مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
KING_DESIGNER2
01-06-2013, 19:10
JUST MY MID FINGER:12:
سرعتی دارم بسیار ناباور ! گوگل ترنسلیتر در 3 سوت باز میشود ولی گوگل سرچ باز نمیشود..... یعنی موندم با کجاشون تصمیم میگیرن !
خدا روشکر هنوز راههای خودم باز هست ولی عنقریب همه چی کن فیکون خواهد شد انشاعلاه !
وضعیت برا من تا امروز ظهر خوب بود ولی الان اینجوری به گ.ه کشیده شده - 512 نامحدود تهران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
512
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed-M1
02-06-2013, 10:02
دوستان 512 در روز و ساعات رایگان تفاوتی ندارد؟ منظور سرعت دانلود هست.
ساعات رایگان چه ساعاتی هست؟
italodance
02-06-2013, 10:55
512
اینقدر این سرعت خارجه وضعش بده و فقط صبحها خوبه که دوستان به امید اسپیدتست صبحگانه بیدار میمونند و بقیه ساعات تعطیل :n02:
Firebirds
02-06-2013, 11:45
فیلت ر شکن ی هم هست که الان کار کنه ؟!
عجب وضیعت افتضاحیه :n24:
DaRiOuShJh
02-06-2013, 11:57
خوب بوده خدا رو شکر این چند روزه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیز کشه منم دیروز تست کردم کار میکرد پینگش بالا بود ولی سرعته دانلودش اینا بد نبود
پرو*****فایر کار میکرد ولی برنامه های دیگه پکیدن
DaRiOuShJh
02-06-2013, 12:04
دوستان 512 در روز و ساعات رایگان تفاوتی ندارد؟ منظور سرعت دانلود هست.
ساعات رایگان چه ساعاتی هست؟
مخابرات که ساعت رایگان نداره
معمولا شبها بهتره دیگه 12-1 تا 5-6 صبح یوزر کمتره
برای من روزای عادی خیلی فرقی نداره روزای تعطیلی و 5 شنبه ها مکافات داریم
Hamed-M1
02-06-2013, 12:35
مخابرات که ساعت رایگان نداره
معمولا شبها بهتره دیگه 12-1 تا 5-6 صبح یوزر کمتره
برای من روزای عادی خیلی فرقی نداره روزای تعطیلی و 5 شنبه ها مکافات داریم
احتمالا مخابرات تهران اینجوری هست وگرنه استانهای دیگه دارن.
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
DaRiOuShJh
02-06-2013, 12:52
خوب تهران نامحدوده برای بقیه شهرها من تا اونجا که دیدم اکثرا محدود و حجمیه
برای اون از این چیزا داره
Hamed-M1
02-06-2013, 13:04
خوب تهران نامحدوده برای بقیه شهرها من تا اونجا که دیدم اکثرا محدود و حجمیه
برای اون از این چیزا داره
من قکر میکردم محدوده برای همین گفتم .
اگر سایت داره که تعرفه ها رو نوشته بزارید
Firebirds
02-06-2013, 13:11
من قکر میکردم محدوده برای همین گفتم .
اگر سایت داره که تعرفه ها رو نوشته بزارید
DaRiOuShJh
02-06-2013, 13:17
شما آبادانی مگه به کارت میاد؟
مخابرات تهران رو سرچ کنی میاره
Hamed-M1
02-06-2013, 17:16
شما آبادانی مگه به کارت میاد؟
مخابرات تهران رو سرچ کنی میاره
نه . چون سه ماه باید تهران باشم بدون اینترنت که نمیشه.
ممنون
DaRiOuShJh
02-06-2013, 17:25
وصل شدن و ... اش یه مدقدار بعضی مناطق زمان بره
حالا ایشالله به سلامتی میگیری
خوبه در کل ولی دمه انتخابات ممکنه اذیت کنه
Hamed-M1
02-06-2013, 18:54
وصل شدن و ... اش یه مدقدار بعضی مناطق زمان بره
حالا ایشالله به سلامتی میگیری
خوبه در کل ولی دمه انتخابات ممکنه اذیت کنه
یه سوال دیگه اگر اینترنت تمام شد چه قدر وقت دارم تمدید کنم تا تخلیه نکنند. اصلا تخلیه می کنند؟
nima_707
02-06-2013, 21:02
مخابرات چند روزه وصل میشه دوستـــــــــــــان؟؟؟
Persian-swag
02-06-2013, 21:18
اگر خطت خالی باشه همون روز !
nima_707
02-06-2013, 21:32
اگر خطت خالی باشه همون روز !
ببخشید یعنی چی خالی باشه؟
Persian-swag
02-06-2013, 22:27
یعنی این که در اختیار هیچ isp نباشه !
اگ زمانی که آنلاین ثبت نام کنی یا بخوای بری مخابرات خط در اختیار هر شرکتی باشه ترتیب اثر نمیدن تا بری خالی کنی !
یعنی درخواستش بره واسه مخابرات !
Persian-swag
02-06-2013, 23:09
اوضاع وحشتناکه سرعت Page بی نهایت کنده طوری که دلم میخواد لپ تاپو بکوبم زمین آخه چرا ما باید به خاطر یه نمایش کثیف انتصابی این همه شکنجه شیم ! یه خری رو بزارید دیگه همون طور که همیشه این کارو کردید !
باورم نمیشه 10 ثانیه طول میکشه گوگل باز شه رو 4 ثانیه تازه Send Data میشه واسه باز کردن !
دوتامقاله میخواستم بگیرم واسه امتحانم انقدر اعصابم داغون شد که بی خیال شدم .
DaRiOuShJh
02-06-2013, 23:15
البته برای من 10 روزی طول کشید خطم هم خالی بود
به مرکز مخابراتیتون بستگی داره که تنبل باشن یا نه
amin1374
02-06-2013, 23:34
اوضاع وحشتناکه سرعت Page بی نهایت کنده طوری که دلم میخواد لپ تاپو بکوبم زمین آخه چرا ما باید به خاطر یه نمایش کثیف انتصابی این همه شکنجه شیم ! یه خری رو بزارید دیگه همون طور که همیشه این کارو کردید !**
باورم نمیشه 10 ثانیه طول میکشه گوگل باز شه رو 4 ثانیه تازه Send Data میشه واسه باز کردن !
دوتامقاله میخواستم بگیرم واسه امتحانم انقدر اعصابم داغون شد که بی خیال شدم .
چ.ن شما تهرانی محدودیت ها فوق العاده زیاده ولی ما که مشهدیم نه این تستی ک تو امشام هستو امروز گرفتم با طرح جدیدم ببین پینگو !
همشم به خاطر انتثا**** مسخره هست همه کسایی ام که کاندیدن ی مشت جیره خور *یک آقایی ین!:n24::n22:
nima_707
03-06-2013, 09:31
دوســتــــــــــــــان یه سوال
من خطم مشکل داره هیچ شرکتی اینترنت نمیده حتی مخابرات.حالا میخوام خط جدید بگیرم که مخابرات گفت روش اینترنت میده...
آیا با خط جدید فقط میتونم از مخابرات بگیرم یا بقیه شرکتا هم درست میشه؟؟
اگه ممکنه جواب بدید
ممنـــــــــــــــــو ن:n12:
DaRiOuShJh
03-06-2013, 11:30
دوستان تو پرشین تولز راهنمایی کردن
بستگی به خطتون داره قبل از اینکه خط رو بخرید حتما بپرسید که فیبر نوری هست یا نه
nima_707
03-06-2013, 11:59
دوستان تو پرشین تولز راهنمایی کردن
بستگی به خطتون داره قبل از اینکه خط رو بخرید حتما بپرسید که فیبر نوری هست یا نه
مرســــی :n12:
پرسیدم خط مسیه
من امروز درخواست ارتقاء سرعت دادم از 512 به 1مگ نیم ساعت بعدش سرعتمو زیاد کردن هنوز تو کف سرعت عملشونم ولی باز سرور خارجی سرعت کمه آپلودمم 319 بستن
Persian-swag
03-06-2013, 14:52
سیستم اینترنتیه دیگه اپراتور درخواستت رو تایید کنه زیاد میشه !
تعجبی نداره که !
واسه همه 319 ست !
and-roid2
03-06-2013, 15:07
من امروز درخواست ارتقاء سرعت دادم از 512 به 1مگ نیم ساعت بعدش سرعتمو زیاد کردن هنوز تو کف سرعت عملشونم ولی باز سرور خارجی سرعت کمه آپلودمم 319 بستن
پینگت حداقل خوبه:n09:
وضعیت منو ببینی چی میگی ؟(2مگ)
با ایـــــــــــــــــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مصاحبه جدید مدیرعامل مخابرات به نظر میرسه بعد از انتخابات دیگه اینترنت نامحدود نداریم!
به نظرتون با اعتراض درست میشه؟ مشهدی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که تا حالا جوابی نگرفتن!
Persian-swag
03-06-2013, 16:04
صدای همه بیشتر درمیاد نمی تونن اجرا کنن چند ماه پیشم قرار بود از این غلطا کنن ولی نتونستن ...
طوری بود که می گفتم از روز بعد 22 بهمن اجرا میشه همه هم فکر میکردن واقعا اجرا میشه ولی نتونستن این دفعه هم نمی تونن ...
دوستان اعتراضات رو به هر طریقی شده نشون بدین حالا یا اینجا یا تو سایت خودش تا بفهمن ما زیر بار طرح چرت و پرت اینا نمیریم . شده نتو میزارم کنار ولی حجمی نمی گیرم .
این حق من و شماست که پهنای باید نامحدود داشته باشیم با این سرعتای آشغال به اندازه کافی شکنجه روحی و روانی میشیم دیگه اجازه نمیدیم بخوان مارو بیشتر از این بچاپن ...
خیانت می کنید اگر ساکت باشید و اعتراض نکنید و برارین به حقوق قانونی تون بیشتر از این تجاوز بشه .
SAHANDE3
03-06-2013, 16:22
صدای همه بیشتر درمیاد نمی تونن اجرا کنن چند ماه پیشم قرار بود از این غلطا کنن ولی نتونستن ...
طوری بود که می گفتم از روز بعد 22 بهمن اجرا میشه همه هم فکر میکردن واقعا اجرا میشه ولی نتونستن این دفعه هم نمی تونن ...
دوستان اعتراضات رو به هر طریقی شده نشون بدین حالا یا اینجا یا تو سایت خودش تا بفهمن ما زیر بار طرح چرت و پرت اینا نمیریم . شده نتو میزارم کنار ولی حجمی نمی گیرم .
این حق من و شماست که پهنای باید نامحدود داشته باشیم با این سرعتای آشغال به اندازه کافی شکنجه روحی و روانی میشیم دیگه اجازه نمیدیم بخوان مارو بیشتر از این بچاپن ...
خیانت می کنید اگر ساکت باشید و اعتراض نکنید و برارین به حقوق قانونی تون بیشتر از این تجاوز بشه .
دادش گلم 2 روز فحش می دیم روز سوم هم عادت می کنیم
مگر نان یک دفعه 5 برابر کردن کسی کاری کرد ؟
ملت ما همین هستند بی.........
Persian-swag
03-06-2013, 17:11
دوستان من با نت مخابرات نمی تونم سایت irancell.ir رو باز کنم ولی با خط شاتلم می تونم ...
تست می کنید اعلام کنید .
به پشتیبانی هم گفتم میگه ما مشکل نداریم سرور ایرانسل خرابه اوناهم میگن درسته که البته درسته !
and-roid2
03-06-2013, 17:15
دوستان من با نت مخابرات نمی تونم سایت irancell.ir رو باز کنم ولی با خط شاتلم می تونم ...
تست می کنید اعلام کنید .
به پشتیبانی هم گفتم میگه ما مشکل نداریم سرور ایرانسل خرابه اوناهم میگن درسته که البته درسته !
اسیاتک هم سالمه
Persian-swag
03-06-2013, 17:21
من همین الان با شاشتل تست کردم تازه نسخه آزمایشی سایت ایرانسل رو دییدم نمیدونستم قالبش رو عوض کردن !
الان 2 ماهه باز نمیشه یه زمان گاهی اوقات باز میشد اما الان اصلا !
تحت هیچ شرایطی هم زیر بار نمیرن و میگن مشکلی نیست !
من همین الان با شاشتل تست کردم تازه نسخه آزمایشی سایت ایرانسل رو دییدم نمیدونستم قالبش رو عوض کردن !
الان 2 ماهه باز نمیشه یه زمان گاهی اوقات باز میشد اما الان اصلا !
تحت هیچ شرایطی هم زیر بار نمیرن و میگن مشکلی نیست !
داداش واسه من به راحتی باز شد 512مخابرات رو هم دارم به نظرم از dns هات باشه
Persian-swag
03-06-2013, 18:33
dns ست نکردم !
خودمم چک کردم نبود !
دوستان من نمیتونم برم این سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]dell.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باز نمیشه نیازش دارم
DaRiOuShJh
03-06-2013, 19:18
دوستان مسنکه چشاشون ضعیف شده همین جور سایز فونت ها داره بیشتر میشه:n02:خب کمتر کار کنید با کامپیوتر چه کاریه آخه
این مشکلات مرکز ها نوبتیه بعضی مرکز ها میگیرن بعضی ها خوبن
Persian-swag
03-06-2013, 19:20
مال منم باز نمی کنه dell.com !
انقدر اعصابم داغونه از دست این جانورای چندش و چاقوکش که حد نداره ..
هیچ جارو دیگه نمیشه باز کرد حتی سایت های داخلی رو نمیشه خوب باز کزد باید 10 بار رفرش کنی تا نصفه باز شه ..
امیدوارم اون قدیمی ها که این نکبتو آوردن بالا تا زنده هستن به شدید ترین حالت ممکن پس بدن !
سر حماقت اونا ما باید این همه شکنجه شیم من که دیگه اعصابی برام نمونده ...
آقا ما نخایم گوگل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه کیو باید ببینیم؟
اه اه اه
اصلا من دوست دارم جستجو هام دیده بشه به تو چه گوگل ؟
2 ساعت باید منتظر باشیم خود گوگل لود بشه 2 ساعت بعد هم عکساش بیاد
به خدا رو آوردم به یاهو:n21:
آقا ما نخایم گوگل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه کیو باید ببینیم؟
اه اه اه
اصلا من دوست دارم جستجو هام دیده بشه به تو چه گوگل ؟
2 ساعت باید منتظر باشیم خود گوگل لود بشه 2 ساعت بعد هم عکساش بیاد
به خدا رو آوردم به یاهو:n21:
از این آدرس استفاده کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من نمیتونم برم این سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]dell.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باز نمیشه نیازش دارم
با چیز شکن باز میشه
Armin.Computer
03-06-2013, 21:21
با چیز شکن باز میشه
مخابرات خوزستان دارم
واسه منم باز نمیشه
الان چک کردم
مشکل از دی ان اس نیست؟
مخابرات خوزستان دارم
واسه منم باز نمیشه
الان چک کردم
مشکل از دی ان اس نیست؟
نه!
نمی دونم ولی صرفا با چیزشکن باز میشه
old_snake1370
03-06-2013, 21:43
من از دی ان اس مخابرات استفاده نمیکنم ولی باز نمیشه.
فک کنم خود dell زده ip های ایران رو بلاک کرده!!
John Cena723
03-06-2013, 21:48
یعنی رسما اینترنت رو شهید کردند رفت!
Firebirds
03-06-2013, 21:52
مبارکه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم زد آی پی های ایران رو تحریم کرد!
حالا خوبه همین چند وقت پیش تحریم کامپیوتر توسط آمریکا لغو شده !
من نمی دونم چرا یکسری ها همیشه کاسه ی داغ تر آش اند.
از این آدرس استفاده کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روزانه نزدیک هزار بار تو گوگل سرچ می کنم از سرچ فایرفاکس استفاده می کنم هر بار بخواهم این ادرس رو باز کنم که اشکم در میاد:n03:
Persian-swag
03-06-2013, 22:07
نمیدونم دیگه قراره چی بشه با اینکه همه چی بسته شده و عملا کاربری واقعی نمیشه با اینترنت داشت چرا دیگه Page باز کردن انقدر کنده ...
یعنی حتی سایت های داخلی رو هم نمیشه درست باز کرد با اینگه پینگ 130 دارم !!!!!!!!
دوروز دیگم نت مخابرات حجمی میشه برید تا میتونید واسه چند ماهتون آدوقه ( فیلمو چرتو پرت خفن ) ذخیره کنید که قراره شلوارها .........بیاد !!!!!:n08:
من روزانه نزدیک هزار بار تو گوگل سرچ می کنم از سرچ فایرفاکس استفاده می کنم هر بار بخواهم این ادرس رو باز کنم که اشکم در میاد:n03:
از ابتدا آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط s رو حذف کنید خیلی سریع باز میشه
من اینکارو انجام میدم
مبارکه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم زد آی پی های ایران رو تحریم کرد!
اشکال از دل نیست! این رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tehranshahr
03-06-2013, 22:52
مبارکه
تا دستورش بخواد تو همه شرکتها اجرایی بشه حداقل یکی دو ماه طول میکشه!
Armin.Computer
03-06-2013, 23:38
اشکال از دل نیست! این رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم باز نمیشه
از ابتدا آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط s رو حذف کنید خیلی سریع باز میشه
من اینکارو انجام میدم
من اصلا مشکلم با آدرس نیست
با سرچ فایرفاکس مشکل دارم
اون بالا سمت راست
هرچی بزنی میره تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات عالیه 512 نامحدود
KING_DESIGNER2
04-06-2013, 10:52
برای هزارمین بار !
برای استفاده از گوگل باید از اکانت جیمیل خارج شد . تنها در این صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاموش شده و امکان استفاده از سرچ و جستجو فراهم میشود.
old_snake1370
04-06-2013, 12:23
برای هزارمین بار !
برای استفاده از گوگل باید از اکانت جیمیل خارج شد . تنها در این صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاموش شده و امکان استفاده از سرچ و جستجو فراهم میشود.
lexuus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درست میگه. با سرچ فایرفاکس ، گوگل میره رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ربطی هم به اکانت نداره.
برای هزارمین بار !
اگه با فونت هزار هم بنویسی بی فایدس
گوگل کاری کرده چه با اکانت چه بدون اون میره رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها راه استفاده از آی پی های گوگله
KING_DESIGNER2
04-06-2013, 12:53
گوگل کاری کرده چه با اکانت چه بدون اون میره رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من مثل گاو باز میشه
:n09:
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای احراز هویت گذاشتن وقتی شما لاگین نکردی گوگل که دیوانه نیست ریدایرکت کنه رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
این کار فقط در سایتهایی انجام میشه که قرار هست دسترسی به اطلاعات اونها فارغ از هر منطقه یا محدودیتی به سادگی انجام بپذیره مثلا یوتیوب یک یا امثالهم که کم هم نیستند مثل ویکی لیکس که اولها رو سرور امازون بود همین کار رو کرده بود
موفق باشی
برای من مثل گاو باز میشه
:n09:
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای احراز هویت گذاشتن وقتی شما لاگین نکردی گوگل که دیوانه نیست ریدایرکت کنه رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
این کار فقط در سایتهایی انجام میشه که قرار هست دسترسی به اطلاعات اونها فارغ از هر منطقه یا محدودیتی به سادگی انجام بپذیره مثلا یوتیوب یک یا امثالهم که کم هم نیستند مثل ویکی لیکس که اولها رو سرور امازون بود همین کار رو کرده بود
موفق باشی
تو کروم موافقم که اگه اکانت لاگ این نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیاد
تو فایرفاکس گاهی نمیاد
KING_DESIGNER2
04-06-2013, 12:57
مبارکه
چون طول میکشه قانون جدید ابلاغ بشه برای همین زمان میبره.
هیچ کمپانی هم حاضر نیست به دلیل های سطحی تجارتش به خطر بیفته برای همین ایران رو به راحتی کنار میگذارن ...فقط هم dell نیست ان ویدیا هم دانلود درایورهای جیفورس رو تحریم کرده...
شیر تو خره این مملکت. درست میشه زمان میبره.
Koosha_Raisi
04-06-2013, 13:24
چون طول میکشه قانون جدید ابلاغ بشه برای همین زمان میبره.
هیچ کمپانی هم حاضر نیست به دلیل های سطحی تجارتش به خطر بیفته برای همین ایران رو به راحتی کنار میگذارن ...فقط هم dell نیست ان ویدیا هم دانلود درایورهای جیفورس رو تحریم کرده...
شیر تو خره این مملکت. درست میشه زمان میبره.
خدا رو شکر حضرت Blizzard ایران رو از تحریم در آورده همچنین اپل که خیلی وقته.. همین عالیه!
tp link هم تحریم کرده !
KING_DESIGNER2
04-06-2013, 14:12
0000000000000000000000000:n15:
Persian-swag
04-06-2013, 14:16
مال من 3-2 روزه از ساعت 3 به بعد یعنی همین الان بدجور Time - Out ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زیاد میشه طوری که می خواد گوگل باز کنه جون میده خیلی خیلی کند میشه الانم شروع شده به زور اینجارو باز کردم !
اصلا همچین چیزی که شما میگی نیست بدون اکانت راحت با پروتکل http باز میشه !
KING_DESIGNER2
04-06-2013, 15:17
اصلا همچین چیزی که شما میگی نیست بدون اکانت راحت با پروتکل http باز میشه !
اره مشکل رو متوجه شدم.
این که بدون لاگین و با لاگین گوگل برای شما با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه به دلیل این هستش که در بروزر فایرفاکس بصورت پیش فرض گوگل با اس اس ال لانچ میشه . شما برای سرچ در گوگل میتونید بصورت دستی ادرس رو وارد کنید و به سایت گوگل با پیشوند http هدایت میشوید.
روش تغییر الگوریتم سرچش هم در قسمتهای مخفی فایرفاکس هستش که من توصیه نمیکنم انگولکش کنین . میتونید از لیست سرچ بار بالای صفحه به جای گوگول از یاهو استفاده کنید . اگر هم یاهو گیر کرد بینگ رو بزنید و فعلا با گوگول خداحافظی کنید. یا اینکه کروم رو استفاده کنید و خیلی شیک کارتون رو انجام بدید.
والسلام.
magiteq1
04-06-2013, 15:34
دوستان هر موقع سرعت افت شدید میکنه یه دو یا سه دقیقه ای مودم رو خاموش میکنم وقتی روشن میشه سرعت به حالت قبل برگشته دلیل چیه؟
Armin.Computer
04-06-2013, 15:48
دوستان هر موقع سرعت افت شدید میکنه یه دو یا سه دقیقه ای مودم رو خاموش میکنم وقتی روشن میشه سرعت به حالت قبل برگشته دلیل چیه؟
مشکل خط داری؟
مشکل نویز نداری؟
دوستان من رفتم از شرکت داده گستر اینترنت گرفتم 4 مگابیت هستش
از سرعتش و دانلودش خیلی راضیم
سرعت تک کانکشن و IDM و Torrent تقریبا برابره
نتیجه تست هم اینه
آقا مخابرات میخواد همه رو حجمی کنه ها. بیاین یه اعتراض جمعی راه بندازیم شاید فرجی شد؟ :n28:
Armin.Computer
04-06-2013, 16:55
دوستان من رفتم از شرکت داده گستر اینترنت گرفتم 4 مگابیت هستش
از سرعتش و دانلودش خیلی راضیم
سرعت تک کانکشن و IDM و Torrent تقریبا برابره
نتیجه تست هم اینه
تست تو ساعات رایگان مهمه
یک تست از سرور های دیگه هم بزار
آقا به جای دعوا راه حل بدید
درست بشو هست یا بریم سراغ یا هو
magiteq1
04-06-2013, 18:38
مشکل خط داری؟
مشکل نویز نداری؟
نه قبلا از isp داشتم حتی یک بار هم این اتفاق نیوفتاد
سلام اگه از دوتا مودم رو یدونه خط استفاده کنیم چی میشه؟؟؟؟؟
10% پکت لاست دیوونم کرده نمیشه یه بازی کرد این چه وضعشه آخه بقیه هم اینقد تایم اوت دارن؟؟؟؟؟؟
Persian-swag
04-06-2013, 20:16
یه سری ip و dns از مخابرات گرفتم ست کردم مشکل time out و کندی وحشتناک صفحه حل شد !
یه سری ip و dns از مخابرات گرفتم ست کردم مشکل time out و کندی وحشتناک صفحه حل شد !
ایست آیپی هارو به اشتراک میذاری؟
Persian-swag
04-06-2013, 20:27
ip address : 192.168.1.150
subnet mask : 255.255.255.0
default gateway : 192.168.1.1
---------------------------------------------
prefered dns server : 217.218.127.127
alternated dns server : 8.8.8.8.
آقا دمت گرم موثر واقع شد.
Persian-swag
04-06-2013, 20:50
آقا دمت گرم موثر واقع شد.
چقدر ؟:n26:
من فکر نکنم dns تاثیری روی تایم اوت داشته باشه چون کار dns اینه که نام های دامنه و سایت ها و اینارو به معادل ip شون تبدیل میکنه وقتی داری از یه ip پینگ میگیری دیگه دی ان اس نقشی نداره اون ip ادرس هم که 192.168.1.150 گفتید local ip هست اونم باز ربطی نداره تو رنج 192.168.1.2 تا 192.168.1.255 هر عددی میتونه باشه مشکل صفحه باز کردن رو شاید بشه با دی ان اس حل کرد ولی تایم اوت یه موضوع جداس
Persian-swag
04-06-2013, 21:16
نه فقط time out نبود ! من صفحه رو خیلی خیلی کند باز میکردم که با ست کردن dns حل خود مخابرات حل شد !
کلا انگار مثل یه واسطه عمل کرد و بعد از ست کردن تونست از کل پهنای باند برای لود سایت های خارجی استفاده کنه در صورتی که قبلش با 10 باز میکرد !
اگه از دوتا مودم رو یدونه خط استفاده کرد چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Persian-swag
05-06-2013, 00:35
اگه از دوتا مودم رو یدونه خط استفاده کرد چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیزی نمیشه بعضی شرکتا سیسمشون نیاز داره برای استفاده دو مودم از یه خط مک آدرس رست شه یعضی شرکتا هم مثل شاشتل نیازی نیست ...
amin1374
05-06-2013, 00:49
نه فقط time out نبود ! من صفحه رو خیلی خیلی کند باز میکردم که با ست کردن dns حل خود مخابرات حل شد !
کلا انگار مثل یه واسطه عمل کرد و بعد از ست کردن تونست از کل پهنای باند برای لود سایت های خارجی استفاده کنه در صورتی که قبلش با 10 باز میکرد !
شما الان میشه دی ان اساتو بگی منم ست کنمر بلکه بهتر شه مخابرات اینجا بگیر نگیر داره!:n02::n06:
Persian-swag
05-06-2013, 09:41
اوضام دوباره مثل قبل شد !
My Ping ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Persian-swag
05-06-2013, 09:44
شما الان میشه دی ان اساتو بگی منم ست کنمر بلکه بهتر شه مخابرات اینجا بگیر نگیر داره!:n02::n06:
صف:n25:حه قبل هست !
GHAGHALEELEE
05-06-2013, 09:59
درود بر اساتید
این اطلاعات مودم ما چه جوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirbrad
05-06-2013, 10:29
درود بر اساتید
این اطلاعات مودم ما چه جوریه ؟
سلام
مشکل نداره خوبه. وبیشتر از اینا خطتون ساپورت داره یعنی سرعت های بیشتر. نسبت سیگنال به نویز هم که خوبه.کدام مرکز مخابراتی هستین؟
سرویستونم 512 نامحدود مخابراته فکر کنم.
GHAGHALEELEE
05-06-2013, 11:35
سلام
مشکل نداره خوبه. وبیشتر از اینا خطتون ساپورت داره یعنی سرعت های بیشتر. نسبت سیگنال به نویز هم که خوبه.کدام مرکز مخابراتی هستین؟
سرویستونم 512 نامحدود مخابراته فکر کنم.
بله 512 مخابراته.راستش این برای برادرمه.سیستمش ضعیفه تند تند ریست میکنه گاهی هم دیسی مینداخت میخواستم از ردیف بودن خط مطمئن باش بعد سیستمش رو یه دستی بکشم.
engineerhossein
05-06-2013, 12:22
سروسی 256 دارم چند روزی هست سرعت دانلود ماکزیمم 15 کیلوبایت در ثانیه برسه دوستان چه کنم؟
engineerhossein
05-06-2013, 12:26
دوست عزیز این اطلاعات رو کجا باید وارد کنم/
Persian-swag
05-06-2013, 12:48
مهندس جان اول :
control panel / network and sharing/connectin /internet protocol version 4 ...
اینجا رو ببین ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
milad1993xx
05-06-2013, 13:37
سلام بچه ها نيم ساعتى هست نتم قطع شده چراغ adsl و اينترنت روشنه اما سند ريسيو نداره با wifiهم تست کردم همينه مودمم ريست کردم نشد2020هم که نيستن ظاهرا چه کنم ؟:-/
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Persian-swag
05-06-2013, 13:41
سلام بچه ها نيم ساعتى هست نتم قطع شده چراغ adsl و اينترنت روشنه اما سند ريسيو نداره با wifiهم تست کردم همينه مودمم ريست کردم نشد2020هم که نيستن ظاهرا چه کنم ؟:-/
2828 رو بگیر بعد 4 روز بزن و با اپراتور صحبت کن !
توشون کسی که وارد باشه هست !
milad1993xx
05-06-2013, 13:51
2828 رو بگیر بعد 4 روز بزن و با اپراتور صحبت کن !
توشون کسی که وارد باشه هست !
Ty,ميگه مشکل از شبکست 2ساعتيه مشکل پيدا کرده تحمل کنيد درست ميشه:-/
برای من هم از ساعت 2 قطع شده
دقیقا هم مثل مال شما چراغ مودم روشنه ولی سند و رسیو نداره
سروسی 256 دارم چند روزی هست سرعت دانلود ماکزیمم 15 کیلوبایت در ثانیه برسه دوستان چه کنم؟
برای اینه که downstream از طرف مخابرات بالا پایین میشه بعضی وقتا با خاموش روشن کردن مودم درست میشه
Saeed System
05-06-2013, 16:06
فکر کنم ترکیده مخابرات.......اصلا نمیشد بیام اینترنت....قبلا یسری دی ان اس پیدا کرده بودم با برنامش....شانس آوردم یادداشت کرده بودم ..اونارو وارد کردم تو ipv 4 خلاصه رسیدم به اینترنت...عجب وضعیه...بدون دی ان اس قطعه
Persian-swag
05-06-2013, 16:13
برای اینه که downstream از طرف مخابرات بالا پایین میشه بعضی وقتا با خاموش روشن کردن مودم درست میشه
واسه منم این طوری میشد 1 مگ داشتم یه بار ریست کردم شد 128 !
Kianoosh
05-06-2013, 16:54
The DNS server isn't responding :n19:
Persian-swag
05-06-2013, 16:54
من نمی دونم چرا صفحه باز کردن من انقدر مشکل داره !
تا الان خوب بود بعد یهو خیلی کند میشه در حد دایل آپ طوری که احساس می کنم Data تو خطم گیر کرده نمی تونه بیاد بعد یه دانلود میزارم دوباره خوب میشه !
یه مرورگر کروم رو ریست می کنم درست میشه ! عجیبه !
----------------------------------------------------------------------------
ویرایش : time out سگی اضافه شد !
در حال حاضر اینترنت از ملی هم ملی تر شده و فقط سایت p30world باز میشه.
با dns هم مشکل حل نمیشه. باز معلوم نیست چه غلطی کردند توش موندند.
Milad4171
05-06-2013, 17:19
مخابرات داستان چیه.؟؟؟
از صب تا حالا قطه.
کسی زنگ زده؟؟؟
amin1374
05-06-2013, 17:20
نوشته شده توسط Persian-swag
عجب دی ان اسی بود خیلی عالی و توپ شد پینگم!
amin1374
05-06-2013, 17:22
مخابرات داستان چیه.؟؟؟
از صب تا حالا قطه.
کسی زنگ زده؟؟؟
:n08:
میگن که صبر کنین درست میشه یکی از بچه ها میگفت ولی من میگم کار کار لنگر کشتیه نمیدونم این کشتیا دست از سر کابلای ما ور نمیدارن چرا..!:n02::n02:
Persian-swag
05-06-2013, 17:23
عجب دی ان اسی بود خیلی عالی و توپ شد پینگم!
جدی ؟ باورم نمیشه انقدر عالی عمل کرده !
قبلش چند بود پینگت ؟
الان با این تنظیمات پینگم اینه !
amirbrad
05-06-2013, 17:44
دوستان من آسیاتک هستم و مشکل شما دارم
پینگ بالا رفته حتی داخلی سرعت محدود شده از ظهر بیشتر قطع بوده تا وصل
همه جای دنیا واسه ارتقا قطع می کنند اما اینجا بعداز هر قطعی افتضاح تر از قبل میشه
طبق تجربه باید منتظر بدترشدن سرویس ها باشیم.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
مخابرات داستان چیه.؟؟؟
از صب تا حالا قطه.
کسی زنگ زده؟؟؟
زنگ زدم به پشتیبانی قبل از اینکه وصل بشه دو نفر پشتیبان داشتن با هم صحبت می کردن یکیشون میگفت تا نیم ساعت بعد از مناظره ها ملت باید بمونن تو خماری!!!!!!
اصن من شوکه شده بودم! طرف که جواب داد زبونم بند اومده بود چی بگم! گفتم آقا نت من قطعه! گفت بله شبکه قطعه تا آخر شب هم ممکنه وصل نشه! گفتم بله شنیدم! توضیح نمیخاد!
Persian-swag
05-06-2013, 17:51
زنگ زدم به پشتیبانی قبل از اینکه وصل بشه دو نفر پشتیبان داشتن با هم صحبت می کردن یکیشون میگفت تا نیم ساعت بعد از مناظره ها ملت باید بمونن تو خماری!!!!!!
اصن من شوکه شده بودم! طرف که جواب داد زبونم بند اومده بود چی بگم! گفتم آقا نت من قطعه! گفت بله شبکه قطعه تا آخر شب هم ممکنه وصل نشه! گفتم بله شنیدم! توضیح نمیخاد!
تا بعد از مناظره یا نمایش انت-صابات ؟
تا بعد از مناظره یا نمایش انت-صابات ؟
آخر شب
.
.
.
.
.
Persian-swag
05-06-2013, 18:15
کلا این نت من خیلی جالبه همه جا رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایتارو بد باز می کنه ( گوگل ) اما مال من وحشتناک سریعه !
حتی من از قصد گذاشتم رو SSL !
گوگل رو باسرعت کلیک روی یه درایو هارد باز می کنم !
برای من وصل شد
ولی سایتهای خارجی رو باز نمیکنه
ملی شده
amin1374
05-06-2013, 18:52
جدی ؟ باورم نمیشه انقدر عالی عمل کرده !
قبلش چند بود پینگت ؟
الان با این تنظیمات پینگم اینه !
آره خوب شدش قبلش 200 بود باتایم اوت فراوان اینا ام مسخرشو در آوردن با این نمایش انت-صاباتیشون!
Persian-swag
05-06-2013, 18:57
من یه بار دیگه هم گفتم اصلا نمی تونم سایت ایراسل رو باز کنم می خوام یه نفر رو ردیابی کنم بهش نیاز دارم !
زنگم میزنم میگه ما مشکل نداریم در صورتی که با خط شاشتلم باز میشه اما با این نه !
بچه ها همتون چک می کنید :33:
Milad4171
05-06-2013, 19:13
من یه بار دیگه هم گفتم اصلا نمی تونم سایت ایراسل رو باز کنم می خوام یه نفر رو ردیابی کنم بهش نیاز دارم !
زنگم میزنم میگه ما مشکل نداریم در صورتی که با خط شاشتلم باز میشه اما با این نه !
بچه ها همتون چک می کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با وایمکس ایرانسل هم نتونستم باز کنم
البته با کروم و تنظیماتش به سختی باز شد
با چیز میز هم که اصن باز نشد.
البت الان درست شد . یک ساعت پیش باز نمیشد هیچ جوره
Persian-swag
05-06-2013, 19:18
الان زنگ زدم کلی هم چک کرد و با Supervisor صحبت کرد ! ولی باز نشد !
هیچ جوره باز نمیشه اما با شاشتل باز می کنم !
حالا دنبال DNS ایرانسل هستم !
اصلا نمی تونم دلیلی واسش پیدا کنم !
من با speedtest که چک میکنم ping ام هم پانینه سرعت هم خوبه ولی page نمیتونم باز کنم چی کار کنم ؟
من با speedtest که چک میکنم ping ام هم پانینه سرعت هم خوبه ولی page نمیتونم باز کنم چی کار کنم ؟
dns دستی ست کن
Milad4171
05-06-2013, 19:26
نمیتونی دلیلی واسش پیدا کنی؟؟:n04:
این روزای عزیز خودش دلیله دیگه . چطور قانع نشدی:n09:
البته یه چیز بی ربط هم بگم مربوط به مخابرات
امروز صب تلفن خیلی ها تداخل داشت. دوستام و آشناها تلفن هاشون خط رو خط شده بود.
گوشی رو برمیداشتی پشت خط کنفرانس بود :n08:
البته شایدم ربط نداشته باشه. شایدم داشته باشه . ما چه میدونیم اصن:n02:
Persian-swag
05-06-2013, 19:26
دقیقا مشکل من بود من یه بار DNS ست کردم چند ساعت خوب بود دوباره اومد بعد مرورگر ریست کردم بعد دوباره کم اومد ولی الان خوبه !
DNS گذاشتم اونو ست کن !
Persian-swag
05-06-2013, 19:27
نمیتونی دلیلی واسش پیدا کنی؟؟:n04:
این روزای عزیز خودش دلیله دیگه . چطور قانع نشدی:n09:
البته یه چیز بی ربط هم بگم مربوط به مخابرات
امروز صب تلفن خیلی ها تداخل داشت. دوستام و آشناها تلفن هاشون خط رو خط شده بود.
گوشی رو برمیداشتی پشت خط کنفرانس بود :n08:
البته شایدم ربط نداشته باشه. شایدم داشته باشه . ما چه میدونیم اصن:n02:
چرا به خودت میپری ! :n02:
فقط ایرنسل رو گفتم وگرنه Page بازکردنم عالیه !
Milad4171
05-06-2013, 19:32
ینی مخابرات درست شده؟؟
همون ارور DNS رو میداده
Persian-swag
05-06-2013, 19:39
ینی مخابرات درست شده؟؟
همون ارور DNS رو میداده
همه جا یکسان نیست !
معلوم نی الان واسه توام درست شده باشه ! ولی من زنگ زدم گفت یه کندی کلی داریم ولی خوب واسه من مثل قبله مشکلی ندارم تو پینگ / دانلود و Pages !
سلام دوستان من الان با دایال اپ میام adsl وصل میشه ولی هیچ دریافت و تبادل اطلاعات و هیچ سایتی باز نمیکنه مشکل برای شما هم هست یا فقط برای من اینجوری شده؟
and-roid2
05-06-2013, 20:03
سلام
دوستان یکی لطف کنه لینک تعرفه های اینترنت مخابرات رو بهم بده
Kianoosh
05-06-2013, 20:19
تو سال 2013 من با دایل آپ میام و پست میدم اینجا اینها همش پیشرفت است تا چشم دژمنان کور بشود ما میتوانیم ما رکورد زدیم!!... :n08:
از دوشنبه بعد از ظهر که تعطیلات تابستونی شروع شد بچه های بالا سیمو شل کردن که این چند روزه نشینین پای اینترنت حالشو ببرین
انقدر زنگ زدم پشتیبانی با اوپراتوراش دوست شدم :n02:
اینجور که معلومه اینا نمیخوان پاشونو از رو سیم وردارن
ما هم با دایل جون اومدیم. از ظهر تا حالا قطعه. هر روز بدتر از دیروز....
Kianoosh
05-06-2013, 20:42
ببینید ظرفیتهایی در اینترنت نهفته هست که با مدیریت صحیح و فرصت دادن باید آزاد بشه و این ظرفیتها کلا چیز خیلی خوبیه!راهکار فیلتر کردن و قطع کردن اینترنت و جمع کردن دیش ها نیست تا ارز تثبیت نشه و تورم کنترل نشه هر کاری اشتباهه و اینها همه در راستای اونها هست این مشکل قطع شدن هم از زمان مونتسکیو بوده و تغییر نکرده هر وزیری هم میاد میگه دیگه قطعی نداریم شما باور نکنید :n09:
Armin.Computer
05-06-2013, 21:43
من فکر نکنم dns تاثیری روی تایم اوت داشته باشه چون کار dns اینه که نام های دامنه و سایت ها و اینارو به معادل ip شون تبدیل میکنه وقتی داری از یه ip پینگ میگیری دیگه دی ان اس نقشی نداره اون ip ادرس هم که 192.168.1.150 گفتید local ip هست اونم باز ربطی نداره تو رنج 192.168.1.2 تا 192.168.1.255 هر عددی میتونه باشه مشکل صفحه باز کردن رو شاید بشه با دی ان اس حل کرد ولی تایم اوت یه موضوع جداس
تایید میشه
خط رو چک کن ببین مشکل از اون نباشه
من نمی دونم چرا صفحه باز کردن من انقدر مشکل داره !
تا الان خوب بود بعد یهو خیلی کند میشه در حد دایل آپ طوری که احساس می کنم Data تو خطم گیر کرده نمی تونه بیاد بعد یه دانلود میزارم دوباره خوب میشه !
یه مرورگر کروم رو ریست می کنم درست میشه ! عجیبه !
----------------------------------------------------------------------------
ویرایش : time out سگی اضافه شد !
شما مرورگرت مشکل نداره؟!
مشکل دی انس اس می تونه باشه
سلام دوستان من الان با دایال اپ میام adsl وصل میشه ولی هیچ دریافت و تبادل اطلاعات و هیچ سایتی باز نمیکنه مشکل برای شما هم هست یا فقط برای من اینجوری شده؟
مرورگر رو چک کن ممکنه مشکل از اون باشه
دوستان مخابرات تهران چرا اینقدر با دی ان اس مشکل دارید بقیه استان ها هم اینجوریه؟
KING_DESIGNER2
05-06-2013, 21:44
ببینید ظرفیتهایی در اینترنت نهفته هست که با مدیریت صحیح و فرصت دادن باید آزاد بشه و این ظرفیتها کلا چیز خیلی خوبیه!راهکار فیلتر کردن و قطع کردن اینترنت و جمع کردن دیش ها نیست تا ارز تثبیت نشه و تورم کنترل نشه هر کاری اشتباهه و اینها همه در راستای اونها هست این مشکل قطع شدن هم از زمان مونتسکیو بوده و تغییر نکرده هر وزیری هم میاد میگه دیگه قطعی نداریم شما باور نکنید :n09:
باشه عزیز ولی بنده در روز موعود فرصت دارم تا شب بخوابم یک روز خوش تعطیل برای خوابیدن بد نیستا !! به هم هم توصیه میکنم قدر فرصتهاشون رو بدونند و راحت توی تخت بخوابند ..... همه هم میدونند نتیجه این گیم کثیف چی میشه
نتیجه بیرون رفتن در روز موعود یعنی موافقت با ادامه این همه بدبختی و فلاکت در باز کردن یک جیمیل. !
خود دانید.:n23:
Persian-swag
05-06-2013, 21:50
باشه عزیز ولی بنده در روز موعود فرصت دارم تا شب بخوابم یک روز خوش تعطیل برای خوابیدن بد نیستا !! به هم هم توصیه میکنم قدر فرصتهاشون رو بدونند و راحت توی تخت بخوابند ..... همه هم میدونند نتیجه این گیم کثیف چی میشه
نتیجه بیرون رفتن در روز موعود یعنی موافقت با ادامه این همه بدبختی و فلاکت در باز کردن یک جیمیل. !
کسی نمیره از خودشونن همشون !
--------------------------------------------------
خیلی عجیبه من تمام دانلودهام تک کانکشن شده ! ولی از کل پهنا باند استفاده می کنه !
خوبیش اینه همزمان هم دانلود دارم هم Page باز می کنم بدون متوقف کردن دانلود !
page هم عالی باز می کنه تو حالت دانلود !
کلا مال من یه چیز دیگس انگار کویته !:n08:
KING_DESIGNER2
05-06-2013, 22:14
کسی نمیره از خودشونن همشون !
--------------------------------------------------
خیلی عجیبه من تمام دانلودهام تک کانکشن شده ! ولی از کل پهنا باند استفاده می کنه !
خوبیش اینه همزمان هم دانلود دارم هم Page باز می کنم بدون متوقف کردن دانلود !
page هم عالی باز می کنه تو حالت دانلود !
کلا مال من یه چیز دیگس انگار کویته !:n08:
روی چندتا هاست مختلف امتحان کن و قسمت تنظیمات دانلود منیجرت رو هم چک کن. این یک ضعفه که این شکلی شده ..خوشحالیا ؟ :13:
amin1374
05-06-2013, 22:19
دوستان نمیدونم چرا من سرعت دانلودم از آپلود باز شبا از 30-40 بیشتر نمیشه 3-4 تا هم زمان میزارم بازم 20-30 میرسه ولی دانلود از بعضی سرور ها به ماکزیمم پهنای باندم یعنی 350 کیلو میرسه!
تازه از آپلود باز با اکانت پریمیوم دان میکنم!
Persian-swag
05-06-2013, 22:21
Connection که تو تنظیمات روی 16 هست ! ولی خوب دانلود تک کانکشن شده ! نه دیگه چرا ضعف الان خوبه که می تونه پهنای بایند رو با یک کانکشن تا 133 تا پر کنه !
انگار اومدم تایلند !:26::n20::n25::n19:
Persian-swag
05-06-2013, 22:22
دوستان نمیدونم چرا من سرعت دانلودم از آپلود باز شبا از 30-40 بیشتر نمیشه 3-4 تا هم زمان میزارم بازم 20-30 میرسه ولی دانلود از بعضی سرور ها به ماکزیمم پهنای باندم یعنی 350 کیلو میرسه!
تازه از آپلود باز با اکانت پریمیوم دان میکنم!
همیشه همین طوره ؟
من الان یه فیلم دانلود کردم خوب بود !
نه ربطی به پرمیوم نداره فقط محدودیت حجم داره تو حالت عادی تا 600 / رجیستر شده یکم بالاتر و .....!
Undisclosed
05-06-2013, 22:27
منم واسه همون روز برنامه های مفرحی رو در نظر دارم ، فیلم ، سریال ، بازی ، ... :n02:
amin1374
05-06-2013, 22:27
همیشه همین طوره ؟
من الان یه فیلم دانلود کردم خوب بود !
نه ربطی به پرمیوم نداره فقط محدودیت حجم داره تو حالت عادی تا 600 / رجیستر شده یکم بالاتر و .....!
جدیدا این طور شده نمیدونم چشه فک کنم به حماسه اخیر ربط داره:n08:
ولی خب تو شب این جوری میشه روز خوبه شب نه !
خیلی جالبه با سایت پی سی دانلود مشکل ندارم راحت سرعتو پر میکنه ولی با آپلود باز مشکل دارم با هیپ فایل با اکانت معمولیش مشکلیندار 60-70 تا میده بهم ولی آپلود باز چرا مشکلشو نمیئونم!!:n03:
خوب خبر مرگشون برای من وصل شد:n15:
Persian-swag
05-06-2013, 22:32
این باز کردن ایرانسل رو من میگم ولی گم میشه تو تاپیک !
یه تست بکنید دوستان واسه من اصلا باز بشو نیست !
irancell.ir اصلا باز نمیشه ! ولی با شاشتلم باز میشه !
amin1374
05-06-2013, 22:35
این باز کردن ایرانسل رو من میگم ولی گم میشه تو تاپیک !
یه تست بکنید دوستان واسه من اصلا باز بشو نیست !
irancell.ir اصلا باز نمیشه ! ولی با شاشتلم باز میشه !
باز میشه عین هولو فک کنم چون شما تهرانید حماسه رو سایتا تاثیر منفی گزاشته!:n08::n08::n08:و 100 البته رو اینترنت کلا کشور ما اینجوریه!:n08:
Persian-swag
05-06-2013, 22:38
باز میشه عین هولو فک کنم چون شما تهرانید حماسه رو سایتا تاثیر منفی گزاشته!:n08::n08::n08:و 100 البته رو اینترنت کلا کشور ما اینجوریه!:n08:
نه به خاطر نمایش ننگبن نیست کلا باز نمیشه از اول یعنی باز شد چند بار همون اول که گرفته بودم ولی دیگه نتونستم باز کنم !
کلا مشکل داره با ایرانسل !
شاشتل باز می کنه همین الان با سیستمم توسایتشم ولی لپ تاپ که به مخابرات وصله باز نمی کنه !
اینترنت من هم از ظهر امروز چهارشنبه قطع شده. منطقه مخابراتی مالک اشتر. الانم با دایال اپیم :n03:
ای بابا
اینترنت من هم از ظهر امروز چهارشنبه قطع شده. منطقه مخابراتی مالک اشتر. الانم با دایال اپیم :n03:
ای بابا
مالک اشتر وصل شد عزیز...
amin1374
05-06-2013, 22:46
نه به خاطر نمایش ننگبن نیست کلا باز نمیشه از اول یعنی باز شد چند بار همون اول که گرفته بودم ولی دیگه نتونستم باز کنم !
کلا مشکل داره با ایرانسل !
شاشتل باز می کنه همین الان با سیستمم توسایتشم ولی لپ تاپ که به مخابرات وصله باز نمی کنه !
فک کنم مخابرات به سایت رغیب آلرژی داره واسه همینم بازش نمیکنه:n08:
ولی لامصب این حماسه هه همرو از کارو زندگی انداخته چند ماهه! وضع کشورو از این رو به اون رو کرده آخه نیست که کشور قبلش خیلی مرتب و منظم بود ..:n09:
الان منم مشکل با آپلود باز دارم موندم چه کنم دارم فرار از زندانو دانلود میکنم لینکام از اونجاست .دی:n07:
and-roid2
05-06-2013, 22:47
سلام
دوستان یکی لطف کنه لینک تعرفه های اینترنت مخابرات رو بهم بده
..............??؟؟
Kianoosh
05-06-2013, 22:47
نابغه!:n02: این جملات قصار از مسابقه های تلویزیونی کاندیدها گرفته شده حرف من نیست ...:n09:
Persian-swag
05-06-2013, 22:48
..............??؟؟
سرچ کن ! تو گوگل !
تو شهرستانا کمی فرق داره !
تهران 38 تومن 1 مگ ولی مثلا شیراز 45 !
برو تو مخابرات شهرت !
-----------------------------------------
amin فرار از زندان دیگه خستم کرد برو mad men و game og thrones رو دان کن ! کولاکه !
بقیشم که رفت واسه سال دیگه از جمله Dexter !
داشتم واکنش فن های GOT رو میدیدم تو یوتیوب یعنی طرف انقدر جیغ و داد میکرد موقع دیدن انگار قاتل بروسعلی رو دیده !:n08:
and-roid2
05-06-2013, 22:52
سرچ کن ! تو گوگل !
برو تو مخابرات شهرت !
میدونم
مال تهرانو میخوام
تو سایت مخابرات تهران تعرفه پیدا نکردم!
and-roid2
05-06-2013, 23:06
اینو دیدم
تعرفه محدود ندراه؟
یکی از بچه های انجمن 1مگ محدود گرفته بود سرعتش 4مگ بود.(تهران)
Persian-swag
05-06-2013, 23:14
میدونم
مال تهرانو میخوام
تو سایت مخابرات تهران تعرفه پیدا نکردم!
درست نگشتی !
تعرفه مخابرات اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) !
amin1374
06-06-2013, 00:16
سرچ کن ! تو گوگل !
برو تو مخابرات شهرت !
-----------------------------------------
amin فرار از زندان دیگه خستم کرد برو mad men و game og thrones رو دان کن ! کولاکه !
بقیشم که رفت واسه سال دیگه از جمله Dexter !
داشتم واکنش فن های GOT رو میدیدم تو یوتیوب یعنی طرف انقدر جیغ و داد میکرد موقع دیدن انگار قاتل بروسعلی رو دیده !:n08:
عزیزم ای ننسخه اچ دی هست و دوبله بدون سان*سور کیفیت داره قبلا دیدمش ولی با کیفیت زیر خط فقر:n02:
الان اگه جایی میشناسی سریال 24 رو دوبله گزاشته از اول تا اخرشو بگو برم دانلود کنم!:n02:
االان وظع آرومه ولی دانلود از آپلود باز 20-30-35 بیشتر نمیره الان 7 تا لینک هم زمان گزاشتم!
نمیدونم چرا لینک ها از سرور های خارجی تو ساعت رایگان این جوری میشه؟
کسی راه حلی داره!
از ظهر امروز اینترنتم قطع بود!
پشتیبانی میگفت مال کل تهران قطه!!!!!!!!!:n08:
خبر نداره آب از یه جا دیگه قطه!
اینو دیدم
تعرفه محدود ندراه؟
یکی از بچه های انجمن 1مگ محدود گرفته بود سرعتش 4مگ بود.(تهران)
اون قزوین بود تهران محدود نداره
سرعتا ناجور اذیت می کنه آدمو :n21: 512 الان در حد 64 شده
Persian-swag
06-06-2013, 11:40
من وقتی با خط شاشالم Page باز می کنم تازه می فهمم مخابرات چقدر خوبه ! پینگ شاشتل با 4.2.2.4 نزدیک 280 اما مخابرات 100 !!
Pessimist
06-06-2013, 11:53
دوستان ویکیپدیای فارسی برای من اصلا باز نمیشه برای شما هم همینطوریه؟
Armin.Computer
06-06-2013, 11:58
دوستان ویکیپدیای فارسی برای من اصلا باز نمیشه برای شما هم همینطوریه؟
من از مخابرات خوزستان دارم
باز میشه
ممکنه از دی ان اس باشه
alichelsa
06-06-2013, 12:02
دوستان مراحل تغیر دی ان اس را بگید و از کجا میتونیم بهترین دی ان اس رو انتخاب کنیم یا بدست بیارم من اینترنت مخابرات دارم در کرج
دوستان مراحل تغیر دی ان اس را بگید و از کجا میتونیم بهترین دی ان اس رو انتخاب کنیم یا بدست بیارم من اینترنت مخابرات دارم در کرج
از این نرم افزار استفاده کن ...خودش میگرده پیدا میکنه و ست میکنه!
Dns-Jumper1.04
سلام دوستان سرویس socks پرت هاش بستست؟
چون الان من سرور ساکس رو کانفینگ کردم ولی چرا کاار نمیکنه؟
مشخصات سرور: تست کنید.
alivw71.tk port:1080
[55:25] Testing Started.
Proxy Server
Address: alivw71.tk:1080
Protocol: SOCKS 5
Authentication: NO
[55:25] Starting: Test 1: Connection to the Proxy Server
[55:26] IP Address: 88.150.193.171
[55:29] Connection established
[55:29] Test passed.
[55:29] Starting: Test 2: Connection through the Proxy Server
[55:56] Authentication was successful.
[55:59] Connection to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] established through the proxy server.
[55:59] A default web page was successfuly loaded.
[55:59] Test passed.
[55:59] Starting: Test 3: Proxy Server latency
[56:00] Latency = 202 ms
[56:00] Test passed.
[56:00] Testing Finished.
Koosha_Raisi
06-06-2013, 15:09
خب دوستان بعد 9 سال استفاده از پارس آنلاین یک خط مخابرات 2 مگ نا محدود گرفتم.
اینم پینگ :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام از ساعت 2 ظهر تا الان یعنی ساعت 7 بعد از ظهر اینترنت قطع بود سه بار زنگیدم پشتیبانی گفت مشکل سراسریه شما هم قطعی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30::n30:
aluminum
06-06-2013, 18:34
سلام از ساعت 2 ظهر تا الان یعنی ساعت 7 بعد از ظهر اینترنت قطع بود سه بار زنگیدم پشتیبانی گفت مشکل سراسریه شما هم قطعی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30::n30:
دیشب یکی دو ساعتی بازی دراورد ولی امروز من اصلا مشکل نداشتم
دیروز از ساعت 13 تا 23:20 اینترنت من قطع بود.
سلام دوستان....
آقا برای من دیروز از ساعت 2 ظهر تا 12 شب که چک کردم قطع بود.........:n27:
امروز صبح وصل شد.......
ظهر باز 10 دقیقه ای قطع شد....الان فعلا که وصله با کمی افت سرعت.....
nima_707
06-06-2013, 20:13
اختلالات اینترنت ربطی به مخابرات ندارد :n13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت کشور در برخی نقاط از ظهر روز گذشته دچار اختلالات متعدد شد که دراین زمینه گفته میشد بخشی از این اختلالات به شرکت مخابرات برمیگردد این درحالی است که مسوولان این شرکت این موضوع را تکذیب میکنند.
داوود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این زمینه اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران و تهران در ارائه اینترنت به کاربران خود مشکلی ندارند و ما حدس میزنیم که اگر شرکتهای PAP در این رابطه با معظلات و اختلالاتی مواجه شدهاند موضوع به شرکت زیرساخت برمیگردد.
مدیرکل روابط عمومی مخابرات ایران با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات به شرکتهای PAP اینترنت واگذار نمیکند این گونه عنوان کرد که در زمان انجام مناظرات مربوط به ریاست جمهوری حجم دانلود بسیار بالا رفته است اما با این وجود ما در شرکت مخابرات هیچ گونه اختلالی نداشتهایم.
زارعیان در پایان بار دیگر خاطرنشان کرد: ما به شرکتهای مختلف که به عنوان شرکتهای PAP فعالیت می کنند پهنای باند ارائه نمیکنیم که اکنون مشکلات اختلال آنها به مخابرات مربوط شود.
KING_DESIGNER2
06-06-2013, 20:47
این زیرساخت (ره) کیست که همه عالم دیوانه اوست....:n15:
Koosha_Raisi
06-06-2013, 21:16
من هم مخابرات دارم هم پارس آنلاین هر دو مثل ساعت کار می کنند به جز پورت های وی پی ان هم همه چیز اوکی هست .
تهران، مرکز دستغیب:n16:
and-roid2
06-06-2013, 21:19
من هم مخابرات دارم هم پارس آنلاین هر دو مثل ساعت کار می کنند به جز پورت های وی پی ان هم همه چیز اوکی هست .
تهران، مرکز دستغیب:n16:
سلام
یه تست سرعت از سرور داخلی با خارجی با مخابراتت بزار...
ممنون
بیشترین سرعتت تا به این لحظه چقدر بوده؟
Koosha_Raisi
06-06-2013, 21:53
سلام
یه تست سرعت از سرور داخلی با خارجی با مخابراتت بزار...
ممنون
بیشترین سرعتت تا به این لحظه چقدر بوده؟
سلام. امروز وصل شد رو خط دومم که کلی هم نویز داره ( اون یکی اختصاصی پارس آنلاینه )
می دونیم که بالاتر از 2304 نمیشه چون خط رو این بسته شده :)
تا حالا 264 بالاترین بوده. پینگ فوق العاده.
انصافن بقیه شرکتا سابیدن به الک !!! :n05: اینترنت مفت.. ماهی 74 تومن پول 2 تا کباب ترکیه !
بعد جالب اینه که چون نا محدوده و و شیر هست و به قول معروف همیشه Peak Time داره چون که ترافیک نداره.. همیشه پینگش معرکه ست.
تنها چیزی که تو ذوق می زنه اینه که با سرعت دانلود 480 کیلوبایت پارس عادت کردیم 250 - 200 کمی تو ذوق می زنه اما خب پینگ و نا محدود بودنش حسابی جبران کرده.
برعکس همه هم که هی می گن انتخابات فلان من تا حالا هر دو نتم فوق العاده performance داشته تا الان.
اسکایپ هم بازه همه چی بازه !! من کمبودی احساس نمی کنم. فقط همون 1 ماه پش بود که یو دی پی اینا بسته بود.
چقد حرف زدم !
and-roid2
06-06-2013, 22:05
سلام. امروز وصل شد رو خط دومم که کلی هم نویز داره ( اون یکی اختصاصی پارس آنلاینه )
می دونیم که بالاتر از 2304 نمیشه چون خط رو این بسته شده :)
تا حالا 264 بالاترین بوده. پینگ فوق العاده.
انصافن بقیه شرکتا سابیدن به الک !!! :n05: اینترنت مفت.. ماهی 74 تومن پول 2 تا کباب ترکیه !
بعد جالب اینه که چون نا محدوده و و شیر هست و به قول معروف همیشه Peak Time داره چون که ترافیک نداره.. همیشه پینگش معرکه ست.
تنها چیزی که تو ذوق می زنه اینه که با سرعت دانلود 480 کیلوبایت پارس عادت کردیم 250 - 200 کمی تو ذوق می زنه اما خب پینگ و نا محدود بودنش حسابی جبران کرده.
برعکس همه هم که هی می گن انتخابات فلان من تا حالا هر دو نتم فوق العاده performance داشته تا الان.
اسکایپ هم بازه همه چی بازه !! من کمبودی احساس نمی کنم. فقط همون 1 ماه پش بود که یو دی پی اینا بسته بود.
چقد حرف زدم !
عالیه جدا
قم که نامحدود نداره یعنی بردوشتن(نوبت بقیه شهر ها هم میشه:n09:)
بهترین سرویسش 2مگ محدود 6ماهه 2تا 8 صبح رایگان هست که هرچی از پشتیبانی میپرسم سرعتش رو چند بسته میشه جواب درست حسابی نمیده
اصلا فرق کیلوبیت رو با کیلوبایت رو تشخیص نمیدن!!!!!:n02: یه مشت ادم بی تجربه رو گذاشتن
میگه روزا سرعت روزا 2مگ بسته میشه شبا 256 کیلوبایت
من نمیدونم دو مگابیت هست یا مگابایت؟!!
هر چی میام بگم واضح تر توضیح بده انگار میخواد ادمو بخوره......:n08:
شما چیزی سر در اوردی؟
KING_DESIGNER2
06-06-2013, 22:08
عالیه جدا
بهترین سرویسش 2مگ محدود 6ماهه 2تا 8 صبح رایگان هست که هرچی از پشتیبانی میپرسم سرعتش رو چند بسته میشه جواب درست حسابی نمیده
اصلا فرق کیلوبیت رو با کیلوبایت رو تشخیص نمیدن!!!!!:n02: یه مشت ادم بی تجربه رو گذاشتن
شما چیزی سر در اوردی؟
چند گیگ حجم میدن ؟ یک اماری بده ببینم عمو جون.
برای همه سرویسهاش با قیمت بنویس
اگر هم لینک داره بفمایید خودم چک میکنم
ممنون.
Koosha_Raisi
06-06-2013, 22:08
عالیه جدا
شما چیزی سر در اوردی؟
داداش بخش پشتیبانی مخابرات خیلی نفهمن :)
من گفتم آقا تنظیمات نو اینترلیو دارید که پینگ بیاد پایین تر ( طمع رو ببین ! رو 120 هست میخوام بیاد رو 30 لول :n09: )
گفت ببینید ما نمیتونیم این اطلاعات محرمانه رو با کسی در میون بذاریم ( آش خور.. ) !!!:n02:
بعد من گفتم خب چیکار کنم پینگ بیاد بالاتر این پینگ پایین آخه داره اعصاب ما رو خورد می کنه ! گفت الان تیکت می زنم براتون بررسی کنن.
فک کنم یارو پینگ رو با نون و کشک قاطی کرده بود
پارس انلاین هم اینه :
آقا ببخشید وی پی ان قطه .. " ما وی پی ان ساپورت نمیکنیم !! آقا ببخشید پینگ بالاس !! " ما گیم ساپورت نمیکنیم!
ما فقط دانلود و باز کردن صفحات رو ساپورت می کنیم پینگ هم تا 500 اوکی هست !
یکی بش بگه مگه وی پی ان سیر داغه که ساپورت بخواد ! :n04: یا پورت سراسری بازه یا بسته ! یا مثلا بازی آنلاین اسپانسر می خواد.. ؟ اصلا این واژه ساپورت ینی چی ؟
متاسفانه تا سطح دانش مردم در زمینه IT کمه اینا هم سو استفاده می کنن.
تو مدرسه ما هنوز ملت نمیدونن 128 ینی چی :)
من گفتم آقا تنظیمات نو اینترلیو دارید که پینگ بیاد پایین تر ( طمع رو ببین ! رو 120 هست میخوام بیاد رو 30 لول :n09: )
گفت ببینید ما نمیتونیم این اطلاعات محرمانه رو با کسی در میون بذاریم ( آش خور.. ) !!!:n02:
بعد من گفتم خب چیکار کنم پینگ بیاد بالاتر این پینگ پایین آخه داره اعصاب ما رو خورد می کنه ! گفت الان تیکت می زنم براتون بررسی کنن.
پارس انلاین هم اینه :
آقا ببخشید وی پی ان قطه .. " ما وی پی ان ساپورت نمیکنیم !! آقا ببخشید پینگ بالاس !! " ما گیم ساپورت نمیکنیم!
یکی بش بگه مگه وی پی ان سیر داغه که ساپورت بخواد ! :n04: یا پورت سراسری بازه یا بسته ! یا مثلا بازی آنلاین اسپانسر می خواد.. ؟ اصلا این واژه ساپورت ینی چی ؟
پینگ باید پائین باشه که ..
زنگ میزنی مخابرات میگی پینگتو ببره بالا !!:n09:
DNS هات هم بگو چک کنم با مال خودم
and-roid2
06-06-2013, 22:14
پارس انلاین هم اینه :
مخابرات بدترین پشیبانی رو داره
یه مشت نیروی غیر متخصص رو استخدام کرده!
پارس هم که شد اسیاتک همین حرفو میزنه:n02:
میگه پینگو پشتیبانی نمیکنه و پینگ زیر 500 طبیعیه!!
چند گیگ حجم میدن ؟ یک اماری بده ببینم عمو جون.
برای همه سرویسهاش با قیمت بنویس
اگر هم لینک داره بفمایید خودم چک میکنم
ممنون.
8گیگ داداش
شما قم هستی؟
KING_DESIGNER2
06-06-2013, 22:23
دوستان فرمودین بی سوادی پشتیبان !!! یاد یک مطلبی افتادم.
بنده چون خودم ادعایی ندارم وپول یا مفت به کسی نیمدم روز اول که شال و کلاه کردم و رفتم مخابرات محله گیر دادن که باید فرم پر کنی و الی اخر.
یادمه یک روز تماس گرفتند و گفتن ادرس بدید میایم نصب میکنیم گفتم نیستیم و خود نصابه گفت باشه مشکلی نیست خودت نصب میکنی گفتم بعله
فرداش رفتم مخابرات که یوزرنیم و پسورد رو بگیرم به دختره میگم به من بده میگه باید صاحب خط بیاد میگم مادرمه نمیتونه بیاد ! میگه به من ربطی نداره ...
مادرم هم رفته گیر دادن به شناسنامه !
دوباره فرداش رفتم که هرجوری شده یوزرنیم و پسورد رو بگیرم که گرفتم و در نهایت گفتم تنظیمات کانکشن رو بهم میدی ؟ منظورم VPI VCI بود.
گفت ببینید وقتی میگم بلد نیستید !!! باید نصاب بیاد و بعدش هم میگید بلد نیستم .
گفتم خانوم بنده بلدم کارم همینه ! ولی شما وظیفه ات اینه که مشخصات کانکشنم رو بدی نصاب که میاد فکر میکنی چیکار میکنه همین دوتا عدد رو وارد میکنه یک کانکشن میسازه و میره . گفت نمیشه گفتم به تخ..مم . یارو کارد میزدی خونش در نمیومد. قیافه عین اسب نگام میکرد.. حالا نمیدونم با نصابه چه نسبتی داشت که میخواست واسه اون کار جور کنه ولی هر چیزی که بود متجه شدم همشون پشت پرده با هم هستند و این جماعت مخابراتی نم پس نمیدهند . !
اومدم با تنظیمات قبلی که مخابرات قبلی بهم داده بود نصبش کردم و بسیار عالی داره کار میکنه...
پول یا مفته که دیگه پهن شده و طرف هم دلش واسه کسی نیمسوزه...اینجا ایرانه همه دزدند همه ... :n27:
به این دوستان عزیزی که تازه به جمع مخابرات پیوستند و میخواهند از این شرکت اینترنت تهیه کنند توصیه اکید میکنم فقط در صورتی که شرایط شرکتهای دیگر از مخابرات بدتر بود به سمت مخابرات بیاینند... ( در صورتی که قصد خرید سرویسهای حجمی از مخابرات دارید یا اینکه مخابرات محلتون فقط سرویس حجمی به شما عرضه میدارد به هیچ وجه مخابرات رو انتخاب نکنید ولی اگر سرویس نامحدود میخواهید مخابرات بهتر هست. )
و در نهایت نکته اصلی اینجاست که چون همه پهنای باند ایران از زیر سایه شرکت زیرساخت کوفتی تهیه و تامین میشود وسواس به خرج ندهید و از هرشرکتی که خواستدی بگیرید ولی به قیمتها توجه کنید . این مشکلات قطعی هم فقط مربوط به مرکز مخابراتتیتون هست همه این وسط نقش دلال رو ایفا میکنند.......
یه عنوان مثال : پنیر پگاه مغازه سر کوچه با پنیر پگاه توی شهر فرقی داره ؟ هرکی کمتر بود از همون تهیه کنید.
والسلام
KING_DESIGNER2
06-06-2013, 22:24
مخابرات بدترین پشیبانی رو داره
یه مشت نیروی غیر متخصص رو استخدام کرده!
پارس هم که شد اسیاتک همین حرفو میزنه:n02:
میگه پینگو پشتیبانی نمیکنه و پینگ زیر 500 طبیعیه!!
8گیگ داداش
شما قم هستی؟
مرسی . نه نگران اینده اینترنت خونمون بودم .....قیمتها رو دیدم با عرض تعسف readan:n23:
از دو روز پیش قطعی و کندی پشت سر هم همینجوری میباره ، زنگ هم که میزنی پشتیبانی یه مشت شر و ور تحویلت میدن ! :n21:
Koosha_Raisi
07-06-2013, 08:07
پینگ باید پائین باشه که ..
زنگ میزنی مخابرات میگی پینگتو ببره بالا !!:n09:
DNS هات هم بگو چک کنم با مال خودم
داداش چشم بسته غیب گفتیا :n24:
یه بار دیگه نوشته من رو بخون دستت میاد.
Milad4171
07-06-2013, 08:15
دوستان این قیمت ها واقعی هستن؟؟
ینی واقعا نامحدود مخابرات یک مگ الان ۳۸ تومنه؟؟؟ دانلودش رو همون ۱۲۸ هست؟؟ یا کمتر؟؟
Koosha_Raisi
07-06-2013, 09:00
ینی واقعا نامحدود مخابرات یک مگ الان ۳۸ تومنه؟؟؟ دانلودش رو همون ۱۲۸ هست؟؟ یا کمتر؟؟
رو بیشتر هم بسته شده.
من 2 مگ دارم رو 2304
Koosha_Raisi
07-06-2013, 09:11
دوستان اینطور که به نظر می رسه سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کار افتادند.
دوستان اینطور که به نظر می رسه سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کار افتادند.
تایید میشه.من از پیشگامان سرویس دارم و سرویس gmail از دسترس خارج شده.یه نکته جالب (وحشتناک) اینه که سایتهای بانکها با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سرعت بالا باز میشن.:n13:
Armin.Computer
07-06-2013, 09:50
معمولا بیشتر از سرعت خریداری شده میده
البته من مخابرات خوزستانم
مازندران هم زیاد سرعت میده اینجا هم بیشتره
باید یک تحقیق بکنید ببینید مرکز مخابراتیتون وضعیتش چه جوریه
تایید میشه.من از پیشگامان سرویس دارم و سرویس gmail از دسترس خارج شده.یه نکته جالب (وحشتناک) اینه که سایتهای بانکها با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سرعت بالا باز میشن.
مثل ساعت فرت میره پر میکنه بجز مخابرات بقیه شرکت وضعیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر
پیشگامان بعضی ساعت فقط کندی داره
abolfazlwest72
07-06-2013, 10:58
اینجا gmail با سرعت باز میشه.
siamak_mu
07-06-2013, 11:07
دوستان برای شما هم چند روزه هر چند دقیقه یه بار قطع میشه؟ خیلی رفته رو اعصابم :n24:
این تبعیض بین iISPهای مختلف چه دلیلی داره.یادم هست چند وقت پیش این قضیه تو روزنامه ها و محافل خبری خیلی صدا کرد و از زیرساخت خواسته بودند که این تبعیض ها رو سر وسامان بدند.ولی کو گوش شنوا.احساس میکنم اینترنت کشور از یه بینظمی و بیسوادی مضمن رنج میبره.
SAHANDE3
07-06-2013, 21:47
ما جهان پنجم هم نیستیم چه برسه سوم این چه وضعی هیچ سایتی باز نمی شه :n24:
hossein019940
07-06-2013, 22:20
سایت که باز میشه فقط باید هزارتا صلوات بکشی:n02:
SAHANDE3
07-06-2013, 22:40
سایت که باز میشه فقط باید هزارتا صلوات بکشی:n02:
جالبه سایتهای خودشون به یک ثانیه نمی کشه که لود می شن اما گوگل یک ساعت
Armin.Computer
07-06-2013, 22:44
جالبه سایتهای خودشون به یک ثانیه نمی کشه که لود می شن اما گوگل یک ساعت
واسه من گوگل زیاد طول نمی کشه
دی ان اس ها رو چک کن
دوستان من گوگل کروم دارم ولی مشکل داره سایتا رو باز نمیکنه ------ رو هم چک کردم به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟
DaRiOuShJh
08-06-2013, 11:36
خدا رو شکر برای من هم بد نیس فعلا
سلام دوستان
شما هم با سرویس gtalk مشکل دارید و login نمی کنه؟
hossein019940
08-06-2013, 12:34
برو برنامه نیمباز بگیر هم یاهو و هم جیمیل میتونی کانک بشی با هر دوتا با هم آنلاین میشی حتی چنتا سرویس دیگه هم هست که میتونی کانک بشی.
در ضمن قبلش باید تو همون برنامه یه حساب باز کنی.
من با همین برنامه ای که شما میگی استفاده کردم کانک نمیشه درست میگین
Koosha_Raisi
08-06-2013, 14:40
اسکایپ و اینا هم به راهه.
Tehranshahr
08-06-2013, 15:07
اسکایپ و اینا هم به راهه.
اسکایپ که هی قطع و وصل میشه تیم هم سرعتش فوق داغونه.
vivabarca
08-06-2013, 15:11
دوستان آپ استریم 512 رو معمولا رو چند می بندن؟ من 512 دارم 159 زده آپ استریم رو! طبیعی هست ؟
amirbrad
08-06-2013, 15:54
دوستان آپ استریم 512 رو معمولا رو چند می بندن؟ من 512 دارم 159 زده آپ استریم رو! طبیعی هست ؟
واسه تهران همین 159 می بندن متاسفانه.
Gmail آزاد شد.(صلوات)
تایید میشه بعد از دوماه gmail درست لود شد.
Persian-swag
08-06-2013, 16:56
من دوروز با مخابرات اصفهان کار کردم سرویس 1 مگش عالی بود ! پینگ زیر 100 !
آخرین نسخه کروم رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{8A69D345-D564-463C-AFF1-A69D9E530F96}%26uc&ap=2.0-dev)دانلود کنید واسه Page عالیه !
Koosha_Raisi
08-06-2013, 16:59
من دوروز با مخابرات اصفهان کار کردم سرویس 1 مگش عالی بود ! پینگ زیر 100 !
مخابرات انصافا عالی سرویس میده.
من در ساعات خلوت پینگم 99 هست.
اسکایپ که هی قطع و وصل میشه تیم هم سرعتش فوق داغونه.
من امروز با مک بوک ایر داشتم تصویر اچ دی با طرف تو استرالیا رد و بدل می کردیم.
نه قطعی داشت نه چیزی.
تیم اسپیک کندههه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نگو تو رو خدا ما بلیزارد رو به تی اس می شناسیم :/
Firebirds
08-06-2013, 17:03
مخابرات انصافا عالی سرویس میده.
من در ساعات خلوت پینگم 99 هست.
من امروز با مک بوک ایر داشتم تصویر اچ دی با طرف تو استرالیا رد و بدل می کردیم.
نه قطعی داشت نه چیزی.
تیم اسپیک کندههه !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نگو تو رو خدا ما بلیزارد رو به تی اس می شناسیم :/
اتفاقا مخابرات برای Video Call افتضاحه !
شما با این سرعت تای پایین سند چه طوری اچ دی رد می کردی ؟!!!! حالا بدلش پیش کش :n02:
Koosha_Raisi
08-06-2013, 18:45
اتفاقا مخابرات برای Video Call افتضاحه !
شما با این سرعت تای پایین سند چه طوری اچ دی رد می کردی ؟!!!! حالا بدلش پیش کش :n02:
با خوبه باور کن.
فقط منطقه ای که ما هستیم پدسگا ملت زیاد دانلود می کنن پینگ بعضی دی ان اسا الان 200 بعضی 300 هست. شب میره زیر 100 اما به چه درد می خوره.
البته من 3 تا اینترنت دیگه دارم که یکیش پارس آنلاینه. همیشه بک آپ هست.
هیچی کار نمیکنه چیز میزارو میگم واسه بقیه چطوره؟
سلام دوستان.
میخواستم بدونم اینترنت مخابرات تهران و استان البرز نامحدود شده؟ یعنی اصلاً سرویسهای حجمی ندارن؟
از یک نفر شنیدم که اینترنت مخابرات کلاً نامحدود شده. این تعرفهها مربوط به تهران و البرز نمیشه؟:
Persian-swag
08-06-2013, 21:59
مال تهران و کرج نیست ! فقط نامحدوده تو این دو تا !
سلام دوستان من میتونم یوتیوب رو باز کنم ولی نمیتونم دانلود کنم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فایده ای نداره از سوکس وپی هم استفاده کردم ولی بازم مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید.
hossein019940
08-06-2013, 23:37
سلام دوستان.
میخواستم بدونم اینترنت مخابرات تهران و استان البرز نامحدود شده؟ یعنی اصلاً سرویسهای حجمی ندارن؟
از یک نفر شنیدم که اینترنت مخابرات کلاً نامحدود شده. این تعرفهها مربوط به تهران و البرز نمیشه؟:
این که برای مخابرات مازندرانه
hossein019940
08-06-2013, 23:37
سلام دوستان من میتونم یوتیوب رو باز کنم ولی نمیتونم دانلود کنم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فایده ای نداره از سوکس وپی هم استفاده کردم ولی بازم مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید.
اگه کی*رو بود میشد الان منم با پرو*کسی کار میکنم نمیتونم برم چه برسه به دانلود
mohammad.2mt
09-06-2013, 12:44
منم اینترنت 1 مگ رو 512 کردم
الکی داشتم پول مفت میدادم :n24:
Persian-swag
09-06-2013, 13:30
منم اینترنت 1 مگ رو 512 کردم
الکی داشتم پول مفت میدادم :n24:
جو نده منم میرم کم می کنما ! :n25:
mohammad.2mt
09-06-2013, 13:38
جو نده منم میرم کم می کنما ! :n25:
من که اصلا پشیمون نیستم :n09:
Persian-swag
09-06-2013, 16:20
باز دوباره این بی همه چیزا Gmail رو مختل کردن !
چیزی خردیم اطلاعاتش تو Gmail نمی تونم بازی کنم !
بچه ها دری وری آزاده هر چی خواستید بگید ولی تضمین نمی کنم بن نشید !
باز دوباره این بی همه چیزا Gmail رو مختل کردن !
چیزی خردیم اطلاعاتش تو Gmail نمی تونم بازی کنم !
بچه ها دری وری آزاده هر چی خواستید بگید ولی تضمین نمی کنم بن نشید !
شما Gmail رو با http به جای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید باز کنید
اینترنت اکسپلورر هم فعلا از همه راحت تر باز میکنه
Persian-swag
09-06-2013, 16:34
الان باز کرد ولی تا 1 ساعت پیش نه !
نه فکر نمی کنم با http باز کنه حتما باید با ssl باشه !
من گوشیم HTC هستش
خیلی راحت هم ایمیل هام رو میتونم بخونم و بفرستم
تازه خیلی راحت گوگل پلاس رو هم میتونم چک کنم
چند وقتیه با کامپیوتر نرفتم تو جیمیلم
دلیلش هم اینه که گوشی ها با پروتکل Http جیمیل رو باز میکنن.
Persian-swag
09-06-2013, 16:45
با Opera Mini میری ؟
با کروم
البته گوشی من خودش یه نرم افزار برای Gmail داره
حتی با اینترنت ایرانسل هم چک کردم هیچ مشکلی ندارم باهاش
Persian-swag
09-06-2013, 16:56
با نتت یه چک میکنی ببینی سایت ایرانسل باز میشه یا نه !
من اصلا نمی تونم بازش کنم برام چالش شده چرا با مخابرات باز نمیشه اما با شاشتل باز میشه ! اونم تو یه سیستم !
با نتت یه چک میکنی ببینی سایت ایرانسل باز میشه یا نه !
من اصلا نمی تونم بازش کنم برام چالش شده چرا با مخابرات باز نمیشه اما با شاشتل باز میشه ! اونم تو یه سیستم !
خیلی راحت باز شد
Persian-swag
09-06-2013, 17:17
مال من با مخابرات باز نمیشه ولی با اون یکی خطم باز میشه !
زنگم زدم ولی واقعا احمقانه براشون به نظر میرسه فک می کنن مرض دارم !! میگم باز نمیشه !
همه چی درسته ولی من نتونستم باز کنم !
باهالیش اینجاست که من برای خونه از داده گستر اینترنت 8 مگ گرفتم.
وقتی میرم تو بازی و اینا به همون دلیلی که میدونی قطع میشه و لگ دارم
زنگ زدم بهشون میگه نویز دارین. میگم آخه نخبه ها من با سرعت 810 کیلوبایت در ثانیه از سرورهای داخلی یا تورنت دانلود میکنم
اونوقت استارکرافت هر دقیقه 20 کیلوبایت هم اطلاعات جابجا نمیکنه چجوری اونجا قطع نمیشه.
طرف میگه نمیدونم به ما گفتن اگر کسی مشکل اینجوری داره بگین نویز دارین. :n24:
یعنی تا حالا اینجوری قانع نشده بودم.
Persian-swag
09-06-2013, 17:36
الان من تو بازی Delay دارم ولی کم و زیاد میشه !
مثلا صبح تو مپ 64 نفره ! مشکلی نبود اما نزدیک ظهر که شد یهو Lag و Delay شروع شد !
نمی دونم شلوغ میشه این طوری میشه یا چیز دیگه !
یه کار کردن که دیگه توان نداری بهش فکر کنی یعنی خسته کردن همه رو که دیگه انرژی واسه پیگیر شدن نمی مونه !
اگر نت من الان قطع شه اصلا زنگ نمیزنم چون مشکل از بالاس تا زمانی که امت برن تو انتصابات همینه .
الان من تو بازی Delay دارم ولی کم و زیاد میشه !
مثلا صبح تو مپ 64 نفره ! مشکلی نبود اما نزدیک ظهر که شد یهو Lag و Delay شروع شد !
نمی دونم شلوغ میشه این طوری میشه یا چیز دیگه !
یه کار کردن که دیگه توان نداری بهش فکر کنی یعنی خسته کردن همه رو که دیگه انرژی واسه پیگیر شدن نمی مونه !
اگر نت من الان قطع شه اصلا زنگ نمیزنم چون مشکل از بالاس تا زمانی که امت برن تو انتصابات همینه .
برای من هم همینطوره من فقط جمعه ها صبح خونه هستم.
از ساعت 9 که پامیشم بازی ها عالی هستن. تا ظهر
از ظهر هم لگ پیدا میشه هم قطعی و . . .
البته الان با روشهایی میتونم بازی کنم اما سرعت اینترنتم رو میاره پایین.
یعنی پرو اسکی فایر رو اجرا میکنم سرعتم روی 1 مگابیت فیکس میشه یعنی از یک هشتم اینترنتم میتونم استفاده کنم.
ای کاش امروز 24 خرداد بود . یه ماهه داریم حرص میخوریم. فقط دعا کنید به دور دوم نکشه. :n28:
Persian-swag
09-06-2013, 17:50
خیلی خوشبینی اگر فکر کنی بعد از نمایش ننگین درست مشه !
تازه فهمیدن چیکار کنن !
این نرم افزار ها رو چجوری تو این وضعیت خریدن نصب کردن نمی دونم !
لعنت به چین و روسیه !
امریکا هم که فقط زر میزنه اینم با این لغو تحریمش خاک برسرت حجت السلام ولمسلمین حاج آقا حسین اوباما !
Persian-swag
09-06-2013, 18:20
وزیرضد ارتباطات: نصف النهار مکه جایگزین گرینویچ شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با بهره گيري از تكنولوژي جديد مي توان در زمان ظهور، صدا و تصوير امام عصر(عج) را پخش كرد.
دكتر محمد حسين نامي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حسينيه چهارده معصوم قم با اشاره به ديدگاهش در خصوص پخش صدا و تصوير امام زمان(عج) گفت: در روايات ما آمده است كه صدا و تصوير امام عصر(عج) هنگام ظهور ايشان به مردم جهان ميرسد كه با يافتههاي جديد علمي چيز عجيبي نخواهد بود.
وي عنوان داشت: بيست و چهار نصف النهار داريم كه يكي از آن نصف النهارها از مبداء مغناطيسي صفر كعبه عبور كرده است. تلاش مي كنيم نصف النهار مبداء مكه را جايگزين نصف النهار گرينويچ كنيم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به موقعيت كعبه گفت: كعبه در مركز جهان قرار گرفته است و اينكه از سمت راست به چپ دور اين خانه عظيم ميگرديم به اين دليل است كه گردش سلولها در بدن، گردش خون در بدن، گردش زمين به دور خورشيد همه از سمت راست به چپ است و همه گردش ها در اين عالم بر اين اساس است.
نامي به دستاوردهاي علمي در خصوص لايههاي آسمان اشاره كرد و عنوان داشت: تاكنون تنها دو خاصيت لايه يونسفر را دانشمندان متوجه شده اند كه يكي از خاصيت ها اين لايه ها يونيزه شدن مولكول هاي گاز صرفا در اين لايه است كه براي ادامه حيات بشري ضروري است.
وي ادامه داد: ديگر اين كه اگر اين لايه وجود نداشت، هيچ ارتباط راديويي به وجود نمي آمد. لايه يونوسفر داراي قدرت الكتريسيته است و مبداء قدرت آينده است. با اين لايه مي توان صائقه هاي مرگبار، رانش، زلزله و طوفان را در نقاطي از جهان به وجود آورد و برخي تلاش مي كنند از اين لايه بر عليه ديگران استفاده كنند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به حمله آمريكا به عراق گفت: ارتباطات عراق در زمان حمله آمريكا به اين كشور قطع شد و يكي از فرماندهان عراقي پس ازاشغال عراق گفته بود كه آمريكايي با كسب اطلاعات خط هاي فيبر نوري از طريق يكي از مهندسين عراقي، خط هاي فيبرنوري بين قرارگاه ها را بمباران كرد.
وزیرضد ارتباطات: نصف النهار مکه جایگزین گرینویچ شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با بهره گيري از تكنولوژي جديد مي توان در زمان ظهور، صدا و تصوير امام عصر(عج) را پخش كرد.
دكتر محمد حسين نامي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حسينيه چهارده معصوم قم با اشاره به ديدگاهش در خصوص پخش صدا و تصوير امام زمان(عج) گفت: در روايات ما آمده است كه صدا و تصوير امام عصر(عج) هنگام ظهور ايشان به مردم جهان ميرسد كه با يافتههاي جديد علمي چيز عجيبي نخواهد بود.
وي عنوان داشت: بيست و چهار نصف النهار داريم كه يكي از آن نصف النهارها از مبداء مغناطيسي صفر كعبه عبور كرده است. تلاش مي كنيم نصف النهار مبداء مكه را جايگزين نصف النهار گرينويچ كنيم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به موقعيت كعبه گفت: كعبه در مركز جهان قرار گرفته است و اينكه از سمت راست به چپ دور اين خانه عظيم ميگرديم به اين دليل است كه گردش سلولها در بدن، گردش خون در بدن، گردش زمين به دور خورشيد همه از سمت راست به چپ است و همه گردش ها در اين عالم بر اين اساس است.
نامي به دستاوردهاي علمي در خصوص لايههاي آسمان اشاره كرد و عنوان داشت: تاكنون تنها دو خاصيت لايه يونسفر را دانشمندان متوجه شده اند كه يكي از خاصيت ها اين لايه ها يونيزه شدن مولكول هاي گاز صرفا در اين لايه است كه براي ادامه حيات بشري ضروري است.
وي ادامه داد: ديگر اين كه اگر اين لايه وجود نداشت، هيچ ارتباط راديويي به وجود نمي آمد. لايه يونوسفر داراي قدرت الكتريسيته است و مبداء قدرت آينده است. با اين لايه مي توان صائقه هاي مرگبار، رانش، زلزله و طوفان را در نقاطي از جهان به وجود آورد و برخي تلاش مي كنند از اين لايه بر عليه ديگران استفاده كنند.
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به حمله آمريكا به عراق گفت: ارتباطات عراق در زمان حمله آمريكا به اين كشور قطع شد و يكي از فرماندهان عراقي پس ازاشغال عراق گفته بود كه آمريكايي با كسب اطلاعات خط هاي فيبر نوري از طريق يكي از مهندسين عراقي، خط هاي فيبرنوري بين قرارگاه ها را بمباران كرد.
من که واقعا لذت بردم از اینهمه اطلاعات عالی.
اینا از اکسیژن هوا هم برای خودشون دشمن درست میکنن.
دو روز دیگه میگن نیتروژن هوا رو آمریکا پر کرده تو جو که مردها رو نازا کنن تا جمعیت ما کم بشه.
اینم لینک یونوسفر در سایت ویکی پدیا
اگر دوست دارین بخونین تا به قدرت تخیل یه ذهن پوک پی ببرین
سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوال خیلی مهم داشتم ازتون. من الان سرویس 512 نا محدود دارم از شرمکت فن آوا، مرکز مخابراتی من "سلمان فارسی" هستش که میشه منطقه ی سعادت آباد. ماهی دارم الان 35 تومن بابت این اینترنت زپرتی پول می دم ولی همیشه سرعت دانلودم روی 30 تا 34 هستش و بیشتر نمیشه!!
الان هم برای مخابرات رزرو کردم همون 512 نا محدود که میشه 20 تومن فکر کنم. نظر شما چیه؟؟ بهتر میشه یا نه؟ مثلا الان فن آوا داره به من سرعت 30 میده ، مخابرات محدودش کرده یا خودشون از عمد اینجوری می کنن؟
دوستانی که 512 دارید و یا داشتید میشه یه توضیحی بدید که کلا سرعت 512 مخابرات چقدره؟
خیلی سپاسگذارم
راستی الان پینگ من 54 هستش، آپلود من 0.23mg و دانلودم 0.21mg
nima_707
09-06-2013, 19:27
[QUOTE=perna;7685505]سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوال خیلی مهم داشتم ازتون. من الان سرویس 512 نا محدود دارم از شرمکت فن آوا، مرکز مخابراتی من "سلمان فارسی" هستش که میشه منطقه ی سعادت آباد. ماهی دارم الان 35 تومن بابت این اینترنت زپرتی پول می دم ولی همیشه سرعت دانلودم روی 30 تا 34 هستش و بیشتر نمیشه!!
الان هم برای مخابرات رزرو کردم همون 512 نا محدود که میشه 20 تومن فکر کنم. نظر شما چیه؟؟ بهتر میشه یا نه؟ مثلا الان فن آوا داره به من سرعت 30 میده ، مخابرات محدودش کرده یا خودشون از عمد اینجوری می کنن؟
دوستانی که 512 دارید و یا داشتید میشه یه توضیحی بدید که کلا سرعت 512 مخابرات چقدره؟
سلام دوست عزیز
اینجور که شما میگی به نظر من مخابرات بهتر باشه....قیمتشم که کمتره حتی میتونی 1 مگ مخابرات بگیری...
میانگین 512 مخابرات 60 70 هست...
اما بازم بستگی به مرکز مخابراتی داره....
مرسی دوست من ، اینه سرعتم. پیر شدم به خدا. آره 1 مگ 38 تومن ماهی ، الان دارم ماهی 35 تومن می دم ( با مالیات و اینا). یه مگ توی مخابرات چقدر سرعت دانلود میده؟ روی 150 اینا هست؟
nima_707
09-06-2013, 19:50
مرسی دوست من ، اینه سرعتم. پیر شدم به خدا. آره 1 مگ 38 تومن ماهی ، الان دارم ماهی 35 تومن می دم ( با مالیات و اینا). یه مگ توی مخابرات چقدر سرعت دانلود میده؟ روی 150 اینا هست؟
نمیدونم والا...
اما از کسایی که تو مرکز مخابراتیت از مخابرات سرویس میگیرن بپرسی بهتره......
موفق باشی :n01:
alichelsa
09-06-2013, 20:58
اینم مال منه
Armin.Computer
09-06-2013, 21:36
مال من با مخابرات باز نمیشه ولی با اون یکی خطم باز میشه !
زنگم زدم ولی واقعا احمقانه براشون به نظر میرسه فک می کنن مرض دارم !! میگم باز نمیشه !
همه چی درسته ولی من نتونستم باز کنم !
من از مخابرات دارم ولی خوزستان
سایت ایرانسل باز میشه
اینم مال منه
چه سرویسی داری؟
بالاخره ی نفر حرف دل ما رو زد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DaRiOuShJh
10-06-2013, 18:10
بر وبچ دانلودر اگر کسی خواست اکانت دانلود پرمیوم این سایت ها رو شریک بشه بهم خبر بده تو پروفایلم:
uploadbaz.com
imdb-dl
خیلی مثله قدیم دانلود ندارم دیگه
nima_707
10-06-2013, 18:13
بالاخره ی نفر حرف دل ما رو زد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حــــــــــرف دل مارو زیــــــاد میزنن..
اما کسی بش عمل نمیکنه...:n02:
دوستان یه سوال چطوری میشه اون local area connection رو پاک کرد یدونه جدید ایجاد کرد اخه من خیلی چیزاشو دست کاری کردم یا پاک کردم برنامه های مختلف هم هر کدوم تغییراتی توش ایجاد کردن میخوام مثل اولش شه
Persian-swag
10-06-2013, 19:01
سرعتم از سایت های اشتراک گذاری چقدر کم شده !
uploadboy / uploadbaz و ....خیلی کم شده ! کلی سریال مونده رو دستم لینکش !
DaRiOuShJh
10-06-2013, 19:10
من که آپلودبازم تموم شده فری دارم با 20-30 کیلو میگیرم پیر شدم :دی
Persian-swag
10-06-2013, 19:19
آپلود باز می خوای ؟ خو چرا منظورتو واضح نمیگی من سریع خوندم فکر کردم اکانت داری می خوای Share کنی با ملت ! فقط زیاد دان نکنیا بیچاره شم !
DaRiOuShJh
10-06-2013, 19:26
منظورم واضحه دیگه :دی
2 نفری شریکی بگیریم
البته رو آپلودباز فعلا دو دلم بشه مستقیم این یارو Imdb-dl رو بگیرم دوباره راحت تره دانلود
-----------------
دوستان اکسپرس لیچ برای من فیل شده
استقلال
چطوریاس؟:n13:
Persian-swag
10-06-2013, 19:33
انقدر اینا آشغالن زدن Expressleech رو هم مشمول افاضات عصلامی کردن !
آپلودباز خیلی خوبه خودم زیاد دان می کنم خواستی بگو برات بفرستم !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.