مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
SPIRIT PALST III
21-12-2019, 10:18
آقا من سرویس 8 مگ خریدم ولی برام 16 مگ بستن
برای همه اینجوریه یا اشتباه شده؟
وقتی شما سرویس 8 مگ میخرید شرکت تعهد داره سرویسی که ارائه میکنه سرعتش کمتر از 8 مگ نباشه اینکه بیشتر ببندن به تجهیزات و پهنای باند و سیاست خودشون ربط داره برای بقیه سرعت ها هم همینطوره
ترافیک تموم شده نمیشه سرویس عوض کرد و باید بالجبار ترافیک خرید
---- تو مشتری مداریتون
- - - Updated - - -
ترافیک تموم شده نمیشه سرویس عوض کرد و باید بالجبار ترافیک خرید
---- تو مشتری مداریتون
دقیقا فقط بلد بچاپن ملت رو... اون از حجم مسخره ترافیک بین الملل و داخلی این هم از ترافیک اضافی که اصلا به صرفه نیست...توی یه پست قبلا هم گفتم الان هم جا داره باز تاکید کنم :D باید شا*شید به این مملکت... .
SPIRIT PALST III
21-12-2019, 10:32
دنیا؟! دوست من شما مقصر و اصلا بیشترین تقصیر رو دارید. البته تقصیر ناخود آگاه یا ناخود ناچاری اسمش میشه.
تا زمانی که مردم ایران البته متاسفانه یعنی اصلاح کنم بگم تا متاسفانه زمانی که مردم ایران به دلیل بضاعت مالی تنگدستی و برای بعضی ها برای صرفه جویی پول به این شرکتها و صنایع مشابه میدید نتیجه همینه من اصلا شاخ در میارم خیلی انتظار سرویس و کیفیت دارند.
دوست من ADSL در دنیایی که شما تو کلامتون گفتید کم سرعتترین و منقرض ترین سرویس حال حاظر دنیاست حتی پارسال (نه امسال یعنی سال ۲۰۱۸) این سرویس به گفته این وب سایت و هزاران وب سایت مشابه در مقایسه با تکنولوژی فیبر و LTE اصلا نباید وجود داشته باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه توقع بی جای خریداران ایرانی از خرید های تاریخ مصرف گذشته همین آش و کوزه است.
یه محدودیت دیگه هم هست من محل سکونتم کیلومتر 20 جاده مخصوص تهران کرج هست (حومه شهر تهران) که یه شهرک کوچیک هست...توی شهرک ما adsl فقط مخابرات داره و هیچ شرکت دیگه ای adsl نمیده وگرنه اگه میدادن آدم تحقیق می کرد از آی اس پی بهتری سرویس می گرفت... .
italodance
21-12-2019, 10:34
یه محدودیت دیگه هم هست من محل سکونتم کیلومتر 20 جاده مخصوص تهران کرج هست (حومه شهر تهران) که یه شهرک کوچیک هست...توی شهرک ما adsl فقط مخابرات داره و هیچ شرکت دیگه ای adsl نمیده وگرنه اگه میدادن آدم تحقیق می کرد از آی اس پی بهتری سرویس می گرفت... .
منظور من اصلا منسوخ DSL نبود شما میتونید LTE بگیرید.
SPIRIT PALST III
21-12-2019, 10:49
منظور من اصلا منسوخ DSL نبود شما میتونید LTE بگیرید.
خوب داداش حتما یه دلیلی داره که adsl می گیرم...یه مدت بود که چند ماه فقط pes بازی می کردم و اتفاقا از lte استفاده می کردم ولی بعدا که همش توی یو*تیوب ویدئو می بینم lte اصلا نمی صرفه چون adsl حجمش خیلی بشتره با 43 هزار تومن adsl می گیرم 60 گیگ بین الملل 250 گیگ داخلی ولی با 36 هزار و 900 تومن lte همراه اول 15 گیگ :دی. امیدوارم قاتع شده باشی :cool:
italodance
21-12-2019, 11:25
خوب داداش حتما یه دلیلی داره که adsl می گیرم...یه مدت بود که چند ماه فقط pes بازی می کردم و اتفاقا از lte استفاده می کردم ولی بعدا که همش توی یو*تیوب ویدئو می بینم lte اصلا نمی صرفه چون adsl حجمش خیلی بشتره با 43 هزار تومن adsl می گیرم 60 گیگ بین الملل 250 گیگ داخلی ولی با 36 هزار و 900 تومن lte همراه اول 15 گیگ :دی. امیدوارم قاتع شده باشی :cool:
برگرد از اول بخون من اصلا چی نوشتم. شما میخوای پول ندی یا پول نداری یکی از این دو تا هست دیگه.
SPIRIT PALST III
21-12-2019, 16:56
برگرد از اول بخون من اصلا چی نوشتم. شما میخوای پول ندی یا پول نداری یکی از این دو تا هست دیگه.
آره نکته ای که در مورد مشکل مالی توی پست اولت گفتی رو من خیال کردم منظورت اینه که کسایی که از مخابرات adsl می گیرند برند از isp های بهتر adsl بگیرن حواسم نبود منظورت اینه برن از تکنولوژی ها پرسرعت تر مثل lte استفاده کنن.
منتها توی پستی که گفتید شما می تونید lte بگید باید بیشتر توضیح می دادی منظورت رو که من متوجه بشم چونکه باز من خیال کردم شما به این نکته که lte به لحاظ حجم و هزینه برای کسی که مصرف زیاد داره نمی صرفه توجه نداری.
کلا همچین مشکلی توی گفتگو پیش میاد برای اینکه اون چیزی که توی ذهن یه نفر هست وقتی توسط زبان بیان میشه اون چیزی که برداشت میشه تاویل پذیر و قابل تفسیر هست. و باعث میشه تفسیر اشتباه از حرف های گوینده بشه. این مشکل هم می تونه به خاطر ذات تاویل پذیر زبان باشه هم خوب توضیح ندادن گوینده و هم خوب توجه نکردن شنونده. حالا من قضاوت نمی کنم که به غیر از مشکل ذات تاویل پذیر زبان مورد دیگه مشکل از توضیحات شما بوده یا عدم توجه من.
حالا از این نکته که بگذریم...در مورد جملات آغازین پست اولت که اشاره کردید کاربرای ایرانی (مردم ایران) ناخودآگاه مقصر هستند. به لحاظ منطقی من مشکل دارم. من اصلا توده ای و سوسیالیست نیستم که بخوام از جامعه دفاع کنم ولی با نظر شما به لحاظ منطقی مشکل دارم. چیزی که ناخودآگاه یا به عبارت بهتر از سر ناچاری باشه دیگه مقصر فرد ناچار نیست بلکه ایراد از کسی یا شرایطی هست که اون ناچاری رو به فرد ناچار تحمیل کرده. تقصر موقعی بر گردن کاربرای ایرانی هست که دیگه از سر ناچاری نباشه یا به بیانی از سر اختیار باشه و نه از سر جبر، چونکه کسی رو به خاطر مسائل جبری مواخذه نمی کنن . مثلا در حیات وحش حیوانات درنده ذاتا طوری آفریده شدن که باید موجودات دیگه رو شکار کنند و بخورند و جبر حاکم اینه و قدرت اختیار ندارند. اینجا کسی ایراد رو از حیوانات درنده نمی دونه بلکه ایراد رو به ذات آفرینش و آفریننده ای که چنین جهانی رو آفریده می گیره و اون رو مواخذه می کنه. در مورد بحث ما هم دیگه وقتی خودت می گی از سر جبر دیگه دلیلی نمی مونه بگی مقصر کاربرای ایرانی هستند باید بگید مقصر شرایط اقتصادی هست که توسط حاکمیت و دولت ها به وجود اومده. البته مردم هم به نظر من در شکل گیری حاکمیت ها و دولت ها نقش دارن که این مورد بحث ما نیست الان. نتیجه اینکه مقصر کاربرای ایرانی نیستند بلکه مقصر شرایط اقتصادی و همه کسانی هستند که مسبب چنین شرایط اقتصادی ای هستند.
hosseinzfff
21-12-2019, 17:02
مخابرات میگه اگه قبل از اتمام طرحتون حجمتون تمام بشه تا زمان اتمام طرح باید ترافیک اضافه بخرید lel lel lel
hosseinzfff
21-12-2019, 17:08
دوستان راه حل بدید چطور این محدودیت رو دور بزنیم ؟
hosseinzfff
21-12-2019, 17:14
یه باز زنگیدم 2020 گفتند نمایندگی میتونه درستش کنه براتون ... یه بار دیگه زنگ زدم گفتند نمایندگی هم نمیتونه حتما باید ترافیک اضافه بخرید :thumbsup: هر چی بیسواد هست رو گذاشتن تو مخابرات فقط حقوق مفت میگیرن
SPIRIT PALST III
21-12-2019, 17:19
مخابرات میگه اگه قبل از اتمام طرحتون حجمتون تمام بشه تا زمان اتمام طرح باید ترافیک اضافه بخرید lel lel lel
من هم اول سه مگ می گرفتم م همین مشکل برام پیش میومد و دو ماه شد که مجبور شدم ترافیک اضافه بخرم و رفت توی پاچم ولی بعدش دیگه 4 مگ گرفتم تازه مواضب هم هستم همش حجم رو چک می کنم با زور به آخر ماه می رسونم چاره ای جز این نیست که یه مقدار بیشتر هزینه کنی یه سرویس بالاتر بگیری وگرنه ترافیک اضافه رو مخابرات می کنه توی پاچت...:n08::n28: عجب وضعیتی آدم نمی دونه بخنده یا گریه کنه؟؟؟!!!... .
Rahpooyan
21-12-2019, 20:17
مخابرات میگه اگه قبل از اتمام طرحتون حجمتون تمام بشه تا زمان اتمام طرح باید ترافیک اضافه بخرید
منظورتون چیه؟ اگر اینکه ترافیک در بازه زمانی یک ماه تمام شود تا شارژ بعدی ماه دیگر یا باید شارژ بخرید یا با سرعت محدود ادامه بدید. اما اگر مثلا ماه آخر طرح تون هستید و ترافیک ندارید و همچنین قصد شارژ ترافیک هم ندارید و قصد انصراف از طرح دارید. می توانید از طریق پنل اینترنتی مخابرات درخواست تغییر طرح بدید و بعد طرح جدید دریافت کنید. البته تغییر طرح در تمام مدت ممکن است. اگر پیش پرداخت باشید با تغییر طرح هزینه مدت و ترافیک استفاده شده کاسته می شود و بقیه موجودی به حساب اینترنتی تان افزوده می شود که می توانید از ان برای خرید طرح جدید استفاده کنید.
منم مثل بعضی از دوستان این ماه به مشکل خوردم و مخابرات مثلاً اومده لطف(!) کرده و 10 روز اضافه کرده، ولی گند زده به همه چیز و الآن باید روزه بگیرم و زیادی حجم استفاده نکنم تا این مدت هم تموم بشه. :mellow:
میگم الآن من که برای ماه بعد پول دادم و یه گزینه هم برای فعالسازی هست، اگه اون گزینه رو بزنم چی میشه؟ حجم و روزهای باقیمونده این ماه میسوزه و 90 گیگ از اول راه میافته؟ انقدر سیستمشون عجیب و نامفهومه که آدم میترسه یه کاری بکنه و گند بخوره بهش و بدتر بشه. :mellow:
misam5526
21-12-2019, 22:39
دوستانی که با مشکل زودتر تموم شدن ترافیک مواجه هستند ، دو راه دارند بجای خرید ترافیک:
1- با فعال کردن شارژ اضطراری یا تا زمانی که ترافیک کاملا صفر نشده (باید یه مقدار ترافیک داشته باشید هرچند خیلی کم) میتونید تعویض سرویس کنید.
2- از اپراتور پشتیبانی درخواست کنید از گزینه "برگشت سرویس" استفاده و سرویس فعلی شما رو باطل کنه. اینکه همکاری کنه پشتیبانی با شما یا نه کمی دلبخواست متاسفانه و استان به استان متفاوته.
منم مثل بعضی از دوستان این ماه به مشکل خوردم و مخابرات مثلاً اومده لطف(!) کرده و 10 روز اضافه کرده، ولی گند زده به همه چیز و الآن باید روزه بگیرم و زیادی حجم استفاده نکنم تا این مدت هم تموم بشه. :mellow:
میگم الآن من که برای ماه بعد پول دادم و یه گزینه هم برای فعالسازی هست، اگه اون گزینه رو بزنم چی میشه؟ حجم و روزهای باقیمونده این ماه میسوزه و 90 گیگ از اول راه میافته؟ انقدر سیستمشون عجیب و نامفهومه که آدم میترسه یه کاری بکنه و گند بخوره بهش و بدتر بشه. :mellow:
اگه گزینه فعالسازی سرویس رزرو رو بزنید در مرحله بعد از شما خواهد خواست تا با سوزاندن سرویس فعلی موافقت کنید. در صورت تایید اون مرحله سرویس رزرو فعال میشه بجای سرویس فعلی شما.
hosseinzfff
22-12-2019, 00:00
دوستانی که با مشکل زودتر تموم شدن ترافیک مواجه هستند ، دو راه دارند بجای خرید ترافیک:
1- با فعال کردن شارژ اضطراری یا تا زمانی که ترافیک کاملا صفر نشده (باید یه مقدار ترافیک داشته باشید هرچند خیلی کم) میتونید تعویض سرویس کنید.
2- از اپراتور پشتیبانی درخواست کنید از گزینه "برگشت سرویس" استفاده و سرویس فعلی شما رو باطل کنه. اینکه همکاری کنه پشتیبانی با شما یا نه کمی دلبخواست متاسفانه و استان به استان متفاوته.
اگه گزینه فعالسازی سرویس رزرو رو بزنید در مرحله بعد از شما خواهد خواست تا با سوزاندن سرویس فعلی موافقت کنید. در صورت تایید اون مرحله سرویس رزرو فعال میشه بجای سرویس فعلی شما.
دمت گرم داداش درست شد بالاخره فهمیدم سیستمشون چجوریه ... من ترافیکم صفر بود نمیشد تغییر سرویس بدی الان که ترافیک اضافه خریدم درست شد و همه سرویسها رو نشون میده حالا و میشه تغییر سرویس داد اما باید مواظب باشم این بار ترافیکم صفر نشه و قبلش تغییر سرویس بدم .:thumbsup:
دوستان این چرا قاطی کرده کلا 50 گیگ داشتم یهو شدش 788 گیگ البته بسته ام هرماه 29 ام شارژ میشد که 10 روز اضافه کردن زنگ زدم اپراتور گفت 788 گیگ داری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
djkavehtnt
22-12-2019, 20:15
دوستان این چرا قاطی کرده کلا 50 گیگ داشتم یهو شدش 788 گیگ البته بسته ام هرماه 29 ام شارژ میشد که 10 روز اضافه کردن زنگ زدم اپراتور گفت 788 گیگ داری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قرار بود که به خاطر قطعی اینترنت ترافیک مصرف نشده مشترک ها به ماه بعد منتقل بشه
به همین خاطر شده 787 گیگ
delllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
آقا کسی میدونه این دوتا داخلی هستن یا نه؟؟؟؟ به اون فایل اکسل دسترسی داره؟؟؟؟
من قبلا دان میکردم .... داخلی حساب میشد.... الان خارجی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
payampop
23-12-2019, 12:33
سلام
من یک مشکل فنی برام پیش اومده. قبلا همیشه SNR مودم معمولا حدود 6 تا 6/5 ست می شد. به همین خاطر سرعت روی بالاترین میزان که خط می کشید قرار می گرفت که قبلا حدود 14 تا 15 مگ بود. الان مدتیه که SNR روی 9 ست شده و پایین تر نمی یاد. یک بار با اپراتور 2020 صحبت کردم و پس از کلی بحث و جدل تونستم قانعش کنم که به بخش پشتیبانی فنی تیکت بزنه و خطم رو ریست کنه. که بعد از چند ساعت دوباره درست شد و SNR روی 6 قرار گرفت. الان دوباره همون مشکل پیش اومده ولی حال و حوصله بحث و چونه زدن با اپراتور رو ندارم. کسی راهی بلده که بشه با تنظیمات مودم این مشکل رو حل کرد؟ نمی دونم مخابرات چیکار می کنه که SNR گاهی رو یک عددی ثابت می مونه.
ممنون از دوستان
hosseinzfff
23-12-2019, 12:52
سلام
من یک مشکل فنی برام پیش اومده. قبلا همیشه SNR مودم معمولا حدود 6 تا 6/5 ست می شد. به همین خاطر سرعت روی بالاترین میزان که خط می کشید قرار می گرفت که قبلا حدود 14 تا 15 مگ بود. الان مدتیه که SNR روی 9 ست شده و پایین تر نمی یاد. یک بار با اپراتور 2020 صحبت کردم و پس از کلی بحث و جدل تونستم قانعش کنم که به بخش پشتیبانی فنی تیکت بزنه و خطم رو ریست کنه. که بعد از چند ساعت دوباره درست شد و SNR روی 6 قرار گرفت. الان دوباره همون مشکل پیش اومده ولی حال و حوصله بحث و چونه زدن با اپراتور رو ندارم. کسی راهی بلده که بشه با تنظیمات مودم این مشکل رو حل کرد؟ نمی دونم مخابرات چیکار می کنه که SNR گاهی رو یک عددی ثابت می مونه.
ممنون از دوستان
مودمتون چیه ؟ با بعضی مودما میشه SNR رو دستی کمو زیاد کرد الان شما میخوای SNR ت 3 تا کم بشه اگه مودم ایسوس دارید باید Stability adjustment رو روی +3DB بذارید اگه مودم با چیبست برادکام دارید باید telnet بزنید به ip مودم و با دستور adsl configure --snr 50 اینکار رو انجام بدید و با دستور adsl profile --save ذخیرش کنید.
payampop
23-12-2019, 14:15
مودمتون چیه ؟ با بعضی مودما میشه SNR رو دستی کمو زیاد کرد الان شما میخوای SNR ت 3 تا کم بشه اگه مودم ایسوس دارید باید Stability adjustment رو روی +3DB بذارید اگه مودم با چیبست برادکام دارید باید telnet بزنید به ip مودم و با دستور adsl configure --snr 50 اینکار رو انجام بدید و با دستور adsl profile --save ذخیرش کنید.
سلام
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
مودم من D-Link مدل DSL-2750U هست. برای این مودم چجوری SNR رو تنظیم کنم؟
hosseinzfff
23-12-2019, 14:29
سلام
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز
مودم من D-Link مدل DSL-2750U هست. برای این مودم چجوری SNR رو تنظیم کنم؟
با این مودم بعیده بشه .. مودما ورژنهای سخت افزاری متفاوتی دارند این مودم رو نمیدونم چیبستش چیه ولی حدس میزنم realtek باشه ...فقط اگه برادکام باشه و شرکت سازنده مودم محدودیتی تو فریمور مودم نذاشته باشه از طزیق telnet میشه که بالا توضیح دادم ..اگه برادکام باشه فقط کافیه putty رو نصب کنید روش ارتباط با مودم روی telnet port 23 و ip مودم رو وارد کنید تا متصل بشه
payampop
23-12-2019, 14:36
با این مودم بعیده بشه .. مودما ورژنهای سخت افزاری متفاوتی دارند این مودم رو نمیدونم چیبستش چیه ولی حدس میزنم realtek باشه ...فقط اگه برادکام باشه و شرکت سازنده مودم محدودیتی تو فریمور مودم نذاشته باشه از طزیق telnet میشه که بالا توضیح دادم ..اگه برادکام باشه فقط کافیه putty رو نصب کنید روش ارتباط با مودم روی telnet port 23 و ip مودم رو وارد کنید تا متصل بشه
ممنون از راهنماییتون
ببینم راهی پیدا می کنم تا بتونم SNR رو تغییر بدم.
hamid_diablo
23-12-2019, 20:42
دوستان سلام
من از نت مخابرات با سرعت 128 استفاده مینکم برای منزل
از شرایط جدید هم خبر ندارم .
مشکلی که هست اینکه از ضبح تا ساعت 8 هیچ سایتی باز نمیشه . بعد از اونم یه روز باز میشه و یه روز نه
از ویندوز و مرورگر نیست . از خود مخابراته فکر کنم
سوال دومم اینکه برای تغییر پسورد وای فای باید چیکار کنم ؟
مودم : D-link.2740u
mohsenP3000
23-12-2019, 22:56
دوستان سلام
من از نت مخابرات با سرعت 128 استفاده مینکم برای منزل
از شرایط جدید هم خبر ندارم .
مشکلی که هست اینکه از ضبح تا ساعت 8 هیچ سایتی باز نمیشه . بعد از اونم یه روز باز میشه و یه روز نه
از ویندوز و مرورگر نیست . از خود مخابراته فکر کنم
سلام
دوست عزیز من این مشکل رو سه ماهه دارم. شما با 195 تماس بگیر. مشکلت رو مرتفع می کنن.
اما سوال بعدی رو باید دوستان حرفه ای تر جواب بدن یا کسایی که این مودم رو دارن. من یه مدل پایین ترشو دارم.:»
franchescaolsonEqP
24-12-2019, 01:08
تو تب setup قسمت wireless setup زیر شاخه wireless security
Hamed-M1
24-12-2019, 10:30
سلام
ممنون از دوستان
سلام
ابتدا ببینید الان downstream شما روی چه عددی هست بعد نگاه کنید ببینید مدولاسیون کانکشن adsl تون چیه ( شامل annex m و adsl2 و adsl2+ و g.dmt ...) هست . روی هر چیزی که هست تغییرش بدید و تست کنید ببینید snr و downstream چقدر تغییر میکنه
مثل تصویر بالا . یک بار بزارید روی adsl2 و تست بگیرید . سپس annex m رو فعال کنید و تست بگیرید
بعد برید تیک adsl2+ رو فقط بزنید و تست بگیرید ( تیک annex m برداشته شده باشد ) بار بعدی annex m رو فعال کنید ... به همین ترتیب مدل های مختلف ور امتحان کنید
لازم بذکره توی بعضی مدل ها ممکنه اصلا ارتباط اینترنت برقرار نشه . پس اون مدل رو بیخیال شید و برید سراغ گزینه های دیگه
مثلا برای T413 کار نمیکرد برای خودم
من توی مدل های مختلف به SNR و DOWNSTREAM های مختلفی دست پیدا کردم توی مودمم
payampop
24-12-2019, 13:01
سلام
ابتدا ببینید الان downstream شما روی چه عددی هست بعد نگاه کنید ببینید مدولاسیون کانکشن adsl تون چیه ( شامل annex m و adsl2 و adsl2+ و g.dmt ...) هست . روی هر چیزی که هست تغییرش بدید و تست کنید ببینید snr و downstream چقدر تغییر میکنه
مثل تصویر بالا . یک بار بزارید روی adsl2 و تست بگیرید . سپس annex m رو فعال کنید و تست بگیرید
بعد برید تیک adsl2+ رو فقط بزنید و تست بگیرید ( تیک annex m برداشته شده باشد ) بار بعدی annex m رو فعال کنید ... به همین ترتیب مدل های مختلف ور امتحان کنید
لازم بذکره توی بعضی مدل ها ممکنه اصلا ارتباط اینترنت برقرار نشه . پس اون مدل رو بیخیال شید و برید سراغ گزینه های دیگه
مثلا برای T413 کار نمیکرد برای خودم
من توی مدل های مختلف به SNR و DOWNSTREAM های مختلفی دست پیدا کردم توی مودمم
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
من قبلا خیلی این قسمت هایی که شما گفتی رو تغییر دادم. ولی متاسفانه SNR پایین تر از 9 نمی یاد. جدیدا این طوری شده. البته مودم من گزینه های Annex M و Annex L رو نداره.
سلام
دوستان در قسمت ویژگیهای سرویس فعال یک بخش هست با عنوان" ترافیک باقیمانده قابل مصرف" و یکی با عنوان "ترافیک باقیمانده" که اولی از دومی کمتره
فرق این دوتا چیه؟
REZAHOSEYNGANI
25-12-2019, 10:31
سلام من قبلا اینترنت میخریدم میزد 180 گیگ حجم داخلی و بین الملل، اما الان فقط میزنه 90 گیگ بین الملل ! داخلی رو کلا برداشتن ؟
dadash42
25-12-2019, 12:48
سلام من قبلا اینترنت میخریدم میزد 180 گیگ حجم داخلی و بین الملل، اما الان فقط میزنه 90 گیگ بین الملل ! داخلی رو کلا برداشتن ؟
پانل مشتری منم خل شده, من vdsl دارم ولی فقط خرید adsl نشون میده و اونم محدود به 3, 6 و12 ماهه با حجمای کم و قیمت بالا, یک ماهه نداره!!
سیستمشون بهم خورده, احتمالا با یک تلفن به 2020 درست میشه
frontlines
26-12-2019, 20:35
سلام
من سرویس 4 مگابیت غیرحجمی رو دارم. سرعت دانلودم اوکیه ولی مشکلم اینه خطم به شدت نویز داره! SNR Margin از 6 بالاتر نمیره و بعضا تا 2 و 3 هم پایین میاد که باعث شده هر یه ربع نیم ساعت نتم برای چند ثانیه قطع و مجددا وصل بشه که خیلی رو اعصابه.
مشکل دیگه هم مقدار زیاد Line Attenuation هستش که اطراف 44 ایناست! این موضوع هم باعث شده که سرویس های با سرعت بالارو نتونم بگیرم و Max Rate واسم حدود 7 مگابیت هستش. همه تجهیزات از جمله اسپلیتر، مودم، کابل ها، پریز تلفن و ... هم چک شدن و مشکل از اونا هم نبوده. فاصله تا مرکز مخابراتی هم حدودا 1.5 کیلومتره.
حالا میخواستم بپرسم واسه این مشکل باید با مخابرات تماس بگیرم؟ برای تعمیر و رفع نویز خط و سیم کشی میان یا نه؟
mehryar1973
26-12-2019, 22:53
سلام
من سرویس 4 مگابیت غیرحجمی رو دارم. سرعت دانلودم اوکیه ولی مشکلم اینه خطم به شدت نویز داره! SNR Margin از 6 بالاتر نمیره و بعضا تا 2 و 3 هم پایین میاد که باعث شده هر یه ربع نیم ساعت نتم برای چند ثانیه قطع و مجددا وصل بشه که خیلی رو اعصابه.
مشکل دیگه هم مقدار زیاد Line Attenuation هستش که اطراف 44 ایناست! این موضوع هم باعث شده که سرویس های با سرعت بالارو نتونم بگیرم و Max Rate واسم حدود 7 مگابیت هستش. همه تجهیزات از جمله اسپلیتر، مودم، کابل ها، پریز تلفن و ... هم چک شدن و مشکل از اونا هم نبوده. فاصله تا مرکز مخابراتی هم حدودا 1.5 کیلومتره.
حالا میخواستم بپرسم واسه این مشکل باید با مخابرات تماس بگیرم؟ برای تعمیر و رفع نویز خط و سیم کشی میان یا نه؟
سلام
شما اول باید از سر خط یعنی جعبه تقسیم چک کنید ببینید چطوره اوضاع اگه اونجا ok بود باید یه کابل بصورت مستقیم بکشید بالا اگه فرقی نداشت اونموقع مخابرات موظف هستش که بررسی کنه ببینه مشکل چیه از همسایه هام بپرسید ببینید مشکل مشابهی دارن یا نه
مخابرات سرعت ۸ مگ گرفتم ولی یه مشکل هست حتی از سرور داخل سرعت روی ۱ مگ قفل شده و بالاتر نمیره حتی سرور داخلی
کسی این مشکل داره؟
مخابرات سرعت ۸ مگ گرفتم ولی یه مشکل هست حتی از سرور داخل سرعت روی ۱ مگ قفل شده و بالاتر نمیره حتی سرور داخلی
کسی این مشکل داره؟
درود
اگه خطتون جواب میده زنگ بزنید 2020 درخواست افزایش سرعت بدید
alirezazzz
28-12-2019, 11:34
دوستان سلام.
پنل مشترک ADSL مخابرات برای شما هم مشکل پیدا کرده کلا؟
Certificate شون که ظاهرا منقضی شده و مرورگر ها پیغام Not Secure میدن.
برای خرید سرویس و حجم و ... هم اصلا آپشن ها رو لود نمیکنه!
dadash42
28-12-2019, 15:40
دوستان سلام.
بله, مثل شماست
و پانل من, مشتری vdsl تو قسمت خرید فقط طرحها و قیمتهای adsl نشون میده
hosseinzfff
28-12-2019, 16:02
دوستان سلام.
misam5526
28-12-2019, 17:01
دوستان سلام.
بله مشکلی که گفتید وجود داره و خودتون باید هویت سایتت رو تایید کنید تا باز بشه.
dadash42
28-12-2019, 19:18
از آبان ماه و قطعی انترنت عیناً تمام شرکتهای isp مشکلاتی شبیه به هم دارند, از ثبات خط بگیر تا خدمات, حتی اون طرح دولتی, حداقل سرعت و حجم ماهانه یا FUP از سوی بعضی isp ها بخصوص مخابرات حذف شده
بعد از پتروشیمی و خودروسازی اینترنت با حداقلش 65میلیون مشتری سومین درامد برای دولت است
با حادثه های اخیر بعید نیست سرمایه گذارن کم کم از اینترنت دست بکشند
misam5526
28-12-2019, 19:27
از آبان ماه و قطعی انترنت عیناً تمام شرکتهای isp مشکلاتی شبیه به هم دارند, از ثبات خط بگیر تا خدمات, حتی اون طرح دولتی, حداقل سرعت و حجم ماهانه یا FUP از طرف بعضی isp ها بخصوص مخابرات حذف شده
بعد از پتروشیمی و خودروسازی اینترنت با حداقلش 65میلیون مشتری سومین پول چاپ کن برای دولت هست ولی با حادثه های اخیر بعید نیست سرمایه گذارن کم کم از اینترنت دست بکشند
سرمایه گذاری بخش خصوصی خیلی وقته متوقف شده. اینو یادمه در بحث شراکت شرکتهای خصوصی در ایجاد کافوی مستقل هم گفتم. شرایط فعلی باعث میشه جاذبه سرمایه گذاری در بازارهای نقد و حسابی مثل بازار مسکن و امثالهم باشه. تنها امید بازار ای تی ایران برای جون گرفتن دوباره به بلوغ رسیدن فناوری جدید 5G در دنیا و ورود این فناوری به ایرانه تا زمینه استقلال شرکتها در توزیع نت نسبت به زیر ساخت مخابرات به صورت حداقلی فراهم بشه. در این حالت برای شکستن انحصار مخابرات هزینه اضافی نیاز نیست و شرکتهایی با ایده های بازاریابی نو و مدیران فنی بهتر برنده بازی میشن.
dadash42
28-12-2019, 19:37
سرمایه گذاری بخش خصوصی خیلی وقته متوقف شده. اینو یادمه در بحث شراکت شرکتهای خصوصی در ایجاد کافوی مستقل هم گفتم. شرایط فعلی باعث میشه جاذبه سرمایه گذاری در بازارهای نقد و حسابی مثل بازار مسکن و امثالهم باشه. تنها امید بازار ای تی ایران برای جون گرفتن دوباره به بلوغ رسیدن فناوری جدید 5G در دنیا و ورود این فناوری به ایرانه تا زمینه استقلال شرکتها در توزیع نت نسبت به زیر ساخت مخابرات به صورت حداقلی فراهم بشه. در این حالت برای شکستن انحصار مخابرات هزینه اضافی نیاز نیست و شرکتهایی با ایده های بازاریابی نو و مدیران فنی بهتر برنده بازی میشن.
مگر اینکه مخابرات 5G را مثل فیبرنوری انحصار کنه
تازه 5G جایی به جز شاید سینگاپور آغاز نشده، احتمالاً مثل بزرگراه به شمال چندین سال طول میکشه
misam5526
28-12-2019, 20:32
مگر اینکه مخابرات 5G را مثل فیبرنوری انحصار کنه
تازه 5G جایی به جز شاید سینگاپور آغاز نشده، احتمالاً مثل بزرگراه به شمال چندین سال طول میکشه
تاپیک 5G دنبال کنید در یکی از صفحات تاپیک پستی رو قرار دادم که در اون ادرس نقشه زنده استقرار 5g در سراسر دنیا قرار داره. در حال حاضر تعداد زیادی از کشورها بصورت تجاری و تعدادی بصورت ازمایشی خدمات نسل پنجم رو شروع کردند.
ادرس:
سلام
این کمپین ماندگار طرح سه ماهه پیش پرداخت 60 گیگ ترافیک بین الملل برای کل سه ماه است؟ یا ماهی 60 گیگ میشه مصرف کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/IMG] [IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Computer.Data
29-12-2019, 13:50
روتر TL-WR840N تی پی لینک ، پروتکل های تونل زنی PPTP , L2TP , IPSec رو داره، ولی وقتی وارد
Network-WAN میشم PPTP رو انتخاب میکنم بعد یوزر نیم و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Connect رو میزنم ، بعد از Connecting چییزی که نشون داده میشه همون IP Address و Subnet Mask و Gateway و DNS Server قبل هستش و IP Address مربوط به vpn نشون داده نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و تغییری نمیکنه ، چند تا سرور دیگه رو امتحان کردم ، L2TP رو هم امتحان کردم همین شکلی بود ، مشکل چی هستش ؟ مگه vpn رو اینجوری رو این روتر Setup نمیکنند ؟ یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داد ؟
mehryar1973
30-12-2019, 08:52
سلام
این کمپین ماندگار طرح سه ماهه پیش پرداخت 60 گیگ ترافیک بین الملل برای کل سه ماه است؟ یا ماهی 60 گیگ میشه مصرف کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/IMG] [IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای کل 3 ماه موس تون رورو اون قسمتی که نوشته کمپین ماندگار نگه دارید میبنید که نوشته ای ظاهر میشه که توضیح داده 20 گیگ ترافیک بین الملل:weird:
dadash42
30-12-2019, 11:30
مخابرات اولین isp زد حجم منصفانه یا fup دولت هست, قانون تصویب شده زیر پا گذاشته
"20 گیگ ترافیک بین الملل" واقعاً مسخره, برگشت به عصر حجر
طبیعتاً مخابرات کار را آغاز کنه بقیه ispها دنبالش میکنن
خواب اون روزها را میبینن, هر گیگ 5000 تومان مثل نقل و نبات بفروشن
سلام
برای کل 3 ماه موس تون رورو اون قسمتی که نوشته کمپین ماندگار نگه دارید میبنید که نوشته ای ظاهر میشه که توضیح داده 20 گیگ ترافیک بین الملل:weird:
من همین سرویس رو دارم. کل ترافیک من 180 گیگ هست برای سه ماه
اون 60 گیگ برای هر ماه هست.
البته من پیش پرداخت هستم و کل ترافیک رو دادن اما برای پس پرداختها
هم هر ماه 60 گیگ شارژ می کنن.
hosseinzfff
30-12-2019, 13:22
سلام
P.30.MAN
30-12-2019, 14:52
سلام.
مخابرات تنظیمات برای حالت fastpath هم داره یا فقط روی interleave میزارن؟؟
سلام.
مخابرات تنظیمات برای حالت fastpath هم داره یا فقط روی interleave میزارن؟؟
داره، با پشتیبانی تماس بگیرید
mehryar1973
01-01-2020, 10:35
سلام بر همگی
متاسفانه مخابرات در هر جایی تعرفه ها رو یکطور گذاشته من اینا رو از تو پنل خودم در آوردم ملاحضه کنید:
کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16M یکساله پیش پرداخت با قیمت725400 تومان هست ملاحضه میکنید که تو جدول در مورد ترافیک ها نوشتهFUP ماهیانه با احتساب %5 مازاد حالا این سرویس رو از پنل نگاه کنیم:
وقتی موس رو بالا اسم سرویس میبریم ناگهان این نوشته ظاهر میشه:blink:
در انتهای توضیحات نوشته 130G ترافیک بین الملل کافیه اون رو در مدت زمان سرویس که 12 ماه هست ضرب کنیم میشه 1560!!!
احتمالا اگه به خودشون هم زنگ بزنید و سوال کنید جواب درستی ندارن:biggrin:
در پایان باید بگم تابحال از 6 ISPمختلف سرویس داشتم هیچکدومشون پنل شون به بدی و گنگی پنل مخابرات نبوده صادقانه میگم...
dadash42
01-01-2020, 10:49
.....در انتهای توضیحات نوشته 130G ترافیک بین الملل کافیه اون رو در مدت زمان سرویس که 12 ماه هست ضرب کنیم میشه 1560!!!
در پایان باید بگم تابحال از 6 ISPمختلف سرویس داشتم هیچکدومشون پنل شون به بدی و گنگی پنل مخابرات نبوده صادقانه میگم...
پس کدومش درسته, مثلا سرویس حرفه ای 6- 16M یکساله, جدول میگه fup ماهانه 1560gb پانل میگه ماهانه 130gb :eh: اصلاً صرفه نیست, ماهانه 183gb برای 80تومان بهتره
پانلم همین مشکل را داره
ضمناً این طرخ های چند ماهه و یکساله نمیشه سوزوند, مشتری تا آخر دوره پابنده و حجمش تموم شد باید گیگ اضافه قیمت بالا بخره,
و برعکس اون حجم ماهانه به برج بعدی منتقل نمیشه و میسوزه
خیلی کلکه این مخابرات
با این طرحها مشتری تو دام میندازه
misam5526
01-01-2020, 17:22
متاسفانه کیفیت مخابرات دوباره افت کرده. دقیقا مشابه زمانی که چند ماهی از شروع طرح غزال میگذشت و کیفیت پله پله افت کرد!
الان با همین روند پیش بره برای سرویس adsl تنها مزیت میشه قیمت پایین تر نسبت به سرعت. وگرنه ترافیک تحویلی خصوصا در طرح جدید تنها برای مشترکین کم مصرف جوابگو هست و کیفیت هم دیگه ثبات قبل رو نداره.
karbar200
01-01-2020, 18:26
بدبختیش اینه که مجبوریم از مخابرات نت بگیریم تو منطقه ما هیچ شرکتی پورت خالی نداره نمی دونم چکار کنم 10 روز دیگه نتم تموم میشه با این طرح جدید باید خداحفظی کنم انگار
misam5526
01-01-2020, 18:52
سرویس 8 مگ مخابرات
تست تک کانکشن خارجی:
تست مولتی کانکشن خارجی:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
تست داخلی:
کمبود پهنای باند بین الملل کاملا واضحه.... هرچند کیفیت مخابرات استان به استان فرق میکنه ولی در کل با توجه به سیاست جذب حداکثری مشترک و اعطای پهنای باند با کمترین قیمت در قالب طرح های جدید، دیر یا زود این افت کیفیت گریبان همه استانها رو خواهد گرفت.
dadash42
02-01-2020, 10:06
بدبختیش اینه که مجبوریم از مخابرات نت بگیریم تو منطقه ما هیچ شرکتی پورت خالی نداره نمی دونم چکار کنم 10 روز دیگه نتم تموم میشه با این طرح جدید باید خداحفظی کنم انگار
آره, محاصره قیبرنوری مخابراتم اقلاٌ vdsl دارم با طرح های پرت و پلا
تا حالا آسیاتک برام از همشون بهتر بود, خصوصا کارمندان 24 ساعته پشت خط
زنگشون میزدم طرحهای پر حجم و ارزون با تخفیف میدادن, راضی نبودم فوری پشت خط تغییر میدادن
متاسفانه هر شرکتی باشه, گیر زیرساخت مخابرات است
سلام. من از وقتی طرح کمپین ماندگار (کمپین حرفه ای 3 سرعت 16mb) گرفتم سرویسم مدام با اختلال مواجه میشه و چراغ asdl ثابت نمیشه. البته فبلا هم که سرویس 4 mb داشتم قطعی داشتم ولی نه تا این حد. تماس که گرفتم پشتیبانی گفت نویز داری روی خطت. اتصلات رو هم چندین بار چک کردم ( حذف اسپیلتر و باقی قضایا) ولی مشکل حل نشد. احتمال دادم که نویز مربوط به افزایش سرعت سرویسم باشه. واسه همین سرویس رو به حالت قبلی یعنی 4 mb استاندارد غیرحجمی برگردوندم. ولی بازم مشکل حل نشده. کسی از دوستان نظری داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
mjavad205
02-01-2020, 21:11
سلام. من از وقتی طرح کمپین ماندگار (کمپین حرفه ای 3 سرعت 16mb) گرفتم سرویسم مدام با اختلال مواجه میشه و چراغ asdl ثابت نمیشه. البته فبلا هم که سرویس 4 mb داشتم قطعی داشتم ولی نه تا این حد. تماس که گرفتم پشتیبانی گفت نویز داری روی خطت. اتصلات رو هم چندین بار چک کردم ( حذف اسپیلتر و باقی قضایا) ولی مشکل حل نشد. احتمال دادم که نویز مربوط به افزایش سرعت سرویسم باشه. واسه همین سرویس رو به حالت قبلی یعنی 4 mb استاندارد غیرحجمی برگردوندم. ولی بازم مشکل حل نشده. کسی از دوستان نظری داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
اپلودت قبلا رو چند بوده الان رو چنده؟
dele_tanha 1
02-01-2020, 23:18
دوستان دزدی جدید مخابرات
عکسو ببینید متوجه میشید با 5 درصد اضاف باید بشه ماهی 42 گیگ اما 40 گیگو کردن 38 گیگ
Hamed-M1
02-01-2020, 23:50
سلام بر همگی
متاسفانه مخابرات در هر جایی تعرفه ها رو یکطور گذاشته من اینا رو از تو پنل خودم در آوردم ملاحضه کنید:
کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16M یکساله پیش پرداخت با قیمت725400 تومان هست ملاحضه میکنید که تو جدول در مورد ترافیک ها نوشتهFUP ماهیانه با احتساب %5 مازاد حالا این سرویس رو از پنل نگاه کنیم:
وقتی موس رو بالا اسم سرویس میبریم ناگهان این نوشته ظاهر میشه:blink:
در انتهای توضیحات نوشته 130G ترافیک بین الملل کافیه اون رو در مدت زمان سرویس که 12 ماه هست ضرب کنیم میشه 1560!!!
وقتی نوشته 130 گیگ منظورش هر ماه 130 گیگ هست که ضربدر 12 میشه یعنی 12 ماه .
تو اون عکس اول هم 1560 گیگ منظورش در 12 ماه هست
mehryar1973
03-01-2020, 11:51
وقتی نوشته 130 گیگ منظورش هر ماه 130 گیگ هست که ضربدر 12 میشه یعنی 12 ماه .
تو اون عکس اول هم 1560 گیگ منظورش در 12 ماه هست
ولی تو جدول بالا در مورد ترافیک نوشته FUP ماهیانه...
hosseinzfff
03-01-2020, 21:07
ولی تو جدول بالا در مورد ترافیک نوشته FUP ماهیانه...
اشتباه شده حتما این مورد .. حتما به PANEL هم توجه کنید
SPIRIT PALST III
05-01-2020, 22:21
11 روز از اینترنت مونده ولی حجمم تموم شده راهی نیست که بشه تغییر سرویس داد؟؟؟؟؟
SPIRIT PALST III
05-01-2020, 22:29
شارژ اضطراری کجای پنل هست؟؟ این رو هم باید قبل از اتمام ترافیک فعال کرد یا بعد از تموم شدن ترافیک هم میشه؟؟؟
مرسی...
Rahpooyan
05-01-2020, 22:32
11 روز از اینترنت مونده ولی حجمم تموم شده راهی نیست که بشه تغییر سرویس داد؟؟؟؟؟
داخل پنل پایین تر از قسمت خرید، قسمت تغییر طرح داره. از اونجا اقدام کنید. شاید 2020 هم بتونه مشکل رو حل کنه. البته پیشنهاد میدم اگر امکان دارید به تانوما یا وی دی اس ال تغییر طرح بدید.
dadash42
06-01-2020, 00:55
داخل پنل پایین تر از قسمت خرید، قسمت تغییر طرح داره. از اونجا اقدام کنید. شاید 2020 هم بتونه مشکل رو حل کنه. البته پیشنهاد میدم اگر امکان دارید به تانوما یا وی دی اس ال تغییر طرح بدید.
قسمت تغییر طبق میلشون طرحهای بد و محدودی دارن و اون طرح دلخواه فعال از لیست حذف شده, چون به اصطلاح میخواهی تغییربذی :wac:
SPIRIT PALST III
06-01-2020, 10:38
اگه منظور تغییر سرویس هست چون هنوز 11 روز مونده اجازه تغییر سرویس نمیده...
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پنل_مشترک_—_سامانه_مدیریت _اینترنت_مشتریان_شرکت_مخابر ات_ایران.png
bleu2u4u
06-01-2020, 16:11
مخابرات دیگه سرویس های رنگین نت رو تعطیل کرده؟ مصرف من الان ترکیب داخلی و بین المللی بیشتر از 700-800 گیگ در ماهه (بیشترش رو 2 تا 11 دانلود میکنم)
با این سرویس هایی که الان دارم میبینم ترافیک یک ماه تو یه روز برای من تموم میشه
تا اخر فروردین هم بیشتر وقت نداره سرویسم
الان سررسید سالیانه برسه اینها چیکار میکنن
دیگه طرح قبلیم رو تمدید نمیکنن؟ بجاش چه طرحی بهم میدن
Rahpooyan
06-01-2020, 20:49
مخابرات دیگه سرویس های رنگین نت رو تعطیل کرده؟ مصرف من الان ترکیب داخلی و بین المللی بیشتر از 700-800 گیگ در ماهه (بیشترش رو 2 تا 11 دانلود میکنم)
با این سرویس هایی که الان دارم میبینم ترافیک یک ماه تو یه روز برای من تموم میشه
تا اخر فروردین هم بیشتر وقت نداره سرویسم
الان سررسید سالیانه برسه اینها چیکار میکنن
دیگه طرح قبلیم رو تمدید نمیکنن؟ بجاش چه طرحی بهم میدن
طرح هایی که دیگر جمع اوری شده اند، بهیچ وجه قابل تمدید نیست. طبیعیه که باید از سرویس های جدید معرفی شده خریداری کنید. هر چند بهتره دنبال طرح های تانوما یا VDSL باشید.
bleu2u4u
06-01-2020, 21:19
طرح هایی که دیگر جمع اوری شده اند، بهیچ وجه قابل تمدید نیست. طبیعیه که باید از سرویس های جدید معرفی شده خریداری کنید. هر چند بهتره دنبال طرح های تانوما یا VDSL باشید.
VDSL که منطقه ما نداره
ولی تانوما هست
تا دم در خونمون هم فیبر اومده
ولی مشکل من مقدار حجمیه که میدن
الان با 50 تومن 100 گیگ روزانه (400 گیگ داخلی) و 400 گیگ (1600 داخلی) هم 2 تا 11 میتونم دانلود کنم
اگه عوضش کنم با همین 50 تومن دانلودم نهایت 100 گیگ میشه
مگر ممکنه
بدبختی اینه که من بخاطر فاصله زیاد با مرکز مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم
با این تعرفه هایی که دارن اگه کسی مجبور نباشه، فقط میتونه احمق باشه و با مخابرات ادامه بده
dadash42
06-01-2020, 22:15
VDSL که منطقه ما نداره
....ولی تانوما هست
تا دم در خونمون هم فیبر اومده
اگر کافو نوری نزدت داری vdsl موجوده
bleu2u4u
07-01-2020, 12:14
اگر کافو نوری نزدت داری vdsl موجوده
تو کل حرفای من بی اهمیت ترین قسمتش همینی بود که qoute کردی
dadash42
07-01-2020, 15:45
تو کل حرفای من بی اهمیت ترین قسمتش همینی بود که qoute کردی
پس چیکار میخوای بکنی؟
از یه طرف محاصره شده مخابراتی, از اون طرف نمیخوای مخابرات بهت سرویس بده
فقط میمونه آپراتورها با شب زنده داری
منم مثل تو اجباری مخابراتی ام, فعلا سرویس 420گیگ vdsl یکماهه 135تومان, عینا قیمت اینترنت در خارج
misam5526
08-01-2020, 16:05
شارژ اضطراری کجای پنل هست؟؟ این رو هم باید قبل از اتمام ترافیک فعال کرد یا بعد از تموم شدن ترافیک هم میشه؟؟؟
مرسی...
با تاخیر چند روزه جواب میدم، امیدوارم بدرد بخوره جوابم
در قسمت خرید گزینه ای هست به اسم شارز رایگان. که یکبار در هر دوره 50 مگابایت بین الملل شارز اضطراری میده در صورت تموم شدن ترافیک.
franchescaolsonEqP
08-01-2020, 19:17
سلام
یه بدبختی این مخابرات برام ایجاد کرده تازگیا که هی خطو از fast میذاره رو interleave که پینگ میبره بالا! خطم بیشتر از 2.8 مگ دانلود و 600 کیلوبیت آپلود نمیکشه و یه بشر کم عقل تو مخابرات خط منو میذاره رو 3 مگ دانلود و 800 آپلود:weird: .
قبلا حدود 3 ماه پیش همینجوری شد و به پشتیبانی گفتم و درستش کرد. پریروز دوباره این اتفاق افتاد و خود به خود به interleave رفت پشتیبانی گفت که خط رو گذاشت رو fast اما تو مودم interleave نشون میداد بعد از 4 تا تیکت به جواب نرسیدم و زنگ زدم گفت یکی رو میفرسته بررسی کنه! دیروز صبح مودم ریبوت شد و دوباره خط رفت fast !! باز دوباره همین 2 ساعت پیش رفت رو interleave !!!!
خب الان من چه کار کنم که این مخابرات زبون نفهم به خط من کاری نداشته باشه؟؟؟؟
سلام
پروتکل های مختلف قندشکن رو توی مخابرات بستن ؟؟؟ چند وقته دیر وصل میشه الانم دوروزه که هیچ پروتکلی اصلا وصل نمیشع ! از
o p e n v p n- p r o x y- cis co--حتی سایفوووون هم وصل نمیشه !! چه کنم ؟؟؟؟ :sad::sad::sad::sad::sad:
سلام دوستان
یه نفر این گزارش مصرف رو میتونه برام معنی کنه؟
میزان اعتبار یعنی چی؟
کل اعتبارم جقدره که اینقدرش مصرف شده؟ و چقدر برام مونده؟
من 8 مگ 90 گیگ بین الملل یکماهه گرفتم
این گزارش مصرف منه
دور اعتبار خط کشیدم ببینید:
سلام
یه بدبختی این مخابرات برام ایجاد کرده تازگیا که هی خطو از fast میذاره رو interleave که پینگ میبره بالا! خطم بیشتر از 2.8 مگ دانلود و 600 کیلوبیت آپلود نمیکشه و یه بشر کم عقل تو مخابرات خط منو میذاره رو 3 مگ دانلود و 800 آپلود:weird: .
قبلا حدود 3 ماه پیش همینجوری شد و به پشتیبانی گفتم و درستش کرد. پریروز دوباره این اتفاق افتاد و خود به خود به interleave رفت پشتیبانی گفت که خط رو گذاشت رو fast اما تو مودم interleave نشون میداد بعد از 4 تا تیکت به جواب نرسیدم و زنگ زدم گفت یکی رو میفرسته بررسی کنه! دیروز صبح مودم ریبوت شد و دوباره خط رفت fast !! باز دوباره همین 2 ساعت پیش رفت رو interleave !!!!
خب الان من چه کار کنم که این مخابرات زبون نفهم به خط من کاری نداشته باشه؟؟؟؟
الان سه روزه که چراغ مودم من از 4 بعداز ظهر تا 8 شب قرمز میشه و کلا اینترنت قطع میشه. زنگ میزنم 2020 میگه مدت انتظار در صف 21 دقیقه
وایستی هم بیفایده است چون قبل از تموم شدن مدت انتظار ارتباط خودبخود قطع میشه
اینی که دورش کادر قرمز کشیدم معنیش چیه؟
مصرف اینترنت منه مثلا
90 گیگ یکماهه 8 گیگ
چقدر الان اعتبارم مونده؟
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 19:07
با تاخیر چند روزه جواب میدم، امیدوارم بدرد بخوره جوابم
در قسمت خرید گزینه ای هست به اسم شارز رایگان. که یکبار در هر دوره 50 مگابایت بین الملل شارز اضطراری میده در صورت تموم شدن ترافیک.
ممنون که جواب دادید...ولی مشکلی که هست...
واس من توی قسمت شارژ رایگان چیزی نداره توی عکس هم که گذاشتم مشخصه...یادمه ماه های قبل ها نگاه کردم چیزی نداشت...مطمعنی شارژ رایگان میدن همون 50 مگ رو؟؟؟ بعید می دونم ها چونکه اگه شارژ بده طوری که بشه تغییر سرویس داد دیگه کسی ترافیک اضافه نیازی نیست بخره و از اونجایی که کلا هدف توی این مملکت چاپیدن ملت هست دیگه isp به این هدفش نمی رسه... .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پنل_مشترک_—_سامانه_مدیریت _اینترنت_مشتریان_شرکت_مخابر ات_ایران.png
hosseinzfff
09-01-2020, 19:10
ممنون که جواب دادید...ولی مشکلی که هست...
واس من توی قسمت شارژ رایگان چیزی نداره توی عکس هم که گذاشتم مشخصه...یادمه ماه های قبل ها نگاه کردم چیزی نداشت...مطمعنی شارژ رایگان میدن همون 50 مگ رو؟؟؟ بعید می دونم ها چونکه اگه شارژ بده طوری که بشه تغییر سرویس داد دیگه کسی ترافیک اضافه نیازی نیست بخره و از اونجایی که کلا هدف توی این مملکت چاپیدن ملت هست دیگه isp به این هدفش نمی رسه... .
اگه نمیشه 1 گیگ ترافیک اضافه بخر بعد تغییر سرویس بده
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 19:11
الان سه روزه که چراغ مودم من از 4 بعداز ظهر تا 8 شب قرمز میشه و کلا اینترنت قطع میشه. زنگ میزنم 2020 میگه مدت انتظار در صف 21 دقیقه
وایستی هم بیفایده است چون قبل از تموم شدن مدت انتظار ارتباط خودبخود قطع میشه
برای من هم چند روز پیشه یک روزش چند ساعت شب قطع بود نت ولی روز بعدش درست شد... .
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 19:15
اگه نمیشه 1 گیگ ترافیک اضافه بخر بعد تغییر سرویس بده
زرنگ تر از این حرف ها هستن سه گیگ ترافیک اضافه خریدم ولی با خرید ترافیک اضافه هم اجازه تغییر سرویس نمی ده فقط تنها راه تغییر سرویس اینه که سه روز به پایان قرار داد مونده باشه اگه بیشتر مونده باشه اجازه خرید و تغییر سرویس نمیده... .
همینجوری حدسی گفتی یا خودت تا حالا با خرید ترافیک اضافه تونستی سرویس تغییر بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای من که نمیشه هر چی تست کردم.... .
در ضمن ترافیک 1 گیگ اصلا نداره کمترینش 1 گیگ هست 6000 تومن...
hosseinzfff
09-01-2020, 19:18
زرنگ تر از این حرف ها هستن سه گیگ ترافیک اضافه خریدم ولی با خرید ترافیک اضافه هم اجازه تغییر سرویس نمی ده فقط تنها راه تغییر سرویس اینه که سه روز به پایان قرار داد مونده باشه اگه بیشتر مونده باشه اجازه خرید و تغییر سرویس نمیده... .
همینجوری حدسی گفتی یا خودت تا حالا با خرید ترافیک اضافه تونستی سرویس تغییر بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای من که نمیشه هر چی تست کردم.... .
من سرویس 2 مگ یک ساله کمبین رنگین نت داشتم 90 روزش هم مونده بود 20 گیگ ترافیک خریدم درست شد به کمبین ماندگار تغییر سرویس دادم دیگه نمیدونم واس شما بشه یا نشه
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 19:19
شارژ اضطراری که همونطور که توضیح دادم کار نمی کنه...نداره اصلا....فقط همون گزینه دومم می مونه که به اپراتور بگیم...
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 19:22
من سرویس 2 مگ یک ساله کمبین رنگین نت داشتم 90 روزش هم مونده بود 20 گیگ ترافیک خریدم درست شد به کمبین ماندگار تغییر سرویس دادم دیگه نمیدونم واس شما بشه یا نشه
نه واسه من با خرید ترافیک اضافه نمیشه....
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 19:25
طرح هایی که داره رو کجای پنل می زنه؟؟؟ واسه من تا اونجایی که یادمه طرح هیچ چی نداره....!
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 19:35
این کمپین ماندگار برای همه هست؟؟؟؟ ماه پیش که برای من توی پنل فکر نکنم بود!!! اگه این طور باشه که خیلی خوب هست....البته اگه....
حجم هایی که زده فقط مال یک ماه هست یا مال کل دوره؟؟؟؟؟؟ مال یه ماه باشه که عالی هست بعید می دونم برای یک ماه باشه...
مثلا حرفه ای 3 که زده 240 گیگ سه ماه آیا ماهی 240 گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد 240 گیگ بین الملل یا داخلی اگه داخلی باشه که فرقی نداره زیاد اگه بین الملل باشه خیلی خوبه که بعید اینطور باشه....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان پست های قبلی رو نگاه کردم فهمیدم حجمی که زده برای کل دوره هست...حساب کردم آره یه مقدار طرح ماندگار به لحاظ حجم و قیمت به صرفه تر هست برای من مثلا حرفه ای 3 حجم ماهی 60 گیگ بین الملل رو میده 80 گیگ با ماهی 13 هزار تومن ارزون تر... .خوبه بد نیست... .
misam5526
09-01-2020, 20:10
شارژ اضطراری که همونطور که توضیح دادم کار نمی کنه...نداره اصلا....فقط همون گزینه دومم می مونه که به اپراتور بگیم...
من خودم دو یا سه بار از همین روش استفاده کردم. از داخل پنل بعد از اتمام ترافیک یکبار میشد شارژ رایگان یا اضطراری رو فعال کرد.
با اپراتور تماس بگیرید و دلیلی غیرفعال بودنش رو بپرسید.
- - - Updated - - -
من خودم دو یا سه بار از همین روش استفاده کردم. از داخل پنل بعد از اتمام ترافیک یکبار میشد شارژ رایگان یا اضطراری رو فعال کرد.
hosseinzfff
09-01-2020, 20:14
طرح هایی که داره رو کجای پنل می زنه؟؟؟ واسه من تا اونجایی که یادمه طرح هیچ چی نداره....!
قسمت خرید==>تغییر سرویس همه طرحها رو نشون میده ... برای من فقط موقعی که ترافیک صفر شده باشه نمیشه تغییر سرویس داد با خرید ترافیک اضافه تغییر سرویس فعال میشه .
blackbird
09-01-2020, 21:14
مگه بعد از اتمام ترافیک نت قطع میشه ؟ من یک بار ترافیکم تموم شد سرعت شد 128 کیلوبایت و داخل پنل هم میشد رفت تغییر سرویس زدم راه افتاد . ISP های دیگه هم نباید قطع کنن سرعت باید بشه 128 بعد اتمام ترافیک ... سالها قبل هم پارس آنلاین که تحجم یا دوره به اتمام میرسید مرور گر باز میشد اتوماتیک اعلام میکرد و به صفحه تمدید میرفت شاید مخابرات هر منطقه یه سازی میزنه
دوستان عزیز
من سرویس پس پرداخت یک ساله دارم، مهلتش یک ماه دیگه تموم میشه
الان تو قسمت خرید سرویس این متن رو نوشته:
امکان خرید سرویس تازه برای شما وجود ندارد، زیرا: شما مشترک پس پرداخت هستید.
میخوام بدونم وقتی مهلت تموم بشه از این قسمت میشه خرید کرد یا باید حضوری انجام داد؟
blackbird
09-01-2020, 21:19
دوستان عزیز
میخوام بدونم وقتی مهلت تموم بشه از این قسمت میشه خرید کرد یا باید حضوری انجام داد؟
فکر کنم با همون سرعت و حجم، ماهانه بشید پس پرداخت زمان دار معنی نداره حجم کل سال رو داشتید ؟ یا هر ماه ریست میشدید ؟
فکر کنم با همون سرعت و حجم، ماهانه بشید پس پرداخت زمان دار معنی نداره حجم کل سال رو داشتید ؟ یا هر ماه ریست میشدید ؟
هر ماه 90 گیگ (پرداخت هم ماهانه هست)
الان امکان خرید سرویس جدید نیست اما بخش تغییر سرویس فعاله
بنظرتون وقتی مهلتش تموم شد از همین پنل میشه سرویس جدید فعال کرد؟
blackbird
09-01-2020, 21:28
خوب همون روال ادامه داره دیگه ماهانه پرداخت میکردی برای 90 گیگ 8 مگابیت فکر کنم، تموم بشه ادامه داره همون روال کاری لازم نیست بکنی مگه سرویس بالا تر یا پایین تر بخوای که میری بخش تغییر سرویس انتخاب میکنی . من نمیدونم زمان دار رو پس پرداخت چه معنی میده شما مطمئنی سرویس یک ساله بوده ؟ چه فرقی پس یا ماهانه داره ؟
خوب همون روال ادامه داره دیگه ماهانه پرداخت میکردی برای 90 گیگ 8 مگابیت فکر کنم، تموم بشه ادامه داره همون روال کاری لازم نیست بکنی مگه سرویس بالا تر یا پایین تر بخوای که میری بخش تغییر سرویس انتخاب میکنی . من نمیدونم زمان دار رو پس پرداخت چه معنی میده شما مطمئنی سرویس یک ساله بوده ؟ چه فرقی پس یا ماهانه داره ؟
بله سرویس یکساله بوده الان از 360 روز 28 روز باقی مونده
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 22:29
مگه بعد از اتمام ترافیک نت قطع میشه ؟ من یک بار ترافیکم تموم شد سرعت شد 128 کیلوبایت و داخل پنل هم میشد رفت تغییر سرویس زدم راه افتاد . ISP های دیگه هم نباید قطع کنن سرعت باید بشه 128 بعد اتمام ترافیک ... سالها قبل هم پارس آنلاین که تحجم یا دوره به اتمام میرسید مرور گر باز میشد اتوماتیک اعلام میکرد و به صفحه تمدید میرفت شاید مخابرات هر منطقه یه سازی میزنه
نت قطع نمیشه همون سرعت میاد 128 کیلوبایت ولی اگه بیشتر از 3 روز به پایان قرار داد مونده باشه برای من تغییر سرویس کار نمی کنه الان هنوز 8 روز مونده ولی تغییر سرویس کار نمیکنه حتی با خرید ترافیک اضافه هم نشد و حتی شارژ رایگان هم فعال نیست برای من... .
SPIRIT PALST III
09-01-2020, 22:39
- - - Updated - - -
در این مورد که یکی از دوستان می گن با خرید ترافیک اضافه تغییر سرویس فعال میشه اطلاعی دارید؟؟؟ من سه گیگ ترافیک اضافه خریدم ولی تغییر سرویس فعال نشد.... .
نت قطع نمیشه همون سرعت میاد 128 کیلوبایت ولی اگه بیشتر از 3 روز به پایان قرار داد مونده باشه برای من تغییر سرویس کار نمی کنه الان هنوز 8 روز مونده ولی تغییر سرویس کار نمیکنه حتی با خرید ترافیک اضافه هم نشد و حتی شارژ رایگان هم فعال نیست برای من... .
سرویس شما پس پرداخته یا پیش پرداخت؟
aminkhan2014
10-01-2020, 07:40
سلام دوستان
آذر ماه سرویس مخابراتم تموم میشد که با توجه به قطعی چندروزه نت،10 روز به اینترنتهای مشترکین اضافه شده بود و قرار بود رایگان هم باشه اون 10 روز
امروز رفتم قبض تلفن آذرماه را چک کردم،دیدم اون 10 روز اضافی هم که داده بودن پولش را گرفتن و ازم کسر کردند
مگه اون 10 روزی که به مدت اینترنتها اضافه کردند رایگان نبوده؟
حواستون باشه اینطوری سرخیلیا کلاه گذاشتن
SPIRIT PALST III
10-01-2020, 09:25
سرویس شما پس پرداخته یا پیش پرداخت؟
پیش پرداخت...
دوستان عزیز
فکر نمی کنم، ولی با تلفن فکر می کنم تمدید می کنند، با توجه به اینکه قیمتهای کمپین امسال بیشتر و حجم ها کمتر شده پیشنهاد می کنم سرویس پیش پرداخت بگیرید تا همه حجم را یکجا بدهد و حجم باقیمانده در آخر ماه نسوزد.
Hamed-M1
10-01-2020, 11:10
پیش پرداخت...
تا جایی که دیدم برای همه به همین صورته تا زمانی که چند روز به اتمام سرویس نمونده باشه قسمت خرید سرویس باز نمیشه
bleu2u4u
10-01-2020, 17:33
پس چیکار میخوای بکنی؟
از یه طرف محاصره شده مخابراتی, از اون طرف نمیخوای مخابرات بهت سرویس بده
فقط میمونه آپراتورها با شب زنده داری
منم مثل تو اجباری مخابراتی ام, فعلا سرویس 420گیگ vdsl یکماهه 135تومان, عینا قیمت اینترنت در خارج
من فارسی مینوسم منطقهمون vdsl نمیده
تو خود مرکز میگن نداریم
هیچکس رو هم نمیشناسم تو محل که vdsl داشته باشه
باز شما میگی برو vdsl
بعد من اصلا مگه مشکلم انتخاب بین adsl و vdsl و ftth و ... است؟
من دنبال جایگزین طرح فعلام هستم که نزدیک ۲ ترا داخلی میتونم دانلود کنم
ولی با تموم شدنش اگه بخوام جایگزین کنمش در بهترین حالت ۴۰۰ گیگ (۱۰۰گیگ بینالمللی) بهم میدن
aminkhan2014
10-01-2020, 17:48
سلام دوستان
آذر ماه سرویس مخابراتم تموم میشد که با توجه به قطعی چندروزه نت،10 روز به اینترنتهای مشترکین اضافه شده بود و قرار بود رایگان هم باشه اون 10 روز
امروز رفتم قبض تلفن آذرماه را چک کردم،دیدم اون 10 روز اضافی هم که داده بودن پولش را گرفتن و ازم کسر کردند
مگه اون 10 روزی که به مدت اینترنتها اضافه کردند رایگان نبوده؟
حواستون باشه اینطوری سرخیلیا کلاه گذاشتن
ازدوستان کسی همچین موردی براش پیش نیومده؟
hosseinzfff
10-01-2020, 18:07
این کمپین ماندگار برای همه هست؟؟؟؟ ماه پیش که برای من توی پنل فکر نکنم بود!!! اگه این طور باشه که خیلی خوب هست....البته اگه....
حجم هایی که زده فقط مال یک ماه هست یا مال کل دوره؟؟؟؟؟؟ مال یه ماه باشه که عالی هست بعید می دونم برای یک ماه باشه...
مثلا حرفه ای 3 که زده 240 گیگ سه ماه آیا ماهی 240 گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد 240 گیگ بین الملل یا داخلی اگه داخلی باشه که فرقی نداره زیاد اگه بین الملل باشه خیلی خوبه که بعید اینطور باشه....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان پست های قبلی رو نگاه کردم فهمیدم حجمی که زده برای کل دوره هست...حساب کردم آره یه مقدار طرح ماندگار به لحاظ حجم و قیمت به صرفه تر هست برای من مثلا حرفه ای 3 حجم ماهی 60 گیگ بین الملل رو میده 80 گیگ با ماهی 13 هزار تومن ارزون تر... .خوبه بد نیست... .
اشتباه زده تو جدول ماهی 80 گیگه .. تو بنل همه باید باشه ..
hellbrain666
10-01-2020, 20:11
امروز از ساعت 4 بعد از ظهر تا الان اینترنت دیسکانکت بود
کسی مشکل مشابه داشت امروز؟
blackbird
10-01-2020, 20:32
بله قطع بود،الان هم که وصل شده جالب نیست سرعت خیلی بده و ارتباط قطع میشه من FTTH هستم حتی سرعت داخلی بده
SPIRIT PALST III
10-01-2020, 20:36
بله قطع بود،الان هم که وصل شده جالب نیست سرعت خیلی بده و ارتباط قطع میشه من FTTH هستم حتی سرعت داخلی بده
واسه من هم از ساعت 4 تا الان قطع بود چراغ اینترنت مودم خاموش بود همین الان وصل شد...چند روز پیش هم غروب چند ساعت همین مشکل بود... .
dadash42
10-01-2020, 22:36
واسه من هم کوتاه قطع و وصل شد
ولی پانل مشتری و صفحه مخابرات باز نمیشه, دسترس نیست
حالا چی شده؟
shahryar84
11-01-2020, 01:58
مجید صدری، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با بیان اینکه «در روزهای اخیر در شبکه دیتای تلفن ثابت برخی مناطق تهران اختلالات فنی رخ داد»، گفت: برای جبران این اتفاق ناخوشایند و دلجویی از مشترکین با مسئولان خاطی برخورد جدی میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
mostafa_gm
11-01-2020, 10:32
وقتی با 2020 هم تماس میگیری باید حداقل 30 دقیقه پشت خط منتظر بمونی تا وصل بشه به اپراتور
این دیگه چه جور خدمات پشتیبانیه؟؟؟
مخابرات واقعا گندشو در آورده
hellbrain666
11-01-2020, 16:15
وقتی با 2020 هم تماس میگیری باید حداقل 30 دقیقه پشت خط منتظر بمونی تا وصل بشه به اپراتور
وقتی هم ارتباط با اپراتور میخواد برقرار بشه کیفیت صدا به طرز عجیبی افت میکنه
ادم یاد تماس با خارج 20 سال پیش میفته :tongue:
Hosseinymy
11-01-2020, 17:04
دوستان من رمز پنل (adsl tci ir) رو فراموش کردم.بخش فراموشی گذرواژه هم رفتم و دیروز چندباری درخواست تغییر رمز رو زدم و گفت تا چند دیقه دیگه رمز جدید پیامک میشه ولی تا الان چیزی نیومده
الان رمز رو پیداکردم ولی مثل اینکه بعد درخواست,تغییر داده شده و دیگه معتبر نیست الان باید چیکار کنم؟ /:
meysam480
12-01-2020, 08:49
سلام دوستان
یک سوال دارم من نت ۱۶ مگ مخابرات دارم مودم رو که ریستارت میکنم تا چند دقیقه اول سرعت حدود ۱۱ مگ میشه ولی بعد از حدود ۱۰ دقیقه سرعت به ۶-۷ مگ افت میکنه و دیگه بیشترم نمیشه مگه اینکه دوباره مودمو خاموش روشن کنم و دوباره همون روند تکرار میشه. ۱ ساله که اینطوریه. بنظرتون علتش چیه بخاطر نویز خطه؟ مخابراتم جواب درست نمیده
mr korash
12-01-2020, 13:05
سلام دوستان
یک سوال دارم من نت ۱۶ مگ مخابرات دارم مودم رو که ریستارت میکنم تا چند دقیقه اول سرعت حدود ۱۱ مگ میشه ولی بعد از حدود ۱۰ دقیقه سرعت به ۶-۷ مگ افت میکنه و دیگه بیشترم نمیشه مگه اینکه دوباره مودمو خاموش روشن کنم و دوباره همون روند تکرار میشه. ۱ ساله که اینطوریه. بنظرتون علتش چیه بخاطر نویز خطه؟ مخابراتم جواب درست نمیده
نویز داری قطعا, من یه سری همین مشکل رو داشتم تا اینکه دیدم توی یکی از پریز های تلفن همه سیم ها رو هم له شده بودن :blink: واسه همین کلا همه چی قاطی میکرد
می دونستین که تماس با اپراتور های پشتیبانی کلیه سایت ها هزینه تلفن داخلی نمیفته و هزینه هر دقه معادل صحبت با موبایل میفته. واسه همین عمدا تایم انتظار رو زیاد می کنن که به نفع خودشون شه- اگر در همین مورد هم در سایت 195 عده زیادی اعتراض بنویسن احتمالش هست که پیگیری کنن
سلام
پروتکل های مختلف قندشکن رو توی مخابرات بستن ؟؟؟ چند وقته دیر وصل میشه الانم دوروزه که هیچ پروتکلی اصلا وصل نمیشع ! از
o p e n v p n- p r o x y- cis co--حتی سایفوووون هم وصل نمیشه !! چه کنم ؟؟؟؟ :sad::sad::sad::sad::sad:
میشه راهنمایی کنید دوستان؟ مرسی:»
shakib zero
14-01-2020, 00:02
میشه راهنمایی کنید دوستان؟ مرسی:»
درود
کلا دو سه روزیه ( فکر کنم بخاطر مسائل کشور ) یه سری از پورت ها و سرویس ها رو بستن. مثلا از دیروز سرویس pptp برا من کار نمیکنه ( پیشگامان )
یا خیلی از چیزشکن هایی که داشتم ... بعلاوه از دو روز پیش تقریبا از عصر به بعد سرعت بین الملل کاهش پیدا میکنه ...
درود
کلا دو سه روزیه ( فکر کنم بخاطر مسائل کشور ) یه سری از پورت ها و سرویس ها رو بستن. مثلا از دیروز سرویس pptp برا من کار نمیکنه ( پیشگامان )
یا خیلی از چیزشکن هایی که داشتم ... بعلاوه از دو روز پیش تقریبا از عصر به بعد سرعت بین الملل کاهش پیدا میکنه ...
ممنون از پاسخ
اما واسه من دو هفته هست کهکار نمی کنه ولی اگه همون چیزشکن رو با یه isp دیگه امتحان کنم خیلی هم خوب جواب میده :sad::sad::sad::sad::sad: واسه همین گفتم بدونم تو این جور وقتا چه می کنید به ما هم بگید:»
درود
ممنون از پاسخ
اما واسه من دو هفته هست کهکار نمی کنه ولی اگه همون چیزشکن رو با یه isp دیگه امتحان کنم خیلی هم خوب جواب میده :sad::sad::sad::sad::sad: واسه همین گفتم بدونم تو این جور وقتا چه می کنید به ما هم بگید:»
hummer_1990
17-01-2020, 19:13
سلام دوستان این سرویس اینترنتی که از مخابرات گرفتم هستش : 6 ماهه 175 گیگ بین الملل که مجموعش میشه حدودا 1050 گیگ ولی داخل پنل کلربری مجموع رو زده 183 گیگ!!!!
اینجا هم مشخصات سرویس رو موقع تغییر سرویس نوشته که به نظرم نامفهوم هست و بعد از چند روز قسمتی که با کادر رنگی مشخص کردم حذف شد به صورت عکس زیر تغییر پیدا کرد.
به نظرتون اشتباه چاپی هستش یا این که قراره سرمون کلاه بذارن؟
hummer_1990
17-01-2020, 19:27
سرویس استاندارد 1 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 80000 تومان
سرویس استاندارد 3 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 233000 تومان
سرویس استاندارد 6 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 450000 تومان
سرویس ستاندارد 12 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 845000 تومان
مگه میشه مجموع حجم سرویس 1 ماهه با مثلا 12 ماهه یکی باشه؟
mr korash
17-01-2020, 19:31
سرویس استاندارد 1 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 80000 تومان
سرویس استاندارد 3 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 233000 تومان
سرویس استاندارد 6 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 450000 تومان
سرویس ستاندارد 12 ماهه 16 مگ 175 گیگ بین الملل: مجموع 183 گیگ؟!! قیمت 845000 تومان
مگه میشه مجموع حجم سرویس 1 ماهه با مثلا 12 ماهه یکی باشه؟
این سرویسی که خریدین هر ماه انقدر شارژ میشه یعنی اشتباه کردین که ۶ ماهه خریدین چون حجم به ماه های بعدی منتقل نمیشه و کل حجم رو یکجا بهتون نداده
پ.ن : البته توی کمپین ماندگار مزخرف کل حجم رو یکجا بهتون میده ولی اگه زودتر از تایمی که قراره سرویس تموم بشه تمومش کنید بعدش مشکلات شروع میشه !! هی باید حجم اضافه بخرید !!
hummer_1990
17-01-2020, 19:43
تجربه من در مورد تمام شدن حجم بسته قبل از پایان موعد و تغییر سرویس :
بسته 6 ماهه رنگین نت 16 مگ داشتم و تقریبا 25 روز قبل از پایان سرویس فقط 3 گیگ از حجم اینترنت باقی مونده بود و امکان تغییر سرویس وجود داشت (امتحان کردم ولی انجام ندادم) به این صورت که باقی مانده مبلغ سرویس رو به اتمام رو از سرویس انتخابی جدید کم میکرد و مابقی مبلغ رو پرداخت میکردید و تغییر سرویس انجام میشد.
ولی متاسفانه من این کار رو انجام ندادم و با صفر شدن حجم گزینه تغییر سرویس غیرفعال شد و مجبور شدم تا پایان دوره ترافیک اضافه بخرم و حتی با خرید چندین بسته ترافیک اضافه گزینه تغییر سرویس فعال نشد.
تقریبا 4 یا 5 روز از سرویس مونده بود که گزینه خرید سرویس جدید فعال شد و بسته 6 ماهه جدید رو خریدم و متاسفانه فعال نشد بلکه رزرو شد و دوباره باید تا روز آخر صبر میکردم فرداش دیدم گزینه ای وجود داره که میشه روز های باقی مانده رو سوزوند و سرویس رزرو رو فعال کرد و این کار رو انجام دادم ولی فکر میکنم تعداد روزهای سوخته از روزهای سرویس جدیدم کم شد.
hummer_1990
17-01-2020, 19:50
این سرویسی که خریدین هر ماه انقدر شارژ میشه یعنی اشتباه کردین که ۶ ماهه خریدین چون حجم به ماه های بعدی منتقل نمیشه و کل حجم رو یکجا بهتون نداده
پ.ن : البته توی کمپین ماندگار مزخرف کل حجم رو یکجا بهتون میده ولی اگه زودتر از تایمی که قراره سرویس تموم بشه تمومش کنید بعدش مشکلات شروع میشه !! هی باید حجم اضافه بخرید !!
عهههههه
قبلا همرو یجا شارژ میکرد و میشد همش رو تو ماه اول استفاده کرد یا همشو جمع کرد ماه آخر استفاده کرد! یعنی چی چه داستانیه درست کردن؟!
کمپین ماندگار نگرفتم چون حساب کردم دیدم با اختلاف قیمت 50 هزار تومن این حدود 370 یا 380 گیگ بیشتر حجم میده که میارزه.
راستی چرا اون قسمت که با کادر رنگی مشخص کردم حذف کردن؟
مهربان۲۰۲۰
17-01-2020, 21:55
سلام آقایون عذر میخوام اینجا مطرح میکنم ، دو بار تاپیک زدم ولی تایید نشد.
سوالی دارم خواهش میکنم هر کسی میتونه جواب بده.
من اینستاگرام دارم و دیروز از طریق مرورگر وارد اینستا شدم. ازم درخواست کد کرد و در همین حین کد به شمارم اومد.
دیدم از ایران هست 98+ و مثلا شماره های ( 0922/0905/0902)
از دوتاش کد اومد و از یکیش یه پسورد جدید.
متاسفانه کد اول رو وارد کردم ولی اینستا قبول نکرد.
منم پشیمون شدم و از خود اینستای نصب شده روی تبلتم وارد شدم و سریع پسوردمو عوض کردم.
خیلی نگرانم عکسای خانوادگی در پیجم دارم، همیشه از خود اینستاگرام کد می آمد نه شماره های ایران... من خانم هستم و خیلی ترسیدم لطفا کمکم کنین ، مرسی
SPIRIT PALST III
18-01-2020, 10:58
تجربه من در مورد تمام شدن حجم بسته قبل از پایان موعد و تغییر سرویس :
بسته 6 ماهه رنگین نت 16 مگ داشتم و تقریبا 25 روز قبل از پایان سرویس فقط 3 گیگ از حجم اینترنت باقی مونده بود و امکان تغییر سرویس وجود داشت (امتحان کردم ولی انجام ندادم) به این صورت که باقی مانده مبلغ سرویس رو به اتمام رو از سرویس انتخابی جدید کم میکرد و مابقی مبلغ رو پرداخت میکردید و تغییر سرویس انجام میشد.
ولی متاسفانه من این کار رو انجام ندادم و با صفر شدن حجم گزینه تغییر سرویس غیرفعال شد و مجبور شدم تا پایان دوره ترافیک اضافه بخرم و حتی با خرید چندین بسته ترافیک اضافه گزینه تغییر سرویس فعال نشد.
تقریبا 4 یا 5 روز از سرویس مونده بود که گزینه خرید سرویس جدید فعال شد و بسته 6 ماهه جدید رو خریدم و متاسفانه فعال نشد بلکه رزرو شد و دوباره باید تا روز آخر صبر میکردم فرداش دیدم گزینه ای وجود داره که میشه روز های باقی مانده رو سوزوند و سرویس رزرو رو فعال کرد و این کار رو انجام دادم ولی فکر میکنم تعداد روزهای سوخته از روزهای سرویس جدیدم کم شد.
دقیقا برای من هم همینطور هست...
یکی از دوستان توی این تاپیک می گفت که با خرید ترافیک اضافه تغییر سرویس براش فعال میشه!!!!!!!!!!! که برای من خیلی عجیب بود.... .
توی این پست یکی از دوستان گفته بود وقتی که حجم تموم شده میشه شارژ رایگان رو فعال کرد و تغییر سرویس داد که برای من با اینکه حجمم تموم شده بود ولی شارژ رایگان فعال نبود برای شما فعاله؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehrdadb3
18-01-2020, 11:55
دوستان هزینه ارسال کارشناس چقدره بفرستن برای بررسی خط؟3 4 ماهی میشه لینکم مدام میپره بعضی روزها یکی 2 بار بعضی وقتها روزی 10 بار
دوستان به نظرتون حجم طرح ماندگار زود تموم نمیشه؟ من ماه قبلی 5 روز زودتر تموم شد و امروزم هم هیچ دانلودی نداشتم فقط چک کردن کانالهای تلگرام بوده و 2 گیگ کم کرده.
blackbird
18-01-2020, 21:44
دوستان به نظرتون حجم طرح ماندگار زود تموم نمیشه؟ من ماه قبلی 5 روز زودتر تموم شد و امروزم هم هیچ دانلودی نداشتم فقط چک کردن کانالهای تلگرام بوده و 2 گیگ کم کرده.
مخابرات کلا زیادی کم میکنه من همه چیزو به جز یه دستگاه جدا کردم چند بار تست کردم برای تورنت 8 گیگی 2 3 گیگ بیشتر کم کرد و آپلود هم نداشت و همینطور دانلود های با لینک مستقیم. انقدر پنل رو پیچوندن و پشتیبانی بدی داره که می خواد آدمو یزنه که کسی یا متوجه نمیشه یا حوصله نداره درگیر بشه باهاشون. من FTTH هستم پلن و بردم بالاتر الان با وضع بده نت و بقیه ISP ها کجا برم بعد این همه هزینه بخاطر سرعت فیبر نوری مجبورم هزینه بدم . یا عمدی هست یا سیستم اکانتیگشون ایراد داره که حتما میدونن، اصلاح یا تعویضش خیلی دردسر و هزینه داره براشون
آرین 0098
18-01-2020, 23:57
دوستان هزینه ارسال کارشناس چقدره بفرستن برای بررسی خط؟3 4 ماهی میشه لینکم مدام میپره بعضی روزها یکی 2 بار بعضی وقتها روزی 10 بار
من هم یک-دو هفتهای میشه که این مشکل رو دارم ... تازه پارامترهای خطم خیلی خوبه به نسبت سرعت.
به پشتیبان گوساله که تیکت میزنم، یه مشت ***شر تحویل میده و Channel Mode رو از Interleaved میذاره روی Fast و میزنه بدترش میکنه! ! !
بخواد همین جور بمونه تخلیه میکنم و میگم گور پدرت.
mehrdadb3
19-01-2020, 01:02
من هم یک-دو هفتهای میشه که این مشکل رو دارم ... تازه پارامترهای خطم خیلی خوبه به نسبت سرعت.
به پشتیبان گوساله که تیکت میزنم، یه مشت ***شر تحویل میده و Channel Mode رو از Interleaved میذاره روی Fast و میزنه بدترش میکنه! ! !
بخواد همین جور بمونه تخلیه میکنم و میگم گور پدرت.
من قبلا اصلا یکبار هم لینکم نمیپریدبعدا که این موضوع پیش اومد چند باری 2020 زنگ زدم میگفت مشکل از ما نیست مودم رو عوض کن این حرفا اوایل روزی نهایت 1 بار یا 2 بار لینک میپرید بعد درست میشد این اخریا حداقل روزی 10 بار هر بارم 5 دقیقه یا بیشتر . هی وصل میشه هی قطع میشه
امروز از ساعت 5 صبح قطع شده بود تا 9:30 یه 5 دقیقهای وصل بود تیکت زدم گفتم کارشناس بفرستید و جواب داد ارجاع شده به مرکز و جالبیش اینه تا الان اصلا قطع نشده . حالا ببینیم دوباره شروع میکنن یا نه
من snr خطم قبل این بالایه 25 بود الان اومده رو 14 ولی میدونم به خاطر snr نیستش و از طرف خودشونه
mohsenP3000
19-01-2020, 09:25
دوستان اختلال شدیدی در سرویس مخابراتم دارم.
با 2020 تماس گرفتم می گه به خاطر بارش برفه!!!! می گم چه ربطی داره؟ می گه آقا وقت مون رو نگیرید. قطع کرد.
آیا سرویس ADSL واقعا به وضعیت جوی ربطی داره؟ الان دارم از دیتای گوشی استفاده می کنم.
نت همسایه هم که مخابرات هست از 7 صبح قطع هست مثل من.
کسی می دونه ربط بارش برف با قطعی سرویس ADSL چیه؟:thumbsdow
blackbird
19-01-2020, 09:38
با 2020 تماس گرفتم می گه به خاطر بارش برفه!!!! می گم چه ربطی داره؟ می گه آقا وقت مون رو نگیرید. قطع کرد.
آیا سرویس ADSL واقعا به وضعیت جوی ربطی داره؟ الان دارم از دیتای گوشی استفاده می کنم.
بدلیل زیر ساخت بد مخابرات هست رطوبت وارد کانالاهای مخابراتی میشه و هر نقطه دیگه که کابلها و تجهیزات و نقاط اتصال هست شاید یه جا کمتر باشه یه جا به قطعی برسه
بدلیل زیر ساخت بد مخابرات هست رطوبت وارد کانالاهای مخابراتی میشه و هر نقطه دیگه که کابلها و تجهیزات و نقاط اتصال هست شاید یه جا کمتر باشه یه جا به قطعی برسه
mohsenP3000
19-01-2020, 09:42
خداییش خیلی مسخره س. خب بیان سرویس رو کلا جمع کنن دیگه.... چه کاریه.
آخه مثلا تو روسیه یا آلاسکا یا جاهای دیگه دنیا که برف میاد هم باز این لامصب قطع می شه. خب ببینن اونا چه غلطی کردن همون خاک رو بر سر خودشون هم بریزن دیگه.
چی بگم دوست عزیز....:»:»:»
برای منم همینطور هست. تا بارون و برفی یا حتی باد خیلی شدیدی میاد سریع چراغ اینترنت قطع میشه دوباره باید چشمک بزنه وصل بشه. دیشب که بارون و برف بود هر سه چهار دقیقه همین داستان بود که من کلا بیخیال اینترنت شدم و فوتبال نگاه کردم. کابل اصلی مخابرات داخل کوچه ما بریده هست و اومدن وصله کردن گذاشتن داخل یک جا نوشابه خانوادگی!
ازدوستان کسی همچین موردی براش پیش نیومده؟
بهترین کار اینه که از سرویسهای پیش پرداخت استفاده کنید. اینجوری نه اشتباه میشه نه پول اضافی میتونن ازتون بگیرن
من سه ماهه 300 گیگ بین الملل 16 مگ کمپین ماندگاررو بصورت پیش پرداخت گرفتم
یعنی الان اگر حجمم تموم بشه قبل سه ماه نمیزاره سرویس عوض کنم و فقط باید حجم اضافی بخرم؟؟
من نمیدونم چرا همه چی تو این مملکت دزدی شده. یعنی دست تو جیب ملت نکنن انگار اموراتشون نمیگذره. بنزین میزنی هزار تا تبصره و ماده میزارن تا بتونن به ناحق همون سهمیه ناچیز رو هم ازش بسوزونن و کم کنن. اینترنت میخوای استفاده کنی اصولولو درست میکنن که مجبور بشی بین بدو بدتر رو انتخاب کنی و در هرصورت سرت کلاه رفته...حتی انتخابات هم بین بد و بدتر باید انتخاب کنی. خسته شدیم به خدا
سلام آقایون عذر میخوام اینجا مطرح میکنم ، دو بار تاپیک زدم ولی تایید نشد.
سوالی دارم خواهش میکنم هر کسی میتونه جواب بده.
من اینستاگرام دارم و دیروز از طریق مرورگر وارد اینستا شدم. ازم درخواست کد کرد و در همین حین کد به شمارم اومد.
دیدم از ایران هست 98+ و مثلا شماره های ( 0922/0905/0902)
از دوتاش کد اومد و از یکیش یه پسورد جدید.
متاسفانه کد اول رو وارد کردم ولی اینستا قبول نکرد.
منم پشیمون شدم و از خود اینستای نصب شده روی تبلتم وارد شدم و سریع پسوردمو عوض کردم.
خیلی نگرانم عکسای خانوادگی در پیجم دارم، همیشه از خود اینستاگرام کد می آمد نه شماره های ایران... من خانم هستم و خیلی ترسیدم لطفا کمکم کنین ، مرسی
سلامشما که وارد نکردین و در نهایت از تبلت وارد شدین پس خطری نیست
جوجه هکرها از این روشها برای پیدا کردن پسوردتون استفاده میکنن . ولی باید حواستون به این چیزا باشه و سعی کنید برای اینستا فقط از گوشی تون وارد بشین که مطمین هستید کد بهش میاد و شبیه سازی نیست. از شماره داخلی اگر چیزی براتون اومد مسلما از فیس بوک نیست (اینستاگرام مال فیس بوکه و کدش بنام فیس بوک میاد)
دوستان در مورد تغییر سرویس میشه سرویسی که فعال داریم رو باز انتخاب کنیم؟
چند روز باید به اتمام سرویس مونده باشه تا بشه تغییر داد؟
و اینکه همون موقع سرویس تغییر میکنه یا باید منتظر موند تا فعال کنند؟
اگه در این زمینه تجربه دارین ممنون میشم راهنمایی کنید
آرین 0098
19-01-2020, 22:33
من قبلا اصلا یکبار هم لینکم نمیپریدبعدا که این موضوع پیش اومد چند باری 2020 زنگ زدم میگفت مشکل از ما نیست مودم رو عوض کن این حرفا اوایل روزی نهایت 1 بار یا 2 بار لینک میپرید بعد درست میشد این اخریا حداقل روزی 10 بار هر بارم 5 دقیقه یا بیشتر . هی وصل میشه هی قطع میشه
امروز از ساعت 5 صبح قطع شده بود تا 9:30 یه 5 دقیقهای وصل بود تیکت زدم گفتم کارشناس بفرستید و جواب داد ارجاع شده به مرکز و جالبیش اینه تا الان اصلا قطع نشده . حالا ببینیم دوباره شروع میکنن یا نه
من snr خطم قبل این بالایه 25 بود الان اومده رو 14 ولی میدونم به خاطر snr نیستش و از طرف خودشونه
SNRM من افت محسوسی نکرده، ولی مدام پرش لینک پیدا کردهام.
دارم دربارهی نقش سرما تحقیق میکنم، ولی بعیده تأثیر داشته باشه؛ چون SNRM همیشه پایین نیست ... بین ۹ تا ۱۴ در نوسانه و وقتی قطع میشه، یعنی یهو یه Spike زده به زیر ۶ دسیبل ...
سرما که یهویی نیست.
mohsenP3000
20-01-2020, 09:53
دوستان سلام
با توجه به اختلالات شدیدی که در سرویسم داشتم و تماس مکرر با 2020 و 195 یه آقایی که خودش رو امیری از بازرسی مخابرات معرفی کرد تماس گرفتن. فوق العاده بیشعور و بددهن و در نهایت پس از اینکه نتونست حتی یکی از پرسش های من در مورد اختلال پیش اومده رو توضیح بده گفت خط تلفن شما مشکل داره با مخابرات محل تماس بگیرید والا من با توجه به نوع حرف زدنش فکر می کنم توالت شور اون خراب شده بود. خیلی بددهنی کرد و در نهایت هم گفت سرویس های ما خیلی ارزان هستن و اگر کیفیت بهتر می خوای برو نت سر کوچه دکتر ..... بگیر.
اتفاقا به منم گفت که مودمت خرابه و .... و یه مودم از ما تهیه کن ولی من مودمم رو همین 10 یا 15 روز پیش تو مغازه دوستم تست کرده بودیم که کاملا سالم بود.
دوستانی که مشکل در سرویس دارید فعلا بهترین راه تماس با 195 هست چیزی که همیشه اینجا می گم یا برید سایتش شکایت ثبت کنید. بازرسین مخابرات هم خیلی بیشعور هستن.:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
mr korash
20-01-2020, 11:28
دوستان سلام
با توجه به اختلالات شدیدی که در سرویسم داشتم و تماس مکرر با 2020 و 195 یه آقایی که خودش رو امیری از بازرسی مخابرات معرفی کرد تماس گرفتن. فوق العاده بیشعور و بددهن و در نهایت پس از اینکه نتونست حتی یکی از پرسش های من در مورد اختلال پیش اومده رو توضیح بده گفت خط تلفن شما مشکل داره با مخابرات محل تماس بگیرید والا من با توجه به نوع حرف زدنش فکر می کنم توالت شور اون خراب شده بود. خیلی بددهنی کرد و در نهایت هم گفت سرویس های ما خیلی ارزان هستن و اگر کیفیت بهتر می خوای برو نت سر کوچه دکتر ..... بگیر.
اتفاقا به منم گفت که مودمت خرابه و .... و یه مودم از ما تهیه کن ولی من مودمم رو همین 10 یا 15 روز پیش تو مغازه دوستم تست کرده بودیم که کاملا سالم بود.
دوستانی که مشکل در سرویس دارید فعلا بهترین راه تماس با 195 هست چیزی که همیشه اینجا می گم یا برید سایتش شکایت ثبت کنید. بازرسین مخابرات هم خیلی بیشعور هستن.:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
کاشکی مکالماتش رو ظبط میکردین میبردین همون بازرسی مخابرات ! ببنید برخورد میکنن یا نه :worried: منم یه همچین اتفاقی برام افتاد تا اسم بازرسی رو آوردم همه چی عوض شد
SPIRIT PALST III
20-01-2020, 11:46
من سه ماهه 300 گیگ بین الملل 16 مگ کمپین ماندگاررو بصورت پیش پرداخت گرفتم
یعنی الان اگر حجمم تموم بشه قبل سه ماه نمیزاره سرویس عوض کنم و فقط باید حجم اضافی بخرم؟؟
راستش من کمپین ماندگار نخریدم تا حالا ببینم تغییر سرویسش چه جوری هست؟ مثل عادی هست یا فرق داره... .
ماه قبل من ترافیکم تموم شده بودم روزهام 10 روز باقی مونده بود تغییر سرویس غیرفعال بود و باید ترافیک اضافه می خریدم اما الان تازه شارژ کردم نگاه کردم تغییر سرویس فعاله و میشه تغییر سرویس داد ولی سرویسی که الان خریدم رو نمی شه انتخاب کرد سرویس های دیگه فعاله برای خرید: مثلا الان من 94 گیگ 8 مگ یکماه خریدم الان توی تغییر سرویس این گزینه رو نداره ولی گزینه های دیگه فعاله مثل 175 گیگ 16 مگ یکماه داره. و نکته دیگه هم دقت نکردم ببینم وقتی حجم تموم میشه و روز باقی مونده آیا تغییر سرویس که الان فعال هست غیر فعال میشه یا نه؟
mohsenP3000
20-01-2020, 16:11
کاشکی مکالماتش رو ظبط میکردین میبردین همون بازرسی مخابرات ! ببنید برخورد میکنن یا نه :worried: منم یه همچین اتفاقی برام افتاد تا اسم بازرسی رو آوردم همه چی عوض شد
سلام دوست عزیزم.
مکالمات از طرف خود مخابرات ضبط می شه. بعد به شماره ADSL زنگ زده بود. یعنی شماره ثابت برای همین دستگاهی برای ضبط صدا نداشتم.
این آقای امیری ظاهرا از گردن کش های مخابرات هست توی فروم پرشین تولز هم دیدم شخصی مشکل پیدا کرده بود همین آقای امیری نامی با بددهنی بهش توهین کرده بود.
در هر صورت برای جهان دهم همین گردن کش ها و بیشعور ها و بد دهن ها باید باشن دیگه وگرنه اینجا می شه نیوریورک و سوییس و ... . این آقای امیری ها رو خدا برای مملکت حفظ کنه خصوصا برای بازرسی مخابرات تهران.:thumbsup:
mehrdadb3
20-01-2020, 19:19
SNRM من افت محسوسی نکرده، ولی مدام پرش لینک پیدا کردهام.
دارم دربارهی نقش سرما تحقیق میکنم، ولی بعیده تأثیر داشته باشه؛ چون SNRM همیشه پایین نیست ... بین ۹ تا ۱۴ در نوسانه و وقتی قطع میشه، یعنی یهو یه Spike زده به زیر ۶ دسیبل ...
سرما که یهویی نیست.
به سرما ربطی نداره 3 روز پیش که درخواست دادم برای کارشناس همون 5 دقیقه بعدش نتم وصل شدش 2 روز هم بدون قطعی داشت کار میکردش snr هم تکون نمیخورد تازه دقیقا تو این 3روز هم برف میومدش ولی باز امروز شروع شدش پریدن لینک دوباره زنگ زدم 2020 گفت ارجاع میده ببینیم ایندفه چی میشه .
برای من هم snr میاد بالا 9 تا 15 یا بیشتر موقعی که لینک میپره هی snr بالا و پایین میشه
mehrdadb3
22-01-2020, 12:54
این کمپین ماندگار سرویس اقتصادی 5 که 70 گیگ شبانه داره مگه ماهانه نیستش؟ الان چرا ریست نمیشه 70 گیگ من
Hamed-M1
22-01-2020, 16:06
دوستان الان سرویسی هست که چند ماهه باشه و تمام حجم یکجا داده بشه ؟ یا حجم ها همش ماهیانه شارژ میشه ؟ قبلا توی رنگین نت حجم چند ماه یکجا داده میشد
hummer_1990
22-01-2020, 22:24
من طرح غزال داشتم یه جا شارژ شد رنگین نت هم داشتم یه جا شارژ شد
کلا فکر میکنم فقط طرح ها و کمپین ها یه جا شارژ میشه (غزال...رنگین نت...) و به احتمال خیلی زیاد کمپین ماندگار هم یه جا شارژ میشه چون من نگاه کردم مجموع حجم 6 ماهه 16 مگ رو زده بود 780 گیگ ولی مجموع حجم استاندارد 6 ماهه 16 مگ رو زده 183 گیگ که یعنی هر ماه 183 گیگ شارژ میشه و پایان هرماه حجم باقی مانده میسوزه.
hummer_1990
22-01-2020, 22:26
دوستان الان سرویسی هست که چند ماهه باشه و تمام حجم یکجا داده بشه ؟ یا حجم ها همش ماهیانه شارژ میشه ؟ قبلا توی رنگین نت حجم چند ماه یکجا داده میشد
من طرح غزال داشتم یه جا شارژ شد رنگین نت هم داشتم یه جا شارژ شد
کلا فکر میکنم فقط طرح ها و کمپین ها یه جا شارژ میشه (غزال...رنگین نت...) و به احتمال خیلی زیاد کمپین ماندگار هم یه جا شارژ میشه چون من نگاه کردم مجموع حجم 6 ماهه 16 مگ رو زده بود 780 گیگ ولی مجموع حجم استاندارد 6 ماهه 16 مگ رو زده 183 گیگ که یعنی هر ماه 183 گیگ شارژ میشه و پایان هرماه حجم باقی مانده میسوزه.
hummer_1990
22-01-2020, 22:35
دوستان گرامی:
کسی هست تو این چند هفته مشکل سرعت داشته باشه.
من حدودا یک ساله از سرعت 16 مگ (اسمی) استفاده میکنم که در عمل همیشه روی 13.8 ثابت بود. نه یه ذره سرعت بالا میرفت نه یه ذره پایین میومد و در همه ساعات شبانه روز سرعت تکون نمیخورد.
اما بعد از قطعی 10-11 روزه اینترنت دی ماه و وصل شدن اینترنت سرعتم داغون شده و فقط چند ساعت از روز سرعت 13.8 رو دارم بقیه ساعات سرعتم میاد بین 1.5 تا 3 مگ میخواستم بدونم این مشکل سراسری هست یا اینکه سرویس من یا منطقه ما اینطوری شده. 3 بار زنگ زدم 2020 و بعد دوازده دقیقع انتظار اشغال زد و قطع شد.
franchescaolsonEqP
23-01-2020, 13:40
سلام
کسی مشکل ثبت تیکت تو پشتیبانی مخابرات نداره؟؟ برا من ارور میده...
دوستان adsl مخابرات اگه حجم تموم بشه، ميتونيم سرويس رو ابطال كنيم و سرويس يك ماهه جديد بخريم؟ يا حتما بايد حجم بخريم؟
dadash42
25-01-2020, 16:03
دوستان adsl مخابرات اگه حجم تموم بشه، ميتونيم سرويس رو ابطال كنيم و سرويس يك ماهه جديد بخريم؟ يا حتما بايد حجم بخريم؟
حتما بايد حجم بخري
franchescaolsonEqP
25-01-2020, 20:58
سلام
کسی مشکل ثبت تیکت تو پشتیبانی مخابرات نداره؟؟ برا من ارور میده...
هنوز این مشکل برا من هست و حوصله زنگ زدن به پشتیبانی و انتظاز 30 دقیقه رو ندارم که بعدشم قطع کنن. لطفا از دوستان اگه میشه چک کنید که برا شما هم ارور میده...
هنوز این مشکل برا من هست و حوصله زنگ زدن به پشتیبانی و انتظاز 30 دقیقه رو ندارم که بعدشم قطع کنن. لطفا از دوستان اگه میشه چک کنید که برا شما هم ارور میده...
برای من درسته
درخواست شما به درستی ثبت شد و به زودی از سوی بخش رسیدگیکننده به آن پاسخ داده میشود.
- - - Updated - - -
برای من درسته
درخواست شما به درستی ثبت شد و به زودی از سوی بخش رسیدگیکننده به آن پاسخ داده میشود.
سلام....کسی میدونه منظور از محاسبه نیم بها یا 75 درصدی اینترنت داخلی چیه؟؟؟؟
چون طبق ریز مصرف حجم کم شده من از اینترنت داخلی دقیقا همون قدریه که مصرف کردم نه نصفش یا 1/4 ؟؟؟؟؟
توجه شما رو به پرسش بنده و پاسخ مخابرات جلب میکنم
با سلامبنده از سرویس سرویس 16M کمپین رنگین نت - سرشار- شش ماهه پیش پرداخت استفاده میکنم.
1. حجم ماهیانه بنده به ماه های بعد منتقل میشه؟
2. من میتونم تمام حجمم رو در همین ماه استفاده کنم؟
پشتیبانی فنی
با سلام واحترام مشترک گرامی پایان سرویس :
14:19 1398/12/26 میباشد .
roohroba
27-01-2020, 17:07
سلام. من از طرح غزال استفاده میکنم با ماهی 90 گیگ حجم بین الملل 25 تومان، به صورت پرداخت روی قبض،البته من اصفهان هستم. ولی به نظرم ترافیکم خیلی زود تموم میشه و گاهی تا 20 تا 25 روز بیشتر نمیکشه در صورتی که بعید میدونم این مقدار از حجم استفاده کنم. مثلا تو گزارش ربز مصرف می بینم که در یک روز 7 گیگ بین الملل استفاده کردم در حالیکه دانلود بزرگی هم نداشتم.
به نظر شما ممکنه سیستم احتساب ترافیک جوری باشه که مقدار واقعی مصرف را بیشتر حساب کنه؟
آرین 0098
27-01-2020, 22:18
توجه شما رو به پرسش بنده و پاسخ مخابرات جلب میکنم
دقیقاً ... یه مشت «ک***خل تمام» نشستن توی پشتیبانی مخابرات ...
البته اصلاً جای تعجب نداره ... این جا امریکاست؟ یا اروپا؟
بابا ایرانه! :laughing:
من موقع ثبت نام سرویس 80 تومنی رو درخواست دادم. الآن میبینم با این نحوه محاسبه حجم توسط مخابرات، این سرویس جوابگو نیست.
بخوام از ماه بعد سرویس 110 تومنی رو بگیرم چطور باید اقدام کنم؟
از داخل پنل میشه؟ یا باید حضوری مراجعه کنم؟
dadash42
28-01-2020, 16:46
من موقع ثبت نام سرویس 80 تومنی رو درخواست دادم. الآن میبینم با این نحوه محاسبه حجم توسط مخابرات، این سرویس جوابگو نیست.
بخوام از ماه بعد سرویس 110 تومنی رو بگیرم چطور باید اقدام کنم؟
از داخل پنل میشه؟ یا باید حضوری مراجعه کنم؟
با محاسبه حجم مخابرات تابحال مشکلی نداشتم, دزدی نداشتم
اون حجم 175گیگ بینالمللی هست
برای حجمهای بالاتر از اون 175گیگ 80تومانی باید خط dsl به vdsl یا fttn تغییر بدی
با محاسبه حجم مخابرات تابحال مشکلی نداشتم, دزدی نداشتم
اون حجم 175گیگ بینالمللی هست
برای حجمهای بالاتر از اون 175گیگ 80تومانی باید خط dsl به vdsl یا fttn تغییر بدی
بله ftth دارم. شاید بدلیل سرعت زیادش زود حجم تموم میشه.
حالا چظوری باید سرویس رو عوض کنم؟ از داخل پنل؟
saeidshooji
31-01-2020, 19:09
دوستان سلام، وضعیت خط من از لحاظ نویز چطوره به نظرتون؟ اینترنت ۸ مگ از مخابرات دارم.
دوستان سلام، وضعیت خط من از لحاظ نویز چطوره به نظرتون؟ اینترنت ۸ مگ از مخابرات دارم.
سلام برای اطلاعات کامل به این پست مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alireza20202003
31-01-2020, 22:08
این پنل مخابرات مصرف حجم فقط ۸ روز گذشته رو نشون میده ؟ جایی نداره از اول ماه تا الان رو بشه دید ؟!
دوستان من 16 روز از سرویس 1 ماهم باقی مونده ولی حجمم 0 شده و سرعتم شده 128
ولی متاسفانه گزینه خرید یا تغییر سرویس به دلیل اتمام حجم فعال نیست و نوشته فقط می تونید حجم اضافه بخرید
راهی داره تغییر سرویس بدم ؟ خرید حجم اضافه خیلی گرون در میاد
alireza20202003
31-01-2020, 23:14
دوستان من 16 روز از سرویس 1 ماهم باقی مونده ولی حجمم 0 شده و سرعتم شده 128
ولی متاسفانه گزینه خرید یا تغییر سرویس به دلیل اتمام حجم فعال نیست و نوشته فقط می تونید حجم اضافه بخرید
راهی داره تغییر سرویس بدم ؟ خرید حجم اضافه خیلی گرون در میاد
زنگ بزنید پشتیبانی برای منم چنین اتفاقی افتاده قبلا و از طریق پشتیبانی گزینه تغییر سرویس رو استفاده کردم. البته اخیرا بعضی وقتا پنل حجم رو ۰ نشون میده و سرعت میاد پایین که مشکل از سمت مخابراته و حجم واقعا تموم نشده مال شما تو ریز مصرف تموم شده حجمتون ؟
زنگ بزنید پشتیبانی برای منم چنین اتفاقی افتاده قبلا و از طریق پشتیبانی گزینه تغییر سرویس رو استفاده کردم. البته اخیرا بعضی وقتا پنل حجم رو ۰ نشون میده و سرعت میاد پایین که مشکل از سمت مخابراته و حجم واقعا تموم نشده مال شما تو ریز مصرف تموم شده حجمتون ؟
امروز زنگ زدم پشنیبانی گفتم تغییر سرویس رو فعال کنید گفت نمیشه باید تا سر ماه صبر کنید و فقط می تونید حجم اضافه بخرید
لحنشم طبق معمول طلبکارانه بود
قشنگ سر گردنست :worried:
اگه محدودیت فیبر نوری نبود تا حالا صد دفعه از مخابرات تخلیه کرده بودم
همیشه پیش پرداخت بگیرین که نتونن بهتون زور بگن
سلام، در مورد تغییر سرویس یک سوال برایم پیش آمده:
اگر من الان سرویس 3 ماهه 45 گیگ پیش پرداخت به قیمت 48 هزار تومن بخرم و در یک ماه 20 گیگ مصرف کنم و در پایان ماه اول این سرویس را تغییر بدهم به سرویس 120 گیگ سه ماهه 75 هزار تومنی، روز تغییر سرویس چقدر باید هزینه بکنم و از روز تغییر سرویس چند روز و چند گیگ سرویس خواهم داشت؟
mostafa_gm
03-02-2020, 14:43
وقتی هم ارتباط با اپراتور میخواد برقرار بشه کیفیت صدا به طرز عجیبی افت میکنه
ادم یاد تماس با خارج 20 سال پیش میفته :tongue:
درسته صدای مکالمه مشکل پیدا می کنه، من فکر می کردم خط من مشکل داره!!
تازه میگن سه دقیقه هم بیشتر نمیشه صحبت کرد بعدش قطع مشه
naderblue
05-02-2020, 16:29
سلام 2 روز سرعت اینترنت من از 8 مگ اومده رو 2 مگ کسی این مشکل داره جدیدن ؟ سراسری هست یا زنگ بزنم بهشون ؟
farshin.rezaei
08-02-2020, 13:15
برای شما هم از دیروز نت مشکل پیدا کرده؟
لاست پکیج بالای ۴۵ درصده:n36:
فقلا آب قعطه, فقط همین پی سی ورلد باز میشه.
شما هم چند وقته نت مخابراتتون مشکل داره؟
روزی 60 دفعه لینک میره و میاد
mehrdadb3
08-02-2020, 23:38
بله من همین مشکل رو دارم 3 4 ماهی متاسفانه همه چی رم چک کردم 6 بارم 2020 زنگ زدم و تا حالا حل نشده این مشکل
djkavehtnt
09-02-2020, 12:17
افتضاااااح شده ....
هر سایت رو باید چند بار رفرش کنی تا بیاد
فقط سرعت اینترنت برای دانلود خوبه نه کاره دیگه
payampop
09-02-2020, 14:20
سلام
دوستان من قصد دارم این ماه که اینترنتم تموم شد از مخابرات تخلیه کنم. کدوم شرکت رو پبشنهاد می کنید که بهتر باشه؟ البته می دونم که اینترنت همشون مشکل داره ولی انتخاب بین بد و بدتره!
ممنون
djkavehtnt
09-02-2020, 19:41
چه عجب مخابرات بعد از میلیارد ها سال بالاخره یه تصمیم خوب گرفت ...
از این ماه به بعد حجم مانده کاربران به ماه بعدی منتقل خواهد شد
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به لزوم تحقق رضایتمندی مشتریان تاکید کرد: با توجه به صدور صورتحساب اینترنت پرسرعت مشتریان در روز ۲۵ هر ماه، حجم باقیمانده مشتریان در این زمان به ترافیک قابل استفاده ماه بعد اضافه میشود.
صدری اظهار کرد: با انجام این عمل ضمن افزایش رضایتمندی مشتریان از ازدیاد تماس با سامانههای تماس غیر حضوری شرکت مخابرات ایران جلوگیری شده و مراجعه حضوری مشتریان به مراکز مخابراتی کاهش مییابد.
وی افزود: تمام تلاش مجموعه شرکت مخابرات ایران در بخشهای دیتا و تلفن ثابت برای مشتریان خانگی و تجاری، تحقق حداکثر رضایتمندی است و به همین منظور در کوچکترین مسائلی که با موضوع رعایت حق الناس مشتریان و ارائه خدمات کامل مرتبط است، اهتمام ویژه توسط کارشناسان و متخصصین شرکت مخابرات ایران لحاظ میشود.
صدری همچنین تاکید کرد: درگاه های ارتباط با مشتریان شرکت مخابرات ایران بویژه سامانه تیکت گذاری اینترنتی adsl.tci.ir فرصت مناسبی برای ثبت مشکلات و نظرات مشتریان است بوده که انتظار داریم توسط کاربران مورد استفاده قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پایان اظهار کرد: افزوده شدن ترافیک از روز ۲۵ هر ماه به ترافیک قابل استفاده ماه بعد، علاوه بر مدیریت بهتر حجم و ترافیک مشتریان ، در کاهش تماس مشتریان و نهادینه شدن خدمات غیرحضوری در مجموعه مخابرات تاثیر قابل ملاحظه ای ایجاد می کند.
لینک خبر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D8%B4%D8%AF/
dadash42
09-02-2020, 23:08
جالبه, باید دید این شامل کدوم مشتری ها میشه, پیش و پس پرداختی ها
طرح های ماهیانه یا فقط سالیانه
و از کی اجرا میشه
پس فردا ماهم تموم میشه یه 10گیگ مونده, بعید میدونم شامل ماهانه ها بشه
edit: نه, شامل ماهانه ها نیست :thumbsdow
چند گیگ مانده از ماه قبل سوخت, انتقال نشد
با سلام اگر در سرویس مخابرات تغییر بدهیم مثلا از ۴ مگ به ۲ مگ بقیه پول رو برمیگردونن؟ مراحل کار چطوریه؟
اگر بخوام کلا فسخ کنم چطور؟
ارسال پیام به مدیرعامل شرکت مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/ceomsg
01110362
15-02-2020, 18:25
دوستان اینترنت شما هم داغونه ؟!
مرکز هجرت !!
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
arming900
15-02-2020, 22:15
دوستان اینترنت شما هم داغونه ؟!
مرکز هجرت !!
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
من مرکز دیگه ای هستم خیلی افتضاحه
dadash42
16-02-2020, 08:04
من مرکز دیگه ای هستم خیلی افتضاحه
نه, منطقه ما عالیه
arming900
16-02-2020, 21:07
نه, منطقه ما عالیه
چند روزه داغونه،مخصوصا شب ها که اصلا سرعت افتضاح میشه،گیر مردیم توی مخابرات راه در رو نداریم
George Shelly
16-02-2020, 22:00
چند روزه داغونه،مخصوصا شب ها که اصلا سرعت افتضاح میشه،گیر مردیم توی مخابرات راه در رو نداریم
من دیده بان دارم شبا بشدت افت زیاده خیلی شدید
behzadee
16-02-2020, 22:51
من دیده بان دارم شبا بشدت افت زیاده خیلی شدید
HiWeb هستم. شبها به شدت فاجعهست
George Shelly
16-02-2020, 23:40
HiWeb هستم. شبها به شدت فاجعهست
سراسریه ، بعد اون بی فانوسه مادر... جواد ناظری ( به خودش میگه جهرمی ، زیرزبون کش سابق ) ماهواره اشغال با قابلیت سقوط تو اقیانوس هند ازمایش میکنه مرتیکه بی همه چیز
dadash42
17-02-2020, 10:22
سراسریه ، بعد اون بی فانوسه مادر... جواد ناظری ( به خودش میگه جهرمی ، زیرزبون کش سابق ) ماهواره اشغال با قابلیت سقوط تو اقیانوس هند ازمایش میکنه مرتیکه بی همه چیز
تا یکی دو سال دیگه elon musk را دعا میکنیم
:thumbsup:SpaceX Starlink Broadband
Edison وقت میشه
behnambazi
17-02-2020, 13:24
یعنی حرومزاده تر از مخابرات نیس خیلی عوضی هستن
djkavehtnt
17-02-2020, 14:31
تا یکی دو سال دیگه elon musk را دعا میکنیم
:thumbsup:SpaceX Starlink Broadband
Edison وقت میشه
شدیدا امیدواریم :)
و چیزی هم که برای من خیلی سواله اینه که برای دریافت این اینترنت چه دستگاهی نیازه ؟؟؟
دیش و آنتن نیازه یا اینکه از این مودم های خارجی ؟
متاسفانه spacex در این مورد هیچ توضیحی نداده
dadash42
17-02-2020, 19:15
شدیدا امیدواریم :)
و چیزی هم که برای من خیلی سواله اینه که برای دریافت این اینترنت چه دستگاهی نیازه ؟؟؟
دیش و آنتن نیازه یا اینکه از این مودم های خارجی ؟
متاسفانه spacex در این مورد هیچ توضیحی نداده
تا اونجائی که اطلاع دادن بجای دیش یک پانل مربع به اندازه جعبه پیتزا, تنظیم دقیق مثل دیش نمیخواد, خودشو به چند تا از 12,000 ماهواره تنظیم میکنه
با کابل LAN به PC یا به router عادی برای wifi وصل میشه
احتمالا بطور عادی با نام و رمز مشتری روی router یا نرمافزار روی pc وصل میشه, شاید به عنوان vpn
قرار هست data بین مشتری و مقصد encrypted باشه
پهنای باند عظیمی داره, 200گیگ در ماه برای هر یکی از 5 میلیارد مشتری, همزمان ;)
پنل مخابرات چرا باز نمیشه؟
چرا یه سری از طرح های کمپین ماندگار تو پنل نیست؟ مثلاً یکساله اقتصادی؟
blackbird
20-02-2020, 12:42
پنل مخابرات چرا باز نمیشه؟
مشکل certificate داشتند فکر کنم، بدون S یاز میشد الان که درست شده
blackbird
20-02-2020, 12:48
کسی حجمش به ماه بعد منتقل شده ؟ اگه آره چه سرویسی دارید ؟ سرویس من 25 ماه بسته شده رفته ماه بعد همیشه سر خود تاریخ تمدید حساب میشد اما حجمم تموم شده بود متوجه نشدم حجم رو انتقال میدن یا نه
دوستان فکر میکنید تا اواخر سال طرح جدیدی معرفی بشه؟ طرح فعلی فاجعه ست برای پرمصرف ها
sina-star
21-02-2020, 23:20
اینترنت سیم کارتی الان مناسب تره
اینترنت سیم کارتی الان مناسب ترهدر ایران از زمین به آسمون میباره اینترنت سیم کارتی بشدت برای سلامتی مضره و همینطور گرون البته در دنیا اینطوریه اما در ایران ظاهرا مافیای قوی پشت سرشه
donkeyoxte
22-02-2020, 13:01
خ...ا..رشونو با این نت ک.ی.ر.ی
farshin.rezaei
23-02-2020, 02:41
تو این مملکت توفیری نمیکنه اینترنت از کجا بگیری
در هر حالت یه نقصی در سرویس دهی خواهد بود
مخابرات کیفیت پائین, قیمت پائین, مصرف حجم بالا با وجود مصرف پائین(حجم دزدی) البته اگه یادتون باشه تا قبل از اینکه مخابرات تحت اختیار ارگان خاصی بصورت مشهود
قرار بگیره دائم خبر زیان دهی و ورشکستگی اعلام می کرد و بعد یکباره تمام اخبار منفی مالی منتفی شد
با این حال تمام گذار زیر نظر مخابرات و همان ارگان به الباقی توزیع میشه پس انتظار خاصی نمیشه داشت
اغلب در یک زمره قرار دارند
تفاوت موجود بدلیل بروز تر بودن تجهیزات شرکت های تابعه هست و چیزی بیش از این نیست(از ماخذ, بستر تا واگذاری به مشتری نهائی وابسته به مخابرات هست)
dadash42
23-02-2020, 11:01
دو مشکل اصلی اینترنت ما فیلترینگ و پهنای باند است
این دو تا با هم عامل کندی باز کردن سایت ها و کاربری اینترنت هستن
تمام اینترنت وطن نهایتا از زیر ساخت مخابرات عبور میکنه, فرقی نداره کدوم شرکت
از لحاظ کیفیت و ثبات مخابرات از بقیه بهتره, ولی از لحاظ قیمت و حجم ته جدول
فیبر نوزی و vdsl سرعت عالی دارند, تا 100mbps
ولی بخاطر فیلترینگ و پهنای باند حداقل 10 یا 20 برابر وقت برای باز کردن سابت نسبت به کشورهای پیشرفته
سلام دوستان نت من الان 128 شده 11 روز از ماه جدید گذشته قبض به روز 46 هزارتومن هست سرویس 8 مگ با حجم 380 گیگ دارم اما حجم ماه جدید سیستم به من نداده حجم ماه قبل استفاده میکردم حالا نت من محدود کرده و حجم ماه جدید نمیده میخواستم بدونم شما هم این مشکل دارید؟
اگه کسی داشته این مشکل بگه چه جور میشه حلش کرد تشکر
کسی حجمش به ماه بعد منتقل شده ؟ اگه آره چه سرویسی دارید ؟ سرویس من 25 ماه بسته شده رفته ماه بعد همیشه سر خود تاریخ تمدید حساب میشد اما حجمم تموم شده بود متوجه نشدم حجم رو انتقال میدن یا نه
برا منم همین شما درست کردید ؟ نت من محدود کردن
Hosseinymy
25-02-2020, 18:47
برای شما هم این پیامک اومده؟
مشتری گرامی به دلیل به روز رسانی زیرساخت های اینترنت پرسرعت مخابرات منطقه تهران، از تاریخ 98/12/07 لغایت 98/12/09، احتمال دارد سرویس شما با اختلال مواجه شود. از همراهی شما سپاسگزاریم. شرکت مخابرات ایران
Hamed-M1
25-02-2020, 20:26
برای شما هم این پیامک اومده؟
مشتری گرامی به دلیل به روز رسانی زیرساخت های اینترنت پرسرعت مخابرات منطقه تهران، از تاریخ 98/12/07 لغایت 98/12/09، احتمال دارد سرویس شما با اختلال مواجه شود. از همراهی شما سپاسگزاریم. شرکت مخابرات ایران
بله اومده.
blackbird
26-02-2020, 04:18
برا منم همین شما درست کردید ؟ نت من محدود کردن
یکی از دوستان نوشته بود که حجم از این به بعد به ماه بعد منتقل میشه نمیسوزه من می خواستم بدونم برای کسی این انفاق افتاده پشتیبانی که گفت همچین چیزی نیست و هر چی حجم بمونه پایان ماه میسوزه.
یکی از دوستان نوشته بود که حجم از این به بعد به ماه بعد منتقل میشه نمیسوزه من می خواستم بدونم برای کسی این انفاق افتاده پشتیبانی که گفت همچین چیزی نیست و هر چی حجم بمونه پایان ماه میسوزه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/news/details/772
amin_pwa
26-02-2020, 11:15
دوستان عزیز مراقب حجم اینترنتتان باشید، من تازه 6 ماه که خط جدید تلفن گرفتم و از همون روز اول روش اینترنت یک شرکت دیگه رو غیر مخابرات فعال کردم، اینترنت شرکت مورد نظر بعد 2 روز وصل شد و هنوزم که هنوزه از اینرتنت و تنظیمات مورد نظرش استفاده می کنم !
ولی در عین ناباواری هر ماه واسم از طرف مخابرات پیامک می اومد که :
مشتری گرامی تلفن شماره - به بیش از 80 درصد سقف مجاز در نظر گرفته شده، رسیده است، لطفا در اسرع وقت برای جلوگیری از قطع شدن تلفن خود، نسبت به پرداخت صورتحساب به روز تلفن ثابت از طریق پرداخت با *2020#، تماس با 2000 و یا سایت شرکت به ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام فرمایید. شرکت مخابرات ایران
و
مشترک - تلفن شما به دلیل کارکرد زیاد طی چند ساعت آینده قطع خواهد شد. برای جلوگیری از قطع تلفن، از طریق سامانه 2000 و یا مرکز مخابراتی اقدام نمایید.
هر ماه مبلغ حدود 89 هزارتومان واسم قبض می اید.
بعد کلی رفتن به مخابرات شهر تهران که به خدا من از شما اینترنت ندارم اینا چیه واسم دارین قبض می زنین باور نمی کردند تا بالاخره رمان وصل تلفنم رو دیدن و دیدن که روش یک شرکت دیگه خدمات اینترنت میده بعد میگن نه این اصلا امکان نداره که روی یک خط بیش از یکی سرویس دهنده اینترنت بده !
میگن حتما خطای نرم افزاره !
موندم این که مثلا هر ماه به اشتباه واسم قبض اینترنت بیاد درست ولی اینکه هر ماه در کنارش اخطار استفاده زیاد از حجم اینترنت میاد رو کجی دلم جا بدم !
خلاصه دوستان مراقب کم فروشی حجم توسط مخابرات باشین.
P.30.MAN
26-02-2020, 13:58
فکر نکنم بدتر از مخابرات شرکت دیگه ای وجود داشته باشه.
هفته پیش اینترنت رو تمدید کردم الان پیغام میده روزهای مجاز شما به پایان رسیده!! وارد پنل نمیشه شد و پشتیبانی هم ظاهرا تعطیل کردن رفتن چون بوق اشغال میزنه!!
این دومین ماهه که از مخابرات میگیرم و بعد از تموم شدن این ماه سرویس رو جمع میکنم میرم همون td-lte رو استفاده میکنم.
djkavehtnt
28-02-2020, 12:57
از دوستانی که طرح رنگین نت دارن
الان چند روزه که از حجم شبانه اصلا استفاده نمیشه و تمام مصرف به صورت روزانه محاسبه میشه
آیا برای شما هم همین طور شده ؟
سلام
آقا ما اینترنت مخابرات داریم و جالبه الکی حجمش تموم میشه درحالی که وایرلس مودم همیشه خاموشه و با lan به یک سیستم که کاملا تحت کنترل هستش که یه وقتی دانلود اضافه نکنه
کلا مصرف اینترنت من توی یک ماه 3 گیگ نیست بعد اون وقت 26 ام اینترنتم تموم شد :weird: قبلا همیشه دوم هر ماه تمدید میشد حجمش الان میگن شانزدهم تمدید میشه جریانش چیه ؟ اینا چرا واسه خودشون الکی قرار داد می بندن؟ ما که درخواست ندادیم ؟
قبلا اینترنت من 256 کیلوبیت نامحدود بود بعد از تابستون به بعد خودشون ورداشتن حجمیش کردن با سرعت 512 کیلوبیت ..
برای شما هم الکی حجمش تموم میشه ؟ مسخرشو در آوردن شیطونه میگه برم به پدر بگم که کلا اینترنت مخابرات رو جمع کنه و ایرانسل بگیرم
زنگ زدم به 2020 بر میگرده میگه خب مصرف داشتین بهشون میگم من مصرفم اینقدر نبوده الکی تموم شده بازم گفتن خب خودتون مصرف کردید (اصلا یارو حرف تو گوشش نمیرفت ) خلاصه سرتونو درد نیارم برگشتم با عصبانیت بهش گفتم اینترنت درست و حسابی که نمیدید حجم رو که الکی میدزدید سر ماه هم که میرسه پولشو کامل میخواید و اون وقت ادعا هم دارید که اینترنت خوبی میدید ؟ بعدش گوشی رو کوبیدم و قطع کردم و الکی اعصابمونو خورد کردیم
برای شمام این داستان هارو داره؟
blackbird
28-02-2020, 23:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/news/details/772
حوب برای کسی این اتفاق افتاده ؟ پس چرا پشتیبانی تهران یه جوری با تمسخر صحبت میکنه که همچین چیزی نیست. این همه کاربر اینجا کسی حجم ماه پیش براش اضافه شده ؟ من 25 ماه فاکتورم بشته شد اما تمدیدم سر همون تاریخ قبل انجام شد حجم هم تموم شده بود نمیشد فهمید چیزی رفته ماه بعد البته خبر که زده از 25 ماه هر چی بمونه میره برای دوره بعد که برای من نرفته بود. شاید برای ماه بعد این اتفاق یبفته همه چیز مخابرات باید صبر کرد تجربه کرد.
حوب برای کسی این اتفاق افتاده ؟ پس چرا پشتیبانی تهران یه جوری با تمسخر صحبت میکنه که همچین چیزی نیست. این همه کاربر اینجا کسی حجم ماه پیش براش اضافه شده ؟ من 25 ماه فاکتورم بشته شد اما تمدیدم سر همون تاریخ قبل انجام شد حجم هم تموم شده بود نمیشد فهمید چیزی رفته ماه بعد البته خبر که زده از 25 ماه هر چی بمونه میره برای دوره بعد که برای من نرفته بود. شاید برای ماه بعد این اتفاق یبفته همه چیز مخابرات باید صبر کرد تجربه کرد.
درود
من فکر کنم این ماهو باید صبر کنیم تا نتیجه مشخص بشه
مثلا شارژ حجم من 2 ساله 22 ام هر ماه بوده این ماه شد 2 هر ماه
نتیجه گرفتم که همه را یکسان کردن که بتونن قانون را اعمال کنن
به نظرم آخر ماه وضعیت مشخص میشه
درود
من فکر کنم این ماهو باید صبر کنیم تا نتیجه مشخص بشه
مثلا شارژ حجم من 2 ساله 22 ام هر ماه بوده این ماه شد 2 هر ماه
نتیجه گرفتم که همه را یکسان کردن که بتونن قانون را اعمال کنن
به نظرم آخر ماه وضعیت مشخص میشه
سلام
خوب شد شمارو پیدا کردم :D
شما هم دیدین از این حجم دزدی هاشون ؟ متن بالا رو که نوشتم بی زحمت میشه بخونید و به سوألات من جواب بدید والا من دیگه عقلم از دست این مخابرات قد نمیده
dadash42
29-02-2020, 11:13
شاید ویروس کرونای کارمندان مخابرات به کامپیوتر شون منتقل شده, سیستم بهم زده
سلام
خوب شد شمارو پیدا کردم :D
شما هم دیدین از این حجم دزدی هاشون ؟ متن بالا رو که نوشتم بی زحمت میشه بخونید و به سوألات من جواب بدید والا من دیگه عقلم از دست این مخابرات قد نمیده
درود
مخلصیم
من حجم دزدی ندارم . به نظرم تست کنین و ریز مصرف را از سایت ببینید
و سیستمی که فرمودید محدودیت داره که مصرف بی جایی انجام نشه بازم چک کنین
آپدیت ها و سرویسهایی هست که از اینترنت استفاده میکنن ... فایروال دارید یا نه
و میتونید روی سیستمتون هم نرم افزارهای اندازه گیری مصرف اینترنت نصب کنید
و چک کنین با مصرف پنل میخونه یا نه . میشه با یکم بررسی موردی که مصرف میکنه را پیداش کرد
الان کوچکترین برنامه ها هم به اینترنت وصل میشند
dadash42
29-02-2020, 11:43
درود
مخلصیم
و چک کنین با مصرف پنل میخونه یا نه . میشه با یکم بررسی موردی که مصرف میکنه را پیداش کرد
wifi یادتون نره, همسایه تمام حجم یکساله دوستم تو دو هفته خورد
wifi یادتون نره, همسایه تمام حجم یکساله دوستم تو دو هفته خورد
درود
دوستمون فرموده بودن که وای فای کلا قطع هست و استفاده نمیکنن
برای همین بنده ذکر نکرده
با تشکر
djkavehtnt
29-02-2020, 14:28
از دوستانی که رنگین نت مخابرات دارن ، به پنلتون حتما یه سر بزنید
چون مخابرات سیستم هاش رو آپدیت کرده و توی ساعات شبانه هم از حجم روزانه تون مصرف میشه ....
اگه حجم شبانه تون دست نخورده و کامله حتما به پشتیبانی تیکت بزنید تا درستش کنن
درود
مخلصیم
سلام
آقا مصرف با پنل اصلا نمیخونه من نرم افزار اندازه گیری روی سیستمم دارم و کلا مصرف من 1 گیگ هست و اما الان حجمم تموم شده و سرعت اومده روی 128
اسکرین شات گرفتم ببرم مخابرات بینیم داستان چیه
سیستم رو کاملا مطمئن هستم که مصرف اضافی اینترنت نداره
موفق باشید
میگه تو3 روز من 42 گیگ مصرف کردم نت داخلی که خارجیش میشه 10 گیگ
من کلا 2 تا فیلم 1 گیگ دانلود کردم با 5 ساعت تلگرام بودم چه جور 10 گیگ مصرف شده؟
دزد بازار هست کشور نیست که
blackbird
01-03-2020, 10:54
من چند بار چک کردم با یک سیستم روی لن و همه چی قطع وای فای قطع و سیستم کاملا آپدیت و آنتی ویروس بروز شده بدون برنامه ای که پشت زمینه دانلود کنه ، مخابرات حجم رو زیاد کم میکنه مقدارش هم کم نیست، احتمالا به نحوه محاسبه زیر ساخت تقسیم پهنای باند ربط داره که میشه عمدی باشه یا باگ به هر حال حتی اگه نخوان هزینه کنن درستش کنن و یا بگیریم که بلد نیستند خوب میشه فهمید نسبت خطا رو و حجم رو اضافه بدن که این برمیگرده به گردت کلفتی مخابرات و انحصار داشتن در خیلی جاها و عدم پی گیری مصرف کننده
mohammad_s7201
01-03-2020, 11:28
سلام. من همین الان سرویسمو شارژ کردم، یک ماهه خریدم ولی تعداد روزهای باقی مانده رو زده 28 روز !!!!
کسی میدونه چرا اینطوریه؟؟
dadash42
01-03-2020, 12:16
سلام. من همین الان سرویسمو شارژ کردم، یک ماهه خریدم ولی تعداد روزهای باقی مانده رو زده 28 روز !!!!
عجیب :biggrin:
عوضش حجم شاید تا آخر ماه اینجوری برسه و میتونی ماه بعدی دو روز زودتر شروع کنی :)
Hossein jabbar
01-03-2020, 12:57
داش ماله مام اینجوریه اون روزی که خریدی و امروزم 2 روز میشه دیگه مخابرات اون روزی که خریدی حساب میکنه:thumbsdow
موفق باشید:»
mohammad_s7201
01-03-2020, 13:38
داش ماله مام اینجوریه اون روزی که خریدی و امروزم 2 روز میشه دیگه مخابرات اون روزی که خریدی حساب میکنه:thumbsdow
موفق باشید:»
امروز خریدم. این احمقا به جای اینکه 30 روز حساب کنن تا 11 ام ماه بعد حساب میکنن و چون اسفند 29 روزه است پس یه روز کم میاد
از دوستانی که رنگین نت مخابرات دارن ، به پنلتون حتما یه سر بزنید
چون مخابرات سیستم هاش رو آپدیت کرده و توی ساعات شبانه هم از حجم روزانه تون مصرف میشه ....
اگه حجم شبانه تون دست نخورده و کامله حتما به پشتیبانی تیکت بزنید تا درستش کنن
داداش برای شما الان درست حساب میکنه؟ من 2 تا تیکت زدم, اولی میگه مشکلی وجود نداره. دومی هم میگه اختلال کلی و در دست بررسی هست. :eh:
nimahandsomboy
01-03-2020, 17:21
دوستان من وارد پنل کاربری میشه
برای اینکه دقیق بدونم چقدر حجم دارم و چقدر مصرف کردم کجا باید برم؟؟
فقط یه دایره نشون داده همین..دقیق نشون نداده
برای من 512 یک ماهه غیر حجمی ماهانه 40 گیگ زده
میخوام تاریخشو بدونم از چه تاریخی تا چه تاریخی
djkavehtnt
01-03-2020, 18:09
داداش برای شما الان درست حساب میکنه؟ من 2 تا تیکت زدم, اولی میگه مشکلی وجود نداره. دومی هم میگه اختلال کلی و در دست بررسی هست. :eh:
برای من الان 6 روزه که شبانه محاسبه نمیشه و حجم شبانه ام هم کاملا پره و دست نخورده و فقط از روزانه ام کم می کنه
2 تا تیکت هم زدم و هر سری گفتن در حال بررسی هست
چند نفر دیگه از دوستانم هم همین مشکل رو دارن
اونا هم زنگ زدن 2020 و مخابرات گفته که به زودی بررسی می کنن
امیدوارم با گزارش ها مشکل زودتر حل بشه
سلام دوستان من اینترنت مخابرات دارم ولی یه مشکل دارم اینکه همش تایم اوت میده مثلا اگه 10 دقیقه وصله دو دقیقه تایم اوت میده هر کار کردم مشکلم حل نشده کسی راهکاری داره من انجام بدم و زنگ هم زدم 2020 گفت مشکلی نداری همه چی اوکیه :thumbsdow
در مورد مشکل حجم دزدی بگم:
برای مثال :
من قبلا که یه بازی فوتبال میدیم اگه 720p بود 2-2.5 گیگ مصرف میشد.
حتی گاهی کمتر از 2 گیگ مثلا 1.7 تا 1.8
اگه 1080p بود حدود 3-3.5 گیگ میشد.
امروز یه فوتبال دیدم بدون حاشیه فقط خود بازی که نهایت 100 دقیقه شد
مصرفم 6 گیگ شده!!!
یه ربع اول بازی 1080p بود بقیه اش 720p
من تقریبا هیچوقت 90 گیگ در ماه رو پر نمیکردم و 20-25 گیگم میسوخت
ولی الان کم میارم! گاهی مجبورم صرفه جویی کنم! :wac:
محمد7966
01-03-2020, 20:43
دوستان من وارد پنل کاربری میشه
برای اینکه دقیق بدونم چقدر حجم دارم و چقدر مصرف کردم کجا باید برم؟؟
فقط یه دایره نشون داده همین..دقیق نشون نداده
برای من 512 یک ماهه غیر حجمی ماهانه 40 گیگ زده
میخوام تاریخشو بدونم از چه تاریخی تا چه تاریخی
تو همون پنل قسمت پشتیبانی گزینه ریز مصرف داره
hellbrain666
01-03-2020, 20:44
مگه قرار نبود حجم به ماه بعد منتقل بشه؟ :thumbsdow
در مورد مشکل حجم دزدی بگم:
برای مثال :
من قبلا که یه بازی فوتبال میدیم اگه 720p بود 2-2.5 گیگ مصرف میشد.
حتی گاهی کمتر از 2 گیگ مثلا 1.7 تا 1.8
اگه 1080p بود حدود 3-3.5 گیگ میشد.
امروز یه فوتبال دیدم بدون حاشیه فقط خود بازی که نهایت 100 دقیقه شد
مصرفم 6 گیگ شده!!!
یه ربع اول بازی 1080p بود بقیه اش 720p
من تقریبا هیچوقت 90 گیگ در ماه رو پر نمیکردم و 20-25 گیگم میسوخت
ولی الان کم میارم! گاهی مجبورم صرفه جویی کنم! :wac:
سلام
دقیقا مشکل منم همینه حجمم همش دزدیده میشه
قبلا مصرف من خودشو میکشت ماهی 2 تا 3 گیگ بود الان روی 10 حتی کمم میارم :thumbsdow
با نرم افزار کل مصرف کامپیوترم کلا 2 گیگ هست ولی تو پنل در عرض 10 روز حجمم الکی تموم شد درحالی که 480 مگابایت مصرف کرده بودم.....:sad: زنگ زدم با لحنی که انگار از من طلب داشت گفت خوب خودت مصرف کردی ..
الان سرعتم شده 128 کیلوبیت و سر این ماه اگر ادامه داشته باشه تصمیم دارم جمعش کنم و برم روی ایرانسل و همراه اول و...
موفق باشید
dadash42
01-03-2020, 23:50
سلام دوستان من اینترنت مخابرات دارم ولی یه مشکل دارم اینکه همش تایم اوت میده مثلا اگه 10 دقیقه وصله دو دقیقه تایم اوت میده هر کار کردم مشکلم حل نشده کسی راهکاری داره من انجام بدم و زنگ هم زدم 2020 گفت مشکلی نداری همه چی اوکیه :thumbsdow
تو عکس همه چی ok هست, چهار ساعت وصله
تو قسمت wan اونجا تنظیمات برای time out و فلان پیدا میشه
شاید اونجا یادت رفته گزینه قطع نشدن اینترنت در زمان غیره فعال بودن انتخاب کنی
تو عکس همه چی ok هست, چهار ساعت وصله
تو قسمت wan اونجا تنظیمات برای time out و فلان پیدا میشه
شاید اونجا یادت رفته گزینه قطع نشدن اینترنت در زمان غیره فعال بودن انتخاب کنی
خیلی عجیبه من همش تایم اوت دارم الکی نوشته چهار ساعت وصله . هی قطع و وصل میشه متاسفانه نمیشه هیچ کاری کرد چون تایم اوتش حداقل 1 دقیقه طول میکشه تا وصل شه اگه لحظه ای بود مشکلی نداشتم
اون تنظیماتی که گفتی کجای مودم هست که بزنم قطع نشدن اینترنت در زمان غیر فعال بودن؟؟
خیلی عجیبه من همش تایم اوت دارم الکی نوشته چهار ساعت وصله . هی قطع و وصل میشه متاسفانه نمیشه هیچ کاری کرد چون تایم اوتش حداقل 1 دقیقه طول میکشه تا وصل شه اگه لحظه ای بود مشکلی نداشتم
اون تنظیماتی که گفتی کجای مودم هست که بزنم قطع نشدن اینترنت در زمان غیر فعال بودن؟؟
اگه تنظیمات مودم و وای فای و غیره با بلد هستید
میتونید یکبار هم مودم را ریست کنید
dadash42
02-03-2020, 11:07
تو wan menu پیدا میشه, تو گزینه های اینترنت
بنظرم مشکلت از جایی دیگست
چون عکس مودم کاملا ok هست و چهار ساعت وصله, خط عالیه بدون مشکل
شاید pc یا گوشی از wifi جدا میشن؟
کجا اخطار time out گرفتی؟ روی laptop ؟ در حال دانلود؟
اگه تنظیمات مودم و وای فای و غیره با بلد هستید
میتونید یکبار هم مودم را ریست کنید
مودم رو ریست کردم درست نشد متاسفانه
تو wan menu پیدا میشه, تو گزینه های اینترنت
بنظرم مشکلت از جایی دیگست
چون عکس مودم کاملا ok هست و چهار ساعت وصله, خط عالیه بدون مشکل
شاید pc یا گوشی از wifi جدا میشن؟
کجا اخطار time out گرفتی؟ روی laptop ؟ در حال دانلود؟
تایم اوت رو تو پی سی می میگیرم یعنی کلا اینترنت من قطع میشه چه با گوشی و چه کامپیوتر . به کامپیور با دانگل وای فای وصلم و گوشی هم وای فای گوشی و هر دو قطع میشه و تایم اوت میده .
پینگ رو هم اینجوری میگیرم با پی سی ping 4.2.2.4 -t
اینم تنظمیات مودم چیزی به نام تایم اوت نمیبینم
dadash42
02-03-2020, 14:38
تایم اوت رو تو پی سی می میگیرم یعنی کلا اینترنت من قطع میشه چه با گوشی و چه کامپیوتر . به کامپیور با دانگل وای فای وصلم و گوشی هم وای فای گوشی و هر دو قطع میشه و تایم اوت میده .
پینگ رو هم اینجوری میگیرم با پی سی ping 4.2.2.4 -t
اینم تنظمیات مودم چیزی به نام تایم اوت نمیبینم
تنظیمات درسته, always on فعاله
تو system log اطلاعاتی از time out ها ثبت میشه, ببین چی نوشته
djkavehtnt
03-03-2020, 16:29
دوستان سرعت اینترنت بین الملل شما هم 128 شده ؟ :/
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.