مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
آدم نمیدونه از کدوم شرکت استفاده کنه . من خونه مخایرات دارم سرعت افتضاح شده . مغازه های وب قطعی زیاد . تاپیک های پارس آنلاین اسیاتکم که همه شاکین فکر کنم کلا پهنای باند کشور دیگه جوابگو نیست یا دارند باز فیلترینگ هوشمند پیاده میکنن
پهنای باند واقعا جوابگو نیست
این اسیاتک میگه ملاک سرعت ما دانلود از سافت 98
اونوقت تک کانکشن 30 کیلو بایت از خارج یعنی استریم ویدیو اینستا و همه نرم افزارهای اجتماعی و ارتباطی تعطیل !
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آقا چندتا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید خودشون که انگار نه انگار وضیفشونه در قبال حقوقی که میگیرن ملت رو راهنمایی کنن!!!!!!!
من رفتم خود مخابرات منطقه شماره خط تلفنمو دیدن میگن این ارشیو شده برای گرفتن سرویس باید خود مالک خط بیاد ولاغیر!!!
اول اینکه اگه مالک بره این خط ارشیو شده قابلیت گرفتن سرویس رو داره؟؟؟ یا بازم سرکاریه!!!
دوم برای گرفتن سرویس دقیقا چه مدارکی لازمه؟
سوم ایا از این سرویس های ویژه کمپین SME --- pre paid با مودم رایگان و یکساله و ... بگیرم بهتره یا مودم
خودم رو داشته باشم و سرویس 1 مگ ماهیانه بگیرم؟؟؟
چهارم برای تنظیم مودم حتما باید خود اونا بیان یا چیز خاصی نیست خودمم میتونم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
آقا چندتا سوال دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید خودشون که انگار نه انگار وضیفشونه در قبال حقوقی که میگیرن ملت رو راهنمایی کنن!!!!!!!
من رفتم خود مخابرات منطقه شماره خط تلفنمو دیدن میگن این ارشیو شده برای گرفتن سرویس باید خود مالک خط بیاد ولاغیر!!!
اول اینکه اگه مالک بره این خط ارشیو شده قابلیت گرفتن سرویس رو داره؟؟؟ یا بازم سرکاریه!!!
سوم ایا از این سرویس های ویژه کمپین SME --- pre paid با مودم رایگان و یکساله و ... بگیرم بهتره یا مودم
ممنون میشم راهنمایی کنید
The Dreadnaught
15-10-2015, 11:12
عزیزی گفتن کجا گفته تا 21 ام برطرف میشه من از اخبار tct.ir نقل میکنم:
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات ثارالله ، شهید ثابت قدم ، شهید مشهدی مهدی ، پاسداران ، نبوت و اصیل آباد از تاریخ 19 مهرماه آغاز می شود.به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران ، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات ثارالله با پیش شماره 3464 در محدوده خیابان بهار شرقی به مدت 48 ساعت و در مرکز مخابرات شهید ثابت قدم با پیش شماره های 4490 در محدوده جاده مخصوص کرج ، کیلومتر 13 ، درمرکز مخابرات شهید مشهدی مهدی با پیش شماره های 3345 الی 3349 ، 3357 ، 3386 و 3387 در محدوده خیابان های سازمان آب ، مطلبی ، مشیریه ، فنی حرفه ای و پارک بنفشه ، در مرکز مخابرات پاسداران با پیش شماره های 2254 الی 2259، 2276 الی 2279 و 2665 در محدوده خیابان های پاسداران، نیستان هفتم ، هشتم ، نهم و دهم و محسنیان به مدت 3 روز و در مرکز مخابرات نبوت با پیش شماره های 7790 الی 7795 و 7797 در محدوده خیابان های رضوان شرقی ، شهید آیت ، مرجان ، شهید دفارزاده ، قریشی ، برادران نصر ا... زاده و مراد شمس و در مرکز مخابرات اصیل آباد با پیش شماره 6575 در محدوده وحیدیه ، رباط کریم و فردوسیه به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.
دقیقا برای من اختلالها از 19 ام شروع شد اما الان 22 ام هم تموم شد و وضعیت داغونه
آهان مرسی، خب این مربوط به اون قطعی چند ساعته میشه که یکی دو روز پیش همه داشتن، وضعیت افتضاح شبکه مال این نیست و عمق فاجعه بیشتر از این حرفهاست.
دیگه packet loss روی اینترانت ملی نوبره واقعا
The Dreadnaught
15-10-2015, 11:22
ممنون میشم راهنمایی کنید
بالاخره که اون خط رو باید بری دنبالش، برو تکلیفش رو معلوم کن دیگه. گرفتن خط جدید هم پول میخواد هم یه هفته معطل میشی خب این خط اگه هست چه کاریه
مدارک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا هیچ وقت به کسی توصیه نمی کنم از مودم های اینا و همینطور سرویس بلند مدت بگیره. مودم مارک معتبر و با کیفیت از بازار یا فروشگاه های اینترنتی بگیر، سرویس بلند مدت هم بگیری اگه پشیمون شدی یا پشیمونت کردن چی؟
تنظیم مودم هم چیز خاصی نیست اگه با کامپیوتر سر و کار داری میتونی تو ساعات خلوت یه زنگ بزنی پشتیبانی راهنماییت می کنه.
آهان مرسی، خب این مربوط به اون قطعی چند ساعته میشه که یکی دو روز پیش همه داشتن، وضعیت افتضاح شبکه مال این نیست و عمق فاجعه بیشتر از این حرفهاست.
اگه به اون باشه که فقط تهران ممکنه مشکل داشته باشه . مشکل سراسریه . مشهد هم اوضاعش خراب شد این یکی دو هفته . معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن باز . امیدوارم وضع مثل سابق بشه لااقل . امیدی که نیست بهتر بشه .
ForCe1445
15-10-2015, 15:01
دوستان سلام و عرض خسته نباشید.
چند تا سوال داشتم از حضورتون.
ما تازگی تغییر مکان دادیم و اومدیم تو منطقه شهرک غرب (منطقه شهید نهری مخابرات) متاسفانه خط تلفن فیبر نوریه و رفتم که خط جدید هم بخرم گفتن که خط غیر فیبر نوری (کابل مسی) دیگه تعلق نمیگیره.
حالا کاری به اینا ندارم.
من خودم گیمیر هستم و میخواستم یه اینترنت خوب بگیرم (که خب اصلی ترین نکته واسه یه گیمر پینگه پایین هستش) ولی گفتم قبلش بیام یه سوالی بپرسم از دوستان که کسایی که مخابرات دارن از پینگ تایمش راضی هستن ؟
من الان با رایتل بازی میکنم و پینگ تایمش با دستور 8.8.8.8 حدودا 150 هستش و تا سرور اروپا حدوده 200.
میخواستم ببینم که اگه برم از شرکته مخابرات اینترنت بگیرم وضعم از اینی که هستش بهتر میشه یا نه ؟
ممنون میشم راجبه سرعت دانلودشم یه توضیحی بدین و همینطور ساعات رایگانش..
من امروز تو سایتش تعرفه 2 مگ رو ثبت نام کردم.
اگه خوب نیست میخوام کنسلش کنم.
- - - Updated - - -
دوستان سلام و عرض خسته نباشید.
چند تا سوال داشتم از حضورتون.
ما تازگی تغییر مکان دادیم و اومدیم تو منطقه شهرک غرب (منطقه شهید نهری مخابرات) متاسفانه خط تلفن فیبر نوریه و رفتم که خط جدید هم بخرم گفتن که خط غیر فیبر نوری (کابل مسی) دیگه تعلق نمیگیره.
حالا کاری به اینا ندارم.
من خودم گیمیر هستم و میخواستم یه اینترنت خوب بگیرم (که خب اصلی ترین نکته واسه یه گیمر پینگه پایین هستش) ولی گفتم قبلش بیام یه سوالی بپرسم از دوستان که کسایی که مخابرات دارن از پینگ تایمش راضی هستن ؟
من الان با رایتل بازی میکنم و پینگ تایمش با دستور 8.8.8.8 حدودا 150 هستش و تا سرور اروپا حدوده 200.
میخواستم ببینم که اگه برم از شرکته مخابرات اینترنت بگیرم وضعم از اینی که هستش بهتر میشه یا نه ؟
ممنون میشم راجبه سرعت دانلودشم یه توضیحی بدین و همینطور ساعات رایگانش..
من امروز تو سایتش تعرفه 2 مگ رو ثبت نام کردم.
اگه خوب نیست میخوام کنسلش کنم.
جالب اینکه من هیچ قطعی 2-3 ساعته ای نداشتم که الان شما گفتید :|
3-4 روزه سرعت به سمت عصر که میریم افت شدید پیدا میکنه. اما از دیشب تا الان که درسته
The Dreadnaught
15-10-2015, 15:42
جالب اینکه من هیچ قطعی 2-3 ساعته ای نداشتم که الان شما گفتید :|
3-4 روزه سرعت به سمت عصر که میریم افت شدید پیدا میکنه. اما از دیشب تا الان که درسته
صفحه 1644 این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و پست های بعدیش رو ببینید - تعدادی از دوستان قطعی چند ساعته داشتند که احتمالا مال همون کابل برگردون بوده.
اختلالات شدیدی که مخابرات به صورت مداوم داره ولی یه بحث دیگه هست.
birang1357
15-10-2015, 16:29
بهتره كمپين انصراف از اي دي اس ال مخابرات راه بيوفته چون واقعا مخابرات هم مثل خودرو سازها هست
mohammad.2mt
15-10-2015, 16:30
مخابرات شده ساعت 2 شب تا 2 ظهر :n29:
بعد از ظهر تا آخر شب هیچ سرور خارجی ای باز نمیشه
تلگرام هم که کلا چی کارش کردن نمیدونم فقط کله سحر کار میکنه از 9-10 صبح به بعد دیگه یه عکس 10 کیلو بایتی هم لود نمیشه
George Shelly
15-10-2015, 18:02
خیلی کنده کلا اینترنت تعطیله از اول سال که وحشتناک تر شده با سیستم فیلترینگ کره شمالی که پیاده کردن و همچنان ادامه داره این اواخر دیگه به اوج رسیده اصلا قابل استفاده نیست واقعا هرکاری میکنم که یکم بهبود پیدا کنه نتیجه ای نداره !
یه چیزو راحت بگم اینترنت با امنیت اینا گره خورده اینکه انتظار داشته باشین بهتر شده یه چیز مسخره ای هست همه مون هم می دونیم چرا انقدر محدودیت شدیده چون اگر محدویدتو بردارن دیگه فضایی برای حیات پیدا نمی کنن و رفتنی میشن !
بهتره كمپين انصراف از اي دي اس ال مخابرات راه بيوفته چون واقعا مخابرات هم مثل خودرو سازها هست
بدبختی اینجاست که به دانلود کردن و استفاده از اینترنت معتاد شدیم! آدم ماشین نخره، میتونه از تاکسی و اتوبوس و مترو استفاده کنه. ولی الآن اینترنت پر سرعت (پر سرعت!!! الله اکبر!) رو از ما بگیرن، دووم نمیاریم و اوضاعمون خراب میشه! از اون طرف من هرچیزی که میخوام (فیلم، سریال، آهنگ، بازی) خودم دانلود میکنم و برای همین نیاز به حجم بالا دارم و مجبورم با این مخابرات داغون و افتضاح کنار بیام، چون جای دیگه ای وجود نداره که اینترنت نامحدود با قیمت مناسب بده. برم از کیفیت پایین شکایت هم بکنم، میگن اگه نمیخوای برو جمعش کن! کاری ندارن که طرف مشتری هست و داره پول میده.
کلاً وقتی انتخاب ها کم باشه و محدودیت وجود داشته باشه، این مشکلات هم پیش میاد...
George Shelly
15-10-2015, 19:02
این واعضی نفهم که از اون شکلش بی سوادی مشخصه کوچکترین جوابی در مورد بسته بودن پورت udp تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به کسی نمیده !
چون همون جور که همه مون هم میدونیم عمدیه و باز نخواهد شد !
اما در هر حال اگر وقتشو داشتین یوزر بسازین و در مورد udp کامنت بزارین !
خواهش و ... اینا نکنید لطفا!
تند با اینا صحبت کنید !
The Dreadnaught
15-10-2015, 19:21
بدبختی اینجاست که به دانلود کردن و استفاده از اینترنت معتاد شدیم! آدم ماشین نخره، میتونه از تاکسی و اتوبوس و مترو استفاده کنه. ولی الآن اینترنت پر سرعت (پر سرعت!!! الله اکبر!) رو از ما بگیرن، دووم نمیاریم و اوضاعمون خراب میشه! از اون طرف من هرچیزی که میخوام (فیلم، سریال، آهنگ، بازی) خودم دانلود میکنم و برای همین نیاز به حجم بالا دارم و مجبورم با این مخابرات داغون و افتضاح کنار بیام، چون جای دیگه ای وجود نداره که اینترنت نامحدود با قیمت مناسب بده. برم از کیفیت پایین شکایت هم بکنم، میگن اگه نمیخوای برو جمعش کن! کاری ندارن که طرف مشتری هست و داره پول میده.
کلاً وقتی انتخاب ها کم باشه و محدودیت وجود داشته باشه، این مشکلات هم پیش میاد...
اعتیاد و اینا به کنار، یه عده اصلا از کار و زندگی میفتن بدون اینترنت
این واعضی نفهم که از اون شکلش بی سوادی مشخصه کوچکترین جوابی در مورد بسته بودن پورت udp تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به کسی نمیده !
چون همون جور که همه مون هم میدونیم عمدیه و باز نخواهد شد !
اما در هر حال اگر وقتشو داشتین یوزر بسازین و در مورد udp کامنت بزارین !
خواهش و ... اینا نکنید لطفا!
تند با اینا صحبت کنید !
اون که اصلا وضعش معلومه...
کسی که میگه اینترنت ایران جزء ارزونترین ها توی دنیاست و یه جای دیگه هم میگه من 512 کیلوبیت واسه منزل دارم و راضی هستم، دیگه خودت بقیه ش رو بخون...
George Shelly
15-10-2015, 20:06
دوستان من الان 30 مین میشه که چراغ لینک مودمم کلا قطع شده با مخابرات مرکز .
نه اینکه نت قطع باشه نه کلا چراغ ADSL خاموش شده!
فک کنم چند روز پیش که واسه بقیه شده بود حالا نوبت به منطقه ما رسیده !
کسی هست با من تو یه قایق باشه ؟ :D
سلام دوستان عزیز، بنده دیروز برای ثبتنام سرویس 512 نامحدود در مرکز مخابرات خیابان امام خمینی فرم پر کردم، فرمش عجیب و غریب بود، اسمی از طرح ها و کمپین های مختلفش نداشت، البته من تیک پهنای باند 512 و نا محدود رو زدم، منزل ما خیابان جیحون هست، مودم داریم، هنگام تحویل فرم، مسءولش گفت نصابمون میاد براتون وصل میکنه، منتظر باشید، خواستم بپرسم با توجه به اینکه کد پیگیری ندادن بهم، چطور میتونم پیگیرش باشم و چند روزه وصل میشه
ممنونم
Firebirds
16-10-2015, 00:34
سیاست جدید فیلترینگ؛ دیگه سرویس ها رو مسدود نمی کنند، روش اختلال شدید ایجاد میکنند؛ که خود کاربر کم کم بیخیالش بشه.
آباد کردید مملکت رو، دمتون گرم واقعا.
George Shelly
16-10-2015, 10:04
به خدا اینو به کشورهای خارجی نشون بدم می تونم راحت پناهنگی بگیرم !
connection test تو یه بازی آنلاین !
mehryar1973
16-10-2015, 11:24
سلام دوستان عزیز، بنده دیروز برای ثبتنام سرویس 512 نامحدود در مرکز مخابرات خیابان امام خمینی فرم پر کردم، فرمش عجیب و غریب بود، اسمی از طرح ها و کمپین های مختلفش نداشت، البته من تیک پهنای باند 512 و نا محدود رو زدم، منزل ما خیابان جیحون هست، مودم داریم، هنگام تحویل فرم، مسءولش گفت نصابمون میاد براتون وصل میکنه، منتظر باشید، خواستم بپرسم با توجه به اینکه کد پیگیری ندادن بهم، چطور میتونم پیگیرش باشم و چند روزه وصل میشه
ممنونم
سلام
دوست گرامی بسته به مرکز تلفن و افراد منتظر دریافت سرویس متفاوته
از 1 تا دو روز تا بیش از یک ماه
Bensonw3x
17-10-2015, 09:35
رعد و برق دیشب فک کنم زدم سیمای اینترنتو جر داده ، اوضاع وخیمه:n35:
دوستان، من چهارشنبه ثبت نام کردم، گفتن قراره زنگ بزنیم بیایم واسه راه اندازی تا وسط هفته اما ، دیروز مودم وصل کردم چراغ ای دی اس ال روشن شد، خط رانژه شده،اطلاعات سیگنال و نویز و پهنای باند هم اومد، این یعنی فقط مونده یوزر پسورد بدم؟ چون عجله دارم به نظرتون برم مخابرات بهم میده یوزر پسوورد، دیگه صبر نکنم تا وسط هفته نصاب بیاد
دوستان، من چهارشنبه ثبت نام کردم، گفتن قراره زنگ بزنیم بیایم واسه راه اندازی تا وسط هفته اما ، دیروز مودم وصل کردم چراغ ای دی اس ال روشن شد، خط رانژه شده،اطلاعات سیگنال و نویز و پهنای باند هم اومد، این یعنی فقط مونده یوزر پسورد بدم؟ چون عجله دارم به نظرتون برم مخابرات بهم میده یوزر پسوورد، دیگه صبر نکنم تا وسط هفته نصاب بیاد
لازم نیست بری مخابرات زنگ بزن 2020 یوزر پس رو بگیر. منم این کار رو کردم ولی بالای 30 باز زنگ زدن موبایلم برای نصب هی من میگم نصبه نیازی نیست ولی هی باز زنگ میزدن آخرش هم نصاب اومد یه نگاه انداخت رفت.
شرمنده یه سوال دیگه، پنل کاربری هم دارن نا محدود ها، اون هم یوزر پس جدا داره
شرمنده، این نامحدود ها پنل کاربری هم دارن؟ یوزر پس اونم بگیرم؟
400 هزار تومن هزینه تلفن اومده اینترنت شگفت انگیز.
6 مرداد گرفتم اینترنتو با علم به اینکه شبانش نامحدوده.
بعد از ده روز بررسی مخابرات مرکزمون میگه شبانه نامحدود نیست. فقط 5 گیگه!
6 مرداد به نام نامحدود میفروختن الان قرار داد رو بدون اطلاع قبلی تغییر دادن به 5 گیگ شبانه.
به کجا شکایت کنم؟ راهنمایی کنید.
آقا کسی میدونه سرویس های نا محدود 1 مگ چقدر سرعت دان دارن؟؟؟؟
و اینکه آیا بعد اون 20 گیگ حداقل حجم که نوشته سرعت خیلی افت میکنه؟ مثلا چقدر؟؟؟؟
alireza3dshadow
17-10-2015, 11:53
400 هزار تومن هزینه تلفن اومده اینترنت شگفت انگیز.
6 مرداد گرفتم اینترنتو با علم به اینکه شبانش نامحدوده.
بعد از ده روز بررسی مخابرات مرکزمون میگه شبانه نامحدود نیست. فقط 5 گیگه!
6 مرداد به نام نامحدود میفروختن الان قرار داد رو بدون اطلاع قبلی تغییر دادن به 5 گیگ شبانه.
به کجا شکایت کنم؟ راهنمایی کنید.
اینجا
جالبه تو سایت مخابرات بخش ارتباط با ما نوشته:
"باسلام مشترك گرامي طي پي گيري از واحد مربوطه اعلام شد مشتركيني كه تا تاريخ ٢٤/٦/٩٤ كمپين شگفت انگيز دريافت كرده اند كماكان مي توانند دانلود شبانه رايگان وبدون سقف تا پايان قرارداد استفاده نمايند.روابط عمومي"
من 6 مرداد گرفتم که میشه قبل تر از 24 شهریور. خیلی قبل تر.
اشتباه از جانب مخابراته که اشتباها کاربران کمپین شگفت انگیز قبلی و بعدی رو با هم مخلوط کرده.
آقا کسی میدونه سرویس های نا محدود 1 مگ چقدر سرعت دان دارن؟؟؟؟
و اینکه آیا بعد اون 20 گیگ حداقل حجم که نوشته سرعت خیلی افت میکنه؟ مثلا چقدر؟؟؟؟
سرویس نامحدود مخابرات حجم مصرفی محاسبه نمیشه سرعت ثابت 120 تا 130 میده
دوستان
این dns ها منو کلافه کرده هرروز دارم dns عوض میکنم
217.218.127.127 و 217.21.155.155 که داغونه
رو پابلیک های خارجی هم که میری بدتر
کی میخواد درست بشه؟
دهن ادم صاف میشه یه اپ بخواد از آیتونز و اپل استور بگیره
کسی dns خوب که حداقل رو سرورهای اپل مشکل نداشته باشه سراغ نداره؟
- - - Updated - - -
دوستان
این dns ها منو کلافه کرده هرروز دارم dns عوض میکنم
217.218.127.127 و 217.21.155.155 که داغونه
رو پابلیک های خارجی هم که میری بدتر
کی میخواد درست بشه؟
دهن ادم صاف میشه یه اپ بخواد از آیتونز و اپل استور بگیره
کسی dns خوب که حداقل رو سرورهای اپل مشکل نداشته باشه سراغ نداره؟
با سلام لطفا یکی از دوستان حساب کنه با این اطلاعات زیر قبض من باید چقدر بیاد
اینترنت 2 مگابایت داشتم با 7 گیگ حجم و شبانه رایگان
قبض برام اومده 218 هزار تومن فقط هزینه ای دی اس ال
بعد یه سوال دیگه این که این عدد مبلغ نوشته یعنی چه؟!
به ریال نوشته به چی نوشته!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
karbar200
17-10-2015, 23:49
از حرف های پشتیبانی 2020 دارم سرمو میزنم به دیوار
به طرف میگم هیچ سایت برا من باز نمیشه و یکی از همکاراتون گفت DNS عوض کردم سایت ها باز شدند ولی سرعت دانلودم اومد پایین بهم میگه خوده سات اگر نمی تونی باز کنی برو ip سایت در بیار بعد سایت باز میشه :n08:
}ا اینکه یا پشتیبانی تماس بگیرید شکایت کنید: شماره هاشو جم کردم ارگان های مختلف تماس بگیرید همه شاید یه کاری کردن سرویس شدیم با این وضغیت کمفروشی .. یه هفتش پکیده میگن شما خطتون خوبخ ما مشکل داریم یکی دو روزه ام درست نمیشه. برگشته میگه نمیدونم پرا پنئوقت یبار ازین مشکلا داریم یکی دو روزه ام درست نمیهش! تو امریکا تو ماه جمعا 4 ساعت نت نداشته باشی کل پولتو پس میدن
88102513 / 88112903 /88112915
88440449
195
66493018 /66493741
جا اینهمه تماس با پشتیبانی شکایت کنین
mohammad.2mt
18-10-2015, 18:51
جا اینهمه تماس با پشتیبانی شکایت کنین
پشتیبانی که کاره ای نیست که بخواهید ازشون شکایت کنید.
باید از خود مخابرات شکایت کنید و به وزارت ارتباطات
George Shelly
18-10-2015, 19:37
واسه شما هم پینگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اومده پایین با 4.2.2.4 ؟
من الان ip ایران دارم پینگ اومده روی 130 بعد از 7 ماه !
منتها هنوز با سرورهای بازی خودشو نشون نمیده یعنی همه سرورها پینگشون پایین نمیاد که نشون میده هنوز مشکل روتینگ داره ...
یعنضی ها 110 که عالیه یعضی ها هم 200 ! که اکثرشون هم آلمان هست سرورهای بازی !
Amir Sepehr
18-10-2015, 21:00
سلام دوستان عزیز خیلی ممنون میشم چنتا سوال منو جواب بدین....
1- مخابرات الان سرویس نامحدود تا چه سرعتی برای مشترکین جدید میده ؟؟؟
2-سرویسای نامحدودش شامل مصرف منصفانه میشه یا واقعا نا محدوده ؟؟؟
3- سرعت سرویساش چجوریه ؟؟ مثلا توی شب نصبت به روز افت سرعت داره ؟؟ و از قانون هر 1 کیلوبایت = 8 کیلوبیت پیروی میکنه ؟؟ یا همینم باز میان شیر میکنن ؟؟ مثلا سرویس 1 مگابیت سرعت دانلود 125 کیلوبایت در تمام ساعت روزو میده ؟؟
Amir Sepehr
18-10-2015, 21:01
حذف شود..........
mohammad.2mt
18-10-2015, 21:40
سلام دوستان عزیز خیلی ممنون میشم چنتا سوال منو جواب بدین....
1- مخابرات الان سرویس نامحدود تا چه سرعتی برای مشترکین جدید میده ؟؟؟
2-سرویسای نامحدودش شامل مصرف منصفانه میشه یا واقعا نا محدوده ؟؟؟
3- سرعت سرویساش چجوریه ؟؟ مثلا توی شب نصبت به روز افت سرعت داره ؟؟ و از قانون هر 1 کیلوبایت = 8 کیلوبیت پیروی میکنه ؟؟ یا همینم باز میان شیر میکنن ؟؟ مثلا سرویس 1 مگابیت سرعت دانلود 125 کیلوبایت در تمام ساعت روزو میده ؟؟
1-تا سرعت 512 بیشتر نمیده
2-واقعا نا محدوده
3-افتضاح. عملا دو هفته هست اینترنت نداریم حتی در حدی که تلگرام کانکت شه ولی برعکس ای اس پی های دیگه سرعت شب از روز خیلی بهتره.
سرعت 512 بهت سرعت دانلود 60 میده ولی فعلا ترکیده با سرور خارجی 10-20 بیشتر نمیده با چند تا کانکشن ایرانی هم که همیشه 60 فیکس بود الان فیکس 60 نمیده نزدیک 60 میده.
Bensonw3x
19-10-2015, 00:29
امشب چه حالش خوبه!
George Shelly
19-10-2015, 10:47
مال من از دیشیب خیلی عالی شده !
سرعت صفحه خیلی خوب / پینگ 130 / الانم راحت می تونم ویدیوهای یوتیوب رو 720P ببینم بدون تاخیر ( خودش auto میره رو 720P ) !
1 مگ نامحدود !
farhad_realmadrid
19-10-2015, 11:44
کسی میدونه منظور این چیه؟ شامل رایگان هم میباشد؟
مجموع حجم کل دریافت اطلاعات
؟
- - - Updated - - -
کسی میدونه منظور این چیه؟ شامل رایگان هم میباشد؟
مجموع حجم کل دریافت اطلاعات
؟
برای من هم کیفیتش از دیروز توپ شده ولی بیشتر قندشکن ها از کار افتادن. حالا معلوم شد تو این چند روز مشغول چه کاری بودن. :n21:
herkool2000
19-10-2015, 16:08
دوستان چطور بفهمیم خط تخیله شده یا نه؟
reza2700
19-10-2015, 16:10
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
reza2700
19-10-2015, 16:11
2 مگابیت مخابرات استان البرز...
reza2700
19-10-2015, 16:13
2 مگ استان البرز سرور خارجی...
reza2700
19-10-2015, 16:14
حال اینترنت خداروشکر خوب شده مثل اینکه...
mohammad.2mt
19-10-2015, 19:27
دوستان اینترنت من کماکان مشکلات شدیدی داره اما شاید یه ذره بهتر شده باشه ولی انقدر مشکل وجود داره که بگم هنوز درست قابل استفاده نیست.
سایت اسپید تست درست لود نمیشه من تست بگیرم و تلگرام هم تقریبا 5 ثانیه کانکت هست 5 ثانیه کانکتینگ.
شما همچین مشکلی با تلگرام ندارید؟
reza2700
19-10-2015, 19:30
دوستان اینترنت من کماکان مشکلات شدیدی داره اما شاید یه ذره بهتر شده باشه ولی انقدر مشکل وجود داره که بگم هنوز درست قابل استفاده نیست.
سایت اسپید تست درست لود نمیشه من تست بگیرم و تلگرام هم تقریبا 5 ثانیه کانکت هست 5 ثانیه کانکتینگ.
شما همچین مشکلی با تلگرام ندارید؟
تلگرامو با دو اپراتور همراه اول و ایرانسلم تست کردم مشکل داشت فکر نکنم ربطی به مخابرات داشته باشه
mohammad.2mt
19-10-2015, 19:37
تلگرامو با دو اپراتور همراه اول و ایرانسلم تست کردم مشکل داشت فکر نکنم ربطی به مخابرات داشته باشه
فکر کنم کلا داستان بستن یه سری پورت های خاص باشه که فیلتر شکن ها از اون استفاده میکنند که تلگرام هم داره از همون پورت ها برای رمزنگاری اطلاعات استفاده میکنه.
ولی در هر صورت اینترنت من هنوز مشکل داره و فقط تلگرام نیست.
همینجا پست میذارم درست سایت لود نمیشه دو سه بار پیغامم میاد.
reza2700
19-10-2015, 19:49
فکر کنم کلا داستان بستن یه سری پورت های خاص باشه که فیلتر شکن ها از اون استفاده میکنند که تلگرام هم داره از همون پورت ها برای رمزنگاری اطلاعات استفاده میکنه.
ولی در هر صورت اینترنت من هنوز مشکل داره و فقط تلگرام نیست.
همینجا پست میذارم درست سایت لود نمیشه دو سه بار پیغامم میاد.
منم اینجا همون مشکلو مخصوصا شبا داشتم ولی از دیشب به بعد حل شده...
سلام دوستان منظور از حداقل تبادل ترافیک ماهیانه چیست؟ مثلا برای 512 بنده زده حداقل تبادل ترافیک ماهیانه 9 گیگ، پس از مصرف 9 گیگ، سرعت میاد پایین یا ترافیک آزاد حساب میشه؟ البته کلمه حداقل خودش کژتابی داره، 2020 هم تو باغ نبود کلا، ممنون میشم اگر پاسخ دهید، با تشکر
Bensonw3x
20-10-2015, 12:24
باز ترکید که :n27:
George Shelly
20-10-2015, 12:31
آره واسه منم ترکید الان به شدت کند شد !
Bensonw3x
20-10-2015, 12:49
قشنگ فرایند ترکیدنو من دارم اینجوری شد پینگ :
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=137ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=137msTTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=555ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=554ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=554ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=5802ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=505ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=505msTTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=247ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=244ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=242ms TTL=50
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=243ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=246ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
داشتیم صفا میکردیما :n28:
mani V-A
20-10-2015, 13:15
خداوکیلی چه وضعیه آخه ، ماهی 200 تومن داریم پول اینترنت می دیم ، N تومان هم می کشن روش بابت هزار کوفت و زهرمار ، تهش اینترنت تحویلمون می دن نه پینگ داره ، نه سرعت دانلود داره ، نه 90 درصد سایت های درخواستی کاربر رو باز می کنه ، بابا من اصلا با سایت های داخل ایران هیچ کاری ندارم ، چه بدبختی گیر کردیم ها .. می گه آپارات اگه برات باز می شه سرویست مشکلی نداره ، آپارات می خوام چیکار آخه ؟ بابا مثل آدم بگید اینترنت مشکل داره تا فلان روز هم وضع همینه تا تکلیف خودمونو بدونیم ، دیگه چرا دروغ تحویل آدم می دین ! مشکل داره توی سرویس هاشون موج می زنه می گه همه چیز عادیه ، مسخره !
شدیدا تایییییییییید می شود :n30:
Bensonw3x
20-10-2015, 13:47
به این نتیجه رسیدم تو ایران :
کلا هر چیزی که انسان خوشش بیاید حرام است.
یادش بخیر قدیما با دایلآپ چقدر خوب بود
دوستان مودم دایلآپ کسی فروشی نداره؟
چند تا پورت از دستشون در رفته بود, دارند درستش میکنند. :n09:
George Shelly
20-10-2015, 14:53
نت حلال زوریه ؟
من که ملحد و کافرم باید چیکار کنم ؟
مشکل اینکه اینها اصلا حالیشون نیست که نباید ساعت کاری و روز با سرویسها ور برن و درست یا خرابش کنن کسی ام بهشون چیزی نمیگه.
ساعت ده صبح از خواب بیدار شدن اومدن سر کار با کل اینترنت تهران ور میرن قط میکنن وصل میکنن
اختلال در بخشی از اینترنت ایران/ مسیر ترکیه و بابالمندب قطع شد
با قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ۲ مسیر ترکیه و بابالمندب، اینترنت ایران از ظهر امروز دچار کُندی جدی شده است.
از چند ساعت پیش مشترکان سرویسهای اینترنت کندیهایی در سرویس خود گزارش میکنند.این کندی که از ساعتی پیش از ظهر آغاز شده از ساعت 12 تاکنون به اوج خود رسیده و در نتیجه افت سرعت مشهودی در سرویس اینترنت ایجاد شده است.در پی بروز این کندی شرکت ارتباطات زیرساخت علت این کندی را اعلام کرد و از قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ترکیه و یک مسیر دیگر خبر داد.شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بین الملل کشورهای منطقه ازجمله ایران دچار کندی شد. این شرکت و سایر شرکتهای بینالمللی در تلاشند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیر های پشتیبان و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کند.
George Shelly
20-10-2015, 15:08
مال من 10 ثانیه درست شد دوبار برگشت !
پینگ شد 120 !
biomeadows
20-10-2015, 15:19
اختلال در بخشی از اینترنت ایران/ مسیر ترکیه و بابالمندب قطع شد
با قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ۲ مسیر ترکیه و بابالمندب، اینترنت ایران از ظهر امروز دچار کُندی جدی شده است.
از چند ساعت پیش مشترکان سرویسهای اینترنت کندیهایی در سرویس خود گزارش میکنند.این کندی که از ساعتی پیش از ظهر آغاز شده از ساعت 12 تاکنون به اوج خود رسیده و در نتیجه افت سرعت مشهودی در سرویس اینترنت ایجاد شده است.در پی بروز این کندی شرکت ارتباطات زیرساخت علت این کندی را اعلام کرد و از قطع مسیرهای تامین اینترنت ایران از ترکیه و یک مسیر دیگر خبر داد.شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال قطعی مسیرهای ارتباطی ترکیه و باب المندب، بخشی از ارتباطات بین الملل کشورهای منطقه ازجمله ایران دچار کندی شد. این شرکت و سایر شرکتهای بینالمللی در تلاشند مشکل ایجاد شده را از طریق برقراری مسیر های پشتیبان و در کوتاه ترین زمان ممکن رفع کند.
تو کل 12 ماه سال شاید فقط 1 ماه اینترنت درست و حسابی بدن. به نظر من کلاً بساط اینترنتو تو کشور جمع کنن کلی تو وقت مردم صرفه جویی میشه.
Bensonw3x
20-10-2015, 15:34
ینی خدا شاهده اومدم پست بدم دکمه ارسال رو زدم دیدم نت قطع شد :دی اومده بودم بگم برا منم درست شد.... بعد مومدمو خاموش روشن کردم ، الان فیکس شده رو 150 پینگ
نکنه دستشون خورده باز :دی
George Shelly
20-10-2015, 15:51
وای مسیرهای بک آپ کیفیتش خیلی بیشتره !
خدا کنه مسیر ترکیه و باب المندب کلا نابود شه دیگه وصل نشه !
چه پینگی داره میده باید گیگی 2500 پول بدی تا همچین پینگی ببینی ! حال کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) !
بار بیشتر ثابت شد که نت ایران مشکل روتینگ داره تا پهنای باند !
farhad_realmadrid
20-10-2015, 17:27
دوستان
این قبض برای مشتریان شگفت انگیز از ماه 1 مرداد تا 31 شهریور، تو سایتش نگاه کنین با مبلغ adsl که اومده رو مقایسه نمایید ، من نگاه کردم اشتباه فاحش تو محاسبه داشتن!! حتما این شبانه رو حساب کردن و گرنه قبض بالای 150 تومن برای adsl نباید بیاید.
512 به 2 مگ
- - - Updated - - -
دوستان
این قبض برای مشتریان شگفت انگیز از ماه 1 مرداد تا 31 شهریور، تو سایتش نگاه کنین با مبلغ adsl که اومده رو مقایسه نمایید ، من نگاه کردم اشتباه فاحش تو محاسبه داشتن!! حتما این شبانه رو حساب کردن و گرنه قبض بالای 150 تومن برای adsl نباید بیاید.
512 به 2 مگ
اقا الان چه شیلتر شکنی رو مخابرات کار میکنه؟
mohammad.2mt
20-10-2015, 23:00
فکر کنم تلگرام کلا فیلتر شد.
تا حالا قطع و وصل داشت الان دیگه کلا وصل نمیشه.
Bensonw3x
20-10-2015, 23:00
اره! اصلا با قندشکنم دیگه کانکت نمیشه ! O:
George Shelly
20-10-2015, 23:39
من تلگرام رو دو تا isp مخابرات و شاتل تست کردم کار نمی کنه رو connecting میمونه !
mohammad.2mt
20-10-2015, 23:40
فکر کنم مشکل از سرورهای تلگرام باشه چون با فیلترشکن هم کار نمیکنه.
Bensonw3x
20-10-2015, 23:42
اصن این مخابرات واسه خودش به اینترنت محدود درست کرده! الان این سایت واسه مخابراتیا فیلتره واسه بقیه آزاده : animup.net
تلگرام هم هیچ مشکلی نداره برا بقیه ، فقط مخابرات الان قطع شده! چون امتحان کردم با سرور راحت میاد بالا
خدایا توباااه!:n28:
تلگرام اینجا درست شد. سرعت دانلود فایل هاشم خیلی خوب شده. البته میدونم الان چشم میزنم
ForCe1445
21-10-2015, 18:29
دوستان سلام
من حدودا 4 روز پیش اومدن برام اینترنت مخابرات رو وصل کردن. (2 مگ 8 گیگ)
الان نظرات بقیرو خوندم ولی هیچکدوم از مشکلای بچه هارو من ندارم.
مثلا تلگرام من اصلا افت سرعت نداره و با همون سرعت کار میکنه.
یا تا حالا تایم توت نداشتم من.
پینگم هم آخره شبا رو 70 هستش و وسطای روز بیشتر از 100 نمیره.
سرعت دانلود هم معمولا رو 350~400ه.
من از چند نفر پرسیدم بهم گفتن که تا 1 ماه اول اینطوریه بعدا نتت افتضاح میشه.
میخوام ببینم واقعا همینطوره ؟
یا همینطوری خوب میمونه ؟
این هم از سایت speed test:
dvb_hamed
21-10-2015, 20:44
یعنی برای هیچکدومتون این ماه قبض فضایی نیومده؟
کسی کمپین شگفت انگیز نوو این یکی دو ماه گذشته ثبت نام نکرده؟دانلود شبانه رو محدود نکردن برای شما؟؟؟؟
mehryar1973
22-10-2015, 10:03
قبض فضایی که برای خیلی ها اومده
یکی دو صفحه قبل فکر کنم چند مورد رو دیدم
farhad_realmadrid
23-10-2015, 12:13
ماله من اینترنت 150 تومن اومده 2 مگ 7 گیگ، بررسی کردم تو سایتش شبانه رو حساب نکردن. خیلی شرکت مضخرفیه.
dvb_hamed
23-10-2015, 15:47
پشتیبانی توو سایت رسمی مخابرات پیام داده کسانی که از 24 شهریور عضو کمپین شگفت انگیز شدن با تعرفه ی جدید محاسبه میشن ولی 24 به قبل با همون تعرفه ی اعلام شده در روز ثبت نام.حالا گفته دارن بررسی میکنن و مشترکان هم قبض رو بپردازن و اگر مشکل محاسباتی باشه ماه دیگه روی قبض بستانکار میزنن
DarkLords
23-10-2015, 17:21
بعد یه هفته که همه چی خوب کار میکرد امروز دوباره کند شد و پل های عبوری بعد از چند دقیقه فرو میریزن (میدونین که منظورم چیه). تو هفته گذشته با این پل ها کلی فیلم آموزشی ریاظیات فیزیک و غیره دانلود کردم که تو بازار نیستن و اگر هم باشن پول خون پدرشون رو طلب میکنن. بازم این آقایون بگن اینترنت بده. بگن یوتیوب برا فریب ما ساخته شده، بگن گوگل جاسوسه.
بعد یه هفته که همه چی خوب کار میکرد امروز دوباره کند شد و پل های عبوری بعد از چند دقیقه فرو میریزن (میدونین که منظورم چیه). تو هفته گذشته با این پل ها کلی فیلم آموزشی ریاظیات فیزیک و غیره دانلود کردم که تو بازار نیستن و اگر هم باشن پول خون پدرشون رو طلب میکنن. بازم این آقایون بگن اینترنت بده. بگن یوتیوب برا فریب ما ساخته شده، بگن گوگل جاسوسه.
دقیقا
من هر چی از گوشی و کامپیوتر سر در میارم مدیون یوتیوب هستم از فلش گوشی و عوض کردن ویندوز تا لینوکس و کرک و.....
hosein_artist
23-10-2015, 18:43
من 1 مگ قدیمی نامحدود دارم .الان 2 ماه هست مخابرات معلوم نیست دارد چه غلطی می کند و من هم وقت نداشتم برم مخابرات .قبض تلفن قبلا حدود 86 هزار تومان بود ولی الان یکبار 95 هزار میاد و و یکبار هم 98 هزار تومان .داستان چی هست؟مگه مخابرات با من قرارداد 1 مگ نامحدود نداره؟گران کردند یا چی؟
George Shelly
23-10-2015, 21:12
من 1 مگ قدیمی نامحدود دارم .الان 2 ماه هست مخابرات معلوم نیست دارد چه غلطی می کند و من هم وقت نداشتم برم مخابرات .قبض تلفن قبلا حدود 86 هزار تومان بود ولی الان یکبار 95 هزار میاد و و یکبار هم 98 هزار تومان .داستان چی هست؟مگه مخابرات با من قرارداد 1 مگ نامحدود نداره؟گران کردند یا چی؟
گرون!!!!!!!!!!!
hosein_artist
24-10-2015, 01:31
گرون!!!!!!!!!!!
چه جوری گران کردند؟اگر گران کردند پس چرا هر ماه مبلغ قبض متفاوت هست؟یا اینکه دارند برام حجمی حساب می کنند؟مگه نامحدود نیست؟
George Shelly
24-10-2015, 10:26
منم 1 مگ نامحدود دارم چون خودم پرداخت نمی کنم زیاد اطلاع ندارم اما پدرم می گفت که گرون شده !
ولی سقف دانلود نداره و مشکلی تو دانلود زیاد نیست !
mercurial7
24-10-2015, 11:33
اگه الان بخوایم از مخابرات نت بگیریم دیگه نامحدود نمیده ؟ تو سایت تعرفه های نامحدود نیست آخه
hosein_artist
24-10-2015, 12:35
منم 1 مگ نامحدود دارم چون خودم پرداخت نمی کنم زیاد اطلاع ندارم اما پدرم می گفت که گرون شده !
ولی سقف دانلود نداره و مشکلی تو دانلود زیاد نیست !
دوست عزیز به نطر من گران نکردند و دارند به صورت حجمی حساب می کنند چون اگر گران کرده بودند قبض تلفن هر ماه باید ثابت بود ولی قبض هر ماه متفاوت هست.
George Shelly
24-10-2015, 14:23
دوست عزیز به نطر من گران نکردند و دارند به صورت حجمی حساب می کنند چون اگر گران کرده بودند قبض تلفن هر ماه باید ثابت بود ولی قبض هر ماه متفاوت هست.
من هیچی دانلود نمی کنم در ماه 80-90 گیگ میشه اما قبض دوماهه برام 80-90 میاد !
یکم گرون شده اما مصرف حجم اضافی مشکلی نداره واسه مشترکین قدیمی !
دوستان وقتی توی پنل کاربری مینویسه حجم ترافیک نامحدود، یعنی کاملاً نامحدود هست یا ممکنه مصرف منصفانه و اینا داشته باشه؟
من پارسال برای خودم نامحدود گرفتم و توی پنل هم مینویسه نامحدود و واقعاً هم محدودیتی نداره (تا 100 و خورده ای گیگ هم استفاده کردم در یک ماه) ولی الآن یکی از آشناها رفته گرفته و خیلی هم تأکید کرده که نامحدود واقعی باشه. توی پنل هم نوشته نامحدود، ولی سرعت دانلودش خیلی عجیب غریبه. یعنی برخلاف من که 65 هست، برای اون بین 150 تا 300،400 بالا پایین میشه! جریان چیه؟
ویرایش: اومد روی 60 و خورده ای! مثل اینکه از دستشون در رفته بوده! :دی
من شدیدا با دانلود از سرورهای خارجی مشکل دارم انواع پروتوکل های وی پی ان رو تست کردم فایده نداشت ... کسی راهی سراغ داره ؟
mehryar1973
25-10-2015, 21:31
من شدیدا با دانلود از سرورهای خارجی مشکل دارم انواع پروتوکل های وی پی ان رو تست کردم فایده نداشت ... کسی راهی سراغ داره ؟
چاره اش فقط vpsهست عزیز
اگر یه vps با یه دیتاسنر خوب که پینگ پایین داشته باشه پیدا کنید البته باید امتحان کنید قشنگ که یه فروشنده خوب گیر بیارید و لینک هاتون رو ببرید رو اون و دانلود کنید
vps های ایرانی هم متاسفانه محدودیت حجمی دارن و گرونن
jabi7joon
26-10-2015, 01:27
چاره اش فقط vpsهست عزیز
اگر یه vps با یه دیتاسنر خوب که پینگ پایین داشته باشه پیدا کنید البته باید امتحان کنید قشنگ که یه فروشنده خوب گیر بیارید و لینک هاتون رو ببرید رو اون و دانلود کنید
سلام..در مورد این وی پی اس توضی می فرمابید که چطور میشه این کارو انجام داد؟
در پیغام خصوصی باسه عالیه..
- - - Updated - - -
چاره اش فقط vpsهست عزیز
سلام..در مورد این وی پی اس توضی می فرمابید که چطور میشه این کارو انجام داد؟
در پیغام خصوصی باسه عالیه..
درود
امروز همینجوری که مشغول کار با سیستم بودم متوجه شدم که وقتی که من حتی از اینترنت استفاده نمیکنم (یقین دارم که تو خونه سیستم دیگه ای به وایرلس وصل نبود حتی موبایل و ...) چراغ وایرلس داره سریع چشمک میزنه جوری که انگار داره دیتا رد و بدل میشه.
سیستم رو لاگ آف کردم دیدم بازم همونجوری چراغ به سرعت چشمک میزه و پینگ تایم اوت میده . مودم رو برای 40 ثانیه خاموش کردم و دوباره بلافاصه که لود شد همون آش و همون کاسه. دست آخر رفتم تو کنسول مودم و ایدی و پسورد مودم رو عوض کردم همه چی نرمال شد.
حالا سوالم اینه یعنی من هک شده بودم برای لحضاتی ؟ مگه میشه به این راحتی 10 رقم ترکیب حرف و عدد و WPS2 رو هک کرد آخه؟ زنگ زدم 2020 میگه احتمالا از اختلال ایپی هست ولی من مودم رو حدود 40 ثانیه خاموش و بعد روشن کردم آخه اونطوری آیپی عوض میشه دیگه...
کسی از دوستان نظری در اینمورد داره
Bensonw3x
26-10-2015, 01:49
درود
امروز همینجوری که مشغول کار با سیستم بودم متوجه شدم که وقتی که من حتی از اینترنت استفاده نمیکنم (یقین دارم که تو خونه سیستم دیگه ای به وایرلس وصل نبود حتی موبایل و ...) چراغ وایرلس داره سریع چشمک میزنه جوری که انگار داره دیتا رد و بدل میشه.
سیستم رو لاگ آف کردم دیدم بازم همونجوری چراغ به سرعت چشمک میزه و پینگ تایم اوت میده . مودم رو برای 40 ثانیه خاموش کردم و دوباره بلافاصه که لود شد همون آش و همون کاسه. دست آخر رفتم تو کنسول مودم و ایدی و پسورد مودم رو عوض کردم همه چی نرمال شد.
حالا سوالم اینه یعنی من هک شده بودم برای لحضاتی ؟ مگه میشه به این راحتی 10 رقم ترکیب حرف و عدد و WPS2 رو هک کرد آخه؟ زنگ زدم 2020 میگه احتمالا از اختلال ایپی هست ولی من مودم رو حدود 40 ثانیه خاموش و بعد روشن کردم آخه اونطوری آیپی عوض میشه دیگه...
یه سری برا منم اینجوری شد ، فهمیدم که یکی از گوشی ها تو خونه داشته اپلیکشن اتوماتیک اپدیت میکرده ، حل شد قضیه :D
karbar200
26-10-2015, 01:57
درود
سلام
مارک و مدل مودمتون چیه؟
سلام
مارک و مدل مودمتون چیه؟
سلام tplink
مدل w8951nd
...
یه فیلم هک ADSL دیده بودم این طوری بود که ابتدا آی پی شما رو به دست میارن و سپس از طریق پورتی که روی سیستم شما باز هست وارد سیستمتون می شن (این کارها توسط برنامه انجام می شه). از اون جا وارد تنظیمات مودم می شن و پسوردی که شما در قسمت وایرلس گذاشتی رو می بینن (از طریق Inspect Element پسورد شما قابل دیدنه). یعنی پسورد رو حدس نمی زنن یا از نرم افزار برای پیدا کردن پسورد استفاده نمی کنن. مستقیماً پسورد رو می بینن. شما اگه فایروال رو سیستمتون نصب کنید پورت های سیستمتون رو کنترل می کنه. هم چنین پسورد ورود به تنظمیات مودم رو از admin به یه چیز دیگه تغییر بدید. (چون این ها پسورد ورود به تنظمیات مودم رو پیش فرض admin می زنن و نمی تونن پیدا کنن).
در آخر این که فکر کنم دستگاه هایی که به وایرلس شما وصل باشن یک آی دی دارن که در قسمت تنظیمات مودم نشون داده می شه. از اون جا دستگاه های متصل به مودم رو بررسی کنید.
victor021
26-10-2015, 10:37
یه فیلم هک ADSL دیده بودم این طوری بود که ابتدا آی پی شما رو به دست میارن و سپس از طریق پورتی که روی سیستم شما باز هست وارد سیستمتون می شن (این کارها توسط برنامه انجام می شه). از اون جا وارد تنظیمات مودم می شن و پسوردی که شما در قسمت وایرلس گذاشتی رو می بینن (از طریق Inspect Element پسورد شما قابل دیدنه). یعنی پسورد رو حدس نمی زنن یا از نرم افزار برای پیدا کردن پسورد استفاده نمی کنن. مستقیماً پسورد رو می بینن. شما اگه فایروال رو سیستمتون نصب کنید پورت های سیستمتون رو کنترل می کنه. هم چنین پسورد ورود به تنظمیات مودم رو از admin به یه چیز دیگه تغییر بدید. (چون این ها پسورد ورود به تنظمیات مودم رو پیش فرض admin می زنن و نمی تونن پیدا کنن).
در آخر این که فکر کنم دستگاه هایی که به وایرلس شما وصل باشن یک آی دی دارن که در قسمت تنظیمات مودم نشون داده می شه. از اون جا دستگاه های متصل به مودم رو بررسی کنید.
البته این که وارد تنظیمات مودم میشن درسته ولی به فرض که پسورد وایرلس رو ببینند بعد چطور میخوان استفاده کنند؟ مطمئنا نمیتونن ادرس طرفو گیر بیارن برن جلوی درب منزل از وای فای بهره ببرند.
من از سوم چهارم محرم تا دیروز پینگم اومد روی 150 140 از امروز دوباره رفته روی 250 270 کسی تو این مدت اینجوری شده یا نه ؟؟؟
Bensonw3x
26-10-2015, 17:10
جلبک شد باز : (
Bensonw3x
26-10-2015, 18:16
HOLLY MOTHER OF PING! :O
انگار بهشون برخورد! :
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=127ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=49
ویرایش :
فقط برا 1 دقیقه بود باز تر زد : (
ابنجا کلا قطع شده. فقط چراغ dsl روشن هست.
mehryar1973
26-10-2015, 20:27
جلبک شد باز : (
برای من هم که از جلبک هم کند تره یعنی فعلا قطعه کامل:n02:
(مرکز سلمان فارسی)
پ ن: الان درست شد کلا متوجه نشدم چه مدتی قطع بود ولی الان درست شده(9:05)
djkavehtnt
26-10-2015, 21:54
ابنجا کلا قطع شده. فقط چراغ dsl روشن هست.
اینترنت سلمان فارسی حدودا 1 ساعت و نیم مشکل داشت
mjjarian
27-10-2015, 00:15
کسی با پورتهای PPTP و L2TP سرور داخل ایران مشکل داره؟ من تا ظهر بدون مشکل استفاده میکردم، (چون فیلترینگ دور زده نمیشه با استفاده از این چیز پی ان) از ظهر نمیتونم از این پورتها استفاده کنم و بسته شده ولی ISP های دیگه بدون مشکل کانکت میشن:n37:
farazfar
27-10-2015, 14:28
دوستان نمیدونم چرا با اینترنت مخابرات همش خطای sing in Wi-Fi network رو رو گوشی و تبلت میگیرم و همش دیسکانکت میشم، کسی این مشکل رو نداره؟
farazfar
27-10-2015, 14:37
دوستان نمیدونم چرا با اینترنت مخابرات همش خطای sing in Wi-Fi network رو رو گوشی و تبلت میگیرم و همش دیسکانکت میشم، کسی این مشکل رو نداره؟
گوشی نمیتونی به سرور خودش وصل بشه
مثلا الجی نتونه به سرور اپدیت سرور الجی وصل شه این ارور رو میده موقعی که به اینترانت هم وصل شی این ارور رو میده مشکل هم سرور خارجی مخابراته که داغونه
mercurial7
27-10-2015, 16:12
دوستان کسی از نامحدودهای جدید استفاده کرده ؟ اگر به حداقل مصرفی برسیم چی می شه ؟ نت کلا قطع می شه ؟
دوستان کسی از نامحدودهای جدید استفاده کرده ؟ اگر به حداقل مصرفی برسیم چی می شه ؟ نت کلا قطع می شه ؟
عمر طرح نامحدود تموم شد. برید طرح حجمی بخرید و از اینترنت با حجم محدود لذت ببرید.
George Shelly
27-10-2015, 18:40
دوستان من زیاد لایو بازی می کنم خیلی دوست صمیمی خارجی دارم !
حتی از دوستای ایرانم نزدیکترن بهم !
خیلی دوست داشتنی و فوق العاده هستن !
تو بازی همدیگرو پیدا می کنیم از آلمان هستن سوئد و .....!
الان داشتم با یکیشون صحبت میکردم سوئدی هست اسمش آلفرده !
گفتم سرعت نتت چقدر 80 مگه ؟
همین جوری خودم یه عدد گفتم !
اون گفت 80مگ که زیاد خوب نیست !
من 220 مگ دانلود دارم 93 مگ آپلود !
من نگفتم شات از speed test بگیر بده خودش داد !
من فقط لینکی برام فرستاده copy paste می کنم اینجا !
فقط ببینید سرعت و پینگو !
به خدا باید خون گریه کنیم از این همه بلایی که این خونخوران به سرمون آوردن و میارن و کسی صداش در نمیاد !
لعنت به این کثافت دونی که امثال من توش زندگی می کنن !
لعنت به کسانی که این شرایطو برای ما رقم زدن و هست و نیست ایران از بین بردن !
NaughtyCat
27-10-2015, 21:28
این داستانش چیه؟ تغییری کرده؟
Firebirds
27-10-2015, 22:05
خیلی خراب نیست امشب ؟
دوستان من زیاد لایو بازی می کنم خیلی دوست صمیمی خارجی دارم !
حتی از دوستای ایرانم نزدیکترن بهم !
خیلی دوست داشتنی و فوق العاده هستن !
تو بازی همدیگرو پیدا می کنیم از آلمان هستن سوئد و .....!
الان داشتم با یکیشون صحبت میکردم سوئدی هست اسمش آلفرده !
گفتم سرعت نتت چقدر 80 مگه ؟
همین جوری خودم یه عدد گفتم !
اون گفت 80مگ که زیاد خوب نیست !
من 220 مگ دانلود دارم 93 مگ آپلود !
من نگفتم شات از speed test بگیر بده خودش داد !
من فقط لینکی برام فرستاده copy paste می کنم اینجا !
فقط ببینید سرعت و پینگو !
به خدا باید خون گریه کنیم از این همه بلایی که این خونخوران به سرمون آوردن و میارن و کسی صداش در نمیاد !
لعنت به این کثافت دونی که امثال من توش زندگی می کنن !
لعنت به کسانی که این شرایطو برای ما رقم زدن و هست و نیست ایران از بین بردن !
قیمتشم می پرسیدی که بدبختیمون رو تکمیل کنی.
فکر کنم نهایت شصت هفتاد هزار تومن ما بشه.
mohammad.2mt
27-10-2015, 22:12
یه هفته نت خوب بود از دیشب که قطع شد یک ساعت دوباره ترکیده.
فکر کنم تا دیشب داشتیم از کابل های پشتیبان استفاده میکردیم دوباره برگشتیم روی کابل های داغون قبلی :n30:
George Shelly
27-10-2015, 22:52
قیمتشم می پرسیدی که بدبختیمون رو تکمیل کنی.
فکر کنم نهایت شصت هفتاد هزار تومن ما بشه.
سازی یادم رفت همه چیو گفتم الا قیمت ! با income که ملت تو سوئد دارن 40 دلار یعنی مثلا حدود 5-6 هزار تومن ! میگه really nice یعنی پشمه 40 دلار !
Bensonw3x
27-10-2015, 23:27
سازی یادم رفت همه چیو گفتم الا قیمت ! با income که ملت تو سوئد دارن 40 دلار یعنی مثلا حدود 5-6 هزار تومن ! میگه really nice یعنی پشمه 40 دلار !
تو ایران یه همچین چیزیو به خوای جور کنی ناقابل 30 میلیون باید پیاده شی هر ماه :n02:
-
Firebirds
27-10-2015, 23:30
تکرار تجربهای تکراری؛ تلگرام در آستانه فیلتر؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n35:
italodance
28-10-2015, 10:46
دوستان من تو محل کارم مخابرات دارم
نمیدونم شما را ولی من که دیوانه شدم فوق العاده افتضاح هست اصلا صفحه باز نمیکنه و کند...
با SSL مشکل داره هر چه قدر میزنید که باز کنه همش cant find میشه 100 بار باید بزنید تا باز کنه
فیلتر شکن که بدتر سرعت 1 کیلو میشه
کلا دیوانه کننده است
نمیدونم به من حتی اگر مخابرات بیاد رایگان هم بده اصلا پول نگیره من باز برای خونه اینو نمیگیرم نمیدونم شما چه جوری با این کار میکنید و آیا مشکلات من را هم دارید و تجربه کرده اید؟
DarkLords
28-10-2015, 18:52
این مخابرات همش دردسر درست میکنه، با آی پی رومانی وصل میشه بعد رفتم برا کارت ملی هوشمند ثبت نام کنم میگه "آدرس اینترنت شما برای دسترسی به این سایت مجاز شناخته نشده است". خلاصه که همه چیمون به همه چیمون میاد :n35:
senator2011
28-10-2015, 20:11
این مخابرات همش دردسر درست میکنه، با آی پی رومانی وصل میشه بعد رفتم برا کارت ملی هوشمند ثبت نام کنم میگه "آدرس اینترنت شما برای دسترسی به این سایت مجاز شناخته نشده است". خلاصه که همه چیمون به همه چیمون میاد :n35:
اسیاتک ip روسیه هست یه ایمیل ملی هم نمیتونیم باز کنیم!!
Silent TR
29-10-2015, 16:42
دوستان یعنی الان دیگه مخابرات نت نامحدود نداره بخوام بگیرم ؟؟؟؟ الان خودم 512 نامحدود دارم ولی داریم خونه رو عوض میکنیم باید اونجا دوباره ثبت نام کنم !!! 512هم میگیرم
دوستان یعنی الان دیگه مخابرات نت نامحدود نداره بخوام بگیرم ؟؟؟؟ الان خودم 512 نامحدود دارم ولی داریم خونه رو عوض میکنیم باید اونجا دوباره ثبت نام کنم !!! 512هم میگیرم
یکی از آشناهای ما چند روز پیش 512 نامحدود گرفت و کلی هم با طرف صحبت کرده که واقعاً نامحدود باشه نه از این منصفانه ها و ...
فعلاً هم به نظر نامحدود هست و سرعت دانلود 65ـه و توی پنل هم نوشته نامحدود، ولی باید دید در نهایت قبضش چه شکلی میاد! :دی
البته این مربوط میشه به منطقه شیخ فضل الله (ملاصدرا)، شاید هر جا یه مدلی باشه.
mehryar1973
29-10-2015, 17:40
باز دوباره امروز اوضاع قاراشمیشه برای من
ای پی رومانی،صفحه ها رو با کندی و افتضاح باز میکنه:n27:
dariushko
29-10-2015, 19:06
با تحقیقاتی ک کردم 30 درصد آی پی های مخابرات مال رومانیه! قبلا زیاد نمی رفت رو رومانی ولی این چند وقته فکر کنم بیشتر نامحدودا رو می فرستن روی آی پی "رومانی" و "بلژیک" بقیه هم همشون فقط و فقط میرن رو ای پی "تیران" اصفهان ...
با تحقیقاتی ک کردم 30 درصد آی پی های مخابرات مال رومانیه! قبلا زیاد نمی رفت رو رومانی ولی این چند وقته فکر کنم بیشتر نامحدودا رو می فرستن روی آی پی "رومانی" و "بلژیک" بقیه هم همشون فقط و فقط میرن رو ای پی "تیران" اصفهان ...
این ip ها مال رومانی اینا نیستن قبلا مال اونا بوده که احتمالا تازه خریداری شدن توسط مخابرات اما دیتابیس این سایتها احتمالا هنوز اپدیت نشدن واسه این مال قبل رو نشون میده تا اپدیت بشن
Firebirds
29-10-2015, 23:39
برای شما هم یه سایت رو عین آدم باز نمیکنه ؟
Firebirds
29-10-2015, 23:46
برای شما هم یه سایت رو عین آدم باز نمیکنه ؟
mohammad.2mt
30-10-2015, 13:45
داغونه ها...
میمیره یه صفحه بالا بیاد :41:
mohammad.2mt
30-10-2015, 13:46
داغونه ها...
میمیره یه صفحه بالا بیاد :41:
باور کنید برخی ساعات اینقدر کلافه کننده میشه از اینترنت ایرانسل استفاده می کنم برای وب گردی ....اینو گذاشتم برای دانلود فقط...:n21:
George Shelly
30-10-2015, 14:55
دوستان داغون هست ولی فک کنم مشکل بعضی ها ست نکردن DNS باشه !
من اگر با نت مخابرات dns ست نکنم همه چی افلاین بالا میاد !
dns jumper رو دانلود کنید !
راستی چند روز سرچ گوگل برای من خیلی مشکل پیدا کرده اولش فک کردم از مرورگر باشه ولی نه !
مثلا هرچی سرچ می کنم هیچی نشون نمیده مثلا سرچ می کنم canada هیچی نمیاره !
اگر کسی این مشکلو داره بگه من بدونم فقط من نیستم !
دوستان داغون هست ولی فک کنم مشکل بعضی ها ست نکردن DNS باشه !
من اگر با نت مخابرات dns ست نکنم همه چی افلاین بالا میاد !
dns jumper رو دانلود کنید !
راستی چند روز سرچ گوگل برای من خیلی مشکل پیدا کرده اولش فک کردم از مرورگر باشه ولی نه !
مثلا هرچی سرچ می کنم هیچی نشون نمیده مثلا سرچ می کنم canada هیچی نمیاره !
اگر کسی این مشکلو داره بگه من بدونم فقط من نیستم !
بله بازم ریخته به هم به dns ربطی نداره پکت لاست داره یعنی کیفیت شبکه افت کرده
اره منم سرچ میکنم کلا هیچی نمیاره نه فقط با گوگل باقیه هم همینطوری هست dns ست هست
George Shelly
30-10-2015, 18:04
من الان دارم همش از یاهو استفاده می کنم bing هم بد باز میشه !
mohammad.2mt
30-10-2015, 21:26
والا من تا حالا ندیدم مشکلی با DNS حل بشه. بیشتر شده که کمتر نشده.
پشتیبانی هم که طبق معمول میگه مشکل سراسریه ولی یه چیز جدید یاد گرفتن میگن سراسریه از زیرساخت :n10:
طبق معمول هم هیچ تاریخ مشخصی برای رفع مشکل اعلام نکردن.
حالا ما هم که این وسط اصلا مهم نیستیم یک ماهه اینترنت نداریم.
George Shelly
30-10-2015, 23:23
نه با dns که مسلما حل نمیشه اما بعضی ها که مثلا مشکلاتی تو کانکت شدن به اورجین یا استیم و .... دارن بیشتر از dns هست جدای از کیفیت !
DarkLords
31-10-2015, 02:31
من به این نتیجه رسیدم که بیشتر حرفاشون در مورد خرابی سراسری و قطعی فولان کابل دروغه چون بدون وی پی ان و پراکسی افتضاحه و حتی سایتهای داخلی رو هم درست باز نمیکنه ولی با وی پی ان با حداکثر سرعت و بدون مشکل کار میکنه.
البته گاهی سرعت وی پی ان هم میاد پایین و هی قطع میشه ولی بیشتر مواقع خوبه.
The Dreadnaught
31-10-2015, 04:56
من به این نتیجه رسیدم که بیشتر حرفاشون در مورد خرابی سراسری و قطعی فولان کابل دروغه چون بدون وی پی ان و پراکسی افتضاحه و حتی سایتهای داخلی رو هم درست باز نمیکنه ولی با وی پی ان با حداکثر سرعت و بدون مشکل کار میکنه.
البته گاهی سرعت وی پی ان هم میاد پایین و هی قطع میشه ولی بیشتر مواقع خوبه.
دقیقا، دوباره دستکاری کردن در راستای مسدودسازی فیل تر فکن ها
پینگ یاهو رفته رو 1200 دیگه خودتون به عمق فاجعه پی ببرین زنگ هم که میزنیم میگه از سایت شاتل سرعت بگیر
asstubirs
31-10-2015, 11:33
سلام
دوستان سرویس های نامحدود همچنان نامحدود هست یا خواب جدیدی واسمون دیدین.کیفیت خیلی افت کرده....
mehryar1973
01-11-2015, 11:42
همانطور که بعضی از دوستان اشاره کردن دیشب هم باز اوضاع خراب بود
من اینجا و فروم همسایه رو هر کار میکردم نصفه نیمه لود میشد و مشکلات دیگه جوری که من بیخیال شدم مودم رو خاموش کردم
The Dreadnaught
01-11-2015, 22:33
فضاحت جدید:
امروز یه سری لینک رو گذاشته بودم دانلود بشه ظهر که چک کردم دیدم به سرورهای داخلی اکانت دانلود وصل نمیشه فهمیدم که بله دوباره از رنج 86 آی پی گرفته، حالا هی مودم رو ریست می کنم میبینم دوباره از همون رنج گرفته.
زنگ زدم پشتیبانی زنه میگه اگه به فیلترشکن وصل بشید از رنج 86 آی پی میگیره! دیگه این مدل مسخره بازی رو ندیده بودیم که دیدیم.
حالا میگم کدوم فیلترشکن من وصل شدم به دیتاسنترهای داخلی بعد هم از سایت هایی که فیلتر نیست گذاشتم دانلود بشه، برداشت پورت رو ریست کرد تا درست شد.
واقعا نمیدونم از دست این جماعت چی کار باید کنیم دیگه، واقعا کاراشون غیرقابل تحمل شده و هی دارن پیش میرن در این گندکاری ها.
اصلا برای چی بدون اینکه من مودم رو خاموش روشن کنم باید آی پی من تغییر کنه سرخود؟ صد بار تاحالا این طور شده.
چندین بار هم یه فایل رو گذاشتم دانلود بشه رفتم اومدم دیدم وسط کار ارتباط قطع شده و تا مودم رو ریست نکردم درست نشده. دانلود هم که هیچی.
بابا اینا شورش رو درآوردن دیگه
arash-king
01-11-2015, 23:03
سرعت به طرز شدیدی افتضاح شده !!!
مودم رو ریست میدم، 5 دقیقه با سرعت کند وبگردی میکنم، قطع میشه !!!
نمیدونم چرا 2 روزه اینجوری شده و اونطور که پیداست مشکلِ من نیست، بلکه همگانیـه !!!
معلوم نیست دارن چیکار میکنن !!!
reza2700
01-11-2015, 23:22
برای باز کردن یه صفحه مشک شدید دارم اونم با سرعت 2مگابیت..واقعا افتضاحه
عذرخواهی وزیر ارتباطات از مشترکان اینترنت/ پاسخ به گلایه کاربران
farhad_realmadrid
02-11-2015, 12:23
عذر خواهی چه فایده داره؟ همش قطعه، عذر خواهی باید با پرداخت خسارت جبران شه!
امروز بدترین اینترنت کل امسال بود! همش قطع!.
- - - Updated - - -
عذر خواهی چه فایده داره؟ همش قطعه، عذر خواهی باید با پرداخت خسارت جبران شه!
امروز بدترین اینترنت کل امسال بود! همش قطع!.
mohammad_87
02-11-2015, 21:10
یه سوال یکم نامرتبط:
قبص تلفن ا دیر اود،مهلت پرداخت یکم آبان بود و وقتی بدستم رسید من پرداخت کردم که شد دهم آبان.اما همون روز تلفن رو بدلیل بدهی یکطرفه شده.البته من از طریق اینترنت بانک حسابم پرداخت کردم و اگه میدونستم قطع شده با شماره های پشت قبض پرداخت کرده بودم.
الان بجز مراجعه حضوری که دردسر مرخصی بهمراه داره،راه دیگه ای هست؟
George Shelly
03-11-2015, 09:32
سرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی دیگه از دوستام ! روس هستش ! شخصا فک نمی کردم تو روسیه پوتین بی شرف چنین سرعتی بدن !
شات رو از پروفایلش برداشتم !
mercurial7
03-11-2015, 13:41
دوستان اگر خطمون فیبر باشه فقط باید از مخابرات نت بگیریم ؟
این خطهای فیبر نوری دیگه مشکل نویز و فاصله زیاد از مرکز مخابراتی رو ندارن ؟؟
ای بابا . یه ماهه نمیتونی یه بازی انلاین درست درمون بازی کنی .
خوشیمون همینه که همینم از ادم میگیرن . وب هم که از دیروزه مختل شده و سایتها باز نمیشن . الان عملا اسم این اینترنته ؟
جمع کنید بابا خوب اگه نمیخواید به ملت اینترنت بدید . این کارا چیه دیگه . بزارین ملت برن دنبال بقیه زندگیشون . فقط پول ملت رو بالا میکشن و عمرشون رو هدر میدن .
- - - Updated - - -
ای بابا . یه ماهه نمیتونی یه بازی انلاین درست درمون بازی کنی .
خوشیمون همینه که همینم از ادم میگیرن . وب هم که از دیروزه مختل شده و سایتها باز نمیشن . الان عملا اسم این اینترنته ؟
جمع کنید بابا خوب اگه نمیخواید به ملت اینترنت بدید . این کارا چیه دیگه . بزارین ملت برن دنبال بقیه زندگیشون . فقط پول ملت رو بالا میکشن و عمرشون رو هدر میدن .
آقا کسی میدونه تنظیمات مودم d-link dsl - 2520u چجوریه؟
من الان چراغ dsl مودمم روشنه.ولی چراغ اینترنتش قرمزه.
چیکار کنم که کانکشن ساخته بشه و وصل بشم؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
فضاحت جدید:
امروز یه سری لینک رو گذاشته بودم دانلود بشه ظهر که چک کردم دیدم به سرورهای داخلی اکانت دانلود وصل نمیشه فهمیدم که بله دوباره از رنج 86 آی پی گرفته، حالا هی مودم رو ریست می کنم میبینم دوباره از همون رنج گرفته.
زنگ زدم پشتیبانی زنه میگه اگه به فیلترشکن وصل بشید از رنج 86 آی پی میگیره! دیگه این مدل مسخره بازی رو ندیده بودیم که دیدیم.
حالا میگم کدوم فیلترشکن من وصل شدم به دیتاسنترهای داخلی بعد هم از سایت هایی که فیلتر نیست گذاشتم دانلود بشه، برداشت پورت رو ریست کرد تا درست شد.
واقعا نمیدونم از دست این جماعت چی کار باید کنیم دیگه، واقعا کاراشون غیرقابل تحمل شده و هی دارن پیش میرن در این گندکاری ها.
اصلا برای چی بدون اینکه من مودم رو خاموش روشن کنم باید آی پی من تغییر کنه سرخود؟ صد بار تاحالا این طور شده.
چندین بار هم یه فایل رو گذاشتم دانلود بشه رفتم اومدم دیدم وسط کار ارتباط قطع شده و تا مودم رو ریست نکردم درست نشده. دانلود هم که هیچی.
بابا اینا شورش رو درآوردن دیگه
عجیبه مال منم همینطوره . البته من مخابرات مشهدم . مثلا دارم پینگ میگیرم یه دفعه یه 30 ثانیه تایم اوت میده بعد از تایم اوت میبینم ip عوض شده :n04: خیلی قشنگ گند میزنه تو بازی یا دانلود یا وبگردی هر چی . هم اینکه تایم اوتش بده هم ip که عوض میشه به علت تغییر مسیر پینگ میره بالا .
Bobby Sands
03-11-2015, 19:29
من کرجم . اشتراک نامحدود یک مگ داشتم .الان یک هفته است رسما سرعتم شده 512 . پینگ فوق العاده افتضاح. خیلی از سایتها الکی باز نمیشه اصلا. باید چند بار رفرش کنم تا یه بار بگیره وبالا بیاد. خلاصه اوضاع بسی تخمی شده. فردا میخوام برم فسخش کنم و شبدیز بگیرم.
مخابرات مملکت که دست اسمشو نبر باشه از این بهتر نمیشه .رسما ری.....دن تو مملکت ... :n21:
اوضاع افتضاحه .همش قطع اگرم باشه اکثر سایتا باز نمیشن البته خارجیا.
Arsenal2012
04-11-2015, 19:39
- - - Updated - - -
سلام آموزش تصویری این سایت زیر ( لینک ) رو ببین...
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آقا ممنون بابت جوابت...
ولی یه مشکل دیگه هم دارم.
الان سه روزه از درخواست من گذشته.
ظاهرا خط رانژه شده چون چراغ دی اس ال مودم روشنه.
ولی هرچی زنگ میزنم میگم یوز و پس منو بدید میگن واحد نصب خودش زنگ میزنه و ما نمیتونیم و الکی میگه خط مشکل داشته در دست بررسیه!!!
آخه اگه مشکل باشه که چراغ دی اس ال مودم نباید روشن میشد!؟؟؟؟
اصلا چرا رمز رو نمیدن من یه امتحانی کنم شاید وصل شدم!!!؟؟؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
آقا ممنون بابت جوابت...
ولی هرچی زنگ میزنم میگم یوز و پس منو بدید میگن واحد نصب خودش زنگ میزنه و ما نمیتونیم و الکی میگه خط مشکل داشته در دست بررسیه!!!
Arsenal2012
05-11-2015, 11:39
آقا ممنون بابت جوابت...
- - - Updated - - -
آقا ممنون بابت جوابت...
خواهش میکنم...
بله وقتی چراغ دی اس ال ثابته حتما خط رانژه شده...
والا من از مخابرات تا حالا سرویس نگرفتم ( من از های وب سرویس دارم همون لحظه ثبت نام میکنی یوزر و پسورد رو به گوشی پیامک میکنن ) نمیدونم چرا یوزر و پسورد رو نمیدن مخابرات !!!
شما از تو قسمت تنظیمات مودم رو device info کلیک کن بعد رو statistics کلیک کن بعد رو ADSL کلیک کن مشخصات مودم کامل مشخصه یعنی اگه مشکل داشته باشه خطت اینجا مشخصه شما از همین قسمتی که گفتم یه عکس بگیر بزار اینجا من و بقیه دوستان بیشتر راهنماییت کنیم...
البته شما دوباره امروز تماس بگیر پشتیبانی فنی بگو خطم رانژه شده یوزر و پسورد رو بدین...
George Shelly
05-11-2015, 11:40
صریب اشتراک مخابرات 1 به 24 هست برای همینه که کیفیتش در حد صفره !
تغییر هم نمی کنه !
بی دلیل خودتونو خسته نکنید !
تا این سیستم کثیف و مافیایی هست هیچ چیز تغییر نمی کنه !
George Shelly
05-11-2015, 14:04
دوستان من کلا با اکانت کاهش پینگ و ... از نت استفاده می کنم تا یکم مشکلات رو به حداقل برسونم اما امروز یه چیزی رو دارم تجربه می کنم که بعد از 10 سال استفاده از نت تا حالا ندیده بودم !
نت مخابرات در حال حاضر برای من دیگه کند و ... نیست بلکه کلا دیگه تعطیل شده طوری که حتی یه سایت داخلی هم باز نمی کنه اما وقتی که به اکانت کاهش پینگ وصل میشم همه درست میشه ببینید چه فاجعه ای به بار آوردن که دیگه از بیخ نابود شده !
الانم با استفاده از کاهش پینگ اینجا رو باز کردم !
Tehranshahr
05-11-2015, 15:59
دوستان من کلا با اکانت کاهش پینگ و ... از نت استفاده می کنم تا یکم مشکلات رو به حداقل برسونم اما امروز یه چیزی رو دارم تجربه می کنم که بعد از 10 سال استفاده از نت تا حالا ندیده بودم !
نت مخابرات در حال حاضر برای من دیگه کند و ... نیست بلکه کلا دیگه تعطیل شده طوری که حتی یه سایت داخلی هم باز نمی کنه اما وقتی که به اکانت کاهش پینگ وصل میشم همه درست میشه ببینید چه فاجعه ای به بار آوردن که دیگه از بیخ نابود شده !
الانم با استفاده از کاهش پینگ اینجا رو باز کردم !
مشکل از dns هست.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
George Shelly
05-11-2015, 16:38
منم اول همین فکرو کردم ولی dns رو پاک کردم بازم نشد الان با اکانت وصلم قطع کنم باز همین صفحه میاد !
mv217010
05-11-2015, 18:49
دوستان یه سوال
چطور امواج وایرلس دریافتی رو تقویت کنم؟؟؟
..امواج دریافتی رو بالا ببرم....برای گیرنده..نه فرستنده
مثلا از 1 آنتن بشه 3 آنتن دریافتی..
آیا امکانش هست با نصب یه سخت افزار یا گیرنده این امکان رو فراهم اوورد برا نقطه ی مقصد؟؟
با تشکر از کاربران گرامی و ادمین انجمن
جای دیگه ای برا ارئه سوالم پیدا نکردم..خواهشن جواب بدید ..خصوصی
یک بزرگواری لینک صفحه لاگین تو بخش تغییر رمز سایت مخابرات رو برای من بفرسته با موباییل لینکش باز نمیشه
یک بزرگواری لینک صفحه لاگین تو بخش تغییر رمز سایت مخابرات رو برای من بفرسته با موبایل نمیشه لاگین نمیشه
karbar200
05-11-2015, 19:58
سلام دوستان یک سوال دارم
من یک adsl نامحدود دارم خواستم بپرسم آیا میشه آن را در منطقه مخابراتی دیگر استفاده کنم؟
آقا مخابرات شبانه رایگان داره????من اگه ۱مگ محدود بگیرم ارزش داره!?میشه شبا رایگان دان کرد?چندتاچند???
amir_dre
05-11-2015, 21:34
مشکل از dns هست.
dns خود مخابرات داغون شده من ست کردم رو dns گوگل بهترشد بعضی سایت هارو مشکل داره هنوز
من چند ساله 256 نامحدود دارم دانلودم ندارما ولی مونده دیگه الان یکی که تو خونه ازاینترنت استفاده میکنم من باید با کله برم تو دیوار چون هیچ سایتی برام بازنمیشه
حجمی هاش چه طور هستن ؟ من ماهیانه پر پرش 10 گیگ مصرف داشته باشم سرعتم خیلی بالا نمیخام بین 1 تا 2 مگ
djkavehtnt
05-11-2015, 23:31
یک بزرگواری لینک صفحه لاگین تو بخش تغییر رمز سایت مخابرات رو برای من بفرسته با موبایل نمیشه لاگین نمیشه
این هم لینک لاگین »»» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad.2mt
05-11-2015, 23:53
یه دو روز خوب بود دوباره ترکید این صاحاب مرده که.
کلا نت مخابرات قطعه مگه اینکه خلافش ثابت بشه.
Firebirds
06-11-2015, 00:59
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا !
این چه نتیه واقعا !!!
Tehranshahr
06-11-2015, 02:22
dns خود مخابرات داغون شده من ست کردم رو dns گوگل بهترشد بعضی سایت هارو مشکل داره هنوز
من چند ساله 256 نامحدود دارم دانلودم ندارما ولی مونده دیگه الان یکی که تو خونه ازاینترنت استفاده میکنم من باید با کله برم تو دیوار چون هیچ سایتی برام بازنمیشه
حجمی هاش چه طور هستن ؟ من ماهیانه پر پرش 10 گیگ مصرف داشته باشم سرعتم خیلی بالا نمیخام بین 1 تا 2 مگ
حجمی هاش هم از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن
د ان اس گوگل جدیدا خیلی دیر جواب میده مشخصه از داخل انگولک شده برا همین مجبور شدم ست کنم رو همون مال مخابرات
خواهش میکنم...
بله وقتی چراغ دی اس ال ثابته حتما خط رانژه شده...
والا من از مخابرات تا حالا سرویس نگرفتم ( من از های وب سرویس دارم همون لحظه ثبت نام میکنی یوزر و پسورد رو به گوشی پیامک میکنن ) نمیدونم چرا یوزر و پسورد رو نمیدن مخابرات !!!
شما از تو قسمت تنظیمات مودم رو device info کلیک کن بعد رو statistics کلیک کن بعد رو ADSL کلیک کن مشخصات مودم کامل مشخصه یعنی اگه مشکل داشته باشه خطت اینجا مشخصه شما از همین قسمتی که گفتم یه عکس بگیر بزار اینجا من و بقیه دوستان بیشتر راهنماییت کنیم...
البته شما دوباره امروز تماس بگیر پشتیبانی فنی بگو خطم رانژه شده یوزر و پسورد رو بدین...
Statistics -- ADSL مودم من.
راستی ست کردن مدل DSL-2640U رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
Statistics -- ADSL مودم من.
راستی ست کردن مدل DSL-2640U رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
خودتون سرچ بکنید خیلی سریعتر پیدا میکنید
Firebirds
06-11-2015, 14:24
حجمی هاش هم از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن
د ان اس گوگل جدیدا خیلی دیر جواب میده مشخصه از داخل انگولک شده برا همین مجبور شدم ست کنم رو همون مال مخابرات
دقیقا، من سکندری رو گذاشتم رو ایران 217.218.155.155
پرایمری هنوز روی 8.8.4.4 هست،
ولی باز هم DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET ارروری کروم از صبح تا شب چند بار بهم میده!
دی ان اس سرور خانه رو میکروتیک روتر برد هست. توی دوران همین خرابی ها من دو تا لینک 512 رو توی همین میکروتیک با روش PCC ادغام کردم. از اون موقعه هر از چند وقتی اررور دی ان اس میگیرم . شک داشتم کانفیگم مشکل داشته باشه، که الان گفتید زدن دی ان اس گوگل رو هم ناکار کردن، تقریبا مطمئن شدم مشکل از سمت من نیست.
این هم لینک لاگین »»» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم این رو گذاشتی تونستم خودم بفهمم مشکل اینترنتم چیه.
یک هفته اینترنتم قط بود و هیچ کدوم از اون کارشناساشون!!!!! کارشناسان و بزرگان و اپراتورهاشون نفهمیدن که آقا مشکل از پسورده و ارور 691 میده البته اول خرابی خط و اتصالی و ... بود.
به جان خودم سیستم پشتیبانیشون دستیه همه چیز روی کاغذ مینویسن یوزر و پسورد رو روی کاغذ توی پوشه نگه میدارن و دو تا جمله بلد هستن مشکل از زیر ساخته ، براتون اعلام خرابی میزنم.
پسورد من نمیدونم چجوری ولی تغییر کرده بود ولی چیزی تو سیستم اونها ثبت نشده بود بیست بار فقط تماس گرفتم یوزر و پسورد رو چک کردن و سه بار کارشناساشون بررسی کردن.
این دو روز آخر خودم فهمیدم مشکل از تغییر پسورده که یکجوری ثبت نشده و نمیتونستم با پسورد خودم وارد سایت بشم
دو روز آخر به عناوین مختلف فقط زنگ میزدم که پسورد رو عوض کنن و همه میگفتن نه نمیشه کاری کرد، نه خلافه، نه غیر قانونیه، نه دسترسی نداریم، نه مشکل از پسورد نیست و غیره.
آخر سر یکی از اپراتورها معنی جمله پسوردم رو عوض کن رو فهمید و ظرف سی ثانیه پسورد من رو عوض کرد و براحتی به اینترنت وصل شدم.
mohammad.2mt
06-11-2015, 21:12
واسه من داغونه :n29:
دوستان اعلام وضعیت کتید.
من ۲ روزه از نت مخابرات استفاده نمیکنم چون قرارداد ۱ ساله دارم نمیتونم درخواست بدم جمع کنن بابت هزینه ای که میدم راضی نیستم البته بعید میدونم مسلمون باشن چون خودم دیگه اعتقادی به این چیزا ندارم.
دوستان من از وقتی هفته پیش مودم رو عوض کردم خیلی خیلی بهتر شد....
MR.MAHMOOD
06-11-2015, 23:07
من حدود دو ساله از مخابرات دارم همیشه همینجوری بود من که تا الان راضی بودم البته از نت مخابرات فقط واسه دانلود دارم استفاده میکنم
32 کانکشن
تک کانکشن!
Tehranshahr
06-11-2015, 23:26
دقیقا، من سکندری رو گذاشتم رو ایران 217.218.155.155
پرایمری هنوز روی 8.8.4.4 هست،
ولی باز هم DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET ارروری کروم از صبح تا شب چند بار بهم میده!
دی ان اس سرور خانه رو میکروتیک روتر برد هست. توی دوران همین خرابی ها من دو تا لینک 512 رو توی همین میکروتیک با روش PCC ادغام کردم. از اون موقعه هر از چند وقتی اررور دی ان اس میگیرم . شک داشتم کانفیگم مشکل داشته باشه، که الان گفتید زدن دی ان اس گوگل رو هم ناکار کردن، تقریبا مطمئن شدم مشکل از سمت من نیست.
من برعکس گذاشتم، اولی مخابراته دومی گوگل که اگه آدرس تو اولی نبود بره با دومی.
پ. ن: جدیدا شبا مخابرات به کل میپکه. هر روز دارن کاربرجدید میگیرن اما دریغ از اضافه کردن پهنای باند بینالمللی :-|
Firebirds
07-11-2015, 00:11
من برعکس گذاشتم، اولی مخابراته دومی گوگل که اگه آدرس تو اولی نبود بره با دومی.
پ. ن: جدیدا شبا مخابرات به کل میپکه. هر روز دارن کاربرجدید میگیرن اما دریغ از اضافه کردن پهنای باند بینالمللی :-|
هرچی میخوام برعکس کنم، میبینم اعتماد ندارم بهشون، بیخیال میشم .
یه موقعه روت ام میکنن به نا کجا آباد ....
پ.ن : خود اینترنت هم قاچاقی اومد توی ایران ، وگرنه دست اینا بود کلا درشون تخته میکردن :n21:
مخابرات اصلا مثل قدیمش نیست افتضاح شده نامحدود 512 دارم اصلا مثل قدیم نیست نابود هر سایتیو میخوام باز کنم ده بار ریفرش میکنم
victor021
07-11-2015, 00:38
این طرح های حجمیش مگه شبانه رایگان داره که کلا 12 شب به بعد وضعیت داغون میشه؟
این طرح های حجمیش مگه شبانه رایگان داره که کلا 12 شب به بعد وضعیت داغون میشه؟
بله داشت از قدیم ثبت نام کردن مثل طرح های نا محدود ۱ مگ و ۲ مگ
اگه اینطوری بخوایم نظر بدیم پس علت افت سرعت روز کسایی هستن که نامحدود دارن.
DarkLords
07-11-2015, 20:33
بله داشت از قدیم ثبت نام کردن مثل طرح های نا محدود ۱ مگ و ۲ مگ
اگه اینطوری بخوایم نظر بدیم پس علت افت سرعت روز کسایی هستن که نامحدود دارن.
خیر ربطی به نامحدودها نداره، نمیدونم چرا مردم تا چیزی میشه میرن سراغ نامحدودها!!
من خودم 2 مگ نامحدود دارم بدون فیلترشکن و VPN سرعت افتضاحه. ولی وقتی با VPN وصل میشم سرعت دانلود عالی میشه فقط پینگ زیاد فرق نمیکنه.
اینا برنامه است که افرادی مثل شمارو قانع کنن که باور کنین نامحدودا مشکل ایجاد میکنن که بعدش بهانه داشته باشن نامحدود رو بردارن.
شما واقعا فکر میکنی وقتی نت خرابه ما نامحدودا داریم اسکی میکنیم رو نت؟
خیر ربطی به نامحدودها نداره، نمیدونم چرا مردم تا چیزی میشه میرن سراغ نامحدودها!!
من خودم 2 مگ نامحدود دارم بدون فیلترشکن و VPN سرعت افتضاحه. ولی وقتی با VPN وصل میشم سرعت دانلود عالی میشه فقط پینگ زیاد فرق نمیکنه.
اینا برنامه است که افرادی مثل شمارو قانع کنن که باور کنین نامحدودا مشکل ایجاد میکنن که بعدش بهانه داشته باشن نامحدود رو بردارن.
شما واقعا فکر میکنی وقتی نت خرابه ما نامحدودا داریم اسکی میکنیم رو نت؟
دوست عزیز منم منظورم این نبود فقط مثال زدم در جواب پست قبلی
کلا کیفیت سرویس اینترنتی که مخابرات ارائه میده پایین تر از شرکتهای دیگه اس
آقااااااااااااااااااااااا خواهش میکنم یکی جواب بده
من 1 هفته قبل درخواست دادم
4 روز قبل زنگ زندن برای نصب
گفتم خودم نصب میکنم
خلاصه برای گرفتن رمز عبور و نام کاربری امروز رفتم مخابرات
الان میزنم تو سیستم ورود کاربران
میگه شناسه كاربرى معتبر نمى باشد!!!!!!!!
به یارو میگم
میگه : از الان تا 72 ساعت دیگه طول میکشه رانژه بشه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه خط رانژه نیست وقتی چراغ دی اس ال سبزه؟؟؟؟؟؟
گرفتاری شدیما!!!!!!!!
- - - Updated - - -
آقااااااااااااااااااااااا خواهش میکنم یکی جواب بده
من 1 هفته قبل درخواست دادم
4 روز قبل زنگ زندن برای نصب
گفتم خودم نصب میکنم
خلاصه برای گرفتن رمز عبور و نام کاربری امروز رفتم مخابرات
الان میزنم تو سیستم ورود کاربران
میگه شناسه كاربرى معتبر نمى باشد!!!!!!!!
به یارو میگم
میگه : از الان تا 72 ساعت دیگه طول میکشه رانژه بشه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه خط رانژه نیست وقتی چراغ دی اس ال سبزه؟؟؟؟؟؟
گرفتاری شدیما!!!!!!!!
شما اول این یوزرنیم و پسورد رو تو تنظیمات مودم وارد کن ببین به شبکه وصل میشی ؟
شما اول این یوزرنیم و پسورد رو تو تنظیمات مودم وارد کن ببین به شبکه وصل میشی ؟
امتحان کردم
یعنی تو مودم زدم یوزر و پسوورد رو
چراغ دی اس ال که سبز و ثابته
ولی چراغ اینترنت خاموشه...
وصلم نمیشم
از تو سایت هم که نمیشه برم برم تو پنلم!
دوباره برو مرکز مخابراتی
VPI , VCI چه عددی میزنی ؟
امتحان کردم
وصلم نمیشم
زنگ بزن 2020 بگو برات وصلش کنن. برای منم اینطوری بود خط رانژه شده بود ولی اینترنت وصل نمیشد زنگ زدم 2020 از تو سیستم خودشون برام وصل کردن.
امتحان کردم
وصلم نمیشم
اگر توی سایت یوزر و پسورد رو میزنی و میگه شناسه کاربری اشتباهه یعنی یکجورایی اکانت فعال نشده چراغ اینترنت وصله ولی اکانت فعال نیست.
چند روز باید صبر کنید منم همین مشکل رو دو سال پیش داشتم و بعد از چند روز زنگ زدم 2020 یوزر و پسورد رو پرسیدم و وصل شدم.
من ترتیب ست کردن مودم رو اینجوری رفتم.
حالا درسته؟؟؟؟کاری اشتباه نکردم؟؟؟؟
خلاصه وصل نمیشه ... چراغ اینترنت هم قرمزه...اون
اون vci
رو روی 35 هم گذاشتم
- - - Updated - - -
حالا درسته؟؟؟؟کاری اشتباه نکردم؟؟؟؟
اون vci
رو روی 35 هم گذاشتم
bleu2u4u
08-11-2015, 14:35
هنوزم نامحدودشون حداکثر 512 اس؟دیگه دارم از سرعت کم دیوونه میشم
راهی برای افزایش سرعت به 1 نیست
سرعت دانلود از سروزهای خارجی پایین اومده ؟
- - - Updated - - -
سرعت دانلود از سروزهای خارجی پایین اومده ؟
George Shelly
08-11-2015, 18:22
نمی دونم چی شد از یه ساعت پیش پینگ وحشتناک شد با اکانت کاهش پینگم ....
ببین چی کار کردن که اکانت کاهش پینگ من که همیشه ثابت بود خراب شده !
- - - Updated - - -
نمی دونم چی شد از یه ساعت پیش پینگ وحشتناک شد با اکانت کاهش پینگم ....
ببین چی کار کردن که اکانت کاهش پینگ من که همیشه ثابت بود خراب شده !
saeed sx
08-11-2015, 18:47
هنوزم نامحدودشون حداکثر 512 اس؟دیگه دارم از سرعت کم دیوونه میشم
راهی برای افزایش سرعت به 1 نیست
فقط مواظب باش به کمپین شگفت انگیز تغییر ندی. منم مثل شما 512 داشتم از سرعت کمش خسته شده بودم رفتم 2 مگ 7 گیگ کردمش تو 42 روز 210 هزار تومن پول اومده. زده 105 گیگ حجم مصرفی خدا میدونه اگر من 30 گیگ هم مصرف کرده باشم. من 8 تا فیلم هم دانلود نکردم ویدئوی آنلاین هم خیلی کم دیدم. بقیشم 10 گیگ نهایتش 30 گیگ مصرف کردم . هیچی دیگه الان پول ندارم 210 هزار تومنو بدم تلفن یک طرفه شده فردا هم قطع میشه. موندم چه جوری ثابت کنم که این مصرف بالا زده من اینقدر مصرف نکردم.
اون vci
رو روی 35 هم گذاشتم
تیک enable firwall رو بردار و یکبارم توی حالت bridge تست کن ببین ویندوز چه اروری میده
تیک enable firwall رو بردار و یکبارم توی حالت bridge تست کن ببین ویندوز چه اروری میده
کردم نشد....بازم اینترنت قرمزه....زنگ زدم میگن هنوز خططون دایر نشده!!!بعد 1 هفته درخواست!؟
خودشون زنگ زدن گفتن بیاد برای نصب مودم!!!!
پس چجوری میخواسته تست کنه وصل میشم یا نه؟ فقط پولو میخواسته بگیره؟
- - - Updated - - -
کردم نشد....بازم اینترنت قرمزه....زنگ زدم میگن هنوز خططون دایر نشده!!!بعد 1 هفته درخواست!؟
Firebirds
09-11-2015, 16:06
زنگ بزن پشتیبانی .
Bensonw3x
09-11-2015, 20:01
دوستان در صورت خیلی خوشبینانه چقدر طول میکشه از مخابرات برم سمته اسیاتک ؟ اذیت ننکن نامردا:n28:
Milad4171
09-11-2015, 20:05
دوستان یه سوال . کسی هست که با گوشیش مشکل اتصال به اینترنت رو داشته باشه روی سرویس مخابرات؟؟
چون من رو سرویس های دیگه چک کردم مشکلی نداشتم احتمال میدم یه مشکلی در سرویس مخابرات باشه.
وای فای بعد از فعال شدن بعد از یه مدت خود به خود با پیغام TIME OUT دیسکانکت میشه !
Milad4171
09-11-2015, 20:07
دوستان در صورت خیلی ایده ال چقدر طول میکشه از مخابرات برم سمته اسیاتک ؟ اذیت نکن نامردا:n28:
از سمت مخابرات بعید میدونم مشکلی باشه ولی از سمت آسیاتک حدودا چهار روز طول میکشه. چیزی که البته من انجام دادم. در کل حدودا 5 روز طول میکشه اگه سریع عمل کنن 4 روز.
Milad4171
09-11-2015, 20:15
یعنی چی. یعنی نیومدن نصب کنن؟
اتفاقا خودشون وقتی میان نصب میکنن کاملا همه چیزو چک میکنن
واسه ثبت نام جدید ممکن کمی طول بکشه ولی روال کلا یک روز هم نیست روال اداریش هست که طولانیه.
به نظرم شما بهتره تماس بگیرید که بیان واسه شما نصب کنن
البته من اولین باری که از مخابرات سرویس گردم مودم هم خودم داشتم ظهر رفتم واسه ثبت نام یکی دو ساعت بعد خطم دیتاش فعال شد و اینترنتم فعال شد
به نظرم حضوری هم برید بد نیست.
Milad4171
09-11-2015, 20:20
فقط مواظب باش به کمپین شگفت انگیز تغییر ندی. منم مثل شما 512 داشتم از سرعت کمش خسته شده بودم رفتم 2 مگ 7 گیگ کردمش تو 42 روز 210 هزار تومن پول اومده. زده 105 گیگ حجم مصرفی خدا میدونه اگر من 30 گیگ هم مصرف کرده باشم. من 8 تا فیلم هم دانلود نکردم ویدئوی آنلاین هم خیلی کم دیدم. بقیشم 10 گیگ نهایتش 30 گیگ مصرف کردم . هیچی دیگه الان پول ندارم 210 هزار تومنو بدم تلفن یک طرفه شده فردا هم قطع میشه. موندم چه جوری ثابت کنم که این مصرف بالا زده من اینقدر مصرف نکردم.
من چند بار از پشتیبانی پرسیدم حد اکثر پهنای باند 96 گیگ هست بیشتر از اون اینترنت قطع میشه
من خودم چک کردم بیشتر از 96 گیگ امکانش نیست
مگه اینکه در دو ماه 100 گیگ مصرف کرده باشید اینطور امکان داره .ولی در یک ماه بیشتر از 96 گیگ نمیتونید ترفیک داشته باشید.
کلا مصرف مخابرات حساب کتاب نداره . مقدار سند و رسیوش تو حالت استندبای به نظر من که زیاده یعنی شب تا صب اگه هیچ کاری هم نکنید بین 20 تا 80 مگ دانلود میکنه .
حالا در طول یک ماه میشه میشه 1800 مگ در دو ماه میشه . 3600 . یعنی واسه هیچی نزدیک به سه گیگ و نیم اینترنت داره مصرف میشه.
xXxMAHDI100
09-11-2015, 20:32
سلام
این حداقل حداقل تبادل ترافیک ماهیانه چیه ؟؟:n29:
جدول تعرفه سرویس های ADSL نامحدود
سرعت
حداقل تبادل ترافیک ماهیانه
تعرفه(ریال)
128kbps
4GB
118550
256kbps
5GB
143900
512kbps
9GB
231200
1Mbps
20GB
418300
2Mbps
40GB
741400
- - - Updated - - -
mohammad.2mt
09-11-2015, 21:03
وضعیت خیلی داغونه
سرعت فاجعه
مودم رو خاموش روشن کنی دیگه وصل هم نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل خاصی نیست مخابرات آی پی کم داره آی پی بهت نرسیده واستا درست میشه
میگم چقدر باید واستم الان یه ربعه قطعه میگه تا فردا درست میشه
سلام
سرعت
تعرفه(ریال)
128kbps
4GB
118550
256kbps
5GB
143900
512kbps
9GB
231200
1Mbps
20GB
418300
2Mbps
40GB
741400
- - - Updated - - -
شما وقتی بیشتر از حد مجاز دانلود کنی طبق جدول حجم اضافه هم هزینش رو هزینه عادی میاد
Bensonw3x
10-11-2015, 00:02
شما وقتی بیشتر از حد مجاز دانلود کنی طبق جدول حجم اضافه هم هزینش رو هزینه عادی میاد
لطفا اطلاعات نادرس ندید ، چطور رو قبض جدید حجمه دانلود اضافی نیومده ؟ 70 -80 گیگ هم دانلود کردم ، در ضمن خوده مسئولش زنگ زدم ، گفتن محدودیتی برای سرویس های نامحدود در نظر نگرفته شده است.
shahryar84
10-11-2015, 01:31
لطفا اطلاعات نادرس ندید ، چطور رو قبض جدید حجمه دانلود اضافی نیومده ؟ 70 -80 گیگ هم دانلود کردم ، در ضمن خوده مسئولش زنگ زدم ، گفتن محدودیتی برای سرویس های نامحدود در نظر نگرفته شده است.
مثلاً برای ۲مگ، حجم ۴۰ گیگ تضمینی میدن،
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان این Service Unavailable برای شما هم میاد یا فقط من هستم؟ جدیداً بعضی وقت ها که میخوام وارد سایتی بشم، این ارور رو میده و سایت لود نمیشه و باید refresh کرد.
سلام
سرعت
تعرفه(ریال)
128kbps
4GB
118550
256kbps
5GB
143900
512kbps
9GB
231200
1Mbps
20GB
418300
2Mbps
40GB
741400
- - - Updated - - -
این جدول خیلی وقته که توی سایت هست، ولی تا امروز که مشکلی برای من و خیلی های دیگه پیش نیومده. یعنی 80 گیگ هم دانلود داشته باشیم، همون قیمت معمولی حساب میشه.
مگر اینکه یه دفعه بدون اطلاع قبلی عوضش کنن! :دی
Bensonw3x
10-11-2015, 10:38
تنها مزیته مخابرات الان اینکه نامحدوده و قیمتش پایینه ، خدایی اگه 1 روز ببینیم این طرح منصفانه رو دارن پیاده میکنن همون روز میرم برا تخلیه ، خوب ادم مگه عقلش کمه میره شرکتای دیگه سرعتش هم بیشتر حداقال ادم چونش نمیسوزه
مثلاً برای ۲مگ، حجم ۴۰ گیگ تضمینی میدن،
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دقیقا
بارها گفته شده دوستان باز میپرسن یا اطلاعات غلط میدن. :n26:
شخصا مطلب حداقل تبادل ترافیک ماهیانه رو تو این تاپیک شاید 20 بار دیدم :n29:
این سرعت خوب مثل اینکه سهمیه ای هستش برای من دیگه الگو شده 2-3 روز خوب همه چیز آرومه بعد 5-6 روز کاملا خراب !!!
Firebirds
11-11-2015, 15:09
دوستان یه سوال . کسی هست که با گوشیش مشکل اتصال به اینترنت رو داشته باشه روی سرویس مخابرات؟؟
چون من رو سرویس های دیگه چک کردم مشکلی نداشتم احتمال میدم یه مشکلی در سرویس مخابرات باشه.
وای فای بعد از فعال شدن بعد از یه مدت خود به خود با پیغام TIME OUT دیسکانکت میشه !
این مشکل رو منم دارم! اینکار رو بکن بهتر میشه
Firebirds
11-11-2015, 15:12
دوستان این Service Unavailable برای شما هم میاد یا فقط من هستم؟ جدیداً بعضی وقت ها که میخوام وارد سایتی بشم، این ارور رو میده و سایت لود نمیشه و باید refresh کرد.
این جدول خیلی وقته که توی سایت هست، ولی تا امروز که مشکلی برای من و خیلی های دیگه پیش نیومده. یعنی 80 گیگ هم دانلود داشته باشیم، همون قیمت معمولی حساب میشه.
مگر اینکه یه دفعه بدون اطلاع قبلی عوضش کنن! :دی
منم مشکل دارم.
یعنی چی. یعنی نیومدن نصب کنن؟
اتفاقا خودشون وقتی میان نصب میکنن کاملا همه چیزو چک میکنن
واسه ثبت نام جدید ممکن کمی طول بکشه ولی روال کلا یک روز هم نیست روال اداریش هست که طولانیه.
به نظرم شما بهتره تماس بگیرید که بیان واسه شما نصب کنن
البته من اولین باری که از مخابرات سرویس گردم مودم هم خودم داشتم ظهر رفتم واسه ثبت نام یکی دو ساعت بعد خطم دیتاش فعال شد و اینترنتم فعال شد
به نظرم حضوری هم برید بد نیست.
آخه اصلا خودشونم نمیدونن چی میگن.
تقریبا دو هفته از درخوسات من گذشته.
الان دو بار از 2 هفته قبل زنگ زدن میگن بیاییم مودم نصب کنیم میگم خودم بلدم
4 روز پیش با بدختی رمز و نام کاربریمو دادن. گفتن 72 ساعت دیگه فعال میشه.
ولی مشکل اینه که ظاهرا خطم دایر نیست!!!؟
حالا این دایری چه صیغه ایه و فرقش با رانژه چیه من نمیدونم...
وقتی من با نام کاربری و رمز عبوری که بهم دادن نمیتونم حتی وارد پنل کاربری ام در سایتشون بشم...نصاب بیاد اینجا چیکار کنه؟؟؟/ فقط پولشو بگیره؟؟؟؟؟
الان هی میگکن منتظر باشید از طرف ما زنگ میزنن اعلام دایری خط میکنن؟؟؟
ولی حالا 2 هفته گذشته فقط 3-4 یه بار از طرف واحد نصب زنگ میزنن برای فرستادن کارشناس!!! نصب مودم!؟؟؟؟
والا گیج شدم!!!!!
دوستان در صورت خیلی خوشبینانه چقدر طول میکشه از مخابرات برم سمته اسیاتک ؟ اذیت ننکن نامردا:n28:
بین 3 روز تا یک هفته
بستگی به مرکز مخابراتی داره
مال من 3 روزه اکی شد
karbar200
11-11-2015, 19:48
دوستانی که نامحدود دارند آیا این چند وقته برای شما پیش اومده که سرعت دانلود براتون خیلی پایین باشه؟
برای من که دیوانه وار پایین هست
به نظر من اینها از طریق طرح شگفت انگیز یک سری ها رو از نامحدود به حجمی ببرند و این دسته از دوستانی هم که تو نامحدود باقی موندند هم می خواهند تا با سرعت پایین دانلود له حجمی بکشوند که سیستم حجمی هم متاسفانه سر وسامان نداره.
چکار می تونیم بکنیم از این وضعیتی که داریم؟
Milad4171
11-11-2015, 23:55
وقتی من با نام کاربری و رمز عبوری که بهم دادن نمیتونم حتی وارد پنل کاربری ام در سایتشون بشم...نصاب بیاد اینجا چیکار کنه؟؟؟/ فقط پولشو بگیره؟؟؟؟؟
ولی حالا 2 هفته گذشته فقط 3-4 یه بار از طرف واحد نصب زنگ میزنن برای فرستادن کارشناس!!! نصب مودم!؟؟؟؟
والا گیج شدم!!!!!
قبلا از جایی سرویس داشتین؟
اگه آره مطمعن هستین که از جای قبلی خطتون رو تخلیه کردین؟؟
اگه نکرده باشین ممکنه این موضوع واسه رانژه جواب نگیره و این پرونده هی برگشت بخوره
- - - Updated - - -
والا گیج شدم!!!!!
قبلا از جایی سرویس داشتین؟
اگه آره مطمعن هستین که از جای قبلی خطتون رو تخلیه کردین؟؟
اگه نکرده باشین ممکنه این موضوع واسه رانژه جواب نگیره و این پرونده هی برگشت بخوره
میگن تو کشورهای خارجه اگر اختلالی توی سرویس پیش بیاد و قطعی داشته باشی بعد از رفع خرابی خودشون زنگ میزنن میگن بابت اشکالات ازتون عذر میخواهیم.
حالا من دو هفته است درگیر این هستم که به این اپراتورها و مسئول شون بفهمون یک نفر داره پسورد من رو تغییر میده و از کارمندان خود مخابراته و امروز زحمت کشیده با یوزر و پسورد من وارد سایت شده و سرویس من رو به 128 تغییر داده و الان با سرعت 16کیلوبایت در خدمت شما هستم تازه میگن قانونن نمیشه تا یک ماه آینده سرویس رو تغییر داد و سایت اجازه نمیده.
جالبیش اینکه سوپروایزر به من میگه ممکنه در isp های خصوصی این اتفاق بیوفته و یک کارمند بتونه همچین کاری کنه ولی در مخابرات امکان نداره
میگن تو کشورهای خارجه اگر اختلالی توی سرویس پیش بیاد و قطعی داشته باشی بعد از رفع خرابی خودشون زنگ میزنن میگن بابت اشکالات ازتون عذر میخواهیم.
حالا من دو هفته است درگیر این هستم که به این اپراتورها و مسئول شون بفهمون یک نفر داره پسورد من رو تغییر میده و از کارمندان خود مخابراته و امروز زحمت کشیده با یوزر و پسورد من وارد سایت شده و سرویس من رو به 128 تغییر داده و الان با سرعت 16کیلوبایت در خدمت شما هستم تازه میگن قانونن نمیشه تا یک ماه آینده سرویس رو تغییر داد و سایت اجازه نمیده.
جالبیش اینکه سوپروایزر به من میگه ممکنه در isp های خصوصی این اتفاق بیوفته و یک کارمند بتونه همچین کاری کنه ولی در مخابرات امکان نداره
شاید هم یکی پسورتو میدونسته دشمنی داشته باهات :n02: وارد پنل شده سرویست رو کاهش داده پهنای باندشو.
آقا من بالاخره وصل شدم!!!!!!!!!!!
ولی عجیب اینکه همچنان نمیتونم از سایت خودشون وارد سیستم و پنلم بشم!؟؟؟؟؟
طرف در پشتیبانی میگه بعضی موقع ها بخاطر بروزرسانی سایت!!! اینجوری میشه؟؟؟برای شما هم اینطوری؟؟؟
الان از کجا بفهمم حجم مصرفی ام رو؟
- - - Updated - - -
آقا من بالاخره وصل شدم!!!!!!!!!!!
ولی عجیب اینکه همچنان نمیتونم از سایت خودشون وارد سیستم و پنلم بشم!؟؟؟؟؟
طرف در پشتیبانی میگه بعضی موقع ها بخاطر بروزرسانی سایت!!! اینجوری میشه؟؟؟برای شما هم اینطوری؟؟؟
الان از کجا بفهمم حجم مصرفی ام رو؟
Firebirds
12-11-2015, 09:32
چرا آخه یه کارمند باید همیچین کاری بکند ؟! مشکل از سمت خودت هست.
۱- فریم ور مودمت رو آپدیت کن ( به بعد از ۲۰۱۴ ) - اگه مودت فریم ورش قدیمی تر از ۲۰۱۴ هست و آپدیت براش نیومده٬ برو یه مودم جدید بخر.
۲- ریستور تو دیفالت کن و دوباره کانفیگ کن.
۳- WPS خاموش کن.
۴- پسورد WPA2/AES.
5- Firewall مودم و سیستمت رو روشن کن.
۶- دیفالت پسورد ورود مودمت رو عوض کن.
همه این کار ها رو که کردی بعد مودمت رو آنلاین کن.
دوستانی که نامحدود دارند آیا این چند وقته برای شما پیش اومده که سرعت دانلود براتون خیلی پایین باشه؟
برای من که دیوانه وار پایین هست
به نظر من اینها از طریق طرح شگفت انگیز یک سری ها رو از نامحدود به حجمی ببرند و این دسته از دوستانی هم که تو نامحدود باقی موندند هم می خواهند تا با سرعت پایین دانلود له حجمی بکشوند که سیستم حجمی هم متاسفانه سر وسامان نداره.
چکار می تونیم بکنیم از این وضعیتی که داریم؟
خیر ..سرعت دانلود مثل روز اول...
چرا آخه یه کارمند باید همیچین کاری بکند ؟! مشکل از سمت خودت هست.
۱- فریم ور مودمت رو آپدیت کن ( به بعد از ۲۰۱۴ ) - اگه مودت فریم ورش قدیمی تر از ۲۰۱۴ هست و آپدیت براش نیومده٬ برو یه مودم جدید بخر.
۲- ریستور تو دیفالت کن و دوباره کانفیگ کن.
۳- WPS خاموش کن.
۴- پسورد WPA2/AES.
5- Firewall مودم و سیستمت رو روشن کن.
۶- دیفالت پسورد ورود مودمت رو عوض کن.
همه این کار ها رو که کردی بعد مودمت رو آنلاین کن.
مودمم وای فای نیست اصن.
من همیشه زنگ میزنم از بالا تاپایین مخابرات رو آبیاری میکنم بعد مشکلم رو بهشون میگم
اونها هم پسورد و یوزر من رو دارن و یکیشون هر چند وقت پسورد من رو عوض میکرد و مجبور میشدم زنگ بزنم پشتیبانی پسورد جدید بگیرم.
احمق ترین و بی قانون ترین اپراتورهای دنیا هستن این گوساله ها از واحد فنیشون تا بازرسی مخابرات که خدا شفاش بده.
فقط باید دعا کنید مشکل پیچیده ای براتون پیش نیاد وگرنه عمرا نمیتونن حلش کنن.
reza_meybod
12-11-2015, 14:03
با عرض سلام
ببخشید موضوعمو اینجا مطرح می کنم
من از نت مخابرات یزد استفاده می کنم ، دیروز درخواست سرویس 10 مگ دادم و امروز هم وصل کردم
منتهی وقتی فایل رو دانلود می زنم اول سرعتش 760 هست ، بعدش میاد رو 350
اینم از تست سرعت
اول که تست می گیرم 6.5 مگ میاد بعدش میاد رو 3 مگ ....
مشخصات خط من
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
24.5
10.7
db
Line Attenuation
:
16.1
9.6
db
Data Rate
:
10240
1022
kbps
Max Rate
:
25280
1194
kbps
ممنون میشم دوستان نظر بدن ... واقعا نهایت سرعتش همینه ؟
قبلش دو مگ داشتم ولی دانلودم 220 بود ...
چون تاپیک مخابرات یزد رو پیدا نکردم موضوعو اینجا مطرح کردم :n12:
با عرض سلام
من از نت مخابرات یزد استفاده می کنم ، دیروز درخواست سرویس 10 مگ دادم و امروز هم وصل کردم
اینم از تست سرعت
نامحدود ده مگ باید سرعت دانلود از سرور داخلی با دانلودر قانونا حداقل یک مگابایت در ثانیه باشه.
سرویس حجمی هم بالاتر از یکی دو مگابایت
سرعت دانلود 350کیلوبایت باید برای سرویس سه مگ چهارمگ باشه
آقا Firewall مودم Enable نباشه بده؟
آخه من Enable میکنمش نمیتونم با وای فایش کار کنم؟
- - - Updated - - -
Bensonw3x
12-11-2015, 20:31
با عرض سلام
اینم از تست سرعت
مشخصات خط من
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
24.5
10.7
db
Line Attenuation
:
16.1
9.6
db
Data Rate
:
10240
1022
kbps
Max Rate
:
25280
1194
kbps
ممنون میشم دوستان نظر بدن ... واقعا نهایت سرعتش همینه ؟
۲ الی ۳ تا لینک رو همزمان دانلود کنید ببینید در مجموع تمام سرعت رو بهتون میده یا نه
Firebirds
13-11-2015, 09:06
- - - Updated - - -
این دوتا به هم ربط ندارن٬ به اختمال زیاد داری بد کانفیگ میکنی٬ آموزش های مرتبط رو ببین.
سعی کن فریم ور مودمت رو آپدیت کنی٬ بعد اون مواردی که بالا گفتم رو اجرا کنی.
reza_meybod
13-11-2015, 10:47
۲ الی ۳ تا لینک رو همزمان دانلود کنید ببینید در مجموع تمام سرعت رو بهتون میده یا نه
خیر ، نهایت تک لینکش 380 بود
با سه لینک هم در مجموع 350 تا 380 میشد تخمین زد .... :n29:
پس بهتره همون 5 مگش رو بردارم ...
George Shelly
13-11-2015, 15:46
دوستان الان داشتم با یکی از دوستای جدیدم که اتفاقا سوئدی هم هست صحبت میکردم یهو ازش پرسیدم چه سرعتی داری ؟ گفت 1 گیگ که البته یکم کمتر هست حدود 920 مگ هست متقارن !
باور می کید اصلا بهش نگفتم یه اسکرین شات بگیر بده و خودش داد ؟
چون میدونن کسی به راحتی باور نمی کنه خودشون میدن سرعت رو ببینید آدم می خواد سرشو بکوبه دیوار چرا آخه ما باید گیر یه مشت جانور قرون وسطایی بیوفتیم .
joibari2
13-11-2015, 18:57
سلام دوستان چه مودم هایی رو اینترنت مخابرات جواب میده؟ من مودمم خراب شده باید یه مودم جدید بگیرم خودم دی لینک 2740U و ایسوس n10 c1 (بیشتر دی لینک مد نظرمه) مد نظرمه کسی از دوستان این مودم ها رو استفاده کرده؟کانفیگکردنش راحته برای مخابرات یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
bardia-vr
13-11-2015, 19:37
دوستان الان داشتم با یکی از دوستای جدیدم که اتفاقا سوئدی هم هست صحبت میکردم یهو ازش پرسیدم چه سرعتی داری ؟ گفت 1 گیگ که البته یکم کمتر هست حدود 920 مگ هست متقارن !
چون میدونن کسی به راحتی باور نمی کنه خودشون میدن سرعت رو ببینید آدم می خواد سرشو بکوبه دیوار چرا آخه ما باید گیر یه مشت جانور قرون وسطایی بیوفتیم .
به لینکی که دادید سر زدم و پینک ۱ بود، این تست تقلبی است،چون نه همچین سرعتی داریم نه همچین پینگی
به لینکی که دادید سر زدم و پینک ۱ بود، این تست تقلبی است،چون نه همچین سرعتی داریم نه همچین پینگی
تست سرعت اینترنت نیست
تست سرعت vps ه
چنین اینترنتی رو تنها چندتا شرکت محدود توی جهان میفروشن که نیازمند یکسری تجهیزات گرانه و کابران عادی معمولا چنین نتی رو نمیخرن
George Shelly
13-11-2015, 21:57
داداش خواهشا چیزی نمی دونی یا ندیدی الکی اظهار نظر کارشناسی نکن جسارت نمی کنم دارم حقیقتو میگم شما چون ندیدی پس نیست یا اون یکی دوستمون میگه افراد معدودی دارن ؟
اونجا سوئده و همین الانم ازش پرسیدم گفت مال دانشگاهشون هست ( سرور دانشگاه ) مال خودش نصفه اینه تو خونه !
حالا بیا حمله کن به من که چرا حقیقتو میگم .
George Shelly
13-11-2015, 22:07
تست سرعت اینترنت نیست
تست سرعت vps ه
چنین اینترنتی رو تنها چندتا شرکت محدود توی جهان میفروشن که نیازمند یکسری تجهیزات گرانه و کابران عادی معمولا چنین نتی رو نمیخرن
خدا رور شکر شما پست منو دیدی ما رو روشن کردی ما تا قبل اینکه شما بیای نمی دونستیم چی به چیه !
اینترنت دانشگاهه عزیزم !
یکم اطلاعاتتو ببر بالا .
الان تو اروپا نت گیگی داره جا میوفته 100 مگو 200 داره میره تو رده سرعت معمولی ..
VPS خدای من :n04:
Firebirds
13-11-2015, 22:20
خدا رور شکر شما پست منو دیدی ما رو روشن کردی ما تا قبل اینکه شما بیای نمی دونستیم چی به چیه !
اینترنت دانشگاهه عزیزم !
یکم اطلاعاتتو ببر بالا .
الان تو اروپا نت گیگی داره جا میوفته 100 مگو 200 داره میره تو رده سرعت معمولی ..
VPS خدای من :n04:
حقیقت اینکه تقلبی نیست٬ ولی کل واقعیت هم نیست.
ببین دوست عزیز هر کشور درست حسابی ای برای خودش یک شبکه داخلی ( همون اینترانت خودون ) هم دارد. این شبکه داخلی دقیقا برای وقتی هست که وقتی شما ارتباط داخل کشوری داری بسته ات نره از مرز خارج بشود دوباره از یه کوشه مرز وارد کشور بشود. من میدونم برای شمای گیمر فرقی نمی کنه سرعت ۱ گیگ باشه یا ۲۰ مگ٬ خیلی ساده لینکی میخوای که کیفیت داشته باشه.
برای اینکه حرفم رو بهتر متوجه بشی به این دوستت بگو اسپیدتست قاره ای ( مثالا به آمریکا شمالی ٬ جنوبی ٬ استرالیا بگیره ) بعد نتیجه ها رو بزار اینجا.
میانگین سرعت تست های قاره ایش میشه سرعت واقعی اینترنتش.
George Shelly
13-11-2015, 22:32
بهش میگم حتما اما اینو فراموش نکنید سوئد یه کشوره خاصه و خیلی مدرن این چیزا توش اصلا عجیب نیست الان یکی دیگه از دوستام میگفت اونجا 400-500 کاملا معمولیه حالا خیلی ها باور نمی کنن مشکلی نیست !
اینترنت درست نه با سرور داخلی فقط .
Firebirds
14-11-2015, 01:57
بهش میگم حتما اما اینو فراموش نکنید سوئد یه کشوره خاصه و خیلی مدرن این چیزا توش اصلا عجیب نیست الان یکی دیگه از دوستام میگفت اونجا 400-500 کاملا معمولیه حالا خیلی ها باور نمی کنن مشکلی نیست !
اینترنت درست نه با سرور داخلی فقط .
مساله باور نیست٬ بقول خارجی ها تکنیکلی یک گیگابیت پر سکند لینک بین قاره ای برای کاربر خانگی بعید هست.
لطفا اگه اسپید تست ها رو گرفتی منو تگ کن. چون برای خود منم جالبه.
Bensonw3x
14-11-2015, 13:40
دوستان کسی اینجا تجریه عوض کردن به IP Static رو داشته ؟ 2 تا سوال داشتم :
1. اینکه همین Ip رو ثایت میکنن یا میشه مثلا خودت تعیین کنی
2. قیمتش چقده:n02:
reza2700
14-11-2015, 14:25
سلام
تا اونجا که من میدونم مخابرات نداره
Firebirds
14-11-2015, 16:52
پول اضافه نده٬ DDNS استفاده کن٬
سایت No IP سرویس های خوبی داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.