PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

rioman
28-05-2017, 19:24
خیلی وقته گزارش مصرف رو نمیزنن!
نمیدونم چشونه؟!

mohsenmas
29-05-2017, 21:46
خیلی وقته گزارش مصرف رو نمیزنن!
نمیدونم چشونه؟!
سلام
برای من هم یک مدت قطع بود، وصل شد...الان دوباره قطع شده.

bardia-vr
29-05-2017, 22:42
سلام
برای من هم یک مدت قطع بود، وصل شد...الان دوباره قطع شده.
چرت ترین پشتیبانی مال مخابراته ، اول که گرفتم خطم رو ۱۶ بود و نمیکشید،بهشون گفتن خطم رو بزارید رو ۱۲ ، کلی زنگ زدم ،هربار میگفتن فردا و... در نهایت خطم رو بعد از نزدیک ۱۰ بار زنگ زدن و بعد یک هفته گذاشتن روی ۲ و کلی حال منو گرفتند و باز بعد چندبار تماس و درخواست که خط رو روی ۸ بزارید،بعد ۳ روز خطم رو الان گذاشتن رو ۴ و دیگه حوصله ندارم زنگ بزنم . پنل هم که جز باقیمانده ترافیک چیزی رو مشخص نکرده،سوابق مالی هم که نداره و مخابرات به تمام معنا افتضاح ،نوسان سرعت هم که زیاد ،ترافیکم تموم بشه تخلیه میکنم.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

mohsenmas
30-05-2017, 10:09
سلام
البته برای من مخابرات استان البرز هست..از طرح صد دانه یاقوت گرفتم با سرعت 16 مگ...بعد از پیگیری های خیلی زیاد که سرعت روی خط اعمال بشه الان سرعت 24 مگ روی خط بسته شده و سرعت دانلود تا 2.5 مگابایت شده..واقعا از نظر سرعت ازش راضیم...خدمات که خیلی ضعیف هست...فقط مشکل عدم ارائه گزارش مصرف هست.

WhiteHat
30-05-2017, 11:05
چرت ترین پشتیبانی مال مخابراته ، اول که گرفتم خطم رو ۱۶ بود و نمیکشید،بهشون گفتن خطم رو بزارید رو ۱۲ ، کلی زنگ زدم ،هربار میگفتن فردا و... در نهایت خطم رو بعد از نزدیک ۱۰ بار زنگ زدن و بعد یک هفته گذاشتن روی ۲ و کلی حال منو گرفتند و باز بعد چندبار تماس و درخواست که خط رو روی ۸ بزارید،بعد ۳ روز خطم رو الان گذاشتن رو ۴ و دیگه حوصله ندارم زنگ بزنم . پنل هم که جز باقیمانده ترافیک چیزی رو مشخص نکرده،سوابق مالی هم که نداره و مخابرات به تمام معنا افتضاح ،نوسان سرعت هم که زیاد ،ترافیکم تموم بشه تخلیه میکنم.

اینا سوادشون در حد همون خط وصل کردن و تست بوقه

apple021
01-06-2017, 19:30
دوستان ما در نزدیک مرکز یزدان پناه تهران چهاردیواری هستیم
و پورت ها پر شده و همه شرکت ها میگن خدمات نمیدن و میگن دیگه نمیخواییم
نمیشه نامه ای چیزی زد رسیدگی بشه؟
به قران کلی ادم اینجا تو صف هستش

bardia-vr
01-06-2017, 20:23
دوستان ما در نزدیک مرکز یزدان پناه تهران چهاردیواری هستیم
و پورت ها پر شده و همه شرکت ها میگن خدمات نمیدن و میگن دیگه نمیخواییم
نمیشه نامه ای چیزی زد رسیدگی بشه؟
به قران کلی ادم اینجا تو صف هستش
توی سایت ۱۹۵ ی درخواست پر کن شاید درست شد

Greedy
02-06-2017, 00:16
سلام
دوستان که مخابرات دارن چطوره ؟ به خصوص از نظر پینگ
این سرویس های حجمیش شبانه رایگان داره ؟ مثلا سرویس 2 مگ میگیریم خطمون رو 16 مگ ازاد میذارن یا همون 2 مگ میذارن ؟
منطقه مخابراتی حکمت شعار هم اگر کسی هست که نظرش بهتر میتونه کمک کنه بهم

bardia-vr
02-06-2017, 00:24
سلام
دوستان که مخابرات دارن چطوره ؟ به خصوص از نظر پینگ
این سرویس های حجمیش شبانه رایگان داره ؟ مثلا سرویس 2 مگ میگیریم خطمون رو 16 مگ ازاد میذارن یا همون 2 مگ میذارن ؟
منطقه مخابراتی حکمت شعار هم اگر کسی هست که نظرش بهتر میتونه کمک کنه بهم
پشتیبانی که افتضاح هزاربار باید زنگ بزنی تا خططو بزارن رو عدد درخواستی ،خط من رو ۱۶ بود ولی نمکشید و قطع میشد ی هفته تموم زنگ زدم تا گذاشتن ۸ ، پینگ بدک نیست ولی نوسان سرعت و پینگ زیاده

Tehranshahr
02-06-2017, 12:22
تو طرح همسفر رمضان برای سرویس پس پرداخت 50گیگ دانلود شبانه میده ماهیانه.

Greedy
02-06-2017, 17:02
برای تهران تعرفه هاش اینه ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه اذربایجان شرقی :
زده که دانلود رایگان شبانه تا 3 برابر حجم خریداری شده

برای تهران نداره همچین چیزی رو ؟

frozan2014
03-06-2017, 11:55
فرق مخابرات با شرکت های PAP دیگه اینه که شرکت های PAP تعرفه شون برای کل کشور یکسانه!
ولی مخابرات های استانی هر کدوم تعرفه میدن با توجه به تعرفه تهران! کم و بیش

rioman
04-06-2017, 05:45
آدم دلش میخواد از مخابرات حجم بخره ولی چون گزارش مصرف نمیده
و حجم باقیمانده اش معلوم نیست نمیشه ریسک کرد.
من مصرفم بالاست بخاطر همین مجبورم با قیمت گرونتر از ایرانسل
حجم بخرم.
پارسال که سرویس گرفتم 100 گیگ هم حجم اضافه خریدم حالا بگذریم که
چقدر دردسر کشیدم و تماس گرفتم تا بالاخره تو سیستم ثبت شد که خرید
صورت گرفته و حجم به من تعلق گرفت.
امسال که سرویس تمدید بشه دیگه حجم نمیخرم.
تو ایرانسل خرید همون لحظه مشخص میشه و میزان مصرف هم لحظه به لحظه
مشخصه و میشه روش حساب کرد.
تو مخابرات باید همینطوری چشم بسته استفاده کنی تا یه قبض نجومی
واست بفرستند.
واقعا خود مخابراتی ها اینا رو نمیدونن؟!! :n04:

Mohammad Aghaee
04-06-2017, 09:50
آدم دلش میخواد از مخابرات حجم بخره ولی چون گزارش مصرف نمیده
و حجم باقیمانده اش معلوم نیست نمیشه ریسک کرد.
من مصرفم بالاست بخاطر همین مجبورم با قیمت گرونتر از ایرانسل
حجم بخرم.
پارسال که سرویس گرفتم 100 گیگ هم حجم اضافه خریدم حالا بگذریم که
چقدر دردسر کشیدم و تماس گرفتم تا بالاخره تو سیستم ثبت شد که خرید
صورت گرفته و حجم به من تعلق گرفت.
امسال که سرویس تمدید بشه دیگه حجم نمیخرم.
تو ایرانسل خرید همون لحظه مشخص میشه و میزان مصرف هم لحظه به لحظه
مشخصه و میشه روش حساب کرد.
تو مخابرات باید همینطوری چشم بسته استفاده کنی تا یه قبض نجومی
واست بفرستند.
واقعا خود مخابراتی ها اینا رو نمیدونن؟!! :n04:
شما اگه میخوای از مخابرات بگیری حتما پیش پرداخت بگیر . تا حدودی بهتر از پس پرداخت هست .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

rioman
04-06-2017, 13:00
شما اگه میخوای از مخابرات بگیری حتما پیش پرداخت بگیر . تا حدودی بهتر از پس پرداخت هست .

من از مخابرات سرویس 2M up to 16 دارم.
مشکلم فقط با اکانتینگ مخابرات هست.
سرویسم خوبه. راضیم.
تو پس پرداخت اتوماتیک تمدید میشه ولی پیش پرداخت نمیدونم.
ممکنه تمدید نکنن!؟ شرایطش رو عوض کنن؟! مثلا شبانه رایگان رو موقع تمدید ندن؟!

Mohammad Aghaee
04-06-2017, 18:34
من از مخابرات سرویس 2M up to 16 دارم.
مشکلم فقط با اکانتینگ مخابرات هست.
سرویسم خوبه. راضیم.
تو پس پرداخت اتوماتیک تمدید میشه ولی پیش پرداخت نمیدونم.
ممکنه تمدید نکنن!؟ شرایطش رو عوض کنن؟! مثلا شبانه رایگان رو موقع تمدید ندن؟!
والا درباره تمدید اطلاعی ندارم ولی فکر کنم وقتی انقضای سرویستون برسه باید جشنواره جدیدی که همون موقع مخابرات گذاشته رو انتخاب کنید و جشنواره تمدید نداره .
خوبی پیش پرداخت اینه که توی پنل کاربری (ecare.tct.ir) حجم باقی مانده رو نشون میده که البته به روز نیست و باید یبار مودم رو خاموش روشن کنید تا آپدیت بشه ولی خب بازم بهتر از پس پرداخته که کلا هیچی نشون نمیده .

rioman
04-06-2017, 21:08
والا درباره تمدید اطلاعی ندارم ولی فکر کنم وقتی انقضای سرویستون برسه باید جشنواره جدیدی که همون موقع مخابرات گذاشته رو انتخاب کنید و جشنواره تمدید نداره .
خوبی پیش پرداخت اینه که توی پنل کاربری (ecare.tct.ir) حجم باقی مانده رو نشون میده که البته به روز نیست و باید یبار مودم رو خاموش روشن کنید تا آپدیت بشه ولی خب بازم بهتر از پس پرداخته که کلا هیچی نشون نمیده .

من شنیدم برای پس پرداخت در صورتیکه خود شخص تقاضای تغییر سرویس
رو نده بطور اتوماتیک تمدید میشه.
درست و غلطش رو باید آخر قرارداد ببینیم.
ولی اگه تمدید نشه این بار حتما پیش پرداخت میگیرم.

mehryar1973
05-06-2017, 08:13
تو طرح همسفر رمضان برای سرویس پس پرداخت 50گیگ دانلود شبانه میده ماهیانه.

50 گیگ شبانه برای کل دوره (یک سال)هستش نه یک ماه یعنی حدودا یه کم بیشتر از ماهی 4 گیگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);

isaman
05-06-2017, 19:14
سلام دوستان براي گيم انلاين سرور ايران كيفيت مخابرات چطوره ؟
چه سرعتي و با چه حجمي پيشنهاد ميديد ؟
منطقه ٧ تير

ارزان ترين سرويس نامحدود مخابرات چقدره و با چه سرعتي ، با پينگ خوب رو سرور گيم ايران جواب ميده ؟

اگر مخابرات خوب نيست براي گيم در حال حاضر كجا رو پيشنهاد مي دهيد ؟
بازي ها سرور داخل cs , wow و ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

xomax
05-06-2017, 23:59
سلام دوستان براي گيم انلاين سرور ايران كيفيت مخابرات چطوره ؟
چه سرعتي و با چه حجمي پيشنهاد ميديد ؟
منطقه ٧ تير

ارزان ترين سرويس نامحدود مخابرات چقدره و با چه سرعتي ، با پينگ خوب رو سرور گيم ايران جواب ميده ؟

اگر مخابرات خوب نيست براي گيم در حال حاضر كجا رو پيشنهاد مي دهيد ؟
بازي ها سرور داخل cs , wow و ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
برای سرور های داخلی مخابرات بهترین پینگ رو داره ولی سرور های خارجی یه روز خوبه یه روز بد. تعرفه ها رو از سایت tct.ir ببینید. اگه فقط برای بازی میخواید سرعت خیلی مطرح نیست. میتونید سرعت 2 مگ بگیرید یکساله. برای حجم اضافه هم بسته های ترافیک داره

Golbarg01
07-06-2017, 14:08
باز دوباره سرعت نامحدودا رو کم کردن؟ سرعت من شده 128

Vidar
07-06-2017, 16:02
باز دوباره سرعت نامحدودا رو کم کردن؟ سرعت من شده 128 بله. سرویس 512 نامحدود من تبدیل شده به 128. تماس گرفتم اپراتور میگه شامل طرح مصرف منصفانه شدی و باید تا ابتدای ماه آینده صبر تا کنی تا ریست بشه. بعد هم داستان 25 گیگ و محدودیت دوباره! به نظر میاد که اپراتورهای 2020 سلیقه ای عمل می کنند از پشت خط صداشون میومد که طرف می خواست پروفایل را تغییر بده ولی یکی بهش گفت که بگو مصرف منصفانه اجرا شده. 512 چیه که بخواد منصفانه هم باشه! شکایت به 195 فایده داره؟ اگر نه که سر ماه تخلیه میکنم و میرم از سیم کارت استفاده می کنم و قید ADSL را هم میزنم.

Golbarg01
07-06-2017, 16:16
بله. سرویس 512 نامحدود من تبدیل شده به 128. تماس گرفتم اپراتور میگه شامل طرح مصرف منصفانه شدی و باید تا ابتدای ماه آینده صبر تا کنی تا ریست بشه. بعد هم داستان 25 گیگ و محدودیت دوباره! به نظر میاد که اپراتورهای 2020 سلیقه ای عمل می کنند از پشت خط صداشون میومد که طرف می خواست پروفایل را تغییر بده ولی یکی بهش گفت که بگو مصرف منصفانه اجرا شده. 512 چیه که بخواد منصفانه هم باشه! شکایت به 195 فایده داره؟ اگر نه که سر ماه تخلیه میکنم و میرم از سیم کارت استفاده می کنم و قید ADSL را هم میزنم.

منم زنگ زدم 2020 اولش که 10 دقیقه وقتمو گرفت گقت من دارم تست می کنم سرعت شما 512 هست و مشکل از خودتونه و از ما اصرار و از اون انکار تا بالاخره با بالا تماس گرفت گفت مشکل از مخابراته! و باید صبر کنید درست بشه و تاریخ دقیق هم نگفت که کی درست میشه و حرفی هم از طرح منصفانه نزد.
از اواخر اسفند تا اوایل فروردین هم یه هفته ای همه نامحدودها همینجوری شده بود
این یه ترفند کثیفه برای فراری دادن نامحدودای مخابرات چون براشون سود کمتری داره و کمتر می تونن کلاه برداری کنن

Vidar
07-06-2017, 19:24
منم زنگ زدم 2020 اولش که 10 دقیقه وقتمو گرفت گقت من دارم تست می کنم سرعت شما 512 هست و مشکل از خودتونه و از ما اصرار و از اون انکار تا بالاخره با بالا تماس گرفت گفت مشکل از مخابراته! و باید صبر کنید درست بشه و تاریخ دقیق هم نگفت که کی درست میشه و حرفی هم از طرح منصفانه نزد.
از اواخر اسفند تا اوایل فروردین هم یه هفته ای همه نامحدودها همینجوری شده بود
این یه ترفند کثیفه برای فراری دادن نامحدودای مخابرات چون براشون سود کمتری داره و کمتر می تونن کلاه برداری کنن

برای منم همین طور بود هی میذاشت رو هلد، می رفت مشورت می کرد.

با توجه به گفتگوی شما با 2020 و تجربه خودم که اواخر اسفند تماس گرفته بودم اپراتور یک دقیقه ای پروفایل را برگردوند به 512 و مشکل حل شده بود، نتیجه می گیرم حل این مشکل می تونه در دستان یک اپراتور 2020 مهربان و دلسوز باشه!

در مورد ترفند هم با شما موافقم، از کمپینهای با طعم تابستان و انار رسیدند به این مدل کلاهبرداری...
کاش به این هم فکر می کردند که در حال حاضر تنها کاربرد/کارکرد خط تلفن ثابت برای برخی مثل من همین ADSL نامحدوده.

حالا مجبورم تا زمانی که سرعت برگرده به حالت عادی 24 ساعته دانلود کنم و سنگر نامحدود را حفظ کنم.

پ.ن. دکمه سپاس/تشکر رو پیدا نکردم.

mi13
08-06-2017, 10:20
سرعت دانلود رسیده 18 دیشب زدم دانلود صبح پاشدم دیدم 300مگ دانلود شده لعنت به این زندگی مثل اینکه وقت کوچ کردن رسیده

mansia
08-06-2017, 10:37
برای اولین بار 512 من شده 128 . آخه با 15 کیلوبایت زپرتی این دوره زمونه چه کاری میشه کرد. با این سرعت حتی صفحه ecare مخابرات به زور باز میشه وای به حال باقی وب. الان جمعیت نامحدود مخابرات نسبت به 2 سال پیش خیلی کمتر شده و پیگیری کسانی که نامحدود دارن هم به همون نسبت کم زور تر شده.

MahZi
08-06-2017, 12:29
هر دم از این باغ بری میرسد

توضیحات
با سلام سرعت اینترنت 512 بنده از نیمه شب 18 03 96 به 128 کاهش یافته لطفا پیگیری کردد با تشکر

حالت تیکت
در انتظار بررسی سرویس

پاسخ
طبق قرارداد با مخابرت مصرف غیر منصفنانه

farshin.rezaei
08-06-2017, 12:30
برای اولین بار 512 من شده 128 . آخه با 15 کیلوبایت زپرتی این دوره زمونه چه کاری میشه کرد. با این سرعت حتی صفحه ecare مخابرات به زور باز میشه وای به حال باقی وب. الان جمعیت نامحدود مخابرات نسبت به 2 سال پیش خیلی کمتر شده و پیگیری کسانی که نامحدود دارن هم به همون نسبت کم زور تر شده.

دنبال این هستند که کاربرای سرویس های نامحدود را تا جائی کم کنن که به لغو کلی نامحدود منتهی شه
از طرفی با کارشکنی در ارائه سرویس و کاهش آن به یک سوم هزینه منابع مخابرات را کم کرده ولی این منفعت یکطرفه مخابرات هست (در هزینه های درج شده در قبوض مشترکین اعمال نمی شود) بالاخره در این هرج و مرج سوء استفاده منابع مالی عموم این سازمان هم خواسته بی نصیب نماند.

mi13
08-06-2017, 12:44
دوستان آیا تلفنی میشه درخواست تخلیه داد و چقدر طول میکشه پول ماهانه به اندازه روزهایی که مصرف شده محاسبه میشه یا پول این ماه کامل میاد رو قبض در صورت تخلیه؟

bardia-vr
08-06-2017, 12:51
دوستان آیا تلفنی میشه درخواست تخلیه داد و چقدر طول میکشه پول ماهانه به اندازه روزهایی که مصرف شده محاسبه میشه یا پول این ماه کامل میاد رو قبض در صورت تخلیه؟
تلفنی نمیدونم ،اما پول اینترنت به تعداد روزهایی که استفاده کردید میاد.

bardia-vr
08-06-2017, 12:54
دنبال این هستند که کاربرای سرویس های نامحدود را تا جائی کم کنن که به لغو کلی نامحدود منتهی شه
از طرفی با کارشکنی در ارائه سرویس و کاهش آن به یک سوم هزینه منابع مخابرات را کم کرده ولی این منفعت یکطرفه مخابرات هست (در هزینه های درج شده در قبوض مشترکین اعمال نمی شود) بالاخره در این هرج و مرج سوء استفاده منابع مالی عموم این سازمان هم خواسته بی نصیب نماند.
دوستان چرا خودتون رو اذیت میکنید؟ منم نامحدود داشتم که اسفند جمعش کردم و الان تازه دارم میفهمم نت یعنی چی ،الان شرکت ها سرعت های خیلی خوبی میدن .با مخابرات سرعت ۶۴ کیلوبایت بود ولی الان حداقل ۷۰۰ و ۸۰۰ کیلوبایت ،گاهی حتی ۱.۵ مگ ، شرکت ها جشنواره های خوبی میذارن ،های وب و پیشگامان هم بسته های زمان دار داره برید با سرعت بالا کیف کنید خودتون رو به خاطر ۶۴ کیلوبایت محدود نکنید.

mansia
08-06-2017, 13:02

تخلیه خط به صورت کتبی و با درخواست صاحب خط امکان پذیره. تا روزی که خط در رانژه باشه حساب میکنن. معمولا کمتر از یک هفته شایدم یکی دو روزه انجام بدن. قبل از این کار پیگیری کنید که شرکت های دیگه امکان سرویس دهی بهتون دارن یا خیر. در غیر این صورت میمونه باقی طرح های حجمی مخابرات یا اینترنت 3g و 4g و وایرلس.

mi13
08-06-2017, 13:03
دوستان چرا خودتون رو اذیت میکنید؟ منم نامحدود داشتم که اسفند جمعش کردم و الان تازه دارم میفهمم نت یعنی چی ،الان شرکت ها سرعت های خیلی خوبی میدن .با مخابرات سرعت ۶۴ کیلوبایت بود ولی الان حداقل ۷۰۰ و ۸۰۰ کیلوبایت ،گاهی حتی ۱.۵ مگ ، شرکت ها جشنواره های خوبی میذارن ،های وب و پیشگامان هم بسته های زمان دار داره برید با سرعت بالا کیف کنید خودتون رو به خاطر ۶۴ کیلوبایت محدود نکنید.

متاسفانه مشکل همینجاست که از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونیم ای دی اس ال بگیریم خودم یک سال به همه شرکت ها درخواست دادم بعد از یک هفته بررسی گفتن فیبر نوریه و ما نمیتونیم خدمات بدیم فقط مخابرات انحصاری روی فیبر نوری خدمات میده وگرنه این همه عذاب رو چند سال به جونمون نمیخریدیم
الان من دارم مبین نت و ایرانسل رو تعرفه هاشونو نگاه میکنم ایرانسل نسل جدید اینترنت 4 و 4.5g به شدت تعرفه هاش گرونه اما مودم های خوبی داره و 50 درصد تخفیف گذاشته مبین نت تعرفه هاش خوبه اما یک مودم برای نسل جدید داره که اونم تو سایت قیمتشو نزده نگرانی من پینگه فعلا دارم تحقیق میکنم

bardia-vr
08-06-2017, 13:06
متاسفانه مشکل همینجاست که از هیچ شرکت دیگه ای نمیتونیم ای دی اس ال بگیریم خودم یک سال به همه شرکت ها درخواست دادم بعد از یک هفته بررسی گفتن فیبر نوریه و ما نمیتونیم خدمات بدیم فقط مخابرات انحصاری روی فیبر نوری خدمات میده وگرنه این همه عذاب رو چند سال به جونمون نمیخریدیم
الان من دارم مبین نت و ایرانسل رو تعرفه هاشونو نگاه میکنم ایرانسل نسل جدید اینترنت 4 و 4.5g ایرانسل به دشت تعرفه هاش گرونه اما مودم های خوبی داره و 50 درصد تخفیف گذاشته مبین نت تعرفه هاش خوبه اما یک مودم برای نسل جدید داره که اونم تو سایت قیمتشو نزده نگرانی من پینگه فعلا دارم تحقیق میکنم
ببین آنتن دهی خونتون چطوره از بین سه تا اپراتور ،انتخاب کن و نت بگیر ،اگر خودت تنهایی که مشکل حله ،اگر هم خانواده نت میخوان ،ی نت واسشون از مخابرات بزن ،دیگه.مجبوری بیای حجمی ، و دانلودهاتو با موبایل انجام بده .

mi13
08-06-2017, 13:06
کسی اینجا هست که تونسته باشه تلفنی درخواست تخلیه داده باشه؟ مرکز از اینجا دوره و صاحب خط توان رفتن به اونجارو نداره ،موقع درخواست سرویس هم همینو میگفتن که فقط حضوری اما اینقدر زنگ زدم تا یه خانوم محترم کارمو راه انداخت حتی مدارک هم از من نگرفتن

MahZi
08-06-2017, 13:10
تلفنی نمیدونم ،اما پول اینترنت به تعداد روزهایی که استفاده کردید میاد.
ممنون از جواب

این مورد رو مطمئن هستید؟
چون من ممکنه کنسلیم بیوفته اوایل ماه بعد. میترسم چون سرویسم پیش پرداخت هست بیخودی دو ماه بیاد رو قبض

bardia-vr
08-06-2017, 13:12
ممنون از جواب

این مورد رو مطمئن هستید؟
چون من ممکنه کنسلیم بیوفته اوایل ماه بعد. میترسم چون سرویسم پیش پرداخت هست بیخودی دو ماه بیاد رو قبض
راستش این مخابرات بی حساب کتاب ترین شرکته .باید از ۲۰۲۰ بپرسید.

mansia
08-06-2017, 13:12

باور کنید که ما دوست داریم که کیف کنیم ولی مخابرات نمیخواد ما کیف کنیم. حتی درخواست خط جدید دادم برای این که شاید بتونم از شرکت های دیگر سرویس بگیرم اما نشد. وگرنه نقد نقد بخوام حساب کنم همین الان های وب و پارس انلاین تو کوچه ما حرف نداره. دوبله هم حاظرم پرداخت کنم برای adsl ولی نمیخوان حال کنیم.

MahZi
08-06-2017, 13:28
دوتا مشکل اساسی هست
یکی تماشای آنلاین ویدئو و اون یکی هم دانلود
حالا گیرم واسه دانلود برم پارس انلاین و از دانلود شبانه استفاده کنم. با دوری یوتوب چه کنم؟ :n28:

باور کنید که ما دوست داریم که کیف کنیم ولی مخابرات نمیخواد ما کیف کنیم. حتی درخواست خط جدید دادم برای این که شاید بتونم از شرکت های دیگر سرویس بگیرم اما نشد. وگرنه نقد نقد بخوام حساب کنم همین الان های وب و پارس انلاین تو کوچه ما حرف نداره. دوبله هم حاظرم پرداخت کنم برای adsl ولی نمیخوان حال کنیم.
شما خطتون رو جدید گرفتید که شرکت های دیگه سرویس نمیدن؟
فرقش با بقیه تو کوچه تون چیه؟

bardia-vr
08-06-2017, 13:30
درک میکنم ،من هم مث شما از نت محرومم و بجز پارس آنلاین و شاتل خطم هیچی پشتیبانی نمیکنه ، دوماه شاتل بودم که به دلیل حجم دزدی شدید جمعش کردم و باز مجبور شدم برگشتم مخابرات ، تنها انتخابم میمونه پارس آنلاین که اون هم میگه پورت خالی ندارم و بالاجبار باز اومدم مخابرات با این نت بی کیفیت و از شرکت هایی مثل های وب و پیشگامان و ... محرومم ، اما خب باز اپراتورهای موبایل برای دانلود بدک نیستن

mansia
08-06-2017, 13:58
دوتا مشکل اساسی هست
یکی تماشای آنلاین ویدئو و اون یکی هم دانلود
حالا گیرم واسه دانلود برم پارس انلاین و از دانلود شبانه استفاده کنم. با دوری یوتوب چه کنم؟ :n28:

شما خطتون رو جدید گرفتید که شرکت های دیگه سرویس نمیدن؟
فرقش با بقیه تو کوچه تون چیه؟

خط قدیم که مسی بود روی صبانت بود که به خاطر حجم دزدی و ... به نامحدود مخابرات کوچ کردم و بعدا خودشون فیبر کردن و خط جدید هم که فیبر دادن. اینایی که الان اینجا از شرکت های دیگه دارن در اصل یا پارتی دارن که ما نداریم یا هیچ وقت سمت مخابرات نیومدن و همچنان مسی موندن.

اینجا پارس انلاین و های وب انصافا خوب هستن و مناسب برای ما که دانلودمون بالا هستش. برای وب گردی هم عالی هستن یعنی به معنای واقعی کلمه با چیزی که الان داریم به اسم اینترنت استفاده میکنیم یک دنیا فرق داره. اما پیشگامان اینجا تلورانس زیادی داره تو سرعت اما سرعت نهایش بالاتر از بقیه هست. خواهش نپرسید که چطوری تست کردم! :n02:

MahZi
08-06-2017, 14:04
خط قدیم که مسی بود روی صبانت بود که به خاطر حجم دزدی و ... به نامحدود مخابرات کوچ کردم و بعدا خودشون فیبر کردن و خط جدید هم که فیبر دادن. اینایی که الان اینجا از شرکت های دیگه دارن در اصل یا پارتی دارن که ما نداریم یا هیچ وقت سمت مخابرات نیومدن و همچنان مسی موندن.

اینجا پارس انلاین و های وب انصافا خوب هستن و مناسب برای ما که دانلودمون بالا هستش. برای وب گردی هم عالی هستن یعنی به معنای واقعی کلمه با چیزی که الان داریم به اسم اینترنت استفاده میکنیم یک دنیا فرق داره. اما پیشگامان اینجا تلورانس زیادی داره تو سرعت اما سرعت نهایش بالاتر از بقیه هست. خواهش نپرسید که چطوری تست کردم! :n02:
ای داد
من قبلا از پارس سرویس داشتم. شبانه ش که جمع شد اومدم ممخابرات
یعنی الان ممکنه بی خبر خطمو فیبر نوری کرده باشن و دیگه نتونم برگردم پارس؟

الان تو سایت پارس شمارمو زدم میگه بیا عزیز سرویس چیه بوسم میدیم:n02:

mansia
08-06-2017, 14:30
ای داد

سریع پیگیری کنید از طرف پارس انلاین. امیدوارم درست بشه

mi13
08-06-2017, 14:32
ای داد

منم تو شاتل و پارس آنلاین میزدم شمارمو میزد میتونی درخواست بدی بعده درخواست بعد از چند روز زنگ میزدن که فیبر نوریه

MahZi
08-06-2017, 14:40
منم تو شاتل و پارس آنلاین میزدم شمارمو میزد میتونی درخواست بدی بعده درخواست بعد از چند روز زنگ میزدن که فیبر نوریه
ترس منم دقیقا از همینه
فکر کنم بیچاره شدم:n28:

دوستان من اگر از کله گنده های مرکز مخابراتیمون پیگیری کنم فکر میکنید امکانش هست این مصرف منصفانه رو فقط برای یک اشتراک بشه برداشت؟

mi13
08-06-2017, 14:49
ترس منم دقیقا از همینه
فکر کنم بیچاره شدم:n28:

دوستان من اگر از کله گنده های مرکز مخابراتیمون پیگیری کنم فکر میکنید امکانش هست این مصرف منصفانه رو فقط برای یک اشتراک بشه برداشت؟
فکر نمیکنم چون این سیستم همگانی هست اینطور نیست که برای هر مشترک جداگانه حساب کنن برای همه مشترکین یه جور تعریف شده

ejbaree
08-06-2017, 16:25
واقعا مسخرست..دزدی علنی تو روز روشن...پول سرویس 512 رو میگیرن...بعد با قانون من دراوردی سرویس 128 میدن...اگه راست میگید رو قبض هم ثیمت رو کم کنید...تازه اونم 16 کی...واقعا چیکار میشه کرد با این سرعت...اگه فقط شبا این سرعت میشد یه چیزی که مثلا کسی دان نکنه....ولی تو روز 16 تا پیجم باز نمیشه....تف ت.......

Vidar
08-06-2017, 17:55
دوستان در مورد محدود شدن نامحدود خواهش میکنم با 2020 تماس بگیرید و پاسخها را اینجا اعلام کنید تا تناقضها مشخص بشه. خودم دوباره که تماس گرفتم، گفت مشکل فنیه و قول داد تا هفته آینده حل میشه و هیچی در مورد منصفانه نگفت. به یکی از دوستام هم که تماس گرفته قول شنبه را دادند.

Bensonw3x
08-06-2017, 20:11
آقا من پست های اخیره دوستان رو نخوندم ، آیا مشترکین قدیمی که هنوز سرویس نامحدود دارن ، متوجه کندی شدید و هوشمندانه نشدن ؟! یه پیج باز میکنی پینگ میرسه به 3000 تا ! اقا چیکار کنیم النن دارن ظلم میکنن...

زنگ زدم گفتن تا شنبه حل میشه مشکل شبکه هستش !

Golbarg01
08-06-2017, 21:06
غیر از مشکلات این چند روزه اینترنت من دو هفته پیش به مدت دو روز کاملا قطع بود و چراغ دی اس ال مودم خاموش بود اپراتورهای مخابرات هم مثل طلبکارها رفتار می کنن فقط بلند بگن مشکل شبکست و ما نمی دونیم کی حل میشه! یا جوابای متناقض بدن

mi13
08-06-2017, 21:22
یکم عجیب نیست این همه تناقض؟ یه سری میگن میخوایم مصرف منصفانه بزاریم 25 گیگ رد شد ... دیدیم همچین اتفاقی نیوفتاد شاید میخواستن واکنش مشترکین نامحدود رو ببینن، ماهه بعد همه مشترکین نامحدود وسط ماه که طبعا حجم دانلودشون نباید هم کم باشه سرعتشون میشه 128 یک سری از کارمنداشون میگن مشکل شبکست یک سری میگن مصرف منصفانه، من فکر میکنم دارن زمینه چینی میکنن یا شایدم زمینه چینی کردن و الان اعمال کردن مصرف منصفانرو یا اگر هم اعمال نکنن آزمایشی چند روزی اعمال میکنن ببینن چه واکنشی نشون میدن مردم
چطوره که مشکل شبکست اما فقط نامحدودها گرفتارش شدن؟ چطور مشکل شبکست اما نه قطعی وجود داره نه چیزی بلکه همه سرعتشون 128 محدود شده؟ مارو بچه فرض کردن؟

ericCantona
08-06-2017, 22:59
منم زنگ زدم امروز، گفتن مشکل شبکه است ودرست میشه.

از دوستان عزیز مشترک، خواهشا هر روز زنگ بزنن و اعتراض کنن؛
همین اعتراض ها و تهدید به ترابرد به شرکت های دیگه شاید کارساز بشه.

desperanish
09-06-2017, 05:18
سلام به دوستان
بنده هم با 2020 تماس گرفتم گفتن تا 1-2 روز آینده درست میشه
مشکل شبکه هست
من احتمال میدم اینا میخوان کمی نارضایتی ایجاد کنن تا هرکی سرعت براش اهمیت داره سریعا بره تا استفاده کنندگان نامحدود کم بشه
البته بعید میدونم نامحدود ها الان خیلی زیاد باشن ولی باز اینا میخوان محدود بگیرن که قابل کنترل باشه تا سود بیشتری ببرن

rioman
09-06-2017, 08:52
الان دیگه نامحدود 512 و 256 ارزشی ندارن.
با وجود دانلود شبانه مخابرات و ایرانسل و همراه اول دیگه دانلود با سرعت 64 کیلو بیت
اصلا معنا نداره.
بعد یه مدت دانلود پر سرعت دیگه فایلی نمی مونه تا دانلود کنین.
ویدئو آنلاین و بازی هم که با 512 کلا نباید بهش فکر کرد.

یه زمانی 512 برای همه آرزو بود ولی حالا همه دنبال سرعتهای 50 مگ و 100 مگ هستند.
من با خط مسی دانلودم 1.6 مگ در ثانیه هست.
اصلا تصور نمیتونم بکنم یه روز دوباره با سرعت 64 یا 32 دانلود کنم!
اولین بار که از مخابرات سرویس گرفتم 128 بود. تا مودم رو روشن میکردم سریع چراغ سرویس
روشن میشد و تند تند چشمک میزد. تا همین پارسال 512 داشتم چراغ سرویس تا شروع
به استفاده از نت نمیکردم روشن نمیشد و اگه هم همنطوری میموند حتما باید مودم رو
ریستارت میکردم.
512 هم اگه چیزی بود همون قدیم ها ارزش داشت.
با یک مگ هم نمیشه ویدئو بدون دردسر دید.

خلاصه این سرویسهای نامحدود فقط یه اسم خشک و خالی هستند.
زیاد قصه اینارو نخورین.

ejbaree
09-06-2017, 10:06
من دوبار زنگ زدم...یه بار زنه گفت مشکل از خطه تا سر ماه حل میشه!!!
بار دوم مرده چیزی از قانون دزدی بنام منصفانه نگفت ولی گفت مشکل از مخابراته گفتیم در دست بررسیه...که من قاطی کردم براش راجب قرارداد و پول که از جیب من میره و ... گفتم...مثل پرروها گفت برو شکایت کن...موفق باشی!!!!
تنها راهش اینه بریم رو اعصباشون و همه زنگ بزنیم و بگیم حقمون رو بدن ... یعنی چی که برا خودشون قانون میزارن...قرار داد داریم..نامحدود دان کینم...پولشو میدیم...نیست ازشون کم میشه...حالا خوبه هر روزم در کمال پررویی از توسعه زیرساخت ها افزایش پهنای باند و .. خبر میدن...اخرش به ما که میرسه میشه گرونی و کم فروشی و دزدی علنی!!!
جون من بیایید همه زنگ بزنیم...انقدر زنگ بزنید که پس چی شد...چرا سرعت خرابه تا جونشون دربیاید...
اصلا هشتگ #مخابرات_دزد بسازیم....

mi13
09-06-2017, 10:11
منم دوباره تماس گرفتم اصلا حرفی از مصرف منصفانه نمیزنن دیگه، گفت تجهیزات شبکه داره تغییر میکنه یکی دو روز طول میکشه درست شه

Yi Yi
09-06-2017, 10:14
الان دیگه نامحدود 512 و 256 ارزشی ندارن.
با وجود دانلود شبانه مخابرات و ایرانسل و همراه اول دیگه دانلود با سرعت 64 کیلو بیت
اصلا معنا نداره.
بعد یه مدت دانلود پر سرعت دیگه فایلی نمی مونه تا دانلود کنین.
ویدئو آنلاین و بازی هم که با 512 کلا نباید بهش فکر کرد.

یه زمانی 512 برای همه آرزو بود ولی حالا همه دنبال سرعتهای 50 مگ و 100 مگ هستند.
من با خط مسی دانلودم 1.6 مگ در ثانیه هست.
اصلا تصور نمیتونم بکنم یه روز دوباره با سرعت 64 یا 32 دانلود کنم!
اولین بار که از مخابرات سرویس گرفتم 128 بود. تا مودم رو روشن میکردم سریع چراغ سرویس
روشن میشد و تند تند چشمک میزد. تا همین پارسال 512 داشتم چراغ سرویس تا شروع
به استفاده از نت نمیکردم روشن نمیشد و اگه هم همنطوری میموند حتما باید مودم رو
ریستارت میکردم.
512 هم اگه چیزی بود همون قدیم ها ارزش داشت.
با یک مگ هم نمیشه ویدئو بدون دردسر دید.

خلاصه این سرویسهای نامحدود فقط یه اسم خشک و خالی هستند.
زیاد قصه اینارو نخورین.

از کجا اینترنت میگیرید شما الان؟ منم میخوام کوچ کنم. محل زندگیم فقط های وب داره و مخابرات.

Bensonw3x
09-06-2017, 10:57
اخه مشکله شبکه باشه ، مثلا باید یهو قطع بشه ، یهو سرعت پائین بالا بشه ، تایم اوت زیاد باشه اینجور حرفا ، نه اینکه رو 128 فیکس شده باشه :n02: پس قطعا مشکل شبکه نیست اینا از عمد اینکارو کردن و من بعید میدونم شنبه درست بشه حالا خدا میدونه چه نقشه ای دارن.

rioman
09-06-2017, 13:07
از کجا اینترنت میگیرید شما الان؟ منم میخوام کوچ کنم. محل زندگیم فقط های وب داره و مخابرات.

همین مخابرات. 2M up to 16

happyfeat
09-06-2017, 14:51
سلام
اینترنت من هم 512 نامحدود هست از دیروز افت سرعت شدید دارم حتی سایت های داخلی رو هم درست باز نمیکنه. امروز ضبح زنگ زدم اپراتور گفت مشل شبکه داریم تا شنبه حل میشه. امیدوارم اینطور نمونه :n36::n35:

bache007
09-06-2017, 15:50
خدا لعنتشون کنه من سرعتم 512 هستش از 2 روز قبل به 128 رسیده به 2020 زنگ زدم میگه طرح حجمی بگیرید به من میگه اگه از 5گیگ بیشتر دانلود کنید سرعت به 128 میرسه محدوده ی مخابراتی توی جنوب شرق تهران (شهید مشهدی مهدی) هستش و بغیر از مخابرات همی هیچ شرکتی دیگه ی به ما سرویس نمیده :V13: به نظرتون چیکار کنم

Bensonw3x
09-06-2017, 16:22
خدا لعنتشون کنه من سرعتم 512 هستش از 2 روز قبل به 128 رسیده به 2020 زنگ زدم میگه طرح حجمی بگیرید به من میگه اگه از 5گیگ بیشتر دانلود کنید سرعت به 128 میرسه محدوده ی مخابراتی توی جنوب شرق تهران (شهید مشهدی مهدی) هستش و بغیر از مخابرات همی هیچ شرکتی دیگه ی به ما سرویس نمیده :V13: به نظرتون چیکار کنم

ببین من خودم از جمله کسایی هستم که با شرایط سازگاری میکنم تا حدودی ، ولی این بار تا شنبه صبر میکنم ، بعدش زنگ میزنم ، اگر باز بهونه آوردن ، قطعا داخل سایت 195 که یکی از بخش هاش مربوط به شکایات isp ها هستش شکایت پر میکنم چون این سری واقعا چیزی برای از دست دادن ندارم .

bardia-vr
09-06-2017, 16:22
به نظر من بیخیال شو بیا حجمی ،برای دانلود هم ببین بین ایرانسل و همراه اول و رایتل کدوم بهتره از بسته های اون ها استفاده کن.

mi13
09-06-2017, 16:38
دوستان نامحدود من پست های چند ماهه پیشو خوندم دقیقا همین اتفاق چند ماهه پیش فقط برای نامحدودها افتاده بود ولی برای من نه بخاطر همین اطلاع نداشتم اگر به صفحات چند ماهه قبل برید میبینید نامحدودها همشون سرعتشون شده بود 128 و اون زمان هم یه سری ها بهشون گفته بودن مصرف منصفانست در حالی که یکیشون 110 گیگ مصرف کرده بود یکیشون 5 گیگ اما همشون سرعتشون اومده بود 128 ولی بعد از چند روز درست شد، نگران نباشید درست میشه اینا دارن نامحدود هارو اذیت میکنن برن حجمی

mi13
09-06-2017, 17:48
حیف که گیگ روزانش کمه اگر روزانه 15 گیگ بود صرف داشت شبانه هم از 1 شروع میشه، آخه 7 گیگ به کجا میرسه تلگرامو اینستارو ببینی تو یک هفته تموم شده از خیر گیم آنلاین و تی وی آنلاین هم باید گذشت خیلی ظلمه گیگ اضافش هم زیر 5 گیگ 3600 میوفته
تازه تاکید هم شده مدت زمان قرارداد یک ساله هست یعنی بعدش معلوم نیست چی بشه شبانه بدن ندن

mi13
09-06-2017, 18:15
حساب کردم ساعتی 920 مگ دانلود میکنه یعنی کلا من 8 ساعت در طول روز میتونم از نهایت سرعت 2مگ تو کل ماه استفاده کنم 7 گیگو خیلی خنده داره 8 ساعت در طول روز تو کل ماه اینترنت دارم اگر بخوام آنلاین برنامه ببینم فقط

Golbarg01
09-06-2017, 18:17
ما مغازه 256 نامحدود داریم مصرف ماهانه به 4 گیگ هم نمیرسه اونم محدود کردن روی 128! چند تا از اقوام و اشناها هم نامحدود مخابرات دارن اونا هم همه محدود شدن روی 128 با اینکه مصرفشون بالا نیست. پس نمی تونه مصرف منصفانه باشه کلا می خوان نامحدودها رو اذیت کنن که فسخ کنن چون سودش برای مخابرات کمه
شنبه هم درست بشه باز دوباره ماه بعد چند روزی این بساط رو پیاده می کنن

Meysam Raz
09-06-2017, 20:09
از داخل مودم نگاه کردم 512 شده 160 کیلو بیت و آپلود شده 75 کیلو بیت ، یعنی خودشون انقدر بستن رو خط
زنگ زدم میگه مشکل از ماست و اختلالاتی هستش که تا یکی دو روز آینده برطرف میشه

Omid-HD
09-06-2017, 20:10
ما مغازه 256 نامحدود داریم مصرف ماهانه به 4 گیگ هم نمیرسه اونم محدود کردن روی 128! چند تا از اقوام و اشناها هم نامحدود مخابرات دارن اونا هم همه محدود شدن روی 128 با اینکه مصرفشون بالا نیست. پس نمی تونه مصرف منصفانه باشه کلا می خوان نامحدودها رو اذیت کنن که فسخ کنن چون سودش برای مخابرات کمه
شنبه هم درست بشه باز دوباره ماه بعد چند روزی این بساط رو پیاده می کنن

با همون 512 هم نمیرسیدم درست و حسابی فایل های روز رو دانلد کنم. اما کم توقع و قانع بودم.

از 2 روز پیش که 128 کردند، لپتاپ رو خاموش کردم و فقط روزی نیم ساعت برای سر زدن به این انجمن ازش استفاده کردم که اونم برای این بود که جایگزین مناسبی برای مخابرات پیدا کنم.

فقط ببینین اینا چقدر نفرت انگیزن خداییش. یه سرویس 512 رو بین 10 نفر به اشتراک میزارن که نتیجه کار میشه سرعت 60 کیلو دانلد در ثانیه برای هر نفر. بعد به همون مقدار هم بسنده نمی کنن و میان اون رو تا یک چهارم کاهش میدن و می کنن 15 کیلو در ثانیه. بعید میدونم 128 کیلو بجز ایران توی کشور دیگه ای وجود داشته باشه خصوصا از نوع اشتراکی با 10 نفر.
حتی میخوای صفحه هم باز کنی، 2 دقیقه طول میده تا تمام محتوای صفحه رو بیاره.

شنبه هم میرم سرویس adsl مخابرات رو قطع کنم که بیشتر از این پول اضافی ازم نگیرن. از یه جا دیگه سرویس adsl می گیرم. تا همین لحظه هم بیش از حد بهشون فرصت دادم. اینجوری نمیشه هم پول بدیم هم هر روز اعصابمون خرد بشه.

mojtaba0007
09-06-2017, 20:17
دوستان برید شکایت رو ثبت کنید
همچنین ذکر کنید که حدود 3 ماه قبل 20 درصد زمان یک دوره سرویس ها دچار مشکل بوده ولی جبران خسارتی از طرف سرویس دهنده صورت نگرفته

bardia-vr
10-06-2017, 01:02
من هم که سرویس همسفر دارم امشب دچار افت سرعت سرور بین الملل شدم اما سرور داخلی خوبه ،سرور بین الملل بین ۱۰ تا ۵۰ کیلوبایت شده

iLive
10-06-2017, 04:28
من هم که سرویس همسفر دارم امشب دچار افت سرعت سرور بین الملل شدم اما سرور داخلی خوبه ،سرور بین الملل بین ۱۰ تا ۵۰ کیلوبایت شده

جالبه زنگ میزنی شکایت میکنی که چرا سرعتو کم کردید میگن نامحدودو میخوایم جمع کنیم الان طرح های محدود خیلی خوبه بیایید همسفر بگیرید با سرعت 16 مگ!!! 10 تا 50 کیلوبایت کجا 16 مگابیت کجا!!! اون یکی میگه حد مصرف 25 گیگ گذاشته شده و قرارداد به صورت جدید تمدید شده از طرف مخابرات همینجوری سرخود سرخود!! خدایا از دست این لعنتی های دزد خسته شدیم با این فیبر نوریشون و مخابراتشون.

ejbaree
10-06-2017, 08:21
سرعت رو خلاف متن قرارداد از 512 به 128 کاهش میدن و اپراتورهای گستاخ هم پاسخشون بیشتر دهن کجی به ملته...من پول 512 نامحدود میدم اخرش 128 مزخرف بهم میدن و توهینم میکنن....اگه اینه قانون و احترام به حقوق شهروندی گوربابای هرچی حقه....بی شرفا در کمال بی حیایی از احترام به مردم و فضای مجازی و ارتباطات هم حرف میزنن.......

ardeshir n
10-06-2017, 08:54
درود بر همگی.
نامحدود رو که کلا جمع کردن(به جز مشترک قدیمی،از جمله خودم)
خط خارج 60-70 میگیره.
و داخل هم کلا روی 60 هست.
پینگ داخل ۷۰ خارج(آلمان)۱۵۰
Line attenuation : ۶۳۰(دانلود)
SNR Margin : ۲۱۰-۲۳۰
مناسب هست؟
نامحدود ۵۱۲ گرفتم و Down Stream رو 576 هست.

Sent from my K00E using Tapatalk

mi13
10-06-2017, 10:19
درود بر همگی.
نامحدود رو که کلا جمع کردن(به جز مشترک قدیمی،از جمله خودم)
خط خارج 60-70 میگیره.
و داخل هم کلا روی 60 هست.
پینگ داخل ۷۰ خارج(آلمان)۱۵۰
Line attenuation : ۶۳۰(دانلود)
SNR Margin : ۲۱۰-۲۳۰
مناسب هست؟
نامحدود ۵۱۲ گرفتم و Down Stream رو 576 هست.

شما الان مشکل کاهش سرعت ندارید؟
512 روی 576 بسته میشه اما الان چند روزه آوردن رو 159

mi13
10-06-2017, 10:22
جالبه زنگ میزنی شکایت میکنی که چرا سرعتو کم کردید میگن نامحدودو میخوایم جمع کنیم الان طرح های محدود خیلی خوبه بیایید همسفر بگیرید با سرعت 16 مگ!!! 10 تا 50 کیلوبایت کجا 16 مگابیت کجا!!! اون یکی میگه حد مصرف 25 گیگ گذاشته شده و قرارداد به صورت جدید تمدید شده از طرف مخابرات همینجوری سرخود سرخود!! خدایا از دست این لعنتی های دزد خسته شدیم با این فیبر نوریشون و مخابراتشون.
بگو آخه مرتیکه منه نامحدود که استفادم زیاده بیام 5گیگ روزانه 50 گیگ شبانه بگیرم؟ اصلا سرعت 32 مگ با این حجم حسنش چیه؟

ardeshir n
10-06-2017, 10:52
شما الان مشکل کاهش سرعت ندارید؟
512 روی 576 بسته میشه اما الان چند روزه آوردن رو 159
خیر کاملا درسته.
البته در ماه ممکنه اینجوری شه که زنگ میزنم بهشون میگن درست میکنیم.
میانگین مصرف ۳۰ گیگ با بیشر

happyfeat
10-06-2017, 11:02
دوستان کسی سرعتش بهتر نشده!
من برای محل کارم رو چک کردم که 512 نامحدود هست هیچ تغییری نکرده و همون سرعت قبله. پس برای چی بعضیا رو کاهش سرعت دادن !!

mi13
10-06-2017, 11:06
خیر کاملا درسته.
البته در ماه ممکنه اینجوری شه که زنگ میزنم بهشون میگن درست میکنیم.
میانگین مصرف ۳۰ گیگ با بیشر

سری قبل که این اتفاق کاهش سرعت برای نامحدودها افتاد برای من نیوفتاد خیلی عجیبه چرا برای نامحدودها میوفته اگر مشکل شبکست چرا برای نامحدودهاست این موضوع ارتباطی به مصرف منصفانه نداره چون کسانی که کم مصرف هم هستن فعلا با مشکل روبه رو شدن، طی ماه که اذیت های خودشو داره گاهی شده تا دو روز پینگ به 2000 میرسه خیلی دارن کاربرا رو اذیت میکنن

Bensonw3x
10-06-2017, 11:36
بله ، همانطور که حدث میزدم ، اینا بهشون گفتن پنجشنبه هر کی زنگ زد گفت چرا اینطوری شده بگید مشکله شبکس ، الانم روزه شنبه س سرعت کند شده ، و میگن منصرف منصفانه اعمال شده روی 25 گیگ ، رفتیم واسه شکایت.

ericCantona
10-06-2017, 11:41
الان بازم زنگ زدم میگن مشکل شبکه است و درست میشه ، به ما هم اعلام نکردن کی درست میشه. گفتن بله این وضعیت از 5 شنبه به وجود اومده.

هیچ چیز دیگه ای هم نگفتن.

هر کسی حداقل روزی یه بار زنگ بزنه.

MahZi
10-06-2017, 12:23
سلام
دوستان من امروز در سامانه 195 شکایت خودمو ثبت کردم

من خاطرم نیست توی قرارداد مخابرات از مصرف منصفانه چیزی ذکر شده باشه. کسی متن قرارداد رو داره؟

اگر چیزی در این مورد عنوان شده باشه عملا شکایت بی فایده هست

alinumber7
10-06-2017, 12:37
سلام

من خاطرم نیست توی قرارداد مخابرات از مصرف منصفانه چیزی ذکر شده باشه. کسی متن قرارداد رو داره؟

سلام نه تنها مصرف منصفانه ذکر نشده بلکه تو قرارداد به صورت کاملا صریح و شفاف گفته شده که مخابرات بدون درخواستی کتبی و رسمی کاربران، حق ندارد در پهنای باند و سایر مشخصات قرارداد تغییری اعمال کند یا قرارداد را یک طرفه فسخ کند !!! درد مام همینه که این کاهش پهنای باند نه فقط غیر اخلاقی که غیر قانونی بوده!!!

بعدشم اگه قرار به مصرف منصفانه باشه، چرا تمام مشترکین به 128 رسیدن؟ خود من این ماه اصلا به 25 گیگ نرسیدم.

نکته ی بعدی هم اینه که ما فقط به خاطر نامحدود بودن داریم سرعت 512 رو تحمل میکنیم. اگه مصرفمون بالا نبود، مرض نداشتیم با این سرعت منسوخ شده اینترنت بریم. مثلا خیلیامون پدر مادرامون تلگرام دارن و خب هر چقدر هم بهشون بگیم که هر چیزی رو تو تلگرام دانلود نکنن، باز میرن تمام ویدئوها و عکسا و فایلایی که براشون تو گروها و کانالا میاد رو دانلود میکنن و همین حداقل روزی دو گیگ رو مصرف میکنه. حتی اگه خودمون نه وبگردی کنیم نه شبا دانلود کنیم. حالا حساب کنید اگه مثلا من خودم نت حجمی 30 گیگه بگیرم، همین تلگرام یه هفته ای تمومش میکنه. کاری به فیلم و سریال و آهنگ و پی دی اف و درسا و کارامم ندارم. خودم پایان نامه م در حال اتمامه ولی الان لنگ این حرکت موندم و کارم عقب افتاده. چون بدون اینترنت واقعا پیش بردش سخته و غیرممکن حتی.

alinumber7
10-06-2017, 12:44
سلام

سلام نه تنها مصرف منصفانه ذکر نشده بلکه تو قرارداد به صورت کاملا صریح و شفاف گفته شده که مخابرات بدون درخواستی کتبی و رسمی کاربران، حق ندارد در پهنای باند و سایر مشخصات قرارداد تغییری اعمال کند یا قرارداد را یک طرفه فسخ کند !!! درد مام همینه که این کاهش پهنای باند نه فقط غیر اخلاقی که غیر قانونی بوده!!!

بعدشم اگه قرار به مصرف منصفانه باشه، چرا تمام مشترکین به 128 رسیدن؟ خود من این ماه اصلا به 25 گیگ نرسیدم.

نکته ی بعدی هم اینه که ما فقط به خاطر نامحدود بودن داریم سرعت 512 رو تحمل میکنیم. اگه مصرفمون بالا نبود، مرض نداشتیم با این سرعت منسوخ شده اینترنت بریم. مثلا خیلیامون پدر مادرامون تلگرام دارن و خب هر چقدر هم بهشون بگیم که هر چیزی رو تو تلگرام دانلود نکنن، باز میرن تمام ویدئوها و عکسا و فایلایی که براشون تو گروها و کانالا میاد رو دانلود میکنن و همین حداقل روزی دو گیگ رو مصرف میکنه. حتی اگه خودمون نه وبگردی کنیم نه شبا دانلود کنیم. حالا حساب کنید اگه مثلا من خودم نت حجمی 30 گیگه بگیرم، همین تلگرام یه هفته ای تمومش میکنه. کاری به فیلم و سریال و آهنگ و پی دی اف و درسا و کارامم ندارم. خودم پایان نامه م در حال اتمامه ولی الان لنگ این حرکت موندم و کارم عقب افتاده. چون بدون اینترنت واقعا پیش بردش سخته و غیرممکن حتی.

mi13
10-06-2017, 13:05
سلام

خیر مصرف منصفانه تو قرارداد ذکر نشده درواقع بعد از اینکه فروش نامحدودهارو جمع کردن این طرح سر زبونها افتاد یادمه یکی دو سال پیش که برای اولین بار این اصطلاح استفاده شد و قرار بود اجرایی بشه دوست عزیزی قرارداد رو در اختیار دیگران گذاشت و با استفاده از اون همه شکایت کردن و مثمر ثمر واقع شد و عقب نشستند اون زمان میگفتند حداکثر 19 گیگ مصرف منصفانست، ایشون متاسفانه همون موقع تخلیه کردن و رفتند

Golbarg01
10-06-2017, 13:26
من که همون روز چهارشنبه که سرعت رو اوردن پایین شکایتم رو در 195 ثبت کردم ولی هنوز درست نشده
ظاهرا اینا گردنشون کلفته و 195 هم کاری از پیش نمیبره

Vidar
10-06-2017, 13:50
سازمان تنظیم مقرارت در سیاستگذاری همیشه به نفع شرکتها عمل میکنه مثل محاسبه پلکانی قیمت پهنای باند، حذف آپلود رایگان، برخورد شدید با شرکتهایی که به اصطلاح زیرفروشی (ارزان فروشی) بکنند و...

می دونید که شاتل –شرکت محبوب وزیر ارتباطات- بنیانگذار مصرف منصفانه و قطره چکانی کردن پهنای باند بوده و در این سالها هیچ وقت این سازمان ازش نپرسیده ملاک اجرای مصرف منصفانه چیه؟!

خودم تو فکر شکایت هستم ولی قرداد کتبی ندارم البته مخابرات هم سندی در مورد مصرف منصفانه در اختیار نداره. چند سال پیش این چیزها مد نبود مخابرات به زور به مردم 2 مگ نامحدود می داد تا سهمش از بازار را بیشتر کنه.

فکر می کنم به دلیل کوچ تدریجی مردم به اینترنت موبایل و ریزشی که در مورد اینترنت تلفن ثابت – در تمام شرکتها نه فقط مخابرات- بوجود اومده و همینطور کارکرد کم تلفنهای ثابت، آینده مخابرات برای درآمد از راه تلفن ثابت زیاد روشن نیست و داره به دری می زنه و هر کمپین مسخره ای میگذاره تا دو تا مشتری پیدا کنه یا جایگزین ما کنه. حتی اگر فیبر نوری هم تکمیل بشه اگر تعرفش اختلاف فاحشی با اینترنت همراه و وایمکس نداشته باشه این ریزش ادامه پیدا میکنه.

سرعت هنوز 128 هست و تنها تغییر ایجاد شده برخورد تهاجمی و توهین آمیز تر اپراتورهای 2020 و اعلام زمان نامشخص رفع مشکله.

می دونم زیاد نمی صرفه ولی اگر دستگاه کم مصرف دارید بذارید 24 ساعته برای دانلود. ساعتی 60 مگهم ازپهنای باند مخابرات کم کنید بهتر از مصرف نکردنه. برای وبگردی هم موقتی می تونید از سرویس دهنده های موبایل استفاده کنید.

AVB
10-06-2017, 15:45
دوستان توجه کنن باید حتما توی سامانه 195 شکایت کنید. مطمئن باشید مشکلتون حل میشه چون کار مخابرات کاملاً غیرقانونیه. مخابرات هیچ تبصره و ماده ایی تو قراردادش نداره مبنی بر مصرف منصفنه نداره. حتماً حتماً شکایت کنید.

کلاً 5 دقیقه وقتتون نمگیره این کار.

لازم به ذکره دقیقاً همین مشکل برای یه سری از دوستان قبل از عید پیش اومد و خیلیا مشکل شما پیدا کردن و اودن اینجا پست زدن. تاجایی که اطلاع دارم با پیگیری و شکایت تو سامانه 195 مشکلشون بلکل برطرف شد. شما هم همینکار کنید.

Bensonw3x
10-06-2017, 16:42
دوستان منم شکایت رو ثبت کردم بنظرتون تا کی باید منتظر بمونیم تا تغییری ایجاد بشه ؟ والا من که تا هفته دیگه نمیتونم منتظر بمونم بعدش تخلیه میکنم خطم هم مسی هستش کلی شرکت دیگه میتونن خدمات بدن ، نمیشه که والا کلی وقت بزاریم تا بفهمیم شکایته چی میشه...

desperanish
10-06-2017, 18:30
خاک بر سرشون انقدر سرعت پایین هست اصلا همین سایت 195 رو هم باز نمیکنه :n34:

happyfeat
10-06-2017, 18:41
واقعا جای تاسف داره. دزدی فقط بالا رفتن از دیوار مردم نیست که. با کمال پررویی لینک خط رو آوردن روی ۱۲۸ اونم ۱۲۸ کی هیچ جا رو باز نمیکنه. آدم باید چی بگه واقعا

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

ericCantona
10-06-2017, 21:40
"شكايت شما در سامانه دريافت، رسيدگي و پاسخگويي به شكايات اين سازمان درج گرديده است و توسط اداره كل تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منطقه شمال / سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي رسيدگي مي شود. "

شکایت در سایت 195 ثبت شد،
هر روز زنگ بزنید و حتما شکایت ثبت کنید.
ساکت بشینید ، بی صدا سرتون رو میبرن...

*mhm*
10-06-2017, 23:54
سلام دوستان

از یک هفته ی پیش اختلال بسیار شدیدی در سرویس 512 نامحدودم بوجود اومده بود که بعد از چندین بار تماس گرفتن و ... ( بماند که هر اوپراتور یه چیزی می گفت . یکی می گفت خطت هک شده و تمام پهنای باند در حال استفاده هست . یکی می گفت هیچ مشکلی نداری . اونیکی می گفت بررسی می کنم) بعد از 3 روز درست شد ولی متاسفانه این وضعیت فقط یک روز ادامه داشت و از سه روز پیش خط من رو هم به 128 محدود کردند. اونچه که بیش از همه باعث خوردشدن اعصاب من شد جواب های سربالایی بود که در این سه روز به من داده شد . روز اول عنوان کردن که تمام خط های 512 گرفتار یک مشکل نامشخص شدن که به کارشناسامون اطلاع دادیم و در حال رفعش هستن و روز بعدش گفتند که در حال کار بروی مشکل هستیم و در نهایت امروز ساعت 22 بهم گفتن که به دلیل اینکه مصرف بیش از 25 گیگابایت بوده و در راستای جمع آوری خطوط نامحدود پهنای باند از 512 به 128 محدود شده. نکته ای که جالب بود این بود که ایشون از یکساله بودن قرارداد می گفتند ولی وقتی من گفتم که این خط رو 6 ساله که دارم شروع به توضیحات من درآوردی کردند.

دوستان درسته که مخابرات کیفیت پایینی داره ولی سرویس نامحدودش در نهایت راضی کننده هست. امیدوارم که تا جایی که میشه و می تونیم دربرابر این کلاه برداری در روز روشن مقاوت کنیم. قرارداری که وجود داره به هیچ وجه محدودیت زمانی نداره و این حرفی است که مسئولین مخابرات برای توجیه رفتار بسیار زشتشون می زنن.

شکایت در سامانه ی 195 و همچنین پیام در اینستاگرام وزیر مخابرات و رئیس جمهور می تونه تاثیر گذار باشه . نمی گم صددرصد ولی امیدوارم که نتیجه بخش باشه. اعتراض بوسیله ی تماس با 2020 و همچنین سایتشون هم فراموش نشه

کشور جالبی داریم . اینترنت 512 نامحدود رو هم نمی تونن تحمل کنند. لعنت بر انحصار

desperanish
11-06-2017, 03:54
به نظرم بهترین راه اینه که همه دوستان از مخابرات در سامانه 195 شکایت کنن. اگر حجم نارضایتی افزایش پیدا کنه، قطعا یه فکری براش می‌کنن.
من به 2020 که تماس می‌گیرم اصلا حرفی از مصر منصفانه نمی‌زنن فقط میگن مشکلاتی به وجود اومده دارن درست می‌کنن
الان رفتم تعرفه اینترنت حجمی مخابرات رو نگاه کردم: 512 با حجم 8 گیگ میشه 22 هزار تومان. بعد شما میگید فشار نیارن که ما تغییر بدیم؟!

mohsenmas
11-06-2017, 10:06
سلام.
سیاستشون جمع کردن سرویس های نا محدود هست...الان هم دارن کاری میکنند مشتری خودش انصراف بده..

ericCantona
11-06-2017, 11:18
منم دیروز تو سایت 195 شکایت کردم،
تنها کاریه که از دستمون بر میاد، حتما انجام بدید،
ضمنا یادتون نره هر روز بزنگید 2020 کلافشون کنید.

ericCantona
11-06-2017, 11:20
سلام چرا پستم تو سایت درج نمیشه پس!

farshin.rezaei
11-06-2017, 14:26
سلام.
سیاستشون جمع کردن سرویس های نا محدود هست...الان هم دارن کاری میکنند مشتری خودش انصراف بده..

از سال 90 داریم ، الان بازی درآوردن برای اینکه مشترکین تخلیه کنن چون به صرفشون نیست
از طرفی خط فیبر نوری هست و چاره دیگه ای نیست
طی تماسی هم که امروز گرفتم هنوز زمان رفع مشکل را مجهول اعلام می کنن
نهایتا یه شکایت بلند و بالا به 195 و ... می فرستیم حتی بعداز رفع مشکل هم پیگیر اخذ خسارت وارده می شیم

alinumber7
11-06-2017, 15:32
سلام دوستان. منم دیشب دقیقا 10 دقیقه مونده به افطار زنگ زدم. خیلی عصبانی بودم و کاملا آماده ی فحش دادن حتی!! ولی در کمال تعجب این بار اپراتوری بهم خورد که خیلی با ادب و با حوصله جواب میداد و مثل بقیه طلبکار نبود. منم تند حرف نزدم. گفت ممکنه همین یکی دو روزه درست بشه ممکنم هست تا آخر ماه طول بکشه. و این که سیاست مخابرات این جوری شده که اگه بعضی از مشترکین از مصرف 25 گیگ بگذرن، سرعت تمام مشترکین به 128 کاهش پیدا میکنه. یعنی حتی کسی دو گیگ هم مصرف کرده باشه باز 128 میشه. گفتم خب این چه وضعشه؟ من خودم در آستانه ی دفاع از پایان نامه هستم و دائما باید سرچ کنم و با اساتید راهنما و داورا در ارتباط باشم در حالی که با سرعت 128 حتی یه سایت هم به زور لود میشه. معذرت خواهی کرد و گفت ما فقط اپراتوریم.

ظاهرا تو این کشور، هر سازمانی که حق مردم رو نخوره فکر میکنه از بقیه عقب افتاده و باید زور خودشو بزنه که تو مال مردم خوری اول بشه و تندیس افتخار بگیره!! بسته های تلفن همراه هم برای دانلود درسته خوبه ولی برای وبگردی مناسب نیست. چون خیلیا مثل من هستند که بنا به کار و درساشون دائما باید سرچ کنن.

ejbaree
12-06-2017, 07:26
عجب شارلاتانایی هستن...میگن مشکل شبکه است..صبر کنید درست بشه...بعد حجمی ها سرعتشون عالیه!!!!شبکه رو نامحدود خراب شده!!!

دروغگوها بجای شعار حقوق شهروندی و حمایت از ازادی فضای مجازی این دزدی های آشکار رو نکنن
من قرار داد رو دارم...هیچ بند و تبصره ای راجب مصرف منصفانه و تاریخ انقضا قرار داد نیست...اینا دارن پول همون 512 رو میگیرن....غلط کردن سرعت و حجم میزان مصرف تعیین میکنن...برید 195 شکایت ثبت کنید....صفحه اینستا دزدها پیام بدید....اه اه ...

karbar200
12-06-2017, 08:18
سلام دوستانی که سرویسشون 2 مگ تا 16 مگ هستند یه نگاه بندازند ببینند سرعت دانلودشون رو رو 16890 بستند یا بیشتر هست ؟
چون برای من قبلا رو 18800 بود الان چند روزی هست که مخابرات آورده سرعت پایین . البته این هم بگم کشش خط من بیشتر هست و این از سمت مخابرات می باشد

لطفا کسایی که همچین سرویسی دارند یه اطلاع بدهند

mi13
12-06-2017, 09:10
امروزم درست نشد یکی دو روز شد چهار روز هنوز همونه دیگه کلافه شدم حسابی

happyfeat
12-06-2017, 09:23
امروزم درست نشد یکی دو روز شد چهار روز هنوز همونه دیگه کلافه شدم حسابی
خیلی بعیده که درست بشه. من که به فکر اینترنت های اوپراتو های همراه هستم. احتمالا فردا جمع آوری کنم بره وقتی سرویسشون به هیچ دردی نمیخوره. حوصله جنگ و دعوا و اعصاب خوردی رو هم با اوپراتورهای دلقکشون ندارم.

bardia-vr
12-06-2017, 13:18
سلام دوستانی که سرویسشون 2 مگ تا 16 مگ هستند یه نگاه بندازند ببینند سرعت دانلودشون رو رو 16890 بستند یا بیشتر هست ؟
چون برای من قبلا رو 18800 بود الان چند روزی هست که مخابرات آورده سرعت پایین . البته این هم بگم کشش خط من بیشتر هست و این از سمت مخابرات می باشد

من که خطم رو ۱۶ بسته شده بود و قطعی زیاد داشت و برام بسته ن رو ۴ ، ظاهرا تجهیزات مخابرات بی کیفیته چون با شاتل که بودم خط تا ۱۲ میکشید ، اما با اینکه خط رو ۴ بسته است و باید چیزی حدود ۵۱۲ کیلوبایت سرعتش بشه، اما این عدد فقط برای سرورهای ایران صدق میکنه ،کلا از روز اول ساعات افت مصرف خط افت میکرد و سرعت کم میشد،گاهی هم حتی ۳۲ کیلوبایت ،اما خب چون من طرح همسفر دارم تو قرارداد اومده ۱۲۸ کیلوبیت تا ۱۶ مگابیت و یعنی اگه سرعت ۱۶ کیلوبایت بشه جای اعتراضی نیست

Golbarg01
12-06-2017, 15:42
دقیقا 5 روزه که سرعت رو غیرقانونی اوردن پایین و هیچکس پاسخگو نیست.

m_amin
12-06-2017, 16:31

مال من ۱۸۳۸۴ هست خط
Snr
هم رو۱۰ تا ۱۱ هست

happyfeat
12-06-2017, 17:37
دوباره مجدد امروز تماس گرفتم. گفتن م
بعضی پورت های اینترنتمون مشکل سخت افزاری پیدا کرده داریم پیگیری میکنیم که حل بشه. حالا چطور شده که پورتهای نامحدودشون مشکل دار شده خدا میدونه.

Vidar
12-06-2017, 17:42
قبض جدید هم اومده و هیچ چیزی در مورد منصفانه یا محدودیت نداره. من که تا سرویسم برنگرده به 512 پرداختش نمی کنم حتی اگر مهلتش هم بگذره.

happyfeat
12-06-2017, 17:45
قبض جدید هم اومده و هیچ چیزی در مورد منصفانه یا محدودیت نداره. من که تا سرویسم برنگرده به 512 پرداختش نمی کنم حتی اگر مهلتش هم بگذره.
اونا خوب بلدن قبضاشون را وصول کنند. خط رو سریع تخلیه میکنن میفروشن بدهی رو ازش کم میکنن. تو این یه کار که ضایع کردن حق مشترکاشونه واردن.
چه اسیری شدیم ازدست این آدما بخدا.

Vidar
12-06-2017, 17:55
اونا خوب بلدن قبضاشون را وصول کنند. خط رو سریع تخلیه میکنن میفروشن بدهی رو ازش کم میکنن. تو این یه کار که ضایع کردن حق مشترکاشونه واردن. چه اسیری شدیم ازدست این آدما بخدا. Sent from my SM-N920C using Tapatalk نه به این سرعت هم نمی تونند سلب امتیاز کنند. قبض همسایه ها هست که بدهی داشتند و قبض جدید اخطار داده و مهلت پرداخت هم نداره...

*mhm*
12-06-2017, 18:48
مشکل سرویس من حل شد از دیشب محدودیتش برداشته شد

test84
12-06-2017, 18:48
منم هر روز دارم زنگ میزنم٬ همش میگن داره بررسی میشه. بالاخره امروز شکایت نوشتم توی ۱۹۵. مشکل اینه که کسی که خط به اسمشه ایران نیست بخوام برم کنسلش کنم اینو. البته اینا هم دقیقا همینو میخوان٬ میدونن کسایی مثه ما که مصرفشون بالاس خیلی اذیت میشن اینطوری٬ بالاخره وا میدن و میان کنسل میکنن و هرچقدر هم باشن بالاخره برا اونا سوده. اون ندادن قبض هم ایده خوبیه ولی شماره خیلی رنده٬ بهونه میشه دستشون که بفروشنش.

یعنی بدترین اینترنت رو به گرونترین وضع داشتیم٬ همونم گرفتن بعد ما رو از داعش میترسونن.

alinumber7
12-06-2017, 20:15
سلام به دوستان. همین ده دقیقه پیش دوباره با 2020 تماس گرفتم. این بار اپراتور 162 جواب داد که بسیار بی شعور و بی شخصیت و طلبکار بود. آب پاکی رو رو دستامون ریخت و گفت تا آخر ماه درست نمیشه. باید مصرف تونو کنترل میکردید. از این به بعد داستان همینه. گفتم من از خود سایت مخابرات نگاه کردم و مصرف خردادماهم تا این لحظه به 25 گیگ حتی نزدیک هم نشده. گفت شما تو ده روز اول خرداد 11 گیگ مصرف داشتید و این خیلی زیاده. گفتم به 25 گیگ که نرسیده بود. هر وقت به 25 گیگ رسید بگید به خاطر مصرف بالا بوده. بعدشم برای تمام نامحدودا این مشکل پیش اومده. یعنی همه شون مصرف غیرمنصفانه دارن؟؟؟؟؟؟ باز حرفای خودشو تکرار کرد

من از دیشب دارم دنبال آی اس پی جایگزین میگردم که حتما عوض کنم. زور مخابرات تو این کشور از ما خیلی بیشتره. اینم حق خوری این شرکت. ما که از همه طرف حقمون خورده میشه اینم روش.

Meysam Raz
12-06-2017, 21:42
متاسفانه حاصل رای دادن توی این مملکت همیشه برعکسه و همه چیز هم بعد از انتخابات شروع میکنه به بدتر شدن
بیشتر از این چیزی نمیشه گفت که سایت یا یوزر ما فیل نشه بره هوا

MahZi
12-06-2017, 22:30
مشکل سرویس من حل شد از دیشب محدودیتش برداشته شد
میشه بیشتر توضیح بدید؟
کار خاصی کردید؟ پیگیری؟ شکایت؟

مشکل کلا حل شده یا فقط چون رفتید تو دوره و قبض جدید محدودیت ندارید فعلا؟

Bensonw3x
12-06-2017, 22:46
وضعیت شکایت من که رو همین در حال بررسی مونده ، چیزیم بشه اینا میخوان بگن مشکل شبکه بود .

test84
12-06-2017, 23:15
برا منم سواله.

اگه قضیه دوره جدید باشه که مشکل همه باید یه جا حل بشه٬ «اگه» سیستم منطقی باشه و رفتار کنه که چنین انتظاری ازش منطقی نیست.

*mhm*
13-06-2017, 01:31
میشه بیشتر توضیح بدید؟
کار خاصی کردید؟ پیگیری؟ شکایت؟

مشکل کلا حل شده یا فقط چون رفتید تو دوره و قبض جدید محدودیت ندارید فعلا؟

حقیقتش کار خاصی نکردم بجز همون شکایت در 195 و چندبار تماس گرفتن با 2020 . حالا چرا درست شده نمی دونم . در مورد اتمام دوره و قبض هم حقیقتش اطلاعی ندارم ولی اگر خبری شد اینجا اطلاع می دم

SMS_KO
13-06-2017, 04:22
سرعت مخابرات داره بهتر میشه

mi13
13-06-2017, 10:23
من امروز برای بار دوم تماس گرفتم گفتن شما 60 گیگ مصرف کردین از 25 گیگ رد شدین به همین خاطر سرعت محدود شده، درحالی که کارشناس چند روز پیش میگفت مشکل فنیه و هممون سرکار بودیم و خودمون هم میدونستیم مشکل فنی باشه نمیتونه فقط برای نامحدودها باشه از اونجایی که نزدیک یک هفتست عملا اینترنت نداریم دیگه واقعا کلافه شدم احتمالا طی چند روز آینده درخواست تخلیه بدم، اینجا کسی هست زیر 25 گیگ مصرف کرده باشه سرعتش محدود شده باشه؟ سری قبل که سرعتا محدود شد بودن کسایی بودن که 5 گیگ مصرف کرده بودن و بعد از چند روز سرعتها درست شد ولی دیگه حوصله این بازی های مخابراتو ندارم گم شن با این اینترنتشون با اون پینگ مزخرف که آبرو برام نزاشته تو آنلاین

happyfeat
13-06-2017, 10:39
من امروز برای بار دوم تماس گرفتم گفتن شما 60 گیگ مصرف کردین از 25 گیگ رد شدین به همین خاطر سرعت محدود شده، درحالی که کارشناس چند روز پیش میگفت مشکل فنیه و هممون سرکار بودیم و خودمون هم میدونستیم مشکل فنی باشه نمیتونه فقط برای نامحدودها باشه از اونجایی که نزدیک یک هفتست عملا اینترنت نداریم دیگه واقعا کلافه شدم احتمالا طی چند روز آینده درخواست تخلیه بدم، اینجا کسی هست زیر 25 گیگ مصرف کرده باشه سرعتش محدود شده باشه؟ سری قبل که سرعتا محدود شد بودن کسایی بودن که 5 گیگ مصرف کرده بودن و بعد از چند روز سرعتها درست شد ولی دیگه حوصله این بازی های مخابراتو ندارم گم شن با این اینترنتشون با اون پینگ مزخرف که آبرو برام نزاشته تو آنلاین
دوست عزیز اینکه محدود شدیم یعنی برای همیشه محدود شدیم یا قراره درست بشه.!!
منم به فکر جایگزینم اما فعلا به نتیجه ای نرسیدم

mi13
13-06-2017, 11:07
دوست عزیز اینکه محدود شدیم یعنی برای همیشه محدود شدیم یا قراره درست بشه.!!
منم به فکر جایگزینم اما فعلا به نتیجه ای نرسیدم
کلا کارشناس های مخابرات جواب های متفاوتی میدن و اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد کوچکترین اعتمادی نباید داشت بهشون الان این خانوم به من گفت مصرف منصفانه خوب سوالی که پیش میاد چطور گذاشتید من به 60 گیگ برسم تا محدودم کنید؟ مگه 25 گیگ سقفش نیست،چطوره که تو یک دوره همه نامحدودها با هم مشکل پیدا کردن مگه مصرف ها یکسانه حتی اگر بگیم 60 گیگ رو در نظر گرفته باشن، چطور قبل از عید هم این اتفاق برای خیلی از نامحدودها افتاد اون زمان هم بهشون گفته بودند مصرف منصفانه در حالی که برای بعضی ها مثل من محدود نشده بود سرعت و بعد از چند روز درست شد؟ تناقض موج میزنه
من طرح های شرکتهایی که بیسیم میدن رو دیدم واقعا طرحی که برای مصرف ما باشه وجود نداره مثلا نسل جدید اینترنت مبین نت 10 گیگ اینترنت شبانه داره! همین مخابرات طرح همسفر گذاشته 5 گیگ روزنه و چند گیگ شبانه داره یا طرح غیر حجمیش 17 گیگ روزانه بدون شبانست پیشنهاد ویژه برای مشترکین نامحدود داره با 7 گیگ اینترنت روزانه شبانه هم طبیعتا سرعت میاد پایین ولی 7 گیگ با سرعت دانلود 256 تو 8 ساعت تموم میشه ! انگار تو یه کشور قحطی زده هستیم اینترنت با حجم مناسب خیلی گرون درمیاد آخه مگه چقدر درامد داریم که ماهی 100 تومن پول شارژ اینترنت بدیم؟

mi13
13-06-2017, 11:11
چیزی که مشخصه اینه که دارن نامحدودهارو اذیت میکنن تا تخلیه کنن و مشکل فنی ای وجود نداره

mi13
13-06-2017, 11:37
دوستان تیکت خرابی دادم چند دقیقه بعد یک کارشناس که گویا مطلع تر هم بود با من تماس گرفتند و پرسیدند که آیا کارشناس های 2020 بهتون کامل توضیح دادند گفتم بعضی هاشون گفتند مشکل شبکست گفت اونها اطلاع درست نداشتند از این ماه طرح مصرف منصفانه اجرا میشه بعد یکم با تردید صحبت کرد بعد گفت نه دیگه از این به بعد تقریبا قطعیه که اگر 20 25 گیگ رو هر ماه رد کنین سرعت محدود میشه و مشکل شبکه وجود نداره طرح مصرف منصفانه اجرا میشه اما هنوز چون تازه شروع شده این بی نظمی ها تو اجرا هست ازش پرسیدم برای مشترکین پر مصرف طرح جایگزینی وجود داره گفتن نه طرحی وجود نداره و طرح های حجمی با گیگ بالا هم خیلی پرهزینه تر درمیاد خلاصه اینم از این، از این به بعد دانلودها باید با یه اپراتور دیگه باشه و کلی هم هزینه اون کنیم قراره شب تا صبح هم بخاطر قیمت پایین تر تو تعرفه های شبانه بیدار باشیم و کلی پدرمون دربیاد انگار نه انگار که کارو زندگی داریم این مشکلمون رو هم مسئولین محترم حل کردن و زندگی رو برامون راحت تر کردن تو این خراب شده باید از دهن شیر پول بیرون بکشیم مثل اب خوردن تو جیب آقایون بریزیم کی بشه این اینترنت رایگان برای همه رو غربی های فاسد! راه اندازی کنن تا ما بتونیم از حد اقل حقوق شهروندیمون که متصل شدن به شبکه جهانی هست درست و حسابی برخوردار بشیم

mi13
13-06-2017, 11:50
عجب شیر تو شیریه به قرآن الان دوباره از 2020 تماس گرفتن گفتن کارشناس ما چی گفت بهتون گفتم اینجوری گفت و من هم بهش گفتم چطور میتونم تخلیه کنم چون دیگه برام صرف نداره گفت نه ایشون اشتباه کردن مشکلی پیش اومده که درست میشه ولی تاریخ دقیق نداره گفتم ایشون هم دقیقا همین حرفو نسبت به کارشناس های 2020 زدن که اطلاع نداشتن و اشتباه گفتن مشکل شبکست گفت نه همچین چیزی وجود نداره وعده دادکه درست میشه نکته جالبش اینجا بود که وقتی به کارشناس قبلی گفتم میخواد تخلیه کنم کارشناس 2020 فوری تماس گرفت و خیلی با احترام صحبت و پیگیری کرد و گفت مشکلتون حل میشه ، حال الان من
:V15:
:V7:
:V26:

happyfeat
13-06-2017, 11:58
دوستان تیکت خرابی دادم چند دقیقه بعد یک کارشناس که گویا مطلع تر هم بود با من تماس گرفتند و پرسیدند که آیا کارشناس های 2020 بهتون کامل توضیح دادند گفتم بعضی هاشون گفتند مشکل شبکست گفت اونها اطلاع درست نداشتند از این ماه طرح مصرف منصفانه اجرا میشه بعد یکم با تردید صحبت کرد بعد گفت نه دیگه از این به بعد تقریبا قطعیه که اگر 20 25 گیگ رو هر ماه رد کنین سرعت محدود میشه و مشکل شبکه وجود نداره طرح مصرف منصفانه اجرا میشه اما هنوز چون تازه شروع شده این بی نظمی ها تو اجرا هست ازش پرسیدم برای مشترکین پر مصرف طرح جایگزینی وجود داره گفتن نه طرحی وجود نداره و طرح های حجمی با گیگ بالا هم خیلی پرهزینه تر درمیاد خلاصه اینم از این، از این به بعد دانلودها باید با یه اپراتور دیگه باشه و کلی هم هزینه اون کنیم قراره شب تا صبح هم بخاطر قیمت پایین تر تو تعرفه های شبانه بیدار باشیم و کلی پدرمون دربیاد انگار نه انگار که کارو زندگی داریم این مشکلمون رو هم مسئولین محترم حل کردن و زندگی رو برامون راحت تر کردن تو این خراب شده باید از دهن شیر پول بیرون بکشیم مثل اب خوردن تو جیب آقایون بریزیم کی بشه این اینترنت رایگان برای همه رو غربی های فاسد! راه اندازی کنن تا ما بتونیم از حد اقل حقوق شهروندیمون که متصل شدن به شبکه جهانی هست درست و حسابی برخوردار بشیم
دوست من تیکت اعلام خرابی را چطور ثبت کردید!!
روی سایت خود مخابرات باید اینکار را بکنیم!!

MXRX
13-06-2017, 12:01
من دو بار زنگ زدم با قسمت اپراتور خرابی ADSL
گفتم 5 روزه سرعت اینترنت از 64 کیلوبایت رسیده به 18 کیلوبایت بر ثانیه
میگه:
_دلیلش خرابی بعضی خطوط هاست و اشکال از مخابراته
_ منطقه ما مشکل داره !؟
_ نه مشکلی کلیه بعضی خطوط به مشکل خورده
_ این ارتباطی با این شایعات در مورد مصرف منصفانه و این چیزها داره !؟
_نه اصلا" همچین چیزی نیست .اشکال از مخابرات و بعضی خطوط هاست.

هیچ زمانی هم برای حل آن تعیین نکرد. (نا معلوم)

شما با کدام قسمت و اپراتور تماس گرفتید و نتیجه گرفتید!؟

mi13
13-06-2017, 12:01
دوست من تیکت اعلام خرابی را چطور ثبت کردید!!
روی سایت خود مخابرات باید اینکار را بکنیم!!
از سیستم پشتیبانی مشتری این آدرس

mi13
13-06-2017, 12:09
کارشناس اولی که تماس گرفت دقیق گفت از چهارشنبه این ساعت اینطور شده و به دلیل مصرف منصفانه هست گفتم پس تخلیه میکنم چند دقیقه بعد کارشناس 2020 تماس گرفت گفت کارشناس قبلی دقیقا بهتون چی گفت گفتم اینطوری گفت نه مشکلی وجود داره درست میشه تاریخش مشخص نیست ما پیگیر مشکل شما هستیم 24 ساعته، من فکر نمیکنم مشکل فنی ای وجود داشته باشه اینها دارن بازخوردهای مصرف منصفانرو میسنجن مگه میشه این همه تناقض تو کارشناس هاشون همه میگن اون یکی کارشناس اطلاع نداشته نکنته جالبش تماس فوری کارشناس بعدی بعد از اینکه گفتم میخوام تخلیه کنم بود خیلی هم محترمانه صحبت کرد فکر میکنم هنوز مشترکین نامحدود زیادی داره مخابرات که اینطور نگرانه و میخواد حساب شده کار کنه

happyfeat
13-06-2017, 12:30
کارشناس اولی که تماس گرفت دقیق گفت از چهارشنبه این ساعت اینطور شده و به دلیل مصرف منصفانه هست گفتم پس تخلیه میکنم چند دقیقه بعد کارشناس 2020 تماس گرفت گفت کارشناس قبلی دقیقا بهتون چی گفت گفتم اینطوری گفت نه مشکلی وجود داره درست میشه تاریخش مشخص نیست ما پیگیر مشکل شما هستیم 24 ساعته، من فکر نمیکنم مشکل فنی ای وجود داشته باشه اینها دارن بازخوردهای مصرف منصفانرو میسنجن مگه میشه این همه تناقض تو کارشناس هاشون همه میگن اون یکی کارشناس اطلاع نداشته نکنته جالبش تماس فوری کارشناس بعدی بعد از اینکه گفتم میخوام تخلیه کنم بود خیلی هم محترمانه صحبت کرد فکر میکنم هنوز مشترکین نامحدود زیادی داره مخابرات که اینطور نگرانه و میخواد حساب شده کار کنه
کلا تکلیف سرویس های نامحدود مشخص شد رفت
من هم دوباره با 2020 تماس گرفتم گفت از امروز ابلاغ کردن بگیم منصرف منصفانه لحاظ میکنیم در ماه 25 گیگ تا سر برج بعد دوباره خط رانژه میشه رو 512 تا وقتی که 25 گیگ مصرف کنی بعد لیمیت میشیم
تیکت هم گذاشتم باهام تماس گرفتن از بخش فنی اون هم همینو گفت. منظور از اینکه میگن درست میشه هم همینه که سر برج درست میشه و تا سر برج همین 128 هست که داریم.
کلا خداحافظ مخابرات. صبح میرم جمع می کنم.شکایت و .... همش کشکه به هیچ جا نمیرسه مطمئن باشید

jjjan
13-06-2017, 12:47
سرویس یک مگ روی چند گیگ محدود میکنن 40 گیگ؟

mi13
13-06-2017, 13:05
کلا تکلیف سرویس های نامحدود مشخص شد رفت
من هم دوباره با 2020 تماس گرفتم گفت از امروز ابلاغ کردن بگیم منصرف منصفانه لحاظ میکنیم در ماه 25 گیگ تا سر برج بعد دوباره خط رانژه میشه رو 512 تا وقتی که 25 گیگ مصرف کنی بعد لیمیت میشیم
تیکت هم گذاشتم باهام تماس گرفتن از بخش فنی اون هم همینو گفت. منظور از اینکه میگن درست میشه هم همینه که سر برج درست میشه و تا سر برج همین 128 هست که داریم.
کلا خداحافظ مخابرات. صبح میرم جمع می کنم.شکایت و .... همش کشکه به هیچ جا نمیرسه مطمئن باشید
من جای شما بودم صبر میکردم این مشکل سابقه داره و قبلا به وجود اومده و درست شده بعد از یه مدت، به حرف کارشناسهای مخابرات به هیچ وجه اعتماد نکنید مصرف منصفانه که یهو نمیتونه برای همه اعمال شه مگه مصرف ها یکسانه
منم به خاطر سرعت پایین خیلی دوست داشتم از جای دیگه نت بگیرم اما تعرفه ها و حجم هارو که دیدم واقعا سرویسی با این قیمت برام وجود نداره

Mohammad Aghaee
13-06-2017, 13:34
دوستان منم با شما موافقم که اصولا اینترنت باید نامحدود باشه ولی خب چی کنیم که اینجا ایرانه و همینم که داریم با منت داریم که مثلا سرعت بالای ۱۲۸ دارن میدن
ولی به نظرم برید سراغ این طرح همسفر مخابرات
سرعتش که حداکثر میزانی هست که خطتون میکشه و به صرفه ترین بستش ، بسته ۳۰۰ گیگ _ ۳۰۰/۰۰۰ تومنه که انصافا بد هم نیست
من الان همین طرحو دارم و بسیار راضیم
درسته اینترنت نامحدود خوبه ولی نامحدودی که سرعتش ۶۴ کیلوبایت باشه دیگه واقعا رو اعصابه و شما حتی یه شبانه روز پشت سر هم دانلود کنی فقط ۵ گیگ میگیره که پول برق و اصطحلاک کامپیوترتون جبرانش میکنه
به نظرم واقعا دوران سرعت ۵۱۲ تموم شده
ضمن اینکه الان شما میتونید با بسته های نامحدود ایرانسل یا همراه اول ، دانلودهای پرحجم و سنگینتون رو انجام بدید .
البته بازم حق رو به شما میدم ولی خب چاره ای نیست [emoji17]

Golbarg01
13-06-2017, 14:45
من امروز دوباره زنگ زدم 2020 گفت اختلاله و درست میشه
ازش پرسیدم و تاکید کردم مصرف منصفانه نیست؟ گفت نه
کلا این هفت هشت باری که از خرابی فرورردین و این دوره زنگ زدم هیچوقت به من نگفتن مصرف منصفانست و فقط گفتن اختلاله

happyfeat
13-06-2017, 15:25
من امروز دوباره زنگ زدم 2020 گفت اختلاله و درست میشه
ازش پرسیدم و تاکید کردم مصرف منصفانه نیست؟ گفت نه
کلا این هفت هشت باری که از خرابی فرورردین و این دوره زنگ زدم هیچوقت به من نگفتن مصرف منصفانست و فقط گفتن اختلاله
دوست من تمایلی ندارن که این موضوع رو بگن. حتی درست مثل اون دوستمون که گفته بودن بعد اینکه برای پیگیری تیکت از مخابرات تماس گرفتن و در مورد منصرف منصفانه گفتن منم گفتم جمع آوری کنید. بعد اینکه قطع کردم از ۲۰۲۰ تماس گرفتن گفتن جمع نکن و بیا طرح حجمی .... بگیر بهتره. خلاصه مصر بودن که نرم جمع آوری کنم. کلا این داستان ادامه داره و از سر برج که باز سرعت ها بهتر بشه تا وقتی ۲۵ گیگ دان نکردی خوبه بعدش همین داستانه.....

❤❤❤
13-06-2017, 15:33
من 2 مگ نامحدود داشتم ماهی 500 گیگ دانلود می کردم 75 هزار تومن

گفتم چه قدر گرونه 75 تومن برم 2 مگ حجمی بگیرم ماهی 17 تومن رفتم 2 مگ حجمی گرفتم

الان ماهی زیر 50 گیگ مصرفم هزینشم همون 75 هزار تومان میاد

یعنی کسخولتر از من وجود نداره 2 مگ نامحدود رو مفت دادم رفت :n21:

Golbarg01
13-06-2017, 16:00
دوستان می دونید چرا فقط مخابرات می تونه روی فیبرنوری سرویس بده؟ تا کی این قابلیت در انحصار مخابرات می مونه؟ ما چه گناهی کردیم که اومدن سرخود این منطقه رو فیبر کردن و ما بین این همه شرکت فقط مجبوریم از مخابرات آشغال سرویس بگیریم؟ آخه کجای دنیا اینجوریه؟؟؟ :n34:

ejbaree
13-06-2017, 18:00
متاسفانه حاصل رای دادن توی این مملکت همیشه برعکسه و همه چیز هم بعد از انتخابات شروع میکنه به بدتر شدن
بیشتر از این چیزی نمیشه گفت که سایت یا یوزر ما فیل نشه بره هوا

متاسفانه با بد دولتی طرفیم////شارلاتانیزم در لباس آزادی و حقوق شهروندی!!!تازه این فقط یه اپسیلون از این دزدی هاست...قبض های برق و اب و ... دارن بیداد میکنن از بی حساب کتابی .... هیچ کسم عین خیالش نیست...:n21::n34:

test84
13-06-2017, 18:14
دوستان شما برای ۵۱۲ نامحدود هر ماه روی قیض چقدر پرداخت میکنین؟

ejbaree
13-06-2017, 18:21
2 ماه 47 تومن

test84
13-06-2017, 18:28
2 ماه 47 تومن

قبض ما هم 2 ماهه است، من اشتباه کردم.

ericCantona
13-06-2017, 20:17
شکایت کنید و هر روز زنگ بزنید، الان 2020 به من گفت برای شما خورده sharing ! یعنی از 4 تا 64 کیلو بایت! بعد بهش میگ این که همش رو 14 کیلوبایت بسته شده! میگه برید رو طرح های دیگه! میگم شکایت کردم 195 ، طرح های دیگه بدرد نمیخوره ،برم تخیله کنم ! میگه ما نمیدونیم!
بعد گفت حالا تا آخر ماه صبر کنید شاید درست بشه، بهش گفتم منصفانست گفت نه sharing کردن خط شمارو.

دولت ا ن سهام مخابرات رو فروخت به س پ ا ه، دست دولت نیست!

mi13
13-06-2017, 20:21
از طرف مخابرات برای من اس ام اس اومده شارژ اینترنت شما با موفقیت انجام شد
من
:18:

مخابرات
:16:

نامحدود
:24:

bardia-vr
13-06-2017, 20:26
اگر امکانش رو دارید از مخابرات تخلیه کنید و برید یک شرکت دیگه. این بهترین راهه تا حداقل ادب بشن با این کیفیت ضعیفشون ،منم که طرح همسفر دارم از بس نوسان داره و کیفیت پشتیبانی پاییه ناراضی ام و با اتمام ترافیکم میرم یک شرکت دیگه .

sfim
13-06-2017, 20:50
195 شکایت ثبت کنید منم زنگ زدم همه اش میگن اختلال وسیع تو شکایت 195 از جبران نکردن خسارت هم بگین

512 کردن 64

Bensonw3x
13-06-2017, 22:05
چقدر باید صبر کنیم تا فرآیند شکایت بره جلو و یه اتفاقی بیفته ؟ الان 4 روز گذشته خبری نشده..

mi13
13-06-2017, 22:16
معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.
کامران کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه مخابرات منطقه تهران برای حرکت از سرویس های نامحدود اینترنت به سرویس های حجمی اینترنت، اظهار داشت: مشکلی که در سرویس‌‌های اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویس‌هاست، چون سرعت این سرویس‌ها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویس‌ها نمی‌توانند از سرعت بیشتر استفاده کنند.
وی گفت: در نتیجه اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.
کاظمی گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.

خدا چرا مارو تو این جهنم آوردی اخه اینهمه کشور که به حقوق شهرونداش احترام میزارن روز به روز کیفیت زندگیشون رو بالا میبرن اینجا فقط ظلمو و اجباره خسته شدم به هر دری تو هر زمینه ای میزنی بن بسته

:V4:

mi13
13-06-2017, 22:20
یکی نیست به آقای کاظمی بگه آقا شما مشکلت ترافیکه باشه سرعتو ببر بالا کسی اعتراضی نداره اینجوری ما هم الاف نمیشیم برای یه فایل 2گیگی یه روز وقت بزاریم ولی چرا حجمو اینقدر پایین گرفتین آخه؟ دیگه تا این حد حجم پایین باشه، سرعت بالا میخوایم چیکار وقتی نمیتونیم استفاده کنیم میخوایم از سرعتمون اسکرین شات بگیریم بزنیم رو پیشونیمون؟ بابا خنده داره تو این زمونه حرف از 7 8 گیگ حرف زدن مثل 7 8 مگ سابقه

happyfeat
13-06-2017, 22:22
معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.
کامران کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه مخابرات منطقه تهران برای حرکت از سرویس های نامحدود اینترنت به سرویس های حجمی اینترنت، اظهار داشت: مشکلی که در سرویس‌‌های اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویس‌هاست، چون سرعت این سرویس‌ها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویس‌ها نمی‌توانند از سرعت بیشتر استفاده کنند.
وی گفت: در نتیجه اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.
کاظمی گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.

خدا چرا مارو تو این جهنم آوردی اخه اینهمه کشور که به حقوق شهرونداش احترام میزارن روز به روز کیفیت زندگیشون رو بالا میبرن اینجا فقط ظلمو و اجباره خسته شدم به هر دری تو هر زمینه ای میزنی بن بسته

:V4:
اصلا به اعصاب خوردیش نمی ارزه.
صب کلکشو میکنم و تموم. یه بسته اینترنت صد گیگ ایرانسل ۶ ماهه میگیرم ۲۰۰ تومان. هر ماه ۱۰ تومان بالاتر در میاد اما عوضش راحت میشم. واسه دانلود هم که شبانه اوپراتورا بهترین گزینه هست. تا الانشم با همین شبانه اوپراتورا دانلود های بزرگم رو انجام می‌دادم. اینام برن با پورتشون حال کنن. یکی از یکی دزدتر

Bensonw3x
13-06-2017, 22:43
این اطلاعاتی که الان میخوام بدم شاید غلط باشه و از صحتش مطمئن نیستم ، بببنیدی دوستان مخابرات ترافیکش از دیتا سنتر زیرساخت میاد ، و ترافیک در دیتاسنتر زیرساخت کاملا نامحدود هستش ، حالا موضوع دیگه اینکه اگر واقعا 10000 هزار نفر بگیم اینترنت نامحدود در تهران داشته باشن هنوز که من فکر نکنم انقدر باشن

شما حساب کنی سرعت هر 512 میشه 64 کیلو ، این مقدار رو ضربدر 10000 نفر بکنید میشه چقدر ؟ من حساب کردم احتیاج به 6 پورت 1 گیگی وجود دارد ، یعنی زمانی که این 10000 نفر به صورت 24 ساعته از پورت سرور استفاده بکنن ، باید 6 گیگا بایت ما پهنای باند داشته باشیم ، حالا واقعا یعنی زیرساخت 6 گیگابایت نداره ؟ یعنی الان 24 هزار تومان ماهیانه از 10000 نفر تامین نمیکنه ؟ 24 هزار تومان ضربدر 10000 نفر میشه : 240 میلیون تومان ! یعنی واقعا کمه ؟ یعنی دخل خرج سرورها از این مقدار بیشتر میشه ؟ پس برای چی محدودیت دارن ایجاد میکنن ؟ من میدونم ! اینا به فکر سوده بیشتر هستند ! نه اینکه ضرر دارن میکنن به فکر سوده بیشترن ، بعد والا به ادم میان میگن بیاید رای بدید النن دارن تو یه جامعه اسلامی به مردم ظلم میکنن چی بگه ادم ؟

bardia-vr
13-06-2017, 23:00
در اینکه مخابرات داره حق مشترکاشو میخوره که یک طرفه سرویس رو کند کرده شکی نیست ،اما باور کنید این سرعت ارزش هیچیو نداره ،منم ۴ سال بود نامحدود داشتم و انقد کند بود که اسفند جمعش کردم ،شما در نظر بگیر ما یک خانواده ۴ نفره ،اصلا نمیتونستیم از نت استفاده کنیم،نه تلگرام باز میشد،نه ایستاگرام،نه میشد باش فیلمی دید....از بس کند بود،این واقعیت رو بپذیرید که ۶۴ کیلوبایت ی ریال ارزش نداره. شما داری ماهی ۲۵ تومن میدی واس سرویسی که ی ریالم نمی ارزه و ساعتی نهایتا ۱۰۰ مگ دانلود میکنه ،خب ی نگاه بندازید به بسته های شبانه همراه اول و ایرانسل اونم با سرعت حداقل ۵۰۰ کیلوبایت و من حتی تا ۳ مگابایتم سرعت داشتم ،یعنی ی فایل ی گیگ تو ی ربع دانلود شده ،تازه بعضی بسته های شبانه همراه اول تا ساعت ۱۱ صبحه ، سرکار،دانشگاه....هرجا باشی راحت دانلود کن کیف کن ، شرکت ها هم که ترافیک داخلی رو نصف کردن،بسته های مختلف هم که گذاشتن ،سرعت ها هم از کف ۱ تا سقف ۱۶ ، من ی مدت شاتل بودم سرعت دانلودم ۱۵۰۰ کیلوبایت ، های وب و پیشگامان و پارس آنلای. حتی میتونید یک قرارداد یک ساله جشنواره بعضی شرکت هارو انتخاب کنید مثلا با هزینه ۴۰ تومن که شبانه دارن ،و ترافیک روزتون رو مصرف نکنید و دانلودهاتونو شبا انجام بدید ،یعنی با رفتن روی جشنواره یک شرکت که شبانه داره ،با سالی ۴۰ یا ۵۰ تومن کلی دانلود کنی ، واس ۳۶۵ روز نمی ارزه ۵۰ تومن؟اونم با سرعت حداقل ۲ مگابیت

ericCantona
14-06-2017, 01:58
الان تو سامانه ecare تیکت گذاشتم و شکایت کردم جواب دادن که تو قراردادتون ذکر شده بوده که خطتون رو share کنیم و تا الان نمی کردیم منتهی ازین به بعد برای مشترکین پر مصرف اعمال میشه.
کسی تصویری از قرارداد داره بذاره.
دوما باز هم دارن دروغ میگن و share نیست و خط رو روی 128 بستن و الا حداقل بعضی اوقات باید بالاتر از 16 سرعت میرفت که نمیره.

mi13
14-06-2017, 03:19
الان تو سامانه ecare تیکت گذاشتم و شکایت کردم جواب دادن که تو قراردادتون ذکر شده بوده که خطتون رو share کنیم و تا الان نمی کردیم منتهی ازین به بعد برای مشترکین پر مصرف اعمال میشه.
کسی تصویری از قرارداد داره بذاره.
دوما باز هم دارن دروغ میگن و share نیست و خط رو روی 128 بستن و الا حداقل بعضی اوقات باید بالاتر از 16 سرعت میرفت که نمیره.
همه isp ها تو قرارداد ذکر میکنن که پهنای باند به صورت اشتراکی 1به 8 هست بعضی ها هم 1به 4 اما موضوع اینه که داره چرتو پرت میگه که share کردیم مشترکین پر مصرف رو، خیلی خنده داره فکر میکنن با بچه دبیرستانی طرفن؟ بگو آقای محترم تو مودم زده خطه منو رو 128 آوردین درثانی مگه میتونی مشترکین پر مصرف رو جدا کنی بعد بگی اینا پهنای باندشون share بشه بقیه نشه!!! پهنای باند همه share میشه تو ایران، شاید منظورش این بوده که از پهنای باند شما کم میکنیم تا مشتری های دیگه راحت تر استفاده کنن! مخابرات مشتری مدار!
تا زمانی که این مشکل رفع بشه که عمدی هم هست فقط برای فراری دادن نامحدودها همونطور که خودشون گفتن، باید شاهد جواب های مسخره و کودکانه کارشناسهای مخابرات باشیم
یکی از پشتیبانی زنگ میزنه میگه کارشناس 2020 اطلاع نداره مصرف منصفانه اعمال کردیم میگم پس جمع کنید نتو پشت بندش 2020 زنگ میزنه میپرسه کارشناسمون بهتون چی گفت؟ نه همچین چیزی نیست درست میشه مشکل فنیه
اینا فکر میکنن با کی طرفن این فیلمارو بازی میکنن

mansia
14-06-2017, 07:49
با همین جواب های مسخره تا هفت روز دیگه سرگرممون میکنن تا اول برج برسه و سر صدا های همه میخوابه تا 25 گیگ دوباره تموم شه و ماه بعدش هم دوباره همین جواب های مسخره و دست انداختن مردم. البته اگر راست بگن(!!!!) و سر ماه سرویسا روی سرعت اصلیش رانژه بشه. گرچه خیلی بعیده این سرویس نامحدود 25 گیگو هم زیاد زنده نگهش دارن. شاید نهایتش چند ماه باج بدن تا دوباره کاربرای بیشتری ریزش کنن.
حالا یک عده ای که 512 شون نمیخوان تخلیه کنن شروع میکنن به صرفه جویی حسابی از اول ماه که میشه روزی 830 مگ. بقیه هم به مرور زمان تقسیم میشن روی سرویس حجمی مخابرات,خیلی ها از روی ناچاری همین کارو میکنن و اونهایی که حق انتخاب دارن میرن باقی شرکت ها.

جالبه اون بالا گفتم نامحدود 25 گیگ:n08: نامحدود = 25 گیگ یعنی به عبارت دیگه نامحدود = محدود! جلل خالق ...

kolange_edalat2001
14-06-2017, 08:41
جالبه وقتی به 2020 زنگ میزنی میگی این چرا سرعت دانلودش رسیده به 16کیلیو بایت!!!!!! میگه مشکل از شبکس؟! یعنی جرات راس گفتنم ندارن که بگن 25 گیگ بیشتر شده!

ericCantona
14-06-2017, 09:13
دیروز 2020 به من گفت share شده بهش گفتم دروغ نگو رو 128 بسته شده،
امروز صبح تیکت گذاشتم جواب دادن share شده دوباره نوشتن دروغ نگید رو 128 بسته شده،

الان از 2020 خودشون تماس گرفتن گفتن مشکل از شبکه است و درست میشه !
بهش میگم همکاراتون دو دفع به من میگن share شده و مصرف زیاد کردید!
میگه نه مشکل شبکه است و درست میشه و از اول share بوده وبه اون ربطی نداشته!
خلاصه میگم کی درست میشه میگه به ما اعلام نکردن ولی حتما درست میشه!

فراموش نکنید شکایت در سایت 195،
گذاشتن تیکت وشکایت در سایت ecare مخابرات،
زنگ زدن به مخابرات.
هر روز یا شب .

ericCantona
14-06-2017, 09:14
الان زنگ زدن از 2020 گفتن مشکل از شبکه است و درست میشه حتما و ربطی به share نداره و از اول هم share بوده!

یادتون نره تو سایت 195 شکایت کنید و تو سایت ecare تیکت بذارید.

ericCantona
14-06-2017, 09:25
چرا هرچی پست میذارم حذف میشه!
الان زنگ زدن گفتن حتما درست میشه و ربطی به share نداره.

ejbaree
14-06-2017, 09:33
نتیجه ثبت شکایت من در 195 بعد تقریبا 1 هفته!!!
پارامترها و كيفيت سرويس اينترنت روي خط ...... بررسي و هيچ مشكلي مشاهده نشد تمامي پارامترها د رحد مطلوب و عالي بوده

افت سرعت مشترك به دليل قوانين جاري سازمان براي sharing يك به هشت مي باشد

خوب بله...ممنون بابت اینهمه رسیدگی مشتری مداری و گرفتن حق....طبیعی هم هست از دزد به رئیس دزد شکایت کنی همینه دیگه!!!!
رسما قرار رو کشک فرض کرده و همون نت نفتی 512 رو هم حق مشترک ندونسته و در کمال پررویی پولشو میگیرن ولی سرویس رو تبدیل میکنن به حجمی محدود و 128 !؟؟؟؟؟؟؟
شارلاتانیزمممممممممممممم

mi13
14-06-2017, 10:13
sharing یه راهه فراراه که isp ها جلو پای خودشون میزارن تا هر وقت تونستن از راه قانونی بگن تو قرارداد ذکر شده share میشه و ما تضمین نکردیم سرعتو یه جور کلاه شرعیه
در حالی که الان خط رو 159 بسته شده و ارتباطی نداره

Vidar
14-06-2017, 10:23
معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند. :V4: داره میگه این نامحدودا با این سرعت پایین آبروی ما را بردند. رنکینگ ایران را در زمینه سرعت پایین آوردند. آقای نامحدود دار تو نمی خوای آقای خودت باشی؟!

happyfeat
14-06-2017, 10:41
من که گفتم اینا همش کشکه. پیش کی رفتید از کی شکایت کردید
من که امروز خط رو با بدبختی جمع کردم. جمع نمی کردن سرویس رو و هی بهانه میاورد. بهشون گفتم سرویس را جمع کنید دیدم خط رو تبدیل کرده به پس پرداخت. میگم این چیه زدی میگه استفاده کن خوبه مطمین باش راضی میشی. گفتم حالم از مخابرات بهم میخوره جمع کنم آقا جمع. آخر سر بعد کلی بحث و جدل فرم جمع آوری پرینت کرد داد گفت امضا کن تا سه روز دیگه جمع میشه خط
یعنی راحت شدم رفت.

Golbarg01
14-06-2017, 12:29
منم امروز زنگ زدم گفت طبق قرارداد شما این سرعتی که دارید قانونیه چون قرار بوده شیر بشه

mi13
14-06-2017, 13:39
از همه دوستانی که پیام منو میبینن خواهش میکنم اگر قصد تغییر سرویس دارین به هیچ وجه سراغ طرح های حجمی مخابرات نرین
چون زوره روز اول گفتن شبکست روز دوم گفتن منصفانست الان میگن طبیعیه شیر میشه عملا گند زدن به سرویس ما زوری میخوان از ما درآمد بیشتر کسب کنند مثل این میمونه صاحبخونه بیاد آبو گازو خونرو قطع کنه که مستاجر پول بیشتر بده شکایت بکنی میگه من که تضمین نکرده بودم همیشه آب وگاز داشته باشی
خواهش میکنم اگر تغییر سرویس میدین تا جایی که امکان داره سراغ حجمی مخابرات نرین و از شرکت های خصوصی سرویس بگیرین مثل مبین نت که طرح های بهتری هم داره نسبت به حجمی مخابرات با این کیفیت سرویس
من خودم مشکل دارم و نمیتونم خطو تخلیه کنم وگرنه تا امروز درخواست داده بودم میگن صاحب خط حتما باید باشه اما به خاطر بیماری نمیتونه بره و درخواست تخلیه بده
نزارین زوری ازتون درامد بیشتر کسب کنند دروغ هم حدی داره اینا یکم احترام نمیزارن به حقوق مصرف کننده هاشون

Bensonw3x
14-06-2017, 14:04
ینی تو بگو 100 ساله سیاه بخواد ادم از دوباره از مخابرات سرویس بگیره ، ینی خدایی تشتک وب میرم ولی اینا انواع اقسام طرح ها رو هم بزارن عمرا نرم

MahZi
14-06-2017, 14:26
منم همین خواهش رو از دوستان هم درد دارم
یا همه بمونیم و پیگیر شکایت شیم یا همه تخلیه کنیم. ولی سراغ سرویس حجمی از اینا نریم
اینا مثل اینکه عادت کردن مشتری رو به مرگ بگیرن که به تب راضی شه

bardia-vr
14-06-2017, 15:01
دوستان اگر امکانش رو دارید از مخابرات مهاجرت کنید و حجمی هم نیاید، چون این شرکت انقد بی حساب کتابه که حتی ترافیک ۲۰۰ سایت داخلی رو هم نصف حساب نمیکنه و من به پشتیبانی زنگ زدم گفت همچین چیزی به ما ابلاغ نشده، و شرکت شاتل هم نرید که حجم دزدی داره.

AVB
14-06-2017, 15:02
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، کاربران سرویس اینترنت شرکت مخابرات ایران در منطقه تهران اعلام می‌کنند که سرویس‌های نامحدود این شرکت از چند روز پیش با اختلال و کندی سرعت شدید همراه شده اند.بنا به گفته مشترکان این شرکت اپراتورهای مرکز تماس مشترکان بروز اختلال در سرویس را تأکید کرده اند.مشترکان می‌گویند: اختلال از چند روز پیش آغاز شده و تا این لحظه رفع نشده است.بروز کندی در سرویس‌های اینترنت نامحدود در حالیکه سرویس‌های حجمی اختلالی ندارند پیش از این نیز گزارش شده بود.همچنان که مشترکان سرویس های اینترنت نامحدود مخابرات منطقه تهران در آخرین روزهای سال 95 و اولین روزهای سال 96 اعلام می‌کردند که سرویس اینترنت نامحدود مخابرات تهران دارای اختلال شدید و در برخی روزها قطعی کامل بود و اپراتورهای پاسخگوی شرکت نیز بروز اختلال را تأیید کرده‌ بودند.در همان زمان کامران کاظمی معاون تجاری مخابرات منطقه تهران در واکنش به این مشکل در پاسخ به فارس توضیح داد که «مشکلی که در سرویس‌‌های اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویس‌هاست، چون سرعت این سرویس‌ها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویس‌ها نمی‌توانند از سرعت بیشتر استفاده کنند. در نتیجه این امر اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.»وی اما بروز اختلال در بازه یاد شده را تایید نکرد و گفت: در روزهای اعلام شده اختلالی در سرویس‌های اینترنت نامحدود مخابرات منطقه تهران وجود نداشت.چند روز پس از این ایام به دلیل اختلال ناشی از کابل برگردان در شبکه زیرساخت، شبکه به مدت چند ساعت دچار افت سرعت شد. برخی تفاوت‌ها در کیفیت سرویس‌های نامحدود و حجمی در حالی ایجاد می شود که مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش می‌کند اما مشترکان در برابر تغییر سرویس‌های نامحدود مقاومت می‌کنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.خبرنگار فارس موضوع این اختلال را با مخابرات منطقه تهران مطرح کرده که در صورت دریافت توضیحات آن را منتشر خواهد شد.

ejbaree
14-06-2017, 15:11
بدبختی اینه نمیشه از جای دیگه سرویس گرفت..فیبر نوری تون سرتون رو بخوره...فیبر نوری داشته باشی بعد سرویس 512 هم بهت نده چون میگن ترافیک بالاست !!!دروغگو که شاخ دم نداره...اونم از سایتشون...هیچ گزینه ای کار نمیکنه...مثلا میخوام تغییر سرویس بدم هیچی نمیشه انتخاب کرد....

alinumber7
14-06-2017, 17:17
سلام دوستان . اطلاع دارید که چطوری میشه خط رو جمع کرد؟

چون پدرم مالک خطه و در ساعات اداری نمیتونه به مرکز مخابراتی مراجعه کنه

farshin.rezaei
14-06-2017, 17:46
اگر به منوالی باشه که دوستان گفتن و 195 هم عملا جیب خور ملت باشه و هی غلطی نکنه!
تا پایان ماه چیزی نمونده ، سرعت که به روال سابق برگشت فول دانلود میزنم تا دوباره محدود شه ، تا محدود شد
اقدام به تخلیه رانژه میکنم.
فقط یه سئوال: امکان تبدیل خط فیبر نوری به مسی وجود داره؟

Antonio1991
14-06-2017, 17:54
دقیقا منم همچین مشکلی داشتم و جوابشون این بود که فقط حضور مالک خط به همراه کارت ملی. هیچ راه دیگه ای هم نذاشتن. حالا شما برو یه سوال بکن واسه احتیاط

alinumber7
14-06-2017, 18:09
دقیقا منم همچین مشکلی داشتم و جوابشون این بود که فقط حضور مالک خط به همراه کارت ملی. هیچ راه دیگه ای هم نذاشتن. حالا شما برو یه سوال بکن واسه احتیاط

سلام. ممنونم از شما. به منم همینو گفتن. والا ما حداقل 6 ساله اینترنت نامحدود مخابرات داشتیم و حتی نصفه روز هم قطعی نداشتیم. تا افتاد دست سپاه، این اذیت کردناشون شروع شد. منم رفتم سراغ پارس آنلاین و اوایل هفته ی بعد ایشالا سرویس شون وصل میشه

Antonio1991
14-06-2017, 18:17
سلام. ممنونم از شما. به منم همینو گفتن. والا ما حداقل 6 ساله اینترنت نامحدود مخابرات داشتیم و حتی نصفه روز هم قطعی نداشتیم. تا افتاد دست سپاه، این اذیت کردناشون شروع شد. منم رفتم سراغ پارس آنلاین و اوایل هفته ی بعد ایشالا سرویس شون وصل میشه
دوست عزیز من هم متاسفانه تجربه شما رو داشتم و مدت ۵ سال سرویس نامحدود مخابرات داشتم ولی اواخرش انقدر قطعی داشت که حتی با سرویس دومگابیت بنده تلگرام رو هم باز نمیکرد!!! اینستاگرام که دیگه هیچ کلا! همه اینهایی که گفتم هم روی سرویس حجمی و هم روی غیر حجمی بود. یعنی شما تو این مملکت از مخابرات بدتر پیدا نمیکنی. منم از ۱۵ فروردین تخلیه کردم رفتم شاتل. سرویس دهنده خصوصی با اینکه دزدن ولی بازم سگشون شرف داره به مخابرات.

mi13
14-06-2017, 20:08
اگر به منوالی باشه که دوستان گفتن و 195 هم عملا جیب خور ملت باشه و هی غلطی نکنه!
تا پایان ماه چیزی نمونده ، سرعت که به روال سابق برگشت فول دانلود میزنم تا دوباره محدود شه ، تا محدود شد
اقدام به تخلیه رانژه میکنم.
فقط یه سئوال: امکان تبدیل خط فیبر نوری به مسی وجود داره؟
خیر، باز قبلا میشد درخواست خط تلفن جدید داد با سیم مسی ولی مثل اینکه الان اونم نمیشه انحصار پدر مردمو درآورده به جای اینکه از فیبر نوری فناوری جدید راضی باشیم گند زده به محدوده انتخاب هامون

test84
14-06-2017, 21:18
سلام دوستان . اطلاع دارید که چطوری میشه خط رو جمع کرد؟

چون پدرم مالک خطه و در ساعات اداری نمیتونه به مرکز مخابراتی مراجعه کنه

دقیقا سوال منم همینه. مطمئن هستم درست بشو نیست و در بهترین حالت همون اول ماهه که شارژ کنن 25 گیگ که نمیکنن. چطوری باید ماها که مالک خط نمیتونه بره مخابرات خط رو جمع کنی

meysam2578
14-06-2017, 21:31
دقیقا سوال منم همینه. مطمئن هستم درست بشو نیست و در بهترین حالت همون اول ماهه که شارژ کنن 25 گیگ که نمیکنن. چطوری باید ماها که مالک خط نمیتونه بره مخابرات خط رو جمع کنی
سلام . من قبلا از مخابرات جمع آوری کردم . یادمه اوایل میگفتن باید مالک خط بره برا جمع آوری . اما من برای جمع آوری که رفتم گفتن کارت ملی مالک سرویس ADSL کافیه . شما با کارت ملی خودتون که بری میتونی جمع آور کنی . البته من اصفهان هستم

mi13
15-06-2017, 01:03
داشتم تو نت میچرخیدم به خبر جالبی برخوردم کمپین شگفت انگیز رو یادتون هست برای جذب نامحدودها گذاشته بودن؟ تبلیغشون هم سرعت چند برابر با اینترنت رایگان شبانه بود برای 512 نامحدود میشد 1 مگ حجم 8گیگ ماهانه یا 2مگ 7 گیگ
این خبر برای یکی دوسال پیش هست و قدیمیه اما جالبه بدونید بعد از یه مدت گفتن مشترکین جدید کمپین دانلود شبانشون محدود شده و فقط مشترکین قدیم به مدت یک سال نامحدود شبانه میتونن استفاده کنن
طبق جدولی که دادند برای اینترنت 2مگ ماهی 7 گیگ و 1مگ ماهی 8گیگ شبانه محدودیت 5 گیگ براشون گذاشتند قیمت هم همون قیمت نامحدود 512 هست که الان ما 60 70 گیگ در ماه مصرف داشتیم! و هنوز هم این محدودیت تو معرفی کمپین شگفت انگیز تو سایت مخابرات راجبش صحبت نشده برای کسایی که میخوان بگیرن مطلع بشن همچین چیزی هست گیر این دزدا نیوفتن، نمیدونم الان هم محدودیت داره این کمپین یا نه اما دو سال پیش بعد از یه مدت محدودیت گذاشتند اونم برای شبانه عملا روز به روز اینترنت داره گرونتر میشه به جای ارزونتر شدن
اینا شاه دزدن دست همرو بستن

mi13
15-06-2017, 01:20
به نظر میرسه تا اومدن اینترانت ملی اینا اینقدر میخوان مصرف اینترنت بین المللی رو بی صرفه کنن و حجم هارو محدود کنن که با اومدن اینترانت اکثرا مجبور باشن از اون فقط استفاده کنن
شرکت های خصوصی هم که adsl میدادن اکثرا مجبور شدن شبانرو محدود تر کنن یا بردارن انگار یه سیاسته که دارن بهشون فشار میارن همگام با اینا خصوصی ها حرکت کنن

ejbaree
15-06-2017, 09:29
زنگ زدم 2020 میگم این مسخره بازی ها چیه شرینگ و مصرف منصفانه و.... در کمال پررویی میگن بخشنامه وزارته گفتن باید یانکارو کنیم...میگم قرارداد...میگه همین که هست ... میگم میخوام جمعش کنم میگه حتما باید مالک خط با سند و .... بیاد درخواست بده!!!!!!!خلاصه سر گردنه خیلی بهتر از اینجاست

هرروز که اخبار میبینیم وزیر و رئیس از بهبود فضای مجازی و توسعه زیرساخت ها و افزایش پهنای باند و ارزون شدن نت و ... میگن...

ولی مثل باقی چیزها بعد این ادعا ها باید منتظر گند زدن باشیم...نتیجه همه شعارها و ادعا برای مردم جز گرونی و کمفروشی نیست...
یکی دیگه گاز مفتی میبره اونوقت از جیب ملت پولش باید دربیاد دیگه چخبره که قبضای دیگه هم بدجوری کشیده بالا....
خدایا تخم هرچی تزویر و ریا هست خشک کن...

alinumber7
15-06-2017, 23:36
دوست عزیز من هم متاسفانه تجربه شما رو داشتم و مدت ۵ سال سرویس نامحدود مخابرات داشتم ولی اواخرش انقدر قطعی داشت که حتی با سرویس دومگابیت بنده تلگرام رو هم باز نمیکرد!!! اینستاگرام که دیگه هیچ کلا! همه اینهایی که گفتم هم روی سرویس حجمی و هم روی غیر حجمی بود. یعنی شما تو این مملکت از مخابرات بدتر پیدا نمیکنی. منم از ۱۵ فروردین تخلیه کردم رفتم شاتل. سرویس دهنده خصوصی با اینکه دزدن ولی بازم سگشون شرف داره به مخابرات.

منم در اواخر انجام پایان نامه ی ارشدم هستم که این بلایا از 17 خرداد شروع شد و کلی کارم رو کند کرد. امیدوارم از شاتل راضی باشید. البته حداقلش اینه که به قول خودتون از مخابرات بهترن. شاتل تو شهرستانا راضی کننده تر از استان تهرانه. هم تو تهران شاتل داشتم هم تو شهرستان.

الانم منتظرم پارس آنلاین رو تست کنم و ببینم چقد به تعهدات شون پایبندن.

alinumber7
15-06-2017, 23:42

شما درست میگید دوست عزیز. 25 گیگ این روزا حداکثر برای یه نفر بسه. اونم اگه فیلم و سریال و تحقیق و مقاله اصلا دانلود نکنه. دیگه ماهایی که چند نفر تو خونه اینترنت برای تلگرام یا کارای شغلی و درسی لازم داریم ، حتی 50 گیگ هم برامون کم میاد.

در مورد جمع کردن خط بدون حضور مالک هم میخوام شنبه زنگ بزنم به مدیر شعبه مخابرات منطقه ی خودم و ازش بپرسم و ببینم راهی هست یا نه؟ اگرم قبول نکنه ازشون میپرسم ببینم میشه رفت برگه و فرم های لازم رو بگیرم و بیارم خونه که مالک خط امضا کنه و دوباره فرداش امضا شده به مرکز تحویل بدم؟ دیگه مجبوریم. کلا هدف اذیت کردن مردمه. چه موقع وصل کردن چه حین استفاده چه موقع جمع کردن !!

alinumber7
15-06-2017, 23:46
دوستان عزیز در این شب قدر برای مدیران سازمان مخابرات و سپاه دعا کنید که روز به روز وضع مالی و سلامتی و عزت و مقام شون بهتر شه. چون فقط هدفشون خدمت به ما مردم عادیه و هر کاری از دستشون بربیاد برای رفاه ما انجام میدن.

ایشالا خدا هر چه زودتر جواب خوبیها و خدمت ها و زحمت کشیدن ها و عرق ریختناشون رو بده. الهی آمین :n09:

test84
16-06-2017, 05:42
منم در اواخر انجام پایان نامه ی ارشدم هستم که این بلایا از 17 خرداد شروع شد و کلی کارم رو کند کرد. امیدوارم از شاتل راضی باشید. البته حداقلش اینه که به قول خودتون از مخابرات بهترن. شاتل تو شهرستانا راضی کننده تر از استان تهرانه. هم تو تهران شاتل داشتم هم تو شهرستان.

الانم منتظرم پارس آنلاین رو تست کنم و ببینم چقد به تعهدات شون پایبندن.

من خیلی سال پیش داشتم پارس آنلاین. کیفیت و پینگش خوب بود ولی از اولین شرکت هایی بود که شبانه رو پولی کرد (۱/۳ حجم رو مصرف میکرد‌)‌ و منم تخلیه کردم.

clrlss
17-06-2017, 08:36
بچه ها من 512 نامحدود از مخابرات داشتم و راضی بودم ولی یه مدتیه که اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود کنم سرعتمو در حد 128 می کنند و باید تا ماه بعد صبر کنم تا سرعتمو به حالت اول کنند میخوام فردا برم قطعش کنم برای شماها هم اینطوری شده؟ این طرح اسمش مصرف منصفانه است؟ تیکت هم گزاشتم الکی زده اختلال اینترنتی در حال بررسی فکر میکنند با ببو طرفن

❤❤❤
17-06-2017, 11:25
چیکار کرده مخابرات امروز پینگم معرکه شده!

تهران = 0
آلمان = 80
آمریکا = 170

تو بازی بودم برای اولین بار تو این 4 سال که مشترک مخابراتم...یهویی دیدم پینگم از 180 رسیده به 120 بعد اومدم تست گرفتم..

کاشکی همیشه اینجوری می بود

Bensonw3x
17-06-2017, 13:32
امروز تخلیه کردم ، بعد از 10 روز حتی به شکایت من رسیدگی نکردن داخل 195 ، انصراف دادم از شکایت ، این بود میگفتید رسیدگی میکنن فلان بسال ؟ ولی خب خبالم راحت شد ، حالا بشینید با همین 25 گیگ با سرعت 60 تا (اگه) بگذرونید.

MahZi
17-06-2017, 15:45
منم تخلیه کردم رفتم در چنگال شاتل

L.utus
17-06-2017, 16:57
یعنی اگه کسی نامحدود بوده و به خاطر ترفند های کثیف این چند وقت اخیر مخابرات بره سرویس حجمی بگیره به شعور و شخصیت خودش توهین کرده و مخابرات رو به هدفش رسونده که چند برابر پول بیشتر با محدودیت بیشتر از جیبتون بیرون بکشن
بهترین کار اینه که تخلیه کنید
و اگر تو منطقتون جای دیگه سرویس نمیده روی همین نامحدود بمونید و انقدر شکایت کنید تا مخابرات از رو بره و دیگه مصرف منصفانه اعمال نکنه

test84
17-06-2017, 18:55
دوستانی که تخلیه میکنن یا قصدش رو دارن ممنون میشم بگن برنامشون برای اینکه از کجا اینترنت بگیرن چیه.

bardia-vr
17-06-2017, 19:29
دوستانی که تخلیه میکنن یا قصدش رو دارن ممنون میشم بگن برنامشون برای اینکه از کجا اینترنت بگیرن چیه.
من تا اسفند نامحدود داشتم که تخلیه کردم ،ی دوره شاتل بودم و الان هم طرح همسفر دارم که کاملا ناراضی ام و فقط ۱۵ گیگ از ترافیکم مونده ،تموم که بشه به زودی قصد دارم برم آسیاتک

farazfar
17-06-2017, 20:43
دوستان یعنی این 25 گیگ برای نامحدود قطعی شده؟ این یارو هم که نمیدونم چیکاره مخابرات به چیزی اشاره نکرده و هی از رگولاتوری گفته، کسی خبر موثق نداره؟

farazfar
17-06-2017, 20:48
دوستان هرکاری میکنید بکنید ولی تخلیه کردید به هیچ عنوان از مخابرات نگیرید، به همه دوستانم اطلاع بدید، بیایید یه بارم شده برای خودمون حداقل ارزش قایل شیم

DarkLords
17-06-2017, 21:59
برا من که هنوز این محدودیتها اعمال نشده ولی اگه بشه ۱۰۰٪ تخلیه میکنم. همینم که هست چند برابر قیمت جهانیه بازم با روشهای کثیف که متاسفانه کسی هم جلودارشون نیست میخوان گرونش کنن. پول ماشینای پورشه و مازارتی زیر پای آغازاده‌هاشونو میخوان از تو جیب ما بکشن بیرون.

Sent from my K016 using Tapatalk

m_amin
17-06-2017, 23:31
باید دعا کنید ایشالا شرکتهای دیکه راضی بشن به مخابرات یه هزینه ایی بدن تا اجازه دادن سرویس رو فیبر بهشون داده بشه اینجوری مشکل انحصار فیبر حل میشه

Golbarg01
18-06-2017, 00:18
دوستان یه سوال
ما محلمون فیبرنوری هست می تونیم بریم مخابرات محل درخواست بدیم یه خط مسی جداگانه برای خونه ما بکشن؟
از لحاظ فنی امکانش هست؟و اگر امکانش هست مخابرات قبول می کنه؟
حاضرم دو برابر پول یه خط معمولی هم بدم ولی یه خط مسی داشته باشم تا از جای دیگه بتونم اینترنت بگیرم

mi13
18-06-2017, 00:18
دوستانی که مثل من فیبر نورین و نمیتونن سرویس بگیرن و هم اینکه آنت دهی 3g 4g ضعیفه تو منطقشون یه نگاهی به تعرفه های مبین نت بندازین td_lte
سرعت به طور معمول بین 14 تا 22 مگ هست و تعرفه های خوبی هم داره مثلا 100 گیگ داره 70 تومن 1000 گیگ شبانه رایگان البته شبانه رو 4 مگ محدود میشه سرعت دانلود میشه 500
که قابل مقایسه نیست با هیچ سرویس مخابراتی یا اگه مشکل انتن دهی ندارید اپراتور های همراه برای شبانه طرح های خوبی دارن
خودتونو خلاص کنید هرجور شده از این مخابرات که هیچ طرحیش به لعنت خدا نمیارزه کسی که به مصرف کنندش اینقدر دروغ بگه و به زور بخواد محدودش کنه ارزش سروکله زدن نداره
خسته شدیم دیگه چند ساله همش کارمون شده شکایت دوباره چند وقت دیگه وضع همونه
منه بدبخت که به خاطر مشکل مالک خط نمیتونم تخلیه کنم مجبورم اینو بزارم وبگردی برم جز این یه هزینه دیگه بدم برای دانلود
مخابرات تو تخلیه هم پیه آدمو درمیاره خصوصی یه درخواست میدی یه هفته بعد تخلیست اینجا برای اینکه به زور نگه دارن همه چیشون شده حضوری همه چیو سخت گرفتن کسی دنبالش نره
دو هفته هست یه نت نداریم یه فیلم ندیدیم اینجاش به آدم زور میاد که کارشناس به دروغ مارو سرکار میزاره

ejbaree
18-06-2017, 07:42
یعنی عالیه این سامانه 195...دستشون درد نکنه که راه انداختن....خود ثبت شکایت که داستان داره...انقدر که قشنگ ساختن ده بار خطا میده تا یه شکایت ثبت کنه...بعدش که 1 هفته طول میدن تا رسیدگی کنن بعدم میگن همینه که هست حرف نزن!!!!!!
تازه جناب محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفتن... اگر شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌خواهند از فیبر نوری استفاده کنند باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند.

بعد میگن مخابرات خصوصیه !!!! پس چرا سنگ درامدشو به سینه میزنید و .... شکایت هم میکنیم میگید درسته مشکلی نیست!!؟؟؟

kolange_edalat2001
18-06-2017, 07:54
یعنی عالیه این سامانه 195...دستشون درد نکنه که راه انداختن....خود ثبت شکایت که داستان داره...انقدر که قشنگ ساختن ده بار خطا میده تا یه شکایت ثبت کنه...بعدش که 1 هفته طول میدن تا رسیدگی کنن بعدم میگن همینه که هست حرف نزن!!!!!!
تازه جناب محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفتن... اگر شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌خواهند از فیبر نوری استفاده کنند باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند.

بعد میگن مخابرات خصوصیه !!!! پس چرا سنگ درامدشو به سینه میزنید و .... شکایت هم میکنیم میگید درسته مشکلی نیست!!؟؟؟

شما از مبین نت راضی هستی؟ بر من افتضاح هست. با 1 مگ دان میکنم

a66sh
18-06-2017, 15:52
دوستان يه اتفاق عجيبى برا من افتاده، من سرويس پيش پرداخت دارم و يادم هست آخرين بارى كه ترافيك باقيمانده م رو چك كردم هفته ى گذشته بود و كمتر از ٣٠ گيگ برام مونده بود، امروز ولى چك كردم ديدم زده ٦٢ گيگ! كسى ترافيك باقيمانده ش رو يادش هست چك كنه ببينه براى بقيه هم همچين اتفاقى افتاده يا اشتباهى شده واقعا..؟!!

alinumber7
18-06-2017, 17:16
هم اپراتورهای 2020 هم شعبه مخابراتی منطقه اصرار و تاکید داشتن که فقط مالک میتونه درخواست تخلیه بده. منم مجبور شدم پدرمو با بیشتر از 50 سال سن دیروز صبح زود بفرستم مخابرات که درخواست بده. اینا هم فرم رو گذاشتن جلوی پدرم و ایشونم چون برای سرکار رفتن دیرش شده بود، تند تند بدون خوندن برگه، امضاها رو کرد و رفت. نزدیک ظهر چک کردم ببینم قطع شده یا نه، دیدم هر سایتی رو میزنم سایت مخابرات میاد بالا. زنگ زدم به 2020، خط رو چک کردم. گفتن تعرفه اینترنت شما از نامحدود به حجمی پیش پرداخت تبدیل شده و جمع نشده!!!!!!!!!!!!!

هیچی دیگه. به شعبه ی منطقه زنگ زدم. دیدم هیچ کدوم از خطها رو جواب نمیدن. شماره ی مدیر شعبه رو پیدا کردم و زنگ زدم. گوشی رو برداشت. با عصبانیت و داد و بیداد گفتم به چه حقی وقتی ما درخواست تخلیه دادیم، خودسر و غیر قانونی و غیر اخلاقی درخواست دیگه ای رو ثبت کردید و به جای قطع سرویس تعرفه رو عوض کردید؟؟؟؟ ترسید و سریع گفت شماره خط رو بدید. وقتی گرفت بدون خدافظی مثل گاو قطع کرد. آماده شدم برم دم مرکز و دهنشونو سرویس کنم. خیلی عصبانی بودم. دوباره زنگ زدم به 2020 که اگه درخواست تخلیه ثبت نشده باشه، برای دعوا و آبروریزی برم تو شعبه شون و حالشونو بگیرم. اپراتور 2020 گفت درخواست تخلیه صادر شده و تا غروب کامل سرویس تون جمع میشه. منم دیگه نرفتم.

حتما اگه همون روز به درخواست تخلیه تون رسیدگی نشد، تهدید به شکایت و اقدامات عملی کنید. چون خودشون میدونن کارشون غیر قانونیه، حتما میترسن و رسیدگی میکنن. این سایت 195 هم سوسول بازیه و فقط برای دکوره. خودتون اقدام کنید. شکایت هم حضوری و کتبی باشه بهتر از این سایت مسخره س. میخواستم کارو به دادگاه بکشونم و تا تهش برم. قرارداد هم حرفای منو تایید میکرد. واقعا دیگه صبرم تموم شده بود.

امیدوارم شمام زودتر جمع کنید و از جای دیگه ای بگیرید. بله همه شون در محاسبه ی حجم دزدی میکنن ولی اولا مخابرات در حجم دزدی از همه شون کثیف تره، دوما حداقل افت سرعت و قطعی شرکتای دیگه از مخابرات کم تره.

Golbarg01
18-06-2017, 18:55
من هفته پیش های وب ثبت نام کردم مدارک هم دادم و درخواست سرویس یک ماهه رو ثبت کردم فرداش زنگ زدن گفتن خط شما فیبرنوریه و ما نمی تونیم رانژه کنیم
حالا من موندم و یک اینترنت 128 کیلوبیت نامحدود فیبرنوری و منتظر اینکه مخابرات دلش درد بگیره به ما رحم کنه سرعتمون رو به 512 که حق قانونیمون و طبق قرارداد هست برگردونه تا بتونیم از اینترنت استفاده کنیم!!!
3G4G هم تو منطقه ما انتن دهیش ضعیفه و شبا با جون کندن می تونم با بسته شبانه ایرانسل کمی دانلود داشته باشم

saeidshooji
18-06-2017, 20:41
دقیقا برای من هم این اتفاق افتاده و ترافیکم بیشتر شده

- - - Updated - - -

دوستان يه اتفاق عجيبى برا من افتاده، من سرويس پيش پرداخت دارم و يادم هست آخرين بارى كه ترافيك باقيمانده م رو چك كردم هفته ى گذشته بود و كمتر از ٣٠ گيگ برام مونده بود، امروز ولى چك كردم ديدم زده ٦٢ گيگ! كسى ترافيك باقيمانده ش رو يادش هست چك كنه ببينه براى بقيه هم همچين اتفاقى افتاده يا اشتباهى شده واقعا..؟!!

برای من هم ترافیک باقیمانده بیشتر شده

a66sh
18-06-2017, 21:46
دقیقا برای من هم این اتفاق افتاده و ترافیکم بیشتر شده

- - - Updated - - -

برای من هم ترافیک باقیمانده بیشتر شده

پس اتفاقى نيست و يه دليلى داره حتما[emoji1]

bardia-vr
18-06-2017, 23:31
پس اتفاقى نيست و يه دليلى داره حتما[emoji1]
شاید ترافیک ۲۰۰ سایت نیم بها رو حساب کردن و برگردوندن

mohsenmas
19-06-2017, 12:06
سلام
ببخشید از چه طریقی ترافیک باقیمانده رو چک می کنید؟

kolange_edalat2001
19-06-2017, 13:41
یکی از بچها تعرفه جدید مخابرات رو گزاشت که میشه شبانه نامحدود دانلود کرد، کسی لینکش رو داره؟

a66sh
19-06-2017, 14:12
شاید ترافیک ۲۰۰ سایت نیم بها رو حساب کردن و برگردوندن

والا بعيد بدونم چون من آخرين بار هفته ى پيش چك كردم كمتر از ٣٠ گيگ مونده بود و تا اين هفته خيلى بايد مى موند ٢٠ گيگ بايد مى بود ولى شده بود ٦٢ گيگ يعنى تقريبا سه برابر يا ٤٠ گيگ بيشتر كه عمرا مصرف ما از اين دويست سايت انقدر بوده باشه[emoji1]

a66sh
19-06-2017, 14:13
سلام
ببخشید از چه طریقی ترافیک باقیمانده رو چک می کنید؟

سرويس هاى پيش پرداخت ترافيك باقى مونده رو مى زنه و ميشه چك كرد..

masou_113
19-06-2017, 14:35
من هم سرويس پيش پرداخت دارم آخرین بار که چک کردم باقیمانده ترافیک من 18 گیگ بود
روز بعد که چک کردم شده 141 گیگ :n13::n04:

test84
19-06-2017, 14:45
مخابرات همون ۱۶ کیلوبایت رو هم به ما زیاد دید و رسوندش به ماکزیمم ۷ کیلوبایت. متوسط رو ۳ هستش. کارت اینترنت هنوز هست بگیرم یه چندتا؟

masou_113
19-06-2017, 14:48

a66sh
19-06-2017, 14:53

برا من كم اضافه شده پس[emoji23][emoji23]

meysam2578
19-06-2017, 15:51
برا من كم اضافه شده پس[emoji23][emoji23]
پس سریع استفاده کنید تا نفهمیدن . یهو کم میکنن :n10::n10::n09:

Meysam Raz
19-06-2017, 19:43
یکی یک سرویس جایگزین که دانلود شبانه رایگان حتما داشته باشه معرفی کنه تا برم بگیرم
ممنون
هزینه هم 20-30 توی ماه:n02:

bardia-vr
19-06-2017, 21:56
مال من که هیچ تغییری نکرده ،ولی حواستون باشه ی دفعه ترافیک اجباری نباشه بعد مصرف کنید بیاد رو قبضتون ،اینارو که میشناسید، مو رو از ماست میکشن.

m_amin
19-06-2017, 22:49
مال من که هیچ تغییری نکرده ،ولی حواستون باشه ی دفعه ترافیک اجباری نباشه بعد مصرف کنید بیاد رو قبضتون ،اینارو که میشناسید، مو رو از ماست میکشن.

پیش پرداخت رو قبض نمیاد شما قبلش باید پولش رو بدین

bardia-vr
19-06-2017, 23:33
پیش پرداخت رو قبض نمیاد شما قبلش باید پولش رو بدین
به هرحال اینا ممکنه بگن خطای سیستم بوده و شما مصرف کردید ،پولشم بندازن رو قبضتون .

m_amin
19-06-2017, 23:36
به هرحال اینا ممکنه بگن خطای سیستم بوده و شما مصرف کردید ،پولشم بندازن رو قبضتون .

نه دیگه [emoji16] تگزاس نیست که
پیش پرداخت رو قبض هیچی نمیاد همچین کاریم نمیکنن
احتمال داره باگ باشه و فقط اینجوری نشون بده
یا مثلا شبانه رو قبلا کم میکرده اللن اومدن درست کردن حجمارو بر گردوندن

mr_exir
20-06-2017, 01:16
اینم از کیفیت اینترنت دو هفتس نامحدود 512 رو روی خط 128 بستن !!!!
دارن نامحدودارو چی کار میکنن ؟ تبدیل به حجمی ؟ میگن طرح منصفانه اجرا کردیم جریان چیه ؟

farshin.rezaei
20-06-2017, 01:32
اینم از کیفیت اینترنت دو هفتس نامحدود 512 رو روی خط 128 بستن !!!!
دارن نامحدودارو چی کار میکنن ؟ تبدیل به حجمی ؟ میگن طرح منصفانه اجرا کردیم جریان چیه ؟

باز خوبه پینگ داری ، از جمعه تا دوشنبه شب پینگ نبود بتناسب هیچ سایتی هم باز نمی شد.
به پشتیبانی هم که زنگ زدم مثل اینکه بهشون گفته باشن فقط یک جمله تکرار می کردن، طرح شیرینگ هست و بعلت مصرف بالا روی سرویس شما اعمال شده!

kolange_edalat2001
20-06-2017, 09:41
یکی از بچها تعرفه جدید مخابرات رو گزاشت که میشه شبانه نامحدود دانلود کرد، کسی لینکش رو داره؟

کسی نیس جواب بده؟ مخابرات داره همچین طرحی؟

karbist
20-06-2017, 11:46
طرح رمضان هست که شبانه 50 گیگ داره, نامحدود ندیدم.

mehryar1973
20-06-2017, 13:06
طرح رمضان هست که شبانه 50 گیگ داره, نامحدود ندیدم.

اون 50 گیگ هم برای یک ساله(برای مدت قرار داد)

karbist
20-06-2017, 13:19
اون 50 گیگ هم برای یک ساله(برای مدت قرار داد)
سرویسش یک ماهه هست.

mi13
20-06-2017, 16:12
از مخابرات تماس گرفتن گفتن طرح همسفر 300 گیگ 95 تومن در صورتی که میخواین کلید 1 منم چون اطلاع کاملی نداشتم قبول نکردم
الان که دنبالش رفتم دیدم همسفر ویژه عید فطر گذاشته اما باز 300 گیگش 300 تومنه و همچین چیزی توش نیست
فایل pdf که دانلود کردم توش نوشته سه برابر حجم روزانه اینترنت شبانه داره یعنی 300گیگ میشه 900 گیگ شبانه 2 تا 7
طرح یکساله هست باز حساب کردم دیدم 900 گیگ یکساله میشه روزی2.5 گیگ شبانه دانلود میشه یا اگه 6ماهه مصرف کنم روزی 5 گیگ شبانه میشه و ماهی 25 گیگ روزانه
باز هم اصلا به صرفه نیست شبانش شبانه محدود آخه دیگه چه صیغه ایه به شما زنگ نزدن؟

mi13
20-06-2017, 16:26
یه سوال میشه تلفنی سرویس رو به پیش پرداخت تبدیل کرد و از سری بعد حجم نخرید؟ اینطوری بدون اینکه بخوایم حضوری بریم مخابرات برای تخلیه دیگه سرویس ازشون نمیگیریم

mehryar1973
20-06-2017, 23:01
سرویسش یک ماهه هست.

تو تبلیغ این طرح که دقت کنید جلوی مدت قرار داد نوشته 12 ماه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);

karbist
21-06-2017, 00:38
اینجا هیچ حرفی در مورد قرداد یکساله نزده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا زنگ میزنم ببینم جریان چیه.

خوب من زنگ زدم 2020 و حق با شما بود. عجب آدمایی هستند, سرویس یک ماه میفروشند و ترافیکش رو یکساله حساب میکنند. :n21:

Bensonw3x
21-06-2017, 15:58
کی بود میگفت اینترنت میره سمت اینترنت همراه 4g این حرفا ؟ مصوبه اومده همه اپراتورهای همراه باید بسه های نامجدود و کلا بسته های خوبشون رو یا حذف یا تغییر بدن.

GHAGHALEELEE
21-06-2017, 18:11
بچه ها مخابرات adsl دیگه شبانه رایگان نداره؟ من نامحدود دارم ولی سرعتش رو محدود کردند.گفتم اگر شبانه رایگان داره تعویض کنم وگرنه برم تحویل بدم .
اگر شبانه رایگان داره میشه یک توضیحی بدید یا لینکی؟ مرسی

bardia-vr
21-06-2017, 18:50
مخابرات بسته های جدید فوتون گذاشته اما به پنل من که از یک ماه پیش طرح همسفر دارم اضافه نشده و ظاهرا افرادی که جدیدا بیان روی طرح همسفر،براشون فعاله ،واقعا چه مسخره و خسیس

ericCantona
21-06-2017, 20:12
دوستان میدونید که اروپا اجناس و نرخ کرایه بالاتر از ایرانه،
جالبه الان از یکی از بستگان که تویکی از کشورهای اروپای مرکزیه پرسیدم که اینترنت اونجا هزینش چطوره؟

میگه 40 هزارتومن ماهی میدیم،
تلویزیون اینترنتی جدا رو خطمون میدن،
علاوه بر اون سرعت دانلود هم بین 500 کیلوبایت تا یک مگابایت هست. (یعنی 4 تا 8 مگابیت)

حالا جالبش اینجاست میگم چقدر حجمشه! میگه آزاده ، Free.

فقط عمق فاجعه و نحوه چاپیده شدن خودمون اومد جلوی چشمام.

کار اینا تو حجمی کردن اینترنت ،مثل این میمونه که بیان بگن آبی که از شیر در میاد هر دبه ای 3 هزارتومنه ولی فشار آب رو خیلی ببرن بالا!

Greedy
21-06-2017, 20:53
سلام میخوام بیام مخابرات . میدونم مالی نیست ولی دیگه از دست اسیاتک کلافم و هیچ شرکت دیگه ای تو منطقمون سرویس نمیده
الان تعرفه ها اینه ؟:
اینا شبانه هم داره ؟ این طرح همسفر چیه ؟ تو این صفحه که نیست چیزی ؟

MXRX
21-06-2017, 21:03
جالبه الان از یکی از بستگان که تویکی از کشورهای اروپای مرکزیه پرسیدم که اینترنت اونجا هزینش چطوره؟

علاوه بر اون سرعت دانلود هم بین 500 کیلوبایت تا یک مگابایت هست. (یعنی 4 تا 8 مگابیت)

کار اینا تو حجمی کردن اینترنت ،مثل این میمونه که بیان بگن آبی که از شیر در میاد هر دبه ای 3 هزارتومنه ولی فشار آب رو خیلی ببرن بالا!

تو سایت 195 شکایت میکنی میگی چرا سرعت اینترنت نامحدود شده 128 جوابهای غیر منطقی و بی ربط میدهند آخرش هم میگن فلان طرح مسخره مخابرات رو بجاش بگیر!
l

desperanish
21-06-2017, 21:13
سرعت شد 1 مگ
دوستان امان ندید

DarkLords
21-06-2017, 22:46

این صفحه رو ببینید:

نرخ اینترت در کشور چک. اینترنت 100 مگابیت دانلود و 10 مگابیت آپلود بدون محدودیت حجم و بدون ف ی ل ت ر ماهی 18.5 یورو که به پول ما میشه حدود 77 تومن.
من الان ماهی 74 میدم برا اینترنت 2 مگابیت که فقط اسمش 2 مگابیته و فقط ساعتهای 2 تا 8-9 صبح واقعا 2 مگابیته تو روز تلگرام و اینستارو هم بزور جواب میده.

Golbarg01
21-06-2017, 22:57
سرعت شد 1 مگ
دوستان امان ندید

سرعت کی شده 1 مگ؟

Greedy
21-06-2017, 23:01
سلام میخوام بیام مخابرات . میدونم مالی نیست ولی دیگه از دست اسیاتک کلافم و هیچ شرکت دیگه ای تو منطقمون سرویس نمیده
الان تعرفه ها اینه ؟:
اینا شبانه هم داره ؟ این طرح همسفر چیه ؟ تو این صفحه که نیست چیزی ؟
یعنی کسی نمیتونه اینو جواب بده ؟ یه بار دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد !!!

bardia-vr
21-06-2017, 23:23
یعنی کسی نمیتونه اینو جواب بده ؟ یه بار دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد !!!
من الان طرح همسفر دارم ، نوسان زیاد،گاهی یک ساعت سرعت ۱۶ کیلوبایته ،کیفیت کم،دی ان اس افتضاح ،پشتیبانی داغون .یعنی هیچ نقطه مثبتی نداره مخابرات ، طرح ها هم هموناس که تو سایته،الان ظاهرا همسفر ویژه عید فطر و رمضان میدن من از جزییاتش خبر ندارم.

Greedy
21-06-2017, 23:41
من الان طرح همسفر دارم ، نوسان زیاد،گاهی یک ساعت سرعت ۱۶ کیلوبایته ،کیفیت کم،دی ان اس افتضاح ،پشتیبانی داغون .یعنی هیچ نقطه مثبتی نداره مخابرات ، طرح ها هم هموناس که تو سایته،الان ظاهرا همسفر ویژه عید فطر و رمضان میدن من از جزییاتش خبر ندارم.

الان طرح همسفر شبانه داره ؟ من شنیدم 3 برابر میزان حجم ماهانت ، شبانه رایگان داره ؟ مثلا اگر ماهی 12 گیگ داری سه برابرش یعنی 36 گیگ شبانه رایگان داری . درسته ؟
یه پینگ از اینا میگیری بذاری ؟
ping easo.ea.com
ping 8.8.8.8

bardia-vr
21-06-2017, 23:45
الان طرح همسفر شبانه داره ؟ من شنیدم 3 برابر میزان حجم ماهانت ، شبانه رایگان داره ؟ مثلا اگر ماهی 12 گیگ داری سه برابرش یعنی 36 گیگ شبانه رایگان داری . درسته ؟
یه پینگ از اینا میگیری بذاری ؟
ping easo.ea.com
ping 8.8.8.8
من طرح همسفرم رو یک ماه پیش گرفتم و شبانه ای نداره ،اما ظاهرا طرح های جدید شبانه داره و من از جزئیات اونا بی خبرم

Meysam Raz
22-06-2017, 03:05
همچنان محدودیم زنگ هم میزنیم میگه ممکنه دو سه روز طول بکشه
:n24:
مگه دستی محدود میکنن و از محدودیت در میارن؟ :n02:

farshin.rezaei
22-06-2017, 10:33
همچنان محدودیم زنگ هم میزنیم میگه ممکنه دو سه روز طول بکشه
:n24:
مگه دستی محدود میکنن و از محدودیت در میارن؟ :n02:

دقیقا همینطوره دستی هست
ما هم برای مدت محدود از محدودیت خارج و به روال سابق برگشتیم
تا 15 روز دیگه دوباره به سرویس محدود اجبار میشیم

mi13
22-06-2017, 10:37
سرعت درست شد
64 کیلو بایت
:n21:

Vidar
22-06-2017, 12:14
تنظیمات خط برگشته به حالت قبل. حالا باید دید اون به اصطلاح مشکل فنی با حذف بسته های شبانه همراه اول حل می شه یا دوباره همین بازی را یکی دو هفته دیگر تکرار می کنند. گذشته از سودجویی شرکتها، مادر همه این مشکلات رگولاتوریه که به شدت تلاش می کنه اینترنت ایران رو مدل کوبایی اداره کنه تا زمانی که شبکه ملی کامل بشه. اگر شبکه ملی بتونه مستقل از اینترنت کار کنه، تعرفه ترافیک بین الملل به جایی می رسه که خود مردم بی خیال استفاده از اینترنت خواهند شد...

test84
22-06-2017, 14:29
سرعت منم درست شد ولی سرعت دانلود ثابت نیسن٬ به شکل تقریبا ثابتی پالس / سکته میزنه و کم و زیاد میشه. خواستین عکس بزارم.

خدای نکرده گفتن با ۵۱۲ چقدر میشه «منصفانه» دانلود کرد تا گند نزنن به سرعت دانلود؟ سرویس حجمی چی داره بخوایم عوض کنیم؟ چون خط رو نمیتونم تخلیه کنم٬ صاحب خط ایران نیست اصلا.

Golbarg01
22-06-2017, 18:04
من امروز صبح بعد از دو هفته سرعتم برگشت به 512 ولی الان دیدم دوباره شده همون 128!!!
مخابرات سادیسم داره!!؟

alinumber7
23-06-2017, 14:23
سلام دوباره به دوستان گل

از پریشب اینترنت پارس آنلاینم وصل شده که نامحدود 1 مگ گرفتم . البته تا 120 گیگ اول در هر ماه سرعت 5 و 3 مگ داره . تازه دارم از اینترنت لذت میبرم . واقعا با 512 نامحدود مخابرات زجر میکشیدیم 4 نفره . امیدوارم شمام دیگه طرف مخابرات نرید . البته مطمئنا پارس آنلاین هم بدی هایی داره که به مرور متوجه میشم ولی نسبت به مخابرات خیلی بهتره

mehrdad2
24-06-2017, 10:27
مشترکان اینترنت نامحدود منتظر نباشند/ کندی سرعت سرویس ۵۱۲ کیلوبیتی رفع نمی‌شود

معاون مخابرات منطقه تهران در پاسخ به پیگیری اختلال ادامه‌دار اینترنت ۵۱۲ کیلوبیتی نامحدود، اعلام کرد: سرعت ارائه شده طبق مصوبات قانونی است و با توجه به ضریب اشتراک ۸ سرویس‌ نامحدود، سرعت به میزان حضور دیگر مشتریان بستگی دارد.

به گزارش کلیک به نقل از فارس، کامران کاظمی، در پاسخ به پیگیری های صورت گرفته، از اختلال در سرویس اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه نامحدود مخابرات، اظهار داشت‌: سرعت ارائه شده به این مشترکان براساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات است و با توجه به واگذاری اینترنت نامحدود بر اساس پهنای باند با ضریب اشتراک ۸ سرعت سرویس این مشتریان بسته به میزان حضور دیگر مشتریان می‌تواند متفاوت باشد.

معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مشتریان در صورت نیاز به سرعت و حجم دانلود بالاتر می‌توانند از سرویس‌ها و کمپین‌های جدید (همسفر رمضان یا عید فطر) استفاده کنند.

بنابر اعلام کاربران سرویس اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه نامحدود مخابرات، این سرویس از هفته گذشته دچار کندی و اختلال ادامه‌دار شده است.

مشابه این اختلال پیش از این نیز در آخرین روزهای سال ۹۵ و نخستین روزهای سال ۹۶ گزارش شده بود که طی آن به مدت چند روز سرویس اینترنت نامحدود مخابرات با کندی و اختلال شدید همراه شد.

در همان زمان نیز معاون تجاری مخابرات منطقه تهران بروز اختلال در بازه اعلام شده را رد کرد و گفت: مشکلی که در سرویس‌‌های اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویس‌هاست، چون سرعت این سرویس‌ها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویس‌ها نمی‌توانند از سرعت بیشتر استفاده کنند. در نتیجه این امر اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.

با توجه به پاسخ مخابرات به نظر می‌رسد این بار مشکل کندی سرویس ۵۱۲ کیلیو بیت بر ثانیه بنای رفع شدن ندارد و سیاست این شرکت بر سوق دادن مشترکان سرویس‌های نامحدود به حجمی احتمالا به صورت جدی و قوی دنبال می شود.