PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

shahryar84
25-08-2015, 05:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GHAGHALEELEE
25-08-2015, 07:00
آقا این حداقل تبادل ترافیک ماهیانه که جلو 512 نامحدود زده تو سایت tct الان اجرا میشه؟

سلام
دوستان لطفا درباره این حداقل تبادل ترافیک ماهانه که مقابل تعرفه های نامحدود نوشته توضیح بدید.
منظورتون این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست ؟ اگر منظورتون همین پیج باشه که این چیزه جدی نیست به دو دلیل :
از خیلی وفت پیش هست و ما هم دانلود میکنیم و نتمون محدود نشده و هزینه اضافی هم نیومده
دوم هم اینکه ننوشته حداکثر نوشته حداقل یعنی حداقل 9 گیگ رو برات تضمین میکنه.

ejbaree
25-08-2015, 07:57
آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت مخابرات داره!؟
به خودشون زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟

- - - Updated - - -

آقا کسی از برج های یاس ( دریاچه چیتگر ) اینترنت مخابرات داره!؟
به خودشون زنگ میزنم میگن نمیشه فیبر نوریه...ولی یه شرکتی تو ساختمون با قیمت خون باباشون دارن adsl میدن!!!!!!!!!!!!؟

Setareh 2006
25-08-2015, 09:35
مخابرات آی پی کم داره و برای همین موقع وصل شدن به اینترنت در ساعات ترافیک ، وصل شدن به اینترنت مقداری طول می کشه
بعضی مواقع هم میشه که حتی 5 دقیقه هم منتظر باشید تا اینترنت وصل بشه (معمولا در روز های جمعه)

ببخشید من اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه . میشه بگین منظورتون از اینکه مخابرات آی پی کم داره یعنی چی ؟

- - - Updated - - -

عزیز این مشکل خیلی وقته بوده

من تا چند وقت پیش این مشکل رو نداشتم و بعد از روشن شدن چراغ adsl ، چراغ اینترنت بعد از چند لحظه بلافاصله روشن میشد اما الان مدتیه که حدود 5-6 دقیقه طول می کشه تا چراغ اینترنت روشن بشه .

djkavehtnt
25-08-2015, 11:17
1) ببخشید من اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه . میشه بگین منظورتون از اینکه مخابرات آی پی کم داره یعنی چی ؟

- - - Updated - - -

2) من تا چند وقت پیش این مشکل رو نداشتم و بعد از روشن شدن چراغ adsl ، چراغ اینترنت بعد از چند لحظه بلافاصله روشن میشد اما الان مدتیه که حدود 5-6 دقیقه طول می کشه تا چراغ اینترنت روشن بشه .

1) هر وقت که شما مودمتون رو روشن می کنید و می خواهید به اینترنت وصل شوید یک آی پی نیاز دارید . و چون آی پی آدرس های مخابرات کمتر از تعداد مشترکان مخابرات است ، برای همین طول می کشد تا آی پی خالی شود . یعنی یک نفر که از اینترنت مخابرات استفاده می کند باید مودم خود را خاموش کند تا شما جایگزین آن فرد شوید و بتوانید به اینترنت وصل شوید

2) به دلیل کمبود آی پی است که هر بار حدود 5-6 دقیقه طول می کشه تا مودم وصل بشه ، چون باید مودم دنبال یک آیپی خالی بگرده

MR.MAHMOOD
26-08-2015, 14:26
من الان سرویس یک مگ با حجم سه گیگ دارم راهی داره سرویس پنج گیگ دو مگ رو
از طریق خود سایت بگیرم

akhoda
26-08-2015, 14:39
من الان سرویس یک مگ با حجم سه گیگ دارم راهی داره سرویس پنج گیگ دو مگ رو
از طریق خود سایت بگیرم
برای ارتقا تو پنل کاربری یه همچین امکانی هست اما از ۲۰۲۰ هم میتونید بپرسی برای اطمینان

mgha
26-08-2015, 21:18

تو اون لینک مخابرات زده برای مشتریان تجاری. پس به خونگی نمیدن نه ؟؟

shahryar84
26-08-2015, 21:24
"… و همچنين كسب و كارهاي تجاري خانگي"
که با نامه معرفی شرکت هم حله

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

mgha
26-08-2015, 21:48
"… و همچنين كسب و كارهاي تجاري خانگي"
که با نامه معرفی شرکت هم حله

خب این نامه معرفی شرکت چی باید نوشته شده باشه توش دقیقا ؟؟

djkavehtnt
27-08-2015, 00:49

مشترکان مخابرات برای دریافت اینترنت با سرعت 16 مگ هیچ نیازی به گرفتن نامه از هیچ شرکتی ندارند
مخابرات برای تمام مشترکان خانگی معمولی اینترنت با سرعت 16 مگابیت بر ثانیه ارائه می کند
جزئیات بیشتر را در لینک زیر ببینید

mgha
27-08-2015, 11:18
من امروز رفتم درخواست دادم برای ارتقا به 5 مگ (Up to 10M) گفتن هفته دیگه فعال میشه.

reza2700
27-08-2015, 12:19
من امروز رفتم درخواست دادم برای ارتقا به 5 مگ (Up to 10M) گفتن هفته دیگه فعال میشه.
نامحدود بودی؟؟؟

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

Vahid67
27-08-2015, 13:01
بچه ها این قضیه کنسل شدن خط های نامحدود به کجا رسید ؟؟ من 512 نامحدود دارم ...

mgha
27-08-2015, 13:04
نامحدود بودی؟؟؟

نه 2 مگ 5 گیگ داشتم.

shahryar84
27-08-2015, 13:55
مدرک چیزی نخواستند؟
میشه یه تست بگذارید

mgha
27-08-2015, 14:18
مدرک چیزی نخواستند؟
میشه یه تست بگذارید

هنوز که ارتقا ندادن. گفتن هفته دیگه اعمال میشه. امروز پنجشنبه بود اینم من با کلی بحث گرفتم. مودم نداشتن بدن میگفتن فعلا ارائه نمیکنیم رفتم با مسئولش صحبت کردم گفتم من فقط ارتقا میخوام مودم هم لازم ندارم. برام این رو زد تو سیستم گفت هفته دیگه فعال میشه. هر وقت فعال شد تست میگیرم میزارم براتون.

reza2700
27-08-2015, 15:21
هنوز که ارتقا ندادن. گفتن هفته دیگه اعمال میشه. امروز پنجشنبه بود اینم من با کلی بحث گرفتم. مودم نداشتن بدن میگفتن فعلا ارائه نمیکنیم رفتم با مسئولش صحبت کردم گفتم من فقط ارتقا میخوام مودم هم لازم ندارم. برام این رو زد تو سیستم گفت هفته دیگه فعال میشه. هر وقت فعال شد تست میگیرم میزارم براتون.
دمت گرم فعال شد تست بزار ببینیم اگه ارزش داره بریم فعال کنیم

dvb_hamed
28-08-2015, 23:49
3 روزه طرح شگفت انگیز گرفتم.راس ساعت 1.05 تا 1.10 دیسکانکت میشه و بعد دوباره کانکت میشه.برای همه اینجوریه؟

mgha
29-08-2015, 08:32
خب برای من امروز افزایش سرعت اعمال شد. تو مودم که زده 8 مگ دیگه خطم بیشتر ازاین نمیکشه الان وضع نویز هم داغونه.

این تست Speedtest

اینم سرعت دانلود یه فایل از سرور خودم با IDM

Tehranshahr
29-08-2015, 12:23
خب برای من امروز افزایش سرعت اعمال شد. تو مودم که زده 8 مگ دیگه خطم بیشتر ازاین نمیکشه الان وضع نویز هم داغونه.

این تست Speedtest

تک کانکشن ساعت 11به بعد زیر 100 حتی 50 با سرور خارجی

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

shahryar84
29-08-2015, 12:25
مگه تا ۱۰مگ نیست! چرا رو ۸مگ بستند؟
SNRخططون چنده ؟

این تست Speedtest

- - - Updated - - -

SNRخططون چنده ؟

این تست Speedtest

amin_v30
29-08-2015, 12:27
این طرح 16 مگ، دانلود رایگان شبانه هم داره؟
اگه داره از چه ساعتی تا چه ساعتی؟

mgha
29-08-2015, 12:46
SNRخططون چنده ؟

- - - Updated - - -

SNRخططون چنده ؟

خط من داغونه الان نویز خط رو 7 هستش. کلا خط من بیشتر از این نمیکشه وگرنه بالاتر هم باید بره.

vivabarca
29-08-2015, 13:38
میان دوره من برای اولین بار بالای 50 تومن اومد. در حالی که نه ارتقای نت داشتم (512) نه تماس تلفنی ها غیر معمول بوده. حس میکنم مصرف منصفانه دارن اجرا می کنن و دیگه خبری از نامحدود بودن نیست :n29:

armin4
29-08-2015, 14:56
سلام دوستان الان طرح کمپین تابستانه به چه صورته هنوزم میدن یا نه؟؟ هزینه باید یکجا پرداخت کرد یا هرماه ؟؟؟ دانلود شبانه همون سرعت تو روز هست؟؟؟

DarkLords
29-08-2015, 17:25
میان دوره من برای اولین بار بالای 50 تومن اومد. در حالی که نه ارتقای نت داشتم (512) نه تماس تلفنی ها غیر معمول بوده. حس میکنم مصرف منصفانه دارن اجرا می کنن و دیگه خبری از نامحدود بودن نیست :n29:بیخودی جو ندید، من 2 مگابیت دارم و همیشه برای میان دوره بیشتر هزینه رو میگیرن. مثلا 150 مبلغ قبض باشه 100 میگیرن تو میان دوره باقیشو با قبض میگیرن. هیچ وقت هم نمیان بدون اطلاع اجرا کنن و برا خودشون دردسر درست کنن. فعلا خبری نیست.البته اگه ملت حاظر در صحنه با شایعه سازی راه رو براشون هموار نکنن :|

sad1000
29-08-2015, 18:22
انشالله که مصرف منصفانه اجرا بشه و طرح های نامحدود حذف بشن شما تهرانی هم مثله دیگر استان ها بشید. ما که اصلا نامحدود نداریم .

vivabarca
29-08-2015, 18:33
بیخودی جو ندید، من 2 مگابیت دارم و همیشه برای میان دوره بیشتر هزینه رو میگیرن. مثلا 150 مبلغ قبض باشه 100 میگیرن تو میان دوره باقیشو با قبض میگیرن. هیچ وقت هم نمیان بدون اطلاع اجرا کنن و برا خودشون دردسر درست کنن. فعلا خبری نیست.البته اگه ملت حاظر در صحنه با شایعه سازی راه رو براشون هموار نکنن :|

وقتی میان دوره بالای 50 تومن میشه تماس میگرن که حتما باید پرداخت بشه، شما 2 مگ هست سرعتت مشخصه همیشه حساب میان دورت بالای 50 تومن میشه و باید پرداخت کنی. ولی کسی که 512 هست اینترنتش در حالت معمول بیشتر از 50 تومن نمیشه میان دوره و این اولین باره که اتفاق افتاده واسه من. امروز هم تماس گرفتم با 2020 گفتن 20% گرون شده ADSL . حالا باید قبض پایان دوره بیاد و دید که مخابرات چطور بی سروصدا داره ملت رو تیغ میزنه.

Yi Yi
29-08-2015, 20:52
بوسیله ی تلفن 1818 اگر من مثلا هزینه ی 1 سال ADSL رو پرداخت کنم بصورت پیش پرداخت، دیگه رو قبض چیزی نمیاد هزینه ی ADSL واسه یک سال؟

mehryar1973
29-08-2015, 21:46
وقتی میان دوره بالای 50 تومن میشه تماس میگرن که حتما باید پرداخت بشه، شما 2 مگ هست سرعتت مشخصه همیشه حساب میان دورت بالای 50 تومن میشه و باید پرداخت کنی. ولی کسی که 512 هست اینترنتش در حالت معمول بیشتر از 50 تومن نمیشه میان دوره و این اولین باره که اتفاق افتاده واسه من. امروز هم تماس گرفتم با 2020 گفتن 20% گرون شده ADSL . حالا باید قبض پایان دوره بیاد و دید که مخابرات چطور بی سروصدا داره ملت رو تیغ میزنه.
اینترنت مخابرات فعلا تا مشکلاتش حل نشه مفتش گرونه الان بیشتر از ده روزه که سرعت من اومده بین 0 تا 10
و در بهترین حالت ساعتی 40 مگ میگیره(512 نامحدود) تا بحال 5 بار با 2020 تماس گرفتم خودشون گفتن که
بعلت مشکلات با زیر ساخت پهنای باند کم آوردن:n35:
و این شتریه که کم کم با این سیاست مخابرات(یوزر گرفتن بیش از حد بدون ارتقای پهنای باند و امکانات) در همه مراکز مخابراتی میخوابه حالا ما که منطقه 2 هستیم و یوزر زیادتر داره مخابرات زودتر اینطور شده(یادمه که برای ثبت نام یکی از
دوستان که مرکز بهشتی رفته بودیم چند وقت پیش بخش فروش ADSLاونقدر خلوت بود که من نزدیک بود دو تا شاخ رو سرم سبز شه چون مرکز ما همیشه اینقدر آدم جلوی باجه بود که باید ده دقیقه صبر میکردی...)

mansia
30-08-2015, 00:35
اینترنت مخابرات فعلا تا مشکلاتش حل نشه مفتش گرونه الان بیشتر از ده روزه که سرعت من اومده بین 0 تا 10
و در بهترین حالت ساعتی 40 مگ میگیره(512 نامحدود) تا بحال 5 بار با 2020 تماس گرفتم خودشون گفتن که
بعلت مشکلات با زیر ساخت پهنای باند کم آوردن:n35:
و این شتریه که کم کم با این سیاست مخابرات(یوزر گرفتن بیش از حد بدون ارتقای پهنای باند و امکانات) در همه مراکز مخابراتی میخوابه حالا ما که منطقه 2 هستیم و یوزر زیادتر داره مخابرات زودتر اینطور شده(یادمه که برای ثبت نام یکی از
دوستان که مرکز بهشتی رفته بودیم چند وقت پیش بخش فروش ADSLاونقدر خلوت بود که من نزدیک بود دو تا شاخ رو سرم سبز شه چون مرکز ما همیشه اینقدر آدم جلوی باجه بود که باید ده دقیقه صبر میکردی...)

این مشکلی که شما الان داریو من دو هفته پیش داشتم و الان میشه گفت خوب شده. قبل از من هم تو همین تاپیک بودند که همین مشکل گزارش کردن. گفتنش خیلی جالبه و البته مسخره چون این مشکلات به صورت موج مکزیکی گریبان همرو میگیره. به این علت که من از 2 سال پیش تا حالا این تاپیک روزانه مونیتور میکنم و نکته جالب همینجاست. به این صورت که همیشه یک تعدادی از کاربران همین تاپیک قبل از من به مشکل بر میخورن ولی برای من اون لحظه نتم اوکیه بعد از چند روز برای من هم مشکل دار میشه با یک عده دیگه و برای قبلی ها مشکل حل میشه و بعدش بعد از چند روز برای یک عده دیگه مشکل به وجود میآد و برای ما درست میشه.

دقیقا به صورت موج مکزیکی این قضیه رو 2 ساله که تو این تاپیک دیدم. خیلی مسخرست ولی چیزیه که مدام اتفاق افتاده و میافته. حالا با مشکلات ناخواسته یا به صورت کلی کاری ندارم. با این حساب من تقریبا 2 هفته قبل از شروع دوره مشکلات میدونم که 2 هفته وقت دارم و وقتی مشکلات یک عده دیگه شروع میشه میدونم که کم کم نتم درست میشه.

این تاپیک 1600 صفحه هست. مطمعنا هیچ کس حوصله خوندن فقط 50 صفحشو هم نداره ولی میتونید با دنبال کردن صفحات این مسئله رو کاملا مشاهده کنید.

یک توصیه هم دارم که به صورت تجربی بهش رسیدم. اگر مشکلات دوره ای مخابرات گریبانتونو گرفت بهتر اعصاب و ارامش خودتونو فدای پشتیبانی نکنید. خودش درست میشه بعد از یه مدت (با عرض تاسف از گفتنش ولی حقیقت).

mehryar1973
30-08-2015, 18:39
این مشکلی که شما الان داریو من دو هفته پیش داشتم و الان میشه گفت خوب شده. قبل از من هم تو همین تاپیک بودند که همین مشکل گزارش کردن. گفتنش خیلی جالبه و البته مسخره چون این مشکلات به صورت موج مکزیکی گریبان همرو میگیره. به این علت که من از 2 سال پیش تا حالا این تاپیک روزانه مونیتور میکنم و نکته جالب همینجاست. به این صورت که همیشه یک تعدادی از کاربران همین تاپیک قبل از من به مشکل بر میخورن ولی برای من اون لحظه نتم اوکیه بعد از چند روز برای من هم مشکل دار میشه با یک عده دیگه و برای قبلی ها مشکل حل میشه و بعدش بعد از چند روز برای یک عده دیگه مشکل به وجود میآد و برای ما درست میشه.

دقیقا به صورت موج مکزیکی این قضیه رو 2 ساله که تو این تاپیک دیدم. خیلی مسخرست ولی چیزیه که مدام اتفاق افتاده و میافته. حالا با مشکلات ناخواسته یا به صورت کلی کاری ندارم. با این حساب من تقریبا 2 هفته قبل از شروع دوره مشکلات میدونم که 2 هفته وقت دارم و وقتی مشکلات یک عده دیگه شروع میشه میدونم که کم کم نتم درست میشه.

این تاپیک 1600 صفحه هست. مطمعنا هیچ کس حوصله خوندن فقط 50 صفحشو هم نداره ولی میتونید با دنبال کردن صفحات این مسئله رو کاملا مشاهده کنید.

یک توصیه هم دارم که به صورت تجربی بهش رسیدم. اگر مشکلات دوره ای مخابرات گریبانتونو گرفت بهتر اعصاب و ارامش خودتونو فدای پشتیبانی نکنید. خودش درست میشه بعد از یه مدت (با عرض تاسف از گفتنش ولی حقیقت).

اول از همه تشکر میکنم بابت توجه تون
چیزی که مسلمه اینه که در مورد پشتیبانی با شما موافقم هیچ وقت پشتیبانی نداشته مخابرات...
اما در مورد قسمت های اول صحبت تون من سه سال بیشتره که از مخابرات سرویس دارم بجز از اردیبهشت تا اوایل تیر
که مخابرات رو قطع کردم و از فن آوا گرفتم که اونم منصفانه گزاشت من دوباره برگشتم مخابرات...
تو این سه ساله مخابرات مشکلات زیادی داشته مثلا شب ها یکم سرعت پایین میومد و باید حتما dnsست میکردی
یا در یه مقطعی کمبود شدید IPداشت طوریکه اگر مثلا ساعت دو بعد از ظهر فطع میکدی یهو چند ساعت ممکن بود وصل نشی:n02:
ولی مشکلی که الان دارم ترکیبی از همه این مشکلات بعلاوه افت شدید پهنای بانده که بعلت مشکلات مخابرات با زیر ساخت بوجود اومده مثلا گوگل رو پینگ کنید شب ها ممکنه 70 درصد پکت لاست داشته باشید در صورتیکه اون چند تا ریپلی که میده رو 170 هستش!!! و این یعنی آقایون صد برابر ظرفیت یوزر دارن شاید هم بخاطر اینه که این موج بقول شما مکزیکی رو راه انداختن تا هر چند وقت یکبار یه عده رو بتونن پاسخ گو باشن...
در هر صورت این به معنای کامل کلمه کم فروشی و بها ندادن به یوزر هستش من یه اشتراک وایمکس محدود ازایرانسل دارم
و فعلا با اون میسازم ولی خدا کنه که آقایاون فکر نکنن مردم دور از جون شما مثل تب مالاریا که یه روز میگیره یه روز ول میکنه
به اینم که یه هفته نت داشته باشن و ده روز بقیه رومنتظر بشنینن که درست بشه عادت کردن و گرنه دیگه تا هست همین بساطه!

- - - Updated - - -

Yi Yi
30-08-2015, 21:41
2 مگ شگفت انگیز افتضاح رو چه جوری میشه تبدیل کزد به 5 مگ شگفت انگیز افتضاح؟ تو سایتش گزینه ای نیست.

mansia
30-08-2015, 22:02
اول از همه تشکر میکنم بابت توجه تون
چیزی که مسلمه اینه که در مورد پشتیبانی با شما موافقم هیچ وقت پشتیبانی نداشته مخابرات...
اما در مورد قسمت های اول صحبت تون من سه سال بیشتره که از مخابرات سرویس دارم بجز از اردیبهشت تا اوایل تیر
که مخابرات رو قطع کردم و از فن آوا گرفتم که اونم منصفانه گزاشت من دوباره برگشتم مخابرات...
تو این سه ساله مخابرات مشکلات زیادی داشته مثلا شب ها یکم سرعت پایین میومد و باید حتما dnsست میکردی
یا در یه مقطعی کمبود شدید IPداشت طوریکه اگر مثلا ساعت دو بعد از ظهر فطع میکدی یهو چند ساعت ممکن بود وصل نشی:n02:
ولی مشکلی که الان دارم ترکیبی از همه این مشکلات بعلاوه افت شدید پهنای بانده که بعلت مشکلات مخابرات با زیر ساخت بوجود اومده مثلا گوگل رو پینگ کنید شب ها ممکنه 70 درصد پکت لاست داشته باشید در صورتیکه اون چند تا ریپلی که میده رو 170 هستش!!! و این یعنی آقایون صد برابر ظرفیت یوزر دارن شاید هم بخاطر اینه که این موج بقول شما مکزیکی رو راه انداختن تا هر چند وقت یکبار یه عده رو بتونن پاسخ گو باشن...
در هر صورت این به معنای کامل کلمه کم فروشی و بها ندادن به یوزر هستش من یه اشتراک وایمکس محدود ازایرانسل دارم
و فعلا با اون میسازم ولی خدا کنه که آقایاون فکر نکنن مردم دور از جون شما مثل تب مالاریا که یه روز میگیره یه روز ول میکنه
به اینم که یه هفته نت داشته باشن و ده روز بقیه رومنتظر بشنینن که درست بشه عادت کردن و گرنه دیگه تا هست همین بساطه!

- - - Updated - - -

به خدا همه حرفاتونو قبول دارم. میدونم چی میگین. برای منم شبها مسیبت شده. برای منم این چیزایی که گفتین پیش اومده. این که یوزر بدون حساب کتاب گرفتن که هیچ شکی درش نیست. منم کاربر اینها هستم. ببین به کجا رسوندنم که حتی تلفن برنمیدارم زنگ بزنم چون هیچ وقت با این زنگ زدنهام مشکلمو حل نکردن هیچ تازه طلبکارم شدن.

usermuser
31-08-2015, 11:07
سلام

دوستان من در حال حاضر اینترنت دارم و از لحاظ کیفیت ازش راضیم اما حجم زیادی مصرف میکنم (اینترنت وایرلس)
میخواستم اینترنت مخابرات 256 بگیرم نامحدود حالا میخواستم بدونم که تو سایت مخابرات زده 5 گیگ حداقل
ترافیک مصرفی مثلآ من در یک ماه چقدر استفاده کنم قطع میکنن یا محدود میکنن.؟

البته من اون اینترنت قبلی رو هم دارم فقط برای وبگردی و مشکلات حجمی میخوام در روز از مخابرات استفاده کنم.

در ضمن تایم رایگان هم داره مخابرات؟ از ساعت چند تا چند؟

با تشکر.

Pejii
31-08-2015, 11:42
2 مگ شگفت انگیز افتضاح رو چه جوری میشه تبدیل کزد به 5 مگ شگفت انگیز افتضاح؟ تو سایتش گزینه ای نیست.

نمیشه، سرویس های شگفت انگیز فقط برای تبدیل از سرویس های نامحدود قرار داده شدند.
برای 2 مگ شگفت انگیز، سرویس فعلی شما باید 512 کیلوبیت نامحدود و یا بالاتر باشه.
برای 5 مگ شگفت انگیز، سرویس فعلی شما باید 1 مگابیت نامحدود یا بالاتر باشه.
برای 10 مگ شگفت انگیز، سرویس فعلی شما باید 2 مگابیت نامحدود باشه.

dvb_hamed
31-08-2015, 23:40
دوستان ساعت رایگان شبانه چند تا چنده؟
ساعت 1 و ساعت 7 صبح چرا چند دقیقه دیسکانکت میشیم؟
سایتش ریز کارکرد چرا انقدر مزخرفه؟چطور بفهمم چند گیگ برام مونده

Tenhi
01-09-2015, 10:57
بچه ها این پینگو میگیرید نتیجشو بزارید ؟ ping 95.172.65.1 -n 100

Bensonw3x
01-09-2015, 15:08
دوستان بعد از طوفان دیشب اختلال به وجو نیومده برا شما ؟ برا من خیلی تایم اوت شده !:n37:

farazfar
01-09-2015, 18:32
دوستان من اکثر برنامه هام هیتلر شدن، شما با هیلتریتگ امروز مشکل ندارید؟

Sent from my K016 using Tapatalk

akhoda
01-09-2015, 18:36
معرفی کم فروشان اینترنت :

post98
01-09-2015, 21:34
اشتباه شد.

George Shelly
02-09-2015, 14:18
از اون موقعی که این مردک واعظی و کلا دولت روباه بنفش اومده وضع خیلی بدتر شده !
واقعا به همین راحتی 6 ماه از سال گذشت و هر روز بدتر از دیروز !
در ماه بالای 40 تومن پول نت میدم + حدودا 30 تومن هم پول کاهش پینگ و غیره تا کیفیت یکم بهتر شه که نمیشه که هیچی تازه قطع هم میشه !
تمام بدبختی های مردم ما تو یه لغت 5 حرفی خلاصه میشه ا س . . . !
نابود باد این لغت !

k1ozil
02-09-2015, 14:39
از اون موقعی که این مردک واعظی و کلا دولت روباه بنفش اومده وضع خیلی بدتر شده !
واقعا به همین راحتی 6 ماه از سال گذشت و هر روز بدتر از دیروز !
در ماه بالای 40 تومن پول نت میدم + حدودا 30 تومن هم پول کاهش پینگ و غیره تا کیفیت یکم بهتر شه که نمیشه که هیچی تازه قطع هم میشه !
تمام بدبختی های مردم ما تو یه لغت 5 حرفی خلاصه میشه ا س . . . !
نابود بود این لغت !
4 حرفی :-))

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

DarkLords
02-09-2015, 15:44
انشالله که مصرف منصفانه اجرا بشه و طرح های نامحدود حذف بشن شما تهرانی هم مثله دیگر استان ها بشید. ما که اصلا نامحدود نداریم .

ما هم امیدواریم اینترنت شما کلا قطع بشه چون آدمی که از اینترنت برا پخش تنفرش نسبت به بقیه آدما استفاده میکنه اینترنت نداشته باشه بهتره (آیکون میدل فینگر).

George Shelly
02-09-2015, 16:49
4 حرفی :-))

5 حرفه دوست عزیز قشنگ فکر کن !

k1ozil
02-09-2015, 17:53

- - - Updated - - -

یه کوچولو بی دقتی کردم
حرف( ا ) رو ندیدم
فکرد کردم منظورت سپ..... هست

Yi Yi
02-09-2015, 23:42
داغون کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به جز چند تا سایت معروف. ف-ی-ل-ت-رش-ک-ن ها هم به فنا رفتن.

- - - Updated - - -

داغون کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به جز چند تا سایت معروف. ف-ی-ل-ت-رش-ک-ن ها هم به فنا رفتن.

rezausa2020
03-09-2015, 22:10
آقا چیکار کردن اینترنتو 2روز اینترنتم از 2مگ سرعت (256 کیلو) رسیده به 50 کیلوبایت 100کیلو نهایت
دیروز یکبار مودمو ریست دادم تا 3 ساعت اینترنتم قطع بود
خداییش ماهی 80 تومان فقط پوله نته 20تومن کاهش پینگ و ... ولی هنوزم نت ریده این چه وضعشه
زنگ میزنی 2020 هم میگن مشکل از ماست انگار من گفتم مشکل از منه :|

Ssarshar
03-09-2015, 23:44
دوستان این سرویس جدید مخابرات ( UP to 16m ) ترافیک رایگان شبانه هم داره یا خیر ؟

shahryar84
04-09-2015, 03:31
دوستان این سرویس جدید مخابرات ( UP to 16m ) ترافیک رایگان شبانه هم داره یا خیر ؟
مثل اینکه نداره.

Bensonw3x
04-09-2015, 09:22
چرا فقط سایتای ایرانی باز میشن باز اخه اینا چه مرگشون |:

DarkLords
04-09-2015, 16:23
دیروز جناب وزیر ارتباطات تو تی‌وی میگفت ما جزو ۴ تا کشوری هستیم که ارزونترین اینترنت رو تو دنیا داریم !!!!!!!!!!!

چطور روشون میشه اینجوری دروغ بگن؟!!!
یعنی فکر میکنن ما نمیدونیم چه خبره یا اینجوری با ادب بهمون میگم خفه شید همینی که هست؟!

samuraii40
04-09-2015, 18:26
سرعت ١٦ مگ مخابرات

George Shelly
04-09-2015, 18:52
سرعت ١٦ مگ مخابرات

‍‍‍‍‍‍pingesh چنده ؟

Tehranshahr
04-09-2015, 19:14
سرعت ١٦ مگ مخابرات
سرور خارجی و تایم ظهر به بعد تست بگیرید.

rioman
04-09-2015, 20:49
16 گیگ هم باشه با 5 گیگ ترافیک چیکار میشه کرد؟!

بهادر طلایی
05-09-2015, 00:15
سرعت ١٦ مگ مخابرات
یه عکس از خطط میتونی بزاری ببینم قدرت و نویزش و snr چه قدره

shahryar84
05-09-2015, 00:47
برای من امشب شبانه رایگان با نیم ساعت تأخیر شروع شد! (قطعی و وصلی مودم)

j-f
05-09-2015, 17:04
دیروز جناب وزیر ارتباطات تو تی‌وی میگفت ما جزو ۴ تا کشوری هستیم که ارزونترین اینترنت رو تو دنیا داریم !!!!!!!!!!!

چطور روشون میشه اینجوری دروغ بگن؟!!!
یعنی فکر میکنن ما نمیدونیم چه خبره یا اینجوری با ادب بهمون میگم خفه شید همینی که هست؟!

این وزیر قبلا توی یک برنامه تلویزیونی داشت حرف میزد،مجری پرسید هر لینک stm1 رو که شرکت زیرساخت به فلان قیمت میخره و وارد کشور میکنه، با قیمت چندین برابر بدست مشترک نهایی میرسه. وزیرم گفت نه، خیلی هم ارزونه. الان مردم میتونن هر مگابیت اینترنت رو بخرن 3600 تومن. (قیمت هر گیگ حجم اضافه 3600 تومنه که احتمالا وزیر فکر میکرد یه خط اینترنت نامحدود یک مگابیت 3600 تومنه!)
این وزیر، بنده خدا هنوز فرق پهنای باند و حجم رو نمیدونه یه حرفی میزنه، نباید جدی گرفت، در اولین مصاحبه ای که داشت، از واحد گیگاهرتز بر ثانیه برای پهنای باند استفاده کرده بود!
اما خوب حداقل دید بازتری نسبت به وزرای قبلی داره، همین که به ایرانسل و همراه اول هم مجوز 3g داد خودش خیلیه.

mohammad_87
05-09-2015, 21:38
برای من تلگرام روی گشی خیلی دیر لود میشه و باید چند دقیقه منتظر بمونم تا بدرستی مسیج ها آپدیت بشوند.فکر کردم مشکل به خاطر ویندوزفون هست اما امروز جایی بودم با صبانت تست کردم خیلی سریع وصل و آپدیت شد.فقط با تلگرام اونهم وی گوشی من مشکل دارم.
شما روی گوشی با تگرام مشکل ندارید؟

merikhi
05-09-2015, 21:47
شما روی گوشی با تگرام مشکل ندارید؟

نه من مشکل ندارم. اینترنت مخابرات هم دارم. تلگرام خیلی سریع و بهتر از همه کار میکنه برام

hamidrezaj
06-09-2015, 16:58
سلام دوستان
هزینه ترافیک اضافی که قیمتش

1تا5 گیگ 3600
5تا10 گیگ 2600
بالاتر از 10 گیگ 1600 تومن هست

الان من 12 گیگ اضافه استفاده کنم کل 12 گیگ براساس 1600 تومن حساب میشه یا پلکانی حساب میشه؟
ممنون

Pejii
06-09-2015, 17:41
سلام دوستان
هزینه ترافیک اضافی که قیمتش

1تا5 گیگ 3600
5تا10 گیگ 2600
بالاتر از 10 گیگ 1600 تومن هست

الان من 12 گیگ اضافه استفاده کنم کل 12 گیگ براساس 1600 تومن حساب میشه یا پلکانی حساب میشه؟
ممنون

پلکانی حساب میشه، از اون 12 گیگ اضافه ای که استفاده کردید، 5 گیگش 3600 - 5 گیگش 2600 و 2 گیگ آخری 1600

shahryar84
06-09-2015, 17:45
پلکانی حساب میشه، از اون 12 گیگ اضافه ای که استفاده کردید، 5 گیگش 3600 - 5 گیگش 2600 و 2 گیگ آخری 1600

قاعدتا باید ۱۲گیگ ۱۶۰۰ محاسبه بشه.
اگه اینطوری که شما گفتید محاسبه بشه دزدی جدید مخابرات و بازی با لغاته. :n34:

DarkLords
06-09-2015, 19:51
امروز از ساعت ۵ بعد از ظهر به اینترنت دسترسی ندارم، تمام چراغهای مودم سبزه و تو کنترل پنل مودم داخل شبکه لوگین هست ولی دیتا ندارم.
کسی همچین مشکلی نداشته؟

REZAHOSEYNGANI
06-09-2015, 20:00
آقا من هنوز نامحدود مخابرات 512 با ضریب اشتراک 8 دارم . واقعا راضیم قطعی و اینا نداره پینگم خوبه . اما به نظرتون برم روی محدود 8 گیگ ؟ یه ویندوز دانلود کردم پیرم درومد :|

akhoda
06-09-2015, 20:03
آقا من هنوز نامحدود مخابرات 512 با ضریب اشتراک 8 دارم . واقعا راضیم قطعی و اینا نداره پینگم خوبه . اما به نظرتون برم روی محدود 8 گیگ ؟ یه ویندوز دانلود کردم پیرم درومد :|
اگه خط دومی داری رو اون ۸ بگیر

REZAHOSEYNGANI
06-09-2015, 20:35
اگه خط دومی داری رو اون ۸ بگیر

نه یه خط دارم میخوام نامحدود بدم محدود بگیرم

akhoda
06-09-2015, 21:02
نه یه خط دارم میخوام نامحدود بدم محدود بگیرم
اگه از کیفیت اشتراک فعلی راضی هستی ریسکه، اگه با همین کارت راه میوفته بیخیال ارتقا شو

REZAHOSEYNGANI
06-09-2015, 23:21
اقا الان این کمپین شگفت انگیز چطوریاست ؟ خوبه ؟ یک مگابایتش با 2 مگابایتش چه فرق سرعتی داره ؟

شبانش چطوریه ؟

Ali_vdo
07-09-2015, 13:58
سلام دوستان!
یک سوال:
راهی هست بدون داشتن مدارک مالک خط یا مستاجر بودن، بشه سرویس گرفت؟ مالک خونه باشیم اما خط مال خودمون نباشه. :n13:

alireza3dshadow
12-09-2015, 02:56
دوستان سرویس 512-و 1مگ نامحدود مخابرات دارن سرعت چه طوره العان دو روز هست اصلا افتضاح شده
سرعت رسیده به 2کیلوبایت:n34:
پشتیبانی هم نیستن جواب نمیدن لامصب ها

- - - Updated - - -

دوستان سرویس 512-و 1مگ نامحدود مخابرات دارن سرعت چه طوره العان دو روز هست اصلا افتضاح شده

Pejii
12-09-2015, 12:14
سلام دوستان!
یک سوال:
راهی هست بدون داشتن مدارک مالک خط یا مستاجر بودن، بشه سرویس گرفت؟ مالک خونه باشیم اما خط مال خودمون نباشه. :n13:

درخواست خط بدید با کارت ملی خودتون، یه خط به نام خودتون بگیرید. راحته، ارزونه، سریع تر و بدون درد سر تر از گشتن به دنبال مالک هست.

bardia-vr
12-09-2015, 14:29

- - - Updated - - -

من ۵۱۲ دارم ،خیلی بد شده ،پینگ و تایم اوت بالا

Apollo
14-09-2015, 10:36
پینگ و تایم اوت بالا داشتم به 195 گفتم یک هفته خوب بود دوباره به حالت قبل برگشت دوباره به 195 گفتم و همزمان به مخابرات تا درست شد.
اونقدر از مخابرات توی 195 شکایت کردم که مخابرات امروز کله صبح همزمان به گوشی و خط خونه زنگ زد که وضعیت اینترنتتون خوب شد یا نه.
اصلا با مخابرات و 195 رو دربایستی ندارم ، به مخابرات فحش میدم به 195 میگم خاک تو سرتون زورتون به مخابرات نمیرسه.
ملت عادت کردن برای اینکه اینترنت خوبی داشته باشن هی آی اس پی عوض کنن نخیر آقا همون آی اس پی که هستید رو سرویس:n24: کنید وقتی همه اینکار رو کنن درست میشه

Tenhi
14-09-2015, 12:20
هیپجوره نمیشه نامحدود 1مگ گرفت؟ کاربرا قدیمی دارن... منم 2 3 سال پیش از مخابرات داشتم ولی الان شناسه کاربریم تو سایتش نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا اصن یه مگ نداره ولی دوستم که الان 512 داره البته قدیمیه تو پروفایلش میگه ارتقا به 1مگ ماهی 45 داره

mostafamrm1
14-09-2015, 19:19
سلام، من الان 512 نامحدود دارم و سرعتم خوبه، یعنی همیشه روی 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم. حالا میخوام ارتقاش بدم به یک مگ نامحدود، میخواستم ببینم سرعتش چطوره؟ و اینکه من میخوام خیلی باهاش دانلود کنم، اینا سیاست مصرف منصفانه دارن یا نه؟
سوال دومم در مورد سرویس های محدودش ـه، چه ساعاتی از شب رایگانه؟ برای دانلود باید مودم رو خاموش_ روشن کرد یا نیازی نیست؟ اگر زیاد دانلود کنی محدود میشی یا نه؟ کلا تا چه سرعتی دارای س اعات شبانه رایگان هست؟

اگرم پیشنهاد دیگه ای دارید برای من که دانلودم زیاده، کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که بشه با 40 تا 45 تومن در ماه حداکثر دانلود رو داشت؟ در ضمن های وب توی منطقه من جا نداره و تعریف آسیا تک و صبا نت رو زیاد شنیدم.
ممنون.

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

Pejii
15-09-2015, 09:52
سلام، من الان 512 نامحدود دارم و سرعتم خوبه، یعنی همیشه روی 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم. حالا میخوام ارتقاش بدم به یک مگ نامحدود، میخواستم ببینم سرعتش چطوره؟ و اینکه من میخوام خیلی باهاش دانلود کنم، اینا سیاست مصرف منصفانه دارن یا نه؟
سوال دومم در مورد سرویس های محدودش ـه، چه ساعاتی از شب رایگانه؟ برای دانلود باید مودم رو خاموش_ روشن کرد یا نیازی نیست؟ اگر زیاد دانلود کنی محدود میشی یا نه؟ کلا تا چه سرعتی دارای س اعات شبانه رایگان هست؟

اگرم پیشنهاد دیگه ای دارید برای من که دانلودم زیاده، کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که بشه با 40 تا 45 تومن در ماه حداکثر دانلود رو داشت؟ در ضمن های وب توی منطقه من جا نداره و تعریف آسیا تک و صبا نت رو زیاد شنیدم.
ممنون.

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

بالای 512 نامحدود دیگه نمیدند، با اینکه تو تعرفه ها هست ولی فروخته نمیشه و ارتقا ندارند.

سرویس هایی که شبانه دارند رو باید صبور باشی تا یک کمپین شبانه دار بگزارند و تهیه کنی، در حال حاضر البته میتونی تا 2 مگابیت حجمی ویژه هم بگیری، ولی بازه زمانی رایگانش اونقدر زیاد نیست و سرعت این سرویس ها Burst (پهنای باند بالاتر) از میزان سرعت سرویس خریداری شده نداره. همچنین تعداد کاربرانی که از کاهش بیش از حد ترافیکشون در سرویس های حجمی شاکی هستند هم کم نیست، گویا سیستم اکانتینگشون مشکل داره. پیشنهاد نمیشه سرویس حجمی تهیه کنید ازشون اصلا.

سرویس دهنده های دیگه هم به غیر از های وب برای دانلودر ها به صرفه در نمیاد در حال حاضر، شاید کمی صبر پیشه کنید با اتفاقاتی که داره میافته وضع بهتر بشه.

Tenhi
15-09-2015, 10:48
بالای 512 نامحدود دیگه نمیدند، با اینکه تو تعرفه ها هست ولی فروخته نمیشه و ارتقا ندارند.

سرویس هایی که شبانه دارند رو باید صبور باشی تا یک کمپین شبانه دار بگزارند و تهیه کنی، در حال حاضر البته میتونی تا 2 مگابیت حجمی ویژه هم بگیری، ولی بازه زمانی رایگانش اونقدر زیاد نیست و سرعت این سرویس ها Burst (پهنای باند بالاتر) از میزان سرعت سرویس خریداری شده نداره. همچنین تعداد کاربرانی که از کاهش بیش از حد ترافیکشون در سرویس های حجمی شاکی هستند هم کم نیست، گویا سیستم اکانتینگشون مشکل داره. پیشنهاد نمیشه سرویس حجمی تهیه کنید ازشون اصلا.

سرویس دهنده های دیگه هم به غیر از های وب برای دانلودر ها به صرفه در نمیاد در حال حاضر، شاید کمی صبر پیشه کنید با اتفاقاتی که داره میافته وضع بهتر بشه.

یعنی اینایی که مشترک قدیمی هستن . تو پروفایلشون ارتقا به 1028 هست هم نمیتونن 1مگ بکنن ؟ یعنی الکیه اون ؟

Bensonw3x
16-09-2015, 07:53
یه سوال راهی هست آی پی رو بهش عوض کرد ؟ حالا یا از طریق مودم یا خودم درخواست بدم عملی میشه ؟

Pejii
16-09-2015, 08:57
یعنی اینایی که مشترک قدیمی هستن . تو پروفایلشون ارتقا به 1028 هست هم نمیتونن 1مگ بکنن ؟ یعنی الکیه اون ؟

شما میتونید درخواستش رو بدید، ولی براتون اعمال نمیکنند. یه جواب سربالا هم میدند، مثلاً به یکی از بچه ها تو همین فروم بود درخواست 2 مگابیت نامحدود داده بود، بهش گفته بودند دو مگابیت میدیم با 3 گیگ در ماه.

Artam01
16-09-2015, 12:13
این نامحدود با تبادل حداقل یعنی چی؟

- - - Updated - - -

Pejii
16-09-2015, 17:24

هنوز که ازش بحثِ عمومی ای نشده، ولی اون حجمیه که برای مصرف منصافانه در نظر گرفته بودند، اگه مصرف منصفانه (اینترنت جیره بندی) راه بیافته، شما تا اون حجم اجازه استفاده داری، بعد از اون تعرفه ترافیک آزاد میخوره یا سرعت میاد پایین.

djkavehtnt
16-09-2015, 17:26

- - - Updated - - -

یعنی مخابرات تضمین میکنه که شما ، در اون سرعت خاصی که داری ، اون مقدار حجم نوشته شده رو استفاده کنی
یعنی تا اون حجم نوشته شده اینترنت شما هیچ کندی سرعتی نداره ولی بعد از اون مقدار استفاده دیگه هیچ تضمینی روی سرعت نیست

djkavehtnt
16-09-2015, 17:27
یه سوال راهی هست آی پی رو بهش عوض کرد ؟ حالا یا از طریق مودم یا خودم درخواست بدم عملی میشه ؟

یک بار مودمتون رو خاموش و روشن کنید تا آی پی تون عوض بشه
از توی تنطیمات مودم هم می تونید این کار رو بکنید

shahryar84
18-09-2015, 11:57
فروش اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران با نام کمپین تا یلدا آغاز می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jjjan
18-09-2015, 13:08
36 گیگ 180 تومن

ایرانسل میگیریم 100 گیگ 180 تومن

- - - Updated - - -

36 گیگ 180 تومن

Pejii
18-09-2015, 20:47
خوب این ها هم بالاخره راه های پر کردن جیبشون رو یاد گرفتند دیگه، واسه شبانه هم ترافیک در نظر گرفتند.

بهادر طلایی
19-09-2015, 14:16
مخابرات که پول حجم رو داره میگیره چرا سرعت رو روی 2 مگ نگه داشته؟ خوب آزاد کنه تا مثلا 8 مگ هم ما بیشتر فیض ببریم از اینترنت هم جیب مخابرات زودتر پر بشه.یه فیلم 1 گیگی میخوای دانلود کنی 1 ساعت و یه رب باید سیستم روشن باشه

حیف این همه قطعات سی پی یو رم کارت گرافیک که الکی روشن باشن

mohammad_87
19-09-2015, 20:50
باز ترکید :n27:
ده بار مودمو ریستارت کردم هنوز مشکل داره.سایتا چهار تا یکی لود میشه اونم با سرعت پایین

dvb_hamed
19-09-2015, 22:38
قضیه این چیه؟الان داسه ما که قدیم سرویس گرفتیم این تعرفه اعمال میشه؟رایگان شبانه هم مالیده شد؟

- - - Updated - - -

قضیه این چیه؟الان داسه ما که قدیم سرویس گرفتیم این تعرفه اعمال میشه؟رایگان شبانه هم مالیده شد؟

peagle
20-09-2015, 21:04

- - - Updated - - -

نه دوست عزیز این برا این کمپین جدید است . موفق و پیروز باشید :n16:

dj-big
20-09-2015, 23:11
از کمپ SME برای کاربر خانگی می شه سرویس گرفت ؟ گیر می دن ؟ مدرک می خوان حتما ؟ با کارت دانشجوری راه می افته کارشون برای 16 مگ ؟ کسی استفاده می کنه راضی هست ایا ؟ مودم رایگانش چیه ؟ پینگش چطوره ؟ سرعتش واقعا بین 8-16 مگ هست ؟

Yi Yi
21-09-2015, 22:24
کسی از سرویس های افزایش سرعت استفاده میکنه؟ لطفا چند تا بهم معرفی کنید.

اینترنت 2 مگ خیر سرم گرفتم. فقط تا ساعت 10 صبح 2 مگه. بقیه ی روز و شب سرعت سایتای خارجی از دیال آپ هم بدتره.

در واقع سرعت سایتای خارجی 4-5 ساله که از دیال آپ هم بدتره.

iDownload & iGame
22-09-2015, 00:03
کسی از سرویس های افزایش سرعت استفاده میکنه؟ لطفا چند تا بهم معرفی کنید.

اینترنت 2 مگ خیر سرم گرفتم. فقط تا ساعت 10 صبح 2 مگه. بقیه ی روز و شب سرعت سایتای خارجی از دیال آپ هم بدتره.

در واقع سرعت سایتای خارجی 4-5 ساله که از دیال آپ هم بدتره.

Yi Yi
22-09-2015, 10:34
عقب کشیدن ساعت رسمی چه تغییری ایجاد میکنه تو ساعت دانلد شبانه؟

George Shelly
22-09-2015, 16:36
به شدت کنده همه چی سایت ها رو با 25 کیلیوبایت بر ثانیه باز می کنه !
لعنت به اول و آخرت J.eshali

- - - Updated - - -

به شدت کنده همه چی سایت ها رو با 25 کیلیوبایت بر ثانیه باز می کنه !
لعنت به اول و آخرت J.eshali

AliROCK
23-09-2015, 00:35
پینگ خیلی داغونه بعدم این همینجوری مونده :n02:

Bensonw3x
24-09-2015, 20:14
عاقا رفته بودم من ساری فامیلمون مخابرات داشت 2 مگ روزی 10 گیگ بانه دانلود میکرد خودم با چشم دیدم ؛ سرعت دانلودش 600 کیلو بود تا شبانه ، منصرف منصفانه هم نبود ....

میخواستم بپرسم الان داریم کسی 2 مگ داشته باشه حجمی شبانه اینوطری دی ال کنه ؟

Pejii
24-09-2015, 20:58
عاقا رفته بودم من ساری فامیلمون مخابرات داشت 2 مگ روزی 10 گیگ بانه دانلود میکرد خودم با چشم دیدم ؛ سرعت دانلودش 600 کیلو بود تا شبانه ، منصرف منصفانه هم نبود ....

میخواستم بپرسم الان داریم کسی 2 مگ داشته باشه حجمی شبانه اینوطری دی ال کنه ؟

مخابرات شهرستان ها و استان ها با تهران فرق داره، از اونجا که سرویس در جاهای دیگه توسط پیمانکار (یا همون شرکت های دیگه) فروخته میشه، سرعت و نحوه دسترسی هم توسط همون شرکت تایین میشه، برای مثال تو یه استان ممکنه 128 کیلوبیت حجمی تا 24 مگابیت باز باشه پهنای باندش، تو یه استان دیگه به زور به 200 کیلوبیت برسه.

تهران از اون سرعت های نجومی خبری نیست، سرویس های حجمی معمولی اصلاً Burst ندارند و سرعتشون همون چیزیه که میخری.
این کمپین جدید که به نام تا یلدا گزاشتن سرعت تا دو برابر پهنای باند خریداری شده است، برای مثال 1 مگابیت تا 2 مگابیت هست ولی شبانه رایگانش حجم مصرف دوره ای داره و نامحدود واقعی نیست و آخرش هم 2 مگابیت میتونی بگیری.
یه سری هم کمپین سرعت بالا دارند که اصلاً شبانه رایگان نداره ولی تا 8 مگابیت داره که 16 مگابیت Burst میده. به نام CME یا همیچین چیزی.

mohammad_s7201
25-09-2015, 10:08
چرا تو گزارش کارکرد حجم مصرفی رو نشون نمیده؟
واسه شما هم اینطوری شده؟ واسه من همش میزنه 0:n13:

Milad4171
25-09-2015, 15:07
سلام دوستان سرویس ۱۶ مگ رو واسه یکی از دوستان تازه تهیه کردم.
سرعت تقریبا نزدیک به ۱۶ مگ هست. سرعت دانلود حدودا رو ۲ مگابایت در قانیه میچرخه
اما این موضوع واسه سرورهای داخلی مثل آپارات وجود داره و سایت های داخلی .
واسه برنامه هایی مثل تلگرام یا برنامه های مشابه که سرورهاشون خارج کشور هستن‌(‌اون هم باز بستگی داره )‌سرعت افت میکنه تا ۲مگابیت.
دقیقا نمیدونم دلیلش چی هست اما احتمال میدم این سیاستی هست که از قبل هم بوده ولی توی این سرویس ها شدت گرفته .
پینگ بسیار عالیه واسه سرور های داخلی چیزی حدود ۱۵ میلی ثانیه . اما واسه سرورهای خارجی تا ۳۰۰ میلی ثانیه هم بیشتر میشه این زمان.

حالا میخوام بپرسم که دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن یا مشابه این رو ؟

- - - Updated - - -

واسه برنامه هایی مثل تلگرام یا برنامه های مشابه که سرورهاشون خارج کشور هستن‌(‌اون هم باز بستگی داره )‌سرعت افت میکنه تا ۲مگابیت.
دقیقا نمیدونم دلیلش چی هست اما احتمال میدم این سیاستی هست که از قبل هم بوده ولی توی این سرویس ها شدت گرفته .
پینگ بسیار عالیه واسه سرور های داخلی چیزی حدود ۱۵ میلی ثانیه . اما واسه سرورهای خارجی تا ۳۰۰ میلی ثانیه هم بیشتر میشه این زمان.

Firebirds
26-09-2015, 08:31

پینگ سرور های خارجی به خاطر فیلترینگ کل کشور هست، 90 % اش اصلا ربطی به ISP نداره.
یه اون 10% هم مربوط به مسیر خروجی بسته هاست، که مخابرات مسیر های خروجی اش بهینه و درست هست.

nimakh
26-09-2015, 14:31
کسی نمایشگاه رفته ؟ سرویس خاصی توی نمایشگاه ارائه ندادن ؟

mohammad_s7201
26-09-2015, 23:53
یعنی من تو 3 روز حجمم رو تموم کردم؟:n04:
تنها دانلودی که من کردم 3-4 گیگ اونم شبانه بود.
تا دیروز حجم مصرفی رو صفر نشون میداد الان یهو شد 9.9 گیگ:n13::n24:
کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟

Tehranshahr
28-09-2015, 18:41

- - - Updated - - -

بخاطر اینه که پهنای باند داخلی خیلی زیاد دارن ولی پهنای باند خارجیشون کمه به زیرساختم بدهکارن همینم میخواستن قطع کنن.

mohammad_s7201
28-09-2015, 23:03
زنگ زدم 2020 میگم حجم مصرفی من اشتباه حساب شده، شبانه دانلود کردم ولی روزانه حساب کردن
گفت باید بری مرکز مخابراتی خودتون فرم مغایرت بگیری و پر کنی و .....
واقعا روندش اینطوریه؟ یعنی خود 2020 نمیتونه بررسی کنه و درستش کنه؟:n13:

akhoda
28-09-2015, 23:33
زنگ زدم 2020 میگم حجم مصرفی من اشتباه حساب شده، شبانه دانلود کردم ولی روزانه حساب کردن
گفت باید بری مرکز مخابراتی خودتون فرم مغایرت بگیری و پر کنی و .....
واقعا روندش اینطوریه؟ یعنی خود 2020 نمیتونه بررسی کنه و درستش کنه؟:n13:
پرینت ریز مصرف میگیرن باید بشینی حساب کنی چند گیگ مصرف کردی اگه ادعای شما درست باشه برگه های ریز مصرف ضمیمه میشه پیگیری میکنن

tak2750
01-10-2015, 10:21
خوب این ها هم بالاخره راه های پر کردن جیبشون رو یاد گرفتند دیگه، واسه شبانه هم ترافیک در نظر گرفتند.

36 گیگ 180 تومن

- - - Updated - - -

36 گیگ 180 تومن

خیلی دزد تشریف دارند.
اینطوری باشه منم دیگه تمدید نمیکنم.و از اونجایی که از شرکت دیگه ایی به جز مخابرات هم نمی تونم سرویس بگیرم(چون میکند خط شما روی کافو نوری هست)
تصمیم گرفتم همون سرویس 4g ایرانسل رو بگیرم.خیلی ارزون تر در میاد

Bensonw3x
01-10-2015, 17:17
خداییش چه وعضشه نصف سایتا فیــلتر شدن |: فقط مخابرات اونم ، شرکتای دیگه اوکیه

akhoda
01-10-2015, 17:34
از کجا مطمئنی شرکت های دیگه مشکلی ندارن ؟

Firebirds
02-10-2015, 19:22

بر خلاف اسمش؛ فیلترینگ کلی روش هست، نه بیشتر،
مثلا مدیای تالگرام توی شاتل برای من بدون فیل تر ش کن لود نمیشه، ولی توی مخابرات مشکلی ندارم.

GHAGHALEELEE
03-10-2015, 16:40
بچه ها من به یک مشکل بزرگ و عجیب خوردم:
بعضی سایتها برام کامل لود میشه ولی بعضی سایتها یا ارورر میده یا ناقص لود میشه ، ربطی هم به سرور داخل و خارج نداره ، مثلا گوگل و جیمیل درست لود میشه ولی اپدیت از سرور مایکروسافت نصف شب داشت با سرعت کامل میرفت یکباره ارور داد.یا مثلا سایت سافت 98 که دامنه و سرورهاش در ایران هست ناقص لود میشه ولی یک سایت دیگه کامل لود میشه.
حالا مشکل فقط با مرورگر نیست ، من با idm سه تا فیلم از 4upld یا همون اکسپرس لیچ سابق دانلود کردم دیدم هر سه تا فیلم وسطهاش مشکل داره.(4upld هم با مرورگر نصفه لود میشه)
یعنی کل ترافیک اینترنتم با این سایتها مشکل داره.سه بار هم دیشب و الان زنگ زدم بعد از کلی راهنمایی و ست کردن dns میگن مشکل از شبکه هست.به نظرتون مشکل از طرف سیستم و مودم من هست یا اونهاست؟

GHAGHALEELEE
03-10-2015, 16:47
بعضی سایتها برام کامل لود میشه ولی بعضی سایتها یا ارورر میده یا ناقص لود میشه ، ربطی هم به سرور داخل و خارج نداره ، مثلا گوگل و جیمیل درست لود میشه ولی اپدیت از سرور مایکروسافت نصف شب داشت با سرعت کامل میرفت یکباره ارور داد.یا مثلا سایت سافت 98 که دامنه و سرورهاش در ایران هست ناقص لود میشه ولی یک سایت دیگه کامل لود میشه.
حالا مشکل فقط با مرورگر نیست ، من با idm سه تا فیلم از 4upld یا همون اکسپرس لیچ سابق دانلود کردم دیدم هر سه تا فیلم وسطهاش مشکل داره.(4upld هم با مرورگر نصفه لود میشه)
یعنی کل ترافیک اینترنتم با این سایتها مشکل داره.سه بار هم دیشب و الان زنگ زدم بعد از کلی راهنمایی و ست کردن dns میگن مشکل از شبکه هست.به نظرتون مشکل از طرف سیستم و مودم من هست یا اونهاست؟

akhoda
03-10-2015, 18:37
اگه خودشون گفتن مشکل از شبکه اس مطمئن باش از طرف شما نیست.

GHAGHALEELEE
03-10-2015, 18:52
اگه خودشون گفتن مشکل از شبکه اس مطمئن باش از طرف شما نیست.

اخه اول تماس میگن قیلترشکن وصله ال هست بل هست بعد اخرش گفتن مشکل از شبکه هست ، تماس اخری که داشتم طرف یک جوری داشت پوزخند میزند انگار داشت از سرش باز میکرد.

akhoda
03-10-2015, 19:12
اخه اول تماس میگن قیلترشکن وصله ال هست بل هست بعد اخرش گفتن مشکل از شبکه هست ، تماس اخری که داشتم طرف یک جوری داشت پوزخند میزند انگار داشت از سرش باز میکرد.
مخابراته دیگه.

meysam2578
03-10-2015, 19:57
زیادم مشکلت عجیب و بزرگ نیست . من خودم مخابرات اصفهان هستم و بارها این داستان واسم پیش اومده و میاد و خواهد آمد . :n02:

akhoda
03-10-2015, 20:03
زیادم مشکلت عجیب و بزرگ نیست . من خودم مخابرات اصفهان هستم و بارها این داستان واسم پیش اومده و میاد و خواهد آمد . :n02:
چیزی نیست عجیب نیست :-) دووشواری ؟

meysam2578
04-10-2015, 09:59
هچ دووشواری نداره . اصلا هچ مووشکلی نیس . یه دانه آدم تو این مخابرات نبوده که این مووشکل نداشته باشه . :n09:

:n09:

meysam2578
04-10-2015, 10:00

هچ دووشواری نداره . اصلا هچ مووشکلی نیس . یه دانه آدم تو این مخابرات نبوده که این مووشکل نداشته باشه . :n09::n19:

bilmazlar
04-10-2015, 10:57

دوست عزیز. مخابرات کلن چون سرویس‌هاش ارزون‌تر از بقیه شرکت‌هاست، کیفیت سرویس‌هاش هم به نسبت پایین‌تره. این مشکل هم عمدتن به کیفیت پایین‌تر تجهیزاتش، دانش فنی پایین کارشناسای فنی و پشتیبانیش، تنظیمات نامناسب تجهیزات و سرور‌هاش و از همه مهم‌تر استفاده از ضریب اشتراک‌های خیلی بالاست. این مشکل به ویژه وقتی شما سرویس با سرعت اسمی پایین‌تر بگیرین مشهودتره. یعنی اثر اون ضریب اشتراک‌های بالا مخصوصن تو ساعت‌های شلوغ عصر و شب، روش بیشتر خودشو نشون می‌ده. همه اینا باعث می‌شه شما یک کیفیت یک‌نواخت و مناسب برای وب‌گردی و دانلود نداشته باشی.

این مشکل عمومی شما با شرکت مخابراته که شما ازش سرویس گرفتی. یعنی به طور کلی کیفیتش پایین‌تره و احتمال بروز مشکل هم باهاش بالاتره. اما طرف دیگه قضیه، اون سر ارتباط یعنی سایت یا سروری هست که شما بهش مراجعه می‌کنی. یعنی می‌خوای صفحه‌هاش رو لود کنی یا فایلی ازش دانلود کنی. اون هم اگه ارتباطش با اینترنت روی بستر ضعیفی باشه یا خود سرور ترافیک بالایی روش باشه، مزید بر علت می‌شه. بنابراین شما بعضی از سایت‌ها رو با مشکل کمتر لود می‌کنی و بعضیای دیگه رو با مشکل بیشتر.

برای دانلود فایل استفاده از IDM یا هر نرم‌افزار مدیریت دانلود دیگه‌ای توصیه می‌شه. اما پیش‌شرطش اینه که فایلی که دانلود می‌کنی قابلیت ازسرگیری دانلود (Download Resume) داشته باشه. برای صفحه‌های وب هم استفاده از رفرش (Refresh) با ترکیب کلید Ctrl+R یا Ctrl+F5 توصیه می‌شه. :n06:

dvb_hamed
04-10-2015, 15:02
چند روزی میشه که دیگه ای پی که با 105 شروع بشه بهم نمیده.اونی که با 89 شروع میشه افتضاح هستش د با پیل تر کار نمیکنه.بعضی وفتا 91 میده که اونم کنده

GHAGHALEELEE
04-10-2015, 15:48
دوست عزیز. مخابرات کلن چون سرویس‌هاش ارزون‌تر از بقیه شرکت‌هاست، کیفیت سرویس‌هاش هم به نسبت پایین‌تره. این مشکل هم عمدتن به کیفیت پایین‌تر تجهیزاتش، دانش فنی پایین کارشناسای فنی و پشتیبانیش، تنظیمات نامناسب تجهیزات و سرور‌هاش و از همه مهم‌تر استفاده از ضریب اشتراک‌های خیلی بالاست. این مشکل به ویژه وقتی شما سرویس با سرعت اسمی پایین‌تر بگیرین مشهودتره. یعنی اثر اون ضریب اشتراک‌های بالا مخصوصن تو ساعت‌های شلوغ عصر و شب، روش بیشتر خودشو نشون می‌ده. همه اینا باعث می‌شه شما یک کیفیت یک‌نواخت و مناسب برای وب‌گردی و دانلود نداشته باشی.

این مشکل عمومی شما با شرکت مخابراته که شما ازش سرویس گرفتی. یعنی به طور کلی کیفیتش پایین‌تره و احتمال بروز مشکل هم باهاش بالاتره. اما طرف دیگه قضیه، اون سر ارتباط یعنی سایت یا سروری هست که شما بهش مراجعه می‌کنی. یعنی می‌خوای صفحه‌هاش رو لود کنی یا فایلی ازش دانلود کنی. اون هم اگه ارتباطش با اینترنت روی بستر ضعیفی باشه یا خود سرور ترافیک بالایی روش باشه، مزید بر علت می‌شه. بنابراین شما بعضی از سایت‌ها رو با مشکل کمتر لود می‌کنی و بعضیای دیگه رو با مشکل بیشتر.

برای دانلود فایل استفاده از IDM یا هر نرم‌افزار مدیریت دانلود دیگه‌ای توصیه می‌شه. اما پیش‌شرطش اینه که فایلی که دانلود می‌کنی قابلیت ازسرگیری دانلود (Download Resume) داشته باشه. برای صفحه‌های وب هم استفاده از رفرش (Refresh) با ترکیب کلید Ctrl+R یا Ctrl+F5 توصیه می‌شه. :n06:

حرفهای شما همه صحیح هست ولی این مشکلی که شما میفرمایید مثلا تو سرورهای داخلی نباید پیش بیاد ولی من بالا عرض کردم که داخل و خارج نداشت مشکل ، گوگل باز میشد سافت 98 نه!اتفاقا idm ریسیوم هم داشت صفحه وب هم انقدر رفرش کردم خودم Ctrl+F5 شدم.جالبه هنوز هم برطرف نشده هر کی هم یک چیزی میگه.

GHAGHALEELEE
04-10-2015, 18:34
بچه ها مودم رو ریست کردم درست شد البته ظاهرا باز هی قاط میزنه.
بچه ها شما چه dns تو مودم ست کردید ؟

karbist
04-10-2015, 18:39
آقا امروز یک مشکل عجیبی پیش اومده, همچی واسه 30 ثانیه خوبه, بعدش 30 ثانیه تایم اوت میشه دوباره 30 ثانیه خویه و این سیکل هی تکرار میشه. وقتی هم تایم اوت میده سایت ایرانی هم باز نمیشه. اصلا نمیشه هیچ کاری کرد. :n41:

akhoda
04-10-2015, 18:52
آقا امروز یک مشکل عجیبی پیش اومده, همچی واسه 30 ثانیه خوبه, بعدش 30 ثانیه تایم اوت میشه دوباره 30 ثانیه خویه و این سیکل هی تکرار میشه. وقتی هم تایم اوت میده سایت ایرانی هم باز نمیشه. اصلا نمیشه هیچ کاری کرد. :n41:

منم این اختلال چند وقتی هست که دارم وقتی دانلود میکنید گراف برنامه مدیریت پهنای باند هر ۲ دقیقه میاد پایین در واقع اینترنت قطع و وصل میشه

GHAGHALEELEE
04-10-2015, 19:16
جالبه من مودم رو ریست کردم فکر کردم مشکل حل شد ولی باز میبینم هی میزان سند و رسیو هر چند دقیقه صفر میشه و صفر میمونه.

karbist
05-10-2015, 15:00
آقا ما زنگ زدیم پشتیبانی, گفت ایراد از مخابرات منطقه شما هست صبر کنید درست میشه. 15 دقیقه بعد درست شد.
الان یک دونه تایم اوت هم ندارم. :n20:

بهادر طلایی
05-10-2015, 19:21
مخابرات با این کیفیت باید قیمت رو بیاره پایینتر. dns هاش مشکل دارن هی باید عوض کنیم. حالا من نمیدونم منطقه ما فقط اینجوریه. سرعت تک لینک هم که هیچی. فقط دانلود با دانلود منیجر خوبه 16 کانکشن.

- - - Updated - - -

مخابرات با این کیفیت باید قیمت رو بیاره پایینتر. dns هاش مشکل دارن هی باید عوض کنیم. حالا من نمیدونم منطقه ما فقط اینجوریه. سرعت تک لینک هم که هیچی. فقط دانلود با دانلود منیجر خوبه 16 کانکشن.

mohammad.2mt
05-10-2015, 20:41
دوستان کسی تو سرعت مشکل نداره؟
برای من عملا سرورهای خارجی برام قطع شده فقط داخلی باز میشه
یه گوگل بعد 10 دقیقه رفرش میاد بعد پشتیبانی میگه اگر آپارات برات باز میشه از نظر ما نت مشکل نداره :n10:

akhoda
05-10-2015, 20:52
دوستان کسی تو سرعت مشکل نداره؟
برای من عملا سرورهای خارجی برام قطع شده فقط داخلی باز میشه
یه گوگل بعد 10 دقیقه رفرش میاد بعد پشتیبانی میگه اگر آپارات برات باز میشه از نظر ما نت مشکل نداره :n10:
منم همینطور. پشتیبانی نیست که . . . همیشه مواقعی که ترافیک شبکه میره بالا و کاری نمیتونن بکنن چرت و پرت تحویل میدن

mohammad.2mt
05-10-2015, 20:53
منم همینطور. پشتیبانی نیست که . . . همیشه مواقعی که ترافیک شبکه میره بالا و کاری نمیتونن بکنن چرت و پرت تحویل میدن

کدوم منطقه مخابراتی هستید؟

MehrZaad
05-10-2015, 21:06
دوستان ما روی یه خطی به مدت ۲ هفته از مخابرات سرویس گرفتیم بعد از اتمام حجم ۵ گیگ به صورت کاملا مشکوکی تو این ۲ هفته درخواست جمع اوری دادیم ، حالا از هر شرکتی میخواهیم سرویس بگیریم اول میگن پورت آزاد داریم و مشکلی برای سرویس دهی نیست و بعد از طی شدن پروسه ثبت نام و... تو مرحله استعلام از مخابرات جواب منفی میشه... و شرکت های مختلف عذر خواهی میکنن که امکان سرویس دهی نداریم...! حتی مخابرات رفتم که گفتن خط مشکلی نداره از هر شرکتی خواستید بگیرید بگید "تعیین بوفت شود" میخواستم بدونم از دوستان کسی به مشکل مشابه برنخورده؟ راه کار یا راهنمایی ندارین؟

Bensonw3x
05-10-2015, 21:49
اصن نمیشه تکون خورد! تایم اوت که هیچ اصن سرور خارجی بار نمیشه : (

بهادر طلایی
05-10-2015, 22:14
الان که اینقدر وضعیت خرابه میخوام کامپیوترو خاموش کنم برم تلوزیون ببینم.به زور 1 صفحه باز میشه.

بدجور وضعیت خرابه.تایم اوت زیاد . پینگ افتضاح.در حد جنگ جهانی اول شده مخابرات تهران امشب .

xomax
05-10-2015, 23:27
وضعیت اینترنت نامحدود 2 مگ مخابرات همین الان .... (کلا 1 روز خوب باشه مرام گذاشته!)

پینگ با DNS گوگل ( حالت عادیش 160-170 هست ، قدیما که زیر 100 بود ...یادش بخیر)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پینگ با همین سرور با سرویس کاهش پینگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تست سرعت با سرور داخلی که قاعدتا مشکی نداره، Task manager هم 2 مگ رو نشون میده (اینترانت)

حالا سرور LeaseWeb فرانکفورت تفاوت رو ببینید... به Task manager دقت کنید،پینگ که بماند، پهنای باند بین المل 200 کیلوبیت ... 2 مگ فروخته میشه به ما...

همون سرور با سرویس کاهش پینگ...

ببینید تفاوت رو ، چه سرویسی رو به اسم اینترنت می فروشند به ما. در یک کلام، کم فروشی...دزدی

shahryar84
06-10-2015, 02:48

تفاوت فاحش سرعت و پینگ سرور داخل و خارج.
الان عملا اینترانت شده

George Shelly
06-10-2015, 08:20
متاسفانه تا i s l . . هست همینه !
به گند کشیدن همه چیزو من با پشتیبانی حرف زدم باور کنید اگر با اسب حرف میزدم انقدر اعصابم خرد نمیشد !
داشتم جلو بابام بهش فحش میدادم انقدر عصبانی کرد منو !
اصلا ذره ای اطلاعات ندارن فقط چند کلمه مثل پینگ / چراغ مودم و .. یاد گرفته تکرار می کنه جوری هم حرف میزنن که آدمو عصبی کنن بعد آدم یه چیز بگه سریع قطع کنن ! دقیقا همینو می خوان که سریع تماس قطع شه !
بر پدر و مادر کسایی که این زالوها رو حاکم کردن روزی 1000 باز لعنت !

Bensonw3x
06-10-2015, 13:41

جلبک از این سرعتش بیشتر ^_^

Milad4171
06-10-2015, 16:20
سلام.
متاسفانه منم مدتی هست درگیر این موضوع شدم. چند وقت پیش برای یکی از دوستانم سرویس ۱۶ مگ رو ثبت نام کردم اما متاسفانه سرعت ۱۶ مگ برای سرویس های داخلی هست اما دسترسی به سایت های خارجی بسیا بسیار کند هست.
حالا این وسط و این همه کمبودی که مخابرات داره چرا اصرار داره که ثبت نام جدید با سرعت های نجومی البته در ایران انجام بده ( ۱۵۰ مگابیت )
من امروز عملا نت نداشتم و از نت 3G همراه اول استفاده میکنم.
فکر میکنم کم کم باید همه بریم به این سو که از اینترنت های 3G و 4Gاستفاده کنیم.

چیزی که مشخص هست در شرایط فعلی اینترنت مخابرات سرویس هاش بسیار بی کیفیت رو ارائه میده و پشتیبانی میکنه .
حتی نسبت به سرعتی که اسمی ارائه میده بسیار فاصله داره.

farhad_realmadrid
06-10-2015, 17:31
ف-ی-لتر شکن از دیشب تاالان اصلا کار نمکینه یا سرعت خیلی پایینه.
تهران

برای همه اینطوریه؟

Vahid67
06-10-2015, 19:39
دوستان دوباره چه خبر شده این حیوانات اینترنت رو اینجوری کردن؟ قيلترشکن که اصلا وصل نمیشه ... سایت باز نمیشه ... کلا هیچ کاری نمیشه کرد

mehryar1973
06-10-2015, 20:06
سلام.
متاسفانه منم مدتی هست درگیر این موضوع شدم. چند وقت پیش برای یکی از دوستانم سرویس ۱۶ مگ رو ثبت نام کردم اما متاسفانه سرعت ۱۶ مگ برای سرویس های داخلی هست اما دسترسی به سایت های خارجی بسیا بسیار کند هست.
حالا این وسط و این همه کمبودی که مخابرات داره چرا اصرار داره که ثبت نام جدید با سرعت های نجومی البته در ایران انجام بده ( ۱۵۰ مگابیت )
من امروز عملا نت نداشتم و از نت 3G همراه اول استفاده میکنم.
فکر میکنم کم کم باید همه بریم به این سو که از اینترنت های 3G و 4Gاستفاده کنیم.

چیزی که مشخص هست در شرایط فعلی اینترنت مخابرات سرویس هاش بسیار بی کیفیت رو ارائه میده و پشتیبانی میکنه .
حتی نسبت به سرعتی که اسمی ارائه میده بسیار فاصله داره.

سلام
3G و 4G دوست گرامی اولا که گرونن و دوما وضعیت آنتن دهی درست و درمون ندارن من در شهر تهران در محله ای که
تقریبا نه خیلی شلوغ و نه خیلی خلوت هستش مشکل دارم چون اولا ارتفاع آ پارتمان 4 طبقه اس و ثانیا چون ارتفاع جایی
که دکل bts روی اون نصبه هم خیلی زیاد نیست و بخاطر ساخت وساز بی رویه و تبدیل شدن آپارتمان های تک واحدی به غول های 6 طبقه دو واحدی(وقتی دو طرف کوچه 9 متری ساخت و ساز باشه 6 طبقه غول میشه!)مشکل در آنتن دهی دارم
لااقلDSL خوبیش اینه که این مکافات ها رو نداره

- - - Updated - - -

Yi Yi
06-10-2015, 20:11
این جدول زیر تو سایت مخابرات برای کمپین شگفت انگیز جلوی دانلد شبانه رایگان حجم گذاشتن به چه معنیه؟

یعنی الان من که 2 مگ شگفت انگیز دارم فقط 5 گیگ باید دانلد کنم شبانه در ماه؟!!!

چرا قبلا اعلام نکرده بودن؟

akhoda
06-10-2015, 20:21
این جدول زیر تو سایت مخابرات برای کمپین شگفت انگیز جلوی دانلد شبانه رایگان حجم گذاشتن به چه معنیه؟

برای کاربرای جدیده

Yi Yi
06-10-2015, 20:24
برای کاربرای جدیده

از کی اینجوری شده؟ اون زمون که من تغییر دادم خبری از این محدودیت نبود.چرا پول این ماه تلفن من 400 هزار تومن شده پس؟!

George Shelly
06-10-2015, 20:29
اینکه فیلتر شکن کار نمی کنه به خاطر کیفیت پایین سرویس هست !
از این اکانت های افزایش کیفیت اینترنت بخرین درست میشه !

Firebirds
06-10-2015, 22:25
اومدم، بگم اینترنت شما هم ... شده ؟
یه دو صفحه آخر رو خوندم، همه چی دستم اومد، فکر کنم مشکل گند خوردنه مربوط به زیر ساخته، پارس آنلاینم کیفیتش به شدت توی همین بازه افت کرده.
امشب 3g همراه ام اولم حالش خراب بود،
از بقیه شرکت ها آمار ندارید ؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Firebirds
06-10-2015, 22:27
از کی اینجوری شده؟ اون زمون که من تغییر دادم خبری از این محدودیت نبود.چرا پول این ماه تلفن من 400 هزار تومن شده پس؟!
شوخی میکنی ؟ 400 هزار تومان قبض اومده؟!

k1ozil
06-10-2015, 23:55
من تو تاپیک همه ای اس پی ها و مخابرات تمام استانها سر زدم 90 درصد ناراضی
کلا عجیب کشوری داریم

akhoda
06-10-2015, 23:58
من تو تاپیک همه ای اس پی ها و مخابرات تمام استانها سر زدم 90 درصد ناراضی
کلا عجیب کشوری داریم

به نظرم دلیلش فیلترینگه شاید دارن ارتقا میدن

shahryar84
07-10-2015, 01:56
به نظرم به مشکل بدهی مخابرات به زیرساخت مربوط باشه

The Dreadnaught
07-10-2015, 08:53

خب واسه همین اسمش کمپین شگفت انگیزه دیگه! مرتب مشترکین رو شگفت زده می کنن با این کاراشون

War_Machine
07-10-2015, 12:12
عجب شگف انگیزشون دانلود شبانه محدود داره:n04:

در بهترین حالتش 80 تومن میدی 40 گیگی دانلود میکنی:n02:

الان میفهمم ظاهرا بهترین طرحهای مخابرات همون 512 و 1 مگ نامحدودشن انصافا حداقل میشه نصف اونی که پولشو میدی رو بگی دانلود کردی...بقیه طرحها...:n37:

mohammad.2mt
07-10-2015, 22:54
باز که نابود شد امشب هم :n34:

shahryar84
07-10-2015, 23:27
برای منم امشب تعطیله

akhoda
07-10-2015, 23:38
مخابرات تبدیل به جک شده

victor021
08-10-2015, 00:24
خیلی خرابه اوضاعش امشب

Bensonw3x
08-10-2015, 01:00
شت تا حالا تو مخابرات پینگ 550 ندیده بودم |:

dvb_hamed
08-10-2015, 10:53
نه دوست عزیز این برا این کمپین جدید است . موفق و پیروز باشید :n16:

دوست عزیز لطفا قبل اینکه پاسخ بدید قبلش یه تحقیقی کنید.شاید واقعیت با استدلالات شخصی شما متفاوت باشه

دوستانی که طرح شگفت انگیز دارن حواسشون جمع باشه.تعرفه ها جدید شده و مخابرات وسط قرارداد و بدون اطلاع به مشتری تعرفه ی طرح رو عوض کرده و شبانه نامحدود رو محدود کرده.بیشتر از مقدار معین شده در ساعات شبانه استفاده کنید مبلغش میاد روی قبض.این موضوع رو خود امور مشترکین مرکز تایید کرد.

میاندوره برای من 150 هزار تومن اومده.لطفا از 1818 چک کنید

scorpion2
08-10-2015, 12:48
درود
الان دو سه روز هست شبا کلا میزنه به جاده خاکی مخابرات ، من همش نتم تایم اوت شده پینگ هم که میده بالای 700 800 هستش!
زنگ زدم 2020 میگه با سایت ورزش 3 یا آپارات چک کن یه فیلم هم دانلود کن ، میگم خوب با داخلی ها مشکلی نداره خارج از ایران مشکل داره که یه سری توضیحات جفنگ داد نه من فهمیدم چی گفت نه خودش!

Firebirds
08-10-2015, 14:07
از مسخرین چیزای این مملکت، کل اینترنت کشور همینجوری یهویی، گند خورده میشه بهش، بی هیچ دلیلی .

mohammad.2mt
08-10-2015, 14:11
درود
الان دو سه روز هست شبا کلا میزنه به جاده خاکی مخابرات ، من همش نتم تایم اوت شده پینگ هم که میده بالای 700 800 هستش!
زنگ زدم 2020 میگه با سایت ورزش 3 یا آپارات چک کن یه فیلم هم دانلود کن ، میگم خوب با داخلی ها مشکلی نداره خارج از ایران مشکل داره که یه سری توضیحات جفنگ داد نه من فهمیدم چی گفت نه خودش!

من که زنگ زدم میگه Getway خارجی به مشکل خورده گفتن دارن روش کار میکنن ولی به ما هم نمیگن کی درست میشه

George Shelly
08-10-2015, 15:59
می خوام یه چیزی بگم می دونم بهم اخطار ممکنه بدن یا اکانتم رو بلاک کنن اما مشکلی نیست زیاد دوس ندارم تو سایت های ایرانی باشم به دلیل فضای بدی که دارن اما اینجا باز بهتره !!

من فقط می خوام روزی اگر شد یه سوال از مردم ایران بپرسم و اون اینه :

"" بازم حوس I S L . . می کنید ؟ جای خالی رو خودتون می دونید ! """

k1ozil
08-10-2015, 22:53
می خوام یه چیزی بگم می دونم بهم اخطار ممکنه بدن یا اکانتم رو بلاک کنن اما مشکلی نیست زیاد دوس ندارم تو سایت های ایرانی باشم به دلیل فضای بدی که دارن اما اینجا باز بهتره !!

من فقط می خوام روزی اگر شد یه سوال از مردم ایران بپرسم و اون اینه :

"" بازم حوس I S L . . می کنید ؟ جای خالی رو خودتون می دونید ! """
[emoji29] [emoji29] [emoji29] [emoji29] [emoji29] [emoji29] [emoji29] [emoji29] [emoji29]

karbar200
09-10-2015, 12:26
سلام 2-3 روزی هست که بد جور نت خرابه برای شما هم همینطوره؟

من فیلم میزارم برا دانلود میام میبینم هیی دانلود نکرده فقط الکی پول برق باید بدم بخاطر اینکیی Pc روشن بوده :n34::n35:

XENON24
09-10-2015, 15:25
آره بابا چند روز ریده شده توش...حالا کار کیه معلوم نیست

shahryar84
09-10-2015, 17:02
با 2020 تماس گرفتم گفت طبق تعرفه‌ای که ثبت‌نام کردید اعمال می‌شه

- - - Updated - - -

با 2020 تماس گرفتم گفت طبق تعرفه‌ای که ثبت‌نام کردید اعمال می‌شه

dariushko
09-10-2015, 23:42
چند وقته بدون هیچ فیلتــــرشکن یا پروکــــسی و تنها با ای پی ایران اینجا رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام نشون میده :n13: آخه رومانی !!!؟:n08:

دوستان مخابراتی تست کنن جوابشو همینجا بدن :n39:

IP Address:

Organization:
Iran Telecommunication Company PJS

ISP:

City:
-

Country:
Romania [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

State:
-

Timezone:
-

Local Time:
-

Registrar

ORG-TCOT1-RIPE

Status

ALLOCATED
Contact Email

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] if
Registrant

Telecommunication Company of Tehran
TCITHR
IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
Administrative Contact

reza khalili
telecommunication company of Tehran
Telephone: 982188294266
Technical Contact

reza khalili

Bensonw3x
10-10-2015, 00:37
اره بر منم رفته بودم شمال مخابراته اونجا هم این سایت میزد واسه رومانیه نمیدونم قضیه چیه :

Vahid67
10-10-2015, 09:00
دوستان این اکانت های افزایش کیفیت اینترنت داستانشون چیه ؟

peagle
10-10-2015, 12:00
دوست عزیز لطفا قبل اینکه پاسخ بدید قبلش یه تحقیقی کنید.شاید واقعیت با استدلالات شخصی شما متفاوت باشه

دوستانی که طرح شگفت انگیز دارن حواسشون جمع باشه.تعرفه ها جدید شده و مخابرات وسط قرارداد و بدون اطلاع به مشتری تعرفه ی طرح رو عوض کرده و شبانه نامحدود رو محدود کرده.بیشتر از مقدار معین شده در ساعات شبانه استفاده کنید مبلغش میاد روی قبض.این موضوع رو خود امور مشترکین مرکز تایید کرد.

میاندوره برای من 150 هزار تومن اومده.لطفا از 1818 چک کنید

شما مدرک بیار منی که سرویسه بهاره یا همون کمپین بهاره دارم /تا با این همه حجم اضافی دان شبانه /براش محدودیت اعمال شده . موفق باشید ...!

ali_khujaste
10-10-2015, 12:08
سلام.
میشه لطفاً یه DNS کناسب بهم دید؟
برای PSN میخام.
ممنون.

Firebirds
10-10-2015, 13:45
4.2.2.4
8.8.4.4

mohammad_s7201
10-10-2015, 15:00
کمپین بهاره دانلود شبانه رایگان دیگه نداره؟
من شبانه دانلود کردم ولی از حجم روزانه ام کم کرده.:n13:
رفتم مخابرات گفت این سرویستون شبانه رایگان نداره:n03:

mehryar1973
10-10-2015, 23:09
چند وقته بدون هیچ فیلتــــرشکن یا پروکــــسی و تنها با ای پی ایران اینجا رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام نشون میده :n13: آخه رومانی !!!؟:n08:

IP Address:

Organization:

ISP:

City:
-

Country:

State:
-

Timezone:
-

Local Time:
-

Registrar

ORG-TCOT1-RIPE

Status

ALLOCATED
Contact Email

Registrant

TCITHR
Administrative Contact

reza khalili
Technical Contact

reza khalili

برای مخابرات چیز عجیبی نیست
اگر چند صفحه عقب تر برید میبنید که خیلی از دوستان با این رنج ip برخورد کردن بعضی سایت ها هم اونو مال اصفهان شناسائی میکنن!

k1ozil
10-10-2015, 23:14
دوستان عزیز
کسانی که ای پی شون مال ایران یا تهران نیست
این مشکلیه که توی خیلی شرکتها و مخصوصا مخابرات دارن یعنی کمبود ای پی دارن با قیمت کمتر از کشورهای دیگه ای پی میخرن و اختصاص میدن به مشتری از لحاظ کیفی خیلی فرقی نمیکنه (مگر اینکه مسیرش فرق کنه) ولی یه مشکل بزرگ داره اینه که سایتهایی که فقط اجازه دانلود با ای پی ایران رو میدن نمیتونی دانلود کنی

shahryar84
10-10-2015, 23:16

IP Address:

Organization:

ISP:

City:
-

Country:

State:
-

Timezone:
-

Local Time:
-

Registrar

ORG-TCOT1-RIPE

Status

ALLOCATED
Contact Email

Registrant

TCITHR
Administrative Contact

reza khalili
Technical Contact

reza khalili

میگن بخاطر اینه همه جا به ipV6 مهاجرت کردند و ipV4 هاشون به ما میرسه فعلا.

hmd
11-10-2015, 00:15
کلا اینترنت مخابرات یه زمانی خوب بود الان معلوم نیست چیکار داره میکنه

George Shelly
11-10-2015, 10:52
قیمت امکانات انحصاری زیرساخت کشور 600 درصد افزایش یافت

درحالی که وزارت ارتباطات کاهش قیمت دسترسی به اینترنت و توسعه پهنای باند در کشور را یکی از اهداف اصلی اعلام می‌کند اما خروجی مصوبات و عملکرد آن حاکی از آن است که در عمل، هنگام تعرفه‌گذاری حق‌السهم خود را چندین برابر سایر بازیگران مشخص و مصوب می‌کند.

به گزارش تسنیم، اقدام‌های متناقض در این زمینه گاهی با تصویب و ابلاغ برخی مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نمود عینی می‌یابد و روی قیمت نهایی پهنای باند ارایه شده از سوی اپراتورهای اینترنتی و هزینه تمام شده یک سرویس اینترنت به کاربران تاثیر می‌گذارد.
از جمله مصداق‌های عینی این اقدام دو پهلوی وزارت ارتباطات، یکی از مصوبات اخیر کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص تعرفه ارایه خدمات هم‌مکانی در شرکت ارتباطات زیرساخت است که هزینه تازه‌ای را به اپراتورهای ارایه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت و به دنبال افزایش تعرفه خدمات برای کاربران نهایی تحمیل می‌کند.
مصوبه شماره یک این کمیسیون در جلسه دویست و پانزدهم با عنوان تعرفه ارایه خدمات هم‌مکانی در مراکز شرکت ارتباطات زیرساخت هزینه ماهیانه هر رک مورد استفاده توسط اپراتورها را هشت میلیون تومان تصویب کرده است که به شرکت زیرساخت به مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه مهلت داده است تا خدمات هم‌مکانی را در تمامی مراکز زیرساخت که تقاضای دریافت خدمان هم‌مکانی در آن‌ها وجود دارد، فراهم و با رعایت اصل عدم تبعیض و در شایط رقابتی عادلانه به متقاضیان واگذار کند.
این درحالی است که هزینه این سرویس تا پیش از این مصوبه کمتر از یک میلیون و 200 هزار تومان بوده است و اکنون با رشد قابل توجه و با تصویب نرخ هشت میلیون تومان، روی هزینه کلی خدمات ارایه شده از سوی شرکت‌های اینترنتی تاثیرگذار خواهد بود.
این مصوبه از سوی سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی ابلاغ شده و برای همه اپراتورها لازم‌الاجرا است اما تاثیر آن در چارچوب هزینه‌های تمام شده اپراتورها و تعرفه مصوب دریافتی از کاربران به ازای سرویس‌های مختلف گنجانده نشده است و هزینه زیادی را به اپراتورها تحمیل می‌کند و در نهایت روی کیفیت و قیمت سرویس نهایی کاربر تاثیرگذار خواهد بود.
این مصوبات درحالی به اپراتورها برای اجرا ابلاغ می‌شود که گذشته از هزینه بالای اینترنت در کشور به دلیل واردات انحصاری آن و تنها از لایه شرکت ارتباطات زیرساخت، در فرمول محاسبه تعرفه خدمات ارایه شده در قالب چارچوب مصوبه رگولاتوری وجود ندارد.
از همین رو ممکن است این قبیل اقدامات موجب شود اپراتورها برای رهایی از فشار هزینه‌ها، سقف تعرفه‌های مصوب را درنظر بگیرند و از سوی دیگر ممکن است اپراتور را به ارایه سرویس بی‌کیفیت و با ضریب اشتراک بالا برای جبران هزینه‌ها ترغیب کند که در هر دو سوی ماجرا، کاربر نهایی مصرف‌کننده اینترنت متضرر خواهد شد.
در همین حال، به نظر می‌رسد وزارت ارتباطات که اعلام می‌کند به دنبال منافع کاربران اینترنت و گسترش پهنای باند در کشور و گنجاندن هزینه اینترنت در سبد خانوار است تا براساس آن بتواند تجارت الکترونیکی را گسترش دهد، درمورد مصوبات خود هوشمندانه عمل کند و حداقل کمتر به فکر منافع چند صد درصدی خود و شرکت‌های زیرمجموعه‌اش باشد و بتواند موضوع کاهش تعرفه خدمات اینترنتی را از جانب خود در بدترین وضعیت ثابت نگه دارد تا نوسانات تعرفه آن بازار کمیت و کیفیت اینترنت را با چالش و فراز و نشیب مواجه نکند

reza2700
11-10-2015, 10:57
قیمت امکانات انحصاری زیرساخت کشور 600 درصد افزایش یافت

درحالی که وزارت ارتباطات کاهش قیمت دسترسی به اینترنت و توسعه پهنای باند در کشور را یکی از اهداف اصلی اعلام می‌کند اما خروجی مصوبات و عملکرد آن حاکی از آن است که در عمل، هنگام تعرفه‌گذاری حق‌السهم خود را چندین برابر سایر بازیگران مشخص و مصوب می‌کند.

به گزارش تسنیم، اقدام‌های متناقض در این زمینه گاهی با تصویب و ابلاغ برخی مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نمود عینی می‌یابد و روی قیمت نهایی پهنای باند ارایه شده از سوی اپراتورهای اینترنتی و هزینه تمام شده یک سرویس اینترنت به کاربران تاثیر می‌گذارد.
از جمله مصداق‌های عینی این اقدام دو پهلوی وزارت ارتباطات، یکی از مصوبات اخیر کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص تعرفه ارایه خدمات هم‌مکانی در شرکت ارتباطات زیرساخت است که هزینه تازه‌ای را به اپراتورهای ارایه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت و به دنبال افزایش تعرفه خدمات برای کاربران نهایی تحمیل می‌کند.
مصوبه شماره یک این کمیسیون در جلسه دویست و پانزدهم با عنوان تعرفه ارایه خدمات هم‌مکانی در مراکز شرکت ارتباطات زیرساخت هزینه ماهیانه هر رک مورد استفاده توسط اپراتورها را هشت میلیون تومان تصویب کرده است که به شرکت زیرساخت به مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه مهلت داده است تا خدمات هم‌مکانی را در تمامی مراکز زیرساخت که تقاضای دریافت خدمان هم‌مکانی در آن‌ها وجود دارد، فراهم و با رعایت اصل عدم تبعیض و در شایط رقابتی عادلانه به متقاضیان واگذار کند.
این درحالی است که هزینه این سرویس تا پیش از این مصوبه کمتر از یک میلیون و 200 هزار تومان بوده است و اکنون با رشد قابل توجه و با تصویب نرخ هشت میلیون تومان، روی هزینه کلی خدمات ارایه شده از سوی شرکت‌های اینترنتی تاثیرگذار خواهد بود.
این مصوبه از سوی سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی ابلاغ شده و برای همه اپراتورها لازم‌الاجرا است اما تاثیر آن در چارچوب هزینه‌های تمام شده اپراتورها و تعرفه مصوب دریافتی از کاربران به ازای سرویس‌های مختلف گنجانده نشده است و هزینه زیادی را به اپراتورها تحمیل می‌کند و در نهایت روی کیفیت و قیمت سرویس نهایی کاربر تاثیرگذار خواهد بود.
این مصوبات درحالی به اپراتورها برای اجرا ابلاغ می‌شود که گذشته از هزینه بالای اینترنت در کشور به دلیل واردات انحصاری آن و تنها از لایه شرکت ارتباطات زیرساخت، در فرمول محاسبه تعرفه خدمات ارایه شده در قالب چارچوب مصوبه رگولاتوری وجود ندارد.
از همین رو ممکن است این قبیل اقدامات موجب شود اپراتورها برای رهایی از فشار هزینه‌ها، سقف تعرفه‌های مصوب را درنظر بگیرند و از سوی دیگر ممکن است اپراتور را به ارایه سرویس بی‌کیفیت و با ضریب اشتراک بالا برای جبران هزینه‌ها ترغیب کند که در هر دو سوی ماجرا، کاربر نهایی مصرف‌کننده اینترنت متضرر خواهد شد.
در همین حال، به نظر می‌رسد وزارت ارتباطات که اعلام می‌کند به دنبال منافع کاربران اینترنت و گسترش پهنای باند در کشور و گنجاندن هزینه اینترنت در سبد خانوار است تا براساس آن بتواند تجارت الکترونیکی را گسترش دهد، درمورد مصوبات خود هوشمندانه عمل کند و حداقل کمتر به فکر منافع چند صد درصدی خود و شرکت‌های زیرمجموعه‌اش باشد و بتواند موضوع کاهش تعرفه خدمات اینترنتی را از جانب خود در بدترین وضعیت ثابت نگه دارد تا نوسانات تعرفه آن بازار کمیت و کیفیت اینترنت را با چالش و فراز و نشیب مواجه نکند

انحصار ی بشه همینه دیگه جای تعجب نداره

akhoda
11-10-2015, 16:10
بعضی دوستان از مبلغ زیاد قبض تلفن شاکی بودن. شاید این مطلب کمکی کنه

"کلاهبرداری از شهروندان با میسکال"

NOR-1
11-10-2015, 18:57
مرکز اینترنت ولی عصر قطعه یا فقط واسه من اینطوریه؟2020 هم اشغال میزنه

George Shelly
11-10-2015, 19:12
مال منم قطع بود 20 دقیقه الان وصل شد !

akhoda
11-10-2015, 19:34
فکر کنم سراسریه

Bensonw3x
11-10-2015, 20:07
بعد از 1 سال سابقه نداشت اینترنت به مدت 1 ساعت قطع باشه کلا چرا Adsl قرمز بود ( مهدیه تهران)

m.b.z
11-10-2015, 20:25
مرکز فرد اسدی هم مشکلی قطعی هست و هنوز وصل نشده

mohammad.2mt
11-10-2015, 21:47
بعد چند روز یه دیشب خوب بود.
امشب باز همون آش و همون کاسه :n29:

feizol65
11-10-2015, 21:57
من تهرانم. برا منم قطعه و با ایرانسل بالا اومدم.

karbar200
11-10-2015, 23:35
از ساعت ٨ كه قطع هست مركز تلفن امامت
براي شما هم هنوز قطعه؟

Sent from my iPad using Tapatalk

XENON24
11-10-2015, 23:36
مرکز مالک اشتر از 6 قطع...الان با ایرانسل اومدم

victor021
12-10-2015, 00:19
هم چنان قطع....

akhoda
12-10-2015, 00:33
شاید دارن با زبون اشاره میگن بابا بی خیال ما شید.

samijavid
12-10-2015, 00:40
نبوت هم از عصر قطعه !!

karbar200
12-10-2015, 00:50
اينا يك كاري كردن كه ٢٠٢٠ هم ار قصد اشغال كردن كه نتونيم زنگ بزنيم
حداقل مي تونند اطلاع رساني كنند كه مثلا يك روز نت قطع هست و اينقدر نياييم چك كنيم كه وصل ميشه يا نه

Sent from my iPad using Tapatalk

karbar200
12-10-2015, 01:16
برای من همین الان وصل شد.

Vahid67
12-10-2015, 01:26
از صبح زود قطع بود حدود 9 وصل شد ... دوباره حدود ساعت 6 عصر قطع شد و هنوز قطع ... مرکز کرمی

dariushko
12-10-2015, 01:55
فکر کنم سراسریه

برای من همین الان وصل شد.

بله سراسری بود و الان تازه وصل شده:n36:

MR.MAHMOOD
12-10-2015, 15:03
مال من از دیشب قطعه صبحم به 2020 زنگ زدم گفتش سراسریه

George Shelly
12-10-2015, 15:10
واسه من کلا دیروز ساعت 6 حدودا نیم ساعت قطع شد بعد وصل شد اگر تا شب قطع میشد بابای ولایتو در می آوردم !
کلا الان یه کندی عجیبی داره خیلی ناجوره انگار دارم زیر شکنجه جون میدم انقدر تو اعصابه .

mohammad.2mt
12-10-2015, 18:36
داغونه داغون :n28:

Mr.Crow
12-10-2015, 19:16
کلمه فاجعه هم برای توصیف وضعیت این روزهای مخابرات کمه!

saeid72
12-10-2015, 19:25
وای از این زندگی که ما داریم . روزگار سگ بهتره . کاش افغانستان بودیم کاش.... کاش عراق بودیم مادربزرگ من کاروانی رفته بود کربلا تو هتل بهشون wifi مفتی داده بودن هی فیلم میفرستاد نت من که هیچ اصلا با 3g ایرانسلم مجبور شدیم چندتا یکی فیلم ها دانلود کنیم چون حجم تموم می شد:n03:

mohammad.2mt
12-10-2015, 21:32
بعد از ساعت ها تلاش این پست رو گذاشتم :n04:
یعنی عملا اینترنت ندارم.

- - - Updated - - -

یعنی عملا اینترنت ندارم.

- - - Updated - - -

یعنی عملا اینترنت ندارم.

- - - Updated - - -

یعنی عملا اینترنت ندارم.

akhoda
12-10-2015, 22:22
این همه شکایت اما کسی حرف از اینکه بریم از یه شرکت دیگه سرویس بگیریم نزد
چرا باید این شرایطو تحمل کنیم ؟؟؟ :-(

saeid72
12-10-2015, 22:43

نامحدود میخوایم چاره ای نداریم مجبوریم . الان با 24 تومن کجا 512 نامحدود میدن؟ اصلا با 50 تومنم نمیدن

من توی اینترنت سرچ کردم یه شرکت روسی پیدا کردم اینترنت ماه..واره دو طرفه بدون احتیاج به هیچ سرویس اینترنت دیگه ای میداد 6 مگ کاملا نامحدود ماهی به پول ما میشد 100 تومنو البته 500 تومن هم تجهیزاتی که میخواد . دیگه هیچ چیزشکنی هم نمیخواد همه چی بازه
اما دوتا چیز باعث شده من دنبالش نرفتم: یکی اینکه آخر من نفهمیدم ارسال سیگنال از ماهواره شناسایی میشه میان میگیرن می برنت به عنوان جاسوس و اقدام علیه ... یا مشکلی نداره
دومیش که از همه مهم تر بود 100 تومن ماهی بود من که درامدی ندارم بابام هم در این حد نداره هر ماه یعنی میشه ولی خب سنگینه برای ما 100 پول اینترنت(در جواب بهم گفت نونمونه آبمونه ؟انقدر مهمه که 100 تومن پول بدیم اصلا قعطش کن بره)

اگر مثل ماه..واره همه گیر می شد اشتراکی چندتا همسایه میخریدن همه استفاده میکردن ولی اینا با همین آب باریکه که خودشون دارن میدن باعث شدن کسی دنبالش نداره
اکثر مردمم تو تلگرام اینستاگرام میرن فیلم های خنده داره می بینن یا چت میکنن که فوقش 5 گیگ براشون کافیه و اینجوری شده دیگه 90 درصد اهمیت نمیدن

akhoda
12-10-2015, 23:01
اما من حجمی دارم میدونستم کیفیت سرویس دهی مخابرات پایینه فقط و فقط به خاطر شبانه (کمپین بهاره) اومدم مخابرات دو ماه اول بد نبود که اختلال فضایی شروع شد از اون موقع بد رفته رو اعصابم
کسی شرکتی با ترافیک شبانه آزاد که حد اقل این اواخر کاربرا ازش شکایتی نکرده باشن سراغ نداره ؟

sh93
12-10-2015, 23:18
نبوت 1 مگ نامحدود سرعت دانلود 5 کیلو
نبوت شاتل هم دارم سرعت 120 !

Firebirds
13-10-2015, 00:05
پارس آنلاین، مبین نت رو تست کردم، همه وضع همین ...

George Shelly
13-10-2015, 00:12
من قبلا هر وقت ip رو چک می کردم تو این سایت

میزد isp = tct

الان با هر کانکشنی که کانکت میشم چه کاهش پینگ چه خود نت tct میزنه isp = google !

تست کنید ببینید مال شما هم همینه !

sh93
13-10-2015, 00:29

میزد isp = tct

الان با هر کانکشنی که کانکت میشم چه کاهش پینگ چه خود نت tct میزنه isp = google !

Information Technology Company (ITC)

- - - Updated - - -

میزد isp = tct

Information Technology Company (ITC)

mehryar1973
13-10-2015, 09:44
سلام
همانطور که دوستان اشاره کردن واقعا شب ها غیر قابل استفاده شده و من دیشب هر کار کردم همین پی سی ورلد هم نصفه و نیمه صفحات لود میشدن
این سیستم کش شون هم خیلی مسخرست مثلا من صفحه مربوط به یکی از ispها رفته بودم پریشب و یه پست گزاشته بودم چون اختلال دشت و نصفه نیمه لود میشد آواتار من هم نصفه نشون داده میشد حالا هر چند بار که تو اون صفحه میرم
آواتارم همچنان نصف نشون داده میشه واین یعنی اینکه از روی کش داره میخونه تا وقتی که F5رو بزنم
یادمه زمان دیال آپ هم ISPها کش داشتن:n02:

George Shelly
13-10-2015, 13:23
دوستان به حدی خرابه که تمام صفحه ها رو نصفه لود می کنه تقریبا می تونم بگم هیچ کار نمیشه کرد باهاش مودم رو هم ریست می کنم ip میپره سمت رومانی یا استونی نمی دونم واقعا باید چیکار کرد هیچ کسی هم که نه زنگ می زنه 4 تا فحش به این بی پدر مادرا بده نه شکایت تو اون 195 .
لعنت به اول و آخرت ج.جهل و جنایت که ایران رو به یه کثافت دونی واقعی تبدیل کردی .

dvb_hamed
13-10-2015, 15:03
دانلود شبانه رایگان سرویس های شگفت انگیز محدود شده و اگر بیشتر استفاده کنید براتون حجم اضافه حساب میشه.تعرفه سرویس ها هم جدید شده و قیمت های قبلی برای همه کاربران یکسانه.

به کجا میشه شکایت کرد وقتی قرارداد یکساله رو خودشون تغییر میدن؟اونم بدونه اطلاع مشترک
اینم مدرک.قبض تلفن این ماه من برای سرویس شگفت انگیز 2مگ

George Shelly
13-10-2015, 16:13
این مشکل کندی شدید و نصفه لود شدن پیج ها به خاطر ip استونی هست من انقدر خاموش روشن کردم مودمو تا یه ip ایران گرفتم سرعت بهتر شد !

اول تو این سایت چک کنید ببینید واسه کجاست !

VAHID1001
13-10-2015, 17:37
سلام دوستان این سرویس های کمپین جدید رو کسی گرفته اینایی که میگن سرعت تا 16 مگ افزایش پیدا میکنه و اینکه مودم رایگان داره
دانلود شبانه داره ؟ سرعتش شبا چطوریه ؟
من میخوام از پارس بیام مخابرات

mgha
13-10-2015, 17:51
سلام دوستان این سرویس های کمپین جدید رو کسی گرفته اینایی که میگن سرعت تا 16 مگ افزایش پیدا میکنه و اینکه مودم رایگان داره

من گرفتم. الان مثل همه 3 روز که نتونستم استفاده کنم . در حالت عادی خوبه برای من بین 600 الی 650 با idm سرعت میده دیگه دیگه این ته خط من هستش و بیشتر نمیکشه.

akhoda
13-10-2015, 17:52
شبانه نداره، فکر کنم فقط پهنای باند شبکه داخلی تا ۱۶ بسته میشه
شما قبلش کامنتای بالا رو بخون شاید پشیمون شدی

VAHID1001
13-10-2015, 18:04
من گرفتم. الان مثل همه 3 روز که نتونستم استفاده کنم . در حالت عادی خوبه برای من بین 600 الی 650 با idm سرعت میده دیگه دیگه این ته خط من هستش و بیشتر نمیکشه.

شبانه نداره، فکر کنم فقط پهنای باند شبکه داخلی تا ۱۶ بسته میشه
شما قبلش کامنتای بالا رو بخون شاید پشیمون شدی
وضعیت خطم خوبه با پارس انلاین تا 13 مگ هم سرعت رو تجربه کردم
پس اگر شبانه نداشته باشه به کارم نمیاد فعلا از نظرم بهترین گزینه سرویس های ویژه های وب باشه
درسته شبانه نداره ولی فشفشه هایی که میدن خیلی به صرفه هستش

mohammad.2mt
13-10-2015, 18:15
دوستان تا میتونید تو سامانه 195 شکایت پر کنید بر علیه مخابرات
اینجور که بازرس مخابرات زنگ زده بود و با من صحبت میکرد مثل اینکه بهشون فشار میارن طرف شاکی بود میگفت چرا شما هی شکایت پر میکنید.
حداقل کاری که میتونیم بکنیم فشار آوردن بهشونه حتی اگر منجر به حل شدن مشکل نشه.

akhoda
13-10-2015, 19:17
اینجور که بازرس مخابرات زنگ زده بود و با من صحبت میکرد مثل اینکه بهشون فشار میارن طرف شاکی بود میگفت چرا شما هی شکایت پر میکنید.
موافقم. من که ۴ روز پیش شکایت کردم

George Shelly
13-10-2015, 21:30
کسی اینجا به این موضوع اهمیت میده که حتما ip ایران داشته باشه ؟
برای من خیلی مهمه چون به سرورهای ایرانی وصل میشم واسه بعضی چیزا بعد هی ip بین رومانی / استونی و ایران درحال تغییره هرچند ساعت یه بار باید مودمو ریست کنم که دکمه پاورشم خراب شده دست بخوره دیگه شاید اصلا روشن نشه !
زنگم زدم به یابو علفی های پشتیبانی میگه باید بری مرکز واسه ip استاتیک !
اگه کسی نظری داره لطفا مطرح کنه !

masiha-
13-10-2015, 21:50
امروز قبض تلفن امد و شگفت زده شدم!!
هزینه ای دی اس ال من رو 218 هزار تومن حساب کرده!
من اواخر مرداد اینترنتم رو از 512 نا محدود به 2 مگ محدود با 7 گیگ استفاده از ماه و شبانه رایگان تعویض کردم!
ولی گویا چند روز بعد دوستان مخابرات تصمیم گرفتن که شبانه رایگان رو هم حذف کنن و اون رو هم به 5 گیگ در ماه تغییر بدن!
دوستانی که در کمپین ها شرکت کردن حواسشون باشه که شبانه دیگه رایگان نیست و اون هم محدود شده به 5 گیگ (برای کسانی که 2 مگ دارن)
من که توان پرداخت این قبض تلفن رو ندارم!!!
دو سه روز آینده باید برم مرکز مخابراتی برای شکایت
احتمالا این ماه خیلی از دوستان شگفت زده می شن!!!
در کمپین شگفت انگیز مخابرات شرکت کنید و با دیدن قبض خود شگفت زده شوید

masiha-
13-10-2015, 21:51

asstubirs
13-10-2015, 21:56
سلام به دوستان
دوستان برای من دو ماه 256 نامحدود چهل و هفت هزار تومن اومده این درسته یا پیگیری کنم؟ تهران منطقه 7

alireza20202003
13-10-2015, 21:59
برای من خیلی مهمه چون به سرورهای ایرانی وصل میشم واسه بعضی چیزا بعد هی ip بین رومانی / استونی و ایران درحال تغییره هرچند ساعت یه بار باید مودمو ریست کنم که دکمه پاورشم خراب شده دست بخوره دیگه شاید اصلا روشن نشه !

آی پی غیر ایرانی هم مگه میشه گرفت از مخابرات ؟!! رومانی و استونی ؟ شاید سایتی که دارید ازش اطلاعات آی پی میگیرید خیلی درب و داغون و عقب موندست همیشه از سایتهای به روز و با اصالت مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای پیدا کردن اطلاعات آی پی تون استفاده کنید.

masiha-
13-10-2015, 22:10
دانلود شبانه رایگان سرویس های شگفت انگیز محدود شده و اگر بیشتر استفاده کنید براتون حجم اضافه حساب میشه.تعرفه سرویس ها هم جدید شده و قیمت های قبلی برای همه کاربران یکسانه.

به کجا میشه شکایت کرد وقتی قرارداد یکساله رو خودشون تغییر میدن؟اونم بدونه اطلاع مشترک
اینم مدرک.قبض تلفن این ماه من برای سرویس شگفت انگیز 2مگ
برای من هم قبض 218 هزار تومنی امده
حاضرم تلفن قطع بشه ولی این قبض رو پرداخت نمی کنم
واقعا مسخرشو در اوردن من که شکایت کردم لینک زیر برای شکایت برید:

iDownload & iGame
13-10-2015, 23:00
مخابرات به دلیل کمبود آی پی یه سری آی پی جدید از کشورهای دیگه خریداری (یا اجاره) کرده ولی هنوز در RIPE به نام ایران نشده. ولی چون در ایران روت میشه قاعدتا" برای وصل شدن به سرورهای ایرانی از طریق V پی N نباید مشکلی باشه ولی برای بازدید و دانلود از سایتهایی که فقط با آی پی ایران اجازه میدن مشکل ساز میشه. برای رفع این مشکل یا باید از V پی N ایران استفاده کنید، یا از همون روش خاموش روشن کردن مودم و یا گرفتن آی پی استاتیکی که به نام ایران ثبت شده باشه.

George Shelly
14-10-2015, 00:07
مشکل هست برای کانکت شدن به سرورهای ایرانی مثل respina !
شما که خودتون دارین می فروشین به سرور رسپینا فقط با ip ایران کانکت میشه و البته استونی!
البته ip استونی به شدت کندی داره !

Howard24
14-10-2015, 00:32
من امروز همش IP روسی داشتم:n03::n34:

iDownload & iGame
14-10-2015, 00:42
شما که خودتون دارین می فروشین به سرور رسپینا فقط با ip ایران کانکت میشه و البته استونی!
با اکانت تست سرور3 رو هم تست کنید (از دیتاسنتر افرانت هست)

shahryar84
14-10-2015, 03:22
شکایت الکی پر کردن باعث میشه این سیستم ۱۹۵ که تاحالا خوب کار کرده، خاصیتش از دست بده

میشه از ۱۶مگ یه تست سرور خارج بگذارید،

akhoda
14-10-2015, 04:07
شکایت الکی پر کردن باعث میشه این سیستم ۱۹۵ که تاحالا خوب کار کرده، خاصیتش از دست بده

شما به کامنت های قبلی میگی شکایت الکی ؟ معلومه اختلال به شبکه اینترنت منزل یا محل کسب و کار شما نرسیده
اتفاقا ۱۹۵ اینجا باید به درد بخوره در غیر این صورت نباشه بهتره.
چون کار شما رو راه انداخته دلیل نمیشه کلیت عملکرد ۱۹۵ مثبت باشه.

alireza20202003
14-10-2015, 16:06
من امروز همش IP روسی داشتم:n03::n34:

میشه رنج آی پی های روسی و استونی رو بگید ؟

sh93
14-10-2015, 16:50
دوستان مگه قرار نبود تا 21 ام رفع شه این مشکلات ؟ الان برای من از صبح اوکی بود باز خراب شده
کسی خبر داره چه خبره یا تا کی درست میشه؟

The Dreadnaught
14-10-2015, 18:29
کجا گفته بودن رفع میشه؟

---------------

واسه من که تا چند ساعت این شکلی بود وضعیت امروز:

پپینگ خارجی به کنار، پینگ شبکه داخلی رو داشته باشید! این یکی دیگه شاهکاری هست که جدیدا موفق شدن به بار بیارن.

با اینترنت ایران تعفن را احساس کنید :n21:

mohammad.2mt
14-10-2015, 18:42
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 data bytes
64 bytes from 8.8.8.8: seq=0 ttl=46 time=283.134 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=1 ttl=46 time=286.903 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=2 ttl=46 time=282.774 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=4 ttl=46 time=287.212 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=6 ttl=46 time=285.932 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=7 ttl=46 time=280.326 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=8 ttl=46 time=285.178 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=9 ttl=46 time=284.070 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=10 ttl=46 time=284.062 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=11 ttl=46 time=281.342 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=12 ttl=46 time=282.347 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=17 ttl=46 time=285.096 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=18 ttl=46 time=281.017 ms
64 bytes from 8.8.8.8: seq=19 ttl=46 time=283.479 ms

--- 8.8.8.8 ping statistics ---
20 packets transmitted, 14 packets received, 30% packet loss
round-trip min/avg/max = 280.326/283.776/287.212 ms

30% پکت لاست !
من :n28:
مخابرات :n10:
وزیر ارتباطات :n33:
شرکت زیرساخت :n08:
پشتیبانی مخابرات :n20:

herkool2000
14-10-2015, 19:58
دوستان برای قطع سرویس adsl مخابرات یه نامه درخواست کافیه ؟ و اینکه صاحب خط باید مراجعه کنه؟

akhoda
14-10-2015, 20:04
دوستان برای قطع سرویس adsl مخابرات یه نامه درخواست کافیه ؟ و اینکه صاحب خط باید مراجعه کنه؟
به من گفتن باید حضوری درخواست بدی

mohammad.2mt
14-10-2015, 20:04
زنگ زدم پشتیبانی باز طرف یه کم آدم حسابی بود میگفت مشکل از کمبود آی پی هست و نعداد مشترک بالا.
میگفت بعد از نمایشگاه کلی ثبت نام کردن و شیرینگ رو از 1/8 بردن رو 1/20 و آی پی هم ندارن و تا ای پی نخرن همینه داستان و به ما هم هیچ تاریخی اعلام نمیکنند.
دوستان تو سامانه 195 شکایت کنید و همین ها رو بگید.
شاید یه جوری به گوش وزارت برسه در این مخابرات رو تخته کنه کیلویی حداقل کاربر تگیره.

sh93
14-10-2015, 20:38
عزیزی گفتن کجا گفته تا 21 ام برطرف میشه من از اخبار tct.ir نقل میکنم:

عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات ثارالله ، شهید ثابت قدم ، شهید مشهدی مهدی ، پاسداران ، نبوت و اصیل آباد از تاریخ 19 مهرماه آغاز می شود.به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران ، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات ثارالله با پیش شماره 3464 در محدوده خیابان بهار شرقی به مدت 48 ساعت و در مرکز مخابرات شهید ثابت قدم با پیش شماره های 4490 در محدوده جاده مخصوص کرج ، کیلومتر 13 ، درمرکز مخابرات شهید مشهدی مهدی با پیش شماره های 3345 الی 3349 ، 3357 ، 3386 و 3387 در محدوده خیابان های سازمان آب ، مطلبی ، مشیریه ، فنی حرفه ای و پارک بنفشه ، در مرکز مخابرات پاسداران با پیش شماره های 2254 الی 2259، 2276 الی 2279 و 2665 در محدوده خیابان های پاسداران، نیستان هفتم ، هشتم ، نهم و دهم و محسنیان به مدت 3 روز و در مرکز مخابرات نبوت با پیش شماره های 7790 الی 7795 و 7797 در محدوده خیابان های رضوان شرقی ، شهید آیت ، مرجان ، شهید دفارزاده ، قریشی ، برادران نصر ا... زاده و مراد شمس و در مرکز مخابرات اصیل آباد با پیش شماره 6575 در محدوده وحیدیه ، رباط کریم و فردوسیه به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.

دقیقا برای من اختلالها از 19 ام شروع شد اما الان 22 ام هم تموم شد و وضعیت داغونه

dimebag123
14-10-2015, 22:05
کابل برگردون چه ربطی به کیفیت سرویس اینترنت داره آخه عزیز دل برادر ؟

به همچنین کمبود ای پی باز چه ربطی داره ؟

تنها دلایل محتمل کمبود پهنای باند یا سامانه مضحگ فیلت.رینگ هست

sh93
14-10-2015, 22:59
کابل برگردون چه ربطی به کیفیت سرویس اینترنت داره آخه عزیز دل برادر ؟

به همچنین کمبود ای پی باز چه ربطی داره ؟

تنها دلایل محتمل کمبود پهنای باند یا سامانه مضحگ فیلت.رینگ هست

الان من گفتم کابل برگردونی که اینا اعلام کردن حتما باعثش شده ؟ گفتم اینو نوشتن و دقیقا از 19 ام هم من اینترنتم مشکل پیدا کرد

hmd
15-10-2015, 00:36
برای من که یه ماهی هست کلا ترکیده سایتها بزور باز میشه کلا میخوان مجبورمون کنن بریم سمت محدود .

hmd
15-10-2015, 00:39
دوستان یه سوالی داشتم من مرکز مخابراتم شهید چمران خیلی شرکتها نمیتونن سرویس بدن میخواستم ببینم راهی داره از مرکز مخابراته دیگه که نزدیک اینجاست خط بگیرم ؟

akhoda
15-10-2015, 00:45
برای من که یه ماهی هست کلا ترکیده سایتها بزور باز میشه کلا میخوان مجبورمون کنن بریم سمت محدود .
من محدود دارم وضعیت نتم خرابه

hmd
15-10-2015, 10:06
آدم نمیدونه از کدوم شرکت استفاده کنه . من خونه مخایرات دارم سرعت افتضاح شده . مغازه های وب قطعی زیاد . تاپیک های پارس آنلاین اسیاتکم که همه شاکین فکر کنم کلا پهنای باند کشور دیگه جوابگو نیست یا دارند باز فیلترینگ هوشمند پیاده میکنن