مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
brothers000
01-03-2012, 17:28
دوستان 256 دار rate هاشون همه مثل منه یا بالاتر ، پایینتر ، چه طوری؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بنده که اینجوریه
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 351 305
Attenuation (0.1 dB): 330 203
Output Power (0.1 dBm): 18 114
Attainable Rate (Kbps): 18328 1315
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 256 127
والا بعد از اینکه مدارک رو تو مخابرات دادیم.3 روز بعدش اومدن.
در اومد چراغ مودم هم بگم که اپراتوری که برای نصب اومده بود گفت که بعضی از خطها اشکال داره و بخاطر اینه که چراغ مودمروشن نمیشه
اومدن؟ یعنی از مخابرات اومدن وصل کردن یا خودکار وصل شد؟
Saeed System
01-03-2012, 22:14
دوستان من پارس آنلاین بودم 2 سال...الان 2 روز اومدم مخابرات
با پارس آنلاین تو سرورهای ایرانی mw2 همیشه پینگم 110 الی 140
با مخابرات 50 - 80 ..ا زخوشحالی دارم میمیرم...باورم نمیشه انگار دارم لن بازی میکنم اینقدر پینگم پایینه ...
همین الان عکسم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hotos%2F5b2cebf15b20.jpg)
siamak_mu
02-03-2012, 02:06
بهترین DNS ها برای مخابرات تهران چیه؟ پشتیبانی به من دوتا گفته ولی خیلی قطع میشه. وقتی قطع بشه برشون میدارم وصل میشه.
brothers000
02-03-2012, 19:50
دوستان من پارس آنلاین بودم 2 سال...الان 2 روز اومدم مخابرات
با پارس آنلاین تو سرورهای ایرانی mw2 همیشه پینگم 110 الی 140
با مخابرات 50 - 80 ..ا زخوشحالی دارم میمیرم...باورم نمیشه انگار دارم لن بازی میکنم اینقدر پینگم پایینه ...
همین الان عکسم گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hotos%2F5b2cebf15b20.jpg)
خوشحالم که پینگتون تو بازی جواب داده
فقط کاش یه تست سرعت هم بگیرید و نتیجه رو اینجا بذارید
ایتنم تست سرعت بنده مربوط به لحظاتی قبل
سرور تهران :
سرور نیویورک :
feizol65
02-03-2012, 20:27
دانستنش هم خوب شاید انجا کار میکنم:46:
به نظر شما که اونجا کار می کنی ، من میتونم سرویس 1 مگ بگیرم. :31:
یه فرد عادی هم هستم ولی میتونم نامه و مدرک جور کنم. :20:
hamid_diablo
02-03-2012, 22:10
اومدن؟ یعنی از مخابرات اومدن وصل کردن یا خودکار وصل شد؟
از خود مخابرات برای نصب مودم اومدن
mohammad_dj96
03-03-2012, 10:24
نه بابا دقت از خودتونه :31:
ولی اگه بگی خوبه چون من دیگه روم نشد زنگ بزنم بگم :
"4 کیلوبیت ما کجاست":19:
برداشت عوضی می کنن همین هم معلق میشه:27:
ولی اکه بدونم جای دیگه درسته میشه اعتراض کرد
یه مو از خرس کندن هم غنیمته:21:
اینم ماله بنده
Line Rate - Upstream (Kbps): 127 Line Rate - Downstream (Kbps): 256
بعد یک هفته ثبت نام adsl هنوز مودم ما چشمک میزنه و وصل نمیشه.
به پشتیبانی میگم هیچی به هیچی، دوستان این مشکل رو داشتند؟
من امروز زنگ ردم به پشتیبانی گفتم که دان من 4 کیلو بیت کمه :31:
اول به پشتیبانی مستقیم زنگ زدم که می گفت از تنظیمات خودتونه و هی چرت و پرت میگفت :weird:
منم برگشتم بهش گفتم آقا من بلد نیستم شما بگو چی کار کنم
گفت زنگ بزن پیغام بذار
پیغام گذاشتم یه خانومه زنگ زد درست کرد
ولی بازم نشد 256 شد 255:31:
می گفت 4 کیلو حالا چیزی نیست که
منم گفتم آره ولی عدالت چی میشه؟! میخوای مملکت عدالت محور رو ببری زیر سوال؟!:27:
گفت نه بابا ...
ولی یه حرف های عجیبی میزدند جفتشون که سرعتی که تو تنظیمات مودم نشون میده درست نیست!!:18:
نتیجه : هر مشکلی داشتید پیغام بذارید و به اپراتور زنگ نزنید!
بعد یک هفته ثبت نام adsl هنوز مودم ما چشمک میزنه و وصل نمیشه.
به پشتیبانی میگم هیچی به هیچی، دوستان این مشکل رو داشتند؟
به من گفتن 3 روز کاری بعد از اینکه مدارک رو دادید وصل میشه که تو تعطیلی خورد و یه هفته بعد وصل شد
اون یارو که واسه تنظیم مودم زنگ میزنه 2-3 روز بعد از تحویل مدارک زنگ زد که بیایم وصل کنیم واستون (و 15 تومن رو بگیریم!) که منم گفتم اصلا لینک نداره وانگهی نمیخوام کسی بیاد خودم بلدم
یکی 2 بار بعدش هم که وصل شده بود باز زنگ زد ( نمیدونم -ر بود با خودشو زده بود به -ری!)
تازه اولش هم 128 وصل کرده بودند در صورتی که 2828 گفته بود 256 میشه که بعد من رفتم کارت دادم و 256 کردمش
بعد که قبض تلفن اومد دیدم از همون روزی که مدارک رو دادیم حساب کرده با نرخ 256 (البته پولی نیست ولی مهم عمل بده بماند که اگه یکی دو روز زودتر وصل کرده بودن یه سری از فایل هام پاک نمیشد!!!:grrr:)
شما هم هی زنگ بزن و دنبالش رو بگیر (شماره تو توی پشتیبانی بزن اگه وصل کرده باشن معلوم میشه اگه نشده بود هم دوباره به ثبت نام زنگ بزن بگو)
اون یارو که واسه تنظیم مودم زنگ میزنه 2-3 روز بعد از تحویل مدارک زنگ زد که بیایم وصل کنیم واستون (و 15 تومن رو بگیریم!) که منم گفتم اصلا لینک نداره وانگهی نمیخوام کسی بیاد خودم بلدم
آقا برا ما وصل شد!
مسخره کردن خودشون باید زنگ بزنن که نزدن خودم تماس گرفتم تا حل شد، البته باید تنظیمات مودم خودمم رو ریست میکردم که نکرده بودم.
دوستان من خطم به اسم خانمه کسیه که باش قولنامه نوشتم..یعنی صاحب خط و قولنامه فرق میکنن
الان راهی هست من سرویس بگیرم؟طرف هم نمیتونه بره شرکت یا مخابرات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
brothers000
03-03-2012, 20:06
دوستان من خطم به اسم خانمه کسیه که باش قولنامه نوشتم..یعنی صاحب خط و قولنامه فرق میکنن
الان راهی هست من سرویس بگیرم؟طرف هم نمیتونه بره شرکت یا مخابرات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پاسخ کامل سوال شما که قبلا دوستان زحمت کشیدن و تو همین تاپیک ذکر کردن (اینم برای بار چندم، خواهشا یه جستجو قبل سوال بکنید یا صفحات قبلی هم یه نگاهی بندازید چون اینجوری زودتر به جوابتون میرسید و توتاپیک هم بحث ها تکراری نمیشه)
سرویس پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازی شد
شرکت مخابرات استان تهران در راستای مشتری مداری و رفاه حال مشترکین تلفن ثابت امکان پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت را بر روی سامانه 1818 فراهم کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس علی عرب مدیر کل امور مالی شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: به منظور حل مشکل مشترکین تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران که به دلایلی همچون مسافرت های چندماهه امکان پرداخت به موقع کارکرد تلفن ثابت خود را ندارند این امکان فراهم شد تا بتوانند به دلخواه نسبت به پیش پرداخت (prepaid) مبالغی بیشتر از 100 هزار ریال اقدام کنند.
وی ادامه داد: با راه اندازی روش پیش پرداخت (prepaid) از این پس متقاضیان اینترنت پرسرعت که تلفن ثابت به نام خودشان نمی باشد نیازی به ارائه اجاره نامه ندارند بلکه می توانند ضمن مراجعه به مرکز و انجام مراحل ثبت نام با استفاده از این روش نسبت به خرید یک پورت اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
عرب خاطر نشان کرد: مشترکین مذکور می بایست برای خرید یک پورت اینترنت پرسرعت حداقل نسبت به پیش پرداخت 200 هزار ریال برای سرعت 128 کیلو بایت، 250 هزار ریال برای سرعت 256 کیلو بایت و 400 هزار ریال برای سرعت 512 کیلو بایت اقدام کنند و مراکز مخابراتی نیز موظف هستند با رعایت ضوابط قانونی قبلی بدون نیاز به اجاره نامه اقدام به برقراری سرویس برای متقاضیان کنند.
وی گفت: در صورت پرداخت قبوض ماهیانه کارکرد تلفن ثابت و یا اینترنت پرسرعت مبلغ پیش پرداخت واریز شده در قبض مشترک باقی مانده و ارتباط مشترک به صورت مستمر برقرار خواهد بود.
مدیر امور مالی افزود: سامانه 2828 مرکز فروش، دایری و پشتیبانی اینترنت پرسرعت بصورت 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارایه خدمات به متقاضیان است و متقاضیان می توانند پس از تماس با شماره 2828 بدون هیچگونه مراجعه حضوری نسبت به خرید (برحسب ضوابط) و رفع خرابی اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
وی در پایان گفت: درخواست مشترکین، پس از تماس در سیستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانیزه درخواست را پیگیری می کنند.
tct.ir
ممنون دوست عزیز
فقط یه سوال
یعنی 25 میدم مخابرات میم.نه و هزینه سرویس ماهانه با قبض تلفن میاد؟فقط فرقش همون 25 تومنه؟
به نظر شما که اونجا کار می کنی ، من میتونم سرویس 1 مگ بگیرم. :31:
یه فرد عادی هم هستم ولی میتونم نامه و مدرک جور کنم. :20:
با سلام
مخابرات فقط در منطقه 8 مخابرات به اشخاص حقوقی ( تلفن به نام شرکت یا سازمان ..... ) یک مگا واگذار و به اشخاص حقیقی با معرفی نامه از اداره یا شرکت معتبر 512 واگذار میکند
ممنون دوست عزیز
فقط یه سوال
یعنی 25 میدم مخابرات میم.نه و هزینه سرویس ماهانه با قبض تلفن میاد؟فقط فرقش همون 25 تومنه؟
بله فقط فرقش همون 25 تومن هست که باید اول بگذارید و تا وقتی سرویس رو بخواهید جمع اوری کنید میتونید پس بگیرید.
با سلام
مخابرات فقط در منطقه 8 مخابرات به اشخاص حقوقی ( تلفن به نام شرکت یا سازمان ..... ) یک مگا واگذار و به اشخاص حقیقی با معرفی نامه از اداره یا شرکت معتبر 512 واگذار میکند
شما اولین شخصی هستید که میبینم از over head صحبت میکنید.
خیلی ممنون اگر از کارمندان مخابرات هستید اطلاعات بیشتری در اختیار کاربرها بگذارید.
من امروز زنگ ردم به پشتیبانی گفتم که دان من 4 کیلو بیت کمه :31:
اول به پشتیبانی مستقیم زنگ زدم که می گفت از تنظیمات خودتونه و هی چرت و پرت میگفت :weird:
منم برگشتم بهش گفتم آقا من بلد نیستم شما بگو چی کار کنم
گفت زنگ بزن پیغام بذار
پیغام گذاشتم یه خانومه زنگ زد درست کرد
ولی بازم نشد 256 شد 255:31:
می گفت 4 کیلو حالا چیزی نیست که
منم گفتم آره ولی عدالت چی میشه؟! میخوای مملکت عدالت محور رو ببری زیر سوال؟!:27:
گفت نه بابا ...
ولی یه حرف های عجیبی میزدند جفتشون که سرعتی که تو تنظیمات مودم نشون میده درست نیست!!:18:
نتیجه : هر مشکلی داشتید پیغام بذارید و به اپراتور زنگ نزنید!
اونها هم راست میگن شما هم راست میگی.
چون مودمها با تجهیزاتشون 100 درصد سازگار نیست اینجوری میشه.
شما برای اینکه به اون 4 کیلو حقت برسی :46: مدولاسیون (Modulation) خطتتون رو از حالت Adsl2+ داخل پنل مودم به G.dmt تغییر بدید تا مشکلتون حل بشه.
سلام ببخشید چند تا سوال داشتم(فوری لطفا)
1:اگر یک مودم یک پورت لن و یک پورت یو اس پی داشته باشه میتونه به 2تا کامپیوتر وصل بشه؟(یعنی یه دونش با usb یه دونش با lan)
2:اگر مودم دکمه ی خاموش و روشن داشته باشه (اصلا ممکنه نداشته باشه؟) اونوقت دیگه لازم نیست یه کامپیوتر روشن باشه تا اینترنت شیر باشه؟
3: میشه یه مودم خوب ارزون معرفی کنید که هم دکمه خاموش و روشن داشته باشه هم یک پورت لن و یو اس پی؟
ممنون
لطفا به 3سوال جواب بدید
با تشکر
1- بله
2- ربطی نداره بله مودم هم داریم که دکمه پارو نداشته باشه.
3- Tplink 8811 همه چیزهایی که گفتید رو داره قیمتش 19 تومن بود که به علت افزاریش نرخ ارز الان بالای 27 توم هست.
4- سوالهاتون رو داخل تاپیک مربوط به خودش بپرسید زودتر جواب میگیرید.
brothers000
04-03-2012, 14:09
ممنون دوست عزیز
فقط یه سوال
اگه با دقت بیشتری به این متن توجه کنید جوابتونو میگیرید :
سرویس پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازی شد
شرکت مخابرات استان تهران در راستای مشتری مداری و رفاه حال مشترکین تلفن ثابت امکان پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت را بر روی سامانه 1818 فراهم کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس علی عرب مدیر کل امور مالی شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: به منظور حل مشکل مشترکین تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران که به دلایلی همچون مسافرت های چندماهه امکان پرداخت به موقع کارکرد تلفن ثابت خود را ندارند این امکان فراهم شد تا بتوانند به دلخواه نسبت به پیش پرداخت (prepaid) مبالغی بیشتر از 100 هزار ریال اقدام کنند.
وی ادامه داد: با راه اندازی روش پیش پرداخت (prepaid) از این پس متقاضیان اینترنت پرسرعت که تلفن ثابت به نام خودشان نمی باشد نیازی به ارائه اجاره نامه ندارند بلکه می توانند ضمن مراجعه به مرکز و انجام مراحل ثبت نام با استفاده از این روش نسبت به خرید یک پورت اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
عرب خاطر نشان کرد: مشترکین مذکور می بایست برای خرید یک پورت اینترنت پرسرعت حداقل نسبت به پیش پرداخت 200 هزار ریال برای سرعت 128 کیلو بایت، 250 هزار ریال برای سرعت 256 کیلو بایت و 400 هزار ریال برای سرعت 512 کیلو بایت اقدام کنند و مراکز مخابراتی نیز موظف هستند با رعایت ضوابط قانونی قبلی بدون نیاز به اجاره نامه اقدام به برقراری سرویس برای متقاضیان کنند.
وی گفت: در صورت پرداخت قبوض ماهیانه کارکرد تلفن ثابت و یا اینترنت پرسرعت مبلغ پیش پرداخت واریز شده در قبض مشترک باقی مانده و ارتباط مشترک به صورت مستمر برقرار خواهد بود.
مدیر امور مالی افزود: سامانه 2828 مرکز فروش، دایری و پشتیبانی اینترنت پرسرعت بصورت 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارایه خدمات به متقاضیان است و متقاضیان می توانند پس از تماس با شماره 2828 بدون هیچگونه مراجعه حضوری نسبت به خرید (برحسب ضوابط) و رفع خرابی اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
وی در پایان گفت: درخواست مشترکین، پس از تماس در سیستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانیزه درخواست را پیگیری می کنند.
tct.ir
اونها هم راست میگن شما هم راست میگی.
چون مودمها با تجهیزاتشون 100 درصد سازگار نیست اینجوری میشه.
شما برای اینکه به اون 4 کیلو حقت برسی :46: مدولاسیون (Modulation) خطتتون رو از حالت Adsl2+ داخل پنل مودم به G.dmt تغییر بدید تا مشکلتون حل بشه.
با سلام
البته مقداري كيفيت و سيكيوريتي و نويز پذيري خط پايين ميايد
G.DMT = ADSL 1
G.DMT.bis = ADSL2
G.DMT.bisplus = + ADSL2
با سلام
البته مقداري كيفيت و سيكيوريتي و نويز پذيري خط پايين ميايد
G.DMT = ADSL 1
G.DMT.bis = ADSL2
G.DMT.bisplus = + ADSL2
درست می فرمایید ولی برای سرعتهای پایین 2 مگ زیاد تاثیری نداره.
سلام
من چند روزه یه مشکلی برام پیش اومده که بعد از روشن کردن مودم چراغ status(adsl) چندین و چند بار روشن و خاموش میشه و اینترنت وصل نمیشه تا اینکه بالاخره بعد از یکی دو دقیقه ثابت میشه و میتونم کانکت بشم.
این مشکل از کجاست؟ از مودمه؟ از خطه از اینترنته؟
brothers000
06-03-2012, 15:07
سلام
من چند روزه یه مشکلی برام پیش اومده که بعد از روشن کردن مودم چراغ status(adsl) چندین و چند بار روشن و خاموش میشه و اینترنت وصل نمیشه تا اینکه بالاخره بعد از یکی دو دقیقه ثابت میشه و میتونم کانکت بشم.
این مشکل از کجاست؟ از مودمه؟ از خطه از اینترنته؟
من دقیق متوجه مشکلتون نشدم
یعنی چراغ ADSL بیش از حد معمول طول میکشه تا ثابت بشه ؟
hosseinmet
06-03-2012, 17:14
من امروز با معرفی نامه از شرکت به مرکز مطهری رفتم و قبول نکردند . گفتن خط باید به نام شرکت باشه برای 512 و بیشتر
من دقیق متوجه مشکلتون نشدم
یعنی چراغ ADSL بیش از حد معمول طول میکشه تا ثابت بشه ؟
بله تقریبا یه همچین چیزی.
یعنی بعد روشن کردن ثابت میشه اما به محض اینکه کانکشن رو کانکت میکنم خاموش میشه و شروع به چشمک زدن میکنه. بعد از چند لحظه دوباره ثابت میشه و دوباره همین ماجرا.... چندین بار این اتفاق میفته تا دیگه ثابت بشه و کانکت شه
من امروز با معرفی نامه از شرکت به مرکز مطهری رفتم و قبول نکردند . گفتن خط باید به نام شرکت باشه برای 512 و بیشتر
با سلام
در صورتي كه معرفينامه جهت سرعت 512 از شركتي داريد و شماره هم به نام خودتان ميباشد به رئيس مركز شهيد مطهري مراجعه نماييد انجام خواهد شد:20:
brothers000
07-03-2012, 12:14
بله تقریبا یه همچین چیزی.
یعنی بعد روشن کردن ثابت میشه اما به محض اینکه کانکشن رو کانکت میکنم خاموش میشه و شروع به چشمک زدن میکنه. بعد از چند لحظه دوباره ثابت میشه و دوباره همین ماجرا.... چندین بار این اتفاق میفته تا دیگه ثابت بشه و کانکت شه
مودمتون رو به کدوم روش تنظیم کردید ؟
pppoe یا bridge ؟
مودمتون رو به کدوم روش تنظیم کردید ؟
pppoe یا bridge ؟
bridge هست دادا
هر کار کردم ppope درست نشد (ایسوس)
hosseinmet
07-03-2012, 19:13
با سلام
در صورتي كه معرفينامه جهت سرعت 512 از شركتي داريد و شماره هم به نام خودتان ميباشد به رئيس مركز شهيد مطهري مراجعه نماييد انجام خواهد شد:20:
من پیش رییس مرکز بودم و تو معرفی نامه هم قبد شده 512 . ولی ایشون بخشنامه نشان دادند که صرفاً به اشخاص حقوقی ارائه میشود.
mohsen137
08-03-2012, 21:07
ممنون از اقای bothers000 بابت جوابشون
feizol65
09-03-2012, 11:52
جناب bd1340 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، sei_pm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سایر دوستان مطلع :
یکی از دوستان من سایتی داره به آدرس iranime.ir (در دست تهیه قالب برای سایت هستیم) ، که با پارس آنلاین ، شاتل و ... بالا میاد. اما با مخابرات بالا نمیاد.
با اپراتور 1899 تماس گرفتم ، گفت به ما مربوط نیست.
میخواستم بدونم راهی داره که این مشکل رو حل کنم.
brothers000
09-03-2012, 15:10
bridge هست دادا
هر کار کردم ppope درست نشد (ایسوس)
یه جا خوندم که اینو نوشته بود :
اگر اين چراغ چشمك بزند مشكل احتمالآ از رانژه خط و يا در مسير تلفن بيسيم و يا دو شاخه محافظ برق مشكل دارد.
ممنون از اقای bothers000 بابت جوابشون
خواهش میکنم دوست عزیز
ولی بنده دقیقا متوجه نشدم تشکرتون بابت چی بود !
dany_3p4u
09-03-2012, 17:11
سلام
چند وقتی هست نت برای خودش یک دفعه قطع می شه و باید مودم را خاموش روشن کنم تا وصل شه
کسی مشکل مشابه نداره؟ مودم اُتوکانت تنظیم شده
mohammad_dj96
09-03-2012, 20:58
سلام
چند وقتی هست نت برای خودش یک دفعه قطع می شه و باید مودم را خاموش روشن کنم تا وصل شه
کسی مشکل مشابه نداره؟ مودم اُتوکانت تنظیم شده
من دیشبو چند روز پیش این مشکلو داشتم 2.3 باری قطی داشتم...
خاموش روشنم کردم باز نت قط بود :31:
dany_3p4u
10-03-2012, 00:44
دیشب که آره، پارس آنلاین و صبا هم قطع شده بودن :41: داستانی بود برای خودش /
جناب bd1340 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، sei_pm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سایر دوستان مطلع :
یکی از دوستان من سایتی داره به آدرس iranime.ir (در دست تهیه قالب برای سایت هستیم) ، که با پارس آنلاین ، شاتل و ... بالا میاد. اما با مخابرات بالا نمیاد.
با اپراتور 1899 تماس گرفتم ، گفت به ما مربوط نیست.
میخواستم بدونم راهی داره که این مشکل رو حل کنم.
باز نمیشه . به مسئول سرور بگو dns های سایت رو ریست کنه.
یه جا خوندم که اینو نوشته بود :
اگر اين چراغ چشمك بزند مشكل احتمالآ از رانژه خط و يا در مسير تلفن بيسيم و يا دو شاخه محافظ برق مشكل دارد.
یعنی رانژه خط فقط ممکنه موقع روشن شدن مودم مشکل داشته باشه و موقع استفاده مشکلی پیش نمیاره؟ تلفن بیسیم که نداریم . این دوشاخه محافظ برق دقیقا چی هست و چطور باید مشکلش رو رفع کرد؟ همونایی که یه شاخه پلاستیکی وسطشون دارن؟
باز نمیشه . به مسئول سرور بگو dns های سایت رو ریست کنه.
یعنی رانژه خط فقط ممکنه موقع روشن شدن مودم مشکل داشته باشه و موقع استفاده مشکلی پیش نمیاره؟ تلفن بیسیم که نداریم . این دوشاخه محافظ برق دقیقا چی هست و چطور باید مشکلش رو رفع کرد؟ همونایی که یه شاخه پلاستیکی وسطشون دارن؟
تعریف دوشاخه محافط اینه که داخلش مداری به کار رفته که اگر به برق بزنید تلفن رو از سوختن تلفن جلوگیری میکنه. اون مدار باعث اختلا و قطعی لینک شما میشه و لینک روی ودم آپ نمیشه.
من پیش رییس مرکز بودم و تو معرفی نامه هم قبد شده 512 . ولی ایشون بخشنامه نشان دادند که صرفاً به اشخاص حقوقی ارائه میشود.
اگر مشکلی نیست شماره تلفن مورد نظر را پیغام خصوصی بده بتوانم کمک میکنم
تعریف دوشاخه محافط اینه که داخلش مداری به کار رفته که اگر به برق بزنید تلفن رو از سوختن تلفن جلوگیری میکنه. اون مدار باعث اختلا و قطعی لینک شما میشه و لینک روی ودم آپ نمیشه.
نه نداریم همچین دوشاخه ای . پس این داستان چشمک زدن و کانکت نشدن مودم ما چیه ؟؟؟
aluminum
10-03-2012, 21:04
سلام دوستان عزیز
بنده دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و انصافا برای من خوبه و تا الان که چند ماهی هست که دارم مشکل خاصی نداشتم
حالا قصد دارم برای یکی از آشنایان هم از مرکز مخابرات شهید نظری اینترنت بگیرم
اول گفتند که فیبر نوری هست و نمیشه و بعد از یک ماهی که پرس و جو کردم گفتند دستگاه های جدید آوردند و میشه اینترنت ارائه کرد
حالا مشکل اینجاست که صاحب خط مشغله کاری بالایی داره و نمیتونه خودش بیاد و درخواست بده
آیا راهی هست که بشه بدون حضور صاحب خط درخواست دایری ای دی اس را بدم
یکی از دوستان میگفت با شارژ کردن حساب خط میشه این کار رو انجام داد با 2828 تماس گرفتم و اون بنده خدا هم تایید کرد ولی گفت باید درخواست دایری ای دی اس ال را از طریق سامانه 1818 بدید که در این سامانه همچنین گزینه ای نداره !؟
ممنون میشم آن دسته از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی بفرمایند
با تشکر
نه نداریم همچین دوشاخه ای . پس این داستان چشمک زدن و کانکت نشدن مودم ما چیه ؟؟؟
اگر مودمت رو جایی تست کردی و از سالم بودنش مطمئن هستی . و اگر مودم رو در ورودی منزل هم چک کردید و سیم ورودی منزل رو ارتباطش رو با داخل قطع کردید و مستقیم به مودم وصل کردید اگر هنوز مشکل وجود داشت عیب کار در مرکز هست.
صفربند هم سر خط باشه مشکل ایجاد میکنه
یکی از دوستان میگفت با شارژ کردن حساب خط میشه این کار رو انجام داد با 2828 تماس گرفتم و اون بنده خدا هم تایید کرد ولی گفت باید درخواست دایری ای دی اس ال را از طریق سامانه 1818 بدید که در این سامانه همچنین گزینه ای نداره !؟
ممنون میشم آن دسته از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی بفرمایند
با تشکر
ایشون درست گفته شما وقتی از خود خط با 1818 تماس بگیرید و خط بدهی نداشته باشه کلید 2 رو می زنید برای پیش پرداخت و مبلغ رو به ریال که معادل هزینه 2 ماه سرویس هست به ریال وارد می کنید و با کارت بانکی پرداخت می کنید. تا مبلغ رو به عنوان بستانکار داخل حساب شما لحاظ کنند .
من میخوام بالاخره قید این داتک رو بزن خیلی بیخوده:13: پشتیبانی هم که سواد در حد سیکل.....این تمدید اخر هم داشتن پول واریزی رو هپولی میکردن فیش دستم نبود فاتحه....میگفتن نریختی!!!
من نارمک هستم مرکز نبوت کسی داره از اینجا؟ خوبه؟
مودم خودشون دارن بگیریم؟ من میخوام یه خط دیگه با adsl بگیرم کلا چند روز طول میکشه؟
میگن فاصله شما با مرکز هر چی کمتر بهتر حالا نمیدونم چه قدر راست و دورغه اگه اینجوری باشه که عالیه تا مخابراطمون 10 دقیقه راه:31:
من Ping و packetlost اینا خیلی برام مهمه چون دانلود زیاد ندارم
این قیمتش یه کم مشکوکه نکنه از حول حلیم بریم ته جهنم؟:31:
میگن فاصله شما با مرکز هر چی کمتر بهتر حالا نمیدونم چه قدر راست و دورغه اگه اینجوری باشه که عالیه تا مخابراطمون 10 دقیقه راه:31:
فاصله فاکتور مهمی هست ولی نهن برای سرعت 256 یا 512 از 2 مگ به بالا خیلی مهم میشه.
خوب فاصلتون کمه هر وقت خواستن سرویس 16 مگ بدن مشکلی ندارید :46:. تا اون زمان کل تهران رو فیبرنوری کشیدن .
brothers000
11-03-2012, 09:46
من میخوام بالاخره قید این داتک رو بزن خیلی بیخوده:13: پشتیبانی هم که سواد در حد سیکل.....این تمدید اخر هم داشتن پول واریزی رو هپولی میکردن فیش دستم نبود فاتحه....میگفتن نریختی!!!
من نارمک هستم مرکز نبوت کسی داره از اینجا؟ خوبه؟
مودم خودشون دارن بگیریم؟ من میخوام یه خط دیگه با adsl بگیرم کلا چند روز طول میکشه؟
من Ping و packetlost اینا خیلی برام مهمه چون دانلود زیاد ندارم
این قیمتش یه کم مشکوکه نکنه از حول حلیم بریم ته جهنم؟:31:
مودم که خودشون اخیرا دیگه نمیفروشن
میگن برید خودتون تهیه کنید
اینم که چه مدت طول میکشه تا راه بیفته طبق گفته ی خودشون مثلا هم واگذاری خط هم واگذاری ADSL بروز شده !
ولی احتمالا برای ADSL از 3 روز تا یک هفته نهایتا طول بکشه (البته در بدترین حالت)
فاصله ی کم تا مخابرات هم در حال حاضر مهم ترین تاثیرش اینه هر وقت سرویس دچار مشکل بشه میتونید سریع برید و اعتراض کنید (فاصله کم و تاثیر روی سرویس واسه خارجه)
از لحاظ پینگ هم بعضی ها راضی هستن
منم چون فقط سرویس مخابرات رو تجربه کردم نمیتونم نظری داشته باشم
ولی کلا به اندازه پولی که آدم میده باید توقع داشته باشه
اگر مودمت رو جایی تست کردی و از سالم بودنش مطمئن هستی . و اگر مودم رو در ورودی منزل هم چک کردید و سیم ورودی منزل رو ارتباطش رو با داخل قطع کردید و مستقیم به مودم وصل کردید اگر هنوز مشکل وجود داشت عیب کار در مرکز هست.
صفربند هم سر خط باشه مشکل ایجاد میکنه
ایشون درست گفته شما وقتی از خود خط با 1818 تماس بگیرید و خط بدهی نداشته باشه کلید 2 رو می زنید برای پیش پرداخت و مبلغ رو به ریال که معادل هزینه 2 ماه سرویس هست به ریال وارد می کنید و با کارت بانکی پرداخت می کنید. تا مبلغ رو به عنوان بستانکار داخل حساب شما لحاظ کنند .
بعدش وصل ميشه اينترنت؟
مرخله بعد چيه؟
rezausa2020
11-03-2012, 12:33
با سلام امروز رفتم مخابرات برا 256 که خیلی تعجب کردم!!!!!
وقتی رفتم کارت دانشجویی رو دادم(مال خودم نیست و اعتبارش هم گذشته :دی)اصلا هیچی نگفت یه ثانیه نگاه کرد بعد داد بهم
تازه اجاره نامه هم مشکل داشت چون تمدید شده بود (ولی من اون قسمت رو کپیشو نداشتم) طرف به راحتی گفت بعدا کپی شو برام بیار ودیه مدیه هم نخواست. کلا انگار از دنده راست بلند شده بود خیلی حال کردم
تقاضا نامه هم که نوشتم واسه 256 یه دقیقه دید گفت قبول میکنیم سرویس شما تا فردا وصل هست بیا بگیر یوزر پس رو:11:
کلا خیلی خوب بود
منطقه مون هم اشرفی اصفهانی هست
کسی هست که از اینجا داشته باشه
امیدوارم خوب باشه
بعدش وصل ميشه اينترنت؟
مرخله بعد چيه؟
بعدش باید برید مرکز مخابراتی و تقاضای سروی بکنید.
البته قبلش بهتره که به امور مشترکین مرکز زنگ بزنید و بگید که میخواهید طرح پیش پرداخت رو انجام بدید.
Saeed System
11-03-2012, 12:49
با سلام امروز رفتم مخابرات برا 256 که خیلی تعجب کردم!!!!!
وقتی رفتم کارت دانشجویی رو دادم(مال خودم نیست و اعتبارش هم گذشته :دی)اصلا هیچی نگفت یه ثانیه نگاه کرد بعد داد بهم
تازه اجاره نامه هم مشکل داشت چون تمدید شده بود (ولی من اون قسمت رو کپیشو نداشتم) طرف به راحتی گفت بعدا کپی شو برام بیار ودیه مدیه هم نخواست. کلا انگار از دنده راست بلند شده بود خیلی حال کردم
تقاضا نامه هم که نوشتم واسه 256 یه دقیقه دید گفت قبول میکنیم سرویس شما تا فردا وصل هست بیا بگیر یوزر پس رو:11:
کلا خیلی خوب بود
امیدوارم خوب باشه
دوست عزیز من رو چی میگید پس که فقط قیافمو دیدن...کل مدرکی که ارائه دادم یک سلام بود..:31:
فقط 25 هزار تومن ریختم تو حساب خط تلفنمون فرداش سرویس 256 وصل شد....نه کارت دانشجویی نه اجاره
نامه...تازه خط تلفن ماله ما هم نیست..خلاصه مثل اینکه رفتم از مغازه پفک خریدم...به این راحتی:27:
کلی هم حا لدارم می کنم پینگم 40 تو mw2 و mw3 خدا پدر مخابرات رو بیامرزه...چیز پی ان هم که خیلی سرعتش بالاست از سرعت دانلود کم نمیشه ....
قبلا پارس بودم الان که اومدم مخابرات خیلی راضی ترم....:20::10::11:
کلا خیلی خوب بود
امیدوارم خوب باشه
اااا پس میگم چرا شما هم مثل من شدی..جفتمون از یک جا سرویس گرفتیم منم از همون مخابراتی که شما رفتی گرفتم منم اشرفی
اصفهانیم..
همون جایی که از پله میری بالا دیگه؟دم در ورودیش هم یه دکه روزنامه فروشیه
پس بچه محلیم..بیا یه جا قرار بزاریم ببینیم همدیگرو :31::10:بالاخره یک بچه محل تو این فروم پیدا کردم بعد از 3 سال :10:
rezausa2020
11-03-2012, 13:05
آره همونجا هست
گفتی پینگ 256 تو mw2 40 هست :18::8: چه خوب من که یادش بخیر teeworld هم بازی میکردم پینگم 320 بود:19:
پس خدا رو شکر از فردا خوب میشه
میگم فقط یه مشکلی هست
طرف بهم گفت که دستگاهی که باهاش یوزر پس میدن خرابه ممکنه فردا درست نشه
میگم شما چجوری یوزر پس گرفتی؟ فرداش رفتی اونجا؟ با تلفن میگن؟
Saeed System
11-03-2012, 13:31
آره همونجا هست
گفتی پینگ 256 تو mw2 40 هست :18::8: چه خوب من که یادش بخیر teeworld هم بازی میکردم پینگم 320 بود:19:
پس خدا رو شکر از فردا خوب میشه
میگم فقط یه مشکلی هست
طرف بهم گفت که دستگاهی که باهاش یوزر پس میدن خرابه ممکنه فردا درست نشه
میگم شما چجوری یوزر پس گرفتی؟ فرداش رفتی اونجا؟ با تلفن میگن؟
ایول....آره الکی میگن خرابه...به منم الکی گفتن خرابه فرداش رفتم گرفتم...فکر کنم حال ندارن یوزر پس رو بگیرن یا باید از مرکز بیاد ..برای همین میگن خرابه...ولی اونروزی که میگه بری سریع بهت میده....
من اونجا بودم به یه نفر الکی گفت خرابه شنبه بیا :31: 1 هفته بعد گفت بیاد به من گفت فردا بیا یعنی شانس آوردم اون زنه رفت یه مرده اومد جاش نشست گفت فردا بیا وگرنه به منم میگفت شنبه بیا :27:
خداییش پینگش د رحد لنه!! انگار نه انگار که دارم اینترنتی بازی میکنم البته منظورم سرورهای ایرانیه ها...با پارس آتلاین تو سرورهای ایرانی 110 بود پینگم الان شده 50 از نصف کمتر شده تو همون سرورها
rezausa2020
11-03-2012, 13:41
ایول....آره الکی میگن خرابه...به منم الکی گفتن خرابه فرداش رفتم گرفتم...فکر کنم حال ندارن یوزر پس رو بگیرن یا باید از مرکز بیاد ..برای همین میگن خرابه...ولی اونروزی که میگه بری سریع بهت میده....
من اونجا بودم به یه نفر الکی گفت خرابه شنبه بیا :31: 1 هفته بعد گفت بیاد به من گفت فردا بیا یعنی شانس آوردم اون زنه رفت یه مرده اومد جاش نشست گفت فردا بیا وگرنه به منم میگفت شنبه بیا :27:
خداییش پینگش د رحد لنه!! انگار نه انگار که دارم اینترنتی بازی میکنم البته منظورم سرورهای ایرانیه ها...با پارس آتلاین تو سرورهای ایرانی 110 بود پینگم الان شده 50 از نصف کمتر شده تو همون سرورها
خوب لنه دیگه الان دارن پیش مقدمه ی اینترانت رو میزارن که مردم خوششون بیاد پس فردا کلا قطع میشه:46::27:
چه سرورهایی ایرانی هست به منم میگی؟:10:
من فقط یه سرور ایرانی (خیلی خوبه) واسه کانتر و wow میشناسم که سرعت خیلی عالیه
asia-game.ir
راستی سرعت دانلودت چنده؟
ایمیلمم برات تو پ خ میزارم که اونجا حرف بزنیم اگه خواستی
ای بابا
با این چیزایی که شماها گفتید ادم میترسه بگیره:31::27:
سلام
من 128 نامحدود مخابرات رو دارم
مودمم زاکسله
واقعا از اینترنتم راضیم
سرعتش که همونیه که باید باشه ( 16 )
قطعیهم نداره
البته من از اتصال ppope استفاده میکنم که فوق العادس
واقعا کانکشن یه چیز مسخرس
من که خیلی راحتم
اگر با IDM دانلود کنم راحت سرعت 18 میشه
به همه اونائیکه میخوان یه سرویس ارزون داشته باشن توصیه میکنم
من خودم روزی حدود یک گیگ دانلود دارم
سلام
من الان از یه شرکت اینترنت دارم و میخوام کوچ کنم به مخابرات
دارم نامه میارم از محل کارم که اینترنت نامحدود یک مگ بگیرم
نامه بیارم حله؟مشکلی نداره؟بهم میدن؟
این اینترنتی که الان دارم ازش استفاده میکنم رو چجوری باید بگم که جمعش کنن؟
بعد ممنون میشم بگید متن نامه رو چجوری بگم تنظیم کنن برا مخابرات
کمک کنید ممنون میشم
Saeed System
12-03-2012, 12:15
الان یهویی پرتوکل پی/ پی/ تی | پی بسته شد...وسط دانلود بودم دیگه کانکت نمیشه....دلیلش چیه یهویی میبندن؟
ارور پروتوکول پی | پی/ تی / پی واز ترمینیتد میده..
feizol65
12-03-2012, 13:19
سلام
کمک کنید ممنون میشم
1 مگ كه بهت نميدن.
بايد از 7 خان بگذري تا بهت 512 بدن.
يه مورد ديگه اينكه مخابرات در حال پاشيدن دون هستش !
تا وقتي بقيه ISP ها رو دك كرد ، زهرش رو بريزه.
خدارو چه دیدی شاید دادن
کسی میدونه متن نامه درخواستی رو چجوری باید تنظیم کنم؟؟/
سلام
کمک کنید ممنون میشم
سلام
یک مگ از مخابرات؟!!!!:18:
به ما گفتم تو خونه دانشجو داشته باشید 256 و اگر احیانا دانشجوش دانشجوی دکترا باشه 512 میدن
فکر نکنم به کسی یک مگ بدن
کار شما چیه تو اداره؟
خب اونا طبیعتا به نیاز شما و همچنین میزانی که اصرار داشته باشید نگاه میکنن ( اصطلاحا باید سیریش شید )
این اینترنتی هم که دارید باید برید بگید این ماه که تموم شد دیگه نمیخواید
اونام یه ذره نازتون رو میکشن که آخه چرا و از این حرفا
brothers000
12-03-2012, 15:26
ای بابا
با این چیزایی که شماها گفتید ادم میترسه بگیره:31::27:
قضیه طاووس و جور هندوستان کشیدنه دیگه
اگه با قطعی و نوسان سرعتش مشکل ندارید بگیرید
البته میتونید هم به صورت یه دوره امتحانی بگیرید و بعد درخواست تخلیه سرویس در صورت عدم رضایت رو بدید
hamed987
12-03-2012, 15:42
با سلام
دوستان کسی راجع به طرح بعثت مخابرات چیزی شنیده؟
سرچ کردم
تو مشهد ارائه میدن. تو تهران خبری نیست ازش؟
ممنون
MESHKIPOSH
12-03-2012, 15:48
بچه ها من الان رفتم و ردیف کردم 256رو و درخواست دادم و وارد سیستم کردن.
ولی تغییری در سرعتم نمیبینم :دی
بچه هایی که رفتن ارتقا دادن سرعتشون رو و تجربه دارن میشه بگن به چه صورت هست و چقدر طول میکشه تا اعمال بشه ؟!
خدارو چه دیدی شاید دادن
کسی میدونه متن نامه درخواستی رو چجوری باید تنظیم کنم؟؟/
پس بهتره از خدا بپرسی!!!
شوخی کردم:10:
بنظرم با توجه به محال بودن قضیه متنش خیلی مهم نباشه بلکه حواشی نامه خیلی مهم باشه
مثلا در کنار نامه یه دسته تراول باشه یا اینکه دست خط یه شخصیت مهمی
aluminum
12-03-2012, 18:55
ما که رفتیم مرکز مخابرات برای درخواست سرویس ای دی اس ال و گفتیم میخواهیم از طریق پیش پرداخت در حساب خط تقاضا سرویس ای دی اس ال کنیم که مسئولش گفت الا و بلا باید صاحب خط خودش بیاد ...................
دیگر دوستان پس چگونه 2 روزه براشون وصل شده !!!!!!!!!!
ما که رفتیم مرکز مخابرات برای درخواست سرویس ای دی اس ال و گفتیم میخواهیم از طریق پیش پرداخت در حساب خط تقاضا سرویس ای دی اس ال کنیم که مسئولش گفت الا و بلا باید صاحب خط خودش بیاد ...................
رفیق معلومه باید صاحب خط بیاد
اصلا اگر غیر اون بود که همه میرفتن برای خط دشمن هاشون تقاضای adsl میدادن پدرشون رو در میاوردن
وقتی تقاضا دادی دو روزه وصل میکنن. من یه خط جدید 5 شنبه خریدم. شنبه خط رو کشیدن. دوشنبه اینترنت دار شدم. از اون روزم سیستمم یه سره روشنه. روش اتصالم pppoe هست که خیلی عالیه. سرعت دانلود با تورنت 15 و با IDM 18. مرکز مخابراتم 13 آبانه. خیییییییییییییلی هم راضیم
brothers000
13-03-2012, 12:06
بچه ها من الان رفتم و ردیف کردم 256رو و درخواست دادم و وارد سیستم کردن.
ولی تغییری در سرعتم نمیبینم :دی
بچه هایی که رفتن ارتقا دادن سرعتشون رو و تجربه دارن میشه بگن به چه صورت هست و چقدر طول میکشه تا اعمال بشه ؟!
اگه نامه اش رو زود بزنن چند ساعته باید اعمال بشه
با سلام
برابر اخرین دستور العمل مخابرات در صورت واریز پیش پرداخت از طریق 1818 و ارایه کارت ملی ( استفاده کننده ) و کپی ان به مرکز مربوطه سرویس adsl برقرار میشود
MESHKIPOSH
13-03-2012, 14:11
اگه نامه اش رو زود بزنن چند ساعته باید اعمال بشه
هنوز که خبری نیست ... هنوز همون 128 هستش واسه من ، دقیقا دیروز بودش که رفتم و 256 درخواست دادم و کاراش رو کردم.اما هنوز هیچی به هیچی
mohammad_dj96
13-03-2012, 14:48
هنوز که خبری نیست ... هنوز همون 128 هستش واسه من ، دقیقا دیروز بودش که رفتم و 256 درخواست دادم و کاراش رو کردم.اما هنوز هیچی به هیچی
منم که نامرو بردم 2 ساعته برام وصلیدن
چند وقته نامه رو تحویل مرکزه مخابراتیتون دادی؟
MESHKIPOSH
13-03-2012, 17:26
منم که نامرو بردم 2 ساعته برام وصلیدن
چند وقته نامه رو تحویل مرکزه مخابراتیتون دادی؟
دیروز نامه رو دادم مرکز مخابراتی
یک ساعت پیش سرعتش افزایش پیدا کرد :دی
دانلودم با idm روی 28-29 هستش . همینقدر باید باشه یا بیشتر ؟ بچه ها واسه شما ها دانلودتون رو چنده با idm و سرعت 256 ؟!
old_snake1370
13-03-2012, 17:56
رفیق معلومه باید صاحب خط بیاد
اصلا اگر غیر اون بود که همه میرفتن برای خط دشمن هاشون تقاضای adsl میدادن پدرشون رو در میاوردن
وقتی تقاضا دادی دو روزه وصل میکنن. من یه خط جدید 5 شنبه خریدم. شنبه خط رو کشیدن. دوشنبه اینترنت دار شدم. از اون روزم سیستمم یه سره روشنه. روش اتصالم pppoe هست که خیلی عالیه. سرعت دانلود با تورنت 15 و با IDM 18. مرکز مخابراتم 13 آبانه. خیییییییییییییلی هم راضیم
سلام
من فردا میخوام برم درخواست بدم خط به نام بابامه. یعنی حتما باید خود بابام باشه؟:18:هیچ راهی نیست بشه من به جاش برم درخواست بدم.
اونایی که 512 دارند سرعتش رو 64ـه؟ یا پایینتره؟
کسی اینجا از مخابرت غریبی نداره؟
سلام
من فردا میخوام برم درخواست بدم خط به نام بابامه. یعنی حتما باید خود بابام باشه؟:18:هیچ راهی نیست بشه من به جاش برم درخواست بدم.
اونایی که 512 دارند سرعتش رو 64ـه؟ یا پایینتره؟
کسی اینجا از مخابرت غریبی نداره؟
سلام دوست عزیز
بله قطعا باید پدرتون باشه
اصولا محاله بدون حضور صاحب خط قبول کنن مگه اینکه با بند "پ" بشه
قاعدتا باید سرعتشون 64 باشه ولی خب کلا اینو بدونید سرعتی که اونا میدن یه عدد بیشتر نیست. همه چیز به شانس شما و ده ها عامل فنی و غیر فنی دیگه بستگی داره. ضمنا موقع سفارش شما تعهد میدید که درصورتیکه تا حدود یه درصدی از سرعت را داشتید ( عدد دقیقش یادم نیست فرض کنید 80 درصد ) حق اعتراض ندارید. مثلا یه 128 نمیتونه اعتراض کنه آقا چرا سرعتم 14 است نه 16
موفق باشید
با سلام
برابر اخرین دستور العمل مخابرات در صورت واریز پیش پرداخت از طریق 1818 و ارایه کارت ملی ( استفاده کننده ) و کپی ان به مرکز مربوطه سرویس adsl برقرار میشود
دوست گرامی شما میگی ولی کحاست گوش شنوا کارمندهای مخابرات و بانکها خودشون واسه خودشون قانون تعریف و اجرا می کنند جالبه بعضی وقتها حتی جلوی رئیس هم کم نمی آورند و می خواهند حرف خودشون رو به کرسی بنشانند.
دانلودم با idm روی 28-29 هستش . همینقدر باید باشه یا بیشتر ؟ بچه ها واسه شما ها دانلودتون رو چنده با idm و سرعت 256 ؟!
سرعت دانلود همینه ملاک idm نیست سرعت 256 در تئوری باید 32 باشه که در عمل بیشتر از 28 برای Adsl سرعت دانلود نمیده . چرا 512 درخواست ندادید؟
vivabarca
13-03-2012, 18:53
دوست عزیز، آخرین قبض تلفن پرداخت شده، به همراه کارت ملی صاحب خط و خود شخص صاحب خط.
اگر هم مستاجر هستید + اجاره نامچه.
دوستان من امروز صبح برای خط ثبت نام کردم که بعد از 6-7 ساعت دایر شد . فردا می تونم برای ثبت نام ADSL مراجعه کنم ؟ چون قبض پرداختی طبیعتا ندارم :31:
mohammad_dj96
13-03-2012, 20:11
همینقدره سرعت دانلوده منم
به سلامتی ایشالا حسابی ازش استفاده کنی :31:
من که خودم روزی 1G راحت دانلود دارم :27:
feizol65
13-03-2012, 20:13
سلام دوست عزیز
بله قطعا باید پدرتون باشه
اصولا محاله بدون حضور صاحب خط قبول کنن مگه اینکه با بند "پ" بشه
قاعدتا باید سرعتشون 64 باشه ولی خب کلا اینو بدونید سرعتی که اونا میدن یه عدد بیشتر نیست. همه چیز به شانس شما و ده ها عامل فنی و غیر فنی دیگه بستگی داره. ضمنا موقع سفارش شما تعهد میدید که درصورتیکه تا حدود یه درصدی از سرعت را داشتید ( عدد دقیقش یادم نیست فرض کنید 80 درصد ) حق اعتراض ندارید. مثلا یه 128 نمیتونه اعتراض کنه آقا چرا سرعتم 14 است نه 16
موفق باشید
عدد 80 نیست. 10 درصده ! :2:
عدد 80 نیست. 10 درصده ! :2:
اگر جدی گفتید پس احتمالا منظور منو متوجه نشدید
تو قرارداد میاد که اگر سرعت شما N ردصد سرعت معهود باشه حق اعتراض ندارید. البته میشه اینطورم بیان کرد که اگر m در صد کمتر از سرعت معهود باشه قبوله
در حالت دوم عدد 10 معقوله ولی در حالت اول که منظور من بود همون 80 معقوله
MESHKIPOSH
13-03-2012, 21:15
دوست گرامی شما میگی ولی کحاست گوش شنوا کارمندهای مخابرات و بانکها خودشون واسه خودشون قانون تعریف و اجرا می کنند جالبه بعضی وقتها حتی جلوی رئیس هم کم نمی آورند و می خواهند حرف خودشون رو به کرسی بنشانند.
سرعت دانلود همینه ملاک idm نیست سرعت 256 در تئوری باید 32 باشه که در عمل بیشتر از 28 برای Adsl سرعت دانلود نمیده . چرا 512 درخواست ندادید؟
:O مگه 512 هم میدن ؟ چجوری ؟ کسی گرفته 512 ؟ چی میخواد که 512 بدن ؟!
من همینم گفتن فوق لیسانس باید باشی ، گفتم رشتم کامیپیوتر هستش و مرتبط با اینترنت رفتم پیش رئیس مرکز مخشو کار گرفتم که بهم 256 دادن :دی
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
دوستان من امروز صبح برای خط ثبت نام کردم که بعد از 6-7 ساعت دایر شد . فردا می تونم برای ثبت نام ADSL مراجعه کنم ؟ چون قبض پرداختی طبیعتا ندارم :31:
اره برو بگو خط رو تازه گرفتم و اصلا واسه adsl هم گرفتم ، مشکلی نداره .
منم خط جدید گرفتم وقتی دایر شد رفتم و درخواست دادم .
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
همینقدره سرعت دانلوده منم
به سلامتی ایشالا حسابی ازش استفاده کنی :31:
من که خودم روزی 1G راحت دانلود دارم :27:
مرسی :* پس درسته سرعت :دی
آره منم همش دارم دانلود میکنم :)))
brothers000
14-03-2012, 12:20
مبارک باشه دوست عزیز
کلا اگه نامه سریع برسه کاره خاصی نیست براشون که بخوان الکی معطل کنن
سرعتتون هم مناسبه
حالا با اسپید تست از سرور تهران و ترجیحا نیویورک تست بگیرید بذارید اینجا تا بیشتر بررسی کنیم
این تست سرعت من مربوط به لحظاتی قبل
سرور تهران :
سرور نیویورک :
armin321
14-03-2012, 19:01
مخابرات تهران 512 میده؟
مخابرات تهران 512 میده؟
بله منتهی به دانشجویان دوره دکتری
vivabarca
14-03-2012, 19:48
من امروز بدون هیچ مشکلی برای 256 ثبت نام کردم . فقط یه سوال ، آیا بعد از فعال شدن باید یوزر پسورد بگیرم از مرکز ؟ یا بدون پسورد میتونم با مودم به اینترنت وصل بشم ؟
من امروز بدون هیچ مشکلی برای 256 ثبت نام کردم . فقط یه سوال ، آیا بعد از فعال شدن باید یوزر پسورد بگیرم از مرکز ؟ یا بدون پسورد میتونم با مودم به اینترنت وصل بشم ؟
بله حتما باید از مرکز یوزر و پس ورد بگیرید
یعنی چی بدون هیچ مشکلی؟
اگر دانشجو یا کارمند نباشی و نامه نگاری نکنی 256 نمیدن
فکر میکنم همون 128 رو بهتون دادن و فکر میکنید 256 ثبت نام کردید!!!
از اونجایی این حرفو میزنم که حتی یوزر و پسوورد رو هم نگرفتید و حتی اینقد مطلع نشدید که بدون یوزر و پس نمیشه متصل شد
mohsen137
14-03-2012, 22:32
من میخوام 512 بگیرم.ولی پیش دانشگاهی ام.گیر که نمیدن برای سرعت؟
راستی میتونم انلاین pes12 رو بازی کنم؟
پیشاپیش بابت جوابتون ممنون
MESHKIPOSH
14-03-2012, 23:06
مبارک باشه دوست عزیز
کلا اگه نامه سریع برسه کاره خاصی نیست براشون که بخوان الکی معطل کنن
سرعتتون هم مناسبه
حالا با اسپید تست از سرور تهران و ترجیحا نیویورک تست بگیرید بذارید اینجا تا بیشتر بررسی کنیم
این تست سرعت من مربوط به لحظاتی قبل
سرور تهران :
سرور نیویورک :
سرور تهران
سرور نیویورک:
اینم تست اسگید من واسه چند ثانیه قبل :)
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
راستش من فکر نکنم 512 رو که بدن ..... من دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم 256 به زور دادن ، میگفتن باید دانشجوی فوق باشی وگرنه نمیشه ، دیگه با کلی اصرار و خواهش و اینکه رشتم مرتبط با اینترنت هستش بهم 256 دادن.
البته بستگی به مرکز مخابراتیتون هم داره ، ولی 512 رو بعید میدونم اما ایشاالله که بدن
قصد عیب جویی ندارم اما اصرار با صاده نه سین خوب به همین بهونه یه تستم میزارم بعد از قطعی های یک ماه پیش یکی دو کیلو بایت سرعتم بهتره
ضمنا جناب مشکی پوش بعد از چند پست وضعیت کاربری شما به پروفشنال تغییر کرد
سلام دوست عزیز
متاسفانه باید بگم محاله
به شما 128 میدن و اگر احیانا تو خونه دانشجو یا کارمند داشته باشید با خواهش و تمنا 256
اصلا رو 512 حساب نکن ولی خب میتونی تلاش بکنی
در زمین pes بازی کردن هم بگم خیلی توقعت زیاده!!!
شما اگر مشکل سرعت هم نداشته باشی با این پینگی که اینرتنت ایران داره عمرا نشه pesبازی کرد
پینگ بنوعی اختلاف زمای بین شما و سروره. یعنی اون مدتی که ارتباطتون طول میکشه. برای فوتبال بازی کردن انلاین باید دستورات بسرعت منتقل بشه. توجه کن سرعت انتقال یه چیزه حجم انتقال یه چیز دیگه
درود
خوب ما هم تقریبا یه دو هفته ای میشه مثلا حضوری رفتیم برای ثبت نام اینترنت پرسرعت از مخابرات, منتها اینا گفتن ما پورت خالی نداریم و یه چند ماه زمان میبره و بعد تعطیلات!
برا مناطق دیگه هم الان اینطوری شده یا فقط مخابرات ماهست که همه چیش لنگ هست؟
مخابرات من پیام نور است از شانس ما دم نوروز بی اینترنت هستیم
من از دست این مخابرات چیکار کنم؟
درود
خوب ما هم تقریبا یه دو هفته ای میشه مثلا حضوری رفتیم برای ثبت نام اینترنت پرسرعت از مخابرات, منتها اینا گفتن ما پورت خالی نداریم و یه چند ماه زمان میبره و بعد تعطیلات!
خب خودتون مقصرید که زودتر اقدام نکردید
طرف شما خیلی شلوغ پلوغه و برا همین اکثر آی اس پی ها اسم منطقه شما رو میارن و میگن حتی اونجام پورت داریم
بهرحال کاش میگفتید اسمتون رو تو نوبت بذارن وگرنه بعد از عیدم چیزی عایدتون نمیشه
vivabarca
15-03-2012, 11:29
یعنی چی بدون هیچ مشکلی؟
اگر دانشجو یا کارمند نباشی و نامه نگاری نکنی 256 نمیدن
فکر میکنم همون 128 رو بهتون دادن و فکر میکنید 256 ثبت نام کردید!!!
از اونجایی این حرفو میزنم که حتی یوزر و پسوورد رو هم نگرفتید و حتی اینقد مطلع نشدید که بدون یوزر و پس نمیشه متصل شد
منظورم با همون کپی کارت دانشجویی بود :31: ولی نامه نگاری نیاز نبود . البته در مورد یوزر پسورد ، حق با شماست ، من که چیزی نمی دونستم ، طرف هم چیزی به من نداد ، فقط شماره ی گوشیم رو گرفت . ( احتمالا از اون طریق بفرستن ) . راستی چطوری میشه فهمید ADSL فعال شده رو خط ؟
starpars
15-03-2012, 11:53
یکی میتونه رنج ip که adsl مخابرات تهران بهتون اختصاص داره رو به من بگه؟
توجه کنین ip خودتونو نمیخوام فقط رنجش رو بگین که شامل چه اعدادیه مثلا 85.153.43.0 تا 85.153.43.255
بعد اینکه واسه کنترل حساب و باقیمانده شارژ سایت خاصی داره ؟آدرسش چیه؟
brothers000
15-03-2012, 11:57
سرور تهران
سرور نیویورک:
اینم تست اسگید من واسه چند ثانیه قبل :)
ممنون دوست عزیز که تست سرعتتون رو گذاشتید
از ظاهر امر پیداست فرق چندانی مخابرات تو مناطق مختلف نداره
فقط جسارتا شما از کدوم مرکز مخابراتی سرویس گرفتید ؟
و فاصلتون با مرکز چقدره حدودا ؟
قصد عیب جویی ندارم اما اصرار با صاده نه سین خوب به همین بهونه یه تستم میزارم بعد از قطعی های یک ماه پیش یکی دو کیلو بایت سرعتم بهتره
شما واسه افزایش سرعت آپلودتون در خواست دادید یا فابریک اونم 256 بستن ؟
MESHKIPOSH
15-03-2012, 12:08
منظورم با همون کپی کارت دانشجویی بود :31: ولی نامه نگاری نیاز نبود . البته در مورد یوزر پسورد ، حق با شماست ، من که چیزی نمی دونستم ، طرف هم چیزی به من نداد ، فقط شماره ی گوشیم رو گرفت . ( احتمالا از اون طریق بفرستن ) . راستی چطوری میشه فهمید ADSL فعال شده رو خط ؟
مودمتون رو وصل کنید وقتی چراغ لینک روشن بود یعنی adsl روی خطتتون رانژه شده .
البته یه سری از دوستان دیدم که میگقتن بعضی جاها لینک روشن نمیشه ( به این نکته هم توجه داشته باشید.
کلا مخابرات خیلی سریع کار رو انجام میده .
یوزر و پاسورد رو همون موقع باید بهت میدادن (البته هر مرکزی فرق میکنه یه مقدار از این لحاظ ها )
یکی دو روز بعد از اینکه رفتی مخابرات و درخواستت رو ثبت کردن باید فعال بشه ، اگه خبری از تماس و دادن یوزر و پسورد نیست برو مرکز مخابراتی و بگو یوزر و پسورد بهم ندادید .
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
ممنون دوست عزیز که تست سرعتتون رو گذاشتید
از ظاهر امر پیداست فرق چندانی مخابرات تو مناطق مختلف نداره
فقط جسارتا شما از کدوم مرکز مخابراتی سرویس گرفتید ؟
و فاصلتون با مرکز چقدره حدودا ؟
من مرکز مخابراتی هجرت هستم (افسریه ) حدودا 7-8 تا کوچه اونورتر از ما مرکز مخابراتی هجرت هست :)
دیروز هم یه مقدار سرعتم افت و خیز داشت و سرعت خیلی نوسان داشت ، اما امروز صبح دانلودم ثابت رو **/29 بود[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
عزیزم مرسی از غلط املایی
ما بیسوادیم شما به بزرگی خودتون ببخشید
در ضمن من از سال 2005 تو این فروم عضو بودم و هر از گاهی فعالیت میکنم ، الته در صورت لزوم فقط پست میدم و کاری به پروفشنال و ... شدن ندارم ،البته فکر کنم خیلی وقته که واسم پروفشنال میزنه ، بیش از 500 پست بشی واسه تو هم پروفشنال میزنه ;) 30 تا دیگه پست بده ، تو میتونی
MESHKIPOSH
15-03-2012, 12:32
توجه کنین ip خودتونو نمیخوام فقط رنجش رو بگین که شامل چه اعدادیه مثلا 85.153.43.0 تا 85.153.43.255
توی تهران چون محدودیت حجمی نداره ، سایتی هم برای کنترل حساب و ... نداره ، چون احتیاجی نیست در واقع (البته میتونست باشه و یه اطلاعاتی به آدم بده (مثل مقدار مصرف ، نمودار مصرف، زمان های کانکت شدن و تغییر یوز و پاسورد و ... ) اما خوب نداره و چندان هم احتیاجی نیست .
در شهر های دیگه که محدودیت حجمی دارن ، میدونم که وب سایت داره و خود مرکز مخابراتی بهتون سایت رو میگه که البته آدرس مشخصی هم نداره و آدرس رو به صورت آی پی بهتون میدن فکر کنم .
آی پی من اینه :***.2.178.247 رنج کلی آی پی رو نمیدونم
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
درود
شما برو و بگو بزارن تو نوبت ، برو بگو باید چی کار کنم که تو نوبت باشم که پورت جدید اومد حتما بهم بدید . چون معمولا سریع پورت جدید میاد . وقتی هم که پورت خالی داشته باشن و شما درخواست بدید 2-3 روزه اینترنتتون وصل میشه
MESHKIPOSH
15-03-2012, 12:38
بچه ها یادش بخیر ، من تقریبا 1/5 پیش بود که ماهی 30 تومن میدادم به سپنتا و 128 بدون محدودیت حجمی میگرفتم ، با سرعت دانلود 14 کیلوبایت بر ثانیه .
چقدر پول ریختم تو جیب این سپنتا ی نامرد
خب خودتون مقصرید که زودتر اقدام نکردید
طرف شما خیلی شلوغ پلوغه و برا همین اکثر آی اس پی ها اسم منطقه شما رو میارن و میگن حتی اونجام پورت داریم
بهرحال کاش میگفتید اسمتون رو تو نوبت بذارن وگرنه بعد از عیدم چیزی عایدتون نمیشه
درود و سپاس از پاسخ شما
خوب ما چاره ای نداشتیم من قریب یکسال از لایزر استفاده میکردم و چند ماهی بود که به شدت افت سرعت و کیفیت داشت و قطعی ها بسیار بود بنا شد که از یک شرکت دیگری بهره ببریم که با نگرش به مشکلاتی که برام پیش اومد خیلی دیر اقدام به جمع آوری سرویس لایزر کردیم که اونم خورد به ماه بهمن و اسپند
تااینکه دریافتیم مخابرات پیام نور قادر به سرویس دهی است اما خوب به ما نرسید و گفتن پس از تعطیلات نوروز, سند خط تلفن به نام مادرم هست خودش رفت مخابرات که نزدیک هم بود ثبت نام کرد دیگه نمیدونم چه بین مسئولان پیام نور و مادرم پیش آمده و چه گفتند اما میدانم که مادرم نوبت گرفت که شوربختانه نمیدونم چرا مخابرات اینقدر میپیچونه
واگذاری اینترنت پرسرعت اینقدر برایشان دشوار است که تا سه ماه باید الاف شیم؟
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
شما برو و بگو بزارن تو نوبت ، برو بگو باید چی کار کنم که تو نوبت باشم که پورت جدید اومد حتما بهم بدید . چون معمولا سریع پورت جدید میاد . وقتی هم که پورت خالی داشته باشن و شما درخواست بدید 2-3 روزه اینترنتتون وصل میشه
درود
خط به نام مادرم هست گفتش که رفته ثبت نام کرده و گذاشته رو نوبت, منم از رو ترسم تقریبا هرروزبا مخابرات تماس میگیرم که اگر پورت خالی دارید سریع بدید
اینا میپیچونن نمیدونم چرا و شگفت آور اینه که اصلا جواب نمیدن نمیدونم این چه سازمانیه که مخابرات اسمشو گذاشته پیام نور گویی کسی اونجا حضور نداره چون اصلا گوشی رو برنمیدارن من الان قریب سه هفته مثلا به گفته خودشون تو نوبت هستیم
MESHKIPOSH
15-03-2012, 17:58
درود و سپاس از پاسخ شما
خوب ما چاره ای نداشتیم من قریب یکسال از لایزر استفاده میکردم و چند ماهی بود که به شدت افت سرعت و کیفیت داشت و قطعی ها بسیار بود بنا شد که از یک شرکت دیگری بهره ببریم که با نگرش به مشکلاتی که برام پیش اومد خیلی دیر اقدام به جمع آوری سرویس لایزر کردیم که اونم خورد به ماه بهمن و اسپند
تااینکه دریافتیم مخابرات پیام نور قادر به سرویس دهی است اما خوب به ما نرسید و گفتن پس از تعطیلات نوروز, سند خط تلفن به نام مادرم هست خودش رفت مخابرات که نزدیک هم بود ثبت نام کرد دیگه نمیدونم چه بین مسئولان پیام نور و مادرم پیش آمده و چه گفتند اما میدانم که مادرم نوبت گرفت که شوربختانه نمیدونم چرا مخابرات اینقدر میپیچونه
واگذاری اینترنت پرسرعت اینقدر برایشان دشوار است که تا سه ماه باید الاف شیم؟
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
درود
خط به نام مادرم هست گفتش که رفته ثبت نام کرده و گذاشته رو نوبت, منم از رو ترسم تقریبا هرروزبا مخابرات تماس میگیرم که اگر پورت خالی دارید سریع بدید
اینا میپیچونن نمیدونم چرا و شگفت آور اینه که اصلا جواب نمیدن نمیدونم این چه سازمانیه که مخابرات اسمشو گذاشته پیام نور گویی کسی اونجا حضور نداره چون اصلا گوشی رو برنمیدارن من الان قریب سه هفته مثلا به گفته خودشون تو نوبت هستیم
مرکز مخابراتی ها معمولا تلفنی جواب نمیدن ، باید حضورا بری بپرسی
هروز هم حالا نیازی نیست :دی هفته ای یه بار هم بری کافیه :دی
بپرس پورت خالی کی میاد ، بگو که مادرت هم رفته و ثبت نام شده تو نوبت ، بگو اصلا پورت خالی وقتی اومد چجوری در جریان میزارید مارو ؟! البته بازم به نظرم هر از گاهی هفته ای دو هفته ای یه بار بری سوال کنی بد نیست ، فکر کنم بعد از 13 بدر بری دیگه ردیفه و هم پورت خالی دارن هم سریع بهت میدن ;)
feizol65
15-03-2012, 21:06
اگر جدی گفتید پس احتمالا منظور منو متوجه نشدید
تو قرارداد میاد که اگر سرعت شما N ردصد سرعت معهود باشه حق اعتراض ندارید. البته میشه اینطورم بیان کرد که اگر m در صد کمتر از سرعت معهود باشه قبوله
در حالت دوم عدد 10 معقوله ولی در حالت اول که منظور من بود همون 80 معقوله
این دو حالت چه فرقی داره ؟!
قانونی هست که میگه اگه سرعتت به 0.1 سرعت اسمی ات برسه ، حق اعتراض نداری.
مثلا اگه با سرویس 128Kbps ، سرعت دانلود 1.6KBps (بجای 16KBps) داشتی ؛ حق اعتراض نداری.
توی سایت تنظیم مقررات هست. (حال و حوصله ندارم بگردم و پیداش کنم :31:)
شماره شناسنامه ، کدملی ، شماره تلفن، یوزر و پسورد و چیزای دیگه نمیخوای ؟! :31:
این دو حالت چه فرقی داره ؟!
قانونی هست که میگه اگه سرعتت به 0.1 سرعت اسمی ات برسه ، حق اعتراض نداری.
مثلا اگه با سرویس 128Kbps ، سرعت دانلود 1.6KBps (بجای 16KBps) داشتی ؛ حق اعتراض نداری.
توی سایت تنظیم مقررات هست. (حال و حوصله ندارم بگردم و پیداش کنم :31:)
یه حرفی میزنی که مرغ پختم خندش میگیره
چون میدونم هر جوابی بدم تائید نمیشه تا پخش شه فقط همین رو نوشتم
مرکز مخابراتی ها معمولا تلفنی جواب نمیدن ، باید حضورا بری بپرسی
هروز هم حالا نیازی نیست :دی هفته ای یه بار هم بری کافیه :دی
بپرس پورت خالی کی میاد ، بگو که مادرت هم رفته و ثبت نام شده تو نوبت ، بگو اصلا پورت خالی وقتی اومد چجوری در جریان میزارید مارو ؟! البته بازم به نظرم هر از گاهی هفته ای دو هفته ای یه بار بری سوال کنی بد نیست ، فکر کنم بعد از 13 بدر بری دیگه ردیفه و هم پورت خالی دارن هم سریع بهت میدن ;)
درود
سپاس از امیدواری شما
خدا از دهنت بشنود یعنی من از الان تا 13 پروردین باید بشکن بزنیم که واژه عامیانه همون مگس پروندن میشه:27:
:11:
سلام
هنوزم واسه 512 مدرک می خوان؟ من 256 دارم می تونم درخواست برای 512 بدم؟
سلام
هنوزم واسه 512 مدرک می خوان؟ من 256 دارم می تونم درخواست برای 512 بدم؟
سلام
میشه بگی چطوری 256 گرفتی؟
ما که همین 128 رو هم بزور گرفتیم
شما واسه افزایش سرعت آپلودتون در خواست دادید یا فابریک اونم 256 بستن
؟
نه اما من به 1899 زنگ زدم و یه حرفهایی گفتم و پروفایلم رو عوض کردن شما هم زنگ بزن و بگو پروفایلت رو عوض کنن امیدوارم قبول کنن ( میتونی به بهونه بهبود کیفیت بخواهی پروفایلت رو عوض کنن اگر امتناع کردن)
feizol65
16-03-2012, 20:13
یه حرفی میزنی که مرغ پختم خندش میگیره
چون میدونم هر جوابی بدم تائید نمیشه تا پخش شه فقط همین رو نوشتم
ماشاء الله با این همه پستی که دادی ، توی این مدت کوتاه ترکوندی ! :31:
داداش فقط خودت خنده ات می گیره. آدم گریه اش می گیره.
اینجا ایرانه ، برو اینو بخون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
brothers000
16-03-2012, 20:30
من مرکز مخابراتی هجرت هستم (افسریه ) حدودا 7-8 تا کوچه اونورتر از ما مرکز مخابراتی هجرت هست :)
دیروز هم یه مقدار سرعتم افت و خیز داشت و سرعت خیلی نوسان داشت ، اما امروز صبح دانلودم ثابت رو **/29 بود
پس تقریبا از لحاظ شرایط فاصله تا مرکز مثل هم هستیم
واسه منم بعضی وقتا نوسان داره
که البته این به یه امر عادی تو مخابرات تبدیل شده
نه اما من به 1899 زنگ زدم و یه حرفهایی گفتم و پروفایلم رو عوض کردن شما هم زنگ بزن و بگو پروفایلت رو عوض کنن امیدوارم قبول کنن ( میتونی به بهونه بهبود کیفیت بخواهی پروفایلت رو عوض کنن اگر امتناع کردن)
نمیشه همین پروفایل رو تصحیح کنن ؟
آخه سر و کله زدن با این اپراتور نابغه داستانه !
starpars
16-03-2012, 20:55
توی تهران چون محدودیت حجمی نداره ، سایتی هم برای کنترل حساب و ... نداره ، چون احتیاجی نیست در واقع (البته میتونست باشه و یه اطلاعاتی به آدم بده (مثل مقدار مصرف ، نمودار مصرف، زمان های کانکت شدن و تغییر یوز و پاسورد و ... ) اما خوب نداره و چندان هم احتیاجی نیست .
در شهر های دیگه که محدودیت حجمی دارن ، میدونم که وب سایت داره و خود مرکز مخابراتی بهتون سایت رو میگه که البته آدرس مشخصی هم نداره و آدرس رو به صورت آی پی بهتون میدن فکر کنم .
آی پی من اینه :***.2.178.247 رنج کلی آی پی رو نمیدونم
الان تست کردم اکثرا مودما پسورد دیفالت رو تغیر ندادن پورت 23 تلنت واسه خیلیا بازه اینطوری راحت ه ک میشین شماره تلفن خونه که پسورد اکانتتونه و پسورد وایرلس که اکثرا شماره موبایل گذاشتن هم قشنگ مشخصه
توصیه میکنم دوستان حداقل پسورد مودمتونو عوض کنید
من که اساسا آی پی مودم رو هم عوض کردن چون توی شبکه مخابرات 192.168.1.1 بعضی وقتها تداخل میکنه
ماشاء الله با این همه پستی که دادی ، توی این مدت کوتاه ترکوندی ! :31:
داداش فقط خودت خنده ات می گیره. آدم گریه اش می گیره.
اینجا ایرانه ، برو اینو بخون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2FPortal%2FHome%2FShowPage.aspx%3FObject%3DNEWS%2 6CategoryID%3D95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7%26LayoutID%3D3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03%26ID%3D4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805).
شما منو از کجا میشناسی؟
از کجا میدونی ترکوندم؟
میشه یه توضیحی بدی؟
لینکی که دادی رو دیدم
اصلا موضوع اون چیز دیگس
در مورد فروش اینترنت به شرکت های ارائه دهنده اینترنته نه که اینترنتی که مخابرات به ما میده
ضمنا در مورد share کردن بود
میشه لطف کنی جمله ایکه مد نظرت رو دقیق مشخص کنی؟
قبول کن خنده آوره که بگیم سرعتت یک دهم هم بود حق اعتراض نداری. اینکه دیگه از دایل آپ هم کند تر میشه
feizol65
17-03-2012, 13:18
شما منو از کجا میشناسی؟
از کجا میدونی ترکوندم؟
میشه یه توضیحی بدی؟
لینکی که دادی رو دیدم
اصلا موضوع اون چیز دیگس
در مورد فروش اینترنت به شرکت های ارائه دهنده اینترنته نه که اینترنتی که مخابرات به ما میده
ضمنا در مورد share کردن بود
میشه لطف کنی جمله ایکه مد نظرت رو دقیق مشخص کنی؟
قبول کن خنده آوره که بگیم سرعتت یک دهم هم بود حق اعتراض نداری. اینکه دیگه از دایل آپ هم کند تر میشه
شما رو نمي شناسم. پروفايلت رو ديدم. :31:
جدول دوم رو دقت كن. در رابطه با كيفيت سرويسيه كه بايد ISP ها به كاربر نهايي بدن (البته مربوط به سرويسهاي نامحدود هست كه جديداً شركتها ارائه كردن)
مسلما مخابرات هم يه ISP هست.
درباره دايل آپ هم بايد بگم كه اگه مخابرات اراده كنه ميتونه سرويسي بدتر از ديال-آپ بهت بده و شما هم حق اعتراض نداري.
به نظر من ، مخابرات داره دون مي پاشه تا بقيه ISP ها رو از دور خارج كنه و بعد هر كاري خواست بكنه.
همانطوري كه تا الان يكي دو مورد كوچيك رو نشون داده.
داداش! كسي توي اين مملكت به فكر كاربر نهايي نيست.
والسلام.
bleu2u4u
17-03-2012, 22:38
تو این یه هفته سرعت من خیلی نوسان داشته
چند بارم قطعی کوتاه داشتم
برای شما هم همینجوره؟
برای شما هم همینجوره؟
مال من با تورنت اصلا خوب کار نمیکنه
قبلا اینطور نبود
الان تورنتنم گاهی وقتها 15-16 هست ولی گاهی سرعتش میخوابه و گاهی اصلا سرعت نمیگیره!!!!
فکر کنم ایراد از فایروالمه ( کومودو )
با IDM که سرعتم 18 است:20:
کاش همه دانلودام با IDM بود
راستش بچه ها من دیگه نمیدونم چی باید دانلود کنم
هر چی تو نت بود دانلود کردم:5:
پیشنهاد برای دانلود ندارید؟
MESHKIPOSH
18-03-2012, 13:53
برای شما هم همینجوره؟
آره نوسان سرعت که در طول روز داشتم .
یکی دو بار هم یه چند دقیقه قطعی داشتم من . اما در کل مشکل خاصی نبوده
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
مال من با تورنت اصلا خوب کار نمیکنه
قبلا اینطور نبود
الان تورنتنم گاهی وقتها 15-16 هست ولی گاهی سرعتش میخوابه و گاهی اصلا سرعت نمیگیره!!!!
فکر کنم ایراد از فایروالمه ( کومودو )
با IDM که سرعتم 18 است:20:
کاش همه دانلودام با IDM بود
راستش بچه ها من دیگه نمیدونم چی باید دانلود کنم
هر چی تو نت بود دانلود کردم:5:
پیشنهاد برای دانلود ندارید؟
:دی سریال - فیلم - موزیک :دی
البته همه رو فکر کنم دانلود کردی :دی بنده خدا مخابرات :))
یه کم هم استراحت بده به کامپیوترت :دی
آره نوسان سرعت که در طول روز داشتم .
یکی دو بار هم یه چند دقیقه قطعی داشتم من . اما در کل مشکل خاصی نبوده
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
:دی سریال - فیلم - موزیک :دی
البته همه رو فکر کنم دانلود کردی :دی بنده خدا مخابرات :))
یه کم هم استراحت بده به کامپیوترت :دی
نه بابا
چیزی وقت نیست adsl گرفتم. راستش علاقه مندی هام محدوده. یعنی اصلا دنبال موزیک یا فیلم نیستم وگرنه که خب زیاده
بیشتر به محتویات فرهنگی علاقه مندم:46:
بعضی چیزهام که اصلا گیر نمیاد. مثلا دوس داشتم قسمت 70 سریال ایزل رو بگیرم ولی جایی پیدا نکردم. خاستم چوبین رو دان کنم سایت آپلودش فیل بود تورنت های مورد علاقم غالبا سید ندارن و ...
برای اینکه دوستان نگن بی ربطه بذارید یه نکته بگم. همه دوستانی که نامحدود دارن بهتر نوع ارتباطشون رو PPPOE کنن. اینطوری دیگه اصلا قطعی نخواهند داشت
بیشتر توضیح نمیدم تا خودتون طلبه شید و ضمنا نگید اسپم دادم
سلام اومدم عزیز :31:
من اول 128 گرفتم بعد از یه ماه رفتم تقاضای کتبی دادم بعد از یه هفته تبدیل شد به 256 با مدرک اکابر :31:
حالا زیرآب ما رو نزنی همینم بگیرن ازمون :31:
الان 512 دیگه نمی دن بهم؟ مخابرات ما لارجه برم شاید دادن نظرت چیه؟
راستی چرا 128 هم بهت نمی دن؟
سلام اومدم عزیز :31:
من اول 128 گرفتم بعد از یه ماه رفتم تقاضای کتبی دادم بعد از یه هفته تبدیل شد به 256 با مدرک اکابر :31:
حالا زیرآب ما رو نزنی همینم بگیرن ازمون :31:
الان 512 دیگه نمی دن بهم؟ مخابرات ما لارجه برم شاید دادن نظرت چیه؟
راستی چرا 128 هم بهت نمی دن؟
سلام
خوش اومدی
128 رو که دارم وگرنه اینجا چکار میکردم
منظورم اینه که به زور گرفتیم. البته بخاطر فیبر بودن نه شلوغی
منم میخوام برا 256 اقدام کنم ولی حال ندارم:31:
یه جعبه شیرینی بردار ببر پیش رئیس مرکز بگو اینم شیرینی 512 ایکه میخواید بهم بدید
قاعدتا باید قبول کنه دیگه
مگه لارج نیستن؟
مال ما جنوب شهره لارج نیستن خودشون رو بکوشن مدیومن!!!
brothers000
18-03-2012, 18:21
نه بابا
چیزی وقت نیست adsl گرفتم. راستش علاقه مندی هام محدوده. یعنی اصلا دنبال موزیک یا فیلم نیستم وگرنه که خب زیاده
بیشتر به محتویات فرهنگی علاقه مندم:46:
بعضی چیزهام که اصلا گیر نمیاد. مثلا دوس داشتم قسمت 70 سریال ایزل رو بگیرم ولی جایی پیدا نکردم. خاستم چوبین رو دان کنم سایت آپلودش فیل بود تورنت های مورد علاقم غالبا سید ندارن و ...
برای اینکه دوستان نگن بی ربطه بذارید یه نکته بگم. همه دوستانی که نامحدود دارن بهتر نوع ارتباطشون رو PPPOE کنن. اینطوری دیگه اصلا قطعی نخواهند داشت
بیشتر توضیح نمیدم تا خودتون طلبه شید و ضمنا نگید اسپم دادم
اینو منم پایه ام
البته درسته حتی وقتی PPPOE تنظیم شده باشه بازم قطعی شاید وجود داشته باشه
ولی لااقل مزیتش اینه که قطعی به حداقل میرسه
رفقا من سنتم خیلی زیاده
یعنی نسبت سنتم به ریسیوم نسبت 8 به دهه
میتونید شما نسبتتون رو بگید؟
خصوصا عزیزانی که از PPPOE استفاده میکنن ( قابل توجه جناب NITROS ACID )
feizol65
18-03-2012, 20:57
لینک دانلود چوبین از مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
خوش اومدی
128 رو که دارم وگرنه اینجا چکار میکردم
منظورم اینه که به زور گرفتیم. البته بخاطر فیبر بودن نه شلوغی
منم میخوام برا 256 اقدام کنم ولی حال ندارم:31:
یه جعبه شیرینی بردار ببر پیش رئیس مرکز بگو اینم شیرینی 512 ایکه میخواید بهم بدید
قاعدتا باید قبول کنه دیگه
مگه لارج نیستن؟
مال ما جنوب شهره لارج نیستن خودشون رو بکوشن مدیومن!!!
کجا خوش اومدم؟ :دی اسمتو گفتم :31:
منم جنوب شهرم منطقه چندی شما؟
brothers000
19-03-2012, 15:47
رفقا من سنتم خیلی زیاده
یعنی نسبت سنتم به ریسیوم نسبت 8 به دهه
میتونید شما نسبتتون رو بگید؟
خصوصا عزیزانی که از PPPOE استفاده میکنن ( قابل توجه جناب NITROS ACID )
والا واسه من received دو برابره sent هست
البته نمیدونم همواره همینطوره یا نه
چون زیاد دقت نمیکنم
در ضمن بنده نام کاربریم رو خیلی وقته تغییر دادم
این اسمی که شما فرمودید واسه قدیما بود
MESHKIPOSH
19-03-2012, 19:58
من تعجب میکنم بعضی از دوستان میگن قطعی داریم
واسه من اصلا قطعی نداره
شاید در ماه دو بار اونم به مدت 5دقیقه یهو dc میشم و تا 5دقیقه بعدش دوباره درست میشه.
من از چیز پی ان هم میخرم ماهی سه تومن ، دائما هم وصله چیز پی انم ( البته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست در واقع نه چیز پی ان ) و انگار تو آمریکا هستم ، هیچی فیییییییل ترررررررررر نیست و از سایت های فییییل تتتتررررررر هم اکثر دانلود هام رو انجام میدم مثل ایران پراد
خلاصه حالی میکنم
12500 میدم مخابرات بابت 256 (تازه 256 کردم هاا :دی در جریان که هستید :دی ) 3 تومن هم میدم بابت چیز پی ان از یه سایت معتبر که کلی سرور داره و معتبر هستش و انواع و اقسام اتصالات و راه ها رو هم واسه کانکت شدن داره که البته من از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همون ساکس استفاده مینم
خلاصه..... یه اکانت راپیدباز هم دارم که اگه دیگه لینک دایرکت گیرم نیومد ، راپیدشیر و مدیا فایر و این قبیل سایت ها رو باهاش دایرکت لینک میکنم (البته کیفیت راپیدباز به نظرم مثله قدیم نیست )
قطعی های بقیه به چه صورتی هستش ؟! آخه زیاد دیدم راجع به قطعی صحبت میشه ، به نظرم ماهی یکی دو بار که مهم نیست تو ایران :دی مگه برای شما بیشتر از یکی دو بار در حد 5 دقیقه هستش ؟
bleu2u4u
20-03-2012, 10:20
من توی این یه سال و نیمی که دارم هیچ وقت سرعتم اینقدر پرنوسان نشده بود
قبلا حتی از سرورهای دوزاری هم با دو تا کانکشن سرعت 28.5 رو میگرفتم ولی الان مجبورم (حتی برای مدیافایر) 2 تا فایل رو همزمان با 16 کانکشن بذارم دانلود کنه تا سرعت حداکثر بشه
قطعی های یه دیقه ایی هم چند بار تو روز پیش میاد
البته شبها (1 به بعد) همه چی اروم میشه
لینک دانلود چوبین از مدیافایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ir%2Fpost%2F265%2F)
خب همین رو میگم دیگه
از وب سایت آقا رضا
فیله پسر فیل:41:
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
کجا خوش اومدم؟ :دی اسمتو گفتم :31:
منم جنوب شهرم منطقه چندی شما؟
آه درسته
ببخشید
من شایانم
اسم یوزرم هم shayan_tanha بوده
اخراج شدم حالا با یوزر "اومدم" اومدم:31:
روم سیاه کسی نفهمه منطقه 19:41:
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
والا واسه من received دو برابره sent هست
البته نمیدونم همواره همینطوره یا نه
چون زیاد دقت نمیکنم
در ضمن بنده نام کاربریم رو خیلی وقته تغییر دادم
این اسمی که شما فرمودید واسه قدیما بود
مرسی رفیق
نمیدونم چرا اینقد سنتم زیاده
نمیدونم اصولا باید چطوری بررسی کرد که این سنت چی هست اصلا
چی به کجا سنت میشه؟:13:
در زمینه اسم هم حق با شماست
اشتباه کردم:10:
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
واسه من اصلا قطعی نداره
شاید در ماه دو بار اونم به مدت 5دقیقه یهو dc میشم و تا 5دقیقه بعدش دوباره درست میشه.
من از چیز پی ان هم میخرم ماهی سه تومن ، دائما هم وصله چیز پی انم ( البته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست در واقع نه چیز پی ان ) و انگار تو آمریکا هستم ، هیچی فیییییییل ترررررررررر نیست و از سایت های فییییل تتتتررررررر هم اکثر دانلود هام رو انجام میدم مثل ایران پراد
خلاصه حالی میکنم
12500 میدم مخابرات بابت 256 (تازه 256 کردم هاا :دی در جریان که هستید :دی ) 3 تومن هم میدم بابت چیز پی ان از یه سایت معتبر که کلی سرور داره و معتبر هستش و انواع و اقسام اتصالات و راه ها رو هم واسه کانکت شدن داره که البته من از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همون ساکس استفاده مینم
خلاصه..... یه اکانت راپیدباز هم دارم که اگه دیگه لینک دایرکت گیرم نیومد ، راپیدشیر و مدیا فایر و این قبیل سایت ها رو باهاش دایرکت لینک میکنم (البته کیفیت راپیدباز به نظرم مثله قدیم نیست )
قطعی های بقیه به چه صورتی هستش ؟! آخه زیاد دیدم راجع به قطعی صحبت میشه ، به نظرم ماهی یکی دو بار که مهم نیست تو ایران :دی مگه برای شما بیشتر از یکی دو بار در حد 5 دقیقه هستش ؟
منظورت اینه که کویته دیگه؟
اگر زحمتی نیست با پیام خصوصی یه توضیحی بده که این وسیله شیطانی عزیز را از کجا تهیه میکنی.
در زمینه قطعی هم من چون از ارتباط PPPOE استفاده میکنم اصولا قطعی معنا نداره فقط نوسان سرعته که اونم تو تورنت خودش رو نشون میده و IDM اصلا نوسان نداره:20:
bleu2u4u
20-03-2012, 13:16
در زمینه قطعی هم من چون از ارتباط PPPOE استفاده میکنم اصولا قطعی معنا نداره فقط نوسان سرعته که اونم تو تورنت خودش رو نشون میده و IDM اصلا نوسان نداره
شما اصلا از طریق خدا وصل شو
وقتی اینترنت قطع بشه ارتباط شما هم قطع میشه
feizol65
20-03-2012, 17:48
خب همین رو میگم دیگه
از وب سایت آقا رضا
فیله پسر فیل:41:
آقا رضا چیه دیگه ؟ :20:
درست فیله ، اما راهش رو همون بالای سایت گفته (در بخش توضیحات). :31:
شما اصلا از طریق خدا وصل شو
وقتی اینترنت قطع بشه ارتباط شما هم قطع میشه
پس چرا من هیچ قطعی ندارم؟
نوسان داشتم و دارم ولی صفر شدن ارتباط اصلا
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
آقا رضا چیه دیگه ؟ :20:
درست فیله ، اما راهش رو همون بالای سایت گفته (در بخش توضیحات). :31:
وب سایت آقا رضاس دیگه PCsoft
اونو نخوندم
متاسفانه همون روزی که فیل شد من همون روز با این وب سایت آشنا شدم
feizol65
20-03-2012, 21:53
وب سایت آقا رضاس دیگه PCsoft
اونو نخوندم
متاسفانه همون روزی که فیل شد من همون روز با این وب سایت آشنا شدم
فکر کنم اشتب می کنی !
وب سایت نبود که ! وبلاگ بودش.
کجا گفتن که این وبلاگ ، مربوط به سایت pcsoft هستش ؟
آدرس pcsoft چیه ؟
brothers000
21-03-2012, 20:43
واسه من اصلا قطعی نداره
خلاصه حالی میکنم
قطعی بنده هم اگه تو تقویم مورد خاصی نباشه در همین حدی هست که شما فرمودید (حالا شاید یکم بیشتر)
مرسی رفیق
نمیدونم چرا اینقد سنتم زیاده
نمیدونم اصولا باید چطوری بررسی کرد که این سنت چی هست اصلا
چی به کجا سنت میشه؟:13:
در زمینه اسم هم حق با شماست
اشتباه کردم:10:
مطمئنی سیستمت جوجو (ویروس) نداره ؟
فکر کنم اشتب می کنی !
وب سایت نبود که ! وبلاگ بودش.
کجا گفتن که این وبلاگ ، مربوط به سایت pcsoft هستش ؟
آدرس pcsoft چیه ؟
سلام رفیق
میشه تفاوت وب سایت و وبلاگ رو بگی منم بدونم؟!!!!!!!!
من اشتباه گفتم
گمان کردم این آدرسی که دادید متعلق به وبلاگ آقا رضا با نام کاربری pcsoft هست ولی خب اشتباه کردم
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
قطعی بنده هم اگه تو تقویم مورد خاصی نباشه در همین حدی هست که شما فرمودید (حالا شاید یکم بیشتر)
مطمئنی سیستمت جوجو (ویروس) نداره ؟
آره مطمئنم
masoud93
22-03-2012, 01:07
سلام.
من دیشب هر چی دانلود کردم به پای روزانه برام حساب کرده (درسته ممکنه به خاطر 1 ساعت تغییر ساعت باشه ، ولی کلش رو زده برا روزانه ، حدود 2 گیگ)...
الان هم یک ساعته که دانلود کردم هنوز شبانم زیاد نشده ولی دوباره روزانم 300 مگ مصرف شد (ساعت رو 1 ساعت کشیدم جلو)...
قضیش چیه ؟؟؟
سلام.
من دیشب هر چی دانلود کردم به پای روزانه برام حساب کرده (درسته ممکنه به خاطر 1 ساعت تغییر ساعت باشه ، ولی کلش رو زده برا روزانه ، حدود 2 گیگ)...
الان هم یک ساعته که دانلود کردم هنوز شبانم زیاد نشده ولی دوباره روزانم 300 مگ مصرف شد (ساعت رو 1 ساعت کشیدم جلو)...
قضیش چیه ؟؟؟
سلام
اینجا تاپیک adsl مخابراته که اونم حجمی نیست. پس بهتره برید سوالتون رو تو تاپیک isp خودتون مطرح کنید
brothers000
22-03-2012, 11:10
آره مطمئنم
پس با این حساب باید از دوستانی سوال کنید که متخصص تو امر شبکه هستن
سلام.
قضیش چیه ؟؟؟
سلام
اینجا تاپیک adsl مخابراته که اونم حجمی نیست. پس بهتره برید سوالتون رو تو تاپیک isp خودتون مطرح کنید
منم از شما دوست عزیز masoud93 تقاضا میکنم سوالات مربوط به محدودیت حجمی رو فقط تو تاپیک خودتون مطرح کنید
باور بفرمایید اینجا همینجوریشم بهم ریخته و پر از سوالات تکراری و نامربوطه
اینم اولین تست سرعت در سال جدید
سرور تهران :
سرور نیویورک :
masoud93
22-03-2012, 14:16
منم از شما دوست عزیز masoud93 تقاضا میکنم سوالات مربوط به محدودیت حجمی رو فقط تو تاپیک خودتون مطرح کنید
باور بفرمایید اینجا همینجوریشم بهم ریخته و پر از سوالات تکراری و نامربوطه
اینم اولین تست سرعت در سال جدید
اوه ، که اینطور ...
پس مخابرات تهران دیگه حجمی نیست ...
آخه منم مخابرات دارم ، ولی حجمی هست (اراک هستم ، اگه تو اون تاپیک میپرسیدم شاید 6 ماه دیگه جواب میگرفتم :31:)
یعنی ممکنه از روز عید به اینور برای شهرستانی ها هم نامحدود شده باشه ؟؟؟
vivabarca
22-03-2012, 23:03
دوستان راهی هست که روی یه PC ، اینترنت ADSL رو با اینترنت GPRS همزمان استفاده کنم تا سرعت دانلود جمع این دو بشه ؟! نرم افزاری نیاز داره ؟
EXXTREME
23-03-2012, 11:05
سلام دوستان.
من میخوام از پارس انلاین دزد بکشم بیرون تو این 6ماه دهنمو صاف کرد.خیلی خیلی از حجم میدوزده.
بچه ها مخابرات 256 میده دیگه؟512 چی؟
مخابرات شهید سعادتمند.
دوستان راهی هست که روی یه PC ، اینترنت ADSL رو با اینترنت GPRS همزمان استفاده کنم تا سرعت دانلود جمع این دو بشه ؟! نرم افزاری نیاز داره ؟
خیر امکانش نیست. فقط یه اینترنت قابل استفاده توی سیستمه
brothers000
23-03-2012, 13:57
اوه ، که اینطور ...
آخه منم مخابرات دارم ، ولی حجمی هست (اراک هستم ، اگه تو اون تاپیک میپرسیدم شاید 6 ماه دیگه جواب میگرفتم :31:)
متاسفانه بنده اطلاعی از سرویس ADSL شهرستانها ندارم
و فکر هم نمیکنم کلا مناطق مخابراتی چه تو تهران و چه شهر های دیگه با هم اتحادی از لحاظ نامحدود کردن همگانی حجم دانلودی داشته باشن
به هر حال بهتره با مخابرات حضوری یا تلفنی تماس برقرار کنید و از خودشون سوال کنید
اینجوری زودتر به نتیجه میرسید
همونطور که دوست عزیزمون ak313 فرمودن چنین قابلیتی تا جایی که بنده هم اطلاع دارم وجود نداره
شما هم بهتره به جای این مسایل به فکر یه سرویس اینترنت خوب با حداقل نویز و بالاترین سرعت رو انتخاب کنید تا پاسخگوی نیازتون باشه
سلام دوستان.
من میخوام از پارس انلاین دزد بکشم بیرون تو این 6ماه دهنمو صاف کرد.خیلی خیلی از حجم میدوزده.
مخابرات شهید سعادتمند.
256 همونطور که بارها گفته شده در حال حاضر برخی مراکز بدون مدرک خاصی میدن ولی بطور قانونی گفته شده با کارت دانشجویی باید به متقاضی تعلق بگیره
512 هم که شرایط مسلما سختگیرانه تری داره که فکر نمیکنم به این راحتی ها بدن
اوه ، که اینطور ...
خیر محاله
براساس تجربه ممکنه نامحدود محدود بشه ولی محاله محدود نا محدود بشه
محدودیت
هر روز بیشتر از دیروز
دینگ دینگ
رفقا تنکس رو برن تو کارش
vivabarca
23-03-2012, 16:59
همونطور که دوست عزیزمون ak313 فرمودن چنین قابلیتی تا جایی که بنده هم اطلاع دارم وجود نداره
شما هم بهتره به جای این مسایل به فکر یه سرویس اینترنت خوب با حداقل نویز و بالاترین سرعت رو انتخاب کنید تا پاسخگوی نیازتون باشه
1. منطقه ی ما پوشش وایمکس نداره 2. هیچ شرکت خصوصی اینترنت ، مرکز ما رو پشتیبانی نمیکنه 3. مخابرات هم که 256 بیشتر نمیده :31:
پس تنها راه ، پیوند دو تا اینترنت هست که دارم روش تحقیق می کنم ، احتمال داره راهی داشته باشه .
1. منطقه ی ما پوشش وایمکس نداره 2. هیچ شرکت خصوصی اینترنت ، مرکز ما رو پشتیبانی نمیکنه 3. مخابرات هم که 256 بیشتر نمیده :31:
پس تنها راه ، پیوند دو تا اینترنت هست که دارم روش تحقیق می کنم ، احتمال داره راهی داشته باشه .
اگر راهی پیدا کردی به ما هم بگو
هر چند از نظر تئوری بنظر میاد باید کار ساده ای باشه ولی نمیدونم چرا میگن راهی وجود نداره
خب چه اشکالی داره از دو راه اطلاعات تو سیستم بیاد و بره
feizol65
23-03-2012, 17:56
باید یه کارت شبکه دیگه بخری.
سلام دوستان.
مخابرات شهید سعادتمند.
من قبلا پارس بودم. اون زمون هم خیلی دزدی می کرد.
یه مدت پیشگامان داشتم (بدترین ISP ایران ، چه بسا دنیا)
از شاتل هم استفاده می کردم. الانم مخابرات دارم.
درسته اینترنت مخابرات ارزون و نامحدوده !
اما اتفاقاتی توش میافته که فکرش رو هم نمیتونی بکنی.
بعنوان مثال یکسری از سایتها هستن که نه فیل.تر هستن و نه بالا میان !!!! و من این رو توی بقیه ISP ها ندیده بودم. (که این ، دقیقا اثبات دولتی بودنه مخابراته)
من به پشتیبانی مخابرات زنگ زدم و یه چند تا از این سایتها (که یکیش سایت خودم بود) رو معرفی کردم ، متاسفانه خیلی بی مسئولانه برخورد کردن و هیچ تغییری هم داده نشد.
اتفاقاتی توی اینترنت مخابرات میافته که در سایر ISP ها سابقه نداره.
با وجود تمام اینها ، نمیشه از قیمت ارزونش گذشت.
اگه دوست داری از مخابرات بگیر ، ولی اگه یه روز کارت به پشتیبانی اش افتاد و بدهکار (!) شدی ، ناراحت نشو ! :21:
MESHKIPOSH
23-03-2012, 20:32
من قبلا پارس بودم. اون زمون هم خیلی دزدی می کرد.
یه مدت پیشگامان داشتم (بدترین ISP ایران ، چه بسا دنیا)
از شاتل هم استفاده می کردم. الانم مخابرات دارم.
بعنوان مثال یکسری از سایتها هستن که نه فیل.تر هستن و نه بالا میان !!!! و من این رو توی بقیه ISP ها ندیده بودم. (که این ، دقیقا اثبات دولتی بودنه مخابراته)
من به پشتیبانی مخابرات زنگ زدم و یه چند تا از این سایتها (که یکیش سایت خودم بود) رو معرفی کردم ، متاسفانه خیلی بی مسئولانه برخورد کردن و هیچ تغییری هم داده نشد.
اگه دوست داری از مخابرات بگیر ، ولی اگه یه روز کارت به پشتیبانی اش افتاد و بدهکار (!) شدی ، ناراحت نشو ! :21:
البته اگه از چییییز پی - ان استفاده کنی که این مشکل وجود نداره
مثلا فیسبوک اینطوری هست اما واسه من که دائما با چیز پی - ان کانکت هستم چنین مشکلی نداره
ولی راست میگی ، همین فیس بوک روی مخابرات انگار وجود نداره بدون چیز پی ان
داتک هم همین جوریه با بعضی سایتا شما کدوم isp رو میگی اینطوری نیست؟
پارس هم همینطوریه فقط مخابرات نیست
feizol65
23-03-2012, 23:58
البته اگه از چییییز پی - ان استفاده کنی که این مشکل وجود نداره
مثلا فیسبوک اینطوری هست اما واسه من که دائما با چیز پی - ان کانکت هستم چنین مشکلی نداره
ولی راست میگی ، همین فیس بوک روی مخابرات انگار وجود نداره بدون چیز پی ان
فکر کنم یه مقداری اشتباه متوجه شدی.
یکسری سایتها هستن که فیل.تر نیستن ، ولی بالا نمیان.
حتی با سا.کس هم بالا نمیان.
داتک هم همین جوریه با بعضی سایتا شما کدوم isp رو میگی اینطوری نیست؟
پارس هم همینطوریه فقط مخابرات نیست
داتک نداشتم.
اگه منظورت از "همینطوریه" ، مربوط به بالا نیامدن سایتها هست ، که اشتباه می کنی.
من همین الان با شاتل سایت هایی رو میتونم بالا بیارم که با مخابرات نمیشه. (البته این سایتها ، فیل.تر نیستن)
سلام دوستان من امروز رفتم مخابراتمون گفتم كه دانشجوام و 256 ميخوام اما اونا گفتن اول بايد 128 بگيري بعد از چند ماه كه 256 اينجا اماده شد مداركت دانشجوييت رو ميفرستيم مركز اگه قبول كردن بهت 256 ميديم .
يعني فعلا 128 ميدن. در ضمن گفتن تا حالا 15 نفر هم قبل من 128 نامحدود گرفتن.
حالا چند تا سوال دارم اگه جواب بديد ممنون ميشم:
1- به نظر شما حرف اونا منطقيه و من ميتونم چند ماه ديگه 256 بگيرم ؟
2- با توجه به 15 نفر ثبت نام قبل من سرعت دانلود 128 به نظرتون چقدر ميشه و مي ارزه بگيرم؟
3- اونا گفتن كه مودم و ( يه چيز ديگه كه اسمش يادم نيست) رو بايد خودم بگيرم و اونا فقط ميان وصل ميكنن حالا من بايد چه مدلي و چي بگيرم؟
ممنون
سلام دوستان من امروز رفتم مخابراتمون ( شهر انديشه ) گفتم كه دانشجوام و 256 ميخوام اما اونا گفتن اول بايد 128 بگيري بعد از چند ماه كه 256 اينجا اماده شد مداركت دانشجوييت رو ميفرستيم مركز اگه قبول كردن بهت 256 ميديم .
يعني فعلا 128 ميدن. در ضمن گفتن تا حالا 15 نفر هم قبل من 128 نامحدود گرفتن.
حالا چند تا سوال دارم اگه جواب بديد ممنون ميشم:
1- به نظر شما حرف اونا منطقيه و من ميتونم چند ماه ديگه 256 بگيرم ؟
2- با توجه به 15 نفر ثبت نام قبل من سرعت دانلود 128 به نظرتون چقدر ميشه و مي ارزه بگيرم؟
3- اونا گفتن كه مودم و ( يه چيز ديگه كه اسمش يادم نيست) رو بايد خودم بگيرم و اونا فقط ميان وصل ميكنن حالا من بايد چه مدلي و چي بگيرم؟
ممنون
سلام
ببینید افرادیکه از مخابرات سرویس میگیرن دسته اند:
1. بخاطر ارزونیش
2. بخاطر نامحدود بودنش
3. ناچاری ( فیبر+نبود پورت خالی+...)
4. دزد بودن سایر ISP ها
شما اگر یکی از موارد بالا برات صدق میکنه سریع برو و نت را بگیر و حالش رو ببر. وگرنه که برو از ISP ها بگیر که هم سرعتش بالاتره هم پینگش پائینتر ( البته اگر پینگ برات مهمه )
پسر خوب 15 نفر چیه دیگه؟!!!! تو کل اندیشه 15 نفر فقط نت مخابرات دارن؟!!!!! اینکه خیلی کمه. نکنه توقع داشتی تکی باشی؟
ببین سرعت و قطعی و اینا شانیسه. من رفتم برای adsl یه خط جدید خریدم. طرف که اومد گفت اینترنت مخابرات هفته ای 6 روز قطعه! ولی من تا الان یک دقیقه هم قطع نبودم و 24 ساعت دارم دانلود میکنم. برخلاف نظر بعضی ها بنظر من حتی 128 هم برای کاربر خونگی جواب میده.
مگه اینکه کارهای خاصی بخوای بکنی که بیشتر پینگ میخواد تا سرعت یا اینکه فایلهای فوق سنگین بخوای بگیری. البته من با تورنت فایلهای بالای 1 گیگ هم گرفتم.
دیگه خود دانی
در مورد مودم هم خودت بر و خودت نصب کن. هیچ کاری نداره. همش اینا فیلمه که پول بگیرن. برو یه مودم خب متناسب با شرایطت بخر و براحتی نصبش کن ( اونقد راحته که باورت نمیشه ) از اتصال lan و کانکشن PPPoe هم استفاده کن
حالا وقتی همه چی ردیف شد جزئیات کارم میتونی بپرسی. اینجا کسائی هستن که چشم بسته هم میتونن این کارها رو بکنن. اینقدم بی جهت نگران نباش
ممنون از پاسخ
اره احتمالا اون 15 نفر رو جدي نگفته اند .
به هر حال امروز ثبت نام كردم و احتمالا تا 24 ساعت ديگه به جمع شما ميپيوندم.
راستي رفتم مودم قيمت كردم گفتش 50 هزار تومان دو چيپ و 60 هزار تومان سه چيپ .
اين چيپ يعني چي؟
mojtaba0007
24-03-2012, 14:52
شما میتونی برای این کار یک سیستم عامل مجازی نصب کنی (با نرم افزاری مثلvmware , virtualbox) و اینترنت grps رو داخل اون سیستم مجازی استفاده کنی و اینترنت اصلیت رو داخل سیستم عامل اصلی
brothers000
24-03-2012, 15:19
دوست عزیز 256 مخابرات در صورتی که قطعی نداشته باشه و سرعت هم بدون نوسان باشه خیلی خوبه
ولی اگه شما سرعت بالاتر نیاز داری یا باید ببینی مخابرات بهت میده
میتونی به وایمکس مبین نت هم فکر کنی
شما میتونی برای این کار یک سیستم عامل مجازی نصب کنی (با نرم افزاری مثلvmware , virtualbox) و اینترنت grps رو داخل اون سیستم مجازی استفاده کنی و اینترنت اصلیت رو داخل سیستم عامل اصلی
این دوستمون منظورش این بود که همزمان از دو اینترنت روی یک سیستم عامل و بطور همزمان با هم استفاده کنه که مثلا افزایش پهنای باند داشته باشه
که البته اکثر دوستان امکان اجرایی چنین چیزی رو رد کردن
ممنون از پاسخ
اين چيپ يعني چي؟
والا برای خرید مودم چیزی که خیلی مرسوم هست مدل دو پورت (یک پورت یو اس بی + یک پورت لن) هست
و غیر از اون هم انواع مدل چهار پورت لن که حالا مدل وایرلس دار هم خیلی بیشتر استفاده میشه
در موردم مودم لطفا به تاپیک های مربوطه مراجعه کنید
ممنون از پاسخ
اين چيپ يعني چي؟
بسلامتی
مبارکه
تو خرید مودم اولین بحث برندشه
نمیدونم چه برندی میخوای بخری ولی کلا اگر مصرفت عادی و خونگیه یه مودم عادی کفایتت میکنه. فقط این مهمه که هم lan داشته باشه هم usb
این چیپی که گفتید من نمیدونم چیه
من داشتم چه اشتباهی میکردم از مخابرات بگیرم فامیلمون داره میگه Ping فضایی داره نارمک هست :13::31:
من الان پارس و داتک دارم از این بهتره
كمك فوري
دوستان من الان مودمي رو كه خريدم به كامپيوتر وصل كردم و سي دي اش رو هم نصب كردم اما با اينكه اس ام اس فعال سازي برام اومده كار نميكنه يعني اصلا وصل نميشه ؟
فقط چراغ پاور دائم روشنه و چراغ lan و همين طور اگه با usb وصل كنم چراغ اون هم گاهي روشن ميمونن گاهي چشمك ميزنن .
چراغ adsl هم به كل خاموشه
حالا چه كنم؟
feizol65
24-03-2012, 18:29
بچه ها ، این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n) برای شما بالا میاد ؟
(فیلتر نیستش)
MESHKIPOSH
24-03-2012, 19:40
ممنون از پاسخ
اين چيپ يعني چي؟
50 هزار تومن ؟!
راستش من متوجه نمیشم این دو چیپ و سه چیپ رو
یه مودم 20-30 تومنی کفایت میکنه . تو نت یه سرچ بزن واسه خرید مودم ، خودت دستت میاد چی بهتره
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
فکر کنم یه مقداری اشتباه متوجه شدی.
یکسری سایتها هستن که فیل.تر نیستن ، ولی بالا نمیان.
حتی با سا.کس هم بالا نمیان.
داتک نداشتم.
اگه منظورت از "همینطوریه" ، مربوط به بالا نیامدن سایتها هست ، که اشتباه می کنی.
من همین الان با شاتل سایت هایی رو میتونم بالا بیارم که با مخابرات نمیشه. (البته این سایتها ، فیل.تر نیستن)
میشه لطفا چندتا از این سایت ها رو به من آدرسشون رو بدی لطفا . واسم جالب شد
MESHKIPOSH
24-03-2012, 19:58
بچه ها ، این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای شما بالا میاد.
(فیلتر نیستش)
نه بالا نمیاد ، اصلا انگار وجود نداره همچین سایتی
این بالا میاد اما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
feizol65
24-03-2012, 20:13
میشه لطفا چندتا از این سایت ها رو به من آدرسشون رو بدی لطفا . واسم جالب شد
به مرور با این سایتها برخورد می کنم. ولی این 2 تا سایت هست :
سایت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (فکر کنم خیلی ها بشناسنش)
سایت دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سایت خودم)
و خیلی سایتهای دیگه که الان حضور ذهن ندارم.
برای اینکه مطمئن بشید که این سایتها وجود دارند : میتونید با یه ISP دیگه تست کنید.
(خودم چک کردم و بالا اومدن. فقط با اینترنت مخابرات ، این مشکل وجود داره)
این ، مصداق بارز "غش در معامله" است . یعنی مخابرات حرام خوره .
50 هزار تومن ؟!
راستش من متوجه نمیشم این دو چیپ و سه چیپ رو
یه مودم 20-30 تومنی کفایت میکنه . تو نت یه سرچ بزن واسه خرید مودم ، خودت دستت میاد چی بهتره
ديگه گرفتم
اما كسي ميتونه جواب پست اول صفحه ام مرو بده ؟
MESHKIPOSH
24-03-2012, 21:53
كمك فوري
دوستان من الان مودمي رو كه خريدم به كامپيوتر وصل كردم و سي دي اش رو هم نصب كردم اما با اينكه اس ام اس فعال سازي برام اومده كار نميكنه يعني اصلا وصل نميشه ؟
فقط چراغ پاور دائم روشنه و چراغ lan و همين طور اگه با usb وصل كنم چراغ اون هم گاهي روشن ميمونن گاهي چشمك ميزنن .
حالا چه كنم؟
چراغ adsl باید روشن باشه ، این نشونه ی فعال بودنه اینترنت روی خطتون هست
اما روی بعضی از خطوط در اینترنت مخابرات مشاهده شده که چراغ adsl با اینکه اینترنت روی خط فعال هست روشن نمیشه
به هر حال ... شما یه کانکشن برای مودمتون باید بسازید ، یوزر و پسوردی که مخابرات بهتون داده رو هم وارد کانکشن کنید و دکمه کانکت رو بزنید . اگه کانتک نشد ، صبر کن تا چراغ adsl روشن بشه (یکی دو روز دیگه حتما روشن میشه )
ساختن کانکشن رو بلدی ؟ ( broadband conection باید بسازیاااا ).
یه سرچ کوچولو بکنی به راحتی تو همین پی سی ورلد و تو جاهای دیگه آموزش ساخت کانکشن هستش
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
سایت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (فکر کنم خیلی ها بشناسنش)
سایت دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سایت خودم)
برای اینکه مطمئن بشید که این سایتها وجود دارند : میتونید با یه ISP دیگه تست کنید.
عجب...
باز نمیشه واسه منم. خیلی مسئله ی عجیبی هستش .
سایت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n) (فکر کنم خیلی ها بشناسنش)
چقدر جالب شد :27:
الان که این رو گفتی من چند تا آزمایش کردم، جالب اینجا که علاوه بر آنچه شما گفتید، سایت خود مخابرات هم اصلاً وجود خارجی نداره، حتی از طریق سرویس مخابرات :27:
فکر کنم زیر ساختمون ترکیده یه جاش.
مگه شما مودمتون رو به شکل بریج تنظیم کردید؟ در این صورت قطعا نمی تونید با وایرلس وصل بشید. حتما باید به شکل pppoe مودمتون رو تنظیم کنید
عزیزجان متوجه هستم ؛ درجواب دوست دیگه که vpi.vci پرسید گفتم.
pppoe وایرلس نمیشه و bridge فقط کانکت میشه
(مراجعه شود ص 206 )
سايت مخابرات با ايرانسل هم نمياد.:41:
MESHKIPOSH
25-03-2012, 11:05
چقدر جالب شد :27:
الان که این رو گفتی من چند تا آزمایش کردم، جالب اینجا که علاوه بر آنچه شما گفتید، سایت خود مخابرات هم اصلاً وجود خارجی نداره، حتی از طریق سرویس مخابرات :27:
فکر کنم زیر ساختمون ترکیده یه جاش.
الان که هم مخابرات میاد واسه من هم ایرانسل :|
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
شما درست شد اینترنتتون ؟ الان با مخابرات آنلاین هستی ؟
مبارک باشه
اگر راهی پیدا کردی به ما هم بگو
هر چند از نظر تئوری بنظر میاد باید کار ساده ای باشه ولی نمیدونم چرا میگن راهی وجود نداره
خب چه اشکالی داره از دو راه اطلاعات تو سیستم بیاد و بره
شاید دلیلش این باشه:
اینترنت بر اساس ip هست یعنی یه کلاینت(که یوزر هست) و سرور بر اساس آی پی به هم وصل میشن و بده بستون تماما بر اساس اون آدرس و آی پی هست پس طبیعی که اگر شما یه اینترنت دیگه هم کنار اون داشته باشید اون یه آدرس دیگه خواهد بود و سیستم فقط با یکیشون ارتباط ایجاد می کنه پس اگر شما مثلا می خواهید یه فایل یک گیگی رو با دو تا اینترنت همزمان بگیرید ، غیر ممکنه ( حداقل فعلا) اما می تونید توی یه ویندوز مجازی که توی برنامه های vmware workstationT virtualbox or virtual pc وجود داره یه اینترنت دیگه ای غیر از اینترنت ویندوز اصلی با کارائی مستقل داشته باشی
brothers000
25-03-2012, 12:05
بچه ها ، این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n) برای شما بالا میاد ؟
(فیلتر نیستش)
نه، مشکلی نداره
فقط واسه من تو لود کامل صفحه یکم جون کند وگرنه آورد
اینم مشکلی نداره
من همین الان تست کردم و خیلی راحت و در زمان مطلوبی باز شدند
MESHKIPOSH
25-03-2012, 13:56
بچه ها این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم واسه من الان لود شد . انگار مشکل مقطعی بوده
كمك فوري
حالا چه كنم؟
شما اسپلیتر رو درست وصل کردید ؟ دوشاخه برقگیر ندارید ؟ صفربند روی خط ندارید ؟
درود
من امروز اتفاقی مودمم را روشن کردم و دیدم که چرا status ثابت مونده فکر میکنم که اینترنت وصل شده
من تقریبا از اوایل اسپند ماه درخواست اینترنت به مخابرات داده بودم, مخابرات گفته بود که معلوم نیست کی وصل کنند شاید پس از تعطیلات
فکر میکنید با توجه به اینکه چراغ استاتوس ثابت مونده اینترنتم وصل شده؟
یوزرنیم و پسورد را چجوری باید دریافت کنم؟مخابرات پیام نور سایت داره؟
سلام مجدد دوستان .
درست شد از امروز وصل كردن .
الان كساني كه 128 دارن با idm متوسط با چه سرعتي دانلود ميكنند ؟
يا اينكه در يك ساعت چند مگ دانلود دارند؟
VPI:0 VCI:35
اقا این تنظیمات مودم رو کجا باید وارد کنیم ؟
میشه توضیح بدید ؟
میشه توضیح بدید ؟
شما توی مرورگرتون آی پی مودمتون رو که معمولا 192.168.1.1 هست رو می زنید و با وارد کردن یورز و پس ورد که معمولا admin یک تنظیماتی رو برای حالت wan ایجاد می کنید که اونجا این دو مورد را وارد می کنید و توی بعضی از مودمها این ارقام حالت پیش فرض هستند به هر حال اگر مشکلی داری مدل مودمت رو ذکر کن
میشه توضیح بدید ؟
شما توی مرورگرتون آی پی مودمتون رو که معمولا 192.168.1.1 هست رو می زنید و با وارد کردن یورز و پس ورد که معمولا admin یک تنظیماتی رو برای حالت wan ایجاد می کنید که اونجا این دو مورد را وارد می کنید و توی بعضی از مودمها این ارقام حالت پیش فرض هستند به هر حال اگر مشکلی داری مدل مودمت رو ذکر کن
اگه با راهنمایی های فوق هنوز هم مشکل در ورود به مودم و تنظیماتش داری، میتونی تو سایت پارس آنلاین در قسمت پشتیبانی ADSL شون نحوه تنظیمات رو برای سیستم عامل ها و مودم های مختلفی پیدا کنی، اینم لینکش:
پشتیبانی ADSL پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahdi-001
26-03-2012, 01:03
سلام دوستان
من میخوام 512 مخابرات بگیرم
کسی از دوستان گرفته ؟در حالت کلی کیفیت سرویس و سرعت آپلود و دانلود 512 مخابرات چطوره؟
اقا من یه مشکل دارم
ببینید عکس زیر رو
کانکت میزنه ولی status روی مودمم روشن نمیشه
فقط power و usb روشنه
از اسپیلیتر هم استفاده کردم فایده ای نداشت
به مخابرات هم زنگ زدم اومپراتور هاش که اصلا جواب نمیدن و اصلا نیستند
تلفن گویاش هم میگه که سرویس شما دایر میباشد ...
حالا چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
مرسی
سلام دوستان
کسی از دوستان گرفته ؟در حالت کلی کیفیت سرویس و سرعت آپلود و دانلود 512 مخابرات چطوره؟
دوست عزیز اگه برا دانلود میخوای خوبه
دانلود : 512
اپلود : 127
سرعت دانلود معمولا روی 58
اپلود روی 12
brothers000
26-03-2012, 09:03
سلام دوستان
دوست عزیز شما از مخابرات پرسیدی که بهت 512 میدن یا نه ؟
اگه آره با چه مدارکی ؟
اقا من یه مشکل دارم
فقط power و usb روشنه
مرسی
دوست عزیز احتمال داره مشکل از تنظیمات شما باشه
mahdi-001
26-03-2012, 12:56
دوست عزیز شما از مخابرات پرسیدی که بهت 512 میدن یا نه ؟
اگه آره با چه مدارکی ؟
فقط سرعتش رو میخواستم بدونم
که آپلودش خیلی کمه
از دست اینترنت حجمی کلافه شدم
همیشه ترافیک کم میارم وگرنه سرعتم خیلی خوبه دانلود 250 کیلو بایت آپلود 57 :11:
فعلا زنگ میزنم بپرسم اگه مدرک خواستن یه چیزی جور میکنم
vivabarca
26-03-2012, 14:47
دوستانی که اینجا خیلی ریلکس ! میگن که دنبال 512 مخابرات هستن رو کاملا درک می کنم !:31: چون خودم هم قبل از اینکه از قضیه خبر دار بشم ، رفتم و برای مدارک 512 از مرکز سوال کردم و از جوابشون فهمیدم که فکر می کنن ADSL مال پدرشون هست ! در واقع مطمئن هستن که اینطوریه ! ، و همون 256 رو هم با اکراه میدن به ملت ! خلاصه تا قبل از اینکه با چند تا از مخابراتی ها هم کلام نشید ، متوجه قضیه نمیشید !
mehryar1973
26-03-2012, 17:47
اقا من یه مشکل دارم
ببینید عکس زیر رو
فقط power و usb روشنه
مرسی
سلام
من مخابرات ندارم سرویس از داتک دارم ولی فرقی نداره چون سوال شما یک سوال کلی هستش
ببینید چندحال ممکنه وجود داشته باشه
1-اگر اون چراغ status مثلا هر چند وقت یکبار یه چشمکی میزنه وبعد خاموش میشه
این خودش باز چند حالت داره،یا اینکه شما مثلا یه پریز ضد برق دارید که به یکی از تلفن هاتون وصله
یا میتونه ناشی از ایراد در سیم کشی تلفن باشه،برای من فقط پشت یکی از سیم ها اتصالی داشت و پدرم رو در آورده بود
2-چراغ کلا خاموش هستش
در اینحالت خط شما هنوز رانژه نشده و باید صبر کنید
mahdi-001
26-03-2012, 20:50
دوستانی که اینجا خیلی ریلکس ! میگن که دنبال 512 مخابرات هستن رو کاملا درک می کنم !:31: چون خودم هم قبل از اینکه از قضیه خبر دار بشم ، رفتم و برای مدارک 512 از مرکز سوال کردم و از جوابشون فهمیدم که فکر می کنن ADSL مال پدرشون هست ! در واقع مطمئن هستن که اینطوریه ! ، و همون 256 رو هم با اکراه میدن به ملت ! خلاصه تا قبل از اینکه با چند تا از مخابراتی ها هم کلام نشید ، متوجه قضیه نمیشید !
بیخیال تا 3ماه دیگه با این پارس آنلاین هستم
بعد میرم سراغ ه .......
نمیدونم بیخیال
این گرفتاری هایی که میگی رو من 2 سال پیش وقتی هیچ کس نمیتونست توی محله ما adsl داشته باشه داشتم
که با موفقیت و شکایت از مخابرات محل حل شد!!!!
من خیلی سه پیچ تر از این حرفام:5:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
البته با این کار من مشکل محله هم حل شد تمام pcm های محل رو جمع کردن(البته بعد از حدود 6 ماه استفاده من از اینترنت پرسرعت)
اقا من یه مشکل دارم
ببینید عکس زیر رو
...
فقط power و usb روشنه
مرسی
اون تصویر نشون میده که درایور USB موفقیت آمیز نصب شده و کارت شبکه ای که معرفی کرده بدون مشکل رابطه شما رو با مودم برقرار ساخته.
خاموش بودن Status مودم نشون میده که رابطه ای بین مودم و DSLAM مخابرات شما برقرار نشده، حالا مشکل میتونه تنظیمات باشه، رانژه باشه، splitter باشه یا چهار هزار تا چیز دیگه، شما به داخل تنظیمات مودم وارد شو و ببین اصلاً اونجا چه خبره.
دفترچه مودمت رو پیدا کن یا اگه دم دست نیست، ببین اول تو صفحه پشتیبانی ADSL پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شرح تنظیماتش هست یا نه، در نهایت تو گوگل دنبال User Manual مودمت بگرد. راه و روش ورود به تنظیمات مودمت رو که پیدا کردی ببین تنظیماتت چی هست، با پشتیبانی چک کن تنظیمات رو و اگه هنوز مشکلی داشتی از تنظیماتت یه عکس بذار ببینیم.
MESHKIPOSH
27-03-2012, 22:17
درود
من امروز اتفاقی مودمم را روشن کردم و دیدم که چرا status ثابت مونده فکر میکنم که اینترنت وصل شده
من تقریبا از اوایل اسپند ماه درخواست اینترنت به مخابرات داده بودم, مخابرات گفته بود که معلوم نیست کی وصل کنند شاید پس از تعطیلات
فکر میکنید با توجه به اینکه چراغ استاتوس ثابت مونده اینترنتم وصل شده؟
یوزرنیم و پسورد را چجوری باید دریافت کنم؟مخابرات پیام نور سایت داره؟
سایت کجا بود بابا / از مرکز مخابراتی باید بری بگیری ....
روی خطتون الان adsl فعاله ، تعجب میکنم که چرا قبلا بهتون یوزر و پسورد ندادن
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
سلام مجدد دوستان .
درست شد از امروز وصل كردن .
الان كساني كه 128 دارن با idm متوسط با چه سرعتي دانلود ميكنند ؟
يا اينكه در يك ساعت چند مگ دانلود دارند؟
16 تا 18 هست با 128
MESHKIPOSH
27-03-2012, 22:23
اقا من یه مشکل دارم
ببینید عکس زیر رو
فقط power و usb روشنه
مرسی
دوست عزیز اون local area که کانکشنی هست که نشون میده مودمتون به کامپیوتر به وصل هست .( به زبون ساده )
status هم که میگی روشن نیست معنیش اینه که اینترنت روی خطتون راه اندازی نشده هنوز ( البته در بعضی مواقع مشاهده شده که با اینکه اینترنت روی خط راه اندازی شده اما چراغ Status روی مودم روشن نیست )
به هر حال با همون کانکش tct یوز و پسورد رو وارد کنید و ببینید کانکت میشه یا نه اگه نشد اروری که میده رو بنویسید اینجا تا بهتر راهنمایی بشید . اصلا نگاه کن ببین وقتی میخوای کانک بشی با کانکشن tct یوز و پسور رو چک میکنه یا نه / اگه نشد که منتظر باشید تا چراغ status روی مودم ثابت روشن موند اون موقع معلومه که روی خط راه اندازی شده و میتونید کانکت بشید .
به هیچ چیز هم دست نزن ( تنظیمات رو دست نزن )
status روی مودم شما ( یا link یا Adsl روی مودم های دیگه ) هیچ ربطی به تنظیمات نداره ، کامپیوتر خاموش هم که باشه ، باید اون چراغ روشن بشه وقتی که اینترنت روی خط شما رانژه ( فعال ) هستش ( البته گفتم که دیده شده که در برخی موارد اینترنت رانژه شده اما چراغ status روشن نشده که ناشی از نوع خط و مسائل مخابراتی داره ( خیلی کم مشاهده شده ) ، اگه از زمانی که مخابرات بهت گفته راه اندازی میشه اینترنتت خیلی گذشته برو مخابرات و سوال کن که رانژه شده یا نه چون اگه وارد نیستی و آشنایی نداره بهتره که اول مطمئن بشی از طرف مخابرات خط رانژه شده یا نه .... معمولا رانژه شدن بسته به مرکز مخابراتی چند روزی طول میکشه ( البته عید و تعطیلات خودش باعث طولانی تر شدن میشه ) به تلفن گویا هم اعتمادی نیست ;)
سایت کجا بود بابا / از مرکز مخابراتی باید بری بگیری ....
روی خطتون الان adsl فعاله ، تعجب میکنم که چرا قبلا بهتون یوزر و پسورد ندادن
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
درود
اگر خاطرتون باشه من پیشتر گفته بودم که درخواست اینترنت به مخابرات را روزهای اول ماه اسپند دادم
خود مخابرات گفته بود معلوم نیست
صبحی خودم رفتم مخابرات گفتم که چرا استاتوس مودم روشن شده و ثابته, اونا گفتن هنوز وصل نشده که اگر وصل کنیم بهتون زنگ میزنیم
حالا نمیدونم چجوریاست که استاتوس ثابته اما وصل نیست جریان چیه؟
MESHKIPOSH
28-03-2012, 01:14
درود
اگر خاطرتون باشه من پیشتر گفته بودم که درخواست اینترنت به مخابرات را روزهای اول ماه اسپند دادم
صبحی خودم رفتم مخابرات گفتم که چرا استاتوس مودم روشن شده و ثابته, اونا گفتن هنوز وصل نشده که اگر وصل کنیم بهتون زنگ میزنیم
احساس میکنم مرکز مخابراتی تون خیلی عوضی تشریف دارن . زنگ بزن پشتیبانی اینترنت مخابرات بگو که میخواستم بدونم الان اینترنت روی خطم فعاله با نه . اگه گفت فعاله جریان رو بگو که بهت یوزر و پسورد ندادن و مرکز مخابراتی میگه که فعال نیست و از پشتیبانی بخواه که یوزر و پسورد بده ، اگه هم نمیده بگو راهنمایی کنه که چیکار کنی
MESHKIPOSH
28-03-2012, 11:07
دوستان یه سوال داشتم
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگفتید روی مخابرات کلا انگار وجود نداره و نمیاد / الان به راحتی سایتش بالا میاد
ولی از این سایت ها هستش که باید پول بدی و کاربر طلائی بشی تا بتونی با لینک مستقیم دانلود کنی ..... سایتی به خوبی و به روزی این سایت میشناسید که رایگان هم باشه ؟
ممنون میشم معرفی کنید
brothers000
28-03-2012, 11:46
دوستان یه سوال داشتم
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگفتید روی مخابرات کلا انگار وجود نداره و نمیاد / الان به راحتی سایتش بالا میاد
ولی از این سایت ها هستش که باید پول بدی و کاربر طلائی بشی تا بتونی با لینک مستقیم دانلود کنی ..... سایتی به خوبی و به روزی این سایت میشناسید که رایگان هم باشه ؟
ممنون میشم معرفی کنید
درسته سایت بالا میاد
شما برای دانلود هم میتونی سایت های مشابه زیادی رو تو سرچ پیدا کنی
از اونجا که دوستان الان اعتراض میکنن بحث به حاشیه رفته تقاضا میکنم تو تاپیک های مربوط تر در باره این قضیه بحث بشه
ضمنا در تایید حرفهای دوست خوبمون vivabarca باید عرض کنم که به نظر بنده هم مخابرات مرحله ای هست
یعنی چی ؟
یعنی اینکه اول 128 بگیرید بعد 256 بعد حالا اگه شد و شرایط داشتید مثلا 512 (که خیلی بعیده)
feizol65
29-03-2012, 00:49
دوستان یه سوال داشتم
این سایت ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n) که میگفتید روی مخابرات کلا انگار وجود نداره و نمیاد / الان به راحتی سایتش بالا میاد
ممنون میشم معرفی کنید
درسته الان بالا میاد. اما چند روزی بالا نمی اومد که فقط بخاطر مخابرات بود.
اما سایتهای دیگه ای هست که بالا نمیاد و فقط اینترنت مخابرات ، این مشکل رو داره. مثل این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
در ضمن ، این سایت هم لینک رایگان داره و هم لینک پولی.
SIR MAMAD
29-03-2012, 08:44
به این برخورد ها دیگه عادت کردیم ! این به کنار
لطفا اگر امکانش هست شما یا از دوستان که رفتید برای مدارک 512 نامحدود سوال کردید بگید شامل چه مدارکی می شه و چه شرایطی داره؟
به دانشجوی ارشد می دن؟
یکی از دوستان پدرش دکتر بود و تونست بگیره.
دوستان من از امروز صبح زود هرچی کانکت رو میزنم ارور 718 میده ؟
مشکل از چی هستش و الان باید چی کار کنم؟
الانم زنگ زدم مخابرات اونا گفتن امروز کلا دیتا خوابیده.
گفتم کی بیدار میشن! طرف گفت معلوم نیست .
این قضیه طبیعیه یا نه ؟
vivabarca
29-03-2012, 11:10
درود
بعضی از مراکز باید منتظر باشی که بهت زنگ بزنن و یوزر پس رو بدن ، برای من هم اینطوری بود و چهار روز بعد از ثبت نام زنگ زدن .
به این برخورد ها دیگه عادت کردیم ! این به کنار
لطفا اگر امکانش هست شما یا از دوستان که رفتید برای مدارک 512 نامحدود سوال کردید بگید شامل چه مدارکی می شه و چه شرایطی داره؟
به دانشجوی ارشد می دن؟
یکی از دوستان پدرش دکتر بود و تونست بگیره.
به من که گفت به خونه بیشتر از 256 نمیدن ، فرقی هم نداره چند تا دانشجو و چه مقطعی وجود داشته باشه !
دوستان من از امروز صبح زود هرچی کانکت رو میزنم ارور 718 میده .
زنگ زدم مخابرات اون منشی گفت امروز کلا دیتا خوابیده.
گفتم کی بیدار میشه! طرف گفت معلوم نیست .
این قضیه طبیعیه یا نه ؟
الان همه جا قطعه ؟
درسته الان بالا میاد. اما چند روزی بالا نمی اومد که فقط بخاطر مخابرات بود.
اما سایتهای دیگه ای هست که بالا نمیاد و فقط اینترنت مخابرات ، این مشکل رو داره. مثل این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
در ضمن ، این سایت هم لینک رایگان داره و هم لینک پولی.
برای من این سایتو باز می کنه. البته نمی دونم شاید به dns ها هم ربط داشته باش
peyVand.
29-03-2012, 13:09
دوستان کسی 512 از مخابرات داره؟سرعت دانلودش چنده؟
58 هست....
با سلام
می خواستم بپرسم محدودیت سرعت برای اینترنت خانگی چقدر است؟؟؟
با سلام
128 بیشتر به کاربر خانگی نمیدن
MESHKIPOSH
30-03-2012, 18:34
با سلام
128 میدن به خانگی که البته 160 بسته شده با دانلود 18 کیلوبایت بر ثانیه
256 هم اگه دانشجوی فوق لیسانس باشی میدن به راحتی / لیسانس هم باشی میدن منتها یه کم نیاز به پاچه خاری داره ، مثلا من دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم رفتم پیش رئیس مرکز گفتم رشته مرتبط هست با اینترنت و از این حرفا ، نوشت رفتم دادم به مسئولش و 256 شدم
بعضی از مراکز هم بدون کارت دانشجویی و این حرفا هم 256 میدن به راحتی
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
دوستان من از امروز صبح زود هرچی کانکت رو میزنم ارور 718 میده .
زنگ زدم مخابرات اون منشی گفت امروز کلا دیتا خوابیده.
گفتم کی بیدار میشه! طرف گفت معلوم نیست .
این قضیه طبیعیه یا نه ؟
الان همه جا قطعه ؟
واسه من که قطع نیست الان / یه بار تو این چند ماهه یادمه منطقه ما قطع شد که اونم بعد از 7-8 ساعت مشکلش حل شد .
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
512 تا اونجا که به من گفتن به کافی نت ، نماینده مجلس ، وکیل ، وزیر و ... اینجور چیزها میدن . به این راحتی ها نمیدن 512 رو .
سرعتش هم حتما بین 56 تا 59 ، 60 باید باشه / 256 دارم من که سرعتش 28-29 هست 512 هم دوبرابر این هستش مطمئنا چون مخابرات رو سرعت دانلودش کم فروشی نمیکنه ، فقط پینگ بعضی وقت ها یه کم جالب نیست
rezausa2020
30-03-2012, 21:13
چرا پینگ اینقدر بالاست ؟ با سرور خارجی اصلا نمیشه بازی کرد
ولی ایرانی انگار لن هست :دی
فک کنم داریم به اینترنت ملی نزدیک میشیم:27:
SASAN-BSE
31-03-2012, 22:29
میشه از یوزر پسورد یه کسه دیگه ای که تو یه منطقه مخابراتی دیگه هست استفاده کنیم؟ فامیلمون از مخابرات اینترنت 512 گرفته زیاد هم نمیره اینترنت میخواستم خودم استفاده کنم ازش ! اونم از 128 من !
میشه از یوزر پسورد یه کسه دیگه ای که تو یه منطقه مخابراتی دیگه هست استفاده کنیم؟ فامیلمون از مخابرات اینترنت 512 گرفته زیاد هم نمیره اینترنت میخواستم خودم استفاده کنم ازش ! اونم از 128 من !
میشه استفاده کرد ولی با همون سرعتی که رو خطتون ست شده کانکت میشید
Ehsan Fire
02-04-2012, 19:36
چرا نت امروز افتضاحه؟؟؟پینگم رو 500 600 ه...:((
سرعت من هم امروز مشکل داشت
brothers000
02-04-2012, 22:14
چرا نت امروز افتضاحه؟؟؟پینگم رو 500 600 ه...:((
سرعت من هم امروز مشکل داشت
بنده هم احساس کردم پینگ رفته بالا
به خاطر اینکه مطمئن بشم رفتم و تست گرفتم که نتیجه بصورت زیر بود
سرور تهران :
سرور نیویورک :
تست 1 شب من
سرور پاریس
سرور تهران
سرور آمریکا
تست 1 شب من
سرور پاریس
سرور تهران
سرور آمریکا
من 512 دارم اپلودم 128 هست
شما چطور اپلودتون 256
من 512 دارم اپلودم 128 هست
شما چطور اپلودتون 256
زنگ زدم پروفایلم رو عوض کردن البته با کلی توضیحات و دردسر
درود
امروز پس از مدتها چشم به راه بودن, بالاخره اینترنت مخابرات من وصل شد
من یه تست سرعت گرفتم نمیدونم خوبه یا نه؟
از دیدگاه شما یاران ارجمند در چه جایگاهی است؟
از مخابرات پیام نور هستم, همچنین گفتن سرعت اینترنت شما 256 است
brothers000
03-04-2012, 22:15
درود
امروز پس از مدتها چشم به راه بودن, بالاخره اینترنت مخابرات من وصل شد
من یه تست سرعت گرفتم نمیدونم خوبه یا نه؟
از دیدگاه شما یاران ارجمند در چه جایگاهی است؟
از مخابرات پیام نور هستم, همچنین گفتن سرعت اینترنت شما 256 است
مبارکه دوست عزیز
پینگتون به نسبت اینکه از سرور تهران تست گرفتید مطلوبه
ولی بهتره از سرور های خارجی هم تست بگیرید
ضمنا سرعت دانلودتون یه مقدار انگار کمه
که البته با یه تست نمیشه نظر قطعی داد
ولی من حیث المجموع مناسبه
مبارکه دوست عزیز
پینگتون به نسبت اینکه از سرور تهران تست گرفتید مطلوبه
ولی بهتره از سرور های خارجی هم تست بگیرید
ضمنا سرعت دانلودتون یه مقدار انگار کمه
که البته با یه تست نمیشه نظر قطعی داد
ولی من حیث المجموع مناسبه
درود
چجوری از سرور خارجی هم تست بگیرم؟
سرعت دانلود چرا کمه؟یعنی میگید مخابرات 256 نداده بهم؟
درود
توی اسپید تست خودت یکی از نقاطی که روی نقشه هست غیر از تهران و کرج رو انتخاب کن.
سرعتتون رو خودتون می تونید توی مودم و مشخصات خطتون ببینید که قاعدتا 256 هست اما معمولا توی اسپید تست به جای 20 ، 21 و 22 رو نشون می ده به خاطر همین توی این تستتون یه ذره کمه که مهم نیست و توی تستهای دیگه درست میشه
زنگ زدم پروفایلم رو عوض کردن البته با کلی توضیحات و دردسر
میشع بفرمایید به چه توضیحاتی پروفایل شما رو عوض کردن و اینکه با چه مدرکی 512 گرفتید؟
mehrankhanhoy
04-04-2012, 23:02
اگه میشه یهراهنمایی کنید :41::19::19: من که میخوام 512 بگیرم اما میگن فقط 256 میده شما چطوری میگیرید یه راهنمایی کنید :11::11:
میشع بفرمایید به چه توضیحاتی پروفایل شما رو عوض کردن و اینکه با چه مدرکی 512 گرفتید؟
من 256 دارم نه 512
512 کسی میخاد بگیره فقط جواز کسب باید داشته باشید با کارت پایان خدمت . فقط همین.
1 مگ هم فقط کافی نت. رفتم مخابرات محلمون پرسیدم.
سلام
من اینترنت 2mb از مخابرات واسه خودم وصل کردم
می خواستم بدونم چجوری میشه فهمید چقدر محدودیت دانلود ماهانه دارم وچقدر از اون رو مصرف کردم و چه میزان دیگش مونده
mehrankhanhoy
05-04-2012, 23:34
کارت پایان خدمت بابمو بدم :31: بگیرم :13:
سلام
من اینترنت 2mb از مخابرات واسه خودم وصل کردم
می خواستم بدونم چجوری میشه فهمید چقدر محدودیت دانلود ماهانه دارم وچقدر از اون رو مصرف کردم و چه میزان دیگش مونده
سوالم خیلی سخت بود بگمونم
آخه از دفترچه سوالات کنکور سالهای قبل بیرونش آوردم
babak2111
06-04-2012, 16:53
دوست عزیز اینجا بحث سراینه که 256رو می تونیم بگیریم یا نه بعد شما اومدی می گی 2مگ گرفتی احتمالا شما پسررییس جمهوری دیگه
مخابرات تهران هم فقط نامجدود می ده دیگه حجم مصرفی معنی نداره
نتیجه اینکه شما احتمال زیاد تاپیک رو اشتباه اومدی
adsl تهران که حجمی نیست
تازه 2 مگ هم به کسی دیده نشده که داده باشن
Bright Night
06-04-2012, 17:05
به نظر شما توی پیش شماره ی 4440 مخابرات خوبه یا پارس؟
دوست عزیز اینجا بحث سراینه که 256رو می تونیم بگیریم یا نه بعد شما اومدی می گی 2مگ گرفتی احتمالا شما پسررییس جمهوری دیگه
مخابرات تهران هم فقط نامجدود می ده دیگه حجم مصرفی معنی نداره
نتیجه اینکه شما احتمال زیاد تاپیک رو اشتباه اومدی
adsl تهران که حجمی نیست
تازه 2 مگ هم به کسی دیده نشده که داده باشن
:39::39::39::39::39::39::39:
اره میدونم یکوقت فکر نکنید من عقلم .......
در واقع من خودم تاپیک جدا زده بودم یکی از دوستان عزیز و بزرگوار اومدن گفتن :
تاپیک داره
سرویس ADSL مخابرات تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خیره سر هم درخواست دادم چی میدونستم شما از ما هم درگیرترید و من شدم کاسه داغتر از آش
شرمنده من هم اولش تعجب کردم ولی خوب چه میشه کرد
به هر حال تو این تاریکی گفتیم یک تیری بزنیم شاید یکی از دوستان روششو میدونست
پس میرم همون تاپیک خودم بست نشینی کنم شاید فرجی حاصل شد
در ضمن نه دوست دارم پسر آقای رئیس جمهور باشم نه بچه تهرونم (اما چرا پیشنهاد دادن اینجا بیام رو نمیدونم(شاید بخاطر سرعت 2مگابایت)
باز هم معذرت میخوام
vivabarca
06-04-2012, 22:29
ولی انصافا 256 مخابرات مفته :31: امروز فایل هام رو چک کردم حدود 22 گیگ دانلود داشتم تا اینجا ، در حالی که هنوز 20 روز از رانژه شدن خط نمی گذره :31: حیف که برای آنلاین ویدئو دیدن یا بازی کردن به درد نمیخوره !
ولی انصافا 256 مخابرات مفته :31: امروز فایل هام رو چک کردم حدود 22 گیگ دانلود داشتم تا اینجا ، در حالی که هنوز 20 روز از رانژه شدن خط نمی گذره :31: حیف که برای آنلاین ویدئو دیدن یا بازی کردن به درد نمیخوره !
ای کاش شرکتهای خصوصی معنای حرف شما رو می فهمیدن و 512 رو با 4 گیگ محدودیت با قیمت مخابرات به من می دادن فقط و فقط 12560
salam
dostan sorate shoma kam nashode
?
GHAGHALEELEE
08-04-2012, 15:47
سرعت من نصف شده.مر کز صالح طبری
سرعت من نصف شده.مر کز صالح طبری
سلام نیما جون..خوبی عزیز..
به نظر میاد که کلا سرعتها افتضاح شده این دو سه روزه ؟؟!!
یا من فقط اینطوریم ؟؟!
دوستان چند روزه سرعت ها افتضاح شده
برای من که الان تست کردم نرماله مرکز بعثت
سلام
دوستان اگر از مخابرات 128 بگیریم سرعتش برا وب گردی و باز کردن صفحات اینترنتی خوب هست یا نه؟دانلود که میدونم افتضاحه
ممنون
سلام
دوستان اگر از مخابرات 128 بگیریم سرعتش برا وب گردی و باز کردن صفحات اینترنتی خوب هست یا نه؟دانلود که میدونم افتضاحه
ممنون
در یک کلمه افتضاح
گوگل عکسش 2ثانیه طول میکشه لود شه دیگه تا اخرش برو
brothers000
08-04-2012, 21:30
درود
اول جواب این دوستمون رو بدم که میدونم الان شاکیه از اینکه جوابی ندادم بهش
برای تست گرفتن از سرور خارجی میری روی اون کادری که رو نقشه (پایین قسمت تست گیری) مشخص شده و هر جا خواستی با حرکت مأوس میکشی
سرعت دانلود هم باید چند بار تو ساعت های مختلف و روزهای مختلف تست بگیری تا برات مشخص بشه همیشه همینه یا نه
برای اینکه بدونی مخابرات دقیقا چه سرعتی بهت داده میری تو تنظیمات مودم و معمولا همون اولین صفحه ای که میاد اطلاعات خط و اینا رو زده
سلام
ممنون
برای دانلود که فکر نمیکنم خیلی بد باشه
البته بازم بسته به اینکه کاربردتون دقیقا چی باشه فرق میکنه
ولی در مجموع نه خیلی خوبه نه خیلی بد (و خیلی شرایط مختلف هم تاثیر گذاره که سرویستون خوب از آب در بیاد یا بد)
GHAGHALEELEE
10-04-2012, 02:02
سلام نیما جون..خوبی عزیز..
به نظر میاد که کلا سرعتها افتضاح شده این دو سه روزه ؟؟!!
یا من فقط اینطوریم ؟؟!
سلام امین جان.فدای تو.الان البته درست شده.:10:
پینگ گرفتم برا گوگل زد 1300:18: برا شما ها هم مشکل داره؟ دانلود رو 16 بود الان رو 9 k اومده
GHAGHALEELEE
14-04-2012, 17:55
پینگم رو نمیدونم ولی دانلودم مشکل نداره (غرب تهران)
منطقه 2 مخابراتی، هوا صافه. پینگ گوگل 170، دانلود 128k دور و بر 15 صبح تا شب. 32 گیگم ماه قبلم uTorrent نوشته که دانلود داشته...
Ehsan Fire
14-04-2012, 22:13
دادا منم منطقه 2 مخابراتیم...نتم بلا نسبت ر....ی...د....ه...:(((((((((....تو طول روز اصن نمیشه کار کرد...سرعتم از 6 تا 80 متغیره:OOOOO...اصن ثابت نیست....پینگمم همینطور.....بیشتر از 100بار زنگ زدم پشتیبانی....اخرش میگن اشکال از خطتونه......قبلنا خوب بود.....ولی جدیدا سرعت تو طول روز خیلی بد میشه.....فقط هم روز....صبا با شبا ساعت 12 شب به بعد خوب میشه.......نویز هم ندارم رو خط...ولی اینطور که گفتی ماله شما عالیه....من چی کنم:((((
GHAGHALEELEE
14-04-2012, 23:06
منطقه 2 مخابراتی، هوا صافه. پینگ گوگل 170، دانلود 128k دور و بر 15 صبح تا شب. 32 گیگم ماه قبلم uTorrent نوشته که دانلود داشته...
داداش شما سرویس 128 داشته باشی اگه 24 ساعته با لینک مستقیم idm دانلود کنی و هیچ وبگردی نکنی 32 گیگ دان داری اونوقت با تورنت چه جوری 32 گیگ دان داشتی؟تازه برای اپلود با نهایت سرعت تو مخابرات باید دانلودت رو متوقف کنی (واسه ریت تورنت میگم).
مگر اینکه اسم سرویست 128 باشه ولی در اصل 160 یا 200 باشه.
تا چند وقت دیگه اینتر نت ملی میاد با سرعت نور. همگی حالشو میبریم.
سرعت:نامحدود
ping:1ms
brothers000
15-04-2012, 08:29
شما از کجا انقدر اطمینان داری ؟
آخه تا جایی که بنده اطلاع دارم اینترنت ملی فعلا فقط در حد یه حرفه و نیاز به زیر ساخت خاص خودشو داره
ضمنا بازم فکر نمیکنم هر چقدرم عالی باشه همچین پینگی بده
ضمنا چند روزیه که کلا اینترنت با اختلال مواجه شده (مخصوصا با توجه به بستن و کم سرعت شدن پورت های پروکـ*ـسی)
البته ممکنه بخاطر بارندگی ها هم باشه تا حدودی
اینو گفتم در تایید حرف دوستان در مورد اختلالات ایجاد شده
اره ping tebyan 1ms
:31::27:
دوست گرامی بحث پینگ برای مزاح بود.ولی یکی از دوستان میگفت شورای جدید یکی از وظایفش پیشبرد ابن داستانه.
طبیعه اگر محتوای نت در پیت بشه سرعتم نامحدود بشه.امیدوارم نشه!
brothers000
18-04-2012, 09:21
دوست گرامی بحث پینگ برای مزاح بود.ولی یکی از دوستان میگفت شورای جدید یکی از وظایفش پیشبرد ابن داستانه.
طبیعه اگر محتوای نت در پیت بشه سرعتم نامحدود بشه.امیدوارم نشه!
بله، اینو که همه قبول دارن
شما فکر کن الان همین راه اندازی سیستم پخش دیجیتال رسانه ملی هم تقریبا همین داستانه دیگه !
محتوای ضعیف و محدود ولی با حداکثر کیفیت !
بنده هم امیدوارم روزی همچین داستانی در مورد شبکه سراسری اینتـرنت پیش نیاد !
دوستان واسه شما هم دیشب مشکل کاهش تقریبا محسوس سرعت و البته قبلش پینگ وجود داشت ؟
با پـروکـ*ـسی هم که کلا وضع افتضاحه !
مخصوصا شب ها !
بله، اینو که همه قبول دارن
شما فکر کن الان همین راه اندازی سیستم پخش دیجیتال رسانه ملی هم تقریبا همین داستانه دیگه !
محتوای ضعیف و محدود ولی با حداکثر کیفیت !
بنده هم امیدوارم روزی همچین داستانی در مورد شبکه سراسری اینتـرنت پیش نیاد !
دوستان واسه شما هم دیشب مشکل کاهش تقریبا محسوس سرعت و البته قبلش پینگ وجود داشت ؟
با پـروکـ*ـسی هم که کلا وضع افتضاحه !
مخصوصا شب ها !
بله دیروز مشکل داشت مرکز بعثت
دوستان این ADSL مخابرات تهران پنل نداره؟
دوستان این ADSL مخابرات تهران پنل نداره؟
خیر پنل که ریز مصرف رو نشون بده نداره ولی این هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تازه از مخابرات سرویس گرفتم و قبلا ندارایانه داشتم .
الان مشکل من اینه که وقتی میخوام با دوتا کابل به مودم وصل بشم ( لن و یو اس بی ) یکیش وصل نمیشه و ارور 695 میده !
سلام
من تازه از مخابرات سرویس گرفتم و قبلا ندارایانه داشتم .
الان مشکل من اینه که وقتی میخوام با دوتا کابل به مودم وصل بشم ( لن و یو اس بی ) یکیش وصل نمیشه و ارور 695 میده !
MESHKIPOSH
20-04-2012, 10:31
خیر پنل که ریز مصرف رو نشون بده نداره ولی این هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بگی شماره پرونده رو چجوری بدست بیاریم ؟ :دی
username رو زدم به عنوان شماره پرونده اما این نبود
سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.