PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

DarkLords
12-01-2016, 23:10
برا کاربر قدیمی هم که همونه.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

من هرچی نگاه میکنم نمی‌بینم جایی نوشته باشه که برا مشترکان قدیمی همونه، شما کجا دیدید یا از کجا میدونید؟

mehryar1973
13-01-2016, 00:27
آقا این الان چی میگه من متوجه نمیشم:n37:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته این سوال من نیست...)

alireza20202003
13-01-2016, 01:14

واضحه دیگه میگه سرویس شما نامحدود نیست بلکه محدوده و پول حجم باید بدی. اول بیا 1 مگ نامحدود بگیر بعد بگو چرا گرونه.

alireza20202003
13-01-2016, 01:18
من هرچی نگاه میکنم نمی‌بینم جایی نوشته باشه که برا مشترکان قدیمی همونه، شما کجا دیدید یا از کجا میدونید؟

قرار نیست جایی بنویسه. برای مشترکین قدیمی قیمت های قدیمی باقی میمونه تا زمانیکه سرویسشون رو تغییر ندن هم باقی خواهد موند. نشون به اون نشون که 512‌ من قیمتش هنوز مال زمان 1 به 10 هست که دو سه تومن ارزونتره.

NOR-1
13-01-2016, 05:34
چه ربطی به پسوند ir داره بنده خدا. هر پسوندی باشه سرورش داخل ایران باشه با اینترانت open میشه.
بله منظورم همین بود فقط سایت هایی که سرورش تو ایرانه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Vahid67
13-01-2016, 08:41
دوستان جریان چیه من از سرور مایکروسافت دو روز نمیتونم دانلود کنم سرعت اولش چند ثانیه خوبه بعد میاد خیلی پایین ... واسه همه اینجوری شده ... ؟؟ حتی با وی پــی ان ... چند روز پیش خوب بود ...

hmd
13-01-2016, 09:48

مخابرات کلا نامحدود حذف کرد همانطوری که تو سایت خودش میبینین حداقل ترافیک تبادلی گذاشته یعنی وقتی 1 مگ بگیرین 60 گیگ دانلود کنین بعدش دیگه تضمین نمیکنه همون 1 مگ سرعت داشته باشین و سرعتتون بالا پایین میشه .

hmd
13-01-2016, 09:50
دوستان جریان چیه من از سرور مایکروسافت دو روز نمیتونم دانلود کنم سرعت اولش چند ثانیه خوبه بعد میاد خیلی پایین ... واسه همه اینجوری شده ... ؟؟ حتی با وی پــی ان ... چند روز پیش خوب بود ...

مخابرات که خیلی وقته این مشکل داره باید لیچ کنی به سرور داخلی از اونجا دانلود کنی .

mehryar1973
13-01-2016, 12:22
واضحه دیگه میگه سرویس شما نامحدود نیست بلکه محدوده و پول حجم باید بدی. اول بیا 1 مگ نامحدود بگیر بعد بگو چرا گرونه.

مخابرات کلا نامحدود حذف کرد همانطوری که تو سایت خودش میبینین حداقل ترافیک تبادلی گذاشته یعنی وقتی 1 مگ بگیرین 60 گیگ دانلود کنین بعدش دیگه تضمین نمیکنه همون 1 مگ سرعت داشته باشین و سرعتتون بالا پایین میشه .

کلا برادران عزیز تو مخابرات هر زمانی یکطور صحبت کردن اول گفتن منصفانه شده و همین صحبت شما که اگه اضافه مصرف کنید باید پول بیشتر بدید،سر وصدای یوزرا در اومد گفتن نه آقا هر چقدر میخواید مصرف کنید تو همین سایت پرسش و پاسخ
شون شاید صد بار بیشتر همین جواب رو دادن منتهی گفتن تضمینی تو سرعت نیست(البته اگه قرار به این باشه واقعا
من خودم این ماه و ماه قبل از اون جدول تو سایت هم کمتر مصرف کردم ولی بازم یک سوم شبانه روز سرعتم میشه
کمتر از یک چهارم!!!!) باز الان میان میگن که نامحدود نیست وپول بیشتر باید بدی شما مطمئن باشید که اگه کلا سرویس های قدیم هم حذف کنن و با نرخ جدید سرویس بدن باز اتفاق خاصی نمیفته و کیفیت همینه که الان هست مگه
نصف یوزرا یهو کنسل کنن و خلوت بشه...

Vahid67
13-01-2016, 12:37
مخابرات که خیلی وقته این مشکل داره باید لیچ کنی به سرور داخلی از اونجا دانلود کنی .

خوب برای من یک دفعه اینجوری شد !!

farid_givehchin
13-01-2016, 12:44
الان هم اگر سر و صدای یوزرا در بیاد اینا اینجوری دم در نمیارن و تعرفه ها برمیگرده به وضعیت قبل

امروز از خود مخابرات زنگ زده زنه میگه مگه الان گرون شده که شما ثبت شکایت کردی گفتم مگه باید وایستم حتما قبض بیاد؟رو سایتتون نوشته قراره گرون بشه....بعد گفت خب عطف به ما سبق نمیشه منم گفتم نشه هم دلیلی نداره شما سرخود خودتون گرون کنید بعد چطوریه که اون 512 و 256 قیمتش ثابت مونده فقط 1مگ و 2مگ قیمتش زیاد کردید...در ادامه هم بهش گفتم خب الان یکی میره 4 تا خط 512 میگیره اینارو با هم یکی میکنه میشه 2 مگ،درسته که این همه پورت و دم و دستگاه به خاطر اشتباه تو تعرفه شما حروم بشه؟؟؟همش میگفت نه اون 512 گرون میشه همشون قراره گرون بشه گفتم مگه سر گردنس یعنی چی گرون میشه مگه پهنای باند از طرف زیر ساخت گرون شده که شما دارید اینجوری میکنید.....کلی باهاش صحبت کردم و گفتم کارتون اصلا توجیح نداره و منم میخوام تا اخرش پیگیری کنم ببینم چه جوری 1 شبه 2 برابر شده اینا حالا باید صبر کنم از خود مرکز تنظیم تماس بگیرن

دوستان یادتون باشه همون سر مصرف منصفانه هم اینا بعد اینکه دیدن صدای همه دراومد عقب نشینی کردن،سر اون بسته های اینترنت ایرانسل هم صدای کاربرا در اومد کاری نکردن سر گرون کردن تعرفه تلفن هم که باز صدای مردم در اومد وزیر اومد گفت نمیذاره گرون کنن و نذاشت،اگر 20 نفر برن ثبت شکایت کنن اینا دیگه جرات نمیکنن یک شبه از این تصمیمات خلق الساعه بگیرن

AliROCK
13-01-2016, 22:37
3 روزه اینترانت شده سرعت 1/5 شده

SAHANDE3
14-01-2016, 13:26
من اگر گرون بشه تخلیه می کنم از رایتل بگریم به نفع خودم درست حجمش کمتر ولی اینترانت نیست عملا من سه روز هست اینترنت ندارم فقط یک اینترانت دیگه این هم از تدبیر و امید شورش رو در آوردن :n34:

xomax
14-01-2016, 14:16
3 روزه اینترانت شده سرعت 1/5 شده

سه روز؟ مال ما همیشه همینطوره. الان یکی دو ساله اینجوریه. چاره اش هم سرویس افزایش سرعته. بیخود وقتتون رو با پشتیبانی تلف نکنید هیچ اتفاقی نمیافته

xomax
14-01-2016, 14:20
من اگر گرون بشه تخلیه می کنم از رایتل بگریم به نفع خودم درست حجمش کمتر ولی اینترانت نیست عملا من سه روز هست اینترنت ندارم فقط یک اینترانت دیگه این هم از تدبیر و امید شورش رو در آوردن :n34:

برای مشترکین قدیمی گرون نمیشه. ولی رایتل هم افتضاحه ، خودم دارم ، آنتن پر 4G سرعت خارج به یه مگ هم نمیرسه. خیلی هم گرونه نسبت به ایرانسل و همراه اول. پولتونو حروم نکنید. (البته ممکنه منطقه شما سرعتش خوب باشه. در هر صورت قبل از خرید از کیفیتش مطمئن بشید)

alireza_asol
14-01-2016, 16:14
برای کاربرای قدیمی که قیمت نمیره بالا؟
قبض بیاد 170 تومن به شخصه میرم ...

SAHANDE3
14-01-2016, 19:18
برای مشترکین قدیمی گرون نمیشه. ولی رایتل هم افتضاحه ، خودم دارم ، آنتن پر 4G سرعت خارج به یه مگ هم نمیرسه. خیلی هم گرونه نسبت به ایرانسل و همراه اول. پولتونو حروم نکنید. (البته ممکنه منطقه شما سرعتش خوب باشه. در هر صورت قبل از خرید از کیفیتش مطمئن بشید)
همه از هم بدترن ولی رایتل با مودم 4g سرعتش خوبه ساعتهای افت مصرف عالی می شه اما کلا با توجه به هزینش زیاد به درد دانلود نمی خوره 3 گیگ بعلاوه 10 گیگ شبانه رو می ده 17 هزار ولی اینها دیگه هر کاری دلشون می خواهد دارن می کنن پینگ من افتضاح بود حالا دیگه سرعتم کرده 256 به اسم 2 مگ داره می فروشه آخه بریم به کی شکایت کنیم از خودشون به خودشون

AliROCK
14-01-2016, 21:34
سه روز؟ مال ما همیشه همینطوره. الان یکی دو ساله اینجوریه. چاره اش هم سرویس افزایش سرعته. بیخود وقتتون رو با پشتیبانی تلف نکنید هیچ اتفاقی نمیافته
نه دوست عزیز من نه پشتیبانی زنگ میزنم نه سرویس افزایش سرعت میگیرم شرکت رو عوض میکنم چون رسما .... شده

Vahid67
14-01-2016, 23:05
بنده امشب با مخابرات خداحافظی کردم و اینترنت مزخرف رو بخشیدم به خودشون ...

habib9
15-01-2016, 11:15
الان هم اگر سر و صدای یوزرا در بیاد اینا اینجوری دم در نمیارن و تعرفه ها برمیگرده به وضعیت قبل

امروز از خود مخابرات زنگ زده زنه میگه مگه الان گرون شده که شما ثبت شکایت کردی گفتم مگه باید وایستم حتما قبض بیاد؟رو سایتتون نوشته قراره گرون بشه....بعد گفت خب عطف به ما سبق نمیشه منم گفتم نشه هم دلیلی نداره شما سرخود خودتون گرون کنید بعد چطوریه که اون 512 و 256 قیمتش ثابت مونده فقط 1مگ و 2مگ قیمتش زیاد کردید...در ادامه هم بهش گفتم خب الان یکی میره 4 تا خط 512 میگیره اینارو با هم یکی میکنه میشه 2 مگ،درسته که این همه پورت و دم و دستگاه به خاطر اشتباه تو تعرفه شما حروم بشه؟؟؟همش میگفت نه اون 512 گرون میشه همشون قراره گرون بشه گفتم مگه سر گردنس یعنی چی گرون میشه مگه پهنای باند از طرف زیر ساخت گرون شده که شما دارید اینجوری میکنید.....کلی باهاش صحبت کردم و گفتم کارتون اصلا توجیح نداره و منم میخوام تا اخرش پیگیری کنم ببینم چه جوری 1 شبه 2 برابر شده اینا حالا باید صبر کنم از خود مرکز تنظیم تماس بگیرن

دوستان یادتون باشه همون سر مصرف منصفانه هم اینا بعد اینکه دیدن صدای همه دراومد عقب نشینی کردن،سر اون بسته های اینترنت ایرانسل هم صدای کاربرا در اومد کاری نکردن سر گرون کردن تعرفه تلفن هم که باز صدای مردم در اومد وزیر اومد گفت نمیذاره گرون کنن و نذاشت،اگر 20 نفر برن ثبت شکایت کنن اینا دیگه جرات نمیکنن یک شبه از این تصمیمات خلق الساعه بگیرن

به نظر منم باید همین کارو کرد حداقل خرجی که نداره
حداقل تو این مملکت تا حالا این به من ثابت شده که اگر صدات در نیاد پس فردا بیشتر هم می خوان سواری بگیرن
نشون به اون نشون که تا حالا می گفتن مصرف منصفانه نداریم حالا، هم تعرفه رو دوبل کردن هم می گن مصرف منصفانه بر قراره
احتمالا می خوان وقتی شکایت ها بالا گرفت و مجبور شدن به مقام بالا دستی جواب پس بدن، بگن خوب ما مصرف منصفانه رو بر می داریم تا ظاهرا یکم عقب نشینی کرده باشند.
من از چند وقت پیش دنبال اینترنت نا محدود بالاتر 512 بودم. یه کم این ور اونور رفتم و از جواب هایی که شنیدم فهمیدم می خوان یه گندی بزنن
و اون موقع هم تو همین تاپیک به دوستان گفتم اونایی که بالاتر از 512 نامحدود دارن عوضش نکن
حالا هم به احتال زیاد اگر تعداد کسایی که اعتراض می کنن زیاد باشه تاثیر گذاره
و گرنه مطمئن باشید شرکت های خصوصی ISP منتظرند، مخابرات جا پاش محکم بشه بعد اونا هم تعرفه هاشون رو گرون کنند.

فقط شما به 190 زنگ زدی و ثبت شکایت کردی؟ یا کار دیگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدی.

Firebirds
15-01-2016, 18:45
فکر میکنم یه سری از مناطق وضع شون از یه سری منطقه های دیگه بد تره، چون برای من لاقل فرقی نکرده، همون .... هست که از 1 سال پیش که شروع به .... شدن کرد، هستش !
شاید الان یه نموره بهتر شده، نشون به اون نشون من دیگه لاقل ارور DNS ای نمیگیرم...
شایدم من کلا رد دادم دیگه نمیفهم اینترنت یعنی چی و باید چه طوری باشه توی این خ ر ا ب شده.

xomax
15-01-2016, 19:43
نه دوست عزیز من نه پشتیبانی زنگ میزنم نه سرویس افزایش سرعت میگیرم شرکت رو عوض میکنم چون رسما .... شده

خوش به حال شما. چون من فرض رو بر این گذاشتم که مثل خیلی از مشترکین مخابرات من جمله خودم ، خطتون فیبره و نمیتونید از شرکت دیگه ای سرویس بگیرید. من خودم اگه میتونستم با سر میرفتم از این مخابرات لعنتی. چاره ای ندارم جز استفاده از سرویس افزایش سرعت و این چیزها.

Bensonw3x
16-01-2016, 00:25
والا بچه ها من که اصن خداییش دیگه نمیدونم چی دانلود کنم! حالا شما رو نمیدونم چند تا هارد دارید یا چقدر ذوق شوقه دانلود کردن دارید ولی من دیگه کارم با دانلود خداییش تمومه... بیشتر منظور از دانلود کردن اینکه به کوب بزارم فقط برا دانلود که داشته باشم...رفته بودیم خونه فایمله مون تو ساری ... خدا شاهده اونا هم مخابرات داشتن ، دروغ نگم بهتون قشنگ صبح پینگ گرفتم تا 12 نصفه شب با 4.2.2.4 ینی ثابت رو 130 بود ! بدونه حتی 1 تایم اوت! سرعتش رو 5 مگ حتی شبانه هم داشت! حالا نمیدونم اینجا چرا وضعش اینطوریه .... باور کنید الان فقط دوست دارم در مرحله اول پینگم خوب باشه ، چونکه میدونید اگه پینگ بالا باشه با تایم اوت سرعتتون هر چقدر بالا باشه نمیتونید تکون بخورید! در مرحله دوم یه سرعت خوب در حد 4-5 مگ اونم برا وب گردی خدایشش.... نه توقع 16 مگ دارم نه 128 ...منی که از محدود متنفر بودم الان دنبال نته حجمی میگردم... از اون موقع که اون نت رو خونه فامیلمون دیدم رسیدیم خونه به 4 isp معروف زنگ زدم شاتل - پارس آنلاین - آسیاتک های وب... باورتون میشه هیچ کدوم به منطقه ما سرویس نمیدادن ؟ تهرانم هستیم مرکز مخابرات مهدیه .... الان اصن تو خلثه به سر میبرم قفل کردم نه راه پس دارم نه پیش....

بازگشت همه به سوی اوست...انا لالله وانا الیه راجعون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farid_givehchin
17-01-2016, 11:41
به نظر منم باید همین کارو کرد حداقل خرجی که نداره
حداقل تو این مملکت تا حالا این به من ثابت شده که اگر صدات در نیاد پس فردا بیشتر هم می خوان سواری بگیرن
نشون به اون نشون که تا حالا می گفتن مصرف منصفانه نداریم حالا، هم تعرفه رو دوبل کردن هم می گن مصرف منصفانه بر قراره
احتمالا می خوان وقتی شکایت ها بالا گرفت و مجبور شدن به مقام بالا دستی جواب پس بدن، بگن خوب ما مصرف منصفانه رو بر می داریم تا ظاهرا یکم عقب نشینی کرده باشند.
من از چند وقت پیش دنبال اینترنت نا محدود بالاتر 512 بودم. یه کم این ور اونور رفتم و از جواب هایی که شنیدم فهمیدم می خوان یه گندی بزنن
و اون موقع هم تو همین تاپیک به دوستان گفتم اونایی که بالاتر از 512 نامحدود دارن عوضش نکن
حالا هم به احتال زیاد اگر تعداد کسایی که اعتراض می کنن زیاد باشه تاثیر گذاره
و گرنه مطمئن باشید شرکت های خصوصی ISP منتظرند، مخابرات جا پاش محکم بشه بعد اونا هم تعرفه هاشون رو گرون کنند.

فقط شما به 190 زنگ زدی و ثبت شکایت کردی؟ یا کار دیگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدی.
اگر 20 نفر شکایت کنن درستش میکنن تعرفه هاشونو
سامانه 195 وزارت ارتباطات به ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین راه طرح شکایت هست سمت چپ پایین صفحه لینک سامانه 195 وجود داره و میشه شکایت کرد و شرح داد اونا هم اول میفرستن مخابرات ،از مخابرات تماس میگیرن و اگر شما قانع بشید که هیچ اگر نشید از خود سامانه 195 به مویایلتون تماس میگیرن و میپرسن که قانع شدید یا نه شما هم اگر قانع نشده باشید میگن که تجدید نظر فعال کنید و این سری از خود وزارت خونه پیگیری میکنن یک نفر تماس میگیره و شما شرح میدید مشکل چیه....من تا حالا از این جلوتر نرفتم

دیروز اپراتور مخابرات یه جواب بیخود داده مبنی بر این که مصوبه ای وجود نداشته و صرفا جهت اطلاع رسانی بوده و اجرایی نمیشه و منم امروز که دیدم شروع کردم به نوشتن تجدید نظر که اگر مصوبه وجود نداشته دلیلی برای اطلاع رسانی هم وجود نخواهد داشت و اگر مصوبه وجود داشته چگونه افزایش 2 برابری رخ داده؟؟؟همین که داشتم مینوشتم از 195 یه خانومی تماس گرفتن و گفتن که قانع شدید منم گفتم اپراتور مخابرات چرت و پرت میگفت ایشونم تایید کردن که جوابی که برای شما نوشتن و منم میبینم اصلا قانع کننده نیست منم براتون میزنم که قانع نشدید شما هم درخواست تجدید نظر بدید

دوستان حالا حرکت جدیدشون اینکه که نرخ 128 و 256 و 512 به نرخ پارسال برگشته که به ترتیب 12.500 و 1500 و 23000 تومنه (این تعرفه ها برای همون زمانی هست که 1مگ 43 تومن و 2 مگ 74 تومن بود) و تعرفه 1 و 2 و 4 دوباره حذف کردن من خودم حدسم اینه(و امیدوارم) که اشتباها اینا تعرفه هر 2 ماه برای 1مگ و 2مگ ثبت کرده بودن چون دقیقا قیمت 1مگ و 2مگی که گذاشته بودن 2برابر تعرفه پارسال بود حالا باید دید چی میشه

من خودم اگر هر اتفاق تازه ای بیوفته همینجا اطلاع میدم خدمت دوستان

ali_12
17-01-2016, 14:47
سلام دوستان
من امروز بعد از حدود 5 ماه صبر ، مامور اومد و اینترنت وصل کرد.مخابرات شهرک اکباتان.خط هم فیبر نوری است.
سرویس 2 مگ با حجم 5 گیگ
فقط سرعت دنلودم توی اینترنت دانلود منیجر 256 kb است.به نظرتون کم نیست؟؟!!!
مخابرات تهران دانلود رایگان شبانه هم داره؟از کی تا کی و حجم محدود داره؟
من چطور میتونم وارد پنل کاربری خودم بشم ؟میشه لینک ورود بدید لطفا؟برنامه اندروید داره مخصوص پنل؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

bilmazlar
17-01-2016, 15:20
سلام دوستان
من امروز بعد از حدود 5 ماه صبر ، مامور اومد و اینترنت وصل کرد.مخابرات شهرک اکباتان.خط هم فیبر نوری است.
سرویس 2 مگ با حجم 5 گیگ
من چطور میتونم وارد پنل کاربری خودم بشم ؟میشه لینک ورود بدید لطفا؟برنامه اندروید داره مخصوص پنل؟

خوب سرعت اسمی سرویس رو بهتون دادن دیگه. شایدم علتش همین فیبر نوری بودن خط تلفنتونه که ظاهرن محدودیت سرعت داره.

ali_12
17-01-2016, 15:25
ممنون.میشه بفرمایید مخابرات تهران ساعت رایگان دانلود داره ؟حجمش محدوده؟ و از چه ساعتی است
لینک ورود به پنل هم میشه بدید لطفا

Bensonw3x
17-01-2016, 16:15
اگر 20 نفر شکایت کنن درستش میکنن تعرفه هاشونو
سامانه 195 وزارت ارتباطات به ادرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین راه طرح شکایت هست سمت چپ پایین صفحه لینک سامانه 195 وجود داره و میشه شکایت کرد و شرح داد اونا هم اول میفرستن مخابرات ،از مخابرات تماس میگیرن و اگر شما قانع بشید که هیچ اگر نشید از خود سامانه 195 به مویایلتون تماس میگیرن و میپرسن که قانع شدید یا نه شما هم اگر قانع نشده باشید میگن که تجدید نظر فعال کنید و این سری از خود وزارت خونه پیگیری میکنن یک نفر تماس میگیره و شما شرح میدید مشکل چیه....من تا حالا از این جلوتر نرفتم

دیروز اپراتور مخابرات یه جواب بیخود داده مبنی بر این که مصوبه ای وجود نداشته و صرفا جهت اطلاع رسانی بوده و اجرایی نمیشه و منم امروز که دیدم شروع کردم به نوشتن تجدید نظر که اگر مصوبه وجود نداشته دلیلی برای اطلاع رسانی هم وجود نخواهد داشت و اگر مصوبه وجود داشته چگونه افزایش 2 برابری رخ داده؟؟؟همین که داشتم مینوشتم از 195 یه خانومی تماس گرفتن و گفتن که قانع شدید منم گفتم اپراتور مخابرات چرت و پرت میگفت ایشونم تایید کردن که جوابی که برای شما نوشتن و منم میبینم اصلا قانع کننده نیست منم براتون میزنم که قانع نشدید شما هم درخواست تجدید نظر بدید

دوستان حالا حرکت جدیدشون اینکه که نرخ 128 و 256 و 512 به نرخ پارسال برگشته که به ترتیب 12.500 و 1500 و 23000 تومنه (این تعرفه ها برای همون زمانی هست که 1مگ 43 تومن و 2 مگ 74 تومن بود) و تعرفه 1 و 2 و 4 دوباره حذف کردن من خودم حدسم اینه(و امیدوارم) که اشتباها اینا تعرفه هر 2 ماه برای 1مگ و 2مگ ثبت کرده بودن چون دقیقا قیمت 1مگ و 2مگی که گذاشته بودن 2برابر تعرفه پارسال بود حالا باید دید چی میشه

من خودم اگر هر اتفاق تازه ای بیوفته همینجا اطلاع میدم خدمت دوستان

نه اتفاقا حواسشون بوده ، قشنگ بالا کادر زده بودند " ماهانه"

کلا ایران همینه ، همونطور که قبلا گفتم ، اینا میدونن که ملت تشنه سرعتن بعد بینه خودشونم گفتم قیمتو میکشیم بالا باز میخرن! ولی 512 رو کاری نداشتن چون میدونستن اگه بکشن بالا قسمت 512 رو الان خیلی ها 512 دارن اکثرا تخلیه میزنن...

ادم میمونه رو اینا چی اسم بزاره

farid_givehchin
17-01-2016, 19:35
سلام دوستان
سرویس 2 مگ با حجم 5 گیگ

سرعت شما کاملا درست هست 2048 کیلو بیت(2مگابیت) تقسیم بر 8 کنید میشه 256 کیلوبایت بر ثانیه

رو سایت خود مخابرات خدمات مشترکین قسمت ADSL برید اونجا میتونید برید داخل پنلتون یه اپ اندروید هم داشت که نمیدونم از کجا گرفته بودم

ali_12
17-01-2016, 19:42
ساعت رایگانم هم مخابرات داره؟حجم محدود است
ساعت چنده تا چند
ممنونم

habib9
17-01-2016, 20:10
ظاهرا دوباره میخوان نامحدود 1 2 4 مگ بدن با قیمت 2برابر<br />تعرفه هاشو زدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ببخشید دوستان ولی مثل این که تا حالا جواب داده :)
چون من لینک قبلی رو که می زنم یه صفحه جدید میاره که دیگه 1 و 2 و 4 مگ رو برداشتن
تو صفحه اصلی مخابراتم برش داشتن
ظاهرا اگر اشتباه نکنم(باورم نمیشه به این زودی) جواب داده کارمون تا حالا

farid_givehchin
17-01-2016, 20:25
ببخشید دوستان ولی مثل این که تا حالا جواب داده :)
چون من لینک قبلی رو که می زنم یه صفحه جدید میاره که دیگه 1 و 2 و 4 مگ رو برداشتن
تو صفحه اصلی مخابراتم برش داشتن
ظاهرا اگر اشتباه نکنم(باورم نمیشه به این زودی) جواب داده کارمون تا حالا

بله این چند روزه چند باز تغییرات داشته ولی از امروز فقط 256 و 512 گذاشتن بمونه من خودم که شدیدا پیگیری میکنم ببینم چی میشه خیلی خوشحال میشم دوباره 1 مگ و 2مگ بدن ولی نه با تعرفه 2 برابر!!!

از تمام دوستانم خواهش میکنم اگر شکایت کردن حتما پیگیری کنن

ali_12
17-01-2016, 23:47
سلام
ساعت رایگان چه ساعتی است و محدودیت داره؟

Bensonw3x
19-01-2016, 02:02
بزنم به تخته بعد از لغو تحریم ها 2روزی هست پینگ بهتر شده و تایم اوت کمتر میده :n37:

ali_12
19-01-2016, 12:27
یعنی کسی نیست جواب بده؟؟

bilmazlar
19-01-2016, 13:37
یعنی کسی نیست جواب بده؟؟

من که 2 هفته پیش رفته بودم مرکز مخابراتی کاشانی تهران، اونجا هیچ کدوم از طرح‌هاشون شبانه رایگان نداشت. حداقل برای مشترکین جدید که این جوری بود.

toomaj2911
20-01-2016, 21:30
انگار دوباره 2mb نامحدود دوباره باز شده. خیلی خوشحالم الان

amirpers
20-01-2016, 22:14
نامحدودها باز شده اما با قیمت های دو برابر و مصرف بی انصافانه.

mehryar1973
20-01-2016, 23:40
نامحدودها باز شده اما با قیمت های دو برابر و مصرف بی انصافانه.
این مصرف بی انصافانه بقول شما برای 512 هم قراره اعمال بشه از دوستانی که نه گیگ جیره! رو رد کردن خواهش میکنم اگر مبلغ ADSLدر قبضهای تلفن بیشتر از سری های قبل اومد اطلاع رسانی کنند

farid_givehchin
21-01-2016, 11:09
این مصرف بی انصافانه بقول شما برای 512 هم قراره اعمال بشه از دوستانی که نه گیگ جیره! رو رد کردن خواهش میکنم اگر مبلغ ADSLدر قبضهای تلفن بیشتر از سری های قبل اومد اطلاع رسانی کنند

نه بیشتر نمیاد من 1 مگ دارم و شدید دانلود میشه و سقفشم رد کردم که 30 گیگ بوده ولی همون مبلغ همیشگی اومد

حالا مشکل اینه که این 1مگ و 2مگ جدیدارو با قیمت قدیمی 43 و 74 تومن میدن یا با قیمت 86 و 148 تومن میخوان بدن!!!من هنوز پیگیر شکایتم هستم ببینم چی میشه چون دیروز زنگیده میگه که نه اصلا طرح کنسل شده و ارائه نمیشه دیگه!الان دیدم عزیزان گفتن که رو سایت اضافه شده چک کردم میبینم که درست میگن حالا شنبه دوباره پیگیری میکنم تا ببینم کاری از پیش میره یا نه

فقط دوستان یادشون باشه که یه دست صدا نداره

reza_meybod
21-01-2016, 15:12
سلام دوستان
شرمنده من مخابرات یزد دارم ولی چون کسی فعال نیس سوالمو اینجا می پرسم
از تاریخ 6 دی تا امروز 35 گیگ از حجمم رفته
زنگ پشتیبانی زدم میگه خودتون مصرف کردین ! احتمالا مودمتون اشکال داره ! یا احتمال یه نفر رمز ADSL تون رو داره !!!
رفتم مودم نو خریدم
ساعت 1:15 کانفیگش کردم
فقط رمز وایفای رو روی رسیورمون ( ماهواره ) دادم ...
1.9 گیگ از حجمم کم شد ...
حتی رو گوشیم هم رمزشو نزدم چیکار کنم به نظرتون

نرم افزار networx هم حجم مصرفیم رو کلا زده 69 مگ ...

hrkhl
21-01-2016, 17:41
سلام دوستان
زنگ پشتیبانی زدم میگه خودتون مصرف کردین ! احتمالا مودمتون اشکال داره ! یا احتمال یه نفر رمز ADSL تون رو داره !!!
رفتم مودم نو خریدم

سلام شما تو مودمت mac filter رو فعال کن و فقط دستگاه های خودتو بهش معرفی کن و حالت wps هم خاموش کن و زنگ شرکت بزن و بگو شناسه مودمو ثبت کنه با اینکار اگه کسی یوزر پسورد شمارو هم برای وصل شدن به نت داشته باشه نمی تونه با هیچ مودم دیگه ای وصل شه

hrkhl
21-01-2016, 17:42
سلام دوستان
رفتم مودم نو خریدم

سلام شما تو مودمت mac filter رو فعال کن و فقط دستگاه های خودتو بهش معرفی کن و حالت wps هم خاموش کن و زنگ شرکت بزن و بگو شناسه مودمو ثبت کنه با اینکار اگه کسی یوزر پسورد شمارو هم برای وصل شدن به نت داشته باشه نمی تونه با هیچ مودم دیگه ای وصل شه.

reza_meybod
21-01-2016, 18:10
سلام شما تو مودمت mac filter رو فعال کن و فقط دستگاه های خودتو بهش معرفی کن و حالت wps هم خاموش کن و زنگ شرکت بزن و بگو شناسه مودمو ثبت کنه با اینکار اگه کسی یوزر پسورد شمارو هم برای وصل شدن به نت داشته باشه نمی تونه با هیچ مودم دیگه ای وصل شه.
ممنون دوست عزیز
WPS که غیرفعال کردم
آخه همون موقع که حجم داشت کم میشد هم تو صفحه ی کانفیگ مودم بودم ، و بغیر از ----- ، کس دیگه ای تو قسمت وایرلس بهش متصل نبود ... و گرنه همون مک رو فیلتر می کردم ...
قاعدتاً وقتی یه نفر دیگه هم یوزر پسوورد خودم رو داشته باشه ، خودم که دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم ؟ چون خودم هم لحظه به لحظه سایت خود مخابرات رو رفرش می کردم که ببینم چقدر حجمم کم میشه ...
پسوورد صفحه ی کانفیگ مودم هم تغییر دادم ، دو ساعتیه که فعلاً چیزی کم نشده ...

hrkhl
21-01-2016, 18:14
ممنون دوست عزیز
WPS که غیرفعال کردم
آخه همون موقع که حجم داشت کم میشد هم تو صفحه ی کانفیگ مودم بودم ، و بغیر از ----- ، کس دیگه ای تو قسمت وایرلس بهش متصل نبود ... و گرنه همون مک رو فیلتر می کردم ...
قاعدتاً وقتی یه نفر دیگه هم یوزر پسوورد خودم رو داشته باشه ، خودم که دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم ؟ چون خودم هم لحظه به لحظه سایت خود مخابرات رو رفرش می کردم که ببینم چقدر حجمم کم میشه ...
پسوورد صفحه ی کانفیگ مودم هم تغییر دادم ، دو ساعتیه که فعلاً چیزی کم نشده ...
سلامی مجدد منظور من از یوزر پسورد همونیه که شرکت در اختیارتون گذاشته تا مودم رو تنظیم کنید و به اینترنت وصل شید با مودم ولی کار خوبی کردین که پسورد شبکه هم عوض کردین رو حالت wpa2 بزارید و یه پسورد مشکل درست کنید که فقط خودتون یادتون بمونه ولی شما با شرکت تماس گرفتین گفتین که شناسه مودم رو قفل کنه

hrkhl
21-01-2016, 18:16
سلامی مجدد منظور من از یوزر پسورد همونیه که شرکت در اختیارتون گذاشته تا مودم رو تنظیم کنید و به اینترنت وصل شید با مودم ولی کار خوبی کردین که پسورد شبکه هم عوض کردین رو حالت wpa2 بزارید و یه پسورد مشکل درست کنید که فقط خودتون یادتون بمونه ولی شما با شرکت تماس گرفتین گفتین که شناسه مودم رو قفل کنه
و درضمن نکته ی دیگه ای هم که یادم رفت تعداد افرادی که می تونن وصل شن رو کم کنین مثلا شما می خواین که 2 نفر فقط وصل باشن تو مودم تعداد حداکثر دستگاه هارو روی 2 تا تنظیم کنین تا فقط اونایی که شما می دونین که وصل هستن وصل باشن و خیالتون از این که یکی دیگه هم وصله راحت باشه

reza_meybod
21-01-2016, 18:18
و یه چیز دیگه اینکه الان تو صفحه Local Area Connection رفتم ...
همون مقداری که از ظهر تا حالا کم شده نوشت ...

اینم از Networx

Bensonw3x
21-01-2016, 18:19
بعد از سال 93 این اولین باریه که پینگ تو "روز" خوب شده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hrkhl
21-01-2016, 18:21
و یه چیز دیگه اینکه الان تو صفحه Local Area Connection رفتم ...
همون مقداری که از ظهر تا حالا کم شده نوشت ...

اینم از Networx

سلام شما تو همون عکس اول روی پروپردیس بزنین و وسط صفحه ی جدید که باز می شه تمام تیک هارو بغیر از ip v4 بردارین و همه چی رو اوکی کنین بهدش دوباره همون پرو پردیس رو بزنین و روی کانفیگ کلیک کنین و به تب آخر که مربوط به پاور سیوینگ می شه تیک هارو بردارین و اوکی کنین

reza_meybod
21-01-2016, 18:23
زنگ پشتیبانی هم زدم گفت یوزرتون قفل هست .. اگه کس دیگه ای هم بخاد وصل بشه NAT PORT ؟ میشه و نمی تونه بهش وصل بشه ...
پسوورد ADSL هم دو روز پیش عوض کردم ولی بازم امروز ظهر حجم کرد ... حالا این که خوبه ، 27 ، 28 دی کلا 19 گیگ از حجمم رفته :n13:

mansia
21-01-2016, 19:13
زنگ پشتیبانی هم زدم گفت یوزرتون قفل هست .. اگه کس دیگه ای هم بخاد وصل بشه NAT PORT ؟ میشه و نمی تونه بهش وصل بشه ...
پسوورد ADSL هم دو روز پیش عوض کردم ولی بازم امروز ظهر حجم کرد ... حالا این که خوبه ، 27 ، 28 دی کلا 19 گیگ از حجمم رفته :n13:

عزیز شما 1 روز با کابل شبکه به مودمتون وصل شید و wifi کاملا خاموش کنید. ببینید این حجم کم شدن ها ادامه داره یا درست شده. اگه ادامه داشته باشه مشکل از یوزر adsl هست اگر مشکل حجم کم شدن حل شده باشه مشکل از سمت wifi هست. اینطوری زودتر ایراد کارو پیدا میکنید. قبل از انجام این کار هم برنامه NetWorx پاک کنید و از اول کانفیک کنید روی کارت شبکه.
این مشکل داشتم قبلا و با عوض کردن پسوردهای wifi و modem login و اکانت adsl و پورت تعریف کردن روی صفحه login مودم و یه سری تنظیمات روی مودم که در پست های بالاتر توضیح داده شده مشکلم کاملا حل شد.

saeed sx
21-01-2016, 20:59
اینترنت از ساعت 12 ظهر به بعد هم پینگش میره بالا هم مثلا برنامه تلگرام رو ساعت 9 صبح باز میکنم سریعه همه عکسها باز میشه باز از ساعت 12 ظهر تا 6 صبح فردا 2 دقیقه طول میکشه 1 عکس باز شه..

کیفیت اینترنت تا 12 ظهر خوبه.

George Shelly
21-01-2016, 22:44
اینترنت از ساعت 12 ظهر به بعد هم پینگش میره بالا هم مثلا برنامه تلگرام رو ساعت 9 صبح باز میکنم سریعه همه عکسها باز میشه باز از ساعت 12 ظهر تا 6 صبح فردا 2 دقیقه طول میکشه 1 عکس باز شه..

کیفیت اینترنت تا 12 ظهر خوبه.
this ^
کاملا درسته ..
من 1 مگ نامحدود دارم + اکانت کاهش پینگ از صبح زود مثلا 6 تا 12 ظهر همه چی عالیه به خصوص یوتیوب راحت با 130 از تمام پهنای باندم استفاده می کنه اما به محض اینکه ساعت میشه 12:30 همه چی نابود میشه درصورتی که پینگم پایینه در حدود 100 هست همیشه ...
به خاطر اینکه شبکه داغونشون زیر load میره همه چی نابود میشه یعنی غیر ممکنه دیگه تا شی بتونم یوتیوب رو بدون قطع و وصل شدن ببینم فقط 6 تا 12 میشه بدون مشکل کار کرد ....

amirpers
21-01-2016, 23:01
نه بیشتر نمیاد من 1 مگ دارم و شدید دانلود میشه و سقفشم رد کردم که 30 گیگ بوده ولی همون مبلغ همیشگی اومد

حالا مشکل اینه که این 1مگ و 2مگ جدیدارو با قیمت قدیمی 43 و 74 تومن میدن یا با قیمت 86 و 148 تومن میخوان بدن!!!من هنوز پیگیر شکایتم هستم ببینم چی میشه چون دیروز زنگیده میگه که نه اصلا طرح کنسل شده و ارائه نمیشه دیگه!الان دیدم عزیزان گفتن که رو سایت اضافه شده چک کردم میبینم که درست میگن حالا شنبه دوباره پیگیری میکنم تا ببینم کاری از پیش میره یا نه

فقط دوستان یادشون باشه که یه دست صدا نداره
برای کاربرهای جدید گرون شده و محدود.

Bensonw3x
22-01-2016, 23:48
this ^
کاملا درسته ..
من 1 مگ نامحدود دارم + اکانت کاهش پینگ از صبح زود مثلا 6 تا 12 ظهر همه چی عالیه به خصوص یوتیوب راحت با 130 از تمام پهنای باندم استفاده می کنه اما به محض اینکه ساعت میشه 12:30 همه چی نابود میشه درصورتی که پینگم پایینه در حدود 100 هست همیشه ...
به خاطر اینکه شبکه داغونشون زیر load میره همه چی نابود میشه یعنی غیر ممکنه دیگه تا شی بتونم یوتیوب رو بدون قطع و وصل شدن ببینم فقط 6 تا 12 میشه بدون مشکل کار کرد ....

1 م گ از قدیم داشتی ، یا از این جدیدا گرفتی که گرونه ؟

Firebirds
23-01-2016, 01:34
تو پرتال مخابرات امکان انتخاب سرعت های 1 و 2 مگ نامحدود جزوه گزینه ها اومده ؟

farid_givehchin
23-01-2016, 09:22
تو پرتال مخابرات امکان انتخاب سرعت های 1 و 2 مگ نامحدود جزوه گزینه ها اومده ؟

بله اومده ولی جالبه هنوز 4 مگ نیومده

دوباره امروز حذف کردن 1مگ و 2مگ و از لیست

MahZi
23-01-2016, 16:26
سلام

سرویس‌های نامحدود هم امکان مشاهده میزان مصرف در بخش کاربری رو دارن؟

ویرایش: یافتم یافتم :D
ببخشید

m_amin
23-01-2016, 17:13
اقا از اين پس پرداخت ها كه رو قبض مياد اين اضافه گيگ رو ماهيانه حساب ميكنه يا ٢ ماه كه قبض مياد؟!
چون هر چي بيشتر گيگ ميگيري ارزون تر در مياد

Firebirds
23-01-2016, 23:45
این .... چیه آخه ؟
گوگل هم باز نمیشه

Firebirds
25-01-2016, 10:56
این جالبه

نتیجه شکایت چند روز پیش من از مخابرات:
uupload.ir/files/c55i_1.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به من زنگ زدن برای شکایتی که از سرعت پایین سرویس های خارجی با اینترنت مخابرات داشتم، یارو گفت ملاک ما سرعت سرویس های داخلیه اگه با سرویس های داخلی مشکل داشتی ما پیگیری میکنیم، گفتم مگه من اینترانت گرفتم؟ میگه نه ولی ما کاری نمیتونیم بکنیم!

mohammad.2mt
25-01-2016, 22:41
این جالبه

نتیجه شکایت چند روز پیش من از مخابرات:
uupload.ir/files/c55i_1.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به من زنگ زدن برای شکایتی که از سرعت پایین سرویس های خارجی با اینترنت مخابرات داشتم، یارو گفت ملاک ما سرعت سرویس های داخلیه اگه با سرویس های داخلی مشکل داشتی ما پیگیری میکنیم، گفتم مگه من اینترانت گرفتم؟ میگه نه ولی ما کاری نمیتونیم بکنیم!

من باشم رو همین جوابیه دوباره شکایت میکنم و انقدر پیگیری میکنم تا به خود وزیر برسم.
انقدر راحت هم نمیتونن بگن ما نمیتونیم کاری کنیم.
اگر مشکل پهنای باند خارجی دارند باید کاربر جدید نگیرند. این کار رو که میتونند بکنند.

symbolics
27-01-2016, 11:03
سلام دوستان
من در منطقه سعادتمند هستم و اینترنت پارس آنلاین دارم که جدیدا خیلی قطع و وصل میشه و مدام رو مخه !
میخوام اینترنت عوض کنم . اگر کسی در منطقه سعادتمند هست - لطف کنه بگه وضعیت اینترنت مخابرات به چصورتی است ؟
ممنون

George Shelly
28-01-2016, 13:44
ساعت 1 بعد از ظهره الان تا 30 مین پیش یوتیوب رو با 1 مگ نامحدود راحت با 135 kb/ s استفاده میکرد از سرعتم الان با 45 kb/s استفاده می کنه !
چقدر مسخره ست شبکشه شون به محض اینکه میره زیر بار همه چی نابود میشه !
از الان تا 12 ساعت دیگه نابوده !

farid_givehchin
28-01-2016, 20:31
خب تماس گرفتن گفتن که اصلا دیگه هیچ طرح 1 مگ و 2 مگی ارائه نمیشه...نمیدونم واقعا گفت یا خواست منو بپیچونه اینجوری جواب دادن بهم،ولی اینو جدید پیدا کردم

متن کامل این جوابیه به شرح زیر است: احتراماً در پاسخ به خبر مندرج در تاریخ 94/10/22 آن سایت خبری تحت عنوان : بازگشت نامحدود مخابرات و باز هم مخابرات به اطلاع می رساند: به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مطالب مندرج در سایت تابناک به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول، مربوط به سیاست واگذاری مخابرات و خصوصی سازی است که قبلاً توسط شرکت مخابرات پاسخ داده شده است. اما بخش دوم در یک بحث اجرایی، فنی و تعرفه ای است نیاز به پاسخ دارد که توضیحات زیر ارائه می شود. شرکت مخابرات استان تهران با توجه به نیازهای متفاوت متقاضیان، در حال حاضر بیش از 40 سرویس ADSLبا سرعت و حجم متنوع با شرایط تشویقی و تخفیفی مطلوب را ارائه می دهد تا پاسخگوی تمامی سلایق و نیازها باشد، بطوریکه در طول سال 94هشت کمپین تشویقی را طراحی و اجرا نموده است.حدود 75 درصد از مشترکین این شرکت از سالهای گذشته با عنایت به عدم تعیین تعرفه، از سرویس های ADSLنامحدود استفاده می نمایند کهتصمیمی برای افزایش تعرفه آنها اتخاذ نشده است. با توجه به نیاز متقاضیان تجاری، حقوقی و دولتی و دریافت درخواست های مکرر برای ارائه سرویس های پرسرعت نامحدود نامتقارن، سرویس های پرسرعت نامحدود این شرکت طراحی شده است تا پس از نهایی شدن طرح نسبت به واگذاری آنها اقدام شود. سرویس های جدید اینترنت نامحدود شرکت مخابرات استان تهران با توجه به حداقل ترافیک تبادلی بالاتر در نظر گرفته شده برای آن، کاملاً متفاوت از سرویس های نامحدود گذشته می باشد. تعرفه تعیین شده برای سرویس های نامحدود پرسرعت این شرکت مطابق با مصوبات 181 و 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بوده و دلیل بالا بودن قیمت این سرویسها نسبت به سرویس های حجمی، تخصیص بیشتر منابع می باشد. لازم به ذکر است واگذاری سرویس نامحدود پر سرعت تنها برای رفع نیاز برخی از متقاضیان و تکمیل سبد محصولات پیشنهاد شده است. بطور مثال در خصوص سرویس 2مگابیت برثانیه، در صورتی که مشترک سرویس حجمی با سرعت2 مگابیت بر ثانیه و حجم دانلود ماهیانه 8 گیگا بایت را خریداری نماید و به میزان حداقل ترافیک تبادلی در نظر گرفته شده در سرویس نامحدود 2 مگابیت بر ثانیه که 120 گیگابایت می باشد دانلود داشته باشد، می بایست هزینه ای معادل با 2.252.000 ریال پرداخت نماید. این در حالی است که تعرفه پیشنهادی سرویس نامحدود 2 مگابیت بر ثانیه 1.480.000 ریال می باشد. ضمن اینکه میزان 120 گیگابایت در نظر گرفته شده، حداقل ترافیک تبادلی است و مشترک می تواند از امکان نامحدود خود حجم به مراتب بیشتری دانلود نماید. با توفیق الهی حسنعلی ذوالفقاری معاون دفتر روابط عمومی

مثل چی دروغ گفته....اون حداقل ترافیک تبادل شده که گفته افزایش پیدا کرده درست ولی مساله اینه که برای 512 هم زیاد شده خب ولی چرا قیمت 512 گرون نشده فقط 1مگ و 2مگ زیاد شده؟؟؟باید شدیدا مراقبشون بود که هر حرکتی انجام دادن سریعا به 195 شکایت کنیم
مساله ای که در مورد حداقل تبادل یادم رفته بود بگم اینه که اصلا مخابرات حداقل تبادل نداره و شما میتونید به صورت724 دانلود کنید و افت سرعتی هم نداره اینا همش بهونه برای گرون کردنه سرویس شونه

این مشکل کمبود پهنای باند بین الملل هم قبلا وجود داشت درست 1 سال اخر دولت قبلی شدیدا ازار دهنده بود خیلی شدید تر از الان بود و ساعت 9 به بعد شبکه تعطیل میشد تا 12 شب بعد تغییر دولت یادمه ابان ماه 92 بود که اطلاعیه دادن که شبکشون قراره توسعه پیدا کنه و .... بعد اون بود که از اذر ماه کم کم این مشکل کاهش پیدا کرد دی ماه هم میشه گفت تقریبا برطرف شده بود

Yi Yi
28-01-2016, 22:44
تخصیص منابع؟!!! کدام منابع؟!! حتما منظورش آدم بیشتر برای جواب دادن به شکایت کاربراست.

پس من باید ۱۰۰۰ میلیون بدم به مخابرات هر ماه تا حداقل گوگل لامصب رو بتونم باز کنم‍؟!!!

دزدها ف-ی-ل-ت-ر کردن اینترنت رو تا با فروش ف-یل-ت-ر-ش-ک-ن پول دربیارن. حالا هم اینترنت رو کند کردن تا پول هنگفت بدم بهشون سریعترش کنن.

amir_dre
29-01-2016, 13:24
این .... چیه آخه ؟
گوگل هم باز نمیشه

به نظرم یک صفحه تو اینستاگرام درست کنیم و عکس پینگامونو بزاریم
این موضوع باید رسانه ای شه
یا اینکه همه خطارو تخلیه کنیم
اپراتوراشون که زنگ میزنی 2020 انگار زنگ زدی حموم عمومی اینقدر سر و صدا میاد که نمیشه صحبت کرد

Vahid67
29-01-2016, 21:44
دوستان ... من خودم رو یک هفته پیش از شر مخابرات راحت کردم و الان دارم از اینترنت پر سرعت 9مگ استفاده میکنم درسته محدودیت حجمی دارم ولی من در کل مصرف ماهیانم زیر 15 گیگ هستش و الان با همون قیمت 512 نامحدود حتی کمی ارزونتر و حجم 13 گیگ از اینترنت لذت می برم ... پیشنهاد میکنم اگر مرکز مخابرات پورت خالی داره روی شرکت های دیگه حتما سوییچ کنید و با اعصاب خودتون بازی نکنید

fandak
29-01-2016, 23:01
چرا پنج شنبه ، جمعه سرعت داغونه . مثلا یه مگ داریم با 8 دانلود می کنه!!

LEO.M
30-01-2016, 06:18
سلام
دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت مخابرات توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه

سپاس

lord_alone_dark
30-01-2016, 09:55
کسی مرکز توحید هست شهید خازنی؟؟؟؟؟کمکم کنید می خوام اینترنت از مخابرات بگیرم

Bensonw3x
30-01-2016, 12:14
آقا به خدا بدبختمون کرده این اینترنته مخابرات ، تایم اوت های پی در پی بود ، قطعی کامل هم اضافه شده ، ip از نا کجا آباد به مودم داده ، انگار خارجیه یه سری سایتا به صورت نامعقول اصن بالا نمیاد! whatsapp که به طور کل تعطیل شده سره این آی پی لامصب ...

خدایا خودت کمک کن:n28:

hosseinmet
30-01-2016, 16:37
دوستان ... من خودم رو یک هفته پیش از شر مخابرات راحت کردم و الان دارم از اینترنت پر سرعت 9مگ استفاده میکنم درسته محدودیت حجمی دارم ولی من در کل مصرف ماهیانم زیر 15 گیگ هستش و الان با همون قیمت 512 نامحدود حتی کمی ارزونتر و حجم 13 گیگ از اینترنت لذت می برم ... پیشنهاد میکنم اگر مرکز مخابرات پورت خالی داره روی شرکت های دیگه حتما سوییچ کنید و با اعصاب خودتون بازی نکنید

منم با این که ترافیک ماهی 30 گیگ و بیشتر دارم، مخابرات رو خالی کردم ، من 1 مگ داشتم از ولی تو بازکردن پیچ و اپلیکیشن های گوشی کلا رو مخ بود .:n34::n34:

amir_dre
30-01-2016, 22:16
سلام
دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت مخابرات توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه

سپاس
شاتل که نمیتونی بگیری چون منم زارعی ام و هر ماه میزنگم شاتل میگه امکان سرویس نیس به خطتتون
شهراد هست
پارس آنلاین و آسیا تک
مخابرات فاجعهه !!!!

LEO.M
31-01-2016, 06:15
شاتل که نمیتونی بگیری چون منم زارعی ام و هر ماه میزنگم شاتل میگه امکان سرویس نیس به خطتتون
شهراد هست
پارس آنلاین و آسیا تک
مخابرات فاجعهه !!!!

ممنون
شما خودت چی گرفتی؟

hmd
31-01-2016, 14:13
به مخابرات باید تبریک گفت بابت تبدیل اینترنت به اینترانت . یعنی درد به داغون تر از این تا حالا ندیدم . دوستان اینجوری نمیشه بیان یه متنی تهیه کنیم همه باهم شکایت کنیم پشت هم این پشتیبانشم سر و ته نداره مردم داره قشنگ میچاپه .

lord_alone_dark
31-01-2016, 14:32
کسی نبود جواب منو بده؟

mani V-A
01-02-2016, 13:38
کسی نبود جواب منو بده؟

داداش جسارت نشه ، اما چرا می خوای مخابرات بگیری ؟ به خاطر کیفیت خوبش ؟ پینگ پایینش ؟ تایم اوت های نداشته ش ؟ پشتیبانی بی نظیرش ؟ خداوکیلی 3G استفاده کنی خیلی به صرفه تره ..
اگه می تونی از شرکت بگیر ، من از مخابرات هیچ خیری ندیدم ، کم فروشی و کم فروشی ...

XENON24
01-02-2016, 13:54
کسی مرکز توحید هست شهید خازنی؟؟؟؟؟کمکم کنید می خوام اینترنت از مخابرات بگیرم

داداش همه دارن فرار میکنند شما تازه داری میایی؟؟اینترنت مخابرات ی تیکه آشغال. تمام
مگر این که فقط دانلود برات مهم باشه که این بحث دیگه است.

Bensonw3x
02-02-2016, 12:44
دوستانی که تو مخابراتن ، و به دلایلی نمیتونن هم از شرکت دیگه اینترنت بگیرن و به مجبور دارن استفاده میکنن ، و البته پینگ براشون خیلی مهمه ، از این سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده کنند ، قیمتش خیلی به صرفه تر از سروریس " کاهش پینگ " ! خیالتون راحت هم پینگتون رو میاره پایین هم تایم اوت رو برطرف میکنه ( 15 گیگ 1 ماه 4500 تومان )

نه این سرویس برا خودمه ، نه میخوام تبلیغه کاره کسه دیگه رو بکنم ، هر کی هم آدرس این سایت رو خواست تو پ.خ بهش میگم بپرسه ، توجه کنید برا دانلود ازش استفاده نکنید ، واسه منی که با سرور مجازی زیاد کار دارم ، وب گردی زیاد میکنم خیلی عالیه ، البته دلیلیه هم نداره ازش برا دانلود استفاده کنید چون تقریبا مخابرات دانلودش مشکل نداره کیفیته اینترنتش مشکل داره که با این سرویس بر طرف میشه.

mani V-A
02-02-2016, 17:29
آقایون داداشام ... به تازگی من مشکل پینگم با سرویس مخابرات برطرف شده ( بدون هیچ سرویس کاهش پینگ یا تبدیل اینترانت و فندق شکن و ... )

راه حل : همیشه پینگ برای من بالای 250 هست و با کلی تایم اوت که صبح ها تایم اوت از بین می ره و یکم پینگ میاد پایین ، اما در هر حال حدودا 10 بار ریست می دم تا TTL=52 می شه و پینگ به این حالت در میاد .. تا حالا چندین بار این کارو کردم و جواب داده ، آخه بعد از یه مدت خیلی کم ( حدودا 24 ساعت ) دوباره TTL عوض می شه و پینگ بالا و تایم اوت های شدید و ... انقدر ریست می دم تا TTL=52 بشه . عکس بالا مال ساعت 5 بعد از ظهر هست ، صبح ها پینگ به 100 هم می رسه ، منتهی مهم اینه که اصلا تایم اوت نداره ..

من متخصص نیستم ، اما تا جایی که مطالعه کردم می دونم که TTL مسیر ارسال و دریافت دیتا رو مشخص می کنه و عددش نمایانگر تعداد روترها بین مبدا ( مودم خودمون ) و مقصد هستش ، این مسیر برای من داره جواب می ده ، حالا ممکنه برای شما چیز دیگه ای باشه ...

پ.ن : فقط خواستم یه اطلاع رسانی بکنم ، اصلا نمی دونم که آیا برای شخص دیگری هم نتیجه بده یا نه ، نیت خیر بود ، امیدوارم برای شما هم نتیجه بده ( اگر داد اعلام کنید بقیه هم استفاده کنن ) ، من که دارم با این وضعیت بدون هیچ سرویسی با خود نت مخابرات LOL می زنم خیلی ریلکس :دی

پ.ن 2 : سرعت تک کانکشن من هم با این وضعیت بهتره ...

jjjan
02-02-2016, 18:12
نکته ای که وجود داره شما بعد از ده بار ریست از رنجی ip میگیری که از کیفیت بالاتری برخوردار است در این حالت بعد از دانلود با حجم مشخصی ارتباط شما قظع و وصل و شما دوباره از همون رنجی که زیاد خوب نیست سرویس میگیری

George Shelly
02-02-2016, 18:45
آخرین باری که مخابرات واسه من پینگش زیر 200 یا به عبارتی حدود 130 بود سه ماه پایانی 93 بود !
الان با ip ایران پینگ با سرورهای بازی که انجام میدم پایینه حدود 130 هست اما به دلیل کمبود ip ممکنه مودم خود بخود ریست شه و دوباره ip خیلی بی کیفیت رومانی رو بگیره !
اما مساله اینجاست که ip های ایران مشکل شدید کندی داره یا حداقل واسه من اینطوره الان با 20 k/s صفحه باز می کنه و اینکه مشل شدید UDP داره و به سرورهای بازی به صورت رندم join میشه !
اکانت های اینترانت به نت هم که من از مشتری های اول بودم از 2 سال پیش استفاده می کنم ولی خوب نوسان زیاد داره اما از هیچی خیلی بهتره .

peahman
02-02-2016, 19:17
دوستان الان بهترین دی ان اس برای نت مخابرات تهران و کرج چیه ؟
بعضی سایتها کلا بالا نمیاد

worldclass
02-02-2016, 22:24
سلام
من با کارت دانشجویی 512 نامحدود گرفتم.
الان میتونم درخواست 1 مگ نامحدود بدم؟
اگر بله تعرفه چنده؟
GHAGHALEELEE
03-02-2016, 14:43
بچه ها یک dns خوب به ما معرفی کنید با قندشکن سرعتم خیلی اومده ، بدون قندشکن هم خیلی بدتر از مثلا 2 هفته پیش هست. مرسی

Ali/sh
05-02-2016, 21:42
سلام
من با کارت دانشجویی 512 نامحدود گرفتم.
الان میتونم درخواست 1 مگ نامحدود بدم؟
اگر بله تعرفه چنده؟

Firebirds
05-02-2016, 23:46
بچه ها یک dns خوب به ما معرفی کنید با قندشکن سرعتم خیلی اومده ، بدون قندشکن هم خیلی بدتر از مثلا 2 هفته پیش هست. مرسی

متسفانه سراسریه، از طرفی ربطی به تعویض دی ان اس نداره.... کلا :n21:

amir_dre
05-02-2016, 23:52
4.2.2.5
8.8.8.8
اینم ماله خودشونه
217.218.155.155 این داخلیه ولی شده پینگش تا 300 بره !!! همین زمان پینگ دی ان اس گوگل کمتر از این بود خخهه
دی ان اس شاتل هم هست ولی ست کردم اما جواب نداد (پینگش زیر 30 بود )

پی نوشت : دیشب بعد از ماه ها اومدم خونه دیدم سایتا خوب باز میشه پینگ گوگلو گرفتم شده بود 170 !!! ساعت 10 شب بدون تایم آوت
خیلی خوب بود 5 نفر به نت 1 مگ وصل بودیم کم نمیورد ولی خب فقط دیشب خوب بود امروز دوباره فاجعه

victor021
06-02-2016, 13:35
چرا اینجوری شده ایپی من رفته رو نوار غزه!

محمد7966
06-02-2016, 13:47

ازین مشکل برای منم هم ثبت شده

بارها رفتم تو سایت خبرگزاری نظر دادم و پرچم ایران ثبت شده بود

ولی یه بار رفتم نظر دادم فیل تر شکن و وی پی ان هم استفاده نکردم

ولی با کمال تعجب دیدم پرچم آلمان ثبت شده بود

اتفاقا از دوستمون آقای bilmazar هم پرسیدم ایشون جواب دادند:

اگه مطمئن باشین که فیلترشکن یا vpn فعال نبوده و از پراکسی‌های خارج از ایران هم استفاده نکرده باشین، فقط یه احتمال وجود داره که موقعیت شما خارج از ایران ثبت شده باشه. اونم این که احتمال داره IP که ISP اون موقع به شما تخصیص داده بوده، جزو IPهای خرید تازه‌اش بوده که هنوز تو دیتابیس‌های جهانی مالکیتش به اسم ISP شما تغییر نکرده بوده یا به‌روز نشده بوده. معمولن این کار زمان می‌بره تا همه دیتابیس‌ها اطلاعاتشون رو به‌روز کنن.

مسیری که شما گفتین البته مربوط به وضعیت شبکه اینترنت است و بسته به سرور مقصد و شرایط شبکه اینترنت ممکنه مسیرهای مختلفی رو تجربه کنید.

Bensonw3x
06-02-2016, 15:36
به این نوشته توجه کنید :

3-نزدیک به 98درصد آی پی های مخابرات در لیست سیاه قرار دارند:
جذاب ترین تیتر فکر می کنم این باشه و این مورد هست که شما رو به دردسر میندازه!!! به توجه به دانش فنی بالای کارشناسان مخابرات 98درصد آی پی های این سرویس دهنده در لیست سیاه جهانی قرار دارند که این بدین معناست که شما اجازه فعالیت کامل از طرف برخی سایت ها و به خصوص سایت های ارتباطی مثل یاهو ندارید!!!این همون عامل مشکل نرسیدن پیغام های یاهو وقتی طرف تو لیست شما نیست به شمار میره ضمن این که ممکنه باعث بشه گاهی ایمیل های شما ارسال نشه یا به اسپم دوستانتون بره برای نمونه به آی پی های زیر و علت انتقال به لیست سیاه یک نگاهی بندازید:
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Whoer.net - find out IP address: Check IP address information or hostname information ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و هزاران هزار آی پی دیگه از مخابرات که 98درصد اونها در لیست سیاه هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و این مورد بدون شک برای افرادی که از اینترنت استفاده حرفه ای می کنند مشکل ساز خواهد شد!!!!

اصن سر درد میگیری میخوای با مخابرات وب گردی کنی ، خیلی از سایت ها بدونه هیچ دلیلی باز نمیشن ،نه فیـلترن نه چیزی !پی لاین رفتم ثبت نام کردم یارو گفت چرا با vpn میای سایت گفتم باو این مخابراته...کلا میدونی چیه ؟ فقط پول فقط پول

smit.doctor
06-02-2016, 18:23
خدا لعنت کنه این مخابرات رو. من قرار داد یک ساله بستم دو سه ماه اول خوب بود الان 3-4 ماهه سایت های خارجی رو با سرعت دایل اپ بازمیکنه.

سرعت مخابرات 11 ظهر سرور داخلی و خارجی

سرعت مخابرات ساعت 6 عصر

George Shelly
06-02-2016, 19:41
^^ دقیقا همین طوره صبح خوبه اما از ساعت 1-2 شروع میشه به شدت کند میشه یعنی طوری که فک می کنید از دایل آپ هم کمتره !
تا کی این مردم می خوان سکوت کنن نمی دونم فکر کردن به اینکه چقدر مردم ایران بدبختو سیه روزن بهم واقعا فشار روانی زیادی میاره تا کی فقط بگین تا کی .....
کشور با این همه ثروت و استعداد بی نهایت طوری نابود شده که حتی تصورشم نمیشه کرد لعنت به پدر و مادرهایی که ........ هیچی ولش کن الان میاد پاک می کنه !!!!!!!!

REZAHOSEYNGANI
07-02-2016, 00:08
چرا چند وقته اینطوری شده؟؟؟؟؟

saeed sx
07-02-2016, 09:56
خیلتر شکنهای من اصلا وصل نمیشه. چی کار کرده مخابرات؟فکر کنم واسه انتخابات پورتهاشو بستن. 3تا هیتلر شکن دارم فری گیت و سایفون و لنترن که هیچکدوم نمیتونن کانکت شن.اعصابم بهم ریخته پشت دیوارهای هیتلر گیر کردم.

smit.doctor
07-02-2016, 12:40
خیلتر شکنهای من اصلا وصل نمیشه. چی کار کرده مخابرات؟فکر کنم واسه انتخابات پورتهاشو بستن. 3تا هیتلر شکن دارم فری گیت و سایفون و لنترن که هیچکدوم نمیتونن کانکت شن.اعصابم بهم ریخته پشت دیوارهای هیتلر گیر کردم.

برای من هم هیچ کدوم کار نمیکنه. اعصاب نذاشتن برامون...

saeed sx
07-02-2016, 20:00
برای من هم هیچ کدوم کار نمیکنه. اعصاب نذاشتن برامون...

فکر کنم به خاطر 22 بهمن همه فیلترشکن ها از کار انداختن.یه یوتوب هم نمیتونم باز کنم.یعنی باید درشو تخته کرد

k1ozil
07-02-2016, 20:07
فکر کنم به خاطر 22 بهمن همه فیلترشکن ها از کار انداختن.یه یوتوب هم نمیتونم باز کنم.یعنی باید درشو تخته کرد

22 بهمن + انتخابات 7 اسفند :n27:

Apollo
08-02-2016, 14:31
دیروز تو 195شکایت کردم امروز از مخابرات زنگ زدن
متن شکایتتون باید اینجوری باشه و در اون بخش.

samannnn.hannibal
08-02-2016, 14:42
دیروز تو 195شکایت کردم امروز از مخابرات زنگ زدن
متن شکایتتون باید اینجوری باشه و در اون بخش.

چی جواب دادن؟ به نظرم تا تجدید نظر دوم برو

alireza_asol
09-02-2016, 12:50
من که نتم از دیروز قطع شده
مثل چند وقت پیش که اگه مودمو خاموش میکردی دیگه وصل نمیشد!
زنگ میزنم میگه سالمه مشکلی نیست!

bilmazlar
09-02-2016, 14:19

ازین مشکل برای منم هم ثبت شده

بارها رفتم تو سایت خبرگزاری نظر دادم و پرچم ایران ثبت شده بود

ولی یه بار رفتم نظر دادم فیل تر شکن و وی پی ان هم استفاده نکردم

ولی با کمال تعجب دیدم پرچم آلمان ثبت شده بود

اتفاقا از دوستمون آقای bilmazar هم پرسیدم ایشون جواب دادند:

اگه مطمئن باشین که فیلترشکن یا vpn فعال نبوده و از پراکسی‌های خارج از ایران هم استفاده نکرده باشین، فقط یه احتمال وجود داره که موقعیت شما خارج از ایران ثبت شده باشه. اونم این که احتمال داره IP که ISP اون موقع به شما تخصیص داده بوده، جزو IPهای خرید تازه‌اش بوده که هنوز تو دیتابیس‌های جهانی مالکیتش به اسم ISP شما تغییر نکرده بوده یا به‌روز نشده بوده. معمولن این کار زمان می‌بره تا همه دیتابیس‌ها اطلاعاتشون رو به‌روز کنن.

مسیری که شما گفتین البته مربوط به وضعیت شبکه اینترنت است و بسته به سرور مقصد و شرایط شبکه اینترنت ممکنه مسیرهای مختلفی رو تجربه کنید.

دوستان

خیلی به این اطلاعات موقعیت جغرافیایی IPها حساس نباشین. البته یه جاهایی اثر بدی می‌ذاره. به ویژه سرویس‌هایی که بر اساس موقعیت جغرافیایی تعریف شدن. اما در کل دیتابیس‌هایی که برای تطابق IP با موقعیت جغرافیایی هست متعدده و خیلی‌هاشون به روز نیستن یا خیلی دیر به دیر به روز می‌شن. جالبه با این سری IP که شما گذاشتین (85.203.1x.xxx) در خیلی از دیتابیس‌های به اسم همین شرکت Falco Netwroks B.V ثبت شدن. اما این شرکت یه شرکت هلندیه نه از غزه.

به هر حال اطلاعات دیتابیس‌های موقعیت جغرافیایی IPها ممکن حتی تا چند ماه طول بکشه که به روز بشه و تا زمانی که این کار اتفاق نیافتاده موقعیت جغرافیایی اون IP اشتباه باقی می‌مونه.

George Shelly
09-02-2016, 23:23
تایم اوت وحشتناکه !
با اکانت یا بی اکانت !
وحشتناک کنده با 10 کیلوبایت صفحه باز می کنه !
بازم ساکت باشین هیچی نگین !

mohammad.2mt
10-02-2016, 00:15
این ها دقیقا چه پورت هایی رو بستن که یه سری سایت ها هم باز نمیشه؟!!!
الان کسی میتونه سایت اینترنت دانلود منیجر رو باز کنه؟

Bensonw3x
10-02-2016, 01:27
برا من که باز نمیشه

Tehranshahr
10-02-2016, 01:54
این ها دقیقا چه پورت هایی رو بستن که یه سری سایت ها هم باز نمیشه؟!!!
الان کسی میتونه سایت اینترنت دانلود منیجر رو باز کنه؟
مشکل از روتینگ زیرساخته.

George Shelly
10-02-2016, 21:20
من حتی با اکانتم یه صفحه بعد از ساعت 6 عصر نمی تونم باز کنم به شدت کنده اصلا پینگ نمیده نتی دیگه وجود نداره اصلا هیچ کاری نمیشه من تعجب می کنم کسی چیزی نمیگه تا کی آخه سکوت حداقل زنگ بزنین هرچی از دهنتون در میاد بگین تا کی می خواین تحمل کنید آخه اه اه لعنت به این زندگی کثیف تو این جهنم .........................

Bensonw3x
10-02-2016, 21:58
امشب دیگه واقعا به اوج خودش رسیده !! ینی از این جلبک تر من ندیدم ، هیچ سرویسی کار نمیکنه ، فـیلتر شکن بگیر تا ....:n28:

mohammad.2mt
11-02-2016, 00:10
22 بهمن مبارک :n09:

با تمام وجود دارم آمدنش رو حس میکنم :n19::n20:

dr_data_13
11-02-2016, 12:52
اقا ٢-٣ روزه شديدا كند شده نتم
١مگ نامحدود دارم
خوب بودا نميدونم چرا الان جوري شده با ٢٠ كيلوبايت نهايت دان ميكنه!!!!براي همه اينجوره!؟؟؟خيلي كند شده!
نيازه زنگ بزنم اطلاع بدم؟من منطقه ٢٢ هستم شهرك گلستان

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Bensonw3x
11-02-2016, 13:02
1 درصد فک کن زنگ بزنی پیگیر باشن.

bardia-vr
11-02-2016, 16:46
نظرتون چیه از نامحدود ۵۱۲ به ۲ مگابیت با حجم ۷ گیگابایت مهاجرت کنم؟سرعت ۲ مگابیت چند کیلوبایت دانلود میده؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

محمد7966
11-02-2016, 16:58
نظرتون چیه از نامحدود ۵۱۲ به ۲ مگابیت با حجم ۷ گیگابایت مهاجرت کنم؟سرعت ۲ مگابیت چند کیلوبایت دانلود میده؟

2 مگا نزدیکه 250 کیلوبایت سرعت میده

karbar999
11-02-2016, 18:59
دوستان کسی در مورد کمپین ( UTS ( Up to Top Speed اطلاعی داره ؟ در سایت مخابرات زیاد توضیح نداده در مورد جزئیاتش:

چطور باید درخواست بدیم و محدودیت حجمیش چطوریه ؟

mrm88
11-02-2016, 19:41
منطقه 4!!!
مرکز مخابراتی لعنتی لطیفی!
از دیروز عضر تا همین الان چراغ ADSL قرمز و اینترنت ADSL مخابرات قطع می باشد!!!!!!!!!

از دیروز عصر تا الان 4 بار زنگ زدم! الکی یه چک میکنن و بعد میگن اینترنتتون قطعه؟ میگم بشون پ ن پ الان دارم از یوتیوب بدون شیلتر ویدیو با رزولوشن 4K تماشا میکنم!!!!!!!!!!!! بعدشم میگن مرکز مخابراتتون ترکیده! و این ترکیدگی متاسفانه هیچ وقت دامن مسئولین و دست اندرکاران این مملکت رو نمیگیره!!!! مثلا تا حالا شنیدین بگن فلان مسئول ترکید؟؟؟ نه نمیشنوید!!! ولی میشنوید که بگن مرکز مخابراتی لطیفی ترکید!!!! کاملا عادی و نرماله این موضوع!!!! تف بر ذات کثیفشون که عیدی 22 بهمن رو هم اینجوری دادن بمون!!!!!

George Shelly
11-02-2016, 20:19
منطقه 4!!!
از دیروز عضر تا همین الان چراغ ADSL قرمز و اینترنت ADSL مخابرات قطع می باشد!!!!!!!!!

از دیروز عصر تا الان 4 بار زنگ زدم! الکی یه چک میکنن و بعد میگن اینترنتتون قطعه؟ میگم بشون پ ن پ الان دارم از یوتیوب بدون شیلتر ویدیو با رزولوشن 4K تماشا میکنم!!!!!!!!!!!! بعدشم میگن مرکز مخابراتتون ترکیده! و این ترکیدگی متاسفانه هیچ وقت دامن مسئولین و دست اندرکاران این مملکت رو نمیگیره!!!! مثلا تا حالا شنیدین بگن فلان مسئول ترکید؟؟؟ نه نمیشنوید!!! ولی میشنوید که بگن مرکز مخابراتی لطیفی ترکید!!!! کاملا عادی و نرماله این موضوع!!!! تف بر ذات کثیفشون که عیدی 22 بهمن رو هم اینجوری دادن بمون!!!!!

چی ؟ عیدی ؟
به نظرم شما که از این روز عیدی می خوای و به نوعی اونو عید میدونی حقته این شرایطو داشته باشی !!!!!!
یکم بیدار شو !

XENON24
11-02-2016, 21:37
چی ؟ عیدی ؟
به نظرم شما که از این روز عیدی می خوای و به نوعی اونو عید میدونی حقته این شرایطو داشته باشی !!!!!!
یکم بیدار شو !

والا.
.........

J@viD
11-02-2016, 22:23
بعد مدت طولانی گفتم تایپیک مخابراتو بخونم چون اینترنتم کند شده گفتم ببینم وضعیت ای دی اس ال چطوره.
فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر بده.چرا این وضعیتو تحمل میکنین؟ من رفتم خط تلفنو کوبوندم تو سر رییس منطقه مخابراتیم خط تلفن خونرو کلا جمع کردم.
آشغالا ورداشتن پی سی ام کردن بعد پول خط مسی میگیرن.فیبر نوریشونم تو سرشون بخوره غیر خود مخابرات آشغال از هیچ شرکتی نمیتونستم نت بگیرم.
همینکه این وضعیتو تحمل میکنین اونام بیشتر سو استفاده میکنن.برین خطاطونو جمع کنین حساب کار دستشون میاد.

George Shelly
11-02-2016, 22:39
بعد مدت طولانی گفتم تایپیک مخابراتو بخونم چون اینترنتم کند شده گفتم ببینم وضعیت ای دی اس ال چطوره.
فقط میتونم بگم خدا بهتون صبر بده.چرا این وضعیتو تحمل میکنین؟ من رفتم خط تلفنو کوبوندم تو سر رییس منطقه مخابراتیم خط تلفن خونرو کلا جمع کردم.
آشغالا ورداشتن پی سی ام کردن بعد پول خط مسی میگیرن.فیبر نوریشونم تو سرشون بخوره غیر خود مخابرات آشغال از هیچ شرکتی نمیتونستم نت بگیرم.
همینکه این وضعیتو تحمل میکنین اونام بیشتر سو استفاده میکنن.برین خطاطونو جمع کنین حساب کار دستشون میاد.
فقط به خاطر نامحدود بودن !
من مشترک قدیمی ام از سال 92 نامحدود دارم از حجم خریدن بیزارم چون مصرفم زیاده مثل بازی و دانلود چیزای بد بد و کلی فیلم ! xD
هرچیزی که اینا بدشون بیاد من بیشتر انجام میدم چون عاشق فرهنگ منحط غرب-م ! و از فرهنگ چندش آور اینا متنفرم .

isbn
13-02-2016, 18:30
منطقه 4!!!

سلام من هم مرکز عاطف هستم از ۳ شنبه کابل برگردون شروع شد و چراغ مودم کلا رفت و حتی تلفن هم قطع بود و بوق نداشت اما از دیروز خطا وصل شد ولی اینترنت نه که دیگه زنگ زدم گفت براتون اعلام خرابی کردم ! جالب اینجاست من رو دو خطم نت دارم یکی شاتل یکی مخابرات شاتل هم چراغ adsl رفته بود و کلا حالت خروج از رانژه پیش امده بود و مودم آپ نمیشد اما شاتل از دیروز درست شد ولی مخابرات همچنان قطع هست !

یک سوال داشتم در مورد این تغییر سرویس نامحدود به محدود من الان ۲ مگ نامحدود دارم برای تغییرش به ۱۰ مگ ۳۰ گیگ چه مدارکی باید ببرم مخابرات ؟ و اینکه تا الان کسی این کارو کرده ؟ اوضاعش چطوره

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

George Shelly
13-02-2016, 19:14
واسه من تا حد زیادی کندی سرعت برطرف شده الان بدون اکانت دارم وب گردی میکنم سرعت صفحه نسبت به قبل کاملا تغییر کرده اما خوب کلا باید خیلی بهتر باشه ( اضافه کنم با ip رومانی سرعت خوبه نه ایران اگر ip تون روی ایران هست مودم رو خاموش روشن کنید تا بره رو رومانی معمولا هم با 86 یا 89 شروع میشه مال ایران با 2.x.x.x v روع میشه ! ) .
در کل بدون اکانت میشه یه کارایی کرد حتی بازی پینگمم با سرورهای بازی بد نیست تا 140 هم دارم اما نه همشون .

asstubirs
14-02-2016, 12:26
با سلام به همگی
سرعت آپلودم افتضاح هست. :n04:یه فرم نمیشه ایمیل کرد .اینجوری نبود ،زنگ میزنم میگن از سیستم هست.:n13::n13::n30:
256 نامحدود

AVB
14-02-2016, 18:00
یوتیوبـــــــــــــــــــ ــــــــــــــ برای شما هم بازه؟

xomax
14-02-2016, 18:46
یوتیوبـــــــــــــــــــ ــــــــــــــ برای شما هم بازه؟

بله بازه. چند وقت یه بار باز میشه دوباره بسته میشه. تابستون پارسال بود که حدود 3 ماه باز بود ، سرعت هم خوب بود استفاده کردیم الان اگه باز باشه هم با 200-300 کیلوبیت بر ثانیه لود میکنه و باید با کیفیت جلبک تماشا کنیم

George Shelly
14-02-2016, 21:17
دیگه طوری شده که با اکانت و بی اکانت هیچ تفاوتی نداره پینگ بالای 200 همه چی رو غیر ممکن می کنه بازی تعطیل یوتیوب تعطیل همه چی ....
قبلا اکانت می تونست پینگ رو بیاره پایین اما اخیرا طوری شده که از صبح روی 200 هست تا آخر شب ...
فقط یه سوال از خودم همش میپرسم که این ملت چیکار کردن که لایق این همه بدبختی و سیه روزی های تمام نشدنی هستن ؟ آهان یادم اومد این ملت همون ملتی هست که تحصیلکرده سوییس و عاشق مملکت رو انداختن بیرون و جواب اون همه خدمات رو با ''' مرگ گفتن ''' دادن !

Tehranshahr
15-02-2016, 08:37
من دیروز رفتم یکی از سرویس های مخابراتمو جمع کردم خیال خودمو راحت کردم، دومیشم تا آخر سال جمع میکنم.
اینترنت این شرکت مفت نمیرزه حتی اگه نامحدود باشه :|

George Shelly
15-02-2016, 09:43

dariushko
15-02-2016, 17:51

این اینفوگرافیک مال ۴ سال پیشه ولی واضحه که سرعت هنوز ک هنوزه افتضاح و قیمت‌ها گران

اینترنت - با فیلتـــرینگ - در ایران ۴۰ برابر کمتر از متوسط سرعت برخی کشورها ولی ۱۰۰ برابر گران‌تر، اینجا ایران است !

Firebirds
15-02-2016, 20:39
مشکل اصلی فیلتر ینگ هست.

bardia-vr
15-02-2016, 22:03
این سرویس جدید مخابرات که up to top speed نام داره به نظرتون چطوره؟فکر میکنید این حداکثر سرعتی که میگن خطتون جواب بده چقدر میتونه باشه؟

bardia-vr
15-02-2016, 22:06

karbist
15-02-2016, 23:07
سرویس 2 مگ نامحدود رو بده, سرویس محدود با ترافیک 24 گیگ بگیر, عوضش با سرعت نور میتونی اون ترافیک رو تموم کنی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bleu2u4u
15-02-2016, 23:33
دیگه اینترنت من علنا تبدیل شده به اینترنتی برای دانلود
طوری که حتی تو باز کردن سایت های معروف ایرانی هم مشکل دارم
بی اغراق گاهی برای لود شدن یه صفحه معمولی نیم ساعت صبر میکنم

gholikhani
16-02-2016, 11:37
با سلام
دوستان عزیز اگه از مشترکین اینترنت مخابرات بوده باشید حتما اسم این کمپین رو شنیدید، یک موضوعی که این کمپین داره اینه که شما یکسال نمیتونید قرارداد خودتون رو کنسل کنید یا حتی تغییر بدید و درصورتی که بخواین تغییرش بدید یا کنسلش کنید باید جریمه بپردازید و جریمه هم معادل تمام حجم اینترنت شبانه ای هست که به صورت رایگان استفاده کردید و قاعدتا پول هنگفتی برای جریمه میشه چون مسلما شما سعی کردید تمام دانلودهای خودتون رو اون زمان قرار بدید. موضوعی که مطمعنم توی تبلیغاتی گسترده ای که دیدید ذکر نمیشه متاسفانه. این موضوع رو گفتم که در جریان باشید اگه مشترک دائمی هستید و تمایل دارید تغییر سرویس بدید یا تصمیم دارید این سرویس رو خریداری کنید در جریان باشید...

Bensonw3x
16-02-2016, 14:16
بچه ها نمیدونم شانسیه یا چیه ، ولی من الان 2 روزه بد نیست نتم، خویه :n41:

George Shelly
16-02-2016, 18:17
پینگت پایینه ولی کیفیت نداره چون مسیرش بده منم این پینگو با ip رومانی می گیرم اما با سرورهای بازی انلاین بالای 300 هست !
این پینگ پایین اصلا ارزشی نداره وقتی کاری نمیشه باهاش کرد !

Bensonw3x
16-02-2016, 21:38
پینگت پایینه ولی کیفیت نداره چون مسیرش بده منم این پینگو با ip رومانی می گیرم اما با سرورهای بازی انلاین بالای 300 هست !
این پینگ پایین اصلا ارزشی نداره وقتی کاری نمیشه باهاش کرد !

ولی راست میگی ، این پینگ مثه اون پینگ پایینی که قبلا میداد نیست ، نمیدونم چطوری این جرکتو زدن فیکه ! :n02:

George Shelly
17-02-2016, 16:50
متاسفانه پینگ مشکل خیلی بزرگی واسه من هست کلا گیمر جماعت !
هرکاری می کنیم باز پینگ درست و ثابت نداریم !
اکانت بی اکانت کلا داغونه ...
این اکانتهای تبدیل اینترانت هم فقط تا 2 بعد از ظهر خوبه بعدش پینگ میره رو 180 تا فردا صبح که دوباره برگرده رو 90 !
خوشبختانه الان مخابرات با ip ایران که معمولا با تک رقم شروع میشه با اینکه پینگم با 4.2.2.4 حدود 260 هست ام با سرورهای بازی تا 110 هم دارم اما مشکل شدید تو کانکت شدن داره یعنی باید 5 بار join server رو بزنم تا کانکت شه !
fk به همه این آشغالا که اینجوری ما رو ذره ذره شکنجه میدن .

xomax
17-02-2016, 18:05
متاسفانه پینگ مشکل خیلی بزرگی واسه من هست کلا گیمر جماعت !
هرکاری می کنیم باز پینگ درست و ثابت نداریم !
اکانت بی اکانت کلا داغونه ...
این اکانتهای تبدیل اینترانت هم فقط تا 2 بعد از ظهر خوبه بعدش پینگ میره رو 180 تا فردا صبح که دوباره برگرده رو 90 !
خوشبختانه الان مخابرات با ip ایران که معمولا با تک رقم شروع میشه با اینکه پینگم با 4.2.2.4 حدود 260 هست ام با سرورهای بازی تا 110 هم دارم اما مشکل شدید تو کانکت شدن داره یعنی باید 5 بار join server رو بزنم تا کانکت شه !
fk به همه این آشغالا که اینجوری ما رو ذره ذره شکنجه میدن .

سلام. من سرویس 1 مگ نامحدود مخابرات دارم و آنلاین هم بازی میکنم بعضی اوقات ( بتلفیلد 4) . اولین مشکلی که اینترنت مخابرات داره پینگ بالا و کیفیت پایینه که خودتون در جریانین. دوم اینکه پهنای باند دانلود و به خصوص آپلود سرویس های نامحدود خیلی پایینه به صورتی که اگه شما بهترین کیفیت و پینگ رو هم داشته باشی ، اگه همزمان یه دستگاه دیگه به شبکه وصل باشه و حتی استفاده خیلی ناچیزی از پهنای باند بکنه ، دچار پکت لاست ، نوسان پینگ و لگ میشی. حتی اگه فقط کامپیوتر با کابل لن متصل شده باشه باز هم اگه یکی از سرویس های کامپیوتر کوچک ترین استفاده ای از اینترنت بکنه همین اتفاق می افته. حالا اینکه تو انحصار مخابرات گیر افتادیم و چاره ای نیست درست و گرنه شرکت های دیگه که سرویس گیم دارن و سرعت بیشتری هم میدن قطعا از مخابرات بهترن. حالا اگه شما برات مقدوره و میتونی باهاش کنار بیای به سرویس های حجمی مهاجرت کن تا زمانی که شرکت های دیگه هم رو فیبر سرویس بدن و وضع بهتر شه. ( میدونم سرویس های حجمی مخابرات مزخرفه و کنترل پنل درست و حسابی نداره و ...) . دانلود هات رو هم میتونی با اینترنت موبایل انجام بدی. اینطوری مشکل پهنای باند تا حدودی حل میشه. برای پینگ و کیفیت اینترنت هم تجربه شخصی ام اینه که بهتره از سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده نکنی . همونطور که خودت هم گفتی اینا در بازه های افت مصرف پینگ پایین دارن و همینطور برای بازی هم استیبل نیستن . من خودم یه مدت برای اینکه پول کمتر بدم برا کاهش پینگ از این سرویسا استفاده میکردم ولی به اعصاب خردی و اذیتش نمیارزه. بهتره از همون سرویس های مختص کاهش پینگ استفاده کنی. موفق باشی

George Shelly
17-02-2016, 19:44
من ادمین بتلفیلد 4 هستم تو 3 تا سرور از 17 تا سرور که بعضی هاشون official هستن و ادمین ندارن اما ranked ها دارن تو یه کلن معروف اروپایی که به خاطر زیاد بازی کردنم و کلا چیزای دیگه این privilege tool بهم دادن ..
خیلی موقع ها که میرم تو بازی آبروم میره حتی با پینگ پایین خیلی از اروپایی ها شاکی میشن میگن fk u حالا منم هیچی نمیگم یا کیک نمی کنم که زیاد تابلو نشه ما از کدوم جهنمی هستیم
اگر با ادمین ها دیگه تو بازی باشم که هیچی دیگه آبروم حسابی میره چون کلن ما اکثرا از فرانسه سوئد سوییس و المان هستن و اصلا نمی تونن درک کنن پینگ 110 یعنی چی ..
کلا خواستم بگم من دردم بیشتر از بقیه ست چون اینطوریه داستان ...
اما در مورد نت آشغال آره فراتر از آشغاله آخرین بار که پینگش واقعا کیفیت بالا داشت و میشد خوب بازی کرد اسفند پارسال بود بعدش خراب شد تا همین الان .
خوب شاید باورت نشه من من کلا 3800 ساعت بتلفیلد رو بازی کردم که به جرات میگم 3700 ساعتش با اکانتهای تبدیل اینترانت بوده چون من زیاد بازی کردم و رقابت دارم با بقیه تو رنک واسه همین باید زیاد بازی میکردم مثل شما کم بازی نمی کنم واسه تفنن و آره وقتی یادم میاد من چقدر از بازی dc شدم مغزم سوت میکشه خیلی بی اندازه زیاد ...
تو چند ماه اخیر خیلی خوب بوده با توجه به اینکه یکی از همین بچه ها اینجا میدونی من زیاد بازی می کنم و خودش فروشنده هست همیشه سعی میکرد یه سرور خوب بگیره بیشتر چون می دونست اولویت اول من پینگه قبل اینکه می خواست بگیره هماهنگ میکردیم با سرور ما تست میکردم اگر خوب بود بعد میگرفت کلا دمش گرم الانم هنوز میفروشه .
در کل با توجه به مصرف من که زیاده کاهش پینگ 3 4 گیگ جواب نمیده من مجبور بودم و هستم که گیگ بالا بخرم مثلا 30 گیگ 6 تومن ...
شرکت های خصوصی هم اون طور که باید پینگ پایین ندارن حداقل اکانت تا 90 پایین میاره اما اونا شاید تا 150 در کل امیدوارم با این اضافه کردن پهنای باند یکم وضعیت بهتر شه گور سرعت بالا من فقط کیفیت می خوام .
-----------------------------------------------------

اینم اضافه کنم مشکل پینگ بیشتر به مسیر بستگی داره تا پهنای باند .
مسیری که اینا ازش پهنای باند ایران رو تامین می کنن بی نهایت مزخرفه مثلا به جای اینکه کوتاه ترین مسیر رو با اروپا بگیرین میرن مثلا از یه مسیری میگیرن که باید بره سمت شاخ افریقا و بعد برسه به اروپا این خودش کلی پینگ رو میبره بالا البته تحریم ها خیلی موثر بود خیلی ها فک می کنن تحریم رو نت تاثیر نداره در صورتی که خیلی داره الان با یه شرکت ایتالیایی این زیرساخت قرارداد بسته بتونن مسیر خوب به اروپا بگیرین در صورتی تا قبل از لغو تحریم ها نمی تونستن ..
من همین الان پینگم با 4.2.2.4 حدودا 260 هست اما با بتلفیلد تا 110 هم پینگ دارم که نشون میده مسیر خوبی داره حتی با اینکه ترافیک زیاده اما پینگ پایینه با سرورهای بازی ...

Bensonw3x
18-02-2016, 11:26
این دیتا سنتر تبیان که سایت گاد پینگ ارائه میده خیلی عالیه برا گیم ، امتجان کردی ؟ ولی خیلی گرونه : دی

saeed sx
18-02-2016, 11:45
این دیتا سنتر تبیان که سایت گاد پینگ ارائه میده خیلی عالیه برا گیم ، امتجان کردی ؟ ولی خیلی گرونه : دی

من گاد پینگ دارم.پینگ از 4.2.2.4 با گاد پینگ 94.بدون گاد پینگ 190.اینترنت هم 2 مگ مخابرات حجمی.

George Shelly
18-02-2016, 12:13
دوستان از اینا نخرین باور کنید شما فقط با این کار باعث میشین اینا بیشتر رشد کنن همون طور که رشد کردن اگر " کاهش پینگ " رو گوگل کنید یک ton سایت میاره که از همینا میفروشن با قیمت های وحشتناک که 90 درصدش سوده براشون ...
من الان دوست خودم سرور داره به من قبلا میداد گیگی 1000 بعد که 4 تا مشتری جمع کرد داره میده گیگی 4500 !
بحث این نیست که شما واسه گیمینگ نیاز دارین یا نه مساله اینه که گیگی 4500 واسه این سرویس خیلی خیلی زیاده .
متاسفانه اونا هم می بینن که خریدار هست تا میتونن قیمت رو میبرن بالاتر ...
حداقل اگر هم می خواین بخرین درست سرچ کنین بعد بخرین الان من میشناسم جایی که شما اگر مثلا 10 گیگ بخرین براتون گیگی 1300 در میاد اگر بیشتر تا گیگی 800 هم میاد پایین مال من یا دوست منم نیست کلا گفتم یا یه جا دیگه داره میده گیگی 2000 تومن نرین از این گاد پینگ بخرین 1 گیگ رو 4500 ..
من مساله مالی ندارم پرداختش مهم نیست ولی نمی خوام گیگی 4500 بدم به امثال اونا که فک کنه من حالیم نیست و می تونه هرجور که بخواد بفروشه شما هم نکنین اینکارو نزارین بیشتر از این اینا رشد کنن .

The Dreadnaught
18-02-2016, 16:07
اکانت های کاهش پینگ که در حال حاضر اصلا به درد نمیخورن به خاطر مشکل UDP

Firebirds
18-02-2016, 18:03
وضع رو ببین، ملت باید از داخل تونل بزن به داخل .....
تا ده سال دیگه فکر کنم... برای هر کاری باید از یه جایی سرویس بگرید...

سرویس بازی، سرویس چک ایمیل، سرویس چت، سرویس سرچ، سرویس بانک داری الکترونیک و...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

meysam2578
18-02-2016, 18:19
سلام . دوستان از امروز ظهر تا حالا سرعتم خیلی خراب شده . سایت گوگل و جیمیل و یاهو که اصلا باز نمیشه . برا شما هم همینجوری شده ؟؟ من مخابرات اصفهان هستم . لطفا وضعیت تهران رو بگید ممنون .

George Shelly
18-02-2016, 18:31
مودمتو ریست کن هزار بار تا ip ایران بگیره که اولش معمولا تک رقمی هست مثلا اینطوریه 5.117.258.696
من الان پینگم با ip ایران 160 هست با سرورهای بازی هم خوبه .
کلا مخابرات اینکه بهتر شده مشخصه ولی هنوز بازم خیلی داغون حساب میشه .

saeed sx
18-02-2016, 19:58
یکی از فامیلامون اومده خونمون خودش پارس آنلاین داره. اومده داره از مخابرات استفاده میکنه میگه اصلا بدرد نمیخوره. سرعت تک لینکش پایینه. تلگرام رو به زور باز میکنه سرویسم 2 مگه ولی انگار 128 .
تمام هیتلر شکن ها بستن کا رنمیکنن. میگفت تو پارس آنلاین راحت وصل میشم.خلاصه میگه برو اینترنتت رو جمع کن از پارس بگیر.

George Shelly
18-02-2016, 20:14
درست گفته که بی کیفیته شکی نیست اما دیگه اینکه تلگرام رو باز نکنه نه اینطور نیست اخیرا هم باز کمی بهتر شده بعد از یکسال .
من دفاع نمی کنم اشتباه نشه خودم حالم بهم میخوره از این شرکت و نتش اما خوب دیگه به خاطر نامحدود بودنش موندم چون با توجه به مصرف 24 ساعته من و بازی زیاد و این حرفا نمی تونم حجمی بگیرم واقعا هر طور فک کردم نمیشه همین الان دو تا صفحه باز می کنی با دوتاعکس و ...100 مگ میره حالا فک کن محدود هم باشه ...
سعی می کنم با اکانت جبران کنم مشکلات رو .

4l1r3z4
18-02-2016, 20:17
یکی از فامیلامون اومده خونمون خودش پارس آنلاین داره. اومده داره از مخابرات استفاده میکنه میگه اصلا بدرد نمیخوره. سرعت تک لینکش پایینه. تلگرام رو به زور باز میکنه سرویسم 2 مگه ولی انگار 128 .
تمام هیتلر شکن ها بستن کا رنمیکنن. میگفت تو پارس آنلاین راحت وصل میشم.خلاصه میگه برو اینترنتت رو جمع کن از پارس بگیر.

خب بسیار واضح و مبرهنه که اینترنت شرکتای خصوصی از لحاظ کیفیت و سرعت ، به مراتب بهتر از مخابراته! که حالا در بین این شرکتای خصوصی ، بعضی همچون پارس آنلاین و صبانت کیفیت بهتری نسبت به بقیه دارند و بعضی مانند آسیاتک و های وب ، وضعیتشون از هر لحاظ نسبت به بقیه بدتره!!!

AVB
19-02-2016, 15:37
دوستان از اینا نخرین باور کنید شما فقط با این کار باعث میشین اینا بیشتر رشد کنن همون طور که رشد کردن اگر " کاهش پینگ " رو گوگل کنید یک ton سایت میاره که از همینا میفروشن با قیمت های وحشتناک که 90 درصدش سوده براشون ...
من الان دوست خودم سرور داره به من قبلا میداد گیگی 1000 بعد که 4 تا مشتری جمع کرد داره میده گیگی 4500 !
بحث این نیست که شما واسه گیمینگ نیاز دارین یا نه مساله اینه که گیگی 4500 واسه این سرویس خیلی خیلی زیاده .
متاسفانه اونا هم می بینن که خریدار هست تا میتونن قیمت رو میبرن بالاتر ...
حداقل اگر هم می خواین بخرین درست سرچ کنین بعد بخرین الان من میشناسم جایی که شما اگر مثلا 10 گیگ بخرین براتون گیگی 1300 در میاد اگر بیشتر تا گیگی 800 هم میاد پایین مال من یا دوست منم نیست کلا گفتم یا یه جا دیگه داره میده گیگی 2000 تومن نرین از این گاد پینگ بخرین 1 گیگ رو 4500 ..
من مساله مالی ندارم پرداختش مهم نیست ولی نمی خوام گیگی 4500 بدم به امثال اونا که فک کنه من حالیم نیست و می تونه هرجور که بخواد بفروشه شما هم نکنین اینکارو نزارین بیشتر از این اینا رشد کنن .

از کجا کاهش پینگ میگیری شما؟

من فیفا 16 آنلاین بازی میکنم تا حالا حداقل 10 باز وسط کار پینگم با اکانت کاهش پینگ قطع شده! واقعاً تو این جور مواقع آدم به جنون میرسه مخصوصاً اگه تو لول حساسی باشی و جلو هم باشی! :n34:

George Shelly
19-02-2016, 17:50
ببین کلا این اکانتا خیلی خراب شدن من دیشب با یکی از این فروشنده ها صحبت کردم بهش گفتم سرورت مزخرفه مبلغ رو عودت داد دست اونام نیست البته کلا اختلال داره خیلی اما این اختلال از نوع پینگ بالا نیست الزاما بیشتر شدیدا پکت لاس داره مثلا تو بتلفیلد با تانک یا جت میزنی بعد دو ثانیه هشون میده طرف مرده یا نه !
خیلی ناجوره ...
این که گیگی 800 میده اگه مثلا حدودا 20 گیگ بگیری اونم خیلی خراب شده می تونم الان برات بفرستم آدرسشو ولی خوب کیفیتش واقعا پاین اومده چند بارم بهش گفتم ولی هیچی ....
پینگش پایینه ولی شدید کندی داره + پکت لاس .
فیفا به اون طورت مشخص نمی کنه چون فوقش با 20 نفر بازیکنی اما تو بتل 64 نفره خیلی ناجوره .

Bensonw3x
19-02-2016, 19:48
ببینید ، دیتاسنتر تبیان ، همونی که گاد پینگ ارائه میده خیلی فرق داره با این معمولی هایی که شما میگید 800 تومان تموم میشه ! دیتا سنتر تبیان من رفتم پیش که یکی میگفت از لینک نظری فیزیکی استفاده میکنن ، خودمم متوجه نشدم تا حدی ، ولی در کل فهمیدم وابسته به زیر ساخت نیست ! بعدش هزینه 1 ترابایت در دیتاسنتر تبیان ، درمیاد 1 میلیون هشتصد هزار تومان ! یعنی گیگی 1800 تومان واسه خوده فروشنده در میاد خامش ! الانم برید گاد پینگ یه تست داره ، بعد یه نرم افزاره جدا داره ، در تمامیه اوقات ینی واقعا 100% مواقع بدونه حتی 1 تایم اوت ، وهمیشه پینگش زیر 100 ئه ...

hmd
19-02-2016, 20:37
با سلام
دوستان عزیز اگه از مشترکین اینترنت مخابرات بوده باشید حتما اسم این کمپین رو شنیدید، یک موضوعی که این کمپین داره اینه که شما یکسال نمیتونید قرارداد خودتون رو کنسل کنید یا حتی تغییر بدید و درصورتی که بخواین تغییرش بدید یا کنسلش کنید باید جریمه بپردازید و جریمه هم معادل تمام حجم اینترنت شبانه ای هست که به صورت رایگان استفاده کردید و قاعدتا پول هنگفتی برای جریمه میشه چون مسلما شما سعی کردید تمام دانلودهای خودتون رو اون زمان قرار بدید. موضوعی که مطمعنم توی تبلیغاتی گسترده ای که دیدید ذکر نمیشه متاسفانه. این موضوع رو گفتم که در جریان باشید اگه مشترک دائمی هستید و تمایل دارید تغییر سرویس بدید یا تصمیم دارید این سرویس رو خریداری کنید در جریان باشید...

البته این در مورد کسانی که شبانه دارند اگر سروسش شما 1 مگ یا دو مگ نامحدود بود بهتون شبانه میدن در غیر این صورت شبانه ندارین .

hmd
19-02-2016, 20:44
دوستان کسی کم\ین روستایی رو گرفته ؟

George Shelly
19-02-2016, 20:59
ببینید ، دیتاسنتر تبیان ، همونی که گاد پینگ ارائه میده خیلی فرق داره با این معمولی هایی که شما میگید 800 تومان تموم میشه ! دیتا سنتر تبیان من رفتم پیش که یکی میگفت از لینک نظری فیزیکی استفاده میکنن ، خودمم متوجه نشدم تا حدی ، ولی در کل فهمیدم وابسته به زیر ساخت نیست ! بعدش هزینه 1 ترابایت در دیتاسنتر تبیان ، درمیاد 1 میلیون هشتصد هزار تومان ! یعنی گیگی 1800 تومان واسه خوده فروشنده در میاد خامش ! الانم برید گاد پینگ یه تست داره ، بعد یه نرم افزاره جدا داره ، در تمامیه اوقات ینی واقعا 100% مواقع بدونه حتی 1 تایم اوت ، وهمیشه پینگش زیر 100 ئه ...
من از اولین کسایی بودم که از سرور تبیان استفاده میکردم پارسال وقتی این چیزا باب شد من از دوستم می گرفتم نامحدودش رو 15 تومن !
بعد همون موقعی بود که دلار رفت بالای 3200 این حدودا که دوستم جمع کرد گفت اصلا نمیشه نامحدود داد دیگه .
کلا من با هر نوع سروری که شما بگید آشنام چیزی نبوده که من تجربه نکرده باشم .
تبیان پارسال عالی بود اما امثال واقعا کیفیتش افت کرده این که میگی برا طرف 1800 در میاد نه اینطور نیست من دوستم تا همین 4 ماه پیش تو سایتش میداد گیگی 2500 به من میداد 1000 تومن چون من زیاد می گرفتم بعد مشتری پیدا کرد چندتا قیمتو برد رو 4500 هیم تا الانم داره میفروشه .
واسش گیگی 1800 در نمیومد .
ضمنا اینکه گیگی 800 میده محدودیت زمانی داره و اگر 20 گیگی بگیری وگرنه حالت عادی 3500 میده ضمنا کف قیمت هم اگر محدود بگیری گیگی 1300 اگر کیک کم بخری میده جالبه لینکش هم فیزیک نظریه چون وقتی ip رو بگیری میزنه فیزیک نظری .
علت اینکه من دارم تاکید می کنم که کیفیتش افت پیدا کرده چون دارم با پارسال قیاسش می کنم واقعا پارسال خیلی بهتر بود .
تو بتلفید یه قسمتی داره واسه connection test هر موقع با این اکانتا میرم بالای 5 درصد پکت لاس دارم همشون بلا استثنا قبلا اصلا اینطوری نبود .
الان کلا من خودم شخصا واسه بازی دارم از تبدیل اینترانت به نت استفاده می کنم اگر این نوسان پینگش نباشه واقعا خیلی خوبه من حتی زمان یکه پینگم رو 180 هست وقتی میزنم طرفو سریع میمیره اما دیشب با پینگ 100 سرویس مثلا کاهش پینگ کلا تاخیر داشت .اینا تجربیات منه بعد بازی کردن بتلفیلد با این اکانتا + کاهش پینگ ها در حدود 3800 ساعت از سال 92 .

با گاد پینگ هم تست کردم یکم پکت لاس داره که تو بازی شوتر خیلی موثره به خصوص رو hit reg خیلی تاثیر داره .

m_amin
20-02-2016, 01:27
من از اولین کسایی بودم که از سرور تبیان استفاده میکردم پارسال وقتی این چیزا باب شد من از دوستم می گرفتم نامحدودش رو 15 تومن !
بعد همون موقعی بود که دلار رفت بالای 3200 این حدودا که دوستم جمع کرد گفت اصلا نمیشه نامحدود داد دیگه .
کلا من با هر نوع سروری که شما بگید آشنام چیزی نبوده که من تجربه نکرده باشم .
تبیان پارسال عالی بود اما امثال واقعا کیفیتش افت کرده این که میگی برا طرف 1800 در میاد نه اینطور نیست من دوستم تا همین 4 ماه پیش تو سایتش میداد گیگی 2500 به من میداد 1000 تومن چون من زیاد می گرفتم بعد مشتری پیدا کرد چندتا قیمتو برد رو 4500 هیم تا الانم داره میفروشه .
واسش گیگی 1800 در نمیومد .
ضمنا اینکه گیگی 800 میده محدودیت زمانی داره و اگر 20 گیگی بگیری وگرنه حالت عادی 3500 میده ضمنا کف قیمت هم اگر محدود بگیری گیگی 1300 اگر کیک کم بخری میده جالبه لینکش هم فیزیک نظریه چون وقتی ip رو بگیری میزنه فیزیک نظری .
علت اینکه من دارم تاکید می کنم که کیفیتش افت پیدا کرده چون دارم با پارسال قیاسش می کنم واقعا پارسال خیلی بهتر بود .
تو بتلفید یه قسمتی داره واسه connection test هر موقع با این اکانتا میرم بالای 5 درصد پکت لاس دارم همشون بلا استثنا قبلا اصلا اینطوری نبود .
الان کلا من خودم شخصا واسه بازی دارم از تبدیل اینترانت به نت استفاده می کنم اگر این نوسان پینگش نباشه واقعا خیلی خوبه من حتی زمان یکه پینگم رو 180 هست وقتی میزنم طرفو سریع میمیره اما دیشب با پینگ 100 سرویس مثلا کاهش پینگ کلا تاخیر داشت .اینا تجربیات منه بعد بازی کردن بتلفیلد با این اکانتا + کاهش پینگ ها در حدود 3800 ساعت از سال 92 .

با گاد پینگ هم تست کردم یکم پکت لاس داره که تو بازی شوتر خیلی موثره به خصوص رو hit reg خیلی تاثیر داره .

از كجا استفاده ميكني واسه سرويس اينترانت به اينترنت؟؟
و اونجا سرورش مال كجاست؟!

saeed sx
20-02-2016, 14:36
دوستان 2-3 هفته ای مخابرات پنل کاربریش جدید شده سر زدید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه خدمت جدید اضافه کرده به نام توربو اسپید فقط برای مشتکرین حجمی تا حداکثر 16 مگ و 72 ساعت میتونید سرعتتون رو ببرید بالا

binamplayer
20-02-2016, 14:46
شبانه هم بالا میره سرعتش؟

Sent from my LT26w using Tapatalk

peagle
20-02-2016, 15:36
دوستان 2-3 هفته ای مخابرات پنل کاربریش جدید شده سر زدید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه خدمت جدید اضافه کرده به نام توربو اسپید فقط برای مشتکرین حجمی تا حداکثر 16 مگ و 72 ساعت میتونید سرعتتون رو ببرید بالا

برای من حجمیه ولی جلوی سرویسم زده نامحدود / بعد امکانش نیست مثل اینکه برای من ازش استفاده کنم / یک خوده پی چیده شده .
:n13:

George Shelly
20-02-2016, 16:56
ویرایش کردم پستمو من زدم ثبت نشد 1 مگ نامحدود ( دیدم نوشته فقط حجمی ) .

Tehranshahr
20-02-2016, 17:51
پنل جدیدشون فقط باعث گیجی کاربر میشه خیلی بده طراحیش

m_amin
20-02-2016, 18:39
منم امروز رفتم قطع كردم سرويسمو
فقط باعث اعصاب خورديه
والا ادم نداشته باشه اعصابش راحت تره سرويس نيست كه داغونه
پنلشونم انقدر احمقانه طراحي شده اصلا نميفهمي چي به چيه كي كجاست

mohammad_s7201
20-02-2016, 23:55
برای من حجمیه ولی جلوی سرویسم زده نامحدود / بعد امکانش نیست مثل اینکه برای من ازش استفاده کنم / یک خوده پی چیده شده .
:n13:

واسه منم همینطوره. منم حجمی دارم ولی زده نامحدود

George Shelly
21-02-2016, 18:08
نمی دونم امروز چه خبره با اکانت اینترانت به نت پینگ از صبح روی 100 بوده و تکون نخورده ..

Miladran
22-02-2016, 12:45
پینگ مخابرات چند روزه خیلی خوب شده! چه خبره؟!!

سرعت 1 مگ:

binamplayer
22-02-2016, 12:52
سرعت دانلود با idm چقدر شده من پارسال برج 1 یکساله شبانه رایگان گرفتم سرعته شبانه 1.5 مگ بود بعد 3 ماه کمش کردن

Miladran
22-02-2016, 13:06
سرعت دانلود با idm چقدر شده من پارسال برج 1 یکساله شبانه رایگان گرفتم سرعته شبانه 1.5 مگ بود بعد 3 ماه کمش کردن

برای من شب و روز سرعت دانلود 128 کیلوبایته.

shat
22-02-2016, 13:08
دوستان اگه تماس بگیریم 2020 سرعت آپلود رو افزایش میدن؟

meysam2578
22-02-2016, 13:27
دوستان اگه تماس بگیریم 2020 سرعت آپلود رو افزایش میدن؟
من مخابرات اصفهان هستم و یه بار زنگ زدم تا سرعت آپلود و دانلود رو بیشتر کنن. اما قبول نکردن و گفتن که امکانش نیست و سرعت همون چیزیه که تو طرح تعریف شده . فکر کنم آپلود رایگان باشه . اگه رایگان باشه که خیلی بعیده افزایش بدن برات . مگر بند پ ! باز زنگ بزن وشانستو امتحان کن .

isbn
22-02-2016, 14:19
سلام ميخوام وار كنترل پنل شم ميزنه شماره تلفن رو با كد شهر به عنوان نام كاربري و رمز بزنيد ولي وقتي ميخوام وارد شم ميگه اشتباه هست بلاخره چي بايد زد شماره تلفن يا همون نام كاربري كه ٣ سال پيش گرفتم

rezausa2020
22-02-2016, 16:19
دوستان مخابراتی من چند روزه با DNS ها مشکل پیدا کردم
قبلا از opendns استفاده میکردم خیلی خوب بود
نمیدونم شما این مشکل منو دارین یا نه ولی مثلا بعضی موقع ها صفحه ها یا ... باز نمیشن مثلا میزنی google.com نمیاد 2بار رفرش میکنی میاد
این خیلی رو مخه
الان opendns هم میزنم درست نمیشه کسی راه حلی نداره؟ کسی این مشکلو نداره؟ فقط منم؟

isbn
22-02-2016, 21:20
به نصف روزم نكشيد باز افتضاح شد سرعت و پينگ!

meysam2578
23-02-2016, 08:31
deleted deleted

meysam2578
23-02-2016, 08:33
دوستان مخابراتی من چند روزه با DNS ها مشکل پیدا کردم
قبلا از opendns استفاده میکردم خیلی خوب بود
نمیدونم شما این مشکل منو دارین یا نه ولی مثلا بعضی موقع ها صفحه ها یا ... باز نمیشن مثلا میزنی google.com نمیاد 2بار رفرش میکنی میاد
این خیلی رو مخه
الان opendns هم میزنم درست نمیشه کسی راه حلی نداره؟ کسی این مشکلو نداره؟ فقط منم؟
سلام . دست به هیچی نزن !!!من مخابرات اصفهان هستم . و الان 4 الی 5 روزه که دقیقا مشکل شما رو دارم . فکر کنم مخابرات کل کشور ریخته به هم . جیمیل و گوگل یا باز نمیشه یا خیلی کند شده و باید چند بار رفرش کنم . قند شکنا هم کلا کار نمیده و کلا سایت های خارجی برام داغون شده . فقط داخلی ها یه کم خوب باز میشه .

George Shelly
23-02-2016, 10:12
مخابرات تهران کلا خوب شده یعنی نسبت به قبل واقعا برای من تغییر کرده نمی خوام نظرمو به کل تعمیم بدم ولی خوب تفاوت واقعا مشخصه به خصوص بعد از راه اندازی که سیستم جدید ecare مشخص بود اینا یه برنامه دارن واسه افزایش کیفیت اما خوب در کل فاصله داره با حالت نرمال ...
از صبح امروز پینگ برای من با ip ایران شده 110 با 4.2.2.4 دقت کنید این ip رومانی نیست و پینک واقعا کیفیت داره و میشه انلاین بازی کرد با اکثر سرورها پایینه مسیرش هم خوبه حتی زمانی که پینگ اسما با 4.2.2.4 میره بالا باز با سرورهای بازی پایین میمونه که نشون میده مسیر خوبی داره ...
شما دوستان هم گزارش کنید چجوری هست وضعیت ...

rezausa2020
23-02-2016, 10:44
مخابرات تهران کلا خوب شده یعنی نسبت به قبل واقعا برای من تغییر کرده نمی خوام نظرمو به کل تعمیم بدم ولی خوب تفاوت واقعا مشخصه به خصوص بعد از راه اندازی که سیستم جدید ecare مشخص بود اینا یه برنامه دارن واسه افزایش کیفیت اما خوب در کل فاصله داره با حالت نرمال ...
از صبح امروز پینگ برای من با ip ایران شده 110 با 4.2.2.4 دقت کنید این ip رومانی نیست و پینک واقعا کیفیت داره و میشه انلاین بازی کرد با اکثر سرورها پایینه مسیرش هم خوبه حتی زمانی که پینگ اسما با 4.2.2.4 میره بالا باز با سرورهای بازی پایین میمونه که نشون میده مسیر خوبی داره ...
شما دوستان هم گزارش کنید چجوری هست وضعیت ...
دوست عزیز فکر نکنم پینگ 110 با سرور ایران خوب باشه ! پینگ من با سرور ایران 10 هست
بعد اینکه صبح ملاک نیست . قبول دارم 1ماهی میشه پینگم با بعضی سرور های اروپا شده 120 ولی مشکل الان یک چیز دیگه هست
کلا هیچی وصل نمیشه نه کاهش پینگ نه قند شکن
بدبختیمون شروع شد دوباره نمیزارن یک آب خوش از گلوی آدم پایین بره:n28:

isbn
23-02-2016, 11:02
اینا مگه قرارداد هسته ای میبندن که انقدر گیرن روی مالک خط !! بهش میگم نفهم من مالک رو از کجا گیر بیارم نیستش اصلا ایران ! میگه پس هیچ کار نمیشه کرد !!! آخه شما بگین خطی که الان روش 2 مگ نامحدود و میخواد تبدیل به 10 مگ محدود بشه که هزینه ها هم یکی هست در آینده ممکنه چه مشکلی پیش بیاد که مالک ازشون شکایت کنه ! مسخره بازیه فقط همین :n35:

George Shelly
23-02-2016, 11:06
دوست عزیز فکر نکنم پینگ 110 با سرور ایران خوب باشه ! پینگ من با سرور ایران 10 هست
بعد اینکه صبح ملاک نیست . قبول دارم 1ماهی میشه پینگم با بعضی سرور های اروپا شده 120 ولی مشکل الان یک چیز دیگه هست
کلا هیچی وصل نمیشه نه کاهش پینگ نه قند شکن
بدبختیمون شروع شد دوباره نمیزارن یک آب خوش از گلوی آدم پایین بره:n28:
من گفتم ip ایران نه سرور ایران !!!!!!!!!!!!!
تا حدودای 4 خوبه بعد یکم خراب میشه اما به خاطر مسیر خوب باز با سرورهای بازی خوبه .

Bensonw3x
23-02-2016, 12:05
خداییش از حق نگذریم ، ما که همش بدی ها رو میگیرم ، امروز برا من ، دقیق داشتم نگا میکردم چه اتفاقاتی افتاد ، مودم راس ساعت 10 چراغ هاش قرمز شد ، بعد یه آی پی جدید بهم داده با 93 شروه میشه ، پینگ 120 ثابت بدون تایم اوت ! کیفیتش وافعا خوبه الکی نیست به قول دوستمون مسیرش بد باشه... دمشان گرم.

George Shelly
23-02-2016, 12:52
ip شما به درد نمی خورده آی پی با کیفیت باید با 2 شروع شه که مال ایرانه مثل 2.178.244.54 این مال ایرانه هرچی غیر این بود مال رومانی یا استونیه .
البته واسه صفحه خوبه مشکلی نیست باهردوتاش اما واسه بازی باید مال ایران باشه تا پینگ با سرورهای بازی پایین بیاد .

Bensonw3x
23-02-2016, 13:40
راس ساعت 1:30 بعد از ظهر پینگ بالا رفت این هم روند تِر خوردن به نت :

Bensonw3x
23-02-2016, 14:12
ip شما به درد نمی خورده آی پی با کیفیت باید با 2 شروع شه که مال ایرانه مثل 2.178.244.54 این مال ایرانه هرچی غیر این بود مال رومانی یا استونیه .
البته واسه صفحه خوبه مشکلی نیست باهردوتاش اما واسه بازی باید مال ایران باشه تا پینگ با سرورهای بازی پایین بیاد .

بادش بخیر لذتی که تو بازی آنلاین هست اینکه بتونی تو خونه راحت بازی کنی خیلی عالیه سال 2008 دوتا بازی میکردی که اولین مسابقه رسمی تو تهران بود ESWC 2008 ، آرزمون این بود بتونیم تو خونه بازی کنیم ! واقعا درکت میکنم الان حرص میخوری لگ داری یا دیلی : دی ولی به مرور زمانه مثله من البته این شور شوقه بازی و گیم از سرت میپره خیالتم راحت تر میشه ، الان سیر نشدی .

Tehranshahr
23-02-2016, 17:05
آی پی های 2.176 مسیر دانلودشون رو CW هست و کیفیتشون بهتره ولی 2.190 ها و خیلی رنج های دیگه روی FLAG هستن و از ساعت 11 به بعد داغونن.

Firebirds
23-02-2016, 17:48
راس ساعت 1:30 بعد از ظهر پینگ بالا رفت این هم روند تِر خوردن به نت :

کرم خودشونه، ترافیک شبکه یهو اینطوری تغییر نمیکنه، حتما پشت قضیه یه سری تنظیمات مدیریتی هست.....

Bensonw3x
23-02-2016, 18:36
کرم خودشونه، ترافیک شبکه یهو اینطوری تغییر نمیکنه، حتما پشت قضیه یه سری تنظیمات مدیریتی هست.....

آدم از همین میسوزه دیگه ! وقتی میبینه میتونن همچین کیفیته خوبی ارائه بدند ، بعد میان خوشدون از قصد کیفیتو میارن پایین ادم از این حرصش میگه بر ابرفرض :\

George Shelly
23-02-2016, 18:42
آره باو اینش خیلی عجیبه من اکانت دارم چند روزه عالی شده از صبح تا شب پینگ رو 100 عه بعد راس ساعت 8 شب میشه 180 !
الانم قطعه تازه ! اولز

hosein_artist
23-02-2016, 19:35
ظاهرا روی اینترنت مخابرات تمامی قند شکنها از کار افتاده اند .دوستان می توانند از freegate استفاده کنند؟

George Shelly
23-02-2016, 20:15
نمی دونم دوستان از چی vpn استفاده می کنن ولی چیزایی که من دارم راحت کار می کنن این کریو و ... نیست البته مال من .
اینترانت 1 ساعت قطع بود بعد که بالا اومد دیگه پینگ تغییر نکرده بعد از 8 شب .

Firebirds
23-02-2016, 20:18
دیگه وقتی تیلیارد ی میرن فایروال میخرن و تا فی ها خالدون پکت ها رو میشکفان، باید به یه کارشون بیاد دیگه...

George Shelly
23-02-2016, 20:26
الان من پینگم با 4.2.2.4 حدود 100 هست اما تو بازی خراب شد پینگم انقدر خر تو الاغ میشه از 8 شب به بعد که همه چی میپوکه جتی با پینگ پایین الان تو باز پینگم 220 هست .

Bensonw3x
23-02-2016, 22:19
خدا رو حمد سپاس که حداقال این تکنولوژی کاهش پینگ به وجود اومد :n35: مگرنه نمیدانم عاقبت چه میشد برا من با کاهش پینگ 110 هست

isbn
24-02-2016, 00:42
خداییش از حق نگذریم ، ما که همش بدی ها رو میگیرم ، امروز برا من ، دقیق داشتم نگا میکردم چه اتفاقاتی افتاد ، مودم راس ساعت 10 چراغ هاش قرمز شد ، بعد یه آی پی جدید بهم داده با 93 شروه میشه ، پینگ 120 ثابت بدون تایم اوت ! کیفیتش وافعا خوبه الکی نیست به قول دوستمون مسیرش بد باشه... دمشان گرم.

درسته ولي واسه من خوب بود دقيق همين اتفاقي كه براي شما افتتد براي منم افتاد اما نتيجش بلعكس سرعت امد پايين پينگ رفت رو ٣٠٠

saeed sx
24-02-2016, 14:32
الان من پینگم با 4.2.2.4 حدود 100 هست اما تو بازی خراب شد پینگم انقدر خر تو الاغ میشه از 8 شب به بعد که همه چی میپوکه جتی با پینگ پایین الان تو باز پینگم 220 هست .

جسارت نباشه جناب اما به نظر من سرورها از شما دور هستند.اگر بازی شما سرور ایرانی داشت پینگ شما زیر 50 بود و خارجیهایی که وارد سرور ایرانی میشدند بالای 200 :n40:

George Shelly
24-02-2016, 15:39
جسارت نباشه جناب اما به نظر من سرورها از شما دور هستند.اگر بازی شما سرور ایرانی داشت پینگ شما زیر 50 بود و خارجیهایی که وارد سرور ایرانی میشدند بالای 200 :n40:
عزیر دلم اون سرورهایی که می بینید تا چند دقیقه قبل از گرفتن شات پینگ باهاشون 90-100 بود و اکثرشون هم المان هست اگر می بینید که پینگ باهاشون بد شده به این علت هست که بعد از 8 شب افت کیفیت قابل توجه اتفاق می افته تو نت ایران .
ضمنا این cod نیست بتلفیلده و همه سرورها اون ور هستن .

farazfar
24-02-2016, 23:00
دوستان من امروز gmail و googleplay تو گوشیم و تبلتم بدون فیلتر شکن باز نمیشه ، شما هم این مشکل رو دارید؟

DarkLords
24-02-2016, 23:25
باز انتخابات شد و اینترنت ترکید، همه چیو بلاک کردن.

George Shelly
25-02-2016, 00:51
باز انتخابات شد و اینترنت ترکید، همه چیو بلاک کردن.
نه ! حرف خ رو باید برداری به جاش ص بزاری .

isbn
27-02-2016, 23:31
سلام دوستان من سروسم رو به حجمی تغییر دادم ولی الان که میرم ببینم چقدر ترافیک باقی مونده میزنه نامحدود قسمت خرید ترافیک هم چیزی نمیاره ! داستان چیه نه میتونم بفهمم چقدر حجم دارم نه میتونم بخرم به سرویس توربو هم نمیتونم تغییر بدم میزنه فقط برای سرویسای حجمی خوب سرویس منم حجمی هست دیگه !

samannnn.hannibal
27-02-2016, 23:49
سلام دوستان من سروسم رو به حجمی تغییر دادم ولی الان که میرم ببینم چقدر ترافیک باقی مونده میزنه نامحدود قسمت خرید ترافیک هم چیزی نمیاره ! داستان چیه نه میتونم بفهمم چقدر حجم دارم نه میتونم بخرم به سرویس توربو هم نمیتونم تغییر بدم میزنه فقط برای سرویسای حجمی خوب سرویس منم حجمی هست دیگه !

ولش مخابرات رو بیا آسیاتک حالشو ببر

isbn
28-02-2016, 00:57
ولش مخابرات رو بیا آسیاتک حالشو ببر
آسیاتک بودم متاسفانه اصلا توی منظقه ما جالب نبود و کلی اذیت داشت

saeed sx
28-02-2016, 15:14

این فکر کنم چون 1 ماهه تازه پنل مشترک رو عوض کردن.و امکانات جدید گذاشتن. هنوز به بهره برداری کامل نرسیده.

دقیقا توربو اسپیدش کار نمیکنه. تست سرعتش کار نمیکنه.سرویس های حجمی رو میزنه نامحدود.

دقیقا منم اینه مشکل شما رو دارم.

فکر کنم باید صبر کنیم تا تکمیل بشه.

shahryar84
02-03-2016, 00:34
تو پنل جدید یه قسمت هست «توربو اسپید»
کسی استفاده کرده؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

samannnn.hannibal
02-03-2016, 01:45
آسیاتک بودم متاسفانه اصلا توی منظقه ما جالب نبود و کلی اذیت داشت

اوضاع آسیاتک الان خیلی بهتر شده من که خیلی ازش راضی هستم درصورتی که قبلا با همه شرکت ها مشکل داشتم ولی آسیاتک اصلا

shahryar84
02-03-2016, 10:20
تفاوت سرعت با سرور داخل و خارج!

saeed sx
02-03-2016, 14:28
تو پنل جدید یه قسمت هست «توربو اسپید»
کسی استفاده کرده؟

هنوز راه نیوفتاده...

bardia-vr
04-03-2016, 17:12
امروز خیلی افت سرعت داره،هیچی باز نمیشه

bardia-vr
04-03-2016, 17:18
امروز خیلی افت سرعت داره،هیچی باز نمیشه

rezausa2020
05-03-2016, 18:44
اینم پینگ امروز من :
هیچ غلطی نمیشه کرد با این اینترنت

bardia-vr
05-03-2016, 20:08
اینم پینگ امروز من :
هیچ غلطی نمیشه کرد با این اینترنت
چند روزه افتضاح شده

mohammad.2mt
05-03-2016, 21:27
امشب چرا اینجوریه؟
همین فروم رو هم 20 بار رفرش کردم تا باز شه!!!

XENON24
05-03-2016, 21:58
امشب چرا اینجوریه؟
همین فروم رو هم 20 بار رفرش کردم تا باز شه!!!

دقیقا!
معلوم نیست باز چه خبره...

Bensonw3x
06-03-2016, 00:01
امشب یه جوری نشد یهو ؟! پینگ پایینه ولی اصن کیفیت وب نیست : /

naderblue
06-03-2016, 01:37
چند روزه افتضاح شده

برای منم همین شکلیه

mohammad.2mt
06-03-2016, 11:29
هنوزم داغونه واسه من و پشتیبانی هم طبق معمول میگه هیچ مشکلی نداریم!

hmd
06-03-2016, 11:41
من که دارم جمع میکنم بعد 5 6 سال پیشنهاد شما هم جمع کنین که به خودشان بیان

Milad4171
06-03-2016, 12:43
من دیروز یک کار مهمی داشتم اما با یک موضوع جالب برخورد کردم.
هیچ سایت خارجی باز نمیشد . حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نمیکرد اما سرورهای داخلی به سرعت باز میشد با حداکثر سرعت !
من فکر میکنم مخابرات چون یک سرویس ضرر ده رو ایجاد کرده و قابلیت رقابت رو با اپراتورهای دیگه رو نداره ( هزینه های این بخش از مخابرات کمه) من فکر میکنم با ارائه انواع و اقسام کمپین ها سعی در نگه داشتن یوزر هاش داره .از طرفی تخلیه یورها به نفعش هست چون شبکه رو برای افراد فعلی سبکتر و بهتر میکنه.
بعد از عید قراردادم تموم میشه و احتمالا شرکت بعدی که بهش وارد میشم پارس آنلاین خواهد بود یا صبانت !

bardia-vr
06-03-2016, 15:09
فقط سرور داخلی باز میشه،خارجی ها در حد ۳ کیلوبایت سرعت داره.

isbn
06-03-2016, 15:40

حالا جالبه برای من به بهترین شکلش در چند ماه اخیر در امده

reza2700
06-03-2016, 17:04

حالا جالبه برای من به بهترین شکلش در چند ماه اخیر در امده
شما چه سرویس دارین الان؟

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

binamplayer
06-03-2016, 17:15
پارسال برج 1 بو گرفتم با دانلود شبانه میشد شبی 20 گیگ دانلود کنی ولی بعد 4 ماه برداشتن

یادش بخیر خخ

Firebirds
06-03-2016, 17:25
این دیگه آخرشه ! پینگ خوبه !! ولی انگار گونی کردن توی پورت 80
میمیره یه صفحه باز کنه

joibari2
06-03-2016, 17:31
سلام آقا من نتم داغونه داغونه ماله شما هم اینطوریه؟ به زور یه صفحه رو باز میکنه.

isbn
06-03-2016, 18:39
شما چه سرویس دارین الان؟

کمپین شگفت انگیز 10 مگ 30 گیگ در ماه

victor021
06-03-2016, 19:22
این دیگه آخرشه ! پینگ خوبه !! ولی انگار گونی کردن توی پورت 80 میمیره یه صفحه باز کنه دقیقا پینگ عالیه ولی یه صفحه هم به زور باز میشه.

Firebirds
06-03-2016, 19:24
سلام آقا من نتم داغونه داغونه ماله شما هم اینطوریه؟ به زور یه صفحه رو باز میکنه.

برای من به داغون یه سور هم زده!

farazfar
06-03-2016, 20:43
افتضاح تر از این ندیده بودم، مگه اتفاقی افتاده؟!!! دیگه سایتای داخلی هم باز نمیشه

rezausa2020
06-03-2016, 21:17
دوستان مخابراتی تقاضا دارم یک تست پینگ از این بگیرید :
من با 4.2.2.4 120 هست {حذف}
این آی پی انگار درست نشون میده بنا به دلایلی !!!

این آی پی رو پینگ کنید نتیجه رو اعلام کنید
با تشکر
146.66.155.1

- - - Updated - - -

این دیگه آخرشه ! پینگ خوبه !! ولی انگار گونی کردن توی پورت 80
میمیره یه صفحه باز کنه
قضیه فقط پورت 80 نیست کلا اینجوری شده من بازی اصلا نمیتونم بکنم

GHAGHALEELEE
06-03-2016, 21:55
نت من هم داغونه.دو تا خط adsl مخابرات تو خونه دارم الان دقیقا 30 ساعتی هست که داغون شده.

xomax
06-03-2016, 23:28
معلوم نیست باز چه گندی زدن. پینگ پایینه سرعت با speedtest سرور خارجی خوبه ولی سایت و برنامه و اینا همه تعطیل شده. تلگرام 5 دقیقه طول میکشه فقط وصل بشه ، پیام هارو به زور لود میکنه. پیشنهاد میکنم از قندشکن داخلی استفاده کنید یا اگه ندارید هات اسپات شیلد. هات اسپات خیلی جواب داد برای من ( البته در طول روز ، شب که اصلا وصل نمیشه:n34::n34:).

reza2700
07-03-2016, 12:04
مخابرات دیگه شورشو در اورده...ابروی هر چی اینترنته برده بخدا...منم مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم وگرنه یه روزم تحمل نمیکردم ابن وضعیتو

hmd
07-03-2016, 12:32
من بعد از 5 6 سال واقعا دیگه بدم اومده دارم جمع میکنم . نه سایت درست باز میشه 10 بار باید ریفرش کنی . تلگرام اینا هم که هیچچی هر عکس یه رب میکشه . بازی میکنی بازی قفل میکنه .

mohammad.2mt
07-03-2016, 20:55
ظهر که خوب بود من گفتم درست شد باز ترکید :n28:

reza2700
07-03-2016, 22:29
دوستان خواهشا همگی با هم به این وضع مخابرات شکایت کنید منم از طریق 195 شکایت کردم فعلا در حال بررسی موضوع هستن

Tehranshahr
08-03-2016, 09:25
دوستان خواهشا همگی با هم به این وضع مخابرات شکایت کنید منم از طریق 195 شکایت کردم فعلا در حال بررسی موضوع هستن
چون سرعت داخلیش بالاس معیار رو داخلی میگیرن و به شکایت ترتیب اثر نمیدن. تنها راه فسخ قرارداد.

Apollo
08-03-2016, 10:06
چون سرعت داخلیش بالاس معیار رو داخلی میگیرن و به شکایت ترتیب اثر نمیدن. تنها راه فسخ قرارداد.

چهار نفر فسخ میکنن چهار نفر دیگه میان جاش.
اون چهار نفر میرن یه isp دیگه که قبلش چهار نفر بخاطر کیفیت پایین ازش فرار کردن
و این قصه همچنان ادامه دارد.

معیارشونم شبکه داخلی نیست. میتونید از کیفیت و سرعت پایین بینل شکایت کنید و چند روز 195 رو با مخابرات درگیر کنید.

mohammad.2mt
08-03-2016, 15:07

معیارشونم شبکه داخلی نیست. میتونید از کیفیت و سرعت پایین بینل شکایت کنید و چند روز 195 رو با مخابرات درگیر کنید.

منم بالای 20 بار تو سامانه 195 شکایت کردم و باز هم میکنم.
مهم نیست در کوتاه مدت جواب بده یا نه ولی در دراز مدت جواب میده.
دیشب هم یه شکایت دیگه زدم و پیگیریش میکنم.

XENON24
08-03-2016, 15:35
امروز خوب شده ....:n15:

xomax
08-03-2016, 17:02

منم بالای 20 بار تو سامانه 195 شکایت کردم و باز هم میکنم.
مهم نیست در کوتاه مدت جواب بده یا نه ولی در دراز مدت جواب میده.
دیشب هم یه شکایت دیگه زدم و پیگیریش میکنم.

دیشب تو 195 شکایت ثبت کردم. از دسکتاپ هم فیلم گرفتم به عنوان سند فرستادم. امروز یکی دو ساعت پیش تماس گرفتن و پیگیر شدن ، از صبح هم دارم چک میکنم ظاهرا مشکل حل شده.

Tehranshahr
08-03-2016, 19:35
دیشب تو 195 شکایت ثبت کردم. از دسکتاپ هم فیلم گرفتم به عنوان سند فرستادم. امروز یکی دو ساعت پیش تماس گرفتن و پیگیر شدن ، از صبح هم دارم چک میکنم ظاهرا مشکل حل شده.
مشکل سرور خارجی از کمبود پهنای بانده اگه حل شه برا همه حل میشه، شما 9شب به بعد تست کن.
بعضی از رنج های ای پی ها سرعتشون یکم بهتره ولی در کل وضعش خرابه.

netwait
09-03-2016, 00:54
وزیر ارتباطات واعظی دو روز پیش گفته بود که فاز سوم فیلترینگ هوشمند از هفته قبل شروع شده و فیلترینگ رو از روی گیت وی برداشتند دوباره بردن در سطحisp ها ( کاری که تو دولت قبل برعکسش اجام شده بود)ااین یعنی اینکه آی اس پی ها الان اختیار بیشتری تو فیلترینگ دارن
احتمالا کندی سرعت این روزها به این دلیله
البته سرور دی ان اس مخابرات هم از همون شش سال پیش که من ازش سرویس گرفتم منفی ترین نقطه این سازمانه که میتونه دلیل این کندی بیسابقه باشه
کسی در مورد این فاز سوم اطلاعات دقیق تری دلرع؟

Firebirds
09-03-2016, 10:06
من به شخصه از این کسایی که ثبت شکایت میکنند و پیگیری میکنند کمال تشکر رو دارم، فکر میکنم وقتی اینترنت کیفیت دوباره عادی میشه نتیجه زحمات همین دوستان هست...

و اما در مورد برداشتن فیلترینگ از روی گیت وی ها .... به نظرم اتفاق بسیار مهمی انجام شده که ما اثرات ش رو در بلند مدت خواهیم دید...
ببینید وقتی فیلترینگ رو واگذار کردن به شرکت های کوچک تر، چون این شرکت ها درامدشون رو از جیب مردم در میارن، میان سر این موضوع باهم رقابت میکنند، مثل امکانش هست چراغ خاموش یوتوب رو توی ساعت هایی باز کنند و همین باعث ایجاد هیجان و جذب مشتری خواهد شد، و این چرخه رقابت بین شرکت ها برای جذب مشتری در نهایت به نفع مصرف کنند نهایی یعنی ما ها خواهد بود... و از طرفی چون این شرکت ها پول زیادی دارن میتونند سر کم کردن فشار فیلترینگ با حکومت لابی کنند و باز این هم به نفع مصرف کنند نهایی خواهد بود...
و یه جنبه خوب دیگه قضیه هم، اینه که وقتی isp ها بتونن فیلترینگ رو اعمال کنند کم گم مسیر برای خرید مستقیم پهنای باند براشون باز و امکان پذیر میشه...

وزیر بدی نیست و در حد ایران و در مقایسه با دولت قبلی اتفاقا کار های خوبی چراغ خاموش انجام داده، یکیش رسوندن اینترنت پر سرعت روی گوشی ها و گسترده تر کردن مرز اینترنت تا روستا ها...
و یکی هم همین اقدام.... ، اگه بتونه انحصار توزیع اینترنت رو هم از دست زیرساخت خارج کنه که دیگه ...:)

تنها مشکلش اصلاحات اینه که اگه همه چی تازه خوب پیش بره چندین نسل میسوزن، تا یه چیزی تازه درست شه...
البته نباید فراموش کنیم که همین اینترنت هم قاچاقی اومد تو کشور و اصلا قرار نبود بشه جزوه حقوق شهروندی :n08:

saeed sx
09-03-2016, 10:44
راست میگی خداییش. وزیر دولت قبلی خیلی تندرو بود. اون زمان مخابرات بیشتر از 128 نمیداد الان راحت تا 10 مگ هم میده.خدا خیرش بده وزیر جدید رو به فکر مردمه.

jabi7joon
09-03-2016, 14:22
برگشت به حالت عادی

reza2700
09-03-2016, 19:49
من خودم بابت بی کیفیت بودن اینترنت مخابرات دو بار به 195 شکایت کردم....امروز اینترنت بهتر شده روند شکایت رو دوستان ادامه بدید بهترم میشه ایشاالله

jabi7joon
09-03-2016, 19:51
ای بابا... گوگل باز نمی شه.. گرفتاری شدیمااااااااا...

Bensonw3x
09-03-2016, 20:22
کسی الان اینجا هست که ip ش ، با 2 شروع بشه ؟ والا همش یا رو اصفهانیم یا روسیه

XENON24
09-03-2016, 20:29
کسی الان اینجا هست که ip ش ، با 2 شروع بشه ؟ والا همش یا رو اصفهانیم یا روسیه

کلا با 2 شروع میشه دیگه !برای من که از اول با 2 شروع میشد:n36:

Bensonw3x
09-03-2016, 20:31
کلا با 2 شروع میشه دیگه !برای من که از اول با 2 شروع میشد:n36:

والا برا من که برعکس شماست ، خیلی وقته یا با 5 شروع میشه یا 93 ، چند بار رسیت کردم مودم رو فایده نداشت :n41: