PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

ahmadrmt
04-12-2012, 21:15
کل استان تهران امروز اینترنتش مشکل داره. صبر کنید درست میشه

پشتیبانیش گفت 2020

j110
04-12-2012, 21:22
زنگ زدم پشتیبانی یکی از پروفسورها گفت امشب همینه نمیتونیم کاریش کنیم.
اینم یجور دزدیه.باید چکار کنیم؟
4-5 روزه صفحه هم بزور باز میشه.

lexuus
04-12-2012, 21:24
خب طبق این خبر داستان مشخص شد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم تعرفه سرویس حجمی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رسما میره تو پاچه ملت!!!
شما حساب کن با سرعت 128 که 16تا دانلود داری در 24شبانه روز *30روز ماه= 40 گیگ حجم دانلود قابل استفادست!!!
حالا مقایسه کنید

منبع این عکس کجاست؟ این که فرقی با خصوصیا نداره ملت مگر عقلشون کمه 6 ماه برن تو نوبت برای این سرویس خوب اگه 4 گیگ بخان میرن همین پولو میدن شاتل میگیرن
قضیه این جشنواره اش چیه دیگه هنوز شروع نشده جشنواره داره؟

ویرایش: پیدا کردم منبع رو! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا مسخره است !

misam5526
04-12-2012, 21:39
منبع این عکس کجاست؟ این که فرقی با خصوصیا نداره ملت مگر عقلشون کمه 6 ماه برن تو نوبت برای این سرویس خوب اگه 4 گیگ بخان میرن همین پولو میدن شاتل میگیرن
قضیه این جشنواره اش چیه دیگه هنوز شروع نشده جشنواره داره؟

ویرایش: پیدا کردم منبع رو! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا مسخره است !

خیلی هم مسخره نیست دوست عزیز!!

شرکتی مثل شاتل تا چند گیگ اجازه دانلود شبانه میده؟ بهتر از من میدونی که شاتل و پارس محدودیت دانلود دارن!

مخابرات کرمانشاه هم قبل این جشنواره سرویس حجمی رو شروع کرد.... نه خیلی خوبه نه خیلی بد!

حداقلش بچه هایی که یه مگ میگیرن سرعت دانلود شبانشون بالای 120 هست! و محدودیتی هم در دانلود ندارن ...

قیمت نامحدود در کرمانشاه بسته به سرویس 60 تا 80 درصد افزایش پیدا کرده .. امیدوارام برای شما تهرانی ها این اتفاق نیفته ! (اون موقعست که این تعرفه های محدود خیلی خوب به نظر خواهند اومد!)

majid322
04-12-2012, 21:47
سرعت امشب افتضاح شده ماله من از 32 33 پایینتر نمیمومد...الان میاد رو 9 10...

DaRiOuShJh
04-12-2012, 22:55
از صبح همینه مجید جان
میگن مشکل سرتاسریه ولی بعضی مرکز مخابرات ها معمولین

cool11
04-12-2012, 22:56
زنگ زدم پشتیبانی یکی از پروفسورها گفت امشب همینه نمیتونیم کاریش کنیم.
اینم یجور دزدیه.باید چکار کنیم؟
4-5 روزه صفحه هم بزور باز میشه.

از لحاظ فنی اگه بتونید ثابت کنید که کمتر از یک دهم سرعت رو دارید می تونید شکایت کنید (کاهش بیش از 90 درصد)

دیگه اینکه چقدر ترتیب اثر بدن رو نمیدونم

شرکتی مثل شاتل تا چند گیگ اجازه دانلود شبانه میده؟ بهتر از من میدونی که شاتل و پارس محدودیت دانلود دارن!

مخابرات کرمانشاه هم قبل این جشنواره سرویس حجمی رو شروع کرد.... نه خیلی خوبه نه خیلی بد!

حداقلش بچه هایی که یه مگ میگیرن سرعت دانلود شبانشون بالای 120 هست! و محدودیتی هم در دانلود ندارن ...

قیمت نامحدود در کرمانشاه بسته به سرویس 60 تا 80 درصد افزایش پیدا کرده .. امیدوارام برای شما تهرانی ها این اتفاق نیفته ! (اون موقعست که این تعرفه های محدود خیلی خوب به نظر خواهند اومد!)

نا محدود استان کرمانشاه تا اونجایی که من یه مختصر تحقیقی کردم ضریب اشتراکش 1 به 5 ـه.

اگه اشتباه فهمیدم بهم بگید.

misam5526
04-12-2012, 23:06
نا محدود استان کرمانشاه تا اونجایی که من یه مختصر تحقیقی کردم ضریب اشتراکش 1 به 5 ـه.

اگه اشتباه فهمیدم بهم بگید.

این فقط یه نامگذاری احمقانه از طرف مخابرات کرمانشاست ....

این همون سرویسیه که من 512 اون رو به اسم 1 به 8 با قیمت 28000 گرفتم و وسط کار که قیمتا زیاد شد گفتن این یک به چنجه و قیمتشم 40000 تومن! (البته سرعتم کمی بهتر کردن که جلو اعتراضات رو بگیرن ... میگم کمی یعنی حداکثر 72 میشه دانلو 512 ...)

بهر حال واضحه تمایلی به ارائه نامحدود ندارن!

lexuus
04-12-2012, 23:11

حالا چرا دعوا داری حاجی؟!
اولا صحبت سر اینترنت تهران هست نه کرمانشاه و از هر شهر به شهر دیگه کلی تفاوت وجود داره. ثانیا از کجا میدونی من از شاتل خبر ندارم؟! خودم 4 سال مشترک شاتل بودم و 1 ساله اومدم مخابرات!

دانلود شما اگر در سطح بی نهایت نباشه و مودم یه تیک در حال دانلود نباشه تقریبا نامحدوده. نه اینکه هر شب راس ساعت شروع کنی به دانلود تا ثانیه آخر! گذشته از اونکه که من کاربر اینترنت هستم نه دانلودر اینترنت و سرویس شبانه اصلا برام اهمیتی نداره! چیزی که برای من بیشتر اهمیت داره سرعت آپلود هست که توی شرکتای دیگه مساوی دانلوده ولی مخابرات یک چهارم!!! هفته ای - دو هفته ای یک بار هم که قطعی سراسری و طولانی داره! از پشتیبانی هم که صحبت نکنم بهتره! خوب این شرکت جنس بدتر رو داره ارزون تر میفروشه هنر کرده؟! اونا هم سرویسشون بهتره و گرون تر!

مهم از اون اینکه این مخابرات داره پهنای باند مجانی میگیره و نیاز به پرسنل اضافه هم نداره و از همون کارمندای مخابرات هر منقطه داره برای فروش سرویس adsl خودش هم استفاده (یا سو استفاده!) می کنه پس در نتیجه بیخود میکنه بخواهد هم قیمت یا گرون تر از شرکت های دیگه بفروشه!

داداش ما آدم عادی هستیم و به از ما بهترون وصل نیستیم اینجا بیشتر از 256 به احدالناسی نمیدن مگر اینکه خلافش ثابت بشه، 1 مگ کجا بود! جای دیگه اولا خیلی راحت سرعت بالاتر از 245 میدم ثانیا سرویس های 128 و 256 رو هم اسمی روی این سرعت میدن و در عمل روی سرعت های چندین برابر بالاتر بستن.

Kianoosh
04-12-2012, 23:23
برای من هم از صبح سرعت زیر 15 هست!!تا جایی که من یادم میاد تو یک ماه انقدر مخابرات قطعی/نوسان نداشته ...
وقتی تبلیغات گسترده شد و بدون زیرساخت و پهنای باند کافی توسعه میخوان بدن این چیزا خیلی هم عجیب نیست.گفتم این طرح حجمی/اعتباری اگه اجرا بشه کیفیت خیلی پایین میاد منتظر قطعی ها اختلالات و نوسانهای بیشتر و بیشتر باشید!! سایر مسائل (ایام خاص فیلترینگ شبکه ملی و ...) بماند!اونایی هم که ناراضی هستن طبق قانون سرعت شما تا یک دهم مقدار قرارداد ایرادی نداره!

lexuus
04-12-2012, 23:29
پست های من چرا یه دفه خودجوش نیازمند تایید شد؟ رئیس یه دونه نیازمند تایید فرستادم بی زحمت تایید کن.

دوستان یه توضیحی درباره خبر زیر میدید؟ یعنی به دانشجوها 1 مگ میدن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارائه اینترنت پرسرعت یک مگابیت به مراکز علمی و پژوهشی

زنگ زدم 2020 که بپرسم قضیه رو یعنی من قربون این پشتیبانی برم میگه شلوغه دو راه داری یکی اینکه پیام بذاری بعدا جوابتو بدن یا نه منتظر باشی. من راه دوم رو انتخاب میکنم میگه با تشکر خدانگهداار!

marzar
04-12-2012, 23:32
دي: وقتي نباشن ميگه خدانگهدار

saeid72
05-12-2012, 00:01
برای من هم از صبح سرعت زیر 15 هست!!تا جایی که من یادم میاد تو یک ماه انقدر مخابرات قطعی/نوسان نداشته ...
وقتی تبلیغات گسترده شد و بدون زیرساخت و پهنای باند کافی توسعه میخوان بدن این چیزا خیلی هم عجیب نیست.گفتم این طرح حجمی/اعتباری اگه اجرا بشه کیفیت خیلی پایین میاد منتظر قطعی ها اختلالات و نوسانهای بیشتر و بیشتر باشید!! سایر مسائل (ایام خاص فیلترینگ شبکه ملی و ...) بماند!اونایی هم که ناراضی هستن طبق قانون سرعت شما تا یک دهم مقدار قرارداد ایرادی نداره!
دقیقا مخابراتم مثل شرکتای خصوصی رفت تو کار دزدی:41:
پهنای باندشون کمه و میخوان مثل شرکتا فقط یوز بگیرن انقدر بگیرن تا اوضاشون از شرکتای دیگم بدتر بشه و صد البته که ماها که نا محدودیم اساسی پهنای باندمون رو محدود میکنن میدن به اونا که حجمین سرعتشون تو روز چند برابر باشه که بعد یه مدت اونام هم دیگه سرعتشون میترکه شبا نابو میشه بهونه اوردن ها مخابرات مثل بقیه شرکتا خلاصه همون داستانا و.....

arashpour
05-12-2012, 01:50
سرعت و مرور به کنار! اینو داشته باشید:

وقتی میخوام توی جیمیلم وارد بشم، بعد از اینکه اینتر رو میزنم تا login کنه،بجای اینکه وارد ادامه کار بشه به آدرس زیر request میفرسته:

durip.newconfig.info

معلوم نیست چه خبره......

dvb_hamed
05-12-2012, 02:14
توو فکر جور کردن یه کارت دانشجویی فوق لیسانس بودم برای 512
دو سه روز پیش یه خط خریدم برا خونه و میخواستم ببینم این همه از مخابرات تعریف میکنن چجوریاست
به بخش adsl مراجعه کردم و گفتم 512 چه مدارکی میخواد،خانومه گفت هیچی،فقط صاحب خط با کارت ملی و شناسنامه
جدی 512 نامحدود میدن به همه؟ سرعت دانلودش همون 50 60 هستش دیگه؟پینگش در حد بازی انلاین جواب میده یا شلوغه؟
اون سرویس های حجمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ساعت رایگان نداره؟ضریب اشتراکشون همون 1 به 10 هست؟
اگه کسی از مرکز امامت سرویس داره پیام خصوصی بده لطفا

lexuus
05-12-2012, 03:59

اولا حالا چرا میزنی؟ رو چه حسابی فکر کردی من نمیدونم؟ خودم 4 سال مشترک شاتل بودم و 1 ساله اومدم مخابرات تا دلت بخاد میدونم! ثانیا بحث اینترنت پرسرعت تهران هست نه کرمانشاه هر شهری با شهری دیگه کلی تفاوت داره.

شاتل خداتومن پول میگیره و سرویس خوبم بت میده! داداش ما از ما بهترون نیستیم شهروند عادی هستیم بالاتر از 256 که بهمون نمیدن ولی خصوصیا میدن. سرعت آپلود مخابرات که یک چهارم هست!!! سرویس های حجمی هم اکثرش اسمی هستن و سرعتای دانلودشون رو سه چهار برابر بالاتر از سرعت واقعی می بندن. از پشتیبانی هم که حرفی نزنم سنگین ترم! اینم از کیفیتش که هفته ای یه بار قطعی سراسری و طولانی داره زنگ بزنی یا میگه فعلا همینه که هست یا مثل اون خانومه که صداش ضبط شده میگه با تشکر خدانگهدار! شرکت دولتی که پهنای باند مفت میگیره و به جای دادن پول اجاره مکان و حقوق پرسنل از همون کارمندای مخابرات منطقه استفاده میکنه بایدم ارزون تر بده بیخود کرده بخواهد قیمتشو به خصوصیا نزدیک کنه!

desperanish
05-12-2012, 09:59
آقا داستان دوباره چیه؟

سرعت ها 1/100 شده.

گوگل رو بالا نمیاره.

فقط سایتایی که خودشون میخوان رو خوب بالا میاره...

saeid72
05-12-2012, 11:55
مال من همچنان داغون

آقا داستان دوباره چیه؟

سرعت ها 1/100 شده.

گوگل رو بالا نمیاره.

فقط سایتایی که خودشون میخوان رو خوب بالا میاره...
شما که جزو از ما بهترونی(از خودشونی)برو بگو یه 2 مگ اختصاصی بهت بدن با ای پی مخصوص به خودت که نه یلتر باشه نه محدودیت سرعت روش بزارن:sq_11:

amirpers
05-12-2012, 12:06
واقعا مسخره کردن.
دو روزه خرابه. نزدیکای صبح درست شده بود که الان دوباره افتضاحه.
512 من شده در حد دایال آپ.

*IN*
05-12-2012, 12:47
امروزم مثل دیروز سرعت افتضاحه...
کسی امروز زنگ زده پشتیبانی؟

s-arash
05-12-2012, 12:52
امروزم مثل دیروز سرعت افتضاحه...
کسی امروز زنگ زده پشتیبانی؟

من دیروز زنگ زدم طرف گفت داریم سرویس حجمی و اعتباری راه می ندازیم تا ارائه بدیم برای همین خرابه، همکاران دارن کار می کنن درست می شه

اگه این مخابرات خراب شده خداییش من نمی دونم از کجا سرویس بگیرم

old_snake1370
05-12-2012, 13:03
ما گفتیم مخابرات باعث میشه شرکت های خصوصی قیمت هاشون رو بیارن پایین برعکس شد!!!:sq_6:
هرجای دیگه دنیا بود شرکت ها برای رقابت قیمتاشون رو می آوردن پایین ولی اینجا دقیقا برعکسه!:sq_11: اینجا برای قیمت بالاتر و کیفیت پایین تر باهم مسابقه گذاشتن.:sq_19:

الان که مخابرات قیمت هاشو برده چراغ سبزه برای شرکت ها تا اونا هم قیمت هاشون رو ببرن بالا! :sq_5:حالا ببینید من کی گفتم!

amirpers
05-12-2012, 13:15
الان مگه سویس های نامحدود مخابرات گرون شدن؟

*IN*
05-12-2012, 14:57
مثل اینکه الان سرعت بهتر شده ....
ولی باز خیلی نوسان داره...

majifff
05-12-2012, 15:22
درست شد انگار 256 دانلود 32 مثل قبل شد

mahnaz1
05-12-2012, 15:48
آقا من ۱۲۸ داشتم چند روز پیش رفتم هر چی‌ گفتم ۵۱۲ می‌خوام ندادن گفتن ۲۵۶ میدیم بهت چند ماه دیگه محدودیت بر داشته می‌شه همه می‌تونن سرعت بالا درخواست بدن الان راهی‌ نیست ۵۱۲ بگیریم خیلیا بدون کارت دانشجویی ۵۱۲ گرفتن مرکز مخابرات سلمان فارسی سعادت آباد

lexuus
05-12-2012, 17:03
همه چی آرومه ما فعلا خوشحالیم(256-32)

دوستان کسی توضیحی درباره این موضوع نداره؟ لعنت به این پشتیبانی

ارائه اینترنت پرسرعت یک مگابیت به مراکز علمی و پژوهشی
شرکت مخابرات استان تهران به متقاضیان علمی و پژوهشی اینترنت پرسرعت با پهنای باند یک مگابیت ارائه می کند.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، تمامی مراکز علمی و پژوهشی و یا متقاضیانی که در این راستا مشغول فعالیت هستند می توانند علاوه بر مراجعه به مراکز مخابراتی مربوطه با شماره 2020 تماس گرفته و اینترنت پرسرعت با سرعت 1024 بیت درخواست کنند.

شایان ذکر است 2020 مرکز خرید و پشتیبانی اینترنت پرسرعت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به متقاضیان اینترنت پرسرعت می باشد.

lexuus
05-12-2012, 18:05
همه چی آرومه ما فعلا خوشحالیم(256-32)

دوستان کسی توضیحی درباره این موضوع نداره؟ لعنت به این پشتیبانی

خوب طبق معمول جواب نیست خودم باید پرچم تاپیک رو بالا نگه دارم.

منطقه خودمون که انقدر تماس میگیرن کلا باید بی خیالش شی . با موبایل زنگ زدم مرکز گفتش که بستگی به مرکز مخابراتتون داره ما تو منطقه 1 و 2 (کلا 4 تا منقطه مخابراتی داریم) مرکزهایی داریم که تا 2 مگ هم به آدم های عادی میدن!! پرسید مرکز شما چطوریه؟ گفتم به مای بدبخت دانشجو بالاتر از 256 هم نمیدن. گفتش این جوریه دیگه متفاوته .

آخه این چه شانیسه ما داریم؟ چرا مرکز ما باید شلوغ ترین و کم سرعت ترین مرکز باشه؟ چرا نباید یه رویه یکسان تو کل مناطق یه شهر برقرار باشه؟!

hamed619
05-12-2012, 20:02
سلام
از سال 1384 از اینترنت خانگی استفاده میکنم و از شرکتهای مختلفی از قبیل پارس آنلاین ،سپنتا ، شاتل اینترنت داشتم . متاسفانه و هزاران بار تاسف حدود یک ماه پیش به یکباره و بدون هیچ گونه هشدار و پیشنهادی و یکسویه تلفن منزلمان قطع شد از آنجائی که پاس کاری همه دستگاههای دولتی ما در حد بسیار مطلوب بسر میبرد هیچ پاسخگوئی وجود نداشت تا اینکه بعد از یکهفته تلفن وصل شد . اما دریغ از اینترنت با جستجو و پیگیری بسیار متوجه شدم منطقه فیبر نوری شده و در منطقه نیز بدلیل مستقر بودن در طبقه همکف آنتن وایمکس ها نیز نامطلوب میباشد (خدایا این درد را به که بگویم وقتی کشور بدبختمان را با سایر جوامع قیاس میکنم آه از نهادم خارج میشود) از سر ناچاری با مخابرات تماس گرفتم که گفتند بجز ما هیچ pap ی نمیتواند به شما نت بدهد از اینکه تا کنون بدین منظور( اینترنت) از کنار مخابرات هم رد نشده بودم و راه چاره ای هم نداشتم به مخابرات مراجعه کردم .برای دوری از هر گونه اما و اگری از یه شرکتی یه نامه تهیه کردم که اینترنت بالا تر از 128 دریافت کنم که بعد از مراجعه متوجه شدم که نیازی به هیچ نامه ای نیست و تا 1 مگ هم بدون محدودیت ارائه میشود خوشحال و در پوست خود نمیگنجیدم . علیرغم اینکه خودم قادر به کانفیگ مودم بودم برای اینکه صدقه ای برای رفع بلا داده باشم گفتم کارشناس عتیقه مخابرات برای نصب و راه اندازی مراجعه کند . شاید زود تر تشریف بیاورند .بگدریم آمدند و اینترنت دار شدیم چه افنخارو حادثه بزرگی در زندگی ما بعد از حدود 1 ماه بی اینترنتی رخ داد . منی که تلویزیون م هم بصورت سی سی کم به نت وصل است یکماه کانال بدرد بخوری نداشتم . خدا رو شکر وصل شد . ولی چه وصل شدنی سرعت اینترنت یک مگ من توانای باز کردن یک سایت یاهو و وارد شدن به ایمیل و ارسال یه حجم 500 کیلو بایتی را ندارد جالب تر از همه پاسخگوئی نیز نمی یابی پاس کاری در حد لالیگا .آخرش هم که با تلاش به جائی وصل میشود اعلام میکند که در حال حاضر هیچ پاسخگوئی برای پاسخگوئی زنده نیست وا ویلا......به کجا چنین شتابان .
واقعا برای خودم متاسفم که در سطل آشغالی بنام ایران زندگی میکنم . با یقین اعلام میکنم این کار هدفی جز محدود کردن ارتباط مردم با خارج از کشور بصورت تدریجی نیست و حضور همگی دوستان عرض میکنم که این پروژه فیبر نوری بصورت یک طرح 5 تا 8 ساله در کل منطقه تهران اجرا خواهد شد( در سایت مخابرات بررسی کنید) و کلیه شرکتهای pap بجز تعداد محدودی که مطمئنا بایستی نیروهای مدیریتی مخابرات آنها رو ایجاد و راه اندازی کرده باشند از بین خواهند رفت و تنها انحصار و کنترل اینترنت در دست مخابرات (س . پ ) خواهد بود . با آرزوی روزهای آفتابی و خلاصی از دست جامعه ای که عنوان زندان را یدک میکشد.

داداش دمت گرم حرف دل مارو زدی

storm.itsat
05-12-2012, 20:08
با حرفهاتون موافقم ولی شما یه مقدار زود قضاوت کردین. نمیگم اینترنت مخابرات بد نیست، بلکه بد هست ولی نه با این غلظت که شما میگید!
این 2 روز کلا مشکل داشت ( قطع بود کلا!!) ولی همیشه به این افتضاحی نیست. (نمیگم باقی اوقات عالیه. ولی دیگه به این افتضاحی نیست!)
در مورد خط آخر خدمتتون عرض کنم که مخابرات همش! 50% درصد سهامش برای 3پا ست! ولی اگر یه سرچ کوچیک توی گوگل میکردی میدیدی که همین شرکت های خصوصی که نام بردی همه گی وابسته به 3پا هستند که به اسم شرکت خصوصی فعالیت می کنند!
پس خیالت راحت اینا نون همدیگر رو آجر نمیکنند حالا حالا ها این شرکت های خصوصی هستند.
چه شرکت های خصوصی باشند چه انحصار فقط برای مخابرات باشه هیچ فرقی به حال من و شما نمیکنه.
خارجیا یک اصطلاح دارند که میگه:
same sh!t different toilet

با سلام
و با سپاس از توجه جنابعالی . این رو عرض کنم که طی این سالها من از اینترنت خصوصی شرکتهای یاد شده استفاده کردم مشکل داشتند و لی لااقل یکی بود حتی بد و خوب جوابی به ما بده (حس مسئولیت ) هر چند کم رنگ ولی انصافا من بی طرفانه عرض میکنم مخابرات با توجه به اینکه مسئولیت این فعالیت مستقیما بنام مجموعه خاصی یا اسم خاصی نیست و کمر بند مخبرات رو به دور خودش داره لذا احساس مسئولیت و وظیفه پذیری هم بسیار ضعیف است
خدائیش من هم دلم میخواد کیفیت بالا بره . جالبه بدونید که بواسطه پهنای باند مناسب فیبر نوری بهترین محیط برای اراده خدمات اینترنت است ولی بستر مناسب رو بدلیل تجهیزات ضعیف اراده نمیدهند لپ کلام بواسه شغلم امکان دسترسی به منابع معتبر رو دارم با مدیران مالی یکی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت که صحبت میکردم .میگفتند که بدلیل اینکه کنترل پهنای باند از دست خارج میشه روی فیبر اینترنت نمیدهند اما مخابرات این امکانت و تجهیزات خاص رو در اختیار داره و خودش تصمیم داره از این امکان بهره ببره . ضمنا همانطور که خودتون مستحضرهستید شرکتهای اینترنتی فضای کمی رو به سختی از مخابرات اجاره میکنند و تجهزات خود رو در آن مستقر میکنند در حالی که ماخبرات خود بهترین برندهای تجهیزات مخابراتی رو در اختیار داره خوب نتیجتا باید اینترنت با کیفیتی داشته باشه .
اون موردی که فرمودید رو کاملا در جریان هستم ضمنا 3پا به هیچ عنوان سهامدار اسمی شرکت های ISP نیست و در هیچ روزنامه رسمی و اساسنامه ای هم اسم آنها رو نمیبینید بلکه این اشخاص حقیقی هستند که این مسئولیت رو در شرکتهای مزبور یدک میکشند دوست من . لذا شما این رو مسلم بدون که تا عواملی در شرکتهای مورد نظر مستقر نباشند آب از آب تکون نمیخوره .شاید باورت نشه اما در همه زمینه از برق و آب و گاز و نیرو و پزشکی داروئی و ........... که خودم شخصا باهاشون به شکلی در ارتباط هستم تا در وزارتخانه های مربوطه سهامدارو عضوی نداشته باشند میزان موفقیت در کارشون به زیر 50% میرسه .لذا این انگل ها رو میپذیرن تا بتوانند خودش ادامه حیات بدهند ....

storm.itsat
05-12-2012, 20:18
با سلام
دوست محترم old_snake1370 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من پاسخی در راستای نظر جنابعالی نوشتم لیکن حس سانسور چون گل پیچک به تمامی اجزای سیستم ما تنیده شده لذا در صورت صلاحدید مدیران در این تاپیک به نمایش در خواهد آمد . ضمنا این گزینه تشکر برای من فعال نیست کجای سیستم هست که ما دکمه تشکر رو بزنیم :46:

old snake 1370 عزیز امکان ارسال پیام فعلا تا 20 پست نیست .با احترام .

majid322
05-12-2012, 20:45
الان تست کردم سرعتم درست شد...ماله شما هم درست شده ؟

misam5526
05-12-2012, 20:48
با سلام دوست محترم old_snake1370 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من پاسخی در راستای نظر جنابعالی نوشتم لیکن حس سانسور چون گل پیچک به تمامی اجزای سیستم ما تنیده شده لذا در صورت صلاحدید مدیران در این تاپیک به نمایش در خواهد آمد . ضمنا این گزینه تشکر برای من فعال نیست کجای سیستم هست که ما دکمه تشکر رو بزنیم :46: در این انجمن برای کاربرایی با تعداد پست کم یه سری محدودیتها هست ... محل "تشکر از کاربر" زیر مشخصات کاربری واقع شده

misam5526
05-12-2012, 20:49
الان تست کردم سرعتم درست شد...ماله شما هم درست شده ؟ با سرور داخلی تست کردید یا خارجی؟ گویا سرعتا خیلی فرق داره در این شرایط نسبت به محل سرور

majid322
05-12-2012, 20:51
با سرور داخلی تست کردید یا خارجی؟ گویا سرعتا خیلی فرق داره در این شرایط نسبت به محل سرور

سرور سایت cyber tube دارم دانلود میکنم با 33 34 یعنی نهایت سرعتم...

J@viD
05-12-2012, 20:56
دقیقا مشکلات به همین صورتیه که storm.itsat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن
من نزدیک به 10 سال هست که از اینترنت دارم استفاده میکنم و همه جور شرکت هم امتحان کردم
اصلا وضعیت اینترنت تو ایران یه جورایی باعث بیماری روحی شده برای کاربراش انقدر که کیفیت پایین هست و نوسان داره
خدانکنه خطتون فیبر نوری بشه و محیطتون هم جوری باشه که وایمکس انتن نده اونوقت که رفتین با این گوسفندا سرو کله زدین میفهمین ماها چی میکشیم

XENON24
05-12-2012, 21:27
برای من هم درست شده
+
چند وقت پیش پسر خالم از بلژیک اومده بود ایران ..می خواست فیسبوکش رو چک کنه سرعت اینجا را دیده بود کلک و پرش ریخته بود داشت خودشو می زد!
می گفت چرا اعتراض نمی کنید!!!!!:sq_2:

mahnaz1
05-12-2012, 21:36
برای من هم درست شده
+
چند وقت پیش پسر خالم از بلژیک اومده بود ایران ..می خواست فیسبوکش رو چک کنه سرعت اینجا را دیده بود کلک و پرش ریخته بود داشت خودشو می زد!
می گفت چرا اعتراض نمی کنید!!!!!:sq_2:

پسر خاله شما الان قدر جایی‌ که توش زندگی‌ می‌کنه رو می‌فهمه واقعاً برین یه نگا به سایتهای ارائه دهندههای سرویس ای‌دی‌اس‌ال مثلا انگلیس آلمان فرانسه حتا افغانستان نگا کنین قیمتارو و سرعتا رو ببینین

desperanish
05-12-2012, 22:24
خب واقعا سرعت توی این یکی دو روزه افتضاح شده.

ولی نمیشه بخاطر این یکی دو روز کل کارشون رو برد زیر سوال.

من الان 3-4 ساله دارم از مخابرات سرویس میگیرم.

شاید تو مجموع این چند ساله 2-3 ماه کامپیوتر یا لپتابم رو از اینترنت درآورده باشم و مدام دارم دانلود میکنم.

انواع و اقسام فایل های تورنت و ... با حجم های کذایی دانلود کردم که نه یکبار قطع شد و نه سرعتم کم شدش.

برا منی که قبل از اینترنت ADSL از ِDial-Up استفاده میکردم خیلی خوب بود ولی دوستان دیگه حتما براشون این سرعت کمه.

نسبت به اینترنت های شرکت های خصوصی که طلائه من آسیاتک و مبین نت و شاتل استفاده کردم واقعا مخابرات خیلی به دردسر تر و راحت تره.

امیدوارم این مشکل هم زودتر برطرف بشه

شما که جزو از ما بهترونی(از خودشونی)برو بگو یه 2 مگ اختصاصی بهت بدن با ای پی مخصوص به خودت که نه یلتر باشه نه محدودیت سرعت روش بزارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رفتم چند بار بهشون گفتم اما تو کَلشون نرفت که نرفت

گفتن اگه زیاد بیای اینجا سر صدا کنی همین هم ازت میگیریم.

من: :sq_3:

اون: :sq_24:

mahnaz1
05-12-2012, 22:54
بچه‌ها کسی‌ هست از مرکز مخابرات سلمان فارسی تازگیا ۵۱۲ گرفته باشه البته بدون مدرک?/

SASAN-BSE
05-12-2012, 23:10
این محدودیت حجمی از کی شروع میشه دقیق؟

T_E_X_A_S
05-12-2012, 23:45
بچه‌ها کسی‌ هست از مرکز مخابرات سلمان فارسی تازگیا ۵۱۲ گرفته باشه البته بدون مدرک?/

مگه دیگه نمیدن ؟ من اول آذر رفتم 512 بدون هیچ مدرکی گرفتم ، اتفاقا اومدم تو تاپیک گفتم یکی از بچه ها رفت چند روز بعدش از همین سلمان فارسی 1 مگ گرفت بدون هیچ مدرکی

s-arash
06-12-2012, 12:10
سرعت من نصف شده، بقیه مشکل دارن یا فقط برای منه؟ صبح درست بود از ظهر نصف شده

راستی لطف می کنید بهترین DNS Server ها برای کسی که سرویس از مخابرات داره رو بدید، کدوم ها از همه بهتر و سریع تر هست؟

Atusa 021
06-12-2012, 12:18
سلام
speedtest برای من باز نمیشه ، مشکلی داره ؟

misam5526
06-12-2012, 12:47
سرعت من نصف شده، بقیه مشکل دارن یا فقط برای منه؟ صبح درست بود از ظهر نصف شده

راستی لطف می کنید بهترین DNS Server ها برای کسی که سرویس از مخابرات داره رو بدید، کدوم ها از همه بهتر و سریع تر هست؟

سراسری هست افت سرعت....

سلام
speedtest برای من باز نمیشه ، مشکلی داره ؟

پینگ بالا ...سرعت کم = عدم توانایی در تست گرفتن

amirpers
06-12-2012, 13:25
دوستان میشه بگید کجای سایت مخابرات تعرفه ها و سرویس هاش رو زده؟
می خوام ببینم تعرفه ها تغییر کرده و چیزی در مورد سرویس حجمی نوشته.

Xeoc
06-12-2012, 16:05
مشکل افت سرعت من هنوز برطرف نشده
با پشتیبانی! تماس گرفتم چیزی نمیگه فقط میگه مشکل سراسریه
هرچی ازش میپرسم کی درست میشه و این چه مشکلی هست که بعد از گذشت یک هفته برطرف نمیشه میگه نمیدونم و منم مثل شما! پس کی باید بدونه؟
چه وضعیه آخه؟ یه هفته افت سرعت و کیفیت هیچ نهاد و مسئولی نیست که شفاف سازی کنه؟
:mellow:

mahnaz1
06-12-2012, 17:13
مگه دیگه نمیدن ؟ من اول آذر رفتم 512 بدون هیچ مدرکی گرفتم ، اتفاقا اومدم تو تاپیک گفتم یکی از بچه ها رفت چند روز بعدش از همین سلمان فارسی 1 مگ گرفت بدون هیچ مدرکی
نمیدونم مثل اینکه گفت بودن نمی‌شه سب کنین چند ماه دیگه آزاد می‌شه ولی‌ انگار مسئولش الکی‌ مارو پیچونده شنبه خودم میرم ببینم چی‌ می‌شه.. شما ۱۲۸ داشتی بد درخواست ۵۱۲ دادی؟

T_E_X_A_S
06-12-2012, 17:24
نمیدونم مثل اینکه گفت بودن نمی‌شه سب کنین چند ماه دیگه آزاد می‌شه ولی‌ انگار مسئولش الکی‌ مارو پیچونده شنبه خودم میرم ببینم چی‌ می‌شه.. شما ۱۲۸ داشتی بد درخواست ۵۱۲ دادی؟

نه 256 بود ، شما شنبه خودت یه سری برو

hosein.mahany
06-12-2012, 17:24
مخابرات همین مدلی هست

SASAN-BSE
06-12-2012, 18:05
کسی میدونه محدودیت حجمی (ترافیکی) از کی شروع میشه؟
همه امیدمون به این نامحدودیشه ! اینو هم بگیرن دیگه هیچی !!!

ak313
06-12-2012, 20:02

بعید می دونم حالا حالا ها حجمی بشه در واقع این حجمی برای موارد خاصه و مستاجرها و کسانی که پیش پرداخت می کنن البته این حس من. قطعا تعرفه های که توی سایت مخابرات ایران هست مشتری های مخابرات رو پرپر می کنه حتی ساعات رایگان هم نداره تازه منت جشنواره هم گذاشتن
لینک تعرفه هاش
مثلا 512 دو گیگ 12 هزار تومنه در حالی که پارس آنلاین به اسم 256 و سرعت دو مگ میده ده تومن اونم از 2 تا 7 رایگان
اما مخابرات ساعات رایگان هم نداره

TimeWarp
06-12-2012, 20:39
بعید می دونم حالا حالا ها حجمی بشه در واقع این حجمی برای موارد خاصه و مستاجرها و کسانی که پیش پرداخت می کنن البته این حس من. قطعا تعرفه های که توی سایت مخابرات ایران هست مشتری های مخابرات رو پرپر می کنه حتی ساعات رایگان هم نداره تازه منت جشنواره هم گذاشتنلینک تعرفه هاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثلا 512 دو گیگ 12 هزار تومنه در حالی که پارس آنلاین به اسم 256 و سرعت دو مگ میده ده تومن اونم از 2 تا 7 رایگاناما مخابرات ساعات رایگان هم ندارهیعنی این تعرفه ها رو می خوان جایگزین نامحدود کنن یا در کنار نامحدود ارایه بدن؟ اگه این کار رو کنن که میشه جیره بندی نت که فرقی با قطعی اون نداره!

nasle91
06-12-2012, 20:44
دوستان واقعا الان اینترنت ما حجمی شده؟؟؟
من 1سال از مخابرات دارم و بسته به نیازم واسم کافیه ولی اگه نامحدود قطع کنن من که سریع عوض اش میکنم :sq_3:

farazfar
06-12-2012, 21:03

عزیزم اگر این کار رو کنند طرف خل نیست که بره از مخابرات سرویس بگیره

saman1010
06-12-2012, 21:07
یعنی این تعرفه ها رو می خوان جایگزین نامحدود کنن یا در کنار نامحدود ارایه بدن؟ اگه این کار رو کنن که میشه جیره بندی نت که فرقی با قطعی اون نداره!

در کنار نامحدود هست و نه جایگزینش.

ارائه اینترنت پرسرعت اعتباری در منطقه 7 مخابرات تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lexuus
06-12-2012, 21:24

ارائه اینترنت پرسرعت اعتباری در منطقه 7 مخابرات تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فعلا که یکم از کنار زده بیرون و تقریبا اومده توی دهن ما ! و هنوز هیچی نشده با افت کیفیت دهنمون رو مورد نوازش قرار داده..

SASAN-BSE
06-12-2012, 22:01
پس اگه اینجوری باشه میشه اینجوری برداشت کرد:

نامحدود ترافیکی = محدودیت سرعتی 128
محدود ترافیکی = محدودیت سرعتی 2 مگ

ولی در کل من پست های اینجارو خوندم بالای 80% میگن مشکل قطعی و سرعت دارن ولی من توی این 2 سال هیچ مشکلی نداشتم ، نوسان دانلودم هم حدود "1" کیلوبایته یعنی فیکس 33 میمونه
دلیلش هم فکر کنم اینه که توی منطقه مخابراتی ما "مهدیه" مشترک های مخابرات کمترن
مثله اینکه ضریب رو مخابرات گذاشته روی 1 به 50 نفر !! که هرچی منطقه خلوت تر باشه نوسان هم کمتره !

نتیجه اخلاقی:
اینترنت مخابرات برای کسایی خوبه که به دانلود نامحدود نیاز دارن و منطقه مخابراتیشون شلوغ نیست !!

behnmah66
06-12-2012, 22:08
بله و هزار تا شرط دیگه + پشتیبانی ضعیف

SASAN-BSE
06-12-2012, 22:12

مطمئنی شما؟
من همین الان زنگ زدم پشتیبانی پرسیدم ازشون گفتن به ما اطلاع ندادن !!! البته گفت احتمالش هست ولی در کل تو باغ نبود از چیزی خبری نداشت ، البته تو همه چیز همینجورین !

mehryar1973
08-12-2012, 08:13
نه همه جا الان هم محدود داره هم نامحدود اما قیمت ناحدودا افزایش پیدا میکنه ( حدود 80%)
فعلا باید منتظر موند

سلام به دوستان
آقا برید پستای منو بخونید ببینید حدودا چند ماه پیش این قضیه محدود شدن رو گفتم:41:
اگر 80 درصد اضافه بشه یعنی مثلا 256 میشه 22 تومن!!!
خوب آدم که مغز خر نخورده با این قیمت انتخاب های دیگه هم هست
ضمنا من این دو سه روز اخیر دانلود زیاد نداشتم ولی فایل های کوچک (در حد 20-30) مگ زیاد گرفتم و بجز شبها مشکلی در سرعت نداشتم

Ali/sh
08-12-2012, 11:42
بالاخره اینترنت تهران محدوده یا نامحدود؟سرعت دانلود مثلا تو 1 مگ چقدره؟

majid322
08-12-2012, 11:46
فعلا نا محدوده...سرعت برا یه مگ تقریبا فکر میکنم 110 باشه...

eblisandenzo
08-12-2012, 13:36
دوستان یه سوال !
من نامحدود 512 دارم ! تا الان که 26 روز گذشته حدودا 34 گیگ دانلود داشتم ! میخوام بدونم روی قبض تلفن که هزینه اضافی برای دانلود زیاد نمیاد ؟

یه مسئله دیگه که الان دیدم همه نوشته بودن اینه که من هم هیچ مشکلی ندارم و اصلا قطع نمیشه ! سرعتم هم 70 هستش !

lexuus
08-12-2012, 14:23
باورم نمیشه بالاخره 512 ما هم وصل شد!
سرعت بین 60 تا 65 نوسان داره!

italodance
08-12-2012, 14:50
دوستان یه سوال !
من نامحدود 512 دارم ! تا الان که 26 روز گذشته حدودا 34 گیگ دانلود داشتم ! میخوام بدونم روی قبض تلفن که هزینه اضافی برای دانلود زیاد نمیاد ؟

یه مسئله دیگه که الان دیدم همه نوشته بودن اینه که من هم هیچ مشکلی ندارم و اصلا قطع نمیشه ! سرعتم هم 70 هستش !

کسانی که مشکل رو دیدند حرفه ای هستند نه عادی و من باهاشون موافقم کلا اینترنت ملی که امده سرعت داخلی رو بالا بردند اما خارجی را بستند

Xeoc
08-12-2012, 15:35
باورم نمیشه بالاخره 512 ما هم وصل شد!
سرعت بین 60 تا 65 نوسان داره!

تبریک
قیمت سرویسی که گرفتید چقدره و چطور باید پرداخت کنید؟ مثل سابق روی قبض میاد؟

lexuus
08-12-2012, 15:54
تبریک
قیمت سرویسی که گرفتید چقدره و چطور باید پرداخت کنید؟ مثل سابق روی قبض میاد؟

متشکر
دوماهه 40 تومن هست. روی همون قبض میاد.

پ. ن : مخابرات اگه قطعی هات رو تموم کنی محدودیت هم اضافه نکنی ممنونم ازت!!

mehryar1973
08-12-2012, 19:52
کسانی که مشکل رو دیدند حرفه ای هستند نه عادی و من باهاشون موافقم کلا اینترنت ملی که امده سرعت داخلی رو بالا بردند اما خارجی را بستند

ببخشید عذر میخوام ولی قضیه به همین راحتی هم که شما فکر میکنید نیست درسته که سرعت داخلی ها خوبه ولی برای مایی که حداکثر تو خونه یه مگ داریم مثلا یه سایت
دانلود کتاب هست که تقریبا محبوبه و یوزر هم زیاد داره چند وقت پیش سروش رو آورد تو یه سرور داخلی که تو شهر همدانه خیال میکنید خیلی بهتر شد ؟
باید بگم در ساعات شلوغ بدتر هم شد چون سرور مربوطه جوابگو نبود
کافیه یه ماه vps بگیرید و سرعت دانلود از سرور های مختلف داخل ایران رو چک کنید مثلا دیگه آرشیو صدا وسیما (ایران سیما) خودشو بکشه سرعت دو مگ بهتون میده !!!!!
دیگه بقیه که جای خود دارن
بعد هم اگر به کسی بر نخوره باید بگم هر isp رو چند وقت زیر نظر داشته باشید بقول معروف میفهمید چند مرده حلاجه و چه سرویسی بهتون میده من 8 سال یوزر داتک بودم
با اینکه بتدریج بدبختانه به سمت بدتر شدن پیش رفت باز از خیلی جاهای دیگه بهتر بود خونمون عوض شد و منم نمیخواستم زیاد پول خرج کنم
در آخر هم باید گفت کسی نگفته اینترنت مخابرات بهترینه و هر کسی با هر سطح سوادی که از اینترنت داشته باشه متوجه میشه مشکل داره(حتی مادر بزرگها هم مثلا بخوان ایمیل
بدن و مثلا بخوان یه عکس یکی دو مگی رو اتچ کنند باز مشکل رو متوجه میشن) ولی خوب با اقیمت های فعلی بهترینه بقول معروف بیله دیگ بیله چغندر

mehryar1973
08-12-2012, 19:58
از صبح همینه مجید جان
میگن مشکل سرتاسریه ولی بعضی مرکز مخابرات ها معمولین
اینم یه کوت از دوست خوبمون داریوش که ایشون هم تایید کرده بعضی مراکز مشکل نداشتن

Firebirds
08-12-2012, 23:16
دوستان بعد از وصل شدن اینترنت یکم کیفیت دانلود از تورنت افت نکرده ؟

MeMri
09-12-2012, 00:11
دوستان من منطقه ۶ (شهرداری)‌ زندگی میکنم ، چند ماه پیش با نامه و بدبختی ۲۵۶ گرفتم الان چجوری میتونم ۵۱۲ بگیرم؟کسی اطلاع داره

mahnaz1
09-12-2012, 01:14
دوستان من منطقه ۶ (شهرداری)‌ زندگی میکنم ، چند ماه پیش با نامه و بدبختی ۲۵۶ گرفتم الان چجوری میتونم ۵۱۲ بگیرم؟کسی اطلاع داره

الان آزاد شده من امروز مخابرات بودم گفتن تا سرعت ۱ مگابایت آزاد شده بدون هیچ مدرکی‌ میدن

babak2111
09-12-2012, 02:11
الان آزاد شده من امروز مخابرات بودم گفتن تا سرعت ۱ مگابایت آزاد شده بدون هیچ مدرکی‌ میدن
دوست عزیز فعلا که به کسی یک مگ ندادن تازه برای همین 512 هم هزارتا مدرک می خوان بعد چطوری به شما گفتن بیا یک مگ بگیر

syamak790
09-12-2012, 10:24
چند وقتی هی اینترنت من dc میشد اما چراغ dsl هماره روشن بود ؛ اعصابم حسابی خورد شد زنگ زدم پشتیبانیش
بعدش قضیه رو گفتم , گفت که برات پسورد رو عوض میکنم مشکلت حل میشه !!!!

گفتم چه ربطی داره ؟ گفت شاید کسی پسوردتو فهمیده ؟!

مگه میشه از اینترنت من که روی خط تلفن من هست دزدی کرد ؟!!

mohsenking
09-12-2012, 13:43
دوست عزیز فعلا که به کسی یک مگ ندادن تازه برای همین 512 هم هزارتا مدرک می خوان بعد چطوری به شما گفتن بیا یک مگ بگیر
من یه مگ دارم الان چندوقته
سرعتمم روی ۱۳۵ هست !
همچیشم خوبه راضیم
هیچ مدرکیم نگرفتن

Sent From my One X using ARHD 17.1

ARASH66
09-12-2012, 14:02
برای 1 mb اگر مخابرات محلتون آزاد نیست،
یکی از راه هاش اینه که باید مدرک کارشناسی ارشد ببری که ثابت کنی محقق هستی.

sei_pm
09-12-2012, 14:23
من یه مگ دارم الان چندوقته
سرعتمم روی ۱۳۵ هست !
همچیشم خوبه راضیم
هیچ مدرکیم نگرفتن

Sent From my One X using ARHD 17.1

سرعت آپ استریم و دان استریم روی چند هست ؟ خط شما فیبر نوریه ؟

farazfar
09-12-2012, 18:45
دوستان میشه بگید سرعت upload و Download رو چنده؟ همچنین تو مودم رو چند کنفیگ شده؟

c0rd3r
09-12-2012, 19:11
از منطقه پاسداران کسی سرویس داره ؟
مشکل قطعی و افت سرعت ندارین ؟
آیا 1 مگ هم میدن یا تا 512 بیشتر ندارن ؟

Firebirds
09-12-2012, 19:40
دوستان بعد از وصل شدن اینترنت یکم کیفیت دانلود از تورنت افت نکرده ؟

کسی از دوستان نظری در مورد دانلود تورنت نداره
الان تقریبا سرعت دانلود تورنت من نصف شده!

akharwarbaz
09-12-2012, 20:44
چند وقتی هی اینترنت من dc میشد اما چراغ dsl هماره روشن بود ؛ اعصابم حسابی خورد شد زنگ زدم پشتیبانیش
بعدش قضیه رو گفتم , گفت که برات پسورد رو عوض میکنم مشکلت حل میشه !!!!

گفتم چه ربطی داره ؟ گفت شاید کسی پسوردتو فهمیده ؟!

مگه میشه از اینترنت من که روی خط تلفن من هست دزدی کرد ؟!!
بله میشه خیلی راحتم میشه عزیزِ من
شما برای اطمینان بگین پسوردتونو عوض کنن و خودتونم پسورد صفحه ی admin مودمتونو عوض کنین .چون به طور معمول میشه با یوزر و پسورد admin وارد صفحه ی تنظیمات مودم شد و به راحتی یوزر و پسورد که وارد تنظیمات روتر شده رو برداشت .البته فقط کسی میتونه استفاده کنه که خودشم از مخابرات سرویس adsl گرفته باشه .

eng2006
09-12-2012, 21:27
بنظر شما بهترین شرکت برای صادقیه چیه؟
کسانی که صادقیه اینترنت مخابرات دارن بگن چطوره؟
دانلود شبانه چطوره؟
اینترنت مخابرات بهتره یا شرکتی ها؟؟

sei_pm
09-12-2012, 21:35
بنظر شما بهترین شرکت برای صادقیه چیه؟
کسانی که صادقیه اینترنت مخابرات دارن بگن چطوره؟
دانلود شبانه چطوره؟
اینترنت مخابرات بهتره یا شرکتی ها؟؟

مخابرات دانلود شبانه نداره نامحدوده و سرعت رو حقیق میبنده یعنی اگر شما 512 بگیرید نهایت با 64 دانلود می کنید.

lexuus
09-12-2012, 22:18
دوستان من سرعت دانلودم به 64 رسیده اما احساس می کنم سرعت مرور صفحاتم هیچ فرقی با 256 نکرده.

سرعت دانلود با سا*کس هم از 32 بالاتر نمیره مشکل از چیه؟ تغییری چیزی تو کانفیگ نباید بدم؟

imaz
09-12-2012, 22:26
دوستان من سرعت دانلودم به 64 رسیده اما احساس می کنم سرعت مرور صفحاتم هیچ فرقی با 256 نکرده.

برا من هم همینطوره. سرعت تک کانکشن خیلی پایینه!:mad:

lexuus
10-12-2012, 00:11
برا من هم همینطوره. سرعت تک کانکشن خیلی پایینه!:mad:

به طرز شگفت انگیزی بعد از این پست هر دو سرعت بالا رفت!

تله پاتی دارن با مشترکا چی بگم والا !

eng2006
10-12-2012, 01:29
قضیه این 2020 چیه؟
به درد یخور هست؟

GHAGHALEELEE
10-12-2012, 11:41
بچه ها پورت pptp و l2tp و sstp برای چیز پی ان کدوم هاشون باز هستند ؟
پ-راک-سی فقط پورت 443 باز هست ؟
مرسی

30vil
10-12-2012, 13:44
کسی از دوستان نظری در مورد دانلود تورنت نداره
الان تقریبا سرعت دانلود تورنت من نصف شده!

نه عزیز برای من فرقی نکرده با 60 تا دانلود میکنم با تورنت

PSYCHO_MAN
10-12-2012, 17:20
سلام
مخابرات تهران سرویسهای حجمی هم میده با فقط نامحدوده؟

jjjan
10-12-2012, 17:45
به شدت خراب شده دوباره ping 400

GHAGHALEELEE
10-12-2012, 17:48
بچه ها گه از وی-پی-ان یا سا-کس استفاده میکنید لطفا بگید وضعیت پورتها چه جوریه ؟ کدومهاشون باز هستن؟

amirkalak6
10-12-2012, 20:58
شما برای اطمینان بگین پسوردتونو عوض کنن و خودتونم پسورد صفحه ی admin مودمتونو عوض کنین .چون به طور معمول میشه با یوزر و پسورد admin وارد صفحه ی تنظیمات مودم شد و به راحتی یوزر و پسورد که وارد تنظیمات روتر شده رو برداشت .البته فقط کسی میتونه استفاده کنه که خودشم از مخابرات سرویس adsl گرفته باشه .

ولی همچین چیزی امکان نداره که از اینترنت کسه دیگه استفاده کردو...

eblisandenzo
10-12-2012, 21:37
سلام دوستان

عرضم به حضورتون که هر کسی که اینترنت مخابرات داره و قصد داره که بدون هیچ مشکلی و هیچ بروکراسی اداری اینترنت 1mb نامحدود از مخابرات بگیره برام پیغام خصوصی بفرسته !

فقط مشترکین استان تهران و البرز

نکته مهم این که تا فردا شب بهم پیام بدید ! چون 4 شنبه براتون OK میشه !
در مورد هزینه هاش هم برید تو سایت مخابرات نگاه کنید !

دوستان بالای 100 پست پیام بدن

old_snake1370
10-12-2012, 21:43
ولی همچین چیزی امکان نداره که از اینترنت کسه دیگه استفاده کردو...

خیلی از روتر ها قابلیت ریموت اکسس به صفحه کنسول رو دارند. و در خیلی از روتر ها این قابلیت به صورت پیش فرض فعال هست!!! :n04:به خصوص روتر های tp link. اکثر مردم هم رمز کنترل پنل روتر رو عوض نمیکنند!
یعنی شما هر جای دنیا باشید میتونید وارد کنترل پنل این مودم ها بشید و یوزر/پسورد اکانت طرف و همینطور رمز وایرلس رو بخونید!
متاسفانه هر کسی که حتی اطلاعات کمی هم در مورد شبکه داشته باشه خیلی راحت میتونه این کار رو انجام بده!
سرویس های مخابرات هم طوریه که هر اکانتی رو میشه روی هر خط تلفنی استفاده کرد!

mahnaz1
10-12-2012, 22:39
بچها‌ امشب کسی‌ مشکل نداره من ۱ مگابایت مخابرات دارم دارم ولی‌ سرعت دانلودم نوسان شدیدی داره ۹۰ بیشترم نمی‌شه اونم فقط با دانلود منیجر

imaz
10-12-2012, 23:07
بچها‌ امشب کسی‌ مشکل نداره من ۱ مگابایت مخابرات دارم دارم ولی‌ سرعت دانلودم نوسان شدیدی داره ۹۰ بیشترم نمی‌شه اونم فقط با دانلود منیجر
هر روز از ظهر به بعد کاهش شدید سرعت، بدون استثنا!

eblisandenzo
10-12-2012, 23:22

من مشکلی ندارم ! همون سرعت همیشگی

zigma94
11-12-2012, 01:37
درود
دوستان چند سوال داشتم که متشکر خواهم شداگر جواب بدید : :11:
1- از لحظه حضور در مرکزمخابراتی و ثبت درخواست تا لحظه وصل سرویس با توجه به تجارب دوستان حدودا چقدرزمان میبره ؟ :23:
2-قطعی هایی که برخی دوستاندر این تاپیک از بابتش نالان هستن آیا به صورت اپیدمی و شایع هست یا فقط گاه گاهی و به نرت اتفاق می افته؟ (به عنوان نمونه مرکزمخابراتی مالک اشتر و پیام نور در این مورد چطوره ؟ ) :n13:
3-سرعتهای واقعی آیا دقیقامطابق با سرعتهای اسمی ارائه شده هستند ؟ (نمونه: 256 =32 و 128 =16) یا در ساعاتکم ترافیک یا پرترافیک امکان افزایش سرعتها بیش از میزان اسمی یا کاهش سرعتها موجوده؟:17:
4-با توجه به اینکه مخابراتپشتیبانی درست و درمانی نداره آیا اصولا اتفاقاتی نظیر
crash نرم افزاری وغیره که احتیاج به ری استارت کردن پورتهااز طرف پشتیبانی داره (و لزوما می بایست از طرف پشتیبانی برطرف بشه) برای شما اتفاق افتاده یا نه ؟ :14::7:

GHAGHALEELEE
11-12-2012, 01:47

zigma94
11-12-2012, 02:52

بستگی به ISP داره

اگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه آره

GHAGHALEELEE
11-12-2012, 03:53
بستگی به ISP داره [/RIGHT]

اگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه آره
مرسی.ولی اینجا تاپیک مخابرات تهران هست و من هم از مخابرات تهران سرویس دارم.

syamak790
11-12-2012, 08:56

سلام
خب من اول مودم رو خاموش کردم زنگ زدم از پشتیبانی طرف گفت که شما هنوز آی پی داری !!
بعدش یکسری جنگولک بازی دراورد و گفت واست رمز رو دوباره عوض میکنم ، منم بعدش رمز مودم رو عوض کردم , دوباره چند ساعت خوب بود ولی باز شروع شد به dc عجیب و غریب
دیگه باید چیکار کنم تا از شر این مزاحمین نوامیس مودم راحت شم ؟

saeid72
11-12-2012, 10:58
مرسی.ولی اینجا تاپیک مخابرات تهران هست و من هم از مخابرات تهران سرویس دارم.
چیز پی ان p.p...tp و ip...sec کار میکنه l..2t....p کارنمیکنه s...st....p هم امتحان نکردم ولی احتمال 99 درصد چون 443 بازه کار میکنه
س ..ا ک... س کار نمیکنه ولی htt....p...s با پورت 443 کار میکنه

majid322
11-12-2012, 11:02
درود
1- از لحظه حضور در مرکزمخابراتی و ثبت درخواست تا لحظه وصل سرویس با توجه به تجارب دوستان حدودا چقدرزمان میبره ؟ :23:
2-قطعی هایی که برخی دوستاندر این تاپیک از بابتش نالان هستن آیا به صورت اپیدمی و شایع هست یا فقط گاه گاهی و به نرت اتفاق می افته؟ (به عنوان نمونه مرکزمخابراتی مالک اشتر و پیام نور در این مورد چطوره ؟ ) :n13:
3-سرعتهای واقعی آیا دقیقامطابق با سرعتهای اسمی ارائه شده هستند ؟ (نمونه: 256 =32 و 128 =16) یا در ساعاتکم ترافیک یا پرترافیک امکان افزایش سرعتها بیش از میزان اسمی یا کاهش سرعتها موجوده؟:17:
crash نرم افزاری وغیره که احتیاج به ری استارت کردن پورتهااز طرف پشتیبانی داره (و لزوما می بایست از طرف پشتیبانی برطرف بشه) برای شما اتفاق افتاده یا نه ؟ :14::7:

سلام

1. معمولا 2 روز کاری.
.
2.قطعی به مرکز مخابراتی مربوطه شاید براتون عجیب باشه من تا به حال قطعی نداشتم ( مرکز مخابرات هجرت ) .
.
3.سرعتها دقیقا تطابق دارن .... نه بیشتر و نه کمتر .. در هیچ زمانی هم فرق نمیکنه به غیر از این چند روزی که یه سری شکلات به وجود اومده بود.
.
4.خیر تا به حال همچین مشکلی برای بنده به وجود نیومذه..

mehdi-sh
11-12-2012, 16:24
دوستانی که سرعت بالا میخوان برن نمایشگاه الکامپ غرفه مخابرات درخواست بدن هیچ مدرکی هم نمیخواد.

mansia
11-12-2012, 17:16
دوستانی که سرعت بالا میخوان برن نمایشگاه الکامپ غرفه مخابرات درخواست بدن هیچ مدرکی هم نمیخواد.

با تشکر. من روز اول رفتم و غرفه مخابرات پیدا نکردم. شما میدونی که غرفه مخابرات تو چه سالنی هست؟ با توجه به این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نقشه در سالن 41A یک غرفه با نام "پیشگامان خدمات اول مخابراتتهران مبین (گروه خدمات اول)" هست. آیا این همون غرفه مخابراته؟

به روز رسانی:
با توجه به اطلاعات برنامه EleComp-18.apk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سالن 41A غرفه n41013 با نام "پیشگامان خدمات اول مخابراتتهران مبین (گروه خدمات اول)" غرفه مخابرات استان تهران هست.

lexuus
11-12-2012, 19:14
دوستان من به یه مسئله عجیب برخوردم وقتی میخام با ftp فایلی آپلود کنم لحظه اول آپلود حدود 300-400 کیلوبایت آپلود میشه و به این ترتیب یه فایل 1 مگی تقریبا با 10 - 12 ثانیه زمان آپلود میشه اما رفته رفته سرعت کم میشه و به همون سرعت واقعی یک چهارم یعنی 16 میرسه! داستان این قضیه چیه ؟ من اگر چندین بار ارسال فایل رو قطع و وصل کنم هر بار حجم زیادی از فایل ارسال میشه و عملا سرعت آپلود چندین برابر میشه.

T_E_X_A_S
11-12-2012, 19:18
درود

1 - مال من 24 ساعته وصل شد بار اول که سرویس 256 گرفتم بار بعد که تغییر سرویس دادم از 256 به 512 دو ساعته وصل شد ، دوستم دیروز رفت ثبت نام کرد 2 ساعته وصل شد .
2 - من الان حدود شیش ماه از مخابرات سرویس گرفتم تا حالا اصلا قطعی نداشتم فقط هفته پیش دو یا سه روز سرعتم یکم افت کرده بود.
3- من 512 دارم با Netlimiter چک میکنم میانگین ساعتی 220 مگ میگیرم.
4- من تا الان مشکلی نداشتم که بخوام با پشتیبانیش تماس بگیرم که ببینم چه جورین ، ولی یکی از دوستام یه بار یه مشکلی داشت دو بار زنگ زد بار سوم اونا خودشون بهش زنگ زدن ببینن مشکلش برطرف شده یا نه فکر نکنم پشتیبانیش زیادم داغون باشه

در کل من راضیم

lexuus
11-12-2012, 19:50
آقا ما رفتیم نمایشگاه الکامپ تعرفه های این آسیاتک رو دیدیم از مخابرات گرفتن پشیمون شدیم!

نامحدود پایه 512 (یعنی حداقل 512 و گاهی بالاتر) رو ماهی 20 تومن میده! مساوی مخابرات! سرعت آپلودش هم که حتما مساویه و مثل ما یک چهارم نیست!

کسی قبلا ازش سرویس داشته؟ راضی بوده؟ مثل ما انقدر قطعی داشته؟ قیمتش چرا انقدر خوبه؟

LOVEFORLOVE
11-12-2012, 20:18
بری تو قسمت اسیاتک زودتر به جواب میرسی اره سرویس های نامحدود اساتک ارزونه خوبه من د=راضیم

lexuus
11-12-2012, 20:28
بری تو قسمت اسیاتک زودتر به جواب میرسی اره سرویس های نامحدود اساتک ارزونه خوبه من د=راضیم

دمت گرم یه دوساعتی گشتم نبود فقط یکی بود مال مازندارن!

پس اینجوری که خوبه مارو باش فکر می کردیم فقط مخابرات به ملت حال میده(از نظر قیمت)

David.Jn
11-12-2012, 22:55
اشغاله به تمام معنا شده ، خیلی سرعت داره که دارن واسه 256 کارت دانشجویی میگیرن :)))
من که میخوام کوچ کنم به شاتل ، اون موقع که از مخابرات گرفتم شاتل تو مرکز ما پورت خالی نداشت ولی حالا دیگه داره
میرم شاتل و خودم رو خلاص میکنم
اینا وقت مردم براشون مهم نیست
این روزا سرعتش انقدر داغون شده که 5 دقیقه باید وایسی تا یه صفحه باز بشه

siamak_mu
11-12-2012, 23:02
برای کسی از دوستان مثل من از دیروز اینترنتش داغون نشده؟ از دیروز چند ثانیه وصله چند ثانیه قطع!

majid322
11-12-2012, 23:04
مرکز مخابرایت شما مشکل داره...من اون موقع که بچه ها میگفتن سرعت کم شده هم سرعتم بد نبود..صفحاتو خیلی خوب باز میکرد فقط یکم سرعت دانلود اومده بود پایین الانم اومده سر جاش...
.
من در حال حاضر هیچی رو با مخابرات عوض نمیکنم ..... الان مخابرات 1 مگ رو میده 35 تومن که با این پول شرکتا 512 رو میدن بهت با هزار منت و حجمی کردن سرویس که هیچی نمیتونی دانلود کنی..
.
دزد تر از سرویس دهنده های خصوصی به عمرم ندیدم...من دردسرهایی که با شرکتهای خصوصی داشتم یکیشم با مخابرات نداشتم یعنی اصلا مشکلی نداشتم..

Ali/sh
11-12-2012, 23:22
اشغاله به تمام معنا شده ، خیلی سرعت داره که دارن واسه 256 کارت دانشجویی میگیرن :)))
من که میخوام کوچ کنم به شاتل ، اون موقع که از مخابرات گرفتم شاتل تو مرکز ما پورت خالی نداشت ولی حالا دیگه داره
جالبه هیچکی از isp ش راضی نیست من برعکست تو میخوام از شاتل برم مخابرات!

mahnaz1
12-12-2012, 00:13
مرکز مخابرایت شما مشکل داره...من اون موقع که بچه ها میگفتن سرعت کم شده هم سرعتم بد نبود..صفحاتو خیلی خوب باز میکرد فقط یکم سرعت دانلود اومده بود پایین الانم اومده سر جاش...
.
من در حال حاضر هیچی رو با مخابرات عوض نمیکنم ..... الان مخابرات 1 مگ رو میده 35 تومن که با این پول شرکتا 512 رو میدن بهت با هزار منت و حجمی کردن سرویس که هیچی نمیتونی دانلود کنی..
.
دزد تر از سرویس دهنده های خصوصی به عمرم ندیدم...من دردسرهایی که با شرکتهای خصوصی داشتم یکیشم با مخابرات نداشتم یعنی اصلا مشکلی نداشتم..
دقیقا همینطوره منم ۲سال از مخابرات سرویس دارم هیچ مشکلی‌ تا حالا نداشتم

ICAROOS
12-12-2012, 02:30
مرکز مخابرتی شما چیه ؟

ICAROOS
12-12-2012, 02:33
دوستان آیا تا حالا کسی طبق پست یکی از دوستان در صفجه قبل تاپیک سرعت بالا بدون مدرک از غرفه مخابرات نمایشگاه گرفته ؟

David.Jn
12-12-2012, 09:54
اشتباه نکن ، بعدن پشیمون میشی
از مخابرات کمتر از 1 مگ بگیری ضرر کردی
اینرنت 256 من تا دیروز قبل اینکه این پست رو بدم با سرعت 3 کیلوبایت دانلود میکرد

مرکز مخابرتی شما چیه ؟

شهید کرمی

lexuus
12-12-2012, 13:55
برای کسی از دوستان مثل من از دیروز اینترنتش داغون نشده؟ از دیروز چند ثانیه وصله چند ثانیه قطع!

نه زیاد مشکلی نداره ، نوسان داره

.
.
نه برادر بهتره بگیم فقط مرکز مخابراتی شما مشکل نداره. وقتی این همه از بچه ها از جاهای مختلف چیزی رو میگن یعنی هست. تازه اینا فقط تو این انجمن میگن و خیلی ها هم تلفن های پشتیبانی رو اشغال میکنن و حتی خودشون هم میگن مشکل سراسریه و صبر کنید ، حل میشه ، بعد شما میگی مشکلی نیست؟

درضمن قیمت پایین مخصوص مخابرات نیست شرکتای دیگه مثل آسیاتک هم قیمت پایین داره . نمونه اش 512 رو میده 20 تومن. مخابرات هم کم دزد نیست دلش برای من و تو نسوخته فقط هزینه اش کمتر هست مثلا پهنای باند و مکان و حقوق کارمند و غیره نداره.

قیمت 1 مگ هم 38500 هست نه 35

مگه شما شک داشتی وضعیت اینترنت ایران داغونه؟ هرجاش که بری.

saeid72
12-12-2012, 14:11
براساس مصوبه ای که در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده است، پهنای باند اینترنت از این پس با افزایشی حدود 70درصد در قیمت تمام شده در اختیار توزیع کنندگان اینترنت در کشور قرار می‌گیرد.

به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه ای را به شرکت ارتباطات زیرساخت ابلاغ کرده که براساس آن نرخ پهنای باند اینترنت از حدود 37 میلیون تومان به ازای هر لینک STM1 که معادل 155 مگابیت بر ثانیه پهنای باند است به 54 میلیون و 826 هزار تومان افزایش یافته که این مصوبه نشان از افزایشی بالغ بر 70 درصد در قیمت تمام شده اینترنت برای توزیع کنندگان اینترنت پرسرعت در کشور دارد.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که ریاست آن را رضا تقی پور وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات به عهده داشت، در جلسه شماره 153 خود، تعرفه فروش پهنای باند اینترنت شرکت ارتباطات زیر ساخت را بررسی و "سقف تعرفه پهنای باند اینترنت" را با افزایش قیمتی تا سقف 70 درصد به تصویب رساند.
این افزایش تعرفه در نرخ پهنای باند اینترنت به گفته شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت در کشور افزایش حدود 50 تا 70 درصدی را در نرخ اینترنت تمام شده شرکتهای اینترنتی به همراه خواهد داشت و باعث افزایش قیمت اینترنت حداقل 50 درصد برای کاربران نهایی خواهد شد.
هم اکنون شرکت ارتباطات زیرساخت که زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، تنها وارد کننده پهنای باند اینترنت به کشور است که به نظر می رسد به دلیل افزایش نرخ ارز و عدم تخصیص ارز مرجع به این بخش، پیشنهاد افزایش نرخ پهنای باند اینترنت را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرده است.
براین اساس شرکت ارتباطات زیرساخت می تواند این تعرفه ها را از هم اکنون اجرا کند.
در همین حال و براساس این مصوبه جدید، کلیه تخفیفات در نظر گرفته شده در مصوبه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات در تاریخ 8 مهرماه سال 87 و مصوبه شماره 86 این کمیسیون در 16 خرداد سال 89 که مربوط به تخفیفات 20 درصدی نرخ پهنای باند به شرکتهای اینترنتی در دو مرحله بود از این پس اجرای آن توسط شرکت ارتباطات زیرساخت حذف می شود.
با این وجود و با افزایش بالغ بر 26 میلیون تومانی نرخ هر STM1 که برای توزیع اینترنت به توزیع کنندگان – شرکتهای PAP، شرکت مخابرات ایران، اپراتورهای وایمکس و دیگر اپراتورها – سپرده می شود قیمت اینترنت که تا پیش از این روند نزولی داشت با احتساب هزینه های داخلی انتقال پهنای باند، برای نخستین بار طی 14 سال اخیر با افزایش قیمت ناگهانی حدود 50 درصدی به کاربران ایرانی ارائه خواهد شد.

جدول نرخ های جدید پهنای باند اینترنت

پهنای باند (بیت بر ثانیه)
ضریب افزایش با توجه به پهنای باند
سقف تعرفه های جدید (به ریال)

64 کیلو
1 برابر 64 کیلو
1287000

128 کیلو
2 برابر 64
2574000

256 کیلو
3 برابر 64
3861000

512 کیلو
5 برابر 64
6435000

1024 کیلو
9 برابر 64
11583000

2048 کیلو
16 برابر 64
20592000

4 مگا
27 برابر 64
34749000

8 مگا
45 برابر 64
57915000

20 مگا
91 برابر 64
117117000

32 مگا
128 برابر 64
164736000

100 مگا
330 برابر 64
424710000

155 مگا (STM1 )
426 برابر 64
548262000

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات همچنین در این مصوبه اعلام کرده است که این مصوبه برای پهنای باندهای بالاتر از 155 مگابیت بر ثانیه، تعرفه به صورت خطی و براساس مضارب STM1 محاسبه خواهد شد.
تعرفه های تجمیعی برای پهنای باند مورد تقاضا در صورت وجود امکانات فنی برای ارائه پهنای باند بصورت تجمیعی در مراکز ارائه خدمات مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

به گزارش مهر و براساس آمارهای موجود، قیمت دسترسی به اینترنت در ایران تا پیش از این مصوبه رقمی حدود 10 برابر کشورهای همسایه بوده و با توجه به فراگیر شدن اینترنت در دنیا و پیشرفت تکنولوژیهای مرتبط، این افزایش قیمت در مقایسه با دیگر کشورها نیز کم سابقه به نظر می رسد.

italodance
12-12-2012, 14:15
جالب اینکه کسی که این قیمتها را وضع کرده سواد نداره :n26:

mohammad.asghari
12-12-2012, 14:18
نه زیاد مشکلی نداره ، نوسان داره

نه برادر بهتره بگیم فقط مرکز مخابراتی شما مشکل نداره. وقتی این همه از بچه ها از جاهای مختلف چیزی رو میگن یعنی هست. تازه اینا فقط تو این انجمن میگن و خیلی ها هم تلفن های پشتیبانی رو اشغال میکنن و حتی خودشون هم میگن مشکل سراسریه و صبر کنید ، حل میشه ، بعد شما میگی مشکلی نیست؟

درضمن قیمت پایین مخصوص مخابرات نیست شرکتای دیگه مثل آسیاتک هم قیمت پایین داره . نمونه اش 512 رو میده 20 تومن. مخابرات هم کم دزد نیست دلش برای من و تو نسوخته فقط هزینه اش کمتر هست مثلا پهنای باند و مکان و حقوق کارمند و غیره نداره.

قیمت 1 مگ هم 38500 هست نه 35

مگه شما شک داشتی وضعیت اینترنت ایران داغونه؟ هرجاش که بری.
وایمکس ایرانسل میده 512 19 تومن

lexuus
12-12-2012, 14:35
به گزارش مهر و براساس آمارهای موجود، قیمت دسترسی به اینترنت در ایران تا پیش از این مصوبه رقمی حدود 10 برابر کشورهای همسایه بوده و با توجه به فراگیر شدن اینترنت در دنیا و پیشرفت تکنولوژیهای مرتبط، این افزایش قیمت در مقایسه با دیگر کشورها نیز کم سابقه به نظر می رسد.

خدا لعنت کنه باعث و بانی این بدبختی و باقی بدبختی ها رو . ماهی 65 از کجا بیارم؟

اگه ذره ای شرف داشته باشن باید روی هرکدوم 50 درصد افزایش بدن نهایت بشه 30 تومن نه چهار برابر

saeid72
12-12-2012, 15:18
خدا لعنت کنه باعث و بانی این بدبختی و باقی بدبختی ها رو . ماهی 65 از کجا بیارم؟

اگه ذره ای شرف داشته باشن باید روی هرکدوم 50 درصد افزایش بدن نهایت بشه 30 تومن نه چهار برابر
حداقل 50 درصده که هیچ شرکتی حداقل انجام نمیده سقفشم 70 درصده که احتمال 99 درصد همین اجرا میشه:n28:
ولی نمیدونم چرا قیمتا 120 درصد افزایش پیدا کرده:n09:
70 درصد 512 فکر کنم ی چیزی حدود 40 هزار تومن میشه یعنی قیمت 1 مگ فعلی

majid322
12-12-2012, 15:26
دوستانی که میگن شرکت اسیاتک 512 رو میده 20 تومن باید بدونن سرعت دانلودش به مراتب پایینتر از مخابراته ...همه اول گول میخورن و فکر میکنن این قیمت شرکتهای خصوصی خیلی عالیه..
.
ولی بعدا که سرویس رو میگیرن میفهمن که 1 به 10 و سرعتش به 20 نمیرسه..بنده خودم اسیا تک داشتم..دلیل این قضیه هم اینه که اتفاقا شرکتهای خصوصی عاشق چشم و ابرو شما نیستن و
.
این قضیه که مجبورشون کردن سرویسهای نا محدود رو به سرویسهاشون اضافه کنن بهشون فشار اورده ...اینه که اونا هم سرویسهای نا محدود رو قرار دادن ولی سرعتی که ارایه میدن اصلا اون
.
چیزی که باید باشه نیست...من فقط چیزی که تجربم در این باره بود رو بیان کردم حالا هر کسی خودش بهتر میدونه که چیکار کنه..

lexuus
12-12-2012, 15:59

دوستانی که میگن شرکت اسیاتک 512 رو میده 20 تومن باید بدونن سرعت دانلودش به مراتب پایینتر از مخابراته ...همه اول گول میخورن و فکر میکنن این قیمت شرکتهای خصوصی خیلی عالیه..

دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس

حداقل 50 درصده که هیچ شرکتی حداقل انجام نمیده سقفشم 70 درصده که احتمال 99 درصد همین اجرا میشه:n28:
ولی نمیدونم چرا قیمتا 120 درصد افزایش پیدا کرده:n09:
70 درصد 512 فکر کنم ی چیزی حدود 40 هزار تومن میشه یعنی قیمت 1 مگ فعلی
این قیمت ها قابل توجه دوست بالایی که راضیه هست.

همین رو میگم اگر قرار باشه اول 64 دو برابر بشه بعد قیمتش 4 برابر بشه 512 رو حساب کنه کمرمون میشکنه. خیلی میخان بزنن تو دهنمون حداقل روی هرکدوم جدا 50 درصد افزایش بدن! ببین چقدر ما بدبخت شدیم که به 50 درصد افزایش قیمت اونم با تبصره راضی هستیم!!

dvb_hamed
12-12-2012, 16:06
ساعت 2 ظهر درخواست adsl دادم،ساعت 3 زنگ زده که ردیفه و میتونی استفاده کنی.مودم رو که وصل کردم دیدم چراغ لینک نداره.زنگ زدم پشتیبانی میگه اعلام خرابی باید بکنی.
این از ب بسم الله،خدا به داد بقیش برسه
یه نکته،512 و 1 مگ هم در مرکز مخابراتی ما(تهران-امامت)داده میشه بدون سند و مدرک
ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو نداره :n02:

mohmrg
12-12-2012, 16:16
:n04::n04::n04::n04:

یعنی چی ؟ افزایش قیمت اینرتنت ... 128 میشه 25 هزار تومن :n04:
256 میشه 38 هزار تومن
512 میشه 64 هزار تومن

اخر افزایش قیمت دلار گریبانگیر اینترنت هم شد ... لعنت به باعث و بانی این کاهش ارزش ریال

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

majid322
12-12-2012, 16:27
این قیمت ها قابل توجه دوست بالایی که راضیه هست.

همین رو میگم اگر قرار باشه اول 64دو برابر بشه بعد قیمتش 4 برابر بشه 512 رو حساب کنه کمرمون میشکنه. خیلی میخان بزنن تو دهنمون حداقل روی هرکدوم جدا 50 درصد افزایش بدن! ببین چقدر ما بدبخت شدیم که به 50 درصد افزایش قیمت اونم با تبصره راضی هستیم!!

من با توجه به وضعیت فعلی تجربیاتم رو گفتم..هنوز قیمتها افزایش پیدا نکرده..اگه این قیمتها عملی بشه من اصلا دیگه اینترنت نمیگیرم..

دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس

خیلی خوب بود اگه از این دوست اسیاتکیمون میپرسیدی نا محدود رو با چه قیمتی میگیره و با چه سرعتی...

misam5526
12-12-2012, 16:29
ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو نداره :n02:

زیاده؟؟؟

واقعاً شما تهرانی ها باید یکی دوسالی سختی بکشید تا قدر این نعمتا رو بدونید .... تا دیروز مینالیدید که مخابرات بالای 256 نمیده و سرعت پایینه ...حالا یه مگ نامحدود رو هم میده (که طرف باهاش 200 گیگ میتونه در ماه دانلود کنه) میگین قیمتش زیاده در حالی که به نسبت همه ایران ارزونترین قیمت رو داره میده ...

الان یه مگ نامحدود کرمانشاه (مخابرات) 70 تومنه!
شرکتای دیگه هم مثل اسیاتک 1مگ نامحدود برنزی که اونم 38 هست تقریباً سرعتی خیلی کمتر میده به مراتب!

:n04::n04::n04::n04:

یعنی چی ؟ افزایش قیمت اینرتنت ... 128 میشه 25 هزار تومن :n04:
256 میشه 38 هزار تومن
512 میشه 64 هزار تومن

اخر افزایش قیمت دلار گریبانگیر اینترنت هم شد ... لعنت به باعث و بانی این کاهش ارزش ریال

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%D9%BE%D9%87%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF

این قیمتا برای پهنای بانده نه اشتراکهای چندگانه ADSL ...برای ما کاربرای نهایی افزایش حدود 20 درصد خواهد شد...

dvb_hamed
12-12-2012, 16:39
زیاده؟؟؟

واقعاً شما تهرانی ها باید یکی دوسالی سختی بکشید تا قدر این نعمتا رو بدونید .... تا دیروز مینالیدید که مخابرات بالای 256 نمیده و سرعت پایینه ...حالا یه مگ نامحدود رو هم میده (که طرف باهاش 200 گیگ میتونه در ماه دانلود کنه) میگین قیمتش زیاده در حالی که به نسبت همه ایران ارزونترین قیمت رو داره میده ...

شما ابتدا یاد بگیرید نظراتتون رو چظور محترمانه بیان کنید و فرهنگ گفتگو در فضای مجازی رو بیاموزید،بعدا میتونیم با هم صحبت کنیم.

lexuus
12-12-2012, 16:39
زیاده؟؟؟

الان یه مگ نامحدود کرمانشاه (مخابرات) 70 تومنه!
شرکتای دیگه هم مثل اسیاتک 1مگ نامحدود برنزی که اونم 38 هست تقریباً سرعتی خیلی کمتر میده به مراتب!

ایشون گفت این قیمت برای من گرونه شما از وضع بودجه ایشون خبر داری؟

این قیمتا برای پهنای بانده نه اشتراکهای چندگانه ADSL ...برای ما کاربرای نهایی افزایش حدود 20 درصد خواهد شد...
خبر رو خوندی؟ نوشته پهنای باند 128 ، 257 هزار تومان خواهد بود. 257 هزار رو با اشتراک یک به ده تقسیم کنیم همون 25 تومن نمیشه؟

misam5526
12-12-2012, 16:46
ایشون گفت این قیمت برای من گرونه شما از وضع بودجه ایشون خبر داری؟

خبر رو خوندی؟ نوشته پهنای باند 128 ، 257 هزار تومان خواهد بود. 257 هزار رو با اشتراک یک به ده تقسیم کنیم همون 25 تومن نمیشه؟
ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو نداره

این جمله برای من نداره! وبطور کلی داره قیمت یه سرویس از مخابرات رو به هر نیتی (نمیگیم تبلیغات برای سایر شرکتا) زیر سوال میبره

این خبر اولین بار توسط دوستمون mohsen در تاپیک جدایی ارائه شد و همینطور در تاپیک کرمانشاه خیلی قبل تر از زمانی که عصر ایران و تابناک و امثالهم بازتابش بدند...

پیش درامد خبر رو هم دوستمون shadow.dragon یه ماه پیش گفته بود از توافقات برای افزایش قیمتها ....

نسبت هزینه تمام شده پهنای باند برای یک ISP در تعیین قیمت یک سرویس خاص کمتر از نصف سایر هزینه هاست ... این موارد رو هم باید درنظر گرفت

lexuus
12-12-2012, 17:07
ولی 38 هزار تومن برای 1 مگ خیلی زیاده.اینترنت ایران ارزش این همه دست و دل بازی رو نداره

این جمله برای من نداره! وبطور کلی داره قیمت یه سرویس از مخابرات رو به هر نیتی (نمیگیم تبلیغات برای سایر شرکتا) زیر سوال میبره
گرفت
کلمه مخابرات هم نداره! یکم دقت کنید کاملا مشخصه با ذکر کلمه ایران داره هزینه اینترنت 1 مگ ایران رو با خارج مقایسه میکنه نه داخل که انگ تبلیغات منفی بهش میزنی و اینکه ارزش داره براش این هزینه رو بکنه یا نه؟ گفته ارزش نداره این هزینه رو کنم شما مشکلی داری؟ صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

این خبر اولین بار توسط دوستمون mohsen در تاپیک جدایی ارائه شد و همینطور در تاپیک کرمانشاه خیلی قبل تر از زمانی که عصر ایران و تابناک و امثالهم بازتابش بدند...

پیش درامد خبر رو هم دوستمون shadow.dragon یه ماه پیش گفته بود از توافقات برای افزایش قیمتها ....

نسبت هزینه تمام شده پهنای باند برای یک ISP در تعیین قیمت یک سرویس خاص کمتر از نصف سایر هزینه هاست ... این موارد رو هم باید درنظر

ما بر اساس اخبار مستند اینجا بحث می کنیم نه فرضیات شما ، فرضیاتتون درست دراومد ما خوشحال میشیم نشد هم مشخصه

جالبه که همش در تاپیک تهرانید!!

saeid72
12-12-2012, 17:19
والا من شماهارو نمیدونم شایدم وضعیت ما نصبت به بقیه بد باشه...
من ماهی 20 تومن بیشتر نهایت ماهی 25 تومن میتونم پول بابت اینترنت بدم از این بیشتر خداییش مسخرست به بابام هم که گفتم همینو گفت از این بیشتر پول اینترنت دادن واقعا باید خیلی بی ار و بی درد و مایه دار باشی تازه این مقدارم تنها برای نتی ارزش داره که بشه باهاش گیم .موزیک ویدیو.فیلم.سریال به شکل نا محدود دانلود کرد و سرعتشم قابل تحمل باشه وگرنه اگه این تغییرات اعمل بشه احتمالا من یا جی پی ار اس 1 گیگ در ماه میگیرم یا از این شرکتیا 4 ماه 4 گیگ ییهو میدم ماهی 8 تومن اینجورا بیفته و باهاش فقط وبگردی میکنم

misam5526
12-12-2012, 17:32
کلمه مخابرات هم نداره! یکم دقت کنید کاملا مشخصه با ذکر کلمه ایران داره هزینه اینترنت 1 مگ ایران رو با خارج مقایسه میکنه نه داخل که انگ تبلیغات منفی بهش میزنی و اینکه ارزش داره براش این هزینه رو بکنه یا نه؟ گفته ارزش نداره این هزینه رو کنم شما مشکلی داری؟ صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

ما بر اساس اخبار مستند اینجا بحث می کنیم نه فرضیات شما ، فرضیاتتون درست دراومد ما خوشحال میشیم نشد هم مشخصه

جالبه که همش در تاپیک تهرانید!!

اتفاقاً داره! مخابرات به این تابلویی گفته شده ... کمی سواد میخواد ...

در مورد اخبار هم محسن خان برا اساس یه لینک معتبر خبر رو داده بود ... که بعداً سایر خبرگزاری ها نقل کردند ...

اینکه تو تاپیک تهرانم بر خلاف قوانین فروم نیست والبته دلایل شخصی هم دارم که به موضاعت مربوط به زندگی در تهران توجه بیشتر کنم خصوصاً تا یکسال اینده.

lexuus
12-12-2012, 18:37

اتفاقاً داره! مخابرات به این تابلویی گفته شده ... کمی سواد میخواد ...

در مورد اخبار هم محسن خان برا اساس یه لینک معتبر خبر رو داده بود ... که بعداً سایر خبرگزاری ها نقل کردند ...

اینکه تو تاپیک تهرانم بر خلاف قوانین فروم نیست والبته دلایل شخصی هم دارم که به موضاعت مربوط به زندگی در تهران توجه بیشتر کنم خصوصاً تا یکسال اینده.

1- اون جمله ای که توش اسم مخابرات آورده اولا خبری بوده ، ثانیا مثبت بوده نقطه گذاشته تموم شده! ( اگه نیای بگی نقطه رو من نمی بینم!!!)

2- جمله بعدی شروع شده ، که تحلیلی بوده ، و تحلیل منفی بوده. اون جایی که شما توش ادعای تبلیغ منفی و نالیدن رو داری هیچ اسمی از مخابرات نیومده و بحث اینترنت ایران هست.

خوبی شما یا حالت واقعا ناخوشه ؟ گرفتن مفهوم این جمله اینقدر راحته که نیاز به تفسیر من نداره شما اگه تو فهم زبان فارسی مشکل داری بهتره بری همون تاپیک کرمانشاه...

علی و نقی و تقی رو من نمی شناسم لینک معتبر داری ارائه کن.

برخلاف قانون نیست اما دلیل شخصی شما موجبات ناراحتی جمعی ما رو فراهم آورده

misam5526
12-12-2012, 19:25
1- اون جمله ای که توش اسم مخابرات آورده اولا خبری بوده ، ثانیا مثبت بوده نقطه گذاشته تموم شده! ( اگه نیای بگی نقطه رو من نمی بینم!!!)

2- جمله بعدی شروع شده ، که تحلیلی بوده ، و تحلیل منفی بوده. اون جایی که شما توش ادعای تبلیغ منفی و نالیدن رو داری هیچ اسمی از مخابرات نیومده و بحث اینترنت ایران هست.

خوبی شما یا حالت واقعا ناخوشه ؟ گرفتن مفهوم این جمله اینقدر راحته که نیاز به تفسیر من نداره شما اگه تو فهم زبان فارسی مشکل داری بهتره بری همون تاپیک کرمانشاه...

علی و نقی و تقی رو من نمی شناسم لینک معتبر داری ارائه کن.

برخلاف قانون نیست اما دلیل شخصی شما موجبات ناراحتی جمعی ما رو فراهم آورده

1-از جملات تحلیلی و تفسیری شما قدردانی میشه و اینکه جماعتی رو مثل خودت فرض کردی

2- ادبیات بکار رفته در نوشته هات رو یه دور بزنن سایرن کافیه و نیازی به جواب دادن نیست

3- جمعی الان 2 نفر میشه فکر کنم وگرنه من با خیلی از کاربرا در شهرهای مختلف از همین دنیای مجازی دوستم از جمله تهران (تقریباً 4 سال پیش از اینکه عضو این فروم شی!)

David.Jn
12-12-2012, 19:56
نمیدونم این بحث چرا اینجوری داره پیش میره

مثه اینکه این دوستمون خیلی از اینترنت و قیمتش راضی هستن که الان داره دو برابر میشه هم به حرف بچه‌هایی که تهران هستن خرده میگیره
دوست من تهران فقط قشر مرفه نداره و اون قشر شاید 10-15 درصد تهران باشه

misam5526
12-12-2012, 20:05
نمیدونم این بحث چرا اینجوری داره پیش میره

مثه اینکه این دوستمون خیلی از اینترنت و قیمتش راضی هستن که الان داره دو برابر میشه هم به حرف بچه‌هایی که تهران هستن خرده میگیره
دوست من تهران فقط قشر مرفه نداره و اون قشر شاید 10-15 درصد تهران باشه

نه اتفاقاً...
فشار و بی عدالتی و گرونی اینترنت ما رو بیشتر داره اذیت میکنه ....
موضوع سر شرکته ...

38 هزار تومنی که الان مخابرات برای اینترنت یک مگ داره میگیره در مقایسه با سایر شهرها و سایر شرکتها کمترین مقداره برای نامحدود ... همین!

وگرنه رضایت از اینترنت هیچ وقت با این سرعتا به وجود نخواهد اومد ! واینکه کشورهای همسایه 10 برابر ارزونتر از ما دارن اینترنت رو ..

lexuus
12-12-2012, 20:39
1-از جملات تحلیلی و تفسیری شما قدردانی میشه و اینکه جماعتی رو مثل خودت فرض کردی

2- ادبیات بکار رفته در نوشته هات رو یه دور بزنن سایرن کافیه و نیازی به جواب دادن نیست

3- جمعی الان 2 نفر میشه فکر کنم وگرنه من با خیلی از کاربرا در شهرهای مختلف از همین دنیای مجازی دوستم از جمله تهران (تقریباً 4 سال پیش از اینکه عضو این فروم شی!)

فعلا که شد 3 تا ، باش تا بقیه اش

ترجیح میدم لاتائلاتت از این به بعد پاک بشه تا بخواهم بهشون جواب بدم. زمان عضویت کاربریم که پسوردش رو فراموش کردم هم به زمان گردوبازی شما برمیگرده. دید حسرت بار و حقارت آمیز شما نسبت به امکانات تهران هم مثل خیلی های دیگه قابل درکه.

ضمنا این دفعه آدرس کوچه علی چپ رو دقیق تر یادداشت کن ، برای مواقع آچمز شدن!

misam5526
12-12-2012, 20:49
تاپیکی برای اخبار مربوطه که 2 روز پیش بحث در این مورد بود

و تازه گویا دوستان دارن یواش یواش خبردار میشن.

saeid72
12-12-2012, 20:50
شرکت زیرساخت اعلام کرد: افزایش 10 تا 15 درصدی قیمت اینترنت برای کاربران نهایی
پس از انتشار مصوبه‌ی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مبنی بر افزایش تعرفه‌های اینترنتی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت زیرساخت اعلام کرد: این افزایش برای کاربر نهایی در حد 10 تا 15 درصد خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهدی خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: پیش از این پهنای باند بین‌الملل اینترنت با ارز مرجع خریداری می‌شد، اما اکنون قرار بر آن است که برای خریداری پهنای باند از ارز مبادلاتی استفاده شود که به همین دلیل ما ناچار به افزایش تعرفه‌ها هستیم.
وی در پاسخ به این‌که آیا افزایش 50 تا 70 درصدی تعرفه‌ها به یکباره کاربران را با مشکل مواجه نخواهد کرد، اظهار کرد: از آنجا که از مبلغ پرداختی کاربران خانگی تنها حدود 30 درصد آن به بحث پهنای باند مربوط می‌شود و مابقی هزینه‌ای که کاربران پرداخت می‌کنند به امور جاری شرکت‌ها مربوط می‌شود، حتی اگر این تعرفه‌ها 50 درصد هم افزایش پیدا کند، کاربر نهایی بیش از 10 تا 15 درصد با افزایش قیمت مواجه نخواهد بود.
مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال یاد‌آور شد: البته هنوز تعرفه‌های جدید به ما ابلاغ نشده و ما نیز نرخ نهایی را نمی‌دانیم.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این مطلب که در حال حاضر هم اینترنت ایران نسبت به بسیاری از کشور‌های دنیا قیمت بالاتری دارد، توضیح داد: تغییر در تعرفه‌ها به ناچار صورت گرفته و اختصاص ارز مبادلاتی به بحث پهنای باند امری است که براساس مصوبه و ابلاغ هیات دولت صورت گرفته است. ما هم در این زمینه پیگیری‌ها و رایزنی‌هایی کرده بودیم تا بتوان هم‌چنان پهنای باند را با ارز مرجع خریداری کرد، اما به هرحال در شرایط فعلی نظر دولت بر آن است که برای این بخش از ارز مبادلاتی استفاده شود.
خدایی در عین حال یادآور شد: شرکت ارتباطات زیرساخت پیش از این نیز در دو نوبت به کاهش 20 درصدی تعرفه‌ها پرداخته بود که این موضوع گویای آن است که سیاست ما در این شرکت به این شکل است که تا جایی که می‌توانیم هزینه‌های اینترنتی را کاهش دهیم.

misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز تهران هم اونجور که فکر میکنی گل و بلبل نیستش
اگه توی تهران نا محدود میدن 40 هزار تومن (خدا بیامرز شد دیگه الان) اولا تازه یک هفتس ازاد گذاشتن هر کی میخواد بگیره قبلش 256 هم به کسی نمیدادن بعدش اینکه نقششون بود که مشتری جمع کنن تا گرون نشده ملت نمک گیر بشن مورد بعد اینکه هزینه زندگی در تهران خیلی بیشتر از شهرستان هاست شما یک بار بیا تهران فقط شرایط زنگی و قیمتا مثلا کرایه خونرو ببین میری کرمانشاه با جون و دل ماهی 70 میدی!

cool11
12-12-2012, 21:48
من الآن چیزی که دارم بهش فکر می کنم اینه که این قیمت اینترنت هم مثل یارانه ها نشه

یادتونه قبل از اینکه قانون هدفمندی تصویب بشه تو قبض مثلا برق نرخ بدون یارانه اش رو می نوشت؟

بعد که تصویب شد دیگه اون که می نوشتن بی خود بود و پلکانی شد و زمستونی و تابستونی و عمومی و خصوصی و...

تازه حالا به حساب خودشون یک پنجم عملی شده!

الانم یه 10 15 درصدی گرون می کنن بعد که دیدن ملت هیچ چی نگفتن بیشتر هم می کنن!

ملت هم که مطابق معمول صداشون در نخواهد آمد...

*IN*
12-12-2012, 22:21
سرعت همه کم شده یا فقط ماله منه؟؟؟

isbn
12-12-2012, 22:46
افتضاح شده 1 هفتس هم سرعت داغونه هم صفحات ناجور باز میشن !

pooria-ir
13-12-2012, 01:28
سلام
دوستان امکان ثبت نام سرعت بالاتر از 256 هم ایجاد شده برای افراد عادی ؟
من تهران هستم،مرکز مخابرات صالح طبری

ICAROOS
13-12-2012, 03:14
دوست عزیز کرمانشاهی
اگر در تهران قیمت اینترنت نسبت به شهرستان تا حدودی ارزونتره در عوض هزینه زندگی در جنبه های دیگه چندین برابر شهرهای دیگست :n06:

dvb_hamed
13-12-2012, 08:52
دوستان تهرانی دو تا سوال
up و downstream رو روی چند میبندن برای 512؟
واسه من down رو 576 و up رو 152 بستن(چرا اینقدر آپلود کمه؟)
سوال دوم،زمان محاسبه برای سرویس از کی حساب میشه؟اولین کانکت یا تاریخ روزی که رانژه شده؟
سپاس

kourosh4u
13-12-2012, 12:36
دوستان کسی تو منطقه مخابراتی شهيد مدنی سرويس گرفته؟
من ميخوام 1 مگ بگيرم ولی خيلی مشکوکم به کيفيت سرويس..

20sasa
13-12-2012, 14:50
خواهشا کسایی که تو تهران مشکل دارن و اعلام میکنن ، مرکز مخابراتشون رو هم بگن چون مرکز تا مرکز خیلی فرق میکنه تو تهران نمیشه همه رو یجور دید!!

20sasa
13-12-2012, 14:53
دوستان کسی تو منطقه مخابراتی شهيد مدنی سرويس گرفته؟
من ميخوام 1 مگ بگيرم ولی خيلی مشکوکم به کيفيت سرويس..

جی شد بالاخره می خوای از فن آوا دل بکنی؟؟

PSYCHO_MAN
13-12-2012, 15:54
دوستان مخابرات تهران سرویس حجمی با سرعتای بالا مثل 1 مگ هم میده ؟ اصلا سرویس حجمی داره مخابرات؟

lexuus
13-12-2012, 17:30
جالبه همتی که مرکز ما توی اجرای قانون و مقررات داره حضرت علی تو صدر اسلام نداشته!! اون موقع که همه 512 میگرفتن حداکثر 256 می داد و حالا که همه جا راحت دارن 1 و 2 میدن نهایت 512 میده. کشته مرده اون تعهدنامه استفاده علمی پژوهشی شون شدم من!!

دوستان مخابرات تهران سرویس حجمی با سرعتای بالا مثل 1 مگ هم میده ؟ اصلا سرویس حجمی داره مخابرات؟

بله

آواتورت:n12:

غم زرد
13-12-2012, 21:45
شما هم انقدر سرعتتون پایین؟ من یه چند روز یه مگ گرفتم ولی خیلی افتضاح. سرعت 30-40 بالاتر نمی ره قطعی هم داره
می خواستم بدونم اوضاع تهران چطوره؟
کرج هستم

Firebirds
13-12-2012, 22:24
ملت هم که مطابق معمول صداشون در نخواهد آمد...

آخه این ملت مفلوکه فلک زده چی کنند ؟! ماکارونی که یه ده سالی توی سبد خرید ملت جا خوش کرده هم گرون شه صداشون در نمی یاد، چه برسه به اینترنت که اصلا نمی دونن چیه !
اگه هم از کسی توقع داشته باشیم که صدا شون دراد کسی نیست جز همین کاربران اینترنت،
که درک و فهم مقایسه وضع اینترنت خودش با چهار تا کشور همسایه داره، نه کل ملت.
اگه کم کاری هست از جانب همین قشره ! چطور وقتی آتش سوزی در یک مدرسه اتفاق می افته یا اعتصاب غذایی صورت میگره کل فیس بوک و وبلاگ ها و ... از خبر هاش پر میشه و عالم آدم میفمن ؟ و آخر هم به نتیجه میرسه ولی آیا تا الان شده ما که کاربران اینترنت که پا مون رو از مصرف کننده ای صرف فرا تر بذاریم و به تولید محتوا درباره این مشکل به پردازیم ؟ ( ما فقط نشستیم یه گوشه و عین پیر زنها غر میزنیم ! :| )
صد ها نفر این جا پیج های پر ترافیک فیسبوک دارند ولی تا الان شده به این مساله به پردازن ؟
به نظرم مشکل من و شماییم نه ملت، و مطمئن باشید اگر هم کاری نکنیم وضع اینترنت نه در این دولت نه و در دولت های آینده تغییری نخواهد کرد.

cool11
13-12-2012, 22:52
آخه این ملت مفلوکه فلک زده چی کنند ؟! ماکارونی که یه ده سالی توی سبد خرید ملت جا خوش کرده هم گرون شه صداشون در نمی یاد، چه برسه به اینترنت که اصلا نمی دونن چیه !
اگه هم از کسی توقع داشته باشیم که صدا شون دراد کسی نیست جز همین کاربران اینترنت،
که درک و فهم مقایسه وضع اینترنت خودش با چهار تا کشور همسایه داره، نه کل ملت.
اگه کم کاری هست از جانب همین قشره ! چطور وقتی آتش سوزی در یک مدرسه اتفاق می افته یا اعتصاب غذایی صورت میگره کل فیس بوک و وبلاگ ها و ... از خبر هاش پر میشه و عالم آدم میفمن ؟ و آخر هم به نتیجه میرسه ولی آیا تا الان شده ما که کاربران اینترنت که پا مون رو از مصرف کننده ای صرف فرا تر بذاریم و به تولید محتوا درباره این مشکل به پردازیم ؟ ( ما فقط نشستیم یه گوشه و عین پیر زنها غر میزنیم ! :| )
صد ها نفر این جا پیج های پر ترافیک فیسبوک دارند ولی تا الان شده به این مساله به پردازن ؟
به نظرم مشکل من و شماییم نه ملت، و مطمئن باشید اگر هم کاری نکنیم وضع اینترنت نه در این دولت نه و در دولت های آینده تغییری نخواهد کرد.

حرف های شما درسته و منم موافقم

من خودم به شخصه اگه کاری نکردم به خاطر گرفتاری هام بوده

خیلی وقت ها تصمیم گرفتم یه وبلاگ درست کنم ولی نشده یا نصفه کاره رها کردم

ولی یه چیزی هست . اونم اینکه اگر همون ملت فلک زده که ما رو هم به خاک سیاه نشوندن برای همون ماکارونی یه --ی می زدن ، جنابان می فهمیدن که حساب پس دادنی هم هست

اون وقت ما هم اگه اعتراض می کردیم قابل قبول بود

از همه اینها که بگذریم من خودم از دیروز تو فکر نوشتن یه نامه به احمد توکلی ام که توکه سایت داری و اینترنت حالیته یه کاری بکن (نخندین لطفا :n02:)

اگه شما هم فکر دیگه ای دارید من خوشحال می شم بشنوم

milad mohebi
14-12-2012, 00:43
از همه اینها که بگذریم من خودم از دیروز تو فکر نوشتن یه نامه به احمد توکلی ام :n08: :n08::n08::n08::n08:
خیلی باهالی...

brothers000
14-12-2012, 11:31
اینم نتیجه تست بنده (سرویس 256 )

سرور تهران :

سرور نیویورک :

همونطور که میبینید پینگ افتضاحه !

Firebirds
14-12-2012, 12:31
حرف های شما درسته و منم موافقم

من خودم به شخصه اگه کاری نکردم به خاطر گرفتاری هام بوده

خیلی وقت ها تصمیم گرفتم یه وبلاگ درست کنم ولی نشده یا نصفه کاره رها کردم

ولی یه چیزی هست . اونم اینکه اگر همون ملت فلک زده که ما رو هم به خاک سیاه نشوندن برای همون ماکارونی یه --ی می زدن ، جنابان می فهمیدن که حساب پس دادنی هم هست

اون وقت ما هم اگه اعتراض می کردیم قابل قبول بود

از همه اینها که بگذریم من خودم از دیروز تو فکر نوشتن یه نامه به احمد توکلی ام که توکه سایت داری و اینترنت حالیته یه کاری بکن (نخندین لطفا :n02:)

اگه شما هم فکر دیگه ای دارید من خوشحال می شم بشنوم

خیلی بعید میدونم آقای توکلی کاری انجام بده، چون توی سطح کلان تر تمام ISDP ها از انحصار گرایی پهنای باند توسط تیم رگولاتوری ، تنظیم مقررات و در نهایت مخابرات شاکی هستند و ادعا می کنند اگر امکان تامین پهنای باند و توسط خودشان وجود داشت قیمت پهنای باند کاربرنهایی بسیار پایین تر از این قیمت ها بود آنها همچنین تضمین میکنند که وظیفه فیلترینگ این پهنای باند را هم خودشان انجام می دهدند ( خود همین قضیه باعث کاهش هزینه میلیاردی فیلترینگ از روی دوش دولت میشه ) ولی همین نمایندگان زیر بار نمی روند و مساله را به خطر انداختن امنیت ملی ربط می دهند.
بهترین کار به نظر من پخش کردن این روند در میان کاربران عادی و کل افراد جامعه هست نه در میان افراد متخصص. به طوری بعد از مدتی پدر بزرگ من و شما هم، از من و شما بپرسه این قضیه اینترنت افتضاح چیه ؟!
به عنوان نمونه اگر پیچ فیسبوکی دارید و دقدقه ای برای اینترنت کنونی دارید و هنری در قلم فرسایی و یا کشیدن کاریکاتور دارید از این فرصت استفاده کردن برای پرداختن به این موضوع پُر واضح است که همه این موارد و امکانات در اختیار یک فرد بعید است وجود داشته باشد پس اگر پیچ ای دارید صدای دوستان هنرمند باشید، و اگر هنری دارید آن را به کمک دوستانی که رسانه دارند پخش کنید،
به عنوان مثال می توانید به عنوان شروع به انشار ای تی کاتور های آقای برومند در تحریره آنلاین عصر ارتباط بپردازید، باشد که سر آغازی برای یک تغییر بزرگ در زمینه فناوری کشورمان باشیم.

cool11
14-12-2012, 13:45
از همه اینها که بگذریم من خودم از دیروز تو فکر نوشتن یه نامه به احمد توکلی ام :n08: :n08::n08::n08::n08:
خیلی باهالی...

ما یه هال تو خونمون بیشتر نداریم

یه پذیرایی هم هست البته!

خیلی بعید میدونم آقای توکلی کاری انجام بده، چون توی سطح کلان تر تمام ISDP ها از انحصار گرایی پهنای باند توسط تیم رگولاتوری ، تنظیم مقررات و در نهایت مخابرات شاکی هستند و ادعا می کنند اگر امکان تامین پهنای باند و توسط خودشان وجود داشت قیمت پهنای باند کاربرنهایی بسیار پایین تر از این قیمت ها بود آنها همچنین تضمین میکنند که وظیفه فیلترینگ این پهنای باند را هم خودشان انجام می دهدند ( خود همین قضیه باعث کاهش هزینه میلیاردی فیلترینگ از روی دوش دولت میشه ) ولی همین نمایندگان زیر بار نمی روند و مساله را به خطر انداختن امنیت ملی ربط می دهند.
بهترین کار به نظر من پخش کردن این روند در میان کاربران عادی و کل افراد جامعه هست نه در میان افراد متخصص. به طوری بعد از مدتی پدر بزرگ من و شما هم، از من و شما بپرسه این قضیه اینترنت افتضاح چیه ؟!
به عنوان نمونه اگر پیچ فیسبوکی دارید و دقدقه ای برای اینترنت کنونی دارید و هنری در قلم فرسایی و یا کشیدن کاریکاتور دارید از این فرصت استفاده کردن برای پرداختن به این موضوع پُر واضح است که همه این موارد و امکانات در اختیار یک فرد بعید است وجود داشته باشد پس اگر پیچ ای دارید صدای دوستان هنرمند باشید، و اگر هنری دارید آن را به کمک دوستانی که رسانه دارند پخش کنید،
به عنوان مثال می توانید به عنوان شروع به انشار ای تی کاتور های آقای برومند در تحریره آنلاین عصر ارتباط بپردازید، باشد که سر آغازی برای یک تغییر بزرگ در زمینه فناوری کشورمان باشیم.

هرکسی که خودش رو به عنوان نماینده جمعی معرفی می کنه میشه و باید ازش بازخواست کرد

حدود یه سال پیش که زمزمه های تصویب SOPA تو آمریکا بود یکی از کار هایی که به هم دیگه توصیه می کردن همین نامه نگاری به نمایندگان بود

از آگاهی دادن صرف به دیگران موثر تر به نظر من آشنا کردن دیگران با اینترنته

خود من خیلی ها رو میبینم که تمایل دارن ولی بچه هاشون چیزی بهشون یاد نمیدن

اینکه از ما بپرسن این قضیه اینترنت افتضاح چیه فایده ای نداره تا موقعی که بتونن این رو خودشون لمس کنن

به نظر من این شروع بهتری یه

فیسبوک و ... همون عدم اشاعه این روند بین مردم عادی یه

XENON24
14-12-2012, 23:48
دوستان کسی میدونه توضیح بده این چهار تا تو مودم یعنی چی؟؟

SNR Margin

Line Attenuation

Data Rate

Max Rate
و چقدر باشه ایده آله!!!

dvb_hamed
15-12-2012, 12:31
دوستان کسی میدونه توضیح بده این چهار تا تو مودم یعنی چی؟؟

SNR Margin

Line Attenuation

Data Rate

Max Rate
و چقدر باشه ایده آله!!!

SNR Margin:نسبت سیگنال به نویز.هر چقدر این عدد بزرگتر باشه،نویزی که روی خط دارید کمتره.از 12 به بالا قابل قبوله(کمتر از 12 شما مدام دچار دیسکانکتی و خاموشی در چراغ لینک میشید) و بهترینش 25 به بالاست
Line Attenuation:این عدد نشان دهنده مقدار سیگنالی است که در حال انتقال از مرکز مخابرات به کامپیوتر شما از دست رفته است. هر چه فاصله شما از مرکز مخابرات بیشتر باشد این عدد بزرگتر خواهد بود. زیر 50db قابل قبول است
Data Rate:مقدار پهنای باندی که ISP در اختیار شما قرار داده(بستگی به نوع سرویس و قراردادی که با شرکت بستین داره)
Max Rate:حداکثر ظرفیت جابجایی اطلاعات با توجه به تجهیزات و محیط انتقال.یعنی بیشترین پهنای باندی که isp میتونست برای شما ببنده.(بستگی به تجهیزات استفاده شده در شبکه داره)

{sahand}
15-12-2012, 14:01
دوستانی که تو محدوده ی مرکز شهید صالح طبری (اکباتان، آپادانا، بیمه) زندگی می کنن، این مرکز تا 1 مگ بدون نیاز به مدرک خاصی ارائه می ده.
مسئولش درباره ی حجمی شدن گفت فعلا خبری نیست، افزایش قیمت رو هم کلا خبر نداشت.

pooria-ir
15-12-2012, 16:18
دوستانی که تو محدوده ی مرکز شهید صالح طبری (اکباتان، آپادانا، بیمه) زندگی می کنن، این مرکز تا 1 مگ بدون نیاز به مدرک خاصی ارائه می ده.
مسئولش درباره ی حجمی شدن گفت فعلا خبری نیست، افزایش قیمت رو هم کلا خبر نداشت.

آقا ما هم تو همین مرکزیم،میخوام برم 512 مخابرات بگیرم
خوبه ؟؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

amir0831
15-12-2012, 16:29
وضعیت پینگ تهران چطوره؟جون من دارم برای پینگ بار جمع میکنم بیام !:n02:

{sahand}
15-12-2012, 17:41
آقا ما هم تو همین مرکزیم،میخوام برم 512 مخابرات بگیرم
خوبه ؟؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
والا من که فعلا 256 دارم، 285 بستن، 253 کیلوبیت (31.5 کیلوبایت) ثابت دانلودشه، فقط یه چند ماهه اکثر روزا حدودا از 12 ظهر تا 12 شب سرعت دانلود با تک کانکشن [از سرورهای خارجی] به شدت میاد پایین، حدود نصف؛ :n03:

vahidreza2007
15-12-2012, 17:45
SNR Margin:نسبت سیگنال به نویز.هر چقدر این عدد بزرگتر باشه،نویزی که روی خط دارید کمتره.از 12 به بالا قابل قبوله(کمتر از 12 شما مدام دچار دیسکانکتی و خاموشی در چراغ لینک میشید) و بهترینش 25 به بالاست
Line Attenuation:این عدد نشان دهنده مقدار سیگنالی است که در حال انتقال از مرکز مخابرات به کامپیوتر شما از دست رفته است. هر چه فاصله شما از مرکز مخابرات بیشتر باشد این عدد بزرگتر خواهد بود. زیر 50db قابل قبول است
Data Rate:مقدار پهنای باندی که ISP در اختیار شما قرار داده(بستگی به نوع سرویس و قراردادی که با شرکت بستین داره)
Max Rate:حداکثر ظرفیت جابجایی اطلاعات با توجه به تجهیزات و محیط انتقال.یعنی بیشترین پهنای باندی که isp میتونست برای شما ببنده.(بستگی به تجهیزات استفاده شده در شبکه داره)

اقا نظرتون درقباره این مشخصات من چیه ؟ خوبه یا بد ؟

Downstream Upstream
SNR Margin : 33.0 26.6 db
Line Attenuation : 27.9 17.1 db
Data Rate : 2048 511 kbps

البته من سرویس 128 سه ماهه نامحدود با سرعت دانلود 30 کیلو بایت هستش .

Xeoc
15-12-2012, 18:20
سلام دوستان
چند روز پیش منطقه ما رو دوباره کابل کشی تلفن کردن. و امروز که خط ها راه اندازی شد، متوجه شدم پهنای باند من رو 128 بستن درحالی که سرویس من 256 بوده !
نظر شما چیه؟
چگونه باید پیگیری کنم؟

ویرایش: تماس گرفتم پشتیبانی مشکل رو برطرف کردن

ICAROOS
16-12-2012, 06:35
دوستان آیا میزان downstream و upstream در واقع نشان دهنده حداکثر سرعت آپلود و دانلود ما در شرایطیه که Line Attenuation و SNR Margin در حالت ایده آل باشه ؟ :n13:

dvb_hamed
16-12-2012, 10:35
اقا نظرتون درقباره این مشخصات من چیه ؟ خوبه یا بد ؟

Downstream Upstream
SNR Margin : 33.0 26.6 db
Line Attenuation : 27.9 17.1 db
Data Rate : 2048 511 kbps

البته من سرویس 128 سه ماهه نامحدود با سرعت دانلود 30 کیلو بایت هستش .

مشکلی ندارید،طبق اعداد و ارقام همه چیز نرماله

دوستان آیا میزان downstream و upstream در واقع نشان دهنده حداکثر سرعت آپلود و دانلود ما در شرایطیه که Line Attenuation و SNR Margin در حالت ایده آل باشه ؟ :n13:

خیر،همنطور که در نقل قول بالایی مشاهده میکنید،downstream رو روی 2مگ بستن درصورتی که سرعت حدود 256 هستش.قضیه down , up دقیقا مثل لوله ی آبی میمونه که یه سایزی براش تعیین میکنن ولی الزاما ممکنه لوله هیچ وقت از تمام ظرفیتش استفاده نشه.مقدار آب عبوری رو خود منبع فرستنده تعیین میکنه.
اصولا SNR و Attenuation در کیفیت اتصال اهمیت دارن و خیلی به کمییت مربوط نمیشن.

M@hdi-B
16-12-2012, 19:49
از مرکز مخابرات شهید مشهدی مهدی کسی هست؟

سرعت دانلود من افتضاح شده .. 512 دارم سرعتم اومده رو 25-30

saeid72
16-12-2012, 23:57
عجب اوضاعی شده مثل اینکه واقع پهنای باند کم اوردن دارن اونوقت 1 مگم میدن دیگه قشنگ از ظهر تا 1 شب این یک هفته با تک کانکشن که هیچ با 4 کانکشنم نصف سرعتم نمیکشه (هی دارن پیشرفت میکنن.حالا مونده رفته رفته با افزایش یوزها چون دیگه محدودیت سرعت برداشتن خیلیا میان اوضاع بدترم میشه)
خیر سرمون چند تا فایل اومدیم از depositfiles.com دانلود کنیم به چیز خودن افتادیم.. سایتش دو کانکشن بیشتر نمیده به یوز فری
همه اپدیت های ویندوز من از سایت ماکرو میگیرم حالا اندفه ماکرو بازی دراورد یه اپدیت 70 مگی فقط از ویندز اپدیت میداد کلا کنسلش کردم از 1 به بعد دان کنم
پیچ زدن هم که وابسته به تک کانکشنه شرایطش معلومه
پینگم که الان چند ماهیه دیگه مثل سابق نیست
فکر میکنم اینا اگه به تک کانکشن اعتقاد داشته باشن حداقل من بتونم برای سرویس 512 ازشون شکایت کنم که بعید میدونم اعتقاد داشته باشن من چند باری که زنگ زدم اصلا به سرعت سرور خارج کاری ندارن به سرورای داخل فقط کار دارن که اونم با تک کانکشن همیشه کامل میکشه یعنی راحت بگم حتی اگه سرعت 1 به 10 هم ندارید جای شکایت و رسیدگی نیست چون سرور داخلی کار دارن که مشکل نداره
حالا هم که تصمیم دارن با افزایش قیمت شرکتای pap رو بترکونن خودشون هر بلایی خواستن سرمون بیارن

در پی اعلام مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات که منجر به افزایش ۵۰ درصدی قیمت پهنای باند اینترنتی که در اختیار شرکت های ندا قرار می گیرد؛ شرکت های ندا فروش خود را متوقف کرده اند.

تلنا نوشت، بر اساس این گزارش کم فروشی شرکت های بخش خصوصی تا آنجا پیش رفته که اخیرا در برخی از سایت های این شرکت ها زمان فروش خود را تنها محدود به فروش یک ماهه نموده اند.

بنا به گفته یکی از مدیران شرکت PAP اگر زیر ساخت به عنوان تامین کننده پهنای باند تخفیفاتی را برای شرکت های PAP در نظر نگیرد بزودی بخش خصوصی فعال در این حوزه با سرمایه گذاری های بالا نابودی می شوند.

محمد علی فرقانی معاون وزیر ارتباطات نیز در این رابطه اظهار داشت: حدود ۵ ماه است که شرکت ارتباطات زیرساخت با ضرر اینترنت کشور را تامین می‌کند و دیگر ادامه این روند ممکن نیست.

سوالی که اینجا مطرح می شود این است که افزایش قیمتی که توانسته شرکت زیر ساخت را در عرض ۵ ماه به زانو درآورد چند ماه طول می کشد بخش خصوصی که تا به حال در رقابت با مخابرات ضعیف و لاغر شده چند ماه طول می کشد تا از میدان رقابت خارج شود.

این در حالی است که شرکت مخابرات به خاطر هزینه تمام شده پایین از یک سو و رقابت سرسختانه با شرکت های PAP از سوی دیگر به راحتی می تواند از آب گلآلود ماهی گرفته و یکه تاز بازار اینترنت پرسرعت کشور شود تا آنجا که اخیرا اعلام شده مخابرات بابت تخلیه خطوط دو هزار تومان خسارت و بابت رانژه خطوط نیز سه هزار تومان از شرکت ها دریافت می کند .

البته رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به این نکته اشاره کرده که در صورت بازگشت شرایط به حالت قبل و کاهش نرخ ارز به تعرفه قبلی، تعرفه‌ها نیز بازگشت داده خواهد شد.اما این امیدواری زمانی مفید خواهد بود که بعد از التهابات ناشی از تحریم و بازگشت به شرایط عادی مشتری به نام شرکت های ندا برای شرکت زیر ساخت باقی مانده باشد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واقعا چرا خالی میبندن اخه اینا کین
کدوم ضرر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه قیمت ارز چند برابر دیگم افزایش پیدا کنه همش سوده براشون جوری حرف میزنن که هرکی ندونه باور میکنه دلش براشون میسوزه اخی تفلکیا کلا دارن ضرر میدن
میگم حالا که دارن ضرر میدن چرا وارد کردن پهنای باند به شرکتای خصوصی نمیسپارن که اونا ضررر کنن؟خب دلشون براشون میسوزه میخوان خودشون متحمل ضرر بشن دیگه

|Arman|
17-12-2012, 01:20
سلام
قضیه چیه؟!!!
مگه قراره گیگی بشه؟!!!
من نامحدود می خوام!!!!!!!!
الان 256 شاتل سرعت 250 کیلوبایت بر ثانیه ، 3 گیگ در ماه ، قیمتش تقریباً = 256 مخابرات ـه.:n04:
من سرعت 31 کیلوبایت بر ثانیه مخابرات رو انتخاب کردم به خاطر نامحدود بودنش

Golbarg01
17-12-2012, 05:07
دوستان من الان چند ساعته وارد هیچ سایتی نمی تونم بشم و هر سایتی رو می خوام باز کنم به جاش صفحه اول سایت مخابرات باز میشه!!
ولی با چیز پی ان که میرم می تونم وارد سایت ها بشم!
مشکل چیه!!؟
مخابرات استان تهران هستم.

DOZD_DEL
17-12-2012, 09:45
من مرکز مخابرات پیام نور هستم و سرعت 512 نامحدود دارم.... تا یک ماه پیش خوب بود سرعت دانلودم حول و حوش 60 بودولی الان حدود 20 روزی میشه که سرعت دانلودم اومده به 10کیلو بایت. خلاصه سرعت اینترنتم افتضاح شده کس دیگه ای هم همچین مشکلاتی داره؟ پشتیبانی هم میگه که ما هم نمیدونیم دارن چیکار میکنن معلوم نیست کی درست میشه....این مرکز پیام نور واقعا" آشغالیه واسه خودش

hamed619
17-12-2012, 10:14
برای من افتضاح پینگ 600 میده دانلود 8 128 دارم مخابرات الغدیر لعنت به مخابرات با این اینترنت اشغال و ایرانی که اینترنت سرعت بالا رو جرم میدونه سرعتشو هی میاره پایین:evil2::evil2::sq_10::sq_10:

{sahand}
17-12-2012, 11:34
دوستان کسی تاحالا تقاضای تغییر پهنای باند از طریق پورتال مخابرات رو امتحان کرده؟ بررسی می کنن یا نمایشیه؟
خب خودم جواب می دم، صبح حدودای 11:30 درخواست رو از طریق پرتال دادم، الان که اومدم خونه اوکی شده بود.
الان Downstream 573 و Upstream 155 هست.
و تست سرعت در 1 دقیقه:

Saeed System
17-12-2012, 12:01
دوستان من الان چند ساعته وارد هیچ سایتی نمی تونم بشم و هر سایتی رو می خوام باز کنم به جاش صفحه اول سایت مخابرات باز میشه!!
ولی با چیز پی ان که میرم می تونم وارد سایت ها بشم!
مشکل چیه!!؟
مخابرات استان تهران هستم.

من زنگ زدم پشتیبانی..گفت مشکل سراسریه..البته الان درست شد...برا یمن اونجوری بود میرفت تو پورتال مخابرات..ولی الان درست شد:n16:

|Arman|
17-12-2012, 18:20
دارن یه کارای عجیب و غریبی می کنن!
تو اون سایته خرید شارژ داشت.:n03:
گرون کردن (تا 4-5 تومان) بهتر از محدود کردنه!

M@hdi-B
17-12-2012, 21:26
جناب سهند خان

یعنی شما رفتی تو سایت و درخواست 512 کردی و تا بعد از ظهر سرویست شد 512 ؟ محدودیت سرعت رو برداشتن؟ الان یه مگ هم می دن به کاربرای خانگی؟

این قضیه حجمی شدن چیه؟ حجمی بشه من کلا جمعش می کنم

j110
17-12-2012, 21:30
دوستان اخواهشا شایعه پراکنی نکنید.هنوز هیچ منبع موثقی بصورت رسمی اعلام نکرده که حجمی یا گران بشه ما خودمون با شایعه پراکنی داریم دامن میزنیم و بهشون راه میدیم و کم کم هم برامون عادی میشه.

amirpers
17-12-2012, 21:44
این داستان چیه که امروز همش داره تو اخبار میگه؟
حالا یه خورده گرون بشه مشکلی نیست خیلی اما اگه حجمیش کنن واقعا مصداق به تمام معنای دزدیه.
واقعا هر دم از این باغ بری می رسد.

{sahand}
17-12-2012, 23:03
یکی از دوستای من ساکن قزوینه، می دونید که مخابرات قزوین نامحدود با همین قیمتای تهران می ده ولی با سرعت یه مقدار بالاتر. حالا این دوستم می گه که مخابرات قزوین مدت هاست سرویس حجمی هم داره که گرون تر هم هست، و تنها حسنش اینه که سرعت بازه، یعنی همون 230-240 کیلوبایتی که کابل مسی اجازه می ده.
در کل من از مخابرات اینجا پرسیدم گفت حجمی در کار نیست و کلا بی خبر بود.

جناب سهند خان

یعنی شما رفتی تو سایت و درخواست 512 کردی و تا بعد از ظهر سرویست شد 512 ؟ محدودیت سرعت رو برداشتن؟ الان یه مگ هم می دن به کاربرای خانگی؟

این قضیه حجمی شدن چیه؟ حجمی بشه من کلا جمعش می کنم

بله، تا یک مگ هم میدن.

این داستان چیه که امروز همش داره تو اخبار میگه؟
چی میگه؟

*K!nG*
17-12-2012, 23:17
سلام

من ساکن قزوین هستم . مخابرات اینجا هم محدود داره هم نامحدود . تا چند هفته پیش سرعت دانلود 256 روی 85 بود ( اینم بگم که سرعت اینترنت اینجا اصلا نوسان نداره ) . چند هفته پیش شد 50 . من الان 512 دارم با سرعت 100 راضیم ازش .خدا رو شکر مثل مخابرات های شهرهای دیگه اذیت نمیکنن( تاپیک شهرهای دیگه رو دیدم خیلی ناراضین) .
محدودش هم که همون طرح 2020 هست که مخابرات شهر های دیگه ارئه میدن

راستی سرعت دانلود سرویس های نامحدود تهران چقدره ؟

hamed619
18-12-2012, 00:10
خب خودم جواب می دم، صبح حدودای 11:30 درخواست رو از طریق پرتال دادم، الان که اومدم خونه اوکی شده بود.
الان Downstream 573 و Upstream 155 هست.
و تست سرعت در 1 دقیقه:

اقا ادرس صفحه پرتال مینویسی بعد شما دانشجویی 512 بهت دادن یا به همه میدن

{sahand}
18-12-2012, 01:06
اقا ادرس صفحه پرتال مینویسی بعد شما دانشجویی 512 بهت دادن یا به همه میدن
به همه می دن.

mohsen137
18-12-2012, 01:17
سرعت دانلود 512 رو چنده؟ میخوام ببرم بالا
میشه pes2013 رو انلاین بازی کرد؟

|Arman|
18-12-2012, 02:18
دوستان اخواهشا شایعه پراکنی نکنید.هنوز هیچ منبع موثقی بصورت رسمی اعلام نکرده که حجمی یا گران بشه ما خودمون با شایعه پراکنی داریم دامن میزنیم و بهشون راه میدیم و کم کم هم برامون عادی میشه.
حرف شما کاملاً درسته.
ولی پیش گیری بهتر از درمانه.

|Arman|
18-12-2012, 02:27
سرعت دانلود 512 رو چنده؟ میخوام ببرم بالا
میشه pes2013 رو انلاین بازی کرد؟
من با 256 Call of duty بازی میکنم. با پینگ زیر 60 (ولی اگه کسی یه سایت باز کنه، پینگم تو بازی 999 می شه.)
سرعت دانلود 256 31kb/s ست. 512 62kb/s

hastor111
18-12-2012, 07:22
من یه 2 ماهیه 512 گرفتم از مرکز دیالمه...چند روزیه از بعد از ظهر به بعد سرعت افت می کنه

Saeed System
18-12-2012, 09:14
به همه می دن.

فقط میگم دستت رو می بوسم...بخااطر این لینکی که گذاشتی ..من رفتم مخابرات منطقمون 6 ماه پیش اینقد رخواهش کردم اینقدر خودمو خورد کردم آخرشم 256 ندادن!!!!!!!!!!!!!!!!

دیشب از همین لینک که گذاشتی ساعت 2 شب!! درخواست 256 دادم امروز صبح دیدم اوکی شده! سرعت دانلودم از 15 شد 33 2 برابر شد!

اینم عکس downstream: روی 287 گذاشتن ...فقط میتونم بگم یه دنیا تشکر بابیت معرفی این لینک!:n16:
:n20:
:n20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed619
18-12-2012, 10:29
اقا 256 ماهی چقدر هست بعد من درخواست دادام انجا که نوشته شماره نامه موافقت پهنای باند چیزی نوشتم برام وصل میکنن 256 ممنون میشم جواب بدید.:n02:

Saeed System
18-12-2012, 10:32
اقا 256 ماهی چقدر هست بعد من درخواست دادام انجا که نوشته شماره نامه موافقت پهنای باند چیزی نوشتم برام وصل میکنن 256 ممنون میشم جواب بدید.:n02:
256 ماهی 13 تومنه 128 11 تومن....فرقشون 2 هزا رتومنه اما سرعتش 2 برابر!!!!

برات وصل میکنن همین امروز! من نوع استفاده رو زدم پژ<هشی تحقیقاتی...تو توضیحاتم چیزی ننوشتم....دیشب ساعت 2 درخواست دادم امروز صبح وصل شده بود...شما هم اگر الان دادی تا بعدظهر ایشالله وصل میشه :n11:

hamed619
18-12-2012, 10:52
اقا دمت گرم ایشالله ما هم طعم 256 میچشیم:n19::n19:

italodance
18-12-2012, 11:10
فقط میگم دستت رو می بوسم...بخااطر این لینکی که گذاشتی ..من رفتم مخابرات منطقمون 6 ماه پیش اینقد رخواهش کردم اینقدر خودمو خورد کردم آخرشم 256 ندادن!!!!!!!!!!!!!!!!

دیشب از همین لینک که گذاشتی ساعت 2 شب!! درخواست 256 دادم امروز صبح دیدم اوکی شده! سرعت دانلودم از 15 شد 33 2 برابر شد!

اینم عکس downstream: روی 287 گذاشتن ...فقط میتونم بگم یه دنیا تشکر بابیت معرفی این لینک!:n16:
:n20:
:n20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IDM ملاک نیست اگر هم میخوای باشه کانکشن را روی یک بگذار تا سرعت اینترنت رو ببینی :n24:

البته سرعت شما پایینه منظورم 256 اگر بیشتر بود اثباتش راحتتر بود

XENON24
18-12-2012, 11:58
256 الان 12500 تومنه....512 چقدر میآد روش؟؟

old_snake1370
18-12-2012, 12:09
به همه می دن.
آقا دمت گرم.:n02::n05:
برای شما توی فیلد سرعت 1 مگ هم داشت؟
برای من حداکثر 512 داره! خودم هم الآن 512 دارم.

Fusi0n
18-12-2012, 13:40
سیرویس با محدودیت حجمی چطوری ثبت نام کنیم ؟!!!..

Saeed System
18-12-2012, 14:13
من الان در خواست 512 دادم....خداکنه وصل کنن:n09:...دیشب که درخواست 256 دادم امروز صبح وصل کردن...ا1 سال بود داشتم با سرویس 128 با سرعت 15 کیلوبایت نهایت 16 دانلود م یکردم....از امروز صبح دارم با 30 نهایت 33 دانلود م یکنم...البته از کنترل پنل ادمین مودم کاملا نوشته 256 بستن...ولی خیلی لذت داره همه سایتها با 2 برابر سریعتر باز میشه ..تازه دارم میفهمم اینترنت یعن یچه...واسه همین گفتم بزار 512 درخواست کنم شاید بدن!

حالا ببینیم چی میشه خداکنه 512 رو وصل کنن..512 22 تومنه در ماه 256 13 تومن فرقش 9 تومنه ولی به جاش با 50 کیلوبایت اینا دانلود میشه....حالا ببینیم چی میشه خداکنه وصل کنن:n19:با خودشون نگن این یارو دیشب 256 درخواست داده صبحش 512 با خودشون میگن حتما کم داره ولش کن ...من میترسم برگردونن رو همون 128 :n03:

pooria-ir
18-12-2012, 14:34
سلام

برای بار اول میگم مرسی به یه شرکت دولتی !

امروز صبح ساعت 9 و نیم درخواست دادم برا سرویس 512،و ساعت 12 وصلش کردن !
سرعت هم کاملا رضایت بخشه
بین 50 تا 76 نوسان داره

Saeed System
18-12-2012, 14:42
ما ل من رو وصل نکردن! همین الان ا زمخابرات زنگ زدن گفتن باید مالک بیاد...بعد مادرم گوشی رو برداشته بود یه سوتی داد گفت ما مستاجریم....بعد هیچی دیگه اپراتوره هم گفت پس نمیشه باید خود مالک رو بیارید....خلاصه نشد که بشه 512....نباید میگفت مستاجریم ...حیف شد:n14:

saeid72
18-12-2012, 14:57
256 الان 12500 تومنه....512 چقدر میآد روش؟؟
فعلا که ماهی 20500تومنه

برا منم نداشت فکر کنم برا این باید حضوری رفت هرچند اگه داشتم من جراعت نداشتم بزنم ماهی 38 تومن:n04:

سیرویس با محدودیت حجمی چطوری ثبت نام کنیم ؟!!!..
هنوز تو تهران راه ننداختن از من میشنوی نا حدود بگیر مخصوصا الان دیگه به همه سرعت خوب میدن

من الان در خواست 512 دادم....خداکنه وصل کنن:n09:...دیشب که درخواست 256 دادم امروز صبح وصل کردن...ا1 سال بود داشتم با سرویس 128 با سرعت 15 کیلوبایت نهایت 16 دانلود م یکردم....از امروز صبح دارم با 30 نهایت 33 دانلود م یکنم...البته از کنترل پنل ادمین مودم کاملا نوشته 256 بستن...ولی خیلی لذت داره همه سایتها با 2 برابر سریعتر باز میشه ..تازه دارم میفهمم اینترنت یعن یچه...واسه همین گفتم بزار 512 درخواست کنم شاید بدن!

حالا ببینیم چی میشه خداکنه 512 رو وصل کنن..512 22 تومنه در ماه 256 13 تومن فرقش 9 تومنه ولی به جاش با 50 کیلوبایت اینا دانلود میشه....حالا ببینیم چی میشه خداکنه وصل کنن:n19:با خودشون نگن این یارو دیشب 256 درخواست داده صبحش 512 با خودشون میگن حتما کم داره ولش کن ...من میترسم برگردونن رو همون 128 :n03:
خب از اول 512 درخواست میدادی:n02:فکر نمیکم اصلا حواسشون به این چیزا باشه که چی کی درخواست داده

سلام

سرعت هم کاملا رضایت بخشه
بین 50 تا 76 نوسان داره

بعداظهر تعداد کانکشنت کم کن حرفتو پس میگیری
چهارتا پیجم بزنی حساب کار دستت میاد

ما ل من رو وصل نکردن! همین الان ا زمخابرات زنگ زدن گفتن باید مالک بیاد...بعد مادرم گوشی رو برداشته بود یه سوتی داد گفت ما مستاجریم....بعد هیچی دیگه اپراتوره هم گفت پس نمیشه باید خود مالک رو بیارید....خلاصه نشد که بشه 512....نباید میگفت مستاجریم ...حیف شد:n14:
خب اگرم نمیگفتی فکر کنم از روی خط تلفن میفهمن نگاه میکنن میگن مالک پس کیه معلوم میشه:n02:
ولی حالا اشکال نداره اگه فکر میکنی چک نمیکنن یه بار دیگه زنگ بزن اندفه نگو مستجری:n02:

hamed619
18-12-2012, 15:14
برای من امروز صبح در خواست دادم 256 الان وصل کردن :n19::n19::n19:

akharwarbaz
18-12-2012, 16:06
من همین الان درخواست 512 دادم همین الانم زنگ زدن گفتن باید صاحب خط بیاد.با کپی کارت ملی و آخرین فیش پرداختی!

{sahand}
18-12-2012, 19:49
نه برای منم ماکزیمم 512ـست، ولی خب اینجا حضوری 1 مگ هم می دن مشکلی نیست.

خوبه باز برتون نگردوندن رو 128!

Saeed System
18-12-2012, 20:05
نه برای منم ماکزیمم 512ـست، ولی خب اینجا حضوری 1 مگ هم می دن مشکلی نیست.

خوبه باز برتون نگردوندن رو 128!
آره منم دارم از ظهر همینجوری پنل ادمین رو چک میکنم ببینم کم نکنن یه موقع....آخه نمیدونی چی شد..بعد که اپراتوره زنگ زد...مادرم گوشی رو داد به من بعد اپراتوره گفت شما 256 رو چه طوری گرفتی؟ گفتم اجاره نامه بردم با کارت دانشجویی با جواز کسب :n09:الکی

آخه هیچ مدرکی ندارم واسه همین 128 یبیشتر نمیدن بهم.....خلاصه خیلی شانس آوردم :n09:

saeid72
18-12-2012, 20:54
آره منم دارم از ظهر همینجوری پنل ادمین رو چک میکنم ببینم کم نکنن یه موقع....آخه نمیدونی چی شد..بعد که اپراتوره زنگ زد...مادرم گوشی رو داد به من بعد اپراتوره گفت شما 256 رو چه طوری گرفتی؟ گفتم اجاره نامه بردم با کارت دانشجویی با جواز کسب :n09:الکی

آخه هیچ مدرکی ندارم واسه همین 128 یبیشتر نمیدن بهم.....خلاصه خیلی شانس آوردم :n09:
اصلا نترس به اپراتور هیچ زبطی نداره که شما چه سرعتی با چه مدرکی گرفتی اصلا دست اون نیستش که کم بکنه یا زیاد بکنه بجای اینکه حتی استرس بگیری بگی کارت دانشجویی دادم جواز کسب بردم میتونستی بگی هیچ الکی بهم دادن بازم هیچ کاری نمیتونست بکنه وقتی شما درخواست هر سرعتی میدی اینو باید رییس مرکز تایی بکنه اپراتور هیچ کارس

pooria-ir
19-12-2012, 02:18
سرعت الان من از 40 تا 100 نوسان داره
شب هم تو ساعات 8-9 زیر 40 نیومد و بالای 70 هم نرفت

کاملا راضیم از سرویسم تا این لحظه :n16:

hamari
19-12-2012, 12:08
سلام
دوستان قیمتایی که گذاشتن برای این سرویسا دقیقا همون تو قبض میاد؟ چیزی اضافه نمیشه بهش؟
حول و حوش افسریه کسی هست از دوستان سرویس داشته باشه و به ما بگه راضیه یا نه؟

feizol65
19-12-2012, 12:37

ياد مي گيري كه اين جور مسائل رو عمومي نكني و توي فرومي با بازديد ميليوني ، جار نزني !
(احتمالاً از ISP ها و مخابرات ، اينجا رفت و آمد مي كنن)

j110
19-12-2012, 15:44
من دیشب رفتم سایت مخابرات درخواست 512 دادم الان دیدم 512 شده.

Fusi0n
19-12-2012, 17:54
به نظر مخابرات داره راه میاد برای سرعت بالا امروز که 2020 زنگیدم گفتم 512 راحت برام پر کرد گفت میان مدارک میگیرم ................. !!! :n10:

Saeed System
19-12-2012, 20:21
ياد مي گيري كه اين جور مسائل رو عمومي نكني و توي فرومي با بازديد ميليوني ، جار نزني !
(احتمالاً از ISP ها و مخابرات ، اينجا رفت و آمد مي كنن)

دوست عزیز شما اگر واقعا نگران رفت و آمد isp ها بودی این حرف رو اینجا! نمیزدی!
میتونستی تو پیغام خصوصی بهم بگی. شما فکر میکنی مدیرا و روئسای مراکز از این چیزا هیچ خبری ندارن؟؟؟ دوست من مطمئن باش اونا بهتر ا زمن و شما از این مسائل آگاهند.که اگر می خواستن اقدامی به خاطر این حرفها انجام بدن تا حالا داده بودن. و اگر میبینی تا حالا اقدامی نشده مطمئن باش از این به بعد هم نمیشه. این کاغذ بازیا همش تشریفاتیه.

موفق و موید باشی :n16:

hamed619
20-12-2012, 00:15
من موافق نظر دوستمون هستم خودشون اين راه انداختن جلوشم نميگرن توي اين تحريمي كه نفت ايران تحريمه بايد يك جوري پول دربيارن براي همين ازاد گذاشتن تا 128 برن 256 يا 512 بگيرن:n10:

lexuus
20-12-2012, 18:13
من دیشب رفتم سایت مخابرات درخواست 512 دادم الان دیدم 512 شده.

ما که تا خوده بابائه رو نکشیدیم مرکر امضا نکرد ، یه همچین مسئولین منضبطی داریم ما ..!!

سرعت آپلود یک چهارم واقعا برای من غیرقابل هضمه !

lexuus
20-12-2012, 18:28
سلام

سرعت هم کاملا رضایت بخشه
بین 50 تا 76 نوسان داره

کار براشون در حد باز کردن یه سایت و عوض کردن یه گزینه هست!

من 12 رفتم مخابرات ساعت یک سرعت عوض شد. ولی بخای سرویس جدید بگیری بیشتر طول میکشه

عجب خریتی کردم اون موقع که بابا رو بردم مخابرات برای افزایش سرعت سرویس ورود اینترنتی رو فعال نکردم!

old_snake1370
20-12-2012, 18:55
کار براشون در حد باز کردن یه سایت و عوض کردن یه گزینه هست!

من 12 رفتم مخابرات ساعت یک سرعت عوض شد. ولی بخای سرویس جدید بگیری بیشتر طول میکشه

عجب خریتی کردم اون موقع که بابا رو بردم مخابرات برای افزایش سرعت سرویس ورود اینترنتی رو فعال نکردم!
سرویس ورود اینترنتی نمیخواد. همون user/pass اکانت adsl رو باید بزنی! :n02:

gamekhor2007
20-12-2012, 19:23
دوستان میشه از انگلیس یه پینگ بزارید.مرسی

lexuus
20-12-2012, 20:35

عجببببببز !!!

مارو باش از دنیا عقبیم زمان ما می گفتن باید سرویس غیر حضوری مخابرات رو بگیری و صاحب خط بیاد و درخواست بده و ...!!

الکی الکی قدیمی مخابرات شدیم!

دمت گرم مار پیر مدتها بود بعد از خروج از شاتل ریز کارکرد نداشتم ! خداییش عجب مشترک خوبیم من روزی 100-200 مگ بیشتر مصرف ندارم بیاد تقدیرنامه بگیرم!!!

Firebirds
21-12-2012, 10:26
عجببببببز !!!

مارو باش از دنیا عقبیم زمان ما می گفتن باید سرویس غیر حضوری مخابرات رو بگیری و صاحب خط بیاد و درخواست بده و ...!!

الکی الکی قدیمی مخابرات شدیم!

دمت گرم مار پیر مدتها بود بعد از خروج از شاتل ریز کارکرد نداشتم ! خداییش عجب مشترک خوبیم من روزی 100-200 مگ بیشتر مصرف ندارم بیاد تقدیرنامه بگیرم!!!

ریز کارکرده رو کجا میده ؟

Firebirds
21-12-2012, 10:31
یعنی عالیه این CRM مخابرات!! من با Firefox میرم یه سری گزینه میاد با کروم میرم یه سری گزینه ی دیگه میاد ! با IE میرم تازه کار میکنه .:n08:
یعنی یکه خارجی این پرتال و ببینه چه فکر میکنه واقعا :n13:
عجب نوابغی داریم ما توی این مملکت

kourosh4u
21-12-2012, 14:34
دوستان امکانش هست در مورد وضعيت چيزترينگ مخابرات
هم بگن چيا بازه چيا بسته؟ مثلاً چی تی ان يا چاکس.. :n02:

milad mohebi
21-12-2012, 14:44
من درخواست سرویس 512 رو از طریق سایت مخابرات ( همون CRM ) دادم فرداش برام وصل کردند منتها قبلش یه تماس باهات میگیرن.
در صورتیکه من زنگ زدم مخابرات منطقمون دیوانه گفت به هیچ عنوان بدون کارت دانشجویی ارشد اونم با مجوز رئیس مرکز نمیتونی سرعت 512 بگیری و صد تا دلیل اورد تا منصرفم کنه... من هم بهش گفتم قضیه CRM رو که میشه اینترنتی تقاضای سرویس 512 کرد و اون هم نمیدونم واقعا نمیدونست یا میدونست که من نتونم 512 بگیرم صد تا دلیل اورد که همچین چیزی امکان نداره و گفتش بیخیالش بشم...من هم که مطمئن بودم دروغ میگه از طریق سایت مخابرات تقاضای 512 دادم و فرداش برام وصل کردند
منظور کل حرفم این بود که تا یه چیزو مطمئن نشدید اون چیز رو بیخیال نشید.
موفق باشید:n12:

gamekhor2007
21-12-2012, 15:09
بچه های تهران یه تست پینگ با لندن بزارید.مرسی

saeid72
21-12-2012, 15:58
بچه های تهران یه تست پینگ با لندن بزارید.مرسی
بستگی داره با بعضیاش اینطوریه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با بعضیاش اینطوری
در مورد سرعت هم 512 هستش تعجب نکنید سرعت از ظهر که میشه تا 1 شب همینه از 1 شب تا ساعت 12 ظهر تقریبا پینگ بهتر و سرعت هم نرماله

arming900
21-12-2012, 16:51
یعنی عالیه این CRM مخابرات!! من با Firefox میرم یه سری گزینه میاد با کروم میرم یه سری گزینه ی دیگه میاد ! با IE میرم تازه کار میکنه .:n08:یعنی یکه خارجی این پرتال و ببینه چه فکر میکنه واقعا :n13:عجب نوابغی داریم ما توی این مملکتهمه سایت های خارجی مینویسن برای مشاهده بهتر سایت از فایرفاکس استفاده کنید تو سایت های دولتی مخصوصا مینویسا برای مشاهده وبسایت (دقت کنید نوشتم مشاهده ) ! از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید:n09::n02::n02:

lexuus
21-12-2012, 16:54
ریز کارکرده رو کجا میده ؟

برو اینجا وارد شدی سمت راست ریز کارکرد رو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی عالیه این CRM مخابرات!! من با Firefox میرم یه سری گزینه میاد با کروم میرم یه سری گزینه ی دیگه میاد ! با IE میرم تازه کار میکنه .:n08:
یعنی یکه خارجی این پرتال و ببینه چه فکر میکنه واقعا :n13:
عجب نوابغی داریم ما توی این مملکت
این که خوبه اگه یه آنگولایی اون پیغام فقط مجاز به استفاده از internet explorer هستید رو ببینه فکر کنم سکته کنه. یعنی عملا 70 درصد کاربرای اینترنت مو !

من درخواست سرویس 512 رو از طریق سایت مخابرات ( همون CRM ) دادم فرداش برام وصل کردند منتها قبلش یه تماس باهات میگیرن.
در صورتیکه من زنگ زدم مخابرات منطقمون دیوانه گفت به هیچ عنوان بدون کارت دانشجویی ارشد اونم با مجوز رئیس مرکز نمیتونی سرعت 512 بگیری و صد تا دلیل اورد تا منصرفم کنه... من هم بهش گفتم قضیه CRM رو که میشه اینترنتی تقاضای سرویس 512 کرد و اون هم نمیدونم واقعا نمیدونست یا میدونست که من نتونم 512 بگیرم صد تا دلیل اورد که همچین چیزی امکان نداره و گفتش بیخیالش بشم...من هم که مطمئن بودم دروغ میگه از طریق سایت مخابرات تقاضای 512 دادم و فرداش برام وصل کردند
منظور کل حرفم این بود که تا یه چیزو مطمئن نشدید اون چیز رو بیخیال نشید.
موفق باشید:n12:
اون مشکل از اینجا ناشی میشه که وحدت رویه وجود نداره توی مراکز مختلف 1 شرکت! قبلا اینجا گفتم مرکز ما به زور 256 میداد در حالی که جاهای دیگه 512 و1 میگرفتن. اینم فقط بستگی به زرنگی رئیس مرکز داره. در حالی که سایت مخابرات دیگه تفاوت نداره و کلش زیر دست 1 نفره.

دوستان امکانش هست در مورد وضعيت چيزترينگ مخابرات
هم بگن چيا بازه چيا بسته؟ مثلاً چی تی ان يا چاکس.. :n02:
ساکش و چی بی ان بازه ولی یوتیوب و گوگل پلاس باز نمیشه

MeMz
21-12-2012, 16:58
سلام به تمام دوستان

آقا یه سوال داشتم.بد جورمخم رو مشغول کرده یعنی یه جورایی برام تو مخی شده:n30: من یه چند ماهی سرعت 128 مخابرات رو داشتم که تا همین یک ماه پیش رفتم 512 مخابرات رو گرفتم سرعت دانلودم 60-65 هست.پینگمم حدود 250 میلی ثانیه هست.اما تمام این شرایطی که خدمتتون عرض کردم در ساعات 1 بامداد تا 1ظهر مقدور هست

یعنی در ساعات اصلی روز که 1ظهر تا 1شب هست با ریب زدن ها و قطع و وصل شدن های زیاد و در کل در هد اینترنت دیال آپ هست:n03:.میخواستم بدونم این قضیه شامل حال همه ی کاربران مخابرات میشه یا فقط برای من به این صورت هستش؟

و از دوستان میخوام راجب مودها هم توضیح بدن که آیا مودم هم میتونه روی مشکلاتی مثل همین مشکلاتی بالا به عرضتون رسوندم.رخ بذه؟:n27:

gamekhor2007
21-12-2012, 17:01
بستگی داره با بعضیاش اینطوریه
با بعضیاش اینطوری
در مورد سرعت هم 512 هستش تعجب نکنید سرعت از ظهر که میشه تا 1 شب همینه از 1 شب تا ساعت 12 ظهر تقریبا پینگ بهتر و سرعت هم نرماله

حالا چرا اینطوری شده؟چرا یکیش کمه و یکیش زیاد.برای من قبلا 180 بود.الان کمتر 360 نمیاد

saeid72
21-12-2012, 17:23
حالا چرا اینطوری شده؟چرا یکیش کمه و یکیش زیاد.برای من قبلا 180 بود.الان کمتر 360 نمیاد
قسمت انتخاب سرور چندتا سرور تو لندن وجود داره که اینترنت ایران از بس روی حساب هست رو بعضی سروراش پینگش بیش از 100 میلی با هم اختلاف دارن:n09:
شما اگه از مخابرات داری که چند ماهی میشه پینگ داغون شده ولی توی اون ساعت خلوتی که گفتم وضعیت بهتره اما اگه از جای دیگه داری ممکنه مشکل از isp تون باشه یا اینکه قبلا یکی دیگه از سرواش رو اتخاب میکردی

سلام به تمام دوستان

آقا یه سوال داشتم.بد جورمخم رو مشغول کرده یعنی یه جورایی برام تو مخی شده:n30: من یه چند ماهی سرعت 128 مخابرات رو داشتم که تا همین یک ماه پیش رفتم 512 مخابرات رو گرفتم سرعت دانلودم 60-65 هست.پینگمم حدود 250 میلی ثانیه هست.اما تمام این شرایطی که خدمتتون عرض کردم در ساعات 1 بامداد تا 1ظهر مقدور هست

یعنی در ساعات اصلی روز که 1ظهر تا 1شب هست با ریب زدن ها و قطع و وصل شدن های زیاد و در کل در هد اینترنت دیال آپ هست:n03:.میخواستم بدونم این قضیه شامل حال همه ی کاربران مخابرات میشه یا فقط برای من به این صورت هستش؟

و از دوستان میخوام راجب مودها هم توضیح بدن که آیا مودم هم میتونه روی مشکلاتی مثل همین مشکلاتی بالا به عرضتون رسوندم.رخ بذه؟:n27:
اگه همین پس بالایی رو نگاه کنی متوجه میشی این مشکل افت سرعت مشکل همه هست اما اکثریت چون فقط با idm کار دارن متوجه نمیشن خیلی هم راضین
در مورد مودم هم هیچ ربطی نداره و با مودم هیچی عوض نمیشه

ساکش و چی بی ان بازه ولی یوتیوب و گوگل پلاس باز نمیشه
با چیز پی ان باز میشن:n02:

من وقتی مودم رو روشن می کنم 10 15 دقیقه طول میکشه چراغ ها چشمک میزنه تا ثابت بشه و به اینترنت وصل بشه! یعنی چی این داستان یه سال این طوریه چرا؟

بی خیال خاموش روشن کردم شدن و کل سال روشنه
یکی از دلایلش وجود نویز در خط تلفنت هستش که موجب میشه دیر چراغ DSL ثابت بشه از این مورد مطمین بشو شاید سیم کشی مشکل داره شاید اسپلیتر خرابه البته میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه این یکیشه

lexuus
21-12-2012, 17:28
من وقتی مودم رو روشن می کنم 10 15 دقیقه طول میکشه چراغ ها چشمک میزنه تا ثابت بشه و به اینترنت وصل بشه! یعنی چی این داستان یه سال این طوریه چرا؟

بی خیال خاموش روشن کردم شدن و کل سال روشنه

old_snake1370
21-12-2012, 17:58
برو اینجا وارد شدی سمت راست ریز کارکرد رو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوامبر 70 گیگ دانلود(+آپلود) کردم ولی این ماه همش 24 گیگ.:n28:
میانگین روزی بالای 2گیگ:n02:
ولی خدا کنه هیچوقت حجمی نشه وگرنه من سر به بیابون میزارم.

lexuus
21-12-2012, 18:00
نوامبر 70 گیگ دانلود(+آپلود) کردم ولی این ماه همش 24 گیگ.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میانگین روزی بالای 2گیگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین شماهایید که به ما مشترکای نرمال ضربه می زنید. من از دستتون شکایت می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از دلایلش وجود نویز در خط تلفنت هستش که موجب میشه دیر چراغ DSL ثابت بشه از این مورد مطمین بشو شاید سیم کشی مشکل داره شاید اسپلیتر خرابه البته میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه این یکیشه

وقتایی که مخابرات مشکل نداره دانلود و آپلود من نرماله نوسان نداره یعنی ربطی به این نویز داره؟

اسپیلیتر که سالمه چیزی نیست ، از کجا بفهمم نویز داره یا نه؟ ینی در این حد آخه ؟ 15 دقیقه چشمک ؟

امیر انصاری
21-12-2012, 18:38
سلام دوستان
من در مورد جشنواره ی ADSL اعتباری مخابرات چنتا سؤال داشتم. ممنون میشم جواب بدید:
1- منظور از عقد قرارداد یکساله چیه؟ یعنی مثلاً اگر طرح 512 با 8 گیگ ترافیک و با قیمت 15 تومن رو انتخاب کنیم، 1 سال اعتبار داره؟
2- ساعات رایگان شبانه هم داره؟
3- آیا مودم هم شامل پرداخت اقساطی میشه یا باید نقداً خریداری بشه؟
4- تا چه سرعتی رو میشه بدون دردسر دریافت کرد؟
5- آیا مثل شرکت های مخابرات بعضی از استان ها، در سرویس های استان تهران هم افزایش سرعت (burst) اعمال میشه؟
با تشکر از همه.

old_snake1370
21-12-2012, 18:40
همین شماهایید که به ما مشترکای نرمال ضربه می زنید. من از دستتون شکایت می کنم :n02:

تازه من فک کنم جزو مشترک های نرمالش باشم. شما که کم مصرف به حساب میای.:n02:
وایسا کم کم مدارکش رو میشه اینجا!:n10:

dimah2005
21-12-2012, 18:53

من این یوز و پس رو گم کردم ،
چی کار کنم؟

--
بعد اینکه من 256 گرفتم ، چند وقته نوسان زیاد داره
ولی امروز روسما سرعت دانلود از 16 بالاتر نمیره

saeid72
21-12-2012, 19:05
همین شماهایید که به ما مشترکای نرمال ضربه می زنید. من از دستتون شکایت می کنم :n02:

وقتایی که مخابرات مشکل نداره دانلود و آپلود من نرماله نوسان نداره یعنی ربطی به این نویز داره؟

اسپیلیتر که سالمه چیزی نیست ، از کجا بفهمم نویز داره یا نه؟ ینی در این حد آخه ؟ 15 دقیقه چشمک ؟
در مورد مصرف کم یه چیزی هست اونم اینه که هرچه سرعتت بیشتر میشه دانلود بیشتر میکنی نمیدونم چرا مثلا شما فکر کنم 256 داری الان فکر میکنی هرچی میخوای میگیری و اتیاج نداری اما وقتی سرعتت مثلا بشه 512 یا 1 مگ میبنی که به شکل خیلی جالبی چیزایی که میتونی دانلود کنی و احتیاج داری خیلی زیاد میشن:n02:
برای من از سرویس 512 توی دوماه اکتبر و نوامبر روی هم نزدیک 94 گیگ دانلود بوده که کاملا مصرف متوسط هست چون توی یک ماه تقریبا میشه 112 گیگ دانلود کرد در بهترین شرایط پس من دو ماهش شده 94 گیگ کاملا متوسطه
در مورد مشکل چراغ dsl هم گفتم یکی ار دلایلش اینه اره اگه نویز باشه این اتفاق میفته ممکن هم هست مشکل از مرکز مخابراتتون باشه ولی برای اینکه مطمین بشی از خط نیستش برو توی تنظیمات مودمت مقدار نویز و سیگنالتو ببین با این ادرس برو برای اکثر مودما همینه 192.168.1.1 یوز و پسشم احتمالا admin هست

نوامبر 70 گیگ دانلود(+آپلود) کردم ولی این ماه همش 24 گیگ.:n28:
میانگین روزی بالای 2گیگ:n02:
واما شما:n02:
اگه این مصرف اکتبر و نوامبر هستش که شما جزو کم مصرفا هستید و منم جزو متوسط ولی اگه این مصرف فقط نوامبر هست که ممکنه جزو جزو پرمصرفا باشید با معیار حداکثر دانلود با سرعت 512 ماهی 112 گیگ در بهترین حالت:n10:
شما مصرف کل ماه اکتبر و نوامبر بزارید تا مقایسه کنیم

old_snake1370
21-12-2012, 19:49
در مورد مصرف کم یه چیزی هست اونم اینه که هرچه سرعتت بیشتر میشه دانلود بیشتر میکنی نمیدونم چرا مثلا شما فکر کنم 256 داری الان فکر میکنی هرچی میخوای میگیری و اتیاج نداری اما وقتی سرعتت مثلا بشه 512 یا 1 مگ میبنی که به شکل خیلی جالبی چیزایی که میتونی دانلود کنی و احتیاج داری خیلی زیاد میشن:n02:
برای من از سرویس 512 توی دوماه اکتبر و نوامبر روی هم نزدیک 94 گیگ دانلود بوده که کاملا مصرف متوسط هست چون توی یک ماه تقریبا میشه 112 گیگ دانلود کرد در بهترین شرایط پس من دو ماهش شده 94 گیگ کاملا متوسطه
در مورد مشکل چراغ dsl هم گفتم یکی ار دلایلش اینه اره اگه نویز باشه این اتفاق میفته ممکن هم هست مشکل از مرکز مخابراتتون باشه ولی برای اینکه مطمین بشی از خط نیستش برو توی تنظیمات مودمت مقدار نویز و سیگنالتو ببین با این ادرس برو برای اکثر مودما همینه 192.168.1.1 یوز و پسشم احتمالا admin هست

واما شما:n02:
اگه این مصرف اکتبر و نوامبر هستش که شما جزو کم مصرفا هستید و من جزو معمولیا ولی اگه این مصرف فقط نوامبر هست که شما جزو پرمصرفا هستید با معیار حداکثر دانلود با سرعت 512 ماهی 112 گیگ در بهترین حالت:n10:

شما هم زرنگ تشریف دارین ها:n02:
میخواستی همه تقصیر ها رو بندازی گردن من ولی خودت لو رفتی!:n10:
مهم نیست اون 94 گیگ ماله چه ماهیه! مهم اینه که برای 30 روزه!
اگه اون عدد سمت راستیه که به ثانیه است رو به روز تبدیل کنی میشه حدود 30 روز! که برای جفتمون تقریبا یکیه!
البته تقریبا یکیه! واسه شما یه نصف روز مدت زمانت کمتره ولی یه 30 گیگ حجمت بیشتره!:n04:
بعدشم با 512 ماهی 150 گیگ میشه گرفت نه 112 گیگ!:n02:
من معمولا ساعتی 215 مگ دانلود میکم که میشه حدود 150 گیگ در ماه.
خوشم میاد کم کم بچه ها دارن خودشون رو لو میدن!:n05:
حالا بگو کی پر مصرفه من یا شما!:n10:

saeid72
21-12-2012, 20:21
شما هم زرنگ تشریف دارین ها:n02:
میخواستی همه تقصیر ها رو بندازی گردن من ولی خودت لو رفتی!:n10:
مهم نیست اون 94 گیگ ماله چه ماهیه! مهم اینه که برای 30 روزه!
اگه اون عدد سمت راستیه که به ثانیه است رو به روز تبدیل کنی میشه حدود 30 روز! که برای جفتمون تقریبا یکیه!
البته تقریبا یکیه! واسه شما یه نصف روز مدت زمانت کمتره ولی یه 30 گیگ حجمت بیشتره!:n04:
بعدشم با 512 ماهی 150 گیگ میشه گرفت نه 112 گیگ!:n02:
من معمولا ساعتی 215 مگ دانلود میکم که میشه حدود 150 گیگ در ماه.
خوشم میاد کم کم بچه ها دارن خودشون رو لو میدن!:n05:
حالا بگو کی پر مصرفه من یا شما!:n10:
چرا:n02:
نه بابا برا 30 روز نیست اکتبر 50 گیگ خرده نوامبر هم 40 گیگ خرده رو هم شده 94 گیگ دیگه:n02:
اره درسته ولی این مشکل خودشونه چون بریا من بالاش برای همون ماهو زده که خودم حساب کردم دیدم بله اخرسر جمعشون رو زده یعنی شما برای ماه نوامبر رو امارشو بگیری جمع کل اخری که نشون میده برای اکتبر و نوامبر هستش برای من میشه 94:n02:
خب باشه قبول ماهی 150 گیگ دیگه بدتر به نفع ماست پس میشم کم مصرف نه معمولی:n10:
لو دادن کلا چیز خوبیه از این به بعد هرکی ادعا مصرف کم داره باید امار بزاره:n10:
شما یعنی الان اون جمع کل که بهت داده برای دو ماه اکتبر و نوامبره؟؟
بالای جمع کل یه امار برای همون ماه میده اونو برای دوتا ماه اکتبر و نوامبر نگاه کنی جمع بزنی با هم باید با عددی که توی امار ما نوامبر قسمت اخر جمع کل نشون میده یکی باشه
خودت توی پست قبلی گفتی این فقط مصرف نوامبرته؟
ویرایش:راست میگی من اشتباه دیدم من برای فقط ماه نوامبر 94 گیگ دانلود داشتم:n19: و ماه اکتبر 53 گیگ نوامبر ترکوندم از بس که بازی اومد ولی دیگه سعی میکنم تکرار نشه:n08:
اینم برای اکتبر
راستی شما یه امار از ماه اکتبرتم بزار حالا یک ماه من مصرفم زیاد بوده :n02:
ماه اکتبر چون نزاشتی مشکوکی:n10:مثل من باشه ایینه:n08:
اوه اوه میگم چرا یه دفه کاربرای انلاین زیاد شدن گمونم اومدن ریز مصرف منو ببینن:n02:

94 گیگ هم رکوردیه واسه خودش:n02: (روزی میانگین 3 گیگ)
ولی خوبه حداقل ما بچه های خوبی هستیم خودمون اعتراف میکنیم:n26:

ولی انصاف من این ماه چیز خاصی دانلود نکردم. فیلم که دانلود نکردم فقط یه 4-5 تا اپیزود سریال دانلود کردم که الآن هم پخششون قطع شده رفته واسه فوریه به بعد!
توی 20 روز 24 گیگ مصرف کردم نشون میده که ماهی حدود 20 گیگ وبگردی میکنم!(البته من تنها نیستم تو خونه)

بستگی داره دیگه خوراک ادم چی باشه گیم باشه توی یه ماه خاصی یه دفه 10 تا بازی میاد یا فیلم باشه همینطور یه ماهی هم هیچی نمیاد مصرف میاد پایین
ولی به قول شما ما مرد عملیم:n02:تا این لحظه کسی جرات نکرده امار بزاره

old_snake1370
21-12-2012, 20:46
چرا:n02:
نه بابا برا 30 روز نیست اکتبر 50 گیگ خرده نوامبر هم 40 گیگ خرده رو هم شده 94 گیگ دیگه:n02:
اره درسته ولی این مشکل خودشونه چون بریا من بالاش برای همون ماهو زده که خودم حساب کردم دیدم بله اخرسر جمعشون رو زده یعنی شما برای ماه نوامبر رو امارشو بگیری جمع کل اخری که نشون میده برای اکتبر و نوامبر هستش برای من میشه 94:n02:
خب باشه قبول ماهی 150 گیگ دیگه بدتر به نفع ماست پس میشم کم مصرف نه معمولی:n10:
لو دادن کلا چیز خوبیه از این به بعد هرکی ادعا مصرف کم داره باید امار بزاره:n10:
شما یعنی الان اون جمع کل که بهت داده برای دو ماه اکتبر و نوامبره؟؟
بالای جمع کل یه امار برای همون ماه میده اونو برای دوتا ماه اکتبر و نوامبر نگاه کنی جمع بزنی با هم باید با عددی که توی امار ما نوامبر قسمت اخر جمع کل نشون میده یکی باشه
خودت توی پست قبلی گفتی این فقط مصرف نوامبرته؟
ویرایش:راست میگی من اشتباه دیدم من برای فقط ماه نوامبر 94 گیگ دانلود داشتم:n19: و ماه اکتبر 53 گیگ نوامبر ترکوندم از بس که بازی اومد ولی دیگه سعی میکنم تکرار نشه:n08:
اینم برای اکتبر

94 گیگ هم رکوردیه واسه خودش:n02: (روزی میانگین 3 گیگ)
ولی خوبه حداقل ما بچه های خوبی هستیم خودمون اعتراف میکنیم:n26:

ولی انصاف من این ماه چیز خاصی دانلود نکردم. فیلم که دانلود نکردم فقط یه 4-5 تا اپیزود سریال دانلود کردم که الآن هم پخششون قطع شده رفته واسه فوریه به بعد!
توی 20 روز 24 گیگ مصرف کردم نشون میده که ماهی حدود 20 گیگ وبگردی میکنم!(البته من تنها نیستم تو خونه)

من این یوز و پس رو گم کردم ،
چی کار کنم؟

--
بعد اینکه من 256 گرفتم ، چند وقته نوسان زیاد داره
ولی امروز روسما سرعت دانلود از 16 بالاتر نمیره

فک کنم باید بری مخابرات منطقه تون دوباره یوزر/پس بگیری.
البته اگه اشتباه نکنم یکی توی این تاپیک میگفت تلفنی ،پشتیبانی براش عوض کرده.

آره این چندوقته بد جوری وضعیت خرابه!
باید 20 تا کانکشن بزاری تا از حداکثر پهنای باند استفاده کنه!
اگر مطمئنی بالاتر از 16 نمیره برو قسمت status مودم رو نگاه کن ببین downstream رو چند بستن. شاید تغییرش دادن!

lexuus
21-12-2012, 21:44

اینو میزنم میگه the conection was reset
باز نمیشه

چیز پی ان هم قطعه

saeid72
21-12-2012, 21:50
اینو میزنم میگه the conection was reset
باز نمیشه

چیز پی ان هم قطعه
پ...روک..سی ست نکردی روی مرورگرت؟
مدل مدل و مارکشو بگو شاید برا شما ای پی چیز دیگه باشه
چیز پی ان برا من کار میکنه ppt...p

lexuus
22-12-2012, 01:29
پ...روک..سی ست نکردی روی مرورگرت؟
مدل مدل و مارکشو بگو شاید برا شما ای پی چیز دیگه باشه
چیز پی ان برا من کار میکنه ppt...p

نه نشده. روی سه تا مرورگر چک کردم

اینم عکس تنظیمات

Firebirds
22-12-2012, 01:41
IP Address تو بزار 192.168.1.2
بعد جک کن

lexuus
22-12-2012, 05:33
IP Address تو بزار 192.168.1.2
بعد جک کن

خوب اینترنت قطع میشه مرد مومن!

حالا این نویز که میگید اسمش چیه و کجا هست و چند باید باشه؟

saeid72
22-12-2012, 12:01
خوب اینترنت قطع میشه مرد مومن!

حالا این نویز که میگید اسمش چیه و کجا هست و چند باید باشه؟
نباید قطع بشه شما فقط ip adrees عوض کنی قطع نمیشه بزارش دقیقا 192.168.1.2 اونیکی رو هم دست نزن
نویز خطتت هست که اگه تا 45 هم باشه نمیتونه ربطی به انقدر دیر ثابت شدن چراغ dsl باشه ولی اگه بالای این بود خطتت دیگه خیلی افتضاح میشه

سلام.سرویسا تو تهران واقعی هستن؟مثلا" دانلود 512 همون 64 هستش؟
بله 64 که البته نه نهایت سرعت در بهترین حالت 61