PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

amirpers
11-08-2014, 15:05
امیر جان پیش رییس مرکــز رفــتی؟:n01:

نه نرفتم. مگه تاثير داره؟

Mr saeed
11-08-2014, 15:11
از این بخش یا بخش دیگه ؟ :n13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما یعنی این ماه 94 گیگ اینترنت استفاده کردید ؟

shayan0o21
11-08-2014, 15:21
نه نرفتم. مگه تاثير داره؟

آره حتما برو
محترمانه حرف بزن اگه آدم مسئولیت پذیری باشه درست میکنه در جا
منم همین جور مشکلو داشتم رفتم پیش ایشون سیم کشی ها رو شهرداری گند زده بود ، وگرنه مشکلی اکه از سمت شون بود درست میکنن ( مرکز ما که اینجوریه :n02:)

shayan0o21
11-08-2014, 15:21
شما یعنی این ماه 94 گیگ اینترنت استفاده کردید ؟

اره عزیز
کمه؟:n28:

sazman1
11-08-2014, 15:22
از این بخش یا بخش دیگه ؟ :n13:

مرسی و منظورم قسمت خرید سرویس بود.. لیست سرویس ها اعم از محدود و نامحدودها

shayan0o21
11-08-2014, 15:25
مرسی و منظورم قسمت خرید سرویس بود.. لیست سرویس ها اعم از محدود و نامحدودها

اونجوری نیست داداشم
یا نامحدود یا محدود جفتش نمی شه :n02:

اگر سرویستون محدوده ، برید مرکز نامحدود کنن سرویس تون رو

تهران مگه نیستید؟

sazman1
11-08-2014, 15:59
اونجوری نیست داداشم
یا نامحدود یا محدود جفتش نمی شه :n02:

اگر سرویستون محدوده ، برید مرکز نامحدود کنن سرویس تون رو

تهران مگه نیستید؟

الان شما بخواید سرویس جدید بخرید میرید منطقه مخابراتی خودتون یا از طریق سایت اقدام میکنید؟:n13:

shayan0o21
11-08-2014, 16:30
الان شما بخواید سرویس جدید بخرید میرید منطقه مخابراتی خودتون یا از طریق سایت اقدام میکنید؟:n13:

سرویس نامحدود باشید برای برای تغییر سرویس مثلا به 512 نامحدود مشکلی نداره ولی به 512 محدود باید برید مرکز مخابراتی

perspolis1984
11-08-2014, 17:14
سلام ]قا من تو یه سایتی که آی پی رو نشون میده رفتم و همون آی پی رو Traceroute کردم و مسیر های طی شده از شیکاگو مونتریال و توکیو و سنگاپوره آیا مشکل داره یا همینطور باید باشه؟در ضمن پینگم با 4.2.2.4 270 هست یکم بالاست.میخواستم ببینم میشه این مسیر رو تغییر داد. یا نه؟ در ضمن من هر وقت ای دی اس ال رو خاموش روشن میکنم یه آی پی جدید نشون میده اون سایت.که همش همین مسیرو طی میکنه.اگه ممکنه راهنمایی کنید/ اینترنتم 1مگ نامحدود مخابرات فرد اسدی.

Mr saeed
11-08-2014, 17:23
چیزی به اسم شبانه نداره سر ماه برای 100 گیگ دانلود می بنید 160 هزار تومان اومده تعجب نکنید

این طرح های سرعت دو برابر و شبانه در تهران و در اکانتینگ اون هنوز اجرا نشده

birang1357
12-08-2014, 09:19
چیزی به اسم شبانه نداره سر ماه برای 100 گیگ دانلود می بنید 160 هزار تومان اومده تعجب نکنید

این طرح های سرعت دو برابر و شبانه در تهران و در اکانتینگ اون هنوز اجرا نشده

:n13: یعنی کی قراره اجرا بشه؟؟؟:n13:

yasin2013
12-08-2014, 10:42
سرعت اینرنت 2مگ من 220 KB ,آیا این سرعت درسته؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟
اولش که یه فایلو شروع میکنه خوبه(250) ولی بعد 20 ثانیه میاد رو 220!!!

m.b.z
12-08-2014, 12:25
مشکل از شما نیست
مشکل از خود مخابرات هست
برای من هم همینطوره

Mr saeed
12-08-2014, 16:01

مخابرات از چند سال پیش به همین سیستم هست درست هست جای نگرانی نداره

Setareh 2006
13-08-2014, 05:58
متاسفانه بزرگترین نقطه ضعف مخابرات پشتیبانی ضعیفشه .این جور مسایل رو مشکل حساب نمی کنن و وقتی باهاشون مطرح می کنی جوابشون اینه که چون وصلی به ما مربوط نمیشه.
کاری که اشکان گفت معادل نبض گرفتنه دکتراست.اونا با گرفتن نبض کلی اطلاعات به دست میارن.تصویر پینگ شما نشون میده که پکت لاس ندارید و پینگ تایمتون مناسبه .این یعنی دلیل مشکل شما با یاهو کندی نت نیست.
سوال :
آیا با آپلود فایلای کوچیک هم مشکل دارید؟
سعی کردید با مرورگر دیگه ای تست کنید؟
وقتی ف.ی.ل.ت.ر شکنتون رو کانتک می کنید مشکل رفع میشه؟

ممنون از شما :n16:
پکت لاست یعنی چی ؟ توی ایون تصویری که من گذاشتم ، چند عدد بود ، پینگ کدوم رقم هست ؟
با یاهو یک فایل صوتی حدود 3 مگ رو تنوستم آپلود کنم ولی مثلا فایل ویدئو بیشتر از این حجم رو تا یک سوم آلود میشه بعد متوقف میشه میره از اول دوباره شروع می کنه . سرکار می گذاره آدم رو
از فیلتر شکن استفاده نمی کنم برای باز کردن سایت های ف ی ل ت ر شده از پ ر اکسی آی پی فایرفاکس استفاده می کنم
برای ایمیل یاهو گوگل کروم رو هم تست کردم جواب نداد
این مشکل ایمیل یاهو از زمانی پیش اومد که یاهو ایمیل رو به ورژن جدید آپدیت کرد از اون موقع به بعد این مشکل رو دارم . فکر کردم بخاطر کندی سرعت با دایل آپ هست . یک دلیل اصلی که رفتم دنبال گرفتن ای دی اس ال این بود که فکر کردم اگه سرعت بیشتر بشه این مشکل ایمیل یاهو برام برطرف بشه که متاسفانه هنوز همون آش و همون کاسه است

وارد این سایت بشید
ورود به سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر سرویس شما نامحدود باشه توش ذکر میشه

خیلی ممنون از راهنمایی شما :n16:
رفتم اینجا ، برای من نوشته :
حجم ترافیک : نامحدود
حجم مصرفی : 2.4 گیگ
13 مرداد خط دایر شد ولی تا دو روز کانکت نبودم چون از طرف خود مخابرات هنوز وصل نشده بود . بعدازظهر 15 مرداد کانکت شدم
آیا این دو روز در هزینه تاثیر زیادی داره ؟ ارزشش رو داره که به مخابرات بگم ؟ زنگ بزنم 2020 کافیه یا باید حضوری برم این دو روز رو بهشون گوشزد کنم ؟

SAEED 120
13-08-2014, 09:32
منم امروز 2 مگم وصل شد چه پینگی داره پسر..با اصفهان 1 میلی ثانیه..خوراک فقط بشینم بازی COD بکنم.

با اروپا هم بد نیست 105 میلی ثانیه:

ساعت 8 نیم درخواست دادم ساعت 9 وصل شد

shayan0o21
13-08-2014, 12:49
13 مرداد خط دایر شد ولی تا دو روز کانکت نبودم چون از طرف خود مخابرات هنوز وصل نشده بود . بعدازظهر 15 مرداد کانکت شدم
آیا این دو روز در هزینه تاثیر زیادی داره ؟ ارزشش رو داره که به مخابرات بگم ؟ زنگ بزنم 2020 کافیه یا باید حضوری برم این دو روز رو بهشون گوشزد کنم ؟

هزینه خیر از روی که وصل بشـه هزینه میاد رو قبض :n16:

netstat
13-08-2014, 13:36
ممنون از شما :n16:
پکت لاست یعنی چی ؟ توی ایون تصویری که من گذاشتم ، چند عدد بود ، پینگ کدوم رقم هست ؟
با یاهو یک فایل صوتی حدود 3 مگ رو تنوستم آپلود کنم ولی مثلا فایل ویدئو بیشتر از این حجم رو تا یک سوم آلود میشه بعد متوقف میشه میره از اول دوباره شروع می کنه . سرکار می گذاره آدم رو
از فیلتر شکن استفاده نمی کنم برای باز کردن سایت های ف ی ل ت ر شده از پ ر اکسی آی پی فایرفاکس استفاده می کنم
برای ایمیل یاهو گوگل کروم رو هم تست کردم جواب نداد
این مشکل ایمیل یاهو از زمانی پیش اومد که یاهو ایمیل رو به ورژن جدید آپدیت کرد از اون موقع به بعد این مشکل رو دارم . فکر کردم بخاطر کندی سرعت با دایل آپ هست . یک دلیل اصلی که رفتم دنبال گرفتن ای دی اس ال این بود که فکر کردم اگه سرعت بیشتر بشه این مشکل ایمیل یاهو برام برطرف بشه که متاسفانه هنوز همون آش و همون کاسه است

خیلی ممنون از راهنمایی شما :n16:

اطلاعات توی اینترنت به صورت بسته های کوچیک "داده" که بهش "پکت" میگن منتقل میشه....
مثلاً وقتی شما یه فایل 100 کیلوبایتی رو از طریق اینترنت میخوای بفرستی این فایل به 100 تا بسته ی 1 کیلوبایتی تبدیل میشه بعد این بسته ها یکی یکی به اون مقصدی که شما می خواید ارسال میشه....
به دلایل مختلف بعضی از این پکت های ارسالی ممکنه به مقصد نرسن.... به درصدی از پکت ها که توی راه گم میشن میگن پکت لاس....مثلاً وقتی 1 در صد باشه یعنی از هر 100 تا پکت یکیش به مقصد نمیرسه.....
در مورد پینگ....
پینگ زمان لازم برای رفتن و برگشتن یکی از این بسته به یه مقصد مشخص(همون ip که توی دستور مشخص میشه) هستش.... این عددش همونیه که توی قسمت time دستور پینگ میاد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پینگ در درجه ی اول به فاصله بستگی داره... ولی زمانی که روتر های مسیر دچار congestion بشن افزایش پیدا میکنه.... به زبون ساده وقتی پینگ افزایش پیدا میکنه یعنی ترافیک شبکه در یک نقطه بیش از حد زیاد شده...

این مشکل آپلود هم احتمالاً بدلیل اینه که کانکشن TCP زود قطع میشه.... معمولاً وقتی پکت لاس بالا باشه این حالت پیش میاد...
فکر میکنم راه حلش هم اینه که این کار رو اینقدر تکرار کنید تا موفق بشید...:n02:

mohammad_87
13-08-2014, 14:46
سلام
قبض جدید برای ما اومده.من 1 مگ دارم قبلا حدودا ماهی 35 میومد الان شده ماهی 40.روی قبض شده حدود 80 تومن
حالا عوارض و مالیات بماند

از ابتدا تا حالا هم اصلا تغییر سرویس نداشتم.مگه قرار نبود ارزون بشه؟گرونتر هم شده که

تازه در سایت 2020 تعرفه 1 مگ رو زده 43 تومن

برای دوستانی که جدیدا سرویس گرفتند چقدر میاد؟

dj77
13-08-2014, 15:21
سلام
قبض جدید برای ما اومده.من 1 مگ دارم قبلا حدودا ماهی 35 میومد الان شده ماهی 40.روی قبض شده حدود 80 تومن
حالا عوارض و مالیات بماند

از ابتدا تا حالا هم اصلا تغییر سرویس نداشتم.مگه قرار نبود ارزون بشه؟گرونتر هم شده که

تازه در سایت 2020 تعرفه 1 مگ رو زده 43 تومن

برای دوستانی که جدیدا سرویس گرفتند چقدر میاد؟

حالا من نمی دونم داستان چیه که هزینه اینترنت شما زیادتر شده ولی هزینه اینترنت 1مگ دوماهه من بود 86 تومن این دوره شد 74تومن

اگر این دوره هزینه اینترنت شما زیادتر شده می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مخابرات شکایت کنید پیگیری می کنند این افزایش قیمت در فیش شما رو

farshad0123
13-08-2014, 15:24

خط شما رو 2مگ بسته شده بخاطر همین نهایتش 1.7مگ (220کیلوبایت)میکشه و هیچوقت 2مگ رو کامل دریافت نمیکنید باید به پشتیبانی بگید دان استریم رو بالا ببرن

Setareh 2006
13-08-2014, 15:59
هزینه خیر از روی که وصل بشـه هزینه میاد رو قبض :n16:
خیلی ممنون از شما :n16:

روزی که از 2020 تماس گرفتن گفتن از همین امروز که خط شما دایر میشه هزینه محاسبه میشه . در حالی که من برای دو روز اصلا کانکشن نداشتم چون مشکل از طرف خود مخابرات بود

الان که سرویس من نامحدود با پهنای 128 هست . یعنی تمام شبانه روز مودم روشن باشه و به اینترنت وصل باشه باز همون 12 تومن محاسبه میشه ؟ یعنی چه استفاده بشه چه نه مقدار هزینه ای که ماهیانه باید پرداخت بکنم ثابته ؟ یا نه مثل سرویس نامحدود میزان حجم مصرف شده روی محاسبه هزینه تاثیر میگذاره و مبلغ هزینه رو بالا میره ؟

اطلاعات توی اینترنت به صورت بسته های کوچیک "داده" که بهش "پکت" میگن منتقل میشه....
مثلاً وقتی شما یه فایل 100 کیلوبایتی رو از طریق اینترنت میخوای بفرستی این فایل به 100 تا بسته ی 1 کیلوبایتی تبدیل میشه بعد این بسته ها یکی یکی به اون مقصدی که شما می خواید ارسال میشه....
به دلایل مختلف بعضی از این پکت های ارسالی ممکنه به مقصد نرسن.... به درصدی از پکت ها که توی راه گم میشن میگن پکت لاس....مثلاً وقتی 1 در صد باشه یعنی از هر 100 تا پکت یکیش به مقصد نمیرسه.....
در مورد پینگ....
پینگ زمان لازم برای رفتن و برگشتن یکی از این بسته به یه مقصد مشخص(همون ip که توی دستور مشخص میشه) هستش.... این عددش همونیه که توی قسمت time دستور پینگ میاد:

پینگ در درجه ی اول به فاصله بستگی داره... ولی زمانی که روتر های مسیر دچار congestion بشن افزایش پیدا میکنه.... به زبون ساده وقتی پینگ افزایش پیدا میکنه یعنی ترافیک شبکه در یک نقطه بیش از حد زیاد شده...

این مشکل آپلود هم احتمالاً بدلیل اینه که کانکشن TCP زود قطع میشه.... معمولاً وقتی پکت لاس بالا باشه این حالت پیش میاد...
فکر میکنم راه حلش هم اینه که این کار رو اینقدر تکرار کنید تا موفق بشید...:n02:
خیلی ممنون از توضیحات تون :n16:
برای من که پهنای باند 128 هست میزان پینگ چقدر باشه خوبه و عالی هست ؟ از چه رنجی خوب و از چه رقمی به بعد ، پینگ بد هست ؟

shayan0o21
13-08-2014, 16:07

روزی که از 2020 تماس گرفتن گفتن از همین امروز که خط شما دایر میشه هزینه محاسبه میشه . در حالی که من برای دو روز اصلا کانکشن نداشتم چون مشکل از طرف خود مخابرات بود

الان که سرویس من نامحدود با پهنای 128 هست . یعنی تمام شبانه روز مودم روشن باشه و به اینترنت وصل باشه باز همون 12 تومن محاسبه میشه ؟ یعنی چه استفاده بشه چه نه مقدار هزینه ای که ماهیانه باید پرداخت بکنم ثابته ؟ یا نه مثل سرویس نامحدود میزان حجم مصرف شده روی محاسبه هزینه تاثیر میگذاره و مبلغ هزینه رو بالا میره ؟

برای من که پهنای باند 128 هست میزان پینگ چقدر باشه خوبه و عالی هست ؟ از چه رنجی خوب و از چه رقمی به بعد ، پینگ بد هست ؟

هر چقدر که استفاده کنید هیچ فرقی نداره 12 تومن میاد
پینگ هم هر چقدر به صفر نزدیک تر باشه بهتر و عالی تر هست و برای مخابرات برای داخل زیر 30 40 خوبه و برای خارج زیر 150 100 :n02:

netstat
13-08-2014, 16:31

شما سرویستون 128 هستش؟
به نظرم ببریدش روی 512 یا 1 مگ... واقعا 128 با دایال اپ فرقی نداره... خیلی از مشکلاتی که دارید احتمالا دلیلش همین هستش....
-----
چرا اینقدر روی پینگ حساس هستین؟ پینگ برای کسی که بازی نمیکنه زیاد مهم نیستش.... همونطور که گفتم وقتی شبکه شلوغ میشه معمولاً پینگ هم بالا میره ولی پینگ اصلا معیار خوبی نیستش....
اگه میخواید وضعیت اینترنتتون رو چک کنید اینارو تست کنید:
پکت لاس
سرعت تک کانکشن
سرعت مولتی کانکشن

ali2067
13-08-2014, 18:29
سلام دوستان....
من 256 نامحدود دارم....یک ماه بردم روی 2 مگ....
الان قبض برام آمده 114 ...
در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
چی جوی محاسبه شده....؟

dj77
13-08-2014, 18:37
سلام دوستان....
من 256 نامحدود دارم....یک ماه بردم روی 2 مگ....
الان قبض برام آمده 114 ...
در حالی که باید 99 میامد...یک ماه 256 که میشه 15 تومنه+ یک ماه هم دو مگ که 74 تومنه....
چی جوی محاسبه شده....؟

مدت زمانی که شما سرعت رو بردی روی 2مگ دقیقاً 30روزه بوده؟ بیشتر نبوده؟ چون اگر بیشتر باشه روزها اضافی هم حساب میشه
در ضمن اون 15 و 74 تومنی که در سایت هست قیمت قدیم هست الان کاهش پیدا کرده
اگر با اون خط مکالمه هم داشتید فقط ستون ADSL محاسبه کنید +مالیات

Setareh 2006
13-08-2014, 18:48
شما سرویستون 128 هستش؟
به نظرم ببریدش روی 512 یا 1 مگ... واقعا 128 با دایال اپ فرقی نداره... خیلی از مشکلاتی که دارید احتمالا دلیلش همین هستش....
-----
چرا اینقدر روی پینگ حساس هستین؟ پینگ برای کسی که بازی نمیکنه زیاد مهم نیستش.... همونطور که گفتم وقتی شبکه شلوغ میشه معمولاً پینگ هم بالا میره ولی پینگ اصلا معیار خوبی نیستش....
اگه میخواید وضعیت اینترنتتون رو چک کنید اینارو تست کنید:
پکت لاس
سرعت تک کانکشن
سرعت مولتی کانکشن
فعلا بودجه ام در همین حده 128 هست
من فکر می کردم دونستن پینگ مهمه . پس فقط برای کسانی که گیم بازی می کنند اهمیت داره
تک کانکشن و مولتی کانکشن یعنی چی ؟ منظور اینه که از یک خط همزمان چند وسیله کانکت بشن از طریق همون خط ؟ درسته ؟

netstat
13-08-2014, 18:55
من فکر می کردم دونستن پینگ مهمه . پس فقط برای کسانی که گیم بازی می کنند اهمیت داره
تک کانکشن و مولتی کانکشن یعنی چی ؟ منظور اینه که از یک خط همزمان چند وسیله کانکت بشن از طریق همون خط ؟ درسته ؟

نه این نیستش....
اگه خواستید به این تاپیک یه نگاهی بندازید:

البته برای شما که 128 دارید بحث تک کانکشن و مولتی کانکشن زیاد مطرح نیست و باید بیشتر پکت لاس رو چک کنید....

NOR-1
13-08-2014, 19:00

اتفاقا پینگ خیلی تاثیر داره
پینگی که بالای 300-400 باشه اصلاً سایت خارجی باز نمیکنه و تو سرعت دانلود هم خیلی تاثیر داره درسته مثلا سرعت دانلود واقعی و مدت زمان باقیمانده مینویسه اما در واقع اینطور نیست و در صورتی با اون سرعت واقعی دانلود میکنه که پینگ صفر باشه که همچین چیزی امکان نداره

netstat
13-08-2014, 22:38
اتفاقا پینگ خیلی تاثیر داره
پینگی که بالای 300-400 باشه اصلاً سایت خارجی باز نمیکنه و تو سرعت دانلود هم خیلی تاثیر داره درسته مثلا سرعت دانلود واقعی و مدت زمان باقیمانده مینویسه اما در واقع اینطور نیست و در صورتی با اون سرعت واقعی دانلود میکنه که پینگ صفر باشه که همچین چیزی امکان نداره
نه دوست عزیز.....
دلیل اینکه بعضی وقتا اینطوری به نظر میرسه رو من گفته بودم... وقتی ترافیک شبکه میره بالا معمولاً(و نه همیشه) پینگ هم میره بالا.... دلیلش هم congestion توی روترهای شبکه هستش..... ولی بالا بودن پینگ دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه مثل فاصله ی زیاد یا وجود یه مرحله پردازش اضافی روی پکت ها(مثلا سیستم کنترل ترافیک) توی این حالت پینگ عدد زیاد خوبی نیست ولی سرعت وبگردی و دانلود هیچ مشکلی نداره......

isbn
14-08-2014, 17:56
سلام دوستان امروز برای شما هم خیلی سایتا رو باز نمیکنه ؟ البته مشکل DNS هست ولی میخوام بدنم بقیه هم دارن مشکل رو ؟

shayan0o21
14-08-2014, 18:02
سلام دوستان امروز برای شما هم خیلی سایتا رو باز نمیکنه ؟ البته مشکل DNS هست ولی میخوام بدنم بقیه هم دارن مشکل رو ؟

ما کـــه مشــکلی نداریــم:n16:

mohammad_87
14-08-2014, 20:05
حالا من نمی دونم داستان چیه که هزینه اینترنت شما زیادتر شده ولی هزینه اینترنت 1مگ دوماهه من بود 86 تومن این دوره شد 74تومن

اگر این دوره هزینه اینترنت شما زیادتر شده می تونید در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از مخابرات شکایت کنید پیگیری می کنند این افزایش قیمت در فیش شما رو
شما کی سرویستون راه اندازی شده؟

قیمت 512 و 1 مگ الان دقیقا چنده؟چون مدتی میخوام برم 512 بعد دوباره 1 مگ

dj77
14-08-2014, 20:11
شما کی سرویستون راه اندازی شده؟

قیمت 512 و 1 مگ الان دقیقا چنده؟چون مدتی میخوام برم 512 بعد دوباره 1 مگ

من بالای 1ساله از مخابرات سرویس دارم
512 حدود 22 1مگ هم 37 (1ماهه)

ahmadnesurf
14-08-2014, 23:38
دوووووستان الان برای تهران چه سرویسی بگیرم که خوب بتونم دانلود کنم مخابرات 1 مگ نامحدود خوب هست چقدر باهاش میشه دانلود کرد؟؟

Le0nard0
14-08-2014, 23:40
دوووووستان الان برای تهران چه سرویسی بگیرم که خوب بتونم دانلود کنم مخابرات 1 مگ نامحدود خوب هست چقدر باهاش میشه دانلود کرد؟؟

نامحدودمخابرات همون سرعت اسمی رو بهت میده . نامحدود 1 مگ سرعتش 128 هست

SAEED 120
16-08-2014, 08:42
سلام خسته نباشید. کسی راه حلی برای اینکه سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل سرورهای داخلی بشه نداره؟

نمیدونم مخابرات چیکا رکرده اما سرعت دانلود از سرورهای خارجی خیلی کم تره مثلا بعضی سایتهای دانلود فیلم ..که سایتهای ایرانی هم هستند سرورهاشون در خارج بعد سرعت دانلود مثلا 80 بیشتر نمیشه ( سرویس 2 مگ) در صورتی که سرورهای داخلی با 240 دانلود میکنه...

یعنی میشه dns خاصی استفاده کرد که سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل داخل بشه؟ من سریعترین dns ها رو با نرم افزار dns jumper ست کردم اما توفیقی نکرد بازم سرعت زیاد نشد..شاید dns خاصی هستش ؟

یکی از ادمینهای یه سرور خارجی گفتش شما باید چیز شکن کر-یو وصل بشید تا سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل داخل بشه..اما اون کارم کردم اما فاییده ای نداشت..

گفتش مخابرات سرورهای خارجی رو محدود کرده اینم عکس گفت گو با ادمین یک سایت که سرورش د رخارجه ( اون قیمت که تو کادر قرمز گذاشتم رو بخونید اون جواب ادمین سایت که سرورش تو خارج :

dolmas
16-08-2014, 10:29
راه حلش اینه که 3 تا دانلود رو بذارید همزمان انجام بده به هر کدوم 80 تا میرسه جمعا میشه 240 تا اگه این روش هم نشد با ریموت آپلود بریزید رو سرور ایران آپلودبوی بعد دانلودش کنید

dj77
16-08-2014, 10:42
سلام خسته نباشید. کسی راه حلی برای اینکه سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل سرورهای داخلی بشه نداره؟

نمیدونم مخابرات چیکا رکرده اما سرعت دانلود از سرورهای خارجی خیلی کم تره مثلا بعضی سایتهای دانلود فیلم ..که سایتهای ایرانی هم هستند سرورهاشون در خارج بعد سرعت دانلود مثلا 80 بیشتر نمیشه ( سرویس 2 مگ) در صورتی که سرورهای داخلی با 240 دانلود میکنه...

یعنی میشه dns خاصی استفاده کرد که سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل داخل بشه؟ من سریعترین dns ها رو با نرم افزار dns jumper ست کردم اما توفیقی نکرد بازم سرعت زیاد نشد..شاید dns خاصی هستش ؟

یکی از ادمینهای یه سرور خارجی گفتش شما باید چیز شکن کر-یو وصل بشید تا سرعت دانلود از سرورهای خارجی مثل داخل بشه..اما اون کارم کردم اما فاییده ای نداشت..

گفتش مخابرات سرورهای خارجی رو محدود کرده اینم عکس گفت گو با ادمین یک سایت که سرورش د رخارجه ( اون قیمت که تو کادر قرمز گذاشتم رو بخونید اون جواب ادمین سایت که سرورش تو خارج :

چیز گفته... من خودم مخابرات دارم داره شب تا صبح فقط از سرور خارجی میگیره ! کجاشو محدود کرده ما ندیدیم! شما تعداد کانکشنهای IDM وقتی میخوای دانلود کنی بذار روی 32 سرعت بهتری بهت میده
اگر هم درست نشد در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کن
وظیفشونه سرعتی که خریداری کردی بهت بدن!

shayan0o21
16-08-2014, 12:49

ســرت کلاه گذاشته :n02: من خودم از سایت X که یکی از سایت های بزرگ و عالی فیلم و سریال اکانت دارم ، سروراشم همش خارجی
سرعت ام 1 مگه فیکس 120 میده شب و روز ، مخابرات محدودیت کجا بود از این چیزا بلد نیستن :n08:

AliROCK
16-08-2014, 15:13

اگه مشکل خیلی جدی هست هیچ کس جوابتو نمیده یه هاست ایران بگیر که اجازه Leech بهت بده بعد فایلا رو از هاست خودت بگیر

Fusi0n
16-08-2014, 17:36
دوستان امکانش هست لیست قیمت سرویس حجمی بزارید ؟
و اینکه هر گیگ چقدر هزینه ؟

shayan0o21
16-08-2014, 18:06
دوستان امکانش هست لیست قیمت سرویس حجمی بزارید ؟
و اینکه هر گیگ چقدر هزینه ؟

Fusi0n
16-08-2014, 23:41

سرویس حجمی تا 10 مگ تا چه مقدار سرعتش ؟ تایم اوت سرویس نداره؟

mohammad_87
16-08-2014, 23:43

..............................

سلام
اون ادمین یه چیزی رو هم نگفته:
برخی مدیران سایتها یا سرورهایی که دانلود ازشون زیاده،در ساعات رایگان که به اوج میرسه محدودیت برای کاربران قرار میدهند که به سرور فشار نیاد و از دسترس خارج نشه.
شما هم روی سایتهای گوناگون تست کن،مطمئنا مشکل فقط با برخی سایتها خواهد بود.

----------------
دوستان الان سرویس 5 مگ و 10 مگ به کاربران خانگی میدن؟

shayan0o21
17-08-2014, 05:44
سلام
اون ادمین یه چیزی رو هم نگفته:
برخی مدیران سایتها یا سرورهایی که دانلود ازشون زیاده،در ساعات رایگان که به اوج میرسه محدودیت برای کاربران قرار میدهند که به سرور فشار نیاد و از دسترس خارج نشه.
شما هم روی سایتهای گوناگون تست کن،مطمئنا مشکل فقط با برخی سایتها خواهد بود.

----------------
دوستان الان سرویس 5 مگ و 10 مگ به کاربران خانگی میدن؟

خیر ، 5 مگ رو شایــد باید برید مرکز مخابراتیتون

Paimon
17-08-2014, 10:44
دوستان من یه سوالی برام پیش اومده!

الان تو سایت مخابرات زده اگه حجم بالای 10 گیگ خریداری بشه قیمت هر گیگ میشه 1600 تومن پس 11 گیگش مثلا میشه 17600 تومن حالا اگه سرویس 2 مگ بدون حجم هم بخرم که 12000 تومنه میشه 29600 تومن در حالی که همین سرویس 2 مگ با 8 گیگ حجم رو زده 31000 تومن!

جریان چیه؟:n13:

shayan0o21
17-08-2014, 13:00

الان تو سایت مخابرات زده اگه حجم بالای 10 گیگ خریداری بشه قیمت هر گیگ میشه 1600 تومن پس 11 گیگش مثلا میشه 17600 تومن حالا اگه سرویس 2 مگ بدون حجم هم بخرم که 12000 تومنه میشه 29600 تومن در حالی که همین سرویس 2 مگ با 8 گیگ حجم رو زده 31000 تومن!

خیر
از 1 تا 10 گیگ با اون قیمت بعد از 11 گیگ تا فلان گیگ انقدر قیمت ، که خیلی بیشتر میشه:n02:

shayan0o21
17-08-2014, 13:02
سرویس حجمی تا 10 مگ تا چه مقدار سرعتش ؟ تایم اوت سرویس نداره؟

والله من نداشتم ولی چند نفر گفتن 800 900 تا اگه منطقه خوب و تجهیزی باشه :n02:

birang1357
17-08-2014, 17:36

برای 11 گیگ اینجوری محاسبه میشه
5*3600
5*2600
1*1600
که هزینه خیی بالا میره

mehryar1973
17-08-2014, 21:26
آقا فقط داریم پولمون رو تو جوق آب میریزیم:n03:
نه سرعت داره نه پینگ هی هم داره یوزر میگیره

mehryar1973
17-08-2014, 21:26
آقا فقط داریم پولمون رو تو جوق آب میریزیم:n03:
نه سرعت داره نه پینگ هی هم داره یوزر میگیره

CUDA
17-08-2014, 22:06
در حال حاضر چندین ساعت میشه که اینترنت من حلال و ملی شده!!!

یعنی اینکه سایتهایی که در سرورهای خارجی قرار دارند، اصلا باز نمیشن
ولی سایتهای با سرور ایرانی مثل خبرگزاری های داخلی، با سرعت برق و باد باز میشن.

حالم بدجور گرفته شده. بابا به اینا چطور بگیم که کار داریم. درس داریم. هزار و یک بدبختی داریم
چرا انقدر این اینترنت رو هر روز و هر شب دستکاری و انگولک میکنین؟

اون 80 هزار تومانی که برای یک مگ از ما روی هر قبض تلفن میگیرین حرومتون بشه.
این کاهش سرعت و نوسان و قطع دسترسی نمونه بارز غش در معامله هست
طبق همین قوانین اسلامی که شما ادعای پایبندی به اونها رو دارید، تک تک شماها مستحق محاکمه و استرداد مال مردم هستید.

Milad4171
18-08-2014, 00:06
نمیدونم چی شده. مودم ارور گت وی میده. یعنی مودم isp رو گم کرده. خیلی عجیبه.اما هی وصل میشه هی قطع میشه.قطع که میشه گت وی رو میزنه 0.0.0.0 که اولین باره این موضوع رو میبینم. Atm هم ارور میده .
کلا نت مرخص بود امشب. بازم صد رحمت به ایرنسل کارمو راه انداخت...

Sent from my GT-I9192

AliROCK
18-08-2014, 01:59
ظاهرا بعضی مناطق اینطوری شده پینگ من با فرانسه 154 هست دانلود هم نرماله

faramobile
18-08-2014, 11:24
دوستان این 10 محدود که میدن شبانه رایگان هم داره ؟؟ از چند تا چند ؟

بعد شبانه سرعت دانلودش چقدره ؟ به اندازه همین 10 مگ هست یا میارن پایین ؟

SAEED 120
18-08-2014, 11:55
منم دیروز پریروز حدود 20 بار قطعی داشتم و حتی مودمم ریست میشد خییلی خفن بود..

brothers000
18-08-2014, 12:02
بنده هم یه مدت نسبتا طولانی میشه که دیگه سرویسم کیفیت قبل رو نداره (اشتراک 256)
ولی طی این یکی دو روز اخیر اختلال هم بهش اضافه شده !
فقط هم میگن گرونه و ارزونش میکنیم !
کسی هم نیست بگه اول کیفیت رو درست کنید و قطعی رو از بین برید بعد بگید ارزون میشه ! (گرچه ارزونم نمیشه)

faramobile
18-08-2014, 12:17

shayan0o21
18-08-2014, 13:17

شبانه نداره اصلا
بعد الکی نمی دن به کسی ، کلی مدرک میخوان :n05:

dj77
18-08-2014, 13:35
کمپین تابستانه فروش ADSL و سوالات متداول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirmufc
18-08-2014, 14:38
در حال حاضر چندین ساعت میشه که اینترنت من حلال و ملی شده!!!

Dns خارجی ست کنین، به طور مثال گوگل

AliROCK
18-08-2014, 16:34
منم دیروز پریروز حدود 20 بار قطعی داشتم و حتی مودمم ریست میشد خییلی خفن بود..

20 بار :n04: خیلی عجیبه تنها سرویس adsl که میتونم بگم قطعی اصلا نداره مخابراته عجیبه بعضی منطقه ها چرا اینجوری شده

Yi Yi
18-08-2014, 17:43
DNS من قاطی کرده چند وقته. بعضی وقتا کار می کنه بعضی وقتا هم خرابه. نمی دونم مشکل از مودمه یا مخابرات.

برای حل مشکل از DNS گوگل استفاده می کنم. 8.8.8.8

Arash4484
18-08-2014, 17:56
20 بار :n04: خیلی عجیبه تنها سرویس adsl که میتونم بگم قطعی اصلا نداره مخابراته عجیبه بعضی منطقه ها چرا اینجوری شده

من هم کمابیش از یک سال پیش همین میزان قطعی رو در بعضی روزها دارم و تو این تاپیک هم چند بار اعلام کردم
دیگه هم زیاد اشاره نمیکنم(مگر مثل الان گهگاهی) چون دوستی سر میرسه و همون پیشنهادای مشهور پشتیبانان مخابرات رو میده مثل: تعویض مودم و آداپتور و تست سر خط و تماس با فلانجا و...
که من مجبورم سر از نو توضیح بدم که همه این کارها رو کردم...

+این مشکل دی ان اس رو من هم دیشب داشتم

مخابرات شهید مدنی، سرویس یک مگ

147milad
18-08-2014, 18:24
سلام دوستان.من سرویس خودمو امروز تحویل گرفتم قبلا وایمکس ایرانسل داشتم که خدا ازشون نگزره مردم رو سرکیسه میکنن خدمات هم ندارن.الان چند سوال داشتم.من در تهران هستم خط هم فیبر نوری هست و سرعت من 512 و حجمی هستش.سرعت دانلودم به طور میانگین چند باید باشه؟ایا ساعت رایگان هم داره اگه بله از چند تا چند؟وقتی وایمکس داشتم یک اکانت داشتم میشد فهمید چه مقدار حجم باقی مونده ایا اینجا هم میشه فهمید چه مقدار حجم برام مونده و چه مقدار استفاده کردم.ممنون میشم جواب بدید.

NOR-1
18-08-2014, 19:36
سلام دوستان.من سرویس خودمو امروز تحویل گرفتم قبلا وایمکس ایرانسل داشتم که خدا ازشون نگزره مردم رو سرکیسه میکنن خدمات هم ندارن.الان چند سوال داشتم.من در تهران هستم خط هم فیبر نوری هست و سرعت من 512 و حجمی هستش.سرعت دانلودم به طور میانگین چند باید باشه؟ایا ساعت رایگان هم داره اگه بله از چند تا چند؟وقتی وایمکس داشتم یک اکانت داشتم میشد فهمید چه مقدار حجم باقی مونده ایا اینجا هم میشه فهمید چه مقدار حجم برام مونده و چه مقدار استفاده کردم.ممنون میشم جواب بدید.

متوسط سرعت دانلود 60-70 کیلوبایت
یوزر و پسورد باید از 2020 بگیری بعد از پنل کاربری حجم باقی مانده رو میتونی ببینی

shayan0o21
18-08-2014, 19:42

شبانه رایگان نداره میلاد جان:n16:

mehryar1973
18-08-2014, 19:59
کار از DNSست کردن واین حرفا گزشته مشکل مخابرات این روزا مشکل داتک 4 سال پیشه
یوزر زیاد کردن همینطور بی رویه هم دارن زیاد میکنن و پهنای باند کم آوردن و گرنه من الان خیلی وقته dnsست کردم
بهمین خاطره که صبح ها مشکل خیلی کمتره و بهمین خاطره در بعضی مناطق که رقابتی تره اوضاع و 90 در صد یوزرای اون مرکز مال مخابرات نیستن
مشکل کم تر احساس میشه

shayan0o21
18-08-2014, 20:25
برای من که مشکلی نداره ، کدوم مرکز مخابراتی هستی مهیار؟:n04:

147milad
19-08-2014, 00:39
متوسط سرعت دانلود 60-70 کیلوبایت
یوزر و پسورد باید از 2020 بگیری بعد از پنل کاربری حجم باقی مانده رو میتونی ببینی
دادا یوزر و پس رو گرفتم.الان چیکار کنم.

NOR-1
19-08-2014, 00:46
دادا یوزر و پس رو گرفتم.الان چیکار کنم.

اینجا وارد کن

Mr saeed
19-08-2014, 09:09
سرعت دو برابری مثل این که از اول این هفته راه افتاده یعنی دو بگیری 4 بسته می شه , شبانه همه همینطور در پنل نشون میده ولی هزینه اضافی نمی افته ..

دوستانی که توی این هفته گرفته اعلام نظر کنن

mehryar1973
19-08-2014, 09:18
برای من که مشکلی نداره ، کدوم مرکز مخابراتی هستی مهیار؟:n04:
سلمان فارسی
اینجا چون خط فیبر زیاد داره و از قدیم هم مشکل داشته شاید 80 درصد پورت هاش به بالا مال مخابراته

HeRcKoOl
19-08-2014, 10:45
دوستان این طرح کمپین تابستانه رو کسی فعال کرده؟اگه 2مگ بگیرم به گفته خودشون باید رو 4مگ ببندن آیا این کار رو میکنن؟تو خود سایت مخابرات بعضی ها گفتن موقع دانلود رایگان از حجمشون کم میشده:n13:
دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن لطفا نظر خودشونو بگن.

dj77
19-08-2014, 11:24
دوستان این طرح کمپین تابستانه رو کسی فعال کرده؟اگه 2مگ بگیرم به گفته خودشون باید رو 4مگ ببندن آیا این کار رو میکنن؟تو خود سایت مخابرات بعضی ها گفتن موقع دانلود رایگان از حجمشون کم میشده:n13:
دوستانی که از این سرویس استفاده میکنن لطفا نظر خودشونو بگن.

کمپین تابستانه فروش ADSL و سوالات متداول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ghm122
19-08-2014, 14:47
سلام
نه این طور که نوشته یعنی قیمتش رو کمتر حساب کردن یعنی اگر 2 مگ خریداری کنید بجای قیمت 2 مگ ، قیمت یک مگ رو حساب کردن.

endoftime
19-08-2014, 15:02
سلام دوستان.

سرویسای نامحدود الان سرعتشون چطوره؟
(از حکیمیه اگر کسی هست که از مخابرات سرویس میگیره یه پ.خ بده لطفا)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

147milad
19-08-2014, 16:45
اینجا وارد کن
مشکل از ساعت ویندوز بود داداش.ممنون.

farshad0123
19-08-2014, 16:56
سلام
دوستان مخابرات تهران سرویس 5و10مگش دانلود شبانه داره؟

akharwarbaz
19-08-2014, 18:00
دوستان کسی مشکل قطع شدن پشت سر هم نداره؟ واسه من 3 روزه هی قطع و وصل میشه.
مخابرات مالک اشتر

Milad4171
19-08-2014, 18:10
دوستان این تعرفه های تابستونه خیلی خوبه. من نمیدونستم مخابرات شبانه رایگان داره.
فکر میکنم 1 مگ 5 گیگش مناسب باشه نه؟
کسی این طرح ها رو استفاده کرده؟ شبانه هاش رو استفاده کرده چطوریاس؟ واقعا سرعت دو برابره ؟ ( یعنی واسه یک مگ سرعت دانلود 256 هست؟)

shayan0o21
19-08-2014, 18:38
دوستان این تعرفه های تابستونه خیلی خوبه. من نمیدونستم مخابرات شبانه رایگان داره.
فکر میکنم 1 مگ 5 گیگش مناسب باشه نه؟
کسی این طرح ها رو استفاده کرده؟ شبانه هاش رو استفاده کرده چطوریاس؟ واقعا سرعت دو برابره ؟ ( یعنی واسه یک مگ سرعت دانلود 256 هست؟)

مناسب نیست ، حجم خوریش خیلی بالاس :n02:
شبانه نداره بعضی مراکز مخابراتی هست بعضی ندارند ، سرعت دوبرابر هم نیست ، مثلا سرعت 2 مگ 31 تومن هست رو 27 تومن میده اونجوری میگه دو برابر:n08:

mehryar1973
19-08-2014, 20:02
برای دومین شب تو این هفته اس که داره بازی در میاره ،پریشب که ملی شده بود الانم قطع کامل با gprsاومدم:n03:
گندت بزنن مخابرات(بقول مرحوم نوذری در برنامه صبح جمع باشما گندت بزنن زر گنده!!!!!!!!!!!!!!)

farshad0123
19-08-2014, 20:22
مخابرات تهران سرویس های 5و10مگش دانلود شبانه داره؟:n13:

Mr saeed
19-08-2014, 21:02
دوستان کلی جواب میدم امروز رفتم آشنای اول اونجا دوستم کار می کنه هر چی سوال هست با هم جواب میدم

منظور از سرعت دو برابر این نیست که 2مگ بگیری 4 مگ بدن یعنی وقتی 2 مگ می گیری پول 1 مگ رو پرداخت می کنی

شبانه فعال هست برای کمپین تابستان در پنل نشون میده حجم دانلود ولی از حجم اولیه کم نمی شه

10 و 5 مگ شبانه نداره برای شرکت های تجاری هست کلی مدارک می خواد کد اقتصادی معرفی نامه روزنامه رسمی و...

قرار چند مدت دیگه به یوزر های 5 مگ هم بدن ولی باز اون هم شبانه نداره

mehdi-sh
19-08-2014, 21:06
دوستان کلی جواب میدم امروز رفتم آشنای اول اونجا دوستم کار می کنه هر چی سوال هست با هم جواب میدم

منظور از سرعت دو برابر این نیست که 2مگ بگیری 4 مگ بدن یعنی وقتی 2 مگ می گیری پول 1 مگ رو پرداخت می کنی

شبانه فعال هست برای کمپین تابستان در پنل نشون میده حجم دانلود ولی از حجم اولیه کم نمی شه

10 و 5 مگ شبانه نداره برای شرکت های تجاری هست کلی مدارک می خواد کد اقتصادی معرفی نامه روزنامه رسمی و...

اقا میشه اینو بیشتر توضیح بدین من که متوجه نشدم

Sent from my iPad using Tapatalk

Mr saeed
19-08-2014, 21:27

اقا میشه اینو بیشتر توضیح بدین من که متوجه نشدم

ببنید در مخابرات یک حجم اولیه هست برای هر سرویس شما مثلا 2 مگ با 8 گیگ گرفتید بعد این 8 گیگ باید هزینه پرداخت کنید

حالا شبانه به این صورت هست دانلود حجم شبانه شما جزو اون 8 گیگ اولیه حساب نمی شه دانلود در ساعت 1 تا 7 ثبت می شه ولی محسابه نمی شه

mehdi-sh
19-08-2014, 21:32
ببنید در مخابرات یک حجم اولیه هست برای هر سرویس شما مثلا 2 مگ با 8 گیگ گرفتید بعد این 8 گیگ باید هزینه پرداخت کنید

حالا شبانه به این صورت هست دانلود حجم شبانه شما جزو اون 8 گیگ اولیه حساب نمی شه دانلود در ساعت 1 تا 7 ثبت می شه ولی محسابه نمی شه

برای بنده که تو صورتحساب چک کردم از ۸ گیگ کم کرده من اصلا تو طول روز مودم خاموش کردم و یکبار از ساعت ۵ صبح روشن کردم تا ۷ صبح که از ۸ گیگم ۱ گیگ کم کرده اما اپلود محاسبه نمیشه

saman02
19-08-2014, 21:43

دوست عزيز مشتركين فعلى هم ميتونن اين طرح بگيرن؟؟؟ سرعت واقعى چى؟؟ تغييرى كرده؟؟؟ از نظر دانلود ميگم.

Mr saeed
19-08-2014, 23:34
برای بنده که تو صورتحساب چک کردم از ۸ گیگ کم کرده من اصلا تو طول روز مودم خاموش کردم و یکبار از ساعت ۵ صبح روشن کردم تا ۷ صبح که از ۸ گیگم ۱ گیگ کم کرده اما اپلود محاسبه نمیشه

ببنید برای همه اپراتور ها نگاه کنید همه حجم دانلودی شبانه محسابه می شه ولی موقع دانلود شبانه چیزی از حجم اولیه چیزی کم نمی شه

مخابرات چون حجم اولیه در پنل نشون نمیده این مشکل به وجود می یاد که شما فکر کنید از همون حجم اولیه کم شده در حالی که اینطوری نیست

brothers000
20-08-2014, 12:05
برای دومین شب تو این هفته اس که داره بازی در میاره ،پریشب که ملی شده بود الانم قطع کامل با gprsاومدم:n03:
گندت بزنن مخابرات(بقول مرحوم نوذری در برنامه صبح جمع باشما گندت بزنن زر گنده!!!!!!!!!!!!!!)

منم با نظر شما موافقم
این یوزر گیری بی پایه و اساس اونم بدون اضافه کردن پهنای باند نتیجه اش شده وضع فعلی
یادمه چند ماه قبل هم سرعت بهتری داشتم هم پینگ مناسب !
ولی الان واقعا مزخرف شده

DarkLords
20-08-2014, 14:05
منم با نظر شما موافقم
این یوزر گیری بی پایه و اساس اونم بدون اضافه کردن پهنای باند نتیجه اش شده وضع فعلی
یادمه چند ماه قبل هم سرعت بهتری داشتم هم پینگ مناسب !
ولی الان واقعا مزخرف شده

هنوز گیر پارس‌آنلاین نیفتادین تا بدونین "بد" چیه!

Paimon
21-08-2014, 00:09
دوستان مخابرات آپلود رایگانه؟

Tehranshahr
21-08-2014, 08:13
هنوز گیر پارس‌آنلاین نیفتادین تا بدونین "بد" چیه!

شما هم هنوز گیر مخابرات نیفتادین تا بدونین شبا اینترنت عملا تعطیله، سرعت پایین پکت لاس بالا

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

solbi
22-08-2014, 00:13

این خیلی مسخره است، اصلا نمیشه رو حجم دانلود مدیریت کرد
من خودم9 مرداد اینترنت 2مگ با 10 گیگ دانلود گرفتم ( مودم نگرفتم بجاش 2گیگ ترافیک دادن). الان تا 26 مرداد زده 37 گیگ دانلود کردم
آخه من از کجا باید بفهمم چقدر از حجم دانلودم مونده یا چقدر شبانه دانلود کردم
فقط منتظرم قبض بیاد ، اگه رقم نجومی بیاد میرم 512 نامحدود میگیرم و خیال خودمو راحت میکنم

dj77
22-08-2014, 00:26
این خیلی مسخره است، اصلا نمیشه رو حجم دانلود مدیریت کرد
من خودم9 مرداد اینترنت 2مگ با 10 گیگ دانلود گرفتم ( مودم نگرفتم بجاش 2گیگ ترافیک دادن). الان تا 26 مرداد زده 37 گیگ دانلود کردم
آخه من از کجا باید بفهمم چقدر از حجم دانلودم مونده یا چقدر شبانه دانلود کردم
فقط منتظرم قبض بیاد ، اگه رقم نجومی بیاد میرم 512 نامحدود میگیرم و خیال خودمو راحت میکنم

1-چک کردن حجم مصرف شده بطور روزانه از صفحه مدیریت حساب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت مخابرات
2-استفاده از نرم افزارهای مانیتورینگ

m.b.z
22-08-2014, 08:57
اینترنت من ار 5 صبح ملی شده:n03:
فقط ir. رو باز میکنه
الان که ساعت 10 صبحه هنوز هم درست نشده

Tehranshahr
22-08-2014, 09:20
اینترنت من ار 5 صبح ملی شده:n03:
فقط ir. رو باز میکنه
الان که ساعت 10 صبحه هنوز هم درست نشده

این مشکل از سرور DNS، شما از DNS گوگل استفاده کن.

Ali_N8
22-08-2014, 09:40
من درخواست کاهش پهنای باند دادم میخوام لغوش کنم باید با فروش 2020 تماس بگیرم ؟

Zachyrock
22-08-2014, 11:28
اقا من تازه خط تلفن ثبت نام کردم چقدر میشه تا وصل بشه ؟

m.b.z
22-08-2014, 11:39
اقا من تازه خط تلفن ثبت نام کردم چقدر میشه تا وصل بشه ؟

بعد از تحویل خط حدود 2 تا 3 روز طول میکشه تا بوقش بیاد
اگر پورت منطقه شما پر نشده باشه همون روزی که تلفن وصل میشه
درخواست اینترنت بدید همون روز دایر میشه

Ali_N8
22-08-2014, 11:43
من درخواست کاهش پهنای باند دادم میخوام لغوش کنم باید با فروش 2020 تماس بگیرم ؟

Zachyrock
22-08-2014, 12:12
بعد از تحویل خط حدود 2 تا 3 روز طول میکشه تا بوقش بیاد
اگر پورت منطقه شما پر نشده باشه همون روزی که تلفن وصل میشه
درخواست اینترنت بدید همون روز دایر میشه

ما فردوس غرب هستیم الان 2 هفتس ثبت نام کردیم هیچ خبری نشده !!

m.b.z
22-08-2014, 13:31

گفتم که "اگر پورت منطقه پر نشده باشه"
منطقه ما یعنی فرد اسدی من صبح اینترنتی درخواست دادم
ظهر به من زنگ زد گفت بیا یوزر و پسوردت رو بگیر

Zachyrock
22-08-2014, 13:51
گفتم که "اگر پورت منطقه پر نشده باشه"
منطقه ما یعنی فرد اسدی من صبح اینترنتی درخواست دادم
ظهر به من زنگ زد گفت بیا یوزر و پسوردت رو بگیر

منظور من خط تلفن ثابت هست نه اینترنت تازه تلفن ثبت نام کردیم

m.b.z
22-08-2014, 16:46
منظور من خط تلفن ثابت هست نه اینترنت تازه تلفن ثبت نام کردیم
من از خط خریدنم تا وصل شدن اینترنتم کلا 4 روز شد
شما یه پیگیری کنید چون معمولا نهایت وقتی که باید منتظر باشید 3 روز کاری هست
توی اون برگه های هم که بهتون میدم بعد از ثبت نام ذکر شده
فقط یک مطلب اینکه:
حتما موقع ثبت نام میگفتید که استفاده اینترنت هم خواهید داشت تا یه وقت بهتون PCM یا فیبر ندن

netstat
22-08-2014, 20:02

من از خط خریدنم تا وصل شدن اینترنتم کلا 4 روز شد
شما یه پیگیری کنید چون معمولا نهایت وقتی که باید منتظر باشید 3 روز کاری هست
توی اون برگه های هم که بهتون میدم بعد از ثبت نام ذکر شده
فقط یک مطلب اینکه:
حتما موقع ثبت نام میگفتید که استفاده اینترنت هم خواهید داشت تا یه وقت بهتون PCM یا فیبر ندن

کجا؟ منطقه ی شما خیلی فعالن حتما :n09:
خط بخری یه ماه طول میکشه وصل شه....مال ما که اینجوری بود....:n26:

birang1357
22-08-2014, 20:03
دوستان سرعت باز شدن صفحات خارجی برای شما هم این چند روز کنده؟؟؟:n27:

AliROCK
22-08-2014, 20:06
کنده :n02:

m.b.z
22-08-2014, 21:05
این مشکل از سرور DNS، شما از DNS گوگل استفاده کن.

DNS رو هم عوض کردم ولی الان باز دوباره همونطوری شده
فقط ir. رو باز میکنه

amirpers
22-08-2014, 21:29

ما هم فردوس غرب هستیم.
من هم مشکل داشتم و می خواستم خط بخرم که گفتن یه ماه طول می کشه و تازه اینترنت دادن رو اون خط هم 50 50 هستش.
آخرش رفتم و نامحدود فن آوا گرفتم. بعد از 4 سال مشترک مخابرات بودن.

Tehranshahr
22-08-2014, 21:39
DNS رو هم عوض کردم ولی الان باز دوباره همونطوری شده
فقط ir. رو باز میکنه

عجیبه اینجا طی ۲سالی که از مخابرات دارم تا حالا نشده اینجوری بشه، وقتایی که قطع میشه کلا همه چی قطعه.

Zachyrock
22-08-2014, 23:27
ما هم فردوس غرب هستیم.
من هم مشکل داشتم و می خواستم خط بخرم که گفتن یه ماه طول می کشه و تازه اینترنت دادن رو اون خط هم 50 50 هستش.
آخرش رفتم و نامحدود فن آوا گرفتم. بعد از 4 سال مشترک مخابرات بودن.

چه مشکلی خط فیبر نوری بود ؟

147milad
23-08-2014, 00:03
سلام دوستان.همونطور که میدونید من چند روز هست اینترنت گرفتم و زیاد اشنا نسیتم.اما مشکل من اینه من 27 این ماه اینترنت 512 محدود برام نصب شد.تا دیروز 990مگ استفاده کرده بودم.امروز که شده 1 این ماه الان که ساعت 1 شبه حساب منو زده 0 کیلو بایت مصرف شده.یعنی من حجمم سوخت و الان دارم ازاد استفاده میکنم؟حجم من از چه تاریخی محاسبه میشه و در چه تاریخی تموم میشه.الان کلی استرس دارم که دارم ازاد مصرف میکنم کمک کنید.

*Batman*
23-08-2014, 18:45
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابراتی شهدای گمنام، شهید نظری، شهید بخششی، شهید قندی، شهید یزدان پناه، شهید نواب صفوی از تاریخ دوم شهریورماه آغاز می‌شود.

به گزارش اقتصاد ایران آنلاین، شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهدای گمنام با پیش شماره های 7705 الی 7708، 7736 الی 7738 در محدوده خیابان های تیرانداز، 206 غربی، 212 غربی، اخوت، باقری و در مرکز مخابرات شهید نظری با پیش شماره های 7754 الی 7759 در محدوده خیابان های شهید مدنی، شهید محمودی، شهید رجایی و در مرکز مخابرات شهید بخششی با پیش شماره های 8840 الی 8847 در محدوده خیابان های شهید قدوسی، شهید آقابیگی، سبلان، شهید روستا به مدت 3 روز دچار اختلال می شود.

همچنین در مرکز مخابرات شهید قندی با پیش شماره های 5515، 5516، 5560 الی 5563، 5569، 5580، 5581، 5589، 5557 الی 5559 در محدوده خیابان های 15 خرداد، بازار جعفری، بازار مسجد جامع، بازار بین الحرمین و در مرکز مخابرات شهید یزدانپناه با پیش شماره های 4480 الی 4487 در محدوده خیابان های بهارستان 9، گلزار غربی، مبعث، جنت آباد شمالی و در مرکز مخابرات شهید نواب صفوی با پیش شماره های 5540 الی 5543 در محدوده خیابان های شهید محبوب مجاز، قزوین، شهید غفاری، شهید رسول قدیمی به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.

amirpers
23-08-2014, 19:12
چه مشکلی خط فیبر نوری بود ؟

نه. نام مالک خط با نام صاحب خونه یکی نبود.

دوستان یه سوال.
اینکه کسی مستاجر باشه و اجاره نامه ببره تا جایی که من می دونم مدت زمان سرویس اینترنتش رو تا پایان مدت زمان قرارداد خونه می بندن.
حالا اگه کسی با صاحب خونه اش تمدید کنه و این تمدید به صورت دستی پشت اجاره نامه نوشته بشه تا دیگه پول مشاور املاک داده نشه، اونوقت تکلیف سرویس اینترنتش چی میشه؟

Zachyrock
23-08-2014, 19:39
نه. نام مالک خط با نام صاحب خونه یکی نبود.

دوستان یه سوال.
اینکه کسی مستاجر باشه و اجاره نامه ببره تا جایی که من می دونم مدت زمان سرویس اینترنتش رو تا پایان مدت زمان قرارداد خونه می بندن.
حالا اگه کسی با صاحب خونه اش تمدید کنه و این تمدید به صورت دستی پشت اجاره نامه نوشته بشه تا دیگه پول مشاور املاک داده نشه، اونوقت تکلیف سرویس اینترنتش چی میشه؟

تو فردوس غرب چقدر طول میکشه که تلفن وصل بشه اخه مخابراتش اصلا شعور نداره !!

Firebirds
23-08-2014, 22:43
دوباره Time Out ها شروع شد.

dj77
23-08-2014, 22:46
دوباره Time Out ها شروع شد.

تایم اوت داره در حد بنزز.... پینگ هم رفته بالا...

Soli_AK47
23-08-2014, 22:47
دوستان سلام
میخواستم ببینم مخابرات تهران هنوز اینترنت نامحدود میده یا حذف کردن؟

shayan0o21
23-08-2014, 22:51
دوستان سلام

میــده هنوز حذف نشده

shayan0o21
23-08-2014, 22:52
تایم اوت داره در حد بنزز.... پینگ هم رفته بالا...

والله واسه من که مشکلی نداره ، شاید مرکزتون خیلی شلوغه:n04:

NOR-1
23-08-2014, 22:59
بله پینگ رفته بالای 300 مرکز ولی عصر

AVB
24-08-2014, 14:45
برای منم ترکیده از دیروز تا حالا!

spartaqus
24-08-2014, 14:54
سلام دوستان برای شما اینترنتون زیاد قطع و وصل میشه یا نه ؟؟
برای من مثلا بین ساعت 10:30 تا 12:30 صبح چندبار قطع و وصل میشه بین ساعت 3 تا 5 بعد اظهر هم همینطوریه :|
چرا هر بار که قطع میشه باید مودمو خاموش روشن کنم تا وصل بشه ؟؟
در ضمن dsl modulaiton روی adsl+2 هست . مودمم linksys هست .
Mtu مخابرات باید روی چند باشه ؟؟ همین طور VPI و vci باید روی چندباشه؟ ممکنه از اینها باشه ؟؟؟
ببخشید سوالات زیاد شد.

NOR-1
25-08-2014, 10:06
سلام دوستان برای شما اینترنتون زیاد قطع و وصل میشه یا نه ؟؟
برای من مثلا بین ساعت 10:30 تا 12:30 صبح چندبار قطع و وصل میشه بین ساعت 3 تا 5 بعد اظهر هم همینطوریه :|
چرا هر بار که قطع میشه باید مودمو خاموش روشن کنم تا وصل بشه ؟؟
در ضمن dsl modulaiton روی adsl+2 هست . مودمم linksys هست .
Mtu مخابرات باید روی چند باشه ؟؟ همین طور VPI و vci باید روی چندباشه؟ ممکنه از اینها باشه ؟؟؟
ببخشید سوالات زیاد شد.

اول باید چند تا چیز چک کنین
پریز تلفن باید سوکت مخصوص تلفن داشته باشه که مودم بهش وصل میشه
تلفنی که استفاده میکنی باید سالم باشه و نویز نداشته باشه و جدید باشه چون ممکنه با برداشتنش اینترنت قطع و وصل بشه
سر خط حتما باید چک بشه و ترجیحا سیم ها مرتب بشه
اگه چراغ DSL روشن و خاموش میشه مشکل داخلی و ربطی به شرکت نداره مگر این که فیوز خط مشکل داشته باشه که باید بهشون بگی
VCI و VPI هم همیشه ثابته و ربطی نداره موقع کانفیگ مودم بهتون میدن

AliROCK
25-08-2014, 14:33
پینگ بدجوری رفته بالا:n22:

isbn
25-08-2014, 15:00
از دیروز کمبود پهنا باند حس میشه !

arminkoo
25-08-2014, 15:31
اره ttl شده 35 پینگ شده بالای 300
مسخرست به خدا

motefarreghe
25-08-2014, 15:32
دوستان یه سوال دارم:خط من فیبر نوری هست،می خواستم ببینم که اگه من اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم روی خط فیبر پینگش خیلی پایین میاد و بهتر می شه؟،چون من برای گیم می خواستم پینگ هم برام مهمه ،اگر نه شما یه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟

shayan0o21
25-08-2014, 15:51
دوستان یه سوال دارم:خط من فیبر نوری هست،می خواستم ببینم که اگه من اینترنت نامحدود مخابرات بگیرم روی خط فیبر پینگش خیلی پایین میاد و بهتر می شه؟،چون من برای گیم می خواستم پینگ هم برام مهمه ،اگر نه شما یه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟

بستگی به مرکزتون داره
شرکت که فکر نکنم ولی آسیا تک رو چند استان فیبر نوری میده ولی تهران رو فکر نکنم ، انحصاری مال مخابرات :n14:

Setareh 2006
25-08-2014, 16:05
اول باید چند تا چیز چک کنین
پریز تلفن باید سوکت مخصوص تلفن داشته باشه که مودم بهش وصل میشه
تلفنی که استفاده میکنی باید سالم باشه و نویز نداشته باشه و جدید باشه چون ممکنه با برداشتنش اینترنت قطع و وصل بشه
سر خط حتما باید چک بشه و ترجیحا سیم ها مرتب بشه
اگه چراغ DSL روشن و خاموش میشه مشکل داخلی و ربطی به شرکت نداره مگر این که فیوز خط مشکل داشته باشه که باید بهشون بگی
VCI و VPI هم همیشه ثابته و ربطی نداره موقع کانفیگ مودم بهتون میدن
اگه ساختمون قدیمی ساز باشه . سیم کشی تلفن روکار باشه چطوری میشه از سوکت مخصوص تلفن استفاده کرد .
وقتی از طرف مخابرات سیم های منطقه رو تعویش کردن ما برای سیم کشی داخل ساختمان کابل روکار گرفتیم بعد از الکتریکی سوال کردیم پریز برای تلفن میش از اینها که سوکت مخصوص تلفن و مودم بهش وصله بگیریم گفت نه از همین پریز و دوشاخه های معمولی بگیرین مشکلی نیست
الان وقتی مودم روشنه و اینترنت وصله گوشی تلفن رو که برمیداریم صدایی شبیه وقتی که با خارج از کشور صحبت می کنی میاد . این نرماله باید همینجوری باشه یا میشه این رو برطرف کرد ؟ ( تلفن هم نو هست . پاناسونیکه ، از این منشی دارها )
درمورد چراغ های مودم ، چراغ ADSL ثابت روشنه و فقط چراغ اینترنت و پورتی که به کامپیوتر متصله بطور مرتب فلش می زنه . این هم نرماله ؟

Setareh 2006
25-08-2014, 16:12
دوستان سلام
مگه قرار بوده که مخابرات اینترنت نامحدود رو حذف کنه ؟

motefarreghe
25-08-2014, 16:14
بستگی به مرکزتون داره
شرکت که فکر نکنم ولی آسیا تک رو چند استان فیبر نوری میده ولی تهران رو فکر نکنم ، انحصاری مال مخابرات :n14:
مگه اینترنتی که روی فیبر نوری میدن نباید پینگ عالی داشه باشه؟

farshad0123
25-08-2014, 16:21
adsl رو فیبر نوری کیفیتش عالی درمیاد فقط هنوز تو ایران خوب جا نیفتاده وقتی همه شرکتا تونستن رو فیبر ADSL ببندن اونوقت مشخص میشه

NOR-1
25-08-2014, 16:37

پینگ پایین میخوای از شاتل بگیر شنیدم تا 150 پایین میاد
پینگ من که نامحدوده تا حالا از 250 پایین تر نیومده ولی با v.p.n سیسکو تا 180 پایین میاد که برای یوتوب مناسبه ولی برای گیم نه

isbn
25-08-2014, 17:01
درست شد

motefarreghe
25-08-2014, 17:25
adsl رو فیبر نوری کیفیتش عالی درمیاد فقط هنوز تو ایران خوب جا نیفتاده وقتی همه شرکتا تونستن رو فیبر ADSL ببندن اونوقت مشخص میشه
خب مخابرات روی فیبر نوری اینترنت میده باید پینگش خوب باشه.
من الان پارس آنلاین دارم پینگش معمولا 140 هست و بعضی وقتا هم 110 ولی خطم نویز داره،بر طرف کردن نویز خط هم چون توی آپارتمانم سخته ولی یه خط دیگه هم دارم که فیبر نوری هست می خواستم روی این بگیرم که هم بتونم سرعت 5 مگ بگیرم که نویز نداشته باشه و هم پینگش پایین باشه

k1ozil
25-08-2014, 17:47
خب مخابرات روی فیبر نوری اینترنت میده باید پینگش خوب باشه.
من الان پارس آنلاین دارم پینگش معمولا 140 هست و بعضی وقتا هم 110 ولی خطم نویز داره،بر طرف کردن نویز خط هم چون توی آپارتمانم سخته ولی یه خط دیگه هم دارم که فیبر نوری هست می خواستم روی این بگیرم که هم بتونم سرعت 5 مگ بگیرم که نویز نداشته باشه و هم پینگش پایین باشه

اقا درسته فیبر نوری باید پینگ خوب باشه که توی تمام دنیا هم همینجوریه .اما به هر حال اینجا ایرانه هر چیزی امکان داره.

motefarreghe
25-08-2014, 18:20
من اگه بخوام سرعت 5 مگ بگیرم باید چی کار کنم،چون توی سایت 2020 همچین سرعتی رو نداره؟

shayan0o21
25-08-2014, 18:22
من اگه بخوام سرعت 5 مگ بگیرم باید چی کار کنم،چون توی سایت 2020 همچین سرعتی رو نداره؟

خیلی درگیری داره ، کلی مدرک میخواد فقط هم حضوری میشه:n16:

NOR-1
25-08-2014, 18:28
درست شد

خیلی خوبه
بدون vpn؟

motefarreghe
25-08-2014, 18:28
خیلی درگیری داره ، کلی مدرک میخواد فقط هم حضوری میشه:n16:
نامحدود 2 مگ چی اونم سخته یا نه آنلاین می شه ثبت نام کرد؟چه قدر طول می کشه وصل کنن؟

NOR-1
25-08-2014, 18:29
تلفنی هم میشه ثبت نام کرد

motefarreghe
25-08-2014, 18:34
تلفنی هم میشه ثبت نام کرد
بدون مدرک 2 مگ نامحدود میدن؟
من می خوام روی خط فیبر بگیرم،پینگش باید خوب باشه روی فیبر، زیر 140 هست؟به نظر شما

dj77
25-08-2014, 18:38
بدون مدرک 2 مگ نامحدود میدن؟
من می خوام روی خط فیبر بگیرم،پینگش باید خوب باشه روی فیبر، زیر 140 هست؟به نظر شما

بدون مدرک میدن بله
ولی پینگ خارجی زیر 140 نیست

motefarreghe
25-08-2014, 18:41
بدون مدرک میدن بله
ولی پینگ خارجی زیر 140 نیست
یعنی امکان نداره؟چون کاربر isbn پینگش 120 هست
بعد مگه روی فیبر نوری نمی دن؟!!روی فیبر باید پینگ خوب باشه

dj77
25-08-2014, 18:48
یعنی امکان نداره؟چون کاربر isbn پینگش 120 هست
بعد مگه روی فیبر نوری نمی دن؟!!روی فیبر باید پینگ خوب باشه

بیا این پینگ خط مخابرات من
منم تا حالا ندیدم توی حالت نرمال پینگ مخابرات زیر 180 بیاد. روی شبکه های که همه زیر ساختش بر اساس فیبر باشه نه شبکه ای که راتباط شما تا کافو و مرکز مخابراتی همون سیم مسی قدیمی هست...

motefarreghe
25-08-2014, 18:52
بیا این پینگ خط مخابرات من
منم تا حالا ندیدم توی حالت نرمال پینگ مخابرات زیر 180 بیاد. روی شبکه های که همه زیر ساختش بر اساس فیبر باشه نه شبکه ای که راتباط شما تا کافو و مرکز مخابراتی همون سیم مسی قدیمی هست...

نه دیگه روی وقتی می گن این خط فیبر نوری هست یعنی دیگه کابل مسی نباید باشه.نه؟
شما بگو برات پینگت رو درست کنن

dj77
25-08-2014, 18:57
نه دیگه روی وقتی می گن این خط فیبر نوری هست یعنی دیگه کابل مسی نباید باشه.نه؟
شما بگو برات پینگت رو درست کنن

به گفتن نیست عزیز من مخابرات وقتی می ترکه همینه داستانش...
خیر خطی که میاد در خونه شما مسی هست نه فیبر نوری :n01:

اون تجهیزاتی که در مرکز MDF مخابرات هست PCM هست نه اینکه خط تا در خونه شما فیبر باشه این خیلی فرق داره...

شما مخابرات نیستی با پشتیبانی زیاد آشنا نیستی...

motefarreghe
25-08-2014, 19:04
به گفتن نیست عزیز من مخابرات وقتی می ترکه همینه داستانش...
خیر خطی که میاد در خونه شما مسی هست نه فیبر نوری :n01:

اون تجهیزاتی که در مرکز MDF مخابرات هست PCM هست نه اینکه خط تا در خونه شما فیبر باشه این خیلی فرق داره...

شما مخابرات نیستی با پشتیبانی زیاد آشنا نیستی...
یعنی به نظر شما نگیرم؟الان من اینترنت پارس آنلاین دارم،خیلی بد شده پینگش اصلا ثابت نیست،به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم که پینگ خوبی داشته باشه؟بعد خیلی ها میگن مخابرات از لحاظ پینگ خوبه!

dj77
25-08-2014, 19:07
یعنی به نظر شما نگیرم؟الان من اینترنت پارس آنلاین دارم،خیلی بد شده پینگش اصلا ثابت نیست،به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم که پینگ خوبی داشته باشه؟بعد خیلی ها میگن مخابرات از لحاظ پینگ خوبه!

از پارس که اوضاش بهتره... پینگ نرمال مخابرات هم این بود که گفتم.
اگر پینگ 180 برای شما مناسبه خوب بگیرید! ولی اگر دانلود براتون مهم نیست می تونید از شرکتهایی مثل شاتل هم سرویس بگیرید

isbn
25-08-2014, 19:11
خیلی خوبه
بدون vpn؟

بله دو روز بود پینگ روی 300-400 بود الان دوباره برگشت به حال قبل
پینگگم با 4.2.2.4 140-150 هست

مخابرات همیشه کیفیت و پینگش این بوده واسه من ولی بعضی اوقات دست کاری هایی میکنن اون پشت که کند میشه کلا نت ولی بیشتر بدون مشکل هست

motefarreghe
25-08-2014, 19:12
از پارس که اوضاش بهتره... پینگ نرمال مخابرات هم این بود که گفتم.
اگر پینگ 180 برای شما مناسبه خوب بگیرید! ولی اگر دانلود براتون مهم نیست می تونید از شرکتهایی مثل شاتل هم سرویس بگیرید
مشکل اینکه روی خطی که پارس دارم چون نویز شدید داره نمی تونم بگیرم،باید روی اون خطی که فیبر نوری داره بگیرم،دارم به خاطر نویز نتم رو عوض می کنم،می گم شاید اونی که فیبر نوری هست به اصطلاح نویز نداشته باشه

motefarreghe
25-08-2014, 19:13
بله دو روز بود پینگ روی 300-400 بود الان دوباره برگشت به حال قبل
پینگگم با 4.2.2.4 140-150 هست
شما 2 مگ نامحدود دارید؟خطتون فیبر بود؟پینگتون همیشه روی 140 یا 150 هست؟شده تا حالا کمتر از این بشه؟
واقعا معضرت می خوام اینقدر سوال کردم چون من با پارس آنلان مشکل دارم می خوام مخابرات بگیرم،

isbn
25-08-2014, 19:19
شما 2 مگ نامحدود دارید؟خطتون فیبر بود؟پینگتون همیشه روی 140 یا 150 هست؟شده تا حالا کمتر از این بشه؟
واقعا معضرت می خوام اینقدر سوال کردم چون من با پارس آنلان مشکل دارم می خوام مخابرات بگیرم،

سلام بله نامحدود هست در باره خط اطلاعی ندارم بالا گفتم بیشتر اوقات همنه که میبینید بعضی وقتا مثل همین دو روز افتضاح شده بود که دوباره اوکی شد این حالت رو داره همیشه توی 1 ماه چند روزی بهم میریزه یه زمانی که مسیر آذر بایجان بود پینگ 86 هم روی فرانکفورت تجربه کردم که متاسفانه دیگه تکرار نشد
توی اتریم آنلاین یا دانلود از طریق گوشی ها آپدیت و .... که تک کانکشن هستن معمولا فول 245 کیلوبایت سرعت میده

motefarreghe
25-08-2014, 19:20
سلام بله نامحدود هست در باره خط اطلاعی ندارم بالا گفتم بیشتر اوقات همنه که میبینید بعضی وقتا مثل همین دو روز افتضاح شده بود که دوباره اوکی شد این حالت رو داره همیشه توی 1 ماه چند روزی بهم میریزه یه زمانی که مسیر آذر بایجان بود پینگ 86 هم روی فرانکفورت تجربه کردم که متاسفانه دیگه تکرار نشد
توی اتریم آنلاین یا دانلود از طریق گوشی ها آپدیت و .... که تک کانکشن هستن معمولا فول 245 کیلوبایت سرعت میده
به نظر شما برای گیم هم جواب میده؟منظور شما از تک کانکشن چیه؟قبلا سرویس از شرکت دیگه ای هم داشتید؟

isbn
25-08-2014, 19:23
به نظر شما برای گیم هم جواب میده؟

من bf4 بازی میکنم خودم بله توی این بازی حداقلش جواب میده البته توی انتخاب سرورای پینگ پایین یکم محدودیت دارین بستگی به مسیری داره که به نت شما بدن ! :n16:

konjkavkhan
25-08-2014, 19:46
سلام
يه سوال
ايا از طريق اينترنت مخابرات ميشه به appstore وصل شد و ارور 1009 رو رد كرد؟
ممنون

l36320
25-08-2014, 21:47
تا پینک 1 ثانیه فقط یه یا علی فاصله دارم
براداران مخابرات همت کنید

isbn
25-08-2014, 21:59
ترکید دوباره :n01:

NOR-1
25-08-2014, 22:16
باز رفت رو 700 :(((((((((((((

NOR-1
25-08-2014, 22:19
سلام
يه سوال
ايا از طريق اينترنت مخابرات ميشه به appstore وصل شد و ارور 1009 رو رد كرد؟
ممنون

ربطی به مخابرات نداره ارور 1009 از طرف اپل اعمال میشه گه ارور داد vpn روشن کن چند ثانیه بعد دانلود نگه دار vpn خاموش کن دانلود ادامه بده

X-FeaR
25-08-2014, 22:38
سلام دوستان ، من از مشهد هستم اما این مشکل پینگ بالا هم اینجا هست ، الان تقریبا 2 روزه که پینگ رفته رو 400-600 و اصلا پایین نمیاد ( قبلا اینطوری میشد اما بعد از یکی دو ساعت باز پایین میومد )

این هم وضعیت الان هست. چیکار می کنن واقعا ؟

NOR-1
25-08-2014, 22:57
باید از پنل کاربری اعلام خرابی ثبت کرد

mrmostafa
25-08-2014, 22:59
میگن مخابرات دیگه نامحدود نمیده این خبر صحت داره ؟؟؟

X-FeaR
25-08-2014, 23:11
باید از پنل کاربری اعلام خرابی ثبت کرد

متاسفانه همچین گزینه ای برای پنل کاربری مشهد نذاشتن ، پنل ما در این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

اما به هرصورت به نظر مشکل سراسری هست .

danicr
25-08-2014, 23:18
مخابرات تهران نامحدود میده؟
کسی از مرکز چمران سرویس میگیره؟! وضعیتش چطوریه؟
دیگه نمیتونم شاتل رو تحمل کنم :(

AliROCK
25-08-2014, 23:45
افتضاح شده سرویس 1 مگ به 40 هم نمیرسه

bankggs
25-08-2014, 23:52
این وضعیت داغون مخابرات خیلی رو مخ میره یک هفته شد هنوز درست نشده من تا 1 شهریور 1 مگ داشتم اوضاع خیلی خوب بود حالا که 512 دارم داغون شده.

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=230ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=231ms TTL=45
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=232ms TTL=45
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=45
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=45
Request timed out.

NOR-1
26-08-2014, 00:01
متاسفانه همچین گزینه ای برای پنل کاربری مشهد نذاشتن ، پنل ما در این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

اما به هرصورت به نظر مشکل سراسری هست .

از اینجا امتحان کن شماره تلفن قسمت راست وارد کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صفحهاصلی.aspx

mey3amm
26-08-2014, 00:57
سلام
من الان سرویس 4 مگ شاتل حجمی دارم به دلیل هزینه زیاد میخوام به مخابرات کوج کنم..
میخوام 1 مگ نا محدود بگیرم..
سول من اینکه: مخابرات قطعی چه قدر داره؟ سرعت وب و دانلودش چطوره؟
مرکز مخابراطی ما شهیدباهنر تهرانه آیا خوبه؟
SAEED 120
26-08-2014, 06:36
سلام
من الان سرویس 4 مگ شاتل حجمی دارم به دلیل هزینه زیاد میخوام به مخابرات کوج کنم..
مخابرات چیه بریز دور این فکرارو...مخابرات اینترنتش به درد کارمندا ش میخوره فقط..ببین یک اینترنت اعصاب خورد ی داره این مخابرات که اگر یکی از مسئولین ازشون اشتراک بگیره سریع درشو تخته میکنه..

ببین 12 ظهر تا 12 شب سرعت خارج میاد پایین..یعنی حرومشون باشه این پولی که میگیرن..یعنی پول داروی اعصاب بدن...ببین چه فکری کردی که میای مخابرات؟

همین الان تو نظر سنجی مخابرات شرکت کردم :

نوشتم : شما سرعت سرورهای خارج رو از 12 ظهر تا 12 شب میاریید پایین.اینترنتتون به درد عمتون می خوره.شما به شعور آدم بی احترامی میکنید.فکر میکنید همه مثل خودتونن.

Meysam Raz
26-08-2014, 11:37
سلام
من الان یک مگ نامحدود دارم و اتفاقا از شاتل اومدم اینور
اگر هدفت دانلوده مخابرات جای خوب و عالی ای هستش
اما اگر هدفی جز این داری باید از شرکت های خصوصی بگیری
مثلا برای گیم سرورهای داخلیش عالیه اما سرورهای خارجی پینگ عالی ای نداره
----------------------
سرعتش اگر مشکلی نباشه موقع دانلود 128تا130 با idm پر میکنه
از نظر قطعی گه گاهی میشه برای چند ساعت دسترسی به سایت های خارجی قطع میشه ( اونم فکر کنم دارن برای اینترانت آماده میشن ) اما سریع درستش میکنن
قطعیها اونقدری نیست که رو اعصابت بره
بیشترین چیزی که اذیت میکنه کم شدن سرعت و تایم اوت اونم موقع دیدن ویدیو از خارج یا کلا ارتباط با سرورهای خارجیه ، اینم توی بازه زمانی ظهر تا اخر شب هستش
برای یکی از 12 شروع میشه برای یکی مثل من ( ساعت 14-16 یک سریه و ساعت 21 تا 00 هم یک سری ) اینطوریه و سرعت خارج کمه مثلا سرعت وبگردی طرفای 60 میچرخه اما اگر دانلود بزاری سرعت خارج بازم 128 پر میشه
توی تمام این مدت سرعت باسرورهای داخلی عالیه و 128 کامله
--------------
بازهم میگم واقعا سلیقه ایه
من آزادی مصرفی که مخابرات میده با هیچ شرکتی عوض نمیکنم و اگر هزار سال دیگه سرویس نامحدود بمونه ، خودم مشتریشم
این چند روز هم بدجوری به مشکل خورده و دوباره پینگ رفته بالا

arminkoo
26-08-2014, 11:43
یه پیج باز نمیکنه
پینگ هم که ماشاالله 600 شده تایم اوت هم صحبتش نیست.
مسخرست به خدا

mey3amm
26-08-2014, 12:25
ممنون.........
شما از 1 مگ نا محدود فن آوا خبر دارید چحوریه؟

victor021
26-08-2014, 13:48
از ساعت 12 ظهر به بعد هیچ سایت خارجی رو نمیتونم باز کنم.
فکر کنم کم کم دارن اینترانت میکنن.

isbn
26-08-2014, 14:02
پپپپپپپوووووووووووووووووو ووووووففففففف

شروع شد !

konjkavkhan
26-08-2014, 14:25
ربطی به مخابرات نداره ارور 1009 از طرف اپل اعمال میشه گه ارور داد vpn روشن کن چند ثانیه بعد دانلود نگه دار vpn خاموش کن دانلود ادامه بده
ممنون از پاسختون. ولی من از چند نفر شنیدم که به ISP هم ربط داره. یعنی روی برخی ISP ها این ارور ظاهر میشه روی برخی ظاهر نمی شه.

X-FeaR
26-08-2014, 14:36
پپپپپپپوووووووووووووووووو ووووووففففففف

شروع شد !

بله ، عکس زیر هم وضعیت من در مشهد هست ( سرویس 2mbps مخابرات )

ALI V8
26-08-2014, 14:47
امروز چرا انقدر داغونه صفحه ام باز نميكنه :(((

DarkLords
26-08-2014, 15:22
برا من که مشکلی نداره!

NOR-1
26-08-2014, 15:27
از vpn سیسکو استفاده کنین برای من تا 180 پینگ میاد پایین

AliROCK
26-08-2014, 15:42
سرویس 1مگ
در ضمن گوگل رو هم به هیچ عنوان باز نمیکنه به جاش سایتهای داخلی خوبه رسما اینترانت شده

k1ozil
26-08-2014, 16:04
رفقا از منم مثل شما شده سایتهای داخلی کل سرعتو میده ولی خارجی پوکیده.میخاستم بپرسم این وی ی ان های ایرانی تاثیری دارن؟ چون خودم یه دونه اکانت تست دارم سرعتو بهتر میکنه ولی مثل داخلی نمیکنه اگه میشه بهنرینشو معرفی کنید و سایتی که میفروشه.ممنون

isbn
26-08-2014, 19:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجججججججب !!!! سرعت کامل اما پینگ !!!

جالب شد پینگ لندن پایین تر از فرانکفورت

aalarma
26-08-2014, 23:04
آیا داشتن سرویس بالاتر دال بر بهتر بودن پینگ هست ؟

مثلا پینگ سرویس 512 از پینگ سرویس 256 بهتره یا فرقی ندارن ؟

این وضعیت پینگ امروزه و هر روزه منه با 256 مخابرات تهران . اونایی که واردن آیا این وضع پینگ خوبه یا بد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NOR-1
27-08-2014, 00:10
آیا داشتن سرویس بالاتر دال بر بهتر بودن پینگ هست ؟

مثلا پینگ سرویس 512 از پینگ سرویس 256 بهتره یا فرقی ندارن ؟

این وضعیت پینگ امروزه و هر روزه منه با 256 مخابرات تهران . اونایی که واردن آیا این وضع پینگ خوبه یا بد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نه فرقی نمیکنن
بستگی داره اگه از سرور های خارجی برای مثلا فیلم دیدن و بازی استفاده میکنین نه جالب نیست
تو ایران ایده آلش 200 به نظرم

Vahid67
27-08-2014, 21:04
سلام دوستان ...
من چند روزی هستش که نمیتونم به اسکایپ وصل بشم ... مشکل از مخابراته یا کلا اینجوریه ؟

mohammad_87
27-08-2014, 21:41
سلام دوستان ...
من چند روزی هستش که نمیتونم به اسکایپ وصل بشم ... مشکل از مخابراته یا کلا اینجوریه ؟
من اسکایپ وصل میشم مشکلی ندارم.

Alisheykh
28-08-2014, 10:03
صبحا خیلی عالیه ولی شبا ...

brothers000
28-08-2014, 10:54
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی

سرور داخلی :

سرور خارجی :

البته با توجه به نتایج تست لابد با خودتون میگید خب وضعیت خوبی داره !
ولی لازم به ذکره که بگم این تست در بهترین ساعت ممکنه (قبل از ظهر) که تقریبا وضعیت تو بهترین حالت خودشه انجام گرفته
وگرنه از حوالی ظهر و عصر به بعد پینگ های وحشتناک و قطعی ایجاد میشه
طوری که یکی دو روز اخیر دچار قطعی کامل شدم !

Xx Hossein xX
28-08-2014, 11:20
سلام.
دوستان من الان مخابرات ثبت نام کردم خطم هم وصل شد این صفحه ورود مشترکینش کجاست؟
به من یه یوزرنیم پسورد دادن هرجا وارد میکنم میگه اشتباه!
45 دقیقه ست دارم این سایت tct رو زیرو رو میکنم چیزی پیدا نمیکنم، ممنون میشم راهنمایی کنید.

:n16:

XENON24
28-08-2014, 11:53
مخابرات فقط و فقط به درد دانلود می خوره و لاغیر

سلام.
دوستان من الان مخابرات ثبت نام کردم خطم هم وصل شد این صفحه ورود مشترکینش کجاست؟
به من یه یوزرنیم پسورد دادن هرجا وارد میکنم میگه اشتباه!
45 دقیقه ست دارم این سایت tct رو زیرو رو میکنم چیزی پیدا نمیکنم، ممنون میشم راهنمایی کنید.

Xx Hossein xX
28-08-2014, 12:23
مخابرات فقط و فقط به درد دانلود می خوره و لاغیر

یعنی برای بخش کاربری میشه این قسمت؟

خب حالا یوزر نیم پسورد رو همونی بزنم که توی مودم برای تنظیمات PPPOE میزنم ؟
من همون یوزر نیم پسورد رو میزنم میگه "شناسه کاربری اشتباه میباشد"
نظری دارید؟ 2020 هم که تعطیله

ممنون :n16:

NOR-1
28-08-2014, 14:48
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی

سرور داخلی :

سرور خارجی :

البته با توجه به نتایج تست لابد با خودتون میگید خب وضعیت خوبی داره !
ولی لازم به ذکره که بگم این تست در بهترین ساعت ممکنه (قبل از ظهر) که تقریبا وضعیت تو بهترین حالت خودشه انجام گرفته
وگرنه از حوالی ظهر و عصر به بعد پینگ های وحشتناک و قطعی ایجاد میشه
طوری که یکی دو روز اخیر دچار قطعی کامل شدم !

اما سرور انگلستان پینگ 120 میده بستگی به سرور اونجا داره اما سرور امریکا رو 400 میچرخه

binaafarin
28-08-2014, 15:20
دوستان تعرفه های اینترننتون همون تعرفه های سایت اشنای اوله؟
میشه 5مگ شبانه هم گرفت؟
توی سایت مخابارت استان ما0هرمزگان) روی گزنه تعرفه های ای دی اس که کلیلک کنی میبردت به سایت اشنای اول

AliROCK
28-08-2014, 16:06
به نظر میاد دوباره نرمال شده

NOR-1
28-08-2014, 16:08
کسی تو تهران سرویس 10 مگ حجمی گرفته؟

فرخند
29-08-2014, 19:07
کسی اینترنت 2 مگابایت نامحدود داره ؟ راضی هستید ؟ کدوم استان ؟
مرسی:n16:

AliROCK
29-08-2014, 19:48
ای بابا دوباره پینگ شده 650 :n02:

l36320
29-08-2014, 20:15
پینگ منم شبا همیشه رو 600 میچرخه
اصن همین خوبه ، پینگ بیاد زیر 100 همه میریم جهنم :n08:

X-FeaR
29-08-2014, 20:25
ای بابا دوباره پینگ شده 650 :n02:

بله نزدیک 30 دقیقه پیش که اینترنت درست بود ، چند تا Timeout پشت هم داد و پینگ الان رفته +650. داشتیم عادت می کردیم ها. اما باز هم میزان Timeout ها کمه. فقط پینگ دوباره به حالت نرمال برگرده.

dimah2005
29-08-2014, 23:28
دوستان من الان 256 نامحدودم،
سرعت اینترنت سینوسی، 5 دیقه هست 5 دیقه نیست.
سرعت بالاتر مخابرات بگیرم یا کلن قید شو بزنم برم یه ای اس پی دیگه؟ بعد بقیه مثل اینن؟ نیستن؟ چه جورین؟
همون نا محدود می خوام
کلافه شدم از دستش

dimah2005
29-08-2014, 23:28
دوستان من الان 256 نامحدودم،
سرعت اینترنت سینوسی، 5 دیقه هست 5 دیقه نیست.
سرعت بالاتر مخابرات بگیرم یا کلن قید شو بزنم برم یه ای اس پی دیگه؟ بعد بقیه مثل اینن؟ نیستن؟ چه جورین؟
همون نا محدود می خوام
کلافه شدم از دستش

Le0nard0
29-08-2014, 23:54
پینگ منم شبا همیشه رو 600 میچرخه
اصن همین خوبه ، پینگ بیاد زیر 100 همه میریم جهنم :n08:

پینگ زیر 100 حرام اندر حرامه .

NOR-1
30-08-2014, 05:55
اینترنت پر سرعت : حرام
...........خلاصصصصص.........

SAEED 120
30-08-2014, 08:07
اینترنت مخابرات تهران اگر از 12 ظهر به بعد اینجوری سرعت و پینگش رو خراب نمیکرد. خیلی خوب بود..ببین میان از قصد سرعت رو کم میکنند خوب یکی نیست بهشون بگه شما که میای سرعت رو کم میکنی بعد آیا فکرنمیکنی که مشتریات کمتر بشن؟

خودش با دست خودش مشتریاش رو از دست میده.

الان این پینگ منه صبح حالا بعدظهر هم یه تست بزارم چه قدر زیاد میشه پینگ..

SAEED 120
30-08-2014, 11:33
ساعت 12:30 دقیقه بعد ظهر. ببین خداوکیلی چی شد اینترنت. این تست رو با تست بالایی که گذاشتم مقایسه کن.

حالا معایبش چیه؟ 1 : صبح به راحتی ویدئوهای یوتوف رو میبینی بعدظهر توبه میکنی دیگه نیای تو یوتوف اینقدر که گیر میکنه و نصف عمر میشی 1 کلیپ بخای ببینی.

2. سرعت دانلود با 16 کانکشن که هیچ با بینهایت کانکشن هم از سرورهای خارجی بیشتر از 80 نمیشه.

3. وبگردی و پاسخ مرورگر خیلی طول میکشه. باز کردن 1 صفحه سرعت میاد پایین و کلا قید وبگری رو میزنی.

اگر کسی اینجا تو مخابرات تهران کسی رو میسناسه بهش بگه آقا به مولا جمع میکنیم میریم یه isp دیگه. درستش کنید یکاری کنید همیشه مثل صبح باشه

Toranj_mhg
30-08-2014, 13:12
دوستان کسی تو منطقه پاسداران از سرویس مخابرات استفاده می کنه ؟ کیفیت چطوره؟ من وایمکس ایرانسل دارم واقعا افتضاح شده می خواستم عوض کنم فقط هم مخابرات بین شرکت ها رو خط ما adsl می ده.
و اینکه برای سرعت دو مگ نامه ای چیزی می خواد؟
و سوال آخر اینکه چند روزه نصب می کنن؟
خیلی ممنون میشم

SAEED 120
30-08-2014, 16:45
دوستان کسی تو منطقه پاسداران از سرویس مخابرات استفاده می کنه ؟ کیفیت چطوره؟ من وایمکس ایرانسل دارم واقعا افتضاح شده می خواستم عوض کنم فقط هم مخابرات بین شرکت ها رو خط ما adsl می ده.
و اینکه برای سرعت دو مگ نامه ای چیزی می خواد؟
و سوال آخر اینکه چند روزه نصب می کنن؟
خیلی ممنون میشم

سلام من بچه پاسداران نیستم ولی میتونم بعضی سوالاتونو پاسخ بدم.

برای 2 مگ هیچ مدرکی نمی خواد.
در مورد نصب کردن بستگی داره .اگر مرکز مخابراتیتون شلوغ باشه باید وایسی تو صف شاید چند ماه!!!!!! ببین قبل اینکه کنسل کنی برو مخابرات ببین پورت خالی داره بهت سرویس بده بعد کنسل کن. اگر پورت خالی داشته باشه در عرض 5 ساعت برات وصل میکنن.

ولی من چون خیلی تو این تاپیک اومدم مخابرات تهران کیفیتش در همه مناطق یک جوره. یه مشکل کلی داره اینه که از ساعت 12 ظهر به بعد سرعت و پینگ با سرورهای خارجی سرعت کم میشه و پینگ زیاد.

یعنی صبح وقتی وبگردی میکنی و دانلود میکنی لذت میبری ولی بعدظهر فقط سایتهای ایرانی خوب هستن سایتهای خراجی به یک سوم سرعت صبح میرسن.

موفق باشی:11:

NOR-1
30-08-2014, 17:06
ساعت 12:30 دقیقه بعد ظهر. ببین خداوکیلی چی شد اینترنت. این تست رو با تست بالایی که گذاشتم مقایسه کن.

شما از لندن هم بگیر ببین چند میده برای من 130 هم میده
برای من سرور امریکا ظهر به بعد از 300 پایین تر نمیاد

Xx Hossein xX
30-08-2014, 19:56
نامحدود 512.
فقط پینگ با لندن خوبه با 8.8.8.8 جالب نیست.

WWEIRAN
30-08-2014, 20:00
نامحدود 2 مگ

NOR-1
30-08-2014, 20:03
نامحدود 2 مگ

شما باید از سرور خارج تست کنین

SAEED 120
31-08-2014, 08:46
صبح ساعت 6 بیدار شدم خداوکیلی 100 تا کلیپ دیدم تو یوشوب ..چه حالی میده به ناموس علی قسم یه لگ نداشت..

حالا ساعت 12 ظهر که بگذره سایت یوتوپ صفحه اولش 5 ثانیه طول میکشه بالا بیاد..1 کلیپ نمیشه دید!..

بابا جان من درست کنید اینترنت رو آقای مخابرات چرا اذیت میکنی؟ من هموطنتم من پسر ایرانیم من خدمت کردم بهتون به مردم کشور .. کلی کار نیک کردم کمک کردم جان من درستش کنید بعد ظهرها هم درست باشه.

اینم همه همسایه گفت بیا کامپیوترم خرابه مجانی ویندوز میریزم وقت میزارم.این همه نون خریدم برای همسایه ها ..ای بابا ولش کن ارزش نداره.. ارزش نداره منت بزارم بخاطر یه سرعت..

Milad4171
31-08-2014, 11:17
سلام.
دوستان خبر دارین این تعرفه های حجمی کجاست؟؟؟
یادمه رو یکی از قبضها اومده بود ولی منم الان پیدا نمیکنم. از یک مگ تا 10 مگ حجمی داشت .
کسی اگر لینک یا توضیحی داره ارائه بده چون من یک مگ نامحدود دارم اما اصلا به صرفه نیست. ماهی 85 تومن در صورتی که من در کل ماه بیشتر از 8 گیگ مصرف ندارم و اصلا واسه من به صرفه نیست!

shayan0o21
31-08-2014, 11:30
سلام.
دوستان خبر دارین این تعرفه های حجمی کجاست؟؟؟
یادمه رو یکی از قبضها اومده بود ولی منم الان پیدا نمیکنم. از یک مگ تا 10 مگ حجمی داشت .
کسی اگر لینک یا توضیحی داره ارائه بده چون من یک مگ نامحدود دارم اما اصلا به صرفه نیست. ماهی 85 تومن در صورتی که من در کل ماه بیشتر از 8 گیگ مصرف ندارم و اصلا واسه من به صرفه نیست!

بفرما دوست عزیز

Milad4171
31-08-2014, 11:42
مرسی دوست عزیز. من تعرفه ام از 2020 هست. به نظر شما میتونم تغییر تعرفه بدم سریع؟ یا این قسمت خارج از زیر ساخت 2020 هست؟؟؟
+ شبانه رایگان داره؟؟

binaafarin
31-08-2014, 12:04
دوستان تعرفه های اینترننتون همون تعرفه های سایت اشنای اوله؟
میشه 5مگ شبانه هم گرفت؟
توی سایت مخابارت استان ما0هرمزگان) روی گزنه تعرفه های ای دی اس که کلیلک کنی میبردت به سایت اشنای اول

خوشم میاد بچه های تهرون جواب کاربرای شهرستانیها رو نمیدن:n01:

shayan0o21
31-08-2014, 12:19
مرسی دوست عزیز. من تعرفه ام از 2020 هست. به نظر شما میتونم تغییر تعرفه بدم سریع؟ یا این قسمت خارج از زیر ساخت 2020 هست؟؟؟
+ شبانه رایگان داره؟؟

از طریق 2020 میشه آره
شبانه هرگز :n02:
اگر داشته باشه کمپین تابستانه داره :n29:

AliROCK
31-08-2014, 16:14
دوباره پوکید:n22:
از سرورهای خارجی تقریبا هیچی نمیشه گرفت :n24:

SAEED 120
31-08-2014, 18:22
مصرف ترکیبی من از اول برح وبگردی + دانلود + کلیپ آنلاین .9 روز 30 گیگ

Leon-117
31-08-2014, 23:09
من نمیدونستم این بخش گزارش مصرف رو عوض کردن!الان بهتر شده......
مقدار کارکرد من حدودا 130-150 گیگ در ماه هست(1مگ نامحدود)

hmd
31-08-2014, 23:41
کسی از اکانت شبانه مخابرات استفاده کرده توی این طرح تابستان ؟

mohammad_87
01-09-2014, 00:49
سلام
سرعت تورنت برای شما نوسان داره؟
من 1 مگ دارم و برای من گاهی اوقات تا 125 میره و گاهی بزور به 50 میرسه
البته مشکل از سید و اینها نیست.

NOR-1
01-09-2014, 01:31
سلام
سرعت تورنت برای شما نوسان داره؟
من 1 مگ دارم و برای من گاهی اوقات تا 125 میره و گاهی بزور به 50 میرسه
البته مشکل از سید و اینها نیست.

بله برای من هم مشکل داره معمولاً بین 60 تا 100 میچرخه ولی او سرعت دقیق نیست

SAEED 120
01-09-2014, 06:41
الان صبحه ساعت 7:39 4 ساعت مونده تا 12 ظهر: هیچ وقت فکر نمیکردم بزرگترین ترس زندگیم از ساعت 12 ظهر باشه :n28:

shayan0o21
01-09-2014, 11:48
ساعت 12:35 ظهــر :n10: 512 نامحدود

این هم دانلود از سرور خارجــی :n26:

X-FeaR
01-09-2014, 12:58
دوستان الان ساعت 2 ظهر پینگ شما هم با 8.8.8.8 حدود 400 هست؟

shayan0o21
01-09-2014, 13:13
دوستان الان ساعت 2 ظهر پینگ شما هم با 8.8.8.8 حدود 400 هست؟

300 + Timed Out :n02:

isbn
01-09-2014, 14:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 مگ

چرا اینجوری شده نکنه محدودیتی در کار هست :n28:

Xx Hossein xX
01-09-2014, 15:26
دوستان نامحدود رو چند بار میشه تغییر سرعت داد؟
روزی که وصل کردن به من گفتن فقط یک بار میتونی سرعتت رو بیشتر یا کمتر کنی.
من الان دوباره بخام سرعت رو بالا ببرم باید چیکار کنم؟

ممنون .

DarkLords
01-09-2014, 16:25

در طور 24 روز :n02: سرعت هم در 80 درصد اوقات همین بوده :n01:

karbar200
01-09-2014, 16:56
مخابرات 1 مگ نامحدود ساعت 6 بعد از ظهر

konjkavkhan
01-09-2014, 20:34
سلام
من از مخابرات سرویس 10 مگابیت ماهیانه 10 گیگ دانلود گرفتم و امروز سرویسم وصل شد. سرعت Link Down مودمم بین 8 تا 12 مگابیت تغییر میکنه. با Speedtest و از سرور های داخلی سرعت ارتباطم با سرعت LinkDown مودم تقریباً برابره ولی برای سرور های خارجی افتضاح میشه. این میتونه به خاطر اینترانت ملی اینا باشه؟ آیا میتونم بابتش شکایت کنم؟ اصلاً آیا کسی این مشکلو داره؟

mohammad_87
01-09-2014, 20:43
سلام
من از مخابرات سرویس 10 مگابیت ماهیانه 10 گیگ دانلود گرفتم و امروز سرویسم وصل شد. سرعت Link Down مودمم بین 8 تا 12 مگابیت تغییر میکنه. با Speedtest و از سرور های داخلی سرعت ارتباطم با سرعت LinkDown مودم تقریباً برابره ولی برای سرور های خارجی افتضاح میشه. این میتونه به خاطر اینترانت ملی اینا باشه؟ آیا میتونم بابتش شکایت کنم؟ اصلاً آیا کسی این مشکلو داره؟
برای 10 مگابیت،چه مدارکی دادید؟

konjkavkhan
01-09-2014, 22:33
برای 10 مگابیت،چه مدارکی دادید؟
من كارت دانشجوىى داشتم.

shaljam
02-09-2014, 00:47
اقایون مرکز شهید کاظمیان اوضاع چطوره؟ میخوام پیشگامان و بکنم مخابرات. ما بالاخره نفهمیدیم این طرح تابستانه شبانه داره یا نه؟
و در نهایت محدود با نامحدود از نظر کیفیت فرق داره؟

پیشاپیش ممنون

farshad0123
02-09-2014, 00:50
سلام

10مگ دانلود شبانه هم داره؟

shaljam
02-09-2014, 00:55
10مگ دانلود شبانه هم داره؟

یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود ۵ و ۱۰ شبانه نداره. نمیدونم والا

konjkavkhan
02-09-2014, 06:28
هنوز نميدونم. مي پرسم و خبر مي دم

Mr saeed
02-09-2014, 11:22
10 مگ شبانه نداره , چون برای شرکت هست که شرکت شبانه نداریم :n02:

دوستان اصلا به فکر محددود مخابرات نباشید سر ماه مدیریت مصرف نداشته باشید می بنید 100 هزار تومان پول قبض اومده بعدش پرداخت نکنی لیست سایه مخابرات و....

X-FeaR
02-09-2014, 11:46
پینگ برای من رفته +600 باز . پایین هم دوست نداره بیاد.

konjkavkhan
02-09-2014, 12:14
10 مگ شبانه نداره , چون برای شرکت هست که شرکت شبانه نداریم :n02:

دوستان اصلا به فکر محددود مخابرات نباشید سر ماه مدیریت مصرف نداشته باشید می بنید 100 هزار تومان پول قبض اومده بعدش پرداخت نکنی لیست سایه مخابرات و....
منظورتون اینه که اگه حجم مصوب تموم بشه، بعدش خود مخابرات اتوماتیک وار حجم اضافه باهامون حساب می کنه؟ مثل بقیه شرکتها نیست که قطع بشه؟

Xx Hossein xX
02-09-2014, 12:25
منظورتون اینه که اگه حجم مصوب تموم بشه، بعدش خود مخابرات اتوماتیک وار حجم اضافه باهامون حساب می کنه؟ مثل بقیه شرکتها نیست که قطع بشه؟

اتوماتیک براتون حجم میخره!
دیدم کسایی که یک اینترنت 2 مگ داشتن سر ماه 250 تومن قبض تلفن براشون اومده :دی

k1ozil
02-09-2014, 12:38
اتوماتیک براتون حجم میخره!
دیدم کسایی که یک اینترنت 2 مگ داشتن سر ماه 250 تومن قبض تلفن براشون اومده :دی
خیلی جالبه یعنی موقعی حجم صفر میشه دیگه وارد سامانه نمیشه و اتومات 1 گیگ برات میخره؟:n02:

Mr saeed
02-09-2014, 12:49
خیلی جالبه یعنی موقعی حجم صفر میشه دیگه وارد سامانه نمیشه و اتومات 1 گیگ برات میخره؟:n02:

حجم نمی خره هر چی مصرف کنید آزاد حساب می شه خودم دیدم بنده خدای 200 گیگ زده بود قبض بالای 300 تومان بود

k1ozil
02-09-2014, 12:54
حجم نمی خره هر چی مصرف کنید آزاد حساب می شه خودم دیدم بنده خدای 200 گیگ زده بود قبض بالای 300 تومان بود

منظورتو نفهمیدم تو مخابرات کرمان که به محض اینکه شارز تموم شه میره رو سامانه مشترکین.