مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
poorya_2
01-06-2019, 23:24
درود
کسی از این سیستم مخابرات سر در میاره ؟
میخواستم انلاین ثبت نام کنم این پیغام رو میداد ---> سامانه شسکام: تلفن در حال عملیات است
desperanish
02-06-2019, 06:51
سلام دوستان
این اراجیف به چه معناست؟
افزایش محدودیت از این بخش میتوانید برای افزایش بازهی محدودیت مصرف اینترنت خود بهره ببرید.
مقدار افزایش: 1 گیگابایت
جهت نگهداری مقدار حجم وارد شده و Reset نشدن محدودسازی پس از پایان دوره ماهانه , لطفا این گزینه را تیک بزنید
مشترک گرامی؛ شیوهی محاسبهی هزینه ترافیک مازاد به صورت ثابت و به شرح زیر است:
هزینهی هر گیگابایت ترافیک مصرف شده: ۵,۰۰۰ ریال
توجه فرمایید که در محاسبهی قبض، تنها ترافیک مصرف شده محاسبه میشود و محدودیت بالا در آن تأثیری ندارد.
اون مقدار افزایش رو میتونم زیاد کنم.
یه تیک هم جهت نگهداری مقدار حجم وارد شده داره.
=========
یه سوال دیگه هم داشتم:
به بنده سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی یکماهه 160G پس پرداخت دادن.
از کجا تاریخ شروع بسته رو میتونم بفهمم؟ یعنی آغاز ماهانه از چه روزیه؟
ممنون
مدل دقیق مودم رو بگید پیدا میشه.
TP Link TD-W8961N
Superist
02-06-2019, 12:42
سلام
امروز رفتم مخابرات و اونجا همونطور که حدس می زدم سرعت رو به 1 مگ افزایش دادند. گفتم من تا الان که از اینترنت نا محدود قدیمی استفاده می کردم پس پرداخت و رو قبض بود و می خوام پیش پرداخت بکنم. گفت نمیشه چون شما از اولش پس پرداخت بودید! آیا اینطوریه که گفت و نمیشه کاری کرد و بکنم پیش پرداخت؟ گفتم ممکنه حجمم تموم بشه و خودکار شارژ بشه و هزینه قبضم بره بالا. گفت خودکار شارژ نمیشه و سرعت خیلی میاد پایین و انگار میشه 128. آیا همینطور که اون کارمند مخابرات گفته؟ اگر اینطوری باشه نگرانی ندارم. و منتظر میشم تا سر ماه دوباره شارژ بشه.
سوال دیگه که دارم اینه که می خوام وارد اکانت مخابراتم بشم. ولی می گه قبلا با این شماره تلفن اکانت ساختی که اصلا یادم نیست کی ساختم. چطوری باید نام کاربری رو ریست کرد؟ اصلا نام کاربری چیه واسه این اکانت مخابرات؟ یکی فکر کنم تو این تاپیک گفته بود؛ نام کاربری همون نام کاربری هست که مخابرات داده و ما کانکت میشیم. ولی من اونم زدم و قبول نکرد. شماره موبایلم رو هم که می دم قبول نمی کنه و می گه قبلا شما اکانت ساختید که اصلا یادم نیست کی ساختم! چطوری باید ریست کرد و از نو ساخت؟ تلفن 2020 هم که ملت رو گذاشته سر کار و جواب نمی ده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Superist
02-06-2019, 12:50
معمولا اطلاعات خط در تب ADSL قرار میگیره.
سلام میثم عزیز،
این اطلاعات خط که به دوستمون فرمودید چی رو به ما میگه که برنامه و نرم افزارهای دیگه به ما نمی تونه بگه؟ مودم من D-Link 2740U هست. سربرگ ADSL نداره. کجا باید این اطلاعات رو در تنظیمات روتر و مودم پیدا کنم؟
راستی با برنامه Speedtest این تست رو از سرعت خطم که از 256 قدیمی به 1 مگ تغییر داده شده رو گرفتم؛ آیا به نظرتون درسته؟ من بدون وصل شدن به VPN تست گرفتم.
hellbrain666
02-06-2019, 13:08
سلام
داخل پنل زده "بسته هدیه ترافیک زمان دار 80 گیگابایت ترافیک داخلی معادل 20 گیگابایت ترافیک بین الملل" ولی فقط از مدت روزش کم میشه و بجای کم شدن حجم هدیه از حجم سرویس اصلی کم میشه برای شما هم اضافه شده؟
خط من تا 12 مگ کشش داره، اگه سرویس سرشار بگیرم که از 8 تا 16 مگ میده، پینگ ام خراب میشه؟ کلا برای حفظ کیفیت پینگ ("کیفیت"!) سرعتی که میگیرم چقدر باید کمتر از کشش خطم باشه؟
امروز تونستم با مخابرات حرف بزنم، چندتا چیز فهمیدم مینویسم دیدم قبلا سوال بوده:
1- کمپین رنگین نت اگه بخرین همه حجم دوره رو یک جا همون اول بهتون میده، مثلا سه ماهه 200 گیگ بگیرین سرویستون 200 گیگ شارژ میشه، در مقابل اینکه مثلا هر ماه 1/3 اش شارژ بشه.
2- اگه کمپین بگیرین تغییر دادنش یکی گفت نشدنییه یکی دیگه گفت خیلی سخته، دردسره یحتمل.
من 512 نامحدود بودم، زنگ زدم تغییر دادم به پیش پرداخت (چون نمیتونم اعتماد کنم روی قبض یهو یه چیز مسخره نیاد با اینکه همه میگن تبدیل میشه به 128) تصمیم گرفتم 1 مگ بگیرم ببینم پینگ ام چطور میشه، اگه خوب بود شاید کمپین گرفتم ماه بعدش. خیلی هم توفیری نداره، الان 90 گیگ رو میده ماهی 50 تومن، اونطوری 3 ماهه 200 گیگ میده 150 تومن، 30 گیگ مجانی میفته.
اون Interleave رو هم تو تنظیمات مودمم پیدا نکردم ببینم برا من چه پروفایلی بستن. دو سری اطلاعات پیدا کردم برا مودمم ASUS N10-E یکی تو ADSL Statistics که اینه:
Downstream
Upstream
Hlin Scale
2106
0
Loop Attenuation(dB)
33.8
19.3
Signal Attenuation(dB)
33.8
19.3
SNR Margin(dB)
6.4
39.9
Attainable Rate(Kbps)
13132
1351
Output Power(dBm)
22.7
12.5
یکی دیگه هم داخل Router Statistics که اینه:
ADSL Line Status
SHOWTIME.L0
ADSL Mode
G992.5
Up Stream
163 kbps
Down Stream
575 kbps
Attenuation Down Stream(db)
33
Attenuation Up Stream(db)
19
SNR Margin Down Stream(db)
32.7
SNR Margin Up Stream(db)
36.6
Attainable Down Rate
13132 kbps
Attainable Up Rate
1351 kbps
Vendor ID
RETK
Firmware Version
2920bc12
CRC Errors
6
Up Stream BER
0e-7
Down Stream BER
0e-7
Up Output Power
11.5
Down Output Power
7
Down Stream ES
4
Up Stream ES
1
Down Stream SES
0
Up Stream SES
0
Down Stream UAS
0
Up Stream UAS
0
مشخصه پروفایل من رو چیه؟
Superist
02-06-2019, 13:45
سلام
شاید این سوال مربوط به بخش سوالات نرم افزاری باشه؛ اما گفتم چون بیشتر بچه ها برای جلوگیری از هدر رفتن حجمشون این برنامه یا شبیه به این رو نصب می کنند تا اینجا بپرسم. چطوری باید جلوی ارتباط برنامه ها به اینترنت و جلوگیری از آپدیت و رد و بدل کردن اطلاعات رو در برنامه NetLimiter 4 Pro گرفت؟
ممنون
franchescaolsonEqP
02-06-2019, 16:49
سلام دوستان
این اراجیف به چه معناست؟
افزایش محدودیت از این بخش میتوانید برای افزایش بازهی محدودیت مصرف اینترنت خود بهره ببرید.
مقدار افزایش: 1 گیگابایت
جهت نگهداری مقدار حجم وارد شده و Reset نشدن محدودسازی پس از پایان دوره ماهانه , لطفا این گزینه را تیک بزنید
مشترک گرامی؛ شیوهی محاسبهی هزینه ترافیک مازاد به صورت ثابت و به شرح زیر است:
هزینهی هر گیگابایت ترافیک مصرف شده: ۵,۰۰۰ ریال
توجه فرمایید که در محاسبهی قبض، تنها ترافیک مصرف شده محاسبه میشود و محدودیت بالا در آن تأثیری ندارد.
اون مقدار افزایش رو میتونم زیاد کنم.
یه تیک هم جهت نگهداری مقدار حجم وارد شده داره.
=========
یه سوال دیگه هم داشتم:
به بنده سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی یکماهه 160G پس پرداخت دادن.
از کجا تاریخ شروع بسته رو میتونم بفهمم؟ یعنی آغاز ماهانه از چه روزیه؟
ممنون
فک کنم منظورش همون ترافیک اضافه هست که بعد از تموم شدن حجم اصلی میشه خرید.اون تیکم برای اینه که مقدار حجمی که مشخص کردی برای ماه های بعد هم به همون اندازه به حجم اصلی اضافه کنه.مثلا هر ماه 10 گیگ به 40 گیگ اضافه کنه.
شروع بسته تو ' سابقههای کاربری>سرویسهای خریداری شده ' زده.
mohsenP3000
02-06-2019, 17:04
سلام دوستان
آیا مخابرات تهران اجازه داشته که بدون اطلاع طرح من رو که 512 نامحدود بوده به 2 مگ محدود تغییر بده.
امروز سرویسم قطع بود زنگ زدم گفتن سرویس های قبلی قطع شده و الان این رو وصل می کنیم.
کارشون قانونی بوده؟ می شه شکایت کرد؟ کسی تجربه ای داشته؟
دوستانی که این مشکل رو دارن با سامانه 195 تماس بگیرن و ثبت شکایت کنند.
بعد 24 ساعت سرعت رو به 8 و محدودیت حجم از 40 گیگ به 80 گیگ رسید. (بین المللی)
mohsenP3000
02-06-2019, 17:05
سلام
منم مشکل دوستمون آقا محسن رو دارم. من اینترنت قدیمی نامحدود 256 داشتم که از دیشب انگار تغییر کرده و سرعت دنلودم از 30 رسید به 110 - 140! معلوم سرویس عوض شده. آیا این 1 مگ هست یا 2 مگ؟ به نظر 1 مگ باشه. زنگ زدم 2020 ولی خطها شلوغه و هنوز موفق نشدم صحبت کنم. البته در مورد من قبلا 2 بار از طریق اس ام اس به گوشی هشدار و خبر دادند که خطم باید تغییر بکنه ولی من اقدامی نکردم و ترجیح دادم همون سرعت افتضاح 256 با سرعت دنلود 30 رو داشته باشم. خودمم از اون سرعت خسته شدم. من بیشتر فیلم و سریال از سایتهای ایرانی می گیرم. آیا سرعت 1 مگ 1 ماه برام کافیه؟ ماهی 20 تومن پیش پرداخت رو می خوام بگیرم که خودکار شارژ نشه سر ماه قبض زیاد بیاد و هر وقت تموم شد بگیرم.
یه سوال دیگه که دارم اینه که فیلم و سریال هایی که از سایتهای ایرانی می گیریم ترافیک داخلی حساب میشه یا خارجی؟
دوستان نکته و کمکی اگر می دونید بفرمائید برای من که با طرح قدیم نامحدود کار کردم و با این جدیدها زیاد آشنا نیستم.
ممنون
بعد 24 ساعت سرعت رو به 8 و محدودیت حجم از 40 گیگ به 80 گیگ رسید. (بین المللی)
بعد 24 ساعت سرعت رو به 8 و محدودیت حجم از 40 گیگ به 80 گیگ رسید. (بین المللی)دوست عزیز شما برای تغییر سرویس شکایت لازم نیست
زنگ بزنی برات عوض میکنند
الان سرعت شما ۸ شده مسلما پول ۸ من رو ازت میگیرن نه ۲ مگ رو
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
GHAGHALEELEE
02-06-2019, 18:23
سلام
مخابرات به من میگه خطتت خیلی نویز داره و کشش 2 مگ رو به زور داره ، اگر isp رو تغییر بدم باز هم همین 2 مگ رو میگرم یا مخابراتیه داره خالی میبنده ؟ تو مودم ماکزیمم کشش خط رو زده 1500 مگابیت :n28:
mohsenP3000
02-06-2019, 18:30
دوست عزیز شما برای تغییر سرویس شکایت لازم نیست
زنگ بزنی برات عوض میکنند
الان سرعت شما ۸ شده مسلما پول ۸ من رو ازت میگیرن نه ۲ مگ رو
فرمایش شما صحیح ولی منظور من با همون مبلغ 25 تومن بود.
وگرنه خب بدیهی هست که پول بیشتر بدید حجم بیشتر می گیرید.
الان شما حجم و نوع سرویس رو دقیقا از چه سایتی چک می کنید. لینک بدید تا بررسی کنم.
من چندنا چیز جدید فهمیدم:
1- اون سرویس 8 مگ من فعال نمیشه چون دقیقا تا من سرویس خریدم اون 20 گیگ هدیه رو دادن و اون باید تموم بشه.
2- اون که من رو 512 گیر کرده بودم رو بالاخره پشتیبانی درست کرد و اومدم رو 2 مگ.
چیزی که نمیدونم (یعنی جوابای متناقض گرفتم) اینه که اگه من وسط ماه اون 8 مگ رزروم رو فعال کنم، چقدر رو قبض میاد. بعید میدونم اینقدر سیستمشون درست حسابی باشه که 15 روز رو مثلا روز شمار 2 مگ حساب کنه و 15 روز بعد تبدیل بشه به پس پرداخت.
سلام
داخل پنل زده "بسته هدیه ترافیک زمان دار 80 گیگابایت ترافیک داخلی معادل 20 گیگابایت ترافیک بین الملل" ولی فقط از مدت روزش کم میشه و بجای کم شدن حجم هدیه از حجم سرویس اصلی کم میشه برای شما هم اضافه شده؟
مال منم اضافه شده ولی فعلا چیزی از حجم هیچکدوم کم نشده
فرمایش شما صحیح ولی منظور من با همون مبلغ 25 تومن بود.
وگرنه خب بدیهی هست که پول بیشتر بدید حجم بیشتر می گیرید.
الان شما حجم و نوع سرویس رو دقیقا از چه سایتی چک می کنید. لینک بدید تا بررسی کنم.
از اینجا
پینگ برای شما هم خراب شده؟ با 4.2.2.4 رفته رو 190 اینا. یه مدت خوب اومده بود پایین رسیده بود حدود 110 حتی.
misam5526
02-06-2019, 23:27
TP Link TD-W8961N
ببینید در اطلاعات مودم قسمتی رو میتونید پیدا کنید که عبارت interleaver depth نوشته شده باشه؟
misam5526
02-06-2019, 23:31
سلام میثم عزیز،
این اطلاعات خط که به دوستمون فرمودید چی رو به ما میگه که برنامه و نرم افزارهای دیگه به ما نمی تونه بگه؟ مودم من D-Link 2740U هست. سربرگ ADSL نداره. کجا باید این اطلاعات رو در تنظیمات روتر و مودم پیدا کنم؟
راستی با برنامه Speedtest این تست رو از سرعت خطم که از 256 قدیمی به 1 مگ تغییر داده شده رو گرفتم؛ آیا به نظرتون درسته؟ من بدون وصل شدن به VPN تست گرفتم.
اون بحث پروفایل فست نبودن برای خطوط 2 مگ به بالا یا خطوطی با نویز خیلی زیاد مطرح میشه. برای شما همه چیز عادیه و نیازی ندارید به دنبال کردن این بحث.
mohsenP3000
03-06-2019, 08:26
از اینجا
20 گیگ هم هدیه دادن. فکر کنم این به همه باشه.
Superist
03-06-2019, 12:23
سلام
امروز نمی دونم چه اتفاق یا معجزه ای شد که اجازه داد با شماره موبایلم که پیش از این قبول نمی کرد اکانت بسازم و وارد حساب کاربری بشم. اما دو سوال:
1- آدرسی که من اکانت ساختم و وارد اکانتم میشه اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/welcome آیا شما هم از همین آدرس وارد میشید و بعد روی دکمه سبز "مخابرات من" می زنید و وارد حساب کاربریتون می شید؟
2- من وارد قسمت گزینه "اینترنت" بعد روی "مشاهده ریز مصرف" می زنم تا ببینم مصرفم بعد از سه روز تبدیل از 256 به 1 چطوره؛ ولی تاریخ روز ماه سال رو که تغییر می دم هیچ نتیجه ای نمایش نمی ده. و وقتی روی گزینه "مشاهده وضعیت سرویس" می زنم تصویر پایین رو میاره که قسمت قرمز رنگ رو اینطوری نشون می ده. می بینید که قسمت قرمز رنگ نوشته 102 مگابایت مصرف شده و اون خط باریک نوشته حجم باقیمانده 1 مگ :n04::n02:. پایین تصویر هم که واضح است. من این قسمت رو نمی فهمم یعنی چی یا این قسمت برای من ناقص و اشتباه کار می کنه. اگر تجربه ای از این تنظیم دارید ممنون که به من جواب می دهید :n16:.
Superist
03-06-2019, 23:28
سلام
من در پنلم به "سابقه های کاربری" و سپس به "سرویس های خریداری شده" رفتم و تاریخ 1398/02/31 رو به عنوان خرید و تغییر سرعت از 256 قدیمی نامحدود به سرویس 1 مگابایت استاندارد غیر حجمی مشخص کرده. در حالیکه من در تاریخ 1398/03/10 متوجه افزایش سرعت شدم و بین روز 31 اردیبهشت تا شب ساعت 9 و 10 روز 10 خرداد (چیزی حدود 11 روز) سرعت من مثل قدیم بود و من از سرعت و حجم طرح جدید استفاده نکردم.
سوال دیگه اینکه این تاریخ 1398/02/31 که در بالا در مسیری که گفتم نوشته تاریخی هست که حجم مصرف من به پایان می رسه؟ اگر استفاده نکنم و مثلا 20 گیگ بمونه حجم من می سوزه یا به شارژ ماه بعد منتقل و اضافه میشه؟ و اینکه اگر من زودتر از این تاریخ 31 هر ماه تمام حجم رو مصرف کنم (مثلا هفت روز دیگه در روز 20 همین ماه خرداد که الان هستیم) تا روز 31 خرداد سرعت من به 128 کاهش پیدا می کنه و در روز 31 بطور خودکار حجم من شارژ و دوباره سرعت من به مثل قبل (سرعت من 1 مگ هست) میشه؟
ممنون از راهنمایی و کمک شما :n16:
سلام
من در پنلم به "سابقه های کاربری" و سپس به "سرویس های خریداری شده" رفتم و تاریخ 1398/02/31 رو به عنوان خرید و تغییر سرعت از 256 قدیمی نامحدود به سرویس 1 مگابایت استاندارد غیر حجمی مشخص کرده. در حالیکه من در تاریخ 1398/03/10 متوجه افزایش سرعت شدم و بین روز 31 اردیبهشت تا شب ساعت 9 و 10 روز 10 خرداد (چیزی حدود 11 روز) سرعت من مثل قدیم بود و من از سرعت و حجم طرح جدید استفاده نکردم.
سوال دیگه اینکه این تاریخ 1398/02/31 که در بالا در مسیری که گفتم نوشته تاریخی هست که حجم مصرف من به پایان می رسه؟ اگر استفاده نکنم و مثلا 20 گیگ بمونه حجم من می سوزه یا به شارژ ماه بعد منتقل و اضافه میشه؟ و اینکه اگر من زودتر از این تاریخ 31 هر ماه تمام حجم رو مصرف کنم (مثلا هفت روز دیگه در روز 20 همین ماه خرداد که الان هستیم) تا روز 31 خرداد سرعت من به 128 کاهش پیدا می کنه و در روز 31 بطور خودکار حجم من شارژ و دوباره سرعت من به مثل قبل (سرعت من 1 مگ هست) میشه؟
ممنون از راهنمایی و کمک شما :n16:بله حجمتون میسوزه مگر اینکه حجم اضافه خریداری کرده باشید
سر ماه هم حجمتون مجدد شارژ میشه اگر پس پرداخت هستید
اون ۱۱ روز هم سیستمشون مشکل داشته سرعت شما زیاد نشده بوده
ولی از خرداد این کار رو انجام دادند
Xx Hossein xX
04-06-2019, 10:54
این هدیه ای که دادن خیلی جالبه.
اول حجم عادی سرویس مصرف میشه بعد هدیه مصرف میشه؟ :n02:
سرویس نا محدودمو توی تهران حجمی کردن میشه شکایت کرد؟بعد کیفیتش به شدت افت کرده. سرعتش رو میشه تغییر داد؟
GHAGHALEELEE
04-06-2019, 19:17
یکی سوال ما رو جواب میده
سلام
مخابرات به من میگه خطتت خیلی نویز داره و کشش 2 مگ رو به زور داره ، اگر isp رو تغییر بدم باز هم همین 2 مگ رو میگرم یا مخابراتیه داره خالی میبنده ؟ تو مودم ماکزیمم کشش خط رو زده 1500 مگابیت :n28:
یکی سوال ما رو جواب میده
خب اگه مودم هم حرف مخابرات رو تائید می کنه دیگه جای شک و شبهه نمی مونه.
شرکت دیگه هم برین خیلی فرق نمی کنه. یه مختصری بالا پایین میشه.
ممکنه بشه 2.5 مگ
mohsenP3000
04-06-2019, 20:28
سرویس نا محدودمو توی تهران حجمی کردن میشه شکایت کرد؟بعد کیفیتش به شدت افت کرده. سرعتش رو میشه تغییر داد؟
آره داداش زنگ بزن 195. من شکایت کردم، حجمم رو دو برابر کردن.
mohsenP3000
04-06-2019, 20:31
سلام
امروز نمی دونم چه اتفاق یا معجزه ای شد که اجازه داد با شماره موبایلم که پیش از این قبول نمی کرد اکانت بسازم و وارد حساب کاربری بشم. اما دو سوال:
1- آدرسی که من اکانت ساختم و وارد اکانتم میشه اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/welcome آیا شما هم از همین آدرس وارد میشید و بعد روی دکمه سبز "مخابرات من" می زنید و وارد حساب کاربریتون می شید؟
2- من وارد قسمت گزینه "اینترنت" بعد روی "مشاهده ریز مصرف" می زنم تا ببینم مصرفم بعد از سه روز تبدیل از 256 به 1 چطوره؛ ولی تاریخ روز ماه سال رو که تغییر می دم هیچ نتیجه ای نمایش نمی ده. و وقتی روی گزینه "مشاهده وضعیت سرویس" می زنم تصویر پایین رو میاره که قسمت قرمز رنگ رو اینطوری نشون می ده. می بینید که قسمت قرمز رنگ نوشته 102 مگابایت مصرف شده و اون خط باریک نوشته حجم باقیمانده 1 مگ :n04::n02:. پایین تصویر هم که واضح است. من این قسمت رو نمی فهمم یعنی چی یا این قسمت برای من ناقص و اشتباه کار می کنه. اگر تجربه ای از این تنظیم دارید ممنون که به من جواب می دهید :n16:.
سلام به 195 زنگ زدید؟
خیلی عجیبه چرا حجمی براتون نمونده؟
Superist
05-06-2019, 11:56
سلام به 195 زنگ زدید؟
خیلی عجیبه چرا حجمی براتون نمونده؟
سلام
ظاهرا این عکس و نمودار که گرفتم و گذاشتم اشتباه خود سیستم هست و من اول از اون آدرس که در پستم گفتم رفتم و اکانت مخابرات ساختم ولی بعدا با کمک دوستمون hellbrain666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز و راهنمایی ایشون در آدرس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد اکانت شدم. از پشتیبانی مخابرات در اکانتم هم پرسیدم قضیه این آدرس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/welcome چیه و گفت مشکلی نیست و هر دو سایت و صفحه برای مخابرات و ساخت اکانت هست ولی خوب دومی امکانات بیشتر مثل ریز مصرف اینترنت و طراحی درست تری داره. الان نمودار حجمم تصویری هست که در پایین گذاشتم ولی سوالم اینه که چرا کم نمیشه. الان تصویر زیر دو روزه که اعداد رو همون نشون می ده در حالیکه من در این دو روز 6 گیک رو فکر کنم دنلود کردم. آیا این نمودار بصورت real-time آپدیت میشه یا هفتگی هست؟
AMIR-AIRGUNNER
05-06-2019, 12:51
دوستان حجم مصرفی برای شما درست حساب میشه ؟!
من طرح سحرخیز دارم صبح حدود 8 گیگ داخلی دانلود کردم فقط 1.5 گیگ از حجم شبانه کم شد ولی ساعت 11 که دوباره نگاه کردم 3 گیگ هم از حجم روزانه کم شده !
اصلا معلوم نیست که با چه الگوریتیمی حجم کم میکنه !
شاید بازه زمانش بین 5 تا 11 نیست ؟!
franchescaolsonEqP
05-06-2019, 18:41
سایت مشکل داره برا منم 3 روزی میشه که آمار تکون نخورده.ولی قسمت "ریز مصرف اینترنت " کل حجم مصرفی رو درست زده.اگه نگران حجم هستید از اونجا چک کنید.
SPIRIT PALST III
06-06-2019, 10:53
سلام
در مورد ترافیک داخلی مخابرات یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید...
برای دانلود انیمیشن و بازی کامپیوتری دوستان می دونن چه سایت هایی هست که مخابرات ترافیک داخلی حساب می کنه؟؟؟
نکته دیگه در همین مورد لینک فایل پی دی اف سایت هایی که مخابرات ترافیک داخلی حساب می کنه رو توی سایت مخابرات تهران من هر چی گشتم پیدا نکردم ولی توی گوگل سرچ می کنم هست!!! شما اگه لینک فایلش رو می دونید لطفا بدین، می خواستم مطعن بشم همینی هست که توی گوگل هست یا نه... .
مرسی
misam5526
06-06-2019, 11:58
سلام
برای دانلود انیمیشن و بازی کامپیوتری دوستان می دونن چه سایت هایی هست که مخابرات ترافیک داخلی حساب می کنه؟؟؟
نکته دیگه در همین مورد لینک فایل پی دی اف سایت هایی که مخابرات ترافیک داخلی حساب می کنه رو توی سایت مخابرات تهران من هر چی گشتم پیدا نکردم ولی توی گوگل سرچ می کنم هست!!! شما اگه لینک فایلش رو می دونید لطفا بدین، می خواستم مطعن بشم همینی هست که توی گوگل هست یا نه... .
مرسی
همین صفحات پیش جواب سوال شما به طور کامل داده شده. یه ده پونزده ضفحه قبل رو چک کنید پیداش میکنید.
franchescaolsonEqP
06-06-2019, 14:26
سلام
مرسی
اون pdf قدیمیه و دیگه ارزشی نداره الان همه ی isp ها باید از لیست فناوری اطلاعات پیروی کنن.
g2b ito رو تو گوگل سرچ کنید فهرست تعرفه ترجیحی رو براتون میاره./
franchescaolsonEqP
06-06-2019, 14:32
سلام
مرسی
اون لیست قدیمیه . الان همه آی اس پی ها باید از لیست فناوری اطلاعات پیروی کنن.
g2b ito رو گوگل سرچ کن>> فهرست تعرفه ترجیحی
ورداشتن سرویسو خودسر تغییر دادن !!
مشتری گرامی سلام
از اینکه در چند روز اخیر مشکلات رخ داده در سرویس اینترنت پرسرعت را با شکیبایی متحمل شدید، سپاسگزاریم. ضمن عرض پوزش، به پاس قدردانی از همراهی تان هدیه ای به میزان 20 گیگابایت برای شما فعال کرده ایم كه تا پايان خرداد قابل استفاده مي باشد. توجه داشته باشید که با اعمال سیاست مصرف منصفانه (FUP) از اول خرداد، در صورت اتمام ترافیک مجاز ماهانه، سرعت اینترنت شما به 128 کیلوبیت بر ثانیه کاهش یافته که در اینصورت می توانید برای بازگشت به سرعت اولیه، از قسمت عملیات های حساب اقدام به محدود سازی ترافیک تا پایان دوره و یا از طریق منوی مرکز خرید، نسبت به خرید حجم اضافه اقدام نمایید.
mohsenP3000
07-06-2019, 01:01
دوستان فایل ها مون رو در چه سایتی آپلود کنیم که ترافیک داخلی حساب شه؟
کلی فایل دارم که باید آپلود شه، امنیت مهم نیست فقط ترافیک داخلی حساب شه.
شدیدا به کمک تون نیاز دارم.
SPIRIT PALST III
07-06-2019, 09:03
سایت trainbit اموزش خاصی نداره. اول ثبت نام میکنید. بعد وارد قسمت فایلهای من در پنل میشید. از قسمت اپلود از ادرس، یک کادر باز میشه که لینک یا لینکهای مورد نظر رو کپی میکنید. بعد اپلود رو شروع میکنید. فایلها بعد از اپلود به فضای "فایلهای من" اضافه میشه و میتونید دانلودشون کنید.
دوستان فایل ها مون رو در چه سایتی آپلود کنیم که ترافیک داخلی حساب شه؟
کلی فایل دارم که باید آپلود شه، امنیت مهم نیست فقط ترافیک داخلی حساب شه.
شدیدا به کمک تون نیاز دارم.
توی پست بالایی که نقل قول کردم توضیح داده...
من هنوز تست نکردم...شما اگه تست کردی اوکی بود بی زحمت به من هم اطلاع بده...مرسی
Superist
07-06-2019, 11:19
سلام
دوستان نمودار مصرف روزانه شما مثل مال من در پنل خالی هست و چیزی رو نشون نمی ده یا برای شما مصرف روزانه رو نمایش می ده؟ از داخل پنل یک سوال از پشتیبانی درباره این قسمت پرسیدم جوابی نداد. شاید هنوز این قسمت رو فعال نکردند.
hosein_artist
07-06-2019, 12:37
با درود خدمت دوستان من 3 سال اینترنت نامحدود 1 مگ داشتم که متوجه شدم ظاهرا مخابرات سرخود و خلاف قرار دادی که با من داشته برداشته حجمی کرده و سرعت 4 مگ کرده.با هزار مکافات وارد پنل کاربری شدم و متوجه شدم 240 گیگ حجم برام در نظر گرفتن.حالا سوال من اینه که بعد از پایان این حجم چه اتفاقی میوفته؟سرعتم برمیگرده به 1 مگ سابق یا کمتر میشه؟قبض تلفن چند برایر میاد؟ آخه این چه مملکتی هست باهات قرار داد هم دارن هر غلظی که دلشون میخواد میکنن .عجب گیری اقتادیم
سلام دوستان
برای بررسی وضعیت سرویس به کدام آدرس باید رفت . قدیمیو را من هرچی میزنم وارد نمی شود .
SPIRIT PALST III
07-06-2019, 20:32
سلام دوستان
برای بررسی وضعیت سرویس به کدام آدرس باید رفت . قدیمیو را من هرچی میزنم وارد نمی شود .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SPIRIT PALST III
07-06-2019, 20:34
سلام
دوستان نمودار مصرف روزانه شما مثل مال من در پنل خالی هست و چیزی رو نشون نمی ده یا برای شما مصرف روزانه رو نمایش می ده؟ از داخل پنل یک سوال از پشتیبانی درباره این قسمت پرسیدم جوابی نداد. شاید هنوز این قسمت رو فعال نکردند.
واسه من هم خالی هستش...
Hosseinymy
07-06-2019, 22:01
توی پست بالایی که نقل قول کردم توضیح داده...
من هنوز تست نکردم...شما اگه تست کردی اوکی بود بی زحمت به من هم اطلاع بده...مرسی
دانلود از trainbit تا جند روز پیش برا من داخلی حساب میشد.امروز به هوای اینکه داخلی حساب میشه 8گیگ ازش دانلود کردم اومدم تو پنل دیدم 32گیگ کم شده! ریز مصرف امروز رو هم نگاه کردم مصرف داخلی صفر بود و کل اون 8گیگ بین الملل حساب شده بود :/
ویرایش:الان لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات رو چک کردم سرور های tb28وtb29 از لیست حذف شدن و فقط سرورهای tb30وtb31 داخلی حساب میشن!حواستون باشه خلاصه
SPIRIT PALST III
08-06-2019, 09:19
دانلود از trainbit تا جند روز پیش برا من داخلی حساب میشد.امروز به هوای اینکه داخلی حساب میشه 8گیگ ازش دانلود کردم اومدم تو پنل دیدم 32گیگ کم شده! ریز مصرف امروز رو هم نگاه کردم مصرف داخلی صفر بود و کل اون 8گیگ بین الملل حساب شده بود :/
ویرایش:الان لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات رو چک کردم سرور های tb28وtb29 از لیست حذف شدن و فقط سرورهای tb30وtb31 داخلی حساب میشن!حواستون باشه خلاصه
اگه امکانش هست لطفا یه مقدار توضیح میدید...این سرورهایی که گفتید همش برای trainbit هست دیگه درسته؟...الان دو تا سرور حذف شده و اون دوتای دیگه هست هنوز نتیجه چی میشه؟؟ یعنی هر چی لینک از trainbit دانلود کنیم دیگه داخلی حساب نمیشه؟؟
سایت دیگه ای مثل trainbit هست که دانلود ازش داخلی حساب بشه؟؟
Hosseinymy
08-06-2019, 12:31
اگه امکانش هست لطفا یه مقدار توضیح میدید...این سرورهایی که گفتید همش برای trainbit هست دیگه درسته؟...الان دو تا سرور حذف شده و اون دوتای دیگه هست هنوز نتیجه چی میشه؟؟ یعنی هر چی لینک از trainbit دانلود کنیم دیگه داخلی حساب نمیشه؟؟
سایت دیگه ای مثل trainbit هست که دانلود ازش داخلی حساب بشه؟؟
سایت trainbit یه خوبی که داره اینه که میتونی با لینک فایل آپلود کنی.من هم همه فایل هایی که میخواستم با لینک دانلود کنم اول تو این سایت آپلود میکردم(در واقع خود سنتر آپلود میکنه)و بعد دانلود میکردم تا داخلی حساب بشه.تا جایی هم که یادم میاد همه فایل هایی که دانلود میکردم از این دو سرور29و28 بوده و از سرور 30و31دانلود نداشتم و الان این دو سرور از لیست سایت های داخلی حذف شده و دیگه عملا
دانلود از این سایت داخلی حساب نمیشه(البته نمیدونم آپلود فایل از کامپیوتر روی این سایت داخلی حساب میشه یا بین الملل خودتون باید تست کنید)
الان آپلودسنترهایی که دانلود ازشون داخلی حساب میشه uploadboyوshatelland(فقط مشترکین شاتل میتونن تو سنترش فایل آپلود کنن)هستش.تو آپلودبوی هم تا چند وقت پیش میشد با لینک فایل آپلود کرد که جدیدا این قابلیت رو هم برای اکانت های رایگان برداشتن!
magiteq1
08-06-2019, 17:13
جهرمی زنگ زده 2020
تماس ناشناس وزير ارتباطات با پشتیبانی اینترنت مخابرات در مورد قطعي اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsenP3000
08-06-2019, 19:39
قابل توجه دوستان و اساتید گرامی.
اخبار 18:30 هم امروز نشون داد، اگر شکایتی دارید نسبت به تغییر سرویس تون و حجم بین الملل تون به 195 زنگ بزنید.
شماره ملی - خط موبایل به نام همون کد ملی برای اعتراض کافی هست.
George Shelly
08-06-2019, 22:22
جهرمی زنگ زده 2020
تماس ناشناس وزير ارتباطات با پشتیبانی اینترنت مخابرات در مورد قطعي اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمایش مسخزه
mohsenP3000
09-06-2019, 10:20
نمایش مسخزه
آقای وزیر یه ذره شل صحبت نمی کردن؟
سه ماهه طرح دو مگ با سرعت 4 برابری، 40 گیگ رو گرفتم و سرعتم حدود 7_8 مگابيت بود و دانلود هم حدود 850 کیلوبایت. از اول خرداد با دو سه دقیقه قطعی سرعت اینترنتم اومده روی 2 مگ و دانلود هم حدود 250_300 و چند بار پشتیبانی زنگ زدم میگن همینه که هست و بستگی به شبکه داره و شاید تا 8 هم سرعت بده.
از یک شرکت سه_پاهی بیشتر از این انتظار نباید داشت!
سلام
سایت آپلود سنتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی مخابرات بصورت داخلی حساب میشد
ولی چند روزیست که بین الملل حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!. توجه کنید
با این حساب باید با نرافیک داخلی دانلود خداحافظی کرد
سایت trainbit یه خوبی که داره اینه که میتونی با لینک فایل آپلود کنی.من هم همه فایل هایی که میخواستم با لینک دانلود کنم اول تو این سایت آپلود میکردم(در واقع خود سنتر آپلود میکنه)و بعد دانلود میکردم تا داخلی حساب بشه.تا جایی هم که یادم میاد همه فایل هایی که دانلود میکردم از این دو سرور29و28 بوده و از سرور 30و31دانلود نداشتم و الان این دو سرور از لیست سایت های داخلی حذف شده و دیگه عملا
دانلود از این سایت داخلی حساب نمیشه(البته نمیدونم آپلود فایل از کامپیوتر روی این سایت داخلی حساب میشه یا بین الملل خودتون باید تست کنید)
الان آپلودسنترهایی که دانلود ازشون داخلی حساب میشه uploadboyوshatelland(فقط مشترکین شاتل میتونن تو سنترش فایل آپلود کنن)هستش.تو آپلودبوی هم تا چند وقت پیش میشد با لینک فایل آپلود کرد که جدیدا این قابلیت رو هم برای اکانت های رایگان برداشتن!
عجب. داستانی داریم سر داخلی و بین الملل ها.اه اه.
آمریکا تو چه فکریه... ایرانی دنبال آپلودسنتر ترافیک داخلیه
دوستان، من همیشه وقتی اینترنتم تموم میشه میرم برای دفعه بعد شارژ میکنم. حالا اگه بخوام قبلش شارژ کنم و سرویس مورد نظر رو انتخاب کنم و پول بریزم، مشکلی که پیش نمیاد؟ یعنی مثلاً الآن یک ماهه 4 مگ دارم که 2 روز دیگه تموم میشه و امروز سرویس بعدی رو پول بدم و انتخاب کنم، اون پایین توی قسمت «سرویس رزرو شما» اضافه میشه دیگه؟
انقدر سیستم مخابرات عجیب و داغونه که بعید نیست پول بریزیم و بعد قاطی کنه و یه گندی بزنه بهش که برای ماه بعد شارژ نشه و بعد 10 ساعت علاف بشم که هی زنگ بزنم و فلان و چنان.
misam5526
11-06-2019, 17:40
دوستان، من همیشه وقتی اینترنتم تموم میشه میرم برای دفعه بعد شارژ میکنم. حالا اگه بخوام قبلش شارژ کنم و سرویس مورد نظر رو انتخاب کنم و پول بریزم، مشکلی که پیش نمیاد؟ یعنی مثلاً الآن یک ماهه 4 مگ دارم که 2 روز دیگه تموم میشه و امروز سرویس بعدی رو پول بدم و انتخاب کنم، اون پایین توی قسمت «سرویس رزرو شما» اضافه میشه دیگه؟
انقدر سیستم مخابرات عجیب و داغونه که بعید نیست پول بریزیم و بعد قاطی کنه و یه گندی بزنه بهش که برای ماه بعد شارژ نشه و بعد 10 ساعت علاف بشم که هی زنگ بزنم و فلان و چنان.
مشکلی نداره. به سرویس رزرو اضافه میشه و بعد تموم شدن سرویس فعلیتون فعال میشه. (یا با تلفن براتون فعال میکنن)
mohsenP3000
11-06-2019, 21:01
دوستان سایت شاتل لند هم ترافیکش خارجی (بین الملل) شده از دیروز.
بقیه دوستان هم چک کنن. منتظر نظر دوستان هستم.
misam5526
11-06-2019, 21:20
دوستان سایت شاتل لند هم ترافیکش خارجی (بین الملل) شده از دیروز.
بقیه دوستان هم چک کنن. منتظر نظر دوستان هستم.
تست کردم. اپلودسنتر شاتلند به ای پی **.129.182.94 داخلی حساب شد ترافیکش.
mohsenP3000
11-06-2019, 23:09
تست کردم. اپلودسنتر شاتلند به ای پی **.129.182.94 داخلی حساب شد ترافیکش.
متشکرم نمی دونم چرا برای من بین الملل میندازه.
hassan-mm
12-06-2019, 10:56
سلام
اقا من چند روز پینگم تو تهران از 4 به 11 شده
کیفیت خطمم خوبه
مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
edomanoo
13-06-2019, 06:14
سلام
دوستان این دو روز قطعی پی در پی کسی نداره . وصل نمیشه یا اگر هم بشه تا شروع دانلود میزارم 1 مگ دانلود میکنه قطع میشه . همچین مشکل کسی نداره؟
2 مگ نامحدود داشتم تبدیل کردن به 16 مگ حجمی
hellbrain666
13-06-2019, 13:44
سلام
دوستان این دو روز قطعی پی در پی کسی نداره . وصل نمیشه یا اگر هم بشه تا شروع دانلود میزارم 1 مگ دانلود میکنه قطع میشه . همچین مشکل کسی نداره؟
2 مگ نامحدود داشتم تبدیل کردن به 16 مگ حجمی
من هم قطعی دارم. تماس هم میگیرم به صورت ضبط شده میگه مشکل دارید و در حال رفع هستیم و ...
Superist
13-06-2019, 14:46
سلام
این قسمت "ریز مصرف اینترنت" در "حساب کاربری" برای من واضح نیست یا برای شما هم همینطوره؟ سیستم و روش محاسبه یا شروع و پایان مصرف رو نمی فهمم چطوری اندازه گیری و طبقه بندی می کنند. در تصویر زیر که می بینید از تاریخ 22 تا 23 خرداد که با علامت قرمز مشخص کردم اون روبرو مصرف رو نوشته 9339 مگابایت؟! در حالیکه طبق همین جدول دریافت من بیشتر از 2500 مگابایت نمیشه. چطوری به عدد 9 گیگ و سیصد و خورده ای رسیده و مصرف رو اینطوری نشون داده؟
misam5526
13-06-2019, 15:04
سلام
این قسمت "ریز مصرف اینترنت" در "حساب کاربری" برای من واضح نیست یا برای شما هم همینطوره؟ سیستم و روش محاسبه یا شروع و پایان مصرف رو نمی فهمم چطوری اندازه گیری و طبقه بندی می کنند. در تصویر زیر که می بینید از تاریخ 22 تا 23 خرداد که با علامت قرمز مشخص کردم اون روبرو مصرف رو نوشته 9339 مگابایت؟! در حالیکه طبق همین جدول دریافت من بیشتر از 2500 مگابایت نمیشه. چطوری به عدد 9 گیگ و سیصد و خورده ای رسیده و مصرف رو اینطوری نشون داده؟
اون قسمتی که قرمز کردید حاصل ضرب در 4 شدن ترافیک بین الملل مصرفیه. (در قسمت کم شده بر حسب داخلی محاسبه و کم میکنه)
Superist
13-06-2019, 15:57
اون قسمتی که قرمز کردید حاصل ضرب در 4 شدن ترافیک بین الملل مصرفیه. (در قسمت کم شده بر حسب داخلی محاسبه و کم میکنه)
البته دیروز تا ظهر خودم به اندازه 2 گیگ از سایت ایرانی دنلود فیلم کردم که طبق روزهای گذشته که مصرف رو می دیدم فکر کنم اون داخلی حساب شده ولی بعد از اون خونه نبودم و شاید دیگران مصرف کردند و بین الملل حساب شده که باید بپرسم. راهی هست قبل از دنلود از سایت های ایرانی بشه فهمید دنلود از اون سایت های داخلی محاسبه میشه یا بین الملل؟ روش یا ترفندی وجود داره؟
ممنون
misam5526
13-06-2019, 16:30
البته دیروز تا ظهر خودم به اندازه 2 گیگ از سایت ایرانی دنلود فیلم کردم که طبق روزهای گذشته که مصرف رو می دیدم فکر کنم اون داخلی حساب شده ولی بعد از اون خونه نبودم و شاید دیگران مصرف کردند و بین الملل حساب شده که باید بپرسم. راهی هست قبل از دنلود از سایت های ایرانی بشه فهمید دنلود از اون سایت های داخلی محاسبه میشه یا بین الملل؟ روش یا ترفندی وجود داره؟
ممنون
روش و ترفند نمیخواد شما لینک دانلودت رو اماده کن. مودم رو یه خاموش رو شن کن . یه مقداری مثلا 4-5 مگ دان کن دوباره مودمو خاموش روشن بعد از ریز مصرف در اون تایم اخر ببین داخلی درست کم شده یا نه.
Hosseinymy
13-06-2019, 16:38
ممنون
تنها راه اینه که ip اون سروری که میخواید ازش دانلود کنید رو بدست بیارید و اون ip رو تو لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات سرچ کنید
-میتونید لینک دانلود فایل(و نه آدرس سایت اصلی) رو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید و ip رو بدست بیارید(لیست این سایت بروز نیست و بعضی مواقع داخلی و خارجی حساب شدن رو اشتباه میگه.فقط برای بدست آوردن ip خوبه)
-فایل اکسل سایت های داخلی که هرچند وقت یکبار بروز میشه و چنتا سایت کم و زیاد میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Superist
13-06-2019, 17:22
تنها راه اینه که ip اون سروری که میخواید ازش دانلود کنید رو بدست بیارید و اون ip رو تو لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات سرچ کنید
-میتونید لینک دانلود فایل(و نه آدرس سایت اصلی) رو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید و ip رو بدست بیارید(لیست این سایت بروز نیست و بعضی مواقع داخلی و خارجی حساب شدن رو اشتباه میگه.فقط برای بدست آوردن ip خوبه)
-فایل اکسل سایت های داخلی که هرچند وقت یکبار بروز میشه و چنتا سایت کم و زیاد میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه چیز جالب که دیدم اینه که آدرس یه سایت ایرانی فیلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انداختم و سایت رو آمریکایی (ترافیک بین الملل) نشون داد ولی وقتی لینک یک فیلم از همون سایت رو انداختم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت ایرانی و ترافیک داخلی نشون می ده؟ در هر صورت این سایت به نظر خوب و قابل اعتماد باشه ولی علت این تضاد تو تشخیص سایت خارجی و داخلی رو متوجه نشدم. ممنونم.
یه چیزی بنویسم شاید از یه نفر دیگه 45 دقیقه وقت صرفه جویی بشه. برای اضافه کردن حجم سرویس های نامحدود باید به گزینه عملیات حساب->محدود سازی برین و اونجا هرچقدر حجم میخواین اضافه کنین. من فکر میکردم باید گزینه خرید حجم رو بزنم که کار نمیکرد.
مساله ای که پیش اومد این بود که وقتی من این حجم رو اضافه کردم، سرعتم رو 128 مونده بود و زیاد نشد، مودم رو ریستارت کردم و کلا دیگه وصل نشد و زنگ زدم پشتیبانی و میگفت شما چرا چراغ ADSL ـت اصلا روشنه اونجا چون اینجا خاموشه! :n15::n41:
خلاصه وصل شد.
کلا از وقتی که از 512 نامحدود تبدیل شدیم به این سرویس جدیدا وفتی مودم ریست میشه خیلی سخت وصل میشه، دفعه اول هم که بعد از تغییر وصل شد هم کلی طول کشید و اینها.
misam5526
13-06-2019, 19:42
سلام
یه چیز جالب که دیدم اینه که آدرس یه سایت ایرانی فیلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انداختم و سایت رو آمریکایی (ترافیک بین الملل) نشون داد ولی وقتی لینک یک فیلم از همون سایت رو انداختم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت ایرانی و ترافیک داخلی نشون می ده؟ در هر صورت این سایت به نظر خوب و قابل اعتماد باشه ولی علت این تضاد تو تشخیص سایت خارجی و داخلی رو متوجه نشدم. ممنونم.
علتش اینه محتوای مورد نظر داخل سایت (لینک فیلم) روی سرورهای دیگه (داخلی) اپ میشه و خود سایت روی سرور خارجی.
این سایت لینک ایرانی هم البته کار خاصی انجام نمیده فقط با دیتابیس وزارت ارتباطات که ادرسش صفحات قبله تطبیق داده و نتیجه رو میگه.
ولی هستند سایتهایی که داخل لیست نیستند اما شرکت مخابرات داخلی حساب میکنه و باز هستند مواردی (مثل اپارات) که برای مدتی با اینکه داخل لیست بود اما ترافیکش خارجی محسوب میشد. خلاصه برای دانلود سنگین صرف اعتماد به لیست عاقلانه نیست. و بهتره هرازگاهی manual چک کرد داخلی بودن رو. (با همون روش چک کردن ریز مصرف)
Superist
13-06-2019, 23:03
علتش اینه محتوای مورد نظر داخل سایت (لینک فیلم) روی سرورهای دیگه (داخلی) اپ میشه و خود سایت روی سرور خارجی.
این سایت لینک ایرانی هم البته کار خاصی انجام نمیده فقط با دیتابیس وزارت ارتباطات که ادرسش صفحات قبله تطبیق داده و نتیجه رو میگه.
ولی هستند سایتهایی که داخل لیست نیستند اما شرکت مخابرات داخلی حساب میکنه و باز هستند مواردی (مثل اپارات) که برای مدتی با اینکه داخل لیست بود اما ترافیکش خارجی محسوب میشد. خلاصه برای دانلود سنگین صرف اعتماد به لیست عاقلانه نیست. و بهتره هرازگاهی manual چک کرد داخلی بودن رو. (با همون روش چک کردن ریز مصرف)
این تضاد در تشخیص آدرس سایت و خود لینک در
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که گفتم و شما علت رو گفتید این مسئله رو ایجاد کرد که من با توجه به اینکه لینک دنلود یک فیلم رو با توجه به تشخیص
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که داخلی نشون می ده دنلود کردم ولی وقتی در ریز مصرف نگاه می کنم می بینم بین الملل محاسبه شده و انگار بر خلاف فرمایش دوستمون که گفتم باید لینک رو بجای آدرس سایت در
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار بدیم؛ انگار بهتره آدرس خود سایت رو قرار بدیم و اون رو معیار داخلی یا خارجی بدونیم. چون طبق چیزی که گفتم با وجود تشخیص سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از لینک دنلود فیلم من که داخلی مشخص کرده ولی در پنل در ریز مصرف بین الملل یک تجربه تلخ و ضرر و زودتر مصرف شده حجم هست. بله انگار روش چک کردن ریز مصرف بهترین باشه ولی معلوم نیست سایتی که تا دیروز داخلی ترافیک رو محاسبه می کرده فردا بین الملل نشه.
دوستان اگر سایت های دنلود فیلم و سریال بدون سانسور سراغ دارید که ترافیک داخلی محاسبه میشه بطور خصوصی لطف کنید بهم آدرسشون رو پیغام بدید.
این تضاد در تشخیص آدرس سایت و خود لینک در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که گفتم و شما علت رو گفتید این مسئله رو ایجاد کرد که من با توجه به اینکه لینک دنلود یک فیلم رو با توجه به تشخیص [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که داخلی نشون می ده دنلود کردم ولی وقتی در ریز مصرف نگاه می کنم می بینم بین الملل محاسبه شده و انگار بر خلاف فرمایش دوستمون که گفتم باید لینک رو بجای آدرس سایت در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار بدیم؛ انگار بهتره آدرس خود سایت رو قرار بدیم و اون رو معیار داخلی یا خارجی بدونیم. چون طبق چیزی که گفتم با وجود تشخیص سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از لینک دنلود فیلم من که داخلی مشخص کرده ولی در پنل در ریز مصرف بین الملل یک تجربه تلخ و ضرر و زودتر مصرف شده حجم هست. بله انگار روش چک کردن ریز مصرف بهترین باشه ولی معلوم نیست سایتی که تا دیروز داخلی ترافیک رو محاسبه می کرده فردا بین الملل نشه.
دوستان اگر سایت های دنلود فیلم و سریال بدون سانسور سراغ دارید که ترافیک داخلی محاسبه میشه بطور خصوصی لطف کنید بهم آدرسشون رو پیغام بدید.
سلام
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای دانلود و یوتیوب و آپدیت و کلا کارهایی که حجم زیادی مصرف میکنه از وی پی ان های داخلی استفاده کنید. دردسرش کمتره دیگه لازم نیست همه لینک ها رو چک کنید. بعد هم اینکه سیستم تفکیک ترافیک مخابرات خیلی قابل اعتماد نیست، یه موقع حتی از سایت ایرانی دانلود میکنید 4 برابر حجم از دست میره. شما کافیه به این وی پی ان وصل بشی، کل ترافیک مصرفی ات از اون سرور رد میشه و داخلی حساب میشه، حالا از هر سایتی میخوای دانلود کن. قیمتی هم نداره. من خودم 2 تا میشناسم یکیشون داخل همین فروم ها هم هست. اینم سایتش اگه میخوای چک کنی
Superist
14-06-2019, 09:42
سلام
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای دانلود و یوتیوب و آپدیت و کلا کارهایی که حجم زیادی مصرف میکنه از وی پی ان های داخلی استفاده کنید. دردسرش کمتره دیگه لازم نیست همه لینک ها رو چک کنید. بعد هم اینکه سیستم تفکیک ترافیک مخابرات خیلی قابل اعتماد نیست، یه موقع حتی از سایت ایرانی دانلود میکنید 4 برابر حجم از دست میره. شما کافیه به این وی پی ان وصل بشی، کل ترافیک مصرفی ات از اون سرور رد میشه و داخلی حساب میشه، حالا از هر سایتی میخوای دانلود کن. قیمتی هم نداره. من خودم 2 تا میشناسم یکیشون داخل همین فروم ها هم هست. اینم سایتش اگه میخوای چک کنی
سلام
این وی پی ان داخلی مثل وی پی ان های دیگه کلا برای رد شدن از فیلتر و باز کردن هر سایتی هست؟ اگر اینطوره چطور سایتش رو فیلتر نکردن؟
الان شما چه مدت از وی پی ان استفاده کردید و تمام ترافیک شما داخلی حساب شده؟
shakib zero
14-06-2019, 13:19
سلام
این وی پی ان داخلی مثل وی پی ان های دیگه کلا برای رد شدن از فیلتر و باز کردن هر سایتی هست؟ اگر اینطوره چطور سایتش رو فیلتر نکردن؟
درود
خیر دو تا سرویس vpn داخلی ارائه میده این سایت که یکیش فقط برای کاهش پینگ هست ( نه فیلتر رو دور میزنه نه ترافیک رو داخلی میکنه ) و سرویس دیگه ای که داره برای ترافیک داخلی هست که اینم فیلترینگ رو دور نمیزنه ...
تو سایتشون توضیح دادن
Hosseinymy
14-06-2019, 13:22
این تضاد در تشخیص آدرس سایت و خود لینک در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که گفتم و شما علت رو گفتید این مسئله رو ایجاد کرد که من با توجه به اینکه لینک دنلود یک فیلم رو با توجه به تشخیص [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که داخلی نشون می ده دنلود کردم ولی وقتی در ریز مصرف نگاه می کنم می بینم بین الملل محاسبه شده و انگار بر خلاف فرمایش دوستمون که گفتم باید لینک رو بجای آدرس سایت در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار بدیم؛ انگار بهتره آدرس خود سایت رو قرار بدیم و اون رو معیار داخلی یا خارجی بدونیم. چون طبق چیزی که گفتم با وجود تشخیص سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از لینک دنلود فیلم من که داخلی مشخص کرده ولی در پنل در ریز مصرف بین الملل یک تجربه تلخ و ضرر و زودتر مصرف شده حجم هست. بله انگار روش چک کردن ریز مصرف بهترین باشه ولی معلوم نیست سایتی که تا دیروز داخلی ترافیک رو محاسبه می کرده فردا بین الملل نشه.
از سایت خیلی سر در نمیارم ولی فک میکنم وقتی لینک به سایتی رو توی linkirani بزنید ip هاست و میزبان رو میاره و با سرورهای دانلود متفاوته کلا
درمورد اینکه اون سایت گفته داخلی حساب میشه ولی در عمل بین الملل حساب شده هم عرض کردم از این سایت فقط برای به دست آوردن ip استفاده کنید و به بقیه چیز ها اعتماد نکنید
مثلا الان tb29.trainbit.com رو این سایت میگه که داخلی حساب میشه در حالی که چند روزیه که از لیست داخلی های وزارت حذف شده و مخابرات هم از همون موقع که از لیست حذف شد دیگه داخلی حساب نمیکنه
نکته مهم اینه که مخابرات کاملا طبق اون لیست وزارت عمل میکنه و داخلی و بین الملل رو حساب میکنه و اگه یک سرور امروز به اون لیست اضافه بشه مخابرات هم از امروز اون رو داخلی حساب میکنه لیست های قدیمی دیگه اعتباری نداره از سایت اصلی مخابرات هم برداشته شدند
شما هم اگه میخوای بفهمی لینک دانلودت داخلی حساب میشه یا بین الملل فقط ip اون لینک رو توی لیست وزارت سرچ کن(با اسم دامنه و سرور هم سرچ نکن, موارد زیادی هست که اسم ها متفاوته اما چون ipها یکیه یا چون اسم دامنه تغیییر کرده و ip همون قبلی هست داخلی حساب میشه مثل سرور های 9,10 لاوین مووی یا سرور9 دیباموویز که اسمشون توی لیست نیست ولی ipشون هست و داخلی هم حساب میشن)
بهترین راه حل هم دوستان گفتن که مثلا 20مگ دانلود کن و ببین داخلی حساب میشه بعدا با خیال راحت دانلود کن,خوبه فقط مشکلش اینه که ممکنه ipاون سرورها تغییر کنه مثل یه مدت آپارات یا ممکنه کلا اون سرور از لیست حذف بشه مثل سایت trainbit!!
Rahpooyan
14-06-2019, 13:31
درود
خیر دو تا سرویس vpn داخلی ارائه میده این سایت که یکیش فقط برای کاهش پینگ هست ( نه فیلتر رو دور میزنه نه ترافیک رو داخلی میکنه ) و سرویس دیگه ای که داره برای ترافیک داخلی هست که اینم فیلترینگ رو دور نمیزنه ...
تو سایتشون توضیح دادن
سلام. فواید کاهش پینگ چیه؟ شنیدم مثلا برای بهبود سرعت بازی های انلاینه ولی چون خودم گیمر نیستم زیاد دنبال این مسایل نبودم. ایا مثلا در پخش ویدئوهای انلاین مثلا یوتیوب و فیلیمو و ... هم مفیده؟ ایا این سرویس ها انقدر تاثیر دارند که بابتش هزینه پرداخت کرد یا خیر؟
shakib zero
14-06-2019, 14:04
سلام. فواید کاهش پینگ چیه؟ شنیدم مثلا برای بهبود سرعت بازی های انلاینه ولی چون خودم گیمر نیستم زیاد دنبال این مسایل نبودم. ایا مثلا در پخش ویدئوهای انلاین مثلا یوتیوب و فیلیمو و ... هم مفیده؟ ایا این سرویس ها انقدر تاثیر دارند که بابتش هزینه پرداخت کرد یا خیر؟
درود
شخصا هرچی از این سرویسا تست کردم تاثیر مثبتی تو پینگم برای بازی آنلاین نداشته ولی بودن دوستانی که با استفاده از این سرویس پینگشون برای بازی آنلاین بهتر شده ...
فکر نمیکنم برای دیدن ویدیو آنلاین مناسب باشه
افزایش ۵ درصدی حجم بستههای اینترنتی
رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات:
در پی اطلاعیههای قبلی رگولاتوری درباره مغایرت بستههای اینترنتی فروخته شده با میزان تحویل شده به مشترکان، اپراتورهای ارائه کننده خدمات اینترنت ثابت از امروز حداقل ۵ درصد به حجم مصرف منصفانه بستههای اینترنتی مشترکان اضافه میکنند.
این افزایش بدون دریافت هزینه اضافی و به منظور جبران حقوق مشترکان در دستور کار اپراتورها قرار گرفته است. /فارس
سلام
نه این وی پی ان فیلتر رو رد نمیکنه. سرور هاش داخل کشوره
من از وقتی تعرفه ها تغییر کردن از این وی پی ان ها استفاده میکنم و کل ترافیک داخلی حساب میشه
سلام
سلام. شما مطمئن هستی که در صورت استفاده از وی پی ان با آی پی ایران
دانلودمون داخلی حساب میشه!!!!!! واسه اینترنت مخابرات یا هر شرکت دیگه ای
shakib zero
14-06-2019, 20:12
سلام. شما مطمئن هستی که در صورت استفاده از وی پی ان با آی پی ایران
دانلودمون داخلی حساب میشه!!!!!! واسه اینترنت مخابرات یا هر شرکت دیگه ای
میتونید با پشتیبانی این سایت صحبت کنید اگه امکانش باشه اکانت تست بدن شما تست کنید :n12:
misam5526
15-06-2019, 15:10
با توجه به بحثهای پیش اومده راجع به سایتهای داخلی کننده ترافیک، سایت ------ رو میتونم تایید کنم.
ترافیک اکانتهای فروخته شده توسط این سایت بخوبی روی مخابرات جواب میده و ترافیک بین الملل رو به داخلی تبدیل میکنه.
hamed_korn
15-06-2019, 18:35
من چند روز هست که هر چه قدر از سایت های داخلی دانلود میکنم همرو خارجی حساب میکنن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
با توجه به بحثهای پیش اومده راجع به سایتهای داخلی کننده ترافیک، سایت ------ رو میتونم تایید کنم.
ترافیک اکانتهای فروخته شده توسط این سایت بخوبی روی مخابرات جواب میده و ترافیک بین الملل رو به داخلی تبدیل میکنه.
من هم ارزونترین اکانتش رو خریدم و تست کردم
دوستان این وی پی ان ها با آی پی ایرانی
به هیچ وجه ترافیک رو داخلی حساب نمیکنه
الکی پولتون رو هدر ندید
من خودم تست کردم دانلود کردم و دیدم که بین الملل حساب شده
فقط باید موقع دانلود چک کنید که آی پی لینک دانلودیتون تو وزارت بعنوان داخلی ثبت شده یا نه
همین
تمام
shakib zero
15-06-2019, 20:46
الکی پولتون رو هدر ندید
فقط باید موقع دانلود چک کنید که آی پی لینک دانلودیتون تو وزارت بعنوان داخلی ثبت شده یا نه
همین
تمام
شما کدوم طرحش رو خریدید؟
misam5526
15-06-2019, 20:54
شما کدوم طرحش رو خریدید؟
مشکلی نداره.
باید روش استفادش رو بلد بود وگرنه دیگه لینک خارجی و داخلی معنایی نداره. من هرچند خودم نیازی نداشتم ولی به خاطر کنجکاوی و چون خیلی داشت بحثش داغ میشد یه اکانت یک ماهه نامحدودش رو گرفتم. بعد از ست شدن پ*راکسی بدون مشکل ترافیک رو داخلی میکنه.
شما کدوم طرحش رو خریدید؟
طرح 5500تومنیش
مشکلی نداره.
باید روش استفادش رو بلد بود وگرنه دیگه لینک خارجی و داخلی معنایی نداره. من هرچند خودم نیازی نداشتم ولی به خاطر کنجکاوی و چون خیلی داشت بحثش داغ میشد یه اکانت یک ماهه نامحدودش رو گرفتم. بعد از ست شدن پ*راکسی بدون مشکل ترافیک رو داخلی میکنه.
لینکی که شما دارید دانلود میکنید
مطمئن باشید اصلا داخلیه
چه از وی پی ان استفاده کنید
چه استفاده نکنید
misam5526
15-06-2019, 21:10
لینکی که شما دارید دانلود میکنید
مطمئن باشید اصلا داخلیه
چه از وی پی ان استفاده کنید
چه استفاده نکنید
عجب!
پس یوتیوب داخلی بود و من خبر نداشتم.
الکی پولتون رو هدر ندید
همین
تمام
دوستان مراقب باشید
به خیال اینکه با این وی پی ان
حجمتون داخلی حساب میشه دانلود نکنید
یوتیوب هم دانلود کردم و طبق انتظار، بین الملل حساب شد
من قصد کمک داشتم ولی بعضیا تیکه میندازن. اشکال نداره. تو این چند دهه عادت کردیم
خوددانید
هرکی خواست بیاد پی وی بهش یوزرنیم و پسورد رو بدم تست کنه. البته فک کنم به بیش از 1 نفر نشه داد
sat15000
15-06-2019, 22:05
من هم برای آزمایش 12500 دادم یک ماهه گرفتم ترافیک داخلی حساب بشه برای ایرنسل که نشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موظب باشید پولتون رو دور نیندازید...
من هم برای آزمایش 12500 دادم یک ماهه گرفتم ترافیک داخلی حساب بشه برای ایرنسل که نشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موظب باشید پولتون رو دور نیندازید...
بله گفتم که.
بقیه دوستان هم مراقب باشن و الکی به این سایت پول ندن که به کارمون نمیاد
starstarmaryam
16-06-2019, 20:20
سلام
میخواستم بدونم اگه طرح سرشار سه ماهه شب نشین ۶۰۰ گیگ که از ساعت ۲ تا ۷ ترافیک بیشتر میده بگیرم واقعا در ساعت خاصش ترافیک بیشتر میشه یا فقط حرفه؟
misam5526
16-06-2019, 20:39
سلام
میخواستم بدونم اگه طرح سرشار سه ماهه شب نشین ۶۰۰ گیگ که از ساعت ۲ تا ۷ ترافیک بیشتر میده بگیرم واقعا در ساعت خاصش ترافیک بیشتر میشه یا فقط حرفه؟
سرشار و شب نشین دو سرویس جدا هستن. سرشار 2 تا 11 هست ساعات شبانه.
starstarmaryam
16-06-2019, 20:41
سرشار و شب نشین دو سرویس جدا هستن. سرشار 2 تا 11 هست ساعات شبانه.
بله بله اشتباه شد منظورم شب نشین بود که 2 تا 7 صبح ساعت خاصش هست. واقعا تو این ساعت ترافیک بیشتره؟
misam5526
16-06-2019, 20:47
بله بله اشتباه شد منظورم شب نشین بود که 2 تا 7 صبح ساعت خاصش هست. واقعا تو این ساعت ترافیک بیشتره؟
اگه منظورتون اینه سرعت بیشتره که تفاوت خاصی نداره.
ترافیک هم نامحدود نیست و مقدارش برای هر طرح معلومه که کلا چقدر ترافیک هست برای ساعات شب و بیشتر و کمترش مشخصه. (هر طرح ترافیک روزانه و شبانه خودش رو داره)
GHAGHALEELEE
17-06-2019, 07:50
زنگ زدم مخابرات برای اینکه سرویسم رو حجم و سرعتش رو کاهش بدم، میگن باید حضوری مراجعه کنید فقط برای افزایش حجم و سرعت میتونی تلفنی اقدام کنی. خوب من اگه بخوام حضوری برم که درخواست جمع اوری سرویس میدم:n02:
italodance
17-06-2019, 09:16
زنگ زدم مخابرات برای اینکه سرویسم رو حجم و سرعتش رو کاهش بدم، میگن باید حضوری مراجعه کنید فقط برای افزایش حجم و سرعت میتونی تلفنی اقدام کنی. خوب من اگه بخوام حضوری برم که درخواست جمع اوری سرویس میدم:n02:
10 سال پیش اینچیزها برعکس بود.
دیوانه خونه ایران :n08:
AMIR-AIRGUNNER
17-06-2019, 10:10
------ رو من هم برای مخابرات تست کردم و همون ترافیک خارجی رو کسر کرد و بعدش یه مدت 20pay رو تست کردم که اون درست کار میکرد (با توجه به تغییرات لیست سرور های داخلی الان رو نمیدونم )
مشکل اصلی من با مخابرات زمان دانلود با ترافیک اضافی هست که باید ساعت به ساعت تست کنم ببینم کدوم ساعت ها درست کار میکنه ! چون مطمئنم که بین ساعت 10 تا 11 برای سرویس سحر خیز کم میکنه و پشتیبانی هم هیچی نمیفهمه
اغا چند روزه اینترنت مخابرات رو جمع آوری میکنن!؟ از دوشنبه هفته پیش تا حالا حضوری درخواست دادم شنبه هم یه بار تماس گرفتم به قول اونها هنوز تو نوبتم! این مخابرات چرا همه چیزش عقب مونده ست:n21:
Hamed-M1
17-06-2019, 12:32
از امروز ظهر هر چی مودم رو خاموش روشن میکنم میره روی سری آی پی ip 188.209 میاد . و با این سری آی پی فقط سایتای داخلی مثل آپارات و اینها باز میشه
adame_haji
18-06-2019, 02:14
سلام
دوستا تعرفه جدید adsl و vdsl مخابرات رو میخواستم
کسی خبر نداره طرح تشویقی یا چیزی جدیدا گذاشتن یا نه ؟ مثل طرح غزال و این حرفها
البته من خودم الان اینترنت adsl مخابرات دارم که ۹ ماه پیش طرح ۹ ماهه خریدم براش و تا الان داشتم و واقعا راضی بودم و سرعتش معرکه بود
۱ مگا بایت در ثانیه سرعت دانلودم بود و توی این دو ماهه خداییش هیچ قطی ندیدم . فقط پنل مخابرات یخورده مشکل داشت و به روز نشون نمیداد ولی هیچ سراغش نمیرفتم چون ماهانه ۹۰ گیگ بین الملل و ۳۶۰ گیگ داخلی داشتم . اصلا تموم نمیشد
GHAGHALEELEE
18-06-2019, 17:32
سلام بچه ها
اگر از حجم مجاز عبور کنیم ، سرعتم میاد روی 128 یا پول اضافه روی قبض میاد؟ توضیح اونها رو میدونم تو واقیعت میخواستم ببینم چه جور میشه چون تازه به زور :n38:حجمی شدم (نامحدود بودم)
دوم اینکه چند روزی هست با اینکه کلی دانلود کردم ولی حجمم تو داشبورد و تو ریز مصرف تغییری تکرده برای شما هم اینجوریه ؟
سلام بچه ها
اگر از حجم مجاز عبور کنیم ، سرعتم میاد روی 128 یا پول اضافه روی قبض میاد؟ توضیح اونها رو میدونم تو واقیعت میخواستم ببینم چه جور میشه چون تازه به زور :n38:حجمی شدم (نامحدود بودم)
دوم اینکه چند روزی هست با اینکه کلی دانلود کردم ولی حجمم تو داشبورد و تو ریز مصرف تغییری تکرده برای شما هم اینجوریه ؟
سلام
-در صورت عبور از حجم مجاز، ظاهرا که سرعت 128 میشه و پولی اضافه نمیاد
-ریز مصرف مشکلی نداره. فقط قبل از چک کردن، یکبار مودم رو خاموش روشن کنید
دوتا سوال:
1- این حجمی که برای سرویس های پیش پرداخت میشه خرید، هر 1 گیگش معدال 1/4 بین الملله؟ یعنی 250 مگابایت ترافیک بین الملل رو میفروشه 500 تومن؟
2- توی داشبورد سایت، شما ریز مصرف رو میتونین ببینین؟ من فقط از اون گزینه های سمت راست میتونم ریز مصرف رو ببینم که اصلا گویا و بدردخور نیست. بازه زمانی هرچی مثلا تعیین کنم گزارش کلی میده.
ممنونم.
Rahpooyan
19-06-2019, 11:11
سلام
دوستا تعرفه جدید adsl و vdsl مخابرات رو میخواستم
کسی خبر نداره طرح تشویقی یا چیزی جدیدا گذاشتن یا نه ؟ مثل طرح غزال و این حرفها
البته من خودم الان اینترنت adsl مخابرات دارم که ۹ ماه پیش طرح ۹ ماهه خریدم براش و تا الان داشتم و واقعا راضی بودم و سرعتش معرکه بود
۱ مگا بایت در ثانیه سرعت دانلودم بود و توی این دو ماهه خداییش هیچ قطی ندیدم . فقط پنل مخابرات یخورده مشکل داشت و به روز نشون نمیداد ولی هیچ سراغش نمیرفتم چون ماهانه ۹۰ گیگ بین الملل و ۳۶۰ گیگ داخلی داشتم . اصلا تموم نمیشد
همین طرح رو دارند. یا بعنوان رنگین نت افزایش سرعت بهتون میدن یا جزو طرح های استاندارد.
Rahpooyan
19-06-2019, 11:15
دوتا سوال:
1- این حجمی که برای سرویس های پیش پرداخت میشه خرید، هر 1 گیگش معدال 1/4 بین الملله؟ یعنی 250 مگابایت ترافیک بین الملل رو میفروشه 500 تومن؟
ممنونم.
دقت کنید در توضیحات چی نوشته شده است. اگر مثلا گفته شده 100 گیگ ترافیک بین الملل خوب که همان 100 گیگ بین الملل است. ولی اگر فقط 100 گیگ ترافیک ثبت شده، می شود 100 گیگ ترافیک داخلی اگر تماما مصرف داخلی داشته باشید یا 25 گیگ ترافیک بین الملل اگر صرفا از ترافیک خارجی استفاده کنید. ترافیک بین الملل 1/4 ترافیک معمولی است.
GHAGHALEELEE
19-06-2019, 15:36
سلام
الان تو تصویر زیر زده من 80 گیگ بین الملل مصرف کردم یعنی با ضریب 4 حساب کرده یا بدون ضریب 4 ؟
سلام
الان تو تصویر زیر زده من 80 گیگ بین الملل مصرف کردم یعنی با ضریب 4 حساب کرده یا بدون ضریب 4 ؟
شما در واقع 20 گیگ مصرف کردید و 4برابر شده. 80گیگ کسر شده از اون حجمتون
behnambazi
19-06-2019, 17:10
------ رو من هم برای مخابرات تست کردم و همون ترافیک خارجی رو کسر کرد و بعدش یه مدت 20pay رو تست کردم که اون درست کار میکرد (با توجه به تغییرات لیست سرور های داخلی الان رو نمیدونم )
مشکل اصلی من با مخابرات زمان دانلود با ترافیک اضافی هست که باید ساعت به ساعت تست کنم ببینم کدوم ساعت ها درست کار میکنه ! چون مطمئنم که بین ساعت 10 تا 11 برای سرویس سحر خیز کم میکنه و پشتیبانی هم هیچی نمیفهمه
20pay چیه
سرویس جدیده ؟
djkavehtnt
19-06-2019, 17:22
دوستان برای تغییر سرویس از غیرحجمی به کمپین رنگین نت باید برم مخابرات ؟ یا راه دیگه ای هم داره ؟
Rahpooyan
19-06-2019, 18:49
دوستان برای تغییر سرویس از غیرحجمی به کمپین رنگین نت باید برم مخابرات ؟ یا راه دیگه ای هم داره ؟
داخل پنل ببینید سرویس مورد نظرتون هست یا خیر.
djkavehtnt
19-06-2019, 19:31
داخل پنل ببینید سرویس مورد نظرتون هست یا خیر.
داخل پنل تو قسمت تغییر سرویس فقط بسته های غیر حجمی هست
رنگین نت نداره
Rahpooyan
20-06-2019, 13:24
داخل پنل تو قسمت تغییر سرویس فقط بسته های غیر حجمی هست
رنگین نت نداره
مراجعه حضوری نمی خواد. با 2020 تماس بگیرید.
AMIR-AIRGUNNER
21-06-2019, 09:41
20pay چیه
سرویس جدیده ؟
اشتباها به جای اسم سایت اسم سرورشون رو گفتم !
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم مثل ------ اکانت داخلی میفروشه و اکانت تست هم داره میتونید تست کنید که ترافیک داخلی حساب میکنه یا خیر .
کانکشن v-p-n به سرور irani.20pay.ir با ای پی 185.49.87.69 وصل میشه که تو لیست سایت های داخلی هست.
adame_haji
21-06-2019, 17:45
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مثل ------ اکانت داخلی میفروشه و اکانت تست هم داره میتونید تست کنید که ترافیک داخلی حساب میکنه یا خیر .
کانکشن v-p-n به سرور irani.20pay.ir با ای پی 185.49.87.69 وصل میشه که تو لیست سایت های داخلی هست.
ببخشید اونوقت فکر نمیکنید این قندد شکن برای برادران زحمتکش باشه ؟
Superist
21-06-2019, 19:02
سلام
من مشترک پس پرداخت هستم و کارمند مخابرات و پشتیبانی به من گفتن وقتی حجم تمام بشه سرعت میاد روی 128. نمودار پنلم حجم رو صفر نشون می ده یعنی حجم تمام شده و امروز یا فردا باید شارژ بشه. ولی سرعت دنلود عادی هست و افت نداشتم. از پشتیبانی مخابرات پرسیدم و جواب رو تو تصویر پایین می بینید. می بینید گفته که من 899 مازاد داشتم. یعنی اضافه از حجم خودم مصرف کردم. چرا سرعت کاهش پیدا نکرد که من متوجه بشم و هزینه برام نیاد؟ الان طبق گفته پشتیبانی برای من هزینه اضافی محسوب میشه و اگر متوجه نمی شدم هزینه اضافی رو قبض میومد که الان متوجه شدم زیاد مصرف نکردم و دنلود رو متوقف کردم. مگر قرار نیست وقتی حجم تمام شد سرعت بیاد رو 128 که الکی پول ندیم به مخابرات؟ الان چکار کنم؟ زنگ بزنم 2020؟
AMIR-AIRGUNNER
21-06-2019, 20:18
ببخشید اونوقت فکر نمیکنید این قندد شکن برای برادران زحمتکش باشه ؟
قند شکن نیست ! تبدیل اینترنت داخلی به بین الملل هست . مثلا یکی وبگردی میکنه یا بازی از استیم میخواد دانلود کنه از ترافیک داخلی کم میکنه
behnambazi
22-06-2019, 11:49
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم مثل ------ اکانت داخلی میفروشه و اکانت تست هم داره میتونید تست کنید که ترافیک داخلی حساب میکنه یا خیر .
از پنل مخابرات چطوری باید تست کنم
esiooo2110
22-06-2019, 15:11
مخابرات برای من سی هزار تومن اضافه ترافیک مصرف شده زده و وقتی میخوام سرویس رو عوض کنم سی هزار تومن میاد رو فاکتور و پرداخت اینترنتی.
حساب من پیش پرداخت هستش! هنوز ترافیکم دو گیگ مونده و اصلا تموم نشده !! طبق قانون وقتی ترافیک تموم شه سرعت باید بیاد روی 128 !!!
مخابرات برای من سی هزار تومن اضافه ترافیک مصرف شده زده و وقتی میخوام سرویس رو عوض کنم سی هزار تومن میاد رو فاکتور و پرداخت اینترنتی.
حساب من پیش پرداخت هستش! هنوز ترافیکم دو گیگ مونده و اصلا تموم نشده !! طبق قانون وقتی ترافیک تموم شه سرعت باید بیاد روی 128 !!!
به 195 شکایت کنید
از پنل مخابرات چطوری باید تست کنم
من تست کردم
داخلی حساب میکنه. راحت استفاده کنید.
اگه بخواید خودتون تست کنید باید:
یکبار مودم رو خاموش روشن کنید
بعدش با وی پی ان متصل شید
و مثلا 100مگ دانلود کنید
و بعد مجدد مودم رو خاموش روشن کنید
حالا به پنل برید و قسمت ریزمصرف
ببینید تو این بازه زمانی
اون صد مگ رو بین الملل زده یا داخلی
esiooo2110
23-06-2019, 10:54
آپدیت:
من گهگاهی این تاپیک رو سر میزدم ولی تا الان نمیدونستم که موقعی میشه سرویس رو بدون هزینه عوض کرد که حداکثر پنج روز از پایان سرویس باقی مونده باشه.
وگرنه به خاطر سرویس ۶۰ تومنی سه ماهه که بعد از دو ماه به پایان رسیده از شما ۳۰ تومن میگیرن تا عوضش کنن وگرنه میتونین ترافیک اضافه بخرید یا با ۱۲۸ کیلوبیت کنار بیایین.
ERF@NIAN
23-06-2019, 11:12
آپدیت:
من گهگاهی این تاپیک رو سر میزدم ولی تا الان نمیدونستم که موقعی میشه سرویس رو بدون هزینه عوض کرد که حداکثر پنج روز از پایان سرویس باقی مونده باشه.
وگرنه به خاطر سرویس ۶۰ تومنی سه ماهه که بعد از دو ماه به پایان رسیده از شما ۳۰ تومن میگیرن تا عوضش کنن وگرنه میتونین ترافیک اضافه بخرید یا با ۱۲۸ کیلوبیت کنار بیایین.
این چیزی که میگین دزدیه. مگه اینکه منظورشون 30 تومن هزینه سرویس جدید باشه
misam5526
23-06-2019, 11:36
آپدیت:
تا جایی که در پنل میبینم گزینه تغییر سرویس وابسته به 5 روز نیست و اون محدودیت 5 روز به پایان سرویس در پنل برای خرید (رزرو) سرویس گذاشته شده.
SPIRIT PALST III
23-06-2019, 17:19
سلام
یه موقع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
دوست عزیز یه چی می گی ها...هیچ سایت دانلود ایرانی (نرم افزار، بازی، فیلم، انیمیشن) رو مخابرات داخلی حساب نمی کنه 99% سایت های دانلود ایرانی ترافیکش بین الملل حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان در این ضمینه هایی که گفتم: انیمیشن، بازی و فیلم و نرم افزار اگه سایتی به غیر از شاتل لند هست که ترافیکش داخلی حساب میشه بگید ما هم بدونیم... .
تنها سایت شاتل لند برای دانلود بازی و نرم افزار فقط ترافیک داخلی حساب میشه... .
misam5526
23-06-2019, 17:37
یه موقع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
دوست عزیز یه چی می گی ها...هیچ سایت دانلود ایرانی (نرم افزار، بازی، فیلم، انیمیشن) رو مخابرات داخلی حساب نمی کنه 99% سایت های دانلود ایرانی ترافیکش بین الملل حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان در این ضمینه هایی که گفتم: انیمیشن، بازی و فیلم و نرم افزار اگه سایتی به غیر از شاتل لند هست که ترافیکش داخلی حساب میشه بگید ما هم بدونیم... .
تنها سایت شاتل لند برای دانلود بازی و نرم افزار فقط ترافیک داخلی حساب میشه... .
سافت 98ف دانلودها، آسان دانلود...اینا مثالهایی از سایتهای داخلی برای نرم افزار
SPIRIT PALST III
23-06-2019, 19:18
سافت 98ف دانلودها، آسان دانلود...اینا مثالهایی از سایتهای داخلی برای نرم افزار
برای نرم افزار تست نکردم احتمالا درست می گید... ولی برای انیمیشن می خواستم دانلود کنم چند تا سایت رو که زدم بین الملل حساب کرد...واسه بازی هم شاتل لند خوبه همه بازی ها رو داره اونهایی که من تست کردم ولی واسه انیمیشن سایتی رو نمی شناسم که داخلی حساب کنه متاسفانه...
شما سایت های ترافیک داخلی رو از چه سایتی نگاه می کنید؟؟؟
من توی گوگل سرچ کردم یه فایل پی دی اف برای مخابرات هست که هیچکدوم از سایت دانلود نرم افزار که شما گفتین توش نیست!!!
سایت وزارت ارتباطات که سایت های ترافیک داخلی رو زده لینکش رو میشه بدین؟؟؟
SPIRIT PALST III
23-06-2019, 19:29
در پائین هم اشاره کردم سایت لینک ایرانی نتایجش به هیچ وجه درست نیست...
اون جمله ای که نارنجی کردم نمی گم حرف شما اشتباه هست بله ممکنه یه سری سایت ها این طور که شما می گید باشن ولی به این خاطر نارنجی کردم که با این نکته اشاره نکردین که خیلی سایت هایی هستن که توی سایت لینک ایرانی سبز رنگ می زنه و میگه ترافیک داخلی حساب میشه در صورتی که بین الملل حساب می کنه مخابرات. البته اگه منظورتون از لیست لیست سایت لینک ایرانی هست.... .
سایت لینک ایرانی چرت مطلق هست به هیچ وجه قابل اطمینان نیست یه سایت بازی و دو سایت دانلود انیمیشن رو تست کردم توی سایت چرت لینک ایرانی زد سبز رنگ و ترافیک داخلی ولی وقتی دانلود کردم دیدم ترافیک بین الملل حساب کرده و کلی ترافیکم از بین رفت...دقیقا تجربه من هم با شما Superist یکی هست به هیچ وجه برای پیدا کردن سایت ترافیک داخلی از این سایت اسنفاده نکنید... .
SPIRIT PALST III
23-06-2019, 19:42
من تست کردم
داخلی حساب میکنه. راحت استفاده کنید.
اگه بخواید خودتون تست کنید باید:
یکبار مودم رو خاموش روشن کنید
بعدش با وی پی ان متصل شید
و مثلا 100مگ دانلود کنید
و بعد مجدد مودم رو خاموش روشن کنید
حالا به پنل برید و قسمت ریزمصرف
ببینید تو این بازه زمانی
اون صد مگ رو بین الملل زده یا داخلی
کدوم سرویس رو باید بگیریم؟؟؟ تبدیل اینترانت به اینترنت یا کاهش پینگ؟؟؟ کاهش پینگ اگه باشه که اصلا نمی صرفه... .
مرسی ...
misam5526
23-06-2019, 20:59
برای نرم افزار تست نکردم احتمالا درست می گید... ولی برای انیمیشن می خواستم دانلود کنم چند تا سایت رو که زدم بین الملل حساب کرد...واسه بازی هم شاتل لند خوبه همه بازی ها رو داره اونهایی که من تست کردم ولی واسه انیمیشن سایتی رو نمی شناسم که داخلی حساب کنه متاسفانه...
شما سایت های ترافیک داخلی رو از چه سایتی نگاه می کنید؟؟؟
من توی گوگل سرچ کردم یه فایل پی دی اف برای مخابرات هست که هیچکدوم از سایت دانلود نرم افزار که شما گفتین توش نیست!!!
سایت وزارت ارتباطات که سایت های ترافیک داخلی رو زده لینکش رو میشه بدین؟؟؟
منظور از لیست سایتهای داخلی لیست زیره:
esiooo2110
23-06-2019, 23:04
این چیزی که میگین دزدیه. مگه اینکه منظورشون 30 تومن هزینه سرویس جدید باشه
تا جایی که در پنل میبینم گزینه تغییر سرویس وابسته به 5 روز نیست و اون محدودیت 5 روز به پایان سرویس در پنل برای خرید (رزرو) سرویس گذاشته شده.
من این جا اسکرین شاتش رو میذارم تا کامل بتونم توضیح بدم
همون طور که میبینید برای من مبلغی به عنوان مبلغ ترافیک اضافه مصرف (که چهل هزار تومن هست، سی تومن رو اشتباهی گفتم)تو پیج تغییر سرویس اضافه شده و تو فاکتور و درگاه پرداخت هم میاد. و دوباره بگم که وقتی به پشتیبانی پیام دادم به من گفتن که چون زودتر از پایان دوره دارم سرویس رو تغییر میدم این مبلغ اضافه شده:
جمع فاکتور موقع خرید سرویس سحر خیز ۱۵۰ هزار تومنی:
پاسخ پشتیبانی:
اگر واقعا غیر قانونیه که شکایت میکنم، فقط خواستم مطمئن بشم و این که آیا برای بقیه کاربرای تهرانم همین جوریه یا نه چون برام عجیب بود که مشکل فقط برای من اتفاق افتاده.
jabi7joon
24-06-2019, 10:47
عاقا سایت فیلم داخلی معرفی کنید
Hamed-M1
24-06-2019, 12:36
در پائین هم اشاره کردم سایت لینک ایرانی نتایجش به هیچ وجه درست نیست...
اون جمله ای که نارنجی کردم نمی گم حرف شما اشتباه هست بله ممکنه یه سری سایت ها این طور که شما می گید باشن ولی به این خاطر نارنجی کردم که با این نکته اشاره نکردین که خیلی سایت هایی هستن که توی سایت لینک ایرانی سبز رنگ می زنه و میگه ترافیک داخلی حساب میشه در صورتی که بین الملل حساب می کنه مخابرات. البته اگه منظورتون از لیست لیست سایت لینک ایرانی هست.... .
سایت لینک ایرانی چرت مطلق هست به هیچ وجه قابل اطمینان نیست یه سایت بازی و دو سایت دانلود انیمیشن رو تست کردم توی سایت چرت لینک ایرانی زد سبز رنگ و ترافیک داخلی ولی وقتی دانلود کردم دیدم ترافیک بین الملل حساب کرده و کلی ترافیکم از بین رفت...دقیقا تجربه من هم با شما Superist یکی هست به هیچ وجه برای پیدا کردن سایت ترافیک داخلی از این سایت اسنفاده نکنید... .
ایشون درست میگه سایت لینک linkirani.ir چرته
من یه لینک گذاشتم و گفت ایرانیه اما با مخابرات دانلود کردم و بین الملل حساب کرد.
misam5526
24-06-2019, 13:08
نظارت بر اعمال یا عدم اعمال تعرفه ترجیحی توسط اپراتورها برعهده سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است. در خصوص عدم اعمال توسط اپراتورها با روش های زیر تماس بگیرید:
تلفن: ۱۹۵
سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وب سایت سازمان تنظیم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورتی که ای پی سایتی در لیست زیر بود ولی ترافیکش داخلی محسوب نشد میتونید ثبت شکایت کنید:
عاقا سایت فیلم داخلی معرفی کنید
کدوم سرویس رو باید بگیریم؟؟؟ تبدیل اینترانت به اینترنت یا کاهش پینگ؟؟؟ کاهش پینگ اگه باشه که اصلا نمی صرفه... .
مرسی ...
سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت
این سایت v---p---n رو برای تبدیل بین الملل به داخلی تست نکردید؟
کسی تست نکرده؟
mehrdadb3
25-06-2019, 12:08
دوستان شما هنوز قعطی ها روزانه رو دارید یا برطرف شده؟
برای من تا 10 روز پیش خوب بود دوباره شروع شده امروز که از 10:30 تا 12 هی لینک میپرید 2 دقیقه وصل میشد دوباره...
Superist
26-06-2019, 11:57
دانلود از فیلم گذر هم خارجی محاسبه خواهد شد. آدرس لینک دنلود رو در لینک ایرانی بندازید با ترافیک داخلی نشون می ده و اگر آدرس خود سایت رو بندازید ترافیک بین الملل. برای چند تا سایت امتحان کردم و دنلود و ترافیک بین الملل حساب میشه. پس اگر مراقب حجمتون هستید دنلود نکنید. هر وقت هم سایت هم لینکها رو سایت لینک ایرانی داخلی نشون داد میشه گفت درسته. تازه باز باید ریز مصرف رو باز کنترل کرد. خودم قید دنلود فیلم و سریال و مستند رو زدم و با بسته های اینترنت موبایل میگیرم. چون اکثر سایتهای درست و حسابی با ترافیک بین الملل حساب میشه. سایتهای نرم افزاری هم که بالاتر صحبتش بود و دوستان اشاره کرده صرفا برای نرم افزار هست و ما هر روز نرم افزار دنلود نمی کنیم. و سایتهای هم که فیلم و مستند و سریال دارند یا سانسور شده است یا آرشیو بسیار بسیار کوچکی هست که بی مصرف و بدرد نخوره و اکثر فیلمهایی که می خواهید در اونجا نیست و یا اگر باشه احتمالا سانسور شده است.
shakib zero
26-06-2019, 13:45
دانلود از فیلم گذر هم خارجی محاسبه خواهد شد. آدرس لینک دنلود رو در لینک ایرانی بندازید با ترافیک داخلی نشون می ده و اگر آدرس خود سایت رو بندازید ترافیک بین الملل. برای چند تا سایت امتحان کردم و دنلود و ترافیک بین الملل حساب میشه. پس اگر مراقب حجمتون هستید دنلود نکنید. هر وقت هم سایت هم لینکها رو سایت لینک ایرانی داخلی نشون داد میشه گفت درسته. تازه باز باید ریز مصرف رو باز کنترل کرد. خودم قید دنلود فیلم و سریال و مستند رو زدم و با بسته های اینترنت موبایل میگیرم. چون اکثر سایتهای درست و حسابی با ترافیک بین الملل حساب میشه. سایتهای نرم افزاری هم که بالاتر صحبتش بود و دوستان اشاره کرده صرفا برای نرم افزار هست و ما هر روز نرم افزار دنلود نمی کنیم. و سایتهای هم که فیلم و مستند و سریال دارند یا سانسور شده است یا آرشیو بسیار بسیار کوچکی هست که بی مصرف و بدرد نخوره و اکثر فیلمهایی که می خواهید در اونجا نیست و یا اگر باشه احتمالا سانسور شده است.
درود
خب دانلود از این سایت ربطی به دامنه اصلیش نداره و کلا نیازی نیست دامنه اصلی رو تو لینک ایرانی چک کنید
شما آدرس لینک دانلودش رو تو linkirani چک کنید میزنه داخلی و داخلی هم محاسبه میشه.
اینکه من میبینم تو این تاپیک دوستان مخابراتی میگن داخلی حساب نمیشه مشکله مخابراته وگرنه من تا دو هفته پیش شاتل داشتم داخلی حساب میشد الان هم پیشگامان دارم داخلی حساب میشه !!
هر سایتی هم با linkirani و یا لیست سایت های داخلی تست کردم داخلی حساب شده ...
بنظرم دوستانی که مخابرات دارن یه شکایتی همگی تو سامانه 195 ثبت کنید.
djkavehtnt
26-06-2019, 18:01
درود
خب دانلود از این سایت ربطی به دامنه اصلیش نداره و کلا نیازی نیست دامنه اصلی رو تو لینک ایرانی چک کنید
شما آدرس لینک دانلودش رو تو linkirani چک کنید میزنه داخلی و داخلی هم محاسبه میشه.
اینکه من میبینم تو این تاپیک دوستان مخابراتی میگن داخلی حساب نمیشه مشکله مخابراته وگرنه من تا دو هفته پیش شاتل داشتم داخلی حساب میشد الان هم پیشگامان دارم داخلی حساب میشه !!
من به شخصه 2 روزه دارم سایت فیلم گذر رو با اینترنت مخابرات تست می کنم
هر چیزی هم که از سایت دانلود می کنم تماما داخلی حساب میشه
و مخابرات سرور دانلود سایت (upload8) رو توی لیست سرور های داخلی قرار داده
SPIRIT PALST III
26-06-2019, 18:09
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم ملاک سایت های ترافیک داخلی لیست وزارت ارتباطات هست که آدرسش رو یکی از دوستان گذاشتن و پائین نقل قول کردم من الان...به هیچ وجه ملاک سایت لینک ایرانی نیست...
منظور از لیست سایتهای داخلی لیست زیره:
درود
طبق تجربه شخصی خودم و دیگران توی همین تاپیک سایت لینک ایرانی خیلی از نتایجش اشتباه هست واسه شما هم احتمالا شانسی درست دراومده من خودم و دیگران یه سری سایت ها رو تست کردن نتایج لینک ایرانی اشتباه بود...
عجب مملکتی هست خدا شانس بده...سایت فیلم گذر نه آدرس خود سایت نه آدرس لینک دانلودش توی لیست وزارت ارتباطات نیست هیچ کدوم ...جالبه که واسه شما داخلی حساب می کنه... .
وقتی آدرس های فیلم گذر توی لیست وزارت ارتباطات نیست چه جوری از مخابرات شکایت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! شاتل به شما حال داده واستون این سایت رو داخلی حساب می کنه...مخابرات به کسی از این حالا نمیده:n02:
SPIRIT PALST III
26-06-2019, 18:25
من به شخصه 2 روزه دارم سایت فیلم گذر رو با اینترنت مخابرات تست می کنم
هر چیزی هم که از سایت دانلود می کنم تماما داخلی حساب میشه
و مخابرات سرور دانلود سایت (upload8) رو توی لیست سرور های داخلی قرار داده
ریز مصرف رو چه مدت بعد از دانلود نشون میده??? من تست کردم هنوز نشون نداده... .
احتمالا این از اون مواردی هست که یکی از دوستان می گفتن توی لیست نیست ولی مخابرات داخلی حساب می کنه...
با درود
دوستانی که از مخابرات سرویس دارند آیا برای دانلود از فروشگاه گوگل و مایکروسافت در طول شبانه روز مشکلی دارند یا خیر ؟
پینگ 8.8.8.8 و 1.1.1.1 رو سرویس مخابرات چند هست؟
hellbrain666
26-06-2019, 18:41
با درود
دوستانی که از مخابرات سرویس دارند آیا برای دانلود از فروشگاه گوگل و مایکروسافت در طول شبانه روز مشکلی دارند یا خیر ؟
پینگ 8.8.8.8 و 1.1.1.1 رو سرویس مخابرات چند هست؟
سلام
بله با گوگل پلی که من دارم مشکل داره و بدون وی پی ان نمیشه چیزی نصب/آپدیت کرد
پینگ هم نوسان داره و ثابت نیست یکروز حدود 90 ولی بیشتر روز ها بالای 140
shakib zero
26-06-2019, 19:23
طبق تجربه شخصی خودم و دیگران توی همین تاپیک سایت لینک ایرانی خیلی از نتایجش اشتباه هست واسه شما هم احتمالا شانسی درست دراومده من خودم و دیگران یه سری سایت ها رو تست کردن نتایج لینک ایرانی اشتباه بود...
عجب مملکتی هست خدا شانس بده...سایت فیلم گذر نه آدرس خود سایت نه آدرس لینک دانلودش توی لیست وزارت ارتباطات نیست هیچ کدوم ...جالبه که واسه شما داخلی حساب می کنه... .
وقتی آدرس های فیلم گذر توی لیست وزارت ارتباطات نیست چه جوری از مخابرات شکایت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! شاتل به شما حال داده واستون این سایت رو داخلی حساب می کنه...مخابرات به کسی از این حالا نمیده:n02:
الان یه تست دیگه زدم :n02: یه قسمت سریال 200 مگی تقریبا دانلود کردم از سایت فیلم گذر
ترافیک مصرفی من قبل از دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA.JPG
بعد از دانلود فایل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA2.JPG
مشخصه که داخلی داره حساب میشه و از اونجایی که پیشگامان داخلی یک سوم حساب میشه " اعتبار مصرفی " یک سوم حجمی هست که دانلود شده ...
SPIRIT PALST III
26-06-2019, 20:05
الان یه تست دیگه زدم :n02: یه قسمت سریال 200 مگی تقریبا دانلود کردم از سایت فیلم گذر
ترافیک مصرفی من قبل از دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA.JPG
بعد از دانلود فایل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA2.JPG
مشخصه که داخلی داره حساب میشه و از اونجایی که پیشگامان داخلی یک سوم حساب میشه " اعتبار مصرفی " یک سوم حجمی هست که دانلود شده ...
البته شما که مخابرات نیستید...یکی دیگه از دوستان که مخابرات هستن تست کردن داخلی حساب میشه ظاهرا ... مشکل من سایت فیلم گذر نبود ... مشکل سایت لینک ایرانی هست که بعضی سایت ها رو اشتباه می زنه... .
البته شما که مخابرات نیستید...یکی دیگه از دوستان که مخابرات هستن تست کردن داخلی حساب میشه ظاهرا ... مشکل من سایت فیلم گذر نبود ... مشکل سایت لینک ایرانی هست که بعضی سایت ها رو اشتباه می زنه... .
دوستان
سایت لینک ایرانی رو ملاک قرار ندید
این سایت فقط برای بدست آوردن آی پی و تطابق دادنش با لیست آی پی وزارت مناسبه
ولاغیر
babriman
27-06-2019, 00:43
سلام دوستان
از ساعت حدود ۱۲ اینترنت من توی گوشی علامت خطر اومده روش و هیچ جا رو باز نمیکنه ولی با کامپیوتر که میرم فقط بعضی سایت ها رو مثل زومجی و دیوار باز میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
اینترنت مخابرات هستم
hellbrain666
27-06-2019, 00:44
قطعی سراسریه
بنده استان دیگه هستم نه اینترنت شاتل کار میکنه نه همراه اول هیچ سایتی باز نمیشه بجز تعدادی کم ایرانی.. اینترنت کل مملکت انگار قطع شده
برای من هم همین مشکل پیش اومده
به احتمال خیلی زیاد قطعی کشوری یا بین المللی باشه چون با بعضی از کشور ها مثل ترکیه پینگ میگیره اما المان و امریکا و غیره به سختی
djkavehtnt
27-06-2019, 11:40
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم ملاک سایت های ترافیک داخلی لیست وزارت ارتباطات هست که آدرسش رو یکی از دوستان گذاشتن و پائین نقل قول کردم من الان...به هیچ وجه ملاک سایت لینک ایرانی نیست...
به سایت لینک ایرانی کاری ندارم اون کلا اشتباه میزنه
شما لیست وزارت ارتباطات رو نگاه کنید
نکته مهم تر اینکه شما فیلم رو از سایت فیلم گذر دانلود نمی کنید !!!
فیلم ها از روی یه آپلود سنتر دیگه به اسم upload8.net براتون دانلود میشه
برای تست یکی از فیلم های روی سایت رو بزنید برای دانلود تا لینک دانلود رو مشاهده کنید که سایت upload8.net هست
و این سایت توی لیست وزارت ارتباطات جزو سایت های داخلی محاسبه شده
djkavehtnt
27-06-2019, 11:42
ریز مصرف رو چه مدت بعد از دانلود نشون میده??? من تست کردم هنوز نشون نداده... .
احتمالا این از اون مواردی هست که یکی از دوستان می گفتن توی لیست نیست ولی مخابرات داخلی حساب می کنه...
یه دور مودم رو خاموش و روشن کنی توی پنل میزان دانلودت آپدیت میشه
George Shelly
27-06-2019, 11:56
بنده استان دیگه هستم نه اینترنت شاتل کار میکنه نه همراه اول هیچ سایتی باز نمیشه بجز تعدادی کم ایرانی.. اینترنت کل مملکت انگار قطع شده
تو اخبار حارجی خوندم اینترنت ایران دیشب به شدت مشکل داشته و سرعت 70 درصد کاهش پیدا کرده بود!!!! من خودم البته چیزی متوجه نشدم چون بیدار نبودم
behnambazi
27-06-2019, 12:23
دوستان ------ ترافیک داخلی حساب میکنه برا من اوکیه خواستم بگم برخلاف دوستان تو پنل من داخلی میزنه
babriman
27-06-2019, 14:29
سلام دوستان
من از مخابرات اینترنت میگیرم و از همون تعرفههای جدیدی هست که ترافیک خارجی و داخلی 4 به 1 محاسبه میشه
سال پیش هر چی دانلود میکردم داخلی حساب میشد یعنی حتی تورنت رو هم که با خود نرم افزار تورنت دانلود میکردم داخلی بود ولی امسال مثل اینکه تفکیک کردن و دیگه خبری نیست
حالا میخواستم بدونم شما سایتی رو سراغ دارید که تورنت مستقیم کنه که ترافیکش توی مخابرات داخلی حساب بشه یا نه؟
یا اینکه سایتی رو سراغ دارین که فیلم و سریال داشته باشه و ترافیکش داخلی باشه
SPIRIT PALST III
27-06-2019, 16:14
به سایت لینک ایرانی کاری ندارم اون کلا اشتباه میزنه
شما لیست وزارت ارتباطات رو نگاه کنید
نکته مهم تر اینکه شما فیلم رو از سایت فیلم گذر دانلود نمی کنید !!!
فیلم ها از روی یه آپلود سنتر دیگه به اسم upload8.net براتون دانلود میشه
برای تست یکی از فیلم های روی سایت رو بزنید برای دانلود تا لینک دانلود رو مشاهده کنید که سایت upload8.net هست
و این سایت توی لیست وزارت ارتباطات جزو سایت های داخلی محاسبه شده
آره درسته من dl.upload8.net رو سرچ می کردم چیزی پیدا نمی کرد ولی upload8.net داره...مرسی... .
SPIRIT PALST III
27-06-2019, 18:19
سلام دوستان
من از مخابرات اینترنت میگیرم و از همون تعرفههای جدیدی هست که ترافیک خارجی و داخلی 4 به 1 محاسبه میشه
سال پیش هر چی دانلود میکردم داخلی حساب میشد یعنی حتی تورنت رو هم که با خود نرم افزار تورنت دانلود میکردم داخلی بود ولی امسال مثل اینکه تفکیک کردن و دیگه خبری نیست
حالا میخواستم بدونم شما سایتی رو سراغ دارید که تورنت مستقیم کنه که ترافیکش توی مخابرات داخلی حساب بشه یا نه؟
یا اینکه سایتی رو سراغ دارین که فیلم و سریال داشته باشه و ترافیکش داخلی باشه
سایت "فیلم گذر" برای دانلود فیلم....
SPIRIT PALST III
28-06-2019, 10:47
دوستان ------ ترافیک داخلی حساب میکنه برا من اوکیه خواستم بگم برخلاف دوستان تو پنل من داخلی میزنه
آره درسته من هم تست کردم بیتسفا رو 600 مگ دانلود کردم داخلی حساب کرد برای من هم مشکلی نداره...
Superist
28-06-2019, 15:38
سلام
این لیست دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ثبت شده در سامانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هر چند مدت آپدیت میشه؟ اینطوری بهتر میشه فهمید که اگر مثلا اون سرور upload8.net فیلم گذر از لیست خارج شد و ترافیک بین الملل حساب شد سریع دنلود رو قطع کنیم. واقعا این لیست کامل و دقیق هست؟ آیا سرورهای دنلود سایتهای دیگه هم داخل هست؟ راستی آیا فیلم سایت فیلم گذر سانسور شده هستند یا خیر؟
ممنون
من قبلا خریداری کردم و تست کردم داخلی حساب نمیشد
یکی از دوستان همین فروم هم همینطور.تست کردن بین الملل حساب میشد براشون.
ولی چند نفری هم گویا تست کردن داخلی حساب کرده
کدوم طرح رو خریدید منم بخرم تست کنم
البته فعلا که با سایت 20ping مشکلم حل شده
و گویا سایت
هم ارائه میده
SPIRIT PALST III
28-06-2019, 19:45
من قبلا خریداری کردم و تست کردم داخلی حساب نمیشد
یکی از دوستان همین فروم هم همینطور.تست کردن بین الملل حساب میشد براشون.
ولی چند نفری هم گویا تست کردن داخلی حساب کرده
کدوم طرح رو خریدید منم بخرم تست کنم
البته فعلا که با سایت 20ping مشکلم حل شده
و گویا سایت
هم ارائه میده
من سرویس پ ر و ک س ی رو خریدم...
آرین 0098
02-07-2019, 01:23
حدود 7 ماهه که از مخابرات سرویس می گیرم و تا حالا حتی یک بار هیچ کدوم از مشکلاتی که این جا اشاره شد، نداشتم ... ولی 2 هفته هست که به فاجعه ای در حد چرنوبیل تبدیل شده ...
سرعت «تک کانکشن» خارجی نابود، نصف سایت ها که قبلاً به راحتی باز می شد، دیگه نمیشه (مثل Reddit) و ...
جالبه که چندتا سرور V***N هم مسدود شد (+ایرانسل) و جالب تر این که توی همراه اول مشکلی نداره.
قاعدتاً فیلترینگ باید توسط زیرساخت و به صورت سراسری اجرا می شد و اینا به مخابرات نمی خوره.
سلام
کسی میدونه با چه روشی میشه ترافیک یوتیوب نیم بها کرد ؟
از بیتسفا میشه استفاده کرد ؟
اگه از بیتسفا اکانت بگیرم با قند شکن هم بزنم بعدش ؟
اگه میشه شیوه کارو بهم توضیح بدین
misam5526
02-07-2019, 12:48
سلام
کسی میدونه با چه روشی میشه ترافیک یوتیوب نیم بها کرد ؟
از بیتسفا میشه استفاده کرد ؟
اگه از بیتسفا اکانت بگیرم با قند شکن هم بزنم بعدش ؟
اگه میشه شیوه کارو بهم توضیح بدین
اگه مخابرات هستید یک چهارم میشه.
بیتسفا میتونید استفاده کنید. اما برای استفاده از وی پی ان دوم باید دقت کنید. مثلا اگه روی مودم وی پی ان داخلی ست بشه برای وی پی ان سیستم مشکلی ندارید ولی اگه روی سیستم پراکسی یا وی پی ان داخلی ست کنید، در صورت فعال کردن وی پی ان دوم (مثلا اپن وی پی ان) دیگه ترافیک داخلی نمیشه چون وی پی ان اصلی میشه اونی که قراره چیلترینگ رو دور بزنه.
برای یوتیوب یکی از زراحت ترین کارها اینه افزونه قند شکن روی مرورگر نصب کنید و براحتی استفاده کنید. در این صورت تداخلی پیش نمیاد چون دیتا اول بوسیله افزونه و مرورگر ادرسدهی میشه و بعد بوسیله پراکسی داخلی. اینطوری هم فیلتر یوتیوب حل میشه و هم دیتا داخلی محسوب میشه.
این یعنی چی؟
امکان خرید سرویس تازه برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما دارای روز است.
shakib zero
02-07-2019, 19:07
این یعنی چی؟
امکان خرید سرویس تازه برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما دارای روز است.
لابد مثل شاتل که نمیزاره تا روزت تموم نشده سرویستو تمدید کنی اینم میگه ترافیک خریداری کنید چون روزش هنوز تمام نشده ...
اگه مخابرات هستید یک چهارم میشه.
بیتسفا میتونید استفاده کنید. اما برای استفاده از وی پی ان دوم باید دقت کنید. مثلا اگه روی مودم وی پی ان داخلی ست بشه برای وی پی ان سیستم مشکلی ندارید ولی اگه روی سیستم پراکسی یا وی پی ان داخلی ست کنید، در صورت فعال کردن وی پی ان دوم (مثلا اپن وی پی ان) دیگه ترافیک داخلی نمیشه چون وی پی ان اصلی میشه اونی که قراره چیلترینگ رو دور بزنه.
برای یوتیوب یکی از زراحت ترین کارها اینه افزونه قند شکن روی مرورگر نصب کنید و براحتی استفاده کنید. در این صورت تداخلی پیش نمیاد چون دیتا اول بوسیله افزونه و مرورگر ادرسدهی میشه و بعد بوسیله پراکسی داخلی. اینطوری هم فیلتر یوتیوب حل میشه و هم دیتا داخلی محسوب میشه.
ممنون از راهنمایی شما
این افزونه قند شکن برای کروم نامش چی هست تا پیدا کنم ؟
PouriaTech
03-07-2019, 11:24
دوستان یه مشکلی هست من همیشه باش درگیرم
اینکه adsl mode رو از تنظیمات مودم روی Adsl2+ میزارم (Annex A_L) سرعتم تا نزدیک 2 مگ میرسه اما خیلی قطعی پیش میاد! یعنی شاید هر 5 مین 10 مین یه بار قطع شه دوباره وصل شه!
ولی مود رو روی adsl2 به پایین که میزارم دیگه قطعی ندارم ولی خب عوضش سرعتم خیلی کم میشه !
راهی نیست واسه حلش که نه سرعت کم شه نه قطعی داشته باشم؟
misam5526
03-07-2019, 13:38
ممنون از راهنمایی شما
این افزونه قند شکن برای کروم نامش چی هست تا پیدا کنم ؟
میتونید از cyberghost استفاده کنید
سلام دوستان از مخابرات استان تهران استفاده میکنم
فیلم و سریالهایی که از سایت ف-ر-د-ا-دانلود میگرفتم در ماه قبل ترافیک داخلی حساب میشد ولی فکر کنم از اول تیر داره همه رو بین الملل حساب میکنه
همیشه موقع دانلود، لینک را به سایت لینک ایرانی میدادم تا از داخلی بودنش مطمئن بشم ولی انگار مخابرات ترافیک خوری راه انداخته و بیشتر سایتها رو داره بین الملل میزنه نمیدونم شما هم همین وضعیت رو دارید یا نه؟
دوستان یه مشکلی هست من همیشه باش درگیرم
اینکه adsl mode رو از تنظیمات مودم روی Adsl2+ میزارم (Annex A_L) سرعتم تا نزدیک 2 مگ میرسه اما خیلی قطعی پیش میاد! یعنی شاید هر 5 مین 10 مین یه بار قطع شه دوباره وصل شه!
ولی مود رو روی adsl2 به پایین که میزارم دیگه قطعی ندارم ولی خب عوضش سرعتم خیلی کم میشه !
راهی نیست واسه حلش که نه سرعت کم شه نه قطعی داشته باشم؟
مودمتون از Annex M پشتیبانی نمی کنه ؟! کامل ترین و آخرین نسخه Annex میشه M که سرعت آپلود هم بهتر میشه! البته همه ی اینا بستگی داره به کیفیت خطتتون و فاصلتون از مرکز مخابراتی.
PouriaTech
04-07-2019, 11:20
مودمتون از Annex M پشتیبانی نمی کنه ؟! کامل ترین و آخرین نسخه Annex میشه M که سرعت آپلود هم بهتر میشه! البته همه ی اینا بستگی داره به کیفیت خطتتون و فاصلتون از مرکز مخابراتی.
من رو A میزارم سرعتم بیشتره تا میام سمت پایینیا
از دیروز گذاشتم رو ADSL2 و annex A سرعتم حدود 500 تا کم شده ولی قطعی نداره
شایدم مودمم خرابه
خیلی وقته تنظیماتو سیو نمیکنه، یعنی تنظیمات داخلشه ها ولی روی PVC 2
روشن که میکنم رو 0 هست ولی انگار که رو 2 ست شده و اینترنت وصل میشه
Tehranshahr
07-07-2019, 10:33
مخابراتم مسخرشو دراورده! برای مصرف از ترافیک سحرخیز باید مودم رو ریستارت کرد تا از اون مصرف کنه. واقعا سیستمشون خیلی پیشرفتس!
M.Sadegh.M
07-07-2019, 17:59
مخابرات چراغ خاموش طرح غزال که طرح خوب و به صرفه ای بود را حذف کرده.
فکر کنم اونم به فکر گرون کردن افتاده باشه.
ERF@NIAN
07-07-2019, 18:52
مخابرات چراغ خاموش طرح غزال که طرح خوب و به صرفه ای بود را حذف کرده.
فکر کنم اونم به فکر گرون کردن افتاده باشه.
شما دقیقا 6 ماه چراغ خاموش چک نکردی
فیلم و سریالهایی که از سایت ف-ر-د-ا-دانلود میگرفتم در ماه قبل ترافیک داخلی حساب میشد ولی فکر کنم از اول تیر داره همه رو بین الملل حساب میکنه
همیشه موقع دانلود، لینک را به سایت لینک ایرانی میدادم تا از داخلی بودنش مطمئن بشم ولی انگار مخابرات ترافیک خوری راه انداخته و بیشتر سایتها رو داره بین الملل میزنه نمیدونم شما هم همین وضعیت رو دارید یا نه؟
سلام. بله همه همین مشکل رو دارن
سایت فیلم که ترافیک داخلی محسوب میشه
البته نرم افزار و غیره هم جهت دانلود داره این سایت
اینحا هم یک سری سریال داره:
اینم که قبلا معرفی شد:
PouriaTech
07-07-2019, 22:29
جوابی که به من داد پشتیبانی و خودشم یک بار نخونده چی نوشته اصلا :
مشتری گرامی با سلام و احترام
درمور د قطعی و وصلی مکرر اگر مودم شما قدیمی می باشد لطفا مو دم را یک بار اپ دیت فرمایید.در مورد سوال دوم دانلود هر چیزی حتی سایت ایرانی اگر از گوگل باشد مصرف بین الملل محاسبه می شود برای دیدین سایهایی که از طرف مخابرات پشتیبانی می شوند از طریق سایتtahrn.tci.irمیتوانید اقدام کنید.
با سپاس از همراهی شما
با درود
آیا بعد از ثبت نام ADSL مخابرات از طریق سایت یا 2020 هنوز هم برای ارسال مدارک لازم ( حتی پیش پرداخت ) باید به مرکز مخابراتی مراجعه کرد؟ یا مثل باقی ISP ها میشه کپی مدارک رو براشون از طریق سایت ارسال کرد؟
dele_tanha 1
09-07-2019, 00:00
دوستان سلام این عکس مشخصات خط اینترنت من هست ب نظر شما اوضاعش خوبه یا بد؟ من مخابرات بوشهر adsl طرح غزال دارم سرعت 2 مگ(چهار برابری سرعت) که میشه 8 و حجم 90 گیگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام این عکس مشخصات خط اینترنت من هست ب نظر شما اوضاعش خوبه یا بد؟ من مخابرات بوشهر adsl طرح غزال دارم سرعت 2 مگ(چهار برابری سرعت) که میشه 8 و حجم 90 گیگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
attenuation زیر 20 بسیار عالی است
snr بالاتر از 20 بسیار خوب است
وضع خط شما تا جایی که من میدونم خیلی خوبه
سرعت آپلود سرویس من هم 512 کیلوبیت بر ثانیه است
ولی برای تست واقعی سرعت دانلود بهتره با نرم افزار دانلود منجر یک بار دانلود تک کامکشن بگیرید و یکبار مولتی کانکشن
dele_tanha 1
09-07-2019, 01:05
این هم تک کانکشن و چند کانکشن با ای دی ام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً این پست حذف شود اشتباهاً ارسال شد
این هم تک کانکشن و چند کانکشن با ای دی ام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما 75 درصد سرعت اسمی 8 مگابیت رو برای دانلود دارید که برای من هم در مخابرات تقریباً همینه من هم سرعت 2 مگابیت دارم و سرعت دانلودم 75 درصد سرعت 2 مگابیت است وضعیت دانلود شما نرمال است
سلام دوستان دنبال ریموت آپلود رایگان داخلی که ترافیک داخلی و نیم بها داشته باشه میگردم اگه میشناسید معرفی کنید.
آپلود بوی ریموت آپلود داخلی با ترافیک نیم بها (ترجیحی) دارد ولی رایگان نیست.
شاتل لند که فقط مخصوص مشتریان شاتل است
ترین بیت هم نیم بها و ترجیحی حساب نمیشه
لطفاً اگر میشناسید معرفی کنید؟
sepehr_sn
09-07-2019, 08:38
سلام
با مخابرات تماس بگیرید سرعت آپلودتون رو روی ۱ مگ ببندن
با ۵۱۲ عجیبه مشکل نخوردید ( توی ویدیو کال و تماس صوتی شرایطتون خیلی بهتر میشه )
ضمنا با توجه به اینکه خطتون کشش داره بهشون بگید پروفایل خطتون رو روی ۱۲ مگ دانلود ، ۱ مگ آپلود و یا بالاتر ببندن
Hamed-M1
09-07-2019, 09:56
مخابراتم مسخرشو دراورده! برای مصرف از ترافیک سحرخیز باید مودم رو ریستارت کرد تا از اون مصرف کنه. واقعا سیستمشون خیلی پیشرفتس!
من همچین مشکلی رو ندارم و خودش از ترافیک سحرخیز کم میکنه
Hamed-M1
09-07-2019, 10:01
جوابی که به من داد پشتیبانی و خودشم یک بار نخونده چی نوشته اصلا :
مشتری گرامی با سلام و احترام
درمور د قطعی و وصلی مکرر اگر مودم شما قدیمی می باشد لطفا مو دم را یک بار اپ دیت فرمایید.در مورد سوال دوم دانلود هر چیزی حتی سایت ایرانی اگر از گوگل باشد مصرف بین الملل محاسبه می شود برای دیدین سایهایی که از طرف مخابرات پشتیبانی می شوند از طریق سایتtahrn.tci.irمیتوانید اقدام کنید.
با سپاس از همراهی شما
دوران مدرسه راهنمایی یکی از معلم ها میگفت : ما میگیم برید تحقیق بیارید و بزنید منبع چیه . یکی نوشته منبع گوگل ! -
داستان این اپراتور مخابرت هم همینه
سلام دوستان دنبال ریموت آپلود رایگان داخلی که ترافیک داخلی و نیم بها داشته باشه میگردم اگه میشناسید معرفی کنید.
آپلود بوی ریموت آپلود داخلی با ترافیک نیم بها (ترجیحی) دارد ولی رایگان نیست.
شاتل لند که فقط مخصوص مشتریان شاتل است
ترین بیت هم نیم بها و ترجیحی حساب نمیشه
لطفاً اگر میشناسید معرفی کنید؟
نگرد که نیستش
سلام دوستان . سرعت 16 مگ گرفتم و این مشخصاتیه که مودم ارائه میده . اولش خوب بود بعد یکماه قطعی زیاد داشت. گفتن نویز زیاد داره و سرعت و اوردن روی 13
به نظرتون مشکل از چیه؟
-----DSL Information-----
DSL Driver Version:A2pD035a.d23f
DSL VPI/VCI:0/35
DSL Status:Up
DSL Mode:ADSL_2plus
DSL UpStream Rate (Kbps):1323
DSL DownStream Rate (Kbps):14935
Down Up
DSL Noise Margin (0.1 dB): 69 66
DSL Attenuation (0.1 dB): 315 180
DSL Transmit Power (0.1 dB): 193 124
سلام دوستان . سرعت 16 مگ گرفتم و این مشخصاتیه که مودم ارائه میده . اولش خوب بود بعد یکماه قطعی زیاد داشت. گفتن نویز زیاد داره و سرعت و اوردن روی 13
به نظرتون مشکل از چیه؟
-----DSL Information-----
DSL Driver Version:A2pD035a.d23f
DSL VPI/VCI:0/35
DSL Status:Up
DSL Mode:ADSL_2plus
DSL UpStream Rate (Kbps):1323
DSL DownStream Rate (Kbps):14935
Down Up
DSL Noise Margin (0.1 dB): 69 66
DSL Attenuation (0.1 dB): 315 180
DSL Transmit Power (0.1 dB): 193 124خطط کشش نداره لب مرز هست
Snr ۶ خورده ایی
الان هم رو ۱۵ هست تقریبا
اگه بکنند ۱۲ سرعت رو استیبل میشه خطط
سلام
اگر چند روز مونده به پایان ماه حجمم تموم بشه و سرعت بیاد رو 128 می تونم سرویس جدید بخرم و بهش سوییچ کنم یا باید تا پایان ماه حجم اضافه بخرم؟
Tehranshahr
10-07-2019, 10:32
دوستان حجم مصرفی برای شما درست حساب میشه ؟!
من طرح سحرخیز دارم صبح حدود 8 گیگ داخلی دانلود کردم فقط 1.5 گیگ از حجم شبانه کم شد ولی ساعت 11 که دوباره نگاه کردم 3 گیگ هم از حجم روزانه کم شده !
اصلا معلوم نیست که با چه الگوریتیمی حجم کم میکنه !
شاید بازه زمانش بین 5 تا 11 نیست ؟!
منم دقیقا همین مشکلو دارم. حس میکنم بجای 5-11 داره 2-7 حساب میکنه.
سیستم مخابرات تهران واقعا داغونه!
من همچین مشکلی رو ندارم و خودش از ترافیک سحرخیز کم میکنه
تهران هستین؟
behnambazi
10-07-2019, 12:14
دوستان فقط سامانه 195 شکایت کنید جوابه جوابه
victor021
10-07-2019, 15:30
سلام،دوستان دانلود از ترینبیت واسه مخابرات چطور حساب میشه؟من احساس میکنم بین المل حساب میشه خیلی بد حجم کم میشه
Hosseinymy
10-07-2019, 16:51
سلام،دوستان دانلود از ترینبیت واسه مخابرات چطور حساب میشه؟من احساس میکنم بین المل حساب میشه خیلی بد حجم کم میشه
قبلا داخلی بود الان یک ماهی هست که بین الملل حساب میشه
George Shelly
11-07-2019, 13:56
قوری / ابلاغیه جدید دبیر شورای عالی فضای مجازی به وزیر ارتباطات : 20 تیر 98
پهنای باند پیام رسان های خارجی بشدت کاهش و ثانیا قیمت vpn ها بشدت افزایش یابد.
victor021
11-07-2019, 18:23
قبلا داخلی بود الان یک ماهی هست که بین الملل حساب میشه
ای بابا بگو پس،من با هزار زحمت ریموت میکردم نگو فرقی نداره،اپلود بوی چطور؟
starstarmaryam
11-07-2019, 18:35
من سرویس 8M کمپین رنگین نت - شب نشین- سه ماهه پیش پرداخت - 150G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 600G ترافیک داخلی عادی و 450G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 1800G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص(2 تا 7 صبح(
رو گرفتم می خواستم بدونم این 150 گیگ بین الملل برای سه ماهه یا هر ماه 150 گیگ میده؟
من سرویس 8M کمپین رنگین نت - شب نشین- سه ماهه پیش پرداخت - 150G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 600G ترافیک داخلی عادی و 450G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 1800G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص(2 تا 7 صبح(
رو گرفتم می خواستم بدونم این 150 گیگ بین الملل برای سه ماهه یا هر ماه 150 گیگ میده؟
برای کل 3 ماه
دوستان سمت مهدیه مولوی فیبر نوریه ؟
Rahpooyan
11-07-2019, 20:33
دوستان سمت مهدیه مولوی فیبر نوریه ؟
از 2020 بپرسید.
shakib zero
11-07-2019, 20:48
درود
آپلودبوی داخلی هست ولی فکر میکنم قابلیت ریموت برای اکانت پولی باشه ...
misam5526
11-07-2019, 22:32
دوستانی که دنبال سایت دانلود فیلم با ترافیک داخلی بودند؛ سایت m o v i e 3 0 t . c o m لینکهای دانلودش در لیست وزارت ارتباطات به عنوان ترافیک داخلی ثبت شده. خودم چک نکردم برای همین اول مطمئن بشید اگه خواستید دانلود کنید.
Hosseinymy
12-07-2019, 01:07
آپلود بوی سرور های ایرانش داخلی حساب میشه ولی قابلیت ریموت رو جدیدا پولی کرده :))
خطط کشش نداره لب مرز هست
Snr ۶ خورده ایی
الان هم رو ۱۵ هست تقریبا
ممنون از راهنماییت.
چرا یکماه اول مشکلی نداشت. راهی هست که نویز رو کاهش بدم؟ زوج سیم مستقیم تا مودم کشیده شده. SNR زیر چقدر مطلوبه؟
خطط کشش نداره لب مرز هست
Snr ۶ خورده ایی
الان هم رو ۱۵ هست تقریبا
ممنون از راهنماییت.
چرا یکماه اول مشکلی نداشت. راهی هست که نویز رو کاهش بدم؟ زوج سیم مستقیم تا مودم کشیده شده. SNR زیر چقدر مطلوبه؟
ممنون از راهنماییت.
چرا یکماه اول مشکلی نداشت. راهی هست که نویز رو کاهش بدم؟ زوج سیم مستقیم تا مودم کشیده شده. SNR زیر چقدر مطلوبه؟خیلی دلیل میتونه باشه
راه خاصی نداره چون شاید مال شما نباشه دلیلش اگر سیم مستقیم هم کشیدی که دیگه همه کارا رو کردی دیگه
Snr بالای ۷ اوکی هست استریل میشه
هر چی بالاتر بهتر
Hamedd321
14-07-2019, 03:52
سلام دوستان يه سوال داشتم . ما قراره چند روز ديگه اسباب كشى كنيم و خط تلفن هم به نام خودمون نيست ولى چون يه دفعه اى اين داستان پيش اومد من نميدونستم و چند روز پيش يه طرح پيش پرداخت يكساله گرفتم . حالا مى خواستم ببينم بعد از اينكه ما رفتيم وضعيت اينترنتمون چجورى ميشه ؟ يعنى آيا مى تونيم قرارداد اينترنت رو كنسل كنيم يا اينكه انتقال بديم به خط جديد يا ديگه هيچكاريش نميشه كرد ؟ اگه تو اين زمينه تجربه داريد ممنون ميشم راهنماييم كنيد
Farbod3113
14-07-2019, 22:37
سلام دوستان
برای من چند روزه که ترافیک محتوا (یه سری سایتهای خاص مثل فیلیمو و ...) رو از حجمم کم میکنه در حالیکه قبلا فقط و فقط می نوشت فلان مقدار ترافیک محتوا بوده ولی کم شده رو صفر نشون میداد. توی خود سامانه تیکت ثبت کردم جوابی که دادن اینه که کم نمیشه و برای دیدن مقدار حجم کم شده به بخش گزارش مصرف برید!
یه بار دیگه تیکت زدم که حجم داره کم میشه و من دارم میبینم توی اون بخش. جواب دادن به مخابرات منطقه مراجعه کنین!!!!! آخه یه مسئله زیرساختی و اشتباه محاسباتی چه ربطی به مخابرات منطقه داره!!!!!!؟؟؟
دوستان کسی به این مشکل خورده؟
paradisepersian
14-07-2019, 23:51
George Shelly
15-07-2019, 10:15
چقدر عالیه
یه پینگ با این میزاری ؟
ping multicommunity.de
djkavehtnt
15-07-2019, 12:25
سلام دوستان
برای من چند روزه که ترافیک محتوا (یه سری سایتهای خاص مثل فیلیمو و ...) رو از حجمم کم میکنه در حالیکه قبلا فقط و فقط می نوشت فلان مقدار ترافیک محتوا بوده ولی کم شده رو صفر نشون میداد. توی خود سامانه تیکت ثبت کردم جوابی که دادن اینه که کم نمیشه و برای دیدن مقدار حجم کم شده به بخش گزارش مصرف برید!
یه بار دیگه تیکت زدم که حجم داره کم میشه و من دارم میبینم توی اون بخش. جواب دادن به مخابرات منطقه مراجعه کنین!!!!! آخه یه مسئله زیرساختی و اشتباه محاسباتی چه ربطی به مخابرات منطقه داره!!!!!!؟؟؟
دوستان کسی به این مشکل خورده؟
آره برای من هم چند روزه از ترافیک داخل مصرف می کنه :/
Hamedd321
15-07-2019, 21:24
سلام دوستان . كسى ميدونه طرح رنگين نت تا كى ادامه داره؟
سلام دوستان . كسى ميدونه طرح رنگين نت تا كى ادامه داره؟
تا فردا (25 تیر)
تا فردا (25 تیر)
از 25 تیر به بعد چی میشه پس طرح جدید دارن یعنی؟
djkavehtnt
16-07-2019, 10:50
تا فردا (25 تیر)
ناموسا ؟ :)))
من همین الان تغییر دادم به رنگین نت :)
از 25 تیر به بعد چی میشه پس طرح جدید دارن یعنی؟
ممکنه باز یه چند روز تمدیدش کنن ولی مخابرات میگه جشنواره تابستونی شروع میشه بعدش ! من که از رنگین نت خیری ندیدم و مجبور شدم طرح معمولیشون رو بگیرم ولی امیدوارم جشنواره تابستانی مخابرات به طرح غزال نزدیک باشه و حداقل سرعت های بالای 16 مگابیت رو هم مثل طرح غزال بیارن تو طرح تابستونی.
mr korash
17-07-2019, 14:08
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: به دلیل قطعی پیش آمده در ماه های گذشته و مغایرت های احتمالی موجود در حجم مصرفی مشترکین ، ۵ درصد به حجم بسته های اینترنت اختصاص داده شده به مشترکین مخابرات، بدون دریافت وجه اضافه اختصاص می یابد.
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سیدمجید صدری ضمن اعلام مطلب فوق اظهار داشت: با تاکید وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و به منظور رعایت حقوق مشتریان، تمام سرویس های اینترنت شرکت مخابرات ایران بر طبق مصوبه ۲۶۶، بر مبنای محاسبه سقف مصرف منصفانه شامل این افزایش ظرفیت هستند.
وی افزود: این افزایش ظرفیت در تمام سرویس های سراسر کشور در پنل کاربری مشتریان به صورت خودکار اعمال می شود.
وضعیت پینگ سرویس 8 مگ مخابرات در تهران ، ساعت 10 شب ، امروز 26 تیر 98 ،
سرویس 8 مگ طرح غزال ( 90 گیگ بین الملل )
hosseinzfff
17-07-2019, 21:57
وضعیت پینگ سرویس 8 مگ مخابرات در تهران ، ساعت 10 شب ، امروز 26 تیر 89 ،
سرویس 8 مگ طرح غزال ( 90 گیگ بین الملل )
عالیه boy منم شاید بیام مخابرات pishgaman که افتضاح شده...
jabi7joon
17-07-2019, 22:07
سلام..عاقا خط من 16 مگ رو کشش داره؟
اگه نه 8 مگ کدوم طرحو بگیرم؟
ماهی بیشتر از 35 با 40 نمیخوام بدم..
hosseinzfff
17-07-2019, 22:14
سلام..عاقا خط من 16 مگ رو کشش داره؟
اگه نه 8 مگ کدوم طرحو بگیرم؟
ماهی بیشتر از 35 با 40 نمیخوام بدم..
اره 16 میکشه ولی snr خطتون به طرز عجیبی کمه
jabi7joon
17-07-2019, 22:44
اره 16 میکشه ولی snr خطتون به طرز عجیبی کمه
اسپلیتر بذارم سر مودم و تلفن بهتر میشه؟
hosseinzfff
17-07-2019, 23:07
اسپلیتر بذارم سر مودم و تلفن بهتر میشه؟
مگه تلفن بدون اسبلیتر وصله؟ اگه تلفن وصله حتما باید از اسبلیتر استفاده کنید اگه از تلفن استفاده نمیکنید که اصلا نیازی به اسبلیتر نیست و هیچ تاثیری هم نداره از سر خط یه تست بگیر ببین snr بالاتر میره یا نه
shahryar84
18-07-2019, 01:04
توییت وزیر مخابرات
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
blackbird
18-07-2019, 03:53
توییت وزیر مخابرات
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
دمت گرم روده بر شدم از کامنتها :n19:
Xx Hossein xX
18-07-2019, 10:51
دوستان قبلا پینگ مخابرات خیلی خوب بود، الان از 8888 کمتر از 130 نمیشه. برای شما هم اینطوری شده؟
توییت وزیر مخابرات
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkکسی زنگ زده امروز؟! که واقعی هست ؟!
میشه الان Vdsl گرفت یعنی تبدیل کنیم؟
Sent from my GM1910 using Tapatalk
misam5526
18-07-2019, 15:18
جزئیات واگذاری اینترنت VDSL
مهر : وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جزئیات واگذاری اینترنت VDSL به عنوان جایگزین سرویس ADSLدر کشور را تشریح کرد و گفت:ظرفیت واگذاری این سرویس با چهاربرابر سرعت برای دو میلیون مشترک فراهم شده است.
محمدجواد آذری جهرمی امروز در حاشیه افتتاح نمایشگاه الکامپ ۲۰۱۹ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سیاستگذاری جدید ما برای توسعه شبکه پهنباند ثابت اینترنت این است که از امروز شرکت مخابرات ایران، سرویس VDSL که اینترنت مشترکان را تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه افزایش میدهد، ارائه دهد.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات ایران از امروز این سرویس را در سراسر کشور راهاندازی میکند و دو میلیون پورت VDSL با نام «سرویس سورینو» و متوسط سرعت ۴۰ مگابیت بر ثانیه به متقاضیان عرضه خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه به دلیل عقبماندگی ما در حوزه شبکه ارتباطات ثابت، وضعیت خوبی در این بخش نداریم، گفت: با راهاندازی سرویس VDSL، امیدواریم که این عقبماندگی جبران شود و سایر اپراتورها نیز میتوانند این امکان را برای مشترکانشان فراهم کنند.
آذری جهرمی افزود: این سرویس تا کابینت خط مشترک، به صورت فیبر نوری و در منطقه محل سکونت، از طریق سیم مسی ارائه میشود.
وی تصریح کرد: به دلیل فاصله زیاد خطوط مسی تا مراکز مخابراتی، ۳۰ درصد مشترکان تنها به اینترنت دو مِگ دسترسی دارند و ۱۶ درصد مشترکان میتوانند اینترنت ۸ تا ۱۶ مگ دریافت کنند به همین دلیل در صورت راهاندازی و توسعه سرویس VDSL، مشکل سرعت مشترکان حل خواهد شد. همچنین در شروع این سرویس، ظرفیت دو میلیون پورت در سراسر کشور، آماده واگذاری است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال مهر تأکید کرد: تعرفه جدیدی برای این سرویس وضع نشده است و قیمتگذاری این سرویس، مطابق مصوبه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات دیده شده است. در این مصوبه، قیمت و سرعت سرویس در تمامی سطوح دیده شده است.
مهر : وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جزئیات واگذاری اینترنت VDSL به عنوان جایگزین سرویس ADSLدر کشور را تشریح کرد و گفت:ظرفیت واگذاری این سرویس با چهاربرابر سرعت برای دو میلیون مشترک فراهم شده است.
محمدجواد آذری جهرمی امروز در حاشیه افتتاح نمایشگاه الکامپ ۲۰۱۹ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سیاستگذاری جدید ما برای توسعه شبکه پهنباند ثابت اینترنت این است که از امروز شرکت مخابرات ایران، سرویس VDSL که اینترنت مشترکان را تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه افزایش میدهد، ارائه دهد.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات ایران از امروز این سرویس را در سراسر کشور راهاندازی میکند و دو میلیون پورت VDSL با نام «سرویس سورینو» و متوسط سرعت ۴۰ مگابیت بر ثانیه به متقاضیان عرضه خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اینکه به دلیل عقبماندگی ما در حوزه شبکه ارتباطات ثابت، وضعیت خوبی در این بخش نداریم، گفت: با راهاندازی سرویس VDSL، امیدواریم که این عقبماندگی جبران شود و سایر اپراتورها نیز میتوانند این امکان را برای مشترکانشان فراهم کنند.
آذری جهرمی افزود: این سرویس تا کابینت خط مشترک، به صورت فیبر نوری و در منطقه محل سکونت، از طریق سیم مسی ارائه میشود.
وی تصریح کرد: به دلیل فاصله زیاد خطوط مسی تا مراکز مخابراتی، ۳۰ درصد مشترکان تنها به اینترنت دو مِگ دسترسی دارند و ۱۶ درصد مشترکان میتوانند اینترنت ۸ تا ۱۶ مگ دریافت کنند به همین دلیل در صورت راهاندازی و توسعه سرویس VDSL، مشکل سرعت مشترکان حل خواهد شد. همچنین در شروع این سرویس، ظرفیت دو میلیون پورت در سراسر کشور، آماده واگذاری است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال مهر تأکید کرد: تعرفه جدیدی برای این سرویس وضع نشده است و قیمتگذاری این سرویس، مطابق مصوبه ۲۶۶ کمیسیون تنظیم مقررات دیده شده است. در این مصوبه، قیمت و سرعت سرویس در تمامی سطوح دیده شده است.
فقط دو میلیون پورت ؟! زحمت بسیاری کشیدند و فدم بسیار محکمی برداشتند !
«سرویس سورینو» مثل تانوما به به فنا خواهد رفت
misam5526
18-07-2019, 17:08
فقط دو میلیون پورت ؟! زحمت بسیاری کشیدند و فدم بسیار محکمی برداشتند !
«سرویس سورینو»
مثل تانوما به به فنا خواهد رفت
دو میلیون پورت کمه؟
جهت یاداوری کل پورتهای شاتل +آسیاتک در کل کشور برای ADSL فعلی میشه حدود 2 میلیون و خورده ای پورت! از طرفی با توجه به قیمتهای بالاتر VDSL پر شدن این تعداد پورت بدون جشنواره یا تخفیف حسابی برای مخابرات غیرممکنه و مشترکان همچنان از ADSL استفاده میکنند حتی با وجود کافوی نوری.
نکته بعدی اینه که FTTC (که حالا شده سورینو برای مخابرات) یک ابزار فنی-سیاسی برای تحت فشار گذاشتن دیگر شرکتها به ورود به بازار FTTC هست و شباهتی به پروژه پرهزینه تانوما که علاوه بر انحصار علاقه ای هم در شرکتها برای حضور در اون نیستف نداره.
hosseinzfff
18-07-2019, 17:17
دو میلیون port کم نیست خیلی زیاده اگه مردم استقبال کنن بیشترش هم میکنن جای نگرانی نیست
دو میلیون پورت کمه؟
جهت یاداوری کل پورتهای شاتل +آسیاتک در کل کشور برای ADSL فعلی میشه حدود 2 میلیون و خورده ای پورت! از طرفی با توجه به قیمتهای بالاتر VDSL پر شدن این تعداد پورت بدون جشنواره یا تخفیف حسابی برای مخابرات غیرممکنه و مشترکان همچنان از ADSL استفاده میکنند حتی با وجود کافوی نوری.
نکته بعدی اینه که FTTC (که حالا شده سورینو برای مخابرات) یک ابزار فنی-سیاسی برای تحت فشار گذاشتن دیگر شرکتها به ورود به بازار FTTC هست و شباهتی به پروژه پرهزینه تانوما که علاوه بر انحصار علاقه ای هم در شرکتها برای حضور در اون نیستف نداره.
در ابتدا هم تانوما با ۲ میلیون پورت وارد بازار شد ! اما نتیجه : بیش از ۵۰٪ از تهران اصلا تانوما نیست !
اعداد و ارقام گفتنش قشنگ هست ! به قول شما ۲ میلیون پورت ! کل پورت های اسیاتک و شاتل رو در کل ایران حساب میشه ! پس الان
کل مشترکین دو شرکت حداقل در تهران سریع نسبت به Vdsl اقدام میکنن ! در صورتی که هممون میدونیم بعضی از خطوط حتی کشش انتقال
voice رو هم ندارن !!!!
misam5526
18-07-2019, 17:52
در ابتدا هم تانوما با ۲ میلیون پورت وارد بازار شد ! اما نتیجه : بیش از ۵۰٪ از تهران اصلا تانوما نیست !
اعداد و ارقام گفتنش قشنگ هست ! به قول شما ۲ میلیون پورت ! کل پورت های اسیاتک و شاتل رو در کل ایران حساب میشه ! پس الان
کل مشترکین دو شرکت حداقل در تهران سریع نسبت به Vdsl اقدام میکنن ! در صورتی که هممون میدونیم بعضی از خطوط حتی کشش انتقال
voice رو هم ندارن !!!!
در مورد تانوما رسیدن به 2میلیون پورت به عنوان هدف عنوان شد و بارها همین تاپیکها در مورد گرونی تکمیل این پروزه و انحصاری بودنش بر دلیل عدم رشدش تاکید کردم و پورتهای اماده واگذاری حدود 500 هزار پورت اعلام شده که در مورد پورت هم در تاپیک تانوما توضیح دادم از لحاظ فنی معنی پورت برای OLT ها و تکنولوژی FTTH متفاوته با FTTC و استفاده از پورت DSLAM که ایرادات خودش و هزینه بر بودن رو داره. بنابراین پورت شماری و این مقایسه از اساس اشتباهه. وگرنه اگر مسئله کابل کشی و خصوصا کابل کشی داخلی در کار نبود و مثل VDSL با 12 هزارتومن رانزه انجام میگرفت و تمام (مودم ها هم تقریبا در یک رنج قیمت هستن)، اونوقت میشد vdsl مخابرات و تانوما در همین شرایط فعلی (حد سرعت و محدوده قیمت و ترافیک) مقایسه کرد و ایراد گرفت چرا پورتهای تانوما پر نمیشه!
در صنعت ای تی ارقام برای قشنگی نیست چرا که تک تک این پورتها که نصب میشه (پورت نصب شده یا آماده واگذاری) براش هزینه شده.(البته اختیار دارید و هیچ اجباری در اهمیت دادن به دیتای اماری نسیت. علاقه ندارید میتونید نشنیده بگیرید. )
در مورد دوم هم VDSL نیازمند ایجاد کابینت در نزدیکی مشترک هست. (500-900 متر برای سرعت حداکثر تا کمینه). هرشرکتی هم بخواد وارد این بازار بشه باید سرمایه گذاری در ایجاد کابینت (کافوی نوری) رو قبول کنه که از شروط وزیر ارتباطات هم بود. مگر اینکه شرکتها ابتدا به عنوان قدم اول در مراکز مخابراتی و برای محله های پیرامونی اون مراکز اقدام به ارائه VDSL کنند.
leo.unique
18-07-2019, 18:13
ممکنه باز یه چند روز تمدیدش کنن ولی مخابرات میگه جشنواره تابستونی شروع میشه بعدش ! من که از رنگین نت خیری ندیدم و مجبور شدم طرح معمولیشون رو بگیرم ولی امیدوارم جشنواره تابستانی مخابرات به طرح غزال نزدیک باشه و حداقل سرعت های بالای 16 مگابیت رو هم مثل طرح غزال بیارن تو طرح تابستونی.
از کجا معلوم که جشنواره بعدی بدتر نباشه ؟؟!!:n21:
misam5526
18-07-2019, 18:33
بخش دیگه ای از صحبتهای وزیر ارتباطات:
آذری جهرمی ادامه داد: بنابراین ما تصمیم گرفتیم این عقب ماندگی در شبکه ثابت را جبران کنیم؛ تقریباً از دو ماه پیش این موضوع را پیگیری کردیم و شرکت مخابرات ایران برنامهای در این خصوص ارائه داد؛ در حال حاضر شرکت مخابرات ایران بیش از ۴ میلیون مشترک ADSL دارد که از امروز این شرکت سرویسی تحت عنوان سُرینو ارائه میکند؛ سرویس سُرینو تا کابینت فیبر میرود و در لستمایل که همان مس هست، مس میماند.
آذری جهرمی در خصوص این سرویس افزود: بنابر ارزیابیهای صورت گرفته سرویس سرینو میتواند به طور متوسط سرعت اینترنت خانگی را تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهد؛ این در حالی است که در حال حاضر ۳۰ درصد خطوط مسی ما به دلیل فاصله زیاد از مراکز بالای ۲ مگابیت بر ثانیه کار انجام نمیدهند.
وی ادامه داد: ۱۶ درصد مشترکان کشور میتوانند بین ۸ تا ۱۶ مگ دریافت کنند و سایر مشترکان هم بین ۴ مگ تا ۸ مگ هستند و مفهوم آن این است که ما یک رشد ۴ برابری در ظرفیت سرویسهای خانگی مخابرات ایران را تجربه میکنیم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در حال حاضر در سراسر کشور با ظرفیت ۲ میلیون پورت آماده واگذاری هستند که این دستاورد بزرگی هست.
leo.unique
18-07-2019, 18:49
با قیمت 4 برابر لابد :n21:
هر حرکتی در جهت افزایش سرعت و کیفیت اینترنت ارزشمند هست.
یه زمانی بیشتر از 128 کیلو نمیدادن ولی الان معلوم شده سرعت بالا
یه نیازه نه یه کالای لوکس.
من اولین سرویسی که گرفتم 64 کیلو بیت بود با 4 گیگ ترافیک ماهیانه
ماهی 33000 تومن میدادم! :n04:
یه سری افراد کلا غر میزنند
کاری به چیزی ندارند سرویس جدید میاد غر میزنند که ای بابا اینو تازه آوردن اینا
سرعت میبرند بالا دوباره غر میزنند حتما میخوان پول بیشتری بگیرند!
به جای فقط غر زدن آدم به تغییر و بهتر شدن اینترنت نگاه کنید
حالا اینکه اینترنت نسبت به درآمد کشور گرون هست درسته
اما چون منبع اصلیش دلاری هست خیلی سخت هست قیمت رو پایین نگه داشت وقتی دلار گرون میشه
اگه این Vdsl به سرنوشت تانوما دچار نشه پیشرفت خوبیه
مخصوصا واسه داشتن آپلود بالاتر
Sent from my GM1910 using Tapatalk
الان دیدم مخابرت تو سایتش کمپین رنگین نت رو کامل حذف کرده!
به جاش یه کمپین جدید گذاشته به نام ... کمپین طرح مصرف منصفانه (پس پرداخت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl)
متوجه نشدم ترافیک پلن هایی که گذاشته ، ایا ترافیک داخلیه؟! یا بین اللملی؟
...Moein...
18-07-2019, 20:13
پ
بخش دیگه ای از صحبتهای وزیر ارتباطات:
آذری جهرمی ادامه داد: بنابراین ما تصمیم گرفتیم این عقب ماندگی در شبکه ثابت را جبران کنیم؛ تقریباً از دو ماه پیش این موضوع را پیگیری کردیم و شرکت مخابرات ایران برنامهای در این خصوص ارائه داد؛ در حال حاضر شرکت مخابرات ایران بیش از ۴ میلیون مشترک ADSL دارد که از امروز این شرکت سرویسی تحت عنوان سُرینو ارائه میکند؛ سرویس سُرینو تا کابینت فیبر میرود و در لستمایل که همان مس هست، مس میماند.
آذری جهرمی در خصوص این سرویس افزود: بنابر ارزیابیهای صورت گرفته سرویس سرینو میتواند به طور متوسط سرعت اینترنت خانگی را تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه افزایش دهد؛ این در حالی است که در حال حاضر ۳۰ درصد خطوط مسی ما به دلیل فاصله زیاد از مراکز بالای ۲ مگابیت بر ثانیه کار انجام نمیدهند.
وی ادامه داد: ۱۶ درصد مشترکان کشور میتوانند بین ۸ تا ۱۶ مگ دریافت کنند و سایر مشترکان هم بین ۴ مگ تا ۸ مگ هستند و مفهوم آن این است که ما یک رشد ۴ برابری در ظرفیت سرویسهای خانگی مخابرات ایران را تجربه میکنیم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در حال حاضر در سراسر کشور با ظرفیت ۲ میلیون پورت آماده واگذاری هستند که این دستاورد بزرگی هست.
الان دیدم مخابرت تو سایتش کمپین رنگین نت رو کامل حذف کرده!
به جاش یه کمپین جدید گذاشته به نام ... کمپین طرح مصرف منصفانه (پس پرداخت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl)
متوجه نشدم ترافیک پلن هایی که گذاشته ، ایا ترافیک داخلیه؟! یا بین اللملی؟
مخابرات معمولا بر حسب ترافیک داخلی میگه مگر اینکه قید
کنه بین الملل
نتیجه اینکه حجم ها خیلی کم شده!!
در مورد تانوما رسیدن به 2میلیون پورت به عنوان هدف عنوان شد و بارها همین تاپیکها در مورد گرونی تکمیل این پروزه و انحصاری بودنش بر دلیل عدم رشدش تاکید کردم و پورتهای اماده واگذاری حدود 500 هزار پورت اعلام شده که در مورد پورت هم در تاپیک تانوما توضیح دادم از لحاظ فنی معنی پورت برای OLT ها و تکنولوژی FTTH متفاوته با FTTC و استفاده از پورت DSLAM که ایرادات خودش و هزینه بر بودن رو داره. بنابراین پورت شماری و این مقایسه از اساس اشتباهه. وگرنه اگر مسئله کابل کشی و خصوصا کابل کشی داخلی در کار نبود و مثل VDSL با 12 هزارتومن رانزه انجام میگرفت و تمام (مودم ها هم تقریبا در یک رنج قیمت هستن)، اونوقت میشد vdsl مخابرات و تانوما در همین شرایط فعلی (حد سرعت و محدوده قیمت و ترافیک) مقایسه کرد و ایراد گرفت چرا پورتهای تانوما پر نمیشه!
در صنعت ای تی ارقام برای قشنگی نیست چرا که تک تک این پورتها که نصب میشه (پورت نصب شده یا آماده واگذاری) براش هزینه شده.(البته اختیار دارید و هیچ اجباری در اهمیت دادن به دیتای اماری نسیت. علاقه ندارید میتونید نشنیده بگیرید. )
در مورد دوم هم VDSL نیازمند ایجاد کابینت در نزدیکی مشترک هست. (500-900 متر برای سرعت حداکثر تا کمینه). هرشرکتی هم بخواد وارد این بازار بشه باید سرمایه گذاری در ایجاد کابینت (کافوی نوری) رو قبول کنه که از شروط وزیر ارتباطات هم بود. مگر اینکه شرکتها ابتدا به عنوان قدم اول در مراکز مخابراتی و برای محله های پیرامونی اون مراکز اقدام به ارائه VDSL کنند.
دوست عزیز : منظور بنده اینه اقای جهرمی به طور واضح اعلام نکردن 2 میلیون پورت الان در چه مناطقی در حال واگذاری هست و حتی شرکت مخابرات ایران هم هیچ اطلاعیه ای ندادن !
شاید منظورشون پورت هایی که قبلا اماده بوده و به علت نبود تجهیزات اماده واگذاری نبوده !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.