مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
hamed619
20-10-2012, 21:29
با سلام من از مخابرات 128 گرفتم الان اگه بخوام 512 بگیرم به من میدن جواز کسب یا کارت دانشجوییم ندارم لطفا یکی جواب بده.:sq_12:
Lord Farshad
20-10-2012, 21:37
با سلام من از مخابرات 128 گرفتم الان اگه بخوام 512 بگیرم به من میدن جواز کسب یا کارت دانشجوییم ندارم لطفا یکی جواب بده.:sq_12:
خیر دوست عزیز
نه نمیدن
باید یکی از اقوام درجه 1 صاحب خط در حال تحصیل در مقطع فوق لیسانس داشته باشی اونموقع میشه
Firebirds
20-10-2012, 21:52
..................
۲۸۲۸
ممنون اینم گویا جدید راه اندازی شده
سامانه 2020 به عنوان مرکز فروش و پشتيباني سرويس اينترنت پرسرعت در مخابرات استان تهران و هشت استان دیگر راه اندازي شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، سامانه 2020 با هدف همسان سازي کدهاي خدماتي در سطح کشور و در راستاي احترام به حقوق مشتريان اينترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازي شده است. اين سامانه در کنار سامانه 2828 به عنوان مرکز فروش، پاسخگويي، دايري و پشتيباني اينترنت پرسرعت (adsl) است که 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارائه خدمات به متقاضيان خواهد بود. متقاضيان و مشترکين پس از تماس با شماره 2020 به مرکز ارتباطي شرکت مخابرات استان تهران متصل شده و بدون هيچگونه مراجعه اي نسبت به خريد و يا رفع خرابي اينترنت پرسرعت مي توانند اقدام کنند؛ پس از تماس، درخواست مشترکين در سيستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانيزه درخواست ها را پيگيري مي کنند.
بر اساس این گزارش در حال حاضر این سرویس علاوه بر تهران در هشت استان اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، یزد، قم، فارس، قزوین و مرکزی راه اندازی شده است.
منبع خبر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Firebirds
20-10-2012, 21:55
یه سوال دوستان سرویس 512 با هزینه مالیات و عوارض و ... قیمت نهایی اش چقدر میشه ؟
باز چه شده ! تو دانلود یهو افت سرعت وحشتناک پیش میاد پینگ هم بالا رفته و نوسان داره ! یه صفحه رو خوب بار میکنه همونو یه بار دیگه بد باز میکنه !
آقا ما خواستیم برا کافی نت یه 2 مگ بگیریم
با مهر هم قبول نکردن ؟ قضیه چیه؟
majid67110
20-10-2012, 23:43
سلام دوستان
من الان در حال حاضر مشترک پارس آن لاین هستم . و از سرویسم (128) راضی هستم ولی بدیش اینه که زود حجمم تموم میشه . می خواستم بدونم وضعیت مخابرات چطوره؟ دانشجوی کارشناسی هستم آیامیتونم سرویس بالاتر از 128 بگیرم ؟ کلا با چه سرعتی میشه با 128 دانلود کرد ؟ آیا چی پی ان کار میکنه ؟ ممنون
arashpour
21-10-2012, 00:13
یه سوال دوستان سرویس 512 با هزینه مالیات و عوارض و ... قیمت نهایی اش چقدر میشه ؟
409600 ریال برای دو ماه
afshinworld
21-10-2012, 15:16
با درود
با تورنت سرعت دانلودتون چقدره؟
با درود
تورنت به شدت داغونه من 512 دارم ولی هیچ وقت نتونستم دانلود کنم دلیلشم سرعت اپلود کم مخابرات هستش (اگه بیای مخابرات قید تورنت کامل بزن)
دوستان برای شما هم سرعت نصف شده ؟ صفحاتم بد باز میشن
افتضاح باز میشه!:sq_10:
با درود
عزیز تورنت بستگی به سید هایی داره که روی فایلت فعال هستند شما میتونی حداکثر سرعتم تو سید های خوب بگیری
saeed774
21-10-2012, 22:25
منظورتون از نصف چیه ؟ ! یعنی اگه سرویس 512 داشته باشی و بصورت نرمال باید سرعت 64 کیلوبایت بده برای شما 32 کیلوبایت بر ثانیه میده ؟ !
نه خوشبختانه هنوز نصف نشده سرعتمون !
در مورد بد باز شدن صفحات هم ، مشکل مربوط میشه به DNS انتخابی مخابرات که از سرعت خیلی پایینی در بعضی ساعات برخورداره . شما بهتره DNS رو بصورت دستی در ویندوز وارد کنین . از بهترین DNS های موجود که با محابرات هم سازگاره ، Open DNS هست :
208.67.222.222
208.67.220.220
یه برنامه هم برای وارد کردن اتوماتیک در پایین لینک دادم که بعد اجرا در سمت Select Network کارت شبکه رو انتخاب کن و در سمت چپ روی Fatest DNS کلیک کن تا خودش به دنبال سریع ترین DNS بگرده و در پایان جستجو apply رو بزن تا روی ویندوز اعمال بشه .
اینم فیلم آموزشی کوتاه :
Firebirds
22-10-2012, 01:18
تورنت به شدت داغونه من 512 دارم ولی هیچ وقت نتونستم دانلود کنم دلیلشم سرعت اپلود کم مخابرات هستش (اگه بیای مخابرات قید تورنت کامل بزن)
پس من چطور با 256 راحت با کل پهنای باند تورنت دارم دانلود میکنم ؟!
شما سرعت آپلودت رو روی 2 KB ببند درست میشه.
arashpour
22-10-2012, 01:26
دوستان عکسهای imdb برای شما هم لود نمیشه؟
مثلا:
مثلا:
بله مسخره کردن مارو واقعا عقب افتاده هستیم
این که چیزی نیست گوگل ایمیج هم عکساش لود نمیشه
saeed774
22-10-2012, 14:16
مثلا:
دوست عزیز سایت IMDB تمام عکس های سایت رو ، روی سرور داخلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میده که متاسفانه این سایت یکی دو روزه توسط دولت بسته شده !! به همین خاطر عکس های سایت IMDB لود نمیشن . ولی با چیز پی ان به راحتی میتونی بازشون کنی !!
afshinworld
22-10-2012, 15:13
ممنون از جواب.
اومدم بدبختی .
قبلا اسیا تک داشتم 300 400 کی دانلود می کرد اونم حجمی بود فایده نداشت نامحدود هم که کلی پولشه.
afshinworld
22-10-2012, 15:15
اره ولی سید بالا هم از مقدار سرعت ثابت ما بالاتر نمی ره.
afshinworld
22-10-2012, 15:22
تو bandwidth زدم تغییر نکرد. الان خودت با چه سرعتی میگیری؟
بعد تو همین قسمت تنظیمات number of connections مقدار هاشو تغییر دادی؟ یا همونه واسه من به ترتیب 200 , 50 , 4 , هست.
بعد تو connection روی شماره پورت خاصی تنظیم کردی یا همون رندم هست؟
Firebirds
22-10-2012, 23:53
دوستان ویکی پدیا هم برای شما باز نمیشه ؟!
باز شد ولی خیلی به سختی ! کلا 3 روز که ترکیده !
ترکیدن تایید میشه صفحه دیر باز میشه
Firebirds
23-10-2012, 11:27
ترکیدن تایید میشه صفحه دیر باز میشه
باز شد ولی خیلی به سختی ! کلا 3 روز که ترکیده !
The connection has timed out
The server at en.wikipedia.org is taking too long to respond.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
پس من چطور با 256 راحت با کل پهنای باند تورنت دارم دانلود میکنم ؟!
شما سرعت آپلودت رو روی 2 KB ببند درست میشه.
من که دو ساله هیچ وقت نتونستم تورنت دانلود کنم البته 128 داشتم مشکلی نداشت(احتمالا به خاطر اختلاف کمه اپلود و دانلود هستش که توی 256 هم اختلاف کمتری دارن ولی 512 به شدت اپلود کمه)
بستن سرعت اپلود هم کارساز نیست فکر میکنم حداقل به 256 کیلو سرعت ارسال نیاز هست برای 512
Firebirds
23-10-2012, 13:20
من که دو ساله هیچ وقت نتونستم تورنت دانلود کنم البته 128 داشتم مشکلی نداشت(احتمالا به خاطر اختلاف کمه اپلود و دانلود هستش که توی 256 هم اختلاف کمتری دارن ولی 512 به شدت اپلود کمه)
بستن سرعت اپلود هم کارساز نیست فکر میکنم حداقل به 256 کیلو سرعت ارسال نیاز هست برای 512
به این صورت یو تورنت خودتو تنظیم کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارهایی که گفتید انجام دادم ولی متاستفانه هیچ تغییری نکرد
Firebirds
23-10-2012, 22:04
کارهایی که گفتید انجام دادم ولی متاستفانه هیچ تغییری نکرد
خوب در نگاه اول ارتباط نرم افزار یو تورنت شما با اینترنت مشکل داره به طور تخصصی تر یو تورنت نمی تونه از پورتی که تعریف کردیم 49798 را باز کنه و ارتباط ش را به درستی بر قرار کنه این دو علت داره :
1- این پورت توسط نرم افزار آنتی ویروس / فایروال شما مسدود شده ( نرم افزار فایر وایر وال خود را غیر فعال کرده و تست بگیر )
2- این پورت توسط مودم شما برای استفاده ی یوتورنت باز نگردید است. ( این باز شدن در شرایطی اتوماتیک انجام میشه ولی اگه نشد باید دستی باز نمود )
برای تست روی علامت اخطار نارنجی دوبار کلید کن Current Port = 49798 و Run test رو بزن.
brothers000
24-10-2012, 12:20
دوستان ویکی پدیا هم برای شما باز نمیشه ؟!
مثل بنز باز شد !
خوب در نگاه اول ارتباط نرم افزار یو تورنت شما با اینترنت مشکل داره به طور تخصصی تر یو تورنت نمی تونه از پورتی که تعریف کردیم 49798 را باز کنه و ارتباط ش را به درستی بر قرار کنه این دو علت داره :
1- این پورت توسط نرم افزار آنتی ویروس / فایروال شما مسدود شده ( نرم افزار فایر وایر وال خود را غیر فعال کرده و تست بگیر )
2- این پورت توسط مودم شما برای استفاده ی یوتورنت باز نگردید است. ( این باز شدن در شرایطی اتوماتیک انجام میشه ولی اگه نشد باید دستی باز نمود )
برای تست روی علامت اخطار نارنجی دوبار کلید کن Current Port = 49798 و Run test رو بزن.
انتی ویروس که نصب نمیکنم فقط فایروال بودش که پاکش کردم موقت
در مورد مودم تنظیم خاصی وجود نداره
در نهایت هرکار کردم این پورت اوکی نشد
از پورت های رندومش استفاده کردم ولی جواب نداد خودم چند تا پورت از خودم زدم که در نهایت با پورت 234 سبز شد ولی بازم سرعت نمیکشه!
afshinworld
24-10-2012, 15:31
الان با این تنظیمات سرعت دانلود خودت چقدره؟
واسه 512 همین تنظیمات خوبه یا تغییر داره؟
stratocaster
24-10-2012, 17:22
دوستان تنظیمان مودم برای مخابرات چیست ؟ vci vpi ?
دوستان تنظیمان مودم برای مخابرات چیست ؟ vci vpi ?
برای خطوط مسی 0/35 برای خطوط فیبر نوری 8/81 . معمولا 0/35 هست
stratocaster
24-10-2012, 17:48
ممنون دوست من محدودیت حجمی داره برای ۲۵۶ ؟
stratocaster
24-10-2012, 17:53
همین امروز مراحل انجام شد و قیبض گرفتم ... ولی چراغ استاتوس خاموشه ... میخوام ببینم مشکل از مودم هست یا کلا خاموش هست و چشمک زن وقتی میشه که خط رانژه میشه ؟
Firebirds
24-10-2012, 17:55
انتی ویروس که نصب نمیکنم فقط فایروال بودش که پاکش کردم موقت
در مورد مودم تنظیم خاصی وجود نداره
در نهایت هرکار کردم این پورت اوکی نشد
از پورت های رندومش استفاده کردم ولی جواب نداد خودم چند تا پورت از خودم زدم که در نهایت با پورت 234 سبز شد ولی بازم سرعت نمیکشه!
نه از توی مودم پورت هنوز باز نیست.
از طریق این آموزش می تونی یاد بگیری چه طوری پورت 49798 را توی مودمت باز کنی.
به عنوان مثال برای مودم TL-WR340G
و برای بقیه مودم ها
الان با این تنظیمات سرعت دانلود خودت چقدره؟
واسه 512 همین تنظیمات خوبه یا تغییر داره؟
آره مناسبه . برای من 256 از 256 ای که دارم البته تورنت های با سید خوب.
ممنون دوست من محدودیت حجمی داره برای ۲۵۶ ؟
اگه ماهیانه حدود 12 هزار تومن میدی ، یعنی هر دو ماه حدود 25 هزار تومن ، نه هیچ محدودیتی نداری با خیال راحت دانلود کن
mohammad_87
24-10-2012, 18:04
سلام
محله ما چهار ساله فیبر نوری شده.توی این مدت همش دارن میپیچونن هی میگن روی فیبر نمیتونیم اینترنت بدیم ولی الان خیلی مناطق دیگه دارن این کاررو میکنن.چندین بار رفتم مخابرات و فرم هم پر کردم تا مثلا در الویت باشم ولی هنوز خبری نیست.به چند شرکت خصوصی زنگ زدم گفتن ما از مخابرات استعلام میگیریم میگن مشکلی نیست ولی پورت خالی نداریم.در حالیکه به خودم جواب دیگه ای میدن.
راه حلی هست بشه این مشکل رو حل کرد؟
شهر ری - منطقه مخابراتی 3-مخابرات عرب سرخی
سلام
محله ما چهار ساله فیبر نوری شده.
فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده انقدر سر میدوننت که پشیمون بشی
چنتا راه داری
اینترنت بی سیم
بری اونجا بگی من خط مستقیم میخوام کابل مستقیم مسی
بری یه خط قدیمی که کابل مستقیم هست بخری و انتقال بدی به خونتون
در حالتی که تعداد کاربر زیاد باشه مخابرات براتون اینترنت راه میندازه ولی اونم مشکلات خاص خودش رو داره
اینایی که گفتم به صورت تئوری امکان پزیره ولی عملا بستگی به منطقت و اینکه اونجا اشنا داشته باشی یا نه داره
در ضمن شرکتای خصوصی روی فیبر نوری خدمات نمیدن
تو روح سازنده این فیبر نوری که ما استفاده میکنیم بیچارمون کرده
stratocaster
25-10-2012, 15:08
دوستان از وقتی خط رانژه شده صدای هوا افتاده تو تلفن ... چاره چیه ؟ کسی تجربه ای تو این زمینه داره ؟
old_snake1370
25-10-2012, 16:47
دوستان از وقتی خط رانژه شده صدای هوا افتاده تو تلفن ... چاره چیه ؟ کسی تجربه ای تو این زمینه داره ؟
عادیه این موضوع.
باید از اسپلیتر استفاده کنی. (بهش نویزگیر هم میگن!)
hamed619
25-10-2012, 17:05
با سلام سرعت دانلود من قبلا 17 بود حالا 13 پنگ زیر 100 بود حالا 1000 فکر کنم همین جور پیش بره تبدیل میشه به دایل اپ برای شماهم همینجوری .مخابرات هروز بدتر از دیروز
Arash4484
25-10-2012, 17:33
با سلام سرعت دانلود من قبلا 17 بود حالا 13 پنگ زیر 100 بود حالا 1000 فکر کنم همین جور پیش بره تبدیل میشه به دایل اپ برای شماهم همینجوری .مخابرات هروز بدتر از دیروز
سلام، نگفتید سرویستون چنده، ولی نه من مشکلی ندارم، سرویس من 512 و سرعت دانلودم مدتهاست فیکس روی 60 هستش(گاهی هم بیشتر) و مناسبه...
کلیه پورتها هم برام بازه...و این موضوع هم فوق العاده مهمه:46:
hamed619
25-10-2012, 18:42
سلام، نگفتید سرویستون چنده، ولی نه من مشکلی ندارم، سرویس من 512 و سرعت دانلودم مدتهاست فیکس روی 60 هستش(گاهی هم بیشتر) و مناسبه...
کلیه پورتها هم برام بازه...و این موضوع هم فوق العاده مهمه:46:
128 اقا 521 چطوری به شما دادان شما هم لیسانس دادری
Arash4484
25-10-2012, 18:50
128 اقا 521 چطوری به شما دادان شما هم لیسانس دادری
کارت دانشجوییم رو ارایه دادم و یک فرم امضا کردم(تلفن بنام خودمه...) کل کاغذبازیش 5 دقیقه هم نشد و همون روز هم ارتقا داده شد...-مرکز شهید مدنی-
mohammad_87
25-10-2012, 18:55
فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده انقدر سر میدوننت که پشیمون بشی
چنتا راه داری
اینترنت بی سیم
بری اونجا بگی من خط مستقیم میخوام کابل مستقیم مسی
بری یه خط قدیمی که کابل مستقیم هست بخری و انتقال بدی به خونتون
در حالتی که تعداد کاربر زیاد باشه مخابرات براتون اینترنت راه میندازه ولی اونم مشکلات خاص خودش رو داره
اینایی که گفتم به صورت تئوری امکان پزیره ولی عملا بستگی به منطقت و اینکه اونجا اشنا داشته باشی یا نه داره
در ضمن شرکتای خصوصی روی فیبر نوری خدمات نمیدن
تو روح سازنده این فیبر نوری که ما استفاده میکنیم بیچارمون کرده
اینترنت که تنها راهم وایمکسه که دارم.ولی adsl خیلی برام بهتره دردسرش هم کمتره.
در رابطه با فیبر نوری هم تو تهران چند تا مناطق که فیبر نوری هم هست adsl میدن.(اون اوایل هم اصفهان شروع کرد روی فیبر نوری adsl میداد)ولی نمیدونم این منطقه ما چه مرگشه.از اولین مناطقی بود که فیبر نوری رو تستی راه انداخت ولی حالا توش مونده.اصلا براشون اهمیت نداره که چند نفر تقاضا دارن چون مطمئنم تقاضا زیاده ولی انگار تا خودشون نخوان کاری نمیکنن.
در رابطه با انتقال خط هم قبلا چند تا خط پیدا کردم ولی مخابرات گفت پست مخابراتی محل شما فیبر نوریه و حتی اگه بازم انتقال بدیم مشکل در محله شماست.
اینم که از پست تا منزل کابل مسی بکشن محاله!
کسی این مشکل رو نداشته؟راهی پیدا نکرده؟
اینترنت که تنها راهم وایمکسه که دارم.ولی adsl خیلی برام بهتره دردسرش هم کمتره.
در رابطه با فیبر نوری هم تو تهران چند تا مناطق که فیبر نوری هم هست adsl میدن.(اون اوایل هم اصفهان شروع کرد روی فیبر نوری adsl میداد)ولی نمیدونم این منطقه ما چه مرگشه.از اولین مناطقی بود که فیبر نوری رو تستی راه انداخت ولی حالا توش مونده.اصلا براشون اهمیت نداره که چند نفر تقاضا دارن چون مطمئنم تقاضا زیاده ولی انگار تا خودشون نخوان کاری نمیکنن.
در رابطه با انتقال خط هم قبلا چند تا خط پیدا کردم ولی مخابرات گفت پست مخابراتی محل شما فیبر نوریه و حتی اگه بازم انتقال بدیم مشکل در محله شماست.
خط ما هم فیبر هست
من الان 512 گرفتم ، مجوزشو از محل کارم گرفتم.
تا همین پارسال اینترنت نمیدادن میگفتن خط فیبره، ولی الان دارن به راحتی میدن بدون تغییر در کابل کشی ها.
اگر اطلاعات من خیلی ضعیف نباشه تا این حد میدونم که اکثر خط های ارتباطی در دنیا فیبر نوری هستن و این بستر خیلی بهتر از کابل مسی توان و تکنولوژی برای اینترنت رو داره
مشکل اصلی مخابرات اینه که تجهیزات لازم برای اینترنت رو هنگام کابل کشی نصب نمیکنه (به علت هزینه)
این تجهیزات رو هم که به صورت یه کارته باید در مرکز مخابرات نصب کنن و هیچ ربطی به کابل شما نداره چون همین الانم از مرکز تا منزل شما کابل مسی هست!!!(شک داری زمین رو بکنید کابل رو چک کنید) فقط یه مسیر کوتاه در مرکز مخابرات به صورت فیبر نوری.
خط ما هم فیبر هست
من الان 512 گرفتم ، مجوزشو از محل کارم گرفتم.
تا همین پارسال اینترنت نمیدادن میگفتن خط فیبره، ولی الان دارن به راحتی میدن بدون تغییر در کابل کشی ها.
اگر اطلاعات من خیلی ضعیف نباشه تا این حد میدونم که اکثر خط های ارتباطی در دنیا فیبر نوری هستن و این بستر خیلی بهتر از کابل مسی توان و تکنولوژی برای اینترنت رو داره
مشکل اصلی مخابرات اینه که تجهیزات لازم برای اینترنت رو هنگام کابل کشی نصب نمیکنه (به علت هزینه)
این تجهیزات رو هم که به صورت یه کارته باید در مرکز مخابرات نصب کنن و هیچ ربطی به کابل شما نداره چون همین الانم از مرکز تا منزل شما کابل مسی هست!!!(شک داری زمین رو بکنید کابل رو چک کنید) فقط یه مسیر کوتاه در مرکز مخابرات به صورت فیبر نوری.
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟ و اینکه VPI/VCI رو داخل مودم چند گذاشتی ؟
فیبر نوری تا نزدیکی منازل و داخل کافو میاد و در این مورد فقط با نصب کارت ADSL داخل کافو می توانند به کاربرها سرویس بدهند که اگر تقاضا برای Adsl در اون محدوده کم باشه براشون صرف نمیکنه یک کارت رو اونجا مشغول کنند.
هیچ راهی نداره مگر اینکه مطمئن بشید پستی داخل خیابون شما وجود داره که کافوی اون مسی هست . و درخواست بدید از اون براتون کابل بکشند . خودتون با بررسی پستها و قدیمی به نظر رسیدنش می تونید بفهمید.
mohammad_87
26-10-2012, 16:07
قسمت اول صحبت شما که درسته ولی میگن همون مشکل تحریم و فلان و.. ولی توی مناطق دیگه هست اینجا انگار فقط تحریمه!در رابطه با کابل کشی هم فکر کنم اشتباه می کنید چون اگه اونجوری بود باید شهرکهای دیگه اطراف هم فیبر میشدند ولی اونها هنوز کابل مسی هستند و adsl هم دارند.ولی برای ما از همون چند سال پیش که کابل برگردون کردن و یا همون فیبر کردن دیگه نتونستم adsl بگیرم درحالیکه قبلش هم داشتم.
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟ و اینکه VPI/VCI رو داخل مودم چند گذاشتی ؟
فیبر نوری تا نزدیکی منازل و داخل کافو میاد و در این مورد فقط با نصب کارت ADSL داخل کافو می توانند به کاربرها سرویس بدهند که اگر تقاضا برای Adsl در اون محدوده کم باشه براشون صرف نمیکنه یک کارت رو اونجا مشغول کنند.
هیچ راهی نداره مگر اینکه مطمئن بشید پستی داخل خیابون شما وجود داره که کافوی اون مسی هست . و درخواست بدید از اون براتون کابل بکشند . خودتون با بررسی پستها و قدیمی به نظر رسیدنش می تونید بفهمید.
منم منظورم کافو بود که اشتباهی نوشتم پست!
مشکل الان کافویی هست که در شهرک ماست!پس وقتی کافو مشکل داشته باشه دیگه ربطی به پست نداره.با این حساب،راهی جز یه حرکت از طرف مخابرات نیست؟!!
GHAGHALEELEE
26-10-2012, 19:39
سلام بچه ها
من مودم TP-LINK TD8817 دارم .واسه کانفیگش بجز Interface Setup (همون جایی که VPI و VCI هست) جای دیگری هم باید تغییر بدم؟ اخه VPI=0 و VCI=35 میگذارم ارور مربوط به VPI و VCI رو میده.روی 0 و 32 هم میگذارم به اینترنت وصل نمیشه.
قسمت اول صحبت شما که درسته ولی میگن همون مشکل تحریم و فلان و.. ولی توی مناطق دیگه هست اینجا انگار فقط تحریمه!در رابطه با کابل کشی هم فکر کنم اشتباه می کنید چون اگه اونجوری بود باید شهرکهای دیگه اطراف هم فیبر میشدند ولی اونها هنوز کابل مسی هستند و adsl هم دارند.ولی برای ما از همون چند سال پیش که کابل برگردون کردن و یا همون فیبر کردن دیگه نتونستم adsl بگیرم درحالیکه قبلش هم داشتم.
دقیقا زمانی که محل رو کابل کشی میکردن من یادمه، کابل مسی انداختن تو خیابونها،(8 سال پیش) ولی گفتن همون سر کافو فیبر نوریه و adsl نمیشه روش گذاشت. الان مثل اینکه تجهیزات لازم رو وصل کردن ، من قبلا وایمکس داشتم الان adsl رو برام وصل کردن تازه فهمیدم اینترنت یعنی چی! vpi,vci رو هم 0 و 35 میزارم (خودم تعجب کردم چون مخصوص خط های مسی هست!) 512 خیلی عالی با پینگ پایین و سرعت دانلود 64 تا 70 بتلفیلد 2 میزنم عین هلو!(چشم نزنه کسی فقط:sq_2:)
mohammad_87
27-10-2012, 17:06
دقیقا زمانی که محل رو کابل کشی میکردن من یادمه، کابل مسی انداختن تو خیابونها،(8 سال پیش) ولی گفتن همون سر کافو فیبر نوریه و adsl نمیشه روش گذاشت. الان مثل اینکه تجهیزات لازم رو وصل کردن ، من قبلا وایمکس داشتم الان adsl رو برام وصل کردن تازه فهمیدم اینترنت یعنی چی! vpi,vci رو هم 0 و 35 میزارم (خودم تعجب کردم چون مخصوص خط های مسی هست!) 512 خیلی عالی با پینگ پایین و سرعت دانلود 64 تا 70 بتلفیلد 2 میزنم عین هلو!(چشم نزنه کسی فقط:sq_2:)
مشکل من هم همون قسمت نصب تجهیزاته.
(جدای امکانات و سرعت فوق العاده فیبر نوری که مثل 3g توی ایران هیچ استفاده ای برای کاربران عادی نداره) شما روی اینترنت مخابرات این سرعت رو داری؟چون اکثرا از پینگش مینالن؟
Bensonw3x
28-10-2012, 20:23
وارد هفته دوم شدیم هنوز اینترنت رو راه اندازی نکردن :|
کسی تو تهران انقدر طول کشیده واسه راه اندازی ؟
SASAN-BSE
28-10-2012, 20:32
وارد هفته دوم شدیم هنوز اینترنت رو راه اندازی نکردن :|
کسی تو تهران انقدر طول کشیده واسه راه اندازی ؟
حتما برو پیگیرش شو
بپرس شاید گذاشتنت توی لیست پورت های جدید
پورت های جدید هم معمولا هفته اول دوم ماه اضافه میکنن
ماله یکی از بچه ها 1 ماه طول کشید تا پورت جدید بیاد بدن بهش !!
mehrdad38
29-10-2012, 10:29
من ديروز 128 رو به 256 ارتقا دادم در حد خودش خوبه سرعت 30 الي 32 هست. :sq_8:
سلام
به کاربران خونگی 512 میدن؟ از دوستام چند نفر گرفتن ولی با پارتی بازی ما پارتی نداریم الان بریم می دن یا هنوز مثل قدیم سخت گیری می کنن؟
سلام دوستان شماهم پورت 443 س ا ک س قطعه ؟
برامن قطعه
سلام به همگی
adsl مخابرات برای گیم آنلاین مناسب هست؟
مثلا میشه cod:modern warfare 3 باهاش بازی کرد؟
اگر نه برم سراغ کدوم شرکت؟
128یا 256؟
ممنون
black.assassin
31-10-2012, 00:23
مناسبه بله. من با 256 بازی کردم. بهترین پینگ الان مخابراته. با 512 اگه بتونی بگیری با سرورهای اروپایی هم فکر نکنم لگ داشته باشی.
البته همین مخابرات اولش که اکانت گرفتم پینگش با 4.2.2.4 120 -140 بود الان 100 تا بهش اضافه شده.
black.assassin
31-10-2012, 00:24
سلام دوستان شماهم پورت 443 س ا ک س قطعه ؟
برامن قطعه
بعضی وقتا قطع میشه و بعضی وقتا وصل. مثل اینکه دارن آزمایشی قطعش می کنن.
omid-p30
31-10-2012, 00:27
دوستان مخابرات هنوز شبانه نیورده ؟
من قبلا صبا داشتم، بعد که مخابرات اومد چون نامحدود بود اومدم اینجا، بعد که محدود شد و بودن شبانه برگشتم دوباره صبا.
دوستان مخابرات هنوز شبانه نیورده ؟
من قبلا صبا داشتم، بعد که مخابرات اومد چون نامحدود بود اومدم اینجا، بعد که محدود شد و بودن شبانه برگشتم دوباره صبا.
کی گفته محدود شده؟ هنوزم نامحدوده
omid-p30
31-10-2012, 08:40
کی گفته محدود شده؟ هنوزم نامحدوده
یعنی اصلا حجمی نیستند سرویس هاش دیگه ؟ یا اینکه در کنار سرویس های حجمیشون دوباره سرویس نامحدود هم گذاشتند ؟
Firebirds
31-10-2012, 11:02
امروز چهقدر خرابه شده و تایم اوت ها رفته بالا...!
یعنی اصلا حجمی نیستند سرویس هاش دیگه ؟ یا اینکه در کنار سرویس های حجمیشون دوباره سرویس نامحدود هم گذاشتند ؟
والا من حجمی نشنیدم تا حالا از اولش 128 نامحدود داشتم یه هفته بعد درخواست دادم 256 گرفتم فردا هم اگر خدا بخواد می خوام برم درخواست 512 بدم خدا کنه بدن
StarsfurY
01-11-2012, 21:58
سلام به همگی
adsl مخابرات برای گیم آنلاین مناسب هست؟
مثلا میشه cod:modern warfare 3 باهاش بازی کرد؟
اگر نه برم سراغ کدوم شرکت؟
128یا 256؟
ممنون
در مورد MW2 نمیدونم ولی اگه بخوای gw2 یا Rift بازی کنی اصلا" سمت مخابرات نرو ... LoL و Dota2 هم فقط ساعت 3-9 صبح میتونم بدون لگ بازی کنم ... همه این مشکلات هم بعد از قضیه نوسان $ و ... شروع شد تا قبلش عالی بود ولی الآن ... البته اون موقع 256 داشتم عالی بود ولی بعدا" کردم 512 (مرکز مخابرات پاسداران البته )
دیگه هر روز بدتر از دیروز ...
مثلا" gw2 توی recource monitor دیدم از پورت 443 استفاده می کنه مخابرات هم انگار پورت رو محدود کرده برا همین عملا" دیگه نمیشه بدون لگ و DC بازی کرد ... اگه از بین دوستان کسی میتونه gw2 بدون مشکل بازی کنه لطفا" ISPشو بگه چون با این اوضاع باید یه ISP جدید پیدا کنم :(
alirezaa_naderii
01-11-2012, 23:03
دوستان شنیدم میخان نامحدود مخابرات رو بردان حجمی بزارن ولی نصف قیمت حقیقت داره ؟
دوستان شنیدم میخان نامحدود مخابرات رو بردان حجمی بزارن ولی نصف قیمت حقیقت داره ؟
متاسفانه باید خبر بدی بدم همین امروز اینترنت نامحدود ما که از مخابرت داشتیم و حدودا دو سالی میشد رو حجمی کردن و با همون قیمت قبلی 21 تومن (512 ماهی 4 گیگ). البته ما تو لرستان هستیم ولی این برنامه ریزی که کردن احتمالا به شهرهای دیگه هم میرسه مخابرات هم شد عین شرکت های دیگه. البته سرعت برای ما همیشه رو 200 - 250 بوده تو دانلود و هنوز هم هست ولی وقتی حجمی بشه دیگه حتی یک درصد هم ارزش نداره، من تعداد زیادی فایل برای دانلود رزرو کرده بودم از مدت ها پیش ولی آرزوی دانلودشون رو دیگه باید به گور برد تا اونجایی که میدونم ساعت رایگان هم نداریم اینجا.
تو مملکت ما روز به روز به جای اینکه خدمات بیشتر و شرایط بهتر بشه برعکس حرکت میکنیم فقط به اینترنت تا حالا رحم کرده بودن که اینم دیگه فاتحش خونده شد.
boy_kochak
03-11-2012, 20:12
دوستان سلام .... من از isp صبا نت استفاده میکنم میخواستم به خاطر این محدود بودن و حجمی بودن و حجم بالای دانلودی که دارم برم isp مخابرات بگیرم اما اینطور که دوستان میگن حجمی شده و یا داره میشه .... لطفا راهنمایی کنید برم isp عوض کنم و صحت این خبر که داره مخابرات حجمی میشه و از کدوم منبع فابل اطمینان بیان کردن و از کی میخواد اجرایی بشه ؟؟؟؟؟؟؟
من ساکن تهرانم لطفا راهنماییم کنید .... :11:
دوستان سلام .... من از isp صبا نت استفاده میکنم میخواستم به خاطر این محدود بودن و حجمی بودن و حجم بالای دانلودی که دارم برم isp مخابرات بگیرم اما اینطور که دوستان میگن حجمی شده و یا داره میشه .... لطفا راهنمایی کنید برم isp عوض کنم و صحت این خبر که داره مخابرات حجمی میشه و از کدوم منبع فابل اطمینان بیان کردن و از کی میخواد اجرایی بشه ؟؟؟؟؟؟؟
من ساکن تهرانم لطفا راهنماییم کنید .... :11:
تهران خبری از حجمی شدن نیست . سرویس ها ی نامحدود مخابرات چون منطبق بر سرویس خریداری شده هست حداقل سعی کنید 256 رو بگیرید که حجم دانلودتون در 24 حدود 2400 مگ میشود.
با سلام
دوستان شرایط گرفتن سرویس 256 و 512 (یا 1 مگ) در تهران به چه صورته و چه مدارکی احتیاج دار ن ؟
saeedkhaledian
04-11-2012, 07:04
سلام
من صبا نت دارم که سرعتش خوبه ولی شبا که رایگانه دانلود به 10 کیلو بایت میرسه که اصلا نمی تونم باهاش دانلود کنم.حالا می خواستم سرویس از مخابرات بگیرم .بچه ها اه راهنمایی کنن ببینم چیکار باید کنم!؟میگن که باید اول زنگ بزنم صبا نت خطمو جمع کنه !؟ بعد اینکه مخابرات چجوری 512 میده ؟کارت دانشجویی قبول می کنن؟
سلام دوستان اینجا کسی تو منطقه گیشا سرویس مخابرات داره ؟ 512 سرعت دانش چقدره؟ قطع ارتباط یا مشکل خاصی داره؟
Bensonw3x
08-11-2012, 13:04
20 روزه اقدام کردم هنوز وصل نشده تازه زنگ زدم میگه 10 روز دیگه
= ))
با سلام
دوستان شرایط گرفتن سرویس 256 و 512 (یا 1 مگ) در تهران به چه صورته و چه مدارکی احتیاج دار ن ؟
سلام
من صبا نت دارم که سرعتش خوبه ولی شبا که رایگانه دانلود به 10 کیلو بایت میرسه که اصلا نمی تونم باهاش دانلود کنم.حالا می خواستم سرویس از مخابرات بگیرم .بچه ها اه راهنمایی کنن ببینم چیکار باید کنم!؟میگن که باید اول زنگ بزنم صبا نت خطمو جمع کنه !؟ بعد اینکه مخابرات چجوری 512 میده ؟کارت دانشجویی قبول می کنن؟
1mb که به خانگی نمیدن.
ولی 512 رو با کارت دانشجویی میدن.
اول ببینید مخابرات پورت خالی داره یا نه بعد برید صبانت رو کنسل کنید.
آقا سرویس مخابرات مازندران تو بعضی از شهرای استان مثل بابل سرعتش رفته رو 20 مگ،اینجا رو ببینید:sq_14:
پینگ الان 140
سرعت :
شـیـفــو
08-11-2012, 22:44
دوستان يه برنامه قبلا معرفي شده بود براي تنظيم بهترين dns ، ميشه اونو دوباره بذاريد .
ممنونم .
ساکس من با پورت 443 هم یه خط درمیون صفحه باز می کنه
برا شما هم همینه؟
old_snake1370
08-11-2012, 23:18
آقا سرویس مخابرات مازندران تو بعضی از شهرای استان مثل بابل سرعتش رفته رو 20 مگ،اینجا رو ببینید:sq_14:
:sq_17:
تو دانشگاه هم همچین سرعتی ندارم!:sq_6:
خوش بحالشون.
نامحدوده؟
شـیـفــو
09-11-2012, 20:32
دوستان يه برنامه قبلا معرفي شده بود براي تنظيم بهترين dns ، ميشه اونو دوباره بذاريد .
ممنونم .
كسي اين نداره ؟
همين اسمشم بگين كافيه
ممنان
كسي اين نداره ؟
همين اسمشم بگين كافيه
ممنان
بهترين DNS Server ممكن براي سرعت مرور صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان عزیز و اساتید محترم :
مشکلی برای من مدتیه پیش اومده که واقعا کلافه شدم و اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
چند ماه پیش که مخابرات پرند سرویس اینترنت رو اورد با یه مودم D link 2730u 150N به صورت PPPoe کانکت شدم و چند ماهی اوضاع خوب بود. بعد یهو دیگه دچار قطع ووصل شدید و باز نکردن مداوم صفحات شدم. تماس گرفتم گفتن مشکل فقط برای مودمهای Dlink پیش اومده و تنها راهش اینه که Bridge از تو مودم تنظیم کنی و بعد تو ویندوز PPPOE بسازی.الانم فقط اینطوری جواب میده. یعنی فقط یه یوزر در یک زمان معین.دوستان کسی دیگه با این مورد برخورد نکرده؟ راه دیگه ای تونستید پیدا کنید؟
چند ماه پیش که مخابرات پرند سرویس اینترنت رو اورد با یه مودم D link 2730u 150N به صورت PPPoe کانکت شدم و چند ماهی اوضاع خوب بود. بعد یهو دیگه دچار قطع ووصل شدید و باز نکردن مداوم صفحات شدم. تماس گرفتم گفتن مشکل فقط برای مودمهای Dlink پیش اومده و تنها راهش اینه که Bridge از تو مودم تنظیم کنی و بعد تو ویندوز PPPOE بسازی.الانم فقط اینطوری جواب میده. یعنی فقط یه یوزر در یک زمان معین.دوستان کسی دیگه با این مورد برخورد نکرده؟ راه دیگه ای تونستید پیدا کنید؟
منم این مشکل رو دارم
مودمم هم zyxel هست
فقط با بریج میتونم کار کنم و با ppop هیچی برای من کار نمیکنه
مرکز فرد اسدی تهران
سلام دوستان اینجا کسی تو منطقه گیشا سرویس مخابرات داره ؟ 512 سرعت دانش چقدره؟ قطع ارتباط یا مشکل خاصی داره؟
???????????????????????
Kianoosh
11-11-2012, 19:49
بهترين DNS Server ممكن براي سرعت مرور صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
doostan adsl man az dirooz ghat shode bara shoma ok e ya sarasari hast?!bebakhshid baraye font ....
doostan adsl man az dirooz ghat shode bara shoma ok e ya sarasari hast?!bebakhshid baraye font ....
برای من مشکلی نداره
شما کدوم منطقه هستید؟
Firebirds
12-11-2012, 15:19
پینگ و سرعت از صبح خیلی خرابه...
Firebirds
12-11-2012, 15:30
منم این مشکل رو دارم
مودمم هم zyxel هست
فقط با بریج میتونم کار کنم و با ppop هیچی برای من کار نمیکنه
مرکز فرد اسدی تهران
یه روتر بگیر و کانکشن PPPoe رو توی اون تنظیم کن ، مشکل حل میشه
mehdi-sh
12-11-2012, 21:39
برای بنده یکروزه وصل شد سرعت روی 20 مگ بسنه شده ولی سرعت دانلود همون سرویسی که درخواست کردم یعنی 256
اینترنت اعتباری آمد
معاون فنی و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: متقاضیان اینترنت منطقه هفت تهران میتوانند با استفاده از اینترنت "پریپید" به جای اینترنت "پستپید" از اینترنت اعتباری استفاده کنند.
سمیعالله صادقی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بیشترین استفاده این سرویس برای آن دسته از مشترکان مستاجری مورد نیاز است که از صاحبخانه خود اجازه دریافت اینترنت ADSL را ندارند و با ثبت هویت خود میتوانند این سرویس را دریافت کنند.
وی با بیان این که از این نوع اینترنت با نام اینترنت اعتباری نیز ذکر میشود، گفت: متقاضیان پس از دایری سرویس میتوانند با خرید اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا زمانی که خطشان را شارژ کنند، ADSL آنها اعتبار دارد اما در صورت شارژ نکردن مجدد خطشان، سرویس خود به خود قطع میشود.
معاون فنی و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران، با اشاره به این که این سرویس پیشتر از سوی شرکتهای PAP ارائه میشد، بیان کرد: در حال حاضر اینترنت اعتباری در همه مناطق تهران قابل اجراست اما به صورت آزمایشی در منطقه 7 راهاندازی شده است و با گذشت دو ماه از راهاندازی این سرویس در انتظار مشخص شدن ایرادهای این سرویس هستیم تا به صورت گسترده، در دیگر مناطق هم امکان استفاده فراهم شود.
صادقی در توضیح تعرفههای محاسبه شده این سرویس نیز با اشاره به حجمی بودن آن گفت: این سرویس به دلیل اینکه به صورت حجمی کنترل میشود، مشترکان میتوانند سرعت درخواستی خود را که از 128 تا 512 ارائه میشود را اعلام کنند و لازم به ذکر است ضریب یک به 10 در این سرویس در نظر گرفته نمیشود.
وی توضیح داد: این سرویس برای محاسبه ارزانتر به صورت حجمی کنترل میشود و مشترکان میتوانند با حجم درخواستی این سرویس را دریافت کنند.
از دیشب تا الان پینگ به شدت افزایش پیدا کرده
هر کلیکی که میکنی 10ثانیه طول میکشه تا جواب بگیری
Kianoosh
13-11-2012, 23:07
باز خوبه برای شما وصله من اصلا 4 روزه اینترنت ندارم!!مرکز شهدای گمنام
من که دیشب گذاشتم رو دانلود به امید اینکه 2 گیگ از یه بازی دان شده بود دو گیگ دیگم بگیرم که بشه 4 گیگ که دیگه احتیاج نباشه وایسم برای نسخه کم حجم از همون شب که گذاشتم نیم ساعت بعدش دیگه دانلود نکرده تا خود صبح که پاشدم دیدم این چند روز خیلی اینجوری میشه یعنی دانلود گیر میکنه باید بیای استب کنی دوباره بزنی
brothers000
15-11-2012, 12:31
باز خوبه برای شما وصله من اصلا 4 روزه اینترنت ندارم!!مرکز شهدای گمنام
زنگ زدی بهشون ؟
بعد جالبه اصلا هم این کارا جزو کم فروشی اینترنت حساب نمیشه !
bbbobo2002
15-11-2012, 13:31
سلام دوستان
من خطم فیبر نوری هستش و باید از مخابرات نت بگیرم، دانلودر هم نیستم، به نظر شما چه اشتراکیشو بگیرم که بتونم باهاش راحت از oovoo و skype استفاده کنم؟
مرسی
mohammad_77
15-11-2012, 20:33
سلام.
منطقه شهيد آيت تهران کسي اشتراک داره که بگه سرعتشون چجوريه ؟ و اينکه توي تهران 256 مي دهند يا نه ؟ و آخر هم اينکه با سرعت 32 دانلود مي کنه يا سرعتش کمتره ؟
Firebirds
15-11-2012, 20:57
سلام دوستان
من خطم فیبر نوری هستش و باید از مخابرات نت بگیرم، دانلودر هم نیستم، به نظر شما چه اشتراکیشو بگیرم که بتونم باهاش راحت از oovoo و skype استفاده کنم؟
مرسی
توصیه میکنم طرف مخابرات نری چون سرعت سند اش به شدت پایین است و اگر چاره ی دیگری ندارید سرویس 512 تهیه کنید که لاقل بتوانید ارتباط بدون پَرشی داشته باشید.
Kianoosh
15-11-2012, 23:29
والا میگن خرابیه اما فکر نکنم هیچ خبری هم از توسعه خرابی اختلالات و ... تو tct.ir برای منطقه ما نیست خرابی ها هم حداکثر حداکثر 72 ساعت هست نه 7 روز!یا دارن توسعه میدن این طرح حجمی اضافه میشه یا فازهای بعدی اینترانت ملی هست ...
خلاصه که چند روزه اینترنت ندارم و کسی پاسخگو نیست!!
سلام.
منطقه شهيد آيت تهران کسي اشتراک داره که بگه سرعتشون چجوريه ؟ و اينکه توي تهران 256 مي دهند يا نه ؟ و آخر هم اينکه با سرعت 32 دانلود مي کنه يا سرعتش کمتره ؟
من از آیت ندارم...ولی میدونم 512 هم میدن...برای 256 سرعت دانلود میانگین 31-32 و برای 512 میانگین 63-64 هستش...
یکی نیس جواب مارم بده؟
درود
کسی از مخابرات منطقه ی پیام نور سرویس داره؟
به خدا کلافه شدم مدت زیادی هست که سرویس افتضاح شده خیلی از تارنماها(سایت)باز نمیشه حتی با بستنی!
چرا اینجوری شده؛ قبلا باز خوب بود حداقل سایت ها رو راحت باز میکرد الان دیگه واقعا کلافه کننده شده وضعیت از دیال آپ بدتره
Kianoosh
16-11-2012, 23:17
یکی نیس جواب مارم بده؟از گیشا نه ولی 512 دارم پروفایل عادیش 512/128 هست شاید صحبت کنی آپلودت رو 256 هم ببندن که میشه حدود 15/60 یا 30/60 اگه بالاتر هم برات ببندن تا سرعت واقعی میرسی یعنی مثلا 32/64 البته مخابرات چند وقته خراب شده اگه این بحث حجمی هم درست باشه خرابتر هم میشه نیای بهتره من خودم یه هفتس قطعه کسی جواب نمیده ...
brothers000
17-11-2012, 10:50
والا میگن خرابیه اما فکر نکنم هیچ خبری هم از توسعه خرابی اختلالات و ... تو tct.ir برای منطقه ما نیست خرابی ها هم حداکثر حداکثر 72 ساعت هست نه 7 روز!یا دارن توسعه میدن این طرح حجمی اضافه میشه یا فازهای بعدی اینترانت ملی هست ...
خلاصه که چند روزه اینترنت ندارم و کسی پاسخگو نیست!!
شما حضوری نرفتی مخابرات ؟
در ضمن خط تلفن سالمه ؟
آخه معمولا همچین موردی خیلی جای سوال برای آدم باقی میذاره !
امروز افتضاحه دوباره
دیگه عادت کردیم به این اوضاع
الکی الکی جدی شد الان که دقت کردم دیدم 6 ماهه که دیگه مخابرات مخابرات بشو نیست
از گیشا نه ولی 512 دارم پروفایل عادیش 512/128 هست شاید صحبت کنی آپلودت رو 256 هم ببندن که میشه حدود 15/60 یا 30/60 اگه بالاتر هم برات ببندن تا سرعت واقعی میرسی یعنی مثلا 32/64 البته مخابرات چند وقته خراب شده اگه این بحث حجمی هم درست باشه خرابتر هم میشه نیای بهتره من خودم یه هفتس قطعه کسی جواب نمیده ...
مرسی از جواب کاملت
کم مونده بود بگیرمش ولی با این اوضا اصلا خوب نیس
من نامحدود 512 از اسیاتک دارم خوب نیس ولی فک کنم از مخابرات بهتر باشه
Kianoosh
17-11-2012, 18:49
خب به حول و قوه الهی وصل شد!:دی
ببین کلا من تو این 3 سال راضی بودم قطعی بیشتر از 4 ساعت نداشتم اینبار خیلی عجیب بود یک هفته قطعی ... در هر صورت نسبت به هزینه ای که میکنی نامحدوده و سرعت تقریبا ثابت و واقعی رو داری بدک نیست شما هم که میتونی 512 بگیری میخوای تست کن یک ماه !
Bensonw3x
17-11-2012, 19:58
خوب اینترنت مخابراتی256 من هم بعد 40 روز وصل شد
بدک نیست نسبت به نامحدود بودنش با قیمتش که ماهی 12 تومانه راضی هستم
mohsenking
17-11-2012, 23:11
بچه ها من الان وایمکس ایرانسل دارم میخوام برم سمت مخابرات ببینم چطوریاس
توی منطقه سعادت اباد کسی داره ؟
کلا راضی هستین از مخابرات ؟
من میخوام ۵۱۲ بگیرم یه مودمم دارم که ۷ ۸ سال پیش واسه adsl ازش استفاده میکردم وایرلسه میشع از عمون استفاده کرد ؟
درخواست بدم کی وصل میکنن
Sent from my Htc One X
eblisandenzo
17-11-2012, 23:14
سلام دوستان ! من 512 دارم اما احساس میکنم سرعت دانلود کمه ! دوست من همین سرویس رو داره اما با 70 دانلود میکنه ! ماله من نهایتا 60 میشه !
چرا ؟
Kianoosh
17-11-2012, 23:56
سلام دوستان ! من 512 دارم اما احساس میکنم سرعت دانلود کمه ! دوست من همین سرویس رو داره اما با 70 دانلود میکنه ! ماله من نهایتا 60 میشه !
چرا ؟
خوبه که پروفایل شما :دی منم میخوام صحبت کنم ببینم بالاتر میشه یا نه!برای من 511/125 هست!و همون حدود 60 شاید نویز یا میرایش خطت بالاست شایدم لینکت خوب نیست از چند سرور همزمان تست کن یا با IDM حداکثر تعداد کانکشنها رو استفاده کنه!
Bensonw3x
18-11-2012, 00:13
یه سوال اینترنت مخاربراتی بگیری نمیتونی چیز پی ان وصل شی ؟ من هر کانکشنی از هر چیز پی ان زدم وصل نمیشد !!
همگانیه ؟
eblisandenzo
18-11-2012, 00:15
بگو پروفایلت رو برای Reset کنه ! بگو قبلا هم یه بار این کارو کردین خوب شده !
چرا ؟
جالبه چرا اینطوریه پس مطمینی خطتت مشکل نداره؟؟
برا من دانلود رو 576 اپلود هم 160:31:
تازه چند بار زنگ زدم تلاش کردم که این اپلود رو بیارن حداقل رو 256 که مشکل تورنت من حل بشه خیلی عالی میشه ولی گوش نمیدن!
eblisandenzo
18-11-2012, 12:23
جالبه چرا اینطوریه پس مطمینی خطتت مشکل نداره؟؟
برا من دانلود رو 576 اپلود هم 160:31:
تازه چند بار زنگ زدم تلاش کردم که این اپلود رو بیارن حداقل رو 256 که مشکل تورنت من حل بشه خیلی عالی میشه ولی گوش نمیدن!
Transfer rate شما توی IDM چنده ؟
Transfer rate شما توی IDM چنده ؟
idm که ملاک نیست چرت و پرت نشون میده ولی عکس دومی که گذاشتم دقیقتره و نشون میده که توی یک ساعت چقدر دانلود و اپلود داشته و متوسط سرعت رو هم زده
italodance
18-11-2012, 13:21
idm که ملاک نیست چرت و پرت نشون میده ولی عکس دومی که گذاشتم دقیقتره و نشون میده که توی یک ساعت چقدر دانلود و اپلود داشته و متوسط سرعت رو هم زده
بله IDM ملاک نیست احسنت بر شما
میتونید از مرورگرتان تست دانلود بگذارید
Bensonw3x
18-11-2012, 13:29
چقدر time out میده !! ماله من فقط اینجوریه ؟
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=43
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=307ms TTL=43
ویرایش : تا زنگ زدم 5 مین بعدش درست شد
نمیدونم الکی میگفت مشکل از سرور مخابراته :|
بله IDM ملاک نیست احسنت بر شما
میتونید از مرورگرتان تست دانلود بگذارید
اینم پهنای باند واقعی که در دسترسه
eblisandenzo
18-11-2012, 17:54
اینم پهنای باند واقعی که در دسترسه
اینارو با چه نرم افزاری انجام میدی ! میشه لینک دانلودش رو بهم بدی ؟
با نرم افزار مانیتورینگ.من از این برنامه استفاده میکنم بخاطر سبک بودن نسبت به تمام نرم افزار های انجام این کار و نداشتن پروسسور و سرویس اضافه که حافظه رو اشغال میکنه البته یه دلیل دیگش هم امکانات کاملش هست و رایگانه زبون فارسی هم داره اینم سایت سازنده
اخرین نسخه 5.2.5 هستش که من خوشم نیومد افزونه که نمایش ترافیکش میچسبه به تسکبار به نظرم بیریخت شده اگه خواستی اینم ورژن 5.2.4
معاون شرکت مخابرات استان تهران از ارائه سرویس اینترنت پرسرعت پیش پرداختی توسط شرکت مخابرات این استان خبر داد و گفت: این سرویس پس از تعیین تعرفه نهایی عرضه عمومی می شود. سمیع الله صادقی در گفتگو با مهر، با بیان اینکه تا پیش از این ارائه سرویس اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران به صورت پس پرداختی و از طریق قبوض تلفن ثابت بود، اظهار داشت: این موضوع مشکلاتی را برای موجران در استفاده مستاجرانشان از این سرویس ایجاد کرده بود به نحوی که در بسیاری موارد دیده شده بود که مستاجران از اینترنت استفاده کرده و موجران ناخواسته مجبور بودند هزینه قبوض اینترنت آنها را پس از تخلیه منزل پرداخت کنند براین اساس سرویس اینترنت پرسرعت اعتباری از سوی مخابرات ارائه شده است تا پس از این مستاجران بتوانند با پیش پرداخت از اینترنت استفاده کنند.
وی با تاکید براینکه در این سرویس اینترنت به صورت دانلود نامحدود عرضه نمی شود، گفت: اینترنت پرسرعت اعتباری براساس نیاز متقاضیان و به صورت حجمی فروخته می شود.
صادقی با اشاره به اجرایی شدن این سرویس در منطقه 7 مخابرات استان تهران خاطرنشان کرد: فاز آزمایشی پیاده سازی این طرح به اتمام رسیده و پس از تعیین تعرفه نهایی قابل ارائه به تمام متقاضیان خواهد بود.
به گفته وی امکان واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت اعتباری برای تمامی متقاضیان قابل انجام است و با این وجود مشترکان می توانند با ضریب اشتراک 1 به 10 از اینترنت پرسرعت مخابرات تهران استفاده کنند و هزینه اینترنت خود را براساس حجم دانلود قبل از مصرف بپردازند.
معاون فنی مهندسی شرکت مخابرات استان تهران گفت: هم اکنون شرکت مخابرات استان تهران 300 هزار کاربر اینترنت پرسرعت - adsl - پس پرداختی دارد.
Firebirds
18-11-2012, 23:30
با نرم افزار مانیتورینگ.من از این برنامه استفاده میکنم بخاطر سبک بودن نسبت به تمام نرم افزار های انجام این کار و نداشتن پروسسور و سرویس اضافه که حافظه رو اشغال میکنه البته یه دلیل دیگش هم امکانات کاملش هست و رایگانه زبون فارسی هم داره اینم سایت سازنده
اخرین نسخه 5.2.5 هستش که من خوشم نیومد افزونه که نمایش ترافیکش میچسبه به تسکبار به نظرم بیریخت شده اگه خواستی اینم ورژن 5.2.4
من نرم افزار Dumeter رو پیشنهاد میدم به ویژه نسخه 6 که فوق العاده شده.
Firebirds
18-11-2012, 23:33
Bensonw3x
19-11-2012, 01:01
والا این Du meter فک نکنم سرایل نامبر داشته باشه ؟!
تو ورژن جدیدش اومده ؟
من نرم افزار Dumeter رو پیشنهاد میدم به ویژه نسخه 6 که فوق العاده شده.
خب من به یک دلیل از این برنامه استفاده نمیکنم اونم استفاده بیخودی این برنامه از cpu هستش cpu من amd 1055 x6 هستش این برنامه دوتا پروسسور داره که یکی از اونها هر 5 ثانیه یک بار به مدت 2 ثانیه 1 درصد از cpu منو درگیر میکنه که من اصلا از این جور بزنامه ها خوشم نمیاد برنامه bwmeter هم خیلی شلوغش میکنه وقتی نصبش میکنی بعد که میخوای فایروال نصب کنی ویندوز کلا قاطی میکنه cfosspeed هم از همه اینا سنگین تره سرعت رو هم بدتر گاهی اوات میاره پایین
خلاصه هرکسی یه نظری داره برای من درگیر نشدن سیستم خیلی مهمه یه برنامه میخوایم که فقط سرعت رو نشون بده و گزارش ترافیک بده همین نه چیز بیشتر و ارزش درگیر شدن سیستم نداره:31:
والا این Du meter فک نکنم سرایل نامبر داشته باشه ؟!
تو ورژن جدیدش اومده ؟
اکتیو شدش رو توی سایت
akbarahmadi.ir
داره
old_snake1370
19-11-2012, 13:28
خب من به یک دلیل از این برنامه استفاده نمیکنم اونم استفاده بیخودی این برنامه از cpu هستش cpu من amd 1055 x6 هستش این برنامه دوتا پروسسور داره که یکی از اونها هر 5 ثانیه یک بار به مدت 2 ثانیه 1 درصد از cpu منو درگیر میکنه که من اصلا از این جور بزنامه ها خوشم نمیاد برنامه bwmeter هم خیلی شلوغش میکنه وقتی نصبش میکنی بعد که میخوای فایروال نصب کنی ویندوز کلا قاطی میکنه cfosspeed هم از همه اینا سنگین تره سرعت رو هم بدتر گاهی اوات میاره پایین
خلاصه هرکسی یه نظری داره برای من درگیر نشدن سیستم خیلی مهمه یه برنامه میخوایم که فقط سرعت رو نشون بده و گزارش ترافیک بده همین نه چیز بیشتر و ارزش درگیر شدن سیستم نداره:31:
با نظرتون 100% موافقم. ولی networx هم برای من روی win8 باعث میشد که دائم کرش کنه!:sq_17:
حالا من چیو استفاده کنم؟:sq_24:
T_E_X_A_S
19-11-2012, 13:56
مرکز مخابرات سلمان فارسی - سعادت آباد سرعت 512 رو آزاد کرده من صبح رفتم 256 و کردم 512 کمتر از 2 ساعت سرویس جدید برقرار شد:
این خبرهایی که هست مبنی بر حجمی شدن سرویس ها ، یعنی سرویس های نامحدود برداشته می شن ؟
با نظرتون 100% موافقم. ولی networx هم برای من روی win8 باعث میشد که دائم کرش کنه!:sq_17:
netspeedmonitor
سبک و راحت و رایگان
خوشحالم که در این زمینه هم نظرمون یکیه:46:
در مورد کرش کردن که من هم از ویندوز 8 استفاده میکنم با ورژن 5.2.4 و 5.2.5 تست کردم مشکلی نداشت ولی نسخه 5.2.5 یکی از تغییراتش که تو سایتش نوشته سازگاری با ویندوز 8 هستش ولی حالت پین شدن به تسکبارش یکم بیریخت شده برا همین من از همون 5.2.4 استفاده کردم شما از اخرین ورژن استفاده کردی بازم کرش کرد؟
برنامه که مثل این برنامه باشه نداریم (تکه) ولی یکی شبیه بهش داریم البته امکان چسبیدن به تسکبار نداره ولی اگه مجبور شدی بد نیست
مرکز مخابرات سلمان فارسی - سعادت آباد سرعت 512 رو آزاد کرده من صبح رفتم 256 و کردم 512 کمتر از 2 ساعت سرویس جدید برقرار شد:
این خبرهایی که هست مبنی بر حجمی شدن سرویس ها ، یعنی سرویس های نامحدود برداشته می شن ؟
مبارک باشه:31:
نه اینجور که گفتن قراره این سرویس در کنار نامحدود بدن خدا کنه همینطور باشه
شایدم یه وقت به شکل غیر مستقیم مجبورمون کردن مثلا قیمت نا محدود چند یرابر کنن:31:
netspeedmonitor
سبک و راحت و رایگان
این برنامه رو وین 8 نصب نمیشه! خیلی وقتم هست اپدیت نشده
Bensonw3x
19-11-2012, 18:11
دوستان شما هم نمیوتنین چیز پی ان وصل بشین ؟ ارور 800 میده
Kianoosh
19-11-2012, 18:18
من netlimiter pro استفاده میکنم چیز خوبیه :دی
منهدم شده دیگه سایت باز نمیکنه با dns jumper تونستم dns رو تغییر بدم تا درست شه !! این مخابرات از چه dns استفاده میکنه که یا انقدر طول میده سایت باز کنه یا اصلا باز نمیکنه ؟
منهدم شده دیگه سایت باز نمیکنه با dns jumper تونستم dns رو تغییر بدم تا درست شه !! این مخابرات از چه dns استفاده میکنه که یا انقدر طول میده سایت باز کنه یا اصلا باز نمیکنه ؟
1 سالی میشه دی ان اس مخابرات نابود شده اصلا استفاده نکن اینه:
217.218.127.127
217.218.155.155
دی ان اس خارجی استفاده کن که بهترین پینگ و کارایی رو با dns گوگل داره
8.8.8.8
8.8.4.4
من netlimiter pro استفاده میکنم چیز خوبیه :دی
خوبه ولی کار اصلیش چیز دیگس و جای یه برنامه مانیتورینگ و گزارش گیری ترافیک رو نمیگیره
ولی اگه کسی بخواد هم یه فایروال داشته باشه هم بتونه سرعتش رو محدود بکنه یه مانیتورینگ ساده هم داشته باشه گزینه خوبیه
اگه رو فایروالش و امکانات دیگش حساب کنی سنگین نیست ولی برا مانیتورینگ سنگینه
دوستان شما هم نمیوتنین چیز پی ان وصل بشین ؟ ارور 800 میده
مشکلی نداره وصل میشه
mohsenking
20-11-2012, 10:49
بچه ها من صبح رفتم مخابرات. ۱ مگ داشت ماهی ۳۹ تومن !
نمیدونستم ۱مگ اومده خواستم اطلاع رسانی کنم
Sent From My Htc One X
farhad.ma
20-11-2012, 14:30
Sent From My Htc One X
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
من که پرسیدم بالاتر از 256 به کسی نمیدن!
mohsenking
20-11-2012, 14:32
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
من که پرسیدم بالاتر از 256 به کسی نمیدن!
سلمان فارسی سعادت آباد
Sent From My Htc One X
بازم سرعت تو مخی شد.
دیگه برای همه عادت شده....
سلام دوستان
من الان صبانت هستم
می خوام بیام مخابرات
قعطی مخابرات چقدر هستش
سرعت 1 مگ هم می دن ؟
پینگ چنده ؟
من الان اینترنت صبا دارم می خوام مخابرات بگیرم می خواستم بدونم باید تنظیمات مودم رو عوض کنم .؟
اگه عوض می شه کدام تنظیمات؟
سلام دوستان
من الان صبانت هستم
می خوام بیام مخابرات
قعطی مخابرات چقدر هستش
سرعت 1 مگ هم می دن ؟
پینگ چنده ؟
من 512 گرفتم با کارت دانشجویی ارشد قطعی تاحالا نداشته
من الان اینترنت صبا دارم می خوام مخابرات بگیرم می خواستم بدونم باید تنظیمات مودم رو عوض کنم .؟
اگه عوض می شه کدام تنظیمات؟
نه دوست عزیز فقط یوزر پسورد را عوض میکنی
مخابرات تنظیم خاصی نداره
نه دوست عزیز فقط یوزر پسورد را عوض میکنی
مخابرات تنظیم خاصی نداره
الان من از اینترنت صبانت با مودم وایلس استفاده می کنم یعنی مودم رو روشن کنم به اینترنت وصل می شه . حالا اگه مودم رو بردارم به سیم adsl مخابرات وصل کنم فقط یوزر و پسورد رو عوض کنم به اینترنت وصل می شه .؟
الان من از اینترنت صبانت با مودم وایلس استفاده می کنم یعنی مودم رو روشن کنم به اینترنت وصل می شه . حالا اگه مودم رو بردارم به سیم adsl مخابرات وصل کنم فقط یوزر و پسورد رو عوض کنم به اینترنت وصل می شه .؟
بله دوست عزیز منم همین کار را انجام دادم مودم هم tplink 8901
Kianoosh
21-11-2012, 18:27
Sent From My Htc One X
یک مگ نامحدود ماهی 40 :دی به زودی اقدام میشه ...
منم امروز رفتم مخابرات ، 1 مگ داشت
گفت فقط به شرکت ها می دیم
گفتم اگه اساسنامه شرکت رو بیارم حله ؟
گفت باید با رئیس صحبت کنی
میشه یکی به من بگه ping مخابرات چنده؟
و برای فعال سازی مخابرات ، هزینه اضافی دریافت می کنن؟
برام خیلی مهمه
mohsenking
22-11-2012, 01:08
یک مگ نامحدود ماهی 40 :دی به زودی اقدام میشه ...
کار خوبی میکنی امیدوارم خوب باشه فقط
منم امروز رفتم مخابرات ، 1 مگ داشت
گفت فقط به شرکت ها می دیم
گفتم اگه اساسنامه شرکت رو بیارم حله ؟
گفت باید با رئیس صحبت کنی
میشه یکی به من بگه ping مخابرات چنده؟
و برای فعال سازی مخابرات ، هزینه اضافی دریافت می کنن؟
برام خیلی مهمه
از من نه کارتی چیزی گرفت نه مدرکی نه معرفی
هیچی
همینجوری بهم داد
همه isp ها میخوان ولی این نخواست
جالب بود برام
پینگ مخابرات بالاست !!
Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2
یعنی چنده ؟
من online زیاد بازی می کنم
برام مهمه
اگه میشه یکی ping بگیره ، بزاره ببینیم
black.assassin
22-11-2012, 18:55
یعنی چنده ؟
من online زیاد بازی می کنم
برام مهمه
اگه میشه یکی ping بگیره ، بزاره ببینیم
پینگ مخابرات بهترین پینگ تو ایرانه. من با 256 تو بهترین حالت 130 می گیریم با 4.2.2.4 و تو حالت نرمال 230 . در حالی که قبلا پارس آنلاین داشتم و با 2 مگ همچین پینگی داشتم و وقتی ترافیک محدود باشه آدم بازی کوفتش میشه. نگرانه حجمش ته بکشه. اما با مخابرات همه کار می کنی. چت ویدئویی ، رادیو اینترنتی و بازی آنلاین. نگران هیچیم نیستی ;)
Setareh 2006
23-11-2012, 07:23
سلام
من هیچی از این اصطلاحات ( پینگ و دانلود حجمی و نامحدود و ... ) مربوط به اینترنت پرسرعت نمی دونم .
من تصمیم دارم یک حط تلفن ثابت بگیرم . بعدش هم برای گرفتن اینترنت پرسرعت اقدام کنم .
الان که این تاپیک رو مرور می کنم می بینم ظاهرا شما از اینترنت مخابرات راضی هستین واسه همین برای خلاص شدن از دایل آپ بهتره که من هم برم سراغ مخابرات .
خواهش می کنم قبل از اقدام برای ثبت نام تلفن ثابت و اینترنت پر سرعت اگر نکاتی هست من رو راهنمایی کنید تا دچار اشتباه نشم .
در ضمن پی سی من قدیمی است با این مشخصات : پنتیوم 4 . 512 مگ رم . ویندوز اکس پی . آیا مشکلی از این بابت نیست ؟
ممنون میشم من رو ذر زمینه گرفتن خط ثابت و اینترنت پرسرعت راهنمایی کنید تا هزینه ی بیخودی نکنم .
tiger1980
23-11-2012, 08:58
من از gprs ایرانسل اسفاده میکنم اینترنت مخابرات ارزش خریدن خط تلفن رو داره؟
black.assassin
23-11-2012, 11:22
سلام
من هیچی از این اصطلاحات ( پینگ و دانلود حجمی و نامحدود و ... ) مربوط به اینترنت پرسرعت نمی دونم .
من تصمیم دارم یک حط تلفن ثابت بگیرم . بعدش هم برای گرفتن اینترنت پرسرعت اقدام کنم .
الان که این تاپیک رو مرور می کنم می بینم ظاهرا شما از اینترنت مخابرات راضی هستین واسه همین برای خلاص شدن از دایل آپ بهتره که من هم برم سراغ مخابرات .
خواهش می کنم قبل از اقدام برای ثبت نام تلفن ثابت و اینترنت پر سرعت اگر نکاتی هست من رو راهنمایی کنید تا دچار اشتباه نشم .
در ضمن پی سی من قدیمی است با این مشخصات : پنتیوم 4 . 512 مگ رم . ویندوز اکس پی . آیا مشکلی از این بابت نیست ؟
ممنون میشم من رو ذر زمینه گرفتن خط ثابت و اینترنت پرسرعت راهنمایی کنید تا هزینه ی بیخودی نکنم .
مهم کاربری شماست. اگر سرعت ملاک اول شماست بهتره از شرکت های دیگه بگیرید. چون مخابرات بالاترین سرعتی که به کاربرای حقیقی میده 512 هست اونم با نامه و ... . اما شرکتای دیگه تا 4 مگ رو راحت میدن.
این تنها عیب مخابراته. ضمن اینکه هر 1 ماه یه بار افت سرعت و بعضی مواقع مشکل چند ساعت - روزه به وجود میاد. البته اونقدری نبوده که بخواد منصرف کنه کسیو. من 6 ماه 256 مخابرات دارم. ازش راضیم.
نه مشکلی نداره از بایت سیستم. کمتر از اینشم برای کاربری اینترنت مشکلی نداره .
اگر خط ندارید دایل آپ رو چطوری وصل میشید ؟ اینو بگم که ADSL خط رو اشغال نمی کنه اگه به این دلیل می خواستین خط بگیرین.
اگر کلا خط ثابت در اختیار ندارید یه سر به مخابرات منطقه بزنید اگر دیدین خط گرفتن راحته و سریع نصب می کنن اقدام کنید وگرنه روش های دیگه مثل wimax , 3G رو هم می تونید روش فکر کنید. اگه منطقه شما پشتیبانی میشن.
من از gprs ایرانسل اسفاده میکنم اینترنت مخابرات ارزش خریدن خط تلفن رو داره؟
gprs اصلا ارزش پول دادن رو نداره. خط آخر جواب قبلیم در مورد شما هم صدق می کنه.
{sahand}
23-11-2012, 13:18
Downstream من صبح از 255 شد 285! جل الخالق!
mohsenking
23-11-2012, 13:22
مهم کاربری شماست. اگر سرعت ملاک اول شماست بهتره از شرکت های دیگه بگیرید. چون مخابرات بالاترین سرعتی که به کاربرای حقیقی میده 512 هست اونم با نامه و ... . اما شرکتای دیگه تا 4 مگ رو راحت میدن.
این تنها عیب مخابراته. ضمن اینکه هر 1 ماه یه بار افت سرعت و بعضی مواقع مشکل چند ساعت - روزه به وجود میاد. البته اونقدری نبوده که بخواد منصرف کنه کسیو. من 6 ماه 256 مخابرات دارم. ازش راضیم.
اگر خط ندارید دایل آپ رو چطوری وصل میشید ؟ اینو بگم که ADSL خط رو اشغال نمی کنه اگه به این دلیل می خواستین خط بگیرین.
اگر کلا خط ثابت در اختیار ندارید یه سر به مخابرات منطقه بزنید اگر دیدین خط گرفتن راحته و سریع نصب می کنن اقدام کنید وگرنه روش های دیگه مثل wimax , 3G رو هم می تونید روش فکر کنید. اگه منطقه شما پشتیبانی میشن.
مخابرات ۱ مگ هم داره عزیزم
Setareh 2006
23-11-2012, 14:46
حدس می زدم که بگین اگر خط ندارم چطوری با دایل آپ وصل میشم . راستش سوای اینترنت ، خیلی نیاز به یک خط دیگر داریم ولی گفتم حالا که دارم میرم دنبال گرفتن خط ثابت ، به فکر گرفتن اینترنت هم باشم .
از مخابرات که سوال کردم گفتن خیلی سریع خط ثابت رو برام وصل می کنن و زیاد معطلی نداره . اما هنوز در مورد اینترنت ازشون سوال نکردم گفتم اول اینجا با شما یک مشورتی بکنم . و قبل از گرفتن خط اگر نکته ای لازم باشه برای گرفتن خط و اینترنت حتما رعایت کنم تا در آینده با مشکلی برنخورم
سرعت برام خیلی مهمه همین الان که با دایل آپ وصل شدم سرعت خیلی خیلی کند و لاک پشتیه . جون آدم بالا میاد تا این صفحه لود بشه حالا دیگه چه برسه به باز کردن مثلا فایل های ویدئویی در یوتیوب
حالا نمی دونم مثلا برای باز کردن هر چه سریع تر فایل های یوتیوب 256 کافیه یا باید 512 بگیرم ؟
در مورد هزینه اش میشه توضیح بدی ؟ الان شما برای 256 چقدر هزینه کردی ؟
برای اطلاع بیشتر از اصطلاحات ، مثلا اینکه دانلود حجمی با نامحدود چه فرقی دارن از کجا میشه توضیح این اصطلاحات مروبوط اینترنت پرسرعت رو پیدا کنم ؟
شما هزینه اش رو هم میدونی چقدر برای ما آب می خوره ؟
mohsen137
23-11-2012, 15:21
سلام.من هفته ی دیگه میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم ولی سال بعد دانشجو میشم.میخوام بدونم حداکر سرعتی که بدون کارت دانشجویی میدن چقدره؟
black.assassin
23-11-2012, 15:32
بله 2 مگ هم داره. گفتم که مشترکین حقیقی نه حقوقی. برای 1 مگ دکترا هم داشته باشی نمیدن. فقط باید جواز کسب یا شرکت و ... داشته باشی
حدس می زدم که بگین اگر خط ندارم چطوری با دایل آپ وصل میشم . راستش سوای اینترنت ، خیلی نیاز به یک خط دیگر داریم ولی گفتم حالا که دارم میرم دنبال گرفتن خط ثابت ، به فکر گرفتن اینترنت هم باشم .
از مخابرات که سوال کردم گفتن خیلی سریع خط ثابت رو برام وصل می کنن و زیاد معطلی نداره . اما هنوز در مورد اینترنت ازشون سوال نکردم گفتم اول اینجا با شما یک مشورتی بکنم . و قبل از گرفتن خط اگر نکته ای لازم باشه برای گرفتن خط و اینترنت حتما رعایت کنم تا در آینده با مشکلی برنخورم
سرعت برام خیلی مهمه همین الان که با دایل آپ وصل شدم سرعت خیلی خیلی کند و لاک پشتیه . جون آدم بالا میاد تا این صفحه لود بشه حالا دیگه چه برسه به باز کردن مثلا فایل های ویدئویی در یوتیوب
حالا نمی دونم مثلا برای باز کردن هر چه سریع تر فایل های یوتیوب 256 کافیه یا باید 512 بگیرم ؟
برای اطلاع بیشتر از اصطلاحات ، مثلا اینکه دانلود حجمی با نامحدود چه فرقی دارن از کجا میشه توضیح این اصطلاحات مروبوط اینترنت پرسرعت رو پیدا کنم ؟
پس خط رو باید بگیری. رانژه خط هم خیلی سریعه. برای من 45 دقیقه بعد از تحویل مدارک فعال شد.
برای یوتیوب 512 باید داشته باشی. البته من ویدئوهای یوتیوب رو آنلاین نمی بینم و دانلودشون می کنم. از این بابت مشکلی ندارم .
قیمت 256 12.500 و قیمت 512 20.500 .
در مورد حجم دانلود بگم که به این شکله شما در ماه مقدار معینی می تونید دانلود کنید مثلا 3 گیگ ( باز کردن صفحه و هر چیزی که از اینترنت استفاده کنه هم جزو این حجم محسوب میشه ). برای حجم اضافه دوباره یه مبلغی از شما می گیرن. اما سرعتهایی که روی خطاشون میبندن 4 برابر سرعت توافقیه. یعنی برای 512 سرعت 2 مگ میدن. هم جلب رضایت مشتری هم به ته دیگ خوردن حجم و سودآوری واسه خودشون. البته بیشتر این شرکتها ساعتهای مشخصی از شب ( حدود 6 ساعت ) رو ترافیک رایگان میدن و می تونید دانلودهاتون رو بزارید واسه اون موقع. البته سرعت شبانه همون سرعت واقعیتونه ( تازه اگه کمش نکنن )
خلاصه می بینی آخرای ماه حجم داره تموم میشه و مثلا 200 مگ داری برای 5 روز. آدم زورش میاد 6 تومن بده واسه 1 گیگ حجم که تازه اونم 200 مگشو مصرف کنیو 800 مگش دود شه. الان من از رادیو اینترنتی استفاده می کنم. تقریبا ساعتی 100 مگ دانلود داره. اگه سرویسم حجمی بود جرات نمی کردم اینکارو بکنم. کارای دیگه مثل چت ویدئویی و بازی هم حجم بالایی رو حروم می کنن. با مخابرات راحتی و استرس تموم شدن حجم رو نداری. البته 512 بگیری خیلی خوبه.
در مورد سرعت قابل مقایسه با دایل آپ نیست. حتی سرویس 128 . اصلا دایل آپ مفتشم گرونه. 12.500 الان دیگه پولی نیست. تازه پولش روی قبض میاد و 2 ماه ماهه.
باز سوالی بود در خدمتم.
T_E_X_A_S
23-11-2012, 15:39
منطقه مخابراتی شما 1 مگ نمیده دلیل نمیشه هیچ جا نمیده ، ما سیکل هم باشیم بهمون 1 مگ میدن
black.assassin
23-11-2012, 15:40
سلام.من هفته ی دیگه میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم ولی سال بعد دانشجو میشم.میخوام بدونم حداکر سرعتی که بدون کارت دانشجویی میدن چقدره؟
256 میدن. البته بستگی به منطقه مخابراتی داره. بعضی جاها شنیده شده 512 هم دادن :دی اگه رفتی پیش کارمنداش گفتن 256 نمیدیم با رئیس حرف بزن.
black.assassin
23-11-2012, 15:41
منطقه مخابراتی شما 1 مگ نمیده دلیل نمیشه هیچ جا نمیده ، ما سیکل هم باشیم بهمون 1 مگ میدن
واقعا ؟؟؟ کجا ؟
T_E_X_A_S
23-11-2012, 15:53
واقعا ؟؟؟ کجا ؟
سلمان فارسی منطقه دو - من هفته پیش خودم 512 گرفتم چون فعلا بیشتر به کارم نمیاد هیچی هم نخواست حتی کارت دانشجویی - چند روز بعدش هم یگی از دوستان mohsenking یه مگ گرفت از همین سلمان فارسی
البته تو تابستون یادمه 256 بیشتر نمیداد اونم با کارت دانشجویی ولی الان آزاد شده هیچی نمیخواد هر سرعتی هم بخوای میده شما بنظرم یه زنگ بزن منطقه مخابراتیتون ببین چه جوریه
black.assassin
23-11-2012, 16:03
سلمان فارسی منطقه دو - من هفته پیش خودم 512 گرفتم چون فعلا بیشتر به کارم نمیاد هیچی هم نخواست حتی کارت دانشجویی - چند روز بعدش هم یگی از دوستان mohsenking یه مگ گرفت از همین سلمان فارسی
البته تو تابستون یادمه 256 بیشتر نمیداد اونم با کارت دانشجویی ولی الان آزاد شده هیچی نمیخواد هر سرعتی هم بخوای میده شما بنظرم یه زنگ بزن منطقه مخابراتیتون ببین چه جوریه
عه پس دست و دل باز شدن ؟؟؟ من خودم چون اینجا نیستم و دانشجوام نیازی ندارم. اما فردا تئتوشو در میارم ببینم چه خبره. مرسی
old_snake1370
23-11-2012, 16:30
بله 2 مگ هم داره. گفتم که مشترکین حقیقی نه حقوقی. برای 1 مگ دکترا هم داشته باشی نمیدن. فقط باید جواز کسب یا شرکت و ... داشته باشی
پس خط رو باید بگیری. رانژه خط هم خیلی سریعه. برای من 45 دقیقه بعد از تحویل مدارک فعال شد.
برای یوتیوب 512 باید داشته باشی. البته من ویدئوهای یوتیوب رو آنلاین نمی بینم و دانلودشون می کنم. از این بابت مشکلی ندارم .
در مورد حجم دانلود بگم که به این شکله شما در ماه مقدار معینی می تونید دانلود کنید مثلا 3 گیگ ( باز کردن صفحه و هر چیزی که از اینترنت استفاده کنه هم جزو این حجم محسوب میشه ). برای حجم اضافه دوباره یه مبلغی از شما می گیرن. اما سرعتهایی که روی خطاشون میبندن 4 برابر سرعت توافقیه. یعنی برای 512 سرعت 2 مگ میدن. هم جلب رضایت مشتری هم به ته دیگ خوردن حجم و سودآوری واسه خودشون. البته بیشتر این شرکتها ساعتهای مشخصی از شب ( حدود 6 ساعت ) رو ترافیک رایگان میدن و می تونید دانلودهاتون رو بزارید واسه اون موقع. البته سرعت شبانه همون سرعت واقعیتونه ( تازه اگه کمش نکنن )
خلاصه می بینی آخرای ماه حجم داره تموم میشه و مثلا 200 مگ داری برای 5 روز. آدم زورش میاد 6 تومن بده واسه 1 گیگ حجم که تازه اونم 200 مگشو مصرف کنیو 800 مگش دود شه. الان من از رادیو اینترنتی استفاده می کنم. تقریبا ساعتی 100 مگ دانلود داره. اگه سرویسم حجمی بود جرات نمی کردم اینکارو بکنم. کارای دیگه مثل چت ویدئویی و بازی هم حجم بالایی رو حروم می کنن. با مخابرات راحتی و استرس تموم شدن حجم رو نداری. البته 512 بگیری خیلی خوبه.
در مورد سرعت قابل مقایسه با دایل آپ نیست. حتی سرویس 128 . اصلا دایل آپ مفتشم گرونه. 12.500 الان دیگه پولی نیست. تازه پولش روی قبض میاد و 2 ماه ماهه.
باز سوالی بود در خدمتم.
یه چیزی هم من به صحبت های دوستمون اضافه کنم:
شما که خیلی یوتوب میری ( اگر adsl بگیری مسلما بیشتر هم میشه) به هیچ عنوان سراغ اینترنت ججمی نرو! :sq_6:
اگر اینترنت حجمی بگیری کلا باید یوتوب رو ببوسی بزاری کنار!
اگر هم میخوای توی سایت ویدیو ببینی سعی کن حداقل 512 رو بگیری ولی اگه می خوای دانلود کنی 256 هم جواب میده.
Setareh 2006
23-11-2012, 20:49
باز سوالی بود در خدمتم.
اصطلاح رانژه خط یعنی چی ؟
این خط تلفنی که همین الان دارم ازش واسه دایل آپ استفاده می کنم برای دو طبقه بطور مشترک هست . اگر برای همین خط بخوام اینترنت بگیرم آیا در آن واحد در هر دو طبقه میشه از اینترنتش هم استفاده کرد ؟ یعنی یک کامپیوتر در طبقه اول و یک کامپیوتر دیگه هم در طبقه ی دوم از اینترنت یک خط تلفن استفاده کنند ؟
راستی برای اینترنت دقیقا چه تجهیزاتی بگیرم ؟ مودم چه مدل و مارکی بگیرم که از خریدم پشیمون نشم ؟
یعنی شما این 12.500 رو هر دو ماه پرداخت می کنی و نه ماهیانه 12.500 تومن ؟ یعنی ماهیانه فقط حدود 6 تومن بابت اینترنت 256 میدی ؟ پول دیگه ای هم موقع گرفتن مدارک از شما نگرفتن ؟
Setareh 2006
23-11-2012, 20:50
یه چیزی هم من به صحبت های دوستمون اضافه کنم:
شما که خیلی یوتوب میری ( اگر adsl بگیری مسلما بیشتر هم میشه) به هیچ عنوان سراغ اینترنت ججمی نرو! :sq_6:
اگر اینترنت حجمی بگیری کلا باید یوتوب رو ببوسی بزاری کنار!
اگر هم میخوای توی سایت ویدیو ببینی سعی کن حداقل 512 رو بگیری ولی اگه می خوای دانلود کنی 256 هم جواب میده.
نه اونقدر که خیلی ولی خوب تا حدودی فایل های ویدئویی در یوتیوب و فیس بوک رو استفاده می کنم . بعصی وقت ها هم پیش میاد برای آپلود کردن ویدئو ..
چند بار برای اینکار به کافی نت رفتم اما یک مدتی که به کافی نت ها گیر دادن دیگه نرفتم . یکبار هم به یک کافی نت رفته بودم یه مقدار گرون باهام حساب کردم وقتی سوال کردم گفتن واسه اینه که اینترنت ما حجمیه .
اگر دانلود ویدئو سریع تر از دیدن آنلاین باشه خوب دانلودش می کنم و آفلاین می بینمش
الان یک فایل ویدئو که مثلا 200 مگ باشه با 256 چقدر طول می کشه ؟ اگر خیلی زیاد نیست و دیدم 512 هم براحتی بهم نمیدن خوب مجبورم همین 256 رو بگیرم .
old_snake1370
23-11-2012, 22:34
اصطلاح رانژه خط یعنی چی ؟
این خط تلفنی که همین الان دارم ازش واسه دایل آپ استفاده می کنم برای دو طبقه بطور مشترک هست . اگر برای همین خط بخوام اینترنت بگیرم آیا در آن واحد در هر دو طبقه میشه از اینترنتش هم استفاده کرد ؟ یعنی یک کامپیوتر در طبقه اول و یک کامپیوتر دیگه هم در طبقه ی دوم از اینترنت یک خط تلفن استفاده کنند ؟
راستی برای اینترنت دقیقا چه تجهیزاتی بگیرم ؟ مودم چه مدل و مارکی بگیرم که از خریدم پشیمون نشم ؟
یعنی شما این 12.500 رو هر دو ماه پرداخت می کنی و نه ماهیانه 12.500 تومن ؟ یعنی ماهیانه فقط حدود 6 تومن بابت اینترنت 256 میدی ؟ پول دیگه ای هم موقع گرفتن مدارک از شما نگرفتن ؟
نه اونقدر که خیلی ولی خوب تا حدودی فایل های ویدئویی در یوتیوب و فیس بوک رو استفاده می کنم . بعصی وقت ها هم پیش میاد برای آپلود کردن ویدئو ..
چند بار برای اینکار به کافی نت رفتم اما یک مدتی که به کافی نت ها گیر دادن دیگه نرفتم . یکبار هم به یک کافی نت رفته بودم یه مقدار گرون باهام حساب کردم وقتی سوال کردم گفتن واسه اینه که اینترنت ما حجمیه .
اگر دانلود ویدئو سریع تر از دیدن آنلاین باشه خوب دانلودش می کنم و آفلاین می بینمش
الان یک فایل ویدئو که مثلا 200 مگ باشه با 256 چقدر طول می کشه ؟ اگر خیلی زیاد نیست و دیدم 512 هم براحتی بهم نمیدن خوب مجبورم همین 256 رو بگیرم .
اگر بخواید 2 طبقه استفاده کنه باید یک مودم adsl که دارای وایرلس باشه بگیرید. اگر کامپیوتر ها وایرلس نداشته باشن باید برای هر کدومشون هم وایرلس بگیرید. کلا این کار رو پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه برای اون یکی طبقه آنتن نده. بستگی به فاصله و تعداد دیوارها داره. مگر اونکه قبلش از یکی مودم رو بگیرید تست کنید.
مودم هم d-link و tp-link برندهای خیلی خوبی هستند. اگر میخوای خیلی عالی بگیری Linksys و Asus.
256 ماهیانه 12.500 یعنی هردوماه روی قبضت 25 تومن + هزینه مکالمه + 5درصد مالیات بر ارزش افزوده میاد.
200 مگ با
256 دوساعت
512 یک ساعت
طول میکشه
کلا منی که 512 دارم هر ساعت 200-215 مگابایت دانلود میکنم.
Setareh 2006
24-11-2012, 03:17
اگر بخواید 2 طبقه استفاده کنه باید یک مودم adsl که دارای وایرلس باشه بگیرید. اگر کامپیوتر ها وایرلس نداشته باشن باید برای هر کدومشون هم وایرلس بگیرید. کلا این کار رو پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه برای اون یکی طبقه آنتن نده. بستگی به فاصله و تعداد دیوارها داره. مگر اونکه قبلش از یکی مودم رو بگیرید تست کنید.
مودم هم d-link و tp-link برندهای خیلی خوبی هستند. اگر میخوای خیلی عالی بگیری Linksys و Asus.
256 ماهیانه 12.500 یعنی هردوماه روی قبضت 25 تومن + هزینه مکالمه + 5درصد مالیات بر ارزش افزوده میاد.
200 مگ با
256 دوساعت
512 یک ساعت
طول میکشه
کلا منی که 512 دارم هر ساعت 200-215 مگابایت دانلود میکنم.
میشه یک مودم گرفت و یک ساعاتی از شبانه روز در طبقه یک باشه و چند ساعت دیگر هم در طبقه دوم . یعنی اینکه بطور شریکی از یک مودم ولی در زمان های متفاوت استفاده کنیم تا دیگه خرج اضافی بابت گرفتن مودم و اینا نداشته باشیم .
منظور از هزینه مکالمه یعنی اینکه مثل دایل آپ یک پولی هم بابت خط می گیرن ؟ یا اینکه منظورت سوای اینترنت ، یعنی بابت استفاده و مکالمه با تلفن هست ؟
میشه قیمت همه این مودم ها رو هم بگی ؟
یک سوال دیگه دارم ، وقتی به کافی نت ها برای سایت هایی مثل یوتیوب و فیس گیر میدن اگر از طریق اینترنت مخابرات بریم به این سایت ها ، برامون مشکلی از طرف مخابرات پیش نمیاد ؟
پینگ مخابرات بهترین پینگ تو ایرانه. من با 256 تو بهترین حالت 130 می گیریم با 4.2.2.4 و تو حالت نرمال 230 . در حالی که قبلا پارس آنلاین داشتم و با 2 مگ همچین پینگی داشتم و وقتی ترافیک محدود باشه آدم بازی کوفتش میشه. نگرانه حجمش ته بکشه. اما با مخابرات همه کار می کنی. چت ویدئویی ، رادیو اینترنتی و بازی آنلاین. نگران هیچیم نیستی ;)
میشه بپرسم چی بازی می کنی
دو هفته دیگه اکانت من تو صبانت تموم میشه
به احتمال زیاد شرکت رو عوض می کنم و به مخابرات میام
سعیم اینه که بتونم 1 مگ بگیرم ولی اگه نشد ، همون 512 رو می گیرم
سوالم اینجاست که با 512 کانتر مشکلی پیدانمی کنه ؟
درضمن خیلی ممننون از پاسخ شما
میشه یک مودم گرفت و یک ساعاتی از شبانه روز در طبقه یک باشه و چند ساعت دیگر هم در طبقه دوم . یعنی اینکه بطور شریکی از یک مودم ولی در زمان های متفاوت استفاده کنیم تا دیگه خرج اضافی بابت گرفتن مودم و اینا نداشته باشیم .
منظور از هزینه مکالمه یعنی اینکه مثل دایل آپ یک پولی هم بابت خط می گیرن ؟ یا اینکه منظورت سوای اینترنت ، یعنی بابت استفاده و مکالمه با تلفن هست ؟
یک سوال دیگه دارم ، وقتی به کافی نت ها برای سایت هایی مثل یوتیوب و فیس گیر میدن اگر از طریق اینترنت مخابرات بریم به این سایت ها ، برامون مشکلی از طرف مخابرات پیش نمیاد ؟
بله میشه ولی باید سیم کشی هر دو طبقه یکی باشه . بهتره یک مودم وایرلس بگیرید و یک دانگل وایرلس و یکی از سیستم ها به طور وایرلس متصله باشه اینجوری هم زمان می تونید با هم استفاده کنید. ADSL هزینه اتصال داره هزینه مکالمه نداره .
اینترنت مخابرات هم مثل کافی نت اون سایتها رو بسته ولی اگر این سایتها رو باز کنی نمیاد مچتو بگیره.
old_snake1370
24-11-2012, 10:39
چه کاریه آخه؟:sq_24: یک موذم وایرلس بگیر خیال خودت رو راحت کن.
مودم هم قیمت ندارم ولی زیر 100 تومن میشه مودم خوب گرفت.
هزینه مکالمه منظورم هزینه ی تماس گرفتن و غیره است ربطی یه adsl نداره.
هر سایتی دوست داری برو. هیچ مشکلی پیش نمیاد.
black.assassin
24-11-2012, 11:05
میشه بپرسم چی بازی می کنی
دو هفته دیگه اکانت من تو صبانت تموم میشه
به احتمال زیاد شرکت رو عوض می کنم و به مخابرات میام
سعیم اینه که بتونم 1 مگ بگیرم ولی اگه نشد ، همون 512 رو می گیرم
سوالم اینجاست که با 512 کانتر مشکلی پیدانمی کنه ؟
درضمن خیلی ممننون از پاسخ شما
من با همین 256 اسپیلینتر سل زدم. battlefield : baccompany 2 و special ops بازی کردم . با سرورای ایران بدون هیچ لگی و با سرورای روس بیشتر مواقع خوب بود اما اروپا لگ داشتم. هر کی پینگمو می دید می گفت 512 ار کجا گرفتی می گفتم 256 از مخابرات یاور نمی کردن. اونا یا 512 پینگای بالا داشتن. کانتر فکر کنم یا 128 هم لگ نداشته باشی :دی
Setareh 2006
24-11-2012, 16:47
بله میشه ولی باید سیم کشی هر دو طبقه یکی باشه . بهتره یک مودم وایرلس بگیرید و یک دانگل وایرلس و یکی از سیستم ها به طور وایرلس متصله باشه اینجوری هم زمان می تونید با هم استفاده کنید. ADSL هزینه اتصال داره هزینه مکالمه نداره .
اینترنت مخابرات هم مثل کافی نت اون سایتها رو بسته ولی اگر این سایتها رو باز کنی نمیاد مچتو بگیره.
چه کاریه آخه؟:sq_24: یک موذم وایرلس بگیر خیال خودت رو راحت کن.
مودم هم قیمت ندارم ولی زیر 100 تومن میشه مودم خوب گرفت.
هزینه مکالمه منظورم هزینه ی تماس گرفتن و غیره است ربطی یه adsl نداره.
هر سایتی دوست داری برو. هیچ مشکلی پیش نمیاد.
سیم کشی به این صورت هست که از خط اصلی که از بیرون آمده ، دو سه رشته منشعب شده به طبقه یک و دو . حالا نمی دونم با این وضعیت سیم کشی ، عملی هست که بطور مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم یا نه ؟
در مورد وایرلس شنیده بودم امکان سوء استفاده هست ازش ، واسه همین ترجیح میدم اگر بشه وایرلس نگیرم .
در ضمن با توجه به مشخصات کامپیوتر من که توضیح دادم چقدر قدیمی هست ، آیا برای وایرلس باید قطعه ای هم در داخل پی سی نصب بشه یا اینکه نه همون بصورت اکسترنال هست ؟
با توجه به اینکه استفاده ی ما کاربری خانگی هست و استفاده از اینترنت مخابرات هم در ساعاتی از شبانه روز رایگان هست ترجیح بر این هست که با یک خط تلفن ، اینترنت بگیریم و بطور مشترک استفاده کنیم .
راستی اگه میشه در مورد دانگل وایرلس هم توضیح بدین چون من اصلا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
old_snake1370
24-11-2012, 19:28
سیم کشی به این صورت هست که از خط اصلی که از بیرون آمده ، دو سه رشته منشعب شده به طبقه یک و دو . حالا نمی دونم با این وضعیت سیم کشی ، عملی هست که بطور مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم یا نه ؟
در مورد وایرلس شنیده بودم امکان سوء استفاده هست ازش ، واسه همین ترجیح میدم اگر بشه وایرلس نگیرم .
در ضمن با توجه به مشخصات کامپیوتر من که توضیح دادم چقدر قدیمی هست ، آیا برای وایرلس باید قطعه ای هم در داخل پی سی نصب بشه یا اینکه نه همون بصورت اکسترنال هست ؟
با توجه به اینکه استفاده ی ما کاربری خانگی هست و استفاده از اینترنت مخابرات هم در ساعاتی از شبانه روز رایگان هست ترجیح بر این هست که با یک خط تلفن ، اینترنت بگیریم و بطور مشترک استفاده کنیم .
راستی اگه میشه در مورد دانگل وایرلس هم توضیح بدین چون من اصلا هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
منظورتون از اینکه به صورت مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم چیه؟
اگه منظورتون اینه روی یک خط 2 تا مودم بزاریم و همزمان کانکت شیم، نه نمیشه.
ولی اگر یک مودم وایرلس بگیرید همزمان 100 نفر میتونند کانکت شوند.
در مورد وایرلس اصلا اینطور که میگید نیست. اگر از رمزگذاری درست استفاده کنید و رمز قوی بزارید (از ترکیب حروف و عدد استفاده کنید و از کلمات دیکشنری استفاده نکنید) به هیچ عنوان قابل ه ک نیست. در ضمن باز هم میشه امنیتش رو بالاتر برد! ( برا اونایی که پارانویا دارند!):20:
میتونید هم مودم معمولی بگیرید و یک کابل لن تا اون یکی طبقه بکشید. اونوقت دیگه کلا باید بیخیال استفاده از اینترنت در اسمارتفون ، تبلت، لپتاپ، اسمارت تی وی ، کنسول بازی و ... بشیذ.
هیچ مشکلی از نظر سیستم وجود نداره. اون قطعه برای وایرلس هم اینترنال ـش وجود داره که داخل pc روی مادربرد نصب میشه و هم اکسترنال که به usb وصل میشه( دانگل وایرلس) . قیمت جفتشون هم یکیه(قبلا که یکی بود الآن رو نمیدونم:31:)
مودم های وایرلس چند تا پورت لن هم دارند. شما میتونید pc خودتون رو با کابل وصل کنید و دیگه دانگل نگیرید ولی اون همسایه باید دانگل رو تهیه کنه.
در مورد وایرلس هم من یه توضیح بدم که چرا دفعه قبل گفتم پیشنهاد نمیکنم:
الان همسایه طبقه پایین ما داره از اینترنت من استفاده میکنه ولی واحدش زیر واحد ما نیست. یک واحد فاصله داره به خاطر همین بعضی اوقات میگیره ، خیلی وقتا نمیگیره!:sq_6:
اگر برای شما دو تا واحد روی هم هستن قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد ترجیحا مودم رو شما جایی بزارید که نزدیک به کامپیوتر همسایه باشه.
نمیدونم چرا شدیدا به مشکل بر خوردم
3 روزه اینطوری شده میزارم رو دانلود 10 مگ دانلود میکنه قطع میشه .. تا اینکه الان فهمیدم باید 2-3 دقیقه خاموش کنم مودم تا وصل بشه .. الان هم ممکنه دوباره دارم این پست رو میزنم قطع بشه
باید زنگ بزنم توی این روزهای تعطیل یا درست میشه پس فردا ؟؟
کلا یه ذره استفاده میکنم چراغ adsl خاموش میشه .. ربطی به ویروس داره ؟؟؟
اگه کسی تجربه ای داره خیلی ممنون میشم بگه که چطور این موضوع رو رفع کرده ..
Setareh 2006
25-11-2012, 09:04
منظورتون از اینکه به صورت مشترک از یک اینترنت استفاده کنیم چیه؟
اگه منظورتون اینه روی یک خط 2 تا مودم بزاریم و همزمان کانکت شیم، نه نمیشه.
ولی اگر یک مودم وایرلس بگیرید همزمان 100 نفر میتونند کانکت شوند.
در مورد وایرلس اصلا اینطور که میگید نیست. اگر از رمزگذاری درست استفاده کنید و رمز قوی بزارید (از ترکیب حروف و عدد استفاده کنید و از کلمات دیکشنری استفاده نکنید) به هیچ عنوان قابل ه ک نیست. در ضمن باز هم میشه امنیتش رو بالاتر برد! ( برا اونایی که پارانویا دارند!):20:
میتونید هم مودم معمولی بگیرید و یک کابل لن تا اون یکی طبقه بکشید. اونوقت دیگه کلا باید بیخیال استفاده از اینترنت در اسمارتفون ، تبلت، لپتاپ، اسمارت تی وی ، کنسول بازی و ... بشیذ.
هیچ مشکلی از نظر سیستم وجود نداره. اون قطعه برای وایرلس هم اینترنال ـش وجود داره که داخل pc روی مادربرد نصب میشه و هم اکسترنال که به usb وصل میشه( دانگل وایرلس) . قیمت جفتشون هم یکیه(قبلا که یکی بود الآن رو نمیدونم:31:)
مودم های وایرلس چند تا پورت لن هم دارند. شما میتونید pc خودتون رو با کابل وصل کنید و دیگه دانگل نگیرید ولی اون همسایه باید دانگل رو تهیه کنه.
در مورد وایرلس هم من یه توضیح بدم که چرا دفعه قبل گفتم پیشنهاد نمیکنم:
الان همسایه طبقه پایین ما داره از اینترنت من استفاده میکنه ولی واحدش زیر واحد ما نیست. یک واحد فاصله داره به خاطر همین بعضی اوقات میگیره ، خیلی وقتا نمیگیره!:sq_6:
اگر برای شما دو تا واحد روی هم هستن قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد ترجیحا مودم رو شما جایی بزارید که نزدیک به کامپیوتر همسایه باشه.
منظورم همون استفاده از یک مودم مشترک با اینترنت یک خط تلفن ثابت مشترک برای دو کامپیوتر در دو طبقه هست .
واقعا اگر یکی از کامپیوتر ها لپ تاپ باشه قضیه منتفی هست ؟ آخه کامپیوتر دوم ما در طبقه ی دیگه لپ تاپ هست و فقط کامپیوتر من پی سی هست .
بین دو طبقه هیچ فاصله یا طبقه ی دیگری نیست یعنی در واقع کامپیوتر دوم در طبقه ی پائین و زیر پای من قرار داره
ببخشید من هنوز درست نمی دونم دانگل چیه ؟
fisheries65
25-11-2012, 15:48
آقا سرعتی که هر مرکز میده یا مدارک ثبت نامی که نیازه با مراکز دیگه فرق داره؟
مثلا مرکز مخابراتی شرق تهران میگه با کارت ارشد 256 بیشتر نمیده و برا 512 باید هیئت علمی یا از طرف شرکت باشی، و تو نرخ تعرفه هاشون اصلا حرفی از یک مگ نزده، چه برسه به مدارکی که نیاز داره
ولی رفیقم که جنوب تهرانه بدون هیچ مدرکی یک مگ از مخابرات گرفته، رفته تو نمایشگاه ثبت نام کرده فقط گفتن فیش واریزیو بیار، همین!
old_snake1370
25-11-2012, 17:24
منظورم همون استفاده از یک مودم مشترک با اینترنت یک خط تلفن ثابت مشترک برای دو کامپیوتر در دو طبقه هست .
واقعا اگر یکی از کامپیوتر ها لپ تاپ باشه قضیه منتفی هست ؟ آخه کامپیوتر دوم ما در طبقه ی دیگه لپ تاپ هست و فقط کامپیوتر من پی سی هست .
بین دو طبقه هیچ فاصله یا طبقه ی دیگری نیست یعنی در واقع کامپیوتر دوم در طبقه ی پائین و زیر پای من قرار داره
ببخشید من هنوز درست نمی دونم دانگل چیه ؟
نه مشکلی نیست. اگر میخوای خودتون عذاب بدی حتما این کار رو بکن
.
بعضی از لپ تاپ های جدید پورت لن ندارن. شما باید بری ببینی داره یا نداره.
خب پس مشکلی نیست
دانگل یه چیزیه شبیه به فلش مموری که از طریق usb وصل میکینی به pc از طریق اون قابلیت وایرلس به کامپیوترت اضافه میشه.
آقا سرعتی که هر مرکز میده یا مدارک ثبت نامی که نیازه با مراکز دیگه فرق داره؟
مثلا مرکز مخابراتی شرق تهران میگه با کارت ارشد 256 بیشتر نمیده و برا 512 باید هیئت علمی یا از طرف شرکت باشی، و تو نرخ تعرفه هاشون اصلا حرفی از یک مگ نزده، چه برسه به مدارکی که نیاز داره
ولی رفیقم که جنوب تهرانه بدون هیچ مدرکی یک مگ از مخابرات گرفته، رفته تو نمایشگاه ثبت نام کرده فقط گفتن فیش واریزیو بیار، همین!
دقیقا همینطوره. حتی توی یک مرکز ممکنه قانون امروز با هفته دیگشون فرق کنه!:sq_2:
کسی اینجا مرکز مخابرات کاشانی داره؟
اینو امروز تو روزنامه دیدم:
معنیش اینه که مخابرات پورت های جدید اضافه کرده!ولی چرا با اسم دیگه؟!!
mohsenking
26-11-2012, 21:52
دوستان چه تنظیماتی باید برای مودم انجام بدم ؟
تنها کاری که کردم الان connection رو از bridge به ppoe تغییر دادم که بتونم با لپتاپ و گوشی وصل بشم
vpi : 0
Vci : 35
و
Dns
روی اتوکانکت هست دستی تنظیم باید بشه یا نمیخواد
دیگه چه تنظیماتی میخواد،چیکار کنم ؟
Sent from my One X using Tapatalk 2
old_snake1370
27-11-2012, 18:57
دوستان چه تنظیماتی باید برای مودم انجام بدم ؟
تنها کاری که کردم الان connection رو از bridge به ppoe تغییر دادم که بتونم با لپتاپ و گوشی وصل بشم
vpi : 0
Vci : 35
و
Dns
روی اتوکانکت هست دستی تنظیم باید بشه یا نمیخواد
دیگه چه تنظیماتی میخواد،چیکار کنم ؟
Sent from my One X using Tapatalk 2
همونا که گفتی به اضافه:
Encapsulation Mode: LLC
dns هم روی اینا بزاری بهتره . چون بعضی اوقات dns های مخابرات مشکل پیدا میکنه
8.8.8.8
8.8.4.4
4.2.2.1
الی
4.2.2.4
arash-king
27-11-2012, 19:38
دوستان اینترنت مخابرات سرعت 512 حجم نامحدود خوبه یا نه ؟!
من ساکن غرب تهران هستم ........
mohsenking
27-11-2012, 19:45
همونا که گفتی به اضافه:
Encapsulation Mode: LLC
dns هم روی اینا بزاری بهتره . چون بعضی اوقات dns های مخابرات مشکل پیدا میکنه
8.8.8.8
8.8.4.4
4.2.2.1
الی
4.2.2.4
Encapsulation : ppoE LLC
هست
ولی dns روی اتومات هست وقتی روی منوال میزارم primary و secondary داره ،چی بزنم ؟
امروز صبح ز زدن گفتن وصل شده
بعد از ظهر اومدم خونه دیدم چشمک زنه هنوز ز زدم پشتیبانی گفتن اگه امروز گفتن بزارین یه روز بگذره اگه نشد بعد کارشناس میفرستیم ، گفتم کارشناسه ا....ه یه ۲تا تنظیمات که کارشناس نمیخواد !
old_snake1370
27-11-2012, 20:42
Encapsulation : ppoE LLC
هست
ولی dns روی اتومات هست وقتی روی منوال میزارم primary و secondary داره ،چی بزنم ؟
امروز صبح ز زدن گفتن وصل شده
بعد از ظهر اومدم خونه دیدم چشمک زنه هنوز ز زدم پشتیبانی گفتن اگه امروز گفتن بزارین یه روز بگذره اگه نشد بعد کارشناس میفرستیم ، گفتم کارشناسه ا....ه یه ۲تا تنظیمات که کارشناس نمیخواد !
در قسمت status مودم چک کن ببین upstream و downstream رو نشون میده.
ببین Service Category (یا همچین چیزی!) روی UBR without CBR باشه.
خط که فیبر نوری نیست؟ مثل اینکه vpi و vci برای فیبر نوری فرق میکنه.
یک بار دیگه یوزر/ پسورد رو چک کن. بزرگ کوچک بودن حروف اهمیت داره.
اسپلیتر رو نصب کردی؟
dns رو هم فعلا روی همون اتوماتیک بزار بعدا که وصل شد اونا که گفتم رو پینگ بگیر هر کدوم که بهتر بود روی اون ها ست کن.
اگه بازم کار نکرد مودم رو روی bridge بزار بعد یک کانکشن pppoe توی کامپیوتر بساز ببین کار میکنه یا نه.
Setareh 2006
28-11-2012, 05:36
نه مشکلی نیست. اگر میخوای خودتون عذاب بدی حتما این کار رو بکن
.
بعضی از لپ تاپ های جدید پورت لن ندارن. شما باید بری ببینی داره یا نداره.
خب پس مشکلی نیست
دانگل یه چیزیه شبیه به فلش مموری که از طریق usb وصل میکینی به pc از طریق اون قابلیت وایرلس به کامپیوترت اضافه میشه.
منظورت از عذاب دادن اینه که به جای مودم وایرلس مودم معمولی بگیرم ؟
ممنون برای توضیح دانگل . آیا فرقی می کنه چه مارک و مدلی بگیرم ؟
با مرکز مخابرات تماس گرفتم گفتم میخوام خط ثابت تلفن و اینترنت بگیرم یک بار گفتن اینجا تلفنش فیبر نوریه و امکان گرفتن اینترنت پر سرعت نیست . یک بار هم گفتن باید بیای ثبت نام که کردی استعلام میدی تا ببینینم امکانش هست یا نه . آیا طی کردن مراحل استعلام هم برام هزینه داره ؟
از یک طرف هم اگر حرف اولشون درست باشه ، یعنی اینکه اگر امکان گرفتن اینترنت در این مرکز نیست پس چرا پشت قبض تلفنی که همین الان با دایل آپ به اینترنت وصل شدم نوشته برای گرفتن اینرتنت پر سرعت با این شماره تماس بگیرید ؟!
old_snake1370
28-11-2012, 09:45
منظورت از عذاب دادن اینه که به جای مودم وایرلس مودم معمولی بگیرم ؟
ممنون برای توضیح دانگل . آیا فرقی می کنه چه مارک و مدلی بگیرم ؟
با مرکز مخابرات تماس گرفتم گفتم میخوام خط ثابت تلفن و اینترنت بگیرم یک بار گفتن اینجا تلفنش فیبر نوریه و امکان گرفتن اینترنت پر سرعت نیست . یک بار هم گفتن باید بیای ثبت نام که کردی استعلام میدی تا ببینینم امکانش هست یا نه . آیا طی کردن مراحل استعلام هم برام هزینه داره ؟
از یک طرف هم اگر حرف اولشون درست باشه ، یعنی اینکه اگر امکان گرفتن اینترنت در این مرکز نیست پس چرا پشت قبض تلفنی که همین الان با دایل آپ به اینترنت وصل شدم نوشته برای گرفتن اینرتنت پر سرعت با این شماره تماس بگیرید ؟!
خیر منظورم اینه که مودم معمولی نگیرید به جاش مودم وایرلس بگیرید. شما چه جوری به اون نتیجه رسیدی؟!
نه فرقی نمیکنه
شما حضوری تشریف ببر مرکز مخابراتی اونجا سوال کن پای تلفن بیشتر اوقات درست جواب نمیدن.
برای اینه که اون فرم قبض تلفن برای همه یکیه!
دوباره که پینگا رفته بالا و سرعت داغون شده
امروز 4.5 ساعت قطع بود سرعت هم چند روزه کند شده
من نمیدونم مسئولین مخابرات به چی اعتقاد دارن
اگه به حروم و حلال اعتقاد دارن من 1 قرون از پولی که بابته قبض تلفن و اینترنت میدم راضی نیستم
اگرم به حروم و حلال اعتقاد ندارن به روح که اعتقاد دارن ؟
پس تو اون روحتون با این خدماتی که میدین
mohsenking
28-11-2012, 19:39
در قسمت status مودم چک کن ببین upstream و downstream رو نشون میده.
ببین Service Category (یا همچین چیزی!) روی UBR without CBR باشه.
خط که فیبر نوری نیست؟ مثل اینکه vpi و vci برای فیبر نوری فرق میکنه.
یک بار دیگه یوزر/ پسورد رو چک کن. بزرگ کوچک بودن حروف اهمیت داره.
اسپلیتر رو نصب کردی؟
dns رو هم فعلا روی همون اتوماتیک بزار بعدا که وصل شد اونا که گفتم رو پینگ بگیر هر کدوم که بهتر بود روی اون ها ست کن.
اگه بازم کار نکرد مودم رو روی bridge بزار بعد یک کانکشن pppoe توی کامپیوتر بساز ببین کار میکنه یا نه.
آره داون استریم و آپ استریم دارم
چراغ الان ثابت شده ولی سایت باز نمیکنه
این تنظیماتی که گفتین رو چک میکنم ببینم میشه یا نه
پشتیبانی هم تا زنگ میزنی میگن کارشناس میفرستیم اگه نمیره !
نمیدونم چرا زور داره برام !
پشتیبانی گفت پینگ ۴.۲.۲.۴ رو گرفتم ولی request timed out داد
ولی پینگ مودم رو داد بعد یه خط پینگ مودم رو خوندم گفت تنظیماتن اشتباس بعد گفتم روی کانکشنه روی نواز وظیفه علامت تعجبه گفت پس احتمالا از شبکس ۳ ۴ ساعت صبر کن ببین درست میشه یا نه !
Sent from my One X using ARHD12
دوستان کسی مرکز مخابراتی حافظ اینترنت گرفته من میخوام یک مگ بگیرم کسی داره سرعت دانلود چطوریه
mohsenking
29-11-2012, 00:27
آره داون استریم و آپ استریم دارم
چراغ الان ثابت شده ولی سایت باز نمیکنه
این تنظیماتی که گفتین رو چک میکنم ببینم میشه یا نه
پشتیبانی هم تا زنگ میزنی میگن کارشناس میفرستیم اگه نمیره !
نمیدونم چرا زور داره برام !
پشتیبانی گفت پینگ ۴.۲.۲.۴ رو گرفتم ولی request timed out داد
ولی پینگ مودم رو داد بعد یه خط پینگ مودم رو خوندم گفت تنظیماتن اشتباس بعد گفتم روی کانکشنه روی نواز وظیفه علامت تعجبه گفت پس احتمالا از شبکس ۳ ۴ ساعت صبر کن ببین درست میشه یا نه !
Sent from my One X using ARHD12
درست شد
دیگه مغذم داشت می.....
Vci
روی ۳۳ بود ! گذاشتم روی ۳۵ درست شد
سرعتم بین ۹۰ تا ۱۲۵ متغیره
Sent from my One X using ARHD15
kourosh4u
29-11-2012, 13:31
دوستان کسی از مخابرات شهيد مدنی تهران اينترنت داره؟
کيفيتش چطوره؟
amirpers
30-11-2012, 14:49
دوستان مگه سرویس اینترنت مخابرات حجمی شده ؟
الان یه تبلیغ تو تلویزیون نشون داد و گفت دو برابر استفاده قبلی با همون قیمت !!!!
یعنی چی، یعنی مخابرات هم دزدی رو شروع کرده و بدون اطلاع حجمی کرده یا نه ؟
ShadowDragon
30-11-2012, 15:39
الان یه تبلیغ تو تلویزیون نشون داد و گفت دو برابر استفاده قبلی با همون قیمت !!!!
سرویس حجمی به همه شهر ها اضافه شده! که اصلا راضی کننده نیست!
دوستان کسی میتونه تعرغه های مخابرات تهران رو بزاره؟ (ممنون میشم اگه تعرفه هارو پیغام خصوصی بفرستین!)
ommolfesad
30-11-2012, 15:41
الان پرسیدم و گفتن نه حجمی نیست .
*
مرکز مخابرات فرد اسدی کسی سرویس گرفته ؟؟!! میخوام ببینم سرویس هاش چطوره
Behrang_sh
30-11-2012, 23:35
سلام دوستان به نظرتون چند وقت طول میکشه تا پورت خالی تو یه منطقه پیدا بشه! هفته پیش منطقه پیام نور ثبت نام کردم، به صورت خیـــــــــــــلی ریلکس بهم گفت فعلا پورت خالی نداریم! کسی از این منطقه سرویس گرفته؟ اوضاعش چطوره؟
بچه ها یه شرکت مخابرات ایران داریم که نوشته (سهامی عام) بعد او داستان حجمی تو سایت ایناست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شرکت مخابرات استان تهران داریم که زده (سهامی خاص) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان دیدم این اضافه شده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه اضافه کنم!!!
اینا برای کسایی که مستاجرن و یا صاحب خط در دسترس نیست (تو تهران) یه سرویس را انداختن به نام "اينترنت اعتباري "خبرش اینجاست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن خبر:
متقاضيان پس از دايري سرويس مي توانند با خريد اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا پايان اعتبار تامين شده، ADSL آن ها اعتبار خواهد داشت اما در صورتي که خط مورد نظر شارژ نشود، سرويس به صورت اتوماتيک قطع خواهد شد.
واگذاري اينترنت اعتباري به صورت پايلوت در منطقه هفت مخابراتي آغاز شده است. محمد روح الهي، مدير عامل شرکت مخابرات استان تهران ضمن بيان اين مطلب به ايلنا گفت: اين سرويس به منظور پاسخگويي به نياز مشترکان تهراني که مستاجر هستند راه اندازي شده است. وي افزود: با پياده سازي اين سرويس، مشترکاني که از صاحب خانه خود اجازه دريافت اينترنت ADSL را ندارند و با ثبت هويت خود مي توانند اين سرويس را دريافت کنند. وي خاطرنشان کرد: متقاضيان پس از دايري سرويس مي توانند با خريد اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا پايان اعتبار تامين شده، ADSL آن ها اعتبار خواهد داشت اما در صورتي که خط مورد نظر شارژ نشود، سرويس به صورت اتوماتيک قطع خواهد شد..
خب طبق این خبر داستان مشخص شد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمیع الله صادقی در گفتگو با ستاد خبری گروه شرکتهای مخابرات در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی تله کام گفت: سرویس اینترنت پرسرعت پیش پرداختی توسط شرکت مخابرات استان تهران پس از تعیین تعرفه نهایی در دیگر مناطق مخابراتی نیز عرضه عمومی می شود.
وی با تاکید براینکه در این سرویس اینترنت به صورت دانلود نامحدود عرضه نمی شود و از این بابت مستاجران می توانند قبل از استفاده نسبت به خرید اینترنت براساس حجم دانلود مورد نیاز اقدام کنند گفت: اینترنت پرسرعت اعتباری براساس نیاز متقاضیان و به صورت حجمی فروخته می شود.
صادقی امکان واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت اعتباری را برای تمامی متقاضیان قابل انجام دانست و تاکید کرد: این سرویس با هدف تسهیل در ارائه خدمات به مستاجران تعریف شده است تا با تخلیه محل مورد سکونت، بدهی این مشترکان در قبوض تلفنی منظور نشود.
این هم تعرفه سرویس حجمی:
رسما میره تو پاچه ملت!!!
شما حساب کن با سرعت 128 که 16تا دانلود داری در 24شبانه روز *30روز ماه= 40 گیگ حجم دانلود قابل استفادست!!!
حالا مقایسه کنید
Ehsan Fire
01-12-2012, 00:46
نه داش من 16 نیست...خودشون گفتن سرعت رو بیشتر میبندن....tct.ir خبرش هست اگه بگردی.
alitalker
01-12-2012, 16:01
سلام دوستـان
من اهواز هستم و می خواستم از شرکت مخابران سرویس 2 مگابیت نامحدود رو بگیرم. تعرفه ماهیانه هم 80 هزار تومان هست. دوستان صاحب تجریه لطفا در مورد سرعت دانلود و پینگ تایم نظر بدبد. من در حال حاضر سرویس 2 مگابیت از وایمکس ایرانسل دارم که با توجه به قطعی های زیاد، مجبور به تغییر سرویس هستم لطفا راهنمایی کنید.
Step-Rap
01-12-2012, 19:16
سلام دوستان ...
تو تهران سرعت 512 نا محدود میدن به راحتی یا نه ؟
بعد کلا راضی هستید از این سرویس مخابرات ؟؟ احتمالا من این ماه از صبا بیام بیرون از مخابرات سرویس بگیرم.
joibari2
01-12-2012, 20:22
واقعا سرویس اینترنت مخابرات حجمی شده؟ دیگه نامحدود نیست؟
یه تبلیغی تو تلویزیون نشون داد که گفت دو برابر استفاده قبلی با همون قیمت؟ یعنی چی؟
Behrang_sh
01-12-2012, 21:24
سلام دوستان به نظرتون چند وقت طول میکشه تا پورت خالی تو یه منطقه پیدا بشه! هفته پیش منطقه پیام نور ثبت نام کردم، به صورت خیـــــــــــــلی ریلکس بهم گفت فعلا پورت خالی نداریم! کسی از این منطقه سرویس گرفته؟ اوضاعش چطوره؟
دوستان نظری ندارند؟!
آقای محترم شما سرویس با سرعت معین میگیری! 128 میشه 16کیلوبایت 256 میشه 32 یعنی شما میگی 128 میگیری با 8 گیگ حجم بعد سرعتش مثلا 70 80کیلوبایته؟؟؟میشه اصلا
اصلا فرض که بشه! به چه دردی میخوره سرعت وقتی حجم ورود اطلاعات ثابته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدول و نگاه کن سرعت مشخصه
فوقش 1 2 کیلو سرعتو بالا میبندن(مثل همین الان) این کجاش حرف منو نقض میکنه؟
mohsenking
02-12-2012, 16:37
بچه ها من الان dns توی تنظیمات مودم روی اتومات هست
بخوام منوال کنم دوتا باید وارد کنم یکی primary bns یکیم secondry dns درسته ؟
چی بزنم به ترتیب البته الانچسرعت روی ۱۳۵ هست حدودا بعضی وقتام میره روی ۱۶۰ بعضی وقتام یه لحظه پرش داره روی ۱۰۰ اینا
حالا این dns های پرسرعت رو بزنم ازین بهتر میشه ؟
stratocaster
02-12-2012, 17:48
دوستان .. اگر حجمی بشه .. همه مشتریاش میپره ...
stratocaster
02-12-2012, 17:49
سرعت که افتضاحه امروز مرکز مخابراتی قدس امیراباد
behnmah66
02-12-2012, 18:23
این قضیش چیه ؟ :41:
Step-Rap
02-12-2012, 18:32
سلام دوستان ...
تو تهران سرعت 512 نا محدود میدن به راحتی یا نه ؟
بعد کلا راضی هستید از این سرویس مخابرات ؟؟ احتمالا من این ماه از صبا بیام بیرون از مخابرات سرویس بگیرم.
دوستان میشه ج بدین توروخدا .. میخوام یه تصمیم قطعی بگیرم .. ممنون میشم کمک کنید .
joibari2
02-12-2012, 20:28
دوستان میشه ج بدین توروخدا .. میخوام یه تصمیم قطعی بگیرم .. ممنون میشم کمک کنید .
تا 256 راحت میدن ولی برای 512 باید با رئیس منطقه مخابراتی خودتون صحبت کنید چون تصمیم با اونه.
سرعتش نمیشه گفت عالیه ولی چون نامحدوده نسبت به جاهای دیگه بهتره.ولی با این مسائلی که الان پیش اومده نمیدونم حجمیش کردن یا هنوزم نامحدوده؟!
ShadowDragon
02-12-2012, 20:36
دوستان .. اگر حجمی بشه .. همه مشتریاش میپره ...
نه نمیپره! 2 3 روز اول مردم شاکین اما چون اینجا ایرانه مطمئن باش کسی نمیره!
ShadowDragon
02-12-2012, 20:39
راستی وقتی حجمی شد ، روز های اول کیفیتش عالیه اما بعدش.....
ShadowDragon
02-12-2012, 20:42
خب طبق این خبر داستان مشخص شد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تعرفه سرویس حجمی:
رسما میره تو پاچه ملت!!!
شما حساب کن با سرعت 128 که 16تا دانلود داری در 24شبانه روز *30روز ماه= 40 گیگ حجم دانلود قابل استفادست!!!
حالا مقایسه کنید
نه! سرعت دانلود این میشه...
128 با 64 کیلوبایت
512 با 120-140 کیلوبایت
1مگ با 190 کیلوبایت
2مگ با 320 کیلوبایت دانلود میکه
البته تو ساعاتی که رایگان نیست!!!!!!!!!!!!
256 نامحدود
old_snake1370
02-12-2012, 21:07
بچه ها من الان dns توی تنظیمات مودم روی اتومات هست
بخوام منوال کنم دوتا باید وارد کنم یکی primary bns یکیم secondry dns درسته ؟
چی بزنم به ترتیب البته الانچسرعت روی ۱۳۵ هست حدودا بعضی وقتام میره روی ۱۶۰ بعضی وقتام یه لحظه پرش داره روی ۱۰۰ اینا
حالا این dns های پرسرعت رو بزنم ازین بهتر میشه ؟
شما میتونی 2 تا وارد کنی ، میتونی 1 دونه وارد کنی ، میتونی اصلا وارد نکنی !
پینگ بگیر هرکدوم بهتر بود اول اون رو وارد کن.
اگر این سرعت ها که داری میگی رو از idm در آوردی. خدمتتون باید عرض کنم که idm سرعت هاش کلا پرته! شما یک نرم افزار مثل networx یا du meter و ... نصب کن اونجا ببین سرعتت چنده.
idm واسه من بعضی وقتا سرعت رو میزنه 80 در صورتی که سرعتم واقعیم اون لحظه 60 هست!
بهترین کار اینه که با استفاده از اون نرم افزار ها که گفتم ببینی در 1 ساعت چه قدر دانلود میکنه که بتونی یک سرعت میانگین واقعی بدست بیاری.
dns ربطی به سرعت نداره.
شما وقتی آدرس یک سایت رو میزنید dns اون آدرس رو تبدیل میکنه به ip سایت. اگر dns ها نبودن شما به جای اینکه بنویسی google.com باید ip سایت رو می نوشته.
از این dns ها استفاده کنید فقط مدت زمان شناسایی او سایت بهتر میشه.
ولی بازم پیشنهاد میکنم از این dnsها استفاده کنید چون بعضی اوقات dnsهای مخابرات مشکل پیدا میکنه وبعضی از سایت ها رو پیدا نمیکنه!
T_E_X_A_S
02-12-2012, 22:17
این سرویس های حجمی که معرفی کردن، شب ها ساعت رایگان برای دانلود هم داره ؟
نه! سرعت دانلود این میشه...
128 با 64 کیلوبایت
512 با 120-140 کیلوبایت
1مگ با 190 کیلوبایت
2مگ با 320 کیلوبایت دانلود میکه
البته تو ساعاتی که رایگان نیست!!!!!!!!!!!!
شما این تعرفه ها رو کجا دیدید. لینکش رو از سایت مخابرات تهران بزارید
amirpers
03-12-2012, 00:17
من آخرش نفهمیدم. این سرویس حجمی یه چیز جداست یا همون سرویس های خودمونه که قراره حجمی بشه ؟
من الان اینترنت حجمی صبا دارم می خوام نا محدود مخابرات بگیرم می خواستم بدونم اگه حجمی شده تغییر ندم چون خودم دارم ؟
hamed619
03-12-2012, 09:45
محدودیت حجمی مال شهرستان هست تهران نامحدوده برای من که موقع ثبت نام نامحدود زده شما برو مخابرات محل خودتون در خواست بده اگر نامحدود میدن بگیر.
masoud 3
03-12-2012, 11:27
من تهرانم 512 نامحدود ولی کیفیت سرویس 1 هفتس به شدت بده {مهدیه}
متاسفانه پورت خالی ندارن . معمولا چقدر باید منتظر بود.
چرا دوباره نابود شد:sq_3:
متاسفانه پورت خالی ندارن . معمولا چقدر باید منتظر بود.
بستگی داره ولی من یکی از دوستام که پورت خالی نداشتن 2 ماه تو نوبت بودش در این مدت هم نباید از جایی سرویس بگیرید
اقا واسه شما هم نواسان پیدا کرده دانلدتون ؟
قبلا فیکس رو 32 میچرخید الان بین 24-32
برای من 10 کیلو هم نمیده 512
Bensonw3x
04-12-2012, 14:48
اقا واسه شما هم نواسان پیدا کرده دانلدتون ؟
قبلا فیکس رو 32 میچرخید الان بین 24-32
arashpour
04-12-2012, 16:02
هم ایرانسل هم مخابرات با هم افت کیفیت داشتن
mohsenking
04-12-2012, 16:33
سرعت خیلی بهم ریخته امروز
نوسان داره همش
Sent from my One X using ARHD 16
سرعت در حد مرگ افتضاحه. پست رو به زور فرستادم هم با وی پی هم بدون وی پی فقط واسه من اینجوریه یا واسه همه؟ امیدوارم کامل قطع نشه!
سرعت منم افتضاح اومده پایین... با 256 نهایت سرعت دانلودم شده 6-7... فکر کنم بخاطر 16 آذر باشه...
منم سرعت دانلودم داغونه (بهترین حالت 8-9)
ولی سرعت باز کردت صفحات عادیه
سرعت منم افتضاح اومده پایین... با 256 نهایت سرعت دانلودم شده 6-7... فکر کنم بخاطر 16 آذر باشه...
شایدم..
یعنی پیشواز رفتن؟:31:
این سایتو همگی بزارید تو بوک مارکتون قبل اینکه بیاین پست بدین یه نگاه بندازین:38:
منم سرعتم خیلی خرابه 512 دارم با 20 کیلو دانلود میکنم:31:
شایدم..
یعنی پیشواز رفتن؟:31:
این سایتو همگی بزارید تو بوک مارکتون قبل اینکه بیاین پست بدین یه نگاه بندازین:38:
خوب درسته دیگه . انتظار داشتی همون صبح روز داستان قطعی شروع شه؟
واسه من یکم بهتر شد
خوب درسته دیگه . انتظار داشتی همون صبح روز داستان قطعی شروع شه؟
واسه من یکم بهتر شد
اره راست میگی از لحاظ امنی تی هم که نگاه کن قبلش مهمه نه همون روز:sq_11:
برا من که فرقی نکرد
من 512 کرج دارم. سرعت هیچ تغییری نداره تو دانلود. فقط بعضی سایتها (چه ایرانی و کاملا مجاز و یا خارجی) رو اونم بعضی اوقات کند بالا میاره یا ناقص بالا میاره.
احتمالا فقط برا تهرانه
من 512 کرج دارم. سرعت هیچ تغییری نداره تو دانلود. فقط بعضی سایتها (چه ایرانی و کاملا مجاز و یا خارجی) رو اونم بعضی اوقات کند بالا میاره یا ناقص بالا میاره.
arashpour
04-12-2012, 19:18
سرعت مرور و دانلود همچنان افتضاح...
صبر کن کارشون اینجا تموم شه اونجام میرسن...
Mr.Mazmamfi
04-12-2012, 19:36
سلام
سرعت دانلود من میانگین 29 الی 30 هست ( از یه سایت خارجی دان میکردم ) ولی لینک های وطن دانلود رو با 5 کیلو دان میکنه !!!!
تهرانم ، منطقه شهید رمضانی .
موفق باشید.
سرعت منم افتضاحه 256 دانلود 5-6 ولی با سرورهای ایرانی مشکلی نداره 3 ماهی میشه از مخابرات adsl گرفتم این اولین باره که اینجوری میشه
این قدر سرعت کم شده که یه صفخه به زور باز می شه
نه عزیز بر من که شبا که شلوغ می شه اکثرا همینه
گزارش لحظه لحظه : سرعت دانلود: 32
نتیجه : رد تئوری های قبلی
تئوری قدیمی: همون داستان لنگر و اینا بود!
DaRiOuShJh
04-12-2012, 20:24
منم 512 دارم ولی از صبح سرعتش شده 5-10
قبلا حول و حوش 60 بود
ShadowDragon
04-12-2012, 20:47
محدودیت حجمی مال شهرستان هست تهران نامحدوده برای من که موقع ثبت نام نامحدود زده شما برو مخابرات محل خودتون در خواست بده اگر نامحدود میدن بگیر.
نه همه جا الان هم محدود داره هم نامحدود اما قیمت ناحدودا افزایش پیدا میکنه ( حدود 80%)
فعلا باید منتظر موند
اینترنت 256. سرعت دانلود از صفر(اکثر اوقات) تا کمتر از 10 نوسان داره . سرعت بارگزاری صفحات هم به شدت کاهش داشته.
کسی میدونه چه خبره؟
|:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.