مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
[ Ehsan ]
21-02-2019, 13:32
تو ریز مصرف علت قطعی رو میزنه
kill reason : dublicate mac
در صورتی که هیچ دستگاهی روی خط نیست.
در حالت عادی که خودم مودم خاموش میکنم میزنه
kill reason : lost carrier
سلام
به من گفتن سرعت تک کانکشن تو مخابرات خیلی داغونه
ممکنه تجربتونو بگید؟
سرعت دانلود تک کانکشن یا استریم چطوره؟
hamed_korn
21-02-2019, 15:13
دیروز پشتیبانی به منم گفت تا آخر روز شارژ میشه امروز دوم ماهه و هنوز شارژ نشده:| حجم هم داره تموم میشه اضافه مصرف کنم پولش رو قبض میاد با این که گفتم بعد تموم شدن حجم سرعت بیاد پایین:9:سلام.برای من هم هنوز حجم ۷۰۰ گیگ اسفند شارژ نشده و باید از باقیمانده حجم بهمن استفاده کنم.
دو بار تیکت زدم و میگم اول اسفند باید حجم من رو شارژ میکرید.
میگه سیتم ایراد داره. شما برو تو ریز مصرف و اسفند رو انتخاب کن ببین چقدر مصرف کردی.
یعنی فعلا درست بشو نیست.
اینا فقط هدفشون آزار مشترک هست به هر روشی که بتونند.
تازه بخش ریز مصرف من از آبان تا بهمن هر ماه رو که انتخاب میکنم خطا میده و هیچ چیزی نشون نمیده تازه شده مثل آذر ۹۷ که مشترکین تهران رو از سایت ecare فرستادند به این سایت جدیده و تا جایی که یادم هست تا حدود یک ماه هیچ اطلاعاتی از حجم مصرفی نشون نمیداد.
الان باز همون مشکلات پیش اومده
منم زنگ زدم ۱۹۵ یک شکایت ثبت کردم.
کلا پشتیبانی مخابرات افتضاح هست و عملا فقط زبان شکایت و زور رو متوجه میشوند.
اگه شکایت نکنم مجدد برای فروردین هر وقت عشق کنند حجم رو شارژ میکنند.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام
به من گفتن سرعت تک کانکشن تو مخابرات خیلی داغونه
ممکنه تجربتونو بگید؟
سرعت دانلود تک کانکشن یا استریم چطوره؟
۱۶ مگابیت دارم
تک کانکشن روزا شاید تا ۵ مگابیت بره
شبا هم ۰.۵۰ مگابیت
در کل که dogshit خالصه
بقیه سرویس دهنده ها رو نمیدونم ولی ایرانسل کامل اوکیه
من متاسفانه ۶ ماهه تمدید کردم و خیلی پشیمونم
به پشتیبانی هم که زنگ میزنی انگار با یه مشت عقب افتاده طرفی
به نظرم td lte ایرانسل با اینکه گرون تره و پکت لاست داره ولی سگش به مخابرات شرف داره
01110362
21-02-2019, 17:33
۱۶ مگابیت دارم
تک کانکشن روزا شاید تا ۵ مگابیت بره
شبا هم ۰.۵۰ مگابیت
در کل که dogshit خالصه
بقیه سرویس دهنده ها رو نمیدونم ولی ایرانسل کامل اوکیه
من متاسفانه ۶ ماهه تمدید کردم و خیلی پشیمونم
به پشتیبانی هم که زنگ میزنی انگار با یه مشت عقب افتاده طرفی
به نظرم td lte ایرانسل با اینکه گرون تره و پکت لاست داره ولی سگش به مخابرات شرف داره
منم دو روزه برگشتم مخابرات
۲۰ بار زنگ زدم خرابی سرویس ! هنوز هیچ غلطی نکردن !
هی میگن تیکت زدیم مرکز بررسی میکنه ! هنوز سرویسم قطعه!!!
شنبه میرم تخلیه میکنم ! همون سرویس گرون رایتل رو ادامه میدم خسته شدم انقدر زنگ زدم ! ۵ بار گوشی جواب نمیدن بعد ۳-۴ دقیقه قطع میشه!
مسخره ترین پشتیبانی برا مخابرات هست !
رایتل سرعت ۲۰-۴۵ مگ میده بی دردسر پشتیبانی و این مسخره بازی ها !!!یجوری باید مدارا کنم باهاش !
فقط دوستان ۶ ماهه دومگ ۴ برابر رو پنل من هست !
جریمه که نداره بخوام تخلیه کنم ! این مسخره ها به هر صورتی میخوان تیغ بزنن!
Hosseinymy
21-02-2019, 18:19
سلام.برای من هم هنوز حجم ۷۰۰ گیگ اسفند شارژ نشده و باید از باقیمانده حجم بهمن استفاده کنم.
دو بار تیکت زدم و میگم اول اسفند باید حجم من رو شارژ میکرید.
میگه سیتم ایراد داره. شما برو تو ریز مصرف و اسفند رو انتخاب کن ببین چقدر مصرف کردی.
یعنی فعلا درست بشو نیست.
اینا فقط هدفشون آزار مشترک هست به هر روشی که بتونند.
تازه بخش ریز مصرف من از آبان تا بهمن هر ماه رو که انتخاب میکنم خطا میده و هیچ چیزی نشون نمیده تازه شده مثل آذر ۹۷ که مشترکین تهران رو از سایت ecare فرستادند به این سایت جدیده و تا جایی که یادم هست تا حدود یک ماه هیچ اطلاعاتی از حجم مصرفی نشون نمیداد.
الان باز همون مشکلات پیش اومده
منم زنگ زدم ۱۹۵ یک شکایت ثبت کردم.
کلا پشتیبانی مخابرات افتضاح هست و عملا فقط زبان شکایت و زور رو متوجه میشوند.
اگه شکایت نکنم مجدد برای فروردین هر وقت عشق کنند حجم رو شارژ میکنند.
به منم دیروز گفتن تا آخر روز شارژ میشه ولی نشدوتو این دو روز مجبور شدم از نت سیم کارت استفاده کنم وامروز ساعت 5یا6 حجم شارژ شد شما هم الان چک کن. بخش ریز مصرف هم مشکلی ندارم برا شما اگه درست نشون نمیده درخواست وشکایت ثبت کن
آرین 0098
21-02-2019, 22:51
غزال ۴ به ۱۶ با ۱۷۵ گیگ دارم. نظرتون چیه به شب نشین ۱۶ با ۸۰تا روز و ۲۵۰تا شب تغییر بدم؟
غزال ۴ به ۱۶ با ۱۷۵ گیگ دارم. نظرتون چیه به شب نشین ۱۶ با ۸۰تا روز و ۲۵۰تا شب تغییر بدم؟اونکه الان داری میشه گفت بهترین پلن هست
حیفه
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
01110362
22-02-2019, 17:03
دوستان کسی لینک یا عکس طرح های جدید مخابرات رو داره ؟
hamid-p71
22-02-2019, 18:54
(سرویس 2M کمپین رنگین نت - شب نشین- سه ماهه پیش پرداخت - 60G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 240G ترافیک داخلی عادی و 90G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 360G ترافیک داخلی ساعت خاص)
سلام دوستان. این 60 گیگ ترافیک خارجی برای هر ماه هست یا سه ماهه ؟ ترافیک در صورت باقی ماندن به ماه بعدی انتقال میابد ؟ اگه کل ترافیک مصرف بشه اینترنت کلا قطع میشه یا سرعت را پایین میارن ؟
آرین 0098
22-02-2019, 19:19
بارها و بارها گفته شده که برای سرویس های پیش پرداختی، ترافیک ذکر شده برای کلّ دوره هست، نه ۱ ماه.
قبل از پست دادن، یک-دو صفحه قبل تر رو بخونید.
بروشور ۲۵ صفحه ای این کمپین که دیگه واقعاً جای هیچ سؤالی باقی نمی ذاره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hellbrain666
22-02-2019, 22:55
امشب پینگ بالا و پکت لاست شدیدا زیاد شده
حجم شبانه تو پنل من صفر شده واسه شما هم اینجوریه؟
حجم شبانه تو پنل من صفر شده واسه شما هم اینجوریه؟
سلام مال منم صفر شده بود بعد از گذشت چند ساعت حجم خیلی زیادی بهش اضافه شد 45787747874800 :n02: این پنل کلا گیج میزنه
سلام مال منم صفر شده بود بعد از گذشت چند ساعت حجم خیلی زیادی بهش اضافه شد 45787747874800 :n02: این پنل کلا گیج میزنه
امروز که کلا پنل باز نمیشه ارور میده
دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکانپذیر نیست. (کد خطا: 100111)
امروز که کلا پنل باز نمیشه ارور میده
دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکانپذیر نیست. (کد خطا: 100111)
پنل من باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hummer_1990
25-02-2019, 00:56
سلام
دوستان با اومدن طرح رنگین نت دیگه طرح غزال ارایه نمیشه؟
من الان طرح غزال پیش پرداخت 6 ماهه دارم . یعنی وقتی 6 ماهم تموم بشه دیگه نمیتونم طرح غزال رو تمدید کنم؟
hummer_1990
25-02-2019, 01:12
الان جدول طرح رنگین نت رو تا آخر دیدم. قیمت ها نسبت به طرح غزال تقریبا 2 برابر شده.
بعد عمری این مخابرات یه طرح داد که هم سرعتش هم حجم و قیمتش مناسب بود (غزال) طاقت نیاورد ببینه ما راضی هستیم زد ترکوندش خدا لعنتشون کنه.
davoodghafeli
25-02-2019, 14:07
سلام دوستان وقت بخیر :n16:
تعرفه های شب نشین ، سحر خیز و سرشار اگه سه ماهه یا شش ماهه بگیرم آیا ترافیک بر اساس ماهانه است یا کلی
مثال میزنم :
تعرفه 16 مگ کمپین رنگ نت سحر خیز سه ماهه پیش پرداخت 240 گیگ ترافیک بین الملل این حجم 240 گیگ بصورت ماهانه بهمون میدن یا کلی
تعرفه های شب نشین ، سحر خیز و سرشار اگه سه ماهه یا شش ماهه بگیرم آیا ترافیک بر اساس ماهانه است یا کلی
مثال میزنم :
تعرفه 16 مگ کمپین رنگ نت سحر خیز سه ماهه پیش پرداخت 240 گیگ ترافیک بین الملل این حجم 240 گیگ بصورت ماهانه بهمون میدن یا کلی
ماهی 80 GB میشه
مثال میزنم :
240 گیگ میدن برای کل 3 ماه
mehrdadb3
26-02-2019, 18:51
;9100642']بله مال منم همینطوره زنگ که زدم میگن شبکه مشکل داره به شما چی گفتن؟
من زنگ نزدم احتمالا همین جواب رو هم به من میدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سلام
دوست عزیز سرعت تک کانکشن شما چطوره؟ استریم ویدئو چی ؟
RoozbehBakhtiyari
27-02-2019, 00:56
خسته نباشین دوستان
این طرح های دوبرابری یا چهاربرابری سرعتشون به چه صورت هست
اشتراکیه (شِیر میشه) ؟ بین دوعدد مثلا 2به 8 در نوسانه یا چی ؟ :n13:
hamed_korn
27-02-2019, 12:16
خسته نباشین دوستان
این طرح های دوبرابری یا چهاربرابری سرعتشون به چه صورت هست
اشتراکیه (شِیر میشه) ؟ بین دوعدد مثلا 2به 8 در نوسانه یا چی ؟ :n13: همون سرعت رو میدن اگه ایرادی وجود نداشته باشه.
سرویس ۲مگ با سرعت ۴ برابر سرعت رو ۸ مگابیت میبندن مگه اینکه خط شما مشکلی داشته باشه که باید کمتر ببندند.
ehsan_2000
28-02-2019, 08:43
سلام
دوستان اينترنت مخابرات جديدا مشكل پيدا كرده ؟ من الان چند روزيه هي چراغ اينترنت مودم قطع ميشه و تا زماني كه مودمو خاموش روشن نكنم وصل نميشه !! ريست كردم باز درست نشده . زنگ زدم مخابرات ميگن نويز داره خط !ميگم خب نويز داشتم با چراغ dsl خاموش ميشد ديگه !! مشكل از مودمه يا نت مخابرات به نظرتون ؟
ERF@NIAN
28-02-2019, 09:26
سلام
دوستان اينترنت مخابرات جديدا مشكل پيدا كرده ؟ من الان چند روزيه هي چراغ اينترنت مودم قطع ميشه و تا زماني كه مودمو خاموش روشن نكنم وصل نميشه !! ريست كردم باز درست نشده . زنگ زدم مخابرات ميگن نويز داره خط !ميگم خب نويز داشتم با چراغ dsl خاموش ميشد ديگه !! مشكل از مودمه يا نت مخابرات به نظرتون ؟
مبتونه هم از نویز باشه هم مشکل مخابرات. گزینه sra داخل تنظیمات مودم اگه روشنه خاموش کنید باعث میشه اینجور مواقع سریع تر adsl خاموش بشه دوباره وصل کنه
ehsan_2000
28-02-2019, 09:35
اخه مشكل اينجاست كه چراغ dsl ثابته و خاموش نميشه ! فقط چراغ اينترنت خاموش ميشه
[ Ehsan ]
28-02-2019, 10:37
بله دوست عزیز مشکل مخابراته چند وقته پیش اومده بعضیا مشکل دارن ای پی کم اورده مخابرات از بس مشترک گرفته ای پی نخریده
01110362
28-02-2019, 17:52
مشکل نت مخابرات هست ، تماسی که گرفته بودم گفتن مشکل لینک دارن !
روزی دوسه بار قطعی دارم.
لعنت به این مخابرات و اینترنتش !
انحصار انحصار انحصار [emoji58][emoji58][emoji58]
hellbrain666
28-02-2019, 23:17
مشکل نت مخابرات هست ، تماسی که گرفته بودم گفتن مشکل لینک دارن !
روزی دوسه بار قطعی دارم.
لعنت به این مخابرات و اینترنتش !
انحصار انحصار انحصار [emoji58][emoji58][emoji58]
من گاهی اوقات مودم رو خاموش روشن که میکنم چند باری چراغ adsl خاموش و روشن میشه تا بالاخره ثابت بمونه انگار حین اتصال قطع میشه و مجدد سعی میکنه به برقراری ارتباط
این هم دلیلش همین لینکه ؟
[ Ehsan ]
01-03-2019, 18:51
امروز تقریبا هر یک ساعت یکبار لینک میپرید ده بار زنگ زدم میگن مشکل شبکه هست در دست اقدام هست ،الان یک هفته اس هی میگن در دسته اقدامه یک اس هم میدن که خرابی ثبت شد.فقط همین
Hamedd321
01-03-2019, 20:22
سلام . من دو هفته هست طرح رنگين نت مخابرات رو گرفتم . اولاش همه چى خوب بود ولى الان چند روزه مصرف شبانه من بجاى مصرف اصلى حساب ميشه يعنى از دو تا هفت صبح كه دانلود مى كنم حجم شبانه كم نميشه ولى بجاش از حجم روزانه كم مى كنه و مقدار باقيمانده حجم شبانه من چند روزه دست نخورده باقى مونده . چند بار باهاشون تماس گرفتم ميگن مشكلى نداره و پاسخ درستى نميدن . مى خواستم بدونم كسى جديدا به اين مشكل برخورده؟ و اينكه بنظرتون مشكل از كجاست؟ ممنون
darvish1900
01-03-2019, 23:16
سلام . من دو هفته هست طرح رنگين نت مخابرات رو گرفتم . اولاش همه چى خوب بود ولى الان چند روزه مصرف شبانه من بجاى مصرف اصلى حساب ميشه يعنى از دو تا هفت صبح كه دانلود مى كنم حجم شبانه كم نميشه ولى بجاش از حجم روزانه كم مى كنه و مقدار باقيمانده حجم شبانه من چند روزه دست نخورده باقى مونده . چند بار باهاشون تماس گرفتم ميگن مشكلى نداره و پاسخ درستى نميدن . مى خواستم بدونم كسى جديدا به اين مشكل برخورده؟ و اينكه بنظرتون مشكل از كجاست؟ ممنون
ساعت 2 مودمت خامو ش و روشن کن. وگرمه از حجم اصلیت کم میشه. مخابرات اینو بهتون نمیگه
برای منم دقیقا این مشکل هست دزدی تو روز و روشن خیلی بارز من حتی مودم رو هم قبل از استفاده تو ساعات رایگان از روتر خود مودم ریستارت میکنم کلی بازم از حجم اصلی کم کردن دزدیه چی گار کنیم من سرویسم سرشاره از ۷ تا ۱۱ گفتن رایگانه دیروز پنل میزد ۳۶۰۰ گیگ حجم الان امروز زده ۱۲۰۰ تا ۸ مگ دارم سه ماهه ۳۰۰ گیگ بین الملل
تمام دانلودای ساعت رایگانمو با حجم تصلی حساب کرد
همگی تیکت بزنید شکایت کنید درست شه وگرنه پولمونو مثل بنز عین همین حجما و وعده وعید الکیه اینترنت شبانه میخورن میره
مال منم چند روزه حجم شبانه ثابت مونده و فقط روزانه کم میشه
البته حجم زیادی کم نشده به نظر میاد شبانه رو حساب نکردن
برای منم دقیقا این مشکل هست دزدی تو روز و روشن خیلی بارز من حتی مودم رو هم قبل از استفاده تو ساعات رایگان از روتر خود مودم ریستارت میکنم کلی بازم از حجم اصلی کم کردن دزدیه چی گار کنیم من سرویسم سرشاره از ۷ تا ۱۱ گفتن رایگانه دیروز پنل میزد ۳۶۰۰ گیگ حجم الان امروز زده ۱۲۰۰ تا ۸ مگ دارم سه ماهه ۳۰۰ گیگ بین الملل
تمام دانلودای ساعت رایگانمو با حجم تصلی حساب کرد
همگی تیکت بزنید شکایت کنید درست شه وگرنه پولمونو مثل بنز عین همین حجما و وعده وعید الکیه اینترنت شبانه میخورن میره
سرشار 2 تا 11 هست نه 7 تا 11
این طرح رنگين نت مخابرات بازه رایگان یا 99 درصد تخفیف داره؟من اصفهانم تازه این طرح میخواد اینجا فعال بشه
Hamedd321
02-03-2019, 15:15
ساعت 2 مودمت خامو ش و روشن کن. وگرمه از حجم اصلیت کم میشه. مخابرات اینو بهتون نمیگه
ممنون بزرگوار قبلا امتحان كردم ولى فايده نداشت . با توجه به نظرات دوستان فكر كنم يه مشكل همگانى بوجود اومده شايد نرم افزارشون ايراد پيدا كرده ولى اميدوارم تا چند روز آينده درست بشه وگرنه خيلى ضد حاله
خیلی حواستون باشه تو پاچتون نره شبونه کم نمیکنه فقط از حجم اصلی خورده میشه من امروز زنگ زدم اعتراض هم کردم ۲۰۲۰ بخش فنی گفت ثبت کردم شماره موبایلم گرفت گفت بررسی میکنیم حالا دیگه سر کار گذاشتن چیه خدا میدونه تیکت هم زده بودم پشتیبانی با کمال پروسی گفته بود شما ساعت غیر شبانه مصرف کردید جالبه ریز مصرف تو پنل خودشون هست دیگه واقعا نمیدونم دیگه کجا باید شکایت کرد
این طرح رنگين نت مخابرات بازه رایگان یا 99 درصد تخفیف داره؟من اصفهانم تازه این طرح میخواد اینجا فعال بشه
اگه اطلاع دارید لطف کنیدجواب ماراهم بدید
mohmmadalifallahi
02-03-2019, 17:48
الان قشنگ 4 روز شده سرعت دانلودم شده 12 کیلوبایت :n29:
کسایی که اصفهان زندگی می کنند همین مشکل رو دارن ؟
2020 هم که خدا رو شکر جوابگو نیس :n27:
[ Ehsan ]
02-03-2019, 18:41
قطعی و پرش لینک مخابرات همچنان پابرجاست مخصوصا طرف عصر و شب بیشتر میشه
خیلی حواستون باشه تو پاچتون نره شبونه کم نمیکنه فقط از حجم اصلی خورده میشه من امروز زنگ زدم اعتراض هم کردم ۲۰۲۰ بخش فنی گفت ثبت کردم شماره موبایلم گرفت گفت بررسی میکنیم حالا دیگه سر کار گذاشتن چیه خدا میدونه تیکت هم زده بودم پشتیبانی با کمال پروسی گفته بود شما ساعت غیر شبانه مصرف کردید جالبه ریز مصرف تو پنل خودشون هست دیگه واقعا نمیدونم دیگه کجا باید شکایت کرد
جواب درستی ندادن سایت 195 شکایت کن از پنلت قسمت مصرف هم اسکرین شات بگیر آپلود کن
جواب درستی ندادن سایت 195 شکایت کن از پنلت قسمت مصرف هم اسکرین شات بگیر آپلود کن
حتما. دو سه روزی صبر میکنم جوابی ندادن ۱۹۵ شکایت میکنم
ehsan_2000
03-03-2019, 09:47
;9101911']قطعی و پرش لینک مخابرات همچنان پابرجاست مخصوصا طرف عصر و شب بیشتر میشه
واقعا ديگه خسته كننده شده :n35: اعصاب آدم خورد ميشه از اينترنت
italodance
03-03-2019, 10:08
واقعا ديگه خسته كننده شده :n35: اعصاب آدم خورد ميشه از اينترنت
خدایا صد مرتبه شکر که اینترنت کم سرعت و اعصاب خورد کن سیمی ندارن. :n20:
دوستان اطلاع ندارند یا مایل نیستند جواب بدن؟؟ ! ! ! فکرکنم هدف انجمن تبادل اطلاعات باشه....
albertxx
03-03-2019, 13:54
بازه رایگان یعنی چی ؟؟ منظورتون ساعات رایگان دانلود هست ؟ اگه منظورتون اینه که باید گفت بله ساعات رایگان داره
یا منظورتون چیز دیگه ای هست ؟؟
بازه رایگان یعنی چی ؟؟ منظورتون ساعات رایگان دانلود هست ؟ اگه منظورتون اینه که باید گفت بله ساعات رایگان داره
یا منظورتون چیز دیگه ای هست ؟؟
منظورم همون ساعت رایگان.
albertxx
03-03-2019, 14:03
منظورم همون ساعت رایگان.
بله ساعات رایگان داره
بجز 3 طرح اول بقیه طرح ها ساعات رایگان داره
بسته به نوع انتخاب سرویس مقدار حجم رایگان و ساعات رایگان بودن متفاوت هست
اینم جدولش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%D9%87__%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D9%87%D8% A7%DB%8C_%DA%A9%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%86_%D8%B1%D9% 86%DA%AF%DB%8C%D9%86_%D9%86%D8%AA.jpg
poriya_hashie
03-03-2019, 17:05
مشکل نمایش گیگ پنل حل نشده و تعرفه شبانه مشخص نیست چطور حساب میشه
Hamedd321
03-03-2019, 18:43
مشکل نمایش گیگ پنل حل نشده و تعرفه شبانه مشخص نیست چطور حساب میشه
براى منم اولاش خوب بود ولى الان چند روزه مصرف شبانه ام عادى حساب ميشه يه جورى هم هست كه نميشه سرويس رو تغيير داد واقعا بلاتكليف موندم . شما باهاشون تماس گرفتيد؟ چه جوابى دادن؟
[ Ehsan ]
03-03-2019, 18:46
دوستان که مشکل دارن زنگ بزنن پیگیر باشن خب، خود به خود که مشکلتون حل نمیشه.
hamed_korn
03-03-2019, 21:10
دوستان اطلاع ندارند یا مایل نیستند جواب بدن؟؟ ! ! ! فکرکنم هدف انجمن تبادل اطلاعات باشه....سلام.شما زنگ زدید ۲۰۲۰ در این مورد سوال کردید چه جوابی دادند؟
hamed_korn
03-03-2019, 21:12
;9102046']دوستان که مشکل دارن زنگ بزنن پیگیر باشن خب، خود به خود که مشکلتون حل نمیشه.منکه مشکل پیش میاد زنگ میزنم ۱۹۵ شکایت ثبت میکنم.
ولی خوب برخی دوستان رو در وایسی دارند.
انگار این سرویس ها رو مجانی بهشون دادند.
مخابرات زبان شکایت رو فقط متوجه میشه و بس.
poriya_hashie
04-03-2019, 23:09
براى منم اولاش خوب بود ولى الان چند روزه مصرف شبانه ام عادى حساب ميشه يه جورى هم هست كه نميشه سرويس رو تغيير داد واقعا بلاتكليف موندم . شما باهاشون تماس گرفتيد؟ چه جوابى دادن؟
جواب خاصی نمیدن من 22 روزه دارم پیگیری میکنم از زمان فعال سازی سرویسم هیچ جواب درستی ندادن و گفتند باید صبر کنی
منم دیروز در سامانه 195 شکایت ثبت کردم دیگه
mehrdadb3
05-03-2019, 12:29
این مشکل پریدن لینک هم مسخره شده ها روزی 5 6 بار قطع میشه وقتیم وصل میشه نت کار نمیکنه حتما باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست شه
01110362
05-03-2019, 17:48
این مشکل پریدن لینک هم مسخره شده ها روزی 5 6 بار قطع میشه وقتیم وصل میشه نت کار نمیکنه حتما باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست شه
دقیقا [emoji58][emoji58][emoji58][emoji108]
[ Ehsan ]
05-03-2019, 18:55
طرح شما هم غزال هست؟ سرعتتون چنده؟
[ Ehsan ]
05-03-2019, 18:57
دقیقا [emoji58][emoji58][emoji58][emoji108]
شماهم طرح غزال هستین ؟ سرعت شما چیه؟
mehrdadb3
05-03-2019, 20:23
;9102288']طرح شما هم غزال هست؟ سرعتتون چنده؟
اره طرح غزال هستش ولی جدیدا اینجوری شده هی هم بیشتر میشه
آرین 0098
06-03-2019, 02:49
غزال ۴ به ۱۶ دارم. با توجّه به این که این طرح بین FTTH ،VDSL ،ADSL مشترک بود، امکانش هست ضمن حفظ طرح، مدولاسیون خط رو از ADSL به VDSL تغییر بدیم؟
[ Ehsan ]
06-03-2019, 10:50
دوستانی که قطع و وصلی دارن به 195 زنگ یا ایمیل بزنن ،الان چند هفتس این مشکل وجود داره هی میگن مشکل شبکس ،خب درستش کنید ، اینا تازور بالا سرشون نباشه کاری نمیکنن.
وقتی چندنفر شکایت کنن و پیگیر باشن درست میشه وگرنه تا چندین ماه وضع همینه.
سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم شما هم مشکل تایم اوت دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زنگ هم زدم پشتیبانی، فقط مثه ربات میگه ما گیم رو پشتیبانی نمیکنیم، هر چی هم میگی مشکل تایم اوته توو مغزشون نمیره
باز پینگ بالا رو میشه با کاهش پینگ تا حدی اوکی کرد ولی تایم رو هیچ جوره نمیشه
[ Ehsan ]
07-03-2019, 09:46
چند روزه راس ساعت 7.30 لینک میپره به نظرم دستی خودشون اینکارو انجام میدن چون ای پی کم اوردن ،مشکل اینجاست که دیر وصل میشه اونم دلیلش کمبود ای پی و زیادی مشترک هست.
[ Ehsan ]
08-03-2019, 12:20
دوستانی که پرش لینک داشتن مشکلشون حل شد؟
mr korash
08-03-2019, 17:52
اقا چجوری دارین این بسته های جدید رو میخرین ؟ چرا به این سرعت خودتون رو تطبیق میدین و انگار نه انگار ؟ من با وجود اینکه فیبر هستم و غیر از مخابرات سرویس نمیتونم بگیرم ! کل کارام هم روی اینترنت میچرخه حاضر نیستم این طرح ها رو بگیرم ! یک ماه از طرح قبلیم مونده و شکایت گران فروشی رو توی 195 ثبت کردم ! امیدوارم شما هم لاعقل شکایت بزنید !!
طرح شرکت های دیگه رو ببینید ادم اشکش در میاد ما گیر این مخابرات افتادیم باید به هر سازش برقصیم !!!:n37:
[ Ehsan ]
08-03-2019, 18:38
اقا چجوری دارین این بسته های جدید رو میخرین ؟ چرا به این سرعت خودتون رو تطبیق میدین و انگار نه انگار ؟ من با وجود اینکه فیبر هستم و غیر از مخابرات سرویس نمیتونم بگیرم ! کل کارام هم روی اینترنت میچرخه حاضر نیستم این طرح ها رو بگیرم ! یک ماه از طرح قبلیم مونده و شکایت گران فروشی رو توی 195 ثبت کردم ! امیدوارم شما هم لاعقل شکایت بزنید !!
طرح شرکت های دیگه رو ببینید ادم اشکش در میاد ما گیر این مخابرات افتادیم باید به هر سازش برقصیم !!!:n37:
داداش اینجا خیلیا اینترنتی که کلی بابتش پول دادن حالا مشکل داره حتی زنگ نمیزنن بگن مشکل داره حلش کنین فقط میان اینجا از ما مبپرسن شما که زنگ زدی چی بهتون گفتن:n08:
اگه چندنفر شکایت کنن بعد یه مدت که زور بهشون بیاد همه چیز درست میشه ،کسایی که قدیمی هستن میدونن اینا بتباید زور بالا سرشون باشه ،ولی دریغ که حتب یک شکایت تو 195 هم ثبت نمیکنن،
Hamedd321
08-03-2019, 22:06
واقعا همينطوره قيمتاشون كه دوبرابر شركت هاى ديگه هست خدماتشونم كه خيلى بده كارشناساشونم هيچى بارشون نيست . الانم كه من سه هفته هست طرح رنگين نت گرفتم مصرف شبانه اش الكيه و از مصرف روزانه كم ميشه بالاى ده بار زنگ زدم ٢٠٢٠ ميگن مشكل از ما نيست تلفن رو قطع مى كنن . تو ١٩٥ هم شكايت ثبت كردم زنگ زدن گفتن پيگيرى مى كنيم ولى بعد جوابش اومد نتيجه رو اعلام كرديم پاسخگو نبوديد . آخرشم مشكل مارو حل نكردن . خلاصه كه به راحتى تمام پولمونو خوردن و به روى خودشونم نياوردن
sepehr_sn
08-03-2019, 22:29
سلام دوستان
وقت بخیر
یه سوالی داشتم
من میخوام ار مخابرات درخواست بدم FTTH بگیرم ، به نظرتون از این مکافات هایی که شما دارید توی اوون سیستم هم با شرکت مخابرات وجود داره یا نه ؟؟
misam5526
08-03-2019, 23:45
سلام دوستان
وقت بخیر
یه سوالی داشتم
من میخوام ار مخابرات درخواست بدم FTTH بگیرم ، به نظرتون از این مکافات هایی که شما دارید توی اوون سیستم هم با شرکت مخابرات وجود داره یا نه ؟؟
بله.
FTTH روشی برای اتصال شما از منزل تا مرکز مخابراتیه. مزایای خودش رو داره اما همچنان از مرکز مخابراتی به بعد با زیرساخت مخابرات طرف هستید.
salam4802
09-03-2019, 01:33
درود
دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتن میتونن بگن ترافیک رزرو چیه؟
albertxx
09-03-2019, 08:29
درود
دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتن میتونن بگن ترافیک رزرو چیه؟
ترافیکی هست که شما خریداری میکنی تا هروقت ترافیک سرویس اصلی تموم شد از اون ترافیک خریداری شده استفاده کنی
در واقع در زمان خرید ترافیک اون ترافیک به سرویس اصلی اضافه نمیشه و رزرو میمونه تا ترافیک سرویس اصلی تموم بشه و بعد فعال میشه
01110362
09-03-2019, 18:03
;9102585']دوستانی که پرش لینک داشتن مشکلشون حل شد؟
من که دارم هنوز [emoji58]
[ Ehsan ]
09-03-2019, 18:30
من که دارم هنوز [emoji58]
سرعت خط شما روی چند مگ بسته شده ؟
معمولا هر چند ساعت قطع میشه؟
hellbrain666
09-03-2019, 18:59
من مشکل قطعی یا همون پرش لینک رو دارم اما علتش اینه که با اینکه سرویس 8 مگ خریدم اما پهنای باند باز هستش و سرعت به نزدیکای 14 مگ میرسه و باعث قطعی میشه (خط من همون 8 مگ رو خوب جواب میده)
پشتیبانی هم یکبار گفتم و جواب داد که مشکل سرعت نداری :n35:
اکثر اوقات هم 2020 بجای ارتباط با اپراتور میگه پیام بگذارید
[ Ehsan ]
09-03-2019, 19:07
من مشکل قطعی یا همون پرش لینک رو دارم اما علتش اینه که با اینکه سرویس 8 مگ خریدم اما پهنای باند باز هستش و سرعت به نزدیکای 14 مگ میرسه و باعث قطعی میشه (خط من همون 8 مگ رو خوب جواب میده)
پشتیبانی هم یکبار گفتم و جواب داد که مشکل سرعت نداری :n35:
اکثر اوقات هم 2020 بجای ارتباط با اپراتور میگه پیام بگذارید
دوست عزیز شما از کجا میدونید مشکل خط هست؟نویز شما چنده مگه؟
کی ها قطع میشه ؟وقتی در حال دانلود با حداکثر سرعتید لینک یهو میپره؟
hellbrain666
09-03-2019, 19:56
;9102752']دوست عزیز شما از کجا میدونید مشکل خط هست؟نویز شما چنده مگه؟
کی ها قطع میشه ؟وقتی در حال دانلود با حداکثر سرعتید لینک یهو میپره؟
من از شرکت های قبلی هم که سرویس داشتم میدونستم که سرعت بالای 10 مگابیت رو نمیتونم دریافت کنم برای همین چون اکثرا لینک خط بالای 12 مگابیت وصل میشه برای همین قطعی دارم . Snr روی 12 مگابیت به مرز 6 میرسه
البته ساعت خاصی نداره ولی بیشتر در شب ها اتفاق میفته
واقعا همينطوره قيمتاشون كه دوبرابر شركت هاى ديگه هست خدماتشونم كه خيلى بده كارشناساشونم هيچى بارشون نيست . الانم كه من سه هفته هست طرح رنگين نت گرفتم مصرف شبانه اش الكيه و از مصرف روزانه كم ميشه بالاى ده بار زنگ زدم ٢٠٢٠ ميگن مشكل از ما نيست تلفن رو قطع مى كنن . تو ١٩٥ هم شكايت ثبت كردم زنگ زدن گفتن پيگيرى مى كنيم ولى بعد جوابش اومد نتيجه رو اعلام كرديم پاسخگو نبوديد . آخرشم مشكل مارو حل نكردن . خلاصه كه به راحتى تمام پولمونو خوردن و به روى خودشونم نياوردن
دقیقا این دوستمون درست میگه ۳ هفتس رنگین نت دزدی بارز میکنه و اصلا شبانه رو حساب نمیکنن
همه برن ۱۹۵ شکایت کنن به گوش دو نفر بزسه پس ما پول چی دادیم همش از حجم اصلی داره ۴ برابر کم میکنه خواهشن همه زنگ بزنن ۲۰۲۰ یا سامانه ۱۹۵ شکایت ثبت کنن این مشکل حل شه وگرنه به خودمون میاییم میبینیم کلی پول اینترنت دادیدمو هیچی به هیچی
دقیقا این دوستمون درست میگه ۳ هفتس رنگین نت دزدی بارز میکنه و اصلا شبانه رو حساب نمیکنن
همه برن ۱۹۵ شکایت کنن به گوش دو نفر بزسه پس ما پول چی دادیم همش از حجم اصلی داره ۴ برابر کم میکنه خواهشن همه زنگ بزنن ۲۰۲۰ یا سامانه ۱۹۵ شکایت ثبت کنن این مشکل حل شه وگرنه به خودمون میاییم میبینیم کلی پول اینترنت دادیدمو هیچی به هیچی
ظاهرا بعضی شهرستان ها اینجوریه
من رنگین نت دارم سرشار سرعت8 مگ از حجم شبانه م کم نمیشه ولی از حجم روزانه هم کم نمیشه من هر چی دانلود کردم از ساعت 2 شب تا 11 صبح اصلا واسم کم نکردن
01110362
10-03-2019, 14:34
;9102748']سرعت خط شما روی چند مگ بسته شده ؟
معمولا هر چند ساعت قطع میشه؟
سلام ، ۹ مگ بسته شد ، کشش خط هم ۹/۵ هست. حدودا روزی ۲ بار.
Hamed-M1
10-03-2019, 17:50
اینترنت من تمام شده . پیش پرداخت هست سرویسم . قبلا سیستم روی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. اما جدیدا رفته روی adsl.tci.ir
قبلا که روی سیستم ecare بودم . یکبار تغییر سرویس انجام دادم اما اصلا داون استریم توی مودم تغییری نکرد . با 2020 تماس گرفته بودم . میگفت اصلا رو سیستم تغییر بدی برای ما نشون نمیده و باید بری مرکز محابراتی فرم پر کنی !
خلاصه
حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه سیستمشون رفته روی adsl.tci.ir الان اگر تغییر سرویس بدم به صورت اتوماتیک تغییری میکنه داون استریم ؟ یا مثل قدیم باید برم مرکز مخابراتی !
اینترنت من تمام شده . پیش پرداخت هست سرویسم . قبلا سیستم روی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. اما جدیدا رفته روی adsl.tci.ir
قبلا که روی سیستم ecare بودم . یکبار تغییر سرویس انجام دادم اما اصلا داون استریم توی مودم تغییری نکرد . با 2020 تماس گرفته بودم . میگفت اصلا رو سیستم تغییر بدی برای ما نشون نمیده و باید بری مرکز محابراتی فرم پر کنی !
خلاصه
حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه سیستمشون رفته روی adsl.tci.ir الان اگر تغییر سرویس بدم به صورت اتوماتیک تغییری میکنه داون استریم ؟ یا مثل قدیم باید برم مرکز مخابراتی !
بله دوست عزیز تغییر میکنه من 16 مگ سحر خیز داشتم تغییر دادم به 8 مگ سرشار
Ashkan R
10-03-2019, 22:24
از دوستان تهرانی کسی بوده که وضعیت احراز هویتش درست شده باشه و تایید شده باشه؟ (از دوستانی که قبلا تایید نشده بود)
چون دوباره موقع خرید سرویس میگه چون احراز هویت نشده امکان خرید سرویس نیست
مرکز تندگویان هستم و دو روزه نت قطع و وصل میشه، کسی مشکل مشابه داره قبل از اینکه به زیباییای تماس با پشتیبانی بپیوندم؟
hamed_korn
11-03-2019, 07:53
از دوستان تهرانی کسی بوده که وضعیت احراز هویتش درست شده باشه و تایید شده باشه؟ (از دوستانی که قبلا تایید نشده بود)
چون دوباره موقع خرید سرویس میگه چون احراز هویت نشده امکان خرید سرویس نیستسلام. بله برای من زده بودم انجام نشده احراز هویتم.
زنگ زده بودم ۱۹۵ شکایت بابت چند مورد و یکی هم همین بود. بالاخره درستش کردند.
[ Ehsan ]
11-03-2019, 09:57
مرکز تندگویان هستم و دو روزه نت قطع و وصل میشه، کسی مشکل مشابه داره قبل از اینکه به زیباییای تماس با پشتیبانی بپیوندم؟
طرحتون چیه و سرعت و نویز مودمتون چقدر هست؟معمولا چندبار و کی ها قطعی دارین؟
hellbrain666
11-03-2019, 19:28
امشب خیلی تایم اوت ها زیاد شده
hamed_korn
12-03-2019, 09:50
سلام.
تو بخش ریز مصرف که میرم از ۱ تا ۲۱ اسفند رو انتخاب میکنم.
تو اون جدول پایین یک قسمت نوشته ترافیک محتوا.
ترافیک محتوا دقیقا چی هست؟
mohammad_ali_7
12-03-2019, 21:54
میخوام برای اولین بار از مخابرات سرویس بگیرم ، دو مگ چهل گیگ حجم ، پس پرداخت ، 25 تومن
سرعتش باز میزارن یا اسمی میدن؟
خونه قبلی فن اوا داشتم راضی بودم (هفت سال)
الانم چند ماه تیدی ایرانسل بودم حجم کم میارم و گرونه
الان درخواست بدم واسه چند روز باقی مونده اسفند باید پول یک ماه بدم چون پس پرداخت هست؟
persian.godfather
13-03-2019, 02:16
میخوام برای اولین بار از مخابرات سرویس بگیرم ، دو مگ چهل گیگ حجم ، پس پرداخت ، 25 تومن
الان درخواست بدم واسه چند روز باقی مونده اسفند باید پول یک ماه بدم چون پس پرداخت هست؟
با این قیمت و حجم و سرعت بری آسیانک خیلی بهتره
[ Ehsan ]
13-03-2019, 09:36
سلام.
تو بخش ریز مصرف که میرم از ۱ تا ۲۱ اسفند رو انتخاب میکنم.
تو اون جدول پایین یک قسمت نوشته ترافیک محتوا.
ترافیک محتوا دقیقا چی هست؟
یه چیزی هست برا.گیج کردن کاربرا تا متوجه نشن حجم چطور حساب میشه.
01110362
13-03-2019, 18:46
سرعت ۴ برابری برات میبندن یعنی ۸ مگ ! پول همون تعداد روز ی که استفاده میکنی میاد رو قبض.
Hamedd321
14-03-2019, 11:31
خواهشا هركى ميدونه چطور ميشه اين طرح رنگين نت رو تغيير داد بگه . تو پنل كاربرى من زده طرح شما رنگين نت است و تا پايان طرح قادر به خريد يا تغيير سرويس نيستيد . من هميشه طرح عادى ماهانه ميگرفتم ولى هر موقع مى خواستم ميشد طرح رو تغيير داد مى خواستم ببينم واسه طرح غزال هم همينطور بوده ؟ الان يه ماهه اين طرح مسخره رو گرفتم دو برابر طرح عادى پول دادم خدماتى كه دريافت كردم نصف بوده دستمم به هيچ جا بند نيست
[ Ehsan ]
14-03-2019, 18:32
خواهشا هركى ميدونه چطور ميشه اين طرح رنگين نت رو تغيير داد بگه . تو پنل كاربرى من زده طرح شما رنگين نت است و تا پايان طرح قادر به خريد يا تغيير سرويس نيستيد . من هميشه طرح عادى ماهانه ميگرفتم ولى هر موقع مى خواستم ميشد طرح رو تغيير داد مى خواستم ببينم واسه طرح غزال هم همينطور بوده ؟ الان يه ماهه اين طرح مسخره رو گرفتم دو برابر طرح عادى پول دادم خدماتى كه دريافت كردم نصف بوده دستمم به هيچ جا بند نيست
مشکل شما چی بوده؟
از طریق پنل میشه تغییر داد اکثر طرحارو اگه نمیشه زنگ بزنید 2020
[ Ehsan ]
14-03-2019, 18:39
امروز باز پرش لینک بیشتر بود هر 2ساعت یکبار ،بعضی روزا بهتره بعضی روزا بیشتره،
بی شرفا هرچی زنگ میزنی میگن مشکل شبکه در دست اقدامه ،چند هفته اس نتونستن مشکلو حل کنن.
وقتی مخابرات کلی مشترک میگیره و زیرساخت لازم هم فراهم نمیکنه این مشکل پیش میاد ،هیچکسم که مشکل پیش میاد اعتراض نمیکنه فک میکنن مشکلی نیست.
hellbrain666
14-03-2019, 23:38
سرویس من که شده مثل شاتل
شب ها به شدت پکت لاست دارم
ساعت ۲ رو گذشته سرشار ۸ مگ رنگین نت دارم هر چی استفاده میکنم از حجم بین المملل روزانهکم میشه و عملا یر ما شیره بزرگی مالیدن که از ۲ تا ۱۱ شبانس اصلا و ابدا ترافیک رو شبانه حساب نمیکنه مراقب باشید تازه از خیلیا شنیدم حجم روطانه رو هم دو برابر کم میکنه و سیستمشون باگ داره واقعا نمیدونم چی کار کنم
سجادفراهانی
15-03-2019, 03:22
کسی از دوستان تانوما گرفته؟
دوستان، این طرح رنگین نت، ساعت کم مصرفش به چه شکله؟ باید مودم خاموش روشن بشه!!! یا به صورت معمولا از حجم ساعت کم مصرفش کم میشه؟
یک سوال دیگه این که اگه حجم روزانه تموم بشه میشه باز از ساعت کم مصرفش استفاده کرد؟
دوستان، این طرح رنگین نت، ساعت کم مصرفش به چه شکله؟ باید مودم خاموش روشن بشه!!! یا به صورت معمولا از حجم ساعت کم مصرفش کم میشه؟
یک سوال دیگه این که اگه حجم روزانه تموم بشه میشه باز از ساعت کم مصرفش استفاده کرد؟
عزیز رنگین نت دزدیه اصلا شبانه کار نمیکنه هر چی دانلود کنی میگنه تو پاچت از حجم اصلیت مثل کره آب میکنه
هر چی شکایت زنگ میزنیم درست پاسخ گو نیستن حجم عادی رم خیلی زودتر تموم میکمه کلا از وقتی پرتال مخابرات عدض شد سرویساش جیب خالی کن شد
نت شما هم چند دقیقه یک بار مثلا هر ده دقیقه میپره و بعد از چند دقیقه برمیگرده؟ البته من ممکنه مشکل سیم کشی پیدا کرده باشم برا همین شک کردم.
01110362
15-03-2019, 16:37
نت شما هم چند دقیقه یک بار مثلا هر ده دقیقه میپره و بعد از چند دقیقه برمیگرده؟ البته من ممکنه مشکل سیم کشی پیدا کرده باشم برا همین شک کردم.
خیر مشکلی نیست فعلا ، نویز خط و کشش خط رو تو ستینگ مودم بررسی کن.
خیر مشکلی نیست فعلا ، نویز خط و کشش خط رو تو ستینگ مودم بررسی کن.
آره تلفن بوق نداره، چند روز پیش هم همینطوری شد اومد گفت داخلیه، باکس تلفن داخل خونه رو انگولک کرد رفت باز دوباره همونطوری شده. جالبه که نت دارم با پینگ 112 از 4.2.2.4 ولی قطع و وصل میشه هر ده دقیقه یک بار.
mehrdadb3
15-03-2019, 17:24
از ساعت 3 امروز برای من اینجوری شده هر 5 دقیقه نتم قطع میشه
[ Ehsan ]
15-03-2019, 18:20
دوستان اگه پرش لینک دارید یعنی مودم ریستارت میشه مشکل از مخابراته زنگ بزنید شکایت کنید ،تا زیاد شکایت نشه و تعداد بالا نره درست نمیکنن میگن دوسه نفر که بیشتر مشکل ندارن ،ولی اگ شکایتا زیاد بشه بهشون فشار میاد درست میکنن
[ Ehsan ]
15-03-2019, 18:21
از ساعت 3 امروز برای من اینجوری شده هر 5 دقیقه نتم قطع میشه
بله دوست عزیز مشکل مخابراته با این اوضاع داره بدترم میشه روز به روز
[ Ehsan ]
15-03-2019, 18:24
یعنی چطور مشکل سیم کشی ؟سیم کشی عوض شده؟ اگه یه مدت خوب بوده و بعد یهو خراب شده چه ربطی به سیم کشی داره مگه اینکه جدیدا تو سیم کشی دست برده باشید.
mehrdadb3
16-03-2019, 01:11
والا امروز زنگ زدم بهشون گفتم الان 3 هفته ای هستش هر 3 یا4 ساعت پرش لینک دارم و امروز طی این 3 ساعت هر 5 دقیقه قطع شده و همچنین گفتم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن تو مناطق مختلف
جواب داد شبکه هیچ مشکلی نداره مودمت رو عوض کن اشکال از مودمت هستش مسخره کردن ملت رو معلوم نیست رو چی دارن کار میکنن
سلام
اگر امروز ثبت نام کنم تا قبل از تعطیلات وصل میشه؟
کلا چند روزه وصل میکنند؟
mohammad_ali_7
16-03-2019, 11:07
سلام
اگر امروز ثبت نام کنم تا قبل از تعطیلات وصل میشه؟
کلا چند روزه وصل میکنند؟
72 ساعت کاری در صورت وجود پورت خالی
[ Ehsan ]
16-03-2019, 13:18
فقط لز طریق 195 باید اعتراض کرد تا یه جواب درست بدن وگرنه 2020 که هیچی بارشون نیست هرکس یه چیز میگه علت قطعی رو یکی به من گفت کابل برگردونه :n08:
[ Ehsan ]
16-03-2019, 16:47
دوستان بیشترین سرعتی که مخابرات داده چنده روی ای دی اس ال؟
بیشترین سرعتی که با آی دی ام گرفتین چند بوده با مخابرات؟
mr korash
16-03-2019, 17:08
;9103540']دوستان بیشترین سرعتی که مخابرات داده چنده روی ای دی اس ال؟
بیشترین سرعتی که با آی دی ام گرفتین چند بوده با مخابرات؟
من همون 16 مگ دادن
دانلود ثابت 1.8 1.9مگ
mr korash
16-03-2019, 17:15
در رابطه با این شکایتم، من تهران نیستم ولی کلا مخابرات سراسری شده واسه همین اینجا هم اعلام کردم که شکایت بزنیم
از طرف مخابرات شهرمون زنگ زدن تنها کاری که کردن این بود که معزرت خواهی کردن گفتن هیچ کنترل و دخالتی تو سیستم ندارن از وقتی که همه متمرکز شده روی تهران قدرت رو ازشون گرفتن در نتیجه نه میتونست طرحم رو نگه داره نه کار دیگه ! گفت احتمال میدم یه سری طرح بهاره اینا هم بیاد :n27: شاید اونا بهتر باشه :n35:
[ Ehsan ]
16-03-2019, 18:03
من همون 16 مگ دادن
دانلود ثابت 1.8 1.9مگ
تک لینک خارجی سرعت آی دی ام چنده؟
خط رو چند دقیق بسته شده؟
[ Ehsan ]
16-03-2019, 18:11
چرا سرعت تک لینک خارجی تو آی دی ام خیلی بیشتر از سرعت تک لینک با سایت اسپید تست هست؟
mr korash
16-03-2019, 18:17
;9103552']تک لینک خارجی سرعت آی دی ام چنده؟
خط رو چند دقیق بسته شده؟
فرقی نداره سرعتم همونه ثابته فقط لینک های داخلی سرعت ارتباط گیری و شروع دانلودش سریعتر انجام میشه به خاطر پینگ پایینتر
بعد به خاطر اینکه سرعت idm بیشتره به خاطر قابلیت تعداد کانکشن هستش
اینم مشخصات خطم
[ Ehsan ]
16-03-2019, 18:22
فرقی نداره سرعتم همونه ثابته فقط لینک های داخلی سرعت ارتباط گیری و شروع دانلودش سریعتر انجام میشه به خاطر پینگ پایینتر
بعد به خاطر اینکه سرعت idm بیشتره به خاطر قابلیت تعداد کانکشن هستش
ممنون دوست عزیز منظورم همون وقتی آی دی ام رو می زا ریم روی یک گانکشن بود ،یک کانکشن ای دی ام بهم 1700 میده یعنی 16 مگ تما اسپید تست تک خارجی 3مگ میزنه ،
البته وقتی آی دی ام رو 8 کانکشن بزارم تا 2250 هم میره
Hamedd321
17-03-2019, 20:24
زنگ زدم ٢٠٢٠ ميگن تا وقتى كه زمان سرويس رنگين نتت تموم نشه نمى تونى سرويستو تغيير بدى يا سرويس جديد بگيرى . بهشون ميگم تا چند روز پيش كه ميشد ميگن اين قانون جديدمونه . حالا واسه من كه سه ماهه بود خدا به داد اونايى برسه كه رفتن يه ساله خريدن . با اين وضع محاسبه نشدن حجم شبانه نهايتا دو ماهه حجمم تموم ميشه احتمالا بايد واسه يه ماه آخر يه عالمه پول بدم حجم اضافى بخرم . فقط خدا لعنتشون كنه با اين بساطى كه راه انداختن . يه مشت بى سواد نشستن اون پشت واسه ما نسخه مى پيچن
hamed_korn
18-03-2019, 13:43
سلام.مدیر عامل مخابرات اعلام کردم برای تعطیلات عید ۱۰ گیگ اینترنت هدیه به مشترکان داده میشود.
احتمالا ۱۰ گیگ داخلی هست که میشه ۲.۵ گیگ بین الملل
یعنی چی که سرویس رنگین نت دارین نمیتونین سرویس جدید بخرین!
این چه سیستمی هست دیگه
آقا من اصلا نمیخوام سرویسمو میخوام بسوزونم زوری که نمیشه نگه داشت مشتری رو تو سرویس
من یک شکایت تو سامانه ۱۹۵ پر کردم
دوستان دیگر هم که همچین مشکلی دارند بهتره این شکایت رو تو ۱۹۵ پر کنند تعداد زیاد باشه تاثیر میزاره!
[ Ehsan ]
18-03-2019, 16:15
سلام.مدیر عامل مخابرات اعلام کردم برای تعطیلات عید ۱۰ گیگ اینترنت هدیه به مشترکان داده میشود.
همین ماه قبل 20 گیگ مونده بود استفاده ای نداشتم سرماه سوخت شد :n02:
اونرو پشتیبانی بهم میگه واسه قطعی 10 روز به سرویس اضافه میشه ،خندم گرفت من که 180 روز دارم اون ده روز به چه دردم میخورع:n09:
یکی نیست به اینا بگه عوض این همه بذل و بخشش سخاوتمندانه همین سرویسای پر مشکل فعلیتونو درست کنید.
bahmanjasemi
18-03-2019, 20:03
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سیدمجید صدری ضمن اعلام مطلب فوق اظهار داشت: همزمان با فرارسیدن سال نو، تمام مشترکین تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران می توانند از ۲۴ ساعت مکالمه رایگان تلفن ثابت به ثابت درون شبکه استفاده نمایند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: به منظور پیاده سازی نقش های مسئولیت اجتماعی شرکت و در راستای تحقق ارتباطی فراگیر ، تمام مشترکین تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور می توانند از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه اول فروردین ماه ۱۳۹۸ از طرح مکالمه رایگان درون شبکه تلفن ثابت به ثابت استفاده کنند.
مهندس سید مجید صدری همچنین اضافه کرد: برای تمام مشتریان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران در فاصله زمانی اول تا پا نزده فروردین ماه ۱۳۹۸ یک بسته ترافیک زمان دار به میزان ده گیگا بایت اینترنت رایگان بین الملل ( برابر با ۴۰ گیگابایت ترافیک داخلی) به صورت هدیه تعلق می گیرد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/news/details/388
albertxx
18-03-2019, 20:46
ملت رو مسخره کردن
10 گیگ ترافیک دقیقا به درد کی میخوره ؟؟
ضمنا از زمانی که طرح جدید اینترنت از آذر سال قبل درست شد دیگه فکر نکنم کسی مشکل کمبود حجم داشته باشه
در واقع بیشتر مشترکین بر اساس سرعت و ترافیک مورد نیاز خرید میکنن
یه سرویس 8 مگ معمولی 90 گیگ ترافیک داره ( تازه همینم آخر ماه زیاد میارم و روز سرویس زودتر تموم میشه:n02: )
این 10 گیگ بیشتر شبیه به جوک هست
حتی کسایی که جشنواره هم دارن فکر نکنم به کارشون بیاد
persian.godfather
18-03-2019, 20:58
ملت رو مسخره کردن
10 گیگ ترافیک دقیقا به درد کی میخوره ؟؟
ضمنا از زمانی که طرح جدید اینترنت از آذر سال قبل درست شد دیگه فکر نکنم کسی مشکل کمبود حجم داشته باشه
در واقع بیشتر مشترکین بر اساس سرعت و ترافیک مورد نیاز خرید میکنن
یه سرویس 8 مگ معمولی 90 گیگ ترافیک داره ( تازه همینم آخر ماه زیاد میارم و روز سرویس زودتر تموم میشه:n02: )
این 10 گیگ بیشتر شبیه به جوک هست
حتی کسایی که جشنواره هم دارن فکر نکنم به کارشون بیاد
مخابرات 8 مگ رو 90 گیگ میده؟ من پیشگامان دارم 200 گیگ بین الملل میده 8 مگ
- - - Updated - - -
این چه سیستمی هست دیگه
آقا من اصلا نمیخوام سرویسمو میخوام بسوزونم زوری که نمیشه نگه داشت مشتری رو تو سرویس
دوستان دیگر هم که همچین مشکلی دارند بهتره این شکایت رو تو ۱۹۵ پر کنند تعداد زیاد باشه تاثیر میزاره!
این کارشون خلاف قانون هست و با 195 حل میشه
albertxx
18-03-2019, 21:06
مخابرات 8 مگ رو 90 گیگ میده؟ من پیشگامان دارم 200 گیگ بین الملل میده 8 مگ
- - - Updated - - -
من با توجه به دلایلی از مخابرات دارم
اونقدر ها پر مصرف نیستم وگرنه گزینه در دسترس زیاده
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سیدمجید صدری ضمن اعلام مطلب فوق اظهار داشت: همزمان با فرارسیدن سال نو، تمام مشترکین تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران می توانند از ۲۴ ساعت مکالمه رایگان تلفن ثابت به ثابت درون شبکه استفاده نمایند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: به منظور پیاده سازی نقش های مسئولیت اجتماعی شرکت و در راستای تحقق ارتباطی فراگیر ، تمام مشترکین تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور می توانند از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه اول فروردین ماه ۱۳۹۸ از طرح مکالمه رایگان درون شبکه تلفن ثابت به ثابت استفاده کنند.
مهندس سید مجید صدری همچنین اضافه کرد: برای تمام مشتریان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران در فاصله زمانی اول تا پا نزده فروردین ماه ۱۳۹۸ یک بسته ترافیک زمان دار به میزان ده گیگا بایت اینترنت رایگان بین الملل ( برابر با ۴۰ گیگابایت ترافیک داخلی) به صورت هدیه تعلق می گیرد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/news/details/388
خب این بسته چجوری فعال میشه مثلا ماه 6 ماهه داریم :n04:
دوستان طرح غزال (نسیم) جمع شده ؟ من شهرستان هستم در تاپیک مربوط به استان خودمون پرسیدم کسی جواب نداد . سرویس 6 ماهه 2 مگابیت 90 گیگ بین الملل دارم که چند روز دیگه تموم میشه میخواستم برم تمدید کنم دیدم نیست دیگه :n35:
misam5526
19-03-2019, 17:21
دوستان طرح غزال (نسیم) جمع شده ؟ من شهرستان هستم در تاپیک مربوط به استان خودمون پرسیدم کسی جواب نداد . سرویس 6 ماهه 2 مگابیت 90 گیگ بین الملل دارم که چند روز دیگه تموم میشه میخواستم برم تمدید کنم دیدم نیست دیگه :n35:
غزال تموم شده. الان رنگین نت دارن فقط
این چه سیستمی هست دیگه
خوب پیرو شکایت من در ۱۹۵
از بازرسی مخابرات تماس گرفتم که توضیحات دادم که این کار فروش اچباری هست
ایشون هم حرف من رو قبول داشت و گفتند یه سری تصمیمات رو میگیرن واجدهای دیگه که یا اشتباه اجرا میشه یا اشتباه هست
من گفتم حالا من باید چی کار بکنم
گفت شما برین مرکز مخابراتی بگید از طرف خانوم فلانی اومدم و پلنتون رو فسخ کنند هر مبلغی ارزش داره میمونه تو جساب کاربریتون بعد پلن جدید درخواست برین پول بدین فعال بشه
حالا من وقت نکردم برم هنوز
ولی به نظرم کسای دیگه هم ترافیک اضافی نخرند شکایت کنند تعداد زیاد بشه احتمالا اصلا برگردونند دوباره!
فک کنم بازم دروغ گفتن چون امروز یکم هست و هیچ سرویس عیدانه ای به پنل اضافه نشده
این عیدی 10 گیگ رو چجوری باید بگیریم؟
به پنل من که چیزی اضافه نشده
این عیدی 10 گیگ رو چجوری باید بگیریم؟
به پنل من که چیزی اضافه نشده
واسه منم چیزی اضافه نشده احتمالا اینم دروغ گفتن
چرا به من 20 گیگ دادن؟
[ Ehsan ]
22-03-2019, 09:37
این ده گیگو که دادن حجم اصلیمم پریده همون مقدار هدیه شده لعنت بهشون با اینکاراشون ما هدیه نخاستیم باید چیکار کنیم.
dokhtarak_e_darya
22-03-2019, 10:21
از منم ۱۰ گیگ داده ولی ترافیک اصلیم پریده، یه کاریو درست نتونستن انجام بدن.
mr korash
22-03-2019, 12:19
دیگ شورشو در اوردن :n34::n34::n34:
mohammad_ali_7
22-03-2019, 13:42
بر مبنای داخلی میزنه به همه چهل گیگ دادن ، واسه شما بیست گیگش رفته رو حجم اصلی، واسه منم همینطور شده
راشا تهرونی
22-03-2019, 14:12
چند روزی هست نت خیلی داغون شده برای شمام اینطوریه؟:n27:
به منم داده
هر چند 6 گیگ از 10 گیگش هنوز روز دوم نشده تموم شد!
شبانه رو هم جزو همین 10 گیگ حساب می کنه! سرویس سرشار دارم
behnambazi
22-03-2019, 22:45
یعنی مزخرفترین پنل -اینترنت -شرکت -هرچی مال مخابرته
گل بگیرن درشو اینقدر سواد ندارن یه پنل مثل ادم درست کنن
من مجبورم چون خطم فیبره
shahryar84
23-03-2019, 03:57
مثل اینکه فیلیمو با اینترنت مخابرات تهران هم رایگان شده
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
01110362
23-03-2019, 23:21
مثل اینکه فیلیمو با اینترنت مخابرات تهران هم رایگان شده
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
درسته دوست عزیز
تو پیجش هم پرسیدم گفتن همه شهرها رایگان هست.
اکانت سه ماهش هم با ۲۰٪ تخفیف ۴۸ تومن.
bleu2u4u
26-03-2019, 16:57
دوستان بنظرتون برای من که فاصله ام تا مرکز مخابرات بیشتر از 3-3.5 km ارزش داره خطم رو ftth کنم؟
کسی اینجا تجربه اش رو داره؟
از نظر محابرات مشکلی نیست و میگن تا دم در خونمون فیبر اومده
فقط گفتن که هر واحد 300 هزارتومن هزینه میگیرن (همه واحدها باید بدن) + 300 هزینه مودم (هرکی اینترنت بخواد)
کسایی که انجام دادن اینکار رو میتونن در مورد هزینه هاش راهنمایی کنن
همین دو قلمه یا بعدن رو قبض هم باز پول میگیرن؟
یه سوال دیگه
راسته که بعد ftth شدن سرعت خط رو هرچقدر خودمون بخوایم میبندن (20مگ -50 مگ -100 مگ) و برای افزایش سرعت هزینه ایی نمیگیرن؟
دوستان بنظرتون برای من که فاصله ام تا مرکز مخابرات بیشتر از 3-3.5 km ارزش داره خطم رو ftth کنم؟
کسی اینجا تجربه اش رو داره؟
از نظر محابرات مشکلی نیست و میگن تا دم در خونمون فیبر اومده
فقط گفتن که هر واحد 300 هزارتومن هزینه میگیرن (همه واحدها باید بدن) + 300 هزینه مودم (هرکی اینترنت بخواد)
کسایی که انجام دادن اینکار رو میتونن در مورد هزینه هاش راهنمایی کنن
همین دو قلمه یا بعدن رو قبض هم باز پول میگیرن؟
یه سوال دیگه
راسته که بعد ftth شدن سرعت خط رو هرچقدر خودمون بخوایم میبندن (20مگ -50 مگ -100 مگ) و برای افزایش سرعت هزینه ایی نمیگیرن؟
فیبر نوری ربطی به فاصله شما تا مرکز مخابرات نداره. شما واسه ADSL هم فاصلتون الان با کافوی نوری سنجیده میشه که احتمالا اونجور که به شما گفتن یعنی سر کوچتونه و احتمالا هم فقط از مخابرات میتونید ADSL بگیرید. پس اون 3-3.5 km رو فراموش کنید. الان 2 تا آپشن واستون وجود داره، یکی VDSL که فقط هزینه مودم داره و رو همین خط تلفنتون ارائه میشه بدون نیاز به تعویض کابل مسی و دیگه FTTH که باید کابل فیبر نوری نصب کنن و همین طور هزینه مودم ONT . چه VDSL و چه تانوما (FTTH) فقط سقف سرعت اینترنتتون رو از 16 مگ به بالای 100 مگ افزایش میدن ولی به این معنی نیست که شما همون پول سرویس 16 مگ رو بدید و سرعت 100 مگ بدن بهتون. فعلا چون مشترک کمه ممکنه به صورت سلیقه ای سقف سرعت رو آزاد گذاشته باشن. یعنی این چیزی نیست که تو قرارداد ذکر بشه و ممکنه فقط همون 16 مگابیت (2 مگابایت) رو که خریداری کرده باشید ارائه بدن بهتون. بعدش اگه شما برید تو سایت مخابرات میبینید که هر کدوم از سرعت های 20 ، 30 ، 50 و 100 تعرفه جداگانه دارن همراه با حجم تعیین شده. به طور مثال اگه شما بگید سرعت 20 مگ میخوام، باید ماهی 110 تومن بدید، و اگه 50 مگابیت بخواید باید ماهی 160 تومن بدید.
آرین 0098
27-03-2019, 02:50
امکان نداره درباره موضوعی جستجو کنم (حتی علمی) و تقریباً تمام نتایج صفحه اوّل و حتی صفحات بعد فیلتر نباشه ... حالا بشینید بحث های خاله زنکی جهان سومی فیلیمو و نویز و ... بکنید.
bleu2u4u
27-03-2019, 08:27
فیبر نوری ربطی به فاصله شما تا مرکز مخابرات نداره. شما واسه ADSL هم فاصلتون الان با کافوی نوری سنجیده میشه که احتمالا اونجور که به شما گفتن یعنی سر کوچتونه و احتمالا هم فقط از مخابرات میتونید ADSL بگیرید. پس اون 3-3.5 km رو فراموش کنید. الان 2 تا آپشن واستون وجود داره، یکی VDSL که فقط هزینه مودم داره و رو همین خط تلفنتون ارائه میشه بدون نیاز به تعویض کابل مسی و دیگه FTTH که باید کابل فیبر نوری نصب کنن و همین طور هزینه مودم ONT . چه VDSL و چه تانوما (FTTH) فقط سقف سرعت اینترنتتون رو از 16 مگ به بالای 100 مگ افزایش میدن ولی به این معنی نیست که شما همون پول سرویس 16 مگ رو بدید و سرعت 100 مگ بدن بهتون. فعلا چون مشترک کمه ممکنه به صورت سلیقه ای سقف سرعت رو آزاد گذاشته باشن. یعنی این چیزی نیست که تو قرارداد ذکر بشه و ممکنه فقط همون 16 مگابیت (2 مگابایت) رو که خریداری کرده باشید ارائه بدن بهتون. بعدش اگه شما برید تو سایت مخابرات میبینید که هر کدوم از سرعت های 20 ، 30 ، 50 و 100 تعرفه جداگانه دارن همراه با حجم تعیین شده. به طور مثال اگه شما بگید سرعت 20 مگ میخوام، باید ماهی 110 تومن بدید، و اگه 50 مگابیت بخواید باید ماهی 160 تومن بدید.
منظورم رو بد متوجه شدید
من الان ADSL دارم
اصلا فیبر نیستم
شرکت های مختلف بهم میگن چون فاصله ات زیاده نهایت سرعت ADSL که بهت بتونیم بدیم 1 تا دو مگه
میخوام ببینم ارزشش رو داره درخواست FTTH بدم یا به دردسرا و هزینه اش نمی ارزه
اون قضیه نبستن سرعت خط رو هم خود معاون مخابرات منطقه بهم گفت
مخوام بدونم که کسایی که الان دارن از این نوع شبکه استفاده میکنن هم همین رو میگن یا نه اینها فقط تبلیغات مخابراته
منظورم رو بد متوجه شدید
من الان ADSL دارم
اصلا فیبر نیستم
شرکت های مختلف بهم میگن چون فاصله ات زیاده نهایت سرعت ADSL که بهت بتونیم بدیم 1 تا دو مگه
مخوام بدونم که کسایی که الان دارن از این نوع شبکه استفاده میکنن هم همین رو میگن یا نه اینها فقط تبلیغات مخابراته
شما اگه FTTH بگیرین دیگه محدودیت سرعت ندارید. تا 100 مگ براحتی میگیرین.
یعنی شبکه فیبر ( FTTH ) تو فاصله دور تقریبا مثل فاصله نزدیک عمل می کنه.
شما از محدودیتهای ADSL خلاص میشین.
منظورم رو بد متوجه شدید
من الان ADSL دارم
اصلا فیبر نیستم
خب مشکل اینجاست که میگید فیبر تا دم در خونتون اومده ولی با این صحبتتون یعنی هنوز نیومده. چون وقتی کافوی نوری بیاد منطقه شما (که اولین مرحله واسه ارائه سرویس FTTH هستش) دیگه سرویس ADSL از منطقه مخابراتی ارائه نمیشه و از همون کابینت سر کوچتون ارائه میدن بهتون. خیلی از مناطق کافوی نوری اومده ولی هنوز تانوما ارائه نمیده مخابرات، حالا واسه شما میخوان از خونتون تا خود مخابرات انحصاری فیبر بکشن؟! اگه همچین کاری انجام میدن، چرا معطلید؟
بزارید یکم واضح تر بگم. زمانی که کافوی نوری تو محلتون وجود داشته باشه، مخابرات 3 سرویس از همون کابینت بهتون ارائه میده، یکی همون ADSL هستش که اینبار دیگه فاصله به شدت کاهش پیدا می کنه چون کابینت تو محلتونه نه تو منطقه مخابراتی، مثلا واسه من که قبلا خطمون زیر پوشش کافو نوری نرفته بود و از پارس آنلاین سرویس داشتم، به خاطر فاصله زیاد، بیشتر از 10 مگابیت نمیتونستم بگیرم ولی بعد که کافو نوری اومد پارس آنلاین زنگ زد که دیگه نمیتونن سرویس ارائه بدن چون خطمون رفته زیر پوشش کافوی نوری و تجهیزات ندارن اونجا و عملا مجبوریم فقط از مخابرات سرویس بگیریم. از مخابرات که سرویس گرفتم دیدم راحت خطم رو 16 مگ بسته شد و سرعت ارسال هم رو 2 مگ!
سرویس بعدی که اصلا بالای 1 کیلومتر مسافت منطقی نیست، VDSL هستش که اونم به لطف همین کاهش مسافت ارائه میشه، چون فاصله از کابینت به ندرت به بالای 1 کیلومتر میرسه و اگه DSLAM های VDSL تو کابینت های کافوی نوری نصب شده باشن راحت بهتون ارائه میدن.
و در نهایت سرویس تانوما (FTTH) که باز از همون کافو فیبر می کشن به کوچه و ساختمونتون. یعنی چیزی که تا الان پیش اومده اینه که اول کافوی نوری وجود داشته تا از اونجا فیبر بکشن داخل ساختمون و تازه همونم اگه تو کوچه یا ساختمونتون تعداد تقاضا بالا باشه انجام میدادن.
در مورد نبستن سرعت هم همینطور که گفتم دست خود مخابراته و اگه مخابرات منطقه شما ازاد گذاشته، یعنی اینکه جز همون مناطق خوش شانسید.
این ساعات خاص طرح های سرشار کیه؟
این ساعات خاص طرح های سرشار کیه؟
سرشار میشه از ساعت 2 تا 11 صبح و شب نشین از 2 تا 5 صبح و سحر خیز از 5 صبح تا 11 صبح
mehrdadb3
30-03-2019, 11:35
یه 1 هفته ای راحت بودیم ها دوباره این پریدن لینکها رو شروع کردن
Hamed-M1
30-03-2019, 17:56
چطوری میشه اینترنت مخابرات تهران رو تخلیه کرد ؟ بعد از تخلیه میشه رفت یه شرکت دیگه نت گرفت ؟ قفلی چیزی نمیکنن ؟
MMDFullHD
30-03-2019, 20:42
چطوری میشه اینترنت مخابرات تهران رو تخلیه کرد ؟ بعد از تخلیه میشه رفت یه شرکت دیگه نت گرفت ؟ قفلی چیزی نمیکنن ؟
ابتدا باید از وضعیت خطتتون مطلع بشید و با پرس جو از شعبه مخابراتتون تو محلتون بپرسید ک خطتون فیبر onu یا .... ازین داستانا نباشه!
دوم از شرکتی ک قراره جدید برید روش مطلع شید ک سرویس دهی داره از پوشش و ازاد بودن پورتش مطلع شید
بعد درخواست تخلیه بدید
Jayfiend
31-03-2019, 11:39
تو پنل من زده: وضعیت اینترنت: در لیست جمع آوری(منقضی شده)
یعنی چی؟ یکی دو ماه پیش طرح غزال 6 ماهه پیش پرداخت خریدم
تو پنل من زده: وضعیت اینترنت: در لیست جمع آوری(منقضی شده)
یعنی چی؟ یکی دو ماه پیش طرح غزال 6 ماهه پیش پرداخت خریدم
سریع زنگ بزن بگو درست کنند برات !!
این یه باگ پنل هست برای به دست اوردن تاریخ انقضا
اگه درست نکنی دیگ حجمی بهت تعلق نمیگیره !
من 6 روز حجم نداشتم سر این باگ مسخره ، بعد5 روز دیدم جواب چرت... میدن منم 195 شکایت کردم درست کردند گفتند ایراد از ما بود :n34:
karbar200
04-04-2019, 21:07
سلام امروز اینترنت من به صورت مداوم قطع و وصل میشه برای شما هم همینطوریه؟
hamed_korn
06-04-2019, 12:57
سلام امروز اینترنت من به صورت مداوم قطع و وصل میشه برای شما هم همینطوریه؟سلام.برای من هم امروز چندین بار قطع و وصل شد.
John Cena723
11-04-2019, 10:07
سرعت و پایداری کانکشن به طرز مضحکی افت کرده
[ Ehsan ]
11-04-2019, 14:47
باز پرش لینک برگشته معلوم نیست چه غلطی میکنن اینا
mv217010
11-04-2019, 16:26
اینجا مثل شاتل لند رایگانه برا مخابرات؟
در ادامه سوال دوستمون. شاتل لند تو لیست 500 سایت منتخب داخلی هست ولی وقتی ازش دانلود میکنم در صفحه ریز مصرف اینترنت بین الملل محاسبه میشه و اینترنت داخلی صفر میمونه. کسی اطلاعاتی داره؟
newsaber
13-04-2019, 12:53
اخیرا مشکل حجم خوری پیدا کردم منطقه 5 مخابرات تهران هستم
مودمو ریست کردم و با کابل به مودم وصل شدم که مطمئن شم کس دیگه ای به مودم وصل نباشه بعد 373 مگابایت از سایتای آپارات و ورزش3 که جزو سایتای داخلی محسوب میشن دانلود کردم (373 رو با نرم افزار نت ترافیک محاسبه کردم) توی پنل 2400 مگابایت از حجمم کم کرد یعنی 320 گیگ بود شد 317.6 گیگ.
ماه های پیش مشکل نداشتم ماه جدیدم که از 23 فروردین شروع شده اینجوریه و با این وضعیت حجمم به نیمه ی ماه نرسیده تموم میشه :n03:
کس دیگه این مشکلو نداره؟ پیشنهادی ندارید؟
hamed_korn
14-04-2019, 10:43
اخیرا مشکل حجم خوری پیدا کردم منطقه 5 مخابرات تهران هستم
مودمو ریست کردم و با کابل به مودم وصل شدم که مطمئن شم کس دیگه ای به مودم وصل نباشه بعد 373 مگابایت از سایتای آپارات و ورزش3 که جزو سایتای داخلی محسوب میشن دانلود کردم (373 رو با نرم افزار نت ترافیک محاسبه کردم) توی پنل 2400 مگابایت از حجمم کم کرد یعنی 320 گیگ بود شد 317.6 گیگ.
ماه های پیش مشکل نداشتم ماه جدیدم که از 23 فروردین شروع شده اینجوریه و با این وضعیت حجمم به نیمه ی ماه نرسیده تموم میشه :n03:
کس دیگه این مشکلو نداره؟ پیشنهادی ندارید؟سلام.پیشنهاد شکایت به ۱۹۵ و هر روز پیگیری کردن.
donya1370
17-04-2019, 02:24
سلام
من چون خطم pcm هست مجبورم از مخابرات نت بگیرم. وقتی رفتم مخابرات برای ثبت نام adsl دو تا چیزو گفتن:
1- چون خطتتون pcm هست سرعت بالاتر از 8 مگابیت نمی تونیم بدیم.
2- از سال جدید فروش طرح پیش پرداخت ندارن و باید پس پرداخت بگیرم. تا شاید چند ماه دیگه دوباره فروش پیش پرداخت شروع شه.
الان این چیزایی که گفتن درسته؟ چون من واقعا برام مهم بود پیش پرداخت باشه که بتونم کنترلش کنم و دردسر نشه.
و این که به صورت اینترنتی یا تلفنی میشه طرحو به پیش پرداخت عوض کرد؟ چون حضوری که همش اذیت می کنن.
hamed_korn
17-04-2019, 14:35
سلام
من چون خطم pcm هست مجبورم از مخابرات نت بگیرم. وقتی رفتم مخابرات برای ثبت نام adsl دو تا چیزو گفتن:
2- از سال جدید فروش طرح پیش پرداخت ندارن و باید پس پرداخت بگیرم. تا شاید چند ماه دیگه دوباره فروش پیش پرداخت شروع شه.
الان این چیزایی که گفتن درسته؟ چون من واقعا برام مهم بود پیش پرداخت باشه که بتونم کنترلش کنم و دردسر نشه.
و این که به صورت اینترنتی یا تلفنی میشه طرحو به پیش پرداخت عوض کرد؟ چون حضوری که همش اذیت می کنن.سلام.شما به ۲۰۲۰ زنگ بزنید بپرسید شاید هنوز پیش پرداخت بدن.
به هر حال شما اول یک طرح ۸ مگابت یک ماهه بگیرید اگه دیدید خطتون تا ۱۶ مگ میکشه که برید سراق درخواست برای طرح های سرعت بالاتر.
newsaber
17-04-2019, 15:34
سلام
و این که به صورت اینترنتی یا تلفنی میشه طرحو به پیش پرداخت عوض کرد؟ چون حضوری که همش اذیت می کنن.
سلام سمت پس پرداخت نرو هزینه برات میتراشن بدجور منکه پیش پرداختم میبینم که دارن حجمو چطور کنتور میندازن مثل اینکه مخابرات از سال جدید برنامه های ویژه ای برا چاپیدن ملت داره
PouriaTech
17-04-2019, 16:39
دوستان هیچ راهی نیست بفهمیم چقدر حجم مصرف کردیم؟ چقدر بین الملل چقدر داخلی
تو ریزمصرفشون اصلا همه چی گنگه! شمام دارید این مشکلو؟
donya1370
17-04-2019, 19:24
سلام سمت پس پرداخت نرو هزینه برات میتراشن بدجور منکه پیش پرداختم میبینم که دارن حجمو چطور کنتور میندازن مثل اینکه مخابرات از سال جدید برنامه های ویژه ای برا چاپیدن ملت داره
درسته. منم اصلا پس پرداخت نمی خواستم ولی هر کاری کردم پیش پرداخت ندادن و میگن معلوم نیست کی فروشش دوباره شروع شه. همین خط تلفنم 10 ماه طول کشید دادن دیگه چه برسه به بقیه چیزا.
newsaber
18-04-2019, 09:36
درسته. منم اصلا پس پرداخت نمی خواستم ولی هر کاری کردم پیش پرداخت ندادن و میگن معلوم نیست کی فروشش دوباره شروع شه. همین خط تلفنم 10 ماه طول کشید دادن دیگه چه برسه به بقیه چیزا.
195 شکایت کن یا فعلا بی خیال شو پس پرداخت باتلاقه بری گیر میفتی
hamed_korn
18-04-2019, 13:56
دوستان هیچ راهی نیست بفهمیم چقدر حجم مصرف کردیم؟ چقدر بین الملل چقدر داخلی
تو ریزمصرفشون اصلا همه چی گنگه! شمام دارید این مشکلو؟سلام.همون adsl.tci.ir که میرید تو صفحه اول ۲ تا دایره هست که نوشته حجم کلی چقدر هست و حجم باقیمانده چقدر هست.تو بخش حساب کاربری و بخش ریز مصرف برید از ۱ تا ۲۸ فروردین رو انتخاب کنید یک لیست از تایم هایی که مصرف داشتید میاره .پاینن ترین بخش همین صفحه به صورت کلی تو بازه زمانی که خودتون انتخاب کردین نوشته حجم مصرف داخلی.بین الملل . ترافیک محتوا و مجموع مصرف رو نوشته.
سلام
من مقداری بیش از حجم باقیمانده خودم مصرف کردم و حجم تموم شد
خواستم بدونم چطور هزینه مازاد میفته برام؟
چرا قطع نشد اینترنت آخه
پس پرداخت هستم
hamed_korn
19-04-2019, 12:04
سلام
چرا قطع نشد اینترنت آخه
پس پرداخت هستمسلام.شما همون اول که ثبت نام کردین باید تاکید میکردین بعد از اتمام حجم سرعت بیاد رو ۱۲۸.
اگه درست یادم باشه هرگیگ داخلی ۱۰۰۰ و هر گیگ بین الملل ۲۰۰۰ تومان لحاظ میشه براتون.
نگران نباشید.
donkeyoxte
19-04-2019, 19:31
دوستان سایف.ون برای شما وصل میشه؟؟
چند روز جواب نمیده رو سیستم من
دوستان توی طرح غرال مخابرات
من 2 مگ آپ تو 8 دارم
پس پرداخت
360 گیگ
پنل درست حسابی که نداره
زنگ زدم 2020 ببینم چقدر مصرف کردم
برگهام ریخت
گفت فروردین 700 گیگ استفاده کردی
گفتم مگه بعد از رسیدن به 360 گیگ مگه سرعتم 128 نمیشه
گفت نه از میزان کل حجمتون در سال که
12*360 گیگ هستش کم میشه و آخر سر سرعتت کم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تقریبا هیچ آپلود سنتری و نیز سایت دانلود فیلمی
داخلی حساب نمیشه تو این پنل
در حالی که قبلا خودم تست کرده بود سایتها و لینکهای دات آی آر رو گه داخلی بود
ولی الان نیست و بین الملل محسوب میشه .
Bitter_Moon
20-04-2019, 06:49
دوستان من دو سه روزی هست که سرعتم بسیار بسیار پایین اومده. جون می کنه یک صفحه باز کنه.
لطفا لطفا لطفا جواب بدید که آیا برای شما هم همینطوره؟ کلا مخابرات مشکل داره؟ یا فقط من اینطوری شدم.
ممنون
hamed_korn
20-04-2019, 20:09
دوستان من دو سه روزی هست که سرعتم بسیار بسیار پایین اومده. جون می کنه یک صفحه باز کنه.
لطفا لطفا لطفا جواب بدید که آیا برای شما هم همینطوره؟ کلا مخابرات مشکل داره؟ یا فقط من اینطوری شدم.
ممنونسلام.من خیلی این چند روزه دانلود نداشتم.
ولی سرعت باز شدن صفحه ها مثل قبل برای من هست.
مودم رو چند دقیقه خاموش کنید.اگه درست نشد به ۲۰۲۰ زنگ بزنید.
شاید کاری کردند.
hamed_korn
20-04-2019, 20:30
ممنونسلام.من خیلی این چند روزه دانلود نداشتم.
ولی سرعت باز شدن صفحه ها مثل قبل برای من هست.
مودم رو چند دقیقه خاموش کنید.اگه درست نشد به ۲۰۲۰ زنگ بزنید.
شاید کاری کردند.
mohammad_ali_7
21-04-2019, 07:24
من ماه اولم بود ، حجمم یه مقدار مونده بود ولی ریست نشده ، به ماه بعد انتقال پیدا کرده؟ وقتی صفر بشه حجم این ماه اتوماتیک میاد؟
salam4802
21-04-2019, 14:30
سلام،من به طمع اینکه رنگین نت ۵۴۰گیگ ماهیانه است اومدم مخابرات و ۵۴۰گیگ خریدم ۳۸۰تومن شش ماهه،نگو که ۵۴۰ گیگ برای کل دوره است یعنی ماهی۹۰گیگ،القصه که هرچه گفتم قبول نکردن و ۵۴۰گیگ ظرف۳۵روز تموم شد،این کلاه برداری در روز روشنه
albertxx
21-04-2019, 20:24
من ماه اولم بود ، حجمم یه مقدار مونده بود ولی ریست نشده ، به ماه بعد انتقال پیدا کرده؟ وقتی صفر بشه حجم این ماه اتوماتیک میاد؟
حجم انتقال پیدا نمیکنه !
سر ماه شارژ شد اتومات شارژ جدید اضافه میشه
navid.zz68
21-04-2019, 21:58
ریدن تو مخابرات احیاناً؟:n08::n08:
23 فروردین سرویس 16 مگ خریدم با ترافیک 700 گیگ ماهانه الان ترافیک زده 0 گه تو این مملکت دزد خونه بره:n08:
سرعت 8 مگابیت بهم 910 کیلوبایت با IDM میده ! اما سنجش سرعت مخابرات و speedtest عدد کمتری نشون میده
کسی با این شرایط از ثبت شکایت نتیجه گرفته
قبلا شکایت ثبت کردم از مخابرات تماس گرفتن با منت که پهنای باند بالاتری برات بستم، با سرور داخلی تازه سرعت رسید به عدد واقعی که میشه 1 مگابایت
اما بعد از چند روز دوباره برمیگرده به همون نرخ کم فروشی حدودا 800 تا 910 کیلوبایت
اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
01110362
22-04-2019, 17:30
سرعت 8 مگابیت بهم 910 کیلوبایت با IDM میده ! اما سنجش سرعت مخابرات و speedtest عدد کمتری نشون میده
قبلا شکایت ثبت کردم از مخابرات تماس گرفتن با منت که پهنای باند بالاتری برات بستم، با سرور داخلی تازه سرعت رسید به عدد واقعی که میشه 1 مگابایت
اما بعد از چند روز دوباره برمیگرده به همون نرخ کم فروشی حدودا 800 تا 910 کیلوبایت
اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
این نهایت سرعتشه ، برا منم مثل شماست .
hamed_korn
22-04-2019, 19:31
اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، راهنمایی کنید چیکار کنم ؟سلام.مشکلی نداره.برای من هم زمانی که ۸ مگ داشتم بین ۷۵۰ تا ۸۵۰ نهایت بود.
طرح رنگین نت گرفتم 16 مگابیت با دانلود شبانه 2 الی 7 صبح 1000 گیگ. تا الان حتی 1 کیلوبایت از حجم شبانه کسر نشده و هرچی شبا دانلود کردم از حجم اصلی کم شده. همیشه هم بعد ساعت 2 شب مودم رو خاموش روشن کردم و بعد دانلود کردم. فعلا تو سایتشون درخواست بررسی ثبت کردم ولی هنوز جوابی ندادن. دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند چجوری تونستن حقشون رو بگیرن ؟! با همین پشتیبانی اینترنتی یا نهایت 2020 مشکل حل شد واسشون یا کار به 195 کشید ؟!
یه عکس از سرویستون میدید؟
برای بعضی از دوستان حجم شبانه رو با روزانه یکی کردند
مثلا روزانه 50 گیگ بوده شبانه 150 گیگ
کلا بهشون 200 گیگ روزانه دادند.
سلام
من 8 مگ با 360 گیگ حجم گرفتم ازشون ماهی 54000 تومان
بعد دیدم بعد 90 گیگ سرعتم شد 2 کی./یعنی در واقع اینترنت نداشتم. زنگ زدم 2020 میگن اونی که نوشتیم 360 گیگ منظورمون اینترنت داخلی بوده. شما اینترنت بین الملل استفاده کردین میشه 90 گیگ!!!!
دزدی میکنن و هیچ توضیحی هم موقع خرید نمیدن
مخابرات کلاهبردار!!!!:n34:
من رنگین نت 3 ماهه سرشار دارم و 20 روز از زمان سرویسم باقی مونده. دیروز که اخرین بار چک کردم 300 گیگ داخلی (معادل 75 گیگ بین الملل) از حجمم باقی مونده بود
ولی امروز صبح دیدم سرعتم شده 128 کیلوبیت و تو پنل حجم باقی مانده رو 0 نشون شده!
زنگ زدم 2020 با کمال گستاخی گفت شما این حجم رو مصرف کردی و حجمت 0 شده! حالا من هر چی انکار می کنم میگه نه
کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟
باید چیکار کنم شکایت بزنم؟
albertxx
23-04-2019, 13:15
سلام
من 8 مگ با 360 گیگ حجم گرفتم ازشون ماهی 54000 تومان
بعد دیدم بعد 90 گیگ سرعتم شد 2 کی./یعنی در واقع اینترنت نداشتم. زنگ زدم 2020 میگن اونی که نوشتیم 360 گیگ منظورمون اینترنت داخلی بوده. شما اینترنت بین الملل استفاده کردین میشه 90 گیگ!!!!
دزدی میکنن و هیچ توضیحی هم موقع خرید نمیدن
دزدی نیست و دقیقا حجم درستی رو اعلام کردن
برخلاف بقیه شرکت ها که نسبت حجم داخلی رو 2 یا 3 برابر حساب میکنن مخابرات نسبت 4 برابری محسوب میکنه
یعنی هر مقدار حجم داشته باشید یک چهارمش میشه بین الملل
موقع خرید هم ذکر شده این مسئله
اینکه این کاری که انجام میدن ( اعلام کردن ظرفیت داخلی به جای بین الملل ) زمان فروش شاید بشه گفت درست نباشه و غیر اخلاقیه
ولی نمیشه گفت دزدی هست !
از زمان شروع طرح حجمی شدن نت و تفکیک حجم داخلی و بین الملل بارها به این موضوع اشاره شده که ترافیک بین الملل رو مبنا قرار بدید و حواستون حجم باشه که اشتباه نکنید
اینکه شما از قبل تحقیق نکردید یا اطلاع نداشتید دلیلی بر دزد بودن شرکت نیست !
اگرچه معتقدم کارشون درست نیست و غیر اخلاقیه ( باید حجم مشخص بشه )
قبلش تحقیق میکردید یا چنتا سوال میپرسیدید قطعا این مشکل پیش نمی اومد
برخلاف بقیه شرکت ها که نسبت حجم داخلی رو 2 یا 3 برابر حساب میکنن مخابرات نسبت 4 برابری محسوب میکنه
اینکه این کاری که انجام میدن ( اعلام کردن ظرفیت داخلی به جای بین الملل ) زمان فروش شاید بشه گفت درست نباشه و غیر اخلاقیه
ولی نمیشه گفت دزدی هست !
از زمان شروع طرح حجمی شدن نت و تفکیک حجم داخلی و بین الملل بارها به این موضوع اشاره شده که ترافیک بین الملل رو مبنا قرار بدید و حواستون حجم باشه که اشتباه نکنید
دوست عزیز
من مدتهاست که دارم 8 مگ مخابرات رو استفاده میکنم. قبلش 2 مگ داشتم( یک سال پیش) و الان از یکسال قبل حدود 9 دوره است 8 مگ استفاده میکنم. خیلی هم عالی بود و همیشه حجم اضافی می آوردم و میسوخت .دقیقا" از دو ماه قبل که پنل استان تهران رو برداشتن و جاش پنل مخابرات ایران گذاشتن این مشکل پیش اومد که من حجم کم میارم. درصورتی که سه ماه قبل که پنل استان تهران بود این مشکل رو نداشتم و حجم دانلودم هم در این دو ماه نسبت به ماههای قبل خیلی پایین بوده....
ضمنا" من اینترنتی انتخاب سرویس میکنم.به مخابرات مراجعه نمیکنم که بخوام با مسئول پشت باجه صحبت کنم. کجا باید میپرسیدم که این مشکل پیش نیاد؟
و کجای پورتال خرید سرویس نوشته شده منظور از اون 360 گیگ حجم داخلی یه؟
شما یه سر برو قسمت خرید سرویس تو این آدرس:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اصلا جایی صحبت از داخلی یا بین الملل کرده؟؟؟فقط نوشته یکماه 8 مگ 360 گیگ و 54500 تومند هم پول گرفته و در این دو ماه اخیر سر بیست روز سرعتم شده 128 کی!!!
دزدی دزدیه. دروغ مذمومه و در هرصورت دروغه / فرق نداره که تو دروغ بگی یا اینکه بجای دروغ گفتن حقیقت رو نگی
یه سوال در مورد قیمتهای سرویس ای دی اس ال مخابرات داشتم
قیمتگزاری به نظرتون عجیب نیست؟
مثلا قیمت اینترنت 8 مگ با ظرفیت 360 گیگ یکماهه رو نوشته 50 هزار تومان
قیمت اینترنت 8 مگ با ظرفیت 360 گیگ سه ماهه رو نوشته 150 هزار تومان
خب من موندم که چه کسی میاد سه ماهه یا ششماهه بخره؟ چون ظرفیت که یکیه . یعنی سه ماهه هم بخری باز فقط میتونی در عرض سه ماه همون 360 گیگ رو مصرف کنی. برای چی باید سه برابر پول بدی فقط بخاطر زمانش؟
خب آدم میتونه هرماه بره یکماهه بخره . مجموع قیمتش هم در عرض سه ماه با همون اینترنت سه ماهه یمی میشه ....ولی در عوض میتونه بجای 360 گیگ از 3 ضربدر 360 گیگ استفاده کنه
آیا من اشتباه میکنم؟ یا همینطوره؟
navid.zz68
23-04-2019, 17:34
عرضه ی رقابت ندارن میان انحصاریش میکنن.تو این خط تلفن مجبورم و باید از مخابرات سرویس بگیرم چرا آخه؟این همه شرکت هستن.
همین انحصار توی صنعت خودرو سازی این خراب شده هم میبینیم
---- به این مملکت
albertxx
23-04-2019, 17:53
دوست عزیز
من مدتهاست که دارم 8 مگ مخابرات رو استفاده میکنم. قبلش 2 مگ داشتم( یک سال پیش) و الان از یکسال قبل حدود 9 دوره است 8 مگ استفاده میکنم. خیلی هم عالی بود و همیشه حجم اضافی می آوردم و میسوخت .دقیقا" از دو ماه قبل که پنل استان تهران رو برداشتن و جاش پنل مخابرات ایران گذاشتن این مشکل پیش اومد که من حجم کم میارم. درصورتی که سه ماه قبل که پنل استان تهران بود این مشکل رو نداشتم و حجم دانلودم هم در این دو ماه نسبت به ماههای قبل خیلی پایین بوده....
ضمنا" من اینترنتی انتخاب سرویس میکنم.به مخابرات مراجعه نمیکنم که بخوام با مسئول پشت باجه صحبت کنم. کجا باید میپرسیدم که این مشکل پیش نیاد؟
و کجای پورتال خرید سرویس نوشته شده منظور از اون 360 گیگ حجم داخلی یه؟
شما یه سر برو قسمت خرید سرویس تو این آدرس:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اصلا جایی صحبت از داخلی یا بین الملل کرده؟؟؟فقط نوشته یکماه 8 مگ 360 گیگ و 54500 تومند هم پول گرفته و در این دو ماه اخیر سر بیست روز سرعتم شده 128 کی!!!
دزدی دزدیه. دروغ مذمومه و در هرصورت دروغه / فرق نداره که تو دروغ بگی یا اینکه بجای دروغ گفتن حقیقت رو نگی
اول اینکه من اصلا از کارشون حمایت نکردم و گفتم از نظر اخلاقی درست نیست که حجم بین الملل رو اعلام نمیکنن
دوم منم میدونم پنل مشکل داره و بعضی دوستان مشکل حجم پیدا کردن و از همون هم حمایت نکردم
سوم
اینکه نمیگن بین الملیی یا داخلی دلیلی نمیشه شما همینجوری خرید کنی
از حدود 5 ماه قبل ( آذر سال قبل ) این داستان داخلی و خارجی پیش اومده و خیلی ها موقع خرید مشکل داشتن
حتی شما اگه صفحات قبل رو هم ببینی خیلی ها هنوز نمیدونن تفکیک بر چه اساسی هست پس میان و سوال میپرسن
اینکه شما هنوز نمیدونی ترافیک درج شده بر اساس چه تفکیکی هست مشکل از طرف مخابرات نیست از اطلاعات شما هست
خیلی ها مثل شما هستن و این مشکل رو دارن
بازم میگم از مخابرات یا شرکت دیگه ای حمایت نمیکنم چون همشون مثل هم سعی میکنن از بی اطلاعی مشتری به نحوی سواستفاده کنن ( مخابرات اینجوری بقیه جور دیگه )
اطلاعات کم موقع خرید باعث این مشکلات میشه
edomanoo
23-04-2019, 19:25
سلام
دوستان من اینترنت نامحدود مخابرات دارم . دوستان که از این نوع اینترنت دارن یک سوال دارم که ایا در قبض ارسالی دو دوره اخیر یعنی 97/9/1 تا 97/11/1 و 97/11/1 تا 98/1/1 تغییری در تعرفه adsl در قبض ها مشاهده کردن . :n16:
سلام
دوستان من اینترنت نامحدود مخابرات دارم . دوستان که از این نوع اینترنت دارن یک سوال دارم که ایا در قبض ارسالی دو دوره اخیر یعنی 97/9/1 تا 97/11/1 و 97/11/1 تا 98/1/1 تغییری در تعرفه adsl در قبض ها مشاهده کردن . :n16:
سلام. من طرح 16 مگابیت ماهی 210 گیگ دارم. ماهی 65 تومنه. دوره آذر تا بهمن 97 قیمت همون ماهی 65 تومن اومده ولی از بهمن 97 تا فروردین 98 مبلغ 13,559 تومن اضافه تر اومده یعنی تقریبا ماهی 71,779 تومن. فکر میکنم هزینه اضافه رو بخاطر حجم مصرفی گرفتن ولی مطمئن نیستم. کلا من از حساب کتاب اینا سر در نیاوردم. اگر بخوام تو پنل حجم اضافه بخرم میگه شما مشترک نامحدود هستید، موقع خرید سرویس هم قید کردم در صورت اتمام حجم منصفانه سرعت کم بشه نه اینکه هزینه اضافه بیاد روی قبض.
آپدیت
اگه برید داخل پنل منوی سمت راست آخرین گزینه پایین رو بزنید و بعد "قبض های اینترنت" رو باز کنید. هزینه هر ماه رو مشخص کرده. من الان رفتم چک کردم. برای اسفند 97 همون 65 هزار تومن حساب کرده ولی بهمن 97 رو 78,559 تومن حساب کرده، یعنی هزینه گیگ اضافه رو کشیده روش. دقیقا همون 13,559 تومنی که اضافه کرده روی قبض.
تا حالا سیستم حساب کتاب نداشت و حجم اضافه رو حساب نمی کرد اما ظاهراً از این به بعد می کشه روش
خلاصه که مراقب باشید
newsaber
24-04-2019, 21:54
سلام
چرا قطع نشد اینترنت آخه
پس پرداخت هستم
هر گیگ بین الملل 2 هزارتومان حساب میشه
اینم یکی از معایبه پس پرداخت هست که بجا اینکه با تموم شدن حجم سرعت بیاد روی 128 به زور حجم اضافه میفروشن
newsaber
24-04-2019, 22:52
سلام دوستان من 2 آزمایش انجام دادم (که دومی بسیار دقیق بود) و متوجه شدم که در سال 98 مخابرات شدیدا شروع کرده به حجم خوری.
من در سامانه 195 شکایت کردم لطفا شما هم شکایت کنید تا از حقمون دفاع کنیم.
اگه حوصلشو داشتید میتونید متن شکایتمو بخونید.
mmanhap navid.zz68 bardiam Mana5 afshkh
سلام دوستان من 2 آزمایش انجام دادم (که دومی بسیار دقیق بود) و متوجه شدم که در سال 98 مخابرات شدیدا شروع کرده به حجم خوری.
من در سامانه 195 شکایت کردم لطفا شما هم شکایت کنید تا از حقمون دفاع کنیم.
اگه حوصلشو داشتید میتونید متن شکایتمو بخونید.
@mmanhap ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @navid.zz68 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @bardiam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Mana5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @afshkh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دقیقا همینطوره
به من سرویس سرشار 3 ماهه فروختن که شبانش از روزانش جداست (2 تا 11 صبح) ولی شبانه رو هم از روزانه کم می کنه! و در حالی که من روزانه حداکثر 120 گیگ مصرف داشتم(با bwmeter دقیق محاسبه کردم) کل 300 گیگم صفر شده و مجبورم در 20 روز باقی مونده حجم اضافی بخرم! تو صفحه قبل توضیح دادم
در حالی که من 70 درصد مصرفم شبانه بوده همونطور که می بینید حجم دایره مربوط به شبانه مقدار جزیی ازش کم شده که اونم مربوط به چند روز خرید اول هست بعدش رو همون عدد ثابت موند و همه حجم از روزانه کم شد.
حالا معلوم نیست سیستمشون عقب موندست و ایراد داره و توانایی تفکیک مصرف شبانه و روزانه رو نداره یا هدفشون کلاهبرداری هست و از قصد این کارو می کنن
قسمت ریز مصرف که دیگه خیلی فاجعست. فقط یه مصرف کلی میزنه اونم تو بازه های زمانی که خودشون دلشون می خواد. نه شبانه روزانه و نه مصرف به تفکیک تاریخ رو نمیشه فهمید
Ashkan R
25-04-2019, 13:08
من همیشه تو سالهایی که ای دی اس ال داشتم به صورت حسی! مقدار حجم رو مدیریت میکردم، یعنی نیازی نبود همش به سایت آی اس پی سر بزنم ببینم چقدر مصرف کردم، هفته ای، ده روزی یک بار سر میزدم و تقریبا مصرفم با اون چیزی که فک میکردم یکی بود. ولی امروز که رفتم تو سایت از دیدن باقی مونده حجم تعجب کردم! خیلی کمتر از چیزی که باید میبود بود. با نت لیمیتر تست کردم دیدم که حسم درسته. 16 فروردین که از سفر برگشتم (مودم خاموش بود تا قبلش) تا الان که 20 روز میشه حدود 130 گیگ حجم اضافه کم کرده. وایرلس من هم فقط موبایل بهش وصله که اصلا کار خاصی با موبایل انجام نمیدم.
یه گزارش مصرفم من بذارم
عکس اول مربوط به برنامه networx هست و مصرف اینترنت من رو از 14 مارس که میشه 23 اسفند تا امروز نشون میده که همونطور که می بینید در این حدود 40 روز مصرفم مجموع شبانه و روزانه 180 گیگ بوده. حالا میگیم 20 گیگ هم مصرف موبایل و سایر وسایل بوده میشه حدود 200 گیگ.
حالا ببینیم پنل مخابرات مصرف من رو در همین بازه زمانی چقدر نشون میده:
پنل مخابرات مصرف من رو حدد 378 گیگ نشون میده یعنی دو برابر مصرف واقعیم و تازه داخل و خارجی رو هم مثلا جدا حساب کرده خیر سرش!
اگه این حجم دزدی نیست پس چیه!؟
تازه مصرف من بیشترش مال شب ها بوده که چون سرویس سرشار دارم باید از 600 گیگ حجم شبانه کم کنه ولی همرو از 300 گیگ روزانه کم کرده و طبق همین محاسبه چرت و پرت از پریروز حجم من تموم شده و سرعتم رو به 128 کیلوبیت کاهش داده و مجبور شدم برای 20 روز باقی مونده از سرویس سه ماهم خدا تومن حجم اضافه بخرم
از زرنگیای مخابرات اینه که اگر رنگین نت داشته باشید نمی تونید وسط دوره سرویس تغییر سرویس بدید یا سرویس جدید بخرید و باید تا اخر دوره سرویس بسوزید و بسازید و فرت و فرت حجم بخرید!!!:n15:
newsaber
26-04-2019, 08:17
سلام
بابت حجم خوری آشکار مخابرات شکایت کردم بعد از درخواست تجدید نظر این جوابو دادن که انگار یه ربات جواب داده نه آدم. حالا باید چه کرد؟ لطفا کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.
وضعیت اعلام شده: پایان تعامل با منطقه
متن نظر: پيرو مذاكره تلفني با جنابعالي و طي بررسي بعمل آمده از ناك منطقه و اداره كل فناوري اطلاعات حجم ترافيك مصرف سرويس adsl تلفن ؟؟؟؟؟؟؟؟ از تاريخ 1/1/98 لغايت 25/1/98 به مقدار 97.41GB مي باشد و سايت اپارات با ip ادرس مقصد 185.147.176.0/22 جزء حجم داخلي محسوب مي گردد و تفكيك داخلي و بين الملل مبتني بر ليست ip هاي اعلام شده از سازمان تنظيم مقررات مي باشد و مبناي حجم مصرف طبق محاسبه و اطلاعات ارسال شده AAA انجام گرديده است.
misam5526
26-04-2019, 15:45
سلام
بابت حجم خوری آشکار مخابرات شکایت کردم بعد از درخواست تجدید نظر این جوابو دادن که انگار یه ربات جواب داده نه آدم. حالا باید چه کرد؟ لطفا کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.
وضعیت اعلام شده: پایان تعامل با منطقه
متن نظر: پيرو مذاكره تلفني با جنابعالي و طي بررسي بعمل آمده از ناك منطقه و اداره كل فناوري اطلاعات حجم ترافيك مصرف سرويس adsl تلفن ؟؟؟؟؟؟؟؟ از تاريخ 1/1/98 لغايت 25/1/98 به مقدار 97.41GB مي باشد و سايت اپارات با ip ادرس مقصد 185.147.176.0/22 جزء حجم داخلي محسوب مي گردد و تفكيك داخلي و بين الملل مبتني بر ليست ip هاي اعلام شده از سازمان تنظيم مقررات مي باشد و مبناي حجم مصرف طبق محاسبه و اطلاعات ارسال شده AAA انجام گرديده است.
متاسفانه سایت آپارات و یکسری سایتهای دیگه مثل شاتلند، علی رغم در لیست داخلی بودن و اعلام خود مخابرات مدتی هست که ترافیک خارجی محسوب میشن. پاییز رو یادمه این مشکل نبود و اپارات ترافیک داخلی حساب میشد ولی ظاهرا الان خارجی محسوب میکنن و یک سری سایتهای نمایش محتوا که روی دیتاسنتر اسیاتک هستند داخلی حساب میشن مثل دیدستان و ...
newsaber
26-04-2019, 17:03
متاسفانه سایت آپارات و یکسری سایتهای دیگه مثل شاتلند، علی رغم در لیست داخلی بودن و اعلام خود مخابرات مدتی هست که ترافیک خارجی محسوب میشن. پاییز رو یادمه این مشکل نبود و اپارات ترافیک داخلی حساب میشد ولی ظاهرا الان خارجی محسوب میکنن و یک سری سایتهای نمایش محتوا که روی دیتاسنتر اسیاتک هستند داخلی حساب میشن مثل دیدستان و ...
متاسفانه که بله خیلی خیلی تاسف باره ولی الان چ کنیم؟! سال 97 حجمم همیشه اضافه میومد ولی سال 98 حتی با وجود صدفه جویی حجم نیمه ی ماه تموم میشه :n34:
یعنی باید وایستیم حجم دزدی مخابراتو تماشا کنیم!!!
Ashkan R
26-04-2019, 18:58
کسی از دوستان هست که حجم ساعت های خاص براش محاسبه بشه؟ من فقط همون چند روز اول حساب شد و دیگه همش از حجم اصلی کم شد. تازه من سرشار هستم که 2 تا 11ه. چون ممکنه بتونن حجم خوری معمولی رو کتمان کنن ولی این یکی دیگه اثباتش خیلی راحته
نه برای منم فقط روز اول شبانه اش حساب شد.
امروز شکایت کردم به 195 شما هم شکایت کنید.
Hamed-M1
26-04-2019, 22:23
ولی نمیشه گفت دزدی هست !
یعنی مثلا 2 مگ یک ماه 160 گیگ نوشته توی سرویس ها
160 گیگ داخلیه و بین المللش میشه = 160 تقسیم بر 4 = 40 گیگ ؟؟؟
پنل مخابرات چرا در دسترس نیست.
خیلی درست حسابی بود حالا!!
Rahpooyan
27-04-2019, 14:07
برای مخابرات معمولا مشخص میشه که چقدر اینترنت بین الملل میشه و چقدر اینترنت داخلی. ولی در کل همین است. مثلا طرح با ترافیک 160 گیگ اگر فقط از سایت های معرفی شده استفاده گردد همان 160 گیگ هستش ولی اگر از سایت های دیگر چه خارجی و چه داخلی باشد، مقدار ان 40 گیگ می باشد.
ولی در نظر داشته باشید همین هم ممکن است حجم منصفانه ماهیانه باشد یا تمام مدت طول طرح. مثلا در توضیح طرح گفته می شود:((کل ترافیک بصورت یک جا به کاربر داده می شود و کاربر خود مختار است چگونه ان مدیریت کند) در این صورت مثلا 360 گیگ ترافیک طرح 6 ماهه برای کل شش ماه است. حال همه ان را یک ماهه مصرف کند یا در طول 6 ماه. گاهی هم گفته می شود:(( ماهیانه 90 گیگ مصرف منصفانه بین الملل یا 360 گیگ ترافیک داخلی). در این صورت ترافیک داده شده برای یک ماه است و با شروع ماه جدید مجدد همان ترافیک شارژ می شود.
Hamedd321
27-04-2019, 15:28
دوستانى كه حجم شبانه شون بجاى روزانه كم ميشه الكى پيگيرى نكنن . من تو دو ماه گذشته دو بار به ١٩٥ شكايت كردم ولى هيچ نتيجه اى نداشت و كاملا مشخصه كه اون طرح ها فقط جنبه ى تبليغاتى داشتن و مخابرات با اين حركت همه رو گول زد . اگه از روزانتون مونده كمتر استفاده كنيد تا وقتى زمان طرحتون تموم شد يه طرح ديگه بگيريد . ( تو كامنتاى چند روز پيش خوندم مخابرات ديگه طرح پيش پرداخت نداره فقط خدا كنه اينجورى نباشه و اين طرح كوفتى كه تموم شد بتونم يه طرح ديگه بگيرم )
Ashkan R
27-04-2019, 19:35
دوستانى كه حجم شبانه شون بجاى روزانه كم ميشه الكى پيگيرى نكنن . من تو دو ماه گذشته دو بار به ١٩٥ شكايت كردم ولى هيچ نتيجه اى نداشت و كاملا مشخصه كه اون طرح ها فقط جنبه ى تبليغاتى داشتن و مخابرات با اين حركت همه رو گول زد . اگه از روزانتون مونده كمتر استفاده كنيد تا وقتى زمان طرحتون تموم شد يه طرح ديگه بگيريد . ( تو كامنتاى چند روز پيش خوندم مخابرات ديگه طرح پيش پرداخت نداره فقط خدا كنه اينجورى نباشه و اين طرح كوفتى كه تموم شد بتونم يه طرح ديگه بگيرم )
مسئله اینه طرح دیگه ای وجود نداره
Ashkan R
27-04-2019, 19:39
سلام. بله برای من زده بودم انجام نشده احراز هویتم.
زنگ زده بودم ۱۹۵ شکایت بابت چند مورد و یکی هم همین بود. بالاخره درستش کردند.
حامد جان مشکل احراز هویت رو غیر حضوری حل کردی یا مجبور شدی بری مرکز؟
اگه امکانش هست یه توضیح مختصری از زمان شکایت به 195 تا رفع شدنش بده
albertxx
27-04-2019, 21:24
بله درسته
همین مقداری که گفتید میشه
dرمز عبوری که همیشه در
پنل پارد میکردم میگه اشتباه هست فراموشی گذرواژه زو هم زدم اما اس ام اس نکرد
چکار کنم ؟
hamed_korn
28-04-2019, 07:21
dرمز عبوری که همیشه در
پنل پارد میکردم میگه اشتباه هست فراموشی گذرواژه زو هم زدم اما اس ام اس نکرد
چکار کنم ؟سلام.به ۲۰۲۰ زنگ بزنید
misam5526
28-04-2019, 12:28
کسی از دوستان هست که حجم ساعت های خاص براش محاسبه بشه؟ من فقط همون چند روز اول حساب شد و دیگه همش از حجم اصلی کم شد. تازه من سرشار هستم که 2 تا 11ه. چون ممکنه بتونن حجم خوری معمولی رو کتمان کنن ولی این یکی دیگه اثباتش خیلی راحته
بله. من هم از سرشار استفاده میکنم. تفکیک از 2 تا 11 بخوبی انجام میگیره. البته تکرار میکنم که تهران نیستم.
شما در بخش ریز مصرف باید از ساعات 2 تا 11 در زیر قسمت اعتبار کسر شده عدد 0 باشه. اگه غیر اینه همین مورد رو در گزارش تخلف عنوان کنید.
خب من موندم که چه کسی میاد سه ماهه یا ششماهه بخره؟ چون ظرفیت که یکیه . یعنی سه ماهه هم بخری باز فقط میتونی در عرض سه ماه همون 360 گیگ رو مصرف کنی. برای چی باید سه برابر پول بدی فقط بخاطر زمانش؟
خب آدم میتونه هرماه بره یکماهه بخره . مجموع قیمتش هم در عرض سه ماه با همون اینترنت سه ماهه یمی میشه ....ولی در عوض میتونه بجای 360 گیگ از 3 ضربدر 360 گیگ استفاده کنه
مخابرات کلاهبردار!!!!:n34:
من رنگین نت 3 ماهه سرشار دارم و 20 روز از زمان سرویسم باقی مونده. دیروز که اخرین بار چک کردم 300 گیگ داخلی (معادل 75 گیگ بین الملل) از حجمم باقی مونده بود
ولی امروز صبح دیدم سرعتم شده 128 کیلوبیت و تو پنل حجم باقی مانده رو 0 نشون شده!
زنگ زدم 2020 با کمال گستاخی گفت شما این حجم رو مصرف کردی و حجمت 0 شده! حالا من هر چی انکار می کنم میگه نه
کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟
باید چیکار کنم شکایت بزنم؟
بله در سال 98 و بهتره بگم از بهمن ماه 97 به بعد که پنل مخابرات ایران جایگزین پنل مخابرات استان تهخران شد هممون همین مشکل رو داریم و وسط ماه حجممون تموم میشه
misam5526
30-04-2019, 14:34
سرویس 3 ماهه 8 مگ در قالب کمپین رنگین نت، ماهیانه 400 گیگ حجم +800 گیگ حجم شبانه میده ( مثل شما بر حسب ترافیک داخلی نوشتم) با همون قیمت 50 هزار تومن در ماه.
Rahpooyan
01-05-2019, 11:48
سرویس 3 ماهه 8 مگ در قالب کمپین رنگین نت، ماهیانه 400 گیگ حجم +800 گیگ حجم شبانه میده ( مثل شما بر حسب ترافیک داخلی نوشتم) با همون قیمت 50 هزار تومن در ماه.
اسم طرح چیه؟
misam5526
01-05-2019, 13:20
اسم طرح چیه؟
رنگین نت
دقت بشه به داخلی گفته شده حجمها. بصورت ترافیک بین الملل میشه ماهی 100 گیگ روزانه و 200 گیگ شبانه
سلام دوستان، قبل از چند سوال ابتدا عرض کنم که من دیروز یک خط ثابت خریداری کردم و مخابرات به مغازه انتقال داد، قبل از اینکه تقاضای سرویس بدم مودم رو همینطوری گذاشته بودم روی میز و سیم تلفن رو وصل کرده بودم که با تعجب دیدم لامپ ADSL روشنه با 2020 تماس گرفتم گفتند مالک قبلی خط یه سرویس خوب خریده بوده که 5 ساله بوده و نیازی نیست هر ماه پول پرداخت کنید و حجمی نداره و شما برای استفاده تا 4 سال دیگه فقط به اندازه مورد نیازت حجم خریداری میکنی و استفاده میکنی، حالا با توجه به عکس هایی که قرار میدم چند تا سوال دارم که لطفا بهم پاسخ بدید:
1- سرویسی که در حال حاضر استفاده میکنم چه نوعی هست؟ چون مشخصات این سرویس رو در هیچ کدام از انواع طرح های مخابرات نمیبینم
2- وقتی حجم خریداری میکنم آیا حجم خریداری شده بر مبنای ترافیک بین الملل هست یا داخلی؟ مثلا روز گذشته که 5 گیگابایت خریداری کردم 5 گیگابایت داخلی هست یا بین الملل؟
3- اگر یک زمانی خواستم سرویس مورد نظر رو تفییر بدم از پنل یک سرویس خریداری کنم خود به خود تغییر پیدا میکنه یا خیر؟ چون از قسمت تغییر سرویس امکان تغییر ندارم و ارور (امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما بدون رکورد درخواست در سامانه ثبت شده است.) دریافت میکنم
4- آیا سرویس فعال کنونی ساعات خاص دانلود رایگان دارد یا خیر؟
5- الان اینترنت مورد نظر به نام مالک قبلی هست اگر بخوام تقاضای جمع آوری بزنم و به نام خودم سرویس تقاضا بدم برای جمع آوری و فعال سازی چقدر زمان میبره؟
6- در کل نظرتون راجع به این سرویس چیه؟ تغییرش بدم ندم؟ جمع آوری بکنم به نام خودم نت بگیرم نگیرم؟
ممنونم
misam5526
02-05-2019, 20:21
سلام دوستان، قبل از چند سوال ابتدا عرض کنم که من دیروز یک خط ثابت خریداری کردم و مخابرات به مغازه انتقال داد، قبل از اینکه تقاضای سرویس بدم مودم رو همینطوری گذاشته بودم روی میز و سیم تلفن رو وصل کرده بودم که با تعجب دیدم لامپ ADSL روشنه با 2020 تماس گرفتم گفتند مالک قبلی خط یه سرویس خوب خریده بوده که 5 ساله بوده و نیازی نیست هر ماه پول پرداخت کنید و حجمی نداره و شما برای استفاده تا 4 سال دیگه فقط به اندازه مورد نیازت حجم خریداری میکنی و استفاده میکنی، حالا با توجه به عکس هایی که قرار میدم چند تا سوال دارم که لطفا بهم پاسخ بدید:
1- سرویسی که در حال حاضر استفاده میکنم چه نوعی هست؟ چون مشخصات این سرویس رو در هیچ کدام از انواع طرح های مخابرات نمیبینم
2- وقتی حجم خریداری میکنم آیا حجم خریداری شده بر مبنای ترافیک بین الملل هست یا داخلی؟ مثلا روز گذشته که 5 گیگابایت خریداری کردم 5 گیگابایت داخلی هست یا بین الملل؟
3- اگر یک زمانی خواستم سرویس مورد نظر رو تفییر بدم از پنل یک سرویس خریداری کنم خود به خود تغییر پیدا میکنه یا خیر؟ چون از قسمت تغییر سرویس امکان تغییر ندارم و ارور (امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما بدون رکورد درخواست در سامانه ثبت شده است.) دریافت میکنم
4- آیا سرویس فعال کنونی ساعات خاص دانلود رایگان دارد یا خیر؟
5- الان اینترنت مورد نظر به نام مالک قبلی هست اگر بخوام تقاضای جمع آوری بزنم و به نام خودم سرویس تقاضا بدم برای جمع آوری و فعال سازی چقدر زمان میبره؟
6- در کل نظرتون راجع به این سرویس چیه؟ تغییرش بدم ندم؟ جمع آوری بکنم به نام خودم نت بگیرم نگیرم؟
ممنونم
1- سرویس 1 مگابیت محدود
2- بر مبنای ترافیک داخلی محاسبه میشه
3-از پنل سرویس جدید رو خریداری کنید که به قسمت رزرو میره. بعد تماس بگیرید سرویس فعلی رو باطل و سرویس خریداری شده رو فعال میکنند (از پنل هم میشه فعال کرد ولی تماس راحت تره)
4- خیر. برای ساعات رایگان یه شمارنده سوم اضافه میشه به پنل
5-نیاز به جمع اوری نیست. مشخصات مالکیت خط تلفن رو ببرید مالیت سرویس روبه اسم شما تغیر میدن.
6-سرویس بشدت بدرد نخوریه.
1- سرویس 1 مگابیت محدود
2- بر مبنای ترافیک داخلی محاسبه میشه
3-از پنل سرویس جدید رو خریداری کنید که به قسمت رزرو میره. بعد تماس بگیرید سرویس فعلی رو باطل و سرویس خریداری شده رو فعال میکنند (از پنل هم میشه فعال کرد ولی تماس راحت تره)
4- خیر. برای ساعات رایگان یه شمارنده سوم اضافه میشه به پنل
5-نیاز به جمع اوری نیست. مشخصات مالکیت خط تلفن رو ببرید مالیت سرویس روبه اسم شما تغیر میدن.
6-سرویس بشدت بدرد نخوریه.
پس باید وقت بذارم و ببینم کدوم سرویس جدید بدردم میخوره و البته در خصوص بند 2 پاسختون الان تست کردم 1 گیگ فیلم دانلود کردم و 1 گیگ کم شد البته از یوتوب بود و این حجمی که خریدم مبناش بین المللی بود اما باز نسبت به سرویس های دیگه به نظرم خیلی مزخرفه که بخوام برای هر گیگ انقدر هزینه کنم. الان این سرویس که اسمش رنگین نت هست و زده 1200 گیگ شش ماهه که 300 گیگ بین المللی هست و قیمتش رو زده 240 تومن این 240 تومن یکبار پرداخت میشه برای 6 ماه یا اینکه هر ماه 240 تومن؟
در انتخاب بین این 2 سرویس مردد هستم، اختلاف قیمتشون هم کم هست به نظرتون 1 مگ سرعت دانلود بیشتر و 90 گیگ بین المللی بیشتر ارزش داره 30 تومن بیشتر تو شکم مخابرات بریزم؟
misam5526
02-05-2019, 21:44
در انتخاب بین این 2 سرویس مردد هستم، اختلاف قیمتشون هم کم هست به نظرتون 1 مگ سرعت دانلود بیشتر و 90 گیگ بین المللی بیشتر ارزش داره 30 تومن بیشتر تو شکم مخابرات بریزم؟
سرویس اول 8 مگ و سرویس دوم 16 مگ هست!! یعنی 8 مگ اختلاف (دومی دقیقا دوبرابر سرعت بیشتر میشه)
پرداخت هم برای دوره سه ماههست.
ERF@NIAN
02-05-2019, 22:14
قبل از خرید مطمئن بشید خطتتون کشش داره پولتون حیف نشه
قبل از خرید مطمئن بشید خطتتون کشش داره پولتون حیف نشه
خط کشش داره عزیز، یه سوال در مورد یه سری سرویس که مثلا ذکر کردند ۲ مگابیت با ۴ برابر سرعت بیشتر... اینا ۸ مگابیت ارائه میکنند یا ۸ مگابیت اشتراکی میدن که گاهی ۲ مگابیته گاهی ۴ مگابیت گاهی ۸؟؟؟ چون چک کردم قیمت چنین بسته هایی مناسبتره گویا، من ماهانه بین ۳۰ تا نهایت ۵۰ گیگ بین الملل مصرفم هست اما تو پیدا کردن بسته مقرون به صرفه موندم
Sent from my iPhone using Tapatalk
mehrdadb3
03-05-2019, 10:58
دوستان این حجم شبانه درست شده از شبانه کم میشه؟ بعضی از دوستان میگفتن از حجم روزانه کم میکنه
hamed_korn
03-05-2019, 12:26
خط کشش داره عزیز، یه سوال در مورد یه سری سرویس که مثلا ذکر کردند ۲ مگابیت با ۴ برابر سرعت بیشتر... اینا ۸ مگابیت ارائه میکنند یا ۸ مگابیت اشتراکی میدن که گاهی ۲ مگابیته گاهی ۴ مگابیت گاهی ۸؟؟؟ چون چک کردم قیمت چنین بسته هایی مناسبتره گویا، من ماهانه بین ۳۰ تا نهایت ۵۰ گیگ بین الملل مصرفم هست اما تو پیدا کردن بسته مقرون به صرفه موندم
Sent from my iPhone using Tapatalkسلام.خط شما کشش داشته باشه همون ۸ مگ رو بهتون فیکس میدن.
الان سرویس زیر رو خریدم و تماس گرفتم با 2020 و سرویس جدید که رزرو شده بود رو برام فعال کرد، تو پنل چک کردم سرویس مشخصاتش تغییر کرده اما تو تنظیمات مودم که میرم هنوز میزان دان استریم رو تغییر ندادند و همچنان رو 5 مگ که قبلا بود مونده، این تغیرش زمان میبره؟ یا باز باید تماس بگیرم با 2020؟
سرویس 16M کمپین رنگین نت - سحرخیز- سه ماهه پیش پرداخت - 240G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 960G ترافیک داخلی عادی و 750G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 3000G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح
الان سرویس زیر رو خریدم و تماس گرفتم با 2020 و سرویس جدید که رزرو شده بود رو برام فعال کرد، تو پنل چک کردم سرویس مشخصاتش تغییر کرده اما تو تنظیمات مودم که میرم هنوز میزان دان استریم رو تغییر ندادند و همچنان رو 5 مگ که قبلا بود مونده، این تغیرش زمان میبره؟ یا باز باید تماس بگیرم با 2020؟
سرویس 16M کمپین رنگین نت - سحرخیز- سه ماهه پیش پرداخت - 240G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 960G ترافیک داخلی عادی و 750G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 3000G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح
تماس گرفتم 2020 و گفتم خانوم محترم نیم ساعت الافم کرد که باید دی ان اس ست کنید میگم خانم خطم محدوده دی ان اس برای سرعت نیست برای لود سریعتر ادرسهاست بعد نیم ساعت میگه براتون رو 8 مگابیت ست کردم که لذت ببرید میگم خانم من 16 مگابیت خریدم شما میگید 8 مگابیت؟ میگه اخه این کیفیت بهتری داره 16 حجمتون زود تموم میشه گفتم خانم شما بذار رو 16 لظفا و بالاخره گذاشتش رو 16 اما من هواسم به دانلود بود الان دیدم اپلودم رو از 1 مگابیت کرده 512 کیلوبیت عجب غلطی کردم
ویرایش جدید:
مجدد طی یک تماس 17 دقیقه ای به یک خانم دیگه متصل شدم و خودم رو کشتم که خانم محترم این آپلود رو همینجوریش 1 مگابیت ست میکنید خیلی کمه و با دانلود تناسب نداره حالا همینشم زده همکارتون نصف کرده و در جوابم در کمال تعجب گفت اخه اپلود رو چکار دارید این سرعت دانلود هست که مهمه ://////////////
اخرش با هزار ناز و منت گفت براتون 1 مگابیت کردم گفتم صبر کن چک کنم حوصله نداره نیم ساعت دیگه پشت خط بمونم دهنم خشک شد :)))))) خلاصه ختم به خیر شد
hamed_korn
03-05-2019, 15:48
تماس گرفتم 2020 و گفتم خانوم محترم نیم ساعت الافم کرد که باید دی ان اس ست کنید میگم خانم خطم محدوده دی ان اس برای سرعت نیست برای لود سریعتر ادرسهاست بعد نیم ساعت میگه براتون رو 8 مگابیت ست کردم که لذت ببرید میگم خانم من 16 مگابیت خریدم شما میگید 8 مگابیت؟ میگه اخه این کیفیت بهتری داره 16 حجمتون زود تموم میشه گفتم خانم شما بذار رو 16 لظفا و بالاخره گذاشتش رو 16 اما من هواسم به دانلود بود الان دیدم اپلودم رو از 1 مگابیت کرده 512 کیلوبیت عجب غلطی کردم
ویرایش جدید:
مجدد طی یک تماس 17 دقیقه ای به یک خانم دیگه متصل شدم و خودم رو کشتم که خانم محترم این آپلود رو همینجوریش 1 مگابیت ست میکنید خیلی کمه و با دانلود تناسب نداره حالا همینشم زده همکارتون نصف کرده و در جوابم در کمال تعجب گفت اخه اپلود رو چکار دارید این سرعت دانلود هست که مهمه ://////////////
اخرش با هزار ناز و منت گفت براتون 1 مگابیت کردم گفتم صبر کن چک کنم حوصله نداره نیم ساعت دیگه پشت خط بمونم دهنم خشک شد :)))))) خلاصه ختم به خیر شدشما درست شد دیگه کاری نداشته باش. و بهشون زنگ نزن.
درسته پشتیبانی مخابرات همین مدلی هست که گفتیدو عذاب آوره.
دانلود ۱۶ مگابیت و آپلود ۱ مگابیت. خوبه.
من جون نیروی شب کار اداره برق هستم ساعت رایگان طرحم رو 5 تا 11 انتخاب کرده بودم که وقتی رسیدم خونه تا ساعت 11 آپدیت های سیستم و ایفونم رو انجام بدم باهاش، دوستان میگفتند تو ساعات رایکان از حجم رایگان کم نمیشه و از حجم اصلی کم میشه من امروز از ساعت 9 تا 10.30 حدود 1 گیگ آپدیت داشتم الان چک کردم از حجم اصلیم کم شده و حجم ساعات خاصم که از ساعت 5 تا 11 هست کم نشده :n28:
misam5526
04-05-2019, 10:48
من جون نیروی شب کار اداره برق هستم ساعت رایگان طرحم رو 5 تا 11 انتخاب کرده بودم که وقتی رسیدم خونه تا ساعت 11 آپدیت های سیستم و ایفونم رو انجام بدم باهاش، دوستان میگفتند تو ساعات رایکان از حجم رایگان کم نمیشه و از حجم اصلی کم میشه من امروز از ساعت 9 تا 10.30 حدود 1 گیگ آپدیت داشتم الان چک کردم از حجم اصلیم کم شده و حجم ساعات خاصم که از ساعت 5 تا 11 هست کم نشده :n28:
نگران نباشید از حجم اصلی شما کم نکرده.
شما در ساعات 5-11 حدود 2.3 گیگ مصرف بین الملل داشتید (یعنی معادل 9.2 گیگ داخلی)که از حجم اصلی شما کم میکرد ترافیک باقی مانده اصلی در تصویر باید کمتر از 950.8 میشد.که اینطور نیست.
ترافیک اصلی شما حدود 4.6 گیگ مصرف شده کلا تا لحظه ای که پست دادید (یعنی 1.15 گیگ بین الملل) که احتمالا مربوط به مصرف قبل ساعات رایگانه چون درساعات رایگان بیشتر از 2گیگ مصرف کردید.
نگران نباشید از حجم اصلی شما کم نکرده.
شما در ساعات 5-11 حدود 2.3 گیگ مصرف بین الملل داشتید (یعنی معادل 9.2 گیگ داخلی)که از حجم اصلی شما کم میکرد ترافیک باقی مانده اصلی در تصویر باید کمتر از 950.8 میشد.که اینطور نیست.
ترافیک اصلی شما حدود 4.6 گیگ مصرف شده کلا تا لحظه ای که پست دادید (یعنی 1.15 گیگ بین الملل) که احتمالا مربوط به مصرف قبل ساعات رایگانه چون درساعات رایگان بیشتر از 2گیگ مصرف کردید.
ممنونم بابت توضیح کاملتون بعد خوندن توضیح شما متوجه شدم جریان چیه کاملا درست میفرمایید چیزی که منو به شک انداخت این بود که از گراف ساعت خاص 1 گیگ که میشه 4 گیگ کم نشده بود، کلا پنل نقاط ضعف زیادی داره
misam5526
04-05-2019, 11:32
ممنونم بابت توضیح کاملتون بعد خوندن توضیح شما متوجه شدم جریان چیه کاملا درست میفرمایید چیزی که منو به شک انداخت این بود که از گراف ساعت خاص 1 گیگ که میشه 4 گیگ کم نشده بود، کلا پنل نقاط ضعف زیادی داره
خواهش میکنم. در مورد سیستم مخابرات حق با شماست. انواع و اقسام باگ ها و سوتی ها رو داره سیستمشون...
مثلا تو پنل من برای ساعات رایگان اعتبار کم شده 0 میزنه و تو پنل شما نمیزنه!... یا برای من ساعات رایگان از هر سایت و سروری ترافیک داخلی محسوب میکنه ولی برای شما همون داخلیشم درست حسابی از ساعات رایگان کم نکرده!!
دوستان شما هم وقتی به قندشکن متصل میشید صفحات اینستاگرام کند لود میشه براتون؟ سرعت دانلود هم با قندشکن بسیار پایینه در حالیکه با همون قندشکن با نت همراه سرعت دانلودم بیش از 30مگابیته
Hamedd321
04-05-2019, 22:01
من جون نیروی شب کار اداره برق هستم ساعت رایگان طرحم رو 5 تا 11 انتخاب کرده بودم که وقتی رسیدم خونه تا ساعت 11 آپدیت های سیستم و ایفونم رو انجام بدم باهاش، دوستان میگفتند تو ساعات رایکان از حجم رایگان کم نمیشه و از حجم اصلی کم میشه من امروز از ساعت 9 تا 10.30 حدود 1 گیگ آپدیت داشتم الان چک کردم از حجم اصلیم کم شده و حجم ساعات خاصم که از ساعت 5 تا 11 هست كم نشده
منم طرح شما رو دارم . واسه من تا ده روز اول اكى بود بعد از اون تمام مصرفاى شبانم از روزانه كم شد . الان ١٠ روز مونده طرحم تموم بشه و ٢٦٠٠ گيگ حجم شبانه دارم كه نمى تونم ازش استفاده كنم و حجم روزانمم تموم شده مجبورم گيگ اضافه بخرم
منم طرح شما رو دارم . واسه من تا ده روز اول اكى بود بعد از اون تمام مصرفاى شبانم از روزانه كم شد . الان ١٠ روز مونده طرحم تموم بشه و ٢٦٠٠ گيگ حجم شبانه دارم كه نمى تونم ازش استفاده كنم و حجم روزانمم تموم شده مجبورم گيگ اضافه بخرم
من به دقت این موضوع رو دارم مونیتور میکنم و در صورتیکه اشتباه محاسباتی از سوی من نباشه و همچنین ایراد از گراف نمایشگر نباشه و واقعا اشتباه محاسباتی از سوی مخابرات باشه حتما شکایت خواهم کرد اما دیروز واقعا به قول دوستمون مخابرات ایرادی نداشت اشتباهش ببینم امروز که رسیدم خونه چطور محاسبه میکنند
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان شما هم وقتی به قندشکن متصل میشید صفحات اینستاگرام کند لود میشه براتون؟ سرعت دانلود هم با قندشکن بسیار پایینه در حالیکه با همون قندشکن با نت همراه سرعت دانلودم بیش از 30مگابیته
درود
بنده مخابرات اصفهان دارم و دقیقا مشکل شما را دارم و با اینترنت سیمکارت هیچ افت سرعتی ندارم
در حالیکه با قند سرعتم حدود 30 تا 70 کیلوبایت میشه
میشه دوستان دیگه هم در مورد قندشکن هاشون اطلاع رسانی کنند ؟ مشکل افت سرعت ندارید ؟
hamed_korn
05-05-2019, 08:34
درود
بنده مخابرات اصفهان دارم و دقیقا مشکل شما را دارم و با اینترنت سیمکارت هیچ افت سرعتی ندارم
در حالیکه با قند سرعتم حدود 30 تا 70 کیلوبایت میشه
میشه دوستان دیگه هم در مورد قندشکن هاشون اطلاع رسانی کنند ؟ مشکل افت سرعت ندارید ؟سلام.
من سرویس ۱۶ مگابیت دانلود و یک مگابیت آپلود دارم.
و تو گوشی اندروید از برنامه هایfast vpn -touch vpn
استفاده میکنم. سرعت خوبه.شما هم تست کنید.
سلام.
من سرویس ۱۶ مگابیت دانلود و یک مگابیت آپلود دارم.
و تو گوشی اندروید از برنامه هایfast vpn -touch vpn
استفاده میکنم. سرعت خوبه.شما هم تست کنید.
درود و تشکر
روی PC چی ؟
امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
ولی این پولا خوردن نداره!
اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه
Ashkan R
05-05-2019, 12:15
امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
ولی این پولا خوردن نداره!
اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه
اینکه در بقیه روزها هم حجم خوری بوده مشخصه، ولی 3 اردیبهشت تو یه لول دیگه ای بوده!
نت لیمیتر میزنه مجموع مصرف من 6 گیگ بوده ولی مخابرات 190 گیگ کم کرده!
به نظرم شما از طریق سایت 195 اقدام کنید، هم میتونید راحت اسکرین شات هارو آپلود کنید و هم هر جوری که فکر میکنید منظور رو میرسونه توضیحات رو بنویسید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه در بقیه روزها هم حجم خوری بوده مشخصه، ولی 3 اردیبهشت تو یه لول دیگه ای بوده!
نت لیمیتر میزنه مجموع مصرف من 6 گیگ بوده ولی مخابرات 190 گیگ کم کرده!
به نظرم شما از طریق سایت 195 اقدام کنید، هم میتونید راحت اسکرین شات هارو آپلود کنید و هم هر جوری که فکر میکنید منظور رو میرسونه توضیحات رو بنویسید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه شما هم سوم حجمتون صفر شد و سرعت اومد پایین؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.