مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
shayan0o21
15-09-2014, 10:07
سلام به دوستان
دیروز از مخابرات تماس گرفته بودند و بوسیله تلفن گویا خبر دادند که اگر تا ۲۷ شهریور ۱۰۴ هزار تومن پرداخت نکنم اینترنت قطع میشه
کسی دلیلش رو می دونه؟
برای من هم یک هفته پیش تماس گرفتند 53 بــود پرداخت نکردم هم تلفن و هم اینترنت رو قطع کردند
مجبور شدم حضوری برم برای قطع و وصلی :n25:
SAEED 120
15-09-2014, 10:37
میتونید پیش پیش خططتون رو شارژ کنید. زنگ بزنید 1818 بعد برید تو پیش پرداخت صورتحساب بعد 1.000.000 ریال وارد کنید بعد با کارت عابر بانک پرداخت کنید با رمز دوم. بعد 100 هزا رتومان میره تو طلبتون از مخابرات و دیگه خططتون رو قطع نمیکنن.
این 100 تومن رو ازش کم میکنند.من هرماه 100 تومن میریزم چون 2 مگ 2 ماهش میشه 150 تومن یه مقدا ربا تلفن صحبت میکنیم رو هم مثلا میشه 200 تومن در 2 ماه اونو پیش پیش هر ماه 100 تومن که میریزم دیگه زنگ نمیزنن یا قطع نمیشه.
میره تو حساب طلبکاری ا زمخابرات.
motefarreghe
15-09-2014, 10:44
پارس آنلاین مگه روی فیبر نوری سرویس میده؟
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
نه من 2 تا خط دام.یکیش فیبر هست .مرکز مخابراتی نبوت
motefarreghe
15-09-2014, 12:07
مخابرات روی 2 مگ نامحدود آپلود رو روی 1 مگ می بنده؟!!
سلام دوستان . من واسه مغازم که توی خیابون لاله زار داخل پاساژ هست از مخابرات اینترنت گرفته بودم بعد از کابل برگردانی چراغ adsl که روی مودم هست روشن نمیشه . زنگ زدم 2020 میگه مشکل از خطتون هست باید خودتون درس کنید . من مستقیم مودم رو به سیم تلفن که وارد مغازه میشه وصل میکنم اما درس نمیشه . به نظرتون باید چی کار کنم ؟
jouhofre
15-09-2014, 12:40
تنها راه برای جمع آوری سرویس اینه که از خود همون شماره به ۲۰۲۰ زنگ بزنیم؟ راه دیگه ای نداره؟ اینترنت یا از یه شماره دیگه نمیشه زنگ زد؟
ardalan_
15-09-2014, 12:47
سلام دوستان . من واسه مغازم که توی خیابون لاله زار داخل پاساژ هست از مخابرات اینترنت گرفته بودم بعد از کابل برگردانی چراغ adsl که روی مودم هست روشن نمیشه . زنگ زدم 2020 میگه مشکل از خطتون هست باید خودتون درس کنید . من مستقیم مودم رو به سیم تلفن که وارد مغازه میشه وصل میکنم اما درس نمیشه . به نظرتون باید چی کار کنم ؟
بله مشکل یا از اتصال مودم به تلفنه
1-ببینید سیم های اتصال تلفن به کامپیوتر پارگی ندارند! {در صورت لزوم سیم های متصل به تلفن را تعویض کنید!}
2-گوشی تلفن خود را بردارید 1 دقیقه صبر کنید ببینید چراغ adsl روشن می شود یا نه!
3-adsl spilliter رو بردارید و تلفن خود را مستقیم به کامپیوتر وصل کنید!
4-آیا تلفن شما مجهز به نویز گیر می باشد؟
سلام دوستان
من امروز با 2020 تماس گرفتم راجع به شبانه رایگان پرسیدم گفت از 1 تا 7 داره که!!
من اینجا سوال کرده بودم گفته بودن نداره!
mohammad_87
15-09-2014, 17:09
نه من 2 تا خط دام.یکیش فیبر هست .مرکز مخابراتی نبوت
ok
هر دو خط رو در یک مکان دارید؟یعنی خودتون تونستید خط معمولی هم بگیرید؟
کارت ملی یا کپی کارت ملی از ایشون ببر مرکزتون
چند بار داداش بردم ولی رسیدگی نمیکنن میگن همش خود شخص از سرشون باز کنن
motefarreghe
15-09-2014, 23:18
ok
هر دو خط رو در یک مکان دارید؟یعنی خودتون تونستید خط معمولی هم بگیرید؟
راستش از اول ما 2 تا خط داشتیم که هر دوتاشون برای مرکز مخابراتی نبوت بودن،یکی از خط ها رو فیبر کردن ولی اون یکی هنوز فیبر نیست.من پارس آنلاین رو روی اونی که فیبر نیست گرفتم.ولی از سرعتش زیاد راضی نیستم ،می خواستم که روی فیبر مخابرات نامحدود 2 مگ بگیرم،دوستان میگن که بهترین پینگ رو بین isp ها داره.الان پینگ من با سرور های لندن معمولا اگه مشکلی پیش نیاد روی 105 تا 130 هست،اگه مخابرات پینگ زیر 130 با سرعت 2مگ ثابت نامحدود داشته باشه واقعا عالیه.چون من هم برای گیم می خوام،و هم برای کارم نیاز دارم
Setareh 2006
16-09-2014, 02:20
سلام
یکشنبه شب ، چراغ ای دی اس ال و اینترنت یکهو خاموش شد . دوشنبه صبح اول وقت با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن پیگیری می کنیم . علاوه بر چراغ اینترنت ، چراغ ای دی اس ال مودم هم خاموش بود تا بعدازظهر دوشنبه درست شد .
یک نکته ای هم جدا از این مسئله : معمولا از فایرفاکس استفاده می کنم ، فکر می کردم علت کند باز شدن صفحات مثل فی س بوک بخاطر کندی سرعت اینترنت مخابرات و فی لترینگ هست ، اما وقتی براوزر رو تصادفا عوض کردم سرعت بهتر شد !
mohammad_87
16-09-2014, 03:05
راستش از اول ما 2 تا خط داشتیم که هر دوتاشون برای مرکز مخابراتی نبوت بودن،یکی از خط ها رو فیبر کردن ولی اون یکی هنوز فیبر نیست.من پارس آنلاین رو روی اونی که فیبر نیست گرفتم.ولی از سرعتش زیاد راضی نیستم ،می خواستم که روی فیبر مخابرات نامحدود 2 مگ بگیرم،دوستان میگن که بهترین پینگ رو بین isp ها داره.الان پینگ من با سرور های لندن معمولا اگه مشکلی پیش نیاد روی 105 تا 130 هست،اگه مخابرات پینگ زیر 130 با سرعت 2مگ ثابت نامحدود داشته باشه واقعا عالیه.چون من هم برای گیم می خوام،و هم برای کارم نیاز دارم
مرسی
مخابرات کاملا به منطقه مخابراتی بستگی داره،برخی جاها بهترین پینگ دارن،برخی جاها شب خوبه و روز افتضاح میشه و برخی جاها هم شبانه روز پینگ بالاست.منظورم پینگ با سرورهای خارج هست.
بهترین راهنمایی رو کسانی میتونن داشته باشند که در منطقه مخابراتی شما و ترجیحا نزدیک به شما هستند.
لطفآ زحمت بکشید جواب منو بدید.
من اینترنت حجمی از مخابرات دارم ماهی 10 گیگ می تونم مصرف کنم
وقتی تو سایت مخابرات میرم تو پروفایلم تو صفحه اصلیش زده حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری تا آخر دیروز 4/5 گیگ بوده ولی وقتی میرم تو گزارش کارکرد که ریز مصرف رو میزنه اونجا زده 5/8 گیگ دانلود 1/2 گیگ آپلود حالا می خوام بدونم الان من کدومشو باید در نظر بگیرم آیا 4/5 گیگ حجم مصرف کردم یا 5/8 گیگ حجم مصرفی درسته یا اینکه باید جمع دانلود و آپلود که 5/8+1/2 گیگ میشه رو به عنوان حجم مصرف شده تا امروز حساب کنم؟:n13:
shayan0o21
16-09-2014, 11:33
لطفآ زحمت بکشید جواب منو بدید.
من اینترنت حجمی از مخابرات دارم ماهی 10 گیگ می تونم مصرف کنم
وقتی تو سایت مخابرات میرم تو پروفایلم تو صفحه اصلیش زده حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری تا آخر دیروز 4/5 گیگ بوده ولی وقتی میرم تو گزارش کارکرد که ریز مصرف رو میزنه اونجا زده 5/8 گیگ دانلود 1/2 گیگ آپلود حالا می خوام بدونم الان من کدومشو باید در نظر بگیرم آیا 4/5 گیگ حجم مصرف کردم یا 5/8 گیگ حجم مصرفی درسته یا اینکه باید جمع دانلود و آپلود که 5/8+1/2 گیگ میشه رو به عنوان حجم مصرف شده تا امروز حساب کنم؟:n13:
رنگ بزنید 2020 یا امور مشترکین مرکزتون شاید مرکز به مرکز فرق داشته باشه :n08:
به نظر من امور مشترکین بهتر و مطمئن تر هست :n16:
رنگ بزنید 2020 یا امور مشترکین مرکزتون شاید مرکز به مرکز فرق داشته باشه :n08:
به نظر من امور مشترکین بهتر و مطمئن تر هست :n16:
زنگ زدم اولی گفت 4.5 حساب میشه شک کردم به یکی دیگه زنگ زدم گفت 5.8+1.2 حساب میشه دیدم این دو تا حرفاشون فرق می کنه زنگ زدم سومی گفت من ایناشو نمی دونم :blink:
AmirHo3einMJ
16-09-2014, 15:11
درود
دوستان من الان آسیاتک 512 نامحدود دارم در روز 400 مگ سرعتم حدود 60 هست بعد میاد روی 35 حدودا. پینگ هم همیشه 300 :n27:
میخواستم ببینم کسی اینجا اینترنت مخابرات نامحدود داره از مرکز پیام نور؟! سرعت دانلود و پینگ چقدره؟! مثل آسیاتک افت سرعت بعد از یه مقدار مشخصی دانلود هم داره؟! ممنون
درود
دوستان من الان آسیاتک 512 نامحدود دارم در روز 400 مگ سرعتم حدود 60 هست بعد میاد روی 35 حدودا. پینگ هم همیشه 300 :n27:
میخواستم ببینم کسی اینجا اینترنت مخابرات نامحدود داره از مرکز پیام نور؟! سرعت دانلود و پینگ چقدره؟! مثل آسیاتک افت سرعت بعد از یه مقدار مشخصی دانلود هم داره؟! ممنون
افت سرعت نداره اگه 512 بگیری همون سرعت اسمی رو میده یعنی 60kb/s
پینگ هم همون 300 میچرخه اروپا 130
SAHANDE3
16-09-2014, 18:42
میتونید پیش پیش خططتون رو شارژ کنید. زنگ بزنید 1818 بعد برید تو پیش پرداخت صورتحساب بعد 1.000.000 ریال وارد کنید بعد با کارت عابر بانک پرداخت کنید با رمز دوم. بعد 100 هزا رتومان میره تو طلبتون از مخابرات و دیگه خططتون رو قطع نمیکنن.
این 100 تومن رو ازش کم میکنند.من هرماه 100 تومن میریزم چون 2 مگ 2 ماهش میشه 150 تومن یه مقدا ربا تلفن صحبت میکنیم رو هم مثلا میشه 200 تومن در 2 ماه اونو پیش پیش هر ماه 100 تومن که میریزم دیگه زنگ نمیزنن یا قطع نمیشه.
میره تو حساب طلبکاری ا زمخابرات.
دوست عزیز منم 2 مگ نامحدود دارم ولی از یک خط دیگر برای تلفن استفاده می کنم می خوام بدونم حداکثر چه مقداری مشترک می تونه استفاده کنه قبل از اینکه بهش زنگ بزنن؟
shayan0o21
16-09-2014, 19:52
دوست عزیز منم 2 مگ نامحدود دارم ولی از یک خط دیگر برای تلفن استفاده می کنم می خوام بدونم حداکثر چه مقداری مشترک می تونه استفاده کنه قبل از اینکه بهش زنگ بزنن؟
حداکثر برای دو ماه 100 هزار تومان :n25:
برای من امروز ساعت 1 ظهر توی درخواستهای سیستم زده نوع درخواست تخلیه وضعیت جاری درخواست mdf ولی هنوز نتم وصل چقد طول میکشه جمع کنن ؟
برای من امروز ساعت 1 ظهر توی درخواستهای سیستم زده نوع درخواست تخلیه وضعیت جاری درخواست mdf ولی هنوز نتم وصل چقد طول میکشه جمع کنن ؟
معمولا 2 روز کاری
احتمالا فردا یا پس فردا از رانژه خارج میشه
SAHANDE3
16-09-2014, 21:02
حداکثر برای دو ماه 100 هزار تومان :n25:
ای بابا اینکه مشکل شد
دوستان کسی از سایتی وی پی انی داره که سرعتش خیلی خوب باشه؟؟؟؟؟؟ مثلا الان من سرعتم از داخل 450 هست و با وی پی ان های مختلفی که تست کردم از 50 بود تا 150 میخام ببینم کسی سایتی میشناسه که سرور وی پی ان هاش خیلی قوی باشه.در ضمن وی پی ان خارجی منظورمه.ممنون از همگی.
دوستان کسی از سایتی وی پی انی داره که سرعتش خیلی خوب باشه؟؟؟؟؟؟ مثلا الان من سرعتم از داخل 450 هست و با وی پی ان های مختلفی که تست کردم از 50 بود تا 150 میخام ببینم کسی سایتی میشناسه که سرور وی پی ان هاش خیلی قوی باشه.در ضمن وی پی ان خارجی منظورمه.ممنون از همگی.
سرویس سیسکو بگیر سایتش فرق نمیکنه ولی tapeshnet بهتره
با سلام خدمت دوستان
من تهران پارس هستم.منطقه مخابراتی 8. می خواستم بدونم 1 مگ و 2 مگ نامحدود اینجا میدن؟و کیفیت اینترنت چه طوری هست>؟
ممنون می شم کمکم کنید
shayan0o21
17-09-2014, 11:46
با سلام خدمت دوستان
من تهران پارس هستم.منطقه مخابراتی 8. می خواستم بدونم 1 مگ و 2 مگ نامحدود اینجا میدن؟و کیفیت اینترنت چه طوری هست>؟
ممنون می شم کمکم کنید
سلام
دوست عزیز حداقل دو صفحه قبل تر رو می خوندید دیگه :n01:
همه چی به مرکز مخابراتی تون و خط شما بستگی داره:n12:
victor021
17-09-2014, 15:05
دوستان من درخواست کاهش پهنای باند دادم روز بعدش هم اس ام اس اومد هم با کد پیگیری چک کردم که میگفت در خواستتون انجام شده.
نکته اینجاست که عملا هیچ تغییری نکرده و من با همون سرعت قبل دارم دانلود میکنم.
حالا میگم ممکنه اسما 256 باشه تعرفه 256 حساب میشه و عملا 512 استفاده میکنم؟:n08:
هرچند بعید میدونم من از این شانسا داشته باشم:n27:
سلام
دوست عزیز حداقل دو صفحه قبل تر رو می خوندید دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چی به مرکز مخابراتی تون و خط شما بستگی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم برای پاسخ دادنتون
بیشتر منظورم اینه که کسی از منطقه ما مخابرات داره و اگر داره چه طوره در این منطقه؟
دوستان من درخواست کاهش پهنای باند دادم روز بعدش هم اس ام اس اومد هم با کد پیگیری چک کردم که میگفت در خواستتون انجام شده.
نکته اینجاست که عملا هیچ تغییری نکرده و من با همون سرعت قبل دارم دانلود میکنم.
حالا میگم ممکنه اسما 256 باشه تعرفه 256 حساب میشه و عملا 512 استفاده میکنم؟:n08:
هرچند بعید میدونم من از این شانسا داشته باشم:n27:
دوست عزیز چنین چیزی ممکنه شاید دان اترسمتون رو هنوز پایین نیارن دقیق مثل دوست خودم سرویسش 2 بود کاهش پهنای باند درخواست داد به 512 ولی سرعت دانلود همچنان 256 کیلوبایت بود.
A r c h i
17-09-2014, 15:40
سلام دوستان
من میخواستم از مخابرات همین طرح جشنواره اش بگیرم... با مودم رایگان...چند تا سوال داشتم
1- مدل مودم رایگانش چیه؟ چون خودشون تلفنی گفتن که نمیدونن و اینکه کیفیت wifi و برد wifi خوبی داره یا نه؟
2- کسی از مرکز مخابرات شهید نهری سرویس داره در مورد کیفیتش بهم بگه؟
ممنون :n16::n16::n16:
shayan0o21
17-09-2014, 16:00
سلام دوستان
من میخواستم از مخابرات همین طرح جشنواره اش بگیرم... با مودم رایگان...چند تا سوال داشتم
1- مدل مودم رایگانش چیه؟ چون خودشون تلفنی گفتن که نمیدونن و اینکه کیفیت wifi و برد wifi خوبی داره یا نه؟
2- کسی از مرکز مخابرات شهید نهری سرویس داره در مورد کیفیتش بهم بگه؟
ممنون :n16::n16::n16:
Huawei هست فکر کنم:n02:
farshad0123
17-09-2014, 16:04
دوست عزیز چنین چیزی ممکنه شاید دان اترسمتون رو هنوز پایین نیارن دقیق مثل دوست خودم سرویسش 2 بود کاهش پهنای باند درخواست داد به 512 ولی سرعت دانلود همچنان 256 کیلوبایت بود.
یعنی مخابرات تهران از اکانتینگ سرعتا رو محدود نمیکنه فقط از طریق تغییر دان استریم؟؟؟؟!!!!:n04:
یعنی مخابرات تهران از اکانتینگ سرعتا رو محدود نمیکنه فقط از طریق تغییر دان استریم؟؟؟؟!!!!:n04:
کرمان اینجوریه.یعنی من دان استریمم روی 4096 ولی موقعی که با اکانت دوستم که 128 وصل میشمسرعت دانلودم 450-460 هست.حالا مسئولین مخابرات کلا چیزی حالشون نیست یعنی اگه من بعد از 4096 سرویس 128 بگیرم به احتمال 30درصد دان استریم رو تغییر نمیدن و من با سرعت 450 دانلود میکنم کلا شناسیه.امکانش هست.
farshad0123
17-09-2014, 19:24
کرمان اینجوریه.یعنی من دان استریمم روی 4096 ولی موقعی که با اکانت دوستم که 128 وصل میشمسرعت دانلودم 450-460 هست.حالا مسئولین مخابرات کلا چیزی حالشون نیست یعنی اگه من بعد از 4096 سرویس 128 بگیرم به احتمال 30درصد دان استریم رو تغییر نمیدن و من با سرعت 450 دانلود میکنم کلا شناسیه.امکانش هست.
این که خیلی خوبه الان برا ما نه علاوه بر دان استریم از نرم افزار اکانتینگ هم محدود میکنن مثلا سرویس 1مگو رو 130 کیلوبایت ست میکنن تو اکانتینگ که اگر خط شما رو 20مگ هم ببندن باز سرعتت از 130 بالاتر نمیره
این که خیلی خوبه الان برا ما نه علاوه بر دان استریم از نرم افزار اکانتینگ هم محدود میکنن مثلا سرویس 1مگو رو 130 کیلوبایت ست میکنن تو اکانتینگ که اگر خط شما رو 20مگ هم ببندن باز سرعتت از 130 بالاتر نمیره
فرشاد خان تغییر دان استرم برای نویز داشتن خطه؟؟؟؟؟؟؟؟ (برا پسر خالم اینرنت گرفت دان استریمش یه بار 1 یه بار 5 اصلا معلوم ثابت نیست)
farshad0123
17-09-2014, 19:31
فرشاد خان تغییر دان استرم برای نویز داشتن خطه؟؟؟؟؟؟؟؟ (برا پسر خالم اینرنت گرفت دان استریمش یه بار 1 یه بار 5 اصلا معلوم ثابت نیست)
اگر برا شما محدودیت اکانتینگ نیست که دیگه سرعت همش به دان استریم بستگی داره یعنی وقتی شما سرویستو تغییر میدی مخابرات باید دستی دان استریم شما رو تغییر بده حالا ممکنه برا شما از دستشون در رفته و دان استریمو تغییر نداده
اگر برا شما محدودیت اکانتینگ نیست که دیگه سرعت همش به دان استریم بستگی داره یعنی وقتی شما سرویستو تغییر میدی مخابرات باید دستی دان استریم شما رو تغییر بده حالا ممکنه برا شما از دستشون در رفته و دان استریمو تغییر نداده
ممنون داداش.ولی منظور من اینه که دان استریم تغییر میکنه یعنی مثلا صبح روی 5 مگ ولی شب روی 1 مگ.خطم شدید نویز داره.به خاطر نویزه که دان استریم تو طول روز تغییر میکنه؟
paiinful
17-09-2014, 21:08
سلام دوستان من میخوام نت 1 مگ نامحدود مخابرات بگیرم ماهی 43 تومن. خوبه؟ سرعت دانلود 128 هست؟
قطعی یا محدودیت خاصی نداره؟ و اینکه با کارت سپاه یا کارت دانشجویی میتونم میتونم شماره نامه موافقت با پهنای باند بگیرم؟
سلام دوستان من میخوام نت 1 مگ نامحدود مخابرات بگیرم ماهی 43 تومن. خوبه؟ سرعت دانلود 128 هست؟
قطعی یا محدودیت خاصی نداره؟ و اینکه با کارت سپاه یا کارت دانشجویی میتونم میتونم شماره نامه موافقت با پهنای باند بگیرم؟
نیازی نیست به ارائه مدرک شما تا 2 مگ هم میتونی بگیری ، سرعت دانلودت هم اگر همه چی خوب باشه یعنی خط تلفن با کیفیت باشه و مرکز مخابراتی خلوت باشه تا 130کیلوبایت هم میره.پینگش متوسط هست یعنی ی وقتایی خوبه ی وقتایی داغون ولی بازم میگم بیشتر پارامتر های سرعت مخابرات به مرکز مخابراتی ربط داره یعنی مرکز تا مرکز کیفیت و سرعت فرق میکنه
panther99
17-09-2014, 22:19
دوستان از مرکز مهدیه کسی خبر داره ؟؟؟ کیفیتش چجوریه ؟؟؟
میخوام بیام از مخابرات بگیرم . نامحدود . خواسه خونه میخوام . قیمت مناسبش برام خوبه . 256 میگیرم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
panther99
17-09-2014, 22:20
میخوام بیام از مخابرات بگیرم . نامحدود . خواسه خونه میخوام . قیمت مناسبش برام خوبه . 256 میگیرم .
paiinful
17-09-2014, 22:24
الان نت 8 مگ صبانت دارم ولی چون خطم نویز داره سرعت دانلودم از 350 بیشتر نمیره که واسه 1 مگ کافیه/
تو این لینک 1مگ رو که میزنم یه فیلد جدید باز میشه که چرا 1 مگ میخوای و شماره نامه موافقت پهنای باند بده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت صادقیه هم هستیم (سازمان برنامه) نمیدونم کیفیت چجوریه, تا حالا مخابرات نگرفتم
shayan0o21
17-09-2014, 23:47
الان نت 8 مگ صبانت دارم ولی چون خطم نویز داره سرعت دانلودم از 350 بیشتر نمیره که واسه 1 مگ کافیه/
تو این لینک 1مگ رو که میزنم یه فیلد جدید باز میشه که چرا 1 مگ میخوای و شماره نامه موافقت پهنای باند بده!
سمت صادقیه هم هستیم (سازمان برنامه) نمیدونم کیفیت چجوریه, تا حالا مخابرات نگرفتم
حضوری تشریف ببرید مرکز مخابراتی
ثبت نام اینترنت مخابرات کشک به تمام معناس
حضوری برید فرداش وصل هست ( اگر مشکلی نباشه ! ):n12:
farshad0123
18-09-2014, 00:34
ممنون داداش.ولی منظور من اینه که دان استریم تغییر میکنه یعنی مثلا صبح روی 5 مگ ولی شب روی 1 مگ.خطم شدید نویز داره.به خاطر نویزه که دان استریم تو طول روز تغییر میکنه؟
بله بخاطر نویزه حتما دان استریمو بیشتر از کشش خط بستن و مودم اتوماتیک دان استریمو پایین میاره که لینک ثابت بشه
SAEED 120
18-09-2014, 07:10
26 روز استفاده از 2 مگ نامحدود مخابرات تهران : البته من ا زاونایی هستم که دانلود کم میکنند. اگه بخای هر ساعت همینجوری لینک بزاری پشت سر هم برای دانلود روزی 20 گیگ میگیری ماهی 500 گیگ حداقل
اما من اکثرا د رحال وب گردی و بازی هستم و روزی 1 ساعت فیلم دانلود میکنم
سرعت:
arminkoo
18-09-2014, 10:57
بابا 3 هفتست ر..ده شده به نت .
پیج و باز نمکینه.پبنگ که 800 داخلی هم 200
کسی میدونن باز دارن چه گ...هی میخورن ؟
panther99
18-09-2014, 11:11
میخوام بیام از مخابرات بگیرم . نامحدود . واسه خونه میخوام . قیمت مناسبش برام خوبه . 256 میگیرم .
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟؟
sayanermia
18-09-2014, 11:20
دوستان کسی مرکز مخابراتی مالک اشتر سرویس گرفته؟ سرعت یک مگش خوب هست؟ 120 کیلوبایت دانلود میده؟؟ یا نوسان داره و هی بین 30 تا 90 کم و زیاد میشه؟ من صبانت هستم دارم جمع آوری میکنم بیام نامحدود یک مگ مخابرات بگیرم!! و اینکه کدوم روش خرید سریعتر جواب میده؟ اینترنتی ، تلفنی یا حضوری؟
amir_dre
18-09-2014, 12:08
دیگه صبح ها هم پینگ داغونه الان سر ظهر 600 700 با تایم اوت
shayan0o21
18-09-2014, 12:12
مشکــل از مرکــز شمــا هســـت :n12:
رفقا پینگ من چند روزیه خیلی عالی شده ولی سرعت از لینک خارج همچنان داغونه
ShadowDragon
18-09-2014, 23:34
حضوری تشریف ببرید مرکز مخابراتی
ثبت نام اینترنت مخابرات کشک به تمام معناس
حضوری برید فرداش وصل هست ( اگر مشکلی نباشه ! ):n12:
لطفا روش های ثبت نام رو اعلام کنید !
بهترین روش چیه؟
و ایا 256 ثابت 32 میده؟
amirmufc
18-09-2014, 23:43
اوضاع نت که باز افتضاح شده... حتی سرعت دانلود از سرورهای خارج هم تو طول روز نصف هست... پینگ که هیچی ...
وی پی ا ن رو وصل کنی، تف سر بالاس... باید بری بمیری !! چند روزیه خیلی بده ... مگه اینکه 3-4 شب بشینی پای نت... تو طول روز بعضا، برخی ساعتا خوبه.. ولی در مجموع واقعا افتضاحه
سرویس = نامحدود
مرکز مخابراتی سه راه سلیمانیه .. ( شرق تهران)
shayan0o21
18-09-2014, 23:46
لطفا روش های ثبت نام رو اعلام کنید !
بهترین روش چیه؟
و ایا 256 ثابت 32 میده؟
حضـــوری برید بهترین و مطمئن روش هســت :n02:
سرورهای داخلی همیشه ثابت ولی سرور های خارجی بعضی اوقات یه گیر هایی داره :n22:
hosseinf722
19-09-2014, 00:07
سلام
من از شاتل نت میگیرم
ماهیانه حجم 4 گیگ، سرعت 512 + اینترنت شبانه رایگان! چیزی حدود 24 تومن دارم میدم
ولی قیمت های مخابراتو که میدم قابل مقایسه با شاتل نبود
الان این قیمت15500 بدون مالیاتو این چیزاست؟
ممنون
shayan0o21
19-09-2014, 00:13
سلام
من از شاتل نت میگیرم
ماهیانه حجم 4 گیگ، سرعت 512 + اینترنت شبانه رایگان! چیزی حدود 24 تومن دارم میدم
ولی قیمت های مخابراتو که میدم قابل مقایسه با شاتل نبود
الان این قیمت15500 بدون مالیاتو این چیزاست؟
ممنون
شبانه نداره دوست عزیز
بدون مالیات و اون چیزا :n02:
mohammadjavdan
19-09-2014, 00:43
کسی میدونه سرعت 512 نامحدود در چه حدودایی هست؟ثابت هست؟
محدودیتی هم داره که بخواد مثل صبانت بلااستفاده بشه؟
حجمی ها هم این دوستمون تو پست قبلی گفتن که دانلود شبانه نداره
کلا مخابرات شبانه رایگان نداره؟
ممنون
mohammadjavdan
19-09-2014, 01:25
پاک بشه لطفا اشتباه شد
aluminum
19-09-2014, 10:08
دوستان اين كمپين تابستاني دانلود شبانه اش رايگانه؟
shayan0o21
19-09-2014, 14:51
دوستان اين كمپين تابستاني دانلود شبانه اش رايگانه؟
نداره که رایگان باشه :n02:
shayan0o21
19-09-2014, 14:53
کسی میدونه سرعت 512 نامحدود در چه حدودایی هست؟ثابت هست؟
محدودیتی هم داره که بخواد مثل صبانت بلااستفاده بشه؟
حجمی ها هم این دوستمون تو پست قبلی گفتن که دانلود شبانه نداره
کلا مخابرات شبانه رایگان نداره؟
ممنون
سرعت ثابت بدون محدودیتی
حجمی ها هیچ کدام شبانه ندارند هیچکــــــــــــــدام بار پنجاهم :n02:
666hamed666
20-09-2014, 02:52
خدایا این شبارو از ما نگیر :n19:
arminkoo
20-09-2014, 13:15
به خدا پینگه منم همین بود تا 1ماه پیش
SAEED 120
20-09-2014, 13:20
دوستان. کاربران .
2 مگ مخابرات. 2 مگ اینترانت 512 کیلو هم اینترنت. بعد از 4 ماه 2 مگ داری.
arminkoo
20-09-2014, 15:37
دوستان. کاربران .
2 مگ مخابرات. 2 مگ اینترانت 512 کیلو هم اینترنت. بعد از 4 ماه 2 مگ داری.
داش سعید یعنی چی ؟؟؟؟ :n13:
SAEED 120
20-09-2014, 15:45
داش سعید یعنی چی ؟؟؟؟ :n13:
سعید یعنی مبارک.عید سعید فطر .
دوستان کسی نمیدونه از چه isp اینترنت بگیریم که محدود نکرده باشه؟ خارج رو مثلا ساعت 3 ظهر با 400 دانلود کنه از خارج حالا محدودیت حجمیش مهم نیست. ممنون میشم پاسخ بدید :11:
با سلام
ببخشید من اینترنت یه مگ گرفتیم ولی گفتن اگه یه ساله ببندی با همین قیمت دو مگ میدین بهت الان وصله ولی نمیدونم یه مگه یا دو مگه چجوری بفهمم این موردو
و یه سوال دیگه ایا دانلود شبانه رایگان داره مخابران؟ از کی تا کی و چجوری محاسبه میشه؟
با اشکر
shayan0o21
20-09-2014, 20:29
با سلام
ببخشید من اینترنت یه مگ گرفتیم ولی گفتن اگه یه ساله ببندی با همین قیمت دو مگ میدین بهت الان وصله ولی نمیدونم یه مگه یا دو مگه چجوری بفهمم این موردو
و یه سوال دیگه ایا دانلود شبانه رایگان داره مخابران؟ از کی تا کی و چجوری محاسبه میشه؟
با اشکر
از طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شبانه ندارد کلاه برداری دارند می کنند!
برای پینک توی قسمت run بزنید cmd بعد که کنسول اومد بزنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تست سرعت برید سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یه سرور انتخاب کنید خودش شروع میکنه... بعد که تموم شده کلید SHARE THIS RESULT رو بزنید. بعد هم لینک IMG رو کپی کنید...
برای مانیتور کردن سرعت هم همونطور که دوستمون گفت برنامه ی NetWorx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه ی خوبیه....
ممنونم اینم نتیجه تست به نطرتون چطوره سرعت بیتشر از مگه پینگم چطوره؟
result/3774768454][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
سرعت ثابت بدون محدودیتی
حجمی ها هیچ کدام شبانه ندارند هیچکــــــــــــــدام بار پنجاهم :n02:
دوست عزیز من الان چند روز هست که هم از 2020 سوال میکنم هم از مرکز مخابراتی خودمون و میگن که شبانه از 1 تا 7 برقرار هست که !
shayan0o21
20-09-2014, 22:17
دوست عزیز من الان چند روز هست که هم از 2020 سوال میکنم هم از مرکز مخابراتی خودمون و میگن که شبانه از 1 تا 7 برقرار هست که !
میگن ولی موقعی که قبض میاد و توی پنل چک میکنید از حجم کم میکنه چه کم کردنی :n08:
mahdi_abbasnasab
21-09-2014, 00:00
سرویس های حجمی دانلود رایگان شبانه نداره.اما اگه کمپین تابستانه ثبت نام کنی از یک تا 7 صبح دانلود رایگانه.
البته کمپین تابستانه شرایط خاصی داره.
konjkavkhan
21-09-2014, 08:15
سلام
من تازه از مخابرات لطیفی اینترنت گرفتم. سرعت 10 مگابیت و ترافیک 100 گیگابایت ماهیانه. قیمتش خیلی خوبه ولی اصلا کیفیت نداره. یعنی سرعت دانلود از 20-30 کیلوبایت در ثانیه تا 1.2 مگابایت در ثانیه متغییره و البته بیشتر وقتا نزدیک حد پایین دانلود میکنه. البته توی 195 شکایت کردم. ولی هنوز به نتیجه نرسیده. حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. که شاید دوستانی که از قبل از مخابرات اشتراک دارند شاید بتونن کمک کنن.
طبق مصوبه 152 قانون تنظیم مقررات باید به ازای حجم خریداری شده 25% هم به عنوان حجم مجاز آپلود به کاربر بدن. یعنی من که ماهی 10گیگ دارم. تا سقف دو و نیم گیگابایت می تونم اپلود داشته باشم بدون اینکه از حجمم کم بشه. پنل کاربری مخابرات که افتضاحه، نه سر داره نه ته، به روز که نیست، تاریخ نمودار و جدولش با هم نمی خونه و .... و مشخص نیست که ایا این مصوبه رعایت میشه یا نه. توی صحبتهایی که با اپراتورهای 2020 داشتم، متوجه شدم که مخابرات این قاونو را رعایت نمی کنه. حالا کسی هست که بتونه جواب قطعی بده؟ چون می خوام بابت این موضوع هم از مخابرات شکایت کنم.
ممنون
یا حق
farshad0123
21-09-2014, 08:17
سلام
من تازه از مخابرات لطیفی اینترنت گرفتم. سرعت 10 مگابیت و ترافیک 100 گیگابایت ماهیانه. قیمتش خیلی خوبه ولی اصلا کیفیت نداره. یعنی سرعت دانلود از 20-30 کیلوبایت در ثانیه تا 1.2 مگابایت در ثانیه متغییره و البته بیشتر وقتا نزدیک حد پایین دانلود میکنه. البته توی 195 شکایت کردم. ولی هنوز به نتیجه نرسیده. حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. که شاید دوستانی که از قبل از مخابرات اشتراک دارند شاید بتونن کمک کنن.
طبق مصوبه 152 قانون تنظیم مقررات باید به ازای حجم خریداری شده 25% هم به عنوان حجم مجاز آپلود به کاربر بدن. یعنی من که ماهی 10گیگ دارم. تا سقف دو و نیم گیگابایت می تونم اپلود داشته باشم بدون اینکه از حجمم کم بشه. پنل کاربری مخابرات که افتضاحه، نه سر داره نه ته، به روز که نیست، تاریخ نمودار و جدولش با هم نمی خونه و .... و مشخص نیست که ایا این مصوبه رعایت میشه یا نه. توی صحبتهایی که با اپراتورهای 2020 داشتم، متوجه شدم که مخابرات این قاونو را رعایت نمی کنه. حالا کسی هست که بتونه جواب قطعی بده؟ چون می خوام بابت این موضوع هم از مخابرات شکایت کنم.
ممنون
یا حق
شبانه رایگان داره؟
farshad0123
21-09-2014, 08:19
دوستان مخابرات تهران قبلا شبانه رایگان داشته و حذفش کرده یا از همون اول نداشته؟
konjkavkhan
21-09-2014, 08:24
شبانه رایگان داره؟
خیر شبانه رایگان نداره.
در ضمن اشتباه تایپی شد. درستش 10 گیگ هست نه 100 گیگ.
Tom Clancy's
21-09-2014, 10:25
سلام
دوستان من میخوام وارد پنل بشم ولی نام کاربری رو قبول نمیکنه، مگه همونی نیست که خودشون تو برگه دادن؟؟؟ یا یه چیز دیگه هست؟!
shayan0o21
21-09-2014, 10:57
سلام
دوستان من میخوام وارد پنل بشم ولی نام کاربری رو قبول نمیکنه، مگه همونی نیست که خودشون تو برگه دادن؟؟؟ یا یه چیز دیگه هست؟!
درسته همون هست
تازه ثبت نام کردید؟!:n13:
WraithMaster
21-09-2014, 11:43
دوستان کسی تو مرکز مخابرات نبوت از مخابرات سرویس داره؟؟
برای گیم میخواستم بیشتر پینگش چطوره با اروپا؟ شبا از 9 به بعد افت سرعت داره آیا؟؟
الان صبانت دارم که فاجعس..!
دوستان کسی تو مرکز مخابرات نبوت از مخابرات سرویس داره؟؟
برای گیم میخواستم بیشتر پینگش چطوره با اروپا؟ شبا از 9 به بعد افت سرعت داره آیا؟؟
الان صبانت دارم که فاجعس..!
پینگ ترکیده اره افت سرغتم داره کلا نییییییییییییییییا
arminkoo
21-09-2014, 12:21
سعید یعنی مبارک.عید سعید فطر .
دوستان کسی نمیدونه از چه isp اینترنت بگیریم که محدود نکرده باشه؟ خارج رو مثلا ساعت 3 ظهر با 400 دانلود کنه از خارج حالا محدودیت حجمیش مهم نیست. ممنون میشم پاسخ بدید :11:
افرین دیگه چیا بلدی ؟؟
SAHANDE3
21-09-2014, 17:46
دوباره منفجر شد:sq_6:
result/3774768454][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
سلام لطفا به این پست من جواب بدین
من البته مخابرات ندارم ولی به نظر من سرعت داخلی نتتون خوبه....(با این فرض که سرعت سرویس حداکثر 2 مگه)
بهتره با یه سرور خارجی تست کنید... اونطوری بهتر مشخص میشه....(از خود سایت میتونید با سرورای مختلف توی نقاط مختلف دنیا تست بگیرید)
در کل هم کیفیت نت خیلیش به سرعت تک کانکشن بستگی داره...
در مورد تک کانکشن توی این تاپیک توضیحاتش هست:
بحث و بررسی سرعت دانلود تک کانکشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنونم ولی سرعت دو مگ از کدوم قسمتش میشه فهمید؟
پینگش خوبه؟
motefarreghe
21-09-2014, 22:49
دوستان چند تا سوال دارم:
اینترنت نامحدود مخابرات من تازه امروز وصل شد (حدود 6 روز طول کشید از طریق 2020) ،راستش این رو روی یه خط دیگه گرفتم ،روی یه خط دیگه پارس دارم.از اونجایی که پارس سرعت نامحدودش پایین بود ولی پینگ خوبی داشته مثلا پینگ من با 8.8.8.8 اکثرا روی 108 بود ولی سرعتم پایین بود.از یکسری پرسیده بودم ،گفتن مخابرات بهرین سرعت نامحدود و بهترین پینگ رو داره،راستش الان من نت 1 مگ نامحدود دارم که دقیقا سرعتش ثابته ،ولی پینگش روی 8.8.8.8 روی 300 هست.حالا تصمیم گرفتم که تخلیه کنم از همون پارس استفاده کنم.درخواست تخلیه چه جوری هست؟تلفنی میشه تخلیه کرد و حضوری نرفت مخابرات؟چه قدر طول می کشه تا تخلیه کنن؟با توجه با اینکه تازه امروز نت من رو وصل کردن!
shayan0o21
21-09-2014, 23:08
دوستان چند تا سوال دارم:
اینترنت نامحدود مخابرات من تازه امروز وصل شد (حدود 6 روز طول کشید از طریق 2020) ،راستش این رو روی یه خط دیگه گرفتم ،روی یه خط دیگه پارس دارم.از اونجایی که پارس سرعت نامحدودش پایین بود ولی پینگ خوبی داشته مثلا پینگ من با 8.8.8.8 اکثرا روی 108 بود ولی سرعتم پایین بود.از یکسری پرسیده بودم ،گفتن مخابرات بهرین سرعت نامحدود و بهترین پینگ رو داره،راستش الان من نت 1 مگ نامحدود دارم که دقیقا سرعتش ثابته ،ولی پینگش روی 8.8.8.8 روی 300 هست.حالا تصمیم گرفتم که تخلیه کنم از همون پارس استفاده کنم.درخواست تخلیه چه جوری هست؟تلفنی میشه تخلیه کرد و حضوری نرفت مخابرات؟چه قدر طول می کشه تا تخلیه کنن؟با توجه با اینکه تازه امروز نت من رو وصل کردن!
حضوری فقط :n02: طولش دیگه بستگی مرکزتون داره:n26:
motefarreghe
21-09-2014, 23:12
حضوری فقط :n02: طولش دیگه بستگی مرکزتون داره:n26:
ای بابا فقط حضوری؟:n30:اینترنت رو به اسم یه بنده خدایی گرفتم الانم ایران نیست تا 2 ماه دیگه هم نمیاد،بد بخت شدم رفت:n28:،اگه حصوری برم حتما می گن باید شخصی که اینترنت به اسمش هست بیاد!!دوستان راهی نیست دیگه واقعا؟!؟!!:n13:
سلام
دوستان اینترنت مخابرات کیفیتش بهتره یا پارس آنلاین؟
سلام
دوستان اینترنت مخابرات کیفیتش بهتره یا پارس آنلاین؟
پارس.........مخابرا داغونه
shayan0o21
21-09-2014, 23:56
چیش داغونه؟! :n24::n25:
چیش داغونه؟! :n24::n25:
چیش نیست؟:n13::n08:
motefarreghe
22-09-2014, 01:07
دوستان من موندم چی کار کنم تا 30 دقیقه پیش پینگ من توی سرور های اروپایی روی 250 و روی 8.8.8.8 روی 300 بود ولی الان پینگ من روی سرور های اروپایی :
ولی هنوز پینگ 8.8.8.8 من روی 290 هست و پینگ توی سرور های ایران :
من موندم چیکار کنم؟؟:n13:امروز اینترنت من تازه وصل شد(امشب) تا حدود 30 دقیقه پیش پینگم افتضاح بود طوری که می خواستم تخلیه کنم ،حالا الان این شده:n19:دوستان این پینگ ثابته ،به نظرتون خوبه؟نمی دونم چرا توی سرور های اروپایی پینگم روی 105 تا 120 هست ولی توی 8.8.8.8 روی 290 !!حتی روی 4.2.2.4 روی 105 ثابته .دوستان به نظر شما این همیشگیه؟کدوم سرور رو برای پینگ ملاک بگیرم؟!
دوستان من موندم چی کار کنم تا 30 دقیقه پیش پینگ من توی سرور های اروپایی روی 250 و روی 8.8.8.8 روی 300 بود ولی الان پینگ من روی سرور های اروپایی :
ولی هنوز پینگ 8.8.8.8 من روی 290 هست و پینگ توی سرور های ایران :
من موندم چیکار کنم؟؟:n13:امروز اینترنت من تازه وصل شد(امشب) تا حدود 30 دقیقه پیش پینگم افتضاح بود طوری که می خواستم تخلیه کنم ،حالا الان این شده:n19:دوستان این پینگ ثابته ،به نظرتون خوبه؟نمی دونم چرا توی سرور های اروپایی پینگم روی 105 تا 120 هست ولی توی 8.8.8.8 روی 290 !!حتی روی 4.2.2.4 روی 105 ثابته .دوستان به نظر شما این همیشگیه؟کدوم سرور رو برای پینگ ملاک بگیرم؟!
8.8.8.8 مال امریکاست.پینگت از امریکا زیاده.فک نکنم دایمی باشه فردا عصر امتحان کن(زمان شلوغی)
motefarreghe
22-09-2014, 01:18
8.8.8.8 مال امریکاست.پینگت از امریکا زیاده.فک نکنم دایمی باشه فردا عصر امتحان کن(زمان شلوغی)
روی پارس پینگ داخلی به خوبی مخابرات نیست.توی سرور های مثلا توی سرور لندن تقریبا عین هم هستن.ولی مثلا پارس 4.2.2.4 روی 250 هست ولی مخابرات روی 105 ،راستش برای یه نفر گرفتم به اسم اونطرف که الانم ایران نیست ،بدبختی اینه که نمی تونم تخلیه کنم،الان این مخابرات رو روی فیبر دارم و پارس رو روی یه خط دیگه .چه کنم به نظر شما؟چرا پینگ 8.8.8.8 اینقدر بالاست؟خب 4.2.2.4 هم مال آمریکاست!
یه نکته جالب توی config مودم،در پارس فاصله مرکز مخابراتی رو بحسب snr روی 52 نشون میده،ولی توی مخابرات روی 9 !جالب اینجاست که هر دو یه مرکز مخابراتی هست.فکر کنم خونه راه می ره نه؟!؟!
روی پارس پینگ داخلی به خوبی مخابرات نیست.توی سرور های مثلا توی سرور لندن تقریبا عین هم هستن.ولی مثلا پارس 4.2.2.4 روی 250 هست ولی مخابرات روی 105 ،راستش برای یه نفر گرفتم به اسم اونطرف که الانم ایران نیست ،بدبختی اینه که نمی تونم تخلیه کنم،الان این مخابرات رو روی فیبر دارم و پارس رو روی یه خط دیگه .چه کنم به نظر شما؟چرا پینگ 8.8.8.8 اینقدر بالاست؟خب 4.2.2.4 هم مال آمریکاست!
یه نکته جالب توی config مودم،در پارس فاصله مرکز مخابراتی رو بحسب snr روی 52 نشون میده،ولی توی مخابرات روی 9 !جالب اینجاست که هر دو یه مرکز مخابراتی هست.فکر کنم خونه ما راه می ره نه؟!؟!
نه داداش فک کنم 4.2.2.4 از اروپا باشه(مطمئن نیستم).ولی خوب پینگ 8.8.8.8 اگه بالاست ولی مشکلی تو وبگردی ندارین باشه خوبه.فقط دعا کنید دائمی باشه.البته با وی پی ان ایرانی پینگ از 8.8.8.8 پایین میاد.
motefarreghe
22-09-2014, 01:35
نه داداش فک کنم 4.2.2.4 از اروپا باشه(مطمئن نیستم).ولی خوب پینگ 8.8.8.8 اگه بالاست ولی مشکلی تو وبگردی ندارین باشه خوبه.فقط دعا کنید دائمی باشه.البته با وی پی ان ایرانی پینگ از 8.8.8.8 پایین میاد.
راهی هست که به مخابرات بقبولونم که پینگم رو پایین بیاره؟یه جار خونده بود که یه نفر زنگ زده بود گفته بود که یه ip dns براش ست کنن ،که پینگ 8.8.8.8 رفته بود روی 102 !
راهی هست که به مخابرات بقبولونم که پینگم رو پایین بیاره؟یه جار خونده بود که یه نفر زنگ زده بود گفته بود که یه ip dns براش ست کنن ،که پینگ 8.8.8.8 رفته بود روی 102 !
نمیدونم ولی isp هایی مثل پارس فک کنم این کاررو میکنن و اکانت گیم برات فعال میکنن.ولی خوب سرویس igame و وی پی ان های ایرانی پینگ رو خوب میارن پایین.
ممنونم ولی سرعت دو مگ از کدوم قسمتش میشه فهمید؟
همون که نوشته 2.37Mb/s سرعت رو نشون میده. یعنی 2.37 مگابیت بر ثانیه که میشه حدود 300 کیلو بایت بر ثانیه....
پینگش خوبه؟
برای سرور ایران پینگ زیر 100 برای سرور اروپا پینگ زیر 200 و برای سرور امریکا پینگ زیر 300 نسبتا خوبه....(پینگ همونیه که نوشته 36ms)
یه نکته جالب توی config مودم،در پارس فاصله مرکز مخابراتی رو بحسب snr روی 52 نشون میده،ولی توی مخابرات روی 9 !جالب اینجاست که هر دو یه مرکز مخابراتی هست.فکر کنم خونه راه می ره نه؟!؟!
250 کجا بوده؟:n09: پینگ 4.2.2.4 معمولا بین 100 تا 120 میچرخه.. خیلی خراب شه میشه 180...(من پارس آنلاین دارم)
motefarreghe
22-09-2014, 01:54
250 کجا بوده؟:n09: پینگ 4.2.2.4 معمولا بین 100 تا 120 میچرخه.. خیلی خراب شه میشه 180...(من پارس آنلاین دارم)
برای شما بین 100 تا 120 هست ؟!!چه خوب!به نظر شما چه کنم ؟وقتی سایت speedtest می رم روی یه سرور خارجی مثلا لندن کلیک می کنم پینگ روی 115 تا 120 هست،ولی روی 8.8.8.8 روی 250 ،به نظر شما خوبه،یا نه همون پارس روی وصل کنم!!
برای شما بین 100 تا 120 هست ؟!!چه خوب!به نظر شما چه کنم ؟وقتی سایت speedtest می رم روی یه سرور خارجی مثلا لندن کلیک می کنم پینگ روی 115 تا 120 هست،ولی روی 8.8.8.8 روی 250 ،به نظر شما خوبه،یا نه همون پارس روی وصل کنم!!
الان دانلود شبانه شروع شده پینگا خرابه والا برات تست میذاشتم....:n09: ولی 8.8.8.8 معمولا حدود 160 پینگشه.....
من شنیدم صبا پینگش بهتره... البته مطمئن نیستم.....
به نظر من پارس پینگ و پکت لاسش (که برای بازی خیلی مهمه) در حد متوسطه!
xXxMAHDI100
22-09-2014, 05:12
سرویس محدود مخابرات تهران شبانه رایگان دارند ؟؟
سرویس 10 مگ سرعت دانلود در روز و شب و پینگش چنده ممنون ( سرور اروپا )
SAEED 120
22-09-2014, 06:46
افرین دیگه چیا بلدی ؟؟
هیچی دیگه کلا اشتباهه از مخابرات سرویس گرفتن منم می خوام برم پارس آنلاین. ساعت 6 صبح سرعت مخابرات خوبه تا ساعت 11 ظهر بعد میارن پایین.خدا نگذره ازشون ماهی 80 تومن میگیرن سرعتتم محدود میکنن.
راستش دیدم مخابرات ارزانتره گفتم از مخابرات بگیرم ولی اگر کیفیتش خیلی از پارس آنلاین کمتر باشه حوصله دردسر سرعت پایین ندارم
راستش دیدم مخابرات ارزانتره گفتم از مخابرات بگیرم ولی اگر کیفیتش خیلی از پارس آنلاین کمتر باشه حوصله دردسر سرعت پایین ندارم
مخابرات حالی به حالیه.به خاطر همین اعصاب برات نمیذاره:devil:
اگه دنبال نامحدودی به نظر من مخابرات رو یه تستی بکن... فوقش بعدا تخلیه میزنی میای از پارس میگیری.....
مخابرات حالی به حالیه.به خاطر همین اعصاب برات نمیذاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n09:
ولی در عوض نامحدودش واقعا نامحدوده!!!
starstarmaryam
22-09-2014, 16:44
الان که ساعت رو عقب کشیدن، زمان دانلود شبانه همون 1 تا 7 صبح به این ساعت جدیده؟
الان دانلود شبانه شروع شده پینگا خرابه والا برات تست میذاشتم....:n09: ولی 8.8.8.8 معمولا حدود 160 پینگشه.....
من شنیدم صبا پینگش بهتره... البته مطمئن نیستم.....
به نظر من پارس پینگ و پکت لاسش (که برای بازی خیلی مهمه) در حد متوسطه!
تست پینگ پارس آنلاین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ShadowDragon
22-09-2014, 17:49
به خاطر اینترنت مخابرات رفتم یه خط جدید ثبت نام گردم، حالا بعد 1 هفته رفتم مرکز مخابرات میگم کی قراره خط رو وصل کنید؟ میگه کی ثبت نام کردی ؟ همین که گفتم 1 هفته، خندید گفت برو 2-3 ماه دیگه میان نصب میکنن!!!!!!!!
مرکز توحید!!! حالا من موندم و این وایمکس ایرانگل !
SAEED 120
22-09-2014, 18:58
این خلاصه مخابرات تهران :
براتون تهیه کردم به چشم ببینید :
شما میرید 2 مگ نامحدود می گیرید ماهی 75 تومن میدید که از هر جای کره زمین با همون سرعت 200 به بالا دانلود کنید اما وقتی سرویستون وصل میشه
با این رو به رو میشید:
یعنی حرام خواری تو روز روشن. ماهی 74 هزار تومن میگیرند که اینترنت 2 مگ بدن اما سرعت اینترنت 512 کیلوبایت و فقط د رداخل ایران 2 مگ . این دزدی نیست؟
اینم تست سرعت :
داخل:
خارج:
قضاوت با خودتون
یعنی از گوشت سگ حرام تره این پولی که مخابرات داره میگیره! به اسم اینترنت دارن اینترانت میدن به ملت برای خالی نبودن عریضه هم یه چند کیلو بایتی اجازه سیاحت در فضای بین المللی هم بهت میدن!
الانم که این پست رو میزن اینترانتشون یک ساعتی هست قطعه با موبایل در خدمت دوستان هستیم!:n19:
امروز بچه ها رفتن مدرسه ، اینترنت از صبح خیلی خوب شده :n08:
بعدازظهر که دوباره برگردن ، یه یا علی میگن و میرن تو کار دانلود ، دوباره پینگ ما میره رو 600
دوباره اینترانت شده :n02::n09:
SAHANDE3
23-09-2014, 18:46
تحریم وزارت ارتباطات از تحریم های خارجی برای ما کمر شکن تر است :sq_24:
shayan0o21
23-09-2014, 21:14
512 نامحدود | مرکز 13 آبان :sq_6:
سلام
از دوستان کسی از مخابرات شهید تندگویان نامحدود گرفته ؟
Firebirds
24-09-2014, 23:04
چقدر بده ......
victor021
25-09-2014, 16:50
دلمون خوش بود مهرماه مدارس باز میشه شاید وضعیت نت بهتر بشه ولی گویا هیچ بهبودی حاصل نشده.
ShadowDragon
25-09-2014, 17:36
اوضاع خیلی خرابه؟
پینگ؟ سرعت؟
نمیارزه؟
konjkavkhan
25-09-2014, 17:58
سلام
ممنون
یا حق
کسی نظری نداره؟
shayan0o21
25-09-2014, 18:10
کسی نظری نداره؟
بیشتــر اینترانت هست تا اینترنت :n12:
عاقا دزدی از این بارز تر ؟ اینترنت مثلا 1 مگ با سرور نزدیک تازه چیز وی ان هم که وصل میکنی دقیقا بعد 15 مین قطع میشه معلوم نیست مخابرات چه گندی زده اخه حرام خواری تا کی
رفقا مشکل نویز سراسریه؟؟؟؟ امروز یه نویز عجیبی رو خطم افتاده.
shayan0o21
25-09-2014, 22:20
رفقا مشکل نویز سراسریه؟؟؟؟ امروز یه نویز عجیبی رو خطم افتاده.
خیر ، من مشکلی ندارم :n07:
خیر ، من مشکلی ندارم :n07:
داداش بعضی ها میگن سراسریه بعضی ها میگن نه شما درست خبر نداری؟
اینم تست ساعت 12:45 مگ نامحدود مخابرات
4 روزه که از روی ناچاری از صبانت اومدم مخابرات !!
1 مگ نامحدود گرفتم ؛
بشدت نوسان پینگ و packet lost داره !! فیسبوک هم با مکافات باز میشه :n04:
برای آنلاین گیم هم اصلا جالب نیست !! کلا لگه
حالا میخواستم بدونم دوستانی که سرویس محدود از مخابرات دارن کیفیتش چطوره نسبت به سرویس های نامحدود ؟!
مرکز سعادتمند.
ShadowDragon
26-09-2014, 15:19
مرکز توحید کسی نامحدود مخابرات داره؟
1 مگ نامحدود گرفتم ؛
حالا میخواستم بدونم دوستانی که سرویس محدود از مخابرات دارن کیفیتش چطوره نسبت به سرویس های نامحدود ؟!
مرکز سعادتمند.
محدودا هم مثل نامحدودان البته مخابرات جاهای دیگه وضعیت بهتری دارن.تبریز مخابراتش عالیه و کرمان هم خوبه(من که راضیم).
amir_dre
27-09-2014, 11:20
1 مگ نامحدود گرفتم ؛
مرکز سعادتمند.
محدودا بهتره وضعیتش !! هم واسه استریم دیدن
هم پینگ و ...
amin_v30
27-09-2014, 13:28
1 مگ نامحدود گرفتم ؛
مرکز سعادتمند.
داداش کدوم منطقه ای؟
hamidsfa
27-09-2014, 18:45
سلام.دوستان کسی از طرح تابستانه محدود که شبانه رایگان داره نگرفته؟کسی میدونه سرعت 2 مگش حدودا چنده شبا؟
یک ماهه گرفتار تایم اوت و پکت لاست هستم و به هیچ جا نرسیدم مطمئنن بیشترتون این مشکل رو دارید و نمیدونید کافیه یه بازی آنلاین اجرا کنید یا فایلی رو از یه سرور معمولی با دانلودر مرورگرتون بگیرید تا ببنید فایل یک مگی 5 6 دقیقه وفتتون رو میگیره ولی تو دانلود با دانلودرها مشکلی دیده نمیشه.
یه بررسی کنید و مشکل رو به خودشون و 195 گزارش کنید.
konjkavkhan
27-09-2014, 20:47
من حدود 25 روز پیش بابت عدم تامین سرعت طبق قرار داد (10 مگابیت) از مخابرات توی سایت 195 شکایت ثبت کردم. دو تا فایل از تست سرعت توسط سایت isqt.fci.co.ir و همچنین دانلود تسط IDM به شکایتم پیوسط کردم.
حدود یک هفته پیش بعد از اینکه مخابرات جوابی نداد، توی سایت زد که شکایت به سازمان تنظیم مقررات ارجاع شده. امروزم زده که بدلیل عدم پاسخگویی سازمان به بازرسی ارجاع شده. به نظرتون امیدی هست که جواب بده؟ یا اینها همش فرمالیتست؟
amirmufc
27-09-2014, 21:11
واقعا چرا باید اینجوری بشه !؟؟؟
نت افتضاحه !! پینگ که در طول روز نداریم، نه میشه چیزی انلاین دید نه میشه بازی آنلاین کرد... پکیج لاست که تو هر پینگ گیری وجود داره !! دو تا سایت خارجی بخوای باز کنی... تلفات باید بدی...
تو 2 هفته اخیر، به زور صبر ایوب و ی پ ی ان وصل کردم... وقتیم وصل میشه مگه سایتی باز میشه !!؟؟؟
اینایی که گفتم اصلا شوخی و اغراق نبود... کسی که فقط دانلود کنه و معمولا از سرورهای ایرانی یا سرورهای نزدیک وصل شه، شاید مشکل خاصی رو نبینه و کیفش کوک باشه..
ولی من واقعا ، میخوام سرمو بکوبم به میز از این نت... کار و زندگیمون وابسته به اینه... اینام به کثافت کشیدنش... فقط پول میگیرن..
واقعاً نت بهتری نیست !؟؟ یا راه حلی حداقل !!!! ؟
amirmufc
27-09-2014, 21:47
یه سوال دیگه هم داشتم ، لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
اون طرح تابستانه شبانه مخابرات، هنوز هم هستش ؟! طرح تابستانه که شبانه هم داشت و تا 5 مگ سرعت میداد !
اون اوضاعش چطوریه !؟؟
hamidsfa
27-09-2014, 23:02
یه سوال دیگه هم داشتم ، لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
اون طرح تابستانه شبانه مخابرات، هنوز هم هستش ؟! طرح تابستانه که شبانه هم داشت و تا 5 مگ سرعت میداد !
اون اوضاعش چطوریه !؟؟
سلام.دوست عزیز من هم سوالم همین بود.مثل این که میگن تا 15 مهر تمدید شده البته 5 مگش شبانه رایگان نمیدن روش.میخواستم ببینم کسی اگر داره سرعت شبش خوبه یا نه؟
ممنون
mohammad_87
28-09-2014, 04:07
تغییر طرح در هر ماه چند بار امکان پذیر هست؟
مثلا اگه اول ماه،از نامحدود برم محدود و بعد از 20 روز حجمم تموم بشه میتونم تغییر طرح بدم یا باید حجم بخرم؟
shayan0o21
28-09-2014, 06:24
تغییر طرح در هر ماه چند بار امکان پذیر هست؟
مثلا اگه اول ماه،از نامحدود برم محدود و بعد از 20 روز حجمم تموم بشه میتونم تغییر طرح بدم یا باید حجم بخرم؟
خیر
برای من هم همین مشکل هست از 1 اومدم به 512
الان دوباره میخوام برم 1 مگ باید 15 روز صبر کنم :34:
mohammad_87
28-09-2014, 11:37
خیر
برای من هم همین مشکل هست از 1 اومدم به 512
الان دوباره میخوام برم 1 مگ باید 15 روز صبر کنم :34:
الان شما 512 حجمی داری؟
چون تغییر سرویس بین سرویس های نامحدود باید 30 روز بگذره
منظور من تغییر بین حجمی و نامحدود هست که آیا باز هم باید حتما 30 روز بگذره؟
Milad4171
28-09-2014, 11:54
سلام.
دوستان برای تغییر تعرفه باید 30 روز بعد از آخرین تغییر تعرفه باشه یا از تاریخ ثبت نام یا اول ماه ؟؟
سلام.
دوستان برای تغییر تعرفه باید 30 روز بعد از آخرین تغییر تعرفه باشه یا از تاریخ ثبت نام یا اول ماه ؟؟
سلام
30 روز بعد از آخرین تغییر تعرفه. :n01:
DarkLords
28-09-2014, 14:43
اتفاق بدی داره میوفته، قندشکن و چیزپیان بعد چند دقیقه قطع میشه باید سرور عوض کرد. امروز خیلی قطع میشه.
mohsen_rkh
28-09-2014, 17:24
دوستان کسی سرویس 5 یا 10 مگ داره؟ ممنون میشم یه شرح حال کلی در موردش بده!
konjkavkhan
28-09-2014, 19:23
دوستان کسی سرویس 5 یا 10 مگ داره؟ ممنون میشم یه شرح حال کلی در موردش بده!
من سرویس 10 مگ از مخابرات مرکز لطیفی دارم.
سرعت دانلودم از سایتای داخلی بین 800 تا 1200 کیلوبایت در ثانیه متفاوته. دلیل این تفاوت هم بخاطر سرعت Link Down مودم هستش که بین 8مگ تا 12 مگ وصل میشه. اما در مورد دانلود از سایتای خارجی وضع اصلاً مناسب نیست. سرعت دانلود به سختی به 80-90 کیلوبایت در ثانیه میرسه. البته صبحهاو حوالی ساعت 8-9 سرعت سایتای خارجی هم خوبه. من ماهیانه 10 گیگ دانلود را به همراه یه مودم رایگان گرفتم ماهی 30 هزار تومن. که به نظر من کاملا می ارزه. درسته که سرعت جالب نیست ولی در کل میشه باهاش کار کرد. منظورم در حد 30 تومنه. از وی پی ان های داخلی هم استفاده کردم. اونا هم بد نیست. سرعت دانلود را تا حدود 200-300 کیلوبایت زیاد میکنه.
در مورد پینگ زیاد تست نکردم ولی الان پینگ از سرور 8.8.8.8 : میانگین: 262میلی ثانیه، حداکثر: 315، حداقل: 210، کل بسته ها: 42 عدد، 7% لاست
و سرورو 4.2.2.4: 242، 297، 197، 46، 8%
و سرور ---------- : میانگین: 60، 119، 9، 47، 0%
امیدوارم مفید بوده باشه.
mohsen_rkh
28-09-2014, 19:31
من سرویس 10 مگ از مخابرات مرکز لطیفی دارم.
سرعت دانلودم از سایتای داخلی بین 800 تا 1200 کیلوبایت در ثانیه متفاوته. دلیل این تفاوت هم بخاطر سرعت Link Down مودم هستش که بین 8مگ تا 12 مگ وصل میشه. اما در مورد دانلود از سایتای خارجی وضع اصلاً مناسب نیست. سرعت دانلود به سختی به 80-90 کیلوبایت در ثانیه میرسه. البته صبحهاو حوالی ساعت 8-9 سرعت سایتای خارجی هم خوبه. من ماهیانه 10 گیگ دانلود را به همراه یه مودم رایگان گرفتم ماهی 30 هزار تومن. که به نظر من کاملا می ارزه. درسته که سرعت جالب نیست ولی در کل میشه باهاش کار کرد. منظورم در حد 30 تومنه. از وی پی ان های داخلی هم استفاده کردم. اونا هم بد نیست. سرعت دانلود را تا حدود 200-300 کیلوبایت زیاد میکنه.
در مورد پینگ زیاد تست نکردم ولی الان پینگ از سرور 8.8.8.8 : میانگین: 262میلی ثانیه، حداکثر: 315، حداقل: 210، کل بسته ها: 42 عدد، 7% لاست
و سرورو 4.2.2.4: 242، 297، 197، 46، 8%
و سرور ---------- : میانگین: 60، 119، 9، 47، 0%
امیدوارم مفید بوده باشه.
بابت توضیحات کاملتون ممنونم؛ من تا 90 تومن هم برام مشکلی نیست، به نظرتون می ارزه این سرویس رو تهیه کرد و با ما به التفاوتش حجم اضافه خریداری کرد؟ دانلود شبانه رایگان نداره؟!
و اینکه 90-80 کیلوبایت خیلی کمه برای دانلود، چه ساعاتی میشه حداقل روی 300 کیلوبایت حساب کرد؟
konjkavkhan
28-09-2014, 19:38
سلام
یه سوال، ایا این امکان وجود داره که از یوز و پسورد یه خط دیگه استفاده کرد؟
مخابرات الان بابت اینترنت 12 گیگ ماهیانه با سرعت 10 مگ، 30 هزار تومن میگیره، اما اگه قرار باشه که این 12 گیگ را حجم بخرم باید حدود 34 تومن بدم. پس به صرفه تره که یه اشتراک دیگه بگیرم روی یه خط دیگه. فقط مشکلی که هست اینه که آیا این امکان وجود داره یا خیر.
konjkavkhan
28-09-2014, 19:47
بابت توضیحات کاملتون ممنونم؛ من تا 90 تومن هم برام مشکلی نیست، به نظرتون می ارزه این سرویس رو تهیه کرد و با ما به التفاوتش حجم اضافه خریداری کرد؟ دانلود شبانه رایگان نداره؟!
و اینکه 90-80 کیلوبایت خیلی کمه برای دانلود، چه ساعاتی میشه حداقل روی 300 کیلوبایت حساب کرد؟
این سرویس شبانه رایگان نداره چون به عنوان سرویس شرکتی فروخته میشه. و در مورد سرعت 300 کیلوبایت هم به نظر من تا حوالی 10-11 صبح بیشتر نمیتونید روش حساب کنید.
mohsen_rkh
28-09-2014, 19:56
این سرویس شبانه رایگان نداره چون به عنوان سرویس شرکتی فروخته میشه. و در مورد سرعت 300 کیلوبایت هم به نظر من تا حوالی 10-11 صبح بیشتر نمیتونید روش حساب کنید.
خیلی بده با این اوصاف :n03: چون برای من سرعت و دانلود شبانه خیلی مهمه ولی با این سرویس هیچکدومش رو ندارم. :(
ممنون بابت راهنمایی تون.
shayan0o21
28-09-2014, 19:56
سلام
مخابرات الان بابت اینترنت 12 گیگ ماهیانه با سرعت 10 مگ، 30 هزار تومن میگیره، اما اگه قرار باشه که این 12 گیگ را حجم بخرم باید حدود 34 تومن بدم. پس به صرفه تره که یه اشتراک دیگه بگیرم روی یه خط دیگه. فقط مشکلی که هست اینه که آیا این امکان وجود داره یا خیر.
یه خط و یه سرویس دیگه خیر ، خیلی وقت هست مخابررات بسته :n02:
دوستان نت من از امروز صبح وقتی به چراکسی وصل میشم حدود ۲ دقیقه بعد از کار میفته !یعنی باید یه ۱۰-۱۵ دقیقه صبر کنم بعد وصل شم و دوباره همین روند. انگار بو میکشه :n27:
سلام
یکی از آشناهای ما 2 تا خط داره و روی هر دو سرویس 2 مگ گرفته
با یوزر و پسورد شماره 1 میتونه توی شماره 2 کانکت بشه و با شماره 2 روی یک
ولی نمیتونه با 1 یوزر روی 2 تا خط کانکت بشه
پس باید هر دو تا خط توی یک منطقه مخابراتی باشن
و دوم اینکه از یوزری که استفاده میشه، قبلا از استفاده کانکت نباشه
konjkavkhan
28-09-2014, 22:40
یکی از آشناهای ما 2 تا خط داره و روی هر دو سرویس 2 مگ گرفته
با یوزر و پسورد شماره 1 میتونه توی شماره 2 کانکت بشه و با شماره 2 روی یک
ولی نمیتونه با 1 یوزر روی 2 تا خط کانکت بشه
پس باید هر دو تا خط توی یک منطقه مخابراتی باشن
و دوم اینکه از یوزری که استفاده میشه، قبلا از استفاده کانکت نباشه
ممنون از جوابتون
اینکه همزمان با هم فعال باشن که قابل پیش بینی بود که شدنی نیست.
اما این نکته که گفتین از یه مرکز باید باشه نکته جالبیه
ممنون
دوستان انگار پینگا درست شد 8.8.8.8 حدود 115 میده به 4.2.2.4 هم 109
Mohsen_mzh
01-10-2014, 13:04
چند روزه سایت باز می کنم بعضی وقت ها سریع server not found میده باید دوباره ریفرش کنم تا بیاد، بدون اینکه اینترنت قطع باشه.
کسی همچین مشکلی نداشته جدیدا ؟
konjkavkhan
01-10-2014, 14:01
چند روزه سایت باز می کنم بعضی وقت ها سریع server not found میده باید دوباره ریفرش کنم تا بیاد، بدون اینکه اینترنت قطع باشه.
کسی همچین مشکلی نداشته جدیدا ؟
من به این مشکل بر نخوردم.
میشه چند تا -فی-ل-ت-رش-ک-ن با سرعت مناسب که با اینترنت مخابرات مشکلی نداشته باشه بهم پ.خ کنید.
birang1357
02-10-2014, 17:10
با توجه به افت شدید کیفیت ای دی اس ال مخابرات و از طرفی داشتن خط فیبر از یک طرف
و کیفیت پایین هر دو وایمکس ایرانسل و مبین و بالا بودن هزینه راه اندازی وایرلس شما چه پیشنهادی دارید؟؟؟
دوستان اگر پیشنهادی به ذهنشان می رسد مطرح کنند:n13:
من اینترنت رو از مخابرات گرفتم امروز نصب شد فقط یه مشکل که دارم هر کاری میکنم نمیتونم وارد منوی کابری بشم یعنی نام کاربری و رمز عبورم رو قبول نمیکنه :n03:
shayan0o21
02-10-2014, 18:38
من اینترنت رو از مخابرات گرفتم امروز نصب شد فقط یه مشکل که دارم هر کاری میکنم نمیتونم وارد منوی کابری بشم یعنی نام کاربری و رمز عبورم رو قبول نمیکنه :n03:
2020 باید تایید کنه کاربری شما رو در پنلشون :n12:
shayan0o21
02-10-2014, 18:39
با توجه به افت شدید کیفیت ای دی اس ال مخابرات و از طرفی داشتن خط فیبر از یک طرف
و کیفیت پایین هر دو وایمکس ایرانسل و مبین و بالا بودن هزینه راه اندازی وایرلس شما چه پیشنهادی دارید؟؟؟
دوستان اگر پیشنهادی به ذهنشان می رسد مطرح کنند:n13:
داتک به نظر من خوبه :n01:
2020 باید تایید کنه کاربری شما رو در پنلشون :n12:
با کدوم واحد 2020 باید تماس بگیرم؟؟؟:n16:
shayan0o21
02-10-2014, 19:17
با کدوم واحد 2020 باید تماس بگیرم؟؟؟:n16:
فروش :n16:
داتک به نظر من خوبه :n01:
مشترک 5 ساله داتک بودم و همیشه ناراضی بودم:n18::n16: پکیج لاست بالا گران فروشی و.....:n02:
shayan0o21
02-10-2014, 21:51
مشترک 5 ساله داتک بودم و همیشه ناراضی بودم:n18::n16: پکیج لاست بالا گران فروشی و.....:n02:
وایرلس داتک؟
birang1357
02-10-2014, 23:33
وایرلس داتک؟
اگه منظورتون وایمکس داتک باشه متاسفانه منطقه ما تحت پوشش نیست.
konjkavkhan
03-10-2014, 10:59
فروش :n16:
سلام
بايد ٣-٤روز صبر كني
بعد اس ام اسش مياد كه فعال شده.
البته پنل كاربريش هم چنگي به دل نميزنه. خيلي مزخرفه
Milad4171
03-10-2014, 12:43
سلام.
دوستان اگر کسی امروز که تعطیل هست درخواست تغییر تعرفه بده همین امروز تغییر میکنه یا باید صبر کرد.
من وایمکس ایراسنل که داشتم هرموقع بعد از یک ماه تغییر تعرفه میدادم همون موقع اجرا میشد!!!
مخابرات هم اینطوری هست یا باید صبر کرد ؟؟؟
armin321
03-10-2014, 13:16
سلام
میخوام از مخابرات سرویس بگیرم.
آیا میتونم به مخابرات بگم نصب رو بلدم تا دیگه کسی رو برای نصب و دریافت هزینه نگیره؟
Milad4171
03-10-2014, 13:22
سلام
میخوام از مخابرات سرویس بگیرم.
آیا میتونم به مخابرات بگم نصب رو بلدم تا دیگه کسی رو برای نصب و دریافت هزینه نگیره؟
بله. شما کافیه فقط ثبت نام کنید. و یوزر و پسورد رو بگیرید و یکی دو روز بعدش معمولا خط تلفن آماده نصب مودم میشه. بعد یوزر و پسورد رو داخل مودم تنظیم کنید.
T_E_X_A_S
03-10-2014, 18:30
این 2020 هیچی حالیشون نیست هر کدوم یه چیزی می گن
شما می دونید کدام یک از این طرح ها یا سرعت ها دانلود رایگان شبانه دارن؟
mastersatman
03-10-2014, 18:36
سلام
می خواستم بپرسم دوستانی که از مرکز مخابرات تندگویان (با سر خط 2233) ADSL گرفتن از چه شرکت هایی بوده و از کدوم شرکت راضی هستن (پارس آنلاین و شاتل گفتن پورت خالی نداریم ) اگر کسی هم از خود شرکت مخابرات هم گرفته وضعیت سرویس آنها رو اعلام کنه لطفا
ممنون
mastersatman
03-10-2014, 18:38
سلام
می خواستم بپرسم دوستانی که از مرکز مخابرات تندگویان (با سر خط 2233) ADSL گرفتن از چه شرکت هایی بوده و از کدوم شرکت راضی هستن (پارس آنلاین و شاتل گفتن پورت خالی نداریم ) لطفا اگر کسی هم از خود شرکت مخابرات هم گرفته وضعیت سرویس آنها رو اعلام کنه
ممنون
سلام
می خواستم بپرسم دوستانی که از مرکز مخابرات تندگویان (با سر خط 2233) ADSL گرفتن از چه شرکت هایی بوده و از کدوم شرکت راضی هستن (پارس آنلاین و شاتل گفتن پورت خالی نداریم ) لطفا اگر کسی هم از خود شرکت مخابرات هم گرفته وضعیت سرویس آنها رو اعلام کنه
ممنون
من هم تو همین منطقه مخابراتی هستم...مثل اینکه مخابرات و داتک و ندارایانه پورت دارن.کیفیت رو نمیدونم کدوم بهتره چون خودم هم مجبور شدم از مخابرات اینترنت بگیرم.
من اینترنت 2mb/s گرفتم...فقط موندم ساعت رایگان اینترنت مخابرات مخابرات از 2 تا 7 صبح هستش یا 1 تا 7 صبح؟؟؟:n16:
I.LIKE.U
04-10-2014, 02:01
دوستان سلام
من زنگ زدم برا adsl مخابرات پیام نور(جنت آباد)ولی مثل اینکه پورت خالی ندارن وگفتن فعلا نمیتونیم سرویس بدیم
منم از وایمکس خسته شدم خیلی بده حالا نمیدونم باید چیکار کنم شرکتا هم نمیتونن adsl بهم بدن
آیا راهی داره بتونم adsl بگیرم؟
کسی میتونه برام کاری کنه؟
mohammad_87
04-10-2014, 03:45
دوستان سلام
من زنگ زدم برا adsl مخابرات پیام نور(جنت آباد)ولی مثل اینکه پورت خالی ندارن وگفتن فعلا نمیتونیم سرویس بدیم
منم از وایمکس خسته شدم خیلی بده حالا نمیدونم باید چیکار کنم شرکتا هم نمیتونن adsl بهم بدن
آیا راهی داره بتونم adsl بگیرم؟
کسی میتونه برام کاری کنه؟
شما ترجیحا حضوری ثبت نام کن تا در لیست انتظار قرار بگیری و بعد که پورت آزاد جدید گرفتند به شما هم برسه
معمولا هر چند ماه یکبار پورت میدن،بستگی به مرکز مخابراتی داره
shayan0o21
04-10-2014, 08:51
امروز به 1 مگ تغییر دادم پینگ چه خوب شده :n02:
amin_eshgh
04-10-2014, 09:41
سلام
چند سوال :
کسانی که سرویس حجمی دارند ، محابرات شبانه رایگان هم داره ؟ اگه داره سرعت شبانه چند هست مثلا اگه 512Mb دارید سرعت دانلود شبانه شما چند KB ؟
مخابرات قرار نیست سرویس با سرعت بالاتر از 2 مگ بده ؟
shayan0o21
04-10-2014, 10:01
سلام
چند سوال :
کسانی که سرویس حجمی دارند ، محابرات شبانه رایگان هم داره ؟ اگه داره سرعت شبانه چند هست مثلا اگه 512Mb دارید سرعت دانلود شبانه شما چند KB ؟
مخابرات قرار نیست سرویس با سرعت بالاتر از 2 مگ بده ؟
شبانه داشته باشه فقط کمپین ها دارند
512 کیلو بیت اون :n02: 64 هست ، سرعت اسمی نه کمتر نه بیشتر
سرعت 10 مگ هم میده با مجوز های فلان ( همینجوری نمی ده کلی مدرک میخواد )
یه سوال واجب...از کجا میشه فهمید که چقدر از ترافیک اینترنت ما کم شده؟؟؟چطوری میشه حجم بیشتر ترافیک رو خرید واینکه منوی کاربری اینترنت مخابرات کجاست(ادرس اینترنتی):n16::n16::n16:
shayan0o21
04-10-2014, 11:34
یه سوال واجب...از کجا میشه فهمید که چقدر از ترافیک اینترنت ما کم شده؟؟؟چطوری میشه حجم بیشتر ترافیک رو خرید واینکه منوی کاربری اینترنت مخابرات کجاست(ادرس اینترنتی):n16::n16::n16:
amin_eshgh
04-10-2014, 12:08
شبانه داشته باشه فقط کمپین ها دارند
512 کیلو بیت اون :n02: 64 هست ، سرعت اسمی نه کمتر نه بیشتر
سرعت 10 مگ هم میده با مجوز های فلان ( همینجوری نمی ده کلی مدرک میخواد )
الان سرعت بالای 1 مگ چطوری میشه گرفت که بالای 40 تومن نشه و مجوزشم ردیف میکنم اگه هم نخواد که بهتره
سرعت در رایگان کم میشه ؟ پلیسی حجم داره شبانش یعنی مثلا 30 گیگ رد کنی سرعتتو میخوابونه ؟
shayan0o21
04-10-2014, 12:25
الان سرعت بالای 1 مگ چطوری میشه گرفت که بالای 40 تومن نشه و مجوزشم ردیف میکنم اگه هم نخواد که بهتره
سرعت در رایگان کم میشه ؟ پلیسی حجم داره شبانش یعنی مثلا 30 گیگ رد کنی سرعتتو میخوابونه ؟
مخابرات همچین چیزی نداره
رایگان هم خیر اسمی هست ، و بدون محدودیت
amin_eshgh
04-10-2014, 13:51
مخابرات همچین چیزی نداره
رایگان هم خیر اسمی هست ، و بدون محدودیت
چرا نیس الان 2 مگ حجمی میده با شبانه رایگان 18 تومن
من میخوام بدونم بالای 2 مگ حجمی با شبانه رایگان چی داره و چنده ؟
armin321
04-10-2014, 18:56
کمپین تابستانه 2 مگ حجمی با شبانه رایگان داره
mehdinik59
04-10-2014, 19:27
من پنجشنبه ثبت نام کرد، امروز ظهر وصل شد! چه سرعت عملی! مرکز مخابرات پیروزی.
shayan0o21
04-10-2014, 22:01
پس من چی رو جواب دادم ؟ :n29:
قشنگ بخونید پست ها رو
بالای 2 مگ نداره اصلا مخابرات همچین چیزایی
T_E_X_A_S
04-10-2014, 23:00
سلام من امروز رفتم مخابرات در مورد سرویس هایی که می دن و این قرار داد یکساله و فسخ قرارداد یه سری اطلاعات گرفتم گفتم شاید بدرد شما هم بخوره
این برگه ای هست که دادن و توضیحات و نوشته:
اما توضیحات مختصر اینکه فقط کمپین تابستانه شبانه رایگان داره 1 تا 7 اونم حتماً باید قرارداد یکساله ببندین و فقط سرعت های 1 مگ و 2 مگ
اگه مودم رایگان رو نخواین ماهی 2 گیگ به ترافیکتون اضافه می شه
من الان 512 نامحدود دارم میخوام این کمپین تابستانه 2 مگشو بگیرم 5گیگ + 2 گیگ (چون مودم خودم دارم) کلاً ماهی 7 گیگ شبا هم 1 تا 7 دانلود رایگانه 17500 تومن
فقط نمی دونم دانلود رایگان افت سرعت داره یا نه؟ و هر چقدر بخوام تو ساعت رایگانش میتونم دانلود کنم ؟ چون شرکت هایی مثل شاتل تا یه حجمی که دانلود کنید سرعت دانلودتونو نصف می کنن
I.LIKE.U
04-10-2014, 23:24
شما ترجیحا حضوری ثبت نام کن تا در لیست انتظار قرار بگیری و بعد که پورت آزاد جدید گرفتند به شما هم برسه
معمولا هر چند ماه یکبار پورت میدن،بستگی به مرکز مخابراتی داره
چند روز پیش حضوری ثبت نام کردم گفتن بهت زنگ میزنیم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
عید همگی مبارک
بالاخره بعد چند ماه تونستم یه قبض درست حسابی از مخابرات ببینم جواب سوال خودم و چند تا از دوستان عزیز رو بگیرم.
من حدود اردیبهشت تغییر پهنای باند دادم از 256 به 512.قبلا 12.5 بود والان هم تقریبا با قیمت قدیم حساب شده حدود ماهی 21 تومان و یک دوره دو ماهه 42 تومان.
یعنی بعضی کارشناسای 2020 در حد ... نه فهم دارن و نه شعور.
من قبلا 512 نامحدود داشتم.
الان که میخام اکانتم رو تمدید کنم بهم میگند که دیگه اکانت نا محدود نداریم.
و باید اکانت با حجم دانلود محدوود بگیری.
لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم؟
چطور میتونم حجم نامحدود بگیرم؟؟
کدوم شرکت ها نا محدود میدن ؟
من قبلا 512 نا محدود رو از مخابرات میگرفتم سه ماهه 75 هزار تومن.
چرا سرعت دانلود از سروراری داخلی با خارجی تو اینترنت مخابرات فرق نداره؟ آیا راهی هست (مثلن با تغییر DNS) بشه فرق کنه؟
آیا اینکه فرق کنه اجباریه یا سلیقه ایه؟ اگه اجباریه میشه شکایت کرد؟ (البته میدونم تا به شکایت جواب نمیدن محض سرگرمی میخوام شکایت کنم)
imanparsa
05-10-2014, 18:21
دوستان مخابرات استان تهران به مشترکین جدید نامحدود میده ؟
اگر میده
512 چه قیمته ؟
farshad0123
05-10-2014, 18:22
چرا سرعت دانلود از سروراری داخلی با خارجی تو اینترنت مخابرات فرق نداره؟ آیا راهی هست (مثلن با تغییر DNS) بشه فرق کنه؟
آیا اینکه فرق کنه اجباریه یا سلیقه ایه؟ اگه اجباریه میشه شکایت کرد؟ (البته میدونم تا به شکایت جواب نمیدن محض سرگرمی میخوام شکایت کنم)
برا چی باید فرق داشته باشه؟:n13: این یکی از مشخصات اینترنت باکیفیته که سرور داخلی و خارجی سرعتش یکی باشه
برا چی باید فرق داشته باشه؟:n13: این یکی از مشخصات اینترنت باکیفیته که سرور داخلی و خارجی سرعتش یکی باشه
من سرعت دانلودم بین 50 تا 56 هست با 512 نامحدود {چون مشترک قدیمیترم اشتراکم 1/10 هست و این سرعت تقریبا استاندارده)
ولی شنبیدم بعضی شرکتا تو پنل نامحدودشون سرعت دانلودشون از سرورای خارجی استانداده ولی از سرورای داخلی چند برابره (و اینشده که الان دانلود از سرورای داخل مهم شده و سایتای آپلود پیشنهاد سرور داخلی میدن برای دانلود پرسرعت تر) میخواستم بدونم احتمالن مخابرات همچین سیاستی داره یا خواهد داشت یا با همین سرعت بسوزیم و بسازیم؟ کلن این مورد قانونه یا سلیقه ایه؟
hamed_korn
05-10-2014, 20:59
اینم برای من
hamed_korn
05-10-2014, 21:00
من از کمپین تابستانه گرفتم.۲مگابایت که ماهی ۷ گیگ میتونم دانلود کنم.
شبانه ۱ تا ۷ صبح رایگان گفتن هست. ماهی ۱۷۵۰۰
سرعتشم
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 3 تا سوال در مورد اینترنت مخابرات داشتم:
1. این سرویس های نامحدود واقعاً نامحدود هستن دیگه؟ یعنی از این مدل هایی نیست که مثلاً اگه 30 گیگ دانلود کردیم، بگن آقا خجالت بکش و بهمون رحم کن و بیشتر دانلود نکن؟! :دی چون من کامپیوترم به صورت 24/7 روشن هست و در حال دانلود.
2. الآن همین طوری رفتم توی فرم ثبت نام. برای سرعت های بالای 128 یه گزینه میاد که شما این سرعت رو برای چی میخوای و این حرف ها. اون طوری الکی تیک بزنیم مشکلی نیست یا باید مدرکی چیزی داشته باشیم؟
3. مخابرات کلاً وایرلس و وایمکس و این جور چیزا نداره؟
mohammad_87
06-10-2014, 00:54
چند روز پیش حضوری ثبت نام کردم گفتن بهت زنگ میزنیم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بهتره که چند وقت یکبار خودت هم یه تماسی باهاشون بگیری و پیگیر باشی
دوستان 3 تا سوال در مورد اینترنت مخابرات داشتم:
1. این سرویس های نامحدود واقعاً نامحدود هستن دیگه؟ یعنی از این مدل هایی نیست که مثلاً اگه 30 گیگ دانلود کردیم، بگن آقا خجالت بکش و بهمون رحم کن و بیشتر دانلود نکن؟! :دی چون من کامپیوترم به صورت 24/7 روشن هست و در حال دانلود.
2. الآن همین طوری رفتم توی فرم ثبت نام. برای سرعت های بالای 128 یه گزینه میاد که شما این سرعت رو برای چی میخوای و این حرف ها. اون طوری الکی تیک بزنیم مشکلی نیست یا باید مدرکی چیزی داشته باشیم؟
3. مخابرات کلاً وایرلس و وایمکس و این جور چیزا نداره؟
قانون 128 برای مصرف خانگی مدتهاست ملغی شده , لینک خبرشو هم داشتم یکی از خبرگزاریها فکرکنم ایسنا بود . منتهی جار نمیزنن که خدای نکرده مردم روشون زیاد
نشه! الان هم خود مخابرات تا سرویس 2مگ مدرکی نمیخواد جز کارت ملی و قبض تلفن باقی سرویس کننده ها هم همینطور .
لطفا ب ما هم جواب بدید
با تشکر
مخابرات خیلییییی دزده.
الان میگه سرویس نامحدود نداریم.از شرکت دیگه هم نمی تونم اینترنت بگیرم چون میگه خط ما روی فیبر نوری هست.:n04:
در کل اینکه دزدی میکنند تو روز روشن
Leon-117
06-10-2014, 15:11
دوستان تعرفه ها تغییر کرده؟!
من از اول مرداد تا 10 شهریور اینترنتم 512 بود،10 شهریور درخواست داد مباری اینترن 1 مگ و فرداش 1 مگ شد اینترنتم،الان قبض 1 مرداد تا 1 مهر اومده 86 هزارتومن! نهایتا باید 60-70 تومن میشد........
اشتباه حساب کردن؟!
Mr saeed
06-10-2014, 17:04
مخابرات خیلییییی دزده.
الان میگه سرویس نامحدود نداریم.از شرکت دیگه هم نمی تونم اینترنت بگیرم چون میگه خط ما روی فیبر نوری هست.:n04:
در کل اینکه دزدی میکنند تو روز روشن
تهران هستید ؟
تهران نامحدود برقراره
Mr saeed
06-10-2014, 17:09
کدوم شهر هستی دوست من ؟ کدوم مرکز مخابراتی
سلام
من 512 نامحدود دارم.
چند وقتی هست که این کمپین تابستانی فکرم رو اشغال کرده.
راستش می ترسم پشیمون بشم.
چک کردن ترافیک و محدودیت های خاص اون به اضافه اینکه میگن مخابرات بیشتر از مصرف حساب می کنه نگرانم کرده.
واین موضوع که قرار داد یک ساله داره. بعد یک سال چی؟ آیا شرایط همین میمونه یا مجبورمون می کنن یه سرویس
دیگه با شرایط بد تر بگیریم؟
بنظرتون چیکار کنم که بعد پشیمون نشم؟! :n13:
سلام
من 512 نامحدود دارم.
چک کردن ترافیک و محدودیت های خاص اون به اضافه اینکه میگن مخابرات بیشتر از مصرف حساب می کنه نگرانم کرده.
واین موضوع که قرار داد یک ساله داره. بعد یک سال چی؟ آیا شرایط همین میمونه یا مجبورمون می کنن یه سرویس
منم دقیقا مثل تو بودم 512 نامحدود داشتم هفته پیش رفتم 2مگ با 3 گیگ دانلود رو گرفتم یه چند تا مشکل با سوال بود که امروز رفتم نمایشگاه تلکام تا حد زیادی سوال ها حل شد
اونجوری که جواب دادن گفتن دانلود شبانه داره مخابرات تو ریز کارکرد هم میاد اما رو قبض حساب نمیشه ولی واقعا حجم خیلی زیاد مصرف میشه من با 512 ماهی 17 گیگ مصرف میکردم الان شده از سر برج تا الان 20 گیگ خدا میدونه قبض این دو ماه چقدر میاد :n28:
armin321
06-10-2014, 21:22
سلام
من 512 نامحدود دارم.
منم دقیقا مثل تو بودم 512 نامحدود داشتم هفته پیش رفتم 2مگ با 3 گیگ دانلود رو گرفتم یه چند تا مشکل با سوال بود که امروز رفتم نمایشگاه تلکام تا حد زیادی سوال ها حل شد
اونجوری که جواب دادن گفتن دانلود شبانه داره مخابرات تو ریز کارکرد هم میاد اما رو قبض حساب نمیشه ولی واقعا حجم خیلی زیاد مصرف میشه من با 512 ماهی 17 گیگ مصرف میکردم الان شده از سر برج تا الان 20 گیگ خدا میدونه قبض این دو ماه چقدر میاد :n28:
کمپین تابستانه خیلی تو ظاهر خوبه ولی میترسم برم بجای 512 نامحدود 2 مگ محدود 5 گیگ بگیرم. چون در حال حاضر خیلیها مشکل حساب شدن حجم در دانلود شبانه دارن. تازه خیلیها هم میگن داره 2 یا حتی 3 برابر کم میکنه از حجم.
اگر شماها تصمیم گرفتید به منم بگید چیکار کنم؟
512 نامحدود یا 2 مگ با 5 گیگ حجم!
mehdi-sh
06-10-2014, 21:25
کمپین تابستانه خیلی تو ظاهر خوبه ولی میترسم برم بجای 512 نامحدود 2 مگ محدود 5 گیگ بگیرم. چون در حال حاضر خیلیها مشکل حساب شدن حجم در دانلود شبانه دارن. تازه خیلیها هم میگن داره 2 یا حتی 3 برابر کم میکنه از حجم.
اگر شماها تصمیم گرفتید به منم بگید چیکار کنم؟
512 نامحدود یا 2 مگ با 5 گیگ حجم!
من امروز قبض گرفتم شبانه حساب نشده و رایگان هستش مرکز تندگویان - تهران
Sent from my iPad using Tapatalk
armin321
06-10-2014, 21:40
من امروز قبض گرفتم شبانه حساب نشده و رایگان هستش مرکز تندگویان - تهران
سپاس از شما
خدا رو شکر که مشکل دانلود شبانه نداشتید. شما چه سرعتی و چه حجمی گرفتید؟(آیا مودم رایگان گرفتید یا 2 گیگ حجم جایزه؟
راستی چقدر تونستید شبانه بگیرید؟ یعنی شبی چقدر بهتون دانلود میده؟
مورد بعدی اینکه حجمتون تو روزانه زیادی ازتون کم نشد؟ مثلا روزانه 100 مگ میگرفتید ازتون 200 تا کم نمیشه؟
سوال آخر؛آیا حجم از یکماه به ماه بعد انتقال پیدا میکنه؟
ببخشید اینهمه سوال پرسیدم
mehdi-sh
06-10-2014, 21:44
سپاس از شما
خدا رو شکر که مشکل دانلود شبانه نداشتید. شما چه سرعتی و چه حجمی گرفتید؟(آیا مودم رایگاه گرفتید یا 2 گیگ حجم جایزه؟
مورد بعدی اینکه حجمتون تو روزانه زیادی ازتون کم نشد؟ مثلا روزانه 100 مگ میگرفتید ازتون 200 تا کم نمیشه؟
۲ مگ گرفتم ۸ گیگ حجم
مودم رایگان
شبانه کلا حدود ۳۰ گیگ گرفتم
همچین اتفاقی نیافتاده
خیر انتقال پیدا نمیکنه.
مخابرات حجم اضافی رو چطوری محاسبه میکنه برا من که کلا هیچی نمیاد نه sms نه پیام
shayan0o21
06-10-2014, 21:50
سپاس از شما
خدا رو شکر که مشکل دانلود شبانه نداشتید. شما چه سرعتی و چه حجمی گرفتید؟(آیا مودم رایگان گرفتید یا 2 گیگ حجم جایزه؟
دوست عزیز کمپین فقط تا 15 مهر هست ها میخوای بگیری باید فردا بری فقط :n12:
شبانه محدودیدت دانلود داره یا نه
armin321
06-10-2014, 21:58
دوست عزیز کمپین فقط تا 15 مهر هست ها میخوای بگیری باید فردا بری فقط :n12:
وایییییییییی
شما مطمئنید؟
حیف
فردا اصلا نمیتونم برم:n03:
نمیدونم شاید قسمتم نبود:n15:
وایییییییییی
شما مطمئنید؟
حیف
فردا اصلا نمیتونم برم:n03:
نمیدونم شاید قسمتم نبود:n15:
اگه تهرانی تو نمایشگاه تلکام مخابرات غرفه داره تا 5شنبه ثبت نام میکنه
۲ مگ گرفتم ۸ گیگ حجم
مودم رایگان
شبانه کلا حدود ۳۰ گیگ گرفتم
همچین اتفاقی نیافتاده
خیر انتقال پیدا نمیکنه.
adsl قبضتون چقدر اومده ؟؟؟ در کل چقدر مصرف کردید ؟؟؟
armin321
06-10-2014, 22:09
اگه تهرانی تو نمایشگاه تلکام مخابرات غرفه داره تا 5شنبه ثبت نام میکنه
دستتون درد نکنه. خیلی خوشحال شدم
بله تهرانم. اتفاقا فقط هم 5 شنبه میتونم برم.
آدرس نمایشگاه تلکام کجاست؟ همون سئول برگزار میشه یا جای دیگه مثل مصلی؟
با سپاس
دستتون درد نکنه. خیلی خوشحال شدم
بله تهرانم. اتفاقا فقط هم 5 شنبه میتونم برم.
آدرس نمایشگاه تلکام کجاست؟ همون سئول برگزار میشه یا جای دیگه مثل مصلی؟
با سپاس
خواهش
آره .. نمایشگاه بین المللی هست سالن 7
birang1357
07-10-2014, 10:07
افتضاح جدید مخابرات: سرویس نامحدود نمی دیم. سرویس حجمی باید بگیری
من تجربه سرویس حجمی رو دارم. به شدت حجم دو برابر کم میشه تا مجبود شیم حجم اضافه بخریم.
جالبه خط رو فیبر ارائه میدن که فقط مجبور باشی از خودشون خرید کنید بعد ادعا می کنن رقابته:n23:
amo.reza
07-10-2014, 10:24
من تجربه سرویس حجمی رو دارم. به شدت حجم دو برابر کم میشه تا مجبود شیم حجم اضافه بخریم.
جالبه خط رو فیبر ارائه میدن که فقط مجبور باشی از خودشون خرید کنید بعد ادعا می کنن رقابته:n23:
تهران که نامحدود میدن:n23:
Leon-117
07-10-2014, 11:36
چیز جدیدی نیست،حدود 7-8 ماه پیش هم که من میخواستم از مخابرات اینترنت بگیرم بحثش بود که یه سری مراکز مخابراتی نامحدود نمیدن.
در کل همه چیز اینترن تمخابرا تبه مرکز مخابراتی بستگی داره :| سرعت،پینگ و همین بحث محدود و نامحدود............
T_E_X_A_S
07-10-2014, 13:43
منطقه ما هم سلمان فارسی راحت تا 2 مگ نا محدود میداد ولی اون روز رفتم مخابرات برای گرفتن کمپین تابستونش دیدم هر کی مراجعه می کرد می گفتن بخشنامه اومده تا 512 نامحدود بیشتر نمیدن.
یه سوال من کمپین تابستونه گرفتم 1 تا 7 که رایگان لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم ؟ بعد چرا میرم تو سایت حجم ترافیک رو میزنه undefined بعد اصلا گزارششون به روز نیست نمیشه ببینی مثلاً دیروز چقدر مصرف کردی چرا اینقدر داغونه
بعد یه سوال اگه تو یه ماه زودتر ترافیکم تموم شه چکار باید بکنم که خود به خود ترافیک جدید خریداری و مصرف نکنه ؟
shayan0o21
07-10-2014, 14:12
منطقه ما هم سلمان فارسی راحت تا 2 مگ نا محدود میداد ولی اون روز رفتم مخابرات برای گرفتن کمپین تابستونش دیدم هر کی مراجعه می کرد می گفتن بخشنامه اومده تا 512 نامحدود بیشتر نمیدن.
یه سوال من کمپین تابستونه گرفتم 1 تا 7 که رایگان لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم ؟ بعد چرا میرم تو سایت حجم ترافیک رو میزنه undefined بعد اصلا گزارششون به روز نیست نمیشه ببینی مثلاً دیروز چقدر مصرف کردی چرا اینقدر داغونه
بعد یه سوال اگه تو یه ماه زودتر ترافیکم تموم شه چکار باید بکنم که خود به خود ترافیک جدید خریداری و مصرف نکنه ؟
لازم نیست
مشکل اکانتینگه مخابرات هست :n08:
خود مخابرات برای شما ترافیک میخوره و روی قبض میاره:n10:
armin321
07-10-2014, 18:45
سلام
امروز با توجه به اطلاع رسانی دوستان این تاپیک رفتم نمایشگاه برای خرید سرویس کمپین تابستانه.
چند مورد بود که بد نیست بدونید؛
1- نامحدود تهران هم کم کم داره برچیده میشه.(فعلا فقط 512 هست و ممکن هست این 512 هم دیگه ارائه نکنند)
2- چندین صفحه قبل بحث قیمت شده بود که مثلا 512 نامحدود بین 24 هزار تومان و 19 هزار تومان بحث بود. امروز گفتن که هرکسی قبل از مهر 92 ثبت نام کرده 19 هزار تومانه ولی بعد از این تاریخ دیگه 24 هزار تومان حساب میشه
3- شیر کمپین تابستانه 1 به 4 هست ولی نامحدود 1 به 8. یعنی اگر پینگ براتون مهمه کمپین بهتره
4- گفتم کسانی هستن که مشکل حساب شدن حجم شبانه دارن، که خیلی راحت گفتن نه خیر امکان نداره(حالا احتمالا هفته بعد که سرویسم راه افتاد میتونم نتیجه رو بعرض برسونم)
اینها کل اطلاعاتی بود امروز از تو نمایشگاه بدست آوردم گفتم بد نیست بقیه هم بدونن
Mr saeed
07-10-2014, 19:16
دو ماه پیش گفتم نامحدود بزودی جمع می شه بعضی دوستان اینجا حمله کردن نه جمع نمی شه از این حرفها ...
طبق منبع خودم ارتباطات ثابت تا 512 برای این ارایه میدن که همه کاربران برن سمت حجمی البته بزودی 5 مگابیت هم برای کاربران عادی ارایه خواهد شد .
البته این هم بگم یکی از دلایل بزرگ مخابرات برای ندادن نامحدود این هست که مشترکین که 2 مگ می گیرن در یک قبض 150 هزار تومان می یاد که اکثر اون پرداخت نمی کنن که به شدت به ضرر مخابرات هست این دقیقا جمله ای هست که در جلسه ارتباطات ثابت عنوان شده , 512 گزاشتن جمع هم نمی شه تا در یک قبض بیشتر از پول ودیعه تلفن نیاد تا مشترک مجبور بشه پرداخت کنه
دو ماه پیش گفتم نامحدود بزودی جمع می شه بعضی دوستان اینجا حمله کردن نه جمع نمی شه از این حرفها ...
طبق منبع خودم ارتباطات ثابت تا 512 برای این ارایه میدن که همه کاربران برن سمت حجمی البته بزودی 5 مگابیت هم برای کاربران عادی ارایه خواهد شد .
البته این هم بگم یکی از دلایل بزرگ مخابرات برای ندادن نامحدود این هست که مشترکین که 2 مگ می گیرن در یک قبض 150 هزار تومان می یاد که اکثر اون پرداخت نمی کنن که به شدت به ضرر مخابرات هست این دقیقا جمله ای هست که در جلسه ارتباطات ثابت عنوان شده , 512 گزاشتن جمع هم نمی شه تا در یک قبض بیشتر از پول ودیعه تلفن نیاد تا مشترک مجبور بشه پرداخت کنه
نمیشه این مسئله رو که طرف پول 2 مگ رو پرداخت نمیکنه شامل همه دونست
من خودم دارم از 2 مگ استفاده میکنم و همیشه قبل از اومدن قبض پرداختش میکنم
در ضمن با سیستم جدید مخابرات اگر طرف بدهکار بشه چه موبایل و چه خط دیگه ای
اگر به نامش باشه قطع میشه تا بدهی پرداخت بشه
Mr saeed
07-10-2014, 19:57
نمیشه این مسئله رو که طرف پول 2 مگ رو پرداخت نمیکنه شامل همه دونست
من خودم دارم از 2 مگ استفاده میکنم و همیشه قبل از اومدن قبض پرداختش میکنم
در ضمن با سیستم جدید مخابرات اگر طرف بدهکار بشه چه موبایل و چه خط دیگه ای
اگر به نامش باشه قطع میشه تا بدهی پرداخت بشه
شما دقت کن تا 512 گزاشتن یعنی چی ؟ یعنی هر قبض تقریبا می شه 50 هزار تومان یعنی دقیقا پول ودیعه وقتی پرداخت نکنید هم مخابرات هیچ ضرری نکرده بعد چند ماه تخلیه فروش به یک مشترک جدید .....
شما نوشته های مدیر مخابرات طی دو ماه گذ شته ببنید گفته حدود 30% از متشرکین پول های قبش بالای 100 هزار تومان پرداخت نمی کنن که اعدادی که اعلام کرده بود چندین هزار میلیارد تومان بود ...
شما اسمت می ره لیست سیاه ولی به اسم برادر خواهرو و... می تونید بگرید
Mr saeed
07-10-2014, 20:01
این رو هم ببنید برای چندین روز پیش هست می بنید مخابرات می خواد جلوی این بدهکاری بگیره مشترک مجبور کنه برای پرداخت
دقیقا ارتباط این نوشته برای 15 روز پیش با بخشنامه جدید کاملا مشخص هست مخابرات نمی خواد مشترکین بالای ودیعه خود بدهکار باشن
البته با پیش پرداخت احتمالا بزودی این مشکل حل می شه
شما دقت کن تا 512 گزاشتن یعنی چی ؟ یعنی هر قبض تقریبا می شه 50 هزار تومان یعنی دقیقا پول ودیعه وقتی پرداخت نکنید هم مخابرات هیچ ضرری نکرده بعد چند ماه تخلیه فروش به یک مشترک جدید .....
شما نوشته های مدیر مخابرات طی دو ماه گذ شته ببنید گفته حدود 30% از متشرکین پول های قبش بالای 100 هزار تومان پرداخت نمی کنن که اعدادی که اعلام کرده بود چندین هزار میلیارد تومان بود ...
شما اسمت می ره لیست سیاه ولی به اسم برادر خواهرو و... می تونید بگرید
بله بعضی از مشترکها اینطوری هستن
طرف پول قبضش میاد 70 هزار تومان میره دوباره خط میخره
اینو قبول دارم
و باعث شدن کسایی که دارن درست استفاده میکنن هم تحت الشعاع کار خودشون قرار بدن
armin321
07-10-2014, 20:29
مخابرات بجای اینکار کاش میومد پیش پرداخت میگرفت تا دیگه این مشکل پیش نیاد.
البته این چیزی که الان شما گفتید یعنی قبض میره رو 100 تومان ؛ خوب الان من هم 2 مگ دارم محدود. ولی اگر بخوام سو استفاده کنم هم بازم میشه. میشینم 24 ساعت دان میکنم بعد قبض میاد 2 ماه دیگه 300 هزار تومان.
به نظرم که دلیل اصلی برداشتن نامحدود این نبوده
armin321
07-10-2014, 20:32
بله بعضی از مشترکها اینطوری هستن
طرف پول قبضش میاد 70 هزار تومان میره دوباره خط میخره
اینو قبول دارم
و باعث شدن کسایی که دارن درست استفاده میکنن هم تحت الشعاع کار خودشون قرار بدن
به اسم خودش که اصلا نمیشه
به همون آدرس (کدپستی هم نمیشه) تا بدهی رو ندید
مخابرات بازی رو بلده اینقدر هم الکی نیست. تو پست بالا گفتم اگر با همین 2 مگ محدود من 24 ساعت دان کنم بعد قبض بیاد 300 تومان چی؟
البته این چیزی که الان شما گفتید یعنی قبض میره رو 100 تومان ؛ خوب الان من هم 2 مگ دارم محدود. ولی اگر بخوام سو استفاده کنم هم بازم میشه. میشینم 24 ساعت دان میکنم بعد قبض میاد 2 ماه دیگه 300 هزار تومان.
الان هم سیستم پیش پرداخت فعاله
شما اگر با 1818 تماس بگیرید قسمتی هم برای
پیش پرداخت گذاشتن که من دارم از اون سیستم استفاده میکنم
Mr saeed
07-10-2014, 21:12
به اسم خودش که اصلا نمیشه
به همون آدرس (کدپستی هم نمیشه) تا بدهی رو ندید
مخابرات بازی رو بلده اینقدر هم الکی نیست. تو پست بالا گفتم اگر با همین 2 مگ محدود من 24 ساعت دان کنم بعد قبض بیاد 300 تومان چی؟
ققط کد ملی طرف می ره لیست اسم خودم لیست بودم به اسم مادرم رفتم گرفتم ...
با محدود 24 ساعته دانلود کنید دو مگ می شه 1.600 هزار تومان ! در اون بخش نامه همین محدود هم شامل می شده تا یک ماه آینده پیش پرداخت مخابرات راه می افته مشترک فقط به اندازه ای که حجم می خره می تونه استفاده کنه ...
خودم مخابرات دیدم برای یکی 560 هزینه قبض اومده بود همون جا داشت سکته می زد .. محدود خریده بود فکر کرده بود نامحدوده
Mr saeed
07-10-2014, 21:15
512 الان 25 هست دو ماه می شه 50 هزار تومان یک دوره قبضت بره بالای 50 پرداخت نکنی قطع می شه
من هم نگفتم دلیل اصلی این بوده یکی از دلایل این بوده یکی هم تشویق برای استفاده محدود و....
خدا رحم کنه به قبض من ....... من تازه رفتم تو کمپین قبض هنوز نیومده ولی از سر برج تا الان 24 گیگ شده البته با شبانه این یک ماه نیم دیگه چند گیگ بشه خدا میدونه
باید یه حرکتی ایجاد بشه که بشه کنترل کرد الان تو کارکرد شبانه روزانه که کلا قاطی هست اصلا نمشه درست و حسابی حساب کرد باید یکاری کنیم که بشه کنترل کرد مثلا مشخص کنیم تو یه ماه من فقط بتونم 20 گیگ دانلود کنم که رسید به 20 گیگ اینترنت قطع بشه و با هماهنگی من دوباره وصل بشه یا بتونیم خودمون حجم بخریم الان همینجوری مصرف میکنیم بعد یوهو میبینی 150 تومن پول adsl شده
SAHANDE3
07-10-2014, 23:08
به جای 2 مگ 256 شده:24:
باز معلوم نیست چی کار دارن میکنن یا طبق معمول پهنای باند کم اوردن
سرویس 1مگ دانلود رو 14 هست
Mr saeed
08-10-2014, 01:32
خدا رحم کنه به قبض من ....... من تازه رفتم تو کمپین قبض هنوز نیومده ولی از سر برج تا الان 24 گیگ شده البته با شبانه این یک ماه نیم دیگه چند گیگ بشه خدا میدونه
اینترنت مخابرات که اکانتینگ درستی نداره گرفتن حجمی جنابت هست باور کنید شاید آخر ماه بیشتر 100 تومان برات قبض بیاد ...
دوستان الان که دیگه داره نامحدود هم می ره به نظر پرس و چو کنید کدوم شرکت مرکز مخابراتی شما بهتر هست انتقال بدید
یعنی در این حد ؟؟
پس شانس آوردم پورت خالی نداشن !
DarkLords
08-10-2014, 03:18
ای بابا یعنی چی نامحدود داره میره! اینا چرا نمیان مثل شرکتهای دیگه پرتال خرید آنلاین درست کنن که هر کس اول پول بده بعد استفاده کنه؟!
چرا اینترنتو خراب میکنن آخه، پس مایی که نیاز داریم بخاطر کارمون سرعت بالا و حجم زیاد داشته باشیم چه کنیم!؟
تازه 2 ماهه از پارس آنلاین اومدم مخابرات دارن گند میزنن! پس چی شد اون تغییرات مثبتی که میگفتن تا اواسط شهریور ایجاد میشه!
مثبتشون این بود؟!!
amo.reza
08-10-2014, 06:55
ای بابا یعنی چی نامحدود داره میره! اینا چرا نمیان مثل شرکتهای دیگه پرتال خرید آنلاین درست کنن که هر کس اول پول بده بعد استفاده کنه؟!
چرا اینترنتو خراب میکنن آخه، پس مایی که نیاز داریم بخاطر کارمون سرعت بالا و حجم زیاد داشته باشیم چه کنیم!؟
تازه 2 ماهه از پارس آنلاین اومدم مخابرات دارن گند میزنن! پس چی شد اون تغییرات مثبتی که میگفتن تا اواسط شهریور ایجاد میشه!
مثبتشون این بود؟!!
برای ما که 2ساله اینترنت نامحدود رفته. شما هم حقتونه:n08:
birang1357
08-10-2014, 08:26
مثبتشون این بود؟!!
با سلام به همه دوستان
بنده تجربه شخصی خودم را در استفاده از اینترنت حجمی مخابرات برای دوستان به اشتراک می گذارم و نتیجه گیری با خود دوستان
از خردادماه امسال به دلایلی ( مشکل در اینترنت وایرلسم و خط تلفن روی فیبر) مجبور به گرفتن اینترنت از مخابرات شدم که در ابتدا به صورت نامحدود به مدت دوماه استفاده کردم. متاسفانه در این مدت اکانتینگ بسیار ضعیف مخابرات کاملا مشهود بود
از اول مرداد به حجمی تغییر سرویس دادم ولی به یکماه نرسیده مقایسه ای که بین میزان حجم استفاده در نامحدود و حجمی انجام دادم کاملا مشخص شد که میزان محاسبه خیلی بیشتر از میزان استفاده بوده است به همین دلیل و با قبول پرداخت هزینه ضررو زیان سرویس جمع شد و دوباره درخواست حجمی دادم.
امیدوارم دوستان در گرفتن سرویس از مخابرات دقت لازم را داشته باشند.
oO ali Oo
08-10-2014, 11:50
سلام من 256 نامحدود دارم میخوام به 512 نامحدود تغییرش بدم ممنون میشم کمک کنید :n13:
میخواستم ببینم بعد از ثبت درخواست توی سایت مخابرات چه قدر طول میکشه تغییرش بدن ؟
512 نامحدود سرعت دانلودش روی چنده ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.