش و نرمال شده ولی شرایط هنوز نرمال نیست و مشکل فنی قابل مشاهده است
وضعیت تورنت برای شما چطوریه؟
اصلا چیزی میتونین دانلود کنین؟
دوستان دیشب من ی چیز رو امتحان کردم . از ساعت 8 شب تا 12 دانلود میکردم میانگین سرعتم با سرویس 1 مگ نامحدود با داخل 110 و خارج 80 بود ولی از ساعت 12 شب تا ساعت 7 صبح با داخل و خارج 140 بود . یعنی اینا چیکار میکنن که سرعت تو روز پایدار نیست الانم که این پست رو میزارم با سرعت 60 با 16 کانکشن دانلود میکنم
Pessimist
21-08-2013, 11:38
وضعیت تورنت برای شما چطوریه؟
اصلا چیزی میتونین دانلود کنین؟
وضعیت تورنت که روم به دیوار.........:n02:
اینا همش زیر سر خودشونه به جان خودم!
تو ساعاتی که کاهش سرعت داشتید برید تو سایت آپارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(یوتیوب ایرانی:n02:) در کمال ناباوری متوجه میشید که تمامی کلیپ ها با سرعت بالا دانلود میشن و برای پخش هم هیچ مشکلی نیست اما سایت های دیگه اصلا اینجوری نیست و به زحمت میشه ویدئو تماشا کرد!
پس دیگه خودتون حدس بزنید که این برادران چه کارها که دارن نمیکنن!
وضعیت اینترنت امروز عالی شده :
:n10::n10:
Country:Turkey [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ISP:Tellcom Iletisim Hizmetleri A.s
دوستان ip من تغییر کرده به :5.237
قبلا 2.179 یا 2.190 بود.
Ip عالی هست، نمیدونم از کجا اومده :n20:
apple1369
21-08-2013, 13:45
سلام دوستان کسی از شما هست که تو منطقه سعادت آباد با پیش شماره 8868 باشه(خطش فیبر نوری شده باشه) و از مخابرات درخواست Adsl داده باشه و وصل کرده باشن چون الان 40 روزه درخواست دادم از مخابرات شهید نهری شهرک غرب و هروقت بهشون زنگ میزنم میگن باید تجهیزات بیاد و خودمون بهتون زنگ میزنیم و اصلا تکلیف رو مشخص نمیکنن که چقدر طول میکشه آیا کسی میدونه چقدر زمان میبره ؟
دوستان دیروز تا حالا کسی اینترنتش قطع شده؟(پیش شماره 777)
دیروز زنگ زدم گفته دارن فایر نوری رو مسی میکنن و چند روز قطع خواهد بود گفتم حتما منظورتون برعکس هست مسی رو دارن نوری میکنن گفت چیزی که تو سیستم ما نشون میده این هست!!!
میخواستم بدونم جایی دیگه هم قطع هست یا نه؟ واینکه کسی میدونه این کارشون چقدر زمان میبره؟(مثلا قبلا براش همچین موقعیتی پیش اومده باشه)
تو رو خدا میبینید اینترنت رو چند روز میخوان قطع کنن قبلا هیچی نمیگن واقعا احترام به حقوق مشتری موج میزنه
Arrowtic
21-08-2013, 14:22
پینگ فوق العاده شده ولی من هی قطعی دارم . قطعی منظورمه که چراغ اینترنت خاموش میشه ! هر ساعت یه 10 دقیقه ای قطع میشه .
شما هم اینطوری واستون ؟
آره هر 20 دقیقه چراغ قرمز میشه و بعد چند دقیقه دوباره وصل میشه !! اما پینگ واقعا فوق العاده شده ...
پینگ 8.8.8.8 شده 97 !!!! :n19:
جالبه یه Ip جدید میده که قبلا وجود نداشت !! 5.237
درضمن وصل میشه به Isp ترکیه
خدا کنه پینگ همینطور بمونه و به همین سرور ترکیه متصل باشه.
Arrowtic
21-08-2013, 14:50
الآن زیاد پینگ گرفتم دیدم پینگ عالیه ولی تایم اوت سرجاشه :(
نه تایم اوت نمیداد ! اما الان پینگ دوباره یکم رفت بالا و تایم اوت ها برگشت :n27:
اون مسیر ترکیه تایم اوت نداشت اما حالا رفته رو مسیر روسیه دوباره :n14:
Arrowtic
21-08-2013, 15:52
لول دوباره عالی شد : دی
بدون تایم اوت و با پینگ شاهکار !
هی خوب میشه دوباره خراب میشه !
زنگ زدم پشتیبانی گفت این Ip های جدید مخابرات هستش و ثابت میمونه.
گفتم چرا پینگ هی خوب و بد میشه گفت دارن روش کار میکنن و تا فردا یا پس فردا کلا OK میشه و دیگه تایم نخواهد داشت :n06:
زنگ زدم پشتیبانی گفت این Ip های جدید مخابرات هستش و ثابت میمونه.
گفتم چرا پینگ هی خوب و بد میشه گفت دارن روش کار میکنن و تا فردا یا پس فردا کلا OK میشه و دیگه تایم نخواهد داشت :n06:
خدا کنه این دروغشون دیگه راست باشه چون از روزی که اینترنت امده ایران همش میگن در حال گسترش و بهبود هست
Kianoosh
21-08-2013, 20:41
اینجا نوسانی وجود نداره ثابت 300 !! :tongue: ip هم همونه :*.*.2.178 :n03:
Ashkan_crash
21-08-2013, 22:59
از صبح قطع نشد!:n10:
برای شما قطع نشد اینجا فردیس 4 بار قطع شد
تا غروب چند بار قطع شد اما Ip جدید دادن بیرون.
پینگ خوب هست ولی تایم اوت کماکان هستش.
راستی با هر بار خاموش روشن کردن مودم روی یه مسیر یک کشور میفتم :n10:
مثلا Super online یا روس تلکام یا تلکام ترکیه و ...
واقعا خیلی جالب شده.
dany_3p4u
22-08-2013, 19:20
سلام
احتمالا راهی برای تغییر آی پی مخابرات وجود داره که بشه همه جا را با سرعت بالا مثلا همین یوتیوب رو باز کرد؟!
گویا kerio دیگه جواب نمی ده! عمومی یا خصوصی اگه جایی رو می شناسید معرفی کنید لطفا
old_snake1370
22-08-2013, 20:30
سلام
احتمالا راهی برای تغییر آی پی مخابرات وجود داره که بشه همه جا را با سرعت بالا مثلا همین یوتیوب رو باز کرد؟!
گویا kerio دیگه جواب نمی ده! عمومی یا خصوصی اگه جایی رو می شناسید معرفی کنید لطفا
فعلا L 2 T P بدون مشکل روی مخابرات کار میکنه.
fifa_mw3
22-08-2013, 20:34
واسه من که کماکان اوضاع خوب نیست . آی پی هم همون آی پی سابقه تغییری نکرده |:
امروزم قطع نشد!:n02::n02:
سلام
دوستان شما می تونید وارد مودم بشید؟
من 192.168.1.1 رو میزنم یوزر و پس ادمین رو قبول نمی کنه!!!!
Kianoosh
22-08-2013, 23:18
سلام
عوض نکردی user/pass پیشفرض رو؟ حتما این کار رو بکن تو کنترل پنل مودمت هست یه گزینه برای این کار ... فعلا مودم رو از خط خارج کن اگه بازم نتونستی وارد کنسولش بشی ریست سخت افزاریش کن!
+
اینجا همچنان وضعیت پینگ و سرعت فاجعه هست رنج ip هم تغییری نکرده ! :n21:
سلام
احتمالا پروکسیت وصله یا مثلا مودمت هنگ کرده برای منم پیش امده ولی با روشن خاموش کردن مودم وقطع ------ حل شده
hot-dsl67
22-08-2013, 23:50
احتمالا پروکسیت وصله یا مثلا مودمت هنگ کرده برای منم پیش امده ولی با روشن خاموش کردن مودم وقطع ------ حل شده
سلام
جناب معمولا پشت مودم یه سوراخ برای ریست کردن دستگاه هست. شما با یه سوزن دکمه ریست رو برای 10 ثانیه نگه دار بعد مودم رو خاموش کن و بعد از 1 دقیقه دوباره روشن و تنظیمات
مودم رو با توجه آی پی 192.168.1.1 دوباره وارد کن.
hot-dsl67
23-08-2013, 00:06
سلام
به همه
دوستان الان وضعیت اینترنت مخابرات تهران چه جوریه؟ خوبه؟ اشتراک چند به چنده؟
این قضیه تغییر آی پی و پینگ چیه یکی توضیح بده.
منطقه زندگی من سمت فردیسه کرجه(مارلیک جزو تهرانیم)
Ashkan_crash
23-08-2013, 00:54
سلام
به همه
منطقه زندگی من سمت فردیسه کرجه(مارلیک جزو تهرانیم)
سلام اشتراک 1 به هر چندی که عشقشون باشه
سرعت دانلود از سرور خارجی افتضاح
قطعی پشت قطعی پینگش بد نیست اما تایم اوت داره بشدت
اکه مخابراتت شهید صدوقی فردیسه بهت پیشنهاد می دم اصلا بهش فکرم نکنی
سلام
موقعی که از فیلتر شکن استفاده می کنی نمیشه ها!
چک کن ببین فارسی نیست؟
حروف بزرگ نیست؟
نه ...قند شکنا غیر فعاله...چند بار خاموش و روشن کردم فایده نداشت
موقعی که از فیلتر شکن استفاده می کنی نمیشه ها!
چک کن ببین فارسی نیست؟
حروف بزرگ نیست؟
نه عزیز نبود
هنوز فقط مودم رو ریست نکردم...مودم رو باید وقتی خاموش ریست کنی یا روشن؟؟؟
الان من مودم رو به صورت PPPoe تنظیم کردم ریست کنم یوزر و پس داخل مودم پاک میشه؟؟؟
سلام
اگه مودم رو به حالت بریج ست کردید ممکنه این حالت پیش بیاد
در هر صورت چاره ای جز ریست دستی ندارید
الان من مودم رو به صورت PPPoe تنظیم کردم ریست کنم یوزر و پس داخل مودم پاک میشه؟؟؟
بله.
---------------------------------------------------------------------------------
ابتدا دستگاه را خاموش کرده،سپس دکمه Reset پشت دستگاه را فشار داده و نگهدارید. در همان زمان دستگاه را روشن کرده و بعد از 30 ثانیه دکمه Reset را رها کرده سپس دستگاه را خاموش کنید و بعد از 1 دقیقه مجددا روشن نمایید.
سلام دوستان
در مورد اینترنت مخابرات تهران چند تا سوال داشتم:
1)سرعت دانلود 1 مگ نامحدود که تو سایتشون زدن(اشتراک 1 به 10) چنده؟12 KB؟!!!
2)پینگش چطوره؟
3)نا محدودش واقعا نامحدوده یا از این قانونای مصرف منصفانه داره؟
4)غیر از این سرویس هایی که تو سایتشون زدن چیز دیگه ای ندارن؟محدود؟یا نامحمدود با اشتراک کمتر؟
سلام دوستان
2)پینگش چطوره؟
4)غیر از این سرویس هایی که تو سایتشون زدن چیز دیگه ای ندارن؟محدود؟یا نامحمدود با اشتراک کمتر؟
خراب شده هیچ کجا ثابت نیست
amirpers
23-08-2013, 14:23
سلام دوستان
2)پینگش چطوره؟
1) حدود 130 کیلوبایت بر ثانیه
2) درست بلد نیستم پینگ رو چک کنم.
3) واقعا نامحدوده
4) تا جایی که من می دونم سرویس محدود هم اضافه شده با سرعت بالاتر.
بله.
---------------------------------------------------------------------------------
ابتدا دستگاه را خاموش کرده،سپس دکمه Reset پشت دستگاه را فشار داده و نگهدارید. در همان زمان دستگاه را روشن کرده و بعد از 30 ثانیه دکمه Reset را رها کرده سپس دستگاه را خاموش کنید و بعد از 1 دقیقه مجددا روشن نمایید.
داداش ممنون
مودم رو ریست کردم درست شد:n12:
hot-dsl67
23-08-2013, 16:36
سلام اشتراک 1 به هر چندی که عشقشون باشه
سرعت دانلود از سرور خارجی افتضاح
قطعی پشت قطعی پینگش بد نیست اما تایم اوت داره بشدت
اکه مخابراتت شهید صدوقی فردیسه بهت پیشنهاد می دم اصلا بهش فکرم نکنی
سلام
واقعاً یعنی انقدر خرابه؟
والله من هم خسته شدم از دست اینترنت شبدیز کرج.
احساس میکنم از من کلاهبرداری میکنند. چون بنده سرویس 1 مگ پرمیوم گرفتم ولی سرعت همیشه زیر 900 کیلوبی پی اس هست.(تست گرفتم)
موقع دانلود فایل هم سرعت از 140 کیلو بیشتر نمیشه.
در حالی فامیل مون تو شاهین ویلای کرج 1 مگ گرفته سرعت دانلود همش رو 400 تا 600 کیلو می باشد.
مرکز مخابراتی من دکتر حسابی مارلیکه. خوبه آیا؟
hot-dsl67
23-08-2013, 16:37
سلام
به همه
منطقه زندگی من سمت فردیسه کرجه(مارلیک جزو تهرانیم-مرکز مخابراتی دکتر حسابی ملارد)
سلام
کس دیگه ای نیست جواب ما رو بده؟
old_snake1370
23-08-2013, 16:55
سلام
واقعاً یعنی انقدر خرابه؟
احساس میکنم از من کلاهبرداری میکنند. چون بنده سرویس 1 مگ پرمیوم گرفتم ولی سرعت همیشه زیر 900 کیلوبی پی اس هست.(تست گرفتم)
در حالی فامیل مون تو شاهین ویلای کرج 1 مگ گرفته سرعت دانلود همش رو 400 تا 600 کیلو می باشد.
شما محدود داری یا نامحدود؟
کلا سرویس 1 مگابیت باید سرعت دانلودش 128 کیلوبایت باشه.که سرویس های محدود میان بالاتر میبندن ( که در اصل بیشتر به نفع isp هست این قضیه!)
اگر نامحدوده. 140 کیلوبابت دانلود میکنی عالیه! یعنی بالاتر از چیزی که خریدی بسته شده. دور مخابرات هم خط بکش طرفش نیا که نهایت سرعتش 124 کیلوبایته!
سلام دوستان
2)پینگش چطوره؟
1. 128 kb
3نامحدوده
اون هایی رو می دونستم گفتم.
سلام
کس دیگه ای نیست جواب ما رو بده؟
من قبلا خیابون قلم بودم اما حالا جای دیگه زندگی میکنم در هرصورت مخابرات اشغال به تمام معنا !!! یه روز عالیه و یک ماه قطعی شدید داره.
برای دانلود زیاد بد نیست ولی اصلا روی پینگش حساب باز نکن.
درحال حاضر هم که وضعیتش واقعا بده همش تایم اوت میده.
Ashkan_crash
23-08-2013, 18:00
سلام
واقعاً یعنی انقدر خرابه؟
سلام والا مخابرات همه جا آشغال در مورد شبدیز هم قبلا isp خودم بود 3 سال پیش 1 مگ پریمیوم هم داشتم(اوایل 512 بود ) همون طرحی که هر چقدر مصرف کنی پول می دی حقیقتش من اینجا با شبدیز اون موقع کمه کم 400 بود سرعت دانلودم اما متاسفانه شبدیز نکات منفی زیادی داشت:
1- بشدت گرون
2-شبانه رایگان نداشت
3-پینگ بشدت افتضاح (که حداقل از 300 شروع می شد)
4- حجم دزدی
منم تخلیش کردم و بعدشم مبین نت و مخابرات رو گرفتم الانم به شما پیشنهاد می دم های وب یا همون نوین نت که تاپیک هم داره تو این انجمن رو تست کنین طرحای جالبی داره هزینشم مناسب هست+ اینکه کمترین شکایات رو از خودش به همراه داره در تاپیکش
hot-dsl67
23-08-2013, 18:47
شما محدود داری یا نامحدود؟
کلا سرویس 1 مگابیت باید سرعت دانلودش 128 کیلوبایت باشه.که سرویس های محدود میان بالاتر میبندن ( که در اصل بیشتر به نفع isp هست این قضیه!)
اگر نامحدوده. 140 کیلوبابت دانلود میکنی عالیه! یعنی بالاتر از چیزی که خریدی بسته شده. دور مخابرات هم خط بکش طرفش نیا که نهایت سرعتش 124 کیلوبایته!
سلام
پس مجبورم بسوزم و بسازم.
نامحدوده
hot-dsl67
23-08-2013, 18:49
سلام والا مخابرات همه جا آشغال در مورد شبدیز هم قبلا isp خودم بود 3 سال پیش 1 مگ پریمیوم هم داشتم(اوایل 512 بود ) همون طرحی که هر چقدر مصرف کنی پول می دی حقیقتش من اینجا با شبدیز اون موقع کمه کم 400 بود سرعت دانلودم اما متاسفانه شبدیز نکات منفی زیادی داشت:
1- بشدت گرون
2-شبانه رایگان نداشت
3-پینگ بشدت افتضاح (که حداقل از 300 شروع می شد)
4- حجم دزدی
منم تخلیش کردم و بعدشم مبین نت و مخابرات رو گرفتم الانم به شما پیشنهاد می دم های وب یا همون نوین نت که تاپیک هم داره تو این انجمن رو تست کنین طرحای جالبی داره هزینشم مناسب هست+ اینکه کمترین شکایات رو از خودش به همراه داره در تاپیکش
سلام
برای من که روی 120 تا 140 متغیره.
راستش نوین نتن این طرفا پشتیبانی نمیکنه.
نظرتون در مورد پارس آنلاین یا شاتل چیه؟ (اینا هم یه مقدار گرونن)
Firebirds
23-08-2013, 22:31
سلام
پارس آنلاین فکر نکنم بد باشه باز توی تاپیک های خودشون بهتر می تونی پیگر باشی.
Ashkan_crash
24-08-2013, 00:09
سلام
والا دوست عزیز بین شاتل و پارس اگه باید انتخاب کنین من جای شما بودم پارس انلاین رو انتخاب می کردم حالا بازم تاپیکاش رو خودتون یه سر بزنین تحقیق کنین
REZAHOSEYNGANI
24-08-2013, 08:28
آقا ما خطمون فیبر نوری هست
اینم تست الان
میشه خط رو بکنیم مسی؟
هزینه این اینترنت خیلی زیاده
یعنی ماهیانه 110 هزار تومن قبض واسمون میاد که 80 تومنش واسه اینترنت هست
ممنون
{sahand}
24-08-2013, 10:11
آقا ما خطمون فیبر نوری هستاینم تست الان
میشه خط رو بکنیم مسی؟هزینه این اینترنت خیلی زیادهیعنی ماهیانه 110 هزار تومن قبض واسمون میاد که 80 تومنش واسه اینترنت هستممنونشدنش که بله میشه، خودشون میگن به هرکی بخواد میدن.
ولی مطمئنین فیبره؟ چون به من الکی گفته بودن!
REZAHOSEYNGANI
24-08-2013, 10:35
شدنش که بله میشه، خودشون میگن به هرکی بخواد میدن.
ولی مطمئنین فیبره؟ چون به من الکی گفته بودن!
آره فیبره
چون درخواست دادم واسه شاتل گفتن فیبره نمیتونیم اینترنت بدیم
باز شنبه شد اینا دوباره امروز شروع کردن
پینگ افتضاح، سرور های خارجی هم که تعطیل
Ashkan_crash
24-08-2013, 13:16
امروز ساعت 1 بود حدودا کلا پینگ 4224 و 8888 به کل تایم اوت شد
فقطم ورزش 3 باز می شد
الانم سرعت دانلود 512 مخابرات کرج(فردیس) 6 kb/s شده ....
پ.ن: دایل آپ فک کنم بهتر بود از لحاظ سرعت :n19:
eblisandenzo
24-08-2013, 13:35
دوستان وضعیت نت شما چطوره ؟
من خیلی داغونه وضعم ! اصلا هیچی باز نمیکنه !
speedtest رو هم که اصلا بالا نمیاره !
از ساعت 12 تا الان پینگ یهو ترکید صفحه ی گوگل که با نذر و صلوات باز میشه 10 بار p30world رو رفرش کردم تا باز بشه چه خبره دوباره؟؟؟؟؟
Boushvek
24-08-2013, 13:39
آقا جان بیخود دنبال روش های دررو! و تغئیر آیپی و دی ان اس و ... نرید. ناسلامتی میلیاردها تومان از پول بی حساب و کتاب نفت خرج طرح اینترنت ملی! شده که "ایرانی" رو آزار بدن و رو اعصابش پیاده روی کنن. فاتحه رنج آیپی های خارج از کشور با به شدت پائین آرودن سرعت این رنج آیپی در حد چند بایت در ثانیه و قطع و وصل های مکرر خونده س. تازه اگه شانس بیارین اون سایتی که رو سرور خارجی هست از پروتوکل اس اس ال استفاده نکنه که خدای نکرده برادران سایبری واسه تفتیش فعالیت های شخصی شما به دردسر نیفتن که اونوقت سرعت میرسه به "صفر مطلق" هیچ ربطی هم به مشکلات فنی و این خزعبلات نداره پس بیخود با پشتیبانی که یه مشت گه مغز دارن اداره ش میکنن تماس نگیرین. همه این مشکلاتی هم که میبیند دارن سر اینترنت میارن واسه جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات و صد البته عصبی کردن من و شماس. چون بهبود اینترنت و جریان آزاد اطلاعات باعث ارتقا منافع ملی از قبیل کاهش مصرف برق بوسیله جلوگیری از روشن موندن متوالی کامپیوتر برای دانلود چند مگ فایل بی زبون و آرامش روانی و سطح سلامت جسمی در جامعه میشه و البته متوجه هستید که در این سیستم منافع ملی و حقوق ملت نه تنها مورد غفلت واقع میشه بلکه با تمام توان و به صورت کاملا سیستماتیک و برنامه ریزی شده در جهت ضربه زدن بهش تلاش بی وقفه میشه. دارم بالا میارم از زندگانی توی ایران. سه طلاقه ش میکنم وطن رو :(
mohammad.2mt
24-08-2013, 13:42
دیگه به ... کشیدن این نت ... رو اعصاب ما رو ... کردن :n28:
سرعت حدود 0kbps می باشد و بسیار هم راضی هستیم
TimeWarp
24-08-2013, 14:00
سرعت حدود 0kbps می باشد و بسیار هم راضی هستیم
بعد خرداد کلا نت رفته رو هوا.ما که میدونیم نت و مخابرات دست کیه .یه نوع انتقام گیری هست این حرکت:n21:
HeRcKoOl
24-08-2013, 14:12
شده اینترانت سرور های داخلی خوبن ولی خارجی :n21: گوگل یه دقیقه طول میکشه تا باز شه :n14:
گفتیم این دولت جدید یه کاری میکنه ولی بدتر تر زد به نت
فکر کنم دیگه باید با اینترنت خداحافظی کنیم.تو سرورای خارجی همه چی افتضاح تو سرورای داخلی همه چی اوکی
دقیقا همنطوره یه کلمه تو گوگل میخام سرچ کنم...اینقد رطول میکشه که بیخیال میشم...انوقت سایت تبیان راحت ازش فیلم دانلود میشه...:n21:
Abolfazl3007
24-08-2013, 15:35
همین صفحه بعد نیم ساعت باز شد !!تف به سر و روتون بیاد !!
با این اوضاع منم نامردی نمیکنم میذارم ویندوز 8 نسخه جدید
رو از سافت 98 دانلود میکنم
آخه این چه وضعشه:n23:
سرعت دانلود با اینترنت 2 مگ 14 کیلوبایت:n21:
چرا از ظهر اینطوری شده ؟ کسی خبردقیق داره
اجرای طرح پروژه اینترنت ملی، برای کاربران اینترنت نگرانی هایی را به وجود آورده است که با وجود افزایش سرعت دسترسی به سایت های داخلی عاقبت اینترنت بین المللی چه خواهد شد که گفت و گویی با علی حکیم جوادی، معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات انجام دادهایم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در حال حاضر پروژه شبکه ملی اطلاعات در چه مرحلهای قرار دارد؟
- پروژه شبکه ملی اطلاعات یک پروژه فراسازمانی است که در وزارت ارتباطات مطرح شده است. راهاندازی این شبکه به سه نهاد یعنی وزارت ارتباطات، شرکت زیرساخت و سازمان فناوری اطلاعات سپرده شده است. هر کدام از این نهادها در حال حاضر در تلاش برای انجام وظایف خود هستند و براساس برنامه، معماری شبکه و اطلاعات آن به سازمان ما واگذار شده که پله به پله در حال انجام ماموریت خود هستیم. در برنامه پنجم توسعه، مراحل پیشرفت شبکه ملی اطلاعات، به صورت کامل توضیح داده شده است و در حال حاضر وزارت ارتباطات و نهادهای مربوط به این شبکه دقیقا براساس همین برنامه فعالیت میکنند. یعنی تا پایان سال 91 تمام کاربران دولتی و تمام دستگاههای اجرایی به این شبکه متصل میشوند. همچنین اتصال 60 درصد خانوارهای ایرانی به این شبکه تا پایان برنامه پنجم امکانپذیر خواهد بود. با استفاده از این شبکه نیازهای داخلی را از داخل و از طریق دیتا سنترها و مراکز داده داخلی تامین خواهیم کرد و نیاز به سایتهای خارجی از طریق اینترنت بینالملل برای کاربران قابل دسترسی خواهد بود.
خبرهایی از سوی وزیر ارتباطات مبنی بر راهاندازی فاز اول شبکه ملی اطلاعات تا نیمه دوم سالجاری منتشر شده است. این به این معنی خواهد بود که تا اواسط شهریورماه یا اوایل مهر ماه سالجاری فاز یک این شبکه راهاندازی خواهد شد؟
- دستورات لازم برای اتصال دستگاههای اجرایی دولتی داده شده و این دستگاهها نیز به شدت از این دستورات تبعیت میکنند. مرتب در حال بررسی و آمارگیری برای این اتصال هستیم.سعی ميكنيم آن دست از شرکتها را که در اتصال به این شبکه از طریق مخابرات و شرکتهای ندا یا حتی زیرساخت با مشکل مواجه هستند برطرف کنیم.
به جز محتوایی که قرار است دستگاههای اجرایی روی این شبکه بگذارند، سایر محتوای شبکه ملی اطلاعات چگونه تهیه خواهد شد؟
- بستگی به نوع شبکه، مجریان و متقاضیان محتوای این شبکه تهیه خواهد شد. تمام شبکههای گوناگونی که در حال حاضر در کشور راهاندازی شده از جمله شبکه علمی، شبکه سلامت و... تشکیلدهنده محتوای و اجزای شبکه ملی اطلاعات خواهند بود. شبکه ملی اطلاعات فرصتی است برای سازندگان محتواي اینترنتی در کشور.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکی از دغدغههای اصلی کاربران نسبت به راهاندازی شبکه ملی اطلاعات این است که دسترسیشان به شبکه بينالمللي اینترنت با بهرهبرداری این شبکه قطع خواهد شد. این ترس پیوسته با عدم پاسخ روشن از سوی مسوولان وزارت ارتباطات، بیشتر هم شده است. آیا کاربران باید نسبت به راهاندازی این شبکه نگران باشند؟
- کاربر نباید خود را نگران این موضوع کند و این موضوع اصلا به کاربر ارتباطی ندارد. زمانی که کاربر اینترنت یک موضوع را جستوجو ميکند، اگر میزبانی و منابع سایت مورد نظر در داخل کشور باشد قطعا با سرعت بیشتری به سایت مورد نظر دسترسی پیدا خواهد کرد و چنانچه موضوع مربوط به سایتهای خارج از کشور باشد با سرعتهای تعریف شده برای اینترنت خارجی نیاز خود را تامین میکند. برای مثال فرض کنید در داخل شهر برای رسیدن به یک مکان خیابانهای زیادی وجود دارد که به واسطه هر یک از آنها میتوانید سریعتر به مقصد برسیم. اما حالا مردم به جای استفاده از این خیابانها از یک کمربندی برای رسیدن به مقصدشان استفاده کنند. کاملا مشخص است که انتخاب کمربندی، رسیدن به مقصد را برای کاربران سختتر و طولانیتر خواهد کرد.
به عنوان آخرین سوال تاکنون برای راهاندازی این شبکه چه میزان هزینه شده است؟
- یکی از ویژگیهاي این شبکه این است که با امکانات موجود کشور در حال شکلگیری است و قرار نیست که هزینه بالایی برای این پروژه در نظر بگیریم. هزینه صرف شده برای این شبکه در تمام حوزههاي کشور توزیع شده است. برای مثال ارائه خدمات دولتی در حال الکترونیکی شدن است و قرار است تمامی این خدمات روی شبکه ملی اطلاعات قرار بگیرد. با توجه به تمامی این امکانات چه مقدار هزینه برای این شبکه صرف شده است؟ نمیتوانم این رقم را اعلام کنم؛ چرا که باید در این زمینه برآوردهايی صورت بگیرد. این طرح توسط بخشهاي مختلفی سرمایهگذاری میشود. برای مثال زیرساخت سالانه 300 میلیارد تومان هزینه برای افزایش پهنای باند اینترنت کشور پرداخت میکند.
منبع : دنیای اقتصادبا این وجود دیگر نباید نگرانی در رابطه با اتصال به اینترنت بین المللی وجود داشته باشد.
حالشو ببریددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددد.
ما که داریم میریم از این دیار....
حالا وقتشه؛ روحانی مچکریم !
من که گفتم از تسمشس.
تسمشس پاره شده سرعت اینترنت کم شده حالا هی بگید چرا سرعت کمه
اوضاع وحشتناک داغونه! حتی به زور این پست رو زدم!!!
mrmaster
24-08-2013, 17:41
اینترنت بای بای :n18:
HeRcKoOl
24-08-2013, 17:53
مثل این که اینترنت ملی از الان اجرا شده:n21:
واااااااااااااای دوست دارم به همه فوش بدم این چه وضعشه اصلا با بدبختی ی صفحه باز میشه فقط farsnews باز میشه با بدبختی دارم پست میزارم
شرکتی ها هم اینجوری شدن یا فقط مخابراته؟
کسی زنگ نزده پشتیبانی؟
REZAHOSEYNGANI
24-08-2013, 18:09
خب به به به به
روحانی به شدت مچکریم
من زنگ ردم مخابرات گوفتم چه خبر شودس؟
گفت موشکل سراسریه
یه 2-3ساعت دیگه حل میشه
از اون 2-3 ساعتیکه گفته یک ساعت گذشته:n02:
بازم تکرار میکنم
روحانی موچکریم!
چه خبر شده ؟ با دنیا ارتباطمون قطع شده !؟
چند تا سایت ایرانی والسلام
نه جی میل نه یاهو .
خوبه ولی سی - سی - کم فعاله!!
magiteq1
24-08-2013, 18:40
شرکتی ها هم اینجوری شدن یا فقط مخابراته؟کسی زنگ نزده پشتیبانی؟از ساعت 12 ظهر اینجوری شده زنگ زدم چغندر گفت سراسری اینا کلا یا نمیدونن مشکل چیه یا میگن سراسری
Metalhead56
24-08-2013, 18:46
خیالتون راحت بقیه هم اوضاعشون نامیزونه.من اینترنت داتک دارم اوضاعشون داغونه.الان از یکی از دوستام که صبانت داره پرسیدم اونم میگه اوضاع اینترنت اونم داغونه.یه کاری دارن میکنن یا پول خارجیها رو ندادن یا دوباره یکی پاشو گذاشته روسیم یاتقصیر لنگر کشتیه.خلاصه تقصیر همه چیز هست بجز خود مخابرات.
{sahand}
24-08-2013, 18:48
از ساعت 12 ظهر اینجوری شده زنگ زدم چغندر گفت سراسری اینا کلا یا نمیدونن مشکل چیه یا میگن سراسری
سراسری هست، تاپیکای دیگه رو ببینین مشخصه. امروز داشتن یه حرکتایی میزدن.
پکت لاس من بالای 50 درصده!
پ.ن. @Metalhead56 فکر نمیکردم تو ایران کسی به جز من Amberian Dawn رو بشناسه!
kavehj4488
24-08-2013, 19:00
سلام به دوستان گل!
میبینم اینترنت خراب شده همه جمع شدن تو این تالار!
تجربه من از تماس با پشتیبانی 2020:
9AM : شبکه مشکل نداره مودم رو چند بار خاموش روشن کنی درست میشه!
11AM : شما تنظیمات مودمتون ایراد داره! باید حضوری برید مرکز مخابرات منطقتون بگید یه نفر بیاد مودمتون رو تنظیم کنه!
1PM : شبکه مشکلی نداره براتون اعلام خرابی زدم تو سامانه ثبت شد باهاتون تماس میگیریم!
2PM : مدت زمان تقریبی انتظار _________ 30 _______ دقیقه__________ می باشد!:n02:
4PM : شبکه سراسری خرابه و کندی سرعت داریم داریم تمام تلاشمون رو میکنیم مشکل حل شه!
.
.
.
موفق باشید.
نه جی میل نه یاهو .
داداش با این سرعت چجوری سی سی کمت فعاله؟.مال من 20 ثانیه وصله 3 دقیقه قطع
hadikhaf
24-08-2013, 19:02
مثل اینکه بهتر شده
eblisandenzo
24-08-2013, 19:03
من امرز ساعت 2 این حدودا زنگ زدم مخابرات ! اپراتور 178 :n09:
خیلی آقای با شخصیتی بود ! گفت مشکل از مخابراته ! منم گفتم سزعتم فقط ساعت 3 صبح تا 7 صبح خوبه ! اون هم گفت که بقیه ساعت ها SHARE میشه و سرعت میاد پایین ! من گفتم SHARING بینه چن تا هستش که در جواب گفت خدا میدونه 1-20 یا 30-1 ( خدا شاهده عینه جوابش بود ):n27: !
بعدش هم گفت معلوم نیست این کندی سرعت کی درست میشه !
نه جی میل نه یاهو .
درسته سی سی کم مثل ساعت کار می کنه
بازی آرسنال رو من از الجزیره دیدم بدون فریز...:n13:
Arrowtic
24-08-2013, 20:12
من وحشتناک بود برام حدود یک ساعت ، یعنی 80 درصد تایم اوت و سرعت دانلود هم 10 کیلوبایت ولی الآن چند دقیقست عادی شده و تایم اوت هام رفتن . پینگم هم خوب نیست ولی خوب بد هم نیست عادیه الآن .
شما هم رفع شد مشکلتون ؟
واسه منم 20 دقیقه ای هست نرمال شده ولی تایم اوت همچنان پابرجاست ولی خب پینگم با خارج بهتر شد ساعت 5تا 8 پینگم با 4.2.2.4 میانگین 500 بود الان شده200
داداش با این سرعت چجوری سی سی کمت فعاله؟.مال من 20 ثانیه وصله 3 دقیقه قطعیک لاینه وصله به سرور ایران
arash-king
24-08-2013, 20:29
از ساعت 3 ظهر که نشستم پشت سیستم ، تا الان نتونستم کاری کنم :n22: یاهو مسنجر و FB که تعطیله کلا ! به هیچکدوم نمیتونم کانکت شم
دانلود افتــــــــــــضاح :n21: اومدم یه آلبوم 30 مگی دانلود کنم 1 ساعت و نیم طول کشید ...... سرعت دانلود بیشتر از 3 کیلوبایت ((:n02:)) نمیشه !!!!
من وحشتناک بود برام حدود یک ساعت ، یعنی 80 درصد تایم اوت و سرعت دانلود هم 10 کیلوبایت ولی الآن چند دقیقست عادی شده و تایم اوت هام رفتن . پینگم هم خوب نیست ولی خوب بد هم نیست عادیه الآن .شما هم رفع شد مشکلتون ؟برای من هنوز درست نشدهبی.... بیخیال نمیشن
سرعت من هنوز درست نشده...
بین 0-3 ...
سرعت من درست :n10: هر 10 تا پینگی که میده یدونه تایم اوت میده ولی امروز ظهر چند دقیقه پینگش به سرورهای خارجی کلا تایم اوت بود.
واقعا خستمون کردن با این کاراشون.
Arrowtic
24-08-2013, 21:32
واسه من دوباره تایم اوت دار شد .
مثل این که این وضع قراره حالاحالاها بمونه .
دوستان تبریک میگم بالاخره اینرانت فعال شد . دیگه کلا گوگل و یاهو و ... از دسترس خارج شدن :n24::n30:Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=312ms TTL=49Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=313ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=49
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=329ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=49:n21:
mrmaster
24-08-2013, 21:56
اینترنت ملی شد .:n19: هورااااااااااااااا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.